Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jim Hawkinsi Devirgination

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Jim Hawkinsi Treasure Islandi lemmiktegelase seiklused jätkuvad. Eramehed tabavad võluva teismelise ja müüakse orjusse. Poiss töötab suhkrurooistandustel ning teda ootavad päevinäinud ja paljajalu uued seiklused ja esimene armastus.

  JIM HAWKINSI DEVIRGINATION
  MÄRKUS
  Jim Hawkinsi Treasure Islandi lemmiktegelase seiklused jätkuvad. Eramehed tabavad võluva teismelise ja müüakse orjusse. Poiss töötab suhkrurooistandustel ning teda ootavad päevinäinud ja paljajalu uued seiklused ja esimene armastus.
  . PEATÜKK #1
  Tundus, et võit on saavutatud, kuid kõige tähtsam ja verejanulisem mereröövel oli elus ja veel lähedal. Salakaval John Silver ei pääsenud lihtsalt laevast välja. Ta pakkus oma teenuseid ka eraisikule, Prantsuse laevale. Nagu, seal on selline laev täis kulda, vapustavaid aardeid. Ja nad saavad sellest tegelikult kasu saada.
  Silver pidas oma osa läbirääkimisi ja palus eralaeva kaptenil Jimi elust lahkuda.
  Ja kui alus merele läks, märkas dr Livesey järsku läbi teleskoobi, kuidas fregatt neile järele jõudis. Laeval on ainult üks keskmise kaliibriga relv. Kuid proovige sellistele jõududele vastu seista. Umbes neljateistkümneaastane paljajalu poiss Jim vilistas, nimetissõrmed suus ja hüüdis:
  - Nad lendavad meie aarete järele! Ei, me ei anna kunagi alla!
  Härra Trelawney paks nägu väändus vihast. Ja squire sosistas:
  - Prantslased ... Meie igavesed hemorroidid!
  Kapten Smolet käskis kuivalt:
  - Lisage purjed!
  Nägus Jim, välgutades neljateistkümneaastase poisi paljaid kontsi, tormas tellimust täitma. Gray ja Ben Gun järgnesid samuti talle. Aga inimesi on väga vähe. Ja on juba hilja...
  Fregati terastugevdatud vöör põrkas vastu spanjeli külge ja jättis mõlgi, purustades mitu lauda. Kohe lendasid pardakonksud. Reamehed ja tegelikult ka piraadid tormasid mõõkade ja mõõkadega vehkides kallale. Nad olid raseerimata, palja näoga. Mõned panevad selga sulekammid nagu indiaanlased, teised pistavad isegi piibelehti kõrva või teravaid pistodasid.
  Hr Trelawney tulistas oma pikast relvast. Üks rünnanud erameestest kukkus kuuliga läbi pea. Tema peas olevast august lekkis punakaspruun segu verest ja rummiga immutatud ajudest.
  Noor sõdalane Jim tõmbas ka vööl püstoleid. Tema ees oli küürakas, kuid väga väle mereröövel. Poiss tulistas tema pihta, tundes tünnide tagasilööki. Mereröövel kukkus nutuga kokku. Üks kuul tabas kõhtu, teine katkestas rangluu. Aga pole aega revolvreid uuesti laadida.
  Poiss pidi mõõga tõmbama ja korsaariga maadlema.
  Terad põrkasid kokku, sarlakaid sädemeid sadas alla. Paljajalu poiss Jim ütles naeratus huulil:
  - Ka surm on seiklus, ainult liiga ettearvamatu!
  Poiss pidi taganema. Piraat oli suurem kui neljateistkümneaastane poiss ja äärmiselt kogenud. Jim-Boris on aga väga väle. Veeremisel õnnestub poisil tera vältida ja piraadi jalgu lüüa. Võib-olla sai poiss oma vaenlasega hakkama, kuid külgedelt hüppasid talle peale veel kaks korsaari. Üks vigastas salongipoissi mõõgaga õlga.
  Jim viskas relva maha. Dr Livesey hüüdis:
  - Anname alla, ärge puudutage poissi!
  Spaniela väike meeskond võeti relvast maha ja seoti kinni. Piraadifregati Iskrazhner kapten susises alatult.
  - Noh, tuvid said kinni...
  Tema kõrval hüppas karguga John Silver, tamburiin:
  - Ära tapa poissi... Ta on minu oma!
  Pika halli habemega piraat urises:
  Oleme leidnud aarde! Seal on laekad täis kulda ja kalliskive!
  Distorter krooksus üsna rahulolevalt:
  - Hästi! Saime väärtusliku varanduse!
  Reamehe kapten raputas püstolit ja jätkas:
  - Te olete osutanud meile suurepärast teenindust hõbedaselt ja väärite tasu!
  Eramees tulistas püstolist endisele kokale kõhtu. Ta kukkus metsiku nutuga kokku. Kui plii kingitus on teie kõhus, on see väga valus. Piraat Silver väänles, püüdes kätega roogitud soolestikku koguda.
  Erameeste kapten ütles pilkavalt, saapaga mööda tekki segades:
  - Kuul on ka kallis!
  Ja heites vangidele ägeda pilgu, ütles ta:
  - Need üle parda! Kõik peale poisi!
  Mitu spaniella kodanikku, kes pärast jõukatsumist ellu jäid, lendasid haidest nakatunud vette. Pritsmed üle parda, meenutades mõneti vaalade purskkaevu. Inimesed läksid vaikides surma. Ainult Squire Trelawny, kes karjub ja sõimas südantlõhestavalt.
  Haavatud teismeline Boris jäi tekile seisma. Rebenenud madruseülikonnas, mis oli verest läbi imbunud, meenutas paljajalu, päikesest pleegitatud juustega poiss natside kätte võetud partisani.
  Iskanzher vaatas verist poissi ja teeskles hellalt öeldes:
  - Mida me peaksime sinuga tegema?
  Noor Jim vastas sunnitud naeratusega:
  - Mu sõbrad surid, mis tähendab, et elul pole mõtet ...
  Eramehe kapten puhkes naerma, tema naer meenutas Karabas Barabase häält ja teatas muigega:
  - Pealegi pole meil põhjust sinult, poiss, elust ilma jätta. Nii et ma pean oma sõna..." Iskanzheri hääl muutus palju karmimaks ja ta susises. - Ja nüüd valmistage hammas ette, selle poisi jaoks on vaja konte aurutada.
  Piraadid puhkesid naerma ja naeratasid rahulolevalt. Neil oli tõesti lõbus armsat poissi riiulil venitada. See on ka meelelahutus. Poolalasti ja kriimustatud Jim võeti kinni ja tiriti eralaevale. Teel näpistasid halastamatud mereröövlid poisi haavatud õlgast valusalt. Boriss kiristas isegi hambaid. Tähelepanu hajutamiseks püüdis ta mõelda millelegi muule. Näiteks sellest, kui mõnus oleks end kuldsesse vanni kasta ja higi maha pesta.
  Vaene kajutipoiss viidi spetsiaalsesse piinamiseks varustatud kajutisse. Seintel rippusid konksud, nõelad, tangid, puurid, tolm ja muud piinamisvahendid. Seal oli ka inkvisiitoritele omane torkiv tool ja traditsiooniline nagi.
  Peatimukaks oli punajuukseline naine. Veel noor, aga ebameeldiva näoga, lihaseline ja suur. Ta kannab ainult ühte lühikest seelikut ja täis
  vaid kitsas riideriba kattis rinda. Salongis on palav, sest kamin lõõmab. Naine väänas nägu ja välgatas suuri, valgeid, nagu elevandiluust hambaid:
  - Nagu ilus poiss... Milline rõõm nii ilusat poissi piinata!
  Kapten naeratas vastikult ja märkis:
  - Ta ei saa meile enam midagi öelda, mida vajame ... Aga pange ta valust karjuma nagu jääauku uppunud kutsikas ...
  Punajuukseline naine kostis:
  - Tal on õlavigastus... Nii et traditsiooniline ja iidne nagu Babylon hammas sobib kõige paremini!
  Jim, see vangistuses kajutipoiss värises ... piraadid hüppasid poisi juurde. Nad rebisid seljast verest läbiimbunud meremeheülikonna, paljastades lihaselise, pargitud torso. Nad väänasid käed tagant, sidudes köie konksu külge. Poiss grimassis piinavast valust.
  Siis hakkasid nad üles minema. Igavikulised liigesed krõksusid. Värskest haavast kallas verd, kõõlused kõlisesid. Valu valdas Jimi ja poiss karjus... ja kaotas teadvuse.
  Lossi juurde sõitis luksuslik ja tohutu auto. Mees ja naine käskisid Samilt karmilt:
  - Tule meiega ja räägi lugu Treasure Islandist ja me piitsutame sind aeg-ajalt.
  Täiesti alasti ja köidikutes teismeline poiss viidi mööda siseõue, sundides ta paljajalu lompides loksuma. Ja siis nad sisenesid lossi, valve all. Ja nad tegid seda väga kiiresti, peksid neid piitsadega.
  Nad on tõesti perverdid. Nad löövad köidikuga kenale poisile spetsiaalsete piitsadega, mis on valusad, kuid ei jäta jälgi. Ja samal ajal juhatavad nad teda mööda lossi marmortahvleid ja sunnivad lugu rääkima.
  Samile meeldib komponeerida. Ta pole mitte ainult nägus, vaid ka väga tark teismelise gigolo.
  Eramehe kapten pidas oma sõna. Poisi tapmise asemel müüdi ta orjusesse suhkrurooistandusse. Vööni alasti, jalas vaid rasvased põlvpüksid, kogus endine kajutipoiss keppi. Töö pole esmapilgul liiga raske, kuid päeva lõpuks muutub selg kõvaks, käed-jalad valutavad piinavalt.
  Kuid tugev ja vastupidav poiss on töötanud mitu kuud. Ja kõige valusam selles olukorras pole üldse kõrvetav päike, nahk muutus mustaks ja põleb, mitte füüsiline pingutus ega isegi ülevaataja piits, vaid ...
  Igavus!
  Tõesti tüütu, korduv igapäevane töö muutub igavaks. Jimil on aga endiselt vedanud, et ta on varase kapitalismi, peaaegu keskaja laps. Poiss, kelle lapsepõlv möödus tehniliselt küllastunud kahekümne esimesel sajandil, oleks palju rohkem kannatanud. Sealhulgas arvutimängude puudumine. Ja Jim ei igatsenud televiisorit, multikaid, filme ja ainult raamatute igavust.
  Noorele poisile meeldis väga lugeda. Tema jaoks oli see võimalus liikuda reaalsusest fantastilistesse, muinasjutulistesse maailmadesse. Unustage ära tõsiasi, et kõik ei pea teid eriti heaks - isegi teie enda ema.(Ema isegi eriti!) Ja tunnetage raamatute abil teist, erilist, huvitavat ja seiklusterohke elu.
  Ja siin seda pole! Ta on valge ori, blondi juustega poiss, koos peaaegu eranditult aafriklastega, kes ei oska vene ega inglise keelt. Pole kellegagi rääkida, kellega rääkida, lohutust saada. Ja sellest on hinges veel kõvem, nagu tiigerrotid seal sügaksid.
  Ja sa oled mehaaniline. Sa liigud mõtlemata. Mitte liiga kiiresti, et mitte üle mõistuse väsitada, aga ka mitte liiga aeglaselt, et ülevaataja kipitav piits teist mööda ei läheks.
  Jim tundis, et ta muutub sellisest piinavast tööst igavaks. Ma isegi arvasin, et kool ehk polegi nii hull. Poiss õppis hästi, sealhulgas tänu tugevale mälule. Õpetajad armastasid vaikset, rahulikku, püüdlikku ja täpset õpilast.
  Eakaaslastele Jim ei meeldinud, kuid nad ei roninud eriti. Nii et ta ei saanud iga päev sarvi ja sinikaid. Põhimõtteliselt oli võimalik elada.
  Ja oleks võinud hullemini minna.
  Nüüd on asi hullemaks läinud... Aeg-ajalt peksab ülevaataja poissi palja selga või jalgu. Jah, isegi lihtsalt igavusest. Ja teda ei huvita, et teie ees on elavad inimesed.
  Toit on ka kehv. Toit on jäme ja üksluine. Kuid terve ja kajutipoiss Jim Hawkins on kõhn, kuid tihke ega näe kõhn välja. Istandusel võib pikalt pikutada, aga põgeneda on ülimalt raske. Kaitsekoerad jälgivad igal sammul...
  Jim kandis suhkruroogu ja hakkas jälle maasse kaevama, nagu teda kutsuti.
  Poiss tõstis pead. Tema vastas seisis valges kleidis ja nutikate kingadega tüdruk. Kaunitaril oli kaelas suurtest pärlitest kaelakee, kätes sõrmused. Ja kleit on nii rikkalik ja elegantne. Külgedel on kaks sädelevates, eredalt poleeritud saabastes ja relvadega võitlejat - valvurid!
  Jim kummardus ülla daami ees sügavalt. Ingliskeelne, millest kajutipoiss Jim pidi aru saama, ütles:
  - Kes sa oled, väike poiss?
  Jim vastas automaatselt:
  - Ori number sada nelikümmend neli!
  Tüdruk itsitas ja kordas:
  - Kas tõesti?
  Poiss vastas, nagu legend ütleb:
  - Jung Jim Hawkins, mu leedi...
  Elegantses valges kleidis tüdruk kostis:
  - Jung piraadilaevalt?
  Jim raputas negatiivselt pead.
  - Mitte just piraat... Kuigi meil oli paar mereröövlit pardal.
  Tüdruk viipas poisile sõrmega:
  - Tule lähemale ja räägi rohkem.
  Jim pani motika maha. Ülevaataja astus tagasi. Poiss vaatas uhkelt üles. Tüdruk oli temast veidi pikem, mustade juuste ja pruunide silmadega, aga nägu oli kuidagi valge. Kummaline, et päevitus ei jää talle külge - oli Jim üllatunud.
  Poiss ise nagu negatiivses - juuksed on valged kui takus ja nahk on must. Vaid paljaste jalgade ja kõvenenud käte tallad on veidi heledamad.
  Tüdruk ütleb kannatamatult pead raputades:
  - Tule, ütle mulle!
  Jim imetles tahtmatult vääriskividest prosse selles mustas lakas ja ütles:
  - Aitasin oma ema kõrtsis teenides. Asjad kulgesid keskmiselt, kuid kuidagi tuli meie juurde priske, punase näoga meremees, kes viskas paar kuldmünti.
  Poiss hakkas raamatut "Aarete saar" ümber jutustama, kuid tegi seda andekalt ja põnevalt, lisades midagi omapoolset.
  Tüdruk kuulas tähelepanelikult. Mõnikord esitasin lisaküsimusi.
  Kui kajutipoiss Jim õunatünnis istmele jõudis, märkis kaunitar:
  - Ja sa oled natuke ulakas, sulle meeldib teada saada teiste inimeste saladusi ...
  Paljaste, jämedate kontsadega, teeseldud raskusega poiss Jim (tegelikult oli poisil sellise mitmekesisusega väga rahul!) ohkas ja ütles:
  - Jah, see ma olen!
  Tüdruk noogutas.
  - Praegu töötage kõigiga koos ja öösel tuuakse teid minu magamistuppa ja te räägite loo lõpuni!
  Jim noogutas vastumeelselt. Ta ei tahtnud tegelikult naasta raske ja rutiinse töö juurde. Ülevaataja aga virutas poissi piitsaga. Löök langes teismelise teravate kui kirvede, mustade abaluude vahele. Pidin kiirustama, et mitte uuesti jõuda.
  Jah, see on orjale istanduses raske töö. Ilmselt ainult kambüüsides ja karjäärides hullem. Aga ei midagi, võib-olla hakkab ta tüdrukule meeldima ja ta halastab tema peale. Annab veidi lihtsamat ja huvitavamat tööd.
  Jim rõõmustas veidi ja hakkas palju jõulisemalt motikaga maad kaevama.
  Siin on lõpuks pime. Poiss viidi spetsiaalsesse ruumi ja lükati suurde kuuma vee tünni. Ilmusid mustanahalised naised, kes hakkasid poissi pesulappidega kraapima, pestes maha töökuude jooksul kogunenud mustuse.
  Kui nad hõõrusid karedaid, kalgistunud taldu, kõditas see ja kena traat Jim naeris lõbusalt. Seejärel riietati poiss koduteenijaks. See ei osutunud eriti meeldivaks. Riided on kitsad ja nutikad saapad on kitsad. Ei, poolalasti oli palju meeldivam.
  Siis viidi kajutipoiss Jim söögituppa. Ja esimest korda kuude jooksul maitses poiss liha. Talle pakuti kana tomatikastmes ja värsket saia. Nagu ka hea salat ja magusad puuviljad. Nägus kajutipoiss Jim Hawkins sõi ja tema tuju tõusis. Eriti siis, kui kasvõi hõbedases klaasis viis must sulane veini.
  Boy Jim oli õnnega peaaegu seitsmendas taevas.
  Ta sai aru, et peab selle eest maksma, kuid tagasimaksmine oleks kindlasti väga meeldiv.
  Jung Jim viidi luksuslikult sisustatud magamistuppa. Ilmus tüdruk. Ta riietus graatsilise liigutusega lahti, viskas seljast kleidi ja kingad ning jäi täiesti alasti. Kui ta tabas Jimi piinlikku pilku, selgitas ta naerdes:
  - Nii tore on ilma milletagi pikali heita. Riietus on kindlus, millesse keha on suletud.
  Poiss noogutas nõustuvalt.
  - On võimatu mitte nõustuda... See on krampis, eriti jalgade pärast.
  Tüdruk soovitas armsale teismelisele Jimile:
  - Nii et võtke lahti ja istuge minu juurde!
  Kajutipoiss hakkas palavikuliselt riideid seljast võtma. Tüdruk käskis rangelt:
  - Aeglasem... Lõppude lõpuks pole sa metslane!
  Ilusa näoga Jim Hawkins punastas, kuid hakkas aeglaselt liikuma ... Kapriisne tüdruk oli jälle õnnetu:
  - Noh, sa paistad olevat unine. Lähme ladusalt ja nagu India tantsija.
  Poiss hakkas liikuma, vabanedes ettevaatlikult riietest. Tüdruk oli väga ilus. Tema figuur on sihvakas ja toonuses, kuigi mitte lihaseline. Rinnad on väikesed, kuid korrapärased, pirnikujulised, vöökoht õhuke, puusad laiemad, sujuva üleminekuga. Kitsa tallaga sääred, väga graatsilised, ümarad, roosad kontsad. Pikkade mustade juuste taustal tundub nahk eriti valge.
  Jung-ilus Jim, vastupidi, blondide juustega, mis olid orjuse ajal korralikult kasvanud, ja šokolaadinahaga, lihaseline, seljaga kaetud värskete marrastustega.
  Ta istus tüdruku kõrvale. Ta, pikem ja pikem, toetus Jimile sellele kajutipoisile, toetas oma palja rinna vastu teravaid abaluu ja sosistas:
  - Kui kõõlune, tugev keha sul on... Ilmselt pole sa kunagi varem naisega koos olnud.
  Poiss punastas ja sosistas:
  - Ei, mitte kunagi.
  Tüdruk naeratas ja kostis:
  - Ma õpetan sind!
  Ja ta hakkas silitama teismelise läikivat nahka ...
  Tema liigutused muutusid üha energilisemaks. Ta võttis tema viimased aluspüksid jalast. Poiss lülitus sõna otseses mõttes sisse, naiste käte puudutusest. Ta huuled suudlesid Jimi nägusat nägu. Üks kaunis tüdruk saduldas poisi ootamatult ja pani end väärikalt paika.
  Esimest korda seksiga kokku puutunud ja isegi nii karmil kujul jäi teismeline poiss tummaks ja langes stuuporisse. Kuid tema mehelik täiuslikkus, suur ja pikk, paistis välja nagu vaia. Ja ilus, jõuline tüdruk, kes igatses mehi, sõitis talle lihtsalt peale, ägas ja oigas. Ta oli imeilus, alasti ja palju küpsem naine, kui teismeline algselt arvas. Tema keha on palju mahlasem, lopsakam kui tüdruku nägu ja vanusevahe oli vähemalt kümme aastat.
  Jim Hawkins ajas silmad suureks ja vahtis, suutmata sõnagi lausuda. Ühest küljest noormeest vägistati, teisalt paistis kõik kuidagi ebaloomulik ja ebatavaline. Šokk on meie tee!
  Mõnusalt tiksus väärikus ja ta veri tuikas. Suured, naiste rinnad kõikusid, toonitud rinnanibud nägid välja nagu maasikad. Noor Jim Hawkins tundis endas loomaliku instinkti ärkamist ja haaras arenenud vormidega tüdrukul rinnast. Ta ohkas aina valjemini. Ta nõjatus tahapoole, vöökoha kaardudes. Veel üsna noor tüdruk, kuigi ta oli juba suureks kasvanud, oli ta habemeta nooruslikkusega hull ja selle neitsi Jim Hawkins visati kuumusesse, seejärel külma!
  Toimuva kummalisus oli pööraselt põnev. Isane täiuslikkus paisus, ähvardades lõhkeda ja muutus tohutuks nagu kasvuhoonekurk.
  Jim mõtles isegi, miks tema eakaaslased tema aluspükse jalast rebides kõrtsis pilkavalt naersid. Lõppude lõpuks on tal isegi oma vanuse kohta väga suur täiuslikkus.
  Ja kas ta ei näinud salaja naise kaisust?
  Üleelevil noor salongipoiss ei suutnud lõpetada. Aeg lendas ... Naine sellel oli juba kogenud tervet orgasmikaskaadi ja hakkas väsima. Veel paar korda tõmbledes hüppas ta maha... Ta lakkus täiuslikkust nagu hüvastijätuks jäätist ja lükkas Jim Hawkinile šokolaadikommi:
  - Sa oled tõeline macho!
  Ja suudles teda otsaesisele, sosistades:
  - No mine, varsti tuleb ülevaataja vahetus! Ja jälle tokerjas selga, töötab nagu enne.
  Jim Hawkins tõusis püsti ja... ei saanud pükse alla. Väärikus oli liiga suur ja seisis jätkuvalt nagu kivi. Ja kuidas sellest välja tulla.
  Noormees haaras oma täiuslikkusest kinni ja üritas alla suruda. Sel hetkel järgnes purse. Ta süda peksis nagu kiirlaskupilduja ja kõik kehaosad värisesid. Jim Hawkins koges oma esimest orgasmi. See valas välja korraliku valge läga. Ihane tüdruk tormas ahnelt teda lakkuma. Ja noormees, õigemini poiss, värises nii palju ja vajus jõu kaotanuna luksuslikule voodile.
  Toateenijad tõstsid tüdruku käsul ta üles, võtsid püksid jalast ja panid jalga orjapüksid, milles Jim Hawkins istandustes töötas. Ja nad viisid poisi orjakasarmusse.
  Poisid, kes polnud veel kaheksateistaastased, ööbisid eraldi. Nad lebasid laudadel, kergelt õlgedega üle puistatud. Kohanud Jimi naerdes, küsisid teismelised:
  - Noh, kuidas sa selle puhusid?
  Jung vastas naeratades:
  - Muidugi jah!
  Kongi eest vastutav poiss itsitas:
  - Haamer! Kuidas oleks, kui tooks meile midagi süüa?
  Jim pomises segaduses:
  - Jah, vabandust, et unustasin!
  Noormees, samuti paljajalu ja poolalasti, umbes kuueteistaastane, märkis:
  - Peame oma kaaslaste eest hoolt kandma! Seni magavad kõik!
  Poisid seadsid end sisse. Jim pani käe pea alla ja nuusutas. Unistus noorest ja tugevast poisist oli tugev. Hommikul ärkas ta aga magamata. Raisatud aeg armastusele.
  Siis läksid orjapoisid poolmädanenud kalaga putru sööma. Tugevdatud jõud ja jälle tööle. Kõrvetava päikese all riisusid päikesepõletusest saadud šokolaad teismelised kõpladega maad ja kaevasid. Poisid, kes on tööga harjunud. Olid ikka päris lapsed ja vanemad poisid, aga siiski habemeta.
  Kui habe läbi murdub, kanduvad nad juba üle täiskasvanutele.
  Jim töötab, tema kõhn lihaseline keha higist sädelemas. Ta tõesti tahab, et aeg läheks kiiremini. Et tüdrukuga varem kohtuda.
  Päike on juba oma seniidis ja päike on haripunktis.
  Ja siis ilmus jälle tüdruk, õigemini naine, kes alguses tundus noor tüdruk, kuid armatsemise käigus muutus küpsemaks ja suurejoonelisemaks.
  Ta viipas Jimi enda poole. Poiss, kes välgutas paljaid kontsi, jooksis päevitunud jalgadega tema juurde.
  Naine itsitas ja ütles:
  - Sa oled mu ori! Seisa põlvili!
  Jung tõusis vastumeelselt püsti. Naine haaras poisil ühe käega juustest ja teise käega tõmbas tal aluspüksid jalast. Ja torkas otsustavalt Jimi yoongi pea ta jalge vahele, möirgades:
  - Laku nüüd mu kiisu!
  Ohkas poiss hakkas keelega tööle. Ta tegi seda esimest korda elus. Ja tal oli vastik, ta tundis endas alandust. Ja iiveldus lähenes kurku, kuigi naine käis enne jalutuskäiku vannis. Tema emakas tundus keele maitsele veidi soolane. Orjapoisid tõstsid pead ja hakkasid itsitama. Ja siis langesid ülevaatajate piitsad neile paljale selga. Üks löök langes nii osavalt ühe teismelise teravate abaluude vahele, et verd voolas välja. Ja ka teistel poistel oli raske. Ja kisendades ja oigates langetasid nad ülevaatajate kisa peale oma pead ja asusid taas usinalt tööle. Naine, nähes neid kuivi, päevitunud, nooruslikke kehasid, tundis erutuse hoogu ja oigas. Ka keel ei erutanud teda liiga osavalt. Ja niiskus pritsis Jimi näkku, orgasmini jõudnud noore naise voolus.
  Poiss lakkus automaatselt huuli, seejärel hakkas tal paha. Naine noogutas.
  - Hästi tehtud, sa tegid seda hästi! Ära häbene, paneme lühikesed püksid maha.
  Jim alandlikult viskas seljast oma lihtsa ülikonna. Nad töötavad poolalasti kuumal troopilisel saarel. Yoongi kõht oli veidi sisse vajunud, kuid kõhulihased olid kergendusest. Nahk on endiselt selge. Meeste täiuslikkus on üsna suur, kuid karvad põhjas on vaevumärgatavad.
  Naine tõmbas naha tagasi ja hakkas keelt liigutama. Metsaline kasvas koheselt. Jim ohkas meelsasti.
  Naine hakkas entusiastlikult suuga töötama. Ja talle see väga meeldis. Ta alustas ja hakkas ise oigama. Jim jäi erutusest hingetuks. Ta tundis end väga hästi. Naine pistis sõrme jalge vahele ja möirgas orgasmist. Ja valge koorejoa tabas teda suhu. Ta neelatas ahnelt. Kui meeldiv see talle oli ja väga maitsev. Jah, mulle meeldib poissi imeda, kui pulseeriv varras on vaevu karvaga kaetud.
  Jim hingas raskelt... Naine silitas teda. Ta libistas jälle üsna kalli, tollal haruldase šokolaadikommi ja kostis:
  - Kui maitsev ja magus sa oled... Mu poiss, mul on sinuga hea meel!
  Jim küsis naeratades:
  - Kas ma saan puhata?
  Naine vastas karmilt:
  - Ei, jätkake kõigiga koostööd! Täna õhtul on mul kuberneri palees ball. Järgmisel korral anname sulle lisatunni uneaega, et oleksid värskem!
  Noormees kummardus.
  - Teie tahe, proua!
  Ja läks ohates jälle labidaga kaevama. Noor, tugev, loomulikult terve keha oli füüsilise tegevusega harjunud, kuid see oli tüütu ja igav. Ja poistel pole lubatud omavahel rääkida - ülevaatajad streigivad ja väga valusad.
  Nii et selleks, et aega veidi surnuks lüüa, peate oma teismelise kujutlusvõimes midagi joonistama;
  Siin oli ta Julianuse taganeja kõrval. Kuulus Rooma keiser sattus lahingus partlastega raskesse olukorda. Kuid Caesari pärijad võitlesid vapralt ja ajasid partlased tagasi. Kuid keisrit ennast ümbritses väike salk, kes üritas meeleheitlikult omade juurde murda.
  Jim Hawkins hüppas kuumale liivale. Terminaatoripoiss sai kohe aru, et see pole päris unenägu, seda enam , et taldadel valutasid veel mitte täielikult paranenud villid. Aga pole aega vaielda - keiser tuleks päästa!
  Rangerpoiss tulistas ühe hoobiga hüppeliselt alla viis partlast, kes olid juba keisrit piiranud. Siis võttis Jim Hawkins väga osavalt mõlemad mõõgad ja hakkas norima. Esimesed neli Pärsia sõdalast langesid maha raiutud peaga. Siis viskas poiss paljaste sõrmedega pistoda ja see väändus keset lendu ja lõikas kolmel vibulaskjal kõri läbi.
  Jim Hawkins hüüdis rõõmsalt:
  - See on mehe kaklus!
  Seejärel asus ta otsustavale pealetungile. Tema mõõgakiiged olid nagu muruniidukil. Nad raiusid kõik järjest maha ja lahkasid pärslaste jäsemeid. Siin on üks partelaste pealik, kes üritavad keisril endal kätt kaotada. Ja siis pea.
  Jim Hawkins viskas pöördelaualt jalgadega korraga viis pistoda ja niitis maha terve rivi vibulaskjaid. Siis ta hüüdis:
  - Õnnetund! On aeg mängida!
  Ja tema mõõgad lõigasid Partia armeele soengu. Armee juht, Pärsia kuningas Indemon koorus zenki. Poolalasti lihaseline poiss raius kõik järjest maha ja risustas kõik Juliani lähenemised laipadega. Kunagi varem polnud Parthia valitseja nii ägedat võitlejat näinud. Ja tõsiasi, et see on lihtsalt habemeta noorus, tekitas tõsist hirmu.
  Järsku otsustasid tõeliselt paganlikud jumalad Vana-Roomat aidata ja taganemise asemel tagastas Julianus oma esivanemate usu Maale! Ja nüüd võitleb Partia armee vastu kas Herakles või Heraklese poeg.
  Ja Jim Hawkins sattus üha enam meeletusse. Ta viskas raskeid ja teravaid esemeid. Ta pussitas ja purustas Vana-Rooma vaenlasi ning tema mõõgad tundusid kui vastupandamatu välk. Terminaatoripoiss inspireeris ülejäänud roomlasi. Karjudes: Herakles! Herakles meiega! Nad tormasid partlastele kallale, kahekordistades oma jõudu kolm korda. Keiser ise võitles.
  Julian oli vaid veidi üle keskmise pikkusega, kuid hea kehaehitusega ja nägus. Surmahetkel oli ta vaid kolmkümmend kaks aastat vana ja pole teada, mis oleks Rooma impeeriumit oodanud, kui usust taganeja oleks kauem elanud. Kuid nüüd näib, et partlased on tagasi kolinud ja hakkasid taganema.
  Ja ülejäänud Rooma armee lisas kuumust. Kuningas Indemon üritas lahingu tõusulainet pöörata ja koos tuhande valitud surematuga asus ta lahingusse. Kuid see oli tema saatuslik viga.
  Jim Hawkins juhtis tähelepanu väga suurele - Ratslayerist kõrgemale, mehe kõrgusele, kroonis ja õlgades, nagu kuldkettpostis kapp. Ja poiss, nähes, kuidas nad selle valitseja korraldusi kuulavad, mõistis: on aeg tegutseda. Ja ta tõstis pärslase maha visatud vibu. Ta tõmbas seda kiiresti jalaga, nii et vibunöör peaaegu lõhkes. Ja siis lasi ta välja noole, saatis vaimselt tema lendu.
  Ja tormades läbistas torkiv nõel üleoleva Parthia kuninga kaela, murdes unearteri. Ja tohutu, poolteist või isegi kaks senti kaaluv joonlaud kukkus tõmbelevandilt alla.
  Kuninga surm oli muidugi muserdav löök sõjaväele. Eriti siis, kui noorem pärija püüdis käskida, nagu Jim Hawkins saatis talle noole. Selle tulemusena osutus see vastane läbistatud skorpioniks. Roomlased, nähes keisrit lahingusse tormas, hüüdsid nüüd: Apollo, Apollo on meiega!
  Ja Jim Hawkins peksis partlasi käte ja paljaste lapselike jalgadega, kasutades tehnikaid, mille kohta ta luges ladina keelde tõlgitud Hiina raamatust.
  Ja see barbarite armee muutus hulgimüügiks. Nüüd jälitasid roomlased Parthiat ja selles huntide rassis ei olnud küsimustki andestusest ja halastusest. Häda neile, kes põgenevad, ja häda neile, kes põgenevad roomlaste eest kahekordselt.
  Idaarmee sulas meie silme all ning ladina rügemendid, leegionid ja kohordid olid vääramatu. Raudne ja tugev, nad murravad ja tükeldavad kõike ning tapavad aadlikud...
  Poiss aga välkus paljaste roosade kontsadega ja ajas mõõkadega veskit, raius korraga maha viis vastast.
  Täielik võit. Ellujäänud partlased langevad põlvili ja anuvad armu.
  Jim Hawkins tuli keisri kõne peale. Ta vaatas talle hellitavalt otsa. Iidsetel aegadel on inimesed veidi madalamad kui hilisematel sajanditel ja unenäos kujutab poiss end vanuses vanemana. Nii et Rooma standardite järgi näeb poiss Jim Hawkins olevat neljateist-viieteistaastane. See tähendab, et seda võib juba pidada meheks, kuigi ilma habemeta. Julian vaatas oma kriimustusi ja sinikaid ning küsis laia naeratusega:
  - Kas sa oled jumal?
  Jim Hawkins vastas ausalt ja õiglaselt:
  - Ma olen inimene!
  Julian ohkas raskelt ja vastas samuti siiralt:
  - Kahju... Väga kahju!
  Poiss, kajutipoiss - terminaator, oli vihane ja vastas karmilt:
  - Pole midagi kahetseda! Mees, see kõlab uhkelt!
  Julian noogutas tunnustavalt ja patsutas poisile õlale:
  - Hästi öeldud! See mees kõlab uhkelt ja ta peab olema uhke, mitte savi pottsepa käes!
  Sõjavägi pomises heakskiitvalt. Marssiv preester asus võidu puhul ette valmistama paganlikku palveteenistust. Julian otsustas vanad kultused taaselustada. Üks neist on Jupiteri, Marsi ja Mithra kummardamine. Kuigi on selge, et paganlik usk vajab kaasajastamist. Siin on välja pakutud erinevaid ideid. On ju juba olemas õpetus Champs Elysees"st - sõdalaste ja kangelaslike inimeste, asjatundjate paradiisist. Miks mitte muuta see ametlikuks doktriiniks. Oled keisrile allutatud, suudad end teenistuses eristuda ja saad endale järgmises maailmas haaremi ning tähistad seal õilsaid pühi, olles igavesti noor ja tugev! Miks siis eliit siis Kristuse õpetus?
  Uhke poiss Jim Hawkins, kes samuti traditsioonilisest kristlusest väga ei kiindunud, kahesüdamlik ja julm, märkis:
  -Inimene ise on oma õnne sepp ja ta on oma edu pottsepp!
  Julian ulatas poisile käe, raputas seda soojalt ja soovitas täie siiralt:
  - Ole mu poeg ja pärija! Sa oled üle oma aastate tark ja sul on üliinimlik jõud!
  Pärast seda võttis keiser oma vööst välja keisrite sõrmuse. Seda sõrmust kannab tavaliselt keiser, kelle järeltulijaks ta valib, ja see on tavaliselt märk lapsendamisest.
  Jim Hawkins pani sõrmuse nimetissõrme ja ütles entusiastlikult:
  "Loodan, et olen väärt keisri pojaks..."
  Julianus alistas Partia armee ja piiras uuesti nende hästi kindlustatud pealinna. Jim Hawkinsi ilmumist tervitati rõõmuga. Rooma keiser suudles poissi ja tõstis ta tugevate kätega tema kohale, öeldes:
  - Jumal tänatud! Arvasin juba, et oled surnud!
  Jim, mõistes, et tõde pole nii lihtne selgitada, vastas paljajalu trampides:
  - Ausalt öeldes on teie Majesteet minu tõeline isa, see on Apollo ja ta viib mind mõnikord Olümposele ja teistesse maailmadesse, et ma inimestega liiga ei harjuks!
  Reaalses ajaloos usust taganejaks hüüdnimega keiser oli üllatunud:
  - Kas sa oled Olympust näinud?
  Jim Hawkins, nagu kõik intellektuaalselt arenenud poisid, armastas komponeerida ja seetõttu kinnitas ta kergesti:
  - Jah!
  Julian hüüatas imetledes:
  - Ja ma nägin Jupiterit!
  Kajutipoiss, laialt naeratav pärlhammastega, vastas:
  - Minu vanaisa Jupiter ütleb teile tere! Ja soovib edu! Nii et Rooma impeerium - vallutas kogu maailma! Ja kogu universum!
  Keiser hüüdis täiel rinnal:
  - Jumal tänatud! Toogu nad võidu!
  Pärijapoiss ja majapoiss soovitasid kohe kallaletungiga mitte edasi lükata, kuna ümbruskond oli laastatud ning Rooma vägedel oli liiga raske endale süüa ja juua hankida.
  Jim, relvastatud parima Rooma vibuga, mille ta ka täiustas, läks jahile. Parem on mõelda rünnakuplaanile, nähes kindlust ennast ja samal ajal tappes vaenlasi.
  Jim Hawkins tulistas eemalt sõdalast, kelle kiivris olid helepunased suled. Vastuseks lendasid noolepilved poisi poole. Kuid noor sõdalane ei pööranud neile vähimatki tähelepanu: nad ikka ei ulatunud ja lõid vastased lahedalt välja ning ta ise kõndis aeg-ajalt kiirel sammul jooksma minnes ümber müüri.
  Linn oli tõepoolest suur, mitte palju väiksem kui Rooma ja ümbritsetud kõrgete müüridega. Traianus Suur ja paljud teised vallutajad ei saanud teda enda omaks võtta. Kuid siin on tegelikult Parthia peamine jõud. Vallutage ta ja teie võimud Roomas võivad ulatuda Indiani.
  Boy Jim märkas, et linna müürid on peaaegu kõikjal suured, paksud ja sakilised. Sellise linna võtmiseks vajate palju pikki treppe ja pole kindel, et te neid leiate. Kaitse on mõnevõrra nõrgem, kus linna uhub jõgi, seal on tormine oja. Jõge on võimalik ära juhtida, kuid selleks kulub vähemalt kaks kuud rasket tööd. Millised on muud viisid?
  Näiteks puhuge sein õhku ja murdke tõkkest läbi! Lihtsaim viis, kuid teil on vaja lõhkeaineid. Kuid linnast mitte kaugel on muljetavaldav mets. Ja teatud oskusega saab lõhkeaineid valmistada ka ... saepurust, lisades neile lihtsamaid mineraale ja sooli. Ja paljaste kontsadega tundis poiss, et mullas on sellised mineraalid ja soolad.
  Parim on õõnestada müüri kõrgeim osa, kuhu on kogunenud kõige rohkem vaenlase sõdureid. Nüüd hakkavad partlased kahetsema, et nad üldse Rooma vastu julgesid minna.
  Jim Hawkins, olles lasknud neli värinat, naasis laagrisse ja teatas rõõmsalt Julianile:
  - Jumalad ütlesid mulle, kuidas kindlus võtta! Kuid laske oma sõdalastel meie rituaali teenida!
  Rooma keiser andis rangelt käsu:
  - Kuula mu poega, nagu sa kuuletud mulle!
  Ja armee, kes oli näinud Jim Hawkinsit tegutsemas, haukus tagasi. Ja poiss, Tsesarevitš, jagas aktiivselt käske. Kõigepealt peate puud maha võtma ja peeneks lihvima. Ja see osutub väga lahedaks surmavaks jõuks Vana-Rooma vaenlaste vastu.
  Peate segama palju saepuru mineraalidega ja siis saate võimsa iidse aja pommi. See peaks töötama palju tõhusamalt kui püssirohi ja mitte halvem kui nitroglütseriin. See on tõesti terminaatoripoiss. Pealegi raius Jim ise isiklikult metsa ning jahvatas palgid kilpideks ja saepuruks.
  Poisi paljas lihaseline torso säras higist ja tundus, et poiss oli pronksi valatud.
  Jumalate tahet uskudes töötas Rooma armee väga sõbralikult, harmooniliselt ja energiliselt. Kiiresti ehitati saepuru ja võimsad puitkilbid. Tõsi, partlased püüdsid väljalendu sooritada.
  Jim Hawkins vehkis rõõmsalt oma kahe mõõgaga ja ratsavägi sööstis varitsusest välja. Paar tuhat pärslast piirati ümber. Poiss-rüütlipoiss keppib nende juhti jalaga lõualuus, sundides teda kaotama palju hambaid. Ja siis töötasid tema mõõgad nagu habemenuga. Ja partlased olid kotis ja neid ümbritses maailma vapraim armee.
  Jah, paljud barbarid võitlesid nüüd Rooma armees, kuid see muutis selle tugevamaks, imades endasse nii värsket verd kui ka uusi võitlusvõtteid.
  Jim Hawkins paistis selle raiega teistest rohkem silma. Ja tahtlikult sukeldus poiss suurtesse vereloikesse, et Rooma sõdureid pihustada. Ja neile meeldis, selgus, et nad saavad jumaliku armu, jõudu ja õnne Apolloni pojalt endalt.
  Sama paljud Roomas rõõmustasid vanade paganlike kultuste tagasituleku üle. Ja suure rõõmuga palvetasid nad Fortuuna ja Jupiteri poole.
  Terminaatoripoiss näis pärslasi ühe hoobiga pooleks lõigates kinnitavat, et paganate usk annab kolossaalseid kosmilisi jõude. Ja et peaaegu iga inimene võib soovi korral saada jumalaks ja teha imesid!
  Kristlus seevastu tundus elurõõmude suhtes liiga vaenulik ja seetõttu ebaatraktiivne. Pealegi, kas see paradiis jääb alles? Ja kas keegi neist, kes elas neljandal sajandil, nägi ülestõusnud Kristust?
  Jah, ristilöödud, õnnetu inimese kõikvõimsusesse on väga raske uskuda ka rafineeritud meelel. Ja veel enam barbaritele ehk roomlastele, kes väärtustasid jõukultust ja kellele rist oli häbiasi. Kõigeväelisele Jumalale end ristil surnuks alandada - see tundus üldse hullusena ja uskuda sellisesse ....
  Ja nende jumalad on lihtsad, arusaadavad, inimlikud... Ja keegi ei osutanud tõsist vastupanu taaselustatud kultustele!
  Ja nüüd riisisõdalased, isegi kui pooled neist pole latiinod, vaid barbarid täidavad entusiastlikult keisri ja tema poja ning Apolloni poja korraldusi.
  Öösel valmistatakse juba piisavalt saepuru ja mineraale. Jim Hawkins ei oodanud koitu, vaid käskis käru viivitamatult vaenlase kaitse keskpunkti viia.
  Ja trofeepartia hobused tormasid koos surmava lastiga kuningate torni. Nad ajasid neid edasi, põletades tõrvikute ja pikkade piitsahoopidega peavarre ja jalgu. Ja kuigi pärslased avasid ööpimedusse valimatu tulistamise, oli juba liiga hilja.
  Jim Hawkins hüüdis oma hääle võimendamiseks läbi tohutu messingisarve:
  - täitku jumalate nimi! Olgu Jupiter abiks!
  See plahvatas nii, et isegi paar miili roomlaste peadest lõid neil kiivrid peast. Partilased kannatasid aga tuhat korda rohkem. Peamine varjualune lööklaine eest paiskus kõrgemale ja seinad kerkisid. Paljud sajad Pärsia sõdurid said kohapeal surma ja veelgi rohkem sandiks ...
  Jim Hawkins, keda samuti plahvatus tõukas, langes põlvili, kuid hüppas kohe püsti. Kajutipoiss haukus uuesti:
  - Ja nüüd ründavad sõbrad! Meie Jumala Apolloni auks!
  Ja ta tormas esimesena, välgutades paljajalu, tolm oli kleepunud poisilike kontsakingade vere külge. Ja tema selja taha tormas kogu Rooma armee, lugematu arv, igal juhul õudusunenäos.
  Jim Hawkins jõudis esimesena Parthia joonteni ja ronis kokkuvarisenud müüri alla. Terminaatoripoiss oli suures elevuses. Ta lõikas kõiki järjest, kuigi juba oli näha, et partlased olid kaotanud võime tõelise vastupanu osutada. Nende moraal langes ja igasugune soov roomlastele vastu seista haihtus. Kuid ikkagi jätkus hävitamine ja toimus tõeline veresaun.
  Terminaatoripoiss lõi üht õilsat pärslast palja kannaga lõuga ning murdis lõualuu ja kaela. Ta kukkus otse keeva tõrva katlasse, mille partlased olid valmistanud ründavatele roomlastele pähe valama.
  Vaik voolas maha ja mitmed ehmunult pärslased kukkusid ka padadesse ning röstiti neis elusalt.
  Jim Hawkins, mõõkadega vehkides ja järjekordsest lagendikust läbi lõikas, laulis terve ballaadi:
  Olen Rooma ja mõõga rüütel...
  Issand on mind lahingusse kutsunud!
  Maailm sai korraga timuka,
  Ja parem kiida Fortuuna!
  
  Otsustas suure unistuse taaselustada
  See mees on saanud tugevaks nagu Jumal!
  Ja armusin tarkust, ilust,
  Milles kehastub südamete sööst metalli!
  
  Ei, mitte pagan, Caesar oli,
  Ta ei teadnud oma võrdset rati ...
  Ja Rooma särava hiilgusega,
  Trotsi hirmu - Saatan!
  
  Kõik muutub tolmuks
  Kuid ainult vaim on surematu!
  Leia sõnades jõudu
  Mida meile valjusti ei räägita!
  
  Uskuge mind, inimene ei ole laip,
  See on parim, elab alati ...
  Hiilguse kiir pole kustunud...
  Täht armastuse südametes!
  
  Ja mis on veri
  Ta annab meile elu...
  Valust väljub armastus
  Ja hoidke teda!
  
  Usu, et sa ei ole nõrk
  Ja ta oli hingelt tugev!
  Ori hukkugu lihas,
  Meie saame valjad hakkama!
  
  Kui võidad arguse
  Ja metsik õudus kaob ...
  Siis hõljutad katuste kohal,
  Jumalad loevad nägusid!
  
  Olümpos tuleb, süütab tule,
  Ja valgust tuleb...
  Kuid ärge puudutage nõrka kangelast,
  Oftalmoloogi klient...
  
  Kes tallab väikese ussikese,
  Ta ise on südames väärtusetu!
  Ja minu suur kirg
  Saba all kaks pipratükki!
  
  Lühidalt, Belobog tulevad,
  Minust saab Apollo...
  Kriipsutame pliiatsiga nullid läbi,
  Meil on seljataga miljonid!
  Ja lihaselise, Heraklese moodi poisi iga löögiga kukkus keegi. Ja pärslased põlvitasid ja karjusid südantlõhestavalt halastust paludes.
  Parthia pealinn oli langenud ja selle kohal lehvis nüüd Rooma lipp.
  Vangid langesid näoli ja suudlesid Heraklese tööd teinud poisijumaluse paljaste jalgade graatsilisi jälgi.
  Jim Hawkins võttis Aasia võtme oma tugevatesse kätesse ja lähenes keiser Julianile. Ta tänas pärijat ja andis selle talle tagasi, öeldes: "Au Apollonile."
  Julian ehitab uue pealinna. Jim Hawkins hakkas ka oma kujutlusvõimet tõmbama, nagu oleks veidi kiirendatud, nagu film ... Siin kohtus ta taas keiser Julianiga. Partia kuningriik, millest roomlastel oli nii palju probleeme võidetud, ja Julianus, keda juba kutsuti Suureks, otsustas Babüloni taastada.
  Keisri nimelise poja Jim Hawkinsi ilmumist, keda peeti Apolloni pojaks, pidasid roomlased jumalate märgiks.
  Poisi ees puistasid Vestal Neitsid roosi kroonlehti. Jim trampis neid oma paljaste, jämedate jalgadega ja uhkelt rinda punnitades marssis ta nagu võidukas. Kroonlehed kõditasid ta paljaid kontsi mõnusalt ja sellest tuju tõusis. Julian surus sõjatööst jäetud poisi kätt ja ütles:
  - Oh mu poeg! Käskisin partlastelt püütud aaretest valada teile kuldne kuju, millesse silmade asemel smaragdid sisestada! Kuna sa oled Apollo poeg, siis oled sa nagu ilu- ja sõjakunsti jumal!
  Jim Hawkins vastas tagasihoidlikult, pani käed üle tugeva teismelise lihaselise rinna:
  - Ma olen nagu jumal, olles mees!
  Julian noogutas tugevale poisile, kes oli tõesti nagu Apollo noorukieas, ja teatas:
  - Teie poolt ja Babüloni taaselustamise alguse auks korraldame gladiaatorite võitlusi!
  Jim ütles siiralt:
  - Vähem verd! Meie jumalad ei nõua ohvreid, vaid julgust ja vaprust!
  Julian nõustus sellega:
  - Las see olla nii! Kuid need partlased, kes ise tagasi ei astunud, peavad surema gladiaatorite lahingutes, et mitte tekitada Roomale uusi probleeme!
  Jim Hawkins Jr vastas sellele:
  Las jumalad otsustavad oma saatuse! Ainult naised ja lapsed ei tohi neist osa võtta!
  Julian vastas kahemõtteliselt:
  - Surmatantsus ei osale need, kes meile ohtlikud pole!
  Jim Hawkinsile valatud kuju oli isegi elusuurusest kõrgem ja smaragdist silmad põlesid. Tema käes hoidis poiss-jumalus kahte terasest teraga mõõka ja rubiinidega kaunistatud käepidemeid. Reljeefsed lihased olid originaaliga üsna kooskõlas.
  Seejärel toimus uhke pidusöök ja juba pidusöögi ajal peeti esimene gladiaatorite võitlus. Kaks hoolikalt pestud ja õlitatud partlast võitlesid. Nad ründasid üksteist mõõkadega. Suurem jättis mitu mõõgalööki rindu ja kõhtu vahele, kukkus liivale. Võitlus osutus üürikeseks ja peaaegu kõik roomlased, kes ei olnud sellise tulemusega rahul, kallutasid oma sõrmed alla - tehke talle lõpp! Jim Hawkins jäi erapooletuks. Ta ei tahtnud paista julm ega halastav.
  Südametunnistuspiinata partlane pussitas oma kaasmaalast. Sellega gladiaatorite etteasted tegelikult lõppesid. Alles peo lõpupoole, kui Julian, nagu Nerogi, laulu laulis, kutsuti sõdurid uuesti staadionile. Seekord oli tegu kahe teismelisega.
  Nad võitlesid piisavalt kaua, tekitades üksteisele palju haavu. Ja lõpuks, täiesti kurnatuna, torkasid nad mõõkadega teineteise rinda ja tardusid.
  Jung Jim trampis palja jalaga ja märkis rahulolematult:
  - Sa lubasid isa, et gladiaatorite duellis ei ole lapsi!
  Julian vastas otsustavalt, lüües rusikaga vastu lauda:
  - Ja need pole lapsed! Nad on juba neliteist!
  See tulemus tekitas roomlastes teatud pettumuse ja nad vilistasid surnud võitlejaid.
  Jim ei vaielnud vastu. Ise ta neljateistaastaste lastega ei arvestanud. Kui poiss saab juba naisega koos olla, siis ta pole laps!
  Jah, ja neil päevil abiellusid nad Gascony's ja abiellusid. Antiik ja keskaeg on üks!
  Gladiaatorite võitlused algasid järgmisel päeval.
  Partialased võitlesid omavahel. Nad olid raevukad, viskasid ennast ja pussitasid. Valati palju verd ja higi.
  Juba esimeses lahingus võitles mõlemal poolel paarkümmend inimest. Need, kes tulid välja esimesena roheliste nibudega ja teisena kollastega. Lahing kulges vahelduva eduga. Võitsid rohelised, kellest vaid kolm jäid jalule ja needki said raskelt vigastada.
  Teine duell kujunes esimesest veidi verisemaks.
  Seekord oli kummalgi pool viisteist meest. Mõned oranžides sidemetes, teised sinises. Rasked saapad klõbisevad vastu liiva. Gladiaatorid ise on poolpaljad, paljud karvased, nii et vaatepilt on üsna barbaarne ja pingeline. Oranž tundus tugevam, kuigi üldiselt kujunes võitlus võitluslikuks. Toimus kangekaelne löögivahetus, verd tilkus.
  Mõlemad pooled kõikusid nagu lainetuul.
  Tugevamaks osutus oranž, millest viis sõdalast seisid jalul. Ja need sinised, kes olid hunnikutes, aga tapeti, ei andnud roomlased neile armu.
  Lahingud olid täies hoos. Siin näiteks kolm lõvi ja viis nüri mõõkaga partlast. Supelmaja osutus veriseks... Seekord naeratas õnn lõvidele, välja arvatud loomadele, ja mõõgad anti vangidele lühikesed, roostes ja pikka aega teritamata.
  Siis astusid ringi teismelised, relvastatud ainult pistodadega. Seal oli nii palju karjumist, karjumist, näksimist. Nad põimusid embusse ja pussitasid üksteist oma näpuga, peksid, lõid jalaga. Poisid olid nii maruvihased, et ei vaadanudki, kes millisesse võistkonda kuulub. Nad lihtsalt tapsid üksteist, sandistasid ja lõpetasid kohapeal.
  Üks neist rebis isegi teise südame lihaselisest rinnast välja, mistõttu viimane suri tugevasse valušokki.
  Kui raske ja vastik see on, aga samas verine põnev. Kui koged segu põnevusest, naudingust ja samal ajal vastikust, kui alasti, higised, verised ja tükeldatud teismelised piinavad ja hammustavad üksteist relvadega.
  Ja iidsetel aegadel sünnib palju lapsi ja gladiaatorite võitlustes osaleb suur hulk poisse. Need on vähem väärtuslikud kaubad ega ole nii haledad. Sageli võitlevad noored orjad täiesti alasti ja alati paljajalu.
  Naisgladiaatorid on ka peaaegu alati paljajalu, välja arvatud kõige kuulsamad neist. Sellised tüdrukud panevad elegantsed sandaalid, et rõhutada oma kõrgemat staatust.
  Orjad ei tohi jalanõusid kanda enne täiskasvanuks saamist, ainult külmal ajal antakse neile karedad puidust kingad, et väärtuslikud veised külma käest ei painduks. Ja kui laps on loomult tugev ja talub lund, eelistavad nad jätta ta ilma tuunikata. Vabade roomlaste ja eriti patriitside lapsed kannavad külmal ajal sandaale või susse ja saapaid, et olla vähem orjad.
  Jim Hawkins on jumal Apollo pojana muidugi sellistest eelarvamustest kõrgemal. Kuid mõned Partia vangid, kes vaatasid üksinda keisri kõrval istuvat lühikestes pükstes poissi, pidasid teda ilmselt auväärseks kožnikuks ja sosistasid.
  Ja Jimi kuulmine on väga terav ja see on ebameeldiv, kui ma sinust niimoodi mõtlen. Printsi juurde astusid kaks poolalasti orja, kes hakkasid poisi paljastele jalgadele meeldivaid massaaže tegema. Aasia tüdrukute puudutatud tunne on nii hea. Ilmselt ka vangistatud orjad vallutatud Parthias.
  Noorukitest jäi jalule vaid üks, kes aga samuti ei suutnud arvukate haavade tõttu sirgelt seista ja seisis neljakäpukil.
  Järgmine võitlus oli veidi eksootilisem. Neli krokodilli kahe tosina pulkadega partlase vastu. Ja ainult ühel oli kirves käes. Alligaatorid tormasid vangide kallale ja nad peksid vastuseks pulkadega. Mõned partlased põgenesid. Krokodill on väga hirmutav loom. Nagu suu klõpsab, nii suri hammustatud partlane sellistesse hammastesse.
  Ja teine sõdalane on juba kaotanud oma jalad ja teise käe. Ja gladiaatorikrokodillid söövad väga isukalt.
  Kirvega pikk pärslane lõikas alligaatorit kirvega. Ta isegi ei reageerinud: nii tugev nahk osutus. Ja kõik lööb järjest ja tormab ahmima kõiki, kes on kihvade alla jäänud.
  Ilmnes verine segadus. Ja see hakkas levima üle liiva ja kruusa.
  Jim Hawkins hakkas flirtima orjatüdrukutega...
  Tööpäev lõppes ja poisid viidi õhtusöögile. Poolpaljad poisid olid väsinud ja näljased. Neile anti portsjon kala ja riisi, valati seejärel veega üle ja saadeti onni puhkama. Poisid lõid paljaste päevitunud jalgadega.
  Siis magama...
  Kuid Jim ei pidanud puhkama, ta kasvatati uuesti üles. Seekord oli tema ees endise kauni neiu asemel üsna paks Frau Madame. See on peaülevaataja naine. Ilmselt, olles õppinud tundma noore orja voodioskusi, otsustas ta temaga ise proovida. Ta näis olevat umbes kolmkümmend viis või veidi üle, kuid ta oli räpane, paks ja ebameeldiv naine.
  Vaadates ilusat poissi, kelle ülevaatajad välja viisid, vilistas ta:
  - Ja sa oled ikka tibi!
  Aga kui ta käsi lühikesed püksid jalast rebis, paljastades poisi suure väärikuse, hõiskas ülevaataja naine rõõmust. Ta haaras meheliku täiuslikkuse oma kätesse ja hakkas seda tõmbama. Pulseeriv varras paisus ja tohutu paks proua kukkus Jim Hawkinsi ümber. Noor kajutipoiss ohkas meelsasti. Naise puudutus tekitas noore täku elevust. Ja see kõik nägi nii suurepärane välja.
  Tema seljas ratsutava kopsaka naise all olev teismeline. Ja veel orgasmist möirgades. Ja seda kõike ülevaatajate juuresolekul, kes lasid välja pahatahtlikke nalju, ja isegi kasarmuste teismelised jooksid vaatama.
  Naine hüppas ja möirgas longus. Hüppas maha. Kuid Jim, väga elevil teismeline, ei olnud veel lõpetanud ja ta ise hakkas teda selili lamades torkima.
  Naine hakkas uuesti oigama ja värises metsikus orgasmis. Ta oli lihtsalt hämmastav. Rinnad on suured, nibud helepunased, keha on higine. Enne poisi juurde minekut pesi ta end ära. Nii suudles Jim ta rindu, mitte ilma rõõmuta. Ja ta töötas ennastsalgavalt.
  Naine lõpetas mitu korda ja nõrgenes. Lõpuks lasi ta lahti reaktiivlennuki ja kajutipoisi. Ülevaataja naine pistis suu välja ja limpsis mõnuga magusat pudrust maha. Talle väga meeldis. Kui maitsev seeme noortel, tervetel ja füüsiliselt arenenud poistel.
  Pärast mida nad lahku läksid. Tööst ja seksist väsinuna läks kajutipoiss narile. Seal olid juba teised poisid onaneerimas. Seksi nägemine erutas neid väga. Ja nad töötasid oma kätega. Kasarmus oli hais, midagi spetsiifilist.
  Kuid seal on palju pragusid ja lõhn on kadunud ning orjapoisid jäid magama.
  Kõik osutus hästi...
  Järgmisel päeval kordus sama lugu. Tõus, hommikusöök pigem tagasihoidlik ja töö. Ja töö on üsna igav.
  Jim ootas suure vaevaga keskpäeva, mil pidi saabuma tema ilus kirg. Ja komponeeris veidi;
  Nagu üleujutuse kaldalt pursanud jõe surfamine, tormas äsja lõigatud kindlusesse tohutu barbarite hord. Eraldi tornis, üldse nooli kartmata, seisis pikk mees, kerges, pronksist turvises ja tugevas lihaselises käes mõõk. Lokkis juuksed, suurel peal, juba üsna halliga katsutud ja hõbedase rõngaga kokku tõmmatud. Pilk on väliselt rahulik, tugevat elevust annavad välja ainult ahenevad ja seejärel laienevad pupillid! Paremal käel seistes müristas ebatavaliselt pikk ja laiade õlgadega mees võimsas bassis:
  - Meid rünnatakse, suur! Vaenulikud hõimud on kogunenud kogu Galliast. Kaalul on Rooma suurus!
  Mees vastas hinnalise käepidemega pistodaga mängides rahulikult:
  - Ja kas arvate, et Antony otsustas, et tulime siia seeni koguma, mitte julmalt kaklema?
  Mark Antony ütles segaduses:
  - Aga mis mõte oli Juliusel lubada barbarigallidel koguda kokku kõik jõud, sadu oma hõime, selle asemel, et kasutada lihtsat ja usaldusväärset taktikat: peksa, peksa osade kaupa!
  Caesar vastas muigega:
  - Aleksander Suur andis Dariusele kaks aastat, et koguda tohutu armee kogu oma tohutust impeeriumist ja lüüa ta lahtises lahingus. Oleme nüüdseks sõdinud kaheksa aastat. Kui jätkame samade meetoditega kampaaniat, siis kogu meie elust ei piisa selleks!
  Rooma vibulaskjad lasid seinal asuvate hammaste tõttu täpselt, kuid galle oli nii palju ja nad põgenesid nii tihedas rahvamassis, et neist möödalaskmine oli võrreldamatult keerulisem kui tabamine. Need barbarid, kes langesid, nooltega läbistatuna, trampisid nende hõimukaaslaste poolt halastamatult jalga. Hobuste kabjad ja karedad puutallaga saapad lörtsisid vastikult, mustuse ja vere segunevalt. Caesar ei pidanud vastu ja lasi ise noole, sihtides valgel hobusel prantsatavat noormeest. Galliade seas on tavaks, et klannijuhid sõidavad lumivalge ülikonnaga hobusel, mis sümboliseerib puhtust ja kergete vaimude eestkostet.
  Caesar oli suurepärane löök, teda on väiksest peale õpetatud vibulaskmist. Range õpetaja igale preilile, määras lapsele viis vinnaga lööki selga. Väikest Juliust aga mitte ainult piitsutatud, vaid ka keskenduma õpetatud, hingamisreeglit, väsimust alla surudes. Praegu üritab Caesar oma hingamist reguleerida pulsisagedust kontrollides.
  Ja barbarid ründavad juba seinu. Gallid pole nii tihedad barbarid, paljudest pikkadest puudest tegid nad sadu erinevaid treppe, mõnikord nii laiu, et isegi vanker võis neist mööda sõita.
  Gallid möirgavad nagu karud, kes pole terve talve söönud. Samal ajal löövad nad mõõku vastu mõõka ja vilistavad. Rooma vibukütid lasevad peaaegu tühjalt, võitlejad lükkavad kadaka abil trepist alla. Kuid neid on palju ja gallid roomavad üles nagu röövikud, pööramata tähelepanu kaotustele. Juba eemalt on tunda, et barbarid haisevad alkoholi järele, tundub, et Kölni rahva esindajad võtsid rinnale korraliku koguse iidset kuupaistet.
  Ülaosas tabavad neid tugevad löögid kahe teraga Rooma kirvestest ja lühikestest mõõkadest. Siin on esimesed kaotused roomlaste seas, sarvist läbistatud sadakond kukub, vihased gallid rebivad ta keha tükkideks ja kaks Rooma sõdurit kukkusid korraga kokku.
  Caesar ütles lühidalt:
  - Valage barbarid tõrva peale!
  Keedukatlad paigaldatakse spetsiaalsetele kinnitustele. Neid tõstab ürgne kraana, nad pööravad ümber ja kallavad gallialastele pähe. Keev laava kõrvetab barbarid, nad lähevad sõna otseses mõttes valust hulluks. Üles kerkib põleva liha lämmatav lõhn. Pimestatud ja põlenud gallid kaldusid tahapoole, kuid selja tagant edasi tunginud suure armee odad ja kirved ei võimaldanud neil taganeda. Verd voolab juba palju, aga vaiguga segades on see nii jube ...
  Mark Antony hüüab:
  - Pane see põlema!
  Tõrvikud lendavad alla, vaik süttib. Gallid põlevad ja tormavad tagasi. Neid trambivad tagumised read, trepp vajub alla. Ja ikka ja jälle langevad barbarid. Kuid vaatamata kohutavatele kaotustele ei mõtle rünnak peatuda.
  Gallide tohutud sarved, milles ei puhu huuled, vaid rasked sõdalased tallavad jalge alla spetsiaalseid pühvlinahast lõõtsa. Millest tulenev müristamine on ebatavaline, viskoosne, mõjub see gallialaste psüühikale erilisel viisil, nagu tumedate jumalate helid, mis kutsuvad üles saavutusi.
  Caesar on endiselt rahulik ja ütleb naeratades:
  - Barbarid, nende jaoks on helid tähtsamad kui hing!
  Antony vastas:
  Preester Claudius ohverdas Jupiterile ja Marsile helde ohvri ning jumalad ütlesid: "Me kiidame teie ettevõtmised heaks ja me anname teile võidu!
  Caesar vastas salmi stiilis:
  Olümpiajumalad on tugevad
  Aga nõrgemaid nad ei aita!
  Kui oleme Jupiterile truud,
  Ehitame üles maailmavõimu!
  Võiduks vajame sõdureid,
  Terasest, käsi ja palju leidlikkust!
  Löögist mureneb kuri hord,
  Ja siis ootab meid ees suur tee!
  Anthony kiitis heaks:
  - Olgu Jupiteri sära ülistatud!
  Poisi peegeldustest häiris vankri välimus. Teda kandsid kolm valget hobust. Lõpuks ilmus kajutipoiss Jimi armastus.
  Tüdruk, kes oli samal ajal noor ja küps, vaatas läbi silmaklaasi lihaselisele sportlikule poisile. Ja andis käsu:
  - Vii ta meie juurde!
  Ja tema kajutis istusid kaks tüdrukut. Jimi jälitasid ülevaatajad piitsadega. Ilus noormees hüppas vankrisse. Tema lühikesed püksid rebiti kohe jalast. Üks tüdrukutest võttis pulseeriva, elevil varda suhu, tundes naudingut. Armuke, et naudingut kogeda, haaras poisil juustest ja pistis ta näo jalge vahele. Ja Jim, kellel oli juba kogemusi, käivitas keele kohe.
  Kolmas tüdruk võttis yoongi paremast käest ja lükkas selle emakasse. Ja noor väljavalitu kasutas oma sõrmi. Ja lähme minema. Poiss ja kolm tüdrukut on nii lahedad.
  Jim töötas raevukalt. Armuke lõpetas ja pritsis talle nägu. Pärast seda hakkas ta ise keelega tegelema. Ja ülejäänud kaks neiu jäid kajutipoisi nobedate kätega rahule. Tõde on siis see, et üks neist tõusis püsti ja lükkas noore kena mehe näkku. Ta hakkas keelega tegelema naise suure entusiasmiga.
  Perenaine sundis, oskuslikult töötav kajutipoiss lõpetama. Ja mõnuga lakkus seda valget magusat koort. Jim oli noor ja hüperseksuaalne ning tema mehelik täiuslikkus langes vaid paariks sekundiks ja paisus siis uuesti.
  Ja proua noogutas.
  - Teeme tööd noormees!
  Jim hakkas põksuma. Ja daam oigas meelsasti. Ja see oli nii meeldiv töö. Ja teine tüdruk pritsis talle näkku.
  Ta asendati sõbrannaga ja jälle tormas poisi keel tüdruku kõhusse. Ja ta töötles väga osavalt niisutatud koopa seinu. Tüdruk hakkas orgasmist värisema. See oli tema jaoks väga meeldiv. Ka armuke lõpetas, metsiku mürina saatel.
  Poisid istanduses tõstsid pead ja kuulasid. Kuid ülevaatajad peksid neid teravate abaluudega halastamatult vastu nende peenikest, kuid kõõluslikku selga ja hüüdsid:
  - Töötage! Tööolendid!
  Jim töötas ka. Ta lõpetas, kuid taas tõstsid armukese osavad käed täiuslikkust. Ja kajutipoiss hakkas teist tüdrukut torkima. Ja daam nõudis keelt. Mis see ikkagi on nii tore ja väga lahe.
  Jim töötas. Üks tüdrukutest hakkas oma karedat tolmust kontsa kõditama. Siis libistas ta jala jalge vahele. Ja ta hakkas oigama.
  Jim Hawkins liigutas jõuliselt paljaid varbaid ja see lülitas ta sisse.
  Kolme uhke tüdrukuga korraga - see on lahe. Ja su keel on mahlas vannis.
  Perenaine lõpetas ja võttis noormehe ridva suhu. Ja ta viskas pudru uuesti välja, kuigi juba väiksemana. Aga proua lakkus tilgani.
  Siis tõstis ta taas oma keelega täiuslikkust. Ja ta pani poisi haamriga oma himurasse rüppe.
  Ja keel leidis enda jaoks veel ühe niisutatud koopa. Ja kui maitsev see oli. Ja poisi paljad jalgade varbad erutasid ja tõid teise tüdruku orgasmini.
  Kui imeline ja imeline see kõik oli. Ja Jim Hawkins töötas suure entusiastlikult, tundmata väsimust.
  Ja tüdrukud muudkui värisesid ja lõppesid metsiku ekstaasiga. Lõpuks olid nad täiesti kurnatud ning päike hakkas horisondi poole kalduma ja tumenes.
  Nii jäid kolm tüdrukut ja poiss vankris magama ja nende ninad nuusutasid. Kehad olid alasti, väsinud ja kurnatud.
  Jim hakkas norskama ja keegi ei seganud poissi, kes nägi vapustavat unenägu.
  
  
  
  ROKOSSOVSKI TASUTA VÕIMALUS
  MÄRKUS.
  Stalin kuulas Rokossovskit ja tabas Paulust esimesena. See tundus huvitav strateegia ja taktika, kuid viib ootamatute tagajärgedeni. Nüüd on ainus lootus tüdrukud.
  . PEATÜKK #1
  1942. aasta detsembris Mainsteini streigi asemel käskis Stalin esmalt, nagu Rokossovski soovitas, Pauluse alistada. Ja Nõukogude väed ründasid kindlustuses sakslasi. Nad olid endiselt üsna lahinguvalmis ja toetusid võimsale kaitsele. Selle tulemusena ei õnnestunud Paulusel alistada. Ja Mainsteinil õnnestus lõunast läbi murda. Ja ta vabastas rühma Stalingradis.
  Stalin käskis linn iga hinna eest tagasi vallutada. Ja läksid lahti ägedad lahingud. Aga kui Stalingrad oli Punaarmee kangelasliku kaitse sümbol, siis nüüd on sellest saanud omamoodi sakslaste visa kaitse märk.
  Nõukogude väed suruti Stalingradi suunas kinni ja rinde kokkuvarisemist ei toimunud. Lisaks sai Rommel õigeaegselt ka Hitlerilt abivägesid ja volitusi, suutis Alžeerias tõhusa löögi sooritada. Ja alistas Ameerika väed. Ainuüksi sakslased võtsid vangi üle saja viiekümne tuhande. Nendel tingimustel pakkus Roosevelt Kolmandale Reichile vaherahu ja läbirääkimisi. Churchill tegi sama. Ja võitlused läänes lakkasid. Sakslastele jäi osa Aafrikast ja selle ressurssidest.
  Algasid läbirääkimised, mis venivad mitu kuud. Ja Saksa väed jätkavad võitlust.
  Muidugi oli Hitler piisavalt tark, et kuulutada välja totaalne sõda ja suurendada relvade tootmist. Tööjõudu on piisavalt. Punaarmee kaotas Stalingradis sõdides palju aega ja sõdureid. Ja veebruari lõpus moodustasid sakslased lisareservid ja lõid põhjast. Lahingutest võtsid osa nii "Tiigrid" kui "Pantrid". Ja samal ajal saabus ka suurepärane ässapiloot Marseille. Väga võimas võitleja. Kolmesaja allatulistatud lennuki eest autasustati ta esimese Saksa piloodina taas tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi.
  Ja sakslased suutsid põhjast läbi murda Stalingradi ja moodustada uue Nõukogude vägede tasku.
  Ja Punaarmee piirati sisse, olles kapitaalselt kinni. Ja sakslased korraldasid teda nagu kana näpistamist.
  Ja ta tähendab, et saksa tüdrukud "Pantheris" näitasid parimat klassi.
  Siin naelutas Gerda selle paljaste varvaste abil. Ja ta purustas Nõukogude kolmkümmend neli, hõisates:
  - Kuldmedalitele!
  Siin on sõdalased. Ja kuidas Charlotte vasardatakse tema sarlakpunase rinnanibu abil. Ja rammitakse veel üks nõukogude auto. Ja ta on selline punaste juustega viks - lihtsalt super.
  Charlotte võttis selle ja laulis:
  - Sa armusid kuradisse
  Ja ta otsustas talle oma kapitali kinkida!
  Magda lasi ka palja ümara kannaga ja karjus:
  - Kõige geniaalsema aplombi eest!
  Siis ajas ta keele välja.
  Ja Kristina, maasikanibu nööbist peksnud ja nõukogude HF-i puruks löönud, ulgus:
  - Tankivägede suurimate rekordite jaoks!
  Sakslased alistasid märtsis katlas Nõukogude väed. Osa Vene vägedest alistus. Ja see oli Kolmanda Reichi edu. Pärast seda eskaleerus olukord veelgi ... Aga muda tuli. Punaarmee asus kahjustusi taastama ja sakslased täiendasid end. Stalingrad oli Wehrmachti kontrolli all.
  Vaikus valitses mai lõpuni. Sakslased tõid välja uued tankid: "Panther", "Tiger", iseliikuvad relvad "Ferdinand" ja moderniseeritud T-4. Need on suured jõud. Sarja sisenesid ka uusimad hävitajad ME-309 ja Focke-Wulf. Punaarmee jaoks oli see probleem. 500 lennuki alla tulistanud Marseille sai Rüütliristi viienda astme kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. See äss osutus äärmiselt hirmuäratavaks ja ohtlikuks.
  See on tõesti kõige ohtlikum ässadest.
  Ja siis ilmusid taevasse paljajalu Albina ja Alvina. Ja need tüdrukud on äärmiselt hirmuäratavad ja võitlevad ainult ühes bikiinides.
  Albina tulistas paljaste varvastega, lasi alla Nõukogude hävitaja ja laulis:
  - Ma olen suur kotkas,
  Ma vallutan pealinna Moskva!
  Alvina tulistas sarlakpunase rinnanibu abil alla Nõukogude ründelennuki ja kilkas:
  - Lihutage pistrikuid nagu kotkad!
  Jah, sakslased on siin tugevad ja nende lennukitel, eriti uusimal ME-309-l, on väga võimsad relvad: seitse laskepunkti, kolm neist 30-millimeetrised õhurelvad - see on tõsine!
  Venemaa jaoks on see suur probleem.
  Sakslased liiguvad Astrahani suunas. Ja kuigi nad on edukad. Pealegi pole Punaarmee selleks päris valmis. Pealegi osutus "Tiiger" sõna otseses mõttes šokipaagiks. Tema välimus tekitas õudust ja aukartust.
  Kuu aja pärast jõudsid sakslased Kaspia mere äärde ja lõikasid Kaukaasia maismaad mööda NSV Liidu põhiterritooriumist ära.
  Ja siis astus Türgi lõpuks sõtta. Ja tal on palju tanke, sealhulgas Ameerika oma.
  USA ja Suurbritannia sõdivad esialgu Jaapaniga ning lahingusse ta ei astu. Kuid olukord on juba kriitiline.
  Tiger-2 hakkas saabuma rindele. Seda oleks võinud sarjas käivitada varem reaalses ajaloos. Kuid soov seda Panther-2-ga koos teha mõjutas. Ja nüüd on sakslastel rohkem ressursse ja liitlaste pommirünnakud neid praktiliselt ei sega. Pealegi müüb USA toorainet sakslastele ja naftat. Sakslased ei vaja Ameerika tanke - nende omad on paremad. Kuid siis võite hankida pommitajad ja rünnata lennukeid. Nad on head. Eriti B-29.
  Sakslased on aga juba augustist sisenenud Yu-288 seeriasse, mis pommikoormuselt jääb ameeriklasele veidi alla ning ületab kiiruse ja manööverdusvõime poolest.
  Sakslased võib öelda valgel hobusel. Ja nende väed liiguvad edasi mööda Kaspia merd. Venemaa kaotab iga nädalaga jõudu ja initsiatiivi.
  Võitlused on üldiselt verised.
  Septembriks olid sakslased juba vallutanud nii Kalmõki territooriumi kui ka Dagestani. Ja nad on juba sisenenud Aserbaidžaani. Olukord läks hullemaks. Türklased piirasid Jerevani ümber ja möödusid sellest igast küljest ning vallutasid Batumi. Septembri keskel ühinesid nad sakslastega.
  Olukord Kaukaasias on muutunud lootusetuks. Stalin pakkus Hitlerile rahu Saksamaale soodsatel tingimustel. Fuhrer eiras juhi ettepanekut.
  Oktoobris käisid lahingud Batumi jaoks juba täies hoos. Olukord osutus ülimalt keeruliseks. Ja kõige jaburam on see, et vahet pole näha. Punaarmee püüdis keskuses edasi tungida, kuid sakslased olid valvel ja löödi tagasi.
  Septembris ilmus sarjas "Panther" -2. Viiskümmend kolm tonni on see üsna raske, kuid 900 hobujõulise mootoriga. Ja 88 mm relv 71EL. Lahingud on muidugi ägedad, kuid Saksa auto on otsaesist hästi kaitstud, külgedelt aga rahuldavalt. "Panther" -2 on Teise maailmasõja parim tank. NSV Liit valmistab ette T-34-85 ja IS-2. Kuid need tankid pole ikka veel piisavalt võimsad, et võidelda Panther-2 vastu, millest sakslased tahavad teha oma põhitanki.
  Talveks on peaaegu kogu Kaukaasia vaoshoitud. Tekkis tööpaus. Sakslased koondavad jõudu, et kevadel rünnata. Ja Punaarmee on palju kaotanud ja ka koguneb.
  Stalini erilised lootused on IS-2 ja T-34-85, võimsamate relvadega tankid ja mõnevõrra tugevam soomus. Kuid Saksa "Panther" -2, mis sakslastel on keskmise tankiga, on tugevam kui raske Nõukogude IS-2 nii relva soomust läbistava kui ka esisoomuse osas, eriti torni otsaesis. Ja T-34-85 kohta pole midagi öelda.
  Talvel ja varakevadel tootsid sakslased palju "Pantherit" -2. See tank tuli sarjas esikohale maikuuks. T-4 toodeti ka selle lihtsuse ja hästi väljakujunenud ahela tõttu. Kuid see eemaldati ka. Nagu tavaline "Panter", kehtib viimane koos "Tiigriga" alles juunis. Jah, tavapärane "Tiiger" oli oma heade võitlusomaduste tõttu ka sarjas. Ja alles juunist 1944 jäi seeriasse kaks peamist tanki: "Panther" -2 ja "Tiger" -2. Viimasel tankil on võimsamad 1000 hobujõulised mootorid, nii et mõlemad sõidukid on üsna töökorras.
  Mais hakkasid sakslased kahes suunas edasi tungima. Stalingradist Saratovisse ja Tihvinisse, et Leningrad topeltrõngas ära võtta. Soomlased ja rootslased läksid samal ajal Karjalas pealetungile. Vaatamata Kolontai pingutustele suutsid sakslased veenda Rootsit sõtta astuma.
  Tegelikult pole NSV Liidul pärast Kaukaasia ja Bakuu nafta kaotamist enam võimalust. Miks siis mitte haarata territoorium endale?
  Veelgi enam, nad mäletasid Karl Kaheteistkümnendat. On aeg kätte maksta. Pealegi on õhkkond soodne.
  Nii et Punaarmee on topelt raske. Sakslased vallutasid Saraatovi kiiresti. Kuna peamised jõud on koondunud kesksuunale ja kaetud Moskvaga. Kuna aga Tihvinit võeti, kuigi veidi aeglasemalt, kuna linn oli hästi kindlustatud. Leningrad langes topeltrõngasse.
  Lahingud Kuibõševi linna pärast olid mõnevõrra pikemad. Just siin toimus peamiste asutuste evakueerimine. Ja te ei saa neid sinna lihtsalt kätte.
  Kuid sakslased piirasid Kuibõševi ümber.
  Ja kui linn on ümber piiratud, saab varem või hiljem laskemoon ja toit otsa.
  Hitler rõõmustas. Ja isegi tähistamiseks korraldas ta esimesed gladiaatorite võitlused Kolmandas Reichis.
  Kaunid poolpaljad tüdrukud võitlesid ja see oli vahva. Ja peale nende on ka ujumispükstes musklis poisse.
  Pärast Kuibõševi langemist tungisid natsid Uljanovski suunas. Ja nad liikusid enesekindlalt.
  Üha aktiivsemalt võtsid lahingutest osa reaktiivlennukid. Eriti tõhusad olid pommitajad. Pean ütlema, et nad on päris lahedad.
  Ja Nõukogude hävitajad ei jõua neile järele ja õhutõrjerelvad ei võta liiga palju.
  Siin on selline olukord.
  Ja nüüd ründavad natsid juba Uljanovskit. Ja see on tõsine pretensioon võidule.
  Punaarmee aga osutab vastupanu. Eriti kaunilt ja meeleheitlikult võitlevad komsomolitüdrukud.
  Nad võitlevad metsiku raevuga, näitavad oma võrratut kangelaslikkust. Ja samal ajal nad ka laulavad;
  Toredad tüdrukud võitlevad Venemaa eest,
  Nad on väga uhked ja Svarogi pojad ....
  Meie ilu tabab kuulipildujaga nii tabavalt,
  Saatana teenijad ei suuda meid murda!
  
  Võitlesime vapralt, võitlesime fašismi vastu,
  Me alistame kurja Wehrmachti, kuigi vaenlane on tugev ...
  Usun, et varsti näeme kommunismi,
  Kuldne lehestik, vahtrapuult särav!
  
  Meie riiki pole paremat, kommunism on ilusam,
  Nii et meie isamaa õitseb säravalt ...
  Kerge tiivaline õnn tuleb planeedile,
  Ja unistus paremast elust täitub peagi!
  
  Uskuge, et meie Venemaast saab suur õnn,
  Maria hakkab valitsema, Lada jumalate ema...
  Peatame põrguliku Wehrmachti rünnaku,
  Ja pole vaja täiendavaid ja päheõpitud sõnu!
  
  Vaenlane ei saa tüdrukute südant välja rebida,
  Meie, võitlejad, teritasime teravat, meeletut mõõka ...
  Kaunitaride hääl tunneb kutset väga hästi,
  Ja me saame fašistlikud hordid kärpida!
  
  Tea, meie komsomoli liikmed ei anna kunagi alla,
  Paneme kõik natsid maha kõige teravama teraga ...
  Las meie tüdrukute näod säravad kullaga,
  Ja me lööme fašistile rusikaga näkku!
  
  Paljajalu tüdruk tormab läbi karmide lumehangede,
  Ta kritseldab aktiivselt kuulipildujast kostva välgumürina saatel ...
  Teie, fašistid, peate ainult ennast uputama,
  Sest Isamaa on monoliitne kindlus!
  
  Me võidame fašistid, kuigi neil on rahujõud,
  Onu Sam otsustas selles lahingus Fritziga kaasa mängida.
  Nad tegid endale Adolfist iidoli,
  Ja nüüd on tal Vene armeed nende vastu!
  
  Siin keevad kurjad lahingud, selle komsomoli liikme lahingus,
  Nad purustavad natsid, ehkki ebavõrdses võitluses ...
  Hõbedast tüdruku hääl on nii kõlav,
  Kaunitar ei alistu Hitler-saatanale!
  
  Meie Venemaa osa on pidevalt võita,
  Kuigi fašistlik armada numbrit ei tea ...
  Ja me lõime Adolfi kõvasti vastu lõualuu,
  Tööpartei Moskva alistus löökidele!
  
  Juba on lumehanged ja tüdrukud on paljajalu,
  Nad värelevad palja kannaga nagu jänese jälg ...
  Komsomoli liikmed tormavad lahingusse,
  Uskuge, et vaenlane koitu ei näe!
  
  Ärge andke fašistidele lahingus armu,
  Nende armee on põrgus nagu kurat põlemas ...
  Me saame tasu Jeesuse käest,
  Saab olema väga äge, vene tüdrukute karu!
  
  Vajadusel keerame, kõik mäed on lumega kaetud,
  Ja me seisame kerge paradiisi kommunismi universumis ...
  Avades meile õnneks lasu Aurora relvadest,
  Ja jõhker fašism visati põrgusse!
  
  Stalingrad ei alistunud, me pidasime selle all vastu,
  Kuigi terasest ja põrgust murdis välja hord...
  Tüdrukud viskasid jalgadega paljajalu granaate,
  Sest komsomolilaste kodumaa on üks!
  
  Usun, et oleme Berliinis, kuigi see on raske,
  Natsidel on "Pantrid", "Tiigrid", "Lõvid", "Ferdinand"!
  Tüdruk tõmbas keti õlale,
  Sest komsomoli liikmed lahingus on äge talent!
  
  Noore tüdruku süda on antud Jeesusele,
  Samuti elavad Lenin ja Stalin kirglikus usus ...
  Et poleks enam osavaid kahtlusi,
  Ütleme kindlalt ja kindlalt, et Adolf on kaputt!
  
  Purustame draakoni presidendi mõõkadega,
  Ja me hävitame tema jõugu sajandeid ...
  Tallame jalgadega fašistlikud tüdrukute hordid,
  Valgus täitku, püha unistus!
  
  Andke inimestele vabadus, nende mõtted ja tunded,
  Nii et täht säraks nagu kommunismi päike ...
  Sest meil on nii paks puder võiga,
  Meie õe igavene noorus saab igaveseks meieks!
  
  Siin tuleb valgus, isamaa sädeleb ...
  Isamaa on meie jaoks au sees sajandeid ...
  Me seisame tipus, te usute kommunismi,
  Vene vaimu tugevus, tea, võitleja on suurepärane!
  
  Siin on Venemaa valmis muutuma lahkemaks ja ilusamaks,
  Ja aidake kogu maailmal minna paradiisi õnnele ...
  Oleme võimelised vallutama universumi isegi servad,
  Universum ilma servata jõudude õnnele, mida tuua!
  
  Kuid kurja Reichi kanna all ei ole Venemaad,
  Sest tal on tõeline lahingutalent ...
  Meie tüdrukute tantsus selle kellavärgi järgi,
  Mida kaunitar usub ühtegi tulemust!
  
  Varsti saabub kiirgava päikese ajastu,
  Kui isamaa hiilgus õitseb suurepäraselt ...
  Meie armee võitleb kuulsalt põrguliku Wehrmachtiga,
  Ja ta suudab kurja Fritzi hordi minema pühkida!
  
  Tere, Püha Lada, meie Jumalaema,
  Sa sünnitasid Peruni ja sajandeid Yarili ...
  Lootusetu puder ei saa usku,
  Kui kulutad palju, ei hoia sa sõnu tagasi!
  
  Kõige tähtsam valitseja on suur Stalin,
  Lenin pärandas talle targeima tee Eedeni ...
  Sest Joosep on valguse valitseja,
  Ja mõni hetk inimestele ideaalne!
  
  Natsid ei suuda isamaad lollitada,
  Ja lõigake Moskva Volgast, Siberist ära ...
  Usun, et see jääb elama - venelased kommunismi all,
  Ja Adolfi jõud - ma kustutan tüdruku!
  
  Varsti tuleb võit, see on tõsi nagu päike,
  Varsti on sära, nagu kvasari kiired ...
  Ja uskuge Venemaad, kommunism areneb,
  Noh, kui te mind ei usu, siis parem vait!
  
  Teadus äratab peagi ellu kommunismi surnud,
  Tema tarkus on piiritu, sama suur kui kvasar ...
  Me võidame fašistid oma hea tujuga,
  Ärgem andkem järele kuldse koti kiusatusele!
  
  Noh, ühesõnaga see läheb mööda, see on kuradi aeg,
  Meie, tüdrukud, siseneme Berliini punases ...
  Ja meie piiritu koorem saab otsa,
  Sest me võtame oma õnne võitlusega!
  Tüdrukud võitlesid hästi. Nad loopisid isegi paljaste varvastega granaate. Aga loomulikult on jõud juba väga ebavõrdsed.
  Uljanovsk langes, kuigi selleks pidid sakslased selle täielikult ümber piirama. Ja siis lähenesid natsid Kaasanile ...
  Saabus sügis ja sadas tugevaid vihmasid. Sakslased vallutasid ka Uralski, Gurjevi ja piirasid Orenburgi ümber. Nüüd on olukord veelgi keerulisem.
  Hitleril olid nüüd kõik kaardid ja initsiatiiv. Ja Marseille sai seitsmesaja viiekümne lennuki eest, mis tulistasid alla ainulaadse auhinna: Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja tuhande allatulnud lennuki eest Raudristi suurrist - mis on väga lahe.
  Talvel on paus. Mõlemad pooled kogusid jõudu ja lõid uusi relvi. NSV Liit sai iseliikuva relva SU-100. Ta on päris praktiline. Ja suhteliselt odav ja lihtne valmistada. Ja ka hävitajat, ehkki mitte massiivset Yak-3, duralumiiniuma puudumise tõttu ei lastud see tegelikult välja. Ja LA-7. Kõigil see muidugi ei õnnestunud.
  Reaktiivlennukid pole veel sarja sisenenud. Erinevalt sakslastest.
  Lisaks oli natsidel "Panter" -3. Sellel autol oli madalam siluett ja paksem soomus suurte kallakutega. Ja relv oli soomust läbistavam ja täpsem 88 mm 100 EL juures. Jah, see on tõsine masin. Külgede soomus tõusis kallakutega 120 mm-ni, otsmik aga 200. Kaal tõusis ka 65 tonnini, kuid mootor muutus ka võimsamaks 1200 hobujõul. Ja siluett on märgatavalt madalam, tänu mootori ja käigukasti asukohale ühes plokis. Ja see on tõsine auto.
  Ja ilmus "Tiiger" -3. See kaalus 90 tonni, kuid mootori võimsus oli 1500 hobujõudu. Ja soomus on veelgi paksem ja relv on võimsam.
  Ausalt öeldes on olukord pingeline.
  Lisaks läksid neljakümne viiendal aastal diskod sarjadeks. Tõsi, need pole eriti tõhusad õhutõrjerelvade haavatavuse ja suurte suuruste tõttu. Aga nad olid väga kiired ja tõusid paarikümne kilomeetri kõrgusele.
  Kaklused jätkusid kevadel.
  Natsid alustasid pealetungi Moskva vastu. Ja jälle kõige ägedamad lahingud.
  Punaarmee aga võitleb meeleheitlikult.
  Ja samal ajal ka pioneerid lahingus.
  Ja vaprad lapsed laulavad ja trampivad paljajalu jääkoorikul;
  Oleme pioneerid - isamaa kangelased,
  Kes on sündinud oktoobri märgi all ...
  Me ei kahetse Venemaa elu,
  Kuninga punase lipuga au!
  
  Me armastame ja teame, kuidas kõvasti võidelda,
  Natsid murdsid innukalt sarved maha ...
  Meil on granaadid mahukas kotis,
  Meile, pioneeridele, pole elu kallis!
  
  Me armastame oma püha kodumaad,
  Mida lõi tohutu kommunism ...
  Siin on komsomolitüdruk, kes kõnnib paljajalu läbi lume,
  Ja fašist tahab meid alla viia!
  
  Ma võitlesin innukalt natsismiga Moskva lähedal,
  Ja niitsime kõik vaenlased sirbiga maha ...
  Miks see Wehrmacht venelastele anti,
  Ma löön teda rusikaga!
  
  Olen pioneer ja suure Moskva all,
  Võitles nagu hiiglaslik sõdalane...
  Peatatud fašismi metsik pealetung,
  Meil on üks Issand, kõrgeim tüüp!
  
  Venemaa taaselustamisel pole servi,
  Suur Stalin, tõstis meid põlvedelt üles ...
  Suur Svarog, kõrgeim messias,
  Ja Lada särav ideaal!
  
  Oleme pioneerid, poisid, tüdrukud,
  Meile meeldib võidelda - see on meie saatus ...
  Ja komsomoli hääl kutsub:
  Kuigi valitseb verine kaos!
  
  Venemaa on Svarogi kodumaa,
  Ja kommunism valgustas teed...
  Pioneerid ei vaja kurja jumalat,
  Vaenlane ei suuda meid rusikasse painutada!
  
  Meil on lahe kaldsoomusega tank,
  Fritzil on nii lihtne mitte läbi murda,
  Armastusega Ladale, üllas neiu,
  Kiskja mänguks muutmiseks!
  
  Moskva võitlevad inimesed kaitsesid,
  Ja siis oli suur Stalingrad...
  Varsti näeme, kuidas kommunism antakse,
  Mööduge ja tutvuge Berliini paraadiga!
  
  Jah, Stalingrad on selle sõna üle uhke,
  Oleme lumehanges paljajalu pioneerid ...
  Murrame rumala lehma sarve
  Ja me ajame Hitleri otse kirstu!
  
  Tea, et isamaa ei paindu kunagi,
  Tema impulssi ei saa ohjeldada ...
  Las päike paistab igavesti üle Venemaa,
  Ja reeturlik varas purustatakse!
  
  Nad näitasid Stalingradis üles julgust,
  Suutsime natsid peatada...
  Venelastel on jube jultumus, teate,
  Ja vaenlased lähevad ainult nullideks!
  
  Venemaa võib lennata Marsile
  Ja luua erinevat suurust ...
  Ja muidugi saab kõik olema väga lahe,
  Kuigi elu on habras kui siidilõng!
  
  Vene vaim ei tea barjääri lahingutes,
  Tal on Peruni jõud ...
  Ootame jumalatelt auhindu,
  Ja element särab, uskuge ruuni!
  
  Mil moel ei tea vene vaim lüüasaamist?
  Uskuge mind, ta tallab kõik maha ...
  Meie, pioneerid, tahame nii väga kättemaksu ...
  Võitmatu nagu Isamaa armee!
  
  Oleme peaaegu võitnud
  Saagu valgust kommunismi hiilguses...
  Meie vanaisad võitlesid kodumaa eest,
  Peagi kohtume rõõmu ja koidikuga!
  
  Ilma kodumaata pole pioneeridel elusid,
  Nad tahavad tema eest võidelda...
  Ja mida te tahate, kurjad härrad?
  Kas peaksime pakkuma orjaelu?
  
  Ei, venelaste füürer orjastatakse,
  Purustame ta nagu nuku ...
  Lõppude lõpuks võivad Venemaa rüütlid võidelda,
  Ja kuldtiivaline keerub on meiega!
  
  Maailma all pole meie kodumaa nägusid,
  Leegitseb nagu säravaim täht...
  Sinust on saanud minu jaoks iidol,
  Ma ei lahku sinust kunagi!
  
  Olen pioneer ja paljajalu poiss
  Et palja kannaga läbi lume tormab ...
  Ja kuskil hüppab valge armas jänku,
  Kes murrab vaenlase sarve!
  
  Kahtluste lahingu pioneer ei tea,
  Ta ei ole kloun, aga teate terminaatorit ...
  Ägedad fašistid tulevad, uskuge kättemaksu,
  Ja kommunismist saab helge paradiis!
  
  Kuidas saabub ajastu,
  Milles iga sõime sõdalane ...
  Võitle kuni viimase hingetõmbeni
  Et hävitada äge tea kaabakas!
  
  Kommunismi tähed säravad eredalt,
  Valguse ajastu, maailmas pole ilusamat ....
  Me purustame usufašismi ikke,
  Ja Hitler on õhtusöögiks venelane!
  
  Usume, et sellised terastankid,
  Et nende pantri kest ei tungiks ...
  Lehvitame joodiga oma poisi haavadele,
  Ja taas tormab pioneer vapralt lahingusse!
  No mis natsid raskeks said,
  Nad ei arvanud, et võime lihtsalt võita...
  Ilmselt tunneme kommunismi kilomeetrite kaupa,
  Ja me saame naljaga pooleks Wehrmachti võita!
  
  Meie võimsa kodumaa nimel,
  Uhke pioneer läheb rünnakule...
  Kuigi kodumaa kohal ripuvad pilved,
  Olgem kõigile võidukas eeskuju!
  
  Uskuge, et vaenlane ei peata unistust,
  Me alistame taas kõik fašistid...
  Kurjus ei usu troonil valitseda,
  Loome uue maailmakorra!
  
  Isamaal saab kõik korda, teate
  Olen poiss, aga lahingus nagu Robin Hood,
  Alguses ma ainult kriimustasin laua peal,
  Ja nüüd väga isegi usu lahe!
  
  Venemaa võib natsid tääkidega rebida,
  Ta võidab iga armee ...
  Ja et pioneerid elaks kommunismi all ...
  Lõppude lõpuks on meie sõprus tugev monoliit!
  
  Me ei anna Fritzile milleski järele,
  Me saame nalja visates vaenlasi võita...
  Ja nii me peksime natse nuiaga,
  Möirgab tuisk, mis keerutab lume pööristeks!
  
  Venemaa ei tunne, natsid tunnevad halastust,
  Ta on võitmatu tugev ...
  Nad saavad mõõga kindlalt pättide kaela,
  Ja saatan hävitatakse!
  
  Ärge uskuge, et Hitler on võitmatu,
  Kuigi põrgu vägi, kaaluge kogutud kõike ...
  Kui rahvas ja erakond on ühendatud,
  Meie Wehrmachti inimesed rebisid tükkideks!
  
  Venemaa on olnud sajandeid kuulus pühakuna,
  Ta murdis Tiigrid nagu metalli...
  Otsast lõpuni laiali,
  Ainult noormees unistas sellisest riigist!
  
  Võitsime nagu hiiglased
  Tükeldatud vastased teavad mõõgaga ...
  Meie, venelased, oleme lahingutes võitmatud,
  Me alistame Isamaa vastased!
  
  Uskuge mind, meid ei takista miski
  Ja sa tead, et miski ei võida ...
  Me matame füüreri pähe,
  Meil on terav mõõk ja teraskilp!
  
  Kogu universumis pole ilusamat Venemaad,
  Sellel on läbi aegade valguse ajastu...
  Kõik põlvkonnad saavad rahu ja õnne,
  Isamaa vajab kindlat kätt!
  
  Nii et Berliinis mängides
  Määrime Wehrmachti nagu tuhka veres ...
  See saab olema paradiisipiiri aeg,
  Ja koos Ladaga valitseb armastus!
  
  KUI Füürer TAPAKS
  20. aprillil 1943 tappis Svarogi tütar Jelena Adolf Hitleri. Näib, et imeline tegu, mis võib kiirendada Teise maailmasõja lõppu. Kuid see osutus vastupidiseks. Mantlipärijaks sai Hermann Göring. Ja lääneliitlased võtsid ja sõlmisid läbirääkimiste ajaks vaherahu Kolmanda Reichiga. Pommitamine lõppes ja Rommeli rühmitus lahkus Tuneesiast.
  Goering otsustas esialgu Kursk Salientil mitte edasi liikuda, vaid tugevdada tehnoloogiliselt tänu Euroopa totaalsele mobilisatsioonile ja ressurssidele. Ja samal ajal õhuülemvõimu haarata. Speer sai hädaolukorra volitused. Ja loomulikult oli nii Rommeli kui Guderiani autoriteet. Guderian veenis Goeringit loobuma Mausi arendamisest ja vajadusest muuta Panther-2 paremini kaitstuks, kuid mitte vähem mobiilseks. Lisaks "E" seeria.
  Seeriasse läks ka erakordselt võimsate relvade ja suure kiirusega hävitaja ME-309. Tõsi, suurenenud kaal vähendas manööverdusvõimet, kuid suur sukeldumiskiirus võimaldas sabasse väljumise korral lahkuda. Ja võimsad relvad võimaldasid esimesest kõnest alla tulistada.
  ME-309 läks seeriasse ja osutus tõsiseks masinaks. Saabus suvi ja siis augustis 1943 alustas Punaarmee pealetungi Oryoli silmapaistvatele objektidele. Ja Harkovi suunas. Sakslased olid valmis ja neil oli tõsine kaitse. Ja nende tankid "Panther", "Tiger" ja iseliikuvad relvad "Ferdinand" olid väga head kaitsesõidukid. Ja need võivad peegeldada peaaegu igat hulka.
  Sakslased suutsid rinnet hoida ja rünnakud maha lüüa. Siin näitasid end hästi ka Rommeli veteranid. Nad võitlesid ägedalt ja kangelaslikult. Itaallased võitlesid ka. Sakslastel oli rohkem vägesid kui tegelikus ajaloos ja nad toetusid hästi ettevalmistatud kaitsele. Lahingutes kasutati esmakordselt ründerelvat MP-44, mis oli sel ajal maailma parim.
  Selle võitluslik kasutamine on näidanud eeliseid ja tõhusust. Lahingutest võtsid osa esimesed naislendurid Albina ja Alvina.
  Nad võitlesid paljajalu ja bikiinides. Nii vahvad tüdrukud.
  Ja nüüd vajutab Albina oma paljaid varbaid. Tulista alla Nõukogude hävitaja ja laulda:
  - Meie jõud on suur!
  Tuleb kindel käsi!
  Ja Alvini kukutab ka Vene ründelennuki paljaste varvastega. Ta on võitlev tüdruk. Ja väga lahe.
  Ja laula ka:
  Oleme aaria tüdrukud
  Võitsime kõiki kuulipildujaga!
  Need tüdrukud on paljajalu ja peaaegu alasti. Pärast rünnakute ära löömist asusid sakslased kaitsele. Hilissügis on kätte jõudnud. Punaarmee püüdis keskuses edasi liikuda. Ja seal komistasid nende rünnakud Kolmanda Reichi võimsate kaitseliinide otsa. Ja kiiludesse kinni jäänud. Mis muutus Nõukogude vägede jaoks väga jaburaks. Talvel sakslased võitlevad muidugi lollimalt. Kuid alates septembrist on ilmunud "Panther" -2. See polnud päris täiuslik: üsna raske: viiskümmend kolm tonni. Kuid teisest küljest on kitsas tornis relv 88 mm paksune koos torni paksuse maskiga 150 mm. Ja kere esisoomus on 100 mm kallakutega ja 60 mm külgedega. Ja 900 hobujõuline mootor andis rahuldava sõiduomaduse.
  Sarjadesse läksid "Panter" -2 ja "Tiiger" -2. Ja need tundusid suhteliselt head olevat. "Panter" -2 osutus muidugi praktikas paremaks. Eriti talvel.
  Talvised võitlused käisid Leningradi suunal. Punaarmee üritas blokaadi tühistada, kuid komistas väga võimsa kaitse peale. Lahingud on äärmiselt jõhkrad. Kuid sakslastel polnud teist rinnet. Ja nad suutsid rünnaku tõrjumiseks koondada piisavalt jõude. Võitlused on väga verised.
  Gerda võitles "Panther" -2 peal ja tegutses koos oma meeskonnaga. Ja tüdrukud tulistasid paljaste sõrmede, meislitud, graatsiliste jalgade abil.
  Sellised võimsad mürsud läbistavad nõukogude kolmkümmend neli. Käivad ägedad lahingud.
  Leningradi lähedal ei õnnestunud sakslasi võita. Ja nad pidasid vastu. Sakslased lõid pealetungi Ukrainas tagasi.
  Ja 1944. aasta kevadel ilmusid reaktiivhävitajad ME-262, mis näitasid kõrget lahingutõhusust. Kuigi need polnud veel piisavalt tõhusad, oli neid väga raske alla tulistada. Probleemiks oli ründerelvpüssi MP-44 masstootmine, mis andis Saksa jalaväele suure edumaa.
  Ja siis tekkisid probleemid Jaapaniga. Keiser Hirohito veenis kindraleid ja veenis neid sõlmima vaherahu USA ja Suurbritanniaga. Tingimuseks oli jaapanlaste lahkumine okupeeritud aladelt. Vastutasuks soovisid samurai hüvitist Kaug-Idas.
  Mais algas sakslaste pealetung Donbassis. Punaarmee seevastu ootas lööki Kurski mõhnale. Ja sakslased suutsid Vorošilovgradi vallutada. Juunis läks olukord keerulisemaks, sõtta astus Jaapan oma üllatusrünnakuga Vladivostokile ja kampaaniaga Mongoolia vastu.
  Sakslased läksid Doni äärde ja Punaarmee suutis neid veidi pidurdada. Lahingusse läksid uued Nõukogude tankid: IS-2 ja T-34-85, mis olid arenenumad ja võimsamad. Aga Saksa autod olid ikka tugevamad. Ja veelgi kiiremini. Ja lennukid on veel lahedamad relvastuse ja kiiruse ning varustuse poolest.
  Sakslased on tugevad ja seni on neil initsiatiiv. Jah, lahingutes kasutavad nad välisdivisjone ja "Vlasovi Vene Vabastusarmeed". Suvel alustasid sakslased pealetungi Orjoli suunas ja Moskvale.
  Natsid läksid lahingutega edasi. Ja nüüd, sügiseks, olid sakslased juba Vjazma ja Kurski vallutanud. Sügis on kätte jõudnud. Lahingud on väga verised. Seejärel liikusid sakslased edasi Stalingradi. Ja nii arenes võitlus kolossaalse jõuga.
  Juba novembris käisid linnas endas lahingud. Ja seal on lahingud. Sakslased kasutasid "Sturmtigers". Need on väga tugevad võimsad iseliikuvad relvad. Sõdalased võitlesid ka tankides. Ja nad peksid oma paljaste ümarate kontsadega.
  Stalingrad ei andnud alla. Ja detsembris lähenesid sakslased Kaukaasias Groznõile ja Ordzhonikidzele. Ja nad hakkasid neid linnu tormama.
  Ja siis astus Türgi sõtta. Jaanuaris 1945 piirasid türklased Jerevani ja vallutasid Batumi. Olukord muutus veelgi karmimaks ja verisemaks. Selline see sõda on.
  1945. aasta talvel ja kevadel vallutasid sakslased kogu Kaukaasia ja türklased aitasid neid.
  Olukord on muutunud palju murettekitavamaks. Ja 1945. aasta suvel algas uus pealetung Moskva vastu. Ja samal ajal tungisid natsid ja türklased Saraatovi poole.
  Ja juuni lõpus võeti Saratov. Ja juuli lõpus vallutasid sakslased Kalinini ja Tula. Ja augusti lõpus piirasid nad Moskva ümber. Ja samal ajal võeti Kuibõšev.
  Moskva oli katlas. Ja täiesti blokeeritud. Sügis möödus ägedates võitlustes. Sakslased vallutasid Rjazani ja lähenesid Gorki linnale. Lahingud olid nii ägedad. Sakslased jõudsid Uljanovski endani ja võtsid selle ka ära. Ja nad vallutasid Uralski ja jõudsid Orenburgi.
  Ja talvel Moskva lõpuks langes. Ja sakslased jõudsid Kaasani. Ja kevadel Leningrad lõpuks langes. Ja 1946. aasta suvel alustati pealetungi Uuralitesse.
  Ja sakslased võtsid Sverdlovski ja Tšeljabinski. Ja sügisel ühinesid jaapanlased ja natsid. Ja 1947. aasta talvel vallutasid sakslased ja jaapanlased Kesk-Aasia viimased suuremad linnad. Ja märtsis 1947 Stalin mõrvati. Ja tema järglane Beria teatas, et ta kapituleerdab NSV Liidu.
  Ja nii sõda lõppes. lõppes idas. USA-l on juba aatomipomm.
  Hermann Goering ja ameeriklased inglastega sõlmisid kokkuleppe sõpruse ja piiride ning mõjusfääride jagamise kohta. Ja see on siiani maailma rahustanud.
  Aga aeg läks. Ja Kolmandas Reichis loodi kiirgus, mis lülitas tuumareaktsiooni välja. Sakslased lendasid ka esimestena Kuule.
  Ja 1969. aastal algas uus sõda. Göring oli selleks hetkeks juba surnud.
  Uus füürer oli Wolf Schultz. Ja ta alustas sõda maailma domineerimise pärast.
  Vene ja teised Kolmanda Reichi rahvad said selleks ajaks kodakondsuse ja võrdsed õigused.
  Ja luuletaja võitles Wehrmachtis. Ja sõda algas rünnakuga ameeriklaste vastu Hiinas. Ja muidugi Suurbritannia suurlinnas. Sakslased olid relvastatud täiuslike diskoteekidega, väikerelvade suhtes haavamatud ja püramiidtankidega.
  Ja natsidel olid ka atomaarsed silmapliiatsid ja palju muud. Ja Suurbritannia vallutati.
  Sõda jätkus Kolmanda Reichi eelisega. Ja järk-järgult võtsid sakslased kogu maailma üle ...
  Tõsi, nad ei olnud sellised obskurantistid kui Hitleri ajal. Nad andsid kõigile võrdsed õigused ja lõid maailma impeeriumi, mis nõudis kosmosesse laienemist.
  Kuid ikkagi oli maailm juba teistsugune ja sinna ei jäänud ei Venemaa, USA ega Suurbritannia. Alles jäi üks impeerium, mis hakkas vallutama teisi maailmu.
  Ja valdas kõiki päikesesüsteemi planeete.
  Ja inimkond levis üle galaktika. Ja ehitas tähe- ja sõjalaevu.
  Ja siis õppisid nad surnuid üles äratama. Kaasa arvatud need, kes surid kaua aega tagasi.
  Näiteks Adolf Hitler äratati ellu. Ja deemonitest vaevatud Fuhrer vallandas kosmoseimpeeriumis kodusõja. Aga see on teine lugu.
  
  VÕLUMEDITSIIN
  Näiteks andis Zoya Aleksander Suurele maagilise ravimi, mis võimaldas tal venida kuni seitsekümmend aastat. Ja see muutis maailma ajaloo kulgu. Impeerium laienes. Aleksander Suur vallutas araablased. Ja siis lõpetas ta India vallutamise. Järgmine oli reis Hiinasse. Siin venis sõda veidi, aga saadi ka suur võit. Ja tekkis suur impeerium. Aleksandri kindralid jõudsid Heraklese sammaste juurde. Vallutas nii Rooma kui Kartaago. Siis valitses ta, tema poeg Aleksander Neljas. Ja tekkis stabiilne dünastia.
  Makedoonia riigi impeerium koitis. Ta vallutas ka Jaapani ja jõudis Lõuna-Aafrikasse. Ja aeg on kätte jõudnud ja laevad tungisid Ameerikasse.
  Tekkis stabiilne Petriky dünastia ja see osutus üsna tugevaks. Muidugi oli vandenõusid ja riigipöördekatseid, kuid impeerium pidas vastu. Ja ta tundus olevat igavene roomlane. Ja kattis järk-järgult kogu maakera.
  Ja teadus on arenenud kiiremini. Ja antiikajast, süngest keskajast mööda minnes, sisenes inimkond otse tööstusaega ja seejärel postindustriaalsesse aega, kui esimene satelliit orbiidile saadeti. Ja siis lendas üks mees kosmosesse.
  Kuna inimesed ei kulutanud ressursse sõdadele ja vastasseisudele, saabus kosmoseajastu tuhatsada aastat varem kui pärisajaloos. Ja kosmose vallutamine käis kiirendatud tempos. Ja nii meisterdati kogu päikesesüsteem. Ja inimesed lendasid teistesse maailmadesse. Ja nende tähelaevad osutusid lihtsalt imeks. Ja see on hämmastav. Ja kui superluminaalsed kiirused avastati, algas galaktikate vallutamine. Ausalt öeldes on see suurepärane!
  Tähesõdasid muidugi polnud. Ja see on arusaadav. Universumi avarustes leidub ka ülitsivilisatsioone. Aga rahvas oli ühtne. Mitte et üks kiilas füürer pomises multipolaarse maailma üle. Ei, antud juhul suutis inimkond Aleksander Suure praktiliselt ühendada. Ja see lõi aluse tulevasteks kosmosesõdadeks.
  Ja inimkond võitles sääse ja ämbliku hübriidi rassiga. Ja sõda oli julm. Taevas võitlesid tohutud tähelaevad. Ja kahjude ja omandamiste konto oli tohutu.
  Ja ometi võitis rahvas. Ja nad lõid universaalse impeeriumi. Ja seal paljastati aja saladus. Selle tulemusena oli teaduse jõul võimalik surnuid ellu äratada . Ka Makedoonia Aleksander tõusis ellu koos oma kindralite ja poegadega.
  Ja siis hakkasid nad ülejäänud inimesi ellu äratama. Universum oli suur ja selles oli palju ruumi. Ja siis õppisid inimesed lendama teistesse universumitesse.
  Ja kõikvõimsuse krooniks oli võime ise luua universumeid, tulevikuteaduse jõud.
  Ja siis sai inimkonnast hüpersupertsivilisatsioon. Mis on veelgi lahedam, muljetavaldavam.
  Ja seda kõike tegi valge jumala Zoya tütar, suur nõid, kes muutis inimkonna ajaloo kulgu lihtsalt pingutuseta.
  
  TÜDRUKUD SÕDALASED RÜNDAMISEKS KOSMOS
  MÄRKUS.
  Kosmoses toimuvad lahingud ühelt poolt Rubiini tähtkuju kaunite sõdalaste vahel. Ja teisel pool Smaragdi tähtkuju sõdalased. Ja lahingutes osalevad ainult kloonitüdrukud, kes on paljajalu ja bikiinides.
  . PEATÜKK #1
  Kaks kosmosearmadat võitlesid vaakumis. Ühelt poolt Rubiini tähtkuju ja teiselt poolt Smaragd.
  Ja mõlemal pool ainult kloonitüdrukute võitlejad. Samas üsna erinevaid soenguid. Nende juuksed olid neljas põhivärvis: sinine, kollane, punane ja valge!
  Ja sõdalased on lihtsalt suurepärased.
  Muidugi supernoovade väga eredad sähvatused. Ja tähelaevad, eriti suured suured lahingulaevad, saadavad üksteise pihta surmavaid rakette.
  Võimsad kosmoselahingulaevad ja lahingulaevad ning dreadnoughtid on peamine löögijõud. Ta saadab üksteisele hävitavaid kiiri, suuri torpeedosid ja hüperplasmaatiliste täppidega kiiri.
  Ta tormab läbi vaakumi ja haarab väiksemad tähelaevad.
  Kloonitüdrukud, kes tormavad läbi oma laevade, värelevad alasti, roosad ja graatsiliste ümarate kontsadega.
  Nad on nii ilusad ja nende nahk läigib nagu poleeritud pronks. Need on imearmsad tüdrukud - lihtsalt super.
  Smaragdi tähtkuju neli suurimat lipulaeva suurt lahingulaeva üritavad murda Rubiini tähtkuju moodustumist. Kuid vastuseks roomavad neli kõige massiivsemat vaenlase lipulaeva neile peale. Hiiglaslikud tähelaevad näevad välja nagu poole kuu suurused kašelottid. Ja neil on tuhandeid suure kaliibriga relvi. Seal on sellised tünnid, mis paiskavad minutiga välja triljoni Hiroshimale heidetud aatomipommi energia.
  Kuid loomulikult on suurtel lahingulaevadel jõuväljad, et leevendada kiirte, impulsside, rakettide ja torpeedode hävitavat mõju.
  Nad säravad nagu hõbedane udu suurte laevade pinnal.
  Rünnakul on ka väiksemad tähelaevad. Eelkõige erinevate klasside ristlejad - rasked, keskmised, kerged, abiautod. Ja hävitajad nagu paljad paksu teraga pistodad. Ja graatsilised brigantiinid. Nad on kujuga nagu imikud.
  Nii piraajasid meenutavaid hävitajaid kui ka suuremaid, võimsamalt relvastatud vastuhävitajaid.
  Siin on konkreetsed ristlejad, kes võitlevad ristlejatega. Ja rakettide, kiirte ja impulsside tabamustest puhkevad tulekahjud.
  Kloonitüdrukud põgenevad laevu haarava tule eest. Ja leek tormab neile järele, haarates kaunitarid paljast kannast kinni.
  Siniste juustega neiu tulistab vaenlast paljaste varvastega.
  Sellest välja lastud rakett tabab fregatti ja seal puhkevad tulekahjud ja tulised lained lähevad. Kloonitüdrukud kiljuvad südantlõhestavalt. Neid peaaegu ei kata riided. Ainult kitsad kangaribad rinnal ja puusadel. Ja pargitud kuld-oliivinaha all on näha reljeefseid lihaseid.
  Väga võrgutavad jalad tüdrukutele. Ja kaunitari paljad sõrmed vajutavad juhtkangide nuppe.
  Ja agressiivse hoiakuga torkima.
  Siin on kuldsete juustega tüdruk. Ja ta vajutas oma palja, väga graatsiliselt kumera kannaga.
  Ja rakett reageeris ja tormas, lõigates läbi vaakumi. Ja väga täpselt möödus ta laserikiirtest. Ja astus ristlejasse. Ja see, mis väriseb.
  Ja teisest küljest, nagu punaste juustega tüdruk, tulistab ka. Nabale vajutades. Kes reageeris väga karmilt.
  Tüdrukud kiljuvad ja hüppavad uuesti. Ja kui nad löövad, siis nad lekivad, näete, millised võrgutavad jalad neil on.
  Siin saadab valge soenguga tüdruk mõrvarliku hävingu ja surma kingituse. Ja ta lendab välja, lüües dreadnoughti kõhtu. Ja see on väga edukas nõelamine. Kuigi tüdruku mõlemad pooled on tugevad. Ja nad vastavad. Eelkõige kingib siniste juustega tüdruk hävitamise.
  Ja jälle löök, tuld, autot raputades.
  On veel väiksemaid tähelaevu: paadid ja hävitajad. Viimased on kas kahe- või ühekordsed.
  Samuti torgivad nad sõpra ning kaunid tüdrukud näitavad kõige ilusamat ja seksikamat vigurlendu.
  Siin on lillade juustega sõdalane lillade juustega kaunitari vastu.
  Mõlemad tüdrukud võtsid isegi rinnahoidjad ära. Ja nad üritavad üksteist hammustada punaste rinnanibude abil. Ja väga head sõdalased.
  Lillade juustega tüdruk viskab oma hävitaja kõrvale. Ja tulistades kuuest laserõhukahurist. Ja tema lillade juustega vastasel on ka sarnane auto. Mõlemad võitlejad näevad välja nagu astelraid, läbipaistvate soomustega.
  Nad oskavad väga hästi manööverdada ja hüpata. Ja nad teevad väga häid saltot.
  Tüdrukud kasutavad jällegi tulistamisel rubiinnibusid oma täis, suussulavatel rindadel.
  Need kaunitarid on lihtsalt ilu kehastus. Ja kui nad on lihtsalt aluspükstes, on see nii võrgutav. Ja võite neid vaadata ja mitte maha tulla.
  Mõlemad tüdrukud püüavad end katta kasutades võitlejate otsaesise jõuvälju.
  Ja neil on päris korralik kaitse. Ja on võimeline peegeldama kahjulikke kiiri.
  Kuid tüdrukud, üks vaskpunaste, teine helekollaste juustega, vehklevad ja manööverdavad taas hävitajatega üksteise vastu.
  Tüdrukud üritavad teineteise taha pääseda. Aga see ei tule liiga hästi välja. Sõdalased keerlevad ja hüppavad. Ja nende võitlejad on nagu lauatennise pallid, üles ja alla.
  Vaskpunaste juustega tüdruk, justkui kelgu peal, libises vaakumis alla ja keerutas. Ja helekollaste juustega sõdalane tegi triki: pääsukesed. Ja ta tulistas lähedalt, kasutades oma rubiininibu.
  Ja punaste juustega tüdruk tundis tugevat kuumust. Ja tema lihaseline keha oli kaetud higihelmestega.
  Kollaste juustega tüdruk laulis:
  - Meil on suur jõud, suur jõud,
  Temaga sõber olla on nagu krokodilliga mängimine!
  Ja teda tabas ka voolus. Ja hakkas ka higistama ja särama. See kõik nägi välja nagu mõnes väga kallis filmis, kus on segunenud erootika ja kosmoseooper.
  Tüdrukud on peaaegu alasti, higised. Ja nad tulistavad rindu, mis on nagu roosinupud, ja nobedate jalgade paljaid sõrmi.
  Ja sõdalased ei unusta laulda:
  Las kogu kosmos sukeldub kaosesse
  Ja vaakum väriseb vaheaegadest...
  Vaenlast tabab tüdrukute jõud,
  Ja me oleme igavesti ühendatud isamaaga!
  Kuigi ma ei tea, milline võib olla kloonitüdrukute kodumaa. Väga ilus muidugi ja lihaseline.
  Ja kujutage ette miljardeid võitlejaid ja kõiki ilusaid poolpaljaid tüdrukuid ja mitte ühtegi meest.
  Kui imeline see armee on. Kui suured on tema võitlejad. Mis kujukesed neil on? Ja luksuslikud puusad, kõrged rinnad, nibudega, mis sädelevad nagu lihvitud rubiinid.
  Need on tüdrukud, kes on oma sportliku ilu poolest laitmatud. Parem on neid mitte leida. Kuigi see on muidugi suhteline. Laevastik on tohutu. Suurtel lipulaevadel on miljoneid tüdrukuid. Nad on ülimalt ilusad ja graatsilised.
  Ja nüüd, lahingulaeva püssi taga, tulistab valgete juustega tüdruk väga täpselt vaenlase vöölase pihta. Ja nüüd läbistab mürsk torni ja purustab relvad. Ja mürsus toimub hüpertuumareaktsioon, mis toimib kolossaalse hävitamisega. Ja põletab julmalt metalli. Ja siin tekivad väga julmad hävitamise impulsid.
  Tüdrukud isegi laulsid üksmeeles, raputades oma maasika rindu, mis mehed hulluks ajavad:
  - Niit on katki
  Kuri surm ähvardab meid...
  Ja elada
  Tüdruk peab olema kannatlik!
  Sõdalased on väga lahedalt hajutatud. Nad laksutavad oma paljad ümarad kontsad nööpidele. Ja neid käivitab torpeedodega rakettide ähvardav, hävitav jõud. Nad röövivad vaenlast, põletades läbi tornide. Ja põlenud, haavatud, vigased tüdrukud lendavad erinevatesse suundadesse. Ja üks neist oli otse tulises keerises.
  Ja temast jäid alles vaid paljad jalad. Nii surevad tüdrukud selles sõjas.
  Üks neist isegi laulis oma kollakasvaskseid juukseid raputades:
  - Universumis käib sõda,
  Sõda ilma põhjuseta...
  Saatan pääses lahti
  Ja surm tuli temaga kaasa!
  Ülejäänud kaunitarid, trampides ja tõmbledes oma paljaid graatsilisi jalgu ning raputades rindu helepunaste nibudega, korjasid üles:
  Ja kes voolu peatab
  Verine hullud jõed...
  Laserikiir tungib templisse,
  Ja silmapilkselt kadus mees!
  Tüdrukud vajutasid koos oma rubiinist nibusid nuppudele, tulistasid surmava jõuga rakette ja jätkasid:
  Ja selline kaos
  Üleujutanud universumi...
  Inimkonna kurb saatus -
  Kannatage valu, kannatusi!
  Tõepoolest, kaos, tähelaevad surevad lahingutes ja koos nendega kaunid, pargitud, lihaselised, poolpaljad ja väga võrgutavad tüdrukud.
  Siniste juustega tüdruk, kes tulistab maasika rinnanibuga ja tulistab hävitavaid rakette, mis kannavad Hiroshimale heidetud miljardite aatomipommide energiat ja saadavad täieliku sademe kingitusi surma põhja, laulis:
  - Maa poeg ütleb vastuseks ei,
  Ma ei jää kurjade peremeeste orjaks ...
  Usun, et tuleb ilus koit
  Tuul värskendab värsket haava!
  
  Püha kodumaa eest lahingus,
  Sest vägev Issand kutsub,
  Tõuse varakult üles, tüdruk,
  Pimedus kaob - mai roos õitseb!
  Ja jälle on tüdruku paljas jalg tööl ja näitab tema koputavat impulssi.
  Ja tüdrukud hüüdsid ühest suust:
  - Kiilas füüreri surm!
  Nad on sõdalased, kes võitlevad valguse ja õigluse eest. Nad on täis tarkust ja julgeid vaimseid impulsse.
  Siin on kaunitarid - erootika ja kosmilise sõjapidamise kõrgeim klass. Keegi ei saa seista vastu sellistele inimestele nagu nemad.
  Kollaste juustega tüdruk võtab ka selle ja tulistab täpselt vaenlase pihta. Ta teeb seda surmava hüppega.
  Ja tabas smaragdide tähtkuju vaenlase lahingulaeva. Ja veel üks siniste juustega sõdalane, kes kasutab samuti väga ilusat maasika rinnanibu, põrutab rubiini tähtkuju tähelaevale. Ja ka vastuseks hävingule ja surmale.
  Tüdrukud on taevase klassi ja kosmilise sügavuse kõrgeim ja kolossaalne näitaja, nende kõrgeim hääl, mis võtab kolossaalseid noote.
  Neid iludusi ei saa millegagi ületada. Kuigi nad hävitavad üksteist tulihingelise entusiasmiga.
  Näiteks lipulaevade jämedad lahingulaevad said kolossaalseid kahjustusi. Ja paljud tornid said kahjustada ning relvad olid painutatud ja deformeerunud. Mürsud ise läksid detonatsiooni. Ja soomuslaed purunesid ja kuum õhk puhus läbi pinna.
  Ja tüdrukud jooksid minema ning nende alasti, väga võrgutavad ja väga erutavad kontsad ja sääred vilkusid meestes. Ja mõnikord lakkusid kaunitaride paljad roosad tallad hüperplasma tuliseid keeli.
  Ja naissõdalased karjusid, hüppasid ja kiljusid.
  Nad tundusid haiget tegevat...
  Aga nad laulsid:
  Läbi tühjuse, kosmosehobused,
  Tüdrukud on kõikjal, nad ei jõua meile järele!
  Ei saa meid kätte! Ei saa meid kätte!
  Sõdalased on tõeliselt rõõmsameelsed ja sädelevad.
  Ja nad laulavad täiel rinnal:
  - Usun väga
  Et kiilaspäisusega füürer sureb varsti ...
  Võtke peitel välja
  Pimedus olgu kohtuotsus!
  Ja nende paljad kontsad suruvad nuppe alla ja põletavad fregate ja brigantiine hüperplasmaatiliste plekkide abil.
  Siin on kaks tähtkujude hävitajat, mis põrkasid otsaga kokku. Ja jõuväljad töötasid, neelasid energiat. Ja siis tekkis hävitamisreaktsioon. Ja see hakkas konkreetselt rebenema ja kokku varisema. Ja seal oli väga totaalne surm ja ultratule keerdkäigud.
  Tulekahjud möllasid kõige tugevamalt. Ja samas äärmiselt hävitav jõud.
  Ja seal olid sõna otseses mõttes kuratlikud kokkupõrked. Kosmoselaevade surm ja põleng jätkusid katkestusteta.
  Siniste juustega neiu võttis ja vajutas paljaste varvastega järgmist nuppu. Tekkinud on hüperplasmaatiline sidestusreaktsioon.
  Ja siin läbistas rubiini tähtkuju dreadnought taas hävitava mõju võitlusaine.
  Kollaste juustega tüdruk võttis selle ja laulis, saates maasikanänniga vaenlasele surma kingituse.
  Ja sõdalane säutsus:
  - Usun, et kogu maailm ärkab,
  Draakonile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Kurjuse hävitamine!
  Punaste juustega tüdruk tulistas ka pikalt mõtlemata, kasutades helepunast rinnanibu. Ja see töötas, hävitav energia. Ja sai vastastele hambusse.
  Kuid nad vastasid kohe tagasituleva tähelaeva väljalöömisega. Võimsad lipulaevad suured lahingulaevad olid vahepeal remondis. Ja keevis tekkis säde, jootis ja metall jäi kokku. Samal ajal kustutati palju tulekahjusid.
  Tüdrukud trampisid leeke oma paljaste meiseldatud jalgadega. See oli lahing.
  Siniste juustega marssalitüdruk võttis selle ja laulis:
  - Lahing järsus tules möllab nagu metsik torm,
  hüperplasma põleb leegiga ...
  Armastan, et vaatad vastutasuks uhkelt
  Kuigi pole lahedamat tüdrukut!
  Kollaste juustega marssalitüdruk märkis:
  - Meil on siin kõik lahe!
  Ja ta lööb ka oma maasika rinnanibuga. Selline suurepärane marssali auastmega sõdalane. Ta on peaaegu täiesti alasti ainult õhukestes aluspükstes. Kuid teisest küljest on õlgadele maalitud tähtedega epoletid.
  Ja see eristab teda teistest tüdrukutest. Pean ütlema, et see on väga lahe ja lahe.
  Siniste juustega marssalitüdruk vajutab ka oma helepunase nibuga nuppu.
  Ja see sülitab välja laiast tüvest, hüperplasmaatilisest täpist. Ta lendab ja levib. Mähib ümber raketi brigantiini ja pigistab seda kõvasti, nii et isegi metall praguneb ja põleb. Ja tüdrukud brigantiinil möirgavad ja uluvad ning värelevad juba mitmendat korda paljaste jalgadega.
  Punaste juustega marssalitüdruk aga nokib rinnanibuga nööbist rinda ja laseb välja väga nobeda raketi. Ta lendab nagu lehtrohi, libisedes läbi vaakumi. Ja satub vöölasesse.
  Löök lööb kahuriplatvormi maha. Ja tüdrukud tapetakse või sandistatakse jälle.
  Nad põrkuvad üksteisega suure raevuga. Nad on lihtsalt põrgulik tuli ja metsik tahtejõud.
  Punaste juustega marssalitüdruk laulis:
  - Aga südame ja veenide pulsatsioon,
  Meie laste, emade pisarad...
  Nad ütlevad, et me tahame muutusi
  Viska maha draakoni kettidest ikke!
  Valgete juustega marssalitüdruk laulis ka:
  - Kurja draakonilt,
  Me lunastame maa...
  Ja taeva vari
  Me jätame inimesed maha!
  Ja sõdalane lööb vaenlast oma rubiininibu abil ja teeb hüperplasmaatilise bloti abil julma laastamistööd.
  Ja nüüd pühib keeristorm üle platvormi. Ja ta põletab relvad koos teenijatega, kes seisavad ja neid teenivad.
  Tüdrukud võtsid selle kätte ja laulsid kooris:
  - Kuidas me elasime, võitlesime,
  Ja ei karda surma
  Nii et nüüdsest elame sina ja mina ...
  Ja tähekõrguses ja mäevaikuses,
  Merelaine ja raevukas tuli!
  Ja raevukas, ja raevukas tuli!
  Ja hingeldavad sõdalased kasutasid taas oma helepunaseid, väga heledaid nibusid. Ja pahvatas metsikust hullust.
  Ja siin reageeris hüperplasma, kuumutatud triljonite kraadideni. Ja läks hävingu voolu.
  Ja uued lahingulaevad, dreadnoughtid ja lahingulaevad süttisid. Ja ka plahvatas ja laevad ja väiksemad. Kui palju kannatusi ja surma seal oli. Tuleb märkida, et mõnel kloonitüdrukul olid lapsed. Ja nende surm, kui väikesed orvud jäävad, on kahekordselt traagiline. Ja julmust pole vähem.
  Kollaste juustega marssalitüdruk võttis, tulistas paljalt
  varbad vaenlasele, lüües tema ridu välja, justkui vikatiga.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Tüdrukud võitlevad vapralt kosmoses,
  Kuigi nad on bikiinides, paljajalu...
  Lüüa kõik vaenlased vapralt
  Kui vaja, lüüakse rusikaga!
  Jah, ka marssal väljendab end tugevalt. Ja arvukad laevad katavad üksteist rakettide ja erinevat tüüpi lõhkekehadega. Ja surmavad hüpergravitatsioonipommid ja raketid reageerivad.
  Seal on vitraažaknad ja hoonete sügavuses hävitavad impulsid. Tüdrukute omavaheline võitlus sarnaneb üha enam prügimäele. Ja marssiformatsioon oli segamini.
  Valgete juustega marssalitüdruk võttis selle kätte ja säutsus, samal ajal kui tema karmiinpunane nibu saatis taas hävitava raketi, mis kandis täielikku tulekahju ja surma.
  Marssalitüdruk laulis hambaid paljastades ja keelt näidates:
  Külm taandus koos päikesega,
  Oja sädeleb kõlavalt ...
  Ja nüüd jooksevad nad läbi lompide
  Paljajalu tüdrukud!
  Sõdalane ilmselt armastab suve ja kevadet. Tegelikult sellised ojad antud juhul voolavad. Ja võimsad hüpertuumalaenguga pommid plahvatavad.
  Ja siis, nagu supernoovadel, läksid termopreoonraketid õhku. Ja vaakum on kapitaalremont.
  Ja see põleb sõna otseses mõttes hüperplasmi voogudega selgroolülideni. Ja jõuväljad lõid taas sisse. Läks väga täielikule hävingule ja hävitamisele.
  Platvormid võtsid ja leegitsesid uue surmava jõuga. Ja leegid lakkusid tüdrukute paljaid, väga ilusaid kontsi, põhjustades valu ja kannatusi.
  Sõdalased aga karjusid ja ulgusid ning samal ajal ei unustanud nad valgusest üles hüpates laulda:
  - Tüdrukute paljad jalad,
  Kui head on...
  Me ei ole purud lahingus,
  Võitsime vaenlasi südamest!
  Warriors, kelle kontsad on praetud ja paljad tallad kaetud villidega, on see midagi väga rikkalikku ja jäljendamatut võlu. Sellised tüdrukud ei peata hobust - elevanti galopis.
  Kollaste juustega marssalitüdruk võttis selle kätte ja kostis ööbikuhäälega lauldes:
  - Igaüks, kes on mees, on sõdalane sündinud,
  Sugu ja vanus ei oma tähtsust...
  Kui on leegion vaenlasi ilma loendamata,
  Uskuge meid, pole veel hilja veiseid tappa!
  Siis võttis selle kätte teine valgete juustega marssalitüdruk, tulistas esmalt rubiinnipliga ja laulis siis:
  - Noh, kui palju sugulasi saab tappa,
  Lõppude lõpuks on inimene sündinud, uskudes õnne ...
  Ema ei lase oma poega rindele minna,
  Ja isegi suvel on sõjas halb ilm!
  Tüdrukud vaatasid üksteisele otsa. Lahingulaev plahvatas kosmosevaakumis. Selline tohutu, paraja suurusega asteroid. Ja see oli nagu supernoova plahvatus.
  Tüdrukute näod läksid särama ja muutusid karmiinpunaseks. Ja tüdrukud pilgutasid veidi, võtsid selle ja laulsid raevukalt:
  - lähedal, lähedal, rõõm ja häda,
  On vaja, on vaja anda kindel vastus ...
  Päikeseline maailm - jah, jah, jah!
  Tuumaplahvatus - ei, ei, ei!
  Sõdalased laulsid muidugi täie siirusega. Neis oli nii kuumust kui põnevust.
  Siniste punatähniliste juuste ja marssali epolettidega sõdalane tüdruk tulistas samuti oma sarlakpunaste rinnanibude abil ja laulis tunnete jõul:
  Kas on võimalik, et mered jäävad homme magama,
  Päike kustub, tähed kustuvad ...
  Koit ei saa enam tõusta
  Ja taevas ütleb - on juba hilja!
  Ja marssalitüdruk võttis selle ja poetas pisara. Ja ta silmad olid sinised nagu puhtaim safiir.
  Naissõdalased koputasid üksmeelselt oma paljaid kontsi, oma võluvaid, graatsilisi, võrgutavaid, seksikaid, päevitunud, tugevaid, lihaselisi ja peadpööritavaid jalgu.
  Ja laulsid täiel rinnal:
  Rahu maailmale, sõda pole vaja
  Las sõprus valitseb universumis!
  Ja tüdrukud, kuidas kõigis ninasõõrmetes vilistada. Ja helepunased, kaunid südamed murdusid nende huultelt. Mis süttis ja hakkas õhus sädelema ja virvendama.
  Naissõdalased rääkisid üksmeelselt, hambaid paljastades. Ja uuesti rindade helepunaste nibudega nuppe vajutades pühkis üles:
  - Mina, sina, tema, tema, koos kogu riik,
  Koos sõbralik pere
  Ühesõnaga, meid on sada tuhat I!
  Oleme paljaste jalgadega tüdrukud
  Me purustame kõik vaenlased ...
  Ja meil on punutised kurjast,
  Cherub meiega...
  Ja tüdrukud, paljud miljardid sõdalased, tõstsid korraga jalad üles, keerutasid oma ümaraid, paljaid, roosasid kontsi, siristades:
  Mis on sõda ja mis on sõda
  Kurb tädi ja lits sõda!
  Me ütleme noomimisele ei,
  Rahule ja sõprusele on ainult üks vastus!
  Ja järsku lahing katkes. Ja arvukad kosmosetähelaevad hakkasid erinevates suundades laiali minema.
  Kahjustatud laevu tormasid parandama erinevad meeskonnad, kes ümisesid keevitamise ja elektrikaarega.
  Ja tüdrukud võtsid selle ja laulsid:
  Ja nii, et kõik elavad sõpruses õnne,
  Ja nii, et maa oli kõigi jaoks paradiis ...
  Me ei tohi vaadata maailma kui mängu,
  Ärge ründage inimesi nurga tagant!
  
  ILUSA DAami ARMASTUS, MILLE PÄRAST RÜÜTID VÕITLEvad
  Ta oleks justkui ühe kuningriigi printsess. Väga noor, kuusteist aastat vana. Ja ratsutab hobusega. Kuid tuju pole just kõige rõõmsam. Nad tahavad ta abielluda naaberkuningriigi vanamehega. Ja tal on oma armastus. Samuti noor, kuueteistaastane karjapoiss. Väga kena teismeline, õrna näoga nagu tüdrukul ja blondide pikkade juustega.
  Ja ta hüppab tema juurde. On selge, et printsess ei saa abielluda tavainimesega. Kuid armastus on tugev tunne ja te ei saa seda tellida.
  Amelina ratsutas karja juurde. Siin on tema kihlatu südames ajab lambaid piitsaga.
  Ta on lühikest kasvu, lühikeste pükstega ja paljajalu. Üldiselt võib jätta mulje kui neliteist või kolmteist aastat - lihtsalt poiss.
  Ja see, kellele nad tahavad Amelina naiseks anda, on sügav vanamees.
  Kiilakas, hõreda halli habemega, valekuldhammastega. Vastik vanamees. Ja ta on kaheksakümmend kuus aastat vana. Võib-olla sellepärast ei jooksnud Amelina krooni eest ära. Sa kannatad natuke ja sinust saab kuninganna. Ja kuningas, kuigi vastik ja muutunud, on väga rikas ja tal on tohutu kuningriik ülemerekolooniatega. Peaaegu impeerium...
  Ja mis kõige tähtsam, poegi pole. See tähendab, et temast võib saada tohutu riigi valitseja.
  Amelina on vaid kuusteist aastat vana, kuid ta on väga tark tüdruk.
  Aga loomulikult, tema esimene, noor armastab unustada.
  Ta hüppas hobuse seljast. Ja ta heitis poisile kaela. Nad kallistasid ja hakkasid suudlema... Puhas nii noor...
  Siis võttis Amelina kingad ja sukad jalast, proovis murul kõndida. Rohuterad torkasid tema õrnaid jalgu.
  Karjapoiss Sid märkis naeratades:
  - Meie tüdrukud jooksevad suvel kogu aeg paljajalu ja sa oled nii kahvatu!
  Amelina vastas ohates:
  - Pargitud nahka peetakse madala päritolu märgiks! Kuid teil on tume nahk ja teie juuksed on peaaegu nagu lumi!
  Noormees noogutas.
  - See on ilus!
  Nad kõndisid veel natuke. Siis pani printsess sukad ja kingad jalga ning ütles:
  - Varsti pulmad kuningas Kartausega. Ta on vana ja haige. Kui jään leseks, viin su paleesse!
  Sid küsis argliku lootusega:
  - Ja me abiellume?
  Amelina kehitas õlgu.
  - Ma ei tea! Minust saab kuninganna. Kuid peate oma jõu Kartausi sugulastelt välja tõrjuma. Kui mu troon tugevneb, teen ma, mis mulle meeldib!
  Pärast hüvastijätt läksid noored armukesed lahku.
  Amelina tormas oma lossi. Ta on väga tark tüdruk. Ja ta nägi, et abielu avab talle suurepärased võimalused. Aga vana mehega voodisse saamine on nii vastik. Kujutage ette, kuidas teda suudlete.
  Amelia ohkas raskelt.
  Ja laulis valu heledamaks:
  Maalitud ruum must sünge valgus,
  Ja tundub, et tähed on oma orbiidil tuhmunud!
  Ma tahan armastust, vastuseks kuulen - ei,
  Armastajate südamed on kildudeks murtud!
  
  Ma palun sind, mu prints, tule minu juurde,
  Nutsin leinast pisaraid!
  Katkestage kõik eelarvamuste ahelad,
  Ma tahan, et räägiksite inimestele tõtt!
  
  Armastus on tähtsam kui kohustus ja kroonid,
  Kui see on teile vajalik - ma reedan isamaa!
  Ja ma panen oma armastatu troonile,
  Lõppude lõpuks on mu prints mulle kallim kui elu!
  Jah, ta tõesti armastab teda. Poiss on väga ilus, kuigi tal on veidi infantiilne välimus. Aga tõesti armas. Samas on ka paljasjalgne karjane tark. Ja ta oskab väga hästi komponeerida. Nüüd ajab ta lambaid ja laulab oma selge, täidlase häälega ja trilliga nagu ööbiku oma;
  Imelise kire müra kaldal,
  Jõed, kus veri on tormine oja!
  Toob pilvedesse tähtede võlli,
  Imelise märgiga säde!
  
  Sa oled mulle nagu jumalanna
  Pimeduses põleva hingega!
  Tugevam kui elu sind armastades
  Ma valgustasin oma maailma unenäoga!
  
  Sa pole maailmas ilusam
  universaalne ideaal!
  Ma suren lahingus aastate värvis,
  Ma kohtasin oma kivi!
  
  Armasta kustumatut valgust
  Ja teie silmade sära!
  Ilu tuli tere
  Ma ei maga ööpisarates!
  Jah, ta laulab ilusti. Poisi paljad tallad tallavad nüüd teravatel teekividel. Need on elastsed, karedad. Laps on sünnist saati käinud paljajalu. Talved on siin üsna pehmed. Ja kingi ei saa jalga panna isegi talvel.
  Ja nii ei võpata Sid isegi, kui tema paljad kontsad teravatele kividele astuvad. Poiss ainult naeratab. Täpsemalt mitte poiss, vaid noormees. Armas, mida tüdrukud armastavad.
  Aga loomulikult on ta printsessist lummatud. Üllataval kombel on tüdruk ühtaegu väga rikas, üllas, noor ja ülimalt ilus. Tema vaskpunased juuksed
  Nii särav, et see ajab kõik hulluks.
  Siin on süda ja mõistus täiuslikus harmoonias. Ja sa tahad temaga abielluda nii armastuse kui ka põhjuse pärast.
  No mis mõtet ja mõtet, printsess Durimoni isa, kiiresti
  Kiirustas abielluma.
  Muidugi oli ta ilus. Kartaus käskis isegi korraldada,
  Sedapuhku jooksuturniir.
  Rüütlid tulid erinevatest riikidest. Neid oli palju. Aga heitlused käisid karikasüsteemil.
  Kuningas Kartaus ise armastas väga gladiaatorite võitlusi. Selle vanamehe jaoks valmistasid need rõõmu.
  Nimetati ka auhind: terve kotitäis kulda ja tulevase kuninganna Amelina peaihukaitsja tiitel.
  Siin tohutul staadionil hakkasid rüütlid lahingusse kogunema. Nende hulgas juhtis Amelina tähelepanu ühele. Ta oli kuidagi väike, nagu soomusrüüs laps. Ja ta süda puperdas.
  Kuigi nägu oli visiiri taga nähtamatu, tundus Amelinale, et selles väikeses rüütlis on midagi tuttavat.
  Võitlejad kogunesid ja läksid samal ajal laiali. Valges soomusrüüs väikese rüütli vastu oli tõeline mustas hiiglane.
  Amelina oli soomusrüüs poisi pärast väga mures. Kas ta seisab?
  Kuid siin läksid rüütlid lahku eri suundades. Ja siis hakkas ta oma hobuseid turgutades sisse kolima. Ja nad tormasid üksteisele kohtuma. Näis, et must hiiglane purustab poisi. Kuid siis jättis ta osavalt oda otsa ja pannes kogu keha, tabas ta visiiri. Vaenlane lendas hobuse seljast.
  Amelina hingas välja ja ütles:
  - Tubli poiss!
  Mängis esimese võitluse. Kuigi mõned rüütlid tulid jälle. Aga mitte rohkem kui kolm korda, misjärel andsid nad punktivõidu.
  Siin võib muidugi esineda kuritarvitamist.
  Siis teine võistlusvoor. Valges raudrüüs rüütli vastane pole nüüd nii suur, vaid punases turvises osav. Samas on noor kolleeg palju väiksem.
  Amelina palvetage selle rüütli eest. Tahtsin isegi põlvili laskuda.
  Aga siin nad jälle on. Ja kiirendada suurele kiirusele. Punane rüütel sihib visiiri. Aga sõdalane valges osavalt lahkub. Ja tabab kilbi keskosa . Ja lööb selle taas suure mõnuga maha. Ta kukub. Publik rõõmustab.
  Võitja selgitas välja enamik paare. Kuid mõned võitlevad endiselt.
  Siin me jälle oleme. Ja jälle kokkupõrked ja sädemed kallavad. Ja ratturid kukuvad.
  Gong kõlab ... Ja viimased paarid tulevad kokku kolmandat korda. Paljud inimesed kukkusid oma hobuste seljast maha. Keegi sai viga. Jah, inimohvreid ei olnud.
  Siis pool tundi puhkust. Rüütlid sõid, jõid, vett, kalja ja veini. Ja jälle lahingus.
  Jälle võtsid ratturid üles ja läksid laiali. Erinevates suundades. Valge väikese rüütli vastu, kollases turvises suur võitleja. Nad on taas valmis üksteist maha laskma. Ühel pool poiss ja teisel pool täiskasvanu.
  Ja siin nad jälle on. Poiss võitleb isegi ilma saabasteta. Tema paljad lapselikud jalad toetuvad vastu valget värvi hobuse külgi.
  Samuti tundub, et hobune on väike, kuid väga kiire. Toimub sunnitud lähenemine.
  Amelina võttis selle ja sosistas:
  - oigamine käib üle kogu maa,
  Kus on vapper rüütel - kus!
  Rüütelpoiss lahkub jälle väga osavalt ja lööb kollase rüütli kilbi keskele. Oda purunes, varises tolmuks. Kogenud kollases turvises äke suutis aga kuidagi sadulasse istuda.
  Pidin lahku minema ja jälle ootama võimalust üksteist rammida. Mõlemad pooled on pinges. Nad tunnevad jõudu. Baron on väga tugev võitleja ja vähemalt kaks korda raskem kui poiss. Aga ta on nii väle.
  Siit nad jälle tulevad. Ja laps lööb paljaste kontsadega vastu laudjat. Ja nii poiss sukeldub ja tema oda leiab visiiri. Selline löök on lihtsalt vastupandamatu. Ja lapse vis-a-vis langeb.
  Võit! Seekord see nii lihtne ei ole.
  Järgneb paus. Rüütlid ja nende hobused puhkavad. Turniir on vaja läbida ühe päevaga, mis on väga raske.
  Poisi vastu võitleb loosi teel lillas turvises krahv. See on ka väga tõsine ristisõdade vastane ja kangelane. Kuid noor sõdalane on valmis. Ja ta ei hakka võpatama.
  Nii nad läksid lahku ja hakkasid sisse kolima. Kogenud krahv, nähes, kui kiire laps on, proovib pääseda kilbi keskele. Aga poiss niheleb jälle väga osavalt. Ja oda libiseb. Ja laps ise lööb vaenlast otse rindu. Löök on väga hea ja oda läheb katki. Ja rattur kukkus, rakmete vahele takerdununa.
  Poiss kummardus taas publiku ees ja võttis võidu puhul õnnitlused vastu.
  Nüüd on järel vaid kaheksa rüütlit. Ja viies võitlus on veerandfinaal.
  Poiss sai tõsise vastase, hertsog de Guise'i. See on tõesti see, mis paneb sind värisema. Ja tal on nii pikkust, kaalu kui kiirust!
  Noor sõdalane on samal ajal rahulik. Ta teab, mis teda ees ootab, ega anna alla.
  Siin nad läksid lahku. De Guizzis on soomus valatud terasest. Kuid valges ja paljaste jalgadega poiss jätab mulje keerubist, kes võitleb põrgudeemoniga.
  Amelina laulis naeratades:
  Eile olin alles laps
  Siin ei saa midagi teha...
  Ja nüüd lõpetas ta koolieelikuks olemise,
  Ja teie vapper rüütel kutsutakse!
  Siia hakkasid kogunema mõlemad ratsanikud. Duke de Guise on poisist kolm korda raskem. Täpsemalt soomusrüüs teismeline. Kuid tal pole üldse piinlik.
  Taas väldib ta lüüasaamist ja lööb de Guizzile odaga vastu rinda. See läheb pauguga katki. Kuid suur hertsog hoidis oma seisukohta. Ja nad läksid lahku.
  De Guise urises:
  - Ma murran su ära!
  Poiss avas visiiri ja näitas keelt. Tema nägu on ümar nagu lapsel.
  Amelina tundis ta ära ja nuttis:
  - Kahetsusväärne! No kuhu sa lähed!
  Kuid ta ei teadnud muidugi, et paljajalu karjapoiss polnud sugugi nii lihtne.
  Et ta on paljuks võimeline.
  Poiss võttis selle vastu ja otsustas taktikat muuta. Kui nad hakkasid lähenema, ajas ta oma hobuse galoppi. Ja siis torkas ta kogu oma jõust oda kilbi keskele, ühendades sellega ka keha. De Guise ei oodanud nii tugevat lööki, millest oda purunes väikesteks kildudeks. Ja seekord libises ta peaaegu hobuse seljast. Poisi paljas kand lisas. Ja hertsog lendas minema ja tegi endale päris kõvasti haiget.
  Nii et poiss läbis veerandfinaali säravalt. Ta pole tõesti lihtsalt karjane, vaid 21. sajandi palgamõrvar. Ja ta pole kuueteistaastane, vaid palju rohkem. Vastupidi, ta näeb väga noor välja. Seetõttu lõpetas ta kolimise hetkest kasvamise ja küpsemise. Välja arvatud juhul, kui juuksed alles kasvasid ja küüned olid veidi aeglasemad.
  Nüüd võitleb temaga poolfinaalis kuningas ise: Lõvisüda Richard. Ja see on väga tõsine vastane. Kes pole kunagi turniiril kaotanud. Ja ta oli füüsiliselt väga tugev.
  Ja siin tema vastu on paljajalu laps.
  Kuid kõik nägid, kuidas ratsupoiss hästi ja meeleheitlikult võitles. Ja paljud inimesed panustavad sellele.
  Vana kuningas märkis:
  - Parem lase lapsel olla printsessi peamine ihukaitsja kui täiskasvanu!
  Printsessi isa noogutas.
  - Jah! Minu tütar on poiss, keda tema all olev pea ei vea!
  Teises poolfinaalis on rohelises soomuses tundmatu rüütel, väga suur ja väle ning Hispaania hertsog de Galba on samuti suurepärane võitleja.
  Kuid enamik publikut kogunes sinna, kus võitles kuningas Richard Lõvisüda, keda peeti turniiri peamiseks favoriidiks. Ja tundmatu poiss. Kes võttis isegi saapad jalast ja uhkeldas oma lapselike ümarate roosade kontsadega.
  Aga siin nad lähenevad. Richard Lõvisüda sihtis noore sõdalase kilbi keskpunkti. Ta vastas ja läks õhku. Kuigi antud juhul kogenud kuningas, suutis ta poisi konksu külge lüüa. Kuid ta vastas sellele, lüües Richardile odaga rindu. Löök oli hea, kuid vägev kuningas suutis vastu panna. Ta võitles palju. Ja ristisõdadel ja turniiridel. Ja ta võitis alati ja oli sadulas stabiilne.
  Noh, avalikkus ei tahtnud kiiret lõppu. Võitlejad läksid laiali ja hakkasid siis uuesti lähenema. Richard Lõvisüda üritas sel juhul taktikat muuta. Ta teeskles, et tabas uuesti kilbi keskosa ning siis võtsid nad selle ja kandsid selle pähe. Aga poisil on muidugi väga kiire. Ta pääses vaenlase pikemast odast ja tabas ise visiiri. Sellist lööki on raske vastu seista. Richard Lõvisüdame iluvõre kõverdus. Kuid tal õnnestus sadulas püsida, kuigi kõikus kõvasti.
  Jälle läksid poisi ja kuninga teed lahku. Seekord oli rüütelpoiss pisut hämmingus. Varem vastupandamatu löök Lõvikuninga visiiris pidas vastu.
  Aga ei midagi, ta ei löönud teda ka. Siin läksid nad kolmandat korda lähenema.
  Mõlemad sõdalased hüppasid üksteisele otsa. Poiss ja suur mees. Ja nii proovis Richard uuesti kilbi keskpunkti tabada. Kuid jälle põikas noor sõdalane kõrvale.
  Ja siis tabas poisi oda uuesti visiiri. Ja sel juhul palju tugevam. Richard koperdas taas tugevalt. Ta kaotas sadulast, kuid suutis püsida laudjas ega kukkuda. Kuid ikkagi läks punkt rüütlipoisi poole.
  Nüüd oodati kohtuotsust. Vana kuningas noogutas.
  - Punktivõidu võidab noor sõdalane Sid, kes andis kolm täpset lööki!
  Esimest korda kaotas kuningas Richard Lõvisüda. Kuid teda ei löödud kunagi sadulast välja.
  Ja võõras rohelises turvises rüütel lõi kuulsa hertsog Galba esimest korda nokauti.
  Nüüd finaalis pidid võitlema kaks varem turniirivõitlustes tundmatut võitlejat. Kaks kassi kotis. Ja see lisas intriigi!
  Nii nad läksid lahku ja hakkasid lähenema. Rohelises turvises sõdalane oli poisist suurem ja kandis musti saapaid. Ja ta võitles paljajalu ja suure energiaga.
  Mõlemad arendasid suurt kiirust ja põrkasid kokku. Sid nihutas kilbi ja pääses löögist ning tabas vaenlast kõhtu. Ta isegi ei koperdanud oma sadulas. Ja mõlemad võitlejad läksid jälle lahku. Ja nad olid valmis tõeliselt tõsiselt võitlema, kuni verevalamiseni.
  Siin kihutavad mõlemad võitlejad taas üksteise vastu. Suurel kiirusel lähenemine. Ja nad põrkuvad järsult kokku. Poiss lõi kogu jõust, ta oli kiirem, ja tabas visiiri, kuigi ta ise oli õlalt kriimustatud. Ja päris tõsiselt.
  Kuid mõlemad võitlejad pidasid vastu ega kukkunud. Säilitanud piisava mõju.
  Siin nad tulevad kolmandat korda. Peaaegu ilma pausita läheb juba järjest pimedamaks. Olgu suvi, aga ikka läheb pimedaks. Ja me peame kiirustama.
  Siin põrkasid nad taas kokku. Sid vingerdas nagu välk välja ja uuesti visiirile. Aga vaenlane seisab nagu nõiutuna, aga poiss on siiski osavam ja roheline rüütel ei löönud teda odaga, vaid libises mööda soomust.
  Kolm korda käisime ja nüüd kohtuniku otsus.
  Vana kuningas oli väga rahul, et lapsest sai valvuripea. Lõppude lõpuks ei peta tema tütar kellegagi, kes näeb välja temast noorem ja pea lühem.
  Ja kuulutas Sidile punktivõidu. Ülejäänud kohtunikud nõustusid. Sellegipoolest sai poisi kirja kolm puhast tabamust ning ta asus ausalt punktide peale juhtima.
  Pluss Sid sai suure koti kulda.
  Ta lähenes printsess Ameline'ile. Ta pidi isegi kummarduma ja oma armastust suudlema. Ja kõik olid väga õnnelikud.
  Printsess ütles:
  - Sa oled mu kõige ustavam rüütel, me hoiame armastust!
  
  PALJUNAINE REGILE
  MÄRKUS
  Sõdalane-falladanka Augustine võeti orkide kätte. Julmad karvased karud allutavad kaunitari metsikutele piinamistele. Kuid Augustinus näitab üles vankumatut julgust.
  . PEATÜKK #1
  Siis oli talv ja olid tugevad külmad. Augustinuse soojad riided ja saapad rebiti jalast. Riietage ta õhukesteks aluspüksteks. Nad sidusid punajuukselise tüdruku käte taha. Ja nad juhtisid, siis peaaegu täiesti alasti.
  Ja tema paljad, graatsilised, peitlitud jalad jätsid lumesse jalajäljed. Väga ilus ja väga võrgutav kuju. Ja kuigi äge tuul kõndis mööda tüdruku paljaid ribisid, askeldas maasika rinnanibude ja reljeefsete kõhulihaste kallal. Samuti näitas tüdruk tohutut energiajõudu.
  Augustine tõstis meheliku lõuaga pead ja ajas õlad sirgu.
  Ta isegi ei püüdnud oma paljast rinda katta. Pealegi on käed taha seotud. Tema paljad tallad põlevad sõna otseses mõttes kõvast lumest ja see on nii valus.
  Aga ilus tüdruk ei painuta selga. Vastupidi, ta on uhke. Jah, see on külm, kuid see teeb haiget ja tunnete end väga alandatuna, et olete alasti ja teie ümber on karvased ja haisvad olendid.
  Ei, näete, et tüdruk on seatud nii, et ta ei purune kergesti.
  Kuid talle lähenes karvane hiiglane, kes meenutas kangesti kindrali epolettidega karuorki.
  Ja tema vägev käsi toetub tüdruku alasti rinnale. Hakkab väänama kaunitari maasikanibu. Augustina kortsutab nägu, kuid vaikib ega pööra pilku. Kuigi ta peab ütlema, et väga vastik.
  Kuid tüdruk püüab end näidata. Ja orki kindrali teine käpp lebab teisel rinnanibul. Ja hakkab veel jämedamalt ja karmimalt näpistama.
  Augustine ütleb karmi häälega, et mitte näidata, et tal on vastik ja haiget.
  - Kas sa ei saa midagi tõsisemat ette võtta? Kas sa oled nagu null mees?
  Orki kindral hüüdis:
  - Persse teda!
  Ja tüdrukut juhatati veel veidi lumehanges. Nad tõid mind seadme juurde, mis nägi väga välja nagu horisontaalne riba koos erinevate treeningseadmetega.
  Ja siis olid terasketid.
  Tüdruku käed olid tagasi keeratud ja tugevalt aheldatud. Siis nad võtsid ja tõmbasid keti. Nad hakkasid tüdrukut väänama, tõstes ta jäsemeid kõrgemale.
  Augustine tundis valu käsivartes, randmetes ja rangluudes. Punajuukseline sõdalane hakkas kummardudes kaarduma.
  Kaks suurt orki timukat võtsid ja tõmbasid tüdruku torsost ning pöörasid kaunitari ümber. Augustine'i pea libises üles tõstetud käte vahele.
  Tüdruk ohkas raskelt. Ta oli sõna otseses mõttes valust läbi lõigatud.
  Orki kindral skandeeris:
  - Öelge kurjategijale, vargale ja terroristile, kus on teie relvaladu?
  Augustine ütles karmilt, kuigi tal oli haiget, hirmul ja natuke häbi ja väga vastik:
  - Ma ei ütle! Ma ei ütle sulle midagi, ükskõik kuidas sa mind piinad, piinad või piinad!
  Orkikindral lakkus rahuloleval ilmel oma lillasid huuli, mille alt turritasid välja kõverad kihvad.
  Ja krooksus:
  - Seda parem! Milline rõõm piinata nii ilusat, sileda, pargitud inimnaist. Me oleksime isegi nördinud, kui te kohe lõhki lähete ja meid orkidest ilma jätate, selline tohutu nauding, mis on palju parem kui teie vägistamine!
  Augustine ütles vihaselt:
  - Noh, kui te pole millekski muuks võimeline, proovige murda meeleheitel kosmopoliitne sõdalane!
  Orki kindral käskis:
  - Kümme piitsahoopi talle ettevaatusega!
  Üks timukatest võttis urnist, milles vedelesid löömisriistad, välja pajupuust varda. Ta lehvitas nendega õhus, ta vilistas ...
  Ja karupoolne karu tabas tüdrukut.
  Augustine tundis löögi valu. Tema seljanahk paisus, kuid ei lõhkenud.
  Timukas lõi uuesti.
  Punane neiu surus hambad tugevamini kokku, et jahu mitte reeta. Ta otsustas, mis ka ei juhtuks, vaikida, vait ja veel kord vait.
  Orki kindral krooksus:
  - Kolm!
  Karvane timukas lõi uuesti. Tüdruku lihaseline keha värises. Jõhker oli juba palju madalamaks lõiganud, mistõttu paisus värske nahariba.
  Kogunes kümmekond orki ja nad vaatasid innukalt peaaegu täiesti alasti, vaid aluspükstes tüdrukut, mis rippus nagil ja kiikus piinaja löökide all.
  Orki kindral käskis:
  - Kuus!
  Ja jälle võtsid nad tüdruku ja andsid tugeva ja kõva löögi.
  Augustine naeratas sunniviisiliselt.
  Kindral jätkas käskimist:
  - Seitse! Kaheksa!
  Tüdrukule langesid löögid, kuid ta pidas vastu ja püüdis mitte oigata. Tema nägu oli ühtaegu nii ilus kui mehelik.
  Orki kindral lõpetas:
  - Üheksa! Kümnest piisab!
  Timukas lasi piitsa alla. Seejärel purustas ta selle sõrmedega ja viskas korvi.
  Augustine värises sisimas. Et timukad võivad tema jaoks välja mõelda.
  Lõppude lõpuks meeldisid orkid väga oma ohvreid piinata. Tuleb märkida, et tulevikumaailmas on naisi kordades rohkem kui mehi ja seetõttu kogesid orkid piinamise ajal seksuaalset naudingut.
  Orki kindral küsis pilkavalt naeratades:
  - Noh, kas saate meile öelda, kus vahemälu on? Või tahad raskemat piinamist?
  Augustinus ütles karmilt:
  - Ma ei ütle sulle midagi!
  Orki kindral käskis:
  "Raputage teda nüüd hästi!"
  Timukad hakkasid horisontaalset riba reguleerima. Piinamine toimus vabas õhus. Ja paljud inimesed võisid seda näha.
  Juba on hakanud kogunema orke ja teiste tsivilisatsioonide esindajaid. Nad kõik olid huvitatud sellisest väga meelelahutuslikust vaatemängust.
  Ja läheduses põles ahju, samuti muid piinamisvahendeid.
  Augustine mõistis, et ta peab läbima põrgu. Ühest küljest on see hirmutav. Aga teisest küljest on see isegi uudishimulik ja huvitav. Ja mis kõige tähtsam, kui palju sa suudad metsiku piinamise all vastu pidada.
  Horisontaalne riba tõusis nagu antenn. Ka Augustinust tõmbas tippu. Valu käsivartes ja rangluudes läks hullemaks.
  Kett, mille eest Augustinus oli aheldatud, kriuksus ja kahises.
  Nii et ta ronis tubli kümme meetrit - see on umbes neljanda korruse tase.
  Siin hõljub ülaosas tüdruk. Ja kett värises ja isegi tinistas.
  Orki kindral hüüdis:
  - Lase lahti!
  Orkid lasid trummi lahti. Lihase tüdruku keha vajus pikali. See lendas peaaegu maapinnani. Siis aga katkes see järsku. Ja tüdruk järsult venitatud ketil, kuidas karjuda metsikust valust. Ta kaotas isegi hinge.
  Augustine tundis, et teda rebitakse tükkideks. Milline julm valu ja talumatud kannatused.
  Tüdruk karjus, keha higistas pakasest hoolimata ja hakkas metsikust pingest särama.
  Kui Augustine'i hüüded vaibusid, surus ta suure pingutusega hambaid kokku, küsis orkikindral:
  - Noh, nüüd ütlete?
  Augustinus ütles otsustavalt ja kindlalt:
  - Ei, ma ei ütle!
  Orki kindral käskis:
  - Raputage uuesti!
  Ja kinnita uuesti, kergelt roostetanud teraskett. Tüdruk tõuseb, kõrgemale ja kõrgemale. Ja tema kett tõmbab kätest, väänades liigeseid.
  Ja nüüd on Augustine taas tipus. Ta vaatas ringi ja alla. Tüdruku lihased käed paiskusid püsti ja kaela liigutamine oli päris valus.
  Nüüd kukub ta maha.
  Orki kindral käskis:
  - Lase lahti!
  Ja timukad lasid keti jälle lahti. Tüdruku tugev keha lendas alla. Ja ta kukkus ja hõljus päris pinnal. Seekord osutus niigi veninud sidemetest kahekordistunud valu nii tugevaks, et šokišokki saanud neiu kaotas teadvuse.
  Orki kindral käskis:
  - Too ta tagasi!
  Timukas kallas ta ämbriga jäävett üle. Augustine tuli mõistusele. Koos teadvusega tuli ka valu tagasi. Tugev ja kohutav valu kätes, õlgades, rangluudes.
  Augustine ohkas. Kuid püüdes pealt orkide mürgiseid muigamisi, hammustas ta huuli, surudes tugevalt hambaid kokku. Ja nüüd on ta jälle vait. Märg, peaaegu alasti, paljajalu ja lihaseline.
  Orki kindral virutas teda piitsaga kõvasti ja küsis:
  - Kas sa räägid?
  Augustine hüüdis huuli lahutades:
  - Mitte!
  Orki kindral käskis:
  - Nüüd venita seda hästi!
  Timukad tõid klotsi ja näpistasid selle kaunitari paljaste jalgade peale. Nad kinnitasid ta pahkluud korralikult kinni.
  Augustinus tundis tamme, rauast sepistatud varre raskust ja valu intensiivistus. Tüdruk hingas sügavalt sisse ja kiristas hambaid.
  Konksud rippusid piki ploki servi.
  Üks timukas riputas paremale poole ettevaatlikult raskuse konksu otsa ja teine piinaja vasakule.
  Tüdruku lihaseline, peen, pargitud keha venis veelgi välja. Valu läks ka hullemaks.
  Kuigi Augustine surus kõigest jõust hambaid kokku, pääsesid ta kurgust siiski pehmed oigamised.
  Juba mitmeteistkümnendat korda hüüdis orki kindral:
  - Sa räägid! Rääkige meile kõik, mida teate, ja teie piinad lõpevad!
  Augustine hüüdis:
  - Ma ei ütle!
  Orki kindral käskis:
  - Lisada veel!
  Ploki eri külgedelt pärit timukad riputasid ettevaatlikult veel ühe naela raskuse, et mitte kõverduda.
  Augustine krigistas hambaid talumatus kannatuses. Teda ähvardas pooleks rebimine. Ja sidemed on juba metsikute raputuste tagajärjel nii tugevalt veninud.
  Augustinus tunneb end oma nagil välja sirutatuna nagu pühak ristil. Või ehk isegi valusam. Tema kehast tilgub higi ja vesi, mis talle üle valati.
  Ja samal ajal on külm. Nad ju piinavad tüdrukut külma käes.
  Orkid ise on esiteks riietatud, saabastes ja teiseks on neil karukarvad.
  Kindral küsis uuesti väljaveninud tüdrukult:
  - Sa räägid!
  Augustine hüüdis:
  - Ma ei ütle!
  Orki kindral käskis:
  - Ja nüüd praadige teda, see tähendab selle tüdruku kontsad!
  Timukad hakkasid tüdruku paljaste jalge alla kuhjama peenikesi palke.
  Teine tiris gaasiballoonist vooliku. Ja ka ühendatud. Ja hapnikupaagi voolik.
  Timukad, nagu ikka, olid valmis. Augustinus vaatas neid ettevalmistusi hirmuga. Kui sa isegi söetüki peal seisad, on see valus ja siis hakkavad nad su merikella praadima.
  Orki kindral käskis:
  - Määri ta kontsad õliga! Et kannatada kauem!
  Timukad noogutasid nõustuvalt. Ja nad võtsid oliivide lõhna järgi otsustades tünnist välja pudeli õli. Ja nad valasid selle oma karvastele käppadele. Ja siis hakkasid nad määrima tüdruku mitte liiga karedaid, kuid mitte liiga õrnaid jalgu.
  Tema tald on roosa, elastne, graatsilise ümara kontsaga.
  Augustine tundis orkide karedate karvaste käte puudutusest kõdi.
  Ja tahtmatult paljastas ta näo, itsitas hoolimata valust venitatud kehas.
  Orki kindral hüüdis:
  - Kas sa ikka hakkad muigama!?
  Augustine ütles:
  - Ma ei karda sind!
  Orki kindral hüüdis:
  - Ja nüüd praadige, ainult ettevaatlikumalt, et oleks kauem valus!
  Timukad keerasid kraanid lahti ja keerasid gaasi. Seejärel klõpsasid nad tulemasina peale.
  Ja nagile sirutatud tüdruku paljaste jalgade all lahvatas leek.
  See lahvatas väga ägedalt. Kuid algul tundsid Augustinuse paljad jalad ainult meeldivat soojust.
  Aga siis hakkasid nad küpsetama. Leegid lakkusid tüdruku alasti roosasid, paksult õlitatud taldu.
  Augustine tundis end kahekordselt oma tules röstitud paljaste kontsadega ja kogu keha venitas nagile. Ja see on pehmelt öeldes äärmiselt valus. Ja kannatused on väljakannatamatud.
  Augustine surus kõigest jõust lõualuu kokku, kuid oigamised pääsesid siiski kurku.
  Ja tüdruku praetallad valutasid ja tegid metsikult valu aina rohkem.
  Orki kindral hüüdis:
  - Noh, nüüd annate meile relvadega vahemälu?
  Augustine karjus:
  - Mitte!
  Orki kindral käskis:
  - Ja nüüd on tal viis piitsahoopi ... täies jõus!
  Timukas lähenes stuupale. Valisin sinna sisse palju tugevama ja paksema, okaste otstega piitsa.
  Proovisin seda oma käe peal. Seejärel astus ta ohvri juurde. Ta ajas jalad laiemalt laiali. Ja ta investeeris kogu oma jõu löögisse.
  Pargitud, juba paistes triipudega kaetud, neiu seljanahk lõhkes. Ja punast verd voolas.
  Augustine värises ja ohkas. Kuid siis pigistas ta titaanliku pingutusega oma lõuad kokku ja vaikis.
  Timukas lõi taas kogu jõust, raputades kogu keha. Tüdruk ohkas vaikselt, hingas raskelt.
  Orki kindral käskis:
  - Kolm!
  Ja jälle jõhker löök selga. Ja see on äärmiselt valus.
  Augustine hoiab vastu.
  Orki üldkäsud:
  - Neli!
  Ja veel üks löök. Tüdrukul kogu keha väriseb. Lisaks piitsa valule kajab see kohutavast põrutusest ka õlgadesse ja kehasse.
  Käsk uuesti:
  - Viis!
  Ja jälle lööb timukas kogu jõust. Ja nahk lõhkeb ja veri voolab sõna otseses mõttes joana alla.
  Augustinus vaikib...
  Orc General küsib:
  - Ja nüüd sa ütled?
  Tüdruk vaikib jätkuvalt. Timukas vaatab küsivalt kindralile otsa. Ta näeb, et vang on kangekaelne.
  Ja annab käsu:
  "Nüüd praadime ta rinda!" Määri korralikult õliga, et kohe läbi ei põleks!
  Timukad kallasid oma käppadele rasvase vedelikuga. Ja siis läksid nende käed tüdruku paljale rinnale.
  Orkide karedad pikad jämedad käpad purustasid tüdruku rinna ja maasika nibusid.
  Augustine tundis tahtmatut elevust. Ja alasti rind kõvastus korraga ja muutus kangeks. Tüdruk isegi ohkas, seekord mitte kergendusest, vaid elevusest. Ja tõepoolest, kuigi ork on karu, on ta ka valguline isane, mis ei saa naises erutada.
  Augustine pomises:
  - Milline häbi...
  Lõpuks olid orkid tema rindade purustamise lõpetanud. Ja jättis need nii läikivaks.
  Timukad võtsid tõrvikud pihku, kastsid need ahju ja panid põlema.
  Siis toodi Augustinuse paljale rinnale. Tüdrukul oli kohutav valu. Mitte kohe, ta oli tugev. Kuid õlitatud nibud soojenesid ja tundsid nüüd kõige tugevamat põletust. Pealegi on see kuratlikult julm ja äärmiselt valus.
  Augustine ohkas ja hakkas siis ulguma ... Milline õudus ...
  Timukad tiriti mööda rinda ja irvitati.
  Orki kindral küsis veel kord:
  - Noh, öelge, kuhu te, partisanid, relvi peidate?
  Vaatamata kohutavatele kannatustele leidis Augustinus jõudu julgelt vastata:
  - Partisanid? Kas te ei kutsunud meid terroristideks?
  Orki kindral irvitas ja vastas:
  - Kas sa tahad, et sind kutsutaks terroristiks? Mida sa tahad! Noh, sa ütled terrorist?
  Augustinus vastas väljakutsuvalt, taludes kohutavat valu:
  - Mitte! Ma ei ütle!
  Orki kindral käskis:
  "Nüüd murra selle julma tüdruku varbad."
  Timukad andsid kätte toimetamiseks seinale riputatud tangidest.
  Kindral katkestas nad ootamatult:
  - Murra ta sõrmed kuumade tangidega!
  Piinajad noogutasid mõistvalt. Ja nad võtsid välja tangid, mis juba
  varem köeti elektripliidil. Ja nii lähenesid timukad Augustinusele.
  Ja üks neist, hoides kuumusest punaseid tange käes, kummardus oma aheldatud jalas. Ja haaras tüdrukul väikesest sõrmest kinni. Ja tulikuum raud võttis ja klammerdus kaunitari väikese sõrme külge. Ja ta hakkas seda väänama ja lõhkuma.
  Valu oli kahekordne. Ja rauakuumusest punase puudutusest nahk põles, peenikesed luud murdusid. Augustina jätkas ka tulistamist ja paljaste kontsadega ning keha venitamist nagil ja koormusega jalgadele.
  Orki kindral küsis ähvardavalt:
  - Sa räägid!
  Augustine ütles:
  - Ära oota!
  Kindral käskis:
  - Murra ta sõrmed, üks ja kõik!
  Timukas jätkas, aeglaselt, kuid väga valusalt ja julmalt murdes tüdruku paljaste jalgade varbad. Ja see tegi nii haiget, et Augustinus tahtmatult oigas. Kuigi ta pidas kõigest jõust vastu. Aga kaua sa vastu pead? Kui valus ja julm. Nüüd murdis piinaja nii vasaku jala väikese varba kui ka parema jala. Mis on äärmiselt valus.
  Siis võttis ta sõrmusesõrmed üles.
  Orki kindral käskis:
  - Ja nüüd teeme ka paar hoopi punase kuuma traadiga selga!
  Traat on juba elektripliidil köetud. Ja nii oli sellel spetsiaalne käepide ja timukal endal olid kindad käes.
  Ja nii ta tõstis kuumast punasena piitsa. Ta lähenes tüdrukule ja lõi teda kõigest jõust.
  Augustinus võttis selle ja karjus, tundes metsikut kannatusi. Ja tüdruk hakkas krampi minema. Samuti jätkati talle kuuma traadiga selga peksmist ja paljaste kontsade ja palja rindkere praadimist ja varvaste murdmist ja ikka nagi peal venitamist.
  Siin on kombinatsioon kõigest ja õudusest:
  Orki kindral küsis:
  - Kas sa räägid?
  Augustine sosistas:
  - Mitte!
  Orki kindral irvitas ja märkis:
  - Seisa tüdruk. Aga ikkagi proovime!
  Ja epolettidega kiusaja möirgas:
  - Ja nüüd praadige teda ja rinnatükki!
  Orkid nurisesid mõnust. Ja pikalt mõtlemata võtsid nad ja rebisid tüdrukul püksikud jalast. Ja nüüd on ta täiesti alasti. Ja juba tahtsid orkid tulega tõrvikut rüppe tuua.
  Orki kindral lõikas nad ära.
  - Oota! Kõigepealt määrige tema Veenuse üsa, et see kohe läbi ei põleks!
  Timukad noogutasid jõuliselt. Ja nad hakkasid oma käppadele õli valama.
  See lõhnas väga isuäratavalt.
  Orkid lakkusid isegi huuli. Ja nüüd ronisid nende käpad Love girl'i grotti. Ja nad hakkasid seal määrima. Nendest karmidest puudutustest tundis Augustinus nii häbi kui ka äkilise iha ahastust. Kuid see häbi oli ühendatud iha häälega ja veendumusega, et see pole hea.
  Augustine hüüdis:
  - Häbematu!
  Orki kindral hüüdis:
  - Räägi, neetud! Või teeb see sulle lihtsalt haiget!
  Augustinus leidis endas jõudu öelda:
  - Ja mis võiks olla hullem?
  Orki kindral käskis kuivalt:
  - Põleta ta!
  Timukas viis tõrviku tüdruku õlitatud rinnale. Käharad karvad Veenuse tüdrukute rinnal keerdusid korraga ja söestuvad. Alguses tundis Augustine kuuma ja seejärel tugevat valu.
  Ja teine piinaja jätkas sõrmede murdmist tema paljaste tütarlapselike jalgade peal. Ja see oli ka ääretult valus. Sõrmed särisesid ja Augustinus värises kannatusest.
  Ja tema luud murdusid ja küüned pöördusid väljapoole. Ja kaks tõrvikut põletasid ta paljast rindkere, Veenuse üks ümbris, röstis kauneid kontsi. Samal ajal venitas plokk tüdruku keha. Ja samal ajal sai üks teine piinaja orkikindralilt käsu.
  - Kuum juhe teda!
  Ja tüdrukut tabasid kuumusest traadi löögid helepunase värviga.
  Ja selles olukorras Augustinus mitte ainult ei kaotanud piinamisest teadvust, vaid, vastupidi, lisandus talle julgust ning ta võttis selle ja laulis;
  Alasti nagil, tõmbades liigesed õlgadest välja,
  Riputan, selg on löökide all rebenenud!
  Ja timukas puistab muigega - soola haavadele,
  Joobnud veini lustakas jõmpsikas jäi purju!
  
  Kuid ma pole lihtsalt ori, vaid kuninglik diiva,
  Jumalate valitseja ja maapealne õde!
  Ja kui ma kannatan, tähendab see, et kannatan ilusti,
  Ma ei avalda hirmu enne kohutavat kihvade irve!
  
  Kuum tükk puudutas mu paljaid jalgu,
  Laulnud suits kõditab vastikusest ninasõõrmest!
  Selle eest, mida ma andsin süütule kuninglikule noorusele!
  Miks ma nii palju kannatan, ma ei saa saatuse saatusest aru!
  
  Kuid sõdalaste neiud, ma tean, kiirustavad appi,
  Mõõgad purustavad kurjad koletised, visates kurja mustusesse!
  Tea, et me oleme paksult laipu, alatuid teeraake,
  Lõppude lõpuks on meiega võimas sõdalane ja julge prints!
  
  Vaenlane liikus tagasi, ma näen sitta, taganeb,
  Julm timukas, sa pole lahingus kuningas ega peremees!
  Varem õitseb, kirss mais,
  Kes kõik ära rikkus ja põletas, et niklit saada!
  
  Ja mis veel säravam ja ilusam kui isamaa,
  Mis on temast kõrgem ja kutsumine on kõige lihtsam au?!
  Mille eest olen valmis andma oma eluaastate lõpuni,
  Kellele enne lahingut püha palvet lugeda!
  
  Muidugi on selline sõna, see on kallis,
  See sädeleb säravalt, varjutades teemantide valgustid!
  Lõppude lõpuks on kodumaa armastuse mõistmine - absoluutselt,
  See hõlmab piiritult universaalset kogu maailma!
  
  Lõppude lõpuks ei oiganud ta tema pärast nagi valu pärast,
  Kuualuse maailma printsessi murdmine on patt!
  Kummardagem isamaa pühamu ees,
  Kodus sadas lumi maha ja muutus valgeks kui valgeks!
  
  Nüüd on minu sõna tulevastele järglastele,
  Sa ei pea olema argpüks, võit tuleb alati!
  Kõigist vastastest jäävad alles vaid killud,
  Ja selle hambad, kes oma ahne suu lahti teeb, lendavad välja!
  
  ORJADE OKSJON KANGAMAAILMAS
  MÄRKUS
  Müüa mõlemast soost orjad. Kahekümne esimese sajandi kaunis tudengineiu pannakse oksjonile orjana. Panused tõusevad taevasse ja saabub ootamatu lõpp.
  . PEATÜKK #1
  Käes on pakkumiste tegemise oksjoni avamise aeg. Kaks esimest tüdrukut tuuakse platvormile.
  Nad on paljajalu ja kaetud voodikattega. Kõigepealt katsid nad oma pead. Alghind sada kulddublooni paari kohta on kaunite orjade puhul tavaline.
  - Sada!
  Oksjonipidaja tõstab nuga ja kostab:
  - Ükssada kümme...
  - Ükssada kakskümmend...
  Ja paus. Teine loor eemaldatakse tüdrukutelt.
  Jälle müra:
  - sada kolmkümmend,
  - Sada nelikümmend!
  - Sada viiskümmend!
  Ja jälle paus... Kolmas loor eemaldati neilt.
  - Sada kuuskümmend!
  - Sada seitsekümmend!
  - Sada kaheksakümmend!
  - Kakssada!
  Oksjonipidaja tõstab nuka üles ja ütleb lauldes:
  - Kakssada dublooni korda! Kakssada dublooni kaks! Kakssada dublooni kolm!
  Paar müüdi kahesaja dublooni eest!
  Tüdrukud kaeti tekkidega ja viidi minema. Nad peksutasid paljaste jalgadega, mis rääkis nende madalast sotsiaalsest staatusest.
  Siis müüdi oksjonil korraga kümmekond musklis poissi. Mõni kääbus viis nad orjusse. Kogu hulgimüügi eest - sada dinaari! Neid orje kasutati tööjõuna. Nad on väliselt terved, hoolitsetud, füüsilise tegevusega harjunud.
  Poisid lõid paljaste jalgadega ja olid keti otsas, viies nad õue. Üks päkapikkudest katsus poisi lihaselist, päevitunud rinda, kuid nad karjusid tema peale.
  Seejärel serveeriti orja uuesti, ainult et mitte paljajalu, vaid sandaalides. Kaetud looridega ja paljastatud kolm osa.
  Ta oli ilus blond ja läbirääkimised ulatusid viiesaja dubloonini. Lõpuks võtsid nad isegi tema sandaalid jalast ja panid ta paljajalu tantsima. Siis saatsid nad mu õilsa trolli juurde. Teel oli blondiin teki sisse mässitud.
  See oli lõbus ja publik elas üles. Kuigi suurde saali kogunenud igat masti kaupmehed ja eunuhhid polnud väsinud, otsustasid nad Vladlena perroonile tuua. Loomulikult on ta oksjoni kõige õilsam ja isuäratavam roog.
  Ta oli kaetud voodikattega, ta oli põlvini saabastes ja ta juuksed olid üles tõmmatud, et poleks näha, kuidas need siis üle õlgade pudenevad.
  Olles harjunud paljajalu kõndima, tundis Vladlena saabastes ebamugavust, tema tugevad lihaselised jalad purunesid. Ja ta on suletud. Lõppude lõpuks palju rohkem põnevust kauplemisest, kui olete osade kaupa eksponeeritud.
  Nad teavad siinset psühholoogiat.
  Vladlen tabas end mõttelt, et ta on hirmul, ja imeb ebameeldivalt kõhuõõnde.
  Siin on ta nüüd sadade meeste ees paljaks kooritud. See pole eriti hea, see on saali kardinate alt selgelt näha. Kuid pole ainult inimesed ja ilusad päkapikud, kes näevad välja nagu inimesed. Seal on päkapikke ja orke, hobitite, kes näevad välja nagu paljajalu lapsed, ja millised sarvilised olendid, paar tohutut goblinit, suure ninaga trollid. Ja veel üks olend, kes näeb välja nagu Tähesõdade hiiglaslik kärnkonn, kes kannab krooni. Seda võib näha merekuningana.
  Avalikkuse ja pikkade seas on kondine teema Surematu Koschey ise. Ta näeb hirmutav, kuigi väga kõhn. Naisi on siin ikka. Peaaegu kõik noored päkapikud ehk naistrollid, paar inimaadlikku naist on samuti noored. Aga seal on ka üks luudaga vanamutt. Ta näeb välja nagu suur ja väga tugev vanaema ning kihvad paistavad suu tagant välja.
  Vladlena mõtles - Baba Yaga.
  See tähendab lahedat ja vaimukat. Puudu oli ainult madu Gorynych, täieliku komplekti jaoks. Kuid tundub, et seal on goblin. Mehe ja tamme segu.
  Ja seal on paar merineitsi. Nad on ilusad kalasabaga tüdrukud.
  Seal on selgelt olendid teistelt planeetidelt.
  Nüüd on selge, miks hertsog selle oksjonile pani. Vaid kord aastas koguneb nii palju inimesi ja see on suurepärane võimalus tõsist raha teenida.
  Siiski peate ikkagi jääma täiesti alasti nii paljude erinevat tüüpi ja hõimude ees - see on õudus.
  Vladlenil oli väga häbi, vastik ja hirm. Kuigi teisest küljest ärkas temas ka uhkus: ta tõmbab endale tähelepanu nagu staar.
  Lisaks voodikatetele ja aluspükstele oli Vladlen riietatud ka spetsiaalsesse supelkostüümi. Ja mitte ainult rindkere, vaid ka kõhtu kattes. See suurendas veelgi tüdruku saladusi.
  Vladlena naeratas... Signaal kõlas ja oksjon algas.
  Juhataja hakkas skandeerima:
  - üllas inimene, tulnukas teisest universumist, suurepärane sõdalane ja väga osav armastuses ja samal ajal neitsi. Tema nimi on Vladlena Shamanova ja kui ilus ta on, ta on sama tark!
  Oksjonipidaja noogutas.
  - Alghind sada dublooni!
  Publik oli lärmakas. Nagu ikka, pakuvad nad esialgu isegi sellise haruldase saagi eest nagu tüdruk teisest universumist hinna, ilusa orja või tosin tugevat orjapoissi. Hind pole just kõige järsem, aga see on alles sooduka algus.
  Sinises turbanis kaupmees susises:
  - Ükssada kakskümmend!
  Noor päkapikk urises:
  - Sada kolmkümmend!
  Leshy ohkas:
  - Sada nelikümmend!
  Troll urises.
  - Sada viiskümmend!
  Baba Yaga naeris.
  - Sada kaheksakümmend!
  Lillas turvises rüütel ütles:
  - Kakssada!
  Tekkis paus. Publik alles soojendab. Ork eemaldas ettevaatlikult loori, mis kattis tema näo ülemist osa, kuid ei paljastanud veel tema juukseid.
  Paljastusid neiu kõrge, sile pargitud laup ja safiirsilmad.
  Publikust käis läbi mõnumüra.
  Vladlena säras silmi ja nurrus:
  - Vaata mind!
  Kärnkonna moodi merekuningas vulises ringi:
  - Kolmsada dublooni!
  Baba Yaga pomises:
  - Nelisada!
  Päkapikk rääkis.
  - Viissada!
  Troll susises:
  - Kuussada!
  Sultani haaremi eunuhh karjus:
  - Seitsesada!
  Merineitsi säutsus:
  - Kaheksasada!
  Leshy ohkas uuesti:
  - Tuhat!
  Ja jälle tekkis pikk paus. Muidugi oli kõigil uudishimulik tüdrukut lähemalt vaadata. Mis pätt ta on. Ja võib-olla midagi head kaubelda. Või osta.
  Orkid eemaldasid temalt loori ja paljastasid tema näo alumise osa. Tema ilmekas suu, ilus, graatsiline uni, julge lõug.
  Tõelise sõdalase nägu.
  Troll kiljus:
  - Tuhat viissada!
  Merekuningas urises:
  - Kaks tuhat!
  Leshy susises:
  - Kolm!
  Baba Yaga karjus:
  - Neli tuhat!
  Ja järsku krooksus:
  - Viis tuhat!
  Kõik vaatasid Koštšeile otsa. Baba Yaga itsitas ja märkis:
  Ja ta on ka siin! Mida ta temaga peale hakkab.
  Jälle paus... Aga on selge, et läbirääkimised ei ole veel haripunktis. Ja mis on tüdruk?
  Orkid eemaldavad tema kaela ja õlgu katva loori. Ja publik on vaimustuses. Tüdruku kael ja õlad on tugevad ja lihaselised. Väga võrgutav ka. On näha, et see on ilus kangelane.
  Lillas turvises rüütel nurrus:
  - Kuus tuhat!
  Roosas rüütel lisas:
  - Seitse!
  Koschey the Deathless andis välja:
  - Kaheksa!
  Merekuningas möirgas:
  - Üheksa!
  Purpurrüüs rüütel ütles uuesti:
  - Kümme tuhat!
  Veel üks paus. Summa on tõsine, selle eest saab osta tuhat orjapoissi või sada ilusat orjatüdrukut. Või palgata terve rügement palgasõdureid.
  Kuid see pole veel kõik. Loor langeb tüdruku jalge ette. Nüüd näete tema käsi ja figuuri, kuigi ujumiskostüümiga kaetud.
  Vladlena käed on väga lihaselised ja biitseps on kolmnurkne. Muljetavaldav sõdalane.
  Baba Yaga itsitas ja pahvatas:
  - Üksteist tuhat!
  Järsku rääkis päkapikk:
  - Kaksteist tuhat!
  Troll katkestas:
  - Kolmteist tuhat!
  Purpurrüüs rüütel haukus:
  - Viisteist tuhat!
  Roosas soomusrüüs rüütel lisas:
  - Kuusteist tuhat!
  Koschey krigises:
  - Seitseteist tuhat!
  Noor päkapikk kroonis hüüdis:
  - Kakskümmend tuhat!
  Hertsog de Guizzos vilistas: "Oh, keiser ise otsustas tehingus osaleda."
  Summa oli juba märkimisväärne. Ja lahtiriietumine pole lõppenud. Siin on supelkostüümi orkid kõhtu paljastava kanga küljest lahti võtnud. Kohe ilmusid plaadid, justkui šokolaadipressis, ja paistis imekauni talje, kangelasliku tüdruku painutus.
  Oranžis turvises rüütel pomises:
  - Kakskümmend viis tuhat!
  Elfikeiser säutsus:
  - Kolmkümmend tuhat!
  Surmatu Koschey röögatas:
  - Nelikümmend tuhat!
  Elf-keiser sisestas uuesti:
  - Viiskümmend tuhat!
  Ja jälle paus. Summa on niigi tohutu. Võite isegi linna ehitada. Või osta lahingulaev. Või kari ilusaid tüdrukuid.
  Kuid loomulikult on Vladlena riiete alla peidetud võlud kõigile veelgi huvitavamad.
  Siin võtavad orkid ta rinnahoidja seljast. Nüüd on kangelastüdruku torso täiesti alasti. Paistavad melonite moodi pargitud rinnad, mida kroonivad helepunased nibud, nagu üleküpsenud maasikad. See on nii isuäratav.
  Sultani haaremi tarnija astus tehingusse möirgades:
  - Kuuskümmend tuhat!
  Teine peaeunuhh susises:
  - Seitsekümmend tuhat!
  Oranžis turvises rüütel hüüdis:
  - Kaheksakümmend tuhat!
  Koschei kähises konte põrises:
  - Üheksakümmend tuhat!
  Elfikeiser rääkis taas karmilt:
  - Sada tuhat dublooni!
  Ja jälle paus. Kümne tuhande orjapoisi summa. Ühe tüdruku jaoks enneolematu, isegi silmapaistev. See on terve kärutäis kulda. Doubloon on väike, kuid siiski kuldmünt.
  Aga see alles algab. Ja lõpuks paljastasid orkid tüdruku pea. Juuksed langesid nagu vihm, lehtede kullavärvi.
  Nad hajusid üle õlgade ja publik hakkas püsti.
  Sultani haaremi tarnija hüüdis:
  - Sada viiskümmend tuhat!
  Teine peaeunuhh nurises:
  - Kakssada tuhat!
  Elfikeiser karjus:
  - Kakssada viiskümmend tuhat!
  Koschey the Deathless andis välja:
  - Kolmsada tuhat!
  Ja jälle paus. Tüdruk palja torso ja kuldsete juustega, lihaseline ja hell, kirglik ja samas ahvatlev. Lihtsalt nägematu viga. Ja summasid selle eest pakutakse üldse kosmiliselt. Kõik selles on hästi, aga ... Jalad pole veel näha. Ja nii tahavad nad kõik kaaluda.
  Ja nüüd heidab ork uue loori. Jalad on paljastatud, kuni põlveni. Ja alles jäävad vaid õhukesed aluspüksid. Ja loomulikult alla põlve saapad.
  Kuid näete, millised on kõik samad jalad ja tüdrukud. Lihaselised, pargitud ja lihased on nagu traat, õhukese pronksjas naha all.
  Elfikeiser hüüdis:
  - Nelisada tuhat!
  Koschey ei tunnistanud:
  - Viissada!
  Oranžis turvises rüütel nurises:
  - Kuussada!
  Koschei norskas uuesti:
  - Seitsesada! Ja ole ettevaatlik rüütel, teie impeerium pole nii rikas!
  Elfikeiser rääkis enesekindlalt:
  - Kaheksasada!
  Surematu Koschei urises:
  - Igatahes, see on minu oma - üheksasada!
  Elfikeiser hüüdis:
  - Miljon kuldset dublooni!
  Summa on tohutu. Sada tuhat orjapoissi saab osta. Isegi impeeriumi suurust ja rahvaarvu arvestades on see lihtsalt üüratu summa. Isegi Koschei kõhkles... Kas tasub tervet miljonit dublooni anda. See on seitse tonni puhast kulda!
  Kuid oksjon pole veel lõppenud. Vladlen on peaaegu alasti, kuid siiski kingitud. Ja ikka tekitab intriigi.
  Tegelikult, mis on tema saabaste all? Ja nüüd võtavad orkid kauni sõdalase kingad jalast, jättes ta paljajalu, ainult õhukestes aluspükstes.
  Ja tal on sellised jalad, lihtsalt ainulaadne joonte täiuslikkus ja filigraanne graatsia.
  Haaremi tarnija karjus:
  - Miljon sada tuhat!
  Teine eunuhh lisas:
  - Üks miljon kakssada tuhat!
  Elfi keiser ütles:
  - Miljon viissada!
  Koschey ümises puhtalt kangekaelsusest:
  - Kaks miljonit!
  Elfikeiser kuulutas resoluutselt ja agressiivselt:
  - Kaks ja pool miljonit!
  Summa on nii suur, et mõlemad haaremi tarnijad tegid suu lahti, kuid jäid kohe vait. Tegelikult on see terve kullakaravan. Kuidas muidu nende sultanid sellise ekstravagantsuse vastu võtaksid? Ja üleüldse, kui palju anda ühe, isegi ülimalt ilusa tüdruku eest?
  Siis aga viskas oksjonijuht mängu viimase kaardi. Sedapuhku tõmbasid orkid kaunitari õhukesed aluspüksid jalast ja paljastasid ka Veenuse groti.
  Nüüd osutus Vladislav täiesti alasti ja paljajalu ning ilma ühegi niita kehal.
  Haaremi tarnija karjus meeleheitlikult:
  - Kolm miljonit!
  Peaeunuhh ütles sõrmedega värisedes:
  - Kolm ja pool miljonit!
  Elfikeiser ütles kindlalt:
  - Neli miljonit!
  Tekkis paus... Koschei tahtis midagi öelda ja hinda lüüa. Siis aga kujutas ta ette, kui palju kulda tema põhjatust riigikassast lahkub, ja vaikis. Ta lihtsalt kiristas pettunult hambaid.
  Paus hakkas venima. Alasti ja paljajalu musklis sõdalasest tüdrukuga pole enam midagi tulistada. Kas see nahk on elus, et ära rebida. Ta andis absoluutselt kõik.
  Korraldaja tõstis nuka üles ja hakkas aeglaselt ütlema:
  - Neli miljonit kuldset dublooni korda! Neli miljonit kulddublooni kaks! Neli miljonit kuldset dublooni on kolm... Aga enne kui ta vasar kukkuda jõudis, hüüdis kõuehääl:
  - Viis miljonit kuldset dublooni!
  Kõik vaatasid tagasi tohutule, kogukale, mustade soomustega goblinile. Seda temalt kõige vähem oodati.
  Juhataja ütles segaduses:
  - See on terve mägi kulda! Kas teil on sellist raha?
  Goblin ütles enesekindlalt:
  - Jah, mul on terve mägi kasutut kulda! Ja see neiu on nii isuäratav, et olen selle värskuse nimel valmis mõnest kasutust, kollasest metallist loobuma!
  Juhataja noogutas.
  - See on sinu õigus! No mida! Viis miljonit kuldset dublooni korda! Viis miljonit kulddublooni kaks...
  Elfi keiser hüüdis:
  - Kuus miljonit!
  Juhataja hakkas rääkima:
  - Kuus miljonit kuldset dublooni korda! Kuus miljonit kulddubloni kaks!
  Goblin hüüdis:
  - Seitse miljonit!
  Elfikeiser ei tunnistanud:
  - Kaheksa miljonit!
  Goblin urises uuesti.
  - Üheksa miljonit!
  Elfi keiser kuulutas meeleheitel:
  - Kümme miljonit!
  Tekkis paus. Jah, see on miljoni orjapoisi hind. Ja võite värvata palgasõdureid, kellest piisab päkapikukeisri impeeriumi vallutamiseks.
  Ja see on ühele orjatüdrukule.
  Mänedžer hakkas laulu saatel laulma:
  - Kümme miljonit kuldset dublooni korda! Kümme miljonit kulddublooni kaks! Kümme miljonit kulddublooni kolm...
  Goblin hüüdis:
  - Kolmkümmend miljonit kuldset dublooni!
  Publik möirgas vaimustusest.
  Juhataja hakkas kuulutama:
  - Kolmkümmend miljonit kuldset dublooni korda! Kolmkümmend miljonit kulddublooni kaks! Kolmkümmend miljonit kuldset dublooni kolm! - Haamer peatus hetkeks ja tabas siis otsustavalt. - Kaubavahetus lõpetatud. Vladlen Shamanova müüs kolmekümne miljoni kulddublooni eest goblin Heckile.
  Vladlenat haaras oksjoni ajal fantastiliste numbrite mäng nii kaasa, et ta unustas isegi, et seisab paljude sadade isas- ja emasloomade ees täiesti alasti.
  Ja nüüd tundis ta nii häbi, et kattis end automaatselt kätega. Eriti tahtis ta oma rindu ja emakat varjata.
  Orkid noogutasid mõistvalt ja heitsid tema peale loori. Juhataja märkis:
  "Nüüd tuleb tasuda kogu raha. Ja see on rohkem kui kakssada tonni kulda! Ja kohe!
  Goblin noogutas nõustuvalt.
  - Valud õue! Sa ei jõua isegi kokku lugeda, neid on rohkem kui vaja!
  Orjapoisid tormasid õue. Seal sädeles tegelikult terve müntide mägi, õigemini küngas. Doubloone oli isegi üle kolmekümne miljoni.
  Hertsog de Guizzo oli õnnest endast väljas. Sellegipoolest sosistas ta Vladleni juurde minnes:
  - Proovi põgeneda!
  Tüdruk sosistas päkapikuhertsogile:
  - Kui suur?
  De Guizzos pistis ploomi talle pihku ja sosistas:
  - Kui sa seda sööd, muutud tunniks nähtamatuks, kuuldamatuks ja lõhnatuks. Aga ainult tunniks, ära maga sellest ilma! Ja ära põgene enne, kui oled linnast kaugel!
  Vladlen ütles halvasti varjatud irooniaga:
  - Tänan härra!
  Siis tundis ta kaelas ketiga terasrõngast. Nüüd on ta goblini omand. Ja ta vaatab teda lihasöövalt huuli lakkumas. Ja selle koletise suu on sama suur kui kašelotti suu!
  
  
  KEISER PALPATHINI KOLMAS TULEK.
  MÄRKUS
  Kosmoseimpeeriumi keiser Palpatine, kes kaotas jõuvälgu hävitatud keha, säilitas oma deemonliku vaimu. Ja ta kolis ühe võluva blondi tüdruku klooni. Ja taaselustab nii pimeduse korra kui ka kosmoseimpeeriumi. Taas käivad impeeriumi ja vastupanuliikumise vahel ägedad kosmoselahingud. Vanad kangelased naasevad: printsess Leia, printsess Rey, Ahsoka Tana ja uus Anakin - Luke Skywalkeri poeg ja printsess Leia tütar Azalea.
  . PEATÜKK #1
  Ordu polnud ikka veel täielikult hävitatud. Ja sõda jätkus. Suurem osa keiser Palpatine'i laevastikust pääses samuti ümbritsemisest. Ja mässuline koalitsioon lagunes ja lagunes. Keiser Rei lapselaps, ta läks hulkuma ja poliitikasse ei sekkunud. Tema kihlatu on surnud. Ta jättis talle vaid paari - poisi ja tüdruku.
  Ja printsess Ray asus kusagil kaugemal ääremaal oma lapsi kasvatama.
  Ja keiser Palpatine higistas oma keha, mille peegeldunud jõuvälk hävitas. Kuid tema deemonlik hing ei hukkunud. Ja kosmoseimpeeriumi keisri vaim kolis teise klooni.
  Muidugi kiirustasid paljud ordu ja impeeriumi lahingulaevad keisrile truudust vanduma. Ja mässulist kindralit tabasid välgunooled ja ta jäi peotäieks tuhaks. Teised said kohe aru, et tegu on keisriga. Isegi kui kloon oli habemeta nooruk.
  Palpatine on muljetavaldav jõud.
  Ja siis on planeetide vallutamine. Jedi pole olemas ja galaktika planeedid on jagatud. Palpatine'il on aga probleem. Kloonid ei kesta kuigi kaua, kui neid ratsutab põrgulik tume sith. Igatahes meeste kloonid.
  Ja Palpatine'il on naine. Emasloomade kehad on palju kergemini kandvad tumeda jõu voogusid ja võrreldamatult vastupidavamad kui meestel.
  Ja Palpatine'ist sai ilus tüdruk. Ja see tüdruk on galaktika hirmuäratav keisrinna.
  Muidugi pole keiserlaste jaoks kõik võimalik. Näiteks proovivad Jabbad tagasi lüüa. Nad mobiliseerisid kõik galaktilise maffia jõud. Ja vastupanuliikumise mässulised ühinesid nendega.
  Siit tuleb otsustav lahing. Imperialide poolel on tohutu laevastik. Nad ehitasid galaktika ressursse kasutades uusi laevu. Lahingutes osalevad lahingurobotid ja kloonid on enneaegsemad.
  Vastupanu ja galaktilise maffia poolel, nende olulised jõud.
  Sellegipoolest on Palpatine'i poolel üle kolme korra parem.
  Ja nad hakkavad suruma ja pressima.
  Uued kloonisõdalased on väga kaunid, kurvikad ja musklis bikiinides tüdrukud.
  Nii et lahing saab olema karm ja impeeriumi väed on muutunud mitte ainult võimsaks, vaid ka ilusaks.
  Siin on esimesed, nagu peksujäär, lähenevad impeeriumi suured lahingulaevad. Nad paiskavad välja võimsaid laserkiirte voogusid.
  Kloonitüdrukud jooksevad ümber relvade. Ja paljajalu, ümarad roosad kontsad vilksatavad mööda.
  Ilusalt filmitud. Tüdrukud, kuigi kloonitud, on kõik erinevad, nende juuksed on erinevat värvi. Ja kehad, millel on väga silmapaistvad lihased, pargitud, kuldne oliiviõli nahk ja kõrged täis rinnad, luksuslikud reied.
  Need tüdrukud on väga head võitlejad. Siin sülitab ta raskest tüvest välja tüki hüperplasma. Ja jälle tähelaevade hävitamine ja hävitamine mõlemal poolel.
  Keiserlikud laevad üritavad poolkuu moodustamise abil mässulistest mööda minna.
  Keiser Palpatine'i poolel kümnekordne eelis suurejoonelistes ja tavalistes lahingulaevades. Ja tema võimsad küljed lähenevad.
  Lahing muutus palju dramaatilisemaks. Vastupanuliikumise ristleja põleb. Üle tekkide jooksevad igasugused tulnukad. Sajad tsivilisatsioonid ja liigid võitlevad impeeriumi vastu.
  Palpatine on päritolult ikkagi inimene. Erinevalt oma õpetajast - kes oli teist rassi, kuigi ka humanoidi tüüpi.
  Tulevane keiser tappis oma õpetaja - kui ta muutus tarbetuks ja võib-olla isegi kahjulikuks.
  Siis saavutas Palpatine enneolematu võimu ja teadmised võimust. Ja tema vaim muutus surematuks. Ja võime teha imesid, mis ületavad Sithi impeeriumi võimu ja kogu nende ajaloo jooksul.
  Ja nüüd elab ajaloo suurima pimeda isanda vaim väga ilusa, pika, mesiblondi, ebanaiselikult lihaselise kloonitüdruku lihas.
  Ja juhtida võitlust. Keisrinna on kõik ehete ja amulettidega riputatud. Erinevalt teistest paljajalu naiskloonidest kaunistavad Monarhi tüdruku jalgu kõrge kontsaga kalliskividega kingad.
  Siin tuleb käsk liigutada raketihävitajaid paremale tiivale lähemale.
  Tüdrukud, välgutades alasti, päevitunud, graatsilisi jalgu, täidavad valitseja või võib-olla valitseja käsku.
  Kui palju iludusi seal on. Hävitajad näevad väliselt välja nagu teravad pistodad.
  Kuid suured lahingulaevad on nagu kašelottid - pisarakujulised paljude püssidega.
  Naine Palpatine hüüdis:
  - purustada, purustada ja rebida,
  See on elu, see on õnn!
  Murra, purusta ja rebi,
  Minu suures tunnen jõudu!
  Siin on suur lahingulaev, mis saab tõsist kahju termokvarki laengutega raketi tabamuse tõttu. See on tõeliselt laastav ja löök.
  Kloonitüdrukud jooksevad leekide eest. Mitmevärvilised tulekeeled hammustavad kaunitarid, alasti roosade, graatsilise paindusega ümarate kontsade jaoks.
  Ja see näeb väga lahe välja.
  Tüdrukute soengud on kas lehtkuldsed või vaskpunased, kuid on safiiri ja smaragdi ning isegi tähnilisi. Ja lehvivad nagu bännerid.
  Siinsed sõdalased on väga ilusad ja ilmselt läheksid mehed nii paljude bikiinides kaunitaride peale lihtsalt hulluks.
  Universumis käib sõda - sentimentaalsuseks pole aega. Ja mujal põleb mässuliste lahingulaev. Ja sisalike ehk sebrade sarnased olendid on söestunud.
  Siin põrkasid kokku veel kaks kosmoselahingulaeva. Ninad on nagu kuradi lapik. Ja sädeleb nagu surmav välk. Ja siis leek kustub.
  Tüdrukkindral raputas oma teemantkõrvarõngaid ja laulis:
  - Tuli! Tuli! Ja tähevaikuses!
  Ja ülalolevates kvasarites!
  Merelaines ja kosmosetules!
  Ja ruumi! Ja kosmosetuli!
  Siin töötas termopreoonrakett. Nagu supernoova plahvatus.
  Ja kohe põlesid mitu laeva täielikult maha. Ja sajad tähelaevad pöördusid ümber ja keerlesid nagu lapse visatud topsid.
  Termopreooni reaktsiooni ahne emakas on vesinikupommist triljon korda tugevam põrgulik relv.
  Keisrinna Palpatine hüüdis:
  - Saatana must jõud,
  Vallas jõud maailma ...
  Ja sõja püha mõõk
  Purustas saladuse!
  Ja jälle, kui ta seda võtab, plahvatab ta allilma väega. Ja häving on lihtsalt mõõtmatu.
  Imperialidel on tulejõu arvult lihtsalt ülekaalukas ülekaal. Ja tundub, et miski ei saa neid peatada.
  Siin möödusid nad küljelt ja tagant vastupanust.
  Ahsoka on sõdalane tüdruk, kes võitleb impeeriumi kõrgemate jõudude vastu.
  Ta võttis selle ja laulis:
  - Õnnetu universumi kohal rippus,
  Kurjad kloonid kiidavad pimedust...
  Palpatine vihkab oma kirvest,
  Teritatud ja pea ära lõigatud ...
  
  Kuid Jedi pole üldse ettur
  Ja ärge kõndige igavesti ikke all ...
  Muutke pimeduse kloonid tulemärgiks,
  Ja vastake pahatahtlikkusele heaga!
  Ja neiu pöörab oma tähelaeva taas ümber ning hästi sihitud võttest võtab Darth Vaderi endine õpilane footoniteks impeeriumi suure raketiristleja.
  Kloonitüdrukud, surevad kiljuvad ja laulavad:
  Impeeriumi suur valgus
  Annab kõigile inimestele õnne...
  Mõõtmatus universumis
  Te ei leia ilusamat!
  
  hinnalised pintslid,
  Otsast lõpuni...
  Impeerium levis
  Vägev, püha!
  Kloonitüdrukud on väga ilusad, on isegi kahju, kui nad hüperplasmaatilises voos läbi põlevad.
  Keisrinna Palpatine möirgab täiel rinnal:
  -Meie võit on lähedal,
  Rusikarünnak!
  Ja siin jälle raketid vaakumis ja hävitavad kõik. Ja sellised põrgulikud katkestused tekivad.
  Ahsoka Tana sõitis teisele autole otsa. Pannes ta plahvatama sadade kloonidega nagu ilutulestik, õhku hajudes ja siristades:
  - Sa näed taevas märki,
  See tühjus põleb...
  Soov kaob,
  Ümberringi edevus!
  Keiserlikud tähelaevad piirasid mässulisi peaaegu igast küljest. Lahing läks aina verisemaks.
  Siin on keiser Palpatine, möirgas ta:
  - Mind ei saadetud asjata,
  Tooge teile armu ...
  Ühesõnaga, lühidalt
  Lühidalt öeldes!
  Ole vait!
  Ja tema kontsad trampivad metalli.
  Mõlemal poolel on tuhandeid tähelaevu. Ja nad veerevad sisse nagu möllava tormi lained.
  Ja vaakum keeb ja metall põleb. Nii palju lünki ümber ja hävingut. Võilille ja kukeseene segu on sattunud leegi tulisesse lõksu ning söestub aeglaselt ja paratamatult.
  Tüdruk teisest maailmast sureb ja laulab:
  - Pimeduse sõdalased, tõsi, on tugevad,
  Kuid ma ei alistu kosmosekloonidele...
  Me oleme lahedad, me oleme kotkad,
  Ja me võidame vaaraode vastu!
  Ja nüüd sureb naljakas emane loom ja tal on pisarateni kahju. Kõik tervikuna toimub impeeriumi diktaadi all.
  See ületab nii vägede arvu kui ka relvade kvaliteedi. Ja siis on selline butakas.
  Ahsoka Tana mäletab, kui palju aastaid tagasi oli ta Anakin Skywalkerile Padawan.
  Ja tema valgusmõõk purustas suurtes kogustes nii palgasõdureid kui ka mitmesuguseid tulnukate olendeid.
  Nüüd aga on emane tema vastu. Ja see tekitab probleemi. Keiser Palpatine on surematu. Kuidas hävitada tema hing, mis võib siseneda igasse kehasse?
  Võib-olla on tal Horcruxid? Ja ainult neid hävitades saate selle metsiku koletise võita? Aga kust neid leida ja kui palju saate lõpmatust universumist otsida?
  Ahsoka tundis, et teda tabatakse. Ja temperatuur salongis hüppas järsult.
  Ja isegi õhk oli suitsune...
  Ahsoka võttis selle ja säutsus:
  - Universaalne sõdalane ei karda surma,
  Me ei karda lahinguväljal surma ...
  Painajaliku hordiga võitleb vapralt,
  Ja rüütli moodi vägitegu saab korda!
  Ja tüdruk humanoidsest tsivilisatsioonist, kuidas ta võtab ja pöörab oma tähelaeva.
  Ja lasta termokvarkrakett lahingulaeva pardasse.
  Ta raputas ennast. Mitu liikuvat torni tehti korraga maatasa ja pöörati ümber.
  Jälle jooksevad kloonitüdrukud, paljad ümarad kontsad sädelemas nagu peeglid päikese käes.
  Ahsoka laulis nördinult:
  Noh, kui palju naabreid saate tappa,
  Lõppude lõpuks on inimene sündinud õnneks ...
  Ema ei lase oma poega rindele minna,
  Ja isegi suvel on sõjas halb ilm!
  Keiserlikud ristlejad üritavad vasturünnakut teha. Ja uued, väga tõsised laevad ronivad.
  Suur lahingulaev pole lihtsalt tähelaev. See on terve mahukas linn vaala või mõõkvaala kujul. Ja on selge, et sellise jõuga ei saa midagi võrrelda.
  Ja impeeriumil on selliseid laevu kümme korda rohkem ning need on suuremad ja arenenumate relvadega.
  Ja vastupanul pole isegi ainsatki käsku - kes on milles palju.
  Ahsoka on formaalselt tavaline võitleja.
  Tõsi, printsess ja marssal Leia naudib suurt autoriteeti.
  Ta näeb välja umbes kolmkümmend viis aastat vana, kuid tema figuur ja vöökoht on nagu noor tüdruk. Kohutav sõdalane.
  Kolossaalse jõuga printsess marssal Leia võitleb nagu hiiglane ja laulab:
  - Üks kaks -
  Lein ei ole probleem!
  Te ei tohiks kunagi heituda!
  Hoia oma nina ja saba kõrgel!
  Tea, et armastuse valgus on alati sinuga!
  Ja siin on printsess-marssal, kes viskab lahingusse terve pilve väikseid droone.
  Nad ründavad keiserlikke tähelaevu. On lünki ja kolossaalset hävingut.
  Printsess Leia naeratab pärlmutterhammastega. Tal on seljas kullatud bikiinid.
  Ja graatsiliste jalgade paljad sõrmed vajutavad juhtkangi nuppe ja lasevad välja rakette.
  Lihase figuuriga noor naine laulab:
  - habras õie kroonleht,
  Kui see on maha lõhutud...
  Kuigi ümbritsev maailm on julm
  Ma tahan head teha!
  Ja sõdalane-marssal saadab paljaste varvaste abil surmava surma kingituse.
  Printsess Leia tuju hakkab aga halvenema. Tema poeg tappis oma mehe ja suri siis ise keiser Palpatine'i käe läbi. Kui kohutav koletis see keiser on!
  Tema kuritegusid ei saa üles lugeda. Isegi printsess Leia ei sündinud ja see koletis tappis peaaegu kõik jedid.
  Tema isa Anakin oli alles laps, kui Palpatine'ist sai vabariigi ülemkantsler.
  Printsess Leia vandus, et võitleb selle despotismiga.
  Kuid keisrit pole nii lihtne tappa.
  Vajame midagi tõhusat...
  Ahsoka Tana, teisest mitteinimlikust tsivilisatsioonist. Ta on väga ilus tüdruk. Kuigi ta on kindlasti palju aastaid vana.
  Ta päästis Anakini, kui ta oli veel noor ...
  Ja tänu tugevusele säilitas ta igavese nooruse.
  Ahsoka on väga tugev võitleja. Siin tulistas tema tähelaev leegid alla ja tabab taas impeeriumi kosmosepargi teist fregatti. Seekord on tegu vana laevaga ja seal on maskides isaskloonid.
  Neil pole üldse kahju. See on erinev, kui tüdrukud surevad. Pole ime, et naised on õiglase soo esindajad.
  Ahsoka lõi paljaste kontsadega. Tal on jalad nagu inimtüdrukul - ainult nahk on oranž lillade triipudega. Isegi inimmehed on tema järele hullud.
  Ahsoka on täiuslikkus. Naeratusest karmiks - üle kiita.
  Ja voodis näitab imesid.
  Ja lahingus - imed ruudus.
  Tulevase sõdalane ja endine padawan Darth Vader purustas raketiga brigantiini ja laulis:
  - Valgussõdalane ei oiga valust,
  Selle laserkiir ei karda ...
  Ta ei uppu musta auku,
  Tähtede plasmas tema vaim ei põle!
  Mõtted peas: tore oleks hävitada keiser Palpatine, õigemini tema põrgulik hing. Aga kuidas seda teha? Yodal näib olevat ka surematu vaim. Ta ilmus Luke'ile, Leiale ja Ahsokale ning nüüd suutis ta isegi kuidagi mõjutada.
  Kuid Yoda on endiselt piiratud. Mida saab Palpatine teha?
  Ahsoka Tana võttis ja laulis kosmosehävitajat paljaste varvaste abil maha löödes:
  Kõik võib olla kuningad
  Kõik saavad kuningad...
  Ja kogu maa saatus,
  Need on mõnikord tipptasemel!
  Aga mida iganes sa ütled
  Aga mida iganes sa ütled!
  Abiellu armastusest!
  Mitte ükski ei saa
  Ei mingit kuningat!
  Keegi ei saa!
  Ei mingit kuningat!
  Ja tähelahing areneb tõusuteel.
  Siin sattusid kaks suurejoonelist lahingulaeva tihedalt kokku, nagu karud, ja hakkasid üksteise pihta lööma ja rakette sülitama.
  Võimsus, kaitseväljad põrkasid kokku ja praksusid. Kaarjas ruum sädeles. Välk sähvatas.
  Mööda koridore, tohutuid ristlejaid liikusid kloonitüdrukud, kellel oli ühel pool lihaseline kõver keha ja teisel pool sadu erinevat rassi.
  Kloonitüdrukute alasti kõverad jalad lõid vastu kuumenenud metalli.
  Impeeriumi kindral karjus:
  - impeeriumi võimas kilp,
  Mässulised ei saa läbi...
  Oleme vihased loomad
  Ja meid ei saa lüüa!
  Paljud kloonitüdrukud kasutavad laskmisel paljaid peiteldatud jalgade varbaid.
  Nad on lihtsalt hämmastavad sõdalased. Neis on nii palju võlu ja energiat. Ja nad on kuumad. Kuigi poisid ei tea. Tegelikult kasvavad emased kloonid palju kiiremini kui isased. Lisaks paranevad nende haavad kiiresti ning reaktsioon ja kiirus on paremad. Ja nad on lihtsalt ilusad.
  Keiser Palpatine armastab naisi. Ja nüüd on ta naise kehas.
  Las tume sith laulab:
  Ei saa elada ilma kloonideta
  Maailmas pole...
  Olen särav täht
  Ma saadan sulle surma-tere!
  Siin on mässuliste suur lahingulaev, mis on korraga kinni surutud nelja tohutu keiserliku laevaga.
  Printsess marssal Leia laulis:
  Ära anna alla, ära anna alla, ära anna alla...
  Kakluses, Jedi tähtpoeg, ära ole häbelik!
  Naerata, naerata, naerata
  Tea, et kõik saab olema kvasar ja okei!
  Ja väliselt noore meheliku lõua ja lihaselise kehaga naise paljad varbad käivitasid nupule vajutades järjekordse käsu.
  Ahsoka pilgutas silma, palja tütarlapseliku kannaga pedaalile vajutades, kosmose, keiserliku karavelliga läbi murdes ja laulis:
  - Ta möödus nagu hüperplasma,
  Tühjadel lainetel
  Saatis arve ja arveldati!
  Vaatasin tagasi, et näha
  Kas ta vaatas tagasi...
  Et näha, kas ma vaatasin tagasi!
  Printsess Leia pilgutas silma ja säutsus:
  - Hoia ilus!
  Ja nüüd ründavad vastupanusõdalased uuesti. Täpsemalt kasutavad nad taktikat - haarang, taganemine.
  Ja siis kukkus üks kergeristleja keiserliku lahingulaeva vastu. Ja toimus plahvatus.
  Järgnesid hävingu ja surma lained.
  Ahsoka võttis selle ja säutsus. Tema sarlakid rinnanibud olid paljastatud ja lehvisid rinnahoidjast välja:
  - ettevõte, ettevõte, ettevõte,
  Sain haigutuse!
  Ja jälle saatis tüdruku paljas kand põrgusse veel ühe keiserliku laevastiku brigantiini.
  Ahsoka mõtles, kas kloonidel on hing.
  Jedi Knightsil on see kindlasti olemas. Ja meie, olles otsad andnud, ei sure lõplikult!
  Sõdalased-kamikaze lähevad lahingusse. Nad kasutavad pühitud, kaua kasutusest kõrvaldatud ja pooleldi lagunenud tähelaevu.
  See on printsess Leia poolt lahingusse visatud ootamatu kaart.
  Omamoodi kuningate viimane vaidlus!
  Printsess Leia laulis, muutes oma paljad varbad viigimarja sarnaseks:
  - Hing, süda, anna,
  Oleme meie püha isamaa ...
  Seisame ja võidame
  Ja me ei kahetse elu!
  Ahsoka Tana peksis vaenlast ka paljaste varvastega. Ta purustas dreadnoughti väga täpse löögiga toitepunktile ja siristas kõrvulukustavalt:
  - Ootan võitu, ootan võitu, ootan võitu ...
  Need, kes igatsevad köidikud murda!
  Ootan võitu, ootan võitu, ootan võitu
  Me saame draakoni tappa!
  Printsess Leia viskas entusiastlikult rinnahoidja seljast ja vajutas rubiinist nibuga päästikule ning hüüdis:
  - Meie vabadust ülistatakse püha,
  Ma armastan sind kogu südamest ja hingest...
  Meie maad ei tunne seiklusi,
  Kõigiga, mida tean, tuleb hord toime!
  . 2. PEATÜKK
  Ahsoka Tana võitleb nagu tõeline panter, ainult palju tõhusamalt. Ja ta vajutab oma paljad graatsilised varbad juhtkangi nuppudele. Ja ta teeb seda väga osavalt.
  Aga selge on see, et mässajad ikkagi kaotavad. Siin astuvad lahingusse kosmoseimpeeriumi uued rügemendid. Äsja lasti tehastes välja tähelaevad ja uusi kloonitüdrukuid kasvatatakse kiirendatud tempos. Ja nad jooksevad uuesti, välgutades oma paljaid ümaraid kontsi.
  Printsess marssal Leia on tellitud:
  - Kolime korralikult välja!
  Kuid seda on raske täita. Võib-olla juhtub, et taganemine muutub üldlennuks.
  Keisrinna Palpatine hüppab ja keerleb samal ajal. Tema lehtkuldsete juustega tüdruku keha on täis energiat.
  Ja ta laulab:
  - Meie kuningas on taeva sõnumitooja,
  Meie kuningas on nagu kummitusdeemon...
  Meie kuningas on saatuse tahtel valitud
  Meie kuningas oled ainult sina!
  Ja paljud kloonitüdrukud karjuvad täiest kõrist:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Ja nende paljad seksikad jalad trampivad metallil. Need tüdrukud on lihtsalt hüperklass.
  Kloonige realiikmeid tüdrukuid ainult ühes bikiinis. Ja see on ilus. Pealegi erineb nende keha vaevu katvate bikiinide värv olenevalt vägede tüübist. Kuid see on väga õhuke, mitte varjav, lihaseline, pargitud keha.
  Ohvitseride auastmes tüdrukutel on juba mõni orden. Mida kõrgem auaste, seda luksuslikum.
  Ja kindrali auastmega naiskloonide pahkluu käevõrudel ja prossidel ning kõrvarõngastel ja sõrmustel on kalliskivid.
  Ja samal ajal on kõigil peale keisrinna jalad paljad.
  Esiteks on see naissõdalaste jaoks osavam. Ja paljaste varvastega saate nuppe vajutada, relvi visata, haarata ja palju muud teha.
  Keisril oli väga ilus sõjavägi. Lihtsalt mingi ime. Nagu väga tugeva ja andeka džinni nõidus. Ja kõigil tüdrukutel on eranditult väga ilusad ja reljeefsed kõhulihased - šokolaaditahvlid ja see on super.
  Ja rinnad on väga hea kujuga, pargitud ja pingul.
  Keisrinna Palpatine võttis selle kätte ja laulis kõrvulukustavalt, paljastades hambad, mis sädelevad nagu kõige rikkalikumad mereannid:
  Alistuge suurele impeeriumile
  Lõpmatu universum peab...
  Ja me oleme väga vihased,
  Ja usku keisrisse on vaja!
  Abikeisrinna Palpatine Emmanuelle paljastas samuti hambad ja vajutas paljad varbad juhtkangi nuppudele. Käivitas surmava surmaanni - võimsa termopreoonraketi.
  Ja lõi raevuka jõuga jalaga. Nagu kvasar plahvatas...
  Isegi Imperiali tähelaevad said purunemise tõttu kergelt kannatada. Tornid olid kortsus, laevade soomused sulasid.
  Paljud ristlejad ja lahingulaevad kaotasid sihiku ja optilised instrumendid.
  Emmanuel märkis:
  - kuratlik äss visatakse lahingusse!
  Vastupanuliikumine oli praktiliselt katkenud.
  Printsess Leia kommenteeris:
  Peame päästma kõik, mis võimalik!
  Ahsoka Tana võitleb vapralt ning vabastab võitluslikke ja agressiivseid hävitavaid kingitusi. Impeeriumi tähelaevad said kahju või mingisuguse kokkuvarisemise.
  Neiu, Darth Vaderi enda endine elukaaslane, käitus meeleheitlikult ja väga lahedalt. Tähelaevad plahvatasid, vaalade purskkaevud, tohututest lahingulaevadest purskasid välja hüperplasmaatilised ojad.
  Ahsoka Tana võttis selle ja laulis:
  - Ma ei ole ingel ega kurat,
  Konto hävitatud!
  Siin on üks väga ilus tüdruk. See näeb välja nagu inimene, kuid tema nahk on mitmevärviline ja kõrvad on nagu nina. Aga ta on tõesti väga ilus ja atraktiivne.
  Ahsoka, kurja inglinaeratusega ja paljad varbad vajutasid suure sihikindlusega nuppe.
  Ja kiirguse nõelatorke.
  Ahsoka vältis napilt surmava raketi tabamust. Ta tulistas ja põletas vaakumis augu.
  Tüdruk pomises:
  Las kogu kosmos sukeldub kaosesse
  Ja vaakum väriseb vaheaegadest...
  Vaenlane saab löögi kerge jõuga,
  Ja meid ühendab lahkus igavesti!
  Olukord näis kriitiline ja mässulised hajusid.
  Mõte, mis lüüasaamisel esimesena pähe tuleb.
  Emmanuel urisemisest:
  - Sa ikka ei saa lahkuda!
  Ja kuidas ta oma paljast ümarat roosat kontsa nööbile vajutab.
  Ja jälle lendab rakett, mis põhineb preonide liitmise protsessil. Ja nagu kuradi, nii kuradi.
  Emmanuelle võttis selle ja laulis:
  - Läbi pühkis kohutav orkaan,
  Nüüd on liiga hilja kirstu planeerida ...
  Selline tüdruk on raevukas löök,
  Raputas taevast, väriseb tähti!
  Ja sõdalane võttis ja näitas vaenlasele oma väga pikka ja hammustavat keelt. Ta oli nagu kutsaride nuhtlus ja sädeles rubiinidest.
  Emmanuel, see impeeriumi supermarssal, on lihtsalt ime. Keisrinnale meeldisid tema paitused väga. Tegelikult, kui kaks tüdrukut hõõruvad üksteise vastu - see on super!
  Kloonisõdalased suruvad vastupanusõdalasi. Siin on kärbseseenele sarnased olendid jalgadega, plahvatavad. Ja nad põlevad nagu küünlad templis.
  Üks neist laskus põlvili ja pidas kahendkoodi abil palve-pihtimise.
  Siis ta laulis:
  - Võite põletada tähtedega,
  Aga ma ei lõpeta laulmist!
  Ja kärbseseene tüdruk võttis jälle ja näitas korraga kolme keelt.
  See on väga lahe ja rumal samal ajal.
  Ahsoka Tana kajastab mässuliste laevastiku taandumist. Ja ta annab oma tähelaeval meeleheitlikult kõik endast oleneva.
  Ja saadab hävitava hüperplasma vooge.
  Ja siis ilmus üksik tähelaev, eridisain printsess Rey kontrolli all.
  See keiser Palpatine'i lapselaps võtab võitlust vapralt. Ta on ilus, mustade juustega ja pruunist tume.
  Printsess Rei näeb välja nagu ilus ja sale tüdruk. Tema paljad, väledad jalad vajutavad juhtkangi nuppe. Ja kosmoselaev eemaldub preonide ühinemisest tuleneva raketi supernoova plahvatusest. Ja see on kuradi jõud.
  Printsess Rei võttis selle ja laulis:
  - Meil on rakette, lennukeid,
  Maailma tugevaim särav vaim...
  Valged piloodid roolis
  Vaenlane purustatakse tolmuks ja alla!
  Ja nüüd vajutab ta päästikule oma palja ümara kannaga. Ja vallandub väga surmav hävitusvoog. Ja impeeriumi võimas suur lahingulaev saab külge tulise nõela.
  Ja see hakkab põlema ja purskama suuri, musti suitsupilvi. Nad on nagu pudelitest põgenenud vapustavad džinnid. Täpsemalt hiiglasliku laeva aukudest. See on kauni ja kurvika neiu löök - mis pean lihtsalt ütlema - super!
  Printsess Rey, hüppas nagu hullunud viks ja võttis rinnahoidja seljast, võttis ja vajutas oma helepunase nibuga nuppu.
  Ja ta võttis selle, lõi vaenlase pihta ...
  Siis ta laulis:
  - Valguslained päästavad meid,
  Olge õnnelikud Jedi!
  Ja oma tüdrukute meeskonnaga. Ilusad bikiinides sõdalased, peaaegu alasti, pargitud, enamik neist blondid.
  Printsess Rei hüüatas suure põnevusega:
  - Olen valguse sõdalane, kuumuse ja tuule sõdalane!
  Ja tema paljas kand võtab jälle vastu ja vajutab väga vilkalt pedaali. Ja see on tõesti surmav.
  Ahsoka Tana, kes võitles väga agressiivselt ja tõhusalt vastu, võttis üles ja sikutas:
  - Kus see oli, millal see oli,
  Lapsepõlves või võib-olla unenäos ...
  Jedi sõdalase pesa armastatu jaoks
  Swill kevadel ...
  Ja jällegi vajutasid tema rubiinist nibud surmava jõuga nuppudele. Selgus väga agressiivne ja samas lahke tüdruk.
  Printsess marssal Leia võttis selle ja kakutses elevandiluust hambaid paljastades.
  See printsess on lihtsalt hämmastav.
  Ja nii plahvatasid mässulised ka keiserliku laevastiku termopreoonraketiga. Ja see nõelamine on triljon korda suurem kui kohutav termotuumareaktsioon.
  Ja kui see juhtub, põlevad maha mitu suurejoonelist lahingulaeva tuhandete kloonitüdrukutega.
  Surevad kaunid tüdrukud tõmblevad ja tõmblevad nii liigutavalt oma paljaste meislitud jalgadega.
  Printsessmarssal näeb mässulist ristlejat, mis on mässuliste ristlejatega mässatud siniste ja oranžide leekidega, tungimas impeeriumi dreadnoughti. Ja löök on lihtsalt muserdav ja hävitav.
  Leia märkis vaimukalt, hambaid paljastades:
  - Ma olen ilus tüdruk
  Olen väärt tüdruk...
  Meie kangelaslik jõud,
  Vaimu ja tahtejõudu!
  Siis võttis kaunitar selle kätte ja pilgutas silma. Ta silmad on nii safiirsed ja sädelevad. Imeline printsess tüdruk.
  Siin pidurdasid keiserlikud laevad, kes seisid silmitsi sellise ebameeldiva üllatusega nagu termilised raketid, veidi tempot.
  Karm läbib duelli ja surma hinguse ja jõu tumeda poole, millele valgus meeleheitlikult vastu peab.
  Siin võitleb mässuliste seas Luke Skywalkeri vallaspoeg - umbes kaheteistkümneaastane Anakin.
  Poiss võitleb, vajutades paljaste lapselike jalgadega nuppe ja saates agressiivseid saatuse kingitusi.
  Noor sõdalane lõi välja impeeriumi suure ristleja ja laulis, paljastades oma väikesed, kuid teravad ja valged hambad, lauldes:
  - Neetud ja iidne,
  Vaenlane vannub jälle...
  hõõru mind,
  Jahvata pulbriks!
  Aga ingel ei maga
  Ja kõik saab korda
  Ja kõik lõpeb hästi!
  Padawani poiss vajutas palja ümara kannaga nuppu, tulistas tabava jõuraketi ning siristas:
  - Ja kõik lõpeb hästi!
  Printsess Leia märkis agressiivselt, tema smaragd- ja safiirsilmad sädelesid ja kahisesid:
  - Surm vihmadraakonile!
  Padawani poiss Anakin nõustus.
  - Vihmadraakon on surnud!
  Ja nüüd on mässulised vasturünnakul. Ja sõjalaevad lendavad. Tüdruk võitleb endiselt.
  Sel juhul on see Azalea. Ta on printsess Leia tütar.
  Sõdalane, kes ei tahtnud omal ajal olla koos oma vennaga uue Jedi ordu keskkonnas. Nüüd on ta aga emaga liitunud.
  Koos võitlevad nad impeeriumi kolossaalse armee vastu.
  Ent Azalea on tema mõtteis. Ta märkis, et impeeriumil võib olla parem ühendada kõik rahvad esmalt galaktikas ja seejärel universumis.
  Ja kord valitses loova jõuga. Ja mitte vabariigi ja veelgi enam väga paljude maailmade kaos ja segadus pärast selle kokkuvarisemist.
  Azalea lasi paljaste varvastega kosmoseimpeeriumi laevastiku jaoks midagi ülimalt hävitavat ja hävitavat.
  Siis ta kostis, paljastades oma väga elegantse ja võrgutava suu:
  - Au valguse jõududele!
  Printsess Leia kinnitas, saates palja kannaga vastasele hävitava, väleda ja kasvava hüperplasma laigu.
  - Au jõu kerge poole võidule!
  Need tüdrukud siin on tõesti lahedad.
  Ja nüüd ehitab vastupanuliikumine oma tähelaevu uuesti üles. Lootusetusse kotti sattumist õnnestus neil vältida. Kuid impeeriumi laevade arvu ja tugevuse paremus säilib.
  Ahsoka Tana märkis vaimukalt, vajutades oma helepunase rinnanibuga nuppu ja saates annihilatsiooni kingituse:
  - Lolli jõud on väiksem kui sent!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma.
  Ja ta paljad varbad liiguvad. Ja löö vaenlane silma alt ära.
  Printsess Rei vajutas vastasega võideldes maasika rinnanibuga nuppu ja ütles:
  - Loll on lihastega tugev, kui tark mees on oma ajuga jõuetu!
  Padawani poiss Anakin, paljas ja lapsemeelne, vajutas nuppude tapvat kompositsiooni.
  Ja korraga sülitas välja mitu põlevat hüperplasmaatilist pulsari, mis põletavad tohutu impeeriumi ristlejad.
  Noor sõdalane laulis:
  - Kui tagala on kasutu, ei aita sõjaline tulihinge, noh, ja kui seda pole, läheb tagala lõunaks vaenlase juurde!
  Printsess Leia, lüües vaenlasi ja saates osavalt valgusjõududelt surmakingitusi, avaldas:
  - Valgus on naudingu poolest igaühe jaoks erinev, pimedus aga ühtviisi vastik kõigile!
  Ja nii vajutas Leia Azalea tütar väga osavalt paljaste varvastega hoobadele, lõi impeeriumi hävitaja raketiga välja. See plahvatas nagu bensiin ja lahvatas koheselt leekidesse.
  Sõdalane sosistas:
  -Hea eest ei maksta elus alati tasu, kuid kurja eest karistatakse kindlasti pärast surma!
  Ahsoka Tana, tulistades impeeriumi sõdalasi ja tabades vaenlasi, suure ja tõhusa täpsusega, urises:
  -Hea ununeb kiiresti, kurjust mäletatakse kaua, aga head teod toovad surematuse ja kurjus viib unustuseni ka pika mäluga!
  Padawani poiss laulis:
  Pole lihtne olla lahke,
  Headus ei sõltu kasvamisest!
  Ahsoka märkis, saates taas palja kannaga välja väga surmava ja surmava surmaanni:
  - Väike madu on kõige mürgisem!
  Printsess Leia saatis vaenlasele tapjakingituse, vajutades oma helepunase nibuga nuppu, väljastas:
  - Valgus annab - energiat, pimedus võtab jõu ära, miks inimesed ise hauda lähevad ?!
  Poiss Anakin hüüatas põnevusega:
  - Miks inimesed järgivad sageli pimedust - probleemid ja nende enda inetus pole pimeduses näha!
  Printsess Leia peksis paljaste sõrmedega oma graatsilisi meislitud jalgu ja urises:
  - Pimedus peidab silmade eest kehalise inetuse, aga sellest on kaabaka hing veelgi koledam!
  Azalea tuksis maasika nänniga ja lõi impeeriumiristlejat väga täpselt.
  Sõdalane märkis:
  - Valgus toob esile puudused, kuid samas sulab sinu moraalne moondumine nagu jää pannil ning häbitunnet varjavas pimeduses muutud sa veelgi rohkem saast!
  Printsess Leia märkis filosofeerimisel:
  - Valgus pole kerged footonid ja pimedusest ainult kannatused ja oigamised!
  Ja suurmarssal lõhkes vaenlast millegi väga purustava ja tõeliselt hävitavaga.
  Ja leegid lahvatasid, haarates endasse kosmose teise, verise ja julma impeeriumi lahingulaeva.
  Keisrinna Palpatine ütles karmilt:
  - Keha surm pole suurte jaoks kohutav, sest hing leiab astraaltasandil tegevust!
  Suur sõdalane ja impeeriumi supermarssal Emmanuel võttis selle kätte ja peksis nobedate jalgade paljaste sõrmede abil väga surmavalt ning kilkas:
  -Pimedus ei ole valguse puudumine, see on koidukuulutaja!
  Pärast seda puhkesid need kaunid kloonitüdrukud naerma.
  Ja kaunitaride paljad nobedad jalad mängivad väga osavalt juhtkangi ja teevad seda lahedalt.
  Printsess Leia koondab jõud ümber. Tal õnnestub päästa osa vastupanuvägedest.
  Siin tormab mööda terve parv komeete. Nad jätavad sabad, mis venivad nagu pruutrong.
  Ja kõik põleb, väriseb ja sõna otseses mõttes sädeb ning iga säde on nagu Mount Everest.
  Printsess Leia ütleb naeratades:
  Oleme näidanud üles suurt julgust.
  Ja siis meenus mulle vangistuses viibimine. Eriti siis, kui Jabba käsul viidi teda paljajalu üle kuuma kõrbeliiva. Planeet on inimeste jaoks väga kuum. Ja liiv on nii kuum. Ja tema jalad on alasti, kaitsetud, veel paadunud.
  Muidugi oli see väga valus. Printsess Leia põletas seejärel oma tallad ja need kattusid suurte villidega. Iga samm sõna otseses mõttes plahvatas valust.
  Raske uskuda, et paljajalu kõndimine võib nii valus olla. Aga see on nagu tulipunasele pannile astumine.
  Nüüd aga vajutavad printsess marssal Leia paljad varbad uuesti nuppe ja paiskavad välja mõrvarliku hävitusvoolu.
  Printsess, kes elas üle nii planeedi surma kui ka avaliku vägistamise terve hordi võõraste olendite poolt, võttis ja laulis:
  - Tüdrukud ei pidanud alla andma,
  Noomimine noori vargaid ei hirmuta ...
  Oleme alati suutnud vapralt võidelda,
  Naine on julge nagu Jedi!
  Ja nüüd lendavad taas vastaste pihta raketid, mis seekord lasti välja rindkere helepunaste nibude abil.
  Ahsoka Tana kilkas ja ütles:
  - Ta on julge
  Kes draakoni maha lööb!
  Ja tema nabast lendas välgunool.
  Kaklevad tüdrukud, väga vaimukad ja agressiivsed ning ühtaegu lahked.
  Azalea saatis keiserlikule laevastikule hävitava vooluga hävitava kingituse ja urises:
  Meie jõul pole piire!
  Ahsoka kinnitas:
  - Valgus on tugevam kui pimedus! Hea võidab alati kurja!
  Padawani poiss Anakin saatis impeeriumi sõdalastele surmakingi, palja lapse jalaga ja säutsus:
  - Verised kurikaelad,
  Aga üllas kangelane on tugevam!
  Ja kaabakas saab lahingus lüüa,
  Ja hea, nagu alati, võidab!
  Printsess Leia surus oma rubiinist nibu vastu hävitamise ja surma kangi ning kinnitas:
  Muidugi võidab hea!
  Ja sõdalane lasi taas keiserliku fregati õhku, vajutades paljaste varvastega nuppu ja laulis:
  - Maailmas pole õnnelikumat lugu,
  Kui lugu säravast, eredast valgusest!
  Asalea piiksus ja pilgutas oma safiirsilmi.
  - Ma nägin valgust ja särav täht särab igavesti!
  Anakin kinnitas:
  = Muidugi saab!
  urises Ahsoka Tana.
  - Olgu õnn vihma draakoni käest ära võetud!
  Printsess Leia tulistas, kasutades taas oma maasikavärvi nibu, ja kakutas:
  Ja väljas sajab vihma ja väljas on lörtsi,
  Ja selle kohal lehvib verine draakon ...
  Me naerame, kui tahame nutta
  Kuid julm valitseja purustatakse!
  Ja siis lendasid mässulised järgmisele kaitseliinile. Ja neil on asteroididel väga head relvad.
  Keisrinna Palpatine tegi samuti pausi. Tema laevastik kandis suuri kaotusi.
  Kuigi sellel oli tulejõus ülekaalukas eelis.
  Supermarssal Emmanuelle lasi oma täidlase ja suurepärase rinna sarlakpunase nibu abil välja järjekordse surma ja absoluutse surma kingituse, võttis selle ja kostis:
  - Peame andma nimed kõigile planeetidele, meie uutele!
  Ja lakkus ta keelt, väga armas päästik.
  Keisrinna Palpatine, tembeldades oma kõrgeid teemanttaldadega kontsi, märkis vaimukalt:
  - Planeedid? Miks sa nii alandlik oled? Äkki kohe galaktikad?
  Emmanuel kilkas:
  - Ja veelgi parem kõigi universumite jaoks! Neid on väga palju!
  Keisrinna Palpatine nõustus ja tema pärlmutterhambaid täis suu avanes ja paljastas pika roosa keele.
  Valitseja laulis:
  - See tähendab ilusti peksmist,
  See tähendab väärikalt peksmist!
  See meie tume jõud
  Vaimu ja tahtejõudu!
  Ja siin jälle leegitseb nagu supernoova termopreoonipomm. Ja planeedid on tükkideks rebitud ja jõuväljad varisevad kokku.
  Siin põles maha terve polk mässulisi - sarnaselt püstise krokodilliga. See hajus sõna otseses mõttes triviaalselt väikesteks footoniteks.
  Krokodillidel polnud aega valu tunda.
  Ahsoka Tana ütles kurvalt ohates:
  -Meie hinged tõusevad õhku nagu kaks lennukit,
  Lõppude lõpuks ei saa nad üksteiseta elada!
  Ja tema paljad varbad käivitasid taas impeeriumi hulgi- ja täieliku hävingu.
  Azalea tulistas ka, purustas lahingulaeva moonivärvi nibuga, täis rindkere, ja ütles:
  - Igavese rõõmu jaoks valgus!
  Padawani poiss Anakin, kasutades oma paljaid lapselikke sõrmi, käivitas hävitamise ja säutsus:
  Seni oleme me alles lapsed.
  Kasvame, kasvame...
  Ainult taevas, ainult tuul
  Ees ootab ainult rõõm!
  Ainult taevas, ainult tuul
  Ees ootab ainult rõõm!
  Printsess Rey nõustus sellega, õhkides impeeriumi järgmist ristlejat rakettidega:
  - Rõõmus elu ees! Kui sa armastusest välja ei saa!
  Ja kõik sõjatüdrukud laulsid:
  Ma tahan, ma tahan teha head
  Süütage valgus kogu piiritu universumis,
  Meil on vedanud, et oleme inimesed
  Olgem kõik õilsad jedid!
  . PEATÜKK #3
  Lahingus tekkis paus. Mõlemad tohutud laevastikud peatusid remondiks ja puhkamiseks.
  Keevitus sumises, välk lõi. Remondimeeskonnad tormasid laevu remontima.
  Nii et töö läks kiireks. Ja tavalised sõdurid hakkasid puhkama.
  Ahsoka Tana ja printsess Rei hakkasid malet mängima paljaste varvastega nuppe ümber paigutades.
  Loomulikult on seal palju rohkem väljakuid ja erinevat tüüpi vägesid kui traditsioonilises males.
  Ja figuurid näivad olevat elus ja liikumises.
  Ahsoka Tana märkis:
  "Nii et sa tahad öelda, et keiser põles võimuvälgu käes?"
  Printsess Rey kinnitas:
  "Puutasin mõõkadega jõu välgunooled kõrvale. Ja nad põletasid Palpatine'i. Kuid isegi jõu välgunooled ei suuda hinge täielikult hävitada!
  Ahsoka Tana soovitas:
  - Tõenäoliselt on keisril seitse horkruksi. Need muudavad ta hinge täiesti surematuks ja takistavad teda surnute riiki imemast. Ja hoolimata sellest, kui palju te keisrit tapate, liigub ta jätkuvalt erinevatesse kehadesse ja jamadesse üle kogu universumi.
  Ja neiu lõi maha etturi, pannes vankrit ümber paljaste sõrmede, oma graatsiliste jalgadega.
  Printsess Rey nõustus:
  - Jah, see on võimalik! Horkruksid võimaldavad hingel jääda igavesti siia maailma ja asustada erinevaid kehasid. Ainult neid hävitades saate Palpatine'i isiksuse kaotada, vähemalt selles universumis! Muidu on see igavene oht!
  Ja neiu liigutas haubitsat paljajalu, väga ilusate, pargitud ja lihaseliste jalgadega.
  Ahsoka Tana märkis kujukest palja jalaga liigutades:
  -Universum on suur ja horkruksid võivad olla kõikjal. Peaaegu igas teemas. Ja neid pole lihtne hävitada. Ka siin peab sul olema mingi eriline relv.
  Printsess Ray küsis:
  "Sa oled kogenum Ahsoka. Kas mäletate noort Darth Vaderit, kes võitles koos temaga krahv Dooka armee vastu. Ja millest sul siin elus puudu jäi, miks sa ei liitunud ei ühe ega teisega?
  Ahsoka Tana kehitas õlgu ja vastas:
  - Mul oli oma tee. Kui impeerium tekkis, otsustasin vaadata, mis sellest välja tuleb. Kõik on sõdadest ja kaosest nii väsinud ning loomulikult tahtsin ma vähemalt elementaarset korda!
  Printsess Rei liigutas vibulaskja jalgu paljaste varvastega ja ütles paljaste hammastega:
  - See on omamoodi huvitav seisukoht. Kuigi jama tunnistada ja väsinud. Kuid Palpatine'i impeerium pole üldse taevas!
  Ahsoka Tana märkis karmilt, liigutades oma paljast kanda, kindrali kuju ja sädelevaid safiirsilmi:
  - Igasugune jõud pole ideaalne! Ja kõik ei saa olla õnnelikud!
  Vestluses tekkis paus. Tüdrukud liigutasid kujukesi paljaste varvastega. Nad tulistasid alla ja püüdsid püüda rohkem rakke.
  Mängu mängiti väga dünaamiliselt.
  Printsess Leia ja Azalea mängisid Anakiniga kaarte. Ja nad arutasid ka küsimust - kuidas Palpatine'i hävitada.
  Poiss Anakin soovitas:
  - Löö teda termopreoonlaenguga. Siis ei jää Palpatine"i hingest midagi järele!
  Printsess Leia vastas:
  - Horkruxid annavad absoluutse surematuse. Isegi kõige täiuslikum ja võimsam relv ei suuda sellist hinge hävitada. See on midagi, mis ületab tavaasja. Ainult horkruxid kõrvaldades saame keisri alistada!
  Azalea Lea tütar lisas:
  - Ja isegi sellest ei piisa kurjuse lõpetamiseks!
  Printsess Leia viskas paljaste varvastega liikuvat mustrikaarti ja märkis:
  - Mitte piisavalt! Kurjus iga inimese teadvuse tasandil! Kuid ma usun headuse lõplikku võidukäiku!
  Poiss Anakin viskas palja lapse jalaga kaarti ja märkis üsna loogiliselt:
  - Ilma kurjata oleks see täiesti ebahuvitav! Kangelaslikkusele ja võitlusele poleks kohta!
  Azalea laulis suure rõõmuga:
  Julged seltsimehed sammul,
  Tugevdage meie vaimu võitluses...
  Kauge õnne tee
  Heidame endale valgust!
  Printsess Leia küsis üsna tõsisel toonil:
  - Ja kuidas me Horcruxeid otsime?
  Azalea kehitas õlgu ja vastas:
  - Teoreetiliselt peate vaatama Jedi arhiivi. Seal võib olla kasulikku teavet.
  Ja neiu viskas paljaste varvastega kaarti, mis lennu ajal värvi muutis.
  Printsess Leia noogutas.
  - Jah! Peame selle arhiivi üles leidma. Kuid näib, et Luke Skywalker on ta ära põletanud!
  Siis lõi poiss Anakin rusikaga õhku, nii et see isegi helises, ja möirgas:
  - Käsikirjad ei põle!
  Printsess Leia nõustus:
  - Tal on õigus! Saate taastada kogu arhiivis oleva teabe. Sest jedi tarkusel pole mitte ainult materiaalne kehastus!
  Anakin Skywalker Jr soovitas:
  - Las ma lendan planeedile, kus oli Jedi arhiiv!
  Printsess Leia vastas:
  - Me kõik läheme sinna - viis valitut ja need, kellel on võim, lähevad. Aga praegu, võitle!
  Azalea märkas, visates taas paljaste sõrmedega kaarti oma väga ilusatest ja võrgutavatest jalgadest:
  - Vähemalt mingi aimugi! Aga kui me sealt midagi ei leia?
  Printsess Leia viskas palja jalaga kaarti ja teatas:
  - Helista siis Yoda vaimule! Ta on kontaktis valgusega ja peab teadma palju sellist, mis on elavatele kättesaamatu!
  Anakin naeratas ja vastas:
  - Ja Yoda on nii väike - väiksem kui mina!
  Azalea kilkas:
  - Väike, aga kauge!
  Printsess Leia hoiatas:
  "Meid ootab ees veel üks võitlus. Ja lahingus impeeriumi kõrgema jõuga peate päästma vähemalt osa vastupanuvägedest! Ja meie viis peab olema esirinnas!
  ütles Anakin julgelt.
  Poiss näeb unes kuulipildujat,
  Lõppude lõpuks on tank talle kallim kui limusiin ...
  Kes tahab penni penniks muuta,
  Sünnist saati saab ta aru - võim valitseb!
  Ahsoka Tana liigutas kujukest palja jalaga ja nõustus:
  - Jah! Muidugi, võim valitseb!
  Printsess Rei täpsustas:
  - Kerge jõud!
  vastas Ahsoka kurbusega hääles.
  - Kahjuks mitte alati!
  Palpatine'i lapselaps märkis:
  - Mitte alati, aga igavesti!
  Ja mõlemad tüdrukud lõid üksteise vastu paljaid tallasid.
  Aga siit tuleb jälle võitlus. Impeeriumi tähelaevad lähenevad. Ees liiguvad traditsiooni kohaselt jämedad lahingulaevad, mis sarnanevad kas sinivaaladele või kašelottidele, kuid samal ajal on täis palju püssi.
  Saabus mitu uut suurejoonelist lahingulaeva, mis ehitati just impeeriumi tehastes kiirendatud tempos. Nad valasid terast ja nägid väga ähvardavad välja.
  Lähenesid ka tähelaevad, mis nägid välja nagu alasti teravate otste ja tiivuliste käepidemetega pistodad. Nad särasid ka metalliga. Üldiselt oli impeeriumi armaadil ülekaalukas eelis laevade arvus ja veelgi enam tulejõus.
  Peamiselt naissoost kloonide meeskondadest koosnev impeeriumi laevastik oli vähemalt kaheksa korda tugevam.
  Ja on selge, et mässulised lihtsalt katavad taganemise.
  Kuid nende hulgas on viiel võitlejal - neljal tüdrukul ja poisil - tõsine võim. Ja see annab mõned võimalused vastu pidada.
  Ahsoka Tana tulistas talle lähenevate lahingulaevade pihta paljaste varvastega ja vingus,
  - Kerge jõud meiega!
  Grossi lahingulaeva tabas lõhkenud termokvarkrakett. Tornide ja suurtükkide mass põletati ja purustati.
  Kloonitüdrukud jooksid tule eest ära, välgutades oma paljaid ümaraid kontsi.
  Ahsoka laulis:
  - Suurepärase kiirgava valguse jaoks
  Me võidame tumedad pattud ...
  Ilus koit on tulemas
  Jedi tütred ja pojad!
  Printsess Rey märkis agressiivselt, kui ta saatis oma vastasele tapva hävitamise kingituse:
  - Üks kaks kolm! Murra draakon!
  Ja nii ta paljastas oma helepunase rinnanibu ja vajutas sellega nuppu.
  Anakin, see ilus, heledajuukseline, isegi ilusam kui Skywalker juuniori isa, tulistas paljaste sõrmede, lapselike jalgadega ja laulis:
  Lapsepõlv, oh lapsepõlv
  Lapsepõlv on helge, ole minuga ..
  Lapsepõlv, oh lapsepõlv
  Olen poiss, kes külvab lahedat valgust!
  Ja jälle sai tumeda impeeriumi võimas suur lahingulaev mütsi. Täpsemalt lõhkes tema soomus ja lõõmas tuli.
  Mässulistele on jäänud vaid kaks suurejoonelist lahingulaeva. Vaenlase valusalt suur ülekaal.
  Ja need on väiksemad kui keiserlikud ja surmava jõu poolest madalamad. Muidugi on just nemad need, kes impeeriumi tähelaevad esimestena hävitavad.
  Väikestel väljakutel on tumedate jõudude eelis väiksem. Ja printsess marssal Leia üritab seda kasutada.
  Siin tulistab ta paljaste varvastega. Väga täpselt tabab impeeriumi ristlejat. Paneb ta sähvima ja pragunema. Ja raketilaeva rusud põlevad mitmes erinevas värvitoonis.
  Printsess marssal Leia laulab:
  Olgu kõik universumis hästi,
  Valgusvood ei saa kunagi otsa...
  Oma võitluses muutumatu jõuga,
  Viskame vanad aastad noorusesse!
  Ja jälle lasevad kauni, noore naise paljad kontsad pagasiruumist välja põleva ja tulise laigu.
  Sõdalane siristas rõõmsalt:
  - Oleme kauni valguse sõdalased,
  Kes annab maailmale õnne...
  Otsused on ohtlikud
  Ja eetriga palju ilma piiranguteta!
  Azalea kinnitas. Ta võttis rinnahoidja seljast ja puhus suure täpsusega rubiinist nibuga.
  Ta tabas pimeda impeeriumi hävitajat ja karjus:
  - Pimeduse jõud levis üle maailma,
  Majad peidavad end põrgu varjus...
  Ja soovides kurja pidusöögiga toita,
  Saatan kõnnib tänavatel!
  Ja sõdalane pilgutas oma kaaslastele silma. Tuleb märkida, et ta on väga võitlusliku jumega kaunitar.
  Poiss Anakin tulistas uuesti, vajutades paljaste sõrmedega nuppe, lapse jalaga ja karjus:
  - Keiser Palpatine
  Sa oled pätt ja loll!
  Keiser Palpatine -
  Tumedate jõudude isand!
  Ahsoka Tana märkis agressiivselt:
  - Võit jääb ikkagi ainult meile!
  Ja tüdruk tabas vaenlast maasika rinnanibu abil. Ja purustas palju vaenlasi.
  Kogenud sõdalane. Siin on printsess Leia peaaegu kaheksakümneaastane. Ja Ahsoka oli tunnustatud sõdalane juba enne Leia sündi. Ta on Darth Vaderiga sama vana.
  Ja läbis temaga palju sõda.
  Muide, Ahsoka suutis päris lõpus mässajate poolel võidelda. Kui nad hävitasid lõpetamata Surmatähe ja keiser Palpatine'i enda.
  Siis suri ka Darth Vader. Täpsemalt tema kehakest. Ja vaim on vaba.
  Ja seda saab välja kutsuda teisest maailmast. Ahsoka mäletab ka Obi Wan Kenobit. Ta võitles temaga.
  Ahsoka jäi tüdrukuks, samas kui Obi Wan vananes. Leia näeb hea ja rõõmsameelne välja.
  Kuid on selge, et tal on küpse naise, mitte argliku tüdruku nägu. Marssali mehelik lõug, ideaalne klassika, ranged näojooned.
  Kahekümnendal sajandil nägid sellised sportlikud naised välja kolmekümne viie aastaselt. Leia figuur on lihaseline, peaaegu tütarlapselik, ainult raskem, suurema massiga.
  Kuid Ahsoka on sale, mitmevärvilise nahaga ja peaaegu lapse näoga. See pole aastakümnete jooksul muutunud. Välja arvatud kõrvade asemel kõrvuti, on värvus peaaegu sama, mis inimesel.
  Võite isegi pead nägemata arvata, et see on inimperest pärit tüdruk, ainult et ta värvis oma naha oranži, lilla ja kollase mustriga.
  Ja tema rinnad on inimlikud.
  Moonipunased nibud suruvad vastu nuppe ja pritsivad totalitaarse hävingu tuliseid vooge.
  Ahsoka ümiseb impeeriumi vastu võideldes:
  -Maailm on sügav pimedus, kõik segamini,
  Saagu valgus - ja heitkem sinhide köidikud maha!
  Ja siis plahvatab veel üks vaenlase tähelaev. Ja hävitatakse veelgi.
  Igal liikmel viiest on kontrolli all väga tugev ja võitluslik tähelaev.
  Isegi üheteist-kaheteistaastase poisina juhib Anakin väga osavalt oma autot paljaste varvaste ja muidugi kätega.
  Lisaks saab vaimselt käske anda.
  Anakin märkis väga vaimukalt:
  - Tapmine on patt, aga teiste elama jätmine on täiesti naeruväärne!
  Ja poiss vajutas oma palja lapseliku kannaga nuppu.
  Ja lõikas terve jämeda fregati.
  Peaasi, et saaks õigesti...
  Padawan poiss, nagu alati palli peal.
  Printsess Rey toetab terminaatori last:
  - Tule nüüd, Darth Vaderi lapselaps, ole oma vanaisa vääriline!
  Anakin märkis tüdrukule silma pilgutades ja laste jalgade paljaid varbaid ahvi osavusega kasutades:
  Võitluses sinha poisiga,
  Ma pole harjunud vaidlema!
  Ma pole harjunud vaidlema!
  Olgu sa väärt
  Olgu sa väärt!
  Püha õpilane!
  See on poiss - väga lahe ja pädev.
  Azalea on Leia tütar, keda pani tähele oma rindkere rubiinnibuga tulistamisega ja impeeriumi dreadnoughti kahjustamisega:
  - Mu vend, me võidame - ma usun!
  Azalea ja Anakin on tõepoolest nõod. Ja ütleme, et nad võitlevad.
  Azalea on juba täiskasvanud tüdruk, Anakin on alles laps. Kuid nende talent on tohutu.
  Võitlev ja väga agressiivne ja samas lahke paar.
  Azalea tulistas, kasutades uuesti oma helepunast nibu, ja säutsus:
  - Nad hoidsid valgust vanglates pikka aega,
  Pikka aega puhus valgus kurjuse pimedust ...
  Pimedad päevad on möödas
  Lunastuse tund on tabanud!
  Ja tüdruk perses jälle. Seekord kasutades tema graatsiliste jalgade paljaid varbaid.
  Ahsoka noogutas jaatavalt.
  - Sa oled lihtsalt super!
  Ja ta saatis rubiininipliga järgmisse maailma ka teise pimeduseimpeeriumi laeva.
  Azalea kinnitas, kasutades oma täispruunitud rindade maasikanibu:
  - Ja sa oled suurepärane!
  Ja mõlemad kaunitarid pilgutasid teineteisele silma. Azalea on väga ilus. Ta juuksed on nagu mesiblondid. Ja Leia on tumedam.
  Nad on mõlemad ilusad, kuid nii erinevad. Kahju, et ta vend tappis Solo isa.
  Selline kaotus.
  Aga teisest maailmast saab kutsuda inimese vaimu. Igal juhul, kui see inimene oli särav isiksus ja tema individuaalsusel ei olnud aega lahustuda.
  Printsess Leia leinas ka oma poega, kes oli läinud väe varjuküljele. Ja mehele, kelle poeg tappis.
  Kõige jaburam on see, et selles on süüdi see, keda peeti tapetuks - keiser Palpatine.
  Isegi tema Darth Vader või Anakin Sioker oli laps ja Palpatine oli juba eakas hallide juustega senaator.
  Aga mitu aastat see kurjus eksisteerib? Alguses moonutasid Palpatine'i välgujõud. Siis kaotas ta klooni kolides oma liha.
  Ja nüüd on nad täiesti tüdruku lihastes. Ja ta teeb kurja, teadmata ühtki mõõtu ega isegi võimupiiri.
  Tõepoolest, keisrinna Palpatine on väga heledate juuste ja meeldejääva, ilmeka välimusega, sirutatud käed tüdruk.
  Suure lahingulaeva esiosa avanes. Paistsid pikkade küüntega Klooni keisrinna kaunid graatsilised käed.
  Ja siin ta vaatab.
  Muidugi on keiserlik laevastik kordades tugevam ja võtab võimust. Kuid viis sõdalast nende hulgast, kes omavad jõudu, on väga visa vastupanuga.
  Ja tekitab suurt kahju keiserlikule laevastikule.
  Klooni supermarssal Emmanuel trampib vihast palja jalaga (kõik kloonitüdrukud peale keisrinna on kingad ära võetud) ja möirgab:
  - Hävitage need, oo suurimatest suurim!
  Keisrinna Palpatine susiseb raevukalt:
  - Las see olla nii!
  Ja kaunitari pikkade küünte vahelt tõmbavad välja jõu välgunooled. Nende suurus suureneb. Ja nüüd kasvavad nad nagu välguvõrk.
  Emmanuelle laulis raevukalt:
  - Nad ei säästa heitmete eest,
  Neetud Jedi!
  Keisrinna Palpatine ütles karmilt:
  Üks tapmine on parem kui tuhat needust!
  Jõuvälk ümbritses viie lahingu tähelaevu. Nad olid nagu kärbsed tulises võrgus.
  Ahsoka Tana karjus:
  - Jõuvälk ei ole hirmutav!
  Printsess Rey vajutas oma helepunase nibuga nuppu ja nõustus sellega:
  - Ma hoidsin kõigi sithide lööki korraga!
  Ja Anakinilt, kes oli vähem kogenud välk lõi. Ja nad põletasid laste paljaid kontsi.
  Poiss karjus:
  - See valutab!
  Azalea ütles:
  - Pareeri oma valgusmõõgaga!
  Poiss pigistas sõrmi. Neil oli valgusmõõk. Ja noor sõdalane lõi välku.
  Lapse paljad jalad suitsesid ja villilised.
  Ka Azaleale meeldis see. Tüdruk ei põlenud mitte ainult kandadelt, vaid ka alasti täis rindadelt.
  Ja ta võitles ka mõõgaga.
  Ülejäänud kogenumad sõdalased sisaldasid ka kaitset, et Jedid treenisid neid ilma mõõkadeta.
  Kuid sellegipoolest olid negatiivse energia vood nii tugevad, et optilised instrumendid ja sihikud ütlesid üles. Ja relvatorud hakkasid deformeeruma ja sulama.
  Printsess marssal Leia märkis:
  - Milline kuradi vägi! Ta sai veelgi tugevamaks!
  Warrior Rey nõustus:
  - Hävitamisel avaneb pime pool üle võimaluste. Pole ime, et tappa oli alati lihtsam kui ellu äratada!
  Ahsoka Tana lakkus huuli ja märkis:
  - Peame taganema. Taganege, et tagasi pöörduda ja uute jõududega liituda lahinguga väe tumeda poolega!
  Padawani poiss vastas:
  - Niit on katki
  Ja ähvardab valgusel elada...
  Elada säravalt -
  Kangelane peab surema!
  Warrior Rey vaidles vastu:
  - Oleme ainulaadne viis! Nagu tähe otsad. Ja pole veel aeg alistada jõu varjukülg!
  Printsess marssal käskis:
  - Lähme! Võitlus pole lõppenud! Leiame Horcruxid ja kehastunud kurat hävitatakse.
  Printsess Rey noogutas ja lisas:
  - Ja ometi lahkub meie viis lahinguväljalt viimasena!
  Tüdruk võttis ja tõstis palja jala. Ja paljast kannast vabanes jõupulsar.
  See lendas keisrinna Palpatine"i suure lahingulaeva suunas. Nii kohtas teda välgulöökidega.
  Kuid suurt viit tähelaeva ümbritsev võrk muutus kahvatumaks, negatiivne energia nõrgenes.
  Ahsoka Tana kommenteeris:
  - Ma võin uuesti tulistada!
  Ja jälle sõdalane, justkui perses, maasikarindade toel.
  Ja siis tabab keiserlikku dreadnoughti hävitav löök, mis paneb selle põlema ja purunema.
  Azalea kilkas, samuti tulistades ja eirates põlenud taldade valu:
  - See on meie saatus
  Me ei saa teisiti elada...
  Kui saatan pääseks sisse -
  Siis lööme ta tagasi!
  Poiss Anakin kasutas ka oma lapsikuid, põlenud, kuid liikumisvõimet mitte kaotanud jalgu ja laulis:
  - Pimeduse jõud ei peatu,
  Pimeduse jõud ei võida!
  Me tapame spioonidraakoni,
  Põrgu kurat saab lüüa!
  Printsess Leia kinnitas keiserliku laevastiku kallal.
  - Vaenlane saab lüüa, kuigi ta on väga tugev!
  Ahsoka Tana lasi taas mitmeteistkümnendat korda oma helepunase rinnanibuga midagi ülimalt mõrvarlikku ja siristas:
  - Sinu hing püüdles valguse poole,
  Sa sünnid uuesti unistusega...
  Aga kui pimedus on sinu saatus
  Jää sigadeks!
  Keisrinna Palpatine oli väga nördinud, et viis valgussõdalast ei tahtnud järele anda.
  Kuigi jälle lastakse käiku jõu välgunooled.
  Ülemmarssal Emmanuelle oli aga kasutusele võtnud midagi olulisemat ja surmavamat: Thermpreon-raketi.
  Ta juhtis seda oma osavate jalgade paljaste sõrmede abil.
  Arvestage sellises raketis - Hiroshimale heideti sada triljonit aatomipommi. Nii et vahe on kohutav. Teine ülemjuhataja: Monika andis isegi korralduse, et keiserlikud laevad taganeksid nii kiiresti kui võimalik.
  Vältimaks laastava supernoova plahvatuse tabamust.
  Rakett tõusis eemalt õhku. Kuid tema tabav jõud oli selline, et viis tähelaeva Jedidega said pihta ja sõna sõkal süttis. Ja nad pühiti laine alla.
  Printsess Leia säutsus:
  - Lülitage vaimne kaitse sisse! Me peame ellu jääma!
  Poiss Anakin, kes taas, ja seekord palju rohkem põlenud lastekontsad, laulis:
  - Värskema sõdalase jaoks pole sõnu,
  Suruge kiirgav valgusvoog rinnale ...
  Olen valmis lahkuse eest oma elu andma,
  Olgu meie tegemised kiidetud!
  Vaatamata kaitsevõimele kõrvetasid nii Anakin kui ka Azalea tugevalt hüperplasmaatilisest tulest ja preoni termotuumasünteesi raketi põrgulikust energiast. Selline kingitus võib planeedi Maa tükkideks rebida.
  Ja ülejäänud Jedi tüdrukud said tõsiselt viga. Tõde on siiski vähemal määral kui noorimad võitlejad.
  Lisaks oli neil silmades tõrge. Võitlemiseks polnud enam jõudu ja valgussõdalased nõjatusid tahapoole.
  Ülejäänud mässuliste tähelaevad tormasid täiesti eri suundades. Nüüd oli lahing lõplikult kaotatud.
  Printsess Leia hüüdis:
  "Tundub, et me ei saa rohkem jõudu koguda!"
  Printsess Ray ütles:
  Partisaneerigem!
  Anakin teatas vapralt, kuigi oli põletushaavadest punane nagu vähk ja sõnum oli kaetud villidega:
  - partisanide laulud helepunane koit,
  Mu kodumaa, särav impeerium!
  Azalea, kes oli samuti kõvasti põlenud, kuid pidas vapralt kinni, vastas raevukalt:
  - Impeeriumid pole eredad. Õige on öelda: särav vabariik!
  Poiss Anakin, kelle keel põletushaavadest praktiliselt ei puutunud, laulis vastuseks visalt:
  - Sa ei pea olema kõneleja
  Lühike jutt...
  minust saab keiser
  Lõppude lõpuks ei kesta nad kaua!
  Printsess marssal Leia ütles karmilt:
  - Liigne edevus jõu tumeda poole suhtes avab tee!
  Ahsoka Tana märkis:
  - Kui Anakinist sai Darth Vader, tahtsin ka mina impeeriumiga liituda. Siis aga mõtlesin, et niikuinii tapetakse keegi nii tugev kui mina varem või hiljem reeturlikult.
  Printsess Rey noogutas.
  - Oh, kindlasti! Mis on jõu varjukülje nõrkus? Raske on olla selles võrdsete liiduna. Nad tapavad ja hävitavad üksteist. Jedi oli palju. Aga sitkil kehtis kahe reegel. Kui neid oli kolm, tappis keegi kellegi. Või tappis õpilane õpetaja.
  Anakin hüüdis:
  - Ma ei lahku maailmast!
  Azalea säutsus:
  - Ära luba, mu kallis vend,
  Ära luba mu kallile võtta ...
  Vastasel juhul on tulemus väga halb!
  Padawani poiss vastas:
  - Ma ei andnud sõna - olge tugev, aga hoidsin kinni!
  Printsess Rei ütles karmilt:
  "Leiame horkruksid ja lõpetame universumi ajaloo võimsaima ja osavama sithi."
  Vastupanu laevastik hajus eri suundades. Ja sõja tulemus oli ebaselge.
  
  
  
  AMELIN IMEMAAL
  MÄRKUS
  Neiu satub haldjamaale, kus ta peab nägema palju multikaid ja kõike huvitavat ja avarust.
  . PEATÜKK #1
  Amelina kõndis mööda tee kollaseid telliseid ja tema ümber kasvasid lopsakate lilledega alleed. Lillepeenrad olid hästi hooldatud ja lilled sädelesid kõigis vikerkaarevärvides.
  Ja Amelina ise muutus umbes kaheteistkümneaastaseks tüdrukuks. Ja lõi talle paljaid jalgu. See oli mingi muinasjutt.
  Siit tuleb müra. Mööda teed kihutas kitlites ja silindris jänes. Ta võttis taskust välja ketis oleva käekella, vaatas jooksu ja möirgas:
  - Oh, kui hilja ma olen! Nad raseerivad mind, mu kõrvad ja vuntsid on nii sündsusetud!
  Amelina tormas jänestele järele ja kriuksus:
  - Kas soovite kõrvadega järsult kiirendada?
  Silindris jänes krooksus:
  - Ja hertsoginna võib olla ärritunud!
  Ja nad jooksid mööda alleed juba koos. Paljaste roosade kontsadega värelev Amelina küsis:
  - Miks sa valge oled?
  Jänes urises:
  - Miks ma olen valge? Ah, parem oleks olla hall, mitte joosta ja istuda!
  Amelina võttis selle ja lausus:
  - Kui tahad olla tugev, jookse! Kui tahad olla tark, jookse! Kui tahad olla terve - jookse!
  Jänes kriuksus pilgutades tagasi.
  - Ärge kartke halbu uudiseid,
  Vastame kohale jooksmisega!
  Kohapeal jooksmine on tavaline lepitus!
  Tüdruk ja jänes jooksid edasi. Ees ilmus järsku tohutu lohuga tamm. Jänes sukeldus sinna ja Amelina hüppas talle järele.
  Tüdruk hüppas ja tundis, kuidas ta kukkus, kleit avanes nagu langevari.
  Amelina hakkas aeglaselt alla laskuma, justkui unes. Jänes lendas veidi madalamale ja laulis:
  - Ja ta tormas terve päeva nagu hullunud jänes,
  Tõenäoliselt sai minust hirmust väga valge jänes ...
  Amelina vastas ja laulis:
  - Kui palju argpükslik olla - ma ei saa aru,
  Sünnib tugev sõdalane lahinguks ...
  Hirm on nõrkus ja seetõttu -
  Kes kartis, on juba võidetud!
  Ja tüdruk, paljaste varvastega, tõstis kaevu servas seisva topsi, mille juures oli midagi isuäratavat. Ja ma maitsesin seda. See oli natuke nagu mesi. Ja Amelina laulis:
  - Nii et isa käpp on raske,
  Kui isa võtab selle käpa,
  Sellest ei saa üldse mesi!
  Jänes kriuksus kõrvu raputades:
  - Mingil põhjusel inimesed
  Nad kõnnivad jalgu trampides
  Mis on nii rumal kui ka kohutavalt kole!
  Amelina nägi riiulil kooki. Nii ilus lillede ja kirssidega. Tüdruk sirutas talle käed.
  Koogil oli äkki suu ja ta siristas:
  - Arva ära mõistatus!
  Peale seda kukkus kook hõbealuselt maha ja vedeles tüdrukuga kaasa.
  Amelina noogutas.
  - Lähme!
  Kook, säutsus, laulis:
  Miks on kitsedel kolm sarve?
  Tüdruk, kes jätkas aeglaselt kaevu kukkumist, küsis üllatunult:
  Kas kitsel on kolm sarve?
  Cake naeris ja vastas:
  - Jah, tervelt kolm nagu madu Gorõnõtši pead!
  Amelina itsitas ja vastas:
  - Sest kitse neljanda sarve lõikas maha Ilja Muromets!
  Kook naeris ja vastas šokolaadikihiga kaetud hambaid paljastades:
  - Mitte! Kitsesarve lõikas Finist maha - selge Falcon!
  Tüdruk sirutas käed tordi poole ja laulis:
  - Kook, sa oled mu hiir,
  Magusa nahaga söön su ära!
  Vastuseks laulis kulinaariatoode:
  - jahu ilma hingetõmbeta,
  Põrgu loll...
  Pagan pole probleemi!
  Amelina püüdis jälle nii isuäratavat ja ilusat kooki, kuid tüdruku käed libisesid aina mööda.
  Cake muigas.
  - Ärge sirutage käsi - sirutage jalgu!
  Siis pani Amelina kaks korda mõtlemata oma alajäsemed tööle. Ja ta püüdis koogi kinni ... Ta hüüdis kreemi sülitades:
  - Nad ei söö kooke paljajalu! Paneme kuldse noa ja kahvli tööle!
  Amelina vaatas ringi. Kõik rippus kaevu seintel. Sealhulgas kaalukad piitsad, millega saab elevante ajada, mitte söögiriistu.
  Amelina säutsus:
  - Kus on söögiriistad?
  Kook susises:
  - Kus? Karagandas!
  Ameerikast pärit tüdruk vastas hämmeldunult:
  - Ma ei tea sellist linna!
  Tort laulis mõnuga:
  - Minu kodumaa on lai,
  Selles on palju metsi, põlde ja jõgesid ...
  Ma ei tea ühtegi teist riiki
  Kus mees nii vabalt hingab!
  Amelina vaatas seinu. Siin on näha riiulid ja nende peal on pangad. Päris mitu erinevat purki. Kaasa arvatud moos ja mesi.
  Amelina üritas purki kätega võtta, kuid see ei õnnestunud. Need libisesid mu sõrmede vahelt nagu hologrammid.
  Aga kui neiu kasutas paljaid jalgu, haaras ta väga visalt moosipurgi järele. Ja tõi selle talle suhu.
  Lõhnas ka päris mõnusalt.
  Amelina hakkas jooma maitsvat maasikat ja segas viigimarja massiga. Ja see oli nii maitsev, et tüdruk laulis:
  - Rõõmsameelne riik, rõõmus riik,
  Kes ütleb mulle, kes näitab ...
  Kus ta on, kus ta on!
  Jänes märkis karmi õhuga, raputades silindrit:
  - Lastele on kahjulik süüa palju magusat!
  Amelina oli solvunud:
  - Ma olen täiskasvanud naine, mitte laps!
  Jänes itsitas ja vastas:
  - Arusaadav! Muinasjuttu liikudes saavad täiskasvanud lasteks! Aga lõppude lõpuks, nagu Karl Marx ütles - olemine määrab teadvuse?
  Amelina naeris ja vastas:
  - Karl Marx? Kas see elab katusel?
  Jänes naeris ja märkis, paljastades oma hambad, mis tal olid väga suured:
  - Ei, Carleson elab katusel. Ja Karl Marx on... - Ja siis jänes kõhkles ja lisas itsitades. - Me tunneme üksteist võõrana. Ja minust teadmata tuleme minu juurde võõrana, aga seni ainult unenäos!
  Amelina itsitas ja hüüdis:
  Istusime katusel
  Või äkki isegi kõrgemale...
  Või äkki A, I, B -
  Istub toru otsas!
  Ja tüdruk pistis jälle oma näo moosi sisse ja hakkas mahlast magusat viljaliha lakkuma. Ja ta tuju muutus helgemaks.
  Ja siit tuleb Carleson. Selline paks poiss, mootor seljas. Ta lendas kaevu äärest välja, keerutas ja küsis:
  - Tere, proua!
  Amelina vastas naerdes:
  - Tere, mootoriga poiss!
  Carleson solvus kapriisselt huultele:
  - Ma ei ole väikelaps! Olen täies õites mees!
  Tüdruk noogutas nõustuvalt.
  - Ma pole ka laps - näivus petab!
  Mootoriga poiss laulis:
  - Lapsepõlv saab läbi, kui
  Ainult muinasjuttudes igavesti!
  Poisid saavad suureks
  Kes kuhu laiali puistab!
  Amelina naeris ja vastas:
  - Lapsepõlv igavesti fantaasias!
  Jänes märkis kapriisselt:
  - Sinu peas on lapsepõlv ja mul on pidevalt hemorroidid!
  Amelina itsitas ja märkis:
  - Mis sa ütled - see on sinu enda süü,
  Ja masin on teie jaoks valmis!
  Jänes turtsatas hambaid paljastades:
  - Me ei ole varsad, me ei ole varsad ...
  Ja siis urises suurkõrv riimist välja:
  - Me oleme jänesed!
  Amelina säutsus oma uuele tuttavale silma pilgutades:
  - Jagati jäneste, elevantide ja alkohoolikute maske!
  Kook märkis muigega:
  - Jätsin vanaema maha, jätsin vanaisa maha, jätsin maha jänese ja hundi ning libisesin isegi karu juurest minema!
  Jänes vastas:
  - Selles suitsus, justkui põrgus,
  Sa vasta mulle!
  Igavesti üksi, miks sa oled -
  Kus su karu on?!
  Amelina trampis oma palja lapseliku jalaga õhku ja laulis:
  - Ma olen karuga sõber, olen karuga sõber,
  Ma lahkun kartmata...
  Kui ma olen sõbraga,
  Kui olen koos sõbraga
  Karu ilma sõbrata!
  Jänes nurrus põlglikult.
  - Karu rebib su ära! Tundub, et sa pole suureks kasvanud!
  Amelina märkis ohates:
  - Ja talvel ja suvel enneolematute imede puhul,
  Kuskil tuleb lapsepõlv, aga mitte siin!
  Paljajalu läbi oja ääres sädelevate lompide
  Poiss jookseb ja mina olen temaga!
  Tekkis paus. Unes tüdrukuks saanud Amelina vajus tasapisi alla. Ta ei saanud päris täpselt aru, mis toimub. Jänes muudkui tõmbles ja nurises:
  - Ma olen nagu aetud hobune,
  Tee on tõesti halb!
  Amelina itsitas ... Siin lendas ta rippuvatest söögiriistadest mööda. Pealegi olid noad, lusikad ja kahvlid head kullast tööd.
  Tüdruk, paljaste varvastega, võttis poolpimeduses sädelenud noa ja kahvli kätte ning möirgas:
  - Kõigepealt vaatame koogile silma,
  Ja siis praadime ja sööme!
  Kook kriuksus vastuseks:
  - Ära söö õigesti, tüdruk!
  Amelina, kes jätkas kukkumist, küsis üllatunult:
  - Kuidas see siis olema peaks?
  Tort laulis selge häälega:
  Vaatame teie mustreid, roose,
  Ja siis me tükeldame su ära ja sööme ära!
  Amelina itsitas ja märkis:
  - See on õige! Ilus!
  Jänes pahvatas paigast välja:
  - Ärge istuge kännule,
  Ära söö pirukat!
  Kook märkis loogiliselt:
  - Ja mida vananeda? Mind tehti söömiseks!
  Amelina, paljaste varvastega nuga ja kahvel käes, püüdis kooki saada. Ja ta tõmbles.
  Jänes võttis selle ja vaatas uuesti kella ning märkis filosoofiliselt:
  Rahulolematu nagu tavaliselt
  Inimesed omal ajal
  Siis jälitame teda asjata,
  Me aeglustame tulutult!
  Amelina märkis loogiliselt:
  - Ja olemasoleva olukorraga on inimesed alati rahulolematud.
  Jänes nõustus.
  - See on üsna inimlik!
  Kook muutus naljakaks ja ta kilkas:
  - Mees, mees, mees,
  Inimeste valgus ja lootus ...
  Arvestage, et tormine sajand lõpeb varsti,
  Hernehirmutis sa aeda!
  Amelina proovis uuesti kooki postitada. Aga ilmselgelt ta ei saanud. Tort lendas üles ja seda ei antud.
  Nende kaevu küljed hüppasid taas välja juba tuttavale mootoriga paksule poisile. Ta hoidis käes moosipurki, beebinägu oli kreemiga määritud.
  Katusel elav poiss märkis:
  - Siinne kook osutus väga kangekaelseks!
  Amelina nõustus sellega:
  - Jah, toit on kangekaelne!
  Carleson laulis:
  - toit, toit, kuumutatud toit,
  Kõhu täis toppimine - see on jama!
  Ja mootoriga poiss võttis ja haaras tordi kuklast. See väändus ja üritas vabaneda. Kuid ilmselt teadis Carleson mõnda saladust ja suutis seda hoida.
  Tort säutsus:
  - Sina, muidugi, kannibal,
  Aga inimesed ei pea sööma...
  Sest kannibal
  Inimestel võib igav!
  Carleson märkis naeratades:
  - Kas sa oled inimene?
  Cake ütles naeratades:
  - Ma oskan rääkida!
  Mootoriga poiss märkis:
  - Papagoi räägib ka!
  Kook hüüdis:
  - Mul on ka intelligentsus!
  Carlesoni poiss naeratas ja märkis:
  - Mis on viis viis?
  Cake vastas kohe.
  - Kakskümmend viis!
  Amelia märkis:
  - Jah, ratsionaalne olend on liiga julm!
  Torditud kook:
  - kõht täis,
  Lisaks kurdid!
  Carleson noogutas ja küsis:
  Mis vahe on ronkadel ja ronkadel?
  Kook pahviks ja pomises:
  - Ta on ronk ja tema on vares!
  Carleson naeris:
  - Mitte! Need on erinevad liigid, äkki söövad sind selle eest?
  Cake vastas:
  - Ja teiste jaoks suletud
  puhvetis rahustas kokk - ärge olge häbelik ...
  Selle lihasööja isuga
  Sa neelad kellegi teise kaabaka mõistuse alla!
  Amelina soovitas kahvlit ja lusikat pihku võttes:
  Ärgem olgem ratsionaalse olendi vastu nii julmad. Võib-olla on parem joonistada talle mõlemad käed ja jalad?
  Carleson meenutas:
  - Kas sa ei tahtnud paastuda?
  Amelina itsitas ja vastas:
  - Kahjulik kotlet sportlasele,
  Ja ainult jooksmine võtab kaalust alla!
  Jänes ütles üsna loogiliselt:
  - Siin jookseb jänes palju -
  Ja kaua ta elab?
  Carleson naeratas ja märkis:
  -Siin on aeglane kilpkonn, kuid ta elab kaua!
  Amelina võttis selle ja laulis:
  Tormises mudas lohistatuna,
  Vana tiigi sile pind ...
  Ah, ta oli nagu Pinocchio,
  Ma olen lahti, ebaviisakas!
  Carleson tahtis midagi ära anda, kuna ilmus teine tegelane. No jah, see on Karupoeg Puhh, väga võitluslik karu.
  Ja ta lendas õhupalliga ja möirgas:
  - Ma olen leekides
  Mis põhjustab tugevat nälga ...
  Pange löögile kogu raevu jõud
  Praegu on Winnie hing noor!
  Carleson sirutas käed ja ütles:
  - Vinny, kas sa saad laulda midagi lüürilisemat?
  Karupoeg Puhh ütles loogiliselt:
  - Et mul on saepuru peas, nii et ma laulan asjata!
  Amelina itsitas ja siis haarasid ta paljad varbad karu pruunist ninast kinni.
  Karu torises, vabastades end terava jõnksatusega:
  - Mitte! Ära ole loll!
  Amelina itsitas ja märkis:
  - Jah, ma ei hoidnud sind kinni!
  Carleson ütles loogiliselt ja isegi laulis:
  - Keegi ei saa teda kinni hoida,
  tema mõtted tõmmatakse otse kaugusesse ...
  Võib-olla olen veidrik
  Valan kompotti...
  Aga mul pole hommikusöögikuklitest kahju!
  Jänes märkis kõrvu plaksutades:
  - Mitte! See on tõesti mootoriga mees, kes proovib laulda!
  Amelina küsis:
  - Kas olete üllatunud, et ta laulab või et ta laulab tasuta?
  Carleson laulis vastuseks uuesti:
  Laul aitab meil ehitada ja elada,
  Las mees laulab head lüürat...
  Ja see, kes kõnnib läbi elu lauluga,
  Ta ei kao kunagi kuhugi!
  Jänes soovitas omal loogilisel viisil:
  "Äkki on parem kook neljaks jagada?" Siis on rõõm vastastikune ega lähe paksuks?
  Kook vurises agressiivselt:
  - Ma ei vaja veerandit! See on nii ebainimlik!
  Amelina soovitas uuesti:
  - Kas tõesti pole haldjatemaal maagilisi viltpliiatseid, millega koogile käsi ja jalgu lisada?
  Jänes naeris ja vastas:
  - Võite selle leida, kui jätkate kaevu kukkumist. Kuigi see oleneb paljuski juhtumist!
  Carleson meenutas:
  -Mul õnnestus kunagi endale mootor hankida ja jäin igavesti poisiks, nagu Peter Pan!
  Jänes tegi grimassi.
  - Ole vaikselt! Ja siis lendab koogile veel viies sööja!
  Amelina pahvatas:
  - Jänkud ei söö kooki!
  Kõrvaline loom märkis:
  - Haritud tüdrukud ei jookse paljajalu!
  Amelina vastas ohates:
  - Noh... ma pole just tüdruk!
  Jänes susises:
  - Veelgi hullem, kui täiskasvanu uhkeldab paljaste roosade kontsadega!
  Carleson vastas:
  - Küülikutel on sündsusetu kõndida silindris ja kinnastes!
  Kõrvaline loom ulgus:
  - Ja miks see on nii?
  Karupoeg Puhh sisestatud siia:
  - Tundub, et sügisel ootab meid esimene peatus! Lõpetagem vaidlemine. Ja kuna kook võib lennata, siis pole tal käsi ega jalgu vaja!
  Kulinaariatoode laulis:
  Piraadid ei vaja teadust
  Ja on selge, miks...
  Meil on jalad ja käed
  Ja pea on meile kasutu!
  
  KOLM MUSKETÄRI TEEB ÜMBER
  MÄRKUS.
  Ameerika adaptsioon kolmest musketärist alternatiivses ajaloos. Muidugi on kõik lahedam kui Dumas ja maagia elementidega ja Jaapani mantraga.
  . PEATÜKK #1
  Kolme musketäri ekraniseering uuel viisil. Dartagnan on alles umbes kaheteistkümneaastane, samas kui teised musketäripoisid on vaid veidi vanemad kui kolmteist-neliteist.
  Ja loomulikult on nad lühikestes pükstes ja paljajalu, nagu iidsete aegade teismeliste jaoks olema peab. Ja nad tahavad päästa kuninganna kardinali mahhinatsioonidest. Kuid neile vastandub salakaval ja üsna täiskasvanulik milady ning Constance Bonacieux on samuti tüdruk.
  Selles filmis on palju kaklusi ja visatakse jäätist, kooke ja väga kaasaegseid tüüpe. Ja kui kutte ümbritsesid kardinali valvurid, siis Dartagnani käes oli väga muljetavaldav kõrgekaliibriliste lõhkekuulidega kuulipilduja. Sellist kolossi oli poisil raske käes hoida ja teda aitas teismeliste seas kõige pikem ja lihaselisem Porthos.
  Ja siis, kui juba tabab, siis kardinali kaardiväelased niidavad kümneid maha. Ja mõnel kaardiväelasel tuleb pea maha ja veereb murule.
  Ja veel naljakam on, kui musketäripoisid leegiheitjaga vaenlasi kallale löövad. Nad puhkasid oma paljaid jalgu ja kuidas nad seda võtaksid ja mõrvarliku lennukiga laeksid.
  Need poisid on lihtsalt hämmastavad.
  Neli poissi muidugi paigal ei istunud. Ta võttis ja jäädvustas tiivulise laeva, mille ta kujundas Leonardo Da Vinci jooniste järgi. Need poisid on nii lahedad.
  Ja koos nendega paljajalu tüdruk Constance Bonacier. Ta võtab selle ja viskab pea ja kannaga tulise pulsari. Ja korraga põleb kardinali sõdalaste mass leekides.
  Ja kardinal ei arreteerinud kuningat kaanoni järgi. Ja see on tõepoolest sõjaväeline riigipööre.
  Neli musketäripoissi ja tüdruk võitlevad terve armee vastu. Ja neile ei vasta mitte ainult inimesed, vaid ka orkid.
  Muidugi võib kogu filmi seetõttu üles võtta USA stiilis - lahe eriefektidega.
  Ja neli kaheteist- või neljateistaastast poissi, paljajalu ja lühikestes pükstes, ründavad kindlust. Ja nendega on tüdruk, kelle juuksed sädelevad nagu kuldleht.
  Poiss Dartagnan väänab korraga kahte võlumõõka, lõigates sellega vastased läbi.
  Siis viskavad umbes kaheteistaastase poisi paljad, pargitud jalad surma.
  See plahvatab ja paarkümmend orki hajuvad veriste tükkidena.
  Musketäripoiss laulab:
  - Kuidas me elasime, võitlesime,
  Ja ei karda surma
  Nii et nüüdsest elame sina ja mina!
  Ja tähistaevas
  Ja mägine vaikus...
  Merelaines ja raevukas tules!
  Ja raevukas, ja raevukas tuli!
  Nägus lihaseline teismeline Porthos võitleb palja rinnaga ja näeb välja nagu Apollo.
  Porthos lõikab teravate mõõkadega maha kardinali orkid ja valvurid. Ta on väga tugev poiss.
  Siin, paljaste varvastega, laseb lühikeste pükstega poiss bumerangi. Ja raius maha orkide pead.
  Porthos võttis selle ja laulis:
  See tähendab elada ilusti
  See tähendab hästi elamist...
  Meie kangelaslik jõud,
  Vaimu ja tahtejõudu!
  Ja tugeva poisi paljas kand lööb orki kindralile vastu lõuga. Ja kõik hambad lendavad välja.
  Athos on veidi väiksem poiss, umbes kolmeteistaastane. Aga väga ilmeka ja ülla, kuigi lapsiku näoga.
  Nii ta võttis ja pidas liblikate vastuvõttu mõõkadega. Ja lõikas maha mõned orkid.
  Ja noore sõdalase jalgade paljad varbad viskasid väga hukatusliku annihilatsiooni. See laps on lihtsalt hämmastav. Ja ta laulab veelgi paremini.
  Musketäripoiss siristas:
  - Las üllas raev,
  keeda nagu laine ...
  Oleme rahvaarmee
  Võidame saatuse!
  Ja krahv-poiss pilgutas oma kolleegidele silma.
  Aramis on üldiselt sama noor kui Dartagnan ja näeb välja umbes kaheteistkümneaastane. Väga ilus, blond poiss.
  Aramis raiub vastaseid mõõkadega ja paljastab hambad laulab:
  -Kurat pidas sõda Issanda Jumala vastu,
  Vaenlane võitles julmalt, salakavalalt ...
  Kuid Kristus purustas Saatana armastusega,
  Ristil, tõestades oma tõde!
  Ja musketäripoisi paljad varbad viskasid midagi purustava hävinguga.
  Ja orkide mass osutus lõhki rebituks ja pulstunud lihatükid suitsutasid triviaalselt.
  Siis laulis armas ja võluv poiss:
  Mu jumal, kui ilus ja puhas sa oled,
  Usun, et teie lahkus on lõputu...
  Sa andsid oma hiilgava elu ristil
  Ja nüüd põled sa mu südames igavesti!
  Constance võitleb ka. Ta näib olevat teismeline tüdruk ja kannab soomust. Ainult tüdruku jalad on paljad ja graatsilised.
  Ta viskas neile hävitamise kingituse. Rebis laiali hulga põrgusõdalasi ja karvaseid olendeid, vingudes:
  - Au kuningannale!
  Aramis, see glamuurne poiss komistas orki. Ta kukkus ja torkas sarvilise kiivriga korraga läbi kaks tema kolleegi.
  Noor sõdalane küsis:
  - Ja ülistada Issandat?
  Tüdruk Constance võttis selle kätte ja viskas oma graatsiliste jalgade paljaste sõrmedega hävitamise tapjakingi. Rebis laiali hulga orke ja laulis siis selge häälega:
  Sa oled ilu, rõõmu, rahu ja armastuse isand,
  Piiramatu ereda valguse kehastus ...
  Sa valasid ristil kallist verd,
  Päästetud planeedi lõputu ohverdamisega!
  Viis sõdalast võitlesid nagu tiigrite või pantrite kari. Nad olid lapsed, aga nad olid koletislapsed. Kuidas nad purustasid kogu selle karvaste olendite armee ja kardinali kaardiväelased.
  Eriti kui poiste kätte ilmus leegiheitja. Ja nad võtsid selle talt ära ja peksasid paksu punase leegi joaga.
  Dartagnan, see terminaatoripoiss laulis:
  - Äike müriseb, kaitsmeid on vähe,
  Purse...
  Siit tuleb kurjuse ajastu -
  Armee galopib Tšingis-khaani!
  Porthos, kui lööb, lööb niimoodi. Ta pole enam päris poiss, vaid teismeline, poiss-kangelane. Naised vaatavad teda juba ihaga. Ja ta on väga nägus, millised reljeefsed lihased tal on, pressplaadid, pargitud naha all. Ja nägu on ikka lapsik, meeldiv. Siin tõstis Portom terve tünni nitroglütseriini. Ja kuidas see orkidesse käivitada.
  See mürises kohutava jõuga ja terve pataljon karvaseid elukaid rebenes sõna otseses mõttes laiali, nagu oleks granaat vahtu visatud.
  Constance laulis:
  - Ja üks, kaks ja kolm ja viis!
  Kordan veel kaua!
  Uskuge mind, ma ei muuda meelt,
  heidan Porthose kahtlused kõrvale!
  Ja tüdruk lasi uuesti paljaste varvastega, hernes surmava lõhkeainega.
  Dartagnan, lüües oma mõõkadega orke ja kardinalivalvureid, möirgab täiel rinnal:
  - Ma olen suurim võitleja
  Ja ütleme nii - hästi tehtud!
  Ja paljaste varvastega poiss on nagu annihilatsiooni kingituse viskamine. Ja nii palju orke suri.
  Porthos tabas orki palja poisiliku kannaga kõhtu. Ta lendas üle ja lasi alla kümmekond karvast olendit.
  Poiss Porthos laulis:
  - Niit on katki
  Kuri surm ähvardab meid!
  Et inimesed elaksid
  Ork peab lahingus surema!
  Athos, see lühikeste pükstega poiss napsas ootamatult oma sõrmi ja neisse ilmus võlukepp.
  Noor sõdalane võttis selle ja lasi oma võlukepi otsast lahingupulsari. Ja lõhkus palju vastaseid. Ja nad läksid segamini ning orkid hakkasid põlema nagu väävlist leotatud küttepuud. Siin on Athose löök.
  Krahvipoiss laulis:
  - Orkide kuningriigis on neid -
  Mudane tiik...
  Liiliad õitsevad!
  Liiliad õitsevad!
  Õitsema!
  Aramis märkis naerdes, purustas orke mõõkadega ja viskas lapselike jalgade paljaste varvastega mürgiseid nõelu.
  Ja poiss laulis:
  - Maa on helde meile, patustele,
  Ja taevas on ähvardusi täis...
  Oleme sõbralik inimeste perekond -
  Roosid lõhnavad nii hästi enne äikesetormi!
  Siin on musketärid.
  Ja loomulikult on Constance terminaatoritüdruk. Tal on juba lõhkaja käes. Ja paljad varbad viskavad miniatuurset hävitamisgranaati.
  Noor sõdalane laulis:
  - Prantslaste suurus tunneb planeete,
  Purustasime orkid mõõgalöögiga ...
  Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad,
  Kuigi ründab - jaaniussi hord!
  Ja lõhkaja on tõsine relv ... Pole selge, kust see tuli selles rumalas teismelistele mõeldud filmis.
  Milady aga üritab neid rünnata. Ta on grifoonil tiibadega lõvi. Ja sõdalane oma kätes hoiab maagilist skeptrit. Ja kuidas see mõrvarliku pulsariga sellest välja paiskub.
  Vaid poiste paljad kontsad noolisid ja nende paljad, veidi tolmused laste tallad põlesid.
  Kuid poiss laulis vastuseks:
  - Paradiisi pole pigisuitsus näha,
  Ja keha harjus põrguga ...
  Me karjume laheda banzai rünnaku peale,
  Võitleme vapralt!
  Leedi Winter pulsarite ja välguga löödud grifoonilt möirgas täiel rinnal:
  - Ära halasta poisse,
  Tapke need pätid...
  Kuidas lutikaid purustada
  Põle nagu prussakad!
  Dartagnan lasi vastuseks pistoda palja jalaga, lapse jalaga. Ta lendas katkisel trajektooril milady poole.
  Hirmus nõid möirgas:
  - Oh poisid, jah, te olete röövlid,
  Registreeritud astronautideks ja lenduriteks!
  Porthos näitas rusikat ja karjus:
  - Ma rebenen suu, pistan silmapilgud välja!
  Constance parandas vägevat poissi naeratades:
  - Ära vannu, poiss, sa oled rõve,
  Kirumine on igavese ummikseisu tulemus!
  Aramis nõustus sellega:
  - Daami tuleb kohelda nagu naist ... Ja naine armastab kiindumust!
  Leedi Winter naeratas kurjakuulutavalt. Tema kätesse ilmus ananassi suurune pomm. Ja sellel helendas kurjakuulutavalt täht "A".
  Dartagnan laulis raevust:
  Viimases sõjas pole võitjaid
  Ja täi ei päästa rakettide lendudest ...
  Miks sa pommi arsenali paned?
  Tõuseb keeristorm ja kuri orkaan!
  Constance võttis tüdruku paljad varbad ja lasi vette tillukese hernekese.
  Lady Winter naeris selle peale.
  - Haletsusväärsed katsed!
  Tüdruk vastas julgelt:
  - Kes tahab pommi, saab selle otsaette!
  Ja siis hernes järsku võttis ja suurenes. Ta paisus üles nagu hiiglaslik mull. Ja selle anuma, nagu röövelliku kašelotti, neelas leedi Winter alla.
  Dartagnan hüüatas hambaid paljastades:
  - See kohtumine pole midagi muud kui lihtne õnn,
  Seekord oli kõik teisiti!
  Constance võttis selle entusiastlikult vastu ja surus oma palja, ümara roosa kanna vastu maad. Ja tsunami laine lõi maha orkid ja kardinali valvurid.
  Ja tüdruk jätkas laulmist:
  - Meie kodumaa ei muutu kõrbeks,
  Kuigi me jookseme, oleme verest paljajalu!
  Lady Winter sattus mulli ja äkitselt isegi kahanes.
  Orkid veeresid ümber ja tardusid ka koos valvuritega. Ja viis suurt sõdalast lisasid sammu.
  Siin on kardinal Richelieu ise. Ta on nagu tohutu mustas ämblik. Ja ka seda, kuidas ta proovib vastuseks pulsariga keppida.
  Ja pulsar on tohutu, nagu elevant. Ja lendab, suurenedes.
  Constance laulis meeleheitel:
  - Püha neiu, ma olen läinud,
  Sa Dartagnan loll -
  Ja asjata ronis kardinali peale!
  Porthos pistab vastuseks mõõgad ninasse. Ja kuidas ta võtab ja aevastab ....
  Künkalaadne pulsar laperdas. Ja lendas tagasi, vähendades suurust. Ja nii ta langes kardinali kallale. Ja Prantsusmaa hirmuäratav tegelik valitseja muutus korraga kiviks. Ja siis kivi lõhkes, lagunedes liivaks.
  Ja võitlevad viis kargasid püsti, keerlesid ja lasid lauldes välgu silmist;
  On aeg, on aeg, rõõmustagem oma elu üle,
  Ilu ja tass, õnnetera ...
  Hüvasti, head aega, mütsi sulgi raputades,
  Sosistame saatusele rohkem kui korra, sosistame saatusele rohkem kui korra,
  Sosistame saatusele - vares! Vares!
  . MAINSTEINI UUS PÖÖR
  Mainsteinil õnnestus Hitlerit veenda, et operatsioon Tsitadell ei toimi, kuna Punaarmee oli valmis löögi tõrjuma. Ja sakslased muutsid viimasel hetkel oma plaane ja alustasid rünnakut Donbassi vastu. Ja neil õnnestus Nõukogude väed üllatusena tabada.
  Ja murda läbi Doni äärde. Kiiresti vägesid üle andes viskas Punaarmee väed lahingusse otse ešelonidest. Kaotused olid käegakatsutavad.
  Aga see pole muidugi peamine.
  Pantri lahingus võitlesid neli saksa tüdrukut. Muidugi olid nad paljajalu ja bikiinides. Ja kui juba tulistasid, siis otse sihti.
  Gerda vajutas paljaste varvastega päästikule, lõi kolmkümmend neli ja kostis:
  - Ma olen suur huntide käskjalg,
  Ma ei usu lahingusse tühiseks!
  Charlotte kinnitas:
  - Ärgem olgem tühiasi!
  Ja lasti ka paljaste varvaste abil.
  Jah, meeskond oli lõbus. Ükski selline tüdruk, keegi ega miski ei peatu.
  Ja nüüd peksas ka Kristina, murdes läbi Nõukogude KV torni. Tüdrukud läksid lahku kosmilises jõus ja keerises. Neis on selge kirg.
  Magda lasi ka kordamööda ja sedagi paljaste varvastega. Ja eemalt murdis ta läbi Nõukogude haubitsa. Siin on tüdruk.
  Üldiselt näidati võitlust karikatuurina ...
  Gerda tõmbas isegi rinnahoidja rinnalt ära ja vajutas oma helepunase nibuga päästikule. Ja soomust läbistav mürsk sööstis hävitava sihtmärgi poole.
  Siis lõi ta oma karmiinpunast nibu, paljastades oma rindkere ja Charlotte'i, rusikaga läbi Nõukogude auto.
  Ja nii lasi ta välja hävitava mürsu ja Christina rubiininibu, tabades täpselt sihtmärki.
  Ja lõpuks läks korda ka Magda riietus oma maasika, paistes nibuga.
  Tüdrukud lahingus panid...
  See näeb naljakas välja. Kuid sakslased jõudsid ikkagi Donini. Nad saavutasid suvel edu, alustades pealetungi Kurski ümber ja Voroneži suunas.
  See edu mõjutas ka Lääne tegevussuunda. Maandumine Sitsiilias viibis taas. Ja Vahemere ilmad pole eriti head.
  Ja nii jäigi Itaalia riigipööre tegemata. Mussolini on endiselt võimul ja sakslased ei suuna oma jõude läände.
  Augustis vallutasid sakslased Kurski, päris lõpus vallutasid nad Voroneži. Punaarmee kaotused olid suured. Kuid lahingusse astusid uued kursireservid. Ja millegipärast jäid sakslased seisma ...
  Ja siis sügis, vihmad. Saksa rasketankid "Panthers", "Tigers" ja iseliikuvad relvad "Ferdinanda" hakkasid kinni jääma.
  Ja Pantheri tüdrukud pole nii mugavad. Juba bikiinides külmetavad.
  Gerda aga laulis rõõmsameelsuse pärast:
  - Kui poleks talve,
  Linnades ja külades...
  Me ei teadnud kunagi
  Need õnnelikud päevad!
  Ja jälle tõmbavad ta paljad varbad päästikule ja läbistavad nõukogude auto.
  Charlotte ütles naerdes:
  - Oh, pakane, pakane,
  Ära külmuta mind
  Ära külmuta mind
  Olen hobuse seljas!
  Ja tulistada ka paljaste varvastega. Ta on muidugi super tüdruk.
  Kuigi loomulikult on tal kõige võitluslikumad suhted meestega.
  Kuid Christina tulistas seekord sarlakpunase nibu abil, tõmbas rinnahoidja seljast ja sikutas:
  - Tüdrukule pole see häbiasi,
  Müüge end rubla eest ...
  Pakane-voivodi patrull,
  Läheb tema valdusest mööda!
  Magda tulistas ka rubiinist nänniga ja kakutas, nähes, kuidas nõukogude kolmkümmend neli põles:
  - Mul on rikkusi,
  Te ei saa neid üles lugeda, isegi sajandit ...
  Kes tappis, ma ei kahetse
  Sa sõdur, ära haiguta!
  Ja sõdalane pilgutab taas oma partneritele. Neli tüdrukut on mõistagi glamuursed ning samas pruunistunud ja musklis.
  Kui lõpuks külmad kätte jõudsid ja lumehanged kuhjusid, läks initsiatiiv punaarmeelaste kätte.
  Siin on nõukogude tüdrukud lahingus silma paistnud.
  Alenka ja tema pataljon jooksevad ründama. Muidugi on tüdrukud hoolimata pakasest ja lumehangest paljajalu ja ühes bikiinides. Ja mõned jätsid endale isegi ainult aluspüksid.
  Alenka tulistab kuulipildujast. Tema kuulid on täpselt sihtmärgis. Ja siis viskab tüdruk, nagu ta seda võtab, ja paljaste varvastega surmava bumerangi. Ja vastaste pea lammutab suure kergusega.
  Sõdalane laulis, paljastades hambad nagu pärlid kuninganna kaelakeest:
  - Publik ootab - leinavad näod,
  Vahendid ei loe - ma olen tapja!
  Anyuta lõi Saksa vägesid välguga oma helepunasest nibust ja kostis:
  - Sul pole õigus! Oleme õilsad sõdalased, mitte palgamõrvarid!
  Punajuukseline Alla, kelle juuksed on nii kuumad ja tulised, et võivad põletada terve rügemendi, süttib ka rubiininibudest suitsuvihmadega ning nad kerivad ja põletavad korraga terve seltskonna vaenlasi.
  Sõdalane laulis:
  -Ma olin väga lahke.
  Armastan inimesi kogu südamest...
  Sinikotka märgi all
  Sinu kroon - kullatud!
  Maria kritseldab ka kuulipildujast ja viskab paljaste varvastega keemiaga suitsumiine. Need on tüdrukud - silmapaistev lõik.
  Ja sõdalane laulis:
  - Igas korteris on sakura,
  Lendab nagu kuri nool...
  Tegime natsid tualetis märjaks,
  Ja meie mõte on nagu nõel!
  Olümpiamängud natsidele kuulipildujast kritseldama. Ta on kangelane, tüdruk möirgas:
  - Mu nõelad, nõelad teravad kui kuulid!
  Sakslastel oli filmis muidugi raske - nad olid põhjalikult sisse pressitud.
  See on surmatorm...
  Ja siin on stseen pioneeriga. Poiss kooriti lühikeste püksteni ja aeti kinni seotud kätega paljajalu läbi pakase. Ja piitsadega vahustatud....
  Poiss ohkab ja astub sammu edasi. See on väga julm...
  Ja siin on sakslanna Margaret, kes mängib suupilli. Pilgutab pioneerile ja ütleb:
  - Miks poisil jalad külmad on?
  Pioneer vastab:
  - Kui sa poisi emasse armusid
  , läksid pakasega, paljajalu, kallima juurde!
  Sakslanna naeris ja märkis heas vene keeles:
  - Noh, karastage pioneeri! See on tervisele väga kasulik!
  Ja poiss, paljajalu ja peaaegu alasti, viidi läbi lume edasi.
  Seejärel näidatakse uut lahingut Nõukogude sõdalastega. Ilmselgelt on see lihtsalt muinasjutt.
  Margarita, muserdades vastaseid, paljastades hambaid, nurises:
  - Maailmas on koht saavutuseks!
  Ja tüdruku paljajalu lendasid laiali mürgised nõelad, mis tabasid natse ning nende lennukeid ja tanke.
  Nataša viskas ka mõrvarlikult paljaid varbaid ja ulgus:
  Me ei unusta kunagi ega andesta.
  Ja tema mõõgad käisid veskis fašistide käest läbi.
  Zoya, lõigates vaenlasi, kilkas:
  - Uue tellimuse jaoks!
  Ja uued nõelad paiskusid ta paljastelt jalgadelt laiali. Ja mis on silmas, mis natsisõduritel ja lennukitel kurgus.
  Jah, oli selge, et sõdalased olid erutunud ja raevutsemas.
  Augustinus valgeid sõdureid ja tanke maha raiudes kilkas:
  - Meie raudne tahe!
  Ja tema paljajalu lendab uus surmav kingitus. Ja sügisel takni ja valged võitlejad.
  Svetlana lõikab möldrile otsa, tema mõõgad on nagu välk.
  Natsid kukuvad nagu vihud.
  Tüdruk viskab paljaste jalgadega nõelu ja kriuksub:
  - Sest ema Venemaa võidab!
  Margarita purustab ka vastaseid.
  Tema paljad jalad lehvivad. Natsid surevad suurel hulgal. Sõdalane karjub:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja siis tüdruk võtab ja lõikab ...
  Fašistlike sõdurite laipade mass.
  Kuid Nataša on rünnakul. Ta raiub koos tankidega maha natsid ja laulab:
  - Venemaa on suurepärane ja särav,
  Ma olen väga imelik tüdruk!
  Ja tema paljastest jalgadest lendavad kettad. Kes nägi natside kõri. Jah, see on tüdruk.
  Zoya on rünnakul. Kahe käega pruunide sõdurite tükeldamine. Torust välja sülitamine. Ja ta viskab paljaste varvastega surmavaid nõelu - tulistab alla tanke ja lennukeid.
  Ja samal ajal laulab ta endale:
  - Oh, pätt, lähme
  Oh, mu lemmik läheb!
  Natse maha raiudes ja pruune sõdureid hävitades kiljub Augustina:
  - kõik karvas ja loomanahas,
  Ta tormas nuiaga märulipolitseisse!
  Ja paljaste varvastega laseb ta vaenlase pihta - midagi, mis tapab elevandi ja veelgi enam tanki.
  Ja siis kriuksuge:
  - Hundid!
  Svetlana ründab. Lõikad, natside mahalõikamine. Paljaste jalgadega laseb ta neile peale surmakingitusi.
  Ajab mõõkadega veskit.
  Ta purustas palju võitlejaid ja kiljatab:
  - Suur võit on tulemas!
  Ja jälle on tüdruk metsikus liikumises.
  Ja tema paljad jalad lasevad välja surmavaid nõelu, hävitades tanke ja lennukeid.
  Margarita läheb rünnakule. Hakib kõik vaenlased järjest. Tema mõõgad on kõvemad kui tuuleveski terad. Ja paljad varbad loobivad surmaande, tankid ja lennukid põlevad.
  Tüdruk on rünnakul. Hävitab pruunid sõdalased ilma tseremooniata.
  Ja hüppab aeg-ajalt ja keerleb!
  Ja temalt lendavad hävitamise kingitused.
  Ja natsid ise langevad surnuks. Ja terved surnukehad kuhjuvad.
  Margarita kriuksub:
  - Ma olen Ameerika kauboi!
  Ja jälle viskasid tema paljad jalad nõela.
  Ja siis veel kümmekond nõela!
  Nataša ründes on ka väga lahe.
  Ja viskab palja jalaga ja sülitab kõrrest.
  Ja karjub täiest kõrist:
  - Ma olen sädelev surm! Kõik, mida pead tegema, on surra!
  Ja jälle ilu liikumises.
  Zoya ründab natside surnukehade ummistust. Ja ka tema paljastest jalgadest lendavad hävingubumerangid.
  Ja pruunid sõdalased muudkui langevad ja kukuvad.
  Zoya karjub:
  - Paljajalu tüdruk, sa võidad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab kümmekond nõela. Mis otse natside kurku kaevavad.
  Nad kukuvad surnuks.
  Õigemini, täiesti surnud.
  Augustine rünnakul. Purustab pruunid väed. Tema mõõku kantakse kahes käes. Ja ta on nii suur sõdalane.
  Tornaado pühib läbi fašistide vägede.
  Punaste juustega tüdruk möirgab:
  - Tulevik on peidetud! Aga see saab olema võidukas!
  Ja rünnakul tulise juustega kaunitar.
  Augustinus möirgab metsikus ekstaasis:
  - Sõjajumalad rebivad kõik!
  Ja sõdalane rünnakul.
  Ja tema paljad jalad viskavad palju teravaid mürgiseid nõelu.
  Svetlana lahingus Ja nii sädelev ja võitluslik. Tema paljad jalad viskavad välja nii palju surmavaid asju. Mitte mees, vaid surm blondide juustega.
  Aga kui see katki läheb, ei saa te seda peatada.
  Svetlana laulab:
  - Elu ei ole kallis,
  See hüpe ümartantsus!
  Las unistus täitub -
  Ilu muudab mehe orjaks!
  Ja paljajalu tüdruku liikumises on üha rohkem raevu.
  Margarita on oma tegevuses tormiline tüdruk. Ja peksab vaenlasi.
  Siin tulistas ta palja jalaga, hernes lõhkeainega. Ta plahvatab ja korraga visatakse õhku sada natsi ja kümme tanki.
  Tüdruk karjub:
  - Võit tuleb meile niikuinii!
  Ja ta hakkab veskit juhtima mõõkadega - tankide tünnid lendavad eri suundades.
  Nataša kiirendas oma liigutusi. Tüdruk lõikab pruunid sõdalased maha. Ja karjudes:
  - Venemaa impeeriumit ootab võit.
  Ja hävitagem natsid kiirendatud tempos.
  Nataša on terminaatortüdruk.
  Ta ei mõtlegi peatuda ja hoo maha võtta ning tankid ja lennukid eksivad.
  Zoya on rünnakul. Tundub, et tema mõõgad lõikavad liha ja metallist salatit. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Meie pääste on jõus!
  Ja paljad varbad viskavad ka selliseid nõelu.
  Ja mass läbisurutud kõriga inimesi, kes lebavad laibaküngas, samuti katkised tankid ja alla kukkunud lennukid.
  Augustine on hull tüdruk. Ja see purustab kõiki nagu hüperplasmast pärit robot.
  See on juba purustanud mitte sada natsi. Aga kõik võtab hoo sisse. Ja sõdalane möirgab endiselt.
  - Ma olen võitmatu! Maailma lahedaim!
  Ja jälle kaunitar ründes.
  Ja tema paljaste varvaste vahelt lendab välja hernes. Ja kolmsada natsi ja kümmekond tanki rebis võimas plahvatus laiali.
  Augustine laulis:
  - Sa ei julge meie maad haarata!
  Svetlana on ka rünnakul. Ja ei anna grammigi hingetõmbeaega. Metsik Terminaatori tüdruk.
  Ja ta lõikab vaenlasi ja hävitab natsid. Ja pruunide võitlejate mass on juba kukkunud kraavi ja mööda teid.
  Viis olid maruvihased. Tegi metsiku võitluse.
  Väga lahe etendus osutus lahedaks. Ja kui palju natse tappis. Ja kõige suurem arv suurimaid tappis pruunid võitlejad.
  Margarita on samuti võitluses. Purustab kaneeli- ja terasarmeed ning möirgab:
  - Suur šokirügement! Me kõik sõidame kirstu!
  Ja tema mõõgad on natside pihta häkitud. Pruunide võitlejate mass on juba kokku varisenud.
  Tüdruk urises:
  - Ma olen isegi lahedam kui pantrid! Tõesta, et kõik on parimad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab välja nagu hernes võimsate lõhkeainetega.
  Ja lüüa vaenlasele.
  Ja ta võtab ja purustab mõned vastased, tankid ja isegi lennukid.
  Ja Nataša on autoriteet. Ja ta võidab vastaseid ja ta ise ei anna kellelegi laskumist.
  Kui paljud natsid on juba katkestanud.
  Ja ta hambad on nii teravad. Ja silmad on safiir. See on tüdruk - peamine timukas. Kuigi tal on kõik tema partnerid - timukad!
  Nataša karjub:
  - Ma olen hull! Sa saad karistuse!
  Ja jälle raiub neiu mõõkadega maha palju natse.
  Zoya on liikvel ja lõiganud palju pruune sõdalasi.
  Ja paljad jalad viskavad nõelu. Iga nõel tapab mitu natsi. Need tüdrukud on tõesti ilusad.
  Augustinus tungib edasi ja purustab vastased. Ja samal ajal ei unusta ta karjuda:
  - Sa ei pääse kirstust!
  Ja tüdruk võtab hambad ja paljastab hambad!
  Ja punapea on nii ... Juuksed lehvimas tuules, nagu proletaarne bänner.
  Ja kõik tuleb sõna otseses mõttes vihast.
  Svetlana liikvel Siin lõikas ta palju pealuid ja tankitorne. Sõdalane, kes paljastab hambad.
  Näitab keelt. Ja siis sülitab kõrrest. Siis ta hüüab:
  - Kas te olete surnud!
  Ja jälle lendavad ta paljaste jalgade vahelt surmavad nõelad, mis tabasid jalaväge ja lennukeid.
  Margarita laulis mõnuga:
  - Miski pole võimatu! Usun, et vabadus koidab!
  Tüdruk viskas taas natside ja nende tankide pihta surmava nõelte kaskaadi, jätkas:
  - Pimedus kaob! Las roosid õitsevad!
  Ja niipea, kui sõdalane paljaste varvastega herne viskab, lendas tuhat natsi kohe õhku. Jah, pruuni põrguliku impeeriumi armee sulab otse meie silme all.
  Nataša lahingus. Hüppab nagu kobra. Plahvatab vaenlasi. Ja nii paljud natsid surevad ja lennukid kukuvad.
  Nende tüdruk ja mõõgad, terad söel ja odad. Ja nõelad.
  Samal ajal müriseb ka:
  - Usun, et võit tuleb!
  Ja venelaste au leiab!
  Paljad varbad viskavad uusi nõelu, lüües vastaseid.
  Zoya metsikus käigus. Ründab natse. Lõika need väikesteks tükkideks.
  Sõdalane viskab nõelu paljaste sõrmedega. Läbimurded vastastest ja kuidas möirgada:
  Meie täielik võit on käes!
  Ja ta teostab mõõkadega metsikut veskit, pühkides tanke. See on tõesti tüdruk nagu tüdruk!
  Kuid Augustine'i kobra läks rünnakule. See naine on õudusunenägu kõigile õudusunenägudele.
  Ja kui see lõikab, tähendab see, et see lõikab seda.
  Pärast seda võtab punapea ja laulab:
  - Ma avan kõik pealuud! Ma olen suurepärane unistus!
  Ja nüüd on tema mõõgad töös ja lõikavad läbi liha ja metalli.
  Svetlana läheb ka rünnakule. Sellel tüdrukul pole pidureid. Niipea kui nad tükeldavad, pudeneb laipade mass alla ning lennukid ja tankid kukuvad alla.
  Blond terminaator möirgab:
  - Kui hea see saab olema! Kui hea see saab olema - ma tean seda!
  Ja nüüd lendab tema juurest tapjahernes.
  Suuruselt väike, aga surmav...
  Kuidas murda väikesteks tükkideks.
  Margarita teeb seda lahingus uuesti.
  Ja lõikas maha palju pruune võitlejaid. Ja lõikab suuri vahesid.
  Tüdruk karjub:
  - Lambada on meie tants liival!
  Ja tabas uue jõuga.
  Rünnakul olev Nataša on veelgi raevukas. Nii et natside peksmine. Neil pole eriti hea sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Kohapeal jooksmine on tavaline lepitaja!
  Ja sõjatüdruk purskas sellise löökide kaskaadiga vastaste sekka.
  Ja ta viskab kettaid paljaste jalgadega.
  Siin juhtis ta veskit. Pruuni armee peade mass veeres tagasi ja tankid põlesid.
  Ta on võitlev kaunitar. Lööge endale selline kollane armada.
  Zoya on liikvel, purustades eranditult kõiki. Ja tema mõõgad on nagu surmakäärid.
  Tüdruk on lihtsalt armas. Ja tema paljad jalad viskavad väga mürgiseid nõelu.
  Võita vastaseid. Nad läbistavad oma kõri ja teevad kirste, panevad tankid ja lennukid plahvatama.
  Zoya võttis selle ja kilkas:
  - Kui kraanist pole vett...
  Nataša hüüdis rõõmuga:
  Nii et see on teie süü!
  Ja paljaste varvastega viskab midagi, mis tapab põhjalikult. See on tõesti tüdrukute tüdruk.
  Ja tema paljaste jalgade pealt, kuidas tera lendab. Ja ta lööb palju hävitajaid, lõigates tankidelt tornid ära.
  Augustine liikvel. Kiire ja ainulaadne oma ilus.
  Kui heledad juuksed tal on. Nagu proletaarse lipu lehvimas. See tüdruk on tõeline viks.
  Ja ta lõikab vastaseid - nagu oleks ta sündinud, mõõgad käes.
  Punapea, neetud pätt!
  Augustine võttis selle ja susises:
  - Tuleb härjapea - võitlejad ei lähe hulluks!
  Ja siin purustas ta taas palju võitlejaid.
  Margarita, visates palja jalaga pistoda, purustades tankitorni, kinnitas:
  - Suur ja lahe tüdruk!
  Augustinus nõustus sellega:
  - Ma olen sõdalane, kes hammustab kedagi!
  Ja jälle laseb ta paljaste varvastega mõrvarliku välja.
  Svetlana ei jää lahingus vastastele alla. Mitte tüdruk, aga sellise leekides nõiaga lõpetada.
  Ja karjub:
  - Milline sinine taevas!
  Augustine, vabastades tera palja jalaga ja lõigates maha tanki torni, kinnitas:
  - Me ei poolda röövimist!
  Svetlana, tükeldades vaenlasi ja tulistades alla lennukeid, säutsus:
  -Loll ei vaja nuga ...
  Zoya piiksus, visates oma paljaste päevitunud jalgadega nõelu:
  - Sa valetad talle kolmest kastist!
  Nataša, natse maha lõigates, lisas:
  - Ja tee temaga ühe sendi eest!
  Ja sõdalased võtavad ja hüppavad. Nad on nii verised ja lahedad. Üldiselt on neil põnevust palju.
  Margarita laulis:
  - Löök on tugev ja mehel on huvi ...
  Margarita sosistas vastuseks:
  - Me tapame kõik - paljaste jalgadega!
  Tüdruk on tõepoolest selline aktiivne terminaator.
  Nataša laulis ründes:
  - Püha sõda!
  Ja sõdalane lasi välja terava ketas-bumerangi. Ta lendas kaarega, raius maha palju natse ja tankitorne.
  Zoya lisas hävitamist jätkates:
  - See on meie võit!
  Ja tema paljastest jalgadest lendasid uued nõelad. Ja nad tabasid palju hävitajaid ja lennukeid.
  Blond tüdruk ütles:
  - vastase matt!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Augustine, vehkides jalgadega ja visates teravate servadega haakristi, urgitses:
  - Keiserlik lipp edasi!
  Svetlana kinnitas kergesti:
  - Au langenud kangelastele!
  Ja tüdrukud karjusid üksmeelselt, purustades natse:
  - Keegi ei peata meid!
  Ja nüüd lendab sõdalaste paljastest jalgadest ketas. Liha rebitakse ja tankitorne lammutatakse.
  Ja jälle ulguda:
  - Keegi ei saa meid võita!
  Nataša lendas õhku. Rebis vastased ja tiibadega raisakotkad laiali ning andis välja:
  - Me oleme hundid, praadige vaenlane!
  Ja tema paljaste sõrmede vahelt lendab välja väga surmav ketas.
  Tüdruk väänab lausa ekstaasis.
  Ja siis ta pomiseb:
  - Meie kontsad armastavad tuld!
  Jah, tüdrukud on tõesti seksikad.
  Ja pilgutas sõdalastele silma. Nad naeravad ja paljastavad vastuseks hambad.
  Nataša lõikas natsid maha ja kilkas:
  - Meie maailmas pole rõõmu, ilma võitluseta!
  Nataša nõustus:
  - Kui jõudu pole, siis jah ...
  Aga meie, sõdalased, oleme alati terved!
  Tüdruk viskas vaenlast paljaste varvastega nõeltega, lasi õhku hulga tanke ja laulis:
  - Sõdur on alati terve,
  Ja valmis tegutsema!
  Pärast seda lõikas Nataša uuesti vaenlased maha, lammutades tankide tornid.
  Zoya on väga kiire beebi. Siin lasi ta natside pihta terve tünni. Ja rebis ühest plahvatusest paar tuhat.
  Siis ta hüüdis:
  - Ärge lõpetage, meie kontsad sädelevad!
  Ja tüdruk võitluspitsis!
  Augustinus lahingus pole samuti nõrk. Nii et natside peksmine. Justkui ketiharust koputab välja.
  Ja vastaste tükeldamine - laulab:
  - Ettevaatust, see on kasulik
  Sügisel tuleb pirukas!
  Punajuukseline kurat künnab tõesti lahingus nagu kurat nuusktubakas.
  Ja siin on see, kuidas Svetlana võitleb. Ja natsid saavad selle temalt.
  Ja kui ta lööb, siis ta lööb.
  Sellest lendavad välja verised pritsmed.
  Svetlana märkas karmilt, kui tema paljast jalast lendasid metallipritsmed, mis sulatasid tankide pealuud ja tornid:
  - Au Venemaale, väga isegi au!
  Tankid kihutavad edasi...
  Punastes särkides diviisjonid -
  Tervitused vene rahvale!
  Siin võtsid tüdrukud natsid üles. Nii et need lõigatakse ja hakitakse. Mitte sõdalased, vaid tõesti pantrid, kes on keti katkestanud.
  Margarita, purustades pruuni armee ja lõikades läbi tankid, võttis üles:
  Oleme nagu pullid!
  
  . IHANE TAMERLANE VANAPOEG
  MÄRKUS
  Kahekümne esimese sajandi kaunite tüdrukute maandumine aitab Tamerlanei lapselapselapsel võimu säilitada ja sillutab teed impeeriumi laienemisele.
  . PEATÜKK #1
  Pärast Tamerlanei surma 1405. aastal kuulutati tema järglaseks tema lapselapselaps Muhammad Jahangir. Ta oli alles umbes üheksa-aastane poiss ja tal oli regent. Ja Alenkast sai Tamerlane parem käsi ja seejärel tema esimene naine.
  Igavesti noor tüdruk oli nõid, kellel oli kolossaalne jõud. Ja temast sai suure komandöri impeeriumi tegelik valitseja.
  Alenka on kangelaslik tüdruk, mis seni on olnud seotud erinevate Tamerlane'i satraapidega sõja pidamisega.
  Siin on tema esimene suur lahing.
  Vaenlasel on üsna suur armee. Kuid Alenka ei häbene.
  Siin juhib ta võitlejaid rünnakul isiklikult. Ja koos temaga nõidade meeskond, kes kummardab Kõikvõimsamat Jumala Rod.
  Siin õõtsutab Alyonka mõõku, viib läbi vastuvõtu - veski ja lõikab mudžaheide päid maha.
  Sõdalane vilistab... Varesed minestavad ja läbistavad mässuliste raseeritud sõdalaste pealseid.
  Alenka viskas paljaste varvastega, päid maha raiudes, võitlejatele bumerangi ja laulis:
  - Ma olen suur sultan,
  Ja lahingutes ataman!
  Anyuta lõikab ka vaenlasi. Lõikab neil oma nõiamõõkadega pead maha.
  Ja siis palja jalaga, nagu viskaks midagi surmavat.
  Ja laula:
  - Me kõik saame
  Oleme lahedad...
  Hoolikalt -
  Oleme paljajalu!
  Ja pärast seda võtab tüdruk ja näitab oma pikka keelt.
  Siis sülitab ta vaenlase peale ja pilgutab safiirsilmadega.
  Kakleb ka punapäine Alla. Tema vaskpunased juuksed annavad neiule sarnasuse olümpiavõitja tõrvikuga.
  Tema mõõgad hoiavad vastuvõttu - liblikas.
  Siis viskavad võrgutavate jalgade paljad sõrmed mürgiseid nõelu, mis läbistavad vaenlasi.
  Allah võttis selle ja laulis:
  - Usun, et oleme kõigist tugevamad,
  Kurjategija hävitatakse tuhaks!
  Maria kakleb ka. Tema mõõgad on nagu kiirhelikopteri terad. Nii et kõik on halastamatult ära lõigatud.
  Ja paljas kand viskab hävinguga õhku plahvatusohtliku pakendi.
  Sõdalane Maria laulis:
  Vaadake taevavarjutust
  See tüdrukute märk!
  Ka olümpiamängud võitlevad. Tema mõõgad on nagu majakakiired, pikendavad. Ja raius vaenlased kohapeal maha.
  Tüdruku paljas konts paiskas õhku raske pommi ja sõdalane laulis:
  - Olen tugevam kui kõik maailmas,
  Teeme kiiremaks!
  Ja tema helepunased nibud paljastusid ja kuidas välk neid lööks. Ja tervelt sada vaenlast sai röstitud.
  Vaenlane sai lüüa. Ja täiesti ja tingimusteta katki.
  Veel paar väiksemat võitu ja ülejäänud satraabid kiirustasid noore pärija autoriteeti tunnustama.
  Sel viisil võidetud Muhammad Jihangir suutis tugevdada oma võimu impeeriumi üle. Kuigi ta oli puhtformaalselt valitseja. Tema kasuema-vanaema valitses tõesti.
  Timuradi impeerium oli suur. Kuid ikkagi ei kontrollinud ta kogu maailma.
  Alenka tegi oma esimese reisi Indiasse - jäädvustada selle lõunapiirkondi.
  Tüdruk, nagu alati, võitles isiklikult ja oma nelja sõbraga.
  Alenka tappis sadu inimesi.
  Mõnikord võttis ta kakluse ajal rinnahoidja seljast. Ja rubiininiplid viskasid välku. Mida vaenlane tervete rügementidega põletas.
  Teised tüdrukud, eriti suured olümpiamängud, võisid aga sarlakitest rinnanibudest koorida ja palju vaenlasi söestada.
  Nii et keegi ei saa neile tüdrukutele vastu panna.
  India vallutati täielikult 1408. aastal. Ja impeerium tugevnes.
  Seejärel järgnes kampaania Egiptuse vastu. Ja jälle võidud, vastaste lüüasaamised ja tabamised.
  Alenka viskas paljaste varvastega spetsiaalseid herneid, milles oli väga hävitav lõhkeaine.
  Ja rebitud vaenlased.
  Kuid Alla ja Olympias võtsid selle kätte ning Egiptuse emiir, haarates tal paljaste varvastega kätest-jalgadest kinni, rebis selle triviaalselt laiali.
  Siis tüdrukud naersid täiel rinnal ja laulsid:
  - Ja keda me lahingus leiame,
  Ja keda me lahingus leiame ...
  Ärgem tehkem selle üle nalja!
  Rebime selle laiali!
  Teeme selle laiali!
  Tüdrukud sundisid pärast kaklust väheseid ellujäänud mehi kummardama ja suudlema nende paljaid, paadunud, veriseid jalgu.
  Nii laskus Egiptuse visiir põlvili ja suudles Alenka paljast jalga.
  Tüdruk haaras ta ninast paljaste jalgade sõrmedega. Ja pigistas kõvasti.
  See, kes möirgab...
  Alenka tõstis ta jalaga ja viskas oma vägivaldse jõuga pika vibu väljast eemale.
  Olles vallutanud Egiptuse, läksid Tšingisiidid kaugemale ... Olles jõudnud ja vallutanud Maroko.
  Alenka pole veel Euroopasse läinud. Ta pilk pöördus itta. Tegelikult sai Hiina mongolite võimust lahti ja seal oli vaja nende võim taastada.
  1415. aastal algas kampaania Hiina vastu. Mohammed oli juba üsna täiskasvanud ja ta ise juhtis kampaaniat.
  Kuid tegelikult kontrollis Alenka oma armeed. Ta näib olevat kasuema-vanaema ja igavene tüdruk. See aga ei tähenda, et Alenka ei seksinud.
  Ta ise valis endale kõige ilusamad, lihaselisemad noormehed ja armatses mitmel viisil ja samal ajal mitmega.
  Noh, talle anti andeks, nagu ülejäänud neljale nõiale. Kõik need viis sõdalast olid võitmatud.
  Siin seisavad nad silmitsi tohutu Hiina armeega.
  Alyonka sooritas esmalt välgutehnikat mõõkadega.
  Ja nii paljud Taevaimpeeriumi sõdalaste pead lendasid.
  Seejärel viskas Alenka paljaste varvastega mitu teemantservaga ketast ja igaüks neist tappis kümmekond vastast.
  Tüdruk raius mõõkadega ja laulis:
  - Olen kõrgeima klassi sõdalane,
  Ja mänguliselt röövib kassapidajat!
  Siis võttis Anyuta ja lõikas mõõkadega, andes välja "seepia" tehnika, lõikas ära palju vastaseid, mille järel ta laulis:
  - Ma olen kõige lahedam tüdruk
  Tähistame edu!
  Siis näitas hirmuäratav sõdalane oma keelt.
  Ja kuidas see sülitab nagu tulesammas.
  Nii põletati korraga kakssada hiinlast.
  Punajuukseline Alla oli täies elevuses. Ta raius hiinlased maha, raius neil pead nagu habemenuga.
  Samal ajal viskasid sõdalased paljaste varvastega surmava jõuga hävitamisherne. Ja ta rebis palju vastaseid ja siristas hambaid paljastades:
  - Suure Venemaa eest!
  Maria vastasid lahkades ja kiilide vastuvõttu läbi viinud, vastas hambad ristis:
  - Suurepärase ruumi eest!
  Ja jälle viskas ta paljaste varvastega surmavat annihilatsiooni.
  Olympias lõikab vaenlasi ka mõõkadega. Need on nagu tuuleveski labad. Ja nad raiusid hiinlasi ja raiusid neil pea maha.
  Olympias andis oma palja ümara kannaga terve hunniku granaate. Ja see plahvatas, saates terve pataljoni teise dimensiooni.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Au kosmoseavarustele,
  Aitab lolli juttu!
  Pärast seda kõik viis ilusat, tugevat ja võitmatut nõiatüdrukut, kuidas vilistada. Ja varesed, terved pilved, saavad südamerabanduse ja kukuvad uimastades läbi Hiina sõdurite pealuude.
  Siin on lahe asi.
  Alenka laulis:
  - Sõda läheb väga lahedalt,
  Võidu rebime skoori maha!
  Tüdrukud peksavad muidugi hiinlasi kui pähkleid kelguga. Seda lõikavad terminaatoritüdrukud, unustamata paljaste varvastega suuri surmavaid surmaande visata.
  Siin tõmbab Alenka rinnahoidja seljast. Ja ta sarlakid nibud paljastusid ja ta täis rinnad muutusid nii võrgutavaks.
  Ja nüüd lendab välk tema läikivatest rindadest välja. Langevad hiinlastele metsiku jõuga.
  Alenka viskas paljaste varvastega mõrvarliku surmakingituse, rebis suure massi vastaseid väikesteks tükkideks ja siristas:
  - Au kommunismile!
  Ja siis rebis ta ühel Hiina kindralil käe otsast ja lendas mööda ning torkas nimetissõrmega silma teisele kõrgele isikule.
  Anyuta teatas vaimukalt, purustades vaenlased:
  Oleme lahedad tüdrukud!
  Ja ta paljastas ka oma rinnad, võttes rinnahoidja seljast. Ja siis vaarika nibudest lõi välku. Ja toimus täielik häving.
  Ja hiinlased olid põhjalikult söestunud ja sattusid sõna otseses mõttes sügavasse kirstu. Täpsemalt ei saa nad kirstu.
  Tüdrukud korraldasid hiinlastele kolossaalse veresauna. Nii palju rumalaid inimesi sai surma.
  Anyuta võttis selle kätte ja laulis hambaid paljastades:
  - Olen tugevaim naine,
  Mind tuleb vägistada!
  Alla osaleb ka lahingutes. Ta on nii karm ja verine tüdruk.
  Ja ta paljad varbad viskasid mürgiseid ja hävitavaid nõelu. See on punaste juustega terminaatoritüdruk.
  Ja siis paljastas ta oma rinnad. Ja rubiininipli küljest lööb see kolossaalse hävitava jõuga. Põles maha terve pataljon Hiina sõdureid.
  Ja siin on Alla, kelle vaskpunased juuksed nagu proletaarlaste lipukiri tuules lehvivad.
  Ja tüdruk võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  -Meie suurim riik on
  Viirus-saatan hävitatakse!
  Maria võitleb ka agressiooni ja surmavate kiiksudega, paneb vaenlased maha ja lööb neil sõna otseses mõttes pead.
  Ja tüdruku mõõgad on väga teravad, nagu habemenuga, ja toodavad täielikku mõrva.
  Maria viskas paljaste varvastega midagi, mis tõi täieliku surma, ja kostis:
  - Isamaa jaoks - meie suur ema!
  Ja sõdalane võttis ja paljastas oma rinnad täis. Ja tema maasika rinnanibud võeti ja peksti suure hävitava jõuga pulsaridega.
  Ja nii palju vaenlasi hävitati korraga, et Hiinas jäid paljud lapsed triviaalselt orvuks.
  Maria võttis selle kätte ja paljastas hambad ning kostis:
  - Oleme rahu ja sõpruse poolt,
  Maailma naeratuste eest...
  Kohtumiste südamlikkuse eest!
  Olympias - see kangelastüdruk lahingus on nagu tõeline ja väga, äärmiselt agressiivne metsaline.
  Ta võttis ja viskas paljaste taldadega terve tünni lõhkeainet. Selle eest pidi tüdruk isegi selili kukkuma.
  Ja siis paljastas Olympias oma täied rinnad, mis on arbuusisuurused.
  Ja sõdalane võttis selle ja laeb nagu terve pulsarite kaskaad Hiina vägesid. Ja kui palju kollaseid sõdureid korraga hukkus.
  Tõsise kehaehitusega neiu võttis selle kätte ja paiskas suure jõu ja tuleenergiaga õhku. Siin läheb väga kuumaks. Ja maa põleb, nagu oleks napalm hiinlastele pähe valgunud. Ja seal põleb palju... Üks Hiina kindral, olles elusalt põlenud, jõudis kräunema.
  Ja kohe vilistasid viis tüdrukut ja järgnes kõrvulukustav vareste pilv, kes torkasid hiinlaste päid läbi.
  Tüdrukud on viisnurka rivistatud ja nad kukuvad kuradima energiaga kokku.
  Kuid hiinlaste vastu astusid lahingusse ka teised tüdrukud. Anastasia Vedmakova ilmus ründelennukile.
  Ja ta võttis selle kätte ja käivitas palja, tahutud jala abil hävitamise ning hävitas raketiheitjaga terve Hiina pataljoni.
  Anastasia laulis:
  - Üks kaks kolm neli viis -
  Nõid hakkas tapma!
  Ja sarlakpunase rinnanibuga sõdalane vajutas juhtkangi nuppu ja rakett lendab taas fenomenaalse kiirusega ning paiskab välja suure hävingu ja surma voo.
  Akulina Orlova võttis selle ja paljastas ka oma rinnad. Ja ta võttis selle, vajutas paljaste varvastega juhtkangi nupule.
  Ja rakett tõuseb õhku arusaamatu, kosmilise jõuga.
  Ja nüüd jäid Hiina pataljonist alles vaid sarved ja jalad.
  Akulina Orlova võttis selle ja kilkas:
  - Svarogi suur jõud,
  Me näeme Jumala väge, väge!
  Ja sõdalane vajutas pedaalile oma palja, ümmarguse, roosa ja väga graatsilise kaardus kanna.
  Hävitas vaakumpommi, saates allilma terve rügemendi hiinlasi.
  Siis lisas ta jõuliselt:
  - Venemaa on liiga palju, ei soovi,
  Siis saad väga laheda paradiisi!
  Mirabela Magnetic on ka väga energiline tüdruk. Ja sõdalane võttis selle ja vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe. Ja kuidas ta agressiivse hüppega vaenlase pihta lööb.
  Ja hiinlaste mass põleb korraga läbi ja muutub tuhaks.
  Mirabela võttis selle ja vajutas maasikanibuga juhtkangi nuppu ja ta võtab selle, rakett lendab mööda.
  Ja nii mõnigi võitleja põles korraga maha ja läks piltlikult öeldes põrgusse või taevasse või võib-olla isegi kohta, kus muinasjutud on juba lahedamad kui ükski inimese fantaasia.
  Mirabela võttis selle ja laulis:
  Meie jõud on nii suur
  Hävitame kogu Hiina...
  Me ehitame igavesti -
  Taevas, merel ja maal!
  Kõik kolm ründavad lennukit, nagu oleksid need kuradi Hiina väed. Ja tüdrukute raketid on tänu tugevale maagiale erilised, korduvkasutatavad.
  Ja tuhanded taevaimpeeriumi sõdalased lähevad esivanemate juurde.
  Ja siis võttis Nataša selle ja tulistas oma ründelennukilt mürgiste nõeltega rakette.
  Need lendavad mööda ja korraga hävitatakse palju vastaseid ilma igasuguse tseremooniata.
  Ja Hiina kõrgeim aukandja võttis esimest korda ja põles raevukas ja halastamatus tulekahjus.
  Nataša laulis entusiastlikult:
  Kuidas me elasime, võitlesime
  Ja surma ei karda...
  Nii et nüüdsest elame sina ja mina ...
  Ja tähistaevas
  Ja mägi vaikus -
  Merelaine ja raevukas tuli,
  Ja raevukas ja raevukas tules!
  . 2. PEATÜKK
  Tüdrukud purustasid ühe Hiina armee. Kuid nende poole kaldus veel üks suur taevaimpeeriumi hord.
  Alenka valmistas lisaks mõõkadele ka kuulipildujaid. Ja kritseldagem kahe käega korraga hiina keeles. Ja hävitas põhjalikult Taevaimpeeriumi armee.
  Tüdruk põles.
  Samal ajal võttis ta rinnahoidja seljast ja paljastas sarlakid rinnanibud. See tüdruk on lihtsalt hämmastav.
  Ja tema roosinuputaolistest rinnadest lendas surmav jõud välku.
  Ja terve pataljon hiinlasi põletati ja hävitati.
  Alyonka võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  - Me purustame kõik hiinlased tükkideks,
  Häving meie sees, võimu jõud!
  Anyuta kritseldab ka vaenlasi. Samal ajal kasutab ta spetsiaalseid omatehtud kuulipildujaid. Need on lihtsalt vastaste totalitaarne hävitamine. Ja püstitada terveid surnukehasid.
  Ja nii palju hiinlasi hävitati lühikese ajaga.
  Anyuta viskas paljaste varvastega annihilatsiooni kingituse. Ja lõhkus massi Hiina sõdureid.
  Siis tüdruk oma karmiinpunastest nibudest, kui ta võtab vastu taevaimpeeriumi võitlejad lupanet.
  Ja kogu vaenlase rügement põleb korraga.
  Siis piiksab Anyuta:
  - Oma raevus purustame Hiina,
  Usun, et loomulikult võidame kõik!
  Kaklemistüdruk Alla võitleb samuti agressiivse spontaansusega.
  Ja ta juuksed on nii vaskpunased ja leegitsevad nagu inkvisitsioonitule leegid.
  Sõdalane võttis selle ja viskas paljaste varvastega surma mõrvarliku kingituse. Rebis palju hiina keelt.
  Isegi nende pead veeresid eri suundades.
  Pärast seda laeb rubiininibudest sõdalane terve rea pulsareid. Nii nad võtsid ja põletasid kaks tervet rügementi hiinlasi.
  Superklassi sõdalane võttis selle ja laulis:
  - Me alistame vaenlased, ma tean kindlalt,
  Me ei lase Hiinal kogu maailma üle võtta!
  Ja punajuukseline tüdruk võttis selle ja vilistas läbi oma väga ilusate ninasõõrmete.
  Ja kõigi viie ninad on väga elegantsed.
  Ja jalad on nii võrgutavad ja väledad ning ei määrdu üldse. Siinsed sõdalased on silmapaistva pöördega. Ja neil on ainulaadne võlu, pilk ja pealetung. Sellise tüdruku vastu mõelge, et ükski armee, isegi nagu Hiina, ei hakka vastu!
  Kuldsete juustega tüdruk Maria võitleb väga ohtlikult. Ja tema paljad, meislitud jalad loobivad väga surmavaid ja hävitavaid asju.
  Aga kui ka maasika rinnanibud toimivad. Ja neist langeb välk kolossaalse surmava jõuga.
  Ja kohe põletatakse veel üks Hiina rügement.
  Maria võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  - Ma olen tüdruk, tead, kallis,
  Ilus igati!
  Ilus igati!
  Kõigilt, igalt poolt!
  Ja ta sülitab ka vaenlase peale. Ja tema sülitamine muutus hüperplasmaatiliseks laiguks, laienes, liikus ja terve pataljon Hiina sõdureid hävitati.
  Olympias, see kolossaalse füüsilise jõuga kangelaslik tüdruk. Ja tema jalad on üsna suured, pargitud, paljajalu ning samal ajal elegantsed ja võrgutavad.
  Ja rind on nagu udar piima täis, nagu kõige soliidsemal ja suuremal pühvlil.
  Samas on nibud nagu moonipungad, nii säravad, mahlased ja võrgutavad.
  Pole ime, et olümpiamängud enne võitlust lahkuvad kindlasti koos tosina tugeva noormehega ja armastavad neid.
  Ja see annab täiendavat rõõmu ja jõudu.
  Ja nüüd lendavad välgunooled välja tema võimsatest, võrgutavatest, suurtest nagu tomati nibudest. Ja pealegi terve kaskaadina, nagu oleks tegemist tsunamilainega.
  Ja kohe surevad tuhanded hiinlased kohutavas agoonias, selle bioloogilises elektris.
  Olümpiamängud laulsid:
  Ei halastust, ei halastust,
  ei halastust vaenlasele!
  Tilgad, tilgad -
  Olen rünnakul!
  Ja sõdalane võttis selle ja näitas oma pikka keelt, nagu ülevaataja piitsa.
  Ja selle keelega viskas ta pulgakommi, milles oli osake antiainet. Selle tulemusena põlesid kaks Hiina rügementi korraga maani maha ja Taevaimpeeriumile anti purustav löök.
  Juba viis tüdrukut on selle kätte võtnud ja pikema jututa vilistavad. Ja varestel hakkavad epilepsiahood. Nad pöörlevad õhus nagu bumerangid, tormavad alla. Ja nende nokad lõikasid surnuks Hiina sõdurite pealuud.
  märkis Olympias, urises nagu panter ja paljastades oma väga pikad ja võimsad kihvad suu tagant.
  Ta on muidugi omamoodi vampiir. Ainult tema kihvad kas liiguvad sisse või, vastupidi, liiguvad edasi.
  Ja Olympia hääl on väga vali:
  - Me purustame vaenlased kindlasti,
  Tüdruku hääl on lummav, kütkestav ...
  Võtsime Hiina põhjalikult üle,
  Me ei ole ainult pealtvaatajad!
  Alenka, sa pead tüdrukule ütlema, mida sa vajad ...
  Ja sellel on tõelise varastamise agressiivne iseloom.
  Alenka võttis selle kätte ja paiskas raevuka jõuga oma helepunasetest rinnanibudest tulised ja haletsusväärsed pulsarid.
  Igaüks neist tulistest trombidest sisaldab erakordselt palju energiat. Ja hiinlased saavad väga põhjalikult sarvist pihta.
  Alenka märkis vaimukalt:
  - Seal alustasime planeedi Maa rahvaarvu reguleerimist!
  Anyuta vaarika nännist, andis hiinlastele välku. Pärast seda, kui ta sai kuuli pressplaadi vahele, naeris ta:
  - Sa valetad! Sa ei võta seda!
  Alenka nõustus väga enesekindlalt:
  - Ära võta!
  Olimpiada võttis selle kätte ja põrutas palja ümara kannaga, justkui haamriga, Hiina kindrali lõualuu ja urgitses:
  - Uue NSV Liidu eest ilma tsarismi ja liiderluseta!
  Maria nõustus, põrutades maasikanäsast väga hävitava ja saatusliku surmaanniga:
  - Jah, kuningas on toitmiseks liiga kallis!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma.
  Kuid praegu vallutavad nad ametlikult Hiinat, erieesmärkidel.
  Punane ja väga ilus tüdruk Alla võttis selle kätte ja laulis, paljastades oma väga valged ja pärlmutterhambad:
  - Tema kuningriigis on draakon,
  Kõik elav ja särav hävitab ...
  On ainult oigamine,
  Viska prügi inimeste kett maha!
  Ja sõdalane võttis selle rubiininibult nagu välk. Ja jälle kustutab ta hiinlased ja tasandab nad peotäie tuhka.
  Alla võttis selle ja laulis hambaid paljastades ja pilgutades:
  - Kurja draakonilt,
  Perekond päästis Maa...
  Ja taeva valgus -
  Ta jättis inimesed maha!
  Ja sõdalane pilgutab uuesti oma partneritele ...
  Noh, need viis mõistavad, et Hiina peksab tohutu entusiasmiga.
  Kuid siin astus ta lahingusse - Albina ja Alvina. Nad on väga ilusad tüdrukud ja blondid korraga.
  Nad lendavad lahingulennukitel, näiteks ründelennukitel. Ja nad saadavad ühe surmava laengu laengu järel.
  Need on tüdrukud - öelda, et super, tähendab mitte midagi öelda.
  Ja nad vajutavad oma helepunaste nibudega juhtkangi nuppe ja saadavad kolossaalse surmava jõuga väga purustavaid rakette.
  Ja Hiinas tehakse nii palju hävitamist. Taevaimpeeriumi sõdurite hävitamisest tõusevad terved seened.
  Albina lasi esmalt paljaste varvastega. Ja sülitas välja kolossaalse hävitava annihilatsiooni kingituse.
  Ja siis pani ta rinnale rubiinist nibu. Ja hiinlastel läks jälle väga raskeks.
  Albina võttis selle kätte ja siristas, hambaid paljastades ja lauldes:
  Varsti oleme kommunismis
  Minu riigi tõus...
  Eemaldage ainult varas
  Ja kiilas kits!
  Peale seda võttis neiu ja näitas oma väga pikka ja väledat keelt.
  Nendega meeldis talle väga pulseerivaid nefriitvardaid lakkuda. Ta nautis seda tohutult.
  Alvina pole ka meeste teenimise vastu. Ja ennekõike naudite seda, kui võtate meestelt raha. See on tõesti nii suur rõõm ja nauding.
  Alvina võttis selle ja laulis:
  - Tee raha, teeni raha
  Unustades une ja laiskuse...
  Teeni raha, teeni raha
  Ülejäänu on kõik jama!
  Ja sõdalane vajutas uuesti maasika nänni nupule ja hävitamise kingitus puhkes surmava jõuga ja hiinlaste mass hävis.
  Need tüdrukud on muidugi ülilahedad.
  Albina märkis oma partnerile:
  - Sa oled lahe sõdalane!
  Alvina vastas loogiliselt:
  - Sama nagu sina!
  Ja Alvina saatis oma paljaste varvaste abil veel ühe annihilatsioonikingi.
  Ja piiksus:
  - Tulevad uued ajastud
  Toimub põlvkonnavahetus...
  Aga mitte keegi kunagi
  Ärge unustage helget eesmärki!
  Tüdrukud surusid taas paljaste kontsadega pedaalidel kokku. Ja jälle tapeti hiinlasi.
  See on tõesti suurepärane.
  Aga lahingus ja Anastasia Vedmakova. Ta on ründelennukitel väga aktiivne ja agressiivne.
  Ta isegi laulab naerdes:
  - Olles lugenud revolvrist kaks rida,
  kiirustage ja tapage kuri ...
  Raevuv kurjus, põrgu kurat,
  Kiilakas mees hakkas inimesi hävitama!
  Ja Anastasia Vedmakova võttis selle ja pilgutas oma partneritele. Ta on väga ilus sõdalane ja ka punajuukseline.
  Ja kõik hiinlased, keda tema rakettid tabasid, rebiti tükkideks.
  Aga lahingus ja Akulina Orlova. Tüdruk võitleb ja on kiire nagu kobra.
  Ja tema ründelennuk hüppab tormi ajal nagu kiip lainetele.
  Akulina purustab hiinlased. Lööb neid paljaste varvastega.
  Sel ajal kui tüdruk laulab:
  - kiilas, kiilas, kiilas,
  Rahutu saatus...
  Aga miks, et sulgeda kiilas plaaster,
  Kas vajate probleeme?
  Siis tulistas tüdruk uuesti, kuid seekord kasutas oma isuäratavat nibu nagu küpset maasikat.
  Mirabela võttis ka selle ja vajutas paljaste varvastega nuppe. Ja ta tabas hiinlasi rakettidega.
  Nii palju vaenlasi on surnud.
  Tüdruk võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  Suur sõda käib
  Sõda ilma põhjuseta...
  Saatan pääses lahti
  Ja surm tuli temaga kaasa!
  Naislendurid võitsid hiinlasi väga aktiivselt. Ja nad saatsid rakette, mis põletasid terveid rügemente. Ja nad viskasid ka nõelte ja kuulidega pomme, näidates üles erakordset jõudu ja leidlikkust. Sõdalased, mida öelda - klass!
  Aga lahingus hiinlaste ja Elizabethi vastu, kolme sõbraga tankis. Nende meeskond sai hüüdnime - E-4, nii toredad tüdrukud selles.
  Muidugi sõdalased aluspükstes üksi.
  Ja pargitud, ja väga lihaseline.
  Elizabeth vajutas nööbile oma palja raiutud jala. Ta saatis kolossaalse surmava jõu mürsu ja hüüdis:
  - Ma olen maailma tugevaim tüdruk!
  Ja nii palju hiinlasi hävitas see surmav mürsk.
  Need on tüdrukud, kellele meeldib tappa.
  Elena on ka ainult aluspükstes tüdruk ja blond. Ja üldiselt on selles vankris kõik neli kaunitari blondiinid. Lihtsalt veidi erinevat tooni juuksed.
  Ja muidugi ilus ja rinnakas.
  Elena vajutas oma helepunaseid nibusid juhtkangi nuppudele. Suurtükivägi tulistas ja mürsud lendasid.
  Nii et neil pole mitte lihtne, vaid nelja relvaga.
  Tüdrukud, pean ütlema, on väga rõõmsad ja lihtsalt uhked.
  Elena laulis hambaid paljastades:
  - Olen noor naine nimega Carlo,
  Ma ei mängi sageli, aga see on suurepärane!
  Ekaterina vajutas ka oma maasikanäsad juhtkangi nupule, reageeris hävitava maamiiniga ja siristas:
  - Annan kõigile klientidele naeratusega teemanti,
  Lähme valguse teed - viga teadmata!
  Euphrosyne pole ka lahingus möödalaskeks. Esiteks vajutas ta paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja saatis surmava suure plahvatusohtliku kildmürsu.
  Ja siis vajutas ta oma rubiinist rinnanibud nuppudele ja lõikas oma vastased surnuks. Siis ta kägistas, saates kuulipildujatest kuulivoogusid, ja paljastas hambad hundi kihvadega:
  - Hundid on kõige lahedamad loomad,
  Rebides kõik lahku, halastust tundmata!
  Ja kõik neli tüdrukut võtsid selle ja karjusid:
  - Ja kelle leiame lahingus ja kelle leiame lahingus,
  Rebime selle laiali, rebime laiali!
  Rebime selle laiali!
  Rebime selle laiali!
  Need on tüdrukud ja tank saadab kuulipildujatest surmava jõuga mürske ja kritseldusi. Sellistele kelmidele ei saa kuidagi vastu panna. Neis on viha jõud, kire leek ja usaldus võidu vastu. Ja samal ajal torkavad nad ka kinnivõetud hiinlastele näkku oma määrdunud ümarad kontsad ja sunnivad neid keelega lakkuma.
  Mehed armastavad seda ja vihkavad seda samal ajal. Ja tüdrukud on lihtsalt suurepärased.
  Hiinlased aga ei põlga piinamist. Kolmeteistkümneaastane poiss Ileyka tabati. Ja nad hakkasid eelarvamusega üle kuulama.
  Poiss oli alguses vait. Siis rebisid nad ta riided seljast ja panid ta konksu otsa, käed selja taha seotud. Ja nad hakkasid kõrgemale tõusma.
  Poisi liigesed väänasid ja Ileika ohkas. Ja see tõusis aina kõrgemale ja kõrgemale.
  Timukas tõmbas poisi paljaid jalgu. Ja ta veeres ümber ja ulgus piinavast valust.
  Hiinlased naersid ja hakkasid näpuga näitama. Nad tõstsid Ileyka veelgi kõrgemale. Köis oli juba palju tihedam. Kuni laeni. Abitu, alasti poiss rippus nagi otsas, paljad jalad tõmblesid.
  Siis kukkus köis korraga alla. Poisi keha vajus pikali.
  Ja alles päris põranda juures venis köis uuesti välja. Kõlas ebainimlik karje uskumatust valust. Ileika kotkas ja tõmbles.
  Ja timukad naersid. Nad isegi ei esitanud küsimusi, vaid lihtsalt piinasid last.
  Siis haarasid hiinlased poisi paljastest jalgadest ja surusid need maha. Nad panevad ploki peale, kinnitades selle kindlalt kinni. Ploki avad olid rauast ja tehtud spetsiaalselt lastele. Ja kindlalt fikseeritud.
  Siis hakkasid timukad konksudele raskusi riputama. Nad tegid poisile kapitaalremondi. Ta rippus alasti, higine, pinges lihastega, blondi pea ja kannatustest väänatud näoga.
  Poissi sirutades hakkas hiinlane teda piitsaga peksma. Nad tegid seda suure rõõmuga.
  Poiss möirgas ja oigas... Tema kurgust tuli vilin. Ja timukad teadsid ainult, et nad naersid.
  Poisi seljanahk lõhkes esimestel tugevatel löökidel. Veri tilkus ja segunes higiga. Poiss karjus ja üritas tõmblema.
  Aga see tegi asja veelgi valusamaks.
  Ja ta värises nutmisest.
  Siis hakkasid timukad kaks korda mõtlemata Ileyka paljaste jalgade alla laduma õhukesi küttepuid.
  Ja kaks kitsaste silmadega naist võtsid välja pudeli oliiviõli. Ja hakati määrima pikast paljajalu kõndimisest kõvaks jäänud poisi taldu.
  Ileyka ohkas:
  "Ma ei ütle niikuinii midagi!"
  Naised naersid ja lõid kätega poisi paljast tagumikku.
  Siis lõpetasid nad enne piinamist lapse kaljustunud, kuid tolmuvabade taldade määrimise.
  Siis tõi timukas tõrviku ja süütas tule. Leek tõusis ja röövloom limpsis kivistunud, ümarat, lapselikku kannaosa.
  Ileyka ulgus uuesti. Tuli teeb haiget... Timukas pani pokkeri sisse ja hakkas poisi paljaste jalgade all kuumenema. Teine piinaja võttis kaminast välja tulikuuma raudpulga. Ja ta hakkas noort Ileykat kuumast punase pulgaga peksma oma päevitunud lihaselist selga.
  Poisil oli kohutav valu. Kuid siiski karjus ta läbi oma jõu:
  - Vau, ma ei ütle! Oh, ma ei ütle! Ah, ema, ema - ma ei ütle!
  Timukad röstisid poisi paljad tallad ja peksid teda selga. Siis võttis üks neist kaminast rauatüki. Ta pani kuuma metalli poisile rinnale ja küsis lihasööjalt murtud vene keeles naeratades:
  - Mis teeb haiget?
  Poiss hüüdis vastu:
  - Ma ei ütle!
  Kuigi kõrbenud liha lõhn muutus tugevamaks. Teine piinaja korjas kätte tangid, mille ots küttis kaminasse.
  Ja ta hakkas poisi paljaste jalgade sõrmi murdma. Ta alustas väikese sõrmega ja keeras selle krõbistades lahti.
  Ileyka karjus meeleheitlikult:
  - Ah ah ah ah! Ma ei ütle!
  Timukas murdis esmalt poisi parema palja jala sõrmed ja seejärel liikus vasakule. Ta oli väga suur ja tugev poiss. Aga püüdsin võimalikult aeglaselt oma sõrmi murda.
  Kui viimane krõbises, piinamisest kurnatud vasaku jala suur varvas, kaotas Ileyka valušokist teadvuse.
  Kohe valati talle ämber jäävett üle. Poiss tuli mõistusele. Ja nad hakkasid teda uuesti tulikuuma kangaga selga peksma.
  Ka tallad praaditi tulega. Ja samal ajal tõid timukad Ileikale juba põlenud rinnale kaks tõrvikut.
  Poiss karjus midagi, millest ta ei saanud sõnadest aru.
  Kaks timukat tõid talle kaenla alla ka tõrvikud. Ja see on ka nii valus ja lihtsalt talumatu kannatus.
  Ileyka ulgus ja vingus, kuid sõnastamatust oli siiski võimalik mõista:
  - Ma ei ütle!
  Timukas tõi tõrviku poisile alasti tagumikku, see muutus veelgi valusamaks. Aga Ileiko hüüdis siiski:
  - Ma ei ütle!
  Siis võttis naispiinaja oma kätesse tõrviku, tõusis kikivarvul ja lasi leegi läbi poisi peas olevate blondide juuste. Ja heleblondid kiud võtsid ja süttisid. Tuli haaras Ileika pea.
  Naine naeris ja ütles agressiivselt:
  - Ma olen kuradi kurat!
  Leekidest haaratud lapse pea kukkus külili. Oli ilmne, et keha lõpetas tõmblemise.
  Timukas pritsis ettevalmistatud ämbrisse jäävett uuesti.
  Põlenud laps aga ei liigutanud.
  Naispiinaja asetas oma käe poisi villilisele ja tahmunud rinnale. Ta hoidis seda mõnda aega ja urises nördinult:
  - Nõjatus tagasi!
  Vanemtimukas ütles nördinult:
  - Üle pingutasin! No tehke temaga nalja! Pole veel ühtki ohvrit!
  Nii et Alenka võis suure raevuga võidelda, nii et ta mõistis, et nende põhjus oli õiglane.
  Ja nii võttis neiu ja lõi surmava välguga väga tugeva tugevusega helepunasetest nibudest. Nad põletasid hiinlased sõna otseses mõttes ära, andmata neile võimalust ellu jääda ega tüdrukutele isegi kriimustada.
  Siis viskas Alenka paljaste varvastega väga surmava ja hävitava surmaherne.
  Ja kogu see Hiina sõdurite pataljon rebenes.
  Alenka võttis selle ja laulis:
  - Meie kosmiline hiilgus,
  Jõudu on jälle rõõmus!
  Anyuta võttis ja pidas ka kaheksajalgade vastuvõtu mõõkadega. Lõika ära palju Hiina sõdureid. Lõika neil pead haletsemata maha.
  Siis viskas ta paljaste varvastega surmavaid nõelu. Lendavad tabasid hiinlased surnuks.
  Ja siis löövad Anyuta vaarika nibud tema vaenlasi hävitavate ja hävitavate impulssidega.
  Anyuta laulis, paljastades hambad, mis särasid nagu pärlid:
  - Varsti on planeedil paradiis,
  Vallutame isegi Hiina!
  Ja sõdalane võttis selle ja kuidas ta vilistab ...
  Varestel tekkisid ajus turbulentsid. Ja nad langesid nagu rahetera, lüües Hiina sõdurite pealuud.
  Punajuukseline Alla pilgutas oma elukaaslasele silma ja teatas smaragdisilmasid pilgutades:
  - Püha sõda
  Meie võit saab olema...
  Andke surm saatanale
  See on meie vestlus!
  Ja vaskpunaste juustega tüdruk viskab oma jalgade paljad sõrmed suure hävitava jõuga surmaherne. Ja hiinlaste mass lõhkeb.
  Pärast seda laeb tüdruk ka oma rubiinnibudest surmavate välgunooltega.
  Need põletasid kohe kaks Hiina pataljoni.
  Alla võttis selle ja laulis oma partneritele silma pilgutades:
  - Ma olen suur
  Kõrgeima taseme tüdruk...
  Minu jaoks on mees lihtsalt sink,
  Osta ruttu uued!
  Maria pilgutas ka oma partneritele ja säutsus:
  - Keegi ei takista meid
  Tüdruk kukutab kogu rügemendi maha!
  Ja paljaste varvastega sõdalane viskas väga hävitava ja hävitava annihilatsiooni kingituse.
  Ja siis Maria võtab selle ja peksab maasikanibudest pulsareid. Need lendavad mööda ja kahte Hiina ettevõtet pole - alles on vaid söed.
  Maria võttis selle ja laulis, sülitades magoplasmat:
  - Mu hinges põleb tuli,
  Ja tuli möllab mu peas ...
  Panen raevu pihta
  Tõstke kõrgemale - valguse lipp!
  Ja tüdruk vilistab jälle ... Vaesed varesed, selline ultraheli saab nende kõrvadele saatuslikuks.
  Kui tobedad kõrvad, ja täielik lüüasaamine ja hävitamine.
  Tüdrukutel on selline korvpalliväljak peas.
  Täpsemalt, mitte tüdrukud, vaid ronk ...
  Nad kukuvad alla. Hiina peade löömine.
  Maria võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  - Kukkuda pikali, pikali, pikali,
  Sulle on antud see õigus...
  Paljajalu tüdruku ees kummarda,
  Lörtsis või mudas pole vahet!
  Olympias, kangelaslik tüdruk toetas oma partnerit ja ka seda, kuidas ta sülitab. Tüdruku suu tagant lendas välja suur ja kasvav maagilise plasma plekk. See varises kokku ja neelas endasse terve Taevaimpeeriumi rügemendi.
  Pärast seda võttis kangelastüdruk ja viskas paljaste varvastega jalad, purustava ja põletava hävitamise kingitus.
  See plahvatas nagu väike aatomipomm. Ja veel üks Hiina rügement söestus. Ja isegi luid ei jäänud järele, tuhandetelt Taevaimpeeriumi sõdalastelt.
  Olympias märkis, paljastades oma väga võimsad kihvad, nagu mõõkhambulise tiigri kihvad:
  - Aga siiski tugevam kui mina,
  Maailmas pole kedagi, maailmas pole kedagi!
  Siis paistis, et tema rinnad kiirgasid hea tomati suurustest nibudest tohutut tapvat jõudu.
  Pärast seda olümpiamängud, kuna see annab välja:
  - Ja naine võtab seda korraga, samal ajal kurgust kinni!
  Ja siis võtsid kõik viis tüdrukut selle kätte ja vilistasid korraga ... Ja ronk jääb nii kurdiks, et ronib sõna otseses mõttes oma silmaga otsaesisele. Ja püherdage tõelistes kirstudes.
  Hambaid paljastades ja jõehobu möirgades teatas Olympias:
  - nõrkustel pole kohta,
  Nõrkadele pole kohta!
  Ja siin jälle tüdrukud, kuidas vilistada ... Ja varesed kukuvad ja Hiina pealuud läbistavad põhjalikult ...
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova - need igavesed lapsed võitlevad taas ja demonstreerivad oma fenomenaalset meisterlikkust.
  Siin on poiss Oleg, ta võttis ja hoidis oma mõõgad, mis pikendas kohe machaoni vastuvõttu.
  Ja hiinlaste mass oli lõigatud.
  Siis viskas poiss oma paljaste lapselike jalgade sõrmedega spetsiaalset teravat ketast ... See lendas mööda puutujat ja lõikas sajal hiinlasel pead maha.
  Surematu poiss võttis selle ja laulis rõõmsalt:
  - Ma olen suurepärane inimene
  Või lihtsalt ingel...
  Ma lihtsalt võidan kõiki
  Ägedas võitluses!
  Margarita Koršunova raius ka hiinlased maha, andmata neile mingit võimalust ega vähimatki armu.
  Ekstraklassi sõdalane võttis seda mõõkadega vaenlaste pihta nagu lööklaine. Ja piltlikult öeldes raius neil pead maha.
  Ja nad võtavad ja veerevad nagu kapsapead.
  Ja siis viskab paljaste varvastega tüdruk kolossaalse hävitava jõu herne. Ja palju hiinlasi lendab korraga õhku.
  Siis ta laulab:
  - Kosmilise jõu maailmas
  Olgem tugevamad kui draakon...
  Suure Venemaa nimel,
  Kiilas kaabakas hukkub!
  Selle peale ajasid poiss ja tüdruk korraga põsed välja ja tõmbasid hinge. Ja kostis väga kõrvulukustav vile.
  Varesed said põrutusjoa tabamuse ja kukkusid nokauti. Ja neid sadas nagu rahet hiinlaste raseeritud peadele. Nad kukkusid ja surid, ilma alternatiivideta.
  Ja taevaimpeeriumi sõdalasi tapeti palju tuhandeid.
  Oleg ja Margarita ütlesid üksmeelselt:
  -Maailm peaks meid austama ja kartma,
  Sõdurite vägiteod ei loe arvu ...
  Venelased on alati saanud võidelda,
  Tuleb väga terav nool!
  . PEATÜKK #3
  Tüdrukud võlusid endale välja erilise installatsiooni - kaheteistkümne tünniga leegiheitja. Peab ütlema - väga tõsiselt. Ja siis vajutas Alyonka oma helepunase nibuga nuppu.
  Ja see toimis, tulejoad kallasid hiinlaste peale. Ja see on väga tabav ja tappev esitus.
  Ja taevaimpeeriumi sõdalased põlevad, nagu oleksid nad küünlad jõulupuul.
  Alenka võttis selle ja laulis:
  - Minu suur tere,
  Ja kõige säravam kimp!
  Persse hiinlaste peale, vajutades vaarika rinnanibule ja Anyutale. Ta on kõrgeima kultuuri ja klassi tüdruk.
  Ja kui ta laulab, lööb ta selle puruks.
  Ja hiinlastel pole tervet pataljoni - nad põlesid tuhaks.
  Selline tüdruk ta on - ülimalt lahe.
  Punajuukseline Alla on aga veel lahedam. Ja tema rubiinist nibu vajutab suure jõu ja energiaga nuppudele.
  Ja siin see töötab.
  Ja see põletab tõesti kõik maatasa ...
  Alla, nähes, kuidas hiinlased põlesid ja surevad, laulis:
  - Olen maailma tugevaim tüdruk,
  Ja võitis kõik eetri tahud!
  Ja tema paljas kanna oksendas laastava surmakäigu. Siin ta on tüdruk - lahe!
  Allah ütles naerdes:
  - Minu fenomenaalne jõud...
  Maria tulistas maasikanibuga nuppu vajutades ja loogiliselt vastu, hambaid paljastades:
  - Mitte sinu, vaid meie oma!
  Ja sõdalased võtavad selle vastu ja naeravad karmilt. Ja siis mõlemad võtavad ja vilistavad.
  Varestele tabas ultrahelilaine aju. Nad läksid segadusse.
  Ja sulelised kaunitarid hakkasid maha kukkuma ja Hiina sõdalaste päid läbi torgama.
  Need tüdrukud on lihtsalt hämmastavad!
  Olümpiamängud on väga agressiivsed. Ka tema vajutab oma suurt, nagu oranži nibu nupule. Ja kuidas see sülitab välja mõrvarliku surma ja hävingu kaskaadi.
  Ja nii paljud hiinlased korraga võtsid ja põletasid. Need olid põhjalikult söestunud.
  Olympias võttis ja laulis:
  - Olen maailma tugevaim tüdruk,
  Võin kergesti vastaseid murda...
  Ujume mööda pidevat eetri voogusid,
  Hunta ei suuda draakonit murda!
  Ja sõdalased oma rinnanibudest, kuidas nad sellise tapva välguga löövad, mis on lihtsalt õudus.
  Kapitaalselt põletada Hiina pataljonid. Siin on tüdrukud. Ja nende paljad varbad loobivad kohutava jõuga hävitamise kingitusi.
  Olümpiamängud võtsid ja vilistasid ...
  Ja tema vile tõi kohe tuhanded varesed maapinnale, lüües hiinlased surnuks.
  Sõdalased on loomulikult rõõmsad. Ja nad naeravad.
  Kõik viis kaunitari on nii sõjakad ja vaimukad.
  Siin ründavad Albin ja Alvin taas õhust, lahingulennukitel. Ja kuidas nad saadavad kolossaalse hävitava jõu rakette, mis kõik õhku löövad ja rebivad.
  Albina võttis selle ja laulis, vajutades oma helepunase nibuga päästikule:
  - Ma olen maailma suurim kangelanna!
  Alvina helises ka, surudes oma rubiinist nibu rinnale, ja siristas hambaid paljastades:
  - Ei, me oleme maailma kõige kangelannad!
  Ja tüdrukud laulsid üheskoos:
  Mina, sina, tema, tema - koos kogu riik,
  Koos sõbralik pere
  Sõnaga meie
  Sada tuhat mina!
  Ja tüdrukud, kuidas naerda, ja paljad kontsad kangidel.
  Ja pommid lendasid hiinlaste pihta. Muidugi pole Taevaimpeeriumil õnn tegeleda tüdrukutega, kes võitlevad ainult aluspükstes.
  Taevas on ka Anastasia Vedmakova. Ja see tüdruk, kes on juba üle saja aasta vana, aga ta ei vanane, sest ta on nõid.
  Ja rubiinnipliga sõdalane vajutab nuppu. Ja kohe lendavad lahingraketid sihtmärgile.
  Ja terve Hiina rügement, täielikult hävitatud.
  Anastasia Vedmakova märkis käega üle kõri ajades:
  - Käimas on suur puhastus!
  Akulina Orlova oli sellega meelsasti nõus, ka vaenlast põrutades ja hambaid paljastades, mis on valgem kui esimene lumi:
  - Piirkonnas on pühkimine!
  Ja tüdruk vajutab taas oma rinna maasikanibu juhtkangi nupule ja saadab surmava raketi.
  Mirabela Magnetic võttis ja põrutas vaenlast paljaste varvaste abil. Ja surmav rakett annab hiinlastele laksu. Ja toimus täielik häving ja häving.
  See on Mirabela - lihtsalt super. Ja neiu on nagu lööks vaenlasele maasikanibuga.
  Tüdrukud võtsid selle kätte ja laulsid paljaid ümaraid kontsi tembeldades:
  - Kustutame kõik kergesti,
  Nõukogude võimu nimel...
  Ja me murrame teid kõiki
  Sellele laulule!
  Sõdalased torkavad nii vaenlast oma rakettidega. Ja see on tõesti äärmiselt surmav.
  Siin on tüdrukud paljaste, peitlitud jalgadega.
  Anastasia Vedmakova, purustades vaenlase, kostis:
  - Kolju hüppab öösel sädelevalt,
  Tahab tüdrukut hulluks ajada...
  Ja süütuid ohvreid maoga alla neelates,
  See on lihtsalt tüli!
  Akulina Orlova tabas vaenlast rubiinist rinnanibuga. Ta lõi vaenlase surnuks, andmata talle vähimatki võimalust ja põletas terve hiinlaste pataljoni.
  Siis võttis Akulina selle ja laulis:
  - Tüdruk on siin, tüdruk on seal,
  Elu on täielik vale!
  Ja sõdalane saatis oma ümara kannaga vaenlasele tapva hävitamise kingituse.
  Siis ta piiksus:
  - Ma hävitan kõik hiinlased, ma näitan oma tüdruku nägu!
  Siin on tüdrukud - paljajalu ja ilusad ning võrgutavate, väga meislitud jalgadega.
  Anastasia Vedmakova viskab väikese pommi, hävitas vastased ja säutsus:
  - Au meie suurele kodumaale!
  Siin on Alice ja Angelica lahingus. Nad peksid hiinlasi snaipripüssidega. Üldiselt on tüdrukud imelised.
  Alice tulistas, lõi korraga läbi viie hiinlase ja kostis:
  - imelise kodumaa avarustes,
  Karastatud lahingutes ja töös...
  Koostasime rõõmsa laulu
  Oh suur sõber ja juht!
  Ja sõdalane viskas oma paljad varbad, surmava kingitusena. Ja rebis palju vastaseid.
  Angelica purustas ka vaenlasi. Ta läbistas ühe lasuga neli vaenlast ja karjus:
  - Kindlasti alistame kõik ja tuleb kommunism!
  Ja sõdalane viskas taas paljaste varvastega hävitamise tapjakingi. Ja nii palju hiinlasi hävitati korraga.
  See oli nagu suurepärane.
  Mõlemad tüdrukud on väga ilusad. Alice on blond ja Angelica on punane. Üldiselt on nad lihtsalt suurepärased.
  Ja nad tulistavad hordi paksuses vaenlasi.
  Alice võttis selle ja laulis:
  - päikesering,
  Taevas ümberringi...
  See on tüdruku joonistus!
  Ja sõdalane võttis selle palja kannaga ja viskas õhku plahvatusohtliku söepaki. Mis võttis palju Hiina võitlejaid ja rebis.
  Angelica märkis naerdes ja paljastas hambad, mis tal olid nagu suured pärlid:
  - See on lihtsalt suurepärane!
  Ja ka punajuukselise tüdruku paljad sõrmed lasevad õhku agressiivse hävitamise seguga lõhkekotte.
  Siin on tüdrukud - silmapaistvad vigurlendurid. Nad näitavad oma suurimat ja agressiivsemat klassi.
  Alice võttis selle kätte ja siristas hambaid paljastades:
  Joonistasin paberile
  Ringi allkirjastamine tahvlil!
  Ja jälle viskab tema paljas graatsiline jalg midagi väga surmava jõuga.
  Ja hävitusmass - hiinlaste tapmine.
  Angelica koogutas silma pilgutades.
  - See kõik saab olema nii - lummav!
  Ja tema alasti, ümmargune, roosa konts naelutatud nagu nael ...
  Sõdalased muidugi ei lase hiinlastel end lainega üle ujutada. Ja nad kõik roomavad.
  Taevaimpeeriumi sõdalaste arv on suur. Ja nad on kõik oksad ja oksad ning ma ründan suurima kirega.
  Angelica plaksutas käsi ja laulis:
  - Vene suursugusus tunnistab planeeti,
  Fašism purustati mõõgahoobiga...
  Tüdrukute luuletustes lauldakse võitu,
  Ja ma usun, et nad ehitavad kommunismi!
  Ja sõdalane võtab selle ja sülitab... Ja korraga kasvas maagilise plasma plekk ja kattis hiinlased.
  Ütleme nii - tüdrukud on need, keda vajad.
  Alenka tulistab kuulipildujatest hiinlasi. Siis lõikab ta neid mõõkadega ...
  Ja kui tema kätte ilmus justkui võluväel kuulipilduja. Ja ta purustab vaenlased.
  Nii niitis Alenka hiinlasi maha, andmata neile vähimatki armu.
  Ja neiu viskas paljaste varvastega mõrvarliku surmakingi ja ajas taevaimpeeriumi sõdalased laiali.
  Siis ta laulis:
  - Olen maailma tugevaim tüdruk,
  Lahe maise eetri peremees!
  Anyuta kinnitas seda:
  - Jah, lahe peremees!
  Ja ta võttis paljaste varvastega jalad ja viskas mõrvarliku surmakingi ning pani korraga maha nii palju hiinlasi.
  Siin on selline tüdruk.
  Ja ka helepunasetest nibudest, kuidas see välku laeb. Ja taevaimpeeriumi sõdalased veerevad ringi nagu heinavihjad.
  Anyuta võttis selle ja laulis:
  - Au Vene tsaaride ajastule,
  Teie vaenlane, inimesed, murdke!
  Nii töötavad tüdrukud. Ja Alla on nendega punapäine kaunitar. Ja rubiinnibude kapitaalremondist annab välk alla. Ja toob kaasa täieliku surma.
  Allah laulis irvitades:
  Ära murra tormaka tüdruku tiibu,
  Minus pole haletsust ja mitte juhuslikult ...
  Mulle ei meeldi vägivald ja impotentsus,
  Sellest on lihtsalt kahju ristilöödud Kristusest!
  Ta on selline võitluslik ja agressiivne sõdalane, täis energiat.
  Ka Maria hakkab maasikanibudest pulsari laadima. Ta põletab hulga Hiina võitlejaid ja kahib:
  - See on minu kosmosejõud!
  Ja ta silmad sädelevad välgust.
  Ja paljad jalad viskavad hävitamise kingituse. Need tüdrukud on kõrgeimast klassist.
  Olümpiamängud röövisid vaenlase. Samal ajal kasutas ta ka oma suurtest rinnanibudest tuliseid pulsareid.
  Kangelastüdruk töötas suure kiirendusega. Ta ei andnud kellelegi vähimatki võimalust.
  Ja sõdalane viskas paljaste varvastega väga hävitavaid surmaande.
  Ja kui ta laulis:
  - Kodumaa ja armee on kaks sammast,
  Millel planeet seisab...
  Me kaitseme oma rindu, me oleme teie riik,
  Kõik inimesed laulavad teie armeed!
  Taas kord annavad tema tomatiniplid tohutult tapva jõu kingitusi.
  Tankist tulistab ka Elizabeth. Ta tulistab, vajutades nuppudele oma helepunaseid nibusid, ja kiljatab:
  - Ma ei ole tugevam, ma rebin kõik tükkideks!
  Ja pilgutab oma partneritele silma.
  Elena nõustus sellega, vajutades vaarika nibuga nuppu ja mürsk sülitas torust välja, rebides hiinlasi:
  - Meie kommunismi kodumaa eest!
  Ja sõdalane pilgutas oma safiirsilmi.
  Catherine märkis, saates oma vastastele tapja kingitusi tõelise surmaga:
  - Kommunism on teadus!
  Ta vajutas uuesti oma rubiinist nibuga nuppu.
  Euphrosyne kuulutas suure kangekaelselt vaenlase vastu võideldes ja maasikanänni kasutades:
  - Meie usk helgesse tulevikku ei eita meie impeeriumi kuulsusrikast minevikku!
  Elizabeth nõustus sellega:
  - Nagu nemad kiitsid kuningat, nii kiidame ka meie!
  Ja sõdalane näitas pikka keelt.
  Ekaterina märkas sel juhul tulistades paljaste varvastega juhtkangi nuppu:
  - Ja Tšudski kaldalt,
  Jäisesse Kolõmasse,
  Kõik see on meie Maa,
  Kõik see oleme meie!
  Euphrosinia peksis, taaskord maasikanibu kasutades, ja müksas pilgutades:
  - Minu suur jõud
  Ma purustan krokodilli!
  Ja tüdrukud ründavad. Nende hulgas on Nataša ja Zoya.
  Siin võtsid tüdrukud haubitsast sellise hävitava surmaanni laengu.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - pommid lendavad ja raketid,
  Suurim PR...
  Rahva lauludes lauldakse,
  Kohutav löök tabas!
  Zoya ütles agressiivselt:
  - Võimas löök - hea!
  Ja ta võttis selle ja vajutas paljad varbad nuppudele. Need kõik on võitluslikud kaunitarid.
  Oleg Rybachenko seinal. Surematu poiss, kes näeb välja umbes kaheteistkümneaastane, viskab nõelu paljaste varvastega. Ja lööb edasitungivaid hiinlasi. Tosin korraga.
  Viskab nõelu ja Margaritat paljaste sõrmedega. Tüdruk hävitab vastased ja kriuksub:
  - Minu suur jõud!
  Ja ta võitleb vapralt.
  Nataša viskab ka paljaste varvastega võimsat bumerangi. Kuidas vastaseid purustada ja vinguda:
  - Suure hiilguse nimel!
  Siis lõikab Zoya hiinlasi mõõkadega ja loobib samal ajal paljajalu mürgiga nõelu. Ja laulab endale:
  - Venemaa avarustes,
  Me saame päästa kõik!
  Ja jälle langevad mõõgad vastastele. Ja kui hakivad, siis ilma igasuguse haletsuseta.
  Aga kui Aurora hakkas hävitama ja paljaste varvastega bumerange loopima, siis on see täielik häving. Ja tapetud hiinlased langevad punase kuradi löökide alla.
  Ja tüdruk möirgab:
  - Ma purustan ja rebin kõik!
  Ja kuidas ta võtab ja lõikab mõlema mõõgaga!
  Ja tema paljast kannast lendab terav ja läbistav ketas. See on üldiselt täieliku surma tüdruk.
  Ja siin on Svetlana otsustavas lahingus. Kuidas piiname hiinlasi ja lõikame nad mõõkadega väikesteks tükkideks.
  Tüdruk keris liblikat ja seitse Taevaimpeeriumi sõdalast häkiti surnuks.
  Ja siis lendavad paljastelt varvastelt teravad mürgised nõelad. Ja hämmastada hiinlasi.
  Oleg Rybachenko võitleb kollaste sõdalastega. Tema mõõgad värelevad nagu propeller.
  Poiss laulab isuga:
  - Minust saab tugevaim maailmameister,
  Me alistame Ameerika, Hiina!
  Ja jälle viskab poiss laste jalgade paljaste sõrmedega teravaid mänge. Ja kaks tosinat tapetud hiinlast langevad korraga.
  Siin on selline lahing. Reaalses ajaloos kaotas Petriini-eelse tsaari-Venemaa osa oma territooriumist. Siin aga võitlevad vene rüütlid ega kavatse alla anda.
  Oleg Rybachenko võitleb ja laulab:
  - Aga me oleme rüütlid täis vene vaimu,
  Timukad ei kuule kunagi meie lämmatatud oigamist!
  Ja jälle viskab poiss väga teravaid ja tugeva mürgiga, nõidade keedetud, väga peenikesi nõelu!
  Tüdruk Margarita on tema kõrval. Ja ka tema jalad viskavad selliseid surmavaid nõelu. Ja käed lõikasid ründavat hiinlast. Sõdalane hävitab vastased ja laulab:
  - Ma olen nii lahe, nagu kõigi riikide deemon ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Kõigi riikide valitseja!
  Nataša lõikab ka hiinlasi maha ja laulab:
  - Õhtul koidikul ei lase me saatanal võita!
  Ja tema paljastest jalgadest lendavad ka surmavad nõelad.
  Järgmisena hävitab Zoya vaenlased. Ja sellest tüdrukust paistab välja tulevat kolossaalset energiat.
  Ja kaunitari paljastest jalgadest lendavad bumerangid ja teravad nõelad.
  Warriors kriuksub:
  - Ma olen suur paljajalu unistus ja kaunitar!
  Ja jälle viskab ta oma vastastele midagi äärmiselt surmavat.
  Aga kui Aurora ajab veskit ja raiub hiinlased maha, siis on see hävitamise tipp.
  Ja siis viskab punapea oma paljaste varvastega torkivaid nõelu. Ja surnud kollased sõdalased langevad.
  Aga kui Svetlana lupanet. Ja samal ajal lendab ta paljaste jalgade vahelt terve hunnik nõelu, mis läbistavad ja tapavad kõike.
  Ja sõdalased krigisevad:
  - Nii, nii, nii - hankige fašist sendiga!
  Ja tema paljad jalad visatakse jälle surmavalt hiinlaste pihta.
  Nataša, hakkides mõõkadega kollaseid sõdalasi, märkis:
  - Natsidega oli nii lihtsam kui ka raskem!
  Svetlana märkis pärast veskist möödumist:
  - Ja meie, tüdrukutega, on see alati lihtne!
  Aurora kordas fänni vastuvõttu ja nurises:
  - Minuga ei hakka sul üldse igav!
  Ja tema paljastest jalgadest lendab surmav nõel.
  Ja Zoya võtab selle ja kriuksub:
  - Me ei ole prussakad, me oleme tüdrukud - suure hiilgusega!
  Ja jälle lendab midagi tema paljaste jalgade vahelt välja ja see tabab vaenlast.
  Tüdrukud võtsid seda tööd oma südameasjaks.
  See kindlus on peaaegu ainus venelaste tugipunkt selles piirkonnas. Ehitamisel on veel paar linna. Hea, et hiinlased Amuuri peale pead ei pistnud. Kuid Venemaa on tegelikus ajaloos kaotanud tüki oma territooriumist. Hiinas võimul väga agressiivne dünastia. Tüdrukud on aga need, kes suudavad Luciferi rügemendid lendu panna.
  Oleg Rõbatšenko lõikab hiinlasi. Ja kui poiss laulab:
  - Kõrgeim klass on ...
  Ja siis lendab poisi palja jala visatud bumerang ja kisa:
  - Sealiha lõikab kõik!
  Margarita viskas ka vaenlase pihta, mis on mõrv. Ta purustas selle tükkideks ja kilkas:
  - Olen paljajalu unistus ja suur kaunitar!
  Ja tema jalg viskab metsikuid kettaid.
  Järgmine lahingus on Nataša. Ja see viskab ka vaenlase pihta seda, mis vastaseid lõhestab.
  Ja ta teeb seda väga nutikalt.
  Ja tema paljad jalad viskavad tavalisi surmavaid nõelu.
  Järgmiseks Zoya lahingus. Ja ta viskab ka vaenlast, igasuguseid haakristi ja bumerange.
  Ja niidab vaenlase maha.
  Siis, kui see möödub:
  - Au heale kuningale!
  Aga lahingus ja Auroras. Samuti hävitab see Hiina vaenlasi. Ja kui viskab, siis viskab surmava jõuga.
  Ja lauldes:
  - Jah, Vene maa nimel!
  Ja ka tema paljastest jalgadest lendavad surmavad laengud.
  Svetlana ei vea ka vaenlast alt. Ja tema paljastest jalgadest lendab midagi, mis toob ilmse surma.
  Ja sõdalane laulab:
  - Me ei anna kunagi alla! Venemaale häda ei tule!
  Ja jälle saavad hiinlased haiget. Ja ta võtab selle ilma tseremooniata ja tükeldab.
  Kuus sõdalast ja sõdalast tabasid kõvasti. Ja raiub vaenlast ja viskab paljajalu.
  Hiinlasi maha raiudes laulis Oleg Rõbatšenko:
  - Tähevõitleja, su sarv puhub asjata -
  Teie maa on kaugel kahtlases hiilguses...
  Ridade vahel väriseb lahinguleek -
  Ühepoolses reegliteta mängus!
  Ja veel üks bumerang lendab poisi paljaste jalgadega, mis lõikas kõri läbi kümnekonnal hiinlasel.
  Poiss, nagu näeme, on võitleja.
  Ja Margarita on samuti lahingus. Ja nii ta paljad jalad töötavad. Ta hävitab vaenlased kahtlemata väga lahedalt.
  Ja tema mõõgad on nagu timukad.
  Sõdalane kriuksub:
  - Olgu au!
  Nataša tulistab ka paljaste jalgadega ja viskab surmavat. Ja samal ajal lõikab aktiivselt mõõkadega.
  Piiksub samal ajal:
  - Minu saatjaskond on riigile kuuluv meeskond!
  Järgmisena on võitluses Zoya. Samuti hävitamise kõrgeima taseme kurat. Kuidas liblikat mõõkadega hoida. Ja siis ta võtab ja viskab silmatorkavaid elemente paljajalu.
  Pärast seda möödub:
  - Armee rõõmustab - edeneb!
  Ja terve rida kaldus hiina kukkumisi.
  Tüdruk laulab endale:
  - Zoya armastab tappa! Ah, see Zoya!
  Ja siin on Aurora kiires rünnakus. Või õigemini agressiivne kaitse. Ja paljaste jalgade abil lööb vaenlased välja.
  Ja samal ajal kriuksub. Ja kui tema mõõgad lähevad mööda nagu kultivaatori terad, rebitakse kolm tosinat hiinlast tükkideks!
  Ja Aurora kiljatab:
  - Harmoonilised akordid, Venemaa lipp on väga uhke!
  Ja nüüd mahub tema paljas konts Hiina kindralile lõuga. Ta võtab ja kukub.
  Zoya on võitluses agressiivne. Ta lõikab oma vaenlasi ja karjub:
  - Kahtleme ja tapame kõik!
  Ja paljajalu lendavad sellised pistodad.
  Ka Svetlana ei vea kedagi alt. Ja hävitab vaenlasi, nagu lõikaks vikat rohtu. Hiinlased ebaõnnestuvad.
  Tüdruk karjub:
  - Pöörane nõel! Kao õuest välja!
  
  POKS JA RINGI LAHE POLIITIKA
  Sergei Ljahhovitš võitis poksimatši Sherron de Beersi vastu. Ta lõi teda prillidele ega jätnud lööki vahele.
  Ja ta tegi oma esimese tiitlikaitse.
  See tõi kaasa mõningaid muudatusi üldises lahingugraafikus. Tšagajevi vastu suunatud kohustusliku kaitse asemel otsustasid Nikolai Valuev ja Sergei Ljahhovitš esmalt võidelda raskekaalu tiitlite ühendamise nimel.
  See võitlus oleks tõesti huvitav. Sergei Ljahhovitšil on kirjas vaid üks kaotus, Nikolai Valuevil nelikümmend kuus järjestikust võitu. Ja ta on selge lemmik.
  Ja selle võitluse auhinnafond on mõlemale poksijale rekordilised kümme miljonit dollarit kahe peale.
  Võitlus toimus USA-s ... Paraku oli publik pettunud. Sergei Ljahhovitš vigastas paremat kätt ja kaotas punktidega kõik kaksteist vooru. Kuid ka Nikolai Valuev ei säranud. Ja ta ei saanud oma vastast nokauti ega isegi nokdauni saata.
  Kuid ta ühendas tiitlid ja suutis võita neljakümne seitsmenda võidu järjest.
  Võitlus Tšagajeviga ajastati ümber. Siis tekkis Tšagaevil põletik ja Valuev kakles teise, mitte liiga tuntud vastasega. Ja mitte liiga veenvalt alistas ta punktide kaupa. Ja siis võitlus sultan Ibragimoviga. Võitlus kujunes väga võitluslikuks. Paljud uskusid isegi, et sultan Ibragimov võitis selle. Eraldi otsusega andsid kohtunikud võidu siiski Valuevile. Ja ta viigistas järjestikuste võitude arvus Rocky Marchialiga - nelikümmend üheksa.
  Siis kohustuslik kaitse Ruslan Tšagajevi vastu... Aga taas kukkus võitlus läbi. Ja taas Ruslan Tšagajev vigastusega ja mängust väljas.
  Vene hiiglane pidas oma viiekümnenda juubelivõitluse (kui muidugi mitte arvestada, et Valuevi üks võitlus kehtetuks tunnistati!) Ruizi vastu. See oli kordusmatš. Esimeses ei võitnud Valuev pooliku otsusega veenvalt. Ja siis teine võitlus-rematš.
  Paljud arvasid, et Nikolai Valuev parandab oma tulemust. Ja mis oleks lahe... Aga jällegi ei näe Venemaa hiiglane just kõige parem välja ja võidab väga vastuolulise punktivõidu ja seda jällegi kohtunike eraldi otsusega.
  Siis veel üks võitlus Holyfieldiga. See võitleja on tõeline legend. Kuid ta on juba nelikümmend kuus aastat vana ja keegi ei usu tema võimalustesse. Ja Nikolai Valuevil on viiskümmend järjestikust võitu ja mitte ühtegi kaotust. Ta purustas Rocky Marchiali rekordi ja talle kuulub kaks raskekaalu meistrivööd.
  Jälle võitlus ... Ja jälle Nikolai Valuev vaevalt punktivõidu välja suutis.
  Ja seda ka kohtunike eraldi otsusega. Kuid ta parandas oma rekordit, viiskümmend üks võitu järjest! Te nõustute, et see on väga lahe.
  Ja siin on ka vabatahtlik kaitse David Haye vastu. Nikolai Valuev pole alates 1993. aastast saanud ühtegi kaotust. Siin ta on jälle lahingus ...
  Jälle duell, kus Nikolai kelk ei sära ja jääb kiiruselt alla vaenlasele.
  Aga see peab suurepäraselt vastu. Näitab vastupidavust. Ja selle tulemusel annavad kohtunikud taas Nikolai Valuevile võidu, eraldi otsused. Ja muidugi väga vastuoluline...
  Kuid Rocky Marchili rekordit on uuendatud. Viiskümmend kaks võitu järjest.
  Ja plaanis on uus vastane: Vitali Klitško, kes tahab ühinemisvõitluses saada kaks vööd korraga.
  Kuid läbirääkimised takerdusid peagi. Vitali Klitško võitles Sosnovskiga.
  Ja Nikolai Valuev võitles Morekiga, tugeva poksijaga, kuid sai mitu korda peksa.
  Ja see Nikolai Valuevi võit, juba viiekümne kolmas järjest, osutus kohtunike eraldi otsusel ebaveenvaks ja jällegi ilma nokdauni ja punktideta.
  Rekordit on aga uuendatud. Ja Nikolai Valuev pole kaotust tundnud kuusteist aastat - raskekaalu rekord. Ja viiskümmend kolm võitu järjest - rekord kõigi kaalukategooriate seas.
  Ja võitlust Vitali Klitškoga ja tiitlite ühendamist ei toimunud.
  Nikolai Valuev leidis peast healoomulise kasvaja ja ta oli sunnitud poksijakarjääri lõpetama.
  Tema vööde eest võitlesid David Haye ja Wladimir Klitško. Ja Klitško juunior võitis.
  Kuid Nicholas II poksijana, kes ametlikult purustas Rocky Marchiali rekordi ja kellele kuulub kaks vööd ja keda pole kunagi löödud, oli juba märkimisväärses hiilguses.
  Ja Ühtse Venemaa asemel otsustas Nikolai Valuev luua oma partei. Ta nimetas seda "Suureks hüppeks". Ja tal õnnestus 2011. aastal sensatsiooniliselt riigiduumasse pääseda. Ja siis osales ta 2012. aasta presidendivalimistel. Ja jälle sensatsioon, teine koht ja väljapääs teise ringi Vladimir Putini vastu.
  Blimey! Nikolai Valuevist on saanud uus särav poliitiline täht. Rahval sai vanadest poliitilistest prostituutidest kõrini ning ta valis uue poliitiku ja poksija.
  Vladimir Putin suutis aga teises raundis alistada Nikolai Valuevi, kuid tema eelis osutus üsna väikeseks.
  Kuid kommunistid tegid Zjuganovi ebaõnnestumise tõttu riigipöörde ja kommunistliku partei uueks esimeheks sai Sergei Udaltsov.
  See noor ja energiline mees lõi Vladimir Putini vastu tõelise tormi. Ja põnevus oli väga tõsine. Massilised kokkupõrked politseiga. Klubide kasutamine. Kinnipeetavate seas peksti ja isegi ohvreid.
  Nii jäid Sotši olümpiamängud ära. Seejärel toimus Maidan Ukrainas. Janukovitš kukutati. Putin ei hakanud sisemise ebastabiilsuse tingimustes Krimmi haarama. Ja Donbassis ei olnud sõda.
  Porošenko juhitud Ukraina oli tõusuteel.
  Poksikarjääri katkestanud Vitali Klitško otsustas naasta.
  Ja nüüd suutis ta Stevensoni nokauteerida. Ja saab neljandat korda raskekaalu meistriks, korrates Hollyfieldi rekordit. Seejärel tegi Vitali Criss Areola vastu uue kaitse. Selline võitlus on kättemaks ja lõi vastase jälle nokauti.
  Siis aga oli ta Kiievi linnapea töökoormuse tõttu sunnitud oma kuulsusrikka karjääri lõpetama.
  Wladimir Klitško, kuigi mitte täiesti veenev, suutis oma tiitlit kaitsta Tyson Fury vastu. Ja siis nokautis ta oma kaasmaalase Glazkovi. Ja siis kaitses ta ka Briani vastu. Ja purustas Joe Louisi rekordi kõige enam meistritiitli võitudes.
  Kuid on veel üks vöö. Võitis Denotay Wyder. See poksija on ainulaadne - kogu tema karjäär koosneb ainult nokautidest. Tervelt nelikümmend nokauti järjest - see on lahe! Ja Vladimir Klitško on juba nelikümmend üks aastat vana. Ja loomulikult äratas see ühinemisduell tohutut huvi.
  Ja esimest korda pärast võitlust Peteriga pole Vladimir Klitško vaieldamatu favoriit.
  Aga siin on võitlus Denotheusega. Knockdowni vahetus. Ja ometi võit lõpuks, isegi kui kohtunike Wladimir Klitško eraldi otsusega.
  Seega ühendas Wladimir Klitško esimest korda raskekaalus kõik neli põhivööd. Ja see on ainulaadne saavutus...
  Wladimir Klitško pidas järjekordse kordusmatši Wyderiga, seekord suutis ta nokauti lüüa ja näidata, et vanus ei ole sportimisel takistuseks. Parker võitis ka.
  Kuid siis, 2018. aasta sügisel, neljakümne kaheaastasena kaotas ta dramaatilises duellis Anthony Joshuale.
  See oli superheitlus... Vladimir Klitško pole kaotanud üle neljateistkümne aasta, kuid Anthony suutis siiski selle vastu võtta ja kõik neli vööd võita.
  Vladimir Klitškovi lohutuseks on vaid see, et 2018. aasta valimistel kaotas ka tema nimekaim Vladimir Putin. Pealegi ei võitnud Nikolai Valuev, kelle jaoks mood on juba möödas, vaid kommunist - Sergei Udaltsov.
  Kaotuse põhjuseks oli nafta- ja gaasihindade languse tõttu Venemaa majandusolukorra halvenemine. Ja Krimmi okupeerimise mõju ei saanud toimida. Nii et kõik oli teisiti. Kommunistid on tagasi. Ja jälle üle Kremli punalipp.
  Vladimir Klitško jätkas aga karjääri. Maailmas polnud koroonaviirust ja 2020. aastal suutis suurepärane poksija Ruiz juuniori võita ja taas maailmameistriks tulla. Seejärel kaitses ta oma tiitlit Ruiz Jr. Kuid kordusmatš oli taas Anthony Joshua jaoks.
  Palju rekordeid purustanud Wladimir Klitško teatas taas loobumisest.
  Kuigi tal õnnestus püstitada veel üks rekord - saada vanimaks absoluutseks maailmameistriks.
  Ja see on ka suur saavutus.
  Seejärel pidas Vitali Klitško Hollyfieldiga näitusevõitlust.
  Maailm läks oma teed.
  Oleksandr Usyk sai sensatsioonilise võiduga Anthony Joshua üle uueks vaieldamatuks maailma raskekaalu meistriks. Ja siis kaitses ta tiitlit tema vastu.
  Kuid Vladimir Klitško naasis ootamatult 2022. aasta sügisel. Ja ta võitles Usykiga veel ühe rekordi nimel.
  Ja see võitlus ületas kõik varasemad saavutused dramaatilisuses ja voolus.
  Ja Vladimir Klitško võitis taas sensatsiooniliselt. Ja võttis jälle kõik rihmad enda valdusesse. Ja neljandat korda tuli ta maailmameistriks.
  Tõesti, poksis pole kangelaslikkusel vanust.
  Elu läheb edasi nagu tavaliselt, kuid tõelised kangelased ei vanane kunagi!
  
  HITLER KÄED JUUTIDEST ÄRA
  MÄRKUS
  Adolf Hitler sai valgustatuks ja lõpetas juutide tagakiusamise. Vastuseks sõlmisid liitlased Kolmanda Reichiga tähtajatu vaherahu. Ja nüüd peab NSV Liit võitlema ühel rindel ja jõud on väga ebavõrdsed.
  . PEATÜKK #1
  Näiteks maailm, kus USA pakkus 1943. aasta märtsis Hitlerile tehingut: ta lõpetab juutide tagakiusamise, vastutasuks kuulutavad liitlased välja tähtajatu vaherahu. Aafrika lahingu kaotanud ja Stalingradis lüüa saanud füürer on sunnitud leppima. Noh, USA-l on oma arvestus - las nii diktaatorid kui ka totalitaarsed riigid hävitavad üksteist. Ja siis NSVL liigub kuidagi liiga resoluutselt edasi.
  Vaadake tagasi Euroopale, enne kui USA kohale ilmub. Suurbritannia on loomulikult ilma Ameerikata, sõdida ei taheta. Ja pealegi kardab ka Churchill punaste tulekut Euroopasse.
  Ühesõnaga, me nõustusime. Hitler lõpetas juutide tagakiusamise ja hävitamise ning liitlased lõpetasid 1. aprillist igasuguse pommitamise ja võitluse. Aga see pole muidugi veel kõik. Kavalusega hakkasid nad natsidele midagi müüma. Ja NSVL nüüd tasuta abi ei saanud, vaid sai osta ainult kulla eest.
  Läänes on valitsenud täielik tuulevaikus. Idas käis sõda peamiselt õhus. Ka maal, pausi ajal. Sakslased valmistasid ette pealetungi Kurski kühvel, Punaarmee asus kaitsele ja kaevas maasse.
  Kuid vaherahu läänes on midagi muutnud. Esiteks muutusid sakslased õhus palju tugevamaks, peaaegu pooled nende lennukitest olid varem lääne poolt häiritud.
  Teiseks ei kiirustanud Hitler enam nii väga ründama. Ta tahtis väga, et Tiger-2, Lõvi ja eriti Hiir testitaks lahingus.
  "Tiger" -2 alustas masstootmist enne kedagi teist juba mais. Kuid sellel oli kergem, vähem kaitstud Porsche torn. "Maus" alles juunis testiti, mis näitas rahuldavaid tulemusi. Töö tanki "Lion" kallal jätkus uuel viisil. Kuid auto oli vaja ümber teha Mausi võimsama mootori all ja tugevdada külgede soomust. "Maus" ja "Lion" ei pidanud ilmselgelt rünnakuga sammu ning "Tiger" -2 vajas endiselt meeskonna väljaõpet ja seeriaviisilist kasutuselevõttu. Lisaks lasti seeriasse nii Jagdpanther kui ka kiiruga välja töötatud Panther-2. Viimasel autol oli Pantherile sarnane relvastus, kuid külg- ja esisoomus olid paksemad, mis tõstis kaalu. Kuid "Panthers" -2 ei pidanud lahingu algusega sammu.
  Stalini kannatus katkes ja 5. augustil 1943 asus Punaarmee ise pealetungile.
  Nõukogude vägede ülekaal arvuliselt oli seekord väiksem kui pärisajaloos. Sakslased suutsid oma väed Aafrikast välja tuua ja Euroopast viidi üle rohkem vägesid. Eriti lisatud õhutõrjerelvad. Jah, ja tanke oli rohkem ning relvade koguvabastamine ilma liitlaste pommitamiseta osutus suuremaks.
  Ja kaitse on tugev. Sakslased on eriti tugevad lõunas, kus on Mainstein ja nende põhijõud. Seal üritas Punaarmee edasi liikuda, kuid edutult. Tema rünnakud peatusid peaaegu kohe. Jah, ja Saksa "Tigers", "Panthers", "Ferdinands" on kaitses väga tugevad ja rünnakul halvemad.
  Oryoli suunal olid sakslased mõnevõrra nõrgemad. Ja Punaarmee, vastupidi, andis peamise löögi just seal. Seega on saavutatud rohkem.
  Kuid sellegipoolest on sakslaste kaitse insenertehniliselt arenenud, tankid ja iseliikuvad relvad näitavad end kaitses suurepäraselt ja mis on märkimisväärne, venelastel pole taevas üleolekut. Pigem vastupidi, kuigi Focke-Wulf end päriselt ei õigustanud, on "G" modifikatsiooni Me-109 paras tööhobune ja mis peamine, seda on palju. Ja ässad on päris tugevad. Nüüd on Huffmanist saanud Luftwaffe uus tõusev täht. Jah, ja sakslastel on kütusega lihtsam, osa naftasaadusi müüvad USA ja Suurbritannia. Ja liitlased ei pommi Rumeeniat, vaid ka sünteetilise bensiini tehaseid.
  Õhus olles pole seda võimalik üles võtta. Tõsi, nõukogude ässad võitlevad Focke-Wulfiga hästi, seda enam, et autol osutus ilmselge viga - kütusepaake ei täideta inertgaasiga ja neid on lihtsam põlema panna. Tõsi, masin ise on relvadega üsna võimas ja õige taktika korral võib olla ohtlik. Ja rindepommitajana pole see halb, see kannab kaks korda rohkem pomme kui PE-2.
  Punaarmee edenes aeglaselt. Natsid klammerdusid iga asula külge ja kaitsesid põhjalikult. Jah, ja isegi uusi jõude tõmmati lahingusse. Siin on paar "Hiiri", osales lahingus. Kuid siiski, poolteist kuud hiljem, piiras Punaarmee Oreli ümber ja Saksa väed lahkusid linnast. Oryoli ripp oli ära lõigatud, kuid seni piirdusid Punaarmee edu sellega. Lootused olid seotud talvega. Kui sakslaste võitlusvõime järsult langes.
  Stalin tegi üleskutse ja märkis, et suvel ei õnnestunud sakslastel sentimeetritki Nõukogude maad vallutada ning Punaarmee vallutas Kotka tagasi ja vajutas Fritzile ning külma ilmaga ootavad meid ees uued võidud.
  Tõepoolest, Saksa tehnika ja sõdurid võitlesid talvel nõrgemalt. Punaarmee suutis lõunas läbi murda Fritzi kaitsest ja tungida Dneprini. Edu saavutati ka keskuses. Leningradi lähedal peksti jaanuaris ka natsid ja linn vabastati. Tõsi, kevad tuli ja Fritz suutsid Punaarmee Dnepril peatada.
  Ilm oli külm, kaunitarid saabusid just kahekümne viiendal detsembril. Sajab lund ja tuul ajab lokke. Ja nad valisid endale mitte kõige soojema koha - otse Leningradi lähedal.
  Kohale jõudes andsid bikiinides tüdrukud end läbi lumehangede sörkida. Tegelikult peavad tõelised aarialased näitama, et nad ei karda ühtegi, isegi kõige rängemat külma. Koos nendega põgenes Jaapanist saabunud ninjapoiss, keda kõik kutsusid Karaks.
  See poiss sai kuulsaks erioperatsioonidel osalemisega. Mõnusad idamaised näojooned koos tundmatult isalt päritud blondide juustega tegid poisi väga nägusaks.
  Tüdrukud vaatasid talle vastuseks isegi silma, ehkki Karas pole võib-olla veel nende jaoks paar. Kuid lihaste reljeef jookseb nagu traat nii, et isegi need paadunud ja kogenud tiigrid ei suuda sellega sammu pidada.
  Tüdrukud said pärast sünnitust treeningbaasis oma vormi täielikult tagasi, kuid igale supermehele ei anta nii jäist tempot vastu pidada.
  Stella, kes, nagu Magda von Singer, suutis venelastega võidelda, märkis:
  - Nende peamine liitlane on pakane ja lumi. Ja nii, miski pole lahedam kui britid!
  Magda märkis õigesti:
  - Ma ei ütleks seda. Venelased on palju tugevamad ja nende üksused ei tagane praktiliselt kunagi!
  Stella, tehes sörkimise ajal saltot, itsitas ja märkis:
  Kuid see on pigem nõrkus kui pluss. Ma ei saa üldse aru sellistest vägede juhtimise ja kontrolli meetoditest nagu paisuüksuste loomine ja taganevate üksuste komandöride hukkamine.
  Gerda, kes ennast joostes ja venitades ümber pööras, nõustus:
  - Muidugi, hea sõdalane ei tule pulgast välja. - Siin oli blond tüdruk aga sunnitud tunnistama, valutades südant. - Aga venelased võitlevad hästi, kui nad on juba kaks ja pool aastat vastu pidanud. Soovime nende elujõudu!
  Clara turtsatas põlglikult.
  - Meie, ütlete?
  Gerda itsitas ja märkis:
  Meie oleme eliit! Eriti Marseille!
  Kõigi aegade ja rahvaste parim äss, hoolimata Hitleri kategoorilisest keelust, kes tahtis, et see võitmatuse sümbol keskenduks eranditult õpetajatööle - oli ju ikkagi kindralleitnant, murdis siiski rindele.
  Õigemini lubas füürer tal lahkelt tagasi tulla, kui sakslastel kuskil halb oli.
  Natsid muidugi igaks juhuks tugevdasid kaitset ja valmistusid talveks, kuid nad kahtlesid tugevalt, et venelastel jätkub ressursse laiaulatuslikuks ründetegevuseks.
  Luure aga töötas. See tähendab, et teave eelseisva pealetungi kohta Tihvini vabastamiseks lekkis siiski välja. Veelgi enam, nõukogude väed alustasid võimsat suurtükiväe ettevalmistust just jõuludeks.
  Katjušad peksti ja isegi paar esimest Andrjuša suure võimsusega reaktiivheitjat. Ja mürin oli selline, et paljajalu, poolkülmunud tüdrukud püüdsid selle kinni.
  Õnneks on nende kuulmine suurepärane ja silmad säravad sädemetest.
  Üksteisele otsa vaadates jõudsid tüdrukud järeldusele:
  - Noh, nüüd võitleme korralikult!
  Ja ninjapoiss Karas ütles:
  - Minu ülesandeks on siseneda Leningradi ja uurida kõike seal. Sa oled skautide jaoks liiga ilus!
  Magda kallutas lõdvalt ripsmeid ja vastas:
  - Ja sina ka. Ja kui venelased tunduvad imelikud, siis teie aktsent?
  Karas märkis loogiliselt:
  - Kui sa räägid vene keelt liiga õigesti, reedab see sinus välismaalast palju rohkem. Igal juhul jooksin mina ja sina purustage nad tiival korralikult.
  Tüdrukud tormasid oma tanki. Lõppude lõpuks on nad proovitankerid. Ja nad valisid enda jaoks midagi uut. Täpsemalt isegi kaks algaja tanki korraga, mida tuleks katsetada ees.
  Nimelt "Nirgid", kahe meeskonnaliikmega ja väga madala siluetiga autod. Esimesed uue põlvkonna tankide mudelid, kus sakslased tegelesid tegelikult paigutuse tihendamisega. Ja huvitavat juhtimisalast oskusteavet. Eelkõige elektriülekanne ja mootorisse paigaldatud käigukasti asukoht. Ja tankistid ise olid tegelikult pikali. Samal ajal olid käigukast ja mootor paigutatud taha ning tüdrukud asusid mugavalt kõhuli. Ja nende jalad vajutasid taga käike ja nuppe ning käed, vastupidi, liikusid käiguvahetusel mugavalt. Kõige lamavad istmed on valmistatud eritellimusel ja kopeerivad nende keha kuju. Tõsi, torni pole - need osutusid iseliikuvateks relvadeks ja nii madalaks, et rullid asuvad väljas.
  Muidugi kahur pöörata ei saa, küll aga võib veidi pöörelda. Noh, tank ise keerleb kuulsalt ümber oma telje ja seega kompenseerib torni puudumise.
  Magda selgitas seltsitüdrukutele:
  - Nii et ilma tornita on tankid odavamad ja madalamad. Siin saame kõrgust reguleerida, langetades kuni 1,2 meetrit ja tõstes kuni 1,5 meetrit. Peaaegu nagu partisanid, roomame plastunsky viisil.
  12-tonnise massiga autol oli suurepärane 82-millimeetrine esisoomus 40-kraadise kaldenurga all horisontaaltasapinnast ülaosas. Alumine on väga väike. Küljed on kaitstud kehvemini, 60 millimeetrit, aga rullid ise katavad ikka. 400 hobujõuline mootor tagab suurepärase sõiduomaduse. Lisaks võimaldab rullikute ja vedrustuse asukoht mitte ainult siluetti vähendada, vaid tagab ka suurepärase maastikusõidu läbi lumehangede.
  Meeldib või mitte, aga raskem menaaž, alustades Pantrist, palju raskem ja kohmakam. Ja lumehangedel ja täiesti kirst.
  Gerda, kes asus elama oma kauaaegse elukaaslase Clara juurde, ja tahes-tahtmata tundis ta paagi kitsas, kompaktses ja piklikus kastis ebamugavust. Kuigi loomulikult tuleb austust avaldada sellele, et T-4 relvastuse ja parima soomukiga auto mahtus 12-tonnisele kaalule. Blond terminaator märkis:
  - Kõige mugavamad tankid olid "Tiger" ja "Lion". Selles autos on isegi meil, tüdrukutel, raske ümber pöörata.
  Clara vastas:
  - Aga kaitse. Nagu viimane "Panther", mis alles novembrist alates hakkas vägedesse sisenema 60-millimeetrise kerega. Tõsi, otsmik on meil 120 millimeetriga paremini kinni, aga sinna on vaja ikka sisse pugeda. Sellise nurga all nagu meie oma, rikošetib 85-millimeetrine kahur isegi tühjalt tulistades.
  Gerda sügas jalga kõrva taha, kuid see liigutus surus siiski soki vastu kaldkatust ja märkis:
  - Meid hoiatati, et venelastel võivad olla 122-millimeetrise kaliibriga tankid. Intelligentsus ei maga!
  Clara ütles enesekindlalt, ajas põsed välja ja keeras vihast suud välja:
  - Meie luure, nagu alati, on tipus. Ainult meie olime suletud kitsasse kasti.
  Uut 400 hobujõulist mootorit, nagu juhend ütles, sai lühiajaliselt turgutada vee-metalli ehk lämmastiku seguga. Sel juhul võis tank kihutada mitu minutit kiirusega üle 100 kilomeetri.
  Nõukogude võim tegi enne seda läbimurret, hävitades kõik natside kaevikud ja punkrid. Kuid natsid tõmbasid suurema osa vägedest teisele ja kolmandale liinile. Pärast seda üritati jalaväele vastu tulla suurtükitule ja kuulipilduja auastmetega.
  Ees muidugi liikusid tankid. Kuna võimsam T-34-85 polnud veel masstootmisse jõudnud, ründas väiksem ja mobiilsem T-34-76. Nad ronisid kaotustest hoolimata kaeviku joonele ja kasutasid oma suurepärast sõiduvõimet lumes.
  Ja siin üritavad vastata Saksa autod. T-4 tootmine on juba lõpetatud, kuid mitmed neist tankidest on endiselt kasutuses. Kummalisel kombel liiguvad nad lumehanges paremini kui uuemad koletised. Need tuleb veel kohale tuua, et väljakute vahele ummistunud lumi ära koristada. See on isegi naljakas, kuidas Fritzid keedavad padades vett ja kallavad seda siis rööbastele nii, et see alatu koorik tuleb maha.
  Isegi parim Saksa tank "Lion" kannatab isegi selliste rullidega. Tõsi, enamiku modifikatsioonide puhul on prantslased sellega juba arvestanud ja masin ise on võimeline lööma kolmkümmend neli. Kuid see on ainult suhteliselt lihtne.
  Aga paar Saksa tanki siiski liikus. Aga ülejäänu, kuidas öelda... Tipus! Tõsi, "Lõvist" püüavad lahedad tankerid T-34-76-le pikalt pihta saada. Tuleb märkida, et arvestades nõukogude konstrueeritud valutorni soomuse haprust, on kahjuks võimalus tabada.
  Legeerelementide puudumine on nii terav, et isegi Fritzi 50 mm püssid on ohtlikud. Väikese 37 mm kahuri tabamused põhjustavad aga ka varisemisi ja soomuste varisemist või kere koos torniga pragusid.
  "Kolmekümne nelja" suhteline haavatavus tõi kaasa asjaolu, et idee varustada "Panthers" võimsama relvaga lükati edasi paremate aegadeni. Või täpsemalt kõige hullemad - kui IP-d sarja sisse lähevad. Kuid seni pole IS-1 massiseeriaks muutunud. Kuid teave on juba lekkinud IS-2 kontole. Kuna paljud kindralid said juba aru, et NSV Liit on peaaegu hukule määratud, ega pidanud häbiväärseks oma kodumaad raha eest reetma. Nii et spioonide arv, sealhulgas peastaabis, on oluliselt kasvanud.
  Siin on "Lõvi" raske modifikatsioon 128 mm kahuriga. Ta püüab oma pika käpaga jõuda kolmekümne neljani. Aga proovi sisse saada.
  Nõukogude tankistid otsustavad aga ise Fritzi rünnata. Isegi Wehrmachti relvade tulekiirust arvestades on see enesetapp.
  Siin õnnestus "Lõvil" torn maha rebida ja neli sõpra lendasid nagu tuvid järgmisse maailma. Kuid teised tankid hakkavad veelgi aktiivsemalt otsa saama. Siin on meistrid diiselmootorite turgutamiseks kuidagi teritanud, et nad, küll lühiajaliselt, aga ilma igasuguste segudeta, kiirendavad paagi 70 kilomeetrini. Pärast seda laske mootoril puruneda. Kuid siin tulevad rünnakule meeleheitel tüübid, kellel pole enam tagasiteed. No mida? Kui muidu on võimatu elada, siis unusta ellujäämine.
  Ja nüüd, nagu deemon lumemaailmast, rammib Nõukogude tank, valides oma kõige kallima ohvri, rasket ja surmavat "Lõvi". Saksa auto oli just hakanud angaarist väljuma.
  Löök on tugev, nõukogude masina koon on painutatud. Lion on üsna madal ja mõlema masina kered on lamedad. Ja siis plahvatab ees olev Saksa mootor. Ja tulekahju algab ja natside lend läbi alumise luugi.
  Muidugi ei suutnud kõik Nõukogude tankid rammimiskauguseni läbi murda. Fritzi tööriistad töötavad ja lihvivad. Kellel aga õnnestus, kuidas ta lööb!
  Gerda ja Klara olid oma sõpradest veidi ees ja jäid piiridesse, kui juba nõukogude autosid paistis. Noh, saab tulistada, aga parem on läheneda. Viie kilomeetri pealt on isegi kolmekümne nelja hapra soomust raske võtta.
  Fiery Clara märkis filosoofiliselt:
  - See on alati nii. Ei saa kaugelt tulistada!
  Gerda vastas:
  - Sa suudad, kui oled piisavalt ettevaatlik!
  Kuid seni pole olukord sundinud neid kaugelt tuld avama. Ja vaevalt keegi neid märkab, valgeks värvitud tank. Kui hea auto on. Keegi ei süüdista šassiid.
  Ja jah, sõit on sujuv. Nõukogude sõidukid pole ka halvad ja siin on nad juba Saksa esimesse kaitseliini sisse murdnud ja teisest läbi murdmas. Ja ilm ei lenda, lumetorm on tõusnud ja arvukad Wehrmachti lennukid on väljas.
  Arvestades punase lennunduse arvulist nõrkust ja teravat kütusepuudust, ei saa paremat ilma olla.
  Las Fritz peitub. Juba hakkasid mõned isegi valgete kaltsudega lehvitama. Hitler jääb tühjaks.
  Gerda tulistas kahe kilomeetri pealt. Põhimõtteliselt pole see veel kindel lüüasaamine, aga kui palju sakslasi õnnestus venelastel sandistada, siis mida oodata. Pealegi on kolmkümmend neli veel vähem visad kui sõja alguses ega ole veel jõudnud uusi maardlaid välja arendada. Nii et...
  Blond terminaator oli väga mures, kui ta relva päästikule vajutas. Ta on juba kaotanud otselaskmise harjumuse, kuigi jätkas lasketiirudes ja -tiirudes harjutamist nii raseduse ajal kui ka esimestel toitmiskuudel. Kuid ilmselt on lihtsam võidelda bikiinides ja paljajalu, saad autoga üheks. Mürsk tabas ja väänas torni. Ei, see ei süttinud, kuid see pidi siiski peatuma, sõber. Ja nüüd veel üks ohver.
  Clara sosistab:
  - Kes on harjunud võidu nimel võitlema. Ta läheb koos meiega hauda.- Gerda tulistas ja punajuukseline sõdalane parandas. "Või õigemini toome kõik koos oma vaenlased hauda.
  Lumivalgeke, Terminaator katkestas vihaselt:
  - Kui inspiratsiooni pole, ära tõmba tähelepanu lauluga!
  Clara küsis paluvalt:
  - Laula ise! Sa oled nii võimekas.
  Ja Gerda, tulistades, laulis;
  Kodumaa ja sõjavägi on kaks sammast,
  Millel planeet puhkab!
  Me kaitseme sind oma rindadega,
  Teie armeed soojendavad kõik inimesed!
  
  Pilved on jahedad ja kuumus paistis,
  Kuulipilduja hõõrus sõduri õlga!
  Igavesti kodumaa oleme sinuga,
  Kaevame kurikaelale haua!
  
  Jah, mõnikord on õnne nägu julm,
  Kuul püüab läbistada meie südant!
  Ta taandus veidi ja võitleja suri,
  Avage Issanda uks kangelasele!
  
  Põhjatus taevas on meil rahu,
  Paradiis, õnnistatud sõdalane ei sära!
  Rahu isamaal kannan endaga kaasas,
  Meie lapsed maitsevad võidu vilja!
  Lauldes võitis Gerda veel üheksa tanki, parandades sellega oluliselt oma skoori.
  Siis laulis Clara:
  viipavad tähekõrgused,
  Tõmba ligi lõpututele vahemaadele!
  Ja meie mõttemaailma inimesed,
  Unista lendavast Ikarusest!
  
  Mu silmad on suunatud taevale
  Kera on raske puudutada...
  Archimedese esimestest kruvidest -
  Hööveldasin need pikaks ja tüütuks!
  Siis ei suutnud tüdruk vastu panna ning hakkas näpuga näitama ja ennast tulistama. Nõukogude tankistid ei pööranud laskudele tähelepanu, kuigi kaasa tuli ka Magda iseliikuv püss. Sellegipoolest ei näe sa lumetormis tegelikult, kuhu, mida ja kuidas see tabab. Lisaks istusid mõlemad tankid maha ja muutusid lumehangest peaaegu eristamatuks. Jah, ja uus relv oli silmapaistmatum ja lõpus oli valguse väljalaskeavaga summuti. See on Fritzi kõige salakavalam auto.
  Taevas läks veidi hullemaks. Ilmus reaktiivlennuk ME-262, millel oli väga suur kiirus ja seda oli väga raske alla tulistada. Focke-Wulf ja eriti selle modifikatsioon TA-152 muutus kiiremaks ja täiuslikumaks.
  Ja ilmus ME-309, väga hea auto. Tal on neli kuulipildujat ja kolm 30 mm õhukahurit suurel kiirusel 740 kilomeetrit tunnis. Kuid see pole täpsemate modifikatsioonide taustal piir.
  Suvel püüdis Punaarmee keskuses edasi liikuda, kuid see ei õnnestunud. Sakslased suutsid seekord Stalini plaani paljastada. Jah, ja Dneprist on saanud usaldusväärne kaitsepiir. Lahingutes ilmus arenenum "Panther" -3 88-mm kahuri ja 850-hobujõulise mootoriga. Ta osutus kaitses suurepäraseks tankiks ja vasturünnakutes mitte halvaks.
  Rüütlikrossi allatulistatud lennukite arv kasvas sajani, nii et sakslaste ässad lõid kuulsaks.
  Rünnak lõppes Punaarmee lüüasaamisega ja natsid vallutasid taas Smolenski. Tõsi, talvel tagastas Punaarmee selle linna tagasi. Rindejoon külmus Dnepril.
  Sakslased rakendasid reaktiivlennukite vabastamist ja saavutasid õhuüleoleku.
  Neljakümne viies aasta möödus positsioonilahingutes. Rindejoon muutus nagu Esimeses maailmasõjas passiivseks. Fritzil on nüüd E-seeria tankid, mis on veel üsna toored.
  1946. aastal hakati natside rindel vaatlema ketaslennukeid. Kuid need masinad on liiga kallid ja üsna haavatavad, need erinesid ainult väga suure kiiruse ja suure kõrguse saavutamise võimaluse poolest. Neid kasutati luurel ja pommitamisel distantsilt.
  XE-162 osutus raskesti juhitavaks ega vastanud ootustele. Kuid ilmus täiustatud mudel ME-262 "X", mis näitas suurt kiirust, paremat manööverdusvõimet ja hirmuäratavaid relvi.
  Natsid domineerisid endiselt taevas ...
  Siin tabas Oleg Rybachenko end tõsiasjast, et see pole muinasjutt, vaid kõige tõelisem universum. Ja et nende kuus peavad siin võitlema. Täpselt uueks 1947. aastaks, et otsustava manöövriga natside selg murda.
  Vaatamata lumele olid Magnificent Six peaaegu alasti, kuid laetud lahingumaagiaga.
  Oleg Rõbatšenko lõi mõõkadega, lõigates läbi natside tankidest, seejärel viskas palja lapseliku jalaga granaadi, rebis Fritzi ja ütles:
  - Au suurele Nõukogude kodumaale!
  Margarita Koršunova tulistas ka hästi sihitud plahvatuse, lõigates natsid ära ja lõi seejärel mõõkadega. Pärast seda lasi ta palja jalaga hävitamise kingituse.
  Tüdruk hüüdis:
  - Au kommunismile!
  Nataša asus rünnakule. Ta andis kuulipildujapuhangu, lükates Fritzi alla. Siis lõi ta mõõkadega nende tanke. Ja pärast jalgade paljad varbad andsid annihilatsiooni kingituse.
  Ja lõpuks läks tal rinnahoidja lõhki ja välk lendas ta helepunasetest rinnanibudest.
  Nataša kilkas:
  - Ma olen universumi meister!
  Zoya tulistas kuulipildujast. Ta niitis kuulsalt natse. Tema pikenevad mõõgad lõikasid läbi tankide. Ja tema kuulsamad paljad jalad saatsid surmasõnumeid.
  Kuid ka tema rinnahoidja lõhkes ja karmiinpunastest nibudest lendasid põrgulikud pulsarid.
  Zoya säutsus:
  - Au kodumaale! Au!
  Siin ründes ja Augustine. Selline agressiivne tüdruk. Ta viskas paljaste jalgadega seda, mis toob surma. Ja siis andis ta pöörde, niites vaenlased maha, ja siis ta juhtis mõõkadega veskit. Lõpuks purunes ka tema rinnahoidja ja rubiinist lendasid nibud surmavalt, andmata ellujäämisvooludele võimalust. Ja sakslastel oli väga raske. Tundus, nagu oleks tulenupp üle peade läinud.
  Augustine ütles:
  - Meie kõige püham kommunism!
  Svetlana pidas vastuvõttu mõõkadega - liblikas. Ta lõikas ära tankide tornid. Siis võttis neiu ja saatis palju kuulipildujaid. Siis saatsid tema paljad varbad hävingu ja hävitamise. Ja siis lõhkes rinnahoidja uuesti ja nüüd langesid põlevad pallid natsidele.
  Svetlana kostis:
  - Ma olen maailma tugevaim! Vaenlased leotavad kõik tualetis!
  Oleg Rõbatšenko, see igavene poiss, sai mõõkadega läbi. Siis andis ta kuulipildujapuhangu. Pärast seda, paljaste, lapselike jalgadega, viskas ta mõrvarliku surmakingituse, rebides Fritzi. Ja pärast seda vilistab terminaatoripoiss... Tuhanded varesed rammisid ehmatusest Saksa lennukeid. Näitab kõrgeimat vigurlendu.
  Margarita Koršunova häkkis ka oma mõõkadega, lõigates natside eest tornid ära. Siis andis tüdruk kuulipildujapuhangu, pannes natsid maha. Ja siis viskasid laste jalgade paljad sõrmed väga surmava hävingukingi. Ja nad rebisid Fritzi laiali.
  Ja lõpuks, kuidas tüdruk vilistab... Ja tuhanded hullunud varesed põrkuvad fašistlike lennukitega, muutes need rusudeks ja tuhaks.
  Ka Nataša pole laisk. Ja ta lõikab mõõkadega ja saadab surmaanni oma paljaste varvastega. Ja siis, kui rinnahoidja lõhkeb, tormavad helepunastest rinnanibudest surmavoolud.
  Ja nad löövad natsid surmavasse segadusse ...
  Oleg Rybachenko märkis:
  - See on meie venelaste tere!
  Nataša kinnitas:
  - Ja me näitame vastuvõttu tasuta!
  Zoya lõikab ka natse mõõkadega. Ja ärge laske neil päästikut tõmmata. Ja mõõgad peavad liblikate vastuvõttu. Ja tankidest rebitud tornid lendavad. Zoya hüüab:
  - Au isamaale!
  Ja tema paljad varbad loobivad laastava tõelise ja vääramatu hävingu kingituse.
  Ja siis lendab vaarika nännist välja selline tulikuum piste, et immutab palju Fritzi põhjalikult läbi.
  Kuid nabast annab see välguga järele ...
  Zoya karjub:
  - Üks kaks kolm!
  Augustinus virutas mõõkadega, raius fašistide pead ja kinnitas:
  - Pühkige lokaator!
  . 2. PEATÜKK
  Paljaste jalgadega andis neiu järjekordse hävitamise kingituse. Rebis fašistid laiali. Ja siis alistusid rubiininibud masinat rebinud pulsarile.
  Ja kuidas ta naba sülitab välja välku, mis tapab natse. Ja võimeline praadima terve pataljoni.
  Ja siin peksab Svetlana Fritz, kes tegutseb nagu tõeline võitlusrobot. Ja tema paljad jalad tekitavad veel ühe osa hävingust.
  Ja karmiinpunased nibud paiskavad välja maagilise plasma voo ja tsunami. Mis on isegi rohkem kui surmav.
  Ja kuidas muidu ja naba natside armaad võtab ja surmav ainulaadne viskamine.
  Svetlana möirgab täiega:
  - See on minu superhitt!
  Oleg Rõbatšenko muigab. Näiteks Saksa kergetank E-25. Kakskümmend kuus tonni kaaluv see kehastab Pantheri relvastuse ja soomuse paksust. Kokku panid sakslased mootori ja käigukasti kokku ja risti üle tanki kere. "Pantri" kõrgus vähenes peaaegu poole võrra. Ja kaalus peaaegu kahekordseks. Ja kaitse on muutunud veelgi paremaks, tänu soomuse suuremale kaldele.
  See muidugi ei pruugi teile meeldida. Uusima üheksasaja hobujõulise mootoriga on Saksa auto väga mobiilne.
  See lihtsalt lehvib kiiresti.
  Poiss vilistab uuesti. Varesed jäävad laine kätte ja saavad infarkti ning kukuvad natsidele pähe. Ja asetage vastased.
  Siis aga kõlab käsk ja uhke kuue, paljajalu välkuvad, ümmargused roosad kontsad, lahkuvad nõukogude positsioonidelt.
  Ja kohe lähevad sakslased pealetungile. Ja nad murravad kaitsest läbi, kiiludes Nõukogude positsioonidesse, ümbritsedes taas Smolenskit. Ja see on tõsine väide.
  Vangistuses olid kaks kolmeteistaastast pioneeri Petka ja Sashka. Natsid rebisid poistel riided seljast ja ajasid nad lühikeste pükstega läbi lume. Lumekuhjadel olid vangistatud laste paljaste jalgade jäljed. Pioneeridega sõideti öösel pool tundi. Oli veebruar ja ikka külm. Siis viidi nad peaaegu alasti onni viieks kuni kümneks minutiks soojendama ja siis jälle külma.
  Poisid kannatasid kõvasti ja olid punase nahaga nagu vähid. Kuna natsid ei olnud midagi saavutanud, kasvatasid nad nad püsti. Ja paljaste jalgade all süütasid lastejalad tuld.
  Nii nad persse läksid. Petka ja Sasha, kes ei suutnud piina taluda, hakkasid karjuma. Kuid ikkagi midagi kindlat timukad ei öelnud. Kuigi nad lõikasid pioneere okastraadiga.
  Sakslased piinasid ka komsomolinaisi, sundides neid paljajalu ja lühikeste pükstega ainult lumes käima.
  Sakslastel olid väga suured E-seeria tankid ja nendega ei saanud kergesti toime tulla. Eriti E-75, mis oli igast küljest suurepäraselt kaitstud, kuid samas üsna mobiilne.
  Näis, millist kahju võivad tekitada kaks vaid kaksteist tonni kaaluvat autot? Kuid sel juhul otsustavad kõik töötajad. Tüdrukud praktiliselt ei eksinud, kuigi mitte kõik tabamused ei osutunud surmavaks. Kolm-neli korda kaldus kolmekümne nelja raudrüü rikošetis ja kümmekond padrunit tekitas erineva raskusastmega, kuid selliseid, mida on põllul lihtne parandada. Kuid umbes viiskümmend Nõukogude sõidukite halva kvaliteediga soomust sai tõsiselt kannatada.
  Näiteks komandöri kolmkümmend neli hakkasid rebenema, kui laskemoon plahvatas. Torn visati kaugele ja koon muutus rooliks. Inimesed surid ka.
  Nõukogude tankistid said hilinenult aru, kes neid nõelab, ja püüdsid vasturünnakut teha.
  Tiigritüdrukud on väga rahvarohked, kuid 82 mürsku laskemoonakoormus on Pantheriga üsna võrreldav. Kuigi laskemoon toetub ninale ja tüdrukud koorivad nende ümber küünarnukid. Aga ikka on, mille pihta tulistada ja lähenedes on lihtsam venelasi tabada.
  Gerda lööb väga kiiresti risti ja, saates teise tanki vanarauaks, sosistab:
  - Jumal anna mulle andeks! Need on julged poisid, aga üks nende komandöridest on läbinisti hull!
  Clara märkas hüsteeriliselt sosistades:
  - Kui nad meie pardale tulevad, siis lõpp!
  Tõepoolest, kolmkümmend neli tulistasid liikvel olles, mähkunult suitsu ja värisemisest värisedes. Muidugi on nende tabamusi harva, lasud on ebatäpsed, aga tank sumiseb.
  Otsmik on endiselt suurepäraselt kaitstud ja soomus, mida iganes öelda, on kvaliteetne, tsementeeritud. Ja see tähendab, et suurenenud kõvadusega pind annab suurepärase tagasilöögi, nagu jänes hüppab.
  Kuid ikkagi on seest loll, see on sama, mis trummi ronimine ja nad löövad seda raskete nuiadega.
  Tõsi, salong läks tabamustest väga kuumaks, aga bikiinides on pärast lumehangedesse sukeldumist isegi mõnus. Kuid palju ebameeldivam on see, et väljaku paremat põlle tabas nõukogude kest. See on auto sõiduomaduste jaoks nagu raudkang silma all. Kuigi, arvestades, et rullid pole male, vaid eraldi käru, saab paak siiski liikuda. Pöörake ümber ja lahkuge. Seda oleks pidanud varem tegema. Ja nii on ahtri kaitse nõrgem. Ja kaldenurk on väiksem. Kui see tabab, võib see läbi murda. Vene relvad pole nii nõrgad.
  Gerda sosistas, vabastades taas poolautomaatkahurist põrgu kingituse:
  - Aga Pasaran!
  Kuigi see sõna, täpsemalt Hispaania kommunistide moto, ei tundu Saksa tiigrisõdalaste jaoks sugugi sobiv. Natsid võitlesid ju Franco poolel. Kuigi lõppude lõpuks võtavad sõdurid teiste inimeste trikke meelsasti omaks.
  Laska keeras Klara Laska iseliikuvat püssi pisut, parempoolse rulli lõhkumine mürsuga tekitas neile selles osas probleemi.
  Nõukogude tankid ei kihutanud läbi lumehangede nii kiiresti kui maanteel, kuid sellegipoolest segasid nende kiired hüpped nägemist ja olid kiired.
  Siin valatakse kestad tegelikult tühjaks.
  Ja Gerda tulistab higist läbimärjana tippkiirusel. kaldus soomus
  lauapalli otsmikule, aga kui nad löövad need külgedelt punkti tühjaks ...
  Clara hüüdis:
  - Ja isegi kui ma langen põrgu sügavustesse - ma ei naase hälli!
  Tüdrukud tulistavad lõpuni, kuid mürsud sööstavad külgedelt ja läbistavad, lõhkudes rullid. Soomus mõraneb ja auto süttib.
  Gerda otsustab:
  - Me õõnestame autosid ja lahkume!
  Clara hüüatab ahastusega:
  - Kas sa tahad rauast loobuda?
  Gerda ütleb resoluutselt:
  - metallist on tähtsamad asjad, näiteks raamid!
  Clara rebib ära väikese filmikaamera ja karjub:
  - Aga meie vägiteod salvestatakse igaveseks!
  Paljaste sõrmedega keeras Gerda lõhkekeha vallandanud kangi, mis suutis katsetanki alustesse puruks lüüa. Tiigritüdrukul oli väga kahju sellise kunstiteose hävitamisest, kuid mis teha, kui muidu haaravad Nõukogude sõdalased, kellelt ei saa julgust keelata, ainulaadseid tehnoloogiaid.
  Nii nad lasid Laska õhku ja sukeldusid lumehange, et päästa oma ainulaadsed elud.
  Ka Magda von Singer ja Stella ei tahtnud taganeda ning nende auto rebisid täpsed mürsud laiali. Selline on saatus - iga sõja halastamatu Pallas. Kui peate taganema, lahkudes oma südamest. Kuid tüdrukud võitlesid osavalt ja suutsid ära kasutada peaaegu kogu laskemoona. Nüüd aga pidid nad nagu maod lumehange urgitsema ja seal püüdma välja istuda nõukogude väsimatute relvade eest.
  Kui oled higine ja bikiinides, siis lumesügavusse ronimine pole just kõige meeldivam mõte. Aga kui sageli teete meie maailmas seda, mis teile meeldib. Igatahes oli näiteks tulel tõsiselt aega, tulistades Stella otsa, taldad kõrvetada. Kuid tüdruk sai sellest veelgi vihasemaks ja karjus:
  - Au ja julgust kaalu järgi ei müüda!
  Magda, kes samuti põlema pandi, isegi pargitud nahk oli villidega kaetud, hüüatas:
  - Tuli on kuumus, mitte tuli!
  Nõukogude tankid tegid aga ülesande lihtsamaks. Vihast tulistasid nad mahajäetud "Nirgid" ilma igasuguse haletsuseta, pannes purustatud metalli sisse palju kümneid kestasid. Samal ajal kaldus osa tankereid luukidest välja ja nagu kose kaskaad sakslaste autode endi ja nilbete sõnadega sõitjate tiivad.
  Magda tegi grimassi ja märkas:
  - Nemad, bolševikud, on muidugi vaprad, kuid äärmiselt ebakultuursed!
  Stella, kes sülitas lund suhu, näitas ootamatult karmi õiglust:
  - Kas sa arvad, et meie sõdalased on paremad?
  Magda märkis naljaga pooleks:
  - Muidugi on parem, kui me võidame. Kaukaasia on juba meie päralt, edasi Moskvasse on vaid paarsada kilomeetrit. - Ja mesiblond paljastas oma pikad kihvad tõsiselt. - Või soovite pidada riigireetmise kõnesid?
  Stella, kes oli juba kõike ja kõiki piisavalt näinud, tõstis jalaga vaid lumetolmu purskkaevu ja itsitas, märkides:
  - Mõnikord on vaikimine kõige kohutavam reetmine.
  Öö, tuisk ja lumehanged andsid neljale tüdrukule hea võimaluse ellu jääda. Pealegi ei tulnud vaenlasel pähegi lund kammida ja lumehangedest paljasjalgseid kuradeid otsida. Nii istusid lumehange mattunud sõdalased välja ja Nõukogude tankid liikusid edasi, arendades läbimurret. Kuigi üle saja auto jäi tiigritüdrukute tegevuse tagajärjel katkiseks, kõveraks lebama.
  Üldiselt saavutasid Nõukogude väed esimestel päevadel mõningast edu ja suutsid märgatavalt tungida vaenlase koosseisudesse.
  Duplikaatdemiurg rõhutas Peter Degtjarevile spetsiaalselt:
  - Sel juhul mängime mängu ausalt ja sündmused arenevad nii, nagu nad peaksid arenema.
  Kolonelinsener märkis skeptiliselt:
  - Kahjuks... See on ainult taktikaline edu.
  Tõepoolest, niipea, kui ilm lubas, tungisid kohale arvukad fašistlikud raisakotkad. Fritzi domineerimine õhus oli Punaarmee jaoks tõesti nõrk lüli. Natsid võisid nüüd Nõukogude pealetungi massiivsete õhulöökidega kustutada. Ja neil polnud praktiliselt midagi vastu seista.
  Kuid kangelaslik Punaarmee jätkas sellistes karmides tingimustes võitu.
  Fritz tõmbus ise Tihvini ja püüdis linnas kanda kinnitada. Loomulikult on majad ja elurajoonid iseenesest juba üsna tõsine kaitse pealetungivate Nõukogude vägede vastu.
  Vapral tiigritüdrukute nelikul õnnestus Tihvinisse taanduda. Kuid linna kaitsmiseks pidid nad haarama püstolkuulipildujad. Ja tankistide jaoks pole see kõige meeldivam ajaviide.
  Clara, tulistades tagasi edasitungiva jalaväe, saates teise punasõduri järgmisse maailma, väljendas end:
  - Kas me pole koletised? Ja me tahame saada aaret!
  Tikhvin sai linna vallutamisel sakslaste poolt tõsist kahju.
  Nüüd sadulas Fritz barrikaadid ja lootis ehitada vallutamatu kaitseliini.
  Gerda avas tule üksiklasudega - oli vaja padruneid päästa. Nõukogude väed kaotasid liiga palju tanke ja seetõttu läks jalavägi rünnakule.
  Loomulikult ei jätkunud Nõukogude mudelite soomustransportööre. Seetõttu pärlitasid nad sõdurid tapmiseks. Ja neile tulid vastu kuulipildujad ja kuulipildujad. Nelik tulistas hästi ja peitis end osavalt barrikaadidesse.
  Gerda pani teise Nõukogude sõduri pikali ja laulis:
  - Peame sooritama relvajõud - muidu pole elamisel mõtet!
  Lahing möllas kogu linnas. Ja ülevalt sadas juba pomme, seda enam, et ilm paranes märgatavalt ja Fritz sai edumaa.
  Raevunud Gerda viskas graatsiliste paljaste sõrmedega pistoda ja hüüdis:
  - Meie lahing on võidukas, muidu on see võimatu!
  Clara, kes tulistas mitte halvemini, lisas vastuseks:
  - Üks võit, aga suur!
  Gerda, katkestades lühikese hooga mitu hävitajat, lisas:
  Kuid lüüasaamine pole kunagi väike!
  Nõukogude iseliikuvad relvad tulistasid Tihvini pihta, väli- ja piiramissuurtükivägi tõmbas üles veidi hiljem. Fritz tugevdas kaitset ja õhurõhku. Nõukogude väed tõmbasid üles uued lennukid.
  Legendaarse Marseille'i ilmumine muutis jõudude vahekorda dramaatiliselt.
  Suur äss lendas ME-309-ga, mis on relvastuse poolest väga võimas relv. Ja pühkis sõna otseses mõttes minema kõik oma teelt. Isegi Nõukogude armees hoiatasid nad spetsiaalselt, et selline koletis ilmus õhku.
  Marcel ise ei pidanud end sugugi kurjaks, veel vähem julmaks inimeseks. Ta uskus, et Punaarmee vastu võideldes täitis ta vaid oma püha kohust kodumaa ees. Veelgi enam, paljud faktid natside julmuste kohta polnud talle teada. Jah, ja liiga palju omistati sõjale.
  Aga siin on esimene, pärast naasmist, superass võitlus. Lendavad Nõukogude pommitajad, ründelennukid ja hävitajad. Ilmselgelt tahavad nad anda ägeda lahingu Wehrmachti maaüksustele. Marcel aga näeb seda kõike ja avab tule viie-kuue kilomeetri kauguselt ja isegi nina kaudu vilistades.
  Nõukogude autod ja vaprad ässad ei näinud ikka veel päriselt vaenlast, kuna nende lennukid hakkasid plahvatama ja tiivad murenesid. Marseille tulistas sihtimata, kuid intuitiivselt. Ta näis teadvat ette, kuhu iga piloot lendab ja oma tiivulist koletist suunab. Nii selgus, et lapseliku näoga noormees pühib tiivulise armaad minema.
  Uus aasta, kuigi pakaseline, kujunes kuumaks. Meeleheitlikult ja visalt ründavad Nõukogude väed püüdsid Tihvini vallutada. Fritz kaitses end kangekaelselt, püüdes jääda linna, kus asus arter, toites immutamatut Leningradi. Lisaks oli jutt Saksa vägede prestiižist, kellel on raske ja häbi suurlinnadest loobuda.
  Ilm kahjuks paranes ja arvukad vaenlase pommitajad, eriti massiivne Yu-288, torkasid Nõukogude vägede positsioone ja pommitasid sidet.
  Nõukogude lennukid Yak-9 ja Lagg-5 jäid relvastuse ja kiiruse poolest vaenlasele palju alla. Eelkõige lõi ME-309 nagu draakon välja nõrgemad Nõukogude sõidukid. Lisaks töötasid sakslased välja topelttiivamehe taktika, mis võimaldas tõhusalt ära kasutada oma arvulist eelist ja vähendas mõningaid uusimate Focke ja ME sitkete, tugevalt relvastatud, kuid raskete Saksa sõidukite manööverdusprobleeme. Lisaks hakkasid esikülgedel ilmuma reaktiivmootorid ME-262, kuigi see masin pole veel tehniliselt täiesti töökindel, samuti HE-162 kergem, manööverdatavam ja odavam modifikatsioon. Viimane masin oli lihtsam valmistada ja tehniliselt töökindlam kui reaktiivlennukid Messerschmites. Kuid selle juhtimiseks oli vaja üsna kõrge kvalifikatsiooniga piloote. Mis amortiseeris mõnevõrra selle arengu selliseid positiivseid omadusi nagu lennuki väike kaal - ainult 1,6 tonni tühjana, madalad tootmiskulud ja maailma parim manööverdusvõime.
  Kuid need Saksa ässad, kes selle auto meisterdasid, jagasid selle kohta kiidusõnu. Eriti edukas oli Huffman, piloot number kaks pärast Marseille'd, kes jäi kättesaamatuks. Ületades tulemuse 300 alla kukkunud autot, sai Huffman kõrge autasu - tammelehtede , mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi . Tema taktika läheneda miinimumile ning seejärel lüüa ja tagasi lennata on HE-162-l kõige mugavam. Seega osutus Huffman silmapaistvaks lähivõitluse meistriks. Kuigi Marseille'i 3117 allakukkunud lennuki tulemus on endiselt saavutamatu.
  Veelgi enam, 2. jaanuaril 1944 ilmus see legendaarne piloot taevasse, sellegipoolest veenis ta Hitlerit, meenutades, et Saksa väed olid halvas seisus ja võimsam Saksa varustus möödus selgelt lumes. Seega on vaja tagada õhuvarustus ümbritsetud Tihvinile, kus Saksa väed asusid elama, ja pommitama kõiki linna lähenemisi.
  Kohe esimesel päeval sooritas Marseille kuus lendu ja tulistas alla üle saja Nõukogude lennuki. Tõsi, 4. jaanuaril halvenes ilm järsult. Tõusis lumetorm ja Nõukogude väed tungisid linna.
  Suurepärane nelik terminaatoritüdrukust eelistas koos võidelda - õlg õla kõrval. Külma tõttu olid nad sunnitud kamuflaaži selga panema ja valges võitlema.
  Appi tuli ka ninjapoiss Karas. Kartmatu terminaatorilaps ei kartnud külma ja võitles üksinda lühikestes pükstes. Tema ainsaks soojusallikaks oli kamuflaažikreem, mis muutis tema šokolaadist päikesepõletatud naha järjest mahasadava lume all valgeks, kattes kõik tänavad. Lisaks kasutas ta lahingus viskamist, väga õhukesi metallkettaid ja katana mõõka. Kuid loomulikult tulistas ta suurepäraselt ja tabatud relvadest. Siiski ei jätnud tüdrukud kasutamata ka automaate.
  Sellised relvad on täpsemad kui kuulipildujad ja mis kõige tähtsam, töökindlamad. MN-44 ründerelvad aga sakslasi reeglina alt ei vedanud. Kolmandaks talveks oli hästi õlitatud Saksa sõjamasin valmis. Täpsemalt, isegi lumetormis suutsid Focke-Wulf ja ME kütet kasutades teha Nõukogude vägedele valusaid, ehkki piiratud süste.
  Käest tulistav Gerda püüdis mitte vaadata suunas, kuhu Nõukogude sõdurid kukkusid. Paljud võitlejad olid väga noored, seitsmeteistkümne-kuueteistaastased. Jalaväge värbati maalihkega, rehitsedes kõik ressursid. Tõepoolest, palju on kadunud.
  Fritzide seas on aga välismaalasi täis. Eelkõige Rootsist, kus hiljutistel valimistel võitsid natsid ja ainult kuninga positsioon hoiab ära avatud sisenemise sõtta NSV Liiduga.
  Muide, just jõulupühal tehti Kolontail mõrvakatse. Nõukogude suursaadik sai väga raskelt haavata ja arstid võitlevad tema elu eest. Rootsist on vabatahtlikena saabunud juba kaks diviisi ja neli brigaadi. Riigis endas peetakse miitinguid ja massilisi sõda nõudvaid marsse. Ja nad kannavad Hitleri ja Karl kaheteistkümnenda portreesid.
  Nii et Rootsi astumine otsesesse sõtta on aja küsimus. Hispaania ja Portugal on juba sõjas, kuid nad saadavad vägesid kaugemale lõunasse. Ja nüüd talvel püüavad nad üldiselt kuskile Kaukaasia ahelikust kaugemale ronida. Brasiilia korpus on ilmselt valmis tegema hüppe Kesk-Aasiasse, kus Basmachi liikumine juba uue hooga lahvatab.
  Kuid need on kõik detailid, Tihvinis võitlevad ka Vlasovi diviisid. Need poisid võitlevad kurjusega, mõistes, et vangistuses ootavad neid kohutav piinamine ja vältimatu silmus. Ja kuidas on sakslastega? Ka neil läheb raskeks, paljud surevad Siberis, aga ometi ei poeta neid valimatult üles.
  Gerda, vahetades klambrit ja niites maha hallidesse mantlitesse riietatud sõdureid, sest kõigil venelastel pole piisavalt maskeerimisriideid, kujutas ette, mis võib neid tabamise korral ees oodata. Ja naeratas seksika ja laheda seikluse potentsiaali üle. Tõsi, siis on Siberis hullem. Selle pakase saabudes on leegiheitja kuumus veelgi parem. Siin kõrbes harjusid nad kiiresti kuuma liivaga ja jooksid paljajalu, kuid nii see ei läinud. Pärast paaritunnist külmas bikiinides viibimist hakkas värisema ja oli vaja end vannis soojendada. Seal soojendasid SS-i eliitpataljoni noormehed kuuseluuda löökidega keha. Noh, mitte ainult muidugi luudaga,
  seal on valitud poisid, nägusad aarialased, mida vajate!
  Nad on täielikult kaotanud oma endise häbelikkuse või võib-olla, vastupidi, omandanud naiseliku macho lõdvuse. Nüüd peavad nad aga veidi taganema - Nõukogude jalaväelased, täites lähenemisi surnukehadega, lähenesid liiga ohtlikult lähedale ja hakkasid granaate loopima.
  Vahet oli vaja murda, et mitte killustunud rahe alla sattuda.
  Magda sai killustikku väikese lõike ja tulistas vastuseks kolme sekundi jooksul kaheksa kuuli. Nõukogude sõdurid põgenesid peaaegu murdumata, vaid veidi kükitades ja klipp leidis oma ohvrid. Välja lastud kaheksa ringi ja Stella. Agressiivne pruunijuukseline naine väljendas end:
  - Julgete hulluks laulame laulu!
  Kuid ilmselt otsustasid Nõukogude sõdurid tõestada, et see on elutarkus. Saksa rünnakkuulipilduja lööb täiest jõust ja selle lasud näivad jäetakse tähelepanuta. Kuigi sõdurid kukuvad, jätkavad ellujääjad jooksmist ja isegi viskavad granaate peaaegu otsekohe, kuigi seda saab teha varem.
  Rist viskab väga osavalt kettaid, lõigates ühega maha kaks või kolm sõdurit. Siis ründab ta oma mõõgaga, mis lõikab kuulipildujaid ja vintpüsse kergesti, nagu tikke!
  Ninjapoiss on veel väga väike, näeb välja nagu üksteist-kaksteist aastat vana, aga ta on nii kiire. Neil pole aega sellesse siseneda ega end kaitsta. Last kasvatati ja koolitati sünnist saati, loopiti lapse pihta mõõku, sunniti paelu lahti harutama ja lõikama, jääauku sukeldudes, spetsiaalselt koolitatud kasse sättides. Noh, ja palju muud, geneetiliselt andeka poisi muutmine tõeliseks surmamasinaks. Tema ema on kahekümne viienda põlvkonna ninja, isa võimas Siberi nõid ja nõukogude, "nõukogude" võimude ideoloogiline vaenlane. Suurepärane geneetika ja treenimine maagiaga - tegi poisi ninjade seas parimaks. Ja muidugi saatis keiser Hirohito poisi Saksa-Nõukogude rindele, et sakslastele näidata, et nad pole just kõige lahedamad supermehed, aga Jaapanis on kõvad mehed.
  Ja Karas (karpkala sümboliseerib samurai uhkust ja elujõudu!) osutus vääriliseks sõdalaseks.
  Näiteks paljaste sõrmedega, mis on mitmetunnisest karedas külmas viibimisest veidi punetanud, viskab ta terasketast juuksekarva peenemaks. Ja kahe mõõga käes korraga, et oleks lihtsam jämedaid vaenlasi ridu lõigata. Kui kohutav see terminaatorilaps on, mida suudavad esimest korda mõõkade ja kettaheite all kaitsetud Nõukogude sõdurid tahapoole nõjatuda, kogedes tõelist hirmu.
  Klambrit vahetanud tüdrukud hakkasid veelgi kiiremini kiirgama, õigemini mitte kuhugi.
  Jalaväelaste surnukehad olid kuhjatud küngastesse. Nad külmusid peaaegu kohe külma käes ja rohkem sõdureid ronisid neist üles. Nii nad ronisidki ega arvestanud kaotustega. Kuid ninja astus võitlusse ja uuesti, justkui eralduks hirmulaineid.
  Peaaegu terve päeva kestis meeleheitlik rünnak. Nõukogude väed hõivasid suurimate kaotuste hinnaga paar kvartalit, tõrjudes sakslasi mitmes liinis. Kuid suurtükiväe nõrk toetus (vanal ajal Saksa lennundus pommitas raudteerööpaid, jättes need ilma varustusest) ja palju kaotusi edasitungivate üksuste hulgas sundisid jalaväe liikumist ajutiselt peatama.
  Vaatamata sellise taktika ohule visati tankid lahingusse. Tihvini lähedal oli vaja murda vaenlane, kuni Fritz, kasutades oma eeliseid tehnoloogias, vabastas linna blokeeringust.
  Ja selles rünnakus tehti üsna riskantne otsus - kasutada tanki IS-2. Masin, mis on spetsiaalselt loodud läbimurdepaagiks. Kuna võimas relv oma madala tulekiiruse ja suhteliselt halva tuletäpsuse tõttu ei sobi teiste inimeste tankidega võitlemiseks, kuid suudab edukalt hävitada soomustamata sihtmärke.
  Seega, kuigi linnatingimustes on tankid enesetaputerroristid, tuleb positsioonidest läbi murda, kasvõi otsaesise abil.
  Kolmkümmend neli liiguvad esimesena. Mööda kitsast tänavat kihutasid suhteliselt kerged ja mitte suured autod. Katustelt sadas alla granaate ja Molotovi kokteile. Seejärel plahvatasid maskeeritud bensiini- ja napalmipaagid. Kuid suured kaotused ei peatanud NSV Liidu tankereid. Nad, kaotades sadu autosid, tungisid kesklinna ja võtsid seal kangekaelse löögi. Isegi tõhusad faustpatroonid, kes purustasid kolmekümne nelja nõrga küljesoomuse, ei hirmutanud Nõukogude sõdurit.
  Kolm tankiarmeed visati korraga lahingusse. Stalin otsustas Tihvini üle otsustava võidu ja "revolutsiooni hälli" päästmise nimel isegi teisest löögist Voroneži suunal loobuda. Isegi kui kütust väljastatakse ranges limiidis, kaob kaukaasia naftat paar tundi päevas sõites ning uute maardlate arendamine nõuab aega ja raha, inimressurssi, mida kahel rindel sõjaga seotud Nõukogude impeerium on väga puudu.
  Kuid Tihvin on Leningradi arter ja elutee ning mis kõige tähtsam - see sümboliseerib tõsiasja, et Nõukogude väed suudavad ja suudavad võita arvukaid ja hästi relvastatud fašiste. Nii et ärgem löögem hinda...
  IS-2 tank näeb muljetavaldav välja, näeb ka välja nagu kolmkümmend neli, ainult torn on veelgi ettepoole nihutatud. Tünn ise on muidugi paks ja pikk, pole võrreldav endiselt lahinguväljal domineeriva T-34-76-ga. Terve jaanuari jooksul ei too T-34-85 titaanlikke jõupingutusi rohkem kui sada.
  Tõsi, silmatorkav on torni otsaesise haavatavus: tasane ja mitte liiga paksult soomustatud.
  Karas, kes viskas tankide pihta väikseid, kuid väga võimsaid lõhkegranaate, jooksis tüdrukute juurde ja soovitas:
  - Haarame IS-2 ja sõidame sellega?
  Magda toetas ideed:
  - Muidugi, lähme sõitma! Meil jäi kajutist ilma.
  Gerda hoiatas poissi:
  - Sellel tankil on neli kuulipildujat!
  Karas pilgutas tüdrukutele silma ja märkas:
  - Nii et see on hea. Varsti ründab jalavägi uuesti ja teie niidate selle maha!
  Magda urgitses ninjapoissi.
  - Kiirusta, terminaator!
  Roosad kontsad välkusid nagu sääsetiivad, karatepoiss jooksis kiiremini kui sprindi olümpiavõitja. Alustuseks viskas ta hirmuäratavasse IS-i väikese kimbu suitsukimbuga. Puhkes reaktsioon, välja tuli paks suits. Samal ajal hajusid mustad joad eri suundades, pimestades kuulipildujaid.
  Olles maha raiunud mitu jalaväelast, lendas Karas nagu ballistast vabanenud munakivi ja ronis torni üles. Spetsiaalse konksuga kangutas ta luugi ära ja viskas raske katte tagasi. Edasi on kõik lihtne: paar kiike kahe mõõgaga ja viis rasketanki meeskonnaliiget läksid peas lahku. Tema kiiluvees hüppasid sisse ka neiud, kes karva kamuflaaži seljast heitnud sattusid taas bikiinidesse. No paagis on sõidu ajal soe. 520 hobujõuline diiselmootor soojendab metalli hästi. Jah, paljad tütarlapselikud tallad tunnetavad autot ennast palju paremini kui läbi spetsiaalsete ribilise sünteetilisest kummitallaga talvesaabastest. Saksa korrapidajateenistus võttis arvesse karmide talvede kogemust ja lõi uue laskemoona, milles külma käes jalad nii külmad ei ole. Ja siis, tõesti kahju, võtsid Fritz kohalikelt elanikelt viltsaapad ja tõmbasid need endale jalga. Või mässitud karusnahast sallidesse.
  Karas suudles Magdat hüvastijätuks huultele ja ütles:
  - Noh, paak on teie jaoks! Ma võitlen seal, kus tean, kuidas paremini tappa.
  Gerda suudles poissi imetlevalt libedal elastsel kannal ja ütles:
  - Sa oled ime!
  Stella lisas:
  - Aaria etalon!
  - Ma tean! - ütles poiss ja hüppas poolavatud luugist ühe hüppega külma kätte. Siis langes kaas kolinaga... Ja tüdrukud said võimaluse võidelda vaenlase relvade peal. Ja relv on tõesti võimas. Tugevam on vaid hiljuti ilmunud Lev-3 või nagu seda ka kutsuti, 128 mm kahuriga "kuninglik lõvi". Kuid see tank on üksikeksemplarides endiselt esirinnas. Teda näidati 8. novembri pidustuse ajal deemonitest vaevatud füürerile. Muidugi seni, kuni ta veel sarjas ei ole. Nagu muuseas, IS-2, mis teeb esimest sissesõitu.
  Seni pole isegi Nõukogude tankistid püssist tulistanud ainsatki lasku, valides ilmselt kindlasti oma sihtmärgi.
  Stella märkis mehhanismi pöörates sarkastiliselt:
  - Oh, rämps... Siin pole automatiseerimist ja kõike tuleb teha käsitsi.
  Gerda, kes sõi koera hõljudes, märkis:
  - Ja nägemine on äge ja nähtavus on ebaoluline. Nad ei oska väga hästi sihtida.
  Magda palja jalaga käike katsudes ja kasti keerates märkas:
  - Ja siiski, võrreldes kolmekümne neljaga, on mõningaid edusamme. Eelkõige on käikude vahetamine lihtsam. Kabiin on kitsas, aga enam-vähem saab liikuda. Laskemoona on aga vähe. Kakskümmend kaheksa vooru...
  Gerda märkis loogiliselt:
  - Piiratud arvu punkrite tulistamiseks võib sellest piisata, kuid täieõiguslikuks tankilahinguks sellest ilmselgelt ei piisa.
  Clara leidis paagist midagi head:
  - Aga kuulipilduja relvastus on peal! Neli kuulipildujat võivad pakkuda head kaitset. Ja siis ma vaatasin seda "Hiirt" - sellise auto kohta on seal ainult kaks "sülitamist".
  Stella kinnitas mootorit kiirendades:
  - See on kõik! Kas see relvastus on nii raske, saja kaheksakümnetonnise tanki jaoks?
  Magda nagu panter, kes on tapnud pühvli, urises:
  - Kanad naeravad!
  Diiselmootor kiirendab paaki kõvasti. On näha, et IS-2 sõidab endiselt mööda kiirteed, kuid maastikul mõjub selle ettepoole nihutatud raskuskese. Aga ei midagi, kuni suudad lõõgastuda ja endale väärilise eesmärgi valida.
  Magda avas tanki torni, et ta paremini näeks.
  Ja siin on veel üks IS-2, selliseid tanke on hea massilisemalt kasutada. Tema selja taga on veel kolm IS-i, kuid üks kergema 85 mm kahuriga. Muide, kõige ohtlikum, kuna see suudab auto otsaesist võtta ja lööb kiiremini.
  . PEATÜKK #3
  Magda otsustas tulistada kahe kilomeetri kauguselt. Ta käskis minoorsel toonil:
  - Tulista täpselt torni otsaesist ... Ja ... Saate aru!
  Auto peatus, kuna sujuvust polnud, ja Gerda, kurtes optika kehva kvaliteedi üle, mida kindlasti treenimata noorukid poleerisid, osutas torule. Tüdrukud aitasid laadida poolteist naela kaaluvat kesta. Blond sõdalane surus põse tuharseisu ja püüdis tunda kellegi teise autot. Lõppude lõpuks polnud ta sellest kahurist, 1931. aasta mudelist, varem tulistanud. Võimas, kuid vananenud, terava, rikošetitundliku mürsuga. Üldiselt polnud relv muidugi tankide jaoks ette nähtud. Kuid ilmselt osutus 1940. aastal välja töötatud 107 mm kahuri tankitõrje modifikatsioon liiga ebausaldusväärseks ja sellest tuli loobuda. Ja siin on vaja sihtmärki tabada halva nähtavuse tingimustes 2000 meetri kauguselt. Jah, ja vaenlasel on raske vastata ja lüüa, kuid ...
  Gerda suudles relva tuharust, vaatas kiiresti luugist välja, korjas keelega peotäie lund, neelas selle alla, toetas paljad kannad kangidele ja ... lasi!
  See andis nii palju ära, et torkas mu randmeid ja sääremarju ning haises suitsu järele.
  Olevik lendas pikas kaares ja ... Ees kõndinud IS-2 jäi seisma, hakkas suitsema ja siis hakkas laskemoonakoormus lõhkema.
  Magda vastas rõõmsalt:
  - Selle me neile andsime! - Ja loogiliselt, täpsemalt, ebaloogiliselt segased mõisted, lisas ta. - Mitte mees ei maali relva, vaid mehe relv!
  Gerda urises:
  - Laadige uuesti!
  Ja tüdrukud läksid pingesse. Muidugi pole siin tegemist "Tiigriga", nad peavad higistama, aga nii on lõbusam, seda enam, et seisev paak jahtub kiiresti maha. Raud on ju hea dirigent.
  Teisel korral tulistas Gerda kiiremini ja enesekindlamalt. IS-id jätkasid liikumist ja ilmselt polnud nad veel aru saanud, kust relvad tulistasid. Jah, ja peatus pole vene kombes. Kuna tellimus on olemas ... Ja teine kest tabab juba enesekindlalt sihtmärki.
  Gerda lakub huuli ja kamandab:
  - Ja kolmas siin.
  Suure viivitusega avas neljas IS-1 liikvel olles tule. Ja kummalisel kombel ta tabas, kuigi nii kaugelt liikuvast autost on see peaaegu võimatu, kuid lasud otsustavad kõik! 85 mm püstoli kaugus on aga liiga suur, ületades läbitungimispiiri. Kuid tornis kostis suur mürin ja esisoomus vajus sisse. Gerda saatis vastuseks neljanda "kirjapaki", mis kaalus poolteist naela... IS-1 tanki otsaesine lõhenes ja oranžid keeled tõusid kõrgele taevasse. Ja siin on veel üks IS-2, selliseid tanke on hea massilisemalt kasutada. Tema selja taga on veel kolm IS-i, kuid üks kergema 85 mm kahuriga. Muide, kõige ohtlikum, nii suudab auto otsaesist võtta ja lööb kiiremini.
  Kevadel vallutasid sakslased Smolenski ja lähenesid Vjazmale ja Rževile. Siis pöörasid nad ootamatult lõunasse Donbassi poole. Ja see oli väga ootamatu ja võimas samm. Punaarmeel polnud aega reageerida. Ja natsid vallutasid kogu vasakkalda Ukraina. Ja suve lõpuks jõudsime Doni käänakuni. Alles sügisel suutsid Nõukogude väed natse vaevu peatada.
  Samuti blokeerisid sakslased taas lõuna poolt Leningradi, lõigates hapniku ära.
  Ja põhjas üritasid soomlased juba edasi pääseda.
  Talvevaheaeg on kätte jõudnud. NSV Liidus hakati tootma paremini kaitstud ja tugevamini relvastatud tanki T-54. Kuid IS-4 ja IS-7 ei saanud massiliselt toota. Kuigi IS-7 on masin, mis on võimeline võitlema Hitleri mastodonidega, on seda liiga raske valmistada, eriti sõjatingimustes.
  Neljakümne kaheksandat aastat tähistas veebruaris Punaarmee katse keskuses edasi tungida, mis löödi tagasi. Sakslased, kes kasutasid võõrdivisjone kogu Euroopast, olid tugevad. Pealegi on plaadid muutunud arenenumaks ja nüüd pole neid enam nii lihtne maha lasta. Ja natsid töötasid välja reaktiivlennukid. Väga tugevalt. Ja uus hävitaja ME-362 šokeeris Nõukogude piloote lihtsalt. Ja reaktiivlennukite seerias NSV Liidul ei olnud.
  Mais algas natside suur pealetung, mis läks Moskvast mööda. Samal ajal astus sõtta ka Türgi, avades Taga-Kaukaasia lõunarinde. Ja lahingud lahvatasid uue jõuga.
  Kuid on kauneid tüdrukuid, kes võitlevad raevukalt; eelkõige Elizabethi meeskond.
  Siin on bikiinides tüdruk, kes vajutab paljajalu päästikule ja 100-millimeetrisest kahurist lendab välja mürsk.
  NSV Liidust pärit sõdalane saatis selle nii osavalt, et Saksa tank E-50 sai vaatamata võimsale soomukile löögi.
  Catherine märkis agressiivselt hambaid paljastades:
  - Oleme maailma tugevaimad!
  Ja palja kannaga, kui ta pedaalile vajutab.
  Elena tulistas ka vaenlase pihta, purustas Panther-4 ja kakutas.
  - NSV Liidu jaoks!
  Euphrosinia paljastab oma rindu, eemaldab rinnahoidja ja kuidas ta peksab punase nibuga ja laulab hambaid paljastades:
  - Vanamees Makhno,
  Aknast välja vaadates...
  Väljas on pime, pime on!
  Ja tüdrukud laulavad üheskoos, hambaid paljastades:
  - Oleme maailma tugevaimad,
  leotame kõik vaenlased tualetti ...
  Isamaa ei usu pisaraid,
  Ja me anname kurjale draakonile aju!
  Siin - need on tüdrukud - lihtsalt hüperklass ...
  Suvi on juba kätte jõudnud. Jälle rasked võitlused. 1948. aasta augusti lõpuks sulgesid sakslased Moskva ümber ringi.
  Pioneerid võitlesid samuti meeleheitlikult.
  Poiss Oležka viskas palja lapseliku jalaga granaati ja laulis:
  - Siin on esimene sula,
  Unes näen Stalinit...
  Ja täis laipu -
  Minu kodumaa Venemaa!
  Poiss Petka, kes tulistas natse, laulis:
  - Kui kogu Maa poisid,
  Korraga said nad draakoni kinnistada!
  Ja oma palja kannaga lasi laps lendu mõrvarliku sidruni.
  Teine lühikestes pükstes pioneer Serjožka tulistab natside pihta, pannes maha natsiohvitseri. Ja siis, paljajalu, lapsik, viskab ta surma annihilatsioonianni.
  Need on lapsed - väga võitluslikud.
  Pioneeripoiss Sashka, kes natse kepsutas, oli vaid 12-aastane ja niitis Fritzi, laulis:
  - Kommunismi surematute ideede võidus,
  Näeme oma riigi tulevikku...
  Ja punane lipp - kuulsusrikas Isamaa,
  Jääme alati ennastsalgavalt ustavaks!
  Ja alasti laps, lapse kannaga, viskab lõhkepaki õhku, rebides sakslased laiali.
  Nii asusid nad asja kallale, väga agressiivselt. Ja tõesti võitluslikult, mis osutus ülimalt lahedaks.
  Lapsed on loomulikult kõrgeima klassi võitlejad, kuid Moskva on ümbritsetud ja ära lõigatud.
  Ja natsid liiguvad juba Kaukaasias edasi. Lõunast kihutav Türgi.
  Ja tundub, et vaenlastele on tõesti võimatu vastu seista.
  Kuid tüdrukud võitlevad, nagu lapsed nagu suurepärased kangelannad.
  Eriti Oleg Rybachenko. See terminaatoripoiss on lihtsalt, ütleme, noor sõdalane ja supermees.
  Umbes kaheteistkümneaastane poiss viskas surmava jõuga granaadi, rebides natsid maha, ja laulis:
  - Suure Venemaa jaoks
  Poisid kaklevad...
  Meie oleme suured messiad
  Murrame Fritzi!
  Margarita Koršunova - samuti väga võitluslik tüdruk, andis samuti pöörde natsidele.
  Siis viskas ta oma palja lapseliku jalaga hävitamise kingituse, kiskudes fritsid ja türklased lahku, misjärel ta laulis:
  - Au kodumaale-NSVL-ile,
  Olete eeskujuks inimkonnale!
  Pärast seda võtavad lapsed ja vilistavad. Parvelised varesed minestasid ja kukkusid, läbistasid natside päid. Ja see nägi väga lahe välja.
  Või võib-olla see ei paistnud, kuid tegevus sai hoogu.
  Poiss ja tüdruk olid väga lahedad.
  Neis on nii palju kirge ja jõudu.
  Kaukaasia on juba langemise äärel ja see muutub järjest dramaatilisemaks.
  Ja sakslased lokkavad ja kasutavad piinamist. Eriti meeldib piinata saksa pioneeritüdrukutele.
  Siin on Gerd ja Charlotte, umbes kolmeteistaastane poiss, lahti riietatud. Ja nad hakkasid pioneeri tiksuma. Serjožka naeris ja nurrus. Siis tõi Gerda tulemasina poisi paljale ümarale kannale. Leegid lakkusid pioneeri pisut karedaid taldu. Ta karjus valust. Seal olid villid.
  Saksa tüdrukud itsitasid:
  - See saab olema väga lahe!
  Ja nad hakkasid poissi piitsadega piitsutama. Ta oigas ja hakkas karjuma. Eriti siis, kui tüdrukud hakkasid talle paljaste jalgade ette tulega tõrvikuid tooma. Siis rakendasid pioneerid ta paljale rinnale tulikuum rauda ja poiss kaotas teadvuse.
  Jah, Saksa sõdalased on tipus. Poisi piinamine on asjade järjekorras.
  Piinasid aga mitte ainult poisse, vaid ka komsomolilasi. Tüdrukud riietati lahti ja viidi nagile. Seal nad tõmbusid üles, olid sunnitud kaarduma ja sõna otseses mõttes valust väänlema. Ja tüdrukute paljaste jalgade all süütasid nad ahju, ähvardades tallad söestuda.
  Kuidas komsomolilased karjusid metsikust valust ... Kui julm see kõik oli. Ja natsid hingasid oma ninasõõrmetesse põleva liha lõhna ja naersid, lõid üksteisele puusa ja karjusid:
  - Tere Fuhrer! Me tapame kõik!
  Ja jälle inimeste piinamine ja piinamine. Eriti huvitav on pioneere piinata. Poisid pekstakse surnuks, seejärel kallatakse nende haavadele soola ja pannakse oigama. Jah, see on äärmiselt tüütu.
  Ja kui nad kasutavad ka kuuma traati. See teeb asja palju valusamaks.
  Ja natsid on Mahhatškala juba vallutanud. Ja nad liiguvad Aserbaidžaani territooriumi poole. Ja nad juba piirasid Jerevani ümber ja blokeerisid. Ja nad tormavad kõigega Batumi meeleheitele. Ja see on agressiivne.
  Marssal Rokossovski suri peaaegu ise. Oli tunda, et Nõukogude väed on surve all ja lagunevad. Alistujate ja desertööride arv kasvab. Ja paljud piloodid langevad masendusse.
  Kuigi Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova väldivad endiselt kaotust. Tüdrukud võitlevad vapralt ja meeleheitlikult.
  Enne võitlust läks Anastasia koos kolme mehega pensionile, et koguda endasse fenomenaalset kosmilist jõudu.
  Ja tõesti laetud kapitaalselt. Ja lööme vaenlased meeleheitlikult maha.
  Ja paljaid varbaid kasutades.
  Ja ta kiljatas täiest kõrist:
  - Olen suurepärane maailmameister!
  Ja kuidas ta palja kannaga kangile vajutab.
  Akulina Orlova on ka lahingus meeleheitel jälitaja. Ja kasutades oma paljaid varbaid, purustab ta Wehrmachti lennukid.
  Siin tulistas ta alla ME-109 K. See masin on võib-olla juba vananenud, kuid on üle elanud mitmeid muudatusi. Ja selle peal saate edukalt võidelda.
  Metsiku raevuga tegutsev Akulina Orlova laulis:
  - Tere suur kommunism! Fašism saab lüüa!
  Ja jälle palja kannaga, aga kuidas vajutab.
  Need on mõned hullud tüdrukud.
  Aga väga ebavõrdsed jõud Kaukaasias. Kuigi arvatakse, et seal on kõik mehed kotkad. Vene naisele ei saa aga keegi vastu.
  Ja sõdalased on nii agressiivsed ja lahedad. Lennukid tulistavad hoolimata nende kvalitatiivsest paremusest.
  Akulina Orlova laulis:
  Päikese ring...
  Ja lõi paljaste varvaste abil vaenlase maha.
  Anastasia Vedmakova, vajutades oma helepunaste nibudega nuppe ja kukutades natsid, jätkas:
  Sakslased on ümber...
  Akulina kilkas, lõigates maha järjekordse Saksa lennuki:
  - Hitler läks luurele!
  Anastasia armus natsidesse, jätkas:
  kukkus auku...
  Täpselt tulistav Akulina itsitas:
  - Ma murdsin oma jala...
  Vedmakova tulistas intensiivselt ja täpselt, märkis:
  - Ja jättis hüvasti!
  Ja tüdrukud möirgasid kooris:
  -Olgu alati viin,
  vorst ja heeringas ...
  Tomatid kurgid,
  See on Hitleri lõpp!
  Akulina, saates taas natsidele surmakingituse, märkis:
  - Tegelikult sa pead laulma; Rommel lõpeb!
  Vedmakova, kes sihtis paljaste sõrmedega õhumürskudega kahurit, nõustus:
  - Muidugi - Hitler - see on juba läbitud etapp!
  Seal, kus puudub vallutatud Hitleri isiklik mõju, üritavad Nõukogude väed korraldada mingit vastupanu. Kuid see on äärmiselt raske. Kuid nad teevad ikkagi kõik võimaliku ja võimatu.
  Ja lapsed kaklevad ka. Ja pioneerid lähevad lahingusse. Mis kohtuvad vaenlasega Molotovi kokteilide ja laske relvadest.
  Poisid ja tüdrukud, kõhnunud ja kriimustatud, nagu alati, lahingus. Ja nad võitlevad vapralt ja ülimalt meeleheitlikult.
  Kui palju nende lapsi sureb ja jäetakse lahku.
  Saksa lendurid Gertrude ja Adala ronisid paljaste jalgadega laksutades kaheistmelise XE-328 sisse, reaktiivmasinasse - see on kümne õhukahuriga koletis.
  Vihm oli just möödas ja tüdrukud jätsid oma paljastest jalgadest graatsilised, väga selged jäljed.
  Nad olid nii võrgutavad, et lennuväljal teenivad teismelised ahistasid silmadega paljaid jalajälgi ja isegi poisid hakkasid täiuslikkust paisuma. Üldiselt oli naispiloote palju - võitlus näitas, et naistel on võrdsetes tingimustes kaks korda suurem ellujäämisprotsent kui meestel. Ja see tähendab, et need on tõhusad. Ja Hitler-Rommel või õigemini kindralfeldmarssal Fuhrer pole muidugi selline inimene, et kellelegi kahju oleks.
  Kolmandas Reichis endas võeti ametlikult kasutusele polügaamia - õigus neljale naisele. See on väga praktiline. Kuid mitte liiga kristlike traditsioonidega. Pole ime, et fašism otsib uut religioonivormi. Fuhrer-feldmarssal nõuab, et see oleks monoteism, kuid nii eriline - paganlike iidsete germaani jumalate panteoniga. Muidugi on Hitler-Rommel ise selles panteonis seatud ennekõike Kõigekõrgema Jumala sõnumitoojaks ja sõnumitoojaks.
  Nii et füürer muidugi armastab ennast väga kasvatada.
  Gertrude ja Adala lasevad taevasse oma mitmeotstarbelise ründelennuki, mis võib täita ka hävitaja rolli.
  Sõdalased on väga enesekindlad. Venelastel pole reaktiivlennukeid ja tõenäoliselt ei suuda nad taevatiigrite pealetungile vastu seista.
  Gertrude urises:
  - Olen põleva oja rüütel ...
  Adala kinnitas entusiastlikult hambaid paljastades:
  - Ja ma kontrollin kõiki!
  Tüdrukud puhkesid naerma. Nad surusid paljad kannad pedaalidele ja keerutasid reaktiivlennukit.
  Oli veel pime, aga idas paistis juba valgustriip. Tüdrukud vilistasid... Nende all vedelesid juba Venemaa avarused. Naissõdalased itsitasid ja pilgutasid üksteisele silma. Nad on nii ekstravagantsed ja ilusad.
  Ja muidugi paljajalu, koormamata end sellise sõjas tüdruku jaoks ebavajaliku asjaga nagu kingad.
  Ja tundlikkus lennukis suureneb kordades.
  Siin startivad nende poole Nõukogude autod. Kruvi Yak-9 on viimaste väljaannete seas võib-olla kõige masstoodetud masin. Mitte ülemäära relvastatud, aga suhteliselt odav ja väheste soomustega. MIG-5, kiirem, kuulipildujatega. MIG-3 on varasem mudel. LAGG-7 on ilmselt kõige kiirem ja relvastatud lind. Viimases modifikatsioonis on koguni kolm 20-mm kahurit.
  Kuid need on kõik propellerajamiga masinad - reaktiivlennukeid pole loodud. Ja sakslased tunnevad end väga enesekindlalt.
  Gertrud tulistab kümme õhukahurit. Nad tabasid 30 mm ja kahte 37 mm relva. Nad tormavad nagu tuline pööris läbi Nõukogude lennukite. Punased lendurid püüavad aga kõrvale põigelda ja sabasse minna.
  Adala manööverdab hetkel. Saksa autot ei saa otse ette võtta, kuid sabadesse sattumine on tülikas. NSV Liidu vägede jaoks pole rünnak ootamatu. Õhutõrjerelvad on juba välja lastud. Plahvatatud kestad helendavad pimedas.
  Sakslased kogevad teatud närvilisust. Tundus, et nad on juba nii palju näinud, et sa ei imesta millegi üle, aga ... Nõukogude lendurid on julged ega karda kaotusi. Pole midagi, mis neid hirmutaks. Kuid kogemusest ei piisa. Saksa lennuk tuleb kergesti sukeldumisest välja ja tulistab Nõukogude auto alla. Murrab veel ühe tükkideks.
  Saksa relvade jõud on väga suur. See on komponent, milles Fritzil on Venemaa ees tohutu eelis. Aga natside kiirus on kolossaalne.
  Adala kiirendab ja murrab edasi. Ja Gertrude tulistab rakette vaenlase pihta. Nõu saavad hambad. Osa laskemoona on suunatud kuumusele või helile.
  Adala sosistab:
  Nad ei tapa meid!
  Tüdrukud keerutavad oma autot... Nad püüavad olla lahedad. Ja siis rammib Nõukogude hävitaja lähedal asuvat Saksa reaktiivlennukit. Ja kuidas see hakkab rebenema ja lõhenema. Nii taevas kui õhus.
  Gertrude sosistas:
  - Hullu surm!
  Sõdalased olid selgelt segaduses ja neid võib niimoodi rammida.
  Tankid liiguvad piiri poole. Legendaarne meeskond Gerda, Charlotte, Christina ja Magda.
  Neli sõdalast suutsid end hiilgusega katta, võideldes nii brittide kui ka ameeriklaste vastu. Vaenutegevuse ajal Ameerikaga meisterdasid kaunitarid tanki Panther-2. Pole paha auto, parem Shermanidest nii relvastuse kui ka esisoomuse poolest. Hilisemal "Pershingil" polnud praktiliselt aega sõda pidada. Jah, ja ta pole "Pantri" -2 rivaal.
  Seejärel võitsid neli tüdrukut legendaarse au. Kuigi üldiselt algas nende kuulsusrikas tee neljakümne esimesel aastal. Himmler veenis füürerit proovima lahingutes eriväljaõppe saanud aarialaste naistepataljone.
  Võitlus näitas, et naised pole sugugi nõrk lüli ja oskavad hästi võidelda. Ja samal ajal kannavad vähem kaotusi kui mehed. Sõdalased võitlesid ka jalaväes, patsutades paljajalu Sahara kõrbe kuumal liival. Ja omandas tankid. Olles katsetanud "Tiigrit" lahingutes Suurbritanniaga.
  Kuid ka Nõukogude tüdrukud SU-100 peal võitlevad hästi.
  Kuigi Venemaa positsioon tundub lootusetu. Kuid sõdalased võitlevad koos Elizabethiga nagu kotkad.
  Ekaterina vajutab paljaste varvastega kangile. Saadab mürsu, mis torkab natside auto E-50 külili ja möirgab:
  - Suure punase ja karmiinpunase kommunismi eest!
  Elena peksis kahurit ka oma palja peenikese jalaga. Ta tabas täpselt vaenlase tanki.
  Tüdruk siristas:
  - Minu kauni Venemaa eest!
  Euphasia märkis agressiivselt, põhjustades väga hästi sihitud tulekahju:
  - Au meie kodumaale!
  Ja ta kasutab ka paljaid, peitlitud jalgu.
  Nõukogude masin on väga tugev ja võitluslik. Ja see tulistab päris hästi.
  SU-100 on võimeline tungima E-50 külge. Kuid tüdrukud murravad isegi tema otsaesist läbi, sattudes peibutusse või otsast lõpuni. Ja nad lõikasid läbi metalli.
  Elizabeth, kasutades oma paljaid varbaid, tulistas vaenlast. Ja piiksus:
  - Sinisest ojast ...
  Ekaterina tulistas ka, lükates seekord kangi oma helepunase nibuga ja müksates:
  Jõgi algab...
  Elena agressiivselt muigates ja susisedes väljastas:
  Noh, sõprus algab...
  Ja ta vajutas ka palja kannaga kangile.
  Euphraasia müksas, tulistades vaenlase pihta:
  - Naeratusega!
  Tüdrukud töötavad SU-100 kallal väga aktiivselt. Ja hävitage vaenlase varustus.
  Ja Bakuu äärelinnas kaevavad pioneerid kaevikuid. Seal on erinevast rahvusest poisid. Eelkõige virvendavad paljud säravad pead. Seal on punased ja mustad ja blondid lapsed.
  Üks asi ühendab neid: usk kommunismi võidukäiku ja paljad jalad. Selge on see, et sõja ajal pole kõigil jalanõusid ja seetõttu uhkeldavad kõik lapsed solidaarsuse märgiks oma paljaste ümarate kontsadega. Talv Taga-Kaukaasias on üsna leebe ning liikudes ja labidatega töötades pole külm nii kohutav.
  Lapsed töötavad entusiastlikult ja laulavad:
  Tõstke tuld, sinised ööd,
  Oleme teerajajad - töötajate lapsed ...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeride kutse - olge alati valmis!
  Pioneeride kutse - olge alati valmis!
  Ja siit tuleb jälle äratus. Poisid ja tüdrukud hüppavad kaeviku põhja. Ja ülevalt hakkavad juba mürsud purskama: vaenlase suurtükivägi töötab.
  Pashka küsis Mashalt:
  - Noh, kas sa arvad, et jääme ellu?
  Tüdruk vastas enesekindlalt:
  - Me hakkame vastu vähemalt korra, kõige raskemal tunnil!
  Pioneer Sasha märkis loogiliselt:
  Meie kangelaslikkus on vankumatu.
  Poiss koputas oma palja talla vastu kive. On näha, et poiss täitis end tahkete kallustega.
  Tüdruk Tamara märkis:
  Me võitleme kartmata
  Meid ei lõigata sammugi tagasi ...
  Las särk on verest läbi imbunud -
  Rohkem vaenlasi, muutke rüütel põrgusse!
  Poiss Ruslan, mustade juustega pioneer, märkis:
  Mööduvad sajandid, tuleb ajastu,
  Milles ei ole kannatusi ja valesid ...
  Võitle selle eest kuni viimase hingetõmbeni -
  Teeninda oma isamaad, sina südamest!
  Poiss Oleg, kõhn ja heledajuukseline, säutsus, salmid:
  Ei, valvsus ei kao,
  Pistriku, kotka pilk ...
  Rahva hääl on kõlav -
  Sosin purustab mao!
  
  Stalin elab mu südames
  Et me kurbust ei tunneks,
  Avas ukse kosmosesse
  Tähed särasid meie kohal!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab üles
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Valgustage teed kommunismile!
  Poisid ja tüdrukud plaksutasid ühehäälselt.
  Nüüd aga lendavad juba reaktiivlennukid ja viskavad pomme. Ja see on agressiivne lähenemine.
  Oleg ja Sasha tõstsid kada ja lasid välja surmakingituse. Ja tünni tabas natside ründelennuk.
  Tüdruk Nataša laulis:
  - Komsomol ei ole ainult vanus,
  Komsomol on minu saatus!
  Ma usun, et ma vallutan kosmose
  Elame igavesti!
  Aserbaidžaani pioneeripoiss Ahmed vastas naeratades:
  - Nataša, te pole veel komsomoli liige!
  Tüdruk trampis vihaselt palja jalaga ja vastas meloodilise häälega;
  Rõõmsa laulu saatel isade kõrval
  Me seisame komsomoli eest...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeride hüüe - olge alati valmis!
  Pioneeride hüüe - olge alati valmis!
  Oleg trampis ka oma paljast lapselikku jalga ja hüüdis:
  Tugevam haamer pigistab proletaarlast,
  Titaanist, mis purustab ikke ...
  Me laulame oma kodumaale tuhat aariat,
  Ja valgust järglastele, hea!
  Lapsed on rõõmsad. Ja tegelikult sakslased pommitasid ja ainult üks tüdruk sai killu oma paljast ümarast roosast kontsast.
  Pioneer karjus, kuid hammustas siis huulde.
  Ja nii nad valmistusid rünnakut tõrjuma. Ja seal on juba tankid natsidega. Kohutavad E-100-d liiguvad. Sellised võimsad ja ohtlikud masinad.
  Neil on selline kaitse. Et ühegi nurga alt läbi ei saa. Sa ei saa seda tabada ainult ühe nurga alt. Ainus võimalus on rajad murda.
  Lapsed on valmis võitlema ja vehkima paljaste jalgadega. Siin on nad traadi peal, lükkavad natside jälgede alla isevalmistatud lõhkekehadega pakendeid. See töötab ja hävitab Rommeli armee tankide rullid.
  Ja see näeb kohutav välja.
  Sasha kriuksub:
  - Au kommunismile!
  Poiss Pashka tulistab Olegiga kada ja kiljatab:
  - Au pioneeridele!
  Poiss Ruslan koos neiu Sufiriga tirib traadiga sakslase alla miini ja karjub:
  - Au NSV Liidule!
  Kaklevad Aserbaidžaani lapsed ja vene kutid. Pargitud, kõhnad, paljajalu pioneerid kolossaalse tankide armaada vastu.
  Tüdruk Tamara trampib oma graatsilist, väikest, paljast jalga ja ütleb:
  - Au Venemaale!
  Pioneer Ahmet kinnitab vaenlase pihta tulistades:
  - Oleme koos sõbralik perekond!
  Poiss Ramzan, punajuukseline aserbaidžaanlane, kinnitab autot välja lüües:
  - Sõna järgi oleme sada tuhat I!
  Lapsed on sõbralikud... Siin on Armeenia tüdruk Azatui, kes samuti traadi abil lõhkepaki osavalt fašisti rööviku alla kannab ja sipleb:
  - NSVL on rahvaste perekond!
  Teine armeenia tüdruk Aghas ütleb:
  - Ärge painduge fašismi poole:
  Ja neiu tõmbas paljaste varvastega traati. Paljud aserbaidžaani ja armeenia lapsed on blondide juustega ja neid ei saa eristada slaavi lastest, keda on samuti palju. Kes sakslased ära jättis, teised vene perekonnad asusid Aserbaidžaani elama isegi tsaaride ajal.
  . PEATÜKK #4
  Kaukaasias elab palju slaavlasi. Palju segapaare. Jah, ja lastel on tavaliselt heledamad juuksed kui nende vanematel. Ja slaavi tüübid päevitasid nii, et neid ei saa kohalikest eristada. Pealegi on lapsed tavaliselt sarnasemad kui täiskasvanud.
  Niisiis võitleb rahvusvaheline Nõukogude poiste ja tüdrukute pataljon ja nad on kõik ühtsed ja väga sarnased. Nende paljad kontsad vilguvad liikumisel.
  Ja unenägudes saadavad lapsed surma kingitusi. Šamil ja Serjožka, mõlemad pioneeripoisid, tõmbavad traati. Ja nüüd peatub Saksa E-50 katkise röövikuga.
  Poisid laulavad üheskoos:
  hävimatud, vabad vabariigid,
  See ei olnud toore jõud, mitte hirm, mis kogus ...
  Ja valgustatud inimeste hea tahe,
  Ja sõprust ja mõistust ja julgust unistustes!
  Ja lapsed on rahul. Nad naeratavad valgete, ühtlaste hammastega. Ja nad on õnnelikud, kuigi neid ähvardab surm.
  Ja sakslased imevad. Hävitatud tankid tulistavad oma kahureid ja kritseldavad kuulipildujaid.
  Mõned Saksa sõidukid on varustatud granaadiheitjatega ja on väga ohtlikud.
  Aserbaidžaanist pärit poiss Maksimka ja tüdruk Zara tõmbasid paljaste jalgadele toetudes vaenlase alla miini ja lõid välja fašistliku mastodoni.
  Ja karjusid täiest kõrist:
  - NSV Liidu jaoks!
  Lapsed on nii naljakad.
  Pioneerid Abbas ja Vladimir kasutavad samuti relvi. Sel juhul ragulka ja purusta E-75 röövik natsidele. Siis laulsid poisid:
  - Kommunismi katte all oleva planeedi suuruse eest!
  Oleg ja Abdula on samuti eri rahvaste pioneerid, kuid ühtse südamega lasevad nad ka lõhkekehi välja. Nad tabasid E-100 ja laulavad ...
  Avasime planeedi rahvastele,
  Teekond kosmosesse, nähtamatutesse maailmadesse...
  Laulatakse kangelastegusid -
  Surmaarmi igaveseks kustutamiseks!
  
  Venemaa püha lipu all,
  Rahus, sõpruses, õnnes ja armastuses...
  Kogu maa inimesed saavad õnnelikumaks,
  Põrgulik pimedus hajub kauguses!
  Siin kaklevad lapsed...
  Aserbaidžaani poiss ja Valgevene tüdruk Abdurrahman ja Svetlana tõmbasid traadi kokku ja lõid välja fašistliku tanki. Ja nad laulsid:
  - Püha Venemaa suur nimi,
  Särab üle maailma - nagu päikesekiir ...
  Ma usun ühtsusse, me saame õnnelikumaks,
  Näidakem rahvale õiget teed!
  Lapsed on väga julged. Ja natsid olid sellisest kangekaelsest ja raevukast vastupanust lihtsalt šokeeritud.
  Abudurrahman on pioneer, ta sai killu palja talla sisse. See läbistas lapse jala kõvenenud pinna.
  Poiss sosistas:
  - Ja see teeb mulle haiget!
  Svetlana sai löögi ka ümmarguse kontsa vastu ja kriimustas õla. Aga tüdruk susises:
  - Ärge murdke pioneere!
  Azim ja Kolka rammisid ka sakslaste autot.
  Poisid näitasid juhtmega ja laulsid:
  Reeturlik vaenlane asus pealetungile,
  Kuid ma usun, et see ei kõigu, nõukogude inimesed ...
  Vaenlane ootab lüüasaamist ja unustust,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb tugevamalt!
  Vaenlane ootab: lüüasaamine ja unustus,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb tugevamalt!
  Lapsed on julged ja ei paindu. Ja nad tahavad võita. Ja nad laulavad ja kaklevad.
  Sakslased kannavad suuri kaotusi. Tõsi, enamasti on neil katkised roomikud ja rullikud. Ja see pole surmav.
  Hullem vangi võetud pioneeridel.
  Poiss Abdulhamid, kui ta vangi võeti, panid natsid nagile. Nad pistsid pioneeri paljad jalad ploki sisse ja hakkasid raskusi konksude külge riputama. Ja siis süütas ta tule. Ja poisi paljaid kontsi lakkus tuli. Ja piits kukkus talle selga. Nad peksid mind kaua. Ja siis hakkasid natsid kuumade tangidega ribisid murdma.
  Poiss, kes suri piinamise all, kui ta kuumast punaseks läinud ribide raud ta purustas, laulis:
  Berliin on peaaegu meie võimu all,
  Läbi binokli näeme neetud Reichstagi ...
  Loodan, et varsti saabub rahu ja õnn;
  Mida ma oma luuletustes kirjeldan!
  
  Venemaa avas kommunismi maailmadele,
  Temast sai kõigi pere.
  Kuid Wehrmacht pistis meile seakäsa,
  Ja nüüd pritsib verd veenidest nagu purskkaevust!
  
  Mille Fuhrer kogemata meiega unustas,
  Tahtsin saada maad ja orje!
  Fašism käis väga pika kampaaniaga -
  Ja siin on tõeline õudusunenägu, põrgulikud unenäod!
  
  Lihtne poiss, paljajalu poiss,
  Hiljuti seoti punane lips.
  Ta tahtis ise maailma ehitada ilma Jumalata,
  Aga äkki purskas taevast napalm!
  
  Ma pidin ette jooksma, me olime AWOL,
  Keegi ei taha selliseid noori võtta!
  Kuid püssis võitleja tegi seda,
  Isade tee osutus vääriliseks!
  
  Võideldi seal, kus nii kavalus kui ka jõud,
  Ja nõrkus on ka kibe, paraku ...
  Seltsimehed pidid haudu kaevama
  Härmas männikirste hööveldades!
  
  Olen pioneer, kes on nüüd harjunud kannatustega,
  Luurele läks ta paljajalu, lumehang krõbises.
  Võib-olla karistus uskmatuse eest,
  Et ma ei tahtnud Jeesust tunda!
  
  Aga mis on Kolgata kolm tundi?
  Rohkem kui kolm aastat sõda on möödas!
  Igas külas nutavad lesed kibedasti,
  Kuidas pojad hukkusid maa surnuaial!
  
  Jäin ellu, olin mürsust šokis, kuulist haavata,
  Aga õnneks jäi ta jalule!
  Tagastasime ausalt võla Saksamaale,
  See fašism on meie poolt tolmuks tallatud!
  
  Olen küpseks saanud, kuid siiski poiss,
  Vuntsid ei murdnud läbi, aga juba titaan!
  Jah, täiskasvanu ja võib-olla isegi liiga palju,
  Süda sai ju kõvaks nagu metall!
  
  Hero Star kõrgeim auhind -
  Stalin ise, uskuge mind, andis selle üle!
  Ta ütles: sinusugustelt on vaja eeskuju võtta,
  Võitlejad sepistavad Eedeni uste võtmeid!
  
  Aga nüüd pane julge püss käest,
  Võta, näpitsad, haamer ja tööta!
  Ehitage puidust purjekas ja paat
  Ja looge lennuk, et lind üles lendaks!
  Olgu kuidas on, Punaarmee kaotas lahingu Kaukaasia pärast. Ja see muidugi ei suurendanud NSV Liidu ellujäämise võimalusi. Tegelikult oli kõik loll.
  Kaukaasia langes ja talv tuli. Moskva ja Leningrad täielikus ümberpiiramises ja blokaadis. Sakslased ja nende välisdivisjonid on tugevamad nii kvantiteedilt kui ka kvaliteedilt. Ja näiteks Fritzil on väga korralikud kuulipildujad. Ja näib, et ümberpiiratud Nõukogude vägedel pole päästevõimalust.
  Kuid siiani pole Stalin veel alla andnud. Kuigi ta oli juba saatnud natsidele ettepanekud eraldi rahu sõlmimiseks.
  Moskva on suur linn ja sinna on koondatud tohutul hulgal laskemoona, mürske, kuule ja toitu. Seda linna pole lihtne võtta. Ja ta peab endiselt vastu vaatamata mürskudele ja tohutule pommirünnakule.
  Sakslased jätkasid aga edasiliikumist. Eriti kevadel. Niipea kui teed kuivasid, kolisid natsid Kaasanisse. Ja fašiste on palju.
  Siin aga kaklevad kaunid nõukogude ja muidugi paljajalu bikiinides tüdrukud.
  Nataša silitas omaenda maasikanibu. Ja ta ütles särava naeratusega:
  - Mina, sina! Tema, tema - koos kogu riik!
  Victoria toetas:
  - Koos sõbralik pere! Ühesõnaga oleme sada tuhat I!
  Oksana itsitas ja mastodonitele osutades märkis:
  - Tank "E" on väga lühike ja kükitav. Teda on raske kätte saada.
  Veronica susises kurvalt:
  - Jumal õnnistagu meid!
  Nataša itsitas ja säutsus:
  - Ameerikas kogu riigi jaoks, Ameerikas kogu riigi jaoks, Ameerikas kogu riigi jaoks - võimalused on võrdsed!
  Tuline Victoria itsitab ja möirgab:
  - Võimalused on erinevatele ühiskonnakihtidele võrdsed!
  Ja kuidas sa tahad. Ja tema hambad on ilusad, nagu nad näitavad.
  Oksana kommenteeris:
  - Kui sakslased lahku löövad, on neil varustusbaasidest väga halb olla!
  Veronica itsitas ja soovitas:
  Palvetagem siis!
  Nataša norskas põlglikult ja raputas pead.
  - Mitte! Oleme komsomoli liikmed, mis tähendab, et oleme ateistid!
  Victoria hoiatas agressiivselt:
  - Ja üldiselt olen ma sõjakas ateist! Ja jumalat pole olemas - see on meditsiiniline fakt!
  Veronica märkis ettevaatlikult:
  Kuid te ei saa seda tõestada!
  Victoria välgatas vastuseks agressiivselt smaragdsilmi. Ja susises naeratades:
  - Ma saan! Kui Jumal on olemas, siis peab ta vastutama. See tähendab inimeste eest hoolitsemist. - Punane tüdruk lõi palja jalaga agressiivselt vastu männi tüve. - Kas on võimalik ette kujutada fenomenaalset kosmilist mõistust, mis ei hooliks selle loomisest!
  Ja tüdruk oma palja, meislitud jalaga viskas granaadi.
  Nataša kinnitas kergesti:
  - See on kõik! Lõppude lõpuks oleme me Jumalale nagu lapsed Isale ja ta ei hooli meist!
  Veronica märkis ettevaatlikult:
  Kuid isegi hooliv isa karistab oma lapsi...
  Nataša itsitas vastuseks.
  - Aga ärge moonutage neid!
  Victoria märkis vihaselt:
  - Teie Jumalas on tõesti kummalised kasvatusmeetodid! Ta näiteks võttis ja uputas kogu inimkonna ja isegi süütud loomad. Tekib küsimus, missugused on fašistlikud meetodid?
  Oksana lisas naeratades:
  - Ja üldiselt igavene piin põrgus ... See on ka ilmselge liialdus, kuna ükski õiglusmeetod ei saa piinamist õigustada!
  Veronica ajas segaduses käed laiali ja ütles ohates:
  - Ma arvan ka, et Noa veeuputus on üle jõu käiv. Kuid maa oli Jumala silme all pattu täis...
  Victoria naeris:
  - Jah, lapsed hakkasid vempe mängima. Isa võttis kuulipilduja ja tulistas neid, kes plärisesid, jättes rohu alla vaid need, kes istusid vaiksemalt kui vesi. Punapea paljastas oma suured hambad. - Milline analoogia!
  Veronica kehitas õlgu ja ütles vaikselt:
  - Ma ei ole preester, et sellistele küsimustele vastuseid anda. Kuid ma arvan, et Jumalal oli selleks põhjused.
  Victoria itsitas ja märkis:
  - Jah ... Mingil põhjusel nad kukkusid ilma põhjuseta, ainult et kõiki nähti nagu nad oleksid kadunud!
  Nataša soovitas:
  - Võib-olla on Piibel lihtsalt juudi muinasjutt. Miks me peaksime sellesse uskuma?
  Oksana avaldas oma arvamust:
  - Igal juhul peate oma au hoidma. Ja ärge lootke liiga palju postuumse paradiisi peale!
  Victoria itsitas ja märkis:
  - Jah... Preestritele meeldib lugusid rääkida! Ja mitte eriti atraktiivne!
  Veronica märkis vaikselt:
  - Aga Jeesus Kristus on üsna atraktiivne pilt!
  Victoria itsitas ja raputas pead.
  - Ma ei abielluks sellise patsifistiga!
  Nataša itsitas ja märkis:
  - Jah, mees peab enda eest seisma... Ja mida Piibel õpetab? Nad löövad sulle vastu paremat põske - keera vasakule!
  Veronica tahtis öelda, kuid tal oli selgelt piinlik. Ja siis Victoria pani selle sisse:
  - Tõesti kummaline moraal. Kas Jumal õpetab meid armastama vaenlasi või uputab kogu inimkonna korraga. Ja kuidas seda seletada?
  Nataša vastas ise:
  - Ma arvan, et Piibli kirjutasid andekad visionäärid!
  Veronica vaidles sellele vaikselt vastu:
  - Kes iganes seda vaatab... Aga teisiti peale Jumala olemasolu on võimatu seletada Universumi ilmumist. "Siis tüdruk ärkas. Ta jooksis palja, meislitud jalaga mööda koort ja jätkas. - Mida iganes võib öelda, kuid Universumi päritolu kohta on võimatu leida või leiutada veenvamat versiooni, välja arvatud see, kuidas Jumal selle lõi!
  Nataša kehitas õlgu ja küsis:
  - Ja Jumala ilmumise algpõhjus?
  Veronica ohkas ja vastas enesekindlust kaotades:
  - See on juba aksioom... Seda tuleks aktsepteerida usu kaudu, et Jumal on olemas. Ja et see on eksisteerinud igavesti ja sellel pole esimest põhjust.
  Nataša raputas negatiivselt pead.
  - Kas nõustuda usuga Jumala igavikueelsega? Kuid ma võin pakkuda, et võtan usuga vastu universumi igaviku, kuid ilma Kõigevägevamata...
  Veronica märkis loogiliselt:
  - See näeb välja nagu alogism. Kuidas see igavene aine on ja kust see tuli?
  Victoria vastas kohe:
  - Ja mis on loogiline - Jumal on igavene ... Ja kust ta tuli!? Seda enam kohe kõikvõimas ja kõiketeadja?
  Veronica vastas meeleheitel:
  - See on alati olemas olnud... Me võtame selle usuga vastu! Ja kuidas see võimalik on - arusaamatu!
  Nataša märkis:
  "Tõepoolest, oleme siin võrdsetel alustel. Aine pidi kuidagi tekkima. Ja juhtub mõeldamatut. - tüdruk muigas ja märkis enesekindlalt. - Kuid ikkagi jääb lahtiseks küsimus, miks on maa peal nii palju kurjust.
  Nataša viskas natside pihta palja jalaga granaadi ja laulis:
  - See on õige...
  Zoya lasi oma palja kannaga surma kingituse ja lisas:
  - Vaenlane...
  Augustinus alistus millelegi hävitavale ja kilkas:
  - arvab...
  Svetlana viskas paljaste varvastega granaati ja kilkas:
  - Mida...
  Nataša viskas paljaste jalgadega paar sidrunit ja karjus:
  - Vene...
  Zoya alistus ka millelegi energilisele ja surmavale, vingudes:
  - Hallatud...
  Augustinus käivitas surmava seadme, pomisedes:
  - Vaenlane....
  Svetlana alistus taas hävitavale ja vyaknulale:
  - Paus!
  Nataša pööras pöörde ja kilkas:
  - WHO...
  Zoya tulistas ka mustanahaliste välismaalaste pihta, kelle natsid värbasid, ja vingusid:
  - Julge!
  Augustinus rääkis jõu ja raevuga:
  - See...
  Svetlana alistus pantri naeratusega:
  - AT...
  Nataša viskas palja jalaga granaadi ja karjus:
  - Võitle...
  Zoya viskas paljaste sõrmedega surma kingitust ja pomises:
  - Rünnakud!
  Augustine lõi sisse ja pomises:
  - Vaenlased...
  Svetlana kinkis paljaste taldadega hunniku granaate ja kuidas ta karjub täiega:
  - Me...
  Nataša naelutas lõhke ja susises:
  - Raevukas...
  Zoya lõikas natsid ära ja kilkas:
  - Rütm!
  Augustine tulistas uuesti ja karjus:
  - Raevukas...
  Svetlana säutsus tulistades:
  - Rütm!
  Nataša viskas oma graatsilise palja jalaga taas granaadi ja säutsus:
  - Me hävitame natsid!
  Zoya võttis selle ja säutsus:
  - Tulevikutee kommunismi poole!
  Ja viskas paljaste varvastega sidrunit.
  Augustine võttis ja ajas jooned laiali ning tema paljad jalad lendasid hävitavalt mööda Fritzi:
  - Me jagame vastased pooleks!
  Svetlana võttis selle ja viskas palja kannaga, hunniku granaatidega, ja kilkas:
  Purustame fašistid!
  Ja need neli jätkasid tulistamist ja granaatide loopimist. Saksa E-75 liikus. 128 mm püstoliga masin. Ja tulistab ennast.
  Ja tüdrukud viskasid granaate. õõnestas natse. Ja nad tulistasid tagasi. Nad ronisid edasi. Tankid veerevad taas. Liigutab uusimat Saksa "Leopardi" -1. Väga mobiilne auto.
  Kuid tema tüdrukud võtsid võimu ja lõid ta välja. Nad rebisid tükkideks gaasiturbiinmootoriga liikurmasina. Ja nad lõid ta puruks.
  Nataša märkis naerdes:
  Me võitleme suurepäraselt!
  Zoya nõustus sellega:
  - Väga lahe!
  Augustinus märkis targalt:
  - Me võidame!
  Ja ta lasi palja jalaga välja tankitõrjegranaadi. Tugev tüdruk. Ja tal on nii palju taipu.
  Svetlana lasi ka oma palja jala varvastega surmakingituse ja tabas vaenlast. Väga agressiivne tüdruk, rukkilillevärvi silmadega. Tal on nii vaimukust ja jõudu!
  Nataša pöördus ja naeratas:
  - Püha Venemaa eest!
  Zoya tulistas väga aktiivselt ja irvitas, näidates pärlhambaid:
  - Olen sellel tasemel sõdalane, kes ei kao!
  Augustine tulistas ka. Niitis natsid maha ja urgitses:
  "Ma olen suurte ambitsioonidega sõdalane!"
  Ja ta paljastas oma pärlhambad!
  Svetlana kinnitas:
  - Väga suured ambitsioonid!
  Tüdrukud on tülitsenud väga pikka aega. Ja loomulikult õnnestus neil sõjaväetöö. Nad on täiesti imelised kaunitarid. Silmapaistev meel. Ja nad tulistavad esimesest klassist.
  Tulistades arvas Nataša, et ilma Stalinita oleks Fuhrer ta tapnud. inimeste hinges oli tühimik. Tundub, nagu oleks lähedane surnud.
  Kuigi see grusiin oli julm. Ja ta ei teinud kõike õigesti. Selle kohta on isegi anekdoot. Miks kannab Lenin saapaid ja Stalin saapaid? Sest Vladimir Iljitš valis tee ja see vuntsidega tormab ees.
  Selles suhtes ei olnud Stalin optimaalne valitseja. Tõepoolest, nagu Lenin seda kirjeldas, oli see liiga ebaviisakas.
  See kokk valmistab ainult vürtsikaid roogasid. Julmuse poolest oli see kahe teraga mõõk.
  See aitas ühelt poolt hoida distsipliini ja ergutas parteiaparaati. Seevastu kõige väärtuslikum isikkoosseis ja võimekamad inimesed langesid välja. Eelkõige kaotasid nad pärast sõda sellise suurepärase juhi nagu Voznesenski. Kellel olid isamaale suurimad teened.
  Voznesenski oli ehk ideaalne juht: mitte ainult sitke, vaid ka tark ja haritud. NSV Liidu noorim teaduste doktor, akadeemik, silmapaistev isiksus. Ilma Voznesenskita oleks Nõukogude Venemaa majandus tema surma korral paratamatult valesti läinud. Ja nad ei saa natse võita.
  Nataša viskas palja jalaga sidrunit ja laulis:
  - Taevast...
  Zoya viskas ka paljaste sõrmedega granaati ja ütles:
  - Tärn...
  Augustinus lasi palja jalaga surma kingituse ja laulis:
  - Hele...
  Svetlana viskas ka granaadi palja jala abil ja andis välja:
  - Kristalliline!
  Nataša pööras pöörde ja susises:
  - Mina sulle...
  Zoya lasi paljaste sõrmedega surma kingituse, susisedes:
  - Laul...
  Augustine alistus palja kannaga, mis toob surma, ja kilkas:
  - Ma laulan...
  Nataška jätkas agressiivselt lauldes:
  - Umbes...
  Zoya viskas palja jalaga plahvatuspaketi, ajas natsid laiali ja kilkas:
  - Põliselanik...
  Augustina andis palja kannaga hunniku granaate, andis välja:
  - Stalin!
  Tüdrukud võitlesid julgelt, kuid tundub, et nad ei suuda Kaasani käes hoida. Kaunitarid langesid jagamise alla. Nad võitlesid väga varastega. Ja sa pead vastumeelselt taganema. Ja see on ebameeldiv.
  Nataša säutsus nördinult:
  - Me taganesime pikka aega vaikselt ...
  Augustine, silmad raevust vilkumas, nõustus:
  - See oli tüütu - nad ootasid lahingut!
  Zoya võttis selle ja laulis raevukalt ning ülejäänud tüdrukud võtsid selle rõõmsalt üles;
  Tõuse üles, needusega tembeldatud,
  Kogu näljaste ja orjade maailm!Meie nördinud meel keeb Ja on valmis juhtima võitlusse surelikega.
  
  Me hävitame kogu vägivallamaailma maapinnale ja siis ehitame oma, ehitame uue maailma: Kes polnud midagi, sellest saab kõik.
  
  Lõpetage vere imemine, vampiirid Vangla, maksud, vaesus!Teie jaoks - kogu jõud, kõik maailma õnnistused, Ja meie õigus on tühi heli.
  
  Ehitame elu teistmoodi, Ja siin on meie lahinguloosung: Kogu võim - töörahvale, Ja alla kõigist parasiitidest!
  
  Oled oma varanduses põlastusväärne, Söe ja kuningaks saanud!Te olete teie troonid, parasiidid, Meie seljale püstitatud!
  
  Tehased, tehased, kambrid - kõik on loodud meie tööjõul. On aeg! Nõuame rööviga röövitu tagastamist.
  
  Aitab, kuningate nimel, viige meid sõja meeletusse! Sõda peksvate jäärade vastu! Rahu rahvastele, lööge, sõjavägede pojad!
  
  Millal sunnivad türannid meid kangelaslikult nende eest lahingus langema, mõrvarid! Siis suuname Sulle lahingukahurite suukorvid.
  
  Keegi ei vabasta meid: ei jumal, ei kuningas ega kangelane. Me saavutame vabanemise oma kätega.
  
  Osava käega rõhumist kukutada, Oma head tagasi võita, Paisuta, sarvi ja sepi julgelt, Kuni raud kuum!
  Tüdrukud laulsid ilusti ja asusid teele. Ja sõda käib...
  Võimsad TA-400 ja veelgi võimsamad kuni paarkümmend tonni pomme kandvad TA-500 hävitavad Nõukogude positsioone. Punaarmee aga püüab vastu pidada. Isegi laule lauldakse suure julgusega.
  Inimesed saavad õnnelikuks
  Õnn igavesti...
  Nõukogude valitsus -
  Võimsus on suur!
  
  ŽIRINOVSKIT EI OLNUD MÜÜK JELTSINILE
  Vladimir Volfovitš Žirinovski võttis selle vastu ja muutis oma otsust viimasel hetkel Jeltsini tagandamise hääletusel 15. mail 1999. aastal. Tõepoolest, miks peaks ta kaotama poole oma valijaskonnast? Lõppude lõpuks, kui kahju, poolteist miljonit dollarit pole seda väärt!
  Vladimir Volfovitš palus sõna.
  Ja siis ta teatas:
  - Peate minust õigesti aru saama: me oleme Jeltsini vastu ja tagandamise poolt!
  Pärast seda pidas särava kõne Vladimir Volfovitš Žirinovski. Milles ta sõna otseses mõttes ei jätnud Jeltsinile ja tema jõugule kivi peale.
  Jah, Vladimir Volfovitš Žirinovski oli lihtsalt tohutus šokis.
  Ta mõistis, et tuleb lüüa, kuni raud on kuum, ja Jeltsin oli juba poliitiline laip, mis haiseb ja haiseb tugevalt ja tema peale pole midagi.
  Ja siin on hääletus. Liberaaldemokraatliku partei 50 häält võimaldas saada rohkem kui kaks kolmandikku riigiduumast ja kuulutada välja tagandamisavaldus. Tõde pole veel täielik.
  Ja alles jäi Stepašini kandidatuuri heakskiit Venemaa peaministri kohale.
  Siin tegi Vladimir Volfovitš Žirinovski ettepaneku see kandidatuur tagasi lükata ja pealegi tühistada Primakovi tagasiastumine. Põhjendusega, et Jeltsinil on selgelt skisofreenia.
  Ja riigiduumas tervitati sellist ettepanekut juubeldades. Kas Jeltsin pole tõesti hull?
  Stepašini kandidatuur igatahes läbi ei läinud. Ja opositsioon tõi tänavatele sadu tuhandeid inimesi.
  Ja nad blokeerisid kõik... Ja toimus konstitutsioonikohtu kiireloomuline istung.
  Ja rahva survel otsustati Primakovi tagasiastumine tühistada. Ja aluseks oli otsus Venemaa presidendi hullumeelsuse kohta.
  Riigiduuma otsustas ka Jeltsini presidendiameti peatada tema vaimse hullumeelsuse ja ilmse skisofreenia tõttu. Nii et Jeltsinile võib öelda - lõpp!
  Jeltsini ametist tagandamist toetas ka föderatsiooninõukogu. Ja ülemkohus kinnitas tüütu türanni lõppu.
  Igal juhul otsustasime, et on aeg teha lõpp Jeltsinile ja ka tema varaste perele.
  Ja vana, kogenud, endine välisminister Maxim Primakov sobis enam-vähem kõigile. Võib-olla, välja arvatud Berezovski, aga kõik vihkasid seda oligarhi.
  Vladimir Volfovitš Žirinovski käitus nii korraliku inimesena kui ka targalt. Ja tema reiting tõusis nagu pistrik üles.
  Jälle sai Žirinovski moekaks ja lahedaks. Tegelikult on see suurepärane poliitik, kes andis kõigile sarved.
  Samaaegselt toimusid nii presidendi kui ka riigiduuma valimised. Nad olid tormisel lainel. Zjuganov toetas Maxim Primakovi kandidatuuri vastutasuks ametikohtade eest valitsuses. Peaministriks peaks saama Juri Lužkov.
  Vladimir Žirinovski sai, nagu alati, presidendiks. Ta tahtis sinna ilmuda. Ja nagu selgus, mitte ilma põhjuseta.
  Kuigi Vladimir Volfovitš ei võitnud, viis ta läbi ereda valimiseelse kampaania ja saavutas teise koha - alles Maxim Primakovi järel.
  Ja nüüd võitis võidu uus president ... Vladimir Volfovitš sai siseministri ja võimubloki eest vastutava peaministri esimese asetäitja ametikoha, samuti kindrali auastme.
  Vladimir Volfovitš tõusis seega kõrgemale. Peaministriks sai Moskva endine linnapea Juri Lužkov. Mitrofanov määrati välisministriks. Gennadi Zjuganovist sai esimene sotsiaalbloki eest vastutav asepeaminister ja Masljukovi esimene asepeaminister majanduse alal. Ja kommunistist sai rahandusminister.
  Nii algas uue valitsuse ja kursi moodustamine.
  Tšetšeenias algas kodusõda ühelt poolt Mashadovi ja tema meeskonna ning teiselt poolt Šamil Basajevi vahel. Šamil Basajev tegi koostööd vahhabiidide, Radujevi ja teiste võitlejatega, sealhulgas bin Ladeniga. Ja Aslan Mashadov hakkas Venemaa juhtkonda toetama.
  Ja järgnes pikaleveninud kodusõda.
  Mashadovil tuli tegemist teha paljude välismaiste palgasõduritega, kes püüdsid aidata tema peamist vaenlast Šamil Basajevit. Kuid pärast 11. septembri terrorirünnakut vähenes rahavoog vahhabiitide ja Basajevi jaoks isiklikult.
  Ja Mashadovil õnnestus peaaegu kogu Tšetšeenia oma kontrolli alla võtta. Venemaa on muutunud palju rikkamaks tänu majanduse elavnemisele ning nafta, gaasi ja muude toorainete hinnatõusule. Ja Mashadovi juhitud tšetšeenid nõustusid investeeringute eest oma koosseisu naasma. See tähendab, et see oli, nagu päris ajaloos, ainult Vene armee ei sõdinud ja tuhanded vene sõdurid jäid ellu.
  Ja Akhmad Kadõrovi asemel valitses Aslan Mashadov. Kõik läks nagu päris ajaloos. Maxim Primakov valitses ettevaatlikult, ilma järskude liigutusteta. Ja ta keeldus kolmandale ametiajale minemast. Ja tervislik seisund ei lubanud.
  Ja troon läks peaaegu pärimise teel Juri Lužkovile. Seegi sobis enam-vähem kõigile.
  Gennadi Zjuganov sai ka peaministriks ning kommunistid toetasid Lužkovi valimistel. Vladimir Žirinovski läks presidendiks ja oli teine.
  2003. aasta valimistel oli Maxim Primakovil veelgi parem, kuna Žirinovski neil valimistel ei osalenud.
  Võitlejaid oli teisigi - nii et buldooserist. Ja valimised olid pigem farss.
  Gennadi Zjuganov sai peaministriks, kuid Žirinovski tagandati valitsusest ja ta sattus opositsiooni. Seda oli muidugi oodata. Välisministri ja Mitrofanovi kohalt kõrvaldatud.
  Siin see on ja kadunud. LDPR peo jaoks on saabunud pimedad päevad.
  Jälle kiusatakse meedias Žirinovski Vladimir Volfovitšit. Ja võrreldes Adolf Hitleriga.
  Tõsi, Vladimir Žirinovskist sai armeekindral ning tal oli palju ordeneid ja medaleid.
  Ta tegi karjääri ametnikuna. Nüüd aga pidin parlamenti tagasi pöörduma.
  Prantsusmaa eeliseks on Liberaaldemokraatlik Partei. Ja kõik läks tagasi normaalseks. Moskva linnapea Lužkov järgis mõõduka liberalismi poliitikat. Zjuganov seevastu näis olevat unustanud, et ta on väidetavalt leninlane. Tema poliitika oli umbes sama, mis varem.
  Maidan Ukrainas ei toimunud. Julia Tõmošenko võitis just presidendivalimised. Põhjus oli selles, et 2008. aasta majanduskriis oli nõrgem. On näha, et ajalugu läks veidi teisiti ja see nihutas mõnevõrra tuletorne ja erinevaid hindu.
  Julia Timošenko ajas mõõdukat läänemeelset poliitikat. Ja ei tülitsenud Venemaaga. Ka Moskva linnapea Juri Lužkov näitas oma ambitsioonides mõõdukust ja tema jaoks oli äri üle kõige.
  Sellest tulenevalt oli välispoliitikas mõningaid nüansse. ISIS-el ei õnnestunud areneda. Süürias ilmus Assadi asemel kompromisspresident. Ja 2015. aastal lõpetas Lužkov, kes oli juba vana ja põhiseaduse järgi mitte päris terve, oma valitsemisaja kahe ametiaja jooksul.
  Ja nüüd on Gennadi Zjuganov läinud presidendiks. Ja tema valimine poliitikat oluliselt ei mõjutanud. Süürias valitses rahu ... Ameeriklased ei suutnud tõesti Talibani lüüa ja lahkusid Afganistanist.
  Poksi raskekaalus läksid asjad veidi teisiti. Vitali alistas kohustusliku väljakutsuja Stevensoni. Ja jätkas oma karjääri. Jah, enne seda võitis rekordilise kolmekümne kahest nokautist koosneva seeria "pronkspommitaja" Vitali Klitško. Ja siis pidas Vitali Klitško ka Tyson Furyga ühinemisvõitluse ja sai kõik neli vööd korraga. Plaaniliseks maailmameistriks tuli Vladimir Klitško.
  Vitali Klitško kuulus tiitlitele kuni 2020. aastani, mil Julia Tõmošenko kaks ametiaega lõppesid. Ja Vitali Klitško läks presidendiks. Kindlasti võitis...
  Ja siiani oli kõik hästi, kuid koroonaviirus rikkus kõik ära. Gennadi Zjuganov oli mõnda aega president. Võitis 2019. aasta valimised. Ja siis otsustas ta lahkuda. 2023. aastal sai Venemaa uueks presidendiks suhteliselt noor Afonin. Nii katkes traditsioon, kui presidendid olid juba üle seitsmekümne aasta vanad. Vladimir Žirinovski on endiselt opositsioonis. Selline on vana vanaisa rahvuslane.
  Kuid Afoninil on esimene tõsine proovikivi - sõda Tadžikistani rünnanud Talibaniga. Ja see on tõsine...
  Kuid loomulikult on kaunid ja paljajalu tüdrukud valmis vapralt võitlema.
  Eepiline lahing Talibaniga jätkus. Ja nüüd ründavad Taliban Vene vägesid mööda kõiki perimeetriid.
  Ja Vene armee peegeldab nende pealetungi. Ja käib äge võitlus.
  Nataša annab pöörde ja viskab paljaste varvastega surmava jõuga granaati. Nutab vastaseid ja möirgab:
  - Au vene jumalate ajastule!
  Zoya võitleb ka vaenlastega, enam kui enesekindlalt. Niidab vastaseid maha ja möirgab:
  - Suure Venemaa nimel!
  Ja ka paljaste varvastega käivitab surma kingituse.
  Nii said need tüdrukud väga kuulsaks asja juurde.
  Augustina, tulistades samuti väga täpselt vaenlase pihta ja visates paljaste varvastega granaate, urises:
  -Suure NSV Liidu eest!
  Ja Svetlana võitleb mudžaheididega, lööb nad rivis välja, möirgab:
  - Laheda Venemaa eest!
  Ja oma palja kannaga alistub ta mõrvarlikule surmaannile.
  See on rühm tüdrukuid, kes on sündinud Talibani tapmiseks. Ja mitte ainult Taliban.
  Nataša itsitas ja mudžaheide tulistades võttis selle kätte ja karjus:
  - Au NSV Liidule!
  Ja paljaste varvastega, kuidas mõrvarlikku õhku lasta.
  Zoya, jätkates islamiimpeeriumi sõdurite pihta tulistamist, avaldas agressiivselt:
  - Au meie armeele!
  Ja paljaste jalgadega viskab ta hävitavat.
  Ja Augustinus peksab afgaane ja kostab:
  - Au meie kodumaale!
  Ja paljad varbad käivitavad hävingu.
  Svetlana purustab ka vaenlased, lööb nad raevu ja kiljatab:
  - NSV Liidu püha kommunismi eest!
  Need on tüdrukud, kes võitlevad oma südametunnistuse eest. Ja nad võitlevad ja võidavad.
  Alenka võitles väga kõvasti ja viskas paljaste varvastega surmavaid kingitusi.
  Ja tüdruk kostis:
  - Kommunismi eest!
  Anyuta tulistas vaenlast väga ilusti ja lõi palja kannaga Talibani ja kilkas:
  - Kommunismi Venemaa eest!
  Siin võitles Alla väga tagasihoidlikult ja aktiivselt. Ja paljad varbad lasti surmava jõuga käima.
  Tüdruk urises:
  - NSV Liidu kommunismi eest!
  Tüdruk Maria võttis selle kätte ja andis pöörde, niitis afgaane maha ja urises:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Ja paljaste varvastega käivitas ta surmava jõu.
  Olümpia andis ka hästi sihitud pöörde ja niitis maha palju vaenlasi. Ja tüdruk koperdas, visates välja paljad varbad ja vjaknula:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Marusya võitleb metsiku kassi raevu saatel ja tulistab afgaane. Ja neid massiliselt hävitada.
  Ja tüdruk möirgab:
  - See on väga lahe!
  Matrena tabab mudžaheide väga täpselt ja niidab nagu ogasid. Siin on tüdruk.
  Ja möirgab omaette rulliga:
  - Väga hea kommunismi eest!
  Stalenida võitles ka metsiku raevuga ja lõikas Talibani vägedest ära. Selline võitlev naine ta on.
  Ja ta kritseldas vaenlasele väga tabavalt.
  Steelenida laulis:
  - Au kommunismiajastule!
  Need on siin võitlevad tüdrukud. Ja väga ilus ja võitluslik.
  Sõdalane andis pöörde vaenlasele. Niitis maha hulga Afganistani vägesid ja siples. Venemaa ja vabaduse eest
  lõpetama.
  Talibani pihta tulistanud Veronika peksis neid rakettidega ja kilkas:
  - Au kommunismile!
  Victoria, tulistades Allahi julgeid ja kangelaslikke sõdalasi, säutsus:
  - Isamaa eest!
  See on tüdrukute kõige mahla ja ilu. Väga ilusad ja võitluslikud tüdrukud. Ja neil on tohutu jõud. Ja sellised kaklevad tüdrukud
  ja purustada ja peksa, purustades afgaane.
  Serafima kritseldas ka vaenlast, lüües Talibani metsiku jõuga välja.
  Ja neiu viskas paljaste varvastega vaenlasele surmavaid surmaande.
  Need tüdrukud on lihtsalt hämmastavad.
  Alyonka kritseldas afgaane ja niitis vaenlasi väga agressiivselt maha.
  Naissõdalane kakerdas islamiimpeeriumi sõdalasi maha raiudes.
  Ja ta hüüdis:
  - Isamaa eest - meie ema!
  Anyuta kritseldab väga aktiivselt vaenlasi ja niidab vaenlasi oma jõuga maha. Ja paljaste varvastega viskas ta surmava ja kolossaalse jõu.
  Ja tüdruk siristas:
  - Au kommunismile!
  Ja helepunase nibuga süütas meie bazookanupp paagi põlema.
  Siin purustab võitlev Alla vaenlase suure raevuga. Ja võrsed ja märjad hävitavad mudžaheide.
  Need tüdrukud on väga ilusad ja võitlusest on saanud kangelased.
  Võitleb Allaga maal metsiku raevuga.
  See on tüdrukute sõjaline tee. Mis on väga isegi võitlevad. Ja purustas väga agressiivselt Talibani.
  Martial Maria oli metsiku jõuga väga muserdav ja lõikas kõik maha nagu habemenuga.
  Ja paljaste varvastega viskas neiu hävitusgranaate. Ja tüdruk rebis palju vaenlasi.
  Olümpiamängud on taas käimas. Ja jälle muserdab mudžaheide. Ja jälle viskas ta oma paljad varbad mõrva ja hävinguga.
  Ja see on ebaviisakas ja väga agressiivne.
  Ja olümpiamängud hakkasid võitlema ja alistusid palja kannaga hävingule ja täielikule surmale.
  Siin on selline võitlev tüdruk-kangelane sellel olümpial. Siin on võitlev tüdruk.
  Ja Marusya purustas afgaanid suure raevuga. Ja niitis nad metsiku julgusega maha.
  Ja maasika nänniga võttis ta ja saatis surmava jõu.
  Ja palju mudžaheide kirstus.
  Alenka kuulutas vaenlast tulistades ja kiljudes:
  - Maailma võimsaima kommunismi eest!
  Afgaanidele kritseldatud Anyuta märkis agressiivselt:
  - Siin me oleme jälle valgel hobusel!
  Siin on taas võitlev Alla raskes võitluses. Ja punajuukseline tüdruk kritseldab jälle mudžaheide ja kiljub täiega.
  Ja see hävitab nad kindlasti.
  ja karjub täiest kõrist.
  Ja tüdruk kritseldab nagu kuulipilduja.
  Ja Maarja tegutseb kogu oma metsiku jõuga. Ja ta laseb afgaanide pihta väga täpselt. Ja see niidab vaenlasi väga täpselt maha - iga kuuli silma.
  Ja möirgab:
  - Venemaa jaoks Svarog!
  Olümpiamängud käitusid väga julmalt ja tapsid vastaseid ning niitsid mudžaheide. Ja väga võitluslik tüdruk-kangelane. Need tüdrukud on lihtsalt hämmastavad.
  Ja keegi ei jää nende vastu ellu.
  Olümpia niidab vaenlasi põhjalikult maha. Ja ta lööb afgaanid paljaste varvastega välja, loopides surmavaid surmaande. Olümpia on muidugi väga tüdruk
  kõige lahedam ja võitlusvaim maailmas.
  Noh, ta annab mudžaheide laksu ja niidab nad mõõgaga maha.
  Ja tüdruk võtab ja laulab:
  - Olen iluklassi Hyper!
  Need tüdrukud on nii ilusad ja väga võitlevad. Neis on tohutult põnevust ja jõudu, et silmailu pidada.
  Marusya tulistab afgaane ja kriuksub:
  - Kommunismi ajastu jaoks!
  Ja ka paljaste varvastega, justkui mudžaheedide juures, vasardavad. See tüdruk on lihtsalt hämmastav.
  Matryona tabab vaenlasi tapva jõuga sinkooka helepunase rinnanibu abil. Ja see on tõesti tema hüpervõime.
  Ja sõdalane kriuksub:
  - Suure kommunismi eest!
  Need on tüdrukud, kes võitlevad NSV Liidu eest ja näitavad kangelaslikkuse imesid. Ei, selliste tüdrukute vastu ei suuda ükski vaenlane vastu seista. Isegi nii palju kui Taliban. Kuigi nad on võimelised Moskvasse laipu viskama.
  Stalenida võitleb kõrgemate vaenlase jõududega. Ja ka see, kuidas ta maasikanibuga bazookanuppu vajutab ja sipleb:
  - Ma olen superklassi sõdalane!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma.
  Ka Veronica hävitab agressiivselt afgaane ega anna neile armu. Ja toimub suur hävitamine.
  Tüdruk on väga võitluslik ja tal on fenomenaalne kosmiline jõud.
  Ja Stalenidas on seda, mis selle jõu mudžaheide julgelt purustab. Ütleme nii, heterotüdrukud.
  Victoria peksab suure aktiivsusega afgaane, lööb neid ja möirgab:
  - Ma olen hüperklassi tüdruk!
  Ja Serafima peksab mudžaheide viksi kirega, niidab nad maha ja kiljub:
  - Ma olen ülikaunitar!
  Albina ja Alvina purustavad taevas afgaane. Ja Helga on nendega. Kui aktiivselt nad kollaseid üles võtsid. Ja hävitada kapitaalselt.
  Albina ajas paljaste varvastega alla Talibani auto ja kilkas:
  - SDV jaoks! Tulgu kommunism jälle sakslaste juurde tagasi!
  Alvina tulistas alla ka Islamiimpeeriumi lennuki ja karjus:
  - Kommunismi suurimatele tippudele!
  Ja Helga taevas, paljaste varvaste abil, kattis Talibani tanki ja siristas:
  - Võitude eest läbi katuse!
  Nii võitlesid kaklevad ja kaunid tüdrukud.
  Anastasia Vedmakova purustas ka taevast mudžaheide ja laulis:
  - Olgu kommunism kuulus!
  Ja paljaste varvastega viskas ta lennukist vastaseid pomme.
  Ja Akulina Orlova peksas ka afgaane ja laulis:
  - Au meie isamaale.
  Ja viskas vaenlasele raskeid ja surmavaid pomme.
  Need olid kaklevad tüdrukud, ütleme otse.
  Mirabela Magnetic purustas vastased kolossaalse intensiivsusega ja kriiskas:
  - Suure ja võimsa kommunismi eest!
  Ja jälle pilgutas tüdruk oma sirelit silmi.
  Need olid tüdrukud.
  Anastasia Vedmakova peksis afgaane ja lõi neid ulgudes:
  - Minu uus kreedo on võita kõik!
  Ja ka seda, kuidas kasutada paljaid varbaid.
  Akulina Orlova peksas vastaseid. Ta niitis neid nagu kammi ja kilkas:
  - Ma olen maailma tugevaim!
  Ja kuidas palja kannaga järele anda.
  Ja Mirabela Magnetic kukutab vaenlased oma kolossaalse jõuga ja kiljub:
  - Ma olen super tüdruk!
  Ja punase nibuga, kui ta nuppu vajutab.
  Need tüdrukud on lihtsalt super ja hüper.
  Alvina purustas Talibani ja karjus suure jõuga:
  - Kommunismi eest!
  Ja paljaste kontsadega, nagu vajutaks pedaale. See tüdruk on lihtsalt hämmastav.
  Ja Albina afgaanide peal lupanetina. Ja andke neile suur hüper.
  Ja ta võtab korraga palju vaenlasi ja paneb ta pikali.
  Ja ta teeb seda kõike paljaste varvastega.
  Ja laula:
  - Ma olen maailma lahedaim tüdruk!
  Helga peksab ka Talibani. Nad on kolossaalsed ja hävitavad aktiivselt. Siis aga sihib ta paljaste varvastega raketi ja Afganistani punker purustab selle.
  Ja üldiselt on see suurepärane.
  Ja tüdruk naerab...
  Kuid oma tankil asuv Elizabeth astub mudžaheide vastu ja korraldab neile täieliku lüüasaamise. Ja suur osa Talibanist tapetakse korraga.
  Ja Talibani tankidelt rebitakse maha tornid.
  Elizabeth on tüdruk, kes on kõrgeima klassi supermees. Ja purustab vaenlased paljaste varvastega. Ja sõna otseses mõttes kaevab need maasse.
  Nii ongi see Elizabeth lihtsalt Hyper.
  Ja tema tank, otsekui Mujahideenide ääres, torkab läbi.
  Üldse mitte tüdruk, aga midagi üliaktiivset ja võitluslikku.
  Ja Catherine peksab afgaane. Tal on uskumatu jõud ja väledus. Ja ta hävitab oma paljaste varvaste abil islamiimpeeriumi sõdurid.
  See on tüdruk ja ta on juba nii palju afgaane tapnud.
  Ja ta võttis selle ja laulis:
  - Ma olen ultra!
  Ja Elena peksab vaenlasi põhjalikult. Näitab neile oma superklassi ja möirgab:
  - Ma olen Hyper!
  Ja paljaste varvastega on see nagu hiinlase kallal löömine. Siin on tüdruk.
  Ja Euphrosinia hävitab Afganistani võitlejad väga agressiivselt. Ja tulistab paljaid varbaid kasutades väga täpselt.
  Ja veel nurrudes:
  - Kodumaa ja Venemaa jaoks on meie Svarogi messias!
  Ütleme nii, et tüdrukud on ausõdalased.
  Afgaane tulistades märkis Elizabeth:
  - Üldiselt meeldivad mulle Vene jumalad kuidagi rohkem!
  Ekaterina tulistas nuppu vajutades paljast kannast, lammutas Talibani tanki ja kilkas:
  - Ja mulle meeldivad ka vene jumalad rohkem! Miks me vajame, et Jeesus kaheksandal päeval ümber lõigataks?
  Elena kilkas raevust:
  - Mul on häbi prints Vladimiri pärast!
  Elizabeth nõustus sellega:
  - Ja sul peaks häbi olema!
  Elena nõustus sellega:
  - Muidugi on kahju, et venelased kummardasid juudi pühakuid!
  Catherine võttis selle ja urises:
  - Meil peavad olema vene pühakud ja jumalad!
  Elizabeth nõustus sellega, paljastades hambad:
  - Jah, nad peaksid!
  Ja pilgutas vaenlasele silma.
  Euphrosinia märkis energiliselt mudžaheide kahurist lõhkades:
  - Me alistame islamiimpeeriumi...
  Ja jälle, Elizabeth, justkui peksaks vaenlast, on surmav.
  Ka Gerda võitleb väga osavalt. See tabab mudžaheide surmava jõuga ja karjub:
  - Suure kommunismi eest!
  ja ta on nii sõjakas ja kuulus kuningas!
  Charlotte purustab ka Talibani ja kiljub hambaid paljastades:
  - See on suurepärane!
  ja selline kakleva tüdruku klassi mega!
  Kristina peksab afgaane ka paljaste varvastega. Ja nad tapavad nad kindlasti.
  Ja ta võtab ja möödub:
  - Ma olen aaria number üks!
  Ja Magda peksab afgaane, tapab neid palju ja susiseb:
  - NSV Liidu ja SDV jaoks!
  Ja pilgutab oma safiirsilmadega. See tüdruk on lihtsalt hüper!
  Ei, Taliban ei saa hakkama super- ja hüperklassi tüdrukutega.
  Ja nad on nii sõjakad tüdrukud.
  Ja nad laulavad kirega:
  - Ja keda me lahingus leiame,
  Ja keda me lahingus leiame ...
  Sellega nalja ei tee,
  Rebime selle laiali!
  Ja kuidas sõdalased nutma puhkevad. Siin on tüdrukud.
  Ja nad pistsid ka oma paljad jalad vangi võetud Talibani sõdurite koonudesse. Ja sundis neid oma paljaid ümaraid kontsi suudlema.
  Siin on bikiinides tüdrukud.
  Taliban aga piinas üht komsomolilast. Nad väänasid ta käed tagant ja tõmbasid ta nagile. Ja tõsteti üles. Ja nad väänasid tüdruku puu otsa. Ja tõstis ta üles. Ja siis nad võtsid selle ja lasid minna.
  Ja tüdruk kukkus maha. Ta võttis selle muru juurest ja rippus. Ja ta tardus. Ja mudžaheidid naersid vihaselt. Siis võeti tüdruk uuesti ja tõmmati kõrgemale, päris puu otsa.
  Ja siis nad lasid tal uuesti minna. Tüdruk kukkus kokku ja rippus uuesti päris põhjas. Ja köis venis ja kaunitar ulgus valust. ja nad hakkasid teda uuesti üles tõstma.
  Tõmmatud päris tippu. Viskasid hästi üles, lasid veidi rippuda. Ja siis lasid nad jälle metsiku raevuga lahti. Ja tüdruk kukkus uuesti kokku ja väändus
  liigesed. Ja üldiselt oli ta üsna alasti. ja kuidas see valutab.
  siis tõsteti uuesti neljandat korda ja raputati korralikult läbi. Seejärel kinnitasid nad selle tihedale oksale ja hakkasid seda venitama. Nad kinnitasid ühe tüdruku paljaste jalgade külge klotsi,
  ja hakkas sellele raskusi riputama. Taliban riputas puuraskuse esmalt ühele ja seejärel teisele küljele. Siis hakati tüdrukut piitsaga peksma. Taksutas nii, et nahk lõhkes.
  Ja siis hakkasid komsomolilased haavadele soola valama. Ja siis nad võtsid ja panid kuuma traadi liikuma. Ja nad peksid tüdrukut haige jõuga. Seejärel määrisid afgaani timukad tüdruku paljad jalatallad ja süütasid tema all ahju. Ja tulistagem kaunitar ilma tarbetute tseremooniateta. Ja siis määrisid Talibani timukad ka tüdruku rindu. Ja pärast
  mis süütas ta rinna. Ja nad hakkasid tüdrukut põhjalikult peksma.
  Ja prae mudžahiidi sõdalast ja tema rinda ja kontsi. Ja siis määriti tagumikku ja toodi taskulambi tagumikku. Ja nad hakkasid tüdrukut põhjalikult peksma. Ja siis puudutas tuli ta rindu. Veenuse grotti katnud karvad söestusid korraga. See tüdruk on lihtsalt hämmastav. Ja selline piinamine ootas teda.
  Afganistani timukad põletasid tüdruku ja tema rindkere, tagumiku ja rinna ning tema paljaste jalgade tallad. Ja nad praadisid selle põhjalikult läbi. Seejärel võttis Talibani timukas kuumapulga ja pistis kaks korda mõtlemata tüdruku pärakusse. Ja kuidas, karjub ta metsikust valust.
  See tegi talle nii haiget. Ja need tüdrukud on nii ulakad ja ilusad. Kuid afgaanid piinasid tüdrukut kõvasti. Ja nii ilusad sõdalased. Ja sõdalane praadib need põhjalikult läbi.
  Ja nii võtsid neiu timukad enda kätte ja hakkasid oma pikki graatsilisi sõrmi kuumade tangidega lõhkuma. Ja see teeb nii palju haiget. Timukad murdsid tüdruku sõrmed, alustades väikesest sõrmest.
  Ja sõna otseses mõttes oli kõik katki. Ja siis hakkasid komsomolimehel ribid lõhkema. Ja samal ajal kaevusid talle rinda tulikuumad tangid. Ja tuli kuumast punaseks, et raudseid ja sarlakaid nibusid väänata. Ja tüdrukul rebiti rinda. Ja see oli nii julm ja valus.
  Seal see piinamine oligi.
  Gerda, tulistades mudžaheide, märkas:
  - Au kommunismile!
  Charlotte märkis väga agressiivselt kuratliku jõuga. Ja kilkas:
  - Isamaa eest!
  Ja paljaste varvastega trampib ta vaenlast kallale.
  Siin on tüdruk. Ja nii sõjakas.
  Christina võttis selle kätte ja peksis Talibani paljaste varvastega ning kilkas:
  - Au vene jumalate ajastule!
  Magda põrutas ka paljaste varvastega afgaanidele otsa ja kostis:
  - Meie isamaa eest!
  Ja need tüdrukud on nii lahedad.
  Afganistani vastaste pihta tulistanud Gerda väljastas:
  - Saksamaa suure kommunismi eest.
  Need tüdrukud on sellised võitluslikud kaunitarid.
  Gerda vastas rõõmsalt, kritseldades mudžaheide:
  - Mul on tüdruk lihtsalt super.
  Ja Charlotte osutas vastase pihta tulistades agressiivselt:
  - Au aaria kommunismile!
  Ja kasutades oma paljaid varbaid, kostis ta:
  - Suure Isamaa eest!
  Christina langes ka suure täpsusega vaenlasele, märkis:
  - Venemaa ja Saksamaa eest sõpruses!
  Magda peksas ka mudžaheide ja kilkas:
  - Au meie ajastule!
  Ja pilgutab uuesti oma partneritele.
  Siin on tüdrukud.
  Ja Jane Armstrong hakkas Talibani kahuriga lööma.
  Tüdruk oli väga ilus.
  Jane peksis vastast paljaste varvastega ja kilkas:
  - Au isamaale!
  Nii lööb Gertrude meeleheitlikult vaenlasi ning nad kaetakse põhjalikult ja purustatakse.
  Ja kaagutab:
  - Suurbritannia jaoks!
  Ja Malanya, justkui lööks vaenlase pihta ja teeks temast hara-kiri, ja siristaks:
  - Inglise võitude eest!
  Monica lööb ka paljaste varvaste abil vaenlastele pihta ja kilkas:
  - Nõukogude võitude eest!
  Nii Tamara kui ka Sulfiyya võitlevad Talibaniga ja tapavad lainetena saabuvaid habemesõdalasi.
  Ja need tüdrukud laulavad:
  - Inimesed on õnnelikud
  Õnn igavesti...
  Venemaa valitsusel on
  Võimsus on suur!
  Tamara andis pöörde ja tulistas paljaste varvastega ning kakutas:
  - Minu arvamuse eest kommunismist!
  Sulfiya tabab ka vaenlast, tapab palju Talibani ja kriuksub:
  - Räägime mõne sõna Venemaast!
  Ja mõlemad tüdrukud puhkesid naerma.
  Tamara andis pöörde. Ta niitis maha palju afgaane ja säutsus:
  - Isamaa parimale jõule!
  Sulfiya teeb ka vaenlase kapitaalremondi ja kostab:
  - Scarlet kommunismi eest NSV Liidus!
  Ja pilgutab safiirsilmadega.
  Need on tüdrukud - just kõrgeim klass ja lend.
  Alice ja Angelica tülitsevad endiselt.
  Blond ja punapea neiu.
  Nad on tugevad tüdrukud ja tulistavad snaipripüssist.
  Ja kui nad ise laulavad:
  - Au NSV Liidule! Oleme kõigile eeskujuks!
  Alice tulistas vaenlast snaipripüssist. Tulistati paljaste varvastega ja
  vingus:
  - Au minu riigile!
  Angelica lööb ka paljaste varvaste abil vaenlase pihta, viskab granaati ja sipleb:
  - Venemaa jaoks suurim.
  Ja pilgutab oma smaragdisilmadega.
  Need tüdrukud on lihtsalt tipppiloodid. Ja nii on afgaanid muserdatud. Siin nad võitlevad ja maailma lahedamad ja intelligentsemad.
  Alice siristas silma pilgutades:
  - Au NLKP aegadele!
  Angelica nõustus sellega:
  - Suur au NSV Liidu kangelastele!
  Ja jälle viskas ta vaenlast paljaste varvastega surmava jõuga granaadi.
  Siin on ta erakordse välimusega tavalise vea naine.
  Alice võttis selle ja säutsus:
  - Kommunismi surematute ideede nimel!
  Ja ta viskas oma paljaste varvastega surmava jõu kingituse.
  Ka Angelica võttis ja peksis vaenlast.
  Ta lõikas selle ära nagu liivapaberi ja kilkas:
  - Venemaa ja vene jumalate eest!
  Need naised olid väga võitluslikud ja lahedad.
  Alice, tulistades vaenlase pihta, võttis ja lasi oma paljaste varvastega vaenlase pihta hävitamise kingituse.
  Ja see oli väga lahe käik.
  Angelica torkas ka vaenlast, hävitades ta sõna otseses mõttes ja demonstreerides kolossaalset jõudu. Ja ütles vallatult naeratades:
  - See on suur sündmus!
  Ja tema paljad sõrmed saatsid sõnumi surmast ja hävingust!
  Siin oli see tüdruk - lihtsalt hüperklass.
  Alice võttis selle ja möirgas täiest kõrist:
  - Olen universumi tugevaim ja lahedam!
  Angelica lasi palja tallaga õhku terve tünni lõhkeainet ja kilkas:
  - Ja ma olen megaverssis!
  Need tüdrukud on väga ilusad.
  Alice märkis vaenlast tulistades:
  - Usk kommunismi on suurepärane!
  Ja surmavate granaatide loopimine paljaste varvastega.
  Ja Angelica tulistab mudžaheide ja möirgab:
  - Meie usk on väga suur!
  Ja paljaste varvastega viskab ta hävitava jõuga granaati.
  Ja sõdalased võtsid vaenlase kätte ja nii need Talibanid pettusid... Ja ei muinasjutus öelda ega pastakaga kirjeldada.
  Alice märkas üsna loogiliselt, tulistas snaipripüssist ja tulistas alla Talibani ründelennuki.
  Alice võttis selle ja säutsus:
  - Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Valgustage teed kommunismile!
  Ja jälle võtab neiu selle paljaste varvastega ja käivitab midagi ülimalt surmavat.
  Mujahideenide vastu võitlevad ka Jaapanist pärit vabatahtlikud. Eelkõige kommunistlike tõekspidamistega ninjatüdrukud.
  Siniste juustega ninjatüdruk lõi tuuleveskiga afgaane ja virutas neid.
  Siis viskas ta paljaste varvastega hävitusherneid ja kilkas:
  - Jaapani kommunismi eest!
  Kollaste juustega ninjatüdruk sooritas mõõkadega ka liblika tehnikat. Lõika maha palju mudžaheide. Ja siis tema paljad jalad
  nad võtsid ja viskasid surmava granaadi.
  Siis ütles tüdruk:
  - Au NSV Liidule ja Jaapanile!
  Punajuukseline ninjatüdruk võttis samuti üles ja lõi Afganistani sõdureid tagakäega. Ja ta viskas oma paljad varbad,
  kingituses midagi tapvat. Ja ta kontrollis:
  - Au Venemaale ja NSV Liidule!
  Valgete juustega ninjatüdruk tegi tünni vastuvõtu. Ja kuidas ta tabas Talibani sõdureid, lõigates neil pea maha. Siis viskas
  surmav hävitamine palja meislitud jalaga ja vingus:
  - Au Punaarmeele!
  Ja kõik neli ninjatüdrukut viskasid oma paljaste kontsadega hävitusherneid ja lõid välja terve pataljoni afgaane tankidega. Need tüdrukud on lihtsalt ultra!
  See on ilu - tüdrukud on tõesti väga lahedad.
  Oleg Rõbatšenko lõikab mudžaheide ka mõõkadega. Ja temaga tüdruk Margarita.
  Need surematud lapsed on lihtsalt super.
  Ja nad purustavad vaenlased spetsiaalselt. Ütleme nii, et seal ja lapsed!
  Ja siis vilistab poiss ja tüdruk mõlemad. Ja varesed, saanud lapse vilest südamerabanduse, kukuvad põhja. Ja nende nokad läbistavad Talibani koljusid.
  Need on lapsed - loomulikult kõige ja kõigi hävitajad.
  Oleg Rybachenko laulis:
  - ülistada meie nõukogude inimesi,
  Tervitage mu pidu...
  Meie kõigi laste südamete liit,
  Oleme kõik sõbralik perekond!
  Margarita Magnitnaja, purustavad vastased, avaldas energiliselt:
  - Olge kuulus meie kosmose-Venemaa poolest!
  Ja tüdruk, paljaste varvastega, laseb vaenlase pihta midagi täiesti surmavat.
  Talibani maha raiudes laulis Oleg Rõbatšenko:
  - Margarita, aken on lahti,
  Margaret, sa pole unustanud
  Kuidas see kõik oli!
  See poiss on nii lahe ja sõjakas. See on terminaatoripoiss.
  Need on siinsed lapsed, kes on väga lahedad ja võitlevad.
  Tuleb märkida, et tüdrukud on väga rasked.
  Alice tulistab ka Talibani pihta. Ja laulab hinge all:
  - Üks kaks kolm neli viis! Jänku tuli välja jalutama!
  Ja tüdruk lasi uuesti suure täpsusega.
  Angelica oli väga hea löök. Ja tegi võimsaid lasku vaenlase pihta.
  Ja kuidas ta vajutab sarlakpunase nibuga ja võtab selle bazookast ja raputab.
  Ja sõdalane tulistas vaenlast väga täpselt.
  Angelica võttis selle ja kostis:
  - Au meie kommunistlikule parteile!
  Ja jälle kui suure täpsusega lööklaine vaenlase pihta. Ja Talibani lennuk kukub uuesti alla.
  Ja Alice tulistas ka väga täpselt ning islamiimpeeriumi ründelennuk läks põlema.
  Need on tüdrukud.
  Angelica märkis naerdes:
  - NSVL on suurepärane riik, kus kõik rahvad on sõbralik perekond!
  Alice tulistas uuesti, lõi ühe lasuga maha kolm mudžahideeni ja vastas:
  - Venemaa suure peo eest!
  Ja tüdrukud puhkesid naerma. Üldiselt on nad väga erinevate vaadetega sõdalased.
  Kuid kõik tüdrukud kannavad oma südames kommunismi ideed. Ja nad tahavad, et planeedil Maa oleks tõeline paradiis. Ja see oleks väga ilus.
  Angelica pani tähele, tulistas vaenlasi suure täpsusega ja lõi läbi kolju.
  - Kommunism ei voldi kunagi tiibu ega rooma kesta!
  Alice nõustus sellega:
  Kommunism ei voldi kunagi tiibu! Meie ideoloogia on luua õnne planeedil Maa!
  Ja mõlemad tüdrukud karjuvad:
  - Au Venemaale! Au! Paljajalu tüdrukud jooksevad edasi ...
  Paljajalu naiste diviis... tervitab vene rahvast!
  Ja naissõdalased näitavad üles agressiivset ja seksuaalset naudingut.
  Alice pobises, hambaid paljastades ja krigisedes:
  - Me kõik seisame koos NSV Liidu eest!
  Ja sõdalane peksis taas vaenlasi.
  Angelica tulistas ka vaenlast ja lõi talle rusikaga läbi pea. Ja ta kostis:
  - Au meie isamaale!
  Ja sõdalane oli äärmiselt võitluslik ja punane.
  Ja ta juuksed on tuule käes, need vaskpunased juuksed lehvivad nagu proletaarne lipukiri.
  Need tüdrukud on väga ilusad ja seksikad.
  Ja nii palju mudžaheide on juba maetud ...
  Tööl on ka tüdrukud...
  Siin tulistavad Viola ja Dominika afgaane.
  Tüdrukud tulistavad bazookasid tankide ja Aasia jalaväe pihta.
  Siin tulistati Violat, kasutades sarlakpunast niplit, et vajutada bazooka nuppu, ja tulistades rakettmootoriga raketi.
  Ja afgaanide mass oli tükkideks rebitud.
  Viola laulis uuesti:
  - Ma usun suurde kommunismi!
  Ja Dominica tulistab ka spetsiaalselt mudžaheide. Ja lööb neid suurtes massides välja.
  Samal ajal viskavad tüdrukud paljaste varvastega granaate.
  Ja kui bazooka nupul on helepunane nibu, surub ta vaenlased radikaalselt hävitama.
  Need tüdrukud on nii ilusad. Ja kuidas nad näevad suurepärased välja, kui võitlevad lihtsalt aluspükstes. Ja kõrgeima klassi sõdalased.
  märkis Viola, kui ta maasikanibuga uuesti vaenlase pihta tulistas.
  - Mulle meeldib võidelda! See on suurepärane!
  Dominica itsitas ja märkis:
  Mis meestel viga on?
  Viola naeris ja vastas, visates paljaste varvastega vaenlase pihta granaadi ja piiksus:
  - Muidugi on hästi! Ja mõned on lihtsalt imearmsad!
  Need on siin väga võitluslikud ja ilusad tüdrukud.
  Dominica märkis:
  Kaua see sõda veel kestab?
  Viola tulistas karmiinpunase nibuga uuesti mudžahiidi pihta ja kilkas:
  - Ma arvan, et see on pikk aeg!
  Dominica võttis selle ja laulis:
  - Universumis käib sõda,
  Surma tapma ilma põhjuseta...
  Saatan on ketist väljas
  Ja surm tuli temaga kaasa!
  
  Ja kes voolu peatab
  Verine hullud jõed..
  Laserikiir tungib templisse,
  Ja silmapilkselt mees kadus!
  Viola lisas, visates paljaste varvastega granaati:
  Ja selline kaos
  Täitis universumi...
  Inimkonna kurb lugu -
  Kannatage valu, kannatusi!
  Need on tüdrukud, nii lahedad lauljad.
  Ja Oleg Rõbatšenko raiub afgaane mõõkadega.
  Poiss loobib mõrvarliku jõuga paljaste varvastega surmaande ja laulab.
  Maa poeg ütleb vastuseks ei
  Minust ei saa kunagi ori...
  Usun, et vabadus koidab
  Tuul parandab värske haava!
  
  Püha Isamaa eest lahingus,
  Suur Svarog ise kutsub ...
  Tõuse üles vapper rüütel varajastel tundidel,
  Pimedus kaob, maikuu roosid õitsevad!
  See on selline kangelaspoiss...
  Ja tüdruk Margarita, kes hävitab mudžaheide mõõkadega ja loobib paljaste sõrmedega granaate, lisab:
  Ja südame ja veenide pulsatsioon,
  Meie laste, emade pisarad...
  Nad ütlevad, et me tahame muutusi
  Viska maha julmade kettide ike!
  Ja lapsed vilistavad jälle. Ja varesed võtavad selle vastu ja minestavad, kaotades teadvuse. Ja sõna otseses mõttes rammib paljude sadade mudžahiidide koljusid.
  
  ALEXANDER ALEKHIN ANNAB INIMKONNALE VÕIMALUSE
  Alehhin ei surnud Portugalis kogemata steigi lämbumise tõttu, kuid mängis sellest hoolimata Mihhail Moisejevitš Botvinnikuga matši male maailmameistrivõistlustele.
  Matš peeti Londonis kolmekümne mänguga. Favoriit oli paljudel turniiridel üliedukas Mihhail Botvinnik, kelle ridades oli mitu võidetud maleturniiri. Lisaks oli Aleksander Alehhin juba viiskümmend neli aastat vana ja arvati, et tema aeg oli juba möödas.
  Botvinnik on pea paarkümmend aastat noorem ja suurepärases füüsilises vormis.
  Aga Alehhin tegi hea avaettevalmistuse ja hoidis end vormis.
  Juba esimeses mängus kasutas ta avamängus uudsust ja alistas Botvinniku.
  Siiski olid ettevalmistused ja Mihhail Moiseievitš. Esmalt juhtis matšides kogenum Alehhin kahe punktiga. Toimus löögivahetus. Seejärel viigistas Botvinnik kahekümnendaks geimiks skoori. Kuid kahekümne sekundil rakendas Alehhin tõusu ja suutis võita. Pärast seda kaotas Botvinnik tasakaalu ja hakkas riske võtma. Ja ta kaotas veel neli mängu viiest.
  Alehhin võitis sensatsiooniliselt kohtumise Botvinniku vastu ja seda isegi purustava skooriga.
  Ja see näitas, et Aleksander Alehhin on endiselt suurepärane ega ole aastate jooksul kaotanud oma tohutut jõudu.
  Ja maailmameister hakkas taas turniiridel mängima.
  Kaks aastat hiljem alistas Alehhin ka Kerese. Kes võitis palju erinevaid turniire.
  Ja siis, kuna FIDE ei võtnud ikka krooni viiki kontrolli alla, võitis ka Reshevsky.
  Nii tuli Alehhinist seitsmekordne maailmameister.
  Ja 1952. aastal mängis Alehhin Bronsteiniga viiki. See matš oli väga pingeline ja võitluslik. Ja viimase mängu võitnud Alehhin viis raskustega matši viigini...
  Ja 1957. aastal lõpetas Alehhin ametlikult oma malekarjääri. Olles juba vanem maletaja, tšempion, lükkas ta aina maailmameistrivõistluste matše edasi ning lõpuks lahkus ja jäi võitmatuks ning hoidis malekroonu kakskümmend kaheksa aastat.
  Nii purustades Laskeri rekordi.
  Maailmameistri tiitel mängiti turniiril välja 1958. aastal. Ja uueks maailmameistriks tuli Mihhail Tal kahekümneaastaselt. Ja see osutus omamoodi sensatsiooniks.
  Erinevalt pärisloost põles Mihhail Tali täht maletroonil kaua.
  Mihhail Tal võitis nii Smyslovi, Gelleri kui ka Petrosjani. Siis alistas ta Spasski. Ja Bobby Fischer, Anatoli Karpov ja Kortšnoi. Ja isegi Mihhail Tal alistas Garri Kasparovi enda esimeses matšis 1986. aastal.
  Alles 1989. aastal alistas Garri Kasparov Tali lõpuks. Mihhail Tal purustas Alehhini meistrivõistluste rekordi. Ja ta oli malekuningas kolmkümmend üks aastat!
  Siis oli Garri Kasparovi ajastu. Täpsemalt ei olnud Garri Kasparovi ajastut.
  Ta kaitses oma maailmameistritiitlit vaid korra Shorti vastu ja läks poliitikasse.
  Ja 1995. aastal tuli Vishy Anand uueks maailmameistriks. Ja see tööstusgeenius valitses ka males terve ajastu. Tal ei õnnestunud aastaga ületada Tali meistritiitli pikkuse rekordit, kuid võidetud matšide arvus ületas ta teda.
  Vishy Anand alistas 2013. aastal isegi Carlesoni. Ta oli oma võimetes nii kindel.
  Ja alles 2015. aastal suutis tipp Carleson siiski kahekümneks aastaks enda alla võtta varem domineerinud Vishy Anandi.
  Carleson avas oma ajastu ...
  Muutused toimusid ka poliitikas. Garri Kasparov oli seotud poliitikaga. Lõi oma partei, valiti parlamenti. Ja see on ajaloo kulgu mõjutanud. 1995. aasta riigiduuma valimistel ületas Garri Kasparovi partei Noor Venemaa viie protsendi künnise.
  Garri Kasparov tahaks ka Venemaa presidendiks kandideerida, ta oli veel liiga noor. Kuid Jeltsin toetas loomulikult moraalselt. Aga esialgu muidugi. Kui 1999. aasta mais hääletati Jeltsini tagandamise üle, andis Prantsusmaa ühehäälselt Garri Kasparovile diktaatori kukutamise.
  Rohkem kui kaks kolmandikku riigiduumast hääletas Jeltsini tagandamise poolt. Ja see muutis kindlasti ajaloo kulgu. Ka Föderatsiooninõukogu toetas tagandamist häälteenamusega. Ja Maxim Primakov sai presidendi kohusetäitjaks. Kuigi ta vallandati, tühistas konstitutsioonikohus selle - väites, et Jeltsin oli dekreedile allakirjutamise ajal ebaadekvaatne.
  Seega on võim Venemaal muutunud. 1999. aasta sügisel toimunud ennetähtaegsetel presidendivalimistel võitis Maxim Primakov. Ja Moskva linnapea Lužkov sai peaministriks.
  Sõda Tšetšeeniaga välditi. Kuid Tšetšeenias endas puhkes kodusõda. Ühest küljest on Mashadov legitiimne president. Teisest küljest Basajev ja Raduev ning vahhabiidid.
  Venemaa toetas Mashadovit relvade ja rahaga. Lõpuks võitis Mashadov.
  Pärast seda korraldas Tšetšeenia referendumi ja naasis Venemaale.
  Maksim Primakov oli võimul kaks ametiaega kaheksa aastat ja andis 2007. aastal võimu üle Juri Lužkovile. Kes valitses ka kaks ametiaega, kuni 2015. aastani. Kui juba endine Moskva linnapea pidas end liiga vanaks ja uueks presidendiks sai Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei esimees Gennadi Zjuganov.
  Kuid see valitseja armastas oma kõrgest east hoolimata võimu liiga palju.
  Ja ta võttis selle ja määras oma tähtajad uuesti. Kuid 2022. aastal algas sõda Talibani sissetungiga Tadžikistani. Ja see oli uus lahing.
  Sellegipoolest pääses Zjuganov administratiivressursse kasutades ja valimisi võltsides kolmandale ametiajale.
  Garri Kasparov ja Aleksei Navalnõi tekitasid kommunistide vastu suure rahutuste laine.
  Toimusid massilised protestid. Toimusid kokkupõrked inimeste ja politsei vahel, kasutati granaadiheitjaid, pisargaasi, kurikaid ja kummikuule. Lõpuks taandus asi isegi tulistamisele. Ja massimõrvade jada.
  2025. aastal puhkes lõpuks laiaulatuslik Maidan ja Gennadi Zjuganov kukutati.
  Venemaa uueks presidendiks sai Garri Kasparov ja peaministriks Aleksei Navalnõi. Nii avanes maailmapoliitikas uus ajastu ...
  Vladimir Putin jäi Jeltsini administratsioonis vähetuntud ja vaikseks ametnikuks. Ainus, mis talle omistati:
  Ta ei lubanud Jeltsinil pärast tagandamist sõjaväelist riigipööret läbi viia. Tõsi, Jeltsin ise pärast viit infarkti enam võimu pärast võidelda ei tahtnud.
  Garri Kasparov lubas Venemaa presidendi rollis USA-st mööduda ja viis Vene väed Afganistanist välja.
  Pärast veerand sajandit kestnud kvaasikommunistlikku valitsemist on alanud uus ajastu poliitikas.
  
  
  UUED VÕIMALUSED VAPRATELE SAMURAIDELE
  Midway lahingu pidi nagunii võitma Jaapan. Kuid pole tõsi, et samurai avab selles variandis teise rinde. Ja nii oleks võinud asjad minna veidi teisiti. Oletame, et Stalingrad möödus nagu pärisajaloos. Ja midagi pole eriti muutunud. Britid viisid läbi operatsiooni Torch ilma Ameerika vägedeta. Rommel on katki. Tõsi, Marokosse maandumine ei teostunud. Sakslased, kes olid teatud väed Euroopast üle toonud, suutsid Briti pealetungi peatada. Kangekaelse vastupanu peale komistanud Montgomery peatus. Mõnda aega hoidsid liini sakslased. Seejärel hakati lisajõude Aafrikasse üle kandma. Rommel alustas vasturünnakut, surudes kergelt inglasi, kuid Montgomery taandus Liibüasse kaitseliinile. Esiosa on stabiliseerunud. Neljakümne kolmanda aasta juulis üritasid natsid Kurski mäel Nõukogude kaitsest läbi murda. Pärast seda, kui jaapanlased Hawaii saared vallutasid, peatasid ameeriklased peaaegu õhurünnakud Saksamaa linnadele ja tehastele. See võimaldas sakslastel toota veel mõned tankid, eriti Tigers ja Panthers. Kursk Bulge'is osales veel nelisada sõidukit, aga ka olulisemad lennujõud. Lisaks viis Hitler Prantsusmaalt üle veel kuus jalaväediviisi ja eemaldas osa relvadest Atlandi müürilt. See tugevdas Saksa rühmitust. Rünnak algas umbes nagu pärisajaloos, kuid kuna natsid olid mõnevõrra tugevamad, saavutasid nad suure edu. Nõukogude rühmituse ümber ei õnnestunud aga rõngast sulgeda. Kuigi Fritzi pealetung ise kestis paarkümmend päeva ja lõppes alles 25. juulil. Seejärel alustasid Nõukogude üksused vastupealetungi. Ja võitlus venis kauemaks. Aafrika sakslased olid kaitsepositsioonil. Nad ei pidanud Itaalia peale oma energiat kulutama ja rindele toimetati rohkem tehnikat, mistõttu oli pommitamine ilma ameeriklasteta kordades nõrgem. Jaapan jätkas võitu. Nii tegi Ameerika väejuhatus üha rohkem vigu ja nad kiirustasid liiga palju Peruu sadama tagasivallutamisega. See tõi kaasa valitseva seisukoha - Ameerika ei vaja Euroopat. Tänuks selle eest lõpetasid Saksa allveelaevad praktiliselt Ameerika laevade ründamise. Seetõttu vallutas Punaarmee alles septembri lõpuks Oreli ja Belgorodi, kandes suuri kaotusi. Ja peatas ajutiselt reklaamimise. Paanikaks polnud aga veel põhjust. Järgnes vihmane sügis, millele järgnes talv. Ja Punaarmee uued võidud peaksid tulema. Seda mõistes pakkus Hitler Stalinile vaherahu. Nagu, teeme pausi!
  Kui palju meie poisse sai viimase lahingu ajal surma? NSV Liit ja Kolmas Reich võitlesid kolm kuud. Punaarmee kaotused olid suuremad kui tegelik ajalugu ja Wehrmacht ei olnud vähem. Mõlemad pooled olid veritsetud. Kuid natsid suurendasid seadmete tootmist, nad suutsid mõnevõrra taastuda. Olgu öeldud, et tankides oli kaotuste osakaal natside kasuks ning kuna nende vabastamine osutus suuremaks kui pärisajaloos, siis tegid sakslased kahjud tasa. Kaitselahingutes osutus Panther heaks tankiks. Selle pika toru ja kiire tulistamise oma aja kohta suurepärase optikaga relv suutis hävitada Nõukogude tankid. Lisaks ei tunginud kolmkümmend neli otsmikku Pantritele, Tiigritele, Ferdinandidele ja rasketanke oli endiselt liiga vähe, et lahingute käiku mõjutada. Stalin lükkas vaherahu Saksamaaga tagasi. Oktoobri lõpuks alustasid Nõukogude väed uuesti pealetungi Harkovi ja Smolenski vastu. Sakslased osutasid väga visa vastupanu. Neil oli tugev kaitse, eriti keskuses, ja üldiselt ootasid nad Nõukogude üksuste edasitungi neil suundadel. Kummalisel kombel võimaldas suurem hulk varustust, eriti lennukid ja tankid, võrreldes tegeliku ajalooga sakslastel palju tõhusamalt vastu panna. Lisaks tegutsesid natsid rohkemate reservide olemasolul rahulikumalt, ei tormanud Nõukogude pealetungi ajal mööda rinneid, vaid juhtisid reserve järjekindlamalt ning toetusid arenenumale ja põhjalikumale kaitsele. Paarkümmend lisadiviisi päästeti Itaalia rinde puudumise tõttu ja Aafrikas ei olnud Montgomeryl kiiret ning sakslased paati ei kõigutanud. Sõja intensiivsus Suurbritanniaga langes järsult. Eraldi rahust veel ei räägitud, kuid ilmselgelt pidurdas Churchill pommitamist, ilmselt arvestas sellega, et NSV Liit ja Kolmas Reich kurnasid teineteist nii palju kui võimalik. Relvade vabastamine Saksamaalt ja satelliitidest osutus peaaegu kolmandiku võrra suuremaks kui tegelik ajalugu. See võimaldas auke lappida ja tihedale kaitsele toetudes suhteliselt edukalt vastu panna. Olukorda raskendas tõsiasi, et Nõukogude väejuhatus oli rünnakul, kus Fritzid juba ootasid neid ja suutsid asuda kaitsele. Seetõttu oli ettemaks ise äärmiselt aeglane ja maksis suuri kahjusid. Sõda hakkas kuidagi meenutama Esimest maailmasõda, kui kaitse osutus rünnakust tugevamaks, ründav pool kaotas rohkem ja rindejoon muutus seetõttu passiivseks. Nõukogude väed edenesid keskmiselt üks-kaks kilomeetrit päevas, mis võimaldas sakslastel saada jalad alla, kuid uued positsioonid ja hoida kaitset. Operatsiooniruumi ei olnud võimalik siseneda. Harkov vallutati aga detsembri alguses pärast ägedaid linnalahinguid. Sakslased suurendasid lennunduse tootmist. Focke-Wulf ja ME-309 pidasid nõrgematele Nõukogude hävitajatele edukalt vastu. Eriti ohtlik oli ME-309 seitsme püssikoha ja suure kiirusega. Ja soomuse ja hea kaitsega Focke-Wulf on kuue õhkrelvaga visa masin. Selliste relvadega sõidukite olemasolu viis loomulikult selleni, et natsid said õhus eelise. Halvima manööverdusvõime kompenseeris sukeldumisel suur kiirus, mis võimaldas sabasse sisenedes põgeneda ning võimas relvastus võimaldas lennuki alla tulistada juba esimesest lähenemisest. Lisaks töötasid sakslased välja spetsiaalse taktika võitluseks Nõukogude sõidukitega, et kasutada võimsamaid relvi ja kiireid Saksa lennukeid. Väga hästi näitas end ka uusim pommitaja Yu-288. See masin on ühtaegu kiire ja kannab suurt pommikoormat.
  Focke-Wulf osutus tugevaks rindepommitajaks, olles kõigis aspektides parem kui PE-2. Detsembri lõpuks olid Nõukogude väed kurnatud ja sunnitud suurte kaotuste tõttu peatuma. Kuigi sakslased hoidsid endiselt Smolenski ja osa vasakpoolsest Ukrainast. Ja mis kõige olulisem - boksiidi ja legeerivate elementide ladestused. Nõukogude vägede kaotused tankides osutusid nii käegakatsutavaks, et Mainstein alustas vasturünnakut ja suutis isegi Harkovi tagasi vallutada ning moodustada Nõukogude vägedele pada. Kuid jaanuaris-veebruaris alustasid Nõukogude väed vasturünnakuid ja suutsid taas vallutada kauakannatanud Harkovi. Kuid märtsiks oli Punaarmee kurnatud ja sunnitud pealetungi katkestama. Tekkis paus... Mõlemad pooled said liiga palju kaotusi. Lisaks soovis Stalin oma armeed täiendada tugevamate ja arenenumate tankidega T-34-85 ja IS-2. Tõsi, sakslased täiendasid end ka arenenumate ja võimsamate "Panther" -2 ja "Tiger" -2-ga. Stalin lootis ka arenenumate LA-7 ja Jak-3 peale. Kuid sakslased lasid vastuseks Focke-Wulfi asemel välja TA-152 uusima modifikatsiooni ja eriti ebameeldiv on reaktiivlennuk ME-262. Kiiruse, soomuse ja relvastuse osas polnud viimasel lennukil võrdset. Tõde oli kallim ja tootmises töömahukam. Aga teisest küljest lõid sakslased ka HE-162, mis on odav, manööverdatav, suhteliselt lihtsalt valmistatav ja ka reaktiivne. Stalin pole veel tehnikavõistlust võitnud. Suurbritannia pidas sõda äärmiselt passiivselt. USA pole veel suutnud jaapanlastelt initsiatiivi haarata. 25. juunil asus Punaarmee, kogunud jõudu, keskuses pealetungile. Algul suutsid Nõukogude väed kaitsest läbi tungida, kuid seejärel osalesid nad lahingutes Smolenski pärast. Punaste kindralite tüüpiline viga on linnade hõivamine teatud kuupäevaks. Ja proovige, võtke hästi kindlustatud linn võimsa garnisoni ja kaitsega. Nõukogude vägede pealetung takerdus, kui sakslased viisid üle lisajõud ja asusid vasturünnakule. Lahingud muutusid taas positsiooniliseks ja väga viskoosseks, nagu ka Esimeses maailmasõjas. Hitler näitas üles ebatavalist ettevaatlikkust. Võib-olla lootis ta imerelvale ja uusimatele tehnilistele arengutele ega kiirustanud seetõttu. Küllap mängis rolli ka soov päästa aaria verd, mida sakslased olid juba palju kaotanud. Jah, ja natside tankide kaitse on palju tõhusam, eriti purustav "Tiger" -2.
  Lahingud keskuses kestsid hilissügiseni. Stalin näitas üles kangekaelsust, soovides edu saavutada. Aga antud juhul leidsin vikati kivi pealt. Nõukogude vägede kaotused olid tohutud. Sakslased, olles kaitsvad pooled, kaotasid veidi vähem. Panther-2 osutus heaks tankiks. Sellel sõidukil oli otsmik üsna hästi kaitstud ja sellel oli suurepärane soomust läbistav püss ja samas korralik sõiduomadus. See ületas märgatavalt T-34-85 relva võimsuse, esikaitse osas ega jäänud alla kiiruse ja manööverdusvõime poolest. Isegi IS-2 jaoks on Saksa masin ohtlik vaenlane, mis tabab märkimisväärset kaugust. Tänu sagedastele riketele, võrdsele relvastusele, vaid kergele edule kaitses ei olnud Kuningastiiger just kõige paremas arvestuses. "Panther" -2 raskem modifikatsioon jõudis kaitses järele "Tiger" -2 ja ületas sõiduomadustes. Peagi ühendasid sakslased tootmise peaaegu eranditult viiskümmend üks tonni kaaluva 900-hobujõulise mootoriga Panther -2 peal. See tank sobis enam-vähem sõjaväele. Punaarmee ei saavutanud võitu ja peatas edasitungi. Talv tuli. Sakslastel olid E-seeria tankid ja uued reaktiivlennukid. Toimus löögivahetus. Suurbritannia jäi passiivseks, USA on juba hakanud midagi Jaapani vastu saama. Stalin, nähes, et NSVL mängis kahuriliha rolli, nõustus ja isegi pakkus Hitlerile vaherahu. Nagu, las natsid pöörduvad läände ja kapitalistid on sõjas. Juhi arvestus oli salakaval ja lihtne. Hitler nõustus selle pöördega. Ja nüüd, neljakümne viiendal aasta veebruaris, asusid Saksa väed Liibüas pealetungile. Ja nad olid seal edukad. Lahingutes selgus, et Saksa tankid olid Inglise tankidest üle ja reaktiivlennukid olid täiesti konkurentsist väljas. USA pole veel võitlusse astunud. Lahingutes mängisid peaosa Panther-2 ja E-100, samuti väikese torniga Tiger-2 modifikatsioon ja võimsa mootoriga paksema soomus. Inglise "Churchill" pole soomuselt halb, relvastuselt pigem nõrk. "Cromwell" ei tõmba üldse. Ja Challenger, ainus seisev tank, pole massisarjas. Kuid kõige tähtsam on vägede kvaliteet. Sakslased, kes on läbinud tule- ja rauaproovi idarindel, on palju lahinguvalmis kui Briti väed. Eriti koloniaallõhe. Ja Saksa üksused asusid pealetungile. Märtsis vallutati Egiptus. Ja siis sisenesid sakslased Lähis-Itta, vallutasid Iraagi, Kuveidi ja seejärel Saudi Araabia. Hitleril poleks midagi selle vastu, et minna Indiasse läbi Iraani, kuid Stalin, kelle väed olid endiselt Iraanis, ei nõustunud. Sakslased asusid pealetungile, edenesid läbi Sudaani. Ja edasi Etioopiasse ja Somaaliasse. Ja sealt edasi ekvaatorile. Rünnakus osales umbes seitsekümmend Wehrmachti diviisi. Ja Suurbritannial ei olnud selliseid jõude, et Kolmandale Reichile vastu seista. Sakslased vallutasid ka Gibraltari. Rünnak osutus mööduvaks ja peaaegu välkkiireks. Rünnakul osalesid ka reaktiivlennukid, aga ka helikopterid. Aafrikat ähvardas Suurbritannia täielik kaotus. Kuid Stalin pole nii lihtne.
  Suurbritannia lahkumine sõjast on NSV Liidu jaoks liiga ohtlik. Ja Punaarmee läks 1945. aasta juunis pealetungile. Nõrgenenud Saksa väed idas ei pidanud sellele vastu ja alistusid survele. Natsid, kes ei suutnud seda taluda, veeresid läände. Punaarmee suutis vabastada Kiievi Smolenski ja siseneda Valgevenesse. Pärast lisajõudude üleviimist Aafrikast suutsid sakslased suurte raskustega peatada Nõukogude vägede pealetungi. Lahingutest võtsid osa uued E-50 seeria Saksa tankid, millel polnud võrdset. Lisaks andsid natsid Türgilt segava hoobi. Ja Türgi ise ründas Saksamaa survel Nõukogude Liitu. Nii muutus olukord taas keerulisemaks. Probleem oli selles, et T-54 polnud veel seeriasse sisenenud ja T-34-85 oli E-seeria ja isegi Panther-2 taustal juba selgelt vananenud. Talvel andsid Nõukogude väed endiselt löögi, kuid ei suutnud saavutada märkimisväärset edu. Lisaks hakkasid lahingutes osalema diskorid ... Ainus, mis paremaks läks, oli ameeriklaste edu Jaapani vastu. Lõpuks õnnestus jänkidel Peruu sadam tagasi vallutada ja initsiatiiv Vaiksel ookeanil hakkas üle minema Ameerika poolele. Kuid paraku võib USA abiga olla liiga hilja. 1946. aasta kevadel asusid sakslased, kasutades E-tankide eelist kolmekümne nelja ees, rünnakule. Lahingutes karastunud Nõukogude väed osutasid väga visa vastupanu. Punaarmee oli kangelaslik ja varustatud suure suurtükiväega. Eriti 100mm tankitõrjerelvad. Ja kaevas sisse. Sakslastel õnnestus Kiiev tagasi võtta ja Punaarmee Dnepri taha tagasi lükata. Kuid just sellele veetõkkele ehitasid Nõukogude väed läbitungimatu kaitse. Sakslased võitlesid kogu suve ja sügise, kuid ei suutnud Nõukogude vägesid murda. Ainult neil õnnestus Leningrad uuesti blokeerida. Kuid natsid ei vallutanud linna ennast. Talv möödus löökide vahetuses. Ameeriklased liikusid aeglaselt üle Vaikse ookeani ja seni pole nad tuumarelvi kasutanud. Kevadel üritasid sakslased uuesti edasi pääseda. Nad kasutasid E-seeria tanke, uusimaid seitsekümmend tonni kaaluvaid masinaid. NSVL andis välja IS-7, mis on võimeline vastu seisma mastodonidele. Samuti hakkasid ilmuma keskmised tankid T-54. Samuti intensiivistus Suurbritannia, alustades pealetungi Ekvatoriaal-Aafrikas. Siin aitasid kaasa ka Ameerika maaüksused. Vaikse ookeani sõjaks ei vajanud ameeriklased palju vägesid ja tanke. Nii hakkasid nad natse Aafrikast välja tõrjuma. Nüüd said liitlased aru, et välja istuda pole võimalik ning vaenlane tuleb purustada ja peale suruda. Suvel ja sügisel suutsid USA ja Suurbritannia tagasi vallutada olulise osa Aafrikast ning tõrjusid sakslased isegi Somaaliast ja Etioopiast välja. Positsioonilahingutesse takerdunud sakslased ei suutnud Moskva vastu pealetungi välja töötada. Talvel ründas Stalin Türgit. Punaarmee alistas Osmanite väed ning vallutas Karsi, Erzurumi ja Tanrogi. Sakslased olid sunnitud liitlase päästmiseks märkimisväärsed jõud üle kandma. Kuid Leningradi lähedal ootamatult tabanud Punaarmee saavutas seal suure võidu. Saabus aasta 1948... Kevadel üritasid sakslased uuesti edasi edeneda. Neil õnnestus luua originaalne püramiidne tank, mis oli kõigist laskmisnurkadest läbimatu. Ja selle masinaga olid seotud suured lootused. Kampaania algas mais. Pärast kaks kuud kestnud visa võitlust lähenesid natsid Smolenskile. Püramiidtankid näitasid oma lahingutõhusust, kuid miinid lasid neid sageli õhku. Sakslased ei suutnud linna vallutada ja piirasid selle ümber. Kuid Aafrikas saavutasid liitlased suuri edusamme, tõrjudes sakslased Egiptusest välja. Ka Jaapan sai lüüa, kaotades paljud saared ja Filipiinid. Sügisel tungisid sakslased edasi idas, kesklinnas, lähenedes taas Leningradile. Saksa lennundus oli endiselt tugevam kui nõukogude oma, eriti kvaliteedi poolest. Kuid 1948. aasta lõpus hakkas rindele jõudma MIG-15. Nõukogude reaktiivmasin jäi kiiruse ja relvastuse poolest alla sakslasele, kuid oli paremini manööverdatav. Oma esitust parandasid ka ameeriklased.
  1949. aasta talvel tõrjusid Nõukogude väed sakslased Leningradist tagasi ja surusid nad tagasi Smolenskisse. Ja ameeriklased ajasid koos brittidega natsid Aafrikast välja. 1949. aasta kevadel astus sõjast välja ka Türgi. Kolmas Reich kaotas ka kontrolli Lähis-Ida üle. Natside positsioon halvenes. Nad ei julgenud idas edasi liikuda, vaid liiguti tihedale kaitsele. Nõukogude väed üritasid tanke T-54 ja IS-7 kasutades läbi murda Wehrmachti kaitsest. Kuid natsid hoidsid bloki kõvasti kinni. Ka liitlaste katse maanduda Hispaanias lõppes ebaõnnestumisega. Mõnevõrra paremini õnnestus operatsioon Sitsiilias, kus kohaliku maffia abiga saavutati edu. Möödus juba üheteistkümnes aasta Teise maailmasõja algusest. Kõik riigid on äärmiselt kurnatud ja üliväsinud. Maailmamajandus oli üle pingutatud. Ja kõik tahtsid võitluse võimalikult kiiresti lõpetada. Eriti tugevalt kõhnad sakslased ja venelased. Stalin pakkus Hitlerile rahu nullvariandi tingimustel: naasmine eelmiste piiride juurde ja vangide vahetus - kõik kõigi eest! Kuid füürer nõustus ainult vaherahuga, tahtmata loobuda okupeeritud territooriumist. Lisaks viidi Saksamaal juba lõpule töö aatomipommi loomisel ja seal olid juba mandritevahelised raketid. USA kaalus aatomipommi kasutamist. Aga kui nad kartsid Euroopas rikkuda. Ja nad lasid selle 1949. aasta detsembris Jaapanile maha. Hävitamise tagajärjed olid kohutavad. Ja sarnasest vihjest Saksamaal saadi aru. Füürer pöördus rahva poole ja soovitas kaaluda väärika maailma küsimust. Siis aga mõtles ümber ... Saabus uus aasta 1950. Nõukogude väed alustasid rindel uut pealetungi. Sakslaste kaitse oli väga tihe. Ja liitlased tungisid läbi Itaalia, kus toimus sõjaväeline riigipööre, ja eemaldasid Mussolini. Kuid püramiidsete Saksa tankide arv ületas patoneid ja väljakutsujaid. Eriti kõvasti andis järele ameeriklane Paton, kes ei suutnud isegi lähedalt Saksa tanki soomust läbi tungida. Ja liitlased hakkasid verd jooksma. Jah, ja haavamatud Saksa plaadid tekitasid USA-le ja Suurbritanniale tohutut kahju. Saksa lennundus säilitas esialgu liitlastest kvalitatiivse üleoleku. Suvine dessandikatse Normandias lõppes ebaõnnestumisega. Tõsi, augusti lõpus pärast tuumapommitamist Jaapan kapituleerus. Lääs on käed lahti teinud. Kuid USA ei julgenud tuumarelvi kasutada, nii et need said kaetud Kolmanda Reichi mandritevaheliste ballistiliste rakettidega. Punaarmee lähenes keskuses Dneprile, kuid peatati ka. Mõlema poole jõud olid ammendatud ... Ja lõpuks pakkus Truman 25. novembril 1950 Hitlerile rahu, pariteeditingimustel. See tähendab, et Euroopa jääb Kolmanda Reichiga, välja arvatud Sitsiilia ja see, mis on alles Itaaliast. Stalin läheb kompromissile: NSV Liidu piirid 1939. aastal. See tähendab, et sakslased liiguvad veidi tagasi, loobudes territooriumist, kuid omandades mõningaid omandamisi. Prantsusmaa, Belgia, Holland ja teised kummalised jäävad Saksamaa kontrolli alla, kuid saavad teatud autonoomia. See tähendab, et moodustatakse midagi Euroopa Liidu taolist. Kolmas Reich lõpetab juutide ja mustlaste genotsiidi, kuigi mõned seaduslikud piirangud nende õigustele võivad jääda. Kaubandussuhted taastatakse täies mahus. Riigid kohustuvad austama teiste suveräänsust. Reparatsioone kellelegi ei määrata. Vangid vahetatakse kõigi vastu. Stalin ja Hitler olid nii väsinud, et võtsid sellise pakkumise vastu. USA võitis rohkem kui teised, mistõttu õnnestus neil kaasata Hiina ja Aasia oma mõjusfääri. Ja Suurbritannia võttis koos Ameerikaga Aafrika. Saksamaa on inimressursse tõsiselt ammendanud. Selles tutvustas füürer ametlikult polügaamiat. NSV Liit jäi kolmekümne üheksandal, neljakümnendal aastal saadud territoriaalsete omandamisteta. Ja ta oli tõsiselt kurnatud.
  
  
  KARNISE PANTTER NUMBER KAKS
  MÄRKUS
  Kaunid sõdalased tüdrukud suutsid muuta Pantherist tankiehituse meistriteose. Ja nüüd on sakslased Punaarmeed põhjalikult karmistanud.
  . PEATÜKK #1
  Septembris 1943 astus sarja arenenum Panther-2. Sellel sõidukil oli sama paksus soomus ja relvastus kui Tiger-2, kuid see kaalus vaid nelikümmend tonni. Selle tulemusel võitis Mainsteini vasturünnak jõuliselt ja sakslased suutsid Punaarmee üle Dnepri visata.
  Sõda venis... Talvel pidas Fritz rindejoonel vastu ja hoidis Leningradi blokaadi. Ja kevadel lõid nad liitlased Itaaliast välja. 1944. aasta juunis ebaõnnestus ka pealetungi- ja maandumiskatse Normandias. Ainuüksi liitlased kaotasid vangides üle 700 000 sõduri ja ohvitseri.
  Kesklinnas Punaarmee edasijõudmine ebaõnnestus 22. juunil 1944. a.
  Võitlused olid julmad. Tüdrukud osalesid ka lahingutes.
  Panther-2 oli otsaesist peaaegu läbimatu, suurepärane relv ja samal ajal üsna krapsakas, eriti uue üheksasaja hobujõulise mootoriga.
  Gerda võitles bikiinides ja kasutas paljaid varbaid.
  Tüdruk, vajutades palja kannaga nuppu, kostis:
  - Ma olen kõige võimsam!
  Siis tulistas ta, vajutades pressi ja Charlotte'iga nuppu.
  Sõdalane kilkas:
  - Tankivigurlend!
  Christina tulistas, vajutas keelega nuppu ja urises:
  - Ilusate meeste jaoks!
  Ka Magda peksis, lüües vaenlast, paljaste varvaste abil ja kilkas:
  - Ja veelgi ilusamatele naistele!
  Ja tüdrukud, tulistades relvadest ja tabades kolmkümmend neli, laulsid:
  - Hoolitse naiste eest, hoolitse naiste eest,
  Naised ettevaatust!
  Poisid raha pärast, kiirustage!
  Siin on tüdruk, kes hämmastab oma temperamentsuse ja täpsusega.
  Lisaks sellele on veel mõned nüansid. Eelkõige tuginesid sakslased nende kõige tõhusamate rakettide FAA asemel uusimale ja väga tõhusale mitmeotstarbelisele lennukile TA-152. Sellel sõidukil oli suur kiirus, hea manööverdusvõime ja tugev soomusega relvastus.
  Ta võib olla hävitaja, ründelennuk ja rindepommitaja. Selle kiirus oli 760 kilomeetrit tunnis ja kuus õhkrelvi. Võimsaim üheistmeline hävitaja relvastuses ja väga krapsakas propeller. Ründelennuki ja rindepommitaja jaoks on selle jõudlus lihtsalt suurepärane. Ja nüüd osutus masin väga tõhusaks ja piloodid on selle peal lahedad: Albina ja Alvina. Ja nad on ilusad blondid lihtsalt super.
  Albina pahvatas lennukist paljaste varvaste abil ja säutsus:
  - Ma olen parim!
  Ja nõukogude jakk kukub, jättes suitseva saba.
  Tulistatud paljaste sõrmede ja Alvini abiga. Ta sõitis vastu Nõukogude autot ja säutsus:
  - Elevantide kodumaa eest!
  Ja mõlemad tüdrukud naeravad. Kergelt paljastatud rind. Nad paljastavad oma kaunid rinnad nagu üleküpsenud maasikad.
  Albina tulistas helepunase rinnanibu abil ja torkas läbi tanki katuse, misjärel ta kriuksus:
  - Lõppude lõpuks, taigast Briti mereni!
  Alvina lõi ka Nõukogude tanki rubiinist rinnanibuga ja säutsus:
  - Paljajalu tüdruk on kõige tugevam!
  Seetõttu pole võimalik kaitsest läbi murda. Ja liitlased said peksa. Reaktiivlennukite tootmine ei ole kasumlik. See on nii kallim kui ka kulutab rohkem kütust ning nõuab pilootide erikoolitust ja uut taristut.
  Seega on parem loota arenenumatele kruvimasinatele. Ja TA-152 on väga edukas disain. Ja piloodid on üldiselt hüpertüdrukud!
  Sakslased suutsid keskuses tõrjuda Nõukogude pealetungi ja murdsid ise isegi Smolenskisse.
  Lahingud näitasid - "Panther" -2 masinat, mis on praktiliselt võrratu. Ja sa ei saa teda kontrollida. Ja sügisel ilmus "Tiiger" -3. Uuel, seitsekümmend tonni kaaluval autol oli 250 mm esisoomus ja 170 mm kaldus küljed. Ja 1200 hobujõuline mootor.
  Ja Nõukogude autodele mõeldud "Tiger" -3 on lihtsalt surmav. Selle 105-millimeetrine 100-EL tünnipikkusega kahur lammutab nõukogude sõidukeid viie kilomeetri kauguselt.
  Selline tank on nõukogude relvade jaoks muidugi liiga karm. Isegi IS-2 peal.
  Sakslased olid juba Smolenski ümber piiranud ja Moskvat ähvardas oht.
  Talv on tulnud ja lumi... Leningrad on endiselt blokaadis. Sakslased on kaitsepositsioonil ja koguvad jõudu. Ja valmistage ette uued relvad.
  Eelkõige diskoteegid. Mis võib anda täieliku õhuvõimu.
  Sakslased alustasid talvel pealetungi Aafrikas. Nad vallutasid Gibraltari ja asusid Marokole edasi liikuma. Franco lasi pärast füüreri ultimaatumit Saksa väed läbi.
  Hitler eeldas, et võtab enda kätte musta mandri ja selle ressursid. Jaanuaris üritas Punaarmee keskuses edasi liikuda. Kuid Fritzid olid selleks valmis. Ja Nõukogude väed seisid silmitsi visa vastuseisuga. Pealegi oli vaenlasel juba parem ründerelv kui venelastel.
  Aprillis liikusid sakslased juba edasi ja tabasid lõuna suunas.
  Neil õnnestus Punaarmee üllatusena haarata. Ja uute tankide ja tugevamate lennukite kasutamine.
  Lahingutes osalesid aga ka Arado reaktiivpommitajad. Need on tõhusad ja kiired. Ja õhutõrjerelvadest on neisse raske pääseda ja hävitajad ei jõua järele.
  Sakslaste löök aitas tagasi vallutada Donbassi ja okupeerida vasakkalda Ukraina. Natsid jõudsid isegi kohe Doni äärde. Aga seal nad siiski peatati.
  Toimus rünnak Krimmi vastu. Stalin oli paanikas. Liitlased olid passiivsed.
  Jah, ja Jaapan pidas vastu kangekaelsemalt ja tõhusamalt. Ja ameeriklased ei saanud eraldada lisajõude Kolmanda Reichi vastu.
  Sakslased kasutasid 1945. aasta sügisel veelgi hirmuäratavamat relva - diskette. Tänu laminaarsele joale olid need lendavad taldrikud väikerelvade suhtes praktiliselt haavamatud. Ja nad võisid oma kerega lennukeid alla tulistada, kuid nad ise kaotusi ei kandnud.
  Õhus toimuvate diskoteekide vastu ei saa.
  Siin lendavad Grineta ja Eva taldriku peal. Tüdrukud on väga ilusad bikiinides tüdrukud ja saleda vöökohaga blondid.
  Grineta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe.
  Ja tema diskett laminaarlennuk tulistas kohe alla tosin Nõukogude lennukit ja kriuksus:
  - Meie tehnoloogiate jaoks!
  Eva lõhkes ka paljaste varvastega ja lasi taas mõrvarliku joa, mis vajutas kõiki ja paljastas hambad, väljastas:
  - Aerodünaamika kõrgeimate tehnoloogiate jaoks!
  Ja tüdrukud pilgutasid üksteisele silma.
  See on tuleristimine...
  Noh, strateegias rakendas vaenlane, antud juhul Kolmas Reich, teatud oskusteavet. Ja tema väed lähenesid juba Moskvale, kuigi nad jooksid vastu Mozhaiski kaitseliini.
  Fritzil olid juba sabata reaktiivmootoriga pommitajad. Ja natsid viskasid tohutul hulgal agressiivselt pomme. Alles algav talv peatas Fritzi edasiliikumise.
  Aja võitmiseks pakkus Stalin Hitlerile kolmeks aastaks vaherahu.
  Fuhrer nõustus, kuid tingimusel, et kõik sõjavangid tagastatakse Saksamaale ja makstakse reparatsioonid nafta, kulla ja muude toorainete eest.
  Stalin oli sunnitud nõustuma. Ja Hitler otsustas Jaapanile appi tulla. Ja pööras oma hordid läände.
  Esiteks tungisid Saksa väed Aafrikasse. 1946. aasta möödus Kolmanda Reichi uute võitude triumfi all. Esiteks okupeeriti Must kontinent.
  Siin pole põhiprobleemiks mitte vaenlase väed, vaid pikad vahemaad, venitatud side, teede puudumine. Ja see on tõesti suur probleem. Kuid sakslased lahendasid selle.
  Nad said kerge iseliikuva relva E-25. Kahekümne seitsme tonni kaaluga sellel oli 88 mm 71 EL kahur ja 120 mm esisoomus kallakutel ja 82 mm kallakutega külgedel ning üheksasaja hobujõuga mootor. Selline oli agressiivne iseliikuv relv.
  Ja samal ajal on selle sõiduomadused suurepärased. Ja kiirus ja manööverdusvõime ja madal siluett ja suurepärane esisoomus ja kahur, mis läbistas pooleteise kilomeetri kauguselt isegi nii hästi kaitstud tanki nagu Churchill.
  Aafrika langes ... Ja sakslased vallutasid septembri lõpus ka Lähis-Ida, Iraani ja India ning sisenesid Birmasse.
  Suurbritanniat tabasid Saksa lennukid purustavate löökide all. Novembris, just õlleputši kaheksandal aastapäeval, maandusid natsid Suurbritannias väed. Ja see oli nende purustav samm.
  Lahingus osales terve SS-diviis koos paljajalu tüdrukutega. Ja nad olid külmast hoolimata ainult ühes bikiinis. Ja nende paljad, ümarad, roosad kontsad vilkusid mööda.
  Tüdrukud jooksid mööda rannikut. Nad loopisid paljaste meislitud jalgadega granaate ja laulsid:
  - Püha sõda on meie võit,
  Me purustame lõviimpeeriumi hetkega ...
  Oleme oma laste ja vanaisadega kotkatüdrukud,
  Vajadusel alistame vajaduse nagu kutsikas!
  Need tüdrukud on nii ilusad ja peaaegu alasti. Ja kuidas sellised tüdrukud kujutlusvõimet mõjutavad.
  Ja ka lendavad taldrikud surutakse taevasse. Grineta ja Eva löövad laminaarjoaga maha vaenlase positsioone ning lõhuvad punkriid ja pillakaste ning lihvivad rauaga kaevikuid.
  Grineta vajutas paljaste varvastega nuppe ja Briti sõdureid sisse lükates säutsus:
  - Kuri bandiit roomab üle kivide,
  Pista teda napalmiga!
  Ka Eve, nobedate jalgade paljaste sõrmedega, vajutas päästikule ja kilkas:
  Sa ei säästa neid
  Tapke kõik pätid...
  Kuidas lutikaid purustada -
  Löö nagu prussakad!
  Siin on lendav taldrik, mis kihutab viie helikiirusega ja ükski õhutõrjekahur ei suuda seda alla viia.
  Lendurid Albina ja Alvina on muidugi ka ilusad blondid, lihtsalt super.
  Albina vajutas paljaste varvastega kangile ja tulistas õhumürske, tulistades korraga alla kümmekond lennukit.
  Tüdruk siristas:
  - Au kaunitele tüdrukutele!
  Alvina kasutas ka paljast kontsa ning pärast hävitava surma kingituste vabastamist ja tosina auto mahalõikamist karjus:
  - Ja au kangelannadele!
  Need on tüdrukud neis, nii et hävimatu leek põleb. Nad on hämmastavalt ilusad. Ja blondid. Ja saledad vöökohad ja pressitaldrikud on nagu šokolaadid.
  Need on tüdrukud - just kõrgeima ekstraklassi sõdalased. Ja keegi ei seisa kunagi nende vastu.
  Nad tulistasid kumbki alla üle tuhande lennuki, mille eest said eriauhinnad: hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi tähe!
  Muidugi ei suutnud Suurbritannia sellisele armeele vastu seista. Londoni rünnaku ajal olid Gerda ja tema meeskond Tiger-4 tankil. See auto oli viis tonni kergem, kuid 1500 hobujõulise gaasiturbiinmootoriga. Ja nende tank oli peaaegu haavamatu.
  Ja soomuse kaldenurgad selles muutusid veelgi suuremaks. Ja kaitselehtede kvaliteet on kasvanud.
  Gerda tulistas paljaste varvastega, torkas läbi inglise haubitsa ja piiksus:
  - Au elevantide kodumaale!
  Charlotte lõi ka oma väga ilusate ja seksikate jalgadega vaenlast ning karjus:
  - Jah, me oleme elevantide kodumaa!
  Christina võttis ja võttis rinnahoidja seljast. Ja ta paljastas oma rinna helepunased rinnanibud ja liigutas neid.
  Pärast seda vajutasid tema maasikas rinnad juhtkangi nuppu ja kuulipildujatest saadud surmakingitusi sadas alla.
  Tüdruk siristas:
  - Oh, Moska tea, et ta on tugev,
  Püüab etturi ja piiskopi!
  Ka Magda tuksis ja möirgas, kasutades ka oma täispruun rinnakorvi rubiinnibusid:
  - Mu süda, hea tüdruku süda!
  Ja terve Inglise patarei lendas korraga õhku.
  Britid olid šokeeritud. Kui London alistus, langesid sõdurid põlvili ja suudlesid tüdrukute paljaid, meislitud, külmpunaseid jalgu.
  Ja sõdurid, ohvitserid ja kindralid lakkusid keelega nende paljaid ja ümaraid kontsi.
  See on Kolmanda Reichi võit. Ja kannibal suure algustähega - Adolf Hitler sai hakkama sellega, mis Napoleonidel ei õnnestunud - paraadi läbi Londoni.
  Nüüd pidid Kolmas Reich ja Jaapan alistama USA. Ja see pole lihtne.
  Ameerikal on kolossaalsed ressursid ja kõrgelt arenenud majandus ning seal on palju jõude. Rahvaarv on suur. Lisaks eraldumine Kolmandast Reichist ookeani poolt.
  Seda on raske kätte saada... Sakslastel on nüüd kolossaalsed ressursid ja imerelvad.
  Esimene löök on operatsioon Icarus ja Islandi hõivamine. USA kasutas seda territooriumi Kolmanda Reichi pommitamiseks. Nüüd ei pääse USA oma autodega Euroopasse.
  Hitleril õnnestus Island vallutada juba 1946. aasta detsembris. Ta üllatas ameeriklasi.
  Kuid loomulikult pole see veel võit.
  Kuid füüreril olid sellised ambitsioonid ... Lahedam kui Tšingis-khaan ja Napoleon.
  Sakslased ehitasid kiiresti ja kiirendatud tempos, kasutades orjajõudu, laevastiku. Ja lahingulaevad, lennukikandjad ja paljud allveelaevad. Samal ajal loodi Ladina-Ameerikas sillapea. Esiteks Argentinas Perroniga ja seejärel Brasiilias, et juhtkond oli üha enam orienteeritud Kolmandale Reichile.
  Jaapanlased hakkasid alistama ka USA-d ja haarasid initsiatiivi enda kätte. Neil on suurepärased hävitajad ja tugevad piloodid.
  Kuid loomulikult pole Albinal ja Alvinal võrdset. Ja need tüdrukud taevas on täpselt nagu superklassi kotkad.
  Albina tulistas paljaste varvastega alla seitse USA lennukit korraga ja laulis:
  - Ma olen suur sõdalane!
  Samuti lõi Alvina oma paljaste pargitud jalgade abil maha kaheksa duralumiiniumist tiivulist lindu ja sikutas:
  - Ja ma olen veelgi rohkem sõdalane!
  Ja kaunitarid võtsid ja näitasid keelt. Ja võitleme...
  1947. aasta suvel suutsid natsid vallutada Gröönimaa ja tungida Kanadasse.
  Alvina võitles taevas vaenlasega ja tulistas alla veel kuus lennukit, seekord helepunase rinnanibuga.
  Ja agressiivselt kaagutas:
  - Ma ei ole maailmas tugevam,
  See on kõigile valge maailmas selge -
  Ilmselgelt kaks korda kaks on neli
  Võtkem Ameerika vastutusele!
  Albina lõi ka vaenlast rubiinist rinnanibuga, lõikas ära vaenlase lennuki ja sikutas:
  - Minu jõul pole piire,
  Olen suurepärane tüdruk ja kaunitar ...
  Kui ma asun lahingutes asja ette,
  Nii võimuga igavesti!
  Alvina itsitas ja märkis:
  - Ja mitte volditud, mitte volditud -
  Su lühikesed püksid on külmad!
  Ja tüdrukud võtsid selle vastu ja pilgutasid üksteisele silma.
  Sõda on tõusuteel. Mainstein Kanadas suutis vallutada peamised linnad: Toronto ja Quebec. Ja see osutus väga lahedaks.
  Ja siin võitleb Gerda oma meeskonnaga. Ta on väga ilus tüdruk.
  Pole ime, et tabatud sõdurid suudlevad ta paljaid jalgu sellise mõnuga, isegi kui need on tolmused.
  Gerda võttis selle kätte ja laulis, tulistades ja paljaste varvastega Shermani rusikatega lüües:
  Ma suudan kõike, ma saan kõike teha
  Kui ma kasutan oma jalga lahingus!
  Ja sõdalane näitas oma keelt.
  Charlotte lõi oma vastasele ka kohaloleva tapja, seekord helepunase rinnanibu abil ja säutsus:
  - Minu silmapaistvate saavutuste eest!
  Christina tulistas ka vaenlase pihta ja väga tabavalt. Astus paagist läbi ja kilkas:
  - Ma haugun nagu kass
  Kuidas koer ulgub
  Ja gopher sööb koos kitse ära!
  Magda pilgutas ka vastasele silma. Ja maasikanibuga vajutas ta juhtkangi nuppu ja piiksus:
  - Atamanid arvavad, et nad tõstavad sõdu,
  Ja nad hakkavad saaki võrdselt jagama!
  Gerda tulistas rubiinist rinnanibuga ja kilkas:
  - Ma ei saa Playboyt vaadata
  Ma pean kellegi tapma!
  See on nii agressiivne ja karm. Need on tüdrukud ... Neljakümne seitsmenda aasta lõpuks vallutasid sakslased peaaegu kogu Kanada.
  Ja uuel 1948. aastal liikusid võitlused Ameerika Ühendriikide territooriumile. See on see, mida natsid said silmamunadeni, kuigi mitte käbid, vaid trofeed.
  Neljakümne kaheksanda aasta kevadel läks Kolmanda Reichi vägede edasitung põhjast läbi Ameerika Ühendriikide territooriumi. Ja mais okupeerisid natsid koos jaapanlastega Ladina-Ameerika ja Mehhiko metropoli lõunast. Ja see oli juba suur asi.
  Hitler püüdles maailma valitsemise poole. Ja Truman tahtis ainult ellu jääda. Kuid tema võimalused kahanesid.
  Fuhrer oli sel juhul Avadoni rollis. No mis USA-l üle jäi. "Pershingi" asemel ilmus "Paton". Sellel tankil oli veidi tugevam püss ja võimsam mootor, kuid loomulikult ei saanud see võitu tuua.
  Püüti luua võimsamaid tanke. Sakslased tegid põhimasinaks Tiger-4, mis oli juba igati hea. Tema kahur läbistas kaugelt kõik Ameerika sõidukid ja tema otsmik hoidis tabamusi peaaegu kõigist kahuritest. Ainult tank "Abraham" 120-millimeetrise pika toruga relvaga võis "Tiger" -4-le vähemalt natuke kahjustada ja veelgi rohkem pardal ja lähedal.
  Sakslased hankisid ka täiustatud ründerelvi. Ja see MP-64 oli lihtsalt super. Ja purustas ameeriklased põhjalikult.
  Neljakümne kaheksanda aasta suvi osutus Ameerika jaoks keeruliseks ... Augusti lõpuks lähenesid sakslased Washingtonile ja New Yorgile.
  Ja rünnak nendele linnadele algas.
  Augustis alustasid natsid New Yorgis tormi. Lahingutest võtsid osa lendavad taldrikud.
  Siin võitles üks neist Eve ja Agathaga. Kaks kaunist bikiinides tüdrukut sõitsid võimsa autoga.
  Teda lennutas ringi laminaarne joa ja ta oli väikerelvade suhtes haavamatu. Ja tüdrukud ise kasutasid laskmisel kuumakiiri.
  Eva vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, paiskas kuumakiiri, süütas vaenlasi nagu leek ja säutsus:
  - Au Kolmandale Reichile!
  Agatha, tulistades paljaste varvastega, kakerdas samuti ülevalt:
  - Võidame!
  Tüdruk on äärmiselt võitluslik ja ilus. Ja kuidas see vaenlasi laseriga peksab.
  Ja kuumakiired sulatavad veel ühe Ameerika tanki.
  Ja maal ründab Gerda. Ka võitlev tüdruk.
  Ja nüüd on ta koos meeskonnaga juba päris keskel. Ja mürsud põrkuvad tankitornilt tagasi. Ja tüdrukud ise löövad jänkidesse. Ja nad rebivad laiali terve pilve inimesi ja tegutsevad kogu agressiivsusega. Sõdalased on nii karmid ja hurtakoerad, paljaste meislitud jalgadega.
  Nad isegi laulavad hambaid paljastades. Need on Kolmanda Reichi võitlevad kaunitarid. Ja nad tulistavad piisavalt hästi. Ja nad läbistavad vaenlasi nagu nõelad õliga läbi ja lõhki.
  New York on juba langenud. USA kapituleerub ja nende väed alistuvad.
  Seega on pööratud veel üks ajaloo lehekülg. Tundub, et see on võit... Kuid mõne aja pärast vallutab Hitler Ladina-Ameerika.
  Ja 20. aprillil 1953 alustab ta sõda Jaapani ja selle kolooniatega. Kolmanda Reichi vägedel on tehnikas eelis.
  Ja nad ründavad võimsate relvadega. Kaasa arvatud haavamatud lendavad taldrikud.
  Albina ja Alvina kaklevad diskolennukis. Nad tülitsevad tüdrukutega, aga räägivad, mida muud. Ja paljaste varvastega vajutavad nad juhtkangi nuppe.
  Siin on nad rünnakul põletavad Jaapani väed.
  Soojuskiired lendavad nagu vaip. Ja tüdrukud naeravad omaette. Ja raputage nende rindu helepunaste nibudega.
  Albina isegi laulis:
  Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid!
  Ja palja kannaga vajutas ta juhtkangi nuppe, tabades vastaseid. Ta on selline hundist sündinud tüdruk.
  Alvina vajutab ka paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja kilkab:
  - Minu kosmilise jõu nimel ajame kolhoosipresidendi hauda!
  Ja pilgutage sõbrale silma!
  Jah, sõdalased on väga väledad ja kiired nagu välk. Nad põlevad.
  Albina sihib palja jalaga ja laseb välja soojuskiire. Põletab vastaseid ja kriuksub:
  - Minu suurte võitude eest!
  Jah, siinsed tüdrukud on kõrgeimast ešelonist ja klassist. Nad saavad teha asju, mida teised ei saa. Ja nad purustavad jaapanlased huntide meeletu energiaga.
  Kuid mitte ainult sakslased ja muu välisarmee ei tapa samuraid.
  Sõtta astus ka NSV Liit, mida nüüd juhib Beria. Siin, muide, suri varem 1951. aasta märtsis Stalin, keda häiris kaotus Kolmanda Reichiga. Ja Berial õnnestus võim haarata. Ja nüüd, isegi olles ennast tugevdanud, on ta Hitleriga ühes meeskonnas.
  Ja nad ründavad koos samuraid.
  Ja Elizabethi meeskond võitleb Primorye's jaapanlastega. Tüdruk on väga võitluslik ja aktiivne.
  Muidugi võitlevad nad paljajalu ja bikiinides. Ja samuraid peksa, entusiastlikult.
  Ikka lauldes;
  Ja võitlus jätkub jälle
  Ja süda on rinnus ärevil ...
  Ja Lenin on nii noor
  Ja ees ootab noor oktoober!
  Ja nüüd tulistab Elizabeth, kasutades paljaid varbaid, tanki T-54 püssist Jaapani autot ja torkab ta surnuks.
  Siis ta kostis:
  - Au kommunismiajastule!
  Ekaterina peksis vaenlast ka oma paljaste varvastega. Ta läbistas samurai tanki ja märkis agressiivselt:
  - Pole kuulsusrikkamat riiki kui meie!
  Elena tulistas vaenlast ja kostis:
  - Maal tuleb kommunismi ajastu!
  Euphrasia, kasutades samuti paljaid varbaid, peksis ja säutsus:
  "Surm kurjale presidendile-saatanale!"
  Siinsed sõdalased tuleb öelda kõrgeimast ja võitlusklassist.
  Ja taevas koguvad kontosid Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova.
  Anastasia tulistas alla Jaapani hävitaja ja laulis:
  - Ja paljajalu tüdrukud lendavad taevas!
  Akulina, lõigates samuraid paljaste jalgade abil maha, säutsus:
  - Lahe element! Lahe element!
  Sõdalased mängivad pressi lihastega. Nad on täiesti korras ja suudavad naljalt sõja võita.
  Anastasia, kes tulistas alla teise lennuki, võttis selle ja kostis:
  - Toimub lahe vaenlaste püüdmine ja nende lüüasaamine!
  Akulina nõustus sellega, lüües vaenlase paljaste varvastega maha:
  - Korraldame täieliku marsruudi!
  Jaapanlased olid survestatud...
  Siin osaleb lahingus Nõukogude tank LP-10, millel võitlevad Alenka meeskonna tüdrukud.
  Ja nad võitlevad suures autos, millel on 130 mm kahur.
  Alenka tulistab paljaste varvastega ja piiksub:
  - See on kommunismi au!
  Anyuta peksis ka oma vastast. Lööb vaenlast ja vingus:
  - Uute ideede nimel!
  Ja lõi talle ka palja kanna.
  Alla vajutas helepunase nibuga juhtkangi nuppu. Ta lõi samuraid ja karjus:
  - Riigi suuruse eest!
  Maria, tulistades vaenlase pihta, kilkas:
  - Venelaste ühtsuse eest kogu maailmas!
  Ja laskmisel kasutas ta ka maasikanibu.
  Ja olümpia tabab vaenlast. Lõhkub palju võitlejaid ja säutsub:
  - Venemaa jaoks, maailma kõige püham!
  Ja ka palja kannaga annab vaenlasele järele.
  Peab ütlema, et tüdrukud on ülimalt prisked. Ja neil on kolossaalne sitkus.
  Loomulikult ei suuda Jaapan sellisele survele vastu seista.
  Pealegi kasutas Fritz ka tuumarelvi. Mis osutus täielikuks šokiks.
  Sõda lõppes kuue kuu pärast.
  NSV Liit sai tagasi oma varem kaotatud maad ning Kolmas Reich vallutas samuraid ja kõik nende kolooniad.
  Ja 1. mail 1958 algas uus sõda NSVL-i vastu, mille Hitler tahtis vallutada, viimase kolmanda Reichi okupatsioonist vaba maailmaosa. Aga see on teine lugu.
  . 2. PEATÜKK
  Ja natsid voolavad juba Moskvas ringi erinevatest külgedest.
  Siis astusid Oleg Akulov ja tüdrukud uuesti lahingusse, aidates Venemaad või õigemini NSV Liitu.
  Siis liitus nendega paljajalu neiu Margarita. Ka täiskasvanud naiskirjanik sai surematuse eest umbes kaheteistaastaseks tüdrukuks ja täidab missiooni. Ta liitus mänguga Hypernet Matrixi kaudu.
  Kahekümne esimese sajandi sõdalased maadlesid taas kahekümnenda sajandi natsidega.
  Fašistlikus pruunide impeeriumis on liiga palju sõdureid. Nad voolavad nagu lõputu jõgi.
  Oleg Akulov, hakkides natse mõõkadega, nii jalaväe kui ka tankidega, möirgas:
  - Ära kunagi anna alla!
  Ja poisi paljast jalast lendas terav ketas!
  Margarita, muserdades vastaseid, paljastades hambaid, nurises:
  - Maailmas on koht saavutuseks!
  Ja tüdruku paljajalu lendasid laiali mürgised nõelad, mis tabasid natse ning nende lennukeid ja tanke.
  Nataša viskas ka mõrvarlikult paljaid varbaid ja ulgus:
  Me ei unusta kunagi ega andesta.
  Ja tema mõõgad käisid veskis fašistide käest läbi.
  Zoya, lõigates vaenlasi, kilkas:
  - Uue tellimuse jaoks!
  Ja uued nõelad paiskusid ta paljastelt jalgadelt laiali. Ja mis on silmas, mis natsisõduritel ja lennukitel kurgus.
  Jah, oli selge, et sõdalased olid erutunud ja raevutsemas.
  Augustinus valgeid sõdureid ja tanke maha raiudes kilkas:
  - Meie raudne tahe!
  Ja tema paljajalu lendab uus surmav kingitus. Ja sügisel takni ja pruunid võitlejad.
  Svetlana lõikab möldrile otsa, tema mõõgad on nagu välk.
  Natsid kukuvad nagu vihud.
  Tüdruk viskab paljaste jalgadega nõelu ja kriuksub:
  - Sest ema Venemaa võidab!
  Oleg Akulov tungib natside vastu. Terminaatoripoiss pruune vägesid tükeldamas.
  Ja samal ajal viskavad poisi paljaste jalgade varbad mürgiga nõelu välja, rebivad tüvesid ja tulistavad lennukeid alla.
  Poiss möirgab:
  - Au tulevasele Venemaale!
  Ja liikumises lõikab igaühe pead ja koonu.
  Margarita purustab ka vastaseid.
  Tema paljad jalad lehvivad. Natsid surevad suurel hulgal. Sõdalane karjub:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja siis tüdruk võtab ja lõikab ...
  Fašistlike sõdurite laipade mass.
  Kuid Nataša on rünnakul. Ta raiub koos tankidega maha natsid ja laulab:
  - Venemaa on suurepärane ja särav,
  Ma olen väga imelik tüdruk!
  Ja tema paljastest jalgadest lendavad kettad. Kes nägi natside kõri. Jah, see on tüdruk.
  Zoya on rünnakul. Kahe käega pruunide sõdurite tükeldamine. Torust välja sülitamine. Ja ta viskab paljaste varvastega surmavaid nõelu - need tulistavad alla tanke ja lennukeid.
  Ja samal ajal laulab ta endale:
  - Oh, pätt, lähme
  Oh, mu lemmik läheb!
  Natse maha raiudes ja pruune sõdureid hävitades kiljub Augustina:
  - kõik karvas ja loomanahas,
  Ta tormas nuiaga märulipolitseisse!
  Ja paljaste varvastega laseb ta vaenlase pihta - midagi, mis tapab elevandi ja veelgi enam tanki.
  Ja siis kriuksuge:
  - Hundid!
  Svetlana ründab. Lõikad, natside mahalõikamine. Paljaste jalgadega laseb ta neile peale surmakingitusi.
  Ajab mõõkadega veskit.
  Ta purustas palju võitlejaid ja kiljatab:
  - Suur võit on tulemas!
  Ja jälle on tüdruk metsikus liikumises.
  Ja tema paljad jalad lasevad välja surmavaid nõelu, hävitades tanke ja lennukeid.
  Oleg Akulov hüppas püsti. Poiss keerles saltos. Tükeldas palju natse hüppel.
  Ta viskas paljaste sõrmedega nõelu ja urises:
  - Ole kuulus mu kauni julguse poolest!
  Ja jälle on poiss lahingus.
  Margarita läheb rünnakule. Hakib kõik vaenlased järjest. Tema mõõgad on kõvemad kui tuuleveski terad. Ja paljad varbad loobivad surmaande, tankid ja lennukid põlevad.
  Tüdruk on rünnakul. Hävitab pruunid sõdalased ilma tseremooniata.
  Ja hüppab aeg-ajalt ja keerleb!
  Ja temalt lendavad hävitamise kingitused.
  Ja natsid ise langevad surnuks. Ja terved surnukehad kuhjuvad.
  Margarita kriuksub:
  - Ma olen Ameerika kauboi!
  Ja jälle viskasid tema paljad jalad nõela.
  Ja siis veel kümmekond nõela!
  Nataša ründes on ka väga lahe.
  Ja viskab palja jalaga ja sülitab kõrrest.
  Ja karjub täiest kõrist:
  - Ma olen sädelev surm! Kõik, mida pead tegema, on surra!
  Ja jälle ilu liikumises.
  Zoya ründab natside surnukehade ummistust. Ja ka tema paljastest jalgadest lendavad hävingubumerangid.
  Ja pruunid sõdalased muudkui langevad ja kukuvad.
  Zoya karjub:
  - Paljajalu tüdruk, sa võidad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab kümmekond nõela. Mis otse natside kurku kaevavad.
  Nad kukuvad surnuks.
  Õigemini, täiesti surnud.
  Augustine rünnakul. Purustab pruunid väed. Tema mõõku kantakse kahes käes. Ja ta on nii suur sõdalane.
  Tornaado pühib läbi fašistide vägede.
  Punaste juustega tüdruk möirgab:
  - Tulevik on peidetud! Aga see saab olema võidukas!
  Ja rünnakul tulise juustega kaunitar.
  Augustinus möirgab metsikus ekstaasis:
  - Sõjajumalad rebivad kõik!
  Ja sõdalane rünnakul.
  Ja tema paljad jalad viskavad palju teravaid mürgiseid nõelu.
  Svetlana lahingus Ja nii sädelev ja võitluslik. Tema paljad jalad viskavad välja nii palju surmavaid asju. Mitte mees, vaid surm blondide juustega.
  Aga kui see katki läheb, ei saa te seda peatada.
  Svetlana laulab:
  - Elu ei ole kallis,
  See hüpe ümartantsus!
  Las unistus täitub -
  Ilu muudab mehe orjaks!
  Ja paljajalu tüdruku liikumises on üha rohkem raevu.
  Rünnakul olev Oleg kiirendab kõike. Poiss peksab natse.
  Tema paljad jalad viskavad teravaid nõelu - rebivad tanke ja lennukeid.
  Noor sõdalane kriuksub:
  - Hullunud impeerium rebib kõik laiali!
  Ja jälle on poiss liikvel.
  Margarita on oma tegevuses tormiline tüdruk. Ja peksab vaenlasi.
  Siin tulistas ta palja jalaga, hernes lõhkeainega. Ta plahvatab ja korraga visatakse õhku sada natsi ja kümme tanki.
  Tüdruk karjub:
  - Võit tuleb meile niikuinii!
  Ja ta hakkab veskit juhtima mõõkadega - tankide tünnid lendavad eri suundades.
  Nataša kiirendas oma liigutusi. Tüdruk lõikab pruunid sõdalased maha. Ja karjudes:
  - Venemaa impeeriumit ootab võit.
  Ja hävitagem natsid kiirendatud tempos.
  Nataša on terminaatortüdruk.
  Ta ei mõtlegi peatuda ja hoo maha võtta ning tankid ja lennukid eksivad.
  Zoya on rünnakul. Tundub, et tema mõõgad lõikavad liha ja metallist salatit. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Meie pääste on jõus!
  Ja paljad varbad viskavad ka selliseid nõelu.
  Ja mass läbisurutud kõriga inimesi, kes lebavad laibaküngas, samuti katkised tankid ja alla kukkunud lennukid.
  Augustine on hull tüdruk. Ja see purustab kõiki nagu hüperplasmast pärit robot.
  See on juba purustanud mitte sada natsi. Aga kõik võtab hoo sisse. Ja sõdalane möirgab endiselt.
  - Ma olen võitmatu! Maailma lahedaim!
  Ja jälle kaunitar ründes.
  Ja tema paljaste varvaste vahelt lendab välja hernes. Ja kolmsada natsi ja kümmekond tanki rebis võimas plahvatus laiali.
  Augustine laulis:
  - Sa ei julge meie maad haarata!
  Svetlana on ka rünnakul. Ja ei anna grammigi hingetõmbeaega. Metsik Terminaatori tüdruk.
  Ja ta lõikab vaenlasi ja hävitab natsid. Ja pruunide võitlejate mass on juba kukkunud kraavi ja mööda teid.
  Kuus olid maruvihased. Tegi metsiku võitluse.
  Oleg Akulov on taas mängus. Ja ta liigub mõlema mõõgaga vehkides edasi. Ja terminaatoripoiss juhib veskit. Surnud natsid langevad.
  Laipade mass. Terved mäed veriste kehade.
  Kindralpoiss mäletab metsikut strateegiat. Kus ka hobused ja inimesed segunesid.
  Oleg Akulov kriuksub:
  - Häda mõistusest!
  Ja raha saab olema palju!
  Ja terminaatoripoiss uues liikumises. Ja tema paljad jalad võtavad midagi ja viskavad selle.
  Poisigeenius möirgas:
  - Meistriklass ja firma "Adidas"!
  Väga lahe etendus osutus lahedaks. Ja kui palju natse tappis. Ja kõige suurem arv suurimaid tappis pruunid võitlejad.
  Margarita on samuti võitluses. Purustab kaneeli- ja terasarmeed ning möirgab:
  - Suur šokirügement! Me kõik sõidame kirstu!
  Ja tema mõõgad on natside pihta häkitud. Pruunide võitlejate mass on juba kokku varisenud.
  Tüdruk urises:
  - Ma olen isegi lahedam kui pantrid! Tõesta, et kõik on parimad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab välja nagu hernes võimsate lõhkeainetega.
  Ja lüüa vaenlasele.
  Ja ta võtab ja purustab mõned vastased, tankid ja isegi lennukid.
  Ja Nataša on autoriteet. Ja ta võidab vastaseid ja ta ise ei anna kellelegi laskumist.
  Kui paljud natsid on juba katkestanud.
  Ja ta hambad on nii teravad. Ja silmad on safiir. See on tüdruk - peamine timukas. Kuigi tal on kõik tema partnerid - timukad!
  Nataša karjub:
  - Ma olen hull! Sa saad karistuse!
  Ja jälle raiub neiu mõõkadega maha palju natse.
  Zoya on liikvel ja lõiganud palju pruune sõdalasi.
  Ja paljad jalad viskavad nõelu. Iga nõel tapab mitu natsi. Need tüdrukud on tõesti ilusad.
  Augustinus tungib edasi ja purustab vastased. Ja samal ajal ei unusta ta karjuda:
  - Sa ei pääse kirstust!
  Ja tüdruk võtab hambad ja paljastab hambad!
  Ja punapea on nii ... Juuksed lehvimas tuules, nagu proletaarne bänner.
  Ja kõik tuleb sõna otseses mõttes vihast.
  Svetlana liikvel Siin lõikas ta palju pealuid ja tankitorne. Sõdalane, kes paljastab hambad.
  Näitab keelt. Ja siis sülitab kõrrest. Siis ta hüüab:
  - Kas te olete surnud!
  Ja jälle lendavad ta paljaste jalgade vahelt surmavad nõelad, mis tabasid jalaväge ja lennukeid.
  Oleg Akulov hüppab ja hüppab.
  Paljajalu poiss viskab välja hunniku nõelu, lööb tankid maha ja laulab:
  - Lähme telkima, avage suur konto!
  Noor sõdalane on oma parimas vormis.
  Ta on üsna vana, aga näeb välja nagu laps. Ainult väga tugev ja lihaseline.
  Oleg Akulov laulis:
  - Mäng ei tohi olla reeglite järgi - me murrame fraerast läbi!
  Ja jälle lendasid ta paljajalu maha surmavad ja purustavad nõelad.
  Margarita laulis mõnuga:
  - Miski pole võimatu! Usun, et vabadus koidab!
  Tüdruk viskas taas natside ja nende tankide pihta surmava nõelte kaskaadi, jätkas:
  - Pimedus kaob! Las roosid õitsevad!
  Ja niipea, kui sõdalane paljaste varvastega herne viskab, lendas tuhat natsi kohe õhku. Jah, pruuni põrguliku impeeriumi armee sulab otse meie silme all.
  Nataša lahingus. Hüppab nagu kobra. Plahvatab vaenlasi. Ja nii paljud natsid surevad ja lennukid kukuvad.
  Nende tüdruk ja mõõgad, terad söel ja odad. Ja nõelad.
  Samal ajal müriseb ka:
  - Usun, et võit tuleb!
  Ja venelaste au leiab!
  Paljad varbad viskavad uusi nõelu, lüües vastaseid.
  Zoya metsikus käigus. Ründab natse. Lõika need väikesteks tükkideks.
  Sõdalane viskab nõelu paljaste sõrmedega. Läbimurded vastastest ja kuidas möirgada:
  Meie täielik võit on käes!
  Ja ta teostab mõõkadega metsikut veskit, pühkides tanke. See on tõesti tüdruk nagu tüdruk!
  Kuid Augustine'i kobra läks rünnakule. See naine on õudusunenägu kõigile õudusunenägudele.
  Ja kui see lõikab, tähendab see, et see lõikab seda.
  Pärast seda võtab punapea ja laulab:
  - Ma avan kõik pealuud! Ma olen suurepärane unistus!
  Ja nüüd on tema mõõgad töös ja lõikavad läbi liha ja metalli.
  Svetlana läheb ka rünnakule. Sellel tüdrukul pole pidureid. Niipea kui nad tükeldavad, pudeneb laipade mass alla ning lennukid ja tankid kukuvad alla.
  Blond terminaator möirgab:
  - Kui hea see saab olema! Kui hea see saab olema - ma tean seda!
  Ja nüüd lendab tema juurest tapjahernes.
  Oleg jälle sadakond meteoori kandvat natsi lõigati ära. Ja ta võtab pommi ja viskab selle.
  Suuruselt väike, aga surmav...
  Kuidas murda väikesteks tükkideks.
  Terminaatoripoiss ulgus:
  - Kohutavate masinate tormiline noorus!
  Margarita teeb seda lahingus uuesti.
  Ja lõikas maha palju pruune võitlejaid. Ja lõikab suuri vahesid.
  Tüdruk karjub:
  - Lambada on meie tants liival!
  Ja tabas uue jõuga.
  Rünnakul olev Nataša on veelgi raevukas. Nii et natside peksmine. Neil pole eriti hea sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Kohapeal jooksmine on tavaline lepitaja!
  Ja sõjatüdruk purskas sellise löökide kaskaadiga vastaste sekka.
  Ja ta viskab kettaid paljaste jalgadega.
  Siin juhtis ta veskit. Pruuni armee peade mass veeres tagasi ja tankid põlesid.
  Ta on võitlev kaunitar. Lööge endale selline kollane armada.
  Zoya on liikvel, purustades eranditult kõiki. Ja tema mõõgad on nagu surmakäärid.
  Tüdruk on lihtsalt armas. Ja tema paljad jalad viskavad väga mürgiseid nõelu.
  Võita vastaseid. Nad läbistavad oma kõri ja teevad kirste, panevad tankid ja lennukid plahvatama.
  Zoya võttis selle ja kilkas:
  - Kui kraanist pole vett...
  Nataša hüüdis rõõmuga:
  Nii et see on teie süü!
  Ja paljaste varvastega viskab midagi, mis tapab põhjalikult. See on tõesti tüdrukute tüdruk.
  Ja tema paljaste jalgade pealt, kuidas tera lendab. Ja ta lööb palju hävitajaid, lõigates tankidelt tornid ära.
  Augustine liikvel. Kiire ja ainulaadne oma ilus.
  Kui heledad juuksed tal on. Nagu proletaarse lipu lehvimas. See tüdruk on tõeline viks.
  Ja ta lõikab vastaseid - nagu oleks ta sündinud, mõõgad käes.
  Punapea, neetud pätt!
  Augustine võttis selle ja susises:
  - Härja pea saab olema - ärge minge hulluks võitlejad!
  Ja siin purustas ta taas palju võitlejaid.
  Oleg Akulov nurises:
  - Mida sa vajad! Siin on tüdruk!
  Margarita, visates palja jalaga pistoda, purustades tankitorni, kinnitas:
  - Suur ja lahe tüdruk!
  Augustinus nõustus sellega:
  - Ma olen sõdalane, kes hammustab kedagi!
  Ja jälle laseb ta paljaste varvastega mõrvarliku välja.
  Svetlana ei jää lahingus vastastele alla. Mitte tüdruk, aga sellise leekides nõiaga lõpetada.
  Ja karjub:
  - Milline sinine taevas!
  Augustine, vabastades tera palja jalaga ja lõigates maha tanki torni, kinnitas:
  - Me ei poolda röövimist!
  Svetlana, tükeldades vaenlasi ja tulistades alla lennukeid, säutsus:
  -Loll ei vaja nuga ...
  Zoya piiksus, visates oma paljaste päevitunud jalgadega nõelu:
  - Sa valetad talle kolmest kastist!
  Nataša, natse maha raiudes, lisas:
  - Ja tee temaga ühe sendi eest!
  Ja sõdalased võtavad ja hüppavad. Nad on nii verised ja lahedad. Üldiselt on neil põnevust palju.
  Oleg Akulov näeb lahingus väga stiilne välja.
  Margarita laulis:
  - Löök on tugev ja mehel on huvi ...
  Geniaalne poiss ja kindral lasid oma palja lapseliku jalaga õhku midagi helikopteri propelleri taolist. Ta lõikas natsidel ja tankidel paarsada pead maha, kilkas:
  - Päris sportlik!
  Ja mõlemad - poiss ja tüdruk täiesti ažuurselt.
  Oleg, pruune sõdureid tükeldades, urgitses:
  - Ja meie jaoks tuleb suur võit!
  Margarita sosistas vastuseks:
  - Me tapame kõik - paljaste jalgadega!
  Tüdruk on tõepoolest selline aktiivne terminaator.
  Nataša laulis ründes:
  - Püha sõda!
  Ja sõdalane lasi välja terava ketas-bumerangi. Ta lendas kaarega, raius maha palju natse ja tankitorne.
  Zoya lisas hävitamist jätkates:
  - See on meie võit!
  Ja tema paljastest jalgadest lendasid uued nõelad. Ja nad tabasid palju hävitajaid ja lennukeid.
  Blond tüdruk ütles:
  - vastase matt!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Augustine, vehkides jalgadega ja visates teravate servadega haakristi, urgitses:
  - Keiserlik lipp edasi!
  Svetlana kinnitas kergesti:
  - Au langenud kangelastele!
  Ja tüdrukud karjusid üksmeelselt, purustades natse:
  - Keegi ei peata meid!
  Ja nüüd lendab sõdalaste paljastest jalgadest ketas. Liha rebitakse ja tankitorne lammutatakse.
  Ja jälle ulguda:
  - Keegi ei saa meid võita!
  Nataša lendas õhku. Rebis vastased ja tiibadega raisakotkad laiali ning andis välja:
  - Me oleme hundid, praadige vaenlane!
  Ja tema paljaste sõrmede vahelt lendab välja väga surmav ketas.
  Tüdruk väänab lausa ekstaasis.
  Ja siis ta pomiseb:
  - Meie kontsad armastavad tuld!
  Jah, tüdrukud on tõesti seksikad.
  Oleg Akulov gurglingist:
  - Oh, vara, annab kindlust!
  Ja pilgutas sõdalastele silma. Nad naeravad ja paljastavad vastuseks hambad.
  Nataša lõikas natsid maha ja kilkas:
  - Meie maailmas pole rõõmu, ilma võitluseta!
  Poiss vastas:
  "Mõnikord pole ka kaklemine lõbus!"
  Nataša nõustus:
  - Kui jõudu pole, siis jah ...
  Aga meie, sõdalased, oleme alati terved!
  Tüdruk viskas vaenlast paljaste varvastega nõeltega, lasi õhku hulga tanke ja laulis:
  - Sõdur on alati terve,
  Ja valmis tegutsema!
  Pärast seda lõikas Nataša uuesti vaenlased maha, lammutades tankide tornid.
  Zoya on väga kiire beebi. Siin lasi ta natside pihta terve tünni. Ja rebis ühest plahvatusest paar tuhat.
  Siis ta hüüdis:
  - Ärge lõpetage, meie kontsad sädelevad!
  Ja tüdruk võitluspitsis!
  Augustinus lahingus pole samuti nõrk. Nii et natside peksmine. Justkui ketiharust koputab välja.
  Ja vastaste tükeldamine - laulab:
  - Ettevaatust, see on kasulik
  Sügisel tuleb pirukas!
  Punajuukseline kurat künnab tõesti lahingus nagu kurat nuusktubakas.
  Ja siin on see, kuidas Svetlana võitleb. Ja natsid saavad selle temalt.
  Ja kui ta lööb, siis ta lööb.
  Sellest lendavad välja verised pritsmed.
  Svetlana märkas karmilt, kui tema paljast jalast lendasid metallipritsmed, mis sulatasid tankide pealuud ja tornid:
  - Au Venemaale, väga isegi au!
  Tankid kihutavad edasi...
  Punastes särkides diviisjonid -
  Tervitused vene rahvale!
  Siin võtsid tüdrukud natsid üles. Nii et need lõigatakse ja hakitakse. Mitte sõdalased, vaid tõesti pantrid, kes on keti katkestanud.
  Oleg on lahingus ja ründab natse. Ta peksab neid haletsemata, lõikab paagid läbi ja kiljatab:
  Oleme nagu pullid!
  Margarita, purustades pruuni armee ja lõikades läbi tankid, võttis üles:
  Oleme nagu pullid!
  Nataša võttis selle ja ulgus, lõigates maha pruunid hävitajad koos tankidega:
  - Valetamine on käest ära!
  Zoya rebis natsid lõhki ja kilkas:
  - Ei, mitte käest ära!
  Ja ta võtab ka selle ja laseb palja jalaga tärni lahti ja teeb palju fašiste.
  Nataša võttis selle ja kilkas:
  - Meie teler on sisse lülitatud!
  Ja tema paljast jalast lendab tapja nõelakimp.
  Zoya, kes hävitas samuti natse ja nende tanke, kilkas:
  - Meie sõprus on monoliit!
  Ja jälle selline vise, et ringid hägustuvad igas suunas. See on tüdruk - puhas vastaste hävitamine.
  Paljaste varvastega tüdruk võtab ja laseb kolm bumerangi. Ja laipu sellest sai veelgi rohkem.
  Pärast seda annab kaunitar välja:
  - Me ei anna vaenlasele armu! Tuleb laip!
  Ja jälle lendab surmav asi paljalt kannalt minema.
  Augustinus märkis ka üsna loogiliselt:
  - Ainult mitte üks laip, vaid palju!
  Pärast seda võttis neiu selle kätte ja kõndis paljajalu läbi veriste lompide. Ja ta tappis palju natse.
  Ja kuidas see müriseb:
  - Massimõrv!
  Ja nüüd lööb ta pea natsikindrali pihta. Murra tema kolju ja anna välja:
  - Banzai! Sa lähed taevasse!
  Svetlana on rünnakul väga raevukas, eriti tankide mahalöömisel, ta kriuksub:
  - Sind ei säästa!
  Ja tema paljaste sõrmede küljest lendab kümmekond nõela. Kui ta kõigist läbi tungib, kukuvad lennukid kokku. Ja väga palju isegi sõdalane püüab purustada ja tappa.
  Oleg Akulov kriuksub:
  - Kuulsusrikas vasar!
  Ja sellist lahedat tähte haakristi näol viskab poiss ka palja jalaga. Keeruline hübriid.
  Ja natside mass varises kokku.
  Oleg möirgas:
  - Banzai!
  Ja poiss on jälle metsikus rünnakus. Ei, see lihtsalt kihab jõust ja vulkaanid vulisevad!
  Margaret liikvel. See kisub kõigil kõhud ära.
  Jalaga tüdruk viskab korraga välja viiskümmend nõela. Ja massi tapeti igasuguste vaenlaste poolt, löödi välja nii tankid kui lennukid.
  Margarita laulis rõõmsalt:
  - Üks kaks! Lein ei ole probleem!
  Te ei tohiks kunagi heituda!
  Hoia nina ja saba toruga kõrgemal.
  Tea, et tõeline sõber on alati sinuga!
  See on nii agressiivne ettevõte. Tüdruk peksab ja karjub:
  "Lohe presidendist saab laip!"
  Nataša lahingus on lihtsalt mingi terminaator. Ja möirgas urisedes:
  - Banzai! Hankige kiiresti!
  Ja granaat lendas tal palja jala pealt maha. Ja natsid on nagu naelad. Ja see purustab palju mastodoneid ja tiivulisi põrgumasinaid.
  Siin on sõdalane! Kõigile sõdalastele - sõdalane!
  Zoya on samuti rünnakul. Selline raevukas lits.
  Ja ta võttis selle ja urgitses:
  - Meie isa on Valge Jumal ise!
  Ja ta lõikab natside juures kolmekordset veskit!
  Ja Augustine hüüdis vastu:
  - Ja mu jumal on must!
  Tõepoolest, punapea on pettuse ja alatuse kehastus. Muidugi vaenlaste jaoks. Ja sõprade jaoks on ta kallis.
  Ja kuidas ta paljaste varvastega võtab ja viskab. Ja palju pruuni impeeriumi sõdalasi, samuti nende tanke ja lennukeid.
  Punapea hüüdis:
  - Venemaa ja must jumal on meie selja taga!
  Väga kõrge lahingupotentsiaaliga sõdalane. Ei, selle alla on parem mitte sekkuda. Kuna tankide tornid on ära rebitud ja fašistlikel lennukitel tiivad.
  Augustine sosistas:
  - Purustame kõik reeturid pulbriks!
  Ja pilgutage oma partneritele silma. Jah, see tuline tüdruk ei ole just selline, mis võiks rahu anda. Kui just rahu pole surmav!
  Svetlana, purustades vaenlased, andis välja:
  - Me paneme teid järjekorda!
  Augustinus kinnitas:
  - Me tapame kõik!
  Ja tema paljastelt tütarlapselikult graatsilistelt jalgadelt lendab taas täieliku hävingu kingitus! Ja nii mõnigi tank ja lennuk plahvatas korraga väikesteks kildudeks.
  Oleg laulis vastuseks:
  - Tuleb täielik banzai!
  Augustinus, kes rebis natse paljaste kätega tükkideks, hakkis neid mõõkadega ja viskas paljaste varvastega nõelu, hävitades korraga tanke ja lennukeid, avaldas:
  - Lühidalt öeldes! Lühidalt öeldes!
  Nataša, hävitades pruunid sõdalased, kilkas:
  - Lühidalt - banzai!
  Ja lõikame vastaseid metsiku kibedusega.
  Oleg Akulov, kärpis vastaseid, väljastas:
  - See gambiit ei ole hiina,
  Ja debüüt, uskuge mind, on Tai!
  Ja jälle lendas poisi paljast jalast terav metallist lõikeketas. Ta lõikas ära nii tankide tornid kui ka lennuki sabad.
  Margarita, lõikades maha pruuni impeeriumi sõdalased ja tankide soomust, laulis:
  - Ja keda me lahingus leiame,
  Ja keda me lahingus leiame ...
  Ärgem tehkem sellega nalja -
  Rebime selle laiali!
  Rebime selle laiali!
  Nad tegid siis natsidega head tööd ... Ja Nõukogude Venemaa alistas Moskva tormirünnaku ajal pruuni impeeriumi.
  Sõda polnud veel lõppenud, kuid NSV Liidul oli juba võimalus natsid ise võita. Nii pidid kuused taas oma super ja laheda missiooni täitmise katkestama.
  OLEGHKA RINGKUSTRI SEIKLUSED
  Väike tsirkuseseltskond jalutas mööda Krimmi suveteed. Esimesena kõndis umbes kaheteistaastane paljajalu heledajuukseline poiss. Peenike, kuid vintske poiss lühikestes pükstes ja kõndis palavuses palja torsoga. Roided jäid välja, aga veenid olid nagu traat, naha pruunist peaaegu musta all.
  Tüdruk järgnes talle. Helepruunid juuksed põlesid päikese käes, nagu üleküpsenud nisu. Tüdruku kulmud on samuti heledad ning nägu tolmust ja tugevast päikesepõletusest tuhm nagu mustlasel. Aga näojooned on väga ilusad, kõhnusest tingituna vaid veidi teravad. Tüdruk on sihvakas, üle põlvede kerges puuvillases kleidis. Ja ka paljajalu, kuigi te ei kadesta neid, kes on ilma kingadeta, kui nad kõnnivad mööda Krimmi kivist teed. Mitte ainult kivid pole teravad, vaid ka kuumad suvepäikese käes.
  Kuid tüdrukud ja poiss on harjunud paljaste jalgadega nii kuuma kui ka külmaga ning nende pronksist jalad ja kõõlunud tallad ei pööra sellistele pisiasjadele tähelepanu.
  Nende taga hakib armas olend. Valge, aga pruunide triipudega. Armas albiino tiigrikutsikas. Samuti kõhn, kohutavalt näljane, püüdis liikvel liblikaid ja nurru.
  Tüdruku õlgade taga on mõnede aksessuaaride käes hurmur. Laadis natuke ja poiss. Nad on kõndinud varahommikust saadik. Poiss astus pudelikildule. Ja ta tundis torke läbi kalluse, ta lonkas. Ja nii lüüakse paljad tallad maha ja kallused sügelevad teravatest kuumadest kividest.
  Tüdruk naeratas ja ütles:
  - Oležka ole ettevaatlik! Vahel on teedel üllatusi!
  Poiss urises vihaselt:
  - Jah, ei midagi kohutavat, isegi mitte verd! Aga mida me Fimbole sisse söödame!
  Tüdruk hingas sügavalt sisse ja ütles:
  - Jah, tiigrikutsikas läks mööda! Ta vajab liha! Ülejääkide peal ei jätku kauaks!
  Poiss vastas naeratades:
  - Seal on palju rikaste inimestega dachasid. Äkki joome liha. Ja sina, Nataša, kaotasid ka kaalu ...
  Tüdruk raputas ennast ja märkis:
  - Ja see sobib mulle! Agility isegi kasvas!
  Ja tüdruk hüppas püsti ja keerles oma varbal. Oležka vilistas imetlevalt ja tiigrikutsikas urises.
  Mälestused unenäost vilkusid mööda, mälestused olid valed, kuid nii sarnased tõelistele.
  Paar aastat tagasi olid nad samas tsirkusegrupis, kes võttis ühendust Rahva Tahtega ja sai lüüa. Osales ka Nataša ja kuulujuttude järgi lõi ta isegi kindrali vastu. Ja nüüd rändas ta mööda Venemaad paljajalu ja rahutult. Talvel koliti Iraaki, Iraani, kus aerutati mööda järske nõlvad ja esineti. Suvel läksime alla Venemaale. Nataška oskas mitut keelt, sealhulgas pärsia keelt, ja õpetas Oleg Akulovi keelt.
  Iraanis on isegi naljakas looriga ringi käia, aga paljajalu. Nad purustasid esituse ja viimati oli neil Fimbo. Ka põgenik, mingist seltskonnast. Haruldase iluga, kuid kohutavalt ablas metsaline. Varud läksid kiiresti tema kätte, kuigi tiigrikutsikad kogusid palju rahvast. Kuid viimastel päevadel on grupile tulnud tume triip. Millegipärast ei saanud raha ilus tüdruk, poiss ja albiino tiigrikutsikas. Ja nad olid näljas. Ja mis kõige hullem, nälga kannatasid väikesed kiskjad.
  Triumviraat istus hargile. Olesja jagas poisi vahel kaks väikest kartulit ja andis kogu leiva tiigripojale. Ta sõi seda ahnelt ja küsis veel. Kahju, et ta nii palju viriseb ... Nagu kutsikas. Ja milline kõhn.
  Nataša tõusis resoluutselt püsti ja lõi oma paljaid, tolmuseid ja kõlenenud taldasid:
  - Läks! Lõbutseme härrased!
  Juba esimene dacha kohtas neid ebasõbralikult. Koristaja keeldus teda sisse laskmast ja nimetas Natašat prostituudiks.
  Teine kord oli parem. Üks kolmekümne viie aastane daam lubas mul siseneda. Oleg riietus räbalateks sukkpüksteks ja kihutas osavalt galoppi. Nataša proovis. Tema tütarlapselik võimlejafiguur on väga osav. Fimbo teadis vähe, kuid hüppas läbi ka rõnga, millest Nataška paljaste varvastega kinni hoidis, kivistunud taldadega, kuid armu kaotamata. Daam oli väga rahul ja küsis Olegilt:
  - Sa oled hea kloun!
  Poiss vastas vihaselt:
  - Ma ei ole kloun, vaid akrobaat ja natuke žonglöör!
  Daam küsis:
  - Põletage see!
  Oleg Akulov hakkas mõnuga asju loopima, kasutades mitte ainult käsi, vaid visates seljast oma niigi räbalad tšehhid ja paljad, päevitunud lastejalad. Sealhulgas laual lebav pastakas ja kamm.
  Rahulolevalt naeratav daam küsis:
  - Ja see naine on teie ema?
  Oleg raputas pead.
  - Ei, mu partner!
  Daam noogutas.
  - Jah, ta on liiga noor ... Kas teil on vanemaid?
  Poiss ohkas vaikselt.
  - Ma ei tunne oma vanemaid!
  Daam ohkas kurvalt ja vastas:
  - Orb! No mul on ikka vanatüdruku kingad alles! Tooge need!
  Jalamees lahkus nurisedes. Nataša naeratas rahulolevalt. Siis tuli jalamees. Kingad olid juba kulunud ja katkise nahaga.
  Daam pomises:
  - Olen ise võlgu ja kahjuks ei saa ma rohkem anda!
  Nataška võttis kinga ja tänas armukest vaoshoitult. Siis lahkusid nad suvilast. Tüdruk pomises nördinult:
  - Sellise rämpsumüüja jaoks ei anna ta rohkem kui nikli. Vau, maailmasööjad ja kooner! Ja kui palju aega kulus!
  Oleg Akulov märkis:
  Päev on olnud pikk, võtame rohkem!
  Järgmises dachas on veel vähem õnne. Nad võeti vastu, kuid pärast esinemist anti neile vaid taldrik laualt ülejääke. Tiigrikutsikas neelas nad aga elusana alla. Vähemalt see on kasum.
  Kuid neljandal dachas lõhkes poisil Tšehhi müts ja ta pidi jätkama esinemist paljajalu, vormist väljas. Ja nad andsid mulle ainult peenraha.
  Viiendas dachas neid ei lubatud. Kuuendal oli mitu last, kes tiigrikutsika ümber piiranud hakkasid sellesse kooke torkima. Nad ravisid ka Oležkat. Näljane poiss sõi mõnuga koort šokolaadiga. Aga nad pidid tööd tegema. Lapsed ei tahtnud tükk aega lahti lasta. Barin vaatas ka etendust. Eriti meeldis talle võimleja Nataška esinemine. Ta palus mul seda mitu korda korrata. Siis kostitas ta tüdrukut ka koogiga. Läks kaua aega ja päike hakkas juba loojuma. Ja nad maksid ainult kaks grivnat.
  Lõpuks pani meister käpa Nataša paljale jalale ja urises:
  - Oma välimusega saate teenida palju raha muul viisil!
  Nataša tõmbas tagasi:
  - Mitte kunagi! Ma ei lähe paneeli!
  Baarmen irvitas ja märkis:
  - Tsirkusetüdrukul on raskem leida tulusat peigmeest kui kerge voorusega daami.
  Paljajalu Nataša märkis vaimukalt:
  - Aga armastus on lihtsam!
  Aga paarkümmend kopikat on ka raha. Nende eest saab juba pudeli viina osta. Igal juhul anti tiigrikutsile lihatükk. Nataša müüs kingad seitsme kopika eest. Neil oli piisavalt süüa.
  Juba läheb pimedaks ja sa ei kõnni suvilades ringi. Kaunis tüdruk Nataša ütles Olegile resoluutselt:
  - Kas lähme öömaja?
  Poiss noogutas enesekindlalt.
  - Ei lähe! Seal sees haiseb!
  Paljasjalgne ja kõver Nataša nõustus:
  - Ja purjus hulkurid klammerduvad minu külge. Leiame endale koha koopas ja enne magamaminekut käime ujumas.
  Poiss noogutas. Nad suplesid kõrbebasseinis. Vesi oli soe ja soolane. Oleg Akulov imetles Nataša figuuri, mis oli väga lihaseline ja sale. Tema keha ei tundunud üldse kõhn, kuid oli väga harmooniline. Päevitatud, võimlejatüdruk. Kuidas ta aktiivselt käsi ja jalgu riisub. Nagu panter jahil.
  Olegile meenus teos Mowglist. Seal oli naljakas lugu poisist, kes kasvas üles huntide seas. Midagi nende sarnast. Sa rändad ringi, aga oled vaba, näed nii palju. Samad dachad on luksuslikud, mõned purskkaevude ja skulptuuridega. Väga ilus. Eriti suvel Krimmis. Kokkuvõttes on suvi suurepärane aeg. Talvel on hullem. Isegi Iraanis ja Iraagis on öösel külm. Sageli liiguvad nad öösel, et end soojas hoida, magades väljas.
  Olles piisavalt vannitanud, jäid poiss ja tüdruk magama. Nad on noored, terved, treenitud. Nad magavad nagu metsloomad: sügavalt, ei pööra tähelepanu kõvale pinnale. Ja mis siis, kui terve keha ei vaja sulevoodeid. Ja vabas õhus on väga hea magada.
  Kuid erinevalt loomadest näevad inimesed unenägusid... Oleg nägi unes, kuidas temast sai piraadilaeval kajutipoiss ja ta võitles. Mõõgaga, ründavad mundris inglise sõdureid. Vaenlaste lõikamine ja purustamine. Siin lööb poiss palja jalaga kubemesse. Hüppab püsti ja purustab britid. Kriips vaenlaste vahel. Nad kukuvad, lõikavad ja lagunevad. Ja poiss võtab teise mõõga kätte. Juhib veskit ja väga meisterlikult. Poiss on väga tark...
  Tema paljas, ümar ja jäik kand tabaks mereväeohvitseri lõuga. Ja see, kellel on väljalöödud hambad ja metsik kisa, lendab üle parda.
  Siis jookseb lühikestes pükstes poiss, kelle plaaditud lihased värelevad nagu merelaine tormis, mõõkadega tuulikut ja lõikab korraga päid maha.
  Nad veerevad tammepuidust tekil ja kaunid kurvikad tüdrukud loopivad neid oma paljaste, võrgutavate ja lummavate jalgadega.
  Kuid unenäod on ebamäärased ja neist mäletate ainult ühiseid jooni.
  Järgmisel päeval peate uuesti suvilasse minema. Veelgi enam, nad tapetakse ja tiigrikutsikat tuleks toita.
  Tüdruk püüdis rõõmsameelne välja näha ja naeratas. Ta on väga ilus ja valvuri uksed avati talle meelsasti. Kuid siin teenisid nad palju hullemini. Esimeses dachas vaatasid härrad meelsasti oma pantomiimi. Eriti meeldis härrale vaadata Nataša paljaste, lihaseliste, päevitunud, roosade taldade ja ümara kontsa graatsilise kumerusega säärte värelemist. Kuid siin serveerisid nad ainult toidujääke, mis tiigripojale söödeti.
  Nad hoidsid teda pikka aega teises dachas, meister silitas tüdrukut isegi võrgutava oliivijala juurest. Daam kostitas Oležkat koogiga. Nad andsid mulle peenraha. Järgmised kaks suvilat olid tühjad - härrased ei tulnud.
  Ilusa, tugeva keha ja lopsakate blondide juustega agressiivne Nataška märkis segaduses:
  - Jah... Sa ei saa siin varandust teenida!
  Olezhka pomises vihaselt:
  - Parem on röövimist jahtida! Kasumlikum!
  Nataša vaatas vastuseks üles ja laulis:
  - Milline sinine taevas. Me ei poolda röövimist!
  Ahnele mehele pole nuga vaja - sa näita talle vaskpeni ja tee sellega, mis sulle meeldib!
  Järgmine dacha eristus oma tohutu suuruse ja hämmastava luksuse poolest. Purskkaevud olid kullatud ja voolasid kõrgele taevasse. Sissepääsu juures seisid luksuslikult riietatud lakeid. Oma paljaid kontsi ja päevitunud põlvi demonstreerides, räbaldunud lühikeses kleidis, tundis Natasha ausalt öeldes trampliku välimuse pärast isegi piinlikkust.
  Vanem jalamees hüüdis:
  - Me ei anna vaestele!
  Tüdruk vastas:
  - Me oleme tsirkus! Hajutagem kurbust!
  Nataška vilistas ja tõstis palja, lihaselise jala. Valge tiigripoeg hüppas üle ja naeris naljakalt õhus. Oležka pani rõnga üles, Fimbo libises sellesse ja keeras selle uuesti tagurpidi.
  Peajalamees vilistas ja pomises:
  - Pole paha! Saate läbida!
  Poiss ja tüdruk sisenesid väravast. Sisse jooksis ka valge tiigripoeg. Mandri isand tundis oma luksuslikus maatüüpi palees lihtsalt igavust. Luksusliku laua ees lehtlas istudes näris aadlik aadlik rasvast liha ja uhuti kullast pokaalist kalli veiniga maha. Tema kõrval istus juveelidega kaunistatud kleidis noor ilus naine. Verandale hüppas umbes seitsmeaastane nutikas kleidis tüdruk, kes oli väga sarnane peremehe naisega, ainult juuksed olid heledamad.
  Meister vaatas Natašale kurvalt otsa. Ta on naise täpne vastand. Blond vs brünett, sale, lihaseline, sale figuur vs täidlus. Tume šokolaadi nahk aristokraatliku kahvatuse vastu. Muidugi uuris üllas aadlik tüdrukut innukalt, tema paljaid jalgu, kõrgeid rindu, peenikest piha. Jah, mõtles peremees, mu naine on paksuks läinud. Ja see ... milline kuju - lihtsalt iidse sõdalase jumalanna Athena kuju.
  Nataša ja Oleg hakkasid numbreid esitama. Nataša tantsis ühes kombinatsioonis, mis meestele nii väga meeldis. Oleg Akulov esines nüüd sukkpükstes ja läikivas T-särgis. Paljajalu oli isegi kuidagi osavam kui tšehhis. Poiss keerles, tegi saltot, hüppas. Nataška tõstis ta oma väljasirutatud käele. Valge tiigripoeg hüppas läbi rõngaste, käte ja jalgade, astus läbi kääride.
  Nataša mängis seda meloodiat ka väikesel hoobil. Poiss žongleeris. Siis tüdruk žongleeris, siis olid nad koos. Ja mitte ainult kätega, vaid paljaste, väga väledate jalgadega, sitkete sõrmedega nagu ahvidel. Oli näha, kuidas peremees vaatas ahnelt tüdruku paljaid jalgu ja hingas raskelt, nagu oleks tal tarbimine.
  Tsirkuseartistid olid agarad, keerlesid palju. Nataša sooritas isegi topeltsalto ja nad kõndisid koos kätel. Siis hüppas tiigrikutsikas uuesti läbi rõngaste, millest Nataška paljaste varvastega kinni hoidis.
  Etenduse ajal neiu keerles ja karjus aeg-ajalt imetlusest. Barin ja ta naine aplodeerisid vaoshoitult. Kuid oli näha, et nad olid õnnelikud.
  Lõpus laulsid poiss ja tüdruk ning nende hääl on imeline, täiskõlaline. Pärast seda ulatas Nataška raha kogumiseks mütsi. Ta oli nii ilus, vaevu kattis see kombinatsioon. Mandri isand irvitas ja märkis:
  - Kunagi olin ma aga aadlisuguvõsa kerjus. Ja tal õnnestus saada miljonäriks ja osta endale vürstitiitel. Mis saab ühel päeval ja sa saad rikkaks!
  Nataša vastas naeratades:
  - Tänan teid, teie Ekstsellents!
  Barin märkis kuivalt:
  - Aga kadunud laps, rikkust ei saa! Seetõttu soovitan teil oma loomake mulle müüa.
  Nataša naeratas jõuliselt ja ütles:
  - Fimbo on meie sõber, teda ei müüda!
  Meister irvitas vihaselt ja märkis:
  - Seda nad tavaliselt ütlevad, kui tahavad kõrget hinda murda! Aga sa ei saa mind petta! Ma tean, kui palju! Pakun tšervonetsi, mitte pool tosinat rohkem!
  Nataša raputas pead.
  - Vabandust, söör, aga see sõber ei ole müügiks! Mitte mingi raha eest!
  Prints urises vihaselt:
  - Jah, sa peaksid olema rõõmus, et vabastan sind sellisest koormast. Tiiger vajab toitumiseks varandust. Ja kui see suureks kasvab... Kas arvate, et lastakse teil suure ja ohtliku kiskjaga mööda linna ringi hulkuda?
  Kaunis Nataša oli piinlik, ta päikesepruun nägu kortsutas kulmu. Tõepoolest, vahel tuli pähe mõte, mida Fimboga suureks saades ette võtta. Juba praegu vaatab politsei nende poole viltu, aga mis saab mõne kuu pärast?
  Igal juhul peate varsti Fimbost lahku minema. Kümme rubla on ka raha. Saate osta kutsika ja treenida teda. Koer sööb vähem ja temaga saab aasta aega reisida. Säästke raha ja avage mõni äri. Või abielluda... Ta on ilus, väljamõeldud.
  Närviliselt sõrmitsedes paljaste sõrmedega oma lihaseid, võrgutavaid, pronksikarva jalgu, Nataša kõhkles. Terve mõistus andis mõista, et tiigripojal on printsiga parem olla kui hulkuva rühmaga nälgida. Ja et kui kiskjast lahku minna, on parem seda teha kohe, kui selline võimalus on avanenud.
  Siis aga lõi meistri tütar, pärlitega tikitud vibudega tüdruk, jalga ja karjus:
  - Ma tahan tiigrit! Ma tahan valget tiigrit!
  Prints vehkis käega ja lõi rusikaga:
  - Jää vait! Nüüd teen äri!
  Naine hüüdis:
  - Ära karju lapse peale!
  Tüdruk oli ilmselt ärahellitatud ega kartnud. Kuid tagasi hüpates kiljatas ta vaiksemalt:
  - Osta issi! Osta tiigrikutsikas... Anna sada rubla!
  Naine märkis tütrele naeratades:
  - See loom võib olla ohtlik... See on kiskja ja ta sööb väikseid tüdrukuid!
  Meister murdis sõrmi ja ütles:
  - Viimane sõna on viisteist rubla! Lase rohkem põlvili, ma ei lisa!
  Madalalt kummardunud Nataša viskas paljalt pargitud jalalt maha kinnijäänud kesta ja küsis viisakalt:
  - Kas me võime pensionile minna, Teie Ekstsellents?
  Prints urises:
  - Mitte! Päris viimast korda küsin, kas sa kingid tiigrikutsika viieteist rubla eest?
  Nataška raputas pead ja trampis oma palja, võluvalt, jumalikult graatsilise peitlitud jalaga jämedal kruusal.
  Mandri peremees küsis sarkastiliselt:
  - Mis su nimi on?
  Tüdruk vastas naeratades:
  - Nataša.
  Prints irvitas kurjakuulutavalt.
  - Kas teil on pass? Näitame!
  Nataša värises ja muutus kahvatuks, tuhm värv paistis läbi tema oliiviõli. Prints plaksutas käsi ja hüüdis:
  - Võtke nad ja helistage politseisse! Nad varastasid mu tiigri ja teemantsõrmuse!
  Tüdruk hüüatas rõõmuga:
  - Braavo isa!
  Lajeed ründasid Nataškat. Tüdruk ei hakanud vastu, kuigi oli füüsiliselt tugev. Ta ja Olezhka olid köitega seotud ja keldrisse lukustatud. Peagi saabus ka politsei.
  Pärast printsi kuulamist panid nad Natašale ja Oleg Akulovale kätele ja jalgadele köidikud. Lisaks olid neil lastele spetsiaalsed suurused. Milles olid aheldatud alaealised vargad.
  Pärast seda viidi tüdruk ja poiss vanglasse. Seal nad jagunesid. Oleg visati keldrisse, kus oli juba kümmekond aheldatud poissi, ja Nataša naistega kambrisse. See ei olnud magus. Kambrites on hais, käimla asemel on auk põrandas, on niiske ja poolpime. Poisse hoiti köidikutes, mis on väga ebamugav. Käed ja jalad on aheldatud. Kitsas kambris on raske ringi liikuda. Nad söötsid ainult leiba ja vett, mõnikord andsid nad mädanenud puuvilju.
  Nad istusid seal kuni kohtuprotsessini. Siis ootas poisse kas raske töö või vangla varjupaik. Naised ka kas raskele tööle Siberisse või Kesk-Aasiasse puuvilla koristama või vanglasse tööle suvalises vabrikus riigitoidu pärast. Ja enne kohtuprotsessi võite istuda ametivõimude äranägemise järgi. Lisaks piitsutati ka vange.
  Olegi ja Nataša kästi samal ajal piitsutada. Poiss ja tüdruk olid vööni kooritud ja kitsedele sirutatud. Nende kõrval oli kaks politseinikku. Korrakaitsjad leotasid vardaid soolase veega uhmris. Nad lehvitasid läbi õhu, tilkudes tilgad maha. Ja siis korraga, käsu peale, tabasid poisid ja tüdrukud selga.
  Nataša ja Oleg Akulov surusid hambad kõvasti kokku, et mitte karjuda. Mõõdeti löömist. Politsei rabas mõõduka entusiasmiga, täites lihtsalt oma kohust. Raskelt hinganud poiss ja tüdruk pidasid vastu. Pärast tosinat lööki lõhkes nahk ja tilkus verd. See oli väga valus.
  Komandör, kes oli ette kirjutanud sada lööki, muigas. Kui karistatu kabjad seljast visatakse, on jumala saatus selline. Nad siis säravad eluaegne raske töö.
  Eriti suures ulatuses varguse eest, printsi ning tema naise ja tütre elukatse eest. Ja siis selgus ka, et nad otsisid Natašat kui kaasosalist kuberneri mõrvas. Igal juhul aetakse neiu igaveseks Siberisse. Nagu väike tüdruk. Nii et võib-olla oleks parem olla alandatud.
  Oleg Akulov ja Nataša talusid julgelt kõik sada hoopi teadvust kaotamata ja häält tegemata. Kuid nende seljad muutusid veriseks jamaks. Pärast seda panid nad neile uuesti köidikud külge ja viskasid vanglasse.
  Poiss lamas laudadel, kõht ja rinnus olid ebamugavad ning kogu lapse selg oli läbi lõigatud.
  Alaealisele kiljusid kurjategijad, pügatud peenikesed lapsed, ahelaid kõlistades:
  - No kuidas see haiget tegi?
  Oleg Akulov pilgutas teistele poistele silma ja ütles:
  - tühiasi! Nagu sääsehammustus!
  Vanem poiss, kes nägi välja umbes viieteistkümneaastane, samuti raseeritud peaga ja ainsana kambris, kellel olid kingad, ehkki karedad puutallaga, vaatas Oleg Akulovile austusega otsa. Poiss, kelle blondid juuksed olid veel maha lõikamata, ei osutus argpüksiks. Ja ta, ulatades Olegile käe, ütles:
  - Ma olen varas Kringel! Ainus tõeline pätt nende seas... - Noor ristiisa vaatas ringi ja jätkas. - Sa, olles saanud sada piitsahoopi, ei nutnud ega oiganud, näidates end tõelise mehena. Siin on minu käsi sinu jaoks ja nüüd oled sa mulle nagu vend!
  Oleg surus väiksema autoriteediga kätt. Kuigi ta tahtis kõige rohkem põgeneda vanglast, kus olid õmblused ja see haises ämbrite järgi. Ja selg on nii ära lõigatud, et liigutad natuke - valutab.
  Noortele vangidele jagati ratsiooni - mingit putru, vett ja leiba. Toit muidugi ei oma tähtsust, aga nälga nad surra ei lase. Pearistisal oli üsna täielik füsiognoomia ja ta ei söönud ilmselt ainult riigi oma.
  Tõepoolest, varsti ilmus tüdruk. Ta ulatas talle korvi vorsti, saia ja piimapudelid.
  Alaealine ristiisa võttis selle endale ja libistas Olegi siis valge vedeliku kolvist välja:
  - Joo natuke!
  Oleg võttis lonksu piima, see tundus näljasele ja pekstud poisile väga maitsev ja küsis ristiisa käest:
  - Kas jagate edastust teistega?
  Krendel raputas pead.
  - Muidugi mitte!
  Pekstud poiss küsis:
  - Ja miks?
  Noor ristiisa vastas siiralt:
  - Nad ei väärinud seda! Nad on lihtsalt pisihuligaanid ja vargad või isegi lihtsalt hulkurid.
  Oleg märkis loogiliselt:
  - Aga nad on ka inimesed ja neil on raske ühe vanglaratsiooni peal!
  Kringel urises ägedalt.
  - Ellu jääma! Ja sa oled tänulik, et ma sulle piima juua andsin. Ja sa ei saa ka seda.
  Oleg tahtis väga püsti hüpata ja sellele liidrile pihta saada, kuid pärast sadat vitsahoopi polnud tal jõudu püsti hüpata. Pärast sellist laksu surevad sageli isegi täiskasvanud, terved poisid, mitte nagu laps.
  Pärast söömist ja piima muutus poisil jälle raskeks ja hakkas unes magama ja see juhtub.
  Ta nägi unes, et ta on Jim Hawkins kuulsast romaanist Treasure Island.
  Kui piraat George möirgas:
  - Rösti selle poisi kontsad!
  John Silver noogutas.
  - Ma keelasin selle poisi tapmise, seega vajame pantvangi. Kuid ta ei kavatse teda piinamisest päästa. Peaksime välja selgitama, kuhu ta Espanyola viis.
  Piraadid olid päris vihased. Nad hüppasid poiss Jimi juurde. Nad rebisid ta madruseülikonna seljast ja väänasid ta käsi. Jim jooksis varem laeval paljajalu, mis oli mugavam tasasel tekil, eriti troopikas. Aga kindlusesse minnes pani ta saapad jalga. Ometi võid džunglis astuda maole või putukale peale.
  Nüüd võtsid piraadid poisil saapad mõnuga jalast. Üks neist silitas siledat, poleeritud, peaaegu kulumata nahka.
  George jooksis sõrmega mööda poisi paljast jalga ja märkis:
  - Head kontsad nende praadimiseks!
  Junge sidus käed selja taha ja torkas neid konksuga. Siis hakkasid nad Jimi riiulile tõstma. Köis tõmbus pingule, poisi kõõlused paisusid ja ta hakkas ettepoole kummarduma.
  George tõmbas poisi õlgadest kinni. Jung keerles valukarjega ringi, tema neljateistkümneaastase teismelise kaarjas keha seisis püsti.
  Piraadid juubeldasid heakskiitvalt. Üks neist võttis seitsme sabaga merepiitsa kätte ja õõtsutas sellega.
  John Silver katkestas teda:
  - Lõpeta! Poiss on tark ja ütleb kõik ilma piinamiseta. Ütle mulle, kuhu sa Espanyoli võtsid?
  Jim Hawkins, kuigi kartis valu, hüüdis:
  - Ma ei ütle!
  Silver käskis:
  - Alusta!
  Piits tuli yoongile selga ja pargitud nahk läks kohe lõhki. Poiss surus hambad kokku ja vaikis. Ja piraat peksis teda. Jim otsustas lõpuni vastu pidada. Kuigi yoongi väänatud nägu ütles talle, mis see talle maksma läks.
  Piraat tabas poissi selga ja nihkus seejärel külgedele. Ta peksis nii kõhtu kui rindu. Jim tõmbles iga löögi peale, mõnikord lämmatas oigamisi, mis tema pingul huultelt põgenesid. Kuid noor poiss suutis siiski valju kisa tagasi hoida.
  Lõpuks viskas Jimi pea loiult ja kukkus külili. Poiss minestas, kaotas teadvuse.
  Piraadid said ämbri vett, kuna plokkmajas oli kaev. Ja valas selle yoongi blondile pähe.
  Jim tuli mõistusele. John Silver küsis õrna häälega:
  - Ütle mulle, kus sa laeva kaaperdasid, ja me võtame su riiulilt maha!
  Noor kajutipoiss urises:
  - Ma ei ütle!
  George võttis selle kimbust välja tõrviku ja tõstis selle tule poole. Leek lahvatas. Kogenud piraat ütles muigates:
  - Noh, kajutipoiss, me praeme su kontsad kohe ära!
  Jim Hawkins värises. Tulega tõrvik lähenes poisi paljale jalale. Ja siis lakkus leekkiskja õnnetu teismelise paljast kannast. Poisi tald oli mõõdukalt kare. Ta jooksis tekil paljajalu, kuid Suurbritannias endas kõndis ta talvel jalanõudega ja jalad polnud eriti kõvad. Nii et valu oli tugev.
  Jim Hawkins karjus.
  John Silver ütles karmilt:
  - Noh, ütle mulle, kuhu sa Espanyoli viisid?
  Vaatamata kõrbenud liha lõhnale ja kohutavale valule hüüdis Jim:
  - Mitte! Ma ei ütle!
  George lülitas leegi poisi teisele paljale tallale. Põletatud liha lõhn tugevnes.
  Noor Hawkins hakkas lämbuma, tema noor nägu muutus kahvatuks ja pea vajus külili.
  John Silver ütles enesekindlal toonil:
  - Aitab temast! Vastasel juhul põletame ta jalad ära ja poiss ei saa kõndida. Ja ma tahan, et ta läheks homme meiega ja näeks aarde võtnud piraatide võidukäiku!
  George nõustus sellega:
  - Õigesti! Las ta kõnnib meiega, põlenud kontsad läbi terava rohu ja kivide. Tõmbame ta nööriga ümber kaela ja kajutipoisi jaoks on see lisapiinamine!
  John Silver noogutas.
  - Laske tal seniks koiduni nagi otsas rippuda!
  
  
  AINULT ÜKS MEETER ÕNNE
  MÄRKUS
  Vaid üks meeter vasakule jäi Vene miin, millel lasti õhku lahingulaev Petropavlovsk, ja ajaloo kulg kogu planeedi Maa mastaabis on muutunud.
  . PROLOOG
  Miin, millel lahingulaev Petropavlovsk õhku lasti, möödus vaid meetri võrra vasakule. Ja selle tulemusel laskemoon ei plahvatanud. Ja lahingulaev sai vaid väikseid kahjustusi ja naasis Port Arturisse omal jõul. Pärija Kirill Romanovi poolt öösel kurnatud admiral Makarov oli enda peale väga nördinud, et ta ei andnud käsku sadama ümbruse vett hävitajatega kaevandada. Miinikahjustusi sai ka teine laev.
  Aga kõik oli suhteliselt odav ja mõne päeva pärast võis laevu uuesti remontida.
  Siiani pole midagi hullu juhtunud. Kuid see võib olla hullem, nagu see juhtus universumis, kus admiral Makarov nii rumalalt ja naeruväärselt suri.
  Kuid selles maailmas on tema - vääriline inimene - saatus mõõtis pikemat aega.
  Kas admiral Makarov suudab seda kasutada ja saada suurepäraseks mereväe komandöriks, võrreldavaks näiteks Ušakoviga? Või niikuinii, isegi admiral Makarovi silmapaistvast andest ei piisa Jaapani alistamiseks. Mis on nüüd merel palju tugevam. Pealegi tuli remontida veel kaks lahingulaeva.
  Admiral Makarov ei kaota aga südant. Ja isiklikult võttis ta koos remonditöölistega ette laevade põranda likvideerimise. Lisaks on ka Peterburist uudiseid, et appi tuleb Balti eskadrill ja siis on selge eelis Venemaal.
  Jaapanlased kasutavad muidugi hetke ära ja proovivad vägesid Port Arturile lähemale maandada. Kuid Vene väed suutsid tormi ära kasutades tappa kaks tõusva päikese impeeriumi rügementi. Ja saada korda.
  Seejärel taastati kiirendatud tempos neli Vaikse ookeani eskadrilli lahingulaeva.
  Ja hävitaja komandör pakkus Admiral Makarovile reetlikku plaani. Kuna Togo liigub alati sama marsruuti mööda, pange tema teele miinide kimbud. See, mis tehti päris ajaloos, aga ainult ühe hävitaja poolt. Ja Admiral Makarov hindas seda ideed koheselt ja andis käsu kasutada kõiki sobivaid laevu.
  Aga loomulikult, olles alustanud desinformatsiooni levitamist, et need on vaid harjutused.
  Ja see võidab ikkagi vaalad.
  Lõks oli lihtne, kuid tõhus. Pealegi ei lastud Port Arturist kedagi välja ja Jaapani spioonid ei saanud omale midagi öelda.
  Ja tulemus oli muljetavaldav. Kohe õhkus kümmekond suurt Jaapani laeva ja hakkas uppuma. Teised tulistasid valimatult igas suunas.
  Ja siis ilmus Makarovi eskadrill, mis oli juba tugevam kui jaapanlased. Ja algas äge võitlus.
  Vene mürsud olid soomust läbistavamad ja tabasid täpsemalt. Laevad on endiselt relvi ja meremehi täis, üsna värsked. Ja Admiral Makarov sai kergeristlejalt hakkama ja väga osavalt. Pealegi tõmbusid jaapanlased paanikas kokku, hõlbustades sellega venelaste ülesannet. Jah, ja tõusva päikese riigi suurim lipulaev uppus ja Togo sellest vaevu päästeti. Kuid see admiral oli kummardunud.
  Ja lahing muutus jaapanlaste totaalseks peksmiseks. Lihtne lõks, löök tagant otsustas sõja tulemuse merel. Tsushima juhtus vastupidi, kui Jaapani laevastik sai purustava kaotuse ja lakkas tegelikult olemast. See on samuraide lahing ja lüüasaamine, valjuhäälne, enam kui kaheteistkümne tuhande meremehe surmaga ja vange arvestamata.
  Venelased olid erilises šokis ja tulistasid täpselt.
  Nende relvad ei tundnud möödalaskmisi ja kahtlusi. Ja jaapanlastest on saanud kindel kari.
  Venemaa võidu kergus pani paljud pidama Jaapani armeed väärtusetuks. No mida Aasiast võtta? Admiral Makarovi võitu ei peetud nii kuulsusrikkaks. Noh, keda ta peksis?
  Üks Vene sõdur on väärt kümmet jaapanlast.
  Kõige tipuks alistas kindral Kuropatkin jaapanlased maal täielikult ja isegi vähese verevalamisega. Mille eest sai ta feldmarssali epoletid. Ja edasi, samuraid jälitades, puhastas ta Korea neist. Lahingus ei olnud jaapanlastel veel piisavalt laskemoona ja nad olid täiesti abitud.
  Mikado palus seejärel rahu. Venemaa nõudis, et Jaapan tagastaks Kuriili seljandiku kuni Hokkaido luustiku ja Taiwani saareni. Nii aeti Jaapan oma endiste piiride vahele.
  Ja nad olid sunnitud maksma miljard Vene kuldrubla hüvitist.
  Venemaa kuulutas Korea protektoraadiks ja suurendas oma mõju Mandžuurias. Peagi läks Mongoolia ka Venemaa patrooni alla. Algas Hiina maade vabatahtliku annekteerimise ja Želtorossia moodustamise protsess.
  Loomulikult ei mingit revolutsiooni ja verine pühapäev. Troonil on autokraatlik tsaar Nikolai II, kelle autoriteet rahva seas on märgatavalt kasvanud.
  Ja kuna rahutusi polnud, koges Venemaa, vältides revolutsiooni- ja rahutusteaegset majanduslangust, kiiret majandustõusu. Ja nii jõudis 1914. aastal Esimese maailmasõjani majanduslikult arenenum ja paremini ette valmistatud. Ja Venemaal oli Hiina ja Korea osade annekteerimise tõttu rohkem elanikke. Ja suremus paremast majandusolukorrast on väiksem kui reaalses ajaloos ja rahvastiku juurdekasv on suurem.
  Seega on tsaari-Venemaa tugevam kui ilma Admiral Makarovita. Ja loomulikult ei mõjutanud see Balti laevastikku. Ja lennukeid toodeti rohkem, sealhulgas Ilja Muromets ja Svjatogor, ning Luna-2 tankid läksid seeriasse kuulipildujate ja kiirroomikutega. Kuninglik armee oli väga tugev.
  Admiral Makarov oli 1914. aastal veel kuuskümmend viis aastat vana ja ta määrati laevastikku juhtima Läänemerel. Ja Venemaa vaenlane on palju autoriteetsem kui Jaapan. Nimelt Kaiseri Saksamaa.
  Muide, plusside kõrval oli võit samuraide üle ka miinuseid. Nüüd oli Jaapan valmis astuma sõtta Saksamaa poolel. Seega pidi tsaari-Venemaa hoidma märkimisväärset jõudu idas.
  Jaapanlased ehitasid taas laevastiku ja olid valmis kättemaksuks. Ja see on paigutuses miinus. Lisaks on Türgi Saksamaa ja Austria-Ungari poolel.
  Seega pidi Venemaa võitlema nelja riigi vastu, välja arvatud Bulgaaria, ja sõja tulemus polnud selge.
  Kuid ka Saksamaa peab sõda kahel rindel ja annab peamise löögi läänes.
  Võitlus Venemaa eest läks algusest peale edukamalt kui pärisajaloos. Eelkõige suurema rahvaarvu ja kõrgema majandustaseme tõttu ei olnud Venemaa rahuaja armee poolteist, vaid koguni kolm miljonit ja tuhat rügementi. Nii saate lahingusse visata rohkem vägesid.
  Lisaks veel lennukite olemasolu, mis sakslasi ja nende liitlasi pommitasid.
  Nii vallutasid Vene väed Ida-Preisimaa ja blokeerisid Koenigsbergi. Ja Hindenburgi läbimurdmiskatse ebaõnnestus. Sealhulgas tänu Saksa vägede pommitamisele.
  Ja merel, samal ajal kui jaapanlased ootavad ja admiral Makarov võitleb sakslastega.
  Saksamaa laevastik on Suurbritannia järel maailmas teine. Aga kuidas sa arvutad. Võib-olla on Venemaal rohkem lahingulaevu, kuid need on hajutatud kolmele merele ja sakslastel on üks rusikas. Lisaks on muidugi veel Briti merevägi. Kuid see on ka hajutatud üle nelja ookeani. Ja britid ei kiirusta Venemaad aitama.
  Nii et Balti laevastik eesotsas Makaroviga peab üksi sakslastega võitlema. Augusti lõpus on ilm soe ja päikeseline.
  Jaapani sõja peaadmiral ja kangelane kergel mobiilsel ristlejal. See on tema uuendus.
  Ja seegi, et kergeristleja meeskond koosneb ainult tüdrukutest.
  Tüdrukud on kõik noored, saledad, väledad ja ühes bikiinides. Nad välguvad paljaste jalgadega ja paljaste ümarate kontsadega.
  Ristlejatel on ainult üks relv, aga kaheteisttolline. Ja tüdrukud saavad sellega meisterlikult hakkama.
  Nataša, raputades oma kõhulihaseid, hüüatas:
  - Meie kuulsusrikkale admiral Makarovile!
  Ja palja kannaga andis ta mürsule järele. Ja tüdrukud lükkasid teda kergesti, toetades oma paljaste meislitud jalgadega vastu soomustekki.
  Surmahotellist läbi trügiv tüdruk Zoya kilkas:
  - Nikolai II jaoks!
  Augustine märkis palja põlvega:
  - Isamaa eest - meie ema!
  Svetlana lisas paljaid jalgu trampides:
  Tapame sakslased!
  Ja nüüd lükatakse mürsk torusse ja tüdrukud sihivad selle sihtmärki. Ees arvukale Saksa laevastikule. Arvatakse, et Saksa armee on maailma tugevaim. Ja et sellega ei ole nii lihtne toime tulla.
  Kuid siis sülitab kaheteisttolline välja midagi tapvat. Ja see lendab - see on täiustatud Saksa hävitajas. See tabab teki keskpunkti ja laev jaguneb kaheks osaks.
  Nataša karjub täiega:
  - See on suurepärane!
  Zoya kinnitab paljaid jalgu trampides:
  - See on tippklass!
  Augustine paljastab hambad ja lisab:
  - Teeme seda uuel viisil!
  Svetlana märkas agressiivselt säravaid silmi:
  - Ja toimub betooni lõikamine!
  Ja tema keel on nii vilgas.
  Jällegi löövad tüdrukud paljaid ümaraid kandasid toetades mürsu kahurit sisse. Nad on väga agressiivselt seatud võitlema keisri Saksamaaga.
  Makarov noogutab tunnustavalt. Vene laevastik on valmis distantsiks duelliks. Tal on suurepärased relvad ja suurepärased meremehed. Nii et sakslased saavad selle kätte.
  Ja laevastikus on ka tüdrukuid ja poisse, kes palutakse seda teed Keiser Wilhelmi juurde.
  Admiral Makarov ütles korraldusi jagades:
  - Koondage kogu tuli lähimale Saksa laevale!
  Ja ma pean ütlema, et see töötas. Ja vene relvad hakkasid Kaiseri ristlejat hävitama ja see uppus peaaegu kohe.
  Nataša, see peaaegu alasti bikiinides esimese auastme kapten, karjus:
  - Lööme vaenlast tapjaga!
  Paljaste jalgu trampides kinnitas Zoya:
  - Me lööme uuesti!
  Ja siin lendab taas surmav mürsk Vene ristlejalt.
  Svetlana karjub:
  - Venemaa ja jumalanna Lada jaoks!
  Surma olevik tabab hävitajat ja jagab selle kaheks osaks. Ja jälle on Saksa alus uppumas.
  Augustina, see punapäine tüdruk, kelle vaskpunased juuksed lehvivad nagu proletaarne lipukiri, kinnitab:
  - Oleme maailma kõige täpsemad tüdrukud!
  Valentina, see tüdruk ainult aluspükstes ja maasika rinnanibudega päevitunud rindadel, kinnitab:
  - Au Nikolai II riigile!
  Victoria, tüdruk, kellel on pruunid ja šokolaadiks muutunud paljad jalad, hüüatab:
  - Ja au suurele admiral Makarovile!
  Nataša, trampides oma palja jalaga, mis on väga graatsiline ja lihaseline, kinnitab:
  - Ja au Makarovile!
  Zoya lisab:
  - Ja au tsaari-Venemaale!
  Augustina tõmbab koos teiste tüdrukutega üles järjekordse surmava mürsu ja kiljatab:
  - Ja au kõigile meie esivanematele ja vene jumalatele!
  Ja nüüd ajavad tüdrukud, pingutades oma lihaselist keha, võimsaks relvaks kaaluka surmakingituse.
  Ja nii laadisid kaunitarid kaheteisttollise püssi. Ja nüüd sülitati mõrvarlik surmakingitus püssist välja. Rõõmus tüdrukud lõid isegi oma paljaid, peiteldatud jalgu.
  Ja lennanud üle mürsu, tabab vöölane Saksa keisri Saksamaad. Täpse tabamuse tulemusena võttis isegi nii tohutu laev ja läks kolmeks osaks.
  Tüdrukud ajasid käed püsti ja kiljusid:
  - Kuningate kommunismi valguse eest!
  Siin annab Nataša jälle korraldusi. Ja tüdrukud sorteerivad paljaste meislitud jalgadega. Ja lohistage veel üks väga surmav mürsk.
  Augustine laulis:
  - Anname vaenlasele kõvasti pihta!
  Svetlana lisas mõnuga:
  - Meie Admiral Liider Makarov sport!
  Nataša lisas hambaid paljastades:
  - Kõik on meiega kvasaar -
  Keiser on Wilhelm keskpärane!
  Ja tüdrukud, toetades oma paljaid ümaraid kontsi, toetasid end püsti ja vedasid mõrvarlikku surma kingitust.
  Ja nii nad surusid ta paljaste jalgadega relva tuharu. Laadis ja hakkas lavastama.
  Nataša laulis entusiastlikult:
  Monomakh võttis mütsi peast,
  Kriimustas pea otsast!
  Zoya lisas paljajalu trampides:
  - Elektrilaeng,
  Tabab kahurit!
  Ja nüüd lendab tüdrukute saadetud surmakingitus metsiku mürinaga. Ja nüüd on mürsk nagu lupanet vöölase keskel. Ja kuidas see põhjalikult puruks lüüakse. Ka tema võtab ja jagab pooleks. Ja see pihustub igas suunas.
  Ja purskkaevudega mullid lähevad. Ja see süttib massiliselt.
  Tüdrukud sõna otseses mõttes karjuvad rõõmust. Ja trampivad oma paljaste meiseldatud jalgadega. Muidugi saab nendega alistada isegi hirmuäratav Kaiser Saksamaa.
  Admiral Makarov juhib enesekindlalt lahingut. Tema laevad manööverdavad osavalt ja lasevad kuningas Wilhelmi sakslaste pihta lööke.
  Nataša jookseb ka väga kiiresti. Tema roosad paljad kontsad välgatavad nagu maagilised ja väga kaunid väikeste tüdrukute sääred. Ja teised sõdalased ka, alajäsemed on head.
  Nad löövad taas mürsu koonusse. Kaiseri laevastik on mõnevõrra kaootiline. Tema laevad segavad üksteist vaatamata nende suurele arvule.
  Admiral Makarov kasutab oma laevastikku oskuslikult. Tuli on koondunud peamisele lipulaevale. Ja ta saab pihta.
  Lisaks admiralile on kergristlejal vaid üks mees - kajutipoiss Olezhka. Ta näeb välja väike, kuid väle ja tema paljad lapselikud kontsad virvendavad aeg-ajalt.
  Jung on tuntud juba Vene-Jaapani sõjast saadik. Möödas on üle kümne aasta ja ta on alles laps. Kuid just tema päästis admirali ja lahingulaeva "Petropavlovsk", kui ta tõmbas meremehe tähelepanu roolilt kõrvale ja liigutas veidi rooli ning miini hammustus ei olnud surmav.
  Poiss jäi kümneaastaselt jänni, kuid ta oli nii kiire, et ükski tüdruk ei suutnud temaga sammu pidada ja väga tugev.
  Teda hoiti ikka kajutipoistes, kuigi poiss suutis ühe Jaapani kindrali veest välja püüda ja sai selle eest risti.
  Kuid kuna ta jäi lapseks, oli ta ametlikult siiski kajutipoiss.
  Poiss tegi aga lahingus ära kõige olulisema töö - andis laskmise koordinaadid ja tüdrukud ei jätnud vahele.
  Admiral Makarov märkis:
  - Ai-jah, hästi tehtud igavene poiss! Selle eest tuleks talle ordeni anda.
  Esimese auastme kapten Anastasia märkis:
  - Ja viige ta ohvitseride kätte!
  Makarov noogutas.
  - On ütlematagi selge!
  Ja jälle järgneb tapjalask ning seekord on Saksamaa lipulaev uppumas. Ja tuhanded Kaiseri meremehed hüppavad vette. See on tõesti laastav löök.
  Väike poiss kiljub rõõmust. Kuigi tegelikult töötab ta missioonil. Kahekümne esimese sajandi täiskasvanud inimene peab välja töötama vene jumalate-demiurgide antud surematuse. Ja sada aastat peab ta olema kümneaastane poiss.
  Teenis sel ajal Tsaari-Venemaa. Ja alles siis kasvage kuni kaheteistkümneaastaseks. Algul tundus jälle lapseks olemine huvitav idee. Kuid olla 1904. aastal ilma teleka, Interneti, arvuti, telefoni, nutitelefoni, sülearvuti ja muuta pole nii tore. Eriti kui sa elad ka kasarmus ja kõik peavad sind sobiva suhtumisega poisiks. Tõsi, füüsiliselt olete väga tugev poiss ja palju kiirem kui tavaline inimene, ja mis kõige tähtsam, nad ei saa teid tappa - olete juba saanud surematuse ja peate selle välja töötama.
  Ja milline võim on teil oma kaaslaste üle! Lapsed ju austavad ja austavad väga jõudu ja osavust.
  Ja Olegist sai tänu oma lapsikutele füüsilistele võimetele kajutipoiss.
  Kümneaastaselt oled sa ikka tatt ja loomulikult ei tahtnud isegi kajutipoiss teda väga võtta. Kuid Oleg võttis ja painutas kergelt käte ja nikliga küüned. See avaldas esimese auastme kaptenile muljet ja ta nõustus noore kangelase oma laevale võtma.
  Ja meremehed hakkasid peagi austama ebatavaliselt tugevat ja kiiret poissi, kes tõstis suuri raskusi ja võitles kõigiga käte peal. Pealegi sukeldus Oleg ka väga sügavale, jäädes pikaks ajaks ilma õhuta ega kartnud külma. Jooksin iga ilmaga paljajalu ja lühikeste pükstega ning isegi ei aevastanud. Ja ta paljad varbad olid nii visad ja nobedad. Poiss võis neid kasutada isegi keti külge ankru tõstmiseks või tagurpidi rippumiseks.
  Ja raevukas laps võis tosin meremeest laiali ajada ja raskerelva pea kohale tõsta.
  Nii et Oleg vääris üldist austust ja see meeldis talle. Ta jäi küll väga tugevaks, aga poisiks.
  Ja nüüd suunas ta relva, toetades oma paljad ümarad kannad metallile.
  Ja laulis:
  - Meie uhke "Varyag" ei alistu vaenlasele, keegi ei taha armu!
  Tsaariaegne laevastik demonstreeris kõrgvigurlendu. Ja tema kestad lebasid väga sobivalt.
  Admiral Makarov tegi palju meremeeste ja ohvitseride koolitamiseks. Tema eskadrill oli tugev. Ja kvaliteetsed sõdalased.
  Siin on lahingulaevad "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Aleksander Kolmas", "Nicholas Esimene" võitlesid väga tõhusalt. Ja nende meeskonnad lasid täpselt.
  Kuid loomulikult ei suutnud nad meelitada nagu 21. sajandi poiss.
  Ja neil polnud pardal nii palju tüdrukuid.
  Oležka, suunates relvad märklauale ja puhkas oma paljaste lapselike jalgadega, laulis:
  - Jumal hoidku kuningat
  Tugev suverään...
  Au valitsemine
  Au meile!
  Ja Nataša, tulistades ja paljaid kontsi välgutades, kostis:
  Valitse vaenlaste hirmus,
  õigeusu tsaar ...
  Ja kogu paljajalu bikiinides tüdrukute tiim, üksmeelselt üles korjatud:
  Valitsege au, meie au pärast!
  Ja tüdrukud toovad jälle surma kingitusi, mis on väga surmav jõud, ja uputavad Keiseri laevu, lauldes rõõmsalt ja tulihingeliselt:
  - Isa-kuninga huvides
  sünnitan ma kangelase!
  Ja kui võitlus algab
  Saa saatanaks!
  . PEATÜKK #1
  Pärast lipulaeva surma ja suuri kaotusi hakkasid sakslased taganema. Nende laevad, säilitades korra välimuse, kaldusid tahapoole. Ja Vene alused tulistasid nüüd neile järele.
  Ja lahing võideti tegelikult, kuigi Balti eskadrillile astus vastu peaaegu kogu Keiser-Saksamaa laevastik. Ja see on maailmas teine või peaaegu teine laevastik.
  Võib-olla on Vene laevastik juba Saksamaa omast arvukamaks muutunud, kuid see on killustunud üle nelja ookeani ja siin olid Saksamaal peaaegu kõik oma jõud.
  Ja ta kaotas Makarovi geeniusele.
  Tüdruk, trampides oma paljaid jalgu, askeldas palju. Nende ristleja liikus aeglustamata sakslaste selja taha. Ja poiss Oleg Rõbatšenko suunas kahuri sihtmärgile, toetades oma lapse jalgu vastu rauda. Ja siis mürises igavesest lapsest kest.
  Ja veel üks Saksa lahingulaev läks laiali. Ja pean ütlema - saavutus on suurepärane.
  Nataša laulis, mängides oma kõhulihastega:
  - Suurim õhkutõus, mine telkima!
  Zoya, kauni figuuri ja kuldsete juustega tüdruk, märkis:
  - Ma teen täispöörde!
  Sõdalased siin ja tegelikult - super varastas!
  Augustine trampis palja jalaga vastu metalli ja säutsus:
  - Suurele admiralile!
  Oleg võitles kunagi jaapanlastega. Tegelikult juhtus nendega vaid üks suurem lahing, tänu lihtsale, kuid meisterlikult teostatud lõksule.
  Siis tõi poiss kestad, kuid veenis neid lasta tal tulistada. Ja kuidas ta tulistas, et Jaapani ristleja läks siis laiali. Seda peeti õnnetuseks, kuid poiss sai siiski auhinna.
  Ja Oleg Rybachenko hakkas auhindu koguma.
  Seekord võis ta loota millegi tõsisema peale. Näiteks kuldsel Georgi ristil vibuga. Ja see on seni tsaariarmee kõrgeim lihtsõduri autasu, kuid praegu on tegu siiski kajutipoiss-suurtükiväelasega.
  Ja tüdrukud saavad kindlasti ka auhindu.
  Nii jõuab Vene laevastik Saksamaa omale järele. Ja sõna otseses mõttes tulistab vaenlast liikvel olles.
  Svetlana laulis hambaid paljastades ja pilgutades:
  - Laske Vene pistral taevasse hõljuda,
  Usun, et Venemaa tsaaridega tõuseb taas!
  Nataša laulis entusiastlikult:
  - Venemaa tõuseb uuesti! Venemaa tõuseb üles!
  Ja jälle, tüdrukud, nagu paljad jalad, puhkavad ja löövad. Ja nad lammutavad veel ühe lahingulaeva.
  Sakslastele merel kingiti kaunitarid väga kuulsalt. Ja Kaiseri laevastik voolas pikka aega minema. Ja teda löödi ja peksti ja peksti.
  Toimus järelejõudmise mäng.
  Zoya, see bikiinides tüdruk, kes tõmbleb paljaid jalgu, möirgas:
  - Isamaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Augustine lisas paljajalu trampides:
  - Paneb südamed üheskoos põksuma.
  Muidugi hävitati Keiseri Saksamaa merel. Kuid isegi maismaal said esinumbri Wilhelmi sakslased. Ja nad muutusid oma sarvedes nii agressiivseks. Ja taevast pommitasid neid hirmuäratavad "Ilja Muromets" ja "Svjatogor" - maailma võimsaim lennuk. Ja maismaal hakkasid Luna-2 tankid purustama.
  Elizabeth ja Catherine sõitsid koos sellel väikesel tankil ja tulistasid kahest kuulipildujast ühel teljel.
  Tank arendas maanteel kiirust kuni nelikümmend kilomeetrit tunnis ja sõitis mööda rokaadi kakskümmend viis kilomeetrit. Ja see andis talle võimaluse edukalt manööverdada koos hirmuäratava Vene ratsaväega.
  Olles vältinud revolutsiooni ja rahutusi, oli tsaaririigi impeeriumil kõrgem tööstusliku tootmise määr ja ta suutis omandada Prokhorovi tanki, mis on esimene omataoline masin maailmas, seeriatootmise.
  Tanki miinuseks oli õhuke soomus, ainult kuulide vastu. Kuid plussiks võib nimetada teraslehtede paigutuse kaldu kuju ja sagedasi rikošete.
  Seega pole "Luna" -2 sugugi kaitsetu, nagu esmapilgul arvata võiks.
  Ja selle väiksus muudab selle valmistamise suhteliselt odavaks.
  Sõda sakslastega on endiselt manööverdatav. Jäätunud rindejooni veel ei ole ja seetõttu on kerged ja mobiilsed tankid igati sobivad. Eriti veel siis, kui maailmas pole ühtegi riiki.
  Elizabeth tulistab, oma palja tütarlapseliku kannaga päästikule vajutades ja möirgab:
  - Suure Venemaa eest!
  Katariina tulistab vaenlase pihta ja märgib agressiivselt:
  - Tsaar Nikolai II jaoks!
  Kuningas on rahva seas tõeliselt populaarne. Verist pühapäeva ei juhtunud, Venemaa alistas Jaapani ja võidab nüüd kindlalt sakslasi.
  Tsaariarmee on tõepoolest tugev ja kõrge moraaliga.
  Ka palgad tõusevad ja töötajate olukord paraneb.
  Vahetult enne sõda vähendas tsaar Nikolai II Romanovite dünastia kolmesajanda aastapäeva auks tööpäeva lahkelt kümnele ja poolele tunnile. Ja pühade-eelsed päevad ja laupäev kaheksani. Lisaks lühendati naiste ja kuni kahekümne üheaastaste inimeste tööpäeva kaheksale tunnile ning suurendati pensione.
  Nii et rahvas on kuningas-isaga rahul. Vaid väike osa intelligentsist soovib parlamenti ja poliitilisi reforme.
  Mõisnikke ikka on, aga talupoegadega saavad nad hästi läbi. Nii et Venemaa väline suurus kompenseerib piiratud vabadused.
  Õigeusu puhul on aga ka mõningaid muutusi toimumas. Eelkõige lahendasid saagiaastad ning traktorite ja mineraalväetiste, niisutamise ja melioratsiooni laialdane kasutuselevõtt leiva ja liha probleemi. Palgad on kasvanud ja hinnad stabiilsed - rubla taga on kuld.
  Ja õigeusu kirik tühistas jõulueelse paastu ja leevendas muid toidupiiranguid. Ja see võeti üldiselt positiivselt vastu. Paljud juudid ja moslemid võtsid meelsasti vastu õigeusu, mis muutus aina lihtsamaks.
  Ka tsaari-Venemaal vähenes külmetushaigustesse suremus, eriti laste seas. Ja see suurendas ka võimude autoriteeti.
  Nii et tsaari-Venemaa on tõusuteel ja sõda läheb hästi. Brusilov tegutses austerlaste vastu edukamalt kui pärisajaloos ning Przemysl võeti koheselt, vältides tema piiramist ja kaotusi.
  Tsaariarmee varustamine oli hea ja väed edenesid enesekindlalt ning samas valitses arvuline ülekaal. Nii et kõige optimistlikumad prognoosid said tõeks.
  Saksa laevastik kandis suuri kaotusi ja lahkus lööduna.
  Ja vene eskadrill hakkas Koenigsbergi pommitama.
  Sellest võttis osa ka Nataša ja tema meeskond.
  Tüdrukud lasid kahureid ja laulsid:
  - Ja tähekõrguses ja mäevaikuses,
  Merelaines ja raevukas tules!
  Ja raevukas, ja raevukas tuli!
  Zoya ja teised tüdrukud tõmbasid end püsti, toetudes paljaste kandadele, surmavale mürsule ja siristasid:
  - Tsarismi uute piiride eest!
  Ja relv tundus, et võttis ja torkas. Kõrge kaarega lennu kirjeldamine. Ja müriseb nii, et tõstis terve Saksa patarei üles.
  Augustine laulis naeratades:
  - Meie kuningas on lahingu au,
  Meie kuningas on noorte lend!
  Võitleb vahuga ja võidab,
  Nicholas juhatab meid kommunismi!
  Svetlana kinnitas enesekindlalt väiksemast relvast tulistades:
  "Nikolai juhib meid kommunismi!"
  Ja nii läksid tüdrukud metsikuks, lihtsalt täielik õudus.
  Ja nad tulistavad väga täpselt ja isegi surmavalt. Jah, keegi ei saa neile vastu panna.
  Nataša märkis naerdes ja hambaid paljastades, kui teine Kaiseri patarei õhku lendas:
  - Muusika mängib, trummid löövad,
  Saksamaa kuningas viiakse kalmistule!
  Zoya märkis agressiivselt, pilgutades oma siniseid silmi:
  Me võidame, ma tean kindlalt
  Tüdrukutega läbi avarate põldude jalutamiseks ...
  Ja olla planeet korraga õitsev paradiis,
  Et kasvatada õilsaid järglasi!
  Ja neiu pilgutas oma paljajalu kaaslastele. Nad vilistasid üksmeelselt.
  Ja nad on tegelikult väga naljakad tüdrukud.
  Ja kaheteisttollise relva löögijõud töötas. Ja ta purustas vaenlase Kaiseri Saksamaalt.
  Makarovi eskadrilli tulistamine ja seejärel rünnak mitmesaja Luna kergetanki abil, mis ellujäämise huvides riputati täiendavate soomustega ja nende relvi enam ei võetud. Ja Kuropatkin, kuigi veidi vana, on endiselt kotkas ja Koenigsbergi tormi kangelane. Vene vägede julge edasitung ja veenev võit.
  Koenigsbergi langemine vapustas sakslasi. Ka pärast provokatsiooni ei aidanud neid Türgi sõtta astumine. Ja Saksamaale ennast sai ikka Marne'il peksa. Ja veeres Pariisist minema.
  Austria-Ungari positsioon muutus kriitiliseks. Selle ridadesse kuuluvad slaavlased kõrbesid ja andsid end sadade tuhandete võrra alla. Ja teised sakslaste ja ungarlaste väed said löökide all surma.
  Tsaariarmee oli palju ülekaalus. Sakslasi peksti ka Varssavit rünnata. Ülemuslikud Vene väed lükkasid need ümber.
  Ja sõitis läände.
  Sakslased taganesid ja liikusid itta, varisedes rinde kokku. Kuus Saksa korpust visati kiiresti lõunasse, kuid oli juba hilja.
  Venelased olid Krakowi juba vallutanud ja Budapesti ümber piiranud. Ja siis oli Bulgaaria, mida sakslased püüdsid veenda, kuulutasid Türgile sõja.
  Ja veel hullemaks osutus see, kui aimates, et sakslased on rünnatud, ründas Austria-Ungarit Itaalia. Ja mis kõige ebameeldivam, venelaste peale solvunud Jaapan ründas Saksa valdusi Vaikses ookeanis.
  Tõsi, ta jäi veidi hiljaks, kuna enamuse Saksa kolooniatest oli juba vallutanud admiral Kolchak, kes juhtis Vaikse ookeani eskadrilli väga edukalt.
  Nii jäi Jaapan taas ninapidi, kuulutades Saksamaale sõja ja väga hilja.
  Kuid see ei avanud Venemaaga teist rinnet.
  Sakslased hakkasid vägesid itta viima. Kuid juba kasutasid liitlased sakslaste nõrgenemist ära ja asusid Belgias pealetungile.
  Ja nad hakkasid edasi liikuma.
  Olukorra tegi keeruliseks ka asjaolu, et Austria-Ungari tegelikult kokku kukkus ega osutanud enam tõsist vastupanu. Ja sakslased viisid oma väed osade kaupa lahingusse ja said lüüasaamise järel lüüa.
  Tank "Luna" -2 oli väga edukas. Tema manöövritel sakslaste tagalas oli hävitav jõud. Ja kuninglik ratsavägi oli maailma parim.
  Ja kõike juhiti ülimalt osavalt ja segadust oli minimaalselt. Tsaariarmee edenes ja vallutas linna linna järel.
  Juba Kuropatkin lähenes Oderile ja Brusilov tungis üldiselt Viini.
  Ja Austria-Ungari kapituleerus.
  Sakslased Oderil püüdsid organiseerida enam-vähem kindlat kaitset. Kuid nad ei olnud selles eriti osavad.
  Ja läänes võtsid liitlased Brüsseli - veel üks oluline koalitsiooni saavutus.
  Siis sai keiser Wilhelm aru, et tema olukord on lootusetu ja palus rahu.
  Ja 25. novembril 1914 lõppes sõjategevus Vene-Saksa rindel. Lihtsalt Vene väed piirasid Berliini juba ümber.
  Ka merel peeti veel paar lahingut, millega lõpetati Kaiseri laevastik.
  Sõda lõppes mõne kuu pärast. Kuid Türgi pole veel võidetud.
  Ja Vene väed läksid sellele üle.
  Ja Oleg Rybachenko lendas Balti merelt lennukiga. Ja arvestades tema fenomenaalset täpsust, paigutati poiss Potjomkini lahingulaeva 12-tollise püssi juurde.
  Selles loos meremeeste mässu ei toimunud. Ja lahingulaev teenis mässulise kurva hiilguse asemel endale sõjalise au.
  Osmanite eskadrill ei ole muidugi kõigis aspektides nagu Saksa eskadrill.
  Poisil õnnestus isegi merel tulistada vaid paar korda, uputades Türgi laevu.
  Ja siis oli jälitamine.
  Ja hulljulge maandumine Istanbulis.
  Lisaks Oleg Rõbatšenkole maandusid maale ka tüdrukud.
  Nataša, Zoja, Augustina, Svetlana jooksid ringreisil paljalt võbeles ümarad kontsad.
  Ja nad kritseldasid Ottomani.
  Poisil oli käes kaks automaatpüssi ja täpselt tulistades laulis ta:
  - kõigi gootide pioneer,
  Uppume kõik nagu kassid ära!
  Nataška kinnitas raevukalt:
  - Muidugi me upume!
  Ja tema paljas kand viskas üles surmakingituse. Need tüdrukud kõndisid lihtsalt hävingus.
  Zoya märkis meloodiliselt türklastest läbi löödes:
  - Jumal on meiega!
  Augustinus märkis türklasi ära lõigates:
  - Ja see jumal on valge!
  Svetlana, kes murdis oma palja jala löögiga läbi Ottomani lõualuu, nurises:
  - Meie Jumal on maailma valgeim!
  Türklastele kritseldatud Nataša rääkis:
  - Kõik see on meie Maa, kõik see oleme meie!
  Ja ta viskas oma paljad varbad veel ühe hävitava granaadi.
  Osmanite kohta kirjutav Zoya andis välja:
  - Emakese Venemaa jaoks!
  Ja paljaste varvastega viskab ta jälle midagi surmavat.
  Siis puhus Augustine midagi hävitavat, vajutades oma helepunase nibu oma ajutise bazooka nööbile ja kriuksus:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Ja Svetlana lisas vaenlast purustades ja mõõkadega lüües:
  - Püha isamaa eest!
  Ja tüdruk näitas oma keelt.
  See oli tõesti äärmiselt võitluslik meeskond. Mille vastu vaenlased ei suuda vastu seista.
  Ja Istanbul langes ja Türgi kapituleerus enne uut aastat.
  Oleg Rõbatšenko sai kolmanda järgu kapteni epoletid, et kümneaastane poiss näeb hea välja. Muide, ta oli kümneaastaselt sama, mis ta ise, aga tegelikult on ta suur laps ega näinud välja nagu päkapikk. Peaaegu selles oli poolteist meetrit. Täpsemalt meeter nelikümmend viis sentimeetrit.
  Arvestades, et kiirendite põlvkonda veel polnud, võis Oleg Rõbatšenko teismelise eest ära minna. Ja nii nad andsid talle ohvitseri. Ja ka pärast sõja lõppu sai ta isiklikult keiser Nikolai II käest kullast ja briljantidega ja vibuga Püha Jüri risti. Ja see oli tolle aja kõrgeim ja uus sõduri autasu.
  Oleg Rybachenko oli lihtsalt õnnelik. Tal oli nii imeline ja lahe võit.
  Tsaari-Venemaa ja liitlased jagasid Türgi. Ja ta kadus maailmakaardilt.
  Väike-Aasia, Iraagi põhja- ja keskosa, väinad ja Istanbul läksid Venemaale. Vähe sai Türgi maad Balkanil ja Bulgaarias. Süüria läks Prantsusmaale. Palestiina ja osa Saudi Araabiast kuni Suurbritanniani, samuti Iraagi lõunaosa, mis brittidel õnnestus vallutada.
  Nii sai Suurbritanniast tugevamad kolooniad, võttes Saksa omad endale.
  Venemaa sai sakslastelt Klaipeda oblasti, Poznani, Danzigi, osa Oderi-äärsest maast. Ja pluss reparatsioonid.
  Kõige enam sai Venemaa Austria-Ungarist. Krakov ja maad läksid Poola kuningriigi, Galicia ja Bukovina Venemaa koosseisu. Tšehhoslovakkiast ja Ungarist said kuningriigid Nikolai II eesotsas ja ka Venemaal. Tekkis ka Jugoslaavia - formaalselt iseseisev, kuid Venemaa vasall. Rumeenia nõustus ka Venemaa patrooniga, vastutasuks Transilvaania vastu.
  Iseseisev Austria sai üsna väikeseks. Ja Itaalia suutis midagi saada.
  Prantsusmaa sai tagasi selle, mida Saksamaa oli temalt varem võtnud, nagu ka Taani.
  Lisaks oli osa Saksa maadest ajutiselt okupeeritud.
  Kõik said palju. Venemaa võttis Saksa kolooniad Vaikses ookeanis, välja arvatud paar Jaapanile üle antud saart. Namiibiast sai Briti koloonia, õigemini osa Lõuna-Aafrika kuningriigist.
  See sobis kõigile. Enamik vaidlusi puudutas reparatsioone. Venemaa nõudis suuremat osa.
  Kuidagi jõuti kompromissini.
  Rahu aeg on kätte jõudnud. Kuid väikseid sõdu peeti ikkagi. Eelkõige otsustasid Venemaa, Suurbritannia ja Prantsusmaa kõigepealt jagada Saudi Araabia, mis oli juba kärbitud.
  Sõda oli seal lühike ja kerge.
  Oleg Rõbatšenko ja tüdrukud jooksid tõesti mõnda aega paljajalu kõrbes ja tabasid vastupanu juhi šeiki.
  Kui nad tabasid, sundisid tüdrukud teda pärast lühiajalist kaklust oma paljaid kontsi suudlema.
  Siis sõda Iraaniga. Venemaa ja Suurbritannia jagasid ka selle riigi. See oli ka väga huvitav idee.
  Oleg Rõbatšenko ja Nataša ründasid Iraani tüdrukute meeskonnaga.
  Poiss lõi mõõkadega, puhus pärslaste pead maha ja ütles:
  - Au suure koidiku ajastule!
  Nataša märkis hambaid paljastades ja helepunaseid nibusid raputades:
  - Au tsaar Nikolai II-le!
  Zoya pärslasi maha raiudes ja paljaste varvastega granaate loopis, kilkas:
  - Au meie kodumaale!
  Ja tüdruku alasti ümar kand viskas surmaherne.
  Augustine lõi basookanööbiga oma rubiinist nibu meile vastu ja karjus:
  - Au Brusilovile!
  Svetlana, visates paljaste varvastega rasket granaati ja irvitades agressiivselt, kostis:
  - Suure Lada jaoks!
  Tüdrukud võtsid Iraani armee põhjalikult vastu.
  Ja siis läksid tankid lahingusse.
  Seekord Mendelejevi poja disainitud raskem tank kahuritega.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina ja Euphrosyne sõidavad sellel tankil.
  Ja loomulikult on tüdrukud paljajalu ja bikiinides.
  Nad lähevad ja laulavad:
  - Vene viin, mida sa teinud oled,
  vene viin - sa rikkusid mu ära!
  Vene viin, lõunaks heeringas!
  Hea lõbus - raske pohmelliga!
  Ja taevast vajutab ka Albina palja kannaga pedaali ja viskab šahhi armeele ja "Ilja Murometsale" -3 veel pomme pähe. Ja siis ei suuda keegi vastu panna.
  Imeline Iraan alistas pingutuseta.
  Ja nad jagasid selle ka ära, võttes põhja, keskosa ja osa rannikust. Pärast seda sai Venemaa lõpuks kauaoodatud juurdepääsu India ookeanile.
  Kuid sõjalugu pole veel lõppenud.
  . 2. PEATÜKK
  Tsaari-Venemaa koges kiiret majandustõusu. Ja maailm jagunes peaaegu täielikult suurriikide vahel, kes seni ei plaaninud omavahel sõdida, vaid lihtsalt seedisid äsja omandatud.
  Afganistan jäi seni üheks viimaseks iseseisvaks riigiks. Inglismaa alustas seal 1918. aastal sõda, kuid see ei läinud hästi. Ja tsaari-Venemaa otsustas lisada selle piirkonna suure impeeriumi koosseisu. Samal ajal, et saada ühine piir Indiaga, millele Nikolai II ametnikud ahneid silmi viskasid.
  Seni pole keegi tahtnud alla anda. Oleg Rõbatšenko ning tüdrukute meeskond ja laev läksid maale, et võidelda Afganistani kuninga armeega.
  Nad tahtsid uusi tellimusi ja au. Lisaks pole veel televiisoreid ja arvuteid ning meelelahutus on hullem kui kahekümne esimesel sajandil. Kas selleks, et minna tsirkusesse või teatrisse. Isegi kinos on filmid endiselt vaiksed ja mustvalged.
  Kuid tsirkus on sarnane ja mitte niivõrd erinev tänapäevasest. Aga iga päev sinna minna ei saa.
  Aga sõda on huvitav meelelahutus. Eriti kui sa oled surematu ja nad ei saa sind tappa.
  Muidugi on Oleg Rõbatšenkol väga hea meel Afganistani vallutada. Ja ka tüdrukud tahavad kakelda. Ja järgmine sõda pole enam kaugel.
  Saksamaa desarmeeriti, samas kui Suurbritannia ja Prantsusmaa ei otsi probleeme. Nii et tsaar Nikolaisel pole veel suurt soovi nendega maadelda.
  Venemaa võimalike laienemissuundade hulgas on ka Hiina, mis pole veel täielikult tugevate riikide vahel jagunenud.
  Zheltorossia on seal juba moodustatud ja ma tahaks seda laiendada praktiliselt kogu Hiinasse. Mis aga näeb endiselt välja nagu unenägu.
  Kuid arvestades tsaari-Venemaa tugevust, on unistus üsna reaalne. Seni aga Afganistani.
  Poiss ja pataljon bikiine riietatud tüdrukuid jooksevad paljajalu läbi mägede.
  Siin astuvad nad lahingusse mudžaheididega.
  Oleg Rõbatšenko tulistab automaadist ja viskab paljaste varvastega surmavat granaati.
  Purustatud mudžaheidid langevad. Ja poiss karjub:
  - Isa-kuninga auks sündisid nad põhjusega vapratena!
  Nataša tulistab ka ja viskab paljaste varvastega sidrunit, mille peale ta karjub:
  - Emakese Venemaa jaoks!
  Zoya, tulistades šahhi sõdalasi ja niites neid luudaga, tegi palja kannaga surmakingituse ja kilkas:
  - Vene jumalanna Lada jaoks!
  Augustine, kes kritseldas vaenlasele uusima kaliibriga automaatrelvaga, kasutades samuti paljaid varbaid, urises:
  - Meie löögijõu eest!
  Svetlana - see eelarvamusteta, kevadise lumevärvi juuste ja suurepärase kujutlusvõimega tüdruk, viskas paljaste varvastega mõrvarliku surmakingi ja kilkas:
  - Tsaariaegse kommunismi suurte ideede eest!
  Oleg Rõbatšenko, kellel oli ka märkimisväärne eelmine elu ja kes juba sel sajandil elas viisteist aastat lapselikus surematus kehas, märkis:
  - Kas kommunism sobib tsaariga?
  Nataša märkis loogiliselt, visates oma varvastega surmakingitust ja rebides afgaane:
  - Kõik võimatu on võimalik - ma tean kindlalt!
  Zoya, niites šahhi sõdureid maha ja kritseldades kergest püstolkuulipildujast vaenlast, nurises:
  - Hinges püüdleme oma kirega laitmatult!
  Augustinus, kelle vaskpunased juuksed lehvisid nagu lahingus, proletaarne lipukiri, siristas:
  - Au meie kodumaale ja selle imedele!
  Ja siis viskas ta oma paljaste varvastega surmava surmakingituse.
  Svetlana, kes niitis afgaane maha ja kuhjab kokku mägesid laipu, kaakas entusiastlikult:
  - Ema Venemaa nimel!
  Ja tema alasti, ümar, roosa konts, kuidas anda hävitamisele ja hävitamisele kolossaalne jõud.
  Need bikiinides tüdrukud on võtnud vastu šahhi armee ja ükski võim maailmas ei suuda neile vastu seista.
  Kuid sõdalased sõidavad kahel uusimal Luna-4 tankil.
  Masinad nelja kuulipildujaga ja arenenumate mootoritega, mis võimaldasid neil kiirteel saavutada kiirust kuuskümmend kilomeetrit ja rockaadiga nelikümmend kilomeetrit. Ja soomus oli paksem ja kvaliteetsem kui eelmistel mudelitel.
  Muidugi olid Elizabeth ja Elena peaaegu alasti ja paljajalu. Ja nad sõitsid autoga väga enesekindlalt.
  Kuulipildujatest tulistav Elizabeth säutsus:
  - Nikolai suur missioon - kuningate suurim kuningas!
  Catherine, rebides maha šahhi sõdalasi, laulis:
  - Tähtede vahel lööb ärevalt Maa pulss,
  Kristalliväljad sädelevad - niisutatud ...
  Ma kaitsen oma pere rahu -
  Teenin kogu südamest - emake Venemaa!
  Ja tüdruk vajutab pedaali oma palja ümara kannaga.
  Need tüdrukud on lihtsalt hämmastavad.
  Elena ja Euphrosinia võitlevad samuti ägedalt. Ja nendele tüdrukutele ei suuda keegi vastu panna.
  Elena peksab vaenlast paljaste sõrmede, meiseldatud jalgadega ja kakerdab:
  - Au kommunismi aegadele!
  Euphrosinia, mis tabab šahhi vägesid palja, tütarlapseliku kanna ja vjaknula abil:
  - Au kõigile kaunimatele kuningatele!
  Ja tüdrukud laulsid kooris paljajalu trampides:
  - Au Venemaale, au,
  Tankid tormavad edasi...
  Tüdrukud, kellel peaaegu pole riideid
  Tervitused vene rahvale!
  Niisiis läksid sõdalased kahel kuulipildujaga tankil tõsiselt laiali. Ja nad purustasid afgaanid põhjalikult.
  Ja siis, õhust, kuidas lahingulennukid pressima hakkasid. Sealhulgas kuue mootoriga "Dobrynya Nikitich" ja rekordiline pommikoormus.
  Ja Anastasia Vedmakova vajutab pedaali oma palja ümara roosa kontsaga.
  Ja pommitaja kõhust, kui surmavad ja hävitavad pommid kukuvad välja.
  Ja Anastasia võtab selle ja laulab:
  - Pole ilusamat kodumaad-Venemaa,
  Võitle tema eest ja ära karda...
  Universumis pole ilusamaid tüdrukuid -
  Kogu universum on valguse tõrvik Rus!
  Dobrynya Nikitich kuulipildujatest Shah's Mujahideen'ile kritseldav Akulina Orlova lisas:
  - Kodumaa jaoks pole ilusamaid sõnu,
  kolmevärvilise võidulipu rinnale surumine ...
  Olge vene rüütel, olete lahinguteks valmis -
  Elage unistuse nimel, mille vanaisad andsid!
  Mirabela Magnetic tabas Afganistani vägesid. Ja niitis neid hulgi maha.
  Ja tulistati ka leegiheitjast. Ja põletas palju dushmaneid, põletades need maani.
  Siis ta laulis:
  Oleme maailma tugevaimad
  Tapame kõik vaenlased tualetis!
  Ja tüdruk ajas keele välja. Ja pilgutas oma kaaslastele silma.
  Just seal peksavad tsaari-Venemaa lennukid mudžaheide. Ja visake pomme ja napalmi.
  Hästi võitlevad ka raskemad tankid, kuid hea murdmaavõime ja võimsate mootoritega. Eelkõige uusim viiskümmend tonni kaaluv HP-2, mis purustab vaenlase. HP - tõlgitud - "Nikolaj Romanov".
  See on tanki esimene eksperimentaalne mudel, millel on kaks plahvatusohtlikku kahurit ja kuus kuulipildujat.
  Ja kuidas ta purustab kuninga Afganistani väed.
  Ja tüdrukud paljastasid samal ajal paagi sees hambaid ja naeravad.
  Alenka laseb paljaste varvastega lasu ja kriiskab ülevalt kopsu:
  - Au isa-kuningale!
  Ja teised tüdrukud karjuvad:
  - Au!
  Ja nende tank jookseb järskudest nõlvadest üles.
  Ja nende taga tormavad paljaste kontsadega vilksatavad tüdrukud vaid aluspükstes ja nende rubiinnibud sätendavad päikese käes.
  Siin on tüdrukud - peaaegu täiesti alasti ja nende rinnad on nii isuäratavad.
  Anyuta sihib paljaste varvastega kuulipildujaid ja purustab afgaane, vingudes ja möirgades:
  - Venemaa jaoks, meie ema!
  Ja tank liigub ja purustab dushmanid. Seal on tüdrukud väga vinged.
  Allah möirgab erutusest:
  - Ja tormakad tüdrukud ründavad lahingut,
  Venemaa on meie taga, Venemaa on meie taga!
  See tüdruk on nii punane ja lahe.
  Maarja peksab ka kuninga vägesid ja kiljub:
  - Püha Venemaa nimel!
  Olympias käivitub ja purustab vaenlased jõuga. Ja palja kannaga vaenlasel kuidas liikuda.
  Ja mürsk lendab surmava amplituudiga ...
  Afganistani kuninga armee hävis osaliselt ja osaliselt põgenes.
  Ja paljaste jalgadega trampides sisenesid tüdrukud Kabuli. Ja nii nad jätkavad liikumist üle Afganistani.
  Oleg Rõbatšenko jälitab vaenlast. Koos igavese tüdruku Margarita Koršunovaga saavutasid nad šeiki armee.
  Ja siin lõikasid poiss ja tüdruk mõõkadega. Ja nad raiusid mudžaheide kogu oma raevuga.
  Poiss viskas paljaste varvastega hernest ja rebis tükkideks kümmekond šeiki sõdurit.
  Ja möirgas:
  - Meie tsaar Nikolai,
  Ärge avage oma suud laialt!
  Margaret on väga agressiivne. Ajab veskit. Paljaste varvastega viskab hernest ja möirgab:
  - Tsaariaegse kommunismi eest!
  Ja siis lapsed võtavad selle ja vilistavad kooris. Ja varesed on sõna otseses mõttes uimased ja kallavad nagu vihm afgaanidele pähe. Ja see on väga lahe.
  Oleg Rybachenko lõikab vaenlasi maha ja möirgab:
  - Mõelge tsarismile kommunismi ja triumfi ideedele!
  Ja jälle kuidas vaenlast rünnata.
  Ja vaenlase poisi mõõgad lõikasid nagu kapsast.
  Siin on tema hämmastav rünnak.
  Ja jälle vile koos minestavate ronkadega.
  Siiani on nad liidripositsioonil. Ja isegi nende eelis kasvab.
  Margarita kriuksub ja möirgab:
  - Au vene kangelastele!
  Ja palja kannaga viskas neiu annihilatsiooni kingituse.
  Selline võitluskaunitar ta on.
  Kuigi veel laps. Ja kord oli ta täiskasvanud ja isegi eakas naine. Kuid ta ostis endale ka surematuse ja sai igavese nooruse. Tõsi, ta on sada aastat tüdruk. Ja siis võib tõde kasvada. Vahepeal teenib ta Vene sõjaväes. Ja Superman ka.
  Ja kuna erinevalt Oleg Rybachenkost ei armastanud see kirjanik arvutimänge, on tema jaoks palju lihtsam. Muidugi meeldib mulle kakelda.
  Surematud lapsed on sõbrad. Kuidagi imelik on olla täiskasvanud ja isegi saada palju aastaid ja saada väga nooreks.
  Ja mõtlemine muutus lapsikumaks, kuigi mälu ja isiksus säilisid täielikult.
  Ja ma pean ütlema, et see on tõesti lahe.
  Margarita ja Oleg, alasti, lapselike kontsadega, viskavad lõhkepaki ja purustavad šeiki tükkideks. Ja tema keskkond on valmis. Seejärel raiusid nad mõõkadega vaenlasi maha. Ja see on nende tuleristimine. Ja siis nad jälle vilistavad...
  Varesed kukuvad mudžahiididele pähe ja läbistavad nende kolju ilma probleemideta.
  Oleg möirgab, lõigates vastased maha:
  - Margarita - aken on avatud!
  Ja jälle raiub ta veskit, langetades viimased pead.
  Siin okupeerisid Vene väed Kandahari. Neid, kes tahavad võidelda tsaar Nikolai II võitmatu armeega, jääb järjest vähemaks.
  Teised linnad annavad juba võitluseta alla. Või peaaegu ilma võitluseta.
  Eraldi jõugud tegutsevad endiselt ainult mägedes.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova hakkasid just sellist jõugu jahtima.
  Poiss ja tüdruk lõikasid maha Allahi vaprad sõdalased. Ja nad tegutsesid kogu uskumatu jultumusega.
  Surematu laps viskas palja kannaga granaadi, rebis vastased laiali ja kilkas:
  - Uue NSV Liidu jaoks!
  Margarita mõõkadega vehkides ja päid maha raiudes kähises:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja tüdruku paljas konts paiskas kolossaalse hävingu, rebides vaenlased lahku.
  Ja nüüd vilistavad lapsed uuesti ja arvukad uimased varesed kukuvad mudžaheide pähe.
  Ja see bänd on hävitatud. Kõik on tehtud väga targalt.
  Afganistan on justkui vallutatud ... Surematud lapsed hävitasid veel mõned väikesed jõugud.
  Selle eest said nad raha ja uusi auastmeid. Afganistani rahvas otsustas uuele kuningale alluda. Ja siiani on neil päris hästi läinud.
  Peaaegu kohe hakati ehitama raudteed Indiasse.
  Suurbritannia sai puhtalt sümboolse tüki Afganistanist, kuid kuulutas välja oma võidu.
  Ja Oleg Rybachenko ja Margarita kolisid Mandžuuriasse. Seal on rahulik.
  Kuid veidi lõuna pool puhkes kommunistide ülestõus. Ja katse tuua punaste jõud Hiinasse.
  Taevaimpeeriumi ametlik valitsus pöördus abi saamiseks Tsaari-Venemaa poole.
  Ja ülestõus kasvas ja kasvas. Ja Punaarmee väed vallutasid isegi Pekingi.
  Vene armee asus pealetungile. Merelt liikus laevastik eesotsas
  Koltšak. Ja ta on admiral Makarovi vääriline järeltulija. Ja hävitab enesekindlalt Hiina Punaarmee.
  Ja tüdrukud merest tulistavad ja lasevad välja suuri surmavaid mürske.
  Ja tüdrukute paljad ümarad kontsad virvendavad. Ja nad tulistavad ristlejate ja lahingulaevade relvadest.
  Sõdalased jooksevad kiiresti. Võitlev Anna annab korraldusi. Ja suurtükivägi läheb lahti.
  Veronica - see tüdruk, mereväeohvitser, annab ka käsklusi, olles ainult aluspükstes ja õhuke kangariba rinnal.
  Ja tema käsul tulistavad kuueteisttollised püssid. Ja rebige lahti Pekingi sadamad.
  Oleg Rõbatšenko, nagu alati, lahingus ... Ta on selline tore, lihaseline lühikeste pükstega poiss. Ja kärbib entusiastlikult Hiina vägesid. Siin on ägedad lahingud.
  Margarita võitleb ka suure efektiivsusega. Ja ta lõikab mõõkadega taevaimpeeriumi vapraid sõdalasi.
  Tüdruk, võitles vaenlasega ja vehkis mõõkadega, millelt lendavad pead, laulis;
  Venemaa on suurim riik
  Kaunis suur isamaa...
  Seltsimees Stalin on ideaalne,
  Ehitame varsti kommunismi õnne!
  
  Kuigi meil on selliseid kuningaid,
  Romanovid valitsevad Venemaad...
  Murra vaenlase isamaa,
  Las võidutseb Aabel, mitte Kain!
  
  Olgu Nikolai suur tsaar,
  Õnn lahingutes ja saavutustes ...
  Sa võidad Venemaale hordid,
  Selline saab olema arvamus riigi kohta!
  
  Nikolai jaoks annan ma tellimuse,
  Ma ei luba autokraadile solvumist ...
  Las napalm valgub taevast inimeste peale,
  Ma ei jäta vahele, uskuge mind, loodan!
  
  Oleme Vene suurkotkad,
  Suudab vallutada universumi avaruse ...
  Tagasihoidlik ja samas uhke,
  Selle tugevus lahingus on muutumatu!
  
  Tüdrukud ja poisid ei hooli
  Rüütlid võitlevad väga vapralt...
  Venemaa olete pikka aega suurepärane -
  Me ei pea nördima!
  
  Tüdrukute vaenlaste leegioni ümber
  Kuid vapralt hävitavad nad kurjad ...
  Meil on piisavalt rusikad
  Me teenime oma koha taevas!
  
  Meie osa olgu kõrge
  Ja Venemaast saab ennekuulmatult rikas ...
  Ära vaata tüdrukuid halvustavalt
  Nad on saledad ja üldse mitte küürus!
  
  Meie isamaa nimel staar
  Las kommunism särab eredalt...
  Suur unistus täitus
  Loodus on lõputus mais!
  
  Kõik õitseb väga lopsakas värvitoonis,
  Kõik saab olema väga särav, puhas ...
  Võidab avab piiramatu konto,
  Usu nimel kommunismi lipukirja!
  
  Millised inimesed valitsevad maad
  Need on isamaale kallimad...
  Kuigi mõnikord varjatud pimedusse,
  Suudab meid kindlalt näkku kinnistada!
  
  Ma armastan Belobogi ja Kristust,
  Lugesin nii Ladat kui Mariat ...
  Armastus Venemaa vastu on puhas nagu kristall,
  Ma võitlen ja seisan tema eest!
  
  Perekonna nimel, kõigi inimeste huvides,
  Vajadusel lähme Kolgatale...
  Hull kaabakas kaob põrgusse,
  Ja ma usun, et vastased surevad varsti!
  
  Kui Venemaa on ilus ja ma tean ja tugev,
  Et tüdrukud ja poisid on selles julged ...
  Las saatan ründab võimul
  Meil on suured pakkumised!
  
  Ärge uskuge, kes matab meie Venemaa,
  Tead, nad pole mõistusega kaugel ...
  Ja sa võitled ja lihtsalt ära karda,
  Ja lahingus vapralt põski punnitama!
  
  Julged sõdalased usuvad
  Vapper, vapper tantsus majesteetlik ...
  Mõnikord ründab meid kuri metsaline,
  Aga pole olemas tugevamat vene know glory!
  
  Siin meie kodumaa juba õitseb,
  Nii et uskuge lopsakasse Color of the Kindisse ...
  Võidud avasid piiramatu konto,
  Ja kangelastegusid lauldakse!
  . PEATÜKK #3
  Hiina vallutamise protsess on pikk, riik on suur ja väga tihedalt asustatud. Ja võitlus käib seal suure intensiivsusega.
  Oleg Rõbatšenko lõikab hiinlasi mõõkadega. Siis loobib ta neid paljaste lapselike jalgadega improviseeritud lõhkekehadega ja laulab:
  - Mu isamaa -
  Selles valitsevad kuningad
  Sõbralik perekond,
  Murdke kurjad!
  Margarita Koršunova hävitab ka Taevaimpeeriumi väed. Ja juhib mõõkadega veskit. Ja paljaste varvastega viskab surmaherneid.
  Tüdruk laulab:
  - Au kommunismile, au ....
  Tankid tormavad edasi...
  Punastes särkides diviisjonid -
  Tervitused vene rahvale!
  Ja surematud lapsed vilistavad. Varesed saavad hiinlastele südamerabanduse ja kukuvad uimaselt pähe. Ütleme nii - terminaatorilapsed. Ja varesed torkavad nokaga läbi Taevaimpeeriumi sõdalaste pealuud.
  Ja siis võtsid teised tüdrukud hiinlaste poole.
  Siin lõikab Nataša neid mõõkadega ja vajutab oma helepunase nibuga basuukinuppu, sülitades välja mürsu. Ja hiinlaste mass lendab üles.
  Ja Nataša laulab täiel rinnal:
  - Au kommunismi aegadele,
  Patsifismile tuleb lõpp!
  Ja tüdruk paljaste varvastega, justkui laseb välja mõrvarliku granaadi, rebides vastaseid laiali.
  Zoya võitleb samuti suure entusiasmiga. Ja ta lõikab hiinlasi mõõkadega ilma probleemideta.
  Ja paljaste varvastega viskab ta surmava jõuga granaate. See tüdruk on lihtsalt hämmastav.
  Siis käivitab maasika rinnanibu hävitava surma kingituse.
  Ja hiinlaste mass lendas üles.
  Zoya võttis selle ja laulis:
  - Kommunismi ideede nimel
  näeme tsaaririigi tulevikku ...
  Ja punane lipp, meie isamaa,
  Jääme alati lõputult ustavaks!
  Augustinus lõikab ka hiinlasi maha. Ta on super tüdruk.
  Punajuukseline neiu viskas palja kannaga surmavat granaati, rebis vastaste massi laiali ja kilkas:
  - Venemaa jaoks - meie ema!
  Ja rubiinist rinnanibuga vajutas ta bazooka nuppu. Ja sülitas välja surmava raketi. Ja nii mõnigi hiinlane võttis ja murdis korraga.
  Siin on tüdrukud.
  Svetlana purustas ka vaenlased. Ja raius mõõkadega maha taevaimpeeriumi väed. Ja viskas paljaste varvastega surmaande. Ja lõpuks, nagu vaarika nibu, viskab see välja surmava surmamürsu.
  Ja laula:
  - Minu kodumaa on linnad ja armsad,
  Minu kodumaa on kuninglik riik!
  Need on tüdrukud - nende silmapaistvaim klass ja võimalused. Sa ei saa sellistele tüdrukutele vastu panna.
  Ja nad lõikasid neid hiinlasi niimoodi ilma haletsuse ja kahtlusteta.
  Siin kakleb ka Aurora ja tüdrukud kritseldavad kuulipildujast hiinlasi. Siin on iludus.
  Ja ka helepunase nipliga vajutab granaadiheitja nuppu. Ja tulistab mõrvarraketi. Ja vastaste mass korraga kisub ja kisub väikesteks tükkideks.
  Siis Aurora laulis:
  - Suurima kommunismi eest,
  Lihtsalt mine üles ja alla!
  Need tüdrukud on väga lahedad ja agressiivsed.
  Mirabela Magnetic pommitab vaenlast õhust. Ta kasutab kaheplaanilist ründelennukit. Ja kuidas see hiinlasi tabab.
  Ja peksab neid halastamata. Ja ta kritseldab kuulipildujatest väga ilusti hiinlasi hunnikutesse ladudes. Ja ta teeb seda väga reipalt. Paljas konts vajutab pedaalile. Ja kui palju pomme langeb hiinlastele.
  Mirabela laulis hambaid paljastades:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Ja kaks korda kaks pole neli!
  Hiinlasi peksab õhust ka Akulina Orlova. Ja ta teeb seda väga edukalt. Ja purustab taevaimpeeriumi väed.
  Ja siis vajutas ta oma sarlakpunase rinnanibuga nuppu ja lendab nüüd hiinlastesse, rebides nad lahingurakettiga laiali.
  Akulina võttis selle ja laulis:
  - Au suurtele südametele,
  Purustame kõik vaenlased lõpuni!
  Anastasia Vedmakova purustas ka hiinlased ja tegi seda tohutu entusiasmiga.
  See on tüdruk Anastasia - lihtsalt super!
  Ja paljaste varvastega suunab ta vaenlasele, midagi surmavat.
  Ja siis vajutas tüdruk rubiinist nibuga nuppu ja hiinlastele langesid pommid. Ja ta on väga agressiivne.
  Ja purustab need hiinlased surmava jõuga.
  Anastasia laulis:
  - Me rebime kõik laiali,
  Venemaa jaoks, meie ema!
  Siin võitlevad tüdrukud taas kolossaalse raevuga. See on lahingu triumviraat.
  Ja taevas pole neil võrdset. Aga õhulahinguid on vähe - Hiina lennundus on nõrk.
  Akulina Orlova purustas hiinlased maal, tulistas lõhkemürske ja laulis:
  - Üks, kaks, kolm - rebige hiinlane!
  Tuleb uhke pidu -
  Me vallutame maailma!
  Need on karmid ja jõhkrad võitlused.
  Siin on Elizabethi meeskond, kes võitleb tankil. Siin on tüdruk ja tema meeskond ning nad on tagasi bikiinides.
  Siin vajutas Elizabeth paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja kostis:
  - Au tsaar Nikolai II-le!
  Ka Ekaterina tulistas, vajutades oma helepunast nibu ja löönud hiinlasi, ning kakerdas vaimukalt:
  - Au superadmiral Makarovile!
  Jelena ründas vaenlast. Rebis kuulipildujate abil tükkideks massi hiinlasi ja karjus:
  - Kuningate kommunismi eest!
  Euphrosinia kritseldas vaenlast, niitis maha Taevaimpeeriumi sõdureid ja laulis:
  - Au Venemaale ja valgele jumalale!
  Need on võitlevad tüdrukud nobedal ja tugeval tankil. Ja nende meeskond purustas Hiina armee.
  Elizabeth märkis vaimukalt ja purustas vastased, vyaknula:
  Tõeline kuningas ei ole see, kes kannab krooni, vaid kes pole mõistusega müts ja haardega põngerja!
  Elena osutas agressiivselt ja teatas raevukalt:
  - Kellel on tühi pea, kroon seljas, see on tüüpiline müts, ilma kuningata peas!
  Katariina plahvatas ka hiinlasi, rebis laiali kaks tosinat taevaimpeeriumi sõdurit ja ütles:
  - Olles riigi sassi keeranud, võib diktaator krooni peas hoida, kuid ta kaotab kindlasti näo!
  Euphrosyne purustas hiinlased hästi sihitud laskudega ja niitis nad sõna otseses mõttes maha, riisates üles surnukehade mägesid.
  Ja samal ajal ütles ta:
  - Parem kaotada oma vapruse pärast, kui jääda arguses ninaga!
  Nii läksid tüdrukud marru. Ja samal ajal on nad peaaegu täiesti alasti, paljajalu ja väga pargitud, blondide juustega.
  Tulistav Elizabeth ütles:
  - Kui ilma kuningata peas, siis oled sa müts, mis jääb alati ninaga!
  Katariina, kes sooritas vaenlase pihta väga hästi sihitud tuld ja lõi hiinlasi massiliselt välja, nurises:
  - Kes kaotab reaalsustaju, jääb nina ilma unistamata!
  Elena märkis agressiivselt, kritseldades vaenlasi ja vajutades paljaste varvastega nuppe ning kostis:
  - Naise jalg lõi paljajalu olles igale mehele mandlitesse ja jättis ta püksteta, paljastades tema keha!
  Euphrosinia, lüües vastaseid ja tappes raevuka jõuga hiinlasi, märkis agressiivselt:
  - Olles kullamägesid otsides kaotanud südametunnistuse, võite vaenlase ninaga lahkuda, kuid teie hinge taha ei jää isegi purustatud senti!
  Tüdrukud võitlesid meeleheitlikult ja vapralt.
  Elizabeth võttis kokku Hiina haubitsa hävitamise kestaga:
  - Kui sul on jumal südames ja kuningas peas, oled mees suure algustähega!
  Sõdalased võitlesid teistel rinnetel.
  Alenka kritseldas kuulipildujast hiinlastele. Niitis neid nagu nisu ja ulgus:
  - Suurele kuningale,
  Issand tänab!
  Ja paljaste varvastega viskab tüdruk surmava jõuga granaadi.
  Anyuta, kritseldades vaenlast ja kinkinud oma palja ümara kannaga surma, andis välja:
  - Au kommunismiajastule! Tsaar Nikolai on meiega!
  Ja neiu surus Hiina kindralile küünarnukiga vastu lõuga ja säutsus:
  - Svarogi suure Venemaa jaoks!
  Alla võitlemine purustas Hiina sõdurid, niitis nad maha nagu sirp ja vjaknula:
  - Isamaa eest - meie ema!
  Ja tema paljad varbad viskasid võimsalt surmava annihilatsiooni kingituse.
  Maria purustab ka vaenlased metsiku aplombiga. Ja kritseldab kuulipildujatest, lauldes:
  - Meie emamaa on meie ema!
  Tüdruk tahab olla kangelane!
  Ja paljaste varvastega viskab tüdruk hävitava surmakingituse.
  Ja siis see, kuidas ta oma helepunase nibuga bazooka nuppu vajutab.
  Olümpiamängud purustavad hiinlased pulbriks. Masinast neile peale kritseldamine. Ja laulab:
  - Oleme sinuga nagu sõjas,
  Ja sõjas nagu teie peal!
  Ja tüdruku paljad varbad viskasid lõhkepaki.
  Rebis hiina massi tuhaks.
  Olympias tulistas ka maasikanänni ja siristas:
  - Rahu, sõpruse, mai eest!
  Alenka märkis naerdes:
  - Ja siis sa May?
  Hiina keeles kritseldav Anyuta kriuksus:
  Suvi, oh suvi, tähesuvi, ole minuga!
  Alla lõi vaenlase pihta, rebis mõned Hiina sõdurid lahti ja säutsus:
  - Kuningliku impeeriumi jaoks!
  Ja ta juuksed on nagu lõõmav tuli, mis võib Rooma põletada. Siin on tüdruk.
  Five muudab oma seisukohta. Ja kritseldab täiustatud laskekaugusega vaenlast.
  Ja siis lõikasid tüdrukud lihtsalt elektrijuhtmed välja ja vool läks,
  vaenlaste poolt. Ja hiinlased sädelesid.
  Ja tüdrukud, nagu paljad kontsad, võtavad selle vastu ja sätendavad. Ja jälle võtavad nad vastu Hiina vapra armee. Ja hiinlased on tugevad ja julged. See on vapper, arvukalt inimesi.
  Kuid Veronika ja Victoria tabasid neid lennukist rakettidega. Ja lõhkus palju hiina keelt. Tüdrukud kaklevad, ühes bikiinides ja paljajalu. Ja paljaste kontsadega löövad nad nuppe vajutades vastu vaenlast.
  Akulina Orlova võidab ka hiinlasi, purustades vaenlased ilma igasuguse haletsuseta.
  Akulina vajutas paljaste sõrmedega juhtkangi nuppe ja peksis hiinlasi, rebis need lahti ja siristas:
  - Au isa-kuningale!
  Anastasia Vedmakova kinnitas:
  - Tingimusteta au kuningale!
  Mirabela Magnetic kinkis oma palja kannaga hävingu ja säutsus:
  - Ja joome admiral Makarovi juurde!
  Ja tema helepunane nibu oli paljastatud ning tüdruk võttis selle ja vajutas nuppu. Ja hiinlaste pihta lendasid raketid. Ja lõhkus palju taevaimpeeriumi sõdalasi.
  Siin on tüdrukud...
  Ja siis võtsid Jaapanist pärit ninjatüdrukud hiinlaste vastu. Ja sõdalased muidugi ühtedes bikiinides ja paljajalu.
  Siniste juustega ninjatüdruk võttis mõõgad ja lõi hiinlasi maha. Ja ta võttis pea maha. Ja pärast seda viskas ta paljaste varvastega hävitusherne. Ja jälle lendasid taevaimpeeriumi sõdalased mahalõigatud jäsemetega eri suundades.
  Sõdalane laulis:
  - Au Jaapanile! Au!
  Kollaste juustega ninjatüdruk võitleb vaenlastega. Ja ta lõikab neid haletsemata mõõkadega. Ja tema paljad graatsilised tütarlapselikud sõrmed viskavad midagi täiesti hävitavat. Ja nad rebivad keha sõna otseses mõttes laiali. Ja sõdalane laulab:
  - Au Jaapanile, au!
  Ees tormavad tankid,
  Tüdrukud, kes ei tea hirmu -
  Tervitused - vene inimesed!
  Punaste juustega ninjatüdruk lõikab ka hiina keelt. Ta on väga agressiivne sõdalane. Ja lõikab vastased lõpuni. Ja jälle loobivad nii peibutavad, võrgutavad paljad jalad sõrmed bumerange, mis puhuvad peast nagu žiletikarvad.
  Ja sõdalane laulab:
  - tsaar Miikaeli Venemaa,
  Universum on vallutanud!
  Valgete juustega ninjatüdruk vehkis hiinlaste päid maha raiudes mõõkadega. Ja see bikiinides neiu osutus kirjalikuks kaunitariks. Ja tema mõõgad on hämmastavad. Ja jalgade paljad varbad viskasid ka mürgiseid nõelu, lüües Taevaimpeeriumi sõdalaste kõri.
  Ninjatüdruk laulis:
  - Jaapani sõdalane ei karda surma,
  me ei karda surma lahinguväljal ...
  Püha Venemaa eest võitleb ninja -
  Ja isegi sureb - võidab!
  Need tüdrukud on nii peaaegu alasti ja ilusad ning nende jalad võrgutavad mehi.
  Kuid Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova lähevad taas lahingusse või õigemini jooksma. Taas võitlevad lapsed metsiku raevu ja meeletusega.
  Siin vehib poiss mõõkadega ja lõikab hiinlaste pead õlgadest maha.
  Oleg kakerdas ja poiss loopis paljaste varvastega hävitusherneid. Rebis vaenlased laiali ja laulis:
  Au kommunismile, mida Nicholas ehitab,
  Ta on suurim ja targem kuningas!
  Tüdruk, see endine kirjanik Margarita Koršunova, raius hiinlastel päid maha, kostis:
  - Venemaa ja tsaar Nikolai eest!
  Ja paljaste varvastega noor sõdalane võtab ja viskab bumerangi. Ja see lendab mööda ja lõikab Hiina sõdurite pead maha. Siin on tüdruk.
  Margarita võttis selle ja laulis:
  Pole enam ilusat kodumaad-Venemaa,
  Universumi parim riik...
  Tähed niisutasid taevast pärlitega,
  Aja kavala välimusegagi hulluks!
  Siis võtsid surematud lapsed selle kätte ja vilistasid täiel rinnal. Ja nii varesed võtsid selle kätte, said südamerabanduse ja kukkusid minestama ning hakkasid kukkuma. Ja löö hiinlastele pähe.
  Need on lapsed, nad on lihtsalt koletised ja super ....
  Ja jälle raiutame vaenlased maha. Ja sellised võitluslikud ja julged tüdrukud on siin, mis on super, nii et Nataša läks rünnakule.
  Tüdruk võttis selle kätte ja tulistas kuulipildujatest ning siristas:
  - Tsaar Nikolai kommunismi eest!
  Zoya kinnitas, loopides palja kannaga lõhkeainekotti.
  Ja sõdalane laulis:
  - Suurele kuningale,
  Isa-suverään!
  Augustine lõikas oma vaenlastest läbi ilma igasuguse nõrkuse ja haletsuseta. Ja punapäine sõdalane võttis selle ja viskas paljaste varvastega midagi väga surmavat ja hävitavat. Ja väga surmavalt käitus väga lahe.
  Augustine jooksis tuulikut ja kilkas:
  - Venemaale ja võit lõpuni!
  Svetlana juhtis oma mõõkadega väga agressiivset mõõgaveskit. Ta lõikas vaenlaste pead maha ja pani nad küngasse. Ja paljaste varvastega võttis ta ja viskas surmava surmakingi.
  Ja ta hüüdis:
  - Tsaariaegse kommunismi eest!
  Ja tüdrukud jälle oma paljaste ümarate kontsadega, nagu lööks neid hävitavatest hernestest.
  Ja laula uuesti:
  Nikolai, sa oled kuningas-messias,
  Varsti oled sa kõikvõimas!
  . PEATÜKK #4
  Sõda Hiinaga jätkus.
  Tüdrukud tõmbasid üles uued võimsamad pommitajad. Ja Anastasia Vedmakova hakkas hiinlastele võimsaid õhulööke vallandama.
  Sõdalane laulis paljaste varvastega nuppe vajutades:
  Inimesed saavad õnnelikuks
  Õnn igavesti...
  Võimu Nikolai -
  Võimsus on suur!
  Akulina Orlova, kritseldades oma vastaseid ja niites hiinlasi, säutsus agressiivselt:
  - Kommunismi ideede auks!
  Mirabela Magnetic, kes saadab ülevalt pomme ja tapab hiinlasi, lisas:
  - Selles elus on au!
  Nii ründavad tüdrukud õhust taevaimpeeriumi. Ja hävitage Hiina armee vaprad sõdurid.
  Ka Alenka võitleb. Tüdruk peksab kuulipildujast. Niidab hiinlasi ja sipleb:
  - Au kommunismi aegadele!
  Ja paljaste varvastega, kui ta saadab vaenlasele surma kingituse.
  Anyuta laseb hiinlaste pihta ja väga täpselt. Ta niidab need maha ja ütleb mõnuga:
  - Universumis on rõõm!
  Ja palja ümara kannaga, justkui surmahernest loopides.
  Ja võitlus Alla võitleb metsiku meeletusega. Ja tema mõõgad käitavad veskit ja lõikavad hiinlaste pead maha. Tüdruk ütleb raevukalt, hambaid paljastades:
  - Toome armastuse meie Venemaale!
  Ja tüdruk viskab paljaste varvastega midagi agressiivset ja hävitavat.
  Lahing Maria võitleb uuesti. Ja tema mõõgad on nii teravad ja väga surmavad. Ja nad lõikasid liha nagu kuuma raudvõid.
  Kuldsete juustega tüdruk räägib agressiivselt, lõigates hiinlased tükkideks:
  Ema Venemaa on meiega igavesti!
  Võitlused ja olümpiamängud. Ta on väga suur ja lihaseline. Kuidas ma hiinlased ette võtsin ja hakkime neid vikatiga nagu nisu. See on tüdruk, nii suur ja agressiivne.
  Ja ka palja kannaga, kuidas pommile järele anda. Ja ta rebib korraga palju vastaseid.
  Ja siis Nataša võitleb. Tüdruk hoiab käes leegiheitjat. Ja peksa vaenlane.
  Leegivool läks läbi hiinlaste. Ja nad põletavad tervelt sada korraga. Siin on tüdruk.
  Ja leegiheitja nupul vajutab ta emase rinna helepunasele rinnanibule.
  Ja nii see kõik välja voolab.
  Ja paljaste varvastega neiu viskab agressiivse jõuga sidruneid.
  Sõdalane laulis:
  - Pühale Venemaale - au isamaale!
  Zoya võitleb ka pantri metsiku jõuga. Tema maasikanibud vajutavad nuppe ja lasevad masinast välja elektrilisi pauke. Siis piiksus tüdruk:
  - Meie uute võitude eest!
  Ja paljaste varvastega viskab midagi täiesti surmavat. Siin on tüdruk - mesiblond.
  Augustinus, võideldes vaenlastega ja niites neid nagu vikatit, saates kuuli kuuli järel ja ajades nad kirstu, kakutas:
  - Suurepäraste saavutuste eest!
  Ja paljaste varvastega viskas ta kolossaalse jõu mõrvarliku kingituse.
  Ja siis vajutab tüdruk rinna rubiinist nibuga relva nuppu ja rebib laiali terve pataljoni vaenlasi.
  Ja siin on lahingus Svetlana, suurepärane tüdruk. Lõikab vaenlasi väga agressiivselt.
  Ja paljaste varvastega saadab ta vastastele teravaid ja õhukesi kettaid.
  Ja karmiinpunaste rinnanibudega tabab see vaenlasi ja need hävitatakse põhjalikult. Nii palju laipu ja hävitatud hiinlasi.
  Siis kostis Svetlana:
  - Venemaale ja võit lõpuni!
  Siin on kõrgeima vigurlennu tüdrukud. Ja nad korraldasid vaenlaste kujundliku hävitamise. Ja nad kõik valavad neile tuliseid ja elektrilisi helbeid.
  Alice ja Angelica töötavad snaipripüssidega. Tüdrukutel on vaevalt aega tulistada ja uuesti nakatada.
  Hiinlasi on palju. Ja neid ei saa niisama lihtsalt ümber pöörata. Ja nad suruvad sisse kollase lõputu laine.
  Alice tulistas, torkas läbi kindrali ja säutsus:
  - Kui palju meil tööd on!
  Angelica tulistas samuti täpselt ja nõustus:
  - Palju, aga ootame võitu!
  Ja paljaste varvastega punajuukseline kurat andis vallale mõrvarliku surmakingituse.
  Alice tulistas uuesti, tulistas alla Hiina lennuki. Tüdruk oli kindlalt otsustanud võita.
  Siin olid tal oma probleemid ja kompleksid.
  Alice tulistas uuesti ja üsna täpselt ning kakutses hambaid paljastades:
  - Me näitame eeskuju!
  Ja ta silmad sädelesid välgust.
  See on tõesti kategooria, tüdrukud on lihtsalt super.
  Ja siis Alice tulistas ja kolm hiinlast läbistasid korraga üks kuul.
  Ja paljaste varvastega blond tüdruk võtab ja viskab surmava jõuga hävitusgranaadi.
  Need on tüdrukud, kelle kategooria on lihtne - super.
  Aurora tulistas samal ajal haubitsast. Ta kiskus laiali terve rühma hiinlasi ja karjus:
  - Ma ei kahtle oma kontos!
  Ja kaunis neiu võttis selle ja vajutas oma helepunase nibuga nuppu. Ja jälle lendab vaenlase pihta surmav suurekaliibriline mürsk.
  Aurora võttis selle ja laulis:
  Mul on vaenlane
  On jõudu ja pinget...
  Aga ma olen härja nahas -
  Siin on vestlus!
  Tema elukaaslane Agrippina avaldas hambaid paljastades ja naeratades survet avaldavat hiinlast muserdades:
  - Hei härjavõitleja, oota,
  me alustame jooksu ...
  Aphrodite, kuldsete juustega tüdruk, samuti bikiinides ja paljajalu, siristas hambaid paljastades:
  - Hoolitse oma elu eest
  Loomade kuningas mees!
  Agrippina, sarlakpunase rinnanibuga täis rinnus, vajutas surmava relva nuppu ja siristas:
  - Me tabasime täpselt,
  Me tabasime õigesti -
  Ja eesmärk on lähedal!
  Aphrodite, see tüdruk, kirjalik kaunitar, vajutab samuti rubiinist rinnanibuga nuppu ja lööb vaenlase poole ning naerab kõrvulukustavalt ja irvitab hambaid:
  - viimane jõud
  Viimane jõud
  Purusta vaenlane!
  Aurora itsitas ja põrutas maasika rinnanibu abil vaenlasele. Ja siis lisas ta oma paljad varbad.
  Ja lahingrakett sööstis lendu.
  Tüdruk siristas:
  Tribüünid rõõmustavad
  Tribüünid rõõmustavad...
  Ja nii nad ründavad
  Hunni galaktika!
  Tegelikult näeb see juba äärmuseni naeruväärne välja.
  Ja nüüd läheb Elizabethi tank lahingusse. Ja sellel on neli bikiinides tüdrukut. Ja tüdrukud kaklevad meeleheitlikult.
  Elizabeth tulistas hiinlaste pihta paljaste varvastega ja säutsus:
  - Suure Venemaa nimel!
  Katariina ka, kuidas tabada Taevaimpeeriumi sõdureid. Kuidas ta neid tohututes kogustes maha niidab ja hambaid paljastades kakutab:
  - Au vene jumalatele!
  Ja neiu vajutab taas oma paljast ümarat kontsa väljaulatuvatele nööpidele. Siin on bikiinides tüdrukud. Ütleme nii, et nad on lihtsalt naissoost supermehed. Proovige neile vastu seista. Neil on fenomenaalne, kosmiline jõud.
  Elena tabab Taevaimpeeriumi sõdalasi. Ta võtab vaenlasi ja ähvardab neid. Ja siis vajutab ta punase nibuga juhtkangi nuppu ja piiksub:
  - Au Vene tsaaride kommunismile!
  Ja palja kannaga lööb ta vaenlast.
  Euphrosinia on lahe ka lahingutes. Ja ta lööb vaenlase pihta suure kirega.
  Ja koputage välja palju hiina keelt ja kah:
  - Au kommunismiajastule jumalad!
  Ja siin paneb ta ka rubiininibu. Ja paljaste varvastega vajutab nuppe. Ja rebida laiali hulk Hiina sõdureid.
  Need on tüdrukud - neil on agressiivsed hüpped. Ja neli tankil võtavad ja löövad vaenlast mürskudega.
  Ja neil on suurepärane, fenomenaalne jõud.
  Ka Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova töötavad mõõkadega nii aktiivselt ja tõhusalt, nagu oleksid need helikopteri propellerid.
  Poiss viskas paljaste varvastega tüki antiainet. Hävitas terve pataljoni hiinlasi ja kakutas:
  - Suveräänide suuruse nimel!
  Pärast seda viisid tema mõõgad läbi veski, raiudes maha hiinlaste pead.
  Margarita Koršunova lõikas vaenlased maha. Ta lõikas neil pead maha ja ütles hambaid irvitades:
  - Tsaariaegse NSV Liidu auks!
  Ja jälle palja, ümmarguse, lapseliku kannaga, kuidas hävitav hävitusanne alistub.
  Siis võtsid kätte surematud lapsed ja vilistasid. Ja varesed, kes olid vilistamisest kurdis, kukkusid maha, lüües Hiina sõdurite pealuud.
  Margarita säutsus:
  kommunismi ideed,
  Lõpetage patsifism!
  Need on koletislapsed. Nad on maailma kõige karmimad ja agressiivsemad. Need on terminaatorilapsed.
  Oleg Rõbatšenko kritseldas vaenlast ja tükeldas mõõkadega. Ja siis ta võtab selle ja puhub selle leegiheitjast õhku. Ja nii palju hiinlasi põleb korraga. Ja lapssõdalased on oma tipus.
  Poiss võttis selle ja laulis:
  - Au Venemaale, au ...
  Võimsus neetid tankid!
  Ja välimuselt kaheteistkümneaastane poiss võttis selle kätte ja alistus palja kannaga hävitusgranaadile ning Hiina sõdurid rebisid massi tükkideks.
  Noor sõdalane oli täis jõudu ja energiat. Ja kuidas igavene laps hävitas Taevaimpeeriumi sõdurid. See on lihtsalt fenomenaalne, transtsendentne jõud.
  Oleg võttis selle ja laulis:
  Lööme tugevamalt
  Tõmbame kokku!
  Elustame NSVLi
  Näitame maailmale eeskuju!
  Ja poiss sülitas nagu silmapilk ja terve pataljon hiinlasi põles korraga maha. Ja möirgas:
  - Ja et probleeme poleks olnud!
  Margarita märkis vaimukalt, raius vaenlasi otsekui žiletiteraga ja kostis:
  - Suure Venemaa jaoks,
  Võitle ja ära karda!
  Ja paljaste varvastega laseb tüdruk otsekui teele totaalse surma mõrvarliku herne.
  Nataša lõikas hiinlased jälle meeletult ja raevukalt maha.
  Nii mõnigi kollane sõdalane lamas mahalõigatud peaga.
  Need on tüdrukud - kes on väga lahedad ja võitlevad.
  Esmalt pidas Nataša vastuvõtu mõõkadega - pääsusabaliblikaga. Ja siis võttis ta leegiheitja ja vajutas oma helepunase nibuga nuppu. Ja nagu vaala seljast purskkaev purskab välja leek, mis söestab hiinlased luudeni.
  Siniste juustega tüdruk laulis:
  - Isamaa eest - meie ema!
  Zoya võttis selle ja ka mõõkadega, nagu ta võtab ja lõikab. Ja ta võttis selle paljaste varvastega ja viskas habemenuga. Ja leotis palju hiina keelt.
  Seejärel vajutas Zoya leegiheitja nupul karmiinpunast niplit ja kuidas ta vaenlase kolossaalse aplombiga põletab.
  Zoya võttis selle ja laulis:
  Au kuningate ajale
  Haamri mässaja!
  Ja tüdruk, mängime ajakirjanduse lihastega.
  Augustine on väga ilus naine. Ja ta juuksed lehvisid läbi õhu nagu proletaarne lipukiri.
  Ja tüdruk, paljaste varvastega, võtab ja viskab hävingubumerangi.
  Ja siis võttis ta rindkere rubiinist nibu, kui see oli tõmmatud üle granaadiheitja nupu.
  Ja ta kostis:
  - Sest Isamaa on ilus!
  Ja paljaste varvastega võtab ja viskab jälle midagi ülimalt surmavat.
  Svetlana võttis ja tulistas ka maasikanibuga nuppu vajutades, millest lendas välja miin. Ta kirjeldas kaarekäiku ja puhus Hiina vägede pihta.
  Ja siis tüdruk, paljaste varvastega, võttis ja viskas nitroglütseriini palle. Ja lõhkus palju vastaseid.
  Siis ta kostis:
  - Jumalaema Lada jaoks!
  Need on tüdrukud ja nad vajutavad korraga oma rindadega nuppe, nii et korraga tõusis terve Hiina rügement tankidega üles.
  Siin on tüdrukud...
  Ja siis võtsid piloodid Agatha ja Adala hiinlased üles. Sellised on võitluslikud ja agressiivsed saleda, lihaselise keha ja paljaste graatsiliste jalgadega tüdrukud. Pealegi on mõlemad kaunitarid loomulikud blondid ja lihtsalt supertüdrukud.
  Aga Agatha võtab selle ja võtab selle paljaste varvastega ning laseb lennukist välja raketi. Ja ta võtab vaenlase ja purustab nad surnuks.
  Agatha käitub agressiivselt. Ja tema helepunane seljalt maha minemine vajutas nuppu. Ja
  Siin piigas tüdruk ja laulis:
  Niit on katki
  Kuri surm ähvardab meid...
  Aga tüdrukud elavad -
  Ja vastased surevad!
  Adala võttis ja lõi ka hiinlasi paljaste varvaste abil jalaga. Ja kuidas ta rubiininibu nuppe vajutab ja raketid lendavad üle Taevaimpeeriumi sõdalaste positsioonide.
  Sõdalane säutsus, kui ta oma vaenlasi purustas:
  - Ma olen maailma tugevaim!
  Need on tüdrukud, kes teevad paljaste jalgadega imesid.
  Aga näiteks Juliana tabati. Ta oli väänatud vastaste käte taha.
  Ja viis paljajalu kõigepealt murule. Ja siis liivale... Ja siis nad puistasid meelega lõket ja puistasid süsi maapinnale. Ja paljaste taldadega neiu astus punastele põlevatele kividele.
  Õnneks muutusid Yuliana tallad pidevast paljajalu kõndimisest karedaks ja jämedaks. Nii et see ei tee talle nii palju haiget. Ja tüdruk kõnnib, uhkelt pead vangutades.
  Tema torso on alasti, tüdruku lihased on tugevad, puusadel ainult õhukesed aluspüksid. Ja pargitud, kuld-oliivinahk. Ja ta juuksed on pikad, paksud, vaskpunased.
  Nähes, et paljajalu sütel kõndimine ei tekita neiu karjumist ja oigamist, panid hiinlased ta nagile. Nad väänasid käsi ja hakkasid üles tõstma. Esiteks tõstsid nad ta lae alla. Siis lasti köis lahti. Tüdruk kukkus maha. Päris põrandal oli köis pingul. Põrgulik valu läbistas tüdruku pea otsast kuni paljaste kandadeni.
  Juliana karjus, kuid hammustas siis huulte. Ja ta surus hambad kokku.
  Hiinlased naersid. Ja jälle hakkasid nad seda üles tõstma. See oli raputuspiinamine.
  Juliana vaikis. Ainult tema alasti, päevitunud, lihaselised jalad tõmblesid ja lendasid läbi õhu.
  Tüdruk tõsteti uuesti päris lakke. Ja siis lasti köis lahti. Tüdruku päevitunud, peaaegu šokolaadine keha vajus pikali. Jälle metsik valu ja punajuukselise kaunitari kägistatud nutt.
  Timukad itsitavad ja paljastavad hambaid. Ütleme nii, et need on nii lahedad.
  Kuid tüdruk tõsteti peatimuka märguandel uuesti üles. Üha kõrgemale ja kõrgemale. Ja köis on pingul.
  Kuid tüdruk tardus päris laes. Siis jälle, veel kord, lasti köis lahti. Ja tüdruk kukkus kokku ... Ja jälle meeleheitel kaunitari nutt.
  Jah, see on tõesti kannatus. Ilmselt tundus kolmest šokist piisav. Ja nüüd pandi tüdruk raskete tammeklotside paljastele jalgadele. Kaunitari lihaseline pargitud keha venis ja lihased paistsid palju teravamalt silma.
  Siis hakati vanemtimuka märguandel raskusi konksude külge riputama. Ja Juliana keha, alasti ja tugev, hakkas rohkem venima. Ja higi puhkes ja oliiviõli läikis, nagu oleks õliga määritud.
  Tüdruk Venemaalt oigas jälle... Aga jälle surus hambad kõvasti kokku. Ja ta püüdis tagasi hoida kurgust põgenevat valusat oigamist ja karjeid.
  Hiina vanemtimukas ütles karmilt:
  - Piisav! Nüüd määrige tema kontsad ja valmistage ahjupann ette.
  Piinajad võtsid välja kannu oliiviõliga. Ja nad hakkasid Juliana taldu hoolikalt määrima. Oli näha, et mehel oli hea meel tunda ühe väga kauni tüdruku paljaid ja graatsilisi jalgu. Ja see on tõesti suur rõõm.
  Tüdruk tundis valu venitatud sidemetes ning väänatud kätes ja õlgades timukate puudutuste pärast ebamäärast häbitunnet.
  Kuid igal juhul püüdis ta mitte karjuda ega oigata.
  Pärast määrimise lõpetamist hakkasid neiu timukate paljasjalgsed, roosad, karestunud, kuid graatsilist kuju kaotamata taldad kandade alla kuhjama õhukesi küttepuid.
  See on traditsiooniline tulepiinamine koos kontsade röstimisega. Nii tahtsidki Treasure Islandi piraadid, et kajutipoiss Jim Hawkinsil oleks paljad poisilikud kontsad. Ilmselt on see tõesti valus.
  Siin pandi tuli maha ja lisati veidi väävlit, et see paremini põleks, ja tilgutati diislikütust.
  Vanemtimukas naeratas... Juliana, kes igatahes hirmust valusalt värises. Ja siis ta hüüdis piinavast valust. Jah, see on tegelikult väga tüütu.
  Siin tõi piinaja tõrviku ja süütas leegi punaste, lopsakate lokkis juustega kauni tüdruku paljaste, peitlitud jalgade all.
  Tuli leegis tüdruku taldadest veidi eemal.
  Alguses tundis Juliana ainult meeldivat soojust, ta võitles suurema osa ajast paljajalu ja tema jalad olid väga kõvad, kaetud kalgistunud koorikuga.
  Kuid nad on endiselt elus. Ja mõne aja pärast hakkasid tüdruku paljad tallad põlema. Juliana kiristas suure jõuga hambaid. Ja sellegipoolest pääses tüdruku rinnast valus oigamine.
  Peatimukas käskis:
  - Anna talle nüüd piitsa!
  Piinaja tõmbas veevannist pajuvitsa. Kõigepealt lehvitas ta nendega õhus. Ta lendas vilega mööda ...
  Ja siis lõi timukas tüdrukut kõigest jõust selga. Nahk, šokolaadivärvi või veidi heledam, lõhkes ja veri voolas välja.
  Vanemtimukas hüüdis:
  - Võta rahulikult, seki! Ära kruvi end surnuks!
  Piinaja peksis, samal ajal jalad laiali ajades. Lööke sadas alla.
  Ja veel kaks timukat panid tüdrukute paljaste jalge all lõkkesse õhukesi, kuivi alkoholiga immutatud küttepuid. Leegid lakkusid neiu alasti, ümaraid, roosasid ja samal ajal katkiseid kontsi.
  See oli kolmekordne valu: venitus nagil, piits ja tuli tüdruku paljaste jalgade all.
  Kuid Juliana, kogunud kogu oma julguse, suutis talumatu valu eest valju karjeid tagasi hoida. Ja ta kannatas nagu tõeline Venemaa tütar ja tõeline kangelanna.
  Timukad töötasid. Üks nuusk lõi tüdruku seljale, mis oli kaetud sinikate ja verejooksuga. Seejärel andis ta löögid tüdruku tuharasse.
  Kaks teist vaatasid tuld, et leek kaunitari õlitatud kontsad praadiks.
  Vanem piinaja näis olevat õnnetu. Tegelikult ohver isegi ei oiga. Justkui tema julm piinamine ei võtaks. Ja see on löök timukate uhkusele.
  Piinaja komandör käskis:
  - Ja nüüd määrige ta rindu!
  Timukatele see idee meeldis. Nad tilgutasid oliiviõli oma peopesadele. Nad määrisid selle käppadele ning hakkasid tüdruku paljast rinnast kinni haarama ja pigistama.
  Juliana oli täiesti alasti ja poos end niimoodi üles. Ja ta helepunaseid rinnanibusid käperdati.
  Ja timukad irvitasid.
  Tüdrukul oli karmide ja karvaste timukate puudutustest väga häbi ja vastik. Ja ta punastas vihast ja häbist.
  Ja timukad käperdasid teda ja määrisid ta rindu ja paksult. Meeste karmidest puudutustest tüdruku rindkere paisus ja kõvastus. Juliana hüüdis:
  - Kurat sind!
  Timukad vastuseks ainult irvitasid ja irvitasid lihasööjalikult. Aga nüüd on rindkere juba määritud ei kuhugi kaugemale ja pead vastumeelselt käpad ära võtma.
  Pärast seda tõid piinajad tüdruku paljale rinnale tõrvikud. Need leegitsesid ja leegid puudutasid tüdruku palja rindkere helepunaseid nibusid.
  Juliana karjus metsikust, kirjeldamatust valust.
  Aga siis jälle, kohutava tahtepingutusega, surus ta oma pärlhambad kokku. Ja ta jäi vait. Kuigi ta hingas raskelt.
  Nüüd praadisid timukad ta taldu ja rindu, sirutasid ta keha nagile, väänades liigeseid ja peksid teda piitsaga.
  Aga tüdruk vaikis. Ta näitas üles suurt julgust ja kangelaslikkust.
  Timukad töötasid. Nad hoidsid seda alasti rinnale lähemal ja eemaldasid seejärel tõrviku. Nad peksid piitsaga selga ja tagumikku, õhutasid tuld neiu paljaste taldade all.
  Ühesõnaga, nad töötasid kohusetundlikult. Kuid kangelannast tüdrukul oli tugevam tahe ning ta suutis oma oigamisi ja karjeid tagasi hoida.
  Vanemtimukas klõpsas rahulolematult keelt ja käskis:
  - Ja nüüd määrige ta rind õliga!
  Timukad näitasid valmisolekut piinadeks. Ja tormas energiliselt tüdruku paljast rindu määrima. Nende ahned kleepuvad sõrmed roomasid kaunitari jalge vahele. Ja see oli väga alatu ja julm.
  Juliana tundis iiveldust ja oli selgelt vastik. Ja kõik sõrmed käpulisid ja käpatasid tüdruku rindu ning ronid aina sügavamale ja sügavamale. Ja nii osutus see kõik alatuks.
  Juliana hüüdis:
  - Sa ei saa mu hinge murda!
  Timukad määrisid ta rindu paksult ja katsusid ta jalge vahel. Kuid vanemtimukas karjus nende peale. Ja ta eemaldas käed.
  Ja selle asemel võtsid ja tõid süüdatud tõrviku rinnale. Tuli lakkus tüdruku kõige tundlikumat naiselikkuse teemanti.
  Juliana karjus ja tõmbles. Ja tal oli nii palju valus. Nii väljakannatamatult valus, et tüdruku tihedalt kokku surutud lõugade vahelt pääsesid oigamised.
  Ja ta tõmbles, mis suurendas piina.
  Peatimukas käskis:
  - Sa määrid ka tema tuharad.
  Timukad tormasid hõlpsalt tüdruku ilusat elastset tagumikku määrima. Nad tegid seda entusiastlikult ja kirega. Samal ajal valasid nad kätele õli.
  Juliana oli nii haiget kui ka vastikust. Tuli aga nihutati tema rinnast veidi eemale ja tüdruk tundis end paremini. Juliana surus hambad kokku nii, et pingest tilkus igemetest isegi verd. Ja ta vaikis.
  Timukad määrisid ta tagumikku nii, et need lausa särasid.
  Ja siis nad tõid neile ja rinnale tõrviku kuuma leegiga. Ja see lõõmab ja lakub õrna nahka.
  Eriti valus on, kui rinnus on põletatud. Juba kõhukelmes olid karvad söestunud. Ja see on nii valus ja valus, ja kuidas muidu kannatab Juliana nii põrgulikke, talumatuid piinu.
  Peatimukas käskis:
  - Ja nüüd pekske teda kuuma terasest piitsaga!
  Oma ala professionaal tõmbas kamina kuumusest punase varda välja. Ja ta hakkas juba punaselt kuuma rauaga peksma tüdruku paljast, pargitud, juba haavatud selga.
  Yuliana ohkas ja tal oli nii valus, et ta meel läks segadusse. Ja ta tahtis tõesti välja lülitada ja teadvuse kaotada. Mis aga puutub kurjuse, siis ta tundis end väljakannatamatutes piinades ja kannatas väga metsikult.
  Ja nüüd tundis ta, et hakkab nutma ja hakkab täiest kõrist karjuma.
  Ja et kannatusi pisut summutada, laulis tüdruk;
  Võidupüha, kui kaugel see meist oli,
  Nagu kustunud tules sulanud süsi. Oli miile, söestunud, tolmu sees, - Tõime selle päeva nii lähedale kui suutsime. Võidupüha! Võidupüha! Võidupüha! Päevi ja ööd lahtise tuleahjude juures Meie kodumaa ei sulgenud silmi.Päevad ja ööd pidasid rasket lahingut - Tõime selle päeva nii lähedale kui suutsime Koor: Tere, ema, me kõik ei tulnud tagasi ... Paljajalu jookse läbi kaste! Pool Euroopat kõndis, pool maad, - Me tõime selle päeva nii lähedale kui suutsime.
  . PEATÜKK #5
  Ja Hiinas oli suur sõda ...
  Nataša ja tema meeskond lõid tagasi Taevaimpeeriumi loendamatu armee rünnaku. Hiinlased pärlitasid vapralt - sõdalaste rahvas.
  Ja tüdrukud kritseldasid neid kuulipildujatega. Ja niitis sõna otseses mõttes terve rida maha.
  Nataša, tulistades kuulipildujast ja visates oma palja, peitlitud, pargitud jalaga granaati, laulis:
  - Suure kommunismi eest,
  Ära tulista!
  Zoya lõi ka järjekorda. Siis lõi ta mõõkadega, lõi hiinlaste päid maha ja kilkas:
  - Uue piiri nimel!
  Ja algasid jälle paljad jalgade varbad, midagi tapvat.
  Ja siis vajutab neiu oma helepunase nibuga bazuuka nuppu.
  Augustine on nagu granaadiheitja. Ja tõi ka päästiku rubiinnipliga.
  Tüdruk võttis selle ja viskas palja kannaga granaadi. Ja lõhkus palju hiina keelt.
  Ja siis ta laulis:
  ruumi avarused,
  Surmaga kaetud...
  Tasandame mägesid
  Röövloom imetud!
  Ja Augustine lakkus ta huuli, meenutades, kui jõuliselt ta keelt mõnu ja naudingu saamiseks töötas.
  Svetlana võttis maasikanänniga nuppu vajutades ka raketiheitjast perse. Ja see oli nii vahva...
  Ja tüdrukud koperdasid:
  - Suure tsaariaegse kommunismi eest!
  Pärast seda sülitasid neli tüdrukut üksmeelselt ... Tuhat Hiina sõdurit kukutati põrutusest alla.
  Siin on tüdrukud - vigurlendur.
  Nataša võttis selle ja säutsus ning tema järel laulsid kõik teised tüdrukud kooris;
  Venemaa on suurepärane riik
  Kõrgeima taseme kommunism,
  Lada andis meile Rod,
  Lõikab mõõka Svarogi teraga!
  
  Meie oleme tüdrukud ees
  Komsomoli rünnak...
  Ja muud teed ei saa
  Hääl heliseb!
  
  Me alistame vastased
  Emakese Venemaa jaoks...
  Lõppude lõpuks on keerub meie kohal,
  Valge Jumal tuleb messias!
  
  Looming maal
  Meie oma on päikesest kõrgem ...
  Lõppude lõpuks, inimesed kogu maailmas,
  Võitle vapralt vabaduse eest!
  
  Isamaa, sa oled meie ema,
  Suurim Venemaa,
  Hunt püüdis rebida
  Tüdrukud on ilusamaks muutunud!
  
  Kas me saame seda teha
  Kogu üllatus on päris naljakas...
  Löö palja jalaga
  Komsomoli võimuga tüdruk!
  
  Must jumal ei hävita
  Lõppude lõpuks on ta ka Know Rodi poeg ...
  Ja tema nuia on Svarog,
  Loeme lävendist!
  
  Tüdrukud armastavad paljajalu
  Nad tormavad vapralt läbi lumehangede ...
  Jõuga metski püüda ei saa
  Meil on seljakotis RPG!
  
  Kui tüdruk armastab
  võrgutas kavala mehe ...
  Ta tegi seda naljaga pooleks
  Ära saada teda kennelisse!
  
  Belykh Jumal on suur jumal,
  Looming universumis...
  Ja nüüd on draakon surnud
  Tuleb uus looming!
  
  Venemaa on suurepärane riik
  Selles on tüdrukud alati paljajalu ...
  Saatan ründab
  Ja tüdrukute punutised on näha!
  
  Noh, igavene jumal Svarog,
  Mida ta tegi enne Maa sorti ...
  Oskab painutada kõik korraga sarveks,
  Uutele põlvkondadele!
  
  Juht Suur Jeesus,
  Samuti, Poeg, usu Rod...
  Viskame muidugi ässa,
  Ilm tuleb suurepärane!
  
  Ja siis tuleb mäng
  See, mis pole lahedam ...
  Me oleme selline fraera
  Lihtsalt ajas pilved laiali!
  
  Jumal on meie kõikvõimas perekond,
  Muutke planeet heledamaks...
  Anna meile kõigile võlgades tervist,
  Et oleks magusam!
  
  Issanda Kristuse nimel,
  Kerime kõik miilid tagasi...
  Jumalaema on puhas
  Abel on elus - Kain on võidetud!
  
  Siit tuleb lõbus päev
  Universumi isandast sai geenius ...
  Ja rohukännuga kasvanud,
  Põlvkondade valguse eest!
  
  Siin on paljajalu tüdrukud
  Jookse jälle kiiresti...
  Nende rinnad ei ole silikoonist
  Kommunism on nähtav andis!
  
  Tahtsin, et tüdrukud teaksid
  Lööge kõiki mehi jalgadega ...
  Olla naisest paradiis,
  Ärge trampige saapaid jalga!
  
  Noh, ühesõnaga, see on läbi.
  Varsti on vastased ...
  Kaunil on noorus,
  Sõdurid ründavad!
  
  Siis on võitlus läbi
  Ja Svarog tõstab mõõgad ...
  Rod on teiega igavesti
  Emakese Venemaa jaoks!
  Nii hävitavad ja laulavad nende hiinlaste tüdrukud.
  Ja siin on ka Stalenida lahingus ja mõõkadega vehkimas. Ja tema rinnad on välgu poolt välja paisatava maagia tõttu kinnitatud spetsiaalsete patareide külge. Ja hiinlasi pekstakse.
  Steelenida võttis selle ja laulis:
  - välk, välk, välk,
  Meie põline paljajalu pere!
  Granaadiheitja Veronica tabab seda naist - kõrgeimast klassist.
  Ja ta keel on nii pikk.
  Veelgi enam, granaadiheitjast tulistades vajutab tüdruk oma helepunase nibuga nuppu. See on lahe ja suurepärane.
  Veronica võttis selle ja laulis:
  - Ma olen maailma lahedaim tüdruk,
  Ja kaks korda kaks pole üldse neli!
  Ja palja kannaga võtab neiu granaadi kätte ja annab järele. Nii võitluslik ta on.
  Victoria purustab ka vaenlasi. Ja tema rinnanibud on töös rubiiniga. Ja tema paljad varbad, kuna nad kasutavad midagi täiesti hävitavat, mis sõna otseses mõttes hävitab vaenlased.
  Victoria võttis selle ja laulis:
  Ma tapan su, ma tapan kõik,
  Ma löön su maha! Ma löön su maha!
  Ja nüüd võttis ta paljas kand ja alistus vaenlastele. Siin on ilusad tüdrukud.
  Kuid taevast annab Anastasia Vedmakova purustava löögi. Ka neiud ühes bikiinides ja kiljuvad mõnuga.
  Samal ajal kaunitar tõmbleb ja laulab uuesti:
  Kõrgemale ja kõrgemale ja kõrgemale
  Meie lindude kiire lend...
  Ja igas propeller hingab -
  Meie piiride rahu!
  Ja nüüd võtab see õhunõid selle helepunaseks, nagu vajutaks üleküpsenud maasikas nibuga nuppu. Ja kohe põrutab kümmekond raketti hiinlaste pihta.
  Anastasia võttis selle ja säutsus:
  - Me hävitame kõik kogu oma jõuga!
  Akulina Orlova on taas mängus. Ja ta on nii suurepärane kaunitar. Ja tema jalad on paljad, graatsilised, pargitud ja nii võrgutavad, et vajutavad pedaale ja valavad vastase peale pomme.
  Siin on kuldsete juustega tüdrukud.
  Ja Anastasia Vedmakova on punaste juustega ja nagu leek.
  Ja Mirabela Magneticul on ka juuksed nagu kevadised võililled.
  Ja ka, kuidas ta võtab ja kinnistab, vajutades nibu, mis sädeleb nagu rubiin. See tüdruk on ise häving.
  Ja nii ta võttis ja lasi vaenlase pihta terve pilve mürgiseid nõelu. Ta surus oma paljad varbad nuppudele, pritsides surma kingitusi.
  Siis urgitses:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Ma purustan vastased eetris!
  Ja tüdruk, kuidas oma pärlhambaid paljastada. See on tõesti tüdruku vigurlend ja tema juuksed sädelevad nagu õigeusu kirikute kuplid.
  Ja näiteks oskab ta midagi pretensioonikamat väänata.
  Ja Anastasia Vedmakova võttis selle ja saatis oma paljaid varbaid kasutades vaenlasele terve kuubiku mürgist klaasi. See plahvatab ja lugematud hiinlaste kehad hakkavad karjuma. Ja lõigake need väikesteks tükkideks.
  Punajuukseline sõdalane laulis:
  - Mõrv, mõrv jumalakartmatult,
  Öö ja päev, vahet pole!
  Ja jälle, lennukite vaenlaste vastu, võtab selline tapja hävitavalt ja lööb.
  Ja tüdrukud õhust näitavad põrgulikke probleeme ja hävitamise kõrgeimat lüli.
  Oleg Rõbatšenko, see igavesti noor mees, kes näeb välja nagu umbes kaheteistaastane poiss, vilistab ja vilistab.
  Südameinfarkti saanud rongad minestavad ja leiavad end ummistusest. Nende teravad pead läbistavad hiinlaste koljusid. See on tõesti raske võitlus.
  Poiss teeb mõõkadega vingerpussi - korraga kukkusid maha trumpakas ja kümmekond hiinlaste pead.
  Oleg Rõbatšenko, lõikab vaenlasi pooleks ja loobib laste jalgade paljaste sõrmedega hävitusherneid, kriuksub:
  - Au kommunismi aegadele,
  Hävitame patsifismi ikke!
  Margarita Koršunova, tõmmanud mõõkadega nuiaässa, lõikas pead maha ja siristas:
  - Au vene jumalatele!
  Ja tüdruku paljad jalad võtsid ja viskasid vaenlasele hävitamise ja hävitamise herne.
  Ja Margarita võttis selle ja laulis:
  - Suure kommunismi eest,
  Peatame suurema osa metsikust loodusest!
  Siin on kolossaalse tasemega tüdruk.
  Ja ka sõdalased pressivad peale.
  Alyonka vehkis mõõkadega. Ja lõikab. Ja siis võtab ta visate sõrmedega granaadist kinni. Ja kuidas vaenlast visata. Ja suur hulk hiinlasi läheb katki.
  Alenka võttis selle ja laulis:
  Võitlus on püha ja õige
  Paljajalu tüdrukud pimedas...
  Kerge võitlus mitte au nimel -
  Maapealseks eluks!
  Ja tüdruk naerab.
  Anyuta hävitab ka vastaseid suure kirega. Ja siis paljastati tema rind. Ja ta võttis juhtkangi nuppu vajutades punase nibu.
  Ja siis lennutage miine vaenlasele.
  Nii saavad tüdrukud vaenlastega hakkama. Ja nad on nii paljajalu, nii seksikad ja tugevad.
  Anyuta võttis selle ja laulis:
  - Jumal tänatud, Jeesus
  Tema verega päästetud inimkond...
  Ärge andke kiusatusele, inimesed
  Ta andis oma käsu pühale rahvale!
  Punajuukseline võitlev Alla märkis agressiivselt:
  Jumal on vaid illusioon!
  Siis võttis ta selle ja vajutas rubiinist nibuga päästikule. Ja kui ägedad leegid sellest puhkesid.
  Alla märkis hambaid paljastades ja lauldes:
  - Õnnelik ilma Jumalata
  Võimalik saada...
  Võtke mees
  Voodis rikkam!
  Ja nii naerab pärast seda lõiku punase ülikonnaga kurat.
  Jah, see on tüdruk, kes suudab kõike. Ja ta armastab mehi väga. Ja eriti meeldib talle keelega töötada. Ta armastab seda kõike nii väga.
  Maria võitleb ka Hiina sõjaväega. Ja ta teeb seda suure vihaga.
  Üks lehtkuldsete juustega tüdruk võttis ja lasi kuulipildujatest mürgiseid nõelu.
  Ta lõikas ära palju hiina keelt ja kilkas:
  - valged hobused, valged hobused,
  Ei saa meid kätte! Ei saa meid kätte!
  Ja nii võttis Maria selle kätte ja lasi paljaste varvastega vallale mõrvarliku hävituskingi.
  Ja siis välja antud:
  - Kurat on siin
  Kurat on seal...
  Elu ja surm-
  Puhas pettus!
  Olympias, kirjutades hiinlastest, märkis:
  - Mis on tõde?
  Ja ta võttis ka selle ja viskas tugevate, paljaste jalgadega tünni lõhkeainega.
  Ta veeres ja peksles. Ja kogu taevaimpeeriumi lahing lendas kõrgelt taevasse.
  Olympias võttis ja peksas uuesti. Ja ta kasutas ka punast nibu, nagu suur maasikas.
  Ja sõdalane laulis:
  Ma oleksin taevas, ma oleksin taevas!
  Paljajalu ja palju lund!
  Alenka ütles naerdes:
  - kurat, kurat, kurat päästa,
  Keegi, keegi tõi viiruse ....
  Anna meile, anna mõõgad meie kätte,
  Isegi Kristus ei aita!
  Olympias võttis vooliku ja saatis sellest vahuse bensiinijoa. See süttis nagu leegiheitja. Ja nüüd langeb leegi juga hiinlastele. Ja põletame need ära.
  Ja Olympias laulis:
  Looja milline
  Taevas või põrgu...
  tapab kõik -
  Sinu mürk!
  Ja sõdalane võttis selle ja pilgutas põrgulike silmadega. Viidates koroonaviiruse epideemiale 21. sajandil. Ja see põrgulik epideemia on tapnud kõik. Ja tekkis küsimus: milleks Jumalal seda vaja on?
  Nüüd on aga ajad teised ja tüdrukud vaidlevad hiinlastega.
  Marusya võttis kätte võimsa granaadi, tõukas paljaste lihaseliste jalgadega minema ja kostis:
  - Kosmiliste muutuste jaoks!
  Matryona võttis selle üles, paljastas hambad ja viskas midagi suure ja väga hävitava jõuga:
  - Muutus - meie süda nõuab,
  Muutus - meie silmad nõuavad!
  Hiinlasi tulistav ja paljajalu granaate loopiv Alenka võttis suure elevusega üles:
  - Meie naerus ja pisarates,
  Ja veenide pulsatsioonid!
  Muuda, me ootame muutust!
  Anyuta märkis agressiivselt, niites vastaseid maha ja vajutades maasika rinnanibuga nuppu:
  - Kogu riik on perestroika omaks,
  Meie riigis lõhestatakse aatom!
  Punajuukseline Alla, purustades vaenlase, paljaste varvaste ja rubiinidena sädelevate nibude abil toetas impulssi:
  Teadke südame ja veenide pulseerimist,
  Meie laste-emade pisarad...
  Maria lõi vaenlase pihta millegi väga surmava pihta ja lisas hambaid paljastades:
  Me ütleme, et tahame muutusi
  Viska maha draakoni kettidest ikke!
  Olümpiamängud kinnitasid jõuliselt. Samal ajal võtsid tüdrukud kätte ja lükkasid palja tallaga kaitsmega pommi, mis õhku lendas ja kilkas:
  - Draakoni ikke lõpp!
  Ja nüüd on tüdrukud taas elevuses ja võitlustransis.
  Olimpiada, kritseldades vaenlasi kuulipildujaga, mis valmistas suurekaliibrilisi kingitusi, märkis:
  - Kurja draakonilt
  Perekond päästis Maa...
  Ja taeva vari
  Ta jättis inimesed maha!
  Alenka kuulutas agressiivselt, purustades julmalt vaenlasi, agressiivsete maneeridega:
  - Minust saab absoluutne maailmameister,
  Ja ma kummardun otse Vaikse ookeani äärde!
  Siin on tüdrukud oma põrgulike protsessoritega.
  Ja kaunitaride paljad jalad viskavad midagi äärmiselt agressiivset, mis viib surma.
  Anyuta märkas, vajutades oma helepunast nibu uhmrinööpale, purustas hiinlase ja möirgas:
  - Suurepärase suuruse eest, mis meestel on!
  Need tüdrukud on väga ilusad ja saavad aru, mida tugevad mehed mõtlevad. Need on lõbusad ja lisavad energiat.
  Alenka tegutseb väga kaunilt ja annab paljaste jalgadega purustavaid lööke.
  Ja nad lendavad taas suure jõu granaatidega.
  Sõdalased võitlevad. Ja küljelt läheb mööda leegiheitja paak. See laseb välja ägeda tulejoa. See põleb ja põletab kõik surnuks. Ja jõed voolavad nagu leegid purskavad vulkaanist.
  Möödus suur tank. Ja jättis maha hulga söestunud laipu.
  Võitlev Alla võttis selle ja vilistas:
  - Lõbus, lõbus, kohtume uue aastaga!
  Pärast seda andis tema paljas graatsiline jalg taas kolossaalse hävitava jõu kingituseks surma. Ja lõhkus palju hiina keelt.
  Tüdrukutest lendasid üle Albina ja Alvina lennukid. Need tüdrukud hakkasid rakettidega tabama Taevaimpeeriumi sõdureid.
  Albina vajutas oma helepunase nibuga nuppu. Ta pommitas terve Hiina pataljoni ja siristas:
  - Ma olen maailma kõige lahedam naine!
  Alvina lööb vaenlaste pihta ka raketiga, kasutades rubiinist rinnanibu ja kriuksub:
  - Au kommunismi aegadele!
  Ja jälle saadab ta midagi surmavat, kasutades oma paljast kannast. See tüdruk on väga ilus blond.
  Ja maal võttis Maria, lehtkuldsete juustega tüdruk, pressides sama küpsete maasikate värvi nibu ja laseb vastaste pihta miinid suure hävitava jõuga.
  Siis võttis tüdruk selle ja laulis:
  - Ma olen maailma lahedaim,
  Kõnnin paljajalu läbi lumehangede!
  Ja tüdruk võttis ja näitas oma keelt. Sõdalane muutus seda lahedamaks ja võimsamaks.
  Maria võttis selle kätte ja jälle paiskas palja ümara kannaga midagi hävitavat.
  Kohe mitu hernest plahvatas.
  Ja purustas terve pataljoni Taevaimpeeriumi sõdureid. See on tõesti äärmiselt lahe.
  Maria võttis selle ja laulis:
  - Tule minu juurde alasti poiss Alik,
  Tooge poisid - ka kõik alasti!
  Ja kuidas sõdalane naerab ja keelt näitab ja kuidas ta siis sülitab.
  Aga olümpia võttis ja ka, kuidas sülitada. Ja valgus võtab ja lendab ta suust. Ja põletage palju hiinlasi. See on tüdruk - ütleme nii, et naine on super.
  Ja siis võtsid tema paljad tugevad jalad ja viskasid tünni nitroglütseriini.
  Ja see, kuidas see plahvatab... Ja plahvatus saab olema väga kolossaalne hävitus. Ja nagu oleks keegi väikese aatomipommi visanud.
  Nii palju tüdrukuid on ja nad möirgavad nagu metsikud ja alistamatud ...
  Siin on lahingus Olga oma leegiheitjaga. Ja tüdruk jookseb paljaste ümarate kontsadega väreledes.
  Ja see põletab hiinlasi, põleb kõvasti läbi ...
  Siin on nad ka timukad. Nad piinasid tüdrukut Serafimit. Alustuseks muidugi kooriti ja otsiti täiesti alasti.
  Räpaste meeste käpad ronisid neiu intiimsetesse kohtadesse. Ja nad katsid ta rinda, kõditasid ta kontsi.
  Nad ronisid talle suhu, ronisid sõrmedega pärakusse. Ja siis pisteti Serafim tagumikku ja nupp.
  Tüdruk karjus valust ja alandusest. Ja see oli nii vastik.
  Ja nad muudkui puudutasid teda...
  Ja siis nad võtsid ja istusid spetsiaalse sadula peale. Ja terasest nõelad kaevusid tupe ilu sisse. Ja ta kiristas hambaid ja ulgus valust.
  Ta oli välja sirutatud. Ja nad panid ühele küljele raskuse, riputades selle konksu külge. Ja teisalt kruvisid timukad ka raskuse peale. See oli valu tekitamise mõttes nii kallis.
  Ja tüdruk oigas ja möirgas. Ja tal oli talumatu valu. Ja siis peksti tüdrukut jälle piitsaga.
  Ja ta istub sadulasse. Nõelad torgivad ta rindu, raskused kruvitakse jalgade külge. Ja piits kukkus talle selga. Täpsemalt, isegi kaks piitsa peksid Hiinast pärit tugevad timukad.
  Ja siis toodi tõrvik paremale jalale ja leek limpsis ümarat roosat tüdruku kanda. Ja siis tõid timukad tõrviku vasakusse jalga. Ja tule paljas kanna, ka lakkunud, aga teiselt poolt.
  Ja tüdruk karjus taas metsiku raevuga. Nad peksid teda kahe piitsaga, röstisid ta paljaid jalgu ja samal ajal peksid teda piitsaga. Kuid sellest Hiinast pärit timukatele ei piisanud.
  Ja nad hakkasid tüdruku rinda määrima määrdunud käppadega. Ja käpas teda suure agressiivsusega. Ja tüdruk oigas valust ja tundis end nagu mardikas, keda osadeks lahti võeti.
  Siis aga jäi tema rind timukate karmidest puudutustest kõvaks ja paisus. Ja tüdrukul läks palju paremaks. Ja siin tuuakse taas tõrvikud kaunitari alasti rinnale. Ja paneme põlema.
  Tüdruk ulgus metsikus meeletus põrgulikust valust. Ja tüdrukud on väga ilusad ja väga seksikad, kui nad piitsutavad ja piinavad.
  Ja siis torgivad nad ta rindu ja röstivad ta paljaid, graatsilisi jalgu, sirutavad teda raskustega ja kõrvetavad ikka ta rindu.
  Ja alles nüüd hakkas peatimukas küsimusi esitama. Ja tüdruk vaikib. Täpsemalt mitte, et ta vait oleks, aga tema nuttu ei anna eraldi sõnu. Ta lihtsalt ulutab.
  Peatimuka korraldusel eemaldati ahjust teravate tähtedega terasvardad.
  Nad hõõgusid kuumusest karmiinpunasena.
  Ja nad hakkasid ilma igasuguse hirmuta ja ebainimliku raevuga tüdrukut selga peksma.
  Nii oli see pagana valus. Pole ime, et need on Hiina timukad ...
  Kuid isegi sellest ei piisanud. Tüdrukule pandi pähe ka okastraastest pärg. Lisandunud kannatused.
  Võitlemist jätkav ja laste jalgade paljaste sõrmedega surmaherneid loopinud Oleg Rõbatšenko säutsus:
  - Ootan võitu, ootan võitu,
  Need, kes igatsevad köidikud murda ...
  Ootan võitu, ootan võitu -
  Me suudame võita kurjust, pimedust!
  Margarita Koršunova, jätkates hiinlaste lõikamist, kakerdas, joonistades mõõkadega liblikat:
  - Au suurele, pühale kommunismile,
  Muudame maailma õnnelikumaks...
  Me hävitame halva patsifismi
  Suure, püha Venemaa nimel!
  Pärast seda võttis neiu ja lasi paljaste varvastega välja kümmekond mürgist nõela, tabades vaenlast. Ja see oli nii lõbus.
  Oleg Rõbatšenko võttis selle ja kuidas ta mõõkadega vehkides vilistas. Ja tuhanded varesed, kes kogunesid lahinguväljale, langesid Hiina sõdurite pähe.
  Terminaatoripoiss laulis:
  - Vene Svarogi huvides,
  Loome veel!
  Ja jälle võtsid poisi paljad varbad selle vastu ja viskaksid mõrvarliku surmakingituse. Ja antiaine tükiga selline tugevus, et terve Hiina rügement põles hävinguleekides maha. Ja laps, kes on ka Superman - laulis:
  Venemaa on meie püha jõud,
  Selles ehitas Kõikvõimas Rod Eedeni ...
  Võimas tahe ja piiritu au,
  Meil pole varsti probleeme!
  
  IVAN KUUES - SUUR KUNINGAS
  Kuningas Karl Kaheteistkümnes pääses Norra sõja ajal surmast ja isegi pärast Peeter Suurega rahu sõlmimist suutis ta selle riigi vallutada. Ja Rootsi nihkus kaotusest veidi. 1740. aastal ründas Karl Kaheteistkümnes Leopoldovna regendi ajal uuesti... Ja ta suutis, kasutades ära asjaolu, et Biron kukutati ning kaos ja kaos Venemaal, haarata nii Viibori kui ka Peterburi.
  Kuid Vene armee toibus pärast esialgseid ebaõnnestumisi ja suutis Venemaa pealinna tagasi vallutada. Rootsi suutis alles jätta vaid Viiburi.
  Kuid ajaloo käik on mõnevõrra muutunud. Ivan kuuendat ei kukutatud, kuna riigipööre ebaõnnestus. Ja ta hoidis oma trooni. Charles Kaheteistkümnes suri 1752. aastal seitsmekümneaastaselt, olles valitsenud viiskümmend viis aastat. Ja tema valitsusaeg oli ajaloo kõige sündmusterohkem.
  Pärast 1757. aasta pausi oli Venemaa sõjas Preisimaaga. Seekord, tänu sellele, et troonil oli juba täiskasvanud Ivan Kuues, lõppes sõda Preisimaa täieliku lüüasaamisega ja Frederick II arreteerimisega. Ja see osutus Venemaa jaoks tohutuks saavutuseks. Seejärel annekteeris Venemaa Poola, täpsemalt Rahvaste Ühenduse ja alistas Türgi. Osmanite impeeriumiga oli kaks sõda. Ja teine lõppes Konstantinoopoli hõivamisega ja Osmani impeeriumi täieliku vallutamisega. Tsaari-Venemaa võitis palju võite - jõudis Indiasse ja vallutas ka Põhja-Aafrika. Seejärel vallutas Suvorov kogu Euroopa koos revolutsioonilise Prantsusmaaga.
  Vaid Suurbritannia püüdis vastu panna. Kuid hiilgava Nelsoni alistas säravam ja edukam Ušakov. Ja järgnes maandumine Londoni hõivamisega.
  Kogu Euroopa vallutati... Siis oli XIX sajandil Aafrikas juba kampaania. Väga edukas ja võtab India üle. Ja siis olid Vene väed juba tunginud ja vallutanud Kanada ja jõudnud USA-sse.
  1815. aastal suri seitsmekümne viie aasta vanuselt Ivan Kuues - suurim. Tema valitsusaeg oli inimkonna ajaloos pikim rohkem või vähem olulisi riike. Seitsekümmend viis aastat võimul. Tõsi, peab ütlema, et ametiaeg oli nimeline, sest regent. Kuid sama võib öelda Louis XIV kohta.
  Ja Ivan kuues, kes oli tegelikus ajaloos ebaõnnestunud tsaar, kes lõpetas oma elu vanglas, sai alternatiivina planeedi Maa ajaloo suurimaks valitsejaks.
  Uueks kuningaks sai tema poeg Peeter Kolmas. See monarh jätkas oma isa agressiivset poliitikat. Ja lõpetas Hiina ülevõtmise. Venemaa alistas ka USA, vallutades selle territooriumi. Ja juba Aleksander Esimese ajal vallutati ka Ladina armee koos Jaapaniga. Ja Aleksander II viis lõpule viimaste maailma riikide, sealhulgas Austraalia vallutamise.
  Nii tekkis taas maailmaimpeerium ...
  Kõik näib olevat hästi, kuid impeeriumis on autokraatia ja pärisorjus. Ja kuningad üritavad arengut aeglustada. Mis aga on võimatu. Ja 1953. aastal lendas selle juhtumi esimene inimene, prints Aleksei, kosmosesse.
  Ja 1967. aastal lendasid nad esimest korda Kuule. Ja tuleb märkida, et see on väga lahe.
  Kuna lend Marsile toimus juba 1988. aastal. Mis on ikka parem kui pärisajaloos...
  Järk-järgult hakkasid kuningad kosmosele rohkem tähelepanu pöörama. Lennud Veenusele ja kaugemalegi...
  Uus tsaar George Esimene otsustas samuti 2020. aastal esimest korda Venemaa ajaloos korraldada riigiduuma valimised ja kehtestada põhiseaduse.
  Uus suhteliselt noor monarh pani kirja isegi rea tiivulisi aforisme;
  Tsirkuse moodi mõtlemine nõuab köielkõnni!
  Armastus on tunne nagu flööt, ainult muusika on palju magusam!
  Poliitikud on sageli rebased ja mitte kunagi lõvid, sest poliitika ei ole kuninglik äri!
  Poiss ilma kakluseta on hullem kui koer!
  Ausus on poliitikute jaoks haruldane omadus, eriti hääli lugedes!
  Südame ja veenide pulsatsioonis tahame muutust...aga mitte vananemist!
  Noorus on hindamatu nagu kuld, see vaid tuhmub ajaga kiiremini!
  Noorus soodustab avastusi, nagu värske tuul purje juurde!
  Noorus, erinevalt veinist, kaotab aastatega väärtust, kuid kogub jõudu!
  Robotid fantaasiates sündisid inimese laiskusest, kuid neid kehastas üliinimlik töökus!
  Mida rohkem komandöre, seda vähem korda, seda vähem korda, seda rohkem kaotusi!
  Lapsepõlv on nagu raha inflatsiooni ajal, mida väärtuslikum, seda kiiremini sa sellest lahku saad!
  Tammest kindralid, valmistage puidust kirste!
  Kindral on nagu tünn, eriti tühi!
  Kui kindralid on tammed, õitseb tihe teadmatus!
  Mõistus ja fantaasia, nagu mees ja naine, on ainult mesinädalad tõeliselt magusad, kui reaalsust toetav ämm!
  Tellimuste arv ei ole alati võrdeline vaprusega, vaid peegeldab alati ülemuse soosingut!
  Õli on tõepoolest must kuld, mürgitab loodust, mustab südameid, hägustab meele!
  Õli on nagu kuradi must veri - see mürgitab nii liha kui hinge!
  Mõistus on tarkades kätes elupäästja ja idioodi käppades lihunikuklubi!
  Purskava vulkaani suhu lumememme teha on lihtsam kui leida avastus, mida pole sõjaliseks otstarbeks kasutatud!
  Sõjale avanemine on võrdne paljude rahuliku elu uste sulgemisega!
  Kui tahad kaklust vältida - pumpa oma lihaseid, kui tahad sõda vältida - ehita armee!
  Diplomaatiat kergendab sõjaliste kulutuste koorem, läbirääkimised on kaalukad rusikad!
  Ärge lubage kuud taevast, peate ulguma nagu koer, kui inimesed tulevad nõudma!
  Südamed nõuavad kättemaksu, kuid ei midagi kavalamat ja kurjemat kui inimsüda - nii et andku mõistus andeks!
  Saagi saamiseks on vaja parasiite istutada aastaringselt!
  Ühe korra laiska istutades saad saaki aastaringselt!
  Punane kõne võib musta maine valgeks pesta, kuid see ei kaunista värvitu inimese elu.
  Teaduse imed, oleme ilma igavusest, progressi imed on väga huvitavad!
  Teaduse peamine ime ei taba, vaid premeerib!
  Teadus pole hunt, vaid lahkub metsast, kui pole õpetlikku vastutust lambakarjast!
  Algus ei tohiks olla tormiline, aeglustad kohtingule, aga aeglus alguses külmutab lõpu!
  Algus on nagu mängu avamine, areneda tuleks kiiremini, aga ära liiguta ilma etturitele mõtlemata!
  Ideaalne poliitik on nagu hobune tööl, aga mitte eesel nõukogudes!
  Armastus on muidugi imeline tunne, ainult siis, kui see ei kehti alkoholi kohta!
  Paljud kokad rikuvad putru, valades tainasse kalgendatud piima!
  Poliitik on kunstnik, ainult ta ei määri lõuendit, vaid iseennast!
  Kuningad saavad kõike, kuid monarhid ei taha rahva heaks peaaegu mitte midagi!
  Ainult kuningas, kes seisab rahva eest!
  Maailmas on ainult kaks asja, mida Looja ei saa kontrollida: inimlikud tunded ja inimlik rumalus, eriti kui ma tunnen end tarkade inimestena!
  Pole tähtis, kes on president, oluline on see, kes on teie peas kuningas!
  Sõda, pole kohta järelemõtlemiseks, surma ja hulluse ajastu!
  Hulluks lähevad vaid need, kel mõistus üle mõistuse!
  Auto ei ole lihtsalt transpordivahend, vaid luksus, millega ainult lollid koonerdavad!
  Kõige raiskavam majandus, et prestiiži pealt kokku hoida!
  Vahel kaotasime, vahel surime, aga venelased ei põlvitanud kunagi!
  Oskus asendab kvantiteeti, kuid kvantiteet võib oskusi vaid võltsida!
  - Terves kehas ja ambavaim - ja liha nõrkus - hing tuhmus!
  Veri särab nagu kuld, aga metallist hinged roostetavad sellest!
  Isegi kuld roostetab, kui sellest südant ei valata!
  Piinamine ei ole meelelahutus, vaid teenindussektori raske töö, milles kliendi haletsus saab teile saatuslikuks!
  Rikka mehe hing on isamaaline, mitte rohkem kui kuldmündi oma, kust nad võtavad ja jäävad selle juurde!
  Kuld on kollane kui riigireetmise värv, pehme kui oportunisti tahe, raske kui reeturi südametunnistus!
  Valu on nagu ämm, obsessiivne, vastik, ma tahan sellest lahti saada, kuid ... ilma selleta ei abiellu te võidukalt!
  Kui vaenlane ei alistu, hävitavad nad ta ja kui ta ei alistu, toob võidu leidlikkus!
  Vahet pole, kui vaenlase emased surevad, see on katastroof, kui meie isased on oma aju väänanud!
  Lahingus on lihtne, kui õppimine pole piin, vaid kasulik meelelahutus!
  Isegi Kristuse sõnade kohaselt otsivad tema teenijad midagi, mis teenib jumalakartmatut omavoli!
  Suur kapp kukub lärmakalt maha ja kõva au läheb sellele, kes selle maha lõi!
  Kui mask on osav, ei vaja me vabandust!
  Sagedamini voolavad punased jõed punaste kõnede ja mustade tegude tõttu!
  - Kes on määratud pussitamisele, ärgu värisegu nööri otsas!
  Nagu alati, selgus, aga nad ei tahtnud!
  Surm väärib paremat osa kui elu, sest selle kestus jätab võrreldamatult rohkem osasid valida! -
  Garantii annab garanteeritud röövitud!
  Kullast münt on pehme, kuid surmavam kui kuul, tabab otse südamesse ja viib aju välja!
  Tehnika on sõjajumal - ja selle sabotöör on ateist!
  Jumal lõi universumi kuue päevaga ja inimene maksab kogu igaviku minuti inimese loodud nõrkuse eest!
  Nad sisenesid villa peale, kuid tagasi ei tulnud köisraudteega!
  Jookse, aga ära jookse, tulista, aga ära tulista vastu, löö, aga ära löö vastu, ja mis kõige tähtsam, joo, aga ära joo end purju!
  Surnud eesli kõrvu pole kellelegi vaja, aga elava rebase kuulmine on kingitus neile, kes oma eesmärgi saavutamiseks eesleid ei vaja!
  Jalutage oma mõistust, jääte igavesti trampiks!
  Sõda on õhk kopsudele, kuid ainult segatuna binaarse gaasiga!
  Kui vaenlane ei taha alla anda ja ei tea, kuidas kaotada, siis me sunnime ta alla andma ja võõrutame võitma!
  Halvad inimesed armastavad musta maagiat, head halvad inimesed valget!
  Sõjas tapmine on protsessis raske, tajumisel vastik, aga kui vahva lõpuks! Nii et sõda toob hinge tervise, kehale karastuse ja rahakoti puhtaks!
  Mõnikord täidab sõda rahakotid suurepäraselt ja võrdeliselt voolanud vere täidlusega ja rikutud südame tühjusega!
  Kohustus Isamaa ees on punakas omakasupüüdmatu andumuse tasumisest!
  Sõda on katsumus tarkadele, karastav tugevatele, lõbus lollidele! -
  Naerualuseks olemine pole lõbus, teiste nutma ajamine pole igav!
  Hea joonlaud on nagu magus mesi, kõigepealt lakutakse seda, siis sülitatakse välja!
  Ja kuri valitseja, nagu koirohi, sülitatakse esmalt välja ja alles siis tallatakse!
  Jah, kuld on pehme, kuid läbimatu kilp on kergesti sepistatud!
  Kvaliteet kaalub alati üles kvantiteedi - ka odrapudru ookean pole kirvele takistuseks!
  Kurjus on jõudu täis, kui headus nõrgestab hirmu!
  Nali sobib kohale, lusikas lõunaks, aga abi on hädas!
  Sul võib vedada üks või kaks korda - ilma oskusteta läheb õnn käest!
  Kes poleks Lev Tolstoi, see kirjanduslik tramp!
  
  KUIDAS NAPOLEON LÄBI Kiievi MOSKVAS LÄKS
  Napoleon valis alternatiivse sõjaplaani Venemaaga. Ta läks Kiievisse ja alistas seal Vene väed. Ja ta lõi nuku Väike-Venemaa. Seejärel toimus sõda ning Valgevene ja Leedu ühinemine Poola hertsogkonnaga, mis nimetati ümber kuningriigiks. Austria sai ka osa Ukraina territooriumist. Lüüa saanud Venemaast sai väikeriik. 1815. aastal alustas Napoleon kampaaniat Türgi vastu.
  Võitis Osmanid ja vallutas Konstantinoopoli. Kreeka iseseisvus, Bosnia ja Hertsegoviina sai osa suurest Itaaliast, mille oleks troonile tõstnud Napoleon Bonaparte"i poeg. Rumeenia arvati Austria koosseisu, mistõttu oli keiser seotud Napoleoniga. Bulgaaria ja Serbia saavutasid iseseisvuse, nagu Albaania, kuid neist said Prantsusmaa vasallid.
  Ja Kreeka on formaalselt iseseisva Suur-Itaalia vasall.
  Türgis jäi Balkanile tegelikult vaid pealinn Istanbul koos väikese maatükiga.
  Sõda sellega aga ei lõppenud. Napoleon alustas sissetungi Marokosse ja Alžeeriasse. Kuid Briti laevastik segas prantslasi. Sõda Inglismaaga venis. Kuid geniaalsel Napoleonil õnnestus vallutada Gibraltar ja alistada britid oma kõrgemate jõududega maismaal.
  Pärast seda blokeerisid prantslased väina ja suutsid vallutada kogu Põhja-Aafrika, sealhulgas nii Egiptuse kui Sudaani. Võitluste ajal olid prantslastel maailma esimesed allveelaevad. Inglismaa hakkas kandma suuri kaotusi.
  Napoleoni kontrolli all on kogu Euroopa ja osa Venemaast. Ja Suurbritannia pole tema rivaal.
  Tasapisi said prantslased brittidest jagu. Nad ehitasid rohkem laevu, mille rahvaarv ja ressurss on kordades olulisem. Lõpuks, 1931. aastal, maabus Napoleon Suurbritannias ja pärast vägede väljatöötamist vallutas Londoni.
  Suurbritannia alistus ... Talle pandi peale tohutu austusavaldus ja kõik kolooniad said taas prantslasteks.
  Napoleon oli juba liiga vana ja saatis oma kindralid lahingusse.
  Prantsusmaa võitles USA ja Ladina-Ameerikaga, et säilitada arvukalt kolooniaid.
  Napoleon, kes oli elanud seitsekümmend aastat, mis pole suure geeniuse jaoks nii vähe, suri 1839. aastal üheksateistkümnenda sajandi standardite järgi. Tema poeg Napoleon II, pikk blond, kes ei näinud välja nagu oma isa, päris trooni kahekümne kaheksa aastaselt. Ja muidugi jätkas sõda. Kuigi üldiselt kolooniates.
  Lisaks oli Napoleon II-l huvitavaid ideid. Eelkõige korraldas ta referendumi ja ühendas Prantsusmaa, Itaalia ja Austria üheks osariigiks.
  Ja see pole ka halb ... Ja Preisimaal panid nad oma sugulase troonile.
  Ja Rahvaste Ühendust valitsesid Napoleoni ebaseaduslik poeg ja Poola Panna Valencia.
  Napoleon II väed lõpetasid lõpuks USA ja vallutasid täielikult nii Põhja- kui ka Lõuna-Ameerika. Siis tungiti Aafrikasse. See laienes Indiasse ja Hiinasse.
  1860. aastal toimus sõda Venemaaga. Seekord võeti Moskva ja Peterburi. Toimus rahvahääletus ja Venemaa kuni Vaikse ookeanini astus Rahvaste Ühendusse. Ja siis ühines Rahvaste Ühendus Prantsusmaaga. Siis oli juba sõda Hiinas ja dessant Austraalias ... Napoleon II valitses kuni 1883. aastani kuni suri seitsmekümne kahe aasta vanuselt, olles vallutanud peaaegu kogu maailma.
  Tema lapselaps Napoleon III tõusis troonile. Selle monarhi ajal lõppesid viimased sõjad lõpuks Jaapani, Filipiinide, teiste Aasia saarte ja maade, aga ka Uus-Meremaa vallutamisega.
  Maailmaimpeeriumi kujunemine sai lõpule... Napoleon Kolmandast sai sõdade ajaloo täitja.
  Ja nüüd oli inimkonnal üks tee kosmosesse.
  1917. aastal lendas esimene inimene kosmosesse. Ja 1922. aastal toimus lend Kuule. Ja 1930. aastal Marsile.
  Inimkond vallutas kosmose ... Kahekümnenda sajandi lõpuks olid inimasustused juba kõigil päikesesüsteemi planeetidel.
  Ja 2020. aastal algas esimene tähtedevaheline ekspeditsioon. Kohe startis seitse kosmoselaeva tähe Siiriuse poole, mis keerutas mitut planeeti. Ja üks neist oli elamiskõlbulik.
  Uus tähtedevahelise laienemise ajastu on sisse juhatatud.
  Ja väljend - minna Moskvasse läbi Kiievi, on saanud uue tähenduse.
  
  KOLME TELJE VIGA PARANDATUD
  Hitler ei muutnud triviaalselt neljandat tankiarmeed Kaukaasiaks. Ja selle tulemusena suutsid natsid Stalingradi kohe vallutada. Veidi varem enne seda oli Jaapan võitnud Midway lahingu ja vallutanud Hawaii saarestiku, domineerides täielikult Vaikse ookeani üle.
  Ka Rommel ei teinud pausi, pärast Tolbuki kukkumist ega lubanud brittidel kaitsesse asuda, alistas ta nad Egiptuses täielikult. Pealegi suutsid Rommeli väed kohalike elanike toel vallutada nii Iraagi kui Kuveidi.
  Stalin püüdis Iraaki tagasi vallutada, kuid ka Türgi astus sõtta Kolmanda Reichi poolel. Ja selle tulemusena langes NSVL kahekordse löögi alla. Mis seejärel sai Kaug-Idas kolmekordseks ja avas teise rinde ja Jaapani.
  Kasutades hetke ära, läksid sakslased Kaspia mere äärde ja lõikasid Kaukaasia maismaad pidi ära.
  Selle tulemusena muutus sõja käik. NSV Liit oli sunnitud kasutama osa oma vägedest, et hoida Kaug-Ida jaapanlaste eest. Ja sakslased läksid probleemideta edasi. Türklased võtsid Jerevani, Batumi ja teised linnad liikvele ning murdsid kaitsest läbi ja lõhki.
  Nii sakslased kui ka jaapanlased liikusid edasi. Samuraid suutsid Vladivostokis Nõukogude laevastikku üllatada ja uputasid selle ilma tseremooniata. Ja nad vallutasid suurema osa Mongooliast.
  Uueks aastaks vallutasid natsid kogu Kaukaasia, sealhulgas Bakuu.
  See oli kõlav võit ja purustav löök NSV Liidule. Stalin ehmus, kuid ei saanud midagi teha.
  Talv oli rahulik. Alles üritati Leningradi deblokeerida, kuid see ei õnnestunud. Sakslased tõmbasid lisajõude ja suutsid rünnaku tõrjuda.
  Märtsis üritasid nad keskuses rünnata, kuid rünnak löödi uuesti tagasi ...
  Mai lõpus täiendasid sakslased tänu totaalsele mobilisatsioonile oma vägesid, tõmmates üles võimsamad ja kaasaegsemad tankid: Panther, Tiger, Lion ja Ferdinand. Ja nad alustasid rünnakut koonduvates suundades Rževi küljelt ja rinde põhjaosast, püüdes moodustada pada.
  Samal ajal ujutasid natsid ka Saratovisse. Nad ründasid Stalingradist.
  Lahingus ilmus "Lõvi" - väga võimas tank, mis kaalub üheksakümmend tonni. Selle masina kere esisoomus oli sada viiskümmend sentimeetrit ja küljed kaheksakümmend kaks millimeetrit nõlvade all nagu "Panther". See oli väliselt sarnane Pantheriga, ainult suurem 105 mm kahuriga 70 EL pikkuse kaliibriga.
  Kere otsmik oli väga tugevalt kaitstud - 240 mm kallakute all.
  Tankil "Lion" oli võimsam mootor tuhande hobujõuga ja kiirus umbes kolmkümmend viis kilomeetrit tunnis.
  Üldiselt pole auto päris edukas, kuid see on otsmikus väga hästi kaitstud.
  Praktilises mõttes on Tiger hea. Panther, kuigi kiirem, on vaid 40-millimeetriste külgsoomustega üsna nõrk ja isegi nelikümmend viis suudab seda taluda.
  Üldiselt on sakslased väga tugevad. Nad suutsid neljakümne teisel aastal suuri kaotusi vältida ja nende armee on suur ja ainuüksi Wehrmachtis ületas diviiside arv koos välisriikide diviisidega kolmesaja viiekümne piiri. Lisaks satelliitide väed.
  Hispaania ja Portugal astusid avalikult sõtta Kolmanda Reichi poolel.
  Ja Saksa väed vallutasid Gibraltari ja hakkasid üle Aafrika edasi liikuma.
  Itaalia tegi täiendavaid mobilisatsioone ja saatis rohkem vägesid. Ka Türgi mobiliseeris, nagu ka araablased. Jaapan tungis idast sisse.
  Kolmas Reich oli ka jalaväe arvult suurem ega jäänud tehnika poolest alla. Sakslastel oli õhus ka palju lennukeid. Ilmusid ME-309, millel oli enneolematu relvastus, ja Focke-Wulf kuue õhkrelvaga.
  Saksa ässad domineerisid.
  Eriti Marseille. Kolmesaja allatulistatud lennuki eest saab ta taas Raudristi Rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja briljantidega. Ja viiesaja eest pälvis ta esimese sellise taseme autasu, Raudristi Rüütliristi ja kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantide.
  Marcel sattus idarindele ja võitles seal nagu saatan.
  Stalin pani talle pähe saja tuhande kuldrubla suuruse tasu. Ja seal oli sõda.
  Sakslased suutsid muidugi Nõukogude kaitsest läbi murda ja võtsid Saratovi ja ühendasid katla Rževist põhja pool.
  Lahingutes paistis silma eriti Gerda tankimeeskond.
  Paljajalu blond tulistas oma sarlaki rinnanibuga Pantheri kahurist ja kostis:
  Me võtame Moskva!
  Charlotte peksis ka vaarika nänniga, torkas läbi Nõukogude vägede auto ja säutsus:
  Me kõik võidame!
  Christina andis vaenlasele välja, vajutades oma rubiinist nibu nööbile ja kägistas:
  - Püha Venemaa eest!
  Magda võtab selle ja lööb Nõukogude tanki, rebib selle torni küljest lahti ja piiksub:
  - võimsa jõu nimel!
  Nii kaklesid tüdrukud ja väga agressiivselt.
  Siin on mõned lahedad naised...
  Juuli lõpus algas sakslaste pealetung Moskvale. Samal ajal ründasid natsid lõunas Kuibõševi.
  Toimusid ägedad lahingud.
  Jõud on muidugi ebavõrdsed, kuid Kuibõšev on hästi kindlustatud. Pean ütlema, et Moskva on samuti tugevalt kindlustatud, nagu ka lähenemised sellele. Igal juhul on seal võimsad kindlustatud tsoonid ja siilid ja kaevikud ja terved võimsad kindlustatud alad.
  Sakslased viskasid rünnaku - sada viiskümmend diviisi. Paljud neist on võõrad ja väikese surmava jõuga.
  Lahingutest võtsid osa nii kõige esimene "Tigers" -2 kui ka tank "Maus". Lahingud näitasid, et esimene tank polnud siiski halb, kuid Maus oli liiga raske ja seda polnud kerge transportida.
  Sellist tanki pole aga sugugi lihtne välja lüüa. Ja sakslased kiilusid Punaarmee kaitsesse.
  Natsidele oli see üsna raske. Aga nad on tugevad nii arvult kui tehnikalt.
  Kasutati ka esimesi Yu-288 pommitajaid. Selline masin on väga tugev ja kiire, kandes kuni kuus tonni pomme.
  Sakslased olid tugevad... Marseille seitsmesaja viiekümne allatulnud lennuki eest sai ainulaadse autasu: Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja temast sai tõeline superlegend.
  Sakslased domineerisid enesekindlalt taevas ja Jaapan edenes idast.
  Samuraid kõik pärlid ja pärlid. Ja nende lennukid pommitati. USA ja Suurbritannia olid passiivsed. Ja nad tegutsesid ettevaatlikult.
  Jaapan kasutas lahingutes märkimisväärseid jõude. Ja ta lükkas ...
  Augustis vallutasid sakslased Kalinini linna ja lähenesid Mozhaiskile, kõige kindlustatud kaitseliinile.
  Samal ajal arenesid lahingud Tula pärast. Kuni Moskva jäi kõik sada kilomeetrit.
  Veronica, Oksana ja Nataša lahkusid koos teiste tüdrukutega ümbruskonnast. Tüdrukute pataljon sai käsu tagaküljele taanduda, kuna sõdalastel tankitõrjerelvi praktiliselt polnud. Stalenida Pavlovnal oli sõjakogemus, olles Hispaanias vabatahtlik. Peale ülejäänud sõja kogemuse. Ja ta mõistis, et punased väed ei suutnud suurte kasside sarja tankidele vastu seista. Tüdrukud lõid aga nokauti mitu transportijat, kuid ise said kahju.
  Nüüd läks pataljon laiali ja taganes.
  Saapad jalast visanud Veronica, Oksana ja Nataša lahkusid paljajalu ja heledates pluusides. Nõukogude väed ei ole valmis raskeid tankikolonne tagasi tõrjuma. Ja tankist E-50 pole lihtsalt midagi läbi murda. Ainus võimalus on rööpad kahjustada. Kuid selles masinas asuvad rullid eraldi kärudel ja neid on väga raske keelata.
  Tüdrukud liikusid läbi metsa itta ja väikestes rühmades. Nad nägid väga liigutavad välja. Nad keerasid püksid üles ja ainult heledates särkides. Pikad, blondid, kergelt lokkis juuksed langesid alla. Paljad jalad on muru juures mõnusalt kõditavad ja vahel tulevad ka konarused vastu. Kõik tundub äärmiselt erootiline. Rinnad paistavad läbi õhukeste särkide.
  Palja jalaga muru riisudes ütleb Veronica nördinult:
  - Kurat, sõda on just alanud ja juba peate taganema!
  Oksana, kelle blondid juuksed olid kergelt punakad, hambaid irvitades vastab:
  - Ja mul polnud erilisi illusioone! Hitler vallutas peaaegu kogu maailma... Proovi sellise hordiga, et saad hakkama!
  Nataša raputas oma lumivalgeid juukseid ja ütles:
  - Kõik tahavad meeldida... Nendega on raske toime tulla! Ustav olla pole lihtne!
  Veronica noogutas. Ta juuksed on nii kuldsed ja ilusad. Ta on suurepärane.
  Kuid Victoria jõudis neile järele. Punajuukseline tüdruk. Juuksed on nagu tuli. Ja nii tabav. Tuul puhus ja tundub, et proletaarse lipu lehvimas, selline leekiv karv.
  Victoria võttis särgi seljast ja paljastas torso. Rinnad olid täis, rinnanibud helepunased, nagu moonid. Ilus sõdalane. Ja tema tugev, treenitud keha on paljastatud.
  Nataša itsitas ja paljastas ka oma torso ning märkas:
  - Ja meie kehad on ilusad ... Oleme lihtsalt amatsoonid!
  Veronica raputas pead.
  - Kas pole liiga radikaalne - paljastada rindkere! Peate järgima sündsuse reegleid!
  Victoria raputas pead ja raputas oma punaseid kiharaid.
  - Kommunistlikus ühiskonnas - moraalireeglid, mõiste on suhteline. - Tüdruk raputas oma paljaid rindu, tema sarlakid nibud särasid väga võrgutavalt. - Alasti olemine pole patt. Täpsemalt öeldes on patu mõiste preesterlik, aga meie usutunnistus on vabadus kodanlikust moraalist!
  Nataša kinnitas oma lopsakat ja elastset rinnapartii raputades:
  - Loodusele lähemale! Loodusele lähemal! Ja loomulik alastus!
  Ka Oksana naeratas ja paljastas torso. Tegelikult suvekuumuses kui mõnus on, kui rinnad on paljad. Ja tuul puhub neid. Ilus tüdruk ja alastus on tulemas. Kõik tüdrukud on sportlikud, figuuridega, sõdalaste alasti kehad näevad välja väga harmoonilised.
  Ilusad tüdrukud kõnnivad mööda teed. Nad on nii jumalikud ja väga atraktiivsed.
  Veronica säutsus pead raputades.
  Kuid see pole üldse esteetiliselt meeldiv!
  Victoria raputas eitavalt pead.
  - Mitte! Meil on suurepärased kehad! Ja me näeme alasti lihtsalt suurepärased välja!
  Nataša noogutas ja püsti hüpates ütles:
  - Alasti oli hea olla ... Siia tuli Iljitš relvaga!
  Oksana silitas tema rindu ja kilkas:
  - Tegelikult on mu büst super!
  Victoria laulis entusiastlikult:
  - Oh, tüdrukud, ja me oleme röövlid! Rahakotid, rahakotid ja rahakotid! Nägime dollareid - kullamägesid!
  Nataša, raputades oma paljaid rindu, laulis naeratades:
  - Varem olid nad alasti, paljajalu, halvad!
  Ja nad puhkesid neljakesi naerma. Tüdrukud lõid palja jalaga, tõstsid paljaid kontsi. Ilusad sõdalased. Nende taga on seljakotid ja PPSh ründerelvad. Armsad sõdalased, väga imelised.
  Veronica ütles vaikselt:
  - Jumala ees oleme me kõik võrdsed ... Ja me peame vastama rüvetamise eest!
  Nataša itsitas ja vastas täie otsustavusega:
  - Jumalat pole olemas! See on muinasjutt!
  Victoria, raputades oma alasti päevitunud rindu, hüüatas entusiastlikult:
  - Jumala leiutasid selle maailma võimsad, et hoida inimesi alluma!
  Veronica raputas eitavalt oma kuldset pead.
  Kes siis universumi lõi?
  Victoria itsitas ja vastas:
  - Universumid ise kasvavad nagu lehed puul. Nad kasvavad välja eimillestki. Kui kaugel lõpmatus hakkas universumis puu nullist kasvama ja sellest ajast peale on tekkinud palju universumeid.
  Nataša itsitas ja ajas keele välja ning märkis:
  - See on kuum! Kas me saame püksid ära võtta?
  Victoria toetas ideed:
  - See on suurepärane idee!
  Ja kõik kolm tüdrukut said üksmeelselt pükstest lahti, jäädes aluspükstesse. Ja millised tugevad ja lihaselised kehad neil on. Lihtsalt suurepärane ja vigurlend.
  Oksana laulis mõnuga:
  - Prussal on antennid, tüdrukul paljad aluspüksid!
  Ainult Veronica jäi üles keeratud pükstega ja särgiga. Ta vastas etteheitvalt:
  - Ei ole hea nii alasti olla! Mis siis, kui nad meid näevad!
  Nataša itsitas ja vastas:
  - Ja las nad isegi näevad! Mulle meeldib mehi erutada!
  Victoria itsitas, raputas peaaegu paljaid reisid ja vastas:
  - Mehed on jaburad - lihtsalt saast!
  Ja tabas palja jalaga värsket seent, lisas ta:
  - Kui tore on võtta täkk ja sellega sõita!
  Oksana märkis naeratades:
  - Kui nad sind paitavad, on see tore... Eriti kui mehed on noored, nägusad...
  Nataša tuletas tüdrukutele meelde:
  - Pea meeles, me püüdsime poisi kinni. Suurepärane laps ja kindlasti on tal suurepärane täiuslikkus üle oma aastate!
  Victoria lakkus oma huuli ja ütles ihaga hääles:
  - Tore oleks seda kontrollida!
  Veronica haukus nördinult:
  - Milliseid vastikuid asju sa räägid! Inimeste tunnete üle ei saa niimoodi nalja teha! Eriti kui tegemist on saksa keelega, aga poiss!
  Oksana itsitas ja vastas:
  - Vabandage, aga mu süda on nii paha...
  Nataša kinnitas kergesti:
  - Sakslased liiguvad edasi ja ma tahan unistada millestki heast! Näiteks poiste kohta!
  Victoria soovitas naerdes:
  - Ja mis siis, kui sa tõesti mehed kinni püüad? See oli nii vahva!
  Veronica vastas karmilt:
  - Naisi kaunistab tagasihoidlikkus, mitte üleolev ahistamine!
  Victoria raputas oma tulist pead eitavalt. Ta lõi oma paljaid jalgu ja haukus:
  - Mitte! Pole lihtsalt suuremat naudingut, valides ise mehe ja tirides ta voodisse. Punajuukseline kurat raputas oma vaskpunaseid kiharaid ja jätkas. - See on selleks, et end naudingu huvides põõsastesse sättida, mitte minna mööda vahekäiku.
  Veronica ütles karmilt:
  - Põhjuseta seks on lolli tunnus! - Ja lisas. - See on vastuolus kommunistliku moraali normidega!
  Victoria ei nõustunud:
  - Lenin ise ütles - naised peaksid olema ühised!
  Nataša itsitas ja märkis:
  - Noh, ma ei saa öelda, et oleksin meestele niimoodi visanud, aga tore on aktiivset rolli mängida! Kui sulle endale meeldib valida, kellele lüüa! Aga meie poolt see nii ei lähe.
  Victoria noogutas nõustuvalt.
  - Jah, meil on ainult tüdrukud... Aga sa saad üle aia! - piiksas tüdruk suurest mõnust. "Poisid, mužikad... Meie mužikad roomavad innukalt kõhu peal!"
  Veronica raputas eitavalt pead.
  - Ei, Lenin pole seda kunagi öelnud!
  Nataša hüüdis protestiks:
  - Ei, täpselt nii ütles Vladimir Iljitš! Kommunismi ajal on kõik ühine, ka naised!
  Victoria itsitas ja pomises:
  - Naised on head... Mehed on veel paremad! Eh, et olla kinni võetud, saada seal terve seltskonna poolt vägistatud.
  Tüdrukud naersid ühehäälselt. Ja Victoria lisas muiates:
  - Ja siis peksid nad teda püssipäradega! Ja kontsad oleks pehme leegiga põlema pandud ja korbiidiga üle puistatud!
  Nataša lõi palja jalaga vastu muhku ja kostis:
  - Kontsadel on hea meel, kui neid bambusega pekstakse! Siin Hiinas peksti tüdrukuid ja poisse pulkadega nende paljaste taldade peal. Ja neile meeldis see!
  Victoria laulis isuga:
  - Milline piinamine Hollywoodis! Ainult kassid, mitte inimesed!
  Veronica märkis targalt:
  - Siin lähete põrgusse ... Teid piinatakse ja teie kontsad põletatakse mitte ainult bambuse, vaid ka kuuma rauaga!
  Nataša laulis rusikasid tugevalt kokku surudes:
  - Must ronk järgmises väravas!
  Victoria, raputades oma paljaid rindu ja punaste nibudega, jätkas:
  - Häll, käerauad, rebenenud suu!
  Oksana, kelle rinnad on samuti alasti ja puusad värisevad, vastas:
  - Mitu korda pärast võitlust mu pea!
  Veronica toetas impulssi, trampides paljaid jalgu:
  - Ma lendasin rahvarohkest hakkimisplokist kuhu ....
  Nataša hüüdis raevukalt paljaid rindu raputades:
  - Kus on kodumaa! Las nad karjuvad inetult!
  Victoria peksas ja kilkis, väänades puusi, mida katsid vaevu läbipaistvad aluspüksid:
  - Ja ta meeldib meile, isegi kui ta pole ilus!
  Oksana susises oma paljaid päevitunud põlvi tõmbledes:
  - Usaldavad pätid!
  Veronica ütles ohates:
  - Oleme Nõukogude piirivalvurid. Ja me räägime nagu tara hoored. Kas on võimalik...
  Victoria laulis vastuseks:
  - Aitäh, Stalin, juht! Lollide tühjade silmade jaoks! Selle eest, et me oleme nagu täi, ei saa te elada!
  Nataša ähvardas punast kuradit rusikaga:
  - No, sa ei ole hurt! Olete spetsiaalses jaotises!
  Victoria ütles enesekindlalt:
  - Varsti tulevad sakslased Moskvasse ... Ja juba võetakse Stalin puuri!
  Oksana itsitas ja vaidles vastu:
  Kas te arvate, et sõja tulemus on iseenesestmõistetav?
  Victoria vastas üsna tõsiselt:
  - Kuidas muidu? Hitleril on peaaegu pool maailmast okupeeritud, lisaks Jaapan ja selle kolooniad. - Tüdruk trampis vihaselt oma graatsilise palja jalaga. - Ja meil pole isegi korralikke tanke! KV sari on autode paroodia. T-34 on selgelt liiga väike. Aga tavalist tanki pole loodud! Ja soomust läbistavad kestad on hullemad kui Saksa omad!
  Nataša ohkas raskelt ja urises:
  - Peame sellega leppima! Paraku on meie tankid ikka nii ebatäiuslikud. Aga KV? Jah, nad lähevad katki...
  Tüdrukud vaikisid ja nende mängulisus langes.
  Tõepoolest, juba sõja esimesed tunnid näitasid, et T-34-76-l pole täiesti töökindlat käigukasti ja veelgi enam KV seeriat. Ja mis on halb, mida raskem on paak, seda nõrgemini see on liikumiseks kohandatud. Ja 200 mm esisoomust ei piisa isegi Panther-2 88 mm püstoli kestade hoidmiseks, mitte aga Tiger-3 oma.
  Nagu ootamatult selgus, on Saksa autodel esisoomuselt ja löögivõimelt suurusjärgu võrra tugevam. Ja nõukogude tehnoloogia on selgelt läbi kukkumas.
  Jah, oli "Panther" -2 masin, millele pole võrdset ja hävitagem kõik. Sa ei saa tanki niimoodi peatada.
  Septembri lõpus asusid sakslased Moskvat ümber piirama. Nad tegid selle kapitaalremondi.
  Sügis oli kuiv ja soe ning oktoobri alguses olid natsid juba asunud näpitsaid pingutama, ähvardades Moskva vallutamisega ümbruskonna sulgeda.
  Piloot Marseille sai tuhande allatulistatud lennuki eest eriauhinna - hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi tähe.
  Ja see on lahe.
  Ja teised masinad olid nüüd lahingus.
  Gerda tankimeeskond paistis lahingutes silma. Tüdrukud võitlesid "Pantril" -2. Sellel masinal oli kitsas torn, madalam siluett ja esikaitse, mis oli võrreldav Tiger -2-ga, mille kaal oli kaheksateist tonni võrra väiksem ja samaväärse 900 hobujõulise mootoriga. Ja see tähendab paremat sõiduomadust. Ameerika kasutas pikka Shermani. See tank suutis tungida ainult sakslaste poolele ja sai löögi kolme ja poole kilomeetri kauguselt.
  "Panther" -2 on järk-järgult asendamas tavalist "Panther". Aga siiani on viimane auto päris hea. Selle esisoomus on üsna võimeline hoidma varasemate Shermani mudelite mürsku, samas kui uuemad tüübid suudavad tungida vaid lähedalt. Ja Pantheri 75-millimeetrine relv ise viib Nõukogude auto kahe kilomeetri kaugusele ja on kiirem kui 88-millimeetrine, mis on praktikas palju parem. Tõsi, otsmikus asuv Panther-2 on üldiselt läbimatu isegi USA-s 90-millimeetriste relvadega iseliikuvatele relvadele ja see on muidugi praktiline.
  Gerda sihib märklauda paljaste varvastega ja tulistab. Siis ta karjub:
  - planeedi suuruse eest kogu maailmas!
  Ka Charlotte tulistab, tabab täpselt Nõukogude vägesid ja möirgab täiel rinnal:
  - Au meie edule!
  Christina, tulistades vaenlast paljaste varvastega ja lööb teda hästi sihitud mürskudega, hambaid paljastades, ütleb:
  Au Kolmandale Reichile!
  Magda tulistab ka paljaste varvastega ja ütleb mõnuga, pilgutades oma sõpradele:
  - Aaria ideede ja nende võidu eest!
  Naissõdalased töötavad tanki kallal ja "kolmkümmend neli" ei tõmba neile vastu. Ja IS-1 tankid on veelgi hullemad. Raske KV-16 üritab Saksa üksuste vastu edasi liikuda. Kuid tüdrukud torkavad seda ka oma kaugrelvaga läbi. Ja Nõukogude tankist on alles vaid killud, kuna lahingukomplekt plahvatab.
  Lihtsal "Pantril" võitleb Jane Armstrongi meeskond. See vapper tüdruk Suurbritanniast kogub enesekindlalt arveid.
  Venelasi paljaste varvaste abil tulistav Gringeta kriuksub:
  - Au Suurbritannia ajastule! Au!
  Monica, samuti kriuksuv, saadab surmakingitusi, paljaste varvastega ja kriuksub:
  - Valitse Britannia, lõputud mered, meist ei saa kunagi orjad!
  Malanya tulistas ka kordamööda Pantheri kahurit, torkas läbi kolmkümmend neli ja siristas:
  - Kuningliku kommunismi eest!
  Ja tüdrukud on rahul. Ja nii kuulsalt võitsid nad Punaarmeed.
  Juba lõunas vallutasid natsid kohalike elanike toel Penza. Koos jaapanlastega möödusid nad Baikali järve laiusest ja võitlevad Kamtšatkal.
  Seal võitlevad ka kaunitarid Tiger-2 tankil Agata, Adala, Angelina, Andriana. Neli tüdrukut peksavad vaenlast oma tapamasinast. "Tiger"-2 sülitab välja surmakingitusi ja hävitab Nõukogude üksused.
  Paljaste varvastega tulistav Agatha möirgab:
  - Kolmanda Reichi jaoks! Ja pilgutab silma.
  Adala tulistab ka, vajutades oma helepunast nibu ja sipleb:
  - Aaria lippude eest!
  Tüdrukud käituvad kolossaalse agressiivsusega.
  Ja nüüd sisenevad Saksa väed Türkmenistani. Ja novembris 1943 võtavad nad pealinna Ashgabati.
  Rünnak on käimas, kasutades tehnoloogiat. Võimsad "Sturmtigerid" viskavad välja kolmsada kilogrammi kaaluvaid reaktiivpomme. Ja nad hävitavad koos Vene vägedega maju.
  Kostab sireen. Jah, Hitleri armee näitab hävitamises kõige kõrgemat vigurlendu.
  Saksa tüdruk Eva säutsus:
  - Tuleb kuluga kõne!
  Helga võitleb lennukil TA-152. Ta viskab lennukimürske maapealsetele sihtmärkidele, tabades kolmkümmend neli ja keveshki. Ja ulub endamisi:
  - Olen aaria sõdalane ja minust saab superklassi tüdruk!
  Ja nüüd tabati sellega veel üks Nõukogude tank. Tüdruk peab ütlema, et võitleb ja ainult tema munad on lahedamad.
  Ka Gertrud saadab oma paljaste varvaste abil surmava tühjenemise, mille mõrvarlik tormiväelane tabab vaenlast ja kiljatab:
  - Au aaria kommunismi ideedele!
  Siin võitlevad sõdalased ja kuidas nad kõike lahendavad.
  1943. aasta detsembris vallutasid sakslased Moskva peaaegu täielikult ja sisenesid vägedega Gorka ja Kaasani oblasti territooriumile. Lahingutes osalesid ka iseliikuvad relvad E-10. See iseliikuv relv oli suurepärane ja seda lasti välja korraga kahes versioonis. Esimene kaalus kümme tonni, eesmise soomuse paksus 60 mm, külgsoomus 30 mm ja mootor nelisada hobujõudu. Madal, 1,3 meetri kõrgune ja ainult kaks meeskonnaliiget, 75 mm püssi ja 48 EL tünnipikkusega, väga liikuvad. Ja raskemad iseliikuvad püssid-15, kaal kuusteist tonni, esisoomus 82-millimeetrine suure kaldega, külgsoomus 52-millimeetrine ja püstol 75-millimeetrine ja 70 EL tünnipikkus nagu Panther ja mootor 550 hobujõudu.
  Uued iseliikuvad relvad jäid Saksa sõjaväe sõiduomadustega ja nende relvadega üsna rahule.
  E-15 peal võitlesid kaks tüdrukut: Frida ja Kaissa. Nad tulistasid kahurist paarkümmend lasku minutis. Nii ilusad bikiinides tüdrukud.
  Frida tulistas IS-1 tanki, läbistas selle esisoomuse ja kostis:
  - Aaria ideede jaoks!
  Ja paljaste varvastega vajutas ta Kolmanda Reichi armee ühe kõige esimese juhtkangi nuppe.
  Lupanula ja Caissa paljaste varvaste abil, lüües vaenlast kolossaalse täpsusega. Ja ta kostis:
  - Au aaria vennaskonnale!
  Sellise tüdrukuga võitlemine. Suure sõidu ja ambitsiooniga.
  Ja sõdalased koristavad saaki šaakalite tegevusega.
  Kuid eriti huvitav on vangistatud tüdrukuid piinata, see on nende kõige agressiivsem ja lemmik ajaviide.
  Frieda märkis hambaid viristades:
  - Piisab, et elada seaduste järgi,
  Andsid Aadam ja Eeva...
  Nag, me ajame lugusid,
  Vasakule, vasakule, vasakule!
  Caissa kinnitas agressiivselt:
  - Vasakule, vasakule, vasakule!
  Ja ta vajutas ka paljad varbad juhtkangi nuppudele ja tabas vaenlast tabavalt.
  Fritz võitles ... Albina ja Alvina on juba ületanud viissada allatulnud lennukit. Sellised sõjakad tüdrukud osutusid. Ja nad läksid oma sõjakuse ideega kaugele.
  Vene lennukit paljaste varvaste abil alla tulistanud Albina ütles:
  - Püha Preisimaa eest!
  Vene autot lammutav Alvina, samuti paljaid varbaid kasutades, haukus:
  - Suurele isamaale!
  Unikaalselt võitlevad tüdrukud siin ja löövad vaenlasi väga hammustavalt välja.
  Uus aasta juba käes... Moskva hoiab endiselt kinni blokaadirõngas.
  Väike paus 1944. aasta märtsini.
  Ja kevadel läks veidi soojemaks ja sõjategevus jätkus uue jõuga.
  Lahingutes osales ka Lev-2, see on esimene seeriatank, milles sakslased kasutasid mootori ja käigukasti asukohta koos ja tanki ees - ühes plokis. Ja torn viidi tagasi. Tulemuseks oli mugavam auto, madala silueti ja kitsa torniga. Lion-2 kaotas märkimisväärselt kaalu ja lisas soomuse suurema kalde tõttu otsmikukaitset. See tank on muutunud kaalult kergemaks kui Tiger-2, mis tähendab, et see on võimsate relvadega mobiilsem.
  Kolmandas Reichis täies hoos toimus uue peatanki E-50 projekteerimine. Auto läbis mitmeid muudatusi: paigaldati kitsas ja väiksem torn. Šassii vahetamine kergema ja lihtsamini valmistatava ja remonditava ning parema murdmaavõimega vastu. Mootori ja käigukasti asukoht koos ja risti ning käigukast mootoril. Tanki kõrgust vähendati alla kahe meetri. Ja see masin kaalus Tiger-2 soomuse paksusega vaid nelikümmend viis tonni. Samal ajal oli tal võimsam kuni 1200 hobujõuline mootor ja tugevamad relvad - 88-mm kahur tünni pikkusega 100 EL ning suurenenud hävitav jõud ja täpsus.
  See tank, nimega "Panther" -3, pidi seeriasse minema. Ja tema relv oli varustatud hüdraulilise stabilisaatoriga. Sellisest tankist pidi saama peamine keskmine tank. Ja pooleli oli ka E-75 arendus. See masin oli veelgi paremini kaitstud: 250 mm esisoomus ja 170 mm külgsoomus koos veelgi võimsama ja soomust läbistava 105 mm ja 100 EL kaliibriga püssiga. Plaanis oli hoida kaalu seitsmekümne tonni piires ja liikuvuse säilitamiseks panna 1500 hobujõuline mootor. Sellest tankist pidi saama Kolmanda Reichi peamine rasketank. Ja seda plaaniti nimetada: "Tiiger" -3. Need on uue põlvkonna tankid ja juba tulevaste sõdade jaoks USA-ga.
  Siberis läksid tõelised lahingud lahti alles 1944. aasta suvel, kui rullusid lahti viimased lahingud Venemaaga.
  Taevas võitlesid ka Saksa reaktiivhävitajad. HE-162 on kergem, kergemini valmistatav ja manööverdatav ning läbis edukalt tuleristimise.
  ME-1010 ilmus ka tiibadega, mis muutsid pühkimist. Kuid selle puuduseks olid kõrged nõuded pilootide kvalifikatsioonile. Ja selle asemel eelistati seerias TA-183.
  Suuri lootusi pandi arenenumale ME-262 X-le, mis paistis silma suure kiirusega üle 1100 kilomeetri, viie õhukahuriga ja parema manööverdusvõimega pühitud tiibadega.
  Juulis said selle modifikatsiooni kaks esimest lennukit Albina ja Alvina ...
  Selleks ajaks olid sakslased juba Tšeljabinski ja Sverdlovski ümber piiranud. Sajad tuhanded Nõukogude väed alistusid.
  Albina tulistas õhust Vene tankide pihta, läbistas nende katused ja möirgas:
  - Au aaria unistustele!
  NSV Liidu piloote maha löönud ja paljaste varvaste abil uude maailma saatnud Alvina kilkas:
  - Suur-Preisimaa eest!
  See tüdruk on nii võitlev ja ka tankid tulistavad aktiivselt alla.
  Gerda ja tema tankimeeskond on tipus. Nad juba tulistavad Sverdlovski äärealasid.
  Gerda tulistas paljaste varvastega ja säutsus:
  - Kas kommunismi saab ehitada?
  Charlotte vajutas palja kannaga pedaali ja muserdas venelasi ning lisas:
  - See on võimalik ja vajalik!
  Christina, tulistades vastaste pihta suure täpsusega ja tulistades paljajalu, kilkas:
  - Meie isamaa eest!
  Vaenlase pihta tulistades ja Nõukogude relvad lõhki rebides hüüdis Magda:
  - Meie ema jaoks!
  Tüdrukud tulistasid kõik kestad ... Ja kui neid täiendati lahingukomplektiga, hakkasid nad rääkima.
  Gerda märkis vihaselt:
  - Kõik impeeriumid varem või hiljem lagunesid. Usun, et meie omaga seda ei juhtu!
  Charlotte polnud sellega päris nõus:
  - Ja kus on garantii, et pärast Hitlerit ei alga võimuvõitlus ja Kolmas Reich ei lagune?
  Christina märkis üsna loogiliselt:
  - Peaasi on ideoloogia... See teeb meid tugevaks!
  Magda kinnitas paljajalu trampides:
  - Ja ühendatud!
  Charlotte märkis ratsionaalselt:
  - Aga ikkagi, üks võitleb võimu pärast ja siis teine ja pärast teda kolmas. Nagu Rooma impeeriumis, kui Julius Caesar esmakordselt tapeti ja seejärel Augustani dünastia katkes. Ja Rooma impeeriumis saabus kolossaalsete erimeelsuste ja lõhede aeg.
  Gerda nõustus sellega:
  - Jah, keisrid hakkasid muutuma nagu kindad ja Rooma impeerium kukkus kokku. Midagi universaalset ei olnud võimalik luua!
  Christina märkis naeratades:
  - Me vajame jõu pöörlemissüsteemi! Selline süsteem, mis tagaks meile stabiilse arengu ja ohtliku võimuvõitluse puudumise!
  Charlotte kehitas õlgu ja märkis:
  - Ainult katoliku kirik suutis säilitada enam-vähem stabiilse võimusüsteemi ilma lõhenemiste ja lagunemisteta ning ükski antipaavst ei suutnud seda takistada.
  Magda märkis naeratades:
  - Aga see on tõsi! Katoliiklased on kirikulõhest hoidunud peaaegu kaks tuhat aastat... Kuigi mõnikord toimusid riigipöörded ja paavstid tapeti või võeti vangi. See räägib millestki stabiilsest ja püsivast Vatikani süsteemis.
  Gerda märkis naeratades:
  - Loodame, et füüreri geenius ütleb meile väljapääsu ja me ei jaga Vana-Rooma kohtunikku!
  Pärast Sverdlovski ja Tšeljabinski langemist peatas Stalin lootusetu vastupanu.
  Ja 2. septembril 1944 allkirjastas ta tingimusteta alistumise lepingu. NSV Liit nõustus veel okupeerimata alade okupeerimisega ja suveräänsusest loobumisega.
  Saksamaa ja selle satelliidid said kontrolli all tohutu territooriumi.
  Kuid Suurbritanniaga oli ikkagi probleem.
  Sakslased alustasid pealetungi Aafrikas. Samal ajal tabasid metropoli reaktiivlennukid ja FAA raketid.
  Suurbritannia ei suutnud kolooniaid kaitsta. Ja kaotas kiiresti kontrolli Aafrika üle.
  Churchill suri juulis 1945. Ja Suurbritannia uus juhtkond palus rahu mis tahes tingimustel.
  Hitler nõudis alistumist. Suurbritannia keeldus. Ja Saksa väed maandusid kõhklemata väed.
  Ja augustis vallutati Inglismaa. Ja siis Iirimaa.
  USA ei tahtnud ilma brittideta sõdida. Ja nad ei suutnud teha aatomipommi.
  Hitler tahaks sõdida, aga USA-d on ookeani tagant raske kätte saada. Ühesõnaga, nad otsustasid rahu sõlmida. Kuid Ameerika pidi avaldama austust Kolmandale Reichile.
  Lisaks said sakslased õiguse baasidele Ladina-Ameerikas ja võtsid endale Panama maakitsuse. Ja see osutus suurepäraseks.
  Hitler sai kõik, mida tahtis... Kuid ta ei suutnud paigal istuda. Eelkõige röövis Jaapan endale liiga palju.
  Ootamata, kuni samurai loob aatomipommi, ründas Fuhrer samuraid 20. aprillil 1953. aastal.
  Viivitada ei saanud enam. Sõda jätkus Kolmanda Reichi tohutu tehnoloogilise üleolekuga. Kuid jaapanlasi on palju ja neil on koloniaallõhe. Lisaks areneb kiiresti ka Jaapan ja suudab mahajäämusest üle saada.
  Sakslased viskasid lahingusse lendavat taldrikut ja püramiidtanke. Ja neil olid täiustatud kuulipildujad ja maa-alused iseliikuvad relvad. Ja palju muid asju.
  Jaapan võitles kõvasti, kuid mängis tasapisi ümber. Sakslased võtsid isegi keisri vangi.
  See jõhker sõda kestis peaaegu kaks aastat. Ja lõppes Tokyo tuumapommitamise ja tõusva päikese maa okupeerimisega.
  Hitler on juba vallutanud peaaegu kogu maailma, kuid USA jäi alles. Ja USA-l on tuumarelvad ja ballistilised raketid.
  Ja Kolmandas Reichis käis töö tuumarelvade loomise nimel.
  Ja nüüd sai lõpuks valmis.
  Ja 20. aprillil 1959 algas sõda USA ja Kolmanda Reichi vahel. Viimane sõda inimkonna ajaloos.
  Ja USA kaotas ühe väravaga...
  8. märtsil 1960 andis New Yorgi garnison alla. Ja järgmisel päeval Washingtonis.
  Ameerika oli selgelt sõja kaotamas. Lahingutes ilmus raskete sarjade viimane Ameerika tank. Relvastatud 155 mm pika toruga kahuri ja 310 mm esisoomuse ning fikseeritud torniga, sai sellest omamoodi iseliikuva püstol, mis kaalub sada kakskümmend viis tonni.
  Ameeriklased suutsid lõpuks loovutada auto, mis hoidis otsmikul Saksa kahurite mürske ja võis läbistada iga natside tanki. Kuid temast tehti külgedelt mööda. Ja nad tabasid. Ja veel üks selline auto sai õhust pommi.
  Eisenhower suri 20. märtsil 1960. aastal. Ja 22. märtsil kapituleerus tema järeltulija Kennedy Kolmandale Reichile.
  Ja nii lõppes sõdade ajalugu. Ja Kolmas Reich vallutas kogu maailma. Ja uus elu on alanud.
  
  . ROMMEL-FUHRER JA PALJAD TÜDRUKUD
  MÄRKUS
  Pärast Hitleri mõrva Kolmandas Reichis tulid võimule läänemeelsed jõud. Ja nüüd on kõik muutunud ja nüüd edenevad sakslased ja võidavad võidu järel. Kaunid tüdrukud võitlevad.
  PROLOOG
  20. aprillil 1944 toimus edukas Adolf Hitleri mõrvakatse.
  Fuhrer tapeti ja tema saatjaskond lasti kohapeal maha. Speer sai uueks kantsleriks ning Rommel füürer ja ülemjuhataja. 1. mail 1944 lõpetasid liitlased igasuguse sõjategevuse ja pommirünnakud, kuulutades välja vaherahu.
  Stalin oli muidugi nördinud. Kuid Rommel tühistas antisemiitlikud seadused ja propageeris Euroopa integratsiooni bolševismi vastu. Ja lääneriigid on selle heaks kiitnud. Vahepeal viisid natsid vägesid Euroopast itta.
  Ja Kolmandas Reichis on endiselt kolmsada kakskümmend neli diviisi. Need on suured jõud. Ja üle poole lennundusest piiras läänerinne. Ja siis visatakse need üle.
  Ainuüksi Põhja-Prantsusmaal oli viiskümmend kaheksa diviisi. Neist kümme tanki ja viis SS-i. See on ligikaudu võrreldav jõududega, mis koonduksid Valgevenesse Nõukogude vägede vastu operatsioonis Bagration.
  Ja tankides ja lennunduses veelgi enam. Tervelt sada viiskümmend diviisi asus läänes või Euroopas.
  Seega on jõudude vahekord märgatavalt nihkunud. Sakslased on juba pannud paika "Pantrite" ja võimsama "Tiigri" -2 masstootmise. Nad said reaktiivlennukid ja FAA raketid, ketaslennukid on teel ja E-seeria.
  Sakslased värbavad üha enam välisdivisjone. Neil oli seerias ka ründerelv MP-44, tolle aja parim maailmas, millest sai paljuski Kalašnikovi prototüüp.
  Nii et sakslastel olid tõsised jõud. Ja neil oli Rommel. Väga andekas kindral. Mis tegi Wehrmachti juhtimises mitmeid muudatusi, mis suurendasid selle tõhusust. Ja andes palju rohkem võimu armeegruppide ülematele.
  Rommel saatis laiali ka osa SS-vägedest, täiendades ohvitsere Wehrmachti tavalistes osades. See suurendas kogu armee lahinguvõimet.
  Suurendati ka kohalike komandöride õigusi.
  Samuti tunnistati slaavlased ametlikult aarialasteks ja Valgevenes tegutses Keskraada. Võeti ette ka muid reforme.
  Kuid see kõik võttis aega.
  Ja Punaarmee valmistus Valgevenes pealetungiks. Ja lööki oleks seal raske tõrjuda.
  Siis otsustas Rommel - parim kaitse on rünnak. Ja tema väed rinde lõunasektoris andsid ise löögi. Moldovast ja Lääne-Ukrainast lähenevatel suundadel.
  Peamine arvutus oli üllatus. See saavutati desinformatsioonikampaaniaga. Ka sellepärast, et Stalin oli kindel, et sakslased ei ründa. Kuigi Kolmandal Reichil oli palju tanke ja ta saavutas neis isegi eelise NSV Liidu ees. Jah, ja masinloom "Panther". Talle on peaaegu võimatu vastu seista.
  Sakslaste kohalolekul olid ka "Tiigrid", mis nagu läbimurdetankid olid tugevad ja visad. Lahingutest võttis osa ka esimene reaktiivlennuk ME-262
  Mis sõna otseses mõttes hirmutas Nõukogude piloote - neid masinaid on raske alla tuua.
  Oma mõju avaldas ka sakslaste ülekaal tankides. Rünnakul osalesid Tiigrid -2 ja Itaaliast naasnud Ferdinandid. Sakslastel õnnestus ka paar "Hiirt" valmis saada, saates need lahingukatsele.
  See paak näitas oma vastupidavust läbimurdeliselt, kuid kehva sõiduomadusena.
  Kuid "Hiirt" ei saa ühegi nurga alt läbi torgata. Ja see on tõsine tank.
  Ja selle väike kiirus teeb sellest hea jalaväe toetustanki.
  Sellegipoolest andis Rommel korralduse kujundada E-100 tihedama paigutuse ideega. Milles mootor ja käigukast asuvad koos ja risti, nagu ka teistes E-seeria tankides ja iseliikuvates relvades.
  Sakslased suutsid Ukraina väljadel taktikalise üllatuse tõttu eelise saada.
  Ja selle tulemusena moodustus mitu boilerit. Punaarmee aga võitles väga julgelt. Sõduritel oli lahingukogemus ja te ei saa neid lihtsalt eputama viia. Ja Punaarmee sõdurid ei tahtnud alla anda. Ja nende pered pääseksid sellest tõesti eemale.
  Lahingud näitasid, et Saksa tankid on õigel kasutamisel väga head. Ka TA-152 näitas end hästi. Rommel käskis isegi seda lennukit toota Focke-Wulfi asemel ja ehitada FAA rakettide asemel. Raketid ei jõua endiselt Moskvasse ning maavägede vastu on need liiga kallid ja ebatõhusad. Tuleb märkida, et reaktiivlennuk ME-262 ei ole väga hea ja jookseb sageli alla. Lisaks nõuab see ka pilootide ümberõpet ja pikemat lennurada. Jah, ja uue infrastruktuuri loomine.
  . PEATÜKK #1
  Sellega seoses nägi uus sõukruviga juhitav hävitaja TA-152 hetkel palju tõhusam välja. Kiiruse poolest ületas see kõiki Nõukogude lennukeid, ka relvastuses, ei jäänud Focke-Wulfile alla ja samas oli tal palju parem manööverdusvõime.
  Lisaks sai TA-162 oma tugeva soomuki ja relvastuse tõttu kasutada ka ründelennukina. Ja rindepommitajana.
  See lennuk on Focke-Wulfi perekonna arengu tipp ja sõja tööhobune.
  Ja ME-262 on ka liiga kallis. Arado reaktiivpommitajad nägid paljulubavamad. Tohutu kiiruse ja lennukõrguse tõttu on neid raske õhutõrjekahuritest tabada ning Nõukogude hävitajad ei jõuaks neile üldse järele.
  Seega oli investeering väärt.
  Sakslastel olid relvastuses üldiselt head väljavaated. Ning NSVL seisis pärast Lend-Lease'i tarnete lõpetamist silmitsi alumiiniumipuudusega. Jah, ka vask ja legeerelemendid.
  Jah, ilma liitlasteta pole lihtne võidelda.
  Stalin lükkas operatsiooni Bagration edasi ja üritas katlad vabastada, keelates tagasivõtmise.
  Kuid see tegi asja ainult hullemaks. Väed kasutasid kiiresti oma laskemoona ja langesid hävingusse.
  Ja vägede üleviimine oli seotud pommirünnakuga. Sakslased olid juba saavutanud õhuvõimu.
  Ja nad ei kavatsenud sellest loobuda. Lennukite tootmises edestasid nad NSV Liitu ning paistsid silma masinate kvaliteedi ja pilootide klassi poolest.
  Kõige hullem oli Punaarmee jaoks see, et taevas võis olukord ainult hullemaks minna. Jak-3, mis on duralumiiniuma puudumise tõttu täiustatud kui Yak-9, ei saanud suurte seeriatena toota. Ja ka LA-7 ei saanud mitmel põhjusel olla liiga massiivne.
  Seega pidin lootma Yak-9-le, mis on tootmises muidugi lihtsam, kuid relvastuse ja kiiruse poolest nõrk, Saksa sõidukitest halvem ja vertikaalse manööverdusvõime poolest.
  IS-2 andis vaatamata võimsale relvastusele alla ka Pantheri vastu. Mõnevõrra parem oli T-34-85. Kuigi tal olid omad miinused.
  Igal juhul suutsid sakslased initsiatiivi haarata .... Rommel oli suurepärane komandör ja mängis Stalini taktikaliselt üle. Nõukogude väed langesid aeg-ajalt keskkonda.
  Ja Wehrmacht ainult suurendas oma eelist iga lahingukuuga.
  Jah, ja rünnakpropellerid MP-44 näitasid oma tõhusust ja üha rohkem tuli ette.
  NSV Liidul polnud seni võrreldavaid käsirelvi. Ja see on muidugi ka halb.
  Suvi möödus Wehrmachti eelisega ... Žukov pakkus isegi kaitsele asumist. Kuid Stalin oli selle vastu ja nõudis pidevat pealetungi ning keelas vägede väljaviimise. Kõik see tõi kaasa kaotuste pideva suurenemise ning parimate diviiside ja üksuste hukkumise.
  Suve lõpuks osalesid lahingutes uued Saksa iseliikuvad relvad E-10. Need on väikesed - kõrgus on vaid 1,4 meetrit, kuid samas on kerged, väledad, kuni seitsekümmend kilomeetrit tunnis, kiirus on näidanud nende tõhusust.
  Adala, Agata, Amina - kolm tüdrukut võitlesid ühel esimestest sellistest iseliikuvatest relvadest.
  Nende kolmest A-st koosnev meeskond pidi näitama, et naised võivad sõimuga midagi ära teha. Ja kui nad võitlevad, näitavad nad täiuslikkust.
  Nad võitlevad samades bikiinides ja paljajalu. Mis on väga tõsine.
  Nende iseliikuv relv on üsna lai, mistõttu on seda lihtne pöörata,
  See kaalub tõesti viisteist tonni. Kuid 80-millimeetrine esisoomus suure kalde juures annab hea kaitse. Kuigi loomulikult on sõiduomadused mõnevõrra madalamad.
  Rommel eelistas sõiduki vastupidavuse parandamiseks paksema esisoomuse disaini. Ja küljesoomus on 52 mm paksem, mis annab kaitset tankitõrjepüsside eest. Esialgu pidid iseliikuvatel relvadel olema kõik kümme tonni ja kuuskümmend millimeetrit esisoomust ja kolmkümmend küljesoomust.
  Siis aga näitas terve mõistus, et iseliikuvate relvade sõiduomadused on juba head ja seda on parem kaitsta.
  Relv on sama, mis T-4, 75 mm 48 EL. See on võimeline läbima T-34-85 ja IS-2, kuigi mitte kaugemal kui kilomeetri kaugusel.
  Nii et taktika dikteerib - tegutseda ettevaatlikumalt. Ja mine lähemale.
  Adala tulistas paljaste varvastega.
  Mürsk tabas T-34-85 kere ja Nõukogude sõiduk süttis põlema. Ja ta hakkas lahingukomplekti rebima.
  Agatha märkis:
  - Pole hullu, saime ikka hakkama!
  Amina itsitas. Nõukogude mürsk lendas mööda ega teinud kahju.
  Otsmik on aga väga kaldu ja peaks viima mürsu rikošeti.
  Adala tulistab taas paljaste varvastega ja laulab:
  Oleme suured kiskjad
  Ja lahingus võrratu!
  Siin tulistas ta Agatha paljaste varvaste abil.
  Siis ta kostis:
  - Suurte saavutuste eest.
  Aga mis on neis head? Aga tüdrukud on selgelt veeremas. Ja paljaste kätega neid niisama lihtsalt võtta ei saa.
  Siin tulistas Agatha uuesti, kasutades oma paljaid varbaid. Ja tabas vaenlast. Ja ta tabas Nõukogude tanki täpselt.
  E-10 osutus muidugi suurepäraseks iseliikuvaks relvaks ja see on Punaarmee jaoks veel üks probleem.
  Tõsi, NSV Liidus SU-100 väljatöötamine käib. See iseliikuv relv on väga hea relv. Eriti tema soomust läbistav ja suhteliselt kiiresti tulistav relv. Aga see võtab ikka aega.
  Sakslastel on omad probleemid.
  Käes on sügis ning "Pantri" ja "Tiigri" -2 sõidusooritus tugevate vihmade tingimustes annab järele. Tõsi, sakslased suutsid juba Dneprini jõuda ja kinnistusid.
  Seni oli NSVL paremkaldal Ukrainas vaid Kiiev ja Odessa.
  Jah, olukord on murettekitav.
  Käes on juba oktoober ja sajab vihma. Sakslased on sunnitud asuma kaitsele.
  Ka Red vajab pärast rida kaotusi pausi, et oma ridasid täiendada.
  Jah, olukord on nii lahe.
  Hilissügis möödus enam-vähem rahulikult. Ainult lahingud käisid õhus täies hoos. Huffmanist sai üle kolmesaja allakukkunud lennukiga uus suur staar.
  Jah, ja teised piloodid tõmbasid end üles. Õhurindel on raske.
  XE-162 tõotas olla uus ja väga tõhus Kolmanda Reichi hävitaja. Selle suur pluss on tootmise lihtsus ja madalad kulud. Tõsi, selle autoga pole eriti mugav sõita. Ja selleks on vaja kõrgelt kvalifitseeritud piloote.
  E-50 tank peaks asendama Pantheri. Kuid siin on loomulikult vaja lahendada mitmeid tehnilisi probleeme ja rakendada põhimõtteliselt uut paigutusskeemi. Mis võimaldaks muuta auto silueti tunduvalt madalamaks. Ja tõstke relvi ja soomust ilma kaalu suurendamata, vaid tugevdades mootorit.
  Nii et tööd on veel palju. Lennunduses on palju arenguid, sealhulgas sabata pommitajad. Ja see on muidugi tõsine.
  Ja jah, seal on palju asju...
  Mõlemad pooled valmistasid ette uusi relvi. Rindejoon kulges väikeste kiiludega mööda Dneprit.
  Peagi merest blokeeritud Odessa langes. Ja sakslased paremkaldal Ukrainas ei kontrollinud ainult Kiievit. Valgevenes olid neil sillapead Dnepri taga.
  Talvel plaanis Stalin suurt pealetungi. Aga selge on see, et sakslastel on kõikjal tihe kaitse.
  Kuid ka NSV Liidul oli midagi oma. Igal neist on oma trumbid. Kuid taevas domineerib Luftwaffe. Ja domineerib kapitalismilt. Ja tema eelis kasvab.
  TA-152 osutus imeliseks kruvimasinaks. Jah, ME-109 modifikatsioonis L, väga hea. Ilmus ka Yu-488, imeline auto.
  Väga kiire propelleriga strateegilise pommitaja kohta - 700 kilomeetrit tunnis.
  Võimeline pommitama Uuralites ja Uurali taga asuvaid tehaseid. Nagu muide, on TA-400 veelgi võimsam koletis.
  Jah, taevas on raske. Vajame tugevat sammu.
  Ja 12. jaanuaril 1945 algas keskuses pealetung. Punaarmee tormas rünnakule. Aga sakslased on valmis ja ootavad.
  Järgnes äge võitlus. Sakslastel pole vähem jõudu ja kaitse on võimas.
  Ja õhus on Luftwaffe eelis. Ühesõnaga, rünnak takerdus.
  Ja jälle on lahingud täies hoos ....
  1945. aasta märtsis läksid sakslased juba edasi. Uus taktika on rünnak öösel infrapunaseadmete abil. Ja tank E-100. Kergem, väle, kuid paremini kaitstud kui Maus.
  See, kuidas tank E-100-st läbi murdis, on hea. Esisoomus on kallakutega 250 mm ja külgsoomus kaldega 210 mm. Kiirus maanteel 40 kilomeetrit tunnis. Kaal on 130 tonni ja mootor 1500 hobujõudu.
  Siluett on hiire omast palju madalam. Ja keha on palju madalam. Ja šassii on kergem.
  Auto on väga vastupidav ja kahe relvaga. Ärge pange sellele vastu.
  Ja "Sturmtiger" on ka koletis. Las natsid rõhuvad Punaarmeele.
  Kuid tüdrukud võitlevad meeleheitlikult.
  Ja nad loobivad paljaste varvastega granaate.
  Kuulipildujast tulistav Alenka kriuksus:
  - Suure NSV Liidu jaoks!
  Natsidele kritseldatud Anyuta kinnitas:
  - Suurima kommunismi eest!
  Fritzi pihta tulistav Alla kilkas:
  - Parema tuleviku nimel!
  Ja palja kannaga paiskas ta surmava jõu, hävitades vaenlase.
  Maria, kirjutades natsidest, märkis:
  - Olge kuulus, meie maailm on suurepärane!
  Olimpiada, kuradi Fritz, kilkas:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Ja ka tema paljad varbad, justkui peksaksid nad vaenlast.
  Matryona hüüdis joont viltu keerates:
  - NSV Liidu jaoks pole probleeme!
  Kuid sakslased murdsid siiski kaitsest läbi. Ja nad hakkasid Ukrainas Nõukogude vägedest mööda minema.
  Jah, olukord on murettekitav. Eagle kukkus aprillis. Ja see muutus lolliks ja gallimoseks. Nii et see kõik on kokku surutud.
  käskis Rommel osavalt. Tema väed edenesid vahelduvate suurtükiväe ettevalmistuste ja õhulöökidega.
  E-seeria töötati välja Kolmandas Reichis, see E-50 tank pidi olema Kolmanda Reichi kõige massiivsem. "Tiger" -2 soomuse paksusega disainer võttis ja paigaldas mootori ja käigukasti koos. Ja nad tegid torni kitsamaks ja väiksemaks. Samuti on muutunud šassii, mis on muutunud palju kergemaks pöördvankritel ja vedrudel. Paagi kõrgust vähendati eemaldatud karbivõlli tõttu, mis varem ühendas käigukasti ja mootori. E-50 on muutunud siluetilt madalamaks ja selle kaal on vähenenud.
  Ja soomus isegi suurendas kallet. Selle tulemusena hakkas paak kaaluma alla viiekümne tonni. Ja mootor kiirendas tänu puhumisele 1200 hobujõuni.
  Nii et paak oli ergonoomiliselt parem kui suurepärase laubakaitsega Panther.
  Ja tema relv oli soomust läbistavam ja täpsem. 88 mm kaliibriga ja tünni pikkus on 100 EL. Jah, see auto on suurepärane. Ta on edukas ja vägede poolt armastatud.
  NSV Liidul oli ainult IS-3, mis oli hästi kaitstud torni ja otsaesisega. Selles osas on see parem kui IS-2, kuid kolm tonni raskem, eriti tänu tornile, ja halvem sõiduomadustega.
  Sakslased tungisid lõunas edasi. Nad püüdsid hõivata Donbassi ja jätta NSV Liidu ressurssidest ilma.
  Ja see oli väga häiriv. Ka siin hakkas Türgi vägesid koondama. Muidugi tahtis ta Nõukogude aladelt kasu saada.
  Rommel tegutses väga osavalt. Ja Punaarmee langes aeg-ajalt kateldesse.
  Stalin seevastu oli kohutavalt närvis ja kaotas Rommelile taktikas ja efektiivsuses.
  Sakslased hakkasid osavamalt võitlema. Ja ka nende välisdivisjonid. Kõige jaburam oli see, et NSVL sattus teatud tehnilisse auku. T-54 oli veel vaja luua ja see võttis aega. Nagu reaktiivlennukid.
  Ja sakslastel on juba seerias Arado, reaktiivlennukid ja hävitajad. ME-262 X on juba testitud. Sellel on pühitud tiivad ja täiustatud mootorid. Ja kiirus on üle 110 kilomeetri tunnis ja viis õhupüssi relvi. Ja tal on ka reaktiivraketid, mis indutseeritakse soojuse ja heliga. Ja see on tõsine oht ja taevas olevad Wehrmachti väed võtavad üha enam vastu.
  Juba mais langesid Voronež ja Kursk. Ja see võimaldas natsidel siseneda Donbassi.
  Olukord läks hullemaks. Juunis 1945 vallutati kogu Donbass. Ja sakslased läksid Doni käänakusse. Stalin ehmus ja võitles pidevalt hüsteerias. Ta nõudis Nõukogude üksuste pealetungi. Kuid see lihtsalt ei töötanud.
  Sakslased olid automaatrelvadega tugevamad ja paremini organiseeritud. Lisaks kompenseeris arenenum Wehrmachti kontrolli vorm paljusid reaalses ajaloos esinenud varaseid nõrkusi ja hõlbustas Punaarmee võite.
  Juba natside Rommeli väed astusid lahingusse Stalingradi pärast.
  Ja see on väga julm.
  Pruuni impeeriumi maailmas arenesid Volga-äärse linna pärast ägedad lahingud. Siin võitleb palju tüdrukuid ja pioneere. Naissnaipripataljon kapten Nataška Kaktusova juhtimisel asus Voronaja tänava varemetes kaitsepositsioonile. Varemete taha peitsid tüdrukud kuulipildujate ja vintpüssidega, granaadikimpudega seotud.
  Nataša ise on täpilises tuunikas üle palja keha, lühikeste pükstega ja paljajalu.
  Ilus ja kurvikas neiu, tugevate puusade, peenikese pihaosaga, poolkasti all lühikese soenguga. Nägu on väga ilmekas, meheliku lõuaga, sinised silmad laiali. Helepruunid juuksed muutusid tolmust halliks, kõrge rind, kõva välimus.
  Kapten Nataša on võidelnud üle viie aasta ja vaatamata oma noorusele on ta palju näinud. Tüdruku jalad on kaetud lõikehaavade ja sinikatega. Tüdruk on väledam paljajalu liikuma kui karedad ja kohmakad saapad.
  Paljas tald tunnetab vähimatki pinnase vibratsiooni, hoiatab miini läheduse eest ja vastupidavust lisab emake maa ise. Ühest küljest muutusid tüdruku jalad kõvaks ning nad ei kartnud kuuma metalli ega varemete teravat killustikku, kuid teisalt ei kaotanud nad tundlikkust ja painduvust, hoiatades läbi mürina liikumisest. tankid.
  Armas Nataška hoiab käes granaati, mille külge on seotud plahvatuspakett. On vaja roomata tanki "Lõvi" hirmuäratavasse safiiriimpeeriumi, kastes tänavaid kuulipildujatega.
  Mirabela roomab tema kõrvale. Ka paljajalu, nii et kõik pataljoni tüdrukud osutusid oma komandöri jäljendavateks saabastest. Tema tolmused tallad teravnevad neljakäpukil roomates. Mirabela kollased juuksed on sassis ja pikad... Natuke lokkis. Tüdruk ise on sale, kõhn, väikest kasvu. Teda võib segi ajada isegi kitsaste õlgade ja pealtnäha suure peaga tüdrukuga.
  Kuid Mirabela on juba palju kogenud. Tal õnnestus külastada ka pruuni impeeriumi vangistust, olles üle elanud julmad piinamised, ja kaevandusi, kust tal õnnestus mingi arusaamatu ime läbi põgeneda.
  Aga vaadates tema lapselikku õrna nägu, ei saa kunagi öelda, et teda peksti kumminuiadega kandadele, vool lasti läbi keha.
  Ja ümmargused paljad tütarlapselikud kontsad põletati punase kuuma triikrauaga, mis on väga valus.
  Mirabela tulistab... Pruuni impeeriumi sõdur, antud juhul prantslanna, kukub surnult, koon kergitab liiva ja killustikku.
  Nataška libistab hunniku granaate prügihunniku alla. Nüüd roomab siia üheksakümnetonnine "Lõvi" ja laseb selle õhku. Tüdruku sinised silmad säravad ta näol nagu safiirid, päikesepõletusest ja tolmust tuhmid.
  Kogemused näitavad, et hästi kaitstud paak muudab nüüd asendit. "Lõvil" on 100 mm külgsoomus ja isegi nurga all. Nõukogude impeeriumi keskmised tankid ei suuda sinna tungida, ainult rasketel mastodonidel on võimalus. Aga röövikud on eesmärk. Peaasi, et auto liikuvus ilma jätta ...
  Nataša hiilib ligi, välgutades oma paljaid roosasid kontsi.
  Svetlana laseb kuulipildujast paugu... Ilus tüdruk, keegi ei tea, mis rahvusest ta langeb. Seejärel lõikasid tüdrukud mustad palgasõdurid maha. Suurema osa idapoolkerast vallutanud Browni impeeriumi väed hellitavad neiu Saksa verd ja viskavad lahingusse koloniaalväed: etiooplased, liibüalased, itaallased, mitmesugused muud olendid ja mõned muud tõud. Suurenenud on ka poolakate vägede arv - kes on hällist peale harjunud vihkama Vene impeeriumi ja nõukogude süsteemi.
  See aga ei sega nende töötamist.
  Erwin Rommel kasvatas terve internatsionaali.
  Palju vaenlasi...
  Svetlana põikleb osavalt kuulipilduja tule eest kõrvale. Kuul peaaegu lõhenes, tolmust mustaks läinud, ümar tütarlapselik kand. Kaptenkaunitar tundis isegi kõditust sellest, kui lähedalt suurekaliibriline kingitus tema karedast tallast mööda lendas. Tüdruk lõi risti ette ja sosistas:
  Isegi kuul ei peata meid!
  Mirabela tulistab tagasi... Teine tüdruk Angelica - väga punaste juustega, üle keskmise pikkusega ja kasinast toiduratsioonist hoolimata lihaseline. Samuti väga ilus tüdruk, luksuslike puusade, ülestõstetud vöökoha, mitte naiselike laiade õlgade ja kõrgete rindadega.
  Angelica võitleb ainult oma lühikestes pükstes, tuunika on tükkideks rebitud ja tolmuks pudenenud ning uusi mundriid ei jõua üle Volga peaaegu kohale. Annaks jumal, et kurnatud Vene ja Nõukogude vägedele rohkem laskemoona ja tilkagi toitu üle anda.
  Seega on Angelica peaaegu alasti, tema jalad on kriimustatud, eriti põlved. Killukild tabas parema jala talla ja see valutab, kõndida on raske.
  Punajuukseline, tolmune, peaaegu alasti Angelica väänab oma kena, kuid samas kõva näo. Tulistav tüdruk ütleb:
  - Meie kohal on Issand, Moskva ja Jossif Stalin!
  Ja lõikab ära safiiriimpeeriumi ründavad sõdurid, kellel on vaevu aega tagasi kerida.
  Varemed ja kitsad tänavad raskendavad hirmuäratavate Sapphire Tankide ümberpööramist. Siin on peaaegu kakssada tonni "Hiire" ja nad ei saa üldse läbi ...
  Nagu Svetlana eeldas, sõitis "Lev" veidi ja mattis end prügihunnikusse. Toimus plahvatus. Röövik lõhkes, paar vigastatud rulli lendas minema.
  Haavatud tank peatus ja selle tünnist lendas välja mürsk...
  Kusagil mürises kauguses, jättes maha varemed. Blond Svetlana susises nagu madu:
  - See on minu arvutus! Avas konto...
  Tüdruk-kapten on jälle sunnitud minema roomama. Nõukogude impeeriumi sõdalased ja poisid ning nende satelliidid ei saa rusudes oma tehnilist üleolekut kasutada. Kangekaelse Erwin Rommeli süül sattusid Browni impeeriumi hordid üsna suures ja hästi kindlustatud linnas kaevikulahingutesse.
  Mirabela viskab granaadi. Hukkunud palgasõdurite või sakslaste sundimine saltot tegema, ümberpööramine. Ühel pruunil võitlejal on käsi ära rebitud ja selle küljes ripub justkui kompassiga Inglise käekell.
  Tüdruk viskab jälle paljaste varvastega granaati ja kriuksub:
  - Venemaa jaoks Svarog!
  Ja annab pöörde, niites vaenlasi maha.
  Mirabela ütleb naeratades:
  - Mida kompass teile näitab - tee põrgusse!
  Ja kaunis neiu raputab oma tolmuselt kannalt maha kleepuvat keraamikat.
  Ka Angelica pühib tolmu, oma kindlate täis rindadega. Nibud on mustusest peaaegu mustad ja sügelevad. Ja proovige pesta. Jälle tuleb urgu urgitseda, kui Saksa püstolkuulipildujad kritseldavad. Ja roomama plastunski viisil.
  Tüdrukute pataljon hoiab oma positsioone, kuigi toimub mürsutamine. Ja rasked kestad rebivad ja pommid langevad taevast... Kuid miski ei murra rubiinkangelannade julgust.
  Siin näeb Svetlana, kuidas Panter roomab. No ei ole see tank enam nii hirmus.
  Saate selle külje sisse lüüa. Tüdruk aevastas, sülitas välja tolmu, mis tema elegantsesse suhu ronis. Ta võttis pihku granaadi, mida oli kaalutud plahvatuspaketiga. Peate märkamatult ligi hiilima. Aga ümberringi on nii palju suitsu.
  Angelica hakkas varastama, toetus äravoolule oma paljaste sõrmedega, millel olid kaunid jalad ja küünarnukid. Ta oli nagu kass, kes jälitab hiirt. Tüdruk mäletas sellest kohutavast suvest sõda, mis aastaks, kui ametliku versiooni kohaselt tungis pruun impeerium reetlikult Vene impeeriumi avarustesse. (Kuigi mõlemad võimud süüdistavad üksteist agressioonis!)
  Kas tüdruk ei kartnud, peaaegu tüdruk? Alguses jah, aga siis harjub ära. Ja sa tajud pidevaid kestade purskeid juba tavalise mürana.
  Ja nüüd plahvatas see väga lähedalt. Tüdruk lõi vastu kõhtu. Killud tormavad ülevalt nagu metsmesilaste kari.
  Üks neist puudutab tüdruku paljast, peitlitud roosat kontsa.
  Angelica sosistab lõhenenud huultega:
  - Õigluse nimel, issand!
  Tüdruk kiirendab roomamist ja viskab granaadi, millele on kinnitatud lõhkepakett. Olevik lendab kaarega. Kostab plahvatus, Pantheri peenem küljesoomus annab end tunda. Pruun tank hakkab põlema, detoneerib lahingukomplekti.
  Svetlana sosistab naeratades:
  Aitäh Issand Jeesus! Ma usun ainult sinusse! Ma palvetan teie poole üksi!
  Murrab pantri. Maha rebitud, rusudesse mattunud pikk tüvi. Külgsoomust eraldunud esisoomus meenutab kulpi.
  Svetlana, kelle tolmust ja päikesepõletusest pruunid silmad säravad rukkililledest, ütleb:
  - Mida rohkem tamme on vaenlasel, seda tugevam on meie kaitse!
  Angelica on väga seksikas, mustades aluspükstes ja alasti, tolmune, tugeva kehaga. Tüdruk on väga tark. Ta suudab paljaste varvastega klaasikilde visata.
  Nüüd viskas ta oma graatsilise tolmuga kaetud jalaga teravat eset. Ja jäigi, otse araablasest palgasõduri kurku. Kaunis Angelica pobises:
  - Ja ma olen seksisümbol ja surma sümbol!
  Tüdruk, mille järel ta uuesti roomas, tulistades. Led tulekahju ja Svetlana.
  Kaunitar kapten Nataška, olles trolli maha lõiganud, säutsus:
  -Elu on kett ja väikesed asjad selles on lülid ...
  Mirabela tulistas, lõikas Rommeli pea lahti ja lisas:
  - Lingile on võimatu mitte tähtsust omistada!
  Taas täpselt lasknud Svetlana krooksus:
  - Aga sa ei saa tsiklitega pisiasjadega tegeleda...
  Mirabela tulistas täpselt ja lisas:
  Muidu haarab kett teid endasse!
  Teine tüdruk Olimpiada, samuti väga ilus, valmistas koos pioneeri Seryozhkaga traadile miini. Kahekesi tõukasid teda... Salakaval booger roomas "Tiger"-2 röövikusse. Ja kuidas see pika toruga pruun auto plahvatab.
  Blond poiss Sergei hüüdis:
  - Meie Venemaa, sul on ämber!
  Ja vaevalt jõudis ta tagasi hüpata, välkudes, mustade mahalöödud kontsadega langevalt katuselt.
  Olympias silitas poisi kaela ja ütles:
  - Sa oled väga tark!
  Pioneer suundus rindele ja astus naispataljoni. Poiss on ka väga loominguline. Näiteks valmistas ta lennukeid, et tulistada alla safiirründelennukeid. Kui Focke-Wulfid ehk TA-152-d tõusevad, kostab uskumatult kõrvulukustavat mürinat.
  Tüdrukud ja sakslased löövad Wagneri sümfoonia saatel. Selline majesteetlik meloodia.
  Olympias ütleb nördinult:
  - Nad üritavad meid ikka veel hirmutada!
  Pioneeripoiss laulis paatosega:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Surm ei vii meid tähistaeva alla!
  Sest püha Venemaa võitleb kõvasti,
  Laadisin võimsa kuulipilduja!
  Olympias, pikk, lihaseline, laiade puusade ja õlgadega tüdruk, on tüüpiline talunaine. Rõivad rebiti võitluse käigus kaltsudeks, tugevad jalad on paljad, juuksed on kaheks patsiks punutud ja tugevalt tolmused.
  Kõrvarõngas on vaid üksteist aastat vana, alatoitlusest õhuke, kriimustatud ja määrdunud poiss, ainult lühikeste pükstega. Poisi loomulikult valged juuksed muutusid halliks ja ribid paistavad läbi õhukese, pargitud ja määrdunud naha. Jalad kohutavalt maha löödud ja põletustes, sinikates, villidega. Tõsi, saatus hoidis last tõsiste vigastuste eest.
  Tema taustal tundub olümpia suur ja paks, kuigi neiu pole sugugi paks, vaid tugeva treenitud lihaga kontidel. Pealegi ei paistnud nälg tema portreedat ja suurt figuuri üldse mõjutavat.
  Tüdruk tulistab raskest tankitõrjepüssist. Pruunidel autodel otsaesist augustada ei saa, kuid radadel on võimalus.
  Ja kopsakas "Lõvi", olles saanud veermikusse kaaluka lõhkekeha, hakkas suitsu puhuma nagu raske suitsetaja.
  Serjožka laulis pahatahtlikult:
  - Stinky Fritz süütas mõtlemata sigareti sissepääsu juures! Muidugi sattus ta suurtesse jamadesse!
  Lihaseliste, pargitud vasikatega värelev Olympias lõi stepptantsu oma paljaste kaunite jalgadega. Tüdruk laulis:
  - Ikoonilt vilguvad pühad rubiininäod ... hoidku jumal, et leotage vähemalt tuhat blitsi! Ja kui keegi sumiseb rohkem kui kõik orkid - keegi, uskuge mind, ei mõista teid selle eest hukka!
  Seejärel laadis ta tankitõrjepüssi uuesti ja lasi uuesti. Kaneelilahingu transportija ajas taas suitsu välja.
  Tüdrukupataljon tekitas Fritzile märkimisväärset kahju. Kuid ta kandis ka kaotusi. Siin rebenes üks tüdruk pooleks ja ta nägu muutus vaatamata tolmule nii kahvatuks.
  Suurema osa Stalingradist on Rommeli väed juba vallutanud, kuid see, mis linnast järele jääb, ei taha järele anda ja alla anda.
  Svetlana üritab samal ajal "Tiigrist" läbi murda. Võimas natsimasin, sai granaadi külge, aga ei andnud alla. Pöörab ümber, et kahurist tulistada. Tüdruk peab kaevama maasse ja killustikesse, et mitte lasta end purustada praegusest vabanevast lööklainest.
  Svetlana sosistab vaikselt:
  - Ema, isa, vabandust!
  Mirabela viskas Tiigri suunas granaadi, mis plahvatas tema otsaesisele. Tüdruk sosistas:
  - Sellest, et valgus õpetab talvel kevadel ... Kordan eranditult, et Navalnõi on katku pätt!
  Angelica, murdes sakslaste vaatevälja ja valades neile hoogsalt vett peale, pingutas:
  - Kirstus nägin ma nüüd Alekseid! Ja ta lõi vaesele mehele jalaga silma!
  Punajuukseline neiu viskas tegelikult paljaste sõrmedega tanki granaadi. See tabas tünni ... Järgnes plahvatus ja "Tiigri" koon purunes.
  Rommeli võitlejate argpükslik meeskond tõusis ja taganes.
  Svetlana norskas läbi ninasõõrmete:
  - Meie oma, teie oma ei anna järele!
  Mirabela lõikas kuuliga maha hitlerlasest palgasõduri ja laulis:
  - Ja kaabakas ei tee nalja! Käed-jalad, ta keerutab vene köied! Ta lööb hambad südamesse ... Ta joob isamaa põhjani!
  Svetlana itsitab, haukus:
  - Fuhrer karjub metsikult, rebib end üles!
  Mirabela vallandas ja lisas:
  - Noh, surm pahvib, muigab!
  Ilmunud on veelgi ohtlikum "Shtumrtiger". See hävitab terveid hooneid ja punkreid. Pealegi ei lähene see Vene vägede positsioonidele. Autot hoiavad natside kuulipildujad katte all.
  Svetlana näeb, et orkide positsioonidele lähedale jõudmine on ebareaalne. Aga taevas Focke-Wulfid. Üks neist sõidukitest lendab Venemaa positsioonidele lähemale, seejärel TA-152. Tüdrukud avavad tema pihta tule.
  Angelica viskab granaadi ja ütleb raevukalt:
  - Sügavas surmas - pole andestust!
  Selle peale annab neiu kuulipildujast pöörde. Veereb kiiresti tagasi. Reipalt läheneb väikese torni ja madalama siluetiga suhteliselt uus natsitank "Panther" -2.
  Mitmed tüdrukud viskavad natside autot granaate. Pärast kingituste kättesaamist ta külmub ega suuda end ümber pöörata.
  Angelica vilistas ja susises:
  - See on uus rünnak! Me rebime ta suu ära!
  Panther-2 urises ja tulistas oma võimsamat relva.
  Tulesammas lõhestas õhu ning soojendas ja elektrolüüsis atmosfääri koheselt.
  Angelica itsitas, karbid lendasid poolpaljast tüdrukust mööda. Häbematu punapea raputas puusi ja ütles:
  - Ja Newton alistas vaenlased, viskas ikke troonilt! Fritz ta määras oma Newtoni seaduse!
  Stalingrad - Stalini linn, mis oli kõik tulekahjudest haaratud, kui tulekeeled näisid taevast lakkuvat ja purpurseid, oranže ja helepunaseid sädemeid särisevat! Ja iga säde on nagu põrgulikust lossist põgenev kummitus.
  Natsivõitlejat maha löönud Svetlana välgatas siniseid silmi ja laulis:
  - Mida sa virised, paha vana naine? Usu mind, lihtsalt psühhiaatriahaigla nutab sinu pärast!
  Mirabela laulis orkide pihta tulistades laulu:
  - Kui hea on murule pikali heita ja Fritzile pähe lüüa! Korraldage füürerile puljong ja saatke kuulipildujast kuulid!
  Tüdruk itsitas metsikult ja rullus kõhult seljale. Tegin jalgadega jalgratta. Granaat lendas üles. Lendav Focke-Wulf, saanud kõhu alla šrapnelli, tõusis reipalt kõrgemale. On näha, et teravad killud haavasid teda. Pruun olend süttis ja hakkas kaotama murdunud tiibade tükke.
  Svetlana, nähes, kuidas Fokke kõrgust kaotas, kähises:
  - See on semafor! Kirves ripub pardal!
  Hitleri lennuk plahvatas ja paiskas killud taeva kõigisse kaugematesse nurkadesse. Ja kuhu kadus fašistlik äss. Tegin oma viimase pöörde. Timukas läks tuhka, mitte lendur!
  Mirabela aevastas, puistas tolmu ja ütles:
  - Olla või mitte olla? See pole küsimus!
  Angelica viskas jälle jalaga klaasitüki nii palju, et silma tabades tuli see Fritzist kuklast välja:
  - Ma olen tankiarmaad! Ja teid tuleb ravida!
  . 2. PEATÜKK
  Hitleri hävitajad ja nende satelliidid püüdsid edasi liikuda, visates ette granaate. Selline taktika tüdrukute vastu ei töötanud. Siin paigutas Serjožka katapuldi ja kuidas see vastuseks vaenlast tabab.
  Pioneeripoiss hüüdis:
  - Jõuluvana rebis Hitleri suud!
  Katapuldi laeng, mis tungis natsivõitlejate Rommeli rahvahulka, sundis neid laiali minema ja samal ajal õhus ümber rulluma. Fritz kukkus ja murdus müürirusudele.
  Tank "Tiger" -2, kaotanud tasakaalu, põrkas kokku "Lõviga". Oh, Leva, kus on su suur nimi?
  Svetlana naeratas ja vastas:
  - Noh, hästi tehtud Seryozhka!
  Poiss urises agressiivselt.
  - Pioneer on alati valmis!
  Tüdruk raputas vastuseks paljast jalga.
  Tüdruk-kapten hakkas uuesti naelutama. Ja Olympias tiksus Serjožka kitsas jalalabas, kui raske tal see on! Pole ime, et poiss ei karda läbi lõkke joosta.
  Mirabela ütles laulus:
  - Noorus on hea - vanadus on halb!
  Angelica, see rõõmsameelne punapea, nõustus:
  Pole midagi hullemat kui vanadus! See on tõepoolest kõige jäledam seisund üldse!
  Ja tüdruk tegi riigipöördega hüppe. Ta kujutas hetkeks ette vastikuid vanaemasid. Ei, ärge võrrelge, vana naine tüdrukuga. Ja milline ilu, saledates kehades.
  Angelica võttis selle ja laulis:
  - Vool aasta järel, aastad karavanis,
  Vana naine hõõrub uhmris hennat...
  Ja kuidas on minu saleda figuuriga,
  Ma ei saa aru, kuidas noorus on läinud!
  Svetlana välgatas silmi, lõi orki löögiga kubemesse maha ja märkis:
  - Mitte! Siiski on sõjas selline võlu - jääda igavesti nooreks! Alati purjus!
  Olympias pani ragulkale uue laengu. See on midagi hea mördi sarnast. Tüdruk sosistas:
  - Ära passi, vaid möödu!
  Serjožka segas oma peenikest, kuid väledat jalga ja haukus:
  - Rommeli nägu!
  Ja granaat koos plahvatuspaketiga lendas täies hoos natsivõitlejate positsioonidele.
  Jah, Stalingradi neile ei antud - see lahe linn. Juba kolmandat kuud igavese suve lõpust käib rünnak, kuid linn pole suutnud kõike võtta. Teistes rinde sektorites saavutasid Rommeli natsivõitlejad piiratud edu, kuid mitte sellel.
  Svetlana tulistas püstolist ja urises:
  - Kõik on võimatu, see juhtub olema võimalik... Pole vaja universumit väga keeruliseks teha!
  Ja tabas mootorratta bensiinipaaki. Masin plahvatas ja tulised pöörised valgustasid suitsust maastikku. Ja tuline käpp rebis orki laiali.
  Tüdrukkapten hüüdis:
  - Mulle meeldib kurjust tappa! Ja see on kõrgeim hüve!
  Mirabela andis trollidele laksu ja susises:
  - Mängime sealiha!
  Angelica avas tule, täpsemalt. Odaga kaetud rusudele jäid lebama mitmed mustad olendid:
  - Tapa vaenlane! - tüdruk sosistas.
  Mirabela laulis mänguliselt:
  - Olles värvinud Erwini huulepulgaga, Margo juukselakiga, tõmban ma sind printsessi vangi, truu koer närib sind!
  Svetlana tulistas ja susises:
  - Tule õhtul, Aleksander, poo end üles ... Lõpeta oma pea lollitamine! Tule õhtul, lenda nagu kiisk - orke kõvasti võita!
  Mirabela ütles raevunult ja lõi tormiväelasel kiivri peast:
  - Me saame! Ja me teeme!
  "Lenini" pataljoni tüdrukud peatasid võõrvägede edasitungi. Raevukas Fritz liikus edasi, visates sõna otseses mõttes laipu kosmosesse. Ei aidanud ka tank "Lev", millega lootusi pandi. Siin on masina modifikatsioon 150 mm püstoliga.
  Angelica lööb maha kivi, mis oli tema alasti nibu külge kinni jäänud. Tüdrukul on nii ilusad ja täidlased rinnad. Tüdruk viskab jalaga granaati. Jalg on tugevam kui käsi ja vise läheb kaugemale.
  "Lõvi" sai röövikusse tühimiku ja peatus. Tuli tema võimsast suust. Müristama ja kokku kukkuma.
  Angelica ütleb sülitades:
  - Vene sõdalane ei oiga valust!
  Ja tüdruk tulistab uuesti. Ja ta teeb seda ülihästi. Tornist välja kaldunud fašist langeb tagasi.
  Punajuukseline, peaaegu alasti tüdruk ütleb:
  - Asjata usub vaenlane, et tal õnnestus tüdrukud murda! Kes julgeb, see ründab lahingus, me lööme vaenlasi ägedalt!
  Ja Angelica rullib pressi lihaseid, mis tal on väga reljeefne.
  Oh, kui ilusad tüdrukud on! Ma ei taha, et keegi neist sureks.
  Stalenida jooksis... Väga ilus tüdruk, kohevate valgete juustega. Ta suudab neid kuidagi määrida mingi jookiga, et nad ära ei määriks.
  Tüdruk on väga ilus, Veenuse figuuriga, ainult rohkem toonitud ja reljeefsem. Riided seljas, ainult rinnahoidja ja aluspüksid. Kõik muu on juba tükkideks rebitud. Aga kui graatsilised on jalad! See pole tüdruk, vaid täiuslikkuse pitser, ilu kroon.
  Ta liigub erilisel viisil, nagu orav. Paljad jalad ja värelus ning kontsad jäävad üllatavalt puhtaks. Stalenida tulistab ja fašistil tekib rinnus haavand.
  Tüdruk ütleb:
  - Lojaalsus isamaale on kõrgeim sõna!
  Angelica märkis naerdes:
  - Võtke rinnahoidja seljast ja jääge lühikestes pükstes nagu mina!
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - See ei sobi!
  Angelica raputas puusi, tulistas tabavalt ja laulis:
  - Midagi komsomoli liiget on muutunud ebatavaliseks! Palja rinnaga niimoodi käia on väga sündsusetu!
  Steelenida itsitas ja märkis:
  - Miks natsidele rõõmu pakkuda, vaadake meie ilu!
  Angelica vastas otsustavalt:
  - Meie ilu on surmav!
  Terasetüdruk itsitas ja tulistas TA-200 pihta. Natsivõitlejate auto süttis põlema. Ja kaunis blond hüüdis:
  - Surm kurjale!
  Angelica itsitas.
  - Ja elu on hea!
  Stalenida, nähes, et fašist langeb, urises:
  - See on kõrgeim väärtus! Ärge arvake, et natsid olete võitnud!
  Angelica laulab:
  - Ootan võitu! Võit ootab... Need, kes igatsevad köidikud murda! Võitu ootel! Võitu ootel! Me suudame natsid võita!
  Ilus tüdruk ja tema paljad rinnad värisevad. Hea palja torsoga kuumuses, mida tuli võimendab.
  Svetlana nägi nüüd palju sihikindlam välja. Ta tulistas natside pihta püstolkuulipildujast ja haukus:
  - Ma kastreerin su!
  Ja tõepoolest, natsid said surmavaid kingitusi ja kirste! Ja neiu näitas neile figuuri, ehitame paljad varbad. Ja vilistas nagu ööbik-röövel. Ja läbi alajäsemete sõrmede.
  Tüdrukkapten on väga tark. Ja sädelev. Ja üldse mitte julm. Ka temal on vahel kahju vaenlase sõduritest, kellel võivad olla lapsed, kes nutavad oma surnud isade järele.
  Svetlana aga ajab sellised mõtted endast eemale, nii et nendest tahaks nutta. Kuid mitte venelased ei tulnud natside juurde röövima ja tapma. Ei, need on fašistid ja Venemaa avarustesse tungis terve agressiivne pakk välismaalasi kogu maailmast.
  Svetlana tegi risti ette ja tulistas Fritzi pihta, kes üritas vaikselt venelaste positsioonidele lähedale pääseda ... Kuuli läbi löödud silm ja aju lekkisid välja.
  Tüdruk-kapten naeratas ja ütles vaimukalt:
  - Otse silmast silma, peast pähe!
  Svetlana tulistas täpselt ja tabas külgkorviga mootorratast. Auto hakkas rebenema ja kuulipilduja lendas minema, rullus mitu korda ümber. Siis vajus selle koon rusude sisse.
  Tüdruk hõõrus oma paljast tolmust talda killustikule. Ja ta sihtis jälle. Tema rõõmsameelne noor nägu irvitas pigem irvitades. Tüdruk laulis:
  - Ei, me ütlesime fašistidele, et meie inimesed ei talu seda, et lõhnavat rubiinleiba nimetatakse fordiks!
  Mirabela tegi väga täpse löögi, millest Focke-Wulf lahvatas ja säutsus:
  Kaaburi jaoks on valik muidugi selge,
  Dollarite eest on ta valmis Venemaad reetma ...
  Aga Venemaa mees on nii ilus
  Et ta on valmis kodumaa eest oma elu andma!
  Tüdruk tegi saltot ja näitas natsidele viigimarja ning keris ning kuulid kaunitari ei puudutanud.
  Ilmus Angelica, see kaunitar, peaaegu alasti ja räämas nagu kurat, viskas korraga kahe jalaga granaadi. Ja ta kontrollis:
  - See, mis mul on, on ... Natsid on terava poole pealt!
  Olympias parandas Angelicat:
  - Terav, küljele ja mitte teravale küljele!
  Tüdruk itsitas ja raputas arbuusirindu ning lasi plahvatuspaketiga granaadi kasutades välja granaadi. "Tiiger" sai löögi vastu koonu ja see kõver kunstiteos põikas kõrvale.
  Pärast seda natsiolend taganes. Ta hakkas roomama nagu tulle sattunud kilpkonn.
  Svetlana laulis rõõmsalt silma pilgutades:
  - Ja "Tiiger" taganeb ja Fritz peidab end!
  Neitsipataljon manööverdas rünnaku, õhulöökide ja raskerelvade all. Siin tabasid reaktiivpommitajad, taevasse tõusid katkised, punakuumad järsud. Ja kivid põlesid. Õnneks ei surnud ükski tüdrukutest, vaid poisid läksid uude maailma - kellest pole nii kahju! Ja hinged lendavad - ühed taevasse ja teised põrgusse! Kus kahvliga kuradid juba ootavad neid, kes ei uskunud Jeesusesse, õigemini Svarogisse ja vanemasse.
  Angelica on vihasõdalastest seksikaim: noh, kas natsid saavad oma "Sturmtigrist" tulistada Vene vägede positsioone ja tappa punaseid sõdalasi?
  Ja neiu haaras paljaste jalgadega granaadi ja keerles saltode kaskaadidena. Ja keerleb aina kiiremini. Ja siis viskas ta kogu oma jõust surmaanni Stormtigri laiale koonule. Kaunitari paljad pargitud jalad välkusid ja granaat lendas laiale koonule. Ja võimas masin esmalt lämbus ja siis tormas. Kaks "Sturmtigeri" külgedel seisnud "kuninglikku tiigrit" paiskusid üles ja paiskusid eri suundades laiali. Rullid olid neilt rebenenud ja nad kukkusid alla, lennates nagu katkine kuninganna kaelakee.
  Lööklaine paiskas Angelica ja tüdruk lendas tagurpidi. Ja ta pöörati ümber, kiigutas ja visati. Kuid kaunitar maandus sellegipoolest, tema paljastesse taldadesse kaevatud terav killustik ja purustatud kivid. Tüdrukul oli valus ja isegi läbi jämeda jala torkas ots läbi.
  Kuid Angelica leidis endas jõudu püsti tõusta ja karjuda:
  - Teie natsid jääte tuhaks!
  Svetlana ja teised tüdrukud viskasid plahvatusohtliku lainega õhku ja nad olid isegi kergelt muljutud. Kuid ükski kaunis sõdalane ei surnud. Tüdrukud kohtusid orkaani ja hästi sihitud tulega. Saksa ja teiste agressiivsete putukate mahasurumine, kes välja hüppasid ja piirasid Vene Nõukogude impeeriumi.
  Mirabela laulis suure entusiasmiga:
  - Ja kui Issanda trompet meid lahingusse viib, oleme komsomoliga sõbrad! Ja Jehoova tahtel olen ma taevasel nimetusel!
  Angelica, raputades tolmu oma veriselt taldadelt, laulis:
  - Putin, partei, komsomol! Ja saadame Rommeli hullumajja!
  Tüdrukud hakkasid kõrvulukustavalt naerma ning Serjožka ütles ärevuse ja nördinult:
  - Ja minu katapult, mitte nii täpne - nagu Angelica paljad ja tugevad jalad!
  Olympias, mängides oma käelihastega, ütles:
  - See on ok! Sa ikka mõtled. Midagi lahedamat!
  . Paljaste jalgadega laksutav poiss säutsus:
  - Muidugi sama tagasi!
  Sfero Katastrofov saatis Erwin Rommeli tagasi troonisaali ja ütles naeratades:
  - Pole paha, sa võitlesid mu noore Loojaga! Tunnista, et see oli sinu unistus - saada igaveseks poisiks ja võidelda!
  Feldmarssal nõustus:
  Jah, just sellest ma unistasin! Täpselt see, mida olen alati tahtnud! Ole kangelase poiss!
  Jumalalaps ütles tõsisel toonil:
  - Võitlesite ja näidake end nüüd oskusliku juhina! See on vajalik isiksuseomaduste arendamiseks!
  Erwin ütles tüdrukule ja poisile:
  - Noh, miks me ei kavatse rohkem filme vaadata või?
  Nataša vastas õrnalt:
  - Võib-olla vaadake teie Majesteet meie piloote: Albinat ja Alvinat! Nad on suured meistrid sõjalistes asjades!
  Noor kuningas nõustus:
  - Noh, vaatame veel natuke ja ma vaatan pealinnas ringi! Kuningas ei tohtinud kogu aeg palees istuda!
  Svetlana laulis vastuseks täiskõlalise häälega:
  - Kuningas on meie uhkus ja au,
  Sa oled tark nagu põline Maa...
  Tugevdage nagu terasest vaia jõudu,
  Sa oled meile Jumala poolt kingitud!
  Erwin vastas targalt:
  - Valitsejal, kes armastab magusaid meelitusi, on kärbse mõistus!
  Nataša hüüdis:
  "Tõesti, sa oled kõige targem valitseja! Arvame koos teiega, et meie impeerium võidab lõpuks sõja Vene sõdurite ja Punaarmee vastu!
  Erwin küsis tõsiselt:
  Miks nad rahu ei taha?
  Nataša vastas tõsiselt:
  Miks nad rahu vajavad? Nad ei tea ühtegi teist meeleseisundit ja impeeriumi. Sõda on nende jaoks loomulik seisund. Lisaks on orkid kannibalid ja söövad vange ja vange. Kas kohe või pärast tõsist piinamist!
  Erwin ütles naeratades:
  - Tasub vaadata nende olendite nägusid - saate aru, ärge oodake sellistelt head!
  Filmiekraan süttis uuesti. See näitas nüüd kahte võitlejat, millel kihutasid kaunid tüdrukud: Albina ja Alvina.
  Mõlemad mesiblondid, musklis, meislitud ja samades bikiinides. Kui suurepärane see kõik välja näeb.
  Albina tulistab lennuki suurtükkidest. Tulistab alla viis venelaste ja komsomolitüdrukute lennukit, kriuksub:
  Anname oma elu oma kodumaa eest ja kindlasti võidame!
  Alvina, tulistamine, kinnitas:
  - Muidugi, me võidame! See ei saa olla teisiti!
  Ja ta tulistas ka õhukahuritest. Bolševike ja vene tüdrukute võitlejad kukuvad ja plahvatavad. Osa neist on kapitaalremonti tehtud.
  Albina, tulistab, laulab:
  Lennukid on head, aurulaevad on head!
  Ja tüdrukud laadisid teemante kõvasti!
  Ja kaunitari täpsest tabamusest lõhuti veel üks kurjade bolševike auto. Millega tahavad punased karudega võidelda? Nii et võta oma sizoom ninna!
  Alvina, lõigates maha järjekordse palgatud bolševiku, surub paljaste sõrmedega oma ilusaid jalgu. Ta on tüdruk, kes kui jalga liigutab, murrab läbi telliskiviseina.
  Nad näitasid isegi kinno, kuidas mõlemad piloodid hüppavad, lõhkudes paljaste kontsadega tammelaudu.
  Albina lasi alla teise, seekord bolševike pommilennuki, ja vilistas, lauldes:
  - Pole ilusamat kui meie, teadke jõude,
  Me võidame kõik orkitüdrukud ...
  Vapruse ja hiilguse kehastus -
  Ja meie kohal kullas on keerub!
  Ja Albina lõikas taas taevas maha auto, mille roolis istus bolševik. Ja ta tegi seda meisterlikult.
  Siiski ei jää Alvina alla. Kuidas blond tüdruk ümber pöörab. Liigub "rebase mao" tehnikas. Ja alla lastud, suitsetavad raisakotkad kukuvad.
  Alvina laulis huuli nautides:
  - Peaingel ütleb meile: paradiisis on lahe,
  Kuid ainult paradiisi väravad klõpsavad ...
  Me palume Jumalalt: kirjuta sõbraga,
  Mõnele inglirügemendile!
  Ja sõdalane rakendas surnud silmuse. Ja ta tulistas alla selle komissari, kes oli raskevõitleja roolis. Ta tegi seda väga graatsiliselt ja vajutas nuppu sitkete, pikkade, meislitud jalgade sõrmedega. Ja isegi hirmuäratav komissar oli tükkideks rebitud! Need on tõesti kõrgeima vigurlennu tüdrukud!
  Kuid nüüd on õhk muutunud rahulikumaks ... Tüdrukud annavad löögi Punaarmee maavägedele. Siin viskab Albina ülevalt lennukimürsku. Ja Venemaa tank "IS" -3 tabab täpselt katust. Murrab sellest läbi, lööb bolševikud välja.
  Ja kestad hakkavad plahvatama. Kuulda on plahvatusi ja Nõukogude sõdurite hukkumist.
  Albina siblib nagu härga nõelanud kobra:
  - Inimkonna jaoks!
  Alvina tulistas ka vaenlase pihta, purustades vaenlase. Ja rebis Lenini tankilt torni maha. Jah, neiu lõi täpselt ja tabavalt.
  Ja orkid jätsid verise segaduse.
  Mõlemad kaunitarid võtsid maapealsed sihtmärgid. Relvad hävitati.
  Albina purustas koos vene tüdrukutega karvaste meeste gaasikahuri ja sosistas:
  - Minu unistus, ma olen lahe kaunitar!
  Alvina purustas ka raketiheitja ja säutsus:
  - Ja peigmehed lähevad ilust sisse!
  Ja mõlemad tüdrukud puhkesid naerma. Kuigi meestega pole neil muidugi probleeme. Poisid armastavad kuulsusi. Ja üldiselt on üks mees rohkem kui paarkümmend tüdrukut, ainult et nad on liiga noored. Siin Maal kasvatavad isastel habet!
  Isasele on see rõõm, aga kui emane on temperamentne, siis on tal juba probleeme!
  Albina vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja siristas:
  - Minu unistus on saavutada surematus!
  Alvina vajutas paljaste jalgade sõrmedega päästikule ja sikutas:
  - Ja me oleme surematud! Me elame teistes maailmades uutes kehades!
  Albina tabas erakordset orki tanki ja urises:
  - Kuigi keha ilma hingeta pole keha, aga kui nõrk on hing ilma kehata!
  Ja sõdalane lasi silmadest sädemeid välja ... Ja siis, kui ta karjub:
  - Ära usu seda, surma pole olemas!
  Alvina peksis painajalike bolševike iseliikuvaid relvi ja kuidas ta karjub:
  - Surmarubiinide võitleja ei karda,
  Lahinguväljal ei ähvarda miski ...
  Me võitleme vapralt Isamaa vaenlasega -
  Tüdruk saab hakkama suure vägiteoga!
  Pärast seda langetas neiu oma võitleja veelgi rohkem pinnale. Ja tulistas väikese raketi. Ja bolševike tohutu tank "Karl Marx" viie relvaga hakkas rebenema ja kogu selle soomus oli killustunud.
  Albina lõikas kuulipilduja plahvatusega maha mitu Vene impeeriumi mootorratturit ja kilkas rõõmust:
  - Mul on kaks laia tiiba ja silmad nagu stepikotkal!
  Väga särtsaka ilumeelega tüdrukud. Ja kui nad midagi ette võtavad, tehakse seda kõige esimese numbriga.
  Kuid lennusaade lõppes ja edasi läks teistsugune sari. Seekord näitasid nad neljast tüdrukust koosnevat rühma, kes polnud mitte ainult suurepärased võitlejad, vaid valdasid ka võitlusmaagiat.
  Üks masin läheb vastu kogu bolševike impeeriumi mastodonide armaadile. See näeb välja otse suitsiidne.
  Kuid tanki roolis on Victoria ise vapustava iluga kurat. Jah, ja kõik neli tüdrukut: lihtsalt armsad. Nad toetasid oma paljaid jalgu vastu soomust ja tabasid vaimseid aistinguid, nagu oleksid nad valguse kuningannad. Mis maagilised tüdrukud nad on: nad oskavad ja teavad palju.
  Victoria tulistas, laulis rea kaasaegsest romantikast:
  - Ma ei tea, mis juhtus... Lapselik naer on väga kõlav... Ja paljajalu tüdrukud jooksevad juba läbi lompide!
  Temast välja löödud nende vägede fašistide "elevant" hakkas suitsetama, eraldades haisvaid rõngaid. Nad keerlesid nagu mürgised maod. Ja Victoria pilgutas oma partneritele silma, Zoya viskas kesta. Sfero Katastrofovi loodud jumalate ühe teenija Peruni teenija Nadežda hoiatas:
  - Siin on varitsuses uusim iseliikuv relv "Porcupine", 32-naelise püssiga ... Peate olema ettevaatlikum.
  Kõike teadja Elena lobises kohe:
  - Iseliikuv relv "Porcupine" on litsentsitud koopia päkapikkude tööst spetsiaalsest iseliikuvast relvast "Anaconda". Relva omadused: esisoomus 228 mm, küljesoomus 200 mm - lahe! Kahuri kaliiber 94 mm, vastab soomust läbistavale "kuninglikule pühvlile". Ja veel kolm kuulipildujat...
  Victoria katkestas ebaviisakalt oma partnereid ja üritas isegi paljast kontsa ninas liigutada, karjudes:
  - Ma tean!
  Elena itsitas, kui märkis:
  - Tore, kui on teadmisi... Aga tehnikas olen ma suurmeister ja sina tead kurjast!
  Victoria tulistas uuesti, paljaste varvaste abil, rebides "Metsakult" torni ära ja pahvis, märkis:
  - Minu teadmised on fundamentaalsemad, sest kurjus tuleb ka tehnikast. Ja ma soovitan teile paremini - ärge paista silma!
  Zoya tegi pruulimisprügi kustutamiseks ettepaneku:
  Nüüd las ma lasen end maha!
  Ja neiu või õigemini Valge Jumala tütar - Kõikvõimsa Sfääri loodud - näitas, et domineeriv hüve ei takista tal tulistada. Ja koorida ilma möödalaskmiseta. Siin võitlevad sõdalased kõrgeimal tasemel.
  Tüdrukud liigutavad oma tanki ja liiguvad edasi. Kuid ärge unustage kaasa laulda.
  Ilma piimata tuld juhtinud Victoria alustas:
  - Püha all...
  Zoya jätkas, tulistades ka paljaste meislitud jalgadega:
  - Vabadus!
  Nadežda, kinnitades tulistamist paljaste varvastega, väljastas:
  - Maailmas!
  Victoria, ilma märgita mööda tulistades, jätkas:
  - Sõpruses!
  Zoya karjub, vaenlase uriin:
  - Õnnes...
  Narriv Nadežda lõpetab:
  - Ja armastus!
  Victoria jätkab paatosega täiest kõrist, tehes löögi paljaste varvastega:
  - eredas valgusvihus ...
  Zoya, tulistades, võtab üles:
  - Rahvad ühinevad...
  Külmavereliselt, paljaste varvaste abil tulistav Nadežda lisab:
  - Eesoleva pimeduse hajutamiseks!
  Victoria, kes jätkab laskmist paljaste meislitud jalgadega, tekitab probleeme:
  - Valitsege kõik maailma riigid ...
  Tulistanud Zoya jätkas veetleva paatosega sõitmist:
  - Kaitstud!
  Nadežda, kes sooritas samuti mürsuga vehklemishoo, paljajalu kasutades rubiinivõitlejaid maha lõigates, jätkas:
  - Invasioonidest...
  Paljaste jalgadega tulistav Victoria susises:
  - Kurat rohutirtsud!
  Zoya lõhestas "Metsa" paljaste jalgadega, jätkas:
  Ja minu rinnaga...
  Nadezhda, olles tegelenud orkide "Tyrannosaurustega", andis välja:
  - Kaetud!
  Lihasööjalt muigav ja paljaste graatsiliste jalgadega tulistav Victoria urises:
  - Kõik rahvad...
  Zoya, kes tulistab samuti paljajalu, lisas:
  - Emake Maa!
  Nadežda, kes peksles paljaste varvastega, kahurist, jätkas:
  - Jälle häda...
  Victoria, tulistades paljaste alajäsemetega, jätkas hingeldades:
  - Rippuvad...
  Zoya tulistades haukus:
  - Verejõed!
  Paljajalu põlev Nadežda lausus:
  - süttis...
  Küünte Victoria susises:
  - Üleolev vaen!
  Zoya, kes tulistab samuti paljaste varvastega, lisas peaaegu pisarates:
  - Tulekahjudest, verest ...
  Nadežda, olles vallandanud, pargitud lihaseliste jäsemete abil urises:
  - Pisarad ja lein!
  Victoria vabastas kingituse paljaste jalgadega ja kuidas ta susises:
  - Meie oma oigab...
  Zoya, niipea kui ta selle võtab, viskab ka paljaste jalgadega põrguliku kingituse välja ja möirgab:
  - Meie kallis...
  Nadežda, tuksub, lõpetas:
  - Riik!
  Victoria siblib vastuseks uuesti palja jalaga:
  - Kuid mitte...
  Zoya, vallandatud, paljaste jalgadega ja andis välja:
  - Tüdrukute vaim...
  Nadežda, natside väed naelutanud, paljaste varvastega, lõpetas:
  - Tugevam!
  Victoria tulistas uuesti, paljajalu ja agressiivselt, jätkas:
  -Enda varemetest...
  Zoya, tulistades kõvasti paljaste jalgadega, tõmbas joone alla:
  - Me elustame!
  Nadežda peksles uuesti ja kilkas:
  - Vene sõdalane...
  Victoria, tavaliselt sadanuv, palja jalaga, nurises:
  - Võtke mõõk...
  Zoya naelutas, urises:
  - Kiiremini!
  Paljaste varvastega tulistav Nadežda alustas:
  - Me seisame...
  Zoya jätkas raevukalt pekstes:
  - Ja jälle....
  Victoria, naelutades oma alajäsemeid, lõpetas suure noodiga:
  - Me võidame!
  . PEATÜKK #3
  Siis tegid tüdrukud pausi. Nad tulistasid vaikides veel kümmekond tanki, mille järel Victoria taas tulistades ja taas paljaste jalgadega laulis:
  - Püha all...
  Paljaste jalgadega tulistav Zoya jätkas:
  - Bänner...
  Lootus pahvatas nii otseses kui ka ülekantud tähenduses:
  - Messias!
  Keha õõtsuv ja paljaste varvastega mürske loopiv Victoria urises:
  - Maailmas...
  Zoya tormas agressiivselt tulistades edasi:
  - Õnnes...
  Nadežda lõpetas duurnoodil, paljaste graatsiliste jäsemete abil:
  - Ja armastus!
  Victoria, taas naelutades, kasutades oma paljaid varbaid, jätkas:
  - Päikese käes...
  Zoya, lüües mürsku paljaste jalgadega Porcupine'i vastu, kiljatas:
  - Ray...
  Nadežda, kes paljaste meislitud jäsemetega üle fašistliku impeeriumi vastupandamatult välja lasi Rommeli "Siga", haukus:
  - Ühendage...
  Paljaste jalgadega mürsku saates Victoria lõpetas karmilt:
  - Rahvas!
  Tulistav Zoya lisas paljaste jalgadega säravalt:
  - Põrgulik pimedus...
  Lootus, laks, andis välja:
  - Lahustage...
  Victoria, jälle Rommeli natsifašistide poole kaldu, susises:
  - Eemal!
  Tüdrukud tulistasid paljajalu ja naersid veel viis minutit. Selle aja jooksul põletati kolmkümmend viis natside lahingutanki. Ja siis jätkasid nad uuesti laulmist.
  Nagu alati, määras tuline kurat salmi ja tooni, ta kasutas paljaid jäsemeid:
  Oleme avanud...
  Paljaste jalgadega tulistav Zoya lisas:
  - Rahvad...
  Nadežda, olles selle naelutanud, lausus paljaste sõrmede ja nobedate jalgade abil:
  - Planeedid!
  Victoria, lõigates "Siga" väga valjult irvitades, kiljatas:
  - Kosmosesse...
  Zoya, kes samuti paljaste sõrmedega mürsku saatis, urises:
  - Tee!
  Kingitust visates Nadežda kiljus:
  - Tundmatule...
  Victoria pani natsivõitlejatele rasvapunkti nii mürsu kui ka mahlase lasu;
  - Miram!
  Ja Zoya, tulistades paljaste jalgadega, hakkas uut stroofi kuduma:
  - Kangelaslikkus...
  Nadežda, naelutades meeleheitlikult oma paljaste jalgadega fašistlike hordide kohal, jätkas:
  - Võitlused...
  Ja vastupidav Victoria kukkus, nagu kombeks, paljajalu ümara kannaga pikali, vajutades juhtkangi nuppu "Metssiga" ja andis välja lõpu:
  - Ülistatud!
  Zoya, olles tegelnud "Porcupine'iga", andis välja:
  - Et...
  Paljaste jalgadega tulistav Nadežda säutsus:
  - Kustuta...
  Victoria kostis sõnu, osutades paljaste varvastega ja mürsuga Witcheri iseliikuvale relvale:
  - Igavesti...
  Zoya saatis ka mürsu ja andis välja:
  - Surmast...
  Nadežnaja jaoks oli viimane lask, mille ta tulistas paljaste jalgadega, ja sõna:
  - Arm!
  See on lahe! Fašistlik tankirügement hävitati. Anaconda iseliikuv relv, hoolimata kõigist oma soomustest, paiskus samuti vene mürsust laiali: selleks, et seda kindlalt tabada ja lõhestada, on vaja teada, kuhu lüüa. Tüdrukud nägid ju soomukites koondumisi ja katkestusi jõujoontes. Sa ei saa neid petta ega üle kavaldada... Ja nad võivad üle kavaldada keda iganes sa tahad.
  Zoya märkis murelikult:
  - Kas laskemoonavarude täiendamine ei teeks meile haiget?
  Jelena, see mänguline ja õppinud Svarogi tütar, kelle on samuti loonud lõpmatult kõikvõimas Demiurgi poiss Sfero Katastrofov, itsitas ja märkis:
  - Nii et sa ei saa aru? Lõppude lõpuks on meil asendamatu mürsk. Saame niimoodi lüüa peaaegu lakkamatult!
  Victoria pööritas iharalt silmi, lõi palja jala vastu teist ja kostis:
  - Hüperfuck ilma vaheajata... See on suurepärane!
  Need on tõelised tüdrukud...
  Ja sõda käib ikka veel ... Septembris 1945 jõudsid sakslased siiski Kaspia mere äärde.
  Ja nad lõikasid Kaukaasia maad mööda ära. Mis on väga ohtlik. Sakslased edenevad ... Lahingutes, nende uued tankid ja lennukid ...
  Ja lõunast murrab läbi Türgi, mis on kahekordselt ohtlik. Ja olukord on ülimalt keeruline, põrgulike kitsedeni.
  Tee end vaenlase laviiniks... Ja teda ei saa kuidagi peatada.
  Oktoobris olid sakslased juba Dagestanis ja lähenesid Aserbaidžaanile. Ja see on tõsine ja ohtlik.
  Natsid tabasid tüdruku Alice'i. Teda kuulas üle SS-kolonel Deza. Komsomolitüdruk kooriti vööni ja teda hakati piitsadega piitsutama.
  Alice möirgas:
  - Ma ei ütle! Ma ei ütle! Ma ei ütle!
  Siis rebisid nad tal püksid ja saapad jalast. Ja nad põletasid kontsad laiade punakuuma raua ribadega. Ja rakendas kuumust oma paljastele taldadele.
  Tüdruk minestas šokist.
  Talle kallati ämber vett. Nad tõid ta mõistusele ja tõmbasid ta nagile. Mis on väga julm.
  Alice kiristas hambaid ja urises:
  - Ma ikka ei ütle! Sa võid mind tappa!
  Ta peksis tüdrukut tulise traadiga tema alasti kehale. Kuid nad ei saanud temalt midagi.
  Pärast seda viskasid nad kurnatud komsomolilase niiskesse ja külma keldrisse.
  Ja loomulikult on see äärmiselt julm.
  Novembris 1945 vallutati peaaegu kogu Kaukaasia ja Rommeli natsid tungisid Bakuusse.
  Kaks tüdrukut Albina ja Alvina lendavad sellisel lendava taldriku peal enda juurde. Tänu tugevale laminaarsele joale on need haavamatud. Kuid nad ei saa ise tulistada. Kuid tänu kolossaalsele kiirusele suudavad nad Nõukogude lennukitest mööduda ja rammida.
  Albina, painutades oma disketti, märkis:
  - Rauatehnoloogia, kindlasti vajalik ja väga kasulik!
  Alvina itsitas, paljastas hambad ja susises:
  - Aga kõik otsustab vaim!
  Albina ütles:
  - Kõige enam, et kumbki pole just võitlusvaim!
  Mõlemad tüdrukud on blondid ja bikiinides. Väga ilus ja paljajalu. Kui sõdalane on ilma kingadeta, on tal õnne. Nüüd on tüdrukud nii värvilised ja uhked.
  Ja enne lahingusse minekut töötavad kaunitarid kindlasti meestega. See on nende jaoks tõeline lihapidu.
  Nii tublid tüdrukud on.
  Alvina tulistas alla kaks Nõukogude Tu-3 ja säutsus:
  - Kuulsusrikas meie jaht!
  Albina kinnitas rammimist ja väljastas:
  Ja see ei jää kunagi viimaseks!
  Alvina kukutas alla veel kolm Nõukogude ründelennukit ja kilkas:
  - Nii arvate, et Jumal armastab Saksamaad?
  Albina raputas kahtlevalt pead.
  - Ilmselt mitte nii väga!
  Alvina itsitas ja küsis uuesti:
  - Miks sa nii arvad?
  Albina rammis kahte nõukogude autot ja kilkas:
  Sõda on kestnud liiga kaua!
  Alvina märkis loogiliselt:
  - Aga me tuleme!
  Albina irvitas ja hüüdis:
  - Nii et võit tuleb!
  Alvina tulistas julge manöövriga alla neli Nõukogude lennukit korraga ja kilkas:
  - See tuleb kindlasti!
  Albina pidas vajalikuks meelde tuletada:
  - Pärast Stalingradi ei läinud sõda reeglite järgi ...
  Alvin nõustus sellega:
  - See on kindlasti reeglite vastane!
  Albina kilkas nördinult:
  - Hakkasime kaotama!
  Alvina kilkas nördinult:
  - Kindlasti on!
  Albina rammis veel mitut nõukogude sõidukit ja kilkas:
  - Kas see pole meie jaoks probleem?
  Alvina tulistas alla paar Vene hävitajat ja ütles:
  Arvasime, et olukord on lootusetu!
  Albina irvitas lihasöövalt ja susises:
  - Mida me nüüd näeme?
  Alvina säutsus kahetsusväärselt:
  - Midagi vankumatut ja ainulaadset!
  Albina välgutas pärlmutterhambaid ja vastas:
  - Et Kolmas Reich võidab!
  Alvina lõi alla veel paar Nõukogude ründelennukit ja tõi välja:
  - Tõesti peab võitma!
  Tüdrukud tegid grimasse. Omal ajal töötasid ja ametlikult sõduri bordellis. Paljud mehed läksid iseendast läbi ja mitte ainult valge rass. Ja neile väga meeldis. Noh, kui meeldiv see kehadele on. Kuid siis sattusid hoorad Nõukogude rünnaku alla. Nad võeti vangi. No kuumad arvasid, et neid hakatakse vägistama. Ja siin on kurat kaks!
  Nad panid hoorad kaevama kaevikuid ja kaevikuid. Ja kunagistele ööhaldjatele see väga ei meeldinud. Nii et nad kõik said põgeneda. Nad võrgutasid valvureid.
  Ja nad vandusid venelastele kättemaksu.
  Ja nad võitlesid Venemaa vastu. Need on need kuradi...
  Albina viskas veel mitu vene autot maha ja pomises:
  - Sa saad ikka meestega koos elada!
  Alvina nõustus sellega:
  - See pole isegi võimalik, kuid see on vajalik!
  Albina paljastas hambad ja vastas:
  - Aga siiski... Tapa on armas.
  Ja tüdrukud lasid disketi liigutusega alla veel viis nõukogude autot.
  Alvina itsitas ja ütles:
  - Ja millal on kibe?
  Albina ajas alla veel kuus autot ja vastas:
  - Ma abiellun pärast võitu! Ja sünnitage kümme last!
  Ja mõlemad tüdrukud puhkesid naerma.
  Ja nad laulsid;
  Oleme fašismi usu rüütlid,
  Pühkime kommunismi vastu võitlejad tolmu!
  Ja kuidas nad naeravad oma valgetipulisi mägesid kõigutades.
  Lendava taldriku võitluskatse on väga edukas. Kuid sellest on võimatu tulistada.
  Siin rammivad tüdrukud ka paari IL-2. See ründelennuk on Punaarmee kõige massiivsem ja selle tootmist pole veel katkestatud. Kuigi neljakümne viiendaks aastaks oli see aegunud.
  Aga ta tegutseb ja tegutseb ikka meeleheitlikult. Siin kasutatakse selliseid võitlusplaate - lihtsalt õudus.
  Nõukogude üksusi hävitatakse nii palju, et neid ei saa peatada ... See on kavalkaad.
  Novembris oli tuulevaikus. Ja Stalin käskis keskuses edasi liikuda. Lahingud arenesid uue hooga. Fritzi on raske võita - neil on palju jõudu ja head relvad. Poolakad võitlevad väga aktiivselt. Nüüd on nad Saksamaa liitlased.
  Natsid hoiavad endiselt rinnet. Lahingud näitasid, et 88-millimeetrine relv oli 100 EL ning väga täpne ja soomust läbistav. Isegi IS-3 lööb otsaesisele. Pealegi pole viimane paak eriti edukas ja seda on raske valmistada. Ja T-34-85 eksib üldiselt pikalt distantsilt, saades punkte sakslaste ässadelt.
  Talv on juba käes ja rindejoon on umbes neljakümne kolme aasta tasemel, ainult Krimm on endiselt Nõukogude ja Bialystok, kuid Harkov ja Orel on juba natside all.
  Keskuses asuvad natsid tõrjuvad Nõukogude rünnaku tagasi ja püüavad end edasi liikuda.
  No ja usaldage uusimate masinate sissetöötamine, supermehed-tüdrukud.
  Mitte väikesed tüdrukud, kes klooniti surmalaagrites. Ja need tüdrukud, kelle DNA molekule kasutati supermeeste loomisel.
  Ja neil on legendaarse neljaga samad nimed ja lihtsalt hämmastav jõud. Ja tüdrukud, kes võitlevad, kasutavad ka mõnda SS-i väljatöötatud stimulante.
  Gerda, Charlotte, Christina ja Magda sõidavad U-klassi E-100 tankil, mis on kompaktsem, neljale meeskonnaliikmele. Ja selle relvadeks on reaktiivpommitaja ja universaalne 88-millimeetrine kahur 100 EL - tankihävitaja.
  Sõdalased lähevad ja vilistavad endale.
  Gerda tulistab pika kahurist. See lööb IS-2 kauguselt vastu külge ja piiksub:
  - Anname oma südamed isamaa eest,
  Ja me praadime Stalini ja sööme ta ära!
  Charlotte tulistas oma raketiheitja. Ta kattis nõukogude punkri ja kilkas:
  - Oleme võitmatud!
  Christina võttis selle kätte ja urises, vajutades palja kannaga päästikule:
  - Me saame selle mõlemas!
  Dolbanula ja tabavalt ja Magda. Hävitas Nõukogude iseliikuvad relvad SU-152. Ja ta kostis:
  - Küll on aega, võit tuleb!
  Gerda kilkas tulistades:
  - Keegi ei saa meid peatada!
  Charlotte kinnitas:
  - Aga Pasaran!
  Punakarvaline metsaline elas koos Gerdaga läbi kogu Esimese maailmasõja, alustades Poolast ja lõpetades selle maikuu pealetungiga. Punajuukseline saatan nägi palju asju.
  Ja valmis võitlema lõpuni!
  Christina tulistab samuti ja paljastas hambad. Tema juuksed on kuldpunased. Sõjas tüdrukud ei vanane ja võivad isegi nooreneda! Nad on nii ägedad ja armastavad. Nad paljastasid hambad.
  Ja mitte ühtegi auku hammastes.
  Magdal on lehekulda värvi juuksed. Ja ka aktiivselt muigamas. Lahe tüdruk. Tal on selline tuhande hobuse agressiivne graatsia ja energia.
  Valgete juustega tüdruk Gerda tulistab ja ütleb naeratades:
  - Maailmas on palju head ja inetut... Aga pagan, kui kaua see sõda on kestnud!
  Charlotte nõustus sellega:
  - Ja tegelikult venib teine maailmasõda liiga kauaks. Kõik kaklused ja kaklused... See on tõesti kurnav!
  Christina liigutas paljajalu piki soomust ja karjus:
  - Aga Suurbritannia pole ikka veel lüüa saanud!
  Magda tulistas venelaste pihta ja urises:
  - A tuleb lüüa! See on meie usutunnistus!
  Gerda susises, tulistades venelaste pihta, paljastades elevandiluust hambad:
  - Me vajame võitu!
  Fucked and Charlotte, hüüdis:
  - Üks kõigi eest, me ei seisa hinna eest!
  Punajuukseline kuldne metsaline Christina kiljatas:
  - Mitte! Ärme seisa!
  Magda lõi oma helepunaseid huuli siristades:
  - Me ei lähe poodi hinna pärast!
  Ja kuldjuukseline harpy tulistas.
  Gerda tabas ka Vene tanke. Lõi vastu autot ja karjus:
  - Oleme maailma tugevaimad!
  Charlotte lisas kaasa lauldes:
  - Kõik vaenlased leotavad tualetis!
  Christina toetas lauluimpulsi:
  - Isamaa ei usu pisaraid!
  Magda jätkas lauluhäälega:
  - Ja me anname kõik kommunistid ajus!
  Ja tüdrukud pilgutasid üksteisele silma. Üldiselt on neil hea paak. Ainult distantsilt on IS-3 otsmikul raske läbi murda. Kuid lõppude lõpuks on sakslastel raske mürsk, kuid uraani südamikuga. Ja sõjaväes on palju mustanahalisi. Kes võitlevad meeletu raevuga. Ja mitte igaüks ei saa nendega võistelda.
  Tüdrukud on harjunud võitlema paljajalu. Isegi Poolas olid nad ainult ühes bikiinides ja paljajalu.
  Kui paljas tald maapinnaga kokku puutub, siis see noorendab. Võib-olla sellepärast tüdrukud ei vanane! Kuigi aeg hakkab otsa saama! Sõdalased, ütleme nii, et väga kangelaslikud.
  Nad on teinud nii palju tegusid, kuid võitlevad nagu tavalised sõdurid. Ja alati ainult bikiinides ja paljajalu. Talvel on neil isegi mõnus lumehangedel paljajalu nüpeldada.
  Gerda tulistab ja laulab:
  Me läheme läbi tule ja vee!
  Charlotte tulistas oma pommilennukiga venelasi ja ütles:
  - Au Preisi rahvale!
  Christina tulistas ka ja kilkas:
  Meie valitseme planeeti!
  Magda naelutas ja kinnitas:
  - Kindlasti teeme!
  Gerda tabas uuesti mürsku ja kilkas:
  "Isegi napalm ei peata meid!"
  Charlotte nõustus sellega:
  - Ja isegi aatomipomm, mida me ei karda!
  Christina vaikis ja vastas:
  - Ameeriklastel ei õnnestunud luua aatomipommi! See on bluff!
  Magda hüüdis täiel rinnal:
  - Maailm ei pääse uue Saksa korra eest!
  Ja tüdrukud hakkavad naerma.
  Olukord muutus kriitiliseks. Detsembris tungisid keskuses edasi Nõukogude väed. Kuid jälle ei suutnud nad Wehrmachti võimsast kaitsest üle saada ...
  Natside ja tankitüdrukute seas Agata ja Adala. Nad võitlevad E-10-l, kahemehelisel iseliikuval relval ja väga mugaval. Mis laseb ülitäpselt. Kuigi selle relv pole piisavalt võimas, lööb see kolmkümmend neli konkreetselt maha.
  Agatha tulistab paljaste varvastega ja tabab Nõukogude autot, väga täpselt.
  Ja siis ta hüüdis:
  - Kolmanda Reichi jaoks!
  Dolbanula üsna tabavalt ja Adala. Kasutades ka paljaid meislitud jalgu.
  Ja ta purustas täpse lasuga Nõukogude auto. Ja ta kostis:
  - Au meie kangelastele!
  Tüdrukud tuleb märkida, et nad on äärmiselt hirmuäratavad. Ja nad tulistavad piisavalt hästi. Mis pole löök, siis löök.
  Iseliikuvad relvad E-10 on väga väike masin kahele sõdurile ja kõrgus 1,2 meetrit, hävitajatega, mis asuvad lamades. Selline siin on tõhus asi ja väga mobiilne. Esialgu kaalus ta vaid kümme tonni, kuid tema 60-millimeetrine soomus otsmikul ja 30-millimeetrine küljel tundus Hitlerile üsna nõrk. Ja ta käskis seda suurendada 82 mm otsmikuni ja 52 mm küljeni. Kuid masina kaal on kasvanud 16 tonnini, mis vähendab liikuvust. Kuid Rommel tegi oma auto paarkümmend sentimeetrit madalamaks ja vähendas meeskonnaliikmete arvu kahele inimesele. Ja iseliikuv relv hakkas kaaluma üksteist tonni, mis võimaldas 400 hobujõulise mootoriga säilitada liikuvust kõrgel tasemel.
  Agatha lõi taas paljaste jalgadega vaenlase pihta, torkas läbi IS-2 soomuse alumise osa ja laulis:
  - Minu suur jõud!
  Adala tabas ka nõukogude tanki, põrutas autole vastu lauba ja siristas:
  - Au kommunismiajastule!
  Ja ta kasutas ka paljast meislitud jalga.
  Need tüdrukud siin on päris kaklevad. Ja nad hävitavad Nõukogude tankiarmaad.
  Nüüd aga läksid nad üle relvadele. Ja nii nad koputataksegi, kasutades paljaid varbaid. Nad ei anna absoluutselt armu. Ja paljad tallad välguvad.
  Tüdrukud aga ei lase ega tapa ainult käsitöölisi. Eelkõige piinati ühte tabatud teismelist. Kuueteistaastane poiss oli väga nägus. Tüdrukud võtsid ta lahti ja sidusid männi külge. Ja siis hakati tõrvikutega põletama ja süütasid ka luudad.
  Oli näha, kuidas poisi pargitud sile nahk oli kaetud villide ja vistrikutega. Ja ma pean ütlema, et see on väga valus.
  Adala lakkus huuli ja laulis:
  Väike riik, väike riik...
  Agada, süüdates poisi kontsad, lisas:
  - Kes ütleb mulle, kes näitab, kus ta on, kus ta on!
  Ja mõlemad kaunitarid, kuidas naerda. Noormees on tõesti ilus. Kui ilusad on teismelised kuueteistkümneaastaselt. Kui see pole enam poiss, aga mitte veel mees. Siis, kui näojooned alles liiguvad lapsest täiskasvanu tüübiks ja sel põhjusel on nad eriti kaunid. Kui poiste põsed on veel punakad ja karvadeta, nii õrnad, nagu tüdrukul. Ja nahk pole veel nii karvane ja kare kui täiskasvanutel.
  Adala ja Agada on kogenud sõdalased, kes piinavad poissi mõnuga. Nautige tema oigamisi. Ja nad lähevad isegi tema silme all hulluks, näidates võlusid ja süüdates tuld.
  Need on loomad .... Poissi piinati kuni teadvuse kaotamiseni. Siis nad kallasid ta jääveega, tõid ta mõistusele ja piinasid uuesti ja see oli lõbus.
  Adala huuli lakkudes märkis:
  - Pole midagi ilusamat kui piinamine!
  Agada nõustus sellega:
  - Põnev!
  Ja nüüd hävitavad teravad sõdalased Nõukogude vägesid. Ja kui nad laulavad:
  - Meie kuningas on taeva sõnumitooja,
  Meie kuningas on nagu kummitusdeemon...
  Meie kuningas on saatuse valitud...
  Meie kuningas oled ainult sina!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Jah Rommel mingil määral ja Lucifer. Ta suutis teha võimatuna näiva.
  Ja nüüd võidavad natsid üha kindlamalt.
  . E-25 pöördub väga lihtsalt, kompenseerides sellega pöörleva torni puudumise.
  Meeskonnas on ainult kaks inimest ja kõrgus on 1,3 meetrit. Ütlematagi selge, et tõhus disain ja lihtne valmistada.
  Kujutage ette Tiger-2 soomuse ja relvade osas T-4 kaalus, see on suurejooneline ja hämmastav masin.
  Agatha ja Agnes sõidavad E-25, samuti tüdrukud A-s. Ja ilus, võitleb paljajalu ja bikiinides.
  Ja kuidas nad tulistavad, mida nad mööda ei pane.
  Agatha tulistas paljaste varvastega vaenlast ja kostis:
  - Au minu tugevusele!
  Agnes lõi ka paljaste varvaste abil vaenlase pihta, lõi vaenlast ja andis välja:
  - Ja minu tugevus on veelgi suurem au!
  Ja kuidas vastastele silma pilgutada. See tüdruk on lihtsalt hämmastav.
  Ja kuidas tüdrukutele meeldib piinata.
  Näiteks ühel komsomoli liikmel võtsid nad ja põletasid tõrvikuga tema sarlakpunased rinnanibud. Ja karjus nii kõvasti.
  Agnes praadis kannul suure mõnuga ja kostis:
  - Lase türannil-kolhoosnikul surra!
  Agatha nõustus sellega, süüdates vaenlase:
  - Suure Preisimaa eest!
  Ja tüdrukud naeravad.
  Võitlemine, ütleme nii, et nad varastasid, ja suur põrgulik ilu. Siin on IS-2 nende täpsest lasust, mis on tükkideks jagatud.
  Agnes karjus täiega:
  - Au aaria kommunismile!
  Sakslased üritavad Thbilisisse läbi murda. Groznõi ründab raevukalt. Vaprad neli tüdrukut aga seisid nende teele.
  Nataša viskas natside pihta palja jalaga granaadi ja laulis:
  - See on õige...
  Zoya lasi oma palja kannaga surma kingituse ja lisas:
  - Vaenlane...
  Augustinus alistus millelegi hävitavale ja kilkas:
  - arvab...
  Svetlana viskas paljaste varvastega granaati ja kilkas:
  - Mida...
  Nataša viskas paljaste jalgadega paar sidrunit ja karjus:
  - Vene...
  Zoya alistus ka millelegi energilisele ja surmavale, vingudes:
  - Hallatud...
  Augustinus käivitas surmava seadme, pomisedes:
  - Vaenlane....
  Svetlana alistus taas hävitavale ja vyaknulale:
  - Paus!
  Nataša pööras pöörde ja kilkas:
  - WHO...
  Zoya tulistas ka mustanahaliste välismaalaste pihta, kelle natsid värbasid, ja vingusid:
  - Julge!
  Augustinus rääkis jõu ja raevuga:
  - See...
  Svetlana alistus pantri naeratusega:
  - AT...
  Nataša viskas palja jalaga granaadi ja karjus:
  - Võitle...
  Zoya viskas paljaste sõrmedega surma kingitust ja pomises:
  - Rünnakud!
  Augustine lõi sisse ja pomises:
  - Vaenlased...
  Svetlana kinkis paljaste taldadega hunniku granaate ja kuidas ta karjub täiega:
  - Me...
  Nataša naelutas lõhke ja susises:
  - Raevukas...
  Zoya lõikas natsid ära ja kilkas:
  - Rütm!
  Augustine tulistas uuesti ja karjus:
  - Raevukas...
  Svetlana säutsus tulistades:
  - Rütm!
  Nataša viskas oma graatsilise palja jalaga taas granaadi ja säutsus:
  - Me hävitame natsid!
  Zoya võttis selle ja säutsus:
  - Tulevikutee kommunismi poole!
  Ja viskas paljaste varvastega sidrunit.
  Augustine võttis ja ajas jooned laiali ning tema paljad jalad lendasid hävitavalt mööda Fritzi:
  - Me jagame vastased pooleks!
  Svetlana võttis selle ja viskas palja kannaga, hunniku granaatidega, ja kilkas:
  Purustame fašistid!
  Ja need neli jätkasid tulistamist ja granaatide loopimist. Saksa E-75 liikus. 128 mm püstoliga masin. Ja tulistab ennast.
  Ja tüdrukud viskasid granaate. õõnestas natse. Ja nad tulistasid tagasi. Nad ronisid edasi. Tankid veerevad taas. Liigutab uusimat Saksa "Leopardi" -1. Väga mobiilne auto.
  . PEATÜKK #4
  Kuid tema tüdrukud võtsid võimu ja lõid ta välja. Nad rebisid tükkideks gaasiturbiinmootoriga liikurmasina. Ja nad lõid ta puruks.
  Nataša märkis naerdes:
  Me võitleme suurepäraselt!
  Zoya nõustus sellega:
  - Väga lahe!
  Augustinus märkis targalt:
  - Me võidame!
  Ja ta lasi palja jalaga välja tankitõrjegranaadi. Tugev tüdruk. Ja tal on nii palju taipu.
  Svetlana lasi ka oma palja jala varvastega surmakingituse ja tabas vaenlast. Väga agressiivne tüdruk, rukkilillevärvi silmadega. Tal on nii vaimukust ja jõudu!
  Nataša pöördus ja naeratas:
  - Püha Venemaa eest!
  Zoya tulistas väga aktiivselt ja irvitas, näidates pärlhambaid:
  - Olen sellel tasemel sõdalane, kes ei kao!
  Augustine tulistas ka. Niitis natsid maha ja urgitses:
  "Ma olen suurte ambitsioonidega sõdalane!"
  Ja ta paljastas oma pärlhambad!
  Svetlana kinnitas:
  - Väga suured ambitsioonid!
  Tüdrukud on tülitsenud väga pikka aega. Ja loomulikult õnnestus neil sõjaväetöö. Nad on täiesti imelised kaunitarid. Silmapaistev meel. Ja nad tulistavad esimesest klassist.
  Tulistades arvas Nataša, et ilma Stalinita oleks Fuhrer ta tapnud. inimeste hinges oli tühimik. Tundub, nagu oleks lähedane surnud.
  Kuigi see grusiin oli julm. Ja ta ei teinud kõike õigesti. Selle kohta on isegi anekdoot. Miks kannab Lenin saapaid ja Stalin saapaid? Sest Vladimir Iljitš valis tee ja see vuntsidega tormab ees.
  Selles suhtes ei olnud Stalin optimaalne valitseja. Tõepoolest, nagu Lenin seda kirjeldas, oli see liiga ebaviisakas.
  See kokk valmistab ainult vürtsikaid roogasid. Julmuse poolest oli see kahe teraga mõõk.
  Ühelt poolt aitas see hoida distsipliini ja turgutas parteiaparaati. Seevastu kõige väärtuslikum isikkoosseis ja võimekamad inimesed langesid välja. Eelkõige kaotasid nad pärast sõda sellise suurepärase juhi nagu Voznesenski. Kellel olid isamaale suurimad teened.
  Voznesenski oli ehk ideaalne juht: mitte ainult sitke, vaid ka tark ja haritud. NSV Liidu noorim teaduste doktor, akadeemik, silmapaistev isiksus. Ilma Voznesenskita oleks Nõukogude Venemaa majandus tema surma korral paratamatult valesti läinud. Ja nad ei saa natse võita.
  Nataša viskas palja jalaga sidrunit ja laulis:
  - Taevast...
  Zoya viskas ka paljaste sõrmedega granaati ja ütles:
  - Tärn...
  Augustinus lasi palja jalaga surma kingituse ja laulis:
  - Hele...
  Svetlana viskas ka granaadi palja jala abil ja andis välja:
  - Kristalliline!
  Nataša pööras pöörde ja susises:
  - Mina sulle...
  Zoya lasi paljaste sõrmedega surma kingituse, susisedes:
  - Laul...
  Augustine alistus palja kannaga, mis toob surma, ja kilkas:
  - Ma laulan...
  Nataška jätkas agressiivselt lauldes:
  - Umbes...
  Zoya viskas palja jalaga plahvatuspaketi, ajas natsid laiali ja kilkas:
  - Põliselanik...
  Augustina andis palja kannaga hunniku granaate, andis välja:
  - Stalin!
  Tüdrukud võitlesid vapralt, kuid tundub, et Groznõit nad pidama ei saa. Kaunitarid langesid jagamise alla. Nad võitlesid väga varastega. Ja sa pead vastumeelselt taganema. Ja see on ebameeldiv.
  Nataša säutsus nördinult:
  - Me taganesime pikka aega vaikselt ...
  Augustine, silmad raevust vilkumas, nõustus:
  - See oli tüütu - nad ootasid lahingut!
  Zoya võttis selle ja laulis raevukalt ning ülejäänud tüdrukud võtsid selle rõõmsalt üles;
  Tõuse üles, needusega tembeldatud,
  Kogu näljaste ja orjade maailm!Meie nördinud meel keeb Ja on valmis juhtima võitlusse surelikega.
  
  Me hävitame kogu vägivallamaailma maapinnale ja siis ehitame oma, ehitame uue maailma: Kes polnud midagi, sellest saab kõik.
  
  Lõpetage vere imemine, vampiirid Vangla, maksud, vaesus!Teie jaoks - kogu jõud, kõik maailma õnnistused, Ja meie õigus on tühi heli.
  
  Ehitame elu teistmoodi, Ja siin on meie lahinguloosung: Kogu võim - töörahvale, Ja alla kõigist parasiitidest!
  
  Oled oma varanduses põlastusväärne, Söe ja kuningaks saanud!Te olete teie troonid, parasiidid, Meie seljale püstitatud!
  
  Tehased, tehased, kambrid - kõik on loodud meie tööjõul. On aeg! Nõuame rööviga röövitu tagastamist.
  
  Aitab, kuningate nimel, viige meid sõja meeletusse! Sõda peksvate jäärade vastu! Rahu rahvastele, lööge, sõjavägede pojad!
  
  Millal sunnivad türannid meid kangelaslikult nende eest lahingus langema, mõrvarid! Siis suuname Sulle lahingukahurite suukorvid.
  
  Keegi ei vabasta meid: ei jumal, ei kuningas ega kangelane. Me saavutame vabanemise oma kätega.
  
  Osava käega rõhumist kukutada, Oma head tagasi võita, Paisuta, sarvi ja sepi julgelt, Kuni raud kuum!
  Tüdrukud laulsid ilusti ja asusid teele. Ja sõda käib...
  Võimsad TA-400 ja veelgi võimsamad kuni paarkümmend tonni pomme kandvad TA-500 hävitavad Nõukogude positsioone. Punaarmee aga püüab vastu pidada. Isegi laule lauldakse suure julgusega.
  Inimesed saavad õnnelikuks
  Õnn igavesti...
  Nõukogude valitsus -
  Võimsus on suur!
  Ja paljajalu pioneerid ja pioneerid võitlevad talvel Kaukaasia mägedes. Lapsed näitavad üles tohutut julgust.
  Ja näidata end julgena.
  Ja laul kõlab jälle
  Oleme kommunismi laste teerajajad,
  Lõke, telk ja vaseahi...
  Mereväe purustame naljaga pooleks fašismi,
  Keda ootab raevukas maru!
  Ja punase lipsuga neiu viskab paljaste varvastega lõhkepaki, rebides Fritzi laiali.
  Pärast mida ta laulab:
  - Au kommunismiajastule!
  Peatame suurema osa fašismi!
  Ja poiss, kes põletas oma jala palja kanna, võtab ka selle ja möirgab:
  - Kommunismi planeedi suuruse nimel!
  Lapsed on väga julged võitlejad. Kuigi mõnikord nad ootavad sellist metsikut piinamist.
  Natside pealetung jätkub. 9. jaanuaril olid natsid Thbilisile lähenedes juba mitu linna liikvele võtnud.
  Natside jõud on suur.
  Kuid isegi väikesed lapsed võitlesid natside vastu. Poisid ja tüdrukud loopisid improviseeritud lõhkepakette Saksa tankide, iseliikuvate relvade ja jalaväe suunas.
  Mõned kasutasid väikesi katapulte ja suuri kadasid. See osutus väga tõhusaks.
  Lapsed on üldiselt selline rahvas, rõõmsameelne ja altid kangelaslikkusele. Kuigi nende paljad jalad on külmast punased nagu varesejalad. Aga tahe on vankumatu.
  Pioneerid võitlesid väga julgelt. Nad teadsid, mida fašistlik vangistus tähendab.
  Natside küüsi sattus näiteks neiu Marinka. Nad määrisid ta paljaid jalgu õliga ja asetasid ahju lähedale. Leegikeeled peaaegu lakkusid tüdruku paljaid, pikast paljajalu kõndimisest kõvaks muutunud kontsi. Piinamine kestis umbes viisteist minutit, kuni tallad olid kaetud villidega. Siis said tüdruku paljad jalad lahti. Ja jälle esitasid nad küsimusi. Nad peksid mind kummivoolikutega mu alasti kehale.
  Siis möödusid nad voolust... Marinka piinati ülekuulamisel kümne teadvusekaotuseni. Ja siis nad lasid tal puhata. Kui paljad jalad veidi tõmblesid, määriti need uuesti õliga kokku ja toodi ahju uuesti üles. Sellist piinamist saab korrata mitu korda. Ja piinatakse vooluga ja piitsutatakse kummivoolikutega.
  Marinkat piinati kuus kuud. Kuni ta jäi pimedaks ja muutus piinamisest halliks. Siis matsid nad ta elusalt maa alla. Ei raisanud isegi kuuli.
  Pioneer Vasya, natsid virutasid kuuma traadiga tema alasti kehale.
  Seejärel põletati paljad kontsad kuumade raua ribadega. Poiss ei talunud karjumist, kuid siiski ei reetnud kaaslasi.
  Natsid lahustasid ta elusalt vesinikkloriidhappes. Ja see on kohutav valu.
  Need Fritsid on sellised koletised... Komsomolimeest piinati rauaga. Siis nad riputasid selle nagile, tõstsid üles ja viskasid alla. Seejärel hakkasid nad tulikuuma kangiga põlema. Rinnad rebiti tangidega välja. Siis rebiti nina sõna otseses mõttes kuumade tangidega maha.
  Tüdruk piinati surnuks... Nad murdsid tal kõik sõrmed ja jala. Teine komsomoli liige, Anna, löödi jalaga. Ja kui ta suri, põlesid nad tõrvikutega.
  Ühesõnaga, natsid mõnitasid nii nagu oskasid ja tahtsid. Nad piinasid ja piinasid kõiki.
  Nataša ja tema meeskond võitlesid endiselt ümbritsetud piirkonnas. Tüdrukud kasutasid lahingus oma paljaid graatsilisi jalgu ja viskasid granaate. Nad võitlesid Fritzi kõrgemate jõududega. Nad hoidsid end väga julgelt ega kavatsenud taganeda.
  Vallutatud Thbilisi linna elanikud kohtusid sakslastega põlvili kukkudes. Mõned poisid olid lumest hoolimata paljajalu ja kummardasid natside ees.
  Hämmastav lüüasaamine. Saksa tüdrukud sundisid poisse saapaid või paljaid kontsi suudlema. Segaduses ja hirmunud poisid tegid seda kuulekalt.
  Mõned naised kõditasid poistel kontsi ja peksid neid nuiadega. See nägi väga seksikas välja.
  Kohutav, kuigi aegunud nii moraalselt kui ka tegelikult, "Tiiger" -2 muserdab mehi. Täiskasvanud isasloomad tapetakse. Elus on jäänud vaid naised ja habemeta poisid. Ja las täiskasvanud mehed surevad röövikute all. Ja möödus paljudest inimestest.
  "Royal Tiger" on võimas tank. Ja selline kolakas, et Nõukogude sõdurid põgenevad ... Ja kui paljud neist põlesid võimuvälgust maha.
  Ja nüüd linnavolikogu hoone kohal natsi haakristiga lipp.
  Sakslased tungivad edasi ka teistele Gruusia linnadele. Nende väed on nagu pruun katk. Ja muljetavaldav jõud.
  Nõukogude sõdurite mass annab alla. Enamikku neist purustavad raskemad "Panthers" -2 ja "Tigers", kuna seda prügi pole vaja. Naised langevad põlvili ja neid sõidetakse paljajalu.
  Selline muljetavaldav katastroof.
  Jak-9 tormab lahingusse. Seda masinat toodetakse suurtes kogustes. Kuid sellest on vähe kasu. Saksa ässad saavad ainult kontosid. Ja nad tulistavad maha suurel hulgal. Ja juba on poisid roolis. Ja kaklevad tüdrukud kaklevad ka.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova üritavad natse taevas tagasi hoida. Tüdrukud ühes bikiinides ja paljajalu. Ja mõlemad on väga ilusad ja väga võitluslikud.
  Anastasia võitleb ja manööverdab. Tema hävitaja tekitab surnud silmuse ja Saksa Focke-Wulfi masin kukutatakse alla. Ja ta kasutab oma paljaid varbaid.
  Tüdruk ei unusta nutta:
  - Olen superklassi võitleja!
  Akulina tulistab ka vaenlast. Ja ta teeb seda korralikult. Ja ta kasutab ka paljaid varbaid.
  Ja möirgab täiest kõrist:
  - Au kommunismile!
  Kaukaasia on juba langemise äärel ja see muutub järjest dramaatilisemaks.
  Ja sakslased lokkavad ja kasutavad piinamist. Eriti meeldib piinata saksa pioneeritüdrukutele.
  Siin on Gerd ja Charlotte, umbes kolmeteistaastane poiss, lahti riietatud. Ja nad hakkasid pioneeri tiksuma. Serjožka naeris ja nurrus. Siis tõi Gerda tulemasina poisi paljale ümarale kannale. Leegid lakkusid pioneeri pisut karedaid taldu. Ta karjus valust. Seal olid villid.
  Saksa tüdrukud itsitasid:
  - See saab olema väga lahe!
  Ja nad hakkasid poissi piitsadega piitsutama. Ta oigas ja hakkas karjuma. Eriti siis, kui tüdrukud hakkasid talle paljaste jalgade ette tulega tõrvikuid tooma. Siis rakendasid pioneerid ta paljale rinnale tulikuum rauda ja poiss kaotas teadvuse.
  Jah, Saksa sõdalased on tipus. Poisi piinamine on asjade järjekorras.
  Piinasid aga mitte ainult poisse, vaid ka komsomolilasi. Tüdrukud riietati lahti ja viidi nagile. Seal nad tõmbusid üles, olid sunnitud kaarduma ja sõna otseses mõttes valust väänlema. Ja tüdrukute paljaste jalgade all süütasid nad ahju, ähvardades tallad söestuda.
  Kuidas komsomolilased karjusid metsikust valust ... Kui julm see kõik oli. Ja natsid hingasid oma ninasõõrmetesse põleva liha lõhna ja naersid, lõid üksteisele puusa ja karjusid:
  - Tere Fuhrer! Me tapame kõik!
  Ja jälle inimeste piinamine ja piinamine. Eriti huvitav on pioneere piinata. Poisid pekstakse surnuks, seejärel kallatakse nende haavadele soola ja pannakse oigama. Jah, see on äärmiselt tüütu.
  Ja kui nad kasutavad ka kuuma traati. See teeb asja palju valusamaks.
  Ja natsid on Mahhatškala juba vallutanud. Ja nad liiguvad Aserbaidžaani territooriumi poole. Ja nad juba piirasid Jerevani ümber ja blokeerisid. Ja nad tormavad kõigega Batumi meeleheitele. Ja see on agressiivne.
  Marssal Rokossovski suri peaaegu ise. Oli tunda, et Nõukogude väed on surve all ja lagunevad. Alistujate ja desertööride arv kasvab. Ja paljud piloodid langevad masendusse.
  Kuigi Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova väldivad endiselt kaotust. Tüdrukud võitlevad vapralt ja meeleheitlikult.
  Enne võitlust läks Anastasia koos kolme mehega pensionile, et koguda endasse fenomenaalset kosmilist jõudu.
  Ja tõesti laetud kapitaalselt. Ja lööme vaenlased meeleheitlikult maha.
  Ja paljaid varbaid kasutades.
  Ja ta kiljatas täiest kõrist:
  - Olen suurepärane maailmameister!
  Ja kuidas ta palja kannaga kangile vajutab.
  Akulina Orlova on ka lahingus meeleheitel jälitaja. Ja kasutades oma paljaid varbaid, purustab ta Wehrmachti lennukid.
  Siin tulistas ta alla ME-109 K. See masin on võib-olla juba vananenud, kuid on üle elanud mitmeid muudatusi. Ja selle peal saate edukalt võidelda.
  Metsiku raevuga tegutsev Akulina Orlova laulis:
  - Tere suur kommunism! Fašism saab lüüa!
  Ja jälle palja kannaga, aga kuidas vajutab.
  Need on mõned hullud tüdrukud.
  Aga väga ebavõrdsed jõud Kaukaasias. Kuigi arvatakse, et seal on kõik mehed kotkad. Vene naisele ei saa aga keegi vastu.
  Ja sõdalased on nii agressiivsed ja lahedad. Lennukid tulistavad hoolimata nende kvalitatiivsest paremusest.
  Akulina Orlova laulis:
  Päikese ring...
  Ja lõi paljaste varvaste abil vaenlase maha.
  Anastasia Vedmakova, vajutades oma helepunaste nibudega nuppe ja lüües natsid üle, jätkas:
  Sakslased on ümber...
  Akulina kilkas, lõigates maha järjekordse Saksa lennuki:
  - Hitler läks luurele!
  Anastasia armus natsidesse, jätkas:
  kukkus auku...
  Täpselt tulistav Akulina itsitas:
  - Ma murdsin oma jala...
  Vedmakova tulistas intensiivselt ja täpselt, märkis:
  - Ja jättis hüvasti!
  Ja tüdrukud möirgasid kooris:
  -Olgu alati viin,
  vorst ja heeringas ...
  Tomatid kurgid,
  See on Hitleri lõpp!
  Akulina, saates taas natsidele surmakingituse, märkis:
  - Tegelikult sa pead laulma; Rommel lõpeb!
  Vedmakova, kes sihtis paljaste sõrmedega õhumürskudega kahurit, nõustus:
  - Muidugi - Hitler on juba läbitud etapp!
  Seal, kus Rommel-Hitleri isiklik mõju puudub, üritavad Nõukogude väed vastupanu kuidagi organiseerida. Kuid see on äärmiselt raske. Kuid nad teevad ikkagi kõik võimaliku ja võimatu.
  Ja lapsed kaklevad ka. Ja pioneerid lähevad lahingusse. Mis kohtuvad vaenlasega Molotovi kokteilide ja laske relvadest.
  Poisid ja tüdrukud, kõhnunud ja kriimustatud nagu alati lahingus. Ja nad võitlevad vapralt ja ülimalt meeleheitlikult.
  Kui palju nende lapsi sureb ja jäetakse lahku.
  Saksa lendurid Gertrude ja Adala ronisid paljajalu laksutades kaheistmelisesse XE-328, reaktiivmasinasse - see on kümne õhukahuriga koletis.
  Vihm oli just möödas ja tüdrukud jätsid oma paljastest jalgadest graatsilised, väga selged jäljed.
  Nad olid nii võrgutavad, et lennuväljal teenivad noorukid ahistasid silmadega paljaid jalajälgi ja isegi poisid hakkasid täiuslikkust paisuma. Üldiselt oli piloote palju - võitlus näitas, et naistel on võrdsetes tingimustes kaks korda suurem ellujäämisprotsent kui meestel. Ja see tähendab, et need on tõhusad. Ja Hitler-Rommel või õigemini kindralfeldmarssal Fuhrer pole muidugi selline inimene, kes kellelegi kaasa tunneks.
  Kolmandas Reichis endas võeti ametlikult kasutusele polügaamia - õigus neljale naisele. See on väga praktiline. Kuid mitte liiga kristlike traditsioonidega. Pole ime, et fašism otsib uut religioonivormi. Fuhrer-feldmarssal nõuab, et see oleks monoteism, kuid nii eriline - paganlike iidsete germaani jumalate panteoniga. Muidugi on Hitler-Rommel ise selles panteonis seatud ennekõike Kõigekõrgema Jumala sõnumitoojaks ja sõnumitoojaks.
  Nii et füürer muidugi armastab ennast väga kasvatada.
  Gertrude ja Adala lasevad taevasse oma mitmeotstarbelise ründelennuki, mis võib täita ka hävitaja rolli.
  Sõdalased on väga enesekindlad. Venelastel pole reaktiivlennukeid ja tõenäoliselt ei suuda nad taevatiigrite pealetungile vastu seista.
  Gertrude urises:
  - Olen põleva oja rüütel ...
  Adala kinnitas entusiastlikult hambaid paljastades:
  - Ja ma kontrollin kõiki!
  Tüdrukud naersid. Nad surusid paljad kannad pedaalidele ja keerutasid reaktiivlennukit.
  Oli veel pime, aga idas paistis juba valgustriip. Tüdrukud vilistasid... Nende all vedelesid juba Venemaa avarused. Naissõdalased itsitasid ja pilgutasid üksteisele silma. Nad on nii ekstravagantsed ja ilusad.
  Ja muidugi paljajalu, koormamata end sellise sõjas tüdruku jaoks ebavajaliku asjaga nagu kingad.
  Ja tundlikkus lennukis suureneb kordades.
  Siin startivad nende poole Nõukogude autod. Kruvi Yak-9 on viimaste väljaannete seas võib-olla kõige masstoodetud masin. Mitte ülemäära relvastatud, aga suhteliselt odav ja väheste soomustega. MIG-5, kiirem, kuulipildujatega. MIG-3 on varasem mudel. LAGG-7 on ilmselt kõige kiirem ja relvastatud lind. Viimases modifikatsioonis on koguni kolm 20-mm kahurit.
  Kuid need on kõik propellerajamiga masinad - reaktiivlennukeid pole loodud. Ja sakslased tunnevad end väga enesekindlalt.
  Gertrud tulistab kümme õhukahurit. Nad tabasid 30 mm ja kahte 37 mm relva. Nad tormavad nagu tuline pööris läbi Nõukogude lennukite. Punased lendurid püüavad aga kõrvale põigelda ja sabasse minna.
  Adala manööverdab hetkel. Saksa autot ei saa otse ette võtta, kuid sabadesse sattumine on tülikas. NSV Liidu vägede jaoks pole rünnak ootamatu. Õhutõrjerelvad on juba välja lastud. Plahvatatud kestad helendavad pimedas.
  Sakslased kogevad teatud närvilisust. Tundus, et nad on juba nii palju näinud, et sa ei imesta millegi üle, aga ... Nõukogude lendurid on julged ega karda kaotusi. Pole midagi, mis neid hirmutaks. Kuid kogemusest ei piisa. Saksa lennuk tuleb kergesti sukeldumisest välja ja tulistab Nõukogude auto alla. Murrab veel ühe tükkideks.
  Saksa relvade jõud on väga suur. See on komponent, milles Fritzil on Venemaa ees tohutu eelis. Aga natside kiirus on kolossaalne.
  Adala kiirendab ja murrab edasi. Ja Gertrude tulistab rakette vaenlase pihta. Nõu saavad hambad. Osa laskemoona on suunatud kuumusele või helile.
  Adala sosistab:
  Nad ei tapa meid!
  Tüdrukud keerutavad oma autot... Nad püüavad olla lahedad. Ja siis rammib Nõukogude hävitaja lähedal asuvat Saksa reaktiivlennukit. Ja kuidas see hakkab rebenema ja lõhenema. Nii taevas kui õhus.
  Gertrude sosistas:
  - Hullu surm!
  Sõdalased olid selgelt segaduses ja neid võib niimoodi rammida.
  Tankid liiguvad piiri poole. Legendaarne meeskond Gerda, Charlotte, Christina ja Magda.
  Neli sõdalast suutsid end hiilgusega katta, võideldes nii brittide kui ka ameeriklaste vastu. Vaenutegevuse ajal Ameerikaga meisterdasid kaunitarid tanki Panther-2. Pole paha auto, parem Shermanidest nii relvastuse kui ka esisoomuse poolest. Hilisemal "Pershingil" polnud praktiliselt aega sõda pidada. Jah, ja ta pole "Pantri" -2 rivaal.
  Seejärel võitsid neli tüdrukut legendaarse kuulsuse. Kuigi üldiselt algas nende kuulsusrikas tee neljakümne esimesel aastal. Himmler veenis füürerit proovima lahingutes eriväljaõppe saanud aarialaste naistepataljone.
  Võitlus näitas, et naised pole sugugi nõrk lüli ja oskavad hästi võidelda. Ja samal ajal kannavad vähem kaotusi kui mehed. Sõdalased võitlesid ka jalaväes, patsutades paljajalu Sahara kõrbe kuumal liival. Ja omandas tankid. Olles katsetanud "Tiigrit" lahingutes Suurbritanniaga.
  Kuid ka Nõukogude tüdrukud SU-100 peal võitlevad hästi.
  Kuigi Venemaa positsioon tundub lootusetu. Kuid sõdalased võitlevad koos Elizabethiga nagu kotkad.
  Ekaterina vajutab paljaste varvastega kangile. Saadab mürsu, mis torkab natside auto E-50 külili ja möirgab:
  - Suure punase ja karmiinpunase kommunismi eest!
  Elena peksis kahurit ka oma palja peenikese jalaga. Ta tabas täpselt vaenlase tanki.
  Tüdruk siristas:
  - Minu kauni Venemaa eest!
  Euphasia märkis agressiivselt, põhjustades väga hästi sihitud tulekahju:
  - Au meie kodumaale!
  Ja ta kasutab ka paljaid, peitlitud jalgu.
  Nõukogude masin on väga tugev ja võitluslik. Ja see tulistab päris hästi.
  SU-100 on võimeline tungima E-50 külge. Kuid tüdrukud murravad isegi tema otsaesist läbi, sattudes peibutusse või otsast lõpuni. Ja nad lõikasid läbi metalli.
  Elizabeth, kasutades oma paljaid varbaid, tulistas vaenlast. Ja piiksus:
  - Sinisest ojast ...
  Ekaterina tulistas ka, lükates seekord kangi oma helepunase nibuga ja müksates:
  Jõgi algab...
  Elena agressiivselt muigates ja susisedes väljastas:
  Noh, sõprus algab...
  Ja ta vajutas ka palja kannaga kangile.
  Euphraasia müksas, tulistades vaenlase pihta:
  - Naeratusega!
  Tüdrukud töötavad SU-100 kallal väga aktiivselt. Ja hävitage vaenlase varustus.
  Ja Bakuu äärelinnas kaevavad pioneerid kaevikuid. Seal on erinevast rahvusest poisid. Eelkõige virvendavad paljud säravad pead. Seal on punased ja mustad ja blondid lapsed.
  Üks asi ühendab neid: usk kommunismi võidukäiku ja paljad jalad. Selge on see, et sõja ajal pole kõigil jalanõusid ja seetõttu uhkeldavad kõik lapsed solidaarsuse märgiks oma paljaste ümarate kontsadega. Talv Taga-Kaukaasias on üsna leebe ning liikudes ja labidatega töötades pole külm nii kohutav.
  Lapsed töötavad entusiastlikult ja laulavad:
  Tõstke tuld, sinised ööd,
  Oleme teerajajad - töötajate lapsed ...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeride kutse - olge alati valmis!
  Pioneeride kutse - olge alati valmis!
  . PEATÜKK #5
  Ja siit tuleb jälle äratus. Poisid ja tüdrukud hüppavad kaeviku põhja. Ja ülevalt hakkavad juba mürsud purskama: vaenlase suurtükivägi töötab.
  Pashka küsis Mashalt:
  - Noh, kas sa arvad, et jääme ellu?
  Tüdruk vastas enesekindlalt:
  - Me hakkame vastu vähemalt korra, kõige raskemal tunnil!
  Pioneer Sasha märkis loogiliselt:
  Meie kangelaslikkus on vankumatu.
  Poiss koputas oma palja talla vastu kive. On näha, et poiss toppis endale tahkeid kalluseid.
  Tüdruk Tamara märkis:
  Me võitleme kartmata
  Meid ei lõigata sammugi tagasi ...
  Las särk on verest läbi imbunud -
  Rohkem vaenlasi, muutke rüütel põrgusse!
  Poiss Ruslan, mustade juustega pioneer, märkis:
  Mööduvad sajandid, tuleb ajastu,
  Milles ei ole kannatusi ja valesid ...
  Võitle selle eest kuni viimase hingetõmbeni -
  Teeninda oma isamaad, sina südamest!
  Poiss Oleg, kõhn ja heledajuukseline, säutsus, salmid:
  Ei, valvsus ei kao,
  Pistriku, kotka pilk ...
  Rahva hääl on kõlav -
  Sosin purustab mao!
  
  Stalin elab mu südames
  Et me kurbust ei tunneks,
  Avas ukse kosmosesse
  Tähed särasid meie kohal!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab üles
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Valgustage teed kommunismile!
  Poisid ja tüdrukud plaksutasid ühehäälselt.
  Nüüd aga lendavad juba reaktiivlennukid ja viskavad pomme. Ja see on agressiivne lähenemine.
  Oleg ja Sasha tõstsid kada ja lasid välja surmakingituse. Ja tünni tabas natside ründelennuk.
  Tüdruk Nataša laulis:
  - Komsomol pole ainult vanus,
  Komsomol on minu saatus!
  Ma usun, et ma vallutan kosmose
  Elame igavesti!
  Aserbaidžaani pioneeripoiss Ahmed vastas naeratades:
  - Nataša, te pole veel komsomoli liige!
  Tüdruk trampis vihaselt palja jalaga ja vastas meloodilise häälega;
  Rõõmsa laulu saatel isade kõrval
  Me seisame komsomoli eest...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeride hüüe - olge alati valmis!
  Pioneeride hüüe - olge alati valmis!
  Oleg trampis ka oma paljast lapselikku jalga ja hüüdis:
  Tugevam haamer pigistab proletaarlast,
  Titaanist, mis purustab ikke ...
  Me laulame oma kodumaale tuhat aariat,
  Ja valgust järglastele, hea!
  Lapsed on rõõmsad. Ja tegelikult sakslased pommitasid ja ainult üks tüdruk sai killu oma paljast ümarast roosast kontsast.
  Pioneer karjus, kuid hammustas siis huulde.
  Ja nii nad valmistusid rünnakut tõrjuma. Ja seal on juba tankid natsidega. Kohutavad E-100-d liiguvad. Sellised võimsad ja ohtlikud masinad.
  Neil on selline kaitse. Et ühegi nurga alt läbi ei saa. Sa ei saa seda tabada ainult ühe nurga alt. Ainus võimalus on rajad murda.
  Lapsed on valmis võitlema ja vehkima paljaste jalgadega. Siin on nad traadi peal, lükkavad natside jälgede alla isevalmistatud lõhkekehadega pakendeid. See töötab ja hävitab Rommeli armee tankide rullid.
  Ja see näeb kohutav välja.
  Sasha kriuksub:
  - Au kommunismile!
  Poiss Pashka tulistab Olegiga kada ja kiljatab:
  - Au pioneeridele!
  Poiss Ruslan koos neiu Sufiriga tirib traadiga sakslase alla miini ja karjub:
  - Au NSV Liidule!
  Kaklevad Aserbaidžaani lapsed ja vene kutid. Pargitud, kõhnad, paljajalu pioneerid kolossaalse tankide armaada vastu.
  Tüdruk Tamara trampib oma graatsilist, väikest, paljast jalga ja ütleb:
  - Au Venemaale!
  Pioneer Ahmet kinnitab vaenlase pihta tulistades:
  - Oleme koos sõbralik perekond!
  Poiss Ramzan, punajuukseline aserbaidžaanlane, kinnitab autot välja lüües:
  - Sõna järgi oleme sada tuhat I!
  Lapsed on sõbralikud... Siin on Armeenia tüdruk Azatui, kes samuti traadi abil lõhkepaki osavalt fašisti rööviku alla kannab ja sipleb:
  - NSVL on rahvaste perekond!
  Teine armeenia tüdruk Aghas ütleb:
  - Ärge painduge fašismi poole:
  Ja neiu tõmbas paljaste varvastega traati. Paljud aserbaidžaani ja armeenia lapsed on blondide juustega ja neid ei saa eristada slaavi lastest, keda on samuti palju. Kes sakslased ära jättis, teised vene perekonnad asusid Aserbaidžaani elama isegi tsaaride ajal.
  Kaukaasias elab palju slaavlasi. Palju segapaare. Jah, ja lastel on tavaliselt heledamad juuksed kui nende vanematel. Ja slaavi tüübid päevitasid nii, et neid ei saa kohalikest eristada. Pealegi on lapsed tavaliselt sarnasemad kui täiskasvanud.
  Niisiis võitleb rahvusvaheline Nõukogude poiste ja tüdrukute pataljon ja nad on kõik ühtsed ja väga sarnased. Nende paljad kontsad vilguvad liikumisel.
  Ja unenägudes saadavad lapsed surma kingitusi. Šamil ja Serjožka, mõlemad pioneeripoisid, tõmbavad traati. Ja nüüd peatub Saksa E-50 katkise röövikuga.
  Poisid laulavad üheskoos:
  Liit hävimatud vabad vabariigid,
  See ei olnud toore jõud, mitte hirm, mis kogus ...
  Ja valgustatud inimeste hea tahe,
  Ja sõprust ja mõistust ja julgust unistustes!
  Ja lapsed on rahul. Nad naeratavad valgete, ühtlaste hammastega. Ja nad on õnnelikud, kuigi neid ähvardab surm.
  Ja sakslased imevad. Hävitatud tankid tulistavad oma kahureid ja kritseldavad kuulipildujaid.
  Mõned Saksa sõidukid on varustatud granaadiheitjatega ja on väga ohtlikud.
  Aserbaidžaanist pärit poiss Maksimka ja tüdruk Zara tõmbasid paljaste jalgadele toetudes vaenlase all miini ja lõid välja fašistliku mastodoni.
  Ja karjusid täiest kõrist:
  - NSV Liidu jaoks!
  Lapsed on nii naljakad.
  Pioneerid Abbas ja Vladimir kasutavad samuti relvi. Sel juhul ragulka ja purusta E-75 röövik natsidele. Siis laulsid poisid:
  - Kommunismi katte all oleva planeedi suuruse eest!
  Oleg ja Abdula on samuti eri rahvaste pioneerid, kuid ühtse südamega lasevad nad ka lõhkekehi välja. Nad tabasid E-100 ja laulavad ...
  Avasime planeedi rahvastele,
  Teekond kosmosesse, nähtamatutesse maailmadesse...
  Laulatakse kangelastegusid -
  Surmaarmi igaveseks kustutamiseks!
  
  Venemaa püha lipu all,
  Rahus, sõpruses, õnnes ja armastuses...
  Kogu maa inimesed saavad õnnelikumaks,
  Põrgulik pimedus hajub kauguses!
  Siin kaklevad lapsed...
  Aserbaidžaani poiss ja Valgevene tüdruk Abdurrahman ja Svetlana tõmbasid traadi kokku ja lõid välja fašistliku tanki. Ja nad laulsid:
  - Püha Venemaa suur nimi,
  Särab üle maailma - nagu päikesekiir ...
  Ma usun ühtsusse, me saame õnnelikumaks,
  Näidakem rahvale õiget teed!
  Lapsed on väga julged. Ja natsid olid sellisest kangekaelsest ja raevukast vastupanust lihtsalt šokeeritud.
  Abudurrahman on pioneer, ta sai killu palja talla sisse. See läbistas lapse jala kõvenenud pinna.
  Poiss sosistas:
  - Ja see teeb mulle haiget!
  Svetlana sai löögi ka ümmarguse kontsa vastu ja kriimustas õla. Aga tüdruk susises:
  - Ärge murdke pioneere!
  Azim ja Kolka rammisid ka sakslaste autot.
  Poisid näitasid juhtmega ja laulsid:
  Reeturlik vaenlane asus pealetungile,
  Kuid ma usun, et see ei kõigu, nõukogude inimesed ...
  Vaenlane ootab lüüasaamist ja unustust,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb tugevamalt!
  Vaenlane ootab: lüüasaamine ja unustus,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb tugevamalt!
  Lapsed on julged ja ei paindu. Ja nad tahavad võita. Ja nad laulavad ja kaklevad.
  Sakslased kannavad suuri kaotusi. Tõsi, enamasti on neil katkised roomikud ja rullikud. Ja see pole surmav.
  Hullem vangi võetud pioneeridel.
  Poiss Abdulhamid, kui ta vangi võeti, panid natsid nagile. Nad pistsid pioneeri paljad jalad ploki sisse ja hakkasid raskusi konksude külge riputama. Ja siis süütas ta tule. Ja poisi paljaid kontsi lakkus tuli. Ja piits kukkus talle selga. Nad peksid mind kaua. Ja siis hakkasid natsid kuumade tangidega ribisid murdma.
  Poiss, kes suri piinamise all, kui ta kuumast punaseks läinud ribide raud ta purustas, laulis:
  Berliin on peaaegu meie võimu all,
  Läbi binokli näeme neetud Reichstagi ...
  Loodan, et varsti saabub rahu ja õnn;
  Mida ma oma luuletustes kirjeldan!
  
  Venemaa avas kommunismi maailmadele,
  Temast sai kõigi pere.
  Kuid Wehrmacht pistis meile seakäsa,
  Ja nüüd pritsib verd veenidest nagu purskkaevust!
  
  Mille Fuhrer kogemata meiega unustas,
  Tahtsin saada maad ja orje!
  Fašism käis väga pika kampaaniaga -
  Ja siin on tõeline õudusunenägu, põrgulikud unenäod!
  
  Lihtne poiss, paljajalu poiss,
  Hiljuti seoti punane lips.
  Ta tahtis ise maailma ehitada ilma Jumalata,
  Aga äkki purskas taevast napalm!
  
  Ma pidin ette jooksma, me olime AWOL,
  Keegi ei taha selliseid noori võtta!
  Kuid püssis võitleja tegi seda,
  Isade tee osutus vääriliseks!
  
  Võideldi seal, kus nii kavalus kui ka jõud,
  Ja nõrkus on ka kibe, paraku ...
  Seltsimehed pidid haudu kaevama
  Hööveldades pakases männikirste!
  
  Olen pioneer, kes on nüüd harjunud kannatustega,
  Luurele läks ta paljajalu, lumehang krõbises.
  Võib-olla karistus uskmatuse eest,
  Et ma ei tahtnud Jeesust tunda!
  
  Aga mis on Kolgata kolm tundi?
  Rohkem kui kolm aastat sõda on möödas!
  Igas külas nutavad lesed kibedasti,
  Kuidas pojad hukkusid maa surnuaial!
  
  Jäin ellu, olin mürsust šokis, kuulist haavata,
  Aga õnneks jäi ta jalule!
  Tagastasime ausalt võla Saksamaale,
  See fašism on meie poolt tolmuks tallatud!
  
  Olen küpseks saanud, kuid siiski poiss,
  Vuntsid ei murdnud läbi, aga juba titaan!
  Jah, täiskasvanu ja võib-olla isegi liiga palju,
  Süda sai ju kõvaks nagu metall!
  
  Hero Star kõrgeim auhind -
  Stalin ise, uskuge mind, andis selle üle!
  Ta ütles: sinusugustelt on vaja eeskuju võtta,
  Võitlejad sepistavad Eedeni uste võtmeid!
  
  Aga nüüd pane julge püss käest,
  Võta, näpitsad, haamer ja tööta!
  Ehitage puidust purjekas ja paat
  Ja looge lennuk, et lind üles lendaks!
  Ja nüüd on need neli saanud veelgi võimsama ja täiuslikuma "E" -50 või "Panther" -3, mida eristavad tugevad relvad ja kaitse.
  Sõdalased tundsid end väga enesekindlalt. Tanki juhtimine on kõige kaasaegsem juhtkangidega. Uusim auto. Isegi gaasiturbiinmootor. Aga palju on ka "Panther" -2. Mis tahes tasemel kolmkümmend neli ei sobi sellise masina jaoks.
  Gerda lamas tugitoolis. Ta oli bikiinides. Tüdrukud on juba harjunud poolalasti kaklema. Kõrbe kuumad liivad põletasid nende paljaid jalgu, mägede kivikesed torkasid nende paljaid taldu. Kuid sõdalased ei murdunud üldse ega hõõrunud pulbriks.
  Paljude auhindadega pärjatud meeskonnaülem susises:
  - Ja nüüd on Venemaa meie vastu! Ees ootavad uued seiklused ja võidud!
  Ta raputas oma valget nagu lumi pead. Naturaalne blond, väga ilus ja pargitud.
  Charlotte muigas.
  Sellel tüdrukul olid vaskpunased juuksed, mis põlesid nagu leek. Ka kaunitar, pronkspruuniga. Bikiinides, päevitunud, lihaseline. Paljaste jalgadega, kuumal liival ja teravatel kividel trampides.
  Tuline kurat märkis:
  - Venelased on võib-olla meie kõige fanaatilisemad vastased!
  Christina tõstis häält. Tema juuksed on vaskkollased, samuti põlevad nagu leek, kuid kuldse tooniga. Ja sama päevitus, lihased ja ilu. Ilmekas ja samas õrn nägu. Ja bikiinid. Jalad, mis on kilomeetrite kaupa kõval ja põleval pinnal trambinud, kuid pole kaotanud oma graatsilisust ja siledaid jooni. Paljad varbad on korralikult trimmis ja väga väledad.
  Punajuukseline tüdruk küsis:
  - Miks sa nii arvad?
  Magda vastas tema eest. Sellel tüdrukul on valge-kuldsed juuksed, meeblondid. Väga ilus, lihaseline, ilmeka näo ja safiir-smaragdsete silmadega. Jalad on samuti karastatud, ümarate kontsade ja sirgete varvastega. Võib-olla on Magdal oma julgest lõuast hoolimata kõige õrnem nägu, peaaegu leebe. Gerda näiteks näeb karmim välja. Natuke pehmem on Christina ja ta pole nii rikutud kui Charlotte'i nõid.
  Magda märkis:
  - Neil on totalitaarne süsteem nagu meil. Seetõttu on nad karmimad!
  Gerda naeratas ja vastas:
  - Nõukogude tankid on vanametalli hunnik. Me ei peaks neid kartma!
  Magda vastas vaikselt:
  - KV-sarjas on see mastodoneid täis. Eriti KV9.
  Tüdrukud itsitasid. Viimane tank osutus tõesti "šedöövriks" - kõige raskem masin, millel on kolm relva: kaks 152-mm ja üks 122, mis kaaluvad kolmsada tonni ja esisoomus 200 mm. Üks ebaõnnestunumaid mudeleid tankide ehitamisel. Sellist tanki polnud üldse võimalik transportida. Ja auto on lihtsalt raha raiskamine! Sarja astus ka KV-10 - kolme 107 mm kahuriga masin, mis kaalub kakssada tonni, omamoodi tankihävitaja.
  Pole parim idee panna kaks relva tanki. Ja isegi rohkem kui kolm. Siin näitas Stalin muidugi türanniat. Ja segas oluliselt riiki. Siiski töötati välja ka Isov-seeria tank. Aga ka tohutu ja raske. Ainus erinevus KV-seeriast on katse seada soomus ratsionaalsele kaldele. Kuid Punaarmee sõda ei pidanud ja seetõttu tehnika eriti ei paranenud. Ja masinate kasutamise lahingupraktikat polnud.
  Üldiselt kasutasid sakslased nelja-aastast viivitust tegeliku ajalooga võrreldes viljakamalt.
  Punajuukseline Charlotte surus paljad varbad juhtkangile. Tulistati piiripunkris. 105 mm mürsk tabas Nõukogude relva ja pööras selle ümber. Lahingukomplekt hakkas rebenema ja mürsud plahvatasid.
  Punane nõid susises:
  - Ma olen kohutav rüütel - põlvili, metslased! Ma pühin maa pealt Isamaa vaenlased!
  Ja pärlhammaste irve ja smaragdisilmade sära. Tüdrukud on tõesti tipptasemel.
  Christina itsitas ja vastas:
  Nüüd ma tulistan!
  Ja tulistas ka vaenlase pihta. Nõukogude 76 mm kahurist tulistati. Mürsk tabas E-50 kaldus otsaesist. Ja rikošeti maha. See lihtsalt kõlas tüdrukute kõrvus.
  Gerda lõi talle paljaid jalgu ja säutsus:
  - Milline lõik!
  Ja ta ise tulistas järgmise lasu ... Saksa tankid tulistasid Nõukogude kindlustusala. E-100 töötas ka. See masin osutus ka Mausi derivaadiks. Kahe relvaga tanki jaoks pole eriti hea idee. E-100 tootmine on juba lõpetatud.
  Selle asemel tulevad seeriasse "E"-seeria rünnaku modifikatsioonid. Kuid see üks töötab endiselt. Ja tulistab mürske.
  Charlotte itsitab kiledalt ja raputab paljast jalga.
  - Sõda on kohutav seisund, kuid see köidab nagu mäng!
  Ja tüdruk tulistas ja väga tabavalt.
  Christina paljastas pärlmutterhambad. Ta on lihasööja, röövellik panter.
  Nõukogude relvad tulistavad ja nende ees on miiniväljad. Saksa teletankid liiguvad. Ja ründepommitajad töötavad metsiku mürinaga.
  Piiripostid veerevad ringi. Hitleri hordid ületasid piiri.
  Magda märkis mitte liiga vaimukalt, koputades palja jalaga vastu soomust:
  - Me pühime minema tugeva kaitse, kuid terasest paanikas!
  Sõdalased pilgutasid üksteisele silma. Nõukogude kaitse oli üsna võimas. Eriti palju min. Ja see lükkas sakslased edasi. Kuid nad suutsid siiski edasi liikuda.
  Nõukogude positsioonidel töötasid pommitajad, ülevalt tulid ka ründelennukid. Tormab Punaarmee ja TA-400 kaitse sügavustesse, mis on pommitajate üks hirmuäratavamaid modifikatsioone. Koguni kuus mootorit, sealhulgas reaktiivmootorid. Ja nad pommitavad ja hävitavad nõukogude linnu.
  Tulistav Gerda märkis muigega:
  - Lahingus oleme loomad, aga mehe mõistusega!
  Ja tulistati uuesti. Hävitas Nõukogude suurtüki. Üldiselt on see kõrgeima ešeloni tüdruk. Ja see on nii lahe.
  E-50 tulistas Nõukogude Liidu positsioone, ise praktiliselt kahjustamata. Auto kaldus soomus tsementeeritud terasega andis suurepärased rikošetid. Nõukogude mürsud ei suutnud sakslasi korralikult kriimustadagi.
  Christina mäletas "Tiigri" katseid. Siis oli see esimene masstoodanguna toodetud Saksa tank. Ükski kestadest ei saanud Tiigrit kahjustada. Britid langesid tema löökide alla. Aga siin on otsmikku läbistatud seitsmeteistkümne jala pikkune kahur. Siis surid tüdrukud peaaegu ära. Ja see jäi sõdalasele meelde. Kui lähedal olid nad vikatiga kondise vanaprouaga, tundes tema jäist hingeõhku.
  Tüdruk hõõrus oma palja talla vastu nurka. Ta tahtis tõesti paagist välja hüpata ja joosta. Ta on nii otsene sõdalane.
  Christina laulis meeletult:
  - Sinine udu ja kõikjal pettus!
  Sõdalased itsitasid ... Nende vidok oli väga seksikas ja erootiline.
  Ja relv töötas ja tulistas. Ta isegi ei mõelnud peatumisele. Kõik saatsid kesta kesta järel. Nõukogude positsioonide purustamine kildudeks ja kildudeks.
  Taga kõlaritest kõlas laul;
  Sõdur on alati terve
  Sõdur on kõigeks valmis ...
  Ja tolm nagu vaipadelt,
  Me läheme teelt välja!
  Ja ära lõpeta
  Ja ärge vahetage jalga -
  Meie näod säravad
  Säravad saapad!
  Ja jälle langeb reaktiivpommitaja jõud Nõukogude positsioonidele. Ja jälle visatakse üles hävitamine ja terved kindlustatud alad. Ja püssid lendavad kõikvõimalikes suundades.
  Mitukümmend Saksa tanki tulistavad korraga ja hävitavad kõik.
  Gerda tunneb end nagu Bagheera jahil. Siin on esimene Nõukogude kaitseliin juba hävitatud. Punaarmee sõdurid aga kubisevad endiselt ja tulistavad sakslasi.
  Võitlejate hulgas on ka pioneere. Noored leninistid astusid vabatahtlikult Punaarmeesse. Enamik poisse on paljajalu ja lühikestes pükstes. Nad kannavad ennast, sebivad.
  Ja pioneerid surevad...
  Charlotte, kes juhtis tuld, urises:
  - Ja pioneerid, see on asi, kogu riik vaatas!
  Ta tulistas venelaste ja Christina pihta mürgiselt susisedes:
  - Näeme välja nagu pistrikud, hõljume nagu kotkad!
  Ja taas naeratas ta tuliselt. Imeilusad tüdrukud...
  Mitmed Saksa tankid liikusid maa alla. Ja nad ilmusid Nõukogude vägede tagalasse, tekitades paanikat ja kritseldades kuulipildujaid. Natsid ilmusid välja nagu sääsed õudusunenäost.
  E-50 nägi kolmekümne nelja liikumist läbi optika. Gerda paljastas hambad ja hakkas tünni suunama. Nõukogude masin väikese torniga T-34-76 ja väga mobiilne. Proovige seda ja hankige see. Tüdruk on juba üsna kogenud, kuid Nõukogude auto on endiselt erinev Ameerika Shermanist.
  Ja kaugus venelaseni on ligi viis kilomeetrit.
  Tüdruk kratsib oma paljast kontsa, Charlotte kõditab seda varvaste vahel. Tüdrukud itsitavad.
  Siis tulistab Gerda venelaste autot. Kest tormab väga lähedale, peaaegu kraapides soomust ... Aga siiski möödas. Gerda peksab nördinult rusikaga vastu metalli.
  Magda ütleb oma partnerile:
  - Sa tabasid korpust! Sinna on lihtsam jõuda!
  Gerda ulatab juhtkangi Magdale ja sosistab:
  - Nii et teete seda ise!
  Magda laulis entusiastlikult:
  - Maa on aknas, maa on aknas ... - Tüdruk võttis paljaste sõrmedega juhtkangi ja vajutas nuppu, jätkates laulmist. - Maapind paistab illuminaatorist!
  Ja tema mürsk tabas just Nõukogude tanki alust. Auto purunes ja purunes. See hakkas põlema ... Nõukogude kestad lõhkesid emakas.
  Magda raputas paljaid sõrmi ja kähises:
  - Vaata, kuidas ma selle sain! Ja sa ütled...
  Charlotte susises kihvad paljastades.
  - Me räägime jälle erinevates keeltes!
  Ilmusid uued nõukogude autod. Kolmkümmend neli läks esimeseks. Teisaldatavad ja arvukalt autosid. Siis kolisime BT sarjast ära. See on vananenud ratastega roomiktüüp. Edasi liikusid ka veevee-eelsed T-26-d, mis ei ole suutelised muuks kui Saksa soomust kraapima. Võimsamad ja raskemad HF-d edenesid päris lõpus. Ja palju jalaväelasi.
  Cristina itsitas ja urises:
  Noh, me näitame neile!
  Saksa sõidukid avasid tule kaugelt, püüdes Nõukogude jalaväge maapinnale suruda. Samuti hävitasid nad tanke ja muid elusolendeid.
  Taevasse ilmusid ka Nõukogude ründelennukid: kuulus Ilys. Nad ründasid Saksa formatsiooni. Hitleri võitlejad kihutasid nende poole. See oli tõeline prügimägi. Saksa hävitajad XE-262, väga krapsakas ja manööverdusvõimega krapsakas. Nad ründavad nõukogude tehnoloogiat, vajutades nagu raud.
  Charlotte tulistas uuesti. Sattusin Nõukogude BT-sse ja urises:
  - See laulutekst pole muinasjutt... Muinasjutt on ees!
  E-50 peatus ja peegeldas Nõukogude vasturünnakut. Mitte väga kogenud väejuhatus viskas tanki reservi tegelikult tapale. Ja vene autod said löögi - nagu kanad kitkus. Ja nad võitlesid nendega põhjalikult.
  Gerda tegi lasu, murdis kolmekümnenelja otsaesise ja susises:
  - Mis on Looja - haavatud põrgu!
  Charlotte tulistas ka, olles sihtmärgi leidnud, liikusid Nõukogude autod sirgjooneliselt ja tüdrukutel õnnestus tulistada. Ja üldse see neli nähtust.
  Punane harpy laulis:
  - Meie mürk tapab kõik!
  Ja sõdalased jätkasid tulistamist, paljastades oma hambad nii tugevad ja suured nagu hobused.
  Christina säutsus nunnult:
  - Meie mürk tapab kõik!
  Magda, tabades kolmekümne nelja, haukus:
  - See on meie tulemus!
  Tüdrukud läksid lahku...
  Kuid ka nõukogude kaunitarid võitlevad. Elizabethi meeskond T-34-85-l. Väga julged tüdrukud. Ja kaklevad ka paljajalu ja bikiinides.
  Nende auto võitleb Saksa Panthersi vastu. See sõiduk on endiselt kasutuses, kuid üha rohkem tuleb ette uusi E-seeria paake.
  Elizabeth tulistab paljaste varvastega. See torkab vaenlase eemalt küljele ja kriuksub:
  - Au Stalini ajastule!
  Ekaterina tulistas ka paljaste varvaste abil ja märkis:
  - See pole nii suur hiilgus!
  Elena vaidles hambaid paljastades:
  Oleme sündinud võitma!
  Ja ta tulistas ka paljaste varvastega ...
  Samal ajal ohkas neiu raskelt. Peas keerlesid õnnetud mõtted. Sõda algas lüüasaamisega. Sakslased murdsid kaitsest läbi ja liikusid enesekindlalt edasi.
  Elena põgenes seejärel itta. Tema kingad lagunesid esimestel päevadel. Ja ma pidin paljajalu peksma. Ja see teeb harjumatult haiget. Tüdruku jalad olid kõik muljutud, muljutud, kohutavalt maha pekstud. Ja ta ei saanud enam normaalselt kõndida, vaid komistas. Kuid vaatamata sellele ta liikus ja kõndis. Elena kaotas kampaaniaga palju kaalu - üks nahk ja luud. Kuid ta päevitas ja ta juuksed muutusid pärast päikese käes tuhmumist veelgi heledamaks. Ja paljad tallad on podzhili ja karedad. Ja ta jõudis eesliinile ja jätkas võitlust. Ja lahingud olid taas täies hoos.
  Elena võitles peamiselt jalaväes. Sealhulgas osales Moskva ja Stalingradi kaitsmisel.
  Kuid juba Kursk Bulge'il kolis ta tanki. Seal moodustati nende neiunelik: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - neli "E". Sõdalased on tõeliselt legendaarsed. Kes võitles paljajalu ja bikiinides isegi külmaga ning andis Fritzile sarvedesse.
  . PEATÜKK 6
  Tank Panther, millega tüdrukud Kurski kühkal kokku puutusid, oli väga ohtlik sõiduk. Teda oli võimatu rusikaga vastu otsaesist lüüa. Ja ta ise võttis väga kaugelt. Lisaks on see kiire tulistamine.
  Nii et läbimurdmiseks tuli tanki suurepäraselt juhtida ja mitte lasta endale pihta.
  Elizabeth tegi just seda. Kuigi ta tulistas rohkem liikvel olles. Ja ta juhtis tanki Euphraasia.
  Alates kolmekümne neljast on peaaegu võimatu liikuma hakata. Kuid tüdrukud said pihta. Ja nad võitlesid suure julgusega.
  Ekaterina laseb ka väga täpselt.
  Kurski künkal katsid tüdrukud end hiilgusega ja said korraldusi.
  Ja nüüd on igaühel neist NSV Liidu kangelase täht.
  Seda tüdrukud vajavad! Lihtsalt tippklassi sõdalased!
  Catherine laulis:
  Usun, et kogu maailm ärkab üles
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Valgustage teed kommunismile!
  Tõepoolest, need on tüdrukud, kes tekitavad tüdruksõprade seas kadedust. Mitte nagu Gerda ja tema meeskond.
  Siin ülejäänud ajal piinasid ta ja ta jõuk kõhklemata pioneeri.
  Kõigepealt riisuti alasti üks kolmeteistaastane poiss. Siis hakati teda näpistama. Ja siis torgake nõeltega. Pealegi olid nõelad alguses külmad, aga siis kuumutati tulel.
  Ja see tegi tõesti väga haiget.
  Charlotte läbistas poisi naba ja kostis:
  - Ma olen pagana viks!
  Pärast seda võttis ta kätte tulikuuma varda ja hakkas sellega poisi paljaid, veidi karestunud taldu põletama. Tema metsikuid nuttu nautides.
  Ja Christina võttis ja soojendas tangid, hakkas lõhkuma pioneeridel oma paljaste jalgade varbaid. Alustasin väikese sõrmega, tehes seda aeglaselt ja samas julmalt. Ja lapse sõrmed lõhenesid ja murdusid. Ja see oli pioneerile nii valus, et poiss kaotas mitu korda teadvuse.
  Magda torkas õlavarre alla nõelamisest valget kangi. Ja poiss hakkab uluma.
  Nad piinasid pioneeri surnuks. Ja see osutus lihtsalt suurepäraseks. Ja piinamine jätkus.
  Darth Sidious ei raisanud aga aega.
  Lisaks Nõukogude lennukite allatulistamisele tabasid fašistid ja mustanahalised sithid ka maapealseid sihtmärke.
  T-34-85 tanki tootmine jõudis NSV Liidus sadade sõidukiteni päevas. Nõukogude väejuhatus püüdis kogust võtta.
  Kuid võitlus jätkus metsikute hüpetega eri suundades. Mustad sithid lõid nõukogude sõidukeid lennukite ja jõuvälgudega.
  Noh, 18. märtsil sai Sheev Palpatine X-klassi ME-262 täiustatud modifikatsiooni ja see masin osutus äärmiselt hirmuäratavaks.
  Viis lennukirelvi ja kiirus üle 1100 kilomeetri tunnis. Ja pühkis tiibu.
  Sellisele võimule ei saa kuidagi vastu panna.
  Nõukogude lennukid kukuvad tema ette tulistatud ja tükkideks rebitud.
  Kuid kõige hullem asi toimub fašistlikes laagrites.
  Hommikusöök on läbi ja nad juhatatakse juhtmestiku juurde ...
  Lapsed on rivistatud paraadiplatsile, inimkonna poisid püüavad kokku hoida, noored vangid hoiavad oma pikkusele vastavat formatsiooni. Need on jagatud rühmadesse vanuse ja suuruse järgi. Kohal on viie- kuni kuueteistaastased poisid, aga ka eri rassidest ja rahvustest noori, teiste rahvaste esindajaid.
  Ainus, mis neid ühendab, on riietus, õigemini selle peaaegu täielik puudumine, poistel vaid indikatsiooninumbriga lühikesed püksid.
  Kolmanda Reichi impeerium viitab neile põhimõttel pigistada endale rohkem hüvesid neilt, keda on lakanud pidamast kodanikuks! Kokkuhoid kõiges, riiete, jalanõude pealt, aga mõned poisid vabas elus ei teadnudki kingi.
  Kuid pulkadega ja paljaste kontsadega kummikuhjaga said nad sageli vastu. Pead raseeritakse, iga kahe nädala tagant vannis, kus neid kõrvetatakse. Siis ajavad kohe nüri masinaga maha, siis pole palju õnnestunud tagasi kasvada. Poisid marsivad paljajalu teravatel kividel. Kui Oleg Rõbatšenko on sellega harjunud ja tema karestunud jalg valu ei tunne, siis kõige pisemad lapsed löövad oma kontsad ja paljad sõrmed veritsemiseni maha.
  Kogu valvur koosneb tulnukatest, kes esindavad universumi kõige julmemaid rasse, ainult töölaagri peavarju juhataja, eakas Frau Pontuss, vaatab oma jõhkra sadisti pilguga.
  Võimas SS-mees, kes täidab ülevaataja rolli, annab juhiseid, kus keegi täna tööle hakkab, õigemini pingutama kuni teadvuse kaotamiseni. Oleg Rõbatšenko kondised õlgu langetades vaatab õue teist poolt. Tüdrukuid on, väikestest kuni peaaegu täiskasvanuteni. Nad on riietatud nagu kerjused kõige jämedama lina räbaldunud kaltsudesse. Näod on kuivad, silmad suured ja kurvad. Kotiriie on lühike, õhuke, kuid selle alt paistavad kõõlused jalad. Tüdrukud on samuti paljajalu ja kõik eranditult kiilaks aetud. Seda tehakse ilmselt selleks, et neid alandada, taas kord näidata, et nad pole midagi. Kuid siin pole sugugi kogunenud kurjategijad - õnnetud hüljatud lapsed.
  Siin teatatakse, et seltskond poisse läheb õmblustöökotta, kõige tüütum ja kurnavama profiiliga tööle. Siin ei pidanud Timur vastu ja karjus ahastusega:
  - Ma ei taha niimoodi töötada! Saada mind istandusse või aeda.
  Poisid tardusid, päevitunud, kõhnad kehad pinges.
  Pontuss oli uue hukkamise üle selgelt rõõmus:
  - Eile olite vaikne ja ma kartsin, et teie pere jääb visuaalsest õppetunnist ilma. Et poissi sõidetakse viis korda läbi ridade.
  Laste ridadest käis läbi elevus.
  - See on õige. - Ütles matroon alistav toon. - Jagage kõigile ridvad.
  Löögid tehti spetsiaalsete okastraatidega. Tavaliselt korjasid need poisid ise võsast, perioodidel, mil tööd polnud. Tõepoolest, isegi siis sunniti lapsi, isegi ilma impeeriumile kasu toomata, näiteks pool päeva kaevama auku ja pool päeva matma.
  Oleg vaatas oma käsi, need olid kalluses, sõrmed olid maha löödud.
  Poisid võtsid trellid automaatselt lahti, Olegile tundus, et nemad, piinariistad, põletasid sõrmi ja jalad muutusid raskeks. Ta ei tahtnud sõpra lüüa, kuid tal polnud ka julgust protestida. Ta ei näinud peaaegu midagi ja lõi oma suure varba valusalt vastu lamavat munakivi. Kummalisel kombel, aga valutunne aitas koguneda ja udu silme eest hajus. Samm muutus kindlamaks, kuigi sõrm läks siniseks.
  Need ehitati poolkaares pikas reas. Timur seoti kätest pulkadega kinni ja tema õlad väänati, et solvavat poissi oleks mugavam peksta. Poisid kissitavad silmi ja püüavad pilgu kõrvale pöörata. Frau Pontussi korraldusel pritsisid nad soolvett, puistades sinist soola tema kõhnale, kuid kõõlusele seljale. Otsustades selle järgi, kuidas poiss grimassi tegi, hakkas ta põlema.
  Fašistliku laagri varjupaiga juht lõi talle huuli:
  - Nüüd saate kõik õppetunni. Lööge kõvemini, see, kes petab, on määratud kättemaksuks.
  Selle juhtumi assistent, SS-i võitleja, paljastas kihvad:
  Tegeleme nendega kohe! koletis pomises.
  Poiss viidi ridade vahele. Poisid tõstsid aeglaselt vardaid ja esimesed löögid langesid Timuri selga. Otsustades seljal ja külgedel olevate armide järgi, karistati poissi rohkem kui üks kord, nii et ta lihtsalt ohkas ja hingas raskelt, nagu kõik poisid, kes üritasid karjeid tagasi hoida.
  - Löö kõvemini! hüüdis Pontus. - Las ta karjub.
  Esimesed löögid andsid kõige pisemad poisid, kellel polnud lihtsalt jõudu tõsist valu tekitada. Aga siis hakkasid vanemad poisid mind peksma. Lapse selg lõigati punaste triipudega, verd tilkus. Sinise soolaga tugevnenud valu pani Timuri karjuma, ta isegi kukkus, alla löödi naeltega laud ja torkas ta rinda.
  - Pole tarvis! - karjus poiss. - Ma töötan kõikjal, kus sa ütled.
  - Muidugi saad! - vastas Pontus. - Aga esmalt löök.
  Eilsed kamraadid olid liiga elevil ja peksid oma eilset venda. Nii inimesed kui ka tulnukad pekslesid sama ägedalt. Poiss karjus, tema paljad jalad jätsid veriseid jalajälgi. Hiiglaslik SS-mees nurrus ja ise lõi last nuiaga tema paljaste päevitunud jalgade peale. Ta tahtis poisile rohkem valu tekitada. Löök langes kõõlulistele pahkluudele, järgmine aga kandadele. Timur kilkas ja vajus alla. Seejärel pistis piinaja jämeda nõela tagumikusse, valades vedeliku sisse.
  - Õigesti! ütles Pontus. - Nüüd ta pigem sureks kui minestaks. Keegi ei pääse karistusest.
  Oleg Rõbatšenko seisis peaaegu rivi lõpus ja talle tundus, et just piitsalöögid langesid tema peale. Timur jäi alt, poiss ise ainult tõmbles, karjus ja nuttis. Tema ümar nägu muutus valust karmiinpunaseks, kannatuse grimass väänas seda.
  Olegit nähes sosistas ta kahvatute huultega:
  - Halasta!
  Poiss kõhkles: ta tardus.
  Tursukas SS-mees hüüdis:
  - Noh, mida sa ootad! Laht!
  Oleg vastas:
  - Ei, ma ei saa! Ta on minu sõber!
  Fašistlik ülevaataja irvitas:
  Kas sa tahad endale sama?
  Oleg värises üleni ja muutus kahvatuks:
  - Ei, aga!
  Pontus katkestas teda:
  - Piisav! Poiss kirjutas oma karistusele alla. Mida sa väärt mordovorot. Valage see hästi ja riputage see restile, et teised seda imetleksid.
  Oleg tõugati tegevusest välja, tõmmati kitsede juurde. Poiss üritas vastu hakata, kuid SS-sõdurid käitusid temaga nagu kassipojaga. Käed väänasid valusalt, luud krõksusid. Nad panid selle laudadele, poiss tundis põsel ja kõhul väljaulatuvate küünte otsa karedust. Nad torkasid lihasesse, rindkeresse, lõua, reie esiosasse, põlvedesse. Tema põsk oli vereni kriimustatud.
  - Oh, ära tee! - küsis Oleg.
  - Vajalik! - Ütles SS-i ülevaataja, et näidata kõigile eeskuju.
  Poiss tundis, kuidas talle valati selga soolvett ja seejärel soola. See torkab nagu sinepiplaastrid. Oleg tegi grimassi, tema kõlenenud jalad olid määritud (viimati oli ta selles kummalises mälestuses, mis selles nägemuses esile kerkis - ta pani umbes kuus aastat tagasi sandaalid jalga), hakkasid need peaaegu kohe metsikult sügelema. Fašistlik valvur pistis nõela poisi tagumikku, ta torkas jämedalt ja valusalt, sisse läks põlev vedelik.
  - Nüüd olete väga hirmul ja te ei kaota teadvust. - Koletis krooksus nägu paljastades ja õudusfilmi produtsent oleks hakanud kokutama!
  - Milleks? ohkas süütult vangistatud laps. - Kristuse nimel halastage.
  SS-i ülevaataja, pihustades mürgist sülge, vastas:
  - Ma ei usu neid muinasjutte heast Jeesusest! Üldiselt, kui on jumal, siis ta on kuri ja julmus. Ja mida rohkem kurjust ja kannatusi oma ligimesele tekitate, seda rohkem väge ja õndsust saate järgmises maailmas.
  - Absurdne! - ütles ta õudusest kahvatuks muutudes ja äkki on Jumal tõesti selline poiss.
  - Sa näed! - itsitas kosmilise Tartaruse järglane. - Aga ära looda, täna sa ei sure.
  Pontuss käskis haukuval toonil:
  - Alustama! Las ta mäletab igavesti piitsa suudlusi!
  Vangistatud pioneer värises, kui kuulis läbistavat vilet ja seejärel tugevat põrutust, millest seljanahk lõhkes. SS-i valvurid peksid kõvasti, kuid samal ajal piirasid jõudu, et mitte tappa. Poisi kurgust pääses karje, ta värises, pisar tuli välja. Hammustas huulte veritsemiseni, hoidis poiss end tagasi. Hetk hiljem järgnes uus löök, mis raputas kogu keha. Oleg hingas sügavalt sisse, valu, mida intensiivistas sool ja soolvesi, oli väljakannatamatu.
  Pontuss hüüdis:
  - Mine edasi!
  Jälle vile ja löök! Lõikab luudeni läbi. Poiss põles sisemuseni. Tundus, et see peksis kõhu alt ära. Vaatamata tema pingutustele imbus osa karjest tema pingul huultelt välja.
  - Ema!
  Jälle löök! Seljal, teravate abaluude vahel ja lõpuks paljastel kandadel. Poiss karjub, tal pole enam jõudu end tagasi hoida. Karje puhkeb nagu vulkaan kurgust ja sellest, mis näib olevat nina. Pontuss on rahul:
  "Nüüd ma näen, et sa peksid teda hingepõhjani. Löö teda hästi, aga ära tapa teda!
  Iga löögiga läheb valu hullemaks. Pisarad segunevad verega ja kukuvad voodile. Verised triibud seljal ühinevad, sulanduvad karmiinpunaseks segamini, paljastuvad poisi peenikesed valged luud. Oleg lämbub, tal pole piisavalt õhku, traat kaevas ta paindunud pahkluudesse. Paljad kontsad sumisevad kärsakalt, kare, kaljune nahk ei liigu kohe, aga verepiisad tulevad ikka välja. Löögid tugevnevad, tundub, et välk läheb läbi närvilõpmete päris harjani. Teised poisid on vait, südametunnistus ei luba heaks kiita, hirm kättemaksu ees ei luba hukka mõista. On näha, kuidas poistel pead vajus, aga nende pilgud jälgivad hukkamist. Uudishimulik ja närvesööv, enamik on juba sarnasel või keerukamal viisil piitsutatud. Arvate, et kui see poleks minu jaoks, ja mõnikord on teie mõtetes pahatahtlikkus: ta karjub, kuid loomulikult taluks ta seda, mitte nii nõrk nagu Oleg.
  Peks on juba paljaste luude peal, selg, küljed, reied on kõva haav. Kui poleks mõnuaine süsti, oleks poiss surnuks keeratud - ta suri valusasse šokisse. Ja nii ta sukeldus millessegi hullemasse kui Dante põrgu. See on siis, kui iga molekul, iga rakk, iga veen on õudusunenäolisest valust küllastunud.
  Pioneer Oleg Rõbatšenko püüdis meeleheitlikult valult tähelepanu kõrvale juhtida. Meenutades oma vanemaid, kauge lapsepõlve õnnelikku ajastut, näis ta jalgadega eemaletõukuvat kannatuste punetavast pulbitsevast lavast, kuid naine imes ta uuesti endasse, kattis ta peaga. Nii nad purjetasid läbi piinamise ookeani, unistuse surmast kui piinadest vabastajast. Mulle meenusid Johannese ilmutuse sõnad. - Ja nad tahavad surra, aga ei saa. Nii ootab saatus patuseid, kes lapsi piinavad. Issand tasub neile sajakordselt ja kõige olulisem karistus, nagu Jeesus ütleb Matteuse evangeeliumis, on igavene. Ja ühed lähevad igavesse ellu, teised igavesse piina. See on kuidagi lohutav, äratab viha vaenlaste vastu, soovi ellu jääda ja võita. Poiss suudab hüüda:
  - Selle eest maksate, iga lapse valatud pisara eest vastate Jumala kohtupäeval.
  - Ole vait, lits! - möirgab SS-i ülevaataja.
  - Sa ei saa tõde lämmatada. Pioneer ohkas.
  - Saa rohkem!
  Nad tabasid teda uuesti, panustades kogu raevu, murdes luid, kuid valu on juba jõudnud sellise läveni, et see lihtsalt ei saa enam tugevamaks minna. See on raud, mida saab teatud temperatuurini kuumutada ja seejärel levib.
  Pontuss mõistab seda, vanal naisel (õigemini näeb ta välja mitte rohkem kui neljakümneaastane, kuid tegelikult ületas paar sajandit) on timukana palju kogemusi:
  - Noh, sellest piisab! Ja siis see sureb! Tervendame väikest vangi ja piiname teda arvuti abil. Mul on lihtsalt programm "olümplaste piinamine".
  SS-i ülevaataja ütleb meelega haigutades:
  - Kus see nüüd on? Haiglasse?
  - Ei riiulile! - Matroon katkestas apellatsioonita. Las see ripub teistele hoiatuseks. Süstige ainult südame toetamiseks mõeldud süste. Ja las nad ajavad Timuri uuesti ridadest läbi ja las ta saab ülejäänud löögid sinult. Kunagi vaatemäng sigimiseks. Vaja tööd teha!
  Inomiryan kallutas piitsaga pead ja kõigutas karvaseid kõrvu:
  - Kuulake perenaist. Noh, käivitage see uuesti.
  Timurile langesid uued löögid. Seekord ei julgenud keegi protestida. Polnud vähimatki soovi timukate kätte sattuda. Timur karjub aeg-ajalt ja kukub. Ta võetakse üles ja pekstakse uuesti. Teine löögiseeria hakkab juba lõppema. Alles jäid vaid mõned poisid. Üks neist on vanim, kuueteistkümneaastane, habe on juba läbi murdmas ja vuntsid paistavad. Ilmselgelt ta kõhkleb, lööb, aga teeb seda kergelt, vaevu puudutades.
  Frau Pontuss on raevukas:
  - Riputage see laisk noormees nagisse ja siduge kivi tema jalgade külge. Las kannatab.
  Poiss võetakse kinni, ta pingutab oma kergenduslihaseid, raske töö vili, ja karjub:
  - No mis sa vaatad, poisid peksid neid!
  Poisid värisevad, ridade vahelt pühib mürin, kuid neil puudub sihikindlus oma piinajate kallale tormata.
  Bikiinisõdalased jätkasid edasiliikumist. Natsid läksid Kamõšovi kindlusest mööda ja panid katla kinni. Tank E-50, liigub ida suunas.
  Gerda laulis entusiastlikult:
  - Ma olen nii lahe tüdruk! Murran kõik vaenlased nagu jääpurikad ... Ja külmas, paljajalu, julgelt, et isegi sädemed paiskuvad jalge alt välja!
  Charlotte itsitas, lõi kolmkümmend neli kehasse ja hüüatas entusiastlikult:
  - Pole põhjust kahelda isamaas! Sõdalased on kõvemad kui mehed!
  Christina vajutas nuppu ka palja jalaga ja reetis raevukalt, lüües välja Nõukogude kahuri. Nii et isegi pagasiruum tuli ära:
  - Sissetulekud on suured kui mäetipud!
  Magda lasi oma kahurist ükshaaval välja. See oli 105 mm ja viimases modifikatsioonis surmav, see oli üsna kiirtulega, tulistas kümme lasku minutis.
  Tüdruk surus paljaid sõrmi ja sosistas:
  - Protsent tuleviku real on antud ...
  Gerda lõi Nõukogude tanki, purustas soomuki ja karjus:
  - Sa näed ise!
  Ta tuksis ja Charlotte, kasutades oma paljaid varbaid, metsiku meeletu möirgaga:
  - Isamaa on nüüd meile lähemal!
  Christina tulistas ka, kasutades oma paljaste päevitunud jalgade sõrmi, andes välja:
  - Tervitage päikest koos meiega!
  Ka Magda tuksis ja vajutas paljast kannast. Ta purustas Nõukogude kahuri hõljuvateks kildudeks, lauldes:
  - Kodumaa on kõige tugevam!
  Ja sõdalased möirgavad nagu pühvlid tapamajas. Neljale meeldivad väga mehed. See sobib neile tõesti. Miks mitte? Nad on nii ilusad ja agressiivsed. Ja armastav. Ja mees on koer, viipa vaid. Ja teil on kõik, sealhulgas raha. Ja need naised on füüsiliselt väga tugevad. Ja meeste täiuslikkust seedivad nad hullu temperamendiga. Ja pidev nauding.
  Pole vaja meest tervet aastat oodata - ja ometi leiab orgasm su üles!
  Gerda võttis selle ja möirgas, tulistas Nõukogude kolmkümmend neli ja lõhkus torni:
  - Ma olen tõeline hävitamise rüütel!
  Christina ajas keele välja ja karjus ähvardavalt:
  - Ja mu irve on nagu pantril!
  Charlotte rääkis agressiivselt, raputas rusikat ja lükkas paljaste varvastega juhtkangi.
  Ja ees ootavad suured muutused!
  Magda siristas ja karjus:
  - Oleme hetaera kehastus!
  Gerda itsitas ja vastas:
  - Kui hea on, kui nägusate noormeeste käed sind paitavad!
  Ja tüdruk kujutas ette, kuidas ta peopesad maasikanibude juures käpasid. See on tõesti nii imeline. Ja kõditav ja põnev. Ja väga kena.
  Gerda tulistas Nõukogude SU-85 pihta. Ta sõitis autoga avariisse ja siristas paljajalu vastu soomust:
  - Ah, tamme daamid, tamme daamid!
  kinnitas Charlotte agressiivselt, punnitas põski välja ja raputas täis rindu.
  - Duba! Tamm! Duba naised!
  Ja kuidas ta võtab ja naerab ... Nagu kellad helisevad. Ja ta hääl on nii särav.
  Ja tema ohver oli 76-millimeetrine Vene relv. Relvad on üsna arhailised.
  Christina itsitas ja kilkas:
  - Ma möirgan ja murdun!
  Ja paljaste sõrmedega suunas ta ka mürsu vaenlase auto pihta.
  Kui ilus ta on. Kuld ja vask on suurepärased!
  Magda on üdini kuldne, lauldes entusiastlikult:
  - Hullur nutab ka ...
  Siis pööras ta nõukogude kolmekümne nelja ümber ja jätkas kurvalt laulmist.
  - Ta on Berliinis võõras!
  Gerda säutsus vastuseks. Ta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja lasi alla Nõukogude haubitsa.
  - Berliin on maailma pealinn!
  Charlotte pomises vastuseks nukralt:
  - Ja London on Pariisi pealinn!
  Ja naelad Nõukogude T-36-le. Masinat, kuigi mitte suurt, peetakse ka tankiks.
  Christina võttis selle ja andis ära, keerutades ratast paljaste jalgadega:
  - Ja Pariis on Rooma pealinn!
  Siis, niipea kui ta naerab ... Ja smaragdsilmadega puurib ta läbi kõik sõdalased järjest. Ja irvitada samal ajal ja sära hammastega. Aga kuidas ta üldse võtab ja lööb Nõukogude tankid. See lammutab poole tornist kell kolmkümmend neli.
  Ja pärast teda võtab Magda selle ja süütab selle granaadiga. See tähendab, mürsk. Vastavalt SU-76. Juba selgelt vananenud auto, kuid siiski kirjas.
  Ja piiksus:
  - Ja Rooma on Miami pealinn!
  See on tõesti naljakas. Kuid tüdrukud läksid liiga ära. Nad ei pannud tähele, kuidas paar Nõukogude armee sõdurit tankitõrjegranaatide kimpudega nende juurde roomas ja roomikud õhku lasid. Ja kuidas see võtab ja plahvatab. Rullid lõhkesid ja E-50 kaotas oma liikuvuse.
  Ma pidin oma autot parandama. Vahepeal kestis mastodoni haavade paranemine, tüdrukud mõnulesid taas omaenda, väga huvitavate ja meelelahutuslike mälestustega.
  Gerda, nähes, et tema vastane, kes polnud päris taganenud, seisab kindlalt, hüppas järsku, vasarates teda palja jalaga põlve alla. Ja kui maur kukkuma hakkas, läks mõõga tera temast pronksplaatide ja ribide vahelt mööda. Charlotte hakkas ka palju jõulisemalt mõõku vehkima. Tüdrukud kilkasid samal ajal nagu sead. Kuigi nende mõõgad liikusid erinevalt, oli siiski tunda sünkroonsust. Gerda maadles suure rooma sõdalasega, kelle kiiver osutus paabulinnu sulgedega kaunistatuks. Seekord oli tal tegelikult väga kogenud ja tugev vastane. Kuldsed triibud rääkisid ka kogemuste ja teenete egost. Olles võitnud heledajuukselise tüdruku, päti, mitu rünnakut, asus üllas aadlik ilmselt rünnakule. Gerda astus tagasi ja vilistas:
  - Sa ei ole itaallane!
  Kohutav patriit vastas:
  - Ja sa oled lihtsalt paljajalu lits! Kui palju te arvate, et suudate Vana-Rooma tera vastu vastu pidada?
  Gerda vastas:
  - Ma ei tea tera vastu, aga sa oled habe ja sul pole midagi vastu panna!
  Vaatamata kogu paljasjalgne Gerda kiirganud optimismile pidi tüdruk siiski taganema. Roomlased tõid lahingusse värskeid varusid, tüdrukud ja poisid said üha sagedamini vigastada või langesid pussitatuna surnuks. Vibupoisid üritasid aga üle pea tulistada, purustades sobivaid kohorte.
  Vahepeal pani Charlotte teise vastase ettevaatlikult pikali ja teisel lõikas käe ära. Sõdalane laulis:
  - Tuumamõõk tahab sind läbi lõigata! See põleb nagu põrgulik tuli, laserkiir! Aga ära mõtle sellele, kuidas oma elu päästa, ole armastusele truu, ole truu lõpuni!
  Gerda oli üllatunud:
  - Ja sa laulad nagu tõeline teadlane!
  Charlotte laulis arvesse:
  - Tore, kui füüsikas on piloodid, nad viivad oma teadust edasi! Kuid põhiküsimused lahendatakse ridades, ridades, ridades!
  Gerda kinnitas järele minnes:
  - Tore on lõkke ja suitsu vahel elada! Ja kuulge kuulipilduja piiksumist! Vii meid füürer võitmatusse lahingusse! Edasi, edasi, edasi!
  Charlotte toetas:
  - Kui kestad lõhkevad päeval ja öösel, lähevad auastmed ja käsud kiiremini! Las see möirgab raevukalt üle maailma - sõda, sõda, sõda!
  Gerdat inspireeris tema sportlikus kehas pulseeriv energia. Ja kiirus muutus ühtäkki kiili tiibade lehvitamiseks. Ja siis jättis Vana-Rooma sõdalane ninaotsa torkamata. Ja tema tähelepanu hajus ja sõdalane Gerda lõikas tal paremal käel kõõluse:
  - Ära julge daami vastu ebaviisakas olla!
  Paabulinnusulgedega jõhkard, tõmbledes oma alahuult, vastas pettunult:
  - See oli lihtsalt nali! Lõppude lõpuks oli see lihtsalt nali!
  Gerda vastas pilkavalt, lüües oma nõrgenevat kätt:
  - Ära tee hundiga nalja!
  Ja kui Rooma kangelane põlvili kukkus, peksis sõdalane teda põlvega vastu lõuga. Charlotte kiitis heaks:
  - See on üsna meie SS-stiilis!
  Gerda sai siis näpuga õlale ja õhkas:
  - Noh, idikad!
  Charlotte soovitas:
  - Tehke veski! Ja teritage oma mõõgad!
  Siis tulid mängu roomlaste vibulaskjad, kes olid soomuselt rasked ja nende relvad olid inimkõrgused. Muidugi poolteise meetri pikkused nooled, liiga ohtlik relv poolpaljaste tüdrukute ja poiste vastu. Ilmselt mõistis Attila, et pole võimalik kauem oodata; paiskas rünnakule ratsaväe, mille ta isiklikult lahingusse juhtis.
  See hiiglane pööras korraga kahte mõõka, kumbki sama pikk kui rüütli turniiri oda!
  Gerda naeratas ja pilgutas.
  - Siin, lõpuks ometi tuleb meie kenake!
  Charlotte itsitas.
  - Peate lööma kõvasti ja mis kõige tähtsam - õigel ajal! Hetkel, mil selle mõju on maksimaalne!
  Ja kõik suured nooled sadas ülevalt alla. Tüdrukud ja poisid hüppasid osavalt kõrvale ja isegi karjusid:
  - See on meie tee! Kuuli eest pääseb, aga noolega.
  Aga nooltega tabati ikka mõnda inimest. Pealegi ei hukkunud mitte ainult Attila Saksa rügementide esindajad, vaid ka suurtes kogustes nende endi Rooma sõdurite kingituste tõttu. Barbarite ratsanikud aga langesid oma ridadest mööda minnes vaenlase jalaväele. Noh, Attila ise nägi lihtsalt šikk välja.
  Gerda lõi kleepuva kavaleri jalaga kõrvale:
  - Ära käpa, mitte sinu oma!
  Charlotte raputas pead.
  - Ja siinsed poisid pole halvad, kuigi mitte nagu meie omad! Meie aaria pistrikutele!
  Rooma mõõgaga lüües Gerda nõustus:
  - Muidugi, mitte paar! Uskuge, et Rooma Saksa võim ei sobi! Purustame nagu täi ja käsi ei võpata!
  Charlotte kinnitas:
  - Jah, isegi kui mõõk pole kuradist!
  Tüdrukud lisasid reipalt, mõõkadega kringlit väänades ja lauldes:
  Me võitleme õiglase eesmärgi nimel! Põrgu täägiga ei tehta kompromisse! Päike ei katu pilvedega! Koit ei kata pimedust niipea!
  Lõpuks murdis Atilla ise läbi Rooma vibulaskjateni. Suuruse järgi otsustades on need vibud aga selgelt valmistatud Suurbritannias. Võideldes jäi Gerdale lugu meelde. Briti poolt hüüdnimega Suureks saanud Edward Kolmanda juhtimisel said armee põhiharuks just vibukütid ... Ja mõned neist olid hobuse seljas! Prantslaste kõrgemad jõud löödi halastamatult läbi. Üldiselt polnud nii Jungfolingis kui ka Saksa tüdrukute liidus vihkamine teretulnud... Britid tunnistati ohtlikuks vaenlaseks, kes vallutas rohkem maad kui ükski teine rahvas kogu planeedi Maa ajaloos!
  Nüüd aga purustasid barbarite ratsanikud vibukütte, lõigates nad võimsate löökidega laagrisse. Gerda aga seisis silmitsi vaenlasega Hiinast. Ta ei olnud liiga pikk, kuid ta väänas oma jalgu kuulsalt, kandes kannudega saapaid:
  - Sakslased on parasiidid - nad saavad kindlasti peksa! - Ta möirgas.
  Gerda vastas pistoda rünnakuga:
  - Asjata usub vaenlane, et tal õnnestus sakslased kukutada! Kes julgeb lahingus rünnata, saavad vaenlased ägedalt peksa!
  Charlotte võttis üles:
  - Planeeti ei taba tormiline ebaõnn! Ja asjata viskas vaenlane oma jõud kampaaniasse! Me suudame võita vaenlast kohutavas lahingus! Pimedus mureneb tolmuks - valguse aeg tuleb!
  . 7. PEATÜKK
  Gerda lehvitas taas veelgi suurema energiaga, resümeerides:
  - Sõna ei ole varblane, vaid verbiid muudab selle vareks!
  Charlotte hoidis:
  - Kui keel läheb madalaks, küpseb jahust klomp kurku!
  Gerda lõikas võimsa, lausa ebanaiseliku mõõgalöögiga maha vasakult hüppaval võitlejal pea ja maadles siis jälle hiinlastega. Blond sõdalane karjus ägedalt ja valjult:
  - Sa ei võta seda!
  Hiina sõdalane vastas:
  - Ja te ei pea võtma, olete juba kõik minu ees.
  Gerda naeratas vastuseks.
  - Küünarnukk on lähedal, aga sa ei hammusta!
  Siis kriimustas mõõga ots tüdrukut nagu kobra, lõigates läbi soomusplaadi ja paljastades ta rinna: uhke ja karmiinpunaste nibudega. Hiinlased möirgasid kurvalt:
  "Nüüd pole muud, kui palvetada!" Millist kirikut eelistate: katoliku või evangeelset?
  Gerda vastas vihaselt:
  - Kirik erineb prostituudist selle poolest, et õndsus lükkub alati hilisemaks!
  Hiinlane paljastas oma kõverad hambad.
  - Ja see huumorimeel pole teid muutnud! Oh tüdruk, kui kahju mul on sandistada selline ilu nagu sinu oma!
  Gerda paljastas hambad.
  - Mul ei ole kahju! Üldiselt on mesilasest kahju ja mesilane on puu peal ja puu on metsas! Kus on mets - nina peal!
  Hiinlased urisesid vastuseks:
  Saksamaal on palju vaenlasi!
  Gerda vastas osavalt:
  - Paljud kokad rikuvad pudru ära!
  Kitsasilmse sõdalase järjekordse sööstu järel jäi tüdruku rinnale verine triip. Gerda õhkas ja astus tagasi. Hiinlased urisesid:
  - Seda sa saad!
  Tüdruk vastas rahulikult:
  - Kes ajule ei saa, see ei saa kunagi targemaks! Ajud on nagu rahakott, nende täitmiseks pead vastu võtma!
  Hiinlased ütlesid:
  - Noh, sa armastad sofikat! Esimest korda näen nii haritud ja erudeeritud tüdrukut. Tead, võib-olla on sul parem liituda Suur-Rooma sõjaväega. Meie riigis võib iga inimene, sõltumata rahvusest, asuda keisri alluvuses kõrgeimale positsioonile!
  Gerda vastas:
  Parem surra kui reeta!
  Kitsasilmne sõdalane märkis:
  - See pole mõistlik, vaadake, kuidas meie ratsavägi läheb lahingusse ... Ja kui teid vangi võetakse, ulutate sõna otseses mõttes valust nagi peal!
  Gerda vastas rahulikult:
  "Parem on üks kord rahulikult lüüa, kui sada korda südantlõhestavalt karjuda!"
  Aga paraku näib, et hiinlastel on õigus, tuhanded Rooma ratsanikud eesotsas keisri endaga (tema raudrüü näib olevat kaetud teemantide, rubiinide ja smaragdide koorikuga!), tormavad barbarite armeesse. Attila ratturid olid aga juba suutnud tappa enamiku vaenlase vibulaskjatest, barbarite armee poisid ise hakkasid intensiivselt vaenlase ridadesse nooli saatma. Meeleheitlikult lõikav Charlotte rõõmustas oma partnerit:
  Ära anna alla Gerda! Ära anna alla tema lubadustele! Parem võta kokku ja võida otsustavalt!
  Attila lõi koos oma sõdalastega Rooma süsteemi. Tema hiiglaslikud mõõgad loksutasid verist mikserit nagu propelleri labad. Ja pätt ise läks edasi, üritades keisrisse tungida.
  Gerda märkis filosoofiliselt:
  - Kui tahad saada karja karjaseks, ära ole lammas!
  Charlotte nõustus.
  -Iga jäär tahab saada karjaseks, kui hunt on kaugel ja püss on lähedal!
  Siin sai Gerda veel ühe haava kõhtu. Tüdruk astus uuesti tagasi. Tema paljas jalg seisis järsku väljaulatuva pistoda otsas ja Gerda kilkas:
  - Oh oh oh! Kui valus!
  Charlotte ise oli juba mitu haava saanud ja nõjatus tahapoole. Sõdalane hüüdis:
  - Hoolitse oma jõu eest, roomlased ei pea pikka lahingut vastu!
  Aga barbaritel oli tõesti raske. Üha rohkem roomlaste üksusi astus lahingusse. Kuldses turvises ratsanikud tormasid ägedasse lahingusse. Nende kohal lehvisid hundipeadega bännerid. Ja ees tormas kangelane, võib-olla isegi suurem kui Attila. Samal ajal üritasid roomlased isegi katta barbarite armeed külgedelt, lastes peamise lahinguvälja ümber kaks võimsat oda ja pronkssoomusega rügementi. Gerda anus:
  - Meil hakkab jõud otsa saama, me kaotame!
  Charlotte soovitas:
  - Ja sa laulad vastuseks! Laul aitab meil ehitada ja elada! Kampaanias punase lipu all trummi all! Ja see, kes kõnnib läbi elu lauluga; ta ei kao kunagi kuhugi!
  Mõlemad tüdrukud laulsid kooris ja hoolimata oma hääle haavadest; oli nagu trompet:
  Seal on selline sõdurite kutse,
  See pole elukutse, mitte tiitel!
  Kuigi mõnikord sada naela automaatselt,
  Ei, mitte marss, liha on piinamine-piin!
  
  Aga me läheme, astume sammu edasi,
  Sest me teenime isamaad!
  Uskuge, kuri vaenlane saab lüüa,
  Et elus oleks lõbus!
  
  Meile õpetati peaaegu hällist
  Võitle julgelt Isamaa eest!
  Vanasti olid mõõgad tehtud terasest
  Ja nüüd RPG tugevas seljakotis!
  
  Me ei tagane, mitte sammugi tagasi
  Kuigi surnukehad lebasid hauas!
  Me niidame maha rea vastaseid,
  Andku Kõigevägevam meile jõudu!
  
  Tankid varras, lennukid lendavad,
  Pommid langevad ja mürsud lõhkevad!
  Ärge pidage meid vastikuteks kutsikateks
  Sõdurid on karastunud!
  
  See seltsimees suri nagu kangelane,
  Ärge pange midagi risti alla!
  Sageli mängivad inimesed saatusega
  Kuid armastus on tugevam - uskuge mind!
  
  Kuigi lahingus, kus nad kõvasti naelutavad,
  Pidagem meeles oma silmapaistvaid esivanemaid!
  Kuna me käisime pikka aega Roomas,
  Miks mitte orjuses toidujääke süüa!
  
  Me ei pidanud löömiseks kummardama,
  Ärge suruge meie maailma põlvili!
  Lõppude lõpuks oleme gürfalconid - võitsime mängu ise,
  Kõigi põlvkondade esindajad!
  
  Siin on pingutus ja vise,
  Näeme juba vaenlast peenelt värisemas!
  Kuul tabas peaaegu templit,
  Pimedaks meie Päikese silmis!
  
  Aga me läksime rünnakule,
  Purustame alatuid tääke tagumikuga!
  Põletame Fritzi, vajadusel tulega,
  Meie võitleja on muutunud ilma hindadeta - lihtsalt aare!
  Niipea, kui tüdruk laulmise lõpetas, langes Attila löögist kuldses turvises Rooma armee peakangelane. Ja inspireeritud tüdruk lõikas hiinlased veelgi varem maha ja nüüd ründas ta jalaväe komandöri esindajat. Ta astus lahingusse tõelise ühesilmse hiiglasega ja hakkas teda isegi mõõka vehkides tõukama:
  - Sa koletis ei tule meiega toime! Sest me oleme sakslased!
  Pätt vastas ebaviisakalt:
  - sakslased-paprikad! Invaliidide rahvas!
  Gerda oli tõsiselt vihane:
  - Mitte! Meie, sakslased, oleme a priori suurte sõdalaste rahvas. Rahvas, kes on harjunud võitma ja kellel pole kellelegi kummardada!
  Hiiglane väänas huult ja sai kohe mõõgatera kurku. Purskkaev nurises härja kaelast ... Ta koperdas ja sai kohe südame alla torke ... Gerda hüüatas:
  - Kangelaslikkusel pole vanust!
  Charlotte julgustas oma sõpra:
  - Kindlasti purustage need tugevamini, kallis ... Surve on veelgi kiirem!
  Sel hetkel lõi üks paljajalu vibupoistest Rooma keisri hästi sihitud lasuga maha. Ja noolele otse silma oli vaja meeldida!
  Gerda naeratas ja laulis:
  - Blimey! Mitte kulmu, vaid silma!
  Charlotte keerutas sõrmega templi poole.
  - Ja mida! Parem lüüa üks kord kui kiruda sada! Noh, nüüd jookseb vaenlane!
  Teist sõdalast maha raiudes kinnitas Gerda:
  - Vaenlane väriseb hirmust ja jookseb minema!
  Tõepoolest, roomlaste read kõhklesid ja hakkasid alistuma. Üldiselt, kui armee lendu tõuseb, on see jube. Isegi kui see on nii distsiplineeritud armee nagu Vana-Rooma. Pole ime, et Tšingis-khaan, kui kümmekond põgenes, käskis ta hukata tervelt sada ... Kuigi viimase käsu usaldusväärsus seatakse kahtluse alla, kas see on ajaloolaste leiutis. Isegi Roomas hukati lennu ajal iga kümnes. Paljaste jalgadega väreledes tormasid tüdrukud ja poisid vaenlast jälitama. Ja sarved mängisid...
  Gerda ärkas, hüppas järsult püsti, tüdrukud sättisid end kiiresti ritta. Pesime, pesime hambaid ja jälle määrisime kaitsekreemidega sundmarsiga läbi kõrbe. Nii on nad ujumisriietes paljajalu ja tormavad läbi liivapõrgu.
  Araabia lapsed näitasid nende peale üllatunult näpuga ja vilistasid:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda vaatas ringi ja vaatas igatsevalt taanduvaid palmipuid, misjärel ta sosistas Charlotte'ile:
  - Jälle põrgusse!
  Punajuukseline diiva vastas naeratades:
  - Kõik inimesed on patused ja allilm on patuste loomulik seisund!
  Gerda pilgutas vastu.
  - Inimene ei saa teha muud kui pattu!
  Charlotte noogutas oma tuliseid juukseid ja hakkas joostes seletama:
  - Ma nõustun! Isegi tuhat korda nõus! Üldiselt on patt suhteline ja puhtalt inimlik mõiste. Näiteks kui võtta antiikmaailma moraal, siis selles oli hea, et sellest tuli kasu nii inimesele endale kui ka tema hõimulaadsele. Näiteks abielurikkumist peeti õnnistuseks, mitte patuks!
  Gerda nõustus:
  - Õige! Fuhrer ise usub, et naisel on parem rasestuda sõjakangelasest kui temast, kaugeltki mitte alati vaprast abikaasast. Eriti kui mehel on ka märke kahjulikust, ebapuhtast verest.
  Madeleine karjus tüdrukutele:
  - Hoidke hinge, tüdrukud, seekord jookseme kurnatuseni!
  Gerda naeratas vastu.
  Sa võid olla väsinud, kuid sa ei saa olla kurnatud.
  Pool tundi jooksid tüdrukud vaikides ja siis Charlotte sosistas:
  -Kas sa tead, mis kummalist unenägu ma tüdruksõbrast nägin?
  Gerda oli üllatunud:
  - Jah, ma tunnistan ka üles! Ja mida?
  Charlotte vastas irvitades:
  - Mitte midagi! Selline unistus, et olin suure barbari Attila sõjaväe sõdalane. Ja me võitlesime Vana-Rooma vahadega. Ja kõik oli korraga nii ilus ja julm ...
  Gerda naeratas vastuseks.
  - Tead, ma unistasin ka sellest! Mõnevõrra üllatav kokkusattumus. Ma nägin sind unes!
  Charlotte pilgutas vastu.
  - Ja mina sina! Võitlesid hästi, kuigi kitsasilmne ja kollase näoga sõdalane tappis su peaaegu ära!
  Seekord ei olnud Gerda üllatunud, ta oli üllatunud:
  - Ei saa olla! Nii et ei juhtu, et kaks inimest näevad sama unenägu korraga?
  Charlotte vastas:
  - Kui gripp on kollektiivselt haige, võib unenägu olla sama. Siin on, kuidas see läheb! Ma kuulsin, et Thule ühiskonnas on erilised meediumid, kes võtavad jooki ja hingavad ürtide tinktuure ning sukelduvad siis nägemustesse! Ja neil õnnestub prohvetite rollis olla!
  Üle munakivi hüpates nõustus Gerda:
  - Kindlasti! Põhimõtteliselt ei nõua prohvetliku kuulutuse andmine üleloomulikke jõude, looduses võivad lihtsalt olla üsna materiaalsed ja veel lahendamata füüsilised seadused. Aga mis on selle unistuse eesmärk?
  Charlotte kehitas õlgu ja vastas:
  - Ma ei tea! Võib-olla võidab Kolmas Reich Suurbritannia ja Ameerika Ühendriigid Lõvi taga või ... Siin võite arvata kaua!
  Gerda tahtis midagi öelda, kui järsku tabas ta kõrv endiselt kuuldavat mootorimüra. Vaatamata kaugusele oli näha, et lennukite mootorid tegid häält ja lähenesid märgatavalt ...
  Madeleine käskis:
  - Mis on harjutuse number kaks etapp: maskeerimine.
  Tüdrukud jäid seisma, võtsid seljakotist välja kamuflaažimantlid, mis värvisid kõrbevärvi järgi. Siis hakkasid nad kiiresti sisse kaevama, samas kui ülalt polnud seda märgata, mis oli ebaloomulik. Siin tänas Gerda saatust, et neil olid nii relvad kui sapöörilabidad. Vastasel juhul võivad tüdrukud kõrbes saada lihtsaks saagiks Briti ründelennukitele või sukeldumispommitajatele. Charlotte, kraapides liiva paljaste jalgadega, ütles:
  - Näib, et me peame isegi Tuneesias püssirohtu nuusutama... Issanda teed on uurimatud!
  Kavala pilguga Gerda vaidles vastu:
  - Täpsete teadmiste puudumine on alati halb, välja arvatud üks erand, mis puudutab Kõigevägevama plaane!
  Ja kuidas ta palja jalaga liivale laksutab. Tõuseb õhku.
  Charlotte märkis targalt:
  - Hea on omada inimteadmisi, aga veel parem on omada jumalikke võimalusi!
  Ja ta püüdis paljaste sõrmedega kärbse kinni. Ta purustas putuka ja näitas roosat keelt.
  Ja teises vastasseisu punktis teljeriikide vahel toimuvad nende endi ägedad lahingud.
  Kolmanda Reichi väed võitlesid Saratovi eest. Kaukaasia on juba täielikult natside võimu all. Ja Punaarmeel pole millegagi oma lünki katta. Tõsi, Stalinil on ka tank T-54, aga seda toodetakse siiski vähe. Ja sellest ei piisa esiosa katmiseks. T-54 on hästi kaitstud torni esiosas, kuid kehvemini kere eesmises soomuses ja küljed on veelgi nõrgemad. Sakslased tugevdasid E-50 tanki mõnevõrra, muutes soomust paksemaks ja suurendades kaldenurki ning pannes 1500 hobujõulise gaasiturbiinmootori. Sõiduki kaal kasvas seitsmekümne tonnini, kuid küljesoomus sai 170 millimeetrit ja esisoomus 250 millimeetrit. Nüüd on Saksa tankist saanud üldse meistriteos, 105-millimeetrise kaliibriga 100 EL ja väga kaldu kujuga.
  Võitlemine, olgem ausad, uusimat tüüpi masin.
  Sakslased läksid Saraatovist mööda ja olid valmis Kuibõševi ründama. Võitlused on siin ägedad.
  Ja juba märatseb maikuu oma erksa värviga. Ja kui ilus see on?
  Ja sõda süttib nagu orkaan ja põrgutuli.
  Remonditud E-50 läks lahingusse. Sellegipoolest rajasid venelased üsna suures osas kindlustusi ja sakslased pidid kaitsest põhjalikult üle saama. Sõdalased hävitasid aku metoodiliselt.
  Gerda tulistas, purustades Nõukogude kahuri ja ütles siis naeratades:
  - Me peksame inimesi ja peksame ämbreid!
  Charlotte laulis välja oma vaskpunased lokid:
  - Me oleme, oh, röövlid! Röövlid!
  Ja palja sõrmega juhtkangi nuppu vajutades saatis ta mürsu, mis purustas Nõukogude punkri.
  Ja siis urises Christina kõrvulukustavalt:
  - Bang Bang! Ja sa oled surnud! Surnud! Surnud!
  Ja ta vajutab ka palja sõrmega graatsilist jalga, saates vaenlase nokauti.
  Ja siis oli Magda. Siin on tüdruk. Samuti vajutab ta palja jala varvastega juhtkangi ja kuidas ta peksab.
  - Oh, kes meid näeb, see ahhetab kohe!
  Võluv Gerda, raputades rindu täis, põrutas kolmekümne neljale ja kilkas:
  - Ja kellegi jaoks lõhnab see praetult!
  Charlotte vajutas paljaste sõrmedega juhtkangi nuppudele ja siristas nagu varblane:
  - Ja me hoiame midagi oma rinnas!
  Kristina rebis lõhki nõukogude mürsuga relva ja kahises oma helepunaseid huuli lüües:
  Ära tule meile ligi...
  Magda vajutas ka palja sõrmega nuppu. Ta puhus kolmkümmend neli ja karjus:
  - Ära tule meile ligi!
  Ja Gerda, see blondide juustega agressiivne elajas, lööb samuti mürsuga ja kolmkümmend neli lõhkevad nagu poksija nina rusika rusika all. Ja sõdalane viriseb:
  - Me tapame selle!
  Ja jälle puhkevad tüdrukud nutma ja tulistavad ilma igasuguse kahetsuse ja pausita.
  Charlotte hüüdis entusiastlikult:
  - Ma olen suur varas...
  Ja ka seda, kuidas see Nõukogude haubitsat tabab. Ainult osad lendasid eri suundades.
  Christina uriseb. Kui ta palja sõrmega juhtkangi nupule vajutab ja piiksub:
  - Ja deemonite tütar on surnud!
  Magda naelutab ka paljajalu torkavale esemele vajutades, purustab nõukogude tanki ja annab välja:
  - Ja mitte tagasihoidlik!
  Gerda paljastas hambad, hambad välkusid. Ta kujutas ette ilusat noormeest. Nii lihaseline, sportlik, lihaste reljeef ja suur mehelik täiuslikkus. Ja kuidas ta kummardub ja põimib oma helepunased huuled ümber tema pulseeriva nefriitümbrise. Kui maitsev see on, nagu šokolaadijäätis. Ja see šokolaadijäätis, mida sa keelega maha lakud. Ja see on nii tore, nii põnev.
  Oi kui tore, kui temaga liitub tagant veel üks noormees. Ja pulseeriv nefriitvarras siseneb Veenuse niiskesse grotti. Ja kui suurepärane see on.
  Gerda isegi värises nõdusest. Kui liigutav ja veetlev see talle tundus.
  Tüdruk tulistas Nõukogude relva pihta. Ja ta siristas imetlevalt, trampides oma palja jalaga:
  - Poisid, poisid, see on teie otsustada ...
  Charlotte peksis ja purustas ka Vene tanki, kui ta plärtsatas, raputades oma rinna täis:
  - Päästke maa tulest!
  Christina raputas oma vaskkollaseid juukseid. Ta avaldas tulise naeratuse ja säutsus:
  - Oleme maailma jaoks sõpruse, maailma naeratuste jaoks ....
  Magda saatis palja näpuga juhtkangile klõpsu. Ta purustas Nõukogude tanki ja urises:
  - Südamlikeks kohtumisteks!
  Sõdalased nägid äärmiselt rõõmsad välja. Ja kuidas nad hambaid paljastasid. Ja nad pilgutavad ja kiljuvad.
  Charlotte kujutab ka kutti ette. Noor, aga habemega. Kui ta tema rindu paitab. Kui habe rinnus kõditab, jooksevad lokkis juuksed üle nibude küpsete maasikate. Ja ta kõditab teda ja suudleb ta rindu. Ringi keelega ümber magusa mesise nibu. Selline on idüll. Ja kui tüüp ikka keele Veenuse grotti pistab. Milline maitse!
  Charlotte tulistab ja kiljub:
  - Ja mõõk on terav!
  Muidugi teevad tüdrukud, kuigi kaunitarid, musta teo - tapavad Nõukogude sõdureid. Kuid nii õpetati neid juba varasest lapsepõlvest peale. Nad on halastamatud hundid.
  Ja nad arvavad, et neil on õigus. Neil on sama kasvatus ja mentaliteet. Tüdrukud hakkasid tagasi võitlema neljakümne ühes, mõnes oma "hundi" pataljonis, isegi varem. Ja tahtmatult meenuvad esimesed sammud. Kui sa olid vaid kuusteist. Ja kõik ümberringi tundus imeline, ilus romantiline.
  Samas on nad veel üsna noored!
  Kaks tosinat inglise lennukit lendasid üle maskeerunud tüdrukute, ilmselt ei märganud nad midagi ja hakkasid juba silmapiiri taga lahustuma, kui järsku kostis uusi kahtlasi helisid. Madeleine käskis:
  Kõik heitke pikali ja ärge liigutage!
  Tüdrukud tardusid, nad ootasid midagi. Ja siis ilmusid luite tagant kergveoautod ja veoautod. Kujunduse järgi otsustades inglise ja ameerika toodang. Nad liikusid aeglaselt Tuneesia pealinna poole. Madeleine oli veidi jahmunud. Ta uskus, et rindejoon on veel kaugel, mis tähendab, et brittidel pole veel aega ilmuda. Õigemini, nad ei peaks ilmuma. Ja siis on terve veerg. Kuigi võib-olla vähem kui pataljon ... Kes nad on, mingisugune lahingugrupp, mis ei möödu kõrbetest sugugi mitte pidevast rindest, tahab tagalas tuhnida. Tundub loogiline, kuigi tehnoloogiaga on neid kõrbes lihtne märgata. Igal juhul peate raadio kaudu omale edastama, kuid ärge avage tuld. Pealegi on neid ainult sada ja inglasi on rohkem kui kolmsada!
  Gerda sosistas Charlotte'ile:
  - Nad on inglased! See on esimene kord, kui ma neid lähedalt näen!
  Punajuukseline sõber, samuti üsna närviline, vastas:
  - Ei midagi erilist! Ja nende hulgas on nii palju mustanahalisi!
  Tõepoolest, vähemalt pooled britid olid mustanahalised. Ja kolonn liikus aeglaselt ja mustad ulusid ikka midagi ... Nad tulevad aina lähemale ...
  Siis ei pidanud ühe tüdruku närvid vastu ja ta lõi püstolkuulipildujaga. Samal sekundil avasid ülejäänud sõdalased tule ja Madeleine haukus hilinenult:
  - Pli!
  Mitukümmend inglast niideti korraga maha, üks veoautodest süttis põlema. Ülejäänud britid avasid tule valimatult. Madeleine haaras hetkest kinni ja karjus:
  - visake kokku ründavad granaadid!
  SS-i eliitpataljoni "She-wolves" tüdrukud viskavad granaate kaugele ja täpselt. Ja et neid on lapsepõlvest saati treenitud ja nad läbisid ka spetsiaalse tehnika. See on siis, kui treenid vooluga, viskega väike viivitus ja sina tühjenemisega. Oma kingitused viskasid ka Gerda ja Charlotte. Ja Briti salto ja tagurpidi ... See on naljakas. Tulistavad suvaliselt ja mustad karjuvad ikka arusaamatus keeles. Siin on mõned pätid...
  Ja Gerda laseb ja viskab, samas laulab:
  - SS-i õpilastes on õudusunenägu! Üks hüpe, üks löök! Oleme hundid - meie meetod on lihtne! Meile ei meeldi kassi sabast tõmmata!
  Ka Charlotte uriseb vastuseks. Tema tulistatud kuulid purunevad kolju tükkideks. Ja nad löövad silmad välja. Siin on üks hirmunud mustanahaline mees, kuidas ta oma blondi elukaaslast külge tääkib. Ta sülitab vastuseks verd. Charlotte laulab kaasa:
  - Tähise sünge põrgu inglid! Tundub, et kõik universumis hävib! Kiire pistrikuga on vaja taevasse lennata! Et kaitsta hinge surma eest!
  Britid tegutsevad organiseerimatult, enamik neist on koloniaalsõdurid: neegrid ja indiaanlased, araablased. Nad kas kukuvad, külmuvad või, vastupidi, hüppavad järsult üles ja hakkavad tormama nagu hullud jänesed. Tüdrukud tulistavad aga täpselt ja granaadid, kuigi killud ei lenda kaugele, vaid tihedalt! Nüüd on vaenlasi vähe järele jäänud. Madeleine karjub inglise keeles, tema hääl on nii kõrvulukustavalt vali, et huulikut polegi vaja:
  - Anna alla ja me säästame teie elusid! Vangistuses saate head toitu, veini ja seksi!
  See töötas koheselt ja kuna nad juba annavad alla ... Käed püsti ja ...
  Kogunes viiskümmend vangi, kellest pooled olid haavatud. Madeleine käskis:
  - Tapke haavatud!
  Naerahundid lasid ilma tseremooniata kuulid nende inimeste templitesse, kes ei suutnud jalule seista, ülejäänud laaditi autodesse ja sõidutati lähimasse baasi.
  Peale kuuma kõrbeliiva on Gerda paljastes jalgades väga mõnus pehmet kummi tunda. Ta isegi oigab õndsalt ... Ameerika veoautod on väga mugavad ega värise reisi ajal. Võitnud tüdrukud on rõõmsad. Charlotte küsis Gerdalt:
  - Kui palju te olete tapnud?
  Tüdruk kehitas hämmeldunult õlgu.
  - Ma ei tea? Ma polnud ainuke, kes tulistas... Aga ma mõtlen palju!
  Charlotte arvutas:
  - Meid on sadakond, tapetud umbes kolmsada, mis tähendab kolme venna, see tähendab õe kohta! Muljetavaldav sõja algus!
  Gerda viipas tõrjuvalt käega.
  - Minu jaoks pole vahet! Peaasi, et ükski tüdruksõber ei surnud. Kuigi see on muidugi statistika, hävitati kolmsada vaenlast ja meie poolel sai kergelt vigastada vaid kaks hundisõdalast. Ma isegi imestan, kuidas me pole veel Aafrikat täielikult vallutanud, selliste sõdalastega.
  Charlotte rikkus kohe tuju ära:
  - Lõppude lõpuks kaotasime kaheksateistkümnendal nendele õnnetutele sõdalastele!
  Gerda raputas vihaselt blondi pead, nagu oleks uusaastalund üle puistatud:
  - See on reetmise pärast! Aga tegelikult olime võidule lähemal kui kunagi varem ja see oli ilmselge kõigile, kes pole pimedad! Kahjuks meid katkestati!
  Charlotte nõustus, kratsides osavalt varvastega oma paljaid jalgu vasaku kõrva taga.
  - Jah, reetmine, sabotaaž, sõjaväe keskpärasus .... Kuid ikkagi murdsime venelased, sundides neid kaheksateistkümnendal aastal alistuma! Oh, oleks tore jalutada mööda Venemaa avarusteid, seal on jahe, aga siin on palav!
  Gerda itsitas rõõmsalt.
  - Kuid Venemaal on sellised tugevad külmad ... Aga kui ma jooksin paljajalu läbi lume mägedes, siis ma tean, mis jahu see on.
  Charlotte paljastas hambad.
  - Väike Gerda jookseb paljajalu läbi põleva lume ... See on sümboolne nagu muinasjutus ... Jutud puhtast, endiselt lapsikust ja üldse mitte isekast ...
  Gerda pilgutas tuliselt sõbrannale:
  - See on nagu füürer?
  Charlotte kinnitas:
  - Peaaegu! Me lihtsalt sõidame, mitte ei jookse paljajalu kuumal kõrbeliival. Jah, ka pärast võitu.
  Seotud neegri pomises saksa keeles:
  - Kohutavad inglid, ma olen valmis teid teenima! Sa oled jumalanna, mina olen su ori!
  Charlotte silitas oma kergelt karedat jalga üle musta vangi pruunide lokkis juuste.
  - Te mustanahalised olete loomult orjad! See on muidugi ühest küljest hea, keegi peab hommikust õhtuni kõvasti tööd tegema, alatut tööd tegema... Aga ori loomult, alatu loomus on reetur ja temale ei saa relvi usaldada. Meie, sakslased, oleme omakorda kõige kultuursem ja kõige paremini organiseeritud rahvas Maal. Suurepärane sõdalaste rahvas ja pole asjata, et Saksa palgasõdurid teenisid kõigis Euroopa armeedes ja isegi Venemaal ning enamasti komandopositsioonidel!
  . PEATÜKK #8
  Gerda viskas metsikult:
  - Jah, sa teenid meid orjana. Meil on mustanahaliste jaoks spetsiaalsed menaažid. Ja sulle jääb...
  Charlotte soovitas:
  Las ta suudleb meie jalgu. Lõppude lõpuks on see meile meeldiv ja Niger alandab ennast.
  Gerda raputas jõuliselt pead.
  "Ma ei tea, kuidas teil läheb, aga on vastik, kui aaria puhas nahk puudutab haisva neegri huuli." Nii et...
  Charlotte ei nõustunud:
  - No ei! Vastupidi, see oleks mulle meeldinud. No vaata...
  Tulipunase juustega kaunitar surus oma väikese jala musta mehe sisse. Ta hakkas entusiastlikult suudlema jumalanna pikki siledaid sõrmi. Ja tüdruk vastuseks ainult naeratas õrnalt, musta mehe paksud huuled kõditasid pargitud nahka. Siin käis vangi keel mööda tüdruku elastset, veidi tolmust jalga. Siiski on tore, kui alandad tugevat, peaaegu kahemeetrist meest.
  Gerda oli üllatunud:
  - See on imelik, aga kuidas on sinuga, kas see pole vastik?
  Charlotte naeratas.
  - No ei! Miks ma peaksin vastik olema?
  Gerda eelistas vaikida: miks peaks ta sõbranna asjadesse sekkuma. Tegelikult kasvatati neid, et sakslanna ei peaks olema mitte ainult sõdalane, vaid ka armastav, leebe naine ja terve ema. Kuid ta ise pole veel kuttidele mõelnud, võib-olla raske füüsilise koormuse tõttu või pole lihtsalt veel oma kaaslast leidnud. Tundub, et Charlotte on sellest aga väsinud. Ta lõi neegrile pahkluuga vastu nina, nii et yushka voolas ja soovitas Gerdale:
  - Kas me saame laulda?
  Gerda noogutas.
  - Muidugi me laulame! Muidu läheb kurvaks!
  Tüdrukud laulsid ja nende sõbrannad ühinesid üksmeelselt, nii et laul voolas nagu kosk:
  Me läheme koos ühe ilusa pisikesega tihnikust,
  Hoides endas ebamaist kurbust!
  Ja külm, põletav jahedus,
  Läbistatud katkine motiiv!
  
  Paljad jalad lumes
  Väikesed valged tüdrukud tulevad!
  Hundina möirgamine on lumetorm kurja,
  Pichug linnuparvede maha kiskumine!
  
  Kuid tüdruk ei tunne hirmu
  Ta on võimsate jõudude võitleja!
  Särk kattis vaevalt liha,
  Võidame kindlasti!
  
  Meie sõdalane on kõige kogenum,
  Ärge painutage teda kelguga!
  Siin liiguvad vahtrad õrnalt,
  Lumehelbed langevad!
  
  Meil pole kombeks karta,
  Ärge julgege külmast väriseda!
  Vaenlane on härja kaelaga paks,
  See on kleepuv, vastik nagu liim!
  
  Selline on rahva tugevus
  Mida püha riitus tegi!
  Usk ja loodus on meie jaoks,
  Tulemus saab olema võidukas!
  
  Kristus inspireerib isamaad,
  Käitab meil võidelda lõpuni!
  Et muuta planeet paradiisiks
  Kõik südamed on julged!
  
  Inimesed on varsti õnnelikud
  Olgu elu mõnikord raske rist!
  Brutaalsed surmavad kuulid
  Aga see, kes langes, on juba üles tõusnud!
  
  Teadus annab meile surematuse
  Ja langenute mõistus naaseb ridadesse!
  Aga kui me kardame, siis usute
  Vaenlane lööb skoori kohe sassi!
  
  Nii et palvetage Jumala poole
  Pole vaja jamada, laiskus ära!
  Kõigeväeline kohtunik on väga range,
  Vähemalt võib see mõnikord aidata!
  
  Kodumaa on mulle kallim kui miski muu,
  Püha, tark riik!
  Hoia meie juhti ohjadest tugevamana,
  Õis Isamaa on sündinud!
  Ilusalt laulsid neiud eliit-SS-pataljonist "Hundid" ja sõnad olid siirad. Üldiselt valitses stereotüüp, et SS-mees tähendab timukat! Aga ei ole. Muidugi olid erioperatsioone läbi viinud spetsiaalsed karistusüksused, enamasti julgeolekudivisjonide koosseisus, kuid enamik SS-diviisidest olid lihtsalt Wehrmachti eliitvalvurid. Üldiselt tuleb öelda, et punane totalitaarne propaganda ei ole kõige usaldusväärsem teabeallikas Teise maailmasõja kohta. On ju selge, et Agitpropi kommunistlikud juhid ei saanud olla erapooletud ja sündmusi objektiivselt kajastada. Seega on usaldusväärselt raske hinnata, kus oli tõeline tõde, natside julmuste kohta ja kus on väljamõeldis. Igatahes on tõsiselt ajaloouurimisega tegelejad sunnitud tunnistama, et mitte iga SS-sõdur pole timukas ja koletis. Lisaks enne rünnakut NSV Liidule; natsid tervikuna käitusid okupeeritud aladel tolerantselt, lääne allikad ei viita massilistele julmustele ja tapatalgutele.
  Ja nüüd aitasid tüdrukud vangidel autodest välja tulla; nad patsutasid sõbralikult arglike meeste laiu õlgu. Pärast seda kutsuti tüdrukud end värskendama ...
  Õhtusöök oli tagasihoidlik, kuid see-eest lasti kõrbes sebra ja iga neiu sai araabia keeles küpsetatud šašlõki. Üldiselt olid araablased vähemalt väliselt sõbralikud ja saksa keele oskajad üritasid isegi nalja visata või tüdrukutel õrnalt jalgu silitada.
  Gerda lükkas kleepuva araablase eemale ja ütles:
  - Ma ei ole sinu jaoks!
  Charlotte järgis eeskuju:
  - Hangi endale haarem!
  Gerda naeratas ja soovitas:
  - Aga ütle Charlotte'ile, mida sa teeksid, kui sinust saaks sultani naine?
  Punajuukseline sõber märkis kahtlevalt:
  - See on tegelikult vastuoluline õnn ... Kuigi see sõltub naisest, kelle sultanist. Kui suur Ottomani impeerium oleks oma hiilgeaegadel, siis ... See oleks isegi väga hea ... reformiks Türgi armeed, täiustaks relvi ... Ja ilmselt pööraks kõigepealt pilgud itta.
  Gerda nõustus.
  - Õigesti! Kuid siin on Türgi häbi, et isegi oma hiilgeaegadel ei suutnud ta Iraani vallutada. See oli üsna reaalne, eriti kuna Pärsia armee oli mahajäänud. Huvitav, suur füürer, millise otsuse ta teeb, kas vallutada Türgi või ikkagi oma koalitsiooni kaasata, visates osmanite, sealhulgas mõne väheväärtusliku Iraani maa vastu?
  Charlotte kehitas hämmeldunult õlgu.
  - Ma ei tea! Tegelikult on viimasel ajal kuulda olnud, et me ründame NSV Liitu... Räägitakse, et Venemaa rikkust ja rikkaid Ukraina maid on väga vaja!
  Gerda korjas palja jala sõrmedega teekruusi ja tõstis selle üsna osavalt lõua poole, valades pruuni vedeliku endasse. Samal ajal õnnestus tüdrukul rääkida:
  - Ukrainas on väga rikkaid, rasvaseid maid. Saksa targal juhtimisel ja meie kõrge põllumajanduskultuuriga toodavad nad rekordsaaki. Ja siis on meil leib, see tuleb odavam kui vesi. Ja ukrainlased ise saavad sellest kasu, sest nõukogude valitsus lihtsalt röövib nad, sundides neid nälga nälgima!
  Charlotte noogutas.
  - Me õpetame neile slaavlastele meie suurepärast saksa kultuuri! Valgustagem neid!
  Siin katkestasid vestlust ebaviisakad hüüded, puhkeaeg sai läbi.
  Kuid pärast õhtusööki rivistati tüdrukud uuesti üles ja sunniti tegema sundmarssi läbi kõrbe. Pärast söömist oli raske joosta ja tüdrukud isegi oigasid veidi, kuni keha siiski soojaks läks. Ja nii nad tormasid minema nagu jerboad.
  Vahepeal saatis SS-kolonel Dess brittidele salaja uue šifrikirja. Sellepärast tundus Dessile, et ta reetis Kolmanda Reichi, riskides sattuda Gestaposse. On raha, korralik palk, pluss sõjaväesaak, mida veel vaja... Aga on inimesi, kellel on loomulik vara, iha reetmise järele. Reetlikult tabavad nad lihtsalt suminat ja lähevad nagu umbrohust hulluks. Ja nüüd kritseldas Dess Briti andmeid uute vägede üleviimise ja täiendavate lennukite ilmumise kohta. Ja ka seda, mida ta teadis Saksa vägede saabumise ajastust. Muidugi tundis ka tema vahel häbi, et kaaslased tema süül surevad, ja kartis võimalikku paljastamist... Aga võib-olla on tal juba hilja taganeda, välja arvatud juhul, kui Kolmas Reich kaotab, siis .. Viimasel ajal on pidevalt liikunud kuuldused eelseisvast operatsioonist idas. Ja mitte ainult kuulujutud, Poolasse ja Rumeeniasse viidi väed, eriti tankid. Kuigi Vene armee prestiiž polnud eriti kõrge, murdis välksõja 1914. aastal just tsaari-Vene armee löök. Lisaks võitlesid Nõukogude vabatahtlikud hästi Hispaanias või tanki rusikalöögi Mandžuurias. Tõenäosus, et Wehrmacht takerdub sinna ja tal pole aega enne talve, oli väga suur. Ja et Suurbritannial ja USA-l on koos aega vägede paigutamiseks. NSVL ei pruugi aga talveni vastu pidada, eriti kui rünnak sellele on äkiline ja venelastel pole aega agressiooni tõrjumiseks meetmeid võtta. Jah, ja Jaapan aitab ...
  Pärast saladuste avaldamist süütas Dess sigareti, võttes pakist välja Ameerika sigarette. Kuigi tema salakontole ühes Šveitsi pangas on korralik summa jõudnud, pole ta igatahes vaene. Eelkõige peitis üks šeikidest kulla- ja kivikesi. Araabia informaator andis neile ühe ja selle šeiki teenijad, kes võisid teada, et tema ülemusel on peidetud aardeid. Mida ei teeks paha vangi käest täpsemalt küsida, mida ja kuidas, kui ta muidugi teab.
  Ja Dess läks piinakambrisse, peagi liitus temaga araablasest informaator. Dess pilgutas talle kavalalt.
  - Mis meil aimu on.
  SS-kasemaat oli rikkalikult varustatud. Elektrilöökide jaoks oli isegi dünamo. Ja siis nad tõid vangi. Dess lasi teda nähes välja pettumuse vile: tavaline araabia poiss, vaevalt vanem kui neliteist. Tumedanahaline, kõhn, kuid püüab välja näha sirge ja mitte hirmu reeta. Uudishimulikud poisid saavad aga reeglina täiskasvanute saladusi pealt kuulates palju teada. Dess, tundes ajapuudust, tellis:
  - Araabia poisi riiulil!
  Sulase üsna räbaldunud ülikond rebiti poisil kiiresti seljast. Ja niisama, alasti, tõmbasid nad mind nagi otsa. Käevõrud sulgusid poisi kätel ja nad hakkasid käed tagant välja sirutama. Araabia laps hakkas kummarduma, tema paljad jalad olid koormaga klambrid kinni. Poiss ohkas, liigesed olid õlgades väändunud, poiss hingas raskelt. Dess küsis ebaviisakalt:
  - Mis su kutsika nimi on?
  Tõlk kordas araabia keeles.
  - Ali! - pigistas poiss väriseval häälel välja.
  Dess ütles hellitavamalt:
  - Ütle mulle, kuhu su peremees aarded peitis. Kui ütled, et saad kõrge tasu, teeme sinust ise šeik. Ja ei, me piiname seni, kuni sa vaimust loobud.
  Poiss pobises:
  - Ma ei tea midagi!
  Dass naeratas kavalalt.
  - Ma ei usu! Mis poiss nii kavala kruusiga, aga ei teadnud midagi. No mis sa meile rõõmu pakud.
  Hiiglaslik SS-mees eemaldas seinalt nahkpiitsa, mille vahele olid segatud tähed. Spetsiaalselt kohal olnud valges kitlis ja põlles arst lähenes poisile ja pani käe paremale poole rinnale. Ta kuulas pulssi ja ütles naeratades:
  - Tal on märkimisväärselt terve süda. Suudab palju taluda, kuid väga kannatlik. See võib olla kõva pähkel.
  Dass naeratas pilkavalt.
  - Seda parem... Kuigi sa pead tööd tegema.
  SS-i timukas ja osalise tööajaga reetur andis tugeva hoobi teismelise araablase kõõlusele. Tekkis verine triip, poiss hingeldas tugevalt, tema nägu oli väänatud, kuid ta summutas põgeneva oigamise. Dess tabas uuesti, ta irvitas vastikult ja irvitas lihasöövalt. Tegelikult pakub piinamine paljudele naudingut... Võib-olla on see seotud ka loomaliku instinktiga, sooviga näidata oma üleolekut, et sa oled superinimene ja ohver on pask. Isegi Friedrich Nietzsche uskus, et tulevase "õnneliku" maailma superinimene on nii teiste kui ka iseenda suhtes palju julmem. Dess ei olnud julm enda, aga teiste suhtes eriti räige ...
  Järgnesid löögid, peale lööke muutus poisi kõhn, kuid kõõlune selg veriseks sassi, siis hakkas piits mööda jalgu käima. Ali kiituseks tuleb öelda, et vähemalt lõpupoole hakkas ta vaikselt oigama, kuid suutis oma valju nuttu tagasi hoida. Dass lõpetas löömise ja küsis pilkavalt:
  - Kas teile meeldib saksa vann?
  Pekstud poiss ohkas:
  - Mitte!
  SS-kolonel küsis kõige armsamal toonil:
  - Kui soovite saladust avaldada, tehke seda kohe. Vastasel juhul me sandistame ja te ei saa enam SS-is teenida.
  Ali leidis julguse vastata:
  - Ma ei ütle sulle midagi! Ma vandusin Allahi nimel!
  Dess irvitas nagu rebane.
  - Mida me jätkame! Teete meile heameelt. Mida tahaksid praegu taotleda?
  Sadist arst soovitas:
  - Pliit! See piinamine on ka hea, sest seda saab kasutada koos teistega.
  Dass naeratas kurjalt.
  - Muidugi, ahjuahju! Nüüd praeksime kontsad õrnalt läbi.
  SS-kolonel ei põlganud ja hakkas ise palmiõliga määrima, kuid juba õlist mädanenud poiste tallad olid jämedad, kuid enne piinaja käsilaste piinamist pesti tolmust puhtaks. Arst noogutas tunnustavalt.
  - Nii et jalad ei põle kohe ja saame piinatud "taevalikku naudingut" pikaks venitada!
  Pärast seda viisid kaks araablasest abilist välja automaatjuhtimisega ahju, asetades selle umbes poole meetri kaugusele tuhmja nägusa poisi paljajalu. Pärast seda hakkas Dess isiklikult tuld süütama.
  Leegikeeled jooksid metsikult üle söebrikettide. Poiss vilistas, hakkas kramplikult pead sikutama ...
  Ja rinde teises sektoris oma võitlus- ja agressiivsed sündmused.
  Kuibõšev oli rünnaku all ja tegelikult kukkus. Ka Saratov hävitati ja natsid vangistati. Nii et see läks veelgi jubedamaks. Sakslased olid juba selgelt võitmas... Stalin oli ehmatamas, kuid ei suutnud natside survele midagi vastu seista. Sõda ei kulgenud Nõukogude stsenaariumi järgi. Fuhrer on erinevalt Hitlerist agressiivne ja tark. Ja see on väga lahe ja hästi välja töötatud strateegia.
  Fritz üritas keskelt rünnata ja üsna edukalt.
  Stalenida Pavlovna astus sellegipoolest ebavõrdsesse lahingusse tüdrukute rühmaga. Jõud pole tõesti samad ... Kuid sõdalased ründasid Fritzi transporti. Mitte nii tugevalt soomustatud ja haavatavam.
  Paljajalu poolpaljad tüdrukud avasid natside pihta tule. Saanud löögi, süttis transportija põlema. Seejärel lõid sõdalased välja veel ühe transpordi. Pani suitsema ja pragunema. Kolmas soomustransportöör üritas lahkuda. Kuid Nataša lõi ta tabatud granaadiheitjaga välja. Pärast seda sai valmis väike mastodon.
  Pärast seda hakkasid sõdalased trofeesid korjama. Oksana osutas naeratades voolujoonelisele granaadile:
  - Saksa versioon!
  Victoria, hambaid paljastades, hüüatas:
  - Ja sa näed mustanahaline välja!
  Tõepoolest, hukkunute seas oli nii mustanahalisi, indiaanlasi kui araablasi! Valgeid on vaid üksikud. Sõdalased võtsid surnutelt relvad. Samuti räsisid nad raha otsides oma taskuid. Paberites ja metallmüntides oli ka Saksa marke.
  Seni on mark jäänud kõige võimsamaks valuutaks Maal. Ja isegi pärast Aafrika vallutamist kulla taga.
  Sõdalased, lüües oma paljaid, peiteldatud jalgu, röövisid surnukehi. Ja relvadega laetud.
  Siis läksime tagasi metsa. Stalenida küsis neljalt:
  - Noh, kuidas? Kas käisite?
  Victoria punnitas rinda ja vastas uhkelt:
  - Jah, me jooksime natuke, aga ei midagi erilist ...
  Stalinida soovitas:
  "Võib-olla saame jälle lahku minna ja itta suunduda?"
  Nataša soovitas tagasihoidlikult:
  - Ja kui loote partisanide üksuse?
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - Ei... Meil on käsk taganeda, rindejoone taha. Muide, mida te teate lahingute käigust?
  Veronica vastas ohates:
  - Siiani pole midagi ... Meil pole raadiot, ei ...
  Stalenida katkestas ja ütles tõsiselt:
  - Sõda saab olema pikk ja raske. Võib-olla ei suuda kõik seda üle elada. Sel juhul peaksime...
  Veronical oli julgust katkestada:
  - Mäletate Jumalat?
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - Olen kommunist ja ateist... Ja isegi rahvatarkus ütleb: usalda Jumalat ja ära tee ise viga!
  Victoria kilkas:
  - See tüdruk langes religioosse uimasti mõju alla. Ja ma arvan nii: et Jumal on vaid illusioon, aga see on väga kahjulik illusioon, see ajab mõistuse kammitsema!
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - Austa kellegi teise usku Vic ... Üldiselt peavad muidugi usklikud tõestama, et jumal on olemas!
  Nataša trampis vihaselt palja jalaga ja vastas:
  - Ja mida siin tõestada! Kui jumal tunnistab, et fašistid on vallutanud peaaegu kogu maailma, siis mis jumal see on!
  Victoria urises karmilt.
  - Noh, tõesta jumal Vera olemasolu. Välja arvatud rasvane argument, et kõigel peab olema esimene põhjus!
  Veronica pingutas otsaesist, hõõrus oma paljast, kergelt vereplekist talda murule ja lausus:
  - Noh, selgitada, et elu polnud, aga see arenes ja isegi mees ilmus?
  Steelenida ütles vaikselt:
  - Evolutsiooniteooria ... Kõik läheb lihtsast keerulisemaks ja täiuslikuks. Ja seda tõestab geoloogiliste kihtide olemasolu. Noor naine jooksis palja jalaga üle muru ja siristas. - Siin on näiteks erinevad geoloogilised perioodid ja seda hinnatakse fossiilide järgi.
  Veronica kehitas õlgu.
  "Ma ei ole kreotsismi ekspert. Ja selliseid raamatuid NSV Liidus ei leia. Aga välismaal on töid, kus tõestatakse, et tegelikult teadus religiooniga vastuollu ei lähe. Ja võttis kokku Piibli uurimise teadusliku aluse. Eriti Piibli prohvetiennustuste kohta!
  Victoria itsitas ja märkis:
  - Need ennustused tehakse tagasiulatuvalt. Puuduvad Piibli ja Vana Testamendi käsikirjad, mis on vanemad kui kümnendal sajandil pKr. Seega pole ennustusi kuidagi võimalik tõestada!
  Nataša kinnitas jõuliselt:
  - Kindlasti nii... No Faith, sinu usk põhineb peamiselt pimedal usul ja...
  Victoria soovitas julgelt:
  - Hirm enne surma! Mida ükski religioon spekuleerib!
  Veronica kehitas õlgu ja vastas:
  Miks ateistid surma ei karda? Ja et neil on veel midagi loota?
  Victoria lõi paljajalu oksa, murdis selle ja soovitas:
  - Näiteks võime uskuda ülestõusmisse teaduse jõul. Ja see on ka suurepärane!
  Nataša pööritas silmi ja ütles unistavalt:
  - See on kõik! Kujutage ette kommunistlikku tulevikku. Raha sees pole, küll aga tasuta kauba üleküllus. Kaasa arvatud mootorrattad, millega saab kosmosesse lennata. Ja mis tahes tooteid - koogid, jäätis, ananassid, sarapuu metsad jne - kasvatatakse sünteetiliselt. Kõikjal robotid. Inimesed töötavad vaid kaks tundi päevas ja annavad siis ainult mehhanismidele käsklusi. Ja päevaga.
  Tüdrukud rääkisid, kõndisid, mõõtes kõike paljajalu. Nad on laetud erinevate kuulipildujate ja bazookadega. Terve tosin kaunitari.
  Ja Nataša ütles pidevalt:
  - Ja rikkaim meelelahutustööstus. Ainult rõõm. Näiteks värvitelerid ja sa vaatad kohe kümmekond multikat. Ja palju vaatamisväärsusi. Mänguautomaadid, arvutimängud, erinevad robotid... Ja isegi strateegiad. Nagu näiteks mängid Stalinina ja alistad Hitleri. Isegi kui tal on kogu maailma potentsiaal ....
  Victoria jätkas unistavalt Nataša jaoks:
  Ja majad on nii ilusad. Igal neist on purskkaevu ja aiaga suvila. Ja kui Maal pole inimestele piisavalt kohta, asustavad nad Veenust, Kuud, Marsi ja teisi planeete. Eelkõige on loodud superluminaalse kiirusega kosmoselaevu või isegi nullsiirdebusse. See on siis, kui istute bussi ja teid transporditakse avakosmosesse või isegi teise maailma. Nii tervitavad teid kentaurid ehk vapustavad päkapikud. - Tüdruk püüdis kiili peopessa, tõi selle kõrva juurde ja kuulates jätkas kõnelemist. "Näiteks geenitehnoloogia imed. Vanadust ei ole. Kõik mehed näevad välja mitte vanemad kui kahekümneaastased, samuti tüdrukud. Kõik terved ja lihaselised, meeldivate värskete lõhnadega. Tüdrukud on alati terved, ilma menstruatsioonita. Võimalik, et lapsi ei peagi sünnitama, nad kasvavad üles küberüsas.
  Nataša toetas seda naeratades:
  - Ja ilmuvad puud, millel kasvavad maiustused, jäätis, pulgakommid, koogid nagu puuviljad. Ja neid saab süüa ilma tilgagi rasvata. Ja kõik tunnevad rõõmu uute autode olemasolust, millega saate lennata. Ja teisele mandrile ja Marsile ja isegi naabergalaktikasse!
  Steele soovitas:
  - Ja siis on inimesed teistsugused, supervõimetega. See on muidugi pluss. Ja surnud äratatakse üles ja nad ei mäleta, et keegi kunagi piiblijutte uskus!
  Victoria purustas palja jalaga kärbseseene ja urises:
  - Jah, kindlasti nii! No tõesti, mida Piibel lubab? Kas me isegi rivistume trummi või pigem orelihelide järgi? Ja seal ei tule isegi liha!
  Veronica laiutas käed ja märkis:
  - Mis on teie teadlikkus? Kuid Pühakirjas pole tasu üldse kindlalt öeldud. Ja me ehitame trummi, see on spekulatsioon!
  Victoria itsitas ja ajas keele välja. Pärast seda, kui ta märkis:
  - No jah... Ja mis seal saab? Midagi ilma patuta? Ja kuidas on vaba tahtega, kuidas ilma selleta?!
  Veronica vastas vaikselt, pisut silmi kitsendades:
  - Vaba tahe jääb, kuid pattu ei tehta. - Tüdruk hõõrus palja jalaga samblale ja jätkas. "See saab võimalikuks, sest inimesed vihkavad pattu. Mitte kõik inimesed, vaid päästetud õiged. See tähendab, et kui saatan ja ärritavad tegurid eemaldatakse, kaotab patt oma atraktiivsuse ja vähendab hinnapakkumisi.
  Victoria vilistas, liigutas oma palja ümara kanna kase tüvesse. Ja ta ütles vaikselt:
  - Ja kuidas sa saad pattu vihata, kui see pakub nii palju naudingut. Siin näiteks meestega, eriti noortega. Kui nad käpatavad sulle, kui nad sind kõditavad, kui nad masseerivad su kandasid. On ju suur rõõm tunda lihaste kehade puudutust. Ja sa ütled, et see on patt!
  Veronica urises vihaselt:
  - Ja see on ebamoraalne seksida erinevate meestega!
  Steelenida märkis vihaselt:
  - Ausalt öeldes ei ole ma ka puritaan, aga ... Siiski on kommunistlik moraalikoodeks ja seda tuleks püüda täita. Ja ärge heitke pikali igaühe alla, kes viipab!
  Victoria vastas julgelt:
  - Mulle meeldib olla aktiivne. Ja mulle meeldib ka ise mehi otsida ja meelitada. Seejärel armatsege nendega nii, nagu soovite. Kas pole mitte armas. No miks peaksime olema tagasihoidlikud, selle asemel, et oma isaseid raamida!
  Stalin märkis külmalt:
  - Sinu välimusega pole see raske! Aga lõppude lõpuks ja tappa, sa oled palju!
  Victoria püüdis vestlust veidi kõrvale juhtida:
  - Igal juhul tunnete te kommunistlikku tulevikku, vabad ja targad inimesed, palju paremini kui Jumala valitsust, fašismi võidukäiku lubamist või inimkonna uputamist. Tuline kurat purustas parema jala paljaste varvastega kärbseseene ja jätkas. - Mulle isiklikult ei meeldi elada türanni kuningriigis, kes nimetab juute oma rahvaks, ja kuidas selgub, et ülejäänud on võõrad?!
  Steelenida vastas tõsiselt:
  - Kõrgema meele üle võib vaielda kaua, aga Piiblis... Kas on loogiline pidada seda jumalikuks ilmutuseks?
  Victoria vastas enesekindlalt:
  - Muidugi mitte! Vana Testamendi julmus, Uue ebamõistlik patsifism - privileegide omistamine ühele rahvale... Kas pole absurdne?
  Veronica lõi nördinult paljaste sõrmedega vastu kännu. Ta tegi valust grimassi ja vastas:
  - Nii et lõppude lõpuks ütleb Paulus: Meie õpetus on juutidele komistuskivi, barbarite jaoks hullus! Patune mõistus ei saa sellest aru!
  Victoria naeratas ja ütles ladusa häälega:
  - Venemaad ei saa mõistusega mõista,
  Ühist mõõdupuud ei saa mõõta ...
  Tal on eriline kuju -
  Uskuda saab ainult Venemaad!
  Steelenida karmilt kulme kergitades märkis:
  - Ja siin Venemaa enne kristlust. Miljonid, sajad miljonid inimesed uskusid Jumalasse. Nende hulgas oli silmapaistvaid päid. Nagu Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Ja neil oli oma põhjus uskuda. Meie omakorda oleme illusioonide vastu! Noor naine koputas palja tugeva jalaga mahalangenud oksale, murdis selle ja jätkas. - Oleme teadusliku ateismi pooldajad ja usume, et iga inimene on oma õnne sepp! Ja et pole vaja uskuda, et hea onu Jeesus tuleb ja ehitab kõik üles, lahendab kõik meie probleemid! See planeet vajab teaduslikku juhtimist ja kosmosesse laienemist! Ja ärge lootke kõikvõimalikke lootusi taevasetele paikadele või haaremitele!
  Victoria itsitas ja urises:
  - Ja ma ei keelduks meessoost haaremist!
  Steelenida märkis karmilt:
  - Noh, sa oled punaste juustega ja lahus... Kes sind kasvatas?
  Victoria vastas naljaga pooleks:
  - Millal isa Carlo ja kui mitte keegi!
  Stalenida lõi rusikaga kärbse maha ja susises:
  - See on nähtav ... Kui jumalat pole, siis see ei tähenda sugugi, et peaks olema labane ja laim!
  . PEATÜKK #9
  Victoria vastas ausalt:
  - Meeldib! Saate aru nagu see!
  Nataša märkis itsitades:
  - Kommunism kuulutas kahe soo võrdsust. Ja see tähendab naise õigust ise meest otsida. Näiteks arvan ma, et olles valinud endale meeldiva mehe, on täiesti normaalne teda raamida! - Tüdruk lõi palja jalaga usseseenele ja jätkas. - Ja on täiesti normaalne armastada mitut meest korraga. Lõppude lõpuks on nad erinevad ja igaüks paitab teid erineval viisil, mis on väga tore!
  Veronica sosistas vaikselt:
  - Selliste kõnede ja tegude eest põlete põrgus!
  Steelenida irvitas ja märkis:
  - Kommunismi moraal ei ole vähem range kui kristliku oma. Ja kui sa nii käitud, siis ... ma arvan, et sa ei kohta heakskiitu! Me kõik ei ole ... bordell!
  Victoria märkis tõsiselt:
  - Miks kasvatada silmakirjalikkust? See kristlus seadis naistele mitmesuguseid piiranguid. Sealhulgas, näiteks keeld armastada rohkem kui ühte abikaasat. - Punajuukseline kurat lõi vihaselt palja jalaga vastu muhku, viskas selle kõrgemale. Ja ta jätkas. - Ja kommunism kuulutas, et jumalat pole olemas! Ja see tähendab, et kõik on lubatud! Ja meie, naised, võime olla vabad linnud armastust otsides. Nende meeste valimine, kes pakuvad palju rohkem naudingut. Ja see on põhipunkt!
  Stalenida raputas punapead nimetissõrmega:
  - See pole komsomolilase jaoks peamine! Üldiselt on kõige tähtsam teenimine isamaale ja Lenini asjale. Ja mitte kehale naudingu otsimine! Peate sellest aru saama!
  Victoria vastas nördinult:
  - Ma olen metsaline ja voodi lahingus! Nii et ära mulle kurda!
  Punajuukseline kurat susises:
  - Ma olen super tüdruk!
  Veronica sisestas arglikult:
  - Kommunismi ja kristluse moraal on üks: kes ei tööta, seda pole olemas!
  Victoria näitas Piibli tundmist:
  - Ja Jeesus ütles: ärge muretsege oma igapäevase leiva pärast ... Olge nagu metsalinnud.
  Stalenida märkis agressiivselt:
  -Kommunism sündis suuresti kristlike väärtuste eitamisel. Ja mõned paralleelid on täiesti võimalikud. Nii et ka natsidel on punane lipp, nagu meil!
  Victoria purustas kärbseseene palja jalaga, hõõrus palja ümara kanna samblale ja lisas:
  - Kolmandas Reichis on erakapitalile suured maksud ja suur osa riigivarast. Osaliselt on neil sotsialism, aga sakslaste privileegid! - Tüdruk hammustas kaselt lehe ja itsitas, lisas. - Üldiselt on mul religiooni kohta üks rõõmsameelne laul. Kas sa tahad, et ma seda teen?
  Stalenida noogutas meelsasti oma heledat pead, lõi palja graatsilise jalaga maha mädanenud oksa ja säutsus:
  - Laula lille, ära häbene!
  Ja Victoria laulis entusiastlikult;
  Mida Issand mõtles?
  Ta, kes elab kohutavas kauguses ...
  Kui anti töökäsk,
  Et me ei jääks unes.
  
  Kuigi suurepärane kuninglik riietus,
  Aga ihnemat inimest pole olemas....
  Vaesus lööb tühjaks -
  Meie kannatuste maailm on eepiline!
  
  Ja see pole Adam süü
  Lihtne nõukogude, vene tüüp ...
  Kõndis alasti, häbi varjamata,
  Nagu proletaarlane tsaariajal!
  
  Jumal andis talle süüa - piiri,
  Karjamaa kahvleid tundmata ...
  Ja kui tahad rohkem, saad peksa!
  Ja juua peopesaga ilma pudeliteta.
  
  Adam kannatas sellise saatuse,
  Mõnes jubedas, igavas paradiisis!
  Aga madu lendas tiibadel,
  Ta mõistis: inimene kannatab ...
  
  Tihnikust on võimalik välja pääseda,
  Ehitage linn, andke järglasi!
  Et mitte eksida läbi metsasalu,
  Mõnikord on sul vaja pettust!
  
  Varastasin paradiisist võluvõtme,
  Eedeni rutiin lahkuda...
  Sealt leiad tüdruku unistused
  Vähemalt võite hukkuda allilmas!
  
  Jah, muidugi on oht, poiss,
  See planeet ei ole kingitus...
  Aga sa tunned südametunnistust, au,
  Ja te leiate, tunnete oma paari!
  
  Adam sai selle võtme -
  Avas väravad ja lahkus paradiisist.
  Patune kulutas palju jõudu,
  Astudes suurte mägede kividele ...
  
  Siin näeb ta jälle väravat -
  Ja jälle ilmus tiivuline madu ...
  Ta ütles: Ma olen hea saatan -
  Polt avanes siin iseenesest ...
  
  Adam sisenes ja ta näeb -
  Selline maalitud ime...
  Alasti neiu künka taga,
  Portselanist tert on kuldne roog.
  
  Aga kui hea on
  Poiss Adam ei suutnud vastu panna!
  Ja suudle ta suud
  Magusam kui mesi!
  
  
  Ta vastas talle -
  Tormises ekstaasis olevad kehad ühinesid ...
  Ei, ära nea saatanat -
  Poisid ilmusid patusse!
  
  Jumal ajas nad paradiisist välja, aga...
  Planeet sai nende koduks.
  Kuigi inimestel on üks päike,
  Aga järglasi sai tuhandeid!
  
  Jah, see oli väga raske
  Üleujutused, põuad ja talved.
  Aga mõistus on võimas aer,
  Inimesest on saanud tugev olend!
  
  Kuidas saab ingel lennata
  Kuidas deemonimäed reljeefi hävitavad!
  Loo tee, kus tee on -
  Jõua ükskõik millisesse punkti maismaal.
  
  Ja teil on vaja ruumi -
  Meil õnnestub ka vallutada.
  Nii et meie patt pole lause,
  Ei, ära räägi popp-lollusi!
  
  Ärge tehke pattu - edusamme pole,
  Mõtted tekitavad liikumist!
  Üks vastus jutlusele:
  Me ei vaja kellegi teise paradiisi!
  Tüdrukud plaksutasid üksmeelselt. Tuleb märkida, et Victoria hääl on tugev, täiskõlaline, väga meeldiv. Ja sõdalased olid sellest luuletusest siiralt lummatud.
  Steelenida soovitas naeratades:
  - Kui aega on, esitate selle laulu staadionil!
  Victoria noogutas nõustuvalt ja soovitas:
  - Ja samal ajal kinnitame auhinna!
  Punajuukseline tüdruk itsitas ja tahtis kätel kõndida. Kuid tal on liiga palju relvi.
  Tüdrukud olid juba piisavalt kaua kõndinud ja väsinud. Istus maha lõunat sööma. Nad avasid trofeekonserve ja hautist. Jõuliselt teenitud lõuad. Sõdalased on kõik noored, terved, lihaselised.
  Nataša märkis naeratades:
  "Meie tapetute hulgas on peaaegu kõik välismaalased. Sakslased viskavad meie vastu võõra armee!
  Victoria laulis kohatult:
  - Ja meie armee on vasakul ja meie armee on paremal ... Meil on hea joogiga võidelda!
  Stalenida vaatas karmilt punapeale otsa ja märkis:
  - Sa oled vallatu tüdruk... Me peame sinuga abielluma!
  Victoria raputas pead.
  - Miks abikaasa? Parem, kui teil on kümmekond armukest!
  Nataša naeris ja märkis:
  - Ühe mehega pole huvitav pikka aega suhelda - see häirib! See on parem, kui teil on erinevad poisid!
  Oksana soovitas:
  "Võib-olla võtame järgmine kord sakslase vangi... ja teeme tema üle nalja!"
  Steelenida itsitas ja märkis:
  - Noh, te, tüdrukud, olete leidlikud... Ja keele jäädvustamine ei teeks meile paha!
  Nataša ütles raevukalt hambaid paljastades:
  - Poisid, poisid... Te olete väga-väga halvad, meie poisid! Poisid! Poisid! Meie mehed saavad tüdrukutelt peksa!
  Tüdrukud puhkesid naerma... Nad jõid veidi lahjendatud alkoholi pudelitest. Paar kaunitari isegi norskasid.
  Kuid Stalenida urises:
  - Ronige! Kes magab, selle tapame!
  Tüdrukud hüppasid püsti ja sirutasid end nöörideks. Nad põristasid relvi ja välgutasid hambaid. Imeilusad. Ja pilgutavad oma safiirsilmadega. Nad tahavad vähemalt natuke, aga trikke mängida. Istu hobuse selga.
  Ja nii marssige uuesti ja trampige oma paljaid jalgu. Kuigi tüdrukud näevad väga ilusad välja. Neis on nii palju ilu. Ja tüdrukute lihaselised, tugevad kehad.
  Natasha, kõndides, märkas:
  - Kuni me pole lahendanud natside tankide probleemi, pole meil füüreri sõdurite vastu midagi teha!
  Victoria täpsustas:
  - Sa tahtsid öelda, et mitte sõdurid, vaid masinad! Ja üleüldse pole vanaraua vastuvõttu, kui muud praaki pole!
  Ja punajuukseline saatan tuksis palja jalaga pikalt mädanenud kännule. Kergitas prügi- ja tolmupilve.
  Veronica kostis alandlikult:
  - Kogu Jumala tahe!
  Stalenida ütles vihaselt, põrutades oma palja kannaga vastu munakivi:
  - Mitte! Kõik saab olema meie bolševike tahe!
  Ja ta silmad särasid sõna otseses mõttes vihast!
  Victoria märkis karmilt:
  - Hitlerlased hävitavad juute ilma tarbetute tseremooniateta. Miks ei astunud Jumal oma rahva eest?
  Veronica vastas loiult:
  - Patud...
  Victoria laulis paljaid jalgu trampides:
  - Oh, patud, patud ... Ärge patustage kitse! Ära tee pattu kitse! Võidab viinapuu! Valge lakk viinapuu lööb!
  Ja punajuukseline kaunitar püüdis liblika paljaste sõrmedega kinni ja tõstis jala üles, näidates oma sõpru.
  - Need on imed, mis meie metsades juhtuvad!
  Veronica vastas vaimukalt naeratades:
  - Näete, milline ilu... Ja te ütlete, et see pole Jumala looming!
  Victoria haukus:
  -Religioon on rahva oopium! Ja liblikas on ilus, et end paremini lilledeks maskeerida!
  Steelenida märkis vihaselt:
  - Võib-olla piisab religioonist? Kas on parem lasta Veral öelda, kuidas ta käitub, kui ta luurele saadetakse?
  Veronica kehitas õlgu ja vastas:
  - Ma olen alandlik!
  Nataša tahtis midagi öelda, kuid tüdruk tegi temast häält. Mööda tormasid reaktiivtormiväelased. Paljud terasest ja väga röövelliku välimusega raisakotkad. Nad ümisesid ja puhusid auru. Püssi on palju ja sakslased tulistavad väga agressiivselt.
  Steeleed tellis:
  - Maskeerige!
  Sõdalane Gerda, kes jäi otse tankis magama, unistas sellest, mis juhtus nii kaugel neljakümne esimesel aastal ...
  SS-kolonel Dess ütles pilkavalt:
  - Noh, poiss... Kui tahad oma saatust leevendada, ütle meile, kus on šeiki aarded peidetud. Me ei jää võlgu, sinust endast saab üllas šeik.
  Ali tõmbles kramplikult. Paljastel kandadel on palju närvilõpmeid ja tuli on tugev valu. Õhus on põlemise lõhn aina tugevam. Poiss vilistas üha enam, higi ja pisarad voolasid mööda põski alla:
  - Ma ei tea... ma ei tea...
  Dass lõi sõrmedega õhku.
  - Ära valeta, ma näen valest läbi! Seda enam, et sa ise ütlesid, et ei tee. Me piiname sind surnuks ja...
  Ali tõmbas sisse ja venitas oma kõhna, kuid üsna reljeefse kõhuga. Ta püüdis oma karjeid tagasi hoida, et mitte näidata, et tal on valus, kuid reeturlik keha ei tahtnud vastu pidada. Tema silmist voolasid tahtmatult pisarad ja araabia poisil oli häbi, et ta nutab nagu tüdruk. Kuid paraku pole tema võimuses pisaraid ja oigamist peatada, kuigi kramplikult puretud huulest voolab verd. Dass, vahepeal, et tugevdada valu; võttis kuumade otstega tangid ja võttis kinni poisi kõhnast ribist. Ta pigistas ettevaatlikult oma tugevaid käppasid ja hakkas väänama. Ali oigas palju valjemini, valu oli väljakannatamatu, kurgust pääses:
  - Pole tarvis! Palun ärge!
  Dess kuidagi viltu, irvitas aasiapäraselt ja küsis:
  - Kas teete? Nüüd ütlete.
  Poisid vangutasid pead ja oigasid, sülitasid verd:
  - Mitte! Ma ei ütle!
  Dess rääkis äkki uuesti, vaikselt ja rõõmustavalt:
  - Miks sa nii noorelt sureksid. Milleks? Vaata, kui ilus on elu, kui tore on hingata värsket õhku ja armastada tüdrukuid. Ja teie moonutatud laip lebab prügi sees ja konte tõmbavad šaakalid.
  - Aga hing kukub Jilgasse! - pigistas Ali endast välja.
  Kolonel naeratas kurjalt.
  - Mitte! Mähime su laiba seanahkadesse ja põrgupõrgu ootab sind kui rüvetut!
  Siin puhkesid poisid tõesti nutma:
  - Pole tarvis! Palun ärge!
  Dess urises hirmutavalt:
  - Räägi...
  Ali vastas ohates:
  - Sa ei saa seda nii lihtsalt seletada. Ma pean teile seda kohta näitama.
  Kolonel kortsutas oma laia, kuid sugugi mitte madalat otsaesist. Võib-olla tahab poiss ainult aega võita ja joosta. Sel juhul juhitakse nende tähelepanu teistest, isegi mitte nii tulusatest ettevõtetest. Aga teisest küljest... Dess karjus:
  - Hästi! Tõstke ta nagist maha, aga ketige jalg ja ka klots ümber kaela, et ta minema ei jookseks! Kontrollige seda kutsikat täide suhtes!
  Kui poiss nagist vabastati, ohkas ta uuesti. Ebakindlalt tõusis ta jalule ja ahmis õhku - ta jalanahk osutus põlenud. Ali andis aga endast parima, et sirge püsida, ja sai isegi märtri naeratusega hakkama. Kolonel tundis noore araablase vastu ühtäkki tahtmatult austust: ta hoiab kinni, tahab näidata, et on mees. Mis saab poissi värvata pärast seda, kui aarded on tema käes? Lõppude lõpuks ei ole tal ikka veel tagasiteed enda juurde. Sheigi sugulased ei andesta teenijale antud aardeid ja ainult peaaegu kõikvõimas SS suudab poissi kättemaksu eest kaitsta.
  Hoolimata vangi näilisest suutmatusest põgeneda, aheldasid poisid palja poolkõrbenud jala külge palliga keti ning kinnitasid ka pea ja käed plokki. Pärast seda otsustas kolonel kaasa võtta vaid paar räpast SS-meest, kes oskavad suurepäraselt relvi kasutada, ja araablastest portjereid, kui aardeid peaks leiduma. Siis saavad nad neist muidugi lahti, kuid praegu lubavad nad kullamägesid ...
  No ja tüdrukud olid vahepeal täiesti pimedaks minekuks lõpetanud, oma järgmise marssi. Charlotte julgustas Gerdat:
  - Õppimine on lahingus raske ja lihtne!
  Gerda vastas:
  - Õppides on raske elada - lahingus on lihtne surra!
  Jooksu lõpuni lõpetanud, kurnatud tüdrukud pressisid end veel veidi, siis pesid ja läksid magama. No kui palju saab end viimse piirini väänata! Gerda, ma unistasin väga dramaatilisest kompositsioonist ...
  Alguses nägi tüdruk vaenlast, unes uuris ta otsekui tohutut ruumi korraga.
  Sõjavägi lahkus linnast. Väed rivistusid ristkülikusse, mis liikudes nägi aina rohkem välja nagu rott. Nagu ikka, on sellistel loomadel kõige vastikum koon! Ees on melosaurused ja viis türannosaurust, neile järgnevad ratsavägi, kaamelid koos soomustatud rüütlitega, ratsavägi kergemate võitlejatega.
  Edasi jalavägi, kerged, nahkrüüs, odaheitjad ja rasked pronkssoomuselt. Seal oli ka kõige arvukamalt vibulaskjaid. Vibud on erinevad, väikesed on mustad ja suured on värvitud kollaseks. Mõned sõdurid on relvastatud odadega ja rivistatud nagu falanks. Üldiselt üsna suur armee keskaja standardite järgi. Dinosaurused möirgavad ja õhutavad hirmu. Liikumisel meenutab see mudavoolu, vääramatu, võib-olla lihtsalt mitte nii kiire. Trompetid põrisevad, trummid löövad. Selja taga veavad hobused ja härjad katapulte ja ballistasid. Viimased pole aga välilahinguks eriti kohanenud. Väljaspool linnamüüri tõuseb suits taevasse, sepistab tööd, sepistab orjadele köidikuid. Vägede sabas on mustas rüüdes timukad, kes on valmis mässulisi julmale piinamisele allutama. Tangid on juba soojendatud, puurid on soojendatud.
  Ja mis on nende ees: poolpaljad, juhuslikult relvastatud orjad, kelle hulgas on palju kõhnasid, teravate abaluude ja mustade kontsadega, kividele maha löödud teismelisi. No mis kanade armee üle naerda. Gerda ise on poolalasti ja paljajalu, kuid ei häbene sugugi:
  - Surm on ajas suhteline mõiste, elu on tähenduselt absoluutne!
  Kuid kummalisel kombel ei hajunud teismelised ja muud orjad, olles kohtunud suure armeega. Vastupidi, noolemängud ja kivid lendasid dinosauruste poole. Kõigepealt üritati koletiste peal istunud ratturid nokauteerida.
  Ja siin on Charlotte'i elukaaslane, teemanthobuse järgi otsustades, üllas inimene. Lõppude lõpuks nägi ta, kuidas lähenesid väed, arvukamad kui tark sõdalane ootas, kuid ta ei tundnud paanikat.
  - Ja nad on enesekindlad! Nad loodavad, et piinavad meid. Mida sa sellele Falconbeakile ütled.
  - Üllatus on valmis! Ükskõik kui primitiivsed dinosaurused ka poleks, purustab üle kahesaja neist lendu tõusnud kogu armee! - indiaanlasena maalitud, punaste ja kollaste sulgedega noormees muigas.
  Hertsog de Eleron, saatel mitmed kullas ja kalliskivides kolonelid, galoppis ratsaväe keskel:
  - Noh, siin on veel natuke ja vaenlane purustatakse, mis oli paratamatu. Siin on kuninganna, sada sõdalast vägistavad ta ja kui ta on elus, teen ma talle seda!
  Noh, siin keeldus fantaasia üleolevale hertsogile. Mida ta kuningannaga peale hakkaks, tahtsin olla karmim, et järeltulijad sajandeid hiljemgi värisema hakkaksid, aga ideid nappis.
  Dinosaurused on juba tormanud kiiresti voolavate orjade juurde. Haaras kõige vähem krapsakas. Paar liiga julget poissi hüppasid neile peale, ronisid neile suhu, pistsid oda hambusse. Kuid kuna nad ei suutnud kestast kinni hoida, lendasid nad minema ja tallati julmalt jalga.
  Falconi nokk vilistas valjult ja siis, mõistes, et nad ei saa aru, möirgas kõrvulukustavalt:
  - Nüüd on aeg!
  Kostis müra ja dinosauruste pihta lendasid mullid. Need olid väga suured, värvilised, välimuselt peeglitaolised, kuid dinosauruste koonudesse kukkudes süttisid nad põleva leegiga.
  Falconbeaki ja Lumivalgeke Terminaatori leiutatud vahend oli väga lihtne. Tavalised on lihtsalt suured mullipuhurid, nagu need, mida lapsed endale lubavad. Ainult seebilahuse asemel lihtne, kuid tõhus plahvatusohtlik segu. Pallid ise olid puhutud kerge tuulega, mida loitsu abil paljundati. Erinevalt inimese tekitatud orkaanist ei nõudnud see liiga palju energiat. Nii osutusid laste relvad ees tormavate koletiste vastu väga tõhusaks. See nägi suurejooneline välja, kõigis vikerkaarevärvides virvendavad mullid langevad paljasteks koonudeks. Löök on nagu napalmipommilt, peaasi, et sees olevad gaasid ärritavad olendite ninaneelu, tekitades paanilise hirmutunde. Jah, ja leek on eriti põletav, tõmmates välja looma hinge. Tulekahju haaratud koletised muutusid hulgilennuks. See kõik oli nii hirmutav ja ebatavaline.
  Charlotte puhus resonantsplaatidega võimendatud müra:
  - Rünnaku käsk!
  Vankutavat armeed tormas jälitama juba päris arvukaks saanud mässuline ratsavägi. Võitlusesse astusid ka vibulaskjad. Tundus, et järeleandmatud näpitsad kahanevad, valmistudes purustama sõduri auastmetest kootud roti sarnasust.
  Ees, nagu tavaliselt, läbi õhu lõigates, tormas Charlotte. Ta pani selga õhukese, kuid väga tugeva päkapikutöö ahelposti. Tema võrgutava keha piirjooned polnud aga sugugi varjatud, vastupidi, iga joon oli näha: rinnast puusadeni. Samal ajal sädeles kroon palju eredamalt, kui tõelised teemandid on võimelised.
  - Saryn kitchkal! - karjus tüdruk, jäljendades Stenka Razinit. Ta mäletas üht romaani tabloidilukirjanduse kategooriast, mis oli Kolmandas Reichis peaaegu keelatud, kus legendaarne ataman võitles tähelaevade armaadiga. See oli jõud ja samal ajal rüütellikkus. Jah, ja süžee on väga huvitav, milles olid printsessid ja põrgulik deemon Skelentor, kes võlus universaalse energia peamise allika...
  Siin juba mõtles Gerda, aga kuidas ta ise mässajate juhi asemel käituks. Eriti vangistuses ja piinamise all olles. Sel juhul oleks ta säilitanud julguse, au ega kõigutanud timukate käes. Lõppude lõpuks tegi ataman nagil pahatahtlikke nalju, demonstreerides paindumatut tahet ja kasakate huumorimeelt.
  - Usun, et ma ei kõigu! - ütles tüdruk endale.
  Dinosaurused ründasid oma ratsaväge. Nad lõhkusid, tallasid, kummutasid kaameleid, hobuseid ja muid võitlejaid. Paanika haaras ka ratsaväge, levides jalaväele. Kujutage ette, milline on hullunud dinosaurus. Mitu elevanti kaaluv, meetripikkuste hammastega ja küünistega käppadega korjus hakib kõik järjest. Armee muutus peaaegu kohe hirmunud rahvahulgaks, mille rebivad laiali õige kuninganna poolele läinud orjad ja sõdurid.
  Charlotte juhendas raiet ja jälitamist isiklikult. Mitmed ratturid tungisid temasse ja said kohe otsa. Hertsog Eleron koos valitud kaardiväelastega püüdis märatsevat voolu peatada. Charlotte kukkus talle peale. Mõlemat mõõka korraga pöörates lõikas sõdalane lakkamatult valvureid maha, jätmata mingit võimalust.
  Goblin soomustega koormatud kaamelil üritas talle vastu panna.
  Charlotte märkis tormiliselt irvitades:
  "Ja kas sa arvad, et pikkus ületab oskused?"
  - Elevant tallab sipelga! - urises karvane hiiglane.
  - Ja läheb enne hiirt! Suurtel inimestel on suured möödalaskmised! - Pärast mitut kiiret lööki leidis tüdruk visiirist tühimiku ja tabas vaenlast.
  - Muusika ei mänginud kaua! Ma lõin visiiri läbi! Ja kuri viis sulase põrgusse! - Sõdalane pistis keele välja.
  Charlotte'ile meeldis nali, eriti riim ja sõnamäng. Ja kui nii, siis läks raie lõbusamalt. Terminaator Lumivalgeke pillas Molotovi kokteile õhust, suurendades paanikat.
  - See on alles algus! Oh oh oh! - ütles haldjassõdalane.
  Charlotte murdis läbi hertsog Eleroni. Togot ümbritsesid valvurid: neli goblinit kaheksajalgsetel kaamelitel, kes suudavad suhteliselt hõlpsalt kanda koletiste massi.
  Hertsog andis kindral Chichihule käsu.
  - Proovige mässajate edasilükkamiseks koguda rusikas vähem väärtuslikke vägesid ja taanduge ise kiiresti värava juurde.
  "Nii et me peame end linna lukustama?" - küsis kindral ilmse pahameelega.
  - Tõenäoliselt jah! Pole sinu asi! Hertsog põrutas.
  - Kahju oli kelle ees! Mõned ragamuffinid tunglevad meid! Kindral lasi suust välja oranži leegi.
  - Paraku, mis see on! - karjatas äkitselt hirmunult hertsog.
  Charlotte lõikas metsiku hüppega maha goblini ja veel kaks sõdurit. Kolm pätti tormasid talle kallale.
  Eleron karjus:
  - Tapa lits!
  Gerda lastud nool (ka tema võitles meeleheitlikult ja püüdis sõbrannaga sammu pidada) lõi ühe ründaja maha. Svetlana tappis veel ühe koletise.
  - Vabandust, ilus, ma olin esimene, sest mees.
  Ellujäänud goblin susises:
  - Inimesed on parasiidid! Seal on goblinid!
  Tüdruk lõi vastuseks oma põlve põlve alla ja pistis pea jõhkrasse füsiognoomiasse.
  - Kuidas oleks katkise ninaga.
  Kaunitari kohutavast löögist värises koletise pea ja koletis kukkus kaamelilt maha. Charlotte teadis, kuidas lüüa, nii et tema löögid halvasid suured elevandisuurused loomad. Selleks peate valima soovitud punkti ja lööma koodi terava nurgaga, kui nina kõhred sisenevad aju otsmikusagarasse.
  Ma löön teile tõe pähe! - karjus tüdruk.
  Hertsog Eleron üritas tüdrukut mürgitatud pistodaga vedruga maha lasta.
  Charlotte sai tera lennust kinni ja lõi selle oma mõõgaga maha. Metalliga kokku puutunud metall lendas minema. Tüdruk hüppas sadulast, lendas üle ja tõi tera alla kiivrile.
  - Hangi kapitalist!
  Põrutusest purunes kiiver koos peaga. Mis printsist järele jäi, lendas hobuse seljast. Charlotte pistis oma keele välja, see oli pikalt roosa ja näitas seda kõigile.
  - Mida sa nii piinad, võib-olla saad.
  Printsi surm murdis armee moraali. Sõdurid kas põgenesid või alistusid hulgakaupa. Šokk oli liiga suur. Vaid palgasõdurid ja aadel püüdsid korraldada näilist vastupanu. Aga sellised kolded kustusid kiiresti.
  . PEATÜKK #10
  Charlotte julgustas vägesid, isegi peaaegu relvastamata teismelisi, julgelt tormasid ja võib-olla tuli isegi ohjeldada. Tüdruk kukutas mitukümmend võitlejat, kuid enam polnud kedagi, keda tappa.
  Neil polnud aega väravat sulgeda, lisaks mässas osa linlasi, algas prügimägi.
  Parun de Kaljukits, saades teada orjade kasvatatud mässust linnas, nõudis:
  - hukata kõik orjad, viia sisse massihukkamised.
  Lumivalgeke Terminaator osutus aga väledamaks, ajades valvurid tulise vooluga laiali ja seadis kuninganna etaloni otse torni.
  - Mida te tahate, et me liberaliseeriksime. Või äkki isegi loobus.
  Mässumeelsed kodanikud, paljud orjad tungisid kuberneripaleesse. Charlotte tungis väravast sisse, peksis ja purustas kõik järjest.
  Gerda sai paar kriimu, aga vihastas ainult sellest, siin on tema mõõk, lõi trolli kaprali maha, siis ronis kiiresti üles.
  Jalaga hüpates sõdalane istutas goblini rinda, ta lendas seinalt maha, komistades munakividesse kaevatud odade otsa.
  - Huvitav, mis maitse sulle rasvane!
  Tema mõõgad leidsid taas ohtralt toitu, põrkudes valvuritega. Kuid suurem osa garnisonist vastupanu ei osutanud. Kõvemaks pähkliks osutus vaid palee, kus olid valitud üksused, peamiselt palgasõdurid. Falconclaw ise ründas katet. Vahepeal lendas Charlotte sõna otseses mõttes kõrgemale, kohtudes Kaljukitsega näost näkku. Paruni ümber jäi vaid kümmekond inimest, sõdalase kahe-kolme sekundi asi. Siis sattus ta ühe aadlikuga kokku.
  Tegelikult kaklust polnudki, sõdalane puudutas näpuga paruni õlga ja halvas ta.
  - Võite loota kuninganna armule. Rahvakohus aga halastust ei tunne!
  Mees, kes nägi välja nagu faun, hüppas talle peale.
  - Mis looma sa tahad ajju saada? - sõdalane sõimas.
  Kuigi ta liikus tavalisest inimesest kiiremini, tõrjus Charlotte rünnaku ja puhus vastutasuks inetu pea maha:
  Ja siis on faun. Terve universum on neid olendeid täis. Või äkki mõni muu goblin.
  Sõdalane kolis paleesse, kuid tal polnud aega, mässulised ja linnarahvas tegelesid garnisoniga enne selle diiva saabumist.
  Gerdal õnnestus lõpetada veel vaid kaks pätt. Ta keerles ümber oma telje, öeldes filosoofiliselt:
  - Sa ei saa kõiki võita ilma ennast alistamata - te ei saa ennast võita ilma kõigilt õppimata!
  Kuberneril oli aega pussitada, enne kui sõdalane sekkus. See aga leevendas õukonna vaevusi ja näib, et auväärt oli paras pätt, kui linnarahvas ise temaga tegeles. Rasvane keha hakiti kapsaks, jätmata tervet liiget.
  Tüdruk sõimas üliinnukad mässajad.
  - Pidage meeles, et peamine on oskus elada õiglaste seaduste järgi. On aeg rahvas korda teha.
  Linnas viidi surnukehad kiiresti ära, neid polnud palju ja tänavaid pühiti, puid pügati. Kohalikud võimud valiti, sealhulgas endiste orjade hulgast. Orjad moodustasid aga suurema osa elanikkonnast, nad registreerisid kõik järjest, peamiselt vaeste hulgast.
  Lenastala viis rahvast esimesena vande andma. Noor kuninganna muutus tumedamaks, vangistuse kahvatus kadus, õlad ja puusad laienesid, puhtalt pestud juuksed särasid pärlvalgelt. Ta oli väga ilus ja naiselik, tal ei puudunud tugev jõud. Preestrid innukalt juhtisid rahva vande andma. Kuid oli selge, et mustade kultuse ministrid ei olnud rahul: kuninganna oli väga õiglane, ta keelas inimohvrid ja alandas kirikumaksu. Ja nüüd seisavad inimesed tuleriidal, eriti sageli ohverdavad nad süütuid lapsi, eriti poisse. Mees põrgus peaks olema ees.
  Musta vande puhul soovitas preester:
  - Tapame kümmekond poissi ja kuus tüdrukut!
  Lenastala ütles ebaviisakalt:
  - Pole paremat kui sina! Sadisti tulle!
  Preester võeti üles ja viidi eelnevalt seotud küttepuude ja okste juurde. Gerda pühkis vahepeal oma tera ja seisis Charlotte'i kõrval ning küsis üllatunult:
  - Kummaline, aga milleks see ülestõus alguse sai.
  Tema partner vastas muigega:
  - Kuningannale õigusjärgse trooni tagastamiseks. Lenast on saanud seaduslik pärija ja troonil istub anastaja.
  Gerda kahtles ikka veel:
  - Ei juhtu sageli, et seaduslikud troonipärijad pöördusid abi saamiseks rahvahulga poole.
  Charlotte ütles üsna loogiliselt:
  - Sõprus pööbliga ei alanda, kui see viib võimu kõrgustesse! Sel juhul võib see olla kuninganna viimane võimalus.
  Gerda kriimustas mõõga otsaga oma paljast tütarlapselikku kontsa. Charlotte kandis pärlitega naastud sandaale. Ta võttis ootamatult vallatu poisi käest kinni. Näis, et poiss tahtis sõdalase vööl rahakoti välja tõmmata. Tugev Charlotte tõstis poisi väljasirutatud käele. Laps nägi aga välja umbes kümneaastane, mitte enam, ja ta puhkes nutma:
  - Oh, tädid mitte! Ma olen rohkem nii...
  Gerda katkestas karmilt:
  - Ma tean - ma ei tee seda! Aitab aga varast tuleb veel karistada, muidu harjub vastutustundetusega! Mida Charlotte'ile soovitate?
  Sõdalane väänas ta nägu.
  - Ma arvan, et piitsutamisest piisab! Ärge moonutage last käe ära lõigates.
  Gerda nõustus.
  - Andkem see valvuritele üle ja las nad teda piitsutavad!
  Väike poiss hakkas äkki pisarsilmi küsima:
  - Ei, parem on viia mind oma peremehe juurde.
  Charlotte norskas põlglikult.
  - Varas squires ... Milline loll ma olen! Jah, sa oled veel väike, et saaksid mu arsenali kanda, kukud lihtsalt maha. Nii et..." hüüdis tüdruk. - Ta on valvur, sa pead varast karistama ...
  Gerda itsitas järsku:
  - Nii et valvurit pole, ta põgenes... Peame poisi kuninganna juurde viima, et ta kohut mõistaks!
  Charlotte raputas eitavalt pead.
  - Pole vaja kuninganna tähelepanu kõrvale juhtida sellise pisiasja pärast nagu banaalse varguse katse. Lisaks on Lenastala liiga lahke, ilmselt käsib ta vabaks lasta. Seega oleks parem, kui me teda kohapeal karistaksime. Ma arvan, et tehke see lihtsalt kontsadel oleva oksaga lahti ...
  Gerda ei nõustunud:
  - Mitte! Sel juhul on tal raske kõndida ja isegi kui me ta veriseks murrame, saab ta nakkuse. Parem on ulakaid lapsi lihtsalt piitsutada nagu tavaliselt!
  Charlotte kratsis kuklasse ja noogutas.
  - Las see olla nii!
  Peksu ajal hakkas poiss karjuma ja Gerda pani suu kinni, et teda ei kuulda. Aga ikkagi kogunes uudishimulike rahvamass. Nad tegid ettepaneku, kuidas varast piitsutada. Pärast seda andsid nad talle jalalöögi vastu pekstud tagumikku, vabastades ta kõigist neljast küljest. Siis läksid tüdrukud lähimasse kõrtsi. Kuid neil tekkis kohe probleem, see osutus ülerahvastatud, kuna paljud mässulised olid juba suutnud raha hankida ja kiirustasid seda langetama.
  Gerda märkis:
  - Laiad kurgud, iseloomulikud kitsale väljavaatele!
  Charlotte lisas:
  - Kes on esikohal mao täitmine, viimasel südametunnistuse puhastamine!
  Tüdrukud pöördusid ümber ja otsustasid lihtsalt mööda tänavat kõndida. Just siis hüppasid alleest välja kolm nuiadega goblinit ja üks konksmõõgaga suure ninaga troll. Charlotte põikas osavalt tamme kiigest kõrvale, lükkas tera karvasele, vastikult haisvale olendile kõhu alla. Ta ei võtnud isegi kiirust maha, lükates sõdalase jalust. Osava löögiga lõikas Gerda maha nii nuia kui ka pea:
  - Sai sellest kinni!
  Charlotte tõmbas vaevaliselt välja mõõga ja urises:
  - Täpsustuseks! Olles kaotanud oma pea, ei saa te peale peavalu!
  Pärast seda lõikas sõdalane olendit mööda keha, lõigates selle peaaegu pooleks. Ja Gerda tahtis kolmandat goblini pikali panna, aga siis läks troll temaga üle tera. Ta ei tundu olevat liiga suur, umbes keskmise inimese mõõtu, võib-olla on ta natuke paksem, aga ta on pagana kiire.
  Gerda lausus isegi fraasi ühest sentimentaalsest romaanist:
  - Nobe ja kiire, sinust saab minister!
  Troll vastas kirglikult:
  - Au ja mõõgaga saab sinust hulkur! Ja sina ju hüppad paljajalu, nagu jänku, ja jääd lõksu.
  Gerda pahvatas uuesti:
  - Kui sa jänesesüdamest lahti ei saa, siis ulutad nagu hunt, koera elust!
  Goblin püüdis ära kasutada tõsiasja, et sõdalasel oli raskusi trolli rünnakute vastu, ja üritas läheneda küljelt. Kuid Charlotte oli valvas. Kiire nagu emane gepard, tükeldas ta sõna otseses mõttes vastiku ja haisva olendi. Siis pilgutas sõdalane Gerdale:
  - Nüüd on kõik aus!
  Troll naeratas.
  - Miks on aadel inimeste seas nii haruldane, sest neis puudub alatus - päästerõngas evolutsiooni keerises!
  Gerda vastas osavalt:
  - Alatus, ehkki päästerõngas olelusvõitluses, kuid näritud sellest tekitatud usaldamatuse ussidest!
  Troll vastas veel ägedamalt ründamisega:
  - Sõnaoskus õitseb tavaliselt siis, kui füüsilise kaitse võimalus hääbub!
  Gerda üritas vastuseks vastutuleval liikumisel vaenlast ise tabada, kuid pimeduseloom ründas väga mitmekesiselt. Lisaks jättis see isegi mulje, et mängib tüdrukuga meelega, isegi paar korda mõnitavalt sõdalasele ninalt kratsides. Tüdruk muutus maruvihaseks ja sai kohe väga tugeva süsti rindkeresse, mille tagajärjel veri välja voolas. Gerda üritas trollist üle hüpata, kuid troll lõikas ta päikesepõletusest saadud tumedat nahka kergelt kõhu peale. Ja kui ta üritas jalaga kubemesse lüüa, lõi ta valusalt mõõga vastu oma paljaid sõrmi.
  - Kui tahad elada, armu minuga! - Porises veidrik. - Sul pole niikuinii võimalust!
  Gerda nähvas:
  - Pole võimalik! Ja nüüd me näeme seda!
  Imeilus paljajalu blond sõdalane laulis valjult:
  Timukas ütles: õnnelikke päevi pole näha,
  Sind kiusatakse taga ja võõraks!
  Kuid vabadust armastavate võitlejate armee,
  Tegelege lugematu hordiga!
  
  Surma fantoomnägu: igavene rännukaaslane,
  Aga me ei vaja ka und-rahu!
  Kes laiskuses on pagulane kõikjal,
  Kui raske on unistada!
  
  Ja milline unistus - eeter-armastus,
  Tee selleni on mõnikord vale!
  Paul on kõva, siis ära laima alatult,
  Mõnikord on hooletu valearvestus julm!
  
  Siis vaibuvad aastad nooruse hetkes,
  Ja lahing teeb müra nagu pidu!
  Siin muudab tuul tuuled keerised ringikujuliseks,
  Kui kirglikult, raevukalt see alla valas!
  
  Usu, põllumaa kõrvutakse,
  Nad kasvatavad kuldse leiva, põletavad selle ära!
  Noh, pühakute ikoonidest säravad näod,
  Nad annavad selle töö eest armu!
  
  Aga nagu keeristorm - Seroko kõrbest,
  Kohutav sõda on saabunud Maale!
  Lapsed jooksevad paljaste jalgadega,
  Kuigi lund on juba maha sadanud - talv valitseb!
  
  Vaenlased muutsid majad varemeteks,
  Ja kellegi lein - kadunud lapsed!
  Riputage raskused inimestele kaela,
  Südamatute timukate tants põleb!
  
  Inimesed ei suuda leina väljendada, nii tihedalt,
  Ei peavarju, ei toitu ega sooja voodit!
  Viled nagu kobra, vihane lumetorm põllul,
  Kuhu, tõde, õilsus - põrgusse valega!
  
  Tuleb helge päev - hiilgav võidutund,
  Kodumaa kotkas lendab üle kivide!
  Las lauldakse sõdurite tegusid,
  Meil on terav mõõk ja tugev kilp!
  Sõdalase viimase silbi juures vajus kole trall kokku ja lõigatud pea lendas tubli paarkümmend meetrit maha. Sellest tuli ootamatult välja pimestav leegiviht ja inetu pea asemele jäi vaid peotäis tuhka.
  Stalenida juhtimise all olevad tüdrukud võtsid uue võitluse. Siin aga nii hästi ei läinud. Üksus kandis kaotusi.
  Kolm tüdrukut hukkusid, kõik ülejäänud tosin võitlejat said erineva raskusastmega vigastada ja suutsid vaevu eemalduda. Kaks tüdrukut tuli isegi kanda. Paraku, see on sõda. Alati pole võimalik kõiki hävitada. Pealegi olid kolonnis väga visad tankid, täpsemalt iseliikuvad relvad E-5. Nad tunduvad olevat väikesed, kuid väga visad. Ja siis jõudis reaktiivlennuk õigel ajal kohale.
  Ja nende taga kettakujulised helikopterid. Püüdke sellisele jõule vastu seista. Vaid kolm ohvrit kaheteistkümnest - võiks öelda, et said odavalt maha. Kuid natsid panid üle kahekümne. Nii läks kaklus.
  Sõdalased lahkusid, eksisid, püüdsid kõigest jõust. Nataša, see vallatu tüdruk, märkis:
  - Mis tüdrukutest kahju... Isegi kahju... Aga miks mitte lisada meie pataljoni poisse?
  Stalenida urises, surudes vihaselt palja jala üle Maybugi:
  - Kellel mis on... Ja teie mõtetes on ainult isased!
  Victoria oli solvunud ja märkis:
  - Mina ka! Kuidas sa tahad, et kutt sind hellitaks. Tunne oma rindu oma käte vahel...
  Punajuukseline kurat kitkus rohuliblet, hammustas selle ära ja kostis:
  - Oh, mu poisid on lahedad... Hea, et sa pole gei... Ma armastan neid, kes tüdrukuid keppivad... Lõppude lõpuks, hällist pärit superman-macho!
  Steelenida leebus veidi ja naeratas:
  - Jah... See muutub natuke lõbusamaks. Ja kuidas on Natasha teie sõber?
  Blond tüdruk, aru saamata, küsis uuesti:
  - Mis sõber?
  Major vastas enesekindlalt:
  - Andreyka! Tema sai ju ka Žukovi auhinna!
  Nataša ohkas raskelt ja kehitas õlgu.
  - Kahjuks ma ei tea...
  Andreika (Ja see oli nende tuttav poiss ja pioneerikangelane) visati vahepeal kasemati. Haavatud poiss jäeti seotuks ja isegi kaelast seina külge aheldatud. Kui palju natsid kartsid vene lapsi. Kasematis oli niiske, poisist mitte kaugel rippus seina külge aheldatud tüdruk. Täiesti alasti, tema keha oli pidev haav, verevalumid, pisugi, lõikehaavad, põletused, tüdrukut piinati. Ta oli teadvuseta ja oigas vaid vaikselt.
  Poiss vaatas seinu. Vangla oli iidne, ehitatud tsaariajal, seinad paksud, väike aken lae all trellitatud. Andreika tundis end mitte lihtsalt vangina, vaid antiikaja vangina. Legendaarse rahvamässulise Stenka Razinina oodati teda piinamist ja hukkamist.
  Andreika ohkas, kas ta, üheteistkümneaastane poiss, peab piinamisele vastu? Kas ta ei nutaks nagu tüdruk! Pole ju pioneeri asi oigata ja nutta. Paljajalu, kriimustatud Andreika pöördus ümber, haav valutas väga, küünarnukid olid seotud, pidi kuidagi ümber pöörama, et oleks kergem, nurka vahetama. Kohutav valu taandus hetkeks.
  Kambris on kohutav hais. Põrand on plekiline, tardunud veri. Näritud luud on laiali. Inimestest? See on isegi hirmutav, näete, kuidas sellest kambrist läbis mitu vangi. Tõsi, Andrei arvas, et natsid vallutasid Grodno suhteliselt hiljuti. Ja millal nad suutsid niimoodi sassi ajada? Kas nad on vanemad ohvrid? Näiteks NKVD? Poiss võpatas. See osutus ausaks õuduseks! Kui raske on vangikongis. Pole kellegagi rääkida, tundub, et neiu on täielikus kummarduses. Timukad piinasid teda nagu antiikaja kangelasi. Huvitav, miks? Mida kurja võis noor tüdruk natsidele põhjustada. Kuid ka Andreyka on alles poiss ja hakkas nende kurjade vaimudega võideldes tapma. Natsid seadsid oma rahva teistest rahvastest ja rahvastest kõrgemale. Nii seadustasid nad kurjuse ja kannatused! Ei, normaalne inimene peaks sellise seadusetuse vastu võitlema. Lisaks pole sakslased ise vabad, nad on totalitaarse aparaadi kammitsetud. Ta lämmatab igal võimalikul viisil vähimagi initsiatiivi ja inimlike tunnete avaldumise.
  Fašism tuleb sõnast kamp. Ta koob halastamatult inimesi, muutes nad aheldatud orjadeks. Kommunism omakorda tõstab inimest, annab talle uut jõudu ja ergutab elu tõrvikut. On märkimisväärne erinevus. Kommunism on oma olemuselt rahvusvaheline ja universaalne. Hitlerism tõstab kõrgemale ainult ühte rahvast ja mitte kogu inimkonda tervikuna. See on tema puudus. Kuid lõppude lõpuks on inimestel ühised juured, mis on bioloogiliselt tõestatud. Samadel mustadel ja valgetel on üsna terved ja viljakad järglased. Ta on Andreika, venelase ja valgevenelase poeg, üsna elujõuline, sugugi mitte debiilik ja valmis fašismi vastu võitlema.
  Muidugi osutus Pavel tugevamaks ja suutis vaenlastest eemale pääseda, tappes palju sakslasi. Tema Andreika käitus nagu nõrk, ta võeti vangi. Võib-olla oleksite pidanud viimase kuuli endale jätma. Kuigi surnud, ei suuda ta enam tappa ühtki sakslast! Ja nii on ta elus, kuigi kannatab.
  Paljajalu Andrey kraapis oma kergelt kõrbenud jalga niiskele kivile, Ilza leidis kõige valusama punkti, põletas selle sigaretiga ära, nii et tekkis vill. Aga ei midagi, julge poiss, see ei purune. Vastupidi, valu peaks saama stiimuliks, millest tema julgus kasvab. Ja pioneer ei purune kunagi. Üldiselt on sakslaste võidukäik ajutine. Nad saavad varem või hiljem lüüa, nagu kurjus kaotab alati heale. Võite muidugi vaielda, et hea võidab ainult muinasjuttudes, kuid elus on kõik keerulisem. Kuid ka muinasjutt on vaid tegelikkuse peegeldus. Lõppude lõpuks on palju sellest, mis oli unistus, nüüdseks reaalsuseks saanud. Andrei mõtles: äkki on talle määratud surra? Mis on täiesti võimalik! Aga kas ta kardab surma? Kui kommunism võidab, tõusevad tema ja teised Nõukogude riigi kangelased ellu uuele õnnelikule ja igavesele elule. Siis elab ta maailmas, kus pole kurbust, piina, surma ja kurjust! Peaasi, et lõplik võit välja tuleks! Lõppude lõpuks, ainult sel juhul ärkavad kõik langenud kangelased ellu!
  Ja kommunismi kuningriik tuleb! Maailm, kus kõige salajasemad unistused saavad teoks. Selline universum, kus inimesele kuulub kõik olemasolev, millest võib vaid unistada ja isegi mitte alati edule loota. Siin see on, milline keeruline ja mitmetahuline maailm. Ja siis avavad teised maailmad inimesele käed. No siis! Võimalik, et ka kosmose avarused on kurjad! See kummitab ja piinab elavaid tulnukaid. Aga kapitalism annab neilegi vabaduse! Ta murrab orjuse ja alanduse sidemed. Vabaduse aeg ja tund tuleb, see valgustab maad oma kiirgava valgusega! Ja nad heidavad endalt pimeduse ikke, pimeduse rahvad ja inimene võidab universumi maailmad! Ja lapselapsed mäletavad, et nad ei uskunud, et elasid pimeduses raudse kanna all. Me kandsime kurja metsalise märke ja nüüd käime usus puhta ja pühana!
  Andreika oli isegi üllatunud, kui hästi tema mõtted kujunesid. Neis on midagi erilist ja ainulaadset. Nagu kodusõja ajal, kui proletariaadi peamiseks relvaks oli värss ja proosa ehk isegi mõneti põlatud ja tähelepanuta jäetud. Nüüd on poeet vangistuses ning suled ja lüüra on piltlikult öeldes kettides. Sellegipoolest ei anna ta alla ja ootab helgemat tulevikku. Ja mis see saab, sõltub igast inimesest. Pole olemas seda, kes kõik otsustab ja istutab.
  Andreyka ütles:
  - Tulevik sõltub meist endist! Isegi siis, kui tundub, et meist ei sõltu midagi!
  Poiss väänas, proovis vardaid lihvida. See amet on tüütu ja raske, kuid alati on mingi eduvõimalus. Hirmsast valust üle saanud Andreika hakkas end vastu seina hõõruma. Peaasi, et mitte välja nutta, mitte oma nõrkust välja näidata. Ta on teerajaja ja seega julguse kehastus. Sa pead võitlema, nii et ta võitleb ja ta võidab kindlasti! Nõukogude isamaa auks.
  Poiss hõõrus kangekaelselt, sel hetkel tuli tüdruk mõistusele ja pomises:
  - Rohelisel murul hüppavad sinised jänesed!
  Ja siis vajus ta jälle unustusehõlma. Poiss ütles:
  - Õnnetu! Teda piinasid neetud fašistid! Kuid ma usun, et kättemaks ei lase end kaua oodata! Läheneb inimkonna koletiste üle saavutamise aeg. Poiss pöördus ja laulis:
  Ja lipp särab planeedi kohal,
  Püha riik, universumis pole ilusamat!
  Ja kui vaja, sureme jälle,
  Kommunismi eest, meie suure eesmärgi nimel!
  Poisil käis jälle valu, ta eemaldus veidi seinast ja hakkas pead tõmblema.
  Siis oli kuulda kriginat ja viis pikka SS-meest sisenesid kambrisse. Kaks korda mõtlemata lõid nad poissi saabastega jalaga ja haarasid tal kätest kinni:
  - Tule, lits!
  Andreika sai aru, et vastupanu on mõttetu. Tema krae oli lahti. Nad lõid mind veel paar korda ja kandsid mind kätel. Poissi näis jääkülm haaravat: kuhu teda kanti. Kas nüüd juhtub halvim?
  Tõepoolest, poissi tassiti kuhugi alla. Ja kummalisel kombel läks soojemaks. Andreika tundis end järsku palju rõõmsamalt: kus on meie oma, ei kadunud! Ka tema tuleb sellest jamast välja.
  Nad kandsid ta trepist üles, langetades ta aeglaselt! Viimaks tundis poiss, et niiskus oli kuivaks muutunud. Timukad viisid lapse üsna avarasse tuppa. Tõsi, seinad nägid kurjakuulutavad välja, need olid riputatud erinevate ja fantastilise kujuga instrumentidega. Poiss nägi mitut lõõmavat kaminat ja nagikujulist varustust. Samuti oli palju venitusarme ja erinevaid piinamisesemeid. Andreika tundis järsku kõhus raskustunnet, midagi torkas!
  See on hirm! Poiss sai aru, mitte mingil juhul ei tohi ta alistuda!
  Paljajalu Andrei pingestus. Saalis istusid SS-kolonel ja juba tuttav naine, kes osales poisi tabamisel. Pioneer Andreika muutus kahvatuks, on selge, et teda ootab ees raske saatus, kui minnakse üle kuulama last, paadunud timukaid. Ei, ta ei annaks neile kunagi järele, isegi kui nad peaksid karjuma, ei mõtet ega heli! Aga ainult siis, kui ta sellega hakkama saab.
  SS-kolonel küsis:
  - Nimi!
  Andrew vaikis. Nad lõid teda piitsaga. Tagaküljel on punane triip. Kolonel SS kordas uuesti:
  - Ütle lapse nimi!
  Meeleheitel Andreika vastas pahatahtlikult:
  - Ma olen väike Stalin!
  SS-kolonel norskas.
  - See on lita toon! Tundub, et ta soovib karmimat suhet.
  Ilsa ütles:
  - Praadime lapse kontsad.
  SS-kolonel küsis:
  - Nimetage oma kaasosalised ja sel juhul laseme teid lahti!
  Ruslan kui tõeline pioneerikangelane vastas:
  - Kogu nõukogude rahvas on minu kaasosalised, vanast mehest lapseni!
  SS-kolonel vilistas:
  - Jah, sa oled kangekaelne olend! Sa ei saa aru, et me võime sind tappa!
  Andrei vastas siniseid silmi vilkudes:
  - Natsid võivad tappa, kuid mida nad ei saa teha, on võtta ära lootus surematusest!
  Kolonel hüüdis:
  - Alustama!
  Paljajalu ja haavatuna võeti Ruslan üles, köied lõigati läbi ja sidemed rebiti tseremooniata maha. Poiss ahmis õhku. Käed tõid tagasi ja tõi end riiuli juurde. Nad viskasid köie üle käte. Kolonel hüüdis:
  - Keerake jõmpsika liigesed!
  Köis venis päris tippu. Andreika tundis haavatud õlas põrgulikku valu ja ohkas:
  - Ema! See on kohutav!
  Kolonel irvitas.
  - Sa räägid!
  Andreika raputas säravat pead:
  - Mitte!
  Poisid panid oma paljastele jalgadele rasked köidikud, õlgade luud krigisesid kohutavast survest. Veri kallas välja. Valu oli hirmuäratav, pioneer Andrei muutus kahvatuks, ta otsaesine oli kaetud higiga, suu tagant kostis tahtmatut oigamist, kuid leidis siiski jõudu öelda:
  - Mitte! Ja jälle ei!
  Ilsa pani terasest ramdi kaminasse ja ütles muigega:
  - Kallis poiss, tunnista üles ja me anname sulle šokolaadi.
  Haavatud Andrei hüüdis:
  - Mitte! Ma ei vaja teie räpast ersatsit!
  Ilsa karjus:
  - Noh, sina ja lits!
  Siis võttis ta leegist välja tulikuuma rammu ja pistis selle haava sisse. Sellist valu polnud pioneer Andreika varem kogenud, ta tõmbas hinge kinni, kaotas šokist teadvuse.
  Ilsa kui kogenud timukas hakkas tema põski ja kaela masseerima, tõi poisi kiiresti mõistusele.
  - Ärge oodake, et jõmpsikas leiab päästva šoki korral unustuse!
  SS-kolonel andis käsu:
  - Rösti tema kontsad.
  SS-timukad süütasid kohe väikese lõkke, leek hakkas lakkuma lapse ilusaid paljaid jalgu. Vahepeal pistis Ilsa punast kuuma rammu uuesti haava. SS-arst süstis poisile spetsiaalset ravimit, et ta tunneks valu teravamalt ja kaotaks teadvuse aeglasemalt. Nüüd pühkis pioneer Andreika üle piiritu kannatuste ookean, veelgi hullem kui Dante põrgu. Kaks teist timukat hakkasid poisi küünte alla lööma valgeks tuliseid nööpe.
  Kohutavatest kannatustest haaratud Andreika tundis end täieliku kokkuvarisemise äärel. Kuid järsku ilmus tema ette pooleldi meeleheitel Stalini kuju:
  - Mida teha pealik? - küsis poiss.
  Ja Stalin vastas valgete hammastega naeratades:
  - Ja mida muud saab pioneer selles olukorras teha! Ära lihtsalt nuta! Hinga sügavalt sisse ja laula.
  Pioneer Andreika sundis naeratama:
  - Kuulake juhti!
  Poiss pingestus ja läbi oma jõu, murdudes, kuid samal ajal laulis ta selge ja tugeva häälega, komponeerides otse liikvel olles:
  langes fašistlikusse kohutavasse vangi,
  Ma hõljun kohutava valu lainetel!
  Kuid veritsedes laulis ta laule,
  Kartmatu pioneer on ju südamega sõbralik!
  
  Ja ma ütlen teile kindlalt, timukad,
  Milline alatu rõõm, sa valasid asjata!
  Nõrgad käsivad mul vaikida,
  Lõppude lõpuks on valu piinav ja lihtsalt kohutav!
  
  Aga ma tean, ma usun kindlalt
  Fašism visatakse kuristikku!
  Kurjade leekide juga valdab sind,
  Ja kõik, kes langesid, rõõmustavad, tõusevad üles!
  
  Ja meie usk kommunismi on tugev
  Lendagem nagu pistrik, tõusgem kõigist tähtedest kõrgemale!
  Las meejõed voolavad veini
  Terve maailm, vali sarv kuuleb nõu!
  
  Ja tugevalt pigistav masin on pioneer,
  Vaata üles taevasse, noor!
  Ja olla eeskujuks neile, kes kõikuvad,
  Su lips on särav nagu nelk!
  
  Isamaa minu jaoks tähendab sa kõike
  Ema ja kogu noore elu mõte!
  Lubades senisele raskele elule,
  Meie rahvas kannatab kurja fašismi all!
  
  Kuid pingutage punase poisi tahet,
  Sülitage näkku paganama haakristiga bandiidiga!
  Las vaenlased värisevad raevust,
  Ja nad saavad Punaarmee käest lüüa!
  
  NSVL püha riik,
  Mis andis kommunismi rahvastele!
  Kuidas ema meile oma südame andis,
  Õnne, rahu, lootuse ja vabaduse nimel!
  . PEATÜKK #11
  Nii käitus kangelaspioneer julgelt. Ja ta oli oma tiitlit väärt, pioneerina kõlab see uhkelt. Täpselt nii peab käituma iga nõukogude poiss.
  Tüdrukud ronisid vahepeal tihnikusse. Nad süütasid väikese lõkke ja värskendasid end. Üheksast tüdrukust kaks ei saanud kõndida ning pärast esmaabi andmist, sidumist andsid nad trofee piiritust, et haavad valutama ei hakkaks ja tüdrukud magama jääksid.
  Nataša märkis naeratades:
  Kõik meie maailmas on suhteline. Näiteks alkohol on laias laastus mürk ja samas ravib. Tüdrukud magavad! Ja see muutus nende jaoks palju lihtsamaks!
  Victoria märkis targalt:
  - Kõik siin maailmas on suhteline... Ja Jumal ei ole ingel ja Kurat pole kurat!
  Veronica vastas vihaselt:
  - Missugune jumalateotus... Millest see jutt käib?
  Punajuukseline kurat märkis loogiliselt:
  - Ja sellest... Piiblis räägib Jumal ainult vägivalla keelt. Üks siis on Noa midagi väärt. Ja kurat? Tegelikult pole temast palju kuulda. Igal juhul, isegi Piiblis, saatan kiusab rohkem kui tapab!
  Nataša märkis ratsionaalselt:
  - Jumal tõesti armastab vägivalda. Kuningas Taavet pidas jõhkraid sõdu. Saul Jumal käskis hävitada terve rahva ilma eranditeta: sealhulgas naised, lapsed ja kariloomad! Halastusest on imelik rääkida... Kas sa ei arva?!
  Veronica tahtis öelda, aga midagi head ei tulnud meelde. Tegelikult pole midagi erilist katta. Ta ise mõtles Noa üleujutuse peale palju. Ja ta ei leidnud sellisele julmusele seletust, vähemalt ratsionaalset. Jumal ei hävitanud pattu, juba Ham süttis ja Noa polnud üldse pühak. Ja neetud polnud mitte Ham, vaid Haamam. Samuti on ebaselge. Üldiselt on kogu see piibel, eriti Vana Testament, täis arusaamatusi. Näiteks Eliisa tappis nelikümmend kaks last sellise pisiasja pärast, et teda narriti kiilaspäisuse pärast.
  See on selgelt liialdamine! Tehke seda lastega. Ja seda on raske seletada.
  Veronica ise kõhkles religioonis. Ma isegi ei teadnud, millist usku aktsepteerida. Õigeusk mulle liiga ei meeldinud: palju väliseid efekte, hiilgus, aga kõik oli kuidagi külm. Kuid ka baptistid ei andnud puhkust ja rahu. Meeldib see või mitte, aga religioon nõuab igal juhul usku. Ja tark tüdruk tahtis, et kõik oleks loogiline ja kõik otsad läheneksid.
  Et kõik tunduks ratsionaalne ja õige. Ja nii ... Isegi õpetus igavestest põrgulikest piinadest tundub liigne. Kõige hullem põrgu juures on karistuste kestus: põrgu jääb alati olema. Ja miljardeid miljardeid aastaid möödub ja patused kannatavad ja kannatavad endiselt. Ja see on kohutav! Mis on igavik? Seotud silmadega ahvil on lihtsam klaviatuuril piiblit trükkida kui igavikku oodata.
  Piinamine põrgus on omaette teema. Pole patt Hitlerit kauem ja tugevamini piinata. Aga mis siis, kui teismeline põrgusse läheb? Üldiselt, kuidas saab inimene päästetud, kui ta pattu teeb. Isegi kui mitte tegude, siis sõnade või mõtetega! Ja mis on patt?
  Victoria, nähes, et Veronica vaikib, suurendas survet:
  - Jah, ja Johannese ilmutuses ... Niipea, kui elu Maal hakkas paranema, kuidas me saame planeedile Maa hukkamisi valada. Ja nii piinab kogu inimkonda. Ja mida saab öelda?
  Veronica vastas karmilt:
  - Sa lähed põrgusse - saad teada!
  Steelenida peatas tüli:
  - Magage kõik! Palju tööd on veel ees!
  Tüdrukud panid meelsasti silmad kinni. Suvine öö on üsna soe ja sõdalased tõmbusid kokku ja jäid üksteisele magama.
  Veronica unistas, et on futuristliku tuleviku maailmas. Kõnnid mööda tänavat ja kõnniteed liiguvad nagu jõgi. Ja üle selle lendavad värvilised autod. Ja kõikjal on punaste lipsudega pioneere täis. Ja need lapsed lendavad ja keerlevad nagu ööliblikad. Ja kõik naeratavad, muigavad.
  Veronica vehkis kätega ja lendas. Ta on nagu liblikas ja sa kuuled tema tiibade lehvitamist. Ja sa lendad ise, lendad ... Ja ümberringi on sellised erksad värvid. Majad on tohutud, kirjud, maalitud nagu koogid. Ja palju kujusid - erinevaid vapustavaid loomi.
  Kõik on nii ilus. Üks hoonetest meenutab teemantidega kaetud juustukooki. Ja selle ümber tiirlevad lendavad taldrikud. Nad helendavad oranžilt ja annavad pimestava sära.
  Veel üks hoone seitsme krabi kujul, mis seisavad üksteise peal. Pealegi on iga krabi erinevat värvi ja küünised sädelevad vääriskividest. Ja lennuk: nii ilus ja elegantne. Mõned neist ei ole kindla kujuga, vaid liiguvad ruumis nagu plekid.
  Teised, vastupidi, on struktureeritud. Meenutab lumehelbeid, selline laitmatu geomeetriline kuju. Miks mitte ilu ja esteetika kehastus.
  Kuid hoone hõljub otse õhus ja meenutab üleriietatud tiibadega kotkast, vaid justkui kristallist. Ja nokk särab eredamalt kui teemant ja võib-olla isegi päike.
  Ja kuidas on lood ülaosas oleva struktuuriga, kus on terve akvaarium imeliste mereloomadega. Ja hõbedaste soomuste ja pikkade kuldsete uimedega kala. Ja seal on nii palju teisi olendeid. Ja ka, nagu oleks ehetega täis. Ja meduusid, mis annavad kõik vikerkaarevärvid.
  Veronica juurde lendas punase lipsuga tüdruk. Ta küsis üllatunult:
  - Kas olete täiskasvanud?
  Veronica vastas naeratades:
  - Jah miks?
  Pioneer itsitas ja vastas:
  - Ei midagi head! Kui olete täiskasvanud, siis hüperdraakon viib teid.
  Veronica vilistas.
  - Vau! Ja ma arvasin, et sa oled kommunism!
  Punase lipsuga neiu noogutas nukralt ja vastas valjult:
  - Meil on tõesti kommunism! Tooted on tasuta, kaup on tasuta, absoluutselt kõik olemas. Mängukonsoolidest virtuaalsete kiivriteni. - Tüdruk noogutas ja raputas siristades läbipaistvat kristallist sussi. - Vaata seda puud.
  Tõepoolest, hoone lähedal kasvas nelja üksteise otsas seisva astri kujul kuldsete lehtedega tamm. Ja sellel kasvasid koogid, koogid ja erinevad kulinaariatooted. Nii kohev ja ilus.
  Veronica hüüatas imetlevalt:
  - See on suurepärane! Mis puu...
  Pioneer noogutas ja tema pihku ilmus tort. Tüdruk säutsus.
  - Proovi! See on maitsev!
  Veronica neelas koogi magusa viljaliha. Maitse oli tõesti nii õrn, mõnus, nagu õitseks suus kasvuhoone. Ja kui suurepärane see kõik on.
  Veronica tunnistas ausalt:
  - Ma pole kunagi midagi paremat söönud!
  Pioneer naeratas ja pärlhambaid paljastades vastas vihaselt:
  - Ja samamoodi õgib hüperdraakon täiseas, täpsemalt teismeliseks saades. See on täpselt meie suurte inimeste tragöödia!
  Veronica ütles otsustavalt, surus rusikad kokku ja lõi palja jalaga õhku:
  - Ma maksan draakonile kätte! Olen valmis temaga võitlema!
  Pioneer napsas ta parema käe sõrmi. Ja õhku ilmus terav mõõk. Suur ja sädelev. Terava servaga ja tema tera põles nagu tähtedest.
  Veronica sirutas käe. Mõõk läks iseenesest sisse ja sõdalane pigistas seda. Ta ütles põnevusega:
  - Ma võitlen isamaa eest... Jumala abiga, rahva pärast!
  Pioneer vastas vihaselt ja lõi isegi tema pärlhammastest sädemeid:
  - Jumalat pole olemas! Need on kõik inimlikud eelarvamused!
  Veronica ohkas raskelt.
  - Oh! Jälle... Ja siin on jumalatu kuningriik...
  Tüdruk vastas jõuliselt:
  Meil pole kuningriiki! Meil on demokraatia! Valitsevad senat ja kongress ning kaks konsulit, poisi ja tüdruku, valitakse üheks aastaks kogu rahva poolt. - Pioneer lõi oma kinga tühjusse nii palju, et kostis helin. Siis ta krooksus. - Kommunism on rahva võim, mitte sellise indiviidi kultus nagu Stalin!
  Veronica nõustus osaliselt:
  - Stalin lasi end tõesti liiga palju kiita! Ta peab olema vähemalt veidi tagasihoidlikum!
  Pioneer raputas oma helepunast lipsu ja karjus, visates parema käe:
  - Pioneer on alati valmis! Me tapame kõik veised!
  Veronica ei suutnud vastu panna küsimata:
  - Ja kui vana sa oled?
  Tüdruk naeratas ja vastas viisakalt:
  - Kakssada kakskümmend viis!
  Veronica vilistas ja pööritas silmi.
  - Jah?
  Tüdruk tegi tõsise näo ja ütles:
  Me kasvame väga aeglaselt! Sünnist kuni draakoni neeldumiseni möödub veidi rohkem kui tuhat aastat!
  Veronica hüüdis oma lopsakaid musti ripsmeid lehvitades:
  - See on nagu igavene lapsepõlv! Nagu muinasjutus!
  Pioneer ütles kurvalt:
  - See on muinasjutt, ainult väga kohutav ... Kui poleks draakonit, oleksime üldiselt surematud ega teaks vanadust!
  Veronica ütles teravalt:
  - Kommunism on igavese nooruse kuningriik!
  Tüdruk raputas oma kuldset pead ja säutsus:
  "Nüüd palun laulge meile midagi!" Et oleks lõbusam!
  Igalt poolt hakkasid lapsed Veronica juurde lendama. Poisid, tüdrukud, kõik ilusad, elegantsetes riietes. Ja nad helisesid hõbedaste häältega, nii meeldivad ja veetlevalt kaunid.
  - Laula lille! Ära häbene! Sa oled lihtsalt hämmastav!
  Ja Veronica maandus liikuvale rajale ja tantsis sellel oma paljaste graatsiliste jalgadega, entusiastlikult ja suurejooneliselt oma häält mängides, laulis;
  Olen valguse ja armastuse isamaa tütar,
  Kõige ilusam komsomolitüdruk ...
  Kuigi füürer rajab reitingu verele,
  Mõnikord tunnen end ebamugavalt!
  
  Siin on väga kuulsusrikas stalinismi sajand,
  Kui ümberringi sädeleb ja sädeleb...
  Uhke mees sirutas tiibu -
  Ja Aabel võidab, Kain on läinud!
  
  Venemaa on minu kodumaa
  Kuigi vahel tunnen end kohmetuna...
  Ja komsomol on üks perekond,
  Küll paljajalu, et mööda rada järsult minna!
  
  Fašism ründas järsult kodumaad,
  Selle metssiga kihvad paljastasid raevukalt hambaid...
  Taevast kallas raevukas napalm,
  Kuid Jumal ja geniaalne Stalin on meiega!
  
  Venemaa on Punane NSV Liit,
  Võimas suur Isamaa...
  Asjata sirutab küüniseid, söör,
  Elame kindlasti kommunismi all!
  
  Kuigi suur sõda on alanud,
  Ja palju verd valati...
  Siin väänleb suur riik,
  Pisaratest, põlengutest ja suurest valust!
  
  Aga ma usun, et me taaselustame Isamaa,
  Ja me tõstame Nõukogude lipu tähtede kohale ...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Suurepärane, särav Venemaa!
  
  See on minu kodumaa
  Kogu universumis pole kedagi, see on ilusam ...
  Kuigi saatana peni on jooksnud,
  Meie usk muutub nendes kannatustes tugevamaks!
  
  Nagu isehakanud Hitler tegi,
  Tal õnnestus Aafrika korraga haarata ...
  Kus on fašismil nii palju jõudu
  Nakkus on levinud üle Maa!
  
  Nii palju jäädvustas Fuhrer palju,
  Ja see isegi ei mõõda...
  Mis bandiitide parv on loonud,
  Nende kohal lehvib õudusunenägu helepunane lipp!
  
  Sellised fritsid on nüüd tugevad,
  Neil pole "Tiigreid", kuid tankid on hullemad ...
  Ja lõi Adolfile snaipriga silma -
  Andke natsidele tugevamad pangad!
  
  Mida me teha ei saa, teeme naljaga pooleks,
  Kuigi paljajalu tüdrukud külmas ...
  Kasvatame väga tugevat last,
  Ja helepunane ilus roos!
  
  Kuigi vaenlane pingutab, torma Moskvasse,
  Aga paljaste rindadega tüdrukud tõusid püsti...
  Lööme vikatist kuulipildujaga,
  Sõdurid vallandavad sugulasi!
  
  Me muudame Venemaa ennekõike,
  Riik, mis Päikese universumis on ilusam ...
  Ja seal on veenev edu,
  Meie usk õigeusku tugevneb!
  
  Ja uskuge surnuid, me äratame tüdrukud ellu,
  Kas Jumala jõul või teaduse lillel...
  Me vallutame universumi avarused,
  Ilma igasuguste viivitusteta, alatu igavus!
  
  Me suudame muuta kodumaa lahedaks,
  Tõstkem Venemaa trooni tähtedest kõrgemale...
  Sa oled vuntsidega füürer,
  Mis kujutab end messiana ette ilma kurjuseta!
  
  Teeme Isamaa nagu hiiglane,
  Mis juhtub, nagu üks monoliit ...
  Tüdruk tõusis koos nööri otsas püsti,
  Lõppude lõpuks on rüütlid lahingutes võitmatud!
  
  Päästke suur isamaa
  Siis saate Kristuselt tasu ...
  Kõigevägevamal on parem sõda katkestada,
  Kuigi vahel tuleb vapralt võidelda!
  
  Ühesõnaga, lahingud vaibuvad peagi,
  Lahingud ja kaotused saavad otsa...
  Ja rüütlid on suured kotkad,
  Sünnist saati kõik sõdurid!
  Veronica keerutas mõõka õhus ja trampis oma palja graatsilise jalaga peegelpildis olevale tänava pinnale.
  Tüdruk osutas pilguga ühele Teise maailmasõja aegsele naissõdalasele. Ja ta ütles kurva naeratusega:
  - Nad on juba proovinud draakonit hävitada isegi suurte lahingulaevade hüperlaserkahurite abil. Te ei saa teda ühe mõõgaga võita!
  Veronica noogutas nõustuvalt.
  - Ma arvan selle kohta. No kui spartalased pärslastega võitlesid, vastasid nad tagasihoidlikult: me võitleme varjus!
  Ilmus lühikeste pükste ja punase lipsuga poiss. Ta kummardus Veronica poole ja ütles:
  - Meie suurepärane külaline minevikust. Kui hea meel on teid tervitada!
  Veronica vastas ohates:
  - Kuni hüperdraakonit ei võideta, ei piisa rõõmustamisest. Ja tundub, et sellega ei saa olema lihtne toime tulla!
  Poiss soovitas:
  Kõigepealt sööme ja siis räägime!
  Ilmusid teised lapsed - poisid ja tüdrukud, mitte vanemad kui 14 aastat vanad.
  Nad olid nutikates riietes, kuid paljud olid paljajalu ja välkusid paljaste ümarate lastekontsadega.
  Sõdalane pandi istuma aukohale - kullast valmistatud ja teemantidega naastritega tugitooli. Ja samas pehme.
  Lapsed istusid aga justkui kuninglikel troonidel. Ja nad laulsid endale midagi rõõmsat:
  - Au lapsepõlve kaunile impeeriumile,
  Meist saab väga ilusad tugevad ...
  Oleme valmistatud võimsast taignast,
  Suure, püha riigi inimesed!
  Kuid siis ilmusid kuldsed nõud, mis hõljusid õhus. See oli väga ilus ja muljetavaldav.
  Ja millised imelised loomad seal olid. Näiteks ananassi ja metskitse hübriid, luige ja melon ja veel midagi väga maitsvat ja isuäratavat. Näiteks ja juustukoogid banaanide ja kalkunitega. Siin on kõik väga maitsev ja isegi maitsev.
  Veronica sõi mõlemale põsele ja laulis:
  - Me ei ole haletsusväärsed putukad,
  Sööge kõike head!
  Ja tüdruk võtab selle vastu ja naerab. Pealegi välgatas neiu mõte, mis tunne on elada maailmas, kus sa ei saa kunagi täiskasvanuks.
  Laud läks aina pikemaks ja selle taga oli juba tuhandeid lapsi. Ja keegi ei näe välja vanem kui neliteist. Paljud eriti tüdrukud ehetega kõige rikkamatest vääriskividest.
  Samas oli enamus lapsi paljajalu, on näha, et igavese suve tingimustes on jalanõudes triviaalselt ebameeldiv käia.
  Pealegi oli sillutis soe, aga sugugi mitte palav ning palja tallaga kõndides tunned õndsust.
  Veronica hakkas õgima põrsa, datlite, apelsini ja sõõriku hübriidi.
  Ja see on väga meeldiv nii maitselt, kokkupuutel kui ka aroomilt. Kõik siin maailmas on ilus ja näeb hea välja. Kuidas kujutati kommunismi ette muinasjuttudes futuristlikust tulevikust.
  Kuigi loomulikult seostatakse paljaid ümaraid kontsi sageli vaesusega, leidub isegi selline väljend - tramp.
  Veronica sõi ja rüüpas lonksu plaatinakannust smaragdiga kaetud veini. See vein maitseb hämmastavalt, kui joote seda nagu magusat mee aroomiga kokteili!
  Ja ööbikud laulavad ja paradiisilinnud.
  Veronica tundis end ülendatud ja laulis:
  Ja võitlus jätkub jälle
  Ja süda on rinnus ärevil ...
  Meie maailm on nii noor
  Igavene kevad ees!
  Siis hakkas ta jälle maitsvat ja lõhnavat toitu sööma. Veronica võttis isegi paljaste varvastega kuldse kahvli ja keerutas seda lauldes:
  - Olen maailma tugevaim tüdruk,
  Väga lahedast eetrilaadsest kosmosest!
  Sõdalane on äärmiselt aktiivne. Ja süüa head toitu. Täpsemalt, mitte lihtsalt hea, vaid väga isuäratav ja kunstiline. Ja see on ülimalt lahe ja imeline toit.
  Veronica laulis:
  - Au kommunismi aegadele,
  Me usume alati õnne ...
  Me hävitame fašismi ikke,
  Usun, et meie unistus saab teoks!
  Ja siin viskas tema paljas jalg jälle midagi maitsvat kurku. Ja see on väga huvitav seisukoht.
  Tüdruk futuristlikust tulevikust märkis:
  - Sa sööd väga tervislikult - see tähendab, et oled tugev!
  Veronica nõustus sellega:
  - Ma olen väga tugev!
  Poiss ütles kahtlevalt:
  - Sa ei pea kiitlema!
  Komsomolimees itsitas.
  - Aga tegelikult mitte?
  Väike poiss siristas:
  - Ja ka hooplemisest,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica kilkas:
  - Ma olen maailma tugevaim!
  Tüdruk märkis naeratades:
  - Sa uhkustad jälle!
  Veronica säutsus:
  - Ma saan teha kõike, ma saan kõike teha,
  Oma kuuma südamega...
  Kui peate pühkima mägesid,
  Ma ei saa midagi parata!
  Ja tüdruk võttis ja näitas keelt!
  Poiss noogutas nõustuvalt.
  - Sina oled see, kes komponeerib ja tegutseb lahedasti!
  Tüdruk soovitas:
  - Ja las meie täiskasvanud külaline näitab oma oskusi sõjalistes asjades!
  Poiss nõustus sellega.
  - Las ta näitab! Vastasel juhul tahab ta hüperdraakoniga võidelda, kuid tal ei pruugi olla jõudu millegi lihtsama jaoks!
  Veronica vastas ohates:
  Mulle ei meeldi uhkustada, aga...
  Umbes kaheteistkümneaastane poiss trampis paljajalu ja haukus:
  - Ei, aga! Teil on kohe harjutusvõitlus!
  Komsomolitüdruk noogutas nõustuvalt:
  - Ma olen valmis!
  Tüdruk märkis naeratades:
  - Sa pead robotiga võitlema. Ja see polegi nii lihtne!
  Veronica vastas vapralt:
  - Olen nagu pioneer - alati valmis!
  Poiss laulis mõnuga:
  Ja võitlus läheb jälle edasi
  Hüperplasma tuli keeb...
  Ja Lenin on nii noor -
  Lööb mõõkadega!
  Tüdruk parandas poissi:
  - Mitte Lenin, vaid põlvkondade valgus ja mitte mõõkadega, vaid hüperblasteriga!
  Poiss ütles vihaselt:
  "Te ei saa mind hüperblasteritega hirmutada!"
  Lapsed tõusid lauast püsti, kõik kümme tuhat korraga. Peaaegu kõik trampisid seda tehes oma paljaid jalgu. Ja ta ütles:
  - Elfaraya tule välja!
  Ja nii kolm korda...
  Ja siis oli suurepärane suur, mesiblond, väga silmapaistvate lihastega ja bikiinides. Tal olid suured rinnad, mida vaevu kattis õhuke kangariba, ja lopsakad, luksuslikud reied. Tüdrukul oli Heraklese lihaskond ja lihased veeresid ta pargitud naha all nagu pallid.
  Kangelastüdruk oli peaaegu alasti ja paljajalu, ilus, kuid ülemäära täis.
  Üsna pikk ja lihaseline Veronica oli temast pea lühem ja õlgadest palju kitsam. Seetõttu, kui tüdrukud üksteise vastu tõusid, hakkasid lapsed käratsema.
  Kuulda oli hüüdeid:
  Panustame, poisid!
  Ja edasi:
  - Panustame!
  Mõlema tüdruku juuksed sädelesid nagu lehtkuld ja juuksed olid kergelt lokkis.
  Elfaraya noogutas oma partnerile ja märkis:
  - Ma olen biorobot ja seetõttu ma ei tapa sind!
  Veronica vastas naeratades:
  - Ja ma olen mees ... Ja teiega võideldes täidan oma kohust!
  Elfaraya märkis:
  - Sa oled täiskasvanu... Nii et mitte siit maailmast!
  Veronica vastas ohates:
  - Ja maailm, millest ma pole parem kui see!
  Tüdruk trampis vihaselt palja jalaga ja käskis:
  - Hakkame võitlema! Peagi tuleb hüperdraakon jälle ohvrite järele!
  Elfaraya noogutas ja tegi esimese hooga. Veronica nõjatus kergelt taha.
  Mõlemad tüdrukud pilgutasid teineteisele silma. Elfarai käes oli suur ja pikk mõõk. Ta keerutas neid nagu sulge. Veronica üritas vasturünnakut teha.
  Ja ilma suurema eduta. Vaenlane on kiire. Pealegi näis ta isegi kassi ja hiirt mängivat.
  Elfaraya sööstis ja kriimustas Veronica õlga ning kriimustas teda nagu kassikäppa.
  Siis ta ütles:
  - Sa pole haiget saanud!?
  Veronica vastas raevukalt:
  - Mitte!
  Ja jälle ründas vaenlast. Komsomolimees tegeles vehklemisega ja tal oli idee, kuidas mõõkadega võidelda. Kuid tema vastane on nii kiirem kui ka tugevam.
  Siiski on see robot.
  Siin lõi Elfaraya taas Veronica rünnaku maha ja kriimustas uuesti tüdruku rinda. Verd voolas rohkem välja.
  Veronica püüdis paljaste varvastega bioroboti silmadesse tolmu visata, kuid suurema eduta.
  Komsomolskaja Pravda märkis:
  - Ja natsidega oli raske!
  Elfaraya jälle kriimustas mõõgaga, teeme välgurünnaku ja torkame naha tema õlal, välja:
  - Täna, härrased, teeme ajalugu,
  Ehitame barrikaadid ja homme krematooriumid!
  Veronica toetas laulu oma raevuka rünnakuga:
  - Me ehitame uut maailma ja eitame minevikku,
  Troonile tõusmine - naeruväärne ja labane!
  Elfaraya tegi veel ühe hüppe, tabas seekord Veronicat palja jala peale ja säutsus:
  - Kas sa oled haiget saanud?
  Veronica märkis:
  - Kui sa poleks robot, siis ma peaksin seda mõnitamiseks!
  Ja raevukas komsomolitüdruk andis terve rea lööke mõõkadega. Ja ta mõõk väreles nagu liblika tiivad.
  Kuid Elfaraya lõi tagasi, püüdes ta vastutulevas liikluses kinni. Veronica rinnal olev rinnahoidja sai läbi lõigatud. Ja komsomolimehe helepunased rinnanibud paljastusid.
  Veronica tundis häbi ja ta hüüdis:
  - Pagan võtaks!
  Bioroboti tüdruk laulis:
  Sa pole ingel, vaid minu jaoks, vaid minu jaoks,
  Sinust on saanud pühak!
  Sa ei ole ingel, aga ma nägin, aga ma nägin,
  Sinu valgus ei ole maise!
  Veronica, mõõkadega vehkides, alasti torso higist läikiv nagu õlitatud, ja möirgas:
  - Ainult taevas teavad ainult inglid, et biorobot ootab!
  
  VALLUTAJA ROBURI UUED SEIKLUSED
  MÄRKUS
  Vallutaja Robur loob koos kahe võluva tüdrukuga universaalse aparaadi, mis osutus väga võimsaks relvaks. Mis ootab inimkonda praegu? Robur tahab võimu maailma üle!
  . PEATÜKK #1
  Vallutaja Robur oli välgulöögist tõsiselt uimastatud. Aga ta ei surnud. Tema universaalne aparaat visati maale. Ja kuigi ta tegi endale haiget, oli siiski võimalusi teda parandada.
  Ja meeskond kadus mõneks ajaks USA-s ja otsis seadme jaoks erinevaid osi.
  Ameerikas arvati ilmselt, et Robur on surnud, seda enam, et ellu jäi tunnistaja politseist, kes kinnitas, et seadet tabas välk.
  Ja peagi algas Vene-Jaapani sõda. USA-l olid Venemaaga ärisuhted, kuid demokraatlikule ajakirjandusele autokraatlik impeerium ei meeldinud.
  Muidugi oli Venemaal tsaaril täielik võim: täidesaatev, seadusandlik ja kohtuvõim. Ja edumeelne avalikkus tahtis parlamenti ning sõna- ja südametunnistuse vabadust.
  Nii et USA rõõmustas tsaari-Venemaa lüüasaamise üle ... Ja lõpuks sõlmiti rahu, mis muutis jõudude vahekorda Vaiksel ookeanil.
  Ja Robur täiustas autot... Ta tegi selle hämmastavate omadustega.
  Suudab liikuda mitte ainult maal, vees, vee all ja õhus, vaid veel kahes elemendis: ruumis ja maa all.
  Ja kuna planeedi Maa heaolu Romulust ei huvitanud, lendas ta Kuule.
  Temaga vankris oli kaks tüdrukut: Albina ja Alvina. Roburi aparaat libises üle kosmosepinna. See oli väike, kuid kasutas termotuumasünteesi energiat, kui vesinik muudeti heeliumiks.
  Samas tekkis lennu ajal masina ümber poolruumiline väli ja see suutis tungida läbi kõige kõvemate katete.
  Robur lendas, silitades tüdruku põlve... Ja samal ajal mõtles. Tal on palju aastaid. "Albatross" loodi neil päevil, mil lennukitööstus alles eelmise sajandi kaheksakümnendatel tekkis. Robur oli siis juba üle neljakümne. Ta tegi lennuki, millele 21. sajandi tegelikus ajaloos polnud näiteks lennukestuse poolest võrdset. Tõsi, tema kiirus on vaid tema aja rekord.
  Siis õnnestus tal luua midagi täiesti super.... Ja üllatage kogu maailma. Ja lõpuks andke välja midagi fantastilist üldiselt.
  Aga sa ise oled juba üle kuuekümne ja see on kurb. On näha, et Romulus vananeb.
  Soovitav oleks muidugi noorus tagasi saada. Aga kuidas seda saavutada?
  Ühest iidsest raamatust luges Robur, et Kuul on selline kivi, mille puudutamine võib taastada igale kehale nooruse.
  Praegu liugleb ta läbi vaakumi. Albina, samuti naisteadlane, lülitas kivi kiirguse püüdmiseks sisse spetsiaalse suunaotsija. Blond naine märkis kohkunult:
  "Vanadus hirmutab mind ka!"
  Robur noogutas nõustuvalt.
  - See on kohutav! Pole endist värskust ja särtsu ning uni ei kosuta nooruslikult ning pea valutab aina sagedamini.
  Alvin noogutas ohates.
  - Me pole ka enam noored, kuigi näeme suurepärased välja. Ja võimalus saada vanu tüdrukuid on nii hirmutav!
  Ja mõlemad leiutajad lõid kontsaga vastu metalli.
  Kuu aga lähenes. Ja Roburi aparaat oli kiiruste tipus.
  Selle sees vaadeldi Maa gravitatsiooni. Ja see on muidugi suurepärane.
  Albina märkis:
  - Kuul pole õhku!
  Robur ütles naeratades:
  - Meil on head ülikonnad. Lisaks asub kuukivi satelliidi päris keskel. Ja seda pole nii lihtne saada. Kuid meie seade on õnneks ainulaadne.
  Alvin märkis:
  - Ja me oleme ka selle loomisega seotud! Kas mäletate, kuidas me seda arendasime?
  Albina lisas meelsasti:
  - Eriti vesiniku termotuumasünteesi puhul - kui masin töötab üksi vee peal ja väga kaua!
  Robur noogutas halli pead.
  - Jah, mu töötajad, me lõime universaalse aparaadi, mis oli oma ajast sadu aastaid ees. Kuid sellest ei piisa! Olles saanud nooruse kingituse, on meil Maal midagi teha!
  Alvina itsitas ja märkis:
  - Peame haarama võimu maailma üle!
  Albina kehitas oma ebanaiselikult laiade õlgadega kahtlevalt õlgu:
  - See on hea mõte, kuid ühest, isegi nii täiuslikust masinast ei piisa - peate looma terve armee!
  Robert märkis:
  - Poolkosmoseväli, mis suudab läbida mis tahes ainet, võib genereerida ka võimsa laseri, mis lõikab isegi lahingulaevu. Seega suudame luua tõsise jõu.
  Alvina siristas hambaid paljastades:
  - Lööklaser, põrgulik jõud,
  Saab üle kõigist raskustest!
  Nüüd on Kuu muutunud ekraanil vaagna suuruseks ja jätkas kasvamist. Kuu kraatrid ja mered olid näha. Selle pind on hallikas ja ühtaegu sädelev.
  Albina võttis saapa jalast, paljastades oma palja peitlitud jala. Ta sõrmed liikusid ja neisse ilmus kaardipakk.
  Ilu soovitas:
  - Kas mängime?
  Alvina itsitas ja vastas:
  - Võite ka proovida! See oleks huvitav mäng!
  Robur märkis agressiivselt:
  - Kaarte pole hea mängida! Äkki saame midagi huvitavamat keerutada?
  Albina kehitas õlgu ja vastas:
  - Ja mida sa soovitad? Võib-olla male?
  Robur noogutas.
  - See on suurte mõtete mäng. Mida me saame proovida?
  Alvin vastas:
  - Üldiselt on aega vähe, maandume varsti Kuule. Võib-olla on parem, tõesti, vahetame kiiresti kaardid.
  Robur nõustus:
  - Ma ei tunne välku! Malet tuleb mängida läbimõeldult. Nii et paremad kaardid!
  Albina hakkas tekki segama paljaste meislitud jalgade sõrmedega. Siis jagas ta kaardid välja. Romulus sai trump kuue ja hakkas esimesena minema. Mäng algas... Mängida suudeti vaid paar geimi. Esimene lõppes viigiga ja teine Albina oli külma käes. Millest tüdruk oli väga solvunud ja laulis:
  - kaardid hommikusöögiks, kaardid lõunaks,
  Kaardid õhtusöögiks, see on kogu saladus!
  Robur märkis naeratades:
  - Ebaõnne kaartides - õnne armastuses!
  Sellega üldiselt kõik lõppes. Seade puudutas pinda ja maandus kindlalt Kuule. Nüüd pidid neist saama esimesed astronaudid inimkonna ajaloos, kes puudutasid Maa satelliidi pinda.
  Muidugi tahtsid tüdrukud väga paljajalu käia, aga vaakum dikteerib omad seadused. Nii et nad ei olnud liiga valmis skafandreid selga panema.
  Ka Robur oli skafandris. Ta tundis end väga enesekindlalt.
  Siin nad on Kuu pinnal. Nad kõndisid aeglaselt. Ja nad hüppasid kohe - gravitatsioon Kuul on palju väiksem kui planeedil Maa.
  Robur märkis rahulolevalt:
  Oleme esimesed inimesed Kuul! Kui imeline!
  Albina laulis naeratades:
  - Kuu, kuu - lilled, lilled,
  Me kõik usaldame armastusega -
  Lootused ja unistused! Lootused ja unistused!
  Alvina märkis naeratades:
  - Me saame kõike teha ja isegi lendasime Kuule!
  Kolmik trampis Kuu pinnal ja üritas isegi hüpata. Hüpped olid pikad. Ja kui alla lähed, on kukkumine nagu unenäos.
  See näeb kindlasti ilus välja.
  Robur laulis:
  - Kuu peal on hea olla,
  Sellel imelisel maal!
  Albina märkis loogiliselt:
  - See on Kuul hea, sest me oleme sellel esimesed. Aga tegelikult pole lilli, rohtu ega sinist taevast. See pole liiga tore.
  Alvina nõustus sellega, surudes oma kanna liivale. Siis visati ta üles.
  Tüdruk urises:
  - Mitte parim, kui ümberringi on liiv ja kraatrid!
  Robur naeratas ja ütles:
  - Leidke halvimas parim ja mitte vastupidi! Ja siin omal moel, pean ütlema, et suurepäraselt!
  Albina nõustus sellega:
  - Jah, see on omal moel päris hea! Aga ... natüürmort pole magus!
  Alvina parandas oma partnerit:
  - Elu pole üldse!
  Robur tegi veel paar hüpet. Siis seisis ta pea peal ja kõndis kätel. Ilmselgelt meeldis see talle väga. Aga ta pole poiss. Ta on üle kuuekümne. Ja pikka aega kätel käimine on ebaväärikas ja väsitav. Tahan midagi teistsugust - praktilisemat.
  Robur ütles kindlalt:
  - Piisav! Nüüd lendame päris Kuu keskpunkti ja puudutame kivi, mis annab igavese nooruse!
  Mõlemad tüdrukud hüüdsid üksmeelselt:
  - Muidugi me lendame! Soovime igavest noorust!
  Ja nii jooksis triaad oma imekauni auto juurde, mis nägi välja nagu barracuda hai ja millel olid rattad, mis aga olid sissetõmmatavad.
  Ja siis hüppasid tüdrukud ja vanem mees sellesse aparaati. Nad tegid seda väga hästi.
  Kuigi loomulikult on ka kuu suurepärane. Ja nüüd oli see veelgi põnevam teekond sissepoole.
  Robur, istus oma veidra masina roolis, laulis:
  - Poiss näeb unes kuulipildujat -
  Lõppude lõpuks on tank tema jaoks kenam kui limusiin ...
  Sünnist peale on see joondus selge,
  Et maailmas võidab ainult jõud!
  Ja siis lülitati sisse poolkosmoseväli ning kuu sügavusse sööstis barrakuudat meenutav masin, mis planeedi pinda kobestas.
  Aparaat algul värises ja siis hakkas see sügavamale Kuu pinnasesse minema.
  Auto värisemist on vähem. Ja siis ta rahunes täielikult ja läks sügavusse nagu kellavärk.
  Albina säutsus:
  - Me murrame läbi igast mäest,
  Ükskõik milline kael - me pöördume!
  Alvina kinnitas seda kergesti:
  - Muidugi pöördume, proovime!
  Ja tüdruk ajas saapad jalast. Tema elukaaslane järgis eeskuju.
  Ja kui Robur oli tüüri juures, hakkasid tüdrukud omavahel kaarte mängima.
  Nad tegid seda paljaste varvaste abil ja väga energiliselt. Nad mängisid, loopisid kaarte ja lõid vastu.
  Kuid nad tüdinesid sellest peagi. Ja tüdrukud otsustasid malet mängida. Tõepoolest, üks ühe vastu kaarte mängida pole eriti huvitav. Aga males muidugi - see on super.
  Albina ütles naeratades:
  - Male 0 on mäng intellektuaalidele!
  Alvin nõustus sellega:
  - Muidugi! Oleme kõrgeim intellektuaalne eliit!
  Albina noogutas. Ja ta paljad varbad tõmbasid kapist välja pudeli šampanjat. Tüdruk keeras korgi lahti ja lasi välja suurepärase joa. Ta sai löögi näkku. Ja niisutas tüdruku ilusat ja endiselt värsket nägu.
  Blond teadlane karjus:
  - See ei ole produktiivne!
  Alvin nõustus sellega:
  - Väga rumal on ennast niimoodi laksutada!
  Albina võttis musta kuju paljaste sõrmedega ja liigutas seda. See on huvitav mäng. Mõlemad pooled mängisid kiiresti. Ja algas figuuride vastastikune keerukus. Ja see kõik taandus lihtsustustele. Ja siis viik.
  Tüdrukud istusid mõnda aega tühja laua kohal.
  Seejärel asetati figuurid uuesti.
  Albina mängis seekord valgete tükkidega. Tema vastane mängis King's Indian Defence'iga ja tekkis Zemish Variation. Valged ründasid kuningat. Albina kinkis isegi figuuri. Aga võitu ei tulnud.
  Veel üks viik...
  Tüdrukud surusid kätt.
  Siis otsustas Albina laulda, tema hääl oli täiskõlaline ja väga mahlane ning tema paljad jalad lõid lauldes;
  Maalitud ruum pimedas, sünges valguses,
  Ja jäätähed tuhmusid oma orbiidil...
  Ma tahan armastust, vastuseks ma ei kuule,
  Tüdrukute südamed on purustatud!
  
  Meile meeldib väga vapralt võidelda,
  Väga äge võitlus kodumaa eest ...
  Läbime uuesti julguse proovi,
  Ma olen maailma rüütel - mitte päti hingega!
  
  Kui me Wehrmachti purustasime,
  Tüdrukud võitlesid vapralt Moskva lähedal ...
  Tõrjus tagasi pruunide hordide parve,
  Kuigi vaenlane on seotud saatanaga!
  
  Oleme paljajalu tüdrukud lumehangel,
  ära muutu vaenlaseks, tea, et karda...
  Ja fašisti hark otse kõrval,
  Olles kogunud, hiiglased hunnikus koti nahast!
  
  Aga mis on meie julgus kõiges,
  Kui Merkuuri mõõdeti jalgadega ....
  Igaüks, kes meid kiirustab, puruneb,
  Ärge trampige serva, kallid saapad!
  
  Olgu Vene maa kuulus,
  Näitasime inimestele teed universumisse...
  maailma inimesed on kõik üks perekond -
  Varsti näeme kommunismi!
  
  Jah, te võite uskuda või vähemalt mitte uskuda,
  Aga inimene sünnib tugeva olendina...
  Metsaline ei saa meie sõprusest üle,
  Lõppude lõpuks, uskuge, et vaenlased on meie vastu jõuetud!
  
  Meie kodumaa nimel, pühak,
  Ma võitlen igasuguse kurjusega...
  Tüdruk jookseb paljajalu lumes
  pole isegi mõtet argpükslikult alistuda!
  
  Oleme miljonid ägedad võitlejad,
  Kes on lahingus ühendatud...
  Ülistagem vanaisade ja isade usku,
  Lõppude lõpuks on tüdrukud lahingutes võitmatud!
  
  Svarog andis meile lahingus kõige teravama,
  Ütles, et tüdrukud kaklevad raevukalt...
  Las Jumala ideaal saab teoks
  Ja kui võidad, jagad orvuga!
  
  Olgu meie omad hiilguses, ma usun, Venemaa,
  Kes võitleb kartmata...
  Võitle kodumaa eest ja ära karda,
  Isegi terve särk on verest läbi imbunud!
  
  Jah, pole kahtlust - me pühime minema kõik vaenlased,
  Oleme sündinud selleks, et meil oleks hiiglaste hõim...
  Kolmevärvilise punase kalikooniga bänneri all,
  Olgu inimesed ühendatud igavikus!
  
  Siit tuleb uus ajastu
  Ruumid avanesid kosmoseinimestele ...
  Mõned putukad löövad hoogsalt,
  Rumalusega põrgusse lahkumine, räägi!
  
  Jah, inimene ei usu täid üldse,
  Ja see, kes on alati sündinud võitma...
  Seepärast sa auline vapp ära värise,
  Kuigi vaenlane läks lihtsalt hulluks!
  
  Me ei anna vastasele järele,
  Mitte maa peal, isegi mitte sinises taevas...
  Kirjutad poisid vihikusse,
  Et tähelaev tõuseks õhku nagu särtsakas luik!
  
  Et me kaitseme Maad väga vapralt,
  Teate, et me oleme julged tüdrukud...
  Vaata, keerub sirutab oma tiivad,
  Nende pihta visatakse granaat!
  
  Ei, tüdrukuid ei pühita kunagi minema,
  Nad ei pane meid põlvili...
  Nagu enne Hitleri kaputit,
  Nii on põlvede rõõm au sees!
  
  Lühidalt, me lendame tähe juurde,
  Ja me oleme Neitsi, Orioni maailmas ...
  Suured unistused saavad teoks
  Ehitame uhke, uue korra!
  
  Ja ma usun, et see aeg tuleb varsti
  Kui lahingus hukkunud ärkavad ellu...
  Võit avab lõputu konto,
  Võitluses puhtaim saab auhinna!
  
  Ma tean inimesi maailmas, me lepime ära,
  Üks: araablased, hindud ja õigeusklikud...
  Kõik valgustab Kõigeväeline Issand,
  Ja meie saatus saab loomulikult olema hiilgav!
  
  Las õnn ootab kõiki inimesi ees,
  Ja igavik hiilgavas rõõmus igavesti...
  Ebaõnnestumised ja nullid lõpevad,
  Ja ravige nõrgad, vigased!
  
  Siin on õnn inimestele sajandeid,
  Kuigi miljardid aastad mööduvad hiilguses...
  Lõppude lõpuks on inimeste mõistuse jõud tugev,
  Oleme sündinud kosmosejõus!
  
  Me vallutame universumi naljaga pooleks,
  Tõstame raja galaktikad lõpuni ...
  Lähme läbi vaakumi armastuses, keerdudes,
  Kiida Jumala Jeesuse nime!
  
  Ja me ise loome korraga tähti,
  Ehitame parseki pikkuseid linnu...
  Jahimees muutub peagi mänguks,
  Ja ennekõike olgu inimesed!
  Albina laulis kogu luuletuse ja Alvina võttis selle oma kõlava häälega üles. Ja tüdrukud olid ülimalt lõbusad ja šikid.
  Seejärel mängisid tüdrukud male kolmanda partii. Ja nad hakkasid läbimõeldumalt mängima.
  Alvina mängis Valgega ja otsis keerulisi liigutusi. Albina võitles ka.
  Mõlemad tüdrukud kummardusid üle laua ning põrkasid peaaegu otsaesise ja nina kokku.
  Mäng oli käimas. Ja vahepeal tõi Robur oma vapustavat autot Kuu keskpunktile lähemale. Edusammud maapinnal on imelised. Tegelikult võib seda hinnata imeks. Kuid Kuul pole elu. Ja see on problemaatiline.
  Robur juhtis autot ja mõtles. Eriti kui Jumal? Ja kui on, siis mis see on? Kas see on tõesti sama, mis Piiblis või erinev? Robur kehitas õlgu.
  Tal oli raske lapsepõlv ja ta sattus alaealiste parandusmajja. Kuid miski ei jäänud ellu ja temast sai isegi liider.
  Ja olles teinud algkapitali, õppis ta ümber bandiidist ärimeheks. Ja sellest sai tema uus tegevusvaldkond.
  Siis tekkis Roburil huvi lennunduse vastu. Ja ta kohtus kahe tollal noore tüdrukuga - Albina ja Alvinaga. Ja nad suutsid teha ainulaadse lennuki. Mis lendas ja millel oli tohutu jõuvaru.
  See suurepärane avastus.
  Ta sõidutas oma Pioneeriga isegi kaks USA-st pärit professorit. Tõsi, nad käitusid kurjalt, põgenesid ja kahjustasid isegi autot. Kuid ta ei andestanud neile.
  Siis lendas veel veidi ... Aeg läks .... Nii Albina kui ka Alvina soovisid luua auto, mis oskaks lennata, sõita ja ujuda. Ja see sai tehtud.
  Robur hakkas juba mõtlema võimule maailma üle ... Kuigi üks aparaat muidugi maailma ei valluta.
  Aga muidugi, nagu Robur uskus, oleks inimkonna ühinemine hea. Sõjad lakkaksid, nälg kaoks ja muud probleemid lihtsalt laheneksid.
  Kuidas aga ühendada inimesi ilma teise suure sõjata? See on tõesti probleem.
  Robur ei tahtnud inimesi tappa, vaid ka maailma diktaatoriks, ta tahtis väga saada. Siin on vastuolu ja raske dilemma. Ja siis tekkisid muidugi mõtted Jumalast - kas Ta on olemas?
  Robur ei teadnud seda, nagu ilmselt ei teadnud seda väga paljud inimesed. Täpsemalt peaaegu kõike. Ja kui paavst oleks ateist, ei üllataks see Roburit liiga palju.
  Peamine argument Jumala olemasolu vastu on kurjuse ja ebaõigluse rohkus maailmas. Ja kui Jumal lubab miljardite inimeste kurjust ja kannatusi, siis miks? Kas tal jääb puudu kas jõust või armastusest? Kui aga Universumi Looja on olemas, siis miks peab Ta olema täiuslikkus?
  Või äkki vastupidi? Loomine on Looja iseloomu peegeldus ja see on ebatäiuslik, sest Jumal ise pole täiuslik.
  Igal juhul, kui sul näiteks hammas valutab, siis oled valmis mööda seina ronima ja tervet maailma kiruma ja jumal, kes sellise vastiku asja nagu kaaries välja mõtles! Jah, elus pole aega rõõmuks. Vanemas eas ründab inimest aga palju erinevaid haavandeid.
  Ja see pole kõige hullem asi. Võtame näiteks vähi? See on tegelikult hullem kui katk. Kuidas saab inimesi niimoodi kiusata?
  Ja veel hullem on vanadus. Seda kartis Robur kõige rohkem. Ta näib olevat terve ja isegi tugev.
  Kuid midagi on aastatega muutunud. Ja näiteks uni ei ole enam noorelt kosutav ja väsid kiiremini. Mõjutab vastupidavust ja kiirust. Ja naised pole nii atraktiivsed.
  Mitte nagu minu nooruses. Või isegi noores eas. Sa jääd vanaks ja see on väga halb.
  Vanaduse üks ebameeldivamaid ilminguid on välised muutused, eriti kortsud ja hallid juuksed ning isegi kiilaslaikude ilmumine. Ja see on ka ebameeldiv. Ja kõht hakkab vaatamata treeningule kasvama. Ja jõud sinus ei kee enam nagu vulkaan.
  Albina ja Alvina on nooremad, aga neil on juba nelikümmend aastat vanad. Ja tüdrukud on oma välimuse osas väga keerulised. Kuigi vaata ja kolmkümmend ei anna. Aga ilmselgelt kardab vanaks naiseks saada.
  Ja see häirib neid väga ... Pealegi valutas Albinal hammas ja ta pidi täidise panema. Ja täidisega kukub hammas varem või hiljem täielikult kokku.
  Jah, see on tüdrukute jaoks kurb.
  Ja kuukivi on võimeline taastama nooruse. Ja võib-olla igavesti!
  Ja see on suurepärane. Eriti kui oled surelik, pole põhjust maailma vallutada. Pärast teie surma laguneb see uuesti. Ja nii saate luua igavese, stabiilse, püsiva ja suunatud inimeste juhtimise hüvanguks. Robur soovis surematust mitte ainult enda, vaid ka inimkonna huvides. Et see koguks jõudu ja stabiilsust ning samal ajal areneks dünaamiliselt ja kosmoselaevad lendavad vallutama teisi maailmu väljaspool päikesesüsteemi.
  Inimkond omandab varem või hiljem termotuumaenergia ja loob võimsa pommi. Ja kui praegu eksisteerivad erinevad riigid, võib see kaasa tuua tuumasõja ja inimkonna kadumise.
  Seega on vaja ühtset valitsust. Ja see on inimeste päästmine ...
  Arvuti andis hoiatuse - nad lähenevad Kuu keskpunktile, seega on sihtmärk väga lähedal.
  . 2. PEATÜKK
  Ja kuu keskel on õõnes anum. Ja selle sees sädeleb nagu safiir vääriskivi, arbuusi suurune. See on väga ilus, paljude tahkudega.
  Ja suudab anda igavese nooruse kõigile, kes seda puudutavad. Tõsi, proovige jõuda Kuu keskpunkti. Justkui mustkunstnikud peitsid aardeid Maa satelliidi sügavustesse.
  Siin on imeline Roburi aparaat, mis ületas Kuu kindla pinnase ja läks keskele.
  Seal valitses kaalutus, USA-st pärit geeniuse aparaadis aga kunstlik gravitatsioon.
  Kuid kui triaad aparaadist välja paiskus, leidsid nad end Kuu keskpunktis gravitatsiooni täielikust puudumisest.
  Ja nad hõljusid õhus, mis selles konteineris oli.
  Albina hüüdis:
  - Kui ilus kivi! Lihtsalt ime!
  Alvin märkis:
  - Jah lahe! Ja kuidas me saame nüüd igavese nooruse?
  Robur vastas enesekindlalt:
  - Peate kindad eemaldama ja kinnitama mõlemad peopesad ning hoidma minut aega. Nooruse energia siseneb meisse ja me saame igavesti noorteks!
  Albina vilistas:
  - Vau! Nii lihtne!
  Alvina märkis loogiliselt:
  - Ja kõik on geniaalselt lihtne! Ainult keskpärasus teeb kõik keeruliseks!
  Robur noogutas.
  - Siin on soe! Ärge külmutage oma käsi. Võtame kindad käest.
  Ja suur teadlane hakkas kindaid käest tõmbama. Tüdrukud järgnesid talle. Kaunitaridel on sellised õrnad käed ja samas pargitud, pikkade sarlakvärvi küüntega.
  Alvina säutsus:
  - Oh, meie käed, töölised käed!
  Albina lisas ühehäälselt:
  - Ja meie, tüdrukud, oleme kõige lahedamad!
  Esimesena pani käed kivile Robur. Võimas eakas mees ütles rõõmuga:
  - Ta on nii kuum!
  Siis panid käed külge ka Albina ja Alvina. Tüdrukud tardusid, tundes soojust ja energiat sisenemas.
  Robur rippus, temagi tundis meeldivaid elektrilahendusi, mis temast läbi pühkisid. Ja see oli, ütleme, suurepärane. Ja siis nägi ta, et ka tüdrukud värisesid. Ja nad tunnevad.
  Robur hoidis keelt. Paar hammast oli puudu, aga nüüd on need juba kasvama hakanud. Ja mehe käte nahk, otse tema silmade ees, muutub õrnemaks ja mitte nii karedaks.
  Tema nägu pole näha, kuid Albina on juba hüüatanud:
  - Kassett su hallid juuksed kaovad!
  Robur noogutas.
  - Ma ootasin seda! Kuid teie, tüdrukud, noorendamine pole nii märgatav - te näete juba super välja!
  Albina laulis mõnuga:
  - Oh, lapsepõlv, lapsepõlv, kuhu sul kiire on,
  Oh lapsepõlv, lapsepõlv, kuhu sa lendad!
  Alvina jätkas laulu:
  - Ma pole sinuga veel piisavalt mänginud,
  tüdruk on muutunud paljajalu ja lahedaks!
  Albina itsitas.
  - Ja teie Romulus on juba oma habeme kaotanud!
  Geniaalne leiutaja noogutas.
  - Habe? Kas sellest siis piisab?
  Ja ta püüdis oma käsi noorust andvalt kivilt ära võtta. Aga seda seal polnud.
  Ja nad torkasid peopesad põhjalikult kinni.
  Robur urises:
  - Mis see on?
  Ka Albina ja Alvina tõmblesid... Järsku hakkasid suurte pikkade tüdrukute kehad kahanema.
  Ja nad karjusid nördinult.
  Tundsin, et tema suur keha pikk, peaaegu kahemeetrine mees hakkas kahanema ja Robur.
  Ja see ajas ta segadusse. Värskelt vermitud noormees tõmbles kõvemini. Kuid ikkagi ei saanud ta põgeneda. Ka tüdrukud ei pääsenud.
  Ja need on juba oluliselt vähenenud.
  Albina isegi koperdas:
  - Lapsepõlve langemine ei tähenda nooremaks saamist!
  Alvina lisas vaimukalt:
  - Kehaliselt noorem, ei saa lapse meelest!
  Robur tundis, et ülikond ripub tema küljes nagu kott. See on üsna märgatavalt kahanenud.
  Tüdrukutest on saanud lapsed ja nüüd võib neile kümme aastat anda. Õnneks on vähendamisprotsess peatunud. Ja nüüd olid kõik kolm figuuri longus skafandrite ja väikeste kehadega.
  Siiski võttis Robur lõpuks käed lahti ja lendas õhku. Kaks tüdrukut läksid samuti lahku ja keerutasid.
  Albina kilkas:
  - Läheme tagasi! Ja tormas hai kujul seadme juurde.
  Seal galoppis ka Robur, kellele järgnes Alvina.
  Üle kõige tahtsid nad skafandrid seljast visata ja end peeglist vaadata.
  Ja siin nad on sees. Skafandreid pole võimalik kohe seljast võtta. Ja mu käed värisevad.
  Aga lõpuks on kiivrid jalast ja koos nendega ka ülejäänud.
  Nüüd näete, Robur, et pikkadest tüdrukutest on saanud tüdrukud. Ja ta on geniaalne leiutaja.
  Robur heitis pilgu peeglisse. Ja ta nägi enda ees lihaselist poissi, kes oli nelikümmend viis meetrit pikk. Lihtsalt laps, päevitunud ja paljajalu, täpselt nagu Robur oli olnud kümneselt. Kas see, et lihased on silmapaistvamad kui lapsepõlves. Ja koon on nii armas ja kapriisne.
  Albina itsitas.
  - Nüüd oled sa poiss Robur!
  Alvina lisas naerdes:
  - Türanni poiss!
  Albina naeratas lihasöövalt:
  - Planeeti Maa valitseb paljajalu poiss!
  Robur kirus:
  - Ja kes sina oled? Tüdrukud! Kas sa tahaksid selline olla?
  Albina märkis ohates:
  - Jah, see on selge liialdus! Aga pole midagi, sellel on omad eelised!
  Alvina märkis nördinult:
  - Midagi plusse ma ei näe! Nüüd teeb meile meestega armatsemine haiget. Noorus on hea, kuid lapsepõlves on palju probleeme
  Robur urises või õigemini kilkas:
  - Aga see on minu jaoks veelgi hullem! Milline naine tahaks minuga armastust?
  Albina itsitas ja vastas:
  - Jah, nii väikese asja puhul ei vaja naised sind. Ja ainult pojana!
  Robur raputas rusikat.
  Minust saab nende isa. Kogu planeedi Maa tõeline isa!
  Alvina märkis agressiivselt oma paljast lapselikku jalga trampides:
  - Sa saad suureks ja saad isaks, saad targemaks!
  Albina märkis naeratades:
  Muidu sa ei kasva suureks! Lapsepõlv jääb igaveseks!
  Robur möirgas:
  - Me jääme igavesti lasteks,
  Ainult aastad muutuvad!
  Ja nördinult trampis ka, lapselik paljajalu. Ilmselgelt kukkusid ta riided seljast ja nüüd oled sa alasti. Välja arvatud juhul, kui keerate seda ümber puusade riide.
  Robur tundis end petetuna ja justkui röövituna. Noorendamise asemel langes ta lapsepõlve.
  Tegelikult tundsin end füüsiliselt suurepäraselt. Ja meeleolu oli ülev. Tahtsin väga naerda ja hüpata.
  Aga seda ta muidugi ei oodanud. Lisaks on ebameeldiv kaotada pikka, ligi kahemeetrist inimest, kui kõnnid rahvamassis ja sind on kaugele näha.
  Selle asemel oled sa nüüd mingi pettur. Ja see pole parim. Aga teisest küljest oled sa energiat täis.
  Nagu Engels ütles: olemine määrab teadvuse. Ja lapse keha surub kurbuse alla ja kindlasti tõmbab sind kõikvõimalikud vägitükid. Ja sa tahad hüpata ja liikuda nagu kellavärk.
  Robur käskis:
  - Hästi! Oleme noorenenud, isegi liiga palju. Ja nüüd lenda Maale!
  Albina küsis segaduses:
  - Ja mida me seal laste kehades teeme?
  Robur ütles kindlalt:
  - Vallutame maailma!
  Alvina plaksutas käsi ja trampis oma beebijalgu:
  - See on imeline!
  Albina laulis entusiastlikult:
  - Kogu maailm on meie kätes,
  Oleme mandrite tähed...
  Nurkadesse purustatud -
  Neetud konkurendid!
  Robur kinnitas jõuliselt pead raputades:
  - Jah, nad rikkusid selle! Ja see on lahe!
  Alvin parandas:
  - Me pole seda veel lõhkunud, aga kindlasti lõhume!
  Albina laulis agressiivselt:
  - Ärge taluge tüdrukute alandust,
  Kinnitame hiilgust terasmõõgaga ....
  Me ei salli enam solvanguid -
  Purustame kõik fašistid puruks!
  Robur märkis otse:
  - Natsidest on veel vara laulda! Mussolini pole ikka veel keegi ja Hitlerit ei võetud tervislikel põhjustel isegi armeesse!
  Alvina pilgutas professorile silma ja ütles:
  - Siis lendasid nad teiste inimeste vigu parandama! Võib-olla läheb maailm tõesti paremaks!
  Poiss Robur kinnitas:
  - Las see paraneb mu armastavas rusikas!
  Ja väike, kuid vilgas ja mitmekülgne masin sööstis kuu keskelt, näris maad läbi, jätmata maha ühtegi koridori.
  Albina laulis naeratades:
  - Inimkonnal on raudtehnika,
  kindlasti vajalik ja väga kasulik ...
  Alvina jätkas entusiastlikult:
  Kuid ja see on minu jaoks meeldivam, rahvapärased imed,
  Isekoostuv laudlina, kiirkingad ...
  Poiss Robur laulis entusiastlikult:
  - Usun, et muinasjutu puhul ei jäta inimesed hüvasti,
  Ja ustavad sõbrad jäävad igaveseks!
  Tõepoolest, triumviraat näitas oma kõrgeimat klassi. Täpsemalt saavutasid nad oma eesmärgi ja noorendasid. Ja nüüd peame tegema midagi veelgi olulisemat.
  Robur poiss roolis. Ta juhib juhtkangiga ja kõrguse vähenemine ei sega teda üldse. Ja tuju tõuseb.
  Tegelikult, kuigi sa oled poiss, ei saa sa kunagi vanaks. Ja see meeldib. Nii et teid ootab ees õnnelik elu. Ja sa valitsed planeeti Maa igavesti.
  Lõppude lõpuks on tal käes selline aparaat: ta suudab lennata läbi õhu ja läbi kosmose. Ja ujuda vee peal ja vee all ja isegi liikuda maa all. Ja tal on ka graviolaseriga relv.
  Milline armee suudab talle vastu seista? Poolruumiväli võimaldab teil liikuda mitte ainult maa all, vaid tema auto on täiesti haavamatu. See tähendab, et keegi ei saa teda võita. Ükski relv planeedil Maa ei suuda tema lennukit läbi tungida.
  Ja Robur tunneb end väga enesekindlalt. Ja kaks tüdrukut, kes aitasid seda tehnikageeniust ja olulist abi, tunnevad end samuti rõõmsalt ja õnnelikuna. Nüüd ei saa nad kunagi vanaks. Ja see pakub neile suurt rõõmu.
  Mis siis, kui nad on tüdrukud? Lõbutsemiseks on palju muid võimalusi kui haisvate meestega armatsemine. Aga sõjas oleks huvitav mängida. Ja see on ilmselt parim meelelahutus. Vahepeal mängivad Albina ja Alvina taas malet. Albina tegi käigu valgega: E2-E4, samal ajal kui tema vastane valis Sitsiilia kaitse. Ja loomulikult Dragoni kuulus versioon. Väga dünaamiline kaitse piiskopiga pikal diagonaalil. Tõsi, Valgel on võimalus edasi liikunud etturi külge klammerduda.
  Ja rünnak on vastastikune ja äge. Igaüks ründab kuningat oma piirkonnas.
  Ja loomulikult võitlevad tüdrukud võrdsetel tingimustel. Täpsemalt öeldes pole nad tõenäolisemalt juba tüdrukud, vaid tüdrukud. Aga võitlus, mis neil on, on muidugi väga äge.
  Albina ohverdas etturi ja tema vastane vahetas. Võitlus kulges agressiivses suunas.
  Tüdrukud tegid paljaste jalgadega liigutusi ja paljastasid elevandiluust hambad.
  Alvin märkis:
  - Mängime nagu laps mittelapselikus mängus!
  Albina nõustus sellega:
  - Jah, me mängime! Ja ma olen kindel, et ma võidan!
  Tüdrukud on tõesti hämmastavad. Ja nende laste jalgade paljad varbad paigutavad figuure ümber.
  Siin on jälle ohvrid ja löökide vahetus ... Ja Robur liigub Kuu pinna poole.
  Muidugi on maa all kiirus väiksem kui vaakumis, aga siiski väga suur.
  Robur liikvel olles arvas, et nüüd on poiss. Aga kas ta kasvab suureks või jääb lapseks? See on huvitav küsimus. See võib nii olla või mitte.
  Kuid kehas on Roburil enneolematu energia ja rõõmsameelsus. Nii et võite olla õnnelik.
  Ja võib-olla ei hakka tal kunagi hambavalu ja tal on alati suurepärane nägemine. Jah, ja tema jõud pole lapsik. Ja mis reljeefsed lihased on muutunud, lihtsalt Hercules on noor. Ja ta suudab end ka kakluses hästi näidata, kui peab.
  Robur isegi laulis:
  - Mida inimesed räägivad
  meid ei huvita...
  Ainult tulemus loeb
  Suurepärane löök!
  Ja oma palja ümara kannaga vajutas poiss pedaali. Ja ta auto jõnksutas.
  Võim maailma üle on atraktiivne ja armas. Kuid samas on see ka tohutu vastutus. Ja Robert saab sellest aru. Ajalugu ei tohi siseneda ei türann ega türann, vaid suur valitseja, kes päästab inimkonna. Ja ehitage planeedile Maa tõeline paradiis. Ja inimesed kiidavad teda siiralt.
  Robur laulis entusiastlikult:
  - Ma ei valeta
  Ma tahan valitseda...
  Aga mitte roostes auto,
  Ja kogu riik!
  Tüdrukud naersid seda laulu kuuldes. Ja nad tahtsid ka midagi laulda. Aga sobivat motiivi ei tulnud pähe.
  Tüdrukud mängisid aga edasi. Kuid siis tekkisid vahetused ja positsioon muutus surnuks. Kuid nad jätkasid viiuldamist ja kannatamist kaua.
  Robur arvas samal ajal, et kuulsus maailmas on üürike. Ja peaaegu kõik impeeriumid varisesid kokku ja lagunesid. Tundus, nagu oleks mingi jõud, mis takistas inimkonna lõimumist. Praegu on maailmas mitu üsna suurt impeeriumi. Suurim on britt ja teine venelane. Ja juba oli Venemaa languses, kaotades sõja Jaapanile, millest on väga kahju.
  Valge rass kaotas kollasele ja rõõmustada pole millegi üle. Kuid teisalt juhtus tsaari-Venemaal üllatavalt palju erinevaid õnnetusi ja ebaõnnestumisi, mis viisid lüüasaamiseni. Nagu oleks sekkunud kõrgem jõud. Kuigi kui need on kõrgemad jõud? Kas Tšingis-khaan võiks aga vallutada pool maailma ilma kõrgemate jõudude patroonita? Lõppude lõpuks, kui palju see Mongoolia on? Ja kes on Tšingis-khaan ise - metslane, kes ei osanud ei kirjutada ega lugeda.
  Nii et siin aitasid teda ilmselgelt mõned jõud. Tõsi, nad ei suutnud luua kindlat impeeriumi. Täpsemalt olid röövlite vallutused haprad ja riik varises triviaalselt kokku. Täpsemalt rebisid Tšingis-khaani võimu esmalt järglased ja siis kadus see täielikult.
  Rooma impeerium oli tugevam, kuid ka see jagunes kõigepealt kaheks osaks ning seejärel tallasid nad jalge alla lääne barbarid, idapoolsed araablased ja türklased.
  Tsaari-Venemaa kui mandriimpeerium näib tugevam kui britid, kuid praegu on sel rasked ajad - rahutused ja lüüasaamine jaapanlastelt. Viimane on väga tüütu.
  Vene rahvas suudab sõjaliste võitude sära ja keiserliku ülevuse nimel palju andestada. Ja kui nad teid peksavad ja isegi jaapanlased ei pea neid autoriteetseks vastaseks, on see kahekordselt solvav ja loomulikult süüdistavad nad ennekõike kuningat. Ja temaga koos kogu monarhilise võimu süsteemiga.
  Robur kehitas õlgu - ta on sada protsenti ameeriklane ega hooli Venemaast. Kuid Albinas ja Alvinas on slaavi verd ning nende lüüasaamine Tsaari-Venemaalt Jaapanist oli väga häiriv.
  Kuid Robur vastas neile: planeeti Maa peaks valitsema tema geenius, mitte mingid Romanovid. Ja et ta Robur loob igavese impeeriumi, mis hõlmab kõiki universumi asustatud maailmu. Ja võib-olla mitte ainult selles, vaid ka teistes universumites. Ja siis tuleb mega-hüperuniversaalne impeerium, millel on fantastiline jõud ja jõud!
  Robur arvas, et teadus areneb ja vanu mehi ja naisi pole enam, kõik on igavesti noored ja ilusad. Ja noormehed on habemeta, armsate väikeste nägudega. Ja tüdrukud ei tuhmu kunagi.
  Robur laulis entusiastlikult:
  - Ma olen igavesti noor, igavesti purjus! Ja igavesti lahe ja innukas!
  Tüdrukud itsitasid vastuseks ja ajasid keele välja. Ütleme nii, et need on naljakad.
  Ja nüüd näevad nad välja nagu tüdrukud.
  Albina märkis naeratades, lauldes:
  Kõik on selles raevukas maailmas kummituslik,
  Tema jaoks on ainult hetk ja oodake ...
  Elu on vaid hetk mineviku ja tuleviku vahel,
  Ja seda nimetatakse eluks!
  Alvina paljastas hambad ja märkis:
  - See pole sulle liiga raske!
  Albina ütles naeratades:
  - Midagi ei lähe mu luulega kokku!
  Alvina laulis vastu:
  Kohutava, põrguliku uudise needus sai teoks,
  Päike on riiki leinades tuhmunud ...
  Südametunnistuse ja au tapja jääb ilma -
  Verine käsi ei värisenud!
  Albina võttis suure innuga üles:
  - Tapja on kuri pätt ja välismaalane,
  Sõi palju tüdrukute südameid...
  Ta vahetas seljakoti fraki vastu,
  Lahe pätt katkestas lennuaja!
  Alvina jätkas entusiastlikult lapseliku häälega laulmist:
  Luuletaja Puškini särav nägu,
  Ümbritsetuna verise surmavahuga...
  Puškini lahkuse ja valguse kandja,
  Selle eest tabas kuul südamesse!
  Albina jätkas suure rõõmuga laulmist, suurepärane romantika:
  Pimestava, särava...
  Luuletaja sõnad ja luuletused valasid ...
  Ta armastas inimesi kogu oma puhtast südamest,
  Valguse loomingus kurja märgistatud patud!
  Alvina jätkas suure innuga laulmist:
  Tema sõna oli terav teemant,
  Kogu silbi jõu andis ta edasi pliiatsiga ...
  Ta töötas ilusti, inimesed imestasid kõiki,
  Luule tõstetud, jumal tähtede poole!
  Albina jätkas raevukalt komponeerimist ja laulmist:
  Luuletaja andel pole piire,
  Taevas pole arvukalt tähekilde ...
  Issand võtab mõrvari vastutusele,
  Ja Puškin on meiega igavesti!
  Ja tüdrukud plaksutasid oma paljaid meislitatud jalgu.
  Robur võttis loogilise järelduse kokku ja laulis ka:
  -Ah Puškin, sa oled ekstsentriline,
  kevadel me ei pidanud haigeks jääma ...
  Lõppude lõpuks on vürtsikate, õrnade ürtide lõhn,
  Suudab kõik diivanilt välja ajada!
  Albina nõustus sellega:
  - Jah, kevad on imeline aeg! Mai eriti!
  Alvina laulis entusiastlikult:
  - Ja akna taga möllab maikuu,
  Sa võitled tema eest ja julged!
  Lõpuks lõppes Kuu maapind ja nende muinasjutuliselt suurepärane aparaat lendas vaakumisse. Ja nagu öeldakse - läks operatiivruumi.
  Albina laulis entusiastlikult:
  - Maa illuminaatoris, maa illuminaatoris, maa illuminaatoris on nähtav ...
  Alvina võttis naeratusega vastu:
  - Kuidas poeg on kurb oma ema pärast, kuidas poeg on kurb oma ema pärast, me oleme kurvad Maa pärast, ta on üksi!
  Igavene poiss Robur asus seda laulma:
  - Aga tähed sellegipoolest ja tähed siiski,
  Natuke lähemal, aga kõigil on ka külm!
  Albina jätkas entusiastlikult:
  - Ja nagu varjutuskell ja nagu varjutuskell! Ootame valgust ja näeme maiseid unenägusid!
  Alvina jätkas suure innuga laulmist oma maagilise häälega:
  - Aga me ei unista kosmodroomi mürast... Mitte sellest jäisest sinisest!
  Astronautipoiss Robur ühines entusiastlikult:
  - Ja unista, meil on muru, muru maja lähedal! Roheline, roheline muru!
  Seejärel lisasid nad kiirust ja tormasid Maale.
  Robur laulis mõnuga:
  - Me läheme, tormame varahommikul hirvede kallale ja paugutame meeleheitlikult otse lumisesse koidikusse!
  Albina võttis suure innuga üles:
  - Näete, et asjata kutsuvad nad põhja äärmuseks ...
  Alvina lisas raevukalt huulte laksutamist:
  - Näete, et see on piiritu, ma annan selle teile!
  Ja tüdruk trampis oma paljast raiutud jalga.
  Poiss Robur susises:
  - Viimases sõjas pole võitjaid,
  kedagi ei päästeta rakettide lendudest ...
  Alvina laulis entusiastlikult:
  - Saadame suure põrguliku plahvatusega tere!
  Albina jätkas raevukalt:
  - Ja lopsakas roose, valisime kimbu!
  Ja tüdruk peksas, meislitud, lapselike jalgadega, tantsides:
  - Üks kaks kolm! Pühkige prožektorid!
  Nad tulevad Maale aina lähemale.
  Sinine pall muutub suuremaks. Ja see on väga lahe. Nii et varsti on nad oma planeedil.
  Poiss Robur surus oma paljaid, lapselikke kontsi ja ulgus:
  - Sa näed taevas varjutust,
  Kohutav deemonlik surf ...
  Põrgulik märk lendab
  Karja ruumi ulgumine!
  Alvina võttis entusiastlikult vastu:
  - Avadon needus tõuseb,
  Avadon täielik surm...
  Avadon ja surnute rügemendid...
  Avadon hullud juhid!
  Albina lisas raevukalt:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Poiss Robur hüüdis:
  Räpane, hull maniakk
  Tahab saada riigijuhiks ...
  Aga hirmu sisendamine...
  Alvina lõpetas mõtte:
  - Ta sureb roostes rabas!
  Albina jätkas hambaid paljastades:
  - Püüdes maailma punuda,
  Alvina trampis oma paljast lapselikku jalga ja jätkas:
  - Põrguliku kire võrk!
  Albina laulis raevukalt:
  - Leepra kolju ja vampiir...
  Alvina susises, trampides oma paljast lapselikku jalga:
  - Küllamatu suulaelõhega!
  Robur märkis noore sadisti naeratusega:
  - SATO märatseb raevukalt,
  Rügemendi vaenlane liikus edasi ...
  Kuid timukad-vastased,
  Tüdrukud kohtuvad vaenulikult!
  Albina tõsteti üles ja ta paljad jalad liikusid:
  - Nad kaevavad sea nahka,
  Vaenlane purustatakse tolmuks!
  Alvina jätkas infernaalse aplombiga:
  Naised kaklevad raevukalt
  Tüdruku rusikas on tugev!
  Albina lisas mitte päris riimis:
  - Ja tüdrukute paljas kand on ka tugev!
  Robur kinnitas:
  - Soomuk on tugev ja meie tankid on kiired!
  Alvin nõustus sellega:
  - Jah, väga kiiresti! Lihtsalt välk!
  Albina laulis raevukalt:
  - Meie külades on naisi,
  Et nad naljalt lennukit juhivad...
  Alvina lisas raevukalt:
  - Ei tea kahtluse ilu,
  Nalja andev vastane viib alla!
  Robur pomises igavese lapse raevuga:
  Nad on sündinud võitma
  Et ülistada mõistust sajandeid!
  Albina lisas igavese tüdruku naeratusega:
  - Lõppude lõpuks, meie vanaisad,
  Nad kogusid nende jaoks korraga armee!
  Need tüdrukud on lihtsalt super artikkel. Ja kuigi nad on praegu lapsed, pole nad oma agressiivsust kaotanud.
  Robur märkis imetlevalt, paljastades oma armsat lapselikku nägu:
  - Olen selle maailma tugevaim,
  Ja ma leotan kõik tualetis!
  Professorpoiss trampis isegi lapse jalaga põrandale, ta oli entusiasmi täis.
  Nüüd sisenevad nad planeedi Maa atmosfääri. Saabus üsna kiiresti. Ja neile meeldis.
  Triumviraat on lihtsalt rõõmus. Siin nad on tagasi maa peal...
  Albina laulis entusiastlikult:
  - Ja tähekõrguses ja mäevaikuses,
  Merelaines ja raevukas tules!
  Ja raevukas, ja raevukas tuli!
  Albina lülitas arvustuse sisse ja märkis üllatunult:
  - Midagi siin maailmas on valesti!
  Robur kortsutas kulmu ja küsis tõsiselt:
  - Ja mis täpselt viga on?
  Poissprofessor pistis silmad välja.
  Albina vastas kahtlusega hääles:
  - Oleme nüüd minevikus, vaid paar aastat tagasi!
  Alvina hüüdis entusiastlikult:
  - Seda parem! Aitame tsaari-Venemaal Jaapanist jagu saada!
  Poisiks saanud Roburil oli hea meel võidelda:
  Me tõesti aitame! Aitan valget rassi alati hea meelega!
  Albina noogutas.
  - Meie emale Venemaale!
  . PEATÜKK #3
  Lahing Kuropatkini vägede ja jaapanlaste vahel kulges tavapärase stsenaariumi järgi. Esiteks tõrjuvad venelased samuraide rünnakud, seejärel hakkavad nad tiival ümber käima ja Kuropatkin taandub.
  Kuid hetkel pole see taktika töötanud. Jaapani vägede ette ilmus haikujuline grav-laserrelvaga sõjamasin.
  Robur käskis:
  - Pöörduge valge rassi poole!
  Ja Albina vajutas laste jalgade paljaste sõrmede abil juhtkangi nuppe. Ja reaktiivlennuk tabas jaapanlasi, lõigates läbi jalaväe ja ratsaväe.
  Alvina vajutas palja kannaga alla, saates teise laserkahuri joa ja kostis:
  - Emakese Venemaa jaoks!
  Ja lapsed naersid, muserdades jaapanlasi. Samuraide käed ja jalad lendasid eri suundades.
  Robur säutsus lapseliku häälega:
  - Ma olen maailma lahedaim!
  Ja oma palja kannaga vajutas poiss kangile, tuues jaapanlastele surmava voolu.
  Tõusva päikese sõdalased hukkusid korraga sadu ja tuhandeid, see oli suurejooneline lahing.
  Jaapanlasi oli rohkem kui ametlike dokumentide järgi, kuna samuraid ei võtnud arvesse nende tagumisi üksusi. Nii et jaapanlastel on lahingutes selge arvuline eelis. Mis osaliselt õigustab Kuropatkini ettevaatlikkust.
  Ja jaapanlased kandsid kõigis lahingutes alati rohkem kaotusi kui venelased.
  Ja sõja lõpus jäid nad Vene armeele rohkem kui kaks korda alla. Ja kui mitte loll mäss, siis oleks Tõusva Päikese riik puruks löödud.
  Ja nüüd hävitab kolmeliikmeline meeskond: poiss ja kaks tüdrukut samuraid. Kuigi neil on kakssada viiskümmend tuhat sõdurit - palju rohkem kui ametlikel andmetel. Ja see on ainult siin ja veel kakssada tuhat seisab Port Arturi lähedal.
  Ja meri on võimas, ameeriklaste ja brittide ehitatud laevastik. Nende vastu aga kolmikgeeniuse loodud relv.
  Samuraid niitmas Robur laulab:
  - Hõljub ähvardavalt üle planeedi ...
  Paljaste varvastega lainet saates Albina lisab:
  - Vene, kahepäine kotkas!
  Alvina, lüües agressiivselt välja laviini alla roninud Jaapani vägede massi, andis välja:
  - Lauldavate inimeste lauludes ...
  Robur, see igavene poiss, peksas viltu haardega ja kilkas:
  Ta on oma suuruse tagasi saanud!
  Albina, surudes oma paljaid, lapselikke sõrmi, purustas vaenlase. Ta on nii vahva tüdruk. Ja pärast suuruse vähenemist muutus ta veelgi julgemaks ja hurdaks.
  Ja ta isegi laulis:
  - Ma ei ole haletsusväärne putukas, superkilpkonn ninja!
  Alvina, vajutades ka paljaste sõrmedega juhtkangi nuppe, lisas väga vaimukalt:
  - Sinust saab nagu blotter - see on väga lahe!
  Poiss Robur hüüdis:
  Oleme maailma tugevaimad...
  Albina surus paljaid varbaid ja kilkas:
  - See on selge, kaks korda kaks on neli!
  Alvina vajutas ka oma palja, ümmarguse, roosa beebikontsa nööbile ja siristas jaapanlasi välja löödes:
  - Leota tualetis!
  Poiss Robur, kes purustas samuraid ja püstitas terveid surnukehasid, hüüatas täiel rinnal:
  - Vene tsaari eest!
  Albina kritseldas jaapani keeles laste jalgade paljaste sõrmede abil ja kostis:
  - Meie püha suur Venemaa,
  Helde jõukas maa!
  Alvina torkas jaapanlasi palja, ümmarguse, roosa, beebikontsa abil ja kilkas:
  - Jumal Messias istub troonil,
  Isa tsaar Nikolai!
  Poiss Robur, niites tõusva päikese impeeriumi sõdalasi maha, vajutades lapseliku paljaste jalgadega juhtkangi nuppe, andis välja:
  - Ma usun, et see ei põle põrguliku kuumusega,
  Punane seitsmeteistkümnes aasta!
  Albina, lõigates jaapanlasi paljaste sõrmede, meislitud jalgade abil maha, väljastas:
  - Ainult Isamaa põleb!
  Alvina, lõikas läbi samuraid ja vajutas nööpidele oma paljast roosat kontsa, kilkas:
  - võidab kuulsalt Jaapanit!
  Poiss-professor, kes palja lapsekannaga klaviatuuri põrutas, lõi puruks terve pataljoni tõusva päikese riiki ja möirgas:
  - Ma usun oma tähte,
  ma petan saatust!
  Albina märkis vaimukalt, niites maha järjekordse jaapanlaste pataljoni ja näidates oma keelt:
  - Pühas sõjas tuleb meie võit!
  Alvina, lüües välja samuraid ja toppides terve hunniku laipu, märkis vaimukalt:
  - Keiserlik lipp edasi - au langenud kangelastele!
  Oma grav-laserkahurist tulistades kattis Robur Jaapani patarei. Püssid kõverdusid ja väändusid jäärasarveks. Poissprofessor pistis keele välja ja nurrus:
  Miski ei peata meid, keegi ei alista meid!
  Ja paljas lapselik konts vajutab nuppu. Ja jälle lööb gravitatsioonilaseri kiir jaapanlastele laksu.
  See oli lihtsalt hüper....
  Albina märkis mõnuga, võttis uue patarei ja näitas paljaste jalgadega sihtmärki:
  - Meie jõud on rusikas!
  Alvina, jaapanlaste suhtes range, justkui eemaldaks neilt veriseid laaste ja vajutaks palja kannaga juhtkangi nuppu, avaldas:
  Oleme kõigist tugevaimad!
  Triumviraadi sõdalased võtsid Jaapani vastu väga karmilt. Ja hävitatud ja põlenud nagu kosmosekomeedid kukkusid vastu maad.
  Robur, see igavene poiss laulis:
  - Ja samurai lendas terase ja tule surve all maapinnale!
  Albina naeris kõrvulukustavalt ja lausus vaimukalt:
  - Aga luureandmed teatasid kindlasti,
  Ja kuidas ta palja ümara kannaga nuppu vajutab.
  Alvina toetas, paljad, lapselikud sõrmed vajutasid juhtkangi nuppe ja purustasid vaenlase:
  - Ja pataljon läks rünnakule!
  Robur, tulistades jaapanlasi, see on igavene poiss, möirgas:
  - Me võitlesime laitmatu kirega!
  Albina, põletades vaenlasi gravitatsioonilaseritega ja mängides paljaste jalgadega, andis välja:
  - Meie meeskond on terasest ja tugev!
  Nii hävitas nende samuraide tulele haavamatu ja kolmest gravitatsioonilisest laserrelvast kiirgav barracuda veerand miljonit Jaapani sõdurit. Peame avaldama austust samuraidele - nad võitlesid lõpuni. Kuid ikkagi nad kaotasid.
  Ja Jaapani sõjaväest jäid ainult sarved ja jalad. Täpsemalt vaid tükkideks saetud surnukehade mäed ning hunnik kortsunud ja suitsevat metalli.
  Jah, Jaapan sai väga tugeva löögi. Ja osa tema vägedest likvideeriti säravalt.
  Robur ja tema tüdrukud tankisid ojast vett. Samuti sõid nad hävitatud Jaapani armeest vangistatud Inglise konserve.
  Ja ma lähen nende vägede juurde, kes blokeerisid Port Arturi. Ja samuraide armeed edenesid nagu hiidlaine.
  Siis aga ründas barrakuudakujuline aparaat Jalaväe armeed. Ja kuhu on tõusva päikese maa väed nüüd minemas?
  Nad võttis üle halastamatu meeskond. Ja nii ka hävitamine.
  Robur vajutas lapse jalaga juhtkangi nuppu, saates surmavaid kiiri ja möirgas:
  - Isamaa vaenlased marsivad Gehennasse!
  Albina vajutas paljaste varvastega nuppe, lõikas maha terve pataljoni samuraid ja karjus:
  - Vaenlased ei peata Venemaad!
  Alvina vajutas ka palja kannaga juhtkangi nuppudele ja kostis silmipimestavalt irvitades:
  - Isamaa eest - meie ema!
  Robur, purustades samuraid ja pöörates lennukit, möirgas see igavene laps:
  - Uue kommunistliku süsteemi eest!
  Jaapanlasi hävitav Albina laulis:
  Armastuse tugistruktuur...
  Alvina, purustades samuraid, kakas:
  Oleme nagu kraanad taevas!
  Jaapanlasi hävitav Robur märkis:
  - Pigem juba tuulelohedena!
  Albina itsitas, kritseldas samuraid ja avaldas paljaid varbaid kasutades:
  - Lennule tähtede poole!
  Alvina teatas agressiivselt, purustades jaapanlasi ja niites neid nagu küngaste hunnikut:
  - Suurimateks aegadeks!
  Robur märkis agressiivselt, niites nagu vikat muru ja müksates lapseliku häälega:
  - Oleme kõige lahedamad!
  Jaapani keeles kritseldav ja palja kannaga Albina urises:
  - Suurepärase tuju jaoks!
  Alvina, purustades samuraid ja kuhjades kokku terveid surnukehasid ja hulga kortsunud kehasid, ulgus:
  - Isamaa klassi hüper!
  Robur hüüdis lapsehambaid paljastades:
  - Kõik saab olema suurepärane!
  Ja laseme jaapanlased persse.
  Albina, kritseldades samuraid ja kasutades oma paljaid varbaid, võttis selle ja hõikas:
  - Me matame kõik kirstu!
  Alvina, kes niitis agressiivselt jaapanlasi ja purustas neid oma paljaste kandadega, avaldas:
  - Täieliku terrori pärast!
  Ja nagu samurai uuesti välja löömine. See on nende kindel, tapja Hollywood.
  Ja Albina laulis ekstaasis;
  Kahekümne esimene sajand on väga tormiline sajand,
  Viirused möllavad selles, terroristid ...
  Aga ikkagi, elu tipul, inimene
  Ja inimesed teavad seda, nad ei ole patsifistid!
  
  Võime uskuda, et lendan Marsile
  Veenuse avarus on lihtsalt ümber ehitatud ...
  Kõik teab lihtsalt kõrgeimat klassi,
  Ja iga inimene sünnib kangelaseks!
  
  Jah, meie äri on edusammude arendamine,
  Et inimkond oleks ilus...
  Kuigi nad ründavad lihtsalt põrgulikke deemoneid,
  Paljajalu tüdrukuga ühendust võtmine on ohtlik!
  
  Oleme maa komsomolitütred,
  Me tapame vaenlase ilma igasuguse kartlikkuseta ...
  Rahvad selle perekonna planeedil,
  Ja nüüd saab mehest kangelane!
  
  Selle teadmise valitsemiseks pole pahatahtlikkust
  Püha kommunismi lipu all...
  Kunagi oli seal peasekretär ja kuninga ees
  Üheskoos tõrjusime fašismi mõõga!
  
  Näitame inimestele õnne eeskujuga,
  Me suudame teha kõike maailma tippu...
  Oli Venemaa - oli NSVL,
  Ja armastuse Kristusest sai iidol!
  
  Tormised aastad mööduvad
  Lendasime nii kuulsalt ümber Siriuse ...
  Ehitatud linna tähtedele -
  Tõuse hälli planeedilt!
  
  Lõppude lõpuks on Lada meiega ja Svarog on võimas,
  Mis tegi maailma nii suurepäraseks...
  Olgu seal suurim valge jumal,
  Veel pole hilja õppida!
  
  Surnud tõusevad varsti üles, teate
  Paradiis planeedile ehitatakse korraga ...
  Ilm on lihtsalt igavene mai,
  Ehitusplatsi ulatus on lihtsalt tohutu!
  
  Teeme lennud lõpuni,
  Jõuame universumi servale...
  Suur Svarog asendas oma isa,
  Oma hiilgusega lahingutes muutumatuks!
  
  Jah, see oli raske, ma tean, et see on raske,
  Vaenlased ründasid Venemaad hordis ...
  Ja lumetormi kipitav melo,
  Aga nad tegid oma tee läbi kommunismi!
  
  Lord Svarog andis meile tugeva vasara,
  Et purustada nendega Venemaa vaenlased ...
  Ja andke selline löök -
  Me lihtsalt lõime vaenlase tagasi!
  
  Tüdruku komsomolitule silmis
  See põleb põrgulikus kaskaadis, näete leeki ...
  Ma tean seda kodumaa jaoks, daamid,
  Tõstame lipu päikesest kõrgemale!
  
  Sa oled mees, mõelge nüüd kotkaks,
  Hõljudes pideva universumi tähtede kohal...
  Maailma kohal sirutasid kulli küünised,
  Ja laetud hävimatu teadvusega!
  
  Sa ei saa Venemaad lihtsalt tappa,
  Salakaval vaenlasena ei proovinud ...
  Jahimees muutub peagi mänguks,
  Vaenlasele on ohtlik Isamaaga sõdida!
  
  Tüdruk liigutab paljajalu,
  Ja fašist lendab välja, tea oma hambaid ...
  Ja kui naine pokkerit liigutab,
  See tähendab, et surmapasunad on mänginud!
  
  Kõik meie maailmas on positiivne,
  Iga äri on vaieldav, poisid ...
  Näidakem üles vaieldamatut loovust,
  Ja me kritseldame masinast!
  
  Vaenlased usuvad kergesti, et me purustame,
  Niidame kahtlemata tolmust muru ...
  Päästame Venemaa suurtest probleemidest,
  Las see olla südames - Jeesus ja Lenin!
  
  Maailma kõrgeimatele tähtedele
  Maised laevad on võimelised lendama ...
  Luuletaja edastas meile kogu silbi jõu,
  Meie emakese Venemaa nimel!
  
  Jumalanna Lada ülistab Venemaad,
  Ta laotab suure loori...
  Võitle kodumaa eest ja ära karda,
  Muidugi pole meie jaoks paremat võimalust!
  Kunagi võitlesid tüdrukud Moskva lähedal,
  Kujundlikud hiiglased võitlesid...
  Kuid Hitler on liidus saatanaga,
  Ja Svarog ja mina - teadke, et oleme võitmatud!
  
  Kuigi oli pakane, mis külmutas vere,
  Tüdruk kihutas paljajalu läbi lumehangede ...
  Riik annab õnne ja kõike,
  Tema punutised on kullast hõbedased!
  
  Kõigekõrgem Issand tunneb kõiki südameid,
  Ja tüdrukud nii väga, Jumal armastab ...
  Nad võitlevad lõpuni
  Vastasel juhul hävitab vastane riigi!
  
  Sellepärast on kõik maailmas vale,
  Kui paned ette roosad prillid...
  Ja vaenlane heidab pidevat udu,
  Seitse vastase reedet nädalateks!
  
  Me sepistame endale soomusrüüd,
  Ja damaski terasest kõige teravama mõõk ...
  Isamaad ei võta rubla ära,
  No miks te hobused väsinud olete?!
  
  Pange tähele, et äkki läheb kõik hästi,
  Kui me koguneme Jumala väega...
  Sa oled tõe pistrik, mitte valekukk,
  Ma usun kommunismi lahingus, millest me läbi murrame!
  
  Meie tugevuseks ja Venemaa auks
  Punalipu ja kalli Venemaa eest...
  Ukraina ja Valgevene jaoks
  Täitkem suurim missioon!
  
  Me ülistame Ladat hiilguses,
  Armastada Svarogit, Jumala ema Maarjat...
  Hindeks saab kindlasti viis...
  Sest usk andis jõudu!
  
  Mis on meie jaoks Batu ja kuri Tšingis-khaan,
  Nagu Hitler, nii ka Napoleoni armee ...
  Ükski khaan ei alista meid,
  Pole hordi, isegi kui neid on miljoneid!
  
  Venemaal sündisime tüdrukud,
  Iljitši ja Jeesuse auks...
  Nüüd lendavad kotkad ainult üles,
  Et näidata suurepärast kunsti!
  
  Moskva on rahu ja armastuse pealinn,
  Me riisume ruumi...
  Kuigi sa ei saa ehitada õnne verele,
  Uskmatute reidid võitsime kõik ära!
  
  Las vaenlane ei andesta meile nõrkust,
  Ta tahab tüdrukutele kontsad praadida ...
  Mõnikord agressiivne kummitus
  Suudab rebida ja kurja lüüa!
  
  Kuid me ei loovuta piiri vaenlasele,
  Jõua mis tahes universumi piiridele...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Selle tugevus lahingutes on muutumatu!
  
  Nii et tüdrukute võit on lähedal,
  Me ei karda Stelzanathi,
  Armastus isamaa vastu on armas ja puhas,
  Ja kui vaja, siis võitleme sõjaväega!
  Siin on terve luuletus tulevikule pühendatud, tüdrukud laulsid suure raevuga.
  Ja siis nad võtsid seda paljaste kontsadega, kui nad nuppudele vajutasid, lõpetades viimase jaapanlase.
  Ja nii lakkas jalaväe armee olemast. Ligi pool miljonit jaapanlast läks järgmisse maailma. Ja see on väga lahe.
  Ja nüüd jääb üle laevastik alistada. Ja siis jäävad Jaapanist ainult sarved ja jalad.
  Albina siristas hambaid paljastades:
  - Tund läheneb, kui me võidame!
  Alvin nõustus sellega:
  Ja vangla võlvid varisevad kuristikku!
  Robur kinnitas agressiivselt:
  - Keegi ei nimeta meid nõrkadeks!
  Ja poiss vajutas paljaste jalgadega juhtkangi nuppudele.
  Sõda näib olevat lõppemas.
  Ja nüüd liigub nende barracuda samurai laevastiku suunas. Ja see on tõepoolest suurmeistri käik. Ja mäng ei ole reeglitekohane - murrame fraerast läbi!
  Albina säutsus:
  - Au uuele maailmaimpeeriumile!
  Poiss Robur täpsustas mõnuga:
  - Minu maailmaimpeerium!
  Seepeale lõi lapsprofessor palja jalaga vastu metalli. Mis heli tekitas.
  Radari abil tuvastatakse Jaapani laevastik. Ta ristleb just Port Arturi lähedal, püüdes mitte vabastada blokeeritud Vaikse ookeani eskaadrit.
  Alvina, see igavene tüdruk, laulis, trampides oma paljast lapselikku jalga:
  - Särav lootuse päike
  Tõuseb taas üle riigi...
  Vene armee kuulus,
  Võidab Jaapanit meres!
  Albina jätkas entusiastlikult, vajutades ka palja ümara lapseliku kannaga nuppe:
  Vene kotkas planeedi kohal,
  tiivad levivad õhku ...
  Vaenlane võetakse vastutusele
  Saab lüüa, murtud!
  Ja nüüd tulistab barracuda aparaat oma esimese kiire Jaapani laevade pihta.
  Ning oma fenomenaalse kosmilise jõuga gravitatsioonilaserid löövad vastu tõusva päikese maa lipulaeva.
  Ja nüüd hakkas uppuma samuraide suurim lahingulaev, millel asus kuulus Admiral Togo. Ja igavese nooruse saanud geeniuste valmistatud gravitatsioonilaserid lõikasid ta sõna otseses mõttes väikesteks tükkideks.
  Robur - see igavene poiss, kes vajutab paljaste lapselike jalgadega nuppe ja irvitab hambaid:
  Tallame Merkuuri jalgadega,
  Ja seal on marsruut Marsile!
  Albina, purustades vaenlase palja kannaga, lisas:
  - Me tõstame tsunami laineid,
  Valge rass tõuseb!
  Alvina märkis vaimukalt, tulistades vaenlase pihta paljaste varvastega:
  - Oleme maailma tugevaimad!
  Ja veel üks Jaapani laev uppus. Need olid tõesti tüdrukud.
  Kuigi säravatest sõdalastest said lapsed, kasvas nende võitlustõhusus sellest ainult. Ja neil oli suurepärane, hävitav aparaat. Mis sõna otseses mõttes põletas kõik Jaapani laevad.
  Robur, isegi jaapanlasi purustades, laulis:
  - Kodumaa avarustes imeline ...
  Albina, saates surmava jõu kingitusi ja sõna otseses mõttes põletades oma vastaseid, andis välja:
  - Nautige lahingut ja tööd ....
  Alvina võttis selle raevukalt üles, vabastades vaenlase põrgulikust surmast:
  - Koostasime rõõmsa laulu ...
  Robur vajutas paljaste sõrmede, lapselike jalgadega nuppu ja võttis entusiastlikult üles:
  - Suure sõbra ja juhi kohta!
  Albina purustas suure entusiasmiga jaapanlased ja uputas nende laevad, pannes need mullid õhku ja põlema, samal ajal kui ta laulis:
  - Robur on lahingu au!
  Alvina uputas suure kirega samurai laevastiku, saagis nende nõusid ja laulis:
  - Robur - meie noortelend!
  Robur ise võttis enda kohta käiva laulu üles, vajutas nööpidele paljast, ümarat, lapselikku kontsa ja möirgas:
  - Võitlemine lauludega ja võitmine ....
  Albina jätkas suure entusiastlikult, kasutades oma paljaid varbaid:
  - Mees järgneb Roburile!
  Ja kogu kolmainsus laulis agressiivselt, uputades Jaapani laevastiku ega jätnud vaenlase laevadele mingit võimalust:
  - Võitlemine ja võitmine lauludega,
  Mees järgneb Roburile!
  Ja nad uputavad laevu tõesti põhjalikult. Ja nad panevad sind alla minema.
  Esimesed kaksteist rauast ja soomusristlejat uputati. Ja nüüd asusid noored võitlejad väiksematele alustele. Et mitte miski ega keegi ei saaks ellu jääda.
  Robur märkis muigega:
  - Kui nõrk kohe kirstu ....
  Ja poisi-professori paljas lapselik jalg saatis järjekordse portsu hävitavaid kiiri.
  Albina itsitas ja märkis Jaapani laevu uputades:
  - Planeedi suuruse ja kommunismi suurima sissetuleku eest!
  Ja ta paljas kand vajutab jälle nuppe.
  Alvina, jätkates jaapanlaste hävitamist ja kasutades laste jalgade paljaid varbaid, vyaknula:
  - Silmapaistva spordiala eest!
  Ja tüdrukud laulsid üheskoos:
  - Silmad, unine poiss, pühi käega,
  Avastasite enda jaoks raske spordiala ...
  Suured raskused rebenevad kiiresti kergesti,
  Teete maailmarekordi!
  Ja Albina lisas jaapanlasi merel purustades:
  - Tõesti maailmarekord!
  . PEATÜKK #4
  Jaapani laevastik, olles kaotanud oma suurimad laevad ja kaotanud oma admiralid, hakkas laiali minema. Ja barracuda pidi teda jälitama ja gravitatsioonilasereid lisama.
  Alvina, vajutades paljaste varvastega nuppe, urgitses hambaid paljastades:
  Lõpetame teid lõpuni!
  Albina kinnitas oma alasti ümara roosa kontsaga nuppe vajutades ja möirgades:
  - Tõusvast päikesest saab loojang!
  Robur tulistab ka vaenlase pihta surmava heite ja põletab läbi veel ühe hävitaja, põhjustades selle sulamise.
  Siis müriseb:
  - Pardale!
  Alvina itsitas ja puusasid väänades, hambaid paljastades, kakas:
  - Jaapan saab otsa!
  Albina nõustus sellega, vajutades nuppe:
  Sa said aru, noormees!
  Tüdrukud on välimuselt ikka sellised tatakad, aga kaklevad. Ja Jaapani laevadest on alles ainult mullid.
  Jaapanlasi taga ajav Robur laulis:
  Vaenlane ei lahku, vaenlane ei lahku,
  Ja ma usun seda!
  Vaenlane ei lahku, vaenlane ei lahku,
  Vaht on kasvanud!
  Ja poiss vajutab jälle oma palja, ümara, lapseliku kannaga juhtkangi nuppudele.
  Ja ta tabab jaapanlasi, lõigates hävitaja kaheks peaaegu võrdseks osaks.
  Albina märkis agressiivselt, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe:
  - Sellest saab kõik triviaalselt super!
  Ja veel üks Jaapani laev upub.
  Alvina uputas aktiivselt jaapanlasi, andis välja:
  - Ma olen kosmosesõja tüdruk!
  Ja ta näitas oma keelt. Siis hakkas ta hüppama, justkui pannil.
  Need tüdrukud on tipptasemel!
  Jaapanlastega võidelnud Robur laulis:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektrooniline kiik!
  Albina, paljaste varvastega juhtkangi nuppe vajutades, lisas agressiivselt:
  Robur, Robur, Robur -
  Jalad lendasid käte vahele!
  Palja lapseliku kannaga Alvina, vajutades juhtkangi nuppu ja uputades järjekordset Jaapani laeva, pahvatas:
  "Ja ma ei ütle kellelegi, et ma armastan Roburit!" Ma armastan Röövlit!
  Albina lisas, vajutades paljaste jalgadega juhtkangi nuppu:
  Ma armastan Robertit! Ja ma purustan kõik!
  See oli meeskond. Ja sellised lapsed uputavad jaapanlasi ilma igasuguse haletsuseta.
  Robur arvas, et tänu nende sekkumisele on Nikolai II muutunud ebaõnnestunud tsaarist suureks. Ja ütleme nii, et see on suurepärane. Ja ta on Robur - kõigi aegade ja rahvaste suurim geenius.
  Looge selline relv. Ta tahab võimu maailma üle ja nüüd aitab ta Vene tsaari. Aga alati saab oma relva Venemaa vastu pöörata.
  Ta Robur võitleb ennekõike enda eest. Ja pean tunnistama, et see teeb seda väga edukalt.
  Alvina peksis ka vaenlast paljaste varvastega ja kakerdas:
  - Tsesarevitš Nikolai,
  Kui sa pead valitsema...
  Albina, purustades vaenlasi oma palja roosa kontsaga, mis nii osavalt vajutab, avaldas:
  - Ära kunagi unusta,
  Veri voolab ojana!
  Ja poiss Robur kinnitas:
  - Ikka kuidas see kallab! Ja me tabame vaenlast!
  Albina, kes uputas järjekordset Jaapani laeva, võttis selle ja laulis:
  - Saatana tormine püha,
  Vala verd valgusele!
  Alvina, saagides hävitajat paljaste varvastega, avaldas agressiivselt:
  - Ja sõja püha mõõk,
  Purustas saladuse!
  Robur märkis lapseliku naeratusega:
  - Jah, me lõime saladuse välja ja näitasime oma kolossaalset jõudu!
  Ja nüüd upub veel üks Jaapani laev. Jaapanis pole peaaegu ühtegi laeva järel. Viimased hävitajad upuvad. Ja see on väga lahe.
  Robur laulis mõnuga:
  - Laevad on katki,
  Kassid on avatud..
  Smaragdid ja rubiinid levivad nagu vihm!
  Albina suure mõnuga, sõnu maitstes, lõpetas laulmise:
  - Kui sa tahad olla rikas,
  Kui tahad olla õnnelik...
  Alvina, purustades oma paljaid varbaid, lisas:
  - Jää meiega,
  Sinust saab meie kuningas!
  Ja mõlemad tüdrukud hüüdsid kooris:
  - Ole meie kuningas!
  Sinust saab meie kuningas!
  Ja nii jumalannad kui lahedad tüdrukud naeravad.
  Kuid Jaapani laevastik on lõpetatud. Ja viimased alused uputati. Nüüd on sõda peaaegu läbi.
  Albina märkis lihasööja naeratusega:
  - Peame aitama Venemaal lõplikult vabaneda Jaapani ohust!
  Alvina nõustus sellega, trampides oma palja jalaga:
  - Muidugi pead!
  Robur, see agressiivne, igavene poiss, vastas:
  - Ja ma ei pahanda! Me purustame konkreetselt vaenlased!
  Ja nüüd tormas nende vapustav aparaat Jaapani rannikule. Tegelikult on vaja Jaapani väed metropoli endas hävitada.
  Albina laulis hambaid paljastades:
  - Kuni kell koputab, kuni kell koputab,
  Kuni kell koputab - ärge riputage oma nina!
  Alvina jätkas raevukalt, koputades oma paljast ümarat kontsa:
  Sel ajal kui südamed löövad, samal ajal kui südamed löövad
  Parima nimel - võitle lõpuni!
  Robur kehitas lapselikke õlgu. Jaapanlasi oli tal lihtne tappa. Kas ta võiks ka valgeid kergesti tappa? Muidugi saaksin! Ta tahab võimu maailma üle! See on tema kirg ja agressiivne idee. Kui tapate selleks, et kiirendada hetke, mil inimesed kunagi üksteist ei tapa!
  Ja kogu universumis on õnn!
  Robur isegi laulis mõnuga:
  Kus see oli, millal see oli,
  Lapsena või võib-olla unenäos ...
  Kurg katusel on pesa kallimale,
  Svit kevadel!
  Albina märkis:
  - See pole enam asjakohane! Meie aparaadiga võrreldes pole toonekurg mitte keegi!
  Robur vastas:
  - Kurg on elus ja meie oma on kunstlik!
  Alvina laulis mõnuga:
  - Nii heasüdamlik ja rahulik,
  Aga ikkagi on metsaline lahe....
  Sa arvad, et ma olen suveniir
  Kuid karu on tegelikult elus!
  Albina itsitas ja märkis:
  - Ägedalt metsaliselt on kasutu armu paluda!
  Ja siin on nende barracuda Jaapani territooriumil. Radari ja raadio pealtkuulamise abil otsib ta vägesid ja tegeleb nende hävitamisega. Ja purustab ausalt öeldes kapitaalselt.
  Robur, kes lõikas relvadega Jaapani pataljoni maha, ütleb:
  - Loome kosmoseimesid!
  Albina, kuradi samurai, andis välja:
  - Ta vaatas taevasse!
  Alvina jaapanlasi purustades kostis:
  - Roburi uue kommunismi eest!
  Ja ta näitas oma keelt. See tüdruk on lihtsalt hämmastav!
  Robur, hävitanud koos tüdrukutega paar rügementi samuraid, liikus uuesti. Ja ta tegutses väga kiiresti. Tema liigutused universaalaparaadil olid nagu alati väga kiired.
  Albina märkis naerdes, hambaid paljastades ja paljaid varbaid nuppudele vajutades:
  Oleme kolossaalse graatsia tüdrukud!
  Alvin vastas:
  - Mitte armud, vaid organisatsioonid!
  Ja vajuta palja kannaga!
  Nende töö ei ole kerge, kuna Jaapani väed emariigis ei ole koondatud ühte kohta, vaid on koondunud. Ja neid tuleb jupphaaval lüüa.
  Mis kindlasti tekitab probleeme.
  Robur on hõivatud radariga otsimisega. Ja koos temaga koos jaapanlastega tükeldavad ja hävitavad tüdrukud. Peate lendama paljudesse piirkondadesse.
  Robur lennus koostab tiivulisi aforisme;
  Diktaator on poksija, kes lööb alati allapoole vööd kellegi teise kätega, ei kuula gongi ja on iseenda kohtunik!
  Poks on pehmete kinnastega rusikavõitlus, valgete kinnasteta keelevõitluse poliitika!
  Poksijad rusikas, poliitikud keelel, poksijad reeglitest ausalt, poliitikud seadusetustest autult!
  Naine on ka poksija, ainult et ta on kõige surmavam, kui ta täiesti riidest lahti võtab!
  Poksiprofessionaalid võitlevad palja rinnaga, professionaalsed naised ei paljasta mitte ainult torsot!
  Poksivõitlus on ajaliselt piiratud reeglitega, poliitikute vastasseis ei tunne ajapiiranguid ja reegleid!
  Poksijad võitlevad avalikult avalikult, poliitikud kaklevad vaiba all ja isegi siis, kui nad ronivad välja, et allapoole vööd keelt hammustada!
  Kangekaelne poksija on kiiduväärt, kuid poliitikud kipuvad enamasti pettekujutelma!
  Poliitik ihkab lõvideks saada, kuid eksliku vaatenurga kaitsmine on tüüpiline jäär, ja isepäine eesel, kes seab end sea!
  Poks on helge ja ilus vaatepilt, ka poliitika pimestab, aga seda on vastik vaadata ja seda on sada korda kibedam kuulata!
  Poliitikul on vahel paabulinnu särav sulestik ja ööbiku kõneosavus, aga valijatega suheldes jääb ta siiski tiibadeta põrsaks!
  Poksis on pikad käed väärtuslikud, poliitikas on pikad keeled palju surmavamad kogu riigile!
  Rusikaga poksija suudab ringis maha panna vaid ühe vastase, vaibaalune, pika keelega poliitik muudab kogu riigi varemeteks!
  Kõige vastupidavam maratonijooksja on poliitik, mõnikord ei jätku tal isegi elu troonile joosta!
  Jooksja arvutab jõudu tunniks, poliitik, ka kõige ettenägelikum, igavikku jõudu ei kogu!
  Poliitik on sageli homofoob, aga paratamatult suure tagumikuga, korralik, aga täiega siga!
  Poliitik pole alati märkimisväärne inimene, vaid alati tohutu perse!
  Valijad tajuvad poliitikut, kelle poolt nad hääletavad, kui muinasjutuprintsi, kuid saavad troonile alati alasti kuninga!
  Diktaator kujutleb end teemantides paabulind ja lillas rüüs keiser, kuid kui valija nõuab arvet, osutub ta alasti kuningaks ja kitkutud märjaks kanaks!
  Naise tahe on nagu teemant kaelakees, poliitiline tahtepuudus on kaelas silmuse külge seotud munakivi!
  Naist võib võrrelda teemandiga, meest tulekiviga ja poliitikat roojaklombiga!
  Läbi jõu saab võidelda võimsa vaenlasega, aga ükski jõud ei sunni sind poliitiku kõnet lõpuni kuulama, kui ta sulle vähemalt kolm korda sõbrana peale surub!
  Kõik maailmas nõuab pingutust, ainult poliitiku üksluise mõmisemise all pole raske uinuda!
  Poksis on ninad sageli katki, aga poliitikas jääd alati ninaga!
  Poksija nina on kõver, poliitikas on ka valija ninaga jätmine käänuline!
  Poksis loetakse punkte mõnikord ebaausalt, valimistel on hääled alati ebaausad!
  Poksis on oluline see, kuidas sa võitled ja kuidas hääli loetakse ja ringikuningal on natuke edumaa, poliitikas pole vahet, kuidas nad hääletavad ja häälte lugemine on täielikult hääletajate kätes. see, kes on troonil!
  Spordis võib saada palja rinnaga monarhiks, aga poliitikas on kõik juba alasti kuningad!
  Spordis võid higiseks ja tolmuks minna, aga poliitikas määrid end kindlasti ja ükski dušš ei pese haisvat mustust maha!
  Sõdur võib olla kõrreline, aga olge naisele katsudes meeldiv ja poliitik, ükskõik kui sujuvalt habet ajab, tekitab tunde nagu suudleks roomajat!
  Sõdur on varblase auastmega kotkas, poliitik on kalkuni auastmega märg kana!
  Sõdur, kuigi mitte ereda kujuga, täidab mõnikord rumalaid korraldusi, kuid erinevalt poliitikust-papagoist ei laula ta kellegi teise häälega!
  Sõdur on sõja sipelgatööline ja poliitik kallab ülevalt paska, olles tagala paks droon!
  Sõdur on julge ka häbelik, poliitik on arg, isegi kukk!
  Sõdur on üllas, kuid mitte vaba, poliitik on alatu ja tegelikult ka kirgede ori!
  Sõdur on lõvi, kuigi veel lühike, ja poliitika on rebane ja juba ülekasvanud!
  Sõdur on nagu ingel põrgus ja poliitik on siga, kes katku ajal pidutseb!
  Paljajalu poisil on mõnusam läbi lume joosta, kui tilkade vahel manööverdaval poliitikul!
  Poiss, isegi külma käes alasti, on õnnelikum kui poliitiku kõne mudasse uppunud vanamees!
  Naine ei karda mitte niivõrd alasti ja paljajalu olemist, kuivõrd seda, et meespoliitik paneb kingad jalga ja rebib kolm nahka ära!
  Naine on välimuselt pelglik, kuid on vähe, mis suudaks teda tõeliselt ehmatada, meesdiktaator on välimuselt hirmuäratav, kuid põikleb oma varju eest!
  Diktaatori jaoks on vaikimine kuldne vaid siis, kui katsealused taluvad keele tasku pistamist nurisemata!
  Diktaator kinnitab, et on kõva kui kivi, aga tegelikult on türann vaid tumma ninaga munakivi!
  Tüdruk lööb jalad maha, kui jookseb paljajalu üle teravate kivide, poliitik satub segadusse, kui ta ojade vahele tormab!
  Paljast naiskontsast võib terav läbi torgata, poliitikuga kingitud valijat ei torga isegi vaimukus!
  Naine kõnnib pigem paljajalu külmas, kui et teda poliitikute tulihingeliste sõnavõttudega kingitakse!
  Pakase käes kuum süda ei jahtu ja poliitiku tuline kõne ei soojenda!
  Patrioodil on leek südames, aga poliitikult ainult pask maksas!
  Sõduril on patrioodi tuline süda ja poliitikutel korrumpeerunud jaanalinnu kõht ja ahne püütoni kõri!
  Sõdur hoiab au - see maksab palju, poliitik müüb häbematust, mis pole murtud senti väärt, kuid maksab kolm kallilt!
  Sõduril on hall mantel ja peas palju hallollust, poliitikul on halli hundi juuksed ja pürgige halliks kardinaliks!
  Poliitikud saadavad sõdureid verd valama punase sõna pärast ja musta äri nimel reedavad armastust!
  Sõdur võib määrida oma keha, kuid jääb hingelt puhtaks ja ükski vannituba ei aita poliitikul vaimset mustust maha pesta!
  Sõdur peab kodumaa nimel pahalasi tapma, poliitik tapab kõik hea ambitsiooniga enda nimel!
  Sõdur, kes tapab, ei ole mõrvar, poliitik lubab - ei täida!
  Sõdur teeb vahel võimatut ennast säästmata, poliitik ei tee võimalikust midagi ilma omakasu oma taskus, teisi säästmata!
  Sõdur on lõvi, kellest jääb puudu jäärade juhtimisest, poliitik on rebane, kellele kuuletuvad ainult kanaajuga jäärad!
  Sõdurist ei pruugi alati saada lõvi, aga peaasi, et ei osutuks eesliks, kellelt kolm nahka on alla lastud!
  , Sõdur ei käitu alati nagu ingel, vaid hinge sügavuses on ta pühendunud Jumalale, poliitik valab alati välja inglikõnesid paradiisilubadustega, kuid vaimu pinnal on selgelt näha, et ta on pühendunud. saatanale!
  Sõdur võib lahingu ajal jääda saabasteta, poliitik paneb aga kingad jalga, igas olukorras!
  Sõdur kannab kamuflaaživormi selleks, et Isamaa nimel ellu jääda, poliitik on aga kameeleon, et trooni haaramise nimel valija moraalselt tappa!
  Sõdur lahingus tormab nagu koer metssiga kallale, poliitik tagalas, haugub palju ja sea!
  Sõduril on hea olla vaenlasega kohtudes tugev kui tamm, hullem on poliitikuga kokku puutudes olla rumal kui känd!
  Timukas raiub kirvega päid, sõdur torkab täägiga kõri, poliitik tilgub keelega ajudele ja kägistab kleepuvate sõnadega kaela taga!
  Sõduril on parem olla metsik hunt kui arg jänes, eriti kohtudes poliitilise boakonstriktoriga!
  Sõdur võib olla välimuselt äge, kuid leebe lambaliha sügavuses on ingelliku ilmega poliitik tegelikult tüüpiline siga!
  Sõdurid on alati julged, isegi taganedes teevad vaid taktikalise manöövri, poliitikud on alati argpüksid, isegi rünnates teevad strateegilise triki!
  Sõdur võitleb võrdsete ja tugevatega käsu korras, poliitik ründab nõrku, omast tahtest!
  Tõeline sõdur ei ole alati hästi sündinud, vaid täidab alati oma kohust, poliitik, isegi kuningliku sugupuuga, ei pea alati oma lubadusi!
  Sõdur kasutab vahel puhkuse ajal prostituute, poliitik on alati tööl ja puhkab prostituut, kes kasutab valijaid!
  Sõdur maksab prostituutidele seda, mida ta oma verega teenib, poliitik ise on prostituut ja talle makstakse valijate vere rikkumise eest!
  Sõdur tulistab, saates kuuli vaenlasele rindu, poliitik tapab sea taskusse pistades ja sapp maksas!
  Sõdur lahingus hüüab hõiska, poliitik ka ei vaiki, aga kui sõdalane lahingus peksa saab, siis sest kisa, paraku, pole kilp!
  Sõdur pole alati staar, kuid tema vägitegude hiilgus ei tuhmu aastasadade jooksul, poliitik sihib alati valgusti rolli, kuid tema kurikuulsus on kaetud hallitusega!
  Sõdur töötab terava täägiga ja torkab puhta südametunnistusega, poliitik peksab pöidlaid keele abil, mille teravusest puudub südametunnistus!
  Sõdur võib liiga palju veini juua ja ennast kusta, aga ta ei vala poliitiku kombel verbaalset kõhulahtisust mõõdutundetult purjusesse!
  Paljajalu neiu on valmis kartmatult oma armukesele järele jooksma, kuid millise ehmatusega laseb valija endale poliitikutel jalga lüüa!
  Poliitik on rebane, kelle jaoks valijad on kanakuldi asukad, aga ahmides endasse nende liha, kellel on kana mõistus, laseb poliitik kindlasti põrsast käest!
  Sõdurid võitlevad kukkedega, kes munevad kuldmune, kalkunikindralite pärast, keda omakorda õgivad rebasepoliitikud!
  Sõdur jookseb rünnakule, uskudes võitu, tagalas olev poliitik süüdistab põhimõtetest kõrvale kaldudes igal juhul võitlejat!
  Sõdurid vahel taganevad, sest õnn on muutlik, aga nad annavad alati alla poliitika, nende õnn on trikitamises ja sea libisemises!
  Paljajalu poiss on liiga osav, et lasta poliitikul end kanna alla ajada!
  Kui tüdruku paljad jalad on teravatest kividest haavatud, vigastavad need mehe südant, aga poliitikud, kes sunnivad neid kaljukingadega kapsasuppi rüüpama, löövad valijate maksa!
  Sõdur ei otsi surma, ta tahab elada, poliitik ei otsi võimalust oma valimislubadusi täita - ta tahab valijaid raha teenida!
  Sõdur on hingelt alati noor, isegi halliks tõmbub, maksa istub vana kelm poliitik ja isegi paksude juustega kiilaskurat!
  Iidsetel aegadel oli sõduril mõõk, siis asendati ta kuulipildujaga, et vaenlasi oleks lihtsam tappa, ja tolleaegsel poliitikul oli keel - surmavam, kui seda pole võimalik välja mõelda!
  Sõdur on omamoodi sõjamasin, aga jääb meheks, poliitikas pole midagi inimlikku - ta on sõjamasin mõistlike argumentide vastu!
  Parem lusikas õhtusöögiks, kui kapsasuppi nühkida kintsukingadega!
  Kui poliitikas on raske sõpru saada nagu hundid karjas, siis ärgem vähemalt üksteist diivanile kruttigem!
  Poliitikud kaklevad nagu hundid ja panevad üksteisele siga peale nagu rebased!
  Poliitik võib ikka hundi kihvad lambanaha alla peita, aga seapenni ei varja miski!
  Poliitik, kes ei suuda valijate eest sea senti varjata, pole sentigi väärt!
  Poliitik ajab valijad nii tuksi, et uluvad nagu hundid!
  Hundihaardeta, aga sea harjumustega poliitik toob valija koera ellu!
  Poliitik lööb kätega risti, pistab keelega taskusse ja trambib saabastega hinge!
  Kui poliitikul on nädalas seitse reedet, siis valijal on esmaspäeval jõude sünnipäev!
  Esmaspäeval pole tähtis sündida, pühapäeval diktaatorit valida on katastroof!
  Olles pühapäevastel valimistel teinud valiku türanni kasuks, riskite endale pideva esmaspäeva hankimisega!
  Valides raudkäe, saad kaela terasketi!
  Ometi on raudkäsi parem võimul kui anarhia luujalg!
  Parem on kõige julmem võim kui täielik anarhia, kergem on taluda ühte türanni kui tuhat venda!
  Tõeline valitseja peaks olema rahva jaoks nagu muinasjutuline prints, mitte alasti kuningas!
  Muinasjutulisi printse on poliitikas väga vähe - aga soliidsed alasti kuningad!
  Prints on tulevane kuningas, alasti kuningas olevikus pankrotis!
  Naine ootab muinasjutulist printsi, aga ta saab alasti kuninga, valija on messias ja ta saab tahtejõuetu silmakirjatseja ehk põhimõteteta türanni!
  Naine ootab printsi kuni abiellumiseni, valija ootab valimislubaduste täitumist, kuni vähk mäel vilistab!
  Poliitik on valede meister ja vabanduste suurmeister ning kruttimisoskuses on ta maailmameister!
  Poliitikul on vaid üks võimalus jätta esmamulje ja pidev võimalus nässu keerata!
  Poliitik teab, et kaks korda kaks on neli, kuid ta püüab tõestada, et lisades talle veel kaks terminit, saad kogu maailma!
  Poliitik tahab omada lõvi võimu ja trooni, aga jõu poolest on ta heal juhul kukk ja positsioonilt rebane, kes kaevab auku, et sea istutada!
  Valijal peavad olema terasest närvid, et mitte poliitiku verbaalsest vihmast roostetada!
  Lihtsam on uskuda, et taevas kukub maa peale, kui seda, et diktaator väärib taevasse ülendamist!
  Poliitik on alati valmis ööbiku kombel lubadusi välja valama, aga lubadust täitma siis, kui vähk mäel vilistab!
  Miks on valimislubadusi nii raske täita - vaala võib silmadega süüa, aga suur lusikas ajab suu rebima!
  Saate teha kõike, mida kujutlusvõime tõmbab, kui need pole mõistlikust kujutlusvõimest ilma jäänud poliitiku lubadused!
  Poliitik on valmis võimu nimel oma hinge kuradile müüma, kuid saatan ei osta seda, mis pole sentigi väärt ja läheb tema kätte tasuta!
  Poliitikast ei saa Jumalat, kuid võime teda nässu keerata on saatan ise!
  Valija tahab poliitikas puhtust, et liha süüa, aga räpaselt poliitikult saab ainult üht - istutatud sea!
  Koka-poliitikul on üks lisand - nuudlid kõrvadele ja üht tüüpi liha - sealiha, kolmandasse auku sõõrikust meega ilukõne ojast ja kokkuvõttes kasepuder ja juust hiirelõksus. !
  Poliitik on kokk, kes valmistab magusate sõnavõttude jaoks mittesöödavaid roogasid, et valijat ennast oleks lihtsam alla neelata!
  Poliitik on kokk, kes toidab valijat heldelt kõnede meega, kuid isegi mesi on kibe, kui sellesse uppuda!
  Kui kavala miiniga diktaator on oma tingimused nulli viinud, tähendab see, et valija on saanud taas kasti!
  Sõdalane võitleb alati õiglase eesmärgi nimel, poliitik aga viib kõik trofeed vasakule!
  Sõdalane tulistab vasaku käega õiglase eesmärgi nimel, poliitik keelega viib kõik saavutused vasakule!
  Sõda on armastuse ookeani vastand, kuid see nõuab ka vereallikat!
  Sõdalane ei ole jumal tugevuselt, vaid ingel õilsalt!
  Sõduril on raudkiiver, terasest tääk, kullast süda, aga poliitik ei hinda teda sentigi!
  Tihti aetakse sõdureid tapale nagu lambaid, aga hingelt on nad lõvid ja lõvina möirgav poliitik on tüüpiline lammas!
  Sõdur võib ka surma karta, aga ometi kardab ta rohkem ebaausust ja poliitik väriseb elu pärast, aga au kaotas ta ammu!
  Sõdurid, alistanud vaenlase, tähistavad võitu, poliitik, petnud valija, tähistab argpüksi!
  Poiss võib olla hea sõdalane, kuid poliitik ei kasva kunagi valijate ees vastutavaks!
  Parem olla paljajalu poiss, kui lasta poliitikutel kingad jalga panna ja noorust varastada!
  Tüdruk on suurepärane lill, mis võib närbuda, kuid ei kaota kunagi oma lõhna, poliitik on sõnnikuhunnik, ta võib troonile ronida, kuid see haiseb ainult rohkem!
  Sõdur on tõeline mees, poliitik on pahur naine püksis!
  Sõduril on üllas raev nagu lõvi möirgamine ja poliitikul alatu hüsteeria, sõna on oina plõks!
  Sõduril on harva puhkepäev, poliitikul aga seitse reedet nädalas ja tema valijad tähistavad sünnipäeva esmaspäeval!
  Kukkununa sõdur teeb kätekõverdusi, poliitik kukub alati moraalselt ja pigistab tasku!
  Sõdur on mõnikord sunnitud meheks jäädes mudast läbi käima ning puhastes riietes ja odekolonniga üle valatud poliitik jääb põrsaks!
  Sõdur annab au ja jääb au juurde, poliitik libiseb sea sisse ja jääb seaks!
  Sõduril on nööbid reas, poliitikul nagu metssea tagumikul!
  Sõdurikõrvad julgevad lapsed ja saadavad poliitikud psühhiaatriahaiglatesse!
  Inimene olevat põlvnenud ahvist, aga poliitik on kohe selge ja jäi sea!
  Tööjõud tegi ahvist mehe ja salavõitlus muutis poliitika rebase ja sea seguks!
  Tööline teeb kõvasti tööd ja vahel joob alkoholi, poliitik on notsu ja oksendab alati verbaalset kõhulahtisust!
  Sõdur kasvab lahingust lahingusse, poliitik ühest valimiskampaaniast teise, muutub üha enam prostituudiks!
  Sõdurisilmad põlevad võitleja nooruslikust elevusest, poliitiku müts põleb nagu varas, läbipõlenud küüniku ükskõiksusest!
  Sõduril on valida: rind ristis või pea põõsas, poliitikul aga valimistel vaid püüdlustest, valijatest ja kapsapeadest ummistunud ristid!
  Kasvõi väikest kasvu sõdur hiiglasliku julgusega, poliitik isegi kõrgel ametikohal - pügmee südametunnistus!
  Sõdur tahab vägiteo eest kingituseks naisekeha ja poliitik paneb teenimatult kogu riigi vähile!
  Sõduril on vägiteoks alati aega ja koht, aga alati pole võimalik seda teostada, pidevas ajahädas poliitikul on kindlasti aega sea pähe panna!
  Poliitik on looduses ainus tiibadeta olend, kes kõigile pähe ajab!
  Iga koolipoiss teab, et kaks korda kaks on neli, ainult poliitikud toodavad arvude korrutamise asemel pidevat jagamist taskus!
  Sõdur õpib põnni tehes, poliitik püüab valijaid harjutada mõttega, et pöidlaid pekstes võib õitseda!
  Iga sõdur on võitleja, vahe on ainult tasemes, iga poliitik on prostituut, vahe on ainult sutenööri auastmes!
  Sõdur on osalt timukas, sest temagi valab verd, poliitik on täielik lurjus, sest tilgub ajudele!
  Kui kindral kutsutakse pulma, siis sõdur saab kutse päästa Isamaad, et pulmi mängitaks vabal maal!
  . PEATÜKK #5
  Viimane suurem vägede koondumine oli keiserlik kaardivägi. Need on valitud samuraid Mikado elukohas. Nende jaoks asusid laste triumviraadi sõdalased üles.
  Nad tahtsid Jaapani ohule lõplikult lõpu teha!
  Igavene poiss Robur vajutas oma laste jalgade paljaste sõrmedega juhtkangi nuppu ja lõi tõusva päikese maa sõdalaste hävitamise ja põletamise surmava jõu.
  Robur paljastas hambad ja laulis:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Ja leotage tualetis!
  Albina märkis muigates, laste kihvad paljastades ja lauldes:
  - Üks kaks kolm! Hävitage kõik vaenlased!
  Ja neiu vajutab paljaste meislitud jalgadega juhtkangi nuppe. Ta on lihtsalt hüpersõdalane.
  Alvina põrutas samuraid oma alasti graatsilise roosa kontsaga ja kostis:
  - Isamaa eest - meie ema!
  Albina märkis skeptilise naeratusega:
  - Kas see saab olema suurepärane? Ja mida meie ema tähendab?
  Alvina paljastas hambad ja vastas:
  - Pikka aega mõista jõulist ema - mõista tüdrukuid mõistusega!
  Ja jälle põleme ja nägime valvurit. Ja ta tegi seda väga innukalt.
  Robur osutas samal ajal oma paljaste, lapsikute pargitud jalgadega vaenlase relvadele ja mõtles elu mõttele.
  Igal inimesel on elus oma missioon. Ja te ei saa sellele vastu vaielda. Näiteks tegi tema Robur suurimad avastused tehnoloogia vallas ja see tal õnnestus. Ja nüüd peame inimkonda oma diktatuuriga õnnelikuks tegema. Ja see on tema peamine missioon.
  Ja jaapanlasi purustanud Robur laulis:
  - Siin tuleb missioon ja siis valib Venemaa Nikolai asemel mind!
  Ja nii palju on surnud jaapanlasi. Ainult terved laipade kuhjad. Keisri valverügemendid, kellel oli hullus Venemaaga ühendust võtta, on suremas. Kui aga ainult tsaari-Venemaaga, siis see on vaid pool häda ja siin on Roburi tehnikageenius tema vastu. Ja see on tõesti suur probleem.
  Robur hakkas taas valjult lausuma tiivulisi aforisme, mis tema lapsekeelest kergesti välja pääsesid;
  Parem on kahetsev deemon kui langenud ingel!
  Parim viis õiglust jalule seada on karistada kõiki!
  Igal köögiviljal on oma aeg ja koeral on lõunaks kett ja õhtusöögiks rihm!
  Tark pea kamandab, aga nobedad näpud haaravad. Üks on võimatu ilma teiseta - vaim ilma kehata, nagu hing ilma lihata!
  Mitte alati tark troonil, aga alati kuningas peas!
  Ära isegi sülita oma mineviku peale, kui sa ei taha tulevikus okseookeani sattuda!
  Isegi väikseim tõeline heategu kaalub üles kõige hiiglaslikumad unistused ja projektid!
  Viimane loll on võimeline tapma, kuid tõeline esimene geenius on võimeline üles tõusma!
  Inimkond areneb kas kõikvõimsaks jumaluseks või vajub ahvide kõledasse, kuid maavärina ajal on sama võimatu ühel tasemel püsida kui mündi serval seista!
  Parem üks kord mõõgaga raiuda kui tuhat korda telliskiviga ähvardada!
  Kui tahad olla õnnelik, abiellu hästi, kui tahad tarkust saada, abiellu edutult!
  Abielu, mis on vigane, kui peigmehe käed teritatakse millegi jaoks, mis ei paku pruudile rahuldust!
  Ka laps võib tappa, aga ülestõusmiseks peaks küpsema demiurgi tasemele!
  Lõvi on loomade lihasööja kuningas, kuid kõige surmavam on rebase kavalus!
  Kui eesel kuningaks sai, kujutles rebane end jumalana ja ülejäänud pidid kündma nagu eeslid!
  Males on stabiilsed reeglid, poliitikas on mäng ilma reegliteta ja seadusetuseta!
  Male on mäng suurtele peadele selgete reeglite järgi, poliitika pole üldse mäng, ebamääraste kontseptsioonide järgi tohututele kurikaeltele!
  Suurim mõistus on jõuetu viimasele lollile seletama - miks poliitika on puhas hullus!
  Ratta leiutamine on suur avastus inimkonna hüvanguks, kuid poliitikute oskus valijaid ringi ajada on suurim needus!
  Targale mehele on köis elupäästja, et kuristikust välja pääseda, lollile silmus ja julgus katastroof!
  Puurusikas on viis sõrme, aga kes neid lööb, sellel pole südametunnistustki!
  Kõige raskem on kergeusklikule valijale langeda poliitikute lubatud kullamägedest!
  Mida kõrgem on poliitiku lubaduste kullamägi, seda tõenäolisemalt murrab valija pärast mahalendamist kaela!
  Vahel toetab poliitik valijat - nagu poomissilmus!
  Käsitöös on kõigi ametite meistrid, aga poliitikas on oskus üks keel!
  Ka kõige osavamad käed ei suuda kõike parandada, aga oskamatud keelega poliitikud suudavad kõike murda!
  Tugevaim kätega mees ei tõsta tonnigi, aga keelega poliitik ei langeta nõrgalt tervet osariiki!
  Kobra siblib enne mürgi kehasse laskmist ja poliitik kallab ööbiku kombel välja, mürgitades hinge!
  Madu laseb välja kihvade kaudu mürki, poliitik paiskab mürki läbi keele, tappes palju täpsemalt!
  Tõde on mõnikord kibe, kuid tema tõesool on tervendav, poliitik on alati magus, kuid tema mesi põhjustab pettumuse diabeeti!
  Ilma leivata on poliitiku suust mett, aga ilma tõesoolata pole tööleiba!
  Diktaatorit vaadates on poliitika kadestamisväärne, verevalamine on maitsvam kui moosi suhu määrimine!
  Diktaator on kibe nagu koirohi, aga tõe sool temas on vaid tema alamate maksas!
  Poliitik-demokraat peab magusat kõnet, poliitik-diktaator peab kõigepealt kõne ja siis pea õlgadelt!
  Poliitikas karjääri tegemiseks on vaja teada kolme reeglit: vaikimine on kuldne, kõne olgu nagu mesi, lubav kolmes kastis, võta kolmel moel fuajeest!
  Poliitikud räägivad üht ja teevad teist, ühe erandiga - nendega ei hakka tõesti igav!
  Kui mehele kingad jalga panna, läheb ta pankrotti ja kui naine kingad jalast võtab, siis ta mitmekordistab oma varanduse!
  Iga mees ei saa isegi pretendeerida ingli kohale, aga iga naine on juba potentsiaalne jumalanna!
  Lõpuks hävitati valvur täielikult ja palee hävis osaliselt.
  Nüüd peame sundima Mikadot allkirjastama tingimusteta alistumise Venemaale ja korraldama seejärel referendumi Jaapani kaasamise üle Venemaa impeeriumi koosseisu.
  Muidugi on see kõige olulisem...
  Tüdrukud panid selga ajutised soomusrüüd ja väljusid lennukist.
  Keegi ei hakanud neile vastu.
  Mikado ootas neid koos ministritega. Paljajalu tüdrukuid nähes olid kõrged isikud piinlikud ja punastasid.
  Albina käskis:
  - Põlvili!
  Mikado ja ministrid langetasid end kuulekalt. Nad värisesid hirmust.
  Alvina ütles:
  "Suudle nüüd meie jalajälgi!"
  Ja et taskulõhkajaga veenvam olla, lõikas ta maha kaks keisri ihukaitsjat. Ja siis kastis ta oma paljad jalad surnute seast välja voolanud verre. Tema järel muutus ka Albina helepunaseks vedelikuks.
  Pärast seda jätsid tüdrukud oma jalgadest punased, graatsilised väikesed jäljed.
  Keiser ja ministrid suudlesid neid kuulekalt. Ja see oli Jaapani tugevaim alandus.
  Siis on muidugi vaja alla kirjutada tõusva päikese maa tingimusteta alistumisele.
  Albin ja Alvin olid sunnitud allkirjastama kogu valitsuskabineti.
  Ja siis laskus mikado uuesti põlvili ja suudles igaveste tüdrukute paljaid, veriseid taldu.
  Niisiis toimus Jaapani okupeerimine ja täielik võit.
  Kuid praegu peate ootama Vene vägede saabumist. Igal juhul teatati raadio teel, et Jaapan kapituleerub.
  Robur oli väga rahul ja igavene poiss hüüdis:
  - Ma alistasin terve impeeriumi!
  Ja ta puhkes naerma... Lahingumasinast oli ohtlik lahkuda, aga üksi istuda oli igav.
  Ja igavene poiss, kes sai kingituseks surematuse, otsustas tiivuliste ütluste kogumist jätkata;
  Et võidu üle rõõmu tunda ja kaotusekibedust mitte leinata, on vaja töökuse higi ja talendisädet!
  Sõdur tunneb oma südames, millal rünnakule minna, ja pikalt maksas olnud poliitik saadab tapale!
  Sõdurit külastavad mõnikord kahtlused komando pädevuses, kuid poliitik pole kahtlemata pädev, et valetada!
  Sõdur on kotka poeg, kes nokitseb vastase kallal ja lehvib taevas, poliitik on rebase poeg, kes pähe paskib ja sead kõrval!
  Lahingus alistasid vaprad ta enne võitluse algust, argpüks kaotas lahingusse astumata, poliitik pettis juba enne trofeede jagamist!
  Lahingus on jõud alati ebavõrdsed, keegi on tugevam, keegi nõrgem ja kõik on võrdselt osavad poliitikat mängida!
  Lahingus kritseldab sõdur kuulipildujast ja tagalas poliitik trummeldab keelt tulutult!
  Sõdurit pole vaja vägiteoks ergutada - ta on alati valmis ja poliitik ajab su iga hetk sassi!
  Sõduril nagu kassil on üheksa elu ja põrgu poliitikul miljon maski!
  Sõdur, isegi kui ta on füüsiliselt haige, on vaimselt terve ja poliitikut kimbutab alati valus soov valijat vinnata!
  Robotid ei saa haigeks jääda, tõelised sõdurid ei anna alla ja poliitikud ei saa oma olemuselt muud üle kui kruttida!
  Sõdalane on kolm korda sõdalane, poliitik on miljon korda siga!
  Sõdur on ennekõike mees ja teiseks sõdalane, poliitik on esimeses järgus siga ja teisel astmel rebane!
  Paljajalu naine võib mööduda igast labasest mehest, tal on kerge jalanõudeta, ilma ajudeta on raske elada!
  Naine ei häbene oma palja kannaga uhkeldada, palju hullem on see, kui mees kingib sind ja rebis kolm nahka ära!
  Poliitik võib sokutada nagu tank, aga tema soomus on nagu verbaalne kõhulahtisuse tarretis!
  Sõdur võib marsil täid saada, aga tagalas olev poliitik on juba kutsumuse järgi sõnnikutäi ja kogu aeg isegi sead!
  Poliitik on see lammas, kellelt sa vildisaabaste eest villa ei saa, aga ise lärtsad niisama kapsasuppi!
  Siga annab inimestele liha ja peekonit ning seapoliitik riputab kõrvadele vaid nuudleid ja paneb juustu hiirelõksu!
  Poliitiku sõnavõtt on soliidne puder ja lubaduste punt ning sinna juurde natuke juustu hiirelõksust, selline toit tekitab vaid pettumuse haavandi!
  Sõdur armastab naisi ja kodumaad, poliitik ise on nagu kapriisne naine ja armastab võimu Isamaa üle!
  Sõdur tahab sooritada vägitegu ja saada kangelaseks, poliitik leiab alati võimaluse teha alatust ja saada tasu!
  Kui sõdur tähti ei loe, siis varem või hiljem ta need õlapaeltel välja teenib, end staariks pidav poliitik aga ei väärinud isegi risti oma hauale!
  Sõdur ei leia alati kohta päikese all, aga hing on särav, poliitik astub vahel valgusti asemele, aga kurat ise on vaimus!
  Sõdur otsib au ja tahab ellu jääda, poliitik on juba häbi leidnud ja tahab suures plaanis elada!
  Sõdur tervitab ja jääb au sees, poliitik libiseb sea ja ta ise jääb sigariks!
  Sõduriteenistus ei lase kõhtu kasvatada, kuid kõhtu kaotanud saab sõdalane inimeste südamesse surematuse ja poliitik, kes on kõhu üles töötanud, jääb ainult maksa!
  Sõdur ei halasta kõhtu ja tal pole kõhtu, et teda tüdrukute poolt armastatakse, poliitik raputab kõhtu ja ajab mammuti üles ja selle eest oleme valijate poolt vihatud!
  Paljasjalgne tüdruk on õnnelikum kui šarlatanide käest jalga saanud vana naine, tõotades igavest noorust ja rikkust, kuid noore naha asemel on neil kolm nahka rebitud!
  Sõdur pole veel päris kindral, ei jää talle alla leidlikkuse ja julguse poolest, poliitik pole päris saatan, aga alatuse tegemiseks on tal veel kuradilt õppida!
  Paljas naiskonts on ümmargune ja võrgutav, alasti kuningad, kellega poliitikud ilmuvad meie ette, kui nad on maski küljest ära rebitud, kõnes ümarad, aga vastikud!
  Piloot ei sünni tiivulisena, ta saab võitluses tiivad, poliitik ei sünni ninaga, aga valijatest jätab ta ilma vaevata ninaga!
  Sõdurioskus sünnib piinades, poliitiline virtuoossus tekitab valijate seas piinu!
  Sõdur pole veel meister, aga ta õpib lahingust lahingusse, poliitik pole enam ingel ja ta läheb ühest valimiskampaaniast teise lohakalt!
  See, kes on sündinud roomama, ei oska lennata, aga ori sünnist saati suudab troonile lennata, kui tal on rähni visadus, öökulli mõistus ja kotka nägemus!
  Sõjas võidab tugevaim ja kavaluses on suurim jõud, nii et rebane võtab alati lõvi üle!
  Sõdur võtab seda mitte niivõrd jõuga, kuivõrd leidlikkusega, aju on keha tugevaim osa, kuigi sellel pole lihaseid, ja keel on kõige kahjulikum, kuigi hammaste taga!
  Sõdur pingutab püksirihma, et oleks lihtsam kandideerida, poliitika paneb valijad püksirihma pingutama ja nad lähevad laiali!
  Sõduril on vaimsed tiivad ja kotkas hinges, poliitikul seapenn hinges ja hing hullem kui sea!
  Mehe keel lakub meelsasti naise paljast kontsa, aga rumalad mehed lasevad end veel meelsamini keelega poliitikutel jalga lasta!
  Poliitikutel on pikad keeled, aga väga lühikesed käed, et täita lubadus mõõtmeteta suud!
  Kellel mõistust on, need kärbsed nokitsevad poliitikute meekõnede kallal ja need, kel on rotiahnus, tormavad hiirelõksus juustu tasuta!
  Poliitikud on haruharva lollid, pigem vastupidi, sagedamini on lollid need, kes annavad oma häält muheda poliitikuna, riskides selle eest vastu kõrvu saada ja pükstest ilma jääda!
  - Poliitik on ise taskuvaras ja taskumees ja tema taskul pole põhja, kuid ta saab sellest valijatele ainult viigi!
  Sissetungija tallab saabastega maad ja naine meest paljaste jalgadega, maa oigab valust, mees kahiseb rõõmust!
  Sõdur ei taha tappa, vaid täidab oma kohust kohusetundlikult, poliitik ihkab verd ja tal pole südametunnistustki!
  Sõdur ei ole hamster, kes varude koguma peaks, ega pätt, keda varjata, ega rott, kes end närib, vaid tal on tõesti lõvihambad, kui ta võitleb õiglase eesmärgi nimel!
  Sõdur on võitlusüksus, poliitik on lihtsalt sõjakas null!
  Poliitik ei ole sõdur ega sõdalane, aga tapab väga tõhusalt pika keelega ja rebib hingedelt katuse ära!
  Diktaator lõikab pika keele abil ka kändude küljest laaste, kõneosasaag!
  Kõige tugevam luu on keel, kui ta pole keelega seotud!
  Kui poliitik on keelega, siis poleemikaga konte ei kogu!
  Poliitik on ikka see vili, mitte kunagi küps valijate toitmiseks, vaid mäda sellest hetkest, kui teda hääletamise teel hindamiseks eksponeeritakse!
  Poliitik on vili, mis sõnaoskuse mahla välja valades muudab valijad juurviljadeks!
  Pooleliitrine viinapudel on surmavam kui kümmekond hitlerlast, nii et joogu selleni, et ainult alkohol tapab venelasi ja meid kõiki!
  Palja kontsaga poiss lööb vaenlase hambad välja, poliitikaga kingitud täiskasvanu jääb kuu peale ulguvaks hambutu koeraks!
  Kõva kuulsus ei jõua sõdurile kergelt, kuid ta on tark, kuid poliitik satub aeg-ajalt valju kuulsusskandaalidesse!
  Sõdur on valguse sõdalane, ükskõik mis idee eest ta võitleb, poliitik on pimeduse jälkus, ükskõik mis lipu all ta ka ei seisaks!
  Pole tähtis, mis lipu all sõdur on, peaasi, et julgus põleks tema südames ja värvi värv ei oma poliitikas tähtsust, ta on argpükslikult valija maksas!
  Sõdur halva lipu all väärib rohkem austust kui poliitik õigete loosungite all, aga basaarist olenemata sea munemine!
  Kommunism on paradiis, mida inimesed isegi jämedate kätega maa peale ehitavad, aga seapoliitikud muudavad planeedi põrguks, hävitades pika keelega head!
  Sõdur Isamaa eest on alati mägi, poliitik pidurdab ainult munakivi, tema siga on võitleja hurraa, et mitte liiga jamada!
  Naine võib vaikides olla hea sõdur, aga poliitik, isegi püksis, on ropp, jutukas naine!
  Poliitikutel on pikk keel ja piiritud ambitsioonid, aga Maa haaramiseks on käed lühikesed ja mõistust veel vähem!
  Ärge hoobelge terasetehnoloogiaga, kui teil on vaim nagu tarretis, siis metslased andsid argpüksile nuiaga nuia nii taevas kui maa peal!
  Poliitik, jahvatab lollusi, millest ei ole jahu leivaks, vaid tahke jahu, valijatele nuudlid kõrvas!
  Sõdur on rüütel, kes võitleb draakoniga, kuid see draakon on tegelikult tagalas ja tal pole seitse pead, vaid miljon maski ja lugematu arv seakärsaid!
  Sõdur, et mitte kitkutud kanaks saada, peab olema hani, poliitik selleks, et valijaid grillil praadida, pissib hea meelega, mitte seltsimehelikult!
  Sõdurid on alles poisid, aga nad kasvavad lahingust lahingusse, poliitikud, sõltumata vanusest, ühest valimiskampaaniast teise langevad veelgi suuremasse hullumeelsusse!
  Sõdur võib olla habemeta, kuid kuulsusrikas sõdalane ja poliitik ei saa igas olukorras muud kui saba jätta!
  Poiss unistab saada kotkasõdalaseks, kuid pole selge, kust tulevad nii räpased poliitikud-sead, et neist on vastik unistadagi!
  Sündinud võitlejapoiss jookseb parema meelega paljajalu lumes, kui laseb end poliitikast jalga lasta ja vildist saapaks teha!
  Alasti naine ei ole kitkutud kana, ta võtab iga mehe püksid jalast ja muudab isegi ülemeeliku valitseja alasti kuningaks!
  Poisist kasvab sõdur ja kes oli nooruses poliitik, kui temast nii suur põrsas välja kasvas?
  Prostituut on klientide vastu aus - raha vastutasuks naudingu eest ja poliitik on täielik valetaja, hääled ja maksud vastutasuks puhta pettumuse eest!
  Poliitik on väga kallis prostituut, kellelt sa ei riski mitte ainult ajusüüfilisega, vaid ka põrsaga taskus!
  Poliitik on selline prostituut, et riiete seljast võtmise asemel rebib ta valijatelt kolm nahka ja nakatab, läbi teleka!
  Kaks korda samasse jõkke ei sisene, aga pidevalt notsuline lurjus saab tosin korda tagasi valida!
  Loomadele ja lastele ei meeldi toit ilma soolata, aga miks langevad täiskasvanud tõe soolast ilma jäetud poliitikute magusasse kõnesse!
  Tõe sool on mõru, kuid omab tervendavat jõudu, poliitiku jutt on magus, kuid põhjustab vaimusuhkrut!
  Inimene ei taha olla ettur, aga karjäär sõjaväes algab reameestest, poliitik ei taha reeglite järgi mängida ja ta juhib oma karjääri poliitikas seadusevastaselt!
  Poliitik, kes solvab homosid, on ise suur perse ja tal pole mehelikkust!
  Sõdur ei sure kaks korda, aga poliitik reedab kolm korda ja petab miljon korda!
  Kahte surma ei juhtu ja paljajalu ei saa saapaid jalast võtta, kuid poliitikutel õnnestub kogu aeg tappa ja kolm nahka ära rebida!
  Tüdruk ei karda paljajalu lumes joosta, ta kardab, et peigmees ei osutuks lolliks kõrvuni kingitud viltsaapaks!
  Sõdur sõjas muutub samal ajal nooremaks ja küpsemaks, poliitik salavõitluses, vananeb ja küpseb, vajudes samal ajal metslooma tasemele!
  Sõdur on eraajateenija ja saab sõjas professionaaliks, poliitik ei tea tähtaegu ja professionaal võidu andmises!
  Sõdur peab olema tulekivi, aga mitte muutuda südames kiviks, poliitikul on ammu südame asemel kivi, aga tal on kummi kõvadus!
  Hea sõdur lahingus on nagu Kurat - et on vaja tuld kustutada, vilunud poliitik alatuses on saatan ise ja lubaduste täitmine on tüüpiline voolik!
  Sõdur võib lahinguväljal hukkuda, kuid see on parem kui rahuajal poliitikute suust pärit magusate valede voo all tapmine!
  Kes sõdalaseks sünnib, see sureb kangelaseks, kellest saab poliitik, see on juba surnud lurjus ja kõndiv laip!
  Poliitika on see, kui öeldakse üht, mõeldakse teist, tehakse kolmandat, selgub neljandat, aga see läheb ikkagi kõrvale ja jääb maksa jõleduseks!
  Poliitikas pole vendi, aga vaeseid sugulasi on palju, ei ole muinasjutulisi printse, vaid ülearu alasti kuningaid, tõde pole hetkekski, aga valesid jätkub rohkem kui üheks põlvkond!
  Armastus tuleb siis, kui sa ei oota, poliitikud jäävad kinni, kui sa ei helista!
  Armastusele alluvad kõik vanused, poliitikud saavad hakkama igasuguse alatusega!
  Poliitik on koletis, kes poseerib nägusa mehena, kuid ükski luksuslik laskemoon ei suuda peita seapenni ja hundihambaid!
  Sõdur on ka omamoodi koletis, sest ta tapab lahinguväljal, kuid erinevalt poliitikust on ta võrdsel kohal, aga valija kaotab alati!
  Naine tahab armastust ja õnne endale ja perele, poliitikut huvitab eelkõige teiste rikkumine, rahaarmastus on kinnisideeks!
  Naine on nagu roos: ahvatlev lõhn, särav välimus, teravad okkad ja milline näeb välja poliitik, silmatorkav haisu, armetu välimuse ja kaktuse söövitusega?
  Naine on ilu ja puhtuse kehastus, kuigi mitte alati ideaalne, kuid poliitik jääb alatiseks alatuse ja inetuse etaloniks!
  Paljajalu poiss ei käitu pahasti ja ei satu nii tihti taskusse, kui poliitik teeb vastikuid asju ja paneb sinna sea!
  Laps armastab relvadega mängida, aga ta on võlu, poliitik armastab nendega ragistada, aga hirmu asemel tekitab vastikust ja naeru!
  Inimene sai alguse, nagu teadlased ütlevad, ahvist, poliitikust, kuigi tüüpilisel primaadil, eriti edukatel inimestel, on suhe šaakaliga!
  Inimesel on jumalik loov loomus, aga poliitikud löövad risti, et nad on oma olemuselt lihtsalt kuradid ja tekitavad kaost!
  Poliitik on lihast Saatan, ainult et mitte põrgu isand, vaid maapealse allilma looja, milles kuradid väljuvad kontrolli alt ja tekitavad kaose!
  Sõdur on jumala ja aja kohtunik, poliitik on pätt ilma kohtuta ja tema seadusetus ei tunne ajaraami!
  Sõdur rahu ei otsi ja torm ei viipa ka, poliitik matab oma vägiteod maha, parasiit on väga kade!
  Sõdur on vahel tahes-tahtmata sõdalane ja ta ei taha tappa, vaid täidab püha kohust Isamaa ees, poliitik on aga vabatahtlik reetur, kellele meeldib sigada, mitte täita oma kohustusi valijate ees!
  Sõdur lahendab lahingutes mõistatusi, poliitik ehitab kavalaid kombinatsioone, rahumeelselt ta asja lahendada ei saa!
  Poliitik on nii kindral, et kannab epolettide asemel lolli kaardiõlarihmasid, kuigi ta ise on aga rebane!
  Sõdur oskab kaarte mängida, aga poliitik kannab kuueseid epolette ka ilma mängimata!
  Sõdur on päris lahe võitleja, kui peaga läbi saab, poliitik on siga, saab kotkast varblase!
  Sõdur teab, mis on hirm, aga ületab ennast, poliitik teab, mis on au, aga pöörab selle enda jaoks ümber!
  Kui naine ei karda paljaste säärtega uhkeldada, ei lase endale saapaid jalga panna, siis on ta särgis sündinud!
  Särgis sündis sõdalane, kes ei lase endalt kolmest nahast lahti võtta!
  Naine, ära häbene paljajalu käia, karda olla viltsaapa kontsa all!
  Kui sa ei taha tera serva alla neelata, siis omanda terav mõistus ja terase vastupidavus!
  Lolli mõõga teravik võib läbistada keha, kuid ainult targa terav sõna võib tõeliselt südamesse lüüa!
  Sõdur on kurat, kellel on puhas süda, poliitik väidab end olevat jumal, kuid on täis räpaseid mõtteid!
  Ära häbene naisele oma alastiolekut meesprintsi otsimisel, häbi abielluda alasti kuningaga!
  Naine, kes paljaste jalgade abil mehelt kolm nahka maha kisub, sündis särgis!
  Naine, kes on sündinud palja lihaga särgis, paneb mehe selga, isegi kui ta pole täissaabas!
  Naise jaoks on tähtsam sündida särgis, kui saada alasti kuningalt luksuslik kleit!
  Naisel on parem alasti minna, kui lasta end täisvildisaabal kolm nahka ära rebida, parem paljajalu kui nüri saapaga kingitud!
  Kui paljajalu naine, kes paljastab rindu, katkestab aplausi, mitte ei solva ja vilistab, siis on ta särgis sündinud ega lase endale kinga panna!
  Naiste nõrkused muutuvad ligitõmbavaks jõuks ja kui mees näitab nõrkust, siis surutakse ta impotentsuse sohu!
  Naine peaks suutma andestada, kui ta tahab olla edukas, kui mees tahab midagi saavutada, ei tohiks ta end alla anda!
  Kotka koht antakse sellele, kes oskab ööbiku kombel välja valada ja ronkaid ei loe!
  See, kes loeb palju vareseid, on täiesti tiivutu ja tal pole nokat!
  Kes kodumaad kulla eest maha müüb, pole sentigi väärt ja kaetakse väärismetalli all reetmise roostega!
  Röövides järeltulijaid, lähete pankrotti tühjuseks, sest kõik upub mineviku kuritegude põhjatusse keerisesse!
  Sõdalane peab olema tark nagu öökull, julge nagu kotkas ega tohi lahingus vareseid lugema, et mitte kana kitkuda!
  Pole tähtis, kui aastaid on vähe, täielik katastroof, kui igas vanuses pole piisavalt ajusid ja leidlikkust!
  Poiss tahab saada sõduriks ja minna sõtta, et saada kangelaseks, poliitik tahab olla komandör, istuda tagalas ja teha alatust!
  Sõdur tahab putru lihaga, aga kaseputru saab komandöridelt ja istutatud mädane siga poliitikutelt!
  Lahingus ei vaja te mitte ainult teravat tääk ja terasmõõk, vaid ka teravat mõistust ja terasest närve, leiutaja kuldsete kätega!
  Rahvas ei vaja troonile mitte monarhi, vaid tsaari pähe, mitte poliitikute hõbedast kõnet, vaid hõberublasid rahakotti!
  Mõistus ja julgus, nagu mees ja naine, sünnitavad võidu ainult paarikaupa ning igasuguse edu ristiema - õnn, ei jää sugugi kolmandaks!
  Noorus on roheline, kuid armas, vanadus on kibe ja hallitanud ja naine on nagu kärbes magususe poole, haigus on nagu kärbes vanadusse!
  Parem olla noor valija kui vana poliitik;
  Nooruses võib igasuguse äri üle vaielda, aga vanemas eas ja jõudeolek lõpeta!
  Nooruses on rohkem rõõmu tööjõust kui vanemas eas jõudeolekust, nii et joogem sellest, et noorus ei lõpe ilma igasuguse vaevata!
  Tüdruk on nooruses hea, lusikas on õhtusöögiks ja poliitik on hauas!
  Paljaste kontsadega poisid on õnnelikumad kui täiskasvanud, kellelt poliitikud kolm nahka maha tõmbasid ja põhjalikult kõrvuni shokisid!
  Sel ajal, kui Robur seda koostas, saabusid tüdrukud Jaapani alistumise ametliku dokumendiga. Nii lõppes kuulsusrikas sõda. Kuid Rommeli ees on veel palju erinevaid juhtumeid ja probleeme. Igatahes alistasid nad kolmekesi võimu, mis polnud sugugi nõrk.
  Albina küsis Roburilt naeratades:
  - Ja keda me nüüd hävitame?
  Igavene Poiss kehitas õlgu ja soovitas:
  - Võib-olla võtame Venemaa üles tasakaalu eesmärgil?
  Alvina vaidles üsna loogiliselt vastu:
  - Siis polnud meie jaoks mõtet Jaapanit hävitada! Ja kui oleme jõudude vahekorda muutnud, siis peame vastu pidama!
  Robur trampis oma paljast lapselikku jalga ja teatas:
  - Aga näete, meil on täiesti võimalik kogu maailm vallutada! Näitasime lihtsalt jõudu!
  Albina nõustus sellega:
  - Jah, nad näitasid! Aga peale jõu tuleks näidata ka tarkust!
  Igavene poiss mõtles. Sadade tuhandete inimeste tapmine pole hea. Kuid te peate ikkagi haarama võimu maailma üle. Aga kuidas seda teha ilma miljoneid sõdureid ja ohvitsere tapmata? Pealegi oli samal ajal vaja maha suruda mässuliste mässud, kui see juhtub. Siin võib juba veriseks saada, mille sarnast inimkonna ajaloos pole kunagi varem olnud.
  Kuid Roburi peast välgatas mõte:
  - Vaja on luua telepaatiline aparaat, mis annaks vaimseid käske kogu inimkonnale. Midagi nagu hüpnoos raadiolainete abil ja siis me kontrollime tegelikult kogu universumit.
  Albina nõustus sellega:
  - Vajame spetsiaalseid graviomagnetilisi hüpnoosi laineid. Ja siis ületame hetkega kõik takistused ja alistame kogu maailma! Ja kõik rahvad tantsivad meie all ja täidavad kõiki käske!
  Alvina lisas hambaid paljastades:
  - Ja see saab olema väga lahe!
  Ja terminaatoritüdruk trampis oma paljast, meislitud jalga.
  Poiss Robur noogutas nõustuvalt.
  - Arendame välja sarnase aparaadi ja alistame kergesti kõik ilma eranditeta. Ja siis on maailma üle absoluutne võim!
  Albina itsitas ja laulis:
  - Inimesed surevad metalli, metalli pärast,
  Saates valitseb Robur! Reguleerige skoori!
  Alvina nõustus sellega, pilgutades oma partnerile:
  - Meie vägi, nagu ka Püha Kolmainsuse jõud, jääb igaveseks! Ja mitte ainult igavene, vaid inimlik!
  Albina nõustus sellega:
  -Kui käsi on kindel ja eesmärgid humaansed, saad inimese jaoks Kõigevägevamaks!
  Robur noogutas ja vajutas palja, ümara, lapseliku kannaga nuppu, tõstis aparaadi üles ja laulis:
  Kes on ilma südamest ja hingest,
  Purustatakse kohe lahkust!
  Tüdrukud kooris hüüdsid täiel rinnal:
  Külm arvutus teenib meid soovina -
  Vaenlased, keda lüüa, noh, aga vahendid ei loe!
  
  ELF BIFA SUPERATE SEIKLUSED
  Elf Bif, kes reisis mööda erinevaid maailmu, sattus Teise maailmasõtta. Ja loomulikult otsustas ta sakslasi aidata, seega oli ta ka heledajuukseline ja nägus. Lisaks köitis Bifi ka see, et natsid olid üliinimese poolt ja kristluse vastu. Nii liitus ta Luftwaffega ja sai piloodiks. Ja kuna päkapikud on inimeste suhtes palju kiiremad, tugevamad ja kordades paremad ning neil on isegi kaitsemaagia, hakkas Biff väga kiiresti skoori lööma.
  Tema võitleja muutus tänu maagiale haavamatuks. Ja iga õhurelva mürsk tabas sihtmärki täpselt.
  Eks näis, et isegi nii silmapaistev äss üksi sõja kulgu eriti ei mõjuta.
  Kuid Biff, olles Vahemerel alla tulistanud kakssada lennukit, suutis Montgomery ise alla tulistada. Ja see on juba tõsine. Andekaim inglise kindral suri. Bif sai Rüütliristi eest Raudristi tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Kuid tal kogunes arveid nii kiiresti, et kuu ajaga kukkus tal alla kolmsada lennukit. Ja 20. augustil 1942 alustas Rommel pealetungi Aleksandria suunas.
  Ilma Montgomeryta läks brittidega kõik viltu. Ja nad langesid Rommeli lõksu ja tapeti. Bif tulistas sel ajal nädala jooksul alla rohkem kui kakssada lennukit ja tabas ka maapealseid sihtmärke.
  Hitleril polnud aega auhinna kohta määrust kirjutada. Biff sai kolmesaja allatulnud lennuki eest taas: Raudristi Rüütliristi tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Viiesaja lennuki eest autasustati teda kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristiga.
  Rommeli väed vallutasid Egiptuse ja tungisid kohe Iraaki, kus puhkes brittide vastane ülestõus. Sakslased vallutasid ka Kuveidi. Punaarmee ründas Rommeli vägesid Iraagis, kuid see provotseeris Türgi astumist sõtta NSV Liidu vastu. Mis tegi olukorra äärmiselt keeruliseks. Ja Stalin oli sunnitud Stalingradi pealetungist loobuma. Sakslased suutsid detsembri alguses kogu linna kontrolli alla võtta. Ja Paulus sai selle eest isegi auhinna.
  Punaarmee võitles türklastega ja takerdus Taga-Kaukaasiasse.
  Lisaks fenomenaalsele Bifile hiilgas ka Marseille, kes kogus kiiresti punkte, sealhulgas tänu Nõukogude pilootidele. Marseille sai neljasaja allatulnud lennuki eest ka Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja briljantidega.
  Ja Bif pälvis seitsmesaja viiekümne allatulnud lennuki eest Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja tuhande eest - hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi täht.
  Sakslased suutsid hoida oma rinde keskel ja isegi võita katse Leningradi blokeeringust vabastada.
  Veidi hiljem üritasid Nõukogude väed veebruaris Stalingradi lähedal edasi tungida, kuid sakslased olid valmis ja tõrjusid kõik rünnakud. Ja Biff ja Marseille hirmutasid Nõukogude lennundust ja neist said sõna otseses mõttes legendaarsed ässad.
  Kuid 30. mail, kui teed kuivasid ja sakslased suutsid üles tõmmata uued tankid Panther ja Tiger, samuti iseliikuva relva Ferdinandi, algas natside uus pealetung Volga ääres.
  Totaalse sõja väljakuulutamine Kolmandas Reichis suurendas relvade tootmist enam kui kahekordselt. Lisaks ärritas Saksa allveelaevastik tugevalt USA-d ja Suurbritanniat, mille tulemusena vähenes pommitamise intensiivsus märgatavalt.
  Jah, ja Wehrmachti maavägede kaotused olid väiksemad ja tehastes osutus rohkem kõrgelt kvalifitseeritud töötajaid. Ja see võimaldas ka sakslastel lisada vabastamisele relvi ja eriti lennukeid. Ja Focke-Wulf, kui seda õigesti kasutada, pole üldse halb.
  Ja "Tiiger" on Punaarmee jaoks šokk ja aukartust. Sakslased suutsid liikvel olles Nõukogude kaitseliinist läbi murda.
  Kõige ebameeldivam oli see, et punaarmees, kes võitu ei teadnud, oli moraal ülimalt madal. Ja paljud sõdurid alistusid või deserteerusid. Alistujate arv oli suur, nagu ka ülejooksjaid.
  Wehrmachti võitlusvaim ei olnud varem tõsiselt murtud, oli kõrge. Ja taevas domineerisid täielikult sakslased. USA oli passiivne, samas kui Suurbritannia kandis tohutuid kaotusi.
  Lisaks toodeti palju rohkem lennukeid kui varem.
  Biff kogus kontosid nii kiiresti, et tema jaoks leiutati uued hüved. Kahe tuhande lennuki eest pälvis noor päkapikk kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi tähe. Ja kolme tuhande lennuki jaoks - Raudristi Rüütliristi täht plaatinatamme lehtede, mõõkade ja teemantidega.
  1943. aasta juuliks jõudsid sakslased Kaspia mere äärde ja andsid Kaukaasias Nõukogude vägedele hapnikku. Ja siis jätkasid nad pealetungi piki rannikut, piki tasandikku.
  Augusti lõpus olid nad juba Dagestanis ja lähenesid Aserbaidžaani piirile.
  Pärast seda läks lahti äge võitlus Thbilisi pärast. Ja jõud olid väga ebavõrdsed.
  NSV Liit oli selgelt kaotamas lahingut Kaukaasia pärast. Septembris üritas Stalin keskuses edasi liikuda. Ja tema väed jäid sinna jälle kinni. Panther-2 osales lahingutes.
  Raskeks osutus see auto viiskümmend kolm tonni, kuid paremini kaitstud eriti otsmikus: 100 millimeetrit ja 60 külge ning 900 hobujõuline mootor kompenseeris palju. Lisaks kahur 88 mm ja pikk toru 71 EL.
  Sellise tanki vastu pole lihtne vastu seista. Eriti kui meeleheitel tüdrukud kaklevad.
  Gerda tulistas paljaste varvastega nõukogude autot ja kilkas:
  - Me oleme parimad!
  Charlotte peksis palja kannaga kolmkümmend neli ja kilkas:
  - Kolmas Reich on meiega!
  Christina paugutas Nõukogude vägesid ja säutsus:
  - Ma ütlesin, et ära triivi!
  Magda lõi paljaste varvastega jalgu ja ütles:
  - Oleme kõrgeim klass!
  Mõistagi tõrjuti rünnak keskuses punaväelaste jaoks suurte kaotustega.
  Ja sügisel ja talvel lõpetasid natsid Kaukaasia hõivamise ... Pärast seda muutus NSV Liidu positsioon äärmiselt keeruliseks.
  Ja superpiloot Beef lasi alla neli tuhat lennukit. Mille eest autasustati teda hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi Suurtähega.
  Marseille viis ka allatulnud lennukite arvu tuhandeni. Ja sai ka autasu: hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi täht.
  Ja kevadeks oli Bif alla tulistanud viis tuhat lennukit, saanud Raudristi Rüütliristi suurtähe kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  1944. aasta mais alustasid natsid uut pealetungi Venemaa positsioonide vastu. Lööke anti nii põhjas, Leningradist mööda minnes, kui ka mööda Volgat, Moskvast lõunast mööda minnes. Ja see on tohutu rünnak. Kinnitage topelttangid.
  Punaarmee kaotas suure osa oma võitlusvamust, kuid oli siiski tugev.
  Uued tankid T-34-85 ja IS-2 olid eelmistest arenenumad ja võimsamad. Ilmus ka võimsam LA-7. Tõsi, seda toodeti väikestes kogustes. Kuid Yak-3 ei jõudnud kunagi tootmisse. Ja mai lõpuks on sakslastel kasutuses juba tuhat uusimat reaktiivlennukit ME-262 nelja 30-millimeetrise relvaga. Ja ta on väga võimas uusim masin.
  Jah, ja Focke-Wulfi asendanud TA-152 pole halb.
  Saksa peamised tankid "Panther" -2 ja "Tiger" -2. Viimasel tankil on mootor 1000 hobujõudu ja see on sõiduomadustelt hea. Nii et sakslastel on sarjas varustus olemas - suur hävitav jõud. Kuigi endiselt ebatäiuslik. Aga valmistatakse seriaali E. Aga näiteks "Hiir" ei näidanud ennast kuigi hästi.
  Ja nii algab lahing ... Kõigepealt vallutasid sakslased Saraatovi, seejärel Kuibõševi.
  Bif lasi alla kuus tuhat lennukit ja sai: Raudristi Rüütliristi suurtäht plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Siis vallutasid sakslased ka Uljanovski. Ja suve lõpuks võtsid nad Kaasani. Punaarmee rinne varises kokku.
  Septembriks oli Beef alla tulistanud seitse tuhat lennukit ja saanud uue autasu: Raudristi Rüütliristi Tähe suurrist hõbedaste tammelehtede mõõkade ja teemantidega.
  Ja oktoobris murdsid sakslased põhjast läbi ja sulgesid rõnga Moskva ümber.
  Pärast seda hakati operatsiooniga Punaarmeed hävitama ja purustama.
  Detsembris tulistas Beef alla kaheksa tuhat lennukit ja sai Raudristi Rüütliristi Tähe suurristi ning kuldsed tammelehest mõõgad ja teemandid.
  Ja just jõulupühal, 25. detsembril 1044, Moskva garnison Stalini kategoorilisest käsust hoolimata kapituleerus. Ja pealinna võtnud feldmarssal Goth sai selle eest Raudristi suurristi.
  Sverdlovskisse põgenenud Stalin soovis aga sõda jätkata. Ja liitlastel oli veel lootust.
  Sakslased on seni pommitanud vaid Nõukogude Siberit. Nad said võimsad sõukruviga juhitavad Yu-488 ja TA-400 lennukid, mis pühkisid nagu orkaan. Ja nad tõid Nõukogude linnadesse surma ja hävingu.
  Elf Beef jätkas võitlust taevas ja osales pommirünnakutes. Ja tema masin töötas aeg-ajalt, surudes vastastele alla kolossaalse hävitava jõu šoki.
  1945. aasta märtsis ületas selle legendaarse päkapiku allatulistatud lennukite arv üheksa tuhande piiri. Ja ta sai auhinna: Rüütliristi Tähe suurrist plaatina tammelehtedest mõõkade ja teemantidega. Ja see on väga lahe!
  Maikuus aga tungivad sakslased Uuralitele edasi. Nende väed liiguvad kiiresti edasi. Punaarmee püüab kangelaslikult vastu pidada. Aga ta ei saa midagi teha.
  Natsid on E-seeria uusimad tankid juba lahingusse visanud ja neile on tõesti peaaegu võimatu vastu seista.
  Eriti E-100 vastu, mis on Nõukogude relvadele igast küljest läbitungimatu. Ja selle 128 mm kahur on surmav peaaegu iga soomuki jaoks.
  Ja E-100 sisendab nõukogude sõduritesse õudust. Lisaks on deserteerumine endeemiline, nagu ka alistumine. Ja see allaandmine on tohutu.
  Mõned osakonnad annavad end isegi orkestri helidele. Ja mõned, vastupidi, võitlevad lõpuni.
  Kuid jõud on ebavõrdsed ja juba juunis langesid Sverdlovsk ja Tšeljabinsk. Ja siis liikusid sakslased üle Siberi.
  Nõukogude linnad kaitsesid end meeleheitlikult. Eriti Novosibirsk, kus isegi lapsed võitlesid.
  Ja Kesk-Aasias käisid ägedad lahingud. Kuid 1945. aasta septembriks oli suurem osa NSV Liidust vallutatud. Kuid oktoobris peatasid sakslased pakase tõttu edasitungi Siberis. Side oli liiga venitatud.
  Elf Beef tulistas alla kümme tuhat lennukit ja sai selle eest Rüütliristi suurristi suurtähe hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Siis oli taevas veel sõda ... Kuni maini 1046 suutis Bif alla tulistada veel tuhat lennukit ja saada: Rüütliristi suurristi suurtäht kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Ja siis algas uus sakslaste pealetung Kaug-Idas. USA ja Suurbritannia lõpetasid tegelikult sõja Kolmanda Reichiga ja võitlesid Jaapaniga. Kuid samurai pidas kangelaslikult vastu. Ja nad näitasid üles kolossaalset julgust ja kangelaslikkust.
  Punaarmee oli arvuliselt nõrgenenud, kuid osa itta evakueeritud tehaseid töötasid endiselt. Ja nad toimetasid rindele, sealhulgas lennukid.
  Sakslased liikusid juba peaaegu marssides edasi, kuid igatahes kulus Vladivostokki jõudmiseks mitu kuud. Ja novembri lõpus, hoolimata pakasest, jõudis Fritz siiski Tšukotkale.
  Nii langesid viimased NSV Liidu linnad.
  Elf Beef viis allatulnud lennukite arvu kaheteistkümne tuhandeni ja sai uue autasu: Rüütliristi suurristi suurtähe plaatinatammelehtede, mõõkade ja briljantidega, samuti lennunduse feldmarssali auastme. Ja see on tõepoolest tema kolossaalne saavutus.
  Siis okupeeriti NSV Liit. Kuid Stalin tabati ikkagi. USAga suuri territooriume vallutanud Hitler enam ei sõdinud. Nad jagasid mõjusfäärid. Kolmas Reich sai Euroopa, poole Aafrikast - põhjaosa ja Prantsusmaa Belgia valdused. Nagu ka Lähis-Ida ja kogu NSV Liidu territoorium.
  Ja tal oli piisavalt ... Jaapan säilitas oma valdused Hiinas ja osaliselt ei olnud USA-l ja Suurbritannial aega seda sellelt tagasi vallutada.
  Tekkis bipolaarne maailm. Kolmas Reich õitses ja arenes, sakslased lendasid isegi Kuule juba 1957. aastal. Kuid pärast Hitleri surma 1960. aastal tekkis temas segadus. Kuigi lahknemist oli võimalik vältida. Kuid uus kord muutus liberaalsemaks ja kõik Kolmanda Reichi alamad said kodakondsuse.
  Ja sellega lõppes rahvusliku ebavõrdsuse ajastu.
  Kolmas Reich ja Jaapan ühelt poolt ning USA ja Suurbritannia teiselt poolt võistlesid omavahel juba kosmoses ning käimas oli päikesesüsteemi vallutamine.
  Lend Marsile 1974. aastal - esimesed on sakslased ja aasta hiljem Veenusele. Nii et uus maailm omal moel pole ikka veel midagi. Ja päkapikk Bim lendas uutesse maailmadesse, otsides seiklusi ja uusi aistinguid.
  
  CHURCHILLI ASEMEL CHAMBERLAIN
  MÄRKUS
  Kasutu ja tarbetu ning Suurbritannia jaoks isegi surmava sõja asemel Saksamaaga sõlmis Chamberlain rahu Kolmanda Reichiga. Ja nüüd võitleb NSVL Wehrmachtiga üks ühele ja sõja tulemus on veelgi ettearvamatum ning võitlus palju raskem kui pärisajaloos.
  . PEATÜKK #1
  Chamberlainil õnnestus ilma tagasiastumiseta sõlmida rahu Kolmanda Reichiga. Hitleri tingimused olid üsna mõõdukad. Suurbritannia tunnustas kõiki natside vallutusi, kuid ei kandnud ise territoriaalseid kaotusi. Ainuke asi on see, et britid tagastasid Namiibia sakslastele. Üldiselt tagasid natsid Briti koloniaalimpeeriumi puutumatuse.
  Hitler sai ka idas vabad käed. Mis on muidugi sakslaste käes. Kuid Chamberlain soovis ka, et kaks diktaatorit, Stalin ja Hitler, võitleksid surmani.
  Nii et kõik see rõõmustas reaktsioonilisi ringkondi. Hitler lubas, et ta ei solva juute liiga palju. Ja et okupeeritud aladel kehtestatakse õiglane kord.
  Kolmanda Reichi vallutused olid tohutud. Kuid sõda NSV Liiduga oli siiski vältimatu. Ainult sel korral polnud Hitleril põhjust agressioonile tormata.
  Tal oli palju kolooniaid. Lisaks vallutasid sakslased ka Kreeka ja Jugoslaavia. Nad said Belgia, Prantsusmaa ja Hollandi kolooniad.
  Indohiina pärast tekkis isegi konflikt Jaapaniga. Nagu kõik Prantsuse kolooniad on sakslased ja seal peaks olema Saksa administratsioon.
  Samal ajal, 1. mail 1941, nägid sakslased Punase väljaku paraadil Nõukogude KV ja T-34. Ja Hitler käskis vastuseks luua raske saksa keele.
  Sõda lükati edasi 22. juunini 1943. aastal.
  Sakslastel õnnestus selleks ajaks vabastada uued tankid - Panther, Tiger, moderniseeritud T-4 ja Ferdinandi iseliikuv kahur. Kuid nende arv oli endiselt ebapiisav. Ilmus ka hävitaja ME-309, kuid samuti hakkas just vägedesse sisenema.
  Tankid "Lion" ja "Maus", seni ainult katseproovides. MP-44 ründerelv, samuti just loodud ja tal polnud aega sarja siseneda.
  Nii et sakslased pole neljakümne kolmandal aastal päris valmis. Kuid ka NSV Liidus pole täielikku harmooniat. Tõsi, kahe lisaaastaga sai Molotovi liin siiski valmis, kuid see on piirile liiga lähedal.
  Samal ajal õpetati Nõukogude vägesid ja komandöre ikka rohkem ründama kui kaitsma.
  Tõsi, mitte seekord ei saanud Punaarmeed üllatada ja Stalin kuulutas välja üldmobilisatsiooni, viies vägede arvu kaheteistkümne miljonini. Kuid teisest küljest oli Jaapan valmis ka teise rinde avamiseks ning osa Nõukogude vägedest tuli hoida Kaug-Idas.
  NSV Liit tugevnes kahe aastaga. Kolmas viieaastaplaan täitus üle ning ametlikel andmetel majandus kahekordistus. Lisaks toodeti veel ligi viisteist tuhat tanki ja kolmkümmend tuhat lennukit ning kümneid tuhandeid relvi.
  Punaarmee oli väga tugev. Aga loomulikult lisas Kolmas Reich.
  Pärast seda, kui energilisest Speerist sai relvastusminister ning Kolmanda Reichi ja okupeeritute majandus viidi üle sõjalisele alusele, suurenes relvade tootmine oluliselt. Erilist tähelepanu pöörati soomusjõududele. Ning energiliste meetmete ja kolooniate tööjõu kasutamise tulemusena ületas Kolmandas Reichi tankide tootmine NSV Liidu ees tuhandet kuus.
  Uusim "Panther", mis on oluliselt parem kui Nõukogude põhitank T-34, soomuse läbistamisel ja relva tulekiirusel ning esisoomuses.
  Nõukogude KV sari osutus seevastu ebapiisavalt tõhusaks, minnes põhjendamatu gigantomaania teed.
  Oli ka negatiivne subjektiivne tegur - Stalini armastus suurte tankide vastu. 1941. aasta augustis läks tootmisse kuuskümmend kaheksa tonni kaaluv KV-3, 1941. aasta septembris hakati tootma sajatonnist KV-5. Ja alates märtsist 1942 sisenes seeriasse KV-4, mis kaalus sada seitse tonni.
  Ja see pole veel kõik. 1942. aasta augustis ilmus sada viiskümmend tonni kaaluv KV-6. Ja 1943. aasta märtsis KV-7, mis kaalus sada kaheksakümmend tonni.
  Seega läksid KV-seeria tankid põhjendamatut kaalumise teed.
  Ainult T-34-76 võib nimetada suhteliselt edukaks masinaks. Kuid peale selle toodeti sellest klassist ka A-30, ratastel roomiktanke ja T-29.
  NSV Liidu lennundus polnud halb, kuid PE-2 oli siiski liiga raskesti juhitav ja ka Stalini lemmikhävitaja MIG-3 ei õigustanud end.
  Sakslased tootsid kahe aastaga umbes sama palju lennukeid kui NSV Liit. Kuid nende lennundus oli võib-olla praktilisem. ME-309 oli relvastuselt ja kiiruselt väga võimas ning kahtlemata tugev, kuid seda on siiski vähe. Praktikas osutus ME-109 aga tugevamaks kui nõukogude masinad.
  Üldiselt olid sakslased paremini ette valmistatud ning nende väed olid tugevad ja neil oli suur eelis liikuvuses.
  Pluss Jaapani tegur, mis tõmbas samuti väed tagasi.
  Rünnakul kasutasid sakslased palju välis- ja koloniaaldivisjone, mis olid lahingutõhususe poolest Euroopa omadest madalamad.
  Wehrmacht välis- ja koloniaaldivisjonide arvel tõstis oma tugevuse kuueteistkümne miljonini. Lisaks veel kaheksa miljonit Jaapani ja koloniaalsõdurit.
  Jaapan ja Kolmas Reich ületasid jalaväe arvukuses NSV Liitu umbes kaks korda. Tõsi, Jaapani tankid olid kerged, kuid liikuvad. Lennunduses oli Axisel arvuliselt enamus.
  Kuid kõige tähtsam pole ainult see... Sakslastel olid liitlased. Nende hulgas on suurte armeedega Türgi ja Itaalia. Seega, võttes arvesse satelliite, suurenes Kolmanda Reichi ülekaal veelgi. Kolmanda Reichi poolel on soomlased, ungarlased ja rumeenlased ning slovakid, horvaadid, bulgaarlased, hispaanlased ja isegi portugallased.
  Ja peagi astus sõtta ka Rootsi.
  Ja Saksa väed murdsid läbi Nõukogude kaitse ... Ja kuu aega hiljem jõudsid nad Smolenskisse.
  Ja siis läks lahti grandioosne lahing selle linna pärast. Tegelikult otsustas see NSV Liidu saatuse.
  Aleksei, kes oli lahingus kaheteistkümneaastane poiss, samuti Alenka ja Katka, võitlesid Smolenski tänavatel.
  Hitleri hordid püüdsid linna vallutada.
  Üksinda lühikestes pükstes paljajalu poiss Aleksey tulistas kuulipildujast paugu, niites natsid maha.
  Kaheteistkümneaastane laps viskas laste paljaste jalgade sõrmedega surmavat granaati ja möirgas:
  - NSV Liidu kommunismi eest!
  Alenka andis ka pöörde, nokautis natsid, viskas palja kannaga surmakingituse ja väljastas:
  - Meie isamaa eest - minu enda ema!
  Katka kritseldas kuulipildujatest, lõi natsid välja ja siis visati tema paljad varbad, mis kandsid hävingut ja surma.
  Sõdalane teatas:
  - NSV Liidu jaoks!
  Naissnaipripataljon kapten Nataška Kaktusova juhtimisel asus Volodarski tänava varemetes kaitsepositsioonile. Varemete taha peitsid tüdrukud kuulipildujate ja vintpüssidega, granaadikimpudega seotud.
  Nataša ise on täpilises tuunikas üle palja keha, lühikeste pükstega ja paljajalu. Ilus ja kurvikas neiu, tugevate puusade, peenikese pihaosaga, poolkasti all lühikese soenguga. Nägu on väga ilmekas, meheliku lõuaga, sinised silmad laiali. Helepruunid juuksed muutusid tolmust halliks, kõrge rind, kõva välimus. Kapten Nataša on võidelnud üle kahe aasta ja vaatamata oma noorusele on ta palju näinud. Tüdruku jalad on kaetud lõikehaavade ja sinikatega. Tüdruk on väledam paljajalu liikuma kui karedad ja kohmakad saapad.
  Paljas tald tunnetab vähimatki pinnase vibratsiooni, hoiatab miini läheduse eest ja vastupidavust lisab emake maa ise. Ühest küljest muutusid tüdruku jalad kõvaks ning nad ei kartnud kuuma metalli ega varemete teravat killustikku, kuid teisalt ei kaotanud nad tundlikkust ja painduvust, hoiatades läbi mürina liikumisest. tankid.
  Armas Nataška hoiab käes granaati, mille külge on seotud plahvatuspakett. On vaja roomata kohutava Saksa tanki "Lion", kastes tänavaid kuulipildujatega.
  Mirabela roomab tema kõrvale. Ka paljajalu, nii et kõik pataljoni tüdrukud osutusid oma komandöri jäljendavateks saabastest. Tema tolmused tallad teravnevad neljakäpukil roomates. Mirabela kollased juuksed on sassis ja pikad... Natuke kräsus. Tüdruk ise on sale, kõhn, väikest kasvu. Teda võib segi ajada isegi kitsaste õlgade ja pealtnäha suure peaga tüdrukuga.
  Kuid Mirabela on juba palju kogenud. Tal õnnestus külastada nii fašistlikku vangistust, olles üle elanud julmad piinamised, kui ka kaevandused, kust tal õnnestus mingi arusaamatu ime läbi põgeneda. Aga vaadates tema lapselikku õrna nägu, ei saa kunagi öelda, et teda peksti kumminuiadega kandadele, vool lasti läbi keha.
  Mirabela tulistab ... Kolmanda Reichi sõdur, antud juhul araablane, kukub surnult, tema koon tõstab liiva ja killustikku.
  Nataška libistab hunniku granaate prügihunniku alla. Nüüd roomab siia üheksakümnetonnine "Lõvi" ja laseb selle õhku. Tüdruku sinised silmad säravad ta näol nagu safiirid, päikesepõletusest ja tolmust tuhmid.
  Kogemused näitavad, et hästi kaitstud paak muudab nüüd asendit. "Lõvil" on 100 mm külgsoomus ja isegi nurga all. Kolmkümmend neli ei suuda sealt läbi murda, võimalus on vaid rasketel Keveshedel. Aga rajad on eesmärk. Peaasi, et auto liikuvus ilma jätta ...
  Svetlana laseb kuulipildujast paugu... Sõdur, keegi ei tea, mis rahvusest, kukub maha. Suurema osa idapoolkerast vallutanud sakslased hellitavad aaria verd ja viskavad lahingusse koloniaalvägesid: araablasi, aafriklasi, indiaanlasi, erinevaid aasialasi ja eurooplasi. Suurenenud on ka poolakate arv - kes on hällist peale harjunud vihkama bolševistlikku Venemaad. Siin võitlevad Ukraina natsionalistid, Doni kasakad, tšetšeenid ja kogu Kaukaasia Khaganate. Hitler kasvatas terve internatsionaali.
  Palju vaenlasi...
  Svetlana põikleb osavalt kuulipilduja tule eest kõrvale. Kuul peaaegu lõhenes, tolmust mustaks läinud, ümar tütarlapselik kand. Kaunis kapten tundis isegi kõditust, kui lähedalt suurekaliibriline kingitus mööda lendas. Tüdruk lõi risti ette ja sosistas:
  Isegi kuul ei peata meid!
  Mirabela tulistab tagasi... Teine tüdruk Angelica - väga punaste juustega, üle keskmise pikkusega ja kasinast toiduratsioonist hoolimata lihaseline. Samuti väga ilus tüdruk, luksuslike puusade, ülestõstetud vöökoha, mitte naiselike laiade õlgade ja kõrgete rindadega.
  Angelica võitleb vaid lühikestes pükstes, tuunika on tükkideks rebitud ja tolmuks pudenev ning üle Volga uusi vormiriideid ei tarnita. Annaks jumal, et kurnatud Nõukogude vägedele rohkem laskemoona ja tilkagi toitu üle anda.
  Seega on Angelica peaaegu alasti, tema jalad on kriimustatud, eriti põlved. Killukild tabas parema jala talla ja see valutab, kõndida on raske.
  Punajuukseline, tolmune, peaaegu alasti Angelica väänab oma kena, kuid samas kõva näo. Tulistav tüdruk ütleb:
  - Issand, Moskva ja Stalin on meist kõrgemal!
  Ja ta lõikab ründavad natsid ära, olles endal vaevalt aega tagasi kerida.
  Varemed ja kitsad tänavad muudavad Saksa tankide ümberpööramise keeruliseks. Siin on peaaegu kakssada tonni "Hiire" ja nad ei saa üldse läbi ...
  Nagu Svetlana eeldas, sõitis "Lev" veidi ja mattis end prügihunnikusse. Toimus plahvatus. Röövik lõhkes, paar vigastatud rulli lendas minema.
  Haavatud tank peatus ja selle tünnist lendas välja mürsk...
  Kusagil mürises kauguses, jättes maha varemed. Blond Svetlana susises nagu madu:
  - See on minu arvutus! Avas konto...
  Tüdruk-kapten on jälle sunnitud minema roomama. Sakslased ja nende satelliidid ei saa rusudes oma tehnilist üleolekut kasutada. Kangekaelse Hitleri süül sattusid Kolmanda Reichi hordid positsioonilahingutesse üsna suures ja hästi kindlustatud linnas.
  Mirabela viskab granaadi. Sundides neid kukkunud sakslastele või araablastele saltot tegema, ümber pöörama. Üks natsivõitlejatest rebib tal käe küljest lahti ja ripub selle küljes kompassiga Inglise käekell.
  Mirabela ütleb naeratades:
  - Mida kompass teile näitab - tee põrgusse!
  Ja kaunis neiu raputab oma tolmuselt kannalt maha kleepuvat keraamikat.
  Ka Angelica pühib tolmu, oma kindlate täis rindadega. Nibud on mustusest peaaegu mustad ja sügelevad. Ja proovige pesta. Jälle tuleb urgu urgitseda, kui Saksa püstolkuulipildujad kritseldavad. Ja roomama plastunski viisil.
  Tüdrukute pataljon hoiab oma positsioone, kuigi toimub mürsutamine. Ja nad rebivad raskeid kestasid ja taevast langevad pommid ... Kuid miski ei murra Nõukogude kangelannade julgust.
  Siin näeb Svetlana, kuidas Panter roomab. No ei ole see tank enam nii hirmus.
  Saate selle külje sisse lüüa. Tüdruk aevastas, sülitas välja tolmu, mis tema elegantsesse suhu ronis. Ta võttis pihku granaadi, mida oli kaalutud plahvatuspaketiga. Peate märkamatult ligi hiilima. Aga ümberringi on nii palju suitsu.
  Angelica hakkas ligi hiilima, toetus paljaste varvaste ja küünarnukkidega äravoolule. Ta oli nagu hiirt jälitav kass. Tüdruk mäletas sõda sellest kohutavast neljakümne esimese aasta suvest, kui Wehrmacht tungis reeturlikult NSV Liidu avarustesse. Kas tüdruk ei kartnud, peaaegu tüdruk? Alguses jah, aga siis harjub ära. Ja sa tajud pidevaid kestade purskeid juba tavalise mürana.
  Ja nüüd plahvatas see väga lähedalt. Tüdruk lõi vastu kõhtu. Killud tormavad ülevalt nagu metsmesilaste kari. Angelica sosistab lõhenenud huultega:
  - Õigluse nimel - Issand!
  Tüdruk kiirendab roomamist ja viskab granaadi, millele on kinnitatud lõhkepakett. Olevik lendab kaarega. Kostab plahvatus, Pantheri peenem küljesoomus annab end tunda. Saksa tank hakkab põlema, lahingukomplekt plahvatab.
  Svetlana sosistab naeratades:
  Aitäh Issand Jeesus! Ma usun ainult sinusse! Ma palvetan teie poole üksi!
  Murrab pantri. Maha rebitud, rusudesse mattunud pikk tüvi. Külgsoomust eraldunud esisoomus meenutab kulpi.
  Svetlana, kelle tolmust ja päikesepõletusest pruunid silmad säravad rukkililledest, ütleb:
  - Mida rohkem tamme on vaenlasel, seda tugevam on meie kaitse!
  Angelica on väga seksikas, mustades aluspükstes ja alasti, tolmune, tugeva kehaga. Tüdruk on väga tark. Ta suudab paljaste varvastega klaasikilde visata.
  Nüüd viskas ta oma graatsilise tolmuga kaetud jalaga teravat eset. Ja kinni, otse fašisti kurku. Kaunis Angelica pobises:
  - Ja ma olen seksisümbol ja surma sümbol!
  Tüdruk, mille järel ta uuesti roomas, tulistades. Led tulekahju ja Svetlana.
  Kaunitar-kapten Nataša, olles fašisti maha raiunud, säutsus:
  -Elu on kett ja väikesed asjad selles on lülid ...
  Mirabela tulistas, lõikas Fritzi pea lahti ja lisas:
  - Lingile on võimatu mitte tähtsust omistada!
  Taas täpselt lasknud Svetlana krooksus:
  - Aga sa ei saa tsiklitega pisiasjadega tegeleda...
  Mirabela tulistas täpselt ja lisas:
  Muidu haarab kett teid endasse!
  Teine tüdruk Olimpiada, samuti väga ilus, valmistas koos pioneeri Seryozhkaga traadile miini. Kahekesi tõukasid teda... Salakaval booger roomas "Tiger"-2 röövikusse. Ja kuidas see pika toruga Saksa auto plahvatab.
  Blond poiss Sergei hüüdis:
  - Meie Venemaa, sul on ämber!
  Ja vaevalt jõudis ta tagasi hüpata, välkudes, mustade mahalöödud kontsadega langevalt katuselt.
  Olympias silitas poisi kaela ja ütles:
  - Sa oled väga tark!
  Pioneer suundus rindele ja astus naispataljoni. Poiss on ka väga loominguline. Näiteks valmistas ta lennukeid fašistide ründelennukite alla tulistamiseks. Kui Focke-Wulfid ehk TA-152-d tõusevad, kostab uskumatult kõrvulukustavat mürinat.
  Sakslased löövad Wagneri sümfoonia saatel. Selline majesteetlik meloodia.
  Olympias ütleb nördinult:
  - Nad üritavad meid ikka veel hirmutada!
  Pioneeripoiss laulis paatosega:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Surm ei vii meid tähistaeva alla!
  Sest püha Venemaa võitleb kõvasti,
  Laadisin võimsa kuulipilduja!
  Olympias, pikk, lihaseline, laiade puusade ja õlgadega tüdruk, on tüüpiline talunaine. Rõivad rebiti võitluse käigus kaltsudeks, tugevad jalad on paljad, juuksed on kaheks patsiks punutud ja tugevalt tolmused.
  Serjožka on vaid üheteistkümneaastane, alatoitumise tõttu kõhn, kriimustatud ja määrdunud poiss, ainult lühikeste pükstega. Poisi loomulikult valged juuksed muutusid halliks ja ribid paistavad läbi õhukese, pargitud ja määrdunud naha. Jalad kohutavalt maha löödud ja põletustes, sinikates, villidega. Tõsi, saatus hoidis last tõsiste vigastuste eest.
  Tema taustal tundub olümpia suur ja paks, kuigi neiu pole sugugi paks, vaid tugeva treenitud lihaga kontidel. Pealegi ei paistnud nälg tema portretset ja suurt figuuri üldse mõjutavat.
  Tüdruk tulistab raskest tankitõrjepüssist. Saksa autodel otsaesist augustada ei saa, aga radadel on võimalus.
  Ja kopsakas "Lõvi", olles saanud veermikusse kaaluka lõhkekeha, hakkas suitsu puhuma nagu raske suitsetaja.
  Serjožka laulis pahatahtlikult:
  - Stinky Fritz süütas mõtlemata sigareti sissepääsu juures! Muidugi sattus ta suurtesse jamadesse!
  Lihaseliste, pargitud vasikatega värelev Olympias lõi stepptantsu oma paljaste kaunite jalgadega. Tüdruk laulis:
  - Püha vene näod virvendavad ikoonist ... Jumal hoidku, et te leotage vähemalt tuhat Fritzi! Ja kui keegi sumiseb rohkem kui fašistid, siis keegi, uskuge mind, ei mõista teid selle eest hukka!
  Seejärel laadis ta tankitõrjepüssi uuesti ja lasi uuesti. Saksa transportija ajas jälle suitsu välja.
  Tüdrukupataljon tekitas Fritzile märkimisväärset kahju. Kuid ta kandis ka kaotusi. Siin rebenes üks tüdruk pooleks ja ta nägu muutus vaatamata tolmule nii kahvatuks.
  Suurem osa Stalingradist on natside poolt juba vallutatud, kuid see, mis linnast järele jääb, ei taha järele anda ja alla anda.
  Svetlana üritab samal ajal "Tiigrist" läbi murda. Võimas Saksa auto, sai granaadi külge, kuid ei andnud alla. Pöörab ümber, et kahurist tulistada. Tüdruk peab kaevama maasse ja killustikesse, et mitte lasta end purustada praegusest vabanevast lööklainest.
  Svetlana sosistab vaikselt:
  - Ema, isa, vabandust!
  Mirabela viskas Tiigri suunas granaadi, mis plahvatas tema otsaesisele. Tüdruk sosistas:
  - Sellest, et kerge õpetus talvel kevadel ... kordan eranditult, et Hitler on katku pätt!
  Angelica, murdes natside vaatevälja ja valades neile hoogsalt vett peale, pingutas:
  - Kirstus nägin nüüd füürerit! Ja ta lõi vaesele mehele jalaga silma!
  Punajuukseline neiu viskas tegelikult paljaste sõrmedega tanki granaadi. See tabas tünni ... Järgnes plahvatus ja "Tiigri" koon purunes.
  Arg sakslane võttis selle ja taganes.
  Svetlana norskas läbi ninasõõrmete:
  - Meie oma, teie oma ei anna järele!
  Mirabela lõikas kuuliga maha hitlerlasest palgasõduri ja laulis:
  - Ja kaabakas ei tee nalja! Käed-jalad, ta keerutab vene köied! Ta lööb hambad südamesse ... Ta joob isamaa põhjani!
  Svetlana itsitab, haukus:
  - Fuhrer karjub metsikult, rebib end üles!
  Mirabela vallandas ja lisas:
  - Noh, surm pahvib, muigab!
  Ilmunud on veelgi ohtlikum "Shtumrtiger". See hävitab terveid hooneid ja punkreid. Pealegi ei lähene see Nõukogude vägede positsioonidele. Autot hoiavad katte all Saksa kuulipildujad.
  Svetlana näeb, et Fritzi positsioonidele lähedale jõudmine on ebareaalne. Aga taevas Focke-Wulfid. Üks neist masinatest lendab Nõukogude Liidu positsioonidele lähemale. Tüdrukud avavad tema pihta tule.
  Angelica viskab granaadi ja ütleb raevukalt:
  - Sügavas surmas - pole andestust!
  Selle peale annab neiu kuulipildujast pöörde. Veereb kiiresti tagasi. Suhteliselt uus Saksa tank "Panther" -2 väikese torni ja madalama siluetiga sõidab kiiresti üles.
  Mitmed tüdrukud viskavad Saksa autot granaate. Pärast kingituste kättesaamist ta külmub ega suuda end ümber pöörata.
  Angelica vilistas ja susises:
  - See on uus rünnak! Me rebime ta suu ära!
  Panther-2 urises ja tulistas oma võimsamat relva.
  Tulesammas lõhestas õhu ning soojendas ja elektrolüüsis atmosfääri koheselt.
  Angelica itsitas, karbid lendasid poolpaljast tüdrukust mööda. Häbematu punapea raputas puusi ja ütles:
  - Ja Newton alistas vaenlased, viskas ikke troonilt! Fritz ta määras oma Newtoni seaduse!
  Stalingrad oli täielikult haaratud tulekahjudest, kui tulekeeled näisid taevast lakkuvat ja purpurseid, oranže ja helepunaseid sädemeid särisevat! Ja iga säde on nagu põrgulikust lossist põgenev kummitus.
  Svetlana, kes kukutas Saksa hävitajat, välgatas siniseid silmi ja laulis:
  - Mida sa virised, paha vana naine? Usu mind, lihtsalt psühhiaatriahaigla nutab sinu pärast!
  Mirabela laulis natside pihta tulistades:
  - Kui hea on murule pikali heita ja Fritzile pähe lüüa! Korraldage füürerile puljong ja saatke kuulipildujast kuulid!
  Tüdruk itsitas metsikult ja rullus kõhult seljale. Tegin jalgadega jalgratta. Granaat lendas üles. Lendav Focke-Wulf, saanud kõhu alla šrapnelli, tõusis reipalt kõrgemale. On näha, et teravad killud haavasid teda. Fašistlik olend süttis ja hakkas kaotama murdunud tiibade tükke.
  Svetlana, nähes, kuidas Fokke kõrgust kaotas, kähises:
  - See on semafor! Kirves ripub pardal!
  Saksa lennuk plahvatas, paisates prahti taeva kõigisse kaugematesse nurkadesse. Ja kuhu kadus fašistlik äss. Tegin oma viimase pöörde. Timukas läks tuhka, mitte lendur!
  Mirabela aevastas, puistas tolmu ja ütles:
  - Olla või mitte olla? See pole küsimus!
  Angelica viskas jälle jalaga klaasitüki nii palju, et silma tabades tuli see Fritzist kuklast välja:
  - Ma olen tankiarmaad! Ja teid tuleb ravida!
  Sakslased ja nende satelliidid püüdsid edasi liikuda, visates ette granaate. Selline taktika tüdrukute vastu ei töötanud. Siin paigutas Serjožka katapuldi ja kuidas see vastuseks vaenlast tabab.
  Pioneeripoiss hüüdis:
  - Jõuluvana rebis Hitleri suud!
  Katapuldi laeng, mis tungis natside hulka, pani nad laiali ja samal ajal õhus ümber rulluma. Fritz kukkus ja murdus müürirusudele.
  Tank "Tiger" -2, kaotanud tasakaalu, põrkas kokku "Lõviga". Oh, Leva, kus on su suur nimi?
  Svetlana naeratas ja vastas:
  - Noh, hästi tehtud Seryozhka!
  Poiss urises agressiivselt.
  - Pioneer on alati valmis!
  Tüdruk raputas vastuseks paljast jalga.
  Tüdruk-kapten hakkas uuesti naelutama. Ja Olympias tiksus Serjožka kitsas jalalabas, kui raske tal see on! Pole ime, et poiss ei karda läbi lõkke joosta.
  Mirabela ütles laulus:
  - Noorus on hea - vanadus on halb!
  Angelica, see rõõmsameelne punapea, nõustus:
  Pole midagi hullemat kui vanadus! See on tõepoolest kõige jäledam seisund üldse!
  Ja tüdruk tegi riigipöördega hüppe. Ta kujutas hetkeks ette vastikuid vanaemasid. Ei, ärge võrrelge, vana naine tüdrukuga. Ja milline ilu, saledates kehades.
  Angelica võttis selle ja laulis:
  - Vool aasta järel, aastad karavanis,
  Vana naine hõõrub uhmris hennat...
  Ja kuidas on lood mu saleda figuuriga,
  Ma ei saa aru, kuidas noorus on läinud!
  Svetlana välgatas silmi, lõi sakslase löögiga kubemesse maha ja märkis:
  - Mitte! Siiski on sõjas selline võlu - jääda igavesti nooreks! Alati purjus!
  Olympias pani ragulkale uue laengu. See on midagi hea mördi sarnast. Tüdruk sosistas:
  - Ära passi, vaid möödu!
  Serjožka segas oma peenikest, kuid väledat jalga ja haukus:
  - Fritzi nägu!
  Ja granaat koos plahvatuspaketiga lendas täies hoos natside positsioonidele.
  Jah, Stalingradi neile ei antud. Juba kolmandat kuud juuni lõpust on pealetung kestnud, kuid linn pole suutnud kõike võtta. Teistes rinde sektorites saavutasid natsid edu, kuid mitte selles.
  Svetlana tulistas püstolist ja urises:
  - Kõik on võimatu, see juhtub olema võimalik... Pole vaja universumit väga keeruliseks teha!
  Ja tabas mootorratta bensiinipaaki. Masin plahvatas ja tulised pöörised valgustasid suitsust maastikku. Ja sakslane rebis tulise käpaga lõhki.
  Tüdrukkapten hüüdis:
  - Mulle meeldib kurjust tappa! Ja see on kõrgeim hüve!
  Mirabela peksis sakslasi hooga ja susis:
  - Mängime sealiha!
  Angelica avas tule, täpsemalt. Mõned mustad jäid odaga kaetud killustikule lebama:
  - Tapa vaenlane! - tüdruk sosistas.
  Mirabela laulis mänguliselt:
  - Olles maalinud Hitleri huulepulgaga, Mainsteini juukselakiga, tõmban teid printsessi vangi, ustav koer närib teid!
  Svetlana tulistas ja susises:
  - Tule õhtul, Adolf, poo end üles ... Lõpeta pea lollitamine! Tule õhtul, lenda nagu kiisk - et natsid kõvasti lüüa!
  Mirabela ütles raevunult ja lõi tormiväelasel kiivri peast:
  - Me saame! Ja me teeme!
  "Lenini" pataljoni tüdrukud peatasid võõrvägede edasitungi. Fritz liikus edasi, visates sõna otseses mõttes laipu kosmosesse. Ei aidanud ka tank "Lev", millega lootusi pandi. Siin on masina modifikatsioon 150 mm püstoliga.
  Angelica lööb maha kivi, mis oli tema alasti nibu külge kinni jäänud. Tüdrukul on nii ilusad ja täidlased rinnad. Tüdruk viskab jalaga granaati. Jalg on tugevam kui käsi ja vise läheb kaugemale.
  "Lõvi" sai röövikusse tühimiku ja peatus. Tuli tema võimsast suust. Müristama ja kokku kukkuma.
  Angelica ütleb sülitades:
  - Vene sõdalane ei oiga valust!
  Ja tüdruk tulistab uuesti. Ja ta teeb seda ülihästi. Tornist välja kaldunud fašist langeb tagasi.
  Punajuukseline, peaaegu alasti tüdruk ütleb:
  - Asjata usub vaenlane, et tal õnnestus venelased murda! Kes julgeb, see ründab lahingus, me lööme vaenlasi ägedalt!
  Ja Angelica rullib pressi lihaseid, mis tal on väga reljeefne.
  Oh, kui ilusad tüdrukud on! Ma ei taha, et keegi neist sureks.
  Stalenida jooksis... Väga ilus tüdruk, kohevate valgete juustega. Ta suudab neid kuidagi määrida mingi jookiga, et nad ära ei määriks.
  Tüdruk on väga ilus, Veenuse figuuriga, ainult rohkem toonitud ja reljeefsem. Riided seljas, ainult rinnahoidja ja aluspüksid. Kõik muu on juba tükkideks rebitud. Aga kui graatsilised on jalad! See pole tüdruk, vaid täiuslikkuse pitser, ilu kroon.
  Ta liigub erilisel viisil, nagu orav. Paljad jalad ja värelus ning kontsad jäävad üllatavalt puhtaks. Stalenida tulistab ja fašistil tekib rinnus haavand.
  Tüdruk ütleb:
  - Lojaalsus isamaale on kõrgeim sõna!
  Angelica märkis naerdes:
  - Võtke rinnahoidja seljast ja jääge lühikestes pükstes nagu mina!
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - See ei sobi!
  Angelica raputas puusi, tulistas tabavalt ja laulis:
  - Midagi komsomoli liiget on muutunud ebatavaliseks! Palja rinnaga niimoodi käia on väga sündsusetu!
  Steelenida itsitas ja märkis:
  - Miks tuua Fritzile rõõmu, vaadake meie ilu!
  Angelica vastas otsustavalt:
  - Meie ilu on surmav!
  Terasetüdruk itsitas ja tulistas TA-200 pihta. Natsiauto süttis põlema. Ja kaunis blond hüüdis:
  - Surm kurjale!
  Angelica itsitas.
  - Ja elu on hea!
  Steelenida, nähes, et sakslane kukub, urises:
  - See on kõrgeim väärtus! Ärge arvake, et natsid olete võitnud!
  Angelica laulab:
  - Ootan võitu! Võit ootab... Need, kes ihkavad köidikud murda! Võitu ootel! Võitu ootel! Me suudame natsid võita!
  Ilus tüdruk ja tema paljad rinnad värisevad. Hea palja torsoga kuumuses, mida tuli võimendab.
  Svetlana nägi nüüd palju sihikindlam välja. Ta tulistas kuulipildujast Fritzi pihta ja haukus:
  - Ma kastreerin su!
  Ja tõepoolest, natsid said surmavaid kingitusi ja kirste! Ja neiu näitas neile figuuri, ehitame paljad varbad. Ja vilistas nagu ööbik-röövel. Ja läbi alajäsemete sõrmede.
  Tüdrukkapten on väga tark. Ja sädelev. Ja üldse mitte julm. Ka temal on vahel kahju vaenlase sõduritest, kellel võivad olla lapsed, kes nutavad oma surnud isade järele.
  Svetlana aga ajab sellised mõtted endast eemale, nii et tahaks nendest nutma puhkeda. Kuid mitte venelased ei tulnud sakslaste juurde röövima ja tapma. Ei, need on sakslased ja Venemaa avarustesse tungis terve agressiivne pakk välismaalasi kogu maailmast.
  Svetlana tegi risti ja tulistas Fritzi pihta, kes üritas vaikselt vene Fritzi positsioonidele ligi pääseda ... Tema kuuli läbi löödud silm ja aju lekkisid välja.
  Tüdruk-kapten naeratas ja ütles vaimukalt:
  - Otse silmast silma, peast pähe!
  Svetlana tulistas täpselt ja tabas külgkorviga mootorratast. Auto hakkas rebenema ja kuulipilduja lendas minema, rullus mitu korda ümber. Siis vajus selle koon rusude sisse.
  Tüdruk hõõrus oma paljast tolmust talda killustikule. Ja ta sihtis jälle. Tema rõõmsameelne noor nägu irvitas pigem irvitades. Tüdruk laulis:
  - Ei, me ütlesime fašistidele, et meie inimesed ei talu, et vene lõhnavat leiba nimetatakse sõnaks ford!
  Mirabela tegi väga täpse löögi, millest Focke-Wulf lahvatas ja säutsus:
  Kaaburi jaoks on valik muidugi selge,
  Dollarite eest on ta valmis Venemaad reetma ...
  Aga vene mees on nii ilus
  Et ta on valmis kodumaa eest oma elu andma!
  Tüdruk tegi saltot ja näitas natsidele viigimarja ning keris ja kuulid kaunitari ei puudutanud.
  Ilmus Angelica, see kaunitar, peaaegu alasti ja räämas nagu kurat, viskas korraga kahe jalaga granaadi. Ja ta kontrollis:
  - See, mis mul on, on ... Fritz teravas küljes!
  Olympias parandas Angelicat:
  - Terav, küljele ja mitte teravale küljele!
  Tüdruk itsitas ja raputas arbuusirindu ning lasi plahvatuspaketiga granaadi kasutades välja granaadi. "Tiiger" sai löögi vastu koonu ja see kõver kunstiteos põikas kõrvale.
  Pärast seda natsiolend taganes. Ta hakkas roomama nagu tulle sattunud kilpkonn.
  Svetlana laulis rõõmsalt silma pilgutades:
  - Ja "Tiiger" taganeb ja sakslased peidavad end!
  Neitsipataljon manööverdas rünnaku, õhulöökide ja raskerelvade all. Siin tabasid reaktiivpommitajad, taevasse tõusid katkised, punakuumad järsud. Ja kivid põlesid. Õnneks ei surnud ükski tüdrukutest, vaid mehed läksid uude maailma - kellest pole nii kahju! Ja hinged lendavad - ühed taevasse ja teised põrgusse! Kus kurdid kahvliga juba ootavad neid, kes Jeesusesse ei uskunud.
  Angelica on vihasõdalastest seksikaim: noh, kas natsid saavad oma "Sturmtigerist" tõesti tulistada Nõukogude vägede positsioone ja tappa punaseid sõdalasi?
  Ja neiu haaras paljaste jalgadega granaadi ja keerles saltode kaskaadidena. Ja keerleb aina kiiremini. Ja siis viskas ta kogu oma jõust surmaanni Stormtigri laiale koonule. Kaunitari paljad pargitud jalad välkusid ja granaat lendas laiale koonule. Ja võimas masin esmalt lämbus ja siis tormas. Kaks "Sturmtigeri" külgedel seisnud "kuninglikku tiigrit" paiskusid üles ja paiskusid eri suundades laiali. Rullid olid neilt rebenenud ja nad kukkusid alla, lennates nagu katkine kuninganna kaelakee.
  Lööklaine paiskas Angelica ja tüdruk lendas tagurpidi. Ja ta pöörati ümber, kiigutas ja visati. Kuid kaunitar maandus sellegipoolest, tema paljastesse taldadesse kaevatud terav killustik ja purustatud kivid. Tüdrukul oli valus ja isegi läbi jämeda jala torkas ots läbi.
  Kuid Angelica leidis endas jõudu püsti tõusta ja karjuda:
  - Teie fašistid jääte tuhaks!
  Svetlana ja teised tüdrukud viskasid plahvatusohtliku lainega õhku ja nad olid isegi kergelt muljutud. Kuid ükski kaunis sõdalane ei surnud. Tüdrukud kohtusid orkaani ja hästi sihitud tulega. Väljahüppanud natside ja teiste NSV Liitu piiravate agressiivsete putukate mahasurumine.
  Mirabela laulis suure entusiasmiga:
  - Ja kui Issanda trompet meid lahingusse viib, oleme komsomoliga sõbrad! Ja Jehoova tahtel olen ma taevasel nimetusel!
  Angelica, raputades tolmu oma veriselt taldadelt, laulis:
  - Lenin, pidu, komsomol! Saadame füüreri hullumajja!
  Tüdrukud hakkasid kõrvulukustavalt naerma ning Serjožka ütles ärevuse ja nördinult:
  - Ja minu katapult, mitte nii täpne - nagu Angelica paljad ja tugevad jalad!
  Olympias, mängides oma käelihastega, ütles:
  - See on ok! Sa ikka mõtled. Midagi lahedamat!
  . 2. PEATÜKK
  Smolenskist sai Wehrmachti komistuskivi. Vaenlase agressiooni lained põrkasid talle vastu nagu graniitkivid.
  Ja paljud sajad Saksa tankid põlesid ning kaitse püsis kolossaalsel sügavusel ja julgusel. Ja ilmselgelt ei tahtnud keegi järele anda ja alistuda.
  Välimuselt 12-aastane poiss Aleksei Sotnikov jätkas edasitungivate natside kuulipildujast kritseldamist.
  Lapskuberner lõikas natsid väga tabavalt ära. Lööv suure täpsusega.
  Ja samal ajal viskavad poisi laste jalgade paljad varbad taas hävitamise tapja kingituse ja kummutavad fašistliku tanki.
  Sõjapealiku poiss möirgab:
  - Suure kommunismi eest!
  Alenka tulistab ka väga täpselt vaenlase pihta. Iga tema kuul leiab sihtmärgi.
  Siis paljastas tüdruk oma rinnad ja vajutas oma helepunase rinnanibu bazooka nööbile. Ja väljatulistatud raketid läbistasid Mausi tanki külje.
  Siis viskas Alenka paljaste varvastega surmava jõu granaadi, rebides paarkümmend Fritzi.
  Siis pomises tüdruk:
  - Au kodumaale-NSVL-ile! Igast kangelasest saab pioneer!
  Ekaterina jätkas vaenlasele suure täpsusega kritseldamist. Niitis palju natse maha ja siples
  - Isamaa eest, meie ema!
  Ja ta paljad varbad andsid jälle alla, selline hävitav surmatornaado.
  Ja siis ta vajutas maasikanibule bazooka nupule ja ütles:
  - Jumal tänatud, Svarog!
  Sakslased jätkasid rünnakut Smolenskile. Tundus, et jäi päris väheks, aga viimasest möödumine oli uskumatult raske. Isegi "Sturmtigerite" massiline kasutamine ei aidanud. Kuigi reaktiivpommitajate hävitamine põhjustas tohutult. Teine vahend oli napalmipommid.
  Tüdrukute pataljon oli küll hõrenenud, kuid kaunitarid võitlesid siiski. 20. oktoobril sadas lund ja kaunitarid olid kõik paljajalu. Nad jätavad valgele vooditekile graatsilised jäljed ja nende ümarad paljad kontsad ei jäätu!
  Ilusad tüdrukud, veeresid veidi lumes ja said puhtamaks. Kopsakad Olümpiad ei leidnud pärast Seryozhka vallutamist endale kohta. Ikka nii targast ja ilusast poisist ilma jääda. Ja mis ootas teda fašistlikus vangistuses? Kõigepealt piinamine ja siis surmanuhtlus!
  Poiss oli tõepoolest lähedal tulistamisele, kuid sattus kaevandustesse. Serjožkat ootas ülevaataja piits kuusteist tundi päevas ja napid toidud.
  Täpsemalt on poiss juba karjääris ja teeb seal kõvasti tööd nagu eesel. Kuid maa all on palju soojem kui maapinnal. Ja sõdalased, et mitte külmuda, on sunnitud hüppama ja jooksma. Ja tüdrukud kaklevad. Siin on võimas tank "Lion" ründeviisilisemas modifikatsioonis. Tal on 150 mm relv, palju tõhusam ja praktilisem linnas lahingutes. Fritz armastab seda paaki, sest see on igast küljest hästi kaitstud.
  "Hiir" hiilib veidi tahapoole. Alla kahesajatonnine Saksa sõiduk oli samuti relvastatud 150-millimeetrise kahuri ja lühitule kiirtulega seitsekümmend viis. Nii palju praktilisem. Kuulipildujate arv on kasvanud neljani ja nagu varemgi, on lihtne tankile mitte ligi pääseda.
  Svetlana, Mirabela ja Angelica proovivad koos mastodoni välja raiuda. Tema jaoks hoolikalt valitud.
  Svetlana laulis entusiastlikult:
  - Kuidas me elasime, võideldes ja surma kartmata ... Nii et nüüdsest elame teie ja mina! Ja tähekõrguses ja mäevaikuses, meresõjas ja raevukas tules! Ja raevukas ja raevukas tules!
  "Maus" oli uusim modifikatsioon, millel oli koguni kuus kuulipildujat, kaks toruga koaksiaalset ja neli hingedel kedratud.
  Läbi lume roomas Mirabela susises:
  - Me ei anna kunagi alla! Lõppude lõpuks on Jeesus, Kõigekõrgem Jumal, meiega!
  Lähemale jõudes viskas tüdruk Hiire rööviku pihta lõhkepaketiga. See mürises kilbi all ja liuväli lõhkes.
  Sandaalitüdrukud karjusid rõõmust:
  - Võtke fašist!
  Ja välkusid paljad, kergelt tolmused kontsad.
  Angelica tegi hoo ja viskas fraggranaadi Fritzi poole. Fašisti paiskas plahvatuslik laine üles, koos temaga rebiti maha kahe koloniaalvägede mustanahalise võitleja pead.
  Punajuukseline kaunitar vilistas:
  - Isamaa ja Stalini eest!
  Svetlana viskas lõhkepaketi uuesti... Seekord mitte nii edukalt, see tabas soomust ja plahvatas teraskesta pinnale.
  Tüdruk ütles nördinult:
  - Oh, ma määrisin!
  Ja roomas uue portsu isetehtud lõhkeaine järele. Tema külmast punased ümarad kontsad värelesid. Peaaegu alasti tüdruk, roomab lumes, veidi ebamugav. Aga ole kannatlik. Eriti kui koorimine toimub liigse kuumuse tõttu, sulab lumi.
  Svetlana isegi laulis:
  - Ma tean, külm kaob varsti,
  Oja tormab valjult ...
  Ja nad jooksevad juba läbi lompide -
  Paljajalu tüdrukud!
  Tüdruk tulistab ja koloniaalvägede araablane kukub kokku. Vaenlase katsed tegutseda väikestes rühmades toovad kaasa tõsiseid kaotusi.
  Hiire lühike kahur tulistab taas killustatust. Kusagil suitsu sees puhkesid kestad. Ja palju pause...
  Sakslased on Stalingradi peaaegu vallutanud ... Väga vähe on jäänud. Kuid just see takistab Wehrmachtil kasutada suuri pomme ja rasket suurtükiväge. Fritz lasi välismaalastel ette minna, kellel pole kahju.
  Mirabela tulistas püssist. Fašistlik palgasõdur varises kokku ja rullus üle varemete kivide.
  Tüdruk hõõrus oma paljaid rindu helepunaste nibudega. Nad riietasid sõdalased täiesti riidesse - hüppavad lühikestesse pükstesse. Kuid teisest küljest pole neil peaaegu ühtegi tabamust. Ilmselt alastus, kaitseb kuidagi eriti kaunitarid. Kuna nad on võimelised sellises põrgus ellu jääma!
  Angelica raputab lume ja muda segu maha ning teeb uuesti tuld. See tabas musta sõdurit otse silma. Kurb lits, ära ütle midagi.
  Kolm tüdrukut lähenevad uuesti Hiirele. Nii paksu turvisega autost on igast küljest raske läbi tungida. Kuid sõdalased on täis optimismi. Kui te ei suuda kestast ise läbi murda, siis miks mitte rebida tünn ära.
  Angelica, pekses paljaste jalgadega räpaseid klompe, laulis:
  - Meie tõde, meie tõde ... Nagu päikesekiired! Meie homne päev on helge, mägedest voolavad ojad!
  Sõdalased on juba ammu relvastatud tabatud MP-44-dega. Nendel ründerelvadel on pikk laskeulatus. Ilu enesekindlalt tuli. Mustad langevad jälle. Nad tulistavad helepunase vere purskkaevusid.
  Tulistav Mirabela, püss ja tabatud kuulipilduja õlgadel, laulis:
  - Salakaval ämblik on oma nõela teritanud,
  Ja ta joob püha, vene verd Venemaalt!
  Tema vastase jaoks on kõik väike ja väike, ta tapab,
  Kellel on armastus Venemaa vastu!
  Armastus Venemaa vastu!
  Tüdruk saatis kuuli pragudest välja roninud assortii "kaitsesse". Kaunitar naeratas, tema nägu, kuigi kõhn, säilitas oma võlu ja võlu.
  Üldiselt on nende pataljonis kõik tüdrukud ilusad. Siin näiteks tatari seeravid. Tema isa on tatarlane, kuid ema on pärit Valgevenest ja temalt pärandas Serafima juuksed küpse nisu värvi. Samuti ilus tüdruk, paljajalu ja peaaegu alasti. Ja ta tulistab tabatud kuulipildujast, lühikeste valangutega. Ja sellel roomavad fašistid teistest vägedest.
  Serafima laseb üsna täpselt. Tema kõrval lebas kuldsete juustega Mirabela. Mõlemad tüdrukud teevad tuld ja laulavad.
  - Isamaa! Mirabella alustas...
  - Ja armee! - Jätkub Serafimi tulistamine.
  Mirabella säutsus:
  - See on...
  Juhtides tuld ja tabades värvilisi, teatas Seraphim:
  - Kaks pulka!
  Mirabela naeratas ja säutsus:
  - peal...
  Serafim vallandas ja lisas:
  - Milline...
  Mirabela katkestas viis, jätkas:
  - Oota!
  Serafim, tulistas, tervitas:
  - Planeet!
  Mirabela, tulistas, säutsus:
  - Rinnad...
  Seeravid tulistavad, nurruvad:
  - Kaitske...
  Mirabela purustas fašisti pea ja lausus:
  - Meie sina ....
  Seeravim, kes lõikas natse kuulidega, susises:
  - Riik!
  Mirabela, saates hästi sihitud kuule, säutsus:
  - Kõik....
  Üha täpsemini tulistav Serafim lisas:
  - Inimesed!
  Mirabela, visates oma kuldseid määrdunud juukseid laubalt, laulis:
  - Rott...
  Serafimi kuul ja laskude saatmine andis välja:
  - Sinu...
  Mirabela, lüües fašisti kurku, jätkas:
  - Soe!
  Blond tatarlane, saates kaadreid, jätkas:
  - Pilved...
  Täpselt tulistav Mirabela lisas:
  - Lahe!
  Serafim, muigab, säutsus:
  - No ja...
  Mirabela tulistas täpselt ja urises:
  - Päike!
  Seravim, kes sahises, susises:
  - Zoy!
  Mirabela jätkas naerdes:
  - Automaatne...
  Serafim, justkui tulistades, haukus:
  - Nather...
  Mirabela lisas hästi sihitud löögid:
  - Õlg...
  Serafim lisas naerdes:
  - Sõdur!
  Mirabela laulis tulistades entusiastlikult:
  - Ma kaevan...
  Hävitaja tulekahju juhtinud Serafima lisas:
  - Haud...
  Mirabela lõi aafriklase maha ja jätkas:
  - Vastane!
  Tüdrukutel on laskemoona otsas. Ja ta oli sunnitud kiiresti varju otsima. Tarne üle Volga on väga keeruline. Pidev pommitamine ja pommitamine. Siia tuleb teiselt poolt tugevduste seltskond.
  Paatide ümber keeb purskkaevud ja killud. Tormiväelased möirgavad taevas. Siia lendavad sisse Focke-Wulfid. Ja nad viskavad pomme.
  Mitu paati läks katki. Nõukogude sõdurid upuvad ja surevad.
  Vaenlase suurtükituli on liiga tihe. Kuid paljasjalgseid tüdrukuid ei saa see sentigi hirmutada.
  Isegi öösel hoiavad Fritzid kõike tule all. Ja nende tuukripommitajad on kulunud. Sealhulgas Yu-87 vanaisa. Kuigi reaktiivlennukid on seeriasse juba läinud.
  Siin on legendaarne Nõukogude Jak-9. Ta võitleb Saksa ME-309-ga. Kokkulepitud manööverdusvõime, kiiruse ja relvade vastu. Sakslane üritab nõukogude autot alistada juba esimesest kõnest. Aga tal see ei õnnestu. Jaks omakorda püüab sabasse minna, kuid nats lahkub suure kiiruse tõttu.
  Kiirem sakslane, tugevamate relvadega, manööverdusvõimelisema venelase vastu. Kuid kiire lend jätkub. Fašist kasutab seitset tulipunkti seitsme vastu ja puudutab Nõukogude autot. Ta kaotab kiiruse ja hakkab kukkuma.
  See eraldab suitsukilpe. Ja mootor töötab...
  Mis see sõda on! Raske on vastu panna relvastuselt nii võimsale masinale nagu ME-309, milles seitse laskepunkti kompenseerivad liigset kaalu ja kehva manööverdusvõimet.
  Suur kiirus võimaldab fašistil sukelduda ja Saksa hävitaja otsmik on hästi soomustatud.
  Svetlana üritab taas Mausi õõnestada. Tüdruk riskib oma eluga. Ta on juba üleni kriimustatud, roomab alasti läbi kindlustuste. Kogu ilu kriimudes ja pisugas. Siis aga viskab ta plahvatuse külge kinnitatud pakiga granaati. Teda tabab isegi kuulipilduja plahvatus. Kriibib kaunitari õlga.
  Kuid teisalt tabas lõhkepakett 150-millimeetrise kahuri suukorvi. Ja sakslane on juba saanud märkimisväärset kahju. Suurte raskustega liigub auto oma kohalt ja roomab tagasi oma vägede asukohta, et haavu lakkuda.
  Taevasse ilmuvad Focke-Wulfid ja mitmed TA-152-d. Nad hakkavad Nõukogude positsioone tulistama. Ilmusid ka paar viimast HE-183, ründelennukit. Need raisakotkad saavutasid kiiruse kuni kaheksasada kilomeetrit tunnis ja neile oli peaaegu võimatu pihta saada.
  Tüdrukud tulistavad sakslaste pihta. Alati on võimalus vaenlane haakida, hoolimata ründelennukite võimsast kaitsest maapealse tule eest.
  Svetlana ja Anzhelika leidsid kinni võetud Luftfausti. See relv, mis koosneb üheksast omavahel ühendatud kahekümnemillimeetrisest tagasilöögita relv.
  Tulistada saab nagu väikesest õhutõrjerelvast.
  Ja sõdalased osutavad vaenlasele. Nad vajutavad sujuvalt starti ... Mõlemad kaunitarid puhkasid paljajalu rusudele, tundes sujuvat tagasitulekut.
  Focke-Wulf kuue õhkrelvadega, hakkab suitsema - kõht rebeneb lahti.
  Tüdrukud möirgavad rõõmust:
  - Litter! pesumasin! Eesmärk!
  Teised Saksa lennukid hakkavad neidude peade kohal tiirutama. Kaunitarid sööstavad maa-alustesse käikudesse, põikledes kõrvale Focke-Wulfi rakettidest.
  Svetlana sai karestatud ümmarguse kanna, millel on sära. Tüdruk pomises:
  - Oh põrgulikud leegid!
  Tüdruku tald oli kaetud villidega ja valutas. Tahtsin midagi külma torgata.
  Ja pealtnäha lüngad jätkuvad. Leekidest susiseb lumi, varemed rebenevad. Sakslased ujutavad positsioonid tulega üle, kuid sellest on vähe mõtet. Sõdalased peitsid end nagu hiired naaritsatesse. Las nad triikivad end.
  Angelica sosistas Svetlanale kõrva:
  - Ma arvan, et varsti saavad natsid lõpuks tühjaks. Neil on palju jõudu, kuid Stalingradis pole neil võimalust ümber pöörata!
  Blond tüdruk vastas uhkelt:
  Me oleme siin nagu kolmsada spartalast! Me peegeldame vaenlase kõrgemaid jõude!
  Punajuukseline Angelica itsitas ja pilgutas oma elukaaslasele:
  - Ja te ei pääse meist mööda!
  Kui tüdrukud pinnale jõudsid, siis haarang lõppes. Ilmusid uued mustad jalaväelased. Nad ronisid edasi ja tüdrukud pidid tule avama, sundides vaenlast ninaga maad kaevama.
  Jälle läksid lahingusse "Lõvid" ja "Tiigrid". Sakslased püüdsid rasketankidega Nõukogude armeed peale suruda. Aeg-ajalt sadas mürske maha. Haavatavam "Tiiger" püüdis oma koosseisudest mitte lahti murda. Ka mördid mürisesid.
  Tüdrukud tulistasid sakslasi ja nende palgasõdureid. Nokautis vastased. Angelica ja Svetlana tulistasid kahekesi. Vaenlase suukorvid ilmusid ja asusid. Siis uus kiht edasitungivaid vaenlasi.
  Tüdrukud laulsid lahingu ajal.
  Angelica alustas tulistamisega:
  - Enne...
  Tulistav Svetlana jätkas:
  - Teie poolt...
  Angelica lupanuv lisas:
  - Leegion...
  Svetlana, katkestades kolm, vaikis:
  - Vaenlased...
  Angelica, naelutades vastaseid, pahvatas:
  - Nemad on....
  Svetlana, lammutanud pool araablase koljust, jätkas:
  - Nad tahavad...
  Angelica, purustades vaenlase, jätkas:
  - Sina...
  Tulistav Svetlana susises raevust:
  - Haki...
  Araablase kolju läbistav Angelica urises:
  - Hävitage...
  Naelutamist jätkav Svetlana susises:
  - Märkmed...
  Angelica, justkui tulistades, vilistas:
  - Ära karda...
  Täpse löögi sooritanud Svetlana urises:
  - Vaenlane...
  Angelica, tulistades nagu snaiper, jätkas:
  - Shtykov...
  Edasi tulistades haukus Svetlana:
  - Suuteline...
  Angelica sosistas tulistamist lõpetamata:
  - Sundida...
  Raevukalt tulistades urises Svetlana sõpra parandades:
  - Julgust...
  Angelica karmis ekstaasis, olles tulistanud läbi aafriklaste peade, haukus:
  - Jõudu...
  Tulega kappav Svetlana susises:
  - Suurendama...
  Angelica jätkas oma punaseid kiharaid raputades:
  - Ja vastased ...
  Svetlana, tabanud araablast kõhtu, väljastas:
  - Kohe...
  Kõigist kaliibridest tulistav Angelica haukus:
  - Hävitage...
  Tüdrukud tõmbasid hinge. Ja pärast natuke rohkem tulistamist hüüdsid nad:
  - Oleme snaipripüssi rüütlid, mõrva hääl heliseb!
  Kolooniavägede pealetungilaine vaibus mõnevõrra. Natsid lükkasid tankid taas edasi. "Tiigrid" -2 ilmusid oma pikkade koonudega ja tulistasid mürskudega kõike, mida neil õnnestus märgata.
  "Tiger" -2 oli torni algse kujuga ja soomusplaatide kalded külgedelt. See muutis ta pisut sitkemaks. Naissõdalased valisid taas oma sihtmärgiks tanki roomikud. Fašist pidi olema nagu madu pannil.
  Svetlana viskas lõhkepaki, purustades "Tiger" -2 esirulli ja laulis:
  - Kohtasin sind kingitusega... Muidugi visandasin ma koha kirstus!
  Angelica susises, visates fašisti poole rõõmsalt suure lõhkepaki:
  - Aga Pasaran!
  Ja plahvatusest väändus saksa tanki pikk koon. Ja Kuningas Tiiger hakkas tagasi pöörduma. Jälle sai fašist raskelt haavata. Angelica võttis selle ja haukus, visates paljaste varvastega klaasikildu:
  - Olla sina tammepuust kirstus!
  Mööda lennanud klaas maandus otse indiaanlase kurku, sakslaste koloniaalvägede hulgast.
  Svetlana pilgutas oma elukaaslasele silma ja laulis:
  - Ma pistan oma pea sellesse tünni! Ma kastan kõiki!
  Angelica tulistas oma kuulipildujast paugu. Sakslased olid taas rünnaku all. Tüdruk sosistas:
  - Me saame kõike teha! Ja me võidame!
  Svetlana tulistas püssist ja ütles:
  - Ees ootab suur võit! Olgu meie vanaisad au sees!
  Angelica tegi saltot ja veeres ringi, keerledes nagu jõulupuu. Tüdruk, pilgutades, laulis:
  - Härra edu, kuhu sa lähed ... Härra edu - fašistid naeravad ...
  Saksa tankid, kes ei päästnud mürske, suurendasid oma tuld. Nad valasid oma lõhkevad kingitused. Ja nad lähenesid Nõukogude positsioonidele, püüdes vältida lünki.
  Svetlana tõmbas traati kasutades, nagu vangistatud Serjožka neile õpetas, kaaluka miini. "Lõvi" roomas aeglaselt Nõukogude positsioonidele. Selle 150 mm relv sülitas pidevalt mürske välja. Tüdrukud susisesid ja pilgutasid.
  Svetlana laulis:
  - Sakslased-paprikad, fašistid-natsid... Teid ootab patsifisti lõpp!
  Angelica ütles naeratades:
  - Patsifism... Patsifismist on isegi rumal rääkida, kui rääkida natsidest!
  Svetlana tabas koloniaalvalve araablase nina hästi sihitud lasuga ja säutsus:
  - Ja nad on mõtlemises halvatud ... Ja sõjalistes asjades pole nad nii tugevad! Varsti kustutame need planeedi Maa pinnalt!
  Angelica tegi veel ühe paugu, hõõrus paljaid rindu vastu killustikku ja laulis:
  - Olen vene rüütel metslaste põlvili ... ma pühin maa pealt Isamaa vaenlased minema!
  Tüdrukud raputasid koos paljaid rindu.
  Punajuukseline kaunitar pilgutas silma ja heitis pilgu taeva poole. Seal keerlesid "raamid", Saksa püssimehed.
  Pugenud, aeg-ajalt, takerdudes tuuletõkke Saksa "Lõvi". Ja ta relv muudkui sülitas.
  Saksa tanki roomikute all miini liigutanud Svetlana susises:
  - Seryozha jaoks ...
  Sakslane peatus ja tulistas uuesti. Tüdrukute selja taga plahvatas mürsk.
  Svetlana ütles:
  - Piimakarbid, kellel on lapse ajud!
  "Lõvi" seisis mõnda aega. Kas Saksa kogenud meeskond tundis enda ees ohtu või tahtis lahinguvarustus ära kasutada. Kuid "Lõvi" seisis mõnda aega paigal ja sülitas välja surmavaid kestasid.
  Svetlana märkis, et Saksa tankil on parem relv ja ta tulistab sagedamini kui KV-2. Ja see muudab selle auto muidugi palju ohtlikumaks. Svetlana lõi risti ette ja susises:
  Las õelad lähevad põrgusse!
  Angelica tulistas fašisti päikesepõimiku pihta ja haukus:
  - Meie võit on vältimatu! Ja kõik lõpeb hästi!
  Svetlana katkestas ka türklase ja laulis:
  - Kuigi tundub, et peagi katkeb elu, kui häda koputab selle mustale sarvele ... Hobused naaberdavad ja veri voolab nagu jõgi ja jälle läheb maa jalge alt!
  Angelica, olles iraanlase leotanud, lisas:
  - Kuid ka maal on oma eestkostja ... Ja tähtede vahel tema poole sirutatud ... Nähtamatud päästvad niidid Hitleri pagendamiseks Kolõmasse!
  Tüdrukud tulistades laulsid üheskoos:
  - Murrame Adolfi, see teeb talle haiget! Usun, et fašism saab lüüa! Ja meie Venemaal ilmub messias, kõigi maade rahvaste isand!
  Ja sõdalased jätkasid tulistamist. Kuid vaenlase jalavägi heitis pikali ning hakkas tulistama ja granaate loopima. Fašistlikud hordid püüdsid tüdrukuid mörditulega välja suitsetada. Ja visata palju granaate.
  Angelica märkis filosoofiliselt:
  - Võid võtta numbri valimistel, oskuse valimistel ilma sõjata!
  Svetlana itsitas ja märkis:
  - Sõda on valdkond, kus kvaliteet võidab kvantiteedi, valimised on reeglina vastupidised ja see on nali!
  Sõdalased taganesid veidi, granaadid ja nende killud kallasid liiga paksult. Angelica võttis visatud kingituse isegi jalaga vahele ja viskas tagasi. Granaat lendas mööda ja tabas natse nende kiivritesse. Ja kuidas see plahvatab...
  Tundus, nagu oleks kuskil teine lüli plahvatanud.
  Angelica märkis filosoofiliselt:
  -Õnn on teine õnn, edu on kolmas, kuid esimene oskus!
  Svetlana itsitas ja sekkus:
  -Õnn on tasu julguse eest, kuid mitte hoolimatuse eest!
  Angelica torkas koloniaalarmeest hindu silma välja ja susises:
  - Kellel veab, selle hing laulab!
  Svetlana naeratas ja säutsus:
  - Hea, kui sul veab, see tähendab, et jumal päästab sind!
  Tüdrukud on veidi vaimukamad. Siis liikus Saksa "Lion" siiski edasi ja tabas miini. Röövik sõitis otsa lõhkekehale ja rebenes laiali.
  Haavatud "Lõvi" keerles ja tõusis püsti ... Sõdalased olid rõõmsad ja laulsid täiel rinnal:
  - Lõvi on invaliid mõtlemises, tiiger on igasuguste hädade allikas ... Maailmas pole midagi huvitavamat kui inimene!
  Svetlana andis pika rivi, lihtsalt võõras armee tõusis tormi ja laulis:
  Meil on rakette, lennukeid,
  Tugevaim vene vaim maailmas...
  Parimate pilootide roolis -
  Vaenlane purustatakse tolmuks ja alla!
  "Lõvi" näib olevat tõsiselt kahjustatud. Ta tardus ja sülitas välja veel paar kesta.
  Ilmus krapsakas Panter. Ta kartis aga sügavale Nõukogude vägede positsioonidesse minna, kuid hakkas tulistama. Tüdrukute peade kohal vilistasid karbid. Ja nad lõhkusid killustikku ja tulekahjusid.
  Svetlana valmistus granaati viskama, olles valmis tabama hetke, mil fašistlik tank lähenes ligipääsetavas kauguses. Kuid ka Pantris pole lolle. Sakslased tulistasid, pannes mürske malelaua järgi, püüdes mitte ühtegi maatükki mööda lasta. Ja rehas sõna otseses mõttes iga kivi välja.
  Angelica patsutas talle paljast rinda ja märkis:
  - Fritzi taktika on vigane... Kui palju nad niimoodi saavutavad?
  Svetlana märkis targalt:
  - Kana nokib tera tera haaval ja võtab kaalus juurde palju kiiremini kui siga, kes neelab suuri tükke!
  Panther tulistas rohkem kui kaheksakümmend lasku ja pärast laskemoona lõppemist pöördus ümber, suundudes tagasi oma pesakonda. Selle asemele ilmus uus mastodon "Sturmtiger". Masin kattis oma laia pagasiruumi korgiga. Seda on seega näha, lootes end päästa.
  "Sturmtigr", tulistas eemalt Nõukogude vägede positsioone. Rakett tulistati. Maa tõusis üles ja tuline purskkaev valas välja leegijoad.
  Tüdrukud jäid napilt ellu, nad olid üsna kaetud. Svetlana oli isegi kergelt kurdis. Tüdruk nägi end ootamatult hobuse seljas galopimas. Ja et ta juhib salka, mis ründas tatari armeed. Ja sõdalased sõidavad temaga hobustega. Mongoli-tatarlased, kes ei suutnud löögile vastu pidada, taganevad ja hukkuvad tuhandete kaupa kabja alla.
  Svetlana aga õõtsutab kahte mõõka ja raiub vaenlasi maha. Kuid nägemine katkes ootamatult.
  Angelica lõi oma partnerit põskedele, raputas teda, öeldes:
  - Noh, kõik! Lõpetage nüüd lamamine!
  Svetlana vastas vihaselt:
  - Ma ei heitnud pikali, vaid võitlesin!
  Tüdruk hüppas raevust püsti ja viskas granaadi. Mööda lennanud olevik maandus tanki "Lev" koonus. Kahju saanud auto kortsutas oma kaaluka pagasiruumi.
  Svetlana hüüdis täiel rinnal:
  - Ma olen Venemaa rüütel!
  Angelica tulistas kuulipildujast paugu ja urises:
  - vastas poiss kulme kortsutades,
  Ma tahan teenida Püha Venemaad...
  Laske veremerel valguda
  Kuid Jumal võib meid päästa!
  Svetlana kukkus palja kõhu ja rinnaga rusude peale. Täpselt õigel ajal, kui sajad kuulipilduja plahvatused pühkisid üle tema pea. Tüdruk ajas keele välja ja ütles:
  - Vaprate sõdurite hullus on ebamääraste kindralite elupäästja!
  Angelica nõustus.
  -Sõdur on julge, kindral on mõistlik, vaenlane on kaval, edu on solidaarsus ainult targa julgusega!
  Tüdrukud avasid uuesti tule ja siristasid solidaarselt:
  Tema kohal eskadrillid
  Möirgab üksmeelselt
  Adolf on tugev loll -
  Soodoma istutamine!
  Ilmus veel üks soomustatud "Lõvi". Kaks sõdurit jooksid tema eest minema, kui otsustada mustade nägude järgi - araablased. Nad üritasid visata konksu külge ketti, et väljatöötatud tank lahinguväljalt välja tõmmata.
  Anzhelika ja Svetlana tulistasid, pannes samal ajal tehnikud maha. Sõdalased laulsid:
  - Ärge hävitage ennast ja aidake seltsimeest, aidake teisi tulekahjust välja!
  Kolm musta ilmusid. Nad kihutasid ketiga nii kiiresti kui suutsid, kuid neid tulistati ka tüdrukute poolt. Veelgi enam, Svetlana tulistas relvast, surudes koerale paljaste varvastega.
  Ja ta suutis oma vastaseid ülimalt tabada, nagu Robin Hood tabavalt.
  Angelica märkis:
  - Märk ei ole see, kes tabab edukalt, vaid see, kes halva õnne korral mööda läheb!
  Svetlana viskas palja jalaga granaadi ja susises:
  - pistoda nägemisega täpseim võib mööda minna, aga andestamatult terav mõistus võib sihtmärgist mööda libiseda!
  Granaat tabas mörti ja hakkas plahvatama, lõhkedes miinid.
  Jah, Smolensk ei olnud sakslaste jaoks kerge. Said nad sinna jubeda surma tsitadelli!
  . PEATÜKK #3
  Smolenski kaitsmine on hiilgav missioon... Aga võib-olla sellest ei piisa.
  Kaunid vene tüdrukud Margarita Magnitnaja ja Oksana võitlesid natsidega, kes üritasid läbi murda kangelaslikust Smolenskist lõuna pool. Mõlemad kaunitarid juhtisid pioneeride kompaniid - poisse ja tüdrukuid, kes haarasid relvad.
  Lõunakaarest puhus soe tuul, lumi sulas. Pioneerid ja pioneerid, paljajalu lühikestes pükstes, sõtkusid jalgadega pori.
  Siin-seal lebasid kollakaspunased langenud lehed. Puud lehvisid ja rippusid oma paljaid oksi.
  Lastel polnud külm, nad on juba varakevadest peale töötanud paljajalu ja poolalasti. Nad liiguvad jõuliselt - kõhnad, aga väledad.
  Laulis pioneeritüdruk Jekaterina Sotnikova;
  Lendavad nagu tuled sinised ööd
  Oleme töötajate teerajajad lapsed...
  Valgusaastate ajastu läheneb -
  Pioneeride hüüe - olge alati valmis!
  Ja lapsed võtsid üksmeelselt üles, trügides oma paljajalu mudas:
  - Pioneeride hüüd - olge alati valmis!
  Kostab müra: Saksa ja Ameerika ründelennukid lähenevad. Lapsed suruvad oma rusikad tugevalt kokku.
  Alenka Sotnikova hääldab enesekindlalt ja mängus olev virtuaalne komsomolitüdruk trampib paljajalu:
  - Meil on teile, raisakotkad, üllatusi!
  Tõepoolest, punase lipsuga poiss, tulevane Aleksei Sotnikov on juba naasnud Teise maailmasõja rindele ja vehib lapse käega.
  Samasugune paljajalu ja lühikestes pükstes, nagu ka ülejäänud poisid, on ta vööni alasti ja näha on väga reljeefsed, valatud lihased. Muidugi on teised poisid ja tüdrukud kõhnad ja kuivad, nahk ja luud näljasöögil ja pidevalt labidatega tööd tegevad.
  Poiss Oleg on pooleteise meetri pikkune, päikesepõletusest peaaegu must, kuid tema valged juuksed on juba tagasi kasvanud. Ta on kahtlemata ilus ja väga tugev kosmoseajastu laps.
  Ja nüüd tõusevad taevavärviga maalitud maod natside poole.
  Paljajalu poiss Aleksei Sotnikov kinnitas neile spetsiaalsed saepurugranaadid, väikesed, kuid väga plahvatusohtlikud.
  Siin on Focke-Wulf, XE-129 ja Ameerika P-47, P-51. Ameerika, kes ei tunne enam piinlikkust, võitleb peaaegu avalikult Kolmanda Reichi poolel. Formaalselt on Ameerika piloodid vabatahtlikud. Kuid tegelikult on nad USA valitsuse ja oligarhide saadetud sõjas osalejad.
  Relvadega relvastatud lapsed, teised isetehtud bazookadega lamasid. Aleksei Sotnikov ning paljasjalgsed tüdrukud Alenka ja Jekaterina korjasid kogenumate sõdalastena tagasilöögita torudest koduvalmistatud bazookasid. Ja kuidas nad madalalt lendavale autole vastu põrkuvad.
  Poiss ja blondid tüdrukud puhkasid oma paljaid jalgu ja vajutasid sujuvalt päästikule. Ja süüdistused tabasid kahte Ameerika ründelennukit ja sakslaste Focke-Wulfi.
  Kaevikutest kostis mitu lasku - ka pioneerid tulistasid.
  Aleksei Sotnikov oma paljast, ümarat, lapselikku kontsaga nüpeldes siristas:
  - Kuigi ta näeb välja nagu paljajalu poiss,
  Vuntsid ei murdnud läbi, aga juba titaan ...
  Lahingutes on täiskasvanud mees isegi liiga palju,
  Ja anna surmav löök!
  Ja nüüd tõmbab poiss paljaste varvastega nööre ja tiivulisi madusid rammivad Saksa ja Ameerika ründelennukid. Tosin liitlaste ja Kolmanda Reichi lennukit plahvatavad korraga.
  Aleksei Sotnikov ja kaks kaunist neiut ühes supelkostüümis tõmbavad taas päästikule, lüües ära järgmised kapitalistliku koalitsiooni autod.
  Poiss purustas putuka palja kannaga ja möirgas:
  Need põrgupäevad lähevad mööda
  Kolmas Reich kukub...
  Saatan ei hakka valitsema
  Võitle, ära triivi!
  Ka teised poisid suunavad madusid paljajalu. Ja nüüd komistavad koalitsiooni tormiväelased väikeste, kuid surmavalt lendavate kingituste otsa. Paljud lennukid surevad. Nad plahvatavad õhus ja purunevad tükkideks.
  Hitleri lendurid põlevad... Ja ellujäänud kiiruga ründelennukid, pillutavad rakette ja pomme, lendavad laiali.
  Igavene poiss Aleksei Sotnikov kiljatab:
  - Au suurele Venemaale!
  Pioneeride poisid ja tüdrukud võtavad kooris üles:
  - Au NSV Liidule!
  Tüdruk Maša karjub täiest kõrist ja peksab oma paljast räämas jalga:
  - Au Stalinile!
  Boy Pashka lisab:
  - Ja Alyosha au! Ta on geenius!
  Lastekaevikud on hästi maskeeritud ning pommi- ja rakettiplahvatuste tagajärjel said väiksemaid kriimustusi vaid kaks poissi ja üks tüdruk. Ja seda hoolimata tõsiasjast, et tekkisid kohutavad lehtrid ning maakera plaatide hävitamine ja ümberpööramine ...
  Ja mõnel pool maapind kuumusest põles ja suitses.
  Üks tüdrukutest tõusis palja tallaga püsti ja kõrvetas oma jala, mille peale ta karjus:
  - Surm Göringile ja Hitlerile!
  Lapsed olid entusiasmi täis. Komsomoli liikmed ja mängutüdrukud Alenka ja Margarita on võitluseks valmis.
  Aleksei Sotnikov laulis, komponeerides liikvel olles:
  Olen sündinud kosmoseajastul
  Kus laevad tormasid läbi galaktikate...
  Inimeste teod on üsna head, uskuge mind,
  Rebi sõda laiali, rüütel!
  
  Kuid Demiurgi jumalad käskisid
  Sa poiss, aitad oma esivanemaid...
  Võtke teid hüperblaster poisi kätte,
  Ja rebige Hitler laiali!
  
  Noh, poisid on sündinud võitlema
  Nad on tormakad sõdalased, uskuge mind ...
  Lõppude lõpuks on venelased alati saanud võidelda,
  Röövloom hävitatakse!
  
  Olgu mu püha riik ülistatud,
  Meie suur kodumaa NSVL ...
  Tüdruk jookseb paljajalu lumes
  Näitab üles julgust!
  
  Ja ma võitlen raevukalt fašismi vastu
  Suur vene poisspioneer...
  Ja meie usk on kommunismiga,
  Vähemalt ahne Sam aitab Fritzi!
  
  Uskuge mind, venelased lihtsalt ei purune,
  Rahvad kogunevad Moskva ümber...
  Ma olen rüütel, kes pole üldse hingega joodetud,
  Oleme ustavad Stalinile nagu Issandale!
  
  Keegi ei saa murda pioneere,
  Nad ei ole lapsed, vaid jumalate pojad...
  Me oleme näidete põlvkond
  Fuhrer ei hakka neid sarvi arvestama!
  
  Jah, meie kodumaa au hõljub,
  Uskuge mägesid kõige kõrgemal lumes ...
  Tüdruk jookseb paljajalu lumes
  Ajab Fritzi palja kannaga kirstu!
  
  Ärge uskuge, et natsid on praegu tugevad,
  Kuigi nende Shermani tutvustas Sam...
  Me ei kahetse isegi elu usku
  On aeg teha suuri muutusi!
  
  Kodumaa on ilus nagu päike,
  Mänguline kodumaa on meie ema...
  Ja tüdruku juuksed on kullaga lokkis,
  Saame Fritzi tükkideks rebida!
  
  Oleme kommunismi laste teerajajad,
  Me teenime nii Svarogit kui ka Kristust...
  Hajutada fašismi alatud hordid,
  Toon võidu Isamaale!
  
  Venemaa on planeedi emamaa,
  Tal on oma lemmikunenäod...
  Õnnelikud teavad nii täiskasvanud kui lapsed
  Pole vaja mingit lisakära!
  
  Kui Kõigevägevam tuleb, on päike,
  Marsil hakkavad õitsema õunapuud...
  Nii hiinlased kui ka jaapanlased on ühendatud,
  Ameeriklane venelasega teel!
  
  Ühendage kommunismi ideed,
  Ja usk teab Lenini unistust...
  Me heidame kõrvale küünilisuse jäleduse,
  Ehitame universumis ilu!
  
  Meie jaoks, Maarja ja Saint Lada,
  Me austame Jumalat ja Marxi "pealinna" ...
  Saagu kõik pioneerid premeeritud,
  Meie jaoks on Svarog ja Stalin ideaalsed!
  
  Fašistid teavad, et nad ei rammi
  Meil on tahet, jõudu, tunneme jõudu...
  Purustame vaenlase kolmekordse löögiga,
  Ja muutke Fuhrer varsti täideks!
  
  Olgu meie kuulsusrikas Venemaa
  Nagu igavene piisk aias õitsema ...
  Seltsimees Stalin, te olete meie messias,
  Teiega läheme kommunismi!
  
  Kui minutid äikesetormid, rasked ajad,
  Verine sõda on läbi...
  Järsku kasvavad meie lapsed suureks
  Igavene õnn tuleb!
  Hea luuletuse lõi paljasjalgne poiss Aleksei Sotnikov, lõpetades selle duurnoodiga.
  Nüüd aga algab mürsutamine... Kui rünnak ebaõnnestus ja maksis suuri kaotusi, siis nüüd löödi kahureid.
  Mitte väga kaugest tulevikust pärit terminaatorsõjapealik poiss pole veel suurtükiväe vastu relva loonud. Kuigi geniaalne laps arendas pliiatsi libisemisel rakette ja söe veojõu.
  Poiss oli võitlusvalmis, kuid samal ajal, kui raketid polnud veel valmis, peitis tema paljajalu meeskond end kaevikutes.
  Pommitamise ajal ajaviiteks mängisid kaks komsomolilast, külaline tulevikust, ning kaks tüdrukut Maša ja Klara koos poisi Paškaga kaarte.
  Ekaterina, kelle punased juuksed juba kasvavad ja millest ta palju ilusamaks ja kenamaks muutus, viskas kaardi paljaste varvastega välja, märkides:
  - Tõesti, Fritz ja ameeriklased suruvad meid peale!
  Alenka, kergelt lokkis kuldlehtedega juustega tüdruk, märkis:
  - Aga me ikkagi ei murdu, sest meil on võitlusvaim!
  Aleksei Sotnikov noogutas:
  - Nõukogude teadus vastab vaenlase tehnoloogiale imerelvaga! Ma usun sellesse!
  Maša noogutas patsidega pead:
  Sina oled ka meie relv!
  Ja tüdruk viskas kaardi oma palja väikese jalaga, mustusest pestud.
  Pashka märkis ohates:
  - Kogu kapitalistlik maailm võitleb meie vastu! Nii ebavõrdsed jõud!
  Aleksei Sotnikov, see igavene poiss, märkis loogiliselt:
  - Suvorov võitis vaenlase kõrgemaid jõude! Ja me lööme!
  Margarita laulis naerdes:
  - Võit ootab, võit ootab neid, kes usuvad püha kommunismi!
  Võit ootab, võit ootab, fašismi hävitab tüdruk!
  Clara ütles:
  - Ükskõik kui kohutavad natside tankid olid, meil on vastus!
  Poiss Aleksei Sotnikov trampis oma paljast lapselikku jalga ja noogutas:
  - Muidugi on! Jah, ja pommitamine vaibub, on aeg lahkuda!
  Ja mingid poisid-tüdrukud hüppasid punkrist välja. Välgutas nende roosad, pestud laste, ümarad kontsad.
  Natsid läksid muidugi tankidega rünnakule.
  Kaunis Alenka laulis:
  - Pioneeri, komsomol! Kõndige koos läbi elu!
  Pioneeri, komsomol! Usaldage meid, et me ei eksiks!
  Aleksei Sotnikov vaatas põllule tulevikulapse terava pilguga. Liikusid Saksa, Ameerika ja Briti tankid. Terve armaad autosid. Siin näete iseliikuvaid relvi "Ferdinanda". Ameerika Shermani tankid on kõrged, mõned lühikese, teised pikema koonuga. Rohkem kükitav inglise "Churchill", väga hästi kaitstud. Siin on silmapaistvad Cromwellid, millel on lühike koon, kuid üsna krapsakas, sarnane triikrauaga. USA armee arhailisem kõrge "Grand". Parim inglise tank "Challenger" seitsmeteistkümne jala püstoliga. Ja siin on need saksa omad. Kohutav ja suur "Lõvi" pika toruga relvaga.
  Näiliselt vananenud "Tiiger" oma ruudukujuliselt. Krapsakas "Panter". Hilisemad ja siiani haruldased mudelid: "Tiger" -2 ja "Panther" -2.
  Viimased kaks tanki on väga sarnased - isegi kahur on sama, ainult Panther-2 torn on väiksem ja kitsam ning siluett madalam.
  "Ferdinand" -2 iseliikuv püstol on esimene Wehrmachtis, kus mootori sai paigutada ühte plokki koos käigukastiga ja risti. Kui palju kergemaks ja madalamaks siluetiks see iseliikuv relv on muutunud.
  Kuid "Lion" -2 pole veel tootmisse jõudnud, selliste masinate käivitamiseks tuleb lahendada mitmeid tehnilisi probleeme. Nii et praegu on sakslastel vananenud paigutusega tankid: käigukast on ees ja mootor taga, mis põhjustab väntvõlli kadusid.
  Kuid ingliskeelne "Challenger" on viimase paigutuse ja kuuesaja hobujõulise mootoriga. Paak ilmus hiljuti ja pole liiga massiivne, kuid tõhus.
  Kuid kõige massiivsem on USA Sherman, mida toodetakse tohututes kogustes. Selline auto... Pole just halvasti kaitstud otsaesist ja mõnel tankil on üsna pika toruga relv.
  On selline tanki armada.
  Paljajalu poiss Aleksei Sotnikov, see värskelt küpsetatud pioneer, on aga liitlaste mastodonitele valmistanud üllatusi.
  Näiteks hakkasid plahvatama saepuru kaevandused. Saksa, Ameerika, Briti tankid rebisid röövikud tükkideks, purustasid rullid. Põlev metall.
  Pioneeritüdruk lõi palja jalaga ja kilkas:
  - Need on fašistid, saage aru!
  Esimesena õhkus tank Lion. Siis kaks Shermanit. Edasi "Panther" ja "Churchill". Siis jälle "Shermanid" ja "Cromwellid".
  Ja siin on veel üks vananenud Saksa tank T-4. See lasi ta ka õhku. Ja siis hakkas "Tiiger" suitsetama.
  Surmaherneid loopis Aleksei Sotnikov laste jalgade paljaste sõrmedega:
  - Au NSV Liidule!
  Alyonka, väga ilus kuldsete juustega tüdruk, võttis selle kätte ja purustas paljaste varvastega putuka ja kilkas:
  - Maailmarevolutsiooni eest!
  Catherine kilkas:
  - NSV Liidu kõrgeimate saavutuste eest!
  Ja ka nagu lupanet bazookast. Ja Aleksei Sotnikov ise valmistas piibust bazooka. Ja ta tulistab väga surmavalt.
  Poiss-terminaator-vojevood tulistas ka ja tulistas eemalt "Tiiger" -2 ja karjus kõrvulukustavalt:
  - Ma olen kosmose rüütel!
  Ja pioneeride meeskond hüüdis:
  - Kommunism elagu!
  Natsid komistasid tegelikult oma vastaste äärmiselt agressiivse vastupanu peale. Ja nende tankid ja liitlaste tankid plahvatasid aeg-ajalt ja kukkusid kokku. Ja punaarmee lastele halastust andestada on kasutu.
  Tankid tulistasid valimatult ega osanud pioneeridele midagi teha.
  Poiss Aleksei Sotnikov lasi uuesti basuuki ja siples:
  - Isamaa ja Stalini eest!
  Alenka viskas tüdrukulike jalgade paljaste sõrmedega kivikesi, lõi vaenlase maha ja siristas:
  - NSV Liidu suuruse eest!
  Ja pilgutas oma kaaslastele silma.
  Poiss Andreika trampis palja jalaga ja laulis:
  - Varsti kohtume unistusega,
  Esimene samm elus on...
  Näed jälle üle riigi,
  Raevukate rünnakute keerised!
  Aleksei Sotnikov tulistas taas pikamaa korduvkasutatavast bazookast, lõhestades Shermani ja laulis:
  Ja võitlus jätkub jälle
  Hüperplasmaatiline tuli keeb...
  Ja Lenin on nii noor -
  Annab surmava löögi!
  See noor võitleja on nii hea mees. Ja laste jalgade paljaste varvastega suunab ta relva märklauale. Ja põleb uuesti. Ja liitlased liiguvad edasi, nende tankid ronivad koos sakslastega. Ja kantakse ainult lisakahju.
  Mida lähemale vaenlase mastodonid lähenevad, seda rohkem nad kaotusi kannavad. Eelkõige tulistavad lapsed kergetest ja lihtsatest bazookadest tankide pihta, lõhkudes neilt torne. Ja nad tekitavad suuri kaotusi.
  Tüdruk Alenka viskab tüdrukulike jalgade paljaste sõrmedega granaati ja laulab:
  - See on kommunismi hiilgus,
  Ma lendan lauluga taevasse!
  Paljaste varvastega neiu Lara laseb samuti välja mõrvarliku surmaanni, rebides vastaseid ja kiljudes:
  - Kommunismi suuruse eest!
  Pioneerid võitlevad kangekaelselt korraga nii poiste kui tüdrukute vastu. Ja kõik nad võitlevad.
  Karu on ka paljajalu, viskab lapse jalaga granaati, peatades ameeriklase Shermani ja kriuksub:
  - Nõukogude Venemaa eest!
  Ja lapsed kaklevad jälle. Hitleri ja liitlaste tankid komistavad miinide, granaatide, bazooka laskude otsa. Ja nad on sõna otseses mõttes peatamatud.
  Tüdruk Clara tulistab jalaväe pihta kuulipildujast. Siis viskas ta palja jalaga söega lõhkeainega hernest. Ta rebis palju fašiste ja siristas hambaid paljastades:
  - Olen absoluutne maailmameister!
  Ja tüdruku paljas konts viskab jälle hernest. See plahvatab ja rebib tükkideks paar natside tankirulli.
  Tüdruk Maša andis pöörde ja püstolkuulipilduja. Ta niitis Fritzi maha ja nurrus:
  - Au vene kangelastele!
  Ja paljas, ümar konts nagu annihilatsiooni kingitus.
  Siin on tüdrukud. Ja poisid püüavad sammu pidada. Ja nad tulistavad natse ja niidavad jalaväelasi ning see on terve võõrleegion. Ja oma paljaste kontsadega saadavad pioneerid vaenlase täieliku hävitamise.
  Ja nad naeravad.
  Ja kuidas pioneerid ühiselt fašiste peksavad. Ja paljaste, määrdunud põlvedega suruvad nad sinkooka tünnidesse.
  Aga juhtmetel olevad poisid tõmbavad saepurust miinid üles. Ja kuidas nad Fritzi ja teisi palgasõdureid halastamatult õõnestavad. See on tõeline totalitaarne marsruut.
  Paljajalu laps Aleksei Sotnikov tulistab basuukist ja poiss laulab:
  - Maailm on sukeldatud verisesse valgusesse,
  Rahvas on vastu seina...
  Aga ma usun päikesetõusu
  Aga ma usun päikesetõusu!
  hajutab vangla koopasse pimeduse!
  Meie härrased, meie härrased...
  Treenitud petma!
  Ja ilma kohtuprotsessita! Ja ilma kohtuprotsessita!
  Suletud keldritesse!
  Poiss käitus ülimalt energiliselt nagu tema pioneerid. Ja nad purustasid Fritzi ilma igasuguse haletsuseta. Nad murdsid need täpsete laskude ja hävitamisega.
  Kaunis Alenka, kes tulistas natse ja otsekui tabas neid, võttis selle kätte ja säutsus:
  - Meie usk kommunismi,
  Kummuta kuri fašism!
  Ja paljaste varvastega võtab tüdruk jälle vaenlase pihta ja tulistab.
  Masha Pioneer palja ümmarguse kannaga tabas granaati ja purustas sakslaste tanki, vingudes:
  - Kommunismi eest!
  Kuulipildujast tulistav Jekaterina urises:
  Leiame Hitleri metsast, leiame Hitleri metsast! Ärme tee temaga nalja! Rebime selle laiali!
  Ja paljaste varvastega viskab tüdruk jälle granaadi ja piiksub:
  - Ma rebin selle laiali!
  Kuigi Levi tank on hirmuäratav, üheksakümmend tonni kaaluv mastodon, ei suuda see Nõukogude pioneeridele vastu seista.
  Ja lapsed purustavad selle, loopivad söest paljajalu herneid, ja see on tõeline surm.
  Kaunitar Alenka hüüab:
  - Meie vene vaim!
  Ja ta annab kuulipildujast surmava puhangu, niites vaenlase maha. Ja veel ühe mäe laipu välja andmas.
  Aleksei Sotnikov, tulistamine, märgib:
  - Peatasime nad!
  Ja jälle viskab poiss palja jalaga granaati ja keerutab. Ja veel üks Saksa tank peatus.
  Siin liigub Ameerika iseliikuv relv "Witch". Kiire auto, aga nõrgalt kaitstud ja bazookaga alla lastud. Patsidega tüdruk tulistas ja tabas täpselt.
  Teine tüdruk viskas paljaste varvastega hernest ja hävitas fašisti ning laulis:
  - Au NSV Liidule! Pioneerid on eeskujuks kõigile!
  Ja jälle, nagu surmava jõu kord annab. Ja ta võtab palju fašiste ja niidab nad maha.
  Võitleb Alenka, tulistab Fritzi, kiljub:
  - Ma olen tüdruk, kes võidab kõik!
  Ja jälle paljaste varvastega käivitab miski mõrvarliku.
  Vastaseid tulistades andis Katariina välja:
  - Kosmiline kommunism võib meiega kaasa tulla!
  Ja kuidas ta pilgutab. Ja palja kannaga võtab ta granaadi ja annab selle ära. Ja kuidas natsid põhjalikult maha raiutakse.
  Pioneerid võitlevad vapralt. Ja ära mine neile lähedale. Ja kuidas nad täpselt ja täpselt lasevad.
  Tüdruk Alenka viskab taas paljaste varvastega surmava jõu granaadi, rebib vaenlased laiali ja piiksub:
  - Kõige kosmilisema kommunismi eest!
  Tüdrukud tulistavad ning poisid ja tüdrukud hoiavad sammu.
  Kolm Shermani pöördusid korraga ümber. Siin peksavad nende lapsed, nii põhjalikult nad löövad probleemidest välja.
  Kaunis Alenka säutsus:
  - niidi järgi, niidi järgi,
  Ma ei taha minna...
  Paljajalu Komsomolskaja,
  Ela!
  Ja jälle, palja kannaga, nagu natsid, laseb ta välja surmakingituse. Ja niita natside suure julgusega maha.
  Ekaterina, itsitades ja hambaid paljastades, märgib:
  - Kommunismi ideede nimel!
  Ja kuidas surma ja hävingu kingitus palja kannaga järele annab!
  Võitlus Alenka, tuli- ja niitmisrida palgasõdurite ja fašistide rivi järel, välja antud:
  - Au Nõukogudemaale!
  Ja jälle palja kannaga, nagu viskaks natsidele pihta.
  Üles tõuseb terve veri ja killud.
  Suure täpsusega tulistav ja paljaste varvastega surmakinke loopinud Aleksei Sotnikov märkis:
  - Rõõm, rõõm igavesti!
  Tulistav tüdruk Lenka toetas terminaatoripoissi:
  - Las unistus täitub!
  Ja paljaste sõrmedega viskab pioneer surmava.
  Need on võitlevad lapsed.
  Aleksei Sotnikov märkis hambaid paljastades:
  - lähedal, lähedal, rõõm ja häda,
  On vaja, on vaja, anda kindel vastus!
  Natside pihta tulistanud Alenka Sotnikova väljastas:
  - Päikeseline maailm,
  Jah Jah Jah! Jah!
  Tuumaplahvatus
  Ei ei ei!
  Ja jälle, kuidas see saab mõrvarliku kahjuga.
  Aleksei Sotnikov oma poisikeste jalgade paljaste varvastega, kui ta mõrvarliku jõuga surmakingiks mõned herned vette laseb. Ja Saksa tankid, saanud kahju, taganevad.
  Poiss-terminaator-voivood siristas nagu papagoi:
  - Üks kaks kolm! Murra Adolf!
  Ja poiss võttis palja kannaga terve hunniku söegranaate.
  Ja nii mõnigi neist Fritzidest läks korraga katki.
  See on see, mida ta võttis natsid tabavalt löödud.
  Võideldes Alenkaga, tulistades natse ja tabades natse väga täpselt, karjus:
  - Au kommunismiajastule!
  Ja paljaste varvastega viskas ta hävitusgranaadi. Ja nii paljud fašistid murdusid korraga.
  Vaenlaste kaotused tankides kasvasid. Sakslased koos liitlastega, nähes, kui visa kaitse on, hakkasid taganema. Nad pöördusid tegelikult tagasi. Ja pommitamine intensiivistus.
  Katariina, tulistades vaenlase pihta ja saates kõrges kaares bazookast sõnumi, avaldas:
  tähe kõrgus,
  Meie püha riik!
  Ja paljaste varvastega viskas ta taas surmasõnumi ja purustas palju vastaseid.
  Sakslased ja liitlane taganesid ...
  Pioneerid ja karjusid, jooksid neile järele, visates granaate. Ja selliseid kaklevaid poisse ja tüdrukuid oli.
  Combat Alenka märkis enesekindlalt:
  - Meie tõde kõiges!
  Ja paljaste varvastega jälle kuidas mõrvarlikku surmahernest õhku lasta.
  Käigu pealt tulistanud Aleksei Sotnikov kilkas:
  - Koos oleme suur jõud,
  Krokodilli raev on meiega!
  Ja poiss annab taas valla mõrvarliku hävituskingi.
  Kogu see armee edenes ja purustas vihatud Wehrmachti.
  Ja lapsed olid rünnakul ja jälitasid vaenlast. Nende tolmust mustaks tõmbunud ümarad kontsad vilkusid.
  Ja kuidas pioneerid hävitasid vaenlasi. Kuidas nad neid purustasid. Ja niideti segamatult. Ja nad viskasid granaate.
  Need on tõeliselt nõukogude pioneerid, mida iga fašist kardab.
  Ja kui nad võtsid ette peksa, siis türanniseerivad nad põhjalikult.
  Lapsvõitlejad, ründavad, laulsid resoluutselt;
  Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Alla põhja ja siis...
  Me ehitame uue, uue maailma,
  Kes ei olnud keegi, temast saab kõik!
  Ja kaks tüdrukut-komsomoli liiget ka, nagu lupanul kuulipildujatest ja lõikasid natsid ära.
  Ja siis annavad nad paljaste kontsadega saepurukotti järele. Need lendasid suure intensiivsusega ning võtsid ja plahvatasid natside põgenevate tankide kohal. Ja nii mõnigi rebis need lahti ja lammutas osadeks.
  . PEATÜKK #4
  Sakslased ja välismaised palgasõdurid kõikjalt maailmast ründasid Vyazma linna. Lõunakaarest puhus soe tuul ja vaatamata külmale aastaajale lumi sulas ja päris puder kubises. Saksa tankid roomasid vaevaliselt mööda Nõukogude linna tänavaid.
  Kirovi tänaval võitles natside vastu eri rahvusest lastest pärit pioneeride pataljon. Komsomoli liige Aliya juhtis pataljoni.
  Kaunis tüdruk tulistas kuulipildujast. Osavamaks muutmiseks ja kingade säästmiseks peitis ta saapad ja välguvad ümarad tütarlapselikud kontsad.
  Temperatuur oli üle nulli ja võitlejate lapsed olid lühikestes pükstes ehk lühikestes kleitides ja lehvitasid paljaid kontsi.
  Poisid liikusid pidevalt ja seetõttu ei külmunud.
  Poiss Aleksei Sotnikov koos tüdruku Alenkaga (ka tema naine võttis lapseliku välimuse, et mitte liiga palju erineda oma lapseks saanud mehest!), Mõlemad punaste lipsudega, paljajalu paljaste jalgadega toetamas. jalgu, tõmbas miini üles ja uisuväljaku õhku lasknud sakslaste "kuninglik tiiger" peatus.
  Teine pioneeripoiss, Arkaša Sapožkov ja tüdruk Alice, lasid samuti vette surmakingituse, tabades natside transportijat. Räpasena lõid lapsed paljaste jalgadega plaadikildudele ega võpatanud isegi.
  Noored sõdalased laulsid:
  - Oleme kommunismi laste teerajajad!
  Komsomoli liige Nataša kiitis selle heaks ja viskas palja jalaga plahvatuspaketi, rebides üles jalaväelased noogutasid:
  - Lenini asja eest!
  Pöörde andis ka komsomoli liige Maša. Ja paljaste varvastega lasi ta bumerangi, raius palgasõduritel päid maha ja kilkas:
  - Stalini asja eest!
  Tüdrukute pataljon toetab pioneere. Tüdrukuid on palju ja nad on ilusad, lühikeste seelikutega ja paljajalu.
  Komsomoli liige Alsou löödi tankitõrjepüssist ja tabas Pantheri külge. Siis laulis tüdruk:
  - Partei, Lenin, komsomol!
  Komsomoli liige Aziza - ka kuidas lüüa vaenlast koos neiu Anisaga ajutisest katapuldist. Ja siinsed kaunitarid on laskmises ja lahingutes väga võitluslikud ja täpsed.
  Sõdalased ei anna vaenlasele armu.
  Anastasia Vedmakova võitleb taevas nagu tõeline terminaatorinõid. Akulina Orlova temaga. Las Saksa lennukid ja võimsamad relvad, aga sõdalased purustavad need.
  Akulina on Focke-Wulfi sabas. Jah, vaenlasel on koguni kuus õhurelvi, kuid see tüdrukut ei häiri. Ja ta võitleb nagu tõeline titaan ja hiiglane.
  Anastasia Vedmakova julgustas oma partnerit:
  - Sa oled superklassi tüdruk!
  Akulina, lõigates maha järjekordse sakslase ja vajutades paljaste päevitunud jalgadega pedaale, märkis:
  - Kõlab ülilapselikult!
  Vedmakova itsitas ja märkis:
  - Mingil määral oleme lapsed! Lisaks on lapsed lahedad!
  Ja noor naine välgutas oma pärlhambaid.
  Groznõit tulistati ... Komsomoli liikmed ja pioneerid võitlesid meeleheitlikult nagu tõelised titaanid.
  Ka Aleksei Sotnikov ja Lekha Teterev, mõlemad paljajalu pioneeripoisid, vedasid traadi abil plahvatusohtliku saepurupaki võimsasse Levi tanki, mis vaevu läbi muda liikus, kandes endas kolossaalset tervikut. Ja nüüd on tema tagumine rull kasvanud lõhkeainetega ja kuidas see plahvatab ... Purustatud röövikud on erinevates suundades laiali.
  Aleksei laulis:
  - Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ljoha Teterev võttis palja lapse jalaga trampides üles:
  - Päike paistab eredalt
  Valgustage teed kommunismile!
  Poisid on mõlemad mustad ja lühikestes pükstes, Alekseyl on ainult blondid ja Lekhal mustad. Kuid nad võitlevad koos natsidega. Komsomoli liige Vasima musta lakaga, Vasilisa valgete juustega.
  Mõlemad kaunitarid külmast hoolimata lühikestes seelikutes. Ja nende ümarad kontsad, nii võrgutavad.
  Ja Bella on nendega komsomoli liige ja tulistab ka. Ja paljaste näppudega viskab veel ühe lõhkepaki.
  Tüdrukud ja lapsed võitlevad siin, kuid natsid ei tohi läbi murda. Ja võitlused on ägedad.
  Natsid aga üritavad Vjazmat ümber piirata. Ja see on ohtlik. Aga tankid ja transporterid jäävad mudasse kinni...
  Ja pommid plahvatavad ... Nii et Yu-488 üritab linna pommitada. Ja koos temaga ja Ameerika koletistega B-29 ... Nad löövad ka gaasirelvi ...
  Yu-288-ga lendavad kaks tüdrukut: Isabella ja Zaira, kaunid blondid. Nad viskavad pomme. Siis aga ilmub küljelt Yak-9.
  Isabella suunab paljaste varvaste abil õhkrelva ja tulistab nõukogude masina pihta. Seejärel lisa kiirust. Yak-9 pole niikuinii liiga kiire ja siin on ta ka ülekoormatud versioonis ega jõua Saksa autole järele.
  Tüdrukud löövad paljaste kontsadega vastu klaasi ja kriuksuvad:
  - Olge kuulus, meie armee on püha!
  Ja kuidas keeled näitavad!
  Ja nõukogude auto sattus kahe tagumise lennukikahuri tule alla ja süttis, vesi, mida teevad tüdrukute jalgade paljad sõrmed.
  Zaira siristas hambaid paljastades:
  - Ma pesen kõik punased sõdurid!
  Ja pilgutas siniseid silmi. Ja ta näeb välja kõige võitluslikum ja intensiivsem.
  Ja kuidas ta armastab kauneid noormehi.
  Tema soov tappa on aga palju enamat.
  Kui sakslased pärast pommitamist maandusid, jõi Zaira õlut. Ja Isabella lisas lisaks õllele ka vähki. Tüdrukud sõid mõnuga. Nad jätsid lennuvälja härmatisele graatsilised, paljad jalad, jalajäljed. Poisid ahmisid oma peaaegu alasti kaunitarid näljaste ja piinlike ilmetega. Kui ilusad tüdrukud on ja samal ajal kohutavad.
  Isabella küsis Zairalt:
  - Kas arvate, et sõda lõpeb varsti?
  Zaira märkis:
  - Mitte enne suve! Kuni me Moskvat ei võta, venelased ei kapituleeru!
  Smaragdisilmadega blondiin märkis:
  - Ja pärast Moskva langemist võib kaklusi veel olla!
  Siniste juustega blond nõustus:
  - Nad saavad! Kuid see pole enam kaklus, vaid agoonia!
  Ja tüdrukud naersid, lõpetasid vähisöömise ja jälle lahingusse... Sel ajal kui ilm oli suhteliselt lennukas. Ja nende paljad jalad jätsid graatsilised paljad jalajäljed.
  Isabella märkis:
  - Meil on kõike ilusat, isegi jälgi!
  Zaira noogutas.
  - Saksa tüdrukud on täiuslikud!
  Ja mõlemad kurjad kaunitarid laulsid kooris:
  - Reich on täiuslikkus,
  Reich on täiuslikkus...
  Naeratusest žestini
  Eelkõige kiitus!
  Oh milline õnnistus
  Tea, et me oleme täiuslikkus
  Tea, et me oleme täiuslikkus
  Tea, et me oleme ideaalne!
  Ja jälle visatakse Nõukogude positsioonidele pomme. Ja inimesed surevad. Paljud inimesed surevad mürskude ja pommitamise tõttu. Ja kaadritest gaasiheitjatest ja muudest surmavatest seadmetest.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova on väga ilusad tüdrukud. Anastasial on juba palju aastaid, kuid ta ei vanane ning näeb välja väga värske ja noor, ainult tugevalt arenenud, suured lihased muudavad ta vanemaks. Ja tema näol pole kortse ega võrke, õrn, pargitud nahk. Ja Akulina on veel aastaid noor. Mõlemad kaunitarid on suurepärased. Nad on kõrgeima klassi ässad. Pealegi on Pokrõškin pärast seda, kui Friedrich-Wolka ta maha tulistas, tugevalt šokeeritud ega soorita enam lende.
  Anastasia manööverdab rebenenud tünni. Ja lööb maha mõned juba aegunud ME-109. Selle peale kriuksub kangelasetüdruk:
  - Me kihutame taevas kotkad!
  Akulina manööverdab, rebane madu, lõikab Focke-Wulfi sabas maha ja piiksub:
  - Venemaa on meie selja taga! Venemaa on meie selja taga!
  Tüdrukud on kindlasti tõusuteel. Nad ei pannud isegi rinnahoidjaid jalga õhukestes aluspükstes, millega nad võitlevad. Kuid see aitab võitluses palju. Lõppude lõpuks suurendab see mõrvarlike veidruste mõju tõhusust.
  Anastasia teeb taas manöövri. Seekord on tal tõsisem vastane kui ME-309, millel on seitse tulepunkti. Sealhulgas kolm 30 mm kaliibriga lennukipüstolit. Ja loomulikult on see tõsine vastane. Võimsad relvad võimaldavad teil vaenlase ühe hooga ära lõigata. Ja sul on ainult üks õhkrelv...
  Anastasia aga viskab oma lennuki osavalt külili, eemaldudes lendavatest pliijoadest. Jah, tal on ainult 20-millimeetrine relva kaliiber. Aga kui saba tulistada.
  Anastasia laulis naeratades:
  - Junkers tulid mulle saba juurde,
  Aga siin ta ohkas...
  Tüütult ulgusid kruvid,
  Nad ei vaja isegi riste oma hauale,
  Ristid laskuvad tiibadele!
  Akulina itsitas ja lõikas Yu-188 katki, hüüdes:
  - Lõbusate võitude eest!
  Ja ta näitas oma pärlmutterhambaid. Siinsed tüdrukud on kõige laiem ja kolossaalsem võitlussill.
  Anastasia viskab Jak-9 kõrvale. Nad üritavad teda uuesti maha lüüa. Vajutab ME-309, auto on tõsine.
  Anastasia laulis raevukalt:
  - Ja ma näen tõsist,
  Ivan Julma unenäos...
  Maad Siberis jaotatud,
  Sa põline Venemaa!
  Ja sõdalane lööb jälle Saksa auto välja. Kõigepealt rebib ta tiiba. Kaotab kiirust. Ja siis läheb saba. Sakslasel on sukeldumise suure kiiruse tõttu hea võimalus pääseda. Aga mitte Witchersi vastu. Sest ta on kõrgeima klassi äss!
  Akulina on samuti ägedas lahingus. Tüdruk toetab paljaid kontsi pedaalidele ja laulab:
  - Ärge taluge slaavlaste alandamist,
  Tõuskem sakslaste vastu...
  Ärgem võtkem enam solvanguid
  Purustame vaenlase teraskäega!
  Siin on Airacobra tema vastu. Tugev masin: neli kuulipildujat ja üks 37 mm õhkkahur. Akulina laseb oma auto nagu kelguga mäest alla, vältides lennukimürske. Ja sukeldub kõhu alla. Ta vajutab päästikule paljaste varvastega ... Ja tabab täpselt haavatavat sihtmärki.
  Ja Ameerika auto süttib.
  Akulina laulis entusiastlikult:
  - Kommunismi surematute ideede võidule!
  Anastasia võitleb ka hästi. Siin on kolm Mustangit tema vastu. Tundub, et need pole nii hirmuäratavad kui ME-309, mille õhukahurid on võimelised ühe tabamusega maha lööma. Ameerika hävitajal Mustangil pole ainult kuulipildujaid. Aga teisest küljest on neid kuus, 14-millimeetrise kaliibriga üsna suured.
  Anastasia peab manööverdama. Kuulijoa kriimustas kergelt tiiba. Kuid lähenemisel on tabamus ja Ameerika hävitaja põleb.
  Anastasia laulis:
  -Hullu maja põleb,
  Deemonid piinavad lõputult
  Patune mees saab oma
  See, kes kummardas saatanat!
  Ja siin on veel üks USA masin podvitel ... Ja see on muidugi päris tõsine rakendus.
  Viimane jänki auto üritab pääseda. Mustang ületab kiiruselt Yak-9 ja suudab end ära murda. Anastasia tulistas eemalt.
  Ja sai ameeriklase. Kuid tal õnnestus saba punnitades lahingust välja tulla.
  Anastasia märkis:
  - Bang Bang! Jäi vahele! Hall jänku sõitis minema!
  Akulina võitles ka R-51-ga. Võimas masin kaheksa kuulipildujaga. Ja manööverdades süütab see selle auto tiiva ... Ja see viib taha, tulistab.
  Akulina laulis:
  Päike naerab
  Lastele särab eredalt...
  Ja viskas jälle auto külili. Tulistab Yu-88. See masin on aegunud, kuid võitleb endiselt. Sakslane, üritab välja hiilida. Kuid ta ei saa end peita tüdruku eest, kes oma paljaste ümarate kontsadega energiliselt pedaale vajutab ja auto süttib.
  Anastasia märkis naerdes:
  - Nii nad meid kardavad!
  Ja veel üks Focke-Wulf kaetud!
  Akulina ütles tulistades raevukalt:
  - Maailm peaks meid austama, kartma,
  Tüdrukute vägitegusid ei saa üles lugeda ...
  Komsomoli liikmed oskavad nii hästi võidelda,
  Saatan hävitatakse!
  Ja sõdalane pilgutas oma partnerile silma. Kuigi te ei näe seda ...
  Kaunitarid on tagasi. Ja see on riskantne. Siin hakkab ME-109 neid taga ajama. Laseb...
  Tüdrukud liiguvad. Saksa ohtlik auto. Akulina tiib sai kannatada ja puu süttis põlema.
  Tema tüdruksõber jõudis rajale. Witcher sai ka selle ... Ja ta murdis läbi kere ja lekkis õli, kahjustas kergelt mootorit.
  Tüdrukud on sunnitud esialgu lennust loobuma. Nende autosid parandatakse.
  Ja ta jooksis paljajalu läbi lume. Venitage nende tugevat ja lihaselist keha.
  Mõlemad tüdrukud on päevitunud. Punapea, kelle juuksed tuules nagu NSV Liidu lipukiri, ja blond.
  Anastasia küsib oma partnerilt:
  - Kuidas sa arvad, kuidas me sakslasi võidame?
  Akulina vastas ausalt ohates:
  - Kui ainult sakslased ... Kogu kapitalistlik mootorimaailm!
  Punapea noogutas jaatavalt.
  - Vaenlane on väga tugev. Aga mida sa ootasid?
  Blondiin märkis ohates:
  - Pärast Stalingradi oli meil võtmeks optimism. Juhtus aga nii, et olime liiga rutatavad, et šampanjat avada....
  Vahepeal käisid lahingud erinevat tüüpi varustuse kasutamisega. Näiteks Gerda ja Charlotte said äsja esiotsa katsetamiseks uusimad iseliikuvad relvad E-10.
  Madal, 1,4-meetrise siluetiga masin ja 75 mm 48EL tünni kaliibriga relv. Pole paha ja siiani lihtsas versioonis. Esisoomus on 60 mm ja külgsoomus 30 mm. Kaal kümme tonni, mootor 400 hobujõudu.
  Iseliikuva relva sõiduomadused on suurepärased ja Kaukaasia mägedes on see selleks õige koht. Just katoliiklike jõulude ajal tarniti esimene metallist valmistatud mudel. Tal on ainult üks puudus: üsna nõrk soomus, kuid seda kompenseerivad soomuse suured ratsionaalse kaldenurgad.
  Tüdrukud Gerda ja Charlotte lamavad peaaegu pikali. Võimas mootor annab sooja ning see on bikiinides ja paljajalu kaunitarides üsna mugav.
  Siin, paljaid varbaid surudes, viskab blondiin auto külili. Neil on nüüd tugev vaenlane IS-2. Punaarmees on auto veel haruldane, aga nüüd sain selle kätte.
  Ja parem on mitte langeda tema 122-millimeetrise kahuri löögi alla. Nõukogude masin tulistab eemalt. Ja loomulikult tunneb see puudust kiirest iseliikuvast püssist.
  Ja nüüd peate vaenlasest läbi murdmiseks jõudma lahingukaugusele lähemale.
  Gerda märgib:
  - Vaenlane on tugev, kuid kohmakas!
  Charlotte märkis naerdes:
  - See on suur, aga torni laubasoomus on üsna nõrk!
  Blondiin noogutas.
  - Nii et proovime seda!
  Nõukogude autol oli lisaks muudele puudustele endiselt halb nähtavus ja see ei saanud krapsakas Saksa iseliikuva püssiga pihta.
  Veel üks lask ja see on läinud. Lisaks on võimsal kahuril madal tulekiirus.
  Ja milline iseliikuv relv on sakslastel kiire.
  Ja nii vajutas Gerda paljaste varvastega nuppu ja surmav mürsk läbistas IS-2 torni otsaesise.
  Ja ta hakkas katkist Vene tanki lõhkama. Kapital hakkas isegi plahvatama ja selle kestad sattusid ahelreaktsiooni.
  Ja häving läks väga kolossaalseks.
  Nõukogude IS-2 mastodoni torn õhkus ja rebenes, nagu oleks šampanjast kork välja lennanud.
  Gerda märkis:
  - Hea iseliikuv relv, kuid relv on üsna nõrk!
  Charlotte nõustus sellega:
  - "Pantheri" relv on tugevam!
  Blond lisas:
  - Ja tõhusam!
  Red märkis:
  - E-25-ga on seotud lootused täisväärtuslikule tankihävitajale. Kui aga nii läheb, pole meil varsti enam midagi hävitada.
  Saksa iseliikuv püss lõi välja veel kaks relva ja põrkas kokku T-34-85-ga. Samas pole ka see auto probleem. Sõdalased tulistasid torni ristmikul mürsku. Ja Vene tank sai surmava haava. Ja see hakkas plahvatama.
  Ja T-34-76 pole Saksa iseliikuvale relvale otsaesises ohtlik. Tema mürsk libiseb maha väga tugeva kaldega soomuselt.
  Gerda torkas selle paljaste varvaste survega läbi ja märkis:
  - Nüüd olen meie võidus kindlalt kindel!
  Charlotte sekkus sarkastiliselt:
  - Aga mitte praegu?
  Blond vastas ausalt:
  - Pärast Stalingradi tekkisid kahtlused!
  Punapea itsitas.
  - Ja pärast Moskvat?
  Gerda vastas tõsiselt:
  - Seal ei saanud meid lüüa mitte venelased, vaid kindral Frost!
  Charlotte laulis naljaga pooleks:
  - Oh pakane, pakane,
  Ära külmuta mind
  Ära külmuta mind...
  Minu hobune!
  Tüdrukud väänasid oma iseliikuvaid püsse ja said mürsu otsaesisele. See kõlas isegi kõrvus. Kuid ta läks rööbastelt maha.
  Charlotte kirus.
  - Kõlab nagu muusika!
  Gerda itsitas.
  - Joome teega kohvi ja kakaod!
  Pärast seda lõhkus nende iseliikuv püss ka Nõukogude veoauto, seejärel tabati Vene haubitsat täpselt tuharseisu.
  E-10 liikus kuni sada kilomeetrit tunnis ja see on auto, mis ei lasknud endale pihta saada.
  Siin tulistasid tüdrukud kuulipildujast Vene sõdurite pihta, viies paarkümmend maha. Ja tüdrukud naersid.
  Gerda märkis:
  - Meie iseliikuv relv on praktilises mõttes kõige suurepärasem ja see on väga lahe.
  Charlotte märkis naerdes:
  - Jah, see võib anda ameeriklastele sarved. Võtame kõigepealt Moskva, seejärel New Yorki.
  Ja siis võttis Saksa auto ja lasi järjekordse surmakingituse, purustas Venemaa iseliikuva relva. Ja tüdrukud naeravad jälle.
  Mirabela lendas taevas IL-2 ründelennukiga. Ja ma jooksin peaaegu Gerda meeskonnaga kokku. Ja kui ma sellega kokku puutuksin, oleks see Kolmanda Reichi tüdrukutele halb. IL-2 oleks neid õhust ramminud.
  Ja nii tulistas Mirabela Tiger-2 lennukipüstolist välja ja säutsus:
  - Ma lükkasin su kaks korda tagasi,
  Öeldi, et maksa!
  Ma olen selline infektsioon -
  Ma pole üle kahekümne!
  Ja kuidas ta vilistab.
  Ja siin on üks lihtne "Tiigri" liikumine ja koos sellega kaks "Shermani". Ameerika tankid on kõrged ja relvastuselt üsna nõrgad. Kuigi kolmkümmend neli läheb katki.
  Mirabela tulistas Tiigri pihta kahuritest. Ta on 50-millimeetrise kaliibriga ja murdis fašistist läbi. Siis ta piiksus:
  - Gaidar astub ette!
  Ja andis tule üle Shermanidele. Nad olid väga närvis. Ja kritseldagem õhutõrjekuulipildujatest. Jah, see on IL-2 jaoks, see võib olla ohtlik. Üldiselt on nõukogude auto aegunud. Selle võib mõni hävitaja alla tulistada ja lennuomadused pole olulised.
  Mirabela laulis:
  - Aga siin on ettenägelik naeratus,
  Sinna sattus kaasaegne...
  Kus kirg valus, tulihingeline,
  Põrgu neiu põleb!
  Ja nüüd tulistab sõdalane Shermanide pihta. Püüab neid maha lüüa. Aga nad tõmblevad ja kaitsevad end.
  Mirabela kilkas:
  - Ma olen lahe tüdruk, võitlen täiesti paljajalu!
  Ja palja kannaga vajutab päästikule. Ja jälle katab ta vaenlase.
  Mirabela mäletab, kui ilus noormees tal viimati oli ja kui meeldiv temaga koos oli.
  Tüdruk laulis:
  - hüppavad valged jänesed,
  Poisid jooksevad tüdrukutega!
  Ja pilgutab oma sirelite silmadega. Ja kuidas see pärlhammastega sädeleb.
  Tüdruku tagasi saatmine palus seda lähima mehe käest. Ja kuigi ründelennukit tankiti ja täiendati lahingukomplektiga, oli see sellest saadava energiaga hästi laetud. Ja ta muutus palju tugevamaks ja kiiremaks.
  Üldiselt on karskus naistele kahjulik, kõik peaksid sellest aru saama.
  Nõukogude positsioone tabab ka inglise tüdruk Lolita oma ründelennukil. Tema R-47 on üsna praktiline masin.
  Lolita laulab:
  - Valitse Britannia, laiad mered,
  Meist ei saa kunagi orjad!
  Ja palja kannaga vajutab päästikule. Ja purustab vaenlase kapitaalselt. Ja ta on kolossaalse sisemise jõuga tüdruk. Ja Lolita pilgutab silma, mängides oma lihastega. Kes pilgutab silma? Jah, iseendale ja see meeldib talle isegi tervislikult!
  Sõdalane kilkas:
  - Mul on lubatud Venemaad veeta,
  Olen tüdruk - alasti missioon!
  Ja paljajalu Lolita pilgutab mitte nõrga jõuga!
  Ja ta on nii võitluslik kaunitar! Lihtsalt piltlikult öeldes suurepärane.
  Siin piinas ta koos saksa lendurite Albina ja Alvinaga pioneeri. Selle poisi tüdrukud riietati kõigepealt lahti ja seejärel löödi okastraadiga maha. Siis puistasid nad poja haavadele soola ja hakkasid sädemega praadima. Tüdrukud sõitsid tõrvikud käes ja põletasid nahka. Ja see lõhnas nii isuäratavalt kuumalt.
  Lolita pakkus, et õgib isukalt tüki pioneerist. Ja tüdrukud hakkasid seda lõikama ja sööma. Maitsev poisile ja mahlane liha. Pehme ja üldse mitte rasvane. Ja kui nad pipardasid, hakkas terve salk tüdrukuid last õgima.
  Ja poisi maks on nii isuäratav. Ja süda maitseb ka väga. Ja nad ajasid selle täiesti sassi. Lolitale näiteks meeldisid pioneeri praeajud.
  Jah, kannibalism on väga lahe. Inimese liha on väga maitsev. Eriti poistele, kui see on lahja, kuid mitte kõva, vaid mahlane ja värske, ja kui see on pipraga, siis on see väga maitsev.
  Aga natsid saavad ka sarved. Siin võitlevad Elizabeth ja tema meeskond T-34-76-l natsidega. Nad tormavad "Tiigri" juurde ja lähevad vapralt lähenema, sest Saksa koletist ei saa kaugelt kätte. Mastodon liigub endiselt läbi pori ja väänab abitult koonu. Ja tüdrukud kiirendavad, valmis teda tõeliselt rammima.
  Ja nüüd hüppavad kolmkümmend neli fašistliku tanki külje alla ja kuidas see istutab. Mastodon alistus tahvlile ja sai põhjalikult läbi augu ning samuti põles.
  Püssimees Elena kriuksub:
  - Oleme suurepärased võitlejad ja väga hästi tehtud!
  Siis näitab keel.
  Need on tõesti võitlevad sõdalased sõdalastest. Keegi ei saa nendega hakkama.
  Catherine märkis hambaid paljastades:
  - Minu jõud on kõige kolossaalsem!
  Ja eemalt tabasid nad Pantrit küljelt. Saksa tank sai surmava haava ja selle sees hakkasid mürsud lõhkema.
  Ja siin on vananenud T-4, masin, mille tootmine lõpetati alles uuel aastal.
  Võib olla väga ohtlik. Tal on Saksa soomust läbistav relv. Kuid nõukogude tüdrukud ei kahtle. Ja nad tabasid eemalt. Löö otsaesisele. Tõsi, natse ei torgatud, vaid raputatud.
  Catherine märkis:
  - Kaheksakümmend millimeetrit soomust. Peame fašisti lähemale laskma!
  Elizabeth nõustus:
  - Vaja! Aga meil on nõrk relv!
  Euphrosinia itsitas ja märkis:
  - Aga sõidukvaliteet on hea!
  Ja siin on "Panther" -2 lähenemas. See tank suudab oma võimsa kahuri tõttu tabada kaugelt. Ja tema otsaesist pole kerge isegi IS-2 võtta. Mitte kolmkümmend neli.
  Punaarmee auto manööverdab. Selge see, et löögi korral kohe lõpp. Veelgi enam, soomuse paksus ainult vähenes. Tegelikult muutsid nad tanki kergemaks ja kiiremaks, kuid jätsid kaitse ainult kuulide vastu. Kuid teisest küljest muutus kolmkümmend neli nii kiireks.
  Euphrosinia manööverdab tanki, et vältida tabamust. Siin on T-4 muutunud küljele veidi lähemale nihkunud.
  Tüdruk vajutab paljaste varvastega nuppu ja Elena tulistatud mürsk läbistab fašisti.
  Tüdruk ütleb rõõmsalt:
  - Pühas sõjas on meie võit!
  Aga nüüd, "Panther" -2 ületatud. Lööge see otse külge ja see on võimalus.
  Elizabeth märgib:
  - Ilmus ohtlik auto!
  Catherine vaidleb tugevalt vastu:
  - Suured kapid, valjud ja kukuvad!
  Nõukogude tank kiirendab. Kaal ainult neliteist tonni. Ja see annab viiesaja hobujõulise mootoriga suurepärase kiiruse.
  Sakslane pole ka nõrk ja tulistab. Tulistab surmava jõu mürsu. Kuid see ei saa sisse.
  Surma kingitus läheb mööda...
  Elizabeth vastab naeratades:
  - Mustad tiivad üle maailma ...
  Nõukogude auto tulistab liikvel. Lööb sakslast kestaga vastu lauba. Muidugi rikošett. Aga kolmkümmend neli peab ikka suutma liikumises täpselt tabada.
  Catherine märkis:
  - Varastasime sildid!
  "Panther"-2 tulistab jälle. Ta peatus. Sakslased said aru, et nõukogude auto tahab nende peale sõita. Ja nad tahavad teda maha lasta.
  Elizabeth ütles naeratades:
  - Jah, olgu meie Punaarmee au sees!
  Ja nende tank kiirendas. Ja jälle sakslased määrivad. Ja nüüd murrab Nõukogude auto tüürpoordi läbi.
  Siin on Panther-2 soomus vaid kuuskümmend millimeetrit, kuigi sellest on võimalik nurga all läbi murda.
  Elena vajutas päästikule paljaste varvastega. Mürsk reageeris ja tabas vaenlast.
  Ja saanud surmava haava, väänles Kuninglik Panter piinades.
  
  HITLER EI RISKINUD USA-LE SÕDA DEKLARAERIDA.
  Hitler ei kuulutanud USA-le sõda. Ja Ameerika ise ei astunud lahingusse Kolmanda Reichiga. Ja see viis pommitamise ja teise rinde puudumiseni.
  Kolmas Reich takerdus Stalingradi lähedale. Kuid toonane parim Saksa äss Marseille viidi idarindele. Ja selle tulemusena hakkasid Nõukogude lennukid põlema nagu tõrvikud.
  Britid, ilma Ameerikata, ei julgenud Egiptuses edasi liikuda. Olukorda raskendas asjaolu, et Jaapan võitis Midway lahingu. Ja haaras initsiatiivi Vaikse ookeani piirkonnas.
  Stalingradi lähedal suutis Saksa luure osaliselt näha Nõukogude vägede koondumist armeegrupi B külgedele. Ja koondas jõud ümber. Selle tulemusena löödi Nõukogude vägede rünnakud tagasi. Lisaks algas pealetung mittelendava ilmaga. Ja sellel oli ka negatiivne mõju.
  Marseille lõi kiiresti skoori ja kolmesaja allakukkunud Nõukogude lennuki eest sai ta esimest korda Wehrmachtis teise Raudristi Rüütliristi tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Marseille nimi inspireeris Nõukogude pilootides metsikut õudust ja ta oli kohutav - hüüdnimega must kurat.
  Punaarmee ei suutnud sakslaste kaitsest läbi murda ei keskuses ega lõunas. Ja takerdus rünnakusse - mis osutus kasutuks. Detsembri lõpuks lahingud vaibusid. Jaanuaris viidi aga läbi operatsioon Iskra, kuid sakslased suutsid Nõukogude pealetungi Leningradi suunal tagasi tõrjuda.
  Kolmandas Reichis kuulutati välja totaalne sõda ja relvade tootmine suurenes järsult. Sealhulgas uusimad Panthers and Tigers. Samuti sisenes seeriasse ja tanki "Lõvi". See masin oli kujult sarnane Pantherile, kuid kaalus üheksakümmend tonni ja sellel oli 105 mm kahur ja 70 EL tünnipikkusega kaliiber. Kuid "Lõvi" näitas algusest peale oma puudusi - väike kiirus, sagedased rikked, relva madalam tulekiirus.
  Lion tanki eelisteks on väga võimas 240 mm torni otsaesise kaitse ja kere otsmikuosa tubli 150 mm. Samuti olid küljed suhteliselt rahuldavalt kaitstud 82 mm soomustega kallakute all. Ja Nõukogude 76-mm relvad ei tunginud sellest läbi.
  Lõvist sai seega koos Ferdinandiga läbimurdemasin.
  Ja natsid andsid peamise löögi Stalingradi poolelt mööda Volgat.
  Ja nad olid sellega üsna edukad.
  Lahingutes osalesid aga ka kaunid neiud mõlemalt poolt.
  Näiteks võitleb Olesya kuulipildujaga ja Mirabela temaga. Tüdrukud on väga ilusad.
  Ja nad tulistavad ülitäpselt.
  Olesya isegi laulis:
  Kuidas lind lehvitab tiibu!
  Mirabela märkis naerdes hambaid paljastades:
  - Ja sellest saab meie võlu!
  Ja ka kaunitar annab pöörde ja viskab siis paljaste varvastega hävitamise mõrvarliku kingituse.
  Kuid te ei saa end kaitsta ainult tüdrukutega. Hitler oli kogunud läbimurdealale üle kaheksakümne täisverelise diviisi. Sealhulgas tank, SS. Ja nad on kapitaalselt võimelised läbi murdma. See on tõeliselt deemonlik jõud.
  Tankid "Lõvi" ja iseliikuvad relvad "Ferdinand" tormavad edasi ja lõhuvad Nõukogude kaitseliini.
  Ja taevas on endiselt lennukeid. Saksa hävitaja ME-309, mis näitab kõrgeimat vigurlendu ja võimsaid relvi. Seitse tulepunkti pole naljaasi.
  ME-309 on kiiruse ja relvastuse poolest võrreldamatu. Sellel on kolm 30 mm õhukahurit ja neli 14 mm kuulipildujat.
  Sellise masina vastu õnnetu Yak-9 ühe 20-millimeetrise kahuri ja kuulipildujaga selgelt vastu ei pea.
  Nii haarasid sakslased kohe õhuülemvõimu. Ja hävitagem nõukogude autod.
  Ühesõnaga, pooleteise kuuga jõudsime Astrahani ja jõudsime Kaspia mere äärde. Mis on tõesti lahe. Ja sakslased blokeerisid Punaarmee hapniku tarnimise Kaukaasiasse.
  Nüüd läheb päris jubedaks...
  Kuid pioneerid ja pioneerid võitlevad natside vastu.
  Rühm lapsi seisis nende teel. Poisid ja tüdrukud võtsid kätte kadad ja vintpüssid.
  Siin tulistavad nad kadakast, lasevad tanki pihta paki omatehtud lõhkeainet. Saksa auto sai augu ja jäi seisma.
  Serjožka ja Tanka viskasid käed püsti ja trampisid oma paljaid lapsikuid jalgu, karjudes:
  - Au Stalinile!
  Ja lapsed jooksid, virvendades mudamustade väikeste kontsadega.
  Pioneer Oleg ja tüdruk Lara lasid samuti käivitada, vajutades paljaste varvastega basuukinuppu ja siplesid:
  - NSV Liidu Isamaa eest!
  Ja jälle tõusis Saksa tank üles ja peatus.
  Pioneerid on lihtsalt rõõmsad.
  Serjožka puhkas paljaid jalgu ja säutsus:
  - Isamaa eest!
  Aga paraku ei päästa pioneeride kangelaslikkus. Sakslased liiguvad edasi mööda Kaspia mere rannikut. Pealegi astus Türgi sõtta, halvendades olukorda.
  Stalin pakkus selles olukorras Hitlerile rahu ... Fuhrer ütles, et nõustus ainult alistuma.
  Enne uut aastat vallutasid natsid kogu Kaukaasia ja ühinesid türklastega.
  Nendel tingimustel ei tahtnud füürer enam Moskvat rünnata. Ja ta pakkus Stalinile rahu. Nõukogude diktaator aga keeldus.
  Talvel alustasid sakslased pealetungi Egiptuses ja viisid selle edukalt läbi. Saime jäädvustada kogu Lähis-Ida. Ja see oli Wehrmachti tõsine saavutus.
  Ja tehnoloogias iseloomustas seda "Panther" -2, hästi kaitstud ja hästi relvastatud võimsa püstoli ja mootoriga sõiduk.
  "Panther" -2 oli nüüd panzvale'i peamine tank. Ja loomulikult on selle jõud kolossaalne. Kuid veelgi ohtlikum on see, kui seda juhivad väga karmid tüdrukud.
  Gerda tulistas oma 88 mm kahurist paljaste varvastega ja karjus:
  - Ma olen super tüdruk!
  Charlotte kinnitas Nõukogude sõidukite pihta tulistades enesekindlalt:
  - Ma olen hüper!
  Christina märkis, lööb vastased mürskudega maha ja näitas üles suurt täpsust:
  - Ma olen tippklass!
  Ja Magda kinnitas, purustades vaenlase pulbriks:
  - Ma olen maailma tugevaim!
  Muidugi on siinsed tüdrukud universumi kõige ohtlikumad. Ja nende figuurid on lihtsalt supertšempionid.
  Uus Tiger-2 tank lasti välja võimsama, 1000 hobujõulise mootoriga. Oletame, et auto on võimas ja samaaegselt kiire.
  Ja kes suudab vastu panna "Tiigrile" -2?
  Sakslased alustasid rünnakut Saraatovi vastu, andes põhilöögi mööda Volgat, möödudes Moskvast. Ja nende väed liikusid piisavalt kiiresti.
  Uued Nõukogude tankid IS-2 ja T-34-85 jäid endiselt alla Panther-2-le ega suutnud sellele vastu panna.
  Ja sakslastel oli ka tihedama paigutusega "Lõvi" -2. Mootor ja käigukast asusid koos ja paagi ees, mis võimaldas vähendada sõiduki kõrgust ning torn oleks muutunud kitsamaks ja väiksemaks. "Lõvi" -2 muutus seega kolmandiku võrra kergemaks, säilitades samal ajal soomuse ja relvade paksuse. Ja mootor muutus võimsamaks tuhande hobujõuga. Ja "Lõvist" sai väga liikuv masin ja mitte nii mahukas. Ja hiired sarja ei läinud - nad olid liiga rasked.
  Selle asemel arendasid nad edasi arenenumaid E-100.
  Kuid isegi see tank ei rahuldanud sõjaväelasi. Põhisõiduk pidi olema Panther-3 või E-50. Ja sellist kolossi arendati aktiivselt.
  Saratov ja Kuibõšev viidi kiiresti. 1944. aasta juuliks lähenesid sakslased Uljanovskile ja hakkasid seda linna tormama.
  Nõukogude tüdrukud võitlesid julgelt.
  Alenka andis pöörde ja viskas paljaste varvastega kotti plahvatusohtliku seguga, möirgades:
  - Kommunismi eest!
  Anyuta tulistas ka valangu ja vajutas oma helepunase nibuga ajutise bazooka nuppu ja tabas Saksa tanki, misjärel ta kakutas hambaid paljastades:
  - Stalini eest!
  Ja punapäine Alla on ka kaugel. Ta niitis natsid maha, andis siis palja kannaga surmapaki ja kostis:
  - Meie kauni Isamaa eest!
  Nii et Maria laseb üsna täpselt. Ja tema maasikanibu saadab paagi alla surmaherne.
  Ja tüdruk möirgab:
  - Meie isamaa eest!
  Ja Olympias alistub tervele hunnikule palja tallaga granaate, tugevaid jalgu ja plärisemist:
  - Suure Venemaa eest!
  Siin on Focke-Wulf, XE-129 ja Ameerika P-47, P-51. Ameerikal pole enam piinlik peaaegu avalikult Kolmanda Reichi poolel sõdida. Formaalselt on Ameerika piloodid vabatahtlikud. Kuid tegelikult on nad USA valitsuse ja oligarhide saadetud sõjas osalejad.
  Relvadega relvastatud lapsed, teised isetehtud bazookadega lamasid. Oleg Rõbatšenko ja Margarita koos Oksanaga võtsid kogenumate sõdalastena üles omatehtud tagasilöögita bazooka torud. Ja kuidas nad madalalt lendavale autole vastu põrkuvad.
  Poiss ja blondid tüdrukud puhkasid oma paljaid jalgu ja vajutasid sujuvalt päästikule. Ja süüdistused tabasid kahte Ameerika ründelennukit ja sakslaste Focke-Wulfi.
  Kaevikutest kostis mitu lasku - ka pioneerid tulistasid.
  Oleg Rybachenko säutsus:
  - Kuigi ta näeb välja nagu paljajalu poiss,
  Vuntsid ei murdnud läbi, aga juba titaan ...
  Lahingutes on täiskasvanud mees isegi liiga palju,
  Ja anna surmav löök!
  Ja nüüd tõmbab poiss paljaste varvastega nööre ja tiivulisi madusid rammivad Saksa ja Ameerika ründelennukid. Tosin liitlaste ja Kolmanda Reichi lennukit plahvatavad korraga.
  Oleg Rõbatšenko ja kaks ilusat samades ujumisriietes neiut tõmbavad taas päästikule, löövad välja järgmised kapitalistliku koalitsiooni autod.
  Poiss purustas putuka palja kannaga ja möirgas:
  Need põrgupäevad lähevad mööda
  Kolmas Reich kukub...
  Saatan ei hakka valitsema
  Võitle, ära triivi!
  Ka teised poisid suunavad madusid paljajalu. Ja nüüd komistavad koalitsiooni tormiväelased väikeste, kuid surmavalt lendavate kingituste otsa. Paljud lennukid surevad. Nad plahvatavad õhus ja purunevad tükkideks.
  Hitleri lendurid põlevad... Ja ellujäänud kiiruga ründelennukid, pillutavad rakette ja pomme, lendavad laiali.
  Oleg Rybachenko kriuksub:
  - Au suurele Venemaale!
  Pioneeride poisid ja tüdrukud võtavad kooris üles:
  - Au NSV Liidule!
  Tüdruk Maša karjub täiest kõrist ja peksab oma paljast räämas jalga:
  - Au Stalinile!
  Boy Pashka lisab:
  - Ja au Olezhkale! Ta on geenius!
  Lastekaevikud on hästi maskeeritud ning pommi- ja rakettiplahvatuste tagajärjel said väiksemaid kriimustusi vaid kaks poissi ja üks tüdruk. Ja seda hoolimata tõsiasjast, et tekkisid kohutavad lehtrid ning maakera plaatide hävitamine ja ümberpööramine ...
  Ja mõnel pool maapind kuumusest põles ja suitses.
  Üks tüdrukutest tõusis palja tallaga püsti ja kõrvetas oma jala, mille peale ta karjus:
  - Surm Göringile!
  Lapsed olid entusiasmi täis. Komsomoli liikmed Margarita ja Oksana on võitlusvalmis.
  Oleg Rybachenko laulis, komponeerides liikvel olles:
  Olen sündinud kosmoseajastul
  Kus laevad tormasid läbi galaktikate ...
  Inimeste teod on üsna head, uskuge mind,
  Rebi sõda laiali, rüütel!
  
  Kuid Demiurgi jumalad käskisid
  Sa poiss, aitad oma esivanemaid...
  Võtke teid hüperblaster poisi kätte,
  Ja rebige Hitler laiali!
  
  Noh, poisid on sündinud võitlema
  Nad on tormakad sõdalased, uskuge mind ...
  Lõppude lõpuks on venelased alati saanud võidelda,
  Röövloom hävitatakse!
  
  Olgu mu püha riik ülistatud,
  Meie suur kodumaa NSVL ...
  Tüdruk jookseb paljajalu lumes
  Näitab üles julgust!
  
  Ja ma võitlen raevukalt fašismi vastu
  Suurepärane vene poisspioneer...
  Ja meie usk on kommunismiga,
  Vähemalt ahne Sam aitab Fritzi!
  
  Uskuge mind, venelased lihtsalt ei purune,
  Rahvad kogunevad Moskva ümber...
  Ma olen rüütel, kes pole üldse hingega joodetud,
  Oleme ustavad Stalinile nagu Issandale!
  
  Keegi ei saa murda pioneere,
  Nad ei ole lapsed, vaid jumalate pojad ...
  Me oleme näidete põlvkond
  Fuhrer ei hakka neid sarvi arvestama!
  
  Jah, meie kodumaa au hõljub,
  Uskuge mägesid kõige kõrgemal lumes ...
  Tüdruk jookseb paljajalu lumes
  Ajab Fritzi palja kannaga kirstu!
  
  Ärge uskuge, et natsid on praegu tugevad,
  Kuigi nende "Shermani" tutvustas Sam ...
  Me ei kahetse isegi elu usku
  On aeg teha suuri muutusi!
  
  Kodumaa on ilus nagu päike,
  Mänguline kodumaa on meie ema...
  Ja tüdruku juuksed on kullaga lokkis,
  Saame Fritzi tükkideks rebida!
  
  Oleme kommunismi laste teerajajad,
  Me teenime nii Svarogit kui ka Kristust...
  Hajutada fašismi alatud hordid,
  Toon võidu Isamaale!
  
  Venemaa on planeedi emamaa,
  Tal on oma lemmikunenäod...
  Õnnelikud teavad nii täiskasvanud kui lapsed
  Pole vaja mingit lisakära!
  
  Kui Kõigevägevam tuleb, on päike,
  Marsil hakkavad õitsema õunapuud...
  Ameerika, Hiina ja Jaapani,
  Ameeriklane venelasega teel!
  
  Ühendage kommunismi ideed,
  Ja usk teab Lenini unistust...
  Me heidame kõrvale küünilisuse jäleduse,
  Ehitame universumis ilu!
  
  Meie jaoks, Maarja ja Saint Lada,
  Me austame Jumalat ja Marxi "pealinna" ...
  Saagu kõik pioneerid premeeritud,
  Meie jaoks on Svarog ja Stalin ideaalsed!
  
  Fašistid teavad, et nad ei rammi
  Meil on tahet, jõudu, tunneme jõudu...
  Purustame vaenlase kolmekordse löögiga,
  Ja muutke Fuhrer varsti täideks!
  
  Olgu meie kuulsusrikas Venemaa
  Nagu igavene piisk aias õitsema ...
  Seltsimees Stalin, te olete meie messias,
  Teiega läheme kommunismi!
  
  Kui minutid äikesetormid, rasked ajad,
  Verine sõda on läbi...
  Järsku kasvavad meie lapsed suureks
  Igavene õnn tuleb!
  Kuid vaatamata kogu Punaarmee julgusele Uljanovsk siiski langes.
  Ja sakslased piirasid Kaasani ka ümber... Ja panid põhjast hiiglasliku pada kinni...
  Stalin nõustus nendel tingimustel kapitulatsiooniga, tingimusel et ta säilitab oma naha.
  Hitler oli sellega nõus... Ja NSVL oli mõne kuuga täielikult okupeeritud.
  Kolmas Reich sai kõik. Ja sõda oli idas läbi.
  Kuid seal olid veel Suurbritannia ja USA.
  1945. aastal võtsid sakslased oma kontrolli alla kogu Aafrika. Ja 1946. aastal toimus Suurbritannias maandumine. Kolmanda Reichi allveelaevad uputasid peaaegu kogu Inglise laevastiku. Ja maandumine õnnestus. Lahingutest võttis osa ka Panther-4. Seitsekümmend tonni kaaluval masinal oli kallakute all esisoomus 250 mm ja külgsoomus 170 mm. Ja relv 105 mm toru pikkusega 100 EL. Samal ajal paigaldati uusim 1500 hobujõuline mootor - gaasiturbiin. "Panther" -4 osutus tankiks, mis on praktiliselt haavamatu kõigist tulenurkadest ja tabab kõiki sõidukeid, isegi haruldane "Kilpkonna" Briti osades.
  Suurbritannia langes kümne päevaga. Ja see oli muljetavaldav välksõda.
  Aga nüüd on võidetud järjekordne Wehrmachti võit... Ja nüüd jääb üle Ameerika Ühendriigid lõpetada.
  Siin on kõige keerulisem muidugi üle ookeani saada. Kuid sakslastel on juba üsna suur laevastik. Ja kõigepealt vallutati Island, seejärel Gröönimaa ja seejärel Kanada.
  Saksa tüdrukud võitlevad meeleheitlikult.
  Nii tungivad tüdrukud Kanada pealinna Quebeci näljase hüääni meeletu raevu saatel.
  Gerda tulistas paljaid varbaid kasutades. Lõhkus Ameerika uhmri ja kostis:
  - Olge siis terasjõe üle uhke.
  Tulistanud ja tuline Charlotte purustas kapitalistliku armee mördi. Ja ta laulis ka:
  - Ja flamingo tuul lendab pilvedesse!
  Christina liigutas ka oma paljaid varbaid. Ta lõhkus haubitsa, kortsutas terast. Ja piiksus:
  Sa saad minust aru...
  Magda omakorda kasutas paljaid sõrmi, et tulistada juhtkangi nuppudega. Ta purustas 122-millimeetrise kahuri ja karjus:
  Ja paremat riiki te ei leia!
  Gerda muigas... Sõda tekitas ka temas tülgastust. Kõige tähtsam pole mitte ainult see, et sa ei tea, millal lõpp tuleb, vaid ... Lihtsalt lõpp tundus piisavalt lähedal.
  Moskva oli juba rünnaku all ja ümbritsetud. Ja Kreml oleks järsult haaratud, kui mitte Stalini kapitulatsiooni poleks olnud. Ei, linn on tõesti suur ja Kremlist kaugel. Kuid ikkagi on selge, et pealinna langemine pole enam kaugel. Ja kuhu Stalin siis läheb? Sverdlovskisse?
  Talvel on Uuralitesse raske pääseda - oleks, kui NSV Liit poleks alistunud! Kuid see ei hirmuta sõdalasi.
  Gerda kujutas ette, kuidas ta paljajalu läbi lume jooksis... See tundus väga naljakas. Nagu nimekaim lumekuningannast. Isegi mingil määral võib seda nimetada hämmastavaks. Lugu on vale, kuid selles on vihje - õppetund headele kaaslastele. Ja veel rohkem tüdrukuid!
  Gerdale meenus, kuidas ta Hitleri last südame all kandis ja naeris. Jah, kunstliku viljastamise teel on tore rasestuda. Fuhrer hoolitses loomulikult oma järglaste eest. Nüüd elab kõigi aegade ja rahvaste suurim kurjategija oma lastes, kes teab, mitu aastat ja talve veel!
  Võib-olla isegi aastatuhandeid!
  Gerda jaoks pole füürer muidugi kurjategija, vaid suurim riigimees. See, kellel polnud planeetide Maa ajaloos võrdset! Ja mitte ainult Gerda jaoks. Paljud Nõukogude sõdurid hääldavad seda nime austuse ja aukartusega.
  Kuigi nad ootavad endiselt, et sõda õnnestub murda.
  Stalinil jääb aga jõudu järjest vähemaks ...
  Gerda vajutas oma paljaste graatsiliste sõrmedega juhtkangi nuppu. Hävitas õhutõrjekahuri. Ja kilkas:
  - Taevas kortsutab kulmu, varsti lööb äike!
  Charlotte vaatas oma elukaaslasele otsa. See oli tankide ees ja sadas tibutavat, peent, vastik vihma.
  Sõdalane vajutas palja kannaga juhtkangi ja karjus:
  - Lüürilises saalis ... Valge hiir!
  Christina tegi grimassi. Ta tulistas Nõukogude õhutõrjerelva pihta ja andis välja:
  - Tänaval sajab nagu plekkämbrist!
  Tüdruk hõõrus käega oma kõva kontsa ja kostis:
  - Jookse rohkem...
  Magda märkis vaimukalt, vajutades ka paljaste sõrmedega tanki juhtpaneeli nuppu:
  - Jookse ilma põgenemata!
  Ja saatis naeratuse!
  Gerda kortsutas kulmu. Lapsena unistas ta sõdalaseks saamisest. Ta oli nii agressiivne tüdruk. Kuid isegi varem oli tal soovinimekiri - nõidadesse pääsemiseks.
  See pole üldse lahe, aga väga lahe ... Õppige maailma võluma ja kontrollima. Ja palju parandada.
  Siin on näiteks vanad naised nii vastikud ja koledad! Kas see on õige? Muidugi mitte! Naine peaks alati olema igavesti noor ja ilus!
  Gerda unistas oma universumi loomisest, kus kõik tüdrukud ja poisid ei vananeks, ei jää haigeks ning on igavesti ilusad, surematud! Nüüd oleks see hämmastav looming!
  Miks on meie maailm nii ebatäiuslik? Ja kes on selles süüdi! Mõnikord esitas Gerda endale selle küsimuse. Ja ta ei leidnud vastust. Ühelt poolt vastutab kõige eest Jumal. Ta on kõikvõimas ja isegi kurat on tema looming. Niisiis... Aga kujutage ette, et armastav Jumal teeb naised koledaks? Kuidas saab seda lubada?
  Gerda ise vastust ei leidnud. Ta esitas preestrile küsimuse ... Ta vastas talle fraasiga valves:
  - Need on patu tagajärjed!
  Gerda kratsis kuklasse ja vastas:
  - Kas mõistlik isa moonutab ulakaid lapsi?
  Preester ei leidnud midagi vastata ...
  Ja Gerda lisas naeratades:
  - Noh, mees on pattu teinud, nii et karistage teda õiglusega ja ärge muutke teda veidriks! Muidu oled sa ise veel hullem kui tema!
  Tõepoolest, neiu arutles üsna loogiliselt. Ja ei leidnud ratsionaalset seletust, miks Jumal naisi moonutab. Nunnad on ju koledad. Ja pole midagi paremat kui patused. Mis on segaduses, mis nunn - ühe asja olemus muutub vanaduses koletisteks. Ja siin pole nende jaoks ilu ... Aga Gerda kartis väga vanaks naiseks saada. Kole olla? Jah, surm on parem!
  Seetõttu hakkas ta unistama sõdalase karjäärist. Nii et sel juhul surete noorelt ja lahinguväljal! Et mitte vanaduses kannatada!
  Noorena on hea elada ... Ja kuidas on lood vanadusega? Nii armetu olek! Ja ei mingit esteetikat!
  Gerdale meeldis lugeda muinasjutte päkapikkudest. Need on tõelised olendid. Ja nad elavad palju sajandeid ega vanane. Igavesti noored, ilusad, terved ja rõõmsad, need päkapikud. Kui ainult inimesed oleksid nagu nemad!
  Ja armatsege päkapikuga. Kujutage ette sellist armastajat: nägusa, lihaselise teismelise keha ja sajandeid kestnud armastuse kogemus. Mis kunsti- ja paituspäkapikud voodis erinevad. Kui palju erinevaid nippe nad teavad. Ja kõige imelisemad ja seksikamad poosid.
  Gerda märkas, et kõige parem on armatseda noorte meeste või isegi teismelistega. Tavaliselt on nad arad ja ettevaatlikud, armastavad sind paitada ja su rindu suudelda. Jah, ja noored kehad on naiste nahaga kokkupuutel palju meeldivamad. Ja et karvane torso pole kuigi atraktiivne. Ja sa kõigutad keha ja nemad silitavad sind.
  Hea, kui mees sulle massaaži teeb. Ja eriti kui see massaaž on ühtaegu õrn ja kare. Tore, kui tugeva naisekeha kortsutavad tugevad käed.
  Gerda kujutas seda ette ja isegi ohkas erutusest. Kui vahva see on.
  Charlotte surus paljad sõrmed juhtkangile ja säutsus:
  - Jões on krokodillid, debiilikud ees!
  Ja ta purustas kolmkümmend neli tükki... Jah, see rõve punajuukseline saatan. Ameeriklaste tapmine.
  Ta vajutas palja sõrmega nuppu ja Christina säutsus:
  Igaüks vajab sõpru!
  . 2. PEATÜKK
  Sakslased ja nende liitlased võtsid Kanada üle ja viisid lahingutegevuse otse USA pinnale.
  Lahingud käivad Ameerikas endas
  Kuid sel päeval või õhtul ei olnud paljajalu poisil Friedrichil määratud jahti lõpetada. Ameerika väed Philadelphiast ja Chicagost andsid Ryazanile tunginud natsivägede küljele tugeva ja põhjaliku löögi.
  Ja kolmeteistkümneaastane poiss, paljajalu ujumispükstes, kui parimatest parim, visati juba öösel läbimurdepaika.
  Friedrich oma suurendatud laskemoonaga ME-362-l lõi kohe i. Tõsi, üldlevinud HE-362 suutis temast veidi ette jõuda. Sealhulgas legendaarne Huffman, Inguššia vabariigi parim äss, kelle jaoks sai just Chicago lahing triumfitunniks.
  Aga loomulikult käib lennukite allatulistamine otse ja isegi viie-kuue kilomeetri kauguselt "beebile" üle jõu. Huffman, kasutades ära oma auto pöörast kiirust, kasutab järsu lähenemise ja edasise tagasitõmbumise taktikat. Muide, tal on selle jaoks peaaegu optimaalne relvastus, HE-362 varajaste mudelite 30-millimeetrised kahurid - obsessiivne "Salamander". Masin, mis osutus lahingutes väga heaks ja mis peamine, ideaalne jahipidamiseks ning taktika äkiliste õhurünnakute parteerimiseks.
  Friedrich suutis aga alla tulistada vaid nelikümmend üheksa lennukit, õhku katte, misjärel ta läks üle tankidele.
  Koidueelses pimeduses näevad autod välja nagu ülesmäge ronivad sipelgad. Pershingi peamine tööhobune teises universumis on võidutank. Võitlustranssi langenud Friedrichi kerge saak. Ülejäänud on isegi väiksem kui "Sherman", "Witch", kuid seal on ka SAU-155 "Big Tom" kindlustustest läbimurdmiseks ja SAU-240 - üldiselt koletis.
  Ja siin on paar tanki, mis on uuemad ja suuremad kui "Washington" -11, ilmselt kõige esimesed mudelid ... Friedrich ajab juba oma tavapärases katkenud teadvuses kestad täpselt sõidukite hingedega luukidesse, nii et need lõhkevad. seestpoolt. Tema laskemoon võimaldab ja kõik kolm mudeli MP-103 relva suure koonukiirusega. Kuulipildujarelvastuse kahjuks aga viimasest osutus poiss Friedrich üldiselt, et mitte liigsest kaalust kiirust maha võtta ja masinate manööverdusvõimet parandada.
  Kui "Washington" -11 õhku tõusis, plahvatas laskemoon ühes neist, poiss tundis järsku suurt uhkust ja tegi isegi järelduse:
  - Sa võid kedagi reeta, aga muuda ainult iseennast!
  Ja nüüd kadus reetmise häbi justkui võluväel ja Friedrich raputas oma und.
  Helga võitles hästi, kaks lennukit ja kaheksa tanki, neli iseliikuvat püssi - tulemus ühele väljasõidule ja tavainimesele on suurepärane. Aga see on üks lend ... Naastes järgnes teine õitsele ...
  Kui kolm Duck-2 lennukit välja arvata, siis enam lennukeid ei olnud ja põhilöök tuli anda selliste kolonnide pihta. Siin hoidis Friedrichit ehk peaasi see, et erinevalt lennuki esimesest lainest tankid kokku ei pugenud ja ülelende tehes tuli justkui rämpsuga maha kraapida.
  Ja Ameerika väed võitlesid kangelaslikult. Siin näiteks, kui paljud nobedad, kuid nõrgalt soomustatud "Nõiad" -3 tõstsid oma probossisid üles. Selle iseliikuvate relvade suur kiirus, "Nõia" liikuvus võimaldas sellega kiiresti läbimurde teha, kuid tõi kaasa tohutuid kaotusi. Kui poleks olnud õhuvõimu, oleks ta Fritzi põhjalikult alla ajanud.
  Siiski hävitati ka paar Ferdinand-4 - selle võimsa iseliikuva relva, sõdade ajaloo ühe parima tankihävitaja külgsoomuskaitse nõrkus mõjutas.
  Helga võitles ühtedes elegantsetes Ameerika bikiinides. Lihaseline, veidi üle keskmise pikkusega tüdruk, jumalanna figuuriga. Väga ilus sõdalane, Friedrichile meeldis ta rohkem kui liiga pikk (ja kes sai hakkama) tütar Porsche, kuigi viimane oli Saksamaa ühe rikkaima varanduse pärija. Kuid temaga ei teinud poiss kuigi palju head, kuigi võis Helgaga samal ajal abielluda. Ta on siiski tark perse.
  Füüreri põhinaine Margaret peaks varsti sünnitama... Kuigi võib-olla mitte niipea... Kurat, aeg läheb sõjas aeglaselt. Väga valusalt aeglane. Tundub, et siin on selline vaimne tunne, et Chicago lahing kestab vähemalt mitu aastat, kuigi pole möödunud isegi kuud - 29. oktoober ... Taju psühholoogia on eriline ...
  Päev möödus aga suhteliselt kiiresti. Kuid 30. oktoobril 1947 asus Friedrich uuesti jahti pidama. Vaenlase pealetung lipule on kuivanud. Kuigi Philadelphia on Fritzi jaoks endiselt kättesaamatus kohas.
  Frederick otsustas, et püüab Weitesteini kindlasti kinni ja lõpetab pada pikaleveninud piiramise, kiirendades sellega sõja lõppu. Kui palju saab niimoodi roomata ja hüpata, on aeg lõpuks selgusele jõuda.
  Ja alustuseks, kuna ta on Hitler-Bismarck, siis tundub, et ta on juba feldmarssal-major ja formaalselt on tema alluvuses dessanteskaader, et kõike välja mõelda, armee tabamatut kindralit ja öösel tabada. Superarenenud intuitsioon on poisile Friedrichile juba öelnud, kust leida, millises väljakul Vatutin end peidab. Ja armeekindral polnud sugugi passiivne, jagas käske ja nõudis surmani seismist. Isegi Moskvat pole veel vallutatud, lahing käib iga maja ja isegi sissepääsu pärast. Seda linna võrreldakse juba Stalingradiga.
  Friedrich suudles Helgat armsatele huultele hüvastijätuks ja ütles sosinal:
  - Ma tegelen riskantse äriga ... Võib-olla ma ei naase ...
  Tüdruk naeratas vastuseks.
  - Sa ei saa kaotada! Sest Friedrich Bismarck on aaria vaimu kehastus. Vaim, mis on surematu!
  Noor sõdalane noogutas oma sõbrale vastuseks:
  - Põhimõtteliselt on see nii, aga ... Sa ei saa olla enesekindel ... - Paus ja lisamine. - See on enesekindlus, mis toob kaasa palju ebaõnnestumisi. Ja isegi üks, mõnikord piisab surmaks.
  Helga trampis vihaselt oma paljast tütarlapselikku jalga:
  - Sa ei sure ... Miks ma sinuga olen!
  Friedrich vastas:
  - Ma ei taha sind ohtu seada. Kui te näiteks lahingu ajal mõtlete mitte ainult iseendale või ülesande eesmärgile, vaid muretsete ka oma armastatu pärast ... See on häiriv ja piinlik. See võib ebaõnnestuda kõige ebasobivamal hetkel. Noormees pani käed tüdruku õlgadele ja vaatas talle otse silma. - Sa mõistad mind?
  Helga nõustus kergelt.
  - Ma saan aru... Lisaks jääb mul sinust rohkem kui lihtsalt mälestus.
  Friedrich muutus järsku uudishimulikuks, ta silmapupillid tõmbusid ahtamaks:
  - Mida sa silmas pead?
  Helga naeratas vastu ja vastas süüdimatult.
  - Muidugi, ma pole päris kindel, aga... Tundub, et ta on rase!
  Bismarck vilistas:
  - Oh hästi! Seda pole aga näha, vöökoht on sihvakas!
  Helga kehitas lihaseid õlgu.
  - Nii et isegi kuu pole möödunud ... Aga sa tahtsid ka seda, kas pole?
  Friedrich vastas ausalt:
  - Mis siis, kui jääksite lapsehoolduspuhkusele ja ei riskiks enam rindel sõdida, siis jah - ma tahtsin! Ja ülejäänud ... Võib-olla sellest piisab, sa lendad?
  Helga hingas välja:
  - See lahing saab läbi ja me näeme. Mulle tundub, et kõrgemad jõud ei lase neiul surra, kes kannab oma kõhus elava jumala poega.
  Friedrich pilgutas vastuseks oma siniseid silmi:
  - Võib olla! Kuid seda enam on põhjust see sõda võimalikult kiiresti lõpetada.
  Ja uuesti suudledes, tugevalt hüvastijätuks kallistades läksid nad lahku. Öö osutus tavapärasest jahedamaks, juba kolmekümne esimesel päeval ja siis vaata ja november, viimane sügiskuu. Friedrich kõndis või õigemini jooksis ülesandele, nagu ikka, samades ujumispükstes, et saaks palja nahaga paremini tunda planeedi Maa jõujoonte ja teoplasma pinget. Poiss oli innukas võitlema, ta kadus oma reetmise pärast, nagu poleks tal kunagi olnud häbi. Kogenud hundikutsikas tundis verelõhna ega suutnud ega tahtnud enam oma elevust kaotada.
  Erioperatsiooniks vahetas Friedrich relvi, lisades juurde kuulipildujad ja jättes igaks juhuks vaid ühe kahuri. Keskkonnas olevad tankid jäid tegelikult väikeseks ja peavad võitlema peamiselt jalaväega. Noor Bismarck leidis endale kerge vaevaga vabanduse - venelased ei vallutaks nagunii kogu maailma, miks mitte kiirendada nende lüüasaamist ja päästa seeläbi miljonite inimeste elusid. Omamoodi alatus hea poole pealt. Pealegi pole Friedrich Bismarckil kuhugi naasta ning tal on Kolmandas Reichis juba päris perekond ja kiiresti kasvav varandus. Jah, ja võib-olla pole see sugugi tema esivanemad, vaid sarnane paralleeluniversum, omamoodi mateeria ja ruumi dubleerimine.
  Seega pole mõtet ennast hukata!
  Südametunnistust ei saa petta, kuid seda saab petta!
  Friedrich palus eriülesande täitmiseks kokku kuus abilist, üks neist oli Huffman. Üldiselt oli algne idee teha kõike üksi. Kuid Bismarck otsustas, et ta otsustas, et juhtimis- ja rühmakogemuse omandamine ei tee talle halba. Lõppude lõpuks ei võitle te kogu aeg tavalise piloodina ühel lennukil. Samuti peate endas arendama juhiomadusi. Ja nüüd lendab ägedasse lahingusse korraga seitse ja ainult seitse. Hämmastav meeskond ja huvitav jõuvahekord. Kuid nad võitlevad osavalt, kui neid ei suuda numbrid purustada! Friedrich tahab seda püüda, kui on pime, kuid samal ajal lendab ta nii madalalt kui võimalik. Ülejäänud meeskonnaliikmed on samuti ME-362-l - neli ja Non-362.
  Öö on täis sähvatusi ja raevukat püssimürinat. Ameerika väed vastavad märksa harvemini, kuid siiski ei seisa paigal nagu kott rusikalöögi all. Nagu karu, keda ümbritseb hord, mitmekordistab ta oma jõudu, ajades laiali suuri koerakarju, luues jõu ja julguse imesid. Nii et pommid kukuvad nende positsioonidele ja nad ei suuda sellisele survele vastu pidada.
  Aga Saksa lennukid veel ei lase, meeskond on meeskond. Ja Friedrich langes sügavasse transi, tema keha ise juhib auto sihile. Peas omakorda välgatavad nagu löövad tikud aforismid;
  Lihtsam on sõrmkübaraga ookeani kühveldada, kui usuteemalises arutelus kindlale järeldusele jõuda!
  Religioon on tavaliselt sallivuse vastand!
  Poliitikast rääkimine viib enamasti kähmluseni!
  Kuld ei roosteta verest, ei tuhmu higist, ei pudene pisaratest!
  Nui on rusikas, mõõk on nuga rusikas!
  Kui tahad riiki valitseda - õpi ennast kamandama!
  Kui naabril on rahakott tühi, tundub sinu oma rohkem täis!
  Parem on paastuda, kui kuulda nälga sureva lapse oigamist!
  Mõnikord jääb aeg vigade eest aru anda vaid hauda!
  Revolutsioon kasutab piitsa, et kiirendada hetke, mil piits ei kuku kunagi inimese peale!
  Parim progressimootor on valu - kui väsinud jalad valu ei teeks, poleks inimene autot leiutanud!
  Ainult kannatuste täiust kogenud ta suudab hinnata õndsuse täiust!
  Kui tahad saada jumalaks, õpi armastama oma ligimest, sest Jumal on armastus!
  Valimised on ainus lahinguväli, kus võidavad oskused, mitte numbrid!
  Hunt ja taimetoitlane vaatavad maailma erinevalt, eriti kajastub taldrikupäevast!
  Kui kuningas on kohutavalt reedetud, aga veelgi hullem, kui kuningas reedab omaenda südametunnistust!
  Naeratus on laiem, püssirohi kuivem, tera teravam ja süda vihasem!
  Sõda on põrgu kehale, puhastustule hingele, taevas luulele!
  Sa ei saa võita kõiki, kui sa ei võida ennast!
  Kõige kohutavam metsaline, see, kes elab teie südame kõrval või sees!
  Mõnikord on pehmus reetmise sünonüüm!
  Kõik geniaalne on oma paradoksaalsuses lihtne!
  Kibe on reetmise leib, liiderlikkuse mesi, süütute pisarad!
  Lihtsaim viis vajaduste rahuldamiseks on mõõdukas ambitsioon!
  Tühi kõht kogeb rohkem rõõmu musta leiva koorest kui ananassist täidetud kõht sarapuukurgedega!
  Mõnikord on vapper lüüasaamine väärtuslikum kui argpükslik võit!
  Kuld on selline metall, mida kõrgem proov, seda tugevam see verd annab!
  Julgus kahekordistab jõu, vaimukus neljakordistab ja mõistus toob võidu!
  Mõnikord pikendab mõte enesetapust eluiga!
  Ilma saavutusteta on elu õnnetu eksistentsi surrogaat!
  Sõda ilma ohvriteta on nagu teater ilma näitlejateta!
  Ainult need, kes on surma armunud, suudavad tõeliselt hinnata elurõõme!
  Elu armastada on ikka loomulikum kui surma jumaldamine - viimane meenutab liigagi kassi kotis!
  Kõik, mis viib võiduni, on imeline: vaenlase ülevõtmine - noh, aga vahendid ei loe!
  Kuld on pehme, aga süda teeb selle kalgiks!
  Kelmi peas olevad teadmised on ohtlikumad kui lolli lihased!
  Kurat mõtles välja viina, raha ja õli! Kõik ühtviisi hävitavad!
  Üks kurjategija on väärt kaht süütut - esimene rebib halva kogemuse nimest veenid ja teine loodab järeleandmisele!
  Kes armee pealt kokku hoiab, mingu hüvitiste pealt katki!
  Mitte relv, mis tapab, vaid selline, mis suudab orjastada!
  Surm on nagu halb toit;
  Ootamise agoonia, erinevalt sünnist, ei kao ajaga!
  Ainult tühjust ja rumalust on võimatu hävitada!
  Friedrich nägi viimastes sõnades juba selgelt sihtmärki ja käskis sellele sukelduda. Samal ajal avas noor terminaator tule kõigist kuulipilduja torudest. Plahvatusohtlikud ja kõrge kaliibriga kuulid läbistasid piirdeid, purustades vaenlase sõdureid, murdes nende luid, löödes välja mudase pruuni vere purskkaevud.
  Ja Friedrich hävitas kaks lahinguvalve tanki "Washington" -7 juba katte ajal. Ühe sõrmeliigutusega murdis ta läbi nende katuste. Ta niitis maha kõik, kes poole kilomeetri raadiuses olid. Ja siis pani ta auto kohe kaevikutega kaetud maa peale. Ja veel enne lõplikku maandumist hüppas ta suvest.
  Poiss hüppas punkrisse ja tegi kohutava jõuproovi. Ja samal ajal kui noor terminaator laulis;
  Tundus, et tõusin halli hobuse seljas,
  Mis eesel niimoodi möirgab?
  Ma tean, et Saatan ise on inimeste sugulased -
  Ma tegelen kõigiga, kes mässavad riiki!
  
  Kuradid on elama asunud halbadesse ajudesse,
  Ja kappavad vihased mõtted!
  Tasakaalustame - kustutame nullid korraga,
  Puhastage süsteem kuristikust!
  
  Kuhu ma hüppan, ma ei saa isegi ise aru,
  Peast pühkis hüperplasmaatiline keeristorm!
  Ära lase end kuradile allutada,
  Nii et hiilguse voog valguks üle kuumaailma!
  
  Sõda voolab katkematus voolus -
  Selline amet ootab inimest ...
  Ja ma tahan joobes veini juua -
  Ja jätkake rahulikult vestluse mahuga.
  
  Kuid tea, nõrkus ja igavus mööduvad -
  Kui leiad inimese, oled edukas ja kutsumus!
  Meie, pioneerid, püüame marssida -
  Lahe sõdalane pole ju loll nimi!
  
  Babakh ja rebenenud, siin on laipade mägi,
  Vaenlane on segaduses, jookseb taandumisi!
  Saame marsruudi lõpule viia
  Kuigi allilma koer haugub metsikult!
  
  Mida me maailmas teeme - pole fantaasiat,
  Me sündisime, nagu napalm piinaks aju!
  Igavesti oleme nagu noorusaastad -
  Ja koht põrgus on parem kui taevas!
  
  Mida sõdur tahab? Et sõda jätkuks
  Rahu ja igavus ja ajunõrkus talle!
  Jõuame vaenlasele hauani järele -
  Kuid teadke, et on liiga hilja sõdalastele alistuda!
  
  Tulemust ei tule ja valikut pole -
  Töö lõpetatud ja kohe teine!
  Lõppude lõpuks on see alles algus, ennetav jooks,
  Ajateenistus on ju heategu!
  Kattes oma tee laipadega, jõudis Friedrich sõjaväe kindrali juurde. Ta viskas relva värisevatest kätest välja ja karjus:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein vandus.
  - tiivuline hundipoeg.
  Friedrich oli juba inglise keeles urisenud:
  - Jah, Ivan! Siin saate trompetil kommunismi mängida, kuid ükskõik kuidas te mängite, kustutate kõik tuled. Ja kui on neid, kes tulevad teie juurde, siis on neid, kes tulevad teie juurde!
  Vaiteshain kissitas silmi, ta vaatas ebaloomulikult teravast kergendusest hirmunult poissi pilkavalt naeratades, hammustavate löökidega jaotuse all teeninud sõdureid lamas ja karjus:
  Sa oled tõeline Saatan.
  Friedrich ei toetanud mängulist tooni ja ütles karmilt:
  - Piisav! Nüüd anna kõigile käsk alistuda, päästa nii enda kui ka teiste elusid! Kui palju vene ja saksa verd valatakse...
  Armeekindral Vaitešein ütles karmilt:
  - Mitte! Parem surra kui reeta!
  Friedrich viskas paljaste sõrmedega viis mürgist nõela (SS-i erivägede relvad), lüües välja need, kes üritasid sisse joosta - valitud valvurid. Ja naeratas.
  - Ja teie nõusolekut pole vaja! Ma ise annan korralduse teie nimel alistuda...
  Vatutin karjus segaduses:
  - Ja kutsungikood?
  Friedrich muigas küüniliselt.
  - Ja ta on mulle tuttav .... Kuidas ma teid muidu leiaks.
  Meeleheitel Vatutin tormas pistodaga põrgulikule teismelisele, kuid lendas mööda ja kaotas vastu seina põrkudes teadvuse. Ja Friedrich valis koheselt šifri, jäljendades täpselt komandöri häält, käskis kõigil alluvatel vägedel viivitamatult alistuda. Noor äss rääkis enesekindlalt ja karmilt, tema südametunnistust rahustas loogiline seletus - igatahes on nad surmale määratud, nii et parem on päästa nende ja tuhandete Saksa sõdurite elu.
  Ja Galkin võib ka kellegi teise häält võltsida, miks siis ei võiks seda teha Friedrich - mitte lihtne tüüp, vaid väga tõeline superinimene - tõeline aarialane ja uue põlvkonna indiviid kõige otsesemas mõttes.
  Tema ülejäänud meeskonnal ei paista nii vedavat. Ühe tapsid aga veel kolm, et võidelda haavatutega, sealhulgas vastupidava väikese Huffmaniga.
  Kuid väidetavalt isiklikult sõjaväekindralilt tulnud käsk avaldas mõju ja rünnakud peatusid otse nende vastu.
  Friedrich kordas käsku mitu korda, misjärel asus ta aja surnuks löömiseks, hoides varvaste ideaalis õige kujuga sulge, visandama uusi lahedaid aforisme;
  Tarku ja ausaid inimesi on palju, aga nad on nii nutikalt paigutatud, et ei segune kunagi!
  Argus on kuulekuse esimene märk. Ja kuulekus on sõduri hing! Ja sõduri hing on võidu võti - võitmiseks pead olema argpüks! Selline on sõja paradoks!
  : Jumal on igas inimeses, Jumal on iga inimene, kui tal on vaid kõrge moraal ja hing pole loom!
  Kristuse nimel tapmine on sama, mis Kristuse tapmine!
  Parem teha trennis tööd kui hauas puhata!
  Kui mõõk on katki, sirutub käsi pistoda poole!
  Võite nõuda banaalsust või taluda solvanguid, kuid te ei saa õigustada banaalset solvangut!
  Kõik kõva on habras ja kiiresti riknev, kuid pehmes vastupidavuses on jõudu. Ja kes sellesse ei usu, siis muidugi näitan keelt, et süüa võib! Kõik hambad pudenesid tolmuks, aga ta on elus - ma ütlen, et põmm!
  Püsivus seksis hävitab armastuse!
  Õnne peale lootmine on nagu jumala narrimine ja surma tüütamine!
  Kuldõunad kasvavad kõige paremini siis, kui kastad puid verega!
  On kolm asja: mille väärtus on muutumatu: Kõigevägevam, vanemad ja isamaa!
  Kõige huvitavam teater on sõjateater, ainult sissepääsutasu on meeletult kõrge!
  Kuid operatsiooniteatris on pisarad alati tõelised ja iga tegu on õppetund kogu eluks!
  Andekusest saab geenius alles siis, kui seda korrutada kolossaalse töökusega!
  Viivitamine varastab loorbereid, kiirustamine toob edu!
  Tõeline kirurg on see, kes suudab märkamatult teha keeruka operatsiooni!
  Mitte see poksija, kes lööb, vaid see, kes kukub!
  Ilu on alati mürgine - kõige säravamad seened on kärbseseen ja mürk on nagu naise loits - uimane ja mürgita süda!
  Loomulik mõistus võib alistada loomuliku jõu, kuid kaasasündinud jõud ei alista kunagi meelt!
  Parem surra uhkusega kui elada alandlikult!
  See, kes hoiab elu kõri all, kaotab selle tõenäolisemalt kui see, kes vabastab õnne tibu!
  Ilu tuhmub, julgus jääb igaveseks!
  Mõõk on liiga terav, et riigivõimu peal hoida, meelitus on liiga magus, et sellega rahvast igaveseks juua!
  Sõduri leidlikkus kompenseerib kindrali valearvestuse, kuid sellele arvutuse ehitamine on nagu nõelaga augu kaevamine!
  Raske on süüdata seda, mis juba põleb, ja kustutada seda, mis on juba põlenud!
  Kuum meeste temperament, kuivatab aju ja kõrvetab läbi rahakotipõhja!
  Pigem põletab taskus augu - soe süda!
  Kõige paksema koti torkab läbi kõva fallos!
  Mehe jaoks parim kuldne peegel!
  Mündil ja kortsudel - mehe kaunistus!
  Sõda võib olla võitjata, kuid alati on kaotaja!
  Inimlik nõrkus on progressi peamine mootor!
  Kui tahad olla esimene, siis tööta nagu viimane!
  Geenius on jumalikkuse sugulased ja väärt sugulased!
  Sa võid natuke teenida kodumaad, kuid sa ei saa natuke reeta!
  ! Ma mõtlen, järelikult - ma olen olemas, ma olen - järelikult, ma elan, ma elan - seega, ma elan õnnelikult!
  Seksuaalpartnerid on nagu toit - nad nõuavad vaheldust ja ägedaid vürtse!
  Revolutsiooni tehakse puhtast südamest, aga mitte valgete kinnastega, teel õnnele nõuavad rattad vere määrimist!
  Enamasti reedavad nad mitte alatuse, vaid nõrkuse tõttu, kuigi alatuse poole kaldub just nõrkus!
  Üldiselt kehtib seadus, et roostes mehhanism töötab ainult kullamäärdega!
  Kavalus ja kalkulatsioon: kuidas mees ja naine võidu sünnitavad - ausus on kolmas lisa!
  Maailma kõige põhjatum looming on klaas viina, millesse kukkumine on lõputu ja põhi on surnuaial!
  Mitte iga süüdimõistetu pole kurjategija, mitte iga kurjategija pole süüdimõistetu!
  Kaamelil on lihtsam läbi nõelasilma minna kui ilma blatita avaldada!
  Professionaalne kohtunik on nagu elukutseline prostituut - vahe on ainult tasu suuruses ja sutenööri auastmes!
  Poliitikud on nagu ussid, ainult et nad pigistavad pagenduses oma sisikonnast rohkem verd välja!
  Veri on parim väetis pealekasvava põlvkonna julguse kasvatamiseks!
  Agressiivselt sõnakuulelik enamus mõtleb kõhuga, mitte südamega, sest see on mahult palju suurem.
  Kuid ateistlik õpetus on kõige loogilisem, see näitab inimkonna küpsust, samas kui iga religioon on seotud lapsepõlvega!
  Jumal on tugev Isa tugeval põlvel, kellele nõrk laps tahab toetuda!
  Harva sütitab keegi andekasädet, kui ümberringi on totalitarismi niiskus!
  Tulevikule mõtlevad sagedamini need, kes pole minevikuga rahul ja kardavad olevikku!
  Lihtsam on kiviga vastu kuud lüüa, kui poliitikuid valimislubadusi täitma sundida!
  Suhkruline humanism rahvamaal sobib nagu suhkur boršis!
  Kolm asja on igavesed: jumal, aeg ja inimeste rumalus!
  Kui tahad võita; unusta kolm sõna: see on raske, ma ei saa, sellest piisab!
  Siga leiab alati mustuse, rott leiab alati tühimiku ja laisk leiab alati vabanduse!
  Samatüveline moraal sõnaga räpane! Kõige sagedamini kasutatakse seda vooruse määrimiseks ja pahe mahapesemiseks!
  Ja muidugi näitasid E-seeria Saksa tankid end väga ohtlike ja lahingumasinatena. Kus on ameeriklased enne neid. Fašistidel on selline jõud.
  Eriti kui Gerda tankimeeskond on rünnakul ja purustab USA vägesid.
  Tal on E-50 seeria auto, väle ja kiire. Tal on toru pikkus 100 EL ja relva kaliiber 105 mm. Kui selline relv torkab.
  Gerda vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, tulistas mürsku, tabades täpselt vaenlast ja piiksus:
  - Au Kolmandale Reichile!
  Charlotte, see punajuukseline tüdruk peksis samuti paljaste varvastega ameeriklasi ja siristas hambaid paljastades:
  Au meie võitmatutele vägedele!
  Ka Kristina koputas paljaste sõrmedega oma nobedaid meislitatud jalgu ja karjus:
  - Au Wehrmachti kangelaslikkusele!
  Ka Magda, kasutades oma paljaste jalgade pikki graatsilisi sõrmi, peksas ja kilkas:
  - Au võitmatule Wehrmachtile!
  Ja neli tüdrukut võtavad selle ja möirgavad täiel rinnal:
  - Oleme tõelised kotkad ja kangelaslikkust täis! Ja me lendame nagu linnud, vapra isamaa pojad!
  Gerda lasi uuesti paljaste varvastega. Ta tabas Ameerika autot ja susises:
  - Ei, mitte pojad, vaid tütred!
  Charlotte tulistas Ameerika autot, rebis selle torni küljest lahti ja säutsus:
  - Muidugi on tütred väga kangelaslikud!
  Christina andis vastasele laksu. Ta torkas vaenlast läbi ja lõhki ning susises hambaid paljastades:
  - Me oleme tõelised surmamasinad!
  Magda tulistas ka vaenlase pihta. Ta murdis vaenlase soomuse, rammis vaenlase otsaesist ja karjus:
  - Ja me oleme maailma kõige täiuslikumad masinad!
  Ja tüdrukud ulgusid kooris:
  - Au Saksamaale, au, tankid tormavad edasi! Kolmanda Reichi divisjonid tervitavad julgeid inimesi!
  Ühesõnaga, sakslastel läks tõesti hästi ja nende väed lõid ühe võidu teise järel.
  USA-l on loomulikult tugev majandus, kuid nad kaotasid tehnoloogia osas. Eriti tankid ja reaktiivlennukid. Sakslastel oli ME-262 X juba seeriatootmises ja see lennuk oli nii vastupidav, kiirus üle 1150 kilomeetri tunnis kui ka relvastatud viie lennukiga 30 mm kahuriga. Ameeriklased ei suuda sellisele masinale vastu panna.
  Sakslastel oli ka XE-262 lind, lihtne valmistada, peaaegu täielikult puidust, väga kerge ja manööverdatav. Kuid XE-262 oli oma liiga väikese massi ja suure kiiruse tõttu samuti raskesti juhitav ja nõudis kõrgelt kvalifitseeritud piloote. Kuid ta sobis suurepäraselt Huffmani stiiliga, mis toimis lähenemisel. Ja lähedalt purustas ta ameeriklased.
  Kuid peale Huffmani tegutsesid ka kaks tüdrukut: Albina ja Alvina. Igaüks neist ületas kolmesaja allatulnud lennukite arvu ja pälvis Raudristi Rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Kuldsete tammelehtede, mõõkade ja briljantidega rüütliristid on seni üle viiesaja lennuki alla tulistanud Huffman ja legendaarne ründelennuki Rudel löönud välja üle viiesaja tanki ja palju muid maapealseid sihtmärke. Ja veel seitseteist lennukit.
  Kolmandas Reichis kinnitasid nad ka plaatinatammelehtede, mõõkade ja briljantidega Raudristi Rüütliristi kuuenda järgu neile, kes jõuavad tuhande allakukkunud lennukini või sama arvu purustatud tankideni.
  See Rüütlirist oleks pidanud olema vähemalt saja teemandiga kinnitatud ja see oleks olnud suurem kui teised Rüütliristid. Seega polnud auhind mitte ainult auväärne, vaid ka kallis.
  Albina ja Alvina lendavad üle taeva. Nad tulistavad alla oma jänkide lennukid ja laulavad läbi hammaste:
  - Ilusad tüdrukud,
  Suured sõbrad...
  Oleksid kohutavad poisid -
  Ja suurepärased löögid!
  Albina sihtis paljaste varvaste abil lennukipüssi, peksis ameeriklast ja kilkas:
  - Rõõmsate silmade tuled!
  Ja pilgutas oma partnerile silma. Ta lõikas oma kolleegi ära. Ta purustas vaenlase paljaste varvastega tükkideks ja säutsus:
  - Kommunismi ja meie kuulsusrikaste võitude eest!
  Albina parandas oma elukaaslast, tulistades jänkide lennuki alla:
  - Aaria kommunismi eest!
  Ja mõlemad tüdrukud puhkesid naerma.
  Vahepeal sõda jätkus. Ameeriklased olid selgelt kaotamas parimale vaenlasele tehnikas ja väljaõppes ning isegi välisdivisjonide kasutamises.
  Eelkõige on jänkidel Shermani peamine tank. No kus ta on peamise Saksa E-50 vastu. Natside masinal oli esisoomus 250 millimeetrit, külgsoomus 170 millimeetrit ja kaal seitsekümmend tonni koos mootoriga 1200 hobujõulise mootoriga.
  Tuleb märkida, et Sherman ei suutnud isegi Saksa poolele tungida, kuna E-50 soomus on kaldu. Isegi 17-jalase relvaga Sherman Firefly ei võtnud sakslast tegelikult pardale. Kuid see tank ei olnud massiivne.
  Ja sakslased võtsid Ameerika tanki enesekindlalt viie kilomeetri kauguselt. Lisaks on tal kõrge siluett. Ameeriklastel oli Pershing mõnevõrra parem. Kuid see tank ei olnud nii massiivne kui Sherman ja selle 90-mm püssist ei piisanud tõhusaks võitluseks.
  Vaid "Superpershing" suutis Saksa E-50 külge tungida. Relva eeliseks on kaliiber 90 mm ja toru pikkus 73 EL. Kuid teisest küljest on tulikiirus vaid neli lasku minutis võrreldes Saksa E-50 kaheteistkümnega ja viiekümnetonnine kaal on 500 hobujõulise mootori jaoks liiga suur. Jah, ja soomus on ebapiisav. Saksa peamastodoni otsaesis ameeriklased siiski läbi ei murdnud. Ja Fritzil oli ka E-75 128 mm kaliibriga püssi ja 210 mm küljesoomuse paksusega kallakute all, veelgi parema kaitsega ja 1500 hobujõulise mootoriga.
  Nii et algusest peale oli USA kaotamas. Ainult tank T-93, täpsemalt üheksakümmend kolm tonni kaaluv iseliikuv püstol, mille esisoomuse paksus on 305 mm ja kahur 155 mm, suutis saksa mastodonitega otse vastu võidelda.
  Kuid selle iseliikuva püstoli sõiduomadused olid ebaolulised, nagu ka tulekiirus. Ja sakslased hävitasid selle lennukitega.
  Nii et ameeriklastel tervikuna ei läinud hästi ja nad kaotasid lootusetult.
  Ja Saksa väed tulid New Yorgile ja Washingtonile aina lähemale.
  Truman anus Hitlerilt rahu.
  Kuid Fuhrer soovis ainult täielikku alistumist ilma igasuguste tingimusteta. Washington piirati ümber. Ja natsid alustasid rünnakut USA pealinna vastu.
  Gerda tankimeeskond võitles helgema homse eest. Ja ta võitis ilma probleemideta.
  Tüdruk hakkas isegi tulistama mitte ainult paljaste varvastega, vaid ka rindade helepunaste nibudega. Ja see aitas palju.
  Charlotte tulistas ka, vajutades juhtkangi nupule rubiininibudele ja siristas:
  - Kommunismi suurus seisneb selles, et olla mitte kala, vaid vaal!
  Christina tulistades juhtkangi nuppe vajutades märkis:
  - Ja meie, sakslased, ehitame üles kommunismi suurima!
  Magda, tulistades oma vastaste pihta karmiinpunaseid nibusid, avaldas agressiivselt:
  - Kõige säravam kommunism! Ainult üles, mitte sammugi alla!
  Gerda paljaste varvastega kahurit osutades ja Ameerika haubitsat hästi sihitud lasuga ümber pöörates kinnitas:
  - Aaria kommunismi eest!
  Pärast Washingtoni langemist Ameerika peagi kapituleerus. Ja see juhtus 31. jaanuaril 1948. aastal.
  Teine maailmasõda on läbi. Ja Hitleri võimuletulek langes kokku Ameerika kapitulatsiooniga.
  Tundus, et oli pikk rahuperiood. Tegelikult on kõik sõjad läbi, USA on vallutatud ja mida veel tahta? Kuid oli veel üks kolooniatega suurriik: Jaapan. Ja Hitler tahtis ka seda vallutada.
  . PEATÜKK #3
  20. aprill 1953 algas uus sõda maailma ümberjagamise nimel. NSVL eksisteeris endiselt kärbitud kujul. Pärast Stalinit võimule tulnud sõjavägi seadis Voznesenski ametlikuks peavalitsuseks. Sellel juhil õnnestus Venemaa majandus osaliselt taastada. Ja ta pakkus Hitlerile NSV Liidu osalemist sõjas Jaapani vastu. Ta nõustus, kuid tingimusel, et Venemaa tagastab ainult Primorje, Sahhalini saare ja Kuriili aheliku, mille samuraid varem vallutasid.
  Nii sai Voznesenski uue võimaluse NSVL taaselustada ja impeerium osaliselt taastada.
  Võitlus kulges täies jõus.
  Alenka ja tema meeskond võitlesid uuel eksperimentaalsel tankil T-11. See auto oli raske ja hästi kaitstud. Tema esisoomus ulatus 300 millimeetrini, masinamassiga kuuskümmend kaheksa tonni ja 130-mm kaliibriga püstoliga. Vahepeal on põhitank T-54 endiselt NSV Liidus, mis pole samuti sugugi halb.
  Ja Alenka ja tema elukaaslane tulistavad võimsast relvast kaugelt. Jaapanlastel on muidugi oma autod. Eelkõige on siin E-75, mis on litsentsi alusel kopeeritud Saksa mudelist. Kuid see paak on juba mõnevõrra aegunud.
  Ja Alenka lööb ta paljaste varvastega välja. Ja ta saadab mürsu täpselt otsast lõpuni.
  Tüdruk piiksab:
  - Au kommunismiajastule! Au Leninile südametes!
  Tõepoolest, see on kõrgeima standardi ilu.
  Anyuta tulistab ka, kasutades oma paljaid sõrmi meislitud jalgu ja kriuksub:
  - Ma olen väga lahe sõdalane ja see on nagu kellavärk!
  Alla laseb ka kordamööda. See tüdruk peksis samuraid ja ütles:
  - Valguse, soojuse ja tuule nimel!
  Ja muidugi paljajalu kasutades.
  Ja siis Maria maandus. Ta on tohutu vaimse jõuga tüdruk. Ta purustas Jaapani tanki ja säutsus:
  - Vägeva kommunismi eest!
  Ja alistus oma paljale kannale.
  Ja lõpuks tulistas ta palja jala ja Marusya abiga. Tüdruk tabas vaenlast ja susises:
  - Au parema maailma ajastule!
  Ja kuidas ta vilistab... See on tõesti väga lahe tüdruk.
  Nõukogude tankimeeskond teeb suurepärast tööd ja korjab arveid. Tüdrukud lähevad muidugi kiiresti juhtima. Neil on ka Punaarmee parim auto.
  Ja Gerda võitleb püramiidtanki peal. See auto on juba arenenum ja sellel on ainult kaks meeskonnaliiget.
  Nemad koos Charlotte'iga tulistavad jaapanlasi ja nad on ülimalt tõhusad.
  Gerda, kasutades paljaid varbaid, vajutas juhtkangi nuppe ja põrutas jaapani autot siblides:
  - Ja samurai lendas terase ja tule surve all maapinnale!
  Charlotte tulistas ka tema pihta, kasutades oma meislitud jalgade paljaid sõrmi, ja susises:
  - Aga meie Wehrmacht taigast Briti mereni, kõik need on miljoneid kordi tugevamad!
  Magda ja Christina võitlevad teises püramiidtankis.
  Terminaatoritüdrukud on äärmiselt võitluslikud ja kolossaalsed.
  Ja nii tulistab Christina, kasutades paljaid varbaid ja lööb jaapanlasi.
  Siis ta karjub:
  - Meie ajastu koos võitudega!
  Magda tulistab ka vaenlast. Lammutab samuraide käest torni ja kiljatab:
  - Ja saavutused ootavad veelgi lahedamalt!
  Ja jälle, paljaste varvastega, saab ta süsteemist kasu, lammutades vaenlasi.
  Jah, on tüdrukuid, kes peatavad kappava hobuse ja sisenevad põlevasse onni.
  Sõdalased said vaenlasest jagu ja tõusid järk-järgult ülespoole.
  Jaapan oli kaotamas. Ja sakslased kasutasid hirmuäratavat relva - diskosid.
  Need lendavad taldrikud ei tundnud võrdset.
  Siin võitlevad Agatha ja Adala disketil. Sõdalased juhivad masinat juhtkangide abil ja võtavad kasutusele selle võimsaima üksuse. Ja nii nad purustavad vastased. Ja nad tabasid õhust tulnud kuumakiirtega. Sõna otseses mõttes hävitades rivaalide võimu.
  Agatha, tulistades vaenlast, möirgab:
  - Hulluks mu kirg!
  Ja palja ümara kannaga, nagu vajutaks.
  Adala, tulistades vaenlasi, teatab enesekindlalt:
  - See on ainult jõud!
  Ja ta kasutab ka oma paljaid varbaid vaenlase vastu.
  Tüdrukud läksid tõesti laiali. Ja sellised, ütleme otse kaklevad kaunitarid.
  Et Jaapanist pole peaaegu midagi järel.
  Tõusva Päikese Maa oli kaotamas. Ja paraku tundus see peaaegu lootusetu.
  Samuraid seisid silmitsi tehnoloogilise üleolekuga. Ja operatiivplaneerimise mõttes väga tõsine vastane.
  Jaapan alistas omal ajal Venemaa, kuid jäi nüüd koalitsioonidele alla.
  Lõpuks andis Kolmas Reich saartele isegi tuumalöögi ja tõusva päikese maa kapituleerus.
  Selle tulemusel viidi lõpule kolossaalsete maade vallutamine. Kuid Kolmas Reich võitles Ladina-Ameerikas veidi rohkem ja korraldas täiendavaid territooriumide hõivamist.
  Aga kui kogu maailm on Kolmanda Reichi all, siis veel vaba NSVL kiusab füürerit.
  Ja 20. aprillil 1957 algab agressioon Venemaa vastu. Ja kolossaalsed jõud tungivad NSV Liidu poole.
  Millele saab Punaarmee nendes tingimustes loota? Jõud on niigi väga ebavõrdsed.
  Aga ilmselt on venelastel ja teistel rahvustel siiski mingid arvestused.
  Ja nad võitlevad väga kõvasti.
  Nataša, Zoja, Augustinus, Svetlana võitlevad natsidega.
  Tüdrukud traditsiooniliselt paljajalu ja bikiinides. Ja see on nende usutunnistus. Nad võitlevad metsiku julmusega.
  Kuulipildujast tulistav Nataša märgib:
  - Milles me head oleme, et oskame võidelda!
  Zoya, tulistades vaenlast, nõustus:
  - Me saame!
  Ja viskas paljaste varvastega granaati.
  Augustina kritseldas kuulipildujaga natsidele ja karjus suure erutusega, visates palja kannaga granaati:
  - Ma olen kurjuse hävitaja!
  Svetlana, tulistades ka vaenlast ja tulistades täpselt, niites vaenlasi maha ja visates palja jalaga lõhkeainekotti, mille tõttu tank ümber läks, avaldas provokatiivselt:
  - Ma jahvatan Kolmanda Reichi pulbriks!
  Ja tüdruk ajas jälle keele välja.
  Siin on sõdalased. Nendega saate võidelda peaaegu iga koletise vastu. Ja isegi Hitleri oma.
  Nataša, tulistades natse ja kaitstes Moskvat, laulis:
  - Oleme hordi ikke poolt purustatud,
  Meid rõhub uskmatute ike ...
  Zoya, tulistades Fritzi pihta ja lasknud jalgadega paljaid varbaid, kostis mõrvarliku vile:
  Aga see keeb meie soontes
  Slaavlaste taevas...
  Natside pihta tulistav ja väga energiliselt tegutsev Augustina, kes andis palja kannaga granaadi, jätkas:
  Ja imelistelt kaldalt,
  Kolõma kaldale...
  Svetlana laulis metsiku kirega, mängides jalalihastega ja pressplaadid andsid välja:
  Kõik see on meie Maa,
  Kõik see oleme meie!
  Ja siin, pean ütlema, olid tüdrukud suure edevuse ja kolossaalse agressiivsusega.
  Keegi ei saa neid peatada, miski ei saa neid võita. Kurjad naishundid purustavad vaenlase, kurjad tiigrid tervitavad kangelasi.
  Või äkki kangelannad. Siin on linnu kõrgeima lennu hasartmängutüdrukud.
  Ja kui nad kaklevad, siis südamest ....
  Ja Alenka oma meeskonnaga tankil T-13. Masin, mis on valmis vastu pidama saksa püramiidkompositsioonidele. Tüdruk tulistab vaenlase pihta ja laulab:
  - Meie tankid, see on lihtsalt ime,
  Kõrbetest põhjamereni!
  Uskuge Juudast, me rebime teid lahti,
  Kohutav metsaline hävitatakse!
  Anyuta kinnitas raevukalt, tulistades ka vaenlase pihta paljaste varvaste abil:
  - Ma rebin vaenlase ja jahvatan nad pulbriks.
  Alla ründas kordamööda paljaste varvaste abil vaenlast ja siristas:
  - Punase kommunismi suuruse eest!
  Maria lõi ka vaenlast, tehes palja alajäsemega hästi sihitud lasu ja möirgas:
  - Kaunite võitude eest!
  Marusya liigutas ka paljaste varvaste abil vaenlast, justkui lööks teda, ja karjus:
  - Kommunismi kõrgeimate ideede eest!
  Viis võitles natsidega nagu terminaatorid.
  Ja taevas võitlesid ka Nõukogude lendurid. Eelkõige Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova.
  Nad võitlesid nagu eepilised naiskangelased. Paljaid varbaid kasutades saatsid nad õhumürske. Nad tabasid vaenlasi väga tabavalt.
  Anastasia vajutas oma helepunast nibu juhtkangi nupule, lõi fašisti ja säutsus:
  - Au kommunismi ideedele!
  Maasikanibude abil vaenlast tulistades kakas ka poolalasti Akulina:
  - Au NSV Liidu kangelastele!
  Need on siin ägedad ja tugevad tüdrukud. Kuidas nad võitlevad nagu tõelised metsalised. Ja neis on üliinimlik kirg ja kolossaalne jõud.
  Anastasia, purustades natsid, laulis:
  - Õnnetu planeedi kohal rippus,
  Kuri Fritz kimbutab pimedust...
  Okupant vihkab oma kirvest,
  Teritage ja raiuge pea maha!
  
  Siiski ei ole ta ettur,
  Ja ärge kõndige igavesti ikke all ...
  Muudab kurjad vaenlased tulemärgiks,
  Saab maailmade valitsejaks!
  Ja siis on Elizabeth tankil T-55. Masin, millel on T-54-st võimsam 105-millimeetrine kahur ja mis on valmis võitlema vaenlastega.
  Tüdrukud tankis muidugi ainult ühes bikiinis.
  Elizabeth vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, tulistades üsna täpselt vaenlase pihta, ja kostis:
  - Kommunismi Venemaa eest!
  Siis tulistas Ekaterina kordamööda, kasutades tulistamiseks oma sarlakit rinnanibu.
  Ta tabas natside tanki ja kostis:
  - Edu eest kommunismi ehitamisel!
  Elena tulistas vastase pihta ka paljaid varbaid kasutades. Ta purustas püramiidpaagi tünni ja tegi seda kõike tabavalt.
  Siis ta piiksus:
  - Kõige säravam on meil kommunism!
  Siis lupanula ja Euphraasia, kuigi ta on tavaliselt ainult autojuht. Kuid tüdruk tabas väga täpselt, lüües natsitanki suukorvi.
  Siis ta kostis:
  - Meie kommunism on eredam kui päike!
  Tankis olevad tüdrukud on paljajalu ning näevad bikiinides välja väga ilusad ja karismaatilised. Ja neil on selliste helepunaste nibudega rinnad.
  Elizabeth laulis mõnuga;
  Purustame ikke, usume fašismi,
  Vajadusel liigutan mägesid...
  Tuleb ajastu, kommunismi ajastu,
  Ma lendan lauluga taevasse!
  Ja jälle vajutab neiu oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu ja lööb natsidele pihta.
  Nii et füürer ei leia seda vähe.
  Selliste tüdrukute puhul on selge, et NSVL on endiselt elus ja Hitler ei suuda seda nii lihtsalt murda.
  
  
  
  SIGARETITE JA ALKOHOLIPUDELITE SÕDA
  MÄRKUS
  Hüperneti maatriksis toimub virtuaalne ja väga lahe mäng, milles alkoholipudelid ja suitsupakid kaklevad omavahel. Väga huvitav ja võitlusstrateegia.
  . PEATÜKK #1
  Ja kõik kaheksa sukeldusid korraga Hüpermaatriksisse. Algas tohutu mastaabiga ja pingeline mäng.
  Esimese sammuna ehitati loomulikult kõikide mudelite ja agregaatide tähelaevad - inimkäepideme ja -jalgadega pudelid ja pakendid.
  Jah, mängud on väga veidrad. Need peegeldavad nende tulevikuinimeste fantaasiaid, kes on selgelt langenud igavesesse rõõmsasse lapsepõlve. Ja see on muidugi väga leidlik.
  Näiteks alustas Alice planeedi uurimist viie paki sigaretiga. Kuid nad liiguvad kiiresti. Maakeral on piiramatult ressursse, kuid neid tuleb siiski kaevandada.
  Alice kasutab muidugi petukoodi. Nagu aga ja Arkasha. Ehitamine pole nii huvitav kui võitlemine ja oma planeetidel püüavad nad ettevalmistusetapi võimalikult kiiresti läbida.
  Ja esiteks teevad nad keskuse robottööliste tootmiseks. Ja nad toodavad uusi roboteid ja uusi töökodasid, taastootes tehaseid kiirendatud tempos. Ja seda tehakse väga lahedalt suure entusiasmiga.
  Suured tehased hakkavad omakorda tootma kosmoselaevu.
  Seal on ka teaduste, ehituse ja sõjaväe akadeemia. Mida on vaja sõjalaevade omaduste kõrvaldamiseks. Siin on kõige kergemad - need on üheistmelised hävitajad. Need on odavad ja manööverdatavad, kergesti valmistatavad. Mida raskemad ja võimsamad on seadmed, seda kallim see on ja seda aeglasemalt tembeldatakse.
  Seetõttu tõusevad ühe piloodiga väikelennukite parved esimestena taevasse. Ja nad tormavad üksteisele kohtuma. Kameli sigarettide pakid on kõige eliitvõitlejad ja neile vastandavad pudelid Napoleoni konjakit. Mis on üldiselt lahe ja ülimalt lahe. Ja nüüd tulistavad laserkahurid - hävitajad meenutavad raisid ehk tiibadega süvamere kalu. Talad paiskuvad laiali ja kukuvad kiiresti liikuvatesse autodesse.
  Esimesed katkised pudelid ja süüdatud sigaretid mitmevärvilises ilutulestikus.
  Väliselt meenutab see kahe merelaine kokkupõrget. Need kattuvad. Mitmed võitlejad isegi rammivad üksteist. Järgnevad plahvatused... Pudel kanget Jamaica rummi purunes tükkideks ja põles leekides.
  Alice, seda vaadates ja käsklusi andes, kiljatas:
  - Me vabastame teie jaoks footonid!
  Arkasha naeratas ja vastas:
  - See on alles algus!
  Võitlejad põrkasid kokku, püüdsid teineteise sabasse sattuda, keerlesid nagu keerises.
  Ja lahingusse astus üha rohkem uusi jõude. Siin läksid tegevusse võimsamad kahe- ja kolmekohalised autod. Neil oli ka voolujooneline kuju ja need olid poolläbipaistvad.
  Sigaretid askeldasid käppadega juhtkangidel, pudelid tinistasid ja puudutasid ka nende jäsemeid. See kõik nägi väga verine ja karm välja.
  Sotnikov, samuti tormas lahingusse ühekohalises hävitajas. Tema sõidukil on kuus laserkahurit ja see on surmav. Ometi ei saa te lihtsalt otsaesist läbi murda - poolruumiline väli vibreerib.
  Oma lapseliku kehaga Aleksei on väga osav ja reageerib sigaretipakile ette. Siin on mõrvarlik pööre ja vaenlane sõna otseses mõttes leegitses, nagu oleks bensiiniga pritsitud.
  Leegid olid sinise ja rohelise seguga, justkui eiraks vaakumit.
  Aleksei laulis:
  Me ei karda sõda
  Ma olen ingel, mitte saatan!
  Alenka on samuti lahingus. Ta valis kahe impulsskahuriga tähehävitajad, mis tulistasid gravitatsioonikiire. Tüdruk bikiinides, mis vaevu keha katab.
  Ja see muudab lihaselise ja kurvika Alyonka veelgi kaunimaks ja võluvamaks. Tema paljad, läikivate küüntega sõrmed vajutavad väga osavalt nuppe.
  Ja nüüd jagunes hävitajapakk "Belomor" kaheks võrdseks osaks.
  Alenka oli seotud südamega.
  Nõiatüdruk laulis:
  - Mu vaene süda on valmis...
  Plahvata rinnus nagu kest ...
  Armastatule hea sõnaga,
  Särava ja sädeleva välimuse saamiseks!
  Isegi väikesed paadid hakkasid lahingusse astuma. Ka nemad olid mereloomade - delfiinide või haide - kujuga. Ja tugevasti relvadega täis.
  Loomulikult on lahingus ka Natasha Belaya. Ainult seekord valis ta raketihävitaja komandöri rolli. Milline tõsine valik.
  Hävitaja meenutab barracuda haid viiekümne erineva kaliibriga püssiga.
  Natasha Belaya laulab:
  - Ruumi avarused -
  Surmaga kaetud...
  Tume raba -
  Imeti ahnelt!
  Alenka lõi jõuliselt maha teise vaenlase masina, tükeldades selle impulsiga, andis välja:
  - Tõesti au
  Taevast ei leia...
  Süda ihkab kättemaksu
  Tahab päästa maailma!
  Teisel pool kakleb Katka... Ta viskab võitlejale igasuguseid piruette välja ja teda kantakse nagu sulelist läbi vaakumi.
  Tüdruk palja ümara kontsaga vajutas nuppu ja kilkas:
  - Komandöri käsk sõja ajal ...
  Ljoha Teterev, õhutades teist kolossi, läbistas nõelaimpulss seekord paadi saba ja pani selle põlema. Kuidas nad jooksid, põrkasid kokku ja plahvatasid alkoholipudeleid. Lõbusalt jõnksutatud inimese käpad ja jalad alkohoolsed joogid.
  Noor sõdalane ja sportlane laulis:
  Kes varem oli inimene
  See lülitab nulli välja!
  Katya, vajutades oma paljast roosat kontsa päästikule, kilkas:
  - Bool, bool, bool, bool! Härra, vau, vau!
  Laseme alkoholi õhku!
  Ka Maha liitus võitlusega. Aga juba esimese angaaridest välja tulnud raketiristleja komandörina. Tüdruk on väliselt tagasihoidlik, kuid tal on oma mõistus.
  Ja see on olnud raske päev alkoholipudelite jaoks. Ja see on kujundlik peksmine. Ristleja võimas kahur tabas. Ja tuulutusavast purskas tuline pulsar. Ta kandis kolossaalset hävitamist. Ja pühkis nagu painajalik tere.
  Maša laulis teisi jäljendades:
  Kõik saab korda siin maailmas
  Õnne siin planeedil nagu lapsed!
  Ristleja on midagi mõõkvaala sarnast. Tõsine võitlusüksus. Ja sigaretipakid tervitavad Maha. Väliselt tundub kõik koomiline, nagu täiskasvanutele mõeldud multikas.
  Siin on aga ristleja keldrid. Neid ehitatakse aeglasemalt, kuid igaühel on kakssada relva ja termokvarkrakette. Ja see on muidugi tõsine argument.
  Alice säutsus:
  - Valimistel võidavad nad numbritega ja mina võitsin osavalt!
  Ja sõdalane ja samal ajal suurakadeemik annab käske. Jah, rikkeid on olnud. Nagu kokkupõrked terve armee katkiste robotitega. Aga nagu öeldakse: lahkus võidab maailmas. Vigastatud komandör parandati ja masinate armee naasis adekvaatse reaalsustaju juurde.
  Samas muidugi värskendades mälu kolmest robootikaseadusest.
  Ja nüüd käib virtuaalne sõda. Ja iga sigaretipakk jalgadega on ühtaegu nii lahinguüksus-üksus kui ka isiksus.
  Alice laulis:
  - Me läheme julgelt lahingusse,
  Footoni orbiidilt välja võtmine...
  Murrame lahingulaevad -
  Vaenlased saavad kõik peksa!
  Pudelid, plahvatavad, põlevad väga eredalt. Need on alkoholi täis. Isegi need, mis peaksid sisaldama õlut. See on muidugi väga huvitav ja naljakas.
  Maha vajutas nuppu palja jalaga. Surmav pulsar lendas välja. Ja paat kukkus kokku. Siin on fregatid lahingus. Need on üsna mugavad ja nobedad tugevate relvadega sõidukid.
  Vöölased lähevad lahingusse. Isegi ristlejatest suurematel on neil ülivõimsad relvad. Ja nad lasevad välja ka rakette, mis tormavad ülisuure kiirusega vaenlase poole.
  Sotnikov, nähes, kuidas sabad vaakumisse jäävad, märkis:
  - Väga korralik sõda!
  Ja kuberneripoiss tundis, kuidas plahvatanud raketist läks gravitatsioonilaine ja noor sõdalane raputas.
  Ta lendas mööda katuseharja üles ... Aistingud on väga teravad, isegi kõhus tiksus.
  Ja siis järsk langus alla.
  Alyonka, keda ta samuti raputas, paljastas hambad ja märkis:
  - Kas see on tsunami?
  Võitlejat tasandades laulis Aleksei:
  - otse paljaste kätega -
  Ma sain tsunamiga hakkama!
  Alenka vajutas paljaste varvastega kangile, tuulutades hüperplasma eritisega ja lisas:
  - Ja mis tahes üheksas laine,
  See on nagu Claude Vandamme!
  Lahingulaevad on võimsad relvad, millel on võimsad kaitsemehhanismid ja mille ehitamine on kõige aeglasem.
  Kuid samal ajal on need kõige tõhusamad ja kohutavamad läbimurdevahendid. Väliselt näevad nad välja nagu vaalad ja kannavad tuhandeid relvi.
  Natasha Belaya liikus põgenemiskambri kaudu tormi ajal ujukina laperdades esimesse nii kolossaalse klassi laeva.
  Aleksei, milles luuletaja elas ja millel oli tänu paljudele mahulistele ekraanidele võitlejalt suurepärane vaade, laulis:
  - tohutu kirju tahvel,
  Ta mootorid sumisevad...
  Armeed liiguvad elusalt
  Nii tankid kui ka lahingulaevad!
  Alenka piiksus, tabas hästi sihitud lasuga teist märklauda ja pani suitsupakid suitsema:
  - Tankid sa ütled!
  Vojevoodpoiss, liikudes osavalt eemale ristlejast tulistatud kaalukast pulsarist, kinnitas:
  - Jah, ja tankid ka!
  Ja ta lisas, keerates taas kolmekordset tünni tehnikat:
  - Tankil on ka hing!
  Alena noogutas.
  - Jah, siin on lahingulõhkajad juba mõnda pudelit tunnistama hakanud. Seda peab ütlema väga praktiline!
  Ja tüdruk viskas oma auto paremale. Sähvatas mahlane, kolmevärviline välk. Ja see on väga tõsine hävitav aine.
  Või äkki sõjaorgan?
  Nataša, juba lahingulaevalt, vajutades oma imekaunite ja graatsiliste jalgade paljaid sõrmi juhtkangi nuppudele, põles surmava kolonniga.
  See on siis, kui hüperplasma lendab, kuumutatakse kuni kvintiljoni kraadini, siis siin muutub see kuraditele hirmutavaks.
  Nataša säutsus, vaadates, kuidas katkine ristleja kallite ja mitte eriti sigarettide pakkidega lagunes.
  Siin on "Cameli" üldpakk, kuidas ta hüperplasmaatilisest ülitulest põleb ja piinama hakkab.
  Ja jalad tõmblevad, nii metsik, meeletu hääl tal on.
  Jah, see vann pole teie jaoks.
  Terminaatoritüdruk Natasha märkis:
  - Meie külades on naisi,
  Et nad naljalt lennukit juhivad...
  Ja on väga tark arvamus,
  Milline lahe naine võidab!
  Arkaša Sapožkov märkis üsna loogiliselt:
  - Naine ei ole õrnem sugupool, vaid ilus!
  Ja ta andis käsu arendada naaberplaneete ja ehitada orjapudelite jaoks uusi tehaseid. Jah, see on strateegia ja kolossaalne, võrreldamatu lahing.
  Alenka, olles maha löönud teise auto, laulis paatosega:
  - Oleme sündinud selleks, et muinasjutt teoks teha,
  Ja kõik Isamaa vaenlased - tolm!
  Alice on endiselt vang kehas, kuid mängus meeles ja tajudes. Ja võitlus on väga ilus. Lahingulaevad lahkuvad angaaridest ja lähevad lahingusse. Nad hõljuvad nagu palgid jões. Nende peal on palju tuhandeid relvi ja kaliibrid käivad läbi katuse.
  Eriti muljetavaldav on jõhker lahingulaev, väga võimas ja tõeline hiiglane. Ja löögijõud on suur...
  Alice paneb raketi jooksma ... Termokvargi laengu asemel tugevam termopreoon. Varastes rakettides ühinevad kvargid ja järgmises põlvkonnas osakesed, millest kvargid koosnevad - preoonid.
  Ja see on väga võimas relv. Kuid Arkasha pumpab oma armeed.
  Ja jõuvälju katab printsessid-plasma - mis on tänu ruumi kumerusele täiuslikum kaitse.
  Nii pudeleid kui ka sigaretipakke ei tõlgita. Need on valmistatud konteineri kujul.
  Ja kõige ja kõigi väljatõmbamine võib maatriksis kesta lõputult.
  Enamiku strateegiate puhul on ressursid aga ammendamatud.
  Aleksei näeb neid kobaraid. Ja ta täiustab võitlejat.
  Nüüd on tal hüperlaserid, termopreoonpumbaga ja kinesruumiline lõimekaitse.
  Väike sõjapealik laulis:
  - Vägivald purustab terast,
  Kuid pahatahtlikkuse jõud pole igavene ...
  Ja sina vastase ees annad ...
  Kui kindel käsi
  Ja eesmärgid on inimlikud
  Vaenlane kuristikus
  Ja kangelased lähevad taevasse!
  Aleksei pöördub uuesti ümber. Ta oli juba harjunud, et neljakümneaastaselt oli ta kaheteistkümneaastase poisi kehas. See annab palju kasu.
  See tähendab, et paanikaks pole põhjust, pole põhjust ...
  Kuid pudelid sattusid selgelt paanikasse, kui jõhker lahingulaev süttis mitmest raketilöögist.
  Pudelid läksid laiali ja mitu neist imeti ventilatsioonitorusse. Terve tosin alkoholipudelit plahvatas korraga ... Põrandal voolas põlev, põrgulik segu ...
  Aleksei laulis:
  - raske mördi tuli,
  Ja ilma pudelita pole paraku elu,
  Lähme alla jaama puhvetisse!
  Ja vojevood-poiss sooritab jälle osava manöövri ja polsterdab kaheistmelise hävitaja tiiva. Ja ta lahvatas sõna otseses mõttes nagu blotter.
  Nataša muidugi kamandab suurejoonelist lahingulaeva. Tema kõrvale venitatud konjak "Napoleon". Ja see pudel sädeleb marssali epolettidest.
  Nataša võttis selle ja säutsus:
  - Me kõik vaatame Napoleone,
  edasi, ründa - leegione!
  Ja tüdruk vajutas paljaste varvaste abil uuesti juhtkangi nuppe ja nagu sigarettide sõdalaste vöölane, pudeneb see sulametalli tilkadeks.
  See on tõesti võrk, mida on vaja ...
  Nataša laulis:
  - Me ei ole haletsusväärsed putukad,
  Oleme soomustatud nagu kilpkonnad...
  Kui me lööme laseriga,
  Jätame lihtsalt vaakumi!
  Need on tõesti tüdrukud, kes külvavad surma. Ja nad hävitavad ühe vaenlase ristleja teise järel.
  Alenka aga naudib võimalust võidelda võitlejas. Lahingulaeva kohe alla tulistamine pole tema jaoks superülesanne. Ja nüüd tabas ta jälle väga hea auto.
  Siis ütles ta filosoofiliselt:
  - Kana nokib tera tera haaval ja võtab kaalus juurde palju kiiremini kui siga, kes neelab suuri tükke!
  Ja väga osavalt tõmbas ta oma paljad varbad kokku. See on tüdruk.
  Ja ta on nii kuradi neid sigarette.
  Aleksei märkis ideega:
  - Ma ei mõista neid, kes suitsetavad - sigaretti suus hoida on vastik!
  Alena noogutas.
  - Halb harjumus!
  Ja rebane madu tegi ka triki ja teine võitleja lõõmas.
  Ja siis lõi tüdruk oma paljast kannast ja kilkas:
  - Minu armee on tugev
  Ta päästab maailma!
  Tüdruk on muidugi juba midagi muud näinud ... Kuigi loomulikult näeb sigarettide ja alkoholi duell välja väga ekstravagantne. Aga vaatamist tasub ikka.
  Ja nii astus suure lahingulaeval lahingusse ka Burgundia vein. Tegelikult on selliseid ja mitte selliseid pudeleid sadu tuhandeid. Suures plaanis näeb see tõesti lahe välja.
  Ja pudelid jooksevad, sädelevad siltidest ja epolettidest. See näeb välja rohkem kui rikas.
  Laskmine tuleb erinevatelt distantsilt ja on väga täpne. Kaotused muutuvad aina laastavamaks. Ja tulistada tuli rakettide ja muude seemnetega.
  Alice hoidis lahinguväljal tähelepanelikult silma peal. Ta saatis oma vägesid, püüdes katta küljed tähelaevadega. Ja tema tegevus tundus üsna loogiline.
  Kuid Arkasha tegutses ka energiliselt. Tasapisi lähenesid tohutu tonnaažiga tähelaevad. Ja suurtükiväe vahetus muutus järjest intensiivsemaks.
  Nagu supernoovadki, lahvatasid rakettiplahvatused. Ja see oli lihtsalt täielik häving. Ja see on tõesti lahing, milles iga sõdur on kangelane.
  Pudelid ja pakid liikusid hoogsas tempos. Ja nende käpad ja jalad muudkui vilkusid. Ja see oli energiline tegevus.
  Nataša purustas taas paljaste varvastega jalad ja suunas vaenlase pihta rasked raketid.
  Jälle vahe ja nüüd hakkasid lahingulaeva sigaretid lõhenema. Ja tuli selles lõõmas, nagu hakkaksid küünlad siin vajuma.
  Nataša laulis:
  - Oleme julged tüdrukud, meie hääl on kõlav!
  Ja jälle lendavad surmavad ja hävitavad raketid. Ja põrgulik seen lõõmab ja siin on julmus laiaulatuslikult.
  Arkasha tellis pudelite armee:
  - Tehke kaldus lõige!
  Pudelid-kindralid kallist konjakit täis haukunud:
  - See on õige, komandör!
  Nataša märkis targalt:
  - Meie armee vallutas Berliini ja tüdruk aitas!
  Ja ta paljas konts surub jälle vastu nööpe. Ja suure kiirendusega puhkevad hävitamise mõrvarlikud kingitused.
  Aleksei tulistas võitleja viltu tuuleveskiga uuesti alla ja sikutas:
  - Minu ülesanne on neli sõna,
  Ma ei otsi teist teed!
  Nataša nõustus sellega:
  - Jah, ärge otsige ümbersõite, mängige otse mööda serva!
  See tüdruk teab, mida ta teeb. Ja väga nutikas viis temaga. Üldiselt on aga dünaamiline tasakaal säilinud.
  Poiss-vojevood käitus nagu kogenud äss. Tšetšeenias pidi ta võitlema. Seal oli palgasõdureid ja kohalikke sõdalasi ning väga häid võitlejaid.
  Tšetšeenid võisid end pidada isegi esimese sõja võitjateks, kuna Vene armee lahkus oma eesmärki saavutamata. Jah, ja teises lahingus venis see kümme aastat.
  Aleksei, tulistades vaenlase pihta ja manööverdades uuesti hävitajat, lõi väga osavalt haavatavaid osi.
  Vojevodipoiss jooksis kaamelikarja otsa. Need on eliitsigaretid, mis tähendab, et piloodil pole kerge olla.
  Algas manööverlahing, kaks ässa. Sotnikovi peast välgatas isegi mõte: kuidas näeks välja lahing Kožedubi ja Huffmani vahel? Tõenäoliselt oleks see väärt võitlus.
  Aleksei lõi osavalt teise võitleja välja ja laulis:
  - Ma olen suurim mees
  Kuigi ta elas teist sajandit!
  Alenka märkis naeratades, et ta saatis läbi monitori ekraani:
  Kõik saab korda, mu poiss!
  Sotnikov vastas:
  - Ma ei ole poiss, vaid abikaasa!
  Alenka tulistas vaenlase väga täpse keerdkäiguga alla ja lõi võitlejad väga osavalt välja.
  Nataša märkis teravmeelselt ja lõi väga teravalt pressi plaatidega nuppe.
  Ja raketid reageerisid sellele väga agressiivselt. Ja nad lendasid nagu kobra surmav mürk, mis lasti naha alla.
  Sotnikov võitles taas kaamelikarjaga. Igavene poiss käitus liiga otsekoheselt.
  Ja tema vastane suutis kinni püüda ja Aleksei oli tugeva kuumuse käes.
  Alenka karjus:
  - Ettevaatust, kutt!
  Poiss-vojevood rebis distantsi pisut. Kuid vaenlane jäi talle väga enesekindlalt külge.
  Ja mõlemad võitlejad põrkasid peaaegu kokku. Läks, läks agressiivne vastasseis. Ja nad isegi põrkasid kokku.
  Aleksei laulis:
  - Veenusel tuleb linn,
  Ja Marsil ehitame linna ...
  Pole kole kimäär -
  Anname teile tulemused!
  Alice patsutas Marlborole õlale ja kostis:
  - Sa oled lahe väike asi!
  Tutu-marssal urises:
  - Meil on hea meel teid teenindada!
  Sokolovskaja käskis:
  - Mine rünnakule! Tule vasakult tiivale möödasõidult.
  Suurte lahingulaevade liikumine oli liiga rahulik ja nad liikusid suurema kiirusega kui ristlejad. Ja nad tegutsesid tohutu energiaga.
  Alice vaatas lahinguvälja, täpsemalt kolmemõõtmelist ruumi. Ja nüüd üritab Arkasha survet avaldada. Rindejoon oli nüüd longus, siis kaardunud.
  Ja see oli dünaamiline tasakaal. Alice vabastas jalad kingadest ja hakkas paljaste sõrmedega juhtkangi nuppe vajutama.
  Ja toimus ülevaatus ja hävitamine.
  Siin võtsid nad ühe suure lahingulaeva ja külg varises kokku. Ja see põles, põles kohutava jõuga.
  Nataša tulistas aktiivselt ja kontrollis ka paljaid varbaid.
  Ja läbistasid ühe laeva teise järel.
  Nii et kõik tema liigutused olid graatsilised ja äärmiselt täpsed. Ja väga nutikalt lõi ta vastased välja. Ja nüüd põlevad jälle sigaripakid ja teisel pool plahvatavad pudelid. Ja mõlema poole võimalused ei ületa dünaamilise tasakaalu piire.
  Nataša isegi laulis täiel rinnal:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Ma suudan elevanti võita...
  Ja selles kurvas õhus,
  See ei ole Issand, kes valitseb - saatan!
  Alex ütles naeratades:
  Oleme nagu saatan!
  Ja vojevood-poiss, vajutades oma paljaid, ümaraid laste kontsi, kuid nööpe ja vabastas korraga agressiivsed hüperplasma ojad. Ja nii perses ... Ja äss pakiga "Camel" ja sõna otseses mõttes põles.
  Ta võttis ja märkis agressiivselt, kui vaenlane oli lõpetatud.
  Sotnikov laulis:
  - Ootamas on vaprate võitlejate võit,
  Saame murda tõkked...
  Me oleme suurte isade auhiilguses,
  Oodake, et sõdurid teavad autasusid!
  Alyonka itsitas, lõigates ära vaenlase uue masina ja kilkas:
  - Püha Venemaa eest!
  Aleksei märkis lapseliku naeratusega:
  - Ja siin, Venemaa, me sõdime pudelitega!
  Nõiatüdruk vastas vaimukalt:
  - Väga suure pudeli eest saab taara eest raha!
  Ja mõlemad võitlejad naersid.
  Arkadi pole veel lahingusse sekkunud. Ta viis väed üle, et mitte lasta vaenlasel tagalasse siseneda.
  Alice üritas läbi lipsata ja kotti luua. Siiani pole ta seda suutnud.
  Tüdruku ümber sibasid kallid sigaretipakid. Nad püüdsid muudkui nõu anda. Sellest oli aga vähe kasu.
  Siin süttis veel paar lahingulaeva mõlemal poolel ja hakkas lagunema.
  Pudelid kõlisesid.
  Aleksei oli esialgu võidelnud hävituslennukis, kuigi tal tekkis kiusatus suuremasse autosse ümber istuda.
  Sotnikov liikus väga hästi. Ta, nagu kuninganna laual, hüppas läbi vaakumi.
  Ja see oli tema poolt luuletuse virtuoosne esitus.
  Alenka vajutas ka paljajalu kõiki nuppe ja hoobasid. Tema kõrval kakles pudel Bordeaux"d. Samuti eliitsõdalane, kes kanu purustava piraaja põnevusega vaenlasi maha lõi.
  Sotnikov aga lõikas vikatiga maha teise vastase, kes pani ta põhjalikult põlema.
  Siin põrkasid hävitajad sõna otseses mõttes kokku ja jõuväljad lendasid minema. Ja see on suur hävitus. Aga loomulikult mitte Alekseile - tema ülitugevale võitlejale.
  Alenka julgustas oma elukaaslast ja abikaasat:
  - Tubli poiss! Vajutage seda!
  Nataša aga tulistas suurest lahingulaevast kontsentreeritud surmatuld. Ta on surmava kiiksuga sõdalane.
  Nataša ei sihtinud, vaid surus intuitiivselt paljaid varbaid.
  Ka tema pidi hädas olema, eriti lapsepõlves.
  Kuigi just vistrikupuhang tõi talle suurima leina. Täpsemalt mitte välkunud, vaid hüpanud püsti.
  Leeki kontrolliv Nataša laulis:
  - Sa ei lähe kuhugi
  Ma muudan sigarist täi!
  Aleksei märkis loogiliselt:
  - Huumor aitab meil ehitada ja elada!
  Nataša täpsustas:
  - Mitte huumor, vaid laul!
  Sotnikov, kes nokauteeris järjekordse võitleja rai kujul, laulis:
  Kes on harjunud võidu nimel võitlema,
  Las nad laulavad meiega kaasa!
  Nataša lõhkas energiajoaga miljon Hiroshimale heidetud aatomipommi ja karjus:
  - Kes on rõõmsameelne, naerab,
  Kes tahab saavutada....
  Alenka lisas naerdes:
  - Kes otsib, see leiab alati!
  Ja tema paljas kand suunas pulsari täpselt sihtmärgile. Ja loomulikult olid sigaretid väga ebameeldivad.
  Kuid Katka seevastu ei jäänud lahingus alla. Ja tema paljad varbad saatsid sama väledusega surmakingitusi. Ja ta sisestas kõvasti surma impulsse.
  Katya pilgutas läbi monitori Mašale silma:
  - Milline ilu, pea kinni!
  Vastuseks vastas igavene kolmesaja-aastane tüdruk:
  - Ära lihtsalt hoia kinni ja löö!
  Ja sõdalased näitasid üksteisele oma keelt.
  Katya on aga aastate pärast peaaegu teismeline ja Maša ei tundu olevat küpsenud.
  Siinsed sõdalased on kõrgeima tasemega.
  Ljoha Teterev on samuti lahingutuhinas, kuid eelistab tulistada suurejooneliselt lahingulaevalt.
  Ka tema pole oma lapsepõlvest veel lahku läinud. Siin tulevikumaailmas on asjad veidi endast väljas.
  Lyokha võttis samuti umbes kolmeteistkümneaastase poisi välimuse ja vajutas palja kannaga nuppe ja laulis samal ajal:
  - Löö, löö, löö, veel üks löök,
  Meil, võitlejatel, on eriline kingitus!
  . 2. PEATÜKK
  Maša noogutas nõusolevalt, osutades ka oma tüdrukulike jalgade ja toiduga paljaste sõrmedega vaenlastele hüperplasmaga relvi:
  Oleme maailma tugevaimad
  Ja me veedame oma elu nagu lasketiirus!
  Katya vingerdas end miljardite kraadideni kuumutatud osakeste põlevast voost eemale.
  Tüdruk raiuti maha, kui palgasõdurid ründasid Venemaad. Ja lammutas mänguliselt päid.
  Ja seal on ka mäng. Aga pudelite purustamine? Ka nemad pole surematud.
  Katya luges hambaid paljastades:
  - Üks kaks kolm neli viis -
  Katya tuli välja tulistama!
  Maša kinnitas surmava osakestejoaga lõhkades:
  - Me võidame eranditult!
  Alice karjus neile läbi hologrammide:
  - Ärge ujuge poide taha, see viib teid vaakumisse!
  Katya säutsus, lükates maha teise sihtmärgi:
  - Võit on väga hea,
  Ja me jätame vaenlased muserdama!
  Ja nüüd lähenevad taas kosmoselaevad. Lahingulaevad ja Grand Battleships püüavad hoida seina küljes, mistõttu jõu- ja poolruumiväljad kuhjuvad ning kosmoselaevad muutuvad praktiliselt haavamatuks.
  Katya võitleb kirglikult ja äärmiselt ettevaatlikult. Võitlus pole naljaasi.
  Muidugi võidab tugevaim.
  Kuid tegelikult võib strateegia kesta lõputult. Eriti kui ressursid on võrreldavad. Ja jõud on peaaegu täpselt võrdsed.
  Alice kortsutas kulmu. Kui sageli kujunes selline sõda, nagu kabe- või malemäng, viigiks.
  Ja siin on näitlemine veelgi keerulisem kui males.
  Ja siis tasakaal ja kausi kerge võnkumine.
  Ka Alenka, kuradi sigaretid, hakkas närviliseks minema. Tegelikult nad narrivad siin üksteist, aga kurikael nalja ei tee...
  Alice urises:
  - Viimaste saavutuste eest!
  Maša, viina- ja konjakipudelid kaasas, piiksus:
  - Parima edu nimel!
  Lech vastas:
  - See pole see!
  Katya säutsus, kattes teist sihtmärki:
  - Pärast reaktori kokkujooksmist pole see enam sama!
  Alice urises raevukalt:
  - Kohe on selge, et see pole Puškin,
  Kirjutas need jama!
  Katka itsitas ja vastas võitlejat põrutades:
  - Ja mitte volditud, aga ka mitte volditud!
  Su lühikesed püksid on külmad!
  Lyokha ähvardas Katjat sõrmega:
  - Ära ole ebaviisakas! Märg kõrva tagant!
  Katya itsitas.
  - Kondenspiim?
  Alice urises vihaselt:
  - Kas Katya esineb aasta aega, jätan su maiustustest ilma!
  Noor sõdalane kilkas:
  - Ja sul pole õigust!
  Maša nõustus, trügides vihaselt oma paljast kannast:
  - Ja mis sul tegelikult kästakse!?
  Alice vastas targalt:
  - Parem on kuningas peas kui tuul!
  Maša helises naeratades hävitajat ja säutsus:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Lech lisas kirglikult:
  - Meie ema, meie ema - me tapame viina!
  Katya teatas ootamatult:
  - Ja mu kasuisa ütles, et viin on vene inimesele ohtlikum kui tosin Hitlerit!
  Alice noogutas nõustuvalt.
  - Jah, sajad hitlerid on tõepoolest ohtlikumad! Meie keha aga ei karda alkoholi!
  Ja neiu vajutas jälle paljad varbad juhtkangi nuppudele. Ja meeskond töötas. Lahingusse tormasid uued leegionid suuri ja raskeid tähelaevu, mis olid täidetud sigaretipakkidega.
  Kuid Arkaša Sapoškovi poolelt liikusid samad äsja toodetud leegionid kohtumise poole. Ja kosmoselaevad jätsid endast maha pikad sädelevad jäljed.
  Aleksei Sotnikov liikus hävitajaga, kas kiirendades või aeglustades.
  Ta oli kiire noormees.
  Arkasha andis korraldusi. Aga ka tema oli komandöriks olemisest juba väsinud.
  Ja enda asemel jättis igavesti noor suurakadeemik elektroonilise komandöri ja tormas lahingusse.
  Alisa Sokolovskaja järgnes talle. Tema võitleja kiirendas järsult.
  Mõlemad sõjapealikud valisid väga võimsate relvadega sõidukid ja lülitasid sisse jumalarežiimi.
  Siin me sellest ümberpööramisest tuleme.
  Ka Alice vabastas oma graatsilised jalad kingadest ja hakkas paljaste sõrmedega nuppe vajutama. Nii lahe on jalgadega mängida.
  Alice isegi laulis:
  - Kuskil Kamas,
  Me ei tea ise!
  Kuskil Kamas -
  Ema jõgi!
  Kätega ei ulatu
  Ärge ulatuge jalgadega!
  Masha võttis üles:
  - Paljajalu
  Kellavärk tüdrukud!
  Ja seal said neist tavalised sõdurid, kes nautisid ägedat lahingut.
  Ja nii lahe tuju on niimoodi kakelda!
  Alice jäi ühtedesse bikiinidesse. Ta on väga ilus tüdruk. Tal on täiuslik figuur ja imelise keha proportsioonid.
  Kuid inimimpeeriumis, mis on laialdane mitme galaktika jaoks, pole inetuid inimesi ega üldse mingeid füüsilisi vigu.
  Ja see kindlasti meeldib. Kui ilusaks ja õigeks on universum nüüdseks muutunud.
  Alice surub oma paljad varbad kangidele. Kui ilus ta on ja tema kehakõverad on nii võrgutavad absoluutses täiuslikkuses ja joonte harmoonias.
  Kangelasetüdruk laulis:
  - Au minu isamaale,
  Oleme kõik sõbralik perekond!
  Ja nüüd laseb ta miniraketil välja pisikese herneheite. Kuid termopreooni reaktsioon vallandab ka kolossaalse jõu energia.
  Ja toimub supernoova plahvatus ja terve tosin võitlejat koos paadiga põleb kamina leekides nagu ööliblikad.
  Pudelid ei jõudnud isegi sõna lausuda.
  Alice säutsus:
  - Pike andmine -
  Me teame, kuidas muutusi kärpida!
  Lech Teterev säutsus:
  - Sa oled lihtsalt super Alice!
  Hero Girl säutsus:
  - Lisa-Alisova - hea nimi!
  Ja jälle, ümara roosa tütarlapseliku kontsaga annab surma olevik järele.
  See on hiiglaslik häving.
  Katya hingas mõnuga välja, rebides raketiga laiali järjekordse pudelitega lennuki:
  - Jah, see on hea nimi!
  Ja ta laulis:
  - Järsku jookseb jahimees välja -
  Hüperplasma lööb!
  Masha itsitas ja ütles:
  - See on armas!
  Ja tema paljad sõrmed, meislitud, pargitud jalad vabastavad midagi täiesti surmavat ja samal ajal ilusat.
  Ja isegi hävitaja läks tabamusest lahku.
  Vastuseks pilgutas Nataša õele läbi erksavärvilise hologrammi ja kilkas:
  - Kas see on termopreoon!?
  Maha noogutas jõuliselt.
  - Jah, midagi sellist! Ja väga konstruktiivne!
  Ja tüdrukud puhkesid naerma. Nad ajasid isegi keele välja. Need pikenesid hetkega nagu piitsad ja põimusid palliks. Ja see läks nii väänatuks.
  Alice kommenteeris:
  - Ja me oleme põimunud nagu maod,
  Kallistavad tugevalt kahte sõpra!
  Nataša kostis:
  - Me oleme head sõbrad!
  Arkasha, kes pidas ühendust ka läbi kolmemõõtmelise projektsiooni, muutus Aafrika poja musta nahaga poisiks ja kilkas:
  - Head tüdrukud on suurepärased sõbrad,
  Mõistus nagu koolieelikud - hirmud ootavad neid!
  Ja mustanahaline võluv pärlhammastest poiss vabastas päikesekiired.
  Ja nad hüppasid, ja siin on ime, neli võitlejat korraga sigarettidega, söestunud nagu sigaretikonid gaasipõletis.
  Alice pilgutas vastu.
  - Sa lihtsalt võlud!
  Arkasha märkis kõrvu liigutades:
  - Ma olen intelligentsuse kehastus!
  Ja ninasõõrmetest pärit poiss, kes justkui välguga välja lööks, on võlu - maatriksi või õigemini hüpermaatriksi mõju.
  Alenka märkis ratsionaalselt:
  - Meie mõistus tekitab mõeldamatuid asju!
  Aleksei Sotnikov sai samal ajal löögi otsmikusse. Jälle valdas poissi suur kuumus. Kuid tal polnud sugugi piinlik.
  Vastupidi, see meenutas endisele kubernerile supelmaja. Mis on vann tegelikult?
  Väike poiss laulis:
  Vann, vann, vann, vann!
  Tamme ja kase leotis!
  Alenka võttis üles oma abikaasa lõigu:
  Vann, vann, vann, vann, vann!
  Tükk meie elust on vallaline!
  Arkash eemaldati taas päikesekiirtega tema hammastelt, mis sädelesid nagu tahutud teemandid ja märkis:
  - Ja te olete mees ja naine!
  Aleksei noogutas jõuliselt, eemaldudes mööda keerulist trajektoori lendavast miinist:
  - Las naine kardab oma meest!
  Alenka itsitas, tema alasti roosa konts vajutas pedaali ja tüdruk siristas:
  - Ma ei karda oma meest ega külma!
  märkis Aleksei etteheitvalt oma kirge vaadates. Siis oli ta peaaegu kronogranaadiga kaetud. Ohtlik relv, isegi kui teil on jumalarežiim. Poiss piiksus, tema paljad lapselikud kontsad põlesid tugevasti.
  Sotnikov andis välja:
  - Hoolitse enda eest, ole ettevaatlik!
  Alenki kinnitas seda, purustades vaenlase brigantiini lahingusaatjaga sellele:
  - Olge ettevaatlik, jälgige ennast!
  Arkasha naeris ja laulis:
  - Ma olen võimas põrgutank -
  Šokolaad on õnnelik!
  Sigarettide ja alkohoolsete jookide lahing on mahukas fantaasia.
  Alice peksas tema poolel erinevatel kosmoselaevadel pudeleid ja Arkasha piilus erinevate tähelaevade sigaretipakke. See oli nii lahe - muljetavaldav mäng.
  Arkaša, kes lõi tubakatoodetega alla terve ristleja, kostis:
  - Alice hullumajast -
  Suurepärane lehm!
  Naiskangelanna vastas:
  - Sa maksad!
  Ja tema rakett purustas suure hulga relvi ja pudeleid kasutades drednoughti.
  Jah, see oli muljetavaldav.
  Aleksei Sotnikov maadles samal ajal lahingus Korona sigaretipakiga. Äss oli kõrgest klassist. Mõlemad hävitajad manööverdasid puhkevatesse energiavoogudesse ja sealt välja.
  Vojevodipoiss oli isegi kergelt hämmeldunud. Vaenlane on tõesti tugev. Aga kuhu kadus meie oma?
  Aleksei laulis, manööverdades:
  - Me ei karda vähimalgi määral vaenlasi,
  Meie tugevad vene mõõgad!
  Ja taas otsustav ja väga edukas manööver. Ja nüüd on vaim vaenlasest välja löödud. Ta, olles sattunud vaakumriba, näib lämbavat.
  Sotnikov laulis:
  - Päike tõuseb ja loojub
  Ja kangelaste maa sünnitab!
  Alenka märkis naeratades:
  - Aktsent ei sobi!
  Ja tüdruk saatis talle jälle paljajalu, läikiva sametkontsa kingituse.
  Noh, see on tõsine võitluskatse.
  Sõdalane ja sõdalane, nagu alati, kõrgel.
  Arkaša Sapožkov lähenes Alice'ile.
  Noor väliselt suur akadeemik säutsus:
  - Noh, sõber - kas olete valmis saatuse parema käe vastu võtma?
  Alice vastas kakutades:
  - Mu kallis poiss,
  Mis sul sel tunnil viga on!
  Arkasha pahvatas hävitava kiirga ja vingus:
  - Kõik on korras, nad otsisid minus asjata probleeme,
  Lihtsalt Lisa, sa oled Alice, ma igatsesin sind!
  Ja poiss pilgutas tüdrukule silma. See nägi korraga välja suurejooneline ja koomiline.
  Nataša saatis ka midagi hävitavat ja samas söödavat.
  Hüperplasmaatiline kiir muudeti koogiks, mis kattis kõik tähelaevade vaatepilud.
  Tõepoolest, kui biskviiti on palju, siis nad lämbuvad selle peale!
  Alice hindas hiiglasliku koogi rünnakut.
  - See on suurepärane! - tüdruk piiksus.
  Jah, see lõhnas kindlasti overkilli järgi. Sigarettide pakid hakkasid iseenesest põlema ja pudelid plahvatasid.
  Arkasha võttis selle ja säutsus:
  - Kui sa oled koogiga tiss,
  Väga kuulsalt kinni jäänud!
  Nii et kuskil ahvid -
  Olete vastuvõtjat kasutanud!
  Ja visake silmist sädelev pulsar.
  Ässavõistlejat survestades avaldas Aleksei Sotnikov:
  - Silmist veerevad jääpurikad,
  Paani surmatund on kätte jõudnud!
  Ja jälle väänatud surmavate rakettidega.
  Nataša andis alla, käivitades suurelt lahingulaevalt järgmise etapi:
  - Meie pidu võidetakse!
  Ja hüperplasmaatilise bloti lend kaardi kujul. Ja vaakum susises, valmis mitmeks sädemiks jagunema.
  Vahepeal põrkasid lennu ajal pudel viina ja pakk Belomor esimest kokku võitlejatega. Toimus plahvatus ja täielik häving.
  Ja siis hakkasid pakk ja pudel pärast väljutamist vaakumis teineteisega pihta.
  Sigaretid ja alkohol põhjustasid selgelt vastastikuse sobimatuse.
  Belomor, lükates Stolichnaja viina, urises ahnelt:
  - Mida sa ootad?
  Pudel vastas:
  - Sinu hävitamiseks!
  Sigaretipakk naeris.
  - Sa ei saa seda!
  Pudel vaidles vastu:
  - Kuidas ma ootan!
  Ja nad lõid üksteise päid. Siin on, kuidas nad kõik särasid.
  Arkasha seda pilti juhuslikult vaadates susises:
  - Ei, murtud tiivad ei aja segadusse,
  Minus pole haletsust ja mitte juhuslikult!
  Lekha Teterev toetas lõiku:
  - Mulle ei meeldi vägivald ja impotentsus -
  Sellest on lihtsalt kahju ristilöödud Kristusest!
  Vaakumis lahtivõtmine oli värviline ja mahlane.
  Alice vilistas ja laulis kaasa, mängides paljaste varvastega klahvpille:
  - Minu tõeline irve ja ülivõimas löök!
  Pärast seda laseb tüdruk, nagu ka tema juuksed, peast terve sädemevirna.
  Arkasha märkis suure kirega:
  - Ma olen fenomenaalne kurat!
  Alice vastas:
  - Ei, sa oled lihtsalt pätt!
  Ja karjas akadeemik eesliitega Gross nurises:
  - Ma olen betoontara!
  Nataša vastas:
  - See pole Arkasha, see on hüpertitaan!
  Teisest mäest välja tulles märkis Aleksei üllatusega:
  - Kõik siin armastavad eesliidet hyper!
  Alice selgitas loogiliselt:
  - Ja meie elu ise on pidev hüper. Kui mitte elus, siis Hüpermaatriksis!
  Ljoha Teterev väändus saltoks ja kakerdas nagu tuvi:
  - Nad kõnnivad mööda maatriksit,
  Tähelaevad õhkuvad!
  Ja Katya lisas kahetsusväärselt:
  - Noh, maatriks, see on maatriks!
  Tõepoolest, see on lihtsalt pideva hävitamise ja hävitamise kolossaalne süsteem.
  Pudelid ja sigaretipakid olid määratud pidevale ennustamisele. Üks viinapudel "Crystal" hakkas kiirpüstoli ees oma patte tunnistama.
  Ta laskus isegi põlvili - laulis:
  - Lase mu patud lahti,
  Ma tean, et mul on palju...
  Palun kuulake ja aidake
  Ma tahan kahetseda meelt Jumala ees!
  See nägi tõesti koomiline välja. Kuid tegelikult on pudeli sigarettidel ka religioon. Ja isegi relvad palvetavad mõnikord.
  Arkaša vastas Sotnikovi küsimusele:
  - Jah, muidugi - robotite uskumine - see on progress!
  Vanempoiss märkis:
  - Kui palju on tehtud edusamme?
  Kujutamatute imedeni...
  Ainult väga ahvatlev
  Usu küsimuses imelik deemon!
  Alice kinnitas agressiivselt:
  - Probleemid on unustatud
  Mahajäetud jooks...
  Robotid künnavad kuulsalt,
  Mitte mees!
  Arkadi noogutas.
  - Jah, robotid künnavad põhjalikult!
  Ja kõik kooris neljas, õigemini kaheksas, laulsid:
  - Kapten, kapten naerata,
  Naeratus on ju laeva lipp!
  Kapten, kapten tõmba üles!
  Ainult julged vallutavad mered!
  Ja kõik vilistavad üheskoos ...
  No eks ööbik-röövlid!
  Aleksei Sotnikov tõstis lapseliku käe, surus rusikad kokku ja laulis:
  - rusikad, rusikad -
  Nad peksid vastaseid löögiga,
  Meie rusikad!
  See oli tõesti, mida vaadata...
  Teine lahinguülikond hakkas laulma:
  - Kas sa tahad olla jõmm?
  Muidugi mitte,
  Anna mulle veini
  Ja pakk sigarette!
  Aleksei vilistas. Ta lahkus järgmise raketi juurest ja kilkas:
  - See on füsioloogia!
  Ja poiss-vojevood osutus täiesti ažuurseks.
  Tema ilmumine oli nagu hüpe hüpermaatriksisse ja alternatiivsesse mõtlemisse.
  Alice märkis irvitades:
  - Minu tõde on
  Et muuta maailm hullumajaks!
  Ja neiu vajutas taas paljaste varvastega keerulist ja surmavat klaviatuuri.
  Arkadi Sapožkov märkis üsna loogiliselt:
  Kõik läksid peaaegu hulluks
  Isegi need, kes on hullud...
  Aga poisid, te potsatasite -
  See võtab liiga palju jõudu!
  Alice nõustus sellega:
  Liiga palju, see on kindel!
  Ja tüdruku paljas kand jäi antenni sisse. Ja tohutu, lihtsalt piiramatu võimsusega tsunamilaine läks lahti.
  Oli näha, et isegi jõhkrad lahingulaevad värisesid tulises võrgus.
  Ja väiksemad laevad keerati täielikult välja.
  Alice laulis:
  - Ma lendasin tähelaevadel,
  Ja taevas pole piisavalt maad!
  Aleksei Sotnikov luges lüürilisemalt:
  - Ma mäletan nüüd
  Välimus on säravalt särav ...
  Ta läbistas mu südame pistoda otsaga!
  Ma põlesin tulise tuule voogudes,
  Sa jäid vastuseks vait!
  Alice pomises vastuseks:
  - Oh, kui lihtne on pervachisse sattuda -
  Ole vait, ole vait, ole vait!
  Arkasha nõustus:
  - Vaikimine on kuldne, kuid sageli väga madala tasemega!
  Alice itsitas ja ta keel venis tosin meetrit pikemaks ja nagu laks suure akadeemiku otsaesisele.
  Isegi silmad hüppasid pesast välja...
  Ja kabjad juba trampisid vaakumis. Alkoholipudelid kihutasid valgetel hobustel ja sigaretid mustadel hobustel. Ja see nägi äärmiselt tore välja.
  Ja toimus kokkupõrge...
  Lekha Teterev laulis:
  - Ma süütasin teise sigareti,
  Vannituppa kostis koputus...
  Ilmselt maailma lõpp
  Vii mind ehmatama!
  Alice kinnitas:
  - Võtame selle!
  Ja sõdalane-kangelanna piitsutab jälle oma keelt nagu hernehirmutis ...
  Arkasha vaidles sellele omal moel vastu. Tema otsmik otsmikul pikenes ja lõi keele vahele. Kohe tekkis lühis ja kuidas see sädeles ... Täpsemalt, välk vasardas nagu trummirull.
  Ja jälle läks tsunamilaine, ainult et seekord langes löök sigaretipakkidega tähelaevadele. Ja kõik süttib ja süttib ...
  Ja jämedad lahingulaevad on nagu hiiglaslikule pannile visatud lumehanged.
  Pärast löökide vahetamist põrutasid igavene poiss ja tüdruk oma otsaesist ja laulsid üheskoos:
  - Me oleme sinuga sõbrad,
  Aare igavest sõprust!
  Alice nõustus sellega ja laulis:
  - kurat, kurat, kurat päästa,
  Keegi, keegi karistas meid...
  Anna meile, anna meile, mõõgad käes,
  Vastu, uue katku vastu!
  Sotnikov nõustus:
  - Jah, siin oli selline koroonaviirus ....
  Alice säutsus:
  Viirus ei võta meid!
  Ja tema silmadest sähvatas taas välk.
  Üldiselt osutus meeskond... Rahulolevaks...
  Peaaegu kõik pudelid olid katki ja sigaretid põlesid. Ja üldiselt oli lahing pikka aega täies hoos ja põles sõna otseses mõttes läbi ...
  Sotnikov märkis:
  Matrix on kõike muutnud...
  Alena noogutas.
  - Pudel on ka inimene!
  Lekha Teterev noogutas:
  - Ja et sigaretid pole inimesed?
  Nataša laulis:
  - Ma müün terve maailma ühe sigareti eest,
  Ja isegi pool elu pole sellest kahju!
  Masha kilkas:
  Columbus avastas Ameerika
  Vapper meremees...
  Kuid samal ajal ta õpetas
  Kogu maailm suitsetab tubakat!
  Aleksei Sotnikov märkis vaimukalt:
  - Ja kui asjad on halvad - öeldakse - see on tubakas!
  Arkasha noogutas nõustuvalt:
  - See on õige! Oleme juba võidelnud! Ja lähme vabaks!
  Alice noogutas.
  - Ma arvan, et tean, kuidas kookonist lahti saada!
  Sotnikov noogutas nõustuvalt.
  - Hea sõda valgustab mõtteid!
  Alice nõustus:
  Pole midagi paremat kui hea võitlus!
  Arkadi laulis:
  - Universumis käib sõda,
  Purusta, tapa ilma põhjuseta ...
  Saatana valla päästetud
  Ja surm tuli temaga kaasa!
  Meeskond raputas... Tähelaevad, katkised tähed, katkised pudelid ja söestunud sigaretid kadusid...
  Vaherahu kahe kannibali vahel
  . PEATÜKK #1
  Hitler pakkus Stalinile rahu juba enne Kurski mõhna. Just Molotovi visiidi ajal rindejoonele. Ja isiklikul kohtumisel suutsid mõlemad diktaatorid kuidagi kokku leppida. Stalin nõudis alguses rahu ilma anneksioonide ja hüvitisteta. Hitler märkis omakorda, et Saksamaa kontrollib endiselt olulist osa NSV Liidu aladest ning Stalini nõudmised on ülemäärased.
  Hitler pakkus rahu, säilitades selle, mida Kolmas Reich oli suutnud vallutada.
  Lõpuks, viimasel hetkel, nõustus juht kompromissiga: naasmine 1939. aasta piiride juurde. Fuhrer, mõistes, et ta ei suuda kahte rinde tõmmata, nõustus sellega. Veelgi enam, Saksamaa võitis midagi ja idapoolse kampaania tulemus oli võimalik võiduks vormistada.
  Ka Stalinil oli oma põhjus. Esiteks vabastati NSV Liidu suured territooriumid ilma ühegi lasuta. Ja teiseks oli arvutus, et Hitler võitleb läänes veel mitu aastat. Ja kõik see lõpeb liitlaste ja Kolmanda Reichi vastastikuse hävitamisega.
  Ja siis võtab NSVL kogu maailma üle!
  Arvestus on ilmselt küüniline, kuid võib-olla tõsi. Hitler pööras igal juhul oma hordid tõesti läände.
  20. aprillil lõppes sõjategevus Nõukogude-Saksa rindel. Seejärel algas Saksa vägede väljaviimine. See pidi kestma kuus kuud.
  Natsid viisid oma tagalasse kõik, mis suutsid. Kuid Tuneesias on vaenutegevus teravnenud.
  Kõigepealt saabusid muidugi idarindelt Saksa hävitajad ja paremad ässad. Ja nad hakkasid liitlasi väga kõvasti küpsetama.
  Seejärel tõmbasid end üles ka pommitajad, kes hakkasid üle kandma tanke ja jalaväge, sealhulgas valitud SS-üksusi, aga ka idapoolsetes lahingutes karastunud rindeüksusi.
  Muidugi oli Panther sel ajal ilmselt maailma parim tank. Tal on kiirlaskesuurtükk, soomust läbistav mürsk ja tema otsmik on hästi kaitstud. Ja tingimused meeskonnale on mugavad. Seega tundus, et sakslased viskasid välja tugeva trumbi.
  Ja samal ajal tõmbas üles arvukalt allveelaevu. Ja lahing Tuneesia pärast venis.
  Kõige tähtsam on see, et natsid suutsid pärast lennukite kogumist Maltat rünnata ja vallutada. Ja sellega jäi britid ilma tugevast baasist. Ja natside jaoks muutus vägede ülekandmine Mustale Mandrile mugavamaks.
  Ja liitlaste jaoks läks veelgi hullemaks, kui Franco lasi sakslastel Gibraltarile minna.
  Ja linnus langes välgurünnaku tagajärjel.
  Sotnikov vaatas seda rünnakut unes.
  Esimene, juba legendaarseks saanud piloot Marseille, kes lennunduse ajaloos blokeeris saja viiekümne kahesaja kolmsada lennuki tulemuse, tõusis Focken-Wulfil üsna enesekindlalt kõrgusele. Loomulikult ei saanud ta vahele jätta kõige olulisemat lahingut, mis otsustab, kes Aafrikat valitsema hakkab. Nii nõustus ta ME-109 asemel sõitma ebahariliku F-190-ga, ehkki selle auto pommitajaversioon ronis pisut kõvasti, kuna pommikoorem oli ümberlaadimisversioonis maha pandud. F-190 või Focken-Wulf sai Teise maailmasõja ajal Luftwaffe tõeliseks "lentavaks hobuseks". See nõukogude ajal üsna kirutud lennuk ületas rindepommitaja rollis Pe-2 igati ja ründelennukina oli see kahtlemata parem kui Il-2 või isegi arenenum ja liikuvam Il. -10.
  Mis on parem? Kiirus, manööverdusvõime, eriti tiivalt sukeldudes, noh, relvad, nii et sellel lennukil oma massiivseimas modifikatsioonis oli koguni kuus (!) kahurit.
  Teine piloot, keda autasustati tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristiga, lendas mitte üksi rünnata Inglise laevastikku. Temaga koos on terve armaad, pommitajad, sealhulgas sukeldumispommitajad, ründelennukid ja hävitajad. Lennundus kogus suurel hulgal tsitadelli ja Briti eskadrilli löögi. Kõik on juba välja arvutatud, kuigi arvuteid veel pole... Pole hullu, varsti ilmub transistoriseeritud arvutusmasin ja siis läheb võitlus veelgi edukamalt.
  Auto on tõesti raske, palju soomust, mootori asukoha tõttu piloodi ees (nagu Nõukogude Laggid) halvenes nähtavus. Loomulikult kaitses see pilooti täiendavalt, kuid sellel oli ka puudusi. Focken-Wulfi selle modifikatsiooni relvastus pole nõrk: kaks kolmekümnemillimeetrist kahurit ja kaks 13-mm kuulipildujat. Tõsi, manööverdusvõime hõlbustamiseks eemaldati tiiva otstest veel kaks lisarelvi. Üldiselt on lennuk muidugi oma aja kohta peaaegu arenenud. Kuid samas tuleb tunnistada, et võimsamate relvade ja soomukite taga ajades halvendasid sakslased selgelt masina lennuvõimet. Ja üldiselt polnud viis, kuidas lennukitele rohkem relvi riputada, kõige parem, kuna see tõstis masinate hinda ja vähendas suurenenud kaalu tõttu manööverdusvõimet.
  Kuigi sõja ei võida muidugi mitte tehnika, vaid inimesed ise. Siin lendab näiteks Marseille'i paremal käel, veel mitte nii tituleeritud, kuigi ta on saanud juba rüütliristi hiljem legendaarseks ründelenduriks saanud Rudeliks saanud Marati uppumise eest. Kuid suurem osa sellest legendist lendas Yu-87-l, mis on muidugi igas mõttes hullem kui Focken-Wulf.
  Lisaks on näha ka hirmuäratavad Me-110. Kaheistmelised hävitajad, mis on end päris hästi tõestanud, rindepommitajate rollis. Nagu ka mitukümmend kiiruga ümberehitatud Me-210, Xe-123 ja isegi kerget kaheplaanilist ründelennukit. Siin oli terve Luftwaffe raisakotkas. Põhipommitaja on loomulikult Yu-88. Muide, Teise maailmasõja resultatiivseim äss, hüüdnimega "laps", oli just lennukooli lõpetanud. Kuid ta oli ka sõdalane, mis on vajalik, ja võib-olla ta saab olema. Siiski on kahju, Pokrõškin ja Kožedub: Nõukogude parimatest ässadest said lennumarssalid, samas kui sakslased ei tõusnud kunagi kolonelitest kõrgemale. Marseille juhtus päris ajaloos õnnetuses, mis lõpetas lühikese lennukarjääri. Kuid tal oli palju parem proportsioon: lennukid - alla lastud vaenlase autod kui Meldes ja Huffman. Kuid seda siin ei juhtunud, kuna Fuhrer otsustas viia piloot Itaaliasse Maltale löögiks. Just juhtus kahvel mussoonis.
  Ja nüüd on Marcel elus ja võib end isegi proovida teistsuguses rollis: ründeautot juhtida. Ja veel midagi, mida vaenlase laevadele visata.
  Võib-olla sellepärast, et julge ja osav sõdalane tekitab alati austust, isegi kui ta on teie riigi vaenlane. Sellest lähtuvalt hääldavad britid sosinal Marseille nime ja ristivad end. Nad kutsusid teda õrnaks kuradiks. Kuigi väliselt näeb kõigi aegade ja rahvaste kõige hirmuäratavam äss välja nagu poiss, või isegi tema nägu võib segi ajada tüdrukuga. Kuid teha on veel palju!
  Marcel vaatas küljele. Siin lendavad nad sadu lennukeid ja tema mootori võimendussüsteemi ja võimsa õhkjahutusega mootoriga Focken-Wulf tõmbab veidi ette. Nende all on meri, peagi Briti eskadron, mis tähendab lahingut. Tema isiklik eesmärk on Suurbritannia ajaloo suurim sõjalaev Victoria. Kolleeg Rudel uputas Nõukogude lahingulaeva "Marat" (täpsemalt sundis ta põhja vajuma, edaspidi lasi tal minna ja naasis osaliselt teenistusse!). Ja ta teeb midagi veelgi majesteetlikumat.
  Siin hüppavad nagu deemon pimedusest pilvedest välja Inglise Spitfires ja Harihers, et nendega kohtuda. Marseille avab kohe tule enam kui kolme kilomeetri kauguselt. Ja mis on 30 mm relva M-103 eelis - just see on võime lüüa suurel kaugusel. Tõsi, selleks, et samal ajal tabada lendavat sihtmärki, on vaja snaipri täpsust. Kuid siin eelistas Kozhedub tulistada ka suurelt, 200-300 meetri kauguselt, ja sakslane "Kid", vastupidi, madalalt, kuid tohutu, vaevumärgatava kiirusega.
  Marseille, kellel on püstol, mille mürsk on kolm korda raskem kui 20 mm Lagg-5 kahur, suudab vaenlase purustada kolme kilomeetri kauguselt. Nii et saage kätte!
  Olles juba eemalt kahju tekitama hakanud, võpatasid britid ja hakkasid kiirust aeglustades külgedele liikuma. Ja Marcel tundis jõudmist võitlusliku transi seisundisse, kui te enam ei sihi. Keha juhib justkui sinus juurdunud deemon, kes surub peale imelist inspiratsiooni. Mõne võitlejaga juhtub see, kui aju, mida inimene tavaliselt kasutab maksimaalselt tuhandikku, annab ootamatult, ähvardades lõhkeda, täie jõu välja. Olles saanud absoluutse nägemise kingituse. Ja noor äss jätkas nüüd üksikute laskude laskmist, et setti kauem hoida. Üldiselt on muidugi kuulipildujast peaaegu võimatu tabada ühte sihtmärki isegi kontrollitud paigaldusega. Võib-olla sellepärast pole lendurite mälestustes reaktiivrakettidest nii palju juttu. Nüüd on Marcel aga nagu meedium ja suudab suhelda deemonlike vaimudega. See tähendab, et lennuohvitser tulistas lahingutransi seisundisse, kasutades intuitiivselt paranormaalseid võimeid. Ja ta ei jätnud vahele, sest teadis - ette, kus see või teine võitleja asub. Ja see võimaldas ilma katkestusteta päästikule vajutada ja lüüa, lüüa, lüüa! Ja vaenlane kandis kolossaalseid kaotusi ja kaotas meie silme all moraali.
  Siit saate teada, mis juhtub Briti raisakotkastega, kes näevad välja abitud, kõrbeliivale visatud haid. Ja nad on raevukad, üritades samamoodi tagasi lüüa!
  Nii uustulnuk Huffman kui ka teised Saksa piloodid võitlevad aga ka vapralt ja mis peamine - osavalt. Ka Rudel ei eksinud, kuigi tal on Yu-87, mis pole õhuvõitluseks kuigi hea auto. Tõsi, kahe 20-mm relvaga. Siin britid oma lennukile relvi ei pane, piirdutakse kuulipildujatega. Kuid Marseille on vaatamata meile tema auto suurele kaalule ja selle tulemusel halvimale manööverdusvõimele siiski parim, allatulnud hävitajate arv on ületanud viiekümne piiri ja mitte ühtegi (!) preili.
  Briti võitlejad olid juba suures osas hävitatud ja vähemus hajus. Saksa õhulaevastiku all Briti laevad. Siin on nende suurim lahingulaev kõikidele lahingulaevadele, maailma ajaloos kõige kauem valitsenud Rahvaste Ühenduse kuninganna järgi nime saanud lahingulaev Victoria (nendele valitsejatele, kelle teed saab enam-vähem usaldusväärselt jälgida!). Marseille näeb enda all laeva, millel on peaaegu jagu sõdureid ja meremehi. Sajad erineva kaliibriga relvi, sealhulgas kuus kuni kakskümmend viis tolli, mis suudavad välja sülitada tonni mürske. Kohutav äge lahingulaev, Briti parimate inseneride looming. Tonnipomm tuleb maha visata nii, et see tabab otse masinaruumi või laskemoonaladu, et tekitada plahvatuse. Muidu üks tonn pomme, selline uppumatute vaheseintega brontosaurus, mille taustal "Titanic" armetut lörtsi alla ei kuku. Jah, ja olge ettevaatlik, et mitte sattuda õhutõrjerelvade tule alla, mida sellel suurejoonelisel lahingulaeval on palju, neist juba tulistatakse, plahvatustest süttib ilutulestik.
  Marcel aga ei sihtinud ega selekteerinud midagi, olles pooltransis ja tundes Luke Skaukeri kombel kogu kosmilise eetri väge, aga ka hingust, tõmbas ta lihtsalt kangist ja tonnine pomm lendas alla. Marcel sosistas palve:
  - Mu jumal, anna andeks ja halasta, aga see on minu kohustus!
  - Kaotaja eksib alati, aga kaotusest on alati moes teha õigeid järeldusi! - Siis, kui olete löönud, aforismiga - võite võita, kui kaotate kõik, ja kaotada - saavutades isekuse!
  Alt kostis sellise jõuga mürinat, et isegi korralikul kõrgusel olnud Saksa lennukid värisesid päris kõvasti. Hiiglaslik lahingulaev "Victoria" oli tuliste sulgedega vohanud, ulatudes New Yorgi pilvelõhkuja kõrgusele, sellelt tulevad "tsunami" lained hajutasid lähimaid Inglise laevu igas suunas. Paar fregatti läks isegi ümber... Ja see oli kokkuvarisemine.
  Marseille käskis võimsa raadio kaudu:
  - Ja nüüd kõigist relvadest Gibraltaril - tuli!
  Käsk anti just õigel ajal, just parimal ajal, kui sõdurid kasarmust välja jõudsid ja õppusi tegid, mis tähendab, et nad annavad täna Suurbritanniale valgust termokvarknapalmiga.
  Noh, teised Saksa lennukid ründasid eskadrilli. Stalluk nägi silmanurgast, et Rudeli Yu-87 oli lennukikandjale visanud 500 kilogrammi kaaluva pommi ja tabas nagu alati täpselt. Kapten-fuhrer hüüdis rõõmsalt:
  - Nii hoiate sõjakangelast!
  Lennukikandja sai kahju, kuid mitte ainult Rudelilt. Oma panuse andsid ka teised Saksa ässad. Marseille ise, kellel oli veel kaks 200 kilogrammist pommi, otsustas neid sel viisil kasutada. Esimene ohver oli ristleja. Pomm tabas teda otse suurde suitsu tekitavasse korstnasse... Teine leidis end fregatis. Selleks tegi Marseille isegi sukeldumismanöövri. Pärast seda läks kere kergemaks ning noor äss kahetses, et pole ülekoormust 1800 kilogrammi piirini viinud. Siiski pole vaja olla nii isekas, las teised Kolmanda Reichi sõdalased paistavad silma ja saavad au. Peab ju ütlema, et ausõna olla kõigist teistest pikem ja lahedam.
  Fašistlikul Saksamaal oli palju kuulsusrikkaid sõdalasi, kes uurisid selle ajalugu ja erinevate kangelaste ja sõjarüütlite tegusid, olete lihtsalt üllatunud ja ei lakka imestamast: miks sakslased nii kiiresti õhku lendasid? Ja miks kaotas nende lennundus õhuüleoleku?
  Muidugi, Nõukogude Liidus ei puudunud ässad - parimaks peeti NSV Liidu kolme esimest kangelast Kožedubi Pokrõškinit, veel kuuel inimesel oli üle viiekümne. Aga siiski ... Võib-olla on õige asi tõesti NSV Liidu poolel ja kõrgemad jõud toetasid Punaarmeed ja Nõukogude impeeriumi!
  Marcel sai siis aru, et on oma töö teinud ja nüüd on aeg tagasi minna, tankida ja kindlusesse põrutada. Enamik laevu, sealhulgas kaks lahingulaeva ja kaks lennukikandjat, on uputatud, Suurbritannia ei saa enam Gibraltarit merelt aidata. Ja kindlust ennast praegu lihtsalt pekstakse ja see ei suuda vastu panna.
  Terminaatori piloot pöördus tagasi ja kogu Kolmanda Reichi võidukas armaad järgnes talle. Inglastest pole peaaegu midagi järel. Tõsi, kaotusi polnud, ometi võideldi hävitajate ja õhutõrjerelvadega. (Nende Marseille hävitas täpselt kaheksakümmend üks lennukit, viies lennukite koguarvu 401-ni!). Nüüd saate selle märkida ...
  Kui kindlus muidugi langeb...
  Muide, Rudel muidugi kahtlemata, hästi tehtud, näed, kuidas ta fregatid peale võttis, näe, lennukikandja ka puruks lõi.
  Siin on hävitaja-pommitaja Marseille juba maandunud. Karastununa ja sõjaväetööga harjunud keha sooritas liigutusi automaatselt.
  Lennuki tankimine ja uuesti laadimine ei tohiks kesta kauem kui viisteist minutit ning seejärel hüpata ja ülejäänu kukkuda.
  Noh, deemonlik Adolf Hitler, nagu teatati, juhib isiklikult Hispaaniast Gibraltari tormi.
  Võimsaim, Briti tsitadell ise allutati massiivsele mürskule ja kaevikud maastati sõna otseses mõttes, seinad ja vaheseinad varisesid kokku. Võib vaid ette kujutada, kui šokeeritud olid Gibraltari kindluse kaitsjad. Ja mitte ainult mürstalöökide abil. Müra ja kisa oli aga kohutav. Neegrid ja araablased koloniaalüksuste hulgast kaotasid pea juba esimestel suurtükiväe ettevalmistusminutitel ning valged ei näinud paremat välja.
  Vanemkapral Parkinson oli nii ehmunud, et tormas tualetti. Aga vähemalt kümmekond inglast ja araablast olid juba kokku trüginud, nii et kapralit löödi tseremooniata kannaga vastu lõualuu. Parkinson karjus veelgi valjemini ja tõmbas relva välja.
  - Hei sa kollase näoga mina sina!
  Ülevalt pudenes vahede värisemise tõttu alla kuuma ja torkivat liiva, see ronis sõna otseses mõttes kaprali kraesse. Ta kukkus lennuki kokkuvarisemise seisundisse ja avas tapmiseks tule. Vastuseks lendas pistoda, mis tungis Parkinsoni kõhtu. Tema raskest kõhust purskas loiult vereallikas ja lüüa saanud kapral peksles piinades.
  Ja mujal polnud see parem, karjed, hais, jonnihood, relvavõitlused, kui mustajuukselised britid või, vastupidi, kahvatu näoga troopilisest suvest hoolimata üksteist puruks löövad. Ja üleval oli muidugi veel hullem, aga seal vaibus hüsteeria kiiresti, kõik vägivaldsed said peksa.
  Ainult sõduri prostituut Corneille ei kaotanud pead, vaid kasutas hetke isiklikuks rikastumiseks. Üks, kaks, kolm - rebi oma taskud. Neli, kaheksa, viis - sa pead jänkusid maha laskma! Ja must hoor ronis tseremooniata talle taskutesse ja isegi naeratas alatult.
  Paanika valdas ka koeri, nad hakkasid hullunud Briti sõdalasi tormama ja hammustama ning vastasid meeletult tulistades ja mis kõige tähtsam - löödes aga mitte ainult loomi, vaid ka inimesi. Isegi kolonel Phantomakh - hüüdnimega buldog - kaotas niivõrd pea, et hakkas sisse kaevama, tabades sapööri labidaga ebaõnnestunult punkri põrandat.
  Noh, Marseille, Rudel, Getter ja teised Kolmanda Reichi sõja rüütlid torkasid ülalt, püüdes ennekõike õhutõrjerelvi välja võtta. Hävitust siin aga peaaegu ei toimunud ja britid praktiliselt ei tulistanud. Hävitades ainult ühe julge pagasiruumi, rääkis Marcel:
  "Ei ole hea olla suures asjas tühiasi, kuid veelgi hullem on tühisustele mitte tähtsustada väikese jõudeoleku pärast!"
  Peakorteri poolt eelnevalt välja töötatud plaan viidi ellu, selgelt nagu õppustel. Väed liikusid edasi juba enne suurtükiväe ettevalmistuse lõppu. Hooletuse tõttu paigutati etturid ümber. Fuhrer ei saanud isegi käske anda, kuna kõik osutus harmooniliselt. Eelkõige miiniväljadel käike õhku laskvate "Goliaatide" liikumine. Ja kapten-füürer isiklikult ajendas ka hõlpsasti kasutatavat süsteemi "Snake Gorynych". Miiniväljade käigud jäeti laiaks ja korraga tormasid mööda neid kerged tanketid ja seejärel jalavägi. Britid aga, nagu arvata võis, praktiliselt vastu ei hakanud. Edasitungi aeglustas ainult tihedalt miinidega täpiline, sealhulgas viimaste, raadio teel juhitavate miinide olemasolu, aga ka erinevad piigid ja kraavid. See tekitas loomulikult probleeme ja rohkem kui tõsiseid probleeme. Kuid lõppude lõpuks pole sakslased nii lihtsad, nad nägid palju ette.
  Siin keeras Marseille oma Fokken-Wulfile tagasi, võimaluse korral oleks ta lennuki kuskile lähemale maandunud, mis teha, tulistas end maha ja võitleks jala. Aga õnne tahtel on head kohta raske leida, kuigi Focken-Wulf pole maandumisel sugugi vinge auto.
  Piloot Rudel küsis Marseille'lt raadio teel:
  - Ma tunnen, et Maxim saab tunni pärast valmis, kolleeg! Äkki proovime sellele kivisele platvormile maha istuda, et kübaraanalüüsiks õigeks ajaks jõuda?
  Marcel märkis süngelt:
  - Seal saab istuda ainult üks!
  Rudel kõhkles. Ta mõistis, et õnnetu Kolmanda Reichi suur sõdalane tahtis rohkem tulistada, kuid teisest küljest võivad nad mõelda mööndusele, et ta kartis, ja paljastada juhi isegi kuulide kätte.
  Marcel mõistis seda ja vähendas ootamatult oma elevust:
  - Olgu siis! Istu sa maha! Ei saa olla nii isekas ja võtta kõik auhinnad endale! Las teised tulistavad!
  Mõni minut hiljem hakkas noor terminaator norskama ega näinud linnuse kohal valgeid lippe lehvimas. Ja mõne aja pärast sõidetakse juba hulgaliselt uimaseks muutunud ja inimliku välimuse kaotanud vangide kolonne.
  Seega võeti suure strateegilise tähtsusega kindlus. Ja fašistid hakkasid nüüd otse Aafrikasse tungima. Väed transporditi mustale mandrile kõige lühemat vahemaad mööda.
  Ja nüüd hakkas jõudude vahekord kardinaalselt muutuma. Eriti tänu sellele, et Saksa tankidel oli nüüd parem lahingujõud. Ja mitte ainult "Tiigrid" ja "Pantrid", vaid isegi T-4. Seega oli brittide ja ameeriklaste jaoks väga raske.
  Olukorda raskendas tõsiasi, et Saksa vägedel oli palju rohkem lahingukogemust tõsise vaenlasega ning nad eristusid rohkem distsipliini ja väljaõppe poolest.
  Lisaks hakkasid Saksa vägedesse sisenema ründerelvad MP-44, millel polnud võrdset.
  Samuti hakkas NSV Liit müüma naftat Kolmandale Reichile ja natside varustus taastus. Nii et Maroko tabati kiiresti. Ja sakslased suutsid luua ühenduse oma vägedega Tuneesias läbi Alžeeria. Ja Wehrmachti brigaadid voolasid üle Liibüa.
  Muidugi võitlesid kaunid tüdrukud väga vapralt.
  Liibüas polnud inglastel võimsat kaitseliini ja seetõttu taandusid.
  Kuid neid jälitati Kolmanda Reichi vägede kannul.
  Ja ainult Egiptuses arenesid tõeliselt ägedad lahingud. Lisaks viidi Suurbritanniast ja USA-st üle tõsiseid abivägesid.
  Magda ja Schella olid Egiptuses kangelased. Rommeli üksuste pealetung toimus kõrvetava suve keerulistes tingimustes. Naissõdalastel on lihtsam, nad on bikiinides ja määritud kaitsva, üsna tõhusa kreemiga. Vaaraode riigi kuum liiv settib nende paljaste jalgadega, kuid kalgistunud jalad ei pööra enam sellisele pisiasjale tähelepanu. Lihtsalt kuulid ja mürsud on tõelised. Ja ründav "Desert Fox" valib reeglina pimedas. Inglased võitlevad teisiti. Kolooniaväed lagunevad esimesel pealetungil, kuid Suurbritannia enda võitlejad ja ka paar Austraalia diviisi võitlevad väga kõvasti.
  Siin, kummardades ja mööda käänulist joont, jooksevad tüdrukud rünnakule, tungivad kaevikusse, kust algab suur prügimägi.
  Kõige keerulisem on siin joosta, kui ümberringi pursavad mürsud, sulaliiva purskkaevud tõusevad kõrgele õhku. Ja killud puudutavad peaaegu rasvavaba nahka, mille all rullub teraslihaste traat.
  Ja kaevikus on see juba lihtsam. Shella lööb lähimat inglise ohvitseri jalaga lõualuu. Ta krigistab hambaid ja kukub tugevalt kokku.
  Blondiin hüüab rõõmsalt:
  - Siin on vastuvõtt aaria viisil!
  Tuline partner lisab põlve kubemesse, sundides araabia palgasõdurit maha sättima ja karjuma:
  - See pole teie jaoks spillikinsi mängimine!
  Sõda on julm. Isegi ingellik Shella rebib lähima inglase kõhu täägiga lahti. Tal on vastik, aga midagi pole teha. Kas ta oled sina või sa oled tema. Sõjas pole alatuse mõistet, on ainult tõhususe ja otstarbekuse kriteeriumid.
  Ja veri. On isegi üllatav, et elementaarsest tugevast sapöörilabida löögist võib temast nii mõndagi välja voolata. Kui veri niimoodi liivale pritsib ja siis kangekaelselt imenduda ei taha.
  Shella, kelle kõvastunud tallad närivad seda kleepuvat vastikut vedelikku, hüüab raevukalt ja möirgab:
  - Lõvikutsikad, see ei aita.
  SS-i tüdruku raev kasvab dramaatiliselt. Järgneb julm löök vastase pihta. Ja RAF major lendab välja nagu šampanjakork ja kaevikud. Ja ohvitseri suu tagant tulevad välja veremullid. Magda kiidab heaks:
  - Need on parimad mehed ja saage rahulolu!
  Kuid tardine ise ei kaota aega. Ta liigutas rünnakkarbiini tagumikku, pani vaenlase küünlavaha vajuma. Alles kuna ohver on neeger, siis sai känd tumedaks. Nüüd julgustab Shella oma sõpra:
  - Jätka samas vaimus!
  Magda, olles lihtsalt tulistanud täiustatud Mauser tüüpi püstolist paar kuuli, kinnitab:
  - Seal on nii hoida!
  Ja ülejäänud tüdrukud võitlevad kangelaslikult ja mis kõige tähtsam, väga osavalt. Üllataval kombel kannab tiigrite pataljon minimaalseid kaotusi, kuigi nad võitlevad sõjas. Võib-olla on jumalad ja kõige olulisem jumalanna - Pallas või Fortuuna noortele neitsitele soodsad?
  Võib-olla seepärast saadeti nende seltskond tülli lööma. Suurte Briti vägede eeldatava läbimurde piirkonnas blokeeritud Aleksandriast. Ja mis loogika selles on.
  
  Nii lamavad nüüd tüdrukud varitsuses ja räägivad.
  Magda küsis Shellalt:
  - Nõus, et oleksite unistanud sellest kõrbepõrgust Venemaale minna!
  Shelley raputas pead.
  - Ausalt, ei. Kuigi kliima poolest on seal parem kui siin!
  Tuline Magda tegi metsikult grimassi:
  - Kas te kardate vene sõdureid või vene talve?
  Shelley raputas pead.
  - No ei! Oleks isegi huvitav, kui palju ta nende karedas külmas, paljajalu ja ühes supelkostüümis vastu peaks. Aga asi pole selles, eks?
  Magda tegi liialdatud põlgusega grimassi:
  - Ja milles? Kas sa kardad surra?
  Shelley lehvitas:
  - No ei! Ma ei ole argpüks, mida on vist kõik juba rohkem kui korra näinud, aga näed, venelased on selline rahvas... Kes tavaliselt võitleb lõpuni ja ületab kõige visamad!
  Põlev Magda, raputades peast higi maha, pihusti laiali ja kuumale liivale kukkudes susises vastikult, vaidles vastu:
  - Kuid nad kapituleerusid Esimeses maailmasõjas. Nad sõlmisid meiega häbiväärse rahu, nii et pärast seda väidate, et nad on võitmatud ja võitlevad lõpuni!
  Shelley vastas ohates:
  - Nii et lõppude lõpuks me kapituleerusime Esimeses maailmasõjas. Siis kättemaksuks!
  Tulekurat urises.
  - See oli meie valitsuse reetmine!
  - Nii et neil on reetmine revolutsionääride ja bolševike poolt! Shelley pahvatas. - Nagu te ei teaks, kes on Lenin!
  Magda väänas katkise küünega sõrmi oimu juures:
  - Kahjuks ma tean!
  Selle peale lõpetas tüdruksõber vestluse, kurk kuivab, rääkida on valus ja ees säras Damoklese mõõk.
  Kui päike ületas seniidi ja hakkas siis surema ning varjud pikenesid, selgus, et tüdrukud ei alustanud oma tööd mitte asjata.
  Nüüd, kui põrgu ise läbi sai, kostis Aleksandria poolelt mootorite mürin ja mingisugune liikumine.
  Gala tellis:
  - Olge valmis, tüdrukud! Siis muutus ta hääl palju valvamaks. - Tiigrid püssis!
  Lõpuks paistsid kindluse joonele kaugelt tankide siluetid. Liiguvad aeglaselt, aga kuidagi kurjakuulutavalt. Tüdrukud valmistasid ette oma tankitõrjepüssid. Sellised on granaadiheitjad, kerged tagasilöögita. Nende plahvatusjõud aga igale tankile ei sobi.
  Gala, tuhm, lihav, ehkki kuumusest tühjendatud, käsib või pigem hoiatab:
  - Ärge avage tuld ilma käsuta. Cromwells ja Matildas on ees. Cromwelli tanki esisoomus on seitsekümmend sentimeetrit ja Matilda kaheksakümmend. Meie granaadiheitjad ei võta neid vastu. Seega tulistate ainult radadel.
  Tüdrukud hüüdsid ühest suust:
  - See on õige, seltsimees komandör!
  Mänguliselt poseeriv Shella märkis:
  - "Cromwell" on aga nii hästi, raud on naeruväärselt sarnane! Olen seda nii palju kordi näinud, aga ma lihtsalt ei suuda selle naljaga harjuda.
  Tõepoolest, see üks massiivsemaid Inglise tanke nägi kaldse esiosaga välja nagu banaalne raud. Sellisest tankist oli aga väga raske läbi murda. Siin on vaja vähemalt 75 kaliibrit, mis on Saksa armee jaoks endiselt haruldane. 88-millimeetrine kahur on veel parem, aga Rommelil on neid vähe ja sellist kolossi asja on väga raske transportida, eriti kõrbes.
  Ja siin on Matilda. Briti tankiehituse parim sõjaeelne looming. Kaheksakümmend millimeetrit esisoomust, mille kaal on vaid 27 tonni. See tähendab, et keskmise tanki esisoomus on paksem kui rasketel Nõukogude KV-del ja on isegi kaldu nagu laeva vöör. Gerda arvas, et "Matildat" valmistatakse ilmselt ette sõjaks NSV Liidu vastu. Venelastel olid juba enne Teist maailmasõda 76-millimeetrised relvad, mis tähendab, et nad suutsid läbistada seda, mis oli nõrgem. Matilda ise pole aga hästi relvastatud, 47 kaliibriga, kuid sellel on kolm kuulipildujat.
  Tüdrukud on aga külmaverelised. Liigub vaid veidi üle kolmekümne tanki, järgnevad tanketid ja jalavägi. Osa jalaväest külgkorviga mootorratastel. Tanketid, veidi üle viiekümne, aga motoriseeritud jalavägi kihutab korralikult. Siiralt üllatunud Shella küsis Magdalt:
  - Kust nad blokaadis nii palju varustust saavad?
  Punajuukseline naisdeemon naeratas, kui harpy vastas:
  - Jah, plekkpurkidega pole neil kunagi probleeme olnud. Nad tahavad meie tugevust proovile panna. Kuidas aru saada, kas meie poisid ei kõigu!
  Shelley vastas:
  - Mitte poisid, vaid tüdrukud! Ja ka kõige lahedam...
  Ja kiilude ja mootorrataste taga marssis jalavägi. Inglise sõdurid põgenesid kergelt kummardades ning hoidsid käes vintpüsse ja automaate. Kostis röövikute kõlin ja liiva krigistamine.
  Magda vaatas reipalt ringi (pole nagu midagi hirmsat, tüdrukute hõivatud asendi äärtel, raud, istuvad ka saksa kutid varitsuses!). Seni pole Wehrmachti üksustest tulnud ühtegi lasku. Kõik on vaikne ja rahulik. Shelley sosistas vaikselt:
  - Oleme nagu indiaanlased varitsuses, kuid samas riskime ise oma peanahast ilma jääda!
  Magda turtsatas vastuseks erilise põlgusega, puhudes otsaesiselt tulise juuksesalgu:
  - Sellise tujuga ei tohiks üldse lahingusse minna!
  Aga inglastel olid närvid kehvemad või tahtsid nad vaenlasele muljet avaldada ja seetõttu mähkusid tankid kohe suitsuga, kostsid lasud. Nende kiiluvees lasti kuulipildujatest ning jalaväelased lasid püssidest ka lendu. Sakslased vaikisid, oodates vaenlase lähenemist.
  Ja kui vaenlastele oli jäänud vaid sada meetrit, käskis Gala napisõnaliselt:
  - Tuli!
  . 2. PEATÜKK
  Tüdrukud olid juba automaatselt suutnud oma ohvrid kokku leppida ja granaadiheitjatest rööbastele tulistanud. Õnneks on need inglise tankides suurepäraselt nähtavad. Shella tulistas ja hüüdis rõõmsalt, soomustatud "Matilda" parem röövik purunes. Tüdruk pöördus:
  - "Matilda" sai matki!
  Magdal õnnestus ka Cromwell nokauteerida, sähvatas neiu rõõmsalt:
  - Kodanlaste revolutsioon Saksamaal ei lähe läbi!
  Siis naersid mõlemad tüdrukud. Teised hundid peksasid oma granaadiheitjaid üsna täpselt, mille tulemusena peatusid kõik kolmkümmend neli Briti tanki. Nende juht Gayla hüüdis:
  - Inglased värisevad kõik, nende tähtsusetus on üle ääre! Kui sakslased võitlevad, on parem mitte kaklusse astuda!
  Tõepoolest, naised on seda tõugu, et neil on laskmises eriline anne. Ja nad tabasid ülihästi. Nii et brittide tabav jõud oli halvatud.
  Tõsi, Suurbritannia pole nõrk riik ja seisma jäänud autod hakkasid vastutuld andma. Aga milline puudus neil on ... Koon ei lähe hästi alla, nii et .... Gala käsud:
  - Need tüdrukud, kes pole oma granaadiheitjaid välja lasknud, valigu tankettide hulgast ohvreid.
  Magda itsitas.
  - Ja kiilud, oh kiilud - me teeme neist maiustusi!
  Shella lisab:
  - Kuigi me oleme dieedil, kuid teil on koht tualetis!
  Magda lisas:
  - Kana nokib tera tera haaval, kuid võtab kaalus juurde kiiremini kui metssiga, kes neelab tükke!
  Mis on tankett? See on masin, mis näeb välja nagu väike paak, mõnikord roomik-, mõnikord ratastega. Tõde kaalub vaid kaks-kolm tonni ehk neli ja pool tonni. Raskematel modifikatsioonidel on ka kahur. Selline väike ... selle kaliiber on 20 millimeetrit, kuid see on jalaväele väga ohtlik. Muide, tanketi saab ka otsmikusse torgata, eriti kui satud laevakere, kus soomus ilmselt rikošeti ei hakka. Mõnel tüdrukul on ka täiendav komplekt granaadiheitjaid. Nad laadivad kiiresti õrnalt uuesti, nagu silitaksid lapse tünnid. Siis avavad nad tapmiseks tule.
  Magda isegi laulis:
  - Kordame lihtsaid liigutusi - hästi sihitud löök lüüasaamiseks!
  Kiilud reageerivad löökidele erinevalt. Näiteks Shella juures plahvatas terase ohver ja Magda, olles kõverdunud, hakkas asuma. Tüdrukud lausa kiljuvad vaimustusest, nagu oleks neid kaunite poiste paitanud. Ja vastus on surm välja sülitatud.
  Shella lakkus isegi keelega granaadiheitjat, tundis metallimaitset. Peaaegu kõik tanketid on vooderdatud. Briti mootorrattad hakkasid aeglustuma. Juba kaugelt oli näha, kuidas austraallaste näod olid viltu. Hirmuäratava Suurbritannia rünnak oli selgelt lämbumas ...
  Magda, pannes granaadiheitja, võttis kuulipilduja ja ütles käppa vajutades:
  - Olen õrn juuksur, sest pole midagi õrnemat kui surm!
  Shella ulgus:
  - Briti kombel juukseid lõigata pole patt!
  Tulistamine inglastelt muutus kaootiliseks ja seejärel löödi sakslaste raskekuulipildujaid ning tabati kahureid killukestadega. Esmalt tulistati väikesekaliibrilistest relvadest, kuid need tekitasid ka parajal määral laastamistööd ning seejärel teenisid keskmise kaliibriga 75 millimeetrit. Kui selline kaliiber tabab ja kestad murenevad kildudeks ...
  Magda hõõrus rahulolevalt peopesasid.
  - Siin on neile puder!
  Üks inglane oli neeger ja nii suur: seitse ja pool jalga, mitte vähem. Tal oli seljas kuulivest ja möirgas nagu haavatud metssiga. Kuna suur mootorratas, millel must mees sõitis, sai löögi, hüppas ta sellelt maha ja jooksis positsioonile. Shelley naeratas kurjalt.
  Jah, ta oli hea mees.
  Paljajalu blondiini löök on tulihingeliselt täpne, otse soomusrüüs Othello kubemesse. Mustanahalised hüüdsid: olles kogenud kokkusurutud "orgasmi". Shelly tegi nalja:
  Meie, tüdrukud, oleme toredad poisid
  Vaprust kinnitatakse terasmõõgaga!
  Kuuli kuulipilduja saast otsmikusse,
  Rebime mõned kiilasmustad maha!
  Magda peaaegu lämbus üllatusest:
  - Nii et sa ikka oskad vanduda! Noh, sina ja sõber!
  Shelley pilgutas vastu.
  - Ja mida? Olen väga mitmekesine!
  Osa britte heitis pikali ja tulistas tagasi. Lahing aina kasvas ja üks kuul lendas Magdale nii lähedale pea, et ta lõikas isegi juuksepahmaka maha. Tundus, et tükk heledat leeki oli maha kukkunud. Tuline kurat tegi endale mehaaniliselt risti:
  - Nendel juuksuritel on käed pagana teritatud!
  Shella, jätkates sihitud tule tegemist, vastas:
  - Ku-kuken quakin!
  Vaatamata võitluse pingelisusele ei suutnud Magda siiski küsimusele vastu seista:
  - Mis sa ütlesid?
  Shelley pilgutas kavalalt.
  Kas sa ladina keelest aru saad? Avaldis, mis tähistab täielikku kaput!
  Magda katkestas vastuseks veel viiest valel ajal püsti hüppanud inglasest pika rivi ja ütles:
  - Meele liig on võrdne selle puudumisega!
  Shella ja leidis siis midagi vastulauset:
  - Ei, sa eksid! Mõistust on lihtne ära võtta, aga raske lisada.
  Magda, pannes teise araablase magama, otsustas seejärel nõustuda:
  - Mis ma ikka öelda saan! Üldiselt võimatu! Klaas veini - ei lisa meelt! Teine ja kolmas on hullud!
  Kuid vaatamata moraalikaotusele olid britid endiselt ohtlikud. Siin on üks huntidest, bikiinides mustakarvaline nunnu, paar kuuli pähe tabanud, sunnib lühikese karje igaveseks vaibuma. Kahju, et tüdruku eluaeg nii lühikeseks kujunes, nagu ühepäevaliblikatel. Mitu hunti sai vigastada. Magda ütles:
  - Seal on palju erinevaid ässasid, ainult palju pid....
  Shelley katkestas.
  - Kakluse ajal roppuste sõimamine on halb enne... Kuigi matt mängus on klassi tunnus!
  Seda öeldes sõitis tüdruk lihtsalt kuuli vastasele silma. Ta muutus isegi kuidagi igavaks, nii et tapad, tapad... Sellel pole lõppu näha. Ka Magda ei jäänud maha ja hakkas isegi surnuid kokku lugema. Üldiselt, kui järele mõelda, siis tapmine annab inimesele jõudu juurde? Lihtsalt tapmine muidugi lisab ja tugevdab karmat. Tundub, et teid toidab alaväärtuslike inimeste energia. Ja sa muutud tuhat korda tugevamaks. Nagu öeldakse - sõdalased-kangelased. Või õigemini sõdalased-bogatyrid. Siin on üks Austraalia kutt - peaaegu poisil kaotas pool koljust. Magda märkis:
  Parem üks kord tappa kui tuhat korda kiruda!
  Shelley nõustus.
  - Kindlasti! Võite klõpsata kõigil niimoodi! Kus on teie automaatne surve, metsik sülitamine tähtede langemise ajudesse.
  Gepardi peale vihane Magda lisas:
  - Britid panid teid üles, jooge kuradile! Ainult vihma oma kindrali katusele!
  Shella hakkas ka hävitatud isendeid kokku lugema. Tõepoolest, et tema ilu peaks tseremoonial seisma. Aga siin on veel üks küsimus, kas ta peaks surnute eest küünlaid panema või mitte? Lõppude lõpuks, kuigi halvad inimesed on vaenlased, on nad ikkagi inimesed. Kuidas näiteks spartalastel sellistel puhkudel läks. Ilmselt üllas.
  Shella ütles õhutava jumalanna valju sosinal:
  - Tead Magdat, lähme pärast võitlust lähimasse templisse ja palvetame meie poolt tapetute eest, et nende hinged puhastustulest otse paradiisi tormaksid.
  Punajuukseline sõdalane tegi grimassi.
  - Või äkki läheme mošeesse? Noh, sina ja sentimentaalne Shelley. Täpselt nagu teie nimekaim Anderseni muinasjutust, õigemini Charles Perot. - Magda pani purske, sundides veel kolm inimest verd röhitsema. - Kuid meie maailm ei ole odavate tunnete areen.
  Blond sõdalane kehitas õlgu.
  - Kuidas öelda? Mulle ei meeldiks, et minu surma korral tallatakse keha sõnnikusse ja urineeritakse isegi peale. Sa teed head ja see tuleb sulle tagasi...
  - Tuleb kuuliga tagasi! torkas Magda, olles saanud juba paar tangentsiaalset kriimu.
  Shella pani veel kaks maha ja märkis:
  - Ja sa ei haiguta, siis ei leia sind isegi kuul!
  Magda väänas oma määrdunud nägu.
  - Kuul on loll ja tääk pole professor, kuid mürsk ei ole abiprofessor! Kuid suitsutusmasinaga automaatse tule eest end kaitsta ei saa!
  Shelley märkis:
  - Üks kuulus poeet kirjutas - nii et pastakat võrdsustatakse tääkidega!
  Siinkohal sai blondiini kõrv kuuli käest kergelt kriimustatud. Shelley aga isegi ei võpatanud. Ja mis siis, kui kuul vilistab, see tähendab, et see lendas mööda.
  . PEATÜKK #10
  
  Magda kiitis selle meetodi heaks:
  - Selline käitumine on tõelise aarialase vääriline!
  Shelley vastas:
  - Suuremeelsus komplimentide vastu, varjab mõistuse nappust ja ahnust!
  Magda paigast ära ja teelt väljas, karjus:
  - Selline filosoofia viib teid hauda!
  Shellast paremal sai haavata ka heledapäine sõber. Kuigi neiu on lahkunud kamraadi asemel endiselt võõras uustulnuk, on tal siiski kahju. Kuid ta ei oiga, vastupidi, pigistas naeratuse välja. Siis hakkas ta kuuli keelega välja tõmbama. Shella roomas tema poole:
  - Las ma aitan sind...
  Ta ütles vastu:
  - Tulge maha! Parem tulistada ja hävitada närused lõvikutsikad. See on teie jaoks suurepärane.
  Shella ei maksnud kätte juuksenõeltega ega loopinud liiva, kuigi teda kiusati. Küünarnuki toetamine ja rõhuasetus, selgelt kolme inimese pikali panemine lühikese hooga (kuulipilduja on tal juba käes, läks nii kuumaks, et toru hakkas punaseks minema, isegi üllatav, et pole veel kinni kiilunud!), urises:
  - Suurepärane, seda ei juhtu kunagi sõjas! Kindlasti midagi pooleli!
  Sõber (tema nimi oli Whalen) ütles:
  - See oleks teie keelele ja keeraks isegi kuulipilduja päästiku! Nii et see hävitaks kõik.
  Shelley naeris väga valjult. Siis üks inglane hüüdis:
  - Te olete kõik Boshi hoorad!
  Shella vastas jõuga, visates killugranaadi:
  - Ma kuulen žigolodest!
  Magda, ähvardades panna Alexandria Caesarist hullemini põlema, napsas ja viskas ka granaadi. Hüüdis:
  - Oleme selliste kingitustega alati helded!
  Whalen tõmbas kuuli tema õlast ja sülitas selle välja.
  - Sa maitsed paremini kui tunned!
  Brittide tagaossa ilmusid tugevdused, veel kümmekond tanki. Jah, Matildas ja ülejäänud Maccabees ostetud USA-st. Viimased tankid olid ilma tornita, aga igaühel kolme püssiga. Magda vilistas vaikselt.
  - Jah! Need on dinosauruse autod!
  Shelley tegi närviliselt grimassi.
  - Teate, dinosaurus võib imetaja jalga tallata, kui ta oma ajuga kiirust aeglustab. Kogu mass...
  Magda katkestas reipalt:
  - Ja siin pole sul õigus. Inimene mõtleb kümme korda kiiremini, kui ta liigub. See tähendab, et meid ei vea alt ennekõike ajud, vaid keha!
  Shelley pööritas silmi.
  - Jah, keha ... Hing on tavaliselt tugev ja kaalutu.
  Magda itsitas närviliselt.
  - Hing on pattu teinud, aga keha vastutab!
  Makkabid liikusid väga aeglaselt, nii et Matildadel polnud kiiret. Tüdrukud aga ei närveerinud, neil jäi veel üllatusi, eelkõige paarkümmend tankitõrjelaengut. Kuid sel juhul ei õnnestunud neil end näidata. Kõlas mürin ja koguni kolm mürsku sööstis Briti tankide poole. Siin osutus kohe tabatuks üks "Maccabee", mille laia kere sisse tekkis auk. Britid aga pead ei kaotanud ja tegid isegi ebaõnnestunud katse käigu pealt tuld avada. Raske oli aga kindlaks teha, kust Rommeli hoolikalt maskeeritud kahurid tulistasid. Järgnes veel üks löök, mis väänas Matilda torni. Shelley irvitas rõõmsalt, silmad pärani.
  - Ja mida? Õhutõrjekahur, siis kiirtuli!
  Magda pomises nördinult:
  "Meile ei jää midagi üle.
  Pärast Makabeid ilmusid uued tanketid, samuti mitmed Cromwellid. Pealegi kaevati need autod koorunud värvi järgi otsustades liiva seest välja. Samuti ritv, seda tahetakse jultunult võtta. Punajuukseline Magda püüdis ämbliku sõrmedega, tütarlapseliku paljajalu, ja purustas selle tseremooniata:
  - See kehtib kõigi brittide kohta!
  Shella kiitis soojalt heaks:
  - Braavo! Jätka samas vaimus!
  88-mm õhutõrjekahurid jätkasid sihitud tule tegemist. Nende tulekiirus oli kõrge, kuid täpsus ei andnud alla. Vaenlane napsas väga juhuslikult ega suutnud tekitada märkimisväärset kahju. No ja hundid võitlema jalaväega, keda saabus üha juurde.
  Magda, püüdes vaigistada kriimustuse vastikut sügelust, märkis:
  - Britid on inimressursside kasutamisel nii ebaökonoomsed. Hämmastav, et neil õnnestus pool maailmast üle võtta!
  Seetõttu väljendas Schella end sakslaste jaoks väga meelitavalt:
  - Nad on meistrid, loobivad meid laipu! Sellele ei saa vastu vaielda, vau, laibad haisevad väga!
  Tuline Magda muigas õrnalt:
  - Jah, gaasirünnak, tõsine asi.
  Briti tankid roomasid nagu kilpkonnad ja peagi jäi makkabeidest alles vaid metallihunnikuid. Aga nobedal "Matildal" õnnestus läbi lipsata, kuid tema hundid tapsid rööviku koheselt, nagu alati tabavalt granaadiheitjalt.
  Shelley lakkus oma huuli.
  - See on meie tee! Esside järgi!
  Cromwellid või õigemini nende meeskonnad olid kohutavalt närvis, tõmbasid juhtnuppe ja purustasid ekslikult oma sõdureid. Isegi röövikud muutusid liivast ja verest määrdunud ja punakaspruuniks. Samal ajal väändusid tankid kohapeal ja tornid üritasid kohmakalt pöörlema hakata. Shella paljastas hambad ja laulis:
  - kuskil kasvavad unustajad. Ema küpsetab pirukaid! Reich suus ei ole hambad, vaid kihvad kestadest!
  "Cromwells" jätkas üsna rumalalt tuhnimist ja purustas oma sõdureid, veelgi intensiivsemalt. Isegi Saksa õhutõrjekahurid vaikisid, et mitte segada tanke, täita "auväärset" ülesannet. Magda urises ägedalt:
  Nii et me nüüd lahkume! Ehk pääseme tormist!
  Kuid siin on mõned "Cromwellid", kes suutsid siiski tasandada ja tormata positsioonidele, mida tüdrukud hõivasid. Kuid nad peatasid peaaegu kohe hästi sihitud lasud. Ilmselt on emahundid lahingu elevuses, nad lihtsalt keelasid endal vahele jätmise. Britid seisid silmitsi tõeliselt saksa kindlusega. Siin on üks tankettidest, olles kaotanud julguse jäänused, tagasi. Austraalia kindral käskis midagi ja granaadid lendasid tema poole. Surmavalt haavatud auto süttis leekidesse ja seejärel hakkasid mürsud sees purskama. Vaatemäng on selline.
  Hirmuärataval neiul Shellal jäi automaat ülekuumenemisest kinni ja kasutuks muutunud rauatüki kõrvale pannes hakkas ta iselaadivast vintpüssist tulistama. Ja milline väga hea taktika! Tulekiirus on väiksem, kuid eesmärk on kõrgem. Ülejäänud sõjatüdrukud tegid sama isegi veidi varem. Magda ütles pead vangutades:
  - Sõda õpetab ökonoomsust. Ja ees, isegi rohkem kui taga!
  Shelley nõustus vastumeelselt.
  - Las ta õpetab! Aga kui palju neid lõvikutsikaid meile kallale tormab! Kas on võimalik, et britid viskasid meie poole kõik oma jõud!
  Kavala ja tuliste silmadega Magda nagu Tuhkatriinu, õigemini tema poolõed ballil, vastas:
  "Ausalt, see on täpselt see, millele ma loodan!"
  Shelley oli üllatunud.
  - Kas sa loed? Kas sa tahad, et me sureme? Nii noorelt surm leida?
  Magda pilgutas hellalt silma.
  - Sel juhul mitte! Mõelge vaid, mis juhtub siis, kui vaenlane koondab kõik oma jõud ühte kohta?
  Shelly vastas kohe:
  - Saage selles valdkonnas tugevamaks. Ta suudab rindejoonest läbi murda.
  - Aga teised? Magda pilgutas silma.
  - Tugevam! Ei vastupidi! - Shelley arvas äkki. - Nii et samal ajal kui vaenlane viskab kõik oma jõud meie poole, saavad ülejäänud meie väed vaenlase tugipunkti tormi lüüa!
  Magda keeras end ruttu ümber ja suudles sõbrannat higisele, kriimustatud põsele:
  - Kaval! Lõpuks sai sellest aru! Et Aleksandriast ei saaks rekordlinna, mis nii kaua Wehrmachti vastu pidas.
  Shelley märkis:
  - Aga Aleksandriast on juba saanud selline linn. Ja ma loodan, et ükski vaenlase linn ei löö tema rekordit! Lõppude lõpuks, me...
  Magda katkestas:
  - Öelda, et oleme võitmatud, kuni lahing on lõppenud, on halb enne. Ja sa tead seda!
  Shella välgatas vastuseks vihaselt safiirsilmi.
  - Usklik olemine ei tähenda ebausklikku olemist. Seda mainitakse isegi katekismuses!
  Taaskord Magda, olles edukalt relvast tulistanud ja järjekordse "mõõkvaala" maha lõiganud, soovitas üsna tõsiselt:
  - Laula mu tüdruksõber! Kindlasti on parem laulda kui oigata!
  Shelley irvitas äkki:
  - Parem oigata orgasmist kui laulda valust!
  Magda sai vihasemaks:
  - Noh, te ei saa kahte sõna ühendada ja seetõttu räägite vulgaarsust. Tule, laula valjemini.
  Ja Shella hakkas laulma, alguses tundus see vaikne olevat, kuid iga uue salmiga muutus ta hääl tugevamaks;
  Verevoolu tule ääres,
  Laviin ujutas meie maa üle ...
  Sõda ei tunne ajapiiranguid,
  Parem kui kõige magusam vein!
  
  Võidu maitse ei muutu kibedaks,
  Isegi suitsu ja vere kibedus.
  Kui meie vanaisad võitlesid -
  Ööbik siristab neist!
  
  Surematus on kõrgeim autasu,
  Et ei teaks igavat vanadust.
  Et põrgu käskjalad ei tuleks,
  Et arm voolaks.
  
  Armastame maailma ja männiokkade lõhna,
  Aga kui vaja, ootab lahing.
  Oo meie kuldne süda,
  Las põleb, sulatab jää!
  
  Jah, värske noorus möödub,
  Kõik on muutunud banaalseks.
  kus päike tõuseb,
  Inimeseks olemine ei ole vale!
  
  Armasta inimesi Issanda valgust,
  Ta on väga lahke, usalda meid...
  Kuigi tee läbi allilma elu,
  Ja valitseb maailma: Heroodes-Sink!
  
  Meil on puhtad eesmärgid
  Aga tee nendeni on veres kahju!
  Lõppude lõpuks on ta automaat nagu hantlid,
  Pimeduse Likho on täis sugulasi!
  
  Jeesus ja Maarja on meie tagatis,
  Nad tulevad ja toovad õnne!
  Siis kaob külm - jahu,
  Ja viha alatusega kaput!
  Briti rünnak lõppes lõpuks. Viimased väljalöödud tankid peatusid kaevatud Saksa kaevikute läheduses. Ja ainult jalavägi ja uued saabunud mootorratturid ei jätnud ikka veel katseid haardest põgeneda. Pikast marsist kurnatud tüdrukud, higiseks kleepunud liivast karedad, tulistasid oma viimaste kuulidega tagasi. Shella kohendas oma bajonetti ja ütles Magdale:
  - Noh, käest-kätte?
  Tüdruk vastas:
  - Jah käest kätte! See saab olema uhke jaht, kuigi paljude jaoks jääb see viimaseks! Oodake ainult komandöri käsku!
  Shella sosistas:
  - Komandöri käsk sõja ajal on täis armastust ja tohutut hinda!
  Siiski oli selge, et Briti sõdurite seas polnud ühtsust. Mõned neist heitsid pikali ega tahtnud edasi joosta, ülejäänud aga trampisid arglikult jalgu. Naissõdalastel oli paar lasku juba jäänud, kuigi esialgu oli iga hundi kaasa toodud terve kotitäis laskemoona. Jah, nad on tüdrukud, ilusad, paljajalu, mingites väga tugevates naiste SS-pataljoni sõdalase bikiinides. Osakond, kus Saksamaa parimad isikud võitlesid ja isegi halastamatult treenisid. Omamoodi programm tulevikuinimeste loomiseks - supermees, mille laulab geniaalne Friedrich Nietzsche. Tüdrukud püüdsid valida igaüks oma ohvri ega kaotanud asjata ühtki padrunit. Ja siis olid tankid. Ja kust need "Matildad" tulevad, läbi katuse tembeldanud. Nüüd aga tundub: kannatuse piir on täis, Gala on juba valmis andma käsku käsivõitluseks, kui äkki. Kaugetest pilvedest kõlas Wagneri suurejooneline sümfoonia. See muusika on nii kolossaalne ja veetlev, et suudab viia tõelise aarialase täielikku meeletusse. Ja ajada vaenlane sabas. Heites pilgu taeva poole, hüüatas Magda valjult:
  - Jah, need on meie Stuka pommitajad.
  Shelley haukus sõnamängu:
  - Tükid ei korralda tükikaupa lahtivõtmist!
  Mida saab öelda kohutava Yu-87, legendaarse sukeldumispommitaja, Saksa välksõja sümboli kohta? See masin, mis on lihtsalt ideaalne (oma aja kohta, kui selliseid võimsaid ja tõhusaid arvutijuhtimissüsteeme veel polnud), sobib maapealsete sihtmärkide ja eriti jalaväe ning ka tankide hävitamiseks. Ja väärilise asendaja tootmine: Focke-Wulf on alles hakanud lõõgastuma.
  Gayla haukus valjult.
  - Kaevake kiiresti liiva sisse ja peitke oma pea!
  Ja nüüd järgnesid löögid brittidele, Matildad lastakse õhku ja pööratakse ümber. Shella tundis, kuidas killud nagu kamm läbisid tema juukseid ja kriimustasid kõrva. Ka Magda jäi konksu ning ühel tüdrukul ei vedanud sugugi, ta lõikas kildu. Aga õnneks olid need juba viimased ohvrid. Nüüd on Briti rünnak lõpuks lämbunud ja Aleksandria peamise minareti kohale on heisatud haakristiga bänner! See lipp oli tohutu ja hirmutas rohkem kui poolt maailmast:
  Magda hüüatas kohutava imetlusega:
  - Blimey! Lõpuks ometi!
  Shelley oli üllatunud.
  - Me võitsime? Kuidagi ei suuda ma seda uskuda!
  Magda naeratas vaikselt.
  -Jah Jah Jah Jah!
  Ka ellujäänud britid hakkasid valgeid kaltse ära viskama. See oli võit, millest võib vaid unistada, väliselt vallutamatu armaad ees seistes, see juhtus.
  Shelley hüüdis:
  - Rõõm, rõõm kogu aeg! Oleme alati õnnelikud! Meie punakas bänner näitab teed...
  Mingi kurat tõmbas Magdat keelest ja ta ütles välja:
  - Mitte kuhugi minema!
  Kuid kurja Gale kuulis, et ta, õnneks, oli läheduses ja tol hetkel mürin vaibus. Kompaniiülem urises:
  - Niimoodi? Haakristiga bänner ei vii teie arvates kuhugi. Me mõtleme selle teiega välja, aga praegu peame ehitama vange.
  Tõepoolest, nende seas, kes alla andsid, oli palju haavatuid ja tõsiselt. Nendega tegutsesid natsid "armulikult", kontrolllask pähe ja täielik kord. Kergemalt haavatuid paigutati eraldi kolonni - neid saab ravida ja kasutada tööjõuna. Shella aga tundis ootamatult südametunnistuse piina, kui nägi raskelt haavatute ja vigastatute veresauna. Kolmandas Reichis allutati kõik otstarbekuse nõuetele. Ja nii, mittevajalik eemaldati. Shella ise, vaatamata kogu õppusele, ja juba soliidne (eriti pärast seda lahingut!) Tema kontol olevate surnukehade arv jäi lahke ja väga sentimentaalseks. Mõru pisar veeres isegi mööda ta tolmust, pargitud põske. Mis räpane asi on sõda, kuidas see muudab inimese iseloomu ja hinnangut.
  Magda oli ka närvis; mida julm Gayla veel välja mõtleb. Kuidas teda karistatakse? Tõepoolest, sõjaajal võib komandör lihtsalt käskida mahalaskmist, isegi põhjuseid selgitamata. Kuigi selleni see ilmselt ei jõua. Nad on ju eliit ja hukkamise korral ja isegi tunnistajatega võivad nad hakata uurima, mis on mis, miks. Nad on väärtuslikud sõdalased, mitte tavaline kahuriliha.
  Roth oli aga päris räsitud. Kolm saksa tüdrukut said surma, viis said raskelt viga, peaaegu pooled olid kerged ning kõik eranditult kriimustatud ja surmavalt väsinud. Kahjude arvestus viidi läbi veidi hiljem, kuid praeguseks ehitati vangid ja loeti üle püütud trofeed. Ja ka tüdrukud paigutasid vaenlase visatud relvad eraldi hunnikusse. Kuigi oli öö, oli see piisavalt hele, eriti tänu täiskuule. Shelley märkis:
  - Kas sa tead Magdat sellise ilmaga, libahundid on tavaliselt väga aktiivsed. Eriti endised surnud!
  Punajuukseline sõdalane väänas ta nägu.
  - Kui ikkagi muinasjutud, siis jah. Aga te olete täiskasvanud. Pigem oleme täiskasvanud tüdrukud ja me ise oleme nagu kummitused. Isegi kui nad on naissoost ja väga ilusad.
  Shella silme ees, õigemini tema värskes mälus, välgatas episood möödunud lahingust, kuna pärast pommi kukkumist lendasid brittide surnukehad laiali. Nende hulgas oli üks - ilmselt Austraalia põliselanike seast, paksude huulte ja lameda ninaga koon - lihtsalt õudus. Ja silmad ... Lihtsalt mu südamlik ja õrn metsaline, ma armastan sind nii väga, usu mind. Pea ei ulatunud hirmuäratava Shellani vaid kümne meetrini! Ja see on nagu...
  Tapetud tüdrukuid, erinevalt tavalistest sõduritest, ei saanud niisama matta. Nende surnukehad mähiti kilekottidesse ning pärast hüvastijätu- ja matusetseremooniat (seda tegi spetsiaalne preester, haakristiga varrukal!) saadeti nad lennukiga Saksamaale.
  Preester oli eriline SS punases mundris ja professionaalse tapja näoga. Hitler oli juba ammu tahtnud luua Kolmandas Reichis uut religiooni. Tõsi, alternatiivse teoloogia koostamine on olnud raskustes. Mõned ambitsioonikad filosoofid lükkasid igaüks esile oma mudeli ja teooria. Ja ainult füürer ise sai valida ühise. Kuid uue religiooni omaks võtmine, kus rist asendaks haakristi või õigemini haakrist asendaks risti, tähendaks ühiskonnas paratamatut lõhenemist ja seda isegi just II maailmasõja eelõhtul. Hitler otsustas reformatsiooni edasi lükata parematele aegadele! Paraku näis isegi Fuhrer olevat võimeline mägesid liigutama ja loodusseadusi muutma, olles sunnitud arvestama inimlike eelarvamustega. Magda on punajuukseline, kuid punajuukseline, kavaluse ja ebastandardse mõtlemise värvi, ohkas. Erinevalt blondist sõdalasest Shellast, sellest osavast talle hingega tapjast, ei armastanud ta Kristust, pidades teda siiralt nõrgaks ja juudiks. Tõepoolest, Piibel on täielik jama. Asjaolu, et juudid on Jumala valitud rahvas, põhjustab ainult naeru ja tõrjumist. Et jumal valiks... Brr... Magda katkestas mõtted ja aitas surnud spetsiaalsesse konteinerisse laadida. On tõesti kummaline, et inimene, universumi kroon, on nii habras, et ta võib tappa. Lõppude lõpuks, kas täiuslikku on võimalik hävitada ... Samas on naeruväärne rääkida täiuslikust inimesest.
  . PEATÜKK #3
  See olend on eluks üsna halvasti kohanenud, eriti inimlapsed. Ja miks nii? See tekitab kahtlusi asjade loomuliku käigu suhtes evolutsioonis. Lõppude lõpuks on inimene kõrgeim sfäär ja keegi ei saa vastu vaielda, et see täpselt nii on. Seetõttu on ateism loogiline. Inimlikud nõrkused on ju seletatavad sellega, et ta on veel praktiliselt evolutsiooniredeli alguses. See tähendab, et kui olete nõrk, võite tulevikus saada tugevaks.
  Kristlik moraal eeldab: et sa sündisid jamaga ja jääd samaks, ainult sina kannad oma alandust igavesti. Noh, islami mõiste enda tähendus tähendab alistumist... Ja olla alluv tähendab olla tühisus, mis on tõeliselt uhke inimese jaoks enam kui vastuvõetamatu.
  Naerahundid tegelesid vahepeal laipade koristamisega ja varustuse kogumisega. Oli juba öö, aasta helgeim. Laibad olid juba hakanud eritama lämmatavat lõhna. Magda tegi grimassi: no miks inimestel nii palju jama on! Mees on kõndiv prügikast! Aga teoreetiliselt peab inimene olema - üliinimene ja üliloom! Sellel on eriline tähendus - mõistus, andmine ja füüsiline täiuslikkus. Vau, need inimesed ... või pigem väikesed inimesed. No miks nad on loomadest paremad, kui nad niimoodi haisevad! Peate lihtsalt ennast ületama, et laipu puudutada ja need maha visata... Võib öelda, et Shellel vedas, ta kaevab koos teiste sõduritega sügava ja laia augu, kuhu surnukehad visatakse. Magda aga pettis veidi, tormas appi vaenlase poolt hüljatud Cromwelli tankile. No ei midagi selle kolossi omaduste poolest eriti kaitsvat ja käitavat. Sõdalane ütles:
  - Tehnika on nõme.
  Paljasjalu blond Ket, samuti oma ettevõttest, vaidles vastu:
  - Tehnoloogial pole sellega midagi pistmist, kui inimesed on mädad!
  Magda on siin kahe käega, sest nõustus kohe kauni ja särtsaka sõdalasega:
  - Roostetanud varustust on lihtsam puhastada kui mäda inimest värskendada! Tugevaim lihas on jõuetu - kui vaim on nõrk!
  Ket kätega tanki lükates itsitas:
  - Noh, sina ja Solon! Või õigemini Sokrates seelikus, nii keeruliselt väljendunud. Aga Hitler, nagu ta ütles: löö, löö ja veelkord peksa!
  Magda urises tabavalt Suvorovi kombel:
  - Löö, aga ära löö vastu!
  Keti terav biitseps läks punni, ta lükkas kogu jõust tanki ja tüdruku kõht vajus pingutusest alla. Ka Magda, nagu tõeline aarialane, ei petnud. Tüdruk andis endast parima ja isegi laulis kaasa:
  - Ära mõtle armastusele! Lükake suuri raskusi! See on ju meie karm spordiala - mitte kohalik, maailmarekord!
  Kate laulis:
  - Püstitasime uued rekordid, et maa kasvaks! Kaks korda, kolm korda normist kõrgem - et mu riik õitseks!
  Magda jätkas poolnaljaga ja pooleldi tõsiselt:
  - Ja need rekordid on lahedad - tapke rohkem värdjaid! Me pole pahad tüdrukud - purustame tellised pipraga!
  Punajuukseline sõdalane lööb isegi ekstaasis pea vastu soomust. Ja siis ma kuulasin muusikat. Ja siis ta pingestus veelgi. Ometi on kummaline, et monarhiasse nii aupaklikult suhtuvad britid panid tanki mässaja, revolutsionääri Cromwelli järgi nimetama. Jah, isegi kuningas Charlesi esimese hukkamine. Kuivõrd loogikaga vastuolus on mõrvari järgi nimetada uut ristlejatanki, millel on piisavalt võimsad soomused. Kuigi relv tulistab killustikku, mitte tankitõrjemürske. Magda lakkus arglikult keelega soomust ja sülitas siis mõnusalt välja:
  - Kergelt kibe!
  Kate märkis:
  - Kui meile pärast seda lahingut tasu ei anta, on see kõrgeim ülekohus!
  Magda märkis ohates:
  - Teoreetiliselt on vaja heldelt premeerida kõiki meie pataljoni või õigemini kompanii naissõdalasi. Kõik võitlesid nagu kangelased, keegi ei löönud välja ja igaühe jalge all oli vähemalt kümmekond laipa. Ma ise tapsin ainuüksi selles lahingus üle neljakümne "lõvikutsika". Ja et kõiki tuleks premeerida - see oleks aus!
  Kat noogutas.
  - Miks mitte! Pealegi jäid meie kolm sõpra liivale lamama. Nii et see kõik on kohutav. Kõik need lakkamatud sõjad inimkonna ajaloos. Sõda on muidugi huvitav, aga inimesed surevad!
  Magda laulab järsku läbitorkavalt:
  - Inimesed surevad metalli pärast! Inimesed surevad metalli pärast! Saatan valitseb palli seal, pall valitseb seal! Saatan valitseb seal palli ja valab napalmi!
  Tüdrukud naersid ja laadisid lõpuks Cromwelli platvormile. Samal ajal õnnestus Magdal paljajalu, kuid sõdalane-printsessi graatsiliste pargitud joontega purustada oma parema jala suur varvas. Tüdruk tegi grimassi ja ütles:
  - Jalgadel nagu asfaldil! Dial flat, mitte vioola!
  Huumor on huumor, aga töö on töö. Naerahundid tegid kõvasti tööd, justkui rasket tööd, kuid samal ajal paljastasid nad hambad. Magda püüdis ka siin silma paista. Ikka veel lihavad reied värisesid nii ägedalt. Kate märkis vingudes:
  - Tants on tants!
  Magda oli üllatunud:
  - Mis sul plaanis on?
  Kate selgitas:
  - Me tantsime nagu balletis, aga samal ajal raskustega. Kuulsin, et ka poksijad kasutavad sarnast treeningtehnikat - anna raskused kätele ja hüppavad peegli ette!
  Magda ei suutnud jätta naerma.
  - Nojah! Ma saan aru, et see on suurepärane meetod! Kui raskused on pood, siis peale raskuste samades kinnastes käed lihtsalt lendavad!
  Kate märkis:
  - Paljud inimesed tahavad õhku tõusta, kuid enamik ootab Ikaruse saatust, kuna ambitsioonide suled on kinnitatud argusvahaga!
  Magda naeratas kavalalt.
  - Ma näen sind ka, filosoof! Üldiselt...
  Kate katkestas:
  - Nende hulgas pole lolle hunte! Me kõik oleme haritud, Friedrich Nietzsche lugemine on kohustuslik.
  Magda muutus valvsaks ja küsis kohe:
  - Nietzsche? See on huvitav filosoof. Kuid üliinimese kriteerium pole tema töös täpselt määratletud. Üldiselt tõmbab Nietzschet primitiivse kommunaalsüsteemi poole ehk siis kiviaega, mis mulle isiklikult ei meeldi.
  Kate oli üllatunud
  - Ja miks?
  Magda itsitas jõhkralt.
  - Fakt on see, et Nietzsche ei selgita piisavalt või pigem isegi alahinda täielikult teaduse ja tehnika arengu rolli. Kuidas see inimest mõjutab ja paremuse poole. Ja üldse, katse idealiseerida kiviaega - selle kuldseks nimetamine on kohatu. Tegelikult liiguvad inimesed evolutsiooniteel lihtsast keeruliseks, halvimast parimaks. Näiteks kui kiiresti õhusõidukid muutuvad, alates kõige lihtsamast kuni tugevaimani. Sellised mõisted nagu kiirus, manööverdusvõime ja nii edasi.
  Kate itsitas ja laulis:
  - Milline edu on saavutatud - nähtamatute imedeni! Midagi on aga puudu, kaval deemon väänab saba!
  Magda lisas meloodiamalt:
  - Häda on unustatud! Kolmas Reich valitseb! Robotid varsti tulemas! Lamestatud parasiit!
  Tüdrukud pidid tassima ja töötama kuni õitsemiseni, oli juba päris hele ja lõpuks olid vaenlaste surnukehad maetud, tundus, et saab magama minna, aga seda polnud. Ei, tüdrukutele anti ikka midagi süüa ja võidu puhul näksiti isegi trofeehautist. Gayla kamandas tulihingeliselt:
  - Teil on suur au oma vaenlase toitu maitsta!
  Magda ja siis vyaknula:
  - Ei, see on brittidele suur au, et me nõustusime nende paska sööma!
  Gayla silmad välgatasid vihaselt.
  - No ei, see ületab juba kõik piirid. Sina Magda jääd täiesti ilma toiduta! Veelgi enam, teid piinatakse. Eelkõige tundub mulle, et teie kõhulihased on liiga lõtvused ja lihased ei ole leevendust. Niisiis, testime uut praktikat teie peal!
  Siis tõmbas keegi Shella keelt:
  - Ma ei taha Magdat üksi kannatama jätta. Las ma jään ka piinlema.
  Gala naeratas kavalalt.
  - Hästi tehtud tüdruk. Selline pühendumine, õigemini sõprus. Sa talud mõlemat! Ja olge mõlemad näljased!
  Shella vaikis, hautise lõhn kõditas näljase, väsinud tüdruku ninasõõrmeid. Ja siis hakkasid tema ülejäänud sõbrad liialdatult valjult lörtsima.
  Kuid peamine piinamine oli alles ees. Gale mõtles tõesti välja midagi keerukat. Tüdrukud riputati kätega traadi külge, mis valusalt randmesse kaevas, ja kett aheldati jalgade külge. Veelgi enam, kui hoiate jalad maapinnaga paralleelselt, tehes nurka, siis on teraskett veidi lühike, siis raualeht. Kui aga jalad alla lasta, siis keti ots õõtsub metalli, mis omakorda on ühendatud pingeallikaga. Ja teie keha puruneb elektrilahendusest. Siin on selline huvitav piinamine.
  Gayla lakkus raevukalt huuli.
  - Teie ajakirjandus muutub nii tugevaks... Te, tüdrukud, tänate mind koolituse eest!
  Magda ütles hüsteeriliselt itsitades:
  - Ja milleks tõmmata, täname kohe koolituse eest! Aitäh suurele SS-ile meie õnneliku lapsepõlve eest!
  Gayla raputas sõrme.
  - Te, tüdrukud, peate terve päeva niimoodi rippuma. Kuid lõpuks võite tunda end tõeliste meestena!
  Magda raputas pead.
  - Kõik katsed näitavad, et naine on korralikult treenituna palju vastupidavam ja ohtlikum kui isegi sõdades paadunud mehed!
  Gayla katkestas ta:
  - Veel üks sõna ja lisan päeva uute testide juurde!
  Tüdrukud jäid vait, nurka on raske hoida, eriti kui kett on pikka aega jalgade külge aheldatud. Nii et rippuge nagu nibu. Gayla lahkus hüvasti jätmata, jättes tüdrukud niimoodi kannatama. Shella tundis alakõhus mingit survet, kett hõõrus ta pahkluid, vedas jalgu. Tüdrukut ahvatles ootamatult võimalus kontrollida, mis juhtub, kui triikrauda ketiga puudutada. Mida proovida...
  Elektrilöök oli nii tugev, et paadunud Shella karjus tahtmatult. Justkui punetav vaia läbistaks keha kandadest kuklasse. Lihastes oli hammas ja peavalu. urises Shelley.
  - See on SS-ile nii iseloomulik iha katsete järele!
  Magda lisas naljaga pooleks:
  - Hea on katsetada... Vaenlaste peal! Samas ma ei solvu õppetunni peale.
  Tüdrukud vaikisid mõnda aega. Magda mõtles: no kui veider on saatus. Nüüd on sakslased võitnud, kõik rõõmustavad ja nad on sunnitud rippuma nagu pirnid ja isegi kannatama. Kellele on pirukad ja sõõrikud ning kellele sinikad ja punnid! Huvitav, mis edasi saab. Nüüd, pärast Aleksandria langemist, on võimalik alustada pealetungi Lähis-Idas, isegi enne täiendavate abijõudude üleandmist. Tegelikult, milleks oodata, kui tundub, et Iraagis ja Palestiinas on palju vägesid, aga kuidas ma saan öelda, et nad on... Mitte päris lahinguvalmis, liiga palju on araablasi ja mustanahalisi, kes sireeni ulgudes laiali lendavad. Ja kui viivitate, on brittidel aega palju varandust välja võtta, eriti Jeruusalemmast ja Bagdadist. Pole vaja kiiremini lüüa ja vaenlast välja lüüa. Aafrika on terve kontinent, kuid Iraagi langemine on ka Aasia võti. Olles omaks võtnud nafta, boksiidi ja muude metallide varud, vabaneb Saksamaa lõpuks igasugusest sõltuvusest NSV Liidust. Ja võib-olla isegi Venemaa vallutada! Kampaania itta... Aarialaste vana unistus! Ja mis siis? Võib-olla isegi ruumi laienemine, nagu neile meeldib ulmeromaanides kirjeldada. Lendamine tähtede ja uute maailmade poole. Kus elavad näiteks porgandi ja konna hübriidid... Tore, midagi sellist, mida varem polnud ja ega Maalt analoogi ei leia. Lõppude lõpuks on teised maailmad täis immutamatut valgust, mis tähendab, et Saksa väed peavad need tormiliselt vallutama. Lõppude lõpuks pole midagi eredamat kui päike, välja arvatud tähed! Magda küsis Schellilt:
  - Noh, ma ei saa sinust aru, miks sa nii kergemeelselt jahu küsisid? Kas sulle meeldib niimoodi nagis rippuda? Lisaks valutab mu kõht.
  Shelley suutis naeratada.
  - Ja sa tead hästi! Näiteks märkasin üle pika aja, et kõhulihased on veidi maha jäänud. Nii et ma tõmbasin üles.
  Magda märkis süngelt:
  - Noh, ma ei teadnud, et nad sunnivad meid ajakirjandust koolitama. Ma ise arvasin, et nad peksavad mind kannul kumminuiadega. Või äkki isegi piitsa okastraadiga. Kui see aga sind õnnelikuks teeb...
  Shelley rääkis valjemini:
  - Tead, ära piina hinge! Võib-olla peaksime millestki muust rääkima.
  Magda noogutas nõustuvalt.
  - Räägime! Laula lille, ära häbene! Sellise õe iluga on ju näha laule kirjutamas, suurepärane käsitööline.
  Shella, otsustades, et parem on end sel viisil valust kõrvale juhtida kui viriseda, laulis ta pealegi mehenimest:
  Kapriisne tüdruk-muusa
  See paitab, siis jama...
  Eessõnad hüppavad ja ühendust pole,
  Riimide laviin läheb praagiks!
  
  Aga keda ma kogu südamest armastan -
  Vastuseks ütleb ta, mille jaoks need sõnad on mõeldud.
  Kristalliarmastus võib ukse avada
  Ava sellele kotka tee!
  
  Lõppude lõpuks, uskuge, et pliiatsi mõõk on kallim,
  Selles on kõvadust - kohev tormab tuulepöörisesse!
  Üleolevad uhked aadlikud,
  Nende kohta tuleb torkiv salm ...
  
  Me lõime rati hiilguse,
  Kus voolab veri ja kuskil higi.
  Laiendasid oma riiki,
  Püramiididest jäätükkideni.
  
  Kuid samal ajal on hing talleke,
  Selles kõlab lüüra magusalt ...
  Lõppude lõpuks on tüdruku hääl kõne -
  Ja kirg sulab ja graniit!
  
  Kus on sõna, seal leegitsevad roosid,
  Kus õunapuud õitsevad...
  Külm meid häirida ei saa
  Ja hirmutage asjatut tööd!
  
  Muudame unistused loominguks
  Saagem kuristikust üle...
  Kogu maailm tardub hämmastusest
  Kui öine lein kaob!
  
  Siis saavad kannatused otsa
  Invaliidid ja orvud ei jää...
  Ja lahkuminek ei tule meie juurde,
  Las kripeldav olend puhub läve!
  
  Isamaa saab Jumala kuningriigiks,
  Igaüht meist peetakse Loojaks.
  Ainult tuhk kallab pettusele,
  Kes on aus, lahke - hästi tehtud!
  
  Kompanii vähendati üheksakümne viieni (kolm hukkus ja veel kaks said nii raskelt haavata, et jäid haiglasse). Kuhu sa lähed: sõda pole kaotusteta, ainult kaotused on ilma sõjata! Mitmel sõdalasel olid saledal ja lihaselisel kehal veel armid ja paar tüdrukut osutusid sidemeteks. Pikkadest rännakutest väsinud tiigrid väga sõjakad välja ei näinud - nad olid kõhnad, nii et ribid paistsid isegi läbi. Tüdrukud kratsisid närviliselt liiva peal jalgu, põlesid ja jämedasid, sügelesid liiga palju ja sügelesid jõhkralt. Üldiselt, kui maa peal on koht, mis on hullem kui Dante põrgu, siis nad avastasid selle enda jaoks Aafrikas. Kuid sõdalased ei muutunud loidaks ja võib-olla isegi uhkeldasid sellega, et neil tuli kogeda nii julmi raskusi. Omamoodi moraal: mida rohkem raskusi, seda parem. Natsismile omane askeesi ja vaimsete väärtuste propaganda, eriti Goebbelsi radikaalses versioonis, vastandina lääne kodanlikule tarbimisideoloogiale. Nii näevad päikesepõletusest ja tolmust mustaks tõmbunud, vaevu bikiinidega kaetud ja relvade käes rippunud tüdrukud välja nagu Ameerika võitlejate karikatuur. Ja mitte kaugel on Saksamaa baas ja piir Sudaaniga .... Sealt puhub kuum tuul, kostab põlemise lõhna ja pilved taevas on nii haruldased ... lihtsalt saared Vaikses ookeanis. Roosad luited õhumasside mõjul liiguvad kergelt, justkui tahaksid vangistatud titaanid paganlike jumalate maagiat endalt heita, kuid samas lämbuvad impotentsusesse.
  Shella sosistas Magdale väga vaikselt:
  Ja kui lõpuks...
  Punajuukseline kurat vastas veel vaiksemalt:
  - Väga varsti! Joome jälle purju!
  Gayla karjus kõrvulukustavalt:
  - Jookse, sammu marssi (selline käsk kõlab nagu otsene mõnitamine!)
  Kaunitarid tormasid, nende kivistunud, põlenud kontsad vilkusid kuldse, peaaegu suitseva liiva taustal. Vaatamata sellele, et päike lähenes oma seniidile, pidid tüdrukud uuesti jooksma. Nii peaaegu alasti, tugeva koormaga üle õlgade ...
  Shelley, kulmu kortsutades, märkis:
  - Pärastlõunal näevad nad meid kaugelt ja lasevad meid maha!
  Magda ei nõustunud:
  - See pole sugugi nii sünge. Nad ei pruugi meid tähelegi panna... Õigemini, kogu arvutus põhineb sellel, et normaalne inimene ei jookse kõrbes sellisesse põrgulikku palavusse.
  - Eriti paljajalu! Shelley itsitas.
  Ja tuul läks veel kuumaks. Homme on esimene juuli... Suve kuumim kuu planeedi Maa kuumimal mandril. Ja tüdrukud peavad jooksma, relvi ja korralikku laskemoonakoormat kaasa vedades. Magdale meenus fantastiline lugu kaugest tulevikust. Võimas ja näiliselt idealistlik supertsivilisatsioon keelas galaktikas erinevatel liikidel ja rassidel omavahel tõelisi laiaulatuslikke sõdu pidada. Noh, kuna täheimpeeriumide vahel tekivad pidevalt teatud vaidlused, siis korraldage piiratud lahinguid - väikeste jõududega ja ligikaudu võrdsete relvadega.
  See näib olevat humanistliku mõtlemise seisukohalt mõistlik idee, kuid ... Tegelikkuses värbas supertsivilisatsiooni "Päästearmee" ise nendeks lahinguteks sõdureid, valides kõige argsemad, saamatumad või veendunumad. patsifistid - kes sattusid sõjaväkke palgasõduri kaalutlustel. Pealegi saadeti vägede juurde provokaatoreid, et lahing segada juba enne selle algust... Ühesõnaga, see oli sõdade paroodia, kuni leiti inimene, kellel õnnestus see vigane süsteem lõhkuda. See on tema kutsumus - sõduri elukutse, sõdalase hing. Ja ootamatu Hollywoodi lõpp - see poleks saanud hakkama ilma naise osaluseta!
  Kõik on nii, nagu peab - milline töö, ilma tõelise armastuse ja kireta?
  Mõeldes astus sõdalane Magda palja jalaga kaktuse põrmule, ta torkas, kuid tüdruk ei pööranud sellele isegi tähelepanu ...
  Vigast korda oli võimalik murda ilma sõjata ja seega ka vaprust mitterõõmsa tuleviku universumis, lõpuks armastuse abil. Ja Magda armastas seni ainult unenägudes ehk unenägudes. Ta oli kuum ja samal ajal rikutud neitsi. Ja ta vabastas oma tormilise temperamendi koolitustel ja sõdadel. Ja mis on armastus - miski, mille pärast valatakse ägedalt verd!
  Punajuukseline viksingel raputas maha higihelmed. Kummaline, kuid luuletajad riimivad enamasti armastust ja verd. Ilmselt on see tingitud sellest, et isastel on tekkinud iha vägivalla järele seoses naisega. Inimene aga ei ole loom selles mõttes, et ta on võimeline ratsionaalselt mõtlema... Aga teisalt on kristlik moraal talle täiesti võõras. See, mida Jeesus inimesele ja eriti tugevale mehele õpetab, on nii ebaloomulik ja põhjustab tulihingelist tagasilükkamist, et kristluse edu oli loogikaga vastuolus ... Siiski ei iseloomusta mitte ainult kristlust, vaid iga religiooni teatud paradoks ja pealesurumine. teatud piirangud isikule. Ja sageli üsna ebamõistlik ...
  Oli juba täis ja isegi pilvine öö (sellegipoolest võttis tuul rannikust mitte nii kaugele merelt pilved kinni), kui tüdrukud lõpuks väravasse jooksid.
  Enne neid oli Inglismaa baas ja isegi lennuväljaga. Pealegi oli see suure kaliibriga kuulipildujatorude, okastraadi ja betoonist maandumisradadega täis tornide järgi otsustades varustatud juba ammu. Britid okupeerisid Egiptuse 1882. aastal, kehtestades seal nukurežiimi. Nüüd plaanisid sama teha sakslased.
  Rõõmsameelne Gala asus baasi ja lennuvälja uurima läbi spetsiaalse, keerukalt haavatud armee binokli. Temaga liitus veel mitu tüdrukut-kapralit. Juba sõjakogemusega, alates ajast, mil ta oli alles uudne skaut ja sidemees Hispaanias ning juba halastamatu sõdalane Poolas, Prantsusmaal ja Jugoslaavias, arvutas Gala tõenäosust ettevaatlikult. Lennuvälja kaitsti üsna tugevalt, sealhulgas õhutõrjesuurtükid. Jah, ja sellel oli palju lennukeid. Muide, kas on imelik, et britid hoiavad nii palju lennundust ühes kohas, ilma et see üle välilennuväljade laiali läheks? Võib-olla on siin vale sihtmärk ja tegelikud lennukid asuvad mujal? Kuulipildujate torne on palju, seal on isegi kolm Matilda tanki ja neli Cromwelli tanki. Kui torkate ringi, ei saa te ilma vereta hakkama.
  Gayla nimetas kahte eksinud, kuid kindlasti väga tugevat ja osavat sõdalast. Ta virutas neid piitsaga selja taha, nii et ta kaneelipruunid rindkere isegi kõikus. Jõhkrat nägu tehes käskis ta karmilt:
  - Magdal ja Shellal on teile korraldus: tungida lennuvälja territooriumile ja uurida, millised lennukid seal on. Nii et uurige kaitsemehhanisme üksikasjalikult!
  Tüdrukud noogutasid kuulekalt pead: käsk, käsk on ja see tuleb täita. Ja kuidas - see on nende probleem. Shella ja Magda asusid kiiresti lennuväljale teele. Tulesõdalane soovitas:
  - Võtame keele kinni ja võtame temalt vormi. Seejärel tungime peale riiete vahetamist lennuväljale. Teeme seal natuke nalja!
  Blond Shella märkis pisut hämmeldunult:
  - Kõigepealt peame selle keele leidma. Siis sa arvad, et nad rändavad kõrbes? Ja kas saate neid niimoodi rahvahulgast kinni püüda?
  Magda vilistas helepunaste huultega:
  - Kindlasti. Näiteks tankide juures on valvurid, sest need jäävad tornide perimeetrite taha. Seal saab ka vahilasi tulistada ja vajadusel ...
  - Kas püüda tank ja sõita? Shelley naeratas kavalalt.
  Magda varvast liigutades noogutas nõustuvalt:
  - Ja see on täiesti võimalik. Kuigi meile anti käsk ainult luuret läbi viia. Müra tõstmine ilma käsuta ... Sa ise tead, mis initsiatiiv sõjas on täis!
  Shelley ohkas raskelt.
  - Kahjuks tean ma väga hästi!
  Tüdrukud jooksid peaaegu varjamata tankide poole. Valvurid olid samuti neegrite hulgast - nad suitsetasid sigarette ega näinud praktiliselt midagi. Ainult üks neist oli valgest rassist ja näib, et ohvitser. Aga ta oli ka üsna purjus. Shell oli selle üle üllatunud: kuidas britid käituvad? Kas nad ei karda sabotaaži, araablaste rünnakuid või sakslaste uljast väljasõitu? Tõsi, võib-olla nii piinavast kuumusest kui ka rindelt saabunud halbadest uudistest kurnatuna hakkasid tavaliselt külmaverelised britid tuksuma. Üldiselt meenutas Schella seda õpikutest: inglase tüüp külma ja emotsioonideta teemana pole midagi muud kui müüt. Pealegi pole šotlased ja iirlased lollid. Noh, mustad on selles osas täiesti blokeeritud - nad lähevad kesisest annusest hulluks, nagu, muide, jaapanlased.
  Tüdrukud ei andesta kunagi midagi. Pea kinni püüdmine ja pistodaga kurgus, täpselt unearterisse - käes on aeg. Kuid on ka tõhusam vastuvõtt, nad eemaldasid teise paari valvureid, lõid peopesaga lõuga, seejärel keerutasid, tõstes veidi pead. Crunch ja kael väänatud.
  Magda pilgutas sõbrannale silma:
  - Nii me lihtsalt tulistame neid. Nagu pirnid puudelt!
  Shelley vastas vaikselt:
  - On veel lihtsam viis - näiteks lask hääletu relvast. Ja nii ei ole oma väikeste käte määrimine hea.
  Magda nurrus põlglikult, nagu suur röövkass:
  - Sa oled Shelli maalähedane mees. Lahingu ilu nautimise romantikat pole sinus. Kõik on nii primitiivne. Kas on huvitav pildistada ja isegi sulgeda?
  Lumivalge kurat katkestas oma sõbra:
  - Vaata parem, seal on ka kaheksas tank. Ta oli üsna osavalt maskeeritud heinakuhjaks. Aga ma sain kohe aru, miks päike meile muru kuivatab, kui isegi kaamel ei taha pärast seda süüa.
  Magda nõustus.
  - Jah, see on üsna loogiline tähelepanek. Tank, ma pean vaatama, milline. Ilmselt üks viimaseid...
  Shella riisus heina ja vilistas kohe:
  - Oh, jah, tal on kokkupandav tünn. Seda tehnikat näen esimest korda. Tõenäoliselt ameeriklased, kui nad eksivad!
  Tuline kurat katkestas lumivalge sõdalase:
  Nüüd lähme lennuväljale. Ringi jooksevad ka koerad. See on veel üks probleemide probleem.
  Shella kiirustas oma sõpra rahustama:
  - Ma tean, kuidas koeri mõjutada ja seetõttu lähen üksi. Õnneks on valgete seast pärit ohvitser puhtalt raseeritud ja keskmist kasvu. Tema vorm sobib mulle. Ma juba muudan oma nägu.
  Tegelikult pani tüdruk end kiiresti meiki. Ja et neile õpetati seda ka erikoolis. Magda ei vaielnud vastu.
  - Sina mine ja ma tegelen uue tankiga. Selles on midagi kasulikku ka Saksa sõjateadusele. Aga siin on Schella, ma palun teid, ärge jääge kauaks, niipea kui olete kontrolli lõpetanud, nii et ma võitlen vastu.
  Isegi jerboa lehvitas vastuseks pintsliga - nad ütlevad, et ära vea meid alt, blond!
  Blond tüdruk vastas naeratades.
  - Ma teen kõik väga kiiresti. Niipalju kui see üldse võimalik on.
  Magda ei pööranud oma sõbrale enam tähelepanu, vaid asus täielikult tanki uurima. Siin tegi ta mitmeid avastusi. Esiteks oli tankil kaks keevitatud püssi. Pikaraudne 76-millimeetrine kokkupandava suukorviga kahur ja 47-millimeetrine lühikese toruga kahur kildmürskude tulistamiseks. Üldiselt on relvad üsna rikkalikud, eriti 1942. aasta ja Aafrika mandri kohta. Püstol, muide, oli üsna huvitava ja kompaktse koonupiduriga ning ilmselt oli see kuulus seitsmeteistkümne jala pikkune relv, mida polnud veel praktikas kasutatud, kuid mida kuningliku teenistuse Goebbels juba igal võimalikul viisil reklaamis. Suurbritanniast.
  Tüdruk riisutas pinda ja leidis luugilt kotka embleemi ja ingliskeelse kirja: "Made in the USA." Magda kirus:
  - Noh, nagu ma alati kahtlustasin, on see Ameerika häkkimine. Ilmselt panid nad Suurbritannia meile hinge! Ja nad ei tea, et Saksa tankid marsivad selleks läbi New Yorgi.
  Luugi avamine ei olnud nii lihtne, kuid tüdrukutele õpetati seda muidugi pedantselt ja samas, mis kõlab paradoksaalselt loominguliselt. Nii et võtta nagu takistust oli auasi.
  Shella matkis vahepeal üsna osavalt purjus kõnnakut ja lähenes lennuvälja sissepääsule. Ja tundsin kohe erinevust briti ja saksa mentaliteedi vahel. Valvuri laisk hääl küsis:
  "Mis äri sul on, Peter?"
  Shelley vastas lühidalt:
  - Isiklikul teadmisel!
  - Ole nüüd!
  Shella oli lennuväljal. Ta vaatas lennukid üle ja märkas kõike, sealhulgas karnevaliplekke keredel, mahaloksunud bensiini ja palju muud. Siis sai talle kohe selgeks, et enam kui kahesajast lennukist on vähemalt kaks kolmandikku oskuslikult tehtud kamuflaažimustrid. Siiski leidus ka tõelisi masinaid, sealhulgas võimsad Lancasterid, mis suutsid kanda kuni kuus tonni pomme. Kaks buldogi jooksid Shellat uurima. Tüdruk silitas neid õrnalt ja liikus edasi. Kui ühel suhteliselt väikesel alal on nii palju lennukeid, jätab see mulje, eriti romantilisele loomusele.
  Need tiivulised masinad, nagu nad oma ridades paistavad, on slaavlasi vallutama tulnud Saksa ordu rüütlite sülitamine. Ainult palju massiivsem ja hirmutavam. Sakslased eelistasid reeglina väga massiivseid soomust, mis kaitses rüütlit hästi. Samal ajal, isegi kui hind on sõdalase liikuvuse vähenemine. Kuid tänapäeva maailmas hakati kasutama manööverdatavate hävitajate kasutamist. Seesama Me-109 kaalub endiselt vähem kui tema inglastest vastased.
  . PEATÜKK #4
  Ja siin need tiivulised rüütlid seisavad ja ootavad midagi ning nad lõhnavad kahekümnenda sajandi möirgavate ja surmavate tehnikute järele.
  Shellega pole aga eriti meeldiv kõndida, tema tütarlapselikud jalad on saapakombe kaotanud ja juba hõõruma hakanud. Pealegi ei näidanud britid üles suurt kujutlusvõimet: olles ühele küljele asetanud tõelised lennukid, paistab isegi punane eraldusriiul. Noh, see on üldiselt arusaadav, miks Briti piloodid ja isegi purjus silmadega midagi segi ei aja. Ja nii üldiselt on juba võimalik tagasi tulla.
  Shella suundus tagasi ja hakkas isegi rohkem koperdama. Seejärel vabastasid nad ta küsimata tagasi ja alles pärast karjaste nuusutamist virisesid nad kergelt. Lumivalge kurat sosistas neile vaikselt:
  - Ei midagi, niipea vahetate omanikku!
  Ja aeglaselt jälle tagasi ... Ja tuul muutus palju värskemaks, hakkab varsti kergeks minema ...
  Ja Magda mõtles vahepeal tanki välja ... See oli eksperimentaalne mudel Mp-16 "D". Üldiselt on tank üsna võimas ja sellel on kuulipildujate hüdrauliline juhtimissüsteem (viimastele hävitajatele omases stiilis või õigemini süsteemis!). Suure laskemoonakoorma ja automaatse laadimissüsteemiga. Tank on oma aja kohta uusim ja pole isegi selge, miks britid nii hooletult üles näitasid, seda nii hooletult valvades? Võib-olla toimis siin paljudele rahvastele omane swager, kellegi teise oma ei saa olla hea, mis tähendab, et seda pole vaja kaitsta!
  Enne Shella saabumist tankis tuline kaunitar sõdalane tanki ja kontrollis laskemoonakoormust. Blond sõdalane, visanud sõjajumalanna vihatud saapad jalast, teatas olukorrast kiiresti oma partnerile.
  Magda edastas kuuldu Geilale ja siis ta nägu säras:
  - Shellochka nüüd ründavad meie tüdrukud vaenlast. Ja meil lubati neid tanke kasutades kohe vaenlast lüüa.
  Lumivalge sõdalane hüüdis:
  - See on see, millest sa unistasid! No kas auto sõidab?
  Magda kinnitas mõistlikult:
  - Töötab. Ameeriklastel on alati tankid paremad kui tankistid.
  Tõepoolest, auto startis esimesest kurvist. Huvitaval kombel ei olnud mootorid lärmakad. Tüdrukud näiteks teadsid, et venelaste T-34 müriseb, nii et ... Seda tanki saab kasutada Briti koloniaalvägede vastu, et põliselanikke laiali saata.
  Ja sõdalased trampisid maha kopsaka viiekümne viie tonnise auto. Siiski sai seda üsna lihtsalt juhitud, kuigi loomulikult halvemini kui kergem T-4. Mp-16-le pandi korraga viis mootorit, kuid see võib-olla isegi suurendas tanki vastupidavust lahingus.
  Tüdrukud avasid kaks korda mõtlemata tule kuulipildujatornide pihta. Kildmürsu esimene tabamus ja pekstud "lõvikutsikad" lendavad tagurpidi.
  Brittide seas tekitas rünnak, nagu arvata võis, paanikat. Tulistamine oli heitlik ja tüdrukutel õnnestus siiski kuulipildujaid ühendada. Magda tahtis Lancasterit hästi sihitud lasuga katta, kuid raadios käskis Gayla talle karmilt:
  - Säästke vaenlase lennukeid, me võtame nad tervelt kinni.
  No miks säästa nii, varu. Parem on tornid hävitada ja inimohvreid valida. Sellised hästi sihitud tabamused.
  Ülejäänud sõdalased sattusid vahepeal (nad olid juba lähemale hiilinud) Briti tankidesse. Luukide avamiseks kulus vaid pool minutit ja seejärel kogunemine. Üldiselt ei pööranud tüdrukud peaaegu isegi lennuväljale tähelepanu, vaid liikusid lihtsalt Inglismaa baasi poole. Samal ajal tabasid nad kasarmuid, kus asusid vaenlase sõdurid, aga ka magavad lendurid.
  Gayla möirgas kuumuses nagu karu:
  - Ärge tulistage ladu kütusega! Ta on meile kasulik!
  Magda ja Schella purustasid oma tanki suurt massi kasutades paar kuulipildujatorni. Tüdrukud tõmbasid kõhud sõna otseses mõttes naerust krampi. Nagu, nad on ikka lahedad.
  Kuid põhitöö tegid ikkagi kuulipildujad. Tuli mitte lasta vaenlase piloote lennukite juurde, mitte lasta neil õhku tõusta. Kuid mõned sõdalased tormasid ise inglaste autode juurde ja istusid rooli. Ja mida saab nüüd baasi põimida, kuna neil on ka selline lennuõpe ette nähtud. Jah, ja lennukid tangitakse täis laskemoonaga. Siin on selline masha-malashka.
  Shella lõi täpse lasuga puruks väikese tanketi, mis garaažist välja hüppas. Kaheksa tanki huntide meeskondadega hakkasid tohutut Inglise baasi vägivaldselt hävitama. Tankid purustasid väravad ilma suurema tseremooniata ja täitsid kõik pliiga. Isegi kasarmud põlesid. Nendest hüppasid välja segaduses inglased ja igasugused pärismaalased. Lahingut tegelikult juba ei toimunud, vaid oli lihtsalt totaalne peksmine. Tõsi, üksikud Briti sõdurid ja kuulipildujatornid tulistasid vastu. Isegi tanki soomukil tuksis pliirahe. Magda urises nagu vihane panter:
  - Noh, mis te austrite ja kaerahelbe armastajad olete, saite lõpuks aru, mis on tõeline sõda. Varsti oleme Londonis!
  Shella laulis hambaid paljastades:
  Mida me Albionis teeme,
  Kus on libedad konnad - kwak!
  Kuigi leegionid on rünnakul,
  Aga täägiga löök kopikas!
  Magda kortsutas kulmu ja raputas eitavalt pead:
  - Ei, see pole laul, mis inspireerib vägitegudele! Aga see peab olema teistsugune!
  Ja tuline, naerev sõdalane nagu kuulipilduja. Nii lendasid lihatükid eri suundades ja kümmekond inglast kukkus korraga kokku.
  Ja rasketank ise, purustame vaenlase sõdurid, "siludes" neid rauaga. Luud krõbisesid jälgede all. Ja siis hakkas vaenlane igas suunas laiali valguma. Siis aga hüppas välja vaenlane "Matilda". Nii et Shella lööb teda soomustläbistusega.
  - Hangi "kaerajahu" granaat, laula serenaadi mälestuseks!
  Seekord tabas mürsk otse torni ja kere vahelist tagumikku ning tank viidi pärast korralikku raputamist külili. Samal ajal plahvatas gaasipaak, mis plahvatas kohe punase-punase leegiga.
  Blond She-Devil ei suutnud teravusele vastu panna:
  - Matilda saab matti - tulemus saab olema naljakas!
  Magda lõi oma elukaaslast kõõlunud peopesaga kõõlulistele reitele.
  - Ja sa oled noor, mu tüdruksõber! Nii et laulge nii kaasa!
  Sellegipoolest tulistas üks britt ilmselt ekslikult või tahtlikult kütusepaaki. Bensiinileekide määrdunudpruun põõsas õitses ja õitses. Gerda tulistas pika löögi kiirrünnak 9 mm kuulipildujast. Umbes nelikümmend Inglise sõdurit kukkus kohapeal kokku. Ja mitmed haavatud trampisid ilma igasuguse haletsuseta Ameerika tanki laiadele roomikutele. Shelley naeratas kurjalt.
  - See ei ole huulepulk! Mis tunne on muutuda kookideks!
  Ja punajuukseline, häbematu kurat ei unustanud sisestada:
  - Ükskõik, kuidas te seda keerate, paagiga tembeldatud pannkoogid on paremad kui lehma väljaheited!
  Tüdrukud lõid kiiresti veel kolm kiilu. Shella juhatas ja Magda andis kestad ning laadimine toimus automaatselt. Ja nad ise said soomuse peale kesta. See ei tundu 80-millimeetrise tornikaitse jaoks hirmutav, kuid sumiseb põhjalikult. Magda põletas sõrmi ja kilkas:
  - Siin on need Carabase markii kingitused! Kas saame neid millegi veidi vürtsikamaga pipardada ja soolada?
  Shella, lõigates kestaga teise "koletise", laulis:
  - Missugused nõud, millised nõud - kas sa võtaksid kõik kaasa! Kahju, et me ei tülitse sageli - haruldane metsaline, selline tapmine!
  Magda lõi ootamatult vastu lauba ja meenus:
  - Aga sinu käest, relvaga Lumivalgeke, pole me ammu laule kuulnud! Laula lille, ära häbene!
  Pärlijuukseline sõdalane laulis ja tema hääl oli ühes viaalis nii jumalik ja kuratlik, et sireenil tema kõrval polnud midagi teha;
  Ise võitlema tuju südames,
  Tegelaste skulptuurid - Looja Jumal,
  Ta loob kangelase mõõgaga,
  Eeskujuks kõigile põlvkondadele!
  
  Aga sa võid ise võidelda,
  Kasvatatud, hordid võita!
  Kotka ja lõvi hing ei ole jänes,
  Selline vägi ja püha peremees!
  
  Olgu vaenlane nagu aetud koer,
  Ja meie tugev kilp lõikas teemanti!
  Koidu serv igavesti armastatud,
  Leina eest premeerib võitleja surma!
  
  Ära usalda rumalaid patsifiste
  Mida Jeesus õpetas taluma...
  Nii et rukis õitseb selge taeva all,
  Saa tugevaks nagu karu!
  
  Lahingutes oleme täis tulihingelist kirge,
  Ja tormilise verega, noored ...
  Me rebime põrgu laiali,
  Kus on leegionid saatanaga!
  
  Ja kõik teavad, et Looja;
  Õpi oma lihaseid tugevdama!
  Ära raiska oma aega rumaluse peale
  Muidu tulen teie juurde karistusega!
  
  Jõuetus on peamine pahe,
  See sünnitas pahatahtlikkust, alatust...
  Makske sissetungijatele satsid -
  Unustage vaprus, au ja uhkus!
  
  Kuid hoolimata kõigist teie probleemidest
  Kurbus vend ära anna alla!
  Saagu kõik unistused teoks
  Tantsime kallimaga tasasel valssil!
  
  Mida saab Issand veel anda
  Jah, surmajärgne elu on udus ...
  See liha kannatab elus,
  Kõik pole nii sujuv kui romaanis...
  
  Tunne oma maameest
  Ehitage oma õnn selle peale...
  Liikumine ja edenemine jooks
  Nad annavad võimu universumi üle!
  Ja Egiptuses käisid lahingud ikka täies hoos. Kõigi vastaste kartmatud sõdalased purustasid ja laulsid liikvel olles edukalt;
  Shella lõpetas tippnoodiga, kuid Magda torkas teda seejärel kergelt jalaga, otse palja kannaga, tugevasse pargitud pressi:
  - Ja miks sa laulad kristlikest väärtustest? Oleme aarialased, mitte kristlased. Lumivalgeke on hull!
  Shella raputas meeletult pead, samal ajal kui ta käsi kuulipilduja juhtimiseks ei liigutanud:
  - Vabandust! Õigeusu Venemaa segamini paganliku Preisimaaga! Liiga raske korraga pildistada ja komponeerida!
  Inglise vaenlaste ridadest niidetud Magda raputas oma pikki musti ripsmeid, peatumata tõhusat juhtima. Ja pannes kirstu järjekordse rea vaenlasi, nagu sireen itsitas:
  - Komponeerimise arvelt - see on vaieldav küsimus, kuid pildistamine on lihtne ja lihtne!
  Tõepoolest, arvukad inglise ohvitserid ja sõdurid, kes näppasid valgeid taskurätte, hakkasid energiliselt alla andma. Samas olid nad nii ehmunud, et pomisesid igasugu lollusi või üldse ulgusid. Mitu tuhat hirmust jahmunud koloniaalsõdurit (araablased ja neegrid), aga ka mitusada, mitte vähem argpükslikku, kahvatunäolist inglast tõstsid käed. Tankidest ilmusid isegi valged kaltsud. Nagu nad ütlevad, leidsid nad teistsuguse kaitseviisi - usaldusväärsema kui aktiivsed soomused!
  Tüdrukud itsitasid - nii tulebki - ära iial alla anna!
  Shella hüppas tankist välja ja jooksis meelega paljajalu mööda lõõmavat roopa. Magda aga ei mõelnud sõbrannale järele anda ja paljad, pruunikspruunid tütarlapselikud jalad vilkusid lihtsalt mööda, justkui tormasid mööda gaselliparved. Karastatud, kuid ümarad ja graatsilised tütarlapselikud kontsad hellitasid sinise leegi keeli. Kuid tiigrisõdalased kiljusid vastuseks vaid rahulolevalt.
  Siin ei suutnud vangistuses olnud must mees oma iha tagasi hoida, tormas neile kallale ja sai tuliselt Magdalt muserdava löögi päikesepõimikusse, misjärel, sülitades suust suure lima- ja vereklombi, ta lõpuks rahunes.
  See, nagu selgus, oli viimane vastupanupuhang. Nüüd olid Briti sõdurid täiesti murtud. Jalul seisis üle kolme tuhande vangi. Tiigrid tulistasid aga tseremooniata umbes viissada britti, kes ei saanud oma haavade tõttu püsti tõusta, täpselt ühe kuuli kahe pea kohta, mis suruti üksteisele: seepärast nad kannatavad ja koormavad Wehrmachti lisakoormaga. Nagu Himmler ütles: halastus ei tohiks ületada majandusliku otstarbekuse piire.
  Tüdrukud käskisid õudusest uimastatud vangidel auke kaevata, et surnud sinna panna. Oli juba üsna hele ja hävinud baasi suitsu kandus pika vahemaa tagant.
  Shella sõber meenutas filmi, nagu sel kangelaslikul juhul pahvis üks peategelasi pärast rasket võitu nukralt piipu. Ja keskaegsed sõdalased, pidades palgamõrvarit saatanaks, avasid tule omaenda komandöri pihta. Seekordne võit tuli aga üsna lihtne, kuid üks tüdrukutest leidis siiski oma ebasõbraliku sõbra - surm, viis kaunitari said vigastada ja mõned - õigemini kaks said tõsiselt viga.
  Lääneküljelt ilmusid taevasse Saksa lennukid. Tüdrukud tervitasid neid rõõmsa lustiga. Haupmann SS, Gale'i agressiivselt kaunis naiskangelane, ajas põsed punni ja pani šokolaadinaha all veerema lihaseid ning teatas samamoodi:
  - Meie väed liiguvad edukalt edasi. Nii et meil pole aega paigal seista. Las vangid seovad end kinni ja me paneme nad angaari kinni, jättes kümmekond hunti valvama. Ja ülejäänud jätkavad kiiret liikumist vaenlase selja taha.
  Magda ja Shella kartsid väga, et neile usaldatakse alistuvaks karjaks muutunud murtud orjade ja sõjavangide kaitse, sest tüdrukud olid juba elevil ja tahtsid kakelda. Ja eskortteenusest unistavad ainult argpüksid! Kuid ilmselt avaldasid nende võitlusomadused Galale muljet ja biitsepsiga mängides teatas ta neile:
  - Tankime ja täiendame tanki laskemoona. Sõitke sellega edasi. Ma näen, et sa oskad hästi võidelda! Pealegi pole te eriti suur ja sobite tanki juhtimiseks palju paremini.
  Sõjaväeliseks tervituseks käed püsti tõstnud tüdrukud haukusid:
  - Tore proovida seltsimees komandöri!
  - Püssi ja kuulipildujatega toimetulemise hõlbustamiseks läheb Filela teiega kaasa! - Lõikas Gale'i ära ja jooksis teistele tüdrukutele eesmärki selgitama. Ehmunud pilgutasid ripsmeid ja painutasid pressi, vaevu kaetud või isegi lahtiste rinnatükkidega. Hirmuäratav tiigrikapten oli samuti paljajalu ja kuigi ta jalad polnud väikesed, oli tema kuju üsna ilus ja ta ise oli vaid kahekümne kahe aastane, ainult lihaste liigne areng muutis Gala raskemaks ja vanemaks. Samal ajal on ta üllatavalt kiire, käest-kätte võitluses väga ohtlik.
  Sel ajal, kui tüdrukud tankisid ja laskemoona täiendasid, pommitas Filela neid küsimustega:
  - Sa olid nende lennubaasis, täiesti üksi. Eriti sina, Shella... Kas pole hirmus?
  Blondiin raputas põselt maha kõrbekukli, mis suutis kuidagi tema sametisele pargitud nahale kinni jääda. Viskas pistoda kõrgele, vastas ta lühidalt:
  - Mitte! Miks me peaksime kartma? Oleme tõelised aarialased!
  Filela, püüdnud lennult relva ja visanud selle keset kõrbe teritavasse lauda, haigutas võluva suuga. Siis vastas ta ohates:
  - Olete meist noorim ja enne Aafrikasse minekut polnud teil kogemusi. Siin on kõik tüdrukud juba lahingukogemuse saanud ja püssirohtu nuusutanud. Muide, te paistate peaaegu tüdrukutena, nii süütute nägudega.
  Magda, varvastega tääknuga loopides, põrutas ägedalt:
  Aga me ei tapa süütult. Mis selle vestluse mõte siis ikkagi on. Kas otsite tüli?
  Filela lükkas resoluutselt tagasi:
  - Muidugi mitte! Aga ma tunnistan teile, kuigi esimest korda nuusutasin püssirohtu 1. septembril 1939 Poolas. See tähendab, et isegi enne seda, kui enamik seltskonna tüdrukuid alustasid tuleristimist tavaliselt Prantsusmaa põldudelt, aga ma tunnen endiselt hirmu. - Tüdruk langetas häbelikult oma rohelised silmad. Äratundmine ei olnud tema jaoks lihtne - eriti võtab enne lahingu algust närvid.
  Shella silitas Filela kriimustatud lihaselist õlga.
  - Ausalt öeldes tunnen end mõnikord ebamugavalt. Kuigi füüsiline koormus, mida kogeme, on nii väsitav, et unistad isegi surelikust kehast vabanemisest.
  Pruunijuukseline naine kehitas õlgu.
  - No ma ei tea! Ja see kurnab mind põhjalikult, mitte vähem kui sind, kuid piinav hirm jääb siiski alles. - Filela heitis lühikese pilgu taevasse, alandas häält sosinaks. Võib-olla kartis ta, et Kõigeväeline Jumal kuuleb teda pealt. "Pealegi, kas on olemas sellist asja nagu hing?" Suur ja tark Fuhrer ei rääkinud sellest kunagi ega kirjutanud üheski oma teoses.
  Magda püüdis tääknoa taas paljaste sõrmedega, vältides lõikehaavu. Naeratades nagu Milady Winter, vastas ta Shelley eest:
  - Ja see pole oluline. Meie jaoks on peamine tappa vaenlasi nii palju kui võimalik ja seada oma elud võimalikult vähe ohtu. Loomulikult, kui muidu - ettevaatus ei muutu reetmiseks!
  Filela nõustus:
  - Kes lahingus elu ei säästa, see säilitab oma väärikuse ka trofeesid jagades!
  Shella kinnitas:
  - Kes varastab võidu, see kaotab oma viljad, kuna viimased mädanevad rikutud mainest!
  Tankis istudes riputasid tüdrukud välja Inglise lipud ja sõitsid niisama jultunult minema. Ja kokku oli kõrbes viisteist asja. Brittide käest jultunult kinni võetud, soomustatud ja sugugi mitte hästi relvastatud sõidukid. Nii olid aistingud kõige ülevamad, nagu oleksid sõdalased paraadil.
  Magda märkis:
  - Siin, siin on ilu! Toome oma kassi kaasa! Will, ma näen tüli - saan kiusaja!
  Shella, ilma suurema entusiasmita, raputades Snow Maidenile pead, vaidles vastu:
  - See pole üldse naljakas! Selle peale on patt naeratada!
  Siin Magda, nagu oleks äratuskell hommikul helisenud:
  Mida tähendab patu mõiste? Siin laulate Shellat Jeesusest Kristusest ega saa isegi aru, et peamine piibliseadus - patupalk - surm on lihtsalt absurdne! - Tuline sõdalane tegi isegi veenvuse huvides kätega ringi. - Absoluutselt puudub loogika!
  Filela kiirustas lisama:
  - Kindlasti! Mis sõdurid me muidu oleme, kui me ei riku käsku - ära tapa!
  Magda itsitas närviliselt ja hakkas pistoda käepidet närima. Siin leidis Shella midagi, millele vastu vaielda:
  - Tegelikult originaalis - see seitsmes käsk kõlab nii - ärge sooritage kurja mõrva! See tähendab, et siin räägime mõrvast, mitte inimeselt elu võtmisest. - Ja näidates end kantslis Cicero ja võib-olla lisas Tetruliana. - Siin on mõned nüansid!
  Magda lõikas kurjuse maha:
  - Samuti lingid heebrea keelest tõlkele. Mis saaks veel vastikum olla! Punajuukseline kurat läks üha enam põletikuliseks. Tõepoolest, tema isa ise Azello Bulgakovi romaanist saab. - Üldiselt on Piiblis palju absurdi, kuid kõige absurdsem on selle väited jumalasõna rollile ja eksimatusele! Sõdalane välgutas hambaid. - Kristus kõigevägevam Looja kogu loodu, kõige nähtava ja nähtamatu, kõige maise ja taevase... Ja samas satub Jeesus segadusse kõige elementaarsemates asjades!
  Shelley ütles karmilt:
  - Seda pole vaja öelda ja kategooriliselt. Mõnes mõttes on ta segaduses ja mõnes mõttes nägija. - lisatud lumivalge terminaatoringel. - Lisaks võib lihaks saanud Jumal oma sõnadega hästi edasi anda Pühakirja olemust. Üldiselt on Piiblis palju ettekuulutusi, mis on juba tõeks saanud.
  Magda raputas jõuliselt oma tulist pead:
  "See pole sugugi tõsi ja ma tõestan seda teile!"
  Shelley võpatas.
  - Noh, proovige, teil on kaardid käes!
  Magda hakkas kõnelema, matkides vaimuliku karikatuurset kuusetooni.
  - Kõigi religioonide pühades raamatutes on prohveteeringud, see tähendab tulevikuennustused, kõige olulisem koht. Piiblis on selliseid ettekuulutusi. Enamik neist ennustustest on liiga ebamäärased. - Punase juustega terminaator-filosoof tegi ümarad huuled. - Hüvastijätuvestluses apostlitega ütles Jeesus prohvetlikult: "Kuulge siis sõdadest ja kuulujuttudest sõjast... Sest nii peabki olema... Rahvas tõuseb rahva vastu ja kuningriik kuningriigi vastu ning tuleb näljahädasid, katkusid. ja maavärinad" (Matteuse evangeelium 24:5-6). - Tüdruk kergitas paremat kulmu suurema väljendusrikkuse huvides. - Kuid täpselt see juhtus maailmas enne Kristuse ennustusi ja see kestab tänapäevani. Mis väärtus on siis neil ettekuulutustel, mille puhul toimuvad pidevalt ettenägelikud sündmused ilma ühegi ettekuulutuseta?
  Filela noogutas tunnustavalt, kui uuris trofeeerootikaajakirja, mis oli kinni võetud inglastelt ära võetud. Kuid samal ajal kuulas sõdalane väga hoolikalt:
  - Jah, võib öelda, et eile olid sõjad, on sõjad täna, sõdu on homme!
  Olles kinnitanud Magdat (Mis ma oskan öelda - öeldakse, et see pole pätt, sa oled kiire taibuga!), jätkas oma loengut:
  Mõned piibli ettekuulutused kirjutati tagasiulatuvalt - pärast seda, kui need sündmused olid juba aset leidnud. Tõsi, mõnikord julgesid prohvetid tulevikusündmusi ennustada, kuid reeglina sattusid nad sassi.
  Niisiis tõotab Jumal prohvetite kaudu Taaveti järglastele igavese valitsemise (2. Kuningad, 7:11-16), kuid Taaveti kuningriik lagunes pärast tema poja Saalomoni ja järglaste (järglaste) surma Iisraeli ja Juuda vahel. kuningas Taaveti hävitati osaliselt kõigepealt Assüüria kuningas Artakserkses ja seejärel - eranditult - Babüloonia kuninga Nebukadnetsar juure all. (Jeremija 52:9-11, 22:28-30).
  Filela kiitis väga innukalt heaks:
  - Nii peaksite nendega käituma. Ja kuidas vallutatud linnade elanikke kirveste alla panna, siis seda, palun. Ja kuidas nad nende eest hoolitsesid!
  Tulekurat kinnitas:
  - Kuid loomulikult ei piirdu "prohvetite" erinevad vead sellega.
  Jumal lubab prohvet Jeremija kaudu igaveseks hävitada, tühjendada Egiptuse Suessist Etioopiani (28:8-14), kuid Jumal ei ole seda lubadust tänaseni täitnud.
  Ja veel Jeremija ettekuulutustest. Tema suu kaudu tõotab Jumal anda Egiptuse Nebukadnetsari kätte (29:19); igaveseks hävitada Tüüros (26:3-14; 27;36; 28:19). Kuid Nebukadnetsar ei võtnud ega püüdnud Egiptust vallutada. Mis puutub Tüürose linna, siis seda ei vallutanud Nebukadnetsar ega ka Aleksander Suur ning siiani pole see lakanud eksisteerimast üheks päevaks.
  Shella kinnitas raske ohkega:
  - Kahjuks nägin ma Tire'i kaardil. Võtame varsti!
  Magda jätkas:
  Vastupidiselt Hesekieli ettekuulutusele vallutas ja hävitas Nebukadnetsar Jeruusalemma, mitte Egiptuse ega Tüürose. Ent 16 aastat pärast oma ettekuulutust tunnistab Jeremija ise, et Tüürose linn eksisteerib puutumatult edasi (26:1; 29:8-14). Hiljem kuulutas Jeesus Kristus ise asjatult selle kõigutamatu Tüürose surma (Matteuse 11:21-22; Luuka 10:14).
  Ja kuidas ta helepunased huuled korraga kavalalt ja rõõmustavalt väändusid. See on tõesti Saatan imelise naise näoga. Ja milline hääl.
  Seesama Jeremija kuulutas Jumala nimel, et kuningas Joojakinit karistatakse oma pattude eest laste puudumisega (22:28-30). Kuid Matteus nimetab Jekonjat üheks Jeesuse Kristuse esivanemaks (Matteuse 1:11-12). Kuidas sai Jeesus sündida kaugest esivanemast, kellel polnud lapsi?
  Pärast viimast avaldust itsitas Filela kavalalt. Shelly märkis:
  - See on tingimuslik ennustus!
  Magda turtsatas põlglikult.
  - Aga iga valeoraakel võib seda öelda! Kuulake edasi! - Punajuukseline kurat jätkas, sest tankid ei saa üle kõrbe liiga kiiresti sõita ja need on üsna rasked ja aega on juttu ajada... Magda hääl kõlas üha enesekindlamalt:
  Jeremija ennustab Jumala nimel Nebukadnetsari vangistamist juudi kuningale Sidkijale, kuid lubab talle vaikset surma ja vagasid matuseid (34:2-5). Kuid nagu hiljem selgus, tappis Nebukadnetsar kõik Sidkija sugulased ja tegi ta ise pimedaks, viskas vanglasse, kus ta suri (52:9-11). Vau rahulik surm ja vagad matused!
  Sama "rahulikku ja rahulikku" elu ennustatakse ka kuningas Joosijale (2. Kuningate 22:18-20). Pärast sellist ettekuulutust said egiptlased Megiddo lähedal lahingus surmavalt haavata Joosija (Ibid., 35:20-24).
  Võitlusmära Filela imes kõhu sisse ja asus konserve lahti pakkima. Plekkpurk, mille pakendil on Texas Buffalo, on just see, mida ta vajab. Eriti mahlane tomatimahlas ja šokolaadikastmes leotatud liha.
  Vaatamata sellele, et ka Magda näitas üles isu, jätkas kangekaelne neiu haridusprogrammi. Küll aga on mõnus väike hääl, et tore on kuulata Krakatoa purske värvi juustega sõdalast:
  - Prohvet Jesaja kirjutas, et Jeruusalemm püsib igavesti: sinna ei siseneks mittepuhas inimene ega mittejuut. Kuid kohe pärast seda ettekuulutust vallutas ja hävitas Nebukadnetsar (586 eKr) Jeruusalemma, seejärel võtsid ja hävitasid roomlased (70 pKr). - tuline sõdalane hakkas lisama, püüdes anda keelele mürasurve välimust. - "Igavese linna" võtsid ja hävitasid pärslased, araablased, ristisõdijad, türklased, britid ja prantslased. - lisas Magda hingeldades ja tõstis tooni. - Kindlasti sakslased ja praegu elab seal sama palju "puhtaid" juute kui "roojasid" (nende määratluse järgi!) araablasi, eurooplasi, mustanahalisi ...
  Filela, õgimas pühvliliha, märkis:
  - Kristlased reeglina tõesti ei loe ennustusi sündmuste kohta enne Jeesuse Kristuse sündi. Neid huvitavad rohkem Jeesuse Kristuse enda ja tema apostlite ennustused, see tähendab Uue Testamendi raamatute ennustused. Eriti murettekitavad on nende ennustused Jeesuse Kristuse teise tulemise kohta (viimase kohtupäeva kohta, Harmagedooni kohta).
  Magda kinnitas rõõmsalt, noogutades, võimeline süütama ja põletama, Vana-Rooma ja sadade samalaadsete linnade vundamendile peaga:
  -Ärme puuduta muid ettekuulutusi ega ka Jeesuse Kristuse teise tulemise prohvetikuulutuste üksikasju. Peatugem vaid ühel kõige olulisemal küsimusel: millal tuleb Teine tulemine? Vaatame Jeesuse Kristuse enda sõnu. Kuulus Ameerika jutlustaja ja kõnemees Billy Graham arvutas välja, et ta kuulutab Piiblis Kristuse teise tulemise kohta 380 korda. Peatugem kardinalil ja kõige selgemal neist.
  Magda hakkas jätkama, kui raadiost kostis signaal:
  - Inglise tankide kolonn liigub edasi. Kõik valmistuge!
  Shelley märkis segaduses:
  "Ma ei tea ise, mis on hullem - kas sooritada kuri mõrv või kuulata sellist ketserlust!"
  Filela vastas:
  - Magda räägib lihtsalt puhast tõtt ja vaidleb loogiliselt. Pealegi piisab Piiblist, see räägib selgelt ja karmilt valeprohvetitest. Nii et löö vaenlane tema enda relvaga.
  Tuline kuradi sõdalane lisas:
  - Vaata, parem on, kuidas me vaenlase tema enda relvadega peksame! Ja mitte ainult ideoloogilisel rindel. Ma räägin endiselt Piiblist. Seniks aga vaadake Lumivalgekese soomust läbistavaid kestasid!
  Shelley põrutas ilma igasuguse pahatahtlikkuseta:
  - No muidugi selline elementaarne asi, ma saan ise hakkama! Kelleks sa mind pead! Ma olen sõja daam!
  Filela, aidates kahurit laadida, laulis:
  - Lady of War! Kes veel saaks teiega võrrelda! Lady of War oleme varsti Inglismaa pealinnas!
  Raadiost kostis Gayla madal, peaaegu mehelik hääl.
  - Jäta kolonn vahele ja tulista kõrvale!
  Tüdrukud hüüdsid vastu:
  - Sieg Heil!
  Muidugi peavad sul olema raudsed närvid, et lasta pahaaimamatul vaenlasel lähemale ja siis endast mööda minna. Siin on ees keskmised tankid, Cromwellid ja Matildas, ning seejärel kerged tanketid. Kümmekond kinni võetud tanki peavad tegutsema sünkroonis, et igaüks tabaks oma ohvrit. See on omamoodi muusikalise sümfoonia esitus. Kui vähemalt üks noot puruneb, osutub kogu kompositsioon valeks ja kaotab meistriteose tiitli. Ja mis see sõda on! Enamus austajaid kogub sõjakunst, kuid pisarad on alati siirad ja keegi ei taha encore'i kutsuda!
  Shella sosistas:
  Aita meid Püha Jumalaema!
  Gayla käskis metsikult:
  - Tuli!
  Ja kümmekond tünni sülitas korraga karpe välja. Matildade ja Cromwellide küljed on palju halvemini kaitstud, mis tähendab, et nad ... Magda rõõmustas ja hüüdis:
  - Katkised pappkastid!
  Shella märkas kohe, laadides kahurit uuel viisil:
  - Noh, lollid inglased! Nad ei küsinud meilt isegi parooli, nad lihtsalt nägid lippe, nii et nad võtsid meid kohe omaks!
  Magda naeratas vaikselt.
  - See on nende briti mentaliteet!
  Korraga hävitati kakskümmend viis suurt tanki ja kaksteist hunditüdrukut. Siis oli neil aega, enne kui segaduses vaenlane reageeris, anda vaenlasele teine löök.
  Ja veel kümmekond ohvrit, purustatud tankid, nagu kaldale visatud haide skeletid, kuumal kollasel liival. Ja samas nad ikka suitsevad, taevasse hiilivad tumepruunid ojad. Tundub, et see on madude sugu. Veelgi enam, roomajad, justkui moonutatud ebaõige evolutsiooni tõttu. Ja susisemine on hämmastav, kui haige see võib olla.
  Briti tankid peatusid korraga ja tardusid. Ainus ellujäänud rasketank üritas kohmakalt ümber pöörata. Shella laulis:
  - Ilu! Ilu! Toome oma kassi kaasa!
  Magda laulis:
  - Mitte kotis, vaid koonus! Soomust läbistava kuuliga!
  Filela itsitas.
  - Kas te, koerad, pärast meie võitlust!
  Pärast seda läksid nad kiiludeks. No neid saab otsaesist muljuda. Osa Briti tankereid ei pidanud seda vastu ja jättes oma varustuse, tormasid üldlennule. Mõned kiilud kogenumate juhtidega jätkasid ikka vastutulistamist. Siin tabas mürsk tanki Mp-16, andes soomustes välja kurdi mürina.
  Shella näitas roosat keelt:
  - Meie kangelased põgenevad - rumal britt ei jõua järele!
  Magda urises valjult:
  - Anna kiiresti alla!
  Filela kinnitas:
  - Ja ärge kartke meid! Paavsti peal vange vööga peksta, punane rist keelab!
  Shella, kes oli kestaga puruks löönud kangekaelse tanketi, ütles:
  - Ma purustasin sind! Ja igaühele tellis koonus!
  Lahing lõppes, mitu tanketti üritasid lahkuda, kuid need löödi tseremooniata välja. Naerahundid lasid rõõmust välja südantlõhestavat kiljumist:
  - Blimey! See võitlus pole jama!
  Lahing polnud aga veel lõppenud. Ilmuvad inglise veoautod ja mootorratturid. Shella tulistas lähima auto pihta šrapnellmürsku, see lagunes ja kütusepaagid lihtsalt plahvatasid. Magda välgutas hambaid.
  - Šokk! See on meie tee!
  Filela ütles:
  Parem tappa kui veenda!
  Shella oli veelgi täpsem:
  - Parem lüüa üks kord, kui öelda sada korda! Parem lüüa sada korda kui vait olla...
  Magda katkestas:
  - Britid juba jooksevad! Tule neile järele!
  Tüdrukud tulistasid üsna täpselt, Shella ei eksinud kordagi, kuid tanke ei saa kiiruselt ikkagi veoautodega võrrelda. Lisaks polnud siinsed Cromwellid mitte kõige uuem Meteori mootor 600-hobujõuline, vaid nõrgem 400-st. Ilmselt polnud neil veel aega seda ristlustanki ümber varustada. Matilda oli ka nõrgem ja mis siis raskekaalu Mp-16 kohta öelda.
  Nii et tüdrukud on veidi maha jäänud. Jah, kohtumise poole puhus ka tuul, pilved hakkasid kogunema. Magda märkis:
  - Nüüd hakkab vihma sadama!
  Shelley oli rõõmus:
  - Seda parem! Ja selles paagis on väga kuum! Ja ta soojendab ennast, aga päike kõrvetab!
  Filela kinnitas:
  - Nojah! Ja kui palju saate praadida!
  Magda optimismi ei jaganud:
  - Liiv muutub vedelaks ja me peatume!
  Shelley teatas entusiastlikult:
  - Ja see ei hirmuta mind isiklikult!
  Pilved kogunesid väga kiiresti ja taevas tumenes, nagu oleks tõesti olnud kuuvarjutus. Magda möirgas:
  - Uskuge siis jumalasse pärast seda!
  Shelley vilistas vihaselt.
  - Ja mida? Miks sa ei usu! Kas Kristus ei tõestanud, et ta on tõeline Jumal?
  Suured troopilise vihmapiisad loksusid paagi katusele. Vihasena hakkas Magda uuesti rääkima;
  Vestlustes oma jüngritega kinnitas Kristus neile, et kõik nad, tema apostlid, elavad ja näevad oma silmaga Tema teist tulekut auhiilguses. "Tõesti, ma ütlen teile, teil ei ole aega mööda Iisraeli linnu (Palestiinas) ringi käia, enne kui Inimese Poeg tuleb" (Matteuse 10:23).
  Filela vilistas üllatunult ja pilgutas silmi, justkui valaks talle Hiroshima tuhka silma:
  Kas Jeesus tõesti ütles seda?
  
  
  
  
  
  AMEERIKA AITAB REICHI
  MÄRKUS
  Lääneliitlased sõlmisid Kolmanda Reichiga vaherahu. Kasutades ära teise rinde ja pommitamiste puudumist, tugevdavad natsid oma vägesid ja lähevad üle pealetungile. Päris palavaks läheb.
  . PEATÜKK #1
  Näiteks märtsis 1943 sõlmiti vaherahu Kolmanda Reichi ja liitlaste vahel. Hitler nõustus lõpetama juutide tagakiusamise vastutasuks vaenutegevuse külmutamise eest läänes. Pealegi lõpetas lääs Lend-Lease'i alusel tarned NSV Liitu. Ja see mõjutas sõjategevuse kulgu.
  Hitler lükkas pealetungi Kurski kühvel liiga kaua edasi. Ta lükkas operatsiooni Citadel edasi, kasutades uusimaid tanke Panther ja Tiger. Viimati lükkas füürer pealetungi edasi juulis.
  Ta tahtis lahingutes katsetada arenenumat ja võimsamat Tiger-2, aga ka hävitajat ME-309. Sakslased tahtsid ka "Mausi" rünnakul katsetada. Ja reguleerige "Panther" -2.
  Ja selle tulemusena andis Stalin endale korralduse 1. augustil rünnata. Ja kohe kahes suunas - Belgorod-Harkov ja Orlovski. Sakslased olid erinevalt tegelikust ajaloost tugevamad. Nad tõmbasid Rommeli rühma Aafrikast välja ning viisid osa vägedest üle Prantsusmaalt ja Balkanilt. Balkanil asendusid sakslased bulgaarlaste ja itaallastega. Nii lahkusid Aafrikast kaheksa Saksa diviisi ja tosin Itaalia diviisi, Balkanilt seitse Saksa diviisi ja Prantsusmaalt kakskümmend diviisi, sealhulgas tanki omad.
  Tänu sellele, et Kolmanda Reichi pommitamine peatus, oli relvade vabastamine nelikümmend protsenti suurem kui tegelik ajaloos. Tanke ja lennukeid oli rohkem. Tiger-2 hakati masstootma 1943. aasta maist, see sisenes ME-309 seeriasse, samuti pommitaja Yu-288. Ja asi läks tõsiseks.
  Ja "Hiir" läks sarjadesse... Sakslased olid võitlusvalmis. Nende kaitseliinid olid väga tugevad.
  Jah, ja "Panther" osutus lahingu esimestel päevadel kaitsest väga tõhusaks tankiks. Ta tulistas viisteist lasku minutis ja võttis kahe kilomeetri kauguselt kolmkümmend neli.
  Jah, "Ferdinand" on ka masinaloom. Ja kui lööb, siis lööb. Need on sõjamasinad. Ja eesmine soomus on kakssada millimeetrit.
  Lahingud näitasid, et Fritz on tugev. Ja ka tüdrukud hakkasid oma poolel kaklema ja see on lahe.
  Charlotte, tulistas, laulis:
  - Ja jälle...
  Ka Gerda, kes tulistas kiirlaskurist, toetas:
  - Jätkub...
  Frida lõpetas ahastusega:
  - Lahing...
  Charlotte andis tulistamist katkestamata välja:
  - Keetmine...
  Frida tuksises, urises:
  - Hüperplasma...
  Gerda naeratas ja tulistas mürsku ning lisas:
  - Tulekahju...
  Charlotte ulgus ja vahtis nõukogude relvi ning lausus märkamata:
  Ja Göring...
  Frida, tuksub, kiljatas:
  - Selline...
  Gerda jätkas ulgudes tulistades:
  - Noor!
  Charlotte jätkab, mida päkapikult võtta, esitades häbitult valesti nõukogude laulu. Ja see osutus äärmiselt rumalaks ja labaseks.
  Ja noor...
  Frida ohkas kahjuks tabavalt nagu alati ja lisas:
  - Õlu...
  Gerda lõpetas löögiga:
  - Ees!
  Pärast seda muutsid sõdalased tulistades lauluteemat veidi. Lõppude lõpuks pole nad nüüd päris inimesed, vaid pooleldi päkapikud. Ja see tähendab, et te võtate neilt vaesed mehed! Nad ei oska ainult laulda, vaid möirgavad ja midagi täiesti üdini üdini. Selline on nende karma, teate. Laulud osutusid muidugi labaseks.
  Charlotte, kes juhtis tuld, venitas edasi:
  - Väljas...
  Gerda lupanuv kiirtulest toetatud:
  - Loomad...
  Frida tabas seda ja jätkas:
  - Trammist...
  Charlotte peksles ja purustas, jätkas oma ulgumist:
  - peal...
  Gerda vallandas ja andis välja:
  - Nurk....
  Frida lõi kaasa ja jätkas:
  - Kulud...
  Charlotte, kes oma kuratliku täpsusega kingitust välja lasi, lõi välja:
  - Õlu...
  Karbiga lõigates hüüdis Gerda:
  - Siin...
  Frida andis kingiga laksu ja kilkas:
  - murdis sisse...
  Charlotte tulistab, kui ta möirgab nagu metsaline:
  - Tsaar....
  Gerda hingas kõrvetavalt välja, ägedad sõnad:
  - Loomad...
  Mürsku kiirgav Frida kõlises:
  - Anna....
  Charlotte tulistas meeleheitlikult ja karjus:
  - Õlu...
  Gerda, tühjendades põlvpüksi, lisas:
  - Kiirusta...
  Frida, tulistas, karjus:
  - elevant....
  Mürsu välja lasknud Charlotte karjus mürsku järele:
  - kissitanud...
  Gerda tuksis uuesti ja kilkas:
  - Õige...
  Frida karjus pekstes:
  - Silm...
  Charlotte, kuidas laulda meeletus järjekorras ...
  - Läks...
  Ja just siis lõppesid terminaatoritüdrukute kestad. Nad pidid tagasi pöörduma, et veoautost lahingukomplekti täiendada. Kuid pakkumine Kolmandas Reichis on suurepärane ja ämblikud naasevad kahjuks uuesti.
  Tagasiteel hakkasid tüdrukud arutama järgmise teema üle. Charlotte, see punajuukseline saatan avaldas oma arvamuse:
  - Arvan, et pärast Moskva hõivamist on meie järgmine eesmärk London!
  Gerda itsitas ja kinnitas:
  - Muidugi läheme me britte sionistlikust orjusest vabastama!
  Ja kõik kolm tüdrukut puhkesid kõrvulukustavalt naerma. Nad arvasid, et see oli tõesti lõbus.
  Frida soovitas:
  - Ja vabastame Ameerika kõige ahnematest sionistidest. Ja ka värviliste domineerimisest. Ja siis tõmbasid bolševikud jänkid täielikult üles.
  Gerda laulab äkki, nagu ootamatult:
  Kui me kõik seisame jänkide vastu,
  Me purustame põhjaliidu...
  Isegi tomahawkid ei aita...
  Sest Jumal tasub kurja!
  Mõistagi tundub terminaatoritüdrukute poole pöördumine jumala poole naeruväärne. Arvestades, et Kolmas Reich on Antikristuse kehastus. Kuna aga laskemoonakoorma vahetamiseni läheb aeg mööda, tegi punajuukseline kurat Charlotte häält. Kuuldes Gerda viimast lauset, urises ta:
  - Jumalat pole olemas!
  Keerubi sõdalane kilkas:
  - Kuidas ei ole?
  Charlotte nõudis:
  - Muidugi mitte, meditsiiniline fakt!
  Gerda esitas kõige loomulikuma küsimuse:
  - Kes lõi universumi?
  Charlotte vastas peaaegu kohe:
  Universum on olemas ja on alati eksisteerinud. See muutis ainult oma olemasolu ja komponenti, muutudes ja muutes pidevalt.
  Gerda hõõrus paljajalu kõrva taha. Kuigi tal olid ämbliku, mitte koera geenid, ja ta märkis uskmatult:
  Kuidas see alati eksisteerinud on? Sellel peab olema põhjus.
  Charlotte otsustas oma usupartnerit oma relvaga lüüa:
  - Ja kuidas on kõikvõimas Jumal alati eksisteerinud? Sellel peab olema põhjus!
  Gerda hõõrus uuesti paljast jalga, seekord laubale, ja märkis kahtlevalt:
  - Jumal töötab salapärastel viisidel.
  Charlotte märkis omal loogilisel viisil:
  - Nii et see pole vastus.
  Gerda soovitas siis:
  - Võtame aksioomina kahtlemata tõsiasja, et Issand jumal on olemas ja on alati olemas olnud, ja me alustame sellest.
  Charlotte vastas loogiliselt sama meetodiga:
  - Võtame siis ka aksioomina kahtlemata tõsiasja, et mateeria ja universum on alati eksisteerinud ja eksisteerinud ning sellest lähtumegi.
  Frida, kes oli selles vaidluses kolmas, puhkes naerma ja märkis:
  - Jah... See on dialoog tumma ja kurtide vahel. Nii et te ei saa teha selgeid järeldusi.
  Charlotte ei nõustunud.
  - Mul on Gerda ees eelis. Näiteks kui lähtuda sellest, et kõige algpõhjus on Jumala Kõikvõimas Isiksus, siis edaspidi selle tuletis: inimene osutus nõrgemaks ja mitte tehniliselt arenenuks. Ja kui mõelda, et põhjus ja algpõhjus on kõikvõimas, kuid isikupäratu loomus, siis selgub, et see sünnitas täiuslikuma ja arenenuma inimese. Nii selgub, et toimus üleminek lihtsast keeruliseks. Ja kreatsionistlikus mudelis, vastupidi, keerulisest lihtsani. Nüüd oleme aga tunnistajaks järkjärgulise komplikatsiooni protsessile, kus kõik alates tehnoloogiast areneb evolutsiooniliselt. Jah, inimese aju kasvab pidevalt. Ehk siis eeldada, et tegemist on eelkõige umbisikulise asjaga, millest arenes evolutsiooniliselt välja keerulisem, loogilisem asi, kui vastupidi, justkui absoluutselt kõikvõimas ja täiuslik isiksus oleks inimkonna ees umbrohuvõrsed.
  Frida ärritus ja märkis:
  - Jah, ma lugesin usulist kirjandust. Kui teda uskuda, siis oli Adam praegusest mehest täiuslikum ja arenenud intellektuaalselt. Ja et inimesed, olles Jumalast eraldunud, läinud patuteed, hakkasid vananema ja nõrgenema, aga... Nüüd oleme tunnistajaks vastupidisele protsessile: inimese jõu kasvule ja tema hämmastavale intellektuaalsele arengule. Eriti sõdade ajal! Pidage meeles, millistel tankidel me neljakümne esimesel aastal sõda alustasime ja mis meil praegu on! Seal on kolossaalne erinevus!
  Gerda sosistas ärritunult:
  - See kõik on intriigid!
  Sakslased lõid Nõukogude pealetungi igas suunas tagasi. Ja nad ise andsid purustavaid lööke.
  Ja taevas ME-309 peal võitlesid kaunid paljajalu bikiinides tüdrukud. Nad võitlesid väga kõvasti. Ja nad purustasid vaenlase sõna otseses mõttes nagu karbonaad.
  Albina tulistas vastaste pihta paljaste varvastega ja ajas maha nõukogude auto.
  Siis ta piiksus:
  - Suurepäraste aaria ideede eest!
  Alvina lööb ka vaenlase pihta, lõhestab ta põhjalikult ja kostab:
  - Au uutele ideedele!
  Ja suruge tema helepunane nibu vaenlasele.
  Nõukogude tüdruk aga suurtükipatareist tulistab fašistlike koletiste pihta. Nad püüavad rünnakut tõrjuda, olles vaenlasest kvantitatiivselt ja kvalitatiivselt paremad.
  Nõukogude pataljoni tüdrukud on samuti väga kenad ja lühikestes seelikutes, rindu katavad ainult rinnahoidjad. Nende paljad jalad värelevad ja sõdalased ise sorteerivad jõuliselt kestasid.
  Üks põhjadest, Akulina leitnant-kahuri, toimetab mürske paljaste jalgadega ja ta ise toetas käed relva roolile. Ja isegi kui karbid kukuvad neile ülevalt peale ja pommid lendavad taevast, ei saa tüdrukuid purustada ega purustada. Nad võitlesid vapralt ja võitlevad edasi.
  Anyuta sihib püssi... "Hiirt" ei torgata, kuid neiu tulistab sellegipoolest. Ja äkki sul veab ja raudrüü alistub. Sel juhul peab sakslane tellima muusikaga kirstu.
  Paljajalu neiu on rõõmsameelne, kuigi mõistab, et sellisest keerisest on neil väga väike võimalus välja pääseda. Näiteks Sturmmaused lähevad pealetungile. Need on Shtrumtigrile sarnased masinad, ainult palju suuremad ja piklikul Mouse šassiil. Ja kui 600-mm pommiheitjast lendab välja raske rakett, on see lihtsalt kohutav asi.
  Anyutale sadas maha kõrbenud maa tükke ja pärast vahet sulas muld. Kuid tüdrukul polnud üldse piinlik. Vastupidi, ta pani oma paljad jalad, et tunda kildudest meeldivat massaaži. Ja laulis rõõmsalt:
  Kodumaa ja armee on kaks sammast,
  Millel planeet puhkab!
  Me kaitseme sind oma rindadega,
  Kõik inimesed laulavad teie armeed!
  
  Pilved on jahedad, aga päike kuum,
  Kuulipilduja hõõrus sõduri õlga ...
  Igavesti kodumaa oleme sinuga -
  Kaevame kurjale haua!
  Anyuta oli juba natside vangistuses olnud ja seal peksti teda kannul olevate pulkadega. Tüdruk ohkas ja tormas ringi, kuid ei reetnud kedagi. Millised on need löögid talle. Ta on komsomoli liige. Teine asi on see, et natsid on juba rindekaitseliinist läbi murdnud ja ähvardavad ka selle alistada. Anyuta teab ja tulistab. Kuigi see on üliraske, tuleks "Mausi" tünni sattuda ja siis kaotab Saksa tank tulevõime ja ta tuleb remonti tahapoole viia. Ja see on juba Fritzi jaoks probleem.
  Ja siin suutis Anyuta pärast mitut möödalaskmist "Tiger" -2 tünni maha lüüa. Siis laulis tüdruk rõõmsalt:
  - Meie omad ei alistu teie omadele!
  Ja tulistati uuesti. Akulina soovitas tal laskmisel kasutada paljajalu, kuna see on palju praktilisem. Kaunis neiu oli sellega osaliselt nõus. Ja asjad läksid palju paremini. Kõik relvad on 85 mm kaliibriga, mitte piisavalt võimsad Saksa tankide vastu. Ja nii, kui sa tünni lööd, ilmnevad eduvõimalused.
  Anyuta proovib ette kujutada sinist panoraami, millel on liikuvad kollased täpid. See on natside tanki paks roheline siluett. Näete teda nagu hiiglaslikku elevanti. Nii et võta ja löö mastodoni pagasiruumi. Siis on vaenlase ülekaal kaalukategooriates tema jaoks kasutu.
  Ja nüüd kaotab järjekordne "Tiiger" -2 oma probossi. Ja ta jääb väga haigeks.
  Akulina laulab täiel rinnal:
  - Ex saba, soomused - ei püüdnud Fritz teada latikas!
  Aku koosneb täielikult tüdrukutest-sandaalidest ja seetõttu säästavad neid ilmselt kõrgemad jõud ja kestad ei tee haiget. Igal neist on oma kool ja oma saatus. Lapsena unistas Akulina ravimi leiutamisest, mis annaks surematuse. Surm tundus talle kohutav ja ebaõiglane otsus. Lõppude lõpuks on see, et inimesed surevad, kohutav. Ja kuigi neiu uskus hinge surematusse, mis on kehaga võrreldes esmane, aga siiski. Maailm ei ole malelaud, võta sellelt nupp maha ja pane tagasi. Ei, universum osutus julmaks. Miks peab inimene vanaks jääma ja surema? Akulinat ajasid eriti vanad naised - see inetus on kohutav.
  Kas pole inimene nagu lill ja mitte loomingu kroon? Inimene peab olema ja jääma surematuks. Ja talle ei tundunud mingil juhul haigeks jäämine ja uude maailma minna. Inimene on ju sündinud õnnelikuks.
  Ja mis õnnest saab rääkida, kui inimesed kaotavad oma sugulased ja sõbrad? Kui ta - isiksus tuhmub? Ei, see on vale ja mitte hea. Ja Akulina sukeldus meditsiinikirjandusse. Peagi jõudis neiu järeldusele, et surematuseks ei piisa ainult keemiast ning tuleks välja mõelda midagi põhimõtteliselt uut ja tõhusat.
  Võib-olla isegi mingi kiirgus. Mis erinevalt radioaktiivsest ei hävitaks, vaid paraneks. Siis algas sõda ja surematuse jaoks polnud aega. Akulina töötas mõnda aega tagalas. Kuid Punaarmee kaotused kasvasid, üha sagedamini kutsuti rindele tüdrukuid, käis ka meditsiininaine. Alguses töötas ta õena ja seejärel kolis akusse. Rohkem kui korra leidis Akulina end surma äärel. Kuid iga kord jäi ta ellu ja isegi ilma tõsiste vigastusteta.
  Vaene tüdruk, kelle elus oli nii palju erinevaid probleeme. Ja nüüd lähenevad neile fašistlikud tankid.
  Ja siin on veel üks kaunitar, pruunijuukseline Tatjana. Tüdruk toob karpe, lohistab kaste. Ta on ka paljajalu ja leiab sellest isegi naudingut - juuli on ju õues, aasta kuumim kuu. Siin on hea, kõik kokku tulnud tüdrukud on päris kenad, tekitades aukartust isamaa vaenlaste vastu. Tatjana tõmbab kasti ja laulab:
  hävimatud, vabad vabariigid,
  See ei olnud ebaviisakus, mitte jõud ega hirm, mis kogus ...
  Ja valgustatud inimeste hea tahe -
  Rahu, sõprus, valgus, mõistus ja julgus unistustes!
  
  Au isamaale, meie vabale,
  Kõigi rahvaste sõprus on toetumine sajandile,
  Seaduslik jõud, rahva tahe,
  Lihtne inimene on ju Ühtsuse poolt!
  Ja selliste sõnade all on ta rõõmsam ja karbid ei tundu enam nii rasked. Ja tüdruk paindub kergesti. Ta on nii võluv. Ja rõõmsameelne tüdruk. Siin roomab saksa diversant granaadiga üles
  parapet. Tatjana võtab sidruni palja jalaga üles ja graatsiliste sõrmedega välja tõmmates viskab selle vaenlase poole. Kohe lendavad üles kolm Saksa spiooni, keda lennul kildudeks lõikavad. Ja Tatjana, ristis oma paljad, päevitunud jalad, näitas neile viigimarja. Sellest hoolimata on ta kena tüdruk. Ja kas ta võib ka surra?
  Ja siin on nende patarei komandör major Voronina. Ta on juba kolmkümmend aastat vana, kuid pidevast liikumisest tulenev vöökoht on sihvakas, nagu noorel tüdrukul. Tema juuksed on valged ja seetõttu pole hallid juuksed märgatavad ning värskest õhust tulnud nägu on punakas ja puhas, mitte ühtegi kortsu. Margarita Voronina võitles sõja esimestest päevadest peale. Pole auhindade jagamisel kuigi edukas, arvestades, et ta oli võidelnud üle kuue aasta ja tappis isiklikult üle saja sakslase. Mitte kordagi ei saanud Margarita tõsiselt viga ega lamanud haiglas. Teda kutsuti isegi: Iron Margarita. Kuid naine oli pikaleveninud sõjast moraalselt kurnatud.
  Tema paljad jalad on jämedad ja vaevalt tolmused. Ta õpetas end enne sõda lumes paljajalu jooksma. Ja nüüd pole ma enam kui kuus aastat saapaid kandnud. Neljakümne esimesel aastal võitles ta oma tõotuse täitmiseks kõige lõunapoolsemas osas Rostovi lähedal. Ainult tänu Siberi salvidele vältis ta külmumist. Kuid ta elas ilma kingadeta, läbis raske testi Venemaa lumehanges. Ja jätkas sõda.
  Teda ei hinnatud kõrgelt ja ta ei nõudnud kunagi oma vägitegusid. Seega kogunesid hüved aeglaselt, kuid kindlalt. Ja nüüd on ta juba tõusnud majori auastmeni ja tal on kõigi kolme auastme aumärk. Kuid kangelase täht, keda Margarita on juba ammu ära teeninud, pole veel. Kuid sõdalasel pole eriti kahju.
  Peaasi on selles sõjas ellu jääda. Ja siin on tal Peruni eriline amulett. See võimaldab teil päästa neli inimest mis tahes lahingus. Margarita ise ja veel kolm tema valitud inimest.
  Suur naine ise plaanis päästa kolm: Akulina, Anyuta, Tatjana. Tublid tüdrukud ja väga võimekad. Siin on nende kahur, torud on juba viis sakslast maha lasknud. Ja nüüd tabas Anyuta Pantri röövikut. Saksa tank peatus ja hakkas suitsema.
  Margarita hüüab tüdrukutele:
  - Jätka samas vaimus!
  Nad vastavad täiel rinnal:
  - Seal on nii hoida!
  Margarita hüüdis entusiastlikult:
  - Mitte! Keegi ei takista meid. Keegi ei võida!
  Ja kuues Hiir kaotas koonu. Saksa tankid on üsna kiired, kuid arvukad tankitõrjekraavid ja siilid takistavad nende edasiliikumist. Tüdrukud sihivad koos, Akulina aitab püssi sihtida, ta on kiire nagu ükski teine võitleja. Tatjana on ka tugev ja täpne. Siin nad jälle tulistavad. Ja seekord tabas mürsk Lõvi röövikut.
  "Tiger" -2 roomikute tabamine on kasutu, kuna väikesed rullid muudavad auto või õigemini selle veermiku praktiliselt haavatavaks. Kuid pika tünni juures on see tõhus ja ahvatlev.
  Anyuta hääldab nagu tõeline meremees:
  - Noh, kruvist!
  Akulina toetab kurat-kerubi:
  - Tuleme rõõmsa naeruga,
  Reichi Berliini suurte hoonete juurde...
  Olgem õnnelikud kahe armsa üle,
  Meie armee on võitmatu!
  Ja jälle hakkas Saksa tank nii ägedalt suitsema ja hakkas metallikilde igas suunas välja laskma.
  Entusiasmist kantuna hakkas kogu neidude suurtükipataljon laulma;
  Kord ei teadnud mees unenägusid,
  Ma ei saanud aru tulihingelise mõtte nõdusest!
  Särava tähe valgust vaadates -
  Ma ei teadnud Püha Isamaa mõistet.
  
  Ta oli loom, karm metslane -
  Kõht täis - see on kogu lohutus!
  Üks instinkt - nagu vares nokib,
  Ja nälg langeb põrgu kuristikku!
  
  Siis jäi kõik lihtsalt tahvlisse,
  Ja selle üle on isegi loomad õnnelikud!
  Ja vaim ihkab igavest ilu -
  Tema usus teha paremat jõudu!
  
  Siis saame me, inimesed, idee -
  Jah, sellega kaasneb kohutav piin!
  Aga sa võitled teadmiste eest, noormees -
  Mõistlik õpetus ülendab kõiki!
  
  Siis sa ei kannata kaua
  Aeg tuleb - noorus igavesti!
  Ka su isa ja ema tõusevad üles,
  Nad lähevad õudusunenägudesse, ilma et nad sandiks jääksid!
  
  Kuid ka mõtted on kurjad -
  Nad põlevad!
  Kui nad teist hirmutavad,
  Kui surematutel on kingitus!
  
  Kahjuks peate oma vihast üle saama -
  Looge hiilguses teine universum!
  Selline on jõud teie südames,
  See lüüasaamine on ka ülesehitus!
  Kurski lahing lõppes viigiga. Ja tekkis paus. Sakslased tõid sarja Panther -2. See masin oli kitsa torni ja madalama siluetiga arenenum.
  Auto kaal kasvas, veidi neljakümne seitsme tonni piires, millest üheksasaja hobujõulise mootori tõttu sõiduomadused isegi paranesid. Kuid relvastus ja soomus on oluliselt suurenenud. Torni otsmik sai 150 mm ja küljed 60 mm, kere otsmik neljakümne viie kraadise kaldega 120 mm ja küljed 60 mm. Ja relv on 88 mm ja 71 EL. Selline relv tungib eemalt 30-kraadise kaldega kilomeetri kaugusele 193-millimeetrist soomust. Seega on masin väga tõsine ja hävitav.
  Noh, mis on vastus sellele? Vaid selle poolest, et tüdrukud kaklevad ka paljajalu ja bikiinides. Siis ei pea ka paak täiuslik olema.
  Talv on juba käes. Ja üks esimesi IS-2 tanke läheb lahingusse. Ja Elena meeskond sellel. Tüdrukud on loomulikult paljajalu ja bikiinides. Nad on valmis võitlema natside saastaga, mille taga seisab USA.
  Nii et võitlus tuleb raske.
  Elena tulistas paljaste varvastega. Ta tabas natside masinat ja piiksus:
  - Isamaa eest!
  Euphrosinia lööb ka vaenlase pihta, lööb talle külje peale ja kõrvulukustavalt naerdes lisas:
  - Emakese Venemaa jaoks!
  Tüdrukud värvisid enne lahingut tanki IS-2 valgeks. Ja see on lumes praktiliselt nähtamatu. Ja nad torkavad vaenlast väga tabavalt.
  Elizabeth, tulistades täpselt vaenlast ja tabades täpselt vaenlast, märkis üsna loogiliselt:
  - Mina olen bikiinides Robin Hood!
  Elena nõustus sellega:
  - Sa oled tõesti tõeline Robin Hood!
  Ja kuidas ta selle võtab ja palja kannaga päästikule vajutab.
  IS-2 neli E on suur jõud. Kuigi Gerda on Panther-2 peal tõsine vastane.
  Mõlemad tankid on laias laastus samas kaalukategoorias. Saksa omal on külgedelt peenem soomus, kuid paremini kaitstud otsmikul, eriti torni ja kere alumise osa poolt. Ja Saksa kahur on soomust läbistavam ja kiirlaskev.
  Tõsi, Nõukogude relva ühekordne kahjustus on ehk tugevam. Jah, see on muidugi suur pluss, kuid Saksa relv on täpsem. Ja mis on märkimisväärne, Panther-2 on palju väledam ja manööverdusvõimelisem.
  Nii et Gerdal on pluss. Ja kui ta paljaste varvastega nuppu vajutab, ei tundu ta vähe.
  Ja saksa tüdrukud armastavad mehi väga ja see on ka nende tugevus, eriti kui nad töötavad oma keelt pulseerivate jadevarrastega.
  . 2. PEATÜKK
  Talvel Punaarmee otsustavat pöördepunkti ei saavutanud. Rindejoon püsis stabiilsena. Ja praktiliselt liikumatult.
  Järgmisel aastal ilmusid sakslased reaktiivlennukite seeriasse ja Focke-Wulfi - TA-152 evolutsiooni. Suurepärane masin võimsate relvade ja korraliku kiirusega. See on tõsine...
  NSV Liidus on endiselt ainult uued tankid IS-2 ja T-34-85. Ja see oli ka suur samm.
  Kevadel alustasid sakslased uut pealetungi. Nad püüdsid initsiatiivi haarata.
  Pealetungi alguse 21. mail sütitas kümnete tuhandete relvade mürin ja enam kui seitsmekümne tuhande kuni kümne tonni kaaluva napalmipommidega pommitaja korraga lahkumine. Algas Teise maailmasõja kõige eepilisem lahing. Vaenlane ületas Rubiconi ja tormas Moskvasse. Saksa tankid mürisesid, väiksemad autod kolistasid. Terasehordid tungisid Nõukogude positsioonidele nagu Tšingis-khaani ratsavägi paksus turvises. Massiivid läksid edasi ja esiteks kasutasid neid nagu peksujäära enim kaitstud "Hiired" ja "Kuninglikud lõvid", "Tiigrid" -2.
  Veel varem möödusid teletankid - "Chess Horse". Nad õhkisid miinivälju ja vabastasid Saksa sõidukitele tee Nõukogude positsioonidele. Kasutati ka "Madu Gorynych", kui lõhkeainega täidetud voolikuid visati ette ja kõik puhastati.
  Päkapikutüdrukud Frida, Charlotte, Gerda on uusimas Panther-3 tankis ja liiguvad rünnaku eesotsas. Ilusad sõdalased 75 tonni kaaluvas lapikus masinas, paljastavad üksteisele hambad ja tulistavad endise 105 mm kaliibriga relvast.
  Charlotte märkis naeratades:
  - Sõja algusest Venemaaga on möödas juba üle kolme aasta. Aga Moskvat pole veel võetud!
  Frida märkis nördinult:
  - Aga varsti võetakse Kaukaasia ära. Ja see on võib-olla veelgi olulisem!
  Gerda vastas naeratades:
  - Muidugi on selliseid imelisi mägesid ja suurepäraseid kohti, aga ... Sõda lõpeb tavaliselt pealinna langemisega. Ja kuigi seda ei võeta, on meie võidust võimatu rääkida!
  Charlotte nõustus vastumeelselt.
  - Ei!
  Uus tank "Panther"-3 on endiselt katsetamisel. Kõik on selles nii automatiseeritud, et kahest meeskonnaliikmest piisaks. Paljasjalgsed tüdrukud eelistavad aga teha kolmekesi. Siiski ei tee see nende jaoks asja lihtsamaks.
  Ja hiiglasliku tanki tormamine Nõukogude positsioonidele. See on raske, kuid hästi kaitstud ja sellel on 105 mm kahur 100EL-is. Ja see on tõsine.
  Kiirustage see koletis edasi ...
  Ja nõukogude mürsud põrkuvad sellelt tankilt.
  Gerda märkis:
  - Meil kolmel on raske!
  Charlotte märkis naeratades, tulistades vaenlast paljaste varvastega.
  Punapea kakas:
  - Olgu meie kodumaa hiilguses!
  Frida märkis naerdes:
  - Au aaria vaimule!
  Ja vajutab ka palja kannaga ja nõukogude tank tapab. Ja kaagutab:
  - Uute jõudude jaoks!
  Siin tulebki sisse paagi tohutu võimsus.
  Kuid teisest küljest võitlevad nõukogude tüdrukud. Ja Venemaalt pärit sõdalased on ka paljajalu.
  Lahingud on ägedad ja Fritz edeneb, murdes sügavalt kaitsest läbi. Ja asjad ei lähe päris plaanipäraselt.
  Elizabeth tulistas IS-2-st vaenlase pihta ja säutsus:
  - Isamaa eest - meie ema!
  Ekaterina märkis vaenlast kuradites:
  - Meie muutuste, Venemaa jaoks!
  Ka Elena võttis selle ja põrutas vaenlast kakutades:
  - Ja Venemaa jaoks on kõik super!
  Euphrosyne saatis paljaste sõrmedega mõrvarliku hävituskingi ja säutsus:
  - Isamaa eest!
  IS-2 neli töötasid ja tulistasid üsna täpselt. Ja üsna täpselt, väga vilkalt tabas vaenlasi.
  Noh, sakslased jätkavad läbimurdmist. Ja nad liiguvad võitlussuunas.
  On juba suvi ja esikülg sõna otseses mõttes laguneb. Kuid tüdrukud jätkavad võitlust ja näitavad oma kõrgeimat klassi.
  Elizabeth kortsutas nende sõnade peale kulmu. Pärast suhteliselt ja mitte liiga edukat talve läks rinnetel kehvemini. Kurskis said Nõukogude väed hoolimata arvulisest ülekaalust raske kaotuse. Ja praegugi kukub suhteliselt edukalt alanud võitlejate vastupealetung Voroneži lähistel läbi. Sakslased läksid tagalasse ja katkestasid side. Ja nüüd peavad tüdrukud tankis taganema.
  Aga sellegipoolest on hea, kui autos on ainult naised - nad lõhnavad nii meeldivat lõhna, mitte nagu higised mehed. Ja nende meeskond on nii hästi koordineeritud. Ja need neli hiilisid ülimalt ilusaks.
  Elizabeth ütleb otsustavalt:
  Me võidame, ma tean seda kindlalt! Isegi taandudes Kaug-Itta!
  Punajuukseline Aurora, laksutades oma paljast, meislitud jalga veepinnal, grimassi ajades, vastas sõdurilauluga:
  "Lõpuks anti meile käsk rünnata!" Võtke ära meie ulatused ja veri! Kuid me mäletame, kuidas päike tagasi läks ja peaaegu loojus itta!
  Ekaterina ja Elena vastasid kooris:
  -Hästi öeldud!
  Paljasjalgne Aurora lisas proosas:
  - Kogu Euroopa töötab natside heaks ja veelgi rohkem ressursse Aafrikas. Seega peame tõstma väga rasket kangi!
  Paljajalu Elizabeth koputas rusikaga vett:
  - Võtame selle üles ja rebime ära! Ja nüüd sellest piisab! Juba värskendatud ja tagasi paagis!
  Kaunitarid ei vaielnud vastu. Tugevate, pargitud kehade higi maha pestud ja korras. Tüdrukutel on luksuslikud puusad ja kitsad vöökohad ning reljeefse pressiga kõht. Need on tõesti nagu iidsete jumalannade kujud. Ja jalad on nii saledad ja samas musklis, oliivinaha all veerevad pallid ja lihaste terastraat.
  Selliste tüdrukute kohta öeldakse: nad peatavad kappava hobuse, sisenevad põlevasse onni!
  Kuigi kuuma paagi juurde naasta on vastumeelne. Elena pritsis ämbrist soomukile, et autol vähemalt veidi jahedam oleks.
  Elizabeth märkis selle kohta karmilt:
  - Kuidas võitlevad mundrimehed sellistes teraskirstudes? Ja me oleme peaaegu alasti!
  Paljajalu suurte hammaste ja pärlmutterhammastega Aurora puhkes naerma:
  - Olete nõus, et see on väga huvitav idee - saata bikiinid Lend-Lease'i alla!
  Jekaterina vastas vihaselt, põrutades oma palja jalaga tanki röövikut:
  - Jah, imeline. Minimaalne kangaraiskamine, maksimaalne ambitsioon!
  Elena, samuti tõmblev, ainult seekord rinnaga, krooksus:
  - Parem oleks, kui nad saadaksid lisatanki! Või lennukiga!
  Paljajalu Elizabeth märkis pahuralt:
  - Jah, jah, neil on tankid!
  Torni roniv punapäine Aurora vaidles vastu:
  - Mitte päris! Uusim "Churchill" on väga hea, eriti turvises!
  Blond Elizabeth kortsutas kulmu ja küsis:
  - Kas sa sõitsid Churchilliga?
  Tuline kurat vastas sosinal:
  - Mitte! Kuid ma sain kogemata teada, et tal on 102-millimeetrine esisoomus!
  Kaunis Elizabeth tegi oma näo ümaraks, koputas oma graatsiliste, paljaste sõrmedega kolmekümne nelja raudrüüle ja märkis:
  "Kaks korda paksem kui meie oma?" No kui hea idee!
  Juhiistmel istuv Elena küsis:
  Kuidas on lood relva kaliibriga?
  Paljasjalgne Aurora vastas ausalt:
  - Ma ei tea ... Aga tõenäoliselt on see kas 75 või 76 millimeetrit. Ligikaudu meie omaga võrreldav.
  Paljajalu Aurora, kui ta end tulistajana sisse seadis, märkis:
  - Võib-olla on tema sõiduomadused halvemad?
  Paljasjalgne Aurora kehitas oma tugevaid lihaselisi õlgu.
  "Võib-olla... Aga brittidel on juba 600-hobujõuline Meteor mootor, nii et ma ei usu, et Churchilli tank on kirstumasin!"
  Kaunis Elizabeth esitas veel ühe küsimuse:
  - Ja millised on meie viimased arengud?
  Punajuukseline kurat laulis hellitava häälega:
  - See on suur saladus... Kas sa usud seda või mitte?
  Paljaste jalgu raputav Elizabeth vastas meloodilise häälega:
  - Muidugi ma usun sind! Selliste küsimuste puhul saab väga lihtsalt... Laagrisse kõristida - kus on väike valge karu!
  Paljasjalgne Elena märkas autot käivitades:
  - Käivad kuulujutud, et varsti ilmub koletis - seitse relva ja kaks raketiheitjat nagu Katjušadel.
  Tuline Aurora vilistas ja raputas pead.
  - Jah, selline koletis ei pöördu isegi ümber!
  Elena ütles pompoosselt:
  - Aga kuidas see haiget teeb!
  T-34-85 müristas. Ma pidin häält tõstma, et üle mootori karjuda.
  Vanemleitnant Elizabeth urises:
  - Kuulsin, et varsti on tulemas uus IS, väga paksu soomuse ja kahe mootoriga. Nii et sakslastest saavad khaanid!
  
  
  Barefoot Aurora laulis naljaga pooleks:
  "Kaevame tanki välja, see hakkab jälle kahes normis tapma, hakkab teid kirikuaedadesse khaaniga varustama!"
  Ja nad puhkesid neljakesi naerma. Auto võttis tasapisi kiirust üles. Vaatamata kõigele legendaarsele kolmekümne neljale ja T-34-85-le oli see üsna raskesti juhitav tank. Eelkõige nõudis märkimisväärset pingutust käigukasti vahetamine. Tugev paljasjalgne Elena tuli toime, vahel aitas punapea teda jalaga. Kuid kast ise võib puruneda.
  Seetõttu ei pandud "kolmkümmend nelja" maksimaalsele käigule. Nii et tank liikus aeglasemalt, kui suutis. Ja oli oht, et päeva jooksul leiavad selle üles kurikuulsad "asjad", Yu-187 ja TA-152, väga ohtlik sukeldumispommitaja.
  Paljajalu Elizabeth sai sellest aru ja lootis, et jõuab kiiremini metsa. Seal pole nende paak liiga eristatav.
  Paljasjalgne Aurora vilistas nina all laulu. Punapea on alati ülevas meeleolus, isegi kurbi uudiseid edastades.
  Nataša mäletas sõja algust. See juhtus keskpäeval, kui nad sellest raadios teada andsid. Kuid juba hommikul hakkasid levima kurjakuulutavad kuulujutud. Siis teatasid nad raadios, et Saksamaa ründas NSV Liitu ilma sõda kuulutamata. Kohe puhkesid mitu naist nutma.
  Rahva meeleolu oli segane. Need, kes on nooremad ja propagandast uimastatud, olid isegi rõõmsad: nad ütlevad, et kahe nädala pärast vääname sakslased välja ja nemad on söbrad. Vanemad, vastupidi, pargitud.
  Ka Elizabeth tundis end ebamugavalt. Tema vanem vend suri Soome sõjas ja keskmine vend rääkis tagasi tulles palju kohutavaid asju. Igatahes oli selge, et Punaarmee tase polnud nii kõrge, kui propaganda väitis. Ja et käsk pole tasemel ja paljud tankid põlevad nagu tikud.
  Ohvitserid rääkisid sakslastest lugupidamisega ... Ometi vallutasid nad peaaegu kogu Euroopa. Ja kes on vanem, see mäletas Esimest maailmasõda. Seejärel jõudsid keisri väed Dneprini ja Venemaa läks sõlmima alandavat Brest-Litovski lepingut.
  Nii et paljasjalgne Elizabeth oli väga ärritunud. Ma ei tahtnud oma lähedasi uuesti matta ja veelgi enam võidelda sellise tugeva vaenlasega nagu Saksamaa ja selle satelliidid. Suurbritannial on vähe lootust. Ükskõik kuidas need lihasööjad kiskjad Venemaa vastu ühineksid.
  Esimesed päevad ja nädalad kinnitasid kõige pessimistlikumaid prognoose. Sakslased tungisid edasi ja vallutasid ühe linna teise järel. Minsk langes mõne päevaga. Ja vähem kui kuu aja pärast Smolensk. Elizabeth läks vabatahtlikult rindele. Ta on tugev tüdruk ja väga paadunud.
  
  Tankeriks sai temast juhuslikult, enne seda võitles ta jalaväes. Sakslased jätkasid edasiliikumist. Osa, milles tüdruk võitles, ümbritseti. Nataša suundus oma poole ja komistas mahajäetud tanki. Elena oli kaasas ja koos said tüdrukud auto käima panna. Ja tõi ta isegi eesliinile.
  Selle eest said nad medali ja nad määrati tankivägedesse. Ettevalmistus oli väga lühike - ainult poolteist kuud. Tüdrukutel õnnestus osaleda Moskva kaitsmisel.
  Juba tundus, et meie omad on juba äärel. Fritzi arenenud üksused nägid Kremlit läbi binokli, olles sisenenud pealinna eeslinnadesse. Aga juhtus ime.
  Vaenlasi mitte ainult ei peatatud, vaid neil õnnestus ka vasturünnakule minna. Keegi ei planeerinud viimast operatsiooni. See kulges spontaanselt, kuid sellest alates oli see veelgi edukam. Natsid taganesid, hülgasid oma varustuse ja tardusid sõna otseses mõttes külma käes.
  Ja "kolmekümne neljased" näitasid oma head kvaliteeti - murdmaavõimekust. Sakslased jäid lumehangedesse kinni ning rüütlid liikusid ja lõid vaenlase puruks.
  Pärast Moskva ohu kõrvaldamist arvasid kõik, et nüüd ja edasi liiguvad meie omad. Ja et natside selg oli katki.
  Aga nüüd on kõik jälle teisiti! Nagu õudses muinasjutus! Käiguvahetajate kohta! Kui must muutub valgeks ja valge muutub mustaks.
  Ja nüüd on asi palju hullemaks läinud. Tekkinud on pada, millest tuleb välja tulla.
  Svetlana kummardus paagist välja. T-34-85 on masin, millel on lisaks kitsale käigukastile ka selline puudus nagu halb nähtavus. Seetõttu kaotab see tank olulise osa oma võitlusomadustest. Saksa Panther-2-l selline puudus puudub ja selle kaudu on kõik suhteliselt hästi näha.
  Tüdruk ronis isegi püütud trofee sisse, märkides meeskonna mugavamaid töötingimusi ja sakslase head optikat. Tõsi, 88-mm relv pole kaugeltki nõrk ja mürsk on ka kolm korda kergem kui nõukogude oma.
  Punakurat üritas ka välja kummardada. Aga kahel tüdrukul on natuke kitsas ühest luugist läbi vaadata. Nad hakkasid suruma.
  Paljasjalgne Aurora urises karmilt:
  "See on ikka minu koht!" Olete püssimees ja peaksite sihiku ette istuma!
  Catherine ütles:
  - Vastupidi, ma pean kõike nägema! Ja sa tead parem oma kohta!
  Tüdrukud hakkasid kaklema. Kootud lihaselised, pargitud kehad, pingutatud tugevad lihased. Isegi nende rinnahoidjad libisesid pingutusest.
  Elizabeth karjus nende peale ja tõmbas siis mõlemat paljaste jalgade varvastest, sundides neid rahunema:
  - Sakslased mitte ainult ei haara, vaid peate ikkagi võitlema! Säästke oma tulihinge natside eest!
  Tüdrukud lõpetasid üksteise pigistamise, kuid pöördusid kooris komandöri poole:
  - Kuidas me saame jälgida?
  Elizabeth tegi Soloni (seal oli nii kuulus senaator Solon!) otsuse:
  - Sa saad omakorda välja!
  Paljasjalgne Aurora märkis kapriisselt:
  -Ja blondiin petab!
  Catherine vastas vihaselt:
  - Oleksite vaikinud puna-häbematu!
  Elizabeth urises:
  - Piisav! Või virutan sulle kanakoibasid! Sa muudad oma sõpra minu käsul!
  Tüdruk näitas teineteisele keelt ja ... jäi koos luugisse hängima.
  Paljasjalgne Elizabeth ütles külmal toonil:
  - Istuge punapea, Svetlana jääb!
  Tuline Augustinus oli siiralt nördinud:
  Ta on siin juba pikka aega olnud! Ma just ilmusin! Ja teoreetiliselt peaksin seda muutma!
  Elizabeth, tõstes häält ja lastes metalli välja, urises:
  - Komandöri korraldusi sõja ajal ei arutata, vaid täidetakse... Või peaksin sind piitsutama?
  Leekiv sandaalikurat peitis end vastumeelselt kitsasse kuuma torni ja pomises:
  - Käsk komandörilt sõja ajal, kui kuulid ringi vihisevad! Täidetud armastusega ja suure väärtusega, püha vene sõduritele!
  Elizabeth naeratas. Konflikt sai lahendatud ja varsti mets ja nad peidetakse turvaliselt. Siin hüüdis valvas Catherine äkki:
  - Ees tankis olevast sakslasest!
  Nüüd on see tõsine ... Pealegi kartis Elizabeth mitte niivõrd tankilahingut, kuivõrd seda, et fašist kutsub raadios ründelennuki. Siiski on lootust, et Fritz ei lenda üksiku Nõukogude tanki pärast.
  Kuigi sakslane peitis end vana heinavirna taha, õnnestus Catherine'il teda näha. See oli Panther-2 ja viimases modifikatsioonis koonu pikkusega 100 EL. Kaliiber on sama 88 mm, kuid mürsu koonu kiirus on palju suurem.
  Eelmise modifikatsiooni Panther-2 suutis läbi murda mitte kaugemal kui 1000 meetrit ja siis mitte kindlasti otsaesisest. Nõukogude kolmkümmend neli võiks pardal teoreetiliselt ulatuda kuni kilomeetrini, praktikas aga viiesajast meetrist. Kuid seekord on koefitsiendid peaaegu võrdsed. Ja natsidel on parem optika.
  Vaatamata kogu riskile lülitas Elena palja kannaga viimase käigu sisse. Kolmkümmend neli möirgasid veelgi valjemini, nii et nende käed olid risti ja tank ise värises. Nüüd on neid aga palju raskem tabada. Sakslane seisab paigal ja ootab nõukogude autot.
  Lihtsam on tabada seisvat sihtmärki, aga kui su auto niimoodi väriseb...
  Ekaterina laskub alla ja oma paljajalu Aurora abiga sihib ja teeb esimese lasu.
  Sakslasest kümme meetrit eespool plahvatab mürsk.
  Paljasjalgne Elizabeth hoiatab karmilt:
  - Ole ettevaatlik! Meil ei ole nii palju laskemoona alles!
  Ekaterina, noogutades oma blondi pead, vastab:
  "See on lihtsalt vaade!"
  Paljajalu Aurora laulis pilkavalt:
  - Homme on parem kui eile! Homme on parem kui eile! Tere päikest!
  Paljasjalgne Jekaterina ütles pisut häälekalt, kuid selgelt:
  - Taganege!
  Tüdruk püüdis uuesti sihtida. Sakslane oli veel kaugel. On isegi ebatõenäoline, et kahur Zis-85 läbistaks tema 60-millimeetrise soomuse selliselt kauguselt. Nats veel ei tulistanud, kuid tabas sihtmärgi. Väike T-34 torn on väike sihtmärk. Eemalt on seda raske tabada, eriti kui tank niimoodi täiskiirusel kihutab.
  Paljasjalgne Catherine kõhkles. Pildistage nüüd või hiljem, tulles lähemale. Kolmkümmend neli värinat liigub ja täpset vaadet on võimatu teha. Peate kas peatuma või piisavalt lähedale jõudma või veelgi parem lähedale.
  Paljajalu Elena ütleb rusikad kokku surudes:
  - Pühaku kodumaa auks!
  Lõpuks otsustab paljasjalgne Jekaterina ja tulistab. Mürsk sülitatakse torust välja. Tüdruk saadab teda vaimse saatjaga.
  Juba lähemal, umbes poolteist meetrit, sakslasest. Arvestades, et kolmkümmend neli on pilguga raskesti näha, on see hea tulemus. Võttehetkel välja kummardunud poolalasti Aurora haukus valjult:
  - Peaaegu natuke rohkem!
  Catherine pomises vihaselt:
  - Peaaegu ei lähe arvesse!
  Punajuukseline kurat kakutas:
  "Me anname füürerile rusikaga näkku, küll ta saab kuidagi hakkama!" Oleme nüüd natuke nagu, natuke hullud!
  Catherine lükkas kaunitari kannatamatult jalaga:
  - Ole vait, kui saad!
  Paljajalu Aurora urises:
  - Tellised!
  Lõpuks ei pidanud sakslane vastu, tulistas ... Mürsk lendas vilega autole ohtlikult lähedale. Kuid Fritz ei löönud. Mida ta mõtles? Kas kahtlustasite, et sellised kaunitarid istuvad vankris või tulistasid mehaaniliselt? Panther-2-l on komandöri torn ja hea nähtavus. Neljakümne neljandal aastal muutus see tank kõige massiivsemaks. Tema abiga saavutasid sakslased suuri edusamme, vallutades 1937. aastal ja kõigest viie kuuga territooriume Saksamaa nelja piiri vahel.
  Tank näitas täielikku piisavust. Eriti IS-2 vastu. Neljakümne neljanda aasta lõpus ilmus võimalus pikema toru pikkusega ja seega ka mürsu algkiirusega. Sakslane loodab vaenlasele pihta saada, kuigi kolmkümmend neli on probleemne auto. Mõnikord õnnestub venelastel tabada kaugelt ja seda käigu pealt. Peame vaenlast lööma nagu kärbest.
  Paljasjalgne Elizabeth, mõistes, et alati on võimalus lüüa, sosistab:
  - Lenin, pidu, komsomol!
  Peast välgatas hull mõte, miks mitte pöörduda Jumala poole? Kuid komsomolimees ei pea jumalasse uskuma. Ja üldiselt, kui Ta on olemas, siis miks ta seda kõike lubab? Kas hooliv Looja lubaks sellist seadusetust? Aga vanadus ja surm?
  Peaaegu alasti Elizabeth kartis võib-olla rohkem kui surma vananeda ja inetuks muutuda. Kui ebaesteetiline see on. Ja tõepoolest, kui eeldada, et inimene on arengu ja edenemise nimel surelik, siis vanadusega inimeste moonutamine ei käi kuidagi käest ära. Ja kus on looja esteetika? Kas talle tõesti meeldivad kortsus ja küürakad vanamutid?
  Kaunis Elizabeth ei osanud seda seletada ja järeldas - Jumal on inimeste väljamõeldis! Tegelikult on evolutsioon olemas. Ja ehk tuleb aeg, mil inimene areneb sellisele tasemele, et suudab surnuid üles äratada! Ja siis need, kes sõjas hukkusid, sünnivad uuesti helge kommunismi maailmas!
  Paljasjalgne Elizabeth sosistas:
  - Jumal anna meie ateistliku partei võitu!
  Kaunitar Ekaterina rahunes maha ja tulistas kolmandat korda ... Tundub, et mürsk tabas soomust, kuid lendas jälle mööda. Aga sakslane istutas ... Kurat, löö!
  Torn värises, kuuldus helin. Õnneks kukkus kaldus soomus rikošetist maha.
  Kuid mis kõige tähtsam, ikka korralikust distantsist õnnestus Fritzil väikese torniga tabada kiiresti liikuv tank. Ja see tähendab, et seal istub kogenud tankist ja järgmine kord ei pruugi ta juhtida ...
  Paljaste jalgadega, higist läikiv, sisestas Aurora mürsu automaatselt. Katariina pöördus palvega ... Artemise poole! Ilmselt tundus jahijumalanna antud juhul kõige sobivam. Ja neiu lõi palja jalaga teravas nurgas. Paljasjalgne Ekaterina märkas, et kui ta on vihane, laseb ta paremini. Ja... ta sulges silmad, toetudes intuitsioonile...
  Neljas löök...
  Paljajalu Elizabeth sosistas vaikselt:
  - Taevase surilina on nagu loor!
  Ja poolalasti Aurora, jälle luugi tagant välja vaadates, hüüdis:
  - Täpselt härja pilguga! Lööge torni!
  Mürsk murdis ristmikul läbi sakslaste tankist. Süttis tulekahju ja lahinguvarustus hakkas rebenema. Siin märkis punapea, mitte päris taktitundeliselt:
  - Õnne! Ja seda alles neljandast korrast!
  Paljasjalgne Elizabeth kiirustas punajuukselist Aurorat parandama:
  - Sellise raputusega ja mitte halvasti! Neljandal katsel!
  Paljasjalgne Catherine asus ootamatult punapea poolele:
  - Mitte! Tal on õigus, esimene kord oli parem lüüa!
  Elena hakkas pisut hoogu maha võtma, püüdes paljaste jalgadega hoobasid võimalikult sujuvalt liigutada. Kolmkümmend neli aeglustasid. Tank nägi väliselt üsna ebaviisakas välja, kuid praktikas näitas oma tõhusust. Sakslase torn rebenes täielikult ära ja kere lagunes detonatsioonist kaheks osaks.
  Elena hakkas pisut hoogu maha võtma, püüdes paljaste jalgadega hoobasid võimalikult sujuvalt liigutada. Kolmkümmend neli aeglustasid. Tank nägi väliselt üsna ebaviisakas välja, kuid praktikas näitas oma tõhusust. Sakslase torn rebenes täielikult ära ja kere lagunes detonatsioonist kaheks osaks.
  Kuid üks Fritz suutis siiski autost välja saada ja peitis end surnut teeseldes põõsaste taha. Elizabethi käsul peatas Elena tanki. Poolalasti Aurora ja Ekaterina hüppasid kolmekümne nelja seast välja. Punapea hüppas sakslase juurde ja tõstis erakordset jõudu demonstreerides ta ühe käega kraest üles. Kuid fašist polnud mitte ainult väikest kasvu. See on tõesti mingi laps, lapse nägu, kõhn keha, isegi vuntsid pole veel läbi murdnud.
  Musklis punapea küsis saksa keeles:
  - Kas sa oled nii vähearenenud düstroof või oled sa tõesti sket?
  Poiss pomises hirmunult:
  - Ma ei ole laps. Olen Jungvolkist, olin praktikal tankil!
  Paljasjalgne Aurora puhkes naerma:
  - Jungvolkist? Miks pole teil neliteist aastat veel aega?
  Poiss noogutas ja vastas:
  "Ma olen alles üksteist!" Onu viis mind sõitma. Ärge saatke mind Siberisse! Ja poiss vingus.
  Paljajalu Jekaterina, kes sai saksa keelt üsna hästi aru, soovitas:
  "Võib-olla peaksime oma lapse lahti laskma?"
  Tuline Aurora paljastas raevukalt hambaid:
  - Las sakslane läheb enda juurde? Mitte kunagi!
  Mesiblond püssimees märkis ratsionaalselt:
  - Kui toome vangina sellise šketi, teevad kõik meie üle nalja!
  Ka komandör Ekaterina kummardus välja ja märkis poisile otsa vaadates:
  - Ta on kuidagi kõhn. Ja tüdruk küsis saksa keeles. Kas sa oled tõesti Jungvolkist pärit?
  Poiss vastas:
  - Jah Milady...
  Catherine märkis loogiliselt:
  - Kui me ta kaasa võtame, saame ta heasse lastekodusse saata. Ja kui me laseme omadele lahti, siis vaata lapsele otsa ja nad tapavad ta ära!
  Paljajalu Aurora esitas ootamatult vastulause:
  Kus sa häid lastekodusid oled näinud? Olen ise lastekodu ja külastasin noorte kolooniat ning tahan öelda, et vahet pole!
  Catherine pöördus Aurora poole ja urises:
  - Sa olid punapea, kes istub noorukil? Ma kahtlustasin seda alati!
  Paljajalu trampides, norskas Aurora põlglikult ja märkis:
  - Meie koloonia oli nii aktiivne, et seal polnud vargaid! Nagu pioneer, kuid väga range distsipliiniga. Ma isegi ei oska bandiitide keelt!
  Catherine nõustus sellega:
  - Juhtub... Käisin ka koloonias ja seal on kõik õpilased nii kultuursed ja täpsed, et selliseid inimesi leiab pioneerilaagrist harva. No okei, võib-olla saab saksa lapsest meie juures heidik ja inimlikum oleks ta lahti lasta!
  Paljasjalgne Aurora tegi grimassi ja soovitas:
  "Võib-olla jäta ta meie juurde." Las ta olla rügemendi poeg, me õpetame talle vene keelt ...
  Elizabeth kortsutas kulmu poolalasti Aurora poole ja urises:
  Kas teil on mänguasja vaja?
  Punapea märkis karmilt:
  - Ja mis on meiega hullem kui fašistlikus loomamajas elamine?
  Ekaterina astus kogemata maha voolanud mootoriõlile ja pühkis nüüd oma paljast graatsilist jalga murule. Tolm aga jäi kangekaelselt külge. Laskurtüdruk toetas Aurorat:
  - Jah, poisil läheb meiega tõesti paremini kui selle natsiloomaga! Ta on väike, kõhn, mahub paaki! Õpetame teda võitlema ja vägitegusid sooritama!
  Elizabeth märkis süngelt:
  - Kolmkümmend neli ja nii kitsas meie nelja tanki jaoks. Ja siis istuta poiss. Siiski pole asi ainult selles. Siis nad räägivad meist igasugu vastikuid asju!
  Kaunis punajuukseline Aurora märkis vihaselt:
  Sa arvad teistest inimestest liiga halvasti. Ei tee!
  Ka Elena kummardus paagist välja ja susises:
  - Tüdrukud, elame koos... Lõpuks, kas poisi maha jätta, see pole meie, vaid üksuse ülema otsustada... Noh, võtame praegu lapse kaasa ja sõidame tuulega. !
  . PEATÜKK #3
  Paljasjalgne Elizabeth noogutas vastumeelselt ja urises:
  - Näete, komandör keelab meil seda kanda. See on sõda, mitte lasteaed!
  Paljajalu Aurora ulatas poisile käe ja ütles puhtas saksa keeles:
  Nüüd olen ma su ema! Sa elad ja sööd koos meiega!
  Poiss vastas vinguvalt:
  - Pole vaja, tädi, ma tahan koju!
  Punajuukseline Aurora raputas ähvardavalt pead.
  -Mitte! Sa oled meie vang! Kui sa ei taha Siberisse minna, siis oled meiega!
  Poiss tahtis nutma puhkeda, kuid tahtejõul hoidis ta pisaraid tagasi. Ja mees ei paistnud nutvat. Catherine võttis poisi sülle ja viis ta autosse. Tõepoolest, meie viiekesi tankis sai rahvast täis. Ja tüdrukud pole väikesed ja auto on liiga kitsas. Tabatud väike sakslane istus rohu all vaiksemalt kui vesi.
  Tank sõitis metsa. Ja just õigel ajal lendasid kaks kuulsat Yu-187 ründelennukit just mööda. Iseenesest pole see lennuk õhulahingutes kuigi kohutav, kuid viskab pomme väga täpselt, lisaks suudab tabada ka eraldi tanki.
  Elizabeth ütles naeratades:
  "Ja me kaotasime selle poisi pärast peaaegu aega. Nad purustaksid meie tanki tükkideks.
  Catherine kehitas õlgu.
  - Võitsime tankiduelli peaaegu võrdse vastasega ja ilmselt kogenud laskuriga. Enne seda löödi ka mitu relva välja ja jäi ellu. Meie kaaslastest ei vedanud kindlasti mitte kõigil!
  Elizabeth vaatas oma keha ja märkis:
  - Me kõik neljakesi oleme nii siledad, armideta... Ükskõik, kuidas õnn meile kätte maksab!
  Paljasjalgne Aurora raputas pead.
  Tavaliselt tähendab hea algus head lõppu. Olgu kuidas on, me oleme endiselt elus!
  Ekaterina hõõrus oma nina paljaste jalgade varvastega ja soovitas:
  "Võib-olla peaksime peatuma ja sööma. Ära söö hommikul!
  Elizabeth nõustus:
  - Lähme! Samal ajal anname lapsele süüa!
  Lõunasöök oli tagasihoidlik: seapekk, leib ja sibul. Kõigile sõjaväeportsjonist ei jätkunud, nii et nad said külas kingituse. Tüdrukud sõid ja andsid poisile. Ilmselt kartis ta endiselt ja sõi ainult õhukese salsa- ja leivaviilu. Kuid Catherine leidis veel piima, kuigi hapu.
  Pärast söömist tüdrukud lõõgastusid ja laulsid...
  Toredad tüdrukud võitlevad Venemaa eest,
  Nad on väga uhked ja Svarogi pojad ....
  Meie ilu tabab kuulipildujaga nii tabavalt,
  Saatana teenijad ei suuda meid murda!
  
  Võitlesime vapralt, võitlesime fašismi vastu,
  Me alistame kurja Wehrmachti, kuigi vaenlane on tugev ...
  Usun, et varsti näeme kommunismi,
  Kuldne lehestik, vahtrapuult särav!
  
  Meie riiki pole paremat, kommunism on ilusam,
  Nii et meie isamaa õitseb säravalt ...
  Kerge tiivaline õnn tuleb planeedile,
  Ja unistus paremast elust täitub peagi!
  
  Uskuge, et meie Venemaast saab suur õnn,
  Maria hakkab valitsema, Lada jumalate ema...
  Peatame põrguliku Wehrmachti rünnaku,
  Ja pole vaja täiendavaid ja päheõpitud sõnu!
  
  Vaenlane ei saa tüdrukute südant välja rebida,
  Meie, võitlejad, teritasime teravat, meeletut mõõka ...
  Kaunitaride hääl tunneb kutset väga hästi,
  Ja me saame fašistlikud hordid kärpida!
  
  Tea, meie komsomoli liikmed ei anna kunagi alla,
  Paneme kõik natsid maha kõige teravama teraga ...
  Las meie tüdrukute näod säravad kullaga,
  Ja me lööme fašistile rusikaga näkku!
  
  Paljajalu tüdruk tormab läbi karmide lumehangede,
  Ta kritseldab aktiivselt kuulipildujast kostva välgumürina saatel ...
  Teie, fašistid, peate ainult ennast uputama,
  Sest Isamaa on monoliitne kindlus!
  
  Me võidame fašistid, kuigi neil on rahujõud,
  Onu Sam otsustas selles lahingus Fritziga kaasa mängida.
  Nad tegid endale Adolfist iidoli,
  Ja nüüd on tal Vene armeed nende vastu!
  
  Siin keevad kurjad lahingud, selle komsomoli liikme lahingus,
  Nad purustavad natsid, ehkki ebavõrdses võitluses ...
  Hõbedast tüdruku hääl on nii kõlav,
  Kaunitar ei alistu Hitler-saatanale!
  
  Meie Venemaa osa on pidevalt võita,
  Kuigi fašistlik armada numbrit ei tea ...
  Ja me lõime Adolfi kõvasti vastu lõualuu,
  Tööpartei Moskva alistus löökidele!
  
  Juba on lumehanged ja tüdrukud on paljajalu,
  Nad värelevad palja kannaga nagu jänese jälg ...
  Komsomoli liikmed tormavad lahingusse,
  Uskuge, et vaenlane koitu ei näe!
  
  Ärge andke fašistidele lahingus armu,
  Nende armee on põrgus nagu kurat põlemas ...
  Me saame tasu Jeesuse käest,
  Saab olema väga äge, vene tüdrukute karu!
  
  Vajadusel keerame, kõik mäed on lumega kaetud,
  Ja me seisame kerge paradiisi kommunismi universumis ...
  Avades meile õnneks lasu Aurora relvadest,
  Ja jõhker fašism visati põrgusse!
  
  Stalingrad ei alistunud, me pidasime selle all vastu,
  Kuigi terasest ja põrgust murdis välja hord...
  Tüdrukud viskasid jalgadega paljajalu granaate,
  Sest komsomolilaste kodumaa on üks!
  
  Usun, et oleme Berliinis, kuigi see on raske,
  Natsidel on "Pantrid", "Tiigrid", "Lõvid", "Ferdinand"!
  Tüdruk tõmbas keti õlale,
  Sest komsomoli liikmed lahingus on äge talent!
  
  Noore tüdruku süda on antud Jeesusele,
  Samuti elavad Lenin ja Stalin kirglikus usus ...
  Et poleks enam osavaid kahtlusi,
  Ütleme kindlalt ja kindlalt, et Adolf on kaputt!
  
  Purustame draakoni presidendi mõõkadega,
  Ja me hävitame tema jõugu sajandeid ...
  Tallame jalgadega fašistlikud tüdrukute hordid,
  Valgus täitku, püha unistus!
  
  Andke inimestele vabadus, nende mõtted ja tunded,
  Nii et täht säraks nagu kommunismi päike ...
  Sest meil on nii paks puder võiga,
  Meie õe igavene noorus saab igaveseks meieks!
  
  Siin tuleb valgus, isamaa sädeleb ...
  Isamaa on meie jaoks au sees sajandeid ...
  Me seisame tipus, te usute kommunismi,
  Vene vaimu tugevus, tea, võitleja on suurepärane!
  
  Siin on Venemaa valmis muutuma lahkemaks ja ilusamaks,
  Ja aidake kogu maailmal minna paradiisi õnnele ...
  Oleme võimelised vallutama universumi isegi servad,
  Universum ilma servata jõudude õnnele, mida tuua!
  
  Kuid kurja Reichi kanna all ei ole Venemaad,
  Sest tal on tõeline lahingutalent ...
  Meie tüdrukute tantsus selle kellavärgi järgi,
  Mida kaunitar usub ühtegi tulemust!
  
  Varsti saabub kiirgava päikese ajastu,
  Kui isamaa hiilgus õitseb suurepäraselt ...
  Meie armee võitleb kuulsalt põrguliku Wehrmachtiga,
  Ja ta suudab kurja Fritzi hordi minema pühkida!
  
  Tere, Püha Lada, meie Jumalaema,
  Sa sünnitasid Peruni ja sajandeid Yarili ...
  Lootusetu puder ei saa usku,
  Kui kulutad palju, ei hoia sa sõnu tagasi!
  
  Kõige tähtsam valitseja on suur Stalin,
  Lenin pärandas talle targeima tee Eedeni ...
  Sest Joosep on valguse valitseja,
  Ja mõni hetk inimestele ideaalne!
  
  Natsid ei suuda isamaad lollitada,
  Ja lõigake Moskva Volgast, Siberist ära ...
  Usun, et see jääb elama - venelased kommunismi all,
  Ja Adolfi jõud - ma kustutan tüdruku!
  
  Varsti tuleb võit, see on tõsi nagu päike,
  Varsti on sära, nagu kvasari kiired ...
  Ja uskuge Venemaad, kommunism areneb,
  Noh, kui te mind ei usu, siis parem vait!
  
  Teadus äratab peagi ellu kommunismi surnud,
  Tema tarkus on piiritu, sama suur kui kvasar ...
  Me võidame fašistid oma hea tujuga,
  Ärgem andkem järele kuldse koti kiusatusele!
  
  Noh, ühesõnaga see läheb mööda, see on kuradi aeg,
  Meie, tüdrukud, siseneme Berliini punases ...
  Ja meie piiritu koorem saab otsa,
  Sest me võtame oma õnne võitlusega!
  Elena laulis mõnda aega kõigiga kaasa, kuid siis käivitas ta mootori ja auto mürises uuesti. Kolmekümne nelja tagaajamisest valju mootoriga pole lihtne pääseda. Diislil on ka palju miinuseid.
  Raadioside ei toiminud ja tuli lihtsalt itta lükata. Peaaegu pimesi liikuma. Poolalasti Elizabeth kummardus aeg-ajalt luugist välja. Üritas seal piiluda ja punajuukselist Aurorat. Ja Catherine oli kuumusest kurnatud ja tüdruk jäi magama.
  Poiss istus ühe koha peal ja nokitses ka oma nina. Elizabeth aga mõtles, kuhu oma marsruut rajada. Ideid oli küllaga. Kuid kumb neist viib päästmiseni?
  Ma ei tahtnud natside kätte vangi jääda. Poolalasti Elizabeth on Daria näitel juba näinud, millega see on tulvil. Vaene tüdruk tabati luurereidi käigus. Natsid riietasid ta kõigepealt lahti ja rebisid piitsadega põhjalikult läbi. Siis sõideti paljajalu läbi lume naaberkülla. Ja seal olid nad külmunud jalgadega sunnitud sütel tantsima.
  Vaene Daria koges suuri kannatusi. Siis panid nad ta nagile ja sundisid peaaegu alasti rippuma, kuni tüdruk külma kätte suri. Nii meenus Elizabethile, et neid oodati vangistuse - piinamise ja hukkamise korral.
  
  
  Üldiselt on üllatav, et nii kultuurrahvas nagu sakslased osutus nii, lihtsalt üleloomulikult julmaks. Poolalasti Elizabeth ise oli hämmastunud, et natsid lihtsalt ei halasta kellelegi. Isegi lapsi piinati ja see tekitas hämmastust ...
  Eriti siis, kui pioneere piitsutati okastraadiga, tulikuum. Brr! Kas natsidel on südame asemel kivi?
  Liikumise ajal nägid tüdrukud mitut Nõukogude sõdurit läbi metsa trügimas.
  Kaunis Elizabeth käskis tanki peatada ja pakkus, et toob sõdurid. Nii et sees polnud kohta, võitlejad seadsid end sisse soomukitele - tornidele ja keredele. Nad hoidsid isegi käest kinni, et mitte maha kukkuda.
  Sõdurid olid noored, peaaegu kõigil polnud veel isegi harjaseid, ainult major oli ülejäänutest vanem. Paljasjalgne Aurora, olles, nagu enamik punajuukselisi naisi, temperamentne, hakkas võitlejatega flirtima. Ta võttis isegi kõige ilusama käed ja pani need oma rinnale.
  Elizabeth hüüdis karmilt punakarvalisele metsalisele:
  - Ole rahulik!
  Punastanud noormees eemaldas käed ja poolalasti Aurora urises:
  "Noh, kas teil pole kahju nendest poistest, kes on kaotanud harjumuse naissoost kiindumust tunda?
  Kaunis Elizabeth, pehmendades vastas:
  - Aga ära tee seda kõigi silme all... Kui keegi ei näe, siis tee, mida tahad!
  Paljasjalgne Aurora raputas nördinult puusi. Lähedus, nägusad noormehed elevil. Ja kuuma verega punapea koges kannatusi, mida ta ei suutnud praegu rahuldada tiigri himu. Ühes bikiinides oli ka Catherine erutatud, ta tahtis meest, kuid ta teadis, kuidas end kontrollida. Kuigi ta on end soomusrüüs olevate noormeeste seas juba ohvriks visandanud. Siin on hele mustade kulmudega. Kui nad ööseks peatuvad, siis...
  Paljasjalgne Elizabeth tundis ka endas iha, kuid komsomoli kasvatus protesteerib loomalike instinktide vastu. Sa ei saa lihtsalt armatseda esimese inimesega, keda kohtad, lihtsalt sellepärast, et ta on armas. Kuigi see on nauditav.
  Elizabeth ajab need mõtted endast eemale, kuid mida rohkem ta proovib, seda rohkem ta tahab. Õnneks ilmus ette veel üks Nõukogude tank. Veelgi enam, suuruse ja kuju järgi otsustades - KV.
  Tüdruku tähelepanu hajus ja paljasjalgne Aurora andis, kuna raadio ei töötanud, lippudega signaale. Talle vastati Nõukogude tankist. Nagu, kõik on korras, lahkume varsti katlast.
  Ainult Elena näis ärevil - kütust ei pruugi olla piisavalt.
  Blond tüdruk hüüdis punapeale:
  "Signaal, et vajame kütust."
  Paljajalu Aurora andis märku. Ja nad vastasid talle. Et varsti lööb varustusauto ja läheb paremaks. Punapea silitas sõduri veel habemetut nägu ja ... lõi teravalt ta huultele. Noormees punastas uuesti. Major küsis kulmu kortsutades:
  - Miks sa mind ei suudle?
  Poolalasti Aurora vastas taktitundetult:
  - Sa oled vana!
  Major vastas solvava häälega:
  "Olen kõigest kolmkümmend kolm aastat vana. Kristuse vanus!
  Paljasjalgne Aurora norskas põlglikult:
  - Ma ei usu jumalasse! - Nagu Lenin ütles: Jumal on lihtsalt illusioon, kuid see on väga kahjulik illusioon, see piirab mõistust!
  Major, kurbus hääles, vaidles vastu:
  - Ma ei uskunud ka jumalasse, kuid minuga juhtus nii hämmastav juhtum, et seda saab seletada ainult kõrgemate jõudude sekkumisega!
  Punane kurat oli skeptiline:
  - Kõike saab seletada materialistlikest positsioonidest. Teil peavad lihtsalt olema vastavad teadmised.
  Major kehitas õlgu, ta juuksed olid juba halliks läinud ja ta näis tõesti olevat vähemalt neljakümneaastane. Paljasjalgne Aurora eelistas ikka nooremaid tüüpe. Ja teda ei huvitanud ka major, kui mees. Kuigi on uudishimulik, mida ta nägi ebatavalist? Äkki põrgu?
  Poolalasti Aurora jooksis oma palja tallaga mööda relva teravat osa. Konts läks kõditavaks ja tuline kaunitar naeratas.
  Siis küsis ta majorilt:
  - Ja mida sa nägid?
  Ta vastas ootamatult:
  - Tead, ma räägin seda sulle järgmisel kohtumisel!
  Poolalasti Aurora märkis skeptiliselt:
  "Aga nad võivad sind ka tappa, kas pole?"
  Major ütles tahtliku ükskõiksusega:
  Nii et see on saatus! Nagu sina kaunitar!
  Punapea vastas tõsiselt:
  "Ma olen nõid ja nõiad ei sure sõjas!"
  Major puhkes naerma ja silitas tüdruku tulist pead:
  "Ateistlik nõid... See on nii huvitav!"
  Paljajalu Aurora vastas tõsiselt:
  - See ei sega! Lisaks põrgusse mitte uskudes oled nõiduses palju julgem!
  Major tahtis ikka midagi vastata, kui kolm mürsku tabasid eesolevat KV tanki. Hoolikalt maskeerituna seadsid sakslased varitsuse üles. Veelgi enam, üks tank oli "Panther" -2 uusim modifikatsioon pika toruga 88-mm kahuriga, mis oli võimeline tungima IS-2 esisoomust lähedalt. Taas tuli tüdrukutel astuda ebavõrdsesse lahingusse. Aga ilmselt on nende saatus selline - võidelda ja võita! Ja selle vastu ei saa midagi teha isegi nende kangelaslikkusega!
  Kuigi kui sa võidad selles võidud, siis kogu võlu! Ära karda!
  Paljasjalgne Elizabeth laulis täiskõlalise häälega;
  Fašistlik timukas rebib oma õlad välja,
  Siin on hammaslatt, tangid, puurid käepärast!
  Ta tahab sandistada hinge keha,
  Ebaoluline koletis, aga näeb lahe välja!
  
  Ta lubab raha, laevu merel,
  Mida võib isegi tiitel anda!
  Tõesti panid sind liinile,
  Lõppude lõpuks oled sa tema jaoks vaid laip ja mäng!
  
  Ta tahab teada meie ärist,
  Mida uut vaeste ketis köidita!
  Seetõttu sõidan ma heldelt, saage läbi,
  Unustama oma isa ja isegi ema!
  
  Kuid me teenime kindlalt kodumaad,
  Meid ei saa murda timuka julmus!
  Oks paindub tuulepuhangust,
  Ja alasti beebid nutavad!
  
  Jah, ma kaotasin esimese raske vooru,
  Kuid Kõigevägevam annab võimaluse tagasi saada!
  Ja siis saadan ma ise vaenlase nokauti,
  Mu rusikas lõugab roomaja kindlalt lõuga!
  
  Isamaa annab mulle sellise jõu
  Et kõigi piinamiste valust on võimalik üle saada!
  Ja väljuge sellest põhjatust hauast,
  Et mitte ahmida, vihane karu!
  
  Veel veidi ja pääste on lähedal -
  Saavutame võidu vaenlase üle!
  Elada kommunismivalguse varjus,
  Et Päike maja kullaga üle ujutaks!
  No mis selliste tüdrukutega on, Punaarmee sõdurid suudavad vaenlasele vastu panna. Ja nad võitlevad vapralt.
  Sellegipoolest murdsid natsid uuesti Stalingradi ja Volga-äärse linna pärast käivad ägedad lahingud.
  Tüdrukud ja siin võitlevad kangelaslikult. Need on justkui tõeline surematu pataljon.
  Näiteks Alenka on meeleheitlikus vasturünnakus ja viskab paljaste varvastega plahvatusohtlikku söepaki, pöörates Pantri ümber.
  Ja see on lihtsalt võitlus linna ääres, mis on väga julm.
  Natside pihta tulistav Anyuta kiljatab:
  - Au kommunismi aegadele!
  Ja Alla oma helepunase nibuga vajutab bazookanuppu ja lööb enesekindlalt kohapeal vaenlast.
  Siis ta piiksab:
  - Võitmatu ei sammugi tagasi,
  Võitmatu - Stalingradi kangelane ...
  Alati kummardamata,
  Meiega on Venemaa püha riik!
  Maria siristas vaenlasi maha raiudes ja pilgutades silma:
  - Au Pühale Venemaale!
  Olympias vastas vaimukalt sakslasi niites:
  - NSV Liidu jaoks!
  2. septembril 1944 puhkesid Volga-äärse linna pärast ägedad lahingud. Naissnaipripataljon kapten Nataška Kaktusova juhtimisel asus Volodarski tänava varemetes kaitsepositsioonile. Varemete taha peitsid tüdrukud kuulipildujate ja vintpüssidega, granaadikimpudega seotud.
  Nataša ise on täpilises tuunikas üle palja keha, lühikeste pükstega ja paljajalu. Ilus ja kurvikas neiu, tugevate puusade, peenikese pihaosaga, poolkasti all lühikese soenguga. Nägu on väga ilmekas, meheliku lõuaga, sinised silmad laiali. Helepruunid juuksed muutusid tolmust halliks, kõrge rind, kõva välimus. Kapten Nataša on võidelnud üle kahe aasta ja vaatamata oma noorusele on ta palju näinud. Tüdruku jalad on kaetud lõikehaavade ja sinikatega. Tüdruk on väledam paljajalu liikuma kui karedad ja kohmakad saapad.
  Paljas tald tunnetab vähimatki pinnase vibratsiooni, hoiatab miini läheduse eest ja vastupidavust lisab emake maa ise. Ühest küljest muutusid tüdruku jalad kõvaks ning nad ei kartnud kuuma metalli ega varemete teravat killustikku, kuid teisalt ei kaotanud nad tundlikkust ja painduvust, hoiatades läbi mürina liikumisest. tankid.
  Armas Nataška hoiab käes granaati, mille külge on seotud plahvatuspakett. On vaja roomata kohutava Saksa tanki "Lion", kastes tänavaid kuulipildujatega.
  Mirabela roomab tema kõrvale. Ka paljajalu, nii et kõik pataljoni tüdrukud osutusid oma komandöri jäljendavateks saabastest. Tema tolmused tallad teravnevad, kui neiu neljakäpukil roomab. Mirabela kollased juuksed on sassis ja pikad... Natuke kräsus. Tüdruk ise on sale, kõhn, väikest kasvu. Teda võib segi ajada isegi kitsaste õlgade ja pealtnäha suure peaga tüdrukuga.
  Kuid Mirabela on juba palju kogenud. Tal õnnestus külastada nii fašistlikku vangistust, olles üle elanud julmad piinamised, kui ka kaevandused, kust tal õnnestus mingi arusaamatu ime läbi põgeneda. Aga vaadates tema lapselikku õrna nägu, ei saa kunagi öelda, et teda peksti kumminuiadega kandadele, vool lasti läbi keha.
  Mirabela tulistab ... Kolmanda Reichi sõdur, antud juhul araablane, kukub surnult, tema koon tõstab liiva ja killustikku.
  Nataška libistab hunniku granaate prügihunniku alla. Nüüd roomab siia üheksakümnetonnine "Lõvi" ja laseb selle õhku. Tüdruku sinised silmad säravad ta näol nagu safiirid, päikesepõletusest ja tolmust tuhmid.
  Kogemused näitavad, et hästi kaitstud paak muudab nüüd asendit. "Lõvil" on 100 mm külgsoomus ja isegi nurga all. Kolmkümmend neli ei suuda sealt läbi murda, võimalus on vaid rasketel Keveshedel. Aga röövikud on eesmärk. Peaasi, et auto liikuvus ilma jätta ...
  Svetlana laseb kuulipildujast paugu... Sõdur, keegi ei tea, mis rahvusest, kukub maha. Suurema osa idapoolkerast vallutanud sakslased hellitavad aaria verd ja viskavad lahingusse koloniaalvägesid: araablasi, aafriklasi, indiaanlasi, erinevaid aasialasi ja eurooplasi. Suurenenud on ka poolakate arv - kes on hällist peale harjunud vihkama bolševistlikku Venemaad. Siin võitlevad Ukraina natsionalistid, Doni kasakad, tšetšeenid ja kogu Kaukaasia Khaganate. Hitler kasvatas terve internatsionaali.
  Palju vaenlasi...
  Svetlana põikleb osavalt kuulipilduja tule eest kõrvale. Kuul peaaegu lõhenes, tolmust mustaks läinud, ümar tütarlapselik kand. Kaunis kapten tundis isegi kõditust, kui lähedalt suurekaliibriline kingitus mööda lendas. Tüdruk lõi risti ette ja sosistas:
  Isegi kuul ei peata meid!
  Mirabela tulistab tagasi... Teine tüdruk Angelica - väga punaste juustega, üle keskmise pikkusega ja kasinast toiduratsioonist hoolimata lihaseline. Samuti väga ilus tüdruk, luksuslike puusade, ülestõstetud vöökoha, mitte naiselike laiade õlgade ja kõrgete rindadega.
  Angelica võitleb vaid lühikestes pükstes, tuunika on tükkideks rebitud ja tolmuks pudenev ning üle Volga uusi vormiriideid ei tarnita. Annaks jumal, et kurnatud Nõukogude vägedele rohkem laskemoona ja tilkagi toitu üle anda.
  Seega on Angelica peaaegu alasti, tema jalad on kriimustatud, eriti põlved. Killukild tabas parema jala talla ja see valutab, kõndida on raske.
  Punajuukseline, tolmune, peaaegu alasti Angelica väänab oma kena, kuid samas kõva näo. Tulistav tüdruk ütleb:
  - Issand, Moskva ja Stalin on meist kõrgemal!
  Ja ta lõikab ründavad natsid ära, olles endal vaevalt aega tagasi kerida.
  Varemed ja kitsad tänavad muudavad Saksa tankide ümberpööramise keeruliseks. Siin on peaaegu kakssada tonni "Hiire" ja nad ei saa üldse läbi ...
  Nagu Svetlana eeldas, sõitis "Lev" veidi ja mattis end prügihunnikusse. Toimus plahvatus. Röövik lõhkes, paar vigastatud rulli lendas minema.
  Haavatud tank peatus ja selle tünnist lendas välja mürsk...
  Kusagil mürises kauguses, jättes maha varemed. Blond Svetlana susises nagu madu:
  - See on minu arvutus! Avas konto...
  Tüdruk-kapten on jälle sunnitud minema roomama. Sakslased ja nende satelliidid ei saa rusudes oma tehnilist üleolekut kasutada. Kangekaelse Hitleri süül sattusid Kolmanda Reichi hordid positsioonilahingutesse üsna suures ja hästi kindlustatud linnas.
  Mirabela viskab granaadi. Sundides neid kukkunud sakslastele või araablastele saltot tegema, ümber pöörama. Üks natsivõitlejatest rebib tal käe küljest lahti ja ripub selle küljes kompassiga Inglise käekell.
  Mirabela ütleb naeratades:
  - Mida kompass teile näitab - tee põrgusse!
  Ja kaunis neiu raputab oma tolmuselt kannalt maha kleepuvat keraamikat.
  Ka Angelica pühib tolmu, oma kindlate täis rindadega. Nibud on mustusest peaaegu mustad ja sügelevad. Ja proovige pesta. Jälle tuleb urgu urgitseda, kui Saksa püstolkuulipildujad kritseldavad. Ja roomama plastunski viisil.
  Tüdrukute pataljon hoiab oma positsioone, kuigi toimub mürsutamine. Ja nad rebivad raskeid kestasid ja taevast langevad pommid ... Kuid miski ei murra Nõukogude kangelannade julgust.
  Siin näeb Svetlana, kuidas Panter roomab. No ei ole see tank enam nii hirmus.
  Saate selle külje sisse lüüa. Tüdruk aevastas, sülitas välja tolmu, mis tema elegantsesse suhu ronis. Ta võttis pihku granaadi, mida oli kaalutud plahvatuspaketiga. Peate märkamatult ligi hiilima. Aga ümberringi on nii palju suitsu.
  Angelica hakkas ligi hiilima, toetus paljaste varvaste ja küünarnukkidega äravoolule. Ta oli nagu kass, kes jälitab hiirt. Tüdruk mäletas sõda sellest kohutavast neljakümne esimese aasta suvest, kui Wehrmacht tungis reeturlikult NSV Liidu avarustesse. Kas tüdruk ei kartnud, peaaegu tüdruk? Alguses jah, aga siis harjub ära. Ja sa tajud pidevaid kestade purskeid juba tavalise mürana.
  Ja nüüd plahvatas see väga lähedalt. Tüdruk lõi vastu kõhtu. Killud tormavad ülevalt nagu metsmesilaste kari. Angelica sosistab lõhenenud huultega:
  - Õigluse nimel, issand!
  Tüdruk kiirendab roomamist ja viskab granaadi, millele on kinnitatud lõhkepakett. Olevik lendab kaarega. Kostab plahvatus, Pantheri peenem küljesoomus annab end tunda. Saksa tank hakkab põlema, lahingukomplekt plahvatab.
  Svetlana sosistab naeratades:
  Aitäh Issand Jeesus! Ma usun ainult sinusse! Ma palvetan teie poole üksi!
  Murrab pantri. Maha rebitud, rusudesse mattunud pikk tüvi. Külgsoomust eraldunud esisoomus meenutab kulpi.
  Svetlana, kelle tolmust ja päikesepõletusest pruunid silmad säravad rukkililledest, ütleb:
  - Mida rohkem tamme on vaenlasel, seda tugevam on meie kaitse!
  Angelica on väga seksikas, mustades aluspükstes ja alasti, tolmune, tugeva kehaga. Tüdruk on väga tark. Ta suudab paljaste varvastega klaasikilde visata.
  Nüüd viskas ta oma graatsilise tolmuga kaetud jalaga teravat eset. Ja kinni, otse fašisti kurku. Kaunis Angelica pobises:
  - Ja ma olen seksisümbol ja surma sümbol!
  . PEATÜKK #4
  Tüdruk, mille järel ta uuesti roomas, tulistades. Led tulekahju ja Svetlana.
  Kaunitar-kapten Nataša, olles fašisti maha raiunud, säutsus:
  -Elu on kett ja väikesed asjad selles on lülid ...
  Mirabela tulistas, lõikas Fritzi pea lahti ja lisas:
  - Lingile on võimatu mitte tähtsust omistada!
  Taas täpselt lasknud Svetlana krooksus:
  - Aga sa ei saa tsiklitega pisiasjadega tegeleda...
  Mirabela tulistas täpselt ja lisas:
  Muidu haarab kett teid endasse!
  Teine tüdruk Olimpiada, samuti väga ilus, valmistas koos pioneeri Seryozhkaga traadile miini. Kahekesi tõukasid teda... Salakaval booger roomas "Tiger"-2 röövikusse. Ja kuidas see pika toruga Saksa auto plahvatab.
  Blond poiss Sergei hüüdis:
  - Meie Venemaa, sul on ämber!
  Ja vaevalt jõudis ta tagasi hüpata, välkudes, mustade mahalöödud kontsadega langevalt katuselt.
  Olympias silitas poisi kaela ja ütles:
  - Sa oled väga tark!
  Pioneer suundus rindele ja astus naispataljoni. Poiss on ka väga loominguline. Näiteks valmistas ta lennukeid fašistide ründelennukite alla tulistamiseks. Kui Focke-Wulfid ehk TA-152-d tõusevad, kostab uskumatult kõrvulukustavat mürinat.
  Sakslased löövad Wagneri sümfoonia saatel. Selline majesteetlik meloodia.
  Olympias ütleb nördinult:
  - Nad üritavad meid ikka veel hirmutada!
  Pioneeripoiss laulis paatosega:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Surm ei vii meid tähistaeva alla!
  Sest püha Venemaa võitleb kõvasti,
  Laadisin võimsa kuulipilduja!
  Olympias, pikk, lihaseline, laiade puusade ja õlgadega tüdruk, on tüüpiline talunaine. Rõivad rebiti võitluse käigus kaltsudeks, tugevad jalad on paljad, juuksed on kaheks patsiks punutud ja tugevalt tolmused.
  Serjožka on vaid üheteistkümneaastane, alatoitumise tõttu kõhn, kriimustatud ja määrdunud poiss, ainult lühikeste pükstega. Poisi loomulikult valged juuksed muutusid halliks ja ribid paistavad läbi õhukese, pargitud ja määrdunud naha. Jalad kohutavalt maha löödud ja põletustes, sinikates, villidega. Tõsi, saatus hoidis last tõsiste vigastuste eest.
  Tema taustal tundub olümpia suur ja paks, kuigi neiu pole sugugi paks, vaid tugeva treenitud lihaga kontidel. Pealegi ei paistnud nälg tema portretset ja suurt figuuri üldse mõjutavat.
  Tüdruk tulistab raskest tankitõrjepüssist. Saksa autodel otsaesist augustada ei saa, aga radadel on võimalus.
  Ja kopsakas "Lõvi", olles saanud veermikusse kaaluka lõhkekeha, hakkas suitsu puhuma nagu raske suitsetaja.
  Serjožka laulis pahatahtlikult:
  - Stinky Fritz süütas mõtlemata sigareti sissepääsu juures! Muidugi sattus ta suurtesse jamadesse!
  Lihaseliste, pargitud vasikatega värelev Olympias lõi stepptantsu oma paljaste kaunite jalgadega. Tüdruk laulis:
  - Püha vene näod virvendavad ikoonist ... Jumal hoidku, et te leotage vähemalt tuhat Fritzi! Ja kui keegi sumiseb rohkem kui fašistid, siis keegi, uskuge mind, ei mõista teid selle eest hukka!
  Seejärel laadis ta tankitõrjepüssi uuesti ja lasi uuesti. Saksa transportija ajas jälle suitsu välja.
  Tüdrukupataljon tekitas Fritzile märkimisväärset kahju. Kuid ta kandis ka kaotusi. Siin rebenes üks tüdruk pooleks ja ta nägu muutus vaatamata tolmule nii kahvatuks.
  Suurem osa Stalingradist on natside poolt juba vallutatud, kuid see, mis linnast järele jääb, ei taha järele anda ja alla anda.
  Svetlana üritab samal ajal "Tiigrist" läbi murda. Võimas Saksa auto, sai granaadi külge, kuid ei andnud alla. Pöörab ümber, et kahurist tulistada. Tüdruk peab kaevama maasse ja killustikesse, et mitte lasta end purustada praegusest vabanevast lööklainest.
  Svetlana sosistab vaikselt:
  - Ema, isa, vabandust!
  Mirabela viskas Tiigri suunas granaadi, mis plahvatas tema otsaesisele. Tüdruk sosistas:
  - Sellest, et kerge õpetus talvel kevadel ... kordan eranditult, et Hitler on katku pätt!
  Angelica, murdes natside vaatevälja ja valades neile hoogsalt vett peale, pingutas:
  - Kirstus nägin nüüd füürerit! Ja ta lõi vaesele mehele jalaga silma!
  Punajuukseline neiu viskas tegelikult paljaste sõrmedega tanki granaadi. See tabas tünni ... Järgnes plahvatus ja "Tiigri" koon purunes.
  Arg sakslane võttis selle ja taganes.
  Svetlana norskas läbi ninasõõrmete:
  - Meie oma, teie oma ei anna järele!
  Mirabela lõikas kuuliga maha hitlerlasest palgasõduri ja laulis:
  - Ja kaabakas ei tee nalja! Käed-jalad, ta keerutab vene köied! Ta lööb hambad südamesse ... Ta joob isamaa põhjani!
  Svetlana itsitas ja haukus:
  - Fuhrer karjub metsikult, rebib end üles!
  Mirabela vallandas ja lisas:
  - Noh, surm pahvib, muigab!
  Ilmunud on veelgi ohtlikum "Shtumrtiger". See hävitab terveid hooneid ja punkreid. Pealegi ei lähene see Nõukogude vägede positsioonidele. Autot hoiavad katte all Saksa kuulipildujad.
  Svetlana näeb, et Fritzi positsioonidele lähedale jõudmine on ebareaalne. Aga taevas Focke-Wulfid. Üks neist masinatest lendab Nõukogude Liidu positsioonidele lähemale. Tüdrukud avavad tema pihta tule.
  Angelica viskab granaadi ja ütleb raevukalt:
  - Sügavas surmas - pole andestust!
  Selle peale annab neiu kuulipildujast pöörde. Veereb kiiresti tagasi. Suhteliselt uus Saksa tank "Panther" -2 väikese torni ja madalama siluetiga sõidab kiiresti üles.
  Mitmed tüdrukud viskavad Saksa autot granaate. Pärast kingituste kättesaamist ta külmub ega suuda end ümber pöörata.
  Angelica vilistas ja susises:
  - See on uus rünnak! Me rebime ta suu ära!
  Panther-2 urises ja tulistas oma võimsamat relva.
  Tulesammas lõhestas õhu ning soojendas ja elektrolüüsis atmosfääri koheselt.
  Angelica itsitas, karbid lendasid poolpaljast tüdrukust mööda. Häbematu punapea raputas puusi ja ütles:
  - Ja Newton alistas vaenlased, viskas ikke troonilt! Fritz ta määras oma Newtoni seaduse!
  Stalingrad oli täielikult haaratud tulekahjudest, kui tulekeeled näisid taevast lakkuvat ja purpurseid, oranže ja helepunaseid sädemeid särisevat! Ja iga säde on nagu põrgulikust lossist põgenev kummitus.
  Svetlana, kes kukutas Saksa hävitajat, välgatas siniseid silmi ja laulis:
  - Mida sa virised, paha vana naine? Usu mind, lihtsalt psühhiaatriahaigla nutab sinu pärast!
  Mirabela laulis natside pihta tulistades:
  - Kui hea on murule pikali heita ja Fritzile pähe lüüa! Korraldage füürerile puljong ja saatke kuulipildujast kuulid!
  Tüdruk itsitas metsikult ja rullus kõhult seljale. Tegin jalgadega jalgratta. Granaat lendas üles. Lendav Focke-Wulf, saanud kõhu alla šrapnelli, tõusis reipalt kõrgemale. On näha, et teravad killud haavasid teda. Fašistlik olend süttis ja hakkas kaotama murdunud tiibade tükke.
  Svetlana, nähes, kuidas Fokke kõrgust kaotas, kähises:
  - See on semafor! Kirves ripub pardal!
  Saksa lennuk plahvatas, paisates prahti taeva kõigisse kaugematesse nurkadesse. Ja kuhu kadus fašistlik äss. Tegin oma viimase pöörde. Timukas läks tuhka, mitte lendur!
  Mirabela aevastas, puistas tolmu ja ütles:
  - Olla või mitte olla? See pole küsimus!
  Angelica viskas jälle jalaga klaasitüki nii palju, et silma tabades tuli see Fritzist kuklast välja:
  - Ma olen tankiarmaad! Ja teid tuleb ravida!
  Sakslased ja nende satelliidid püüdsid edasi liikuda, visates ette granaate. Selline taktika tüdrukute vastu ei töötanud. Siin paigutas Serjožka katapuldi ja kuidas see vastuseks vaenlast tabab.
  Pioneeripoiss hüüdis:
  - Jõuluvana rebis Hitleri suud!
  Katapuldi laeng, mis tungis natside hulka, pani nad laiali ja samal ajal õhus ümber rulluma. Fritz kukkus ja murdus müürirusudele.
  Tank "Tiger" -2, kaotanud tasakaalu, põrkas kokku "Lõviga". Oh, Leva, kus on su suur nimi?
  Svetlana naeratas ja vastas:
  - Noh, hästi tehtud Seryozhka!
  Poiss urises agressiivselt.
  - Pioneer on alati valmis!
  Tüdruk raputas vastuseks paljast jalga.
  Tüdruk-kapten hakkas uuesti naelutama. Ja Olympias tiksus Serjožka kitsas jalalabas, kui raske tal see on! Pole ime, et poiss ei karda läbi lõkke joosta.
  Mirabela ütles laulus:
  - Noorus on hea - vanadus on halb!
  Angelica, see rõõmsameelne punapea, nõustus:
  Pole midagi hullemat kui vanadus! See on tõepoolest kõige jäledam seisund üldse!
  Ja tüdruk tegi riigipöördega hüppe. Ta kujutas hetkeks ette vastikuid vanaemasid. Ei, ärge võrrelge, vana naine tüdrukuga. Ja milline ilu, saledates kehades.
  Angelica võttis selle ja laulis:
  - Vool aasta järel, aastad karavanis,
  Vana naine hõõrub uhmris hennat...
  Ja kuidas on lood mu saleda figuuriga,
  Ma ei saa aru, kuidas noorus on läinud!
  Svetlana välgatas silmi, lõi sakslase löögiga kubemesse maha ja märkis:
  - Mitte! Siiski on sõjas selline võlu - jääda igavesti nooreks! Alati purjus!
  Olympias pani ragulkale uue laengu. See on midagi hea mördi sarnast. Tüdruk sosistas:
  - Ära passi, vaid möödu!
  Serjožka segas oma peenikest, kuid väledat jalga ja haukus:
  - Fritzi nägu!
  Ja granaat koos plahvatuspaketiga lendas täies hoos natside positsioonidele.
  Jah, Stalingradi neile ei antud. Juba kolmandat kuud juuni lõpust on pealetung kestnud, kuid linn pole suutnud kõike võtta. Teistes rinde sektorites saavutasid natsid edu, kuid mitte selles.
  Svetlana tulistas püstolist ja urises:
  - Kõik on võimatu, see juhtub olema võimalik... Pole vaja universumit väga keeruliseks teha!
  Ja tabas mootorratta bensiinipaaki. Masin plahvatas ja tulised pöörised valgustasid suitsust maastikku. Ja sakslane rebis tulise käpaga lõhki.
  Tüdrukkapten hüüdis:
  - Mulle meeldib kurjust tappa! Ja see on kõrgeim hüve!
  Mirabela peksis sakslasi hooga ja susis:
  - Mängime sealiha!
  Angelica avas tule, täpsemalt. Mõned mustad jäid odaga kaetud killustikule lebama:
  - Tapa vaenlane! - tüdruk sosistas.
  Mirabela laulis mänguliselt:
  - Olles maalinud Hitleri huulepulgaga, Mainsteini juukselakiga, tõmban teid printsessi vangi, ustav koer närib teid!
  Svetlana tulistas ja susises:
  - Tule õhtul, Adolf, poo end üles ... Lõpeta pea lollitamine! Tule õhtul, lenda nagu kiisk - et natsid kõvasti lüüa!
  Mirabela ütles raevunult ja lõi tormiväelasel kiivri peast:
  - Me saame! Ja me teeme!
  "Lenini" pataljoni tüdrukud peatasid võõrvägede edasitungi. Fritz liikus edasi, visates sõna otseses mõttes laipu kosmosesse. Ei aidanud ka tank "Lev", millega lootusi pandi. Siin on masina modifikatsioon 150 mm püstoliga.
  Angelica lööb maha kivi, mis oli tema alasti nibu külge kinni jäänud. Tüdrukul on nii ilusad ja täidlased rinnad. Tüdruk viskab jalaga granaati. Jalg on tugevam kui käsi ja vise läheb kaugemale.
  "Lõvi" sai röövikusse tühimiku ja peatus. Tuli tema võimsast suust. Müristama ja kokku kukkuma.
  Angelica ütleb sülitades:
  - Vene sõdalane ei oiga valust!
  Ja tüdruk tulistab uuesti. Ja ta teeb seda ülihästi. Tornist välja kaldunud fašist langeb tagasi.
  Punajuukseline, peaaegu alasti tüdruk ütleb:
  - Asjata usub vaenlane, et tal õnnestus venelased murda! Kes julgeb, see ründab lahingus, me lööme vaenlasi ägedalt!
  Ja Angelica rullib pressi lihaseid, mis tal on väga reljeefne.
  Oh, kui ilusad tüdrukud on! Ma ei taha, et keegi neist sureks.
  Stalenida jooksis... Väga ilus tüdruk, kohevate valgete juustega. Ta suudab neid kuidagi määrida mingi jookiga, et nad ära ei määriks.
  Tüdruk on väga ilus, Veenuse figuuriga, ainult rohkem toonitud ja reljeefsem. Riided seljas, ainult rinnahoidja ja aluspüksid. Kõik muu on juba tükkideks rebitud. Aga kui graatsilised on jalad! See pole tüdruk, vaid täiuslikkuse pitser, ilu kroon.
  Ta liigub erilisel viisil, nagu orav. Paljad jalad ja värelus ning kontsad jäävad üllatavalt puhtaks. Stalenida tulistab ja fašistil tekib rinnus haavand.
  Tüdruk ütleb:
  - Lojaalsus isamaale on kõrgeim sõna!
  Angelica märkis naerdes:
  - Võtke rinnahoidja seljast ja jääge lühikestes pükstes nagu mina!
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - See ei sobi!
  Angelica raputas puusi, tulistas tabavalt ja laulis:
  - Midagi komsomoli liiget on muutunud ebatavaliseks! Palja rinnaga niimoodi käia on väga sündsusetu!
  Steelenida itsitas ja märkis:
  - Miks tuua Fritzile rõõmu, vaadake meie ilu!
  Angelica vastas otsustavalt:
  - Meie ilu on surmav!
  Terasetüdruk itsitas ja tulistas TA-200 pihta. Natsiauto süttis põlema. Ja kaunis blond hüüdis:
  - Surm kurjale!
  Angelica itsitas.
  - Ja elu on hea!
  Steelenida, nähes, et sakslane kukub, urises:
  - See on kõrgeim väärtus! Ärge arvake, et natsid olete võitnud!
  Angelica laulab:
  - Ootan võitu! Võit ootab... Need, kes ihkavad köidikud murda! Võitu ootel! Võitu ootel! Me suudame natsid võita!
  Ilus tüdruk ja tema paljad rinnad värisevad. Hea palja torsoga kuumuses, mida tuli võimendab.
  Svetlana nägi nüüd palju sihikindlam välja. Ta tulistas kuulipildujast Fritzi pihta ja haukus:
  - Ma kastreerin su!
  Ja tõepoolest, natsid said surmavaid kingitusi ja kirste! Ja neiu näitas neile figuuri, ehitame paljad varbad. Ja vilistas nagu ööbik-röövel. Ja läbi alajäsemete sõrmede.
  Tüdrukkapten on väga tark. Ja sädelev. Ja üldse mitte julm. Ka temal on vahel kahju vaenlase sõduritest, kellel võivad olla lapsed, kes nutavad oma surnud isade järele.
  Svetlana aga ajab sellised mõtted endast eemale, nii et tahaks nendest nutma puhkeda. Kuid mitte venelased ei tulnud sakslaste juurde röövima ja tapma. Ei, need on sakslased ja Venemaa avarustesse tungis terve agressiivne pakk välismaalasi kogu maailmast.
  Svetlana tegi risti ja tulistas Fritzi pihta, kes üritas vaikselt venelaste positsioonidele ligi pääseda ... Kuuli läbi löödud mehe silm ja aju lekkisid välja.
  Tüdruk-kapten naeratas ja ütles vaimukalt:
  - Otse silmast silma, peast pähe!
  Svetlana tulistas täpselt ja tabas külgkorviga mootorratast. Auto hakkas rebenema ja kuulipilduja lendas minema, rullus mitu korda ümber. Siis vajus selle koon rusude sisse.
  Tüdruk hõõrus oma paljast tolmust talda killustikule. Ja ta sihtis jälle. Tema rõõmsameelne noor nägu irvitas pigem irvitades. Tüdruk laulis:
  - Ei, me ütlesime fašistidele, et meie inimesed ei talu, et vene lõhnavat leiba nimetatakse sõnaks ford!
  Mirabela tegi väga täpse löögi, millest Focke-Wulf lahvatas ja säutsus:
  Kaaburi jaoks on valik muidugi selge,
  Dollarite eest on ta valmis Venemaad reetma ...
  Aga vene mees on nii ilus
  Et ta on valmis kodumaa eest oma elu andma!
  Tüdruk tegi saltot ja näitas natsidele viigimarja ning keris ja kuulid kaunitari ei puudutanud.
  Ilmus Angelica, see kaunitar, peaaegu alasti ja räämas nagu kurat, viskas korraga kahe jalaga granaadi. Ja ta kontrollis:
  - See, mis mul on, on ... Fritz teravas küljes!
  Olympias parandas Angelicat:
  - Terav, küljele ja mitte teravale küljele!
  Tüdruk itsitas ja raputas arbuusirindu ning lasi plahvatuspaketiga granaadi kasutades välja granaadi. "Tiiger" sai löögi vastu koonu ja see kõver kunstiteos põikas kõrvale.
  Pärast seda natsiolend taganes. Ta hakkas roomama nagu tulle sattunud kilpkonn.
  Svetlana laulis rõõmsalt silma pilgutades:
  - Ja "Tiiger" taganeb ja sakslased peidavad end!
  Neitsipataljon manööverdas rünnaku, õhulöökide ja raskerelvade all. Siin tabasid reaktiivpommitajad, taevasse tõusid katkised, punakuumad järsud. Ja kivid põlesid. Õnneks ei surnud ükski tüdrukutest, vaid mehed läksid uude maailma - kellest pole nii kahju! Ja hinged lendavad - ühed taevasse ja teised põrgusse! Kus kurdid kahvliga juba ootavad neid, kes Jeesusesse ei uskunud.
  Angelica on vihasõdalastest seksikaim: noh, kas natsid saavad oma "Sturmtigerist" tõesti tulistada Nõukogude vägede positsioone ja tappa punaseid sõdalasi?
  Ja neiu haaras paljaste jalgadega granaadi ja keerles saltode kaskaadidena. Ja keerleb aina kiiremini. Ja siis viskas ta kogu oma jõust surmaanni Stormtigri laiale koonule. Kaunitari paljad pargitud jalad välkusid ja granaat lendas laiale koonule. Ja võimas masin esmalt lämbus ja siis tormas. Kaks "Sturmtigeri" külgedel seisnud "kuninglikku tiigrit" paiskusid üles ja paiskusid eri suundades laiali. Rullid olid neilt rebenenud ja nad kukkusid alla, lennates nagu katkine kuninganna kaelakee.
  Lööklaine paiskas Angelica ja tüdruk lendas tagurpidi. Ja ta pöörati ümber, kiigutas ja visati. Kuid kaunitar maandus sellegipoolest, tema paljastesse taldadesse kaevatud terav killustik ja purustatud kivid. Tüdrukul oli valus ja isegi läbi jämeda jala torkas ots läbi.
  Kuid Angelica leidis endas jõudu püsti tõusta ja karjuda:
  - Teie fašistid jääte tuhaks!
  Svetlana ja teised tüdrukud viskasid plahvatusohtliku lainega õhku ja nad olid isegi kergelt muljutud. Kuid ükski kaunis sõdalane ei surnud. Tüdrukud kohtusid orkaani ja hästi sihitud tulega. Väljahüppanud natside ja teiste NSV Liitu piiravate agressiivsete putukate mahasurumine.
  Mirabela laulis suure entusiasmiga:
  - Ja kui Issanda trompet meid lahingusse viib, oleme komsomoliga sõbrad! Ja Jehoova tahtel olen ma taevasel nimetusel!
  Angelica, raputades tolmu oma veriselt taldadelt, laulis:
  - Lenin, pidu, komsomol! Saadame füüreri hullumajja!
  Tüdrukud hakkasid kõrvulukustavalt naerma ning Serjožka ütles ärevuse ja nördinult:
  - Ja minu katapult, mitte nii täpne - nagu Angelica paljad ja tugevad jalad!
  Olympias, mängides oma käelihastega, ütles:
  - See on ok! Sa ikka mõtled. Midagi lahedamat!
  Stalingrad pidas kangekaelselt vastu. Kuid Kaukaasias halvendas olukorda Türgi astumine sõtta.
  Teise rinde avamine miljonilise Ottomani armeega tekitas muidugi probleeme.
  Võitlused arenesid Taga-Kaukaasias. Ja türklased ujutasid suure survega üle ...
  Sügisel ja talvel langes ägedate lahingute tulemusena Kaukaasia ... Ja okupeeriti natside ja türklaste poolt.
  Kõik Venemaa rahvad võitlesid Kaukaasias meeleheitlikult.
  Kuid ka Nõukogude tüdrukud SU-100 peal võitlevad hästi.
  Kuigi Venemaa positsioon tundub lootusetu. Kuid sõdalased võitlevad koos Elizabethiga nagu kotkad.
  Ekaterina vajutab paljaste varvastega kangile. Saadab mürsu, mis torkab natside auto E-50 külili ja möirgab:
  - Suure punase ja karmiinpunase kommunismi eest!
  Elena peksis kahurit ka oma palja peenikese jalaga. Ta tabas täpselt vaenlase tanki.
  Tüdruk siristas:
  - Minu kauni Venemaa eest!
  Euphasia märkis agressiivselt, põhjustades väga hästi sihitud tulekahju:
  - Au meie kodumaale!
  Ja ta kasutab ka paljaid, peitlitud jalgu.
  Nõukogude masin on väga tugev ja võitluslik. Ja see tulistab päris hästi.
  SU-100 on võimeline tungima E-50 külge. Kuid tüdrukud murravad isegi tema otsaesist läbi, sattudes peibutusse või otsast lõpuni. Ja nad lõikasid läbi metalli.
  Elizabeth, kasutades oma paljaid varbaid, tulistas vaenlast. Ja piiksus:
  - Sinisest ojast ...
  Ekaterina tulistas ka, lükates seekord kangi oma helepunase nibuga ja müksates:
  Jõgi algab...
  Elena agressiivselt muigates ja susisedes väljastas:
  Noh, sõprus algab...
  Ja ta vajutas ka palja kannaga kangile.
  Euphraasia müksas, tulistades vaenlase pihta:
  - Naeratusega!
  Tüdrukud töötavad SU-100 kallal väga aktiivselt. Ja hävitage vaenlase varustus.
  Ja Bakuu äärelinnas kaevavad pioneerid kaevikuid. Seal on erinevast rahvusest poisid. Eelkõige virvendavad paljud säravad pead. Seal on punased ja mustad ja blondid lapsed.
  Üks asi ühendab neid: usk kommunismi võidukäiku ja paljad jalad. Selge on see, et sõja ajal pole kõigil jalanõusid ja seetõttu uhkeldavad kõik lapsed solidaarsuse märgiks oma paljaste ümarate kontsadega. Talv Taga-Kaukaasias on üsna leebe ning liikudes ja labidatega töötades pole külm nii kohutav.
  Lapsed töötavad entusiastlikult ja laulavad:
  Tõstke tuld, sinised ööd,
  Oleme teerajajad - töötajate lapsed ...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeride kutse - olge alati valmis!
  Pioneeride kutse - olge alati valmis!
  Ja siit tuleb jälle äratus. Poisid ja tüdrukud hüppavad kaeviku põhja. Ja ülevalt hakkavad juba mürsud purskama: vaenlase suurtükivägi töötab.
  Pashka küsis Mashalt:
  - Noh, kas sa arvad, et jääme ellu?
  Tüdruk vastas enesekindlalt:
  - Me hakkame vastu vähemalt korra, kõige raskemal tunnil!
  Pioneer Sasha märkis loogiliselt:
  Meie kangelaslikkus on vankumatu.
  Poiss koputas oma palja talla vastu kive. On näha, et poiss täitis end tahkete kallustega.
  Tüdruk Tamara märkis:
  Me võitleme kartmata
  Meid ei lõigata sammugi tagasi ...
  Las särk on verest läbi imbunud -
  Rohkem vaenlasi, muutke rüütel põrgusse!
  Poiss Ruslan, mustade juustega pioneer, märkis:
  Mööduvad sajandid, tuleb ajastu,
  Milles ei ole kannatusi ja valesid ...
  Võitle selle eest kuni viimase hingetõmbeni -
  Teeninda oma isamaad, sina südamest!
  Poiss Oleg, kõhn ja heledajuukseline, säutsus, salmid:
  Ei, valvsus ei kao,
  Pistriku, kotka pilk ...
  Rahva hääl on kõlav -
  Sosin purustab mao!
  
  Stalin elab mu südames
  Et me kurbust ei tunneks,
  Avas ukse kosmosesse
  Tähed särasid meie kohal!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab üles
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Valgustage teed kommunismile!
  Poisid ja tüdrukud plaksutasid ühehäälselt.
  Nüüd aga lendavad juba reaktiivlennukid ja viskavad pomme. Ja see on agressiivne sissekanne.
  Oleg ja Sasha tõstsid kada ja lasid välja surmakingituse. Ja tünni tabas natside ründelennuk.
  Tüdruk Nataša laulis:
  - Komsomol ei ole ainult vanus,
  Komsomol on minu saatus!
  Ma usun, et ma vallutan kosmose
  Elame igavesti!
  Aserbaidžaani pioneeripoiss Ahmed vastas naeratades:
  - Nataša, te pole veel komsomoli liige!
  Tüdruk trampis vihaselt palja jalaga ja vastas meloodilise häälega;
  Rõõmsa laulu saatel isade kõrval
  Me seisame komsomoli eest...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeride hüüe - olge alati valmis!
  Pioneeride hüüe - olge alati valmis!
  Oleg trampis ka oma paljast lapselikku jalga ja hüüdis:
  Tugevam haamer pigistab proletaarlast,
  Titaanist, mis purustab ikke ...
  Me laulame oma kodumaale tuhat aariat,
  Ja valgust järglastele, hea!
  Lapsed on rõõmsad. Ja tegelikult sakslased pommitasid ja ainult üks tüdruk sai killu oma paljast ümarast roosast kontsast.
  Pioneer karjus, kuid hammustas siis huulde.
  Ja nii nad valmistusid rünnakut tõrjuma. Ja seal on juba tankid natsidega. Kohutavad E-100-d liiguvad. Sellised võimsad ja ohtlikud masinad.
  Neil on selline kaitse. Et ühegi nurga alt läbi ei saa. Sa ei saa seda tabada ainult ühe nurga alt. Ainus võimalus on rajad murda.
  Lapsed on valmis võitlema ja vehkima paljaste jalgadega. Siin on nad traadi peal, lükkavad natside jälgede alla isevalmistatud lõhkekehadega pakendeid. See töötab ja hävitab Rommeli armee tankide rullid.
  Ja see näeb kohutav välja.
  . PEATÜKK #5
  Sasha kriuksub:
  - Au kommunismile!
  Poiss Pashka tulistab Olegiga kada ja kiljatab:
  - Au pioneeridele!
  Poiss Ruslan koos neiu Sufiriga tirib traadiga sakslase alla miini ja karjub:
  - Au NSV Liidule!
  Kaklevad Aserbaidžaani lapsed ja vene kutid. Pargitud, kõhnad, paljajalu pioneerid kolossaalse tankide armaada vastu.
  Tüdruk Tamara trampib oma graatsilist, väikest, paljast jalga ja ütleb:
  - Au Venemaale!
  Pioneer Ahmet kinnitab vaenlase pihta tulistades:
  - Oleme koos sõbralik perekond!
  Poiss Ramzan, punajuukseline aserbaidžaanlane, kinnitab autot välja lüües:
  - Sõna järgi oleme sada tuhat I!
  Lapsed on sõbralikud... Siin on Armeenia tüdruk Azatui, kes samuti traadi abil lõhkepaki osavalt fašisti rööviku alla kannab ja sipleb:
  - NSVL on rahvaste perekond!
  Teine armeenia tüdruk Aghas ütleb:
  - Ärge painduge fašismi poole:
  Ja neiu tõmbas paljaste varvastega traati. Paljud aserbaidžaani ja armeenia lapsed on blondide juustega ja neid ei saa eristada slaavi lastest, keda on samuti palju. Kes sakslased ära jättis, teised vene perekonnad asusid Aserbaidžaani elama isegi tsaaride ajal.
  Kaukaasias elab palju slaavlasi. Palju segapaare. Jah, ja lastel on tavaliselt heledamad juuksed kui nende vanematel. Ja slaavi tüübid päevitasid nii, et neid ei saa kohalikest eristada. Pealegi on lapsed tavaliselt sarnasemad kui täiskasvanud.
  Niisiis võitleb rahvusvaheline Nõukogude poiste ja tüdrukute pataljon ja nad on kõik ühtsed ja väga sarnased. Nende paljad kontsad vilguvad liikumisel.
  Ja unenägudes saadavad lapsed surma kingitusi. Šamil ja Serjožka, mõlemad pioneeripoisid, tõmbavad traati. Ja nüüd peatub Saksa E-50 katkise röövikuga.
  Poisid laulavad üheskoos:
  Liit hävimatud vabad vabariigid,
  See ei olnud toore jõud, mitte hirm, mis kogus ...
  Ja valgustatud inimeste hea tahe,
  Ja sõprust ja mõistust ja julgust unistustes!
  Ja lapsed on rahul. Nad naeratavad valgete, ühtlaste hammastega. Ja nad on õnnelikud, kuigi neid ähvardab surm.
  Ja sakslased imevad. Hävitatud tankid tulistavad oma kahureid ja kritseldavad kuulipildujaid.
  Mõned Saksa sõidukid on varustatud granaadiheitjatega ja on väga ohtlikud.
  Aserbaidžaanist pärit poiss Maksimka ja tüdruk Zara tõmbasid paljaste jalgadele toetudes vaenlase alla miini ja lõid välja fašistliku mastodoni.
  Ja karjusid täiest kõrist:
  - NSV Liidu jaoks!
  Lapsed on nii naljakad.
  Pioneerid Abbas ja Vladimir kasutavad samuti relvi. Sel juhul ragulka ja purusta E-75 röövik natsidele. Siis laulsid poisid:
  - Kommunismi katte all oleva planeedi suuruse eest!
  Oleg ja Abdula on samuti eri rahvaste pioneerid, kuid ühtse südamega lasevad nad ka lõhkekehi välja. Nad tabasid E-100 ja laulavad ...
  Avasime planeedi rahvastele,
  Teekond kosmosesse, nähtamatutesse maailmadesse...
  Laulatakse kangelastegusid -
  Surmaarmi igaveseks kustutamiseks!
  
  Venemaa püha lipu all,
  Rahus, sõpruses, õnnes ja armastuses...
  Kogu maa inimesed saavad õnnelikumaks,
  Põrgulik pimedus hajub kauguses!
  Siin kaklevad lapsed...
  Aserbaidžaani poiss ja Valgevene tüdruk Abdurrahman ja Svetlana tõmbasid traadi kokku ja lõid välja fašistliku tanki. Ja nad laulsid:
  - Püha Venemaa suur nimi,
  Särab üle maailma - nagu päikesekiir ...
  Ma usun ühtsusse, me saame õnnelikumaks,
  Näidakem rahvale õiget teed!
  Lapsed on väga julged. Ja natsid olid sellisest kangekaelsest ja raevukast vastupanust lihtsalt šokeeritud.
  Abudurrahman on pioneer, ta sai killu palja talla sisse. See läbistas lapse jala kõvenenud pinna.
  Poiss sosistas:
  - Ja see teeb mulle haiget!
  Svetlana sai löögi ka ümmarguse kontsa vastu ja kriimustas õla. Aga tüdruk susises:
  - Ärge murdke pioneere!
  Azim ja Kolka rammisid ka sakslaste autot.
  Poisid näitasid juhtmega ja laulsid:
  Reeturlik vaenlane asus pealetungile,
  Kuid ma usun, et see ei kõigu, nõukogude inimesed ...
  Vaenlane ootab lüüasaamist ja unustust,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb tugevamalt!
  Vaenlane ootab: lüüasaamine ja unustus,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb tugevamalt!
  Lapsed on julged ja ei paindu. Ja nad tahavad võita. Ja nad laulavad ja kaklevad.
  Sakslased kannavad suuri kaotusi. Tõsi, enamasti on neil katkised roomikud ja rullikud. Ja see pole surmav.
  Hullem vangi võetud pioneeridel.
  Poiss Abdulhamid, kui ta vangi võeti, panid natsid nagile. Nad pistsid pioneeri paljad jalad ploki sisse ja hakkasid raskusi konksude külge riputama. Ja siis süütas ta tule. Ja poisi paljaid kontsi lakkus tuli. Ja piits kukkus talle selga. Nad peksid mind kaua. Ja siis hakkasid natsid kuumade tangidega ribisid murdma.
  Poiss, kes suri piinamise all, kui ta kuumast punaseks läinud ribide raud ta purustas, laulis:
  Berliin on peaaegu meie võimu all,
  Läbi binokli näeme neetud Reichstagi ...
  Loodan, et varsti saabub rahu ja õnn;
  Mida ma oma luuletustes kirjeldan!
  
  Venemaa avas kommunismi maailmadele,
  Temast sai kõigi pere.
  Kuid Wehrmacht pistis meile seakäsa,
  Ja nüüd pritsib verd veenidest nagu purskkaevust!
  
  Mille Fuhrer kogemata meiega unustas,
  Tahtsin saada maad ja orje!
  Fašism käis väga pika kampaaniaga -
  Ja siin on tõeline õudusunenägu, põrgulikud unenäod!
  
  Lihtne poiss, paljajalu poiss,
  Hiljuti seoti punane lips.
  Ta tahtis ise maailma ehitada ilma Jumalata,
  Aga äkki purskas taevast napalm!
  
  Ma pidin ette jooksma, me olime AWOL,
  Keegi ei taha selliseid noori võtta!
  Kuid püssis võitleja tegi seda,
  Isade tee osutus vääriliseks!
  
  Võideldi seal, kus nii kavalus kui ka jõud,
  Ja nõrkus on ka kibe, paraku ...
  Seltsimehed pidid haudu kaevama
  Härmas männikirste hööveldades!
  
  Olen pioneer, kes on nüüd harjunud kannatustega,
  Luurele läks ta paljajalu, lumehang krõbises.
  Võib-olla karistus uskmatuse eest,
  Et ma ei tahtnud Jeesust tunda!
  
  Aga mis on Kolgata kolm tundi?
  Rohkem kui kolm aastat sõda on möödas!
  Igas külas nutavad lesed kibedasti,
  Kuidas pojad hukkusid maa surnuaial!
  
  Jäin ellu, olin mürsust šokis, kuulist haavata,
  Aga õnneks jäi ta jalule!
  Tagastasime ausalt võla Saksamaale,
  See fašism on meie poolt tolmuks tallatud!
  
  Olen küpseks saanud, kuid siiski poiss,
  Vuntsid ei murdnud läbi, aga juba titaan!
  Jah, täiskasvanu ja võib-olla isegi liiga palju,
  Süda sai ju kõvaks nagu metall!
  
  Hero Star kõrgeim auhind -
  Stalin ise, uskuge mind, andis selle üle!
  Ta ütles: sinusugustelt on vaja eeskuju võtta,
  Võitlejad sepistavad Eedeni uste võtmeid!
  
  Aga nüüd pane julge püss käest,
  Võta, näpitsad, haamer ja tööta!
  Ehitage puidust purjekas ja paat
  Ja looge lennuk, et lind üles lendaks!
  See on tõesti kangelaslik kinosaaga... Aga siiski kadunud.
  Ja Kaukaasia on vallutatud.
  Ja 1945. aasta kevadel alustasid natsid pealetungi Saratovi vastu. Nende väed liikusid nagu laviin.
  Ja nüüd on need neli saanud veelgi võimsama ja täiuslikuma "E" -50 või "Panther" -3, mida eristavad tugevad relvad ja kaitse.
  Sõdalased tundsid end väga enesekindlalt. Tanki juhtimine on kõige kaasaegsem juhtkangidega. Uusim auto. Isegi gaasiturbiinmootor. Aga palju on ka "Panther" -2. Mis tahes tasemel kolmkümmend neli ei sobi sellise masina jaoks.
  Gerda lamas tugitoolis. Ta oli bikiinides. Tüdrukud on juba harjunud poolalasti kaklema. Kõrbe kuumad liivad põletasid nende paljaid jalgu, mägede kivikesed torkasid nende paljaid taldu. Kuid sõdalased ei murdunud üldse ega hõõrunud pulbriks.
  Paljude auhindadega pärjatud meeskonnaülem susises:
  - Ja nüüd on Venemaa meie vastu! Ees ootavad uued seiklused ja võidud!
  Ta raputas oma valget nagu lumi pead. Naturaalne blond, väga ilus ja pargitud.
  Charlotte muigas.
  Sellel tüdrukul olid vaskpunased juuksed, mis põlesid nagu leek. Ka kaunitar, pronksipruuniga. Bikiinides, päevitunud, lihaseline. Paljaste jalgadega, kuumal liival ja teravatel kividel trampides.
  Tuline kurat märkis:
  - Venelased on võib-olla meie kõige fanaatilisemad vastased!
  Christina tõstis häält. Tema juuksed on vaskkollased, samuti põlevad nagu leek, kuid kuldse tooniga. Ja sama päevitus, lihased ja ilu. Ilmekas ja samas õrn nägu. Ja bikiinid. Jalad, mis on kilomeetrite kaupa kõval ja põleval pinnal trambinud, kuid pole kaotanud oma graatsilisust ja siledaid jooni. Paljad varbad on korralikult trimmis ja väga väledad.
  Punajuukseline tüdruk küsis:
  - Miks sa nii arvad?
  Magda vastas tema eest. Sellel tüdrukul on valge-kuldsed juuksed, meeblondid. Väga ilus, lihaseline, ilmeka näo ja safiir-smaragdsete silmadega. Jalad on samuti karastatud, ümarate kontsade ja sirgete varvastega. Võib-olla on Magdal oma julgest lõuast hoolimata kõige õrnem nägu, peaaegu leebe. Gerda näiteks näeb karmim välja. Natuke pehmem on Christina ja ta pole nii rikutud kui Charlotte'i nõid.
  Magda märkis:
  - Neil on totalitaarne süsteem nagu meil. Seetõttu on nad karmimad!
  Gerda naeratas ja vastas:
  - Nõukogude tankid on vanametalli hunnik. Me ei peaks neid kartma!
  Punajuukseline Charlotte vajutas paljaid varbaid juhtkangi nuppudele. Tulistati kaitsepunkri pihta. 105 mm mürsk tabas Nõukogude relva ja pööras selle ümber. Lahingukomplekt hakkas rebenema ja mürsud plahvatasid.
  Punane nõid susises:
  - Ma olen kohutav rüütel - põlvili, metslased! Ma pühin maa pealt Isamaa vaenlased!
  Ja pärlhammaste irve ja smaragdisilmade sära. Tüdrukud on tõesti tipptasemel.
  Christina itsitas ja vastas:
  Nüüd ma tulistan!
  Ja tulistas ka vaenlase pihta. Nõukogude 76 mm kahurist tulistati. Mürsk tabas E-50 kaldus otsaesist. Ja rikošeti maha. See lihtsalt kõlas tüdrukute kõrvus.
  Gerda lõi talle paljaid jalgu ja säutsus:
  - Milline lõik!
  Ja ta ise tulistas järgmise lasu ... Saksa tankid tulistasid Nõukogude kindlustusala. E-100 töötas ka. See masin osutus ka Mausi derivaadiks. Kahe relvaga tanki jaoks pole eriti hea idee. E-100 tootmine on juba lõpetatud.
  Selle asemel tulevad seeriasse "E"-seeria rünnaku modifikatsioonid. Kuid see üks töötab endiselt. Ja tulistab mürske.
  Charlotte itsitab kiledalt ja raputab paljast jalga.
  - Sõda on kohutav seisund, kuid see köidab nagu mäng!
  Ja tüdruk tulistas ja väga tabavalt.
  Christina paljastas pärlmutterhambad. Ta on lihasööja, röövellik panter.
  Nõukogude relvad tulistavad ja nende ees on miiniväljad. Saksa teletankid liiguvad. Ja ründepommitajad töötavad metsiku mürinaga.
  Piiripostid veerevad ringi. Hitleri hordid ületasid piiri.
  Magda märkis mitte liiga vaimukalt, koputades palja jalaga vastu soomust:
  - Me pühime minema tugeva kaitse, kuid terasest paanikas!
  Sõdalased pilgutasid üksteisele silma. Nõukogude kaitse oli üsna võimas. Eriti palju min. Ja see lükkas sakslased edasi. Kuid nad suutsid siiski edasi liikuda.
  Nõukogude positsioonidel töötasid pommitajad, ülevalt tulid ka ründelennukid. Tormab Punaarmee ja TA-400 kaitse sügavustesse, mis on pommitajate üks hirmuäratavamaid modifikatsioone. Koguni kuus mootorit, sealhulgas reaktiivmootorid. Ja nad pommitavad ja hävitavad nõukogude linnu.
  Tulistav Gerda märkis muigega:
  - Lahingus oleme loomad, aga mehe mõistusega!
  Ja tulistati uuesti. Hävitas Nõukogude suurtüki. Üldiselt on see kõrgeima ešeloni tüdruk. Ja see on nii lahe.
  E-50 tulistas Nõukogude Liidu positsioone, ise praktiliselt kahjustamata. Auto kaldus soomus tsementeeritud terasega andis suurepärased rikošetid. Nõukogude mürsud ei suutnud sakslasi korralikult kriimustadagi.
  Christina mäletas "Tiigri" katseid. Siis oli see esimene masstoodanguna toodetud Saksa tank. Ükski kestadest ei saanud Tiigrit kahjustada. Britid langesid tema löökide alla. Aga siin on otsmikku läbistatud seitsmeteistkümne jala pikkune kahur. Siis surid tüdrukud peaaegu ära. Ja see jäi sõdalasele meelde. Kui lähedal olid nad vikatiga kondise vanaprouaga, tundes tema jäist hingeõhku.
  Tüdruk hõõrus oma palja talla vastu nurka. Ta tahtis tõesti paagist välja hüpata ja joosta. Ta on nii otsene sõdalane.
  Christina laulis meeletult:
  - Sinine udu ja kõikjal pettus!
  Sõdalased itsitasid ... Nende vidok oli väga seksikas ja erootiline.
  Ja relv töötas ja tulistas. Ta isegi ei mõelnud peatumisele. Kõik saatsid kesta kesta järel. Nõukogude positsioonide purustamine kildudeks ja kildudeks.
  Taga kõlaritest kõlas laul;
  Sõdur on alati terve
  Sõdur on kõigeks valmis ...
  Ja tolm nagu vaipadelt,
  Me läheme teelt välja!
  Ja ära lõpeta
  Ja ärge vahetage jalga -
  Meie näod säravad
  Säravad saapad!
  Ja jälle langeb reaktiivpommitaja jõud Nõukogude positsioonidele. Ja jälle visatakse üles hävitamine ja terved kindlustatud alad. Ja püssid lendavad kõikvõimalikes suundades.
  Mitukümmend Saksa tanki tulistavad korraga ja hävitavad kõik.
  Gerda tunneb end nagu Bagheera jahil. Siin on esimene Nõukogude kaitseliin juba hävitatud. Punaarmee sõdurid aga kubisevad endiselt ja tulistavad sakslasi.
  Võitlejate hulgas on ka pioneere. Noored leninistid astusid vabatahtlikult Punaarmeesse. Enamik poisse on paljajalu ja lühikestes pükstes. Nad kannavad ennast, sebivad.
  Ja pioneerid surevad...
  Charlotte, kes juhtis tuld, urises:
  - Ja pioneerid, see on asi, kogu riik vaatas!
  Ta tulistas venelaste ja Christina pihta mürgiselt susisedes:
  - Näeme välja nagu pistrikud, hõljume nagu kotkad!
  Ja taas naeratas ta tuliselt. Ilusad tüdrukud...
  Mitmed Saksa tankid liikusid maa alla. Ja nad ilmusid Nõukogude vägede tagalasse, tekitades paanikat ja kritseldades kuulipildujaid. Natsid ilmusid välja nagu sääsed õudusunenäost.
  E-50 nägi kolmekümne nelja liikumist läbi optika. Gerda paljastas hambad ja hakkas tünni suunama. Nõukogude masin väikese torniga T-34-76 ja väga mobiilne. Proovige seda ja hankige see. Tüdruk on juba üsna kogenud, kuid Nõukogude auto on endiselt erinev Ameerika Shermanist.
  Ja kaugus venelaseni on ligi viis kilomeetrit.
  Tüdruk kratsib oma paljast kontsa, Charlotte kõditab seda varvaste vahel. Tüdrukud itsitavad.
  Siis tulistab Gerda venelaste autot. Kest tormab väga lähedale, peaaegu kraapides soomust ... Aga siiski möödas. Gerda peksab nördinult rusikaga vastu metalli.
  Magda ütleb oma partnerile:
  - Sa tabasid korpust! Sinna on lihtsam jõuda!
  Gerda ulatab juhtkangi Magdale ja sosistab:
  - Nii et teete seda ise!
  Magda laulis entusiastlikult:
  - Maa on illuminaatoris, maa on illuminaatoris ... - Tüdruk võttis paljaste sõrmedega juhtkangi ja vajutas nuppu, jätkates laulmist. - Maapind paistab illuminaatorist!
  Ja tema mürsk tabas just Nõukogude tanki alust. Auto purunes ja purunes. See hakkas põlema ... Nõukogude kestad lõhkesid emakas.
  Magda raputas paljaid sõrmi ja kähises:
  - Vaata, kuidas ma selle sain! Ja sa ütled...
  Charlotte susises kihvad paljastades.
  - Me räägime jälle erinevates keeltes!
  Ilmusid uued nõukogude autod. Kolmkümmend neli läks esimeseks. Teisaldatavad ja arvukalt autosid. Siis kolisime BT sarjast ära. See on vananenud ratastega roomiktüüp. Edasi liikusid ka veevee-eelsed T-26-d, mis ei ole suutelised muuks kui Saksa soomust kraapima. Võimsamad ja raskemad HF-d edenesid päris lõpus. Ja palju jalaväelasi.
  Christina itsitas ja urises:
  Noh, me näitame neile!
  Saksa sõidukid avasid tule kaugelt, püüdes Nõukogude jalaväge maapinnale suruda. Samuti hävitasid nad tanke ja muid elusolendeid.
  Taevasse ilmusid ka Nõukogude ründelennukid: kuulus Ilys. Nad ründasid Saksa formatsiooni. Hitleri võitlejad kihutasid nende poole. See oli tõeline prügimägi. Saksa hävitajad XE-262, väga krapsakas ja manööverdusvõimega krapsakas. Nad ründavad nõukogude tehnoloogiat, vajutades nagu raud.
  Charlotte tulistas uuesti. Sattusin Nõukogude BT-sse ja urises:
  - See laulutekst pole muinasjutt... Muinasjutt on ees!
  E-50 peatus ja peegeldas Nõukogude vasturünnakut. Mitte väga kogenud väejuhatus viskas tanki reservi tegelikult tapale. Ja vene autod said löögi - nagu kanad kitkus. Ja nad võitlesid nendega põhjalikult.
  Gerda tegi lasu, murdis kolmekümnenelja otsaesise ja susises:
  - Mis on Looja - haavatud põrgu!
  Charlotte tulistas ka, olles sihtmärgi leidnud, liikusid Nõukogude autod sirgjooneliselt ja tüdrukutel õnnestus tulistada. Ja üldse see neli nähtust.
  Punane harpy laulis:
  - Meie mürk tapab kõik!
  Ja sõdalased jätkasid tulistamist, paljastades oma hambad nii tugevad ja suured nagu hobused.
  Christina säutsus nunnult:
  - Meie mürk tapab kõik!
  Magda, tabades kolmekümne nelja, haukus:
  - See on meie tulemus!
  Tüdrukud läksid lahku...
  Kuid ka nõukogude kaunitarid võitlevad. Elizabethi meeskond T-34-85-l. Väga julged tüdrukud. Ja kaklevad ka paljajalu ja bikiinides.
  Nende auto võitleb Saksa Panthersi vastu. See sõiduk on endiselt kasutuses, kuid üha rohkem tuleb ette uusi E-seeria paake.
  Elizabeth tulistab paljaste varvastega. See torkab vaenlase eemalt küljele ja kriuksub:
  - Au Stalini ajastule!
  Ekaterina tulistas ka paljaste varvaste abil ja märkis:
  - See pole nii suur hiilgus!
  Elena vaidles hambaid paljastades:
  Oleme sündinud võitma!
  Ja ta tulistas ka paljaste varvastega ...
  Samal ajal ohkas neiu raskelt. Peas keerlesid õnnetud mõtted. Sõda algas lüüasaamisega. Sakslased murdsid kaitsest läbi ja liikusid enesekindlalt edasi.
  Elena põgenes seejärel itta. Tema kingad lagunesid esimestel päevadel. Ja ma pidin paljajalu peksma. Ja see teeb harjumatult haiget. Tüdruku jalad olid kõik muljutud, muljutud, kohutavalt maha pekstud. Ja ta ei saanud enam normaalselt kõndida, vaid komistas. Kuid vaatamata sellele ta liikus ja kõndis. Elena kaotas kampaaniaga palju kaalu - üks nahk ja luud. Kuid ta päevitas ja ta juuksed muutusid pärast päikese käes tuhmumist veelgi heledamaks. Ja paljad tallad on podzhili ja karedad. Ja ta jõudis eesliinile ja jätkas võitlust. Ja lahingud olid taas täies hoos.
  Elena võitles peamiselt jalaväes. Sealhulgas osales Moskva ja Stalingradi kaitsmisel.
  Kuid juba Kursk Bulge'il kolis ta tanki. Seal moodustati nende neiunelik: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - neli "E". Sõdalased on tõeliselt legendaarsed. Kes võitles paljajalu ja bikiinides isegi külmaga ning andis Fritzile sarvedesse.
  Tank Panther, millega tüdrukud Kurski kühkal kokku puutusid, oli väga ohtlik sõiduk. Teda oli võimatu rusikaga vastu otsaesist lüüa. Ja ta ise võttis väga kaugelt. Lisaks on see kiire tulistamine.
  Nii et läbimurdmiseks tuli tanki suurepäraselt juhtida ja mitte lasta endale pihta.
  Elizabeth tegi just seda. Kuigi ta tulistas rohkem liikvel olles. Ja Euphrasinia juhtis tanki.
  Alates kolmekümne neljast on peaaegu võimatu liikuma hakata. Kuid tüdrukud said pihta. Ja nad võitlesid suure julgusega.
  Ekaterina laseb ka väga täpselt.
  Kurski künkal katsid tüdrukud end hiilgusega ja said korraldusi.
  Ja nüüd on igaühel neist NSV Liidu kangelase täht.
  Seda tüdrukud vajavad! Lihtsalt tippklassi sõdalased!
  Catherine laulis:
  Usun, et kogu maailm ärkab üles
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Valgustage teed kommunismile!
  Tõepoolest, need on tüdrukud, kes tekitavad tüdruksõprade seas kadedust. Mitte nagu Gerda ja tema meeskond.
  Siin ülejäänud ajal piinasid ta ja ta jõuk kõhklemata pioneeri.
  Kõigepealt riisuti alasti üks kolmeteistaastane poiss. Siis hakati teda näpistama. Ja siis torgake nõeltega. Pealegi olid nõelad alguses külmad, aga siis kuumutati tulel.
  Ja see tegi tõesti väga haiget.
  Charlotte läbistas poisi naba ja kostis:
  - Ma olen pagana viks!
  Pärast seda võttis ta kätte tulikuum ridva ja hakkas sellega poisi paljaid, veidi karestunud taldu põletama. Tema metsikuid nuttu nautides.
  Ja Christina võttis ja soojendas tangid, hakkas lõhkuma pioneeridel oma paljaste jalgade varbaid. Alustasin väikese sõrmega, tehes seda aeglaselt ja samas julmalt. Ja lapse sõrmed lõhenesid ja murdusid. Ja see oli pioneerile nii valus, et poiss kaotas mitu korda teadvuse.
  Magda torkas õlavarre alla nõelamisest valget kangi. Ja poiss hakkab uluma.
  Nad piinasid pioneeri surnuks. Ja see osutus lihtsalt suurepäraseks. Ja piinamine jätkus.
  Nii see jätkub. Pal ja Saratov ja Kuibõšev. Ja natsid hakkasid Moskvasse tormi tungima.
  Nendel tingimustel võib Venemaa päästa ainult lööjate maandumine. Ja Anton Shelestov läheb tüdrukutega lahedale missioonile.
  Jah, Punaarmee positsioon on lihtsalt juba täiesti lootusetu. Ja siin võib NSVLi päästa ainult ime.
  Kuid siin on märgid kuue võitleja lahingusse astumisest. Üks lootus Antonile, Margaritale, Natašale, Zojale, Augustinusele, Svetlanale. Nad on võimelised vaenlasi korraga peatama ja võitma, muutes need tuhaks.
  Selline metsik ja ilus tüdrukute kollektiiv on kokku tulnud. Ja nende vastu Tolstopuz ja tema jõuk. No ei ole hirmus...
  Ja natsid voolavad juba Moskvas ringi erinevatest külgedest.
  Siis astusid Anton ja tüdrukud uuesti lahingusse, aidates Venemaad või õigemini NSV Liitu.
  Siis liitus nendega paljajalu neiu Margarita. Ka täiskasvanud naiskirjanik sai surematuse eest umbes kaheteistaastaseks tüdrukuks ja täidab missiooni.
  Kahekümne esimese sajandi sõdalased maadlesid taas kahekümnenda sajandi natsidega.
  Fašistlikus pruunide impeeriumis on liiga palju sõdureid. Nad voolavad nagu lõputu jõgi.
  Anton Shelestov möirgas, raius natse mõõkadega, nii jalaväe kui ka tankidega:
  - Ära kunagi anna alla!
  Ja poisi paljast jalast lendas terav ketas!
  Pärast seda vilistab laps, et varesed minestasid, löövad läbi nende kolju.
  Margarita, muserdades vastaseid, paljastades hambaid, nurises:
  - Maailmas on koht saavutuseks!
  Ja tüdruku paljajalu lendasid laiali mürgised nõelad, mis tabasid natse ning nende lennukeid ja tanke.
  Nataša viskas ka mõrvarlikult paljaid varbaid ja ulgus:
  Me ei unusta kunagi ega andesta.
  Ja tema mõõgad käisid veskis fašistide käest läbi.
  Zoya, lõigates vaenlasi, kilkas:
  - Uue tellimuse jaoks!
  Ja uued nõelad paiskusid ta paljastelt jalgadelt laiali. Ja mis on silmas, mis natsisõduritel ja lennukitel kurgus.
  Jah, oli selge, et sõdalased olid erutunud ja raevutsemas.
  Augustinus valgeid sõdureid ja tanke maha raiudes kilkas:
  - Meie raudne tahe!
  Ja tema paljajalu lendab uus surmav kingitus. Ja sügisel takni ja valged võitlejad.
  Svetlana lõikab möldrile otsa, tema mõõgad on nagu välk.
  Natsid kukuvad nagu vihud.
  Tüdruk viskab paljaste jalgadega nõelu ja kriuksub:
  - Sest ema Venemaa võidab!
  Anton Shelestov tungib natside vastu. Terminaatoripoiss pruune vägesid tükeldamas.
  Ja samal ajal viskavad poisi paljaste jalgade varbad mürgiga nõelu välja, rebivad tüvesid ja tulistavad lennukeid alla.
  Poiss möirgab:
  - Au tulevasele Venemaale!
  Ja liikumises lõikab igaühe pead ja koonu.
  Ja siis veel üks vile ja vareste kukkumine, mis torkavad isegi läbi tankide katuste.
  Margarita purustab ka vastaseid.
  Tema paljad jalad lehvivad. Natsid surevad suurel hulgal. Sõdalane karjub:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja siis tüdruk võtab ja lõikab ...
  Fašistlike sõdurite laipade mass.
  Ja see ka vilistab, minestanud vareste mass langeb Fritzi hordidele, purustades isegi tankid.
  . PEATÜKK 6
  Kuid Nataša on rünnakul. Ta raiub koos tankidega maha natsid ja laulab:
  - Venemaa on suurepärane ja särav,
  Ma olen väga imelik tüdruk!
  Ja tema paljastest jalgadest lendavad kettad. Kes nägi natside kõri. Jah, see on tüdruk.
  Zoya on rünnakul. Kahe käega pruunide sõdurite tükeldamine. Torust välja sülitamine. Ja ta viskab paljaste varvastega surmavaid nõelu - tulistab alla tanke ja lennukeid.
  Ja samal ajal laulab ta endale:
  - Oh, pätt, lähme
  Oh, mu lemmik läheb!
  Natse maha raiudes ja pruune sõdureid hävitades kiljub Augustina:
  - kõik karvas ja loomanahas,
  Ta tormas nuiaga märulipolitseisse!
  Ja paljaste varvastega laseb ta vaenlase pihta - midagi, mis tapab elevandi ja veelgi enam tanki.
  Ja siis kriuksuge:
  - Hundid!
  Svetlana ründab. Lõikad, natside mahalõikamine. Paljaste jalgadega laseb ta neile peale surmakingitusi.
  Ajab mõõkadega veskit.
  Ta purustas palju võitlejaid ja kiljatab:
  - Suur võit on tulemas!
  Ja jälle on tüdruk metsikus liikumises.
  Ja tema paljad jalad lasevad välja surmavaid nõelu, hävitades tanke ja lennukeid.
  Anton Shelestov hüppas püsti. Poiss keerles saltos. Tükeldas palju natse hüppel.
  Ta viskas paljaste sõrmedega nõelu ja urises:
  - Ole kuulus mu kauni julguse poolest!
  Ja jälle on poiss lahingus.
  Margarita läheb rünnakule. Hakib kõik vaenlased järjest. Tema mõõgad on kõvemad kui tuuleveski terad. Ja paljad varbad loobivad surmaande, tankid ja lennukid põlevad.
  Tüdruk on rünnakul. Hävitab pruunid sõdalased ilma tseremooniata.
  Ja hüppab aeg-ajalt ja keerleb!
  Ja temalt lendavad hävitamise kingitused.
  Ja natsid ise langevad surnuks. Ja terved surnukehad kuhjuvad.
  Margarita kriuksub:
  - Ma olen Ameerika kauboi!
  Ja jälle viskasid tema paljad jalad nõela.
  Ja siis veel kümmekond nõela!
  Ja siis lapsed vilistavad kooris, et natsidele langevad terved vareste pilved, mis sõna otseses mõttes rammivad päid ja läbistavad nende pealuud, justkui puuriga.
  Nataša ründes on ka väga lahe.
  Ja viskab palja jalaga ja sülitab kõrrest.
  Ja karjub täiest kõrist:
  - Ma olen sädelev surm! Kõik, mida pead tegema, on surra!
  Ja jälle ilu liikumises.
  Zoya ründab natside surnukehade ummistust. Ja ka tema paljastest jalgadest lendavad hävingubumerangid.
  Ja pruunid sõdalased muudkui langevad ja kukuvad.
  Zoya karjub:
  - Paljajalu tüdruk, sa võidad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab kümmekond nõela. Mis otse natside kurku kaevavad.
  Nad kukuvad surnuks.
  Õigemini, täiesti surnud.
  Augustine rünnakul. Purustab pruunid väed. Tema mõõku kantakse kahes käes. Ja ta on nii suur sõdalane.
  Tornaado pühib läbi fašistide vägede.
  Punaste juustega tüdruk möirgab:
  - Tulevik on peidetud! Aga see saab olema võidukas!
  Ja rünnakul tulise juustega kaunitar.
  Augustinus möirgab metsikus ekstaasis:
  - Sõjajumalad rebivad kõik!
  Ja sõdalane rünnakul.
  Ja tema paljad jalad viskavad palju teravaid mürgiseid nõelu.
  Svetlana lahingus Ja nii sädelev ja võitluslik. Tema paljad jalad viskavad välja nii palju surmavaid asju. Mitte mees, vaid surm blondide juustega.
  Aga kui see katki läheb, ei saa te seda peatada.
  Svetlana laulab:
  - Elu ei ole kallis,
  See hüpe ümartantsus!
  Las unistus täitub -
  Ilu muudab mehe orjaks!
  Ja paljajalu tüdruku liikumises on üha rohkem raevu.
  Poiss Anton ründes kiirendab kõike. Poiss peksab natse.
  Tema paljad jalad viskavad teravaid nõelu - rebivad tanke ja lennukeid.
  Noor sõdalane kriuksub:
  - Hullunud impeerium rebib kõik laiali!
  Ja jälle on poiss liikvel.
  Margarita on oma tegevuses tormiline tüdruk. Ja peksab vaenlasi.
  Siin tulistas ta palja jalaga, hernes lõhkeainega. Ta plahvatab ja korraga visatakse õhku sada natsi ja kümme tanki.
  Tüdruk karjub:
  - Võit tuleb meile niikuinii!
  Ja ta hakkab veskit juhtima mõõkadega - tankide tünnid lendavad eri suundades.
  Nataša kiirendas oma liigutusi. Tüdruk lõikab pruunid sõdalased maha. Ja karjudes:
  - Venemaa impeeriumit ootab võit.
  Ja hävitagem natsid kiirendatud tempos.
  Nataša on terminaatortüdruk.
  Ei mõtle peatada ja aeglustada ning tankid ja lennukid eksivad.
  Zoya on rünnakul. Tundub, et tema mõõgad lõikavad liha ja metallist salatit. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Meie pääste on jõus!
  Ja paljad varbad viskavad ka selliseid nõelu.
  Ja mass läbisurutud kõriga inimesi, kes lebavad laibaküngas, samuti katkised tankid ja alla kukkunud lennukid.
  Augustine on hull tüdruk. Ja see purustab kõiki nagu hüperplasmast pärit robot.
  See on juba purustanud mitte sada natsi. Aga kõik võtab hoo sisse. Ja sõdalane möirgab endiselt.
  - Ma olen võitmatu! Maailma lahedaim!
  Ja jälle kaunitar ründes.
  Ja tema paljaste varvaste vahelt lendab välja hernes. Ja kolmsada natsi ja kümmekond tanki rebis võimas plahvatus laiali.
  Augustine laulis:
  - Sa ei julge meie maad haarata!
  Svetlana on ka rünnakul. Ja ei anna grammigi hingetõmbeaega. Metsik Terminaatori tüdruk.
  Ja ta lõikab vaenlasi ja hävitab natsid. Ja pruunide võitlejate mass on juba kukkunud kraavi ja mööda teid.
  Kuus olid maruvihased. Tegi metsiku võitluse.
  Anton Šelestov on taas mängus. Ja ta liigub mõlema mõõgaga vehkides edasi. Ja terminaatoripoiss juhib veskit. Surnud natsid langevad.
  Laipade mass. Terved mäed veriste kehade.
  Terminaatoripoisile meenub metsik strateegia. Kus ka hobused ja inimesed segunesid.
  Anton Šelestov kriuksub:
  - Häda mõistusest!
  Ja raha saab olema palju!
  Ja terminaatoripoiss uues liikumises. Ja tema paljad jalad võtavad midagi ja viskavad selle.
  Poisigeenius möirgas:
  - Meistriklass ja firma "Adidas"!
  Väga lahe etendus osutus lahedaks. Ja kui palju natse tappis. Ja kõige suurem arv suurimaid tappis pruunid võitlejad.
  Ja isegi kui see vilistab, kukub ronk fašistlikele rügementidele kolossaalses koguses. Ja nii palju tapetud ja nii murravad vareste nokad läbi tankide katuste. Ja ka lennukid purustavad.
  Margarita on samuti võitluses. Purustab kaneeli- ja terasarmeed ning möirgab:
  - Suur šokirügement! Me kõik sõidame kirstu!
  Ja tema mõõgad on natside pihta häkitud. Pruunide võitlejate mass on juba kokku varisenud.
  Tüdruk urises:
  - Ma olen isegi lahedam kui pantrid! Tõesta, et kõik on parimad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab välja nagu hernes võimsate lõhkeainetega.
  Ja lüüa vaenlasele.
  Ja ta võtab ja purustab mõned vastased, tankid ja isegi lennukid.
  Ja Nataša on autoriteet. Ja ta võidab vastaseid ja ta ise ei anna kellelegi laskumist.
  Kui paljud natsid on juba katkestanud.
  Ja ta hambad on nii teravad. Ja silmad on safiir. See on tüdruk - peamine timukas. Kuigi tal on kõik tema partnerid - timukad!
  Nataša karjub:
  - Ma olen hull! Sa saad karistuse!
  Ja jälle raiub neiu mõõkadega maha palju natse.
  Zoya on liikvel ja lõiganud palju pruune sõdalasi.
  Ja paljad jalad viskavad nõelu. Iga nõel tapab mitu natsi. Need tüdrukud on tõesti ilusad.
  Augustinus tungib edasi ja purustab vastased. Ja samal ajal ei unusta ta karjuda:
  - Sa ei pääse kirstust!
  Ja tüdruk võtab hambad ja paljastab hambad!
  Ja punapea on nii ... Juuksed lehvimas tuules, nagu proletaarne bänner.
  Ja kõik tuleb sõna otseses mõttes vihast.
  Svetlana liikvel Siin lõikas ta palju pealuid ja tankitorne. Sõdalane, kes paljastab hambad.
  Näitab keelt. Ja siis sülitab kõrrest. Siis ta hüüab:
  - Kas te olete surnud!
  Ja jälle lendavad ta paljaste jalgade vahelt surmavad nõelad, mis tabasid jalaväge ja lennukeid.
  Anton Shelestov hüppab ja hüppab.
  Paljajalu poiss viskab välja hunniku nõelu, lööb tankid maha ja laulab:
  - Lähme telkima, avage suur konto!
  Noor sõdalane on oma parimas vormis.
  Ta on põrgut arvestades juba päris vana, aga näeb välja nagu laps. Ainult väga tugev ja lihaseline.
  Anton Shelestov laulis:
  - Mäng ei tohi olla reeglite järgi - me murrame fraerast läbi!
  Ja jälle lendasid ta paljajalu maha surmavad ja purustavad nõelad.
  Ja jälle vilistab poiss, kümned tuhanded vargad kallavad vaenlastele peale ja õmblevad neile kiivreid.
  Margarita laulis mõnuga:
  - Miski pole võimatu! Usun, et vabadus koidab!
  Tüdruk viskas taas natside ja nende tankide pihta surmava nõelte kaskaadi, jätkas:
  - Pimedus kaob! Las roosid õitsevad!
  Ja niipea, kui sõdalane paljaste varvastega herne viskab, lendas tuhat natsi kohe õhku. Jah, pruuni põrguliku impeeriumi armee sulab otse meie silme all.
  Nataša lahingus. Hüppab nagu kobra. Plahvatab vaenlasi. Ja nii paljud natsid surevad ja lennukid kukuvad.
  Nende tüdruk ja mõõgad, terad söel ja odad. Ja nõelad.
  Samal ajal müriseb ka:
  - Usun, et võit tuleb!
  Ja venelaste au leiab!
  Paljad varbad viskavad uusi nõelu, lüües vastaseid.
  Zoya metsikus käigus. Ründab natse. Lõika need väikesteks tükkideks.
  Sõdalane viskab nõelu paljaste sõrmedega. Läbimurded vastastest ja kuidas möirgada:
  Meie täielik võit on käes!
  Ja ta teostab mõõkadega metsikut veskit, pühkides tanke. See on tõesti tüdruk nagu tüdruk!
  Kuid Augustine'i kobra läks rünnakule. See naine on õudusunenägu kõigile õudusunenägudele.
  Ja kui see lõikab, tähendab see, et see lõikab seda.
  Pärast seda võtab punapea ja laulab:
  - Ma avan kõik pealuud! Ma olen suurepärane unistus!
  Ja nüüd on tema mõõgad töös ja lõikavad läbi liha ja metalli.
  Svetlana läheb ka rünnakule. Sellel tüdrukul pole pidureid. Niipea kui nad tükeldavad, pudeneb laipade mass alla ning lennukid ja tankid kukuvad alla.
  Blond terminaator möirgab:
  - Kui hea see saab olema! Kui hea see saab olema - ma tean seda!
  Ja nüüd lendab tema juurest tapjahernes.
  Anton lõikab jälle sada natsi, kes kannavad meteoori. Ja ta võtab pommi ja viskab selle.
  Suuruselt väike, aga surmav...
  Kuidas murda väikesteks tükkideks.
  Terminaatoripoiss ulgus:
  - Kohutavate masinate tormiline noorus!
  Margarita teeb seda lahingus uuesti.
  Ja lõikas maha palju pruune võitlejaid. Ja lõikab suuri vahesid.
  Tüdruk karjub:
  - Lambada on meie tants liival!
  Ja tabas uue jõuga.
  Ja lapsed vilistavad jälle ja kukutavad varesed natsidele pähe.
  Rünnakul olev Nataša on veelgi raevukas. Nii et natside peksmine. Neil pole eriti hea sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Kohapeal jooksmine on tavaline lepitaja!
  Ja sõjatüdruk purskas sellise löökide kaskaadiga vastaste sekka.
  Ja ta viskab kettaid paljaste jalgadega.
  Siin juhtis ta veskit. Pruuni armee peade mass veeres tagasi ja tankid põlesid.
  Ta on võitlev kaunitar. Lööge endale selline kollane armada.
  Zoya on liikvel, purustades eranditult kõiki. Ja tema mõõgad on nagu surmakäärid.
  Tüdruk on lihtsalt armas. Ja tema paljad jalad viskavad väga mürgiseid nõelu.
  Võita vastaseid. Nad läbistavad oma kõri ja teevad kirste, panevad tankid ja lennukid plahvatama.
  Zoya võttis selle ja kilkas:
  - Kui kraanist pole vett...
  Nataša hüüdis rõõmuga:
  Nii et see on teie süü!
  Ja paljaste varvastega viskab midagi, mis tapab põhjalikult. See on tõesti tüdrukute tüdruk.
  Ja tema paljaste jalgade pealt, kuidas tera lendab. Ja ta lööb palju hävitajaid, lõigates tankidelt tornid ära.
  Augustine liikvel. Kiire ja ainulaadne oma ilus.
  Kui heledad juuksed tal on. Nagu proletaarse lipu lehvimas. See tüdruk on tõeline viks.
  Ja ta lõikab vastaseid - nagu oleks ta sündinud, mõõgad käes.
  Punapea, neetud pätt!
  Augustine võttis selle ja susises:
  - Tuleb härjapea - võitlejad ei lähe hulluks!
  Ja siin purustas ta taas palju võitlejaid.
  Anton Shelestov nurises:
  - Mida sa vajad! Siin on tüdruk!
  Margarita, visates palja jalaga pistoda, purustades tankitorni, kinnitas:
  - Suur ja lahe tüdruk!
  Augustinus nõustus sellega:
  - Ma olen sõdalane, kes hammustab kedagi!
  Ja jälle laseb ta paljaste varvastega mõrvarliku välja.
  Svetlana ei jää lahingus vastastele alla. Mitte tüdruk, aga sellise leekides nõiaga lõpetada.
  Ja karjub:
  - Milline sinine taevas!
  Augustine, vabastades tera palja jalaga ja lõigates maha tanki torni, kinnitas:
  - Me ei poolda röövimist!
  Svetlana, tükeldades vaenlasi ja tulistades alla lennukeid, säutsus:
  -Loll ei vaja nuga ...
  Zoya piiksus, visates oma paljaste päevitunud jalgadega nõelu:
  - Sa valetad talle kolmest kastist!
  Nataša, natse maha raiudes, lisas:
  - Ja tee temaga ühe sendi eest!
  Ja sõdalased võtavad ja hüppavad. Nad on nii verised ja lahedad. Üldiselt on neil põnevust palju.
  Anton Shelestov näeb lahingus väga stiilne välja.
  Margarita laulis:
  - Löök on tugev ja mehel on huvi ...
  Terminaatoripoiss lasi jalaga välja helikopteri sõukruvi. Ta lõikas natsidel ja tankidel paarsada pead maha, kilkas:
  - Päris sportlik!
  Ja mõlemad - poiss ja tüdruk täiesti ažuurselt.
  Anton, hakkides pruune sõdureid, urgitses:
  - Ja meie jaoks tuleb suur võit!
  Margarita sosistas vastuseks:
  - Me tapame kõik - paljaste jalgadega!
  Tüdruk on tõepoolest selline aktiivne terminaator.
  Nataša laulis ründes:
  - Püha sõda!
  Ja sõdalane lasi välja terava ketas-bumerangi. Ta lendas kaarega, raius maha palju natse ja tankitorne.
  Zoya lisas hävitamist jätkates:
  - See on meie võit!
  Ja tema paljastest jalgadest lendasid uued nõelad. Ja nad tabasid palju hävitajaid ja lennukeid.
  Blond tüdruk ütles:
  - vastase matt!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Augustine, vehkides jalgadega ja visates teravate servadega haakristi, urgitses:
  - Keiserlik lipp edasi!
  Svetlana kinnitas kergesti:
  - Au langenud kangelastele!
  Ja tüdrukud karjusid üksmeelselt, purustades natse:
  - Keegi ei peata meid!
  Ja nüüd lendab sõdalaste paljastest jalgadest ketas. Liha rebitakse ja tankitorne lammutatakse.
  Ja jälle ulguda:
  - Keegi ei saa meid võita!
  Nataša lendas õhku. Rebis vastased ja tiibadega raisakotkad laiali ning andis välja:
  - Me oleme hundid, praadige vaenlane!
  Ja tema paljaste sõrmede vahelt lendab välja väga surmav ketas.
  Tüdruk väänab lausa ekstaasis.
  Ja siis ta pomiseb:
  - Meie kontsad armastavad tuld!
  Jah, tüdrukud on tõesti seksikad.
  Anton Shelestov gurglingist:
  - Oh, vara, annab kindlust!
  Ja pilgutas sõdalastele silma. Nad naeravad ja paljastavad vastuseks hambad.
  Natside pähe langeb sõbralik vile ja varesepilved. Ja tankide tornid lõhenevad nende nokalöökidest.
  Nataša lõikas natsid maha ja kilkas:
  - Meie maailmas pole rõõmu, ilma võitluseta!
  Poiss vastas:
  "Mõnikord pole ka kaklemine lõbus!"
  Nataša nõustus:
  - Kui jõudu pole, siis jah ...
  Aga meie, sõdalased, oleme alati terved!
  Tüdruk viskas vaenlast paljaste varvastega nõeltega, lasi õhku hulga tanke ja laulis:
  - Sõdur on alati terve,
  Ja valmis tegutsema!
  Pärast seda lõikas Nataša uuesti vaenlased maha, lammutades tankide tornid.
  Zoya on väga kiire beebi. Siin lasi ta natside pihta terve tünni. Ja rebis ühest plahvatusest paar tuhat.
  Siis ta hüüdis:
  - Ärge lõpetage, meie kontsad sädelevad!
  Ja tüdruk võitluspitsis!
  Augustinus lahingus pole samuti nõrk. Nii et natside peksmine. Justkui ketiharust koputab välja.
  Ja vastaste tükeldamine - laulab:
  - Ettevaatust, see on kasulik
  Sügisel tuleb pirukas!
  Punajuukseline kurat künnab tõesti lahingus nagu kurat nuusktubakas.
  Ja siin on see, kuidas Svetlana võitleb. Ja natsid saavad selle temalt.
  Ja kui ta lööb, siis ta lööb.
  Sellest lendavad välja verised pritsmed.
  Svetlana märkas karmilt, kui tema paljast jalast lendasid metallipritsmed, mis sulatasid tankide pealuud ja tornid:
  - Au Venemaale, väga isegi au!
  Tankid kihutavad edasi...
  Punastes särkides diviisjonid -
  Tervitused vene rahvale!
  Siin võtsid tüdrukud natsid üles. Nii et need lõigatakse ja hakitakse. Mitte sõdalased, vaid tõesti pantrid, kes on keti katkestanud.
  Anton on lahingus ja ründab natse. Ta peksab neid haletsemata, lõikab paagid läbi ja kiljatab:
  Oleme nagu pullid!
  Margarita, purustades pruuni armee ja lõikades läbi tankid, võttis üles:
  Oleme nagu pullid!
  Nataša võttis selle ja ulgus, lõigates maha pruunid hävitajad koos tankidega:
  - Valetamine on käest ära!
  Zoya rebis natsid lõhki ja kilkas:
  - Ei, mitte käest ära!
  Ja ta võtab ka selle ja laseb palja jalaga tärni lahti ja teeb palju fašiste.
  Nataša võttis selle ja kilkas:
  - Meie teler on sisse lülitatud!
  Ja tema paljast jalast lendab tapja nõelakimp.
  Zoya, kes hävitas samuti natse ja nende tanke, kilkas:
  - Meie sõprus on monoliit!
  Ja jälle selline vise, et ringid hägustuvad igas suunas. See on tüdruk - puhas vastaste hävitamine.
  Paljaste varvastega tüdruk võtab ja laseb kolm bumerangi. Ja laipu sellest sai veelgi rohkem.
  Pärast seda annab kaunitar välja:
  - Me ei anna vaenlasele armu! Tuleb laip!
  Ja jälle lendab surmav asi paljalt kannalt minema.
  Augustinus märkis ka üsna loogiliselt:
  - Ainult mitte üks laip, vaid palju!
  Pärast seda võttis neiu selle kätte ja kõndis paljajalu läbi veriste lompide. Ja ta tappis palju natse.
  Ja kuidas see müriseb:
  - Massimõrv!
  Ja nüüd lööb ta pea natsikindrali pihta. Murra tema kolju ja anna välja:
  - Banzai! Sa lähed taevasse!
  Svetlana on rünnakul väga raevukas, eriti tankide mahalöömisel, ta kriuksub:
  - Sind ei säästa!
  Ja tema paljaste sõrmede küljest lendab kümmekond nõela. Kui ta kõigist läbi tungib, kukuvad lennukid kokku. Ja väga palju isegi sõdalane püüab purustada ja tappa.
  Anton Šelestov kriuksub:
  - Kuulsusrikas vasar!
  Ja sellist lahedat tähte haakristi näol viskab poiss ka palja jalaga. Keeruline hübriid.
  Ja natside mass varises kokku.
  Anton möirgas:
  - Banzai!
  Ja poiss on jälle metsikus rünnakus. Ei, see lihtsalt kihab jõust ja vulkaanid vulisevad!
  Margaret liikvel. See kisub kõigil kõhud ära.
  Jalaga tüdruk viskab korraga välja viiskümmend nõela. Ja massi tapeti igasuguste vaenlaste poolt, löödi välja nii tankid kui lennukid.
  Margarita laulis rõõmsalt:
  - Üks kaks! Lein ei ole probleem!
  Te ei tohiks kunagi heituda!
  Hoia nina ja saba toruga kõrgemal.
  Tea, et tõeline sõber on alati sinuga!
  See on nii agressiivne ettevõte. Tüdruk peksab ja karjub:
  "Lohe presidendist saab laip!"
  Nataša lahingus on lihtsalt mingi terminaator. Ja möirgas urisedes:
  - Banzai! Hankige kiiresti!
  Ja granaat lendas tal palja jala pealt maha. Ja natsid on nagu naelad. Ja see purustab palju mastodoneid ja tiivulisi põrgumasinaid.
  Siin on sõdalane! Kõigile sõdalastele - sõdalane!
  Zoya on samuti rünnakul. Selline raevukas lits.
  Ja ta võttis selle ja urgitses:
  - Meie isa on Valge Jumal ise!
  Ja ta lõikab natside juures kolmekordset veskit!
  Ja Augustine hüüdis vastu:
  - Ja mu jumal on must!
  Tõepoolest, punapea on pettuse ja alatuse kehastus. Muidugi vaenlaste jaoks. Ja sõprade jaoks on ta kallis.
  Ja kuidas ta paljaste varvastega võtab ja viskab. Ja palju pruuni impeeriumi sõdalasi, samuti nende tanke ja lennukeid.
  Punapea hüüdis:
  - Venemaa ja must jumal on meie selja taga!
  Väga kõrge lahingupotentsiaaliga sõdalane. Ei, selle alla on parem mitte sekkuda. Kuna tankide tornid on ära rebitud ja fašistlikel lennukitel tiivad.
  Augustine sosistas:
  - Purustame kõik reeturid pulbriks!
  Ja pilgutage oma partneritele silma. Jah, see tuline tüdruk ei ole just selline, mis võiks rahu anda. Kui just rahu pole surmav!
  Svetlana, purustades vaenlased, andis välja:
  - Me paneme teid järjekorda!
  Augustinus kinnitas:
  - Me tapame kõik!
  Ja tema paljastest jalgadest lendab taas täieliku hävitamise kingitus! Ja nii mõnigi tank ja lennuk plahvatas korraga väikesteks kildudeks.
  Anton laulis vastuseks:
  - Tuleb täielik banzai!
  Augustinus, kes rebis natse paljaste kätega tükkideks, hakkis neid mõõkadega ja viskas paljaste varvastega nõelu, hävitades korraga tanke ja lennukeid, avaldas:
  - Lühidalt öeldes! Lühidalt öeldes!
  Nataša, hävitades pruunid sõdalased, kilkas:
  - Lühidalt - banzai!
  Ja lõikame vastaseid metsiku kibedusega.
  Anton Shelestov, kärpis vastaseid, andis välja:
  - See gambiit ei ole hiina,
  Ja debüüt, uskuge mind, on Tai!
  Ja jälle lendas poisi paljast jalast terav metallist lõikeketas. Ta lõikas ära nii tankide tornid kui ka lennuki sabad.
  Margarita, lõikades maha pruuni impeeriumi sõdalased ja tankide soomust, laulis:
  - Ja keda me lahingus leiame,
  Ja keda me lahingus leiame ...
  Ärgem tehkem sellega nalja -
  Rebime selle laiali!
  Rebime selle laiali!
  Nad tegid siis natsidega head tööd ... Ja Nõukogude Venemaa alistas Moskva tormirünnaku ajal pruuni impeeriumi.
  Sõda polnud veel lõppenud, kuid NSV Liidul oli juba võimalus natsid ise võita. Nii pidid kuused taas oma super ja laheda missiooni täitmise katkestama.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAK SAVE PORT ARTHUR
  Maniakist Chikatilost sai pattude lepituseks koomiksipoiss Conan. See poiss on Jaapani anime kangelane. Kuid võimsa nõia tahtel kolis temasse hing, kõige kuulsam ja edutatud vene maniakk.
  Ja nüüd on koomiksipoiss Chikatilo võitluseks valmis.
  See näeb välja nagu umbes üheteistkümneaastane laps lühikestes pükstes, paljajalu, reljeefsete lihaste ja palja, pargitud torsoga. Ainult blondid juuksed eristasid teda Conanist.
  Ja nüüd pidi Port Arturi kaitsmisel osalema just Jaapani koomiks.
  Vysokaya mägi on Venemaa positsioonide kaitsmise võtmepunkt.
  Multifilmipoiss puperdas. Tal on jalas ainult lühikesed püksid ja käes on juba november ja külm. Paljajalu kõnnib märjal lumel.
  Kuulda on relvade mürinat. Jaapanlased andsid kogu oma jõu, et vallutada Kõrge mägi. Pärast seda muutub Port Arturi eskadrilli surm vältimatuks.
  Multifilmipoiss näeb mäge veidi kõrvalt. Jaapanlased on selle peal.
  Vene üksused tulistavad vintpüssidest ja kuulipildujatest.
  Chikatilo jookseb ülesmäge. Poissi märkavad sõdurid. Kuid nad ei takista teda. Blondijuukseline lühikestes pükstes poiss kahtlust ei ärata.
  Karatelaps ronis üles ja laadis oma palja jala kohe samuraile lõua. Ta, saanud löögi, lendas mäelt alla.
  Chikatilo kilkas:
  - Üks null!
  Ja jälle tabasid poisi paljast ümarat kontsa löögid vastu rinda. Ja karatepoiss lõi rusikaga järgmist samuraid.
  Chikatilo-Konan laulis:
  - Ootame edu - ma olen kõige lahedam!
  Ja siis ilmus tema kõrvale teine poiss Leshka Brilliant. Ja ka tema astus ägedasse lahingusse. See on järjekordne koomiks. Ja koos temaga neli bikiinides tüdrukut.
  Siin on lahingusse astunud kuus agressiivset sõdalast. Ja hävitagem nii innukalt samuraid ilma igasuguse haletsuseta. Ja taevas tundus jaapanlastele lambanahk ning algas täielik häving ja hävitamine. Kõik see ähvardas täieliku hävinguga.
  Ja tüdrukud raiusid mõõkadega ja viskasid paljaste varvastega surmavaid ja vapustavaid surmaherneid ja täielikku hävingut. Ja jaapanlastest polnud kahju.
  Chikatilo võttis ja paljad kontsad viskas lõhkepaki ning terve seltskond samuraid rebiti tükkideks.
  Terminaatoripoiss laulis:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Me ei karda lahinguväljal surma ...
  Rüütel võitleb vapralt vaenlasega,
  Ja isegi suremine võidab!
  Lahing on kolossaalses mastaabis ning nähtav on tohutu mõtte ja energia koidik.
  Sõdalased tüdrukud ja poisid olid häkkinud tundide kaupa.
  Nii hakati kuulipildujatest kritseldama. Ja ka paljaid varbaid kasutades.
  Poiss Chikatilo tulistas, niitis vaenlasi maha ja laulis, pannes rida teise järel:
  - Ma saan julgemaks ja julgemaks kui lõvi!
  Poiss Briljant, kes lõikas maha samuraid ja lõi mägesid välja, lausus:
  - Aga lõvi! Isegi julgem kui ninasarvik!
  Victoria, see punakarvaline viks, viskas tütarlapseliku kontsaga peaga midagi ülimalt surmavat.
  Nad lõid välja palju jaapanlasi ja siplesid:
  - Suurima joondumiseni!
  Nadežda, kes lööb vastaseid kurikaga maha nagu keegel, kakerdas hambaid paljastades:
  - Uue Venemaa eest!
  Elena vabastas välgu oma helepunasetest rinnanibudest ja kostis:
  - planeedi Maa suuruse nimel!
  Zoya tulistas nabast kaskaadpulsari ning hambaid paljastades ja nendest päikesekiirt välja laskdes hüüdis:
  - silmapaistvate saavutuste eest!
  Lootus võttis selle ja helepunasest nibust saatis mõrvarliku hävituskiire ning urises:
  - Au kodumaale!
  Pressivaid jaapanlasi niites Victoria säutsus:
  - Anname oma hinge,
  Oleme meie püha kodumaa!
  Seisame ja võidame -
  Ja me ei kahetse elu!
  Ja tema helakaid nibusid lüüakse hävitava välguga, mis põletab terve pataljoni.
  Zoya ütles:
  - Meie lahe võit!
  Ja ka vaenlasele, kui järsult see tabab ...
  Nadežda piiksus, nägu paljastades ja agressiivselt sipledes:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Ja tema paljad varbad lasevad taas välja surmava granaadi.
  Nii palju hävingut ja hävingut toimubki. Jaapanlased on ilma igasuguse haletsuseta kuue poolt minema pühitud.
  Poiss Chikatilo, kes kritseldab vaenlasi, kriuksub:
  - Suure kommunismi eest!
  Teemant lisab:
  - Kirstus juhime revanšismi!
  Seega tuletoetus, ainult kerge välikahurvägi. Vene sõjavägi suudab korraldada tugevat tuld. Buuride stiilis brittide vastu. Need üritasid ka omal ajal frontaalrünnakut sooritada. Kuid inglastel oli ikkagi valida, kas teha näiteks kõrvalepõikeid ja proovida buuride miilitsat ümber piirata. Mida nad isegi hilinemisega tegid. Ja jaapanlased ei saa kindlustest mööda minna - nad peavad rünnakule ronima.
  Andrei Tšikatilo tulistab jaapanlaste pihta kuulipildujast. Nüüd on kogu joonis täisvaates ja sina, teadmata viga, naelutad. Surnud sõdurite kollased näod on pahatahtlikkusest väändunud. Nende taha ronivad teised veelgi raevukamad samuraid. Kuid isegi need niidate maha, saavutades üha tugevama enesekindluse. Jaapanlased ei suuda sellist verstaposti ületada.
  Auastmed jäävad auastmetest maha. Ketid katkevad ja alajaotisi tekib järjest juurde. Alamõõdulised võitlejad klammerduvad okastraadi külge, rebivad selle ära ja kukuvad uuesti. Nad täituvad terve mäe laipuga. Siis sellel mäel veel üks surnute kiht, siis teine. Ja nii kuni kogu mägi kasvab.
  Kui Andrei Tšikatilo kuulipilduja üle kuumeneb, võtab poiss kätte veel ühe. Las jaapanlased lämbuvad verega. Kohati puhkevad juba käsikaklused. Aga poiss tulistab - üks kuul, üks või isegi kaks-kolm laipa. Jaapani varras on väga tihe ja kuulipilduja suudab neist mitut korraga läbi torgata. Nii et las nad lämbuvad okse peale.
  Jaapani vastu pole midagi, terminaatoripoisil pole midagi. Vastupidi, nad on väga julged samuraid, nad ei karda midagi. Roni ja roni, ära karda surra. Kuid enamasti oli surm ebaselge. Las nad aga katavad kõik laipadega.
  Siin vahetati jälle kuulipilduja rihm ja poiss seisis sellel paljajalu, ikka oli soojem. Suve kroon on juba ninal, aga tuuled puhuvad põhjakaarest ja pakast võetakse õiglaselt. Tahan kiiresti mõõga ja käsivõitlusega soojeneda. Lõpuks ei suutnud poiss juba pärast kolmekümnendat kulutatud pikka linti vastu panna, tormas mõõgaga rünnakule. Ja nüüd on Supermani poiss peatamatu.
  Kui sa liigud nii kiiresti, hakkides nagu Ilja Muromets - paremal tänaval, vasakul sõidurajal. Mill ja kümmekond pead maha lõigatud. Vastuvõtu liblikas ja tosin muud. Fänni ja tosin kolmandiku vastuvõtmine. Ja laibad on soojad, joostes neile paljajalu, tunned õndsust.
  Mitte nagu nende... Saabastega! Tubli Leshka, ta proovib ka paljajalu võidelda. Ja kinni hoides, kuigi käpad on punaseks läinud nagu hane.
  Jaapanlased muudkui ronivad ja ronivad. Nende hävitamise kiirendamiseks tuleb tagasi hüpata ja kuulipilduja uuesti kätte võtta.
  Jah, nende kuulipildujatega, kui iga kuul tapab surnukeha või mitu laipa, hävitate ikkagi kiiremini kui mõõkadega. Üks kuulipildujarihm on tuhat padrunit. Nii et olge samuraid! Sa ikka tantsid.
  Tulistades arvas poiss, et Jaapanil vedas selles sõjas väga. Eriti selles, et puhkes revolutsioon. Noh, selleks ajaks, kui rahu sõlmiti, olid jaapanlased maismaal juba kurnatud ja venelased oleksid võinud nad ära teha. Kindral Samsonov või õigemini Linevitš, omades kaks korda rohkem vägesid ja saades üha uusi täiendusi, oleks võinud ise samuraid rünnata. Kuid selle asemel läksid Vene üksused seejärel kaitsele. Jaapanlased ei suutnud aga enam rünnakule ronida. Seega vajasid nad maailma rohkem kui Venemaad.
  Siin tulistab Zoya kuulipildujatest ... Ta kritseldab kohutava jõuga, niites vaenlasi haletsemata.
  Ja nüüd surub neiu oma helepunase nibu kadale ja nüüd visatakse välja surmav hävitusanne.
  Zoya laulis:
  - Niit on katki
  Kuri surm ähvardab meid...
  Et venelased elaksid
  Vaenlane peab lihtsalt surema!
  Elena, kritseldades kitsasilmstele sõduritele ja koputades veel ühe rea järjest, hüüdis:
  - Isamaa eest - meie ema!
  Multifilmipoiss jätkas kritseldamist, kukutas vaenlasi taevaimpeeriumist ja mõtles.
  1922. aastal ei riskinud Jaapan uue suure sõjaga. Bolševikud vallutasid Primorye. Paljud sõimasid toonast keisrit tugevalt, et too ei kasutanud ära ebaseadusliku kommunistliku režiimi nõrkust ega võtnud endale Kaug-Idat. Miks siis jaapanlased kõhklesid, pole päris selge.
  1904. aastal otsustas Jaapan sõja kasuks, kus peaaegu keegi ei uskunud samuraide jaoks soodsasse tulemusse. Kuid 1922. aastal ei julgenud jaapanlased kodusõjast nõrgenenud Punaarmeed lüüa. Pealegi oli neil kogu kapitalistliku maailma toetus.
  Üldiselt bolševiketel muidugi vedas. Antant oleks võinud Venemaa tükeldada ja Punaarmee pole neile rivaal. Siin ei saanud Andrei Tšikatilo mõnest asjast aru.
  Miks Lääs kahekümnendal aastal tegelikult ühendas Valge Kaardi liikumise. Isegi kui valgetel polnud võimalust Moskvat vallutada, on täiesti võimalik mõnda territooriumi endale jätta. Jah, ja Venemaad võib sellise sõja venitamine väga palju nõrgestada. Samuti on ebaselge, miks Antant ei kaitsnud kodanlikke Kaukaasia valitsusi. Neil oli isegi kokkulepe sõjalise toetuse kohta. On selge, et tollal vaesunud Antanti Punaarmee ei ole rivaal, eriti tehnilises mõttes. Kuid miskipärast näitasid passiivsust Inglismaa ja Prantsusmaa.
  Nii võttis Victoria selle kätte ja lasi paljaste jalgadega vette terve tünni saepurust valmistatud lõhkeainet.
  Ja kuidas see metsiku jõuga plahvatas. Ja ta kostis:
  - Kuninga ja impeeriumi jaoks!
  Zoya, jätkates vaenlase kritseldamist, urises väga agressiivselt ja pööre oli kaugel, niites vaenlase maha.
  Siis ta möirgas:
  - Sulle tuleb samurai kirst!
  Elena, purustades vaenlase ja kuhjades surnukehasid, löönud vaenlase surnuks ja tegutsedes uskumatu jõuga, lüües kirstu samuraide horde, kiljatas:
  - Võidu eest vaenlaste üle!
  Nadežda, andmata vaenlasele vähimatki võimalust, niites teda nagu mõrvarlikku vikatit ja lõigates jaapanlasi välja, ütles:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolai ei löönud sind ära!
  Kas britid võiksid näiteks Krimmi endale jätta. Sinna oleks nad tankidega vägesid maandunud, vaevalt oleks neid üle maakitsuse välja aetud, punased ... Kesk-Aasias said britid ja prantslased kodanlikke vabariike aidata. Ja üleüldse võis palju asju Nõukogude Venemaale ebameeldiv olla, aga õnneks ei juhtunud midagi. Kuigi loomulikult oleks Jaapan tahtnud Primorye"t endale jätta, siis kahekümnendatel poleks kindlasti olnud jõudu sealt samuraid välja lüüa. Jaapanlased võiksid seal hästi korraldada nukurežiimi - nagu Mandžuuria oma.
  Kui Andrey Chikatilo luges "Bonivuri südant", tundis ta samuti huvi. Miks jaapanlased ei astunud lahingusse Punaarmeega, vaid andsid Primorye lihtsalt bolševike kätte. Veelgi enam, samuraid ei peaks võitlema mitte kogu Nõukogude Venemaaga, vaid ainult Kaug-Idaga. See tähendab Kaug-Ida Rahvavabariiki. Ja see ei olnud sel ajal Jaapani jaoks rivaal.
  Esimeses maailmasõjas vallutasid jaapanlased peaaegu kaotusteta sakslaste valdused Vaikses ookeanis ja said veelgi tugevamaks kui 1904. aastal. Ja pole päris selge, miks neil oli toona julgust ja jultumust ning miks neil seda ei olnud 1922. aastal. Muidugi toetaksid USA ja Suurbritannia aktiivselt jaapanlasi võitluses bolševike vastu.
  Sellest ei saanud Andrei Tšikatilo aru, olles üllatunud isegi lapsepõlves. Pealegi okupeerisid jaapanlased alguses Vladivostoki, kuid siis lahkusid nad kuidagi ilma võitluseta. Ja Jaapan ei häbene okupeerida kogu Kaug-Ida, kuid samurai ei võidelnud selle eest ...
  Aga kui palju julgust: nad lähevad rünnakule, surevad tuhandete ja isegi kümnete tuhandete kaupa, aga ründavad nagu biorobotid. Ja jaapanlastel pole hirmu mõistet ega enesealalhoiuinstinkti. Kui mitte nende kuut, siis poleks nad kindluslinna alles hoidnud.
  Päris ajaloos oli Port Arthur selleks ajaks juba langenud. Ja siis koondasid samurai peaaegu kõik maaväed.
  Victoria viskas paljaste varvastega haakristiga bumerangi ja lõikas korraga maha tosin pead, urisedes:
  - Usu, tsaari ja isamaa eest!
  Ja tüdrukud hävitavad jaapanlased ja poisid...
  Poiss, asendades ülekuumenenud kuulipilduja juba jahtunud ja mitte hea sõnaga, mainis Kuropatkinit:
  See eesel ei kasuta ära! Näib, et peame kõik Jaapani sõdurid ise tapma. - Oleg viskas paljaste varvastega granaadi, killud lõikasid läbi terve hulga Jaapani sõdureid ja poiss jätkas. - See on kõik, Kuropatkin oleks tulnud sellise kuritegeliku tegevusetuse eest kohut mõista.
  Poiss viskas jälle jalgadega granaati ja siis hakkasid nad paljaste sõrmedega plekkpurgi kaasi loopima. Nii tapate kaks kärbest ühe hoobiga: hävitate lisaks jaapanlased ja teie paljad jalad lähevad soojaks. Kõik pakane on üle kahekümne kraadi ja kui läheb pimedaks, läheb seda veelgi. Ja nii sa oled liikvel ja hoia end soojas. Lisaks võite visata ka tuhmi žiletiteri ja nõelu. Ja üleüldse on linnuses palju läbitorkavat ja lõikavat prahti.
  Nii et samuraid pekstakse käte ja jalgadega. Ja eemalt... Poiss hüüdis:
  - Samurai suri vapralt - terase ja tule surve all!
  Nadežda tulistas kuulipildujatest paljaste varvaste abil, kuid tal oli varuks ka üllatusi. Näiteks pisikesed keemiakaevandused. Siin peate muidugi olema nende kasutamisel väga ettevaatlik, et mitte oma sõdureid mürgitada. Kuid Archimedese ja Pelmani ringis matemaatikas andekas Nadežda arvutas kõik välja.
  Ja kui samurai oli juba naaberlinnusesse tunginud, klõpsutas üks kaunis neiu paljaste jalgadega ultrahelidetonaatorit. Ja pisikesed tugeva ja söövitava gaasiga ampullid katavad korraga kümne tuhande hektari suuruse ala.
  See on tõesti Demiurgi jumalate relv, mis poleks üleliigne isegi kahekümne esimesel sajandil. Vaherahu ajal valmistas geniaalne Nataška koos Mendelejevi enda õepojaga mürki, mis oli väga mürgine, kuid lagunes õhus kiiresti. Ja selle toksiline toime põhineb just spetsiaalsel hapniku sidumise meetodil.
  Kohe osutus, et poolteist Jaapani korpust tapeti viieteistkümne kuni kahekümne sekundi jooksul ... Ja vaade kümnetest tuhandetest sõduritest, kes surid lühikeses agoonias, muutis Jaapani väejuhatuse kainestavaks.
  Mängima hakkas taganemise muusika ja kaotanud selle rünnaku käigus üle saja viiekümne tuhande sõduri, nõjatusid jaapanlased tahapoole. Venelased jälitasid jaapanlasi ettevaatlikult, kuid kartsid ka gaasi ehk mingit varitsust. Lahing lõppes nii, nagu polekski alanudki.
  Kuid Andrei Tšikatilo polnud end veel lõiganud, poisis oli miski kogunenud palju energiat ja ta tormas kitsasilmset jälitama. Nii saad neile järele ja tükeldad, nagu näksid seemneid. No kuidas mitte näidata oma oskusi, kui vaenlane vastu ei löö.
  Kuid ootamatul pöördel poisi poole hüppas taas välja musta kapuutsiga ninja. Taas tõeline võitlus oskuste pärast.
  Andrey Chikatilo ründas juba hästi kuumalt oma kolleegi. Ta viskas kolm ketast korraga välja, kuid kaks lõikasid mõõgad käigu pealt läbi ja kolmas tormas mööda, peaaegu terminaatorilapse kõrva püüdes. Ninja vilistas ja ütles jaapani keeles:
  - Vene Naruto!
  Andrey Chikatilo kinnitas kergesti:
  - Muidugi, see on lahe!
  Mõõgad ristis, sädemed lendasid. Ninja tõrjus rünnakud ja taganes. Andrei ise viskas paljaste sõrmedega metallitükki. Vaenlane reageeris, kuid poiss nägi ette, kust ta põikleb ja lõikab end terava nurga all ümber tera. Vaenlane jäi konksu külge, kaitsenahk lõhkes ja veri punetas küljel.
  Ninja hüppas tagasi, ta oli haavatud ja üsna sügavalt ning kui see oleks olnud suures plaanis löök, oleks see täielikult pooleks lõiganud. Vene Naruto näib olevat legendaarne võitleja, tema terad vilguvad väga kiiresti.
  Ninja proovib uuesti visata, kuid jätab säärega löögi põlvele mööda ning Andrei Tšikatilo sai haakristi-bumerangi rõõmsalt hammastega kinni. Vaenlane üritab rünnata, kuid ta ise saab tera kätte. Biitseps on sisse löödud ja poiss veedab peatumata terve seeria. Üheksas löök tuleb kasuks kaelas ... Noh, ninja härja kael on kaitse all, ainult pooleldi lõigatud. Aga ei midagi muud, paar lööki, tugev löök keha väänamisega ja pea on lõpuks kehast eraldatud.
  Nii lõpetas ninja oma karjääri looderindel.
  Terminaatoripoiss hüüdis:
  - Banzai vene keeles!
  Pärast seda kaklemissoov veidi rauges. Täpsemalt sellepärast, et jaapanlased juba taganevad.
  1904. aasta 22.-23. novembri öö oli korraga nii külm kui kuum. Boreiko veenis Kondratenkot mitte kiirustama, kuna jaapanlasi ründajad pole teada. Võib-olla isegi samuraide vahel toimus isiklik jõukatsumine, muidu võid tabada need ja need.
  Väsinud Kondratenko jäi laskemoonakastile magama. Vahepeal hakkas juba heledaks minema.
  Kui lahingu kontuurid pimedusest välja tulid, tulid nähtavale arvukad jaapanlaste lõike- ja mahalastud künkad. Tüdrukud mitte ainult ei tükeldanud, vaid ka hõivanud umbes viiskümmend kuulipildujat, seitse relva koos laskemoonaga. Samuraid langes taas kuulivihm ja Peruni tütar Nadežda ühines Svarog Elena hurt tütrega. Jaapanlaste kaotused olid juba kolossaalsed ja peaaegu asendamatud. Kella üheteistkümneks hommikul lämbus viimane rünnak ja tekkis ajutine tuulevaikus.
  Keskpäeval saabusid kindralid Kondratenko ja Smirnov. Mõlemad juba kogenud sõdalased olid šokeeritud sellisest kolossaalsest surnukehade kuhjumisest ühte kohta. Ühe öö ja hommikuga hukkus üle neljakümne viie tuhande Jaapani sõduri ja ohvitseri. Ja enne kindraleid ilmusid välja vaid neli bikiinides, ohtralt verd pritsitud tüdrukut ja kaks sportlikku poissi lühikestes pükstes, mis on õmmeldud eriti vastupidavast kangast, millele punane ega muu vedelik külge ei jäänud.
  Kõik see meenutas meeleheitlikku deliiriumi ja mõlemad kindralid lausa näpistasid teineteist. Kuid kahe meetri ja mõne kopikaga leitnant Boreyko sirutas metsavahitüdrukutele käed ja hõikas:
  - Meie külades on naisi!
  Võimas punajuukseline Victoria raputas vastuseks kindlalt Boreiko võimsat käppa ja ütles filosoofiliselt:
  - Meie külades on naisi! Millised kuulsad höövelkirstud!
  Heledate juustega nagu esimene lumi, osutas Nadežda mitmele piinlikule poisile:
  - Ja raputage neid, nad ei võidelnud halvemini kui meie!
  Boreiko surus õrnalt kätt. Tõeline hiiglane Nikolai Valuevi kasvuga ja võib-olla rohkemgi. Nägu pole tõesti nii kitsarinnaline, pigem midagi Ilja Murometsalt, seda enam, et Boreiko suutis habeme kasvatada. Tõsi, hiiglaslik leitnant pole ingel, ta võitles joogiga ja peksis paljusid. Kuid üldiselt on tema hing, nagu öeldakse, rõõmsameelne.
  Kondratenko on raseerimata, tagasikasvanud vuntsidega, väga sarnane Tšapajeviga, nagu teda filmis kujutati. Smirnov, vastupidi, on puhtalt raseeritud, kullatud pennides, näeb välja nagu epolettidega professor. Nende selja taga on käputäis sõdureid ja meremehi.
  Tark ja tehniline Elena näitas neile esmalt tabatud trofeesid ja tuline kurat Victoria hakkas kõhklemata Jaapani kottidesse ronima, öeldes:
  - Seal on neil kuivratsioon... Garnison loeb iga leivapuru.
  Belobog Zoya tütar, kui väga tundlik tüdruk-meedium, märkis:
  - Poisid, võtke kiiresti ära kuulipildujad ja kahurid: paari tunni pärast hakkavad jaapanlased mäge tulistama, kõik relvad koondatakse sellele, nii et tervet surmavat aparaati ei jää järele!
  Kondratenko küsis murelikult:
  - Ja kuidas sul läheb?
  Agressiivne Victoria vastas heasüdamliku Zoya eest:
  - Ja me oleme väga tugevad, vene nõiad, ei kestad ega killud meid kaasa võta. Nii et magame natuke... Ja seal me jälle lõikame!
  Sinisilmne Elena nõustus sellega:
  - Kuni kahur müriseb, jaapanlased ei torma. Seega pole põhjust kedagi mäele jätta. Ja kui samurai ronib, tükeldame nad nagu eelmine kord!
  Esimesele sügislumele paljaste sõrmedega ornamenti joonistanud sädelev Nadežda kinnitas:
  - Täpselt! Jaapani kindralstaap otsustas koondada kõik oma jõupingutused sellele mäele. Nii et muudel rindel on teil praegu hingetõmbepausi.
  Karm ja tehniline Elena käskis rangelt:
  - Taasta hävitatud! Ärge muretsege eskadrilli pärast - kuni me võtame siia Vysokaya mäe. Ja vaenlane on meiega suheldes varsti kurnatud.
  Andrey Chikatilo pidas vajalikuks ka plärata:
  - Ja me uputame ka tema lahingulaevad!
  Sõdurite ja meremeeste ridadest käis läbi heakskiitmise mürin. Pärast seda hakkasid kõik kiiresti välja võtma arvukalt trofeed.
  Jaapanlased avasid tule juba päikeseloojangu ajal. Nad tõesti keskendusid mäele kõik, mis suutsid. Kuid mutantsed tüdrukud ja metsavahid olid selleks hetkeks sulgenud end kindluse keldrisse ja sukeldunud sügavasse taastavasse meditatsiooni. Ja las jaapanlased raiskavad oma kestad tühjale kohale. Nad tahavad Entente'i taktikat, nii et laske neil seda proovida.
  Kindralkuberner Stessel, saades teada, mis juhtus kõrgel mäel, keeldus pikka aega uskumast. Natuke kõhnem, kuid siiski rasvunud, hüüdis aukandja:
  - Need on teie erootilised fantaasiad! Naised mõõkadega - jama!
  Kindluse komandant kindral Smirnov kehitas segaduses õlgu ja vastas arglikult:
  Kui ma poleks neid oma silmaga näinud, poleks ma neid kunagi uskunud. Aga faktid on kangekaelsed asjad!
  Stessel urises ebaviisakalt:
  - Jama ja veel jama!
  Siis soovitas Smirnov üsna loogiliselt:
  - Kas teie Ekstsellents saate nendega isiklikult tutvuda?
  Kuberner aga keeldus nii ahvatlevast pakkumisest ja palus esimesel võimalusel Fockile helistada.
  Eakas sakslane oli pikka aega töötanud Jaapani luure heaks ja ta hellitas venelasi palju. Fock ise on väliselt väga sarnane Gobsekiga, keda Balzac nii andekalt kirjeldas, ja mitte vähem ahne. Tegelikult ajendas Foki mikado agentidega kontakti võtma raha. Mercantiilsed kaalutlused ennekõike.
  Uudis, et Kõrgmägi jäi võtmata ja ilmusid neli koletu tugevat ja kuratlikult ilusat nõida (paljajalu poisse muidugi ei arvestatud!), Fokile oli pigem isegi hea meel. Nüüd saate nõuda Jaapani spioonivõrgult lisatasu uue, vapustava lubjarünnaku eest.
  Ja raha armastab kontot ... Ja mida raskem on Port Arturi lähedal asuvatel samuraidel, seda kallimaks lähevad professionaalse spiooni Foki teenused.
  Sellest lähtuvalt soovitas Saksa kindral naeratades:
  - Paari päeva pärast korraldage koosolek ja premeerige tüdrukuid sellega, mida saate! Ja kui me mõtleme...
  Ohtliku inimese eemaldamine pole nii lihtne. Siin on Kondratenko veel elus - see kindral on harilik, väga osav komandör ja Port Arthur on stabiilset kaitseliini hoidnud neli ja pool kuud. Ja kogu piiramine on kestnud rohkem kui kuus kuud ja Jaapan veritseb ...
  Lisaks paljudele tapetutele oli Kõrgmäel veel mitmeid surnukehadega purustatud, purustatud, kuid elusaid jaapanlasi, kes võeti vangi.
  Üks neist, kapten Nakata, endine kõrgetasemeline advokaat Tokyost, andis väga huvitava tunnistuse.
  Selgub, et Jaapan oli juba niigi äärmiselt raskes finants- ja majandusolukorras. Sõjaväematerjalide varud olid otsa saamas, väljaõppinud tööjõud hakkas otsa saama. Piiramisarmee sõdurid on kehva ja ebakvaliteetse toidu tõttu väga väsinud ja kurnatud. Jaapanis endas tahavad nad kiiret lõpetamist. Kuid samal ajal nõuavad nad Port Arturi võimalikult kiiret enda kätte võtmist - muidu ei võida Tõusva Päikese Maa sellest sõjast midagi. Jah, ja Venemaa ei taha rahu. Lõppude lõpuks on Kuropatkinil hoolimata kõigist Mandžuuria lüüasaamistest palju rohkem ratsa- ja jalaväge. Ja kõigis neis lüüasaamises kaotasid jaapanlased sõdureid mitte vähem kui venelased.
  Noh, kui Kuropatkin oleks selline madrats ja kui tal oleks vähemalt natuke Aleksandr Suvorovi käest, oleks sõja käik olnud teistsugune.
  Kuid sellegipoolest kasvab Vene armee Mandžuurias ja suureneb iga kuu kahe korpuse võrra. Ja igasugusel argusel ja keskpärasusel on piir, kui piiramisarmee oma käsi lahti ei tee, siis uueks aastaks muutub Kuropatkini paremus jalaväes kahekordseks, ratsaväes kolmekordseks ja suurtükiväes enam kui pooleteisekordseks - vaenlane vajab piiramiseks palju relvi.
  Ja kas endine kaitseminister saab nii suure varuga kuidagi hakkama?
  Sel puhul tuletas leitnant Boreiko meelde lugu, mis puudutas Tamerlane ja Mulla Nasreddin.
  Vene ohvitseri kirev hääl mürises sujuvalt üle mürskude poolt kahjustatud kaevikute;
  - Kui Delhi piiramine pikaks venis, hakkas Tamerlane kirjutajale dikteerima, et tagalateenistused tuleks appi saata.
  "Saada viiskümmend tuhat väljaõppinud jalaväelast, kakskümmend viis tuhat ratsanikku, kuussada ballistit ja kolmsada katapulti ning isegi veel kakssada sõjaelevanti ...
  Kõrgeim Khagan vaatas tagasi alandlikult kummardunud Mulla Nasreddinile ja küsis pehmel toonil:
  - Võib-olla lõime midagi targemat?
  Mulla raputas pead ja pöördus julgelt kirjatundja poole:
  - Rebi leht ära ja viska pärgament korvi - me ei vaja seda üldse!
  Tamerlane oli üllatunud ja küsis targalt:
  - Ja mida me siis vajame!
  Nasreddin vastas enesekindlal toonil:
  - Las nad saadavad targa komandöri!
  Väga erudeeritud leitnant Boreyko sõnad said Vene sõdurite poolt heakskiitva naeru.
  Teine oluline uudis oli see, et lootus, et Saksamaa astub sõtta Jaapani poolel, ei täitunud. Keiser Wilhelm abistas isegi Roždestvenski eskadrilli, millel on nüüd koos kontradmiral Babuškini kuue laevaga viiskümmend üks laeva. Kui siia lisada Port Arturis välja kistud esimene Vaikse ookeani eskadrill, siis võib öelda, et Jaapani ja Venemaa laevastike kogutulejõud on võrdne. Ja kui sul õnnestub Argentinast ikkagi seitse raskeristlejat osta, siis saavutad eelise.
  Nii jäi Kondratenko rõõmsa tujuga magama, kuigi jaapanlased koondasid kogu oma süütenööri Kõrgele mäele.
  
  KUI TE AMEERIKAt EI PUUTU
  Hitler ei kuulutanud USA-le sõda. Noh, Ameerika Kongress ei julgenud astuda sõtta Euroopas. Ajaloo käik on sellest ajast muutunud ... Jaapan võitis Midway lahingu ja kehtestas end Vaikses ookeanis kindlalt.
  Rommel ei suutnud kunagi Egiptust vallutada. Kuid ka inglased ei läinud operatsioonile Torch.
  Stalingradis võitsid venelased, kuid siis alustas Mainstein vasturünnakut Ukrainas. Pealegi, kuna vägesid Aafrikasse üle viia polnud vaja, osales vasturünnakus veel mitu Saksa diviisi. Fritz täiendas oluliselt ka lennundust. Veelgi enam, legendaarne Saksa äss Marseille viidi idarindele. Ja las hävitab Nõukogude lennukid.
  Marseille on õhus legend. Kolmsada lennukit alla tulistades tõi Hitler spetsiaalselt tema jaoks kasutusele kuldsete tammelehtedega Rüütliristi uue astme. Ja neljasaja lennuki eest kinkis ta Saksa Kotka ordenile teemante. Ja viiesaja eest Raudristi suurrist üle antud.
  Marseille taevas on suurepärane nähtus. Ja tema Nõukogude lendurid kardavad.
  Mainsteini vasturünnakus osales ka kolmkümmend uut Tiger tanki, mis tegeliku ajaloo järgi Sahara liivale keskpäraselt kadusid. Ja nii ameeriklased ei roni ja inglased üritavad Indiat iga hinna eest hoida ega edene Egiptuses.
  Ühesõnaga, Mainsteinil õnnestus tagasi vallutada mitte ainult Harkov ja Belgorod, vaid ka Kursk. Ja Punaarmee sai rohkem kahju. Ja sakslased moodustasid mitu katelt. Ja siis tekkis mudavoolude tõttu tööpaus.
  Päris ajaloos oli Kurski kühm. Aga nüüd on see ripp ära lõigatud.
  Ja küsimus on, kuhu minna? Ma ei tahtnud enam Stalingradi minna. Kuid ilma Stalingradi võtmata ei kindlusta te oma vägesid Kaukaasias. Aga uuesti sellesse õudusunenägu ronida?
  Moskvat rünnata? Kuid seal on võimas ja sügav kaitse.
  Pealegi lõikas Punaarmee Rževi astangu ära ja nõukogude positsioonidel pole kiile. Leningrad on ka väga võimas kindlus - linn-tsitadell.
  See tähendab, et kuhu iganes sa seda viskad - kõikjal on võimas Nõukogude vägede kaitse hämmastava vastupidavusega. Ja siis otsustas Hitler - anda peamine löök Egiptuses ja hõivata naftapuurauad Lähis-Idas.
  Ja samal ajal täiendada Wehrmachti vägesid koloniaal-, araabia diviisidega.
  Idee oli atraktiivne. Ja idas panustage õhurünnakule ja reaktiivlennukile. Eelkõige lubasid Arado reaktiivpommitajad saada tohutuks jõuks, mis praktiliselt ei kanna kaotusi.
  Igal juhul andis füürer idas korralduse kaitsta ja Aafrikas edasi liikuda.
  Rommel sai mitu tankidiviisi, sealhulgas need, millel olid Panthers ja Tigers. Mõlemad tankid olid oma ilmumise ajal ja mõnda aega pärast seda maailma parimad. Briti tankid olid selgelt löödud. Kuigi "Churchill" polnud nõrgem raudrüü. Kuid tema kahur oli selgelt ebapiisav.
  Focke-Wulf oli ka hea auto. Sellel võitlejal olid kõige võimsamad relvad ja see pühkis vastased sõna otseses mõttes minema. Halvima manööverdusvõime kompenseeris suur kiirus sukeldumisel. Jah, ja kuus õhkrelvast võisid esimesest kõnest alla tulistada mis tahes lennuki. Nii et surve oli tõesti suur.
  Britid langesid võimsate Saksa ässade löökide alla. Mitte ainult Marseille.
  Suurbritannia jaoks oli ebameeldiv üllatus Tiger tank, millel oli kvaliteetne soomus ja tugev vastupidavus. Nii põhjustas Rommeli ja juuli pealetung Suurbritanniale šoki.
  Vaatamata kuumusele murdsid sakslased kaitsest läbi ja süvenesid liikvel olles sadu kilomeetreid, võttes Aleksandria. Ja vallutas Niiluse delta. Lahingutes paistis Tigeril silma tankiäss Wittmann. Ja uus kangelane Kolmandas Reichis.
  Egiptuses tõusev ja peagi teiseks saava Huffmani staar.
  Rudel oli ka kangelane.
  Jälle täis Saksa vägitegusid. Rommel kamandas osavalt ja võitis padadega. Briti oli vähem ja nad olid oma kvaliteedilt halvemad kui Wehrmacht.
  Lahingutes katsetati ka MP-44 ründepropellerit, mis oli maailma parim ja osutus väga tõhusaks. Üldiselt võitsid sakslased Suurbritanniat igas mõttes ja ületasid Suessi kanali ning sealt edasi Iraaki ja Kuveiti, Palestiinaga.
  Veidi varem vallutati ka Malta. Mis oli väga hea operatsioon. Stalin ei jõudnud veel edasi ja ootas. Kuid brittide lüüasaamine muutis olukorra keeruliseks. Ja nüüd võisid natsid rünnata Kaukaasiat ja lõunast.
  Punaarmee alustas septembris pealetungi Kurski ja Oreli vastu hilinemisega. Kuid sakslased ootasid teda ja valmistasid ette võimsa kaitse.
  Kaitses läbis proovi ka sakslane Ferdinands. See väga võimsa esisoomuse iseliikuv relv osutus tankide hävitamisel tõhusaks.
  Kaitses ja "Pantris" pole paha. Sakslased osutasid visa vastupanu. Nõukogude väed edenesid äärmiselt aeglaselt ega pääsenud operatsiooniruumi.
  Sakslased suutsid rinde kokkuvarisemist vältida ja vastu panna. Ja Punaarmee edenes kahe kuuga vaid sada kilomeetrit, lähenes ainult Kurskile ja Orelile ning suurte kahjustuste tõttu peatus. Ja sakslased võtsid üle kogu Lähis-Ida. Ja novembris suutsid nad Gibraltari tormiliselt vallutada. Hitler veenis Francot endiselt.
  Lisaks oli Inglismaa tugevalt nõrgenenud vaenlase allveelaevastiku tegevuse tõttu. Ja sellel oli ka negatiivne mõju.
  Churchill hakkas isegi omaette rahu poole kalduma. Kuid Hitler tahtis Musta Mandri täielikult allutada. Ja ta pakkus Stalinile aastaks vaherahu.
  NSV Liidu kaval juht nõustus selle pausiga. Ta lootis uue relva peale.
  Kuid Hitler teadis, mida ta teeb. Saksamaa vallutas Aafrika ja 1944. aasta suvel alustas maandumist Suurbritannias. Ja seekord said natsid kõigega laitmatult hakkama. Natside reaktiivlennukid vallutasid taevas. Ja sõukruviga juhitavad hävitajad ME-309 ja TA-152 olid väga tugevad. Ja ründerelv MP-44 näitas end massisarjas väga lahedalt.
  Tankidest väärib märkimist Panther-2 madalama silueti ja väikese kitsa torniga. Pärast relvastuse ja soomuse lisamist kaalus uus tank üheksasaja hobujõulise mootoriga vaid nelikümmend seitse tonni. Ja sellel oli hea sõiduomadus, 88 mm 71EL kahur ja sada viiskümmend millimeetrit esisoomust. Tiger-2 toodeti väikeste partiidena, kuna Panther-2 välimus, mis ei olnud peaaegu halvem kaitse ja relvastuse poolest ning millel oli ülekaalukas paremus sõiduomadustes, muutis selle tanki kohe vananenuks.
  Nagu lihtne "Tiiger". Kuid "Lõvi" -2 osutus edukamaks masinaks.
  Selles olid mootor ja käigukast paigutatud kokku ja risti. Selle tulemusel siluett langes ja paak muutus palju kergemaks. "Lõvi" -2 kaaluga viiskümmend kolm tonni oli. Püstol 105 mm 70 EL, küljesoomus 82 mm, esisoomus 150 ja 120 mm kallakutega kerega. Ja torni otsmik on kallakutega 240 mm.
  Ja tuhande hobujõuline mootor. Auto, nagu näha, on nii sõidukorras kui ka igati võimas. Lev 2 oli hämmastav.
  Ühesõnaga - kõik Khan. Ja Suurbritannial pole Wehrmachti vastu mingit võimalust.
  Piloot Marseille seitsmesaja viiekümne allatulnud lennuki eest sai uue auhinna: Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Ja see on väga lahe talentide kasutamine.
  Kahe nädalaga langes Suurbritannia. Ja London võeti ära. Ja Churchill põgenes häbiga.
  Kuigi sõda pole formaalselt veel lõppenud, on jaapanlased Austraalia juba vallutanud.
  Ja Kanada astus peagi sõjast välja. Sakslased viisid augustis läbi ka operatsiooni Icarus, millega vallutasid Islandi. Ja nüüd ei saanud USA neid kätte.
  Pärast seda asusid nad ette valmistama uut pealetungi NSV Liidu vastu. Tuginedes "E" seeria reaktiivlennukitele ja tankidele. Nagu ka põhimõtteliselt uued relvad, nagu ballistilised raketid ja disketid.
  USA sõlmis peagi Jaapaniga rahu. Ja 20. aprillil 1945 leppisid Kolmas Reich ja samuraide riik kokku ühises sõjas. Ja Fritzi pealetung algas 15. mail, kui teed kuivasid.
  NSV Liit valmistus pikka aega ja kaevas palju kindlustusi. Neljakümne neljandal aastal ilmus Punaarmee - Andryusha raketiheitja. Seerias on ka tankid T-34-85 ja IS-2. Ja lennukid LA-7 ja Yak-3. Masstootmisse Yak-3 aga kvaliteetse duralumiiniuma puudumise tõttu ei läinud. Ja Jak-9 jäi peamiseks hävitajaks. LA-7 oli kiiruselt parem, kuid jäi siiski sakslastele alla.
  Kõige jaburam on see, et NSVL kaotas õhus oma kvantitatiivse üleoleku. Sakslased tootsid palju rohkem lennukeid, sealhulgas reaktiivlennukeid.
  Tankides on Saksamaal endiselt kvaliteedieelis. Nii "Panther" -2 kui ka "Lion" -2 on arenenumad ja võimsamad masinad. Sarjas ilmusid ka E-10 ja E-25. Viimane iseliikuv relv oli ülimalt edukas. 88 mm relvade kombinatsioon 100 EL-is. 120-millimeetrine esisoomus suurel kaldel, 82-millimeetrine külgsoomus kolmkümmend tonni kaaluva 900-hobujõulise mootoriga ja pooleteise meetri kõrgusega. Jah, see oli juba masin lihtsalt metsaline.
  Uus kahur tulistas 12 lasku minutis ja läbistas kõik Nõukogude tankid lahingukaugusest.
  "Panther" -2, hea tank, aga "Panther" -3 oli välja töötatud. Ta on kuuskümmend viis tonni raskem, kuid paremini kaitstud ja relvastatud. Kuid siiani on seerias massiivsed vaid E-10 ja E-25 ja E-100. Viimane tank sai 1500 hobujõulise mootori, mis 130-tonnise massiga andis sellele maanteel kiiruseks 40 kilomeetrit. Selle tanki külgsoomus on 210 mm kaldu ja esisoomus on 250 mm kaldu. Ja kaks relva: 128 mm ja 75.
  Seda tanki kutsuti "Mammutiks". See on täiustatud kui "Maus" ja tihendatud paigutus. Väga hea kaitse iga nurga alt. Ideaalne läbimurdepaak ja üsna krapsakas.
  Aga ikkagi kallis ja üsna raske.
  NSVL sai IS-3 mais. Selle masina otsmik on hästi kaitstud, kuid raskem ja sõiduomadustelt halvem kui võrdse relvastusega IS-2. Ja kallim ja raskem toota. 1944. aasta detsembris hakati tootma SU-100 - praktilisemat iseliikuvat relva kui varasemad mudelid.
  NSV Liit on valmis. Aga mitte lõpuni. Lisaks liigub Jaapan edasi idast.
  XE-162 ei õigustanud ennast. Suurepäraste lennuomadustega ja odavalt kergesti valmistatav lennuk osutus raskesti juhitavaks ja sellega said lennata vaid kõrgelt kvalifitseeritud piloodid.
  Tõsi, Huffmanile ta meeldis. Tema võitlusstiili jaoks - ideaalne masin.
  Marseille eelistas usaldusväärset hobust ME-309 või võimsate relvadega TA-152. Ta oli snaiper.
  ME-262 pole ka halb, kuid mitte veel täiesti töökindel, kuid üsna tõhus ja visa.
  Reaktiivlennuk ME-163 anti välja täiustatud versioonina - väikese, sabata ja väga kiire raketihävitajana. Pole paha auto ME-1100, mille tiivad vahetavad pühkimist, kuid see nõuab kõrgelt kvalifitseeritud piloote.
  Hea auto ME-262 X, igas mõttes - suurepärane kiirus üle 1100 kilomeetri tunnis, pühitud tiivad, viis õhupüssi, manööverdatavad, arenenumad ja töökindlamad mootorid ning praktiline tavapiloodi juhtimiseks. Aga mitte veel sarjas.
  ME-309 ja TA-152 peamised tööhobused. Masinad kruvivad, kuid väga visad, kiired ja võimsad relvad. Ja mis kõige tähtsam, neid on palju. Ja NSVL on endiselt sunnitud toetuma Yak-9-le ja PE-2-le, mis pole eriti hea, ja IL-2 üsna nõrkadele lennuomadustele ja mitte palju paremaks kui IL-10.
  Jah, jõud on ebavõrdsed.
  Sakslased kasutavad lahingutes ka koloniaaljalaväge. Mis on problemaatiline.
  Lisaks Jaapanile astus sõtta ka Türgi. Ja nüüd tungivad sakslased koos ottomanidega Kaukaasia tagant edasi. Ja see on endiselt probleem.
  Punaarmee on pingeline.
  Hitler on üldiselt võidus kindel. USA ei astunud sõtta Kolmanda Reichiga.
  Ja sakslased alustasid pealetungi korraga mitmes strateegilises suunas. Nad tabasid Tamani poolsaarelt. Ja Rostov Doni ääres ja Kurskist Voroneži ja Moskvasse kesklinnas. Ja põhjas Tihvini teise Leningradi rõnga jaoks. Ja Karjala. Ja koos türklastega Taga-Kaukaasias. Ja Iraani.
  Ja idas ründas samuraid. Peamine löök Mongooliale ja Primorjele maalt ning Vladivostokile ja Petropavlovskile merelt. Nad surusid kõvasti.
  Rünnata mitmes suunas on loomulikult jõudude hajutamine.
  Kuid lõppude lõpuks on vaenlane sunnitud pritsima, et teda maha lüüa. Ja Kolmandal Reichil on palju reserve.
  Sealhulgas divisjonid kogu Euroopast. Rootsi nõustus sõtta astuma, vastasel juhul neelaks operatsioon Jääkaru selle alla. Šveits saatis ka jao vabatahtlikke. Franco astus ametlikult sõtta, kuulutas välja mobilisatsiooni. Ja see on märkimisväärne jõud.
  Itaalia, olles käed lahti löönud, viis läbi täiendavaid mobilisatsioone ja saatis suured väed itta. Salazar astus Hitleri survel ka sõtta NSV Liidu vastu. Okupatsiooni all olevad Briti ja Prantsusmaa valitsused saatsid väed. Kogu Euroopa oli relvade all - eranditult kõik riigid.
  Lisaks Vlasovi vene osad ja teised .... Nagu ka araabia ja Aafrika ning isegi India ja Iraani diviisid. Nii palju jõude on koondatud. Kõigile ei jätkunud relvi.
  USA nõustus isegi andma sakslastele suure hulga automaate ja kuulipildujaid ning autosid.
  Tankides jäi Kolmas Reich oma arvult alla NSV Liidule, kaotades massiivsele kolmekümne neljale. Kuid möödus iseliikuvate relvadega. E-10 ja E-25 saab toota palju lihtsamalt ja tohututes kogustes. Ja kõige massiivsem tank Panther-2 on kindlasti parem kui T-34-85, eriti esisoomuse ja relvade osas, kuid külgedelt siiski üsna nõrk.
  Sakslased saavutasid aga Briti tööstuse kasutamise ja tankide tootmisel aktiivsemad prantslased NSV Liidust suurema jõuga mööda. Ja nad arendasid ka suurtükiväe. Kuid Punaarmee ei jäänud relvade poolest alla ja see andis mõned võimalused.
  Kuid jalaväes on vaenlasel eelis ja ka vägede liikuvus.
  Otsus rünnata kõigil rinnetel hajutas kohe Punaarmee reservid ja eksitas väejuhatuse. Kõige jaburam on see, et majanduslikus potentsiaalis ja inimressurssides järele andval NSV Liidul polnud väljavaateid.
  Vaenlane muutus tugevamaks ja võis rohkem lisada, aga NSV Liit võib-olla mitte.
  Kesklinnas, kus kaitse oli kõige tugevam, pidas punaarmee vastu. Kuid Kaukaasias varises rinne kokku.
  Ja kogu lõunatiib varises kokku. Ja põhjas võtsid sakslased ikkagi Tihvini ja andsid arteri Leningradile.
  Hitler rõõmustas.... Suve jooksul suutsid sakslased ja nende koalitsioon täielikult vallutada Kaukaasia ning jõuda Stalingradi ja Astrahani piirkonnas Volga äärde. Ja septembris võeti nii Stalingrad kui ka Astrahan.
  Sõda oli strateegiliselt kaotatud. Ja jaapanlased vallutasid Mongoolia ja Primorye.
  Nendel tingimustel pakkus Stalin füürerile rahu mis tahes tingimustel.
  Hitler nõudis alistumist. Stalin keeldus.
  Sakslased alustasid pealetungi mööda Volgat. Kuibõšev ja Saratov, Tambov võeti ...
  Detsembris lähenesid sakslased Uljanovskile. Tekkis ajutine paus. Liiga külm araablaste ja mustanahaliste sõdurite jaoks. Hitler tahtis valget rassi lahingutes päästa ja külmutas pealetungi kevadeni.
  Neljakümne kuuendal aastal said iseliikuvad relvad SU-100 Nõukogude peamiseks vastuseks. Lihtsam valmistada kui T-34-85 ning võimsate ja tõhusate relvadega tundus see olevat parim väljapääs. Kuigi tegelikus ajaloos polnud SU-100 liiga massiivne.
  NSV Liidus töötati IS-7 välja kiirustades, see on masstootmiseks liiga keeruline. Kui pärisajaloos ei lasknud nad teda isegi siis rahuajal sarja, siis kui Uljanovski lähedal vaenlast ja teid pidevalt lennukid pommitavad, ei saa te pead tõsta.
  IS-7 asemel lasti kiiruga seeriasse IS-2 šassiil SU-130. See masin võiks vähemalt midagi Saksa mastodontide vastu teha. Veelgi enam, Panther-4 läks seeriasse sakslastega, veelgi raskem ja paremini kaitstud ning Lev-3.
  1946. aasta mais algas natside uus pealetung. Moskvast mööda minnes ja pealinna enda tormijooksuga. Leningrad on endiselt ringis.
  Mustanahalised ja araablased aeti rünnakule. Ja palju verd valati.
  Stalin käskis - surnuks seista!
  Uljanovsk ja Kaasan langesid pärast kuu aega kestnud võitlust. Sakslased vallutasid ka Orenburgi ja Ufa. Ja kaks kuud hiljem langes ka Gorki linn. Ja Moskva piirati ümber.
  Noh, Stalin muidugi põgenes ja peitis end Siberis. Moskva kaitset juhtis Žukov. Võitlused olid väga ägedad. Moskva pidas visalt vastu.
  Kuid ta oli survestatud. Samal ajal jõudsid sakslased Uuraliteni. Nad võtsid Sverdlovski ja Tšeljabinski.
  Moskva pidas ikka vastu. Ja langes alles 1946. aasta detsembris. Sõda pole aga veel lõppenud ... Peakorter kolis Novosibirskisse.
  Ja seal võitlus jätkus.
  Sakslased hakkasid uuesti edasi tungima 1947. aasta mais. Nad on rohkem arenenud tüüpi tehnoloogia ilmus. Ja lennunduses - sabata pommitajad ja tehnikas. Panther-4 kaalus endiselt seitsekümmend tonni koos viiesaja hobujõulise mootoriga. "Panther" -5 töötati välja samade relvadega, kuid kaaluga viiskümmend viis tonni ja mootoriga 1800 hobujõudu. Soomus on sama paksusega, kuid ratsionaalse kaldenurgad on muutunud suuremaks.
  Esimesed T-54-d ilmusid Punaarmees, kuid see on juba nagu surnud tups.
  Marseille sai tuhande allatulnud lennuki eest Rüütliristi tähe hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Pooleteise tuhande lennuki eest kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Rüütliristi täht. Ja kahe tuhande lennuki eest Rüütliristi täht plaatinatamme lehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Punaarmee põles nüüd maha. Kuid ta võitles suure vaprusega. Kozhedub sai sajanda allatulistatud Saksa lennuki eest NSV Liidu kangelase neljanda kuldtähe. Ta sai esimesena sellise auhinna neljandat korda. Pokrõškin oli esimene kangelane, kes suri kolm korda. Teised pole veel kasvada saanud.
  Oli ka uue masina väljatöötamine, aga oli juba hilja.
  Sakslased said MP-54, mis on kaalult kergem ja täiuslik.
  Ilmus ka ME-362. See on ka kõrgetasemeline auto. Rudel saab Platinum Oak Leaves ja Huffmani.
  Sõda käis...
  Ja käes on viimane sõjaväesuvi. Natsid liiguvad edasi, murdes Nõukogude vägede nõrgenevat vastupanu. Üha rohkem Punaarmee üksusi alistub võitluseta, üha rohkem desertööre. Novosibirsk langes septembris. Ja detsembris lõpetati peaaegu kõigi Siberi ja Kesk-Aasia suuremate linnade hõivamine sakslaste ja jaapanlaste poolt.
  Juunis 1948 okupeeriti Tšukotka ja kõik NSV Liidu enam-vähem olulised asulad. Sõda muutus partisanide etapiks. 1948. aasta detsembris hukkus Stalin raketirünnakus. Ja lõpuks, 30. jaanuaril 1949, kirjutas Beria alla lepingule Punaarmee ja NKVD vägede alistumise kohta vastutasuks amnestia ja andestuse eest.
  Kuid partisanide eraldi sortid jätkusid.
  USA lõi aatomipommi ja on nüüd kättesaamatu. Siiski vallutas Kolmas Reich ja Jaapan, et seedida ja seedida rohkem kui ühte põlvkonda. Nii et rahu aeg on kätte jõudnud. Sakslased lendasid V-4 sõja ajal kosmosesse. Ja 20. aprillil 1955 algas astronautidega lend Kuule.
  Nüüd oli maailmas kolm hegemoonset impeeriumit - Kolmas Reich, USA ja Jaapan. Nad elasid suhteliselt rahulikult ja võistlesid kosmosemajanduses ja teaduses. Kuigi maailm kõikus tuumasõja lävel. Aga oli lootust, et saame paika ja saame hakkama!
  MOSKVA KAITSMINE PIONEER HEROES POOLT
  MÄRKUS
  Pioneerid, nagu alati, näitavad Suure Isamaasõja ajal kõrgeimat klassi ja vigurlendu.
  . PEATÜKK #1
  Noorte pioneeride pataljon igipõlise poisi Oleg Rõbatšenko juhtimisel võitleb NSV Liidu pealinna ümberpiiratud Moskva kaitsmise eest.
  Punaste lipsudega, paljajalu ja räsitud poisid ja tüdrukud peavad ebavõrdset võitlust fašistliku armaadiga.
  Natsid ründavad õhust.
  Lehtrid on laiali ja arvukad killud täpistavad kõiki lähenemisi Nõukogude positsioonidele. Puud on söestunud, kased, söestunud nagu tikud, näevad eriti liigutavad välja.
  Poiss Oleg ja tüdruk Margarita kaevavad kaevikuid, surudes labida ribidele oma paljad, paadunud, lapselikud tallad.
  Tüdruk märgib:
  - Hea on olla surematu! Natsid pommitavad meid, aga me ei karda.
  Poiss noogutas säravat pead.
  - Absoluutselt ei karda!
  Nende kõrval töötavad labidatega teised lapsed, samuti paljajalu, poolpaljad, pargitud ja kõhnad.
  Tüdruk Marinka, surudes oma paljast ümarat kannast labidavarrele, laulab:
  - Pioneer on alati valmis! Ja edasi ilma pikema jututa!
  Poiss Serjožka laulab hambaid paljastades:
  - Oleme maailma tugevaimad! Leota natsid tualetis!
  Lapsed on valmis kangelaslikult võitlema. Terve pataljon pioneere. Ja nad on väga julged.
  Poisid ja tüdrukud on valmis võitlema lõpuni. Ja nad lähevad kaklema.
  Poiss Petka kohendab isetehtud kada.
  Lapsed on võitluseks valmis. Väga valmis.
  Siin lendavad natside ründelennukid. Neid on palju ja mõned neist on isegi uusimad, reaktiivsed.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova tõmbavad kada ja lasevad vaenlase pihta midagi täiesti surmavat, nimelt plahvatusohtliku kivisöekoti.
  Ta lendab kaarega ja tabab otse ründelennuki pihta. See plahvatab ja pritsib kildudega igas suunas. Paar naaberlennukit hakkasid suitsema.
  Lapsed on rõõmsad ja sõna otseses mõttes kiljuvad. Paljaste jalgadega laksu andmine.
  Ja kostab agressiivne kriuks.
  Pioneeripoiss Sashka ja tüdruk Maša käivitavad surmava surmakingituse. Ja tabas natside masinat. Tormiväelased lasevad pioneeride pihta rakette. Paljaste kontsadega värelevad lapsed, tolmust hallid, lähevad laiali. Ja tuli uuesti tagasi.
  Poiss Oleg Rybachenko säutsus:
  - Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp....
  Ja päike paistab
  Valgustage teed kommunismile!
  Nii poiss kui tüdruk, nagu nad tulistavad bazookast. Ja veel üks Saksa lennuk rebitakse tükkideks.
  Margarita puhkas paljaid jalgu ja laulis:
  - Me võidame fašistid,
  Jumal ja keerub on meiega!
  Poiss Seryozhka hüüab:
  Stalin on meiega!
  Ja laps vajutas paljaste varvastega bazooka nuppu!
  Siin on, kuidas nad tulistavad. Kostab sumin. Eemal on näha, kuidas tankid lähenevad.
  Näete, kuidas lehed puudelt langevad. Ja kuidas maaklomp lendab üles tippu.
  Ja kuidas rohi põleb. Tüdruk Lara paljas jalg põleb tulest. Ja ta karjub.
  Lara kriuksub:
  - Au kommunismile!
  Akud süttivad Saksa sõidukite pihta. Aga nad tulistavad eemalt.
  Paljasjalgsed tüdrukud-komsomoli liikmed puistavad paljaste roosade kontsadega virvendama. Ja tooge mürsud. Käivitage midagi täiesti surmavat.
  Ja murrab murrab.
  Veronica, see komsomoli liige julgustab:
  - Jumal tänatud, Rod!
  Sõdalased võitlevad väga meeleheitlikult. Ja pioneerile visatakse vaenlaste pihta granaadid.
  Lapsed tulistavad vaenlast ja tabavad natse. Surnud palgasõdurid langevad.
  Alice, see pioneeritüdruk, viskas paljaste varvastega sidrunit. Lööb vaenlast ja vingus:
  - Jumalanna Lada jaoks!
  Poiss Kai andis pöörde, niitis natsid maha ja kilkas:
  - Isamaa eest edasi!
  Tüdruk Glasha niitis Fritzi maha ja kilkas:
  - Emakese Venemaa jaoks!
  Ja paljaste varvastega viskas ta mõrvarliku granaadi.
  Siin võitlevad pioneerilapsed meeleheitlikult.
  Oleg ja Margarita lasid uuesti kadakast söekoti ja rebisid tankilt ära torni. Poiss ja tüdruk haukusid kooris:
  - Kommunismi valguse eest!
  Umbes üheteistkümneaastane, kuid väga lihaseline poiss Oleg Rõbatšenko toetas paljaid kontsi murule ja hakkas lõhkepaketti traadile tõmbama.
  Ja siis võttis Hitleri "Lõvi" selle ja komistas millegi surmava otsa ning selle rullid, saanud hävingu, läksid minema.
  Ja nad veeresid. Siin rebis neiu sidruniviskega Fritzil pea maha ja see veeres mööda muru. Ja hambad lendasid näost välja.
  Margarita, tulistas, kriuksus:
  - Isamaa eest lõpuni!
  Ja tema palja jala vesi käivitas taas mõrvarliku ja laheda.
  Ja pioneerid on äärmiselt hästi sihitud tuli.
  Saksa tankid liiguvad sisse. Mõned neist on uued ja kükitavad. Nad tulistavad täpselt vaenlase pihta. Täpsemalt, mitte täpne. Ja paljajalu pioneerid vastavad. Ja hävitada vaenlane.
  See tüdruk, kes juhatas Valentine'i, küttis tuld:
  - Meie isamaa eest!
  Ja lõigake vaenlane surmava plahvatusega ära. Ja palju laipu.
  Pioneerid võitlevad nagu bogatyrid ja bogatyrs.
  Warbler, see pioneeripoiss, kes niidab vastaseid, laulab:
  - Au kommunismiajastule!
  Ja lapse paljas kand viskab lõhkepaki õhku.
  Need on siinsed lapsed - nad on Hitleri suhtes väga halvad.
  Võitlejad on tõepoolest noored, kuid väga sõjakad. Neile ei saa kuidagi vastu panna.
  Poiss Maksimka andis samuti pöörde ja kilkas:
  - Tulevad uued ajastud
  Toimub põlvkonnavahetus...
  Kuid mitte keegi ja mitte kunagi -
  Ei unusta nime Lenin!
  Tüdruk Veronica nõustus:
  - Ära unusta ja ära andesta!
  Ja jälle viskab ta palja jalaga mõrvarliku asja.
  Poiss Serjožka on juba jõudnud natside timukate kätte sattuda ja mingi ime läbi pääses.
  Aga ülekuulamisi, piinamisi ja ebainimlikku väärkohtlemist on hea meenutada.
  Ja sakslased ise mitte ainult ei sõdinud, vaid panid toime ka julmi julmusi. Võitluste ajal segati sageli rindejoont. Nii langes skaudipoiss Serjožka Pantelejev lõksu.
  Kaheteistkümneaastane poiss sattus Saksa kasemati, ta kooriti ja otsiti läbi, sealt leiti märkmik ja väike Ameerika püstol.
  Saksa naisohvitser küsis Serežalt vene keeles:
  - Kas sa tahad elada poiss?
  Pea langetanud Pantelejev vastas:
  - Ma ei ole milleski süüdi!
  Naine välgatas raevukalt silmi ja ütles ähvardavalt:
  - Sa ei olnud üksi... Kuhu kadusid kaks vanemat kamraadi?
  Serjožka värises ja vastas vastumeelselt:
  "Isegi kui ma teaksin, ei ütleks ma ikkagi..." Siis tõstis poiss pea ja karjus. - Ja sa ikka varsti lõpetad!
  Naine naeratas tigedalt.
  - Sa eksid! Fuhrer on võitmatu ja te räägite meile palju rohkem!
  Mingites valgetes lühikestes pükstes kõrvarõngad viidi lumme välja. Paljaid jalgu torkas jäise koorikuga külm ja libe pind ning peenike poisi paljad ribid, mis paistsid välja nagu korvi latid, kõndisid, kõditades ebameeldivalt külma tuult. Poiss värises mitte ainult külmast, vaid ka hirmust. Ta tundus nii abitu ja haletsusväärne. Naine järgnes talle ja lumi krõbises tema saabaste all.
  Serjožka hõõrus tahes-tahtmata oma jahutavaid, veidi karedaid taldu ja üritas sammu lisada. Aga nööri taha seotud käed tõmblesid tahes-tahtmata. Poiss peatus. Seal olid juba ettevalmistatud ämbrid jäävett, kopsakas hunnik värskeid vardaid. Seal on jämedalt nikerdatud nagi, põleb lõke, millel köetakse tangid ja vastikult muigav timukas. Südametu kass, kes valmistus ülekuulamiseks kirega.
  Kõrvarõngas astus tagasi ja sulges silmad. Skaudilaps hakkas kartma - kas tõesti hakatakse teda niimoodi piinama, otse külma käes.
  Aga tundub, et just nii see läheb ja piinatakse neid avalikult - siin aetakse rahvast etendusele. Saksa valvurid karjuvad ähvardavalt. Vene blondipäine poiss üritab meeleheitlikult värinat vaigistada, pakane kõrvetab juba kannasid, kuid vaatamata külmale tilkus poisi kõhnale, kuid kõõlusele kehale higi.
  Naine võttis vahepeal taskust välja sigaretikarbi ja tulemasina. Ta süütas aeglaselt sigareti ja torkas siis järsult põleva sigareti poisi terava abaluu alla.
  Serjožka karjus tahtmatult ja sai rusikaga vastu nina. Nõrk yushka voolas. Ja madu naine susises:
  - Ütle kiiresti, kus sul veel kontakt on, mis on undergroundi parool?
  Poiss karjus täiest kõrist:
  "Ma ei ütle sulle niikuinii!" Ma ei ütle kunagi!
  Naine käskis karmilt:
  - Siis perse teda!
  Sereža käed olid juba selja taha seotud ja timuka abi tõukas poissi jämedalt. Mitmed ungari naised siristasid kaastundlikult oma emakeeles:
  - Ai! Oeh! Ta on alles laps!
  - Väga alasti külmas ...
  - Kas teda hakatakse piinama!
  Ungari keelt Serjožka ei osanud, aga saksa keelt õppis ta päris hästi mõistma - muidu mis luureohvitser ta on, kui potentsiaalse vaenlase keelt ei oska! Kuid ta muidugi varjas seda sissetungijate ees ja püüdis näida rumalam, kui ta on. Üks timuka alamõõduline abiline lõi maski seljast ja oli sunnitud selle ära võtma. Serjožka vilistas üllatunult. Just tüdruk, helepunaste juustega õhukestesse patsidesse punutud, kuulus ta lihasööjate meeskonda.
  Noor sakslanna, püüdes poisi pilku, ajas keele välja ja susises saksa keeles:
  - Ma olen tugev! Ma murran ja murran su luud kuumade tangidega välja!
  Serjožka heitis pilgu tangidele ja muutus kahvatuks. Kui väikesest sigaretitulest valutab paljas nahk abaluu all nii valusalt ja vastikult, siis mis saab siis, kui põrgulõhnaline punane raud ta keha puudutab?
  Naisohvitser käskis haukuval toonil:
  - Tõmmake poiss nagile!
  Timukatüdruk, kes ei kandnud maski, viskas väga osavalt konksu tugevale nöörile, mis sidus konksuga noore skaudi käed. Teine massiivsem, mustas maskis, tõmbas timuka abi ketrusseadme abil keti, mille külge konks oli kinnitatud.
  Akrobaadina paindlik Serjožka ei tundnud peaaegu mingit valu, kui ta käed tõusid üles ja õlad keerlesid tagajalgadel. Muidugi oli skaudil suured kogemused läbi akende, mööda korstnatorusid ronimise ja isegi tsirkuseartistidelt õppust võtnud. Ent abitimukas, olles üles näidanud mitte tüdruku tugevust, viskas osavalt poisi paljastele jalgadele klotsi ja lõi lukud kindlalt kinni.
  Tema grimassi järgi otsustades oli vaatamata oskustele raske klotsi panna ning enam kui kahekordseks kasvanud poisi õlgadesse ja sidemetesse tekkis valu. Nüüd algas tõeline piinamine.
  Skautpoisi juurde läks valges kitlis ja kummikinnastes noor meditsiiniõde. Ta pani käe poisi südame ette ja kuulas pulssi ning ütles siis metsiku rõõmuga naeratades:
  - Tal on väga tugev süda, talub palju!
  Naisohvitser susises vene keeles:
  - Ütle parool!
  Serjožka, meenutades poissi-Kibaltšit, kelle ilmselt ka kodanlus nagi alasti risti lõi ja kõige olulisema saladuse avaldamist nõudis, lisas julgust. Kummalisel kombel surus tõeline valu alla hirmu ja andis jõudu Hitleri jõleduse vastu seista.
  Noor skaut hüüdis:
  - Ma ei ütle sulle midagi! Ja Hitler julgeb ja paneb mängu!
  Naine, kes oli juba korduvalt ülekuulamistel viibinud ja kaotas täielikult südametunnistuse ja haletsuse, käskis napisõnaliselt:
  - Laht!
  Poisi viis noor tüdruk peksma. Ta peab olema paljude alaealiste vangide peksmise ekspert. See on võimeline tekitama valu, kuid samal ajal mitte surnuks keerama ega lase piinamise põrgust teadvuse täieliku "väljalülitamise" paradiisi sukelduda.
  Löögid langesid Serjožka kõhnale, kuid kõõlusele seljale, hammustades teda nagu õlgade sülemid.
  See oli valus, kuid poiss, kes hingas raskelt ja avas suu, ei karjunud valust. Selles kujutas ta ette kõige ägedamat lahingut, millest võtavad osa Malchish-Kibalchish. Malchish-Kibalchishi asemel võitleb ja kamandab - Seryozhka. Ainult nad võitlevad mitte valgete, vaid tõeliste fašistidega.
  Siin on ritv kohutavaid Saksa "Tiigreid", masinaid, mille ühtlane välimus on äärmiselt jube. Kuid nüüd näevad nad välja nagu papp ja sa hakid neid mõõgaga!
  Naisohvitser, nähes, et poiss, hoolimata avatud silmadest, löökidele praktiliselt ei reageerinud, käskis karmilt:
  - Ja nüüd ahjuahju!
  Tüdrukupiinaja jooksis ahju juurde ja võttis sahtlist välja purgi oliiviõliga. Ja siis jooksis ta poisi juurde ja hakkas põlglikult nägu väänades poisile määrima karme jalataldu, mis polnud jõudnud pärast paljajalu suve pehmeneda.
  Serjožkal oli isegi hea meel, kui nad puudutasid tema kangeid, paljaid jalgu, sooje tütarlapselikke käsi ja kuuma õli. Poiss urises rahulolevalt, kuid halastamatu timukas näitas talle rusikat ja ütles murtud vene keeles:
  - Me praadime su kontsad, poiss! Sa hakkad uluma nagu hunt!
  Serjožkale meenus film "Aarete saar", mida ta oli just sõja eelõhtul kinos vaadanud. Seal ähvardati ka kajutipoisiks maskeerunud tüdrukut kandade praadimisega. See tähendas midagi valusat ja ilmselt mitte head. Seejärel süütas Serjožka uudishimust küünla ja tõi päevavalgele oma ümara, lapseliku kanna.
  Kuidas ta siis hüüdis häälega, mis polnud tema oma! See oli tõesti väga valus ja kannul paistetas üles lillakas vill, millel ei olnud võimalik püsti seista. Nii et mõnda aega oli poiss sunnitud kõndima parema jalaga varvastel. Vill tuli aga kiiresti alla, aga mälestused jäid.
  Sügisel, kui poisi jalad olid kalmuseni kõvaks läinud, üritas Sergei söed üle joosta. Nii mõnedki Rumeenia poisid teadsid, kuidas seda teha. See aga põletas ta ikkagi ära - ilmselt olid neil siin omad kohalikud saladused. Kuid klaasikildudel võiksid kaljunud tallad astuda, kui jaotate oma raskuse ühtlaselt. Mägistel teravatel kividel jooksmisest rääkimata. See on Serezha jaoks peaaegu norm.
  Mälestused hajusid hetkest, mil tema jalge all süttis väike tuli. Selline piinamistehnika, praadige paljaid kontsi, aeglaselt, aga piinavalt kaua. Ja õli ei kõrveta paksu ja karedat tallanahka. Ja see on tõesti nii valus, ja mis kõige tähtsam, valu suureneb järk-järgult, kuni väljakannatamatuseni.
  Selg, küljed, tuharad ja isegi jalad Sereža taga olid juba veriseks triibuliseks lõigatud. Aga valu tundus kuidagi tuim. Võib-olla nüristas mitme kannatuse kombinatsioon korraga või andis julgust mälestused piinatud pioneerikangelastest.
  Kuid see on tõesti tõsiasi, et tegelikus ajaloos läksid vähesed fašistliku vangistuse langenud lastest lahku ja reetsid ülekuulamise ajal saladusi. Täiskasvanud jagati piinamise all kiiremini ja sagedamini. Nii et fašistlikes vangikongides painduvad pioneerid pole sugugi müüt!
  Serjožka tundis alguses taldades meeldivat soojust, kuid siis hakkas põlema, nagu oleks keev vesi valanud. Valu on väga põletav ja skaudipoiss tõmbas meeleheitlikult jalad üles, tõstes üles rasket pahkluu terasotstega plokilõike. Piinajatüdruk, kes ilmselt vangilt sama ootas, viskas kohe raske palgi plokile. Terav valu tungis läbi tema liigeste, sidemete ja õlgade, pannes poisi karjuma.
  Nüüd süvenes piinamine, ta käed tõmmati sõna otseses mõttes välja ja jalad põlesid. Sergei Pantelejev luges mitu korda, kuidas partisane ülekuulamiste ajal piinati ja kõige raskemal hetkel tuli appi teadvusekaotus. Ja siis kukud sa läbi nagu sügavast koopast.
  Kuid Seryozhkat eristas lihtsalt väga tugev pea ja asjaolu, et ta ei kaotanud oma loomingut, isegi saanud hea löögi pähe. Jah, ja timukad, ilmselt professionaalid, teavad, kuidas piinata.
  See on väga valus ja siis otsustas naisohvitser ise lõbutseda. Talle anti leegile tulipunane raudkang ja mees hakkas seda, kõige tundlikumaid kohti, poisi kõõlusel kehal põletama.
  Ja siis, et karjeid tagasi hoida, laulis Serjožka nagu tõeline pioneerikangelane;
  Me kaitseme sind, mu kallis maa,
  Isamaa piiritud avarused,
  Vene inimesed on parteiga ühendatud -
  Frost joonistab aknale mustrid!
  
  Mul on punane lips - helepunane bänner,
  See oli seotud uhkuse ja südametunnistusega!
  Marssisime kuumal suvel,
  Rubiinist lõke valgustab sügist!
  
  Kuid Wehrmacht tabas äkki nagu kelk,
  Nõukogude sõdur, ära kannata häbi!
  Me teeme fašistid väga kuumaks,
  Ja räpane Hitler!
  
  Oleme teerajajad, kõik auastmetes ühendatud,
  Kodumaa eest võitlemine on meie eesmärk!
  Venemaa sõdur on lahingutes võitmatu,
  Ja kes on nats, tegelikult lihtsalt känd!
  
  Südame kutsel mine ette
  Kuigi nad ei tahtnud poisse sisse lasta,
  Kuid ärge istuge, me oleme laua taga lukus,
  Ainult rindel saad kindla viie!
  
  Kuigi meie omad taganevad tule all,
  Kuid me usume, et Wehrmacht saab lüüa!
  Meie väed sulavad nagu jääpurikas,
  Aga jumal teab, ta kuulutas Reichi kohta karistuse!
  
  Tüdruk kakleb paljajalu
  Poisid koorisid kõik ninad ära,
  Noorte nõukogude riik õitseb,
  Ja tegelikult oleme me rüütlid-kotkad!
  Skaudipoiss laulis ja valu taandus, teda ei seganud ei pliis ega kuum metall ning tundus, et selja taga laiusid isegi tohutud kotkaliivad.
  Piinajatüdruk haaras nördinult välja lõkkel kuumutatud, terasest okastraadist piitsa ning hakkas poissi juba verist ja katkist selga peksma.
  Kuid Serjožka laulis aina suurema entusiasmiga;
  Me võitleme natsismi vastu lõpuni,
  Kuna venelaste jaoks pole enam olulisi asju,
  Üle maailma hõljub helepunase värviga lind,
  Meie kallist ööbikust on saanud kull!
  
  Ema on noor, kuid juba hallipäine,
  Pühad säravad ikoonidelt nagu näo läige,
  Sa oled mu kallis kodumaa,
  Olen valmis selleks, et sa võitleksid surmani!
  
  Jaht, et riputada ikke otsa põrgulik Reich,
  Leidlikkus haaras kuulipilduja,
  Ja võitlejat inspireerib kõrge eesmärk,
  Ta tõstis granaadi ja läheb tanki!
  
  Ainult poiss ja lörts jalge all,
  Hommikul juba pakane, aga sa oled paljajalu,
  Kuid pioneeridel pole kohane nutta,
  Kes on argpüks, on juba saatana all!
  
  Seetõttu pole kohta - teadke jõudeolekut,
  See viib ainult kuristiku põrgusse,
  Teine hüüdis - ma ei aktsepteeri hirmu,
  Jet lõikas taevalennuki!
  
  Jah, väike poiss on pilootide peale kade,
  Nad lendavad taevas - nad purustavad pimeduse ...
  Ja sul on ainult roostes püss,
  Sina oled käreda oktoobrikuu komandör!
  
  Kuid on selline sõna - sa pead võitlema,
  Pole muud valikut, mitte mingil juhul
  Kunagi olime lihtsad lapsed,
  Kuid sõdalased on endiselt elus, kaabakas on elus!
  
  Juba Moskva lähedal peksab kuri Wehrmacht kahureid,
  Suurtest pommidest väriseb maa - pimedus!
  Sa kirjeldad maa valu - tark Puškin,
  Tuli maa peale - halastamatu hirm!
  
  Kui pakane ajab nõelad - suvekuumuses,
  Me turgutame end pehme, imelise nägemisega,
  Kui hea oli meile koiduunenäo tunnil,
  Nad jooksid paljajalu, läbi smaragdheina!
  
  Las lumi lapsel palja talla all,
  Stalin aga soojendab pioneeri usuga!
  Ja naer vastuseks oli väga helisev,
  See taganemine lumetormi raevus!
  
  Nii et looge tea, oodates mammon roomajat,
  Teeme võimule lõpu, kadunud vastased -
  Nüüd väriseb maa
  Ja taevast kattis malmist uduvihm!
  
  Pakane meid ei murdnud, sest vaim on kuum,
  Ja Fritzi kõrvad külmusid kõvasti ...
  Aga näeb kõiki, kes on tõeliselt nägevad,
  Et meie sõdurid niidame seda prügi!
  Serjožka Pantelejevit piinavad Saksa timukad on selle pingutuse peale juba sõna otseses mõttes silmad punni ajanud. Piinajatüdruk punastas nagu vähk ja mudase higi tilgad tilkusid mööda tema kaunist, kuid meeletu vihaga moonutatud nägu. Hitleri timukad olid jõuetud lapse julguse ja tema kangelasliku laulu ees.
  Moskvast, tee Stalingradi eduni,
  Rohkem poisse, aga mõistus on täiskasvanulik,
  Me istume enne võitlust - noorpaar,
  Meie kohal annavad nad varju, mändide häbis!
  
  Noh, mida me usume murdumise jõusse,
  Et Volgast saab Fritzi haud kõigile ...
  Milline tehnotroonilise Soodoma jälkus,
  Nõukogude võimu poolt Tartarusse kukutatud!
  
  Meie Jumal ei ole lihtsast kipsist iidol,
  Ettekirjutused viivad Lenini eduni,
  Peame võitlema terashordiga,
  Luuletustes lauldakse vägitegusid!
  
  Tea, et laul lõikab pigem terast kui metalli,
  Ta on kõige kotkas ilma lisanöörideta!
  Ma palvetan, et meie tugevus ei kaoks,
  Et mitte piinlikkust tekitada, rumalus-väljamõeldis!
  
  Lõppude lõpuks on siin maailmas palju kiusatusi,
  Mõnikord kardan ma isegi oma elu pärast, kui olen noor...
  Aga kui vaenlane on teie ukse ees,
  See ei ole selleks, et vältida käest-kätte võitlust!
  
  Katel on Stalingradi lähedal kindlalt suletud,
  Oo Volga, mis jooksis mööda lahinguvälja...
  Te ei saa seda instituuti tagaselja läbida,
  Vajalik jootmisvaimu ja ilmajäämise jaoks!
  
  Me tuleme isegi kurbusega maikuu lõpuni,
  Ükski slaavlastest ei näinud alistujate vange,
  Me võidame, ma tean kindlalt
  Kõnnime laulu saatel avaratel heinamaadel!
  
  Kuid Wehrmacht läks katki - oleme rünnakul,
  Kurski lähedal oli ka väga hirmus ...
  Kasakad julgelt mõõga ja mütsiga,
  Nad heitsid end "Tiigrile", pekstud Fritzile vapralt!
  
  Me võitlesime seal, nagu pioneerid vajavad,
  Nad viskasid pihusti pomme, röövikuid ...
  Kuigi see on raske, on kestadega see pingutav,
  Ainult meie mõtted hakkasid võidutsema!
  
  Mida "Tiiger" tegi - viskas ainult kihvad tagasi,
  Ka "Panther" langetasime naha ...
  Läheneme Dneprile - tuline sügis,
  Millal me teiega Berliinis oleme?
  
  Orjuses pole kohta - pole paradiisi,
  Kuna venelaste selja painutamine on häbiväärne,
  Õitse, ole igavesti täis, valge serv,
  Et kasvatada õilsaid järglasi!
  
  Siin on Kiiev meie ühtsuse sümbol,
  Võtsime ta paljajalu tormi!
  Rahu auks, kommunismi päikese käes,
  Olge nüüd, kutid, ründame Wehrmachti!
  
  Ja Minskis liitusid nad komsomoliga,
  Kuigi aastast oli kindlasti vähe,
  Aga me võitsime nii raevukalt Fritzi,
  Et kõik tunnistasid - me oleme Vene sõdurid!
  
  Ja see on vajalik - me valitseme mägesid,
  Teadus annab jõudu - mida ei saa mõõta,
  Meil oli raske, meil oli külm, olime näljas,
  Kuid ärge alluge mürgisele laiskusele!
  
  Jah, paljud meist ei tulnud lahingust tagasi,
  Jäänud on miile ja miile laipu,
  Aga tea, Berliinis kohtame noori,
  Vanemad naised hädaldasid haua kohal!
  
  See on hea, et andsime vastaseid,
  Selline piiritu jõud purustati,
  Kommunism avas meile pühad kaugused,
  Tee, osutades emale Venemaale!
  Jah, siis näitas Seryozhka kõrgeimat klassi ja suutis vangistusest põgeneda.
  Ja see oli lihtsalt poisi valdav kangelaslikkus.
  Võideldes näitas oma osavust Oleg Rybachenko.
  Ja nüüd viskasid poisi paljad jalad natsidele mürgiseid nõelu. Ja surnud natsid langesid.
  Tüdruk Margarita aga viskas paljaste varvastega paar granaati. Ja veel üks fašistlik tank läks ümber.
  Poiss ja tüdruk laulsid vaenlase pihta tulistades;
  Me usume Kõrgeimasse Isasse,
  Keda inimesed kutsusid Rodiks...
  Oleme talle lõpuni ustavad,
  Isamaa eest, õnne ja vabaduse eest!
  
  Olgu kommunism igaveses hiilguses,
  Mis annab heldelt õnne kogu universumile ...
  Ja julm revanšism ei lähe mööda,
  Ajame pilved laiali ja halb ilm läheb ära!
  
  Olgu perekonna au igavesti,
  Meie kodumaa Venemaa nimel...
  Täitke suur unistus
  Kui Messias Kristus tuleb!
  
  Oleme pioneerid, vaprad võitlejad,
  Olgu Lada meiega igavesti...
  Emad ja isad on meie üle uhked,
  Armastuse Venemaa eest tuleb vapralt võidelda!
  
  Suur Valge Jumal on meiega,
  Kristus, Svarog, Püha Maarja ...
  Me keerame kõik vastased otse sarvi,
  Alates sellest ajast, kui Venemaal valitsevad aarialased!
  
  Looja lõi kuulsalt Maa,
  Levitage hoogsalt ruumialasid ...
  Lõppude lõpuks on tal piisavalt jõudu,
  Loodud mered, kõrbed, mäed!
  
  Jeesuse nimel, kuulsusrikas perekond,
  Mängusoovid täituvad...
  Ja varsti on paradiis - tuleb aeg,
  Kui säravas maikuus kõik õitseb!
  
  Paljajalu tüdrukud jooksevad
  Nad ei karda ägedaid lumehange ...
  Nad korraldavad varsti Hitlerile kaputi,
  Venelased on ju alati sõdida saanud!
  
  Perun aitab meil võitlust võita,
  Ja jumalanna Lada ravib haavad ....
  Me jääme teiega igavesti kodumaaks,
  Venemaa unistab vapralt võidelda!
  
  Oleme pioneerid, vaprad lapsed,
  Fašistlike koletiste ründevarras ....
  Hästi tehtud poisid ja tüdrukud
  Jätkake kuulsusrikaste kommunistide tööd!
  
  
  Anname oma südamed isamaa eest,
  Nagu suur kuulsusrikas Lenin pärandas ...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Tulge, ma usun, suurima eesmärgi poole!
  
  Keegi ei saa meid võita, uskuge
  Võimalustest saada kättemaksu põrgulikele hordidele...
  Liigutame füürerit julgelt näkku,
  Venemaa murrab vastase!
  
  Natsid võtsid poisi kuidagi vangi,
  Nad põletasid kontsad tulega rauaga ....
  Ja terve kuu piinasid nad poissi,
  Aga nad ei saanud isegi oksendada!
  
  Seal lasti maha paljajalu lahti riietatud poiss,
  Külm on kõige tugevam, jalad on nagu tuli ....
  Tuul puhus ja männid kõikusid ägedalt,
  Ja kuskil tabas lennuk!
  
  Aga poiss pidas vastu lõpuni,
  Kuigi piits vilistas väga kohutavalt ....
  Ja isamaa pioneer jättis hüvasti -
  Pole vaja pisaraid ja mitte näkku möirgada!
  
  Lõpuks sülitas ta Fritzile näkku,
  Ja ma sain palja kuuli rindu ...
  Nad sosistasid - poiste huuled lähevad taevasse,
  Varises juba kurnatud lumehangeks!
  
  Kuid sõdurid maksid talle kätte,
  Nad purustasid Fritzi nagu need klaasid ...
  Ja venelased sattusid Berliini,
  Kuigi fašistiga on raske võidelda!
  
  Tüdrukud kõndisid paljajalu,
  Nende kontsad tumenesid rohust...
  Ja kuhu kadusid vene jalgade kaunitarid,
  Kuldsed okaste seemikud on tõusnud!
  
  Lühidalt, me alistasime natsid,
  Lada aitas meid sellega palju....
  Lõpetas lahingu Berliinis -
  Kuid füürer on jõud - saatan!
  Lapsed laulsid ja jätkasid võitlust. Jah, nad on palju läbi elanud.
  Näiteks Andreika tabati üheteistkümneaastaselt.
  Ta oli pakaselisel päeval jääaugust kastetud alasti ja abituna. Neid piinati ka avalikult. Ja inimesed vaatasid.
  Kui poiss külmast siniseks läks, hakati teda piitsadega soojendama. Peenike lapsekeha hüppas pärast iga lööki. Siis hakkas Andreika haavadele soola valama.
  Ja nad tõid tõrviku lapse paljaste jalgade ette. See lõhnas kõrbenud liha järele. Siis toodi tuli poisi luusesse rinda. Andreika on juba kõhn ja kiuslik karjub. Laste nahk villiline, haavad põlenud. Noor pioneer kaotas valusast šokist mitu korda teadvuse.
  Andreika surus meeleheitlikult hambaid kokku. Aga ta nuttis ikka mitu korda valust.
  Siis hakkas timukas murdma sõrmi laste jalgade peal. Ja lõpuks põletasid nad ta rinnale viieharulise tähe.
  Andreika lülitus siis pikaks ajaks välja.
  Poisile anti paar päeva puhata ja teda piinati uuesti nagis. Nad peksid neid paljaste jalgade pihta tulikuuma rauast piitsaga. Siis panid nad peas olevad juuksed põlema.
  Nad piinasid last poolsurnuks.
  Lara kuulati ka üle. Tüdruk ütles vapralt:
  - Ma ei ütle midagi.
  Teda peksti okastraadiga ja viidi siis ühes rebenenud ja verises särgis öösel külma kätte. Lahtiriietatuna, paljajalu, pügatud seljaga Lara viidi läbi käreda külma. Sakslane ise tardus ja viis ta tagasi onni, et end ennekõike soojendada.
  Tüdruk Lara kannatas palju, kuid pidas vastu. Nii et ta ei öelnud midagi peale ülbuse.
  Seejärel põletas fašistlik timukas tema külmas kangeks jäänud palja jala pokkeriga, et see kuumusest punaseks muuta. Lara ulgus ja kaotas teadvuse.
  Nad valasid talle vanni jäist vett ja põletasid ta ära, äratades ellu tüdruku teise alasti ümara kanna.
  Ja see on muidugi väga julm. Lara ei tunnistanud kunagi. Natuke hiljem piinati teda elektriga. See tegi kindlasti palju haiget.
  Tüdruk ei talunud elektrilööki ja hakkas rumalusi rääkima. Siis tuli Laral ideele öelda natsidele, et ta teab, kuhu partisanid kulla peitsid.
  Ja nii saigi Lara puhata, toideti korralikult ja tehti paar tugevdavat süsti. Siis viisid nad mind metsa. Ja tüdruk viis nad partisanide varitsusse. Ja lahingu ajal oli ta sandaalis ja jooksis läbi lume minema.
  Kontsad külmas isegi ei valutanud ja villid ei valutanud nii väga.
  Lara jäi ellu. Kuid natsid arreteerisid poisi Vadim, kellele ta nimetas piinamise all.
  Vadim oli burgomasteri poeg ja tal polnud partisanidega mingit pistmist.
  Aga poiss oli lahti riietatud ja paljajalu ujumispükstes läbi pakase aetud. Ja siis nad panid selle riiulile üles.
  Ja ta tunnistas kõik üles ja reetis isegi oma isa ja ema. Muidugi neid piinati ka.
  Poiss Vadim oli pikka aega piinatud. Ja siis sõitsid nad koos emaga paljajalu ja läbi lume läbi terve linna. Meile riputati kaela sildid: oleme partisanid. Ja nad peksid naisi ja poisse piitsadega selga.
  Ja loomulikult riputatud. Kuid linnapea ei näinud hukkamist ja suri piinamise all.
  Laral oli Vadimist natuke kahju. Kuid tõenäoliselt reetis ta naise.
  Sõda ei tunne halastust.
  Ja nüüd on äge lahing täies hoos. Ja kõik uued mürsud ja pommid kukuvad maapinnale.
  Ja pioneerid võitlevad.
  Tulistav Serjožka poiss märkis:
  Sa ei saa meie laulu kägistada, sa ei saa seda tappa! Sa ei tapa!
  Kuidas tal õnnestus põgeneda? Siin on natuke õnne. Sakslased on väga vihased, et poiss piinamise ajal laulab, nad võtsid selle ega poonud teda üles. Ja me otsustasime välja mõelda midagi keerukamat.
  Ja mingi piinamine, et proovida täiesti ebainimlik.
  Poisil lasti natuke liikuda. Ja nad mürgitasid ta autos katseteks surmalaagrisse.
  Kuid poiss suutis autos tühimiku leida ja sealt välja lipsata. Pragu tekkis juhuslikult pommi killust ja seda ei märgatud. Ja koos tüdrukuga jooksis Seryozhka minema. Ja nad olid paljajalu ja pääsesid läbi lume. Aga lapsed on karastunud, talusid külma. Ja jõudsime rindejoonele.
  Jah, natsid suruvad väga kõvasti peale.
  Ja pomme visatakse väga sageli. Ja pioneeride positsioonidele istutatakse haubitsad.
  Lapsed vastavad sellele, et hakkavad uuesti laulma;
  Olen poiss, kes on sündinud pühal maal,
  Mida nimetatakse piirituks teaks Venemaaks ...
  Ja kogu maa peal pole paremat kohta teada,
  Ja ükskõik, kuidas sa Jumalat ägedas usus palud!
  
  Kuid ta sündis tulihingelise ateistina
  Küüniliselt, sellel kahekümne esimesel sajandil...
  Ma tahan oma kätega ehitada imelise paradiisi,
  Kuhu saaksid jumalad inimesed ise!
  
  Aga nüüd jõudsin kahekümnendasse rahutusse sajandisse,
  Ja mul oli seal üks poiss kaklema ...
  Las lauldakse Venemaa kangelase saavutusi,
  Meie, venelased, oleme alati sõdida saanud!
  
  Meie julgus elab noores südames,
  Ja mu veri keeb mu veenides ägedalt...
  Võidud avasid piiramatu konto,
  Me võitleme metsikult kuttidega päeval ja öösel!
  
  Meie vapra Venemaa auks,
  Millise armu annab Ladale ...
  Võime Eedenis innukalt aerudega sõuda,
  Me saame piiramatu preemia!
  
  Siin on meie usk ja võimas jumal Svarog,
  Ja välk, mille Perun ise viskab ...
  Meie jaoks annab vande alla igavene kepp,
  Ja võit ootab säravas maikuus!
  
  Oleme venelased, maa suured pojad,
  Usun, et lendame varsti Marsile...
  Ma tean, et olen sündinud võitude loomiseks,
  Las võidutseb Aabel, mitte Kain!
  
  Anname oma südamed oma kodumaa eest,
  Teenindage Venemaad oma mõistuse ja tääkidega ...
  Kerub sirutab paradiisist tiivad,
  Läheme natsidele rusikatega edasi!
  
  Mitte milleski ei saa vaenlane võimalust,
  Wehrmacht ei pane meid põlvili ...
  Saime Fritzile otse silma
  Tähtsamate põlvkondade auks!
  
  Venemaal on iga sõime sõdalane,
  Beebi tõmbab käepidemed masina külge ...
  Svarogi käsk - tapke füürer -
  Lada annab helde tasu!
  
  Meie maailmas pole midagi muud
  Kallim on võidukas lipp, helepunane, punane ...
  Paat läks katki, aer mõrases,
  Ohtlik on võidelda meie Isamaaga!
  
  Keegi ei tea, kus on universumi serv,
  Kuhu astronaudid lähevad...
  Kõigekõrgem Svarog, kõikvõimas kuningas,
  Ja rüütel saab temalt toetusi!
  
  
  Ärge kartke, fašistid ei murra meid,
  Kuigi selles maailmas, koos nendega USA, lõvidega ...
  Ja elu ei katke, ma tean niiti,
  Isamaad nad saabastega ei löö!
  
  Uskuge, meil on sõjaline jõud
  Ja tankid, deemonite lennukid on lahedamad ...
  Fašismi metsaline saab lüüa,
  Fuhrer ja Duce kaasosaline pootakse üles!
  
  Lipp on punane, see on väga tugev lipp,
  Ta sädeleb nagu punane kott üle universumi ...
  Komsomoli liige pani Fritzi kubemesse,
  Oma kontsaga, alasti ja mitte valge!
  
  Usun, et siseneme varsti Berliini,
  Vapra kommunismi võiduka lauluga ...
  Ja me pühime minema kõik fašistid,
  Et poleks revanšismi pätid!
  
  Ja siis on universumis paradiis,
  Võimsate keerubide trompetid mängivad...
  Võitle kodumaa eest ja julge,
  Venemaaga Rod ja me oleme võitmatud!
  VÄIKE PRINTSI KATSETUSED
  Oleg sattus torni Natašaga ühte kongi. Tal oli seljas kallis, kuid kohati rebenenud ülikond. Mõõk ja kõik relvad võeti vangistuse ajal ära ning need otsiti ebaviisakalt läbi, võttes raha ja ehteid. Kuid praeguseks jätsid nad saapad ja kumminuki. Ja sina istud õlgede kimbu otsas. Nüüd olete keskajal umbes kolmeteistkümneaastane poiss. See on veidi vähem kui kaksteist kahekümne esimesel sajandil. Aga keha treenitakse, printsi arendavad muidugi füüsilised harjutused ja vehklemine. Kuid mitte nii tugev ja kiire kui siis, kui Oleg oli surematus lihas. Aga see keha on ka hea. Enam-vähem terved, kõik hambad terved, aga tundlikumad. Siin uimastati teda vahistamise ajal nuiaga ja pähe paistetas kaalukas muhk.
  Kuldne kiiver võeti ära. Ja aheldatud kaelast seina külge. Aga kett on pikk ja saab püsti. Tema kõrval on tema ema. Nataša on veidi muutunud. Mitte nii laiaõlgne ja lihaseline, kuigi naine on sihvakas ja tugev, ka mitte nõrkade hulka, kuigi mitte surematu nõid. Nataškast pisut vanem, tänapäevaste standardite järgi umbes kolmkümmend aastat vana ja väga ilus, tema nägu on õrnem ja mitte nii kõva. Küps naine, pisut kahvatum kui päikesepõletusest tume Nataška ja tema juuksed on blondid, kuid mitte sinised, vaid kergelt kuldsed.
  Ta oli kuningriigi esimene kaunitar, kes sünnitas vaid kaks last ja seetõttu suutis ta sporti tehes säilitada tüdrukuliku figuuri. Keskaja standardite järgi näeb see lihtsalt super välja!
  Kuni kuninganna röövimiseni tabati erilisi ja ustavaid inimesi ilma vastupanuta. Ja tal on ehted, väga kallis kleit, palju ehteid, pärlite ja kullaga tikitud chabot. Ilus noor naine, rikas ja väliselt üsna rahulik. Olles küll mitte köidikutes, ja Olegil oli isegi häbi, et ta oli kutsika kombel aheldatud ja et ta ülikond oli kohati rebenenud, torgatud ja näha oli vereplekke.
  Kuid nad tahtsid printsi elusalt võtta, olles ilmselt saanud range käsu, ja nad ei torganud, ei tükeldanud, vaid olid vaid pisut uimastatud. Kuigi kaklev poiss pidas meeleheitlikult vastu.
  Kuid on selge, et neid ootavad ees karmimad katsumused. Kuninganna istub sulgvoodi ja patjadega voodil, tema kõrval on neiu.
  Olegile jäi film meelde: "Daam ja röövel". Ka seal hoiti ilusat naist, õigemini tüdrukut enam-vähem vastuvõetavas tornis, kus oli voodi ja sulevoodi ja neiu. Ja ehted viidi ära alles enne hukkamist. Ja nüüd ootab neid hukkamine. Ja mitte humaanne timukakirves, vaid tuleriidal põletamine inkvisitsiooni poolt. Alles enne seda löövad piinajad julmalt välja teabe, mida nad vajavad väga rikaste, krooni aarete ja mis kõige tähtsam, ühe püha reliikvia kohta, mis võib anda inkvisiitoritele kolossaalse jõu ja võib-olla ka võimu kogu maailma üle!
  Oleg Rõbatšenko värises, ta oli kaotanud oma tavapärase, ehkki noore ja terve keha harjumuse. Ebameeldivalt hõõrus teraskrae lapse kaela. Ja üldse on alandav ketis istuda, nagu koer. Ja tal oli väike isiksus ja prints, see tähendab uhke. Kui sa oled see ja sina ja mitte päris sina. Ja on alandav tunda end kutsikana.
  Nataša vaatab talle otsa. Ta pole päris tema - kuninganna välimus. Ja mõistus ja nii tema kui ka tema taju. Endise kandja mälestus on olemas. Aga sõdalased nõiad. Ja sul on topeltmälu. Ja Oleg Rõbatšenko, kes on olnud juba väga erinevates missioonides ja ridades, ja prints, kellel on vähem seiklusi, aga ka kolmeteistkümneaastaselt, kujuneb tema iseloom suuresti välja.
  Ja on ka harjumusi. Näiteks määrdunud õlgedel istumine on ebameeldiv ja vastik, printsi ülikond on elegantne ja suhteliselt puhas. Ja jah, ma tahan süüa. Ja juua ei teeks paha. Ja mida nad vangidele juua annavad?
  Kas neid hoitakse leiva ja vee peal nagu tavalisi vange? Või kingivad nad midagi luksuslikumat ja kuningatele sobivat.
  Siin romaanis "Kümme aastat hiljem" Bastille'is olid vangid hästi toidetud. Kuid see võib olla lihtsalt kunstiline leiutis. Või on õilsad inimesed hästi toidetud?
  Oleg ohkas ja küsis kuninganna Natašalt:
  - Kas me oleme valmis?
  Kõige uhkemat verd tüdruk teatas otsustavalt:
  -Alati valmis!
  Poissprints tahtis veel midagi öelda, aga üsna suure uksed krigisesid. Keegi keeras luku võtit. Ja siis läksid nad väga paksust metallist lahti ja kaamera sisenes. Mitu suurt eriväljaõppe saanud vangivalvurit, ka paar rüüdes timukat, kaks sultanitest preestrit ja üks kloostririietuses naine.
  Pikem preester heitis pilgu kuningannale ja ütles kuivalt:
  - Võtke temalt ära kõik ehted ja amuletid!
  Nataša lähenes kloostrikaskassis ja õhukesest nahast kindad kätte pannes ütles alandlikult:
  - Vabandage, teie Majesteet, ma pean teid läbi otsima, et te ei varjaks ühtegi amuletti, mis võib takistada kuradil meelt parandamast isegi piinamise korral!
  Preester märkis karmilt:
  - See pole majesteet, vaid nõiduses kahtlustatav! Kui ta hakkab vastu, hoiavad valvurid teda kinni!
  Nataša ütles uhkelt:
  - Ma pole ise seda väärt!
  Ta hakkas oma ehteid ära võtma. Olegile meenus romaan Ivanhoe. Ka Rebeccaga eemaldasid nad kõik ehted ja heledad idamaised kangad. Ta jäi ainult valgesse rüüsse, tüdruku väikesed jalad olid paljad. Jah, on näha, et rikkast perekonnast pärit mitte-paadunud tallaga tüdrukul pole paljajalu Inglise konarlikul maapinnal kuigi mõnus kõndida. Või äkki külm. Muide, Ivanhoe töötlustes pole selge, kas Rebecca on paljajalu või mitte.
  Aga ma ei tea, kas kuninganna Nataša tehakse maatasa?
  Nunn pani tiaara, kõrvarõngad, sõrmused ja käevõrud kotti. Seejärel palus ta viisakalt luba Natašat puudutada, et näha, kas ta on midagi varjanud.
  Preester käskis rangelt:
  Ta peab olema lahti riietatud!
  Nataša punastas ja surus jalaga kinga sisse:
  - Kuidas sa julged!
  Preester urises:
  - Teid tuleks nõialaikude suhtes uurida! Ja ärge häbenege, olete alasti koos oma pojaga nagis rippumas! Kui te muidugi kohe üles ei tunnista ja avastate, kus aarded peidus on!
  Nataša urises vihaselt:
  - Mitte kunagi!
  Preester haukus vastu:
  - Hoia teda! Teeme põhjalikuma otsingu!
  Valvurid haarasid kuningannast väga tugevalt kinni. Ja kinnastes nunn hakkas korsetti lahti harutama. Nataša pidas meeleheitlikult vastu ja üritas jalaga lüüa. Valvur sai ootamatult löögi näkku ja kuninganna karjus. Nunn oli kogenud vangivalvur ja võttis väga osavalt kleidi lahti ja rebis selle seljast. Siis tulid pluus ja seelik. Nataša tundis häbi. Oleg on segu nördimusest ja samas teismelise põnevusest, milles riietatakse lahti kaunis naine. Siin rebiti kuningannal kingad jalast ja siis sukad. Milline graatsiline jalg tal on. Kuigi Nataša jalad olid ilusad, olid nad suured ja pidevast paljajalu kõndimisest kõvaks muutunud. Ja kuningannal on need väiksemad ja palju hellitatud.
  Siin on üks sukk valetatud, siis teine. Veel ühe seeliku vabastas osavalt üks nunn. Kuninganna jäi paljajalu, teemantidega tikitud rinnahoidja ja aluspükstega. See on kõik häbistatud augustiinimese riided.
  Nunn pöördus preestri poole, ilmselt inkvisiitorite pealiku poole. Ta kõhkles, kuid kongi sisenes veel üks mees rikkas sultanis ja smaragdidega turbanis. Ta ütles ägedalt:
  - Noh, mida sa ootad, riieta teda edasi! Nõid tuleb lõpuni otsida!
  Kuningannalt eemaldas nunn ettevaatlikult rinnahoidja, seejärel tõmbas aluspüksid jalast. Paljastas Veenuse rinna. Nataša tahtis teda varjata ja põles sõna otseses mõttes häbist. Kuid tema käsi hoidsid tugevad ja koolitatud vangivalvurid.
  Oleg tundis endas kõige tugevamat elevust. Kaunis naine riietati teismelise ees lahti ja keskajal olid poisid, kuigi mitte suurt kasvu, väga arenenud. Printsi mehelik täiuslikkus tõusis püsti ja paisus viimse piirini. Tahtsin nii väga oma käsi kasutada, kuid teiste inimeste juuresolekul on häbi seda teha.
  Smaragdidega sultanis asuv inkvisiitor käskis:
  "Kontrollige Charlesi kehal nõiajälgi..."
  Preester tuli üles alasti kauni ja kurvika naisega. Kuninganna tegi pidevalt trenni ja taras, nii et tal ei olnud liigset rasva ja isegi press oli näha, ehkki mitte nii silmapaistev kui Nataša oma endises kehas. Ta on ilus, kuid väliselt säilitas inkvisiitor läbitungimatu näo. Ja tema käed ja kindad puudutasid peaaegu keha ning kuninganna läbivaatus pakkus ärihuvi. Kuid noore naise nahk oli puhas, sile, õrn, kahvatu, sest kuninganna sai harva päikest võtta ja ainult seal, et teda ei oleks näha.
  Kuid oli selgelt näha, et tal ei oleks vigu ega plekke. Oleg tundis järsku, et tema erutus rauges. Ta oli veel liiga väikese kehaehitusega, et olla hormoonidest üle koormatud ja piinavalt kannatada, kui neid ei saa ära visata. Kuid tema ema alandatakse ja timukad vaatavad ta üle. Ja see ei eruta enam, vaid tekitab viha. Kõige ägedama ja ärahellitatud poisi tormiline viha.
  Oleg, kasutades ära seda, et kaelarihma kett on üsna pikk, hüppas püsti ja jõudis jalaga ema uuriva inkvisiitori selja taha. Löök oli valus ja preester kukkus. Ta lõi oma pead, kuid mitte tugevalt kuninganna kõhtu, ja naine lõi teda põlvega vastu lõuga.
  Smaragdidega sultanis olev inkvisiitor karjus:
  - Võtke see kutsikas ja valage see talle, varrastega hästi!
  Allolev preester vastas:
  - Augustikut ei saa ilma kohtuotsuseta piitsutada!
  - Ja piinamine?
  Preester vastas sosinal:
  - Kohus on juba andnud loa piinamiseks, kuid ilma sandistamata ja ainult teabe saamiseks!
  Inkvisiitor märkis vihaselt:
  - Ja piinamine nõiduses ülestunnistuse saamiseks?
  Preester sosistas vaikselt:
  - Keiser vajab aardeid ja ta lubab isegi poisi ja naise lahti lasta, kui nad ütlevad ja annavad vahemälu sissepääsu!
  Sultani inkvisiitor ütles vihaselt:
  - Miks tõmmata? Piiname kohe kuningannat ja printsi! Pealegi ei taha nad rääkida!
  Preester noogutas.
  - Pole mõtet tõmmata! Nende keldrisse!
  Valvurid haarasid Olegi kinni ja hakkas jämedalt riideid seljast kiskuma. Nad olid väga tugevad, ilmselt valiti spetsiaalselt välja parimad vangid, kes valvasid kõige väärtuslikumaid vange. Seetõttu rebisid nad sõna otseses mõttes katki, särgi, püksid, rebisid saapad jalast. Oleg oli täiesti alasti, ainult lühikestes pükstes.
  Nad tõmbasid ta krae lahti ja tirisid ta koos Natašaga trepist üles. Oleg arvas, et ilmselt kandsid nad Malchish-Kibalchishi samades lühikestes pükstes piinakambrisse. Siiski on Olegil siiski edumaa tõelise printsi ees, ta tunneb tõelist valu, kuid päriselt ta niikuinii ei sure, kuid kuningliku perekonna järeltulijad kardaksid tema asemel palju rohkem, kuna ta ei oska arvestada Happy End kontol. Isegi kui sa räägid saladuse, põletavad nad sind ikkagi nagu nõia - keegi ei vaja lisatunnistajat.
  Tee keldrisse pole kuigi pikk, kõik ühes tornis. Ülaltoodud õilsate vangide jaoks on ülekuulamiskoht madalam.
  Kuigi Oleg oli kuulnud, et piinariistu on parem mitte vaadata, jäi ta uudishimulikult silmitsema. Seal on väga rikkalik inkvisitsiooni arsenal. Ja mida lihtsalt polnud. Ja tangid ja konksud, vardad ja puurid ja hulk muid esemeid.
  Olegiga kohtus punapäine timukas, laste piinamise spetsialist. Ta vaatas nägusat, lihaselist poissi ja tema silmis ergas iha.
  Võttes kinni ilusa poisi graatsilisest paljast jalust, kostis ta:
  - Kui tore nii armsat poissi piinata!
  Ta haaras osavalt kaminast tulikuumad tangid ja pani need Olegi ümarale kannale. Valu printsi kõvenemata talla pärast oli kohutav ja ta tõmbles, rebides nutuga jala välja.
  Punajuukseline naistimukas naeris ja lükkas palavusest punaseks läinud raua poisile kõhtu. Ja kuidas lüüa saapaga kubemesse. Oleg tõmbas hinge kinni.
  Ja punapea noogutas.
  - Persse nad mõlemad!
  Vanaaegne piinamine. Käed seotakse selja taha ja väänatakse, mis teeb koolitatavatele väga haiget. Oleg tundis oma põlenud kanna põlemist ja nägi oma kõhunahal ville. Kuid nad väänasid ta käed ja tõmbasid ta üles. Ja liigesed tõmmatakse õlgadest välja. Nataša ehk kuninganna on täiesti alasti. Ja ka teda tõmmatakse nagile. Näete, kuidas tüdruku lihased tõmbusid pingesse. Nataša proovib jalaga lüüa, kuid tema lihased pole nii tugevad ja oskused on lahedad.
  Oleg tunneb, kuidas ta kummardub ja kummardub, kuid timukas tõmbleb järsult ja liigesed on väändunud ning poisi paljad jalad rebivad põrandast lahti. Siin tõstetakse see üles. Jalad sisestatakse plokki, millest lisaraskus ja palju valusam.
  Oleg tunneb, kuidas ta pahkluud klambrisse surutakse. Need on rasked ja neil on konksud raskuste riputamiseks ja ohvri venitamiseks. Poiss surus karjumise vältimiseks hambad tugevamini kokku. Piinamisega silmitsi seistes peate olema julge.
  Ütle endale, et see ei tee tegelikult haiget. Nii see poiss, keda natsid piinasid. Nad ajasid nõelad küünte alla ja ta kujutas ette, et see on siili torkimine.
  Või malchish-kibalchish. Kui teda piinati, anti talle jõudu, et vaenlased kartsid teda veelgi.
  Siin riputavad nad raskuse konksu külge. Valu venitatud kehas muutub tugevamaks. Ja siin on kuninganna alasti ja ka tema tamme peal. Nataša kannatab, viskas hambad ära ja üritab mitte krigistada. Tema nahk on nii valge, mitte kuldne oliiv, pargitud nagu tavaliselt. Noor naine higistab valust, samuti riputatakse talle raskusi. Kuninganna lihaseline, toonuses keha pingestub.
  Oleg tunneb endas erutust ja taas tõuseb mehelik täiuslikkus. Punane kurat naerab ja uriseb:
  Poiss on põnevil!
  Ja rebis järsult oma aluspüksid katki ja pigistas kätega palle. Ja nad on nii tugevad.
  Oleg ei pidanud vastu ja karjus. Ta silmad tuhmusid valušokist. Tundub, et munad hakkavad lõhkema. See on tõesti selline piinamine, et ka Nõukogude kindralid murdusid.
  Punajuukseline timukas susises:
  - Ütle mulle, kus on riigikassa sissepääs?
  Kirjatundjad krigisesid pastakatega, olles valmis nagile rebitud ülestunnistust kirja panema.
  Oleg susises:
  - Jah, sa läksid...
  Red pigistas tugevamini ja Oleg minestas. Ärkasin külma vee ämbrist üles. Valu tuli koos teadvusega tagasi. Sidemed on nagil venitatud, kuid valutab eriti kubemes, kusjuures pallid on pooleldi muljutud. Rumalalt valutavad ja põlenud puugid kannavad. Timukad riputavad üles lisaraskused, millest õlgade ja sidemete valu intensiivistub. Tundub, et käed ja jalad hakkavad lahti tulema.
  Oleg püüab end rahustada, et nad ei lase tal rebeneda ja venitus saab varsti otsa. Vahepeal kujutage ette, et olete pioneer. Või ... Siin venitati Nataša põhjalikult ja nad hakkasid teda piitsaga peksma. Timukad piitsutasid ilma suurema pahatahtlikkuseta, kiirustamata, et tekitada maksimaalset valu. Kogenud Natašat on näha läbi sajandite elu ja tuhanded missioonid, kes on õppinud valu ja emotsioone kontrolli all hoidma ega oigagi. Pealegi ta naeratab.
  Ka Olegi tuju tõuseb. Aga mis siis, kui kujutate ette, et valu on meeldiv? Mõnele meeldib see. Mitte paju, vaid raudvarras kukkus ootamatult poisi selga, punapea ise sai rusikaga. Printsi keha värises. Oleg värises ja urises:
  Noh, sa oled saatan!
  Punapea tabas uuesti... Printsi pargitud nahk lõhkes... Veri voolas välja.
  Siis ta urises:
  - Brazier jalga alla ja koori piitsaga.
  Kui piitsa vitsutada, pole see nii hirmus. Aga poiste paljad tallad määriti õliga kokku ja nende alla pandi kõrvits. Tuli põles. Ja kuumad õhujoad lõid laste kandadele. Alguses ei olnud valu nii tugev. Kuid kuumus kogunes ja põles tugevamini. Ja kuninganna Nataša oli ka praetud. Ja see on nii ilus, kui tüdruku sellised võrgutavad jalad põlevad.
  Oleg tunneb end taas erutununa, kuigi tema pallid on naistimuka käe tugevast pigistamisest paistes. Ja erektsioon oli väga valus. Ja piitsa löögid kehale pole peaaegu märgatavad valu taustal, mis ujutas üle venitatud keha sidemed, ja röstitud kontsad.
  Siin võttis punapea kätte tulikuuma otsaga raudpulga ja kuidas ta selle Olegile kaenlasse torkas. Taas valu, poiss tõmbleb ja peaaegu nihutas lõualuu, et mitte karjuda.
  Punakarvaline kahiseb, suured hambad nagu hobusel:
  - Ütle mulle, kus on riigikassa sissepääs!
  Ja ta põletas selle printsi teises, lapselikus kaenlas. Siis langetas ta varda uuesti kaminasse. Hakkasin soojendama. Oleg pigistas naeratuse välja, valu täitis printsi lapseliku keha, kuid tekitas ka elevust, millest aistingud olid peaaegu meeldivad.
  Punajuukseline kurat, varda põhjalikult kuumutanud, võttis selle välja ja tõi Olegi möirgades lapseliku näo ette:
  - Räägi kutsikas! Noh, kuhu on peidetud aarded?
  Poiss vastas julgelt:
  - Kus? Karagandas!
  Kuum raud puudutas poisi siledat, lapselikku põske. Oleg Rõbatšenko tundis metsikut valu ja samal ajal hirmu, et teda hakatakse sandistama. Ja ma tõesti tahtsin tunnistada. Aga siis tabas see mulle pähe. Ole nagu teerajaja riiulil! Lõppude lõpuks ei saanud piinamine neid murda.
  Punapea urises:
  - Kas sa räägid?
  Ja juba oli teist põske varras valust moonutanud. Oleg vaikis. Timukanaine keeras kraani ning poisi paljaste jalgade all olev pliidiplaat lõõmas intensiivsemalt. Siis võtsid kaks abitimukat tema sildi järgi kaminast spetsiaalsed okastraadist piitsad, mis läksid kuumaks.
  Oleg värises. See nägi hirmus välja. Kuid valu on lõppude lõpuks tugev tunne ja teatud mõtteviisiga võib see olla meeldiv.
  Kujutage vaid ette, et teid vannides vitsutatakse luuaga. Ja poiss isegi naeratas, kui kuumusest punane okastraat tema juba pekstud kehale kukkus.
  Kuid see on valus, see teeb palju haiget ja sa oled sõna otseses mõttes kannatuste tsunami käes. Keskajal on piinamine tõesti lahe. Ja kuninganna Natašat piitsutati tulikuuma traadiga. Ja temagi naeratab nagu prostituut, kui mõni klient talle aluspükstesse satub ja käega kiisu kõditab.
  Sellistest mõtetest kogeb poiss-prints tugevat elevust ja tema mehelik täiuslikkus paistab nagu nael. Punapea vihane. Ta läheneb kaminale, võtab spetsiaalsete tangidega tulest välja laia rauariba. Ja toob selle poisile rinda. Ta puudutas paljast nahka, surus ja paljastas hambad ning ütles:
  - Noh, mis teeb haiget?
  Oleg Rybachenko vastas julgelt:
  - Pole võimalik! Nagu täpiga torgatud naine!
  Ja ta sai löögi saapa otsaga kubemesse. Valu on tõesti tugev, aga poiss inspireeris ennast, et see oli meeldiv, ja seetõttu ei nutnud, ei karjunud, vaid irvitas.
  Punapea sai aina vihasemaks. Ta haaras tulelt kuumad tangid ja haaras poisil lõuast. Keerutamine. Siis hakkas ta lastepoisse tulikuumade tangidega jalgu murdma. Ja samal ajal kontsade praadimist jätkates.
  Oleg itsitas hüsteeriliselt. Valu oli selline, et ajas mind sõna otseses mõttes endast välja. Kuid prints tundis endas kõige pöörasemat elevust.
  Punajuukseline timukatüdruk murdis poisil varbad ja krooksus:
  - Kas sa räägid? Kus on aarded?
  Oleg Rybachenko vastas julgelt:
  - Ole vait, loll koletis! Sinu varandust ei teata!
  Ja ta murrab jälle oma varbad. Punajuukseline harpy tuli aga välja järjekordse piinamisega. Nii panid timukad talle hambudesse lehtri ja ühendasid vooliku. Ja valame sulle külma vett kurku. Samuti iidne ja tõhus piinamine. Nüüd on kõht paistes ja surub rinnale. Ja samal ajal võtab tuliste juustega timukatüdruk välja veel ühe punase kuuma raua riba. Ja paneb selle poisi ülevoolavale kõhule. Ta röhib vett ja urineerib spontaanselt.
  Ja ahjukütt hakkab susisema, mis põletab printsi paljad jalad.
  Punapea annab timukatele märku:
  - Rahuldatud!
  Ja suure vaevaga murrab poisi palja jala viimase varba. Siis ta uriseb:
  - Kurat, me murrame su ära!
  Ja timukatüdruk võtab teisest kaminast välja teravad, kuumad nõelad ja hakkab torkima poissi Olegi närvilõpmeid. See on pagana valus. Kuid poiss jätkab muigamist. Kuigi samal ajal löödi talle tulikuuma traadiga selga ja külgedele. Ja seejärel piserdage soolase veega.
  Tundus, nagu plahvatas kõige pöörasem valu koos pommidega. Kuid ikkagi pole teadvus kustunud. Poiss oli üle erutatud ja seetõttu ei lülitunud välja. Ja valu oli segu valust ja naudingust. Nagu naise vägistamine. Kui ta kogeb samaaegselt valu ja orgasmi.
  Nii et Nataša on näo järgi otsustades õnnelik, hoolimata paljaste jalgade all olevast ahjust ja kuumast traadi löökidest kehal.
  Oleg kõrvetas taas laste põsed, seekord laiema triibuga. Ja süütas taskulambiga kaenlaaluseid. Nad torkasid keha läbi ja lõhki pika punase kuuma nõelaga. Siis torkasid nad uuesti.
  Jahu võib olla erinev. Inkvisitsioon proovis. Nii pani naistimukas kuuma ridva viiendasse punkti. Valu on metsik ja pimestav.
  Ja siin tõid nad poisi juustesse tõrviku ja panid selle põlema. See on lausa hirmutav.
  Oleg Rõbatšenko urises külmalt:
  - Ära nuta raseeritud juuste pärast!
  Punapäine timukas haarab vastuseks poisil tulipunaste tangidega ninast kinni ja tõmbab järsult. Poiss Oleg haukus:
  - Uudishimulikul Varvaral rebiti turul nina ära!
  Ja tegelikult tõmbasid nad poole tema ninast välja, moonutades poissi. Ja siis tõusis perse tulikuum varras kõrgemale ... See läks veega täidetud kõhtu ja põles läbi kesta.
  Oleg kaotas valušokist peaaegu teadvuse, kuid suutis haukuda:
  - Ma ei ütle!
  Punajuukseline kurat võttis selle kätte ja hakkas poissi metsikus meeletuses tulikuuma traadiga peksma. Siis hüppas ta pliidi juurde ja näppas valgeks kuumad tangid spetsiaalses ahjus, kus põles süsi ja eriline kuumus nagu kõrgahjus.
  Naistimukas haaras järsult Oleg Rõbatšenko kuulidest valgeks tuliste tangidega ja tõmbas. Isane juur põgenes ja poiss-prints sai nii valusa šoki, et kaotas tõesti teadvuse. Ja tavaline keha ei pidanud ülekoormusele vastu. Oleg Rõbatšenko hing lendas välja piinatud ja surmavalt räsitud poisi rikutud lihast.
  Ja kehatus peas, kuid võimelises mõtlema ja hingi tajuma, ümises laul;
  langes fašistlikusse kohutavasse vangi,
  Ma hõljun kohutava valu lainetel!
  Kuid veritsedes laulis ta laule,
  Kartmatu pioneer on ju südamega sõbralik!
  
  Ja ma ütlen teile kindlalt, timukad,
  Milline alatu rõõm, sa valasid asjata!
  Nõrgad käsivad mul vaikida,
  Lõppude lõpuks on valu piinav ja lihtsalt kohutav!
  
  Aga ma tean, ma usun kindlalt
  Fašism visatakse kuristikku!
  Kurjade leekide juga valdab sind,
  Ja kõik, kes langesid, rõõmustavad, tõusevad üles!
  
  Ja meie usk kommunismi on tugev
  Lendagem nagu pistrik, tõusgem kõigist tähtedest kõrgemale!
  Las meejõed voolavad veini
  Terve maailm, vali sarv kuuleb nõu!
  
  Ja tugevalt pigistav masin on pioneer,
  Vaata üles taevasse, noor!
  Ja olla eeskujuks neile, kes kõikuvad,
  Su lips on särav nagu nelk!
  
  Isamaa minu jaoks tähendab sa kõike
  Ema ja kogu noore elu mõte!
  Lubades senisele raskele elule,
  Meie rahvas kannatab kurja fašismi all!
  
  Kuid pingutage punase poisi tahet,
  Sülitage näkku paganama haakristiga bandiidiga!
  Las vaenlased värisevad raevust,
  Ja nad saavad Punaarmee käest lüüa!
  
  NSVL püha riik,
  Mis andis kommunismi rahvastele!
  Kuidas ema meile oma südame andis,
  Õnne, rahu, lootuse ja vabaduse nimel!
  
  Paljajalu Blond kaitseb ALASKAT
  MÄRKUS.
  Aleksander Kolmas tuli võimule 1966. aastal ja otsustas kaitsta Alaskat Briti armee eest. Vene maid Ameerikas aitavad hoida kaunid blondid tüdrukud ja punapäine naine, kes omab maagiat ja erinevaid sõjavõtteid.
  . PEATÜKK #1
  Mirabela Magnetic on taas uuel lahedal missioonil. Seekord Aleksander III maailmas. Pealegi hakkas kuningas valitsema palju varem kui pärisajaloos. Kuna tema isa Aleksander II tapeti 1866. aastal aprillis. Päris ajaloos päästeti kuningas juhuslikult, kuid siin see ei õnnestunud.
  Ja vägev Aleksander Kolmas hakkas valitsema alates 1866. aastast. Ja loomulikult oli tema esimene samm Alaska müügi keelamine. Ja see on õige. Suur, tsaari-Venemaa ei aja oma alasid laiali. Alles nüüd peab tõde neid territooriume kaitsma. Ja see pole lihtne.
  See tsaar-preestri otsus tekitas välismaistes ringkondades mõningast nördimust. Ja Suurbritannia otsustas ennekõike Venemaad proovile panna.
  1868. aasta juunis ründasid Briti väed Alaskal väikest kindlust koos pisikese Vene garnisoniga.
  Muidugi saadeti Mirabela Magnetic kui Vene jumalate ustav teenija sellesse kindlusesse maakera Venemaa positsioonil ja pidi osalema lahingutes Venemaa territooriumi hoidmise eest.
  Paljajalu, lühikeste pükste ja rinnahoidjaga neiu ründas Briti patareid, mis asus kindluse kohal käskival kõrgusel. Mirabela Magnitnajal oli juba märkimisväärne kogemus Vene kõikvõimsate jumalate erinevate ülesannete täitmisel erinevates universumites. Jah, selline on selle tüdruku-geeniuse saatus. Täiskasvanud tudengina tahtis ta saada surematuks.
  Ja Vene demiurgi jumalad tegid ta surematuks, kuid tegid temast terminaatortüdruk, kes teenib neid ja emakese Venemaa inimesi. See sobib igavesele tüdrukule päris hästi.
  Ta surub ühe inglise valvuri suu kinni ja lõikab tal kõri läbi. Ta ei tee seda esimest korda ja mitte esimesel missioonil. Algusest peale tajus igavene tüdruk tänu oma surematule kehale seda kõike mänguna ega tundnud seetõttu oma hinges kahetsust ega ebamugavust.
  Tema jaoks muutus see kuidagi nii loomulikuks, et neiu ainult rõõmustas oma järgmise edu üle.
  Siin rebis ta lihtsalt ühel teisel vahtkonnal pea maha. Tea meie inglasi: Alaska on olnud ja jääb venelaseks!
  Mirabela Magnetic - see geniaalne ja SRÜ kõige viljakam leiutaja on juba ammu nördinud, et Alaska müüdi sendi eest! Kuid tsaar Aleksander Kolmas pole selline! Ei, see monarh ei loovuta ühtegi tolli Venemaa maad!
  Au Venemaale ja Vene tsaaridele!
  Terminaatoritüdruk oma palja viiendikuga liigutas teist inglast kuklas. Murdis kaela. Siis ta laulis:
  - Alaska jääb igaveseks meie omaks,
  Kus on Vene lipp, seal paistab päike!
  Suur unistus täitus
  Ja tüdrukute hääl on väga kõlav!
  Jah, oleks tore, kui legendaarsed neli nõiatüdrukut, kaunid kui tähed, aitaksid nüüd. Need oleks suureks abiks. Aga üksi võidelda on okei.
  Siin paned põlema suitsuvaba pulbri ja nitroglütseriini. Nüüd lendab kogu Inglise patarei õhku.
  Mirabela Magnetic laulis:
  - Pole ilusamat kodumaad-Venemaa,
  Võitle tema eest ja ära karda...
  Universumis pole õnnelikumat riiki,
  Kogu universum on valguse tõrvik Rus!
  Aku plahvatab: nagu kolossaalse vulkaani purse. Mitusada inglast paiskus korraga õhku ja plahvatas väikesteks tükkideks.
  Pärast seda hakkas tüdruk kahe mõõgaga vehkides britte hakkima. Samal ajal hakkab noor sõdalane-terminaator karjuma nagu inglise keeles.
  Šotlased on tõusnud! Nad tahavad kuningannat rebida!
  Siit see algas... Tulistasid etnilised inglased ja šotlased. Jah, selline metsik ja metsik tulistamine.
  Ja raie läks ka. Šotlased ja britid maadlesid omavahel.
  Mitu tuhat kindlust piiravat sõdurit võitlesid nüüd suurima meeleheitega.
  Mirabela magnetiline adratera:
  - Lõika ja tapa! Tulista neid!
  Lahing jätkus suures plaanis. Vahepeal haaras lapsetu jõuga Mirabela paati mitu tünni nitroglütseriini ja saatis ta vaikselt Inglise suurimale lahingulaevale.
  Terminaatori tüdruk karjus:
  - Venemaale hävitamise kingitus!
  Ja ta lükkas paadi eemale oma paljaste tütarlapselike jalgadega, mis kiirendades põrkasid vöölase külge. Pardal olnud britid tulistasid oma relvadest juhuslikult ja tulutult.
  Ja siin on tulemus, kui rammib. Ja mitu barrelit nitroglütseriini plahvatab. Pealegi osutas surematu tüdruk neile nii täpselt, et see plahvatas täielikult.
  Ja järgnes selline hävitamine. Ja lahingulaev võttis selle ja hakkas ilma probleemideta uppuma.
  Ja pardal olnud britid uppusid. Vahepeal on neiu juba ristlejal. Ta lõikab madruseid mõõkadega ja naine jookseb paljajalu pekstes roolikambrisse.
  Kuulsalt lõikab meremehi ja sipleb:
  - Au meie kaunile riigile!
  Imeline Venemaa targa tsaari ajal!
  Ma ei anna sulle Alaska vaenlasi!
  Rebitakse raevuhoos tükkideks!
  Ja siis viskas neiu paljaste jalgadega granaadi ja rebis britid laiali.
  Siis murdis ta tüüri juurde ja pöörame ristlejat. Ja kaks suurt inglise laeva, kuidas kokku põrgata. Ja nende raudrüü puruneb. Ja lase endal vajuda ja põleda samal ajal.
  Mirabella laulis:
  - Au Venemaale, au!
  Ristleja tormab edasi ....
  Tsaar Aleksander Suur,
  Avab võitude jaoks konto!
  Pärast seda lendas terminaatoritüdruk ühe hüppega teisele ristlejale. Ja ka selles hakkas ta meremehi tükeldama. Ja murda tüüri juurde.
  Ja seal, lihtsalt pööra ümber ja lükake laevu.
  Terminaatoritüdruk isegi laulis:
  - must vöö,
  Olen väga rahulik...
  Must vöö -
  Ükski inimene pole saar!
  Must vöö,
  välklahendus -
  Kõik britid lamavad surnuna!
  Ja Mirabela Magnetic lükkab laevad taas kokku. See tüdruk on tõesti maailma lahedaim sõdalane!
  Ja hüpata uuesti ja teisele ristlejale. Jah, merede armuke tuli välja halva ideega - võidelda Venemaaga. Eriti kui selline karm ja meeleheitel tüdruk kakleb.
  Mirabela Magnetic ja tükeldas siis palju inglasi ning keeras oma laeva ümber. Täpsemalt brittidelt jäädvustatud. Ja ta viis ta rünnakule teisele ristlejale. Ja rammis vaenlast metsiku mürinaga.
  Tundus, nagu oleks kaks koletist kokku tulnud ja silmitsi metsiku riietusega. Ja lõigake üksteise ninad. Siis kühveldasid nad merevett ja hakkasid ilma igasuguse võimaluseta vajuma.
  Mirabela Magnetic karjus:
  - Au Aleksander III-le! Suured kuningad!
  Ja jälle loobib ta paljaste varvastega lõhkeainetega pommi. Ja kogu fregatt, olles saanud augu, vajub põhja.
  Jah, britid seda muidugi ei oodanud. Kas nad arvasid, et satuvad sellisesse metsikusse seiklusse?
  Mirabela Magnetic hüüdis:
  - Au tsaaride suurele Venemaale!
  Ja jälle võtab tüdruk ja haarab järgmise ristleja tüüri. Ja paljaste tütarlapselike jalgade abil pöörab ta ta ümber ja rammib vaenlast. Kaks laeva lagunevad koos ja lämbuvad mere oksele!
  Terminaatori tüdruk karjub:
  - Pühaku kodumaa auks!
  Ja jälle on kaugushüpe. Ja lennata üle lainete. Pärast seda lõikab tüdruk uuesti mõõkadega, murdes läbi rooli. Ta on väga võitluslik ja agressiivne terminaatorite sõdalane.
  Purustab inglise meremehi ja laulab:
  - särab särava tähega,
  Läbi pimeduse...
  Meie suur tsaar Aleksander,
  Ei tunne valu ega hirmu!
  
  Vaenlased taganevad teie ees
  Rahvas juubeldab...
  Venemaa võtab teid vastu -
  Võimas käsi valitseb!
  Ja Mirabela Magnetic lõikas palju britte maha ja lükkas jälle suures plaanis laevu otsaesisega.
  See on tõesti terminaator. Ta näeb välja umbes kahekümneaastane, vaid meeter üheksakümmend pikk ja kuigi lihased on valatud terasest ja reljeef on nagu šokolaaditahvlid.
  Ja kui selline tüdruk peksab, siis pole mett üldse.
  Ja siin hüppab neiu jälle ühelt ristlejalt teisele. Ja jälle, ilma pikema jututa, lükkab ta neid pea ees.
  Ja karjub omaette:
  - Romanovite venelaste eest!
  Tõepoolest, terminaatoritüdruk on veeres. Ta näitab kõigile oma kõrgeimat klassi. Ja ta lõikab ja purustab kõiki nagu nuiaga hiiglane.
  Siin on veel üks hüpe, seekord vöölasel.
  Paljajalu tüdruku mõõgad töötavad taas. Nad üritavad teda tulistada, kuid kuulid ei taba surematut tüdrukut ja kui nad tabavad, põrkuvad tagasi.
  Hea on olla igavene tüdruk, sa pole lihtsalt noor, aga nad ei saa sind ka tappa. Siin sa peksad Suurbritanniat.
  Haara tüüri. Ja nüüd sa juba keerutad seda ja nüüd on juba kaks tervet lahingulaeva, kuidas kokku põrkuda ja alla kukkuda. Ja nad lõhuvad metalli, et isegi sädemed lendavad igas suunas.
  Mirabela Magnetic karjub:
  - Venemaa eest, et kõik murravad sarved!
  Ja palja ümara tütarlapseliku kontsaga viskab ta tapja surmakingituse. Murrab brittide massi ja järgmine fregatt läheb põhja.
  Noh, jäänud on veel neli ristlejat. On selge, et britid ei saada kogu laevastikku Alaska randadele.
  Siin jäädvustab Mirabela Magnetic veel ühe rooli. Ja kõikjalt keerutab ta seda vaenlasele. Ja nüüd võtavad mõlemad ristlejad otsaesiseid ja põrkuvad.
  Kostab kõrist ja metall lõhkeb. Ja mõlemad laevad hakkavad suure isuga uppuma.
  Mirabela Magnetic laulis:
  - kaupluses "Õlu-vesi",
  Õnneliku mehe valetamine...
  Ta tuli rahva seast
  Ja ta läks välja ja kukkus lumme!
  Nüüd peate hävitama viimased ristlejad ja asuma väiksematele laevadele.
  Siis alistuvad maismaal olevad britid pärast laevastiku surma võitja armule.
  Ja Suurbritannia jaoks on see selline õppetund, et nad ei unusta seda kunagi. Ja neile jääb meelde ka Krimm, kus nad vanaisa Nikolai Esimese valitsusajal pead pistsid. Nikolai Palõtš ei läinud aga ajalukku kui suurkuju, vaid osutus ebaõnnestunuks. Kuid tema lapselaps peab nüüd näitama Vene relvade hiilgust.
  Ja selles aitab teda Mirabela Magnetic - väga lahe ja sihikindel terminaatoritüdruk.
  Mirabela haarab teise tüüri ja surub mõlemad Briti ristlejad üksteise vastu. Ja ta tegutseb väga otsustavalt ja lahedalt.
  Siis hüüatab terminaatoritüdruk:
  - Laevad lähevad põhja,
  Ankrute, purjedega...
  Ja siis on need sinu omad
  Kuldsed rinnad!
  Kuldsed rinnad!
  Ja veel üks hüpe, kuna hävitati neli lahingulaeva ja tosin ristlejat, siis on aeg fregatid hävitada. Suurbritannia kaotab palju laevu.
  Ja siis mõista, mida tähendab Venemaa ründamine.
  Terminaatori tüdruk laulis:
  - Ime ja meie võidu eest maailmas!
  Ja ta sadulas järgmise fregati rooli ja suunab laeva jäärale ning võimsa löögiga, nagu pauk!
  Ja mõlemad anumad võetakse, purustatakse ja jagatakse tükkideks. Ja see on suurepärane ja väga lahe.
  Mirabela Magnetic hüppab uuesti ja hüppab teisele laevale. Ja sealt edasi juhib ta protsessi. Ja jälle pöörab laev ümber ja fregatid põrkuvad kokku.
  Taas katkise metalli krigin, võimas plahvatus ja ellujäänud meremehed kukuvad vette.
  Mirabella karjub:
  - Meie relvade edu eest!
  Ja jälle vapper tüdruk rünnakul. Ta saduldas uue fregati. Ja saadeti hävitajale.
  Laevad põrkuvad kokku ja plahvatavad. Metall puruneb ja tuli paiskub õhku. Ja inimesed põlevad elusalt.
  See on kõigi aegade halvim õudusunenägu. Ja britid põlevad nagu grillid.
  Hukkunute seas oli kajutipoiss, umbes kolmeteistaastane poiss. Kahju muidugi, et selline mees tapeti. Aga sõda on sõda.
  Terminaatori tüdruk laulis:
  - Seal on laipu, palju mägesid! Isa Tšernomor on meiega!
  Ja tüdruk viskas taas palja jalaga granaadi, mis uputas teise laeva.
  Geniaalne tüdruk lõi Briti admirali pähe, kuna tema pea lõhkes nagu kõrvits, mida hunnik tabas. Ja palja kannaga surus ta tohutule mustale mehele lõua. Ja ta lendas üle ja lasi alla kümmekond meremeest.
  Ja siis keeras tüdruk fregati uuesti ümber ja rammis sellega naabrimeest. Agressiivselt säutsus:
  - Ma olen suur staar!
  Ja jälle on terminaatoritüdruk rünnakul. Laastav ja kiire. See paisub terve vulkaani ja kolossaalse jõu purse. See on võitmatu geenius tüdruk.
  Ja muserdab halastamata kõiki. Ja nüüd saduldab tüdruk-supermees teist fregatti. Ja hävitab vastase ilma suurema viivituseta. See tüdruk on suur staar.
  Mirabela Magnetic lükkas taas kaks laeva teineteise vastu ja karjus täiest kõrist:
  - Suure kommunismi eest!
  Ja jälle vapper tüdruk-võitleja rünnakul. Jah, siin võitlete uuel viisil. Mitte nagu järjekordne hitt Teisest maailmasõjast. Siin on kõik kena ja värske. Võitlus Suurbritanniaga Alaska pärast.
  USA pole kodusõjast veel toibunud ja neil pole Venemaaga ühist piiri. Nii et kui pead jänkidega maadlema, siis palju hiljem.
  Ja Suurbritannial on Kanada koloonia ja Venemaal on sellega ühine piir. Seega on vaja tõrjuda võimsa Inglismaa pealetung.
  Aga siin põrkas kokku veel üks paar fregatti. Peagi pole Briti laevastikust enam midagi järel.
  Ja maad mööda ei ründa te Alaskat liiga palju. Siin on side Suurbritannia jaoks venitatud.
  Mirabela Magnetic lükkab jälle fregatid kokku ja möirgab:
  - Piraat ei vaja teadust,
  Ja on selge, miks...
  Meil on jalad ja käed
  Ja käed...
  Ja pea, me ei vaja midagi!
  Ja tüdruku pea liigub nagu inglise meremees, et ta lendab mööda ja kukutab kümmekond hävitajat.
  Mirabela on taas rünnakul... Siin lükkas ta jälle fregatid üksteise vastu. Ja nad purunevad, põlevad ja vajuvad.
  Mirabela hüüdis:
  - Venemaa hinge eest!
  Ja nüüd leiab neiu paljas ümar kand taas eesmärgi. Ta purustab vastase ja möirgab:
  - Püha Isamaa eest!
  Ja palja tütarlapseliku põlvega, nagu lööks ta vaenlast kõhtu. Nad võtsid ta ära ja sooled tulid tal suu tagant välja.
  Mirabela Magnetic karjus:
  - Isamaa suuruse eest!
  Ja ta keeras plaadimängijat õhus, rebides vaenlased paljaste jalgadega väikesteks tükkideks.
  Jah, tüdruk hävitab hoogsalt ... Ta ise tuleks vaenlastega hõlpsalt toime.
  Kuid ilmus neli nõiatüdrukut. Ja ka kaunitarid paljajalu ja bikiinides.
  Ja purustame britid. Nad hüppavad enda juurde, loobivad tütarlapselike jalgadega granaate ja rebivad Suurbritannia laiali.
  Ja siin on Nataša - lihaseline bikiinides tüdruk. Ta võtab ja viskab paljaste varvastega ketta ... Mitu inglise meremeest lõigatakse maha ning fregatt pöörab ringi ja rammib kolleegi.
  Nataša karjub:
  - Aleksander Kolmas superstaar!
  Zoya, see kuldsete juustega tüdruk kinnitab:
  - Superstaar ja pole veel üldse vana!
  Augustine inglasi raevukalt muserdades ütles see punakarvaline emane hambaid paljastades:
  - Kommunism on meiega!
  Ja tüdruku paljas kand võttis ja vasardas vaenlase relva suukorvi. Ja fregatt võttis ja läks lahku.
  Svetlana naeris, tulistas relvast, purustas vaenlase, keerles, paljajalu roolis, haukus:
  - Kuningad meiega!
  Tüdrukud läksid kohe laiali ja hävitasid laevastiku väga agressiivselt. No kes suudab vastu panna. Fregatid said kiiresti otsa ja nüüd lõhuti nende asemel väiksemaid aluseid.
  Suurbritanniat hävitav Nataša laulis:
  - Venemaa on olnud sajandeid kuulus pühakuna!
  Ja paljaste varvastega viskab ta pommi, mis lõhestab brigantiini.
  Zoya, jätkates vaenlase purustamist, kiljatas:
  - Ma armastan sind kogu südamest ja hingest!
  Ja jälle viskas ta paljaste varvastega hernest. See järgmine Inglise laev läks lahku.
  Augustinus võttis ka ja lõi vaenlase maha. Ta purustas laeva, punakarvaline emane uputas palju vastaseid Suurbritanniast. Ja ta kontrollis:
  - Aleksander III jaoks, kellest saab suur kuningas!
  Svetlana nõustus sellega:
  - Kindlasti saab!
  Blondi terminaatori paljas jalg paiskus vastu Briti laeva pardale sellise jõuga, et Inglise laev purunes kolmeks osaks.
  Magnetiline Mirabela, see võitmatu tüdruk, lõi oma palja ümara lapseliku kannaga ka vaenlast nii kõvasti, et brigantiin mõranes ja vajus peaaegu silmapilkselt ära.
  Terminaatori tüdruk laulis:
  - Me pühime vaenlase ühe hoobiga minema,
  Kinnitame hiilgust terasmõõgaga ...
  Me purustasime Wehrmachti mõjuval põhjusel,
  Inglased mängivad, me murrame!
  Nataša pilgutas silma ja ütles naerdes:
  - Ja loomulikult teeme seda paljaste tütarlapselike jalgadega!
  Ja tüdruku paljas kand põrkas vastu järjekordset Inglise laeva.
  Zoya, hambaid paljastades, avaldas agressiivselt:
  - Kommunismi eest kuninglikus kehastuses!
  Ja tüdruk võttis selle paljaste varvastega ja viskas midagi, mis vaenlastele surmavalt mõjub, neid sõna otseses mõttes pühkides ja rebides.
  Augustinus, purustades inglased, võttis ja andis välja:
  - Au Kristusele ja perele!
  Pärast seda viskasid ka tema paljad jalad pommi, rebides laiali veel ühe allveelaeva.
  Ja siis lõhestas paljas kand brigantiini täpse löögiga. Ja ta tegi seda väga graatsiliselt.
  Svetlana on ka aktiivses liikumises. Hävitab vaenlasi. Ja oma palja kannaga saadab põhja veel ühe brigantiini.
  Ja neiu jälle paljaste varvastega ja metsiku raevuga viskab granaati. Ta on hämmastav sõdalane.
  Siin on Nataša kiires rünnakus ja väga agressiivne. Ta ründab meeleheitlikult.
  Ja uus Inglise laev upub, kui saab pihta tüdruku paljaste varvaste visatud pommi alla.
  Nataša laulis hambaid paljastades:
  - Ma olen üliinimene!
  Zoya lõi brigantiini palja põlvega jalaga nina pihta. Ja see jagunes pragudeks ja hakkas vajuma.
  Palja kannaga Mirabela Magnetic lõhestas ka väiksema Briti laeva ja kilkas:
  - Minu tugevuseks! Kõik puistasid!
  Ja poiss on jälle liikumises ja agressiivses rünnakus.
  Augustinus jätkas liikumist nagu kobra, mis Suurbritanniat nõelab, ja ütles isuga:
  - Kommunism! See on uhke sõna!
  Ja selle meeleheitel tüdruku paljad varbad viskasid järjekordse hävingukingi.
  Ja inglaste mass sattus kirstu ehk merepõhja. Samas, mis kirst, kui need lahti rebiti?
  Ja ülejäänud isegi uppusid!
  Mirabela Magnetic sülitas metsiku muigega brigantiini peale ja see süttis nagu napalmiga üle valatud.
  Terminaatori tüdruk karjus:
  - Kuningliku viina eest!
  Ja kuidas ta naerab ja Briti laeva pardal palja kanna annab. Ta jaguneb ja bul-bul mere sügavusse.
  Svetlana viskas pommi paljaste varvastega ja kilkas:
  - Ja tormakad tüdrukud lähevad merele ...
  Ja lõigake vaenlasi mõõkadega.
  Britte purustanud Mirabela Magnetic kinnitas:
  - Mere element! Mere element!
  Nii läksid sõdalased lahku. Ja üliõpilastüdruk kakleb nendega nii väga. Ja äge samal ajal.
  Mirabela Magnettuli vaenlase pihta brittide kahurist. Ja uputas veel ühe laeva, väljastati:
  - Kosmose unistus! Saagu vaenlane purustatud!
  Jumalannatüdrukud ja üliõpilastüdruk läksid lahku kolossaalses raevus. Ja nad lõikasid vaenlase maha, ilma et Suurbritannia saaks sellisele survele vastu seista.
  Mirabela uputas veel ühe laeva, mäletas, et ühes paralleeluniversumis otsustas kääbus aidata sakslasi "Tiger" -2 kujundamisel. Ja sellel tehnikageeniusel õnnestus teha "Kuningliku tiigri" soomuse ja relvastuse paksusega auto, mis kaalub vaid kolmkümmend tonni ja oli poolteist meetrit kõrge!
  Ja miks ta kääbus on! Ja seal on super disainer! Muidugi suutsid sakslased sellise masinaga 1944. aasta suvel Normandias liitlasi alistada ja sügisel Varssavisse murdnud Punaarmee pealetungi peatada.
  Veelgi hullem oli see, et päkapikk ei kavandanud ainult tanke. Ka XE-162 osutus väga edukaks ja kergeks ning odavaks ja lihtsalt hallatavaks. Ja pommitaja Yu-287 osutus supermeheks.
  Ja siis pidi nende viis sekkuma. Ja nii venis sõda neljakümne seitsmenda aastani.
  Ja kui neid poleks olnud viit, oleks Fritz võinud võita!
  Mirabela Magnetic rääkis seejärel karmilt päkapikkude vastu:
  - Nad on hullemad kui päkapikud!
  Tõepoolest, seal oli selline päkapiku lööja. Temast sai Luftwaffe piloot, kes tulistanud 41. aasta sügisest kuni 1944. aasta juunini mõlemal rindel alla rohkem kui kuussada viiskümmend lennukit. Sai hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi, kui Luftwaffe esimene tulistas alla kakssada lennukit. Lisaks sai ta kolmesaja allakukkunud lennuki eest teemantidega Saksa Kotka ordeni. Neljasaja allatulnud lennuki eest esimene Raudristi Rüütliristi orden, kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. 20. aprilliks 1944 allatulnud viiesaja mälestuslennuki eest sai päkapikk Raudristi suurristi - Hermann Göringi järel teise kolmandas Reichis.
  Ja 600. lennuki eest pälvis ta eriauhinna: Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Kuulsusrikast elfi pole kunagi maha lastud - maagia toimib jumalate talismanina. Ja ta töötas üksi nagu terve lennuväekorpus.
  Kuid see ei mõjutanud sõja kulgu. Ja liitlased maabusid Normandias. Ja seda üsna edukalt, vaatamata päkapiku pingutustele.
  Noh, siis otsustas see nõidade rahva esindaja minna teele Kolmandast Reichist. Pealegi, mida ta vajab? Kas teie kontosid on võimalik viia tuhandeni? Kes on vaenlasega!
  Mirabela uputas veel ühe brigantiini ja möirgas:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Juba viis neist uputasid peaaegu kõik laevad. Viimasel akordil lükati korraga kokku viis alust, mis viis lõpule Inglise laevastiku lüüasaamise.
  Mirabela Magnetic laulis hambaid paljastades:
  - Venemaa on kuulus sajandeid,
  Varsti toimub põlvkonnavahetus...
  Rõõmus, suur unistus
  Aleksander saab olema, mitte Lenin!
  Tüdrukud näivad olevat õnnelikud. Merel alistatakse Inglismaa. Nüüd jääb üle pekstud vaenlasele maal otsa teha.
  Ja viis tormas niigi organiseerimatut ja poolmurdunud vaenlast maha raiuma.
  Tüdrukud ja poiss purustasid vaenlase. Nad tükeldasid seda mõõkadega ja viskasid vaenlast paljaste varvastega granaate. Ja see osutus ülimalt lahedaks.
  Nataša hakkis ja laulis, tema mõõgad on nii kiired ja kakskümmend lööki sekundis. Jah, sellise kiirusega ei suuda keegi nõidadele vastu panna. Seda tähendab vene jumalate jõud!
  Palja kannaga Mirabela Magnetic liikus kiivrile ja murdis Briti kindrali kaela, ütles:
  - Üks kaks kolm neli!
  Zoya viskas paljaste sõrmedega teravat, teravat ketast ja ütles naerdes:
  - Jalad käte kohal laiemaks!
  Augustinus käitus äärmiselt agressiivselt. Ja tema paljad jalad on kiired. Ja vaskpunased juuksed lehvivad nagu lahing, proletaarne lipukiri.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Olen nõid ja pole ilusamat elukutset!
  Svetlana, vähendades vastaseid, nõustus:
  - Mitte! Ja ma arvan, et ei tule!
  Ja tema paljad jalad viskasid pistodasid. Nad lendasid üle ja lõikasid maha kaks tosinat inglast.
  Hävitamine läks plaanipäraselt. Nii tüdrukud kui poiss käitusid ilmselge raevuga. Ja hämmastav täpsus. Sõdalased on metsiku aplombiga äärmiselt muserdatud.
  Mirabela Magnetic, pooleks lõigatud teine kindral, kui ta vilistab.
  Ja kümmekond varest võtsid selle kätte ja kukkusid infarktist kokku. See kukkus maha ja lõi poolesajale inglise võitlejale augud pähe.
  Siin on võitlus! Lahedaim võitlus!
  Terminaatori tüdruk hüüdis:
  - Ma olen suurepärane sõdalane! Ma olen seelikus Schwarzenegger!
  Nataša urises järsult ja trampis paljajalu:
  - Sa oled bikiinides Terminaator!
  Mirabella nõustus:
  - Ma olen bikiinides Terminaator, mis ajab kõik välja!
  . 2. PEATÜKK
  Nataša, see paljajalu bikiinides tüdruk tegi otsuse:
  - Me ründame Briti kuuekesi! Alaskal on liiga vähe meie sõdureid, et neid rünnata!
  Mirabela Magnetic nõustus sellega:
  - Miks me vajame täiendavaid tääke? Peaasi, et oleks maagiat!
  Ja igavene tüdruk, kes igatahes nägi väliselt välja umbes kahekümneaastane, kellel olid ainult väga silmapaistvad lihased, trampis oma paljast tütarlapselikku jalga.
  Margarita, see terminaatortüdruk, on ka üks neist täiskasvanutest, kes nõustus surematuse nimel lapsepõlve tagasi pöörduma ja kõikvõimalikke missioone täitma.
  Ta kostis:
  - Lõpuks ometi midagi teha! Kui väsinud ma olen, eriti moraalne on ühe ehitusega tegeleda!
  See surematu terminaatoritüdruk Mirabela Magnetic kinnitas meelsasti:
  "Ausalt öeldes olen ka sellest väsinud!" Ma tahan tülisid!
  Nataša laulis:
  - Selle all on taevasinise kuu joa,
  Tema kohal on kuldne päikesekiir...
  Kuid ta mässumeelne tahab tormi -
  Nagu oleks rahu tormis!
  Sõdalane itsitas, näidates teravaid kihvasid.
  Kuus ei öelnud enam sõnagi. Ta lihtsalt võttis ja ründas britte. Briti armee oli üsna suur: sada viiskümmend tuhat sõdurit, mis ühes kohas on XIX sajandi kohta palju. Jah, ma püüan Kanadas sama palju koguda.
  Lisaks muidugi tohutu laevastik, erinevatelt meredelt.
  Sellest hoolimata liikus armaad Venemaa positsioonidele. Ja kui palju sõdureid Venemaal on? Sada korda vähem! No ehitustöölised tulevad ka.
  Aga siin võtsid kuus brittide võlurelvadega ja ründasid.
  Seekord on igavesti noortel sõdalastel kuulipildujad, mõõgad ja kogu laastav maagiline arsenal.
  Ja kuidas nad võtsid ette sellise armee hävitamise.
  Mirabela Magnetic õõtsutas mõõku, raius Inglise sõdurid maha. Siis andis ta kuulipildujapuhangu, niites vastaseid maha. Pärast paljajalu tütarlapselikke jalgu viskasid sõdalased granaadi, rebides lõhki Lõviimpeeriumi armee.
  Ja esimese rünnakulaine lõpus Mirabela vilistas.
  Varesed minestasid, lüües rusikatega Inglise sõdureid.
  Terminaatori tüdruk laulis:
  - Maailma tugevaim on vene vaim!
  Margarita, see igavene tüdruk ja ka kolossaalse hävitava jõu terminaator, raiuti mõõkadega, mis pikenesid. Ja siis andis ta kuulipildujapuhangu. Siis käivitasid igavese lapse paljad sõrmed mõrvarliku surmakingituse. Ta rebis laiali hulga Venemaa vaenlasi.
  Pärast seda vilistab kuldsete juustega neiu nagu vile ja viskab brittidele pähe terve pilve vareseid. Need läbistavad pealsed.
  Marguerite kostis:
  - Vaenlane purustatakse tolmuks ja sulgedeks!
  Nataša rünnakul... Siniste juustega neiu jooksis kõigepealt mõõkadega tuulikut. Siis võttis ta selle ja viskas paljaste varvastega granaadi, mis toob brittidele surma. Siis andis ta kuulipildujapuhangu.
  Siis viskas ta rinnahoidja seljast ja kuidas välk sähvatab helepunasest nibust.
  Hobused ja inimesed visati korraga üles ja rebiti tükkideks.
  Nataša urises:
  - Aga Pasaran!
  Sõdalane Mirabela viskas palja tütarlapseliku jalaga surmava granaadi ja sikutas:
  - Ma olen lahe tüdruk!
  Margarita, see väsimatu tüdruk, palja kannaga, reetis surma kingituse ja ütles:
  - Ja ma olen lahe naine!
  Kollaste juustega Zoya tüdruk on rünnakul kuum. Ja ta võttis kuulipildujatest pursu, tükeldas siis mõõkadega ja korraldas liblikate vastuvõtu. Paljaste jalgadega tüdruk viskas hävituskingi. Rebis laiali hulga inglise sõdureid. Ja siis lasi karmiinpunane nibu sõdalane välja hävingupulsari. Ja ta lõi inglaste ridu.
  Zoya urises:
  - Ma olen selline, kõige lahedam!
  Ja jälle sõdalane nagu kaldkriips, seekord välguga nabast. Ta võtab ja põletab paarsada inglast.
  Ja naerab enda üle hambaid paljastades. Ja hammastest saadetakse päikesekiired, mis vaenlast pimestavad.
  Augustine on samuti võitluses. See on kõige ägedam tüdrukutest. Ja nüüd võtab ta mõõgad, mis pikendavad lõiget. Siis tulistas ta kuulipildujatest. Niita maha brittide rida. Pärast seda, paljaste varvastega, viskab ta granaati. Mis murrab Inglise võitlejaid nagu blotter.
  Ja siin on veelgi lahedam, kuna rubiininibu vabastab mõrvarliku surma kingituse. Ja kui palju vastaseid töövõimetuks teha.
  Punapea ümarast nabast lendab aga välja välgukaskaad, mis kõrvetab vastaseid nagu grilltõrvik.
  Augustine kostis täiel rinnal:
  - See saab olema väga maitsev!
  Svetlana on seal. Ta on hullus. Ja tema mõõgad läbivad auastmeid nagu tankid, läbi jalaväe. Ja siis niidab automaat graatsilise liigutusega vastaseid maha. Ja kui maasikaniplid töötavad, on see täielik kaos.
  Ja kui naba paiskab välja midagi, mis on ehtne ja lõpmatult mõrvalõhnaline.
  Sõdalane karjub:
  - Ma olen meister!
  Mirabela Magnetic vilistab nagu pistrik. Ja langeb brittide peale nagu hall vihm. Siin võtab tüdruk ja lõikab mõõkadega nagu käärid. Ja siis hakkavad masinad tööle. Noor sõdalane on suures šokis. Ja siin on veelgi lahedam, kui õpilase paljajalu tütarlapselik jalg vallandab surmakingituse.
  Mirabela kilkas:
  - Kommunismikampaania suuruse eest!
  Margarita on väga aktiivne ja sitke tüdruk. Ta lööb kuulipildujaid, raiudes britid maha. Ja siis mõõkadega liha tükeldamine.
  Ja siis saadab ta paljaste jalgadega sellise laastava.
  Ja noored sõdalased vilistavad. Ja sellised paksud minestavate vareste helbed langevad vaenlastele peale.
  Nataša tulistab äärmise täpsusega ja möirgab:
  - Au tsaaride isamaale!
  Tüdruk tulistas kuulipildujast paugu. Seejärel lõi ta mõõkadega, lõigates ära lõviimpeeriumi võitlejad. Ja siis, paljaste varvastega, kuidas visata täieliku hävingu kingitus.
  Ja siis kiirgavad punakad nibud pulsarid. Ja siis lendab ümarast nabast välja selline hävitav ja surmav välk. Ja põlege täis, Inglise sõdurid.
  Kuid kõige laastavam kingitus oli see, kui siniste juustega tüdrukul lõid aluspüksid lõhki ja Veenuse rüpest lendas välja hävitav maagilise hävitamise tornaado.
  See on see, mida britid üldse ei talu. Ta võtab selle ja lööb selle laastudeks ja kirstudeks.
  Sõdalane möirgas:
  - Au kosmilisele ja kuninglikule isamaale!
  Zoya võitleb metsiku energiaga. Siin juhtis ta veskit mõõkadega. Siis andis ta täpse kuulipildujapuhangu. Pealegi tabas iga noore võilillevärvi juustega väga ilusa tüdruku tulistatud kuul otse sihtmärki ega olnud asjatu. Ja siis viskasid graatsiliste jalgade paljad sõrmed veel ühe surma kingituse. Ja see osutus väga täpseks ja sihipäraseks. Ja iga maagilise korduvkasutatava granaadi fragment tabas otse sihtmärki.
  Ja siis võttis ta karmiinpunase nibu ja tulistas paremalt rinnalt ratsaväge ja vasakult jalaväge.
  Zoya säutsus:
  - Au tsaar Aleksandrile!
  Kuid välk lendas nabast välja, esmalt jalaväele ja seejärel ratsaväele. See osutus äärmiselt tapvaks ja täpseks.
  Ja siin on viimane akord, kui Veenuse kaunist grotist tõusis tornaado, mis rebis sõdalasest tüdruku aluspüksid. Ja nii palju inglasi hävitatakse korraga.
  Naisvõitleja möirgab:
  - Tõotatud Venemaa eest!
  Inglise sõdureid ära lõigates märkis Nataša:
  - Iisraeli tõotatud maa ... Venemaad kutsutakse veidi teisiti!
  Augustine on sõdalane oma sädelevate hammaste tapvas irvis nagu peegel. Ja nende juurest lendavad päikesejänesed, kes küpsetavad inglise sõdureid. Punajuukseline tüdruk sooritab mõõkadega tehnikat, lõigates vastaseid maha. Siis tulistab ta kuulipildujatest, saagides need maha nagu muruniiduk. Ja kui punase harpia palja jala visatud granaat lendab ja murrab inglise võitlejad.
  Ja siis tulistab punase ülikonna sõdalane rubiininibult maha midagi, mis toob surma. Ja metsikud pulsarid lähevad mööda.
  Tüdruk võttis nabast midagi, mis ei anna võimalust põgeneda, laseb õhku ja möllab ülevalt.
  - Võidu eest Venemaa vaenlaste üle!
  Ja lõpuks laseb õhukeste aluspükste Veenuse rüpest rebimine käivitada midagi, mis ei andnud brittidel isegi aega risti ette astuda. See kukkus kõvasti alla.
  Svetlana võttis selle ja lõi mõõkadega nagu veski terad. Ta lõikas läbi Inglise võitlejad. Ja siis tulistas ta kuulipildujatest. Lõika ära palju vaenlasi. Tüdruk võttis selle kätte ja lasi paljaste jalgade meislitud sõrmedega välja granaadi. Ja rebis vastaste massi laiali. Ja siis tulistas ta maasikanibudest sellise löögivälgu. Ja ta vallandas inglise võitlejad ilma vähimagi kahjuta.
  Nii võttis ta nabast välja ja saatis maagilise maagia kiire. Ja ta rebis need kõik väikesteks tükkideks.
  Ja lõpuks võttis ta selle seljast, viskas jalast sinised aluspüksid ja kuidas ta Veenuse rüpest terve tormi välja lasi ja rügemendi põlema pani ning lõpuni põletas.
  Mirabela Magnetic tegi jälle liblikatehnikat inimestele. Ja siis tulistas ta kuulipildujast. Niitis maha inglise sõdurid. Tüdruku paljad jalad viskasid mitu korduvkasutatavat granaati. Ja rebis vastased laiali.
  Ja siis sõdalane, kuidas vilistada. Ja ülalt hakkasid varesed inglaste peale kallama molberti kuulipilduja väsimatu jõuga. Ja kuidas nad läbistasid Briti impeeriumi sõdureid oma teravate nokadega koos kiivriga.
  Terminaatori tüdruk laulis:
  - Au Vene isamaale!
  Ka väsimatu tüdruk Margarita kiljatas entusiastlikult hambaid paljastades:
  - Au kangelasele tsaar Aleksandrile!
  Ja paljaste jalgadega ta võtab ja viskab sellise mõrvarliku asja, nagu oleks tuline hunnik ülalt alla kukkunud.
  Ja tüdruk vilistab jälle... Ja varesed langevad tapva paduvihmana brittidele pähe.
  Nataša võitleb jalaväega metsiku meeletusega. Ja ta võtab brittide vastu mõõgad ja lööb maha. Ja ta niidab vaenlasi kuulipildujast maha. Ja kui tema paljas konts viskab surma kingituse, muutub see äärmiselt lahedaks.
  Ja sinisejuukseline sõdalane vabastab oma helepunasest rinnanibust muljetavaldava hävituskingi. Ja prae inglise sõdurid elusalt läbi.
  Muidugi on mul kuttidest kahju, kuid nad tulid Vene algsele maale - Alaskale. Ja nendega on raske toime tulla, ilma vägivallata.
  Aga Nataša, justkui peksaks võimsa elektrilahendusega nabast, lööks vastased veriseks segamini. Ta teeb seda väga tõhusalt.
  Kuid kõige laastavam sööt ootab vaenlasi Veenuse rüpest, nagu maagiline hüperplasmaatiline torm käsib. See toob kaasa täieliku hävitamise.
  Sõdalane möirgab:
  - Kommunism tuleb!
  Zoya, kes juhib mõõkadega hakitud kuulipildujatest vaenlasele surmavat tuld. Ta purustas terve rea inglasi. Siis viskas ta graatsiliste jalgadega paljaste varvastega surmava granaadi. Rebis laiali Briti sõdurid.
  Ja kui karmiinpunased rinnanibud särasid pulsaridest, purustades Briti võimu, jäid britid täiesti haigeks.
  Tüdruku naba aga lasi välja välgu, mis sulatas Inglise hävitajate püsside täägid ja pani nad ise suitsema.
  Kuid Veenuse grotist lendas välja hävitamise võimsaim kingitus. Ta võttis kõik vaenlased korraga ja põletas. Ja vastastelt jäid ainult sarved ja jalad. Täpsemalt saabaste tallad.
  Zoya säutsus:
  - Kommunism tuleb - au tsaarile!
  Augustine võitleb agressiivse meelepahaga. Ta on tüdruk, nii võitluslik tüdruk, et ma ei saa kedagi tema vastu päästa. Tema vaskpunased juuksed lehvivad tuules nagu Lenini lipukiri, millega minnakse Talvepaleed tormama. Sõdalane annab kuulipildujatest paugu ja iga kuul on täpselt sihtmärgis. Ja ta lõikab mõõkadega ilma tarbetute tseremooniateta.
  Ja kui terminaatoritüdruku paljad varbad viskavad kõige surmavama jõuga granaati. Ja nad rebivad väikesteks tükkideks kõik Suurbritannia sõdurid, kes olid hävingu keskmes.
  Aga rubiininibud töötasid. Samuti surmav mõju vastastele. Üks kalliskividest läikiv nibu sülitas väljaheiteid jalaväele ja teine Briti impeeriumi ratsaväele. Ja sõna otseses mõttes lõõmas põrgulik kuumus.
  Augustine säutsus:
  - Au Venemaa kodumaale!
  Ja nüüd, punase ülikonnaga tüdruku nabast lendab välk välja. Ja see leegitseb inglaste ridades.
  Nataša kilkas palja kannaga:
  - Sa oled super!
  Veenuse groti punakarvaline viks laseb välja mõrvarliku maagilise tuulekeerise ja möirgamise:
  - Minu kodumaa NSVL!
  Svetlana võitleb ka agressiivsete keerdkäikudega. Ja paljaste varvastega viskab õhukesi kettaid, millest igaüks lõikab maha kümmekond inglase pead. Sõdalane paljastab hambad. Tulistab kuulipildujatest, lõikab vastaseid mõõkadega ja muudab need veriseks jamaks.
  Kuid tema maasikanibudest lendasid maagilised laserikiired. Ja ütleme nii, et see on väga lahe. Kuidas vaenlasele lõkkele lüüa. Ja need kiired, mida tüdruku kaunid rinnad välja paiskavad, põletavad tõesti suurepäraselt.
  Tüdruk üldiselt, ütleme siis sõdalane supermees!
  Ja ümarast nabast on kaunitarid nagu välk, põletades vaenlase ridades läbi terved raiesmikud.
  Svetlana kilkas:
  - Venemaale, mis on kõige lahedam!
  Ja nüüd lendab tema kaunist Veenuse rinnast välja märatseva maagilise plasma voog, mis langeb brittide peale. Põletades need sõna otseses mõttes tuhaks ja tulemärgiks.
  Svetlana urises:
  - Vene Kristuse nimel!
  Meeleheitlikult võitlev ja ründerežiimis helikopterina mõõkadega lüües Mirabela Magnetic kinnitas:
  - Jeesuse, meie vene, valge, kõikvõimsa Jumala nimel!
  Ja tüdruku paljas jalg käivitab sellise hävitamise tapja kingituse.
  Pärast seda vilistab neiu jälle nagu ööbik-röövel. Varesed sellisest vilest lähevad hulluks ja minestavad. Ja nende nokad kandsid inglise pealuud.
  Mirabel märgib:
  - Parem olla tund aega kuningas kui sajand ori ... Aga mees ei taha surra!
  Margarita itsitas ja märkis:
  - Jah, inimesed ise ei tea, mida nad tahavad!
  Tüdruk jooksis tuulikut ja viskas palja jalaga granaati. Siis välgutas ta oma pärlmutterhambaid, öeldes:
  - Inimene tahab saada Jumalaks, kuid ei taha ohverdada!
  Ja Margarita, andis kuulipildujapuhangu. Niitnud palju vastaseid. Ja kuidas siis vilistada. Ja rongad langesid Inglise sõdurite pähe, lõppedes surmaga.
  Tüdruk märkis naerdes:
  Kõik, mis viib võiduni, on imeline!
  Tapaveski läbi viinud Mirabela Magnetic kinnitas tosina inglase pead maha raiudes:
  - Võtke vaenlane üle, kuid vahendid ei loe!
  Nataša sooritas mõõkadega liblikatehnikat. Seejärel tegi ta väga hästi sihitud spurdi, niites vastaseid maha. Ta lõikas neid noaga nagu võid. Ja ta välgutas oma pärlmutterhambaid. Tema kihvadelt lendasid päikesekiired, mis rebisid Inglise sõduritel pead. Ja nad tegid seda kõike ähvardavalt ja veenvalt.
  Siis võttis neiu paljad varbad ja lasi sidruni vette. Mis pärast rebenemist kustutas kohe sada Suurbritannia sõdurit. Ja lõikas neil jäsemed ära.
  Ja siis Nataša oma nabast, kui ta piserdab surma ja hävingu välku, näitab kõrgeimat klassi. Ja naba töötas väga-väga agressiivselt, külvates vältimatut surma.
  Ja kui Veenuse grotist sadas alla maagilist, hävitavat energiat, osutus see tõeliseks silmapaistvaks vigurlennuks.
  Nataša haukus:
  - Pühade võitude eest!
  Ja punased nibud kiirgavad lahingupulsareid, mis lõikavad vaenlase puhtaks.
  Aga rünnakul Zoya. See kuldsete juustega tüdruk on nii aktiivne ja sädelev. Nii et ta võttis selle ja tegi kuulipildujatest väga hästi sihitud ja täpse valangu. Ja siis lõi ta mõõkadega tagakätt. Lööb tapja surmapommi paljajalu viskama. Ja siis võttis ta karmiinpunased rinnanibud, et vabastada ülivõimsad surmavad pulsarid. Ja rebige lõviimpeeriumi sõdalased.
  Ja karjuda:
  - Au kommunismile!
  Ja nabast saadab ta nii metsiku välgu, et põletab vaenlased maatasa.
  Ja siis tõstab tüdruk Veenuse grotist sellise piiritu jõu laine, et sellest saab lihtsalt metsik element.
  Zoya hüüdis:
  - Venemaa jaoks, pühad kuningad!
  Ja pärlhammastest vabastab ta sellised hävitamisenergia jänesed, et nad põletavad poole Inglise rügemendist. Ja kuidas see hobuseid hirmutab, et lahedamaid tüdrukuid pole.
  Augustine paljastas hambad ja pilgutas kaaslastele silma. Siis võttis ta selle ja viskas paljaste varvastega lõviimpeeriumi võitlejatele surmakingituse. Ta tulistas kuulipildujatest, seejärel juhtis mõõkadega veskit, tükeldades vastaseid.
  Ja kiljub:
  - Vene kommunismi eest!
  Ja rubiininibudest vabastati hävitamise ja hävitava maagia kingitus. Sõna otseses mõttes vaenlaste elusalt söömine.
  Ja kui nende nabast lendasid välja välgunooled, mis inglaste ridadest läbi lõid, ja nad kõik löödi maha nagu sirp. Jah, ja praetud, nagu kebab pannil.
  Aga Augustinuse rüpest voolas põlevat põrgulikku energiat. Ja kuidas ta hakkas kõike põletama ja tuhaks muutma. Ja nüüd oli terve inglise rügement maagilise plasma voolu tõttu kadunud.
  Punajuukseline sõdalane kilkas:
  - Vene kommunismi eest!
  Ja oma pärlhammastest kuidas ta päikesejänesed lahti laseb. Ja need Inglise võitlejad põletatakse ja nende kiivrid sulatatakse.
  Nii annab punapea.
  Ja siin on Svetlana lahingus. Selline kohutav ja põletav kaunitar. Kuigi tema juukseid seostatakse lumega.
  Sõdalane võttis selle ja keerutas uuesti mõõgad, lõigates vastastest läbi. Siis tulistas ta oma kuulipildujatest ja väga täpselt, peaaegu surmavalt ja surmavalt. Kõik kuulid läksid otse sihtmärki.
  Siis vabastasid tüdruku paljad jalad hävingu ja hävitamise kingitused.
  Nad rebisid palju Suurbritannia impeeriumi sõdureid.
  Kuid karmiinpunastest nibudest lendasid hävitamise pulsarid. Jah, nad on nii surmavad, et ma ei saa neid nende käest päästa. Ja nii mõnigi Inglismaa võitleja oli praetud. Ja nad tegutsesid ilma vähimagi haletsuseta.
  Ja nabast puhkes see sellise põleva välguga, järsemalt kui atmosfääri heide. Ja nad kõik põlesid korraga.
  Ja siis võttis neiu ja lasi suust välja täieliku hävingu ja surma jänesed.
  Põletanud palju vastaseid....
  Ja nii lendabki üsast välja terve hävingu ja hävitamise tornaado. Ja süütage Inglise võitlejad nagu jõuluküünlad. Ja põleb ilma vähimagi kahetsuseta.
  Svetlana haukus:
  - Au tsaariaegse kommunismi isamaale!
  Mirabela Magnetic kinnitas kirega:
  - Au kangelastele!
  Ja neiu kiirgas ka hammastest päikesekiiri, mis põletas palju inglasi.
  Siis võeti nõiatüdrukud, kes vastaste lüüasaamise kiirendamiseks vabastasid viiendast punktist maagilisi gaase. Ja kümned tuhanded inglased tardusid korraga. Ja siis kukkus valusate krampide käes kokku.
  Mirabela Magnitnaja ja Margarita Koršunova vilistasid koos, sünkroonselt ning hulk vareseid ja raisakotkasid, kes olid kogunenud surnukehade kallale nokitsema, võtsid ja langesid nagu helbed brittide peale. Ja nad torkasid läbi oma pead, kiivrid ja nii edasi. Nad tabasid seda kõvasti.
  Augustinus taas Veenuse grotist vabastas terve võlutornaado, mis tabas vastaseid ja kuidas see mürgihammaste metsiku irvega vilistab.
  - Ma olen surmageenius!
  Ja terved kuus vilistavad jälle ... Viimased tuhanded inglased tohutust armeest saavad oma vile ja vastik mõrva läbi. Nad sisenesid sõna otseses mõttes kirstudesse.
  Pärast seda on aeg minna üle Briti laevastikule. Poolteistsada tuhat inglast hävitati maismaal. Ja nüüd on aeg merele asuda.
  Vaevalt paljaste roosade kontsadega laineid puudutav Mirabela Magnetic jookseb mööda laineid. Tüdruk õõtsub mõõku, lendab lähima vöölase juurde ja lõikab mõõkadega meremehi. Ärge unustage tulistada kuulipildujatest.
  Ja tema paljad jalad loobivad granaate väga täpselt ja surmavalt. Ja võib öelda, et see on suurepärane.
  Ja lõpuks haarab neiu laeva tüüri. Pöörab võimsa lahingulaeva ja korraga põrkuvad kaks laeva täiskiirusel üksteisega kokku. Tundus, nagu oleks kaks mäge korraga kokku saanud ja metall varises kokku ja vaheseinad põlesid. Ja segaduses inglased kukkusid vette. Ja uppus sadade kaupa.
  Mirabela kuidas vilistada - kala läks marru ja hakkas inglise meremehi sabaga koonus peksma.
  Tüdruk sosistas:
  - Au tsarismile - me liigume kommunismi poole!
  Margarita, tükeldades vastaseid ja tükeldades neid mõõkadega ning hakkides inglasi nagu kapsast, murdis tüüri juurde. Paljaste varvastega viskas ta vaenlast granaate ja peksis tema sisemuse ära. Tüdruk osutus tõesti väga lahedaks ja võitmatuks. Ja nüüd sai ta tüüri kätte.
  Ja jälle pööravad kaks Inglise rauast otsa ümber ja põrkuvad. Ja metalli krigistamine ja hiiglaste langemine. Ja pärast üleujutust.
  Nataša on samuti ägedas rünnakus. Ta töötas mõõkadega. Seejärel lõika järjest ära. Ja naiste jalgade paljaste varvastega lasi ta pommi õhku.
  Siis haaras ta tüüri ja pööras lahingulaeva jäärale. Kuid samal ajal ei unustanud ta tulistada pulsari helepunasest nibust, rebides meremehed laiali.
  Tüdruk kilkas:
  - Äike ja välk!
  Zoya, hävitades vastaseid mõõkadega ja tulistades kuulipildujatest, vabastas tee tüürile. Ta pööras lahingulaeva paljaste varvastega. Ta rammis oma lähimat kolleegi.
  urises Zoya.
  - See on suurepärane!
  Ja karmiinpunasest nibust eraldub veel üks pulsar.
  Ja siin on Augustinus tegutsemas. Ta lõi madruseid mõõkadega, andis nii palju, et ükski kuul ei lennanud mööda. Murra sihtmärgini läbi. Rool keerleb ka paljaste näppudega.
  Ja mõlemad vöölased põrkuvad.
  Punajuukseline viks hüüatas täiest kõrist:
  - Kotkad võitlevad Isamaa eest!
  Svetlana on ka naissoost meister võitluses. Ta lõikab inglasi mõõkadega. Siis niidab see kuulipilduja pauguga maha. Ja siis viskab ta paljajalu paar peenikest ketast.
  Võttis roolist kinni, keeras. Ja jälle põrkuvad vöölased.
  Tüdruk piiksus täiel rinnal:
  - Ma teen imet!
  Mirabela Magnetic, olles mõõkadega inglasi lõiganud, sadulas teise laeva. Ja jälle lükkas ta vöölisi pöördega. Ja kuidas sõdalane vilistab. Ja et hirmunud kalad lasid vette palju meremehi.
  Margarita on ka lahingumeister. Esiteks lüüakse inglasi mõõkadega läbi. Siis võtab ta selle paljaste jalgadega ja viskab mõrvarlikke kettaid. Ja pärast tüdrukut, ilma tarbetute tseremooniateta, rullub vöölane lahti ja jääb vastasteks.
  Siis tüdruk karjatab:
  - Kaartide ülikond saab olema super!
  Nataša on ka tüdruk, mitte põrmugi. Lõikab inglise meremeestest läbi nagu blotter. Siis haarab ta tüüri. Ja jälle lükkab vöölased. Aga kui helepunasest nibust lendab välja superklassi kingitus, siis on see tõeline surm.
  Zoya võitleb ilma kompleksideta. Lõika maha hunnik inglasi mõõkadega. Ta viskas palja jalaga bumerangi, raius neil pea maha. Ja siis haaras ta tüüri ja jälle põrkasid kaks laeva kokku.
  Sõdalane kilkas:
  - Lähme jäära juurde!
  Augustine on ka naine, mitte preili. Ta võttis selle kätte ja haaras paljaste varvastega admirali ninast ja viskas ta üle parda. Ja siis tükeldas ta kõiki mõõkadega nagu hapukapsast. Ja siis haaras ta tüüri ja pööras lahingulaeva põrguliku jääraga.
  Ja nad hakkasid kokku vajuma.
  Svetlana on purustavate jõudude sõdalane. Ta lõikas maha palju inglise meremehi. Ja ta võttis paljaste jalgadega tüüri, rammis korraga kolme Inglise laeva ja suutis need kergesti üle ujutada.
  Siis ta hüüdis:
  - Rihmehtete eutanaasia!
  Teine Briti laev Mirabela Magnetic tabab ja põrkab kokku kõristiga, antud juhul ristlejaga, müriseb:
  - Au kodumaale!
  Margarita saduldas ka uue laeva. Ja ta täitus hullumeelse jääraga, hävitades vaenlase.
  Ja urises:
  - Ristlejad upuvad!
  Nataša sadulas ja lükkas ka ristlejat tavapärasel viisil. Samal ajal vabanes punakaspunasest nibust ka pulsar. Ta rammis Briti laeva otse pardale ja lõhestas selle.
  Sõdalane kilkas:
  - Au tsaariaegse kommunismi isamaale!
  Ja siis visatakse Veenuse rinnast välja tromb, mis ujutas kohe üle kaks ristlejat.
  Zoya on ka ründavas liikumises. Ja rool pöördus. Hävitame britid ja lükkame ristlejad külg külje kõrval. Ja siis viskas ta paljaste varvastega pommi ja uputas veel ühe Inglise laeva.
  Seejärel jätkas neiu hävitamist vaarika nibudest välguga.
  Augustine on ka väga agressiivses pöördes. Lõika inglased mõõkadega. Ja siis viskas ta palja jalaga mürsku, mis tüüri tabades keeras Inglise ristleja nii, et ta põrkas kokku oma kolleegiga.
  Rubiinist parem nippel puhkes välk, mis uputas fregati, ja vasak brigantiini.
  Punane harpia hüüdis:
  - Au tsarismi ajastule!
  Ja Veenuse grotist nagu maagiline tsunami.
  Svetlana, samuti metsikus ekstaasis, haukus:
  - Venemaa võidab!
  Ja ta muutis teise laeva jääraks ja hakkas metalli lõhkuma. Ja mõlemad laevad hakkasid korraga uppuma ja plahvatama.
  Mirabella Magnetic vilistas uuesti... Tuhat kala hüppas püsti ja lõi kohe sabaga ristleja külge. Ta kaldus ja hakkas vajuma.
  Ja terminaatoritüdruk võttis kinni veel ühe ristleja ning juhtis seda oma paljaste tütarlapselike jalgadega rooli keerates nii osavalt, et sellest uppus korraga neli laeva.
  Ja Margarita lükkas kaks ristlejat, olles need uputanud, kriuksus:
  - Au kuningliku elu kodumaale!
  Ja neiu viskas paljaste varvastega viis hernest ja korraga plahvatas viis Briti impeeriumi laeva nagu mütsid haamri all.
  Nataša noogutas tunnustavalt. Ja ta paiskas oma Veenuse üsast välja energiavoo. Uppus paar ristlejat ja urgitses:
  - Venemaa elama kommunismi all!
  Zoya paiskas ka oma üsast energiatsunami, mis laevad ümber lükkas, ja susises:
  - Ja veel parem tsaaririigi ajal!
  Augustina suunas oma rubiininibudega energiavoo oma vaenlastele. Pane põlema mitu laeva korraga. Ta lõi välgu nabast välja ja karjus:
  - Kuninglikule kurvile!
  Svetlana lükkas vahepeal kaks viimast Briti ristlejat ja uputas veel paar laeva, visates maasikate nibudest maagilisi laserkiire. Siis võttis ta selle ja andis sellele Veenuse rinnast välguvoolu ning kiljatas:
  - Venemaa tsaaride suuruse eest!
  Mirabela vilistas uuesti ... Nüüd hakkasid delfiinid Inglise laevade külgi tabama, sundides neid ümber minema ja uppuma.
  Tüdruk laulis:
  - Kõrgem kommunism on tsarism!
  Margarita, see paljajalu tüdruk, viskas Briti fregati pihta veel ühe hernetera ja uputas teise laeva, liigutades oma paljast kontsa, vjaknula:
  - Ja tsaariaeg oli parim!
  Briti lõpetades nõustus Mirabela sellega:
  - Muidugi parim!
  Ja tüdruk, liigutades oma palja ümara kanna fregati vööri, pani ta üles lendama ja veel kolm laeva uputama.
  
  PALJAJALU TÜDRUK TALTSUTAB GENGHIS KHAANI
  Sõdalane tüdruk kiirustab Kalka lahingusse, et aidata Vene rati. Ta jookseb, välgutades oma paljaid, meislitud, päevitunud jalgu.
  Kalka lahing on võtmetähtsusega. Kui alistate mongoli rati, siis võib-olla pole järgneva mongoli-tatari ikkega Batut. Igal juhul on see õppetund ja Tšingis-khaani järeltulijad mõtlevad enne Venemaale minekut kolm korda järele.
  Mirabela jookseb Vene vägedele appi ja laulab tulihingeliselt omaette, paljad ümarad veidi tolmused kontsad värelevad;
  Ma olen maailma tugevaim tüdruk
  Kes sündis puhtuses...
  Pole mind sellel planeedil ilusamat -
  Meil läheb kõikjal hästi!
  
  Olgu Venemaa kuulus kõige imelisema poolest,
  Riik, mis vallutas kogu maailma ...
  Las inimesed muutuvad kohe huvitavamaks
  Iga sõdalane on tõeline iidol!
  
  Ma kaitsen püha riiki
  Kus on meie esivanemad, uskuge kõiki tugevaimaid ...
  Uurige inimesi, keda tüdruk on paljajalu,
  Ta on kotkas, mitte varblane!
  
  Olin eelmises elus komsomoli liige,
  Natsid võitlesid kuulsalt nii purustavalt ...
  Ja tüdruku hääl oli nii helisev,
  Ja särav õhuline hing!
  
  Ma võitlesin Moskva lähedal väga vapralt,
  Pakase käes oli tüdruk paljajalu ...
  Ja pea mu survet nii šokeerivaks,
  Ma murdsin rusikaga Fritzi näo!
  
  Jeesuse, meie lipu auks,
  Ja ka suurim jumal Svarog ...
  Igavesti meiega kõige püham Lada,
  Ja maailma säravaim valge jumal!
  
  Oleme inimesed, kes sündisid päikesevalguses,
  Yarilo inspireeris meid vägiteoks ...
  Ja tüdrukute laul kallab ägedalt,
  Vaata, keerub sirutab oma tiivad!
  
  Ma tulistasin tabavalt kuulipildujast,
  Palja jalaga kingituse viskamine...
  Ma viskasin oma võrgu fašisti pihta,
  Tüdruk näeb natuke vana välja!
  
  Sõdalane, ma pean Jumalalt,
  Lõi maailma, milles ilu ...
  Suurima Svarogi nimel,
  Ilu hinges ilu küpseb!
  
  Kaitsesime Kremli natside eest,
  Suutsime kõik korraga leotada...
  Ei, demobiliseerimine ei tule tüdrukult,
  Ja me tabasime Fritzile otse silma!
  
  Igavese kommunismi auks,
  Võitlesin komsomoli liikmena paljajalu ...
  Me hävitame fašismi karjad,
  Et teras Venemaa vaenlastele ei alistuks!
  
  Tüdrukud võitlesid Stalingradi lähedal
  Aleli on nagu rubiin nibudes ...
  Varsti näeme, kuidas kommunism antakse,
  Teadmata kurbust ja igatsust!
  
  Oleme isamaa parimad tüdrukud,
  Olen komsomoli liige peaaegu alasti ...
  Kuid nii purustas Reich kuulipildujast,
  Et sakslased meie seltskonda ei astunud!
  
  Kõige säravama Venemaa nimel,
  Usun, et kõik läheb väga hästi...
  Suur Jeesuse usu missioon
  Kuigi koputab kestad peitel!
  
  Meie suure kodumaa nimel,
  Me juhime kurjad fašistid...
  Jah, peatame metsiku hordi karjad,
  Isegi raevuka rünnaku korral kuri varas!
  
  Las Jeesuse nimi särab nagu päike
  Kingi ema Maarja suure paradiisi...
  Kõigeväelise Lada jaoks oleme lapsed,
  Ja sina võitled vapralt ja julged!
  
  Meie suure kodumaa nimel,
  Mis andis kommunismi kõikjal ...
  Pühad ikoonidest säravad, ma näen nägusid,
  Issanda ühes perekonnas!
  
  Kõikvõimsa Svarogi nimel,
  Päästja Kristus, kõikvõimas...
  Peame olema nagu perekonna Jumal,
  Kogu Lõpmatu Looja peal!
  
  Jah, Venemaa tõstab lipu enda kohale,
  Saame tugevamaks ja targemaks...
  Kuigi Tšingis-khaan ründab järsult,
  Aga meie, tüdrukud, oleme ikka targemad!
  
  Nii et ma ütlen teile, et te julgete
  Teenindage meile ustavalt Vene jumalaid ...
  Ja päästa lahingus venelaste hinged,
  Kuigi see tabab põrgulikku sülemi!
  
  Me võidame, ma tean kindlalt
  Me suudame võita kõik natsid ...
  Kain ei purusta Isamaa võitlejaid,
  Ja hirmuäratava mürinaga jääb karu ellu!
  
  Teeme kõike väga lahedat,
  Võidame kõik fritsid ja mongolid ...
  Lõppude lõpuks on tüdrukutega tülitsemine ohtlik,
  Venemaa inimesed teavad võitmatut!
  
  Me kõik näitame ähvardavat naeratust,
  murrame Tšingis-khaani sarved...
  Lõputu hiilguse nimel,
  Olgu siis väga helge saatus!
  
  Jah, me võitleme tüdrukutega kaunilt,
  Näitame maailma kõrgeimat klassi ...
  Ma olen sõdalane ja hing ei usu klouni ...
  Ja Jumal tasub Kristusele võitude eest!
  
  Me purustame Tšingis-khaani tumenid,
  Kalkal on tüdrukud lahingus ...
  Ära pane põrgulikule löögile vastu,
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit!
  
  Nii et ma raiun vaenlased, uskuge loendamata,
  Ma saan neist jagu nagu kääbused ...
  Uskuge mind, meil on raske töö,
  Kuigi elu on habras kui siidilõng!
  
  Lada nimel, õnnistatud Maarja,
  Mis andis nooruse ja armastuse...
  Oleme täiesti paljaste jalgadega tüdrukud,
  Tallagem vastane mudaks ja vereks!
  
  Kristus tuleb ja surnud tõusevad üles
  Perun, Yarilo, valge jumal, Svarog ...
  Nad on üks, inimesed teavad ausalt
  Ja universumi kohal on Kõikvõimas Rod!
  
  Ühesõnaga, meie õnn on igavene,
  Imeline ja imeline läbi aegade...
  Taevas ja maa on võimsas väes,
  Ja surematus ja noorus igavesti!
  Mirabela laulis kaunilt ja tema keha on väga lihaseline, päevitunud ja atraktiivne. Ja tema paljad jalad on väga atraktiivsed.
  Tüdruk jäi veidi hiljaks ja lahing juba käis. Siis aga jooksid peale teised kaunitarid. Nataša, Zoja, Augustinus, Angelica, Svetlana. Ja see on juba kuus sõdalast. Ja sõdalased on väga lahedad ja füüsiliselt väga tugevad, laiade õlgade ja kõrgete rindadega.
  Siin on kuus lihaselise ja ülimalt vormitud kehaga tüdrukut.
  Mirabela lõikas mõõkadega ja purustas vastased, urgitses:
  - Suure Vene impeeriumi au!
  Ja paljaste varvastega viskas ta terava servaga ketta ja lõikas pead maha.
  Nataša, raius mongoli sõdalasi, tappis vastased ja kilkas:
  - Venemaa eest lõpuni!
  Nukerid läbi lõikav Zoya teatas, hambaid paljastades, urises:
  - Ruby Tšingis-khaan!
  Kiievi-Vene vaenlastest läbi lõikav Augustinus viskas paljaste varvastega bumerangi ja kilkas:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Angelica lõikas vastaseid ja viskas palja kannaga hävitavalt surmava granaadi ja kostis:
  - Isamaa eest Venemaa eest!
  Svetlana, lõikas läbi mongoli sõdalaste ja viskas paljaste sõrmedega mürgiseid nõelu, nurises:
  - lahedamate võitude eest!
  Mirabela lõikas suure kirega maha vaenlase nukerid ja entusiastlik neiu hakkas laulma;
  Suur Venemaa - piiritud põllud,
  Las püha maa põleb tähtede vahel ...
  Usun, et südame tunded ei sula -
  Kaitseme piiri äärest servani!
  
  Olgu meie majas kommunism,
  Millest sündis seltsimees Lenin ...
  Ja fašismi kuri vaenlane hävitatakse,
  Suurimate põlvkondade nimel!
  
  Lõppude lõpuks on kodumaa meie südames üks,
  Ja tulevikus paljudele galaktikatele...
  Olgu mu riik kuulus sajandeid
  Isamaa, sa pole lihtsalt magusa ümbris!
  
  Las mu isamaa õitseb
  Me alistame Tšingis-khaani...
  Võidud avavad piiramatu konto -
  Auhiks tean vene Ivani!
  
  Me oleme sõdalased tüdrukud, nii tugevad
  Et vastane ei saa meist jagu ...
  Oleme Svarogi tütred ja pojad,
  Suudab füürerile rusikaga näkku lüüa!
  
  Meie jaoks jumalanna Lada ma usun
  Mis sünnitas palju jumalaid ...
  Kõik inimesed on sõbralik perekond,
  Mida ma oma südames tunnen Rodi!
  
  Ja kõikvõimas vene Jeesus,
  Suures õigeusus sündinud...
  Muidugi pole demiurg üldse argpüks,
  Kõigevägevam on elama asunud inimeste sekka!
  
  Kõigeväelise Kristuse auks,
  Me tõstame oma teravad mõõgad ...
  Võitle mongolitega lõpuni
  Et Batu hord Venemaale ei tuleks!
  
  Jah, meiega on lõputu võimsusega Rod,
  kes loob universumi...
  Ja ta lihtsalt suutis seda teha
  Mis meie teadvust lihtsalt hämmastab!
  
  Me oleme inimesed - see on ruumi ruum,
  Võimeline universumit vallutama...
  Kuigi Baty kirves torkas hordid,
  Venemaa perekonna jõuga lahingus muutumatuna!
  
  Tüdrukutele meeldib väga paljajalu,
  Kihutage reipalt läbi jäiste lumehangede ...
  Ja nad peksavad mongolit rusikaga,
  Et ei julgeks Isamaaga tegeleda!
  
  Ilusamat kodumaad ei leia
  Kuigi nad ründavad Venemaad painajaliku karjaga ...
  Tüdruk pole vanem kui kakskümmend aastat vana,
  Ta on juba samurai maha raiunud!
  
  Ta on ilus ja stiilne
  Tüdruk, kes hävitab naljaga pooleks mongolid...
  Las saatan ründab Maad -
  Purustame vaenlase terase marsruudiga!
  
  Nii et ma vehkisin palja jalaga,
  Ja ta pistis oma palja kanna vastu lõua ...
  Minust sai nii lahe tüdruk
  Sel juhul pole samovoloki vaja!
  
  Mu mõõgad värelevad nagu sulg,
  Ja nad lõikasid Mongoli armee nii kuulsaks ...
  Olgu mu aer tugev,
  Vaenlane hävitatakse metsikult!
  
  Jah, meie Venemaad pole ilusam leida,
  Suurepärane nagu päike planeedi kohal...
  Me võime leida enda jaoks õnne,
  Ja kangelastegusid lauldakse!
  
  Venemaa on särav riik,
  Mis andis kommunismi rahvastele...
  Kinn on ta meile igaveseks andnud,
  Isamaa, õnne, vabaduse eest!
  
  Isamaa - me ülistame Issandat Kristust,
  Las Maria ja Lada on ühendatud ...
  Seltsimees Stalin asendas oma isa -
  Meie, venelased, oleme lahingutes võitmatud!
  
  Maailma rahvad armastavad vene moodi,
  Oleme üks, uskuge inimesi südames ...
  Uskuge mind, ärge painutage meid rusikaga,
  Varsti avame ukse kosmosesse, ma tean!
  
  Paljaste jalgadega siseneme Marsile,
  Peagi hakkame Veenust vapralt valdama ...
  Kõik saab olema kõrgeim teadmisklass,
  Ja mehest saab iga kangelane!
  
  Jah, Jeesus on Superman
  Svarogiga tõuseb Venemaa põlvili ...
  Poistel ei teki probleeme,
  Ülistagem perekonda lõpmatus nimes!
  Mongolid olid vaid kolmkümmend tuhat ja kuus tüdrukut tükeldasid neid väga kuulsaks.
  Ja kui Mirabela Sudubeyl pea maha lõikas, visates paljaste varvastega terava pistoda, kaldusid kaalud lõpuks Vene vägede poole.
  Mirabela, tükeldades mongoleid, ütles:
  - Sõjas tahab komandör tavaliselt juhtida nagu lõvi, kuid võitmiseks ei tohiks alluv olla jäär!
  Nataša märkis agressiivselt, lõigates läbi nukerid ja koputades neil probleemideta pead:
  -Poliitik on mürgitatud mett andev õlg ja valede maitseainega ja ilma tõesoolata lubaduste liisk!
  Zoya, tükeldades mongolid ja visates palja jalaga mürgist nõela, kostis:
  - Kui poliitik suu lahti teeb, sulgub valija hing kõvasti!
  Augustinus, lõikas ära mongolid ja lahkas neid sadulateni, säutsus:
  - Mida rohkem kuldseid mägesid poliitiku suust välja lendab, seda tõenäolisemalt saab valija rahakott tühjaks!
  Angelica, tükeldades mongoleid ja raius neil päid, murdes paljaste kontsadega lõuad, märkis vaimukalt:
  - Poliitikul on lihtne oma lubaduste kullamäele ronida, valija jaoks avab selline tõus languse kuristikku!
  Svetlana jätkas, ellujäänud mongolid olid juba põgenenud ja ta loopis paljaste varvastega nõelu ja kakerdas:
  - Jumal andis inimesele põhjuse loomiseks ja poliitika karistuseks!
  Pärast seda muutus lahing lõpuks vaenlaste jälitamiseks. Mirabela lõikas vastaseid maha ja laulis:
  -Pimeduse sõdalased on tõeliselt tugevad,
  Kurjus valitseb maailma, numbrit teadmata...
  Aga teie olete saatana pojad,
  Ärge murdke Kristuse väge!
  Ja Mirabela lõpetas vaenlased.
  Viimaseid mongoleid maha lõigates ütles ta:
  - Lõpetamata vaenlane on nagu ravimata haigus - oodake tüsistusi!
  Selles lahingus võitsid loomulikult venelased. Kuid sellest ei piisa. Jõud kokku võtnud mongolid võivad siiski Venemaale minna. Kuigi neile anti õppetund.
  Seetõttu said kuus tüdrukut Vene jumalatelt ülesande tappa Tšingis-khaan, kuni too end Horezmis tugevdas.
  Nad lihtsalt piiravad impeeriumi vana pealinna. Võib-olla ainus suurlinn, mis keeldus alla andmast. Ja nüüd ründavad mongolid seda.
  Nataša soovitas:
  - Me peame Tšingis-khaani ja tema pojad tapma. Siis laguneb mongolite armee laiali!
  Mirabella kinnitas:
  - Rohkem tegevust - vähem sõnu!
  Ja tüdrukud - kõik kuus ründasid vastaseid. Ja raiugem mongolid mõõkadega, mis pikenesid, ja viskame paljaste varvastega surmaande.
  Sõdalased läksid laiali ... Ja nad lõikasid vaenlase positsioonidel läbi terved lagedad. Ja kuidas nad neid lõikasid.
  Mirabela, lüües mongoleid, märkis:
  - Meid ei saa lüüa!
  Nataša, lõigates läbi mongolite leegionide, kinnitas seda:
  - Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud!
  Ja Zoya liikus palja kannaga mongolite poole, rebides nad piltlikult öeldes tükkideks. Siis ta hüüdis:
  - Usun, et Venemaa sünnib uuesti!
  Vastaseid läbi lõikav Angelica kilkas:
  - Selle nimel ma võitlen!
  Augustinus, purustades mongoli rati, möirgas:
  - Ja ma ei karda vastaseid!
  Svetlana väljastas, hakkides mõnuga vaenlasi:
  - See on Kiievi-Vene kaitse kaugemal!
  Ja tüdrukud, raiudes maha mongolid, laulsid kooris;
  Tšingis-khaan tahtis maailma valitseda,
  Tal on ambitsioonid kaste täis ...
  Tahab lüüa Kiievi isamaale,
  Aga me ajame ta otse kirstu!
  
  Oleme Svarogi tütre tüdrukud,
  Me suudame võita kõik mongolid ...
  Igas südames on osake Jumalast,
  kuri varas ei saa meist jagu!
  
  Uskuge, et oleme varsti Jeesusega
  Ta kujutab ette kõige kuulsusrikkamat Jumalat...
  Suure kunsti vallutamiseks,
  Et kõik, kes on hiilguse südames, saaksid!
  
  Tšingis-khaan ründab salakavalalt,
  Tema rattide hordid on suurepärased...
  Ma kandsin tüdruku lassol,
  Nukeri sõdalased juhtisid!
  
  Venemaa on muidugi väga särav,
  Kõige puhtam emamaa ...
  Isegi mitteusklikud on selle üle õnnelikud,
  Kuigi mõnikord probleeme saatanaga!
  
  Suurim on vallutaja,
  See kuri barbar Tšingis-khaan...
  Kes kummardas, on oma hinges reetur,
  Mongoli khaan meid ei valluta!
  
  Vaenlane on muidugi väga tugev,
  Tema hordid on nagu ookean...
  Kuid tüdrukud näevad stiilsed välja,
  Löögi Tšingis-khaani südamesse!
  
  Me suudame vallutada osakese maailmast
  Saagem naljahordist üle...
  Seetõttu on Kristuses ebajumala hing,
  Ma murran mongolite armee!
  
  Tšingis-khaan on võitleja, kuigi suurepärane,
  Aga uskuge mind, me murrame selle ...
  Kuigi draakon käib tuhande näoga,
  Au kinnitatakse terasmõõgaga!
  
  Venemaa kaitses riiki iseendaga,
  põrguliku jaaniussi sissetungi eest...
  Ta kattis oma ema rinnad -
  Kõik Päikese ja Maa rahvad!
  
  Tüdrukud ütlesid väga kindlalt:
  Tšingis-khaan ei suuda vastu panna...
  Isamaa lipp arenes uhkelt,
  Sa sooritad eksami kindlalt viiega!
  
  Tüdrukute mõõgal on ots,
  Seda, mis on universumis tugevam, ei leia ...
  Ärge kandke loomi jama,
  Meil on võimalik siseneda armastuse paradiisi!
  
  Kodumaal pole midagi paremat kui maailma
  tüdrukud, maailm, teemant...
  venelased, tatarlased, mordvalased, tšuktšid -
  Teie kõigi eest annab Kristus oma elu!
  
  Meie maailmas saab
  kõik korda, Tšingis-khaani hord on hukkunud ...
  Armageddon Batu ei tule,
  Saatan ei talla venelasi!
  Siin viskas Nataša terava pistoda ja lõpetas Tšingis-khaani, visates oma paljaste varvastega surma kingituse.
  Ja Mirabela Magnetic lõikas ära Tšingis-khaan Jochi vanima poja pea.
  Nii tapeti mongolite kaks peamist juhti.
  Tšingis-khaani teise poja tappis Augustinus ja kolmanda Zoya, lüües surmavate surmaannetega.
  Neljas poeg Svetlana murdis aga palja jalaga löögiga kaela.
  Jah, need tüdrukud näitasid kõrgeimat võitlusklassi. Tšingis-khaanil on ainult üks seaduslik poeg Kulkan, kuid ta on veel väike laps. Seega on võimuvõitlus vältimatu. Siiski on ka Mengo lapselaps - vanim Jochist ja juba peaaegu täiskasvanud noormees.
  Talle anti helepunane Angelica lõpetada. Et alles jääksid vaid väikesed lapsed ja käib võitlus Tšingis-khaani trooni pärast.
  Nii et mongolid ei saa Venemaa-vastase kampaaniaga hakkama. Ja suure tõenäosusega laguneb nende impeerium laiali ja vajub lestaks.
  Tüdrukud häkkisid aga igaks juhuks surnuks mitu Tšingis-khaani autoriteetsemat komandöri, et keegi ei saaks Venemaad vallutada ja mongoleid ühendada.
  Pärast seda naasis oma aega paljaks värelevad ümarad kontsad.
  Kiievi-Vene ei teadnud invasioonist. Järk-järgult asendus feodaalne killustatus maade konsolideerumisega. Ja seda tegi Aleksander Nevski, kelle võidud rootslaste ja sakslaste üle tugevdasid tema autoriteeti. Ja kuna teda ei mürgitatud, valitses ta pikka aega ja õnnestus isegi kroonida, saades keisri ja kuninga tiitli. Enne seda vallutanud Poola, Bulgaaria ja kõik Volga-äärsed osariigid. Võeti ka Tsargrad. Looge oma suur impeerium. Mis ei lagunenud, kuna Nevski tugevdas troonipärimist pojalt pojale ja staaži järgi.
  Nii tekkis kuninglik dünastia. Kiievi-Vene jätkas vallutamist. Tal olid võimed, mis ei olnud võrreldavad tema naabritega. Ja erinevalt islami kalifaadist ja Tšingis-khaani impeeriumist see kokku ei kukkunud. Aleksander Nevski kehtestas Vene impeeriumi tugeva tsentraliseerimise ja piiras satraapide võimu, muutes nad asendatavaks ja alluvaks Kiievile ja Konstantinoopolile.
  Nii et kõik oli hästi. Kuni kogu maailm ühines ja konsolideerus.
  Ja see muidugi kiirendas teaduse arengut ja inimesed lendasid kosmosesse palju varem ja õppisid päikesesüsteemi planeete. Elu läks aina paremaks. Nendes tingimustes meenutati mõnikord Tšingis-khaani ja märgiti, et ka tema võib luua suure impeeriumi, kui Vene jumalannad poleks teda peatanud.
  Filme on tehtud ka...
  Ja kui teadus arenes ja omandas aja saladuse, äratati Aleksander Nevski ja Tšingis-khaan surnuist üles.
  Nad mängisid omavahel malet. Nevski märkis:
  - Sa olid väärt vallutaja!
  Tšingis-khaan noogutas.
  - Ma andsin järele ainult vene jumalate tütardele!
  Ja tegi lossi.... Mõlemad antiikaja valitsejad naersid ja märkisid:
  -Iga inimene on oma õnne sepp, kuid kõik, mis maailmas eksisteerib, sõltub kõrgematest jõududest, aust arvestamata!
  ALEXANDER NELJAS Elav JUMAL
  Seekord saadetakse Mirabela lahingusse aitama Aleksander Neljandat, Aleksander Suure poega, kõige legendaarsemat kuningat.
  See on alles kümneaastane poiss. Ja tegelik võim impeeriumis kuulub regendile.
  Mirabela ei mäletanud regendi nime. Ja praegu jooksis ta lihtsalt mööda Lähis-Ida kuuma liiva, lüües oma paljaid, pargitud ja graatsilisi jalgu.
  Jah, see ei olnud tema jaoks kerge tee. Liiv alasti tüdruku kandadel põleb väga.
  Tähelepanu hajutamiseks otsustas Mirabela laulda. Laul tõstab ju tõesti konkreetselt elutooni:
  Ja kaunitari hääl on imeline.
  Tüdruk laulab nii rõõmsalt;
  Olen paljajalu tüdruk, kes jookseb läbi kõrbe
  Kuum liiv piinab mu taldu ...
  Mis kaunitariga nüüd juhtus
  Miks tal on ööbikuhääl!
  
  Maailm, muidugi, uskuge mind, pole magus,
  Uskuge mind, päikese all on palju probleeme...
  Paraku jääb ebameeldiv järelmaitse,
  Ja jahitüdrukud teavad suuri muutusi!
  
  Uskuge Aleksander, siin ajastul laskus,
  Suur Makedoonia võitleja Jumalalt...
  Kas seal oli nagu alasti Cassandra,
  Võimas komandör - uskuge, hästi tehtud!
  
  Kuid valitseja, ilus kui päike, suri,
  Tema väike poeg jäi troonile ...
  Ja muidugi ei rebi te selles vareseid,
  Milline laps troonil, paraku, täiesti üksi!
  
  Tüdruk püüdis teda innukalt kaitsta,
  Hoidke püha unistust troonil ...
  Nii et impeerium valitseb maailma mitte vähe,
  Ma loen palve Kõigeväelisele Jumalale!
  
  Nüüd jooksen ma paljajalu läbi kõrbe,
  See on minu õnnetute taldade jaoks väga valus ...
  Impeerium oli täielikus segaduses
  Aidaku Kõigeväeline Jumal, keerub!
  
  Nii et ma tormasin sõjakate kreeklaste laagrisse,
  Pakutakse teenuseid mõõgavõitluses...
  Sest me kõik oleme inimeste vennad
  Ja uskuge julgelt, et murrame vastased!
  
  Mis on slaavlase saatus,
  Võitle kõvasti, ära kiru saatust ...
  Kui vaja, paneme pangad vaenlase kallale,
  Konto avati juba jooksis trahvi!
  
  Siin ma võitlen iidse maailma ühtsuse eest,
  Nii et Suur Kõrgeim Issand valitseb ...
  Lõppude lõpuks kõlavad Isamaa lahingud nagu paradiisilüür,
  Rebides kohati püha liha!
  
  Jah, tüdruk on riigi kangelane, patrioot,
  Kreeklaste impeeriumi eest, kes võitlevad armastavalt ...
  Ma kaitsen iidset last troonil,
  Sest see tuli Jumalalt, tead, laps!
  
  Inimkonna maailm saab olema hiilgav,
  Ma tean, et see saab olema suurepärane ja kõik saab korda ...
  Makedoonia on peaaegu Venemaa kodumaa,
  Paat peab olema loodis, kui aer on selles katki!
  
  Varsti tuleb Jumal Jeesus armuga meie juurde,
  Ta annab pääste inimkonna poegadele kõigile ...
  Nii et plebeidest saaks targem aadel,
  Et lahendada rohkem igapäevaseid probleeme!
  
  Au Jumalale ja au Kristusele Jeesusele,
  Et suur päike taevas sünnitas ...
  See on seotud kunstiga...
  Olgu meil rohkem õiglast jõudu!
  
  Siis me tõuseme taevasse taevas,
  Tõuskem tähtedest kõrgemale, et hoida Jeesust...
  Kõik, kes surid suures ekstaasis, äratatakse üles,
  Kiida õnnistatud Maarjat Poja eest!
  Mirabela lõpetas laulmise ja kuidas ta püsti hüppas ja paljaste jalgadega plaadimängijat õhus keris. Ja naerda.
  Siis meenus tüdrukule, et Aleksander Neljanda regent Philip Arridea oli tema onu ja Aleksander Suure vend. Aga ta tapeti. Ja nüüd on troonil Antigonus Ühesilmne. Ta toetab Aleksander Neljandat.
  Ja Makedoonia valitseja ja satraap Cassander on talle vastu.
  Siin peab toimuma lahing, milles hukkuvad nii Antigonus Ühesilmne kui ka nimeline tsaar Aleksander Neljas.
  Antigonus One-Eyedil on rohkem territooriumi ja vägesid. Cassanderil on Makedoonia ise ja Kreeka - organiseeritum ja paremini relvastatud armee.
  Seega on võimalused umbes võrdsed - ja vähimgi võimalus võib otsustada lahingu tulemuse.
  Kuigi see lugu erineb veidi ametlikust, aga ajad on vanad, keegi ei tea õieti, kuidas oli.
  Mirabela põgeneb Antigonuse Ükssilmse laagrisse. Ja ta paljad ümarad kontsad sädelevad.
  Laagri vimplid ja lipud paistavad juba kaugelt. Armee on suur. Loendage maid kuni Indiani ja osa Indiast. Egiptus kõhkleb endiselt, kummale poole astuda.
  Antigonus ja Cassander võitlevad võimu pärast. Kuid Antigonuse võit võimaldab impeeriumi taas üheks rusikasse koondada, Cassander aga hajutab selle.
  Nii et Mirabela valik on ilmne!
  Tüdruk jookseb laagrisse. Warriors vaatas kohe tema lihaselist, päevitunud, ühes bikiinides otsa.
  Kuid keegi ei julgenud vastu vaielda ja tempot maha võtta.
  Mirabela tormab ja tema paljad jalad jätavad liivale graatsilised jäljed.
  Paljud sõdalased, eriti noored, langevad põlvili ja suudlevad neid jalajälgi innukalt.
  Siin jalutab telkidest mööda ilus lihaseline tüdruk. Sõdalased kummardavad tema ees.
  Ja suudle uuesti tema jalajälgi. Mirabela on tüdruk, kes on lihtsalt super.
  Noor sõdalane püüab teda paljast põlvest kinni haarata. Ja tüdruk võttis selle ja lõi jalaga.
  Ta kukkus ja kukkus.
  Mirabella laulis:
  - Väärid mind, sa väärid mind
  Sa väärid tüdrukut!
  Väärib, ilu relvaga,
  Ära enam pattu!
  Ja kõik langevad tema ees põlvili.
  Tüdruk jookseb Antigonuse telgi juurde. See on sama suur kui tõeline palee.
  Ja siin on palju sõdalasi - vähemalt kakssada tuhat kogu laagri kohta. Siin on sipelgas.
  Sissepääsu juures ootavad Mirabelat tõelised kangelased. Ja nad lasid tüdruku läbi.
  Siin siseneb sõdalane telki ja läheb kaugemale, astudes paljaste graatsiliste jalgadega lopsakatele vaipadele.
  Ta on ikka ja jälle igatsetud. Ja tüdrukud kummardavad otse vöökohani. Ja kõik näeb suurepärane välja.
  Siin ta on telgis ja Antigonus kohtus temaga. Üsna suur silmaklapiga mees.
  Vaatas tüdrukut ilus sõna jumalanna.
  Ja ütles:
  - Sa tulid armastuse pärast!
  Mirabela raputas pead ja hüüdis:
  - Ma tulin sulle võitu tooma!
  Antigonus noogutas ja vastas:
  - Mida sa Cassandrast tead!
  Tüdruk vastas naeratades:
  Ta on sulle lõksu seadnud! Tal on kolm sõdurit vähem, aga nad on organiseeritumad. Kui aga minna sealt poolelt, kus meid ei oodata, võime saada otsustava võidu!
  Antigonus küsis kahtlustavalt:
  "Mis siis, kui Cassander saadaks su ise?" Ja te juhite meid lõksu!
  Mirabela vastas enesekindlalt:
  - Cassander ei suuda impeeriumi ühendada. Ta on lihtsalt anastaja. Ainult Aleksander Suure poja valitsemise ajal saab riigi ühtsus säilida. Ja ma aitan alati neid, kes panustavad inimkonna ühtsusse!
  Antigonus noogutas.
  - Kuidagi ma usun sind! Noh, lähme telkima!
  Mirabela vastas agressiivselt raevukalt:
  - Läheme julgelt lahingusse Petriku võimu eest,
  Ja unenägudes Jumal Amon - pühad näod!
  Pärast seda pakkus tüdruk armeed juhtida ja Antigonus nõustus.
  Ilmus Aleksander Neljas ise.
  Ta oli üsna suur ja lihaseline poiss. Blondid juuksed ja tume nahk päikesepõletusest, oli selge, et lapsel oli mugavam kõndida paljajalu kui kanda sandaale ja turvist.
  Aga siin istub poiss hobuse selga. Ta on üksteist aastat vana, kuid võite anda neliteist või viisteist.
  On näha, et ta vaatab Mirabelat huviga ja ütles:
  Millised lihased tal on!
  Tüdruk vastas naeratades:
  "Ma olen tippklassi sõdalane!"
  Poisskuningas noogutas.
  - Õige! Pärast võitu teen ma sinust oma esimese naise!
  Mirabela märkis naeratades:
  - Ma arvan, et pärast võitu viiakse mind teise maailma! Paraku, minu eesmärk on sind aidata, aga mul pole enda üle võimu!
  Aleksander Neljas käskis:
  - Juhtige meid lahingusse!
  Ja Antigonuse tohutu armee asus sõjaretkele. Sellel olid isegi sõjaelevandid.
  Mirabela märkis agressiivselt, riisudes oma paljaste tugevate jalgadega kuuma liiva:
  - Me läheme julgelt lahingusse nõukogude võimu eest!
  Ja siis läks paremaks:
  - Makedoonia võimu eest!
  Kaklev tüdruk - te ei saa tema vastu midagi öelda. See on tõesti kolossaalne lits.
  Ja Antigonuse ja Aleksandri armee liigub Cassandri vägede ümber.
  Toimub suur liikumine.
  Mirabela laulab kampaanias ja mehenimest:
  Olen Aleksander, kreeklaste kuningas.
  Ta on Darius, pärslaste suverään. Kohtusime taas lahinguväljal.
  
  Issa käe all võitsin teda Ja väärisin selle eest au, "Võitmatu" sai nime!
  
  Kogu maailm tundis mu ära, kutsus mind "jumalikuks"! Tõestasin seda oma mõõgaga!
  
  Ma tulin teda võitma ja kõiki riike ühendama. Kõigil inimestel on aeg rahulikult koos elada! - - - Tema väed on minu ees. Hirmust koondasime süsteemi. Mängime taas oma saatusega!
  
  Neid on peaaegu seitse korda rohkem kui meid, Aga meie silmist pekslevad sädemed Usume: jumalad ei jäta meid! - - - Vaenlased läksid meie juurde rahvamassi, nad ei tea, mis on süsteem. Ta saatis oma väed tapale!
  
  Siin lendavad tema ratturid, nad tahavad meid hirmutada Sellised - nad võidavad ainult argpükse! - - - Keskel asuv falanks hoiab joont. Nad surevad, kuid nad ei lahku lahingust. Pärslased segasid oma müüri ette!
  
  Ja õige võitlus. Äge võitlus, aga pidage kinni! Ja hoidke joont!Traaklased on kohal! See pole nende jaoks esimene kord!
  
  Aga vasak tiib on kortsus Ja juba ammu taganeb, Ja palub minu abi!
  
  Ma ei kavatse neid aidata. Lõppude lõpuks on see võitlus! Seisan ja ootan!Seal on tesaallased! Ma usun saatusesse!
  
  Keskel keeb paanika, Meie falang tungleb neid, Ja nende ratsavägi jookseb külgedele!
  
  Minu eesmärk on siin saavutatud!Jumalad on meile ukse avanud!!Ma viskan ratsaväe sellesse lõhe!!! - - - Maa väriseb ja tolm keerleb, Ja kabja alt peksab sädemeid - Lendab see raske ratsavägi!
  
  Nad on kõik mu seltsimehed, nad viskasid saatuse kätte!Me tahame allutada kogu maailma!
  
  Jalavägi - lahingus peamine, Jookseb ridades ratsaväele järele Võitmatu, nagu Achilleus lahingus!
  
  Ma tunnen lahingu tulemust.
  
  Lõikasime tema vägedesse!Võit on väga lähedal!!Meie lahing jääb inimestele meeles sajandeid!!!
  
  Tema valvur on juba kortsus!Ja sada meetrit enne teda!Ja kedagi teist ees pole! - - - Nähes meid enda ees, Nagu alatu argpüks, mitte kangelane, Ehmunult lahkub Darius lahingust.
  
  Milline argpüks ta on! Milline lurjus! Ta austas oma krooni! Ja kogu tema võim sai otsa!
  
  Kuhu sa lähed?! Jookse, kaitse end surma eest! Kui naeruväärsed on mu vaenlased!
  
  Terve pärslaste armee juba jookseb.Täna olen lahingut täis!Pool maailma kuulub nüüd mulle!
  Siin lõpetas armee kampaania ja läks Cassandra tagalasse. Ja siis ootas Mirabela avastust - lisaks Kreeka ja Makedoonia vägedele olid seal ka egiptlased.
  Seetõttu võitis Cassander pärisajaloos ning Aleksander Neljas võeti kinni ja tapeti.
  Seega on Antigonusel vaid poolteist korda rohkem sõdureid, kes on vaenlase parima kvaliteediga.
  Kuid tema poolel on soodsam positsioon ja taktikaline üllatus.
  Mirabela tormas rünnakule.
  Ja oma nelja võluva tüdrukuga: jumalate tütardega.
  Ja vähendame vastaseid.
  Mirabela juhtis mõõkadega veskit, lõi maha Cassandra sõdurid ja säutsus:
  - Naine on oks, mis valmib kõige paremini kõlvatuse huumuses, aga kättemaks ootab teda niikuinii!
  Nataša hakkis samuti meeletult ja raevukalt. Tema alasti piinamine murdis kreeka sõdalase lõualuu ja kriuksus:
  - Poliitik on matemaatik, kes võtab ära ja jagab ning teeb seda kolossaalse veaga taskus!
  Zoya, jätkates vastaste tükeldamist ja loopides mürgiseid mänge paljaste varvastega ja kriuksudes:
  - Jumal lõi naise paljajalu ja noorena, Saatan lõi poliitikute abiga ta jalaga ja sundis ta lapsepõlve langema!
  Angelica lõikas agressiivselt maha vaenlaste massi ja tema vaskpunased juuksed lehvisid tuules nagu proletaarne lipukiri.
  Ja tüdruk kostis:
  - Naisel on parem paljaste kontsadega uhkeldada, kui saapa pärast abielluda!
  Svetlana lõikas vastaseid ja lõikas neid ning kilkas:
  - Naine on Issanda Jumala aia kauneim lill, aga kõige salakavalam röövik - inetu meespoliitik sööb ta varre ära!
  Mirabela, jätkates vaenlaste lõikamist, piiksas ja andis välja:
  - Rinda paljastades jätab naine mehe püksteta ja rebib temalt kolm nahka!
  Nataša jätkas agressiivselt, purustades oma vastased:
  - Blond tüdruk on kindlasti ilus, ainult hele pea on liiga sõna otseses mõttes!
  Zoya sõdalasi tükeldades röögatas Cassandra:
  - Blond neiu õiglane pea pole alati sõna otseses mõttes, vaid alati piltlikult öeldes õiglane sugu!
  Angelica, jätkates oma vastaste purustamist, kilkas:
  - Mis vahet on poliitikul ja prostituudil - viimane paneb raha pärast maha ükskõik kelle alluvuses, esimene aga pool valijatest kasumi nimel, mis tahes vahenditega!
  Svetlana, lõigates ära Cassandra armee vaenlased ja visates paljaste varvastega bumerangi, avaldas:
  - Prostituut raha pärast teeb igast eesli tühisest meheks, poliitikuks ja tasuta tahte eest igast mehest tühise eesli!
  Mirabela, purustades erinevaid vastaseid ja murdes lõualuud oma palja ümara kannaga, avaldas:
  - Poistest saavad lõpuks mehed, poliitikud muutuvad aastate jooksul kas diktaatoriteks või naljakateks!
  Nataša, tükeldades vastaseid ja raius neil päid, visates paljaste sõrmedega puruks esemeid, kilkas:
  - Poliitik pole alati naljakas, vaid alati kõndiv nali ja vaba kloun!
  Zoya, tükeldades igasuguseid vaenlasi, karjus:
  - Diktaator paneb oma alamatel sageli pisaraid valama, kuid naljades tahab kogu riik teda!
  Makedoonlasi lõigates Angelica kilkas:
  - Kui kasulikud on diktatuurid - kui inimesed ehitavad, tahavad pügada nagu lambad ja rebane ärkab lambapeades!
  Svetlana hoidis sõjaveskit, lõikas päid maha ja siristas:
  - Kui sind pügatakse jäära mõistusega, kui sul on rebase leidlikkus, siis pane see konkurentidele kaela!
  Mirabela, jätkates vastaste lahkamist, andis välja:
  - Rebane rebib lõvilt kolm nahka ja see koorub maha nii tugevalt kui tamm kui kleepuv!
  Nataša, võideldes edasiliikuvate falangistidega, märkis:
  - Ükskõik kui pikk on poliitiku keel, valija eluiga jääb sellest ainult lühemaks!
  Zoya märkas vaenlasi lõikades agressiivselt:
  - Pikka rubla taga ajades lühendavad poliitikud kriitika jaoks keelt, pidades meeles - vaikimine on kuldne!
  hiilivatest vaenlastest läbi lõikav Angelica andis välja:
  - Vaikimine on kuldne, aga sageli kellegi teise taskus!
  Svetlana, kes vaenlastest läbi lõi, kostis:
  - Suure algustähega meest tõmbab valguse poole, meest, tõsi küll, meessoost heledajuukseliste poole!
  Mirabela, jätkates vaenlase armee maharaiumist, nurises:
  - Jumal andis inimesele mõistuse ja surematu hinge, saatan paiskas mõistuse üle mõistuse, muutes keha laibaks!
  Nataša, purustades vastaseid, haukus:
  - Inimene on loom, keda valitseb lambanahas lõvina poseeriv rebane!
  Tüdrukud läksid laiali, raiusid suure tõhususe ja survega Kassandra armee. Ja nende mõõgad välkusid nagu propelleri labad.
  Zoya märkis, visates paljaste varvastega hernest surmava lõhkeainega:
  - Inimene unistab kõigeväelise Jumala väest, et saavutada ahvide põhieesmärke!
  Punane viks Angelica, kes lahkas vaenlasi, andis välja:
  - Muidugi, Jumal armastab meie hinge, kuid me nii tahtsime, et Kõigevägevam armastaks ka meie keha, saates mitte ainult vaimset tervenemist!
  Vaenlasi maha raiudes lisas ka Svetlana, murdes palja kannaga vaenlase lõualuu:
  - Jumal lõi Eeva, et ta annaks õnne, ja tegi poliitiku, et ta varastaks unistusi, kuid ta rõõmustaks, ehkki ilma iluta!
  Vastaseid läbi lõikav ja paljaste varvastega granaate loopinud Mirabela kilkas:
  - Poliitik on omamoodi taskuvaras, kes asendab osavad sõrmed pika keelega ja teeb vargustel palju rohkem lärmi, lüües mõtlemisvõime ära!
  Nataša nõustus sellega täielikult, purustades vaenlased ja siristades:
  - Valitseja, kellele meeldib palju rääkida, saavutab praktilistes küsimustes vähe, sest pikk keel lühendab käsi!
  Zoya märkis agressiivselt, lõigates maha veel ühe osa vaenlastest ja visates palja jalaga granaadi:
  - Miks kõigeväeline jumal harva inimestega räägib - et mitte muutuda poliitikuteks, kelle verbaalne kõhulahtisus varjab impotentsust!
  Angelica, raius läbi vaenlaste ja paljaste varvastega, võttis ja viskas vaenlase pihta tapja ning kriuksus:
  - Poliitik räägib palju ja räägib veelgi, kuid tema sõnad lähevad valija kõrvust mööda, kes ei ole tühikõnest kurt!
  Vaenlastest läbi raiudes ja paljaste varvastega hävitamist alustanud Svetlana avaldas:
  - Mida pikem on poliitiku keel, seda lühem on tema poolt hääletava valija mõistus!
  Mirabela märkis taas paljaid varbaid visates surmava pommi:
  - Valija jaoks on poliitiku pikk keel silmus kaelas, mis aga esmalt tilgub ajju ja siis puuderdab pead, teine tühi pulber!
  Nataša kuulutas agressiivselt vaenlasi maha niites:
  - Kõrge mõistus on harva kombineeritud pika keelega, kuid ülbus on tavaline verbiilsuse puhul, millel pole piire!
  Zoya märkis vaimukalt, hambaid paljastades ja urises nagu panter:
  - Pikk keel mahub hästi taskutesse, kui see on kombineeritud teadmistega söakamise keerukuse kohta!
  Angelica märkis vaenlasi lahkades väga vaimukalt:
  - Tõeline geenius ei räägi kaua, lühidus on andekuse õde ja geenius on lühiduse vend!
  Svetlana, lõigates ära juba põgenenud falangistid, haukus:
  -Pikk keel pole mitte ainult lühikese mõistuse, vaid ka lõputu rumaluse tunnus!
  Lühidalt, nad alistasid Cassandri armee ja Mirabela lõikas tal isiklikult pea maha.
  Pärast seda sundisid tüdrukud vange suudlema nende paljaid, tahutud, veidi tolmuseid ja veriseid jalgu.
  Nad tegid seda alandlikult ja paindudes kolmeks surmaks.
  Aleksander Suure impeerium taastas ühtsuse. Ja Makedoonia lipp säras taas.
  Seejärel järgnesid uued sõjakäigud araablaste vastu koos nende vallutustega. Siis Heraklese sammaste juurde koos Rooma ja Kartaago vallutamisega. Ja Indiasse oma täieliku vallutamisega.
  Aleksander Neljas elas seitsekümmend aastat ja suutis vallutada Hiina, ületades oma isa au.
  Nad panid talle nimeks Aleksander Suur. Ta vallutas kõik iidse maailma tsiviliseeritud riigid. Ja impeerium tekkis Atlandi ookeanist Vaikse ookeanini. Tohutu, võimas ja jõukas.
  Veidi hiljem tungiti ka Jaapanisse. Ja siis vallutati Ameerika.
  Impeerium muutus globaalseks. Seda valitses perekond Petrik. Mille autoriteet oli nii suur, et tõsiseid satraapide ülestõususid ei toimunud. Ja nüüd, sünge keskaja ajastu läbinud, liikus progress kohe tööstuslikule.
  Ja siis tööstusrevolutsioon. Ja inimkonna lennud kosmosesse on tuhat aastat varasemad kui pärisajaloos.
  Ja kahekümne esimesel sajandil on impeerium jõudnud universumi servani. Loodi ajamasin ja õpiti, kuidas surnuid üles äratada.
  Samuti äratati ellu Aleksander Suur ja tema suurim poeg.
  Nii muutus maailma ajaloo käik. Ja see oli inimkonna jaoks suurepärane.
  Kujutage ette universaalset impeeriumi, milles ärkavad ellu isegi ammu surnud inimesed, ja tänapäevast 21. sajandit. Milles on maailmas üle kahesaja riigi ja mis balansseerib tuumasõja lävel.
  Ja kõik erinevad koroonaviirused rändlevad!
  Niisiis... Tüdrukud on kogu progressiivse ja mitte eriti edumeelse inimkonna nimel korda saatnud suurima vägiteo!
  
  BLOND TÜDRUK AITAB PRINTS SVJATOSLAVI
  Tüdruk-kangelane on lihaseline ja jookseb bikiinides Kiievi suurvürst Svjatoslavi laagrisse.
  Rooma keisri sõjavägi lähenes Vene laagrile. Roomlastel on pooleteisekordne jõueelis. Nad kogusid suure armee.
  Svjatoslav kaotas initsiatiivi. Petšeneegide rüüsteretked ja bulgaarlaste reetmised purustasid tema armee tugevalt. Ja nüüd peate võitlema ülekaaluga.
  Päris ajaloos asus Svjatoslav kindluses kaitsele. Kuid Rooma laevastik katkestas venelaste tarnimise Doonau jõe ääres. Ja selle tulemusel nad peaaegu surid, kuni nõustusid pärast mitut kokkupõrget rasketel tingimustel lahkuma.
  Mirabela mõistis, et parim võimalus oli kohe võita Rooma väed ja minna Konstantinoopoli.
  Siis toetavad bulgaarlased, kreeklased ja ungarlased võitjat Svjatoslavi ning Bütsantsi impeerium on valmis!
  Ja Tsargradist saab suure Vene riigi pealinn! Sest Svjatoslav võitis palju. Kogu Volga piirkond ja Krimm ja Põhja-Kaukaasia ning Bulgaaria ja Rumeenia. Kuid pärast tema surma kaotati võidetu. Ja Petšenegid ronivad juba Volgale.
  Seega on käes kriitiline hetk. Ja on võimalus, et Kiievi Venemaast saab juba enne ristimist maailma tugevaim ja ulatuslikum impeerium.
  Mirabela teab seda ja tormab lahingusse.
  Aga mida ta üksi teeb? Võib-olla tuleb veel viis võitlejat - poiss ja neli tüdrukut - Vene jumalate tütred ja surematu laps?
  Mirabela loodab sellele väga.
  Aga joostes värelevad, paljad, roosad kontsad. Samal ajal laulab tüdruk:
  - Me võitleme Venemaa eest,
  Svarogi nimega ...
  Ära ole argpüks
  Sa oled Jumala südames!
  Siin jookseb ta linnusele, kus asuvad Svjatoslavi Vene väed, aina lähemale.
  Esiteks raiub tüdruk mõõkadega maha kaks tsitadelli lähedal seisvat Rooma vahimeest.
  Mirabela isegi laulis:
  - Kodumaa lendab taevas ...
  Peruni nimel tõuseb Venemaa taas üles!
  Kas tõesti sellepärast pidid venelased leppima kellegi teise usuga? Tegelikult on palju parem uskuda oma ja säravat. Need vene jumalad, kes hoolitsesid slaavlaste eest ja aitasid kaasa nende õitsengule.
  Siin jookseb sõdalane seina äärde. Ülaosas on valvurid.
  Nad näevad kirja pandud kuldjuukselist kaunitari ja peavad teda jumalannaks.
  Pealegi on Mirabela väga pikk, eriti nende aegade kohta, ja lihaseline, nii et teda võiks ekslikult pidada tavaliseks naiseks.
  Ja nii hakkas Mirabela oma sõrmede ja paljaste jalgade külge klammerduma, ronides mööda seina üles. Ja see nägi väga kena välja.
  Tüdruk on väga ilus ja tema lihasreljeef on iga mehe kadedus.
  See on tõesti jumalate tütar.
  Mirabela ronis üles. Ta naeratas ja pilgutas vahimeestele.
  Sõdalased olid temast lühemad ja hämmastasid tüdruku tugevaid ja sügavaid lihaseid.
  Sõdalane võttis kohe härjal sarvist:
  - Vii mind prints Svjatoslavi juurde!
  Halli habemega sõdalastest vanim noogutas:
  - Jah, jumalanna, me oleme valmis!
  Kaks noormeest langesid põlvili ja suudlesid Mirabella paljaid jalgu. Tüdruk noogutas nõustuvalt.
  - See on armas!
  Pärast seda kolis ta sõdurite saatel kindluse keskusesse, kus oli suur Kiievi vürst Svjatoslav ise.
  Mirabela oli rõõmsameelne ja laulis:
  - Saab lahe tulemus,
  Me läheme Tsargradi!
  Siin jõudis ta paljaid taldu munakividele patsutades hoonesse, kus asus kuulus muistse vene komandör. Isiksus on legendaarne.
  Siin sees kohtasid teda uued sõdalased. Nad tundsid Mirabelat tugevate lihaste ja rindkere jaoks. Siis hüppasid nad edasi.
  Svjatoslav polnud veel magama läinud ja kohtus pika külalisega. Ta oli lühike, kuid laiade õlgadega, raseeritud peaga, mida kroonis eeslukk. Pole veel vana, küps abikaasa, täis jõudu ja energiat. Ta vaatas Mirabelat ja kortsutas kulmu. Ei ole meeldiv, kui naine su kohal kõrgub.
  Ta küsis naiselt naeratusega, mis näis pinges, kuna ta silmad nägid kurjad välja:
  - Mis eesmärgil iludus minu juurde tuli?
  Mirabela vastas samuti naeratades ja vaatas sõbralikult:
  - aidata teil võita suuri roomlasi!
  Svjatoslav märkis ohates:
  - Üks mõõk ei lahenda midagi, kuigi sa oled tugev, ma näen sõdalast!
  Tüdruk trampis palja jalaga ja vastas:
  - Peame nüüd roomlasi ründama. Nad ei ole veel kõiki jõude kokku kogunud ja saavad abiväge. Lõhkuge kohe ja minge Tsargradi!
  Svjatoslav noogutas ja märkis:
  - Ma arvasin ka nii. Aga vaenlasel on ülekaal!
  Mirabela vastas loogiliselt:
  - Aeg töötab meie vastu! Kui me veidi kauem viivitame, lõikab Rooma laevastik meid mööda Doonau ära ja meil pole ei abiväge ega varusid. Ja vaenlase jõud ainult kasvab!
  Svjatoslav märkis ohates:
  - Meie oraakel ennustas, et avatud lahingus kaotame!
  Mirabela vastas karmilt:
  "Kas sa ei arvanud, et selle oraakli ostis basiilik?" Ja see viivitus suurendab ainult Bütsantsi eelist!
  Svjatoslav vaidles süngelt vastu:
  - Oraakel eksis harva ja ennustas varem meie võite nii kasaaride kui ka teiste rahvaste üle. Kuid... Kas sa oled juhuslikult jumalate tütar?
  Mirabella noogutas.
  - Sa saad mind proovile panna lahingus ükskõik millise oma sõdalasega!
  Svjatoslav lõi Mirabelale ootamatult rusikaga kõhtu. Tüdruk nihkus mehaaniliselt ja lõi printsi peaga otsaesisele. Ta kukkus.
  Kaks pikka sõdalast tormasid Mirabela poole, kuid tüdruk hüppas ja lõi neid paljaste kontsadega.
  Võitlejad kukkusid alla...
  Mirabela kummardus ja avaldas survet Svjatoslavi kaelale. Ta tuli mõistusele ja avas silmad.
  Siis pomises ta sinikaid otsmikku hõõrudes:
  - See on must jumal. Ilmselt olete Tšernobogi tütar. Nii liigutatud, pea praguneb!
  Mirabelle vastas:
  - Ma võin pruulida jooki, mis muudab teie sõdalased tugevamaks ja vastupidavamaks.
  Siis alistame vaenlase kindlasti!
  Svjatoslav noogutas, pea eeslukuga raseeritud:
  - Vari! Ma usun sind!
  Mirabella küsis:
  - Korjake umbrohtu ja jook on valmis!
  Suurhertsog andis talle abiks paarkümmend teenistujat.
  Mirabela läks koos temaga metsatukka koguma jooki, mis suurendab võitlejate jõudu ja vastupidavust. Bütsantsi sõdalasi metsas veel ei olnud.
  Kuid tüdruk-kangelane oli valvel. Ja mõjuval põhjusel.
  Siin on mitukümmend ratturit, kes rohtu ja seeni täis korvidega püüdsid rünnata tagasipöörduvaid piigasid.
  Mirabela tormas lahingus vaenlase poole. Ja mõõkadega vehkides lõikas ta kolm pead korraga maha.
  Kuidas siis vastaseid tükeldada. See tüdruk on lihtsalt terminaator bikiinides ja paljaste jalgadega.
  Tema paljas kand tabas Bütsantsi sõdalast lõuga. Lennanud, tulistas ta korraga alla viis vaenlase ratsanikku.
  Mirabella säutsus:
  - Ma olen maailma lahedaim ja tüdruk on konkreetselt paljajalu!
  See oli tõesti super pööre. Mirabela jätkas vastaste lõhkumist ja klaasikildude loopimist paljaste varvastega, lüües vastaseid.
  Need roomlased, kellel polnud aega põgeneda, tapeti. Ja Mirabela võitis veel ühe võidu.
  Siin peksavad tüdrukud paljajalu, Balkanil on suvel soe ja nad tõid seeni, marju ja rohtu. Ja Mirabela hakkas suures vaatis surmavaid ja armastusloitsu valmistama.
  Ja see kandis kogu laagris tugevat hapuka lõhna. Ja kuldsete juustega tüdruk segas kõike oma palja meislitud jalaga.
  Ja see aitas palju.
  Mirabela keetis pajas jooki ja laulis;
  Ma sündisin kahekümne esimesel sajandil,
  Kus elektroonika on kõikjal ...
  Ja uskuge mind, terasest närvid -
  Teate, inimesed lendasid Kuul!
  
  Suurepärane inimese looming
  Võimeline palli mängides embama...
  Oleme sülearvuti, Interneti lapsed
  Ja me anname võhikutele pihta!
  
  Mida sa tead, et me leiutasime
  Ühe väikese sõrmega on ümbritsetud ekraan ...
  Varsti näeme, kuidas kommunism antakse,
  Kui isegi kuri tuli põleb!
  
  Uskuge mind, meie aeg tuleb
  Teaduse riik õitseb ...
  Võidutsegu Aabel, mitte Kain,
  Wins avas piiramatu konto!
  
  Me usume oma emasse Venemaasse,
  Mis tegi tähepöörde...
  Põlde niisutati pärlitest kastet,
  Wins avas lõputu konto!
  
  Jeesuse ja Svarogi auks,
  Võidame koos oma vaenlasi...
  Kõigevägevama nimel, tunne perekonda,
  Avasime suure Vene armee!
  
  Jah, las armastus kõmistagu suures hiilguses,
  Las Lada on meiega igavesti ...
  Oleme sündinud kosmosejõus -
  Suure unistuse täitumine!
  
  Meil olid Lenin ja suur Stalin,
  Tsaar Peeter Suur ja torm Ivan ...
  Meil on lihased, oleme muutunud raskemaks,
  Selline on suurrati saatus!
  
  Õitsegu isamaa usus,
  Armastus, mis tõi meile...
  Olgu ilm igavene mai
  Ja valab lahingus ainult kurja verd!
  
  Oleme sündinud selleks, et muinasjutt teoks teha
  Vene inglite, jumalate auks...
  Nii et kuri vaenlane muutub korraga tolmuks,
  Ja heldelt küpsetatud pirukad!
  
  Ma ei usu, et inimene ei jääks nõrgaks,
  Tema saatus on võita kõik deemonid ...
  Saate suurimaid auhindu
  Las see hävib lahingus!
  
  Jah, meie vaenlane ei tunne veel jõudu,
  Aga ma usun, et Venemaa sünnib uuesti...
  Kuigi imikuid, naisi rünnatakse,
  Me võidame - ma usun sellesse ja ära karda!
  
  Olgu meie kodumaa vaba,
  Olgu see igaveses hiilguses igavesti...
  Me oleme rüütlid, uskuge mind, üllas,
  Me ei karda probleeme ja aastaid!
  
  Ühesõnaga, meile antakse peagi andeks,
  Usume, et võidame vastase...
  God Sortilt tuleb teade,
  Laske keerubil tiivad sirutada!
  
  Siis lõpetame alustatu
  Ehitame uue linna, mis on kõigist tugevam...
  Ja see on palju parem kui alguses,
  Lahe kaabakas kustutatakse pulbriks!
  Kangelaslik tüdruk lõpetas laulmise. Ja siin jälle kõik pajas keerles, sädeles ja jook oligi valmis.
  Nüüd jõid seda vene sõdurid. Neid oli koos bulgaarlastega üle kolmekümne tuhande.
  Svjatoslav võttis ka lonksu jooki. Ta oli valmis võitlema. Temaga koos on tema vend, palju pikem Danilo.
  No mis tee on vene rüütlitel. See kõik saab olema suur ja verine lahing.
  Ka Mirabela jõi ja tundis, et temasse tuli juba märkimisväärne jõud.
  Tüdruk välgutas mõõku ja ütles:
  - Parem võita püsti, kui kaotada põlvili!
  Pärast seda käskis Svjatoslav juba:
  - Noh, vennad lahingus!
  Ja väravad avanesid ja Vene salk astus välja. Ja see oli armee täis jõudu ja energiat.
  Bütsantslastel on viiskümmend tuhat sõdurit ja ka nemad on rivis. Tundub, et seda on arvuliselt rohkem, kuid mitte nii julgelt ja tulihingeliselt hingelt.
  Rooma keiser ise kogunes noomima. Ja nii Bütsantsi armee võttis ja liikus.
  Ta on raudrüüs raskem ja tal on eelis ratsaväes.
  Kuid eessõitjatest möödudes jookseb Mirabela Magnetic, täis energiat ja innukas võitlust. Siinne tüdruk on kõrgeima kaliibriga. Ja kuidas see Bütsantsi sõdalastega kokku põrkub.
  Sooritab hüppelöögi kahe palja jalaga korraga, kukutades vastaseid ja karjudes:
  - Au Vene rati aegadele!
  Siis vilistab tüdruk kõrvulukustavalt. Jah, see näeb lahe ja naljakas välja.
  Ja tema mõõgad, kuidas vaenlastele peale kukkuda, lõikavad neid nagu habemenuga. Siin on tüdruk.
  Ja siis on teised sõdalased.
  Nataša raiub mõõkadega maha Bütsantsi sõdalased ja hüüab:
  - Venemaa eest Svjatoslav!
  Ja paljaste varvastega viskab ta mürgist nõela.
  Ja siis läheb Zoya lahingusse. Bütsantsi sõdurid lõikasid suure meeleheitega. Ja muserdab nad tulihingelise entusiasmiga.
  Ajab mõõkadega veskit.
  Ja punajuukseline Angelica võttis roomlased üles ja hävitagem nad suure raevu ja meeleheitliku survega.
  Ja tal paljas kand ka töötab ja murrab lõuad.
  Tüdruk möirgab:
  - Peruni nimel!
  Ja ka Svetlana lõikas suure survega, hävitades vaenlase.
  Ja ta juhib veskit mõõkade ja kiljudes:
  - Kommunismi eest!
  Roomlasi lahkamas Mirabela märgib:
  - Kui tahad võita kogu maailma, täida oma pea tarkusega ja süda armastusega!
  Bütsantsi vastaseid maha raiudes ütles Nataša:
  - Kuldne süda ei meelita alati raha taskusse, kuid võimaldab leida taevast lugematul hulgal aardeid, millega võrreldes pole rahatähtede mäed sentigi väärt!
  Zoya, tükeldades leegionäre, märkis:
  - Raske on mõista, miks Jumal lubab kurja, kuid veelgi raskem on see, miks inimene ei luba oma südamesse headust ja tegudes halastust!
  Angelica märkis roomlasi hakkides ja paljaste varvastega kettaid visates:
  - Kuldsed mäed poliitikute huulilt ei ole sentigi väärt, aga vasepenn, kui inimene on armsam, on maailma suur aare!
  Bütsantsi võitlejaid agressiivselt tükeldades märkis Svetlana:
  - Jumal lõi inimese õnneks, kuid inimene loob endale probleeme ja ebaõnne, soovides saada Looja Jumalaks!
  Vastaseid mõõkadega läbi lõikav Mirabela andis välja:
  - Mida naine tahab, seda tahab jumal, võib-olla sellepärast on meestel pidevad mured ja probleemid, sest naine on jumalakartmatult õrn!
  Nataša, roomlasi lahkades, märkis:
  - Kui lapsed naeravad õnnest, siis vanemad ei naera, seega ei tulnud kingituste maksumus sugugi naljakas välja!
  Bütsantslasi lüües ja paljajalu maha löönud Zoya märkis loogiliselt:
  - Jumal on inimesele alati armastav isa, kuid saatus on sageli kapriisne kasuema!
  Augustinus roomlasi lahkamas, lisas loogiliselt:
  - Isegi rebasel on raske saatust petta ja Jumalat on võimatu petta!
  Vastaseid läbi lõikav ja neid agressiivselt purustav ning palja kannaga lõhkepaketti visanud Svetlana väljastas:
  - Poliitikas on kõik võimalik, aga Jumalat ei saa siiski korragi petta, kuigi oled harjunud valijaid ninapidi lõpmatuseni juhtima!
  Mirabela, lõigates vastased kapsasteks ja tehes neist Rooma karbonaad, ütles:
  - Poliitikud on pettuses suured kelmid, tõe asjus aga tähtsusetud!
  Nataša, jätkates entusiastlikult vaenlaste maharaiumist, märkis:
  - Poliitik peidab kihvad, aga talle meeldib hambaid näidata, eriti kui valija on kanaajudega!
  Roomlasi purustanud Zoya märkis vaimukalt:
  - Poliitikul pole mõõdutunnet lubadustes, vaid nulli kippuvate karmide piiride elluviimises!
  Vaenlastest läbi lõikav Angelica teatas raevukalt:
  - Poliitiku mälu on lubaduste suhtes null, aga soov lõpmatuseni valetada!
  Svetlana märkis agressiivselt, lõigates roomlaste pead maha:
  - Keelega poliitik võib tõsta terve tsunami, aga peaga töötades valitseb täielik rahu!
  Mirabela jooksis plaadimängijat paljajalu, lõikas vastaseid maha ja säutsus:
  - Joodik magab üle ja poliitik norskab, kui tuleb purjus silmadega lubadus täita!
  Natasha märkis algselt vaenlasi ära lõigates:
  -Poliitik on prostituut, kes võtab korraga hääli, kuid ei paku kunagi naudingut!
  Zoya, kes roomlasi maha lõi, nõustus sellega täielikult:
  - Poliitikul on lõvi ambitsioonid, mis toovad valija koera ellu!
  Bütsantslastega võideldes ja neid purustades märkis Angelica loogiliselt:
  - Jumal armastab inimest isegi pattudes, ainult jumalatus hävitab hinge!
  Svetlana, lõikades leegionärid maha nagu habemenuga karvad, vilistas:
  - Vaba tahe on Jumala kingitus, ainult inimene ei tunne südametunnistuse läve!
  Mirabela, niigi hõrenenud roomlasi maha raiudes, kostis:
  -Südametunnistusevabadus on Kõigekõrgema kingitus, südametunnistusevabadus on kõige madalamate needus!
  Rooma või õigemini Bütsantsi sõdureid maha raiudes tegi Nataša kokkuvõtte:
  " Jumal andis vaba tahte suurest armastusest, aga inimene valis oma osa märkimisväärsest verest!"
  Et end kuidagi rõõmsamaks muuta, laulis Zoya:
  Olen lihtne komsomolitüdruk,
  Hiljuti pioneer...
  Kiigu väga osavalt köiel,
  Täpselt nagu öeldakse, ilu on magus!
  
  Kuid füürer tungis kallile Venemaale,
  Raevukas irve ähvardab fašismi...
  Kuid ikkagi on tüdrukud ilusamad kui kõik
  Vastame kõige salakavalamale löögile!
  
  Meie suure ema auks,
  Poisid surevad julgelt ...
  Peatagem suurem osa metsikutest natsidest,
  Meie armee on võitmatu!
  
  Komsomoli liige andis mulle ülesande,
  Pigem tuua luureandmed peakorterisse,
  Nii et pingutate hinge
  Et unenäos poleks libedaid kärnkonnasid!
  
  Ma kõnnin paljajalu heinamaal,
  Kuigi mitte harjumusest varastasid nad linna,
  Alguses hea, pärast raske
  Paljajalu kruusal käimine on kallis!
  
  Tallad on kividest tugevalt pargitud,
  Ja lõikehaavadest voolab verd...
  Kuid isamaa lipud lehvivad eredalt,
  Ja Issanda armastus on meiega!
  
  Kiida hiiglaslikku Jeesust
  Mis on kõrgem ja ilusam kui kõik ...
  Kui rahvas ja erakond on ühendatud,
  Tähistame õnne ja edu!
  
  Me usume fašismi, murrame selgroo,
  Igast sõimest saadik...
  Võit tuleb säravas mais,
  Gehennas saa kaabakaks!
  
  Olgu mu püha maa au sees,
  Oktoobrikuu hiilguse võidud kõmisevad...
  Kuigi tüdruk on kaltsukas ja paljajalu,
  Ta kannatab, kallis, mitte asjata!
  
  Pühendasime oma südamed isamaale,
  Kulla auks loe hingi ...
  Edu saavutamiseks avasid nad kiiresti ukse,
  Ja kägista pahatahtlikkust ja pettust!
  
  Olgu Venemaa maailma hegemoon,
  Too universumisse kord...
  Premeeri kõiki vastaseid lüüasaamisega,
  Ja naljaga pooleks viige ettur kuninganna juurde!
  
  Olgu mu Venemaa universaalses hiilguses,
  Las õunapuud õitsevad selles Marsil ...
  Nõukogude ajal punases, raevukas võimus
  Rahvas teeb unistuse teoks!
  
  Teeme Isamaa suureks,
  Kuna komsomoli liikmed on kõige lahedamad ...
  Toetage ikoonidel pühakute nägusid,
  Me võidame, jättes patu oma südamesse!
  Peaaegu kogu Bütsantsi armee tapeti ja selle jäänused põgenesid.
  Vaenlast jälitades andis Angelica välja:
  - Jumala kingitus ei ole munapuder, vaid kes keeldub armust, sellel on märja kana ajud ja pehmeks keedetud!
  Svetlana liigutas vaenlast palja kannaga mööda kuklasse ja kilkas:
  - Jumal annab armu igale inimesele, kuid mitte igaüks ei ole määratud rikkust võtma!
  Vaenlasi hävitav Mirabela lisas hambaid paljastades:
  - Kelk võib olla oma, võib-olla mitte oma, aga koht troonil on alati kellegi teise oma, sest poliitika on võimul, tal on halb püüdlus!
  Nataša, lõpetades roomlased, märkis üsna loogiliselt ja õigesti:
  - Poliitikul on nädalas seitse reedet, nii et ta tahab oma valijatele alati korraldada igavese esmaspäeva ja endale soliidse pühapäeva!
  Zoe märkis agressiivselt, kui ta taanduvatel roomlastel päid maha lõikas:
  - Poliitikule meeldib valijatele nõu anda, aga hea nõu on kallis ja need, mida poliitikud jagavad, on väärtusetud!
  Angelica, tükeldades põgenevaid bütsantslasi, röögatas:
  - Pole magusamat soola kui tõe sool ja pole kibedamat mett kui valimislubaduste mesi!
  Põgenevaid võitlejaid purustades märkis Svetlana, visates palja jalaga teravate otstega ketast:
  - Jumal võib osavõttu näidates andeks anda igasuguse patu, kuid inimene on andestamatult rumal, kui ta andestab endale ükskõikse ükskõiksuse!
  Mirabela võttis selle kõik kokku, lõpetades viimased roomlased:
  - Võite nii jumalasse uskuda kui ka mitte uskuda, ainult esimene teeb meist Kõigevägevama kuvandi ja viimane - looma, kes kuulub kõige madalamate prioriteetide hulka!
  Bütsantsi armee sai täielikult lüüa ja nüüd ei takistanud miski meid Konstantinoopolisse kolimast.
  Svjatoslavi armee kasvas hüppeliselt. Temaga liitusid kreeklased, bulgaarlased, serblased, ungarlased ja muud väed.
  Ja siis järgnes rünnak sellele võimsale tsitadellile.
  Mirabela ründas koos teiste tüdrukutega. Konstantinoopoli kaitsjaid maha lõigates jätkas tüdruk nalja:
  - Jumal lõi Eeva ilusaks ja nooreks, et Aadam teda armastaks, kuid inimhinge poliitik tappis hinge nooruse ja moonutas keha põrgusse!
  Nataša, purustades Konstantinoopoli kaitsjaid, märkis:
  - Hea on olla noor kehaga naine, halb on olla abitu laps, kui asi puudutab äri!
  Zoya, katkestades vastased, andis ratsionaalselt välja:
  - Erinevate sõnadega poliitik ütleb sisuliselt üht - minul on võim ja sul on nuudlid kõrvas, mul on troon ja sa oigad pahameelest!
  Angelica, see punajuukseline tüdruk, kes jälle oma mõõkadega teravaid pöördeid tegi, märkis:
  - Poliitik on ööbik, kes laulab armsalt, aga tõelise linnu noodid kirjutab jumal ja poliitiku noodid kirjutab rahakaarde haarav käpp!
  Svetlana lisas vaimukalt, kärpides veel ühe Tsargradi kaitsja:
  - Jumal otsustas - mees on omaenda poeg, aga poliitik tegi valijast orvuks kasupoja!
  Vaenlasi raevukalt tükeldades ja paljaste varvastega mürgiseid nõelu loopides lõpetas Mirabela:
  - Kõige armastavam Vanem on Kõigeväeline Jumal, kuigi pole selge, miks nutab kibedalt Kõigeväelise Isa visatud mees-laps julma universumi sügavikusse - isegi üks lapse kibe pisar rebib armastuse südame!
  Rünnak on juba lõppenud ja Tsargrad langenud. Svjatoslavi vallutusi tugevdati. Sellele järgnesid kampaaniad Iraanis ja Indias. Ja seal vallutasid venelased aina uusi maid. Pal ja Bagdad...
  Tekkis tohutu impeerium Egiptusest, Balkanist kuni Hiinani välja.
  Pärast Svjatoslavi surma toimus aga valduste jagamine. Kuid vanim oli lapselaps Jaroslav Tark. Ja ta ühendas impeeriumi uuesti ja vallutas Hiina.
  Venemaal võeti kasutusele uus religioon: Rodnoverie, mida juhib Looja Rod ning taeva ja põrgu õpetus. Kuid Rodil oli ikkagi täielik jumalate panteon - pojad ja tütred.
  Maailmalõppu ei tule, seega on Venemaa igavene ja venelased on Jumala valitud rahvas.
  Nii sündis paralleeluniversumis uus lugu.
  
  PALJAJOONIS BLONDIIN AITAMAS VAURHERTST VASSILI III
  Oleg Rõbatšenko ja Mirabela Magnitnaja läksid aga peagi teise loo juurde.
  Vassili III armee piiras Kaasanit. Komandör polnud aga tsaar ise, vaid tema vend Dmitri. Noor sõdalane! Aga kogenud!
  See oli 1506, Vassili Kolmanda valitsemisaja esimene täisaasta, mis tugevdas oluliselt Moskvat ja tugevdas valitseja tsentraliseerimist. Tõsi, ta pole liiga palju võitnud, kuid tal on tohutud ambitsioonid!
  Ja nii otsustasid Oleg Rõbatšenko ja Mirabela Magnitnaja aidata Venemaa suurvürstil ja mingil määral isegi keisril linna ja khaaniriigi pealinna vallutada.
  Surematu poiss ja terminaatortüdruk läksid mõõkadega vehkides Kaasani tormi lööma. Nad võitlesid nagu kangelased. Olles surematud sõdalased, liikusid nad kiiremini kui gepardid. Ja paljaste varvastega lasid nad välja eelnevalt ettevalmistatud teravalt lihvitud kettad, mis tabasid tatarlasi otse kurku.
  Oleg ja Mirabela tormasid kiiresti ning müürile tõusnud tegid veskeid, raiusid maha viis-kuus tatari võitlejat.
  Siis hakkasid nad vastaseid lõikama ja neid välja laskma, kukutades maha kümmekond tuumarelva.
  Ja nad kukkusid ja kukkusid kokku.
  Poiss ja tüdruk võitlesid nagu titaanid. Neid eristas väledus ja mõõgad tegid sekundiga viisteist hoopi. Ja nii nad raiusid vaenlase maha. Noortel sõdalastel olid spetsiaalsed relvad: mõõgad ja mõõgad korraga ning nad lõikasid peaaegu iga metalli ja liha.
  Oleg hoidis käes suurt liblikat, lõikas korraga maha kümmekond vastast ja möirgas:
  - Ma olen suur roller!
  Ja jälle poiss raevukas rünnakus.
  Ja siin on tüdruk Mirabela, kes viskab paljaste varvastega granaati ja sipleb:
  - Meie isamaa on kuulsusrikas, põlisusuline, õigeusklik! Ja me suudame võita tatarlasi ja olla Kaasan Venemaa all!
  Ja jälle ründavad noored surematud sõdalased. Ja nad võitlevad raevuka meeletusega. Neil on metsik ideede kaskaad ja meeletu energia.
  Noorpaar rünnakul. Ja tatari sõdalased langevad nende löökide alla. Ja võitlejad, kes on saanud surematuse ja töötavad välja oma igavese elu, on väga lõbusad.
  Tatarlast maha lõiganud Oleg möirgas:
  - Sada, saja järel, rügement rügemendi järel! Vene rüütlid lõikasid mõõgaga! Usun, et võit tuleb varsti! Avame uhke konto!
  Mirabela viskas paljaste varvastega teravalt lihvitud ketast ja laulis:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rõbatšenko, see igavene poiss, viskas samuti oma palja lapseliku, kuid väga tugeva jalaga ketast ja laulis:
  - Isamaa kaitsja! Perunovi sõdur!
  Mirabela Magnetic, jätkates hakkimist, laulis:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Poiss, kes vaenlasi maha lõi, susises:
  - Venemaa kangelased koguvad ärevuses!
  Nii võitlevad kangelaslikud lapsed - suured kangelased! Neil on kirge ja jõudu terve leegioni jaoks.
  Või äkki kümme leegionit! Neid vaadates rõõmustasid ülejäänud sõdurid ja hakkasid üle Kaasani müüride lööma.
  Tatarlasi maha raiudes hüüdis Oleg:
  - Tsaar Vassili III jaoks!
  Ja kuidas ta viskab teravalt lihvitud ketast, kuidas lõikab ära kümmekond Venemaa vastast.
  Ja jälle keerutab ta liblikat ja selle taga veskit. Lõika kümmekond korraga. Ja siis võtab poiss selle kätte ja liigutab palja kannaga khaani lõuas.
  Ta lendab ja hüppab otse keeva tõrva pada.
  Oleg Rybachenko karjus:
  - Noh, kurat sinuga!
  Mirabela võttis bumerangi paljaste varvastega, lõikas maha viis nukerit ja möirgas:
  - Au tsaar Vassili isamaale!
  Oleg Rybachenko kinnitas entusiastlikult:
  - Tere, püha Venemaa!
  Tatarlasi maha raiudes sosistas Mirabela:
  - See pole veel Venemaa, vaid Moskva!
  Märkimisväärse osa müürist on Vene sõdurid juba vallutanud. Nad imbuvad juba linna endasse.
  Suurvürst Vassili sattus oma suure poja Ivan Julma tõttu mõnevõrra varju.
  Kuid tegelikus ajaloos Kaasan talle ei allunud. Ja nüüd kirjutavad laps ja kangelaslik tüdruk ümber ja lisavad selle, mida vene esivanemad ei suutnud.
  Oleg Rõbatšenko lõikas ühe hoobiga maha neli pead. Seejärel viskas poiss paljaste varvastega bumerangi. Ta lõikas maha veel seitse võitlejat ja karjus:
  - Kuidagi sõitsid nad kirstu sisse ja kõige võimsam kummitus,
  Ta tahtis mu kaela hammustada, aga osutus mänguks!
  Ja noor sõdalane hakkab sellest haigeks jääma...
  Margarita keeras vinti ja kilkas:
  - Ma olen hüppamiseks valmis kobra!
  Ja jälle laseb ta paljaste varvastega välja tapjabumerangi. Tüdruk on kindlasti nagu lahedaim jumalanna.
  Suurem osa Kaasanist on juba vallutatud. Vaprad sõdalased tungivad kõrgeima khaani paleesse. Nad on täis raevu ja metsikut põnevust. Oleg Rõbatšenko ja Mirabela Magnitnaja on terminaatorisõdalased. Ja kõik nende kiiged ja nad lehvitavad väga sageli - need on uued laibad!
  Võitlev Oleg Rybachenko märkis:
  - Kuid see lahing võib palju muuta!
  Mirabela nõustus loogiliselt:
  - Ivan Julm vallutas Kaasani! Ja nüüd vallutab ta onu Dmitri!
  Poiss viskas paljaste varvastega bumerangi. Ta lõikas viiel tatarlasel kõri läbi ja haukus:
  - Suure Venemaa ja slaavlaste taeva eest!
  Mirabela on ilus tüdruk, kinnitas enesekindlalt:
  - Suurima impeeriumi eest!
  Ja neiu viskas ka paljaste varvastega teravalt lihvitud tera.
  Ja ta lõikas palju nukke ja tükeldas keda. Ta on selline võitluslik kaunitar.
  See on tõesti lahe Mirabela. Surematuse nimel nõustus ta saama bikiinides tüdrukuks, hülgades oma endise keha ja müüma orja. Aga siis sai ta nii üliinimliku jõu! Ja uskuge mind, loomulikult on see tema jaoks super!
  Tüdruk kakleb ja poiss kakleb ning vaenlased langevad. Nad on katki ja nõrgenenud.
  Nii tungivad vaprad sõdalased trooniruumi, kus asub Kaasani khaan.
  Ta üritab lahkuda, kuid poiss viskab palja jalaga tärni ja murrab khaani kukla. Katkine kukub ja sureb...
  Seejärel hävitavad sõdalastest metsavahid ülejäänud tatarlased. Viimased aga, olles kaotanud oma peremehe, viskavad relvad maha ja annavad alla.
  Nii et Kaasan langes. Nüüd on Venemaa nendele maadele tõusnud. Moskva suurvürst Vassili asustas osa tatarlasi Venemaale ja osa venelasi Kaasanisse.
  Siis läks veelgi paremaks. Uus Venemaa suurvürst valiti ka Leedu suurvürstiks. Troonile tõusnud...
  On selge, miks - võit Kaasani üle oli kõigile väga muljetavaldav. Ja nad said aru, et Venemaa on väga tugev!
  Ja sõdalased andsid siin endast parima. Nad võtsid ja alistasid suurvürst Vassili III peamise konkurendi armee. Ja kaebaja enda võttis ja lammutas surematu poisi ja tüdruku pea.
  Ja nad tegid seda nii, et loopisid paljaste jalgadega kettaid ja karjusid:
  - Slaavlased peavad olema ühtsed! Olgem kõik võitmatud!
  Ja püsti hüpates ja hetmani surnuks häkkides hüüasid noored sõdalased:
  - Oleme uue ajastu ja laheda formatsiooni sõdalased!
  Pärast seda suudlesid vangid noorte sõdalaste paljaid jalajälgi, mille nad jätsid värskele lumele. Ja nõustute, et see on väga lahe!
  Ja siis reis Astrahani. Nii tõmbab üks võit ka teisi endaga kaasa.
  Oleg Rybachenko ja Mirabela Magnitnaja kolisid koos selle suurvürstiga Astrahani.
  Poiss ja tüdruk tungisid sellesse suurde linna. Nad võitlesid, jõudes taas läbi ajakoridori Vene armee juurde.
  Ja jälle raiusid nad end ja viskasid paljaste varvastega bumerangi. Siin läks asi palju lihtsamaks. Ja armeed juhtis Vassili Kolmas ise. Ja tema jõud oli suur. Saabusid ka Leedu Suurvürstiriigi väed. Nad tungisid sellesse linna.
  Ja terminaatorilapsed lõikasid ennast ja viskasid bumerange, kettaid, tähti. Oleg Rõbatšenko viskas isegi paar granaati.
  Paljaste jalgadega viskasid noored sõdalased ka teravaid tähti ja peenikesi, kuid suutelised lõikama mitut kõri korraga.
  Ja nende jalad on tõeliselt agility ning kiire ja väga metsiku jõu kehastus.
  Ja nagu tüdruk viskab paljaste varvastega bumerangi, siis pole püha Moskva Venemaa vaenlased sugugi mesi!
  Terminaatori sõdalased hüüdsid üheskoos:
  - Au Vassili Kolmandale, Venemaa suurimale tsaarile!
  Ja jälle suur võit Vene kuningriigile.
  Basil Kolmas krooniti kuninga tiitliga ja teda tunnistati ametlikult keisriks. Tema impeerium muutus tohutuks. Siberisse hakkasid tungima ka venelased. Ja Krimmi khaaniriik tunnistas end isegi Venemaa vasalliks.
  Pärast metropoliidi väljasaatmist kohustas Vassili III uut kirikuhärrat dogmasid muutma ja lubama polügaamiat. See oli osaliselt tingitud Kaasani, Astrahani ja teiste islamimaade annekteerimisest.
  Vassili Kolmas ise abiellus kohe Leedu printsessi Glinskaja ja tatarlanna Tamaraga. Ja siis ka neljandal tüdrukul.
  Sinod lubas venelastele neli naist. Ja paljud printsid kasutasid seda ära.
  Sõda Poolaga lõppes vallutamisega... Vene sõjavägi oli tugev ja palju arvukam. Jah, Oleg ja Mirabela aitasid. Ja nende terminaatorisõdalastega pole ükski vastane kohutav.
  Ja Vassili Kolmandast sai Poola kuningas. Impeerium on tugevdatud. Kuid Suleiman Suurepärane tuli Osmani impeeriumi troonile. Ja see valitseja vallutas Ungari. Ta piiras ka Viini.
  Kuid Krimmi khaaniriik läks Venemaaga lahku. Ja järgnes uus kampaania. Ka Oleg Rõbatšenko ja Mirabela Magnitnaja hiilgasid siin ülivõimsa nõiajumalanna käsul. Muidugi Perekopi kallaletungi ajal. Siin on krimmitatarlaste kaitse tugevaim osa. Aga lõppude lõpuks on sõdalased: Oleg ja Mirabela väga lahedad!
  Ja kuidas nad tormavad ja kuidas nad tormavad! Ja kuidas nad tatarlasi maha raiuvad. Ja millise metsiku entusiasmiga nad seda ette võtavad.
  Ja poiss viskas paljaste varvastega tähe ja see lõikas kuus tatarlast korraga maha.
  Ja tüdruk tulistas tärniga maha viis. Need poisid osutusid kaklevaks.
  Oleg ja Mirabela puhastasid osa seinast. Lisaks töötas ka suurtükivägi. Tatarlastele tehti palju hävingut. Nii langes Krimmi khaaniriik.
  Seejärel toimus lahing Suleiman Suurepärase armeega. Seekord päris ajaloos suurel sultanil ei vedanud. Oleg Rõbatšenko ja Mirabela Magnitnaja mitte ainult ei tapnud hulga türklasi, vaid vangistasid ka sultani.
  Venemaa sundis türklased Balkanilt lahkuma. Ja ta rajas sinna oma kindlused. Ja valitud ka Istanbul. Konstantinoopol kerkis uuesti.
  Vassili III peatus ajutiselt. Vallutamist tuli seedida. Liivimaa nõustus maksma venelastele austust ja loovutas Narva ilma sõjata valduste alla.
  Vassili Kolmas andis isegi 1535. aastal käsu ehitada Neeva suudmesse sadamalinn. Midagi Peeter Suure Peterburi sarnast. Tõsi, Basil kolis pealinna just Konstantinoopolisse.
  1537. aastal vallutasid venelased Viiburi ja kindlustasid end rootslaste põhjaosast, alistades nad täielikult.
  Viiburi ründamise ajal paistsid Oleg Rybachenko ja Mirabela Magnitnaja taas silma.
  Poiss ja tüdruk hüppasid loomulikult üle ajaläve ja osalesid kallaletungis.
  Siin viskas Oleg paljaste jalgadega bumerangi, nokautis kümmekond vastast ja laulis:
  - Au Venemaale ja selle tsaarile Vassili Kolmandale!
  Mirabela viskas ka paljaste varvastega midagi surmavat ja andis julgelt välja:
  - Püha Venemaa ja ebamaise kuninganna eest!
  Pärast seda läksid poiss ja tüdruk nii laiali, et rootslaste surnukehadest raiuti läbi terve raiesmik.
  Aastatel 1540-1541 vallutasid Vene väed türklastelt ka Väike-Aasia. Ja 1545. aastal ning ka Mesopotaamia ja Palestiina. 1547. aasta märtsis suri kuningas vaevalt kuuekümne kaheksa aasta vanusena. Tema nelikümmend kaks aastat kestnud valitsusaeg osutus pikaks ja väga õnnelikuks paljude Venemaa vallutustega.
  Basiilik Kolmas sai nimeks Basiilik Suur. Ja troonil oli noor, kuid Venemaa standardite järgi täiskasvanud Ivan Vassiljevitš.
  Ja kuna Vassili Kolmas elas kauem kui pärisajaloos, välditi bojaaride segadust.
  Ivan Vassiljevitš otsustas alguses Liivimaa täielikult alistada, 1550. aasta sõda oli edukas. Võimas Vene suurtükivägi pühkis kõik minema ja peaaegu kõik linnad vallutati kiiresti.
  Mõistagi osalesid lahingutes terminaatorilapsed Oleg Rõbatšenko ja Mirabela Magnitnaja.
  Paljaste lapselike jalgadega viskasid nad kõike teravat ja läbitorkavat nii innukalt, et Liivimaa väed surid tohutul hulgal.
  Pealegi lasevad noored sõdalased ka suurtükkidest täpselt ja nii täpselt.
  Terminaatoripoiss Oleg tulistas ja viskas paljaste jalgadega tapja kingituse.
  Hajusid vastased ja kilkasid:
  Olen kehastunud häving!
  Ja poiss naerab ja möirgab:
  - Ma olen suure ärkamise poeg!
  See sitke tüdruk Mirabela laseb samuti paljaste varvastega mõrvari lendu ja kriuksub:
  - Ma olen suurte hävitamisjumalannade tütar!
  Ja jälle lapsed naeravad ja paljastasid hambad. Ja siis lenda üles kindlusesse. Ja nii lõigatakse kõik maha. Neil pole mõõku, neil on lihtsalt propellerid. Ja nad hävitavad haletsemata liivlasi ja teisi palgasõdureid.
  Poiss ja tüdruk on kogu aeg paljajalu, isegi lumes. Ja see meeldib neile surematutele sõdalastele isegi!
  Miks mitte? Milleks kingad neile inimestele, kellel on keha kiirem kui ühelgi loomal ja loomulikult ei suuda nad andestada ega haigestuda.
  Siis võitles Ivan Julm Egiptuses. Olles mõne aastaga vallutanud kogu Põhja-Aafrika, sealhulgas Maroko. Seejärel vallutati Araabia poolsaar.
  Saksamaa oli killustunud, Austria nõrk, Hispaania ja teised riigid olid hõivatud sõdadega.
  Tsaari-Venemaa kolis üle Iraani Indiasse. Aastaks 1590 vallutati India. Ivan Julm elas kuuekümne kaheksa aastaseks ja suri 1598. aastal. Ja tema järglaseks sai Ivan Viies. Venemaa jätkas laienemist itta ja Hiina hõivamist. Kuigi sõda kujunes pikaks ja raskeks.
  Hiina vallutamiseks kulus kolm sõda.
  Isegi osalemine Oleg Rybachenko ja Mirabela Magnitnaja lahingutes ei taganud kohe võitu.
  Jah, ja noored sõdalased võitlesid episoodide kaupa. Nad jooksevad endasse, tükeldavad hiinlased ja jooksevad uuesti tagasi.
  Muidugi tegutsesid poiss ja tüdruk väga aktiivselt ja tulemuslikult. Ja paljaste varvastega viskasid nad aktiivselt teravaid tähti, kettaid ja bumerange.
  Oleg Rõbatšenko häkkis isiklikult surnuks Hiina kaitseministri. Ja siis kuidas ta poisikese jalaga granaati viskab. Nii et korraga kaks tosinat kollast sõdalast teisele maailmale ütlesid:
  - Au Venemaale, mis igavesti näitab universumi teed!
  Ja tüdruk Margarita võtab selle ja laseb palja jalaga bumerangi, mis on surmav, mis pole kuskil lahedam.
  Ja olles vastased alistanud, kriuksub tüdruk:
  - Sellise Venemaa eest võitlete ja ärge kartke!
  Ja poiss ja tüdruk hakkasid veelgi intensiivsemalt lehvitama.
  Ivan viies suri 1620. aastal ja tema poeg Ivan kuues jätkas oma tööd. Pärast kangekaelseid sõdu aastal 1640 allutati Hiina lõplikult.
  Oleg Rybachenko ja Mirabela Magnetic hakkasid aktiivsemalt esinema erinevates lahingutes ja lahingutes.
  Ja siis viskas poiss Oleg bumerangi ja puhus Hiina keisri peast. Ja temast sai kangelane!
  Ja neiu Mirabela viskas palja jalaga granaadi ja lõi välja terve vastaste peakorteri.
  Ja loomulikult võideti tänu neile surematutele lastele Vene impeeriumi suurim võitu!
  Ja pärast võitu Hiina, Moskva Venemaa üle ei karda praktiliselt keegi! Ja keegi ei peata venelasi ega võida! Nad on ületanud punkti, kust tagasiteed pole!
  Ja Venemaa sai suure impeeriumina tugevamaks. Ivan Kuues valitses veel kümme aastat, kuni vallutas Korea ja suurema osa Indohiinast.
  Pärast teda tõusis prestosse Aleksander Esimene. Uus kuningas jätkas oma endist vallutuskäiku. Indohiina vallutati täielikult ning Venemaa laevad maabusid Austraalias ja asusid seda mandrit uurima. Lisaks sisenesid venelased Alaskale veelgi varem ja edenesid üle Kanada ... Siin kohtusid nad juba Prantsusmaaga, kes saavutas lõpuks stabiilsuse ja õitsengu Louis neljateistkümnenda ajal, ning Inglismaaga, mis kogus kiiresti hoogu.
  Lisaks jätkas Venemaa Aafrika uurimist ja ka seal seisis Suurbritannia vastuseisus. Ka Rootsi astus üles ja üritas rünnata Venemaad.
  Kuid Vene väed olid valvel ning Suurbritannia ja Prantsusmaa koos ei tegutsenud. Ja Aleksander Esimese väed vallutasid selle osariigi.
  Loomulikult osalesid selles nii Oleg Rybachenko kui ka Mirabela Magnitnaja.
  Paljasjalgsed sõdalased viskasid kettaid ja tükeldasid pikkade, spetsiaalselt karastatud mõõkadega.
  Nad on nii lahedad ja vastupandamatud.
  Oleg Rõbatšenko viskas poisikeste jalgade paljaste varvastega teravat tähte, kukutas kümmekond rootslast ja laulis:
  - Püha Venemaa auks!
  Tüdruk Mirabela viskas ka paljajalu surmavat eset ja susises:
  - Võitmatu perekonna suuruse eest!
  Ja lapsed hüppavad koos ja löövad Rootsi kubernerile paljaste kontsadega vastu rinda.
  See lendas üle ja tulistas alla veel kümmekond vaenlase sõdurit.
  Pärast Aleksander Esimese surma 1675. aastal tõusis troonile tsaar Aleksei, Aleksandri esimene poeg. Tavaliselt läks troonipärimine vastavalt poegade staažile ja seejärel lapselapsed vanimast pojast. Vassili Kolmas kehtestas selle, et ei oleks hilisemat võitlust trooni pärast. Tugeva tsentraliseeritusega.
  Aleksei kohtus Prantsusmaaga esmakordselt Ameerikas ja Suurbritanniaga Aafrikas.
  Vene väed sisenesid samal ajal Saksa maadele. Püüdmine oli üsna edukas, kuna vürstiriigid olid killustunud. Arvulisemad Vene rügemendid vallutasid ka Itaalia. Sellele järgnes kampaania Prantsusmaa vastu. Louis Päikesekuninga valitsusaeg lõppes kuulsusetult. Vene ja välismaa rügemendid vallutasid Prantsusmaa.
  Taas hiilgasid Oleg Rõbatšenko ja Mirabela Magnitnaja.
  Noored sõdalased võitlesid mõõkadega ja viskasid vaenlase sõdureid kettaid. Hukkus palju sõdureid.
  Poiss viskas vaenlasele palja jalaga tähe ja möirgas:
  - Ma olen supermeeste sõdalane!
  Ka neiu viskas paljaste varvastega tapjaketast ja vilistas:
  - Ja ma olen imelise kosmose kehastus!
  Ja kuidas ta oma pikka keelt näitab! Ja siis kuidas anda prantslase krahvi ninas paljas konts. See otsmikupragu.
  Ja Oleg Rybachenko lendab mööda nagu põrgulik meteoor ning paarkümmend prantslast võttis ja suri. Ja siis poiss, justkui lööks tabatud kahurist kopalaskuga.
  Ja pange palju võitlejaid. Nad väänlevad valust ja surevad!
  Ja terminaatorisõdalased tormavad enda juurde ja lõikavad kõik maha, nagu oleksid nad ise surmainglid ja kiiremad kui gepardid.
  Suurbritannia võitles kuidagi merel tagasi ja palus rahu. Venemaa jätkas oma laienemist Ameerikas. Tema väed vallutasid kõik Inglise ja Prantsuse kolooniad ning jõudsid Mehhikosse.
  Aafrika ja Austraalia vallutamine viidi lõpule.
  Nüüd jäid okupeerimata ainult Hispaania ja tema kolooniad ning Portugal koos kolooniatega.
  Kuid see sõda oli juba Peeter Suure jaoks, kes sai võimu 1700. aastal. Uus tsaar, mitte Romanov, vaid Rurikovitš, kasutades ära juhust kui rünnakut Vene kaupmeeste vastu, saatis väed Hispaaniasse ja Portugali.
  Need riigid olid juba languses ja said kiiresti lüüa. Vene väed asusid ka kolooniaid vallutama. Nad olid nii arvukamad kui ka paremini varustatud ja relvastatud. Vene armeel olid juba suitsuvabad pulbrid ja suure plahvatusohtlikud mürsud ning lahinguõhulaevad. Seal olid isegi tankid. Ja esimesed soomusrongid. Mis jättis vastastele mulje.
  Esimesed kuulipildujad ilmusid ka Vene sõjaväes.
  Kuid isegi siin ei saanud Oleg Rõbatšenko ja Mirabela Magnitnaja märkamata jätta. Nad peavad võitlema ja oma surematuse välja töötama.
  Siin viskab poiss jälle palja jalaga granaati. Ja rebi oma vastased ribadeks. Pärast seda laulsid nad:
  - Selle Venemaa nimel, mis vallutab kogu maailma ja inimeste südamed!
  Tüdruk ka, nagu viskaks palja jalaga, väike, aga plahvatusjõu poolest tugev, pommi. Rebib hispaanlasi ja kriuksub:
  - Selliseks, et kõigil inimestel oli alati õnne!
  Ja lapsed, loopides paljaste jalgadega surmakinke, laulsid:
  - Olgu nad igavesti noored ja meie helged aastad!
  Ja pärast seda laenguna millegi päris surmava vastu. Ja nad vehivad niisama mõõkadega.
  See veri voolab nagu jõgi ja kogu maa lahkub sinu jalge alt!
  Siin on sõdalased! No lihtsalt supermehed paljaste jalgadega, mis on kuuma ja külma käes peaaegu alasti.
  Aga nii silmapaistvad võitlejad! Kõrgeim kaubamärk ja klass! Siin nad lõikavad end ja hävitavad vastased!
  Poiss ja tüdruk on nagu metsikuima hävitamise peainglid, kellel pole tõkkeid ja takistusi teel uutele võitudele ja saavutustele.
  Oma teel annavad linnad alla ja elanikud lähevad välja ning suudlevad surematute ja suurte sõdalaste paljaste jalgade jälgi.
  Hispaania ja Portugal koos kolooniatega vallutati kiiresti. Ja alles jäi ainult Suurbritannia.
  Kuid 1725. aastal maabusid sellele Peeter Suure väed.
  Oleg Rõbatšenko ja Mirabela Magnitnaja on nagu alati kõigist ees. Noored sõdalased on surematud ja hüppavad ajas.
  Nad tulistavad kuulipildujaid ja loobivad paljaste varvastega surmavaid granaate.
  Brittide ja teiste sõdalaste rebimine.
  Oleg möirgab, tulistab ja niidab:
  - Oleme kosmosevendluse sõdalased!
  Tüdruk Mirabela viskas paljaste varvastega granaati ja kilkas:
  - Ja me alistame kõik kahtlemata!
  Siis lõi neiu palja kannaga Buckinghami hertsogile nii kõvasti, et murdis tal kaela!
  Nad vallutasid Londoni ja viisid lõpuks lõpule maailmavallutamise.
  Nii tekkis ühtne impeerium. Peeter Suur suri 1735. aastal ja troonile tõusis tema lapselaps Peeter Teine. Veel noor, aga tark ja karm valitseja. Venemaa tugevdas tsentraliseerimist, ehitati tehaseid ja rajati teid. Ilmusid lennukid ja raudteid venitati üha aktiivsemalt.
  Peeter II valitses pikka aega ja stabiilselt. 1790. aastal järgnes talle Peeter Kolmas. Riik oli jõukas, kuid samas rahumeelne. Juba räägitakse ruumi laiendamisest.
  Ja 1817. aastal toimus esimene mehitatud lend kosmosesse. 1820. aastal sai Aleksander II tsaariks. Uus kuningas soovis kosmose ja kosmoseuuringute kiiremat arengut.
  1825. aastal toimus esimene lend Kuule. Ja 1845. aastal lendasid Vene laevad Marsile. Ja 1847. aastal Veenusesse. 1850. aastal Merkuurile ja järgmisena Jupiteri satelliitidele. Vene kosmonaudid sisenesid kaugeimale planeedile Pluutole 1860. aastal.
  Nii kulges päikesesüsteemi areng. Ja 1917. aastal toimus esimene lend väljapoole päikesesüsteemi. Mitmed suured tähelaevad asusid teele Alpha Centauri poole.
  Ja 1921. aastal ja Siiriusele ... Muide, nad avastasid sealt mitu suhteliselt normaalset planeeti. Nelikümmend aastat hiljem ilmusid esimesed ülivalguse kiirusega lendavad laevad.
  Ja 2017. aastal lendas esimest korda galaktika servale Venemaa kosmonaut.
  Üldiselt oli see imeline.
  2030. aastal leiutati ajamasin... Ja inimkond liikus teistsugusele, kõrgemale arenguastmele. Isegi kui Rurikovitšid istuvad endiselt troonil ja inimimpeeriumi valitseb absoluutne monarhia.
  Siiski on opositsioon, mis vaidleb, kas maailm vajab Venemaa vabariiki. Aga ta on vaikne. Rahvas on praeguse olukorraga juba rahul, sest elu on muutunud väga heaks ja iga aastaga läheb paremaks.
  
  BLOND PÄÄSTAB IVANI IMPEERIUMI KOHUTUSEST
  Mirabela Magnetic on taas missioonil. Seekord aitab ta tõsist Ivan Julma.
  Sel juhul kaitseb ta Polotskit Stefan Batory hordide eest.
  Igavene poiss Oleg Rybachenko jäi Polotskisse. Rünnak löödi tagasi, kuid olukord jäi murettekitavaks. Siis aga ilmus Mirabela Magnetic ja veel neli tüdrukut. Need paistsid otsekui kosmoseaugust. Kõik viis tüdrukut olid paljajalu ja bikiinides, nõnda tekkis maagiline kuuik.
  Piisavalt kaua elanud poiss, kes oli veel Mirabela Magneticu õpilane, kes oli jõudnud juba Napoleon III aega külastada, vilistas:
  - Me tabasime seda uuesti! See on hea!
  Oleg Rybachenko ütles resoluutselt:
  - Ja kindlasti muuta ajaloo kulgu!
  Nataša, Marusja, Augustina, Svetlana raputasid mõõku. Tüdrukud olid väga sihikindlad.
  Nataša soovitas:
  - Meid on nüüd kuus ... Lööme Poola leeri!
  Oleg Rybachenko toetas seda ideed hõlpsalt:
  - Ja mida? Lööme peksma! Me kõik koos oleme suur jõud!
  Mirabela Magnetic nõustus sellega väga meelsasti:
  Oleme kolossaalne jõud!
  Ja tema paljas kand purustas prussaka.
  Ja sõdalased lõid kinnituseks üksteise vastu paljaid jalgu.
  Öösel laskusid Pihkva linna müürilt alla kuus paadunud võitlejat. Nad kikitasid Poola laagri poole. Siin formaalselt Poola armee, aga tegelikult palgasõdurid kogu Euroopast. Eriti palju sakslasi. Suur armee.
  Aga lõppude lõpuks on kuus võitlejat lahedad. Ja tüdrukud koos poisiga võtsid ja eemaldasid vahtkonnad, visates paljaste jalgade sõrmedega teravaid nõelu. Katkised vahtkonnad langesid. Naissõdalased vehkisid mõõkadega ja hakkasid lõikama. Nagu maoparv, ründasid nad laagrit.
  Keskajal, kui ebatavaline - kui bikiinides tüdrukud ründavad. Ja nad, purustades vaenlase, külvavad sõna otseses mõttes terveid surmapõlde.
  Oleg Rõbatšenko vehkis mõõkadega ja tükeldas. Poisi lehvitamine lõikas innukat koloneli.
  Ja pomises:
  Me võitleme Püha Venemaa eest!
  Mirabela Magnetic lõikas rikkaliku panni pooleks ja murdes palja kannaga saksa krahvi nina, säutsus:
  Me ei karda lahinguväljal surma!
  Nataša poolakaid, sakslasi ja muid palgasõdureid maha raiudes kiljus:
  - Vene sõdalane ei karda surma!
  Hävitades Poola armee ja palgasõdurid, Marusya, karjus see terminaatortüdruk:
  - Tähistaeva all ei vii meid surm!
  Augustine, see on propelleri tüdruk. Nõukogude erivägede parim kehastus ja isegi mõni poolakaid tükeldav mutant - säutsus:
  - Ma võitlen oma püha Venemaa eest!
  Svetlana mõõku keerutades ja sakslasi, rootslasi ja poolakaid tükeldades oma ümara kannaga siristas:
  - Ma laen võimsa kuulipilduja!
  Poolakatest, sakslastest ja kõigist Euroopa palgasõduritest ja isegi türklastest läbilõikav Nataša siristas:
  - Hävitage vaenlasi - teadmata hirmu varju!
  Tuline Augustinus, tema vaskpunased juuksed lehvimas tuules nagu Aurora lipp, sosistas:
  - Universumi maailmad vaatavad sulle otsa!
  Marusya, see on kuldsete juustega blondiin, kes piiksub ja hüppab paljaste jalgade peale:
  - Lase oma särgil veres põleda!
  Mirabela viskab ka paljaste varvastega teravat ketast, lõikab palgasõduritel päid maha ja haugub:
  - Ivan Julma jaoks!
  Svetlana lõi suure hoobiga palja kanna poolaka kõhtu. Siis viskas ta paljaste varvastega mitu ketast, lõikas maha paarkümmend ja karjus:
  - Sure isamaa oma hingega armastades!
  Ja tüdrukud naersid. Kui ilusad ja seksikad kuradid nad on. Ja suur ja reljeefsete lihastega täispuhutud. Ja nad viskavad nõelu paljaste jalgadega ja õhukesi kettaid - tappes mitu sõdurit korraga.
  Ja nad lähevad sõna otseses mõttes üle laipade ...
  Ja nad jätavad paljaste tüdrukulike jalgade verised graatsilised jäljed.
  Ja vaid kuus inimest mitmekümne tuhande võitleja vastu. Aga poolakate ridades valitseb paanika. Ja nad ei tea, kui paljud neid ründasid. Ja nad on täiesti hullud. Mõned neist hakkasid isegi üksteise pihta tulistama ja end lõikama.
  Oleg Rõbatšenko, see igavene poiss, viskas omatehtud pommi paljaste jalgadega ja möirgas poola keeles:
  - Sakslased ründasid! Sakslased ründavad meid!
  Ja siis viskas ta uuesti pommi ja karjus, seekord saksa keeles:
  - Poolakad ründasid! Poolakad ründavad meid!
  Mirabela võttis üles saksa keeles:
  - Poolakad ründavad meid! Poolakad tapavad sakslasi!
  Ja mis algas: Saksa palgasõdurid maadlesid poolakatega. Ja ka rootslased ühinesid veresaunaga. Käis verine kaklus. Mida süvendasid mõõkade õõtsumine, paljasjalgsete tüdrukute mõõgad ja lühikestes pükstes habemeta poiss.
  Oleg Rõbatšenko karjus täiest kõrist:
  - Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud!
  Ja lisatud saksa keeles:
  - Rubiini poolakad!
  Siis rootsi keeles:
  - Haki poolakad ja sakslased!
  Seejärel lisas paljajalu poiss poola keeles:
  - Haki sakslased ja rootslased!
  Mirabela möirgas ka täiest kõrist:
  - Haki poolakad ja rootslased!
  Ja palja kannaga lõi tüdruk vaenlastele lõuga.
  Ja nad viskasid paljaste varvastega mürgiseid nõelu.
  Ja paanika tugevnes... Omavaheline tülitsemine kasvas. Ja poiss ja Nataša hakkasid sildi all lähenema, lõigates enda jaoks laipadest välja roopa, Poola kuninga Stefan Batory telki.
  See kuningas oli Semigradi kuberner. See tähendab, et Türgi sultani asekuningas Ungari üle. Interregnum Poolas venis. Poola troonile pürgijate seas oli ka Ivan Julm. Ivanil aga troonile tõusta ei õnnestunud. Oma mõju avaldas ka lääneriikide vastuseis, kes Venemaa nii järsku tugevnemist ei soovinud. Ja aadelkonna hirm oma vabadustest ilma jääda. Ja Ivan Julma enda kõhklus - kas Poola annekteerimine ei vii selleni, et nende omad bojaarid tõstavad pead?
  Igal juhul ajalooline sündmus: Venemaa ja Rahvaste Ühenduse ühendamist Ivan Vassiljevitši võimu all ei toimunud. Ja Poola trooni haaras ootamatult Stefan Batory. Selleks ajaks oli Venemaa vallutanud suurema osa Liivimaast. Ja seitsmekümne seitsmendal aastal oli peaaegu kogu Liivimaa, välja arvatud Riia ja Revel, Venemaa all.
  Stefan Batory, olles kogunud jõudu ja saanud sõjaks Türgi sultanilt raha, alustas Vatikani kampaaniat Venemaa vastu. Esimeseks sihtmärgiks Polotski valimine. Ja selle linna all otsustati Liivi sõja saatus. Päris ajaloos võtsid Polotski poolakad, misjärel haarasid nad initsiatiivi ja hakkasid võitma. Ja Venemaad on tabanud ettearvamatud katastroofid.
  Aga seekord lahingus uhke kuue. Ja poolakad ja nende palgasõdurid ei saa neile vastu seista!
  Ja veresaun läks nii veriseks, et seda on võimatu muinasjutus öelda, mitte pastakaga kirjeldada. Kuigi näiteks elektrooniline klaviatuur on täiesti võimalik.
  Oleg Rõbatšenko vilistas ja haukus:
  - Poolakad raiuvad sakslased maha!
  Mirabela Magnetic karjus:
  - Sakslased lõikavad poolakaid!
  Ja ta murdis koos Natašaga läbi kuninga leeri. Stefan Batory püüdis orienteeruda. Ta oli rikkalikult riietatud ning temas oli segu idamaiseid ja euroopalikke jooni.
  Oleg Rõbatšenko viskas poisilike jalgade paljaste varvastega terava õhukese ketta. Ta lendas kaarega, vilistas õhukeselt. Ja torkas Stefan Batory silmade vahele. Poola kuningas sai surmavalt haavata ja kukkus ohates kokku. Jah, monarhil polnud kerge. Tema valitsusaeg ei kestnud kaua. Tavaline paljajalu poiss. Või isegi mitte päris tavaline põrutas teda.
  Oleg Rybachenko laulis mõnuga:
  - Ma olen hävitaja, mu mootor põleb! Taevas on minu kodu! Ja las agressor saab peksa, ma olen lahe surmameister!
  Mirabela viskas paljaste varvastega granaadi, lõhkus palgasõdurite massi ja kilkas:
  - Ja ma olen kangelaslik tüdruk!
  Oleg Rõbatšenko käratas ja karjus poola keeles:
  - Sakslased tapsid kuninga!
  Ja kuidas see siis jälle müriseb:
  - Rootslased on samal ajal sakslastega!
  Mirabela karjub täiest kõrist:
  - Me maksame kuningale kätte!
  Ja peale seda algas tõeline prügimägi poolakate ja palgasõdurite vahel. Need lõigati täiega. Ja piitsutasid üksteist aktiivselt ja kallasid kuulidega üle. Ja laipade mass kallas ja rebiti tükkideks. Ja sõdalasi suri tuhandete kaupa.
  Ja siis on tüdrukud ja kaks poissi, nagu nad proovisid. See oli tõeline segadus. Ja selline on totaalne raie. Ja piitsutas Fritze ja poolakaid ja rootslasi ja isegi türklasi. Ja hakklihamasin läks kõrgeimasse klassi.
  Oleg Rybachenko laulis:
  - Kuld on rootslastele kättesaamatu ... Vähemalt on neil mõistust! Ma raiun maha Venemaa vaenlased! Ja keda ma mõõkadega tapan!
  Ja tüdrukute teed läksid lahku. Ja las nad loobivad paljaste sõrmedega purustavaid esemeid. Need on kõrgeima lennu kaunitarid ja linnud.
  Oleg Rõbatšenko võttis selle kätte ja laulis entusiastlikult:
  - Rahutus pole mulle tuttav! Mul on panipaik rinnas! Olen kõrgeima klassi sõdalane!
  Mirabela, hoides kätega kaheksat, lisas:
  - Vaenlase kand silma!
  Nataša laulis entusiastlikult:
  - Ja ettevõtte "Adidas" võitleja!
  Marusya hüppas püsti ja haukus:
  - Hobune Pegasus!
  Ja kuidas sõdalased hüppavad ja kuidas nad hauguvad. Ja nende hääled kostavad nagu mustadel hobustel!
  Tuline Augustinus susises:
  - Me oleme sõdalased .... - Tüdruk viskas paljaste sõrmedega korraga kümmekond ketast ning tabas mitukümmend poolakat ja sakslast. - Kõige lahedam löök! Ja kuidas Ivan Krushila!
  Svetlana, see blond terminaator kinnitas:
  - Ja ma kägistaksin kõik ära!
  Siis viskas ta jälle oma paljad, graatsilised varbad, teravad, mürgitatud nõelad.
  Ja jälle kuhjaga vastaseid - sakslasi ja poolakaid.
  Mirabela viskas palja kannaga isetehtud lõhkepaki, pillutades vastaseid laiali ja kilkas:
  - Suure Venemaa eest!
  Nataška paljastas hambad, vabastas paljaste jalgadega mitu surmavat kingitust ja avaldas:
  - Me võitleme Maal! Taevas ja pilkases pimeduses!
  Kahes käes mõõkadega hakkides ja poisikese jalgadega kettaid viskamas Oleg Rõbatšenko laulis:
  Surmamasin on hulluks läinud...
  Marusya, hakkides kõiki järjest ja visates oma paljaste tütarlapselike jalgade graatsiliste sõrmedega kettaid, jätkas:
  - Ta lendab meteoriiti!
  Tuline Augustinus susises, heites kettaid, mis hõõgusid, ja susises:
  - Ja saatan ise valitseb maailma!
  Heledate juustega Svetlana jätkas mõnuga laulmist:
  Ja tähistame oma edu!
  Nataša võttis selle ja säutsus rõõmust:
  - Sõda täna...
  Marusya lisas aplombiga, visates paljaste varvastega nõelu ja kettaid:
  - Homme on rahu!
  Tuline Augustinus vastas metsiku raevuga, susisedes nagu madu. Ja tema paljad jalad viskasid nii teravaid nõelu, et torkasid kõik kurku:
  - Ja uskuge Luciferi iidolit!
  Svetlana jätkas metsiku ja raevuka rünnakuga:
  - Me võitleme maa peal taevas ja pilkases pimeduses!
  Mirabela, tükeldades vaenlast ja lüües vaenlast peaga, võttis selle ja kostis:
  - Isamaa ja minu auks!
  Nataša, visates kettaid paljaste, graatsiliste tütarlapselike sõrmede abil, laulis:
  - Võitleme lõpuni, paneme oma südamed üheskoos põksuma!
  Marusja itsitas ja siristas, hakkis poolakaid ja loopis paljajalu kivikesi.
  - Ja siis moonshine kiirendamiseks!
  Tuline Augustinus, kes saadab surmavaid nõelu ja see, mis lööb ja puruneb, susises:
  - Ja siis vein - lõpuni!
  Blond terminaator saatis jälle paljaste sõrmedega mürgiseid nõelu ja siristas:
  - Või õlle helde kallamine!
  Pärast seda naeris iludussõdalane ja tema naerust lõhkusid Stefan Batory palgasõdurid trummikile.
  Oleg Rybachenko märkis vaimukalt:
  -Ilma sõjata pole rahu, ilma armastuseta pole pidusööki!
  Nataša, visates oma graatsiliste, tütarlapselike jalgade paljaste sõrmedega teravate servadega bumerange, siristas:
  - Naiste atraktiivsus armastab noorust, meeste rahandust!
  Marusya, välgutades silmipimestavat naeratust ja loopides jalgadega surmakingitusi, lausus:
  - Naised on nooruses head, mehed rahaga!
  Tulitsev Augustinus lasi viksi tegevusega paljaste jalgadega surmajooge, susisedes:
  - Naine on lill, mees on mee juurde minev droon!
  Pärlblond Svetlana siristas paljaste kontsadega terasid loopides ja hambaid paljastades:
  - Hea on olla naine, halb on olla naine!
  Oleg Rõbatšenko poolakaid ja palgasõdureid maha lüües ning mõõku nagu helikopteri labasid õõtsudes urises:
  - Mees pidi oma naisega koos olema, aga mitte naine!
  Nataša tõmbas oma paljad sõrmed, pügades bumerange, heites oma siniseid juukseid, haukus:
  - Mees on alati isane, kuid enamasti toovad ta koeraellu emased!
  Zoya, raputades oma lehtkuldvärvi juukseid, siristas üksmeelselt, paljastas hambad ja loopib paljaste kontsadega seda, mis tapab või mis veel hullem, puruneb tükkideks:
  -Parem, kui mees on isane kui lits!
  Mirabela, sooritas mõõkadega triki - kolmekordne draakon ja viskas paljaste varvastega pistoda, urises:
  - Kogu maailma kodumaa jaoks ilusam!
  Augustinus, kelle vaskpunased juuksed lehvisid nagu proletaarne lipukiri ja tema paljad peitsitud jalad õhkasid surma ja hävitamise voogusid, hüüdis:
  - Kui mees tahab omada naise keha, peab ta looma äri!
  Paljajalu, viieharulise haakristi kujul bumerangi õhku lasknud Svetlana säutsus:
  - On hea, kui mehel on naise keha - aga mitte sõna otseses mõttes!
  Umbes kolmeteistkümneaastane poiss Oleg Rõbatšenko hakkas laulma, komponeerides sõna otseses mõttes liikvel olles:
  Olen sündinud kuldsel ajal
  Progress on suur kahekümne esimene sajand...
  Ja poisi keha on noor,
  Ta on maailma tugevaim mees!
  Olin poiss õnnelikus, heldes maailmas,
  Tundus, et ta suudab korraga mägesid liigutada...
  Ma ei avastanud: kaks korda kaks on neli -
  Et valgustada teed eduni!
  Kuid kiiresti edasi tormilisele kahekümnendale sajandile,
  Milles keeristorm on püha sõda...
  Marmorkambrist hävitatud -
  Ja võimas Saatan valitseb palli!
  Venemaal on see hiiglaste hõim,
  Me saame muuta planeetide sülemi...
  Kui rahvas ja partei on ühendatud -
  Ja need valgustavad teed kommunismile!
  Siin oli poiss sõjas,
  Ja Stalinist sai tema jaoks ideaalne ...
  Noor sõdalane jäi paljajalu,
  Kui fašist ründas tema sünnimaad!
  Maa põleb ja männid surevad
  Planeet põleb...
  Poiss kõnnib paljajalu läbi lumehange,
  Sinu suurele, vaprale unistusele!
  Mida teha, ta ise paraku ei tea
  Pöörlemine külmas, ägedas lumes ...
  Noh, millegipärast võidutseb Kain,
  Kaabakad on edukad!
  Võite oodata - ma tean, et see toimib,
  Ja lennata kiiresti Marsile...
  Minu tüdruk on palju kaalust alla võtnud
  Kuid ta näitas lahingus oma klassi!
  Ta jooksis paljajalu läbi lume,
  Pakane näris teda raevukalt kontsa...
  Me kukutame Adolfi kuulsalt pjedestaalilt,
  Ja lööme kiiresti!
  Lükkasime natsid Moskvast tagasi,
  Nad sisenesid noolega lüüasaanud Berliini ...
  Ja see muutus planeedil väga puhtaks,
  Vaata, keerub sirutab oma tiivad!
  Me siseneme Berliini, me teame seda kindlalt,
  Kuigi fašist on kaval ja julm ...
  Ja meil on puhkus säravas mais,
  Ärgu ülevus liivale mineku!
  Elustame universumi avarused,
  Ja planeedil on särav paradiis ...
  Lõpmatu loodu auks
  Poiss, sa võitle ja julge!
  Mirabela Magnetic lisas suure entusiastlikult, paljastades oma pärlhambad:
  - Tüdruk, sa võitled ja julged!
  Ja Oleg Rõbatšenko võitles meeletu raevuga, mis oli ühendatud keeruka ettenägelikkusega. Ilus, väga lihaseline poiss viskas väga osavalt paljaste sõrmedega teravaid kettaid, raius Poola ja Saksa sõduritel päid.
  Ja tüdrukud tõukasid veelgi osavamalt ning kasutasid oma paljaid graatsilisi jalgu nõelu loopimiseks ja surma toomiseks. Sõdalased lõid kõiki mõõkadega ja tegid verest ja luust totaalse pulbri. Ja nad tükeldasid, tükeldasid, lasid välja teravaid nõelu ja palju kettaid ja bumerange.
  Poolakad said kolossaalset kahju ja lämbusid verd. Ja kuidas nad lämbusid. Nagu purskkaevud ja kosed voolasid helepunast vedelikku. Ja pritsinud, põlenud, kaotanud jäsemed. Kõik see toimus meeletu, orkaanitempoga.
  Rohkem kui 60 000 sõdurit hukkus ja hävitati.
  Oleg Rõbatšenko, visates laste jalgade paljaste varvastega surmavaid kettaid, kostis:
  - Väed on valmis - armuke! Me hävitame kõik!
  Vaimukas ja hambaid paljastav Nataša väljastas:
  Me hävitame kõik!
  Mirabela pomises pärast veski kättesaamist:
  - Ja löö vastane!
  Ja sõdalased läksid kõiki lõikama ja purustama nagu lõigatud nuga. Ja need propellerid olid hävitavad. Ja nad isegi laulsid:
  - Aga kui aus olla! Hävitame kõik!
  Kõigi sõdalased põletasid sõna otseses mõttes oma konkurendid - lihtsalt hävitasid ja tegid totaalseid kirste. Ja teostades kujundlikku ja pidevat hävingut.
  Mirabela, tükeldades vaenlast nagu juustuviile ja raius päid maha, kilkas:
  - Venemaale ja riigi uuele presidendile!
  Zoya kuldsete tüdrukute juustega ja juhtis totalitaarset marssi. Ja biitsepsiga mängides ütles ta:
  - Mis poleks sõdalane! See on alati võitu väärt!
  Ja jälle viskasid sõdalased paljaid jalgu, terasid, mis tabasid vastaseid. Ja nad lõid verejoad.
  Tüdrukud sulistasid paljaste jalgadega läbi helepunaste lompide ja tõstsid hunnikuid helepunaseid surmavaid pritsmeid.
  Tuline Angelica märkis vaimukalt, saates mitu surmavat ja mõrvarlikku tera, mis pritsisid meeletu ja vägivaldse energia purskkaevu. Ja terved pilved lõpmatult kõvasid ja raevukatest deemonitest tõusid.
  Tüdruk ütles targalt:
  - Naergem ja olgem sõbrad! Ja me võidame kõiki!
  Svetlana väändus saltoks ja lõi taas paljaste kontsadega ühe poolaka rindu, et too ümber pööras ja kabjad minema visates murdis mitmekümnel inimesel kaela.
  Svetlana hüüdis rõõmuga:
  - See on surmav viks! See on löök!
  Mirabela, tükeldades palgasõdureid ja muid kurje vaime, raius neid mõõkadega ja purustades Ungari printsi teise lõualuu palja kannaga, säutsus:
  - Minu löök on universumi surmavaim!
  Nataša itsitas ja kiirgas oma tuliste hammastega päikesekiiri ning ütles:
  - Armastus võidab ja tapab!
  Ja tüdrukud kõik neli naersid, kuid nende naer sumbus ja tappis vastased.
  Sel hetkel väljusid Polotski väravatest Vene võitlejad ja miilitsad. Nad tormasid kõigest jõust vaenlasele kallale. Ja aktiivselt väänanud mõõku.
  Selleks ajaks oli suurem osa poolakatest ja palgasõduritest tapetud. Ja vastaste hõrenenud read, mida ründasid Vene vägede lained. Vene vägede löök oli ettevaatlik. Muskettidest tulistasid vibukütid, kuid seni vältides lähenemist. Ja hävitatud vastased.
  Ja tüdrukud viskasid ikka paljaste jalgadega terasid ja bumerange ning paljastasid lumivalged hambad. Nad lasid välja isegi peegelpilte ja pimestasid vastaste silmi.
  Ljahid kaotasid oma suuna ja lõpetasid teritatud mõõkade löökidega. Ja neil polnud võimalust ega halastust. Seal oli midagi, mis on surmav ja halastamatu. Ja midagi, mida ei saa peatada inimlike jõupingutustega.
  Ja hukkamised vibuküttide poolt, miilitsad ja halastamatu langetamine, terminaatoritüdrukute poolt, kes purustavad ja jahvatavad.
  Head sõdalased käituvad ja lõikavad kõvasti. Ja nad otsustavad hävitada pealike eesmärgid. Nad lõikasid oma pead maha, visates kettaid. Või torgake silmad välja - teravate nõeltega. Nii et tüdrukud käituvad julgelt ja lahedalt. Nad jahvatavad ilma igasuguse tseremooniata.
  Mirabela lõikas läbi hulga palgasõdureid ja muud saast ning tema mõõkade all olid pead nagu arbuusid, mis olid helakate pritsmetega igas suunas laiali.
  Tüdruk hüüdis:
  - Minu kõrgeim klass universumis!
  Nataša viskas palja jalaga keerutusega granaati ja kuidas ta energiast piiksub:
  - Me oleme kosmose suurus! Me tapame kõik!
  Zoya, raputades oma kuldseid juukseid, saatis paljaste sõrmedega teritatud otstega ringi.
  Ja ta ütles raevukalt ja noogutas:
  - Mina olen see, kes toob ja viib välja!
  Tuline Angelica saatis järjekordse surmakingituse ja märkis vaimukalt:
  - Iga loll talub, mitte iga tark ei saa sellest kasu!
  Svetlana, vaimukas ja sädelev pärlmutterjuustega, tõi välja aforismi:
  - Tapke, võimekas ja idioot, ülestõusmine ei ole geenius!
  Väga omapäraselt andis välja ka Oleg Rybachenko:
  - Vaenlase võitmine - tapate ta, alistate ennast - annate parema elu!
  Mirabela lisas vaenlasi isuga purustades:
  - Parem on kinkida üks elu väärilisele inimesele, kui tappa tuhat kaabakat - lille kasvatamine on produktiivsem kui tuhat putukat tallata!
  Nataša poolakaid ja ungarlasi maha lõigates märkis:
  - Mitte see tugev, kes tapab, vaid kõikvõimas, kes ärkab ellu!
  Punajuukseline Angelica, lõikab läbi Rahvaste Ühenduse sõdurid, vyaknula:
  - Kes enne võitlust nina liialt püsti keerab, jääb trofeesid jagades nina juurde!
  Vastastest läbi lõikav Zoya paljaste varvastega mõrvarlikku granaati visates urises:
  - Kui mees lakkas olemast ahv - kui ta hakkas jäljendama mitte loodust, vaid inglitõugu!
  Svetlana, lõikas vaenlastest läbi ja vabastas välgu oma helepunasest nibust, võttis selle kätte ja lausus vaimukalt:
  - See, kas mees oli ahv, on vaieldav, kuid domineerimissoovis on ta tüüpiline loom ja isegi talveunest kalduv!
  Mirabela Magnetic, lüües oma vastaseid raevukalt ja lõpetades viimased vastased, lisas:
  - Poliitik on rebane, kellel on lõviambitsioonid, seameetodid, eesli kangekaelsus ja plagiaadile kalduv ahv!
  Ja visates siis palja roosa tallaga granaati, lisas ta:
  - Kui soovite saada lihtsalt targaks - uskuge õpikuid, kui soovite saada tõeliselt targemaks - ärge usaldage poliitikuid!
  Stefan Batory armee lõpetati. Vene sõjavägi läks taas Varssavisse. Ja toimusid seimi valimised, kus Rahvaste Ühenduse uueks kuningaks sai Ivan Julm.
  Toimus slaavi maailma rahvaste ühtsus. Ja Liivimaa sai ka Venemaa osaks. Siis tuli võit Rootsi üle ja Viiburi vallutamine.
  Ja siis jõudis kuberner Skopin-Shuisky Stockholmi. Ja Rootsi vallutati.
  Venemaa muutus suureks impeeriumiks, pöörates pilgu itta. Ja seal toimus palju vallutusi, pluss linnade ehitamine. Seejärel vallutasid Vene väed Krimmi khaaniriigi koos Aasovi kindlusega. Ja need on suured saavutused.
  Ivan Julm elas kuni 1599. aastani ja tema valitsusaeg osutus väga pikaks ja mis kõige tähtsam, kuulsusrikkaks. Troonile tõusis poeg Ivan Viies ja troonil säilis Ruriku dünastia. Vallutused ja sõjaretked jätkusid.
  Aga see on teine lugu. Kui just tsaari-Venemaal ei õnnestunud rohkem ning poolakad, ukrainlased, valgevenelased ja venelased olid koos ja alistasid enesekindlalt vaenlased. Nii et järk-järgult vallutades kogu maailma ja laienedes kuningriigist kuningriiki!
  Ja Ivan Julm jäi rahva mällu kui Vene tsaaridest suurim! Ja ta läks ajalukku kui suurim vallutaja, suurendades mitu korda Vene impeeriumi territooriumi!
  
  NAPOLEONIT AITAMAS TÜDRUK III
  Tüdruk Mirabela Magnetic sattus Prantsuse-Preisi sõja maailma, Bismarcki ja Napoleon III vahel. Tegelikus ajaloos võitis Saksamaa ja viis oma ühendamise lõpule. Ja siis viis see Esimese maailmasõjani ning Vene impeeriumi ja Romanovite dünastia kokkuvarisemiseni.
  Muidugi oleks Venemaale olnud parem, kui Saksamaa poleks ühinenud ega suutnud Napoleon III-st alistada.
  Mirabela Magnetic, paljajalu vastu muru laksutades, jooksis nüüd prantslaste poole.
  Oli vaja hoiatada, et Sedani lähedal valmistasid preislased Napoleon III jaoks lõksu ja vallutasid domineerivad kõrgused.
  Mida saab öelda Napoleon III kohta? Napoleon Suure vennapoeg püüdis oma onu jäljendada. Ja ta tahtis luua võimsa impeeriumi ja võis vallutada Euroopa.
  Alguses oli ta edukas. Õnnestus võita Krimmi sõda Venemaaga. Tõsi, suurte kaotuste hinnaga Prantsusmaa ise sellest territoriaalset kasu ei saanud. Siis sõjad Indohiinas.
  Võit Austria üle ja paari piirkonna annekteerimine Itaalias.
  Edasi mitte nii edukalt. Belgiat ei tabatud. Mehhiko ka.
  Võimalus aidata Austriat sõjas Preisimaaga kaotati.
  Ja nüüd sõda võimsa Saksamaaga.
  Päris ajaloos - Prantsusmaa täielik lüüasaamine ja Napoleon III tabamine.
  Kuid paljajalu bikiinides tüdrukul Mirabelal on võimalus katastroofi ära hoida. Ja mitte lasta Saksamaal sattuda Venemaa läänepiirile ja arendada võimsat vaenlast.
  Mirabela jookseb mööda metsarada ja laulab:
  - Kui, kui kaua, siis kaua...
  Kui, kui mööda teed ...
  Stomp hüppa ja jookse!
  Aga võib-olla, võib-olla...
  Aga võib-olla, see on võimalik, see on võimalik!
  See on täiesti, täiesti võimalik!
  Võite minna Aafrikasse!
  Aafrikas on jõed nii laiad
  Ja Aafrika mäed on nii kõrged!
  Oh, krokodillid, jõehobud!
  Ah, ahvid, kašelottid!
  Ah, ah, ja roheline papagoi!
  Ah, ah, ja roheline papagoi!
  Siin hüppab ta selle lastelauluga Napoleon III laagrisse.
  Prantslasi on päris palju ja laager suur. Kuigi distsipliin ei anna võrrelda preislastega. Ja võib-olla on relvad aegunud ja vormirõivad liiga heledad. Ja üldiselt on armee hullem kui Napoleoni aeg.
  Tõsi, prantslased oskavad hästi tääkidega võidelda. See relv leiutati Prantsusmaal.
  Nii et võite võidelda peaaegu võrdsetel tingimustel. Ja võitlus tuleb väga karm.
  Bikiinides tüdrukut ei peatatud. Kuigi sõdurid õgisid teda silmadega.
  Mirabela on haruldane kaunitar ja väga sportlik graatsia. Ta jookseb enda juurde ja välgutab alasti ümaraid roosasid kontsi.
  Ja nüüd jookseb ta peatelgi juurde, kus asub Prantsusmaa keiser Napoleon Kolmas. Tema jõud on suur. Kuigi formaalselt on parlament ja senat. Kuid tegelikult on Napoleon III peaaegu piiramatu.
  Ja nüüd on ta täis soovi sakslasi võita ja kaasata oma koosseisu osa Lõuna-Saksamaad.
  Muidugi on ta Napoleon Esimesest kaugel. Ta oli surnud juba Napoleon III aastatel ja neljakümneaastaselt alistas ta kogu Euroopa.
  Kuid Napoleon III usub endiselt oma hiilgusse. Pealegi on Prantsusmaa juba tunginud Aafrikasse ja tal on tohutu edevus.
  Valvurid peatasid tüdruku telgi sissepääsu juures ja küsisid:
  "Mis äri teil keisriga on?"
  Mirabela ausalt safiirsilmadega vaadates vastas:
  - Eraäri!
  Ja nad lasid ta küsimata läbi. On selge, et sellisel kaunitaril on keisri jaoks vaid isiklik asi.
  Mirabella, laksutades oma paljaid graatsilisi jalgu mööda vaipu, liikus ümber tsirkusetelgi mõõtu meenutava telgi. Temast möödus mitu korda valvur.
  Lõpuks astus Mirabela keisri kabinetti. Napoleon III hüüdis kohe:
  - Milline kaunitar!
  Tüdruk kummardus monarhi ees. Napoleon III oli keskealine, lühike ja mitte eriti silmapaistev. Kiilakas ja mitte nagu suur valitseja.
  Mirabela oli temast palju pikem ja tema välimus on nii särav.
  Napoleon vaatas teda ahnelt ja urisedes:
  - Sul on nii ilu... Lihtsalt ime!
  Mirabela itsitas ja vastas:
  Kõik peavad mind ilusaks. Ainult mõne mehe jaoks olen ma liiga suur!
  Napoleon noogutas valehambaid paljastades.
  - Ma armastan suuri naisi! Sa meeldid mulle!
  Mirabela trampis oma paljast, pargitud, lihaselist jalga ja märkis, võttes kohe härjal sarvist:
  - Ma ei tulnud sinuga armatsema! Ja ma tahan teile teatada, et preislased on teie teel varitsuspaika seadnud ja ootavad teid orgu sisenema!
  Napoleon kergitas kulme ja küsis:
  - Kuidas sa tead, et?
  Mirabela vastas karmilt:
  - Esiteks on kombeks daamide poole pöörduda nagu teie! Ja teiseks - ma tean!
  Napoleon leebus.
  "Mul oli ka ebamäärane aimdus, aga intelligentsus ei kinnitanud midagi. Kuidas sa tead, et?
  Tüdruk märkis loogiliselt:
  - Kurat igas naises! Ja Kurat teab kõike - see on peaaegu jumal, ainult teisel pool!
  Keiser noogutas.
  - Loogiliselt! Sa oled liiga ilus, et olla spioon. Noh, okei... Ma lähen teist teed, kindralid ütlesid mulle, et Sedaani all on tasandik rünnaku jaoks väga ebamugav. Aga ma tahan sinuga öö veeta!
  Mirabella märkis:
  - Meie vahel on nelikümmend aastat vahet!
  Tõepoolest, Napoleon on juba kuuskümmend kaks aastat vana. Ja ta on kiilakas ega hiilga ilust. Kuid kiilas laik otsmikul on endiselt väike ja välimus on üllas. Õlad on üsna laiad, rinnal on palju kivikestega tellimusi.
  Pealegi pole tellimused mitte ainult prantsuse, vaid ka inglise, vene ja teised.
  Kuigi Venemaal on isegi hea meel sõjast prantslastega, keda Saksamaa kammitses.
  Napoleon käskis:
  - Süüdista meid!
  Teenitartüdrukud jooksid üles ja valasid veini hõbedasse pokaalidesse. Siis jooksid nad kandu trampides minema.
  Napoleon võttis lonksu ja andis selle Mirabellale.
  Ta maitses veini. Ja ma tundsin, et see oli meeldiv ja tugev.
  Ta jõi pool klaasi ja märkis:
  - Hea asi! Kuid kõigepealt peate alistama preislased!
  Napoleon küsis:
  - Kas sa oled prantslane?
  Mirabela vastas ausalt:
  - Mitte!
  Keiser küsis:
  - Ja kes sina oled?
  Mirabela ütles uhkelt:
  - Ma olen venelane!
  Napoleon noogutas naeratades.
  - Nii ilus ja venelane? Su juuksed on nagu kuldleht!
  Tüdruk kinnitas:
  - Mu juuksed on suurepärased!
  Keiser soovitas:
  - Võib-olla maitsete siis musta kaaviari?
  Mirabella noogutas nõustuvalt.
  - See on hea mõte!
  Ja tüdruk sirutas kuldlusikaga käe kaaviariklaasi poole. Keiser soovitas naeratades:
  - Saa minu lemmikuks! Ma teen sinust hertsoginna!
  Mirabella kehitas õlgu ja vastas:
  - Väga meelitav... Kuid miski ütleb mulle, et mul ei ole aega hertsoginnaks saada! Minu missioon on lühem!
  Napoleon ohkas ja vastas:
  - Ma armastasin sind, tundmata varem kirge,
  Ma armastasin südames, vaoshoituseta me vireleme ...
  Ma armastasin sind nii siiralt, nii hellalt,
  Kuidas jumal teile annaks - olla teiste poolt armastatud!
  Mirabela noogutas ja märkis:
  - Sinust võib saada suurepärane monarh. Tead, ma võin sind viia sakslaste tagalasse ja sa võidad suurima võidu!
  Napoleon oli üllatunud:
  - Kas sa saaksid seda teha?
  Mirabella säutsus:
  - Kõik võimatu, võib-olla tean kindlalt!
  Keiser noogutas.
  - Sa oled armas! Tantsime.
  Napoleon tõusis püsti. Kuigi Mirabela oli paljajalu, oli ta siiski peaaegu terve pea võrra pikem kui monarh.
  Nad hakkasid tantsima. Tüdruk ei olnud selles eriti osav. Kuid Napoleon aitas teda.
  Mirabella säutsus:
  Me kõik vaatame Napoleone
  Miljonid hullud...
  Nad tahavad teenida unistust
  Ja need muutusid lihtsalt mänguks!
  Mirabela vastas entusiastlikult, lauldes laulu Napoleon Bonapartest:
  Napoleon, Napoleon
  Läks sõdima Venemaa vastu.Kui ta vaid läks võitlema Venemaa vastu, siis Ta tahtis valitseda kogu maailma.
  
  Ta tahtis kogu maailma valitseda, Aleksander, et küsida tsaari hirmust.Aleksandra, ta kartis, ma kirjutasin talle alla kirja.
  
  Härrased, kõik meie aadlikud, nad kartsid, nad ei tea, mida teha.
  Nad ehmusid, aga kõik põgenesid,
  Oh, jah, Moskvas pole kedagi, vennad!
  
  Ühena ei kartnud - Siin on Kutuzov, meie kõigi komandör. Ühena ei kartnud ainult üks - vürst Kutuzov - siin on ta meie kangelane!
  Napoleon III noogutas.
  - Tule, laula kaunitar!
  Mirabela jätkas laulmist, terve luuletuse, mida ta oli kunagi Internetis näinud:
  Seisan supermarketis... Seal-taram-taram-taram... Vaatan
  riiuleid, ma ei löö kedagi... Ja mingi valge ingel, kes siin asjata ei seisa, Ütleb mulle armsalt: "Noh, mida sa tahad? ... Mida?"
  
  Ja sellest helist muutub see minu jaoks maagiliseks, ma pomisen midagi, aga ma ei kuule oma lobisemist, ütlen, et paastumine on põhimõtteliselt tervendav, Aga tegelikult paneks sa vähemalt midagi riiulitele.. Ja
  
  selle peale ütleb ingel Lucy (rahvas teda nii kutsub), ta ütleb üsna vaikselt: "Seal-taram-taram-seal-seal !!!", Mis ilmselt tähendab, et see pole seda väärt, nagu ... Mis , nad ütlevad, et hammustavad kõri kodumaise supermarketi pärast!
  
  ... Ja jälle ujun nirvaanas, ahnelt suuga õhku ahmides, Kõik läheb valge-sini-punaseks, igalt poolt hall suitsu
  
  
  
  
  
  . ei lasknud neid sisse! Nad taganevad mööda Smolenskajat, kuhu õnnestus sööge kõik ära ... Marssalid tunglevad taga, näljased ... Peenemad kaardiväelased - kahju on ainult neid vaadata!
  
  Bonaparte väriseb kaaviarist (see, muide, on märk!), Ta vaatab riiuleid ja kaaviar väriseb tugevamini ... Pöörab Luce'i poole, kutsub Murati meie juurde, Peenem ja võluv, ta tõstab vuntsid üles ...
  
  Keiser alustab: "A la ger, com a la hero! Sõjavägi on väga näljane! Sõjavägi on väga näljane! Maksame kullas!" Lucy, ka prantsuse keeles, väga vaikselt ja rahulikult Ütleb: " Tehke zenki lahti! Kõik on aknas!",
  
  Ja vana karu mütsidega valvur Ajas Pollocki saalis taga ja juustukohupiim ... Head lootused uppusid Pollacki juustudesse, Terasest täägid paindusid juustukohupiimas ...
  
  keiser jätkab: "Armee on väga näljane! Oh, neetud sa ... sheri!", Hüpnootiline jõud, mida ta silmad varitsevad, Kõik on suunatud Lucyle, kõik ümberringi juba suitseb ...
  
  Keiser vaatab ähvardavalt - Lucy vaatab Murat ja Murat - ta on julge mees! Ta tõmbab vuntsid üles, keiser muutub lillaks - Lucy vaatab Muratit ja Murat - ta on julge mees, tõmbab vuntsid üles, keiser sööb silmadega - Lucy vaatab Murat ja Murat - ta on julge mees , tõmbab vuntsid üles.
  
  Ja vana valvur, valu näos, otsustas "Pollock" relvadega. Toulouse'i kornet - Austerlitzi kangelane - hammustas juustu ... ja rahunes igaveseks ...
  
  Keiser valju kisaga ja Murat sama kisaga, Ja valvurid - ka nuttes - lahkuvad poest, Ja rändavad rahvamassis mööda lumist teed, Kiruvad kõike maailmas ... Berezina on ees ... Jah, jah . .. Wee-wee ...
  
  Pilt muutub jälle: kõik ümberringi läheb jälle helgeks, Sama kassa, seesama Lucy, vaikselt ja rahulikult, nagu alati. Seisan ja naeratan, mu hing läheb soojemaks , ma saan aru, mis juhtuks, kui siin oli süüa ...
  
  Näita tähelepanu. Ma palun, et nad annaksid kaebuste või ettepanekute raamatu, et kirjutada tänu kahele leheküljele. Tänulikkus, tänulikkus, tänulikkus ja viis ...
  Napoleon III pomises:
  - See on armas!
  Ja keiser kukkus toolile ja norskas. Mirabela vaatas tagasi. Ja kaks korda mõtlemata võttis ta ja valas endale veini juurde. Ta võttis rõõmuga lonksu ja hakkas seda tõmbama.
  Siis lõi ta keisrile vastu põske. Napoleon ärkas.
  Tüdruk ütles:
  - On aeg, teie Majesteet, koguda väed ja minna preislaste tagalasse!
  Napoleon ohkas:
  - See oleks raske!
  Mirabela vastas:
  - Me läheme julgelt lahingusse,
  Nõukogude võimu nimel...
  Me murrame preislased -
  Sellele laulule!
  Napoleon järgis seda vastumeelselt. Ja nüüd juhib Mirabela teda käest ja teeb kollektsiooni trompeti. Väed said juba puhata ja on aeg teha ringmanööver.
  Et Napoleoni pisutki rõõmustada, teeb kangelastüdruk talle kaelamassaaži. Ja Bonaparte juunior tunneb endas energia sissevoolu. Ja siit tuleb suur Prantsuse armee.
  Mirabela annab keisri nimel käske. Selle tulemusena on väed liikvel, kuid ilma muusika ja trummita. Mis on väga soliidne. Sõjavägi koguneb.
  Ja tegutseb mööda konksu liikudes kõrgustest mööda minnes. Mirabela ise kohustus prantslasi minema saatma. Ja ta karjub nende peale väga sõbralikult. Armee on liikvel.
  Tüdruk jooksis ette ja tormas minema, välgutades oma paljaid ümaraid kontsi. Väed järgnesid talle.
  Mirabela jooksis ja laulis:
  - Kui kindlus on teel,
  Vaenlane ehitas...
  Tagant on vaja mööda minna -
  Võtke ta ilma löögita!
  Nii viis neiu preislaste tagalasse suure sõjaväe. Ja prantslased ründasid sakslasi, võttes neid üllatusena. See oli raevukas ja meeleheitlik rünnak.
  Mirabela kahe mõõgaga tormas lahingusse.
  Kõigepealt pidas kangelaslik neiu veskis vastuvõtu ja lõikas paaril Preisi sõduril pea maha. Siis võttis tema paljas kand kätte ja maandus ühe Saksa ohvitseri lõuale, purustades tema lõualuu.
  Mirabela hüüdis:
  - Me pühime vaenlase ühe hoobiga minema,
  Au kinnitatakse terasmõõgaga ...
  Me tabasime Wehrmachti mitte asjata -
  Purustame preislased krõpsudeks!
  Ja nii liigutas neiu põlve Saksa koloneli lõua poole. Ja tugevast löögist murdus kael. See oli tõesti muljetavaldav võitlus. Ja võitlus on see, mida vajate.
  Mirabela sooritas mõõkadega liblikatehnikat ja säutsus:
  - Kaunitar, iludus, ma olen preislane nagu kass!
  Ja tema paljas kand tabas hüppel Saksa kindralit rindu. Ta lendas tugevast löögist üles ja põrkas vastu Preisi tääkidega. See osutus suurepäraseks. Ja pritsinud vereallikad.
  Mirabela siristas hambaid paljastades:
  - Minu jõud on suur, me purustame preisi!
  Prantslased, kes tabasid sakslasi üllatusena, purustasid nad tugevalt. Bismarcki armee arv ulatus üle kahesaja tuhande sõduri. Ja see on suurim lahing pärast "Rahvaste lahingut". Napoleon Kolmas ise ei torma lahingusse, vaid eelistab juhtida distantsilt.
  Ka Bismarck ei roni lahingusse. Ta püüab killustunud saksa osi kokku viia. Nii et pinge ei lange.
  Mirabela lõikab kahe mõõgaga. Lisaks viskab ta paljaste varvastega vaenlast pistodaga. Ja kohe kukuvad kolm preislast hästi sihitud viskest.
  Mirabella laulis:
  Me elame oma isa maal
  Lada lapselapsed ja jumala lapsed...
  Ja lendab tiivulisel hobusel,
  Venemaa sajandite suurte saavutusteni!
  Ja nüüd häkitakse tema tüdrukute mõõgad preislaste pihta. Ja jälle murrab neiu alasti ümar konts järjekordsel Saksa kindralil lõualuu. Ütleme nii, et see tüdruk - lihtsalt super.
  Ja nüüd läheneb ta Bismarckile üha lähemale. Tüdruk on väga sihikindel. Ja viskab täiest jõust nitroglütseriinipommi. See lendab mööda ja kuidas see Bismarckile meeldib otse kiivri otsaesises.
  Ja toimus võimas plahvatus. Bismarck rebiti kohe koos kindralitega laiali.
  Ja kaotanud pea, muutus Preisi armee korraga kontrollimatuks massiks.
  Ja sakslased jooksid, loopisid plakateid, relvi ja tarvikuid. Prantslased jälitasid ägedalt. Ja nad ajasid need preislased päris piiri äärde. Kuni peaaegu kõik langesid ja langesid vangi.
  Pärast seda on sõda liikunud juba Saksamaa territooriumile. Prantsusmaa vallutas märkimisväärse osa territooriumist kuni Elbeni. Ja tugevdas oma mõju.
  Napoleon III suri peagi, kuid ta suri hiilguses. Ja trooni järglaseks sai Napoleon IV.
  Venemaa Saksamaa isikus tugevat vaenlast ei saanud. Kuid sõja ajal Türgiga 1877. aastal kolis Prantsusmaa taas Krimmi. Aleksander II oli sellistes tingimustes sunnitud Balkanilt lahkuma. Ja Prantsusmaa vallutas ka Itaalia ... Kuid Napoleonide hegemoonia pärast mures Suurbritannia astus ise sõtta.
  Võitlused venisid ja haarasid endasse kogu Euroopa. Ka Austria astus sõtta.
  Ja juba Aleksander Kolmanda juhtimisel alustas Venemaa taas sõda Türgiga. Ja kuna keegi teda ei seganud, vallutas ta Istanbuli, Väike-Aasia ja Egiptuse maad, aga ka Iraagi, jõudes India ookeanini.
  Siis vallutas Aleksander Kolmas Iraani. Ei lähe ajalukku enam rahuvalvaja, vaid vallutajana. Venemaa on muutunud tugevaks. Prantsusmaa ja Suurbritannia jätkasid sõda. Napoleon neljas tegi ettepaneku luua liit Venemaaga.
  Nikolai II, kes päris enneaegselt surnud Aleksander III, nõustus.
  Venemaa ründas Briti kolooniaid Indias, Pakistanis ja Egiptuses. Lisaks ründasid Venemaa maaväed Austria-Ungarit ja Preisimaad.
  Euroopa vallutasid Vene ja Prantsuse väed. Venemaa sai kõik slaavi maad endale ja piirid läksid mööda Oderit ja peaaegu Viini.
  Nii lõppes esimene maailmajagamine. Siis ründas Jaapan Venemaad. Aga venelased olid tugevad ja valmis. Lisaks on neil võimas laevastik mitte ainult Vaikses, vaid ka India ookeanis. Nii võitis Nikolai II tsaari-Venemaa nad enesekindlalt.
  Jaapanist sai Venemaa provints.
  Seejärel jagas Nikolai II tsaari-Venemaa koos Prantsusmaaga Aafrika. Lisaks vallutasid venelased ka Hiina ja Prantsusmaa täielikult Tai ja Indohiina. Ja siis okupeerisid venelased ja prantslased Austraalia.
  Kogu idapoolkera jagunes Venemaa ja Prantsusmaa vahel.
  Kuid läänepoolkeral ja eeskätt USA-l oli veel okupeerimata alasid, kuid nende vallutamine on teine lugu. Ja Mirabela Magnetic on hästi tehtud - lihtsalt super tüdruk!
  
  PUTINI VENEMAA VÕITLEB AFGANISTANIS
  MÄRKUS
  2011. aasta 11. septembri rünnakud ebaõnnestusid. Ja nüüd võitleb Putini Venemaa Afganistanis. Lahingud on ägedad, kaalud kõiguvad. Muidugi näitavad naissoost eriüksuslaste esindajad erilist kangelaslikkust - õiglane sugu peksab mudžaheide.
  . PEATÜKK #1
  Ameeriklased saatsid igaks juhuks kahtlased isikud oma riigist välja ja 2001. aasta 11. septembri terrorirünnak jäi toimumata. Ja nüüd võitleb Vene armee Talibaniga.
  Võitlused on väga ägedad. Ja nad pommitasid mudžaheide positsioone.
  Taevas on neli vene tüdrukut: Nataša Sokolovskaja, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaja.
  Ja nad peksavad aktiivselt dushmaneid.
  Ja nad suruvad paljaste jalgade sõrmedega juhtkangi nuppudele. Need on võitlevad tüdrukud. Kes suudab peaaegu kõike.
  Ja nad peksid vihatud dushmaneid. Käimas on sõda Talibaniga. Enamasti pommitab Venemaa. Kuid on ka maapealseid üksusi, mis võitlevad vaenlastega.
  Ja sealhulgas katsesõidukil T-95.
  Ja ka Nataša, Zoja, Augustina ja Svetlana võitlevad.
  Ja nad peksavad ka mudžaheide...
  Sõda on kestnud juba mitu aastat. Putini presidendiaeg hakkab lõppema. Ja erinevalt eelmisest loost on intriigi. Tõesti, kes võidab? Majandusel ei lähe hästi. Sõda venis nii Tšetšeenias kui ka Afganistanis. See on probleeme täis. Nafta ja gaasi hinnad ei ole nii kõrged kui päris ajaloos. Nii et kommunistid väidavad rohkem.
  Tankist tulistav Nataša Koršunova märkis:
  - Siin me oleme sõjas, kuid väljavaated pole nähtavad!
  Zoya noogutas naeratades.
  - See pole meie sõda! Ja miks me nendes mägedes kägu käime?
  Augustine vastas:
  - Lõpeta rääkimine!
  Edasi ja üles, ja seal ...
  Lõppude lõpuks on need meie mäed -
  Nad aitavad meid!
  Nad aitavad meid!
  Svetlana nõustus sellega:
  - Usun, et nad aitavad!
  Ja T-95 tulistas Mujahideenide pihta veel ühe raske mürsu. Ja ta lõi need põhjalikult puruks, selline muserdav löök.
  Ja plahvatusohtlike dushmanide killud lõigati maha.
  Nataša koputas oma paljast roosat kontsa ja laulis:
  - Me liigume püha kommunismi poole,
  Ja paljajalu granaadid viskavad!
  Ja tüdrukud on lahingus agressiivsed ...
  Ja mudžaheidid praadisid ühe komsomolimehe kannad kuidagi ära. Püütud ja tulikuuma triikrauaga palja tallani. Ja ma pean ütlema, et see tegi nii palju haiget.
  Ja tüdruk möirgas kannatustest ja kiljus ...
  Ja siis murdsid ta paljad varbad tangidega dushmanid katki. Siin on nende poliitika.
  Zoya võttis selle ja möirgas:
  - sõda, sõda, sõda,
  Las see möirgab raevukalt üle maailma ...
  Auastmed ja tellimused lähevad kiiremini -
  Kui kestad lõhkevad päeval ja öösel!
  Ja palja kannaga, kuidas vajutada ...
  Augustine märkis naerdes:
  - Keegi ei trambi tüdrukute vastu!
  Nii et nad sundisid vangistatud dushmani nende paljaid jalgu suudlema,
  Graatsilised jalad. Ja ta kallas neid suudlustega.
  Augustine tundis, kuidas ta keel ta paljast ümarat roosat kontsa lakkus.
  Ja ta kostis:
  - Ma olen maailma tugevaim - ma leotan vaenlased tualetti!
  Ja naeran jälle täiega!
  Siin olid tüdrukud Afganistanis ägedad.
  Siin sundisid Tamara ja Veronica oma paljaid tolmuseid kontsi vangistatud mudžaheide lakkuma. Ja siis nad pissisid neid. Ja kuidas nad saavad granaadiheitjalt õhku - rebivad dushmanid.
  Tamara märkis agressiivselt:
  - Oleme maailma lahedamad!
  Veronica nõustus:
  - See ei lähe paremaks!
  Ja tüdrukud haarasid meestel paljaste varvastega ninast kinni ja tegid neile ploome.
  Nad on sellised kaunitarid. Ja vastuseks, kui nad tabati, praadisid nad oma kontsad.
  Sõda muidugi kulgeb vahelduva eduga.
  Vene väed purustavad mudžaheidid. Ja vastuseks olevad peavad miinisõda.
  Ja nad õõnestavad ka Vene vägesid. Kas lastakse ešelon alla või lastakse midagi muud õhku.
  Ja nad tulistavad alla helikoptereid kanderakettidega. See, mida nad teevad, on äärmiselt tõhus.
  Vastuseks tüdrukud mõnitavad mudžaheide. Ja paljud asjad panevad kaunitarid keelega lakkuma.
  Stalenida märkis hambaid paljastades:
  - Kuri dushman roomab mööda kive,
  Pista teda napalmiga!
  Sa ei säästa neid
  Tapa see pätt...
  Kuidas lutikaid purustada -
  Löö nagu prussakad!
  Nii et tüdrukud asusid asja kallale...
  Näiteks Alenka oma bikiinides paljajalu pataljoniga, kuidas ta võttis ette Allahi sõdalaste hävitamise.
  Ja ta nakatus paljajalu ja tüdrukutel on selline kergenduspress. Ja tüdrukute kontsad on ümarad ja roosad.
  Alenka viskab paljaste varvastega granaati ja möirgab:
  - NSV Liidu nimel!
  Anyuta itsitas, niitis mudžaheide ja kilkas:
  - NSVL on ammu kadunud! Seal on Venemaa!
  Alla viskas palja ümara kannaga lõhkepaki õhku ja kilkas:
  - Isamaa ja selle lennu hiilguses eest!
  Ja tüdruk naerab. Ja jälle annab ta pöörde ja ülimalt tabavalt.
  Maria, kes samuti tulistas ja surmava jõuga granaati visates, siristas hambaid paljastades:
  - Suurimate võitude eest!
  Olimpiada, kritseldades mudžaheide ja neid ülitäpselt tapnud ja paljaste varvastega sidrunit loopinud, kilkas:
  - Suurepäraste kingituste eest!
  Matrena purustas ka õudusi ja kilkas:
  - Au Venemaale ja Herakles saab messiaks!
  Vaenlasi välja löönud ja palja jalaga vaenlasele surmakingitust visates hüüdis Marusja:
  - Emakese Venemaa jaoks!
  Need on siin võitlevad tüdrukud.
  Ja nad haaravad dushmanidel paljaste varvastega ninast kinni. Nii nad purustavad nad.
  Kuulipildujatest kritseldav Nataša kriuksus:
  - Meie õiguse eest!
  Ja kuidas kaunitar võtab ja naerab.
  Siin on tüdrukud - kõik tüdrukud ...
  Alice ja Angelica töötavad snaipritena. Nad on väga ilusad ja võitluslikud tüdrukud.
  Ja nad tabasid vintpüssidest väga täpselt. Peaaegu keegi ei saa nendega hakkama.
  Alice, kui ta tulistab, siis otse silma. Ja lööb ülimalt tabavalt.
  Siis märkis ta:
  - Me võitleme vapralt!
  Angelica, see pikk, lihaseline, punajuukseline naine viskas granaadi, rebis mudžahedi laiali ja kilkas:
  - Püha Venemaa eest!
  Alice blond viskas oma paljad varbad, mürgise nõela, läbistas Afganistani võitlejate komandöri ja kilkas:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja jälle tulistas püssist droidi alla.
  Angelica märkis:
  - Ja mull laienes, kuni see lõhkes!
  Alice nõustus sellega:
  - Sa pead teadma kõige mõõtu! Lõppude lõpuks on planeet ümmargune!
  Ja tüdrukud naersid hambaid paljastades.
  Tegelikult nad siin võitlevad ja pole teada, mille pärast.
  Afganistani sõda - teine episood!
  Siiski oli ka Tšetšeenia sõda, kordustega. Kõigepealt lüüasaamine, siis kättemaks.
  Aga Afganistani eest tahtis Putin kätte maksta. Afganistani vallutamine tähendab Nõukogude juhtide saavutuste ületamist.
  Nad kaotasid sõja Afganistani pärast!
  Ainult küsimus õnnestub? Üks lootus võitlevatele tüdrukutele!
  Tüdrukud purustasid vaenlase suure entusiasmiga ...
  Sõdalasest tüdrukute graatsilised, päevitunud, lihaselised ja paljad jalad loksusid läbi aprillipäikesest soojendatud soojade lompide.
  Vihmast pestud komsomolisõdalased olid ilusad, nagu haldjahaldjad, kuigi kohutavalt kriimustatud, lahingutes haavatud, lillad tihased süütutel nägudel. Lahingu ajal põletati või rebenesid peaaegu kõik suure Venemaa glamuursete sõdalaste riided ja nad jooksid poolalasti ja tõrvikud juustest: Galina, nagu kuldleht, Angelin, nagu purskava Vesuuvi vulkaani leegid. nende saledad, rulluvad seljalihased nagu elavhõbedatilgad.
  Tagapool laius laipade ja purustatud varustusega põld, mis kõik olid täis pomme, kraatreid ja sügavaid haavu, tundmatute ketaslennukite kokkupõrkest jäänud kaevikuid.
  Kabul ise, nagu ravimatust haigusest piinatud keha, pritsis välja musta, kuid samal ajal justkui elutu suitsu nuppe. Põlenud aine aatomitest koosnevad spiraalid ristusid ja lõikuvad taevas saatanlikus ornamentis.
  Angelina Siberi sõdalane märkis:
  - Isegi loodus püüab rõhutada meie inimlikku nõrkust ja abitust enne elemente!
  Tugeva hoobiga lompi vett pritsinud Galina vaidles vastu:
  - Meile, inimestele, on antud anne luua oma reaalsus. Vaim on ju sisuliselt tugevam kui lihased. Mis on lihased? Lihtsalt valgukiud, milles elektromagnetilised jõud interakteeruvad.
  Angelina vaatas taevasse. Tundus, et suitsukeerised alustasid omavahel miniatuurset võitlust. Justkui jagaksid deemonid võimu universumi üle. Vood põrkasid kokku, ristusid, moodustasid siis omamoodi ornamendi, siis vastupidi, ruumis hägused.
  Angelina torkas kogemata oma palja jala metallikillu otsa ja ägas peatudes:
  "Kurat küll, ma olen sügavas hädas!" Kui teravad killud võivad olla!
  Galina märkis filosoofiliselt:
  -Kogu maailm koosneb nõeltest, ainult elavatele tundub see kena teadvuse tõttu! - Ja lisatud täpsustamine. - Võõrad võivad meid riidesse panna ja lahti riietada, aga me "kingame" ainult iseennast!
  Angelina heitis automaatselt püssi püsti ja tulistas kangekaelset, kes soovis märjaks teha kõiki, kes olid dushmaniga kohtuma tõusnud. Murtud näoga mudžaheedid viskas püssi käest ja oigas tagumikku. Siberi sõdalane kiusas:
  - Sa oleks lahe, aga muutuks halvaks! Selleni viib šeikide teenimine!
  Galina heitis kõhuli pikali ja tegi sihipärase hoo. Kolm mudžahideeni seadsid end sujuvalt värskele kevadisele murule sisse. Angelina ütles üsna mõistlikult:
  - Nad tahtsid Vene maad, nii et sa said selle, kuigi kindla limiidiga!
  Galina naeratas kavalalt:
  - Valitsejad, kes soovivad piiramatuid ruume, saavad oma haua eest raha rangelt vastavalt limiidile! Kuid kahjuks maetakse kodanikke mitte harvemini!
  Angelina ütles täie tõsidusega:
  - Surm on halb, aga elu ikke all on veelgi hullem... Mida raskem on ike, seda raskem on seda seljast visata. - Siis tuli tulisele kuradile meelde. - Aga nüüd tähistame võidukat pidu, kõik läheb hästi ja isegi Kolmanda kalifaadi vallutamatu pealinn - Kabul on meie jalge ees!
  Galina ütles väsinud tooniga:
  - Ja mis mõte sellel on. Hiljem on vaja lihvida, nagu me pole unistanudki! Kas arvate, et nüüd teevad afgaanid meie heaks kõik? Naiivne tüdruk sa oled!
  Angelina vaidles sellele üsna põhjendatult vastu:
  - Kui alistame oma peamise vaenlase, vabastab see ressursse edasiseks võitluseks! Peate sellest ise aru saama.
  Galina vaatas vastamise asemel enda ees lebavat kraavipõldu. Mitu meest, nii vene kui ka afgaani, leidis tema surma? Maailm ei ole põrgu, aga kindlasti mitte taevas. Selles, võib-olla isegi kõige tõenäolisemalt - domineerivad allilma tohutud objektid. Kiriku õigeusklikud ju õpetavad, et päästetakse tühine vähemus.
  Ja enamik inimesi on oma olemuse patuse tõttu määratud piinale.
  Galina oli alati ärritatud ja tõrjutud sellisest Pühakirja postulaadist. Kas see on tõesti see, mida õigeusklikud patuks peavad? Iga elava inimese soov karjääri ja üleoleku järele on isegi üsna loomulik. Kuid kas see pole inimloomuse loomulik tagajärg? Ja evolutsiooni muutumatu seadus.
  Näiteks kui Punaarmee juhinuks Kristuse õpetustest - lüüakse sulle vastu paremat põske, keeratakse vasakule, kuidas see lõppeks kogu Nõukogude Isamaa jaoks.
  Komsomolitüdrukud komistasid mittetäielikult hävinud afgaani pillikarbi otsa ja olid sunnitud sihitud tule alla pikali heitma.
  Angelina, hõõrudes paljaste taldadega muru, sest tal oli konts väga sügelev, ütles:
  - Mõnikord peate kannatama ... Kuid isegi jahu muutub rutiiniks, mis on tegelikult kõige hullem!
  Galina muutis asendit, puhus täpse lasuga haukuval toonil käsklusi andva mudžaheidi poole pealuust maha ja urises:
  - Wahhabism kasutab mitteesteetilisi meetodeid: viis ühele. Ja kui neid on vähem, siis ta taandub tagasi!
  Angelina ütles kurvalt:
  - Mida sa rebaselt ausust tahad?
  Galina vastas kurvalt:
  - Nõus, sest sa tahad uskuda millessegi ilusasse! Isegi rebase ausus või hundi õilsus!
  Komsomolitüdrukud olid sunnitud neljakäpukil roomama säilinud tabletikastide juurde. Iidne roomamistaktika, mida naissõdalased lahingus kasutasid. Ja ma pean ütlema, et mitte ilma eduta.
  Angelina võttis ühe hooga maha viis Talibani sõdurit, kes üritasid peidust välja roomata, ja ütles rõõmsalt:
  - Vene armee, nagu alati, võidab. Isegi kui vaenlasel on eelis!
  Galina, kes tegi vapustava spurdi, naeris vastuseks:
  - Mujahideen ei saa kunagi eelist. - Siis löön kaks maha ühe lasuga, lisas ta. - Nüüd ei saa seda kunagi olla!
  Angelina jõudis vaevu laengu löögi eest pead kukutada. Isegi tuline juuksesalk lõigati ära, nurgeline kild. Punajuukseline komsomoli sõdalane hüüdis:
  - Siin on soeng tasuta, kuigi tualettruumi tegemine on kallis!
  Galina vastas läbi pisarate itsitades sõbrannale:
  - Teate, see pole üldse naljakas ... Üldiselt, kas surma korral on jätk, selles on küsimus?
  Angelina teeskles, et on üllatunud:
  - Ja mis on tegelikult kära? Lõppude lõpuks ei sisalda olematus vähemalt valu, väsimust ega kogemusi. Nii et see on palju magusam kui meie pidevate katsumuste elu! - Ja siis tuline kurat lisas. -Elu on kitsa tee pidev proovilepanek, kuid probleemid on toit, meie soov elada suures plaanis!
  Enne vastamist nägi Galina mudžaheide segase näoga ja päästiku sujuv vajutamine lõpetas tema kühveldamise. Komsomoli sõdalane, raputades oma punaseid lokke, irvitas:
  - Teate, kõik eranditult eelistavad elu tühisele. See tähendab, et isegi meie enda mõtetes on kirjeldamatu võlu!
  Galina itsitas ilmse pingutusega:
  - Kaasa arvatud elada ja kannatada! - Kuldjuukseline komsomolisõdalane tegi pausi ja lisas ahastuseta rahulikuma häälega. - Aga kas on võimalik mõista valgust varju tundmata. Ja õndsus ei tunne valu. Kogu valgus tuntakse dualismi kaudu!
  Angelina nõustus ainult osaliselt:
  -Kui me nii räägime, siis pidime mudžaheide alistama, et võidu maitset tõeliselt mõista. - Tuline kuratlik komsomoli liige liigutas rusikat, lõhkudes killu plaadist. - Lõppude lõpuks ka dualism: kaotatud ja võidetud! Võit on alati kaotustega kibe, kuid auhindadega magus - lüüasaamine omandab ainult kibeduse ja "premium" ikke soolase maitse!
  Optilist sihikut pühkides Galina ei saanud muud üle kui nõustuda:
  - Jah, muidugi, teatav dualism on kõiges olemas. Omamoodi Jumalus oleks ilma Kuradita lootusetult rutiinne.
  Angelina kiirustas tuld peatamata oma sõpra parandama:
  - Iseenesest tähendab mõiste kurat vanakreeka keeles laimajat. See tähendab, et Piiblis püüti esitada Jumala vastuseisu kõige õelamal viisil.
  Galina, kes lõi snaiprilt teisele mudžahiidile silma välja, õhutas oma sõpra:
  - See on must PR. Kas proovite oma reitingut vastast langetades tõsta?
  Angelina märkis üsna loogiliselt:
  - Muidugi kasutab iga võimulolija oma vastase diskrediteerimiseks oma haldusressursse. Selles on teatud muster, mitte soov võimu ära anda ja künaga privileege kaotada. Seetõttu on vähemalt naiivne eeldada Piiblist Jumala ja Saatana vastasseisu objektiivset määratlust.
  Galina pööritas isegi oma siniseid silmi otsaesisele:
  - Muidugi ei saa nõuda võimudelt objektiivsust. Kuid küsimus on selles, kes on saatan. Kõige täiuslikum ingel, kes üritab anda loomingule rohkem vabadust, või... See, kellest sai kurjuse ja kannatuste isa?
  Angelina ohkas kurvalt.
  - Valu ja kannatused on muutunud inimkonna jaoks nii loomulikuks, et ma kahtlen tõsiselt, kas just Lucifer need sünnitas... Igal juhul, ilma Kõigeväelise Jumala soovita, on ebatõenäoline, et loodud olend võiks vähemalt õnnestuda. ..
  Galina, saatnud surmava kuuli mudžaheidide kõverasse ninasillasse, pahvatas ta maha, olles koheselt verine. Sõdalane nõustus kohe:
  - Jah, kogu kuradile omistatav kurjus ja probleemid on sama, kui solvuda piitsa peale, kes teda tabas, kui selle peale, kes seda tabas.
  Angelina ise, lüües vaenlast lühikese hooga, ja istutas ka tagumiku lähimale kõverdatud näole, mille järel lisas:
  - Siin sobib paremini järgmine analoogia: omanik nikerdas puust pulga, peksis sellega orja ja ütleb siis - kepp on absoluutne kuri ja omanik on absoluutne hea!
  Galina pöördus tahtmatult ümber ja tüdruku rangluu murtud luu tekitas põletikulistele liigestele kohutavat valu. Sõdalane kortsutas kergelt otsaesist, kuid ei kummardunud oigama. Veelgi enam, ta, nagu mängiks keeglit, lõi maha kolm mudžahideeni. Üks afgaanidest laskis maha kukutatud faustpatroni, mille tagajärjel käivitus kanderakett.
  Tulivihk näis põlevat läbi betooni ning üles lendasid laibad, luud ja rebenenud liha.
  Galina itsitab, mõnitab iseennast (sõjas ei ela ilma huumorita või vähemalt ei hoia oma psüühikat tervena) laulis:
  - Mis valu, hea valu: matš natside vaimude vastu; sada - null!
  Mõlemad ilusad tüdrukud naersid valjult, valjult .... Ja ilmselt läbitorkavast naerust mõjus hirmunud mudžaheide nii palju, et tulistamine nende poolelt sai kohe märjaks. Vaikus oli nii äkiline ja raske, et tabas sõdalaste kõrvu. Isegi ilmselt ei olnud raketi V-5 plahvatus koljus nii surmav!
  . 2. PEATÜKK
  Angelina hüüdis:
  - Miski ei karju kaotuste pärast nii läbitungivalt kui sõjaline tuulevaikus!
  Palja jalaga närviliselt kõrva sügav Galina lisas ammendamatu vaimukusega:
  - Lahingu helid on kõrvulukustavad, kuid te muutute tõeliselt kurdiks, kui te ei märka kahuri lõppu!
  Mudžaheidid tegid ülesande ootamatult lihtsamaks - viskasid valged kaltsud minema ja hakkasid täiest kõrist karjuma:
  - Bin Laden kaput! Bin Laden kaput!
  Siberi sõdalane ei suutnud taas aforismile vastu seista:
  -Rahvas kohtleb halba joonlauda nagu õlut, ta tahab näha seda külmana ja laual, kuid on valmis selle eest maksma mitte ainult paberitükiga!
  Galina märkis selle kohta delikaatselt:
  - Kui valitsejal on halb, tsiteeritakse teda naljades hästi! Ja kui nalja on palju, siis läheb elu lõbusamaks! Ja naer pikendab eluiga! See tähendab, kasutute juhtidega: elu on nagu pidev anekdoot: pikk, rõõmsameelne, kohutav, kuid alati valmis teadma jätku!
  Angelina itsitas närviliselt.
  - Ja ma ei teadnud, miks keskpärased kuningad tavaliselt nii kaua valitsevad!
  Peaaegu sada viiskümmend mudžahedi andis alla. Nende hulgas oli vähemalt kolmkümmend kümne- kuni kuueteistkümneaastast poissi, enamik lühikestes pükstes ja paljajalu, kes olid suutnud kaevikus oma paljaks päevitunud põlved lüüa. Nähes vaevu räbaldunud kaltsudega kaetud ilusaid tüdrukuid, punastavad poisid ja langetavad pead, kuid samal ajal jätkavad nad jubedalt kaunite sõdalaste peale kulmutamist.
  Mudžaheid-afgaanid panevad segaduses relvad maha, neile ei tule pähegi, et on häbi kaaluda poole pataljoni alistumist kahele haavatud, veel väga noorele tüdrukule. Kui hirmul ja jahmunud nad on.
  Üks poistest, kes närviliselt murul oma määrdunud talda kratsis, näis olevat killu oma palja kanna sisse ajanud ja ütles murtud vene keeles:
  - Tädid ei saada mind Siberisse, seal külmutame ninad, sõrmed ja jalad ära!
  Angelina ütles vihaselt:
  "Saadame nagunii ja et su paljad jalad lumes kangeks ei jääks, lüüakse sind iga tund paljaste jalgadega pulkadega kõvasti.
  Poiss-mujahid värises hirmust ja puhkes nutma nagu tüdruk. Galina kiirustas last lohutama:
  - Sa oled veel liiga väike. Tõenäoliselt liidetakse teid tsiviilisikute kategooriasse. Igaks juhuks ütled, et sa pole veel kaksteist, siis sind kindlasti laagrisse ei võeta.
  Miilitsapoiss lõpetas järsku möirgamise ja ütles madalamal häälel, püüdes täiskasvanut matkida:
  Ma ei jäta oma kamraade! Kas kõik on vabad või koos koonduslaagris!
  Tüdrukud olid poisi ootamatust julgusest hämmastunud, Angelina tuli üles ja silitas ta pead:
  - Hästi tehtud, see tunnistatakse teile ... Kuid ärge kartke, enamik kinnipüütud mudžaheide töötab Venemaa Euroopa osas, taastades tehaseid ja põllumajandust ning teie lastele on hea toit, parem kui näidatakse teie kaarte ja lahedamaid filme.
  Vangistatud poisid olid tõepoolest kõhnad, mõnel olid isegi põsesarnad ja kolm vööni alasti õhukese naha all olevat meest paistsid läbi iga ribi ja nende käed muutusid nii õhukeseks, et oli hämmastav, kuidas nad afgaani faustpatroone enda sees hoidsid. Toiduratsioonid Talibani kolmandas kalifaadis, mis on antud ratsioonikaartidel, on viimastel kuudel kahanenud nii kaugele, et elanikkond on peaaegu nälga surnud. Veelgi enam, kevad on traditsiooniliselt toodete kõige nappidem aastaaeg.
  Galinal oli kahju nendest tüüpidest, "üliinimeste" lastest, kes näevad nüüd välja nagu paljajalu vaene, näljane. Ta tuhnis oma taskutes, leidis neist väikese Ameerika šokolaaditahvli ja oli hämmastunud.
  Lend-Lease'i raames saadud kingitus oli liiga väike ja seal oli kolmkümmend kaks poissi (ülejäänud on palju vanemad, sõjaväe- või tuletõrjevormis, raseerimata, väga ebameeldivad, küürus, mis teeb neist nagu vanad mehed!), Seal. kõigile šokolaadist ei jätku.
  Ühele anda ja teisi solvata? Või visata palju? Viimane on tavaliselt väljapääs, kuid antud juhul võib see tunduda naeruväärne. Või jagage kuus plaati kõige väiksemate võitlejate vahel.
  Viimane tundus Galina Lomonosovale kõige õiglasem ning ta, olles šokolaaditahvli välja võtnud, eemaldas ettevaatlikult ümbrise, jagas viilud, andes need kõige väiksematele ja õhematele afgaani poistele.
  Endised mudžaheidid tundusid tõesti murtud olevat. Ükski neist ei tormanud, ei teinud katset, ei löönud ega võtnud relva ära. Tõsi, mõni neist pomises läbi hammaste mingisugust needust, aga niipea, kui komsomolitüdrukud sammu nende suunas astusid, vaibusid õudused kohe ja surusid oma pea õlgadele, justkui oodates lööki.
  Galina norskas isegi ebaloomuliku põlgusega:
  - On vaja, et üliinimesed kripeldasid. Ja kus on nende hävimatu Talibani moslemivaim?
  Angelina, kiskus ühe poisi käest sigareti, viskas selle rohu sisse, kustutas selle peiseldatud, ehkki marrastustega kaetud jalgade sõrmedega, hüüdis:
  - Inimene, kes suitsetab sigarette ja loob elus edu, tehke liiga sageli suitsupausi!
  Galina kinnitas kergesti:
  - See on see, mida ma nõustun bin Ladeniga, tõeline mudžahiidi sõdalane ei tohiks: juua, suitsetada ja peab olema truu!
  Nende sõnade peale puhkesid sünged poisid, kes olid valmis iga hetk nutma puhkema, sõbralikult naerma ja kõik läks korraga kuidagi hinge kergemaks.
  Kui komsomolisõdalased sõjavangid lähimale Vene üksusele üle andsid, tegi Angelina Galinale sideme, kinnitades katkisele rangluule mingi lahase. Väliarst soovitas sõdalasel kohe kanderaamile pikali heita ja mitu päeva omaette veeta. Komsomoli sõdalane lükkas selle ettepaneku põlgusega tagasi, kuigi mõistis, et kahjuks on Vene armees palju sõdureid, kes temast kohe kinni haaravad. Ta hääl oli karm, nagu kooliõpetajal, kes norib hooletut õpilast:
  - Kas igatseda meie triumfi tunde, sõja viimaseid kõige rõõmsamaid päevi? Jah, see on kõige julmem karistus, mida ette kujutada saab. Ja kas te ei taha Vene armee parimast snaiprist ilma jätta?
  Arst muutus kahvatuks, tema eakas nägu muutus tuhmiks, silme ees paistis tribunali märk ... Galina, nähes tema hirmu ainult valjult, nagu väike tüdruk, naeris ja lõi käega õlale:
  - Noh, ära tee seda! Ma ise vihkan neid, kes denonsseerivad, rohkem kui mudžaheide. Nii et...
  Ja tüdruk lahkus vilistades ...
  Ring Kabuli ümber polnud ikka veel piisavalt tihe, eraldi afgaani üksused murdsid kateldest läbi oma pealinna kaitsesõlmedeni. Lõunasuund oli ära lõigatud, kuid põhjas, kus pealetung algas alles 20. aprillil ja ka Afganistani jõe täisvoolu alamjooksu ületamine viibis, oli mudžaheideel veel lünki.
  Bin Ladenit veendati Kabulist lahkuma, lõunasse jooksma ja seejärel allveelaeva varju minema. Afganistani allveelaevastik oli kõigi oma kaotustega endiselt maailma silmapaistmatuim ja lahinguallveelaevu oli vähem kui kõigis teistes maailma laevastikes kokku!
  Kuid nad olid äärmuseni salajased.
  Kuid bin Laden tundus oma poliitilise ja sõjalise fiasko tõttu nii vaimselt murtud olevat, et otsustas leppida surmaga. Hüsteeriline diktaator ei olnud sugugi lihtsalt aadel ega olnud argpüks, kes oli valmis kõigeks selleks, et viivitada kohtumisega vana naisega, kelle hingeõhk on vedelast lämmastikust külmem ja kelle haare on vääramatu. Siiski teatas ta sellest avalikult, kuid mida ta tegelikult arvas ...
  Keel antakse nutikale poliitikule oma mõtete varjamiseks, kuid enamasti paljastab kogu poliitiku sõnavõtt mõttetut rumalust!
  Nataša võitleb ka väga kõvasti. Ja tema paljas ümmargune konts, nagu annaks annihilatsiooni kingitusele järele, ja granaat lendab mööda ja rebib mudžaheide põhjalikult.
  Tüdruk siristas:
  - Üks kaks kolm neli viis! Naine tuli välja tulistama!
  Zoya, kritseldades dushmaneid ja niites maha terveid võitlejate ridu, kriuksus:
  - Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp....
  Ja päike paistab
  Valgustage teed kommunismile!
  Augustine tulistas Afganistani võitlejate pihta rivi ja lõikas kogu rivi ära.
  Ja ta kostis:
  - Au kommunismile Venemaal!
  Svetlana märkis naerdes:
  Meil on kapitalism!
  Ja neiu viskas palja kannaga surmavat hernest.
  Siis ta kostis:
  - Inimesed on õnnelikud
  Õnn igavesti...
  Nõukogude valitsus -
  Võimsus on suur!
  Nataša viskas granaadi, lükates ümber Mujahideen tanki, mis oli puidust, ja säutsus:
  - Suure kommunismi eest!
  Ja sõdalased võtsid selle ja vilistasid. Ja minestusse langenud varesed hakkasid taevast alla kukkuma.
  Ja nad torkasid nokaga mudžaheide päid läbi. Ja nad augustasid oma turbani ja nii edasi.
  Zoya kilkas silma pilgutades:
  - Au Venemaale kommunismi teise tulekuga!
  Tüdrukud olid väga vaimukad. Ja sõna otseses mõttes sädeles neid.
  Augustine irvitas hambaid:
  - Olge kuulus Isamaa pärast, mis sõdib õudustega!
  Ja tüdruk võttis bazookast nagu lupanet. Ja tema hämmastav jõud on lihtsalt surmav.
  Zoya võttis selle ja säutsus:
  - Bin Ladeni sõdurite üle tuleb võit!
  Ja sõdalane tegi väga sihipärase pöörde. Ja iga kuul tabas sihtmärki.
  Siis piiksusid tüdrukud:
  - Nüüd oleme tagasi paraadil,
  Bolševismi tuli rinnus ...
  Kommunistlik brigaad -
  Meiega Lenin ees!
  Svetlana kinnitas, niites vastaseid nagu vikatit ja säutsus:
  - Vigurlennu jaoks!
  Ja tüdruk võttis ja tulistas alla vaenlase lennuki. Ja ta tegi seda väga hästi.
  Nataša märkis agressiivselt, niites oma vastaseid maha ja kiljatas hambaid paljastades:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Ja siin on tüdruk, kuidas ta vaenlast lööb. Ja siis puhuti paak tornist maha ja metall rebiti kere küljest lahti ja rullid läksid igale poole.
  Nad rassisid ja keerlesid murul ning põletasid kõik ära. Ja üks rullidest tabas mudžaheide kõhtu ja lõikas selle pooleks.
  Nataša märkis silma pilgutades:
  - Isamaa eest, mis on kõige lahedam!
  Ja sõdalane annab ülitäpse pöörde. Võitlused on siin karmid ja verised.
  Dushmanid põrutavad. Tundub, et neid on sõna otseses mõttes lugematu arv.
  Afgaanid tahavad rahu ja ühtset valitsemist. Nüüd on aga Venemaa taas nende territooriumil. Ja selles saatuslikus Afganistanis käivad ägedad lahingud.
  Zoya, tulistas, märkis:
  - Au suure kommunismi aegadele!
  Ja neiu viskab paljaste varvastega sidrunit mõrvarliku jõuga.
  Ja rebi oma vastased laiali.
  Augustina märkis mudžaheide maha niites:
  - Au meie lojaalsusele ja usule!
  Punapea kargas püsti ja jooksis õuduste juurde. Tema vaskpunased juuksed lehvisid nagu lahingubanner. Kohe on näha - tüdruk on see, mida vajad.
  Ja nüüd lööb neiu oma alasti roosa karastatud kontsaga Afganistani kindrali lõuga. Ja murda lõualuu. Siis ilutses kaunitar:
  - Vene impeeriumi silmapaistvate saavutuste eest!
  Lahingud Afganistanis on jällegi väga karmid ja verised. Ümberringi mitmesuguse hävingu ja surma mass.
  Mirabela, andes õhust õudukatele purustavaid lööke ning tõstes sularauaga üles terveid kivi- ja metallinuiasid, kostis:
  - Ma olen kõige tugevam piloot!
  Akulina Orlova kahtles:
  - Ei, ma olen kõige tugevam!
  Ja ka seda, kuidas see raketiga suure hävitava jõuga vaenlast tabab.
  Anastasia Vedmakova märkis väga agressiivselt, saates oma ründelennukilt kolossaalse hävitava jõuga mürske.
  Tüdruk muserdas oma paljast roosat kontsa:
  - Me võitleme Isamaa eest,
  Suudleme!
  Ja meie soomusrong suutis kiirendada!
  Akulina Orloval olid pärlivärvi hambad ja väga ilus suu. Ja tema keel on väga roosa ja graatsiline, suudab imet teha.
  Tüdruk kostis:
  - Ärge taluge slaavlaste alandamist,
  Tallame Talibani mäega jalga ...
  Me ei salli enam solvanguid -
  Purustame vaenlase paljaste jalgadega!
  Muidugi on tüdrukud väga naljakad ja meloodilised. Neis on nii palju võlu ja erinevaid nalju.
  Mirabela mäletas, kuidas dushmani keel lakkus tüdruku paljaste jalgade kivistunud tolmuseid taldu.
  Ja kui kõdi ja mõnus see on.
  Tüdruk laulis:
  Oleme maailma tugevaimad
  Leotame kõik vaenlased tualetis ....
  Isamaa ei usu pisaraid -
  Ja anname kurjadele oligarhidele ajulöögi!
  Luciferi piloot Nataša Sokolovskaja säutsus Twitteris:
  - Au Venemaale, suurimatele riikidele!
  Ja palja kannaga, kuidas vajutada. Need on tõesti painajaliku muigega tüdrukud. Ja kui nende mitmeotstarbelistest masinatest lendab välja rakettide surmav jõud, kerkivad kaevikud ja punkrid!
  Tüdrukud Afganistani sõjas on muidugi midagi erilist ja ainulaadset.
  Stalenida laseb mudžaheide suunas välja kolossaalse ja surmava jõuga rakette.
  Ja rebides lahti Allahi sõdalased, nende Taliban. Jah, see liikumine on näidanud oma elujõulisust. Nii palju aastaid võideldes Venemaaga.
  Stalenida ja Veronika, laksutades oma paljaste tolmuste taldadega liivale, rullisid väljavoolu kokku.
  Ja jälle lendab midagi äärmiselt surmavat. Ja kandes palju hävingut.
  Steelenida laulis:
  - Au meie kaunile kodumaale!
  Siis kuidas võtta ja keelt näidata. Ja tema paljas kand vajutab päästikule.
  Victoria ja Veronica võtsid ja tõmbasid üles midagi, mis oli täis jõudu ja kolossaalset hävitamisjõudu.
  Ja siis töötas Vene gaasimasin. Ja põletab terveid põlde dushmanidega.
  Tüdrukutel olid šokolaadivärvi põlved - nii pargitud. Ja see on tõesti väga seksikas. Peaaegu tüdrukute nahk on must ja kohevad juuksed, vastupidi, heledad ja veidi kuldsed.
  Siin on mõned hämmastavad iludused.
  Ja kui nad midagi välja lasevad... Kaunid tüdrukud säravad higist ja nende pargitud nahk näib olevat pronksist välja valatud.
  Kui võluv see on.
  Afgaane hävitav Steelenida kilkas:
  - Minu armee on tugev, see kaitseb maailma!
  Tamara vastas sellele:
  - Võib-olla mõtlesite - meie armee!
  Veronica ja Victoria laulsid Afganistani õuduste pihta tulistades:
  - Pole veel liiga vara...
  Me ei taha sõjaväkke minna!
  Oh, oh, oh -
  Me ei taha sõjaväkke minna!
  Seal poisid pole armastuse jaoks liiga vastupidavad!
  Ja kuidas kaunitarid naeravad.
  Tamara peksis vastast ja kilkas:
  - Universumi suurima kommunismi eest!
  Nicoletta laulis paljaid põlvi väreledes:
  - Kapitalism ütle kindel ei,
  Sotsialism on meie vastus!
  Ja tüdruk jälle, justkui viskaks surmavat jõudu, kolossaalset granaadi hävitamist.
  Alenka ja tema meeskond võitlevad paljude õudustega.
  Tüdruk võitleb suure entusiasmiga. Võitleb nagu koletis. Näitab oma kolossaalset klassi ja kilkab:
  - Kommunismi surematute ideede nimel,
  Näeme oma riigi tulevikku...
  Anyuta vastas naeratades:
  - Venemaal nüüd kapitalism! Nii et...
  Alenka viskas palja kannaga kolossaalset hävingut ja kilkas:
  - Sotsialism otse!
  Allah märkis rahuloleva pilguga:
  - Tuleb suure kommunismi ajastu!
  Ja jälle, kui mõrvarlik pööre plahvatab.
  Maria urgitses väga rahuloleval pilgul ja muserdas mudžaheide, kes roomasid nagu jaaniussid:
  Olgu kommunismi ajastu!
  Ja jälle, kuidas visata mõrvarlik surmakingitus.
  Olympias märkis väga agressiivselt, nokautides Talibani hordid ja ulgudes:
  - Kommunistliku Venemaa suuruse eest!
  Ja jälle, kuidas tüdruk viskab oma palja jala sellise enneolematu hävingu.
  Marusya, lüües vaenlasi ja niitis neid kuulipildujast välja ning mängis pressi plaatidega, kriuksus:
  - Püha Venemaa eest!
  Vaenlasest läbi raiudes ja teda niites Matryona kiljatas:
  - Jumal Peruni pärast!
  Elena kinnitas:
  - Ja Svarogi jaoks!
  Alla niitis maha rea dushmaneid ja möirgas:
  - Ja ärge unustage suurt jumalate ema Ladat!
  Maria, kes mudžaheide välja lõi, märkis:
  - Meie kodumaa suurus on kõiges!
  Olympias, kuidas granaadiheitjast kinnistada, vaenlasi laiali rebida ja kopsude otsas vinguda:
  - Me võidame eranditult!
  Anyuta nõustus sellega täielikult:
  - Jah, meie võit on vältimatu!
  Ja sõdalane võttis selle ja paljas kand töötas.
  Ja afgaanide tankist - torn rebiti maha.
  Matryona laulis naerdes:
  - Kõik parim on meiega!
  Tüdrukud jätkavad võitlust lugematute mudžaheididega nagu jaaniussipilve rünnak.
  Kui palju neid siin on - väga palju.
  Aga tüdrukuid on ka palju. Ja nad on väga ilusad.
  Viola ja Malvina astusid Afganistani dushmanidega väga kuulsaks. Ja purustagem nad jõhkrusega.
  Viola isegi siristas, visates palja jalaga rakettgranaati:
  - Ma hävitan kõik!
  Ja kuidas see annab mudžaheide sihipärase ja täpse pöörde.
  Malvina märkis, kritseldades suure täpsusega ka õudusi:
  - Meie võit pühas sõjas!
  Ja jälle viskab ta palja kanna abil granaadi.
  Need on tüdrukud - nende klassi kõrgeim au.
  Viola isegi siristas silma pilgutades:
  - Veenusele ja Marsile tuleb ka linn!
  Malvina nõustus sellega:
  - Õunapuud hakkavad seal õitsema!
  Tüdrukuid eristas väga suur ilu ja imetlus oli kolossaalne.
  Aga siingi liigub tankil Gerda palgasõdurite hulgast.
  Ja sõdalane on ka paljajalu ja bikiinides.
  Ja ta on spetsiaalses jahedas paagis - "Leopard" -3. Ja see on suur auto, pean ütlema, et võimsus.
  Ja temaga on tüdrukud ka peaaegu alasti.
  Gerda tulistab paljaste varvastega ja kiljub:
  - Au uute tehnoloogiate ajastule!
  Ja kuidas see naelutab vaenlast.
  Ja plahvatusohtlik kolossaalse hävitava jõuga killustusmürsk plahvatab.
  Mudžaheidid, kelle käed ja jalad on ära rebitud, lendavad kaugematesse suundadesse.
  Ühel neist lasti kiivris peast õhku. Ta visati üles ja löödi jalaga.
  Ja tüdruk Aurora viskas selle kapsapea palja jalaga.
  Siis tüdruk kilkas:
  - Meie jooks on kõige lahedam!
  Ja ta tegi väga täpse ja sihipärase pöörde. Millest kümmekond mudžaheide maha niideti.
  Aurora kakas naeratades:
  - Õunapuud õitsevad, teeme hautist!
  Gerda tankil purustas dushmanid. Ja tema koos sõpradega olid kahest relvast tehtud lasud mõrvarliku iseloomuga.
  Charlotte tulistas, vajutades paljaid varbaid juhtkangi nuppudele ja karjus:
  - kuulus Cheopsi pantomiim!
  Siis puhkeb kaunitar naerma.
  Christina, kes afgaane kuulipildujaga keputas, märkis:
  - Jumal olgu meiega!
  Magda märkis loogiliselt:
  - Kas ta vajab meiesuguseid paljajalu hämaraid tüdrukuid?
  Gerda kostis:
  Ma vajan suurt jõudu!
  Ja kuidas see tabab vaenlast surmava mürsuga. Ja surnute mass ja hävitus läksid korraga.
  Charlotte märkis palja kannaga juhtkangi nuppu vajutades:
  - See on nagu Luciferi armee!
  Peale seda sädeleb kaunitar pärlhammastega.
  Mujahideenid piinasid üht tüdrukut. Nad määrisid ta paljad tallad päevalilleõliga ja panid püsti ahju. Ja leek hakkas lakkuma tüdruku paljaid ümaraid kontsi.
  Ja see oli nii imeline. Ja sõna otseses mõttes paitas ta talla.
  Gerda urises raevukalt:
  Me küpsetame teid kõiki!
  Charlotte itsitas ja ütles:
  - Meie esiteks vaimude silmis - me näeme! Ja siis me praadime need kõik läbi ja sööme ära!
  Sõdalased muidugi suurel kõrgusel.
  Siin hakati mudžaheide röövikutega purustama. Ja nad olid selles väga edukad. Rullide alt voolas verd ja kondid krõbisesid. Kõik nägi päris suurepärane välja.
  Gerda märkis naeratades:
  - Ma olen raevukas kobra!
  Ja jälle, justkui vaimus olles, ta peksab. See on tema kreedo.
  Ja õhust pannakse pommi pommi järel. Ja nad ei halasta kogu sellele Talibani karjale.
  Charlotte pilgutas pilootidele Skype"i vahendusel ja kilkas:
  - Saagu meie tormiline programm teoks!
  Christina nõustus sellega:
  - Muidugi saab!
  Ja taevas, Albina, justkui vasardab õudukaid. Ja see põhjustab palju hävingut.
  Siis ta piiksab:
  - Ma olen tõeline blond draakon!
  Ja Alvina lastakse õhust välja nagu rakett ja vaenlased lüüakse puruks.
  Siis müriseb:
  - Kolossaalse kommunismi ajastu jaoks!
  Albina, tuju õhust välja ajades, lisas:
  - Ja ka mitte kolossaalne!
  Tüdrukud, muidugi, kujutlusvõimega.
  Sõda NSVL ja Afganistani vahel jätkus ...
  Nataša tulistas Talibani impeeriumi sõdureid, niitis nad sõna otseses mõttes maha ja laulis...
  Olgu päike alati
  Olgu alati taevas...
  Olgu alati ema -
  Olgu ma alati!
  Ja neiu laseb paljaste varvastega afgaanide pihta mõrvarliku granaadi. Ja islamiimpeeriumi sõdalaste mass rebeneb laiali.
  Zoya tulistab ja laulab ka:
  - Olge ülistatud, olge ülistatud, teie olete meie Maa!
  Meie põlismetsad ja põllud!
  Kõigevägevama nimel,
  Olete meie kallis, püha perekond!
  Ja paljaste varvastega viskab ta ka mudžaheide midagi nii surmavat.
  Jah, fundamentalistliku impeeriumi sõdalased seisid silmitsi tõsise probleemiga.
  Punajuukseline Augustinus jätkas mudžaheide niitmist ja siristas, niites nende ridu:
  - Ma olen maailma tugevaim!
  Ja kuidas ta oma mõrvarliku jõuga paljaste varvastega surmakingitust viskab, rebides vaenlasi laiali.
  Ja Svetlana lisab ka vaenlastele midagi surmavat ja hävitab keha.
  Ja siis ta pomiseb:
  - Au minu isamaale!
  Ja ka tema viskab surmava jõu paljaste varvastega annihilatsiooni kingituse.
  Need tüdrukud on lihtsalt kohutavad.
  Naissõdalased on vallutanud Afganistani ja Talibani impeeriumist lendavad kiibid.
  Nataša, tulistades mudžaheide ja niitnud neid maha, märkis:
  - Kiidame Jumalat Svarogi nimega!
  Ja paljaste varvastega, kuidas käivitada mõrvarlik annihilatsiooni kingitus.
  Tüdrukud on tõesti kõrgeima vigurlennu näitaja.
  Zoya vajutas oma helepunase nibu basuukanööbile, põrutas mudžaheide vastu ja kilkas:
  - NSV Liidu jaoks!
  Ja Augustinus võtab ka kollaseid vägesid ja lööb. Ja ta purustab ja kriuksub palju mudžaheide:
  - Aga elada nagu enne, aga elada Brežnevi järgi!
  Ma olen loll, ma olen loll, ma ei saa!
  Ja paljaste varvastega laseb ta jälle midagi ülimalt surmavat õhku. Siin on tüdruk.
  Ja ka Svetlana on lahingus väga võitluslik jõmpsikas. Ja ta võitleb meeleheitlikult. Ja see on võimeline Talibani islamiimpeeriumist välja lõikama edasitungivaid võitlejaid.
  Ja tüdruk möirgab:
  - Au kommunismile, Svarog!
  Ja teised kinnitavad:
  - Au kommunismile!
  . PEATÜKK #3
  Elizabeth tulistab vaenlast. Ja kasutab ka paljaid varbaid. Tal on hea tank, mis suudab vastastest läbi lüüa. Ja see tüdruk tuleb öelda, lihtsalt
  superklass.
  Ja ta tulistab ja lööb vastaseid.
  Ja laulab:
  - Kommunismi surematute ideede võidus,
  Näeme oma riigi tulevikku...
  Ja meie Isamaa punane lipp,
  Jääme alati ennastsalgavalt ustavaks!
  Ekaterina tulistab ka vaenlast, lööb teda läbi ja lõhki ning murrab läbi autode tornidest. Siis ta karjub:
  - Au kommunismile Lada!
  Ja kasutab ka paljaid varbaid.
  Elena tulistab ka mudžaheide. Talibani impeeriumi peksmine. See tabab teda läbi ja lõhki ning kiljub:
  - Meie eesmärk on õige!
  Ja Euphrosinia tabab ka vaenlasi väga täpselt. Ja laulab:
  - Suurepäraste ideede nimel! Kaabakas saab lüüa!
  Ja ka seda, kuidas ta partneritele silma pilgutab.
  Ja kuidas Elizabethi tank hüppab. Ja hävitagem mudžahiidide väed. Ja see oli metsik.
  Tüdrukud laulsid ja möirgasid:
  - Oleme maailma tugevaimad!
  Ja jälle tulistasid nad väga täpselt.
  Need olid tüdrukud - mida vajate!
  Ja nad pekssid kuulsalt vaenlasi-mudžaheide.
  Siin taevas andsid tüdrukud ka dushmaneid.
  Lennukeid alla tulistav Anastasia Vedmakova lülitus maapealsetele sihtmärkidele. Ta purustas need ja karjus:
  - Meie, tüdrukud, oleme julged, julged. julge,
  Meil on väga armsad lokkis poisid!
  Jahvatame need kuumalt
  Ja siis sülitame, üle vasaku õla!
  Akulina Orlova, kuradi vastased, andis välja:
  - Teel olles!
  Ja lõi mudžaheide paljaste jalgadega maha.
  Mirabela Magnetic kukutas ka Talibani väed ja siristas hambaid paljastades:
  - võite tulla palju!
  Ja ta paljad varbad hakkasid liikuma.
  Need olid tüdrukud - lihtsalt superklass!
  Alenka ja tema meeskond võitlesid Mujahideenidega. Ja see nägi väga karismaatiline välja.
  Tüdrukud hoidsid kaitset ja viskasid Talibani impeeriumi edasitungivatele sõduritele paljaste varvastega hävituskingitusi.
  Alenka kinkis oma palja kannaga hävitamise ja laulis:
  - Alek, valab õnnepisaraid!
  Anyuta loopis paljaste varvastega surmakingitusi ja kilkas:
  - Kuidas ta hing harfi laulab!
  Alla peksas ka, vajutades oma helepunasele nibule bazooka nööbile ja ütles välja:
  - Tilgu, tilgu, tilgu, ja Alenka sinised silmad, pisarad langevad oda peale!
  Maria lõi paljaste varvaste abil jalaga ja kilkas:
  - Otse oda! Ja emme!
  Olympias ka, kuidas naerda, ja paljastas pärlhambad.
  Ta on haruldase ilu ja võlu tüdruk.
  Samal ajal sõdalane itsitab ja kiljub:
  - Au kommunismi kuningatele!
  Ja oma palja kannaga alistub ta mõrvarlikule surmaannile.
  Marusya on ka innukas võitlema...
  Ja ta kritseldab mudžaheide suure intensiivsusega kuulipildujatest. Ja oma palja kannaga viskab surmakingitusi.
  Ja ütleb:
  - Suure kommunismi eest!
  Matrena peksab ka Talibani impeeriumi sõdureid. Niidab neid suure intensiivsusega. Ja hüüab pilgutades:
  - Silmapaistvate võitude eest!
  Alenka teatab agressiivselt, niites vaenlast maha:
  - Meie Venemaa on esimene ja suurepärane!
  Ja lisaks viskab ta palja jalaga mõrvarliku hävitamise kingituse.
  Anyuta teatab mudžahedi sõdurite ridu kärpides naerdes:
  - Au Punaarmeele!
  Ja jälle viskab vaenlase pihta, tapja annihilatsiooni kingitus.
  Ja Jumal hakkab vastaseid hävitama. Ja ka tema paljad varbad purustavad vaenlased põhjalikult.
  Ja paljaste jalgadega visatud surma kingitus lendab.
  Ja Maria on ka lahingus väga võitluslik tüdruk. Ja tema lasud on väga täpsed ja tabavad vaenlast garantiiga.
  Ja see tüdruk on ka võitluslik tegelane.
  Tulistab ennast ja kiljatab:
  - Au kommunismiajastule!
  Olympias tulistab vaenlast. Ta niidab mudžaheide ja ütleb naeratades:
  - Au meie kodumaale!
  Ja jälle peksame afgaane.
  Ja paljaste varvastega vastastele surmakingitusi loopida.
  Need on tüdrukud Vene sõjaväes.
  Ja nad tulistavad vaenlast, tabasid teda konkreetselt.
  Marusya tulistab ka vaenlast. Ja ta teeb seda väga hästi.
  Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Au NLKP-le!
  Ja pilgutab lillade silmadega.
  Ja jälle viskab paljaste jalgadega hävitamise kingitust. See tüdruk on lihtsalt hämmastav.
  Marusya on ilus ja peaaegu alasti.
  Matrena tulistab ka vaenlast ja väga täpselt. See tabab teda ja kriuksub, paljastades hambad:
  - Taevas ja maa - mu arm!
  Ja ka tüdruk, kuidas palja jala kanna abil vaenlast leotada.
  Tüdrukutele meeldib tappa - need on tüdrukud!
  Stalenida võitleb intensiivselt ka mudžaheide vastu.
  Ja see tüdruk laseb Talibani impeeriumi sõdurite pihta raketi. Ja kuidas see rebib Afganistani sõdurite massi. See on tüdruk - ütleme lihtsalt, mida vajame.
  Steelenida kakas:
  - Isamaa jaoks - NSV Liit!
  Veronica võitleb ka meeleheitlikult vaenlastega. Ja viskab paljaste varvastega surmavaid surmaande.
  Ja samal ajal kui tüdruk kiljub:
  - Suure kommunismi eest!
  Victoria võitleb. Nii ta surus oma paljad, päevitunud jalad kanderaketile ja kuidas ta mudžaheide tabas. Ta rebis need lahti ja kostis:
  - Usalda mu isamaad!
  Ja Serafim kui lööklaine vaenlasele. Kuidas ta heidab maha ja hävitab haukudes hulga mudžaheide:
  - Meie isamaa eest!
  Need tüdrukud on lihtsalt ime.
  Oleg Rybachenko, see surematu poiss võitleb ka tüdrukutega. Ta on tõeline ja maailma lahedaim võitleja.
  Poiss raiub mõõkadega maha Afganistani sõdurid ja loobib neile paljaste varvaste abil kingitusi.
  Ja kui ta laulab:
  - Kui kindlus on teel,
  Vaenlane ehitas...
  Tagant on vaja mööda minna -
  Võtke ta ilma löögita!
  Ja jälle poiss ja tüdruk, koos temaga, Margarita, kuidas nad vilistavad.
  Ja varesed, kes saavad infarkti, kukuvad mudžahiidi sõduritele pähe.
  Margarita Koršunova lõikab mudžaheide mõõkadega, see tormiline tüdruk kriuksub:
  - Au kommunismi kuningatele!
  Ja jälle lehvitab ta palja jalaga ja viskab vaenlasi mürgiste nõeltega.
  Need lapsed on tõelised koletised.
  Oleg Rõbatšenko kritseldab vastastele, kui ta annab välja:
  - Kui ainult terve pea oleks!
  Varsti oleme Kabulis,
  See on kõik!
  Margarita kinnitas seda, hävitades oma vastased:
  - Jah, me oleme Kabulis!
  Ja kuidas ta võtab oma palja kannaga surma kingituse.
  Need lapsed on tõelised koletised.
  Ja nad võitlevad nagu noored kangelased. Kuigi nad näevad välja vaid kaheteistkümneaastased. Kuid nad näevad ainult välja nagu lapsed.
  Nüüd on bin Ladenist saanud selline koletis, et nad hirmutavad lapsi. Nagu varemgi, hirmutas neid Hitler. Ja see on muidugi ka huvitav ja loogiline.
  Ja mudžaheididel õnnestus kohati Venemaa territooriumile kiiluda.
  Seetõttu on nad mudžaheidid ja arvult tugevad.
  Vangistatud külades võtsid Talibani impeeriumi väed kinni ja otsustasid kõhklemata piitsutada ja peksa kõik naised ja lapsed kangadega kandadele ning täiskasvanud mehed lihtsalt luku taha panna.
  kuurides põlema. Tegelikult on nad ohtlikud ja mudžaheidid ei vaja tööjõudu. Ja naisi saab vägistada. Ja mehed võeti ja lükati lauta. Kes vastu pidas
  neid tulistati kohapeal. Kõik noorukid, kelle vuntsid olid juba läbi murdmas, visati samuti kuuridesse koos täiskasvanud meestega ja valati bensiiniga üle. Tegelikult oskavad nad juba kakelda.
  Mudžaheidid võtsid selle ja panid põlema. Ja mehed põletati elusalt. Ja poisid, kes ei olnud vanemad kui neliteist, ja kõik naised, olenemata vanusest, riietati lahti ja hakkasid piitsaga piitsutama.
  Ja siis lüüa bambuskeppidega kandadele. Mitmed nooremad lapsed ja mitmed vanad naised kukkusid valušokist kabjad alla. Teisi peksti nii, et nad ei saanud püsti.
  Ja nende paljad jalad on paistes.
  Siis võtsid hiinlased need üles ja ajasid tääkidega enda suunas. Need on julmad olendid.
  Ja nii algas uus kord Talibani kontrolli all.
  Ja see on alles algus.
  Mudžahiididel on jalaväes mitmekordne ülekaal, kuid palju nõrgem lennundus ning vähem ja kehvema kvaliteediga varustus ja raskerelvad. Paljud Afganistani tankid on valmistatud
  puu. Ja see ei tee neid tugevamaks.
  Siin purustab Gerda oma autos väga kuulsalt Talibani impeeriumi sõdurid. Ja lööb nad suure intensiivsusega maha. Ja tema relv töötab.
  Gerda lõi paljaste varvastega vastase jalgu ja siristas:
  - Au kommunismi aegadele sakslaste seas!
  Charlotte tulistas ka paljajalu ja kilkas:
  - Au kommunismi kangelastele!
  Christina võttis selle kätte ja andis vaenlasele laksu, vajutades oma helepunase nibuga nupule ja kriuksus:
  - Ja au meie kodumaale!
  Ja Magda, kuidas lüüa vaenlast, kasutades paljaid varbaid ja müksades:
  - Meie kodumaa roll sajandeid!
  Ja tabas ka vaenlast.
  Ja need on võitlevad kaunitarid - super- ja hüperklass.
  Kõige laiema profiiliga sõdalased lahingutestist.
  Mudžaheide peksavad ka Saksamaalt pärit lahingulendurid Albina ja Alvina.
  Ja nad teevad seda suure entusiastlikult.
  Ja nad kasutavad paljaid varbaid.
  Albin tulistab taevas alla Afganistani lennuki ja kiljatab:
  - Kommunismi eest arenenud riikides!
  Alvina lasi lennuki paljaste varvastega alla ja lisas:
  - Ja ka arendamisel!
  Need olid tõesti tüdrukud - mida vajate!
  Ja purustada Mujahideen. Ja nüüd tulistatakse taevas alla Afganistani lennukeid.
  Ja siis liiguvad nad edasi maapealsete sihtmärkide poole.
  Nendega on Helga, samuti väga ilus blond tüdruk.
  Ja peksa vaenlane.
  Ja lõikas lennuki paljaste varvastega maha ja kaku:
  - Suure kommunismi eest!
  Ja Albina lööb Afganistani auto alla, paneb selle põlema ja lisab:
  - Suurimate avaruste jaoks!
  Ja Alvina lõikab Mujahideen ründelennuki maha ja annab välja:
  - jumalanna Hera jaoks!
  Ja naerge.
  Ka Helga purustab ilma liigselt mõtlemata afgaane ja möirgab:
  - Au meie suurele isamaale!
  Ja lööb vaenlasi väga tabavalt maha.
  Ja Nataša ja tema meeskond on ägedad.
  Nad hävitavad mudžaheide suurtes massides. Ja kui nad laulavad:
  - Ja lendab tiivulisel hobusel,
  Venemaa kaugetest aastatuhandetest!
  Zoya peksab vaenlast ka paljaste varvaste ja lõugates:
  - Venemaale, kus valitsevad Vene jumalad!
  lisas Augustinus naeratades, purustades vaenlased. ja kasutage selleks paljaid kontsi:
  - NSV Liidu jaoks!
  Ja ka seda, kuidas lisada löök, vajutades punakaspunasele niplile bazooka nupul.
  Ja Svetlana hävitab ka konkreetselt vaenlasi.
  Ja kasutab ka paljaid varbaid. Ja niidab palju mudžaheide maha.
  Lauldes:
  - Me elame oma isa maal,
  Svarogi lapselapsed on kuulsusrikkad lapsed!
  Nataša vajutas rubiinnipliga bazookanuppu ja lõi Mujahideeni tanki välja, väljastas:
  - Ja me lendame tiivulisel hobusel,
  Oleme kaugetes aastatuhandetes!
  Zoya lõikab mudžaheide purskedega maha. Ja islamiimpeeriumi sõduritelt surnukehasid kuhjades kriiskas ta:
  Venemaa naeris
  Ja nuttis ja laulis...
  Igas vanuses, sellepärast on see Venemaa!
  Vaenlasi kritseldav Augustine märkis väga agressiivselt, visates palja kannaga granaati:
  - Me oleme maailma tugevaimad!
  Ja ka seda, kuidas ta mudžaheide peksab. Ja niita neid kohe terve rea maha.
  Ja Svetlana hävitab ka islamiimpeeriumi sõdurid. Ja hävitava jõu jalgade paljaste varvastega loobib ta kingitusi ja laulab:
  - Au usulise kommunismi ajastule,
  Usun, et patsifismi meil ei teki!
  Ja tüdruk vajutab bazooka nuppu ja purustab maasika nibu põhjalikult.
  Ja siin võitlevad teised kaunitarid.
  Näiteks Jane Armstrong. Märkimist väärib ka väga huvitav ja võitluslik ilutüdruk.
  Ta purustab rõhuva mudžaheidi ja ütleb vingudes:
  - Siin tuleb suvi!
  Tüdruk tulistas afgaane, lõikas nad maha ja kostis:
  - Isamaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Gertrud paugutas ka vaenlast. Ta tulistas alla Mujahideeni tanki ja kriuksus:
  - Suure kommunismi eest!
  Ja Malanya laseb vaenlase pihta midagi surmavat. Lõikab selle tükkideks ja kriuksub:
  - Ma lähen murule!
  Ja Monica lööb vaenlase pihta millegi surmava vastu ja siristab hambaid paljastades:
  - Vaatan selget taevast ja saan aru, et elan!
  Jane võttis selle ja kostis:
  - Taevas heliseb kell!
  Gertrud tungis vaenlasele ja sikutas:
  - Sajab paduvihma!
  Malanya, kuidas vaenlast krigistades koerdada:
  - Ma lähen oma lapsepõlve!
  Monica tulistas mudžaheide, purustas vaenlase auto ja laulis:
  - Suvine vihm minu jaoks!
  Need tüdrukud on lihtsalt hämmastavad!
  Nataša märkis agressiivselt, tulistades vaenlasi ja toitu:
  - Oleme Svarogi suured sõdalased!
  Ja ta viskab oma paljaste varvastega vaenlase pihta surmava surmakingituse.
  Zoya võttis selle ja lõi vaenlase pihta automaatse plahvatusega. Ta lõi ta maha ja kriuksus:
  - Venemaa jaoks Svarog!
  Ja ta viskas hävitamise kingituse paljaste varvastega.
  Augustinus ka nagu laks vaenlase pihta. Ja paljad varbad loovad hävitava kingituse. Rebib vaenlase laiali ja kriuksub:
  - Kommunismi poole liikumise eest!
  Ja ka Svetlana tabab vaenlast nagu šuganet. Ja kustutage vaenlane kiiresti. Ja tema paljas kanna võtab ja surmava kingituse surma leiab. Ja palju vaenlasi tabab.
  Ja siis tüdruk laulab:
  - Meie vaade on kõige võitluslikum,
  Minust sai tüdruk, väga lahe!
  Need tüdrukud on lihtsalt imelised.
  Nataša suhtub end väga võitluslikult.
  Kuid ka Oleg Rõbatšenko võitleb meeleheitlikult.
  Ja poiss lõikab mudžaheide mõõkade ja kriuksudega:
  - Au kommunismiajastule!
  Ja paljaste varvastega viskab ta mõrvarliku surmakingituse.
  See laps on lihtsalt hämmastav.
  Ja Margarita Koršunova peksab vaenlasi põhjalikult. Ja vaenlaste jalgade paljaste varvastega hävitab.
  Siis ta karjub:
  - Ma olen super tüdruk!
  Ja jälle paljaste sõrmedega, kuidas vaenlase pihta teravaid ja mürgiseid mänge käivitada.
  Ja siis lapsed võtavad ja vilistavad. Ja vareste mass on korraga uimastatud ja langeb vaenlastele, murdes neist läbi. Ja pealuud saavad auke täis.
  Ütleme nii, et lahtivõtmine lahingus käis.
  Ja lapsed, objektiivselt võttes võitlevad ja surematud.
  Oleg Rõbatšenko laulis, tükeldades mudžaheide tükkideks.
  See oli nii ilus
  Inimesest on saanud kollektiivi ori!
  Ja jälle saadab poiss paljaste varvastega vaenlastele surmava kingituse ilma suurema tseremooniata. See on tõesti tapja.
  Oleg Rybachenko võttis ja laulis:
  - Ta, ta, ta, me võtame kassi kaasa!
  Ja jälle, paljaste varvastega, lööb surmav vastu vaenlast. Ja see on väga agressiivne.
  Margarita, purustades vaenlasi ja niites neid hästi sihitud laskudega, andis välja:
  - Au vene kommunismi ajastule!
  Ja jälle viskas ta oma paljaste varvastega vaenlase pihta surmava surmakingituse.
  Siin võtavad lapsed uuesti ja vilistavad. Ja Hiina sõduritele langes pähe hulk vareseid. Nii läks nende täielik hävitamine.
  Ja lapsed on täis entusiasmi ja tahtmist päriselt võidelda.
  Alenka tulistab vaenlase pihta ja kriuksub:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Ja ta viskab surma kingituse palja, peitlitud jalaga.
  Ütleme nii, et need tüdrukud on väga kaklevad.
  Anyuta kritseldab vaenlast ja kiljub kõrvulukustavalt:
  - Meie suurele isamaale.
  Ja oma palja kannaga viskab ta maha selle, mis toob hävingu ja surma.
  Ja Alla kustutab vaenlased puhangutega. Ta niidab palju mudžaheide maha ja loobib paljaste varvastega granaate ja kriuksub:
  - Uute suurte võitude nimel!
  Ja ka seda, kuidas surmava pauguga lüüa.
  Maria aga kukutab tapja vikatiga maha ka vaenlased. Ja palja kannaga visatakse vaenlastele pihta midagi väga hävitavat. Ja hambaid paljastades ütleb:
  - Venemaa tuleb meistriks!
  Ja ka olümpiamängud võidavad vaenlast suure energiaga. Ja ta lööb vaenlase kallale mõrvarliku rusika või haamri. Ja kasuta ka paljaid varbaid.
  Ja möirgab:
  - Kõige püha Venemaale!
  Ja paljastab hambad naeratades.
  Marusya on samuti võitlusasendis ja kiljub kihvad paljastades:
  - Ma rebin su mudžaheidid tükkideks!
  Ja paljaste varvastega viskab ta surma kõige surmavama kingituse.
  Ja Matryona lööb justkui vaenlaste pihta. Ja see teeb talle tõesti haiget. Ja ta ajab palju mudžaheide Matryona kirstu. Ja piiksub hambaid paljastades:
  - Ma olen kõige võitlevam maailmas!
  Ja naerda.
  Need on siin tüdrukud - kaunitaride hääl on kõlav.
  Stalenida purustab ka vastaseid, hävitab mudžaheide ja möirgab:
  - Vene jumalate suurele hulgale!
  Ja ta viskab ka paljaste varvastega granaati.
  Ja murrab mudžaheide massi.
  Need on tüdrukud - kõrgeimast klassist ja super.
  Veronica lööb dushmaneid ja karjub:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Ja jälle lõikab Afganistani auto tema paljad varbad maha.
  Victoria hävitab mustad sõdurid. Ta niidab neid nagu vikatit ja agressiivselt irvitades ütleb:
  - Meie piiritu Isamaa eest!
  Ja paljaste varvastega viskab jälle surma kingituse.
  Ja Seraphim on ka nagu mudžaheidide lupanet. Ja bazookast sülitab ta välja surma kingituse, vajutades punakaspunase nibuga nuppu.
  Siin ta on - võitlev naine.
  Ja pomiseb:
  - Au kommunismiajastule!
  Ja Alice ja Angelica tülitsevad endiselt. Need tüdrukud on snaiprid. Ja nad tulistavad hiinlasi suure surmava jõuga.
  Ja tabas tohutu täpsusega otse sihtmärki.
  Samal ajal möirgab Alice:
  - Ma olen maailma tugevaim!
  Ja paljaste varvastega, kuidas ta võtab ja käivitab hävitamise kingituse, hävitades mudžaheidid.
  Ja Angelica lööb ka musta armee. Ja kasuta paljaid varbaid. Ja ta vajutab oma sarlakpunase rinnanibuga päästikule ja pomiseb:
  - Au minu maailmale!
  Ja ka kuidas naerda.
  Siin on tüdrukud, kõik tüdrukud on tüdrukud.
  Alice laulab agressiivselt ja aktiivselt, tulistades vaenlast:
  - Meie maa on ülistatud,
  Me kõik oleme rahvad - põlispere!
  Ja ka Alice viskab paljaste varvastega mõrvarlikku granaati.
  Ja Angelica peksab ka vaenlasi. Ja paljaste varvastega loobib ta surmakinke.
  Samal ajal laulab punapäine tüdruk:
  - Au meie NSV Liidule!
  Ja tema paljas kand viskab surmava granaadi.
  Siin on tüdrukud - punased ja blondid.
  neis tüdrukutes on nii palju ja nii erilist, lahedat ja tõest.
  Vaenlase pihta tulistades ja paljaste varvaste abil hästi sihipäraseid lööke sooritades kostis Steelenida agressiivselt:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Ja jälle vajutas ta oma rinna rubiinist nibuga nuppu.
  Stalenida on väga hurt ja lahe tüdruk. Ja selles on nii palju kirge ja tahet koos jõuga.
  Tüdruk laulis:
  - Stalin on lahingu au,
  Meie noortelennu Stalin...
  Võitlemine ja võitmine lauludega,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  Veronica, tulistades mudžaheide ja neid aktiivselt hävitades, kilkas:
  Võitlemine ja võitmine lauluga,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  Afganistani vägesid tulistanud Victoria säutsus:
  - Meile antakse tohutud tiivad,
  Meile on antud suur julgus...
  Stalini kolhoosi küllus,
  Au Nõukogude riigile!
  Ja tüdruk viskas palja jalaga mõrvarliku surmakingituse.
  Serafim, kes niitis mudžaheide ilma tarbetute tseremooniateta, andis välja:
  Stalin on lahingu au,
  Meie noortelennu Stalin...
  Võitlemine ja võitmine lauludega,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  Steelenida võttis selle naeratades üles ja laulis:
  - Võitlemine ja võitmine lauludega,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  Ja nii asusid sõdalased mudžaheide hävitama ilma tarbetu ülbuse ja kärata. Pean ütlema, et nad on väga võitluslikud kaunitarid.
  Stalenida siristas hambaid paljastades:
  - Võitlemine lauluga ja võitmine,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  Need on siin võitlevad tüdrukud.
  Veronica ütles naeratades:
  - Pühas sõjas tuleb meie võit.
  Ja ta näitas oma keelt.
  Nii et siin on tüdrukutel lihtsalt kõrgeim ja lahedaim maitse.
  Victoria märkis tüdrukutele silma pilgutades:
  - See on meie viimane ja otsustav lahing!
  Ja jälle, kuidas ta vaenlast peksab.
  Ja lüüa paljaste varvastega.
  Need tüdrukud on lihtsalt suurepärased.
  Ja tüdrukud, kes armastavad tõesti nii väga kakelda.
  Steelenida susises:
  - Ja see on triviaalne, et Taliban on kirstus!
  Victoria nõustus sellega:
  - olgu jah! Ja see bin Laden on palju ohtlikum kui Hitler!
  Veronica nõustus sellega:
  - Jah, tal on palju rohkem sõdureid!
  Serafim märkis vihaselt, niites mudžaheide hoogsalt maha:
  - Number tahab võtta!
  Steelenida ütles enesekindlalt:
  - Sa ei võta seda!
  Ja ta välgatas pärlmutterhambaid.
  Siis viskas ta paljaste varvastega surmava jõuga hävitusgranaadi.
  Victoria märkis naeratades hambaid paljastades:
  - Au kommunismile!
  Ja jälle viskas ta paljaste varvastega surmava surma kingituse.
  Veronica andis vaenlasele laksu ja säutsus:
  - Au kommunismile ja meie parteile!
  Serafim märkis:
  Ja au Lenini asjale!
  Ja saatis vaenlasele hävitamise kingituse.
  Ja nii nad need tüdrukud lahku läksidki. Ja nii mudžaheide pekstakse.
  Alyonka, kes niitis Afganistani sõdureid, märkis raevukalt:
  - Kommunismi kõrgeimate saavutuste eest!
  Ja jälle lendab paljaste varvastega visatud granaat.
  Ja siin tegutseb Anyuta vaenlase vastu väga agressiivselt.
  Ja niidab vaenlasi surmava survega. Lõikab need maha nagu sirp. Ja kriiskab:
  - NSV Liidu auks!
  Mudžaheide võitlev Alla peksab ja karjub:
  - Peruni nimel!
  Ja ta loobib ka paljaste varvastega vaenlasele mõrvarlikke kingitusi.
  Agressiivne Maria märkis vastaseid maha niites:
  - NSV Liidu kontrolli nimel!
  Ja ka paljaste varvastega, kuidas surmatahtlik olevik alistub.
  Ja olümpiamängud, kui see võtab vastu vaenlasi, lööb ja kriuksub:
  - Isamaa eest kõrgeima võiduni!
  Ja ka tema paljad jalad saadavad hävitava kingituse.
  Siin on tüdruk - ütleme nii - ultra!
  Ja Matryona võttis mudžaheidid üles ja tapame nad. Ja tegutses kolossaalse survega.
  Ja sõdalane laulis:
  - Oleme hordi ikke poolt muserdatud!
  Ja Marusya, kes torkas vastaseid ja niitis neid nagu mõrvari vikatit, pahvatas:
  - Meid surub uskmatute ike!
  Ja Olympias, raiudes maha Afganistani kurjad vaimud, kilkas:
  - Aga see keeb meie soontes,
  Alenka, tulistades vaenlast, lisas:
  - Slaavlaste taevas!
  Ja Anyuta siristas naeratades:
  - Ja mere rannikult,
  Jäisesse Kolõmasse!
  Punajuukseline Alla lisas enesekindlalt:
  - Kõik see on meie Maa,
  Kõik see oleme meie!
  Maria, tulistades vastaste pihta, lisas:
  - Me kõik!
  Ja paljaste varvaste viskega ajas ta laiali palju mudžaheide.
  Siin on võitlevad tüdrukud. Ja neis surve, ütleme - super.
  Alenka märkis rusikasse naerdes:
  - Au kommunismiajastule!
  Anyuta lisas naerdes:
  - Au Leninile!
  Alla, tulistades mudžaheide, andis välja:
  Pioneerid siin ja seal
  Laulge Leninile laulu!
  Ja ta viskas paljaste varvastega surmavat granaati.
  See on selline võitlev tüdruk Maria. Ja purustab mudžaheide kolossaalse survega.
  Ja nad pühitakse sõna otseses mõttes luudaga minema.
  Maria, kritseldades vaenlasi, kilkas:
  - Oleme pioneerid - kommunismi tütred!
  Ja jälle, kuidas visata vaenlase pihta, suur ports lõhkeainet.
  Olympias märkis, lõigates vaenlase maha nagu sirbiga muru:
  - Ma olen superklassi sõdalane!
  Ja tema paljad, meislitud jalad on nagu kuradi mudžaheid, kolossaalsed ja hävitavad.
  Siin on tüdrukud. Ütleme nii, et need on suurepärased.
  Alenka ütles:
  - Oleme pioneerid ja laulame Leninile laule!
  Ann parandas:
  - Ei, me oleme komsomoli liikmed! Ja laulge laule Stalinile!
  Alla märkis agressiivselt vaenlase pihta tulistades:
  - Me suudame vaenlasele otsa teha,
  Ja tuleb rusikapuhkus!
  Ja Maarja tulistas vaenlase pihta, niitis vaenlase maha ja mudžahiidide mass oli läbimärjaks.
  Tüdruk kilkas ja naeratas:
  - Venemaa ja kosmose jaoks!
  Olympias naeris kõrvulukustavalt ja pilgutas silma.
  - Meie suurele isamaale!
  Ja paljaste varvastega viskab ta surmava jõuga surma kingituse.
  Marusya itsitas ja märkis agressiivselt:
  - Võidu eest Afganistani üle.
  Matrena itsitas nukralt:
  - Au NLKP-le!
  Ja kuidas keel näitab!
  Need on lahedad tüdrukud.
  Ja Oleg Rõbatšenko peksab mudžaheide mõõkade ja müraga:
  - Suure NSV Liidu jaoks!
  Ja paljaste varvastega poiss, justkui sikutas vaenlast.
  Ja piiksub:
  - Au kommunismiajastule!
  Margarita lõikab afgaanid maha ja kiljatab:
  - Meie isamaa eest!
  Ja paljaste varvastega laseb neiu mürgiseid nõelu. Ja mudžaheidide kõri nad kinni jäävad.
  Ja tüdruk laulab:
  - Minu suur kommunism on meiega!
  Ja lapsed vilistavad taas ning tuhanded minestavad varesed rammisid mudžaheide koljusid.
  
  NAPOLEON BONAPARTE EDUKAS ABIELU
  Napoleon Bonaparte abiellus Aleksander I õega. See abielu oli kasulik mõlemale impeeriumile. Mõlemad keisrid olid sugulased. Ja üksteisega mõttetu sõja asemel otsustasid nad Türgi vallutada.
  Osmanid pole muidugi Vene-Prantsuse armee konkurendid ja Konstantinoopol võeti ühe sõjakäigu ajal. Seejärel oli reis Väike-Aasiasse ja Egiptusesse. Palju uusi jäädvustusi.
  Napoleon vallutas ka Iraani. Kesk-Aasia läks Venemaale. Ja siis järgnes reis Indiasse. Bonaparte Suur vallutas suure osa Maast.
  Kuid 1825. aastal Aleksander Esimene suri. Constantinus loobus. Ja Nikolai I seisis silmitsi dekabristide mässuga.
  Ja surus selle julmalt alla. Ja siis otsustas Napoleon asetada Venemaa troonile esimesena oma poja ja tsaar Aleksandri sugulase, mitte anastaja Nikolai.
  Ja see oli tugev käik. Prantsusmaal oli koos kolooniatega tohutu armee. Ja Napoleoni peeti geeniuseks. Ja loomulikult lootis ta kiirele võidule.
  Ja Kutuzovit lihtsalt polnud. Vene väed said lüüa, eriti parimateks kindraliteks osutusid dekabristid, ning arreteeriti või hukati.
  Napoleoni sõjakäik lõppes Moskva ja Peterburi vallutamisega.
  Keiser kaotas pärisorjuse ja inimesed suhtusid sellesse positiivselt.
  Ka kohalik eliit leppis ja Napoleon II sai troonile.
  Ja kümme aastat hiljem toimus rahvahääletus ja kahe impeeriumi lõplik ühinemine.
  Napoleon elas aastani 1838 ja suri kuuekümne üheksa-aastaselt. Tema valitsusaeg oli väga kuulsusrikas ja vallutused olid ühe inimese jaoks rekordilised.
  1831. aastal õnnestus Napoleonil randuda Suurbritannias ja vallutada ka see. Seejärel vallutas ta Ameerika kolooniad ja suutis sõdida USA-ga.
  Uueks keisriks sai blond ja pikk noormees Napoleon II. Ta oli juba piisavalt vana, et isa tööd jätkata ja ülejäänud maailma vallutada.
  Ameerikas leidus ka metsikuid maid ja Hiinat, Jaapanit ja neid kolooniaid, mida prantslastel polnud aega jäädvustada.
  Sõda toimus üldiselt uue impeeriumi diktaadi all. Napoleon II valitses kuni 1880. aastani ja suutis vallutada peaaegu kogu maailma. Seejärel tõusis troonile Napoleon III. Ja ta haaras viimased metsikud maad, tugevdades impeeriumi.
  Kogu planeet on saanud üheks. Jõukuse ajastu on saabunud. Mässuid puhkesid harva, nii et elu oli hea. Ja religioonid elasid rahulikult. Kuid üha enam domineerib ateism koos keisri isikukultusega.
  Ja esimene mehitatud lend kosmosesse toimus 1930. aastal. Teadus ühes impeeriumis arenes kiiremini. Ja siis Kuule, siis Marsile ja üle kogu päikesesüsteemi.
  Ja 2001. aastal algas esimene mehitatud lend tähe Siriuse juurde. Ja see on inimkonna jaoks tohutu läbimurre.
  Jah, Napoleon suutis inimesi ühendada ja kogu maailma vallutada. Ja sellest sündis täiuslikum võimu ja majanduse mudel.
  Napoleoni geenius võitis... Ja maailm muutus palju õnnelikumaks... Juba 2021. aastal ei kõnni planeedil Maa ümber mitte koroonaviiruse epideemia, vaid naaberplaneetidele ehitatakse linnu ning tüvirakud on õppinud aktiveeruma. nii, et nad viivad edukalt läbi inimese noorendamise. Ja see on tõsine.
  Ja juba vanadest meestest saavad noored mehed ja vanadest naistest tüdrukud. Ja see sai lihtsalt kuidagi super!
  See on lugu ... Mitte nagu kurjast reaalsusest, kui inimesed saavad kas koroonaviiruse või põua või, vastupidi, tugeva vihmasaju. Ja palju, palju muud.
  Maailmas pole korda - täis sõdu ja julmust.
  Ja Napoleoni maailmaimpeeriumi maailmas - juba kommunism. Vaeseid pole, kõigil on töö ja kõik on täis. Kõik lapsed õpivad koolis arvuti või interneti vahendusel. Paljud töötavad üldiselt puhtalt nominaalselt.
  Ainult neli tundi tööpäeva ja kolm vaba päeva nädalas koos hunniku puhkusega.
  Palju roboteid tootmis- ja teenindussektoris. On palju töid, kus lihtsalt meeldib meeldimisi arvutisse panna.
  Heaks sai elada. Autod antakse tasuta või autod nagu väikesed elektrimootoriga helikopterid. Mootorid on arenenumad ja keskkonnasõbralikumad.
  Ja mis pole, isegi lastel on jooksujalatsid ja nende abiga saab lennata läbi õhu.
  Kuritegevus kadus peaaegu täielikult ja isegi gladiaatorite võitlusi hakati korraldama nagu Vana-Roomas.
  Kuule on juba ilmunud mered ja suured linnad on ehitatud kiirendatud tempos. Ja ka Marsil ja Veenusel. Tehased on elavhõbedat juba päikeseenergial õppinud. Kui hea see sai just seetõttu, et Napoleon Bonaparte abiellus Aleksander Esimese õega!
  
  
  KUI SÕDA ALGAS NELJAKÜMNE KOLME AASTAL
  Hitler ei rünnanud 1941. aastal NSV Liitu. Ta otsustas jätkata võitlust läänes Suurbritannia vastu. Lisaks kardeti pärast Jugoslaavia okupeerimist ja Kreeta saarele maandumist, et sakslastel pole triviaalselt aega kompanii idas komplekteerida - enne külma ja tugevat vihma.
  Seega valiti teine tee. Juulis purustasid sakslased Briti sõjaväebaasi Maltal ja maandusid seal väed. Samuti tugevdasid nad Rommeli rühmitust. Tolbuki vallutas torm. Ja siis algas rünnak Egiptuse vastu.
  Samal ajal vallutas Gibraltari septembris torm. Pärast seda hakkasid natsid vägesid otse Aafrikasse viima.
  Fuhrer otsustas, et sada viiskümmend Saksa diviisi saab ratsionaalsemalt kasutada ning NSV Liidu asemel haarata Lähis-Ida, India ja Aafrika.
  Juba oktoobris vallutasid kaheksa Rommeli diviisi ja Itaalia üksused Egiptuse.
  Ja siis algas sissetung Iraaki, Palestiinasse, Kuveiti. Sakslased viisid üha rohkem vägesid Aafrikasse. Stalin ootas praegu.
  Talvel vallutasid sakslased Lähis-Ida ja kolisid Iraani. See langes kokku Jaapani sõtta sisenemisega, mis ründas USA-d Peruu sadamas.
  Ja võttis üle suured alad.
  1942. aasta kevadel olid sakslased juba Indias. Ja nad vallutasid kogu Aafrika põhjaosa ja osa keskosast.
  Ja suvel ja sügisel vallutasid nad ülejäänud Musta Mandri.
  Ja see oli lahe.
  Algas õhupiiramine ja lennukite rünnak Suurbritanniale.
  Sakslased kasutasid vallutatud alade ressursse ja tööjõudu.
  Ja nad surusid Inglismaale nagu poksikotti.
  Lennuk Yu-188 oli võimsam ja arenenum. Samuti on uuendatud võitlejaid.
  Ilmusid uued ässad - ekstraklass, mis purustas britid taevas.
  Ja siis, nähes, et nad on õnnetud, pakkus Churchill Kolmandale Reichile rahu mis tahes tingimustel.
  USA oli samuti valmis alla andma nii Saksamaale kui Jaapanile. Fuhrer nõustus sõja peatama, kuid tingimusel, et maksab suuri reparatsioone. Ja ka kolooniate võtmine Aafrikas ja Aasias.
  Pärast seda asusid sakslased ette valmistama kampaaniat NSV Liidu vastu. Neljakümne esimesel aastal algas uue põlvkonna ja väga raskete tankide perekonna arendamine.
  Nimelt - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" ja mõnevõrra vananenud "Tiger". 1943. aasta juuniks olid sarjas vaid Panter ja Tiiger. Ülejäänud masinaid veel katsetatakse. Moderniseeriti ka T-4, olles saanud võimsamad relvad, ja T-3.
  Sakslastel polnud aega oma armeed uuesti varustada. Uusim hävitaja ME-309 on just hakanud saabuma. Tõsi, sarjas oli Focke-Wulf - võimas masin nii relvastuses kui ka kiiruses. Yu-288 hakkas samuti just seeriasse sisenema.
  NSV Liit tootis kahe aasta jooksul üle kaheteistkümne tuhande tanki ja väikese arvu iseliikuvaid relvi. Kolmas viieaastaplaan oli ametlikel andmetel ületäitunud. Lennukeid toodeti suurusjärgus üle kaheksateist tuhande. Paljud tuhanded relvad ja mördid. Nagu ka umbes miljon kuulipildujat. Armee viidi üle kuulipildujatele.
  T-34-76 ja mõned muud tüüpi tankid olid kasutuses. Eelkõige KV-seeria. Võimas KV-3, KV-4, KV-5. Samal ajal kaalus KV-3 kuuskümmend kaheksa tonni ja KV-4 sada kaheksa tonni, KV-5 sada tonni. Kuigi tegelik praktika on näidanud, et rasked tankid lähevad sageli katki ega ole lahingus kuigi tõhusad.
  Lisaks T-34-76-le toodeti ka ratastel roomiktanki A-20, mis oli eelmise BT evolutsioon, ja T-29 oli samuti ratastel roomikpaak, kuid kolme kahuriga.
  Päris nõrk soomus. Üldiselt oli tankilaevastik tugev.
  Rohkem kui kolmkümmend kolm tuhat tanki ja väike arv iseliikuvaid relvi, samuti kiilusid.
  Tõsi, osa vägesid asus Kaug-Idas, kuna Jaapan lõi käed lahti ja valmistus koos Kolmanda Reichiga rünnakuks.
  Samuraid pole tankides kuigi tugevad, aga jalaväge on neil palju. sealhulgas koloniaal.
  1941. aasta juunis oli Kolmandal Reichil viis tuhat üheksasada tanki kahekümne kahe tuhande Nõukogude tanki vastu. Ligikaudne suhe on üks kuni neli.
  Tõsi, oli ka trofee omasid, aga neid ei kasutatud peaaegu üldse. Kokku on sakslastel kakskümmend üks tankidiviisi. Neljakümne esimese aasta teisel poolel toodeti vaid 1800 tanki, väikeste kadudega, kuid kulunud. Neljakümne teises väravas tulistati kuus tuhat tanki. Suuresti tänu Speeri pingutustele. Ja Kolmas Reich jõudis NSV Liidule aastas toodetud autode arvu poolest järele. Jah, kvaliteet on tõusnud. Ilmus "Tiger" seerias ja T-4 ning T-3 uuendati. NSV Liidu sissetungi eelõhtul jõudis tankide vabastamine tuhande sõidukini kuus, pluss iseliikuvad relvad. Panther läks seeriasse, mis edestas enamust nõukogude sõidukeid ja T-34-76 laubasoomuse ja relvastuse poolest. See tank polnud halb, nagu ka T-4 75-millimeetrise kahuriga ja kaliibriga 48 EL, mis oli samuti parem kui kolmkümmend neli. Ja "Tiiger" ise, samuti masin, ehkki vananenud, kuid hirmuäratav.
  Kuid kuigi Kolmas Reich oli tankide koguarvust madalam. Tõsi, Suurbritannia ja USA andsid sakslastele midagi. Eelkõige Shermanid, kes on esisoomuse ja relvastuse poolest ligikaudu võrreldavad Nõukogude 34-ga, ja Inglise Churchillid, keda kaitseb hästi soomus. Kokku üle kahe ja poole tuhande neid tanke.
  Lisaks olid sakslastel ka Itaalia tankid, kuid nõrgad ja teatud hulk Türgi tanke, mida müüdi peamiselt USA-sse.
  Sakslased suurendasid tankide koguarvu kaheksateistkümne tuhandeni, pluss iseliikuvad relvad. Samal ajal on NSV Liidul kokku veel üle kolmekümne kolme tuhande tanki. Aga kui võtta viimane, siis on sakslastel juba rohkem.
  Kui NSVL polnud veel rahuajal sõdinud ja rööbastel töötanud ning jäi sakslastele alla uusima tehnoloogia poolest, mida toodeti kuus. Eriti iseliikuvates relvades, mida toodeti palju, eriti kergeid - "Hunter".
  Pealegi on see ACS üsna hea ja mobiilne.
  Sellele võime lisada kümme tuhat Jaapani tanki. Kuid need on tavaliselt kerged ja mõned neist sõdivad Hiinaga.
  Üldiselt on tankides tihe võrdsus. Lisaks on osa sakslaste autodest, eriti Pantherid, ekipaažidel meisterdamata. Nii et üldiselt võime selles küsimuses öelda võrdsuse.
  Aga hullem kui neljakümne ühe aastaga. Siis jäid sakslased arvuliselt alla. Ja nende tankid, sõidukid KV ja T-34, praktiliselt ei tunginud.
  Ja juba tuligi võidelda - täpselt kahel rindel. Ja liitlane on ainult üks: Mongoolia.
  Lennunduses on asjad veelgi hullemad. NSV Liit näib olevat tugev lennukite arvu poolest. Kuid sakslased tõstsid lennundust kvantiteediga, survestades Suurbritanniat. Ja nad arendasid ässade oskust - eriti Marseille"s. See piloot, ületanud kolmesaja allakukkunud lennuki piiri, sai kohe kaks tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi ordenit.
  Neljakümne teisel aastal tootsid sakslased üle kahekümne kaheksa tuhande lennuki. Neljakümne kolmanda esimesel poolel juba paarkümmend tuhat ja suutsid kokkuvõttes NSV Liidule järele jõuda. Parima kvaliteediga masinatega.
  Eriti uusim ME-309, millel oli seitse laskepunkti, sealhulgas kolm 30-millimeetrist õhkrelvi.
  Te nõustute, et see on suur jõud. Nagu ka Focke-Wulf. Yu-188 on pommitaja, millele pole võrdset.
  Sellele tuleb lisada Jaapani lennundus. Mis andis teljejõududele käegakatsutava eelise.
  Jaapani ässad on ka väga kogenud. Ja nende võitlejad on väledad.
  Seega on taevas teljejõududel ülekaal nii jõudude arvult kui kvaliteedilt.
  Lisaks andsid Ameerika ja Suurbritannia üle teatud arvu oma lennukeid. Eriti tugevad on Ameerika pommitaja B-29 ja hävitaja Airacobra. Mustangi hävitaja on ilmselt hullem. Tal on ainult kuus kuulipildujat. Aga see saab olema ka parem kui nõukogude omad. P-51 on ka hea Ameerika ründelennuk.
  Üldiselt on lääne tehnoloogiat arvesse võttes sakslaste ja jaapanlaste üleolek taevas ning arvukus ja kvaliteet ja lahingukogemus veelgi suurem.
  Nii et taevas domineerib tõenäoliselt täielikult telg.
  Suurtükivägi on natuke parem. NSV Liidul on palju relvi ja miinipildujaid. Neljakümne esimese aasta juunis oli neid umbes sada tuhat sakslaste ja koalitsiooni neljakümne kaheksa tuhande vastu. Muidugi jätkasid sakslased relvade tootmist, kuid siiski ei pidanud nad liiga palju ründesõdu. Nii et NSV Liit säilitas siin eelise. Lisaks ka "Katyusha".
  Natsidel oli küll gaasikahureid, kuid mitte liiga suurtes kogustes.
  Nii et praegu on NSV Liidu relvad tugevamad. Kuigi Saksa 88 mm relvad on ehk maailma parimad. Toodetakse üsna vähe. Ja Katjuša pole kaitses kuigi tugev. Ja mitte liiga täpne.
  Nii et jõudude vahekord, kuidas siinkohal öelda, enam-vähem ja saab kaitsest kinni hoida.
  Ja kaitset tugevdati. Molotovi liin valmis kahe lisaaastaga. Ja Stalini liin taastati. Nii et võite vastu pidada.
  Jalaväes muutusid ka jõudude vahekorrad ... NSVL mobiliseerus.
  Ja pärast neljakümne esimest aastat, mil tal oli viis ja pool miljonit sõdurit, viis ta oma arvu viieteistkümnele miljonile.
  Mobilisatsiooni ulatus oli suur.
  Kuid Kolmas Reich kasutas suuri jõude. Palju välisdivisjone, koloniaalvägesid, satelliitarmeed. Ja sakslastel oli kakskümmend viis miljonit jalaväelast ja liitlastel viis miljonit. Kolmkümmend miljonit kokku on suur marginaal. Tõsi, koloniaaldiviisid pole eriti hästi välja õpetatud, küll aga saksa komandöridega.
  SS-diviisidel on sakslased üldiselt kõrgel. Osal Wehrmachtist on ulatuslik sõjaline kogemus. Ja selles osas on natsid tugevad. Lisaks on sakslastel tohutu eelis liikuvuses. Siin on Euroopa toodang ja tarned Suurbritanniast ja USA-st. Autode, mootorrataste ja veoautode arvus on sakslastel edu seitsme- kuni kaheksakordne.
  Ja neil on rohkem kuulipildujaid. Kaasa arvatud need, mis tarniti Ameerikast ja Suurbritanniast.
  Üldiselt on jalaväe natsid tugevad. Ja veel kümme miljonit NSV Liidu vastu mobiliseeris Jaapan, arvestamata ülejäänud osasid Hiina vastu.
  Nii et tööjõu osas on teljejõududel suur eelis. Ja ka tema liikuvuses.
  Jaapani merevägi on kordades tugevam kui Nõukogude Vaikse ookeani piirkonna riik.
  Sakslastel on suur eelis ka lainerite osas.
  Kuid mitte nii kaugel lennukikandjatel ja suurtel laevadel. Aga NSVL pole ka siin tugev.
  Paljudel laevadel on aga Itaalia. Üldiselt on vaenlane ka merel palju tugevam.
  Õhu, kvaliteedi ja kvantiteedi poolest madalamal NSVLil on suurtükiväes teatav paremus, pigem kvantitatiivne kui kvalitatiivne. Tankides on see kvantiteedilt veidi tugevam, kuid kvaliteedilt halvem. Ja üldiselt võib vaenlane isegi tankides olla tugevam. Jalaväes on see arvult ja liikuvuselt kehvem. Paljud Kolmanda Reichi osad on koloniaalne kahuriliha, nagu ka jaapanlased. Kuid NSV Liidus ei ole kõik mobiliseeritavad korralikult välja õpetatud. Natsidel on rohkem lahingukogemusi. Tõsi, Nõukogude väed on heas kaitses.
  Üsna võimas, konstrueeritud kaitse annab võimaluse arvukalt jalaväge tagasi hoida.
  Kuulipildujaid ja kahureid on palju ning see tõstab ka vastupidavust.
  Kaks Molotovi ja Stalini liini ning nende taha ehitatakse kolmas.
  Tervikuna on NSV Liidu positsioon strateegiliselt lootusetu. Kurnamissõjas võidavad varem või hiljem selle satelliidid, mis on majanduse ja ressursside poolest paremad kui Kolmandas Reichis, sealhulgas Türgis ja Jaapanis koos kolooniatega.
  Üks lootus pikaajalise sõja korral võivad Suurbritannia ja USA avada teise rinde.
  Noh, veel üks imerelv ...
  Igal juhul panustatakse tihedale kaitsele. Ja vaenlast maha kanda ja peatada.
  Stalin aga üritab juba enne sõda läbi rääkida. Näiteks loovutada osa territooriumist sakslastele. Või pakkuda naftapuuraukude renti.
  Või võib-olla maksta reparatsioone - teravilja, nafta, kulla, kivisöe või isegi konservide eest?
  Hitler aga rahu ei taha. See on arusaadav - NSV Liidu armee on potentsiaalne oht. Nagu kommunistlik ideoloogia. Seega on nad surmavaenlased.
  Ja füürer tahab sõda.
  Hirohito unistab ka kättemaksust Khalkhin Goli eest. Ja ta tahab Siberi avarusi.
  Jah, ja USA-s ei viitsi paljud NSV Liidu vastu sõdida.
  Aga samas Hitler neid ei kutsu. Jõuvahekord on kohutav ... Ja mida teha?
  Stalin muidugi üritab salaja brittide ja ameeriklastega läbi rääkida.
  Aga nemad ütlesid talle: hoia kõigest jõust kinni ja siis näeme. Ehk saame aidata. Ja me ei riski sellega.
  Ühesõnaga, sõda muutus vältimatuks... Ja probleeme on ikka - Punaarmee ei oska ennast kuigi hästi kaitsta. Teda õpetati võitlema võõral territooriumil ja ründama, mitte kaitsma.
  Aga sakslased vallutasid ikkagi pool maailma ja oskavad palju ära teha.
  22. juunil 1943 algas sõda. See ei olnud ootamatu, kuid taktikaliselt osutus see siiski äkiliseks. Kohe visati kõik Fritzi jõud vaenlase kallale.
  Ja valmis vaenlast hävitama.
  Juba esimestel tundidel selgus, et sakslased on õhus tugevad. Ja et neil on palju kõrgetasemelisi vägesid. Ja et "Tiger" on väga hea läbimurdetank, kuigi vananenud. Ja ME-309 ja Yu-288 tohutu jõud.
  Jah, see armaad tormas ja nende Nõukogude väed kohtasid visa vastupanu.
  Võitlus käis kogu piiril. Ja nad käisid peamiselt Wehrmachti diktaadi all. Nad ronisid nagu putukad, arvukalt palgasõdureid.
  Nagu selgus, asusid kindlustused liiga lähedal piirile ja neil polnud kaitseks piisavalt sügavust. Veelgi enam, ja mis kõige tähtsam, need on kindralite vead, kellel oli vähe kogemusi ega saanud tegelikult aru, kuidas kaitset hoida.
  Ja paljude üksuste sõjavaim, eriti Ukrainas, osutus nõrgaks.
  Ja massiline alistumine ja deserteerimine muutus reegliks. Eriti Lääne-Ukrainas.
  Ja Taga-Kaukaasias, kus türklased ja sakslased tungisid edasi, oli võõrarmee rahutu. Vaenlasel õnnestus Jerevani läbi murda ja ümber piirata. Aga linn ise ei andnud alla.
  Batumi vallutati pärast kümme päeva kestnud visa võitlust. Sakslased suutsid esimestel päevadel tungida kümnete kilomeetrite kaugusele Nõukogude kaitse alla. Ja Bialystok lõikas ära ... Ja Lõvi alla ilmus pada. Ja kuigi natsid tegid esimese kahe nädalaga vähem edusamme kui tegelik ajalugu neljakümne esimesel aastal, oli Nõukogude vägedel raske initsiatiivi haarata. Nii et vaenlane on tugevam.
  Kui neljakümne esimesel aastal oli sakslastel jalaväes eelis, siis alles esimestel päevadel. Ja siis läks eelis Punaarmeele. Siin polnud midagi mobiliseerida.
  Ja kiilumine osutus ohtlikuks ... Ja nii suutsid sakslased lahingutega Minskisse murda. Ja see on juba tõsine.
  Linnas endas puhkesid ägedad võitlused. Fuhrer käskis edasi liikuda ja mitte alla anda. Ja Stalin käskis - mitte sammugi tagasi!
  Kuu aega pärast pealetungi algust tikkisid sakslased Berezina külge ja võtsid Minski ... Nad lähenesid Zhitomirile.
  Jaapanlased suutsid Vladivostoki ümber piirata. Ja see on ka nende tõsine väide. Samuti vallutati märkimisväärne osa Mongooliast.
  Sakslased vallutasid koos satelliitidega ka Moldova ja hakkasid lähenema Odessale. Ja see on lahe.
  Stalin tundis end äärmiselt ebamugavalt. Ja ta mõistis oma hukatust sellise koalitsiooni vastu.
  Ta pakkus taas rahu. Kuid füürer seda muidugi ei tahtnud. Ja sakslased jätkasid edasiliikumist ...
  Lõpuks otsustas Stalin jätta kaitse Dneprile.
  Kaks kuud pärast sõja algust jõudsid natsid Dneprini ja kesklinnas lähenesid isegi Smolenskile.
  Türklastest ümbritsetud Jerevan pidas endiselt vastu... oli tekkinud üliohtlik olukord.
  Stalin kutsus kokku sõjaväelaste koosoleku. Vaja midagi ette võtta. Kui sa lihtsalt ennast kaitsed, on kaotus vaid aja küsimus.
  Žukov pakkus välja streiki kesklinnas. Kuigi jõududest ei piisanud ... Juba augustis ...
  Rindele ilmusid esimesed Levi tankid. Nad küpsesid lahingutegevuseks veidi hiljem. See masin oli üheksakümmend tonni raske ja võimsa relvaga. Esikaitse on kindel: sada viiskümmend millimeetrit kaldega kere otsaesist ja kakssada nelikümmend millimeetrit torni laubast. Selline tank mahutas kõiki NSV Liidu sõidukeid ja selle 105-millimeetrine 70 EL-i tünnipikkusega kahur läbistas isegi 180-mm esisoomusega KV-4.
  See on tõesti tõsine relv. Kuid liigne kaal muutis muidugi manööverdamise ja kiiruse keeruliseks. Jah, relv tulistas vaid viis lasku minutis. Sakslased said võimsa tanki, kuid mitte eriti otstarbekas kasutada.
  Ilmus ka "Tiiger" -2. See auto osutus praktilises mõttes paremaks kui pärisajaloos. Alates tuhande hobujõulise mootori loomisest ja rakendamisest. Ja kuuekümne kaheksa tonni kaaluva massiga osutus see masin suhteliselt mobiilseks ja kiireks ning ei läinud nii sageli rikki.
  "Panther" -2 hakkas ka saabuma. See kaalus viiskümmend kolm tonni, kuid 900 hobujõuline mootor korvas selle. 88-millimeetrine 71EL relv oli piisavalt tugev ning soomust läbistav, täpne ja kiire tulistamine rahuldav või isegi hea vaenlase tankidega võitlemiseks.
  Need sõidukid näitasid oma taset lahingutes. Septembris piirasid sakslased lõpuks Smolenski ümber. Pal ja Tallinna linn. Sakslased ja nende koloniaalhordid lähenesid koos satelliitidega Leningradile.
  Tuli Krimmi. Kiiev, mis seisis mäe peal ja oli hästi kindlustatud, püsis endiselt ...
  Saabus oktoober ... Sadas vihma ja natside liikumine aeglustus.
  Sõda polnud võimalik kiiresti lõpetada. Jaapanlased peatusid ka, blokeerides Vladivostoki, vallutades suurema osa Mongooliast ja suutsid vallutada Habarovski.
  Sakslased on seni otsustanud mitte märatsema hakata, vaid lennukeid pressida. Pealegi toimus häid reaktiivlennukite arendusi. Ja uue formatsiooni pommitajad võisid praktiliselt karistamatult pommitada.
  Jah, ja ballistilised raketid, see on ka suur hävitamisjõud.
  Tõsi, need on kallid ja neil pole suurt täpsust.
  Kuid reaktiivpommitajad näevad väga paljulubavad välja.
  Ja sakslased alustasid õhupealetungi. Uued lennukid Yu-488 ja TA-400 võivad pommitada NSVLi tehaseid Uuralites ja Uurali taga. Uus Yu-488 on esimene nelja mootoriga Saksa seeriapommitaja.
  Erinevalt Ameerika B-29-st on sellel väiksem tiivapind ja suurem kiirus. Ja TA-400-l on üldiselt kuus mootorit ja võimsus on tohutu.
  Sakslased ja nende satelliidid asusid lõpuks kaitsele novembris. Nad ainult võitlesid ja pommitasid. Toimus õhurünnak.
  Ja lahingutes oli palju ilusaid tüdrukuid.
  Siin võitleb Elizabethi meeskond tankil T-34-76. Tüdrukud vaatamata külmale bikiinides ja paljajalu.
  Nad liiguvad ja nende vastu on Panter. Warrior Euphrosyne kiirendab tanki palja ümara kanna abil ja laulab:
  - Kommunismi ideede eest
  Minge julgelt lahingusse
  Ja fašismi armee
  Me murrame!
  "Panther" otsmikul ei saa augustada. Ja pardale pääsemiseks peate talle lähedale jõudma. Tüdrukud mängivad ajakirjanduse lihastega. Nende tank läheneb kiiresti vaenlasele.
  Panter tulistab. Surmava jõu mürsk lendab, kuid kolmkümmend neli põiklevad kõrvale.
  Katariina märgib:
  - Riskantne taktika!
  Pantrite relvad tulistavad viisteist lasku minutis. Ja soovitud kaugusele libisemine on väga raske.
  Tüdrukud laulavad:
  - Ja tähekõrguses ja mäevaikuses,
  Merelaines ja raevukas tules!
  Ja raevukas, ja raevukas ja raevukas tuli!
  Ja nüüd libiseb nende tank "Pantherite" vahele ja tulistab neile külgedelt.
  Siin on võitlevad tüdrukud. Ja autod põlevad. Kõigepealt augustatakse üks panter, siis teine.
  Elena võttis selle ja säutsus:
  - Au meie kodumaale - NSV Liidule!
  Ja jälle tüdrukud tanki kiires liikumises. Ja löö "Tiiger" välja. Need on ilmselgelt lahedad.
  Elizabeth laulis mõnuga, surudes paljaid varbaid:
  - Ja nad lähevad lahingusse - tüdrukud on paljajalu,
  Suur element, lahe element!
  Sõdalased, mida öelda - peal!
  Võitke vaenlasi pantrite kiirusega. Keegi ei takista neid.
  Ja taevas on Anastasia Vedmakova ikka veel varas. Need tüdrukud on lihtsalt jubedad.
  Ja kui agressiivselt ja ilma tseremooniata nad võitlevad.
  Nii võttis tüdruk selle kätte ja näitas paljaste varvastega lennukirelva ning tabas vaenlast.
  Siis ta piiksus:
  - Ma olen kõige lahedam naine!
  Ja võitlus jätkub...
  Akulina Orlova möirgab, niites vastaseid:
  - Mul on super tüdruk!
  Ja jälle niidab vaenlase maha. Need on need, mis varastati.
  Ja ta teeb kahekordse viske, tabades ME-309, mis on päris lahe.
  Siin on sõdalased, kes nad Luftwaffele valgust annavad.
  Akulina Orlova laseb paljaste varvastega alla vaenlase lennuki ja kriuksub:
  - Au NSV Liidule!
  Mirabela Magnetic on samuti ridades, lihtsalt imetapja. Ja see piloot lööb natsi enesekindlalt kolmekordse tünniga maha ja kriuksub:
  - Suurimate kommunismiideede eest planeedil Maa!
  See osutus väga lahedaks.
  Kolm tüdrukut käituvad nagu nad varastavad ning on pikkuselt ja suuruselt väga võitluslikud.
  Talv on juba käes. Ja pakane... Punaarmee püüab edasi liikuda.
  Aga vaenlane on enam-vähem talveks valmis. Seekord varus Wehrmacht igaks juhuks ja külmaperioodiks riideid ja toitu.
  Tõsi, koloniaalväed on väga külmad ja ebamugavad.
  Punaarmeel õnnestus vabastada Smolensk ja tõrjuda natsid üle Dnepri Ukrainas.
  Kuid vaenlane on tugev ja tema lennuk vohab. Ja pommid, pommid ja veelkord pommid!
  Ja nüüd reaktiivhävitajad lahingus. Ja Focke-Wulfi asemel täiustatud masin TA-152. Ja see on muidugi ka suur probleem.
  Lennunduses on tugevad nii sakslased kui jaapanlased. Marseille sai neljasaja allatulnud lennuki eest kõrge autasu - raudristi rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja viiesaja eest autasustati teda Raudristi suurristiga.
  See piloot sai tõesti lihtsalt legendaarseks. Ja ta on Nõukogude pilootide jaoks lihtsalt õudusunenägu.
  Stalin isegi märkis:
  - See on must kurat! Ja on aeg saata ta põrgusse!
  Jah, sõda on käimas. Talvel õnnestus küll mõningaid edusamme, kuid otsustavat pöördepunkti ei tulnud.
  Tõsi, reaktiivhävitaja ME-262 osutus mitte eriti töökindlaks ja tõhusaks. Ja mootor pole kaugeltki täiuslik. Kuid TA-152 on palju praktilisem kui Focke-Wulf. Ja seda masinat kasutatakse siiani mitte ainult hävitajana, vaid ka ründelennuki ja rindepommitajana.
  Auto osutus mitmeotstarbeliseks ja tõsiseks. Seni on NSV Liidus ilmunud ainult Yak-9, mis on lihtsustatud, ja MIG-3 tootmine on lõpetatud.
  Kevadel, kui lumi sulas ja natsid uuesti edasi liikuma hakkasid, läks soojemaks.
  Ja lõunapoolsed väed võitlesid meelsamini, kui pakase polnud. Võitlus oli äge.
  Punaarmee võitles kõvasti. Kuid jõud olid ebavõrdsed. Sakslased kasutasid Panther-2 kui kõige massiivsemat tanki, võimsate relvadega masinat, mis oli hästi kaitstud otsaesist. Ja "Tiger" -2 on ka korralik.
  Mausid osalesid ka lahingutes.
  Kuigi see masin on liiga raske ja aeglane. Ja tank "Lõvi" võeti tegelikult tootmisest välja.
  Endiselt oli seerias moderniseeritud T-4. Ja T-3 on juba tootmisest maha võetud.
  NSV Liidul on ka probleeme ... KV seeriat on vaja moderniseerida. Ja see on endiselt ebaefektiivne.
  IS-2 pole veel ilmunud. Kuid T-34-85 läks seeriasse. Ja see on üldiselt loogiline.
  Ja rasked tankid võeti tootmisest täielikult välja. Stalin käskis panustada ühele massiivsele T-34-85-le. Mis on üldiselt loogiline. Kuigi see masin "Panther" -2 ei võtnud seda otsaesist. Kuid see võib külge lüüa.
  Suvel ilmusid Saksa Arado reaktiivpommitajad, millele Nõukogude hävitajad isegi järele ei jõudnud. Ja see on tõsine.
  Natsid vallutasid Smolenski, Vjazma, Rževi ja Kalinini.
  Blokeeritud Leningrad ... Kuni suve lõpuni oli Moskva vaid saja kilomeetri kaugusel.
  Kuid Punaarmee võitles väga kõvasti. Jaapanlased lõpetasid Mongoolia vallutamise ja tungisid Kesk-Aasiasse.
  Olukord muutus äärmiselt keeruliseks.
  Stalin viskas äikest ja välku ning langes aeg-ajalt hüsteeriasse. Kuid see ei aidanud palju.
  Olukord muutus aina raskemaks. Sügisel muutsid sakslased oma plaani ja pöörasid lõunasse, Kaukaasia poole.
  Orel, Kursk ja oktoobris Voronež võeti ... Novembri lõpuks taganes Punaarmee Doni taga ja kinnistus seal. Märkimisväärsed territooriumid kaotati.
  Ja natside surve kasvas.
  Eriti saavad seda reaktiivpommitajad. Ja nad hammustavad väga kõvasti.
  Nõukogude tüdrukud võitlevad aga kõrgel.
  Sakslased üritavad läbi murda Leningradi. Novgorodi ründamine. Vaprad neli tüdrukut aga seisid nende teele.
  Nataša viskas natside pihta palja jalaga granaadi ja laulis:
  - See on õige...
  Zoya lasi oma palja kannaga surma kingituse ja lisas:
  - Vaenlane...
  Augustinus alistus millelegi hävitavale ja kilkas:
  - arvab...
  Svetlana viskas paljaste varvastega granaati ja kilkas:
  - Mida...
  Nataša viskas paljaste jalgadega paar sidrunit ja karjus:
  - Vene...
  Zoya alistus ka millelegi energilisele ja surmavale, vingudes:
  - Hallatud...
  Augustinus käivitas surmava seadme, pomisedes:
  - Vaenlane....
  Svetlana alistus taas hävitavale ja vyaknulale:
  - Paus!
  Nataša pööras pöörde ja kilkas:
  - WHO...
  Zoya tulistas ka mustanahaliste välismaalaste pihta, kelle natsid värbasid, ja vingusid:
  - Julge!
  Augustinus rääkis jõu ja raevuga:
  - See...
  Svetlana alistus pantri naeratusega:
  - AT...
  Nataša viskas palja jalaga granaadi ja karjus:
  - Võitle...
  Zoya viskas paljaste sõrmedega surma kingitust ja pomises:
  - Rünnakud!
  Augustine lõi sisse ja pomises:
  - Vaenlased...
  Svetlana kinkis paljaste taldadega hunniku granaate ja kuidas ta karjub täiega:
  - Me...
  Nataša naelutas lõhke ja susises:
  - Raevukas...
  Zoya lõikas natsid ära ja kilkas:
  - Rütm!
  Augustine tulistas uuesti ja karjus:
  - Raevukas...
  Svetlana säutsus tulistades:
  - Rütm!
  Nataša viskas oma graatsilise palja jalaga taas granaadi ja säutsus:
  - Me hävitame natsid!
  Zoya võttis selle ja säutsus:
  - Tulevikutee kommunismi poole!
  Ja viskas paljaste varvastega sidrunit.
  
  Sõdalased laulavad täiel rinnal;
  Suur NSV Liidu riik,
  Mis on universumi lahedam ...
  Juhtus miljon loendusprobleemi
  Meie äri on aga töö ja looming!
  
  Uskuge, et vaenlane ei võida riiki,
  Mis on ilusam ja tugevam kui kõik ...
  Varsti paneme üles usaldusväärse kilbi,
  Ja me usume lõpuks targemalt ...
  
  Jah, onu Sam otsustas aidata,
  Natsidele pärast võimuvahetust Reichis ...
  Ja natside võim uuendati,
  Vaenlane tahab NSV Liidu lõhki rebida!
  
  Nüüd peame tõsiselt võitlema
  Natsidega, et tugevad tormavad ...
  aga me lööme vaenlaste kõhu alla,
  Meie ema Venemaa auks!
  
  Ei, sa ei saa lihtsalt vene keelt murda,
  Me teame, kuidas, meile meeldib vapralt võidelda ...
  Siin otsustas Wehrmacht meid rünnata,
  Kuid see võib ainult kokku kukkuda ja mitte välja väänata!
  
  Venemaal on iga sõime sõdalane,
  Laps tõmbab käed relva poole...
  Olgu see väga tark nõid
  Kes lõi selle planeedi!
  
  Hitlerile, ärge võtke Moskvat hambusse,
  Ta sai kõva löögi vastu koonu...
  Miks ta Venemaale ronis, ma ei saa aru,
  Tal on nõrk batsilli mõõgaga tappa!
  
  Jah, Moskva lähedal sai vaenlane löögi,
  Tüdrukud andsid talle palja kanna ...
  Näete, et füürer on lihtsalt loll -
  Kohl tungis kommunismi andis!
  
  Siin tulevad pioneerid lauludega,
  Rünnakul trummilöögiga...
  Olgu füürer nüüd salapärane,
  Ja me juhime Fritzi vangistuses!
  
  Poiss on paljajalu lumehangel,
  Astudes kartmata edasi...
  Natsid aetakse varsti kirstu,
  Ja roosid õitsevad säravas mais!
  
  Ja Hitleril on varsti kajutid,
  Ta läheb hauakambrisse. ja tema järeltulija Goering ...
  Paneme füüreri varsti konksu otsa,
  kuigi mõnikord kaalukas torkiv luud!
  
  Loome imelise vene maailma,
  Milles Venemaa valitseb, uskuge mind ...
  Shakespeare ei julgenud sellist asja komponeerida,
  Kuigi nad ründavad Venemaad kuradi survel!
  
  Hitleri julm surve on nähtav,
  Tema endine liitlane aitab teda...
  Pole ime, et tüdrukute oigamist kostab,
  Paradiisis pole varsti kohta, mida näha!
  
  Jah, onu Sam muutis marsruuti,
  Ja tankid, lennukid saadetakse natsidele ...
  Tema püüdlustes on jänkid väga lahedad,
  Et rohkem kommuniste kirstu ajada!
  
  See läks hullemaks, kuigi Stalingrad
  Ma purustasin peaaegu kõik natside pooled ...
  Tekkis selline peatamatu joondumine,
  Selle taeva all, kindlasti puhas!
  
  No mis teha - tüdrukud on käest ära,
  Peidus lahingutes hordi füüreri eest ...
  Ja saapad ei sobi tüdrukutele,
  Nad teavad alati, kuidas võidelda!
  
  Tüdrukute jaoks pole külmad kohutavad,
  Kui nad Moskva lähedal võitlesid,
  olid peaaegu alasti ja paljajalu,
  Granaadi viskamine palja jalaga!
  
  Mida sa siis Goeringist tahtsid,
  Noh, ma arvasin, et jänkid aitavad teid kohe ...
  Ja tekitas täieliku kaose,
  Ja tüdrukud ainult oigavad metsikust vihast!
  
  Käivad päris verised lahingud,
  Tüdrukud teavad igavesti uskuda, et nad ei tohi alla anda ...
  Meil ei ole kontodel nulle,
  Ja võimas RPG pannakse seljakotti!
  
  Sõdalased on iludus
  Lada ise on valmis nende eest võitlema ...
  Neil on püha puhtuse tuvid,
  Olgu lihtsalt kõrgeim autasu!
  
  Jah, ma usun, et jõudude jumal Svarog tuleb,
  Ja lahingus surnud tõusevad...
  Ja puhuge jahimehe kuulsusrikast sarve,
  Ja võidud on kõige ausamad!
  
  Maal ei ole enam leina,
  Ja kibedad pisarad kuivavad...
  Me elame ühes peres, teades
  Ja kurjad kuradid lihtsalt surevad!
  
  Pioneeripoisid astuvad julgelt lahingusse,
  paljajalu poisid tormavad läbi lume ..
  Usun, et Venemaa on alati teiega,
  Kuigi mõnikord lähevad taldrikud katki!
  
  Jumal Jeesus äratab üles kõik langenud,
  Ja hakkab valitsema koos Valge Jumalaga...
  Tõstame julgelt isamaale kilbi,
  Venemaa teenimine on hiilgav kohustus!
  
  Jah, Sam on kaval, lihtsalt kaval,
  Tema väga arusaadavad soovid...
  Ta on nüüd Moskva kombitsad, plakat,
  Ja Isamaad ootavad ees kurjad katsumused!
  
  Aga Lada ja Lord Perun on meiega,
  Ja Lenin, Stalin ja kõige targem Trotski...
  Mis ilmselt painutas armee,
  Ja kõige tähtsam ööbik Võssotski!
  
  Lühidalt, seal on hulk pühasid jumalaid,
  Me võidame vastase lahingu ...
  Ja visake palju tugevaid rusikaid,
  Suurima sõduri auks!
  
  Tüdrukud ründavad paljajalu
  Nad jooksevad ja ei võitle, teavad pakast ...
  Ärge tõmmake neid lahingusse, kaaluge neid jõuga,
  Tea, et sarlakid säravad roosivalguses!
  
  Lühidalt, kodumaa eest võitlejad,
  Serveeri oma huvitatult uhkelt...
  olgu vanaisad ja isad uhked,
  Ja taevast ei oota te sentigi kingitusi!
  Nataša viskas palja jalaga sidrunit ja laulis:
  - Taevast...
  Zoya viskas ka paljaste sõrmedega granaati ja ütles:
  - Tärn...
  Augustinus lasi palja jalaga surma kingituse ja laulis:
  - Hele...
  Svetlana viskas ka granaadi palja jala abil ja andis välja:
  - Kristalliline!
  Nataša pööras pöörde ja susises:
  - Mina sulle...
  Zoya lasi paljaste sõrmedega surma kingituse, susisedes:
  - Laul...
  Augustine alistus palja kannaga, mis toob surma, ja kilkas:
  - Ma laulan...
  Nataška jätkas agressiivselt lauldes:
  - Umbes...
  Zoya viskas palja jalaga lõhkepaki, ajas natsid laiali ja kilkas:
  - Põliselanik...
  Augustina andis palja kannaga hunniku granaate, andis välja:
  - Stalin!
  Augustine võttis ja ajas jooned laiali ning tema paljad jalad lendasid hävitavalt mööda Fritzi:
  - Me jagame vastased pooleks!
  Svetlana võttis selle ja viskas palja kannaga, hunniku granaatidega, ja kilkas:
  Purustame fašistid!
  Ja need neli jätkasid tulistamist ja granaatide loopimist. Saksa "Tiger" -3 liikus. 128 mm püstoliga masin. Ja tulistab ennast.
  Ja tüdrukud viskasid granaate. õõnestas natse. Ja nad tulistasid tagasi. Nad ronisid edasi. Tankid veerevad taas. Liigutab uusimat Saksa "Leopardi" -1. Väga mobiilne auto.
  Kuid tema tüdrukud võtsid võimu ja lõid ta välja. Nad rebisid tükkideks gaasiturbiinmootoriga liikurmasina. Ja nad lõid ta puruks.
  Nataša märkis naerdes:
  Me võitleme suurepäraselt!
  Zoya nõustus sellega:
  - Väga lahe!
  Augustinus märkis targalt:
  - Me võidame!
  Ja ta lasi palja jalaga välja tankitõrjegranaadi. Tugev tüdruk. Ja tal on nii palju taipu.
  Svetlana lasi ka oma palja jala varvastega surmakingituse ja tabas vaenlast. Väga agressiivne tüdruk, rukkilillevärvi silmadega. Tal on nii vaimukust ja jõudu!
  Nataša pöördus ja naeratas:
  - Püha Venemaa eest!
  Zoya tulistas väga aktiivselt ja irvitas, näidates pärlhambaid:
  - Olen sellel tasemel sõdalane, kes ei kao!
  Augustine tulistas ka. Niitis natsid maha ja urgitses:
  "Ma olen suurte ambitsioonidega sõdalane!"
  Ja ta paljastas oma pärlhambad!
  Svetlana kinnitas:
  - Väga suured ambitsioonid!
  Tüdrukud on tülitsenud väga pikka aega. Ja loomulikult õnnestus neil sõjaväetöö. Nad on täiesti imelised kaunitarid. Silmapaistev meel. Ja nad tulistavad esimesest klassist.
  
  ROOSEVELTI KOHTA NATUKE TEISTMOODI
  Franklin Roosevelt suri palju varem, saatuse kummalise keerdkäigu tõttu 30. jaanuaril 1943. Kuigi Henry Wallace"i peeti vasakpoolseks, osutus ta palju idealistimaks ja nõudis, et Stalin vastutasuks sõjalise abi eest viiks läbi poliitilised reformid ja amnestia kõigi poliitvangide suhtes.
  Stalini karm reaktsioon, kes oli samuti äsja võitnud Stalingradis suurvõidu ning tundis end väga karmi ja tugevana, vihastas Wallace'i ning ta teatas NSV Liidule sõjalise abi andmise lõpetamisest. Mängis negatiivset rolli ja Churchilli positsiooni, kes ei soovinud Punaarmee kiiret edasiliikumist Euroopas ja Adolf Hitleri ootamatut paindlikkust, kes teatas "juutide küsimuse lõpliku lahenduse" külmutamisest. Fuhrer suutis veenda keskkonnast mõistlikke inimesi, sealhulgas, kummalisel kombel, ka Kolmanda Reichi peatimukat Himmlerit.
  Argument töötas: et juudid ei kao kuhugi ja kui kaotad sõja, võid kaotada kõik ja pöördumatult. Olles võitnud idas, on võimalik liitlastega teistmoodi rääkida.
  Igatahes USA külmutas sõjalised operatsioonid, ka Suurbritannia, ja kuigi formaalselt isegi vaherahu ametlikult välja ei kuulutatud, osutus konflikt läänes piiratuks. Mis tuli Wehrmachtile muidugi kasuks. Saksa allveelaevastik peatas haarangud, liitlased kerisid kokku, peatades strateegilise pommitamise.
  Nõukogude väed, nagu päris ajaloos, vallutasid 8. veebruari alguses Kurski ja 9. kuupäeval Belgorodi. 15. veebruaril algas rünnak Harkovile, mis piiramist vältides lahkus Saksa vägedest. Veel varem lahkusid natsid Doni-äärsest Rostovist.
  18. veebruaril saabus Hitler isiklikult peakorterisse. Ta andis Mainsteinile uued volitused. Lisaks viidi läänest kiiruga üle abivägesid. Esiteks muidugi lennundus. Läänerinne neelas lennukit mitte nii vähe - peaaegu poole lennukist. Mitu diviisi, mis plaaniti üle viia Aafrikasse, saadeti raudteel itta. Lisaks viidi Prantsusmaalt ja Balkanilt üle kõik enam-vähem lahinguvalmis koosseisud ning Saksamaal endal kuulutas Riigipäev välja totaalse mobilisatsiooni ja sõja.
  19. veebruaril andis Mainstein 4. tankiarmeele käsu alustada vasturünnakut, et peatada Nõukogude vägede edasitung läbi Pavlogradi. 22. veebruaril okupeeriti Pavlograd. Põhjast läbi Krasnogradi või Dnepropetrovski või läbi Poltava või Kremenchugi Dnepri suunduvate teede kaitsmine usaldati Kempfi grupile.
  Erinevalt tegelikust ajaloost õnnestus sakslastel palju rohkem. Tänu kõigi nende õhuarmeede lahingusse toomisele oli neil taas õhus eelis. Lisaks osales pealetungis rohkem maaväeüksusi, sealhulgas 30 uhiuut Tiger tanki, mis päris ajaloos kuulsusetult Aafrika liivadesse kinni jäid.
  Sakslastel õnnestus Harkov ümber piirata kuus päeva varem kui tõsilugu, 8. märtsil vallutasid Fritzid Belgorodi ja 9 päeva varem - 10. märtsil - vallutasid käigupealt Belgorod.
  Natsidel õnnestus hoobiga vallutada ka Kursk, sulgedes 14. märtsil veel ühe ringi. 18. märtsil vallutas Fritz ka Stary Oskoli. Kuid sellele järgnenud sula ja Nõukogude vägede kangelaslik vastupanu takistasid natsidel edu saavutamast. Kuid Punaarmee kaotused kateldes osutusid tegelikust ajaloost märkimisväärsemaks ja Kurski kühm kärbiti märtsis 1943.
  Mainsteini edu osutus tõsiseks, kuid piiratud, nii et natsid ei saanud isegi tagastada kõike, mida nad Voroneži-Kastornoe operatsiooni ajal kaotasid. Kuigi nüüd neil enam peavalu ei valutanud - Kurski kühm. See aga tekitas lisaprobleeme: kuhu ja kuidas rünnata?
  Kui liitlased käitusid passiivselt, siis Saksamaa majandus oli väga aktiivselt lahti keeratud. Tankide ja iseliikuvate relvade tootmine kahekordistus kolme kuuga, jõudes 1200 sõidukini kuus, sealhulgas uusimad "Tigers", "Panthers" - lahinguvõimsuselt märkimisväärselt parem kui Nõukogude varustus. Kuid meeskonnad pidid siiski uusi tanke meisterdama ja oma lapsepõlvehaigusi meelde tuletama.
  Ja pealetungi suundi pole lihtne valida. Võite liikuda edasi Moskvasse ja proovida uuesti Stalingradi eest kätte maksta, läbi murda Kaukaasia naftani. Üheks eesmärgiks võib saada Leningrad, kuhu nõukogudel on raske abiväge üle viia.
  Sakslased ootasid kolm kuud, säästsid vägesid ja uusi tanke, koolitasid värvatuid. Juba sõjaväes ja neljateistkümneaastased poisid pole haruldased, moodustatud on palju välisdivisjone. Wehrmachti tugevus ulatus maksimaalselt 10,5 miljoni sõduri ja ohvitserini isegi vägede kvaliteedi mõningase langusega.
  Õhus peeti lahinguid vahelduva eduga. Natsid suurendasid lennukite tootmist ja tegutsesid aktiivsemalt.
  Nende ässad valisid reeglina oma lahingupaiga ja püüdsid lahinguga mitte liituda, andes numbrites järele.
  Tuleb märkida, et Focke-Wulf oli küll manööverdusvõime poolest Nõukogude lennukitest halvem, kuid suur kiirus sukeldumise ajal võimaldas tal sabast lahkudes põgeneda ja võimsad relvad lennuki alla tulistamiseks juba esimesest lähenemisest. Seega ei olnud võimalik natside ees edu täielikult ära kasutada ning õhku domineerisid hoopis kogenumad, võimsamate relvadega Saksa ässad.
  Hitler otsustas sellegipoolest Kaukaasiat rünnata, ainult veidi teistsugusel viisil. Nimelt Stalingradi põhisuunaks muutmine ning armeerühmade "A" ja "B" saatmine sinna. Lahendus pole muidugi optimaalne, kuid pärast Rževi sillapea kaotust Moskvale edenedes peaksid sakslased ületama väga võimsa kaitseliini.
  Leningradi arvelt ei andnud rünnak tsitadelllinnale Kolmandale Reichile isegi siis, kui see oli edukas, otsustavaid dividende.
  Seega jääb üle lõuna poole liikuda. Stalin jõudis siiski Hitlerist ette, 22. juunil asusid Nõukogude väed pealetungile Orjoli ja Kuski suunas. Ootamistaktikast loobumise põhjust seostati liitlase passiivse käitumisega: pole rahu, pole sõda. Mida muud saigi taluda, kui... Duralumiiniumi nappus koos Saksa lennukite üha suureneva toodanguga kandus järk-järgult üha rohkem initsiatiivi Luftwaffele.
  Pealegi oli natsidel juba väga hea pommitaja Yu-188, mis arendas kiirust, mis oli parem või vähemalt mitte halvem kui jakidel, ning katsetas isegi edukalt Yu-288. Viimane auto koos seeria DO-217-ga võiks olla väga hea strateegiline pommitaja. Ning seega muutus Saksa lennundus Nõukogude vägede jaoks äärmiselt ebasoodsaks teguriks.
  Hitler aga kõhkles pealetungiga, mistõttu jätkus uute tankidivisjonide moodustamine ja meeskondade väljaõpe. Pommitamise puudumise tõttu lasti Tiigriid ja Pantreid vabaks rohkem kui pärisajaloos ning neid tuli meisterdada.
  Sakslased jõudsid kaitseks valmistuda tervikuna, neid ei saanud üllatada. Võitlused kestsid üle kuu. Nõukogude väed puutusid kokku uue Saksa tehnoloogiaga ja selgus, et "Panther" ja "Tiger" olid lähenevates lahingutes suurusjärgu võrra tugevamad kui Nõukogude sõidukid. Butting ei andnud T-34-le ja KV-le reaalset võiduvõimalust. Veelgi enam, võimsama 85-millimeetrise kahuriga sõidukite tootmine pole veel selgeks saanud ning 76-mm "Panther" ja "Tiger" ei saanud vastu võtta.
  Nõukogude väed jõudsid ainult mõnes piirkonnas kuni viieteistkümne kilomeetrini ja kandsid tohutuid kaotusi. Sakslased suutsid asuda vastupealetungile. Komandöridest tuleb ära märkida Rommel, uustulnuk idarindel, kuid läänes laialt tuntud. Ta suutis end lahingus Nõukogude võimuga hästi tõestada.
  Sakslased suutsid vasturünnakut arendades jõuda Donini. Siis aga pöördusid nad Moskva poole edenemise asemel lõunasse.
  Fuhrer ihkas Stalingradi eest kättemaksu. Tuleb märkida, et alguses tuli see sakslastele isegi kasuks. Stalin ei uskunud operatsiooni Blau kordamise võimalust ja viis kõik oma reservid Moskvale lähemale. Selle tulemusena sisenesid piki Doni liikunud natsid Nõukogude vägedesse tagant.
  Punaarmee oli aga juba teistsugune. Lahingukogemusi omandanud Nõukogude kindralid tegutsesid osavamalt ja sõdurid ise muutusid märgatavalt karastatud. Fritzid ei suutnud Doni ületada ja läbi murda Stalingradi. Nende saavutuste maksimum, Doni-äärse Rostovi vallutamine ja juurdepääs jõele kogu selle ulatuses. Tõsi, Nõukogude väed kaotasid Vorošilovgradi, Donetsi ja märkimisväärsed territooriumid, kuid natsid ei suutnud suve- ja sügiskampaaniate ajal vallutada isegi seda, mis neil õnnestus 1942. aastal. Mida Stalin pidas teatud õnnestumiseks. Kui pidada meeles, et NSVL sõdis nüüd ühel rindel.
  Jaapanist tulenev oht nõrgenes Tõusva Päikese maa lüüasaamisega Vaikse ookeani lüüasaamise tagajärjel. Ja kuigi NSVL ei saanud Kaug-Ida pärast liiga karta.
  Talvel algas Punaarmee vastupealetung. Arvukad Saksa tankid külmas ja lumehanges andsid silmnähtavalt järele ning rullikute astmeline paigutus ummistas šassii. Kuid siin ei olnud võimalik saavutada täielikku edu. Sakslased suruti keskuses veidi ja nad ebaõnnestusid Donil, kuid Leningradi piirkonda ei õnnestunud vaenlase liiga võimsa kaitse tõttu vabastada. Niikaua, kuni blokaad säilis. Ka sakslased õppisid palju, kuid nad olid sõjast juba kurnatud. Järgmisel suvel üritati Fritzi initsiatiivi haarata. Kuid taas suutsid natsid jõuda ainult Donini. Rünnak Leningradile lõppes ebaõnnestumisega.
  USA-s on toimunud muutused. Ootava taktikana kaotas Wallace presidendivalimised vabariiklasele Cheneyle. Kuid järglane käitus jätkuvalt passiivselt. Täpselt nagu Laboriidid, kes asendasid Churchilli Suurbritannia tüüri juures. 1945. aasta talvel suutsid Nõukogude väed läbi murda kesklinnas asuvast Wehrmachti kaitsest ja tungida Smolenskisse ning isegi selle linna hõivata. Kuid vaenlase reaktiivlennukid domineerisid õhus ja Nõukogude vägede pealetung katkes. Ja märtsis ja aprillis võitsid Fritz kaotatud tagasi. 1945. aasta suvel üritasid sakslased arendada pealetungi Moskva vastu, kasutades E-tanke ja reaktiivpommitajaid ning maailma esimesi kettakujulisi lahingumasinaid.
  Ballistilised raketid seevastu tunnistati liiga kalliteks ja ebaefektiivseteks relvadeks. Sakslastel õnnestus Moskvale läheneda, kuid juba oli saabunud hilissügis ning ameeriklased kasutasid aatomirelvi ja sundisid Jaapani kapituleeruma.
  Omades aatomipommi, nõudis Cheney mõlemalt riigilt rahu sõlmimist.
  Kuid nii Stalin kui ka Hitler ei suutnud kuidagi nõustuda. Ühtsust polnud ka USA-s, kus paljud reaktsioonilised ringkonnad leidsid, et mõlemad pooled peaksid üksteist tapma nii kaua kui võimalik.
  Kuid kuna natsidel see õnnestus, lõikasid nad seekord lõpuks Leningradi ära ja lähenesid saja kilomeetri kaugusele Moskvale, USA ja Suurbritannia asusid NSV Liitu aitama, taastades Lend-Lease'i tarnimise.
  Talvel hakkasid Nõukogude väed uuesti natse tõrjuma, kuid nad ei suutnud Leningradi blokeeringut vabastada. Lenini linn langes, kuid Fritz lükati pealinnast veidi tagasi. Abi läänest oli mõõdukas ja oleks võinud olla määrav. Aga sakslased olid pagana väsinud ja kurnatud.
  1946. aasta suvi möödus väikeste positsioonimuutustega. Ja talvel saavutasid Nõukogude väed mõningast edu, lüües Fritzid Rževist ja Vjazmast välja ning surudes need, ehkki kergelt, Doni äärde.
  1947. aasta kevadel suri Adolf Hitler ja 18. mail sõlmiti USA ja Suurbritannia vahendusel vaherahu. Tingimused osutusid NSV Liidule üsna raskeks ja Saksamaale mitte eriti soodsaks. Ukraina, Valgevene ja kõik Wehrmachti valduses olevad maad said USA, Suurbritannia, Saksamaa ja satelliitide ühise kontrolli all olevateks mandaaditerritooriumiteks.
  Kolmas Reich muutus nagu Euroopa Liit ja okupeeritud Nõukogude alad, näiteks protektoraadid, sealhulgas Leningrad. Don sai NSV Liidust sõltumatu ja formaalselt sõltumatu, kuid tegelikult suure mõjuga USA mandaadi territooriumi staatuse.
  Nii kahanes Nõukogude Venemaa territoorium kõvasti. Vananenud ja nõrgenenud Stalin oli sunnitud poliitikast lahkuma. Tema autoriteet langes järsult ja tema saatjaskond jagunes.
  Pärast Stalini tagasiastumist eraldus Kaukaasia - Gruusia, Armeenia, Aserbaidžaan - peagi NSV Liidust. Ja paar aastat hiljem ja Kesk-Aasias. Nii taandus Venemaa, kuigi tuumarelvadega, väikeriigi rolli. Võrreldes tegeliku ajalooga osutusid mandaadiks Peterburi, Smolenski, Pihkva ja mõned teised läänepiirkonnad.
  Ja peagi eraldusid ka peamiselt moslemitega asustatud Põhja-Kaukaasia piirkonnad. Saksamaal suri pärast Hitleri surma (tõenäoliselt aidati füüreril lahkuda) narkomaan Goering peagi. Ka Himmler tapeti. Mõõdukam Speer haaras võimu. Paar aastat hiljem taastati mitmeparteisüsteem ja natsid muutusid palju mõõdukamaks.
  Lõpuks hakkasid Ameerika Ühendriigid maailmas domineerima ja domineerima. Neil ei olnud nüüd NSV Liitu konkurendiks ja kommunistid kaotasid peagi võimu. Hiinas valitseb Ameerika-meelne valitsus, islamimaailmas sama. Ameerika täieliku domineerimise ajastu on saabunud...
  Kuid see ei toonud inimkonnale õnne, kuigi ameeriklased, olles kehtestanud Maal hegemoonia, suutsid juba kahekümnendal sajandil Marsile lennata, lisaks arenes progress ja tehnoloogia isegi kiiremini kui tegelikkuses. Tulemuseks oli see, et nüüd kontrollisid Ameerika Ühendriigid teadlasi üle kogu maailma. Aga pole saladus, et just liigne salatsemine takistas inimteaduse arengut.
  Teatud mõttes on see muutunud turvalisemaks kui pärisajaloos. Ameerika Ühendriikide armeed ja nende satelliidid võivad purustada terroriste ja äärmuslasi kõikjal maailmas, kartmata, et neid süüdistatakse poliitiliselt ebakorrektsuses. On võimalik läbi viia humanitaarabi ning tõhusat majanduslikku ja poliitilist globaliseerumist. Usuäärmuslasi pole mõtet toita, et poliitilisi vastaseid kukutada - seda saab teha lihtsa sekkumisega.
  Seega tundub, et maailm on teatud määral võitnud muutudes unipolaarseks võrreldes tõelise multipolaarsega. Kuid siis nägi Vassili Terkin üksiku inimese saatust ...
  Anna Kazei (Huvitav ja ilmselt mitte perekonnanimede kokkulangevus, kuigi tegevus toimub kahekümne esimesel sajandil!) väljus raudteejaamast ja jätkas jalgsi. Rong on elegantne, voolujooneliste autodega, kuid jaam ise on üks provintsilikumaid. Oli soe Ukraina sügis - India suvi, mil kuldsed kleidid olid kase õlgadel ning metsad ja metsad olid riietatud kuninglikku punakaspunasesse. Loodus on ilus ja naine pole ikka veel ilma võlu, kuigi ta on vähemalt kolmkümmend viis aastat vana ja hallid juuksed paistavad juba läbi.
  Anna Kazei on kurb, nii et ta läheb oma lastega kohtingule ... rasketöövanglasse. Mida arvab kohtunik, kes mõistis 12-aastasele poisile ja 15-aastasele tüdrukule 99-aastase vangistuse? Kas sa teed seda õnnetute lastega? Ja mida nad tegid? Noh, nad kiskusid maha reklaamidega flaierid. Jah, nad lõikasid läbi telefoni- ja internetijuhtmed, et võidelda Ameerika mõjuvõimu vastu.
  Ida-Ukrainas on liikumine - "Patriootiline vastupanu". Ei, nad ei korralda tõelist sissisõda, nagu see oli Teise maailmasõja ajal. Põhimõtteliselt on nende vastupanu propaganda ja väikesemahuline sabotaaž ilma inimohvriteta. Nii tahtsid tema lapsed Lääne türanniale väljakutse esitada, lõigates traati mitu korda läbi.
  Aga nad said neid videokaameraga filmida ja "heasoovijaid" on ka piisavalt. Poistele esitati süüdistus sabotaažis ja isegi terrorismis, samuti majandusele tõsise kahju tekitamises. Ja sidemed noores eas võtsid nad arvesse kergendavat asjaolu - nad andsid peaaegu sada aastat rasket tööd.
  Kohus möödus väga kiiresti ja advokaat vaid noogutas prokurörile nõustuvalt. Jah, ja protsess ise suleti. Veelgi enam, Annale vihjati, et tema lastel ikka veaks, kui nad teaksid ja neil oleks side maa-alusega, et nad ei saaks vältida esmalt piinamist ja seejärel surmanuhtlust. Raskustööl olemine iseenesest pole aga piinamine.
  Anna jalad on vanades kingades sassis. Tal on kaasas terve seljakott programmidega, mida on lubatud teha vaid kord aastas. Ja ilmselt pole õnnetud lapsed vanglas liiga lahedad.
  Süüdimõistetud seisavad tee peal, seega pole nad kasarmulaagris, vaid pikutavad mööda kiirteed. Patrullid itsitavad Anna peale ja sirutavad tseremooniata käed seljakotti, ammutades toitu. Kohalikest kopsakas politseinik pistis servelatvorsti kohe suhu. Vaatamata sellele, et formaalselt on Ukrainal justkui kõik riikluse atribuudid, sealhulgas valitud Rada, kuid Ameerika lippe on rohkem kui kollakassiniseid.
  Alla kaheksateistkümneaastased poisid töötavad täiskasvanutest eraldi. Päev on soe, päikseline, triibuline, vanglasärgid on eraldi hunnikusse volditud ja peenikesed kõõlused kehad, šokolaad teismeliste päikesest, higist läikiv. Ühed riisuvad laiade segamistega kive ja kruusa raudteerööbastele, teised tõmbavad rööpaid, kolmandad hööveldavad ja saagivad palke.
  Seal on kümne- kuni seitsmeteistaastaseid poisse ja mõni näeb isegi noorem välja. Ja kuidas saab neist mitte kaasa tunda, kui mandaadiga Ukrainas domineerib anglosaksi seadus, kui alates kümnendast eluaastast kehtib kriminaalvastutus täiskasvanutele?
  Seepeale osutas politseinik Annale, kelle seljakott oli märgatavalt kergem - kust otsida poeg Marat (ka siin ehk mitte juhuslik nimede kokkulangevus!). Jah, tal on raske sellist raskust kanda, kuid siiski on ta kiindunud. Ja see kergendus ei ole rõõm, sest siin on ratsioonid kasinad ja tüübid kõhnad.
  Ja siin on tema poeg. Ta puhkas paljaid jalgu, üle põlvede järjestatud triibulistes pükstes, teravatel kividel ja lükkab betoonitünni. Ja vaadates paljajalu, tugevalt hingeldavat Maratit, mõistis Anna, et ka tema tugevdab end uskumatu tahtepingutusega. Raseeritud pea õhukeste õlgade taustal tundub suur ja blondid juuksed pargitud nurgelise kolju taustal on peaaegu nähtamatud. Sellest, mida poiss tundub täiesti kiilakas. Korts otsmikul muutus märgatavamaks ja sügavamaks. Millest, kui poleks väikest kasvu ja kitsaid õlad, tunduksid poisid palju vanemad.
  Marat töötab ja läheduses tiirlevad metsikud ülevaatajad, kes karjuvad ja lehvitavad laia toornahast nuhtlust. See on raske töö, halastamatu. Et sellises töötempos vastu pidada, tuleks vähemalt mõneks sekundiks lõdvestuda ja tünnile pikali heita, et kõõlusel, piitsaga seljale puhkust anda. Põlemisel see aga tavaliselt nahka ei lõika.
  Annal pole õigust tulla enne lõunapausi tööl. Seega tuleb vaadata ja oodata.
  Ema pisarad voolavad tahes-tahtmata. Poisi jalad on kaetud sinikatega, verevalumid, verevalumid, tallad on kaetud nahakallustega. Kogu kevade, suve ja sügise on alaealised süüdimõistetud sunnitud töötama paljajalu. Nad ütlevad, et see on veelgi osavam ja vangistatud poistele parem. Tegelikult on see kurikuulus Ameerika majandus. Pealegi kuluvad lääne stiilis kingad liiga kiiresti. Ja nii, jumal hoidku, riigile kuuluvad saapad peavad vähemalt talve vastu - õnneks on kliima soojenenud ja lumised ajad pole nii pikad.
  Nüüd on poisid aga sunnitud raskeid rööpaid vedama. Noh, kus on Maratika. Ta on peenike nagu pilliroog, nii paistavad pargitud naha alt ribid läbi ja kõht vajub pingest kokku. Tumedad ringid silmade all, nad ütlevad, et raske sünnitus pole väikese poisi jaoks kerge. Kas ta saab venitada kakskümmend aastat, pärast mida on võimalik esitada seaduslik kaebeõigus?
  Kuid me peame Maratile austust avaldama, paneb ta osavalt rööpa alla ja ema nähes naeratab vastuseks. Korts laubal on silutud ja selge, et tegu on ikkagi poisiga, kes leiab nalja igas olukorras...
  Piits vilistab ja kõrvetab Marat valusalt. Ema karjub, üritab ülevaatajale politseiniku kallale tormata, ambaal haarab tal õlast, peatades ta:
  - Ära julge! Rünnak vangivalvuri vastu, kes täidab kohustusi... Parimal juhul kümmekond!
  Anna on juba nördinud:
  - Kas neil on seaduse järgi õigus lapsi peksta?
  Politseinik vastas ausalt:
  - Seda nimetatakse kurjategijate füüsilise mõjutamise sunniviisiliseks mõõdupuuks. Kurtmine on täiesti kasutu!
  Naine ohkas raskelt ja püüdis pojalt silmi ära võtta, et nii raske ei oleks. Ülejäänud poisid mugivad samuti kaasa. Peaaegu kõik neist on paljajalu, ainult paar vanimat mõnes ilmselgelt omatehtud rekvisiidis. Ja kõik on eranditult kiilaks aetud. Kui üks neist kiviga õlgadel lähemale tuli, nägi Anna tema torgatud numbrit.
  Õudus - kas tema pojal on see?
  Lõunapaus on lühike - seaduse järgi peavad süüdimõistetud töötama vähemalt kaksteist tundi päevas, kuid tegelikkuses sõidetakse neliteist kuni kuusteist. Tõsi, palju sõltub töö raskusastmest. Näiteks on ebatõenäoline, et isegi täiskasvanud inimene talub viiekümne kilogrammi raskuse kandmist ühelt korruselt teisele oma õlgadel.
  Aga näiteks puuvilla saab koguda kauem. Tüdrukud töötavad tavaliselt istandustel, seega on poistel füüsiliselt raskem.
  Lõunaks toidetakse poisse riisiga, Ukrainas on see väga hästi juurdunud ja väga väärtuslik valgutoit. Nad lisavad ka veidi piima koos leiva ja küüslauguga - et nad vähem haiget teeksid. Toit on üsna tervislik, nii et poistel, kuigi mitte piisavalt, ei näe suud lõhki. Siin on õunad ja sidrunid.
  Marat, kuigi näljane, seletab emale:
  - Meil on komme ja üks tark - jagada saated kõigile poistele!
  Anna oli üllatunud
  - Tark?
  Vanem poiss, kelle käel oli tätoveering ja rist rinnal, selgitas enesekindlalt:
  - Kindlasti! Sagedamini kui kord aastas saate ülekande ainult suure barryki eest. Ja te ei saa seda hoida. Meid on nii palju ja mingi laadimine käib kogu aeg!
  Anna oli nõus ja poja selga silitades tundis ta nii värskeid kui ka juba paranenud triipe ja marrastusi. Ema küsis pojalt:
  - Kas nad saavad sageli pihta?
  Marat sundis naeratama ja vastas:
  - Nad püüavad mitte haiget teha. Neerud ja elutähtsad organid ei löö ära.
  Anna jätkas oma küsimust:
  - Kas paljajalu kõndida pole külm?
  Poiss vastas ausalt:
  - Muidugi jooksid nad külas paljajalu ainult soojadel päevadel, aga siin aetakse neid välja, kuni lumi maha tuleb, ja see võib päästa... Aga.
  Ristipoiss sekkus uuesti:
  - Ma olen siin olnud viis aastat! Pole hullu, õues töötades, tervislikku toitu süües, võid olla karastunud ja isegi mitte köha! Me jääme ellu, kui me ei sure!
  Marat, vorste ettevaatlikult maha hammustades, märkis:
  - Muidugi jääme ellu ja võib-olla leiame vabaduse!
  Siin sai Anna äkki aru, et vestlusteemad on ammendatud. Marat elas oma elu, tema elas oma. Ja poisile kaasa tunda on kohatu, ta ainult solvub. Kuigi Marati võimalused oma tahet näha on nullilähedased. Jah, ja korraldage põgenemine fantaasiamaailmast. Pealegi, isegi kui põgenete, siis kuidas saate tänapäeva maailmas liiga kaua maa alla peita? Tehnoloogia areneb ja nende vestlust tõenäoliselt salvestatakse ja võib-olla isegi videopildiga.
  Marat küsis koera Polkani kohta ja vastuse saanud, jäi vait. Anna vaatas oma poega teadlikult. Näeme teda, ta tahtis õe kohta täpsemalt küsida, aga tundis, et ema pole temaga veel suhelnud. Lõunapaus on lühike ja viie minuti pärast asuvad Trudoviku poisid taas tööle.
  Anna sirutas pojale kootud sussid:
  - Pane selga, mu kallis!
  Marat vastas sosinal:
  - Ei peaks... Kõik poisid peaksid olema karistamisel ühesugused. Ja paljajalu kuni pakaseni kõndimine on üks karistusvorme! Nad lihtsalt põletavad need ära. Parem las ta laimab, kui mu väikevend suureks saab.
  Ema silitas lõpuks poja kõvaks löödud jalgu ja suudles neid hoolimata tolmust. Siis kõlas viimane suudlus otsaesisele ning korrapidaja ähvardava hüüatuse saatel tõusis ta püsti ja suundus väljapääsu poole. Siis ta peatus. Töö oli korraldatud ameerikaliku ratsionaalsusega: süüdimõistetud tegid kõvasti tööd, et koormus läks erinevatele lihasgruppidele. Siis areneb töö ja keha, on proportsionaalsem ja vangid väsivad vähem, mis tähendab, et saab neist palju rohkem välja pigistada.
  Marati käed on juba kallusest kiimas ja ta laeb üsna enesekindlalt kinga. Keha on õhuke, kuid kõõlus ja õhukesed käed on tugevad. Ei, võib-olla peavad nad raskel tööl kaua vastu. Seega on veel vara poissi matta.
  Saatja tõukas Annat jämedalt ja hüüdis:
  - Sinu aeg on läbi! Lähme siit ära! Ja nii ma ületasin piiri!
  Naise jalad tunduvad väga rasked. Ees ootab külaskäik õde Marinka juurde. Praegu on sügisene kannatus ja me peame tabama aega. Hea, et vend ja õde liiga kaugel pole.
  Ukrainas domineerib Ameerika kapital, muide, välisametnikud. Lihtrahvas ise elab tagasihoidlikult, aga midagi kukub ka neile. Igal juhul on kaltsud odavad ja Anna oma kehvades uutes riietes näeb välja nagu must lammas.
  Noored süüdimõistetud tüdrukud oma triibulistes kleitides meenutavad aga natside laagrites vange. Neid on näha rongivagunist. Paljud tüdrukud visatakse lihtsa maksudest kõrvalehoidmise eest vanglasse, andes neile võimaluse töötada. Seetõttu on põldudel palju sunnitöölisi.
  Annal vedas, tüdrukud olid just suure ala läbi teinud ja enne uut trampivad nad paljajalu veel kümmekond versta. Nii et saate Marinaga rääkida. Ilmselt ei tundunud paljajalu kõhn tüdruk, triibulises kleidis number ja perekonnanimi rinnal, valvurile ohtlik ning ta kõndis, automaati õlale pannes. Marinka, nagu Marat, on viimasest kohtumisest saadik veidi pikemaks ja palju kõhnemaks muutunud. Sellegipoolest polnud Ukraina külas toiduga probleemi.
  Siin toidetakse neid vastavalt normile, ilmselgelt ebapiisavalt, sellise intensiivse ja raske töö jaoks. Marina tunnistas oma ema küsimusele:
  - Jah, ma tõesti tahan süüa! Püüame isegi vihmausse, peseme ja suitsetame erilisel viisil ning vahel sööme ka toorelt. Näljane!
  Anna küsis tervise kohta. Marina vastas ausalt:
  - Algul valutasid lihased väga, uni oli eriti valus, aga nüüd lõin kaasa. Ega muud polegi - töötame värskes õhus ja maal. Talvel läheb hullemaks, masinad on tõesti kõvad ja tüütud.
  Ema, meenutades ketrust, lisas:
  - Ja tolmune!
  Marinka küsis Marati kohta. Sain teada, et poiss oli terve ja isegi pärast paari kuud rasket tööd muutus ta füüsiliselt tugevamaks ja karastuks. Rõõmustas. Noorem vend on juba seitsmeaastane ja temagi on tugev. Mu isa on praegu kuskil Siberis sunnitööl ja temalt võeti kirjavahetuse õigus. Teada on vaid, et ta on veel elus, surma korral oleks teade.
  Marina ütles ohates:
  "Kui poleks olnud mu isa, poleks ma võib-olla sellesse ärisse sattunud!" Terve elu triibulises rüüs mööda saatmine ja isegi tualetis järjest ja lauludega käimine on õudusunenägu!
  Anna püüdis naeratada ja märkis:
  - Kui kommentaare pole, võite kahekümne aasta pärast vastavalt seadusele saata avalduse ennetähtaegseks vabastamiseks!
  Marina raputas pead.
  - Esimese kahekümne aasta jooksul nad tavaliselt ei andesta, välja arvatud silmapaistvad teened ... Noh, kui paljastate põgenemise või vandenõu! - Tüdruk kahandas ähvardavalt oma päikesest pleekinud kulmud üleküpsenud nisu värviliseks. - Aga ma ei lähe kunagi denonsseerima!
  Anna vaatas tütrele otsa. Julge, nagu Marati lõug, korrapärased, veidi teravad näojooned. Kokkuvõtteks on tüdrukute juuksed kiilaks aetud, kuid nad on juba jõudnud veidi kasvada. Valged kuldsed lokid hakkasid isegi veidi lokkima. Üsna pikk tüdruk ja vaatamata kõhnusele ei tundu ta sugugi kondine ega nurgeline.
  Anna küsis tahtmatult tütrelt:
  - Ja et sina... Kas nad ei üritanud sind vägistada?
  Marinka nägu värises ja ta vastas vaikselt:
  - Mitte ilma selleta, aga... Ameeriklased on endiselt usklikud ja nad ei julgusta seda... Ilma kõrgemate võimude loata. Aga ametlikult saab end bordelli registreerida ja üks aasta tähtajast läheb kahele!
  Anna ei küsinud. Ta teadis, et Marinka oleks selliste teenuste pakkumise peale ainult solvunud. Naise süda muutus veelgi raskemaks. Tüdruk vastas naeratades:
  - Ära ole kurb... Võimalusi on alati! Seal on rohkem, elus on palju nalja.
  Ja kõhn kaunitar laulis ja tüdrukud korjasid kooris üles;
  Mis juhtus õrna pruudiga
  Ma kannatan musta hingega!
  Meenutades tema ilusat nägu,
  Mida ma hoian, kui lähen lahingusse!
  Paljasjalgsed tüdrukud laulsid mehe nimel, ilus romantika ja see nägi üsna loomulik ja ilus välja.
  Mäletan, kuidas rada kiirustamata eksles,
  Läbi rahulike külade, tühermaade!
  Sul on nutikad riided seljas
  Lihtne samm ja tee kloostritesse!
  
  Ja põllul küpseb kuldne rohi,
  Tuul hajutas kogu udu!
  Õigeusk on igaveses hiilguses,
  Lootuse valgus kristlaste palvetes!
  
  Paljad jalad teedel
  Tüdruk ja mina kahetseme patte!
  Kummardage ja uskuge pühasse Jumalasse
  Ta kaalub teie elu kaalule!
  Valvurid koosnesid peamiselt kohalikest politseinikest ja kuulasid tüdrukuid soosivalt. Toredad vangid sisenesid ribale, kust möödus ainult see, mis varjutas äikesetormi.
  Ja kui troonilt kostab hääl,
  Sa ei ole väärt sisenema Minu paradiisi!
  Sest taeva pühadus
  Pole saadaval, ärge isegi unistage!
  
  Oled patune madalates, räpastes muredes,
  Peab püsima ja püsima sajandeid!
  Hinnatakse ainult julgust võitudes,
  Nagu ühtse Vene armee suland!
  
  Meie sõdur ei käi kõrtsis,
  Viina juues on tal vastik - kuri!
  Ta on tugevaim sõdalane - maailma torm!
  Kes Venemaale ronis, selle kustutame jamaks!
  
  Mu tüdruk astus mööda teed
  Rebenenud kirju õlgade taga!
  Ta hoolitseb oma saabaste eest
  Andsin kõik jumala prügikasti!
  Tüdrukutel oli kõigil ühine - nad olid rüüd ja paljad jalad. Enamik neist on juba pikad ja suured tüdrukud, kuid on veel väga väikeseid, raseeritud peaga tüdrukuid. Nad jätavad samad väikesed paljad jalajäljed. Anna poetab tahtmatult pisara - konkviskadorirežiimi õnnetud vangid. Ja kelle jaoks nad saadeti neljateistkümneks või kuueteistkümneks tunniks raskele tööle?
  Ja juba lõhnab, must põleb,
  Hord pühkis läbi külade!
  Kogu riik oli lõhki rebitud
  Linna tuhas ja varemetes!
  
  Siis oli tüdruk nördinud,
  - Ei, asi pole keldris peitmises!
  Ja esirinnas küsis kogu kirega:
  Sest Jeesus kutsus!
  
  Nad andsid talle lennuki, et võita natse,
  Lenda, austades seda Kristust!
  Et selges taevas kuum oleks,
  Taeva sulgemiseks Fritzile!
  
  Jah, ta võitles kogu oma jõuga,
  Ja ta palvetas kurjuse ikooni ees!
  Ei tahtnud olla haua vangistuses
  Hävitati roomajad, mitte arv!
  Nende sõnade peale rõõmustasid tüdrukud, isegi enamik neist, ja kiirendasid sammu. Anna aerutas ka paljajalu soojas mudas. Ja ta oli rahul. See on justkui naasmine oma nooruse juurde. Suured teekivikesed kõditavad paljast talla ning väsimus taandub sellest ning näitab rõõmsameelsust. Ja kuigi romantika edasine jätkumine on väga kurb, naeratab Anna laialt.
  Kuid viimases lahingus läks see halvasti,
  Millegipärast lõhkes bensiinipaak!
  Halasta, ma palvetan, ma hüüan Jumala poole,
  Kahju, kui tüdrukud põlevad!
  
  Jeesus vastas mulle karmilt
  Ma kannatasin sinu pärast, ma kannatasin!
  Ja nüüd uskuge mind - kirstu pole,
  Kõigevägevam äratas langenud ellu!
  
  Ja nüüd on teie pruut taevas
  See on talle hea, ta pühkis ise pisara!
  Usu mind, seal on koht ka sinu jaoks
  Te viite oma unistuse teoks!
  
  Lihtsalt tea - teenin Venemaad,
  See on viis, kuidas Jumalale meeldida!
  Milleks olla terve planeet õnnelik,
  Kogu kindlusega on vaja teenida kodumaad!
  
  Peamine patt on Isamaa ärapööramine,
  Ärge minge noomima - heitke põõsastesse pikali!
  Eelista õnnetu päti rolli,
  Issanda ilu teadmata!
  
  Nii et mine ja maksa natsidele kätte,
  Jeesus rääkis nii kurjakuulutavalt!
  Suits kaob lõhnavasse õhku,
  Küll saab aega rahuks!
  
  Tsaar Vladimir Kirillovitš Romanovi JUURDE
  Nii algas 20. aprillil 1946 III maailmasõda. Saksamaa, Itaalia ja Jaapan ründasid tsaari-Vene armeed. Ja jälle selgus kõige ebameeldivam - kindralid magasid streigi otsustava, esialgse hetke üle.
  Von Bock murdis läbi Ida-Preisimaalt, Mainstein trügis lõunast ja legendaarne Rommel edenes keskel.
  Tõsi, Itaalia armee osutus organiseerimatuks ja mitte eriti lahinguvalmis, kuid samurai võitles ülimalt edukalt. Natsi-Saksamaa astus sõtta, mobiliseerus ning pärast kolm nädalat kestnud visa võitlust jõudsid tema väed Visla äärde ja ründasid Varssavit.
  Siis aga tempo langes. Varssavit kaitses väga võimas kaitsering, täpsemalt neli peaaegu immutamatut rada korraga ja linn ise muutus linnuseks. Ratsionaalsem oleks olnud jätta Poola kuningriigi pealinn blokeerituks ja edasi liikuda, kuid Hitler nõudis, et ta ei jätaks okupeerimata kindlusi sakslaste tagalasse ja käskis linn iga hinna eest tormiliselt vallutada.
  Tuleb märkida, et kuigi kolmanda füürer saavutas oma valitsemisajal suurimaid saavutusi ja fenomenaalseid vallutusi, oli ta raskelt haige Parkinsoni sündroomi. Ja selle tulemusena ei suutnud ta tegelikkust adekvaatselt tajuda.
  Lahingust Varssavi pärast sai III maailmasõja eepiline episood. Natsid, kaotanud üle miljoni kakssada tuhat tapetut ja haavatut, vallutasid lõpuks Poola kuningriigi pealinna, kuid kulutasid sellel neli ja pool kuud väärtuslikku aega.
  Seega ebaõnnestus katse arendada idapoolset pealetungi. Tõsi, sakslased suutsid Ida-Preisimaal ühineda ja hõivata suurema osa Poola kuningriigist - Varssavi ja Krakowi. Kuid pärast Praha hõivamist muutus katse pauguga rünnata Slovakkiat räbuks.
  Hitler võis hüsteerias võidelda nii palju kui tahtis, kuid Kolmas Reich päästis. Vene kindralite arvestus välksõja ja Berliini kallaletungi eest aga ei realiseerunud.
  Neljakümne kuuenda, neljakümne seitsmenda aasta talvel vaenutegevus jätkus. Sakslased püüdsid edasi liikuda ja kandsid kaotusi. Vene üksused viisid läbi mitu ettevaatlikku pealetungioperatsiooni. Nad vallutasid tagasi sakslaste kätte langenud Klaipeda piirkonna ja Leedu läänepoolsed piirkonnad.Jaapanlased kandsid suuri kaotusi, kuid nad peatati.
  Talvel Aafrikas suutsid vene rügemendid suvel kaotatu tagasi tuua ja jõuda oma algliinidesse. Ja mõnel pool isegi kiiluda Itaalia valdustesse.
  Kui kevade tipp möödus, alustasid sakslased Euroopast uut suurt pealetungi. Nad tegid põhipanuse ülirasketele, üle saja tonni kaaluvatele tankidele. Tuleb märkida, et suurim Vene tank "Alexander"-4 kaalus vaid kuuskümmend tonni ja loomulikult suutsid sakslased relvastuses eelise saada.
  Kuid mastodonide kasutamisel oli ka puudusi. Eriti kui oli vaja ületada veetõkked.
  Tsaariaegses juhtkonnas polnud ühtset seisukohta - kas toota üksinda üliraskeid tanke või mitte.
  Kõige ägedamad lahingud toimusid taevas. Reaktiivlennuk tegi kindlaks, kellel on õhuülekaal. Seni on säilinud suhteline kvaliteedipariteet. Võib-olla olid isegi sakslased Vene sõjaväest kvaliteedilt veidi ees, kvantiteedilt aga veidi alla.
  Lisaks ei õigustanud ennast Hitleri otsus ballistiliste rakettide tootmist suurendada. Kallid, kuid ebapiisavalt täpsed relvad end ei vabandanud. Kuigi näiteks täiesti ebaefektiivseks seda nimetada ei saa. Kui saboteerijad või spioonid panid majaka üles, leidis see oma sihtmärgid väga selgelt. Jah, ja tiibraketid hakkasid juba täpsust saama.
  Vene keskmine tank "Peter" - 5 osutus kõigi omaduste poolest oma klassi parimaks väiksema kaaluga sõidukiks, mis ei jää lahinguomaduste poolest alla kallimale "Pantherile" - 3.
  Teine kaart Saksamaal olid tankid-lahingulaevad "Rott", "Monster", "Alligator". Taktikalise läbimurde vahendina on sellised masinad tugevad, kuid rünnakut on nende abiga peaaegu võimatu arendada.
  Vaatamata nende silmapaistvatele lennuomadustele kasutati ketaslennukeid ainult luuretegevuses ja kõrgpommitajatena. Need võisid tõusta kuni kolmekümne kilomeetri kõrgusele ja hõljuda Moskva kohal, kuid halb vastupidavus lahingus ja kõrge hind jätsid auto ilma hävitajana kasutamise eelisest.
  Madala vastupidavuse põhjuseks on suure võimsusega reaktiivmootorite ring, üks löök mootorile ja diskett kaotab stabiilsuse. Pealegi ei saanud lennuki suurus olla alla kolmekümne meetri läbimõõduga.
  See osutus mahukaks ja kalliks asjaks.
  Sakslased edenesid vaheldumisi varakevadel, terve suve ja sügise keskpaigani. Tsaariarmee kaitses kangekaelselt ja kaevas ... Kolmanda Reichi väed kandsid väga suuri, tohutuid kaotusi ja jõudsid edasi vaid sajalt saja viiekümne kilomeetrini. Ja Aafrikas ajas Vene tsaariarmee põliselanike toel itaallased Etioopiast ja Somaaliast välja, okupeeris Liibüas Tripoli.
  Koos külmadega on kätte jõudnud aeg, mil Vene kindralid võidavad tagasi varem kaotatu. Kuid isegi neil polnud veel jõudu lahinguid otsustavalt katkestada. 1948. aasta märtsi lõpuks tõrjuti sakslased tagasi oma algsetele positsioonidele. Kuid Aafrikas pressiti itaallased Liibüast välja ja on juba sisenenud Tuneesiasse. Vene väed edenesid ekvatoriaal-Aafrikas märgatavalt.
  Mais läksid sakslased ja nende liitlasarmee juba edasi. Oli sõda ja kurnatus. Siin on Venemaal inimressursi osas märgatav eelis.
  Jällegi on sakslaste edu väikesed. Kuid tsaariaegne merevägi lõi Jaapani mitmest suurest meresaarestikust välja ja ajas hilissügisel välja samuraid - pannes Indoneesia pistrikumeeste saabastesse.
  Talvel alustas Vene armee ootamatult suure pealetungi lumistel Alpidel. Plaan oli Itaalia lõplikult keelata ja sundida sakslasi oma vägesid uutele rinnetele hajutama.
  Äkilisus ja jultumus tasus end ära. Rooma langes jaanuari lõpus. Linnalegend, milles paavsti troon asus, ja sümboolsed suhted on sellega seotud kõige tihedama, okastraadiga.
  Sakslased lükati jälle Visla taha tagasi... Aga mis peamine, aprilli keskel sai Itaalia täiesti vabaks. Välja arvatud muidugi juhul, kui vabanemiseks võib pidada muutumist üheks Venemaa provintsiks koos autokraatliku monarhi määratud satrapiga.
  Kuid 1949. aastal võitles Natsi-Saksamaa juba peaaegu üksi. Jaapan suruti tagasi oma emariiki, samas kui Hispaania ja Portugal ootasid edasi. Ja nende võimalused selles tapatalgus jõuda langesid.
  Kuid kui suvel asus Kolmas Reich, kraapides viimaseid reserve kokku, taas pealetungile, kuulutas Portugali diktaator Salazar Venemaale sõja. Tolja oli mures Vene vägede edu pärast Aafrikas - nad olid juba okupeerinud Bostoni ning lähenenud Lõuna-Aafrika ja Angola piiridele. Ainult siin mängis oma rolli USA. Salakaval Truman andis mõista, et majandusarengu võimsaim jõud omadest puudust ei tunne ega lase Venemaal kehtestada maailma hegemooniat.
  Generalissimo Franco näitas igal juhul vaoshoitust, Salazar aga mitte. Uue rinde avamine portugallaste poolt tekitas probleeme Alžeeriasse sisenenud Vene armeele.
  Kuid suvel sügise alguses ei õnnestunud sakslastel midagi märkimisväärset saavutada. Nad jooksid sügavalt kaitsesse. Ja maailma raskeim supertank "Monster" -3, mille kaal ulatus 10 tuhande tonnini ja pommi kaliibriga 2000 millimeetrit, osutus vaid äärmiselt kulukaks arusaamatuseks. Vaatamata õhutõrjerelvade rohkusele hävitasid selle Vene ründelennukid, andes julgeid õhulööke.
  Kui talverahu saabus, kandis Vene armee lahingute raskuse Aafrikasse.
  Portugali koloniaalväed ei olnud liiga tugevad. Tsaariarmee edenes araablaste ja kohalike elanike toel. Talvel vabastasid nad Angola, lõigasid sakslased Lõuna-Aafrikast ja Madagaskarilt ära. Kevadel eskaleerusid võitlused Alžiiris ja Kamerunis veelgi. Natsid taganesid, kuid edasiminek oli ülimalt raske. Aga ikkagi edu edu järel.
  Ja Euroopas valitses tuulevaikus, välja arvatud õhulahingud.
  1950. aastal jätkas autokraatlik Venemaa relvade tootmise suurendamist. Tal oli ressursside osas ülekaalukas eelis. Austraalia läks lõpuks Vene riigi kontrolli alla.
  Suvel Fritz tormas, tõukas, viskas Venemaa positsioonidele tuhandeid ballistiliste rakettide pihta, sooritas isegi Moskva tulistamist laiendatud tegevusraadiusega Fau abil. Kuid nad ei saavutanud peaaegu midagi. Kinni ja hingetuks jäänud.
  Ja tsaari väejuhatus lõpetas aeglaselt Aafrika söömise ... Lahingud Maroko pärast kestsid 1951. aasta veebruari lõpuni. Kuid teisest küljest katkesid lõpuks kolmanda Reichi side mustal mandril.
  Lõuna-Aafrika ja Madagaskar pidasid endiselt vastu ning 1951. aasta kevadel alustas Vene armee pealetungi Nigeeria vastu, et rinne lõpuks tasandada.
  1951. aasta suvel üritasid sakslased uuesti edasi liikuda ... Ja venelased surusid Aafrikale peale ja õhutasid lennukitega Jaapanit. Samuraid kaitsesid eranditult metropoli, kuid ei tahtnud kangekaelselt rahu sõlmida.
  Mis kõige tähtsam, sügise lõpuks läks kogu ekvatoriaal-Aafrika tsaari-Vene impeeriumi kontrolli alla. Nüüd jäi Kolmas Reich tõesti kontrolli alla, vaid Lääne-Euroopa laastatud maad.
  1952. aastat iseloomustas Vene vägede pealetung Madagaskarile ja Lõuna-Aafrikale, samuti õhuülemuse vallutamine Vene lennunduse poolt. Septembris 1952 langes mustal mandril viimane sakslaste asundus. On näha, et nüüd on Preisi vaim lõpuks välja tulnud.
  Tundes oma positsiooni lootusetust, kirjutas Jaapan novembris alla raskele allaandmisele. Tõusva päikese maale määrati kolossaalsed reparatsioonid ja kohale toodi Vene väed.
  Kuigi keiser Hirohito säilitas oma ametliku tiitli, sattus Jaapan vasallsõltuvusse Venemaast.
  Ja 1. jaanuaril 1953 alustasid Vene väed lõpuks oma otsustavat pealetungi Euroopas. Raskesti haige Adolf Hitler ei tahtnud rahust ega mingist auväärsest allaandmisest kuuldagi. Kuigi seda on juba palja silmaga näha - Saksamaa on äärmiselt kurnatud.
  Ja Vene armee omandas uued täiuslikud dünaamilise kaitse ja sulgedega tankid "Peeter" -7 ja "Aleksander" -10. Ja ta tormas eemale tähtede poole. Täpsemalt Berliinist.
  Lahingud Ida-Preisimaal olid ülimalt visad. Koenigsberg piirati ümber veebruari alguses ja langes alles aprillis.
  Jaanuaris-veebruaris tõrjuti sakslased Visla ja Oderi vaheliselt alalt välja. Märtsis vallutasid venelased Viini ja aprillis Baieri.
  Berliin sai tormi ka aprillis - see kuu kujunes tsaari-Venemaa jaoks nii õnnelikuks. Ja rünnak lõppes fašistliku pealinna langemisega. Hitler ei teinud enesetappu. Ta suri Bonnis paljude ravimatute vaevuste tõttu.
  Aga ka kummalise saatuseiroonia või kapriisse Pallase tõttu juhtus see 30. aprillil. Tõsi, mitte 1945, vaid 1953. Kuid kaheksa lisaaastat, mille Nemesis talle andis, ei toonud deemonlikust värdjas ilmselt kasu. Ainult rohkem verd ja rohkem surma.
  Ja Hitler ise kannatas isegi kauem kui pärisajaloos.
  Sarnasele kuupäevale, 9. maile 1953 langes ka alistumine. Nii lõppes III maailmasõda.
  See kestis veidi üle seitsme aasta. See nõudis kokku üle saja kahekümne miljoni inimelu. Täpselt arvutada on raske. Euroopa osutus veretuks. Kolossaalsed kahjud said ka Venemaale, riigile, mille aastane rahvastikukasv on üle kolme protsendi, pole see saatuslik.
  Kuid tsaar Vladimir Kolmas astus isegi enneolematu sammu - legaliseeris polügaamia. Isegi õigeusu kirik tegi selles küsimuses möönduse, lubades kristlasel neli naist omada.
  Ja üldiselt vaadati katekismust paljudes küsimustes üle, et see sobiks tänapäevase tegelikkusega.
  Venemaa võttis täielikult oma kontrolli alla Aafrika, lisaks pisikestele Hispaania valdustele Austraalia, Austria, Oderi-äärsed Saksa maad, sealhulgas Itaalia ning kõik samuraide ja sakslaste valdused Aasias ja Vaikse ookeani piirkonnas.
  Prantsusmaa, Belgia ja Holland jagasid Saksamaa, jättes sakslastele ainult Berliin ja osa seda ümbritsevast maast. Ja samal ajal tunnistasid nad end Vene vasallideks.
  See sõja tulemus tugevdas veelgi Vladimir III positsiooni.
  Suhtelise stabiilsuse aeg on kätte jõudnud. USA arenes iseseisvalt ja tal oli tuumarelvad. Ja tsaar Vladimir Romanovil oli ka korralik arsenal. Venemaa seedis oma valdusi ja polnud erilist soovi midagi muud vallutada.
  Veelgi enam, satelliidi start ja seejärel mehe lend kosmosesse - see juhtus ka 1961. aastal, alles 9. mail, kuid pardal oli korraga kaks Vene kosmonauti Oleg ja Nataša. Ja lend ise oli suurejoonelisemalt sisustatud.
  1969. aastal lendasid Kuule korraga nii Venemaa kui ka USA. Ja see oli tõeline läbimurre kosmoses.
  Edasine laienemine arenes palju kiiremini kui pärisajaloos. 1981. aastal astus Nõukogude kosmonaudi jalg Marsile ja 1984. aastal Veenusele. Kuule hakati rajama esimesi regulaarseid asulaid. Merkuurist sai inimeste jaoks uus etapp 1991. aastal.
  Järgmine aasta polnud venelastele nii lõbus. Suurim tsaar Vladimir Kirillovitš suri. Tema valitsusaeg osutus nii Romanovite dünastia kui ka kogu Venemaa ajaloo kõige pikemaks: kuuskümmend kaks aastat! Ja see, tuleb tunnistada, osutus suurte saavutuste aastateks, isegi kui nende eest tuli maksta kolossaalset hinda.
  Kuna Vladimir Kirillovitšis polnud poegi, tekkis juriidiline konflikt. Kuningas ise otsustas selle väga lihtsalt - ta kuulutas järglaseks oma tütre Mary. ja pärijanna. Autokraatlik monarh võib kõike teha, ta on seadusest ja seadusest endast kõrgemal. Kuid Nikolai II kõrgema haru esindajad mässasid. Lisaks jättis Mihhail Aleksandrovitš Romanov järglased. Kõigepealt poeg ja siis, kuna järglane suri suhteliselt noorelt, ja lapselaps. Nii tekkis veel üks troonile pürgija, juba Aleksander III liini kaudu.
  Asi lõhnas kodusõja järele... Aga... Pärast tormilisi miitinguid ja arutelusid senatis võeti vastu kompromiss. Maarja noor poeg George Esimene kuulutatakse keisriks. Ja kuni tema täisealiseks saamiseni valitseb kollektiivne regendinõukogu, mis hõlmab kõiki keiserliku perekonna peamisi pretsedente.
  Selle põhjal oli kõik otsustatud.
  1993. aastal maandus Vene kosmonaut esimest korda ühele Jupiteri kuule. Hiidplaneet ise on liig - väljakannatamatu mass, mida ei sooviks isegi vaenlasele. Selle peal, kohvitass kaalus, haamriga!
  Regentsinõukogu eksisteeris ka pärast seda, kui George Esimesena astus troonile juriidiliselt pädeva monarhina. Autokraatia jäi kõigutamatuks. Kuigi elanikkonna kirjaoskuse ja teadlikkuse kasv - 2000. aastal kehtestasid nad üldise kohustusliku keskhariduse ja tekitasid täiesti loomuliku soovi kogu Vene impeeriumi tsiviilelanikkonna suurema poliitilise vabaduse ja esindatuse järele võimustruktuurides. Ja hiinlasi ja indiaanlasi on selles rohkem kui venelasi.
  Pealegi ei saanud aristokraatia selles olukorras minna demokratiseerimise ja parlamentaarse valitsemisvormi poole. Vene aadel oleks võinud laiali minna ja oleks kindlasti ka laiali läinud lihtrahva ja välismaalaste lainel.
  Ja nii sai troonil olnud monarhist tõeline garant - tuumikrahva stabiilsus ja domineerimine.
  Ja 2012. aastal toimus suurim sündmus - Päikesesüsteemi kõige kaugem planeet Pluuto allutas Venemaa astronautidele! Ja Veenusest serveeriti monarhi lauas esimesi ebamaisel planeedil kasvatatud köögivilju ja puuvilju.
  
  ÄRGE KULKAKE VÄIKEID KETAID
  MÄRKUS
  Kogemata maha kukkunud hologrammiga ketas paljastas Adolf Hitlerile teadmise tulevikust, mis osutus maailmale väga ohtlikuks. Fuhrer keeldub ajutiselt ründamast NSV Liitu ja esialgu rünnakuid läänes.
  . PEATÜKK #1
  Ajaränduril kukkus kogemata maha väike hologrammiga kõvaketas. Ja selles oli planeedi Maa ajalugu. Ja see sattus SS-i ja väga targa koloneli kätte. Ja ta suutis läbida Himmleri ja Hitleri. Ja nad võtsid selle vastu ja vaatasid hologrammi. Ja nad tegid järeldused.
  Kõigepealt otsustas muidugi Hitler. Nüüd sai ta teadmise, kuidas sõda läheb.
  Ja muidugi tegin mõned kohandused. Eelkõige ei peatanud ta tanke Dukeri lähedal. Ja ta alistas inglased. Jah, ja Prantsusmaa kapituleerus paar päeva varem, kuna natsid teadsid hästi vägede arvu ja paigutust.
  Kuid kõige huvitavam asi on veelgi ... Hitler otsustas Suurbritannias väed maandada ja selle vallutada. Ja see tundus tugeva liigutusena. Nii et enne seda oli Fritzil kahtlusi. Hitler ise on suur anglofiil ja lootis tõsiselt Suurbritannia ja Kolmanda Reichi liidule NSV Liidu vastu. Aga seekord oli kõik selge.
  Lisaks teadis Hitler juba kindlalt, et Suurbritanniaga läbirääkimisi pidada ei saa ning NSV Liit oli sõjaliselt väga tugev ja moodustas liiga kiiresti reserve. Seega pole temaga nii lihtne hakkama saada. Ja kõigepealt peate looma võimsa tankilaevastiku kolmekümne nelja vastu.
  Ja ikkagi saada Inglise kolooniate ressursse. Ja see on peamine - siis on Kolmandal Reichil lugematu hulk reserve ja jõudu. Ja loomulikult on britid nüüd nõrgemad. Dukeri lähedal kaotatud vägesid ei arvestatud.
  Lisaks oli Hitleril nüüd täpne teave Briti rannikukaitse kohta ja ta mõistis paremini, kuidas õhusõda pidada. Lisaks määras Fuhrer Speeri relvastuse ja laskemoona ministriks ning andis talle erakorralised volitused - andis käsu viia Kolmanda Reichi ja okupeeritud riikide majandus sõjalisele alusele. Ja relvade tootmine Saksamaal on järsult kasvanud - eriti lennukite tootmine. See võimaldas võita õhulahingu Suurbritanniale ja sooritada maandumine. Ja muidugi on see väga-väga lahe.
  Hitler teadis nüüd oma vastastest palju rohkem. Ja otsustas seetõttu kuulutada välja totaalse sõja palju varem ja enne, kui Kolmas Reich hakkas kaotama. Selge on see, et liitlased on tugevad. Ja et kuigi Wehrmacht ei ole NSVL-iga takerdunud, tuleks Suurbritanniast loobuda. Naudi hetke.
  Samal ajal muidugi viia maksimaalne arv tehaseid kolme vahetusse ja kasutada võõrtöölisi. Ja see on muidugi üsna tõsine. Ja ehitada rohkem allveelaevu. Pidage meeles, et samal ajal oli võimalik võita allveelaevade sõda.
  Sakslased arendasid oma potentsiaali kiirendatud tempos. Ja surus britte taevasse. Lisaks andsid nad purustava löögi, vallutades Malta otse. Ja see oli ka oluline. Hitler rääkis Francoga karmilt ja sundis teda Saksa vägesid läbi laskma ning tungis Gibraltarile. Pärast seda tormasid Fritsid karjades Aafrikasse. Ja surve Suurbritanniale kasvas.
  Ja tundus, et brittidel pole võimalustki... Põhimõtteliselt nii, nagu on. USA ei astunud avalikult sõtta. Ja maandumine toimus septembris, pärast seda, kui Luftwaffe kõrgemad jõud Briti lennunduse maha surusid. Otsustavat rolli mängisid Speeri pingutused, kelle Hitler mais nimetas ametisse ja käskis viia majanduse sõjalisele alusele. Ja see õnnestus. Kolmas Reich sai kiiresti hoo sisse ja selle sõjatööstuslik kompleks. Saksa lennukitehaste võimalused võimaldasid toota üheksakümmend sada lennukit päevas. Ja Suurbritannia ei suutnud sellisele võimule vastu seista.
  Lisaks veel üks jõuline Hitleri samm, et naised saaksid taevas võidelda.
  Ja siin on Albina ja Alvina - kaks paljajalu bikiinides kaunitari kaklevad õhus.
  Nad on väga lahedad inglasi pressides.
  Albina tulistab paljaste varvastega alla Briti lennuki ja kilkab:
  Rebime kõik tükkideks!
  Alvina lõikab ka palja kannaga vaenlast ja kilkab:
  - See on meie võit!
  Jah, kui tüdrukud kaklevad peaaegu alasti, siis on see tõsine. Ja nii rebitakse vaenlane tükkideks, millest kellelegi ei piisa. Kui tugevad on bikiinides paljajalu tüdrukud.
  Ja kui nad juba vinguma ja möirgama hakkavad, on see täielik ummistus.
  Alvina, kes kukutas maha teise Inglise auto, väljastas:
  - Meid ei saa lüüa!
  Inglase ära lõiganud Albina kilkas ka:
  - Oleme kõige tugevamad!
  Tüdrukud on kindlasti lahedad. Hästi esines ka Marseille. Hitler pööras talle erilist tähelepanu. Ja see Teises maailmasõjas mitu rekordit püstitanud ässa fenomen tuli ilmsiks palju varem.
  Kõige tähtsam on muidugi maale maandumine. Sakslastel oli täpne ilmateade ja teadmised rannakaitsest, nii et dessant läks väga hästi.
  Natsid tegutsesid enesekindlalt. Lahingus osales tüdrukute pataljon SS "Hundid". Naissõdalased võitlesid vaid bikiinides ja paljajalu, mistõttu nad olid võitmatud. Ja see, pean ütlema, on väga paljastav ja lahe otsus.
  Natsid jätkasid rünnakut ... Ja kohe tabati liikvel olles sillapead Briti pinnal.
  Paljaste jalgadega läbi sügislompide laksutanud Gerda ja Charlotte tulistasid Inglise vägede pihta ja kiljusid:
  - Pühas sõjas tuleb meie võit! Keiserlik lipp edasi - au langenud kangelastele!
  Ja teised tüdrukud, kes loopisid granaate paljajalu, näitasid oma kõrgeimat klassi, möirgades:
  - Keegi ei takista meid
  Miski ei võida meid!
  Julgelt hävitame vaenlase,
  Meie tahe on monoliit!
  Ja tõepoolest, tüdrukud olid lihtsalt hämmastavad. Ja tegelikult - need tüdrukud on super!
  Ja kui nad ka rinnahoidjad ära võtsid ja sellist paindumatut agressiivsust näitasid, sai sellest tõesti - super!
  Vastaseid tulistav Gerda kilkas:
  - Keegi ei saa meid võita!
  Ja palja kannaga viskas ta granaati. Ja hävitada palju vaenlasi.
  Ka Charlotte viskas paljaste varvastega sidrunit, rebis vaenlaste massi ja kilkas:
  - Aaria kommunismi eest!
  Christina võitleb ka vastaseid maha niites ja möirgab:
  - Ema Preisimaa eest!
  Magda viskas palja kannaga mõrvarliku surmakingituse ja kostis:
  - Suurepäraste verstapostide ja saavutuste eest!
  Tüdrukud näivad täiega märatsevat. Ja nad näitavad oma klassi. Ja üsna märkimisväärne.
  Kus on tüdrukute koondise vastu, eriti kui nad rinnahoidjad ära rebisid - vastu!
  Tüdrukud muidugi, kui nad klassi näitavad, näitavad nad seda väga oluliselt.
  Ja kuidas nad täiest kõrist mürisevad.
  Jah, kus on Kolmas Reich selle vastu, et vastu seista ...
  Kuid lõpuks läks Fritz Londonist mööda. Ja liikus oma väljakutel.
  Ja Churchill põgeneb Kanadasse.
  Britid loovutasid Londoni, et vältida hävingut. Ja üldiselt pidas üsna nõrgalt vastu. Ja nad said üheskoos lüüa.
  Inglismaa langes. Troonile seati Saksa-meelne kuningas ja moodustati valitsus, mida juhtis peaminister Mosley.
  Seejärel algas Inglismaa kolooniate vallutamine. Ja sakslased valmistusid marssima itta. Ja nad kogusid uued tankid. T-4 uuendati võimsama relva jaoks. Ja T-3 sai endale pikema toruga relva.
  Churchill muidugi keeras saba jalge vahele ja hakkas USA-d paluma sõtta astuda. Kuid Ameerikas kadus soov näha, kui tugevad natsid on.
  Ja tehnoloogias on toimunud mõningaid muudatusi. "Tiigrit" valmistavad sakslased panid mootori ja käigukasti kokku ning ühte plokki ja risti, torn tehti väiksemaks ja kitsamaks ning veermik muudeti kergema ja praktilisema vastu.
  Selle tulemusel osutus "Tiiger" alla kahe meetri pikkuseks ja kaaluks vähem kui kolmkümmend kaheksa tonni. Mis seitsmesaja hobujõulise mootoriga andis talle hea liikuvuse. Ja kaitse oli veelgi parem, kuna soomus asus nõlvade all. Ja nii paaki lihtsalt ei võeta.
  See auto oli võrreldamatu.
  Pärast Suurbritannia kapituleerumist ja alistamist algas kolooniate hõivamise protsess.
  Sakslastel polnud neljakümne ühe aasta kevadel aega NSV Liitu rünnata. Ja suvel oli näha, et nad ei jõua enne talve!
  Nii otsustas Hitler esialgu Venemaale mitte minna. Ja kuna USA suudab luua aatomipommi, peate esmalt need alistama. Kuigi Ameerika saamine välismaale pole lihtne. Aga sa pead...
  Esiteks viisid sakslased 1941. aasta mais läbi operatsiooni Icarus Islandi vallutamiseks. Ja see oli julge ja tark. Siis Gröönimaale ja siis Kanadasse.
  Tekkis vestlus - kas Stalin tahaks telje koalitsiooniga liituda? Ja ka USAga sõtta minna? Kiusatus oli muidugi suur. Kuid Stalin säilitas järjekindluse ... ega sattunud sõtta.
  Ja sakslased hakkasid USA-le lähenema. Jaapan alistas Peruu sadamas Ameerika laevastiku ja vallutas palju maad. Sakslastel õnnestus vallutada ka India. Ja see oli nende tugev samm.
  Hitler andis käsu koondada väed Argentinasse ja Brasiiliasse. Ja koguda sinna kolossaalseid jõude. Ja liikuda ka läbi Kanada. Jaapan blokeeris USA ja Panama maakitsuse. Ja nad hakkasid ameeriklasi mõlemalt poolt survestama.
  Sakslased suutsid veenda Argentinat ja Brasiiliat astuma sõtta USA vastu. Kolmanda Reichi autoriteet oli suur. Ameerikal on tugev majandus, kuid üsna nõrk armee. Ja sellele avaldatakse tugevat survet. Ja mere, jaapanlased uputasid peaaegu kogu laevastiku. Ja Ameerika oli allveelaevastiku rünnaku all. Ja võimsate laevade ja lennukikandjate väga võimsad purustavad kaotused. Mis ühtlasi hävitab kõik.
  Hitler võttis vaenlase surve alla ja hakkas nagu luumurdja purustama. Ja see tegi haiget.
  Ja tüdrukud purustavad taevas ameeriklasi. Ja tankist "Tiger" moderniseeritud versioonis on saanud lahe auto. Ja ta peksis kõiki nagu nokkahaamer.
  Hitler, nagu öeldakse, on tapja-terminaator. Ja tüdrukud Wehrmachtis on sellised tapja sõdalased ja löövad vaenlast.
  Näiteks kaks Kolmanda Reichi pilooti - Albina ja Alvina nimetasid neid A - ruuduks, nad tegid kontosid väga reipalt. Kuigi Marseille'd peeti meistriks. 1943. aasta juuniks tõi ta oma konto neljasajale autole ja sai selle tulemusel Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja see on viies aste.
  Kuid Albina ja Alvina jõudsid talle juba järele. Üle kolmesaja allakukkunud sõiduki said nad hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi. Nüüd aga lähenesid nad juba neljasajale. Ja nad ei kavatsenud peatuda.
  Siin vajutas Albina oma paljad varbad roolipedaalidele ja piiksas:
  - Au suurele isamaale!
  Ja tulistas alla paar Ameerika lennukit.
  Tulistamist jätkav Alvina peksas samuti. Ta tulistas paljaste jalgadega alla kaks USA armee lennukit ja kilkas:
  Me oleme vihkamise kehastus!
  Tüdrukute teed läksid lahku. Nad on lahingus väga väledad.
  Albina lasi kahurist välja ja susises:
  - Au isamaale - piits!
  Alvin nõustus sellega:
  - Tohutu au!
  Sakslased survestasid ameeriklasi väga kõvasti. Ja nad hindasid oma lennunduse kvaliteeti.
  E-50 osutus heaks edasiarenduseks. See tank osutus soomust läbistava ja kiirtulekahuriga. Ja hea esikaitsega.
  Ameerika Sherman pole tema rivaal. Ja Pershing ka. E-50 osutus masinaks.
  Sakslased asusid neljakümne kolmandal aastal elama Gröönimaale ja lõid tugipunkti Kanadas. Samal ajal võitis Saksa diplomaatia Brasiilia enda poolele koos Argentina, kes oli pikka aega olnud kuulekas. Ja edutamine algas lõunapoolsetest sillapeadest.
  1944 oli otsustav aasta. Saksa ja Jaapani väed tungisid Mehhikosse ja vallutasid peaaegu kogu Kanada, vallutades ka Alaska. Ja siis viidi vaenutegevus lõpuks üle USA-sse. Selle territooriumil hakkasid toimuma tõelised lahingud.
  Ja muidugi näitasid E-seeria Saksa tankid end väga ohtlike ja lahingumasinatena. Kus on ameeriklased enne neid. Fašistidel on selline jõud.
  Eriti kui Gerda tankimeeskond on rünnakul ja purustab USA vägesid.
  Tal on E-50 seeria auto, väle ja kiire. Tal on toru pikkus 100 EL ja relva kaliiber 105 mm. Kui selline relv torkab.
  Gerda vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, tulistas mürsku, tabades täpselt vaenlast ja piiksus:
  - Au Kolmandale Reichile!
  Charlotte, see punajuukseline tüdruk peksis samuti paljaste varvastega ameeriklasi ja siristas hambaid paljastades:
  Au meie võitmatutele vägedele!
  Ka Kristina koputas paljaste sõrmedega oma nobedaid meislitatud jalgu ja karjus:
  - Au Wehrmachti kangelaslikkusele!
  Ka Magda, kasutades oma paljaste jalgade pikki graatsilisi sõrmi, peksas ja kilkas:
  - Au võitmatule Wehrmachtile!
  Ja neli tüdrukut võtavad selle ja möirgavad täiel rinnal:
  - Oleme tõelised kotkad ja kangelaslikkust täis! Ja me lendame nagu linnud, vapra isamaa pojad!
  Gerda lasi uuesti paljaste varvastega. Ta tabas Ameerika autot ja susises:
  - Ei, mitte pojad, vaid tütred!
  Charlotte tulistas Ameerika autot, rebis selle torni küljest lahti ja säutsus:
  - Muidugi on tütred väga kangelaslikud!
  Christina andis vastasele laksu. Ta torkas vaenlast läbi ja lõhki ning susises hambaid paljastades:
  - Me oleme tõelised surmamasinad!
  Magda tulistas ka vaenlase pihta. Ta murdis vaenlase soomuse, rammis vaenlase otsaesist ja karjus:
  - Ja me oleme maailma kõige täiuslikumad masinad!
  Ja tüdrukud ulgusid kooris:
  - Au Saksamaale, au, tankid tormavad edasi! Kolmanda Reichi divisjonid tervitavad julgeid inimesi!
  Ühesõnaga, sakslastel läks tõesti hästi ja nende väed lõid ühe võidu teise järel.
  USA-l on loomulikult tugev majandus, kuid nad kaotasid tehnoloogia osas. Eriti tankid ja reaktiivlennukid. Sakslastel oli ME-262 X juba seeriatootmises ja see lennuk oli nii vastupidav, kiirus üle 1150 kilomeetri tunnis kui ka relvastatud viie lennukiga 30 mm kahuriga. Ameeriklased ei suuda sellisele masinale vastu panna.
  Sakslastel oli ka XE-262 lind, lihtne valmistada, peaaegu täielikult puidust, väga kerge ja manööverdatav. Kuid XE-262 oli oma liiga väikese massi ja suure kiiruse tõttu samuti raskesti juhitav ja nõudis kõrgelt kvalifitseeritud piloote. Kuid ta sobis suurepäraselt Huffmani stiiliga, mis toimis lähenemisel. Ja lähedalt purustas ta ameeriklased.
  Aga peale Marceli oli ka kaks tüdrukut: Albina ja Alvina. Igaüks neist ületas kolmesaja allatulnud lennukite arvu ja pälvis Raudristi Rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Kuldsete tammelehtede, mõõkade ja briljantidega rüütliristid on seni üle viiesaja lennuki alla tulistanud Huffman ja legendaarne ründelennuki Rudel löönud välja üle viiesaja tanki ja palju muid maapealseid sihtmärke. Ja veel seitseteist lennukit.
  Kolmandas Reichis kinnitasid nad ka plaatinatammelehtede, mõõkade ja briljantidega Raudristi Rüütliristi kuuenda järgu neile, kes jõuavad tuhande allakukkunud lennukini või sama palju purustatud tanki.
  Sellele Rüütliristile oleks pidanud olema kinnitatud vähemalt sada teemanti ja see oleks olnud suurem kui teised Rüütliristid. Seega polnud auhind mitte ainult auväärne, vaid ka kallis.
  Albina ja Alvina lendavad üle taeva. Nad tulistavad alla oma jänkide lennukid ja laulavad läbi hammaste:
  - Ilusad tüdrukud,
  Suured sõbrad...
  Oleksid kohutavad poisid -
  Ja suurepärased löögid!
  Albina sihtis paljaste varvaste abil lennukipüssi, peksis ameeriklast ja kilkas:
  - Rõõmsate silmade tuled!
  Ja pilgutas oma partnerile silma. Ta lõikas oma kolleegi ära. Ta purustas vaenlase paljaste varvastega tükkideks ja säutsus:
  - Kommunismi ja meie kuulsusrikaste võitude eest!
  Albina parandas oma elukaaslast, tulistades jänkide lennuki alla:
  - Aaria kommunismi eest!
  Ja mõlemad tüdrukud puhkesid naerma.
  Vahepeal sõda jätkus. Ameeriklased olid selgelt kaotamas parimale vaenlasele tehnikas ja väljaõppes ning isegi välisdivisjonide kasutamises.
  Eelkõige on jänkidel Shermani peamine tank. No kus ta on peamise Saksa E-50 vastu. Natside masinal oli esisoomus 250 millimeetrit, külgsoomus 170 millimeetrit ja kaal seitsekümmend tonni koos mootoriga 1200 hobujõulise mootoriga.
  Tuleb märkida, et Sherman ei suutnud isegi Saksa poolele tungida, kuna E-50 soomus on kaldu. Isegi 17-jalase relvaga Sherman Firefly ei võtnud sakslast tegelikult pardale. Kuid see tank ei olnud massiivne.
  Ja sakslased võtsid Ameerika tanki enesekindlalt viie kilomeetri kauguselt. Lisaks on tal kõrge siluett. Ameeriklastel oli Pershing mõnevõrra parem. Kuid see tank ei olnud nii massiivne kui Sherman ja selle 90-mm püssist ei piisanud tõhusaks võitluseks.
  Vaid "Superpershing" suutis Saksa E-50 külge tungida. Relva eeliseks on kaliiber 90 mm ja toru pikkus 73 EL. Kuid teisest küljest on tulikiirus vaid neli lasku minutis Saksa E-50 kaheteistkümne vastu ja viiekümnetonnine kaal on 500 hobujõulise mootori jaoks liiga suur. Jah, ja soomus on ebapiisav. Saksa peamastodoni otsaesis ameeriklased siiski läbi ei murdnud. Ja Fritzil oli ka 128 mm kaliibriga püssi ja 210 mm küljesoomuse paksusega E-75 kallakute all, veelgi parema kaitsega ja 1500 hobujõulise mootoriga.
  Nii et algusest peale oli USA kaotamas. Ainult tank T-93, täpsemalt üheksakümmend kolm tonni kaaluv iseliikuv püstol, mille esisoomuse paksus on 305 mm ja kahur 155 mm, suutis Saksa mastodonitega otse vastu võidelda.
  Kuid selle iseliikuva püstoli sõiduomadused olid ebaolulised, nagu ka tulekiirus. Ja sakslased hävitasid selle lennukitega.
  Nii et ameeriklastel tervikuna ei läinud hästi ja nad kaotasid lootusetult.
  Ja Saksa väed tulid New Yorgile ja Washingtonile aina lähemale.
  Roosevelt anus Hitlerilt rahu.
  Kuid Fuhrer soovis ainult täielikku alistumist ilma igasuguste tingimusteta. Washington piirati ümber. Ja natsid alustasid rünnakut USA pealinna vastu.
  Gerda tankimeeskond võitles helgema homse eest. Ja ta võitis ilma probleemideta.
  Tüdruk hakkas isegi tulistama mitte ainult paljaste varvastega, vaid ka rindade helepunaste nibudega. Ja see aitas palju.
  Charlotte tulistas ka, vajutades juhtkangi nupule rubiininibudele ja siristas:
  - Kommunismi suurus seisneb selles, et olla mitte kala, vaid vaal!
  Christina tulistades juhtkangi nuppe vajutades märkis:
  - Ja meie, sakslased, ehitame üles kommunismi suurima!
  Magda, tulistades oma vastaste pihta karmiinpunaseid nibusid, avaldas agressiivselt:
  - Kõige säravam kommunism! Ainult üles, mitte sammugi alla!
  Gerda paljaste varvastega kahurit osutades ja Ameerika haubitsat hästi sihitud lasuga ümber pöörates kinnitas:
  - Aaria kommunismi eest!
  Pärast Washingtoni langemist Ameerika peagi kapituleerus. Ja see juhtus 31. jaanuaril 1945. aastal.
  Teine maailmasõda on läbi. Ja Hitleri võimuletulek langes kokku Ameerika kapitulatsiooniga.
  Tundus, et oli pikk rahuperiood. Tegelikult on kõik sõjad läbi, USA on vallutatud ja mida veel tahta? Kuid oli veel üks kolooniatega suurriik: Jaapan. Ja Hitler tahtis seda vallutada, nagu ka NSV Liitu.
  22. juunil 1945 algas NSV Liidus Kolmanda Reichi armee pealetung.
  Millele saab Punaarmee nendes tingimustes loota? Jõud on niigi väga ebavõrdsed.
  Aga ilmselt on venelastel ja teistel rahvustel siiski mingid arvestused.
  Ja nad võitlevad väga kõvasti.
  Nataša, Zoja, Augustinus, Svetlana võitlevad natsidega.
  Tüdrukud traditsiooniliselt paljajalu ja bikiinides. Ja see on nende kreedo. Nad võitlevad metsiku julmusega.
  Kuulipildujast tulistav Nataša märgib:
  - Milles me head oleme, et oskame võidelda!
  Zoya, tulistades vaenlast, nõustus:
  - Me saame!
  Ja viskas paljaste varvastega granaati.
  Augustina kritseldas kuulipildujaga natsidele ja karjus suure erutusega, visates palja kannaga granaati:
  - Ma olen kurjuse hävitaja!
  Svetlana, tulistades ka vaenlast ja tulistades täpselt, niites vaenlasi maha ja visates palja jalaga lõhkeainekotti, mille tõttu tank ümber läks, avaldas provokatiivselt:
  - Ma jahvatan Kolmanda Reichi pulbriks!
  Ja tüdruk ajas jälle keele välja.
  Siin on sõdalased. Nendega saate võidelda peaaegu iga koletise vastu. Ja isegi Hitleri oma.
  Nataša, tulistades natse ja kaitstes Moskvat, laulis:
  - Oleme hordi ikke poolt purustatud,
  Meid rõhub uskmatute ike ...
  Zoya, tulistades Fritzi pihta ja lasknud jalgadega paljaid varbaid, kostis mõrvarliku vile:
  Aga see keeb meie soontes
  Slaavlaste taevas...
  Natside pihta tulistav ja väga energiliselt tegutsev Augustina, kes andis palja kannaga granaadi, jätkas:
  Ja imelistelt kaldalt,
  Kolõma kaldale...
  Svetlana laulis metsiku kirega, mängides jalalihastega ja pressplaadid andsid välja:
  Kõik see on meie Maa,
  Kõik see oleme meie!
  Ja siin, pean ütlema, olid tüdrukud suure edevuse ja kolossaalse agressiivsusega.
  Keegi ei saa neid peatada, miski ei saa neid võita. Kurjad naishundid purustavad vaenlase, kurjad tiigrid tervitavad kangelasi.
  Või äkki kangelannad. Siin on linnu kõrgeima lennu hasartmängutüdrukud.
  Ja kui nad kaklevad, siis südamest ....
  Ja Alenka oma meeskonnaga tankil KV-13. Masin, mis on valmis vastu pidama saksa püramiidkompositsioonidele. Tüdruk tulistab vaenlase pihta ja laulab:
  - Meie tankid, see on lihtsalt ime,
  Kõrbetest põhjamereni!
  Uskuge Juudast, me rebime teid lahti,
  Kohutav metsaline hävitatakse!
  Anyuta kinnitas raevukalt, tulistades ka vaenlase pihta paljaste varvaste abil:
  - Ma rebin vaenlase ja jahvatan nad pulbriks.
  Alla ründas kordamööda paljaste varvaste abil vaenlast ja siristas:
  - Punase kommunismi suuruse eest!
  Maria lõi ka vaenlast, tehes palja alajäsemega hästi sihitud lasu ja möirgas:
  - Kaunite võitude eest!
  Marusya liigutas ka paljaste varvaste abil vaenlast, justkui lööks teda, ja karjus:
  - Kommunismi kõrgeimate ideede eest!
  Viis võitles natsidega nagu terminaatorid.
  Ja taevas võitlesid ka Nõukogude lendurid. Eelkõige Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova.
  Nad võitlesid nagu eepilised naiskangelased. Paljaid varbaid kasutades saatsid nad õhumürske. Nad tabasid vaenlasi väga tabavalt.
  Anastasia vajutas oma helepunast nibu juhtkangi nupule, lõi fašisti ja säutsus:
  - Au kommunismi ideedele!
  Maasikanibude abil vaenlast tulistades kakas ka poolalasti Akulina:
  - Au NSV Liidu kangelastele!
  Need on siin ägedad ja tugevad tüdrukud. Kuidas nad võitlevad nagu tõelised metsalised. Ja neis on üliinimlik kirg ja kolossaalne jõud.
  Anastasia, purustades natsid, laulis:
  - Õnnetu planeedi kohal rippus,
  Kuri Fritz kimbutab pimedust...
  Okupant vihkab oma kirvest,
  Teritage ja raiuge pea maha!
  
  Siiski ei ole ta ettur,
  Ja ärge kõndige igavesti ikke all ...
  Muudab kurjad vaenlased tulemärgiks,
  Saab maailmade valitsejaks!
  Ja siis on iseliikuval relval SU-100 Elizaveta. Masin, millel on võimsam 100 mm kahur kui T-34-85 ja mis on valmis võitlema vaenlastega.
  Tüdrukud tankis muidugi ainult ühes bikiinis.
  Elizabeth vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, tulistades üsna täpselt vaenlase pihta, ja kostis:
  - Kommunismi Venemaa eest!
  Siis tulistas Ekaterina kordamööda, kasutades tulistamiseks oma sarlakit rinnanibu.
  Ta tabas natside tanki ja kostis:
  - Edu eest kommunismi ehitamisel!
  Elena tulistas vastase pihta ka paljaid varbaid kasutades. Ta purustas püramiidpaagi tünni ja tegi seda kõike tabavalt.
  Siis ta piiksus:
  - Kõige säravam on meil kommunism!
  Siis lupanula ja Euphrosinia, kuigi ta on tavaliselt ainult autojuht. Kuid tüdruk tabas väga täpselt, lüües natsitanki suukorvi.
  Siis ta hüüdis:
  - Meie kommunism on eredam kui päike!
  Tankis olevad tüdrukud on paljajalu ning näevad bikiinides välja väga ilusad ja karismaatilised. Ja neil on selliste helepunaste nibudega rinnad.
  Elizabeth laulis mõnuga;
  Purustame ikke, usume fašismi,
  Vajadusel liigutan mägesid...
  Tuleb ajastu, kommunismi ajastu,
  Ma lendan lauluga taevasse!
  Ja jälle vajutab neiu oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu ja lööb natsidele pihta.
  Nii et füürer ei leia seda vähe.
  Selliste tüdrukute puhul on selge, et NSVL on endiselt elus ja Hitler ei suuda seda nii lihtsalt murda.
  Kuigi sakslased ronivad edasi ...
  Gerda võitleb tankil E-50 U, siis tuleb surmav muserdamine. Ja nii kõik tammuvad selle kallal.
  Ta vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe, lööb kolmkümmend neli ja möirgab:
  - Kommunismi eest, suur aarialane!
  Charlotte kakleb ja paljaste varvastega saadab samuti surmava mürsu ja kilkab:
  - See on suurepärane!
  Christina võttis selle kätte ja peksis paljaste varvaste abil vaenlast surmava hüppega ning kostis:
  - Suurepäraste võitude eest!
  Ja ka Magda, nagu mõrvarliku hüppega lupaneet, palja kanna abiga kuulipildujatest lupanula ja urises:
  - Supermeestele!
  Nii et Punaarmeel on sellest kitsas.
  Siin võitlevad Agatha ja Adala disketil. Sõdalased juhivad masinat juhtkangide abil ja võtavad kasutusele selle võimsaima üksuse. Ja nii nad purustavad vastased. Ja nad tabasid õhust tulnud kuumakiirtega. Sõna otseses mõttes hävitades rivaalide võimu.
  Agatha, tulistades vaenlast, möirgab:
  - Hulluks mu kirg!
  Ja palja ümara kannaga, nagu vajutaks.
  Adala, tulistades vaenlasi, teatab enesekindlalt:
  - See on ainult jõud!
  Ja ta kasutab ka oma paljaid varbaid vaenlase vastu.
  Tüdrukud läksid tõesti laiali. Ja sellised, ütleme otse kaklevad kaunitarid.
  Seega on NSVL-il väga raske sellisele võimule vastu seista.
  Albina ja Alvina võitlevad ja kukutavad vaenlasi ka paljaste varvastega. Ja väga kurjakuulutav.
  Ja tüdrukud purustavad Punaarmee ja möirgavad:
  - valged hundid kobaras,
  Alles siis jääb liik ellu...
  Nõrgad hukkuvad - nad tapetakse ...
  Puhastav püha veri!
  . 2. PEATÜKK
  Sakslased ja nende liitlased suruvad Punaarmeele peale. Ja hävitada Venemaa.
  Kuid ka nõukogude tüdrukud võitlevad vastutasuks. Ja nad näitavad oma kõrgeimat klassi.
  Anastasia Vedmakova hüppab lennukisse. Ta tõstab ta õhku, ta kõnnib kangelt ja möirgab:
  - Suure kommunismi eest!
  Tüdruk kakleb üksinda aluspükstes. Ja see on väga ilus.
  Ja Akulina Orlova võttis isegi rinnahoidja seljast ja ainult argpüks võitleb. Ja tüdruk on väga lahe.
  Akulina on super tüdruk, kes paljaste varvaste abil kukub vaenlase maha ja kiljatab:
  - Au kommunismile!
  Mirabela Magnetic kandis ainult ujumispükse. Nii ilus ja võitluslik tüdruk. Ja kuidas see vingub:
  - Mul on tüdruk, kes on super!
  Ja ka paljaste varvaste abil läbistab ta vaenlase.
  Need on tüdrukud ja väga lahedad ja särtsakad. Ja nii nad purustavad kogu fašistliku koalitsiooni jääpurikatel nagu nuia.
  Kuid Wehrmacht liigub siiski edasi.
  Seejärel võitsid neli tüdrukut legendaarse kuulsuse. Kuigi üldiselt algas nende kuulsusrikas tee neljakümne esimesel aastal. Himmler veenis füürerit proovima lahingutes eriväljaõppe saanud aarialaste naistepataljone.
  Võitlus näitas, et naised pole sugugi nõrk lüli ja oskavad hästi võidelda. Ja samal ajal kannavad vähem kaotusi kui mehed. Sõdalased võitlesid ka jalaväes, patsutades paljajalu Sahara kõrbe kuumal liival. Ja omandas tankid. Olles katsetanud "Tiigrit" lahingutes Suurbritanniaga.
  Huvitavaks kujunes tanki Panther saatus. Päris ajaloos mängis see Kolmanda Reichi parim ja suuruselt teine tank Pantsvalis suurt rolli. Alternatiivina "Panthers" peaaegu ei võitlenud. Neil polnud aega Briti metropoli tormi lüüa. Arenenum ja võimsam "Panthers" -2 läks sarja lahinguteks USA vastu.
  Ja nüüd on need neli saanud veelgi võimsama ja täiuslikuma "E" -50, mida eristavad tugevad relvad ja kaitse.
  Sõdalased tundsid end väga enesekindlalt. Tanki juhtimine on kõige kaasaegsem juhtkangidega. Uusim auto. Isegi gaasiturbiinmootor. Aga "Panthers" -2 on ka ohtralt. Kolmkümmend neli pole sellise masina rivaal.
  Gerda lamas tugitoolis. Ta oli bikiinides. Tüdrukud on juba harjunud poolalasti kaklema. Kõrbe kuumad liivad põletasid nende paljaid jalgu, mägede kivikesed torkasid nende paljaid taldu. Kuid sõdalased ei murdunud üldse ega hõõrunud pulbriks.
  Paljude auhindadega pärjatud meeskonnaülem susises:
  - Ja nüüd on Venemaa meie vastu! Ees ootavad uued seiklused ja võidud!
  Ta raputas oma valget nagu lumi pead. Naturaalne blond, väga ilus ja pargitud.
  Charlotte muigas.
  Sellel tüdrukul olid vaskpunased juuksed, mis põlesid nagu leek. Ka kaunitar, pronksipruuniga. Bikiinides, päevitunud, lihaseline. Paljaste jalgadega, kuumal liival ja teravatel kividel trampides.
  Tuline kurat märkis:
  - Venelased on võib-olla meie kõige fanaatilisemad vastased!
  Christina tõstis häält. Tema juuksed on vaskkollased, samuti põlevad nagu leek, kuid kuldse tooniga. Ja sama päevitus, lihased ja ilu. Ilmekas ja samas õrn nägu. Ja bikiinid. Jalad, mis on kilomeetrite kaupa kõval ja põleval pinnal trambinud, kuid pole kaotanud oma graatsilisust ja siledaid jooni. Paljad varbad on korralikult trimmis ja väga väledad.
  Punajuukseline tüdruk küsis:
  - Miks sa nii arvad?
  Magda vastas tema eest. Sellel tüdrukul on valge-kuldsed juuksed, meeblondid. Väga ilus, lihaseline, ilmeka näo ja safiir-smaragdsete silmadega. Jalad on samuti karastatud, ümarate kontsade ja sirgete varvastega. Võib-olla on Magdal oma julgest lõuast hoolimata kõige õrnem nägu, peaaegu leebe. Gerda näiteks näeb karmim välja. Natuke pehmem kui Christina ja mõneti perversselt nagu nõid Charlotte.
  Magda märkis:
  - Neil on totalitaarne süsteem nagu meil. Seetõttu on nad karmimad!
  Gerda naeratas ja vastas:
  - Nõukogude tankid on hunnik vanametalli. Me ei peaks neid kartma!
  Magda vastas vaikselt:
  - KV-sarjas on see mastodoneid täis. Eriti KV9.
  Tüdrukud itsitasid. Viimane tank osutus tõesti "šedöövriks" - kõige raskem masin kolme relvaga: kaks 152 mm ja üks 122, kaaluga kolmsada tonni ja esisoomus 200 mm. Üks ebaõnnestunumaid mudeleid tankide ehitamisel. Sellist tanki polnud üldse võimalik transportida. Ja auto on lihtsalt raha raiskamine! Sarja astus ka KV-10 - kolme 107 mm kahuriga masin, mis kaalub kakssada tonni, omamoodi tankihävitaja.
  Pole parim idee panna kaks relva tanki. Ja isegi rohkem kui kolm. Siin näitas Stalin muidugi türanniat. Ja segas oluliselt riiki. Siiski töötati välja ka Isov-seeria tank. Aga ka tohutu ja raske. Ainus erinevus KV-seeriast on katse seada soomus ratsionaalsele kaldele. Kuid Punaarmee sõda ei pidanud ja seetõttu tehnika eriti ei paranenud. Ja masinate kasutamise lahingupraktikat polnud.
  Üldiselt kasutasid sakslased nelja-aastast viivitust tegeliku ajalooga võrreldes viljakamalt.
  Punajuukseline Charlotte surus paljad varbad juhtkangile. Tulistati piiripunkris. 105 mm mürsk tabas Nõukogude relva ja pööras selle ümber. Lahingukomplekt hakkas rebenema ja mürsud plahvatasid.
  Punane nõid susises:
  - Ma olen kohutav rüütel - põlvili, metslased! Ma pühin maa pealt Isamaa vaenlased!
  Ja pärlhammaste irve ja smaragdisilmade sära. Tüdrukud on tõesti tipptasemel.
  Christina itsitas ja vastas:
  Nüüd ma tulistan!
  Ja tulistas ka vaenlase pihta. Nõukogude 76 mm kahurist tulistati. Mürsk tabas E-50 kaldus otsaesist. Ja rikošeti maha. See lihtsalt kõlas tüdrukute kõrvus.
  Gerda lõi talle paljaid jalgu ja säutsus:
  - Milline lõik!
  Ja ta ise tulistas järgmise lasu ... Saksa tankid tulistasid Nõukogude kindlustusala. E-100 töötas ka. See masin osutus ka Hiire derivaadiks. Kahe relvaga tanki jaoks pole eriti hea idee. E-100 tootmine on juba lõpetatud.
  Selle asemel sisenevad seeriasse E-seeria rünnaku modifikatsioonid. Kuid see üks töötab endiselt. Ja tulistab mürske.
  Charlotte itsitab kiledalt ja raputab paljast jalga.
  - Sõda on kohutav seisund, kuid see köidab nagu mäng!
  Ja tüdruk tulistas ja väga tabavalt.
  Christina paljastas pärlmutterhambad. Ta on lihasööja, röövellik panter.
  Nõukogude relvad tulistavad ja nende ees on miiniväljad. Saksa teletankid liiguvad. Ja ründepommitajad töötavad metsiku mürinaga.
  Piiripostid veerevad ringi. Hitleri hordid ületasid piiri.
  Magda märkis mitte liiga vaimukalt, koputades palja jalaga vastu soomust:
  - Me pühime minema tugeva kaitse, kuid terasest paanikas!
  Sõdalased pilgutasid üksteisele silma. Nõukogude kaitse oli üsna võimas. Eriti palju min. Ja see lükkas sakslased edasi. Kuid nad suutsid siiski edasi liikuda.
  Nõukogude positsioonidel töötasid pommitajad, ülevalt tulid ka ründelennukid. Tormab Punaarmee ja TA-400 kaitse sügavustesse, mis on pommitajate üks hirmuäratavamaid modifikatsioone. Koguni kuus mootorit, sealhulgas reaktiivmootorid. Ja nad pommitavad ja hävitavad nõukogude linnu.
  Tulistav Gerda märkis muigega:
  - Lahingus oleme loomad, aga mehe mõistusega!
  Ja tulistati uuesti. Hävitas Nõukogude suurtüki. Üldiselt on see kõrgeima ešeloni tüdruk. Ja see on nii lahe.
  E-50 tulistas Nõukogude Liidu positsioone, ise praktiliselt kahjustamata. Auto kaldus soomus tsementeeritud terasega andis suurepärased rikošetid. Nõukogude mürsud ei suutnud sakslasi korralikult kriimustadagi.
  Christina mäletas "Tiigri" katseid. Siis oli see esimene masstoodanguna toodetud Saksa tank. Ükski kestadest ei saanud Tiigrit kahjustada. Britid langesid tema löökide alla. Aga siin on otsmikku läbistatud seitsmeteistkümne jala pikkune kahur. Siis surid tüdrukud peaaegu ära. Ja see jäi sõdalasele meelde. Kui lähedal olid nad vikatiga kondise vanaprouaga, tundes tema jäist hingeõhku.
  Tüdruk hõõrus oma palja talla vastu nurka. Ta tahtis tõesti paagist välja hüpata ja joosta. Ta on nii otsene sõdalane.
  Christina laulis meeletult:
  - Sinine udu ja kõikjal pettus!
  Sõdalased itsitasid... Nende video oli väga seksikas ja erootiline.
  Ja relv töötas ja tulistas. Ta isegi ei mõelnud peatumisele. Kõik saatsid kesta kesta järel. Nõukogude positsioonide purustamine kildudeks ja kildudeks.
  Taga kõlaritest kõlas laul;
  Sõdur on alati terve
  Sõdur on kõigeks valmis ...
  Ja tolm nagu vaipadelt,
  Me läheme teelt välja!
  Ja ära lõpeta
  Ja ärge vahetage jalga -
  Meie näod säravad
  Säravad saapad!
  Ja jälle langeb reaktiivpommitaja jõud Nõukogude positsioonidele. Ja jälle visatakse üles hävitamine ja terved kindlustatud alad. Ja püssid lendavad kõikvõimalikes suundades.
  Mitukümmend Saksa tanki tulistavad korraga ja hävitavad kõik.
  Gerda tunneb end nagu Bagheera jahil. Siin on esimene Nõukogude kaitseliin juba hävitatud. Punaarmee sõdurid aga kubisevad endiselt ja tulistavad sakslasi.
  Võitlejate hulgas on ka pioneere. Noored leninistid astusid vabatahtlikult Punaarmeesse. Enamik poisse on paljajalu ja lühikestes pükstes. Nad kannavad ennast, sebivad.
  Ja pioneerid on suremas...
  Charlotte, kes juhtis tuld, urises:
  - Ja pioneerid, see on asi, kogu riik vaatas!
  Ta tulistas venelaste ja Christina pihta mürgiselt susisedes:
  - Näeme välja nagu pistrikud, hõljume nagu kotkad!
  Ja taas naeratas ta tuliselt. Imeilusad tüdrukud...
  Mitmed Saksa tankid liikusid maa alla. Ja nad ilmusid Nõukogude vägede tagalasse, tekitades paanikat ja kritseldades kuulipildujaid. Natsid ilmusid välja nagu sääsed õudusunenäost.
  E-50 nägi kolmekümne nelja liikumist läbi optika. Gerda paljastas hambad ja hakkas tünni suunama. Nõukogude masin väikese torniga T-34-76 ja väga mobiilne. Proovige seda ja hankige see. Tüdruk on juba üsna kogenud, kuid Nõukogude auto on endiselt erinev Ameerika Shermanist.
  Ja kaugus venelaseni on ligi viis kilomeetrit.
  Tüdruk kratsib oma paljast kontsa, Charlotte kõditab seda varvaste vahel. Tüdrukud itsitavad.
  Siis tulistab Gerda venelaste autot. Kest tormab väga lähedale, peaaegu kraapides soomust ... Aga siiski möödas. Gerda peksab nördinult rusikaga vastu metalli.
  Magda ütleb oma partnerile:
  - Sa tabasid korpust! Sinna on lihtsam jõuda!
  Gerda ulatab juhtkangi Magdale ja sosistab:
  - Nii et teete seda ise!
  Magda laulis entusiastlikult:
  - Maa on illuminaatoris, maa on illuminaatoris ... - Tüdruk võttis paljaste sõrmedega juhtkangi ja vajutas nuppu, jätkates laulmist. - Maapind paistab illuminaatorist!
  Ja tema mürsk tabas just Nõukogude tanki alust. Auto purunes ja purunes. See hakkas põlema ... Nõukogude kestad lõhkesid emakas.
  Magda raputas paljaid sõrmi ja kähises:
  - Vaata, kuidas ma selle sain! Ja sa ütled...
  Charlotte susises kihvad paljastades.
  - Me räägime jälle erinevates keeltes!
  Ilmusid uued nõukogude autod. Kolmkümmend neli läks esimeseks. Teisaldatavad ja arvukalt autosid. Siis kolisime BT sarjast ära. See on vananenud ratastega roomiktüüp. Edasi liikusid ka veevee-eelsed T-26-d, mis ei ole suutelised muuks kui Saksa soomust kraapima. Võimsamad ja raskemad HF-d edenesid päris lõpus. Ja palju jalaväelasi.
  Christina itsitas ja urises:
  Noh, me näitame neile!
  Saksa sõidukid avasid tule kaugelt, püüdes Nõukogude jalaväge maapinnale suruda. Samuti hävitasid nad tanke ja muid elusolendeid.
  Taevasse ilmusid ka Nõukogude ründelennukid: kuulus Ilys. Nad ründasid Saksa formatsiooni. Hitleri võitlejad kihutasid nende poole. See oli tõeline prügimägi. Saksa hävitajad XE-262, väga krapsakas ja manööverdusvõimega krapsakas. Nad ründavad nõukogude tehnoloogiat, vajutades nagu raud.
  Charlotte tulistas uuesti. Sattusin Nõukogude BT-sse ja urises:
  - See laulutekst pole muinasjutt... Muinasjutt on ees!
  E-50 peatus ja peegeldas Nõukogude vasturünnakut. Mitte väga kogenud väejuhatus viskas tanki reservi tegelikult tapale. Ja vene autod said löögi - nagu kanad kitkus. Ja nad võitlesid nendega põhjalikult.
  Gerda tegi lasu, murdis kolmekümnenelja otsaesise ja susises:
  - Mis on Looja - haavatud põrgu!
  Charlotte tulistas ka, olles sihtmärgi leidnud, liikusid Nõukogude autod sirgjooneliselt ja tüdrukutel õnnestus tulistada. Ja üldse see neli nähtust.
  Punane harpy laulis:
  - Meie mürk tapab kõik!
  Ja sõdalased jätkasid tulistamist, paljastades oma hambad nii tugevad ja suured nagu hobused.
  Christina säutsus nunnult:
  - Meie mürk tapab kõik!
  Magda, tabades kolmekümne nelja, haukus:
  - See on meie tulemus!
  Veronica, Oksana ja Nataša lahkusid koos teiste tüdrukutega ümbruskonnast. Tüdrukute pataljon sai käsu tagaküljele taanduda, kuna sõdalastel tankitõrjerelvi praktiliselt polnud. Stalenida Pavlovnal oli sõjakogemus, olles Hispaanias vabatahtlik. Ja ma sain aru, et piiriväed ei suutnud E-seeria tankidele vastu seista. Tüdrukud lõid aga nokauti mitu transportijat, kuid ise said kahju.
  Nüüd läks pataljon laiali ja taganes.
  Saapad jalast visanud Veronica, Oksana ja Nataša lahkusid paljajalu ja heledates pluusides. Nõukogude väed ei ole valmis raskeid tankikolonne tagasi tõrjuma. Ja tankist E-50 pole lihtsalt midagi läbi murda. Ainus võimalus on rööpad kahjustada. Kuid selles masinas asuvad rullid eraldi kärudel ja neid on väga raske keelata.
  Tüdrukud liikusid läbi metsa itta ja väikestes rühmades. Nad nägid väga liigutavad välja. Nad tõmbasid püksid ja ainult heledates särkides. Pikad, blondid, kergelt lokkis juuksed langesid alla. Paljad jalad on muru juures mõnusalt kõditavad ja vahel tulevad ka konarused vastu. Kõik tundub äärmiselt erootiline. Rinnad paistavad läbi õhukeste särkide.
  Palja jalaga muru riisudes ütleb Veronica nördinult:
  - Kurat, sõda on just alanud ja juba peate taganema!
  Oksana, kelle blondid juuksed olid kergelt punakad, hambaid irvitades vastab:
  - Ja mul polnud erilisi illusioone! Hitler vallutas peaaegu kogu maailma... Proovige sellise rahvamassiga, saate hakkama!
  Nataša raputas oma lumivalgeid juukseid ja ütles:
  - Kõik tahavad meeldida... Nendega on raske toime tulla! Ustav olla pole lihtne!
  Veronica noogutas. Ta juuksed on nii kuldsed ja ilusad. Ta on suurepärane.
  Kuid Victoria jõudis neile järele. Punajuukseline tüdruk. Juuksed on nagu tuli. Ja nii tabav. Tuul puhus ja tundub, et proletaarse lipu lehvimas, selline leekiv karv.
  Victoria võttis särgi seljast ja paljastas torso. Rinnad olid täis, rinnanibud helepunased, nagu moonid. Ilus sõdalane. Ja tema tugev, treenitud keha on paljastatud.
  Nataša itsitas ja paljastas ka oma torso ning märkas:
  - Ja meie kehad on ilusad ... Oleme lihtsalt amatsoonid!
  Veronica raputas pead.
  - Kas pole liiga radikaalne - paljastada rindkere! Peate järgima sündsuse reegleid!
  Victoria raputas pead ja raputas oma punaseid kiharaid.
  - Kommunistlikus ühiskonnas - moraalireeglid, mõiste on suhteline. - Tüdruk raputas oma paljaid rindu, tema sarlakid nibud särasid väga võrgutavalt. - Alasti olemine pole patt. Täpsemalt öeldes on patu mõiste preesterlik, aga meie usutunnistus on vabadus kodanlikust moraalist!
  Nataša kinnitas oma lopsakat ja elastset rinnapartii raputades:
  - Loodusele lähemale! Loodusele lähemal! Ja loomulik alastus!
  Ka Oksana naeratas ja paljastas torso. Tegelikult suvekuumuses kui mõnus on, kui rinnad on paljad. Ja tuul puhub neid. Ilus tüdruk ja alastus on tulemas. Kõik tüdrukud on sportlikud, figuuridega, sõdalaste alasti kehad näevad välja väga harmoonilised.
  Ilusad tüdrukud kõnnivad mööda teed. Nad on nii jumalikud ja väga atraktiivsed.
  Veronica säutsus pead raputades.
  Kuid see pole üldse esteetiliselt meeldiv!
  Victoria raputas eitavalt pead.
  - Mitte! Meil on suurepärased kehad! Ja me näeme alasti lihtsalt suurepärased välja!
  Nataša noogutas ja püsti hüpates ütles:
  - Alasti oli hea olla ... Siia tuli Iljitš relvaga!
  Oksana silitas tema rindu ja kilkas:
  - Tegelikult on mu büst super!
  Victoria laulis entusiastlikult:
  - Oh, tüdrukud, ja me oleme röövlid! Rahakotid, rahakotid ja rahakotid! Oleme näinud dollareid - kullamägesid!
  Nataša, raputades oma paljaid rindu, laulis naeratades:
  - Varem olid nad alasti, paljajalu, halvad!
  Ja nad puhkesid neljakesi naerma. Tüdrukud lõid palja jalaga, tõstsid paljaid kontsi. Ilusad sõdalased. Nende taga on seljakotid ja PPSh ründerelvad. Armsad sõdalased, väga imelised.
  Veronica ütles vaikselt:
  - Jumala ees oleme me kõik võrdsed... Ja me peame vastama kõlvatuse eest!
  Nataša itsitas ja vastas täie otsustavusega:
  - Jumalat pole olemas! See on muinasjutt!
  Victoria, raputades oma alasti päevitunud rindu, hüüatas entusiastlikult:
  - Jumala leiutasid selle maailma võimsad, et hoida inimesi alluma!
  Veronica raputas eitavalt oma kuldset pead.
  Kes siis universumi lõi?
  Victoria itsitas ja vastas:
  - Universumid ise kasvavad nagu lehed puul. Nad kasvavad välja eimillestki. Kui kaugel lõpmatus hakkas universumis puu nullist kasvama ja sellest ajast peale on tekkinud palju universumeid.
  Nataša itsitas ja ajas keele välja ning märkis:
  - See on kuum! Kas me saame püksid ära võtta?
  Victoria toetas ideed:
  - See on suurepärane idee!
  Ja kõik kolm tüdrukut said üksmeelselt pükstest lahti, jäädes aluspükstesse. Ja millised tugevad ja lihaselised kehad neil on. Lihtsalt suurepärane ja vigurlend.
  Oksana laulis mõnuga:
  - Prussal on antennid, tüdrukul paljad aluspüksid!
  Ainult Veronica jäi üles keeratud pükstega ja särgiga. Ta vastas etteheitvalt:
  - Ei ole hea nii alasti olla! Mis siis, kui nad meid näevad!
  Nataša itsitas ja vastas:
  - Ja las nad isegi näevad! Mulle meeldib mehi erutada!
  Victoria itsitas, raputas peaaegu paljaid reisid ja vastas:
  - Mehed on prügi - lihtsalt saast!
  Ja tabas palja jalaga värsket seent, lisas ta:
  - Kui tore on võtta täkk ja sellega sõita!
  Oksana märkis naeratades:
  - Kui nad sind paitavad, on see tore... Eriti kui mehed on noored, nägusad...
  Nataša tuletas tüdrukutele meelde:
  - Pea meeles, me püüdsime poisi kinni. Suurepärane laps ja kindlasti on tal suurepärane täiuslikkus üle oma aastate!
  Victoria lakkus oma huuli ja ütles ihaga hääles:
  - Tore oleks seda kontrollida!
  Veronica haukus nördinult:
  - Milliseid vastikuid asju sa räägid! Inimeste tunnete üle ei saa niimoodi nalja teha! Eriti kui tegemist on saksa keelega, aga poiss!
  Oksana itsitas ja vastas:
  - Vabandage, aga mu süda on nii paha...
  Nataša kinnitas kergesti:
  - Sakslased liiguvad edasi ja ma tahan unistada millestki heast! Näiteks poiste kohta!
  Victoria soovitas naerdes:
  - Ja mis siis, kui sa tõesti mehed kinni püüad? See oli nii vahva!
  Veronica vastas karmilt:
  - Naisi kaunistab tagasihoidlikkus, mitte üleolev ahistamine!
  Victoria raputas oma tulist pead eitavalt. Ta lõi oma paljaid jalgu ja haukus:
  - Mitte! Pole lihtsalt suuremat naudingut, valides ise mehe ja tirides ta voodisse. Punajuukseline kurat raputas oma vaskpunaseid kiharaid ja jätkas. - See on selleks, et end naudingu huvides põõsastesse sättida, mitte minna mööda vahekäiku.
  Veronica ütles karmilt:
  - Põhjuseta seks on lolli tunnus! - Ja lisas. - See on vastuolus kommunistliku moraali normidega!
  Victoria ei nõustunud:
  - Lenin ise ütles - naised peaksid olema ühised!
  Nataša itsitas ja märkis:
  - Noh, ma ei saa öelda, et oleksin meestele niimoodi visanud, aga tore on aktiivset rolli mängida! Kui sulle endale meeldib valida, kellele lüüa! Aga meie poolt see nii ei lähe.
  Victoria noogutas nõustuvalt.
  - Jah, meil on ainult tüdrukud... Aga sa saad üle aia! - piiksas tüdruk suurest mõnust. - Talupojad, mužikad... Meie mehed roomavad innukalt kõhu peal!
  Veronica raputas eitavalt pead.
  - Ei, Lenin pole seda kunagi öelnud!
  Nataša hüüdis protestiks:
  - Ei, täpselt nii ütles Vladimir Iljitš! Kommunismi ajal on kõik ühine, ka naised!
  Victoria itsitas ja pomises:
  - Naised on head... Mehed on veel paremad! Eh, et olla kinni võetud, saada seal terve seltskonna poolt vägistatud.
  Tüdrukud naersid ühehäälselt. Ja Victoria lisas muiates:
  - Ja siis peksid nad teda püssipäradega! Ja kontsad oleks pehme leegiga põlema pandud ja korbiidiga üle puistatud!
  Nataša lõi palja jalaga vastu muhku ja kostis:
  - Kontsadel on hea meel, kui neid bambusega pekstakse! Siin Hiinas peksti tüdrukuid ja poisse pulkadega nende paljaste taldade peal. Ja neile meeldis see!
  Victoria laulis isuga:
  - Milline piinamine Hollywoodis! Ainult kassid, mitte inimesed!
  Veronica märkis targalt:
  - Siin lähete põrgusse ... Teid piinatakse ja teie kontsad põletatakse mitte ainult bambuse, vaid ka kuuma rauaga!
  Nataša laulis rusikasid tugevalt kokku surudes:
  - Must ronk järgmises väravas!
  Victoria, raputades oma paljaid rindu ja punaste nibudega, jätkas:
  - Häll, käerauad, rebenenud suu!
  Oksana, kelle rinnad on samuti alasti ja puusad värisevad, vastas:
  - Mitu korda pärast võitlust mu pea!
  Veronica toetas impulssi, trampides paljaid jalgu:
  - Ma lendasin rahvarohkest hakkimisplokist kuhu ....
  Nataša hüüdis raevukalt paljaid rindu raputades:
  - Kus on kodumaa! Las nad karjuvad inetult!
  Victoria peksas ja kilkis, väänades puusi, mida katsid vaevu läbipaistvad aluspüksid:
  - Ja ta meeldib meile, isegi kui ta pole ilus!
  Oksana susises oma paljaid päevitunud põlvi tõmbledes:
  - Usaldavad pätid!
  Veronica ütles ohates:
  - Oleme Nõukogude piirivalvurid. Ja me räägime nagu tara hoored. Kas see on võimalik...
  Victoria laulis vastuseks:
  - Aitäh, Stalin, juht! Lollide tühjade silmade jaoks! Selle eest, et me oleme nagu täi, ei saa te elada!
  Nataša ähvardas punast kuradit rusikaga:
  - No, sa ei ole hurt! Olete spetsiaalses jaotises!
  Victoria ütles enesekindlalt:
  - Varsti tulevad sakslased Moskvasse ... Ja juba võetakse Stalin puuri!
  Oksana itsitas ja vaidles vastu:
  Kas te arvate, et sõja tulemus on iseenesestmõistetav?
  Victoria vastas üsna tõsiselt:
  - Kuidas muidu? Hitleril on üle poole maailmast okupeeritud, lisaks Jaapan ja selle kolooniad. - Tüdruk trampis vihaselt oma graatsilise palja jalaga. - Ja meil pole isegi korralikke tanke! KV sari on autode paroodia. T-34 on selgelt liiga väike. Aga tavalist tanki pole loodud! Ja soomust läbistavad kestad on hullemad kui Saksa omad!
  Nataša ohkas raskelt ja urises:
  - Peame sellega leppima! Paraku on meie tankid ikka nii ebatäiuslikud. Aga KV? Jah, nad lähevad katki...
  Tüdrukud vaikisid ja nende mängulisus langes.
  Tõepoolest, juba sõja esimesed tunnid näitasid, et T-34-76-l pole täiesti töökindlat käigukasti ja veelgi enam KV seeriat. Ja mis on halb, mida raskem on paak, seda nõrgemini see on liikumiseks kohandatud. Ja 200 mm esisoomust ei piisa isegi 88 mm Panther-2 kahuri kestade hoidmiseks, mitte aga E-50 oma.
  Nagu ootamatult selgus, on Saksa autodel esisoomuselt ja löögivõimelt suurusjärgu võrra tugevam. Ja nõukogude tehnoloogia on selgelt läbi kukkumas.
  Päris ajaloos võitsid sakslased aga juba esimestel tundidel ja päevadel. Kuid neil polnud nii palju tanke ja lennukeid ning tohutuid reaktiivlennukeid. Ja polnud ühtegi raskemat autot kui kakskümmend kaks tonni. Üldiselt osutusid sakslased neljakümne esimesel aastal üllatavalt nõrgaks. Ja samas oli kummaline tugevama vastase alistamine. Ja nüüd? Kõik natside trumbid: lahingukogemus, parem vägede liikuvus, võime murda kaitsesse - on tugevnenud. Ja Fuhrer ei ole mitte kolm ja pool tuhat kerget ja kerget tanki, vaid kümme tuhat rasket. Ja reaktiivlennukid, mis põhimõtteliselt pole propeller rivaal.
  Ja Punaarmee on ikkagi paremini treenitud ründama kui kaitsma. Ja nad õpetasid sõdureid vaenlast tema enda territooriumil võitma ja mitte omasid kaitsma. Mõned asjad läksid muidugi paremaks. Molotovi liin sai valmis. See on juba pluss. Kaitseliin insenertehniliselt on palju tugevam kui neljakümne esimesel aastal.
  Lisaks on väed ikkagi paremini mobiliseeritud kui päris ajaloos. Ja valmis lööki tõrjuma. Aga ikkagi ei ole kaitses treenimine väga hea. Vaim ei ole liiga solvav. Lennundus läheb ausalt mööda. Ja pilootide väljaõppe taset ei saa võrrelda saksa omaga. Kuid Fritzil on nii kolossaalne kogemus.
  Jõuvahekord on palju kehvem kui neljakümne esimesel aastal. Siis oli NSVL-il tanke ja lennukeid neli korda rohkem ning kukkus ikkagi alla. Ja nüüd? Nüüd on sakslastel kvaliteedi ja kvantiteedi eelis. Pealegi on tankides kvaliteet oi, kui märgatav natside poolel. Jah, ja ka lennundus.
  Võib-olla sellepärast ongi neli tüdrukut nii pessimistlikud.
  Sõdalased ei alusta üldse.
  Nataša, astudes puude juurtele ja tundes oma paljastes jalgades surisemist, märkas:
  - Oleme vaenlastele selga näidanud! Või ehk oleks parem püsti tõusta ja väärikalt surra!
  Victoria raputas punast pead.
  Mida meie surm muudab? Ainult natsid uhkeldavad uue võiduga!
  Veronica nõustus:
  - Õige! Meie surm lisab ainult fašistlikke loorbereid! Ja peaksite hankima uusimad relvad ja võitlema natsidega.
  Oksana märkis skeptiliselt:
  - Aga? E-50 vastu, ei mingeid relvi!
  . PEATÜKK #3
  Tüdrukud jäid vait ... Ja tõesti, mis tank on E-50? Tiheda paigutusega, alla kahe meetri ja soomuste suurte kaldenurkadega masin. Omamoodi täiuslikkus tankiehituses.
  Uue põlvkonna masinad püstoli hüdraulilise stabilisaatoriga. Ja soomus on viltu ja küljed ja otsmik ja ahter. Küki tüüp. Põhimõtteliselt on nõrgaks kohaks kere põhi, kui rullide vahele sattuda. Kuid ka seda tuleb teada. Lisaks ripuvad sakslased röövikute ja ekraanide küljes - andes topeltkaitse.
  Nii sai Fritz optimaalse tanki, mida SU-100, endiselt haruldane iseliikuv relv, ei suutnud vastu võtta.
  Nõukogude positsioonide tulistamise ajal kasutati gaasikahureid ja pommitajaid.
  Nüüd aga lendas ründelennuk tüdrukutest üle. Ilmselgelt ähvardati kaunitarid maha matta.
  Kui nad neid muidugi näeksid.
  Nataša ütles nägu paljastades:
  - Me kõik oleme litsid naised - füürer pole lahe!
  Ja jälle saatis ta natside poole naeratuse.
  Victoria märkis loogiliselt ja vaimukalt:
  - Ta pole esimene võitleja, isegi mitte teine!
  Oksana märkis tõsiselt:
  - "Panther" -2 pardal on täiesti võimalik võtta. Tal on väikese kalde all vaid 82 mm soomust. See ei ole meie jaoks probleem!
  Veronica itsitas ja soovitas:
  - Võib-olla saame lihtsalt sellise paagi teha ...
  Tüdrukud olid mitu tundi peatumata kõndinud. Aeg on möödunud keskpäevast. Võite peatuda ja süüa. NSV Liidus ei elanud inimesed liiga kergelt, kuid olukord majanduses paranes. Osa kaupu müüdi väga madala ratsioonihinnaga, osa kõrgete kommertshindadega.
  Kolmas viieaastaplaan 1938-1942 oli formaalselt isegi ületäitunud. See saavutati aga tööpäeva pikendamise ja töölt puudumise eest karmide karistustega. Seda enam formaalselt on esimesed kaks viieaastaplaani ületäitunud, kuid tegelikult see nii ei ole. Kõrge inflatsioonitase võimaldas statistikaga manipuleerida.
  Kuid riik arenes üsna kiiresti. Võib-olla mitte nii kiiresti kui ametliku statistika järgi, aga... Arvud kasvasid. Ehitati tehaseid, tootmine suurenes eelkõige masinaehituses. Suurenenud võll ja relvad.
  Lisatud põllumajandus. Pärast kollektiviseerimisest tingitud esialgset allakäiku hakkasid kolhoosid tööle. Üha rohkem toodeti traktoreid, väetisi ja erinevaid tööseadmeid. Kolhoosid tõusid järk-järgult. Neljas viieaastaplaan oli planeeritud veidi tagasihoidlikumalt, sest mida kõrgem tase. Seda keerulisem on seda taset tõsta! Aga neljakümne kolmas ja neljakümne neljas aasta läksid, vähemalt ametlikult, plaanipäraselt. Või isegi veidi ees. Aktiivselt soodustati ka ületunnitööd. ja erinevat tüüpi laenud.
  Põllumajandus andis veidi juurde ja see võimaldas külmutada toiduratsiooni hindu ja tõsta toidu väljastamise limiiti. Palgad on veidi tõusnud.
  Muidugi pole NSV Liidus kõik nii täiuslik kui filmiekraanidel, kuid elu läks tasapisi paremaks. Ilmusid jalgrattad ja isegi neljakümne neljandal aastal esimesed mustvalged telerid. Nad tegid loomulikult ka esimese värvilise filmi Stalinist. Seeriasse lasti välja auto "Moskvich". Lisandusid konservide ja maiustuste, kondiitritoodete tootmine. Ilmus müügil ja külmikud ammoniaagil.
  See tähendab, et NSV Liidus toimusid nihked paremuse poole. Ja NKVD polnud enam nii lokkav kui kolmekümne seitsmendal ja kolmekümne kaheksandal aastal. Muidugi ei tahtnud rahvas sõda. Ja sakslased kartsid.
  NSV Liidus oli juba kõrgelt arenenud rasketööstus ja masinaehitus. Kuid esialgu polnud neil aega armeed autodega täiendada. Kuigi võrreldes neljakümne esimese aastaga on tehnika muidugi suurusjärgus kasvanud. Ja armee enda suurus ulatus üheteistkümne miljonini - kaks korda rohkem kui neljakümne esimeses. Ja majandusel oli raskusi, et sammu pidada.
  Stalinil õnnestus luua tugev tööstus, kuid Fuhrer võitis liiga palju ja temaga polnud võimalik hakkama saada. Ressursid osutusid täiesti võrreldamatuteks.
  Aga head hautist toodeti juba NSV Liidus. Ja tüdrukud sõid seda hea meelega koos sibula ja leivaga.
  Nataša märkis vihaselt liha närides:
  - Miks füürer veel Jaapanisse ei läinud! Ja tule meie juurde!
  Victoria, lüües palja jala kõvasti vastu tõrku, vastas:
  - Rumalus läbimatu!
  Oksana soovitas:
  - Ma arvan, et fritsid alahindavad meid! Kuid tegelikult peame kogu selle Hitleri paki tükkideks rebima!
  Veronica ütles ohates:
  - Meil ei vedanud... Kuigi sõda oleks võinud alata neljakümne esimesel. Need olid siis kuulujutud!
  Victoria noogutas nõustuvalt ja raputas paljast rinda, susisedes:
  - Ilmselt nii! Kuid ilmselt segasid Jugoslaavia ja Suurbritannia edu Itaalia vastu Hitleri plaanid. Kuid tegelikult tuli see Fritzile isegi kasuks.
  Nataša purustas sipelga oma paljaste graatsiliste jalgade sõrmedega ja noogutas nõustuvalt:
  - Kindlasti! Neljakümne esimesel aastal oleks Kolmas Reich ilma rasketankide ja raketisuurtükita meie jaoks täiesti ohutu. Oleksime teda julgenud... Ja nii tõstis Fritz latti.
  Tüdruk ohkas raskelt.
  Victoria vaatas Natašat. Paljaste elastsete rindade peal ja mõtles: "Siiski, milline kaunitar," kui vahva oleks teda paitada. Kuid ta ei öelnud seda valjusti - see on tõesti sündsusetu.
  Veronica märkis loogiliselt:
  - Ajalool puudub subjunktiivne meeleolu... Tegelikult oleks olnud parem streikida neljakümnendal aastal, kui natsid Prantsusmaale tungisid. Siis hetk - mugavamat ei juhtu!
  Victoria norskas põlglikult.
  - Ja rikkuda pakti? Stalin ei nõustu sellega! Ta andis oma ausõna mitte rünnata!
  Nataša naeris ja märkis:
  - Oh, kui üllad me oleme!
  Tüdrukud lõpetasid leiva, hautise ja sibula. Nad jõid kolbidest hapupiima. Liikusime edasi.
  Kuskilt kostis mootorite sumin. Saksa tankid liikusid. Nende hulgas on suurim E-100. Speeril õnnestus massiivsemad isendid tagasi lükata. Aga tegelikult, miks on tankil vaja kahte tünni? Parem on teha kaks erineva tünniga paaki kergemat kui kahega, kuid rasket.
  E-100 on samuti tootmisest väljas, kuid seeriast leiab seda siiski. Pealegi armastab Hitler ka mastodoneid ja käskis hoida kogu seeriat E-5-st kuni E-100-ni.
  Päris massiivne E-75 masin 128 mm ja kaaluga kaheksakümmend tonni. Soomuses ühendatud E-50-ga. Vaevalt on see parim mudel, praktiliselt läheb veelgi hullemaks. "Kuninglik lõvi" 210 mm kahuriga ja kaaluga sada tonni.
  Tüdrukud ronisid kõrge männi otsa ja vaatasid tanke. "Kuninglik lõvi" tänu 1800 hobujõulisele mootorile, üsna võimsale mastodonile ja krapsakale. E-100 on varustatud ka võimsa mootoriga. Ka Shturmlev liigub, võimsa 500-millimeetrise raketiheitjaga. See on üks tõhusamaid läbimurdemasinaid.
  Levi tanki enda saatus oli mitmetähenduslik. Ta esines "Pantri" ees ja suutis võidelda Rootsis, Šveitsis ja maandumisel Suurbritannias endas.
  Hitler vallutas nii Šveitsi kui Rootsi, surus peale Hispaaniale ja Portugalile orjastamislepingud. Need olid sunnitud oma rahvusvaluutast loobuma ja marga kasutusele võtma. Seega sattudes Saksa kapitali mõju alla.
  Tanki "Lõvi" pidi kasutama Ameerika vastu. Kuid liiga raske auto, millel oli ebapiisavalt kiiresti tulistav püss, sõjaväele ei sobinud. Eelistati arenenumat "Panther" -2. See sõiduk rahuldas sõjaväelasi oma relvadega ning sõiduomadused ja eriti esisoomus on rohkem kui väärt. "Panther" -2 sai võidutankiks sõjas USA-ga. Ja "Lõvi" kasutati üliharva. "Tiiger" ei olnud ka eriti produktiivne tank, kellel oli vaevu neljakümne teise aasta lõpu lahingutes aega süttida. Ja "Tiger" -2 on aegunud, tal on vaevu aega ilmuda. Viiekümnetonnise massiga moderniseeritud "Panther" -2 ei jäänud kaitse ja relvastuse poolest alla Tigr -2-le ning oli sõiduomadustelt parem kaheksateist tonni väiksema massiga.
  Võitluspraktika on näidanud, et "Panther" -2 on võitlusomaduste poolest märkimisväärselt parem kui "Sherman", lüües seda autot pikalt, kuni kolme ja poole kilomeetri kauguselt, ning on praktiliselt läbimatu otsaesisest ja ainult lähedalt. ulatus on küljelt haavatav. Ja see pole kaugeltki kõigi Shermani mudelite puhul nii.
  Ameerika kaotas Saksa reaktiivlennukitele ja Panthersile, aga ka varasemale E-25-le - ainulaadsele iseliikuvale, vaid pooleteise meetri kõrgusele relvale.
  USA kapituleerus...
  Nataša silitas omaenda maasikanibu. Ja ta ütles särava naeratusega:
  - Mina, sina! Tema, tema - koos kogu riik!
  Victoria toetas:
  - Koos sõbralik pere! Ühesõnaga, meid on sada tuhat I!
  Oksana itsitas ja mastodonitele osutades märkis:
  - Tank "E" on väga lühike ja kükitav. Teda on raske kätte saada.
  Veronica susises kurvalt:
  - Jumal õnnistagu meid!
  Nataša itsitas ja säutsus:
  - Ameerikas kogu riigi jaoks, Ameerikas kogu riigi jaoks, Ameerikas kogu riigi jaoks - võimalused on võrdsed!
  Tuline Victoria itsitab ja möirgab:
  - Võimalused on erinevatele ühiskonnakihtidele võrdsed!
  Ja kuidas sa tahad. Ja tema hambad on ilusad, nagu nad näitavad.
  Oksana kommenteeris:
  - Kui sakslased lahku löövad, on neil varustusbaasidest väga halb olla!
  Veronica itsitas ja soovitas:
  Palvetagem siis!
  Nataša norskas põlglikult ja raputas pead.
  - Mitte! Oleme komsomoli liikmed, mis tähendab, et oleme ateistid!
  Victoria hoiatas agressiivselt:
  - Ja üldiselt olen ma sõjakas ateist! Ja jumalat pole olemas - see on meditsiiniline fakt!
  Veronica märkis ettevaatlikult:
  Kuid te ei saa seda tõestada!
  Victoria välgatas vastuseks agressiivselt smaragdsilmi. Ja susises naeratades:
  - Ma saan! Kui Jumal on olemas, siis peab ta vastutama. See tähendab inimeste eest hoolitsemist. - Punane tüdruk lõi palja jalaga agressiivselt vastu männi tüve. - Kas on võimalik ette kujutada fenomenaalset kosmilist mõistust, mis ei hooliks selle loomisest!
  Nataša kinnitas kergesti:
  - See on kõik! Lõppude lõpuks oleme me Jumalale nagu lapsed Isale ja ta ei hooli meist!
  Veronica märkis ettevaatlikult:
  Kuid isegi hooliv isa karistab oma lapsi...
  Nataša itsitas vastuseks.
  - Aga ärge moonutage neid!
  Victoria märkis vihaselt:
  - Teie Jumalas on tõesti kummalised kasvatusmeetodid! Ta näiteks võttis ja uputas kogu inimkonna ja isegi süütud loomad. Tekib küsimus, missugused on fašistlikud meetodid?
  Oksana lisas naeratades:
  - Ja üldiselt igavene piin põrgus ... See on ka ilmselge liialdus, kuna ükski õiglusmeetod ei saa piinamist õigustada!
  Veronica ajas segaduses käed laiali ja ütles ohates:
  - Ma arvan ka, et Noa veeuputus on üle jõu käiv. Kuid maa oli Jumala silme all pattu täis...
  Victoria naeris:
  - Jah, lapsed hakkasid vempe mängima. Isa võttis kuulipilduja ja tulistas neid, kes plärisesid, jättes rohu alla vaid need, kes istusid vaiksemalt kui vesi. Punapea paljastas oma suured hambad. - Selline on saadud analoogia!
  Veronica kehitas õlgu ja ütles vaikselt:
  - Ma ei ole preester, et sellistele küsimustele vastuseid anda. Kuid ma arvan, et Jumalal oli selleks põhjused.
  Victoria itsitas ja märkis:
  - Jah ... Mingil põhjusel nad kukkusid ilma põhjuseta, ainult et nad nägid kõiki nagu nad oleksid kadunud!
  Nataša soovitas:
  - Võib-olla on Piibel lihtsalt juudi muinasjutt. Miks me peaksime sellesse uskuma?
  Oksana avaldas oma arvamust:
  - Igal juhul peate oma au hoidma. Ja ärge lootke liiga palju postuumse paradiisi peale!
  Victoria itsitas ja märkis:
  - Jah... Preestritele meeldib lugusid rääkida! Ja mitte eriti atraktiivne!
  Veronica märkis vaikselt:
  - Aga Jeesus Kristus on üsna atraktiivne pilt!
  Victoria itsitas ja raputas pead.
  - Ma ei abielluks sellise patsifistiga!
  Nataša itsitas ja märkis:
  - Jah, mees peab enda eest seisma... Ja mida Piibel õpetab? Nad löövad sulle vastu paremat põske - keera vasakule!
  Veronica tahtis öelda, kuid tal oli selgelt piinlik. Ja siis Victoria pani selle sisse:
  - Tõesti kummaline moraal. Kas Jumal õpetab meid armastama vaenlasi või uputab kogu inimkonna korraga. Ja kuidas seda seletada?
  Nataša vastas ise:
  - Ma arvan, et Piibli kirjutasid andekad visionäärid!
  Veronica vaidles sellele vaikselt vastu:
  - Kes iganes seda vaatab... Aga teisiti peale Jumala olemasolu on võimatu seletada Universumi ilmumist. - Siis tüdruk rõõmustas. Ta jooksis palja, meislitud jalaga mööda koort ja jätkas. - Mida iganes võib öelda, kuid Universumi päritolu kohta on võimatu leida või leiutada veenvamat versiooni, välja arvatud see, kuidas Jumal selle lõi!
  Nataša kehitas õlgu ja küsis:
  - Ja Jumala ilmumise algpõhjus?
  Veronica ohkas ja vastas enesekindlust kaotades:
  - See on juba aksioom... Seda tuleks aktsepteerida usu kaudu, et Jumal on olemas. Ja et see on eksisteerinud igavesti ja sellel pole esimest põhjust.
  Nataša raputas negatiivselt pead.
  - Kas nõustuda usuga Jumala igavikueelsega? Kuid ma võin pakkuda, et võtan usuga vastu universumi igaviku, kuid ilma Kõigevägevamata...
  Veronica märkis loogiliselt:
  - See näeb välja nagu alogism. Kuidas see igavene aine on ja kust see tuli?
  Victoria vastas kohe:
  - Ja mis on loogiline - Jumal on igavene... Ja kust ta tuli!? Seda enam kohe kõikvõimas ja kõiketeadja?
  Veronica vastas meeleheitel:
  - See on alati olemas olnud... Me võtame selle usuga vastu! Ja kuidas see võimalik on - arusaamatu!
  Nataša märkis:
  "Tõepoolest, oleme siin võrdsetel alustel. Aine pidi kuidagi tekkima. Ja juhtub mõeldamatut. - tüdruk irvitas ja märkis enesekindlalt. - Aga ikkagi jääb lahtiseks küsimus, miks on maa peal nii palju kurjust.
  Tegelikult on selle üle palju vaielda...
  Igal juhul olid natsidele vastu väiksemad, vähem kogenud ja halvemad tehnilised jõud.
  Kui reaalses ajaloos oli neljakümne esimesel aastal NSVL-il neljakordne eelis tankides, kvaliteetsemate sõidukitega, siis nüüd on sakslastel mastodoneid juba rohkem ja need on tõhusamad. Ja sakslastel on reaktiivlennukeid ja ka rohkem arvult ja kvaliteedilt. Tegelikus ajaloos oli NSV Liidul lennukeid neli korda rohkem. Tõsi, võib-olla on kvaliteet Luftwaffe poolel. Vananenud autod jäid alla Saksa omadele. Ja ka kõige uuemad ei olnud üheselt mõistetavad. Nüüd on aga sakslastel juba reaktiivlennukid, millele Nõukogude propellerlennukid ei ole rivaalid.
  Muidugi suudeti kaitseliine üles kaevata, aga treeningud on üsna nõrgad. Siiski on Punaarmee olemuselt valdavalt ründav. Üks pluss on see, et sakslased ei saanud vägesid üllatusena võtta. Kuid negatiivne külg on see, et neil on kõiges kvantitatiivne eelis ja isegi tõelisem lahingukogemus kui neljakümne esimesel.
  Pluss saab ikka aru jõudude arvust. Ja nii raske on vastu seista. NSV Liidu neljakümne esimesel aastal, pärast mobilisatsiooni, edestas see arvuliselt Wehrmachti, kuid jäi alla jalaväe kvaliteedi ja üldise mobiilsuse poolest. Nüüd pole kvaliteedi arvelt kõik selge. Wehrmachtis on palju koloniaaldivisjone, mis pole eriti lahinguvalmis. Aga teisest küljest hea MP-44 ründepropeller ja palju varustust. Ja sellel planeedil on vaenlane muutunud veelgi tugevamaks. NSVL muidugi lisas ka, aga mitte nii palju.
  Peaaegu kogu maailm on Venemaa vastu. Ja siin on võimalused palju väiksemad kui neljakümne esimesel.
  Albina, olles mitu lennukit alla tulistanud, märkas:
  - Siin me peksame, peksame, aga kaldaid pole näha ...
  Alvina naeris ja vastas:
  - Läheneme juba Dneprile ja toimub suur lahing ...
  Bikiinisõdalased jätkasid edasiliikumist. Natsid läksid Bresti kindlusest mööda ja panid katla kinni. Tank E-50, liigub ida suunas.
  Gerda laulis entusiastlikult:
  - Ma olen nii lahe tüdruk! Murran kõik vaenlased nagu jääpurikad ... Ja külmas, paljajalu, julgelt, et isegi sädemeid paiskub jalge alt!
  Charlotte itsitas, lõi kolmkümmend neli kehasse ja hüüatas entusiastlikult:
  - Pole põhjust kahelda isamaas! Sõdalased on kõvemad kui mehed!
  Christina vajutas nuppu ka palja jalaga ja reetis raevukalt, lüües välja Nõukogude kahuri. Nii et isegi pagasiruum tuli ära:
  - Sissetulekud on suured kui mäetipud!
  Magda lasi oma kahurist ükshaaval välja. See oli 105 mm ja viimases modifikatsioonis surmav, see oli üsna kiirtulega, tulistas kümme lasku minutis.
  Tüdruk surus paljaid sõrmi ja sosistas:
  - Protsent tuleviku real antud ...
  Gerda lõi Nõukogude tanki, purustas soomuki ja karjus:
  - Sa näed ise!
  Ta tuksis ja Charlotte, kasutades oma paljaid varbaid, metsiku meeletu möirgaga:
  - Isamaa on nüüd meile lähemal!
  Christina tulistas ka, kasutades oma paljaste päevitunud jalgade sõrmi, andes välja:
  - Tervitage päikest koos meiega!
  Ka Magda tuksis ja vajutas paljast kannast. Ta purustas Nõukogude kahuri hõljuvateks kildudeks, lauldes:
  - Kodumaa on kõige tugevam!
  Ja sõdalased möirgavad nagu pühvlid tapamajas. Neljale meeldivad väga mehed. See sobib neile tõesti. Miks mitte? Nad on nii ilusad ja agressiivsed. Ja armastav. Ja mees on koer, viipa vaid. Ja teil on kõik, sealhulgas raha. Ja need naised on füüsiliselt väga tugevad. Ja meeste täiuslikkust seedivad nad hullu temperamendiga. Ja pidev nauding.
  Pole vaja meest tervet aastat oodata - ja ometi leiab orgasm su üles!
  Gerda võttis selle ja möirgas, tulistas Nõukogude kolmkümmend neli ja lõhkus torni:
  - Ma olen tõeline hävitamise rüütel!
  Christina ajas keele välja ja karjus ähvardavalt:
  - Ja mu irve on nagu pantril!
  Charlotte rääkis agressiivselt, raputas rusikat ja lükkas paljaste varvastega juhtkangi.
  Ja ees ootavad suured muutused!
  Magda siristas ja karjus:
  - Oleme hetaera kehastus!
  Gerda itsitas ja vastas:
  - Kui hea on, kui nägusate noormeeste käed sind paitavad!
  Ja tüdruk kujutas ette, kuidas ta peopesad maasikanibude juures käpasid. See on tõesti nii imeline. Ja kõditav ja põnev. Ja väga kena.
  Gerda tulistas Nõukogude SU-85 pihta. Ta sõitis autoga avariisse ja siristas paljajalu vastu soomust:
  - Ah, tamme daamid, tamme daamid!
  kinnitas Charlotte agressiivselt, punnitas põski välja ja raputas täis rindu.
  - Duba! Tamm! Dubai naised!
  Ja kuidas ta võtab ja naerab ... Nagu kellad heliseksid. Ja ta hääl on nii särav.
  Ja tema ohver oli 76-millimeetrine Vene relv. Relvad on üsna arhailised.
  Christina itsitas ja kilkas:
  - Ma möirgan ja murdun!
  Ja paljaste sõrmedega suunas ta ka mürsu vaenlase auto pihta.
  Kui ilus ta on. Kuld ja vask on suurepärased!
  Magda on üdini kuldne, lauldes entusiastlikult:
  - Hullur nutab endiselt ...
  Siis pööras ta nõukogude kolmekümne nelja ümber ja jätkas kurvalt laulmist.
  - Ta on Berliinis võõras!
  Gerda säutsus vastuseks. Ta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja lasi alla Nõukogude haubitsa.
  - Berliin on maailma pealinn!
  Charlotte pomises vastuseks nukralt:
  - Ja London on Pariisi pealinn!
  Ja naelad Nõukogude T-26-le. Masinat, kuigi mitte suurt, peetakse ka tankiks.
  Christina võttis selle ja andis ära, keerutades ratast paljaste jalgadega:
  - Ja Pariis on Rooma pealinn!
  Siis, niipea kui ta naerab ... Ja smaragdsilmadega puurib ta läbi kõik sõdalased järjest. Ja irvitada samal ajal ja sära hammastega. Aga kuidas ta üldse võtab ja lööb Nõukogude tankid. See lammutab poole tornist kell kolmkümmend neli.
  Ja pärast teda võtab Magda selle ja süütab selle granaadiga. See tähendab, mürsk. Vastavalt SU-76. Juba selgelt vananenud auto, kuid siiski kirjas.
  Ja piiksus:
  - Ja Rooma on Miami pealinn!
  See on tõesti naljakas. Kuid tüdrukud läksid liiga ära. Nad ei pannud tähele, kuidas paar Nõukogude armee sõdurit tankitõrjegranaatide kimpudega nende juurde roomas ja roomikud õhku lasid. Ja kuidas see võtab ja plahvatab. Rullid lõhkesid ja E-50 kaotas oma liikuvuse.
  No mis juhtub...
  Natsidel on palju tanke ja nad on palju arenenumad kui nõukogude omad. Ja neil on kogenumad meeskonnad.
  Muidugi on palju välissõdureid, mis tekitab probleeme, kuid see pole hirmutav. Kuid vägede arv on väga tugev. Ja te ei saa sellele vastu vaielda.
  Neljakümne esimese aasta arv ei olnud Fritzi jaoks piisav. Eriti vähe oli tanke. Ja see takistas neil võitlemast.
  Albina ja Alvina valasid ründelennukitel vaenlasele pomme. Punaarmee nende löökide all värisesid ja hukkusid.
  Albina, jättes maha järjekordse surmakingi, kilkas:
  - Otsustavate muutuste ja võidu nimel!
  Alvina kinnitas, tulistades paljaid varbaid juhtkangi nuppudele:
  - Selle eest, et nad lendasid jalad alla Kolmanda Reichi õnnestumiste eest.
  Saksa piloodid Gertrude ja Adala ronisid paljaste jalgadega laksutades kaheistmelisesse XE-328, reaktiivmasinasse - see on kümne õhkrelvaga koletis.
  Vihm oli just möödas ja tüdrukud jätsid oma paljastest jalgadest graatsilised, väga selged jäljed.
  Nad olid nii võrgutavad, et lennuväljal teenivad noorukid ahistasid silmadega paljaid jalajälgi ja isegi poisid hakkasid täiuslikkust paisuma. Üldiselt oli piloote palju - võitlus näitas, et naistel on võrdsetes tingimustes kaks korda suurem ellujäämisprotsent kui meestel. Ja see tähendab, et need on tõhusad. Ja Hitler ei ole muidugi selline inimene, kes kedagi haletseks.
  Kolmandas Reichis endas võeti ametlikult kasutusele polügaamia - õigus neljale naisele. See on väga praktiline. Kuid mitte liiga kristlike traditsioonidega. Pole ime, et fašism otsib uut religioonivormi. Hitler nõuab, et see oleks monoteism, kuid nii eriline - paganlike iidsete germaani jumalate panteoniga. Muidugi on Hitler ise selles panteonis seatud ennekõike Kõigekõrgema Jumala sõnumitoojaks ja sõnumitoojaks.
  Nii et füürer muidugi armastab ennast väga kasvatada.
  Gertrude ja Adala lasevad taevasse oma mitmeotstarbelise ründelennuki, mis võib täita ka hävitaja rolli.
  Sõdalased on väga enesekindlad. Venelastel pole reaktiivlennukeid ja tõenäoliselt ei suuda nad taevatiigrite pealetungile vastu seista.
  Gertrude urises:
  - Olen põleva oja rüütel ...
  Adala kinnitas entusiastlikult hambaid paljastades:
  - Ja ma kontrollin kõiki!
  Tüdrukud naersid. Nad surusid paljad kannad pedaalidele ja keerutasid reaktiivlennukit.
  Oli veel pime, aga idas paistis juba valgustriip. Tüdrukud vilistasid... Nende all vedelesid juba Venemaa avarused. Naissõdalased itsitasid ja pilgutasid üksteisele silma. Nad on nii ekstravagantsed ja ilusad.
  Siin startivad nende poole Nõukogude autod. Kruvi Yak-9 on viimaste väljaannete seas võib-olla kõige masstoodetud masin. Mitte ülemäära relvastatud, aga suhteliselt odav ja väheste soomustega. MIG-5, kiirem, kuulipildujatega. MIG-3 on varasem mudel. LAGG-7 on ilmselt kõige kiirem ja relvastatud lind. Viimases modifikatsioonis on koguni kolm 20-mm kahurit.
  Kuid need on kõik propellerajamiga masinad - reaktiivlennukeid pole loodud. Ja sakslased tunnevad end väga enesekindlalt.
  Gertrud tulistab kümme õhukahurit. Nad tabasid 30 mm ja kahte 37 mm relva. Nad tormavad nagu tuline pööris läbi Nõukogude lennukite. Punased lendurid püüavad aga kõrvale põigelda ja sabasse minna.
  Adala manööverdab hetkel. Saksa autot ei saa otse ette võtta, kuid sabadesse sattumine on tülikas. NSV Liidu jaoks pole rünnak ootamatu. Õhutõrjerelvad on juba välja lastud. Plahvatatud kestad helendavad pimedas.
  Sakslased kogevad teatud närvilisust. Tundus, et nad on juba nii palju näinud, et miski ei üllata, aga ... Nõukogude lendurid on julged ega karda kaotusi. Pole midagi, mis neid hirmutaks. Kuid kogemusest ei piisa. Saksa lennuk tuleb kergesti sukeldumisest välja ja tulistab Nõukogude auto alla. Murrab veel ühe tükkideks.
  Saksa relvade jõud on väga suur. See on komponent, milles Fritzil on Venemaa ees tohutu eelis. Aga natside kiirus on kolossaalne.
  Adala kiirendab ja murrab edasi. Ja Gertrude tulistab rakette vaenlase pihta. Nõu saavad hambad. Osa laskemoona on suunatud kuumusele või helile.
  Adala sosistab:
  Nad ei tapa meid!
  Tüdrukud keerutavad oma autot... Nad püüavad olla lahedad. Ja siis rammib Nõukogude hävitaja lähedal asuvat Saksa reaktiivlennukit. Ja kuidas see hakkab rebenema ja lõhenema. Nii taevas kui õhus.
  Gertrude sosistas:
  - Hullu surm!
  Sõdalased olid selgelt segaduses ja neid võib niimoodi rammida.
  . PEATÜKK #4
  Kohutav löök langes rahumeelsele Vladivostokile (Kaug-Idas sõjaseisukorda ei kehtestatud). Suurem osa Vaikse ookeani laevastiku laevu desarmeeriti sadamates, paljud meremehed viidi ka läänerindele. Ühest küljest oodati Tõusva Päikese Maa rünnakuid, kuid praktikas selgus, et neid polnud oodata. Kindral Yamamoto tegi kihlveo samaaegsele löögile kõigi kasutatavate jõududega. Suhteliselt kiiresti lüüa saanud Ameerikal ei olnud aega enamust Jaapani mereväest uputada, eriti hirmuäratavat jõudu esindasid lahingulaevad.
  Esimese auastme kapten Vasiltšikov mängis just sel koidueelsel tunnil koos teiste laevastiku ohvitseridega kaarte. Poisid olid veel päris noored, jäeti siia vaatama, et laevad päris ära ei mädaneks. Vasiltšikov oli neist ainsana püssirohulõhna tundnud, ta viidi Leningradist üle raske kopsupõletiku ravivajaduse tõttu, tabatud väga pilves linnas. Esimese auastme kapten või maavägedesse üle viidud kolonel nautis Vladivostoki vaikust ja selle õitsvaid tänavaid. Talv möödus, aprill möödus rõõmuga, oli imeline, soe, juuni ei olnud keskpaigas, vaid troopilises vööndis. Ohvitserid jõid veidi, merepoe hea viin on tänapäeva mõõtude järgi (sõjaeelne inflatsioon odavnes rubla) peaaegu odavam kui piim.
  Tuju rikkus aga uudis, et järgmist ameerika hautisega karavani ei tule, mille tulemusena läks snäkk kallimaks ning pehme Texase vasikaliha asemel tuli süüa niigi igav kala hapukurgiga. . Ohvitserid üritasid mitu korda sõjateemalist vestlust tõlkida ja palusid rääkida teatud lahingutest, kuid Vasiltšikov vaikis ja suunas vestluse kõrvale. Lõpuks, kui nad ta lõpuks kätte said, haukus ta:
  - Nad saadavad teid rindele, nii et tunnete Kuz'kini ema ära. Saage aru, et püssirohi lõhnab mitte parfüümi, vaid laipade järele!
  Väga noor mereväeleitnant (oli just saanud epoletid, peale poolt aastat õppimist, mille astus kohe koolist sisse) hüppas:
  - See on see, kellest me puudu oleme! Naised! Ilus naine! Miks me istume üksi, sest linn on täis üksikuid tüdrukuid.
  Poisid rõõmustasid:
  - Muidugi, lähme otsime tüdrukuid.
  Ohvitser laulis romantikat:
  - Kui hea on murule pikali heita ja kui maitsev on süüa! Korraldage vannis ümberkorraldus ja helistage noortele tüdrukutele!
  Vasiltšikov karjus raevukale noortele:
  - Väljas on liikumiskeeld ja tüdrukud magavad pärast rasket tööd! Kõigil pole õnne sellist vargakohta saada, õndsast, kui higi ja veri ümberringi kallab.
  Ohvitser kiusas:
  - Püssirohi lõhnab mitte piirituse, vaid laipade järgi, ainult reameestele, komandöridel on filtriga gaasimaskid!
  Vasiltšikov kortsutas kulmu.
  - Filosoof! Tüüpiline Spinoza, jääb üle vaid õppida keelega päästikule vajutama! Ja see saab olema: pah! Kubemes! Kubemes!
  Ohvitserid naersid, isegi aknad hakkasid värisema. Vasiltšikov lisas:
  - Su keel on suurepärane, kui vastase mõistus on väike!
  Nooremohvitser pomises:
  "Aitab sellest, lähme joome!"
  Ülejäänud võitlejad möirgasid:
  - See on õige, vala see! Kuni koiduni jätkub meil muidugi viina, aga näksimist jätkub ka paganama!
  Ja klaasidesse valatud tuline vesi! Jah, nii hakkas keema ja vahutama, kõlasid rõvedad, rõvedad laulud.
  Uks läks ootamatult lahti ja tuba tundus olevat orkaani poolt lõhkenud. Pikakasvuline tuline tüdruk hüppas ohvitseride juurde ja lõhkus kõigest väest lõpetamata viinapudeliga telliskiviseina. Tüdruk hüüdis:
  - Alkohoolikud ja pojad! Terve riik töötab või võitleb, te olete õndsad nagu sead. Unustasid südametunnistuse ja au! Pole ime, et Lenin ütles: joobeseisund on kõigist pahedest halvim, selle eriline destruktiivsus avalikus omandis!
  Nooremohvitser oli juba üsna purjus, silmad kissitanud ja ta karjus vastu, haarates tühja pudeli:
  - Sa lits, kao siit! Nüüd ma teen!
  Tüdruk tabas korraks saapa varba põlve alla. Löök tundus kerge, ilma ulatuseta, kuid noormees ulgus ja vajus. Pudel kukkus ja läks katki. Kõik ahhetasid, Vasiltšikov hüüdis:
  - Jah, need on Hispaania ja Soome ässpiloodi Anna Vedmakova märgid. Tal on legendaarsed juuksed, tule värvi! Tere tulemast, eskadrilli juht...
  Nõid noogutas.
  - Olen endiselt majori auastmes ja esimene ässpiloot pälvis NSV Liidu kangelase tähe. Saabus just oma MIG-5 hävitajaga. Samal ajal kui ülejäänud eskadrill on idarindel. Mind juhendati... Noh, see pole sinu asi, et mind juhendati. Igal juhul on mul vaja, et teie hävitaja heiskaks kohe Ameerika lipu ja läheks merele.
  Vasiltšikov oli üllatunud:
  - Miks meie oma?
  Nõia rohelised silmad välgatasid.
  - Sest see auto on valmistatud USA-s. See tarniti teile Lend-Lease alusel ja järgige siis ainult minu korraldusi.
  Vasiltšikov tegi grimassi:
  - Kolonel kuuletub majorile ja isegi teisest osakonnast. Teil on volitused.
  Vedmakova ulatas välja dokumendi, millel oli NKVD pitsat ja peakorteri aseesimehe ja rahvakomissaride nõukogu esimehe, salapolitsei juhi - marssal Beria allkiri.
  - Sai aru! Ja ilma pikema jututa kuuletud ainult mulle! Mis muidu saab, ma ei ütle: sa pole viieaastane!
  Vasiltšikov kummardus:
  - Hästi! Hävitaja on liikvel, vaja on vaid madrused kasarmust üles tõsta ja kahe tunni pärast merele asuda.
  Vedmakova haaras noorel ohvitseril juustest, ta oli temast pea pikem ja selgelt tugevam:
  - Mis puur ja joodik! Miks teil nii laiali saadetud meeskond on! See tüüp näeb rohkem välja nagu kajutipoiss kui ohvitser. Võib-olla alustuseks puhu korralikult õhku, et kõik humalad välja tuleksid.
  Vasiltšikov oli piinlik:
  - See on Pasha Kolobkov. Kursustele saadeti ta lühendatud programmi järgi otse Suvorovi koolist. Ta on veel päris poisike, kahe kuu pärast on tal sünnipäev kuusteist aastat vana.
  Witcher tegi grimassi:
  - Vau! Viieteistkümneselt ja juba ohvitser! Seda teebki kiirendus! Ja ma ei teadnud, et piimad juba said tiitleid.
  Vasiltšikov kehitas õlgu.
  - Kommunistlikul rindel kasvavad lapsed varakult suureks! Veelgi enam, temaga juhtus lugu, nagu ta kirjutas parima loo Moskva fantastilisest kaitsest ja Žukov märkis selle ära ja soovitas tal poisi kadettidest ohvitseride hulka üle viia.
  Witcher parandas:
  - Hästi! Pole paha, et ta loll pole, aga ei joo enam! Ma tunnen selle lõhna ja mu nina on nagu koer, kohe tribunali all! Tegelikult maksate selle eest. Juba keskealine mees, aga ise.
  Vasiltšikov köhatas:
  - Tegelikult olen ma kolmkümmend kaks, aga ma olen Hispaanias ja Soomes juba kuus korda haavatud, nii et ma tundun vana olevat ...
  Vedmakova tahtis vastuseks midagi öelda, kui järsku koidueelne müra katkestas koidueelse vaikuse. Taevast langesid justkui rasked rahnud, aknaklaas purunes korraga. Rahekivikillud põrkasid vastu lauda ja sattusid isegi purjus ohvitseride kätesse ja näkku. Witcher karjus:
  - Kõik kohe välja.
  Vasilkov hüüdis vastuseks nii palju, et oleks peaaegu häälepaelad rebenenud:
  - Need on kaheteisttollised kestad! Jaapani lahingulaevad näivad olevat jahil, see tähendab.
  Vedmakova lõi nördinult saapaga vastu seina:
  - Algas, aga mitte nii, nagu plaanisime! Üldse mitte! Kurat, me peame viivitamatult eskadrilli merre viima ja kitsasilmaliste ahvide riigi laevastiku uputama.
  Vasiltšikov pomises:
  - Relvad on ainult minu hävitajal ja paaril väikesel künal. Meil pole isegi vastust.
  Vedmakova näitas rusikat:
  - Noh, teil peaks olema ranniku suurtükivägi! Kõiki ju läänerindele ei saadetud, nagu ka lennundust. Sellest, et Jaapan võib iga hetk sõtta astuda, on ju räägitud juba aastaid.
  Vasilkov tahtis midagi öelda, aga see jälle mürises, killud sadas maha. Sireen hõikas, hoiatades lennukite saabumise eest. Vasiltšikov tõusis püsti ja hüüdis üle Nõia möirgamise:
  - Meil on lennundus ja rannapatareid, isegi kui mitte täielikus komplektis, on saadaval. Vastame!
  Piloot urises mööda tänavaid jookstes:
  - Ma jookseks lihtsalt oma võitleja juurde ja istutan need japid, tundub, et sellest ei piisa. Nad maksavad endiselt Tsushima ja Mudeni eest.
  Vasiltšikov nõustus:
  - Jah, nad maksavad! Jah, isegi protsendiga!
  Kostis plahvatusi ja õhutõrjerelvade hilinenud piiksumist. Üldiselt võeti suurem osa Vladivostoki õhutõrjest välja neljakümne esimesel aastal, et tugevdada Moskva kaitset (Oodati, et Hitler lööb, aga siis läks mööda!), Nii et sääse mitu punkti -Tõusva Päikese riigi maja ei paistnud sellisele "mürale" erilist tähelepanu pööravat. Jaapani sukeldumispommitajad viskasid kevadised "kingitused" läbistava kriginaga. Löök anti nii linnale kui ka laevastikule. Jaapani lennukid ei ole liiga suured, kuid väledad, kuid lahingulaevad, vastupidi, on kopsakad. Seni on ameeriklastel õnnestunud uputada vaid kaks sellist kaunitari ning ellujäänud hävitasid koos ristlejatega rannikut. See meenutas kangesti Tõusva Päikese maa kurikaelat rünnakut 27. jaanuaril 1904. aastal. Ainult siis polnud lennundust.
  Vasiltšikov tundis, et lämbub jooksmisest. Ta pole superinimene, vaid lihtne haigete kopsudega mees, kes on sattunud raskesse olukorda. Ja Vedmakovas ei edestanud ta teda palju. Huvitav, kui vana ta on, vaevalt üle kolmekümne, ta rinnad on suured ja õlad laiad nagu mehel.
  Vedmakova pöördus järsku ümber ja viipas käega:
  - Ära jookse vanamees, järgi mind! - Ta karjus sellise jõuga, et helilaine lihtsalt tabas ta kõrvu. - Viige hävitaja võimalikult kiiresti merre.
  Läheduses müristasid plahvatused, rusud sadas alla, üks neist kukkus otse Vedmakovale ja ta püüdis selle mehaaniliselt kätega kinni. Pilooditüdruk tundis end väravavahina, kes võitis edukalt penalti, kild oli ümar, soe ja nägi välja nagu pall. Anna tundis järsku, et tema käte vahel voolas alla midagi vedelat. Tüdruk vaatas killukest ja siis tuli isegi kolmeaastasest sõjast karastunud raudsõdalasele (Koos hispaanlastega) iiveldus kurku. Tema kätes oli lapse pea. Vaene tüdruk (seda on näha lühikestest patsidest, väljakukkunud silmadega. Vedmakova pani ettevaatlikult pea mõranenud asfaldile ja tegi risti:
  - Sul ei olnud aega patustada, mitte elada! Siiski pole Jumalast suuremat pattu, seepärast pole suuremat pattu kui ükskõiksus laste kannatuste suhtes.
  Jälle mürin ja killud, üks tabas tüdrukut saapa, kriimustades nahka. Vedmakova tahtis juba ümber pöörata ja nii kiiresti kui võimalik lennurajale tormata, kus tema MIG kannatlikult agressiivset perenaist ootas, kuid...
  Terav nagu pistoda tera, nägi sõdalase pilk esimese järgu kapteni Vasiltšikovi näol väljakannatamatut valugrimassi, kui tema maharebitud keha ülaosa lööklaine poolt õhku lendas. Tüdruk ise põikas napilt killust kõrvale. Ta lõi juba omal ajal põse kuidagi konksu, isegi Hispaania õhulahingu ajal. Selle tulemusena jäi sügav arm, mis rikkus pikka aega tema välimust. Tõsi, Siberis tutvustati talle ühte väga tugevat nõida, kellel õnnestus salvide ja vaimude abil välja ravida, nagu poleks kunagi olnudki, see haav ja veel paar. Selle eest andis Vedmakova talle süütuse, teades naiste rõõme. Pärast seda tabas neiu vähimatki võimalust mehega armuõnne hammustada, mida oli pühalikul nõukogude ajal isegi saatanliku ilu ja ahvatlemisvõime juures väga raske teha. Asi pole muidugi niivõrd mehe ümber veenmises, vaid selles, et peokorraldaja sellest teada ei saaks. Ja igat masti pettureid on nii palju, et näkk, näkk ja näkk ajab edasi. Nii et te ei kiirenda tegelikult, kui teie karjäär on teile kallis. Kuid umbes neli kuud tagasi, kui talle omistati kangelase täht, kahekümne viienda järjestikuse allatulistatud fašistliku lennuki eest: ta kohtus Berias. Ja kogu nõukogude eliidis polnud suuremat naistemeest kui salapolitsei juht.
  Vedmakova jooksis nagu lennurada. Veelgi enam, mida temaga harva juhtub, segas ta võõras linnas tänava, mille tulemusena ta ainult suurendas vahemaad.
  Piloot põgenes ja meenutas: Beria oli voodis leidlik, kuid mitte tema maitse, kiilas, kõht, mitte Apollo. Nii et temast ei saanud kunagi tema väljavalitu. Üldiselt on kuulujutud, et Beria naisi vägistas, selge liialdus. Kui talle öeldi kindel ei, ei kasutanud Punaimpeeriumi teine mees reeglina sundi. Kuigi kes julgeb tüdrukutest sellisele koletisele ei öelda? Venemaa timukas number üks!
  Kuid siin sai temast Lavrenty Palychi usaldusisik. Üldiselt sai temast üks esimesi naissoost vabatahtlikke, kes Hispaanias võitles. Tegelikult osales selles kodusõjas vähe Nõukogude piloote. Näib, et Stalin ise sotside võitu eriti ei soovinud. Ja mis on loogiline, Prantsusmaal võitsid sotsialistid, näiliselt vasakpoolsed, ja suhted NSV Liiduga ainult halvenesid. Kuid samal ajal, arvestades, et Franco on fašist ja kodanlane ning Hispaania rahvavalitsus näib olevat vasakpoolne, ei saanud abipalveid täielikult ignoreerida. Jah, Nõukogude piloodid pidid omandama kogemusi, proovima uusi seadmeid. Esialgu käis sõda vahelduva eduga, kuid siis õnnestus Franco armeel Itaalia ja Saksa üksuste toel Kataloonia vallutada. Lahing õhus oli alguses tasavägine, kuid siis ilmus välja kuulus Messerschmitt. Juba esimeses õhulahingus tundis Vedmakova selle lennuki võimsust võrreldes IL-16-ga. Eelkõige võimaldas kiirus, vahe sada kilomeetrit tunnis, fašistlikel pilootidel ise valida, kus, kuidas ja millal lahinguga liituda. Teiseks suutis 20 mm õhukahuri relvastus vineerist IL-16 pikalt alla tulistada, kuulikindla esisoomusega ME-109 aga tulistada Nõukogude hävitaja 9,6 mm kuulipildujast. Seetõttu oli Messeri hävitamiseks vaja rünnata kas tagant või suure õnne korral mootorisse pääseda, või vaateklaasist. Tuleb märkida, et sakslastel oli ka palju parem suhtlus ja nad tegutsesid harmoonilisemalt. Vedmakova tulistati kaks korda alla, kolmandal korral sai ta raskelt haavata ja võeti vangi. Ajad olid siis karmid, aga kuna sõda oli juba kaotatud, Madrid langes, Hitler andis hea tahte märgiks ja Staliniga liitu kavandades käsu Nõukogude vangid kodumaale tagasi saata. Vedmakova veetis vangistuses vaid kuu, ta paigutati ohvitseride haiglasse, hästi toidetud ja hooldatud. Keegi ei peksnud ega vägistanud, võib-olla püüdsid natsid ja Franco režiim end kogu maailmale näidata humanistidena, mitte verise türanni: Stalinina! Kuid pärast kodumaale naasmist jäi kõigist endistest sõjavangidest vabadusse vaid üks Vedmakova.
  Tõsi, ainsale alla kukkunud Itaalia hävitajale antud käsk jäeti temalt ilma. Kuid ta jäi sõjaväkke ja osales isegi sõjas Soomega. Soome riigi lennukipargis oli vaid 118 vananenud vineeri. Tüdruk peaaegu ei osalenud õhulahingutes, ta tegeles rohkem luurega, sai käsu, tundub, et üks monolennuk, tulistas sellegipoolest alla, kuid seda ei arvestatud.
  Samas pole paha ka öine luure, see on sõjaväe jaoks oluline asi. Muidugi ei saanud tüütuse tunnet tekitada asjaolu, et sõda soomlastega kestis sada viisteist päeva ja Nõukogude väed edenesid pool kilomeetrit päevas. Seejärel lasi Beria talle lipsata, et kaotuste suhe on viis ühele Soome riigi kasuks. Tõsi, Mannerheimi liini murdis läbi frontaalrünnak, mis on samuti saavutus. Viiburiga tuleb kaasa kingitused - seda siiski ei võetud, vaid jätsid soomlased pärast rahulepingu sõlmimist maha. Sõda võideti, ehkki verejõega makstes. Vedmakova suhtles sageli haavatute, jalaväe ja tankistidega. Üldiselt polnud Punaarmee organiseerituse tase kaugeltki täiuslik. Kuigi näiteks tank KV-2 jättis tüdrukule tugeva mulje. Tema 152-millimeetrine haubits võis lõhkuda kaevikuid ja akusid maha suruda. Samuti olid uued Nõukogude lennukid MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU jt. Vedmakov sai Mikojani järgi nime saanud MIG-i. Lennukil olid suurepärased lennuomadused ja Nõukogude pistrikutest suurim kõrguslagi. Tõsi, see lennuk hakkas saabuma sõna otseses mõttes sõja eelõhtul, enamikul pilootidel oli lennuaega vaid paar tundi ja nad istutati uusimate, väljatöötamata tüüride juurde. Kuid kogenumad kaadrid lendasid endiselt vananenud IL-16-ga, lennukiga, mille tippkiirus oli kakskümmend kilomeetrit väiksem kui Yu-88 pommitaja. Seega tundub, et lennundust on palju, kuid kui võtta selle kvaliteet ...
  Sakslaste rünnak polnud täiesti ootamatu. Kuulujutud, et sõda on käimas, olid ringlenud jaanuarist saadik. Sõjaväkke võeti ligikaudu viis miljonit reservsõdurit, ajateenistuse tähtaega pikendati nelja aastani, tankid tõmmati piirile. Ja samal ajal kaevasid nad aktiivselt kaevikuid, suur armee ei seisnud põllul, nagu oleksid nad selle sihilikult välja viinud ja korraldanud nii, et sakslastel oleks lihtsam meie vägesid ümber piirata ja hävitada. Ta oli kindlustustes. Tõsi, mais levis kuulujutt, et otsus on tehtud ja algamas on Euroopa vabastamine. Põhimõtteliselt, Vedmakova, kui Stalin Hitlerit varem lööks, ütleks ta ainult aitäh. Iga riigi ja eriti Venemaa jaoks on territooriumil kasvamine, laienemise poole püüdlemine üsna loomulik. Valitseja-vallutaja, see on aunimetus... Ja tõepoolest, kommunismi lõppeesmärk on maailmarevolutsioon, Nõukogude Liit kogu planeedile koos väljavaatega kosmosesse laieneda. Lõppude lõpuks ei saa pikka aega kõhkleda ja lubada natsidel luua relvi, mis on võimelised inimkonda hävitama. Teisest küljest, mis idioot sa pead olema, et nii armee kui ka riigi asendamine on nii loll. Kas hoida vägesid kõige haavatavamal kujul, ignoreerides kõiki eelseisva rünnaku andmeid? Kaks kuud enne sõja algust ründas teda tuttav nõid, et aasta lühimal päeval tungivad fašistlikud hordid NSV Liitu! Ja ta saatis talle kaitsva medaljoni, hoiatades, et kui see tema peal on, ei ähvarda Vedmjakovat surma ega vigastusi. Ja mida! Paari päevaga on see alla tulistanud juba kakskümmend üheksa fašistlikku lennukit, sealhulgas kaks Yu-488 ja üks Yu-287, viimane pommitaja on muide nii krapsakas, et MiG-5 jõudis sellele vaevu järele jõuda. Pärast seda palus Vedmyakova uusima modifikatsiooniga autot. Aga ratsanik ja hobune. Nõukogude naistest on ta alla kukkunud autode arvult esimene ja meeste seas esimeste seas. Nii et nad andsid majori. Nii kiiresti, nagu muinasjutus. Kuid Kolmanda Reichi võit on üsna reaalne. Pööre Aafrikas neljakümne esimesel ja seejärel kõigi võimalike liitlaste lahkumine sõjast, kes kapituleerusid Kolmandale Reichile, ja nüüd ka Jaapani üllatusrünnak. Viimane on üldiselt halb, kuid mitte surmav. Jah, Jaapani rahvaarv, praegu umbes sada miljonit või isegi veidi rohkem! (Pikka aega pole rahvaloendust toimunud, aga sündimus on väga kõrge ja seni ilma demograafilise poliitika piiranguteta on tõus suurem kui NSV Liidus). Ja kui lisada veel Nukurežiim Hiina "keisriga" Mandžuurias, siis see on veel kolmkümmend-nelikümmend miljonit (seal ei lugenud tegelikult kaua). Lisaks on seal kolmsada miljonit vallutatud kolooniat.
  Tõsi, osa Jaapani vägesid kimbutab Hiinat, kuid nüüd sõlmitakse suure tõenäosusega rahu Chiang Kai Shekiga, õigemini on temast allesjäänu kapituleerunud ning koos Ameerikaga astutakse vastu Mao niigi väikesele Punaarmeele.
  Mandžuurias endas on juba umbes kümme miljonit jaapanlast ja kolm miljonit kakssada tuhat "hiina" sõdurit. Jaapani relvajõudude kogujõud on umbes kakskümmend seitse miljonit, kuid nad on laiali üle Aasia ja isegi USA-s või neli miljonit neist on omakaitseväelased ja nad on luustikul. Jaapanis on palju tanke, ainult kakskümmend kaks ja pool tuhat, ja Mandžuurias endas umbes kümme tuhat. Ja tankid ise on nõrgad, hullemad kui Saksa 1941. aasta mudelid. Kõige massiivsem Chi-Ha ei suuda T-34 soomust isegi lähedalt läbi tungida ja meie auto suudab skoori teha rohkem kui kilomeetri kaugusel. Tõde on tõsi, T-34 tabab täpselt 500 meetri kauguselt. Optikaga ümberrelvastumine viibis ja nähtavus on endiselt nõrk. Kuid need on tankid ja Jaapani lennundus pole halb. Tõde on natuke hullem kui saksa ja ameerika oma, kuid see on vaid natuke. Erinevus ei ületa kuut kuud. Khalkhin Goli lähedal toimunud lahingute ajal tulistas üks Jaapani ässpiloot (pagan, perekonnanimi lendas peast välja, ta kaotas selles hakklihamasinas täielikult mõistuse) alla 41 Nõukogude lennukit, kuni ta lõpetas. Millest siis jutt? Jaapanis on hea lennundus ja ässade treenituse tase on kõrge. Tõsi, sõja ajal uute lennukitega ümberrelvastamine on teiste riikide omast aeglasem idee. Miks? Võib-olla seetõttu, et Tõusva Päikese riigis pole piisavalt tööstuslikku potentsiaali, et üheaegselt tõrjuda üle kahesaja lennuki päevas tootva USA pealetungi ja meisterdada uusi mudeleid. Ameeriklased pommitasid Jaapanit tugevalt, hävitasid tehaseid, põletasid linnu. Kuid see pole ikka veel nii intensiivne, kuni saared on liiga kaugel, polnud neil aega lähedale jõuda ja nüüd, kui nad Kolmandale Reichile kapituleerusid, ei pommita nad üldse. Ja kuidas sellise võimuga toime tulla. Jaapani merevägi on palju tugevam kui praegune, mittetäielik Vaikse ookeani piirkond. Kuni see pole uppunud, ei saa võidule mõeldagi. Kuid maaarmee ... Kaug-Idas, piiri lähedal, on formaalselt seitsekümmend kaks diviisi, Beria andis talle selle teabe suure saladuskatte all, pluss veel kolm piiridiviisi ja kaks NKVD diviisi. Tundub, et neid on üsna vähe, aga nemad on täismehitatud vastavalt tavaarvule, ainult NKVD väed. Ülejäänud diviisidel on rahuaja riigid. See tähendab, et Jaapanil on suur eelis jalaväes, lennunduses ja isegi tankides. Noh, tankides kompenseerib selle meie poolt kvalitatiivne paremus ja muu on palju hullem. Kuigi kui võtta käsirelvad, siis Jaapan jääb ka kuulipildujate arvult maha, enamasti on tal relvad. Kaug-Ida diviisid on aga kuulipildujatega halvasti varustatud. Kõigile ei jätku masinaid. Nii et ... Kvaliteedi poolest pole jalaväes üleolekut, pigem, mis veelgi hullem, kõik parimad ohvitserid viiakse nõukogude rindele, siin ei lasta reeglina halvimaid vägesid, neil on miinimum sõjalisest väljaõppest. See tähendab, et sõda algab NSV Liidu jaoks äärmiselt ebasoodsas olukorras. Ja mitte vähe äsja moodustatud varusid ei visata itta ...
  Witcher torkas ootamatult põlengusse. Pommitatud linnahaigla põles. Pilt on tõeliselt apokalüptiline ning naised, lapsed ja vanad inimesed põlevad elusalt. Siin kukkus laps otse tulle ja ümberringi kostis kohutav mürin ja oigamine.
  Vedmakova tundis peas peainglite trompeteid ja heitis leekidesse. Tulekeeled lakkusid tüdruku paljaid käsi ja avatud nägu, kuid piloot liikus nii kiiresti, et tal õnnestus lapsest kinni haarata, tõmmates ta hävingu embusest välja.
  Tüdruk hüppas välja, tundes nahal vaid kerget sügelust, ja heitis pilgu lapsele. Paraku oli juba hilja, poiss lämbus, tõmbas kopsudesse leegid, põletushaavad ümarale näole. Sellised rebenenud villid nahal on pehmemad kui karikakra pungad. Witcher karjus:
  - Siin on inimlik kaos!
  Ta põrutas saapaga vastu prügihunnikut, misjärel tormas appi, keda veel päästa saaks. See oli nagu kobra, kes tantsis gaasipõletite vahel, neiu vingerdas väga veidralt ja tantsis. Ta põletas end ära, tema saapad sulasid, tuunika söestunud, kuid ta jätkas kangekaelset võitlust iga lapse pisara eest, iga väikese südamelöögi eest, iga hapra elu eest, kuid riigi jaoks nii vajalik! Saapad läksid laiali ja nüüd tantsis tüdruk läbi leegi keeriste, paljad, võluvad jalad. Ta oli märter, aga mitte lihtsalt nunn, kes piinab end paastu ja piitsaga, millest pole kasu ei Jumalale ega inimestele, vaid märter-võitleja, kes päästab konkreetseid elusid. Tüdrukulenduri jalad olid kaetud väikeste villide kihiga, kuid valust liikusid need veelgi kiiremini ja täpsemalt.
  Meditsiiniteenistuse kapten võttis kotist suured saapad välja ja hüüdis talle:
  - Võtke need, pange kiiresti selga! Sa jääd nii sandiks.
  Piloot vastas kohe:
  - Parem saada füüsiliselt invaliidiks kui moraalselt friik! Mitte sekunditki iseendale, kõike rindele, kõike võidu nimel!
  Meditsiiniteenistuse kapten vastas:
  - See on tõeline nõukogude mees!
  Nõid kirus:
  - Ja mida sa oled väärt inimeste päästmist!
  Kapten ohkas.
  - Mul on jalgade asemel proteesid!
  Vedmakova, tõmmates välja teist poolkõrbenud näoga ja teadvuseta tüdrukut, hüüdis:
  Kui julm on Jumal!
  Kapten kehitas õlgu.
  See pole jumala süü, vaid inimeste süü!
  Vedmakova vaidles vastu:
  - See on sama, mis öelda - mitte vanemad pole süüdi, vaid lapsed!
  Kapten tahtis midagi öelda, kuid suitsupilved sattusid ta kurku ja ta köhis vihaselt.
  Paljajalu tüdruk hüüdis:
  - Olen nõid ja pole ilusamat elukutset!
  Ja andes palja kanna, jätkas ta:
  - Adolf olgu tervitused ja kimp kurja kirstu sisse!
  Pommiplahvatused vaibusid, kuid tulistamine jätkus. Laevarelvadel on korralik mürsuvaru, kuid tuli oli nüüd suunatud rohkem desarmeeritud Nõukogude aluste pihta. Yamamoto mõistis, et domineerimine merel annab initsiatiivi selles sõjas pikaks ajaks üle Jaapanile. Ja laevade ehitamise protsess on kallis ja pikk, kuigi näiteks allveelaevu on võib-olla lihtsam tembeldada. Seda tuleb muidugi ka arvestada, kuid oluline on konstruktsiooni lõhkumine. Admiral Yamamoto, Jaapani võimsaim mees pärast keiser Hirohito, tundis end jumalana. Tõeline jumal, nii et Tõusva Päikese riigi religioon õpetas, et parim viis jumalikuks saamiseks on sõjaline võime! Ja nüüd võis suur komandör meelevaldselt piinata ja rikkuda ruumi enda ümber.
  Vladivostoki kohal on paljude kilomeetrite ulatuses paksud mustad suitsupilved, need on põlevad naftahoidlad ja kütusehoidlad. Põletatakse sadu, tuhandeid inimesi, pagan, noh, kuidas sa ei tunne end pärast seda jumalana, kes maksis venelastele kätte aastasadu kestnud alanduse eest, suur rahvas on sunnitud kobarama reas saarekesi, mis on nii pisikesed, võrreldes Venemaa avarused. Nüüd on Vene laevastik uppumas ja erinevalt Peruu sadamast ei lahku nad ühestki alusest.
  Khalkhin Goli lahingu ajal soovitas Yamamoto anda samasuguse löögi Vladivostokile, mille kohta koostati detailplaneering. Kuid Hitler sõlmis ootamatult Staliniga rahu. Üldiselt, idioot Hitler, alustas juutide veresauna ja seadis sellega enda vastu nii Poola kui ka lääneriigid. Ja miks tal seda vaja oli? Tahtsid saada juutide rikkusi? Kuid parem oli saada esmalt maailmariigiks, alistades NSV Liidu ja võib-olla siis ka teised riigid. Läänt on kergem võita tänu sellele, et tema mentaliteeti iseloomustab palju vähem fanatism ja kalduvus ennastohverdada. Kas on teada vähemalt üks Ameerika pilootide rammimise juhtum? Tõsi, paar kokkupõrget juhtus, kuid suure tõenäosusega on tegemist õnnetusega.
  Venelased on fanaatilised, mis on kummaline, sest õigeusk ei kiida enesetappu heaks ega arva üldse, et relvajõududega on võimalik teenida tee paradiisi. Üldiselt on Kristuse õpetused tema arvates äärmiselt rumalad ja ebapraktilised. Ta Yamamoto luges Piiblit ja imestas inimeste rumaluse üle, kes pidasid sellist patsifistlikuks jumalaks. Näiteks ta õpetab: lüüakse sulle vastu paremat põske - keera vasakule, küsitakse üht särki - anna kaks, armasta oma vaenlast! Ainult vaimuhaige võib pidada Kristust Jumalaks. Selline religioon on hea ainult orjadele, orjadele, vasallidele. Ja kogu Euroopa ja pool maailma pidid uskuma.
  Tõsi, Jeesuse õpetused ei takistanud inglasi vallutamast kolmandikku kogu planeedist, hoolimata sellest, et see lükkab ümber Vana Testamendi põhimõtte - silm silma vastu ja õpetab armastama oma vaenlasi. suurim impeerium inimkonna ajaloos. Ja seda hoolimata Suurbritannia religioossusest, kus Jumalat mainitakse isegi riigihümnis. Kummalisel kombel vannuvad USA presidendid piiblit, kuid pommitasid sellest hoolimata Jaapani linnu napalmipommidega, põletades elusalt tuhandeid naisi ja lapsi. Pealegi tapsid nad tsiviilelanikkonda mitte juhuslikult, vaid tahtlikult, see oli tsiviilelanikkonna terroriseerimise taktika: inim- ja majandusressursside õõnestamine.
  Kuid jaapanlased ei pommitanud esialgu USA-d, enne sakslaste sissetungi, kogu sõja jooksul murdis läbi ja hukkus vaid üks pommitaja, ainult kuus tsiviilisikut. Ja nad omistavad samuraidele ka erilist julmust. Ta võib ju Yamamoto soovi korral pommitajatega USA linnadesse läbi murda, eriti pärast jänkide laevastiku lüüasaamist Peruu sadama lähedal. Jah, eurooplased on moraalsed pätid. Neil on väärastunud arusaam, usk, õpetus ja mittetegemine!
  Jaapanis mitte nii! Meile õpetatakse, mida me teeme. Pole olemas sellist asja, et jumal ütles, et keera teine põsk, ometi tapsid tema teenijad tahtlikult väikseid lapsi. Jah, üldiselt ei saa usk, et Jumal on üks ja kõikvõimas, olla tõsi. Kui ta oleks üksi, siis loomulikult hoolitseks ta selle eest, et inimesed kummardaksid teda õigesti, usus ja tões ning et neil oleks üksainus õpetus. Ja nii palvetab igaüks nii, nagu tahab, mida tahab. Ja maailm on liiga kole ja vale, et seda oleks loonud üksainus Kõigeväeline Jumal. Iga vastutustundlik valitseja püüdleb ju korra ja õigluse poole. Ta tahab, et esikohal oleksid tugevad, targad, õilsad, ausad ja ülejäänud kas parandaksid end, kasvaksid füüsiliselt ja vaimselt või ... Kui aga Jumal on Kõigevägevam ja universumi Looja, siis ta teeks seda. ei tekita kehalisi ja vaimseid veidrikuid.
  Lõppude lõpuks, miks on keiser mõnikord sunnitud taluma inimeste nõrkusi kui iseenesestmõistetavat? Kuna muud väljapääsu pole, ei saa ta silmapilkselt muuta veidrikuid nägusateks meesteks ja argpükstest julgeteks. Aga kui saaks, teeks kohe ära! Paraku ma pean leppima sellega, mis on, ja tegelema inimliku materjaliga, mille sain kui antud. Aga kellelt ta selle sai, on teine küsimus. Jah, ja keisril endal on nõrku külgi: ta on lihtsalt mees - ta hakkab vanaks jääma, haigeks jääma. Kummalisel kombel elab jumalik keiser sageli vähem kui tavaline sulane, tal on vähem relvaoskusi kui enamikul kindralitel ja paljudel sõduritel. Noh, mis on kõikvõimsa Jumala käest. Aga valge pole parem! Kogu Euroopa ajaloos polnud kohutavamat ja edukamat vallutajat kui Hitler. Jah, ta on tõesti valgete inimeste sõjalise võimekuse sümbol! Ja sellegipoolest ei suutnud kõigi aegade ja rahvaste suurim komandör isegi gümnaasiumi lõpetada, omandada keskharidust, mis on Jaapanis kohustuslik!
  . PEATÜKK #5
  Pealegi ei võetud Hitlerit tervislikel põhjustel sõjaväkke. Kummalisel kombel osutus see jõukultuse innukas sõjalõvi füüsiliselt nii nõrgaks, et isegi Saksamaal, kus igas ametikohas on sõjaväepunkt, ei kutsutud teda reameheks. Kui mandunud on Euroopa.
  Kuid ka Stalinil, teisel meie aja silmapaistvamal poliitikul, polnud keskharidust, ta oli jupp. Ja huvitaval kombel ei võetud teda ka tervislikel põhjustel sõjaväkke. Huvitav, kokkusattumused, kahel pahatahtlikul vaenlasel polnud keskharidust, tervislikel põhjustel ajateenistusse ei kutsutud, isad joodikud ja ka Hitleri isa töötas alguses kingsepana!
  Siin on selline kokkusattumus, kummaline, kurjakuulutav. Göring, Hitleri ametlik järglane, ei ole selline. Ta on pärit aristokraatide suguvõsast, Göringi esivanem oli Saksamaa tegeliku valitseja Bismarcki asetäitja. Seetõttu Churchill: aadliperekonnast pärit aristokraat ja Ameerika plutokraadid (president Roosevelt pole midagi muud kui ettur, nad leidsid temaga kiiresti ühise keele.
  Nad tahtsid Hitlerit nendega asendada, kuid see ei õnnestunud. Hitler vallutas nad kõik! Göring on ärimees, oligarh, aristokraat ja pragmaatik. Ta on parem kui Hitler, kes suudab ühendada kõik bolševike- ja venevastased jõud kogu maailmas. Ameerika ja Suurbritannia tahavad Venemaale lõpu teha, sõltumata valitsevast režiimist, kuid kommunistid, kes eitavad eraomandi kontseptsiooni, tahavad seda nii väga. On fanaatiline, et nad Saksamaa liigse tugevnemise ees isegi silma kinni pigistavad ja ise on sunnitud liituma Kolmanda Reichiga.
  Saksamaa on aga geopoliitiline konkurent, kuid konkurent kapitalistlike ja aristokraatlike mängureeglite raames ning bolševistlik Venemaa on absoluutselt võõras ja vaenulik. On isegi üllatav, et Churchill ise pakkus Stalinile abi, vaatamata kogu tema antikommunismile, traditsioonilisele, inglaste Venemaa-vihale.
  Veel 1941. aastal tahtsin Stalini Venemaad seada Hitleri Saksamaa vastu. Sakslased pigistasid teda valusalt. Saksamaa punaste all on ju sõjahobune, kes on rakendatud Nõukogude sõjavankrile, ja NSV Liit pruunide all on igavene partisanitsoon. Fanaatilised bolševikud ju ei lepi ja peavad pikalevenivat sissisõda, mis kurnab Kolmanda Reichi nii ära, et kõik unistused edasisest laienemisest kaovad nagu vikerkaar pärast äikest! Venemaa Saksamaa all, parem kui Saksamaa Venemaa all! Sellest aru saades on selge, miks Churchill ja USA pärast sõjalist lüüasaamist ja alistumist nii kiiresti Kolmanda Reichiga lähenesid.
  Yamamoto on pragmaatik, ta oli sõja vastu USA ja Suurbritanniaga. Kuid need kaks impeeriumit ise provotseerisid Jaapanit, kehtestades naftatoodete tarnimise embargo. Tõusva päikese riigil pole ju oma kaevusid ja palju muud toorainet. Jaapanlased pidasid läbirääkimisi, ameeriklased kergitasid üha alandavamaid nõudmisi.
  Ja samal ajal ei hoolitsenud sõda provotseerivad jänkid üldse armee ja mereväe toomise eest võitlusvalmidusesse. Kiusatus osutus liiga suureks, seda enam tekkis lootus, et Moskva hakkab langema ja appi tulevad Saksamaa ja tema liitlased. Lisaks oli lootus, et USA, olles veel suhteliselt demokraatlik, avalikust arvamusest väga sõltuv riik, ei taha sõja venimise korral võõraste saartele verd valada. Tõepoolest, miks peaks tavaline ameeriklane tänaval oma sugulastega tsinkkirstu hankima, kui me ei räägi USA enda territooriumi kaitsmisest ja isegi maksma üsna suuri sõjaväemakse! Võib-olla sellepärast kaotas tsaari-Venemaa, kellel oli rohkem sõdureid, kuid vene rahvas ei pidanud Mandžuuriat oma territooriumiks ega tahtnud abstraktsete huvide eest vere ja higiga maksta. Paraku ei läinud Hitler Moskvasse osalt karmiks talveks valmistumatuse, osalt bolševike omase fanatismi tõttu.
  Ma ei tahtnud seda ise kogeda.
  Kuid mitte ainult bolševikud, vaid ka vene rahvas on aldis ennastohverdama suurte eesmärkide nimel. Esimese õhujäära tegi ju vene kutt Messer. On isegi üllatav, et ta ei teinud seda mitte paradiisi tunni pärast, vaid Isamaa pärast. Kuigi ... Messer on osalt loll, sest ta on vigurlennumeister, leiutaja, disainer ja loomulikult tooks elav isamaale palju rohkem kasu. Võib-olla ei eksi jänkid nii palju, korrates põhimõtet: lahingus on peamine ellu jääda! Surnud ei saa ju enam tappa!
  Mitu poolalasti paljaste rindadega tüdrukut kummardus heakskiitvalt.
  Admiral Naumo märkis:
  - Oleme juba üle kahe kolmandiku laskemoonast ära kasutanud. Püssid on väga kuumad, neid valatakse ämbritega veega!
  Yamamoto tegi näpuga õhku risti ja ütles madala, veidi käheda häälega:
  - Ma arvan, et relvad peavad vastu viimase kolmandiku mürskudest. Kuigi ei, lööb välja kuni üheksakümmend viis protsenti.
  Admiral Naumo kehitas õlgu ja pühkis laubalt higi.
  - Kas tasub esimesel päeval endast kõik anda?
  Yamamoto surus rusikad kokku.
  - Kulud! Muidugi on see seda väärt! Me võtsime venelased üllatusena, nagu oli 1904. aastal, sakslased 1940. aastal, aga Stalin karistab käsku karmilt ja seda enam ei juhtu. Seega on vaja kasutada seda, et draakoni saba jäi magama. Tegelikult ma saan Stalinist aru, sõda Saksamaaga tõmbas tema tähelepanu sedavõrd, et ta lõpetas Kaug-Ida eest hoolitsemise. Ja tema saatjaskond ilma juhita kardab initsiatiivi haarata. Siin jäime oma löögist ilma. Nagu ka ameeriklased. Kõigile oli näha, et asja valmistatakse ette, pilved kogunesid, peagi lööb äike, aga ...
  Nad jooksid, välgutades paljajalu, tüdruku ümarad kontsad. Nad olid tähtsal missioonil.
  Naumo puudutas vööl rippuva samuraimõõga käepidet ehk nagu seda tavaliselt katanaks nimetatakse:
  - Venelased tegutsevad alati hilja! Sõda ei kesta liiga kaua ja me jõuame Uuraliteni.
  Yamamoto tõstis silmad taeva poole.
  "Aidaku jumalad meid selles, aga ma ei usu!" Nad õpivad kiiresti, Khalkhin Gol näitas, et venelaste tase on kõrgem kui sõja ajal 1904-1905. Lisaks avaldan teile ühe saladuse. Veidi aitas kaasa meie salaagent Vladivostokis, et üsna võimsal rannakahurväel polnud mürske ja lennuk ei saanud õigel ajal õhku tõusta. See on salasõda.
  Naumo oli üllatunud:
  - Ja kuhu vaatasid SMERSH ja NKVD?
  Yamamoto naeratas sõrmi raputades.
  "Venemaa halvimad kaadrid teenivad siin Kaug-Idas, Vladivostoki poole püüdlevad need, kes kardavad Nõukogude-Saksa rindel surra. Seetõttu on siin palju lihtsam leida tipust reetur või loll, aga ka omakasupüüdlik inimene. Ja NKVD on nii harjunud väljamõeldud vandenõu paljastamisega, et ei märka enam tõelisi reetureid. Seega on täiesti võimalik töötada. Muide, kui mitu kindralit läks sakslaste poolele vaatamata sellele, et nende perekondi, sugulasi ja sõpru ähvardab selle eest hukkamine, siis on täiesti võimalik kellelegi ülevalt altkäemaksu anda. Või kasutage seda pimedas, mis on veelgi parem.
  Nii et oleme palju tööd teinud. Meid jaapanlasi iseloomustab üldiselt põhjalikkus sõjaliste operatsioonide läbimõtlemisel ja kõige pisiasjadega arvestamine.
  Naumo hõõrus oma katana käepidet.
  - Õige! Kuid Khalkhin Goli häbi tekitab kibeduse ja tugeva tüütuse tunde! Kuidas me saaksime...
  Yamamoto lohutas:
  - Mandžusid oli rohkem kui jaapanlasi ja üldiselt on võimatu kogu aeg võita. Pean märkima, et sellegipoolest ei sõdinud meie poolel parimad üksused ning venelastel oli suur eelis lennunduses ja tankides.
  Naumo tõmbas katana pooleldi välja.
  - Me ei ole õigustatud! Samurai ei viita kunagi tuhmile terale ja väsinud hobusele, paljudele vaenlastele ja nõrgale relvale!
  Yamamoto parandas:
  - Samurai, muidugi mitte, aga mees, kahjuks jah! Inimesed kipuvad tegema vigu!
  Yamamoto hajus ja karjus midagi torudesse ning jätkas siis:
  - Ja teate, ma pakkusin 1942. aasta mais Venemaale löögi. See võib takistada esimese Fritzi edasiliikumist.
  Naumo noogutas.
  - Tõesti! Aga me võitlesime USA ja Briti lõviga.
  Yamamoto koputas sõrmega vastu roolikambrit.
  - Jah! Tõsi, kuid USA sai hambusse, Suurbritannia kaotas oma kolooniad ja Saksamaa oli suhteliselt kitsas. Tahtsime tõmmata võimalikult palju jõudu Venemaa lääneosast, et Wehrmachtil oleks lihtsam minna rünnakule Suurbritannia vastu, kartmata Stalini noa selga. - Admiral jõi lühikeses seelikus paljajalu tüdruku pakutud sake ja jätkas. - Löök oli planeeritud maikuusse, teede kuivamise ajaks, kuid ameeriklased hoidsid ära.
  Naumo tõmbas katana välja ja lõi selle õhku:
  - Surm USA-le! Nad segavad alati Jaapanit.
  Yamamoto muigas kavalalt.
  - Mitte alati, muidugi, näiteks kui me esimest korda Venemaaga võitlesime, aitasid jänkid meid palju laenude ja ka relvatarnetega. Üle poole meie laevastikust valmistati USA ja Suurbritannia rahaga ning nende endi laevatehastes. Nii et Ameerika pole alati halb, kuid mitte sel juhul.
  Naumo küsis üllatunult:
  - Ja miks?
  Nad jooksid taas jaapani admiralidest mööda, välgutades teenijatüdruku paljaid kontsi.
  Yamamoto alandas selgitama:
  - Parv kaugpommitajaid tungis läbi Tokyosse ja andis pealinnale salakavala löögi, kasutades napalmipomme. Sajad puitmajad põlesid maha ja keiser käskis iga hinna eest kontrollitsooni pealinnast eemale viia. Ja ennekõike jäädvustada Jaapani skelettidele kõige lähemal asuva Medei saarestikus asuva Ameerika baaside lahingukompleks. Kahjuks meil ei õnnestunud, nii et hakkasime kaotama lahingut Vaikse ookeani pärast. Hea, et samal ajal oli meil tarkust sõlmida kiiresti liit Kolmanda Reichiga ja saada väikesest küljest. Muidu ei jääks meie linnadest isegi varemeid.
  Paljasjalgsed tüdrukud hüppasid isegi üles, raputades oma musti ja punaseid punutisi.
  Nauma vehkis õhus mõõgaga:
  Me oleksime igatahes võitnud! Kas siis on tõesti vaja Hitlerile pärast sõda Filipiinid kinkida? See Jaapani krooni pärl, immutamatu Singapur, õitsev Hongkong, Indoneesia, vallutatud Inglise kolooniate naftakaevud ja Prantsuse Guinea, Indohiina, Birma, Tai. Ja palju muud, see, millest rääkida, ei keera keelt. Seisame ju India piiril, mille lävel Fuhrer haaras - Austraalia. Ja loobu sellest kõigest ilma võitluseta, nagu argpüks...
  Yamamoto katkestas:
  - Ka valgete seas on nutikaid! Pole ime, et keiser pani oma kabinetis Napoleoni büsti. Kuid oli veel üks keiser, ütles ta: vallutatut on raskem hoida kui võita. Antud juhul kehtib see eelkõige meie kohta. Selles etapis ei olnud meil valikut. Otsustasime osa endale jätta, et mitte kaotada kõike, sealhulgas suveräänsust.
  Nauma reprodutseeris mõõgaga kuju kaheksa:
  Mõistusega saan aru, aga südamega!
  Yamamoto tõusis püsti ja plaksutas kolleegile õlale.
  - Jah, te ei ole ärritunud, sel juhul, kui me lahkume, siis naasta. Me alistame NSV Liidu ja tormame taas Kolmandasse Reichi USA ja brittide vastu, aga võidame neid juba koos sakslaste ja pastaga. Ja siis anname kõik tagasi, pluss jäädvustame ka India, Austraalia, Alaska ja kuni ... Seda on seal näha, meil on ju Vene Siberi ressursid ja Ameerika langeb jälle masendusse. Sellest tuleb aru saada!
  Taas noogutasid paljasjalgsed tüdrukud suurima heakskiitvalt. Nad on nii ilusad, pargitud, mõned tüdrukud olid isegi blondide juustega ja lihaselised.
  Admiral Nauma peitis peaaegu märkamatu liigutusega katana ümbrisesse ja sosistas lüües:
  - Tulevik on hea, aga olevik on parem! Kuulake lennukikandjatel, kogu pommide varu on ära kasutatud ja ...
  Yamamoto käskis lühidalt:
  - Tulge tekile ja vaadake ringi, poole tunni pärast pöörame ümber ja lahkume lähimasse baasi.
  Nauma vilistas läbi nina:
  - Kuulake komandöri!
  Admiral hüppas välja, hoides ust kinni, et see kinni ei lööks. Enne kui tema sammud olid vaibunud, lipsas vari uksest välja, naine kõndis kikivarvul ja viskas teki seljast. Yamamoto naeratas.
  - Leedi Armstrong, sa oled sama äkiline kui alati!
  Valgusvoog langes olendile, näidates teda kogu oma hiilguses. Ta oli blond, nümfikuju, täiuslike proportsioonidega, kuid kolmekümnendates eluaastates küpse naise näoga. Yamamotost veidi kõrgem, lainevärvile vastava smaragdide ja safiiridega tikitud nahkkingades, pehmete taldadega. Kaaned seljast visanud, oli ta ujumiskostüümis ja liikus nagu india tantsijanna.
  Yamamoto peatas naise:
  - Tantsige hiljem! Seniks kuulake mind tähelepanelikult, kuidas suhtus Kolmanda Reichi koosseisu kuuluva USA nukupresident Henry Truman meie ettepanekule anda kõigile vabastatud aladele formaalselt iseseisvate riikide staatus?
  Armstrong vastas oma õrna häälega:
  - Ta ütles, et tema ja Churchill olid selle vastu. Kõik kolooniad jäävad kolooniateks ja Hiina jääb jagatuks. Muide, Truman ütles, et kui Jaapan aitab Chai Kang Shi režiimi, saab ta selle päästa - ta küsib isiklikult Hitlerilt, et see nii oli. Ühesõnaga, teil on nii oma baasid Mandžuurias kui ka režiim ja isegi Mandri-Hiinas saate midagi. Eelkõige kontsessioonid ja juurdepääs toorainele.
  Yamamoto naeratas.
  - See on hea uudis! Kas USA nukuvalitsus teab, et me tabasime NSV Liitu? Või veel mitte?
  Armstrong tegi sõrmega ringi.
  - Ta juba teab! Siiani pole ametlikku reaktsiooni olnud, kuid Truman on juba jõudnud hüüda: hästi tehtud japsid!
  Yamamoto kortsutas kulmu ja tõmbles vihaselt kulme.
  - Tema jaoks pole me jaaplased, vaid jaapanlased, sõdalaste ja tarkade rahvas, mitte karjased ja süüdimõistetud nagu ameeriklased. Kuigi see on muidugi hea, tähendab see, et sügavale Siberisse tungimiseks pole takistusi.
  Naine liigutas mänguliselt jalgu põrandal:
  - Siber on hea - see on suur, rikas! Ja samas on Siberis halb - seal on lund ja külm!
  Yamamoto surus huuled kokku.
  - Jaapani sõdur ei karda külma. See on Bushido koodi olemus: ära otsi endale kerget elu, vaid ületa raskused. Pole ime, et samurai sümboliks on - ristikarpkala! See kala ujub alati vastuvoolu.
  Armstrong oli üllatunud:
  - Karpkala? Selline kahjutu kala. Kas apokalüpsise samurai hirmuäratavad, tõelised deemonid on võrreldavad endaga pannil praetud minnowiga, mitte tiigri või lõviga.
  Yamamoto laiutas käed.
  - Jaapanis pole lõvisid! Ja tiiger on liiga hell kass, tal napib julgust. Teate küll, samurai üks peamisi katsumusi, kümneaastaselt viiakse ta koos tiigriga puuri ja ta peab loomalt tüki värsket liha võtma. See Zenki koorus, kas sa ei usu?
  Armstrong raputas pead.
  "Ma ei usu, et kümneaastane poiss tiigriga hakkama saab, isegi kui tal on kõige teravam mõõk käes.
  Yamamoto asetas oma käe õrnalt tüdruku seljale ja silitas tema paljast sametist nahka.
  - Sa said valesti aru. Samurai poeg siseneb koos tiigriga puuri ilma mõõga ja ühegi relvata. Ta peab kasutama oma tugevat mõistust ja tahtejõudu, et veenda tiigrit talle toitu andma!
  Armstrong hüüdis:
  - Jah, see on lihtsalt uskumatu! Samurai on tõeline kurat! Kas sa oled ka selles kongis olnud?
  Yamamoto langetas silmad.
  - Kahjuks ei! See on iidsetel aegadel kombeks! Aga kui tahad, viskame su puuri? Ütle, et tahad tiigriga puuri sattuda?
  Armstrong nurises, ta pruunistunud, peened kreeka käed olid ümber admirali kaela. Huuled avanesid kutsuvalt:
  - Kui tiiger oled sina, siis olen ma isegi põrguks valmis! Kuigi ilma sinuta on paradiis põrgust hullem, oh mu armastatud samurai.
  Yamamoto tõukas järsku naise eemale ja hüüdis:
  - Nüüd pean kokku võtma koos teiste admiralidega NSVL-i haarangu tulemused ja uurima, kuidas asjad maal on. Pole aega daamide naudingutele lubada. Saate aru: pole aega! Helistan alles õhtul. Muide, kitsas silmade lõige ja kollane nahk mind ei häiri.
  Armstrong keerutas puusi.
  - Mitte! Otse vastupidi! Nii et veelgi romantilisem ja ebatavalisem! Sina oled jaapanlane, mina ameeriklane: kollane ja valge rass, ingel ja deemon! See kontrast on meeletu! Enamik naisi armastab originaali ja ei meeldi ülejäänud.
  Yamamoto kallas endale pool klaasi "Ginniga" segatud saket ja ühe hoobiga alla neelates lõdvestus:
  - Tegelikult arvasin, et naised on meestest konservatiivsemad. Kas naised on teinud palju teaduslikke avastusi?
  Armstrong viskas pead ja raputas blonde juukseid ning ütles:
  - Naise jaoks on kõige olulisem avastus uue mehe avastamine, ainult tingimusel, et ta on raamat, mitte raadio! Ja samurai ei ole rääkijad!
  Kõlas hüsteeriline kella trill, vilkus roheline tuli. Admiral valas endale veel pool klaasi, nurrus vene keeles ja sõi meega määritud sidrunit. Ta lakkus oma huuli ja näitas samuraimõõga käepidet:
  - Mina isiklikult tapsin üle saja inimese, neist vähemalt kakskümmend noort naist! Sa oled kõigist ohvritest kõige ilusam.
  Armstrong ähvardas, ulatades Yamamoto karmiinpunase keele:
  - Mul on kolm poega ja nad maksavad sulle ja su perele kätte, Admiral!
  Yamamoto ei tundunud sugugi solvunud.
  - Ta sünnitas kolm last ...
  - Viis! Amstrong parandas.
  Eriti viis! Ja hoidis tüdruku piha?
  Daam viskas jala üle kaela:
  - Ma olen ameeriklane ja see ütleb kõik!
  Yamamoto noogutas ja susises:
  - Nüüd tuleb teie juurde poiss, ta on väga tugev ninjavõitleja. Teenindage teda kõrgeimate standardite kohaselt. Sai aru?!
  Armstrong noogutas nõustuvalt.
  - Ma armastan noori... ma loodan, et ta on ilus?
  Jaapanlased vastasid enesekindlalt:
  - Isegi rohkem! Sulle hakkab see meeldima!
  Ja lahkus otsustavalt kajutist. Selle asemel ilmus peaaegu kohe välja poiss. Ta näeb välja umbes kolmteist-neliteist aastat vana, väga lihaseline, paljajalu ja lühikeste pükstega. Tõesti ilus, blondide juustega.
  Armstrong oli rõõmus... Et ta ei peaks mingi vana veidrikuga leppima.
  Poiss aga vaatas vihaselt ja pomises lühidalt inglise keeles:
  - Võta riidest lahti!
  Naine naeratas ja ütles:
  - Võib-olla natuke romantilisem!
  Poiss vastas talle näkku löömisega. Daami põsk põles. Spioon ohkas raskelt ja hakkas riideid seljast võtma. Paraku mitte just paljutõotav algus.
  Poiss paljastas hambad, viskas lühikesed püksid jalast ja paljastas kaaluka meheliku täiuslikkuse.
  Ta sosistas irvitades:
  - Heida pikali!
  Leedi Armstrong lamas ohates selili ja ajas jalad laiali. Surve ja väga ebaviisakas poiss sisenes temasse ja hakkas haamriga nagu kuulipilduja. Ei mingeid paitusi, pole sõnu...
  Spioon oli juba kogenud hoor ja ta ei saanud viga. Vastupidi, teravad põrutused on peaaegu meeldivad. Nii nad erutasid teda ja Veenuse grott hakkas niiskusega täituma. Siis läks see täiesti käima ja kostis tujukaid oigamisi.
  Daamid võetakse karmilt, kuid see on ka rõõm. Ja siin on sind katnud orgasmilaine.
  Poiss lõpetab järsku peksmise, haarab leedi Armstrongi jõuga juustest ja kummardub alasti oma täiuslikkuseni. Spioon avab ta suu ja joa tabab ta keelt. See pole ka esimene kord. Ja poisi valge puder on magus ja maitsele väga meeldiv. Armstrong lakub ehtsa naudinguga huuli.
  Siis nõjatub noor ninja ise näoga tema rinna poole ja hakkab ennastsalgavalt tegutsema. Armstrong väriseb järjekordsest ekstaasilainest ja möirgab nagu pühvlid tapamajas. Ta peab püüdma täiuslikkust oma helepunase suuga. Ja töötada roosa keelega. Kuni valge ja magusa purskkaev taas purskab.
  Nii lõbus. Ja noor, lihaseline ja blond ninja on lihtsalt väsimatu. Tema energia on mõõtmatu ja valdav. See silmapaistev võitleja ja voodihiiglane. Ja blondid juuksed ... Lihtsalt kõik on super ja kõrgeimast klassist.
  Remonditud E-50 läks lahingusse. Sellegipoolest rajasid venelased üsna suures osas kindlustusi ja sakslased pidid kaitsest põhjalikult üle saama. Sõdalased hävitasid aku metoodiliselt.
  Gerda tulistas, purustades Nõukogude kahuri ja ütles siis naeratades:
  - Me peksame inimesi ja peksame ämbreid!
  Charlotte laulis välja oma vaskpunased lokid:
  - Me oleme, oh, röövlid! Röövlid!
  Ja palja sõrmega juhtkangi nuppu vajutades saatis ta mürsu, mis purustas Nõukogude punkri.
  Ja siis urises Christina kõrvulukustavalt:
  - Bang Bang! Ja sa oled surnud! Surnud! Surnud!
  Ja ta vajutab ka palja sõrmega graatsilist jalga, saates vaenlase nokauti.
  Ja siis oli Magda. Siin on tüdruk. Samuti vajutab ta palja jala varvastega juhtkangi ja kuidas ta peksab.
  - Oh, kes meid näeb, see ahhetab kohe!
  Võluv Gerda, raputades rindu täis, põrutas kolmekümne neljale ja kilkas:
  - Ja kellegi jaoks lõhnab see praetult!
  Charlotte vajutas paljaste sõrmedega juhtkangi nuppudele ja siristas nagu varblane:
  - Ja me hoiame midagi oma rinnas!
  Kristina rebis lõhki nõukogude mürsuga relva ja kahises oma helepunaseid huuli lüües:
  - Ära tule meile ligi...
  Magda vajutas ka palja sõrmega nuppu. Ta puhus kolmkümmend neli ja karjus:
  - Ära tule meile ligi!
  Ja Gerda, see blondide juustega agressiivne elajas, lööb samuti mürsuga ja kolmkümmend neli lõhkevad nagu poksija nina rusika rusika all. Ja sõdalane viriseb:
  - Me tapame selle!
  Ja jälle puhkevad tüdrukud nutma ja tulistavad ilma igasuguse kahetsuse ja pausita.
  Charlotte hüüdis entusiastlikult:
  - Ma olen suur röövel...
  Ja ka seda, kuidas see Nõukogude haubitsat tabab. Ainult osad lendasid eri suundades.
  Christina uriseb. Kui ta palja sõrmega juhtkangi nupule vajutab ja piiksub:
  - Ja deemonite tütar on surnud!
  Magda naelutab ka paljajalu torkavale esemele vajutades, purustab nõukogude tanki ja annab välja:
  - Ja mitte tagasihoidlik!
  Gerda paljastas hambad, hambad välkusid. Ta kujutas ette ilusat noormeest. Nii lihaseline, sportlik, lihaste reljeef ja suur mehelik täiuslikkus. Ja kuidas ta kummardub ja põimib oma helepunased huuled ümber tema pulseeriva nefriitümbrise. Kui maitsev see on, nagu šokolaadijäätis. Ja see šokolaadijäätis, mida sa keelega maha lakud. Ja see on nii tore, nii põnev.
  Oi kui tore, kui temaga liitub tagant veel üks noormees. Ja pulseeriv nefriitvarras siseneb Veenuse niiskesse grotti. Ja kui suurepärane see on.
  Gerda isegi värises nõdusest. Kui liigutav ja veetlev see talle tundus.
  Tüdruk tulistas Nõukogude relva pihta. Ja ta siristas imetlevalt, trampides oma palja jalaga:
  Poisid, poisid, see on teie otsustada...
  Charlotte peksis ja purustas ka Vene tanki, kui ta plärtsatas, raputades oma rinna täis:
  - Päästke maa tulest!
  Christina raputas oma vaskkollaseid juukseid. Ta avaldas tulise naeratuse ja säutsus:
  - Oleme rahu, sõpruse, maailma naeratuste poolt...
  Magda saatis palja näpuga juhtkangile klõpsu. Ta purustas Nõukogude tanki ja urises:
  - Südamlikeks kohtumisteks!
  Sõdalased nägid äärmiselt rõõmsad välja. Ja kuidas nad hambaid paljastasid. Ja nad pilgutavad ja kiljuvad.
  Charlotte kujutab ka kutti ette. Noor, aga habemega. Kui ta tema rindu paitab. Kui habe rinnus kõditab, jooksevad lokkis juuksed üle nibude küpsete maasikate. Ja ta kõditab teda ja suudleb ta rindu. Ringi keelega ümber magusa mesise nibu. Selline on idüll. Ja kui tüüp ikka keele Veenuse grotti pistab. Milline maitse!
  Charlotte tulistab ja kiljub:
  - Ja mõõk on terav!
  Muidugi teevad tüdrukud, kuigi kaunitarid, musta teo - tapavad Nõukogude sõdureid. Kuid nii õpetati neid juba varasest lapsepõlvest peale. Nad on halastamatud hundid.
  Ja nad arvavad, et neil on õigus. Neil on sama kasvatus ja mentaliteet. Tüdrukud hakkasid tagasi võitlema neljakümne ühes, mõnes oma "hundi" pataljonis, isegi varem. Ja tahtmatult meenuvad esimesed sammud. Kui sa olid vaid kuusteist. Ja kõik ümberringi tundus imeline, ilus romantiline.
  Samas on nad veel üsna noored!
  Kaks tosinat inglise lennukit lendasid üle maskeerunud tüdrukute, ilmselt ei märganud nad midagi ja hakkasid juba silmapiiri taga lahustuma, kui järsku kostis uusi kahtlasi helisid. Madeleine käskis:
  Kõik heitke pikali ja ärge liigutage!
  Tüdrukud tardusid, nad ootasid midagi. Ja siis ilmusid luite tagant kergveoautod ja veoautod. Kujunduse järgi otsustades inglise ja ameerika toodang. Nad liikusid aeglaselt Tuneesia pealinna poole. Madeleine oli veidi jahmunud. Ta uskus, et rindejoon on veel kaugel, mis tähendab, et brittidel pole veel aega ilmuda. Õigemini, nad ei peaks ilmuma. Ja siis on terve veerg. Kuigi võib-olla vähem kui pataljon ... Kes nad on, mingisugune lahingugrupp, mis ei möödu kõrbetest sugugi mitte pidevast rindest, tahab tagalas tuhnida. Tundub loogiline, kuigi tehnoloogiaga on neid kõrbes lihtne märgata. Igal juhul peate raadio kaudu omale edastama, kuid ärge avage tuld. Pealegi on neid ainult sada ja inglasi on rohkem kui kolmsada!
  Gerda sosistas Charlotte'ile:
  - Nad on inglased! See on esimene kord, kui ma neid lähedalt näen!
  Punajuukseline sõber, samuti üsna närviline, vastas:
  - Ei midagi erilist! Ja nende hulgas on nii palju mustanahalisi!
  Tõepoolest, vähemalt pooled britid olid mustanahalised. Ja kolonn liikus aeglaselt ja mustad ulusid ikka veel midagi ... Nad tulevad aina lähemale ...
  Siis ei pidanud ühe tüdruku närvid vastu ja ta lõi püstolkuulipildujaga. Samal sekundil avasid ülejäänud sõdalased tule ja Madeleine haukus hilinenult:
  - Pli!
  Mitukümmend inglast niideti korraga maha, üks veoautodest süttis põlema. Ülejäänud britid avasid tule valimatult. Madeleine haaras hetkest kinni ja karjus:
  - visake kokku ründavad granaadid!
  SS-i eliitpataljoni "She-wolves" tüdrukud viskavad granaate kaugele ja täpselt. Ja et neid on lapsepõlvest saati treenitud ja nad läbisid ka spetsiaalse tehnika. See on siis, kui treenid vooluga, viskega väike viivitus ja sina tühjenemisega. Oma kingitused viskasid ka Gerda ja Charlotte. Ja britid on salto ja tagurpidi ... See on naljakas. Tulistavad suvaliselt ja mustad karjuvad ikka arusaamatus keeles. Siin on mõned pätid...
  Ja Gerda laseb ja viskab, samas laulab:
  - SS-i õpilastes on õudusunenägu! Üks hüpe - üks tabamus! Oleme hundid - meie meetod on lihtne! Meile ei meeldi kassi sabast tõmmata!
  Ka Charlotte uriseb vastuseks. Tema tulistatud kuulid purunevad kolju tükkideks. Ja nad löövad silmad välja. Siin on üks hirmunud mustanahaline mees, kuidas ta oma blondi elukaaslast külge tääkib. Ta sülitab vastuseks verd. Charlotte laulab kaasa:
  - Tähise sünge põrgu inglid! Tundub, et kõik universumis hävib! Kiire pistrikuga on vaja taevasse lennata! Et kaitsta hinge surma eest!
  Britid tegutsevad organiseerimatult, enamik neist on koloniaalsõdurid: neegrid ja indiaanlased, araablased. Nad kas kukuvad, külmuvad või, vastupidi, hüppavad järsult üles ja hakkavad tormama nagu hullud jänesed. Tüdrukud tulistavad aga täpselt ja granaadid, kuigi killud ei lenda kaugele, vaid tihedalt! Nüüd on vaenlasi vähe järele jäänud. Madeleine karjub inglise keeles, tema hääl on nii kõrvulukustavalt vali, et huulikut polegi vaja:
  - Anna alla ja me säästame teie elusid! Vangistuses saate head toitu, veini ja seksi!
  See töötas koheselt ja kuna nad juba annavad alla ... Käed püsti ja ...
  Kogunes viiskümmend vangi, kellest pooled olid haavatud. Madeleine käskis:
  - Tapke haavatud!
  . PEATÜKK 6
  Stalenida Pavlovna astus sellegipoolest ebavõrdsesse lahingusse tüdrukute rühmaga. Jõud pole tõesti samad ... Kuid sõdalased ründasid Fritzi transporti. Mitte nii tugevalt soomustatud ja haavatavam.
  Paljajalu poolpaljad tüdrukud avasid natside pihta tule. Saanud löögi, süttis transportija põlema. Seejärel lõid sõdalased välja veel ühe transpordi. Pani suitsema ja pragunema. Kolmas soomustransportöör üritas lahkuda. Kuid Nataša lõi ta tabatud granaadiheitjaga välja. Pärast seda sai valmis väike mastodon.
  Pärast seda hakkasid sõdalased trofeesid korjama. Oksana osutas naeratades voolujoonelisele granaadile:
  - Saksa versioon!
  Victoria, hambaid paljastades, hüüatas:
  - Ja sa näed mustanahaline välja!
  Tõepoolest, hukkunute seas oli nii mustanahalisi, indiaanlasi kui araablasi! Valgeid inimesi on vähe. Sõdalased võtsid surnutelt relvad. Samuti räsisid nad raha otsides oma taskuid. Paberites ja metallmüntides oli ka Saksa marke.
  Seni on mark jäänud kõige võimsamaks valuutaks Maal. Ja isegi pärast Aafrika vallutamist kulla taga.
  Sõdalased, lüües oma paljaid, peiteldatud jalgu, röövisid surnukehi. Ja relvadega laetud.
  Siis läksime tagasi metsa. Stalenida küsis neljalt:
  - Noh, kuidas? Kas käisite?
  Victoria punnitas rinda ja vastas uhkelt:
  - Jah, me jooksime natuke, aga ei midagi erilist ...
  Stalinida soovitas:
  "Võib-olla saame jälle lahku minna ja itta suunduda?"
  Nataša soovitas tagasihoidlikult:
  - Ja kui loote partisanide üksuse?
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - Ei... Meil on käsk taganeda, rindejoone taha. Muide, mida te teate lahingute käigust?
  Veronica vastas ohates:
  - Siiani pole midagi ... Meil pole raadiot, ei ...
  Stalenida katkestas ja ütles tõsiselt:
  - Sõda saab olema pikk ja raske. Võib-olla ei suuda kõik seda üle elada. Sel juhul peaksime...
  Veronical oli julgust katkestada:
  - Mäletate Jumalat?
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - Olen kommunist ja ateist... Ja isegi rahvatarkus ütleb: usalda Jumalat ja ära tee ise viga!
  Victoria kilkas:
  - See tüdruk langes religioosse uimasti mõju alla. Ja ma arvan nii: et Jumal on vaid illusioon, aga see on väga kahjulik illusioon, see ajab mõistuse kammitsema!
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - Austa kellegi teise usku Vic... Üldiselt peavad muidugi usklikud tõestama, et jumal on olemas!
  Nataša trampis vihaselt palja jalaga ja vastas:
  - Ja mida siin tõestada! Kui jumal tunnistab, et fašistid on vallutanud peaaegu kogu maailma, siis mis jumal see on!
  Victoria urises karmilt.
  - Noh, tõesta jumal Vera olemasolu. Välja arvatud rasvane argument, et kõigel peab olema esimene põhjus!
  Veronica pingutas otsaesist, hõõrus oma paljast, kergelt vereplekist talda murule ja lausus:
  - Noh, selgitada, et elu polnud, aga see arenes ja isegi mees ilmus?
  Steelenida ütles vaikselt:
  - Evolutsiooniteooria... Kõik läheb lihtsast keerulisemaks ja täiuslikumaks. Ja seda tõestab geoloogiliste kihtide olemasolu. - Noor naine jooksis palja varbaga üle muru ja siristas. - Siin on näiteks erinevad geoloogilised perioodid ja seda hinnatakse fossiilide järgi.
  Veronica kehitas õlgu.
  "Ma ei ole kreotsismi ekspert. Ja selliseid raamatuid NSV Liidus ei leia. Aga välismaal on töid, kus tõestatakse, et tegelikult teadus religiooniga vastuollu ei lähe. Ja võttis kokku Piibli uurimise teadusliku aluse. Eriti Piibli prohvetiennustuste kohta!
  Victoria itsitas ja märkis:
  - Need ennustused tehakse tagasiulatuvalt. Puuduvad Piibli ja Vana Testamendi käsikirjad, mis on vanemad kui kümnendal sajandil pKr. Seega pole ennustusi kuidagi võimalik tõestada!
  Nataša kinnitas jõuliselt:
  - Kindlasti nii... No Faith, sinu usk põhineb peamiselt pimedal usul ja...
  Victoria soovitas julgelt:
  - Hirm enne surma! Mida ükski religioon spekuleerib!
  Veronica kehitas õlgu ja vastas:
  Miks ateistid surma ei karda? Ja et neil on veel midagi loota?
  Victoria lõi paljajalu oksa, murdis selle ja soovitas:
  - Näiteks võime uskuda ülestõusmisse teaduse jõul. Ja see on ka suurepärane!
  Nataša pööritas silmi ja ütles unistavalt:
  - See on kõik! Kujutage ette kommunistlikku tulevikku. Raha sees pole, küll aga tasuta kauba üleküllus. Kaasa arvatud mootorrattad, millega saab kosmosesse lennata. Ja mis tahes tooteid - koogid, jäätis, ananassid, sarapuu metsad jne - kasvatatakse sünteetiliselt. Kõikjal robotid. Inimesed töötavad vaid kaks tundi päevas ja annavad siis ainult mehhanismidele käsklusi. Ja päevaga.
  Tüdrukud rääkisid, kõndisid, mõõtes kõike paljajalu. Nad on laetud erinevate kuulipildujate ja bazookadega. Terve tosin kaunitari.
  Ja Nataša ütles pidevalt:
  - Ja rikkaim meelelahutustööstus. Ainult rõõm. Näiteks värvitelerid ja sa vaatad kohe kümmekond multikat. Ja palju vaatamisväärsusi. Mänguautomaadid, arvutimängud, erinevad robotid... Ja isegi strateegiad. Nagu näiteks mängid Stalinina ja alistad Hitleri. Isegi kui tal on kogu maailma potentsiaal ....
  Victoria jätkas Nataša jaoks unistavalt:
  Ja majad on nii ilusad. Igal neist on purskkaevu ja aiaga suvila. Ja kui Maal pole inimestele piisavalt kohta, asustavad nad Veenust, Kuud, Marsi ja teisi planeete. Eelkõige on loodud superluminaalse kiirusega kosmoselaevu või isegi nullsiirdebusse. See on siis, kui istute bussi ja teid transporditakse avakosmosesse või isegi teise maailma. Nii tervitavad teid kentaurid ehk vapustavad päkapikud. - Tüdruk püüdis kiili peopessa, tõi selle kõrva juurde ja kuulates jätkas kõnelemist. - Ja näiteks geenitehnoloogia imed. Vanadust ei ole. Kõik mehed näevad välja mitte vanemad kui kahekümneaastased, samuti tüdrukud. Kõik terved ja lihaselised, meeldivate värskete lõhnadega. Tüdrukud on alati terved, ilma menstruatsioonita. Võimalik, et lapsi ei peagi sünnitama, nad kasvavad üles küberüsas.
  Nataša toetas seda naeratades:
  - Ja ilmuvad puud, millel maiustused, jäätis, pulgakommid, koogid kasvavad nagu puuviljad. Ja neid saab süüa ilma tilgagi rasvata. Ja kõik tunnevad rõõmu uute autode olemasolust, millega saate lennata. Ja teisele mandrile ja Marsile ja isegi naabergalaktikasse!
  Steele soovitas:
  - Ja siis on inimesed teistsugused, supervõimetega. See on muidugi pluss. Ja surnud äratatakse üles ja nad ei mäleta, et keegi kunagi piiblijutte uskus!
  Victoria purustas palja jalaga kärbseseene ja urises:
  - Jah, kindlasti nii! No tõesti, mida Piibel lubab? Kas me isegi rivistume trummi või pigem orelihelide järgi? Ja seal ei tule isegi liha!
  Veronica laiutas käed ja märkis:
  - Mis on teie teadlikkus? Kuid Pühakirjas pole tasu üldse kindlalt öeldud. Ja me ehitame trummi, see on spekulatsioon!
  Victoria itsitas ja ajas keele välja. Pärast seda, kui ta märkis:
  - No jah... Ja mis seal saab? Midagi ilma patuta? Ja kuidas on vaba tahtega, kuidas ilma selleta?!
  Veronica vastas vaikselt, pisut silmi kitsendades:
  - Vaba tahe jääb, kuid pattu ei tehta. - Tüdruk hõõrus palja jalaga samblale ja jätkas. - See saab võimalikuks, sest inimesed vihkavad pattu. Mitte kõik inimesed, vaid päästetud õiged. See tähendab, et kui saatan ja ärritavad tegurid eemaldatakse, kaotab patt oma atraktiivsuse ja vähendab hinnapakkumisi.
  Victoria vilistas, liigutas oma palja ümara kanna kase tüvesse. Ja ta ütles vaikselt:
  - Ja kuidas sa saad pattu vihata, kui see pakub nii palju naudingut. Siin näiteks meestega, eriti noortega. Kui nad käpatavad sulle, kui nad sind kõditavad, kui nad masseerivad su kandasid. On ju suur rõõm tunda lihaste kehade puudutust. Ja sa ütled, et see on patt!
  Veronica urises vihaselt:
  - Ja see on ebamoraalne seksida erinevate meestega!
  Steelenida märkis vihaselt:
  - Ausalt öeldes ei ole ma ka puritaan, aga ... Siiski on kommunistlik moraalikoodeks ja seda tuleks püüda järgida. Ja ärge heitke pikali igaühe alla, kes viipab!
  Victoria vastas julgelt:
  - Mulle meeldib olla aktiivne. Ja mulle meeldib ka ise mehi otsida ja meelitada. Seejärel armatsege nendega nii, nagu soovite. Kas pole mitte armas. No miks peaksime olema tagasihoidlikud, selle asemel, et oma isaseid raamida!
  Stalin märkis külmalt:
  - Sinu välimusega pole see raske! Aga lõppude lõpuks ja tappa, sa oled palju!
  Victoria püüdis vestlust veidi kõrvale juhtida:
  - Igal juhul tunnete te kommunistlikku tulevikku, vabad ja targad inimesed, palju paremini kui Jumala valitsust, fašismi võidukäiku lubamist või inimkonna uputamist. - Tuline kurat purustas parema jala paljaste varvastega kärbseseene ja jätkas. - Mulle isiklikult ei meeldi elada türanni kuningriigis, kes nimetab juute oma rahvaks, ja kuidas selgub, et ülejäänud on võõrad?!
  Steelenida vastas tõsiselt:
  - Kõrgema meele üle võib vaielda kaua, aga Piiblis... Kas on loogiline pidada seda jumalikuks ilmutuseks?
  Victoria vastas enesekindlalt:
  - Muidugi mitte! Vana Testamendi julmus, Uue ebamõistlik patsifism - privileegide omistamine ühele rahvale... Kas pole absurdne?
  Veronica lõi nördinult paljaste sõrmedega vastu kännu. Ta tegi valust grimassi ja vastas:
  - Nii et lõppude lõpuks ütleb Paulus: Meie õpetus on juutidele komistuskivi, barbarite jaoks hullus! Patune mõistus ei saa sellest aru!
  Victoria naeratas ja ütles ladusa häälega:
  - Venemaad ei saa mõistusega mõista,
  Tavalise aršiniga mõõta ei saa...
  Tal on eriline kuju -
  Uskuda saab ainult Venemaad!
  Steelenida karmilt kulme kergitades märkis:
  - Ja siin Venemaa enne kristlust. Miljonid, sajad miljonid inimesed uskusid Jumalasse. Nende hulgas oli silmapaistvaid päid. Nagu Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Ja neil oli oma põhjus uskuda. Meie omakorda oleme illusioonide vastu! - Noor naine koputas palja tugeva jalaga mahalangenud oksale, murdis selle ja jätkas. - Oleme teadusliku ateismi pooldajad ja usume, et iga inimene on oma õnne sepp! Ja et pole vaja uskuda, et hea onu Jeesus tuleb ja ehitab kõik üles, lahendab kõik meie probleemid! See planeet vajab teaduslikku juhtimist ja kosmosesse laienemist! Ja ärge lootke kõikvõimalikke lootusi taevasetele paikadele või haaremitele!
  Victoria itsitas ja urises:
  - Ja ma ei keelduks meessoost haaremist!
  Steelenida märkis karmilt:
  - Noh, sa oled punajuukseline ja liider... Kes sind kasvatas?
  Victoria vastas naljaga pooleks:
  - Millal isa Carlo ja kui mitte keegi!
  Stalenida lõi rusikaga kärbse maha ja susises:
  - See on nähtav ... Kui jumalat pole, ei tähenda see sugugi, et peaks olema labane ja laim!
  Victoria vastas ausalt:
  - Meeldib! Saate aru nagu see!
  Nataša itsitas ja märkis:
  - Kommunism kuulutas kahe soo võrdsust. Ja see tähendab naise õigust ise meest otsida. Näiteks ma arvan, et endale meeldiva tüübi valimine on täiesti normaalne teda raamida! - Tüdruk lõi palja jalaga usseseenele ja jätkas. - Ja on täiesti normaalne armastada mitut meest korraga. Lõppude lõpuks on nad erinevad ja igaüks paitab teid erineval viisil, mis on väga tore!
  Veronica sosistas vaikselt:
  - Selliste kõnede ja tegude eest põlete põrgus!
  Steelenida irvitas ja märkis:
  - Kommunismi moraal ei ole vähem range kui kristliku oma. Ja kui sa nii käitud, siis... ma arvan, et sa ei kohta heakskiitu! Me kõik ei ole ... bordell!
  Victoria märkis tõsiselt:
  - Miks kasvatada silmakirjalikkust? See kristlus seadis naistele mitmesuguseid piiranguid. Sealhulgas, näiteks keeld armastada rohkem kui ühte abikaasat. - Punajuukseline kurat lõi vihaselt palja jalaga vastu muhku, viskas selle kõrgemale. Ja ta jätkas. - Ja kommunism kuulutas, et jumalat pole olemas! Ja see tähendab, et kõik on lubatud! Ja meie, naised, võime olla vabad linnud armastust otsides. Nende meeste valimine, kes pakuvad palju rohkem naudingut. Ja see on põhipunkt!
  Stalenida raputas punapead nimetissõrmega:
  - See pole komsomolilase jaoks peamine! Üldiselt on kõige tähtsam teenimine isamaale ja Lenini asjale. Ja mitte kehale naudingu otsimine! Peate sellest aru saama!
  Victoria vastas nördinult:
  - Ma olen metsaline ja voodi lahingus! Nii et ära mulle kurda!
  Punajuukseline kurat susises:
  - Ma olen super tüdruk!
  Veronica sisestas arglikult:
  - Kommunismi ja kristluse moraal on üks: kes ei tööta, seda pole olemas!
  Victoria näitas Piibli tundmist:
  - Ja Jeesus ütles: ärge muretsege oma igapäevase leiva pärast ... Olge nagu metsalinnud.
  Stalenida märkis agressiivselt:
  -Kommunism sündis suuresti kristlike väärtuste eitamisel. Ja mõned paralleelid on täiesti võimalikud. Nii et ka natsidel on punane lipp, nagu meil!
  Victoria purustas kärbseseene palja jalaga, hõõrus palja ümara kanna samblale ja lisas:
  - Kolmandas Reichis on erakapitalile suured maksud ja suur osa riigivarast. Osaliselt on neil sotsialism, aga sakslaste privileegid! - Tüdruk hammustas kaselt lehe ja itsitas, lisas. - Üldiselt on mul religiooni kohta naljakas laul. Kas sa tahad, et ma seda teen?
  Stalenida noogutas meelsasti oma heledat pead, lõi palja graatsilise jalaga maha mädanenud oksa ja säutsus:
  - Laula lille, ära häbene!
  Ja Victoria laulis entusiastlikult;
  Mida Issand mõtles?
  Ta, kes elab kohutavas kauguses ...
  Kui anti töökäsk,
  Et me ei jääks unes.
  
  Kuigi suurepärane kuninglik riietus,
  Aga nilbemat inimest pole olemas....
  Vaesus lööb tühjaks -
  Meie kannatuste maailm on eepiline!
  
  Ja see pole Adam süü
  Lihtne nõukogude, vene tüüp...
  Kõndis alasti, häbi varjamata,
  Nagu proletaarlane tsaariajal!
  
  Jumal andis talle süüa - piiri,
  Karjamaa kahvleid tundmata ...
  Ja kui tahad rohkem, saad peksa!
  Ja juua peopesaga ilma pudeliteta.
  
  Adam kannatas sellise saatuse,
  Mõnes jubedas, igavas paradiisis!
  Aga madu lendas tiibadel,
  Ta mõistis: inimene kannatab ...
  
  Tihnikust on võimalik välja pääseda,
  Ehitage linn, andke järglasi!
  Et mitte eksida läbi metsasalu,
  Mõnikord on sul vaja pettust!
  
  Varastasin paradiisist võluvõtme,
  Edeni rutiinist lahkumiseks...
  Sealt leiad tüdruku unistused
  Vähemalt võite hukkuda allilmas!
  
  Jah, muidugi on oht, poiss,
  See planeet ei ole kingitus...
  Aga sa tunned südametunnistust, au,
  Ja te leiate, tunnete oma paari!
  
  Adam sai selle võtme -
  Avas väravad ja lahkus paradiisist.
  Patune kulutas palju jõudu,
  Astudes suurte mägede kividele ...
  
  Siin näeb ta jälle väravat -
  Ja jälle ilmus tiivuline madu...
  Ta ütles: Ma olen hea saatan -
  Polt avanes iseenesest...
  
  Adam sisenes ja ta näeb -
  Selline maalitud ime...
  Alasti neiu künka taga,
  Portselanist tert on kuldne roog.
  
  Aga kui hea on
  Poiss Adam ei suutnud vastu panna!
  Ja suudle ta suud
  Magusam kui mesi!
  
  
  Ta vastas talle -
  Tormises ekstaasis olevad kehad ühinesid ...
  Ei, ära nea saatanat -
  Poisid ilmusid patusse!
  
  Jumal viskas nad paradiisist välja, aga...
  Planeet sai nende koduks.
  Kuigi inimestel on üks päike,
  Aga järglasi sai tuhandeid!
  
  Jah, see oli väga raske
  Üleujutused, põuad ja talved.
  Kuid mõistus on võimas aer,
  Inimesest on saanud tugev olend!
  
  Kuidas saab ingel lennata
  Kuidas deemonimäed reljeefi hävitavad!
  Loo tee, kus tee on -
  Jõua ükskõik millisesse punkti maismaal.
  
  Ja teil on vaja ruumi -
  Meil õnnestub ka vallutada.
  Nii et meie patt pole lause,
  Ei, ära räägi popp-lollusi!
  
  Ärge tehke pattu - edusamme pole,
  Mõtted tekitavad liikumist!
  Üks vastus jutlusele:
  Me ei vaja kellegi teise paradiisi!
  Tüdrukud plaksutasid üksmeelselt. Tuleb märkida, et Victoria hääl on tugev, täiskõlaline, väga meeldiv. Ja sõdalased olid sellest luuletusest siiralt lummatud.
  Steelenida soovitas naeratades:
  - Kui aega on, esitate selle laulu staadionil!
  Victoria noogutas nõustuvalt ja soovitas:
  - Ja samal ajal kinnitame auhinna!
  Punajuukseline tüdruk itsitas ja tahtis kätel kõndida. Kuid tal on liiga palju relvi.
  Tüdrukud olid juba piisavalt kaua kõndinud ja väsinud. Istus maha lõunat sööma. Nad avasid trofeekonserve ja hautist. Jõuliselt teenitud lõuad. Sõdalased on kõik noored, terved, lihaselised.
  Nataša märkis naeratades:
  "Meie tapetute hulgas on peaaegu kõik välismaalased. Sakslased viskavad meie vastu võõra armee!
  Victoria laulis kohatult:
  - Ja meie armee on vasakul ja meie armee on paremal ... Meil on hea joogiga võidelda!
  Stalenida vaatas karmilt punapeale otsa ja märkis:
  - Sa oled vallatu tüdruk... Me peame sinuga abielluma!
  Victoria raputas pead.
  - Miks abikaasa? Parem, kui teil on kümmekond armukest!
  Nataša naeris ja märkis:
  - Ühe mehega pole huvitav pikka aega suhelda - see häirib! See on parem, kui teil on erinevad poisid!
  Oksana soovitas:
  - Võib-olla võtame järgmine kord sakslase vangi... Ja teeme tema üle nalja!
  Steelenida itsitas ja märkis:
  - Noh, te, tüdrukud, olete leidlikud... Ja keele jäädvustamine ei teeks meile paha!
  Nataša ütles raevukalt hambaid paljastades:
  - Mužikad, mužikad... Te olete väga-väga halvad, meie mužikad! Poisid! Poisid! Meie mehed saavad tüdrukutelt peksa!
  Tüdrukud puhkesid naerma... Nad jõid veidi lahjendatud piirituse kolbidest. Paar kaunitari isegi norskasid.
  Kuid Stalenida urises:
  - Ronige! Kes magab, selle tapame!
  Tüdrukud hüppasid püsti ja sirutasid end nöörideks. Nad põristasid relvi ja välgutasid hambaid. Imeilusad. Ja pilgutavad oma safiirsilmadega. Nad tahavad vähemalt natuke, aga trikke mängida. Istu hobuse selga.
  Ja nii marssige uuesti ja trampige oma paljaid jalgu. Kuigi tüdrukud näevad väga ilusad välja. Neis on nii palju ilu. Ja tüdrukute lihaselised, tugevad kehad.
  Natasha, kõndides, märkas:
  - Kuni me pole lahendanud natside tankide probleemi, pole meil füüreri sõdurite vastu midagi teha!
  Victoria täpsustas:
  - Sa tahtsid öelda, et mitte sõdurid, vaid masinad! Ja üleüldse pole vanaraua vastuvõttu, kui muud praaki pole!
  Ja punajuukseline saatan tuksis palja jalaga pikalt mädanenud kännule. Kergitas prügi- ja tolmupilve.
  Veronica kostis alandlikult:
  - Kogu Jumala tahe!
  Stalenida ütles vihaselt, põrutades oma palja kannaga vastu munakivi:
  - Mitte! Kõik saab olema meie bolševike tahe!
  Ja ta silmad särasid sõna otseses mõttes vihast!
  Victoria märkis karmilt:
  - Hitlerlased hävitavad juute ilma tarbetute tseremooniateta. Miks ei astunud Jumal oma rahva eest?
  Veronica vastas loiult:
  - Patud...
  Victoria laulis paljaid jalgu trampides:
  - Oh, patud, patud... Ära tee pattu kitse! Ära tee pattu kitse! Võidab viinapuu! Valge lakk viinapuu lööb!
  Ja punajuukseline kaunitar püüdis liblika paljaste sõrmedega kinni ja tõstis jala üles, näidates oma sõpru.
  - Need on imed, mis meie metsades juhtuvad!
  Veronica vastas vaimukalt naeratades:
  - Näete, milline ilu... Ja te ütlete, et see pole Jumala looming!
  Victoria haukus:
  -Religioon on rahva oopium! Ja liblikas on ilus, et end paremini lilledeks maskeerida!
  Steelenida märkis vihaselt:
  - Võib-olla piisab religioonist? Kas on parem lasta Veral öelda, kuidas ta käitub, kui ta luurele saadetakse?
  Veronica kehitas õlgu ja vastas:
  - Ma olen alandlik!
  Nataša tahtis midagi öelda, kuid tüdruk tegi temast häält. Mööda tormasid reaktiivtormiväelased. Paljud terasest ja väga röövelliku välimusega raisakotkad. Nad ümisesid ja puhusid auru. Püssi on palju ja sakslased tulistavad väga agressiivselt.
  Steeleed tellis:
  - Maskeerige!
  . 7. PEATÜKK
  Noor piirivägede leitnant Elizaveta Petrova oli jahmunud. Kuulujutud võimalikust sõja puhkemisest olid ringelnud kaks kuud. Kuid ikkagi ei suutnud ma seda kuidagi uskuda ... Olles nutikas tüdruk, ei jaganud Elizabeth ametliku doktriini pretensioonikat vääramatut jõudu - et Punaarmee oli kõigist tugevam. Tema onu võitles Soome sõjas, sai haavata ja rääkis selle edenemisest väga kirglikult.
  - Meie paagid voolasid aeglaselt nagu tarretis pannilt. Ees liikus hirmuäratav QMS, kahe suukorviga, kumbki kuuskümmend tonni. Omamoodi jäär kaitse lõhkumiseks. Ja kuidas nad mürisevad! Äikeseplagin on nagu hiire kriuksum võrreldes härja möirgaga. Ja röövikute all on augud. Paar päeva tagasi oli sula, must maa oli kaetud jääkoorikuga. Tankid liiguvad aina aeglasemalt, ratsavägi jõuab neile järele. Tuhanded ratsanikud, neid tuleb tagasi hoida, et nad tankidest mööda ei sõidaks. Ja ees ladusid soomlased miinid ja matsid maha naftatünnid. Paljud meie tankid põlesid nagu küünlad. Kohutav vaatepilt, eriti varajasel polaarööl, bensiin ja õli voolasid, segunesid sulamisveega. Hobused olid ehmunud ja raevukalt ohkasid, nad põlesid ja jalaväe juurde sööstis elav laviin. Vaatepilt on lihtsalt kohutav, tankid ei suutnud peatuda ega ümber pöörata. Jah, ja käsk keelas meil peatuda.
  Kui lähete ainult edasi - vaenlase murdmine. Ja tankid plahvatasid ja põlesid, ratsavägi trampis oma jalaväge. Rünnak lämbus, näis, tähed langesid taevast.
  Onu köhis verd ja jäi seisma. Ta võttis sajagrammise lonksu ja jätkas.
  - Nii et ilma luureteta, ilma õhukatteta uputasime. Nad võitlesid terve talve ja pool märtsi, murdsid läbi kindlustuste, kuid kakssada tuhat meie sõdurit ei rõõmusta kunagi võidu üle. Valgus on nende jaoks igaveseks kustunud.
  Tüdruk küsis üllatunult:
  - Kas tõesti nii palju?
  Onu noogutas.
  - Täpselt, ma arvan, ei tea keegi, kuid surnukehad viidi välja ešelonide poolt. See oli jube. Olime sunnitud kaitset tormama ja soomlased niitsid meie ridu maha. Lihtsalt metsik hullus.
  Elena kogeles ja küsis:
  - Ja mis, me pole nii tugevad?
  Onu vastas:
  - Tanki tugevus ei seisne mitte soomuses, vaid tankeri peas!
  Tüdruk noogutas.
  - Imeline, et sa ütlesid!
  Elizabeth mäletas seda vestlust pikka aega. Ta küsis, millised tankid sakslastel ja soomlastel on. Soomel polnud aga tanke üldse, välja arvatud kümmekond kerget kolmetonnist tanketti. Ja Saksa tankid, oh mu onu teadis neid, rääkis talle nõbu, kes läks neljakümne esimesena Saksamaale. Üldiselt ei avaldanud tema tolleaegne natside tehnika muljet.
  - Tank T-1, kaalub vaid viis ja pool tonni, kiirus on 57 kilomeetrit tunnis. Kuulikindel soomus, kolm kuulipildujat. Noh, see läheb jalaväele vastu, aga masin on nii nõrk.
  Aga ta pole üksi? - küsis tüdruk murelikult.
  - Samuti on olemas T-2, T-3, T-4 ja T-5!
  Elizabeth naeratas.
  - Ja milline neist on tugevaim?
  - T-5! Tal on kaks suurtükki 75 mm ja 37 mm, neli kuulipildujat. Jah, see on ilus tank, sakslased kutsuvad teda "Libahundiks". - Onu laiutas käed laiali, õõtsudes neid nagu tuuleveski.
  - Ja kiirus? - Uudishimulik, küsis tüdruk!
  - Üldiselt piisab viiskümmend kilomeetrit maanteel. Üldiselt on tank huvitav, voolujoonelise torniga. Parim fašistliku tankiehituse loomingust. Onu ohkas. - Tõsi, meie T-28 ja eriti T-34 pole halvemad ja meie tankide relvad on veelgi võimsamad.
  Tüdruk soovitas:
  - Mis siis, kui loome uued tankid, jahuti.
  Onu vastas:
  - Pole midagi lahedamat kui KV-2, see on selline võimsus, kuid on ka KV-3 ja KV-4 ja eriti KV-5. Viimane koletis kaalub sada kakskümmend tonni ja läheb kohe masstootmisse. Siis pekstakse sakslasi nagu hirsi ketti.
  Tüdruk haigutas teravalt:
  - Kui soovite tüdrukut igavleda, rääkige relvadest, aga kui soovite igaveseks lahkuda - rääkige Nõukogude relvadest!
  Onu oli solvunud:
  - Miks meil on halb tehnika?!
  Tüdruk tegi nalja:
  - Aga andmed sellel on salastatud. Öeldakse, et tankipüstoli kaliibri ühe mainimise kohta saate termini.
  Onu raputas pead.
  - Pole tõsi! Sellise pisiasja eest ei panda kedagi vangi!
  Tüdruk tegi grimassi.
  - Kuidas öelda! Ja seda ei juhtunud.
  Onu märkis:
  - Ma räägin teile T-34-st, relva kaliiber on 76 mm. Ja soomus on 52 mm, juhuks kui huvitab.
  Tüdruk nurrus põlglikult.
  - Ma tahaksin seda imet näha. Kas näitad?
  Onu vastas vastumeelselt:
  - Ma näitan sulle, kui tahad! Vorošilov nimetas seda tanki aga inetuks. Täname marssal Kulikut selle rakendamise nõudmise eest. Jah, Stalin isiklikult hindas seda tanki. Neljakümne kolmanda alguseks on plaanis sellega varustada sada kaksteist tankidiviisi.
  Tüdruk oli üllatunud:
  - Üks tank?
  - Mitte! Ka KV ja T-80 aga see tank on kerge, ma mõtlen T-80. Ta tõesti oskab ujuda!
  Tüdruk oli üllatunud:
  - Ujuma? See on huvitav!
  - Meil on kolm tuhat kolmsada amfiibtanki. - Onu ütles seda uhkusega ja alandas siis häält sosinaks. Ära räägi kellelegi, see on suur saladus. Kui sa lobised, võid trellide taha sattuda. Vaata: miski ei lühenda elu nagu pikk keel.
  Elizabeth jäi kohe vait: kaks päeva tagasi juhtus tema hea sõbraga üsna ebameeldiv lugu. Juhtus järgmine. Toimus teatriõhtu, kõigil oli väga lõbus, aga loomulikult joodi. Mängisid trompetid, tantsisid tüdrukud ja poisid. Nii tahtis Jaška Klopov, lustlik sell ja juht, nagu alati nalja teha. Jooksin seina äärde, kus rippus Stalini portree. Kopsakas täisseinaline portree, hele, mosaiikidega inkrusteeritud. Stalin nägi välja noor, umbes kolmekümne viie aastane, mitte enam, ilus. Isegi otsmik ei olnud nii madal ja kaldus kui originaalil. Yashka mängis suupilli ja viskas selle siis saali.
  - Oh, Yuli, Yuli, Yuli! See on matuli laul!
  Kes küsis pilkavalt:
  - Ja miks sa laulad oma emast, kui su isa on sinu ees?
  Yashka naeratas vastuseks ja laulis:
  - Mu veidrik isa oli külas vallandatud! Minu isa, rahva isa, valitseb pühas Kremlis!
  Kõik naersid, plaksutasid käsi ja vilistasid. Vahepeal võttis Yashka vööst välja joonlaua ja teatas itsitades:
  - Tahaks rahvaste isa nina mõõta!
  Publik küsis kooris:
  - Miks?
  Joonlauaga mängiv Yashka nurrus:
  - Sest Stalinil on suur süda! Maailma suurim! Nii et nina peaks olema kõige suurem!
  Vastuseks sõbralik naer ja vile:
  Yashka tõusis kikivarvul, pani joonlaua ja keeras paar korda ümber. ja naerdes ütles:
  - Viiskümmend kolm sentimeetrit! See on lahe! See on tõesti suurim!
  Kõik naersid jälle ja näitasid näpuga. Kokkuvõttes õhtu õnnestus. Elizabeth raputas nördinult pead, ajades mälestused minema. Jaška viidi ära koidikul, teel musta lehtri juurde peksid nahktagides inimesed teda nuiade ja rusikatega. Kunagine noor, rõõmsameelne nägu muutus veriseks segaduseks. Elizabeth nägi seda, sest nad kõik olid spetsiaalselt kokku pandud, et arreteerimist vaadata. Siis kõneles poliitiline ohvitser, karjus palju ja ähvardas. Kohapeal vahistati veel viis, keegi ei julgenud vastu hakata. Elizabeth mäletas seda, tema tulihingeline armastus peo vastu oli raputatud.
  Kuid isegi nüüd, kui vaenlane tegi Stalini katse, pakkus ta kõhklemata oma rindu!
  Tüdruk küsis onult:
  - Kas Prantsusmaa on tugev riik?
  Ta vastas:
  - Jah, tugev! Koos Suurbritanniaga kontrollivad nad kolmandikku maailmast! Võttes arvesse kolooniaid, ei jää Prantsusmaa rahvaarv NSV Liidule alla.
  Elizabeth vilistas.
  - Ja selline jõud läks kaduma!
  Onu kriimustas kiilanevat peaotsa:
  - Jah, ma kaotasin! Pooleteise kuuga alistati neli Euroopa suurriiki! Isegi Napoleonil ja Aleksander Suurel polnud selliseid võite kui Hitleril.
  Elizabeth küsis sosinal:
  Mis Hitler ta on?
  Onu kehitas õlgu.
  - Ma ei näinud teda! Portreedel nägite teda ise. Öeldakse, et keskmist kasvu, närviline, sööb inimese liha, eriti meeldib naistele rindu maha lõigata!
  Elizabeth raputas pead.
  - Ärge vilistage! Hitler on taimetoitlane!
  Onu ei nõustunud.
  - Hingelt on ta tüüpiline kannibal! Rem käskis oma parima sõbra okastraadiga kaheks tükeldada. Miks mitte ka lihasööja koletis! Pärast Prantsusmaa alistumist andis ta käsu põletada elusalt sada tuhat Pariisis ja selle lähiümbruses elanud juuti. Selle tulemusena tekkis kohutav hais! Pealegi ei säästnud natsid isegi väikseid lapsi. Pärast põletamist urineeris SS trotslikult tuha peale! Nad ütlevad, et Hitler on isiklikult seotud piinamise ja piinamisega!
  Elizabeth märkis:
  - Nende valitseja, kes timukalt leiba võtavad, kogub soola tagumikku!
  Onu raputas pead, võttis sigareti välja, tõmbas ühe pahvi. Ta oskas suitsurõngaid puhudes väga huvitavalt suitsetada. Tema pilk muutus rõõmsamaks:
  - Tead, mida ma kardan!
  Tüdruk vastas tasasel häälel:
  - Ma arvan, et mitte midagi!
  Isa vend vaidles vastu ja tegi lühikesi pahvakuid:
  - Ainult külmunud inimesed ei karda midagi! Normaalse inimese jaoks pole hirmu kogemine sugugi häbiväärne! Eriti kui ta on mõistlik, ja mitte niivõrd enda kui teiste jaoks.
  Tüdruk noogutas otsustavalt.
  - Siin ma nõustun!
  Onu lõpetas suitsetamise, raputas pead, justkui sirutas kaela:
  - Teate, levivad kuulujutud, et natsid loovad uue kohutava relva. Pomm, mis suudab terveid linnu mürgiseks tolmuks pühkida. Ja sellest pole pääsu.
  Elizabeth norskas põlglikult:
  - Tüüpiline Goebbelsi propagandabluff!
  Onu ohkas sügavalt, nagu morsk vee all:
  - Oh ei! See on teadus! Relvad ütlevad, et teadlased on päris tõelised! Ta mõtles välja isegi nime - aatomipomm! Nii et ma arvan, et kõige parem on mitte oodata, kuni selline koletu relv natside kätte satub, rünnata kõigepealt Saksamaad!
  Elizabeth värises nagu elektrilöögist:
  - Aga rahulepingut rikkuda on autu. Meil on Saksamaaga mittekallaletungileping, sõprusleping ja piirid!
  Onu märkis sarkastiliselt:
  - Kas natsid austasid kunagi lepinguid? Meenutagem kasvõi Poolat või Belgiat ja Hollandit! Hitler ütles isegi nii: ausus on tüüpiline ohver, otstarbekuse altaril!
  Tüdruk vastas entusiastlikult:
  - Stalin ei ole Hitler!
  Onu tegi, nõustus, kuid istutas risti vastupidi:
  - Muidugi, ja sellepärast peate kõigepealt lööma! Järeltulijad ei andesta talle viivitust! Rünnak kolmekordistab jõudu, kaitse poole võrra!
  Elena märkis:
  - Kui vaenlane ründab, on meie armee maailmas kõige ründavam! Ja siis kordas ta seda veelgi valjemini. - Aga ainult siis, kui vaenlane ründab!
  Onu kissitas kavalalt silmi:
  - Teraga lõigatud pead nimetatakse aiapeaks, sellest võrsuvad kättemaksukobarad! Ei, ma arvan, et Hitler oleks pidanud valmis saama isegi siis, kui tema hordid Pariisi tormasid.
  Tüdruk trampis palja jalaga (saapad seisid lähedal!), vastas:
  - Võib-olla on sul õigus!
  Elizabeth mäletas seda vestlust pikka aega. Kuuldused natside vägede koondumisest, eriti Poolas, Nõukogude piiri pidevatest rikkumistest Saksa lennukite poolt ja vägede sagedastest vahistamistest, tekitasid närvilise õhkkonna. Samal ajal õhutasid poliitilised ohvitserid aktiivselt: sõda ei tule! Sellegipoolest hakati piirile tõmbama lisajõude, eriti soomusmasinaid! Eelkõige nägi Elizabeth esmakordselt uusimat KV-3 tanki, millel oli kaks relva ja mille kaal oli seitsekümmend viis tonni. See oli eksperimentaalne mudel, mida, nagu keegi sosistas, oleks tulnud lahingutes katsetada. Tüdrukule tank aga päris ei meeldinud, kuna see oli liiga raske, eristas seda madal manööverdusvõime, murdis sildu, torn pöörles aeglaselt. Lisaks sai relvade suure kaliibri tõttu kannatada tulekiirus ja täpsus oli suhteliselt madal! Sellegipoolest äratas nii võimas tank enesekindlust. 850 hobujõuline diiselmootor mürises kohutavalt, nägi välja nagu vulkaanipurse, Saksa autod on palju vaiksemad. Tüdruk heitis koletisele skeptilise pilgu ja pöördus ümber, kannul...
  22. juuni 1945 hommik oli kohutav sündmus, NSV Liitu paisati suured fašismijõud. Siiski ei kogenud Elizabeth alguses šokki. Pealegi on onu sõnad natside loodud aatomipommi kohta sügavalt minu mällu kinnistunud. Võib-olla isegi parem, Hitler ründas nüüd, kui superrelva loomine on veel kaugel! Parem on tiiger purustada, kui tal pole veel kihvad kasvanud! Kuigi mis füürer on tiiger, pigem šaakal. Aga seda kurvem on fašismi lõpp!
  Elizabeth tõsteti voodisse ja ta pani kiiresti riidesse ning ühines oma ülejäänud võitluskaaslaste ja relvavendadega.
  Natsid andsid peamise löögi Bialystoki rühmituse tagalasse. Võimsad soomustatud ja mehhaniseeritud kolonnid süvendasid kahe tunni jooksul nelikümmend kilomeetrit. Ja õnne tahtel ei kaevatud isegi kaevikuid liiga hoolikalt.
  Suurtükimürske ei toodud ning tüdrukud olid sunnitud vintpüsside ja granaatidega natsidele vastu tulema. Siin ilmusid Hitleri tankid ja soomustransportöörid. E-50 liikusid ees, relvastatud nelja kuulipilduja ja 105-millimeetrise kaliibriga kahuriga. Mõnevõrra väiksem kui E-50 Sh tankid, millel on plahvatusohtlikud killukestad ja 150, 180 kaliibriga kahurid ja 380 mm raketiheitja.
  Nende taga on haavatavamad, kuid siiski läbitungimatud Panther-2-d, 88 mm relvadega.
  Elizabeth tundis end kohe abituna. Mida ta teha saab, olles relvastatud ainult Moskini vintpüssi ja paari jalaväegranaadiga? Saksa tankid valavad kuulipildujatuld Nõukogude jalaväe pihta, mürsud plahvatavad. Läheduses kukuvad verised tüdrukud ja noormehed. Veel ühel habemeta mehel läksid jalad otsast. Ta karjub ja sirutab Elizabethi poole käed, millel puuduvad sõrmed. Taas plahvatused, õhku ilmuvad Saksa Messerid 262, seejärel ründelennukid XE-183. Kaugelt vaadatuna ei ole nad väga hirmutavad ja meenutavad kärbseid, kuid lähemale lennates muutuvad nad raisakotkasteks.
  Saksa tankid tulevad aina lähemale, nende kohal hõljuvad haakristidega maod. Samas kõlab suurejooneline Wagneri sümfoonia. Kõik tundub ebaharilikult ähvardav, isegi tankid, muide, pole liiga suured, värvitud nii, et nad meenutavad röövloomi. Eriti palju paljastunud nägusid. Elizabeth tunneb loomalikku õudust, ta tahab joosta, jalad lähevad tuimaks, aga....
  Kuidas saab vene inimene (ja valgevenelased ja venelased on üks ja sama rahvas), reeta ja karta.
  Elizabeth viskab granaadi. Ta, kellel on tugev käsi, viskab kaugele ja tabab E-50. Paak tardub hetkeks ja reageerib kohe. Kuuldub kõrvulukustav plahvatus, tüdruk paisatakse õhku ja pimeduse laine katab ta teadvuse...
  Elizabeth tundis end sukeldumas sügavasse basseini - kottpimedasse ja ainult kõrgustes virvendasid tähtede põlevad silmad kurjakuulutavalt. Sukeldudes muutub surve rinnale tugevamaks, peas koputavad kelgud ning iga nende löök muutub aina valusamaks ja raskemaks! Lõpuks puudutab ta keha põhja, kuklasse jahtub, neiu tahab püsti hüpata ega saa liikuda. Siinkandis - samal ajal kostab igalt poolt kriuksumist, mingid pisikesed elukad kahisevad. Elizabeth tunneb, kuidas tema süda rinnus metsikult lööb. Rotte, suuri nagu küülikuid ja mitmevärvilisi, ülekaalukalt verise tooniga, ei visata. Nad tormavad ja hakkavad rebima. Elizabeth karjub ja... tuleb mõistusele.
  Kaks Saksa sõdurit kobavad tüdrukut ja tõstavad siis järsult ta juukseid:
  - Schnel! Tõuse üles, lits!
  Elizabeth tõuseb püsti, raputab teda. Tüdruk pöörab pead, ta on raske. Vau! Kuid kõik tundub olevat terve.
  Sakslased ehitavad vangide kolonne, mehi ja naisi eraldi. Elena oli isegi üllatunud, et nii paljud alla andsid. Mõnda naist, üle viiekümne, haavatuid pole näha, tundub, et natsid tegid sellised inimesed lihtsalt maha. Tüdrukute tagumikku lükates (peaaegu kõik naissõdurid on noored ja hiljuti sõjaväestatud) sõideti edasi. Päris palav oli, mõnel naisel rebiti tuunika ära ja nad "lehvisid" särkides.
  Elizabeth küsis kapten Valentina Sinitsalt, tal oli näol paar muljetavaldavat sinikat:
  - No ja see nüüd Valya?
  Kapten, kahekümne kaheksa aastane üsna kena punajuukseline tüdruk, vastas:
  - Pole hullu, kui öö on pime, siis me põgeneme!
  Elizabeth uuris ennast:
  - Ma arvan, et jah! Vangistus pole nõukogude inimeste jaoks! Tundub, et kahju pole, killud halastasid mu kehale! See lihtsalt sumiseb mu peas.
  Valentina vastas:
  Tundub, et olete uimastatud! Brr! Aga ma ise ei saa aru, kuidas ma vangistuses sattusin. Püstol ummistus ja teised tüdrukud andsid alla. Selle tulemusena jäin vahele nagu viimane loll!
  Elizabeth noogutas.
  - Jah, hea algus sõjale! Enne kui ta jõudis isegi ühe sakslase tappa, võeti ta vangi. Metsik õudus! Mis siis, kui me ei saa põgeneda?
  Valentina vastas:
  - Teate, et olete erakordselt ilus! Täiusliku figuuriga kullakarvaline. Ma pole kunagi näinud ilusamat tüdrukut kui sina!
  Elizabeth lehvitas sellega.
  - Miks mul neid komplimente vaja on! Ja sa pole ka mees!
  Kapten märkis:
  - Sind võib lihtsalt vägistada!
  Elizabeth oli hämmastunud.
  - Kuidas vägistada?
  Valentina oli siiralt üllatunud:
  - Kas sa ei tea?
  Elizabeth sulges silmad.
  - Teoreetiliselt ma muidugi tean, aga ...
  Valentina kortsutas kulmu.
  - Kas sa oled kunagi mehega proovinud?
  Elizabeth raputas eitavalt pead.
  - Muidugi mitte! Üldiselt ei tohiks kommunist moraalselt laguneda ja väljaspool abielu armatseda!
  Valentina kehitas õlgu.
  - Kuidas öelda! Minu arust on see igaühe isiklik asi! Lisaks on mehed kõik erinevad ja sa saad neist naudingut omal moel. Siin pole nii lihtne ära arvata, kuid abikaasa muutub kiiresti igavaks.
  Paremale kõndiv komsomolitüdruk vaidles vastu:
  - Inimese jaoks on peamine vaimne suhtlemine, mitte loomalikud instinktid!
  Valentina hoidis pöidla püsti.
  - Ärme räägi sündsusetutel teemadel! Võib-olla räägime parem parteist ja kommunismi ehitamisest!
  Elizabeth tahtis midagi öelda, kuna järgnes käsk - kolonn peatus.
  Nad asusid otse betoonplatvormi ees, millele sõitis paar veoautot ja sõiduauto. Samal ajal ilmus veel üks tagakiusatud naiste kolonn. Riietuse järgi otsustades olid nad tsiviilisikud.
  Khakivärviga värvitud Saksa autost roomas välja rasvunud sakslane. Tal oli ebameeldiv, halvasti raseeritud nägu kolmekordse lõuaga ja kummaline kaheraudne kuulipilduja õlgadel. Kuid kork, millel embleem säras - kaks välgunoolt, reetsid SS-i mehe. Fašist tuli tüdrukute ette ja käskis murtud vene keeles:
  - Tasandumist! Tähelepanu!
  Tüdrukud venisid automaatselt välja, mõjutas sõjalist väljaõpet. Üks tüdrukutest kõhkles väga ja sai paavstile tagumiku.
  SS-ohvitser urises rahulolevalt, vaatas naise jalgu ja käskis:
  - Kõik, võtke saapad jalast!
  Tüdrukud värisesid, ridadest käis läbi mürin. Paks sakslane haigutas trotslikult ja pomises lohakalt:
  Kes ei kuuletu, see pootakse üles! - Ja siis järsku hirmuäratav nutt. - Schnel! Schnel!
  Tüdrukud hakkasid kingi jalast võtma. Elizabeth tundis, et tema käed liiguvad automaatselt. Näib, nagu oleks tal tavaks fašistlikele koletistele kuuletuda. Ta võttis ühe saapa jalast, tundes palja jalaga betoonsillutise mõnusat soojust. Siis teine, hoolega jalga uued, äsja välja antud nahksaapad (saapad tekivad alles sõja lõpus). Kostis karjeid. Noor tüdruk, mitte vanem kui kuusteist, hüppas välja ja karjus:
  - Ma ei tulista tissid! Olgu parem surnud minust eemaldada!
  Saksa borov andis märku, kaks pikka SS-meest haarasid tüdrukust kinni ja tirisid ta eelnevalt ettevalmistatud võllapuusse.
  Tüdrukud-sõjavangid ohkasid, kuid keegi ei julgenud vastu vaielda, vangistuse šokk mõjutas ilmselt.
  - Haakige teda! - karjus paks fašist. - Ära lase tal kohe surra! Saatan teab, kuidas vastu seista.
  Noorel tüdrukul olid riided seljast rebitud, SS-mees pistis isegi sigari kaunitari roosasse nibu. Tüdruk karjus ja hüüdis:
  - Pea mind meeles, minu nimi on Tanya! Surm fašistidele!
  SS-ohvitser möirgas:
  - Rebi ta keel välja!
  Tüdruku juurde hüppas mordvalane, kortsus räpane põll ja tangid käes. Teine nats pigistas tüdruku põski, tehes ta suu lahti. Ta püüdis vastu panna. kuid jõud on liiga ebavõrdsed. Tüdruku suust voolas verd ning ta ise kaotas valušokist teadvuse. Fašistlik koletis viskas välja rebitud keele ja trampis selle saapaga maha. Langenud alasti neiu riputasid natsid kiiresti terava laevakonksu otsa. Ta hüüdis nõrgalt ja värises, mis tõi talle kaasa täiendava valu. Natside näole oli kirjutatud õndsus, see uskumatu sadistliku rahulolu tunne, kui teed haiget omasugustele. Isegi kui tegu on ilusa blondide juustega tüdrukuga. Siin on sadism segunenud seksuaalse elemendiga.
  Elizabeth sulges silmad, et mitte näha sellist omavoli. Vahepeal lähenes neile kolonn vange, tsiviilnaisi. Natsid sundisid neid ka kingi jalast võtma. Naised korjati peale noorelt, ükski ei näinud välja üle kolmekümne viie ega alla kuueteistkümne. Tugevad valgevenelannad, enamasti heledajuukselised, sinisilmsed, meeldiva välimusega, verest ja piimast.
  Paks ohvitser käskis uuesti:
  - Eemaldage üleriided!
  Elizabeth punastas järsku, aga mis siis, kui natsid jätavad ta täiesti alasti? Ja näpud juba nööpivad tuunikat lahti. Tsiviilnaised nutavad ja oigavad, nagu läheks nad hukkamisele. Üks neist hoiab käes last. Nats kisub ta käest. Emanaine tormab ja teda lüüakse täägiga kõhtu. Ta kukub, värisedes südantlõhestavast nutust. SS-ohvitser jookseb lapse juurde, viskab ta jalge alla ja hakkab trampima. Ja ta teeb nii, et ta ei sureks kohe, murdes õrnad käed ja jalad.
  Ema ulutab ja tiritakse võllapuusse, et veel elus olles konksu otsas rippuda. Teel kisuvad nad riided tükkideks ja peksavad püssipäradega. Seejärel tõmbavad nad moonutatud naise lõpuni, samal ajal lõbusalt naerdes, nagu oleks marihuaanaga kividega loopitud.
  Elizabeth sosistas:
  - Ja kas nende julmustel on piir! Kes nad sünnitas, kas naine või hunt!
  Valentina ütles kirglikult:
  Me ei anna kunagi andeks ega unusta! Iga oma julmuse eest maksavad natsid kuhjaga.
  Elizabeth vastas:
  - Sellest ei piisa kõigile Saksamaa natsidele.
  Valentina tegi nalja:
  - Mis üle jääb, siis Jaapanisse!
  Peanats ei rahunenud ikka veel, hullus põles tema tuhmides silmades, väike suu väänas:
  Nüüd ma hoiatan teid! Viime teid Saksamaa territooriumile. Kes hästi käitub, sellel on hea koht, toit ja edaspidi ka Suur-Saksamaa aukodakondsus. Aga kui keegi pääseb, siis iga põgeniku kohta annan kakskümmend pantvangi elusalt põletada. Kas sa mõistad mind! - kurikaela möirgamine tugevnes. - Ja nüüd näete selgelt, mida tähendab füürerile allumatus.
  Natsid tormasid tsiviilnaiste kolonnis ja valisid välja kümmekond kõige inetuma välimusega. Neid tiriti tseremooniata juustest ja löödi hunnikusse. Pärast seda hakkasid SS-mehed naisi okastraadiga väänama. Nad püüdsid meeleheitlikult põgeneda. Vastuseks said nad tagumikud õlgadele ja rindkeresse (mis ei kaotanud teadvust).
  Paks ohvitser naeratas.
  - Noh, nüüd tõrvik neile! Las nad "naudivad" valu!
  Ja jälle fašistlike metsaliste idiootsed naersid. Kolm mandunud füsiognoomiaga SS-meest tirisid paagi bensiini pealt maha ja keerasid kaane lahti. Vaatamata kaugusele jõudis Elizabethini vastik kütuselõhn. Tundub, et see oli madala oktaanarvuga bensiin, mis on saadud kivisöe hüdrolüüsi protsessist. Kõigi arvukate seadmete jaoks ei olnud füüreril piisavalt looduslikku õli, isegi kui arvestada NSV Liidu ja okupeeritud Aafrika kolooniate varusid, nii et Kolmanda Reichi füüsikud näitasid üles leidlikkust. Sellel bensiinil oli omapära, tavalisest madalam põlemistemperatuur ja ka see, et juba üheksa miinuskraadi juures hakkas jäätuma. Aja jooksul mõjutab see sõja kulgu. Metallist okastraadiga keerutatud naised vehkisid meeleheitlikult kätega (kellel need vabad), natsid naeratades ja keelt näidates karjusid midagi saksa keeles.
  . PEATÜKK #8
  Tank E-50 on saanud juba palju tabamusi. Kuid sõdalased jooksid otsa terve tünni nitroglütseriiniga. Tank plahvatas, mis puhus kõik rullid täielikult maha. Ja sõdalased olid ilma autota. Teist tanki otsides sukeldusid kaunitarid väga huvitavatesse mälestustesse neljakümne esimesest aastast.
  Paraku jäi selline meeldiv Gerda unenägu lühikeseks. Taas tõusmine ja võimlemine. Tüdrukud ei mõelnud aga selle üle kompleksi teha. Nad töötasid isegi erilise entusiasmiga. Vahepeal otsustas Madeleine füüsilist tegevust mõnevõrra mitmekesistada ja tüdrukud pandi spetsiaalsetele kärudele, millel tankid seisid. SS-kompanii ülem ütles rõõmsalt:
  - Siin, tüdrukud, hoiame kokku kütust ja õpetame teid välja. Uut tüüpi koormus, rakendatud väärtusega!
  Kui ujumisriietes tüdrukud tõmbavad tanke ja isegi higistavad kõrvetava päikese all, on see lahe vaatepilt. Tüdrukud peavad aga paljaid jalgu liivale ja teravatele kividele puhkama. Tõuse püsti ja ära anna alla....
  Gerda tõmbas vaevaliselt hinge kinni ja märkis filosoofiliselt:
  - See on muidugi armas, aga... Nii meenutame nüüd Vana-Egiptuse orje. Veame ka kõige suuremat koormat, aga vähemalt nad ei löö meid piitsaga!
  Charlotte nõustus.
  - Muidugi nad ei löö, aga see ei tee asja lihtsamaks! Kuigi ei - see on lihtsalt fitness koos jõutõstmisega!
  Gerda püüdis vestlust teisele teemale pöörata:
  - Mis te arvate, kui Aleksander Suur poleks nii noorelt surnud, oleks ta vallutanud Rooma ja seejärel kogu maailma?
  Charlotte vastas pärast pausi higi maha raputades:
  - Raske öelda... Lõppude lõpuks kavandas ta kampaaniat tõrksate araablaste vastu... Aga loomulikult oli tal võimalus! Kuigi me peaksime rõõmustama, et tal see ei õnnestunud!
  - Miks?! - oli Gerda üllatunud, sirutas rihma ja hõõrus õlga.
  Charlotte vastas hambaid irvitades:
  - Sest Hitler oleks sel juhul liiga raske teda ületada. Ja nii möödub veel kaks tuhat aastat ja küsimusele, kes oli kõigi aegade ja rahvaste parim ja suurim komandör, järgneb ühemõtteline vastus - Saksamaa füürer!
  Gerda suudles rihma kõvemini:
  - Jah, Adolf Hitler on juba Napoleonist ületanud ... See saab eriti ilmseks: kui võtame Egiptuse, siis see Napoleon ebaõnnestus! Ja seal, kuni Indiani .... Aga peamine on muidugi maandumine Suurbritannias ...
  Charlotte kinnitas kindlalt:
  - Mida Napoleon ei suutnud: sisenege Londonisse, Wehrmacht teeb Adolf Hitleri juhtimisel! See on lihtsalt huvitav, kas me alustame sissetungi Venemaale, enne või pärast?
  Gerda ütles kahtlevalt:
  - Ma arvan, et see on parem pärast seda, kui ... Napoleon, muide, hävitas kogu armee Venemaal. Aga me ei ole prantslased. Konnad pole eriti võimekad sõdalased!
  Võimas blondiin, tõmmates rihma endaga kaasa, astus vestlusesse. Tema hääl tundus väga madal, nagu mehel, kuigi kuju oli naiselik ja atraktiivne:
  - Jah, prantslased on mõnevõrra argpüksid, kuid nende tehnika pole sugugi halb. Nägin, kuidas Ziz-35 karistamatult läbistas Saksa T-4-de soomuse. Tundsin isegi häbi meie varustuse pärast ... Nii ka brittide "Matildad". Granaat võib murda nende röövikud, kuid murda läbi soomuse ... 88-millimeetrised relvad võtsid selle, kuid meil on neid väga vähe. Jääb vaid rööbastele pihta saada ja liikumatuks muuta ... Üldiselt on britid tugevad ka lennunduses ...
  Gerda värises siin ja kuumusest hoolimata tundis ta külmavärinat:
  - Et nad leiaksid meid kõrbes üles ja viskaksid tankide pihta pomme!
  Blond naine-kangelane lohutas:
  - Tanki pääsevad tõesti ainult kogenud ässadega sukeldumispommitajad. Nii et tõenäosus, et me nende otsa komistame, on väike. Pealegi usun ma meie õnne.
  Tekkis valus paus. Iga paagiga käru külge oli rakmed kümmekond hunditüdrukut. Nad liikusid kahes väikeses kolonnis, sellised pargitud, lihaselised tüdrukud... Kui ilus see oli... Ja luited tundusid päikesevärvi roosakad. Imeline maastik....
  Tüdrukutest mitte väga kaugel liikus läbi kõrbe SS-kolonel Dess koos tosina araablasest autojuhi ja kahe suure pätiga. Giidipoisil pandi jalad põlema ja ta pandi armulikult eesli selga. Kolonel Dass kortsutas vastikult kulmu, kuna veepuuduse tõttu olid rändautod pesemata ja haisesid halvasti. Ja päev osutus isegi Aafrika ranniku standardite järgi kuumaks, kuna tuul tõi Saharast põrgu hinge. Nii et ma pidin higistama. Tee tundus olevat pikk. Dess tundis end täieliku idioodina. Kolmest kastist valetava poisi pärast võib ta paar päeva kaotada. Ja ta saab ka distsiplinaarkaristuse, kuna ta puudus ... Tõsi, Saksa väed ei plaani lähipäevil rünnata ja isegi siin, Liibüa ja Tuneesia piiril, on üsna sügav tagala. Noh, alati võib välja mõelda puudumise põhjuse... Aga see on ikkagi hasart ja... Pole olemas ahnust, mis oleks tugevam kui mõistuse argumendid.
  Dess sõidab varjus kaameli seljas ja joob lahjat datli arakat. Kuigi see jook võib olla kangem kui šnaps, aga sellises kuumuses on see suitsiidne. Maastik ümberringi on ebahuvitav ja mitu kuud teenistust on juba igavaks muutunud. Dess üritab ette kujutada, kui palju aardeid võib šeik omada... Tuneesia asub Alžeeria külje all ja piraadid peitsid sinna sageli varandust. Noh, piraadid, õigemini Türgi sultani teenistuses olnud eraisik, olid sageli šeikid ise. Lisaks on Tuneesias kullakaevandused, kaevandati smaragde. Tõsi, prantslaste tulekuga suri smaragdide kaevandamine välja ... Miks? Briti monopoli tõttu soovimatus India smaragdide hinda langetada, mis sundis arengu Prantsusmaa kolooniates külmuma. Ja kulda kaevandati enamasti lihtsates kohtades ja nad olid liiga laisad, et kaevata sügavaid kaevandusi ... Dess arvas, et lõppude lõpuks on prantslased ilmselt kõige laisem ja kergemeelsem rahvas Euroopas. Kuigi ei saa öelda, et need on halvad sõdalased ... näiteks Napoleon Bonaparte vallutas Euroopa ja seda ei saa saavutada kasutute sõduritega. Ja tõesti, mis oli Napoleoni geniaalne? Lihtne taktika, kiire üleminek, löök kogu oma jõuga, külgedelt möödasõit ja katsed tahapoole minna ... Kui Frederick Suur töötas välja uusima ja tõhusaima lineaarse taktika, siis Napoleon jäljendas lihtsalt Aleksander Suurt . .. Jah, selline taktika tõi edu, kuid korraldage, kes kiiresti liikuvad Makedoonia või Napoleoni väed varitsusse langevad või nad purustatakse ja tapetakse marsil. Lõpuks tabasid Blucher ja Wellington Waterloos Bonaparte tema riskantsest manöövrist. See on nagu lühike löök, et kohtuda laialt õõtsuva poksijaga. Ja Napoleon löödi välja... Vene väed, muide, ei alistanud Bonapartet lahingus, vaid võtsid üldise pakase, epideemiate ja partisanide toel.
  Mida ta arvab Hitlerist? Algul olid muidugi mõtted, et füürer on lihtsalt kapral ja tõusja, endise kingsepa poeg... Ta eelistas presidendivalimistel vana Hindenburgi, kuigi sai aru, et kaheksakümneaastane mees. lihtsalt ei saanud füüsiliselt diktaatori kohustustega hakkama! Kuid Hitlerile ei meeldinud vaesed - põhjamaa põliselanik! Aga siis, kui Adolf riigikantsleriks määrati, andis ta siiski oma hääle natsionaalsotsialistidele, sest muud kindlat parempoolset jõudu ei jäänudki. Jah, tormiväelased, tegelikult avaldas kogu armee talle muljet. Kuid oli kahtlus, et Hitler säilitab võimu, eriti kriisi ajal, kohutava depressiooni ajal, et Saksamaa ei kuku täielikult kokku.
  Kuid Hitler asus algusest peale kõvasti korda taastama, keelustades kommunistid ja seejärel teised parteid. Laiali ajas ametiühingud, asendades need töörindega. Temast sai tõeline diktaator, üheparteisüsteemiga. Ja tõstis majandust, varustas sõjaväge uuesti. Kuid ikkagi ei nõustunud Dess kõigega, mida füürer tegi. Näiteks miks peaks programmile kulutama nii suuri ressursse: "Töö läbi rõõmu!" ja viivad töötajad puhkusele Norrasse, Prantsusmaale ja isegi Kanaari saartele. Kas poleks parem ehitada nende vahenditega paar täiendavat tankitehast või lennukit tootvat ettevõtet? Või võtame Volkswageni projekti, rahvaauto - mitu tanki saaks maha ehitada... Üldiselt püüdis Hitler kahel toolil istuda, elatustaset tõsta ja armeed moderniseerida. Kui aga jälitad kahte jänest, ei saa sa kumbagi. Dess oli seotud Kolmanda Reichi peaökonomisti Stachiga ja oli hästi teadlik Saksa majanduse üldistest omadustest. Saksamaa astus sõtta Poolaga, omades laskemoona vaid kolmeks nädalaks (!) intensiivseks sõjategevuseks. Siis lööksid liitlased, Kolmandast Reichist jääksid järele tulemärgid. Hitler alustas pealetungi Prantsusmaa vastu, andes nii tanke kui relvi, personali ja lennukeid! Kuid ta võitis konnad isegi võpatamata. Siis rünnak Inglismaale ... Siin tegi Hitler valesti arvutamise, oli vaja Suurbritannia Duckeri juhtimisel lõpetada ja siis juulis tagasi Saksa kaubalaevastiku laevu kasutades (ja see polnud väike) saartel maismaaväed. Siis saaks temast olukorra peremees. Kuid füürer ei julgenud, võib-olla kartis, et liini Briti laevad uputavad koos vägedega transporte ... Aga lõpptulemus on see, et sel hetkel valitses Suurbritannias selline paanika ja segadus ning merevaatlus oli korralik. organiseerimata, et oli väga suur võimalus, kuna kordi kiireks üllatusmaandumiseks. Noh, maal polnud Inglismaal midagi vastu seista. Vähemalt kvalitatiivselt... Kuid Hitler kaotas aega ja septembris lausus Churchill ajaloolise lause: Hitleri positsioon on hiilgav ja... lootusetu. Pärast seda läks Dess ise Briti luuresse. Kuigi füürer kaotas lahingu Inglismaa pärast, oli kaotuste suhe umbes üks ühele ja kui eeldada, et umbes kakskümmend viis protsenti olid õhutõrjesuurtükiväe alla tulistatud lennukid, siis sakslaste ässad olid isegi paremad kui inglased. . Jah, ja lennukid pole halvemad, võib-olla isegi ME-109 (F) ja paremad kui lõviparv. Igatahes on Aafrikas jõudude ja kaotuste vahekord õhus isegi soodsam kui Suurbritannias. Nii hiilgavalt alanud 1940. aasta tõi lõpuks palju pettumusi. Kaotasime palju tugevaid ässasid ja lennukeid ning isegi Mussolini liitlane sai Kreekas häbiväärselt peksa. Kuid tal oli nii suur tugevuse eelis. Ja siis aasta alguses oli äpardus, Itaalia kaotas Etioopia, Somaalia, suurema osa Liibüast ja pealegi jäid britid kõigis lahingutes oluliselt (mitu korda!) alla. Sajad tuhanded pastatooted püüti kinni. Noh, kuidas mitte uskuda Kolmanda Reichi peatsesse kokkuvarisemisse, eriti USA-st Saksamaa vaenlastele üha suureneva abi taustal. Siis aga kaldusid kaalud jällegi Kolmanda Reichi poole. Rommel alistas britid ja vallutas Kollencourti, seejärel langes kahe nädalaga Jugoslaavia, Kreeka, millele järgnes Kreeta saar. Dessil oli sakslaste üle isegi hea meel, kuid karta oli ka paljastamist. Nüüd on aga teine murekoht, kas sakslased ründavad NSV Liitu. Shtach ütles, et Hitler oli põhimõttelise otsuse juba teinud, kuid lõplikud kuupäevad pole veel selged. Kõige sagedamini nimetatakse seda 22. juuniks, Prantsusmaa alistumise kuupäevaks ...
  On ebatõenäoline, et Saksamaa peab sõjale vastu, kahel rindel, välja arvatud juhul, kui see lõppeb muidugi neljakümne esimesel ja enne talve ... Ja talvel pole sakslased üldse valmis sõdima ... Aga kui Stalin kapituleerub, siis ... Samas, isegi kui neil pole aega Kui sakslased võtavad Moskva, siis venelased ei suuda tõenäoliselt luua tehniliselt piisavalt võimsat rühmitust. Just nii palju relvi nad esimese maailmasõja ajal välja lasid? Võrreldes Saksamaaga on see täiesti tühine! Seega on vähetõenäoline, et venelased meid millegi muuga peale suurte jalaväemasside üllatavad.
  Mis veel olla saab? Tõenäoliselt kestab sõda veel mitu aastat ja lõpeb viigiga. Suurbritannia ei suuda kunagi koguda nii palju vägesid, et võita Wehrmachti suurepäraseid ja hästi väljaõpetatud osi, ning tõenäoliselt ei suuda Saksamaa vallutamatuid saari lennukite ja mereväega maha suruda ning USA piirdub majandusliku abiga. . Ameerika võhik ei saa ju aru, miks jänkid peavad surema, mingisuguse Euroopa pärast. Noh, vene inimesed on kangekaelsed, nad partisaneerivad, sõda venib, kuid neil pole piisavalt jõudu otsustavale pealetungile. Tõenäoliselt ei suuda Suurbritannia Põhja-Aafrikat käes hoida ... Ühesõnaga, kõige tõenäolisem tulemus on Kolmas Reich on suur impeerium, kuid mitte ülemaailmne, kuid seal ...
  Täpselt seda Dess tahtis: Suurbritannia lüüasaamine ja saarte hõivamine on täis paljastamist (kuigi salateenistusel võib olla aega toimikukapp ja kõik tõendid hävitada, aga kui vedas!). Muidugi ei tahtnud ma soovida, et Kolmas Reich kaotaks ehk oma kodumaa režiimiga, mis SS-mehele päris hästi sobis. Viik oli parim!
  Väike karavan roomab mööda liiva. Üks araablastest autojuhtidest laulis leinalaulu. Samal ajal sageli Jumalat meenutades. Dess mõtles siis, miks peavad moslemid enda jaoks õigeks ja heaks hääldada Allahi nime nii tihti kui võimalik? Siin kristluses, vastupidi - ärge jätke Jumala nime asjata meelde! Siin unustasid juudid isegi oma Jumala õige nime - Jehoova on ju hilisem hääldusvorm... Üldiselt ei meeldinud Dessile piibel ja nõrk Kristus, ta oli isegi üllatunud, kuidas sõjakad roomlased, suured kas jõukultusega impeerium võiks sellise põhimõtteliselt patsifistliku doktriini aktsepteerida? Isegi kui kristluse patsifism ei seganud sõdade läbiviimist, vaid doktriini alus... Armasta oma vaenlast - oleks pidanud tagasi lükkama Rooma eliidi, mitte ainult eliiti.
  Kuid kristlus juurdus ja isegi Rooma impeeriumi kokkuvarisemine ei mõjutanud seda: ka barbarid võtsid selle õpetuse omaks, hoolimata selle ebaloomulikkusest. Kuigi loomulikult nad teda eriti ei järginud. Näiteks patsifism ei seganud sõjaliste käskude olemasolu. Eelkõige trampijad, kes muide ka haakristi kasutasid ja raha oma jumalaks pidasid! Nii et nad räägivad üht ja teevad teist! Hitler oli selles osas palju järjekindlam! Mida ta ütleb, seda ta teeb! Ilma silmakirjalike väljaütlemisteta, ligimesearmastusest!
  Siiski on hämmastav, et pettusele ja valedele üles ehitatud kirikusüsteem kestis nii palju sajandeid! Ja isegi edusammud suutis vaid pisut oma aluseid kõigutada.
  Kuskilt kaugusest kostis mootorite häält; tooni järgi otsustades - need olid lennukid. Dess aga eeldas, et kuna nad panid keebid selga, peavad britid neid araablasteks ega ava tuld. Suur ihukaitsja Hans näitas tankitõrjepüssi, millest, muide, on aeg-ajalt võimalik hävitajat alla tulistada (küll mitte ilma raskusteta, tabamise mõttes!).
  Lennukid aga ei ilmunudki, lendasid mööda... Mispeale hakkasid araablased jälle kurvalt laulma... Dess lasi püstolist niipalju, et räbala mehe kõrv jäi kinni. Araablane kukkus hirmust kokku. Ja SS-kolonel needis:
  - Lõpetage šaakalite ulgumine! Vaikselt, reivige, aga kiiremini!
  Rändautojuhid võtsid oma õnnetu kaaslase peale ja jätkasid oma teed. Kuigi nende näod muutusid häguseks, ei julgenud keegi nuriseda... SS-kolonel silitas püstoli toru (valmistatud muide eritellimusel!), milline suurepärane argument... Igal juhul!
  Huvitav, kui venelased ründavad neid esimesena, kas sakslased suudavad Aasia armee sarnasele pealetungile vastu pidada? Esimeses maailmasõjas kandsid venelased suuri kaotusi, enamikul juhtudel käitusid nad äärmiselt rumalalt, kuid siiski piirasid keisri Saksamaa suuri vägesid ... Ja siis, isegi Brusilovi juhtimisel, andsid nad austerlastele valgust ... Nii et sõda pole nende jaoks täiesti halb kass ... Ja kui mäletate seitsmeaastast ... Isegi Friedrich Suur andis järele räige Venemaa armeele! Ei, venelasi ei tasu kuidagi alahinnata, totalitaarne kommunistlik režiim tegi nad veelgi tugevamaks! Stalin tõstis Nõukogude vägede distsipliini, tööstuslikku tootmist ja tarnimist. Tugevalt survestatud korruptsioon, mis tähendab, et praegu pole Nikolai II aeg! Nii et NSVL on väga ohtlik vaenlane, võib-olla isegi surmav, eriti kui ta esimesena lööb! Kaasaegses sõjas on üllatustegur väga oluline, nagu ka antiikaja sõdade ajal. Mis siis, kui kaotame, siis erinevalt Esimesest maailmasõjast kättemaksu ei tule! Võitnud riigid seda enam teha ei lase .... Kuigi kui algab hõõrdumine NSVL ja lääne vahel, sest ekspansioon ei ole kommunismile vähem iseloomulik kui fašism, siis on see ... Uus Saksa tsivilisatsioon õitseb antud kapitalistide ja idakomissaride surnukehadel . Kes on meie vastu, jääb ikka meiega! Ja võib-olla tekib suur bolševikevastane koalitsioon!
  Hans, vaikis kuni külani, küsis järsku kolonelilt:
  "Äkki lõpetage ja küsitlete sõltlasest poissi uuesti?"
  Dess raputas oma vihast pead eitavalt.
  - See ei ole loogiline! Ta ei ütle midagi uut.
  - Siis ehk sööme lõunat, mu kõhus ulutab lumetorm?
  SS-kolonel oli üllatunud:
  Mida sa selle kuumaga süüa tahad?
  Hans noogutas.
  - Ma tahan alati süüa!
  Dess vaatas päikest, see oli juba ületanud seniidi, kell oli tõepoolest üle nelja ja oli aeg seisma panna. Araablased sõid eraldi, ringiga kogunetuna, natsid kolm ei põlganud liha ja õlut. Nii nad helisesid, Dess unustas end isegi lühikeseks ajaks unes ....
  Ja ma nägin midagi hullu... Mõned putukad, alguses väikesed ja siis kasvavad ja aina hirmuäratavamaks muutuvad... Ja nende lõuad on üldiselt koledad, selline täielik deformatsioon! Kolonel tundis end lämbumas, tõmbles kramplikult ja ärkas üles. Ei, kõik oli rahulik, kaks raudset SS-sõdurit valves ja siis jälle teel.
  Gerda ja Charlotte olid terve päeva kõige raskemas töös ja jäid siis magama nagu surnud ja sukeldusid oma maailma.
  Seal oli tohutu hologramm staadioniga, kus toimusid kaasaegsed gladiaatorite võitlused. Staadion oli tohutu paljude miljonite inimestega. Kirev meri möllas. Toimus lahing naisgladiaatori Gerda ja tumedate maailmade liigast pärit poolintelligentse olendi, tolmuudukogu vahel.
  Gerda tuli esimesena välja. Ta oli särtsakas, painduv tüdruk, lumivalge-pärlivärvi soenguga. Sõdalane tegi kolmiksalto, keerates ümber areeni. Kombe kohaselt kandis ta ainult õhukest rinnahoidjat ja aluspükse, spetsiaalselt selleks, et relva ei saaks peita. Ja nii pidi ta poolalasti võitlema vaid ühe valgusmõõgaga. Kuid sellised relvad on ka üsna tõhusad. Lahingu tingimused pole just kõige mugavamad, neiu graatsiliste paljaste jalgade all helendavad poolradioaktiivsed kivid. Ta muidugi naeratab, püüdes valu mitte reeta.
  Gerda on energiast üle ujutatud, ta hüppab uuesti ja teeb viiekordse salto.
  - See olen mina!
  Ja tema rahutu sõber Charlotte selgitab oma poiss-sõbrale:
  - Enne võitlust skanniti seda tüdrukut hoolikalt, temas ei tohiks olla ühtegi kiipi ega midagi elektroonilist. Samuti kontrollivad nad neiu kellegi teise maagia olemasolu. See tähendab, et gladiaator võib loota kas ainult oma kehale või teravale meelele. Gerda polnud aga kunagi loll ja lihtlabas.
  Milles ma kahtlesin? - küsis Apollo noormehe välimusega.
  - Mitte! Kuid viiekordne salto ilma elektroonikata on hea vormi näitaja. Seetõttu on kõik vaimustuses, kas teie võimlejad võiksid midagi sellist teha? Charlotte pilgutas kavalalt.
  - Kolm võiks, viis ei! Jah, ja ta hüppas lühikese jooksuga väga kõrgele! - Noor kangelane laiutas käed laiemalt.
  - Selline on jõud! Kolmanda Reichi ja teiste maailmade jõud.
  Vahepeal tehti panuseid. Pimedana kuni vaenlase ilmumiseni. Gerda näib olevat tuntud ja armastatud sõltumata rassist või liigist.
  Gladiaatoritüdruk jooksis üles ja sooritas esmalt kuuekordse salto ja seejärel seitsmekordse salto. Seejärel kummardus ta publiku ees. Ta lihased kõikusid nagu mere lainetus, üldiselt nägi neiu muljetavaldav välja: tüüpiline amatsoon. Lihtsam on aga tähte kiviga maha lüüa, kui Suurest Kosmoseimpeeriumist Saksamaalt inetut tüdrukut leida.
  - Meie külades on naisi: kellele armastus ja au, nad peatavad kappava hobuse, sisenevad põlevasse onni. laulis Charlotte.
  Valdav enamus teatamata panuseid läks Gerda kasuks. Tõsi, suurem osa avalikkusest ootas tema vastase ilmumist.
  Ja ootas. Hiiglaslikud väravad läksid lahku ja kopsakas korjus hakkas platvormile välja roomama. See oli tõeline dinosaurus, nagu röövlind, ainult et tal oli rohkem kui kolmkümmend kombitsat. Ja tohutu, vähemalt kaheksakümmend tonni, paks soomus. Loomamaailma hiiglane.
  Miljonid kõrid, karjusid, kiljusid, siristasid, täitusid ööbikuga. Ilmselt avaldas hiiglane neile muljet.
  - Panusta targalt! - Arvuti müriseb.
  - Kelle peal! - Publik laulab.
  - Friplodofi nimi on! Cosa Nostra!
  Igasuguse triibuga inogalaktid tegid erineva tasemega panuseid. Siin elevuses panustasid nad, viies asja miljoniteni. Mõned neist, kes pimeduses panustasid tüdruku Gerda peale: pidasid kihlveo uuesti läbi, veelgi suurema summa eest! Cosa Nostra avaldas neile muljet!
  Järgnesid teadaanded.
  - Gladiaator Gerdal on viiskümmend kaheksa võitlust ja null kaotust, Cosa Nostral sada kaheksakümmend neli võitlust ja kedagi pole elus. Tehke oma panused!
  Ka SS-pataljoni "Hundid" tüdrukud tegid panuseid, kuid Gerdale juubeldasid kõik peale karmi komandöri Madeleine'i. Seega on panused ühepoolsed.
  Haupmann Madeleine, nagu peab, on eriarvamusel, et ülemus oma alluvate vastu välja ei paistaks. Tüdrukud mõistsid seda väga hästi, neil polnud selle vastu midagi.
  Ainult Charlotte'i sõber märkis süngelt:
  Parem kaotada raha kui reeta selline tüdruk. See raha on kiiresti riknev, vaevalt kedagi põlastusväärse paberiga toidetakse ...
  - Hea, kui sa nii huvitu oled! Võib-olla tahaksime kakelda? Madeleine tõmbas karmilt kulme kokku.
  - Ära pahanda! - ütles rõõmsameelne emahunt Bertha. - Kas mind saab transportida gladiaatorite saali?
  "Meil ei ole veel nii võimsat maagiat." Charlotte vaidles kulmu kortsutades. - õnnestub oma soovi ohjeldada: tapke viivitamatult kõik vaenlased, sest kättemaks tuleb niikuinii, inimesi ei saa hävitada nagu kariloomi!
  - Mõistlikult öeldud! - ütles tema sõber Apollo.
  Areenil kõlas signaal ja võitlus algas: hiiglaslik Cosa Nostra dinosaurus hüppas ette. Sellise kolossaalse massi mõjul vibreeris rõnga poolradioaktiivne kate.
  Charlotte märkis:
  - Sellel on konkreetne nimi. Miks Cosa Nostra?
  Kergelt lillaka varjundiga blond, Berta esitas versiooni:
  -Võib-olla on see tingitud asjaolust, et ühes iidses telesarjas oli Cosa Nostra ebatavaliselt lahe maffia, kes lõi universumi jäädvustamiseks oma virtuaalse dinosauruste maailma!
  - Ja mis siis? Charlotte ei saanud aru.
  - Ja inogalaktid nägid välja ja nad avaldasid muljet. - Pole päris kindel, et Bertha soovitas.
  Kõik, mis on võimatu, on universumis võimalik! Et me vallutame oma muutumatu jõuga! laulis Charlotte. - Ja Reichi sõdurid ei tagane kunagi, ta on nagu särav täht - haarake hetkedest kinni.
  Kogenud Gerda (tal oli äkki imelik mälu) ei kiirustanud ründama. Ta ootas koletist, hüppas külili või veidi, kui too ohtlikule kaugusele jõudis ja purustada üritas. Metsaline oli väga kiire, kuid suure massi tõttu oli ta inertne ja läks sageli mööda.
  Gerda omakorda uuris tema manöövreid, kui vaenlane võitis sada kaheksakümmend neli lahingut, siis see tähendab, et tal on ka tugevaid külgi. Tõsi, enamik kaklusi langes suure tõenäosusega samadele loomadele, kes temagi.
  Kui kaks võrdselt rumalat koletist põrkuvad ja võidab see, kes on suurem.
  Peab aga tähelepanelikult vaatama, kombitsaid on palju ja need on teravad, kõverad nagu rammu, võib-olla mürgised.
  Gerda pressi lihased mängivad, ta vingerdab nagu kobra fakiiri piibuhäälte saatel. Ta rinnad värisevad ja Charlotte'i muinasjutuliselt nägus poiss-sõber tabab end mõttelt, et tahab teda näha tervena, alasti nagu vanakreeka jumalanna.
  Koletis eksis mitu korda mööda, kuid ei võtnud kiirust maha. Oli ilmne, et see oli põrgu olend, kes oli valmis tüdrukut jälitama masina metoodilisusega.
  Gerda hüppas uuesti, puhudes rahvale musi. Sõdalase kujuke hakkas välja tulnud higist särama. See oli nagu poleeritud ja poleeritud pronks.
  - Jah, tark tüdruk! - Tehtud imetlusega Berta. "Mul poleks midagi selle vastu, kui ise areenil tantsiksin.
  - Ja ma ei keelduks! - Niimoodi rääkides oli Charlotte'i sportlik mees pisut kaval. Kindlasti tundis ta teatud elevust ja võitlustahet. Samas oli ta teadlik hiiglasega kokkupõrke ohust.
  Charlotte märkis agressiivselt:
  - Ma ei võitle temast halvemini!
  Ilmselt hüppas Gerda liigutusi oma südameasjaks jälgides nagu rohutirts. Tema valgusmõõk välkus, lõigates kombitsad maha. Nad lendasid eri suundades, pritsides sinist ja pruuni verd. Mõned tilgad langesid tüdruku paljastele mustadele jalgadele. Elastne nahk kahanes, emane gladiaator raputas selle maha, kuid põletushaavad jäid.
  - Vau, sa mürgine pätt. - Tema kauakannatanud kõvenenud jalad kõndisid üle okaste ja põlevate haavandite, koletise keha. Tüdrukul õnnestus astuda, mistõttu ta jalga ei torkinud.
  Berta ütles siiras imetluses:
  - Virtuoos! Nagu muusikariista mängiv geenius. Oleks tore teha kompositsiooni.
  Charlotte'i väljavalitu naeris.
  - Ja see teooria ei tohiks praktikast maha jääda.
  Koletis väändus, mistõttu tüdruk hüppas seljast maha. Ta keerles mitu korda õhus ümber, hüpates välja tosina koletise kristallsilma vaatluse alt.
  Berta hüppas isegi rõõmust:
  - Ma olen valmis! Seal! - Ta hüüdis.
  - Kus-kus! Kust sa pärit oled ja kus sa oled? - matkis Charlotte.
  Gerda ründas uuesti dinosaurust. Ta otsustas tegutseda lühikeste rünnakute kaupa ja eelistatavalt vältida mürgitabamust. Valgusmõõk töötab stabiilses poolruumis footonite purske põhimõttel, mis võimaldab minimaalse energiakuluga sõna otseses mõttes kõike läbi lõigata. Tüdruk kasutab seda. Tõsi, sel juhul on gladiaatorimõõk laetud minimaalse energiaga, mis tähendab, et see ei lõika nii kõvasti ja kiiresti, kui võitleja soovis. Ja üleüldse, mis võitlus see on, kui üks partner lihtsalt lööb teist. On vaja, et ka negatiivsel tegelasel oleks võimalus, muidu avalikkus lihtsalt ei lähe sellistele etendustele. Õnn on muutlik asi...
  Seekord tegi Gerda kerge vea. Keskel asuvad kombitsad olid palju kiiremad kui koletise külgedel olevad kombitsad. Üks neist lõi noa rindu, lõigates läbi tema rinnahoidja. Paljad rinnad värisesid, Charlotte'i poiss-sõber uuris nende rubiinist nibusid, mis särasid eredalt mitme tulnuka päikese valguses.
  Järgnes veel üks löök: Gerda lõikas maha paar kombitsat, kuid parem pool rindkerest lõigati ära, pritsis tütarlapselikku verd.
  Naisgladiaator lõikas maha veel ühe kombitsa ja hüppas tõkkelt alla.
  Kõige tipuks hakkas munakivide temperatuur tõusma. Ilmselt taheti sundida võitlejaid lähemale lähenemisele ja kiirele lõpule.
  Gerda ei suutnud hetkekski peatuda, tema paljad jalad põlesid, villides nagu keskaegsel nagil.
  Charlotte'i poiss-sõber märkis üllatunult:
  Miks tüdruk sandaale ei kandnud? -Lõppude lõpuks lähevad ta imelised jalad põlema!
  Charlotte selgitas:
  - Selline komme! Üldiselt peab gladiaator valu taluma, eriti kui tegemist on naisega. Publikul on hea meel, kui piinatakse neid, kes võitlevad.
  - Kosmiline sadism! - võttis "Apollo" kokku.
  See ei teinud tüdruku jaoks sugugi lihtsamaks. Ta pidi uuesti koletise kallale heitma. Seekord olid tema ohvriteks tumedate tähtkujude olendite silmad. Kogemus rääkis naisgladiaatorile, et enamasti asub aju silmadele lähemal. Millest? Kuna on vaja töödelda liiga palju teavet, mida pikk edastuskanal ei nõrgesta. Seetõttu püüdis sõdalane, kes ei teadnud olendi ehitust, aju leida.
  Üksteise järel lõi nelja silma, kuid sai ise paar kriimu. Koletis möirgas, nagu tunneks ta ka valu. Ja erinevalt inimesest ei kavatsenud ta seda taluda.
  Charlotte märkis seda ja tuletas välja aforismi:
  - Mida valjem müra - seda vaiksem meel, seda kõrgem toon - seda madalam on intelligentsus!
  - Õige märkus! Apollo nõustus. - Kukk pole just kõige silmapaistvam komandör!
  Gerda taganes, liiga kiire looma kombitsate järjekordne löök tabas pressplaati, murdes sellest läbi, peaaegu harjani. On näha, et isegi kõht kannatas. Õnneks oli see tühi, keegi enne kaklust üle ei söönud.
  Nüüd mõistis gladiaator, et hoolimata ajutistest õnnestumistest võib ta lahingu kaotada. Kivid läksid nii kuumaks, et isegi koletis tundis nende kuumust läbi jalgade luude. Gerda päästis ainult tema jäsemete tugev vorm. Tüdruk, sageli paljajalu, tantsis kuumal raual, näidates üles äärmist vastupidavust. Tõsi, need munakivid võivad poolradioaktiivse kiirguse tõttu anda veelgi rohkem soojust, nagu tuumareaktor.
  Nii ei jätnud julgus kaunitari maha, hoolimata sellest, et surmaoht sai reaalseks. Ja sellises võitluses ei saa te alla anda. Õigemini saab, aga sel juhul on see kõige tugevam häbi kogu eluks.
  Apollo küsis Charlotte'ilt:
  - Ja et tulemuseks saab olla ainult surm ?!
  - Niipalju kui ma Gerdat tean, ei tee ta enda jaoks muud valikut!
  - Julgelt, te ei ütle midagi, kuid mul õnnestus temasse kogu südamest ja hingest armuda! Seda öeldes hingas poiss sügavalt sisse.
  Tüdruk ei suutnud seista ja hüppas uuesti kestale, puudutades oma põlenud jalgu. Tegi paar tugevat lööki, tegi paar hüpet. Nüüd hakkas ta lendama löödud saltot.
  - Kellel pole liblika kergust, see ei pääse võrguga purustamisest! - Ta lausus fraasi, mis on muutunud iidsetest aegadest tiivuliseks. Nii et Kummirebane, poksipoeet, võitles ikkagi. Ta riskis ka oma eluga, kuid vähemal määral polnud tal nii tõsist, ja mis peamine, rasket vastast.
  Charlotte õhutas teda südantlõhestavalt nuttes:
  - Lõika tal kõht. Mõnel neist olenditest asub aju otse mao kõrval.
  Apollo teatas:
  - Kas sa saad midagi teha, et teda aidata? Nagu maagia?
  Charlotte raputas pead.
  - Maagia areenil ei tööta. Kas see on midagi ebatavalist ja äärmiselt tugevat.
  "Ma pole lainemaagiat veel õppinud!" - kirjutatud noor ilus mees ohkas.
  - Aga ma tunnen teda suurepäraselt. - hooples ootamatult nende seltskonda sattunud päkapikk. - Inimesed ja maagia on üks!
  Gerda hüppas veel paar korda, siis lendas järsku tera välja, see liikus liiga kiiresti, ei lasknud põrgata. Tüdrukul jõudis vaevalt kätt ette panna. Kohutavast löögist murdusid nii tera kui ka käsi, gladiaatori käsi vajus alla.
  - Siin on veel üks konks! - Ta vastas ja pühkis Berti näolt higi. - Mis nüüd saab.
  Charlotte hüüdis tüdrukule Gerdale.
  - Sukeldu selle alla! Mulle tundub, et mäletan, kus neil olenditel on närvikeskus.
  - Ütle talle! hüüdis Charlotte'i väljavalitu.
  - Võimatu! - Lõika maha tulipunane tüdruk.
  Gerda lõikas end veelgi meeleheitlikumalt, sügav arm jooksis üle näo, lõikas põske. Taas oli ta konks. Käsi sai viga, aga parempoolne, kus mõõk oli, tegutses siiski.
  Publik oli ehmunud ja enamus, mis oli hirmutav, juurdas koletist! Ilmselt väsinud Gerda pidevatest võitudest. Näib, et tüdruk oli rahvahulga armastusega põhjalikult harjunud, see oli ebameeldiv. Hetkeks kaotas ta tempo, mille eest sai kohe karistuse, kombits murdis jala, nagu oleks pruunist marmorist nikerdatud.
  Gerda kiirus langes ja ta veeres seljalt maha, saades järjekordse löögi, mis murdis rangluu. Ta nägu väänas valust, kuid sõdalane karjus läbi piina:
  - Ma ei lähe katki!
  Tüdruk kukkus külili punakuumadele munakividele, murdes paar ribi, suu tagant tulid välja veremullid. Kõrises, koletis astus kaheksakümnetonnise korjusega tervele jalale, purustades kaunitari. Tüdrukust paiskus suitsu ja ta hakkas krampi minema.
  Apollo karjus:
  - Ta on suremas! Kas kõik on läbi?
  Berda nuusutas vinguval häälel nina.
  - Tõenäoliselt jah! Kallis tüdruk, sa oled suremas, kui kahju sul on!
  Charlotte oma aluspesuga märkis:
  - Sa pole lesbi, Berta?
  - Mitte mingil juhul! - Oma sõnade tõestuseks kallutas tüdruk Apolloni pead ja suudles teda tugevalt huultele.
  Noormees kummardas ta vastuseks pikali. Kui sind niimoodi tõeliselt kirglikult suudeldakse - see on lihtsalt ime.
  - Vaata hoolega! - Charlotte katkestas nende kire lennu, kuid tema toonis polnud tilkagi armukadedust.
  Tõepoolest, mutandi dinosauruse tohutu suu kummardus tüdruku kohale. Ja sel hetkel viskas gladiaator viimase meeleheitliku pingutusega mõõga taeva ja kõri vahele. See libises sisse. Makku kogunenud gaasid tormasid, suust lahvatas tuld ja lööklaine paiskas tüdruku minema. Cosa Nostra purunes mitmeks tükiks, kõrbenud liha lendas minema.
  Tüdruk, kaotanud mõlemad jalad ja käed, lamas teadvusetult. Tema kõrvale ilmusid robotid. Skännerile ilmus rinnakujutis, terves naisekehas tuksusid kaks südant vaevaliselt, kuid ühtlaselt.
  - Gladiaator Gerda jäi ellu ja talle antakse võit! Niisiis, järgmine etendus juba kolme minuti pärast! - Valjult, kuid ilma igasuguste emotsioonideta teatas arvuti.
  - Panused mängitud! - karjus keegi, selgelt ebamaise päritoluga hääl.
  See, mis Gerdast üle jäi, korjati üles.
  "Apollo" (noh, kes oleks arvanud) nuttis sellegipoolest:
  - Ja see tüdruk jääb igavesti sandiks?
  Charlotte raputas nii jõuliselt pead, et mitu veiniklaasi lendas alt:
  - Vau! Meie meditsiini saavutused on sellised, et mõne tunni pärast on see nagu uus ja sellest ei jää vähimatki kahjustust. No räägi, mu loll poiss, kus sa meie juures sandikuid nägid.
  . PEATÜKK #9
  Elizabeth küsis meeleheitlikult:
  - Kas nad pannakse põlema!
  Valentina vastas vihaselt:
  - Ei, laske neil minna! Jah, nad annavad teele kooke!
  Paljajalu Elizabeth nuttis:
  - Ja see on ikka nii julm! No okei, mehed, aga naised, miks nad nii palju kannatama peavad!
  Valentina soovitas:
  - Sakslased vajavad slaavlasi, ainult orjadena. Ori peab kartma ja kuuletuma! See on hirmul põhinev diktaat! Ja selleks, et hirmutada, on vaja haiget teha!
  Paljasjalgne Elizabeth sädeles siniste silmadega:
  - Ja viha saamiseks peate haiget tegema!
  Puhkes leek, tuli ei levinud nii kiiresti kui tavalise bensiiniga, naised tormasid, püüdes traati murda, nõeltega rebitud kehast tilkus verd.
  Paljajalu Elizabethile tundus, et aeg hiilis üllatavalt aeglaselt, nagu serpentiin, puhus värske tuul ja vaevu heleda särgiga kaetud kehal hakkas külm.
  Leegid haarasid lõpuks enda alla kõik naismärtrid, nende kisa muutus palju valjemaks. Silmade nahk oli kaetud villidega ja koorunud. Põlemise lõhn muutus aina tugevamaks. Ta oli haige ja tüdrukute silmist voolasid pisarad. Peafašist hüüdis kavalalt naeratades:
  - Kui keegi põgeneb, põletan teid kõiki! Hei! Hei Hitler, universumi suurim valitseja!
  Fašistisõdurid võtsid vööst välja suupillid ja mängisid nendega lõbusalt! Pealegi ei kannatanud natsid täieliku kuulmise puudumise all. Kuid see muutis muusika veelgi kurjemaks.
  Paks ohvitser möirgas vene keeles:
  - Muusika, muusika, muusika kallab! See on kurb, siis arglikult hingamine! Kes tantsib rõõmsalt selle viisi saatel, mis hinge kirgastab! Muusika kallab, muusika, muusika, kurbus ära, lõpetage sakslaste kurvastamine! Lõpmatu, igavene, noor, millest nii väga elada tahaks!
  Tema assistent, punajuukseline ohvitser, hüüdis:
  - Kõik tantsivad! No tantsi litsid või ma põletan teid kõik ära!
  Tüdrukud hakkasid arglikult paljaste jalgadega puudutama. Peafašist karjus kätega vehkides valjult:
  - Ela! No litsid ja hoorad, tulge!
  Tüdrukud hakkasid ebakõlas palju kiiremini liikuma, kuid see ei näinud välja nagu kultuurne tants, vaid pigem oli see Paraguay ranniku paapualaste metsik tants!
  Natsid jooksid naiste juurde ja peksid neid rusikatega näkku, midagi südantlõhestavalt kiljudes ja nurisedes.
  Peafašist tegi žesti. Hitlerjugendliku kujuga poiss tõi talle pudeli konjakit! Paks põrsas tõmbas otse kurgust, neljakümnekraadine vedelik soojendas kõhtu. Borov küsis poisilt kenasti:
  - Sul on juba neliteist, ma luban sul tulistada iga hoora!
  Poisi näole ilmus pettumus.
  - Ja lihtsalt tulista! See on liiga pehme! hüüdis ta.
  Paks pätt urises.
  - Mida sa tahad temaga teha?
  Poiss pahvatas:
  - Kruviti surnuks ja pandi siis põlema!
  - Olgu, tule! Ainult kiiremini, need mullikad tuleb veel aegsasti Saksamaale ajada.
  Pimestavate, paksult poleeritud saabastega särav poiss liikus mööda naiste rida. Ta irvitas kurjalt ja naeratas julmalt. Aeg-ajalt noor nats peatus ja lõi sellele või teisele naisele jalaga kõhtu, kuid ta ei teinud valikut.
  Elizabeth palvetas kellegi tundmatu poole - aga mitte minu poole! Aga nooruk lihtsalt peatus tema ees ja näitas näpuga:
  - See on minu hoor!
  Elizabeth tardus, reetlikult värisedes ja ta pruunistunud nägu muutus kahvatuks. Peafašist vaidles ootamatult vastu:
  - Üheksa!
  Fašistlik poiss oli solvunud:
  - Ja miks see on nii?
  Borov vastas:
  - Ta on liiga ilus! Lihtsalt imeline tüdruk, võid ta mõnele kindralile anda ja palju raha saada.
  Noor hitlerlane nõustus vastumeelselt:
  - Okei! Lihtsalt sellepärast, et sa mu esimese palve tagasi lükkasid, piinan ma kahte hoora!
  Poiss pöördus kiiresti ja jooksis ja valis kaks nooremat tüdrukut. Seekord oli tal kiire, kartes, et seaduslikku saaki välja ei tõmmata.
  Tüdrukud hüppasid ise väljakule, ehk lootsid, et mõni kena poiss halastab, kui nad alistuvad. Noormees turtsatas pilkavalt.
  - Tõuse põlvili ja suudle mu saapaid!
  Tüdrukud kukkusid kokku ja roomasid. Nad suudlesid enesekindlalt poleeritud nahka, tundes kalli vaha tugevat lõhna. Hitlerjugendi võsu haaras tüdrukutel ootamatult juustest ja tõstis nad jõuga üles:
  - Millised litsid! - sisistas poiss vene keeles. - Elamisest väsinud! Nüüd võta kohe lahti!
  Tüdrukud võtsid meeletult riided seljast, jättes alles vaid aluspüksid. Noor sadist käskis:
  - Heida pikali! Klambrite peal!
  Tüdrukud heitsid kohusetundlikult pikali ning SS-i abilised kinnitasid nende käed ja jalad spetsiaalsetesse varusse. Poiss ajas sõrmedega üle tüdrukute võrgutavate roosade kontsakingade, mis polnud veel jõudnud tolmada. Ta tundis järsku tugevat erutust ja karjus südantlõhestavalt:
  - Raske piits mulle!
  Käsilased andsid piitsa üle. See ei olnud lihtne, vaid koosnes punasest kuumast teravate tähtedega traadist. Tabamused sellise relvaga on palju tundlikumad.
  Paljajalu Elizabeth langes palavikku, kui ta mõtles sellele, mis teda ees ootab. Siin on fašismi koletu irve, kui inimesed muutuvad metsalisteks. Ja need koletiste põrgulikud piinad, kes on kaotanud elementaarsed inimlikud tunded.
  Piits vilistab kurjakuulutavalt ja kukub tüdrukute alasti heledale seljale. Löök luule lõikab läbi naha ja liha. Noor fašist nurrus rahulolevalt, ta tundis end tõelise jumalana. Jah, see oli kurjuse ja hävimatu tahte jumalus, kellel puudus vähimgi kaastunne. Kuid Hitlerjugendis õpetati, et kaastunne on nõrkus! Kahetsus on halb tunne, mis ei ole tõelise aarialase vääriline. Vaenlase tapmisest ei piisa, ta tuleb panna kannatama ja alandada kõige alatumal viisil! Slaavlased on alaväärtuslik rahvas nagu juudid ja slaavlase tapmine on nagu marutõve koera tapmine. Mis on südametunnistus - põrgulik hingelõks, mille leiutasid juudid ja vene filosoofid. Tõeline aarialane ei tunne kahetsust, teda ärritab ainult üks asi, et ta tappis vähe vaenlasi! Kuid naise või lapse julm piinamine: aaria meisterlikkuse kõrgeim ilming.
  Aluspüksid lõhkesid tulikuuma traadi löökide all ja said tagumiku küljest lahti. Tüdrukud karjusid algul, kuid poiss oli üle oma aastate tugev ja nad rahunesid kiiresti, kaotades kohutavast šokist teadvuse. Natslikud timukad ei olnud aga kahjumis, nad tõid noorte kaunitaride pähe eelnevalt ettevalmistatud ämbrid jäävett (matkakülmiku abil). Vahepeal küttis alaealine sadist uuesti lõkkel traati ja tõi selle tüdruku paljaste jalgade peale. Ja jälle kohutav kiljumine, kisa, milles polnud midagi inimlikku.
  Elizabeth püsis vaevu jalul, näis, kust tuleb jõudu sellist asja vastu pidada. See oli midagi, millel puudus vähimgi tähendus, mis oli inimesest kaugel. Kummaline, kuidas nii armsa välimusega poiss, peaaegu laps, suutis seda teha. See on lihtsalt uskumatu, mil määral fašism moonutab hingi, isegi lapsi. Nii halvasti terve põlvkonna taju!
  Tüdrukud jäid taas vait ja neile kallati jälle vett peale. Kuid hoolimata kõigist pingutustest muutusid piinatute karjed aina vaiksemaks. Õlast jaladeni ei jäänud õnnetutele märtritele elamispinda. Lõpuks poiss väsis, pühkis laubalt higi ja sülitas mõnu läbi hammaste õnnetute naiste kolonni suunas.
  - Väsinud! Sa võid neid põletada!
  Rebenenud tüdrukud enam ei liigutanud, ilmselt olid kannatused ületanud teatud piiri. Natsid jooksid õnnetu, mitte eriti heldelt tilkuva bensiini juurde, panid selle põlema. Tüdrukud ei liigutanud end isegi, kuigi tuli neelas aeglaselt isuga nende liha.
  Selleks ajaks olid vaibunud ka elusalt põlenud õnnetute karjed, kelle ainsaks veaks oli see, et need pidid olema natsismi vääramatu tahte selge demonstratsioon!
  Paks pätt vehkis kõverat rusikat.
  - Noh, hoorad! Loodan, et saate aru, miks nael hüppab! Ja nüüd ehitatakse ja samm-sammult marss oma uue saatuse poole.
  Naised seisid liikumatult, niisama šokeeritud julmusest, painajalikust vaatepildist.
  Fašistlik poiss tõmbas kaks korda mõtlemata välja püstoli ja tulistas räigelt irvitades tüdrukut jalga:
  - Kuulsid, sulle kästi marssida!
  Lask äratas naised, Elizabeth tundis Valentina õrnaid käsi oma õlgadel.
  - Saatke mu ustav seltsimees, et kätte maksta, peate elama!
  Tüdruk vastas vapralt:
  - Ja ma vannun, et jään ellu!
  Vahepeal tulistas üks alaealine pätt väänlevat kukkunud tüdrukut. Samal ajal üritas ta tappa naise käsi ja paljaid jalgu. Ma ei tahtnud tüdrukut kohe lõpetada, sest valukarjete kuulamine on palju meeldivam kui naer.
  Raskelt haavatud neiu jäi teele lamama, noor fašist ei lõpetanud ning nad haarasid tal konksuga ribist kinni ja tirisid võllapuusse.
  Paks SS-mees silitas poisi pead:
  - Mu kallis sõber! Sa oled täpselt nagu füürer lapsepõlves! Ja teate, vahva Adolf kakles juba esimeses klassis ühe tüdrukuga. Nii varitses ta koos kahe oma sõbraga teda teel koju. Nad püüdsid ta kinni ja sidusid kinni, hakkasid teda mõnitama. Nad põletasid ta tulega, murdsid luid, torkasid silmad välja ja siis täitis noor Adik ta kurku keemiatundidest võetud väävelhappega. Siis oli Hitler vaid kuueaastane ja ta oli juba võimeline julgeks teoks, mis oli aarialasest abikaasa vääriline.
  Noor nats küsis grimassi:
  - Kas tüdruk oli juut?
  - Ei, slaavi! Austria-Ungari varises kokku, sest slaavlased reetsid sakslased ja Fuhrer tõotas nad välja juurida! - Borov jooksis käega üle kõri. - Üldiselt väärivad ahvid järeleandmist, kuid slaavlased mitte!
  SS-mehed tõstsid üksmeelselt käpad:
  - Tere Hitler!
  Noored, paljajalu, poolriides naised kõndisid kiiresti mööda teed. Natsid sõitsid spetsiaalsetel neljarattalistel eskortjalgratastel (et mitte raisata bensiini allinimeste saatmisele). Natside julmustest ja räigest ebamoraalsusest šokeeritud Elizabeth vaikis esimesed paar tundi, isegi ei mõelnud millelegi, vaid kõndis pooleldi unes. Paistis, et ka teistel tüdrukutel polnud tuju rääkida, vähemalt ilmalikel teemadel.
  Sel ajal, kui paljajalu tüdrukud kõndisid nõukogude pinnale laotud siledal asfaldil, tundusid nende jalad enam-vähem mugavad. Kuid varemetest piiripostist möödununa sattusid nad Poola territooriumile... Tee osutus peene kruusaga kaetud ning tüdrukute paljaste jalgade sisse kaevas terav kruus. Viimastel aastatel ei saanud Elizabeth endale sageli paljajalu jalutuskäike lubada, peagi tundis ta, kuidas tema paljad kontsad hakkasid halastamatult kiskuma ja küpsema. Tähelepanu hajutamiseks rääkis ta Valentinaga:
  - Ja mida me nüüd teeme?
  Kapten vastas vaikselt pärast pausi:
  - Me ei saa joosta, muidu tapetakse kõik tüdrukud! Samas pole jõudu ka seda taluda!
  Elizabeth soovitas:
  - Mis siis, kui korraldaksime kõigile põgenemise?
  Valentina noogutas.
  - Ma lihtsalt mõtlen sellele! Seda on lihtsalt tehniliselt raske teha. Vaadake, kui palju valvureid on ümber.
  Elizabeth lausus Suvorovi fraasi:
  - Nad uluvad mitte arvu, vaid oskuste järgi!
  Valentina vastas:
  - Suvorovi võitude üheks peamiseks põhjuseks oli Vene vägede parim lahingutulu ja füüsiline ettevalmistus. Eelkõige ei õpetatud Türgi vägedele tääk- ja käsivõitlust, mistõttu nad lagunesid kiiresti. Kuid prantslastega oli see keerulisem, eriti kuna tääk leiutati Prantsusmaal.
  Elizabeth vastas resoluutselt:
  - Aga nad võitsid!
  - Jah, nad võitsid! Aga ausalt öeldes pole see nii lihtne, kui õpikutes öeldakse! Valentina ohkas. - Võidu hind on liiga kallis, see võib trofeed devalveerida!
  Elizabeth pomises:
  - Me ei räägi trofeedest. Sõja suurim trofee on päästetud elu! Üldiselt, nagu Stalin ütles, sõduril pole sugu!
  Valentina soovitas:
  - Siis saa poisiks ja tunnete end paremini!
  Elizabeth võpatas.
  - Mul endal poleks poisiks saamise vastu midagi, poisid on palju vabamad!
  Valentina vilistas.
  - Miks?
  - Sest nende jalad on karedamad ja see põletab mind nagu söel kõndimine! - Elizabeth kilkas.
  Valentina vastas:
  - Ja mul on tunne, nagu pekstaks mind pikalt ja kõvasti pulkadega kandadele, aga ma pean vastu pidama. Võimalik, et meie vangistus viibib ja mitte veel. Kuulsin, et koonduslaagrites antakse naistele kingi ainult siis, kui sajab lund ja ka siis on need puidust.
  Paljajalu Elizabeth värises:
  - Puidust kingad tüdrukutele on lihtsalt piinamine, kunagi, kui ma veel muuseumis koolitüdruk olin, panin need jalga ja kõndisin mööda koridori. Nad on nii ebamugavad ja kukuvad kogu aeg maha.
  Valentina parandas:
  - Ja nad hõõruvad oma jalgu kohutavalt ja soojendavad neid talvel väga halvasti! Bast kingad on palju paremad, need on nii soojemad kui ka pehmemad!
  Naised külades olid paadunud ja ei kurtnud, samal ajal kui linnanaised olid juba hakanud nägema verepiisku, mis jäljendasid kruusale graatsiliste, nooruslike jalgade jälgi.
  Üle taeva lendas parv hävitajaid ME-109, nad kihutasid suhteliselt madalal kõrgusel ja tiibadel oli isegi näha haakristi.
  Elizabeth märkis:
  - Huvitav, kus on meie kuulsusrikkad MiG-id?
  Valentina vastas vastumeelselt:
  - Ma arvan, et need pole täidetud! Üldiselt on sakslastel huvitav uudsus, miniatuursed pommid, neid saab isegi hävitajate tiibade külge riputada. Nad langevad maapinnale nagu rahekivid. Tank seda ei võta, kuid jalaväe või lennukite, eriti selliste kergete nagu IL-26 vastu on see üsna tõhus.
  Elizabeth märkis:
  - Tundub, et ka meil olid sellised "pisiasjad" tootmisse minemas. Meil ei õnnestunud natuke. Üldiselt tsaariaegse süsteemi raske pärand, tööstuse ümberkorraldamine kapitalistlikust sotsialistlikuks rööbasteks.
  Valentina lisas:
  - Pluss kodusõda! Kahekümne esimesel aastal langes tööstustoodang kolmeteistkümnenda aastaga võrreldes seitse korda. Miljonid inimesed surid, riik oli laostunud ja erinevalt tsaarivalitsusest ei andnud meile keegi laenu. Muidugi polnud meil palju aega. Hitler tabas meid hetkel, mil armee alles hakkas end tõeliselt tõhusate tankidega uuesti varustama.
  Paljajalu Elizabeth nõustus:
  - Siin on sul õigus! Me tegime palju, kuid me ei jõudnud palju ära teha. Kogu Euroopa töötab Wehrmachti heaks. Euroopa! Ja tsaari-Venemaa oli kaotamas sõda, hoolimata asjaolust, et Saksamaal olid läänes peamised jõud. Nüüd oleme jaburas olukorras.
  Ja millal meie tankid Euroopasse jõuavad?
  Valentina vastas:
  - Ma soovin, et see oleks varsti! Aga sõdisin ka Soomes, nii et ma pole nii optimismi täis, meie armee pole päris sõjaks valmis.
  Nooremseersandi õlapaeltega noor neiu astus vestlusesse:
  - Ma arvan, et kahe nädala pärast vabastavad meie tankid Varssavi ja kuu aja pärast Berliini!
  Valentina raputas pead ja ajas oma punast lakki laiali.
  - Tahaks seda uskuda, aga... Natsid okupeerisid väga lühikese ajaga neliteist Euroopa riiki. Seejärel vallutasid nad Aafrika ja Suurbritannia. tungis Lähis-Idasse ja Indiasse. Ja siis alistasid nad Ameerika koos Kanadaga. - Tüdruk trampis vihaselt palja jalaga, kukkus kividele. - See räägib Wehrmachti väga suurest tugevusest ja kolm ja pool kuud olime hõivatud väikese Soome armeega. Ma tean omast käest, mis on sõda. Ei, sel juhul on vaenlane meist palju tugevam!
  Noor neiu oli segaduses
  - Nii et me võime kaotada?
  Valentina vastas:
  Põhimõtteliselt jah, aga...
  Sandaalitüdruk sikutas:
  - Mis aga...
  Paljajalu Valentina vastas:
  - Natsid ise saavad iseenda hauakaevajateks! Vaata kui jõhkrad nad on. Varsti tõuseb neile vastu kõik merest mereni. Isegi pioneerid võitlevad fašismi vastu, maa põleb sissetungijate jalge all. Natsid lämbuvad enda verre. Nende otsus rünnata NSV Liitu oleks saatuslik viga. - Tüdruk trampis uuesti, säästmata oma paljast, allavajunud, värskest pruunist jalast punaseks. - Õigemini, katastroof ja fašism pühitakse planeedi pealt maha!
  Elizabeth nõustus:
  - Ei, vampiir Hitler ei pääse haavapuust! Aga nüüd, kui palju meie linnu hävitatakse ja külad põletatakse. - Tüdruk väänas vihaselt oma tugevat kaela, kuldsed juuksed hakkasid liikuma. - Ja me oleme lollid, teades eelseisvast streigist, me ei kaevanud isegi kaevikuid!
  Paljajalu Valentina noogutas nõustuvalt.
  - Ma arvan, et Pavlov lastakse maha!
  Elizabeth lehvitas sellega.
  - Jah, see ei puuduta Pavlovit! Üldiselt pidi armee täielikku lahinguvalmidusse viimise korralduse andma Stalin isiklikult.
  Valentina noogutas jõuliselt.
  - Sul on kindlasti õigus! Kuid ilmselt tahtis juht sõja algust viimseni edasi lükata, eriti kuna Wehrmacht polnud talveks valmis ja kui võitsime vähemalt kuu, polnud Wehrmacht nii hirmuäratav. Ja neljakümne kuuendaks või neljakümne seitsmendaks aastaks oleks meie armee muutunud palju tugevamaks. Mind teeb murelikuks okupeeritud USA ja Suurbritannia positsioon. Nad võivad pärast auväärse alistumise sõlmimist Saksamaaga ja isegi saada osa Nõukogude territooriumist. - Tüdruk trampis ta paljaks, kriimustas ja kukkus maha, ümaraks, tolmuseks kannaks. - Lisaks võib Jaapan püüda kätte maksta Mandžuuria lüüasaamise eest.
  Nad ütlevad, et ta on juba rünnanud meie Vladivostokki. Ja siis leiame end eraldatuse ringist.
  Väsinud paljajalu Elizabeth ägas, astudes teravale kiviklibule, jalg hakkas nagu kivikivi veritsema ja muljutud sõrmed vingusid rohkem. Ta arvas: võib-olla ei lase natsid neid uutesse ja kvaliteetsetesse kingadesse, kui suur on soov alandada ja valu tekitada. Tõepoolest, Venemaal peeti paljajalu vaesuse märgiks, mitte ilmaasjata ei esinenud väljendit tramp - see tähendab kerjus. Nüüd jääb üle oodata, kas ta suudab oma paljad graatsilised käpad nii murdes ja vigastades peatuda. Ja kui see kukub, mis sellest saab.
  Justkui üheskoos tema sõnadega hüüdis üks veriste katkiste jalgadega tüdrukutest:
  - Ma ei saa seda enam teha!
  Ja ta kükitas maha, sirutades oma kauakannatanud jalgu ette. Natsid sõitsid tema juurde ja bensiin valas tüdruku pähe. Ta hüppas järsult püsti, kuid oli juba hilja, süttis mahajäetud tulemasin, õnnetu naine jäi põlevasse leeki.
  Tüdruk karjudes tormas jooksma, teised vangid olid külili laiali. Kolonnist möödudes kukkus märter kokku, kaotades teadvuse, leegivoolud põletasid õnnetuid kopse ja surm oli kohutav! Järgnes kurjakuulutav hüüd:
  - Schnel! Schnel! Mahajäänud emaste surm!
  Meeleheites tüdrukud lisasid sammu. Elizabeth oigas vaikselt ja lonkas, tema paljad, lõigatud jalad valust plahvatasid, otsekui punakuuma raua puudutusest. Kuid ta, nagu ka teised tüdrukud, oli kinnitatud.
  Tähelepanu hajutamiseks ütles paljajalu Elizabeth:
  - Kas me saame Internatsionaali laulda?
  Valentina raputas pead.
  - Need koletised lasevad meid kõiki maha! Ole kannatlik! Paljad jalad, eriti meiesugustel noortel, muutuvad kiiresti jämedaks. Peame vastu ja jääme ellu. Võit tuleb Punaarmeele. Isegi kui kõik kapitalistid meie vastu relvad haaravad! Punaarmee on ju taigast Briti mereni kõige tugevam!
  Elizabeth surus rusikad kokku.
  - Aga pole tugevamat vene vaimu,
  Nende varemed elustame ise!
  Vene sõdalane võta varsti mõõk
  Seisame ja võidame taas!
  Peale seda läks kuidagi kergemaks ja isegi kõrvetav valu veristes jalgades muutus nõrgemaks.
  Päike oli loojumas, natsid läksid aina närvilisemaks ja utsitasid tüdrukuid edasi.
  Läks värskemaks, tuul puhus mõnusalt higiseid nägusid. Paljajalu Elizabeth märkis:
  - Tundub, et isegi päike on meie jaoks!
  Valentina naeratas jõuliselt.
  - Kommunismi päike on alati meie jaoks!
  Varjud teel pikenesid, muutusid aina tumedamaks. Natsid süütasid laternad, mis muutsid nende jalgrataste välimuse palju salapärasemaks, selles oli tunda salapära. Elizabeth kujutas juba ette, et need pole natsid, vaid kohutavad koletised. Omamoodi mitmekülgne Viy ehk ghouls. Kummalisel kombel ei muutnud see natsid hirmutavaks ja justkui ebareaalseks. Poveselev - avanes teine tuul, Valentina hakkas laulu laulma:
  - Seal, tundmatutel radadel, tantsivad sandaalides kuradid! No Koschei sõi liiga palju kapsasuppi!
  Valentina naeratas.
  Sa oled hämmastav nagu alati!
  Lõpuks paistis kaugusesse signaalitorn ja nähtavale tulid majad, kus oli elektrikatkestusi. Nii et nende teekond läheneb lõpule. Enamik tüdrukuid olid juba kurnatud, olid füüsilise kurnatuse viimasel piiril ja hoidsid ainult ellujäämisinstinkti peal.
  Elizabeth küsis Valentinalt, nagu oleks ta pidanud teadma:
  - Kas nad toidavad meid?
  Kapten vastas naljaga pooleks, kuigi see oli tema jaoks raske:
  - Sakslaste jaoks oleme nagu veised ja keegi ei lubanud teel kariloomi toita!
  Paljajalu Valentina vastas vihaselt:
  "Siis ma lõikan Hitleril kõri läbi!"
  Veel paarsada valusat sammu, tükkideks rebitud, paljajalu ja tüdrukuid hakati juhatama erilaagrisse. Tundub, et see oli ette valmistatud sõjavangide jaoks, pimedas oli näha puidust kasarmuid, ka okastraadiga torne. Naised hakkasid nende peal sigima, püüdes tsiviil- ja sõjaväelasi eraldi paigutada. Vangid olid aga nii väsinud, et ei mõelnudki põgenemisele. Nad lihtsalt kukkusid karmidele puidust naridele. Elizabeth, kes astus oma verevalumite ja veriste jalgadega tallatud murule, koges õndsat tunnet. Lõpuks saab ta magama jääda. Aga kui ta juba kasarmusse sisenes, hüppasid kaks SS-meest tema juurde ja murdsid ta tseremooniata.
  - Milleks? - karjus tüdruk.
  - Vene Švein! Jälgi, kus neile öeldakse!
  Elizabeth viidi laagrist välja, nii et nad möödusid tornidest ja raudväravatest. Algul arvas tüdruk, et teda tahetakse maha lasta, kuid siis kartis, et teda piinatakse. Mis siis, kui natsid arvavad, et tüdrukul on oluline saladus?
  Ta viidi häärberisse, mida kaunistas lõvide bareljeef. Kummalisel kombel rahustas Elizabethi rikkaliku mõisa vaade, see ei näinud välja nagu keskaegsed sünged piinakeldrid. Need koletised võivad aga piinata ja piinata igal pool ja nii palju kui tahavad.
  Ta juhatati hoonesse, tüdruku paljad jalad puudutasid lopsakat sametist vaipa ja uppusid sellesse.
  Sähvatas ere elektrituli. Ilmus livüüris mees, heites tüdrukule hooletu pilgu ja käskis:
  - Pese ta jalgu!
  Elizabeth istus toolil ja kenasti riietatud neiu tõi hõbedase kausi veega. Päritolu teenija, ta oli Valgevene poolakas ja oskas vene keelt. Kastes oma muljutud jalad tumeda vee kaussi, hõõrus ta neid õrnalt. Elizabethi tütarlapselikud jalad olid hale vaatepilt. Neile ei jäänud sõna otseses mõttes elukohta, näpud olid maha löödud. Ja sellegipoolest olid Valgevene kaunitari jalad ilusad ja printsessi või Kreeka jumalanna väärilised.
  Neiu pesi õrnalt tolmu ja vere maha, hõõrudes iga sõrme. Siis küsis ta kaastundega hääles:
  - Tundub, et sul on palju, kallis?
  Elizabeth vastas:
  - Teistel läks raskemaks! Mul pole saatuse üle midagi kurta!
  Poolakas noogutas.
  - Usun, et nõukogude riigi jaoks lõpeb kõik hästi!
  SS-mehed katkestasid vestluse ja Elizabethi üles tõstes tirisid ta uhkelt sisustatud saali. Tüdruk hakkas tuimalt vastu, nad viskasid ta maha, paugutades ust ja kohe ilmus nagu kummitus paks metssiga. Juba enne koolikuid ajus kostis tuttav hääl:
  - Noh, linnuke, sa oled alistuv!
  Elizabeth üritas tagasi hüpata, kuid pealtnäha kohmakas nats osutus agaramaks. Ta hüppas järsult tüdruku juurde ja rebis talt särgi seljast, paljastades kaks üsna suurt, tihket rinda koos teritavate nibudega. Tüdruk lõi teda põlvega kubemesse, kuid fašist ootas seda, sellegipoolest ei teeninud SS-is nõrgad ja tõrjus rünnaku.
  - Pea vastu, see on veelgi lõbusam!
  Paks metssiga tormas uuesti talle kallale, kiskudes seljast rõivajäänused, eriti püksid, kuid ulgus äkki südantlõhestavalt:
  - Jah, sa ikka hammustad lits.
  Poolalasti Elizabeth põgenes ja tormas vastasukse juurde, lootis, et ehk ei tulegi selliseid sõdureid. Ta avas selle ja sai kohe tugeva löögi vastu lõua. Tema ette ilmus palja torsoga musklis teismeline. Temas tundis ta oma õuduseks ära Hitlerjugendist pärit noore sadisti. Ta naeratas kurjalt valgete hammastega.
  - Ja sa oled temperamentne!
  Paks SS-mees kilkas:
  - Ma annan teile loa seda minuga kasutada! Olete juba täiskasvanud ja on aeg proovida naise keha!
  Noor hitlerlane vastas:
  - Ma pole veel venelasi vägistanud.
  Elizabeth jäi haigeks, eriti häbi oli sellest, et teda võidi vägistada, teismelise au äravõtmine. Kahekümne kaheaastaselt säilitas ta oma süütuse ja nüüd peab ta pühadusega lahku minema mitte oma armastatud nõukogude mehest, vaid sellistest degenerantidest, keda maailm pole veel näinud. Tüdruk karjus südantlõhestavalt, kuid suur fašist ja sugugi mitte väike laps ründas teda korraga. Metssiga kaalus vähemalt poolteist sentimeetrit ja väsinud Elizabeth tundis, kui kiiresti tema jõujäägid kahanesid.
  Samal ajal surus noor sadist kätele ja näpistas rindu. Lõpuks ta kukkus ja koletis võttis ta karmilt, metssiga palavuses. Elizabeth koges kohutavat valu, sukeldes põrgusse!
  . PEATÜKK #10
  Tank oli sõdalaste jaoks fikseeritud ja nad jätkasid edasiliikumist Nõukogude positsioonide sügavustesse. Kaunitarid tulistasid Vene tankide pihta ja siristasid, paljastasid hambaid.
  Gerda lõikas koorega kolmkümmend neli ja siristas:
  "Ma olen hüperklassi sõdalane!"
  Pärast seda, kuidas sa naerma puhkesid... Tõesti imeline tüdruk. Kõrgeima vigurlennu sõdalane. Ja natuke halb ja hoor... Tublide meeste vastik tapja.
  Charlotte vajutab ka paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja annab välja:
  - Mulle meeldib tanke hävitada!
  Ja Nõukogude kolmkümmend neli jagunevad ilma täiendavate märkusteta. Tornid lammutatakse ja torgatakse läbi.
  Christina vallandas ilma eelarvamusteta. Seekord langes tema paljaste sõrmede ohvriks 152-kaliibriline Nõukogude haubits. See on päris vastik kaliiber. Saksa auto esisoomust see muidugi läbi ei tungi, aga loksub päris hästi. Ja tüdrukud panevad kõrvu.
  Kuldpunane sõdalane ütleb:
  - Ma olen selline kaunitar, paljajalu unistus!
  Ja siis naelutas ka Magda. Samuti sõdalane, kui mitte jumalast, siis saatanast kindlasti. Ja seda hoolimata kogu tema religioossusest.
  Ja kui ilus tüdruk ta on. Ja väga seksikas, aga samas häbelik.
  Magda laulis paljajalu koputades ja pikki musti ripsmeid tõmbledes:
  - Maailmas ei juhtu ju seda, et puhvetis tankid katki lähevad!
  Gerda paljastas hambad ja susises, smaragdisilmades sädeledes, koputades välja veel ühe relva:
  - Minust saab Superman! Ja ma põletan kõik ära!
  Ja jälle pressib ja raputab ta sõrmedega nõukogude punkrit. Agressiivne tüdruk. Proovi seda ja ületa! Tal on uskumatu jõud!
  Saksa tank tulistas patarei pihta. Natsid olid Minskile lähenedes juba sügavale Nõukogude positsioonidesse läinud. Kuid kaitseliine on palju ja Punaarmee osutab visa vastupanu. Siin on nii palju kaevatud. Nii lihtsalt tööruumi ja te ei purune välja. Kurat, rasked ülesanded lahendada.
  Tankjäänuste juhtumeid on juba ette tulnud. Eelkõige püüavad kiired, kuid nõrgalt soomustatud BT-d pidevalt rammida. Seega ei saa nad Saksa tehnoloogiat vastu võtta. Oli juhus, kui jakid langesid koos tehnikaga ka sakslaste kolonnidele.
  Charlotte susises nõukogude patareid pekstes:
  - Kui rumalad need venelased on. Ei, kohe kapituleeruma, aga nad panevad vastu ...
  Christina vastas sellele loogiliselt, kuid kõigepealt pööras ta palja varbaga vajutades 100-millimeetrise Nõukogude suurtüki ümber:
  - Ameeriklased on praktiline rahvas, kuid isegi nemad ei alistunud meie vastu kohe! Kuidas siis muidu öelda, kes on rumalam. Oleme Moskvast ikka nii kaugel!
  Magda vajutas palja varbaga juhtkangi nuppu ja ütles enesekindlalt:
  - Lähme kohale! Oleme kindlasti kohal ja üsna pea!
  Gerda vilistas ja laulis, avades oma helepunased huuled:
  - Me marssime Moskva poole ja näeme kauguses fašismi ... Varsti võidan Lenini ja seltsimees Stalin võetakse kinni!
  Pärast seda, kui tüdruk vajutas uuesti paljaste sõrmedega juhtkangi nupule. Ja kui lohakas. 85 mm Nõukogude püstol lendas üles rebitud ratastega.
  Charlotte tulistas ka ja üsna tabavalt. Samal ajal susises ta pahatahtlikult:
  - Ma jätan nende relvad taevasse! Ja ma võtan kuu sfäärilt alla!
  Pärast seda osutus veel üks nõukogude püss haamri all lõhki nagu pähkel.
  Jah, Saksa 105-mm kahur on väga, isegi äärmiselt surmav. Aga kaunitarid said alguse jalaväest. Ja me oleme sellega palju läbi elanud. Ja miks ainult nende paljad jalad ei kündnud. See oli neljakümne esimene aasta. Kui palju on otsustatud. Sõja tulemus ei olnud ette määratud. Ja sõdalased läksid Suurbritannia väga suurte jõudude vastu. Mereperenaine ei kavatsenud veel alla anda ja pidas meeleheitlikult vastu.
  Nii jäi Gerdale meelde, kui ta tungis teisele, väga võimsale Nõukogude kaitseliinile. Aga kui nad olid veel üsna väikesed, kõndisid nad nii ja tegid seda. Kui lõbus neil siis oli!
  Gerda silme ees hõljusid pildid, justkui filmis;
  Apollo vastas:
  - Mitte kuskil! Meie õnnelikus maailmas ei ole ega saa olla invaliidid! Sest maailma vallutanud Kolmas Reich annab kõigile õnne!
  Tüdrukud tõstsid rõõmsaks tervituseks käed.
  - Zind Heil! Muidugi, õnne! Me tahame head... Kaks valget tiiba üle maailma! Meie hinges on valgus, helgeim koidik - Shakespeare ei suuda kirjeldada!
  Paraku jälle ärkamine... Gerda ärkas, tundes oma kehas kõige metsikumat valu... Ei ole lihtne sõita läbi kõrbe ja tõmmata tanke, isegi kui sind peetakse supermeheks. Või tõeline aarialane - halastamatu Reichi vaenlaste suhtes! Charlotte ei teinud aga vähem haiget ja ta isegi ohkas:
  - Nii valus! Mis valu - Kolmas Reich jänkide vastu - sada null!
  Gerda püüdis nii enda kui ka sõbra tuju tõsta:
  - Superman peaks Nietzsche järgi olema halastamatu teiste, aga veelgi enam iseenda vastu!
  "Ma soovin, et saaksin panna Friedrich Nietzsche enda üle liiva jooksma ja tanki tõmbama," nurises Charlotte.
  Gerda nõustus.
  - Jah, olen nõus: kes ei kannatanud, see ei mõista!
  Pärast hommikusööki rõõmustas Madeleine tüdrukuid:
  - Nüüd lihtne jooks, loomulikult koormaga. Ennustatakse brittide suurenenud aktiivsust, nad toovad oma raisakotkad tagasi, seega on parem tankidega mitte riskida. Lõppude lõpuks, hoolimata sellest, kui lahedad te tüdrukud olete, ei saa te tanki kiiremini tõmmata, kui nad ise lähevad!
  Gerda nurises nördinult:
  "Muidugi te ei kanna seda ise!"
  Madeleine oli raevukas või teeskles, et on raevukas:
  - Viiskümmend tabas nuiaga selle lolli tüdruku kandasid!
  Naerahundid tormasid armukese käsku täitma. Gerda heitis kuulekalt pikali ja pistis oma paljad graatsilised jalad eelnevalt ettevalmistatud seadmesse. See oli falaka! Tüdruk hingas sügavalt sisse, püüdes oma vaimset ängi mitte reeta. Madeleine ise lähenes oma ohvrile, puudutas tema kivistunud, veel mitte tolmunud kontsi. Ta klõpsas keelt ja ütles:
  - Loendage lööke!
  Peksmiseks valis Madeleine spetsiaalse nuia, kummist, kuid mille sees oli terasvarras. Komandör ise on samuti neiu, kuid oma massiivse sportliku figuuri tõttu näib ta oma aastatest vanem, nuusutas kummi ja sõber lõi talle terava löögi.
  - Ükskord! - ütles Gerda kannataval toonil.
  Madeleine lõi Gerdale veelgi kõvemini kandadele.
  - Kaks! - ütles tüdruk.
  SS-kompanii ülem jätkas hukkamist. Ta püüdis löögid jaotada ühtlaselt, et valu oleks maksimaalne, kuid samas vältida sandistamist. Gerda loendas, püüdes leegitsevatele taldadele vähem tähelepanu pöörata. Kui ta paljajalu läbi lume jooksis, polnud valu vähem, kuid tüdruk pidas vastu ega võtnud kiirust maha, mõistes, et tema pääste oli just kiiruses. Muidu saad külmakahjustuse, muutud invaliidiks ja lähed raisku. Nii et see on vajalik, siis on vaja olla tõeline aarialane ja taluda, karastada julgust. Üldiselt valu kui sellist pole! See on illusioon. Tegelikult mõtlesid sionistid välja valu, nõrkuse ja vanaduse! Aga tegelikult on inimesele määratud jumal, õigemini üliinimene! Aga kas supermees peaks nutma, isegi kui sa oled alles kuueteistaastane tüdruk, keda ükski mees pole kunagi suudelnud. Mitte mingil juhul!
  Viiekümne loendamisel (Providence'i au ei eksinud!) Madeleine peatus ja ütles:
  - Noored! Üks selle karistus teile ei ole lõppenud. Sa jooksed paljajalu läbi kõrbe ilma taldu kaitsekreemiga määrimata. Lisavalu annab teile õppetunni!
  Gerda noogutas kuulekalt.
  - Aitäh komandör.
  Tegelikult ei olnud neiu eriti rõõmus ja valus oli niisama joosta ning ilma kaitsekreemita oli veel valusam, aga ta eeldas, et peab vastu. Tal on tugevad tallad, jalatseid kandsid eliittüdrukud ainult paraadidel või kui oli vaja liiga palju külmas aega veeta, siis üle keha vastupidavuse. Kuid see on kummaline, tüdrukud nii tugeva kõvenemisega praktiliselt ei haigestunud ... Või võib-olla on see loomulik! Tsaari-Venemaa päevil oli imikusuremus suur, kuid ellu jäid ülimalt terved lapsed ja inimesed! Noh, nüüd joosta paljajalu kuumal kõrbeliival... Kuidas ta küll vastu peab!
  Oi-oi-oi kui valus, aga ärgem kortsutagem kulmu, vaid pigem naeratagem. Kui beebi naeratab: võib-olla läheb kõik korda!
  Gerda isegi laulis täie kõlaga, hääl kallas üle kõrbe:
  Õnn, sa oled truudusetu sõber,
  Vajaduse ja vaeva õde!
  Kui lühike on üürike vaba aja hetk,
  Kuigi soov võita on alati!
  
  Sünnitada last - kuulda teda lobisemas,
  Hundid teavad ei peagi määratud!
  Juhtige esmalt vaenlasi - peate olema aukartusega,
  Las mu vein raevust keeb!
  
  Neiu jaoks on mõõk esimene lohutus,
  Ta annab naisele usku kiirel sammul!
  Ja kuskil möllab põrgu orkaan,
  Avaldagem armastust isamaa vastu salmides!
  
  Salmides, mida ei kirjutanud mudane vesi,
  Ja need, mis võitleja veritsesid!
  Kuid meil on aega elada imelist elu,
  Kui kõikvõimas armastav Isa!
  
  Kuid ärge lootke Isale
  Sest me oleme peaaegu täiskasvanud!
  Ja kui soovime kohe paremat jagamist,
  Kui ülekohus ei vaiki!
  
  Võitle iga kõrva eest murul
  Iga pärli ja lehe eest!
  Sõdalased julgevad kiivalt,
  Moto on lihtne: võitle ja võitle!
  
  Ilma võitluseta pole edu - maailm on selline
  Mida mitte vilju kitkuda, kui käed samblad!
  Silmus pigistas kurku veelgi,
  Allikas kuivas ootamatult tahtmatult kokku!
  
  Kuid kodumaa andis meile supervõimed,
  Sa oled sõdalane, uus mees rüütel!
  Mis oli meile soe ja armas,
  Neitsi südames säilib igavesti!
  Tüdruk lõpetas laulmise, sõbrad laulsid kaasa... Ta kummardus tuulele ja tormas edasi. Kuidas vahel juhtub, ilus, rahu, isegi kui valus on. Ja miks ta jookseb lõpuni, sest sõdalane ... Ja saksa sõdalane pole isegi mitte rauatükk, vaid midagi terasest kõvemat! Ja tema pärast ägamine tähendab enda reetmist!
  Tüdrukutel ei lastud lõunaks puhata ja peagi langesid kolm hunti teadvusetult. Neid korjati rihmadega üles ja lohistati, kümme korraga. Paljajalu Gerda oli rakmete hulgas. Kui jõhkralt tüdruku paljad tallad põlesid ja sääred valutasid, aga ta isegi ei oiganud. Ainult keel oli janust paistes ja rääkida oli valus. Ja pool tundi hiljem langesid viis sõdalast korraga. Peale seda kuulutati välja paus ja lasti tüdrukutel vett juua. Ja siis jätkus vabatahtlik-kohustuslik põrgu...
  Tüdrukutel ei õnnestunud baasi jõuda ja nad olid sunnitud ööbima otse kõrbes. Sõdalased venitasid enda ümber karvased köied, misjärel nad heitsid vihmamantli selga üksteisega pikali. Sukeldusime unenäosse ... Gerda nägi jälle midagi lahingut;
  Siin ratsutavad tema ja teised sõdalased hobustega. Ees ootavad ilusad lahingud, need kuulsusrikkad ajad, mil hinnati julgust ja au ning kõik olid rüütlid... Kõik, kes võitlesid loomulikult ilma selliste jesuiitide võteteta, kui jalaväge õhust pommitatakse. Ja siis on umbes võrdsete servadega relvad ja palju võimalusi vapruse näitamiseks.
  Nende graatsiline võidujooks kasvab ja suurendab tempot. Järk-järgult kiirendades saavutasid hobused hämmastava kiiruse. Siin on kuulus Kolmanda Reichi "Seitsme Liiga samm"! Kui hobune pole hobune, vaid see, mis on imeline ja tiivuline. Ratturite juuksed tundusid olevat õhus külmunud ja veninud kuldsetes, pärlites, smaragdis rongides ... Ja ainult mõnikord värisesid nad närviliselt liikumisega õigel ajal nagu õhuke kitarri keel.
  Hobuste võimsad lihaselised kehad sirutasid välja pikkade, justkui laisklevate hüpetega ja murdusid seejärel peaaegu pooleks nagu tohutud vedrud, et uuesti maast lahti tõugata. Hüpped järgnesid üksteise järel, rütmilised impulsid, sünkroonselt kõigil salga loomadel. Gerda imetles: hobuste liigutused olid nii vabad, nagu poleks neid miski köitnud. Kuigi loomulikult kurvikad ja silmapaistvate lihastega, tundusid poolpaljad sõdalased hobuste hulka kuuluvat, kui osavalt nad istusid. Kaunitarid peksid paljaste kontsadega külgi ja hobused, unustades, et meeletud vaenlased neile järele tormasid, tormasid sellesse maagilisse pooleldi jookse-pooleldi lendu!
  Gerda kujutas ette, et lendab hävitajaga... Kuidas ta sel hetkel tahtis saada piloodiks ja purustada Briti lennukeid - tuues Saksamaale surma.
  Salk tõmbus kähku põõsastesse käikudesse. Võluvad naissõdalased esihobustel kükitasid, piilusid pingsalt ette ja peitsid end loomade kõvera kaela taha. Nad on lihaselised kaunitarid, kes väärivad kõige mainekamaid catwalke, avastasid esimesena vaenlase, riskides langeda surmava vihmasaju alla. Tihedalt põimunud okstest saared läksid aeg-ajalt lahku, paljastades uued jõesängidega sarnased käigud. Ratsaväe eskadrilli naishundid voolasid üle nende painduva lainega, nagu terasest läikiv tume oja.
  Gerda kujutas ette tankikolonni, mis suundub Pariisi. Saksamaa võitles siis üksi, kolme koloniaalvaldustega impeeriumi vastu: Inglismaa, Prantsusmaa ja Hollandi, aga ka Belgia vastu ... Silmakirjalik Franco keeldus teist rindet avamast ja pidas isegi eraldi läbirääkimisi selle üle, mida ta saaks, kui astuks vastu sõtta. Saksamaa. Mussolini alustas Churchilliga salajast kirjavahetust selle üle, millised Saksa linnad lähevad teise, lõunarinde avanemise korral Itaaliale ning salakavalam Stalin mobiliseeris järjest uusi diviise. Nõukogude võim koondas võimsaid tankirusikaid (See teave kerkis ootamatult Gerda ajusse). Kui kaalukauss kõikuma ja natside väed seisma jääksid, siis ... Oli võimalik saada mitu rinnet korraga ja langeda strateegiliselt kaotatud positsioonile. Kuid Hitler osutus geeniuseks, ta mitte ainult ei võitnud, vaid võitis kiiresti. Ta läks tagalasse ja hävitas esmalt ühe osa liitlasvägedest ja seejärel teise osa. Ja kuigi läänlastel oli rohkem relvi, sõdureid ja tanke, sundis ta nad kapituleeruma! Jah, ja liitlastel ei olnud seda tuuma, seda erilist fašistlikku vaimu (fašism pole asjata, sõnast võlur-kimp!). Nii nad kaotasid, kui väed nende ridade taha läksid ...
  Vaim osutus mateeriast tugevamaks ja rünnata saab ka väiksema jõuga! Miks Esimest maailmasõda ei võidetud? Võib-olla tänu sellele, et Keiseri režiim ei nautinud rahva seas nii suurt usaldust kui Hitleri valitsus ... Ja vanad kindralid polnud nii osavad ja nad pidid võitlema kahel rindel ...
  Järsku tundis Gerda, kuidas nagu päikeseloojangu kiired paksenevad halvad aimdused - ja kui punane Venemaa ründab, saavad nad jälle kahekordse löögi? Tõsi, nüüd pole enam Prantsusmaal põhilist jalajõudu, mis tähendab, et läheb kergemaks. Lisaks on sakslased ühtsed ja koondatud, koondunud helge natsionaalsotsialistliku idee ümber. Nad pole kunagi olnud nii ühtsed!
  Üha rohkem võsastunud saari kihutas suurel kiirusel mööda ja kadus kaugusesse. Põõsad ise olid oranžikirjud rohelised, nõelad ümarad nagu kalakonksud. Nad kõik püüavad hobustel kabjast kinni haarata ja lehed meenutavad röövnägusid, midagi sellist keskaegsete kunstnike maalitud kuradid! Kangelastüdruku Madeleine"i paksud tulipunased punutised tantsisid Gerda näo ees õhus. Keskendunud neiu hoidis kahe käega juhtrihmadest kinni, kuid sunniti siiski esiridadest välja. Kuidagi märkamatult jäi mõlemale poole kinni veel kaks sõdalast. Rahulikud sõitjad, kivistunud ja samas paradoksaalselt liikuvad, sihvakad, graatsilised ja samas võimsad. Pargitud näod näevad tumedad välja ja pikad loksuvad juuksed, vastupidi, sädelevad kolme loojuva päikese valguses. Sõdalased on karmid, silmad smaragd, safiir, merevaigukollane, türkiissinine säde. Sellegipoolest on tüdrukute nägudes midagi lapsikut, naiivset, millest tahaks puudutada. Ta on Gerda, nende kamraad ja õde, aga kui kaasvõitlejad tunnevad tema nõrkust või reetmist, siis tapetakse nad kohapeal! Ja mida Madeleine neile tellib ... nad täidavad vastuvaidlematult!
  Valgustid loojusid ja nende asemele tõusid kuud. Üksteise järel, nii erksad ja värvilised, erinevat värvi ... Kui kaunilt õitsevad taevas lilled ja lilled Eedeni aiast!
  Tuule vilin kõrvus, tervete tütarlapselike kehade meeldiv aroom, segatuna hapuka hobusehigi ja lõhnavate ürtidega. Ja kusagil ees on peidus arvukalt vaenlasi. Looma abaluud, võimsad ja isegi tüdruku all, kõndisid mõlemal pool hälli. Metoodiliselt paisuvate ja langevate lihaste nägemine meenutas Gerdale ähmaselt midagi. Kuid siin on see, mida sõdalane ei mäletanud. Jah, ja reetlik aeg näis kaduvat ...
  Kusagil kaugel taga, küünistega käppade klõbinas vaevu kuulda, kostis karjeid, kummituste ebatavaliselt teravaid karjeid, metallide helisemist, kaameli ja eesli hübriidide veerevat kriginat. Kõlas trompeti hilinenud hüüd. Et ilmselt Charlotte, paraku on vaja niimoodi sisse lennata, põrkas kummikutega kokku. Aga seda hullem neile!
  Aga - hurraa! - Madeleine'i juhtratturid möirgasid peaaegu kohe hoiatuse. Ma ei saa sõnu eristada - ainult teravad, erutatud intonatsioonid. Käte juhiseid järgides märkas Gerda ees, sada viiskümmend sülda eemal paremal pool võsa kohal kõrgumas tulnukate päid. Need kasvasid justkui eikusagilt - mitte vähem kui sada tihedat kuju. Ilmusid ka ratturid - tumedad täpid tohutute loomade seljas.
  Madeleine'i eraldumine muutis koheselt ja ühtlaselt suunda - justkui oleks kalaparv külili visanud. Tundus, et hobused trügisid ikka edasi, kuigi see oli vaevalt võimalik. Ja kummitused reageerisid kuidagi aeglaselt vaenlasele, mis võimaldas Madeleine'il ringi minna ja neist mööduda. Ja sel hetkel, kui tundus, et oht on möödas, kostsid uued vaatevälja hüüded. Teine vaenlase rühm ilmus seekord vasakult küljelt - mitte vähem kui kaheksakümmend tohutut olendit. Naerahuntide salk, kelle arv on vaevalt viis tosinat sõdalast, pöördus nagu uisutaja hobune, vältides võitlust. Ja jälle tegutses vaenlane aeglaselt, justkui ei püsiks voogavate põgenikega kaasas.
  Gerda sai äkki aru, et neid lihtsalt suunati, juhatades nad mingisse ettevalmistatud kohta. Seda teed järgida oleks jäme ja katastroofiline viga. Noor sõdalane püüdis hüüda:
  - Olge sõbrad ettevaatlikud! Olla etteaimatav tähendab muutuda karistatavaks!
  Kuid tema meeleheitlik nutt uppus... Ja paljajalu Gerda ise tundis end jõuetuna. Võib-olla nii tundis füürer, kui talle teatati, et õhulahing Suurbritannia pärast on kaotatud! Sõda on aga alles algamas.
  Kuid Madeleine sai juba kõigest aru ja pilgutas tüdrukule silma:
  - Ideaalne lõks, kui ohver arvab, et ta on peksja! - Ja mõõgaga oksa maha raiudes, lisas ta. - Ideaalne rööv on see, kui klient on röövimise käigus minu sõber!
  Ringi vaadates märkas Gerda ärevusega, et mõlemad rühmad järgisid kauguses paralleelseid kursse, paremale ja vasakule. Nagu kääride lõikeotsad, valmis arterit lahti lõikama.
  - Kust need kihvad tulid? - Tüdruku hääles oli kuulda raevu ja meeleheidet. - Jah, isegi sellistes kogustes!?
  Hinnanud suunda, kuhu vaenlased neid ajasid, püüdis Gerda määrata varitsuskoha. Kuid nende elava "paadi" ette kerkis üha uusi, erinevat värvi võsaseid saari, mis liikusid nagu merelained, mille pinnal levis diislikütus, värvilisi, viie kuu jooksul peegeldavaid valgusvooge. Ja see tegigi navigeerimise keeruliseks.
  Tihniku vahel manööverdades hakkasid hobustel ilmnema esimesed väsimuse märgid. Nende keha oli ohtralt kaetud niiske vahuga, rasked tekid muutusid äärtest tumedaks, kibe lõhn ärritas sõitjate ninasõõrmeid. Gerda hõõrus oma alasti roosat kontsa selga, tundis hobusenaha kuuma libisemist. Peaasi, et kiirust mitte kaotada!
  Tundes lähenevat võitlust, vaatas paljajalu Gerda lahingutehnika üle. Ratsanike käeulatusse on kinnitatud mitu lühikeste ja pikkade odade kimpu. Nende all on kaks pikliku kujuga ja kergelt kaarduvat araabia käärit. Aga kaitse noolte eest... Nad on peaaegu alasti, bikiinides, neid võib põrgusse tulistada! Kas pole rumal minna lahingusse praktiliselt alasti, kui vaenlane ähvardab sind lihtsalt nooltega maha lasta. Ja mida komandörid mõtlesid? Mulle meenus, et Charlotte kukkus kuidagi: "Kõige massiivsem, keskmine prantsuse tank Ziz-35, otsaesist läbitungimatu! Ja meie tankid on kahjuks nagu kooli blotter!"
  Kuid Madeleine näis ohtu mõistvat ja kiirustas rahustama:
  - Meie nahk on määritud nõiajoogiga, mis kaitseb palju paremini kui soomus!
  Gerda vastas naljaga pooleks:
  - Kes mõtleb lahingu ajal kaitsele, on paanika vastu täiesti kaitsetu!
  Madeleine hoiatas siiski:
  - Silmadel, kõrvadel ja kaela ülaosas on jook nõrgem. Nii et olge ettevaatlik, võite vahele jääda!
  Gerda vastas rõõmsalt:
  - Ma saan aru, et ... Aga vääramatu jõud, see on ka Aafrikas vääramatu jõud. Mida sa teha saad!
  Õhku tungisid pikad helid, nagu lagunevate munakivide kriuks. Teatud intuitsiooni järgi sai Gerda aru, et see oli Madeleine"i nutt. Kaunid tüdrukud haukusid vastuseks, mille peale sõdalased tõstsid korraga mõõgad - mõni paremas, mõni vasakus käes ja ka oda. Gerda raputas ka oma käärit ja hüüdis:
  - Ma olen muserdav tüdruk!
  Järsku nägi Gerda, kuidas Charlotte tormas neist üle väikese kaunitaride salgaga: braavo on super!
  Samal hetkel vilkusid horisontaalsed jooned kahesaja hüppe ees. Seejärel blokeerisid kummituste ja kummituste jalaväesalgad lagendiku, mida mööda saksa sõdalased tormasid. Siin polnud enam külgharusid, see käik viis otse surma. Päikeseloojangu ja kuuvalguse segu viltuses kiirtes vilkusid vaenlase arvukad rivid kõigis teraselt peegelduvates vikerkaarevärvides.
  Madeleine'i uus müra raputas ruumi ja tüdrukute salk jagunes kaheks rühmaks, mis libisesid kohe külgedele. Nad eemaldusid üksteisest, surudes vastu lagendiku vastasservi. Gerda hüüdis:
  - Aleksander Suur bikiinides!
  Jõudnud väikseima põõsalaiusega punkti, hüppasid sõdalased läbi roheliste saarte ette. Korraga kostis kestvat oigamist, nagu oleks eeslitel nülgitud, millest õhk õõtsus nagu aknaklaas. Gerda taipas ühtäkki, et ta ei kuule oigamist mitte ainult kõrvadega, vaid ka läbi oma kauakannatavate tütarlapselike jalgade. Tundub, et needki tegid haiget, kuna sõdalane tundis end paljajalu joostes tummaks, tulikuumal, nii et kõrbeliival saab isegi kanamuna küpsetada. No nagu targad ütlevad: hobune erineb mehest selle poolest, et ratsanikku ei määrata hääletamise teel ja mitte mingid võimed ei anna võimalust ratsanikku saduldada! Või muidu: hobusel on neli jalga, ta jookseb kiiremini kui mees, aga sirutab ka kabjad varem välja!
  Hetkega möödusid põõsad ja hobused lendasid taas lagedale. Nende kehal tulid nähtavale pikad veritsevad kriimud. Arvestades nende jalgade suurust, olid kriimud märkimisväärse sügavusega; nagu hiinlane (töökas rahvas!) kaevas kaevikuid!
  Ümberringi asunud ratsanikud hakkasid kiiruga oma relvi, ka nahatükke lahti keerama, katma nendega hobuseid. Nii et riietatud, teraline, sädelev nahk kaitses hobuseid.
  Paljajalu Gerda avastas enda jaoks ebameeldivalt, et ta sõrmed olid muutunud üsna kohmakaks. Miskipärast libisevad nad sõlmedest maha, no kuristik on kaasas, katab nagunii!
  Hullult, nagu tuleleek mööda hüppe kuivanud oksi, sisenes ta kriitilisse faasi. Loodus ise rahunes, tardunud häirivale maastikule. Horisont neelas valgusti, läänes oli kõik maalitud vere ja jäise rahuga. Ees idas hakkas nihkuv taevas juba heledamaks muutuma, muutudes hõõguvaks ookervärviks. Kuid isegi sellel taustal näisid varitsevat varjud, surm ja rauast säravate kummituste ja kummituste read.
  Kurblased, kohutavalt koledad olendid, nähes, et nende varitsus tiibade ümber voolab, tormasid oma kohalt. Kohmakad jalasõdalaste kujud hajusid kiiresti oma positsioonidelt laiali, sukeldudes tihnikutes asuvatesse käikudesse. Nende asemel paljastusid laiad ridamisi viltu sisse kaevatud teravatipulisi vardaid - ilmselt relvad Saksa sõdalaste vastu. Madeleine'i manöövrit märkavad jälitajate salgad, lisasid kiirust, püüdes põgenejatele järele jõuda. Mõlemad kaks vaenlase ratsaväe üksust olid palju suuremad kui vastase sõdalaste rühm ja võisid kokkupõrkes loota kindlale edule. Kuid kummitused on rasked ja kaameli-eesli hübriidid on palju aeglasemad. Vähenemise asemel vahemaa ainult suurenes. Ja mis võrdles kiiruse poolest hobust, kaamelit eesliga!
  Gerda ütles filosoofiliselt:
  - Võite olla tagasihoidlik ja vastupidav, kuid te ei tohiks tajuda maailma kaamelina ja näidata eesli kangekaelsust!
  Ümber pöörates märkas sõdalane, et neid jälitasid mitte kaks, vaid kolm ratsanikke. See tähendas, et neil ei paistnud olevat muud suunda kui varitsuse poole liikuda. Kui see kaldub kõrvale, peate võitlema suurema arvu vaenlastega. Noh, emahundid teavad, mida nad tahavad, mitte esimene kord, kui nad kaklevad. Asjata arvab vaenlane, et meelitab nad lõksu. Vastupidi, nad võidavad aega ja saavad manööverdada. Siis meenus Gerdale, kuidas ta ise paljajalu okastraadil tantsis. Valus oli ka, aga allpool lõõmavatele sütele kukkumine oli veelgi kohutavam ja mis kõige tähtsam, häbiväärsem. Tema paljad, ümmargused, lapselikud kontsad tunnevad terase otsa kleepumist, mis peaaegu läbistaks teravatele kividele topitud kalluseid. Aga ikkagi, võrreldes tulega, on see peaaegu nagu massaaž.
  Juba enne võitluse alustamist haaras initsiatiivi Madeleine, kes vastas osavalt üle. Ja kui teie vastased on kummitused ja kummitused, on neile taktikas järeleandmine rohkem kui alandav. Ja Gerda tahtis uskuda, et nende taktikalised käigud olid vaenlasele ootamatud. Asjaolu, et vaenlaste pead lõikavad giljotiini ära. Ja et Saksamaa on ennekõike nagu Kolmanda Reichi helged ideed!
  - meeskond on täies valmisolekus! - Madeleine'i vali hääl tõi Gerda reaalsusesse tagasi. - Nüüd tükelda.
  Tüdruku näpud askeldasid endiselt sidemete kallal. Seega on võimalik hobune alasti jätta. Üldiselt sõjas, nagu sõjas. Las plaadid katavad truu kaaslase, mis piirab mõnevõrra tema liikuvust. Üle riietatud naha, geomeetrilistes ridades tumenenud luuplaadid, kahisesid need tuule käes kuivalt kõlkudes. Nende kellamängust muutus tüdruk rõõmsaks.
  Ratturid tegid viimaseid ettevalmistusi lahinguks. Tüdrukud lõid paljaste jalgadega vastu hobuste kintsu ja hakkasid odasid lahti harutama. Poolalasti Gerda kaalus nende eeskujul rõõmsalt käes pika kareda, terava metallotsaga varre. Sõdalane lõi ta huultele - hea oda!
  Paljajalu ja lihaseline sõdalane Gerda oli ratsutamist juba kogenud ning tundis end üsna kindlalt. Nagu amatsoon Makedoonia ratsaväes, kes ei haara iga hetk toetusvööd.
  Vööd lahti sidudes õnnestub neiul mõne säärelihase abil isegi tasakaal säilitada. Nüüd oli ta valmis need Charlotte'ile üle andma (tema sõber murdis ikka tema juurde!) Ja ta ise viskas odasid, ükskõik kui kaua lahing kestis.
  Ja Madeleine jätkas manööverdamist... Paljajalu kauni ja väga seksika Gerda peas kõlas taas laul, nii pöörane ja provokatiivne, aga samas traagiline ja kurb...
  Lained mängivad nagu lambad meres,
  Ma olen alasti areenil ja võitlen mõõgaga!
  Ta heitis vaenlasele uhke pilgu,
  Toredad mured ja valu - ei midagi!
  
  Lõppude lõpuks, ma sündisin kunagi õigusteta orjana,
  Ta tõmbas kive, raputas rändrahne selga!
  Olla pinges, kannatustes, algelemendis,
  Õlgu paitavad piitsaga ulakad timukad!
  
  Keegi on rikas ja uinub õlles varjus,
  Kiigutan haamrit kõrvetava oja all!
  See on nii kohutavalt vana komme
  Peate aadlikele kuulekust piimaga immutama!
  
  Aga õnn - kui saate, nimetage seda õnneks,
  Müüs neiu miinidest maha ja saadeti lahingusse!
  Ja valgustas mind vapustava valgustusega,
  Temast ei saanud lihtsalt ori, vaid lahe naine!
  
  Kuid uskuge mind, piiritut õnne ei juhtu,
  Kohutav vaenlane on tabatud ja mina olen haavatud!
  Nad lõikasid mu kurjas lahingus tükkideks,
  Jumal küll, mulle esitati arve - karistus jooksis!
  
  Kuid ma ei anna alla, võitlen oma viimase jõuga,
  Jah, ta tappis inimesi, needis jumalaid!
  Muidugi kahetsen ma seda nüüd kibedasti,
  Ma ei leia siit õigeid sõnu!
  . PEATÜKK #11
  Stalenida juhtimise all olevad tüdrukud võtsid uue võitluse. Siin aga nii hästi ei läinud. Üksus kandis kaotusi.
  Kolm tüdrukut hukkusid, kõik ülejäänud tosin võitlejat said erineva raskusastmega vigastada ja suutsid vaevu eemalduda. Kaks tüdrukut tuli isegi kanda. Paraku, see on sõda. Alati pole võimalik kõiki hävitada. Pealegi olid kolonnis väga visad tankid, täpsemalt iseliikuvad relvad E-5. Nad tunduvad olevat väikesed, kuid väga visad. Ja siis jõudis reaktiivlennuk õigel ajal kohale.
  Ja nende taga kettakujulised helikopterid. Püüdke sellisele jõule vastu seista. Vaid kolm ohvrit kaheteistkümnest - võiks öelda, et said odavalt maha. Kuid natsid panid üle kahekümne. Nii läks kaklus.
  Sõdalased lahkusid, eksisid, püüdsid kõigest jõust. Nataša, see vallatu tüdruk, märkis:
  - Mis tüdrukutest kahju... Isegi kahju... Aga miks mitte lisada meie pataljoni poisse?
  Stalenida urises, surudes vihaselt palja jala üle Maybugi:
  - Kellel mis on... Ja teie mõtetes on ainult isased!
  Victoria oli solvunud ja märkis:
  - Mina ka! Kuidas sa tahad, et kutt sind hellitaks. Tunne oma rindu oma käte vahel...
  Punajuukseline kurat kitkus rohuliblet, hammustas selle ära ja kostis:
  - Oh, mu poisid on lahedad... Hea, et sa pole gei... Ma armastan neid, kes tüdrukuid keppivad... Lõppude lõpuks, hällist pärit superman-macho!
  Steelenida leebus veidi ja naeratas:
  - Jah... See muutub natuke lõbusamaks. Ja kuidas on Natasha teie sõber?
  Blond tüdruk, aru saamata, küsis uuesti:
  - Mis sõber?
  Major vastas enesekindlalt:
  - Andreyka! Tema sai ju ka Žukovi auhinna!
  Nataša ohkas raskelt ja kehitas õlgu.
  - Kahjuks ma ei tea...
  Andreika (Ja see oli nende tuttav poiss ja pioneerikangelane) visati vahepeal kasemati. Haavatud poiss jäeti seotuks ja isegi kaelast seina külge aheldatud. Kui palju natsid kartsid vene lapsi. Kasematis oli niiske, poisist mitte kaugel rippus seina külge aheldatud tüdruk. Täiesti alasti, tema keha oli pidev haav, verevalumid, pisugi, lõikehaavad, põletused, tüdrukut piinati. Ta oli teadvuseta ja oigas vaid vaikselt.
  Poiss vaatas seinu. Vangla oli iidne, ehitatud tsaariajal, seinad paksud, väike aken lae all trellitatud. Andreika tundis end mitte lihtsalt vangina, vaid antiikaja vangina. Legendaarse rahvamässulise Stenka Razinina oodati teda piinamist ja hukkamist.
  Andreika ohkas, kas ta, üheteistkümneaastane poiss, peab piinamisele vastu? Kas ta ei nutaks nagu tüdruk! Pole ju pioneeri asi oigata ja nutta. Paljajalu, kriimustatud Andreika keeras ringi, haav valutas väga, küünarnukid olid seotud, pidi kuidagi ümber pöörama, et kergem oleks, nurka muutma. Kohutav valu taandus hetkeks.
  Kambris on kohutav hais. Põrand on määrdunud tardunud verega. Näritud luud on laiali. Inimestest? See on isegi hirmutav, näete, kuidas sellest kambrist läbis mitu vangi. Tõsi, Andrei arvas, et natsid vallutasid Grodno suhteliselt hiljuti. Ja millal nad suutsid niimoodi sassi ajada? Kas nad on vanemad ohvrid? Näiteks NKVD? Poiss võpatas. See osutus ausaks õuduseks! Kui raske on vangikongis. Pole kellegagi rääkida, tundub, et neiu on täielikus kummarduses. Timukad piinasid teda nagu antiikaja kangelasi. Huvitav, miks? Mida kurja võis noor tüdruk natsidele põhjustada. Kuid ka Andreyka on alles poiss ja hakkas nende kurjade vaimudega võideldes tapma. Natsid seadsid oma rahva teistest rahvastest ja rahvastest kõrgemale. Nii seadustasid nad kurjuse ja kannatused! Ei, normaalne inimene peaks sellise seadusetuse vastu võitlema. Lisaks pole sakslased ise vabad, nad on totalitaarse aparaadi kammitsetud. Ta lämmatab igal võimalikul viisil vähimagi initsiatiivi ja inimlike tunnete avaldumise.
  Fašism tuleb sõnast kamp. Ta koob halastamatult inimesi, muutes nad aheldatud orjadeks. Kommunism omakorda tõstab inimest, annab talle uut jõudu ja ergutab elu tõrvikut. On märkimisväärne erinevus. Kommunism on oma olemuselt rahvusvaheline ja universaalne. Hitlerism tõstab kõrgemale ainult ühte rahvast ja mitte kogu inimkonda tervikuna. See on tema puudus. Kuid lõppude lõpuks on inimestel ühised juured, mis on bioloogiliselt tõestatud. Samadel mustadel ja valgetel on üsna terved ja viljakad järglased. Ta on Andreika, venelase ja valgevenelase poeg, üsna elujõuline, sugugi mitte debiilik ja valmis fašismi vastu võitlema.
  Muidugi osutus Pavel tugevamaks ja suutis vaenlastest eemale pääseda, tappes palju sakslasi. Tema Andreika käitus nagu nõrk, ta võeti vangi. Võib-olla oleksite pidanud viimase kuuli endale jätma. Kuigi surnud, ei suuda ta enam tappa ühtki sakslast! Ja nii on ta elus, kuigi kannatab.
  Paljajalu Andrey kraapis oma kergelt kõrbenud jalga niiskele kivile, Ilza leidis kõige valusama punkti, põletas selle sigaretiga ära, nii et tekkis vill. Aga ei midagi, julge poiss, see ei purune. Vastupidi, valu peaks saama stiimuliks, millest tema julgus kasvab. Ja pioneer ei purune kunagi. Üldiselt on sakslaste võidukäik ajutine. Nad saavad varem või hiljem lüüa, nagu kurjus kaotab alati heale. Muidugi võib vastu vaielda, et headus võidab ainult muinasjuttudes, aga elus on kõik keerulisem. Kuid ka muinasjutt on vaid tegelikkuse peegeldus. Lõppude lõpuks on palju sellest, mis oli unistus, nüüdseks reaalsuseks saanud. Andrei mõtles: äkki on talle määratud surra? Mis on täiesti võimalik! Aga kas ta kardab surma? Kui kommunism võidab, tõusevad tema ja teised Nõukogude riigi kangelased ellu uuele õnnelikule ja igavesele elule. Siis elab ta maailmas, kus pole kurbust, piina, surma ja kurjust! Peaasi, et lõplik võit võidetakse! Lõppude lõpuks, ainult sel juhul ärkavad kõik langenud kangelased ellu!
  Ja kommunismi kuningriik tuleb! Maailm, kus kõige salajasemad unistused saavad teoks. Selline universum, kus inimesele kuulub kõik olemasolev, millest võib vaid unistada ja isegi mitte alati edule loota. Siin see on, milline keeruline ja mitmetahuline maailm. Ja siis avavad teised maailmad inimesele käed. No siis! Võimalik, et ka kosmose avarused on kurjad! See kummitab ja piinab elavaid tulnukaid. Aga kapitalism annab neilegi vabaduse! Ta murrab orjuse ja alanduse sidemed. Vabaduse aeg ja tund tuleb, see valgustab maad oma kiirgava valgusega! Ja nad heidavad endalt pimeduse ikke, pimeduse rahvad ja inimene võidab universumi maailmad! Ja lapselapsed mäletavad, et nad ei uskunud, et elasid pimeduses raudse kanna all. Me kandsime kurja metsalise märke ja nüüd käime usus puhta ja pühana!
  Andreika oli isegi üllatunud, kui hästi tema mõtted kujunesid. Neis on midagi erilist ja ainulaadset. Nagu kodusõja ajal, kui värss oli proletariaadi põhirelv ja proosa ehk isegi mõneti põlatud ja tähelepanuta jäetud. Nüüd on poeet vangistuses ning suled ja lüüra on piltlikult öeldes kettides. Sellegipoolest ei anna ta alla ja ootab helgemat tulevikku. Ja mis see saab, sõltub igast inimesest. Pole olemas seda, kes kõik otsustab ja istutab.
  Andreyka ütles:
  - Tulevik sõltub meist endist! Isegi siis, kui tundub, et meist ei sõltu midagi!
  Poiss väänas, proovis vardaid lihvida. See amet on tüütu ja raske, kuid alati on mingi eduvõimalus. Hirmsast valust üle saanud Andreika hakkas end vastu seina hõõruma. Peaasi, et mitte välja nutta, mitte oma nõrkust välja näidata. Ta on teerajaja ja seega julguse kehastus. Sa pead võitlema, nii et ta võitleb ja ta võidab kindlasti! Nõukogude isamaa auks.
  Poiss hõõrus kangekaelselt, sel hetkel tuli tüdruk mõistusele ja pomises:
  - Rohelisel murul hüppavad sinised jänesed!
  Ja siis vajus ta jälle unustusehõlma. Poiss ütles:
  - Õnnetu! Teda piinasid neetud fašistid! Kuid ma usun, et kättemaks ei lase end kaua oodata! Läheneb inimkonna koletiste üle saavutamise aeg. Poiss pöördus ja laulis:
  Ja lipp särab planeedi kohal,
  Püha riik, universumis pole ilusamat!
  Ja kui vaja, sureme jälle,
  Kommunismi eest, meie suure eesmärgi nimel!
  Poisil käis jälle valu, ta eemaldus veidi seinast ja hakkas pead tõmblema.
  Siis oli kuulda kriginat ja viis pikka SS-meest sisenesid kambrisse. Kaks korda mõtlemata lõid nad poissi saabastega jalaga ja haarasid tal kätest kinni:
  - Tule, lits!
  Andreika sai aru, et vastupanu on mõttetu. Tema krae oli lahti. Nad lõid mind veel paar korda ja kandsid mind kätel. Poissi näis jääkülm haaravat: kuhu teda kanti. Kas nüüd juhtub halvim?
  Tõepoolest, poissi tassiti kuhugi alla. Ja kummalisel kombel läks soojemaks. Andreika tundis end järsku palju rõõmsamalt: kus on meie oma, ei kadunud! Ka tema tuleb sellest jamast välja.
  Nad kandsid ta trepist üles, langetades ta aeglaselt! Viimaks tundis poiss, et niiskus oli kuivaks muutunud. Timukad viisid lapse üsna avarasse tuppa. Tõsi, seinad nägid kurjakuulutavad välja, need olid riputatud erinevate ja fantastilise kujuga instrumentidega. Poiss nägi mitut lõõmavat kaminat ja nagikujulist varustust. Samuti oli palju venitusarme ja erinevaid piinamisesemeid. Andreika tundis järsku kõhus raskustunnet, midagi torkas!
  See on hirm! Poiss sai aru, mitte mingil juhul ei tohi ta alistuda!
  Paljajalu Andrei pingestus. Saalis istusid SS-kolonel ja juba tuttav naine, kes osales poisi tabamisel. Pioneeri Andreika muutus kahvatuks, on selge, et teda ootab raske saatus, kui minnakse üle kuulama last, paadunud timukaid. Ei, ta ei annaks neile kunagi järele, isegi kui nad peaksid karjuma, ei mõtet ega heli! Aga ainult siis, kui ta sellega hakkama saab.
  SS-kolonel küsis:
  - Nimi!
  Andrew vaikis. Nad lõid teda piitsaga. Tagaküljel on punane triip. Kolonel SS kordas veel kord:
  - Ütle lapse nimi!
  Meeleheitel Andreika vastas pahatahtlikult:
  - Ma olen väike Stalin!
  SS-kolonel norskas.
  - See on lita toon! Tundub, et ta soovib karmimat suhet.
  Ilsa ütles:
  - Praadime lapse kontsad.
  SS-kolonel küsis:
  - Nimetage oma kaasosalised ja sel juhul laseme teid lahti!
  Ruslan kui tõeline pioneerikangelane vastas:
  - Kogu nõukogude rahvas on minu kaasosalised, vanast mehest lapseni!
  SS-kolonel vilistas:
  - Jah, sa oled kangekaelne olend! Sa ei saa aru, et me võime sind tappa!
  Andrei vastas siniseid silmi vilkudes:
  - Natsid võivad tappa, kuid mida nad ei saa teha, on võtta ära lootus surematusest!
  Kolonel hüüdis:
  - Alustama!
  Paljajalu ja haavatuna võeti Ruslan üles, köied lõigati läbi ja sidemed rebiti tseremooniata maha. Poiss ahmis õhku. Käed tõid tagasi ja tõi end riiuli juurde. Nad viskasid köie üle käte. Kolonel hüüdis:
  - Keerake jõmpsika liigesed!
  Köis venis päris tippu. Andreika tundis haavatud õlas põrgulikku valu ja ohkas:
  - Ema! See on kohutav!
  Kolonel irvitas.
  - Sa räägid!
  Andreika raputas säravat pead:
  - Mitte!
  Poisid panid oma paljastele jalgadele rasked köidikud, õlgade luud krigisesid kohutavast survest. Veri kallas välja. Valu oli hirmuäratav, pioneer Andrei muutus kahvatuks, ta otsaesine oli kaetud higiga, suu tagant kostis tahtmatut oigamist, kuid leidis siiski jõudu öelda:
  - Mitte! Ja jälle ei!
  Ilsa pani terasest ramdi kaminasse ja ütles muigega:
  - Kallis poiss, tunnista üles ja me anname sulle šokolaadi.
  Haavatud Andrei hüüdis:
  - Mitte! Ma ei vaja teie räpast ersatsit!
  Ilsa karjus:
  - Noh, sina ja lits!
  Siis võttis ta leegist välja tulikuuma rammu ja pistis selle haava sisse. Sellist valu polnud pioneer Andreika varem kogenud, ta tõmbas hinge kinni, kaotas šokist teadvuse.
  Ilsa kui kogenud timukas hakkas tema põski ja kaela masseerima, tõi poisi kiiresti mõistusele.
  - Ärge oodake, et jõmpsikas leiab päästva šoki korral unustuse!
  SS-kolonel andis käsu:
  - Rösti tema kontsad.
  SS-timukad süütasid kohe väikese lõkke, leek hakkas lakkuma lapse ilusaid paljaid jalgu. Vahepeal pistis Ilsa punast kuuma rammu uuesti haava. SS-arst süstis poisile spetsiaalset ravimit, et ta tunneks valu teravamalt ja kaotaks teadvuse aeglasemalt. Nüüd pühkis pioneer Andreika üle piiritu kannatuste ookean, veelgi hullem kui Dante põrgu. Kaks teist timukat hakkasid poisi küünte alla lööma valgeks tuliseid nööpe.
  Kohutavatest kannatustest haaratud Andreika tundis end täieliku kokkuvarisemise äärel. Kuid järsku ilmus tema ette pooleldi meeleheitel Stalini kuju:
  - Mida teha pealik? - küsis poiss.
  Ja Stalin vastas valgete hammastega naeratades:
  - Ja mida muud saab pioneer selles olukorras teha! Ära lihtsalt nuta! Hinga sügavalt sisse ja laula.
  Pioneer Andreika sundis naeratama:
  - Kuulake juhti!
  Poiss tõmbus pingesse ja läbi jõu, murdudes, kuid laulis samal ajal selge ja tugeva häälega, komponeerides otse liikvel olles:
  langes fašistlikusse kohutavasse vangi,
  Ma hõljun kohutava valu lainetel!
  Kuid veritsedes laulis ta laule,
  Kartmatu pioneer on ju südamega sõbralik!
  
  Ja ma ütlen teile kindlalt, timukad,
  Milline alatu rõõm, sa valasid asjata!
  Nõrgad käsivad mul vaikida,
  Lõppude lõpuks on valu piinav ja lihtsalt kohutav!
  
  Aga ma tean, ma usun kindlalt
  Fašism visatakse kuristikku!
  Kurjade leekide juga valdab sind,
  Ja kõik, kes langesid, rõõmustavad, tõusevad üles!
  
  Ja meie usk kommunismi on tugev
  Lendagem nagu pistrik, tõusgem kõigist tähtedest kõrgemale!
  Las meejõed voolavad veini
  Terve maailm, vali sarv kuuleb nõu!
  
  Ja tugevalt pigistav masin on pioneer,
  Vaata üles taevasse, noor!
  Ja olla eeskujuks neile, kes kõikuvad,
  Su lips on särav nagu nelk!
  
  Isamaa minu jaoks tähendab sa kõike
  Ema ja kogu noore elu mõte!
  Lubades senisele raskele elule,
  Meie rahvas kannatab kurja fašismi all!
  
  Kuid pingutage punase poisi tahet,
  Sülitage näkku paganama haakristiga bandiidiga!
  Las vaenlased värisevad raevust,
  Ja nad saavad Punaarmee käest lüüa!
  
  NSVL püha riik,
  Mis andis kommunismi rahvastele!
  Kuidas ema meile oma südame andis,
  Õnne, rahu, lootuse ja vabaduse nimel!
  Nii käitus kangelaspioneer julgelt. Ja ta oli oma tiitlit väärt, pioneerina kõlab see uhkelt. Täpselt nii peab käituma iga nõukogude poiss.
  Tüdrukud ronisid vahepeal tihnikusse. Nad süütasid väikese lõkke ja värskendasid end. Üheksast tüdrukust kaks ei saanud kõndida ning pärast esmaabi andmist, sidumist andsid nad trofee piiritust, et haavad valutama ei hakkaks ja tüdrukud magama jääksid.
  Nataša märkis naeratades:
  Kõik meie maailmas on suhteline. Näiteks alkohol on laias laastus mürk ja samas ravib. Tüdrukud magavad! Ja see muutus nende jaoks palju lihtsamaks!
  Victoria märkis targalt:
  - Kõik siin maailmas on suhteline... Ja Jumal ei ole ingel ja Kurat pole kurat!
  Veronica vastas vihaselt:
  - Missugune jumalateotus... Millest see jutt käib?
  Punajuukseline kurat märkis loogiliselt:
  - Ja sellest... Piiblis räägib Jumal ainult vägivalla keelt. Üks siis on Noa midagi väärt. Ja kurat? Tegelikult pole temast palju kuulda. Igal juhul, isegi Piiblis, saatan kiusab rohkem kui tapab!
  Nataša märkis ratsionaalselt:
  - Jumal tõesti armastab vägivalda. Kuningas Taavet pidas jõhkraid sõdu. Saul Jumal käskis hävitada terve rahva ilma eranditeta: sealhulgas naised, lapsed ja kariloomad! Halastusest on imelik rääkida... Kas sa ei arva?!
  Veronica tahtis öelda, aga midagi head ei tulnud meelde. Tegelikult pole midagi erilist katta. Ta ise mõtles Noa üleujutuse peale palju. Ja ta ei leidnud sellisele julmusele seletust, vähemalt ratsionaalset. Jumal ei hävitanud pattu, juba Ham süttis ja Noa polnud üldse pühak. Ja neetud polnud mitte Ham, vaid Haamam. Samuti on ebaselge. Üldiselt on kogu see piibel, eriti Vana Testament, täis arusaamatusi. Näiteks Eliisa tappis nelikümmend kaks last sellise pisiasja pärast, et teda narriti kiilaspäisuse pärast.
  See on selgelt liialdamine! Tehke seda lastega. Ja seda on raske seletada.
  Veronica ise kõhkles religioonis. Ma isegi ei teadnud, millist usku aktsepteerida. Õigeusk mulle liiga ei meeldinud: palju väliseid efekte, hiilgus, aga kõik oli kuidagi külm. Kuid ka baptistid ei andnud puhkust ja rahu. Meeldib see või mitte, aga religioon nõuab igal juhul usku. Ja tark tüdruk tahtis, et kõik oleks loogiline ja kõik otsad läheneksid.
  Et kõik tunduks ratsionaalne ja õige. Ja nii ... Isegi õpetus igavestest põrgulikest piinadest tundub liigne. Kõige hullem põrgu juures on karistuste kestus: põrgu jääb alati olema. Ja miljardeid miljardeid aastaid möödub ja patused kannatavad ja kannatavad endiselt. Ja see on kohutav! Mis on igavik? Seotud silmadega ahvil on lihtsam klaviatuuril piiblit trükkida kui igavikku oodata.
  Piinamine põrgus on omaette teema. Pole patt Hitlerit kauem ja tugevamini piinata. Aga mis siis, kui teismeline põrgusse läheb? Üldiselt, kuidas saab inimene päästetud, kui ta pattu teeb. Isegi kui mitte tegude, siis sõnade või mõtetega! Ja mis on patt?
  Victoria, nähes, et Veronica vaikib, suurendas survet:
  - Jah, ja Johannese ilmutuses ... Niipea, kui elu Maal hakkas paranema, kuidas me saame planeedile Maa hukkamisi valada. Ja nii piinab kogu inimkonda. Ja mida saab öelda?
  Veronica vastas karmilt:
  - Sa lähed põrgusse - sa saad teada!
  Steelenida peatas tüli:
  - Magage kõik! Palju tööd on veel ees!
  Tüdrukud panid meelsasti silmad kinni. Suvine öö on üsna soe ja sõdalased tõmbusid kokku ja jäid üksteisele magama.
  Veronica unistas, et on futuristliku tuleviku maailmas. Kõnnid mööda tänavat ja kõnniteed liiguvad nagu jõgi. Ja üle selle lendavad värvilised autod. Ja kõikjal on punaste lipsudega pioneere täis. Ja need lapsed lendavad ja keerlevad nagu ööliblikad. Ja kõik naeratavad, muigavad.
  Veronica vehkis kätega ja lendas. Ta on nagu liblikas ja sa kuuled tema tiibade lehvitamist. Ja sa lendad ise, lendad ... Ja ümberringi on sellised erksad värvid. Majad on tohutud, kirjud, maalitud nagu koogid. Ja palju kujusid - erinevaid vapustavaid loomi. Kõik on nii ilus. Üks hoonetest meenutab teemantidega kaetud juustukooki. Ja selle ümber tiirlevad lendavad taldrikud. Nad helendavad oranžilt ja annavad pimestava sära.
  Veel üks hoone seitsme krabi kujul, mis seisavad üksteise peal. Pealegi on iga krabi erinevat värvi ja küünised sädelevad vääriskividest. Ja lennuk: nii ilus ja elegantne. Mõned neist ei ole kindla kujuga, vaid liiguvad ruumis nagu plekid.
  Teised, vastupidi, on struktureeritud. Meenutab lumehelbeid, selline laitmatu geomeetriline kuju. Miks mitte ilu ja esteetika kehastus.
  Kuid hoone hõljub otse õhus ja meenutab üleriietatud tiibadega kotkast, vaid justkui kristallist. Ja nokk särab eredamalt kui teemant ja võib-olla isegi päike.
  Ja kuidas on lood ülaosas oleva struktuuriga, kus on terve akvaarium imeliste mereloomadega. Ja hõbedaste soomuste ja pikkade kuldsete uimedega kala. Ja seal on nii palju teisi olendeid. Ja ka, nagu oleks ehetega täis. Ja meduusid, mis annavad kõik vikerkaarevärvid.
  Veronica juurde lendas punase lipsuga tüdruk. Ta küsis üllatunult:
  - Kas olete täiskasvanud?
  Veronica vastas naeratades:
  - Jah miks?
  Pioneer itsitas ja vastas:
  - Ei midagi head! Kui olete täiskasvanud, siis hüperdraakon viib teid.
  Veronica vilistas.
  - Vau! Ja ma arvasin, et sa oled kommunism!
  Punase lipsuga neiu noogutas nukralt ja vastas valjult:
  - Meil on tõesti kommunism! Tooted on tasuta, kaup on tasuta, absoluutselt kõik olemas. Mängukonsoolidest virtuaalsete kiivriteni. - Tüdruk noogutas ja raputas siristades läbipaistvat kristallist sussi. - Vaata seda puud.
  Tõepoolest, hoone lähedal kasvas nelja üksteise otsas seisva astri kujul kuldsete lehtedega tamm. Ja sellel kasvasid koogid, koogid ja erinevad kulinaariatooted. Nii kohev ja ilus.
  Veronica hüüatas imetlevalt:
  - See on suurepärane! Mis puu...
  Pioneer noogutas ja tema pihku ilmus tort. Tüdruk säutsus.
  - Proovi! See on maitsev!
  Veronica neelas koogi magusa viljaliha. Maitse oli tõesti nii õrn, mõnus, nagu õitseks suus kasvuhoone. Ja kui suurepärane see kõik on.
  Veronica tunnistas ausalt:
  - Ma pole kunagi midagi paremat söönud!
  Pioneer naeratas ja pärlhambaid paljastades vastas vihaselt:
  - Ja samamoodi õgib hüperdraakon täiseas, täpsemalt teismeliseks saades. See on täpselt meie suurte inimeste tragöödia!
  Veronica ütles otsustavalt, surus rusikad kokku ja lõi palja jalaga õhku:
  - Ma maksan draakonile kätte! Olen valmis temaga võitlema!
  Pioneer napsas ta parema käe sõrmi. Ja õhku ilmus terav mõõk. Suur ja sädelev. Terava servaga ja tema tera põles nagu tähtedest.
  Veronica sirutas käe. Mõõk läks iseenesest sisse ja sõdalane pigistas seda. Ta ütles põnevusega:
  - Ma võitlen isamaa eest... Jumala abiga, rahva pärast!
  Pioneer vastas vihaselt ja lõi isegi tema pärlhammastest sädemeid:
  - Jumalat pole olemas! Need on kõik inimlikud eelarvamused!
  Veronica ohkas raskelt.
  - Oh! Jälle... Ja siin on jumalatu kuningriik...
  Tüdruk vastas jõuliselt:
  Meil pole kuningriiki! Meil on demokraatia! Valitsevad senat ja kongress ning kaks konsulit, poisi ja tüdruku, valitakse üheks aastaks kogu rahva poolt. - Pioneer lõi oma kinga tühjusse nii palju, et kostis helin. Siis ta krooksus. - Kommunism on rahva võim, mitte sellise indiviidi kultus nagu Stalin!
  Veronica nõustus osaliselt:
  - Stalin lasi end tõesti liiga palju kiita! Ta peab olema vähemalt veidi tagasihoidlikum!
  Pioneer raputas oma helepunast lipsu ja karjus, visates parema käe:
  - Pioneer on alati valmis! Me tapame kõik veised!
  Veronica ei suutnud vastu panna küsimata:
  - Ja kui vana sa oled?
  Tüdruk naeratas ja vastas viisakalt:
  - Kakssada kakskümmend viis!
  Veronica vilistas ja pööritas silmi.
  - Jah?
  Tüdruk tegi tõsise näo ja ütles:
  Me kasvame väga aeglaselt! Sünnist kuni draakoni neeldumiseni möödub veidi rohkem kui tuhat aastat!
  Veronica hüüdis oma lopsakaid musti ripsmeid lehvitades:
  - See on nagu igavene lapsepõlv! Nagu muinasjutus!
  Pioneer ütles kurvalt:
  - See on muinasjutt, ainult väga kohutav ... Kui poleks draakonit, oleksime üldiselt surematud ega teaks vanadust!
  Veronica ütles teravalt:
  - Kommunism on igavese nooruse kuningriik!
  Tüdruk raputas oma kuldset pead ja säutsus:
  "Nüüd palun laulge meile midagi!" Et oleks lõbusam!
  Igalt poolt hakkasid lapsed Veronica juurde lendama. Poisid, tüdrukud, kõik ilusad, elegantsetes riietes. Ja nad helisesid hõbedaste häältega, nii meeldivad ja veetlevalt kaunid.
  - Laula lille! Ära häbene! Sa oled lihtsalt hämmastav!
  Ja Veronica maandus liikuvale rajale ja tantsis seda mööda oma paljaste graatsiliste jalgadega, entusiastlikult ja suurejooneliselt oma häält mängides, laulis;
  Olen valguse ja armastuse isamaa tütar,
  Kõige ilusam komsomolitüdruk ...
  Kuigi füürer rajab reitingu verele,
  Mõnikord tunnen end ebamugavalt!
  
  Siin on väga kuulsusrikas stalinismi sajand,
  Kui ümberringi sädeleb ja sädeleb...
  Uhke mees sirutas tiibu -
  Ja Aabel võidab, Kain on läinud!
  
  Venemaa on minu kodumaa
  Kuigi vahel tunnen end kohmetuna...
  Ja komsomol on üks perekond,
  Küll paljajalu, et mööda rada järsult minna!
  
  Fašism ründas järsult kodumaad,
  Selle metssiga kihvad paljastasid raevukalt hambaid...
  Taevast kallas raevukas napalm,
  Kuid Jumal ja geniaalne Stalin on meiega!
  
  Venemaa on Punane NSV Liit,
  Võimas suur Isamaa...
  Asjata sirutab küüniseid, söör,
  Elame kindlasti kommunismi all!
  
  Kuigi suur sõda on alanud,
  Ja palju verd valati...
  Siin väänleb suur riik,
  Pisaratest, põlengutest ja suurest valust!
  
  Aga ma usun, et me taaselustame Isamaa,
  Ja me tõstame Nõukogude lipu tähtede kohale ...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Suurepärane, särav Venemaa!
  
  See on minu kodumaa
  Kogu universumis pole kedagi, see on ilusam ...
  Kuigi saatana peni on jooksnud,
  Meie usk muutub nendes kannatustes tugevamaks!
  
  Nagu isehakanud Hitler tegi,
  Tal õnnestus Aafrika korraga haarata ...
  Kus on fašismil nii palju jõudu
  Nakkus on levinud üle Maa!
  
  Nii palju jäädvustas Fuhrer palju,
  Ja see isegi ei mõõda...
  Mis bandiitide parv on loonud,
  Nende kohal lehvib õudusunenägu helepunane lipp!
  
  Sellised fritsid on nüüd tugevad,
  Neil pole "Tiigreid", kuid tankid on hullemad ...
  Ja lõi Adolfile snaipriga silma -
  Andke natsidele tugevamad pangad!
  
  Mida me teha ei saa, teeme naljaga pooleks,
  Kuigi paljajalu tüdrukud külmas ...
  Kasvatame väga tugevat last,
  Ja helepunane ilus roos!
  
  Kuigi vaenlane pingutab, torma Moskvasse,
  Aga paljaste rindadega tüdrukud tõusid püsti...
  Lööme vikatist kuulipildujaga,
  Sõdurid vallandavad sugulasi!
  
  Me muudame Venemaa ennekõike,
  Riik, mis Päikese universumis on ilusam ...
  Ja seal on veenev edu,
  Meie usk õigeusku tugevneb!
  
  Ja uskuge surnuid, me äratame tüdrukud ellu,
  Kas Jumala jõul või teaduse lillel...
  Me vallutame universumi avarused,
  Ilma igasuguste viivitusteta, alatu igavus!
  
  Me suudame muuta kodumaa lahedaks,
  Tõstkem Venemaa trooni tähtedest kõrgemale...
  Sa oled vuntsidega füürer,
  Mis kujutab end messiana ette ilma kurjuseta!
  
  Teeme Isamaa nagu hiiglane,
  Mis juhtub, nagu üks monoliit ...
  Tüdruk tõusis koos nööri otsas püsti,
  Lõppude lõpuks on rüütlid lahingutes võitmatud!
  
  Päästke suur Isamaa
  Siis saate Kristuselt tasu ...
  Kõigevägevamal on parem sõda katkestada,
  Kuigi vahel tuleb vapralt võidelda!
  
  Ühesõnaga, lahingud vaibuvad peagi,
  Lahingud ja kaotused saavad otsa...
  Ja rüütlid on suured kotkad,
  Sünnist saati kõik sõdurid!
  
  
  
  
  
  KEISER DIOLECTANUSE KIRG
  Keiser Diolektan ei astunud tagasi, vaid jäi troonile ja valitses suurt Rooma impeeriumi. Tal õnnestus mitte ainult kindlustada Rooma, vaid ka Parthia alistada. Lisaks oli Diolektanil poeg, kes päris trooni - asutas Diolektanide dünastia. Keiser ise, kes asutas Dominanti, elas seitsekümmend üks aastat ja suutis täielikult taastada stabiilsuse ja taaselustada impeeriumi. Tema poeg Octavianus jätkas õitsengu ja laienemise kurssi. Kõige tähtsam oli, et keiser Constantinust ei ilmunud ja kristlusest ei saanud riigiideoloogiat ja religiooni.
  Ja see on tõsine... Tasapisi hakkas Kristuse religioon raugema ja nõrgenema. Ja Roomas läbis paganlus mõningase moderniseerimise.
  Ilmus peamine jumal - Chronus, kes lõi nii teised jumalad kui ka universumi.
  Rooma impeerium arenes... Pimeda keskaegu ei tulnudki. Ja teadus arenes palju kiiremini... Ja juba aastal 1200 pKr, alates Kristuse sünnist, mida loomulikult ei tähistatud, vaid oli Päikese päev, toimus inimeste esimene lend Kuule. Ja kolmkümmend aastat hiljem hakkas Rooma maailmaimpeerium lendama Marsile.
  Oleg Rõbatšenko liikus sellesse perioodi ajamasinaga, täpsemalt ajagranaadi abil. See oli alternatiivse taseme minevik. Kus ainult Diolektan ei läinud pensionile enne oma aega. Ja asutati uus hiilgav dünastia.
  Aga see on ainult 1230. Ja 1. mail algab viiest tähelaevast koosnev ekspeditsioon Marsile.
  Kogu planeet Maa on Rooma impeeriumi kontrolli all. Muidugi valitseb kord ja heaolu. Ja ka rooma õigus valitseb. Ja Rooma ise on maailma pealinn!
  Oleg Rõbatšenko - tavaline umbes kaheteistaastane lühikeste pükste ja palja torsoga poiss kõnnib mööda linnatänavaid.
  See Rooma on väga ilus. Mõned tänavad selles linnas juba liiguvad ja asfalt voolab. Poiss Oleg naeratab. Orjus eksisteerib endiselt Vana-Roomas ja teda võib vabalt pidada nooreks orjaks.
  Sõitke läbi linna ja autodega. Ainult mitte sisepõlemismootoritel, vaid elektrilistel. Ja see on palju puhtam ja praktilisem. Autod on enamasti pisarakujulised ja väga elegantsed. Värvid on eredad ja väga muljetavaldavad.
  Poiss Oleg läheb omaette ja vilistab, naudib värsket õhku ja vaadet kõrgetele reklaamplakatitega majadele. Päris kaasaegne linn kolossaalsete pilvelõhkujatega. Ainult nad näevad tugevalt välja nagu paleed ja on väga ilusad. Mitmevärviline kunstlike kalliskividega.
  Oleg võttis selle kätte ja püüdis paljaste jalgade sõrmedega kärbse ja säutsus:
  - kommunism, kommunism,
  Lihtsalt üles mitte alla!
  Üks mööduvatest autodest oli nagu sinivaal. Ja selle tipust voolas välja kõrge purskkaev. Ja selle joad särasid teemantidest. See nägi ilus välja. Mööda jooksis tüdruk, lühikeses tuunikas ja paljaste jalgadega. Lapsed olid üldiselt paljajalu. Ilm on soe ning asfalt on peegelsile ja ei määri taldu. Tõsi, paljajalu lapsed on need, kellel on madal sotsiaalne staatus. Jõukamad kannavad sandaale.
  Lühikeste pükstega orjapoisid jooksevad ringi, päevitunud ja musklis ning pühivad tänavaid.
  Kuigi need on nii puhtad. Robotid on juba näha.
  Orjus sureb Roomas välja. Tehnika tõrjub orjad välja. Superkeisrist, samuti Diolektanist ja tema pojast Oktovinist on palju portreesid. Viimane vallutas palju riike, sealhulgas Hiina.
  Olegil tuli kõht tühjaks ja ta läks masina juurde. Ta kilkas:
  - Orjapoiss, jäätise saamiseks pead maksma!
  Oleg võttis välja kuningliku tšervonetsi ja osutas skannerile!
  Vastuseks kriuksumine ja peotäis hõbedast vahetusmünte koos jäätisega šokolaadis.
  Oleg Rõbatšenko hakkas jäätist lakkuma ja huuli laksutades kostis:
  - Tere kodumaa! Ja Vana-Rooma!
  Õhus oli tunda pidulikkust. Äsja teatati, et viis laeva on edukalt Marsile startinud. Ja et mõne nädala pärast lendavad.
  Oleg sõi jäätist. Ja oma palja, ümara, karastunud kannaga vajutas ta telliskivile äärekivid. Ta oli kergelt painutatud, ta ei olnud habras, kuid vastupidav.
  Poiss lõpetas jäätise ja liikus edasi. Näiteks saab hoone taha vaadata astri kroonlehtedega porgandi kujul. Ja ütleme nii, et see on muljetavaldav.
  Mida rohkem porgandeid on poole miili kõrgused. Siin on tõesti midagi vaadata.
  Oleg hüppas püsti ja keeras plaadimängija õhku. Ta oli väga ilus ja üks naistest, kes näis olevat neljakümnendates, hüüdis:
  - Tule minu juurde!
  Poiss jooksis tema juurde ... Naine hakkas silitama tema päevitunud lihaselist rinda, öeldes:
  - Kui ilus poiss sa oled, õiglane, ja su kulmud on tumedad. Äkki saad mu rinnanibusid lakkuda?
  Oleg naeratas ja vastas:
  - Ma saan! Aga selle eest on sul kuldmünt!
  Naine noogutas.
  - Töötage kõvasti oma keelega ja saate sellest aru!
  Ja ta võttis kleidi seljast. Ta rinnad olid suured ja lopsakad. Oleg suudles teda ja hakkas keelega nibu lakkuma. See on päris meeldiv, kuigi naine on poisi jaoks veidi vana. Kuigi Oleg on juba nii palju vana, et on kaotanud loenduse. Aga ikkagi igavene poiss.
  Vahepeal tundis naine teda ja purustas isegi meheliku täiuslikkuse. Ja poiss on väga suur. Ja kuidas see püsti hakkas tõusma.
  Ja see läks ülesmäge...
  Just siis ilmusid kaks politseinikku ja nad hüüdsid:
  - Ärge armatsege tänaval!
  Naine viskas Olegile kullatüki ja ütles:
  - Mu mees kutsub mind kiiresti kambrisse! Aga kohtume veel, kohtume kindlasti!
  Oleg naeratas. Kui palju tuhandeid naisi tal oli. Ja kõik olid õnnelikud. Veelgi enam, mis on väliselt poisiks olemise eelis? Teised lapsega naised tunnevad end palju vanemana ja maksavad seksi eest meelsasti raha. Mis on nii kasulik kui ka väga meeldiv tunda end meesprostituudina. Tõenäoliselt on paljud inimesed tema peale kadedad. See on väga hea, kui naised sind maha lasevad.
  Olgu, vaatame superlinna. Näiteks hoone, millel on kullatud seinad ja mis näeb välja nagu kroon. Ütleme nii, et see on väga lahe. Või mõni muu struktuur, mis näeb välja nagu jõulupuu. Ja samal ajal on sellel nii palju mänguasju ja vanikuid, lihtsalt halb maitse. Ja kõik on nii ilus ja informatiivne.
  Poiss tõstis pisut sammu, paljad ümarad kontsad välkusid.
  Oleg vaatas pealt, kuidas näiteks orjatüdrukut piitsutati. Ta oli täiesti alasti ja pükstega poisid piitsutasid mõlemalt poolt. Mitukümmend inimest nautisid vaatemängu, kuidas alasti orja piitsaga peksti. Mõned poisid pistsid isegi käed püksi. Ja see oli lihtsalt naeruväärne.
  Oleg võttis selle ja laulis:
  - Löö, löö, veel üks löök, veel üks löök ja nüüd,
  Alasti tüdrukut piitsutatakse ja nad võivad talle rusikaga suhu lüüa!
  Jah, see oli naljakas. Tüdrukuid piitsutati ja peksti selga, külgi ja paljaid kontsi. Ja see nägi väga ilmekas ja lahe välja.
  Oleg Rõbatšenko tundis taas erektsiooni püksis. Kolmekümnendates eluaastates naine, üsna ilus, viipas talle. Ja kui poiss väga reljeefsete lihastega üles jooksis, haukus ta:
  - Tule, armu minuga!
  Oleg noogutas... Naine viskas tuunika tagasi ja ajas saledad jalad laiali. Igavene poiss astus sinna kaks korda mõtlemata ja asus tööle. Oli kuulda magusaid oigamisi.
  Oleg pomises:
  - Maksma!
  Ta viskas talle kuldmündi, millel oli keisri portree. Poiss töötas.
  Oleg aga meenutas, kuidas ta erikoolis käis, õed vaadati, see oli nii ere mälestus.
  Ja veelgi heledam, kui ta oli Roomas, kuid väikese defektiga, kui ta muutus palju väiksemaks ja nõrgemaks. See oli paganama seiklus.
  Oleg Rybachenko jätkas ronimist. Ta pöördus mööda teed ja kõndis ümber suure vana puu. Lühikese teekonnaga teisele karjamaale jõudmiseks tuli ronida mäest kõrgemale ja seejärel, olles selle ümber teinud, minna teisele rajale. Poiss oli kõndinud üle tunni. Talu, kus ta üles kasvas, jäädes kogu eluks orjaks, muutus üsna väikeseks. Seda oli selgelt näha, aga laps eksles tagasi vaatamata. Ta ei näinud kunagi teel olles nii välja. Talle meeldis paremini nii: mitte vaadata ega mõelda sellele ebameeldivale, isegi kohutavale, mis temast maha jäi.
  Sisalikud peesitasid siledatel kividel. Kiilid tiirutasid rohu kohal. Hiired roomasid mändide ja lehtpuude varjus.
  "Avaratel põldudel igatsesin mitu päeva hobuste seas, lammaste vahel ootasin hommikut, jäin magama, kits kõrval," keerlesid Oleg Rõbatšenko mälestuses karjaselaulu sõnad. Ta kuulis seda oma lühikese värvitu elu jooksul tuhat korda. Ja ta teadis veel paari sarnast laulu.
  Peaaegu alati näljast piinatud poisi kõht oli sel tunnil rahulik. Laps on harjunud toidu unustama, kui seda polnud. See, mida ta hommikul sõi, jäi peagi kaugeks mälestuseks. Pidime käima terve päeva ja öö. Olles õhtul karjaste juurde jõudnud, pidi beebi hommikul tallu tagasi jõudma.
  Linnud laulsid ümberringi ning päike ja kerge tuul paitas soojalt Oleg Rõbatšenko paksu juukseid. Suure osa hommikust vaikinud orjapoiss leidis endas jõudu seostamatult laulda. Sõnadest kohmakalt kootud kurbuse helides leidis ta nüüd lohutust. Tasapisi muutus lapse laul vähem kurvaks. Temas oli tunda rõõmu, turvalisuse ja rahu hetkedel loomulikku. Poiss kõndis edasi, midagi ei märganud. Teda ootasid marjadega täpiline lagendik, jahe vesi oja ääres ja orja salaõnn - üksindus.
  Metsvaarikate tihniku juures jäi laps seisma. Ümisemist lakkamata hakkas ta hapuid marju korjama ja sööma. Nüüd ei valmistanud talle miski muret. Kolm aastat tagasi, beebina, leidis ta selle koha täis nii mõndagi maitsenaudingut.
  Küpsed marjad meelitasid tumedat värvi. Need ei olnud suured ja tihnikud olid tihedad. Nad kaitsesid oma vilju teravate okastega. Laps püüdis end mitte kriimustada. Ta tõmbas rohelisest torkivast pilvest ühe marja teise järel välja. Vaarikad sulasid keelel. See valas hapu mahla suhu. Täitis mu ninasõõrmed magusa lõhnaga.
  Poiss kolis ühest põõsast teise. Järsku tundis ta, kuidas putukate kirjud hääled vaibusid. Kellegi kiired tugevad käed, mis murdsid läbi põõsa, haarasid temast kinni. Üks raske isane käpp võttis lapsel kaelast kinni ja teine surus valusalt suud kinni. Käed tõmbasid järsult Oleg Rybachenkot. Ta tundis valu paljudest kriimustustest, mida ta sai. Vana tuunika purunes.
  Poisi surnukeha jäi kohe põõsa taha. Võõrvägi kandis ta halastamatult läbi okaste tihniku.
  Kaks punakat, sügavale asetsevat silma kaevusid hirmunud vangi näkku. Lapsele tundus, et nad paistsid punasest habemest välja. Mehe paksud huuled surusid tihedalt kokku. Nägu muutus veelgi kohutavamaks. Ta nägi välja nagu vägev koletis, lõhnas suitsu, higi ja kõrbenud liha järele. Kollakashalli särgi peal kandis ta karedat nahast kesta, millele oli peale õmmeldud sarvplaadid. Tema vööl rippus raske mõõk. "Röövlid!" ehmus poiss. "Need on röövlid!" Ta süda lõhkes.
  "Sain aru, Roman," urises meeshabe vaiksel häälel. - Tulge, poisid! Kiiremini, Peruni välgu nimel! Liiguta!
  - Kuidas jänest püüda. Tead, jahimees!
  - Ma teadsin, et meil veab. Oli selliseid märke, häid, - lisas teine kähe hääl. - Kilpkonna kest nägi...
  Lõksu jäänud lapse silmad virvendasid. Laps märkas veel kolme bandiiti. Kaks neist lähenesid ja tegid teed läbi põõsaste. Nad kandsid noolemängu õlgadel. Poiss sai aru - need kaks ootasid teda rohus. Kui tal õnnestuks punahabeme küüsist pääseda, peataksid nad põgeniku ilma suurema vaevata. Kolmas seisis Oleg Rõbatšenkot pigistavast pätist paremal. Tema käes olid vibu ja paar noolt. Teda kinni võtnud inimeste hirmuäratava välimuse ja arusaamatu kõne järgi aimas poiss, et ta ei kuulu kristliku Bütsantsi subjektide hulka.
  - Barbarid! ta püüdis õudusest pomiseda.
  Laps kuulis karjastelt palju kohutavaid lugusid inimestest, kes tulid Doonau tagant röövima ja tapma. Räägiti, et raevu langedes muutuvad nad huntideks ja võivad isegi vee all kõndida. Nad ütlesid ka, et barbarid on võimelised muutuma madudeks ja roomama kõikjal. Alati äkilised rünnakud, saagiahned, karjaselegendide metslased ei andestanud midagi ega jätnud kedagi ellu. Oleg Rõbatšenko kuulis ka, et metsikud inimesed joovad kristlaste verd ja ohverdavad lapsi. Pöörane õudus haaras poissi silmapilkselt, niipea kui ta taipas, kelle käes ta on. "Päästa mind, issand!" - välgatas lapse peast läbi. Puust rist rinnal pidi täitma oma eesmärki: kaitsta hädade eest. Kuidas saakski teisiti olla?
  "Roman," muigas valgejuukseline nooruk oda langetades.
  "Ta on väga haletsusväärne," märkis teine sõdalane, kelle templid olid kaetud blondide patsidega. - Nagu hiir. See lihtsalt ei kriuksu.
  "Jah, tema suu on kinni," välkus hõbekõrvarõngaga noor barbar. - Tahaks näha, kuidas sa kinni suuga krigistad.
  - Vaata, ta ei teinud seda - julge mees.
  - Päris tatt. Ei sobi kuhugi.
  Oleg Rybachenko katkestas oma mälestused. Naine, olles kogenud mitmeid tugevaid orgasme, kurnas ja jäi magama.
  Poiss võttis talt kuldmüntide rahakoti ja liikus edasi. Ta tuju läks paremaks... Nüüd tuli ajas veidi edasi liikuda.
  1330. aastal on möödunud veel sada aastat... Inimkond on juba päikesesüsteemi elama asunud. Ja kosmoselaevad on juba saavutanud valguse kiiruse ja üritavad uurida tähesüsteeme.
  Rooma kasvas kolossaalseks metropoliks. Ja taevas on miljoneid lennukeid.
  Oleg Rõbatšenko jookseb mööda tänavat ja näeb, kuidas poiste-tüdrukute hordid ülevalt temast üle tormavad.
  Hooned ümberringi on veelgi suuremad ja uhkemad. Ja kõik on nii ilus.
  Oleg Rõbatšenko laulis rõõmsalt;
  Oleme rüütlid - mõõk ja tuli,
  Rebigem nad kõik laiali nagu loomad!
  Väljastame arve - trahv on jooksnud,
  Ärge saage meie papagoirüütliks!
  
  Me muutume lahedaks nagu kotkad
  Pühkime korraga minema erinevad kurjad vaimud!
  Tea meie lahedaid isamaa poegi,
  Heidame oma väljakutse igavikku!
  
  Kui ilusti sõda möllab
  Milles rahvad põlevad...
  Saatan tuli meie jaoks allilmast,
  Tema taga varrasfašistlikud friigid!
  
  Anname tüdrukutele kõvasti näkku,
  Me murrame natse nagu oksa ...
  Ja siis saab meie sõdurist peremees,
  Las maikuu roosid õitsevad suurepäraselt!
  
  Saavutage, me saame palju teada,
  Tõstke oma jõud tähtedest kõrgemale...
  Ja nii suur sõdalane võitleb ja julgeb,
  Teeme ähvardavad hauad!
  
  Vaata, siis tuleb sõdalane,
  Kõik on uus ja nagu vaher...
  Ja ma usun, et hädad lähevad meist lahingus mööda,
  Saa rüütliks, kogenud võitlejaks!
  
  Siin niitis ta võimsa löögiga maha terve rügemendi,
  Ja koos temaga leotati kaks rügementi ...
  Ja draakoni füürer, nii et vastik on surnud,
  Ja me oleme hiilgavad kilomeetrid tähtedeni!
  
  Siin lasi keiser hirmust pisara,
  Ma palvetan teie halastuse eest!
  Meil on palju vägivaldseid jõude,
  Oleme täies riietuses!
  
  Kui me siseneme sellesse Berliini kolme värviga,
  Ja tsaar Nikolai saab jumalaks,
  Inimesed otsustavad tee lõputute jõududega,
  Ärge mõistke monarhi üle nii karmilt kohut!
  
  Häda Isamaa pärast ei kao siis,
  Suurus saab olema päike ...
  Keiseri kuri hord läheb laiali,
  Las süda põksub nukralt!
  
  Ilusa tüdrukuga möödume kuulsalt,
  Läbi meie Venemaa avaruste!
  Ja see on meile koos perega tore,
  Usun, et õnn tuleb varsti!
  
  Bobby FISCHERI UUS KARJÄÄR
  Bobby Fischer nõustus korduskohtumisega Boriss Spasskiga. Ja ameeriklased suutsid erandkorras sellest kättemaksust läbi murda, kuid vanade reeglite järgi. Aga auhinnafond oli kõrge - rekord maleajaloos. Ja matš toimus USA-s. Boriss Spasski suutis enne seda matši tulla NSV Liidu meistriks. Ja tõusis taas edetabelis ülespoole. Ja nüüd võitleb Bobby Fischer uuesti. Ja see on väga huvitav.
  Bobby Fischer tegi oma esimese käigu D-kaks, D-neli etturiga. Ja ta rakendas uudsust, saavutas kiiresti eelise ja võitis. Teises mängus andis Spasski E-kaks, E-neli. Fischer mängis harjumusest Sitsiilia kaitset ja siin on üllatus Draakoni variatsioon. Varem sellist varianti Fischeri praktikas ei kohanud. Ja nii arendas Bobby tugeva rünnaku kuningas Spasski vastu ja lõpetas asja matiga.
  Ja kolmandas mängus jälle üllatus - Fischer naasis E-kahe - E-nelja peale. Spasski võttis väljakutse vastu ja valis avatud variandi ning sattus laastava rünnaku alla. Ilmselt ei oodanud ta Fischerilt sellist väledust. Ja joonemängus mängis Spasski ise D-kaks, D-neli. Milleks Fischer kasutas India kuninga kaitset ja leidis selgelt paranemise. Ja rammis jälle Spasskit. Ja viiendas geimis valis Fischer ootamatult Reti avangu. Ilmselgelt ei oodanud Spasski seda. Ja ta sai üsna kiiresti raske ja siis täielikult kaotatud positsiooni.
  Kuuendas geimis viskas Spasski taas: E-kaks, E-neli. Sellele võttis Fischer sitsiillase Tšeljabinski versiooni, mis osutus samuti üllatuseks ja tekitas Spasskile kaotuse. Ja seitsmendas läks Fischer tagasi E-kahe - E-nelja juurde. Ja avatud variandi puhul võttis ta kasutusele ja rakendas King's Gambit. Ja see oli raske otsus. Spasski langes taas laastava rünnaku alla ja kaotas... Ja kaheksas Fischer valis taas Draakoni variandi ja selle, kuidas ta vastast survestaks. Ja jälle mattrünnak.
  Spasski ei suutnud enam oma närve kontrollida ja teda valdas ükskõiksus.
  Fischer purustas ta tulemusega kolmteist - null, mis on maailmameistrivõistluste absoluutne rekord. Ja uuendas oma rekordit ELO reitingut.
  Juhtus selline purustav ja fantastiline lahing.
  Nüüd on Bobby Fischer kogunud nii palju enesekindlust, et ei põgenenud Anatoli Karpovi eest. Ja ta võttis väljakutse vastu - mängida matš kümne võiduni.
  Algas vastasseis Anatoli Karpovi ja Bobby Fischeri vahel. Kahe isiksuse rekordiline vastasseis maleajaloos, mida pole kunagi varem juhtunud.
  Fischerit peeti esimeses matšis selgeks favoriidiks. Tema eelmine lüüasaamine Boriss Spasskilt oli lihtsalt hämmastav.
  Kuid Karpov on noorem ja vaimselt stabiilsem.
  Kõik on siiski suhteline. Fischer kohe esimeses mängus, mängides valgena, üllatas. Rakendasin Sokolsky ava, mida peetakse mitte päris õigeks. Kuid oma osa mängis üllatusfaktor ja Karpovi stardipõnevus. Ning suurejoonelises rünnakus vormi saanud eelise suutis Bobby Fischer kätte saada.
  Teises mängus loobus Karpov juba käigust E-kaks, E-neli ja nihutas C-etturi edasi... Fischer vastas E-5 ja läks tükimängu. Karpov oli endiselt närvis ja sattus tõsistesse ajahädadesse ning oli Fischeri tugeva rünnaku all ja kaotas uuesti. Kolmandas mängus läks Bobby tagasi E-kahele, E-neljale. Karpov valis avatud variandi. Ilmselt kardab sitsiillaseid. Kuid see tal ei õnnestunud. Fischer leidis taas võimaluse võitlust teravdada ja sai tugeva rünnaku kuningale. Ja ta võitis jälle...
  Anatoli Karpov on ilmselgelt liiga kaugele läinud... Sellegipoolest mängis Karpov järgmises mängus E-kaks, E-neli... Fischer mängis Sitsiilia kaitset ja oma lemmikvariatsiooni Naidrofist.
  Anatoli Karpov sattus rünnaku alla, kuid end siiski meeleheitlikult kaitstes suutis rünnak tõrjuda ning suure vaevaga mängu ilma etturita päästa.
  Viiendas geimis mängis Fischer Karpovi stiilis ka C-kaks ja C-neli. Võitlus oli terav, kuid Karpov eksis tugevas ajahädas ja sai kaaslase ...
  Kuuendas kohtumises suutis Anatoli Jevgenievitš taas viigistada, kuid kaotas seitsmenda kohtumise E-kahe, E-neljaga. Skoor oli viis-null, mis näis viitavat Bobby Fischeri ülekaalukale paremusele. Olgu öeldud, et filipiinlased olid mures, et MM-matš jääb liiga lühikeseks. Kuid alates seitsmendast kohtumisest pidas Karpov üha kangekaelsemalt vastu. Järgnes kaheksa viiki. Kuni Fischer sitsiillasel olulist tugevdust ei kasutanud, ei murdnud ta Anatoli Karpovist läbi... Skooriks sai kuus - null... Kuid Karpov pidas vastu. Ja lõpuks purustas Anatoli Jevgenievitš mustanahalist mängides skoori. Suurest viiginumbrist nördinud Fischer läks liiale, ohverdas liiga palju rünnakul ning loomulikult suutis Karpov välja lipsata ja jääda ülekaaluka materiaalse eelise juurde. Kuid siis võitis Bobby kahekümne kaheksanda, kolmekümnenda, kolmekümne teise ja kolmekümne neljanda seti ning lõpetas matši tulemusega kümme-üks enda kasuks. Esimeses kohtumises alistati Anatoli Karpov hävitava skooriga.
  Pärast seda matši naasis Bobby Fischer turniiridele. Ta mängis neid suure eduga. Ühel neist ületas ta isegi Alehhini rekordi, jäädes teisest kohast kuue ja poole punktiga eemale.
  Fischer mängis ka Taliga matši ja ta purustati kuiva tulemusega kaheksa - null. Kättemaksu võtmine kandidaatide turniiri kaotamise eest.
  Aga Anatoli Karpov mängis ka turniiridel hästi. Ja ta suutis uuesti kogu tsükli läbida, võites matše ja jõuda Fischerini. Taas on Bobby Fischer kihlveo lemmik.
  Kuid seekord pidi Fischer seisma silmitsi Anatoli Jevgenievitši kangekaelsema vastupanuga. Matš kestis nelikümmend üks geimi, Fischer võitis kümme, Karpov kolm - ja kõik kolm Draakoni vastu, mille Bobby mängis mustanahalise eest.
  Nii tükeldas Anatoli Karpov draakoni ja näitas, et Fischeriga saab ja tuleb võidelda.
  Fischer mängis uuesti. Ta osales olümpiaadil ja suutis 1980. aastal ületada Kerese rekordi, võites esimesel laual kõik neliteist mängu.
  1981. aastal toimus uus matš Karpoviga. Seekord suutis Fischer võita tulemusega kümme - neli. Ja matš kestis nelikümmend kaheksa geimi.
  Ja 1984. aastal oli taas matš. Ja seekord oli olukord nii karm. Fischer oli juba neljakümnendates. Kuid ta tükeldas ikkagi kõik ja võitis pingevabalt. Ja Anatoli Karpov saavutas oma haripunkti. Ja nii see äge võitlus algas...
  Esialgu asus juhtima Fischer. Sellest sai neli nulli. Siis võitis punkti Fischer, siis jälle Karpov. Siis oli Fischer ja möödas nelikümmend kaheksa mängu, millele järgnes kolmekuuline paus. Limiit valiti esimest korda. Ja Bobby Fischeri tulemus on kuus-kaks. Pärast matši jätkumist. Karpov võitis neljakümne üheksanda geimi. Siis kaotas ta viiskümmend teine ja viiskümmend kolmas. Ja Bobby võitis viiekümne kuuenda geimi, tehes tulemuseks üheksa-kolme, kuid viiekümne seitsmendas eksis ebaviisakalt. Ja ta kaotas valge ja kuuekümne teisega, kaotas kuuskümmend seitse mustale. Ja kaotas seitsmekümnendas ja isegi valge. Skoor oli kaheksa üheksa... Pärast viigiseeriat ja Fischeri võitu seitsmekümne kaheksandas geimis lõppes maleajaloo pikim matš.
  Seejärel tõstatati küsimus mängu piiranguteta katkestamisest. Nii paljud tahtsid seda.
  Kuid seni on FIDE otsustanud limiiti vähendada vaid kolmekümne kuuele mängule.
  Karpov on Garri Kasparovi matšis juba korra võitnud. Ta võitis tulemusega neli - null. Kuid teine matš osutus kangekaelsemaks.
  Karpov asus alguses juhtima - kaks - null, kuid eksis üheteistkümnendas geimis, seejärel kaotas kuueteistkümnenda geimi ning pärast üheksateistkümnenda geimi võitu asus Kasparov juhtima. Kuid võit kahekümne teisel, Karpov viigistas. Ja olles võitnud valgega kahekümne neljanda, võitis ta õiguse uuele viiendale matšile Bobby Fischeriga.
  1987. aastal uus matš peaaegu neljakümne viie aastase Bobby Fischeri vastu. Kuid Bobby ei suitseta, ei joo, teeb sporti ja on endiselt suurepärases füüsilises vormis. Ta on juba kuuekordne maailmameister, ainult Lasker on olnud mitmekordne.
  Viies võitlus Karpoviga on superheitlus. Bobby Fischer on valmis nagu alati, kuid viimane matš näitas, et tema ülekaal pole ülekaalukas...
  Võitlus kulges raskes võitluses. Kahekümne nelja mängu järel oli seis neli - neli, siis kahekümne seitsmendas geimis asus Anatoli Karpov esimest korda mängus Fischeriga juhtima. Tundus, et kohe hakkab juhtuma sensatsioon, aga... Fischer võitis järgmise viie heitlusega neli... Ja skooriks sai kaheksa - viis tema kasuks... Siis veel neli viiki ja limiit sai ammendatud. Ajaloo kõige eepilisema vastasseisu viies matš malemaailmas. Ja Bobby Fischer, nagu Emmanuel Lasker, tuli seitsmekordseks maailmameistriks. Aga kõik käib tsüklitena. Garri Kasparov, väga lootustandev noor maletaja, on läinud poliitikasse. Jah, perestroika, mitmeparteisüsteem. Garry Kimovitšil polnud aega maailmameistriks saada ja kuna te pole esimene, pole male nii huvitav kui poliitika ega mänginud kandidaatide matšides. Ja Anatoli Karpov kaotas ootamatult noorele Vishy Anandile. Noh, kui palju saate tegelikult kõiki matše võita. Pealegi suutis indiaanlane noppida Caro-Kanni kaitsevõtme, mida on raske murda isegi Bobby Fischeril.
  Ja nüüd said teras ja tuli lahingus kokku. Kahe maletaja vanusevahe on kakskümmend viis aastat. Bobby Fischer on endiselt suurepärane ja tugev ning noor Anand 1990. aastal. Raske matš pehmelt öeldes.
  Vishy Anand on muidugi väga andekas, kuid tal jääb puudu stabiilsusest. Pärast kaheksat viiki võitis ta üheksanda geimi, kuid kümnes kaotas meelerahu, kui komistas avauudise otsa. Siis kaotas ta üheteistkümnendana. Ja ta langes kaheteistkümnendas osas Fischeri tugeva haarde alla. Ma puhusin selle kolmeteistkümnendas. Kaotas Vishyle vaatamata eduseisule ava- ja neljateistkümnendas geimis, luhtas viisteist ja kaotas kuueteistkümnenda. Ma lasin oma võimalused seitsmeteistkümnendas käest ja kaotasin kaheksateistkümnenda... Ja siis kahekümnenda mängu. Ja kahekümne kolmas ja kahekümne neljas matši lõpetanud. Bobby võitis Laskerit ja võitis skooriga kümme: üks. Ja Bobby Fischer on endiselt meister. 1993. aastal toimus tema matš Shortiga, mille ta võitis Karpovi vastu. Kuigi Bobby Fischer oli viiekümneaastane, oli ta vormis. Kuidas ta Shorti tabas. Viieteist mängu järel oli seis Fischeri kasuks kaheksa - null. Kuid Short leotab skoori kuueteistkümnendas osas. Siis aga kaotas ta kahekümne esimese ja kahekümne kolmanda mängu.
  Ja ka lõpetas kümme - üks. Seejärel mängis Bobby Fischer 1996. aastal matši. Gatta Kamsky juba võitles temaga. See maletaja oli Fischerist üle kolmekümne aasta noorem. Ja väga visa. Paljud tahtsid rasket matši. Kuid alguses asus Bobby Fischer kindlalt viie punktiga juhtima. Tulemuseks sai kuus üks. Kuid siis näitas Gatta Kamsky häid võitlusomadusi. Nende matšis ei kestnud ükski geim alla neljakümne käigu.
  Kahekümne nelja mängu peale oli skoor seitse - kolm... Siis kümnest viigist koosnev seeria. Ja Gatta Kamsky võitis taas, kuid kolmekümne kuuendas geimis asus juhtima Bobby Fischer. Taas võidab Bobby Fischer... Ja 1999. aastal on järjekordne matš Vladimir Kramnikuga - vahe kolmkümmend kaks aastat - see on suur vahe. Ja Bobby Fischer on juba viiskümmend kuus aastat vana. Ta on juba kahekümne seitsme aastane troonil ja on kohe-kohe purustamas Laskeri rekordit. Ja selles. Rohkem
  Kümnekordne maailmameister - seda pole maleajaloos varem juhtunud.
  Bobby Fischer on muidugi igivana maletaja, kuid siiski õnnestus tal kolmekümne kuue partii limiit siiski ära jätta. Ja seda tegi juba uus FIDE president Kirsan. Aga mis... Midagi väga huvitavat tuleb.
  Pealegi jääb see matš peaaegu viimaseks, Vladimir Kramniku võidu korral vaid kättemaks ja siis läheb nokaudisüsteem kaugemale.
  Ja nii see matš algas... Ja algusest peale üllatus - Vladimir Kramniku juhtimisel. Viieteistkümne mängu järel oli seis kaks - null Vladimir Kramniku kasuks. Siis aga võitis Fischer kolm geimi järjest ja asus juhtima. Kuid Vladimir võitles kõvasti. Ja kahekümne esimeses geimis suutis ta seisu viigistada... Siis venis viigiseeria... Kuni neljakümne teises mängus võitis Bobby Fischer... Neljakümne seitsmendas tähistas võitu Vladimir Kramnik , ja neljakümne kaheksandal taas Bobby Fischer.
  Skoor oli neli - viis Bobby Fischeri kasuks pärast kolmekuulist pausi. Maletajad puhkasid. Bobby Fischer oli endiselt lemmik. Matš on jätkunud. Esimesed mängud lõppesid viigiga. Alles kuuekümne seitsmendas geimis sai Kramnik lõpuks võidu. Tulemuseks sai viis - viis. Seejärel alistas Kramnik seitsmekümne seitsmendal Fischeri uuesti ja asus juhtima. Kuid Bobby viigistas seisu üheksakümne kuuendas kohtumises ja sellest sai kuus - kuus. See matš lükati taas kolm kuud edasi, mis on juba rekord. Bobby Fischer märkis: see on minu kõige kangekaelsem võitlus.
  Siin on maailmameistrivõistluste matš, mis jätkus kolm kuud hiljem. Järjekordne loosiseeria. 120. mängus võitis lõpuks Bobby Fischer... 135. mängus viigistas Vladimir Kramnik. Ja pärast sada nelikümmend neli mängu oli seis seitse-seitse. Pärast seda jätkus mäng pärast kolmekuulist pausi uuesti. Ja siis veel üks matš, kuni saja üheksakümne teise mänguni. Ja tulemus oli ainult kaheksa - kaheksa. Siis jälle kolm kuud pausi. Ja jälle mäng ... Kahesada neljakümne mängu järel kujunes skoor üheksa-üheksa.
  Siin tuli äge võitlus kuni esimese võiduni. Peale veel kolmekuulist pausi. Ja nii nad mängisid... Viikide seeria. Ja siin on kahesaja kaheksakümne kaheksas partii. Bobby Fischer mängis Valget ja naasis E-jah, E-neli juurde. Ja Kramnik võttis väljakutse vastu. Ja valis Sitsiilia kaitseväe.
  See oli jõhker võitlus kuni täieliku hävitamiseni. Järgnes selline jõhker löögivahetus. Aga selles on raevukas, figuurmõrvadega. Algul oli eelis valgel, kuid seejärel haaras must initsiatiiv enda kätte ja sündis kõlav võit. Ja lõpuks võitis Vladimir Kramnik, lõppes Bobby Fischeri hegemoonia. Ja see oli lihtsalt suurepärane!
  Ja Bobby Fischer purustas Laskeri rekordi.
  Ja kordusmatši mängida polnud aega. Juhtum läks knockout-süsteemi. Jah, ja Bobby Fischer on juba ammu ja ta ei taha enam mängida. Kuigi ta osaleb turniiridel.
  Fischer võitis paar turniiri... Ja lõpetas mängimise.
  Garri Kasparov osales Venemaa presidendivalimistel 2000. ja 2004. aastal. Ja 2008. aastal see registreerimist ei läbinud. Pärast seda asus ta Vladimir Putiniga karmi opositsiooni. Vladimir Kramnik oli mõnda aega maailmameister, kuid kaotas siis matši Vishy Anandile.
  Ja siis tuli Carlesoni valitsusaeg. 2010. aastal pidasid Bobby Fischer ja Anatoli Karpov veel ühe matši. Seekord lühema ajakontrolliga: pool tundi mängu kohta. Ja pärast kahekümne nelja mängu saavutati viik.
  Ja nii lõppes nende mängude võitluseepos... Fischer suri peagi... Nii jäi ta malemaailma legendiks. Garri Kasparov emigreerus USA-sse. Kuid 2022. aastal suri Vladimir Vladimirovitš Putin ootamatult ja Garri Kasparov naasis.
  Venemaal uued sündmused, muutused ja paljud erinevad tegurid... Mihhail Mišustin vabastas Navalnõi kolooniast ja teatas kursist suhete parandamiseks USA-ga...
  Ja see osutus ka väga huvitavaks. Lõpuks lahkus ka Lukašenka. Ja Wladimir Klitško purustas Foremani rekordi. Ja see oli saavutus, lihtsalt super.
  Venemaal võeti vastu mõned põhiseaduse muudatused, mis muutsid selle maailmale avatumaks. Juba Vladimir Putini matustel kohtusid Biden ja Mishustin ning leppisid kokku, et Venemaast ja USA-st saavad sõbralikud partnerid ja võib-olla ka liitlased. Seejärel lubasid nad korraldada avatud ustega tippkohtumise. Maailm muutus järjest stabiilsemaks ja paremaks. Paljud võtsid Vladimir Putini surma positiivselt vastu. Jah, ja Venemaal inimesed rõõmustasid - nad said lõpuks vabaduse.
  Taas presidendivalimistel osalev Vladimir Žirinovski märkis:
  Ajastu on surnud, elagu ajastu!
  Aleksandr Lukašenka põgenes Hiinasse... Kolka aga jäi Venemaale. Maailm muutub paremuse poole.
  
  KOMMUNISTID EI VAJA ZJUGANOVI
  1996. aasta Venemaa presidendivalimistel kogus Jeltsin esimeses voorus enim hääli. Ja kolmanda koha saanud kindral Lebed läks üle ametisoleva presidendi poolele. Kommunistide positsioon muutus lootusetuks. Ja vähemalt selgus, et neli aastat kaotasid nad võimu. Presidendi kõige tähtsamas osas. Kuid üks tark kommunist Zjuganovi valvuritest otsustas, et Gennadi Andrejevitš ise on vaid keskpärane ettur, kes parteile vähe tähendas. Ja praegu see lihtsalt segab.
  Ja 1. juulil 1996 suri Gennadi Zjuganov pommi plahvatuses. Ja see muutis palju. Eelkõige algas valimiskampaania seaduse järgi uutmoodi ja pidi toimuma nelja kuu jooksul. Ja vaja oli koguda juba pool miljonit allkirja. Seega läks kõik jälle täisringi.
  Ja valimiste kuupäeva pidi välja kuulutama Föderatsioonide Nõukogu. Ja seda muidugi oktoobri lõpuni.
  Jeltsini sööbikud üritasid tema võitu kuulutada ka esimese vooru tulemuste põhjal, kuid ebaõnnestusid.
  Vastupidi, Föderatsioonide Nõukogu kuulutas uute presidendivalimiste kuupäevaks 29. oktoobri 1996. aastal. Seega on olukord äärmiselt raskendatud. Loomulikult teatasid Vladimir Žirinovski ja Grigori Javlinski soovist uuesti võidelda. Muidugi peaks olema ka kandidaat kommunistidest, aga kes? Algas sisemine võitlus. Probleeme on ka Jeltsiniga - tervis ütles üles ja tal oli neljas infarkt. Kuid eliit ei tahtnud selgelt Aleksander Lebedi tõugata. Pole kindel, et uus diktaator on juhitav. Ehk hakka ühendatud niite rebima.
  Aleksander Lebed on juba ametis ... Selline on olukord. Tõsi, kommunistid seadsid kandidaadiks Valentin Kuptsovi. Mitte just kõige parem valik: isegi vanem kui Zjuganov, aga vähemalt mitte kiilakas. Ja koos temaga kommunistliku partei rabav jõud. Rutskoi läks Kurski oblasti kuberneri ametikohale. Kõik tellimuse järgi. Kommunistide ja võimupartei vastasseis jätkus. Ainult Jeltsin on juba poolsurnud. Ja kommunistlik partei vahetas hobust. Shilov asendati Myloviga. Ja ikkagi, mõlemal kommunistlikul juhil puudus karisma ja neil polnud pikka kuulsust.
  Kuid Vladimir Žirinovski sai pärast ebaõnnestunud esitust teise võimaluse. Ja see rõõmustas teda väga. Ja ta hakkas Jeltsinit palju aktiivsemalt norima.
  Ja viimane läks ikka uutele valimistele. Valimiskampaania teine voor on alanud.
  Valentin Kuptsov pole just karismaatiline, kuid tema taga on vasakparteide võim. Ja ta kogub kiiresti allkirju. Neljanda koha saanud Yavlinsky tahab enamat. Ja Vladimir Žirinovski on maruvihane.
  Pealegi leitakse põhjus. Tšetšeenid tungisid Groznõi linna ja Lebed allkirjastas häbiväärse alistumise. Ja need kokkulepped on Žirinovskile suurepärane põhjus, miks neist kinni pidada.
  Vladimir Bryntsalov enam valimas ei käinud, ilmselt oli tal piisavalt kuulsust ja populaarsust. Ja Vladimir Žirinovski hakkas taas hobuseid välja viskama ja meedia tähelepanu hakkas temale nihkuma. Ja siis keelduti registreerimisest ka Vladimir Volfovitšile, kes tunnistas, et allkirjad on võltsitud. Ja ka paras skandaal.
  Vladimir Žirinovski läks tõusuteele ... Ta liikus nagu valla päästetud tiiger. Ja skandaal järgnes skandaalile... Selle tulemusena läks Valentin Kuptsov varju ning propaganda taandas valimised teadlikult Vladimir Žirinovski ja Boriss Jeltsini vastasseisuks. Seega tundus see kõigile nii tulusam kui ka turvalisem. Veelgi enam, Vladimir Volfovitšit kujutati teise Hitlerina ja tohutu ohuna läänele. Ja seda tuleb tõsiselt öelda.
  Siin on selline hernehirmutis, mida võtta ja oma tarbeks kasutada. Ja Valentina Kuptsovat tuleks nii palju kui võimalik ignoreerida. See oli Boriss Eltsini nii kaval taktika. Täpsemalt Boriss Eltsini meeskond.
  Ja avalikkusega kaasa mängiv Vladimir Žirinovski võrdles end Hitleriga. Märgates, et Hitleril polnud isegi keskharidust ja Vladimir Žirinovski lõpetas Moskva Riikliku Ülikooli punase diplomiga. Ta on selline kangelane, Vladimir Volfovitš. Veelgi enam, kui keskhariduseta Hitler vallutas pooleteise kuuga kogu Euroopa, vallutab ta Žirinovski kolme kuuga kogu maailma ja kõik planeedi Maa rahvad töötavad Venemaa heaks!
  Selline sõjakas impulss muidugi meelitas ja samas hirmutas.
  Vladimir Žirinovski möllas ja aina enam ...
  Ja mõnuga mängis ta hernehirmutise rolli ja läks üha enam lahku. Ja Vladimir Volfovitši reiting kasvas hüppeliselt. Tema sõjakus meeldis paljudele, eriti noortele. Ja hirmuäratav rusikate värisemine.
  Ja Jeltsin võttis ravimeid ... Ja ta ilmus harva avalikkuse ette ja oli selge, et tal oli raske liikuda.
  Presidendikandidaate oli teisigi - mitte nii silmapaistvaid. Nad ei mänginud rolli. Shakum, Vlasov, Fedorov ei käinud valimas. Tuleev sai SRÜ asjade ministri ametikoha, samuti ei osalenud ta valimistel. Pjotr Romanov sai Tulejevi asemel kommunistide alamõppijaks. Ja see on ka väga tõsine.
  Mõned demokraadid on roninud presidendiks. Lisaks Javlinskile otsustas kätt proovida ka Konstantin Borovoy. Ja sai ka registreerimiseks allkirju koguda. Vähemalt sai ta asetäitjaks. Ja õnnestus registreerida. Teised olid juba vähetuntud ja mitte säravad.
  Nii et juba Vladimir Žirinovski võttis peamise vaibamehe rolli. Mitte nagu viimati ei näinud advokaadi poeg enda moodi välja! Ei, seekord oli Vladimir Žirinovski leekides ja lõppes nagu põrgu. Ja nad rääkisid sellest kogu aeg.
  Ja see, kellest nad räägivad, on see, mille poolt nad hääletavad... Kuid Jeltsin tervislikel põhjustel end kuidagi peaaegu ei agiteerinud. Kuid nad tegid tema eest kampaaniat. Videoid on tehtud palju.
  See tähendab, et Jeltsinist tehti virtuaalne kangelane. Ja see on lahe ... Nagu nelja infarktiga puudega inimene ronib presidendiametisse. Kuid Jeltsini kohta liiguvad erinevad kuulujutud. Ja palju muresid...
  Ja valimiste tulemus on ettearvamatu... Kuigi räägitakse palju, et Kaukaasias valitseb nüüd rahu, siis tegelikult toimus seal häbiväärne kapitulatsioon.
  Vladimir Žirinovski võrdles end üha sagedamini ausalt Hitleriga ja nautis seda isegi selgelt ...
  Nii et kõik eskaleerus...Samal ajal sõlmiti lepingud Mashadovi ja Jandarbjeviga. Lebed oli nüüd võimul ja tegi kampaaniat Jeltsini poolt. Ainult Jeltsinist endast räägitakse üha vähem. Tõsi, kui neile narkootikume süstitakse, siis ta tuleb ikka välja ja ütleb mingi lolluse ja siis peidab end uuesti.
  Jah, see on omamoodi naljakas. Kuidas valimised shiza skeemi järgi käima hakkasid. Ja Aleksander Lebed räägib Jeltsinist palju sagedamini kui Jeltsin ise.
  Aeg läheb... ja 29. oktoober 1996 tuleb järjest lähemale...
  Ka siin Valgevenes teeb Lukašenka Jeltsini stiilis riigipöörde. Kõik läheb autokraatia suunas.
  Ja diktaator on alasti!
  Ent ükskõik kui kõvasti üritas Jeltsini propaganda ja kogu see meedia praegust haiget ja kompromiteeritud presidenti ja uut füürerit Vladimir Žirinovskit teise vooru tuua, ei õnnestunud see ikkagi. Teisel kohal oli esimese vooru tulemuste põhjal Valentin Kuptsov, kelle vahe Eltsinist vaid kolm protsenti. Ja Žirinovski oli kolmas. On selge, et poolsurnud Boriss Nikolajevitš lihtsalt ei vedanud valimiskampaaniat füüsiliselt ega suutnud esimeses voorus võita. Kuid võimud näivad seda tahtvat. Ja nüüd on olukord järsult eskaleerunud.
  Vladimir Žirinovski seisis raske valiku ees. Toeta kommuniste ehk raskelt haige Jeltsinit. Kommunistid pakkusid Vladimir Volfovitšile peaministrikohta ja viit kohta valitsuses. Kuid Boriss Jeltsin ei tahtnud midagi anda ...
  Ja see on vajalik ... Kuid Vladimir Žirinovski sai aru, et kui kommunistid võidavad, võib kõik naasta taas üheparteisüsteemi juurde. Seetõttu ei tahtnud Valentin Kuptsov võita. Seal oli nii kuradima raske olukord, kuhu iganes sa viskad, kuhu iganes sa lähed.
  Ja ma ei tahtnud liituda kommunistidega ja Jeltsin ei taha midagi anda.
  Lõpuks Vladimir Žirinovski kõhkles veidi, kuid otsustas sellegipoolest, et oleks tore olla peaminister. Ja ta kutsus oma valijaid üles hääletama Valentin Kuptsovi poolt.
  Ja 1996. aasta novembris valimiste teine voor. Kõigile hädadele hakkasid Eltsin ja Lebed ausalt lollusi rääkima ning rubla kurss dollari suhtes kukkus järsult kokku.
  Valentin Kuptsov läks teisele ringile tandemina Vladimir Žirinovskiga. Ja sellest sai tema vanameistri käik...
  Valimised peeti kolme nädala pärast ... Jeltsin sai lüüa ja valitsus vahetus.
  Peaministriks sai Vladimir Žirinovski ja presidendiks Valentin Kuptsov... Ja võimule tuli Vene Föderatsiooni Kommunistlik Partei.
  Ja nüüd on alanud uus ajastu. Valentin Kuptsov, kuigi formaalselt oli kommunist, jätkas tegelikult eelmist kurssi. Muutunud on ainult oligarhid. No ta võttis ja tühistas ka rahvahääletusel kahel ametiajal piiraja. Nafta hind tõusis, algas majanduse taastumine ja Valentin Kuptsov võitis kergelt presidendivalimised ... Välispoliitika oli mõõdukas ja Valentin ei roninud märatsema. Aga ta ei astunud ka NATO-sse... Nii et kõik kulges tavapärastel lainetel. Valentin ei purustanud opositsiooni, ei vangistanud oligarhe ja oli midagi lahke vanaisa taolist... Ta võitis 2000. aasta detsembris presidendivalimised. Ja 2004. Ja 2008. Ja aastal 2012...
  Valentin Kuptsov hakkas vanaks jääma ja tal lubati varastada... Ja korraldas oma saatjaskonna. Ja 2016. aastal võitis ta probleemideta, aga ... 2020. aastal tuli koroonaviirus. Ja Valentin Kuptsov on juba kaheksakümmend kolm aastat vana. Ja esimest korda raputas end kommunistliku Venemaa soiku jääv soo. Ja esimest korda olid tõsised rahutused ja massiline nakatumine. Ja siis hakkas see Venemaad raputama.
  Ja majanduses aastaid peaaegu nullikasvu. Ja Valentin Kuptsov meenutas üha enam varalahkunud Brežnevit. Ja ta valmistus oma täielikuks võiduks. Aga valimised toimusid vile ja kära ning massimeeleavalduste saatel.
  Valentin Kuptsov tundis, et tema troon väriseb... Ja asendamatu diktaator hakkas mässajate pihta vägesid loopima.
  Ja surus protestid kuidagi maha ja osutus valituks seitsmendaks ametiajaks järjest.
  Maailmas oli ka erinevaid sündmusi. Ukrainas Maidani ei toimunud, kuna Viktor Janukovitš oli läänele üsna lojaalne.
  Vitali Klitško oli veidi kauem poksi maailmameister. Ta alistab kohustusliku Stevensoni ja seejärel kolm poksijat. Peab vastu kuni 2016. aasta lõpuni. Laiem pronkspommitaja võitis vahepealse maailmameistri tiitli. Ja siis päris ta oma karjääri lõpetanud Vitali Klitško. Wyder sai hilisemast võitlusest kasu. Ja tema nokautide rekord oli veelgi pikem, nelikümmend viis võitlust...
  Wladimir Klitško alistas seekord Tyson Fury ja seejärel Glazkovi. Siis veel üks Brown ja veel kolm poksijat... Aga võitlus Weideriga ei saanud toimuda... Ja Vladimir Klitško kaotas ikkagi Anthony Joshuale, aga mitte 2017, vaid 2019.... Ometi on nii vanus kui vaenlane näljas, noor, vihane. Nii et Wladimir Klitško, kuigi püstitas mitu rekordit, ei saanud siiski vaieldamatuks maailmameistriks. Kuigi mõlemad vennad on saavutanud rohkem kui päris ajaloos.
  Ja nende karjäär oli pikem ja rohkem võite. Wladimir Klitško püstitas palju rekordeid ja pääses kuulsuste halli. Paljud pidasid teda isegi kõigi aegade parimaks raskekaalu poksijaks.
  Ka Garri Kasparov ei lõpetanud oma malekarjääri. Ja isegi vaatamata oma märkimisväärsele vanusele, suutis ta 2016. aastal mängida maailmameistrivõistluste matšis Carlesoniga ja isegi vähendada matši põhiaja viigini.
  Muudatusi oli ka teisi. Pärast kahte Janukovitši ametiaega 2020. aastal valiti Ukraina uueks presidendiks Vitali Klitško.
   Nii sai esimest korda maailma ajaloos poksi maailmameister riigi presidendiks... Ja see on ka huvitav... Valgevenes valitses pikka aega eemaldamatu Lukašenka, kuid sealgi oli rahutusi ja mässu. Ja reformide ja põhiseaduse muutmise lubadused. Nii et ärge püüdke diktaatori poolehoidu - varsti saabub iga türannia lõpp.
  Kasahstanis Nazarbajev lahkus ja siiani on rahulik, välja arvatud koroonaviirus.
  Vaktsiin töötati Venemaal välja väga hilja. Ometi on valitsus vana ja inertne. Ja Valentin Kuptsov langeb üha enam hullumeelsusse. Ja nad juba toetavad teda.
  USA-s võitis Donald Trump teise ametiaja. Koroonaviirus tabas Ameerikat vähem kui pärisajaloos ja ka mustade mässu polnud. Pealegi pole USA ja Venemaa vastasseisus, nii et ka Trumpi meedia ei pressinud nii kõvasti peale.
  Seega on Donald Trumpil teine ametiaeg... Ja Vladimir Klitško keeldus töötamast oma presidendiks saanud venna Vitali valitsuses ning asus ja jätkas oma poksikarjääri. Ja 2021. aasta sügisel nokauteeris ta tõhusalt ajutise maailmameistri tiitli kandnud White'i. Nii et Wladimir Klitško kõikus Foremani rekordil. Ja see on kiiduväärt.
  Seda enam, et ta juba võitis Tyson Furyt. Ja mustlaste kuningas rääkis juba kättemaksust.
  Ta tahtis raha tagasi saada, lootes näha, et Wladimir Klitško pole enam endine.
  Ja see on huvitav võitlus. Ja kohe kõigile neljale vööle. Ja Vladimir Klitškol pole seda kunagi olnud, et kõigis versioonides korraga maailmameistriks tulla. Ja Vladimir Klitško võitleb elevandi-lõviga.
  Ja märtsis 2022 toimus duell Wladimir Klitško ja Tyson Fury vahel. Ja see võitlus tuleb öelda lihtsalt super. Ja tekkis ilmne sensatsioon.
  Vladimir Klitško valmistus põhjalikult ja oli enneolematult motiveeritud. Ja temas möllas terve orkaan ja kirg.
  Ja nii algas kaklus jebbide laskmisega. Kuid see Vladimir käitus palju mitmekülgsemalt. Ja ta lõi parema käega vastu keha. Tyson Fury ei oodanud seda. Vladimir Klitško pole seda kunagi varem teinud. Ja Vladimir Vladimirovitš andis ka vasaku käega kehale suurepärase löögi. Ja otse maksa.
  Noh, Tyson Fury ei oodanud sellist pettust, kui nad kogu jõuga maksa lõid. Ja lasi mööda, sai tõsise löögi ja kukkus. Ja ta suutis tõesti püsti tõusta, kuid koperdas.
  Ja Vladimir Vladimirovitš Klitško lõpetas Tyson Fury. Ja see oli suurepärane ja sensatsiooniline võit.
  Wladimir Klitško mitte ainult ei purustanud Foremani rekordit, vaid sai kõigi kaalukategooriate seas vanimaks absoluutseks maailmameistriks. Ja see on muidugi supersaavutus! Kuid võite ka kaitsta ja Tyson Furyle kätte maksta. Aga ainult suure raha eest. Tyson Fury tahab seda.
  Ja Wladimir Klitškole pakuti poksiajaloo rekordtasu enam kui kolmsada miljonit dollarit. Ja see on hull võitlus. See on üldiselt väga lahe.
  Ja 2022. aasta septembris toimus kordusmatš lõpuks. Võitlus on lihtsalt hämmastav. Mõlemad hiiglaslikud poksijad peksid üksteist. Ja see oli võitlus väljaspool võimalust.
  Ja Vladimir Klitško võitis taas, profipoksi ajaloo kõige suurejoonelisemas ja verisemas võitluses. Ja see oli lihtsalt suurepärane!
  Wladimir Klitško ületas tiitlikaitses ka teise Foremani rekordi.
  Ja 4. detsembril 2022 lahkus Valentin Kuptsov vabatahtlikult Venemaa presidendi kohalt vaid kaheksakümne viie aasta vanuselt. Ja andis teed noorematele kaadritele.
  Ja nii see lugu keerlebki maailmas, kus seniilsele Gennadi Zjuganovile polnud kohta.
  
  KUI TE EI KULUTATA VENEMAALE SÕDA
  Saksamaal läks Esimeses maailmasõjas pisut targemini, eriti kuningas Wilhelm II. Ta ei kuulutanud Venemaale sõda. Ja see oli tõesti tugev käik. Nikolai II kõhkles. Ja nii vallutasid Saksamaa väed Belgia kümne päevaga, ilma et neid teine, idarinde, segaks. Ja siis nad käisid Pariisis ringi, võttes selle ringi. Ja Inglise-Prantsuse väed said lüüa ja osaliselt alistusid.
  Ja tsaari-Venemaa ei astunud Esimesse maailmasõtta. Prantsusmaa oli okupeeritud. Ja Austria-Ungari ründas Itaaliat ... Ja siis olid jõud ebavõrdsed.
  Kuid merel suutis Suurbritannia Saksa laevastiku alistada. Ja sõda läänes võttis pika iseloomu. Türgi ja Saksa väed hakkasid Egiptusele edasi tungima. Ja nad võitsid. Siis vallutasid sakslased kolooniad Aafrikas. Võtmehetk oli Gibraltari vallutamine. Selle nimel okupeerisid Saksa väed Hispaania. Kastiilia impeeriumi armee oli sakslaste vastu väga nõrk. Ja nad vallutasid Gibraltari tormaka ja kiire rünnakuga.
  Pärast seda blokeerisid nad Inglise eskadrilli sissepääsu ja hakkasid Aafrikat hõivama.
  Siin ja tsaari-Venemaa kuulutas pärast väikest mõtlemist Suurbritanniale sõja. Tegelikult võite haarata Iraani ja India ning osa Indohiinast. Ja ilma suurte kaotusteta. Ja Wilhelmi armee vallutas ja okupeeris Portugali koos kõigi selle kolooniatega. Ja see on väga julge samm ja väga laastav.
  Ja tsaari-Venemaa liikus Iraani kaudu Indiasse ja sealt edasi Aasiasse. Ja Jaapan võttis ja ründas ka Suurbritanniat. Ja see on juba tõsine. Nad hakkasid britte pressima nagu võid hapukoores. Ja see on alles algus. Siin lasid sakslased vette ka allveelaevu - õnneks on neil ressursse piisavalt. Ja nad hakkasid Londoni ja Inglismaa enda pihta pommirünnakuid üles ehitama, tehes löögi. Wilhelmi võim tegutses võitluslikult. Väga võitluslik. Tundus, et natuke veel ja Suurbritannia surutakse põlvili. Kuid siis astus sõtta USA. Ja see on juba tõsine. Tsaari-Venemaa vallutas India, Iraani ja suurema osa Indohiinast. Midagi võttis Jaapan Aasias. Pärast seda läksid samurai USA-ga sõtta. Lahingud arenesid merel.
  Ja Saksamaa alustas õhu- ja allveelaevarünnakut Suurbritannia vastu.
  Kõige soodsamas olukorras osutus Venemaa - mis vallutas palju peaaegu ilma kadudeta ja hakkas nüüd oma uusi kolooniaid seedima ...
  Ja Esimene maailmasõda võttis pika iseloomu.
  Jaapanlased alistasid merel esialgu vähemkogenud ja osavamad ameeriklased. Kuid siis vabastas USA majanduslikku jõudu kasutades palju laevu ja initsiatiivi hakkasid haarama allveelaevad.
  Kuid sakslased, kes omasid kontrolli Aafrika ja peaaegu kogu Euroopa üle: Itaalia vallutas Austria-Ungari, suutsid pärast kolm aastat kestnud allveelaevasõda Inglise laevastiku nokauti lüüa ja merel domineerimise saavutades maabusid emamaal. .
  Britid võitlesid meeleheitlikult, kasutasid lahingutes tanke. Aga sakslastel oli juba oma.
  Ja septembris 1918 London langes. Ja nii jätkasid britid sõda Kanadast. Ja Saksamaa ründas USA-d. Ja Esimene maailmasõda jätkus suure kibedusega.
  Peksti järgmisel 1919. aastal ameeriklaste Saksa allveelaevad ja püüdsid seda endale saada. Kuid Jaapan on merel pekstud ja USA on ülemere. Seni pole lennukitega Ameerikasse jõudnud. Ja peate kiiresti ehitama tohutu laevastiku.
  Ja lahingud muutusid õhuks ja veeks ...
  1919 ja 1920 möödusid suuremate muutusteta, lahingutega merel. USA kandis suuri kaotusi, kuid ehitas kiiruga uusi laevu. Lost ja Saksamaa koos kolooniatega ja Jaapan ... 1921. aastal nõustus tsaari-Venemaa sakslaste survel sõtta astuma. Nüüd oli praktiliselt kogu idapoolkera USA vastu.
  Tsaariväed alustasid pealetungi Alaskal 1922. aasta talvel. Ja see oli tugev samm, kuna sealne territoorium on peaaegu lähedal, tegelikult see piirneb.
  Tsaariarmeesse ilmusid head tankid, mille projekteeris Mendelejevi poeg. Nagu ka maailma esimesed helikopterid ning võimsaimad kuue ja kaheksa mootoriga pommitajad.
  Ja tsaari-Venemaast on juba saanud tohutu rivaal ...
  Ja nüüd võitleb Alenka meeskond raskel tankil "Peeter" - üks esimesi punnitavate seas.
  Vaatamata Alaska märtsikülmale võitlevad tüdrukud paljajalu ja ainult bikiinides. Ja tank on Venemaal väga võimas.
  Alenka tulistab võimsast ja väga surmavast relvast ning ütleb naeratades:
  - Kuninga jaoks surevad nad kangelastena, poliitikule, kelle peas pole kuningas, muutuvad nad elu jooksul laipadeks!
  Anyuta märkis oma julmadele partneritele silma pilgutades ja ka vaenlast kahuriga tabades:
  - Pole midagi rumalam kui surra vääritu inimese pärast, kuid veelgi hullem on surra absurdse idee pärast!
  Alla lõi ka kolossaalse jõuga, liigutades oma palja kanna vastu relva tuharu ja karjus:
  ja kõige ausam poliitik, moraalne kõlvatus tõelise inimese ees!
  Maria andis kuulipildujate puhangu ja niitis vaenlasi väga agressiivselt maha:
  - Lumi on valge, aga töövalimistest läheb mustaks, inimene sünnib puhtana, aga õpib põrsaks, olles poliitikasse läinud!
  Matrena teatas, purustades teda metsiku kirega ründavaid ameeriklasi:
  - Poliitik püüab end esitleda valge ja kohevana, aga tegelikult on ta kipitav nagu kaktus, ainult et mitte kõrbes, vaid keset tammesid ja saetud kände täis metsa!
  Marusya kritseldas vaenlase pihta ja tulistas ka kahurist, hävitades Ameerika punkri ja kriuksus:
  - Kui tahad elada nagu valge mees, siis tee tumedaid asju ebainimliku hoolimatusega!
  Olimpiada võttis selle kätte ja vajutas palja kannaga pedaalidele, püüdes oma võimsat tanki kiirendada ning karjus:
  - Valge inimesena elamine ei sõltu nahavärvist, vaid hallolluse hulgast peas ja eredast andekusest oskuses inimesi lollitada!
  Ja tüdruk-kangelane puhkeb naerma ...
  Tsaariarmee liigub üle Alaska... Ja 1922. aasta kevade lõpuks on see juba Kanadasse sisenenud.
  Lahingutes osutus tsaariarmee sugugi nõrgaks. Ja tüdrukud võitlevad hävituslennukitel taevas.
  Anastasia Vedmakova tulistas paljaid varbaid kasutades alla Ameerika lennukit ja kilkas:
  -Õnne ei saa ehitada verele, kuid raha abil saate luua vähemalt illusiooni heaolust!
  Akulina Orlova võttis selle kätte ja suunas paljaste varvastega kuulipilduja sihtmärgile ning põrkas vastu vaenlast, väljastas:
  - Võite jootma ühtsust raua ja verega, kuid veri, nagu hape, söövitab mis tahes metalli, kuid armastus seob sellise ketiga, et see ei lõhu isegi titaani!
  Margarita Magnitnaja peksis ja raius vaenlast ning pani ta põlema ja vingus:
  - Kurat lõi poliitika selleks, et inimesed saaksid ööbikutelt natukene lootust, kukkedelt aga palju nokatast ja poliitiliste vareste kirevatest hädadest lugematul hulgal!
  Tüdrukud on väga targad sõdalased, kus on nii palju kuumust ja suurt survet.
  Alice ja Angelica tulistavad samuti ja niidavad vaenlasi maha.
  Alice tulistas, lööb vaenlase maha ja andis välja:
  - Saatan sündis siis, kui poliitik lubas esimest korda võimatut isegi Kõigeväelisele Jumalale!
  Angelica viskas paljaste varvastega hävitava jõu granaadi, rebis ameeriklasi ja kilkas:
  - Jumalat pole keegi kunagi näinud, aga ekraanil vilgub kogu aeg diktaator ja temagi tahab saada Kõigevägevama sarnaseks, kuigi ta ise näeb pigem jutuka naljamehe moodi välja!
  Alice viskas taas palja jalaga surmavat granaati ja siristas hambaid irvitades:
  - Pole kedagi, kes oleks tugevam kui Kõigevägevam jumal, kuid alatuse poolest on poliitik kuradist üle ja suudab lubada midagi, mis ületab Kõigevägevama jõu!
  Ka Angelica võttis ja viskas lõhkepaki palja kannaga õhku ning kostis agressiivselt:
  - Kui keegi arvab meie maailma vaadates, et Jumalat pole olemas, siis veenduge kohe, et Saatan on olemas - vaadates poliitikuid!
  Siin kaklevad ka Victoria ja Veronika.
  Victoria viskas palja, meislitud jala ja rebis hulga vastaseid rebitud tükkideks:
  - Poliitikul on vähem südametunnistust kui molekulidel vaakumis, aga lubadusi on rohkem kui tilka meres!
  Veronica märkis vaenlast tulistades ja lasi paljaste varvaste ja vjaknulaga bumerangi välja:
  - Jões pole kuivi kive, poliitikas ausad inimesed, kes tunnevad kaastunnet diktaatorite seas ja karistatakse neid, kes hääletavad nende poolt, kes kannavad kivi südames!
  Stalenida võitleb siin ka tsaariarmees. Ja sarlakpunase rinnanibuga vajutas ta nuppu ja piiksus:
  - Sa võid kokku lugeda kõik tilgad meres, kõik tähed taevas, aga poliitikud annavad välja nii palju valimislubadusi, et täpne arv on kõiketeadvale kõigeväelisele jumalale teadmata!
  Tamara peksis ka jänkide vägesid. Ta pööras Maccabee tanki täpse löögiga ja kostis:
  - Kui diktaator valitsemistingimused nullib, kipuvad sellise kontrolli all olevate subjektide eluväärtused nulli ja lubadused taanduvad olematuks!
  Siin võitles ka Suur Nelik.
  Nataša tulistas välku oma helepunasest nibust, põletas jänki sõdurid ja kostis:
  - Pärast diktatuuri tingimuste lähtestamist ei saa te türanni kuritegude ja vigade mälestust tühjaks kustutada!
  Zoya puhus maasika nibust ka maagilise plasmapulsari ja kilkas:
  - Diktaatoril on nuia käes, aga ometi on tema see, keda karjalaudasse ajada ei saa!
  Augustine pussitas ka oma helepunasetest rinnanibudest lahingumaagia kiirtega ja kostis:
  - Jumal ei andnud sea sarvi, kõikvõimsuse diktaatorit, karistamatuse poliitikat, vaid igavese nooruse naist, kuid igaühel on võimalus saada seda, mida ta väärib!
  Svetlana vabastas naerdes maasika rinnanibudelt täieliku hävingu hävitava laigu ja lausus:
  - Hundil on kihvad, lõvil küünised, rebasel saba, poliitikul keel, mehel pea ja närune siga on hädas - sarved ei kasva!
  Nii et need neli võitlevad nagu tüdrukud on super...
  Ja taevas, Albin ja Alvin on Ameerika Ühendriikide poolt Saksamaa jaoks pekstud. Tüdrukud ka, mis ma oskan öelda - superklass!
  Albina, vajutades paljaste jalgadega juhtkangi nuppe, tulistas alla Ameerika lennuki ja kostis:
  - Hunti toidavad kiired jalad, naine on alasti ja saledate jalgadega, hunt piinab ohvrit kihvadega, naised peksavad pika keelega surnuks!
  Alvina, purustades vaenlase ja põrutades oma paljale kannale vajutades, võttis selle ja kostis:
  - Jooksmine pikendab eluiga, aga miks jänes nii vähe elab? Sest ta ei jookse, vaid jookseb minema ja kes põgeneb, see pikaealisuse käes ei kannata!
  Tüdrukud muidugi purustavad ameeriklased taevas täielikult. Kanada on juba vallutatud ja lahingud käivad Ameerika enda territooriumil. Siin on vastupanu äge, kuid mitte piisavalt süsteemne. Kuid ikkagi liiguvad edasi sakslased ja venelased ning seejärel Jaapani üksused. Seal on päris USA klipp. Ja siin on tüdrukud võitlejatena muidugi esikohal.
  Nikolai II märkis selle kohta:
  - Meie Venemaal on naisi,
  Et nad naljalt lennukit juhivad...
  Et kõik universumis on ilusamad,
  Purusta vaenlane tükkideks!
  
  Nad on sündinud võitma
  Venemaa ülistamiseks sajandeid ...
  Lõppude lõpuks, meie vanaisad,
  Nad kogusid nende jaoks korraga armee!
  Tõepoolest, see on ühtaegu lahe ja võitluslik... Lõpuks on koalitsioon lähenenud New Yorgile ja Washingtonile. Ja USA kapituleerus. Just 25. detsember 1922. Nii lõppes Esimene maailmasõda.
  Maailm muutus rahulikumaks ja kolooniad jaotati ümber. Vallutatud riigid-võitjad seedisid. Kogu maailmas toimus kiire majanduse taastumine. Eriti kiiresti arenes Venemaa. Kuigi loomulikult ei saa olla igavest rahu ...
  Saksamaa, kolooniad omandanud Austria-Ungari ja Venemaa vahel on käärimas uus sõda. Siin on oluline, kummal poolel Jaapan on.
  Sakslased tahavad võita samuraid enda poolele ja venelased enda poolele. Ja sellest sõltub palju - kes võidab.
  Noh, Teine maailmasõda on teine lugu. Kuid selliste võitluslike ja karmide tüdrukutega ei saa Venemaa põhimõtteliselt kaotada. Nii et olgu meie tüdrukud kuulsusrikkad!
  
  KURSK DUT ILMA TEISE ESINE
  Ühes paralleeluniversumis võitis Jaapan Midway lahingu - nagu see üheksakümneprotsendilise tõenäosusega olema pidigi. Ja siis vallutas Hawaii saarestiku. Samuraid tabasid ka Indiat. Oma suurima koloonia päästmiseks oli Churchill sunnitud osa vägedest Egiptusest üle viima. Mis viis selleni, et operatsioon "Tõrvik" lükati edasi.
  See aga pole veel mõjutanud sõja käiku idas. Sakslased said Stalingradis lüüa. Punaarmee tungis Ukrainas edasi, kuid siis taastas Mainstein olukorra osaliselt. Ja rindejoon oli sama, mis reaalse ajaloo neljakümne kolmandal aastal.
  Kuid Egiptuses ootas Rommel endiselt abiväge, sealhulgas Tiger-tanke - kolmkümmend uhiuut tükki ja veel neli Saksa ja kaheksa Itaalia diviisi. Ja tal õnnestus Suessi kanali äärde jõudmisega alistada veel nõrgestatud britid. Nendel tingimustel pakkus Churchill 1943. aasta aprillis sakslastele aastaks vaherahu. Roosevelt, kes sai jaapanlastelt merel peksa ja üha enam piinas USA-d Saksa allveelaevade suurenemise tõttu, tegi samuti aastateks ettepaneku sõlmida vaherahu. Ja Kolmanda Reichi pommitamine vähendas intensiivsust veelgi varem.
  Nii võttis Kolmas Reich oma kontrolli alla Põhja-Aafrika ja vabastas oma käed läänes.
  Ja ka superas Johann Marcel jäi ellu. Ja see on ka Kolmanda Reichi jaoks suur pluss.
  Nii lükkas Hitler operatsiooni Tsitadell taas edasi, et koondada sinna rohkem jõude ja saada eeliseid tehnoloogia vallas.
  Marseille lasi neljakümne teise aasta lõpuks alla kolmsada lennukit ja selle eest sai ta taas Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Pärast seda viidi ta idarindele. Mis osutus Marseille jaoks palju lahedamaks ja mitte vähem edukaks.
  Kuid ta jätkas võitlust ja sai viiesaja lennuki eest 1943. aasta suveks Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Lisaks sai Marseille neljasaja lennuki eest teemantidega Luftwaffe Platinum Cupi. Augusti toomiseks ka
  Allakukkunud lennukite arv kuni kuuesaja Marseilleni sai sõjaliste teenete kuldristi teemantidega. Esimene Kolmanda Reichi sõdurite seas, kes sellise auhinna saavutas.
  Natside pealetung Kurski kaldale algas alles 1. augustil 1943. aastal. Hilinemisel oli mitu põhjust. Sealhulgas soov testida lahingus uusimaid tanke. Ja mitte ainult reaalses ajaloos tuntud: "Tiiger", "Panter" ja "Ferdinand". Kuid "Lõvi", mille sakslased suutsid sarja käivitada, põhjusel, et pärast Midway võitu muutus Kolmanda Reichi pommitamine kordades nõrgemaks ja Fritzil oli "Lõvi" toomiseks piisavalt ressursse. paagist seeriatootmiseni. Veidi varem lõpetati töö "Tiigri" -2 kallal. Tegelikus ajaloos oleks võinud selle masstootmisse käivitada kuus kuud varem, kuid Panther -2 ootus takistas seda. Sel juhul andis Hitler installatsioonile kiirem "Tiiger" -2, et viia seeriasse. Ja Panther -2 täiuslikumaks teha, et parema kaitsega ei kaaluks liiga palju ja oleks siluetilt madalam. Ja muidugi Hiir. Ka see masin, tänu sellele, et liitlased sakslasi vähem segasid ja seejärel sekkumise täielikult lõpetasid, loodi varem metallkujul ja suutis minna väikesesse seeriasse.
  Nii olid sakslastel juba 1. augustil teenistuses: "Panter", "Tiiger", "Tiiger" -2, "Lõvi", "Maus" ja "Ferdinand". Pealegi nägi "Tiiger" välja nagu "Ferdinand" juba mõnevõrra vananenud. Ja üheksakümmend tonni kaaluv "Lõvi" meenutas suurendatud "Tiigrit" -2. Ainult küljesoomus on nõlvadel 100 mm paksem ja relv on 105 mm paksune 70EL toru pikkuse juures. Tõsi, tõelised lahingud näitasid, et tegemist on 88-mm kahuriga, millel on 71 el ja kiirem ja parem, kuigi Lõvil on võimsamaid, kuid vaid viis lasku minutis kaheksa vastu ja pluss muidugi väiksem mürskude varu.
  Kaliibri suurenemine on ka miinus ...
  Üldiselt kogusid sakslased kolossaalsed jõud ... Ja nad suutsid saavutada õhuvõimu. Ja Punaarmee lõi võimsa kaitse. Tanke, jalaväge, relvi ja eriti lennukeid oli sakslastel rohkem kui päris ajaloos. Kuid siiski kogus NSVL koos Stepirinde reservidega üle kahe miljoni sõduri ja ohvitseri, viis ja pool tuhat tanki, umbes kolmkümmend tuhat relva ja kanderakette ning umbes kolm tuhat lennukit. Ja samal ajal inseneriliselt kõrgelt arenenud kaitse.
  Sakslased koondasid koos liitlastega üle pooleteise miljoni sõduri, neli ja pool tuhat tanki, kuusteist tuhat relva ja gaasiheitjat ning umbes neli tuhat lennukit.
  Seega oli Fritzil paremus ainult õhus, alludes maavägedele. Eriti suurtükiväes. Kuid teisest küljest oli NSV Liidus suurem protsent kergemaid väikesekaliibrilisi relvi. Fritzil oli suur eelis raskete tankide ja iseliikuvate relvade osas. Lisaks oli Saksa armee üldine mobiilsuse tase kõrgem. Mootorrataste ja veoautode ning autode arvukuses oli sakslastel eelis. Lisaks on Lend-Lease'i tarned praktiliselt lakanud.
  Seega on vägede tasemed ligikaudu lähedased ja lahingu tulemus on ebaselge. Võib-olla on sakslased parema kvaliteediga, kuid ka Nõukogude väed said palju lahingukogemusi. Paljud SS-diviisid.
  Punaarmee kaitses. Nii et tõenäosus on umbes fifty-fifty.
  1. augustil õnnestus sakslastel saavutada mõningane taktikaline üllatus, kuid mitte strateegiline. Seekord suutsid natsid valeinformatsiooni libistades Punaarmee üle mängida ja suurtükiväe ettevalmistus jäi ära.
  Siis liikusid fašistlikud koletised.
  Tankil "Lõvi" sõidab Gerda naismeeskond. Tüdrukud on võitluseks valmis. Karbid põrkavad oma tanki soomuse küljest lahti nagu herned. Tema otsaesisele ei tohi midagi võtta.
  Gerda laseb paljaste varvastega lasu ja ütleb:
  - Poliitik on nii nõme, et kõige parem on esile kerkida valimiskampaania segastes vetes!
  Charlotte tulistab talle järele ja tabab ka Nõukogude kahurit, öeldes agressiivselt:
  - Poliitikutele, nagu lastelegi, meeldib palju komponeerida, kuid erinevalt lastest teevad nad valijatest mõistuse orvud!
  Lupanula tanki "Lõvi" kuulipildujatest ja Christina märkas:
  - Poliitik kasutab oma pikka keelt võrguna, et kiilide mõistusega valijaid püüda!
  Ka Magda tulistas kordamööda kahurist välja, kaagutades:
  -Poliitik on prostituut, kelle keel on liiga pikk, et naudingut pakkuda, ja jalad liiga lühikesed, et teda tippu lükata!
  Ja Saksa lennukid võitlesid taevas. Seekord sisenes seeriasse ME-309, kuna liitlased ei pommitanud ja uue, arenenuma ja võimsama lennuki tootmisele oli lihtsam üle minna.
  ME-309 kiirus oli kuni 740 kilomeetrit tunnis, mis on üsna palju sõukruviga sõidukeid ja kolm 30-mm õhkrelvi ja neli 14-mm kuulipildujat. Seitse laskepunkti ühekohalise hävitaja jaoks on palju.
  Muidugi on Johann Marcel konkurentsist väljas, kuid oma karjääri avasid kaks sakslannat, lihtsalt kõrgeima klassi pilooti: Albina ja Alvina. Ja nad on ilusad ning võitlevad Kursk Bulge'il paljajalu ja bikiinides.
  Albina ajas käigu pealt maha nõukogude auto ja kilkas:
  - Poliitik tahab saada taevaseks, kuid temas on ainult taevani uhkust, kuid tegelikult on ta allilma deemon!
  Alvina märkis agressiivselt, tulistades alla teise Punaarmee lennuki:
  - Poliitikul on nokk, millega liigutada, ja keel, millega torkida, aga sellel sulelisel linnul puuduvad tiivad, et oma probleemidest kõrgemale tõusta!
  Albina lasi taas taevas Nõukogude jaki alla ja kostis:
  - Poliitik on kotkas ja see pole nii hull, kui ta on tiivutu, palju hullem on see, kui ta on ajudeta kukk!
  Alvina võttis ja lasi vaenlase pihta lennukimürske ja kostis:
  - Poliitik, nagu naine, on kapriisne ja armastab end raha pärast üles anda, kuid ta suudab sünnitada vaid kontrolli all olevaid koletisi, aias kitsi ja taskus sigu!
  Tüdrukud lõid nõukogude lennundusest välja ...
  Albina ME-309-l katkestas Nõukogude auto ja märkis:
  - Tehnika ilma inimkäteta on surnud ja ilma ajudeta tapab see looja!
  Alvina nõustus sellega meelsasti, tulistades paljaste varvaste abil alla Nõukogude rindepommitaja:
  - Kui komandör on jäär, siis ükski tehnika, isegi rebase leiutatud, ei aita võita duelli kellegagi, kes pole rähn!
  Tüdrukud taevas Nad võitlesid Punaarmeega nagu kleepuvad. Sakslased suutsid kiiluda Nõukogude vägede positsioonidesse. Ja esimese kahe päevaga läbisime viisteist-kakskümmend kilomeetrit.
  Tank "Maus" osales lahingutes esimest korda. Sellel on ka tüdrukute meeskond, mida juhib Adala.
  Saksa auto kaalub sada kaheksakümmend kaheksa tonni. See on üsna suur kaal. Ja see liigub kõvasti.
  Adala laseb oma 128 mm kahurist Nõukogude liinide pihta ja kostab:
  - Kui poliitik on alati siga, siis diktaator on vähemalt mõnikord lõvi, kuid samal ajal rebib ta valijalt rasvatükke!
  Agatha nõustus, tulistades oma 75 mm kahurist, kasutades ka paljaid varbaid:
  - Sõdur on mõnes mõttes vaid ettur malelaual, aga temast võib saada kindral, poliitik, olgu ta ka tähtis tegelane, jääb igavesti rebase ja sea seguks!
  Tankistitüdruk Matilda virutas kuulipildujatega ja siristas oma poistele silma pilgutades:
  - Inimesel on kaks peamist vaenlast: vaesus ja vanadus, aga kui esimese võitsid mõned, siis teisest on ainult üks pääste - surm!
  Viola, samuti ilus tüdruk, tankis roolis, kakerdas hambaid paljastades, pärlivärvi:
  - Nii kuninga kui orja sünnitab naine valuga, aga poliitika sünnitab valijatele väljakannatamatute piinadega reetmise!
  Dominica, aidates rasket mürsku võimsasse relva laadida, märkis üsna loogiliselt:
  - Kui jumal tahab kergekäeliselt karistada, siis võtab ta valitseja mõistuse ühe presidendi ametiaja jooksul ilma, aga kui Kõigevägevam tahab tõsiselt karistada, siis jäävad valijad ilma kõigi ettevõtete jaoks mõistlikust valikust!
  Ja tüdruk puhkeb naerma. Ja nad löövad Vene vägesid päris põhjalikult.
  "Maus", paak on loomulikult suur ja hästi kaitstud kõigi nurkade eest. Aga kallis, raske, aeglane. Temalt pärit kestad aga voolavad nagu herned. Sellega seoses sobib see paak läbimurdeks ja see on lubatud edasi. Ta lihtsalt võttis selle ja lasi end miinil õhku.
  Agatha märkis sarkastiliselt:
  - Kui jumalal on ajahädas, ei ole valijatel piisavalt aega poliitikute valiku kahetsemiseks!
  Adala tulistas kahurist nõukogude positsioonide pihta, pööras haubitsat ümber ja susises:
  - Isegi kui valijal on seitse laia otsaesist, valib ta ikkagi poliitiku, kellel on nädalas seitse reedet ja valimislubaduste täitmiseks igavene puhkepäev!
  Matilda kuulipildujatest kritseldades, "Mausil" Nõukogude sõdurite juurde roomates ja venelasi tappes märkis:
  - Parem on üks kuningas kui seitse bojaari troonil, seitsmel lapsehoidjal on laps ilma silmata, seitsmel bojaaril on võim ilma kuningata peas!
  Viola üritas tanki miiniväljalt välja tõmmata, toetudes paljastele jalgadele ja märkis:
  - Isegi türannia on parem kui täielik anarhia, üks suur hunt tapab vähem inimesi kui miljon infektsioonist küllastunud sääske!
  Dominika, andes järele järjekordsele raskele mürsule, märkis üsna ratsionaalselt ja targalt:
  - Elevant kardab väikest hiirt, impeeriumi hirmuäratav diktaator kukub alla pisikese mürgitilga ja väike batsill jätab maha miljard inimest!
  Tagurpidikäigul vägev "Maus" roomas kuidagi tagasi. Natsid olid valmis uuteks võitudeks või vastupidi löömiseks.
  Kurski kühm mürises ja sädeles ... Ja siinsed lahingud on nii julmad ja raevukad.
  Nagu purskavad laavavoolud. Ja ärge peatuge, ärge vahetage jalga ...
  Sära meie nägu, sädelevad saapad ...
  Hitler sai rindelt uudiseid iga tund. Rünnak ei läinud päris plaanipäraselt, kuid natsid kiilusid sisse. Tank "Mouse" näitas oma ellujäämisvõimet. Nagu ka Leo. Aga üldiselt ei ole ülirasked autod kuigi head. "Panter" ei olnud külgede nõrkuste tõttu kuigi visa. Kuid "Tiiger", mida oma kandilise kuju tõttu peeti iganenuks, tundus lihtsalt päris hea. Võib-olla parim kõigist Saksa tankidest. Ja see oli muidugi Kurski kühmu väike avastus.
  Taevas vallutasid sakslased. Ja Johann Marcel, nagu alati, säras, kukutades maha kümneid venelasi. Aga loomulikult näitasid end tugevalt tüdrukud Albina ja Alvin. Tõusma hakkas ka Ace Huffmani uus täht. Ja Rudel hävitas ka Nõukogude tankid ründelennukiga. Ja Helga esines ka Focke-Wulfis. Tüdruk on ka väga tugev äss.
  Ta kuulutas isegi teist Nõukogude tanki tabades:
  - Male nõuab võitmiseks loogikat, intuitsiooni ja leidlikkust, poliitikas piisab sageli ühest alatusest, kuigi võit on alati pürrose!
  Rudel nõustus sellega, ta oli veel noor ja veel vigastamata:
  - Sõdalane sõjas sarnaneb Saatanaga, kui mitte jõuga, siis julgusega, millega ta sõjajumala poole tormab!
  Sakslased võitlevad muidugi kõvasti. Kuid ka Punaarmee võitleb nagu titaanisulam. Ja Nõukogude võitlejad ei anna ainsatki sammu ilma võitluseta.
  Alenka on samuti võitluses oma meeskonnaga natside kiilu tipu ees. Ja sakslased armastavad vaenlast sel viisil murda.
  Alenka viskas palja jalaga surmava jõuga pommi ja kilkas naerdes:
  -Inimene sünnib sooviga saada tarkust, aga ainult kits sünnib habemega ja see pole alati sõnasõnaline!
  Natside pihta tulistanud Anyuta nõustus sellega, visates palja jalaga granaadi:
  - Mees tahab saada härja jõudu, aga eesli mõistus muudab ta grillimiseks jääraks!
  Alla tulistab vaenlast ja viskab paljaste varvastega lõhkepaketti, vjaknula:
  - Progressi jaoks pole midagi võimatut, ainult õnne kinkimine kõigile, ta on inimliku kadeduse ja isekuse kõikvõimsuse tõttu jõuetu!
  Maria peksis ka vaenlast, purustas tanki paljajala viskega põhjalikult ja kostis:
  - Isegi Kõigeväeline Jumal on jõuetu kõigile õnne kinkima, nii et isegi Kõigevägevam pole sellistele omadustele vastumürki leidnud: kui inimesele kõigest ei piisa ja tundub, et naabriga, sealhulgas tema naisega, on kõik parem!
  Marusya sellest tüdrukute paljajalu pataljonist viskas palja tallaga terve hunniku granaate ja kostis:
  -Tõeline õnn pole mitte see, kui teil on kõik, mida soovite, sest see on isegi miljardäri jaoks ebareaalne, vaid see, kui te lõpetate oma naabri kadeduse - kuigi see on sageli fantaasia!
  Matrena, see pargitud, lihaseline tüdruk, kellel ei olnud muud kui aluspüksid, lasi paljaste jalgadega vette kaaluka, isetehtud plahvatusohtliku söepaki ja kostis:
  - Tundus, et naabri kadedusest on lihtsam võitu saada ja naisele tähelepanelikult otsa vaadata, kuid mõnikord on lihtsam taevas maapinnale kukutada, kui lõpetada kadedus teise edu pärast!
  Olympias on vägev kangelaslik tüdruk, kes võttis ja viskas õhku terve tünni lõhkeainet, rebis laiali natside massi ja keeras isegi Pantheri tanki ümber ja siristas:
  - Kuidas saate endas võita isekust - lõpetage meelespidamine, et teie esivanem on ahv, vaid pidage meeles, et olete loodud Jumala näo ja sarnasuse järgi ning sündinud Kõigevägevamast ning teie peamine eesmärk on teenida taevaseid!
  Stalenida aga sihtis koos paljasjalgne Tamara ja Veronikaga 203-mm kahurit. Ja kuidas see hiirtel välja paiskub. Teoreetiliselt võib selline relv isegi selle koletise läbistada, kuid ... Mürsk, kuigi raske, ei ole soomust läbistav ja rikošetid selle koletise soomust. Ometi 250 mm viltu metalli otsaesises. Selline on Kolmanda Reichi insenerimõtte loomine.
  Steelenida märgib naerdes:
  - Inimene edeneb ahvist kõikvõimsuseks, poliitik liigub karjääriredelil rebase kärnkonnast seadiktatuuri poole!
  Victoria, Veronica ja Tamara panid paljajalu puhates püssi sisse sajakilose mürsu ja asusid seda suunama.
  Victoria, see ilus bikiinides, hambaid paljastav tüdruk, märkis vaimukalt:
  - Inimest ootab elus palju probleeme, kuid pärast surma ei pea hing endale veel kohta leidma, patte taevasse ei lasta ja põrgus nokivad kuked!
  Sellega nõustus ka Veronica, kes toetas paljaid kontsi smaragdivärvi murule:
  - Keha on mõnikord raske kanda ja hing on kaalutu, kui sa elasid patuselt, ei leia sa paradiisist kodu!
  Tamara naerdes, hambaid paljastades, teatas üsna loogiliselt, puhudes hammastest sädemeid:
  - Mehele meeldib vaadata naiste paljaid sääri ja naisele meeldib autoga sõita, olles eelnevalt jalanõud kõrvadeni jalga pannud ja mehel kolm nahka kanna alt ära rebinud!
  Stalenida paljastas hambad valgete hammastega ja väga agressiivse naeratusega ning paljasid ümaraid kontsi puhates märkis:
  - Mees naiseliku elegantse kinga kontsa all on palju meeldivam kui diktaatori saapa all, eriti kui ta on intellektiga kinga!
  Victoria itsitas mürsku kaarega saates ja ütles:
  - Poliitik on alati küürakas loom, aga kaameliga on tal ühist ainult see, et ta tahtis meie peale sülitada!
  Veronica teatas agressiivselt, pilgutades ja kaunilt, väga väärikalt:
  - Poliitik sülitab meie peale nagu kaamel, aga samas tahab ta, et meie seljad painduksid tema tühisuse ees nagu küürud!
  Tamara märkas agressiivselt, tõmmates üles teise, tohutu, hävitava mürsu:
  - Kaamel on kõrbeaur ja poliitik on siga, kes muudab õitsva maa tühermaadeks!
  Kolmandal päeval edenesid sakslased veidi rohkem. "Hiired", "Lõvid", "Tiigrid" ja "Pantrid" hakkasid sagedamini lagunema. Nendega oli palju askeldamist.
  Gerda märkis, saates kahurist mürsu Nõukogude punkri vastu. Võimsam Saksa relv oli siin tõhusam kui Pantheri väikesed kestad.
  - Mida raskem on mehe liha, seda raskem on tal saada naise silmis raskuseks kui ihumõnu instrumenti!
  Charlotte märkis, saates Nõukogude vägede positsioonile surmava mürsu:
  - Ajud on katsudes pehmed, kuid neil on suurem läbitungiv jõud kui malmist rusikad!
  Kristina tulistas vaenlase pihta, lõi Nõukogude väed välja ja siristas hambaid paljastades:
  - Kui su pea on kõva luu, siis on positsioon elus habras!
  Magda peksis vaenlast paljaste varvastega, lõi teda puruks, pöörates ümber vene suurtüki ja märkis:
  -Inimese jaoks pole suuremat vaimujõudu kui oma vigade tunnistamine, kuid poliitiku jaoks on see kasutu, kuna ta rikub üsna teadlikult ja valija eksib teda valides!
  Tüdrukud on sellised, et nendega ei saa vaielda ...
  Nõukogude poolelt võitlevad ka kaks naissnaiprit Alice ja Anzhelika.
  Nad tabasid ka natse.
  Alice tulistas ja ütles oma partnerile silma pilgutades:
  - Kui sa oled tammepuust martinett, siis sa peaksid olema samasugune tamburiinide kindral, nagu alasti kuningas, kellelt laastud eemaldati!
  Ja paljaste varvastega viskas ta granaadi, rebides natsid laiali.
  Angelica lööb ka Fritzi ja alistub palja kannaga surma hävingule ja sipleb:
  - Poliitik oma isekuses ei suuda isegi valijale midagi kasulikku lubada, kuna kuldne mägi, mis pole sentigi väärt, võib ainult muserdada!
  Alice tulistas jälle täpselt vaenlase pihta, viskas palja jala sõrmedega surmava löögi ja kriuksus:
  - Valetades pole poliitik võrdne, lubaduse täitmata jätmist põhjendades on ta üldse virtuoos!
  Angelica itsitab ja nöör lõikab maha palju fašiste ning kaunitari paljast tallast lendab hunnik granaate. Tüdruk möirgab:
  - Poliitik püüab valetada, et lõviosa ära napsata, ja sigada rasvaste tükkide pärast, kuid ta ainult teeskleb, et on lõvi, vaid tõeline siga!
  
  MEISTREERI KARPOVI LÖÖB
  Anatoli Karpov suutis 1984. aastal maailmameistrivõistluste matšis kolmekümne esimeses mängus alistada Garri Kasparovi. Ja matš lõppes tulemusega kuus - null Anatoli Karpovi kasuks. Kolmas juhtum maailmameistrivõistluste malematšide ajaloos, mis lõppes kuiva skooriga, kui valitsev maailmameister ei suutnud geimi võita.
  Anatoli Karpov suutis edestada ka Bobby Fischerit ja ELO-d. See oli fantastiline võit - mille üle uhkust tunda.
  Pettunud Garri Kasparov langes masendusse ja lõpetas malemängu.
  Anatoli Karpov jätkas oma esinemisi. 1986. aastal pidas ta duelli Sokoloviga. Ka mäng kulges algusest peale ühe väravani, üheteistkümne mängu järel kujunes seis: neli nulli Karpovi kasuks. Ja alles kolmeteistkümnes geim suutis Sokolov ootamatut uudsust kasutades skoori leotada. Kuid Karpov lõpetas vastase ikkagi neljateistkümnendas ja kaheksateistkümnendas geimis. Seda matši domineeris ülekaalukalt Karpov. Ja Karpov on juba viiekordne maailmameister nagu Mihhail Botvinnik.
  Kuid 1988. aastal toimus duell Jusupoviga. Selgeks favoriidiks peeti Anatoli Karpovit. Ta pole veel isegi vana. Ja Jusupov oli juba kaotamas Sokolovile, kes alistas Karpovi peaaegu täielikult. Ja üldiselt teda nii superklassi sportlaseks ei peetud. Ja reitingu poolest jäi ta Karpovist kõvasti maha. Kuid Garri Kasparov oli enne hävitavat matši temast isegi eespool.
  Kuid võitlus osutus palju kangekaelsemaks. Sensatsioon tekkis algusest peale, kui Jusupov juhtima asus. Seejärel Karpov viigistas ja asus kümnendas geimis juhtima. Kuid kolmeteistkümnes Jusupov alistas ja viigistas seisu. Ja kuusteist mängu tekitasid Karpovile Sitsiilia kaitseväele sensatsioonilise kaotuse, rakendades uut gambiiti.
  Ja astus edasi! See oli julm!
  Karpov suutis skoori uuesti viigistada alles kahekümne teises geimis ... Seejärel liikus ta edasi kahekümne seitsmendas geimis. Ja olles võitnud kolmekümne esimese geimi, suutis ta tulemuseks viis-kolm... Mäng jätkus suure visadusega, kuni Anatoli Karpov pani neljakümne esimeses geimis võidupunkti.
  Matš osutus maleajaloo pikimaks - nelikümmend üks partiid ja väga kangekaelne. Ja Jusupov saavutas nii karmi läbitungimatu vastupanuga maailmameistrile autoriteedi ja austuse.
  Ja Anatoli Karpov edestas Mihhail Botvinnikut, tulles kuuekordseks maailmameistriks.
  1990. aastal mängis Anatoli Karpov taas matši maailmameistrivõistlustele. Ja tema vastu on Vishy Anand. Noor maletaja Indiast. Kaheksateist aastat vahet. Karpov saab varsti neljakümneseks. Ja tema vastane on endiselt kahekümne üheaastane ja saab peagi kahekümne kaheks. Kuidas see Kasparovit meenutab. Ja Anandi hinnang pole halb. Ja turniiridel on suuri võite.
  Ja nii algab äge võitlus. Ootuspäraselt oli matš Anandiga erakordne sündmus. Ja selles tuleb tõsine kaklus.
  Tõepoolest, alguses vahetasid Karpov ja Anand lööke. Siis asus Karpov juhtima... Kuueteistkümnendas geimis Anand viigistas... Alles kahekümne seitsmendas geimis oli Krapov taas ees... Siis viigistas Anand 32. geimis taas seisu... Neljakümne esimeses geimis läks Karpov taas juhtima. Ja ta võitis neljakümne seitsmenda kohtumise, aga Anand võitis neljakümne kaheksanda ... Pärast seda kuulutati esimest korda maleajaloos välja kolmekuuline paus, mis on matši ajaloo pikim.
  Anand näitas selles kohtumises suurepärast oskust kaitses. Ja teda tähistas rekord ja maailma rekord.
  Kolme kuu pärast matš jätkus... Pärast neljakümne üheksanda mängu viiki võitis Anand viiekümnenda. Ja seis oligi viigistatud... järgnes veel kuusteist viiki, kuni Karpov lõpuks kuuekümne seitsmenda geimi võitis. Ja supermatš on lõpuks läbi.
  1992. aastal üritas Anatoli Karpov ületada Laskeri võidetud maailmameistrivõistluste arvu rekordit. Ja inglane Short sai tema rivaaliks. Mida ei peetud sugugi lemmikuks ja mille reiting oli üsna madal.
  Aga Anatoli Karpov kaotas löögivahetuse alguses kaks geimi, eduseis oli kaks punkti. Kolmeteistkümnendas geimis suutis Short skoori nelja võrra ühele tõsta. Ja see oli juba sensatsioon. Kahekümne neljanda geimi võitis taas Short, viies skoori viiele ühele. Ja nüüd kahandab Karpovi kahekümne seitsmes osa vahet. Kolmekümne teises mängus lööb Short aga kuuenda värava ja tuleb maailmameistriks. Samas väga veenva skooriga - kuus - kaks! Siin osutus tõeliselt sensatsiooniline matš.
  Kuid FIDE reeglite järgi on Karpovil õigus kordusmatšile. Veelgi enam, mäng kulgeb kuue võiduni ja tšempionil pole händikäppi.
  Ja kättemaks küsis seda vaatamata Shorti sensatsioonile. Ja 1993. aastal toimub kordusmatš.
  Anatoli Karpov algul võitis, seejärel kaotas. Seejärel võitis ta kolm mängu järjest. Siis veel geim... Seisuks sai viis üks... Siis võitis Short ühe punkti tagasi... Kahekümne seitsmendas geimis pani aga Anatoli Karpov võidupunkti. Ja jälle kõlav võit. Ja hindeks sai kuus - kaks, kuid juba Karpovi kasuks.
  Ja seda tehes purustatakse Laskeri rekord - mis on väga lahe.
  1994. aastal Anatoli Karpovi uus matš. Tema vastaseks on seekord Gatta Kamsky. Maletaja on noor ja väga kangekaelne. Vanusevahe on kakskümmend kolm aastat. Ja peab ütlema, et Karpovil on tõsine rivaal.
  Matš ei alanud Kamsky jaoks kuigi hästi. Kahekümne mängu järel oli seis viis - üks Karpovi kasuks. Kuid Kamsky võitis kahekümne teise geimi, kahekümne neljanda ja kahekümne kuuenda - vähendades skooride vahet. Ja kõik mängud selles matšis mängiti ajakontrollini. Karpov võitis kahekümne seitsmenda geimi ja tuli üheksakordseks maailmameistriks. Tegemist on maleajaloo silmapaistva ja rekordilise tulemusega.
  Anatoli Jevgenievitš ütles, et selleks, et see oleks sensatsioon ja rekord ja ümar kuju, peate saama vähemalt kümnekordseks maailmameistriks.
  Kuid 1996. aastal võitles Anand uuesti Anatoli Karpoviga. Seekord on indiaanlasel maailma kõrgeim reiting. Ja ta on tõusuteel. Ja Anatoli Karpov on juba nelikümmend viis ja kõik mäletavad, kuidas nad kuus aastat tagasi võitlesid. Võitlus tuleb raske.
  Esimesed kuus mängu mängiti ägedas heitluses. Maletajad võitsid kumbki kaks partiid... Seejärel järgnes viigiseeria ja Anandi võit kolmeteistkümnendas geimis. Siis võitis Vishy kuueteistkümnenda geimi... Ja kahekümne neljanda sitsiillase... Kahekümne seitsmendas Karpov vähendas vahet... Aga kolmekümne teise geimi võitis Anand. Ja kolmekümne kuuendas geimis murdis indiaanlane Karpovi kaitsest läbi ja tuli neljateistkümnendaks maailmameistriks.
  Pärast matši kaotust skooriga kuus: kolm otsustas Anatoli Karpov mängida kättemaksuks. Uus, seekord kolmas matš maailmameistrivõistlustele.
  Kui päris maleajaloos oli Karpovi-Kasparovi vastasseis rekordiliseim, siis siin on Ananda-Karpova.
  Mängitud on juba sada kolm mängu, sealhulgas rekordmatš kuuskümmend seitse duelli. Peale turniiri omade. Ja siis on kolmas piiranguteta matš.
  Anatoli Karpov on loomulikult valmis kordusmatši õigust ära kasutama. Ja siin jälle kahe mantli ja pistoda rüütli lahing.
  Aasta on 1997 - Karpov on nelikümmend kuus aastat vana. Ja matši piiranguteta võitmine pole lihtne. Aga sa pead võitma.
  Võitlus algas ettevaatlikult... Esimesed kaheksa mängu lõppesid viigiga. Siis võitis Anand... Siis võitis Vishy seitsmeteistkümnenda geimi ja asus skooriga kaks nulli juhtima... Edasine võit kahekümne kolmandas geimis.... Ja alles kahekümne seitsmendas kohtumises murdis Anatoli Karpov skoori. Kuidagi võidab kahekümne seitsmendas mängus alati Anatoli Jevgenievitš. Ja siin on uued mängud... Anand ei kiirusta... Neljakümne esimeses mängus võidab ta neljakümne seitsmendalt. Ja Must paneb võidupunkti neljakümne kaheksandasse.
  Nii lõppeski matš, kahe geeniuse kolmas ja viimane rekordvastanelus.
  Anatoli Karpov tunnistas, et tema aeg on möödas ning tal on hea meel, et ta läks ajalukku selle spordiala üheksakordse maailmameistri ja rekordiomanikuna. Kokkuvõttes oli Karpov maailmameister kakskümmend aastat, jäädes alla Laskerile.
  Ja Garri Kasparovil tekkis huvi poliitika vastu. Oli volikogu liige. Lõi oma partei - "Mõtlev Venemaa". 2000. aastal kandideeris ta Venemaa presidendiks ja saavutas viimase koha. Ja peagi lahkus ta aktiivsest poliitikast, olles saanud ametikoha välisministeeriumis.
  Ja uus maailmameister aastast 1996 on Vishy Anand. Hindu suutis vastu pidada kuni 2014. aastani - kaheksateist aastat - ainult Laskeril ja Karpovil oli rohkem! Kuid iga kahe aasta tagant matše mängiv Anand suutis matšide arvu ja meistrivõistluste paljususe poolest Karpovit edestada. Ajaloo kümnekordseks maailmameistriks saamine ja kolmteist maailmameistrivõistluste mängu.
  Kuni teda asendas Carleson.
  Mõju maailma ajaloo kulgemisele osutus märkimisväärseks. Sest universum on teistsugune ja kõik nihkub veidi. Garri Kasparov peksis riigiduumas Vladimir Žirinovskit, mille tagajärjel kaotas ta oma autoriteedi. Ja 1995. aastal toimusid Liberaaldemokraatliku Partei KRO asemel Riigiduuma valimised. Ja see muutis palju. Eriti kui oli tegemist Jeltsini tagandamise hääletusega. Riigiduumas oli piisavalt hääli ja tagandamine toimus. Jeltsin lahkus ja tema järglaseks sai Jevgeni Primakov. Ja Vladimir Putini fenomeni ei toimunud. Putin ise astus FSB direktori kohalt tagasi
  ärisse. Kuid ta ei olnud selles eriti edukas. Ja nii ta jäigi vähetuntud ametnikuks.
  Jevgeni Primakov oli presidendina kaks ametiaega ja andis 2008. aastal trooni üle Lužkovile. Ta valitses kuni 2016. aastani. Samuti kaks ametiaega ja pärast teda sai presidendiks Gennadi Zjuganov. Venemaa poliitika oli lõdvem, Ameerikat ei kiusatud ... Ukrainas oli Janukovõtš kaks ametiaega ja kaotas 2020. aastal miljardär Porošenkole. Vitali Klitško poksis veidi kauem kui tegelik ajalugu... Võidab Stevenson ja veel kolm poksijat, sealhulgas Aleksander Povetkin. Ja ta lahkus alles 2016. aastal, keeldudes võitlemast pronkspommitajaga.
  Mõnevõrra edukamalt esines Wladimir Klitško. Alistas Tyson Fury, seejärel Glazkovi ja Browni. Kuid ikkagi kaotas ta neljakümne ühe aastaselt Anthony Joshuale. Kuid ta suutis alistada Joe Louisi rekordi. Ja see on ka tema silmapaistev saavutus spordis.
  Krimm jäi Ukraina osaks. Maailm on rahulikum ja rahulikum. ISIS ei ilmunud. 11. septembril terrorirünnakut ei toimunud. Taliban alistas lõpuks põhjaliidu ja võttis Afganistani kontrolli alla. Ja nüüd on rahu. Lukašenka, kes oli 2006. aastal põhiseaduse kohaselt teeninud kaks ametiaega, läks auväärsele pensionile. Ja presidendiks sai endine peaminister Sidorsky. Lisaks oli ta kaks ametiaega ja andis 2016. aastal võimu üle Korotkevitšile.
  Kõik osutus paremini kui päris ajaloos. Maailmas ei puhkenud isegi koroonaviirusnakkus. Ja see on kindlasti hea saavutus.
  Bobby Fischeri malekarjäär võttis mõnevõrra teistsuguse pöörde. Malekoletis võttis pärast Spassky võitu 1992. aastal üles ja mängis Ljubojeviciga matši. Ta alistas teda laastavamas stiilis. Siis alistas ta Kortšnoi... Mängis ka Ivantšukiga, seekord viigis. Ja 1999. aastal mängis ta Karpoviga matši kuni kümne võiduni. Suure tasuga.
  Isegi kui mitte maailmameistritiitli pärast, äratas see matš tohutut huvi.
  Bobby Fischer võitis esimese mängu... Siis kümne viigiga seeria ja alistas vastuseks Karpovi... Siis veel üks viigiseeria... Kuni Fischer võitis kahekümne neljanda geimi ja Karpov kahekümne seitsmenda. Seejärel võitis Fischer kolmekümne teisest mängust. Karpov võitis neljakümne esimese.
  Seejärel vahetasid nad neljakümne seitsmendas ja neljakümne kaheksandas osas lööke. Ja hindeks sai viis - viis ... Siis puhkasid mõlemad maleveteranid kolm kuud. Valmistuge võitlust jätkama. Ja Anandiga on selles matšis tõesti võimalik alistada rekordilised kuuskümmend seitse geimi.
  Ja ka matši tasu on rekordiline. Sada miljonit dollarit ... Ja loomulikult on pikk matš erinevates linnades kõige tulusam. Seega täidab Bobby Fischer ootusi, visates välja selle või teise koonuse. Ja iga natukese aja tagant skandaale korraldades.
  Kas ta tuleb kiivriga või süüdistavad Karpovid teda selgeltnägijate kasutamises. Ja siis mitmel muul moel. Ja ta pani ette peegelprillid, kartes hüpnootilist pilku.
  Neljakümne üheksas partii polnud erand. Jõuluvana kostüümi riietatud Fisher hakkas kingitusi jagama. Ja see nägi päris naljakas välja. Mäng lõppes viigiga... Siis veel kaksteist viiki...
  Kuuekümne teises mängus naasis Fischer taas käigule E-2 - E 4 ja Karpov valis taas Karo-Kani. Fischer suutis leida rünnakutõuke ja sai eelise. Mäng kestis ligi sada käiku, kuni Karpov lootusetul positsioonil tagasi astus... Kuuekümne seitsmendas geimis suutis Anatoli Karpov seisu viigistada. Siis, alates kuuekümne kaheksandast partiist, purustati Karpovi ja Anandi eelmine rekord ... Ja venis malematšide ajaloo pikim kahekümne viigiga seeria. Kuni Bobby Fischer kaheksakümne kaheksandas geimis võitis ja juhtima asus. Skoor oli kuus - seitse... Ja jälle üheksakümmend kuus mängu ja veel kolmekuuline paus, rida viike. Seda maleajaloo pikimat matši kajastati televisioonis. Ja sünnitas palju nalja. Näiteks Fischer-Karpovi matši mängude täisnimekirja laadimisel tuli kella keerata - virn raamatuid läks teise ajavööndisse.
  Matš jätkus taas... Fischer võitis taas 100. geimis, skoor oli kuus - kaheksa Fischeri kasuks. Ja see on tõsine. Kuid Karpov hoidis jätkuvalt kinni nagu kivi. Ja 111. geimis suutis ta vahet vähendada... Seejärel viigiseeria... Ja Karpov võitis 131. geimi, viigistades seisu. Siis jäi kuni sada nelikümmend neli mängu viiki. Ja jälle kolmekuuline paus... Nii pikk matš ja skoor on ikka kaheksa-kaheksa. Ja nüüd, kolm kuud hiljem, on see tagasi tulnud. Maailma ajaloo pikim malematš.
  Ja see on väga tõsine. Ja üsna lahe ja pidulik. Ja kolossaalne tugevus nähtavad saavutused.
  Ja nüüd jätkub matš maailmameistritiitlile... Fischer viskas isegi nalja, et mõned inimesed ei ela selle vastasseisu lõppu. Ja võitlus osutus väga oluliseks.
  Uus viigiseeria oli maleajaloo pikim, blokeerides selle matši senise saavutuse. Ja ainult saja kuuekümne esimeses mängus võitis Anatoli Karpov. Teha oli jäänud vaid üks samm. Kuid saja üheksakümne teise mänguga saavutas Bobby Fischer lõpupoole järjekordse võidu ja seisuks kujunes üheksa - üheksa! Ja jälle paus kolm kuud.
  Ja ajaloo pikim matš kestis kuni esimese võiduni.
  Ja see on üldiselt super - ja hüper! Täpselt nagu filmides! Ja midagi pole võrreldav!
  Fischer ja Karpov mängisid seekord Moskvas kohtumise viienda osa. Ja tuleb piltlikult öelda - super! Ja mäng on nii imeline ja võitluslik.
  MM-matš on jätkunud. Täpsemalt vaid matš saja miljoni dollari eest, maailma rekordiliseim. Ja ta läks suure survega.
  Täpsemalt järgnes taas viigiseeria. Suurim seeria male ajaloos. Nelikümmend seitse pidu. Kuigi ei saa öelda, et neis võitlust poleks olnud. Ja Bobby Fischer ja Anatoli Karpov rippusid kaotuse äärel rohkem kui korra.
  Aga nelikümmend seitse viiki. Äge võitlus - vähimagi kompromissita. Ilma igasuguse halastuseta. Ja samas veretult ja ühe või teise poole võiduta. Aga siit tuleb selle matši viimane kahesaja neljakümnes geim. Siis on võimalik kolmekuuline paus. Ainult, kust tuleb järg? Huvi matši vastu on alati suur ja inimesi, kes soovivad seda võõrustada, on palju.
  Paljud tahavad selle vaatemängu jätku, see on supermaraton. Ja see imeline, jäljendamatu matš. Mis on just super saanud.
  Kuid Bobby Fischeril on teised plaanid. Ilmselgelt ei taha ta Karpoviga uuesti võidelda.
  Ja oma viimases, valges mängus on ta valmis sellele lõpu tegema. Ja mida? Edu võitlejale!
  Bobby Fischer tuli Karpovi vastu välja uue plaaniga. Jah, käik E - Kaks - E neli on juba jälle unustatud. Ja nüüd on valik Karpovi oma. Olles lahtistest avadest võõrutanud ja peaaegu kogu aeg kinniseid mänginud, hakkas Anatoli Karpov mõtlema. Ma tahtsin mängida Caro-Kannit... Tema kroonikaitset ja võttis C-etturi, kuid ta liigutas seda kaks ruutu. Olgu Sitsiilia kaitse ja tõeline võitlus... Las tõeline täisvereline lahing kõmistagu Moskva matši lõpuosas.
  Bobby Fischer hõõrub rahulolevalt käsi. Ta mõtles välja väga originaalse plaani. Ilma lossimiseta hakkas kuningakoja ettur lahingusse heitma, lükates neid meeleheitlikult edasi.
  Anatoli Karpov võttis selle väljakutse vastu. Ja ta oli ka valmis võitlema. Kuigi Fischeri mäng tundus olevat antipositsiooniline.
  Mõlemad vastased võitlesid väga kõvasti. Fischer suutis kosmoses eelise saada. Ja ohverdades tugeva rünnaku arendamiseks etturi. Anatoli Karpov, olles ajahädas, tegi mitu viga ja sai matti. Seega lõppes matš suurele rahale väga efektselt. See kestis kakssada nelikümmend partiid ja osutus rekordiks kogu malemaailma ajaloos. Ja võib-olla üldiselt pikim matš spordi- ja inimkonnamaailmas.
  See oli tõesti võitlus ... Ja võitlus on see, mida vajate!
  Pikima võistlusega sisenesid Fischer ja Karpov kõigi spordialade maailmaajalukku. Ja üks kõrgemaid tasusid spordimaailmas. Rohkem said ainult profipoksijad ja tol ajal selliseid tasusid nende hulgas polnud.
  Bobby Fischer sai võitjana kaks kolmandikku auhinnarahast. Ja Anatoli Karpov teenis ühe kolmandikuga rohkem kui oma eelmistes matšides. Ja loomulikult ta naudib seda. Pärast seda Bobby Fischer enam ei esinenud ja suri peagi. Anatoli Karpov mängis aeg-ajalt, kuid ilma suurema eduta. Kasparoviga kohtusid nad aga 2010. aastal. Harry pole pikka aega mänginud ja on treenitud. Kuid ka Anatoli Karpov vananes.
  Seega olid võimalused umbes võrdsed.
  Matš kulges kuue võiduni ... Samuti piiramatult ja suure raha eest. Küll tagasihoidlikumalt kui Fischeriga.
  Algul Anatoli Karpov, kes on viimase kahekümne viie aasta jooksul pärast võitlust Kasparoviga palju mänginud ja selle tulemusel juhtima asunud.
  Esimese üheksa mängu järel oli seis Karpovi kasuks kolm - null. Anatoli Jevgenievitš võitis esimese mängu. Mustanahalist mängiv Garri Kasparov hakkas kohe ohverdama ja tüsistusi tegema. Ja esimeses mängus oli palju üllatusi. Karpov tegi esimese käigu - E-kaks - E - neli, mis oli tema praktikas haruldane. Ja Garri Kasparov võttis alguses Sitsiilia kaitse vastu ja keeldus sellest ning hakkas täiesti ekstravagantselt liikuma. Kõigepealt viskas ta lahingusse F-etturi, seejärel mängis rüütliga ja vastuseks Karpovi käigule viskas ta jälle naaberetturi. Ja siis võttis Karpov veel ühe. Kuigi Garri Kasparov võitis tempo, jäi ta kahe etturiga alla ja nõrga kuningaga.
  See oli Kasparovi algne gambiit. Mis võimaldas millisel juhul tüsistusi saada. Kuid kättemaks oli talle kaks etturit ja kuninga ebakindel positsioon. Ja mustale ühest tempost võiduks ei piisa. Ja valgel on keskuses suur eelis. Karpov muidugi realiseeris oma eduseisu. Aga Kasparov kaotas... Siis olid viigid ja Karpovi võidud Valgega seitsmendas ja üheksandas geimis.
  Ajalugu näis korduvat, kuid kolmeteistkümnendas mängus Sitsiilia kaitses rakendas Kasparov uudsust ja mängis õigema gambiiti. Ja ta suutis ju skoori leotada... Ja kuueteistkümnes osamakse kahandas vahe. Tõsi, seitsmeteistkümnendal suutis Karpov vahe taas kahepunktiliseks kasvatada. Ja kahekümne seitsmenda mängu skoor oli kaks: viis. Ja see on juba tõsine. Anatoli Karpov näis tahtvat võita kolmekümne esimest geimi, nagu eelmiselgi korral. Kuid seekord see ei õnnestunud. Ja Kasparov võitis kolmekümne teise mängu. Edasi kestis mäng neljakümne seitsmenda geimini, mille väsinud ja juba eakas Karpov ära puhus. Ja neljakümne kaheksas, kus unest ärganud Garry Kimovich viigistas skoori.
  Siis oli kolmekuuline paus... Anatoli Karpov puhkas ja siin on nad Harryga kibedas võitluses. Anatoli mängib Valget. Ja Karpov valib Reti avangu. Midagi, mida pole kunagi varem mängitud. Kasparov proovib mängida ka väljaspool kaanonit. Ja ta saab raske positsiooni... Mäng venis pikaks. Harry juhtis kaitset täpse täpsusega. Ja enam kui kolmesaja käigu järel sai ta viigi. Järgnes kaheksateistkümne viigiga seeria, mis alistas esimese matši näitaja... Ja lõpuks õnnestus Harryl valges mängus Caro-Kanni kaitsest läbi murda. Ta kinkis kaks figuuri. Üks tõde mängis peaaegu kohe välja. Siis tuli rünnak kuninga vastu. Lõpuks matt Anatoli Karpov. Ja lõpuks saavutas veenva kättemaksu. Isegi kui minimaalse varuga, ühe punktiga, enne kui kaotate. Kuid ikkagi maksis Garri Kasparov pärast veerand sajandit ikkagi kätte. Ja tema autoriteet on väga kõrge.
  Garri Kasparovi võit inspireeris Kortšnoid esitama väljakutse ka Anatoli Karpovile. Ja loomulikult leidus sponsoreid, kes pakkusid kuue võiduni peetava matši eest vapustavat tasu. Kortšnoi on Karpovist kakskümmend aastat vanem. Kuid vaatamata kõrgele eale esineb ta väga hästi. Ja nii julgelt pakub kättemaksu. Ja 2013. aastal toimus uus väga huvitav matš kuni kuue võiduni.
  Viktor Kortšnoi vs Anatoli Karpov. Ja see on suurepärane! Matš toimus New Yorgis.
  Kohe esimesest mängust algas kõva võitlus. Karpov alustas E kahe ja E neljaga. Kortšnoi mängis ootamatult Karpovi lemmikkaitset: Caro-Kanni. Ja asi jõudis kiiresti viigini. Siis tuli Kortšnoi. Esimesed kaksteist mängu lõppesid viigiga. Ja siis mängis Viktor Kortšnoi kolmeteistkümnendas mängus Sitsiilia kaitse ja Naidroffi variatsiooni. Ja selle tulemusel õnnestus tal teravas heitluses võita Korchnoi jaoks veenev võit. Toimus vastastikune võitlus paljude ohvritega ja ilus rünnak.
  Kuueteistkümnendas geimis ja isegi Valgega võitis Kortšnoi taas ning suurendas vahe ja edu kahe punktini. Arvestades, et Kortšnoi on kaheksakümmend kaks aastat vana, siis jah, ta on suurepärane maletaja! Ja kahekümne neljandas mängus tähistas Kortšnoi võitu: skoor kolm - null tema kasuks ja tundus, et tuleb sensatsioon ja veterani kõlav võit. Kuid kahekümne seitsmenda geimi võitnud Karpov suutis vaimse võrdse tasakaalu taastada. Seejärel võitis ta kolmekümne esimese mängu valgega. Ja 32. mängus rakendas ta ootamatult avatud avangule Sitsiilia kaitse ja draakoni variatsiooni.
  Arvestades, et Karpov võitis tavaliselt Valge eest mängides Dragon Variationi, tuleks sellist otsust pidada ootamatuks. Ja Karpov suutis ägedas võitluses initsiatiivi haarata ja elegantse kaaslase kätte saada.
  Skoor selgus üsna kiiresti. Kuid Anatoli Karpov kaotas taas aktiivsuse ja pikk viigiseeria venis. Kuni sai nelikümmend kaheksa mängu läbi ja tuli kolmekuuline paus.
  Paljud fännid ei olnud rahul sellega, et mõlemad võitlejad polnud liiga innukad võitlema.
  Kuid pärast vaheaega lahing uuesti ... Kortšnoi hakkas rohkem riske küsima. Ja viiekümne esimeses mängus võitis ta sama võidu.
  Ja ta astus uuesti ette ... Kuid viiekümne kolmandal aastal ohverdas Kortšnoi liiga palju ja läks liiga kaugele ning sai lüüa. Seis oli tasane... Seejärel viigiseeria... Mõlemad maletajad käitusid passiivselt. Ja alles üheksakümnendas geimis võitis lõpuks Karpov. Skooriks sai neli - viis. Ja see on tõsine. Pärast üheksakümmend kuut mängu tuli taas kolmekuuline paus.
  Kortšnoi-Karpovi matš kujunes väga karmiks vastasseisuks. Pärast vaheaega mäng jätkus. 101. kohtumises oli Dragon taas, kuid seekord oli Kortšnoil varuks tõuge. Ja nii sai ta initsiatiivi. Ja ta suutis musta kuninga vastu välja töötada vastupandamatu rünnaku.
  Jälle tuli viigiperiood. Tulemuseks oli viis-viis. Kuid siiski osutus otsustavaks viimane geim, sada nelikümmend neli sellest tsüklist.
  Karpov läks tagasi E-kaks-E-neli. Ja Kortšnoi pakutud avatud variandi puhul rakendas ta ootamatult Kuninga Gambiiti. Teades Kortšnoi tegelaskuju, arvas Karpov, et valib kõige põhimõttelisema jätku ja lepib gambiitiga. Kuid selleks oli tal varuks - tugev uudsus. Ja algas äge ja agressiivne lahing. Ja rünnak musta kuninga vastu osutus väga tugevaks. Selle tulemusena jäi Kortšnoi tükita. Kuid veel nelikümmend viis käiku võitles ta meeleheitlikult kuni matini.
  Nii et katset Karpovile kätte maksta ei toimunud. Kuid teisest küljest teenis Kortšnoi palju raha ja pälvis austuse oma kompromissitu võitluse eest.
  Siis aga lakkas Anand olemast maailmameister ja 2020. aastal pidas Anatoli Karpov taas omavahelise maailmameistrivõistluste matši, kuni kümne võiduni, kuid limiidiga nelikümmend kaheksa mängu. Selleks ajaks oli Anatoli Karpov lõpuks kustunud ning Vishy Anand oli endiselt tugev ja suurepärases vormis. Matš peeti Moskvas. Sel aastal koroonaviirust ei olnud ja kõik oli päris hästi.
  Võib-olla mitte Karpovi jaoks... Vishy Anand domineeris duellis ja võitis geim mängu järel... Anatoli Karpov ei suutnud seekord visa vastupanu osutada ning kaotas kahekümne neljanda duelli Valgega, lõpetas võistluse tulemusega kümme - null Anandi kasuks. Selles matšis proovis Karpov kolm korda Blackiga Dragonit ja mängis sellega. Ja võitlus läks ühe väravani. Alles kuueteistkümnendas mängus Valgega avanes Karpovil võiduvõimalused, kuid need jäid tal jälle kasutamata.
  Seega ei olnud võimalik kontot tühjendada ...
  Anatoli Karpov ütles, et on oma osa juba teinud ja tahab ... poliitikaga tõsisemalt tegeleda. Eelkõige võttis Zjuganov sama nulli, ilma piirajat kahe ametiaja ja nelja aasta pärast tühistamata. See tekitas ühiskonnas palju pahameelt. Nad mäletasid, et Jeltsin, Primakov ja Lužkov piirdusid kahe ametiajaga. Miks otsustas Gennadi Andrejevitš endast erandi teha? Pealegi pole Genka neist noorem. Zjuganov viitas aga sellele, et Biden on temast isegi vanem. Kuigi halb näide pole kordamist väärt. Gena on aga lihtsalt võimufanaatik. Ja ta ei taha lahkuda.
  Ja Anatoli Karpov otsustas presidendiks kandideerida. Ja liikus võimule nagu tank. Sellegipoolest on ta Zjuganovist noorem ja kakskümmend aastat oli ta male maailmameister.
  Ja nüüd, 2024. aasta Venemaa presidendivalimistel, kandideerib Gennadi Andrejevitš Zjuganov kolmandaks ametiajaks. Isegi kui ta on kaheksakümmend aastat vana. Venemaa ajaloo vanim president ja valitseja. Ületas nii Lužkovi kui Primakovi. Ja president ronib ikka kolmandaks ametiajaks. Ja kellele seda vaja on? Ta tegi põhiseadusesse paar muudatust, sealhulgas selle, et miinimumpalk ja pension ei tohiks olla väiksemad kui elatuspalk. Ja ta tühistas oma tähtajad. Ronib end kolmanda peale.
  Ja valimised on ebademokraatlikud. Riigiduuma parteid võivad presidendi kandidaadiks nimetada jne. Ülejäänu osas aga koguge kaks miljonit allkirja kuus.
  Noh, Zjuganov võttis asja ja pistis pea kolmandaks ametiajaks presidendiks. Kuid Anatoli Karpov läks lahingusse. Ja tal õnnestus koguda kaks miljonit allkirja. Žirinovski tormab taas LDPR-st. Tõsi, Yablokolt on juba välja tulnud veel üks - noorem. Alates isanime ka arenenud noor. Ja veel üks noor miljardär ja Anatoli Karpov.
  Venemaa majandus seisab. Ja Gennadi Zjuganov häiris peaaegu kõiki. Seega on valimiste tulemus ebaselge. Tõsi, ametisoleval presidendil on haldusressursside näol suur edumaa. Ja muidugi kontrollitud meedia. Kuid sellest ei piisa muidugi enesekindlaks võiduks juba esimesest ringist peale. Kuigi sellest võib piisata. Konkurendid ei ole väga tugevad. Vaid "Isamaa - kogu Venemaa" rivaal on tõsine Krasnodari territooriumi kuberner ja väga tugev ärijuht ning samal ajal noor. No Žirinovski on lihtsalt vana kloun. Ja Yabloko ei kogunud kunagi palju. Ka miljardär ei saa liiga palju, seda enam, et ta on juut. Aga Anatoli Karpov? Esimene üllatus oli see, et tal õnnestus koguda kaks miljonit allkirja. Teine on see, et endine malemaailmameister hakkas erinevates Interneti-küsitlustes saavutama kindlaid protsente. Ja see tuli kõigile üllatusena.
  Ja siis saavutas Anatoli Karpov valimiskampaania ajal ootamatult teise koha.
  Ja sellest sai väike sensatsioon. Või äkki mitte nii väike. Siis veelgi raskem. Juba vana Zjuganov komistas lennuki vahekäigul. Ja tema reiting hakkas langema. Ja majandus halvenes. Ja kõik on väsinud võimul olevast kommunistlikust parteist.
  Ühesõnaga, hakkas lisama endiselt heas füüsilises vormis olev Anatoli Karpov. Ja tema reiting kasvas kiiresti. Ja esimeses ringis oli sensatsioon. Zjuganov mitte ainult ei suutnud käigult võitu saada, vaid edestas ka Anatoli Karpovit vaid kolme protsendiga. Ja see on kindlasti suur sensatsioon. Ja võitlus tuleb väga karm. Žirinovski toetas loomulikult võimuerakonda ja Zjuganovit. Siin toetas ootamatult Karpovit kolmanda koha saanud Isamaa esindaja. Miljardär on viiendal kohal, samuti Anatoli Karpovi jaoks. Ja see on väga lahe.
  Ja nüüd valimised ja teine voor. Ja jälle sensatsioon. Anatoli Karpov alistas Gennadi Zjuganovi. Kasu olgu väike, aga siiski. Esimest korda kaotas ametisolev president. Ja loomulikult on see suure ulatusega sensatsioon.
  Läänes tunnustati Anatoli Karpovi võitu. Ja väga ägedalt. Räägiti uuest mõtlemisest ja sellest, et varsti saabub kogu maailmas kommunismi ning rõõmu ja õnne ajastu. Ja varsti on imeline, kui meeldiv on elada kõikjal maailmas ...
  Anatoli Karpov ütles, et Venemaa peab esimese asjana tegema NATO ja Euroopa Liiduga liitumise. Ja see saab olema väga lahe ja silmapaistev saavutus. Ja et varsti on kõigi valgete rahvaste liit. USA uueks presidendiks sai mustanahaline naine. Ja see oli ka progressiivne samm. Ja tee ülemaailmse vendluse poole.
  Ja Vladimir Vladimirovitš Putin suri vahepeal vaikselt vanglahaiglas. Ta pandi vangi varguse ja maksudest kõrvalehoidumise eest. Selliseks kujunes maailm...
  Ja just Anatoli Karpov võitis oma 1984. aasta matši kolmekümne esimese mängu Garri Kasparovi vastu. Selliseid imesid juhtub siin maailmas...
  Jah, las Vladimir Putini ajastu varsti lõppeb.
  
  MAINSTEINI VASTULÖÖGIMINE JA PÖÖRDUMINE SÕJAS
  1943. aasta novembris suutsid sakslased Nõukogude vägesid alla löönud Mainsteini vasturünnaku ajal saavutada rohkem. Ja kõik sellepärast, et Stalin käskis Zhitomiri iga hinna eest hoida ja keelas kaitsele asuda. Selle tulemusel suutsid sakslased Kiievi uuesti vallutada ja Nõukogude üksused ümber piirata ning seejärel hävitada. Lisaks osutus ilm kuivaks ja sakslased said oma niigi arvukamaid tiigreid ja pantreid tõhusamalt kasutada. Selle tulemusena said Nõukogude väed purustavat lüüasaamist.
  Stalin omakorda paiskas lahingusse uusi jõude. Nõukogude üksused ronisid üle Dnepri. Kuid nad ei olnud valmis, vaid natsid rühmitusid. Ja surus väga osavalt maha Nõukogude üksused. Jaanuaris peeti lahing Dnepri pärast ja Nõukogude vägesid viidi massiliselt üle. Kuid Punaarmee pealetung Leningradi lähedal löödi tagasi ja lämbus enda verre. Põhjus on selles, et osa vägedest viidi Dneprisse ja seda kasutati ebaefektiivselt.
  Ühesõnaga, sakslased suutsid talvel vastu pidada ja kaotust vältida. Rindejoon on stabiliseerunud. Stalin üritas endiselt kangekaelselt Dneprisse tungida, kuid see ei õnnestunud.
  Natsid astusid mõned sammud. Eelkõige totaalse sõja ja tööjõu kasutamise meetmed. Relvade tootmine Kolmandas Reichis kasvas. Ilmusid ka reaktiivlennukid ja FAA raketid. Kuigi mitte väga tõhus...
  Punaarmee ei suutnud kunagi ületada Fritzi kaitset Dnepri ääres. Stalin, olles mures, et Ameerika ja Suurbritannia võivad Euroopasse varem tulla, tegi rüütlikäigu: pakkus Hitlerile kuueks kuuks vaherahu. Fuhrer nõustus, kuid tingimusel, et sissisõda peatatakse.
  Sellega nõustus ka Stalin. Ja 1. mail 1944 oli idarindel tuulevaikus.
  Liitlased üritasid ikka Normandias randuda. Kuid seekordne katse lõppes purustava kaotusega. Ja ainuüksi enam kui miljoni Ameerika ja Briti sõduri kaotus vangide poolt on kohutav katastroof. Pärast suvist lüüasaamist järgnes sakslaste pealetung Itaalias. Mis viis ka liitlaste lüüasaamiseni ning esmalt Napoli ja seejärel Sitsiilia vallutamiseni.
  Vaherahu lõppemise ajaks 1. novembril 1944 olid sakslased taastanud täielikult kontrolli Lääne-Euroopa üle. Nendel tingimustel pakkus Stalin vaherahu pikendamist veel kuueks kuuks... Hitler nõustus. Suurbritanniat tabasid ballistilised raketid ja Arado-klassi reaktiivpommitajad. Õhus lasid sakslased Focke-Wulf TA-152 asemel seeriasse mitmeotstarbelise lennuki. Mis osutus väga tõhusaks. Ja parim igas mõttes. Jah, ja XE-162 näitas sõjas oma parimaid lennuomadusi ja tohutut tõhusust.
  Ja pluss tähendab Kolmanda Reichi allveelaevastikku. Mis uputas väga tõhusalt kõik fašismi vaenlased. Ja eriti miniatuursed allveelaevad ühele inimesele. Need said nii tõhusalt nii USA kui ka Suurbritannia.
  Pärast USA presidendi Roosevelti surma pakkus uus president Truman Hitlerile kohe vaherahu ja vangide vahetust. Fuhrer nõustus sellega. Ja liitlased Saksamaaga lõpetasid alates 1. maist 1945 sõja kolmeks aastaks. Toimus sõjavangide vahetus ja majandussuhete taastamine. Kuid idarindel algas sõda uue hooga. 22. juunil 1945 alustasid natsid keskuses pealetungi. Esmakordselt osalesid lahingutes uue põlvkonna tankid E-100 ning iseliikuvad relvad E-10 ja E-25. Tanki E-50 alles arendati. Kuid Panther-2 ilmus seeriasse väiksema torni ja madala siluetiga, mille mootor oli 900 hobujõudu ja kaal viiskümmend tonni. See oli juba lahe. Uued Saksa sõidukid "Panther"-2 ja "Panther" F osutusid paremini kaitstud ja tugevamini relvastatud.
  Nagu E-seeria iseliikuvad relvad ... Ja uue põlvkonna reaktiivlennukid. Ja Punaarmee keskel langes ... Sakslased suutsid läbi murda mitmest kaitseliinist. Aga siis nad ikkagi peatati. SU-100 osales lahingutes. E-100 vastu olid nad aga üsna nõrgad. Sakslased suutsid Smolenski peaaegu täielikult ümber piirata, kuid linn ise pidas meeleheitlikult vastu.
  Stalin käskis surmani seista. Sakslased on kesklinnas takerdunud. NSV Liidul oli siin kuni kakssada diviisi ja ta omas positsioone. Natsidel on aga käegakatsutav paremus ründerelvade kvaliteedis ja õhus reaktiivmootoritega.
  Taevas vallutas Luftwaffe. Lennukite tootmise osas jõudis NSV Liidu Kolmas Reich järele ja ületas seda oluliselt kvaliteedi poolest. Eriti reaktiivsetes mudelites. Täiustatud tiibadega XE-262 X ilmumine õhku osutus Nõukogude pilootidele tõeliseks šokiks. Sellel masinal oli kiirus üle 1100 kilomeetri tunnis ja viis 30-mm lennukikahurit. Muidugi ei suutnud Nõukogude lennukid sellisele asjale vastu panna. Nagu ka reaktiivpommitajad, millele on lihtsalt võimatu järele jõuda.
  Sakslased peatusid 1945. aasta sügisel. Ja Punaarmee püüdis uuesti edasi liikuda. Kuid ma leidsin võimsa kaitse. Fritzil olid väga head iseliikuvad relvad seeriast E. Ja sügisel ilmus E-50 esimene modifikatsioon. Auto oli sarnane Tiger-2-ga, kuid väiksema ja kitsama torniga, mille esiosa on 200 mm ja küljed 100 mm. Tal olid küljed veidi paksemad: 100 mm ja otsmik suurte nõlvade all 150 mm. Ka veermik oli kergem ja täiuslikum. Ja mootor ja käigukast asusid ühes plokis, mis vähendas auto kõrgust ja säästis väntvõlli pealt. Relv oli pikem ja 100 EL ja 88mm kaliibriga.
  E-50 sai nimeks: "Panther" -3. Selle kaal ületas kuuskümmend tonni, kuid 1200 hobujõuline mootor kompenseeris selle. "Panther" -3 pidi saama Saksa peamiseks tankiks - kõige massiivsemaks. NSV Liidul on endiselt seeria tähtsaim T-34-85, mis ei olnud ligilähedalegi Saksa omale. Ja IS-3 ja hilisemat IS-4 toodetakse väikeste partiidena.
  Talv möödus tasavägises võitluses - sakslased lõid Nõukogude pealetungi tagasi.
  Kuid ka nemad ei teinud edusamme.
  Neljakümne kuuenda aasta kevadel algas Saksa vägede pealetung Smolenski oblastis. Võitlus oli seal väga tihe.
  Esimest korda osales lahingus Gerda tankimeeskond. Nad astusid lahingusse 20. mail ja võitlesid esimesel eksperimentaalsel tankil "Tiger" -4. Sellel seitsekümmend tonni kaaluval masinal oli 250 mm esisoomust ja 170 mm külgsoomust, kõrgusega alla kahe meetri. Ja 105 mm püstoliga, mille toru pikkus on 100 EL. "Tiger" -4 null-seeriast 1500 hobujõulise mootoriga - gaasiturbiin. Ja sellist autot on raske iga nurga alt võtta.
  
  Gerda tulistas paljaste varvastega vaenlase pihta ja kostis:
  - Meie armee ei hooli!
  Charlotte märkis ohates, murdes läbi Nõukogude kolmekümne nelja:
  - Venelased ei taha alla anda! Nad on nii visad!
  Christina märkis:
  - Sel aastal peame Moskva võtma! Meil on uued relvad!
  Magda lõhkes Vene jalaväge kuulipildujatega ja lisas:
  - Jah, meil on sellised diskod! Varsti saab Stalin tühjaks!
  Tõepoolest, Kolmanda Reichi plaadid ei olnud enam nõrgad. Ja nad purustasid Punaarmee põhjalikult.
  Siin ühel neist laseb Gertrud paljaste sõrmedega juhtkangi nuppe vajutades Nõukogude lennukid alla ja kiljatab:
  - Pinocchio ilmus palgist ja tal õnnestus saada meheks, inimeseks, kes uskus, et poliitik annab tamme ja nad eemaldavad temalt igaveseks laastud!
  Eva, kasutades samuti paljaid varbaid ja rammides teist vene autot, ütles:
  - Kui ilmnes esimene abielurikkumine inimkonna ajaloos, kui teadlased tegid kindlaks, et meie esivanem oli ahv!
  Ka kahurist tulistav Gerda märkis hambaid paljastades:
  - Seda, et inimene on Issanda Jumala kuju ja sarnasus, võib uskuda vaid ühes elemendis, vaadates, kuidas poliitikud valijate palvetele ükskõikselt reageerivad!
  Charlotte plahvatas talle järele ja tabas nõukogude kahurit, kinnitades hambaid paljastades:
  - Poliitik on osav ainult oma tasku tulusid lisama, aga muidu oskab ta ainult ära võtta ja jagada ning seda viimast teeb ta alati ebaausalt!
  Kristina lasi kuulipildujatest paugu, niitis maha kümmekond Nõukogude sõdurit ja urises:
  - Diktaator ei ole rahva jaoks odav, aga anarhia on veel kallim külili minna, kuigi see ei maksa midagi!
  Magda märkis agressiivselt, paljastades pärlivärvi hambaid ja pilgutades agressiivselt:
  - Tark diktaator on parem kui hull anarhia, nii et võite seista, kuid ei saa pikka aega leegil tantsida!
  Võitluste käigus suutsid sakslased 1946. aasta juuni lõpuks rõnga Smolenski ümber sulgeda.
  Seni oli õhus juhtpositsioonil Saksa piloot Huffman. Viiesaja allatulistatud lennuki eest autasustati teda Kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi viienda klassiga.
  Kuid Albina ja Alvina jõudsid talle järele. Need kaks tüdrukut võitlesid ainult bikiinides ja paljajalu, mis on üsna tõhus. Ja nad võitlesid meeleheitlikult, suure survega.
  Albina tulistas ühe hooga alla kolm Vene lennukit ja urgitses hambaid paljastades:
  -Poliitik on väike mops, kes püüab kamandada tohutut elevandirahvast, kuid ajab ta vaid murtud lubaduste portselanipoodi!
  Alvina andis ka paljaste varvaste abil pöörde ja siristas:
  - Poliitik lubab valijale magusate kõnede ambroosia mee piparkooke, kuid saab kõrvadele vaid sõõrikuaugu ja mädanuudlid!
  Tüdrukud nagu öeldakse mahlas, kuigi põrgulikud. Nad võitlevad kõvasti!
  Kuid ka Nõukogude lendurid võitlevad natside vastu.
  Anastasia Vedmakova katkestab natside lennuki ja susiseb:
  - Poliitik lubab tarretise pankadega meejõgesid, sellistest maiustustest viiakse ainult kärbseid-hääletajaid jalgadega edasi!
  Akulina Orlova, lüües Fritzi ja kasutades samal ajal paljaid varbaid, karjus:
  - Kui poliitikul on palju magusaid lubadusi, siis võimule saades ei tundu sellest kellelegi piisav ja elu ei lähe mee!
  Meeleheitlikult õhus võitlev Mirabela Magnetic säutsus:
  - Jumal võib kõike teha, ta ei saa lihtsalt poliitikut ausaks teha ja tema valimislubadus saab täidetud!
  Tüdrukud näitasid oma silmapaistvat klassi. Kuid ikkagi on natse peaaegu võimatu peatada.
  Pärast Smolenski piiramist tungisid Fritzid Vjazmasse. Ja sealt keerasid nad järsku lõunasse.
  Lahingutes osalesid erinevat tüüpi relvad. Tank T-54 ei olnud veel masstootmiseks valmis ja selle asemel suurendati aktiivselt SU-100 tootmist võimsamate relvadega, mis vähemalt suudavad kuidagi tagasi hoida ja läbistada uusimaid natsitanke, isegi kui külg.
  Iseliikuvate relvade eeliseks oli lisaks võimsamatele relvadele valmistamise lihtsus. Tõepoolest, iseliikuvad relvad on umbes kolmandiku võrra odavamad kui pöörleva torniga tankid. Ja mul on võimsam relv ja madalam siluett. See on muidugi suur pluss. Kuigi muidugi on mõnes mõttes parem tank ja pööratav torn. Kuid kaitsesõjas, millele NSV Liit läks üle, kus on võimalik varitsuse tagant tulistada, ei jää iseliikuv relv oma efektiivsuse poolest tankile kuidagi alla. Nii hakati SU-100 tootma üha suuremates kogustes. Kuid IS-3 tootmine lõpetati ja IS-4 toodeti väikestes kogustes. Ja võimsama IS-7 seeria on üldiselt küsimärgi all. Nii et praeguseks on SU-100-st saanud elupäästja, mis võis Panther-3 oskuslikul kasutamisel kipitada ja oli ohtlik ka Tiger-3-le, mis on raskem, kuid paremini kaitstud.
  Elizaveta tulistas 100-millimeetrist kahurit, läbistas sakslaste "Panther" -2 ja kostis:
  - Kui poliitik on võimule pürgiv šaakal, siis saavutanud diktaator on tiiger, kuid mõlemad eelistavad siiski riietuda lambanahasse nagu hundid!
  Ekaterina tulistas ka omakorda vaenlase pihta ja urises:
  - Pole olemas puhta hingega poliitikut, aga nad kohtuvad tühjade taskutega, kust saab ainult sea pista!
  Elena tulistas ka kahurist, kui oli tema kord, ja märkis, eemaldades oma palja kanna soomuselt:
  - Tühja tasku saab raha täis, tühja pähe topitakse vaid poliitikute võltslubadustest saepuru laastud!
  Euphrosinia tegi ka kordamööda lasu. Kuivatamine seisis varitsuses ja tulistada oli mugav. Siis ta ütles:
  - Kui sul on saepuru peas, siis sa oled täielik känd, kellelt iga päev laastu eemaldatakse ja kes poleks laisk!
  Tüdrukud siin hullavad põhjalikult ja näitasid oma tuju. Ja nende kuivatamine toimis suurepäraselt.
  Kuid ikkagi pidin alla andma. Sakslased liikusid ja liikusid edasi. Ja jõud tundusid liiga ebavõrdsed. Ja mitte ainult ei tundunud. Natsid kasutasid vägesid kogu Euroopast ja endistest liiduvabariikidest. Muuhulgas võitlesid ka satelliidid. Sealhulgas Hispaania ja Portugal, kes soovisid saada uusi kolooniaid NSV Liidu arvelt. Ja sellest sai tõesti suur probleem.
  Kuigi need riigid tunduvad väikesed. Kuigi ka Portugalil on kolooniad.
  Fašistid liiguvad nüüd lõuna poole ja neil on edu edu järel.
  Tiger-4 katsetatakse nüüd uue, täiustatud modifikatsiooniga, mille mootor on 1800 hobujõuline. Ja see annab seitsmekümnetonnise massiga natsimasinale head sõiduomadused.
  Gerda laseb oma surmava relvaga väga täpselt, kasutades paljaid varbaid ja möirgab:
  - Poliitik sündis samuti naisest, kuid tema tõeline ema on vale ja isa on kurat, kes väidab end olevat jumalik au!
  Ta tulistas kahurist paljaste varvaste ja Charlotte'i abil agressiivselt kaagutades:
  - Sõda on naiselik ja hävitab palju inimesi, sest selles on poliitik - abikaasa - veidrik!
  
  Pärast seda, kui Christina vallandas, on need kuldpunaste juustega tüdrukud, märkides:
  - Sõjal on ebanaiselik nägu, poliitikul, kes selle valla päästis, lamav kruus!
  Magda lasi ka ükshaaval kahurist, mida ta tegi automaatrežiimil - kümme lasku minutis ja märkis:
  - Rebane on hingelt kuri, kuid kest on ilus ja poliitik näeb välja nagu pask ja hing on nagu munandikotti!
  Natsid liikusid ümber Dnepri. Ja neil õnnestus Orel peaaegu kohe vallutada ja Donbassi sisse murda.
  Stalin ehmatas ... Aga seni ei saanud ta midagi teha. Lahingutes, mil Saksa tehnika oli tugevam ja natsid täiustasid oma reaktiivlennukeid.
  Albina ja Alvina ületasid kumbki lühikese ajaga viissada allatulnud lennukit ning said kumbki Rüütliristi Rüütliristi ja hõbedased tammelehed, mõõgad ja teemandid!
  Albina, lõigates ühe hooga maha mitu Nõukogude lennukit, kostis:
  - Rebane on väike loom, kuid alistab suured loomad eesli intelligentsiga meelituste ja teesklusega!
  Alvina, kes lõikas ära paljaste varvastega, teise Nõukogude jaki, millele järgnes LA-7 ja PE-2, säutsus:
  - Rebane ei ole kõige suurem kiskja, aga kui sul on kanaajud, neelab ta elevandi hoobiga ja tõukejõuga metsalise alla!
  Jah, sellise tüdruku vastu ei saa Venemaa õhujõule vastu panna. Need on lihtsalt kapitaalsed kuradid, sõja kõrgeim klass. Ja natsid avaldasid Venemaale tõesti survet.
  Gertrude ja Eva lendavad disketil. Kaks tüdrukut kasutavad lendava taldriku laminaarset joa. Ja suurel kiirusel rammivad nad Nõukogude lennukeid. Ja madalal lennul saate laminaarse joaga aku või isegi tanki maasse ajada. Või mitu tanki.
  Nõukogude autosid purustav Gertrud, märkused:
  - Sõjas tahad sa kuulata ööbikutrille, aga su kõrvu jõuab vaid vareste kaagutamine, öökulli hõik ja parimal juhul kägu mürin, et nad sind täna ära ei tapa!
  Eva lõi välja veel ühe etturi ja andis siis disketi aastaid mööda, et aku maasse mõlkis, ja kriuksus:
  - Andes oma hääle kukele, läheb valija ise kindlasti alla ja keerab tagumikku!
  Gertrude nõustus sellega:
  - Parem ära ütle!
  Eva lisas loogiliselt:
  - Poliitik-kukk lärmakas, kuid tema kõnedes ei kuule mõistuse noote ega tõe ööbiku!
  Gertrude nõustus, lükates laminaarjoaga paar Nõukogude tanki maasse:
  - Ka kukk nagu kotkas lindude sugukonnast, aga nokib valijaid ennekõike kana mõtlemisega!
  Natside surve kasvas ...
  Võitlused arenesid Kurski pärast.
  Sakslased üritavad läbi murda Voroneži. Kurskit rünnatakse suurte jõududega. Vaprad neli tüdrukut aga seisid nende teele.
  Nataša viskas natside pihta palja jalaga granaadi ja laulis:
  - See on õige...
  Zoya lasi oma palja kannaga surma kingituse ja lisas:
  - Vaenlane...
  Augustinus alistus millelegi hävitavale ja kilkas:
  - arvab...
  Svetlana viskas paljaste varvastega granaati ja kilkas:
  - Mida...
  Nataša viskas paljaste jalgadega paar sidrunit ja karjus:
  - Vene...
  Zoya alistus ka millelegi energilisele ja surmavale, vingudes:
  - Hallatud...
  Augustinus käivitas surmava seadme, pomisedes:
  - Vaenlane....
  Svetlana alistus taas hävitavale ja vyaknulale:
  - Paus!
  Nataša pööras pöörde ja kilkas:
  - WHO...
  Zoya tulistas ka mustanahaliste välismaalaste pihta, kelle natsid värbasid, ja vingusid:
  - Julge!
  Augustinus rääkis jõu ja raevuga:
  - See...
  Svetlana alistus pantri naeratusega:
  - AT...
  Nataša viskas palja jalaga granaadi ja karjus:
  - Võitle...
  Zoya viskas paljaste sõrmedega surma kingitust ja pomises:
  - Rünnakud!
  Augustine lõi sisse ja pomises:
  - Vaenlased...
  Svetlana kinkis paljaste taldadega hunniku granaate ja kuidas ta karjub täiega:
  - Me...
  Nataša naelutas lõhke ja susises:
  - Raevukas...
  Zoya lõikas natsid ära ja kilkas:
  - Rütm!
  Augustine tulistas uuesti ja karjus:
  - Raevukas...
  Svetlana säutsus tulistades:
  - Rütm!
  Nataša viskas oma graatsilise palja jalaga taas granaadi ja säutsus:
  - Me hävitame natsid!
  Zoya võttis selle ja säutsus:
  - Tulevikutee kommunismi poole!
  Ja viskas paljaste varvastega sidrunit.
  Augustine võttis ja ajas jooned laiali ning tema paljad jalad lendasid hävitavalt mööda Fritzi:
  - Me jagame vastased pooleks!
  Svetlana võttis selle ja viskas palja kannaga, hunniku granaatidega, ja kilkas:
  Purustame fašistid!
  Ja need neli jätkasid tulistamist ja granaatide loopimist. Saksa E-75 liikus. 128 mm püstoliga masin. Ja tulistab ennast.
  Ja tüdrukud viskasid granaate. õõnestas natse. Ja nad tulistasid tagasi. Nad ronisid edasi. Tankid veerevad taas. Liigutab uusimat Saksa "Leopardi" -1. Väga mobiilne auto.
  Kuid tema tüdrukud võtsid võimu ja lõid ta välja. Nad rebisid tükkideks gaasiturbiinmootoriga liikurmasina. Ja nad lõid ta puruks.
  Nataša märkis naerdes:
  Me võitleme suurepäraselt!
  Zoya nõustus sellega:
  - Väga lahe!
  Augustinus märkis targalt:
  - Me võidame!
  Ja ta lasi palja jalaga välja tankitõrjegranaadi. Tugev tüdruk. Ja tal on nii palju taipu.
  Svetlana lasi ka oma palja jala varvastega surmakingituse ja tabas vaenlast. Väga agressiivne tüdruk, rukkilillevärvi silmadega. Tal on nii vaimukust ja jõudu!
  Nataša pöördus ja naeratas:
  - Püha Venemaa eest!
  Zoya tulistas väga aktiivselt ja irvitas, näidates pärlhambaid:
  - Olen sellel tasemel sõdalane, kes ei kao!
  Augustine tulistas ka. Niitis natsid maha ja urgitses:
  "Ma olen suurte ambitsioonidega sõdalane!"
  Ja ta paljastas oma pärlhambad!
  Svetlana kinnitas:
  - Väga suured ambitsioonid!
  Tüdrukud on tülitsenud väga pikka aega. Ja loomulikult õnnestus neil sõjaväetöö. Nad on täiesti imelised kaunitarid. Silmapaistev meel. Ja nad tulistavad esimesest klassist.
  Elizaveta ja tema meeskond SU-100 peal võitlevad samuti väga meeleheitlikult ja väga vapralt.
  Elizabeth tulistas ka 100-millimeetrisest relvast, kasutades paljaid varbaid ja siristades hambaid paljastades:
  - Poliitik teab nagu oma viit nippe valijate petmiseks, kuid ta pole täiesti teadlik sellistest mõistetest nagu mõõt ja südametunnistus!
  Jekaterina märkis väga agressiivselt, tulistas tabavalt vaenlaste pihta ja karjus:
  - Poliitikul on nimetissõrmega kõige tähtsam sõrm, aga sellega saab ta ainult probleeme torkida ja keelega täitmata valimislubadustest mõrasid lakkuda ei saa!
  Elena märkis väga agressiivselt, lüües vastaseid palja kannaga:
  - Poliitik on loomise küsimuses täiesti kirjaoskamatu, kuid teab peast kõiki ebaõnnestumiste vabandusi!
  Euphrosinia märkis ka, tulistades ja kasutades meislitud jalgade paljaid sõrmi:
  - Poliitikas, nagu maleski, on tugevad ja nõrgad käigud, kuid iga nupu jaoks pole selgeid reegleid ning käikude järjekorda rikkuja saab eelise!
  Naissõdalased võitlevad natside ülemate jõududega nagu titaanid punaselt Olümposelt. Ja nad näitavad üles kolossaalset jõujulgust ja kangelaslikkust. Ja ometi nad ikka laulavad.
  Kursk suutis natside pealetungi mõnevõrra tagasi hoida ... Seal võitlevad sõdalased ja kuulus nelik niisama. Nad just matsid pioneeri Seryozhka, kes oli tükkideks rebitud, ja ütlesid ühest suust:
  - Vaprad sõdurid ei sure, sest vaimu ei saa tappa, sõja valla päästnud poliitikud ei ela, sest kui kõndiv laip on siga, pole see isegi taimestik!
  Pärast seda veel üks võitlus ja julgete tüdrukute ägedad lahingud.
  Nataša viskas palja jalaga sidrunit ja laulis:
  - Taevast...
  Zoya viskas ka paljaste sõrmedega granaati ja ütles:
  - Tärn...
  Augustinus lasi palja jalaga surma kingituse ja laulis:
  - Hele...
  Svetlana viskas ka granaadi palja jala abil ja andis välja:
  - Kristalliline!
  Nataša pööras pöörde ja susises:
  - Mina sulle...
  Zoya lasi paljaste sõrmedega surma kingituse, susisedes:
  - Laul...
  Augustine alistus palja kannaga, mis toob surma, ja kilkas:
  - Ma laulan...
  Nataška jätkas agressiivselt lauldes:
  - Umbes...
  Zoya viskas palja jalaga lõhkepaki, ajas natsid laiali ja kilkas:
  - Põliselanik...
  Augustina andis palja kannaga hunniku granaate, andis välja:
  - Stalin!
  Sakslased takerdusid lahingutesse vallutamatu kindluslinna Kurski pärast, kuid suutsid linna täielikult ümber piirata. Ja nad tulistasid teda iseliikuvatest püssidest "Shturmlev" ja "Sturmmaus". Natside jõud on suur.
  Kuid isegi väikesed lapsed võitlesid natside vastu. Poisid ja tüdrukud loopisid improviseeritud lõhkepakette Saksa tankide, iseliikuvate relvade ja jalaväe suunas.
  Pioneerid võitlesid väga julgelt. Nad teadsid, mida fašistlik vangistus tähendab.
  Natside küüsi sattus näiteks neiu Marinka. Nad määrisid ta paljaid jalgu õliga ja asetasid ahju lähedale. Leegikeeled peaaegu lakkusid tüdruku paljaid, pikast paljajalu kõndimisest kõvaks muutunud kontsi. Piinamine kestis umbes viisteist minutit, kuni tallad olid kaetud villidega. Siis said tüdruku paljad jalad lahti. Ja jälle esitasid nad küsimusi. Nad peksid mind kummivoolikutega mu alasti kehale.
  Siis möödusid nad voolust... Marinka piinati ülekuulamisel kümne teadvusekaotuseni. Ja siis nad lasid tal puhata. Kui paljad jalad veidi tõmblesid, määriti need uuesti õliga kokku ja toodi ahju uuesti üles. Sellist piinamist saab korrata mitu korda. Ja piinatakse vooluga ja piitsutatakse kummivoolikutega.
  Marinkat piinati kuus kuud. Kuni ta jäi pimedaks ja muutus piinamisest halliks. Siis matsid nad ta elusalt maa alla. Ei raisanud isegi kuuli.
  Pioneer Vasya, natsid virutasid kuuma traadiga tema alasti kehale.
  Seejärel põletati paljad kontsad kuumade raua ribadega. Poiss ei talunud karjumist, kuid siiski ei reetnud kaaslasi.
  Natsid lahustasid ta elusalt vesinikkloriidhappes. Ja see on kohutav valu.
  Need Fritsid on sellised koletised... Komsomolimeest piinati rauaga. Siis nad riputasid selle nagile, tõstsid üles ja viskasid alla. Seejärel hakkasid nad tulikuuma kangiga põlema. Rinnad rebiti tangidega välja. Siis rebiti nina sõna otseses mõttes kuumade tangidega maha.
  Tüdruk piinati surnuks... Nad murdsid tal kõik sõrmed ja jala. Teine komsomoli liige, Anna, löödi jalaga. Ja kui ta suri, põlesid nad tõrvikutega.
  Ühesõnaga, natsid mõnitasid nii nagu oskasid ja tahtsid. Nad piinasid ja piinasid kõiki.
  Nataša ja tema meeskond võitlesid endiselt ümbritsetud piirkonnas. Tüdrukud kasutasid lahingus oma paljaid graatsilisi jalgu ja viskasid granaate. Nad võitlesid Fritzi kõrgemate jõududega. Nad hoidsid end väga julgelt ega kavatsenud taganeda.
  . PEATÜKK #3
  Varasügis oli kuiv ja soe. Natsid murdsid lõunast läbi ja üritasid ringi liikuda. Tehnilises mõttes on nende relvajõud palju tugevamad. Ja see on natside jaoks ilmselge pluss. Parim ja takni ja lennukid ja värki. Ja diskod on väga surmavad.
  Ja sakslased kasutavad seda ära. Neil on ikka üks juht - eemaldamatu füürer! Ja sellel on eelised. Ja on ka väga ilusaid ja sitkeid naissõdalasi, mis annab eelise.
  Gerda, Charlotte, Christina ja Magda sõidavad U-klassi E-100 tankil, mis on kompaktsem, neljale meeskonnaliikmele. Ja selle relvadeks on reaktiivpommitaja ja universaalne 88-millimeetrine kahur 100 EL - tankihävitaja.
  Sõdalased lähevad ja vilistavad endale.
  Gerda tulistab pika kahurist. Lööb eemalt rusikaga vastu külge T-34-85 ja piiksub:
  - Anname oma südamed isamaa eest,
  Ja me praadime Stalini ja sööme ta ära!
  Charlotte tulistas oma raketiheitja. Ta kattis nõukogude punkri ja kilkas:
  - Oleme võitmatud!
  Christina võttis selle kätte ja urises, vajutades palja kannaga päästikule:
  - Me saame selle mõlemas!
  Dolbanula ja tabavalt ja Magda. Hävitas Nõukogude iseliikuvad relvad SU-152. Ja ta kostis:
  - Küll on aega, võit tuleb!
  Gerda kilkas tulistades:
  - Keegi ei saa meid peatada!
  Charlotte kinnitas:
  - Aga Pasaran!
  Punakarvaline metsaline läbis koos Gerdaga kogu Esimese maailmasõja, alustades Poolast ja lõpetades selle maikuu pealetungiga, sealhulgas kallaletung Smolenskile ja muud ringmanöövrid. Punajuukseline saatan nägi palju asju.
  Ja valmis võitlema lõpuni!
  Christina tulistab samuti ja paljastas hambad. Tema juuksed on kuldpunased. Sõjas tüdrukud ei vanane ja võivad isegi nooreneda! Nad on nii ägedad ja armastavad. Nad paljastasid hambad.
  Ja mitte ühtegi auku hammastes.
  Magdal on lehekulda värvi juuksed. Ja ka aktiivselt muigamas. Lahe tüdruk. Tal on selline tuhande hobuse agressiivne graatsia ja energia.
  Valgete juustega tüdruk Gerda tulistab ja ütleb naeratades:
  - Maailmas on palju head ja inetut... Aga pagan, kui kaua see sõda on kestnud!
  Charlotte nõustus sellega:
  - Ja tegelikult venib teine maailmasõda liiga kauaks. Kõik kaklused ja kaklused... See on tõesti kurnav!
  Christina liigutas paljajalu piki soomust ja karjus:
  - Aga Suurbritannia pole ikka veel lüüa saanud!
  Magda tulistas venelaste pihta ja urises:
  - A tuleb lüüa! See on meie kreedo!
  Gerda susises, tulistades venelaste pihta, paljastades elevandiluust hambad:
  - Me vajame võitu!
  Fucked and Charlotte, hüüdis:
  - Üks kõigi eest, me ei seisa hinna eest!
  Punajuukseline kuldne metsaline Christina kiljatas:
  - Mitte! Ärme seisa!
  Magda lõi oma helepunaseid huuli siristades:
  - Me ei lähe poodi hinna pärast!
  Ja kuldjuukseline harpy tulistas.
  Gerda tabas ka Vene tanke. Põrutas autole ja karjus:
  - Oleme maailma tugevaimad!
  Charlotte lisas kaasa lauldes:
  - Kõik vaenlased leotavad tualetis!
  Christina toetas lauluimpulsi:
  - Isamaa ei usu pisaraid!
  Magda jätkas lauluhäälega:
  - Ja me anname kõik kommunistid ajus!
  Ja tüdrukud pilgutasid üksteisele silma. Üldiselt on neil hea paak. Ainult distantsilt on IS-4 otsaesist raske läbi murda. Samas 250 mm paksune esisoomus. Kuid lõppude lõpuks on sakslastel raske mürsk, kuid uraani südamikuga. Ja sõjaväes on palju mustanahalisi. Kes võitlevad meeletu raevuga. Ja mitte igaüks ei saa nendega võistelda.
  Tüdrukud on harjunud võitlema paljajalu. Isegi Poolas olid nad ainult ühes bikiinides ja paljajalu.
  Kui paljas tald maapinnaga kokku puutub, siis see noorendab. Võib-olla sellepärast tüdrukud ei vanane! Kuigi aeg hakkab otsa saama! Sõdalased, ütleme nii, et väga kangelaslikud.
  Nad on teinud nii palju tegusid, kuid võitlevad nagu tavalised sõdurid. Ja alati ainult bikiinides ja paljajalu. Talvel on neil isegi mõnus lumehangedel paljajalu nüpeldada.
  Gerda tulistab ja laulab:
  Me läheme läbi tule ja vee!
  Charlotte tulistas oma pommilennukiga venelasi ja ütles:
  - Au Preisi rahvale!
  Christina tulistas ka ja kilkas:
  Meie valitseme planeeti!
  Magda naelutas ja kinnitas:
  - Kindlasti teeme!
  Gerda tabas uuesti mürsku ja kilkas:
  "Isegi napalm ei peata meid!"
  Charlotte nõustus sellega:
  - Ja isegi aatomipomm, mida me ei karda!
  Christina vaikis ja vastas:
  - Ameeriklastel ei õnnestunud luua aatomipommi! See on bluff!
  Magda hüüdis täiel rinnal:
  - Maailm ei pääse uue Saksa korra eest!
  Sakslased tungisid septembris lõunast Kurski ümber. Nende tankikolonnid on tugevad ning Aafrikas ja araabia riikides on värvatud palju jalaväelasi. Fritzi võtab number.
  Lisaks oli Saksamaa relvastatud väikerelvade suhtes haavamatute diskoteekidega.
  Kaks tüdrukut Albina ja Alvina lendavad sellisel lendava taldriku peal enda juurde. Tänu tugevale laminaarsele joale on need haavamatud. Kuid nad ei saa ise tulistada. Kuid tänu kolossaalsele kiirusele suudavad nad Nõukogude lennukitest mööduda ja rammida.
  Albina, painutades oma disketti, märkis:
  - Rauatehnoloogia, kindlasti vajalik ja väga kasulik!
  Alvina itsitas, paljastas hambad ja susises:
  - Aga kõik otsustab vaim!
  Albina ütles:
  - Kõige enam, et kumbki pole just võitlusvaim!
  Mõlemad tüdrukud on blondid ja bikiinides. Väga ilus ja paljajalu. Kui sõdalane on ilma kingadeta, on tal õnne. Nüüd on tüdrukud nii värvilised ja uhked.
  Ja enne kaklema minekut töötavad kaunitarid kindlasti meheliku täiuslikkusega keelega. See on nii mõnus ja energiat andev. Sõdalased naised armastavad juua maagilisest anumast. See on nende jaoks tõeline lihapidu.
  Nii tublid tüdrukud on.
  Alvina tulistas alla kaks Nõukogude Liidu uusimat propellerit Yak-15 ja säutsus:
  - Kuulsusrikas meie jaht!
  Albina kinnitas rammimist ja väljastas:
  Ja see ei jää kunagi viimaseks!
  Alvina kukutas alla veel kolm Nõukogude ründelennukit ja kilkas:
  - Nii arvate, et Jumal armastab Saksamaad?
  Albina raputas kahtlevalt pead.
  - Ilmselt mitte nii väga!
  Alvina itsitas ja küsis uuesti:
  - Miks sa nii arvad?
  Albina rammis kahte nõukogude autot ja kilkas:
  Sõda on kestnud liiga kaua!
  Alvina märkis loogiliselt:
  - Aga me tuleme!
  Albina irvitas ja hüüdis:
  - Nii et võit tuleb!
  Alvina tulistas julge manöövriga alla neli Nõukogude lennukit korraga ja kilkas:
  - See tuleb kindlasti!
  Albina pidas vajalikuks meelde tuletada:
  - Pärast Stalingradi ei läinud sõda reeglite järgi ...
  Alvin nõustus sellega:
  - See on kindlasti reeglite vastane!
  Albina kilkas nördinult:
  - Hakkasime kaotama!
  Alvina kilkas nördinult:
  - Kindlasti on!
  Albina rammis veel mitut nõukogude sõidukit ja kilkas:
  - Kas see pole meie jaoks probleem?
  Alvina tulistas alla paar Vene hävitajat ja ütles:
  Arvasime, et olukord on lootusetu!
  Albina irvitas lihasöövalt ja susises:
  - Mida me nüüd näeme?
  Alvina säutsus kahetsusväärselt:
  - Midagi vankumatut ja ainulaadset!
  Albina välgutas pärlmutterhambaid ja vastas:
  - Fakt, et Kolmas Reich võidab!
  Alvina lõi alla veel paar Nõukogude ründelennukit ja tõi välja:
  - Tõesti peab võitma!
  Tüdrukud tegid grimasse. Omal ajal töötasid ja ametlikult sõduri bordellis. Paljud mehed läksid iseendast läbi ja mitte ainult valge rass. Ja neile väga meeldis. Noh, kui meeldiv see kehadele on. Kuid siis sattusid hoorad Nõukogude rünnaku alla. Nad võeti vangi. No kuumad arvasid, et neid hakatakse vägistama. Ja siin on kurat kaks!
  Nad panid hoorad kaevama kaevikuid ja kaevikuid. Ja kunagistele ööhaldjatele see väga ei meeldinud. Nii et nad kõik said põgeneda. Nad võrgutasid valvureid.
  Ja nad vandusid venelastele kättemaksu.
  Ja nad võitlesid Venemaa vastu. Need on need kuradi...
  Albina viskas veel mitu vene autot maha ja pomises:
  - Sa saad ikka meestega koos elada!
  Alvina nõustus sellega:
  - See pole isegi võimalik, kuid see on vajalik!
  Albina paljastas hambad ja vastas:
  - Aga siiski... Tapa on armas.
  Ja tüdrukud lasid disketi liigutusega alla veel viis nõukogude autot.
  Alvina itsitas ja ütles:
  - Ja millal on kibe?
  Albina ajas alla veel kuus autot ja vastas:
  - Ma abiellun pärast võitu! Ja sünnitage kümme last!
  Ja mõlemad tüdrukud puhkesid naerma.
  Ja nad laulsid;
  Oleme fašismi usu rüütlid,
  Pühkime kommunismi vastu võitlejad tolmu!
  Ja kuidas nad naeravad oma valgetipulisi mägesid kõigutades.
  Natsid suutsid Kurskist mööda minna ja vallutasid Belgorodi. Oht oli ka Leningradile. Olukord on üldiselt kriitiline. Kuigi mitte katastroofiline. Kuid NSV Liidul ei jäänud liiga palju reserve. Ja pole teada, kui kaua Venemaa veel vastu peab. Jah, ja sakslased on veritsenud ja kurnatud.
  Krautidel on aga neli tüdrukut ja sellised hurtakoerad.
  Gerda tulistas kahurist ja tabas IS-4 kere põhja ning siristas safiirsilmi pilgutades:
  - Ei, jumal armastab Saksamaad! Võidame kindlasti!
  Charlotte nõustus sellega:
  - Me ei saa kaotada! Varsti läheme Kalinini välja ja Moskva on kiviviske kaugusel!
  Christina paljastas pärlinäppe ja karjus:
  - Lähme kohale, Vladivostokki on aega!
  Magda märkis kahetsusega:
  - Ja jaapanlased on juba võidetud. See on väga tõsine, oleme kaotanud olulise liitlase.
  Gerda lõi välja uue nõukogude tanki ja kilkas:
  - Saame ilma nendeta hakkama!
  Charlotte itsitas ja märkis:
  - Kui laps naeratab, võib-olla kõik õnnestub!
  Christina andis riimis välja:
  - Jõehobu puhkes naeratusest!
  Magda toetas teda:
  - Tüdrukul on väga ahne suu!
  Ja sõdalased võtsid selle ja puhkesid naerma. Neis on sädelevat energiat, võiks öelda, ja külluses!
  Gerda tulistas uuesti Nõukogude sõidukite pihta ja karjus:
  - Järgmine sajand on meie!
  Ka Charlotte lõi kaasa ja kinnitas:
  - Toimuvad lennud kosmosesse!
  Christina kinnitas seda hõlpsalt:
  - Lendame kosmosesse!
  Magda tulistas pommiheitjast ja lausus:
  - Istud tähelennukis!
  Gerda ajas keele välja ja kilkas:
  - Uuel sajandil valitseb Kolmanda Reichi impeerium!
  Charlotte kinnitas agressiivse naeratusega:
  - Ja neljas ka.
  Pärast seda pööras kaunitar uuesti nõukogude tanki ümber.
  Christina, see kuratlik sõdalane, sädelev pärlmutterhammastega, kilkas:
  - Jah, olgu uus tellimus! Ja au Suurele Impeeriumile!
  Magda kinnitas meeletu raevuga:
  - Au impeeriumile!
  Gerda tulistas uuesti ja ütles:
  - Au ka meile!
  Ja ilmselt sai tüdruk selle kätte.
  Gvozdanula ja Charlotte. Ja väga tabav. Torkasin Nõukogude tanki otse külje sisse. Siis ta piiksus:
  - Võitleme uue korra eest!
  Vastaseid tulistav ja lööv Magda kinnitas:
  - Ja ilma igasuguse kahtluseta saavutame selle!
  Gerda naelutas uuesti ja väga tabavalt ning andis välja:
  - Saavutame suure varuga!
  Ja ta sädeles safiirist ja väga säravate silmadega.
  Charlotte tulistas ka, tabas vene autot ja karjus, see on oranžide juustega kurat:
  - Kõik saab olema vaid vigurlend!
  Magda tulistas samuti meeletu raevuga. Ta purustas T-44 ja kilkas:
  - Ja tulevane meeskond!
  Siin aga oli tüdrukutel probleeme. IS-9 ilmus. Auto on väga suur. Ja tal on 152-millimeetrine pika toruga relv. Võib-olla sakslane, et läbi murda.
  Gerda tõmbas silmi ja küsis Charlotte'ilt:
  - Kas sa saad selle pommitajaga katta?
  Punapea vastas:
  - Muidugi on võimalus ... Kuid pommitaja täpsus on ebapiisav!
  Christina soovitas kirglikult:
  - Las ma proovin oma 88-grammist paberit?
  Gerda märkis skeptiliselt:
  - Sellel IS-9-l on suure kaldega 400 mm esisoomus. Sa ei saa teda võtta!
  Charlotte naeratas ja märkis:
  -Pagan võtaks! Ja ma arvasin, et venelastel pole sellist tanki! Ainult kuulujutud!
  Magda ütles:
  Arvasin ka, et see on viga! Aga me näeme, et see pole nii! Ja venelase tünn on nii pikk!
  Gerda laulis palja kannaga vastu soomuspõrandat koputades:
  Me võitleme kartmata!
  Charlotte kinnitas oma partneri suhtumist:
  - Meid ei lõigata sammugi tagasi!
  Christina soovitas:
  - Ja mis siis, kui lööte Nõukogude tanki tünni täpse mürsuga löömisega välja?
  Gerda kahtles:
  - Kas sa saad seda teha kaugelt?
  Christina kinnitas:
  - Kui tuua tulemasina leek mu paljastele taldadele, siis ma olen üsna võimeline lööma väga hästi!
  Vastamise asemel vajutas Gerda oma välgumihklile. Christina väänas oma paljajalu ja tema paljas, veidi karastunud kand säras leekide valguses.
  Gerda tõi tüdruku tallale tule. Tekkis põlemise lõhn. Väga meeldiv lõhn, nagu grillitud šašlõkk.
  Christina sosistas:
  - Ja teisele kannale!
  Siis süütas Magda tule. Mõlemad leegikeeled limpsisid nüüd ühe väga kauni ja punajuukselise tüdruku paljaid taldu.
  Siis Charlotte karjus ja paljastas oma rinnad. Ilma igasuguse tseremooniata võttis ta selle kätte ja vajutas oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu. Relv tulistas automaatselt.
  Kest lendas iseenesest ja maandus otse muljetavaldava nõukogude masina tünni.
  Nagu hiiglaslik elevant, kes lõikas maha pika tüve. Pärast purustava löögi saamist peatas Nõukogude tank liikumise. Tundus, nagu oleks tema käest mõõk välja löödud.
  Need õnnelikud hoorad!
  Charlotte laulis rõõmsalt muiates:
  - Ainult hirm annab meile sõpru! Ainult valu motiveerib sind tööle!
  Gerda lisas entusiastlikult:
  - Ma tahan üha rohkem teie rumalaid nägusid purustada!
  Kolmanda Reichi sõdalased tundusid olevat väga rahul!
  Ja tank IS-9, nagu ka IS-7, seeriasse ei läinud, see oli väga kallis ja sõidukite valmistamine oli keeruline.
  Kuid SU-100 peal võitleb Elizaveta meeskond vapralt. Tüdruk tulistab paljaste varvastega ja ütleb:
  - Poliitiku nägu on kuri, hea maski all, väline jutt tark ja armas, aga hulluse juuretis!
  Katariina märkis, tehes vaenlase pihta väga hästi sihitud tuld, kasutades oma paljaid varbaid:
  - Poliitik on vabatahtlik hull, kelle hulluse käes kannatavad valijad, kes pole veel aru saanud!
  Ka Elena tulistas paljaste varvastega ja märkis viksi naeratusega:
  - Hullus ei ole viirus, kuid pole midagi nakkavamat kui poliitikute hullus!
  Ka Euphrosinia võttis selle ja virutas palja, meislitud jala abil vaenlase pihta ja kilkas:
  - Kui tahad pettuda - hääleta poliitiku poolt, kes toob võlu!
  SU-100 tüdrukud võitlevad väga hästi. Ja nad tulistavad fenomenaalse täpsusega.
  Elizabeth, tulistas uuesti ja vajutas paljast kannale, märkis:
  - Pliist kuul on raske ja pehme, kullast sepistatud kett on tugevam kui titaan, nii et see peletab rebimise soovi ja kullakuul on surmavam kui plii, kuna ei saa tabamust vältida!
  Ka Ekaterina peksis, kasutades oma paljaste jalgade pikki ja nobedaid varbaid, ning märkis:
  - Kui pliist valatakse musketikuul, siis millist paska voolitakse moraalsest tapjast poliitikust ?!
  Elena tulistas samuti väga täpselt ja märkis metsiku naeratusega, purustades "Pantri" -3:
  - Rahva seas on suurim soov saada troonile jõuluvana, kuid sagedamini saab selle kätte kannibal Baba Yaga või madu Gorynych, kellel pole peas kuningas!
  Ka Euphrosinia võttis selle vastu ja lasi omakorda paljaste varvaste abil lasu ja lausus:
  - Inimesed tahavad troonile põhjatu kotiga jõuluvana, aga saavad kas kotis kassi või lambanahas hundi!
  Tüdrukud näitasid väga head võitlust ... kuid natsid jätkavad läbimurdmist mööda Doni. Ja möödus lõunast Nõukogude vägedest. Vorošilovgrad on juba langenud.
  Ja Krasnodonis jälle natsid. Ja kui noorvalvurid seal maha lasti.
  Ja jälle näevad inimesed sakslasi ja õudusunenägu naasis ... Krasnodonis võeti mitu inimest vangi. Mehed hukati kohe. Ja nad otsustasid piinata kahte komsomolilast ja poissi Andreikat.
  Olgu hea piinamine.
  Esmalt piitsutati umbes kaheteistaastast poissi. Kõigepealt piitsaga ja siis traadiga. Siis võtsid nad selle ja panid nagile. Nad väänasid pioneeri liigeseid ja hakkasid tema paljaid kontsi tulikuuma vardaga põletama. Siis kanti poisi paljale rinnale ka kuumusest leegitsevat rauda. Nad piinasid pioneeri hästi.
  Timukanaine piinas ilusat poissi mõnuga, samas märkis väga targalt:
  - Poliitikule meeldib valijate valu moraalselt leppida, kuid temast saab tõeline sadist, olles võimu kätte saanud mitte piltlikult!
  Tema elukaaslane Stella kinnitas naeratades, lüües tulikuumade tangidega poisi ribi:
  - Kõige julmemat timukat, kes tangidega ohvri luid murrab, ei saa sadismis võrrelda poliitikuga, kes keelega valija ajusid väänab!
  Ja tüdrukud puhkesid väga rahuloleva pilguga naerma ...
  Poisi varbad olid kuumast punaste tangidega katki. Seejärel purustati ribid. Ja nad tegid seda väga julmalt. Sõdalased, mida öelda loomad.
  Ilsa märkis hambaid paljastades, et ta on lumest valgem:
  - Parem ja inimlikum on olla timukas ja raiuda kirvega päid kui poliitik, kes teeb suu lahti ja tilgutab ajudele mürgist sülge!
  Stella kinnitas seda enesekindlalt, trampides oma paljaste jalgadega kivile, külmale põrandale:
  - Timukas teeb oma kohust ja tööd mõõduka tasu eest, poliitik töötab ainult keelega, valijale võlgu antud lubadustega ja kolme naha maharebimisega, et mitte ühtegi kopikat väärt!
  Tüdrukud piinavad õnnetut poissi.
  Ja Nõukogude lendurid võitlevad taevas ning näitavad üles oma julgust ja vankumatut kangelaslikkust.
  Anastasia witchakov tulistas alla Saksa lennuki ja andis välja:
  - Sõduril ei ole tasuv lahingus taganeda - lastakse selga, valijal pole põhjust valimistel hääletada, lüüakse vastu neerusid!
  Akulina Orlova katkestas ka sakslaste auto ja siristas, pilgutades oma sõpradele, kuigi nad ei näe teda LA-7 hävitajas:
  - Poliitikas täielik menaaž: hundid, sead, rebased, šaakalid, eeslid, vahel satuvad ka lõvid, aga inimesed on isegi mehed ja isegi habemega ja kingikotiga!
  Mirabela Magnetic lõikas natside masinat maha, paljastas hambad ja kakas naeratades:
  - Suurim petisdiktaator troonil, ta isegi natuke petab karistuseks, aga heateo puhul paneb kingad jalga!
  Tüdrukud purustavad taevas natsid. Aga paraku natsid ründavad juba Voroneži ja tundub, et neid ei saa tagasi hoida.
  Nataša võitleb Kurskis ja sõnab teravmeelselt, võideldes nagu terminaator:
  - Uskuda, et Piibel on Jumala sõna, see on sama, kui pidada sipelgahunnikut võrdseks Cheopsi püramiidiga, mis on kauge vormisarnasus ja täiesti ebaveenv sisu, kujutab iga sipelgas end vaaraona, ainult orja ikke all, mitte aga troonile!
  Tüdrukud puhkesid nende sõnade peale naerma. Ja võtsid neil rinnahoidjad ära. Ta hakkas suudlustega üksteise rindu sarlakpunaste nibudega üle kallama. Sest see on nii tore ja hämmastav. Nad on tõelised sõdalased.
  Nataša ütles otsustavalt:
  Piibel on kindlasti muinasjutt!
  Augustinus märkis loogiliselt:
  - Juudi muinasjutu kaudu pole vaja Jumalale ilmutusi anda! Minu isiklik Jumal on Kõikvõimas Rod! Kõrgeima Perekonna auks me võitleme!
  Ja kõik neli tüdrukut hüüdsid paljajalu püsti visates:
  - Au suurele Venemaale!
  Pärast Kurski blokaadi venimist kannatasid neli tüdrukut külma ja nälga nagu Nõukogude garnisoni riismed. Seetõttu pole midagi üllatavat selles, et tüdrukud said käsu ümbruskonnast lahkuda.
  Nendest on nad ainult lühikestes pükstes, pargitud, paljajalu, lähevad läbimurdele.
  Nad jooksevad enda juurde ja teevad üksikuid laskusid, sest padruneid tuleks säästa.
  Ja natsid lõid neile sõna otseses mõttes terve tuld. Kuid tüdrukud pole ilma põhjuseta ainult õhukestes aluspükstes. Kuulid seega ei võta neid. Ja nad tormavad, olles täiesti haavamatud. Ja paljad jalad kaitsevad ka tüdrukuid lahingus suurepäraselt.
  Nataša tulistas, lõi fašisti maha ja möirgas:
  Stalin on meiega!
  Zoya tulistas ka, viskas pudeli killu palja jalaga. Ta viskas kaks Fritzi maha ja karjus:
  - Stalin elab mu südames!
  Augustina tulistas samuti ja toimetas vaevumärgatavalt:
  - Venemaa nimel!
  Ja ta näitas oma keelt. Ja ta viskas fašisti maha.
  Svetlana lõi naela, tabas natsi ja säutsus:
  - Kommunismi nimel!
  Neli paljajalu, ainult õhukestes tüdrukute aluspükstes, tormasid läbi natside positsioonide. Sõdalastel polnud peaaegu üldse riideid. Ainult erinevat värvi aluspüksid: must, valge, punane, sinine.
  Ja see on ka maagia, mis suunab kuulid ja killud kõrvale. Proovige neid tüdrukuid oma paljaste kätega! Nad on lihtsalt kõrgeima klassi kaunitarid!
  Ja millised rinnad. Nibud on nagu maasikad. Ja väga võrgutav. Üldiselt on tüdrukud nii ilusad ja peaaegu alasti.
  Tulistav Natashka esitles end orjade oksjonil. Nagu temalt loor loori järel eemaldatakse. Nad paljastavad tugeva, lihaselise, tütarlapseliku keha. Ja ta seisab omaette, sirutab uhkelt õlad, tõstab pead, näidates, et tal pole sugugi häbi. Ta on kõrgeima klassi tüdruk. Jõu ja mitte vananemise koidikul.
  Kui naine kõnnib paljajalu, muutub ta nooremaks ja jääb igavesti nooreks. Peaasi, et riided oleksid minimaalsed, ja pidev seks mehega. Täpsemalt meestega erinevad ja soovitavalt noored. Et saada nooremaks.
  Nataša kujutles end orjaturul alasti ja tundis end põnevil. Justkui ostjad tunnetavad seda ja ronivad kätega kõige tundlikumatesse kohtadesse. Kui imeline peab olema olla ori. Kuid haarem pole lõbus. Mehi pole, on vaid eunuhhid. Ja ma tahan palju ja erinevatega.
  Ah, vaesed haaremi naised. Kui õnnetu sul meestega on. Kui palju võite karskuse all kannatada! Kuid Nataška ei tahtnud hai instinkte ohjeldada.
  Tüdruk tulistas fašisti pihta ja karjus:
  - Ma olen terminaator!
  Zoya tulistas ka ja säutsus:
  - Ja ma olen superklassi sõdalane!
  Augustinus võttis ja lõi maha kolm fašisti ning säutsus:
  - Stalin oli meiega!
  Svetlana läks sassi. Ta alistas neli fašisti ja kilkas:
  - Stalin on meiega!
  Nataša tulistas alla mitu Kolmanda Reichi palgasõdurit, viskas palja jalaga kivi ja kilkas:
  - Stalin on alati meie seas!
  Zoya irvitas ja ajas keele välja, sipledes:
  - Venemaa suuruse eest!
  Augustine viskas paljaste näppudega aknaklaasi killu, lõikas fašistil kõri lahti ja kilkas:
  - Meie uue Slaavi Rodi jaoks!
  Ja naeris...
  Svetlana tulistas natside pihta, katkestas mitu võitlejat ja teatas:
  - Püha Venemaa eest!
  Nataša naelutas natsid. Ta andis palja kannaga granaadi, mille natsid tema pihta lasid. Fritzi ja vyaknula täpse tabamuse hajutatud:
  - Svarogi jaoks!
  Siis paljastas ta näo, milles on nii palju pantri graatsilisust ja raevu.
  Zoya võttis selle kätte ja ajas paljaste varvastega roostes küüne. Ta läbistas natsiohvitseri silmad ja säutsus:
  - Valge jumala pärast!
  Augustine võttis ja andis lõhkepaketiga oma paljastele kandadele. Ta puistas Fritzi nagu klaasikilde laiali ja kilkas:
  - Uue Vene tellimuse eest!
  Svetlana võttis selle ja viskas paljaste varvastega surmavalt, läbistas Fritzi ja haukus:
  - Vene maja jaoks!
  Neli tüdrukut võitlesid meeleheitlikult ja võitlesid väga agressiivselt. Sakslased ja nende palgasõdurid taganesid. Tagurdas tüdrukute ees. Kus on natsid Punaarmee vastu.
  . PEATÜKK #4
  Nataška viskas taas paljaste varvastega surmakingituse ja kostis:
  - Maailmas on nii palju kaost, et ei saa uskuda õiglasesse jumalasse, aga hoolimatuid poliitikuid on nii palju, et Kuradi olemasolus pole kahtlustki!
  Zoya märkis agressiivselt, pööras natsid maha ja lasi paljaste varvastega mõrvarliku teele - karjus:
  - Miks sünnib naine - rõõmu ja mehe tuleviku nimel, miks on sündinud poliitikud, et inimesed tunneksid kurbust ja mõistaksid, et neil pole tulevikku!
  Augustine, hambad teravad nagu hundil, viskas palja kannaga lõhkekotti ja ütles:
  - Naine sünnitab oma piinades elu, poliitikud sünnitavad surma valijaid piinades!
  Svetlana ründas ka vaenlast ja hävitas palju vaenlasi, röögatas:
  - Pulgal on kaks otsa ja poliitik, kes sunnib end pulga alt ühe otsa valima, neetud igavesti, ärge olge hoolimatud valijad!
  Nataša hüppas salto, pööras palja kannaga ümber ja karjus:
  - Poliitik poodiumil müristab nagu äike, aga valijad, kelle pea pole trumm, saavad lüüa vaid omaenda rumalusega!
  Zoya hõikas natse purustades:
  - Kui tahad olla valitud troonile, olles alasti kuningas, siis kogu valijaid, ilma et peas oleks kuningas!
  Augustine märkis vaimukalt, pilgutas safiirsilmi ja saates paljaste varvastega surmakingituse:
  - Kui poliitik on alasti kuningas ja ilma kuningata peas, lähevad valijad "kinni", ja siga rinnas!
  Svetlana andis samuti pöörde, niitis maha hulga natse, käivitas paljaste jalgadega hävitamise ja säutsus:
  - Tema repertuaaris olev poliitik on kellegi teise häälega laulja, kuid tema heliriba on tehtud ööbikutrilli sildi all vingerdamist silmas pidades!
  Pidage meeles Fritz Stalingradi. Kuidas tüdrukud neid seal peksid. Võideldi ka paljajalu ja bikiinides. Need on kõige tõhusamad riided. Keegi ei peata tüdrukuid, kui nad on poolalasti. Ja paljaste jalgadega loobivad nad hävituskingitusi.
  Nataška viskas paljaste sõrmedega keraamikat. Ta murdis ühe Saksa kindrali kolju ja laulis:
  - Ema Venemaa nimel!
  Zoya võttis ja viskas paljaste sõrmedega killu, lõi läbi fašisti ja karjus:
  - Jah, minu maja jaoks!
  Augustine käivitas, paljajalu sõites. Ta lõikas maha kuus natsi ja kilkas:
  - Stalini eest!
  Svetlana andis samuti uuele lõigule järele, lõi Fritzi maha ja sikutas:
  - Uue maailma jaoks!
  Nüüd liikus Gerda meeskond Vyazma suunas. Kümme kilomeetrit linna. Kuid Punaarmee vastupanu kasvab. Lahingusse lähevad uued Nõukogude tankid IS-6, võimsamate 105-millimeetriste suurtükkide ja paksema soomukiga. Tõsi, selliseid masinaid on veel vähe.
  Charlotte, vajutades palja jalaga juhtkangi nuppu, läbistas otse ristmikul Nõukogude tanki soomuse. Täpselt tabas Punaarmee autot, hoolimata selle paremast kaitsest võrreldes IS-4-ga.
  Punane kurat itsitas ja märkis:
  - Meil on tugevaim armee!
  Christina märkis muigega:
  - Ja me oleme kõigist tugevamad!
  Ja ta vajutas ka paljaste sõrmedega jalad juhtkangi nuppudele. Põrutas nõukogude autole. Ta on väga tark tüdruk. Christina mäletas, kuidas ta vägitegusid sooritas. Kuidas ma Iraani šahhiga armatsesin. Jah, see on päris lahe!
  Ja sõdalane pomises:
  - Suure Saksamaa eest!
  Magda, see kuldsete juustega blondiin, tulistas Nõukogude vägede pihta ja rääkis:
  - Püha võidu eest!
  Tüdruk tulistades mõtles nördinult. Sakslased jätsid Esimese maailmasõja ajal oma võimaluse kasutamata. Ja miks nad nurjasid Pariisi rünnakuplaani ja viisid kolm korpust Ida-Preisimaale? Võimalik oli ajutiselt ohverdada territoorium idas, kuid võtta Pariis ja lahendada Prantsusmaa probleem kõige radikaalsemal viisil.
  Seda aga ei tehtud. Ja üldiselt ei tasunud Venemaale sõda kuulutada. Kindlasti poleks Nikolai II julgenud nii tugeva vaenlasega nagu Saksamaa sõtta minna. Ja miks oli vaja võidelda kahel rindel? See oli võimalik, oli võimalik lüüa Venemaale, ignoreerides Prantsusmaad ja Belgiat.
  Ja üldiselt, arvas Magda, oli vaja Venemaad rünnata, kui see oli Jaapaniga sõda kammitsetud. Sel juhul oleks Nikolai II võinud jääda ilma Suurbritannia ja Prantsusmaa toetuseta. Teda suruksid peale austerlased, türklased ja itaallased ning Saksamaa ja Jaapan.
  Nad lihtsalt purustaksid Venemaa. Ja ta ei teeks midagi.
  Selle asemel alustas Saksamaa sõda kahel rindel, tugevamate jõudude vastu. Sealhulgas Jaapan, USA ja Itaalia.
  Nii et Wilhelm tegi valearvestuse. Hitler osutus ettenägelikumaks, sõlmis rahu NSV Liiduga ja alistas Prantsusmaa.
  Kuid sakslased jäid Esimese maailmasõja ajal kivi ja kõva koha vahele. Tsaar Nikolai II on üldiselt luuser. Kuid tema impeerium oli suur, kolm korda suurem rahvaarvust kui sakslased. Ja venelastele vastupanu osutamine osutus ülimalt keeruliseks.
  Suuremate jõududega tsaari-Venemaa esindas peaaegu poolt Antanti maavägedest. Ja ta oli määratud võitma. Kui poleks olnud Peterburis toimunud sõjaväelist riigipööret, poleks Saksamaa tõenäoliselt ellu jäänud. Kuid venelaste jaoks juhtus kohutav asi - monarhia langes. Jumala võitu on läinud. Ja asi läks väga halvaks!
  Ja sakslaste jaoks oli kergendus siiski Saksamaal kaotatud.
  USA astus sõtta ja osutus väga tugevaks. Ja mis kõige tähtsam - tankid. Nad purustasid sakslased sõna otseses mõttes oma terasmassiga.
  Piinlik lüüasaamine. Ja mida iganes võib öelda, võib-olla oli alistumine parim väljapääs. Saksamaa kaotas kõik oma liitlased, teda pressisid tankid. Reaalset võiduvõimalust polnud.
  Jah, ja bolševistlik Venemaa võiks avada idas teise rinde.
  Igal juhul oli otsus kapituleeruda raske, kuid sunnitud.
  Magdale meenus, kuidas teda piitsutati selle eest, et ta varastas söögitoas leivatüki. Neiu tunnistas seepeale üles ja sai veidi vähem piitsa. Ja ta suutis vaikides karistuse taluda. Ta ei nutnud ega oiganud. Kuigi kui nad vastu paljast selga löövad, on valus.
  Gerda tulistas, läbistas Nõukogude tanki ja urises:
  - Sündis võitmatuna!
  Charlotte nõustus sellega:
  - Keegi ei saa meid peatada!
  Christina nähvas ja karjus:
  - Mitte kunagi maailmas!
  Magda kilkas kõrvulukustavalt:
  - Ja järgmises maailmas - ka!
  Neli sõdalast lahkusid ümbrusest. Ta rändas veidi läbi soode ja laulis rõõmsalt;
  Kuu muutus karmiinpunaseks,
  Kus lained vastu kive põrkasid.
  "Lähme, kaunitar, sõida,
  Ma olen sind kaua oodanud."
  
  "Ma lähen sinuga hea meelega kaasa,
  Ma armastan merelaineid.
  Laske puri valla
  Ma võtan ise rooli."
  
  "Sa valitsed avamerd,
  Kus me tormiga hakkama ei saa.
  Sellise hullu ilmaga
  Sa ei saa laineid usaldada."
  
  "Võimatu? Miks, mu kallis?
  Ja minevikus, minevikus saatus,
  Kas sa mäletad, reeturlik reetur,
  Kuidas ma sind usaldasin?"
  
  Kuu muutus karmiinpunaseks,
  Kus lained vastu kive põrkasid.
  "Lähme, kaunitar, sõida,
  Ma olen sind kaua oodanud."
  Tüdrukud laulsid ja plaksutasid end. Augustine märkis suunurka irvitades:
  - Jah, me andsime natsidele palju. Võitlus oli hiilgav ja paljude jaoks viimane!
  Nataša itsitas.
  - Sa oled täpselt nagu Maugi!
  Augustine naeratas ja nõustus:
  Mowgli oli suurepärane!
  Zoya märkis hambadiristades:
  - Peame leidma viisi Wehrmachti kõrgemate jõudude alistamiseks!
  Svetlana soovitas:
  - Mingi ülivõimas gaas!
  Augustine laulis oma paljaid jalgu lompides patsutades:
  Gaasid, gaasid, gaasid, gaasid! Lõpetame kõik vaenlased korraga!
  Nataša soovitas:
  Laulame midagi muud!
  Ja tüdrukud laulsid üksmeelselt;
  Kuu muutus karmiinpunaseks,
  Kus lained vastu kive põrkasid.
  "Lähme, kaunitar, sõida,
  Ma olen sind kaua oodanud."
  
  "Ma lähen sinuga hea meelega kaasa,
  Ma armastan merelaineid.
  Laske puri valla
  Ma võtan ise rooli."
  
  "Sa valitsed avamerd,
  Kus me tormiga hakkama ei saa.
  Sellise hullu ilmaga
  Sa ei saa laineid usaldada."
  
  "Võimatu? Miks, mu kallis?
  Ja minevikus, mineviku saatus,
  Kas sa mäletad, reeturlik reetur,
  Kuidas ma sind usaldasin?"
  
  Kuu muutus karmiinpunaseks,
  Kus lained vastu kive põrkasid.
  "Lähme, kaunitar, sõida,
  Ma olen sind kaua oodanud."
  Tüdrukud lõpetasid laulu ja tegid saltot. Lõppude lõpuks on neil mass heledates peades. Kolm blondiini ja punapea. Lahedad tüdrukud.
  Augustine mäletas joostes, kuidas ta piljardit mängis. Kindlasti mitte raha. Ja kuna tal sel ajal midagi polnud, pani tüdruk viie rubla vastu suhu. Ja võitis esimese mängu. Pealegi mängisin paljajalu, mis aitas palju. Seejärel mängis ta kuulsa vargaga veel ühe mängu.
  Ja jälle võitis. Siis teine mäng panuse kahekordistamisega. Tüdruk oli väga tark. Ja kuritegelik autoriteet oli ka purjus. Lõpuks tõmbas ta relva välja ja hakkas tulistama. Augustine, võttes võidetud raha, kadus, välgutades oma paljaid kontsi. Jah, need mehed on nii närvilised. Võib-olla tõesti mitte nendega mängida, vaid armatsedes raha teenida?
  Augustine oleks võinud Moskvas hästi elada, kuid tüdruk tahtis pärast kolooniat rindele minna. Ta tahtis kakelda. Lisaks köitsid teda ärakasutamine. Kangelannaks olemine on nii lahe!
  Ka raha eest peab oskama kaarte mängida. Augustinust petsid kelmid kuidagi ja nad pidid lakkuma. Noh, võite ette kujutada, et see on mesi ja sa ise tahad, et see poleks nii vastik. Aga limberi kallal töötada, nii et üldiselt on see temperamentse punajuukselise kuradi jaoks nauding. Ta saavutas iga mehega orgasmi. Nii teenis ta Moskvas raha lihtsalt ja meeldivalt.
  Kahju, aga sõda tegi omad korrektiivid. Augustine kasutas oma võlusid isegi luures. Ja võrgutas kõik mehed järjest. Ja talle meeldis neid kiusata. Eriti nooremad. Kuradile meeldis. Vaatamata paljudele auhindadele läksid tüdrukud siiski kapteniteks ja majoriks sai ainult Nataša.
  Natsid katsid Vjazma pärast Smolenski langemist. Linn pidas visalt vastu. Põhjas õnnestus natsidel Novgorod vallutada ja nad lähenesid Leningradile. Olukorda raskendas Rootsi astumine sõtta. See riik soovis ka territoriaalseid omandamisi Venemaalt. Ja nad mäletasid eelmisi sõdu, eriti Karl Kaheteistkümnendat. Ka iidsete aegade märgilised sündmused. Ja Rootsi diviisid ilmusid rindele ja liikusid põhjast Petrazavodskisse ja Leningradi. Prut Soome-Rootsi ja Saksa väed välismaalastega. Ja neile tundub, et ärge lõpetage.
  Lennukitel lendavad kaunid rootsi tüdrukud. Gringeta ja Gertrude, kaks G-d, võitlevad paaris. Nad on väga julged tüdrukud. Ja ilus. Nad lendavad omaette sakslastelt ostetud hävitajatel ME-462. Nagu ikka tüdrukutega ühes bikiinides ja paljajalu.
  Saksa masin on väga võimas relv. Tal on seitse õhkrelvi. Üks 37mm ja kuus 30mm. Nõukogude hävitajad MIG-15 tormavad vastu. Mõnevõrra nõrgemad relvad: 37 mm õhkrelvad ja kaks 23 mm õhkrelvi. See tähendab, et jõud on väga ebavõrdsed.
  Gringeta tulistab õhukahureid. Tabab Nõukogude hävitajat ja kriuksub:
  - See on meie vigurlend!
  Ka Gertrude lööb esimesel sõidul oma auto maha ja sipleb:
  - Charles kaheteistkümnendale!
  Tõepoolest, blond saatan on äärmiselt tüütu, et Rootsi kaotas sõja Venemaale. Ivan Julma juhtimisel suutsid rootslased vallutada Narva ja mitmed Venemaa linnad rannikul. Siis aga vallutas Venemaa Fedoti esimese juhtimisel oma Liivi sõjas kaotatud maad tagasi. Tõsi, seda soodustas asjaolu, et Poola sõdis Venemaa poolel.
  Kuid siis suutsid rootslased Shuisky valitsemise ajal Venemaa linnad vallutada. Siis võta Novgorod. Piiratud Pihkva. Kuid edutult.
  Siis oli sõda Venemaa ja Poola vahel. Kavalusega vallutasid rootslased suurema osa Balti riikidest ja Riia. Enne seda vallutati maid Euroopas.
  Rootsist on saanud maailma suurriik. On saavutanud maksimumi.
  Kuid Venemaal tuli Peeter Suur võimule ja asus kasvatama suurt impeeriumi. Rootsile olid vastu Poola, Saksimaa, Taani ja loomulikult Venemaa. Jõud on ebavõrdsed.
  Kuid Karl Kaheteistkümnes suutis kuueteistkümneaastaselt käigult Taani alistada ning ründas siis Narva lähedal Venemaa tugevaid jõude ja saavutas märkimisväärse võidu.
  Kuid Peeter Suurt ebaõnnestumine ei murdnud. Ta kogus uusi jõude ja asus pealetungile, kasutades ära asjaolu, et Karl Kaheteistkümnes sõdib Poolaga.
  Kuid rootslased vallutasid Poola. Ja Vene vägede lähenemine ei aidanud. Peeter Suur oli isegi valmis rahuks, tagastades rootslastele venelaste poolt vallutatud linnad ja Narva.
  Kuid Karl Kaheteistkümnes oli otsustav. Peeter Suurel õnnestus aga sõja suund pöörata. Oma rolli mängis see, et Poola ja Ukraina rahvas ei toetanud Karl Kaheteistkümnendat. Poltava lähistel said rootslased lõpliku kaotuse. Kuidas see juhtus? Venelased suutsid rootslasi maha kanda, kindlustades end reduutide taha. Ja siis otsustas kõik surmav vasturünnak.
  Negatiivset rolli mängis ka Karl XII haav enne lahingut.
  Pärast Narvat haaras Venemaa initsiatiivi täielikult enda kätte. Ja ta suutis rootslasi alistada isegi merel. Mis on väga-väga tüütu.
  Karl Kaheteistkümnes suri Norra kindluse piiramise ajal. Ja sõda lõppes peagi rootslaste tegeliku lüüasaamisega. Tõsi, Peeter Suur nõustus Euroopa riikide survel vormistama oma territoriaalsed omandamised ostuna. Rootsi on kaotanud palju territooriumi, sealhulgas Euroopas. Ja juba Aleksander Esimese ajal vallutasid ka Soome venelased.
  Muidugi on Rootsi solvunud ja tahab kätte maksta. Olukord eskaleerus, eriti pärast natside võitu parlamendivalimistel. Ja sõda on nüüd rootslaste jaoks ajalooliste paralleelidega.
  Gertrud ründab Nõukogude masinat ja laulab:
  - Seal elas Anton neljas...
  Gringeta lõikab maha hävitaja Yak-15 ja möirgab:
  Ta oli kuulsusrikas kuningas...
  Gertrud lõi venelase maha ja laulis:
  - Ta armastas põrgu veini ...
  Gringeta üritab nõukogude autosse siseneda ja hõikab:
  - Milline pragu mõnikord juhtus!
  Gertrud laulis:
  - Tili bom! Tili bom!
  Ja tüdruk pistis oma roosa keele välja.
  Tüdrukud osutusid rõõmsateks... Nad võitlesid suure vaimustusega. Nad võitlesid nagu kotkad. Ja nad ei taganenud kunagi.
  Gringeta jooksis paljajalu läbi lume. Ja ta oli nii vinge tüdruk. Ja ta mäletas oma vägitegusid. Kuidas nad paljajalu ja bikiinides jääkaru jahtisid. Mis oli väga lõbus.
  Poolpaljad tüdrukud tulistasid vibuga metslooma. Nad lõid ja panid metsalise möirgama.
  Siis jooksid nad minema, välgutades tüdrukulikke kontsi külmast punaselt. Tüdrukud olid ilusad. Peaaegu alasti, aga väga julge. Ja nad jahtisid ennast, olles kartmatud.
  Siis, kui haavatud karu suri, röstisid tüdrukud tema liha ja tegid pidusööki. See oli nii vahva. Tüdrukud ujusid augus ja puistasid üksteist lumega. Siis jooksid nad märjana läbi lumehangede. See kõik on nii vahva ja lahe.
  Gertrude ja Gringeta jahtisid nüüd Nõukogude lendureid. Neile jäi meelde põhireegel: võidelda tuleb peaaegu alasti ja paljajalu ning siis tüdrukut maha ei lööda. Annab sellist jõudu sõdalastele, kui nad on peaaegu ilma riieteta. Sellepärast ei vallutanudki keskajal keegi tervet maailma?
  Sest nad alahindasid naiste paljaste jalgade tugevust. Ja paljajalu tüdrukud on väga lahedad ja tugevad! Kui tüdrukul pole kingi, saab tema paljas tald maa energiat.
  See on sõdalaste kolossaalne tugevus.
  Gertrude tulistas alla Nõukogude lennuki ja säutsus:
  - Paljajalu tüdrukud on lahedamad!
  Gringeta tuksis ka vene keeles ja kilkas:
  Tüdrukud ei vaja kingi!
  Ja vaatas põlevat vene hävitajat, kes kukkus alla.
  Mõtlesin, kui tore on joosta paljajalu ja läbi lumehangede ja läbi kõrbe. Tüdruku sääretald muutub väga elastseks ja vastupidavaks ning samas ei pragune. Nii et ärge muretsege probleemide pärast. Venemaal on talved üldiselt karmid ja lumes on mõnus joosta. Ta on kõrgeima käigu tüdruk.
  Ja kui graatsiline ja kordumatult kaunis paljajalu, tütarlapselik jalg lumehangel? Ja sõrmed ja jalg ja kõik see koos? Kui imeline on, kui meislitud jalad astuvad valgele pinnale ja nad ise on pargitud. Ja tüdrukutel on blondid juuksed, nad on nii lahedad blondid.
  Ja neile meeldib, kui mehed neid paljastel kontsadel suudlevad.
  Gringeta tulistab alla järjekordse Nõukogude auto ja säutsus:
  - Au isamaale, au!
  Gertrude tulistas alla Vene hävitaja ja ütles:
  - Karl Suur on meiega!
  Tüdrukud on lihtsalt imelised ja neil on nii palju ainulaadset ilu. Nende tüdrukutega võib tõesti hulluks minna. Ja nende keha, nii lihaseline ja meeldiv.
  Gringetale meeldis väga, et mehed teda silitasid. See oli tema jaoks nii meeldiv. Ja tema nahk on sile, elastne, justkui poleeritud. Siin on tüdruk.
  Ja mulle meeldib massaaž.
  Nüüd tulistas ta alla Vene lennuki ja möirgas:
  - Ma olen nagu karu!
  Ja ta näitas oma keelt!
  Gertrude tulistas uuesti ja säutsus:
  Oleme tiigrid!
  Ja tüdrukud tegid üheskoos surnud silmuseid. Nad on üldiselt sellised lahedad sõdalased. Nad on täis kirge ja tahte võidukäiku. Ja nahk on nii pargitud, nagu pronks.
  Sõdalastel õnnestus võidelda Aafrikas ja jalaväega. Mis on blondidele väga hea. Ja need muutusid nii ilusaks ja mustaks.
  Gertrud laulis:
  - Loomulik blond! Lihaseline selg!
  Gringeta kinnitas:
  - Ma võidan kõik küsitlused!
  Nõukogude sõdalased võitlevad Vjazma eest, mida natsid piirasid peaaegu igast küljest. Ja võidelda kangelaslikult.
  Nataška aga, visates palja jalaga granaati, kilkas:
  - Võitu ei saa vältida!
  Zoya andis ka pöörde. Ta lasi palja jalaga granaadi välja. Tulistas natsid maha ja kilkas:
  - Kahte surma ei saa olla!
  Andis pöörde ja Augustine. Punajuukseline saatan viskas palja jalaga granaati ja siristas:
  - Järgmine sajand on meie!
  Svetlana lasi ka paugu. Ta pani hunniku Fritzi maha ja urgitses:
  - Oleme sündinud uue ajastuga!
  Ja ta näitas oma keelt!
  Tüdrukud on väga imposantsed. Nad on väga ilusad ja pargitud, kolm blondi ja punapea, kuivade ja reljeefsete lihastega.
  Millised tublid tüdrukud...
  Nataša mõtles tulistades, et kuna Piibel pole jumalasõna, siis vajavad venelased teistsugust, täiuslikumat religiooni. Et kasvada vaimus ja tões!
  Ja mis võiks olla parem kui usk Kõrgemasse Perekonda!
  Ja sõdalane säutsus:
  - Uskuge või mitte, uks päästmisele on avatud!
  Tüdrukud tulistavad muidugi natside pihta kõigist relvadest ja surmavatest haubitsatest. Ja kui nad selle tabavad, siis see ei tundu kellelegi.
  Sõdalased, kes oskavad hüpata, laulda ja hüpata...
  Ja siis kõndige nende pea peal ...
  Nataša pööras pöörde ning märkis naerdes ja vaimukalt:
  - Mehel on üks süda ja kaks kätt, aga poliitik sõuab nelja eest käppadega ja on täiesti südametu!
  Zoya tulistas vaenlasi ja lõi neid metsiku jõuga välja ning märkis agressiivselt naerdes:
  - On ainult üks kodumaa, üks süda ja ainult üks võit, kuid sellel on kolmsada poliitikut-isa, kes võivad valija orvuks jääda!
  Augustinus märkis suure kirglikkusega vaenlast metsikus raevus ja viskas palja jalaga granaati:
  - Ükskõik kui palju nulle lisate, tegelikku arvu te ei saa, välja arvatud juhul, kui poliitikuks valivad nullintellektiga inimesed!
  Svetlana märkis naerdes, hävitades natse ja visates palja kannaga plahvatuspaketi:
  - Aritmeetikas nullide lisamine tulemusi ei lisa, poliitikas lisab nullintellekti lisamine valijate seas reitingut!
  Tüdrukud lisavad tõesti väga hävitavat hoogu.
  Ja Fritz ei saa sellistest kaunitaridest läbi ... Ka Alenka võitleb oma pataljoniga.
  Tüdruk viskab palja peitlitud jalaga granaati ja ütleb:
  - Ükski geenius ei suuda tõestada, et Jumalat pole olemas, kuid see, et poliitikul puudub arusaam südametunnistusest, on ilmne isegi beebile!
  Anyuta tulistas kuulipildujast valangu ja viskas ka surmava jõuga surmakingituse, kaagutades:
  - Seasigade aastal sündinud poliitik, olenemata sünnikuupäevast, tiigriaastal sündinud poliitik on ogre ja aastaarvuga pole sellega midagi pistmist!
  Alla märkis agressiivselt, visates paljaste varvaste abil granaati:
  - Poliitikas muutuvad paleed sealaudadeks ja lõvid laskuvad lammaste tasemele ning ainult rebasest saab mees!
  Maria, jätkates kolossaalse võitlusjõuga vastaste hakkimist, karjatas hambaid paljastades:
  - Iga palee poliitik pöörab sealauda ja pöörab igasuguse tõe pahupidi ning jääb igas lambanahas kannibalihundiks!
  Olympias, kes sooritas vaenlase pihta hästi sihitud tuld, niitis ridu, märkis loogiliselt:
  - Poliitikas pole sugulasi, kuigi valijad on poliitiku jaoks jänesevennad ja kurat ise on tema enda isa!
  Alyonka tulistas natside pihta, niitis nad maha ja viskas paljaste varvastega surmava jõuga granaadi kakutades:
  - Poliitikule meeldib sageli habemega lubadusi anda, aga valijate jaoks on ta juba kits!
  Anyuta, tulistades vastaste pihta suure täpsusega ja visates paljaste sõrmedega granaate, märkis:
  - Poliitik on nii habemega kõndiv nali kui ka tõeline kits, aga samas veel suurem siga, kes teeb valijatelt karbonaadi, rebides välja rasvaseid tükke!
  Alla vastas agressiivselt, metsiku naeruga ja põrguliku aplombiga pilgutades ja möirgades:
  - Poliitika on väga räpane äri, poliitikud pesevad oma kleepuvaid käsi, ainult valijate paksude verejoadega!
  Maria andis samuti pöörde ja niitis maha hulga Fritzi ja nende palgatud sõdureid ning säutsus:
  - Kuigi raha ei haise, on altkäemaksu andja lõhn vastik ja eriti haige on see, kui ta suure raha vastu suure sea peale paneb!
  Olimpiada märkis üsna agressiivselt, pilgutades oma safiir- ja smaragdisilma:
  - Poliitik on kits, nii sellepärast, et tema lubadused on habemega ja seetõttu armastab ta rahalist rohelust, kui ka sellepärast, et ta teeb valijatele pidevalt sarvi!
  Tüdrukute sellise löögijõu juures on natsidel raske võita isegi kõige uuemate tankidega. Kuid ikkagi ronivad nad ette ja jäävad kinni.
  Pildistamisel kasutavad nad uusimaid gaasiheitjaid ja midagi muud võimsamat ja võitluslikumat.
  Ja siis hakkavad nad üldiselt valgel hobusel istuma. Siin on Shturmlev lahingus. Ja see on väga tõsine relv. Ja "Sturmmaus" on veelgi ohtlikum ja tõsisem. Selline metsik ja põrgulik relv. Ja kui ta peksab, siis ei halasta ta. See on kolossaalne hävitav jõud.
  Tüdrukud, kes Sturmmausi juhivad, on peaaegu alasti ainult aluspükstes. Ja samas väga krapsakas ja krapsakas. Need, mis suudavad peaaegu kõike.
  Ja niipea, kui nad tabavad Nõukogude vägesid, ei tundu Punaarmee piisav.
  
  EMANUEL VÕITLEB STALINGRADIS
  Nii asus Emmanuelle taas asja kallale ja limpsis päkapikkude pulseerivaid jadevardaid. Ja sel ajal, kui ta seda tegi, arenes teistsugune lugu.
  1944. aastal mõrvati Hitler 20. aprillil. Speer, Fuhrer ja ülemjuhataja Rommel, sai Kolmanda Reichi kantsleriks.
  Ja liitlased kuulutasid välja vaherahu ja alustasid läbirääkimisi uue valitsusega. Eeltingimuseks oli juutide genotsiidi lõpetamine ja Kolmanda Reichi rassiseaduste kaotamine.
  Rommel nõustus seda ametlikult tegema, kuid juute ei vabastanud, vaid viis nad laagritest üle kaevandustesse ja sõjaväetehastesse. Kolmanda Reichi pommitamine lakkas ja relvade vabastamine tõusis järsult. Masstootmisse ilmus ka kauaoodatud võimsamate relvade ja parema kaitsega Panther-2. 900-hobujõuline mootor kompenseeris tanki suurenenud raskuse ja 88-millimeetrine kahur tabas nõukogude sõidukeid eemalt.
  FAA rakettide asemel tellis Rommel odava ja tõhusa reaktiivlennuki XE-162. See võimaldas natsidel saavutada õhuvõimu.
  TA-152 osutus ka väga heaks universaallennukiks, mida kasutati nii hävitajana, ründelennuki kui ka rindepommitajana. Ja ME-262 on hea auto, kuigi seda on raske valmistada ja sellel on hädaolukord. Nii võtsid sakslased tõsiselt armee moderniseerimist.
  Lisaks aimas Rommel õigesti, et Punaarmee annab peamise löögi Valgevenele. Luureandmed näitasid, et abiväge liigutati liiga selgelt lõunatiival ja salaja keskel.
  Rommel seisis raske valiku ees: Valgevenet, kus oli palju soosid ja partisane, oli peaaegu võimatu hoida isegi suure väehulgaga.
  Seejärel otsustas Rommel ise Ukrainat rünnata. See oli tugev otsus ja mis kõige tähtsam Nõukogude väejuhatuse jaoks ootamatu. Natsidel on palju tanke ja läbimurde "Tiiger" on üsna tugev, nagu "Tiger" -2 ja "Panther" -2, mis aga on just hakanud rindele jõudma.
  Rommel, paljastanud läänerinde, koondas kõik oma jõud lõunasse. Ja läks rünnakule.
  Sakslased läksid 15. juuni ööl rünnakule ja suutsid Punaarmee üllatuda! Ja neil õnnestus kaitsest läbi murda. Ja nad läksid enesekindlalt edasi ja vallutasid linna linna järel.
  Löögid saadi Lääne-Ukrainast ja Moldovast. Lähenevad suunad. Ja seni käis kõik Rommeli diktaadi järgi.
  Sakslastel oli idarindel juba eelis tankides. Uued IS-2 ja T-34-85 on just hakanud saabuma ning vanemate sõidukite tootmine on vähenenud. Kuigi "Panthers" ja "Tigers" väljaandmine saavutas kõrge taseme. Pealegi oli kastitaoline "Tiger" üsna lihtne kokku panna ja väga tõhus tank.
  Sakslastel õnnestus moodustada tohutu pada, mis mitme väikese löögi tõttu lagunes. Ja lõunas toimus katastroof. Stalin katkestas streigi kesklinnas ja käskis taastada, suunates jõud lõunasse.
  See otsus on mõnevõrra hilinenud. Ja katastroofi ei olnud võimalik vältida. Ainult osa Nõukogude vägedest suutis kateldest põgeneda. Kahju oli väga märkimisväärne.
  Stalin ehmus ja oli raevukas. Ta nõudis edasipääsu ... Aga Rommel tegutses väga osavalt. Uue füüreri üks tugevamaid liigutusi oli SS-diviiside laialisaatmine ja Wehrmachti tavaüksuste ohvitseride arvu suurendamine nende arvelt. Ja see võimaldas oluliselt tõsta armee kvaliteeti.
  Teine oluline käik oli naiste värbamine ajateenistusse. Ja eriti lennunduses ja tankides, aga ka snaipriüksustes. See otsus avaldas positiivset mõju ka lahingutegevuse käigule. Ja esimesed õnnestumised algasid.
  Eriti silma paistis Gerda rühm Pantril.
  Valgejuukseline sõdalane oli tõesti lahe ja naljakas. Ta on valmis võitlema raevuka meeletusega.
  Siin tulistas Gerda paljaste varvastega vaenlase pihta ja säutsus:
  - Seadus pole kuradile kirjutatud!
  Tema kest lõi täpselt alla kolmekümne nelja torni. Tõepoolest, see oli orkaaniline lähenemine ärile.
  Charlotte tulistas ka, surudes rindkere helepunase nibu vastu päästikut ja kriuksus:
  - Me oleme võimsad kuradid!
  Christina sihtis ka relva. Tüdrukud kasutasid tulistamiseks paljaid varbaid. Õnneks tulistas Panther viisteist lasku minutis. Ja ta suudab nõukogude relvi ja tanke maha lüüa nagu vilja nunchuckidega.
  Siin põleb veel üks vene auto.
  Christina hüüdis:
  "Ma olen neetud deemon, kes valab verd!"
  Magda tulistas ka palja kannaga, mis tal väga hästi õnnestus, ja möllas rõõmsalt:
  - Ma olen kuradivõitleja!
  Jah, need tüdrukud on tõesti midagi koletu.
  Nagu uued sõdalased Albina ja Alvina. Nad valisid enda jaoks TA-152 lennukid ja jahtisid samaaegselt õhu- ja maapealsete sihtmärkide vahel.
  Nad tegid seda entusiastlikult ja agressiivselt.
  Albina tulistas alla Nõukogude lennuki ja kostis:
  - Ja ma olen koletu agressioon!
  Pärast seda torkas ta paljaste varvaste abil läbi ka NSV Liidu armee tanki.
  Alvina sõitis samuti taevas vastu vene autot ja siristas, hambaid naeratades:
  - Meie kuratlik meeskond!
  Ja ka TA-152-st tungis väga enesekindlalt läbi Nõukogude tanki katuse.
  Tüdrukud on tõesti lahinguväljal, see on midagi ...
  Natsid võitsid üle saja Nõukogude diviisi ja haarasid initsiatiivi enda kätte.
  Nad hakkasid liikuma Kiievi poole ja neil oli märkimisväärne eelis. Stalin aga ehmus ja möirgas, andes vastukäivaid korraldusi. Kuigi nõusolek ja
  Ei olnud.
  Rommel tegutses enesekindlalt ja lõi katlad. Tal õnnestus Nõukogude positsioonidest mööda minnes manööverdada ja võita. Ja öösel rabamine ja erinevate nippide kasutamine.
  Taas oli initsiatiiv sakslaste käes. Ja nüüd on nad juba Dnepri ületanud ja juba seal võitsid võidu järel.
  Vaid sügis ja niisutusvihmad peatasid natsid mõnevõrra. Kuid suurem osa Ukrainast vallutati tagasi. Natsid suutsid isegi Harkovi vallutada. Jättis maha Punaarmee ja Kiiev.
  Rommel üritas ka keskele lüüa. Kuid siin suutsid Nõukogude väed juba kaitseks valmistuda ja näitasid üles vastupidavust. Ja juba nõukogude tüdrukud näitasid oma klassi.
  Elizave ja tema meeskond võitlesid IS-2 peal.
  Tüdrukud olid samuti bikiinides ja paljajalu. Ja nad võitlesid väga ägedalt.
  Elizabeth tulistas paljaid varbaid ja kilkas:
  - Ma olen suur tiiger!
  Ekaterina keeras ka nii palju sassi, et mürsk kirjeldas kaar, läbistas Pantri ja karjus:
  - Pole sõnagi argpüks!
  Elena lõhkes ka vaenlast, murdis läbi lahingupõlvkonna tankist ja säutsus:
  - Ei mingit kapitalismi!
  Agressiivne Euphrosinia tulistas ka, andes välja:
  Jah sotsialismile!
  Õhus võitlesid ka naislendurid.
  Anastasia Vedmakova tabas lennukit ja säutsus:
  - Elu maailmas ei ole paradiis!
  Ja pilgutas oma kaaslastele silma.
  Akulina Orlova ajas taas paljaste varvastega alla saksa auto ja kostis:
  - Kommunism hakkab valitsema planeeti!
  Mirabela Magnetic lõi Messerschmidi palja kannaga maha ja kostis:
  - Suurte võitude eest!
  Ja ta pilgutas oma partneritele silma, isegi kui nad teda ei näinud.
  Akulina Orlova märkis:
  - Jet-koletised ei ole meile takistuseks ...
  Hilissügisel ja talvel otsustasid sakslased asuda kaitsepositsioonile. Ja Punaarmee läks juba edasi. Stalin otsustas keskele lüüa. Rommel tegi aga erinevalt Hitlerist teise ja kolmanda pöörderea esimesest tugevamaks, mis vähendas suurtükiväe ettevalmistuse mõju.
  Sakslased suutsid Nõukogude pealetungi keskuses ära lüüa. Esmakordselt osalesid jaanuarilahingutes iseliikuvad relvad E-10 ja E-25. Need olid väikesed, madala silueti ja mootori asukohaga koos käigukastiga ja mootori enda käigukastiga. Ja see on väga produktiivne.
  E-10 on väga praktiline ja lihtsalt valmistatav iseliikuv relv, mille kõrgus on vaid 1,4 meetrit. Ja E-25 on vaid 1,5 meetrit ja ainult veidi raskem, kui on Panther püstol ja seitsmesaja hobujõuline mootor. Sellel autol oli hea kaitse: otsmik 120 mm, küljed kallakute all 82 mm. Ja selle esimene lahingukasutus näitas suurt tõhusust ja liikuvust.
  Margaret ja Helga võitlesid E-25 peal ja tabasid väga kuulsalt vaenlast. Vaenlase lüüasaamine järgnes lüüasaamisele üleujutuses.
  Margaret tulistas Nõukogude masina pihta. Ta lõi seda ja ütles:
  - Kõik saab olema lihtsalt super!
  Helga lasi ka paljaste varvaste abil mürsku ja siristas:
  Võib-olla hüper...
  Sõdalane lõi enesekindlalt läbi IS-2 tanki ja vilistas läbi ninasõõrmete.
  Talvine Nõukogude vägede pealetung löödi tagasi. Aga siis jälle sõda ja lahing. Sakslased hakkasid edasi tungima märtsis.
  Nende vägede löök oli Kurski suunas. Lahingutes osalesid ka E-100. See auto oli iga nurga alt väga hästi kaitstud ja samas vaatamata suurele kaalule suhteliselt liikuv. Ja läbimurre näitas oma tõhusust.
  Samal ajal edenesid sakslased öösel, kasutades öövaatlusseadmeid. Fritzid suutsid Punaarmee kaitsest läbi murda ja vallutasid Oreli, Kurski, Belgorodi. Oleme saavutanud päris palju edu. Voronežile lähenesime aprilli keskel.
  Rommel tundis end enesekindlalt. Näis, et natuke veel ja tuleb täielik võit. Kuid liitlased esitasid ultimaatumi: nad ütlevad, et lõpetage sõda. Ja samad väited Stalinile.
  10. mail 1945 kuulutati välja vaherahu. Seejärel algasid läbirääkimised. USA ja Suurbritannia pakkusid oma vahendust. Kuu aega hiljem sõlmiti rahu. Saksamaa sai Ukraina ilma Krimmita, Valgevene, Balti riikide, Moldova ja osa Doni mustmullast vastutasuks Kurski, Oreli ja Belgorodi eest. Soome taastas endised piirid, kuid tagastas Petrazavodski oblasti. Tõsi, vastutasuks NSV Liidu rahalise hüvitise eest. Norra sai ka väikese territooriumi Murmanski lähedal, mis astus föderatsiooni Kolmanda Reichiga.
  Loodi Euroopa Liit - kuhu kuulusid kõik sakslaste ja satelliitide poolt okupeeritud riigid, aga ka endised NSV Liidu vabariigid. Rommel ja Speer järgisid mõõdukat poliitikat ning kuulutasid ametlikult kõigi rahvaste ja rasside võrdsust. Euroreich tekkis.
  Kuid demokraatia oli piiratud. Sellegipoolest tekkisid peale natside ka teised parteid ja loodi presidendi ametikoht. Rommelist sai Euroopa Liidu esimene president. Ta valitses neli ametiaega ja viis aastat, kuni astus 1966. aastal noorematele ametist tagasi. Seejärel võeti vastu muudatus Euroopa Liidu presidendi kahe ametiaja kohta.
  Stalin suri märtsis 1953. Tema järglaseks sai pärast võimuvõitlust Hruštšov. Toimus kahekümnes kongress. Ja Stalin oli oma rahva peale veelgi vihasem. Siis aga läks asi veidi teisiti. NSV Liit kaotas Teise maailmasõja ja tema roll maailmas oli väiksem. Nendes tingimustes ei unistanud nad isegi kommunismi ülesehitamisest. Nikita Hruštšovit ei kukutatud, vaid ta valitses kuni oma surmani 1971. aastal. Ja teda ei järgnenud mitte Brežnev, vaid Šelepin. Sakslased lendasid esimestena kosmosesse ja ka Kuule. Seejärel, 1980. aastal, lendas Euroopa Liit Marsile. Euroreich ühendas kõiki Euroopa riike ja osa NSV Liidust ning kontrollis ka valdusi Aafrikas ja Aasias. See osutus väga tugevaks riigiks. Ja temast, olles USA-st mööda saanud, sai maailma hegemoon. Hiina ja Jaapan ei tõusnud kunagi. Viimase okupeerisid ameeriklased ja seal käis sissisõda. Kodusõda ja metsik kapitalism Hiinas jätkusid.
  Maailm on muutunud eurokesksemaks. Ja koloniaalsüsteem ei kukkunud kokku. Nii et Emmanuelle sattus 1984. aastasse. Roomas toimuvad olümpiamängud.
  Tüdruk Emmanuelle läheb suurde linna. Kõik on väga puhas ja korras.
  Emmanuel laulab:
  - Ma olen Rooma sõdalane metslaste põlvili!
  Nero vaenlased ma pühin maa pealt minema!
  Olga Rõbatšenko, see tüdruk ilmus Emmanuelle"i kõrvale, tuli välja nagu kurat nuusktubakast ja karjus:
  - Mis sa arvad, mis see kõik on? Neetud kaks!
  Emmanuel kilkas:
  - Mida veel?
  Olga vastas muigega:
  - Ja siis... Mis paneb sind arvama, et liitlased lepitavad Stalini ja Rommeli. See on just vastupidi! Tegelikult on järgnev palju tõelisem!
  Sakslased jätkasid pealetungi 1945. aasta mai keskel. Peasuunaks sai Stalingrad. Peamised lahingud arenesid mööda Doni ja edasi kuni Volgani.
  Natsid lähenesid Stalingradile juuli alguses ja algas suurejooneline lahing.
  Naissnaipripataljon kapten Nataška Kaktusova juhtimisel asus Volodarski tänava varemetes kaitsepositsioonile. Varemete taha peitsid tüdrukud kuulipildujate ja vintpüssidega, granaadikimpudega seotud.
  Nataša ise on täpilises tuunikas üle palja keha, lühikeste pükstega ja paljajalu. Ilus ja kurvikas neiu, tugevate puusade, peenikese pihaosaga, poolkasti all lühikese soenguga. Nägu on väga ilmekas, meheliku lõuaga, sinised silmad laiali. Helepruunid juuksed muutusid tolmust halliks, kõrge rind, kõva välimus. Kapten Nataša on võidelnud üle kahe aasta ja vaatamata oma noorusele on ta palju näinud. Tüdruku jalad on kaetud lõikehaavade ja sinikatega. Tüdruk on väledam paljajalu liikuma kui karedad ja kohmakad saapad.
  Paljas tald tunnetab vähimatki pinnase vibratsiooni, hoiatab miini läheduse eest ja vastupidavust lisab emake maa ise. Ühest küljest muutusid tüdruku jalad kõvaks ning nad ei kartnud kuuma metalli ega varemete teravat killustikku, kuid teisalt ei kaotanud nad tundlikkust ja painduvust, hoiatades läbi mürina liikumisest. tankid.
  Armas Nataška hoiab käes granaati, mille külge on seotud plahvatuspakett. On vaja roomata kohutava Saksa tanki "Lion", kastes tänavaid kuulipildujatega.
  Mirabela roomab tema kõrvale. Ka paljajalu, nii et kõik pataljoni tüdrukud osutusid oma komandöri jäljendavateks saabastest. Tema tolmused tallad teravnevad neljakäpukil roomates. Mirabela kollased juuksed on sassis ja pikad... Natuke kräsus. Tüdruk ise on sale, kõhn, väikest kasvu. Teda võib segi ajada isegi kitsaste õlgade ja pealtnäha suure peaga tüdrukuga.
  Kuid Mirabela on juba palju kogenud. Tal õnnestus külastada nii fašistlikku vangistust, olles üle elanud julmad piinamised, kui ka kaevandused, kust tal õnnestus mingi arusaamatu ime läbi põgeneda. Aga vaadates tema lapselikku õrna nägu, ei saa kunagi öelda, et teda peksti kumminuiadega kandadele, vool lasti läbi keha.
  Mirabela tulistab ... Kolmanda Reichi sõdur, antud juhul araablane, kukub surnult, tema koon tõstab liiva ja killustikku.
  Nataška libistab hunniku granaate prügihunniku alla. Nüüd roomab siia üheksakümnetonnine "Lõvi" ja laseb selle õhku. Tüdruku sinised silmad säravad ta näol nagu safiirid, päikesepõletusest ja tolmust tuhmid.
  Kogemused näitavad, et hästi kaitstud paak muudab nüüd asendit. "Lõvil" on 100 mm külgsoomus ja isegi nurga all. Kolmkümmend neli ei suuda sealt läbi murda, võimalus on vaid rasketel Keveshedel. Aga röövikud on eesmärk. Peaasi, et auto liikuvus ilma jätta ...
  Svetlana laseb kuulipildujast paugu... Sõdur, keegi ei tea, mis rahvusest, kukub maha. Sakslased, kes on vallutanud suurema osa idapoolkerast, kuigi moraalselt, armastavad aaria verd ja viskavad lahingusse koloniaalväed: araablased, aafriklased, indialased, erinevad asiaadid ja eurooplased. Suurenenud on ka poolakate arv - kes on hällist peale harjunud vihkama bolševistlikku Venemaad. Siin võitlevad Ukraina natsionalistid, Doni kasakad, tšetšeenid ja kogu Kaukaasia Khaganate. Rommel kasvatas terve internatsionaali.
  Palju vaenlasi...
  Svetlana põikleb osavalt kuulipilduja tule eest kõrvale. Kuul peaaegu lõhenes, tolmust mustaks läinud, ümar tütarlapselik kand. Kaunis kapten tundis isegi kõditust, kui lähedalt suurekaliibriline kingitus mööda lendas. Tüdruk lõi risti ette ja sosistas:
  Isegi kuul ei peata meid!
  Mirabela tulistab tagasi... Teine tüdruk Angelica - väga punaste juustega, üle keskmise pikkusega ja kasinast toiduratsioonist hoolimata lihaseline. Samuti väga ilus tüdruk, luksuslike puusade, ülestõstetud vöökoha, mitte naiselike laiade õlgade ja kõrgete rindadega.
  Angelica võitleb vaid lühikestes pükstes, tuunika on tükkideks rebitud ja tolmuks pudenev ning üle Volga uusi vormiriideid ei tarnita. Annaks jumal, et kurnatud Nõukogude vägedele rohkem laskemoona ja tilkagi toitu üle anda.
  Seega on Angelica peaaegu alasti, tema jalad on kriimustatud, eriti põlved. Killukild tabas parema jala talla ja see valutab, kõndida on raske.
  Punajuukseline, tolmune, peaaegu alasti Angelica väänab oma kena, kuid samas kõva näo. Tulistav tüdruk ütleb:
  - Issand, Moskva ja Stalin on meist kõrgemal!
  Ja ta lõikab ründavad natsid ära, olles endal vaevalt aega tagasi kerida.
  Varemed ja kitsad tänavad muudavad Saksa tankide ümberpööramise keeruliseks. Siin on peaaegu kakssada tonni "Hiire" ja nad ei saa üldse läbi ...
  Nagu Svetlana eeldas, sõitis "Lev" veidi ja mattis end prügihunnikusse. Toimus plahvatus. Röövik lõhkes, paar vigastatud rulli lendas minema.
  Haavatud tank peatus ja selle tünnist lendas välja mürsk...
  Kusagil mürises kauguses, jättes maha varemed. Blond Svetlana susises nagu madu:
  - See on minu arvutus! Avas konto...
  Tüdruk-kapten on jälle sunnitud minema roomama. Sakslased ja nende satelliidid ei saa rusudes oma tehnilist üleolekut kasutada. Kangekaelse Hitleri süül sattusid Kolmanda Reichi hordid positsioonilahingutesse üsna suures ja hästi kindlustatud linnas.
  Mirabela viskab granaadi. Sundides neid kukkunud sakslastele või araablastele saltot tegema, ümber pöörama. Üks natsivõitlejatest rebib tal käe küljest lahti ja ripub selle küljes kompassiga Inglise käekell.
  Mirabela ütleb naeratades:
  - Mida kompass teile näitab - tee põrgusse!
  Ja kaunis neiu raputab oma tolmuselt kannalt maha kleepuvat keraamikat.
  Ka Angelica pühib tolmu, oma kindlate täis rindadega. Nibud on mustusest peaaegu mustad ja sügelevad. Ja proovige pesta. Jälle tuleb urgu urgitseda, kui Saksa püstolkuulipildujad kritseldavad. Ja roomama plastunski viisil.
  Tüdrukute pataljon hoiab oma positsioone, kuigi toimub mürsutamine. Ja nad rebivad raskeid kestasid ja taevast langevad pommid ... Kuid miski ei murra Nõukogude kangelannade julgust.
  Siin näeb Svetlana, kuidas Panter roomab. No ei ole see tank enam nii hirmus.
  Saate selle külje sisse lüüa. Tüdruk aevastas, sülitas välja tolmu, mis tema elegantsesse suhu ronis. Ta võttis pihku granaadi, mida oli kaalutud plahvatuspaketiga. Peate märkamatult ligi hiilima. Aga ümberringi on nii palju suitsu.
  Angelica hakkas ligi hiilima, toetus paljaste varvaste ja küünarnukkidega äravoolule. Ta oli nagu kass, kes jälitab hiirt. Tüdruk mäletas sõda sellest kohutavast neljakümne esimese aasta suvest, kui Wehrmacht tungis reeturlikult NSV Liidu avarustesse. Kas tüdruk ei kartnud, peaaegu tüdruk? Alguses jah, aga siis harjub ära. Ja sa tajud pidevaid kestade purskeid juba tavalise mürana.
  Ja nüüd plahvatas see väga lähedalt. Tüdruk lõi vastu kõhtu. Killud tormavad ülevalt nagu metsmesilaste kari. Angelica sosistab lõhenenud huultega:
  - Õigluse nimel, issand!
  Tüdruk kiirendab roomamist ja viskab granaadi, millele on kinnitatud lõhkepakett. Olevik lendab kaarega. Kostab plahvatus, Pantheri peenem küljesoomus annab end tunda. Saksa tank hakkab põlema, lahingukomplekt plahvatab.
  Svetlana sosistab naeratades:
  Aitäh Issand Jeesus! Ma usun ainult sinusse! Ma palvetan teie poole üksi!
  Murrab pantri. Maha rebitud, rusudesse mattunud pikk tüvi. Külgsoomust eraldunud esisoomus meenutab kulpi.
  Svetlana, kelle tolmust ja päikesepõletusest pruunid silmad säravad rukkililledest, ütleb:
  - Mida rohkem tamme on vaenlasel, seda tugevam on meie kaitse!
  Angelica on väga seksikas, mustades aluspükstes ja alasti, tolmune, tugeva kehaga. Tüdruk on väga tark. Ta suudab paljaste varvastega klaasikilde visata.
  Nüüd viskas ta oma graatsilise tolmuga kaetud jalaga teravat eset. Ja kinni, otse fašisti kurku. Kaunis Angelica pobises:
  - Ja ma olen seksisümbol ja surma sümbol!
  Tüdruk, mille järel ta uuesti roomas, tulistades. Led tulekahju ja Svetlana.
  Kaunitar-kapten Nataša, olles fašisti maha raiunud, säutsus:
  -Elu on kett ja väikesed asjad selles on lülid ...
  Mirabela tulistas, lõikas Fritzi pea lahti ja lisas:
  - Lingile on võimatu mitte tähtsust omistada!
  Taas täpselt lasknud Svetlana krooksus:
  - Aga sa ei saa tsiklitega pisiasjadega tegeleda...
  Mirabela tulistas täpselt ja lisas:
  Muidu haarab kett teid endasse!
  Siin võitlevad vapralt ka Emmanuel ja Olga Rõbatšenko.
  Mõlemad tüdrukud on väga võitluslikud. Ja nad loobivad paljaste varvastega granaate.
  Emmanuel märgib naerdes:
  - Ja ka siin pole lahing nõrk!
  Olga Rybachenko nõustus hambaid paljastades:
  - Mitte nõrk! Aga see läheb hullemaks!
  Emmanuelle koperdas safiirsilmi pilgutades.
  - Kõik saab olema lihtsalt super! Asume koroonaviiruse juurde!
  Ja sõdalane naerab. Ja paljaste sõrmedega noa visates, torkab ta Pantri külje sisse.
  Lihaseliste, pargitud vasikatega värelev Olympias lõi stepptantsu oma paljaste kaunite jalgadega. Tüdruk laulis:
  - Püha vene näod virvendavad ikoonist ... Jumal hoidku, et te leotage vähemalt tuhat Fritzi! Ja kui keegi sumiseb rohkem kui fašistid, siis keegi, uskuge mind, ei mõista teid selle eest hukka!
  Seejärel laadis ta tankitõrjepüssi uuesti ja lasi uuesti. Saksa transportija ajas jälle suitsu välja.
  Tüdrukupataljon tekitas Fritzile märkimisväärset kahju. Kuid ta kandis ka kaotusi. Siin rebenes üks tüdruk pooleks ja ta nägu muutus vaatamata tolmule nii kahvatuks.
  Suurem osa Stalingradist on natside poolt juba vallutatud, kuid see, mis linnast järele jääb, ei taha järele anda ja alla anda.
  Svetlana üritab samal ajal "Tiigrist" läbi murda. Võimas Saksa auto, sai granaadi külge, kuid ei andnud alla. Pöörab ümber, et kahurist tulistada. Tüdruk peab kaevama maasse ja killustikesse, et mitte lasta end purustada praegusest vabanevast lööklainest.
  Svetlana sosistab vaikselt:
  - Ema, isa, vabandust!
  Mirabela viskas Tiigri suunas granaadi, mis plahvatas tema otsaesisele. Tüdruk sosistas:
  - Sellest, et kerge õpetus talvel kevadel ... kordan eranditult, et Rommel on katku pätt!
  Angelica, murdes natside vaatevälja ja valades neile hoogsalt vett peale, pingutas:
  - Kirstus nägin nüüd füürerit! Ja ta lõi vaesele mehele jalaga silma!
  Punajuukseline neiu viskas tegelikult paljaste sõrmedega tanki granaadi. See tabas tünni ... Järgnes plahvatus ja "Tiigri" koon purunes.
  Arg sakslane võttis selle ja taganes.
  Svetlana norskas läbi ninasõõrmete:
  - Meie oma, teie oma ei anna järele!
  Mirabela lõikas kuuliga maha hitlerlasest palgasõduri ja laulis:
  - Ja kaabakas ei tee nalja! Käed-jalad, ta keerutab vene köied! Ta lööb hambad südamesse ... Ta joob isamaa põhjani!
  Svetlana itsitab, haukus:
  - Fuhrer karjub metsikult, rebib end üles!
  Mirabela vallandas ja lisas:
  - Noh, surm pahvib, muigab!
  Ilmunud on veelgi ohtlikum "Shtumrtiger". See hävitab terveid hooneid ja punkreid. Pealegi ei lähene see Nõukogude vägede positsioonidele. Autot hoiavad katte all Saksa kuulipildujad.
  Svetlana näeb, et Fritzi positsioonidele lähedale jõudmine on ebareaalne. Aga taevas Focke-Wulfid. Üks neist masinatest lendab Nõukogude Liidu positsioonidele lähemale. Tüdrukud avavad tema pihta tule.
  Angelica viskab granaadi ja ütleb raevukalt:
  - Sügavas surmas - pole andestust!
  Selle peale annab neiu kuulipildujast pöörde. Veereb kiiresti tagasi. Suhteliselt uus Saksa tank "Panther" -2 väikese torni ja madalama siluetiga sõidab kiiresti üles.
  Mitmed tüdrukud viskavad Saksa autot granaate. Pärast kingituste kättesaamist ta külmub ega suuda end ümber pöörata.
  Angelica vilistas ja susises:
  - See on uus rünnak! Me rebime ta suu ära!
  Panther-2 urises ja tulistas oma võimsamat relva.
  Tulesammas lõhestas õhu ning soojendas ja elektrolüüsis atmosfääri koheselt.
  Angelica itsitas, karbid lendasid poolpaljast tüdrukust mööda. Häbematu punapea raputas puusi ja ütles:
  - Ja Newton alistas vaenlased, viskas ikke troonilt! Fritz ta määras oma Newtoni seaduse!
  Stalingrad oli täielikult haaratud tulekahjudest, kui tulekeeled näisid taevast lakkuvat ja purpurseid, oranže ja helepunaseid sädemeid särisevat! Ja iga säde on nagu põrgulikust lossist põgenev kummitus.
  Svetlana, kes kukutas Saksa hävitajat, välgatas siniseid silmi ja laulis:
  - Mida sa virised, paha vana naine? Usu mind, lihtsalt psühhiaatriahaigla nutab sinu pärast!
  Mirabela laulis natside pihta tulistades:
  - Kui hea on murule pikali heita ja Fritzile pähe lüüa! Korraldage füürerile puljong ja saatke kuulipildujast kuulid!
  Tüdruk itsitas metsikult ja rullus kõhult seljale. Tegin jalgadega jalgratta. Granaat lendas üles. Lendav Focke-Wulf, saanud kõhu alla šrapnelli, tõusis reipalt kõrgemale. On näha, et teravad killud haavasid teda. Fašistlik olend süttis ja hakkas kaotama murdunud tiibade tükke.
  Svetlana, nähes, kuidas Fokke kõrgust kaotas, kähises:
  - See on semafor! Kirves ripub pardal!
  Saksa lennuk plahvatas, paisates prahti taeva kõigisse kaugematesse nurkadesse. Ja kuhu kadus fašistlik äss. Tegin oma viimase pöörde. Timukas läks tuhka, mitte lendur!
  Mirabela aevastas, puistas tolmu ja ütles:
  - Olla või mitte olla? See pole küsimus!
  Angelica viskas jälle jalaga klaasitüki nii palju, et silma tabades tuli see Fritzist kuklast välja:
  - Ma olen tankiarmaad! Ja teid tuleb ravida!
  Sakslased ja nende satelliidid püüdsid edasi liikuda, visates ette granaate. Selline taktika tüdrukute vastu ei töötanud. Siin kasutas Emmanuelle katapulti ja kuidas ta vastuseks vaenlast tabas.
  Kirjanikutüdruk hüüdis:
  - Jõuluvana rebib Rommeli suud!
  Katapuldi laeng, mis tungis natside hulka, pani nad laiali ja samal ajal õhus ümber rulluma. Fritz kukkus ja murdus müürirusudele.
  Tank "Tiger" -2, kaotanud tasakaalu, põrkas kokku "Lõviga". Oh, Leva, kus on su suur nimi?
  Svetlana naeratas ja vastas:
  - Hästi tehtud, Emmanuel!
  Tüdrukkirjanik haukus agressiivselt:
  - Emmanuelle on alati valmis!
  Tüdruk raputas vastuseks paljast jalga.
  Tüdruk-kapten hakkas uuesti naelutama. Ja Olympias tiksus Emmanuelle'i kitsas jalalabas, kui raske see nüüd on! Pole ime, et tüdruk ei karda tulekahjudest läbi joosta.
  Mirabela ütles laulus:
  - Noorus on hea - vanadus on halb!
  Angelica, see rõõmsameelne punapea, nõustus:
  Pole midagi hullemat kui vanadus! See on tõepoolest kõige jäledam seisund üldse!
  Ja tüdruk tegi riigipöördega hüppe. Ta kujutas hetkeks ette vastikuid vanaemasid. Ei, ärge võrrelge, vana naine tüdrukuga. Ja milline ilu, saledates kehades.
  Angelica võttis selle ja laulis:
  - Vool aasta järel, aastad karavanis,
  Vana naine hõõrub uhmris hennat...
  Ja kuidas on lood mu saleda figuuriga,
  Ma ei saa aru, kuidas noorus on läinud!
  Svetlana välgatas silmi, lõi sakslase löögiga kubemesse maha ja märkis:
  - Mitte! Siiski on sõjas selline võlu - jääda igavesti nooreks! Alati purjus!
  Olympias pani ragulkale uue laengu. See on midagi hea mördi sarnast. Tüdruk sosistas:
  - Ära passi, vaid möödu!
  Emmanuelle segas oma saledat, kuid väledat jalga ja haukus:
  - Fritzi nägu!
  Ja granaat koos plahvatuspaketiga lendas täies hoos natside positsioonidele.
  Jah, Stalingradi neile ei antud. Juba kolmandat kuud juuni lõpust on pealetung kestnud, kuid linn pole suutnud kõike võtta. Teistes rinde sektorites saavutasid natsid edu, kuid mitte selles.
  Svetlana tulistas püstolist ja urises:
  - Kõik on võimatu, see juhtub olema võimalik... Pole vaja universumit väga keeruliseks teha!
  Ja tabas mootorratta bensiinipaaki. Masin plahvatas ja tulised pöörised valgustasid suitsust maastikku. Ja sakslane rebis tulise käpaga lõhki.
  Tüdrukkapten hüüdis:
  - Mulle meeldib kurjust tappa! Ja see on kõrgeim hüve!
  Mirabela peksis sakslasi hooga ja susis:
  - Mängime sealiha!
  Angelica avas tule, täpsemalt. Mõned mustad jäid odaga kaetud killustikule lebama:
  - Tapa vaenlane! - tüdruk sosistas.
  Mirabela laulis mänguliselt:
  - Olles maalinud Rommeli huulepulgaga, Mainsteini juukselakiga, tõmban ma sind printsessi vangi, truu koer närib sind!
  Svetlana tulistas ja susises:
  - Tule õhtul, Adolf, poo end üles ... Lõpeta pea lollitamine! Tule õhtul, lenda nagu kiisk - et natsid kõvasti lüüa!
  Mirabela ütles raevunult ja lõi tormiväelasel kiivri peast:
  - Me saame! Ja me teeme!
  "Lenini" pataljoni tüdrukud peatasid võõrvägede edasitungi. Fritz liikus edasi, visates sõna otseses mõttes laipu kosmosesse. Ei aidanud ka tank "Lev", millega lootusi pandi. Siin on masina modifikatsioon 150 mm püstoliga.
  Angelica lööb maha kivi, mis oli tema alasti nibu külge kinni jäänud. Tüdrukul on nii ilusad ja täidlased rinnad. Tüdruk viskab jalaga granaati. Jalg on tugevam kui käsi ja vise läheb kaugemale.
  "Lõvi" sai röövikusse tühimiku ja peatus. Tuli tema võimsast suust. Müristama ja kokku kukkuma.
  Angelica ütleb sülitades:
  - Vene sõdalane ei oiga valust!
  Ja tüdruk tulistab uuesti. Ja ta teeb seda ülihästi. Tornist välja kaldunud fašist langeb tagasi.
  Punajuukseline, peaaegu alasti tüdruk ütleb:
  - Asjata usub vaenlane, et tal õnnestus venelased murda! Kes julgeb, see ründab lahingus, me lööme vaenlasi ägedalt!
  Ja Angelica rullib pressi lihaseid, mis tal on väga reljeefne.
  Oh, kui ilusad tüdrukud on! Ma ei taha, et keegi neist sureks.
  Stalenida jooksis... Väga ilus tüdruk, kohevate valgete juustega. Ta suudab neid kuidagi määrida mingi jookiga, et nad ära ei määriks.
  Tüdruk on väga ilus, Veenuse figuuriga, ainult rohkem toonitud ja reljeefsem. Riided seljas, ainult rinnahoidja ja aluspüksid. Kõik muu on juba tükkideks rebitud. Aga kui graatsilised on jalad! See pole tüdruk, vaid täiuslikkuse pitser, ilu kroon.
  Ta liigub erilisel viisil, nagu orav. Paljad jalad ja värelus ning kontsad jäävad üllatavalt puhtaks. Stalenida tulistab ja fašistil tekib rinnus haavand.
  Tüdruk ütleb:
  - Lojaalsus isamaale on kõrgeim sõna!
  Angelica märkis naerdes:
  - Võtke rinnahoidja seljast ja jääge lühikestes pükstes nagu mina!
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - See ei sobi!
  Angelica raputas puusi, tulistas tabavalt ja laulis:
  - Midagi komsomoli liiget on muutunud ebatavaliseks! Palja rinnaga niimoodi käia on väga sündsusetu!
  Steelenida itsitas ja märkis:
  - Miks tuua Fritzile rõõmu, vaadake meie ilu!
  Angelica vastas otsustavalt:
  - Meie ilu on surmav!
  Terasetüdruk itsitas ja tulistas TA-200 pihta. Natsiauto süttis põlema. Ja kaunis blond hüüdis:
  - Surm kurjale!
  Angelica itsitas.
  - Ja elu on hea!
  Steelenida, nähes, et sakslane kukub, urises:
  - See on kõrgeim väärtus! Ärge arvake, et natsid olete võitnud!
  Angelica laulab:
  - Ootan võitu! Võit ootab... Need, kes igatsevad köidikud murda! Võitu ootel! Võitu ootel! Me suudame natsid võita!
  Ilus tüdruk ja tema paljad rinnad värisevad. Hea palja torsoga kuumuses, mida tuli võimendab.
  Svetlana nägi nüüd palju sihikindlam välja. Ta tulistas kuulipildujast Fritzi pihta ja haukus:
  - Ma kastreerin su!
  Ja tõepoolest, natsid said surmavaid kingitusi ja kirste! Ja neiu näitas neile figuuri, ehitame paljad varbad. Ja vilistas nagu ööbik-röövel. Ja läbi alajäsemete sõrmede.
  Tüdrukkapten on väga tark. Ja sädelev. Ja üldse mitte julm. Ka temal on vahel kahju vaenlase sõduritest, kellel võivad olla lapsed, kes nutavad oma surnud isade järele.
  Svetlana aga ajab sellised mõtted endast eemale, nii et nendest tahaks nutta. Kuid mitte venelased ei tulnud sakslaste juurde röövima ja tapma. Ei, need on sakslased ja Venemaa avarustesse tungis terve agressiivne pakk välismaalasi kogu maailmast.
  Svetlana tegi risti ja tulistas Fritzi pihta, kes üritas vaikselt venelaste positsioonidele ligi pääseda ... Kuuli läbi löödud mehe silm ja aju lekkisid välja.
  Tüdruk-kapten naeratas ja ütles vaimukalt:
  - Otse silmast silma, peast pähe!
  Svetlana tulistas täpselt ja tabas külgkorviga mootorratast. Auto hakkas rebenema ja kuulipilduja lendas minema, rullus mitu korda ümber. Siis vajus selle koon rusude sisse.
  Tüdruk hõõrus oma paljast tolmust talda killustikule. Ja ta sihtis jälle. Tema rõõmsameelne noor nägu irvitas pigem irvitades. Tüdruk laulis:
  - Ei, me ütlesime fašistidele, et meie inimesed ei talu, et vene lõhnavat leiba nimetatakse sõnaks ford!
  Mirabela tegi väga täpse löögi, millest Focke-Wulf lahvatas ja säutsus:
  Kaaburi jaoks on valik muidugi selge,
  Dollarite eest on ta valmis Venemaad reetma ...
  Aga vene mees on nii ilus
  Et ta on valmis kodumaa eest oma elu andma!
  Tüdruk tegi saltot ja näitas natsidele viigimarja ning keris ja kuulid kaunitari ei puudutanud.
  Ilmus Angelica, see kaunitar, peaaegu alasti ja räämas nagu kurat, viskas korraga kahe jalaga granaadi. Ja ta kontrollis:
  - See, mis mul on, on ... Fritz teravas küljes!
  Olympias parandas Angelicat:
  - Terav, küljele ja mitte teravale küljele!
  Tüdruk itsitas ja raputas arbuusirindu ning lasi plahvatuspaketiga granaadi kasutades välja granaadi. "Tiiger" sai löögi vastu koonu ja see kõver kunstiteos põikas kõrvale.
  Pärast seda natsiolend taganes. Ta hakkas roomama nagu tulle sattunud kilpkonn.
  Svetlana laulis rõõmsalt silma pilgutades:
  - Ja "Tiiger" taganeb ja sakslased peidavad end!
  Neitsipataljon manööverdas rünnaku, õhulöökide ja raskerelvade all. Siin tabasid reaktiivpommitajad, taevasse tõusid katkised, punakuumad järsud. Ja kivid põlesid. Õnneks ei surnud ükski tüdrukutest, vaid mehed läksid uude maailma - kellest pole nii kahju! Ja hinged lendavad - ühed taevasse ja teised põrgusse! Kus kurdid kahvliga juba ootavad neid, kes Jeesusesse ei uskunud.
  Angelica on vihasõdalastest seksikaim: noh, kas tõesti saavad natsid oma "Sturmtigerist" tulistada Nõukogude vägede positsioone ja tappa punaseid sõdalasi?
  Ja neiu haaras paljaste jalgadega granaadi ja keerles saltode kaskaadidena. Ja keerleb aina kiiremini. Ja siis viskas ta kogu oma jõust surmaanni Stormtigri laiale koonule. Kaunitari paljad pargitud jalad välkusid ja granaat lendas laiale koonule. Ja võimas masin esmalt lämbus ja siis tormas. Kaks "Sturmtigeri" külgedel seisnud "kuninglikku tiigrit" paiskusid üles ja paiskusid eri suundades laiali. Rullid olid neilt rebenenud ja nad kukkusid alla, lennates nagu katkine kuninganna kaelakee.
  Lööklaine paiskas Angelica ja tüdruk lendas tagurpidi. Ja ta pöörati ümber, kiigutas ja visati. Kuid kaunitar maandus sellegipoolest, tema paljastesse taldadesse kaevatud terav killustik ja purustatud kivid. Tüdrukul oli valus ja isegi läbi jämeda jala torkas ots läbi.
  Kuid Angelica leidis endas jõudu püsti tõusta ja karjuda:
  - Teie fašistid jääte tuhaks!
  Svetlana ja teised tüdrukud viskasid plahvatusohtliku lainega õhku ja nad olid isegi kergelt muljutud. Kuid ükski kaunis sõdalane ei surnud. Tüdrukud kohtusid orkaani ja hästi sihitud tulega. Väljahüppanud natside ja teiste NSV Liitu piiravate agressiivsete putukate mahasurumine.
  Mirabela laulis suure entusiasmiga:
  - Ja kui Issanda trompet meid lahingusse viib, oleme komsomoliga sõbrad! Ja Jehoova tahtel olen ma taevasel nimetusel!
  Angelica, raputades tolmu oma veriselt taldadelt, laulis:
  - Lenin, pidu, komsomol! Saadame füüreri hullumajja!
  Tüdrukud hakkasid kõrvulukustavalt naerma ning Emmanuelle ütles ärevalt ja nördinult:
  - Ja minu katapult, mitte nii täpne - nagu Angelica paljad ja tugevad jalad!
  Olympias, mängides oma käelihastega, ütles:
  - See on ok! Sa ikka mõtled. Midagi lahedamat!
  
  ÄRGE POMMI BRITANNIA
  Hitler ei pommitanud Inglismaa linnu ja suutis võita õhulahingu Inglismaa eest. Lisaks sai Speer juba neljakümnenda aasta mais Reichi relvastus- ja laskemoonaministri ametikoha. Ja selle tulemusena hakkas lennukite tootmine kiiresti kasvama.
  Ja 4. novembril 1940 järgnes ootamatu, kuid julge maandumine Suurbritannias. Mis üllatas rannakaitset. Ja sakslased suutsid vallutada sillapead, võttes vangi suure hulga Briti sõdureid. Ja seejärel arendage kohe edu.
  Võideti suur võit ja Inglismaa langes neljakümnendal aastal tagasi. Sõda jätkus mõnda aega. Churchill põgenes Kanadasse ja üritas seal vastupanu korraldada. Ja sakslased okupeerisid vägedega arvukalt Inglismaa kolooniaid. Ja siis ründas Jaapan USA-d. Ja Kolmas Reich pidi end rakendama.
  Ameerika saamine pole lihtne - seda eraldab ookean. Kuid sakslased lõid Ladina-Ameerikas sillapea ja hakkasid sealt oma vägesid edasi viima. Ja nad hakkasid Ameerika Ühendriikide ümber rõngast pingutama.
  Neljakümne kolmandal aastal olid natside sarjas tankid Panter, Tiiger ja Lõvi. Viimane auto polnud pärisajaloos, kuid nüüd oli natsidel palju rohkem ressursse. Üheksakümnetonnise kaaluga "Lõvi" ja "Shermanide" vastu ülemäära võimas kahur ei õigustanud end aga liigselt. Nagu Mausi tank. Kui katsetes näitas see masin rahuldavaid tulemusi, siis tegelikus ajaloos hakkas see lagunema.
  Mõnevõrra parem oli see, mis saadi Panther-2 sarja neljakümne kolmandast septembrist. Üsna raske, viiskümmend kolm tonni, aga üheksasaja hobujõulise mootoriga liikus see hästi. Ja tema 88-millimeetrine kahur 71 EL-is läbistas Shermansi nelja kilomeetri kauguselt.
  Gerda sai just ühe esimese Panther-2 modifikatsiooni ja võitles Kanadas ameeriklastega.
  Oli oktoober 1843. Vaatamata sügisesele jahedusele olid tüdrukud paljajalu ja ühes bikiinides.
  "Panther" -2 pikalt distantsilt suutis tabada ja oli hea laubakaitsega. Ja tema küljed on paremini kaitstud kui lihtsal Pantril; te ei saa võtta bazookat ega väikese kaliibriga relva.
  Kuid pikalt löömiseks peab teil olema fenomenaalne täpsus.
  Ja Gerda ilmselt tulistab paljaste varvastega, et lüüa. Mürsk kirjeldab kaarega ja läbistab Ameerika Granti tanki nelja kilomeetri kauguselt.
  Tüdruk möirgab:
  - Me oleme lihtsalt kuradid!
  Paljaste varvaste abil tulistas ka Charlotte, märkides agressiivselt:
  - Poliitik on siga puhtas ülikonnas ja rebane püha süütuse varjus!
  Kristina tulistas ükshaaval, mida ta tegi väga tabavalt ja hea meelega, murdes täpselt Shermanist läbi ja müksates:
  - Poliitik armastab kõva häälega haukuda ja kõrvulukustavalt lubada, aga kui pead lubaduse täitma, ei kuule sa muud kui vabandusi!
  Magda tabas vaenlast ka väga surmava mürsuga, läbistas tankitorni otsaesist ja siristas:
  - Parem peksta poliitikut, kes lubab jõudeolekut, kui lüüa pöidlaid pihku, kui töö kaotad!
  Ja neiu puhkes naerma... Ja jälle tulistas ta relvast. Nii lihtsalt ei suuda Ühendriigid Kolmandat Reichi võita.
  Kuid Fritzil on inimmaterjal ja tehnika on tugevam. Näiteks ME-309 on hirmuäratav, mille vastu pole vastuvõttu ja kust pole pääsu. Sellel masinal on väga võimas relvastus: kolm 30-millimeetrist lennukikahurit ja neliteist-millimeetrist kuulipildujat, mis on samuti surmavad osad. Koguni seitse tulist punkti - lahe!
  ME-309 on koletis, eriti kui seda juhivad tüdrukud. Sel juhul kaks kaunitari: Albina ja Alvina. Mõlemad blondiinid on paljajalu ja ainult bikiinides.
  Ja kuidas nad ameeriklastega vastu võtavad. Ainult killud lendavad eri suundades.
  Paljaste varvastega päästikule vajutades tulistas Albina ameeriklaste lennukit ja tulistas kaagutades alla:
  - Poliitik on odav prostituut, kes saab liiga kaua hakkama ja ei too lihale mitte ainult sugunakkust, vaid tekitab hinges ka ebakindluse batsilli!
  Siin vajutab ka Alvina palja kannaga pedaali, väga tabavalt vasarad ja piiksuvad täiega:
  - Odavad prostituudid on kõige kallimad - eriti kui nad on poliitilised!
  Jah, need tüdrukud teavad oma väärtust ja löövad vastase vaimu ja materiaalse komponendi põhjalikult välja.
  Järk-järgult võidavad sakslased Ameerika. Siin on neil juba uus ründerelv MP-44, mis hävitab ameeriklased põhjalikult. See ründerelv on ületamatu. Ja see annab Wehrmachtile otsustava eelise.
  Ja tüdrukud võitlevad jalaväes: Margaret ja Helga. Nad kasutavad ka spetsiaalset vormi: võitlevad paljajalu ja bikiinides. Ja see on väga tõhus.
  Margaret tulistas ameeriklaste pihta ja käivitas paljaste varvastega kolossaalse surmava jõu. Ja ta siristas hambaid paljastades:
  - Poliitik on nii prostituut, et lubab tasuta taevalikku naudingut, aga voodisse paneb vaid sea!
  Helga märkis väga täpselt ja täpselt vaenlase pihta tulistades:
  - Poliitik saab ainult aritmeetikas ära võtta ja jagada ning peale diktaatoriks saamist ka valitsemistingimusi nullida!
  Ja tüdruk võttis ja viskas palja jalaga suure hävitava surmakingituse.
  Püssi tulistades märkis Margaret:
  - Pole tähtis, millal diktaator valitsemistingimused nullib, hullem on see, kui kõik saavutused nullitakse ilma võlukepita!
  Ja neiu viskab ka paljaste varvastega annihilatsiooni kingitust.
  Helga, kes niitis ameeriklasi rünnakul maha ja lõi nad kohe käigu pealt rivist välja, ütles:
  - Kui diktatuuri saavutused on nullis, nullitakse valitsemistingimused nulli!
  Ja tüdrukud võtavad selle vastu ja naeravad, paljastades oma hambad, mis säravad nagu pärlid.
  Toronto ja Quebec langesid juba enne talve... Ja talvel läksid lahingud lahti juba USA-s. Jõud olid ebavõrdsed ... Kuigi ameeriklastel oli side pikkuse ja võimsa majanduse tõttu suur eelis varustuse hulgas. Kuid need olid madalama kvaliteediga.
  Neljakümne neljanda aasta kevadel hakkasid õhulahingutes massiliselt osalema reaktiivmootoriga sõidukid: ME-262 ja XE-162, millel polnud võrdseid vastaseid.
  Tankidesse ilmus uusim "Lion" -2, milles sakslased panid esimest korda tanki ehitamisel käigukasti ja mootori ühte plokki ja risti ning käigukasti mootorile endale ja ette - käiguvahetust. torni tagasi. Lion-2 osutus madalama siluetiga, lisaks muutus veermik kergemaks ja torn osutus kitsamaks 88-millimeetrise kaliibriga kahuriga - 105 on Ameerika tankide jaoks endiselt üleliigne. "Lõvi" -2 osutus mobiilseks ja hästi kaitstud. Lahinguväljal haaras ta kohe initsiatiivi kui maailma parim tank.
  NSVL pärast sõda Soomega pole veel kellegagi võidelnud. Tema tankiehituse areng ei kulgenud just kõige produktiivsemalt. Ilmusid KV koletised, tohutute kaalude ja mitme relvaga. Edukaks tankiks võib nimetada ainult T-34. Kuigi mitte piisavalt võimas.
  Lisaks ilmus NSV Liidus ratastel roomikutega tankide väljatöötamine. Serie A on juba kiirtee. Ja palju muid autosid.
  Sakslased seevastu õppisid võitlema ja said palju lahingukogemusi. Suve lõpuks olid natsid vallutanud juba üle poole USA territooriumist. Septembris algas rünnak New Yorgile ja Washingtonile.
  Gerda on juba Lev-2-s võidelnud. See sõiduk kaalus kuuskümmend tonni, kuid sellel oli kallakutel paksem 100 mm külgsoomus ja 88 mm püstol 100 EL toruga. Ja esisoomus suurte nõlvade all oli ka mõnevõrra paksem. Kere on 150 mm ja 45 kraadi ning otsmik 200 mm ja ka viltu.
  Ameerika relvad ei võtnud sellise tanki esisoomust. Ja neid, mis suutsid küljele tungida, oli vähe ja mitte tankidel.
  Gerda saatis paljaste varvaste abil mürsu, purustas Shermani ja märkis:
  - Poliitik töötab keelega, apelleerides energiliselt südamesse, ainult selle tulemusena antakse kõik sõnad maksa!
  Charlotte tulistas ameeriklaste pihta, pööras haubitsa täpse tabamuse ümber ja urises:
  - Mida rumalam on valitseja mõistus, seda teravam on tema timuka kirves!
  Christina tulistas uuesti vaenlase pihta, purustas järjest teise tanki ja karjus:
  - Diktaatori ametiaja nullimine muudab valija korralikuks summaks!
  Siin astus ka Magda vaenlasele kallale ja purustas õhutõrjerelva, pomisedes:
  - Valitsejale meeldib ümmarguse sõnaga rääkida, kui ainult kõnekate ebaõnnestumiste nullimiseks!
  Ja tüdrukud saatsid taas tohutu, surmava jõuga mürsu!
  Ka taevas on tõsised lahingud täies hoos ja väga verised.
  Albina sõitis ME-262-l alla teise Ameerika auto ja kiljus hambaid paljastades:
  - Raisakotka diktaatoril on alati õigus, sest tal on palju õigusi, ilma piirideta ja valija, kellel on linnuõigus, saab lennata ainult üle kordoni!
  Alvina lõikas ME-262-l samuti Ameerika hävitaja ja kostis vaimukalt:
  - Kui tahad saada kotkaks, lõpeta linnuõigustega lendamine!
  Natsid tungivad juba Valgesse Maja. Kolm tüdrukut: Helga, Margaret ja Frida astuvad kupli juurde, et riputada sinna oma lipp.
  Sõdalased on paljajalu ja ainult ühes bikiinis. Nad hiilivad ja kaklevad.
  Helga viskas palja jalaga granaati ja lasi oma kuulipildujast kaadri kaagutades:
  - Kõige sagedamini on need, kellel on linnuõigus ja vareste lugemise harjumus, kõige sagedamini kuked!
  Margaret tulistas agressiivselt ja viskas paljaste varvastega hävitavat kingitust ja kilkas:
  - Kuni te ei õpi vareseid lugema, lendate linnuõiguste ja kanade leidlikkusega!
  Frieda lõikas maha mitu mustanahalist jänki sõdurit ja kakutas, visates paljaste varvastega laastavat granaati:
  - Linnuõigustega ei tõuse sa taevasse, vaid lendad all põrgusse nagu kana kitkutud!
  Ameeriklastega võitlevad ka Jaapani ninjatüdrukud. Nad tunglevad tõusva päikese maalt.
  Sinine ninjatüdruk lõi ameeriklasi mõõkadega. Ta viskas paljaste varvastega surmakingitust ja siristas:
  - Kui sul on kanaajud, linnuõigus ja kukeambitsioon, siis lendavad suled garantiiga!
  Kollane ninjatüdruk lõikas mõõkadega ameeriklasi maha ja sikutas, visates palja kannaga hävitamiskingi:
  - See, kellel on kanaajud, loeb vareseid ja taotleb ainult linnuõigusi!
  Punane ninjatüdruk lasi paljaste varvastega bumerangi, raius vaenlastel päid maha ja kilkas:
  - Kes loeb palju vareseid, saab probleeme ilma loendamata!
  Valge ninjatüdruk võttis oma helepunase nibuga surmakingituse ja hüüdis:
  - Vareseid lugedes on oht krooksutada häda, nina hõõrudes jääd nagu kana kitku!
  Lõpuks võttis Valge Maja võimu üle. Nii New York kui Washington langesid oktoobri alguses.
  Ja 8. novembril 1944 kapituleerusid USA ja Mehhiko Jaapanile ja Kolmandale Reichile.
  Tekkis ajutine paus. Kolmas Reich pidi vara seedima ja valmistuma uueks sõjaks. Jaapan sai ka palju.
  Stalin valmistus ka sõdadeks, kuid ei sobinud kuhugi. Kõik oli rahulik.
  Sakslased alustasid E-seeria tankide ehitamist, samuti saadi neljakümne viiendal aastal väga edukad ketaslennukid, mis võisid teha pöördepunkti igas sõjas. Arendati ka tuumarelvi. NSV Liidus kohtles Stalin teda aga jahedalt ja peaaegu ei rahastanud. Skeptiline oli ka Hitleri suhtumine. Kuid Jaapanis tehti mõningaid töid.
  Kolmanda Reichi luure sai teavet, et jaapanlased on midagi saavutanud.
  Pärast Hitleri ja Stalini isiklikku kohtumist võeti vastu otsused ühiseks sõjaks Jaapani vastu.
  Stalin soovis vanas eas saada silmapaistva komandöri au ja otsustas pärast kõhklusi sõlmida Saksamaaga sõjalise liidu. Ka Hitler, kel õnnestus isiklikult punase diktaatoriga sõbruneda, eelistas võidelda Jaapaniga. Lisaks on sellel palju kolooniaid ja see on endiselt suhteliselt mahajäänud armee. Kuigi arvukalt ja fanaatiliselt. Nii kerget jalutuskäiku ei oodanud.
  20. aprillil 1950 algas suur sõda Jaapani vastu kolooniate, NSV Liidu ja Kolmanda Reichiga.
  Punaarmee tungis Mandžuuriast edasi. Kuna Nõukogude väed Jaapani võimsa kaitse vastu ründeoperatsioonides kogemusteta, edenesid aeglaselt ja suurte kaotustega.
  Elizaveta võitleb samuraidega uusimal tankil T-54. Nõukogude auto on varasematest mudelitest arenenum, kuid see ilmus hiljuti. Ja tal on 122-millimeetrine kahur ja ta ise on väga raske - viiskümmend viis tonni.
  Stalin, kellel polnud Suure Isamaasõja kogemusi, suurendas tankide suurust ja massi.
  Talle meeldis kõik suur ja mahukas.
  Sarnaselt KV-seeriaga kaalusid mõned mudelid, näiteks KV-14, üle kolmesaja tonni.
  Sakslased, vastupidi, mõistsid, et suured raskused on ebaefektiivsed ja tank vajab liikuvust. Ja põhimasinaks sai püramiidne AG-50. Sellel olid igas suunas ratsionaalse kaldenurgad.
  Ja seda ei saa Nõukogude relvad ühegi nurga alt läbi tungida. Samal ajal on kaal vaid viiskümmend tonni ja 1800 hobujõuline mootor on gaasiturbiin. AG-50 on oma aja kohta ideaalne auto ja väga kiire, maanteel kohati sada kilomeetrit tunnis.
  Ja kahur paigaldati hiljuti lühikese toruga, kuid kõrge rõhuga, mis on võimeline läbima kõiki autosid. Ja kaliibrit 88 mm ei pidanudki muutma. Tegelikult on kaliiber väiksem ja mürskude varu suurem ning relva tulekiirus suurem. Ja see on juba aksioom. Ja vastupidi, suured kaliibrid on tankide duellis tegelikult hullemad kui väikesed.
  AG-50 on koletis, mis purustab Jaapanit. Samuraidel on ainult E-seeria tankid ja isegi siis selle modifikatsiooni varased, kaugeltki mitte kõige arenenumad mudelid.
  Kuid Elizabeth sõidab endiselt T-54-ga ja teeb paljaste varvastega lasku.
  Lööb vaenlast ja säutsus:
  - Türann kujutleb end lõviks, aga sööb raipe nagu hüään, armastab sõda, aga ei taha sõduri rihma tõmmata, armastab siga panna ja seda sisikonda õgida!
  Jekaterina paljastas oma helepunase rinnanibu, põrutas rinnuga nupule vajutades vaenlase vastu ja karjus:
  - Kui sa oled oma mõistusega invaliid, siis hariduse protees sind ei aita!
  Elena lõi ka palja kontsaga laksu ja kakerdas:
  - Hariduseta lõvi on parem juht kui diplomeeritud jäär!
  Euphrosinia tulistas ka kordamööda, kasutades paljaid varbaid, ja kakutas:
  - Poksijal on käes tugev löök, aga poliitik lööb keelega ajusid, isegi kui ta ise on peast üsna nõrk!
  Rünnak toimub kõigil rinnetel. Võitlevad ka Nõukogude lendurid. Juba on ilmunud MIG-15, mis suudab konkureerida Jaapani sõidukitega ja Saksa omad on ilmselt paremad, eriti kiiruses ja relvastuses.
  Anastasia Vedmakova võitleb taevas väga enesekindlalt.
  Põrutab kahele Jaapani autole ja kriuksub:
  - Poksijal on kaks kätt ja mitu löögikombinatsiooni, poliitikul üks keel, sisuliselt samal motiivil laulude lõputu ümbertegemine!
  Akulina Orlova, tulistades halastamatult vaenlase pihta ja täielikult välja löönud, märkis:
  - Paljajalu paneb tüdruk ise mehe selga, koorides end - ta jätab ta püksteta ja jalad laiali ajades pigistab ta kõri surmahaardega!
  Jaapani lennukeid maha lõigates ja kujundliku agressiooniga tegutsedes märkis Mirabela Magnetic:
  - Naine pigistab jalad laiali mammutid mehele, et need kuldsed tilgad välja pigistaksid!
  Tüdrukud võitlesid suure aktiivsusega ja liikusid küljelt küljele, vältides vaenlase hästi sihitud laskusid.
  Saksa lendurid kiusasid ka jaapanlasi.
  Albina lõikas ühe hooga maha neli autot ja kostis entusiastlikult:
  - Paljad naiste jalad, riietage täiuslikult lahti mehed, kellel pole pead!
  Alvina võttis ja lõikas viis jaapani lennukit ühe hooga läbi ja vingus:
  - Parem on suudelda tüdruku paljaid jalgu, kui olla üksildane kinga!
  Gerda tankil AG-50 võitles koos Charlotte'iga. Mõlemad tüdrukud võitlesid väga enesekindlalt.
  Gerda tulistas vaenlase pihta, purustas jaapanlaste auto ja urgitses hambaid paljastades:
  - Härjal on sõna otseses mõttes sarved ja mehel, kellel pole bullish tervist, saab kujundlikud sarved!
  Charlotte tegi ka hästi sihitud lasu, lõi läbi vaenlase ja märkis:
  - Mees, kes oli paljaste naistejalgadega kingitud - täielik kinnas!
  Christina ja Magda võitlevad samuti AG-50 peal ning nad võitlevad meeleheitlikult.
  Christina tulistas ja kostis:
  - Kui mees on jalanõu, siis on ta määratud olema kanna all ja tramp!
  Magda lasi ka, ja väga täpselt, ja purustas vaenlase haubitsa, sipledes:
  -Mehe vaenlast pole suurem kui julguse puudumine ja suuremat probleemi kui liigne soov!
  Ja tüdrukud jätkasid samuraide peksmist.
  Nad surusid neid erinevatel rinnetel üha tugevamini.
  Alenka ja tema meeskond võitlesid uusimal IS-3 tankil. See masin on moodsamast seeriast, millel on 130-millimeetrine kahur, antud juhul üks ja kaalub kaheksakümmend tonni.
  Sellel on viis meeskonnaliiget - kõik tüdrukud. Ja see on suurepärane.
  Alyonka tulistas relvast paljaste varvaste abil ja siristas:
  - Mees on hellitava kõnega himur ahv, kuid tüdrukute rumalus jääb sandiks!
  Anyuta tulistas kordamööda uuesti, torkas läbi Jaapani auto ja säutsus:
  - Kui sa kündad mõistusega eeslit nagu eeslit rebasele, kui sul on hinges jänes, siis rebitakse sul kolm nahka mütsi küljest ära!
  Alla andis täpse löögi sarlakpunase nibu abil, millega ta vajutas nuppu ja sikutas:
  - Hobusest saab teha senaatori, aga poliitikust ei saa teha ausat kündjat!
  Maria lõi ka paljaste varvaste abil vaenlase pihta ja siristas:
  - Lihtsaim viis senaatoriks saada on kelleltki, kes teab, kuidas vähemalt hobust teha, kuid mingil põhjusel on igas parlamendis palju eesleid ja isegi laiske!
  Olympias tulistas ka palja kannaga ja andis välja:
  - Kui sa ei õpi hobusega sõitma, oled sa alasti kuningas!
  Tüdrukud näitasid lahingutes kõrgeimat klassi. Ja nii jõudsid Nõukogude väed pooleaastase võitluse jooksul Port Arturisse. Seda linna katsid jaapanlased merest.
  Ka Lõuna-Sahhalin õnnestus tagasi vallutada.
  Seega võeti Jaapanilt kätte varasemate lüüasaamiste eest. Pealegi oli Port Arturi kättemaks endiselt osaline ...
  Tema piiramine algas.
  Nõukogude suurtükivägi pommitas seda kindlust. Tüdrukud lasid haubitsaid.
  Alice ja Angelica tulistasid mürsku mürsu järel.
  Alice tulistas ja märkis:
  - Igal turniiril on mitmeid mänge ja lõpptulemusi, ainult poliitikas on pidevad nullimised ja paralleelloendamine!
  Angelica, toetades paljaid kontsi, andis kesta ja kostis:
  - Poksis on madalad löögid karistatavad olenemata kinnaste värvist, poliitikas toovad need võidu, eriti kui kindad pole valged!
  Võitluste aastal kaotas Jaapan kõik oma kolooniad. Ja nüüd arenesid lahingud metropoli enda pärast.
  Ja kaunid sõdalased lähenesid Tokyole.
  Ja Nõukogude tankerid võtsid lõpuks Port Arturi.
  Elizabeth sihtis relva paljaste varvastega. Ta tulistas vaenlase pihta ja kilkas:
  - Mees pole gibonist kaugel, kui mitte intellekti, siis iha järgi, isane on tüüpiline ahv!
  Ekaterina tulistas ka oma paljast kannast vaenlase pihta ja märkis naeratades:
  -Mehel on üks täiuslikkus ja kaks kätt, aga naine otsib rehitsevate käte ja vägeva väärikusega ise täiuslikkust!
  Elena, tulistades jaapanlaste pihta ja pöörates paljaste varvaste abil teist haubitsat, märkis:
  - Klounid tsirkuses tekitavad tervislikku naeru ja nalja, naljamehed poliitikas põhjustavad ebatervislikku nurinat ja pettumust!
  Tüdrukud, nagu näha, purustavad jaapanlasi põhjalikult. Sellisega Port Arthur muidugi kahtlemata kukub.
  Anastasia Vedmakova võitleb taevas Jaapani kohal ja annab vaenlasele laskumise, lauldes:
  - Üks, kaks, kolm, rebi samurai laiali!
  Ja ta lausub väga tabava aforismi:
  - Males matistab rüütlikäik sageli matid, poliitikas paaritub valija alati rüütlikäikudega!
  Akulina Orlova, purustades taevas samuraid ja pilgutades oma safiirsilmadega, märkis:
  - Karu astus kehvale muusikule kõrva, loll valija kõrvad sumisesid - poliitikrebased!
  Mirabela Magnetic katkestas pöördest teise tõusva päikese maalt pärit auto ja märkis:
  - Kaks tugevat, kuid erinevat tegelast sünnitavad plahvatuse, kaks tarka, kuid erinevat isendit loovad geeniuse!
  Tüdrukud tõusid taevasse samuraide kohal.
  Jaapani lennukit alla kukutav Albina hambaid irvitades märkis agressiivselt, pilgutades:
  - Lapsed sünnivad kahe soo armastusest, edu töökuse ja andekuse kombinatsioonist!
  Ka Alvina lõi samuraid palja kannaga jalaga ja urgitses hambaid paljastades:
  - Mehed tahavad ilusatelt naistelt poegi, ja naised tahavad tarkadelt meestelt tütreid, järeldus on, et terved järglased nõuavad ilu ja mõistust, aga kust leida sellise headuse kombinatsiooni!
  Kuid võitlus on Tokyo jaoks juba alanud. Sakslased ja üksikud Nõukogude pataljonid tungivad Jaapani pealinna. 1951. aasta mai on õues, kõik õitseb sõna otseses mõttes. Ja väga ilus ja rikas.
  Kuid Tokyo linn on tõsiselt kannatada saanud. Osa Wehrmachtist liigub seda mööda ning lahingud on väga ägedad ja ebavõrdsed.
  Gerda AG-50-l võitleb koos Charlotte'iga. Need tüdrukud usuvad oma võitu väga kirglikult.
  Gerda tulistab paljaste varvastega, vajutab juhtkangi nuppe ja ütleb:
  - Naine tahab seda, mida tahab jumal, kuid mehe soovid on sarnased ahvi sooviga!
  Charlotte tabas ka vaenlast, lõi jaapani autolt torni maha ja kilkas:
  - Jumal lõi naise ilu lilleks, meest oli vaja huumusena, et toita veetlevat taime!
  Teisel tankil AG-50 võitlevad ka tüdrukud, kes on lihtsalt superklassi verised koletised. Nad on väga võitluslikud ja agressiivsed sõdalased, kuid samal ajal õrnad.
  Christina tulistas paljaste sõrmede ja meislitud jalgadega ning märkis naeratades:
  - Naine on roos, aga kaugel taimest, mees on kukk, aga mitte tiivuline, vaid tüüpiline sarviline loom!
  Magda tulistas naerdes surmava mürsuga vaenlase pihta ja kilkas:
  - Mees, kes kukkeb nagu lind, aga tiivutu, valab välja nagu ööbik, aga mitte laulja, lubab naisele kullamägesid, aga mitte sentigi väärt voodis!
  Tokyo tormirünnakus osalevad ka Nõukogude tüdrukud. Eelkõige Alenka meeskond. Nad läksid üle veelgi võimsamale ja raskemale IS-4-le, millel oli teine 85 mm kahur.
  Kuid esiviisik jäi samaks.
  Alenka tulistas paljaste varvaste abil ja siristas hambaid paljastades:
  - Poliitiku lubadustes lubab keiser alasti kuninga täitmisel taevast kuud ja valijad saavad koera elu!
  Anyuta märkis agressiivselt, saates kahurist mürsu ja tabades täpselt vaenlast:
  - Tark valitseja ei püüa ennast jumalikustada, vaid püüab anda valijale inimelu!
  Alla lõi vaenlase pihta, sihtides palja peitlitud jalaga surmakingitust ja lausus:
  - Isegi troonil olev idioot võib palju istutada, kuid rikkalikku saaki koristatakse mitte kopsaka mõistusega!
  Maria tulistas ka lasku, ainult seekord kuulipildujatest, nokautis palju vastaseid ja andis välja:
  - Diktaator, kes palju istutab ja verd valab, istub lompis ja möirgab valust!
  Olimpiada, samuti vallandatud, vajutades päästikule palja tallaga ja agressiivselt, märkis:
  - Valijat, kes hääletab sageli hobuse seljas istuva poliitiku poolt, haaravad pletajad!
  Rünnak keiserliku palee vastu on juba käimas. Viimased jaapanlased on põhjalikult lõpetatud.
  Emmanuelle on juba võitlusesse astunud. Muidugi on ta peaaegu alasti, jalas ainult aluspüksid.
  Ta vabastas välgunoole oma helepunasest nibust ja kostis:
  - Poliitik on segu lambanahas hundist, ööbiku armsa trilliga rebasest, uue frakiga põrsast, aga sa elad temaga nagu koerad!
  Ka Helga võitleb jaapanlaste positsioone tormades ja ulgudes, hambaid paljastades ja palja jalaga granaati loopides:
  - Rumal on hääletada lambanahas hundi poolt, see võib osutuda täielikuks lambaks!
  Margaret pööras pöörde ja kinnitas keiserliku palee kuplile sissetungija lipu ja märkis:
  - Lambanahas rebane troonil on parem kui koprakasukas jäär, tark kelm teeb rohkem kasu kui aus loll!
  Emmanuelle kinnitas lõpuks punase riide ja kostis raevukalt:
  - Troon ei talu askeldamist ja haukumist ning see ei ole meetod hirmu alistamiseks, vaid valitseja valitseb ebaviisakalt, annab kurtidele anumiste peale dekreete!
  Jaapan sai lüüa. Ja pärast kapituleerumist sai NSV Liit tagasi Lõuna-Sahhalini, sai Kuriili seljandiku, Mandžuuria, Port Arturi, Põhja-Korea ja lõpuks kindlustas end Mongoolias.
  Kolmas Reich võttis üle kõik muu. Ja jälle oli rahuperiood. Kolmas Reich võttis üle ülejäänud maailma ja korraldas 1959. aastal rahvahääletuse monarhia ja maailmaimpeeriumi loomiseks.
  Hitlerist sai keiser. NSV Liidus sai pärast Stalini surma 5. märtsil 1953 uueks juhiks akadeemik ja geenius Nikolai Voznesenski. Ja tema alluvuses hakati NSV Liidus looma uusi relvi.
  Kui Hitler 1963. aasta märtsis suri, algas Kolmandas Reichis võimuvõitlus Adolfi arvukate kunstliku viljastamise poegade vahel.
  Ning NSV Liidu Punaarmee alustas Nikolai Voznesenski korraldusel Euroopas vabastamiskampaaniat. Ja 1. mail 1963 läksid lahti ägedad lahingud.
  Aga see on teine lugu, kuidas NSV Liidu Punaarmee päästis maailma fašismist.
  
  PALJAJALU TÕELINE PRINTSESS
  Prantsusmaa kuninga Louis neljateistkümnenda ja Norra kuninga George esimese vahel sõlmiti kokkulepe. Tema sõnul pidi esimese George'i tütar abielluma Louis neljateistkümnenda pojaga. Ja tal oli selline kaunitar, ilus nagu päike, lumevärvi juustega. Kombe kohaselt abielluti siis üsna varakult ja kolmeteistaastane neiu asus koos konvoiga teele. Nendega läks kaasa ka kuninga adopteeritud tütar Stella. Ta oli kuri, kuid teadis, kuidas hästi teeselda. Ja päris ilus, kuigi mustade juustega.
  Ta tabati lõunapoolsete nomaadide vastase kampaania ajal. Stella vihkas ja kadestas kuninga tütart Gertrudet. Kuid ta teeskles, et on tema parim sõber. Ja tal oli peas kaval plaan. Esmapilgul on printsessi asendamine ja tema kehastamine ebareaalne. Nad sõidavad suurel laeval auväärsete valvurite ja kingitustega. Kuid Gertrudil on nõrk koht. Ta, nagu ka tema dünastia esindajad, järgib pühalikult vannet, mis on isegi nende jaoks ebasoodne.
  Nii vandus Gertrude Stellaga (see nimi anti talle juba Norra kuningriigis!) vesteldes oma ema südamega, et täidab oma sõbranna iga soovi, kui ta oma elu päästa.
  Siis oli salakaval Stella juba rannikul, kerge tormi ajal süütas püssirohutünni ja lasi laeva õhku. Ja ta ise valmistas paadi ette. Kõik meremehed, keda khaani kuri tütar veini sisse pani, surid. Ja päästeti ainult Gertrud, loomulikult tema nimelise õe abiga. Ta tõmbas printsessid pardale.
  Ja ta nõudis oma vande täitmist. kinnitas Gertrud. Ja Stella ütles vihaselt:
  - Vahetame teiega kleidid. Nüüd saab sinust mu sulane ja minust saab printsess.
  Gertrud nuttis kibedasti, aga seda vannet tuli täita. Seda ei tohi rikkuda, muidu puruneb emasüda tükkideks. Ja tema asemele tuli khaani tütar.
  Paleesse saabudes kuulutas Stella end George'i tütreks, elades imekombel üle laevahuku. Ja Gertrude oli sunnitud seda kummardades tunnistama.
  Stella käskis endise printsessi saata Korsikale lambaid karjatama. Nii et ta väidetavalt julges teda ja ta ei taha teda enda kõrval näha.
  Gertrud seisis kambrites, kui tal kästi valvetuppa minna. Seal kästi tal seljast võtta kallis neiu kleit ja võtta selga lambatüdruku rõivad. Printsessil oli väga piinlik ja ta puhkes nutma. Siis lahkusid sõdurid valvemajast ja vana ahi andis talle ainult pestud, kuid lagunenud ja lapitud riided ja puukingad, öeldes:
  Siin on teile mõned riided ja jalanõud. Korsikal on soe ja sellega harjub ära.
  Gertrud, saades aru, et vastupanu on kasutu, vahetas aeglaselt riideid. Karedad puukingad osutusid tema jaoks liiga suureks ja tüdruk viskas need lihtsalt seljast ning otsustas, et parem on kõndida paljajalu. Pealegi oli imeline maikuu ilm. See on Prantsusmaa oma palju õrnema kliimaga.
  Tüdrukul kästi minna vankrisse, mille akendel olid trellid. Ta pidi toimetama karjaseks saanud printsessi Korsikal täiesti ebaausasse pagulusse.
  Sillutise munakivid kuumenesid ja põletasid valusalt paljajalu kõndima harjunud printsessi jalgu. Ja augustiinimese paljas tald ärritas ebameeldivalt pinna karedusest.
  Tema ümber keerlesid mitu vaest poissi ja Gertrudel oli suur häbi, et ta on kuningate tütar, kes kõnnib vanas lapitud kleidis paljajalu nagu kerjus.
  Kerjusprintsess punastas alandusest ja unustas isegi korraks, et torkiv sillutis küpsetas tema hellitatud roosasid kontsi. Ja nii valus on printsessi jalgadele, kes oli ilmselt paljajalu vaid puhtast kullast teemantidega täidisega vannis.
  Ja nüüd piinavad noore kaunitari paljad, õrnad tallad kõnnitee julmad, teravad, kuumad kivid.
  Tüdruku õnneks oli vanker teda juba ootamas. Ta hüppas sellesse vastupanuta. Ja ta kuulis läbistavat vilet, naeru ja poiste hüüatusi:
  - Nad toovad varga!
  Printsessil oli piinlik. Nüüd on ta ka kurjategija. Ta, kelle põlvnemine on palju vanem kui Bourbonide oma. Ja ta peab istuma trellide taga, millest valgus peaaegu ei tungi. Kurb ja kurb. Ja mis kõige tähtsam, midagi ei saa teha. Kui ta hakkab karjuma, et ta on kuninga tütar, siis ei usu teda keegi.
  Ja tüdruku paljad kontsad torkavad tammelaudade poole.
  Ja väike printsess nuttis. Autojuht ja sandarmid ei pööranud tema pisaratele tähelepanu. Noh, vang möirgab, mis ta muud teha saab? Amet karastas sandarme ja muutis nad karmiks.
  Gertrud nuttis ja meenutas pidulikke vastuvõtte palees, kui kõik tema ees kummardasid, ning ta tundis uhkust ja vajadust.
  Pärast mitu tundi paljal pingil istumist valutas tüdruku selg. Ja ta hakkas rusikatega vastu soomusvankri seina peksma. Olles otsustanud, et tüdruk tahab välja minna, vabastasid sandarmid printsessi. Kui ta oli vaba, astus ta paar sammu põõsaste taha ja ... loomulikult hakkas ta jooksma. Ta tahtis väga pääseda sandarmite eest, kes teda pagulusse viisid. Kuid kõva muru haavas ta paljaid jalgu ja politseil polnud kuhugi kiiret. Nad liikusid nagu aegluubis. Või tahtsid nad mõnda hellitatud tüdrukut õpetada. Ja see on tõesti printsessi piinamine, see, et külatüdruk oli lihtsalt meeldiv jooks.
  Gertrud jooksis aina rohkem lonkades ja jalad läksid sassi, paljad, mahalöödud tallad sõna otseses mõttes põlesid. Lõpuks ei talunud ta seda, langes põlvili ja roomas neljakäpukil, samal ajal südantlõhestavalt möirgades.
  Sandarmid jooksid nüüd kiiresti tüdrukule järele. Nad haarasid ta käte alt kinni. Tüdruk raputas hämmeldunult oma lõigatud ja torgatud jalgu, anus, et teda ei pekstaks.
  Sandarmid halastasid printsessi ja andsid vaid paar kerget laksu. Tõsi, lubades järgmisel korral jõhkralt piitsutada, kui ta proovib uuesti põgeneda. Kuigi Stella käskis endist printsessi kohelda erilise alatu auastmena, puudutas isegi halastamatuid teenijaid lumivalge Gertrudi haruldane ilu, mida kerjus kleit vaid veelgi rõhutas.
  Tüdruk ei üritanud enam joosta. Öösel magas ta tallis, jämeda köiega jalast seotuna sandarmi karvase käpa külge. Mõistes, et ta ei saa nii lihtsalt lahkuda ja on esiteks väga väsinud, magas neiu terve öö, pööramata peaaegu tähelepanu talli haisule.
  Ja järgmisel päeval pidin jälle kannatama igal kiirusel kihutava vanglavankri peal, millel tavaliselt veeti eriti ohtlikke kurjategijaid.
  Nii et nähtavus tänu paksudele ribadele ei olnud praktiliselt ühelgi tüdrukul väga igav. Ja ta püüdis endas mälestusi esile kutsuda, vähemalt kuidagi oma igapäevaelu ilmestada.
  Näiteks pidulik vastuvõtt või kui isa kinkis talle täisverelise täku. Lumivalge nagu ta juuksed, valgem kui lumi. Või väike kirju poni. Ta armastas hobuseid. Aga tema hobune? Ilmselt on ta oma uue omanikuga juba ära leppinud. Stellal, kes oli khaani tütar, oli kaasasündinud kunst hobustega suhelda. Ei, Gertrude ei sobi talle selles küsimuses.
  Ja tüdruk nuttis jälle kibedasti. Kõik osutus äärmiselt halvasti. Ja tahtmatult ta uinus. Ta nägi unes, et karjatab lambaid, ja läks väravast mööda. Ja nende külge on löödud tema truu lumivalge hobuse mahalõigatud pea. Järsku ärkab pea ellu ja ütleb:
  - Ja sa oled paljajalu printsess, kes karjatab lambaid. Kui su ema seda teaks, murduks ta süda!
  Gertrud alustas ja ärkas. Ta muutus veelgi kurvemaks. Selgus, et ta ei saanud kellelegi midagi öelda, mitte ainult vande andmise tõttu, vaid kartuses, et ema saab sellest teada. Ja see on nii kohutav.
  Ja tüdruk vingus uuesti. See on tõesti väljakannatamatute kannatuste hetk. Ja selg valutab ka. Puust vangipingil lamamine on ebamugav ja keegi ei anna talle patja.
  Kui nad öösel võõrastemajas peatusid, läks palju lihtsamaks. Õhtusöögiks anti endisele printsessile vaid kruus piima ja värsket musta leiba. Näljane tüdruk sõi selle rõõmsalt kiiresti ära ja küsis juurde. Vastuseks liigutasid nad ta huuli, pannes ta taas kibedalt möirgama.
  Sandarm vastas ametlikult:
  - Prokurör lisab!
  Pärast seda heitis poolnäljas Gertrud heinale pikali ja kõveras. Ja ma ei saanud kaua magada. Talli lõhn kõditas ninasõõrmeid, kuivanud rohulibled torkasid tüdruku keha ebameeldivalt. Tüdrukut vaevas unetus. Ta viskles pidevalt ja vaeseke oli öö jooksul kurnatud.
  Hommikul anti talle ainult leiba ja vett. Kuid näljasele tüdrukule tundus see ebatavaliselt maitsev, kuigi tema lõuad väsimusest vaevu liikusid. Juba vanglavagunis endas jäi Gertrud magama. Tema elukoht kõikus mööda teed ühtlaselt. Kuid isegi raputus ainult uinutas väsinud tüdrukut.
  Vahetatavatel hobustel kihutas trellidega vanker piisavalt kiiresti. Ja nüüd tormasid nad õhtul mere äärde. Nad ööbisid ka kõrtsis. Heasüdamlik perenaine märkas, et neiu oli kahvatu ja tõi talle kanatiiva.
  Liha tegi kõhu raskemaks ja printsess jäi magama.
  Hommikul ootas teda uus test. Kõige uhkemat verd tüdruk visati trümmi, pardipoegade juurde. Nad pigistasid Gertrudet valusalt nokaga ja kratsisid käppadega. See oli liiga valus ja vastik. Ja pardipojad lõhnasid vastikult. Teda viidi niimoodi kodulindudega puuris Korsikale, mis on tagaveekogu. Tüdruk puhkes taas nutma. Kuid siis sai ta lõbusaks ja arvas, et pardipojad pole ometi nii hirmutavad.
  Linnulõhna tõttu ei tundnud printsess üldse süüa ja ta hakkas pardipoegi oma vanglaleivaratsiooniga toitma.
  Siis silitas ta neid õrnalt. Pardid lõpetasid kitkumise ja muutusid hellaks. Siis hakkas printsess nendega mängima. "Sellest saab kuningas," ütles Gertrud suurimale pardipojale. "Aga sinust saab" kuninganna. Tüdruk kasutas nende märgistamiseks nööre oma räämas ja räbaldunud neiukleidist.
  Ja see mäng on muutunud huvitavaks. Osa parte sai printsi, osa hertsogi staatuse. Ja Gertrude hakkas isegi sõbrunenud parte treenima. Siis jäi ta nendega embusse magama.
  Ärkasin paljajalu katsest selle peale, et üks part kõditas talla, juba elus. Tüdruk silitas pardi turja ja jäi uuesti magama.
  Muidugi läheb paat Korsikale aeglasemalt kui vanglavanker varuhobustel. Näljane Gertrud leidis ikka jõudu pardipoegadega vanglaratsiooni jagada ja linnuparvega harmoonias elada. Pardipojad viskasid niidi maha ja printsess pani need uuesti selga. Kui tibud kaklesid, kujutas ta ette, et palee vastu oli rünnak ja röövlid ründasid kuninglikku valvurit.
  Tüdruku kujutlusvõime muutus järjest rikkamaks. Ta, kunagi edev ja kiiksuga printsess, ei märganud enam puuris haisu ega põlganud ära, kui pardid midagi eritasid ja puuri ei puhastatud sageli. Ja enamasti pidin end trellide taga kergendama. Selline ootamatu saatuse keerdkäik: sa oled mitte kõige väiksema kuningriigi printsess, isa kahe riigi Taani ja Norra troonil, Euroopas on valdusi. Ja nüüd oled nagu räpane kerjus, kes istub, välja tulemata, tibudega puuris. Ja sa ise muutud pesemata ja määrdunud.
  Saarele jõudes viskasid sandarmid otse kleidis tüdruku soojadesse. Vahemeri on juba soojenenud, kuid põhimõtteliselt jahtub talvel. Selles on väga mõnus ujuda. Ja raku närimistest pesemine. Ja valvurid torkasid tüdrukut pulkadega ja naersid tema üle. Gertrude polnud kunagi varem merd sõitnud. Kuna Norras või isegi Taanis on isegi suvel vesi külm. Kuid teisalt oli tal särav kogemus kullatud kallastega basseinis sulistamisest. Kuidas talle meeldis, eriti talvel. Ümberringi laiuvad lumehanged ja hiiglaslikus iidses palees on soe ning basseinis endas soojendab vett geiser.
  Aga siin on nii avar ja ma tahan selle võtta ja minema purjetada. Ujuge minema, et tunda tahet ja uusi seiklusi. Gertrude tundis järsku, kuidas valu ja alanduse saast tema küljest lahti tuli.
  Kuid paraku ei kestnud õnn kaua. Tüdruk oli sunnitud kaldale minema. Ja ronida hobuse selga, kus sandarm ta laudja külge sidus. Rannaliivad põletasid ta paljaid jalgu ja printsess karjus. Siis avastas ta end hobuse seljas kõhuli, mis on äärmiselt valus ja ebameeldiv, eriti kui loom kappab.
  Õnneks ei olnud tee liiga pikk - Korsika on suhteliselt väike saar. Kuid sellegipoolest ärkas tüdruk, värisedes mitu tundi hobuse turjal, ja kukkus isegi sassi. Ta toodi saare lõunapoolsemasse ossa, provintsi tallu. Seal elas mõisas range mõisnik Nemesis. Ta oli ebameeldiv, paks daam. Väga ihne. Tema õu oli suhteliselt väike ja Nemesis ise elas tegelikus paguluses.
  Sandarm murdis pärgamendi lahti ja andis käsu:
  - See madala sünniga tüdruk Stella mõistetakse kuninga käsul igavesse pagendusse Korsika saarel, kõige kaugemal asuvas talus. Ta peab olema riietatud ja toidetud nagu alatu auastmega tüdruk ning vea korral piitsutama. Tema töö on lambakarjatamine või mõni muu sama alandav töö. Ta on siin kuni oma surmani või mõne teise kuninga käsuni! Las see olla nii! Louis neljateistkümnes päikesekuningas!
  Nemesis noogutas oma paksu lõuga ja vastas süngelt:
  - Meil on palju lambaid ja poiss ei saa nendega hakkama. Las Stella aitab teda!
  Sandarmid kummardasid ja Gertrud kanti sõna otseses mõttes lauta. Pärast hobuse seljas raputamist on tüdruk liiga katki ja väsinud.
  Nemesis andis tallimehele käsu:
  - Toida teda tagasihoidlikumalt. Laske täna magada ja puhata. Homme hommikul talitab ta lambaid ja kitsi.
  Tallimees tõi printsessile koogid, kitsepiima ja vaatamata perenaise keelule mett. Kahvatu ja murtud kallis neiu nägi valusalt haletsusväärne välja. Gertrud oli nii väsinud, et ei jõudnud süüa ja magas päeva teise poole ja öö läbi.
  Ja ta nägi unes, et khaani hord ründas Norra kuningriiki ja kogu nende perekond võeti kinni. Ja printsess tõmmati riiulile, väänades liigeseid. Gertrud sai ise aru, et see oli unenägu, kuid ta oli teel nii väsinud ja kurnatud, et ei saanud ega tahtnud ärgata. Nii ta rippus nagi küljes, andes endale mõista, et see ei tee üldse haiget ja paljaste jalgade all olev tuli ei küpsenud üldse kohutavalt. Siis nägi ta unes, et jäi unes magama, liigesed olid nagi küljes väänatud. Ja juba teine, vikerkaare nägemus, murul jooksmine, jänkudega hüppamine. Kõik on kerge ja õhuline.
  Näha on säravaim ingel, mis näitab Gertrudi kompleksseid märke ja kasvab kolonni teel. Ja juba ütleb suur, suur ingel:
  - Sa oled märter, mis tähendab, et väärid paradiisi!
  Ja peaingel Gabriel ise juhatab tüdruku mööda kohevusest pehmemaid pilvi taevase trooni juurde.
  Ja seal näitab Kõigeväeline Issand Jumal Jeesus nii suurejoonelisi taevapaleed, et Skandinaavia paleed ja isegi kuulus Prantsuse Versailles kahvatuvad nende taustal.
  Tüdruk ärkas jaheda käsna puudutusest tema näol. Ta avas vastumeelselt silmad. Kuidas ma ei tahtnud paradiisipildist lahti murda ja haisvasse küüni tagasi pöörduda. Tõsi pehme põhuga.
  Tema ees seisis poiss, Gertrudist umbes aasta noorem. Korsika päikese käes peaaegu mustaks pargitud, kuid kulmud, ripsmed ja üsna pikad juuksed, vastupidi, põlesid läbi ja muutusid valgeks nagu üleküpsenud nisu. Poiss polnud muud kui lühikesed püksid, kõhn ja karm, kena, meeldiva näoga ja tervete hammastega naeratav. Gertrud sai kohe aru, et see on tubli poiss ja naeratas talle vastu.
  Poiss sosistas:
  - Minu nimi on Eric. Või isegi karjane Eric. - Siis vaatas poiss tagasi ja ütles vaikselt. - Olete kindlasti üllas inimene ja olete paguluses?
  Printsessil oli piinlik ja ta punastas. Kas ta on paljajalu, räbalaks muutunud kleidis, et tunnistada, et on kuningate tütar ja temas voolab isegi Karl Suure enda veri? Jah, see on äärmiselt piinlik.
  Gertrud vastas väriseva häälega:
  - Ei... Kust sa selle said?
  Eric sosistas vaikselt:
  - Teid tõid sandarmid, mitmed valvurid ja kuninga isiklik dekreet loeti ette. Noh, kas Louis neljateistkümnendal pole tõesti muid asju teha, et mõnele kerjustüdrukule käsk välja anda? Lisaks oled liiga kahvatu, käed-jalad hellad ning on näha, et oled taldadelt ära löönud. Muidugi oled sa üllas inimene.
  Gertrude ohkas raskelt ja vastas:
  - Jah, ma... Millegipärast ma ise ei taha meenutada, kes ma olen!
  Erik noogutas kurvalt ja sosistas:
  -Ära häbene. Olen ka hertsogi poeg, kes hukati riigireetmises süüdistatuna. Viieaastaselt saadeti mind Korsika kaugeimasse tallu. Algul olin krahvinna tütre karjuse abiline. Siis sai ta küpseks ja läks raskele tööle. Ka mina olen siin kuni kuueteistkümneaastaseks saamiseni. Siis ootan suure tõenäosusega Touloni ja kambüüsid. Nii et praegu saate nautida paradiisi.
  Gertrude värises ja küsis poisilt:
  Kas olete proovinud ise põgeneda?
  Eric raputas negatiivselt pead.
  "Kümne miili kaugusel pole ainsatki talukohta ja perenaisel on suurepärased põllukoerad ja alaliselt elab neli kogenud politseinikku. Nad leiavad meid kindlasti üles. Üritasin üksi põgeneda ja sain selle kätte.
  Poiss näitas oma õlal kaubamärki K-tähe kujul ja jätkas raske ohkega:
  - See pole ikka veel nii hull kui sunnitööl või maa-aluses vanglas. Hingame värsket õhku, lambad ja kitsed kuuletuvad mulle, toit pole maailma kõige hullem. Kui me vanemaks saame, on palju hullem, kui...
  Gertrude pingestus ja küsis poisilt:
  - Kui midagi?
  Eric vastas naeratades.
  Kui kuningas just ei käsi mind kambüüside asemel sõjaväkke võtta. Ka seal on raske, kuid seal on võimalus saada kuulsaks ja saada sõjaväeliste tegude eest ohvitseri auastmeid. Raskustest töödest on kalmistule vaid üks tee!
  Printsess tahtis sellele vastata, kuid ilmus equeri unine nägu. Ta karjus kähedalt:
  - Kas sa tahad ripsmeid saada? On juba hilja, on aeg veised välja ajada!
  Poiss ulatas printsessile käe.
  - Lähme... Kuigi ei! Ma löön end välja, samal ajal kui sa sööd kooke piima ja meega. Mesi on haruldane delikatess ja sinust on lihtsalt kahju.
  Ja paljaid kontsi välgutades kadus poiss uksest välja. Eric oli väle nagu tuul.
  Ja Gertrud, kes oli juba mitu päeva alatoidetud, tundis endas tugevat nälga ja tormas ahnelt suure tordi ja piimaklaasi kallale. Olles söönud ja joonud, poleks ta rohkemast keeldunud. Aga poisile oli vaja järgneda.
  Muru õues kipitas küll ebameeldivalt jalgu, aga talutav oli siiski. Aga kui Gertrud kivistel seljankadel püsti tõusis ja teravad kivid, mis polnud veel jõudnud hommikul soojeneda, printsessi paljaid jalgu torkasid, karjatas tüdruk ja taganes rohule. Ta lõikas veidi ka oma jalgadele, mis olid paranema hakanud, kuid kõndida oli siiski võimalik, isegi raskelt.
  Eric kõndis kergelt ja naeratades üle kiviklibu ja kruusa. Üldiselt naeratavad poisid, kui neile midagi haiget ei tee. Nii palav oli, hertsogi pojal ei olnud muud kui lühikesi pükse, linast kotti, millesse ta homme endale ja sõbrannale haaras, ja veel midagi. Eric ajas lambaid ja kitsi, liikus jooksus ega seisnud paigal. Poiss leidis liikumisrõõmu, hüppas aeg-ajalt üles-alla. Aga Gertrudile anti iga samm jahuga.
  Et mitte kivikeste peale astuda, hiilisid printsessid mööda muru külili väravani. Siis pidi ta jooksma mööda teravat kruusateed.
  Eric, nähes tüdruku raskusi, võttis tal kaenla alt kinni ja kandis teda jooksu pealt. Arvestades, et Gertrude oli poisist pikem ega jõudnud veel kõhnaksuda, luustiku tasemele, näitas Eric oma mitte kopsakaid jõudu. Ka tema isa polnud liiga pikk, kuid teda eristas tugevus, ilma kangelasliku kasvuta.
  Tüdruk seisis murul ja kartis lisasammu teha. Ja Eric ajas muljetavaldava lamba- ja kitsekarja mägikarjamaale. Poiss liikus kiiresti ja tegi isegi saltot, õhutades loomi edasi. Eric oli nagu sündinud karjane, liikuv ja paindlik. Loomad kuuletusid talle ja liikusid kiiresti
  Sügavalt hingates järgnes Gertrude neile. Väljaspool õue oli muru kõrgem ja raskem kõndida. Tüdruku raskuse all painduvad varred olid printsessi kanna ja teiste tundlike taldade all tugevalt torgatud. Gertrud ohkas ja kannatas, püüdes edutult mägedesse lahkuvale karjale järele jõuda. Kuid tema närvijõud olid kurnatud ja neiu jäi seisma ja ... Ta hakkas uuesti möirgama, pisarad voolasid mööda põski, mis olid küll õhenenud, kuid polnud veel oma mõnusat ümarust täielikult kaotanud. Lisaks muutus kahvatu nahk õrnast lõunamaa päikesest ebameeldivalt tooreks.
  Ebatavaline Lumivalgekese jaoks Korsikal valgusti all, eriti mais.
  Gertrude karjus ehmunult:
  - Eric!
  Poiss vastas tema nutule kohe:
  - Jää sinna, kus sa oled, ma tulen kohe kohale!
  Ja nagu mägihirv, kihutas hertsogi poeg täie hooga. Temast saaks suurepärane jooksja.
  Eric vaatas Gertrude'i kriimustatud jalgu ning tema punetavaid käsi ja nägu ja käskis:
  - Tule mulle selga!
  Printsess uuris ettevaatlikult:
  "Kas teil pole raske, noor hertsog?"
  Poiss raputas negatiivselt pead.
  - Jah, milline jama. Selle asemel trenni!
  Gertrude istus talle kaela. Liiga kõva, kuigi suhteliselt laiade õlgadega, mitte eriti mugav istuda. Kuid see on parem kui taluda "hispaania saapade" piinamist, isegi kui see on kõrgel, lopsakal Korsika murul. Ja Eric on tõesti tugev poiss, ta kõnnib kergesti ja on täiesti tasakaalus. Ja ta kiskus palmilt lehe ja kattis Gertrudi halastamatu päikese eest.
  Hertsogi poeg, kui Gertrud küsis, miks ta nii tugev on, vastas:
  "Pärilik... Lisaks kannan kuninglikku sõjaväkke minekuks valmistudes treeninguteks kaasas raskeid kivikesi.
  Printsess märkis murelikult:
  - Kas lambad ja kitsed ei lähe kõndimise ajal laiali?
  Eric kinnitas oma äsja vermitud tüdruksõbrale:
  - Mitte! Mul on piip, selle lummavate helide all saavad nad kokku.
  Ja tegelikult võttis poiss rahakotist välja võluva pilli ja näitas seda Gertrudile.
  Printsess puudutas seda õrnalt ja märkis:
  - Sul on ilus flööt. Kas sa lõikasid selle ise?
  Eric raputas negatiivselt pead.
  - Mitte! See on ikka mu elukaaslaselt alles. Tema, see toru on valmistatud väga vastupidavast puidust ja võib kesta aastakümneid.
  Gertrude hüüdis üllatunult:
  - Vau! Kas see juhtub nii...
  Poiss märkis:
  - Nüüd lähme välja murule ja ma panen sulle kruusid selga. Seal saab ka lõunauinakut teha. Saan ise kõigega hakkama.
  Printsess küsis väriseval häälel hertsogi pojal:
  "Sa pead mind põlgama, et ma nii õeke olen. Ma ei saa isegi paljajalu maas kõndida.
  Eric pilgutas talle silma ja märkis:
  - Mina olin ka seal. Ma murdsin esimesel päeval jalad vereni. Aga sõbranna mõistis mind ja tundis minust kahju. Peagi harjud ära. Ma pole seitse aastat kingi tundnud ja nagu näete, tunnen end suurepäraselt!
  - Seitse aastat! - Gertrude värises, kujutledes, kui kaua ta pagendus võib venida. Ja kogu selle aja on ta paljajalu ja kõnnib kehvas kleidis. Ja tema pehmed pehmed tallad muutuvad hobuse kabjadeks. Ja see pole isegi lõbus.
  Eric, tabades tema sõnade varju, märkis:
  "Kui sa suureks saad, võidakse sind saata töömajja või lõunapoolsesse kolooniasse istandusse. Nii et parem naudi seda maailma.
  Printsess puhkes vastuseks nutma. Ja poiss taipas, et pahvatas välja veel ühe võltspassi. Kuid hertsogi pojale paguluses eetikat ei õpetatud. Eric mängis pilli, et oma kolleegi veidi rahustada ning lambaid ja kitsi koguda. Muusika oli imeline ja kumas läbi õhu nagu ööliblikavood. Gertrude lõpetas nutmise. Ta naeratas ja hakkas isegi kaasa laulma. Ja see link tundus talle lõbusam.
  Tüdruk istus kruuside peale, peitis end päikese eest ja uinus. Poiss jätkas hüppamist ja jooksmist, seejärel tormas oja äärde. Ärgates kõndis printsess ettevaatlikult pehmel murul. See ei olnud enam nii valus ja tüdruk sai paar ringi teha. Lõunaks tõi poiss talle piima ja kuivatatud kala koogiga ning paar puuvilja. Ei, nad ei nälginud. Eric pakkus võimalust lennata mereranda ja asendas maandumisega selja.
  Meres ja tegelikult on sulistamine lausa nauding. Hertsogi poeg ujus täiesti alasti ja Gertrud, olles otsustanud, et häbeneda pole midagi, vabanes kaltsudest. Ta oli juba kujundamas täiskasvanud figuuri, väike rind ja puusad hakkasid silma paistma. Eric püüdis taktitundeliselt mitte vahtida, kuid vaatas aeg-ajalt tagasi. Väike mees ärkas selles. Aga ikkagi sulistasid nad nagu lapsed ja nautisid vett. Kui päike loojus, pani Gertrude suure kahetsusega selga oma rebenenud, mitte liiga puhtad kaltsud ja Ericu selga ronides läks koju.
  Päev tervikuna igav ei olnud, kuigi õrn nahk oli kohati kõrbenud ja vees on see täiesti märkamatu. Kuid millegipärast õnnestus tõsiseid põletushaavu vältida.
  Hertsogi poeg selgitas talle:
  - Selles merekohas on vesi tervendav. Ta ei kallista su nahka.
  Gertrude ei tahtnud isegi tagasi minna. Mis siis, kui perenaine tema peale karjub või lausa käseb piitsutada.
  Kuid Nemesis oli millegagi hõivatud ega pööranud isegi karjale tähelepanu. Tallimees luges kähku kõik kitsed ja lambad üle ning pani noored karjased lauta kinni. Pärast värsket õhku oli hais tunda, kuid Eric asetas printsessi pea kõrvale värsketest kevadlilledest pärja ja neiu jäi naeratus huulil magama.
  Järgmine päev oli eelmisega sarnane. Kuigi pidin vara ärkama ja hilja magama minema, ei viitsinud keegi päeval maha magada. Toit on üsna kehv, kuid Eric püüdis ja otsis metsast pähkleid ja puuvilju. Meres sai iga päev ujuda ja värskes õhus mängida. Tema kruus Gertrude sattus põrgu asemel justkui patriarhaalsesse lihtsasse paradiisi. Ei mingit rasket tööd. Pehme ja soe mereline kliima, minimaalselt tüütuid putukaid ning lihtne ja maitsev toit ning tunnike meres ujumist.
  Tasapisi õppis printsess paljajalu kõndima. Kõigepealt murule, siis liivale ja kividele. Tema hellad jalad hakkasid kiiresti jämedama ja poiss määris neid kalaõliga, et äsja tekkinud nahakalused ei praguneks ega sügeleks. Gertrude, nagu varemgi, liikus kas kaltsudes või peaaegu alasti värskes õhus, lakkas Ericut täielikult häbenemast. Siiski olid nad rohkem nagu vend ja õde. Nad hullasid palju, mängisid, rääkisid üksteisele naljakaid hirmulugusid.
  Ericul oli rikas kujutlusvõime ja temaga on alati huvitav rääkida. Ja asjaolu, et nad olid seitsmeteistkümnenda sajandi lapsed, tuli neile ainult kasuks. Isegi olles üllas inimene või õigemini kuninglik luu, ei tundnud Gertrud ei arvuteid, televiisorit, internetti ega lennukeid ega paljusid muid edusammude vilju. Ja seetõttu ärge kannatage nende puudumise pärast.
  Mis tal veel puudu on? Tahad poniga sõita? Nii et selleks otstarbeks sobib kits. Gertrude harjus järk-järgult loomadega ja suutis kergesti kitse saduldada. Ja ta polnud kunagi argpüks. Kas see pole nutmise vastu, aga pigem on see tundepuhang. Meri on soe ja õrn käepärast ning sulistada saab kogu aeg. Raske töö pole lõbusam. Toitu on piisavalt, sama kala, et kõhud täis süüa, ja Eric teab, kuidas valmistada suurepärast kõrva, et näppe lakkuda, saab kõike mett. Igatahes ei saa öelda, et Gertrud oleks paguluses kannatanud.
  Pigem, vastupidi, juba meeldis talle paljajalu kuumadel teravatel kividel joosta ja oma kalgistunud taldadega massööri tunda ning aeg-ajalt loomade pihta piitsa nipsutada.
  Muidugi jäi vahel suhtlemisest puudu. Palees on palju inimesi ja igasuguseid lapsehoidjaid, kuid siin on peaaegu kogu aeg Eric teiega. Kuid siiani pole see muutunud väljakannatamatuks. Karjapoisil polnud aega igavleda, Gertrudil polnud veel aega oma vanematest surmavalt puudust tunda ja mitmesugused kalad igavaks muutuda. Mõnikord tahtsin muidugi süüa kooki, saia või šokolaadi. Kuid isegi palees ei söönud ta seda nii sageli, kuna vanemad olid tema tervise pärast mures. Ja Eric ronis vahel sahvrisse ja varastas maiustusi. Seega ei saa väita, et Gertrud istus eranditult karjase toidulaual.
  Nii möödus suvi õnnelikult ja saabus sügis. Päevad on lühemad, ööd pikemad ja jahedamad. Kuid meri on endiselt soe ja päevad on lõbusad.
  Gertrud on elanud esialgu muretut elu. Kuigi talv võiks olla jahe ja meres ujumine poleks enam nii mugav. Aga ei midagi, nad ei sure ja on ka muid meelelahutusi.
  Kuid printsiga abiellunud Stella alustas tormilise tegevusega. Isegi üllatav Gertrudiga sama vana tüdruku jaoks. Stella lõi intriige ja suutis oma äiale Louis neljateistkümnendale tugevat mõju avaldada. Ta surus päikesekuninga igal võimalikul viisil järjekordsesse sõtta. Tema unistus oli vallutada Hispaania ja kõik see, aga ka Portugali kolooniad. Ja seal ja Inglismaal alistada. Pealegi on kuningas James nõrk ja vajab Prantsusmaa toetust. Ja ta sooviks, et Stella saaks istuda Hispaania troonile.
  Juhtumite rohkuse tõttu on Stella Gertrudi juba unustama hakanud. Kuni Norrast saabunud suursaadik teda meenutas. Khaani tütar lootis, et tema endine armuke kannatab paguluses kõvasti või on ta juba käed külge pannud. Kui ta oleks teadnud tegelikkust, oleks ta kindlasti pahameelest hulluks läinud. Mis on printsessi jaoks tõeliselt hea ja lõbus.
  Kuid ta ei olnud valmis. Nüüd aga tekkis Stellal kõhklus. Nüüd on tal raha nii palju, et on lihtne palgata elukutseline tapja, kes tüdruku tapab ja seeläbi ohtliku tunnistaja eemaldab. Kuid Stellale ei piisanud oma endise elukaaslase ja armukese tapmisest. Ta tahtis just seda - alandada ja alandada uhket printsessi.
  Et ta ei läheks kristlikku paradiisi nagu noor märter, vaid kannataks pikka aega tõelises vaesuspõrgus. Ja mis on kõige halvustavam elukutse, kui mitte karjane? Ei, ta ei tapa Gertrudet, aga printsessi elu tuleks raskemaks teha. Ja selleks saadab khaani tütar spetsiaalse palgasõduri, kes peaks printsessi olemise veelgi põrgulikumaks muutma ja samas aeg-ajalt Stellat teavitama.
  Peate lihtsalt võtma aega ja leidma kujutlusvõimega ja tuviposti omava inimese, kes ilma tapmiseta sandiks jääb, kuid toob Gertrudi kõigepealt hauda ja viib ta põrgust lõpuni.
  Korsikal on detsembri algus. Läks märgatavalt külmemaks ja isegi hommikul oli kiviklibudel härmatis. Gertrude jooksis paljajalu välja ja värises. Kui järsult ilm muutus. Isegi eile oli päeval üle kahekümne kraadi sooja ja see on aktsepteeritav. Ja nüüd on külm põhja poolt sisse puhunud ja härmatisemaks läinud. Printsess mähkis end udusalli sisse, kuid tema paljad jalad muutusid väga tugevaks. Ta hüppas pidevalt üles ja alla ning püüdis leida teravamat kivi. Kui temperatuur aeglaselt langes, harjus loomult tugev tüdruk sellega ega tundnud enam tõsist ebamugavust. Ka paljad jalad kohanevad halveneva kliimaga. Kuid kui ta hüppas järsult, muutub see piinamiseks.
  Isegi paadunud Ericu jalad läksid punaseks, nagu hane jalad. Poiss küsis peigmehelt:
  - Kas tüdrukule saab olla vähemalt paar kingi? Ta suudab andestada!
  Tallimees küsis poisilt skeptiliselt:
  - Ja sina? Kas sa suudad seda ise taluda?
  Eric ütles enesekindlalt:
  - Tead, ma ei köhinud kunagi, kuigi kõik eelmised talved kõndisin paljajalu. Kuid ta on ikkagi tüdruk ja mitte paadunud, nagu kohalikud talunaised haavatud lapsepõlvest.
  Tallimees noogutas nõustuvalt.
  - Ma küsin perenaise käest.
  Ja majja läks raske, suur mees. Ja minut hiljem lendas ta välja nagu nõelatuna, kiljudes:
  - Daam keelas selle ära! Lund pole veel sadanud ja te peate mõlemad paljajalu olema! Muidu lüüakse tallis piitsa!
  Eric hingas sügavalt ja ütles:
  - Okei! Olgu nii, lähme!
  Kariloomad kiiresti välja ajanud, kutsus poiss printsessi uuesti selga istuma. Ja ta ise hakkas hoogsalt masseerima tüdruku paljaid ja külmast kõvenenud jalgu. Gertrud värises külmast, kuid läks kiiresti soojaks, seda enam, et päike tuli välja ja tuul vaibus. Ja hertsogi poeg, kes rebis palmidelt lehti, hakkas printsessile kõrgeid saapaid meisterdama.
  Gertrud laulis nördinult:
  - No miks ei kesta suvi aastaringselt, miks pakane kõrvetab meie kandasid kõvasti!
  Eric märkis filosoofiliselt:
  - Et jalad liiga pehmed ei oleks, on kivi ja et me talvel ei peesitaks. Ja ta on päris õrn.
  Sellest hoolimata süütas poiss murule jõudes tule ning soojendas piima ja mett, sundides printsessi jooma:
  - Sa ei saa andestada. Siin pole arste. Ja sandarmitel on, mida ravida.
  Gertrudi külmavärinad möödusid ning villase rätiku ja lehtedega kaetud tüdruk suikus päikese käes.
  Siis ärkasin üles, kui oli juba pime. Külmemaks läks, aga siiski talutav. Nii läks ta isetehtud saabastes ja lehtedes Ericule järele, kes poolpaljalt jooksis, nagu poleks midagi juhtunud. Kui ta just T-särgi üle lihaselise torso ei visanud. Ei, keegi ei võta poissi.
  Talved Korsikal, eriti lõunatipus, on tõesti pehmed. Järgmised päevad olid palju soojemad. Ja Gertrud jooksis uuesti, eriti pärast päikesetõusu, paljajalu üle kiviklibu ja vähemalt korra aevastas. Lumi sadas alles jõuluööl. Sel päeval veiseid välja ei aetud ning esimest korda üle pika aja sattusid poiss ja tüdruk peremehe majja. Nemesis otsustas endale puhkuse korraldada ja seetõttu valmistasid nad talle igasuguseid asju. Ja Eric ja Gertrude teenisid teda laua taga. Nemesis oli rõõmsameelne. Tema kõrval istus külaline, keda printsess pidas alguses noormeheks. Meeste riided, lühike blond soeng ja mehine lõug. Siis sai Gertrud milady kuju ja viisi põhjal aru, et see on naine ja ilus naine, umbes kahekümne viie aastane või isegi noorem.
  Kuid vaatamata oma ilule on tal juba kõva ilme terasest silmad ja tugevad käed, millel on rusikas sõrmed. Nagu tänavavõitleja.
  Ta naeratas Gertrudile, lai naeratus valgete, säravate ja suurte hammastega. Kuid ta silmad olid endiselt külmad ja kõvad. Ja temaga tundis tüdruk mõnda hästi varjatud vaenulikkust.
  Naine aga ütles sõbralikul ja südamlikul häälel:
  - Las need lapsed istuvad laua taha ja söövad meiega lõunat. Kas sa tõesti tahad kooki, Stella?
  Jah, viimasel ajal unistas Gertrude üha sagedamini kookidest ja kreemiga küpsistest, mida ta oma palees sõi. Sellest talle tõesti ei piisanud. Ja kartes, et see ilus tapja rusikate tädi meelt muudab, hüppas printsess kohe talle pakutud toolile. Eric istus veidi vaoshoitult. Ta tahtis ka väga kooki maitsta.
  Naine vaatas Gertrudile otsa. Ta võttis ettevaatlikult kahvli ja noa üles. Ja ta vaatas daamile otsa, julgemata end lõigata.
  Milady ütles vaikselt:
  - Lõigake last nii palju kui soovite ja laske poisil ka süüa.
  Gertrud hakkas lõikama, tegi seda ettevaatlikult, etiketi järgi. Sõdalane naine jälgis tähelepanelikult oma liigutusi. Poiss, kes oli suutnud juba ligi kaheksaks karjaseks olemise aastaks head kombed unustada, käitus ebaviisakamalt, kuid võttis ka elukaaslase eeskujul pihku noa ja kahvli. Ja määrdus lõhnavasse kreemi.
  Ja Gertrude sõi väga ettevaatlikult, püüdes mitte end määrida. Pärast pikka pausi tundis neiu lõpuks oma keelel unustamatut biskviidi ja šokolaadikreemi maitset. Kui tore on süüa kooki, mille maitset tal polnud aega unustada.
  Milady küsis neiult norra keeles õrnalt:
  - Sa oled vist üllas senora?
  Gertrude vastas automaatselt ja valetas:
  - Mitte!
  Naine naeratas lihasöövalt ja märkis:
  - Aga su ilu ja kombed annavad sulle endast välja. Nii et Gertrud!
  Printsess värises ja reetis end:
  - Mida sa mu nime tead?
  Milady naeratas ja jätkas norra keeles:
  - Ära karda... Kui mustajuukseline petis pakkus, et tuleb sulle järele ja rikub su elu, mõtlesin kohe, et asi on roojane. Miks printsess ja kroonprintsi naine peavad teenijannale nii peenelt kätte maksma? Pealegi, ma kuulsin teie perekonnast. Olete skandinaavlane ja peaaegu kõik blond. Ja ta on must brünett, mitte üldse nagu tema isa. Sellegipoolest suutis ta Louis neljateistkümnenda ära võluda ja see vanamees on temasse ülepeakaela armunud. Nii ma siis mõtlesin - võtan teise pakkumise ja põlen endaga.
  Gertrude ohkas raskelt ja märkis:
  "Ma vandusin oma ema südamele, et ei räägi kellelegi!"
  Milady noogutas pead ja ütles vaikselt:
  - See seletab su vaikimist, aga... Varem või hiljem selgub Stella pettus ja... Ta ei saa pead maha.
  Printsess naeratas, kuid kortsutas kulmu ja ütles:
  -Keegi ei usu, et paljajalu kerjus on kuninglik tütar.
  Milady lükkas kahtlused kindlalt ümber.
  - Võime kirjutada teie isale kirja ja ta külastab isiklikult Louis XIV õukonda. Siis lahendatakse kõik probleemid korraga. Tuleb vaid paar sõna pärgamendile kirjutada ja Stella ongi valmis!
  Gertrude ärkas ja vaatas Ericut. Ta ilmselt ei osanud norra keelt ega pööranud vestlusele tähelepanu. Kuigi printsess ei tundnud end paguluses halvasti, ei tahtnud ta enam Stella valitsemisega leppida. Ja tüdruk otsustas:
  - Ma kirjutan isale kirja!
  Milady naeratas laialt ja ütles tüdrukule:
  - Lähme teise tuppa. Pliiats ja tint on valmis.
  Gertrud läks sõdalasele järele. Printsessi paljad jalad liikusid peaaegu hääletult ja mileedi saapad krigisesid. Naljakas, aga kuninglik inimene näeb meheriietes naise taustal välja nagu kaltsukas kerjus.
  Istudes kastis Gertrude pastaka tindipotti. Ta ei teadnud, mida konkreetselt kirjutada. Pealegi oli vanne endiselt jõus ja ta ei tahtnud seda murda. Siiski saate seda teha.
  Milady, mõistes kõhkluse põhjust, õhutas:
  - Kirjutage lihtsalt: isa, ma armastan sind väga ja tahan sind näha. Tule varsti Pariisi, Gertrud, kes sind armastab.
  Printsess lõi risti ette ja kastis pastaka mitu korda tindipotti ning pani paar sõna kirja. Panin siis oma maali...
  Milady võttis kirjutatu üles, pani selle ümbrikusse ja pitseeris. Siis suudles ta printsessiga hüvasti, sosistades:
  - Kiri toimetatakse aadressile. Ja Stella, me anname surmahoobi.
  Ja mustade läikivate saabastega kriuksudes lahkus kobranaine toast, tornist, kõrvalises talus.
  Gertrude sosistas milady järel:
  - Jumal õnnistagu meid!
  
  
  LUMEKUNINGANNA JA PALJAJALU GERD
  Neiu oli seesama Gerda Lumekuningannast ja kevadel, kui lumi sulas, läks ta linnast välja oma nimelist venda Kai otsima. Ta võttis kaasa väikese toidukoti ja pani jalga punased kingad, mis on kõige kallim asi, mis tal oli. Päike paistis ja oli imeline kevadilm. Gerda kõndis reipalt ja vilistas laulu:
  Kõnnin pikal teel
  Otsin oma kadunud venda...
  Ja ma usun, et leian Kai
  Kuigi poiss pole plaaster.
  
  Tee on väga raske
  Selles on järsud ja tasandikud ...
  Kuid tea, et unistus saab teoks -
  Igavesti koos mu vennaga oleme üks!
  
  Kui ma pean olema paljajalu,
  Kivil ja lumistel nõlvadel...
  Ja ma tõmban teda jõuga,
  Mu vend on parim!
  
  Tee on raske, uskuge mind
  Mõnikord uluvad hundid nii röövellikult ...
  Iga loom võib haiget teha
  Ja kivi talla all on terav!
  
  Aga Kai, ma usun, ma leian,
  Suudle tema ilusat...
  Ma elan läbi külma ja lumetormi,
  Lumi põletab mu palja jala!
  
  Jah, tee on karm, usute
  Ja Gerda on näljas...
  Vältige kaotusi teel
  Tüdruku süda lööb ärevalt!
  
  Aga ma möödun liivast ja lumest,
  Ja ma aitan sind, usu Kaya...
  Poisi armastamine pole patt
  Ma kõnnin paljajalu läbi lume!
  
  Aga tee lõpp tuleb
  Nähes oma venda uues valguses...
  Ma avan võitude hiilgava konto,
  Planeet muutub soojemaks!
  Gerda kõndis mööda rada ja tema uhiuutes kingades jalad olid hõõrutud. Tüdruk ütles endale:
  - Tee venna juurde on pikk ja ma tallan need uued punased kingad kaltsudes maha. Teen neist paremad pildid! Juba soe!
  Gerda võttis jalanõud ja sukad jalast ning peitis nende seljakoti ära. Paljajalu oli tegelikult lihtsam kõndida ja mõnusam. Teepealne tolm torkas jalgu. Gerda pere pole rikas ja soojal aastaajal mängis tüdruk sageli paljajalu. Kuid pärast talve ja Taanis lumesadu on tal viltsaabastes tallad hellitatud. Ja kui minna vaid esimesed minutid, oli kivine tee mõnus. Siis hakkasid tüdruku alasti tallad virisema ja valutama.
  Gerda lahkus kiviselt Euroopa maanteelt ja kõndis mööda värsket kevadist rohtu. Nii et see oli palju vähem kipitav. Kuigi kõndimine pole nii mugav.
  Tüdruk kõndis enda juurde ja ümises jälle midagi. Siis sõi ta oma rahakotist leiba.
  Lõpuks paistis ees küla. Lihtsas kleidis ja paljajalu Gerda oleks võinud kerjusest mööda minna, aga nägi liiga puhas välja. Ta on blond ja ilus, nägu isegi veidi tumedam kui lumivalged juuksed.
  Külla sisenedes tuli pehmest rohust lahkuda ja jälle torkas teede liiv ja kruus jalgu. Külalapsed aga lehvitasid juba jõuliselt oma paljaste tolmuste kontsadega ja Gerda kiristas hambaid ega tahtnud sihukest mööda minna.
  Tüdruk küsis lastelt Kai kohta.
  Üks poistest vastas:
  Ja mina olen Kai!
  Gerda naeris ja raputas pead.
  - Sa pole Kai!
  Poiss välgutas paljaid tolmuseid kontsi ja kadus.
  Gerda, saades aru, et venna otsimine võib venida, küsis, kas töö.
  Üks omanik ütles, et kümmet ämbrit oli tüütu söögi eest tassida.
  Gerda võttis ikke, võttis kaks ämbrit ja kandis. Tüdrukul on üsna raske suuri ämbreid kanda. Tema paljad jalatallad põlesid sõna otseses mõttes.
  Kuid ta kõndis hambaid kiristades ja valis numbri. Linnas oli Gerda raske tööga harjunud, kuigi tal oli ka majapidamistöödega pistmist.
  Tüdruk tõi viimased ämbrid sõna otseses mõttes jahmatades. Ja peaaegu kukkus need maha. Kuid raskelt hingates kandis ta selle verandale.
  Omanik andis talle leivakooriku ja ütles:
  - Kui tahad, võin sind teenijaks võtta!
  Gerda raputas raskelt hingates pead.
  - Mitte!
  Ja mustade kontsadega tolmu peal väreledes jooksis ta külast välja. Ta jõudis vaevaliselt lähima heinakuhja juurde ja kukkus sellesse täielikus kurnatuses. Siis tabas teda uni.
  Ja nägid õudusunenägusid...
  Vaene Gerda kõlgub jalgu hõõruvate raskete köidikutega, eksib Pariisi vanglasse. Nad panid nad ka Chatelet'sse, külma haisvasse kongi, kus nii väikesed vargustest tabatud tüdrukud kui ka vanemad naised istuvad koos, kuid peaaegu kõik on noored.
  Nad toidavad sind vastiku viina ja roiskunud leivaga. Seega võite veeta ebainimlikes tingimustes rohkem kui ühe aasta.
  Kuid Gerda kutsutakse ülekuulamisele. Nad määrivad oma kontsad õliga ja kannavad paljaste jalgade ees lõõmavat ahju. Tüdruk karjub valust ja kaotab teadvuse. Ja ta on sunnitud enda peale võtma aadliku mõrva.
  Piinamine kestab mitu päeva, last piitsutatakse, riputatakse nagisse, kuid Gerda näitab üles uskumatut julgust. Midagi ei tunnustata. Ja siis panen sellele peale hispaania saapad.
  Lauad pigistavad laste jalgu ja timukas ajab kiiludesse. Pärast esimesi lööke kaotab neiu teadvuse. Kuid nad valavad talle külma vett, sundides teda mõistusele tulema. Siis peksid nad uuesti lauad. Valu on lihtsalt kohutav. Gerda vilistab ja tuleb välja metsiku nutuga.
  Purjus timukas muigab.
  Ülekuulaja kordab küsimust:
  - Sa tapsid vicomte de Jouzaci?
  Gerda vastab ohates:
  - Mitte!
  Uurija hüüab:
  - Timukas, veel üks kiil talle! Paksem!
  Ja jälle järgneb löök, millest kogu neiu keha väriseb. Gerda silmist jooksevad pisarad, Anderseni kangelanna on väga haavatud, kuid ta ei tunnista üles.
  Ülekuulaja hüüab:
  - Jah, tunnista meile! Need on vaid sõnad!
  Gerda leiab järsku jõudu selgelt vastata:
  -Sõnad on nagu tuul, keerutavad veskit, mis annab tarkadele jahu ja lollidele jahu!
  Ülekuulaja hüüab:
  - Veel kaks kiilu!
  Ja jälle lendab haamer ... luud, lastel jalad krõmpsuvad, valušokist kaotab laps taas teadvuse. Gerda äratatakse ellu keldrist ämbriga jääkülma veega. Ja nad jätkavad keerulist ja samal ajal kohmakat piinamist. Siin kruustangis suruvad nad samal ajal kinni, tüdruku käte sõrmed. Suru kruustang kokku. Gerda minestab jälle. Seekord üle pika aja. Isegi ämbritäis vett ei suuda teda elustada.
  Tüdruk lamab piinamistoolis, kahvatu ja verine.
  Gerda ärkas. Noh, tal on õudusunenägu. Pärast rasket tööd ja pikka teekonda on tema paljad jalad aga väga sumisevad ja valusad. Tüdruku paljad tolmused tallad on mõranenud ja neile on valus astuda. Jõuga sundis Gerda end püsti tõusma ja liikus jalgsi. Löödud jalad tegid haiget, kuid tüdruk surus hambad tugevamini kokku ja kõndis looduses. Kuigi igal sammul plahvatas metsik valu.
  Tasapisi aga keha soojenes, valu tuhmus. Kuigi jalad ja eriti sääremarjad olid väsimusest väga väsinud ja paljas, mahalöödud tald oli tee peal väikestest kivikestest valus.
  Tüdruk kõndis oma jõust läbi ja lisas isegi sammu ... Päike möödus keskpäevast. Uus küla on tekkinud. Temasse astus lonkavalt Gerda. Ta veenid surisesid pingest.
  Tüdruk sirutas käe ja küsis pisarsilmil:
  - Anna mulle leiba, palun.
  Üks naistest kinkis talle tüki pannkooki, sõber küpsenud kooriku, kolmanda kartuli.
  Gerda tugevdas veidi oma jõudu. Ja istus mõnda aega pingil. Tema juurde tuli poiss ja küsis:
  - Kuhu sa lähed, tüdruk?
  Gerda vastas ausalt:
  - Ma otsin oma nimelist venda Kai!
  Poiss kehitas õlgu ja vastas:
  - Meil on kaks Kait külas. Nimi on levinud. Ja maailm on suur. Ja su jalad on verega kaetud.
  Gerda ohkas raskelt ja vastas:
  - Ma tean seda. Aga ma ei saa oma sõpra reeta!
  Poiss märkis:
  - Sul on midagi kotis!
  Gerda noogutas.
  - Jah, tal on punased kingad!
  küsis poiss naeratades
  - Kallis?
  Tüdruk noogutas.
  - Jah! Vanaema kogus kuus kuud!
  Poiss küsis üllatunult:
  Miks sa nende juurde ei lähe?
  Gerda vastas ausalt:
  - Sellepärast ma ei lähe, sest need on kallid! Tee võib olla pikk ja nad lagunevad.
  Poiss soovitas:
  - Müüge need maha ja saate tee pealt süüa osta!
  Gerda raputas pead.
  - Mitte! Kai ei näinud neid kunagi! Ma tahan neis esineda!
  Poiss noogutas nõustuvalt.
  - Ma saan aru! Võtke vask peni! Varsti jõuad linna, leivapätsi jaoks jätkub. Lihtsalt ära ürita varastada. Kuigi sa oled laps, pannakse sind vangi ja piitsutatakse!
  Gerda raputas pead.
  - Ma ei varasta kunagi midagi!
  Siis tõusis tüdruk pingilt püsti ja trampis. Ta jalad valutasid, jalad põlesid, kuid kohustused nõudsid, et ta jätkaks.
  Enne õhtut polnud tal aega linna jõuda ja ta veetis öö jälle heinakuhjas.
  Seekord oli tema uni rahulikum.
  Timuka tütar peitis Gerda korvi ja kandis kambrist välja. Ta kiirustas Chatelet'st lahkuma, kuni vangid vahele jäid. Ja tüdruk jooksis pagasiga minema.
  Timuka tütar asus koos Gerdaga teele Lõuna-Prantsusmaale, lootes seal ära eksida. Ta kõndis nahkjalatsites, Gerda trampis tema kõrval paljajalu. Siis aga kukkusid kiviselt teelt tüdruku jalanõud laiali ja ta ei saanud vaevu oma veriste jalgade peale astuda. Gerdal oli veidi lihtsam, kuna tal olid taldad algselt karedad, ilmselt jäi tüdruku kehasse vaatamata tugevale noorendamisele mälestused möödunud katsetest.
  Timuka tütart peeti pärit jõukast perest ja ta kandis tavaliselt kingi, nagu vaeste Pariisi perede puhul tavaks. Ja tema tütarlapselik tald polnud kivide, kivikeste ja Prantsusmaa kiviste teedega harjunud. Kuid tüdruk, murdnud veres jalad, näitas üles julgust ega kurtnud. Gerda, seistes, suudles oma jalgu oma veriste jalgade peale ja valu taandus, timuka tütar jäi magama.
  Järk-järgult paranesid jalad ja kattusid kõva koorikuga. Timuka tütar riietus ja elas almust, ka Gerdale jäid ainult kaltsud. Talveks kolisid neiu ja neiu Itaaliasse. Külma pole ja enam-vähem talutav. Kuid nende elust on saanud hulkujate elu. See tähendab, et väga raske ja näljane. Ja valgust selles elus polnud. Timuka tütar oli ilus, aga sugugi mitte ilus ja täiesti kõhn, temast sai pilliroog.
  Ja Gerda, saanud sellel teel inspiratsiooni, hakkas laulma;
  Gerda Kaya otsis paljajalu,
  Ma rändasin läbi karmide lumehangede ...
  Lõppude lõpuks on tema hing kuldne,
  Nagu särav valge lumi!
  
  Ei leidnud peigmeest
  Ja ta jõudis täielikult natside juurde ...
  Oh, vaene tüdruk Gerda,
  Milline häbi taluda!
  
  Nuttes valmis nagi,
  Levitades tuld jalge alla ...
  Nad praevad tüdrukut nagu kala,
  Kuid teadke, et ta on nagu kotkas!
  
  Ja talus suuri kannatusi
  Piinamine ja piinamine lugematu arv...
  Kaetud kahetsusväärse austusavaldusega,
  Et tüdruk nutma panna!
  
  Paljad jalad lakuvad leegiga,
  Piitsa tüdrukut ägedalt!
  Siin kupli all ranges Pariisis,
  Nad viivad Gerda rüüs tulle!
  
  Piinamine on karm, tüdruk kannatab,
  Ja naerab timukatele näkku...
  Ei, ta ei küsi surma -
  Katsetus tema õlgadel!
  
  Talub piinamist
  Olete kannatlik, sest ideaalne ...
  Meie Gerda sündis Venemaal,
  Õigeusk südamest!
  Kuigi nad murravad ta luid puukidega,
  Terav ots torkab valget rinda ...
  Ja paljaste jalgadega söel,
  Nad panid Gerda, nii valu - ära hinga!
  
  Tüdruk laskub uhkelt tulle,
  Kuigi nägu on kaetud verega, verevalumid ...
  Naeris rõõmust kõva häälega
  Kuigi käed ja jalad on kettides!
  
  Ja tundus, et pääsu pole
  Timukakäpp põletab tuld...
  Palus Jumalalt andestust
  Kuigi tema poole sirutasid tulekeeled!
  
  Keha lakub raevukas leek,
  Ja Gerda oigab valust, karjub...
  Aga lipp lendab ikka hinges,
  Ja redoubt-monoliidi keskmes!
  
  Sinna tuleb monument valguse tüdrukule,
  Ja Venemaa mäletab tema tütart ...
  Laulatakse Gerda vapper
  Päev tuleb ja öö kaob!
  Alati näljane, paljajalu ja kaltsukas Gerda trampis mööda Itaaliat. Ta lootis ikka oma venna Kai leida. Mingil põhjusel otsis ta teda Lõuna-Euroopast, mitte põhjapoolusest.
  Ja nüüd lähenes ta juba Napolile. Linnast mitte kaugel seisis suur ja väga ilus palee.
  Tüdruk istus kivile. Ja ta hakkas sügavast kurbusest nutma.
  Tema juurde tuli poiss. Rikkalikes riietes ja lakknahast kingades. Ilmselt oli ta Gerdaga sama vana. Ja küsis vaikselt:
  - Miks sa nutad, kerjus?
  Tüdruk vastas ausalt:
  - Olen juba palju aastaid otsinud oma nimelist venda Kai ja käinud pool maailma paljajalu!
  Poiss märkis skeptiliselt:
  - Aastaid? Kas otsite teda lapsest saati?
  Gerda raputas pead ja vastas:
  - No ei! Ma olen palju vanem, kui välja näen!
  Poiss naeratas ja vastas:
  - Mulle meeldib lugusid kuulata! Räägi mulle oma lugu!
  Gerda hakkas ausalt ja ilustamata seletama.
  Poiss kuulas teda ja kuulas ... Siis ta vastas:
  - Ma ei tea, kas see on tõsi või mitte, aga võib-olla on meie prints Kai!
  Gerda vilistas.
  - Jah?
  Poiss noogutas nõustuvalt.
  - Ma olen sulane vürsti palees ja tean, et mu ülem on tavarahva hulgast! Meie printsess valis ise välja noormehe, kes peab olema geenius ja talle millegagi muljet avaldama!
  Tüdruk noogutas nõustuvalt.
  - Jah, Kai võiks! Ta on väga tark ja suurepärane originaal! Mõnikord koostas ta selliseid luuletusi, et lapsed kogunesid kõikjalt Kopenhaagenist ja kuulasid, aplodeerides!
  Poiss noogutas.
  - Ma usun sind! Prints oli tõesti minusugune poiss! Ta tuli isegi paljajalu ja pani saapad jalga, ainult palee sissepääsu juures. Ja see osutus lihtsalt hämmastavaks. Arvestades, et abiellujaid oli terve rahvamass, siis jättis ta mulje!
  Gerda küsis:
  Kas tal on blondid juuksed ja sinised silmad?
  Ise mustajuukseline poiss noogutas.
  - Jah! Ja kuningale meeldis ka, et ta pole itaallane, vaid räägib meie keelt suurepäraselt!
  Gerda kinnitas:
  - Meie vanaema oli võõrkeelte õpetaja. Ja Kai me teadsime juba varakult! See on kindlasti tema!
  Teenipoiss märkis:
  - Sul on lõpuks vedanud!
  Tüdruk trampis palja jalaga.
  - Vii mind printsi juurde!
  Poiss kehitas õlgu.
  - Valvurid ei lase tüdrukut kaltsudesse ja paljajalu tüdrukut ... Nad viskavad teid lihtsalt koopasse!
  Gerda värises ja kilkas:
  - Mida teha?
  Poiss soovitas:
  - Ma uurisin kõiki palee nurgataguseid. Juhendan teid salaja. Kui on öö, siis kuni magamistuppa välja. Ja printsiga saad kohe ühendust!
  Tüdruk noogutas.
  - Ma nõustun!
  Poiss märkis:
  - Võib-olla peaksite hankima uue kleidi ja kingad. Sa šokeerid Kait sellisel kujul!
  Gerda raputas pead.
  - Paljajalu ilma mürata on lihtsam käia! Pealegi, las mu vend näeb, mis minust on saanud!
  Poiss noogutas.
  - Istu kivile! Ma toon sulle süüa. Sa oled nii kõhn ja näljane. Ja siis me läheme!
  Tüdruk liigutas närviliselt oma paljaid jalgu, värisedes kannatamatusest. Kas ebaõnne jada on läbi ja kas ta näeb oma vanemat venda Kai uuesti?
  Kas temagi kõndis paljajalu Taanist Lõuna-Itaaliasse? Vaene poiss. Tal on paljad tallad, kuigi ta on tüdruk, nagu teravate kividega topitud hobuse kabjad Euroopa teedelt. Ta koges ja talus kõike nii külma kui kuumaga.
  Poiss tõi talle köögist paar kreemikooki, kanakoiba.
  Gerda sõi seda ahnelt.
  Oli juba pime... Neiu pesi hoolikalt paljaid jalgu ojas. Aga tasus paar sammu astuda, kuna karestunud tallad läksid taas tolmuseks. Poiss nägi nii tark välja.
  Ta viis ta läbi salajase aiaaugu ja liikus koos temaga mööda tagatänavaid.
  Kõik oli nagu muinasjutus... Itaalia ja palee, kuhu poiss ta viis. Ja ta arvas, et see prints on tema vend Kai. Kuid tõepoolest ei lase valvurid paljajalu kaltsukas tüdrukut läbi.
  Teenipoiss juhatas ta printsi magamistuppa. Ta ise võttis lossis kingad jalast, et mitte müra teha, ja lapsed kõndisid paljajalu mööda koridore, valvuritest osavalt mööda minnes.
  Mõnikord vilkusid mööda seinu värvilised pildid, mis olid naljakad unenäod.
  Ja kuldses lilles magas noor prints ja tema paremal küljel printsess.
  Prints oli nägus, kuid palee luksuslikest pidusöökidest mõnevõrra ülekaaluline ja Kaist vanem. Kuid Gerda sai kohe aru, et see polnud tema.
  Ja augustipaar ärkas üles.
  Nad olid alguses ehmunud ja valvurid võtsid lapsed kinni. Kuid siis palus printsess oma lugu jutustada kõhnal blondil kaltsukates, kalgistunud ja tolmuste jalgadega tüdrukul.
  Gerda pani kõik korda. Sealhulgas kirjeldused jõhkrast piinamisest Prantsuse vanglas.
  Printsess ütles kaastundlikult:
  Las ta jääb meiega!
  Prints nõustus:
  - See on kõige imelisem lugu, mida ma kunagi kuulnud olen!
  Ja lisas:
  - Suure osa teest läbi Euroopa sõitsin ikka hobusega. Ja alles siis, kui ta kukkus, pidi jalgsi minema. Hea on ka see, et meie kloostris tohivad poisid jalanõusid jalga panna ainult külmaga ja jalad ei olnud õrnad. Aga sellegipoolest lõin jalad maha ja jäin lonkama. Ta kõndis otsast lõpuni paljajalu Euroopas!
  Printsess ütles kindlalt:
  Temast saab mu lemmik daam! Ja olge selle järgi! Ja poiss, kes ta tõi, kümme lööki pulkadega ja kandadele eetika rikkumise eest ja kakskümmend kuldmünti, et ta leidis meile uue sõbra!
  Noor sulane kummardus ja vastas:
  - Sa oled nii õiglane!
  Tüdruk kummardus ja küsis:
  - Andke mulle parem pulgad kandadele! See kõik on siin minu süü!
  Prints naeratas ja vastas:
  - Nad löövad sind ise kaikatega! Ebaseadusliku paleesse sisenemise eest! Oleme lihtsalt valitsejad!
  Printsess kinnitas:
  - Ja ka tema, kümme lööki pulkadega oma paljaste kandadele!
  Gerda ohkas raskelt. Ta lamas selili ja teenijad panid ta paljad jalad aasadesse. Kuid selgus, et see polnudki nii hirmus.
  Nad peksid teda peenikese oksaga, niisama näitamise pärast, ja Gerda kivistunud tallad ei valutanud, vaid ainult tiksusid.
  Kuid poissi peksti painduva pulgaga ja ta sai tõsiselt haiget. Kuid ta surus tugevalt hambad kokku ja suutis tõmbledes oma karjeid tagasi hoida. Ja siis tõusis ta püsti ja lonkas tugevalt mõlemal jalal.
  Jälle püüdis õnnepileti kinni kauakannatanud Gerda. Tüdrukust tehti ülla printsi teenija. Temast sai siidi ja sametisse riietatud daam. Lugu Anderseni sõnul kordus, ainult veidi teises versioonis. Gerda hõõrus kohe esimesel päeval jalgu oma uutesse saabastesse ja mõistis, et rikkus pole ainult magusus. Ja siidides on Itaalia suvel veidi palav. Ja kõige peenemad toidud ei olegi nii head, kui kõht on täis.
  See surub ja segab kõndimist ...
  Lisaks pidi Gerda õppima võõrkeeli, häid kombeid, kõikvõimalikku etiketti ja teadust. Ja see pole sugugi nii huvitav kui trampi elu juhtimine.
  Isegi pea väriseb.
  Gerda püüdis sellega harjuda, kannatas kaua. Siin on aasta möödas. Ja juba tundus, et ta oli tõmmatud sellesse kurnavasse neiu elurütmi.
  Ja et ta juba ei taha kuhugi minna ja midagi otsida.
  Kuid peeglisse, mille ees ta tseremooniat sooritas, ilmus ootamatult tema nimeline vend Kai. Poiss ei kasvanud üldse ega muutunud pikkade lahusolekuaastate jooksul, ainult et ta muutus liiga kahvatuks ebatervisliku sinisega. Lumekuninganna lossis näis ta külmetavat ja püüdis ikka veel jäält sõna: "igavik" kokku panna.
  Ja ilma temata on ta vang.
  Aga näis, et ta ei suuda. Ja mis tunne on istuda aastaid jäälossis, isegi kui sa ei tunne külma?
  Ja ega teisi lapsi läheduses pole?
  Gerda tundis, et tema nimeline vend on sügavalt õnnetu. Ümberringi on ainult jää ja jääkarud, sorteerid läbi teemantidena sädelevate jäätükkide. Isegi kui arvestada, et nimelise venna süda külmus, on ikkagi selge, et ta on sügavalt õnnetu. Ja ainult Lumekuninganna endaga saate rääkida, kuid ta ilmub jäälossi nii harva.
  
  Gerda karjus ja otsustas joosta. Ta läks oma tuppa. Ausalt jäetud saapad, kallis kleit ja õhuke pesu. Ta riietas oma endise, räbalaks muutunud, kuid hoolikalt hoitud kleidi. Ta läks krampi ja paljastas jalad üle põlvede. Tüdruk on suureks kasvanud ja näeb välja nagu kolmteist aastat vana, kuid tegelikult on ta kümme aastat vanem. Kui kaua on möödunud ajast, kui ta läks oma vandevenda otsima? Kolmteist aastat, kui mitte rohkem.
  Tüdruk suudles krutsifiksi ja läks paljajalu oma nimelist venda otsima. Vähemalt teadis ta nüüd, et ta oli kaugel põhjas. Teel kohtasid teda valvurid. Nähes Gerdat paljajalu ja kaltsudes, olid nad üllatunud:
  - Kas sa oled ootaja? Mis välimus sul on?
  Gerda valetas:
  - Vihastasin oma printsi ja ta käskis mul minna kõigisse nelja suunda, samades räbalates, millega teenistusele läksin.
  Valvur märkis haledalt:
  - Sa lööd kõik oma jalad maha, ma annan sulle vähemalt paari kingi. Minu tütar kasvas neist välja ja need sobivad teile täpselt!
  Tüdruk igatses paljajalu kõndimist, mis on nii mõnus, kui tallad on karedad.
  Gerda vastas tagasihoidlikult:
  - Ma ei väärinud seda... Hoia või müü maha!
  Habemik raputas pead.
  - Noh, ma ei tee seda! Itaalia teed on tüdruku paljaste jalgade jaoks liiga karmid ja kivised. Pealegi olete juba karmist pinnast võõrdunud. Käes on veel maikuu ja niipea pole külm, aga ööseks annan sulle katteks udupeedi... Kuni leiad uued head omanikud!
  - Aitäh! vastas Gerda.
  Ta ei tahtnud valvurit solvata.
  Ta võttis kaasa nahast ja peaaegu kandmata kingad - ilmselt kandis tütar neid ainult pühade ajal, ja udusulge, samuti praktilise uue salli. Ta tänas pehme südamega valvurit. Kingad olid tõepoolest mugavad, veidi ülemõõdulised, aga normaalsed. Nendes oli mugav kõndida.
  Kuid niipea, kui ta ümber nurga keeras, võttis tüdruk kingad jalast ja riputas need üle õla. Ta tahtis väga paljajalu kõndida, palee kingadest puhata. Alguses oli mõnus kõndida, teetolm kõditas paljaid kontsi. Kuid siis hakkas mõjutama pikk harjumuse puudumine. Tüdruku tallad muutusid järjest pehmemaks ning ta tundis peagi kivikeste teravust ja põletust. Ja üleüldse on iga paljajala tuberkul, millel kallused on lahti tulnud, valus.
  
  Kuid Gerda, kes suutis oma niigi mitte nii lühikese elu jooksul nagi otsas rippuda, ei tundnud piinlikkust. Kivisel teel paljajalu kõndimine ei tee ju nii palju haiget kui see, kui kannad ahjus röstitakse. Isegi kui aasta aega tema, autüdruk, end hellitas. Midagi ta ei talu.
  Ja Kaya leiab igal juhul.
  Päeva lõpuks veritsesid tüdruku paljad jalad, kuid ta ei andnud alla ja jäi heinakuhjas magama. Ja järgmisel päeval läks jälle kivisele teele.
  Ja ta kõndis jõust läbi, isegi kui ta jalad lõhkesid valust igal sammul.
  Gerda ei võtnud toitu kaasa ja ta pidi almust sööma. Meelega serveeriti ilusat kaltsukas tüdrukut.
  Gerda tahtis algul müüa nahkjalatseid või vahetada need toidu vastu, kuid siis mõtles ümber. Tema jalad muutusid väga kiiresti jämedaks ja nad ei vajanud kingi, eriti soojal aastaajal. Kuid ta kohtas kahte väikest poissi, kes olid sõna otseses mõttes nälga suremas.
  Gerda ei saanud neid maha jätta.
  Neiu toitis neid kotti kogutuga, müüs siis kaupmehe poes, muidugi suure allahindlusega, peaaegu uued kingad. Ostsime süüa ja jätsime selle poistele, koos sulesalliga.
  Ära lase poistel külmuda.
  Muidugi käitus Gerda kristlikult heldelt. Pealegi oli suvi ja öösel polnud vaja salliga katta. Kuid kui Itaalia helded põllud lõppesid, sattus põhja poole kõndinud tüdruk Alpidesse. Ja päeval on ikka soe, aga öösel külm. Ja külad on palju haruldasemad, tuleb nälga jääda.
  Ja väga teravad kivikesed teedel, kaevake tüdruku talla värsketesse kallustesse.
  Kord suvel tabas mägedes pakane ja räbalad külmusid. Tüdruk tõmbles ja lõpuks rebis kleidi katki. Ta oli alasti ja kaitsetu. Pidin kaltsukaid endal hoides kiires tempos minema. Öösiti ei saa alasti magada - tõeline põrgu. Gerda ei maganud terve päeva ja öö, aga hommikul laskus veidi madalamale ja soojendas end, magas. Siis kõndis ta jälle terve öö ja jõudis järgmise päeva õhtusöögiks mägitallu.
  Peremees oli nõus Gerdale andma lihtsaid ja vanu riideid, kuid vastutasuks pani ta tervelt kaks nädalat puid raiuma ja ikkega ämbrites vett tassima.
  Ja mitte ainult endale, vaid ka naabritele.
  Tüdruk töötas kurnatuseni ja sõi ainult vananenud leiba ja hapupiima. Omanik kutsus teda jääma, kuid Gerda valetas, et teeb palverännaku. Vastumeelselt andis mägirusikas talle mingi augulise kotiriie, aga sa pole vähemalt alasti. Ja ta ei visanud isegi leivatükki teele.
  Kuigi neiu toppis endale kalluseid kätele.
  Gerda pidi minema tühja kõhuga. Ja mägedes on külad haruldased ja Alpid ise on suured, mägede tippudes on isegi suvel lund. Näljast neiu rebis rohtu, ristikut, näris kuusekäbisid. Kümne päevaga oli ta kõhnunud ja sai üheks nahaks ja luuks. Isegi orav ei pidanud vastu ja sõi toorelt.
  Ja isegi näris nahka.
  Siis põrutasin uuesti farmi. Ta töötas seal kolm päeva kõvasti, aga siis sõi ja nad andsid talle tee eest natuke. Kõige enam aga sai öökülma mägismaal. Tüdruk magas päeval, öösel tatas ta paljaste jämedate jalgadega teravatel kividel. Mõnikord hundid ulgusid, mitu korda kukkus Gerda kuristikku ja peaaegu kukkus, kuid saatus hoidis teda. Kuigi märkimisväärne hirm minna läbi mägede ja öösel. Ja näljane...
  Aga vähemalt ta teab, kuhu minna.
  Kui Hannibal ületas Alpide Itaaliasse, suri pool tema sõjaväest ja kõik elevandid. Ja siin teeb ülemineku väike, noh, isegi aastaid, ja täiskasvanud tüdruk.
  Hundid lakuvad ta paljajalu, graatsilised jäljed, mis on jäänud tema paljukannatanud jalgadest.
  Kui Gerda juba äärepealt oli, jäi ta teise talu teele ja jälle söök. Omanik osutus lahkemaks ja pakkus tüdrukutele lambanahast kasukat ja kingi, kuid Gerda keeldus, öeldes, et on kivide ja külmaga juba harjunud ning paljajalu läheb palju kergemini kui kingadesse laadides. Peremees andis tee jaoks terve kotitäie süüa.
  Tal oli südametunnistus.
  See muidugi painas tüdrukut, kuid võimaldas tal veel paar nädalat peatumata minna. Kõrgmäestikud olid lõppemas, mäed läksid aina madalamaks. Ja Gerda ületas teekonna kõige raskema osa: Alpide tipu.
  Ja see on juba saavutus.
  Nüüd oli ta Šveitsis, kus on veidi pehmem ja talud on tavalisemad. Üleminek karastas Gerdat ja ta ei külmetanud mägedes ega isegi külmetanud. Et jumalad ei armastaks nõrgemaid, vaid tasuks tugevatele.
  Jah, ja hundid lakkusid ainult tüdruku paljaid jalajälgi, kuid nad ei julgenud põrgata.
  Gerda kõndis ja kõndis, peatus taludes, töötas, vahel laulis. Rännuelu on talle meeldiv ja tuttav. Päevad hakkasid kiiremini ja raskemalt minema. Saatus on tüdrukut seni kaitsnud kurjade inimeste, röövlite ja vägistajate eest. Sellegipoolest pole Gerda enam nii väike ja võib vägistajaid meelitada. Kuid siiani on kõik õnnestunud.
  Kõrgemad jõud hoolitsesid tema eest ...
  Siin möödus neiu ka Šveitsist, sisenedes Baierimaale. Suvi on juba ülepeakaela möödas, aga tasandikul on ikka veel väga soe, isegi öösel. Ja teed pole nii kivised. Kõndimine oli nauding. Külasid tuli sageli ette ja toiduga probleeme polnud. Osalise tööajaga töötav Gerda kogus enda jaoks raha ning uuendas oma kleiti elegantsema ja uuema vastu. Kuid ta eelistas kõndida paljajalu, eriti kuna tald muutus saabaste omast kõvemaks.
  Ja jalad peaaegu ei külmuta isegi öösel ja pärast vihma.
  Aga aeg läks. Tüdruk kolis põhja poole. Suvi on läbi ja sügis on käes. Sadas külma vihma ja Gerda sattus Põhja-Saksamaale. Ta lõi oma paljaste jalgadega läbi jäiste lompide, tundes kerget külmavärinat. Kuid Gerda on juba nii tuttav, et otsustas kingi mitte hankida, piirdudes vaid ühe villase salliga. Ta eelistas jällegi ööbida, ainult päeval, ja öösel trampida.
  Lisaks on päeval soojem magada ja te ei külmu liikumises.
  Nii möödus ta üsna tihedalt asustatud Põhja-Saksamaast ja läks mere äärde.
  Ta lõi oma palja jalaga vette ....
  Maad mööda pole enam kuhugi minna ja üle mere ujuda pole reaalne. Suhteliselt lähedal oli kodumaa Taani. Tüdruk tahtis ootamatult naasta oma kodumaale Kopenhaagenisse. Võib-olla on tema vanaema veel elus. Pealegi pole selge, kuidas edasi minna.
  Kuid Gerda istus mere äärde kivikesele ja lükkas pärast järelemõtlemist tagasi mõtte tagasi. Kui muud väljapääsu pole, siis tuleks leida põhja poole suunduv laev, jõuda jääle ja seejärel liikuda põhjapoolusele. Sest suure tõenäosusega asub seal lumekuninganna loss.
  Külm, eriti öösel, närib tüdrukut, kuid ei suuda tema tahet murda.
  Noh, kui vaja, leiab ta sellise laeva, aga praegu sadamasse.
  
  JUNG AMAZONI LAEVAS
  Edmond D'Artagnan on nüüd kajutipoiss Amazonase piraadilaeval. Kogu meeskond koosneb ainult ilusatest tüdrukutest. Nad kõik on lühikeste seelikute ja meremeeste ülikondades. Need on triibulised ja lokkis. Ja nende juht on piraatide kuninganna: Charlotte de Condé.
  Ta on samuti paljajalu, kuid tema pahkluid ehivad smaragdisilmadega kuldsed madu käevõrud. Ja randmetel on teemantidega naastud käevõrud. Väga ilus kuninganna, lihaseline, tugev.
  Edmond on alles poiss. Lühikestes pükstes ja palja, pargitud, lihaselise torsoga tõmbab ta nöörist. Rullib tihedamaks. Jah, see on väga agressiivne poiss. Ta toetas paljaste jalgadega masti ja keerutas.
  Tüdrukud kõverduvad tema ümber. Kaks tõmbavad purje, nende paljad, lihaselised, päevitunud jalad pinges.
  Edmond d'Artagnan laulis:
  Piraadid ei vaja teadust
  Ja on selge, miks...
  Meil on jalad ja käed
  Ja pea on meile kasutu!
  Brigantiinil on viisteistsada tüdrukut. Ja nad on isegi veidi kitsad. Brigantiin ise on väga ilus ja maalitud. Purjed on valmistatud värvilistest kujundustest ja peenest siidist.
  Edmond silitas beebijalaga purje ja naeris kõditavalt. Ja tüdrukud lõhnavad kallite parfüümide järele, justkui teeksid nad ehetega imet.
  Mõned neist kannavad ka ehteid ja kaunistusi. Kõik on pargitud ja enamik on blondid. Punapäid on palju ... Imelised kaunitarid.
  Poiss parandas purje ja tõusis kõrgemale. Mast soojenes ja kõrvetas mõnusalt poisi paljad kivistunud jalad.
  Edmond nägi järsku eemal purjeid ja vilistas. See oli nii vahva. Kavas oli seiklus.
  Ja noor kajutipoiss käskis:
  - Ma näen galljonit ees!
  Tüdrukud hakkasid askeldama ja liikuma. Nüüd oli neil saak.
  Tõsi, brigantiinil on ainult kaksteist relva. Galjon on muljetavaldava suurusega.
  Vahetult enne seda puhastasid tüdrukud oma brigantiinist nina kasvudest. Ja ta kõndis väga kiiresti. Liikumise kiirendamiseks tellis Charlotte de Condé lisapurje. Ja brigantiini kiirus on märgatavalt suurenenud.
  Gallion ei muutnud kurssi. On näha, et piraadilaev tundus neile väike. Tõepoolest, ainult galjoni pardarelvadel oli nelikümmend kaheksa, ahtrit ja vööri arvestamata. Jah, need on suurema kaliibriga.
  Kapteni assistent ja piraatide kuningas Emmanuel märkis murelikult:
  "Nad võivad meid uputada!"
  Charlotte trampis palja jalaga tekile ja ütles otsustavalt:
  - Mitte! Sa ei saa meid nii lihtsalt uputada!
  Edmond hüüdis ülemiselt tekilt:
  - Võitlema! Tüdrukud julgelt lahingusse!
  Emmanuelle urises vihaselt:
  - Vau, sa väike kurat! Lähme alla!
  Agar nagu ahv hüppas poiss maha. Tema paljad roosad kontsad välkusid.
  Charlotte küsis pilgutades:
  - Kas sa tahad tülitseda, beebi?
  Edmund urises vastuseks:
  - Ma tõesti tahan!
  Punajuukseline Emmanuelle toetas poissi ootamatult:
  - See galjon on lasti täis, nii kõvasti see liigub! Üheski suures saagis!
  Charlotte nõustus.
  - Libistame mööda ahtrit, meil on kitsas vibu, ja võtke vaenlane pardale!
  Edmond hüppas püsti ja laulis:
  - Kurat ise ei ole su vend.
  Lõika vaenlased piraat!
  Charlotte käskis oma palja kannaga ahtri tammele surudes:
  - Jälgi kajutipoisi purjeid!
  Brigantiin liikus lähemale. Gallion üritas ümber pöörata. Aga ta liigutas väga kõvasti. Brigantiin nihkus relvadest tulistamise hetkel ega saanud peaaegu mingeid vigastusi. Tõsi, üks lask tabas vööri, teine aga purje alla.
  Kuid see ei mõjutanud kiirust peaaegu üldse. Tüdrukud tõmbasid kohe pabereid juurde ja tõstsid tempot.
  Charlotte märkis naerdes:
  Oleme valguse sõdalased!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma...
  Emmanuelle vastas:
  - Täpsemalt allilm!
  Tüdrukud valmistasid konksud ette. Neil õnnestus teisele poole pöörata püüdes galjonist ette jõuda. Püssi laaditakse üsna aeglaselt, kuid lähidistantsi löök brigantiini pihta saaks saatuslikuks. Kuid neiul Gertrudil õnnestus relvast tulistada ja ta murdis galjoni ahtri rooli, mille tõttu see aeglustus ja raputas end. Siin keerasid tüdrukud paberpurjed teise nurga alla, et mitte liiga järsult kokku põrkuda. Ja brigantiin sildus sujuvalt. Konksud kinnitati tugevalt ja joodeti kleepuva õliga.
  Piraadisõdalased ründasid laviinis. Nende paljad ümarad kontsad välkusid. Ja galjoni pardal võitlesid nende vastu pronksrüüs sõdalased.
  Neid oli küll kaks korda rohkem, kuid osavuse poolest jäid nad kaunitele amatsoonidele selgelt alla.
  Charlotte ise juhtis rünnakut, ajas kahe mõõgaga tuulikut ja lõi maha vaenlase leegionäri pea. Habemega pea rullus tagasi.
  Piraadikuninganna De Conde liigutas oma palja kanna vastase lõua poole ja säutsus:
  - Piraadi õnne nimel!
  Ka poiss Edmond võitles. Nad on väikesed, kuid väledad. Ja nii ta lõikab vastaseid saablitega.
  Siin veeres teine pea, jättes tekile verd. Hispaanlased (jah, see on nagu hispaanlastel - tuhmid, habetunud, kuumusest hoolimata soomusrüüs ja kõrgetes saabastes!) peavad meeleheitlikult vastu.
  Edmund lõikas osava kõrvalmanöövri käigus veel ühe pea maha ja säutsus:
  - Athose jaoks!
  Ja jälle lõi ta palja kannaga vaenlasele vastu lõuga. Ja löök oli hea, lõug lendas.
  Poiss möirgas:
  - Porthose jaoks!
  Sellel oli väga võitlusvaim, nagu teekannu keev vesi.
  Emmanuelle lõikas end sisse ja liigutas palja põlve kõhtu. Nii purskas verd vaenlase suust.
  Tüdruk kostis:
  - Piraadivennaskonna jaoks!
  Ja jälle, kuidas ta selle võtab ja mõõkadega lõikab, justkui tagurpidi ...
  Charlotte möödus saablitega liblikatest ja siristas:
  Teen uue pöörde
  Olen ingel, Antikristuse piloot!
  Ja kuidas ta hingetõmbes oma palja kanna vaenlase poole liigutab.
  Edmond komistas. Ja suur hispaania kapral, kui ta üle parda lendab ja seal upub.
  Poiss võttis selle ja laulis:
  - Kahju, et keegi ei tea
  Ja me ei tea isegi iseennast...
  Kui palju kulda me vajame
  Kui palju raha me tahame!
  Ja Edmond lõikas maha veel ühe vastase. Piraaditüdrukud ronisid lahingusse ja hakkisid kõiki nagu kapsast. Neil oli kirg ja kolossaalne võidutahe.
  Emmanuelle häkkis, tema kaks mõõka vilkusid nagu propelleri labad. Ja ta nägi välja äärmiselt võitluslik ja agressiivne tüdruk.
  Ja paljas ümar kand leidis veel ühe Hispaania ohvitseri lõua. Seda purustavast löögist, kui see lendab, murdes puu üle parda.
  Emmanuelle laulis:
  - Me röövime karavelle,
  Me röövime galjoneid....
  Meid ei kutsuta vastutusele -
  Mind ei huvita kõik seadused!
  Ja tüdruk kukkus selili ja lõi jalgadega teist suurt ohvitseri ning too lendas raskes turvises üle parda. Ja sukeldus soolasesse merevette.
  Emmanuelle kostis:
  - Noh, kruvist!
  Charlotte toetas teda:
  - Äike murrab jälle
  Valitseb luu!
  Ja tüdruk hüppab ja lööb vaenlast palja kannaga vastu rinda. Tema kürass purunes tugevast tõukest ja tema suust purskas verd nagu purskkaev.
  Charlotte de Condé laulis:
  - puhu, puhu, veel, löö,
  veel üks löök ja nüüd ...
  Mul on lahingutes kingitus,
  Ma tapan su veidrik!
  Ja tüdruk taob jälle mõõkadega. Lõigatud pead lendavad uuesti.
  Charlotte möirgas rõõmust:
  - Meie must lipp on üle kõige!
  Mõned hispaanlased, nähes, et nad võitlevad piraaditüdrukutega, langesid lootusetult põlvili ja palusid armu.
  Tüdrukud sundisid neid esmalt suudlema nende paljaid, peitlitud jalgu ja viskasid need siis üle parda.
  Charlotte de Condé kilkas:
  - Suure edu saavutamiseks!
  Ja jälle see, kuidas ta oma palja kannaga otse vastase ninasse liigutab. Ja purustada ta nii, et kuklasse tekkis auk. Ja sealt kallas vereallikas.
  Aga kõik on läbi.
  Piraadid võitsid ja viimased Hispaania sõdurid langesid armu paludes põlvili.
  Charlotte de Condé ütles naeratades:
  - Paneme nad üle parda, kalad peavad ka sööma! Ja siis otsime trümmid ja kajutid läbi.
  Tüdrukud täitsid käsku meelsasti. Nad lubasid meestel enne surma ainult nende paljaid taldu suudelda, mis on tüdrukute jaoks väga meeldiv. Ja viskas nad merre.
  Edmond märkis filosoofiliselt:
  - Kellele pirukad ja sõõrikud,
  Ja kes sinikad ja punnid!
  Pärast seda liikusid tüdrukud saaki otsides läbi kajutite.
  Kapteni kajutist leidsid nad umbes kolmekümne viie aastase aadlidaami ja viieteistkümneaastase tüdruku. Nad olid kallistes kleitides ja kaunistustega kingades.
  Charlotte märkis naeratades:
  - Sa võid lunaraha võtta. Või eelistate silmust?
  Senora vastas ohates:
  - Halasta oma tütrele!
  Piraadikuninganna noogutas.
  - Ma võin ta oma meeskonda viia! Kui ta on nõus liituma, siis palun!
  Tüdruk kilkas:
  - Hakka piraadiks?
  Charlotte de Condé noogutas.
  - Nagu soovid! Lunaraha ajab liiga palju kära. Müüme sulle parem suhkrurooistandusse!
  Tüdruk säutsus vastuseks:
  - Olen nõus saama filibusteriks!
  Emmanuel märkis:
  - Ta on liiga hell ja meie jaoks on see ainult koorem. Võib-olla on parem lihtsalt liiale minna!
  Edmond märkis naeratades:
  - Naisi pole hea tappa!
  Emmanuel märkis loogiliselt:
  - Ka mehi pole hea tappa! Need on ikka elusolendid! Ja neil on lapsed!
  Musketäripoiss noogutas.
  - Jah see on õige! Lapsed nutavad isa pärast. Ja ma ei mõelnud, kui vastik on tappa!
  Emmanuelle märkis itsitades:
  - Aga sa pead!
  Musketäripoiss kostis:
  - Ma armastan sind elu! Ja ma loodan, et see on vastastikune!
  Charlotte de Condé noogutas.
  - Me viime teid oma meeskonda! Mida teha vanemaga?
  Noor naine soovitas:
  - Sa võid minu eest suure lunaraha võtta! See on täpselt nii!
  Piraadikuninganna ütles:
  - Selle lunarahaga palju kära. Pakun välja järgmise... Müüme ta orjaoksjonil maha. Võib-olla satub ta istandustesse ja koduteenijaks, mis on tal palju lihtsam!
  Senora pomises:
  - halasta...
  Charlotte ütles kindlalt:
  - Võtke neilt kõik väärtuslik!
  Piraadid võtsid tüdrukult ja naiselt ära kõik ehted ning rebisid jalast jalanõud ja seejärel kõik kallid riided. Noorimale kingiti lühike seelik ja meremeheülikond. Ja vanem valge kapuuts, jättes paljajalu ja palja peaga.
  Noorim liitus amatsoonidega. Ta oli kohe sunnitud treenima ja kaunitaridega vehklema. Aga sellest ei piisanud... Nad hakkasid teda näpistama, kui ta piisavalt kiiresti ei liikunud.
  Ja siis kolisid amatsoonid trümmi ja läbi erinevate nurkade ja pragude. Ja kohe karjusid nad rõõmust: nad leidsid tünnid täis kulda ja palju muud. Eriti perka ja kohv.
  Sõdalased laulsid korraga käsi plaksutades:
  - Oleme superklassi sõdalased,
  Me hävitame kõik ...
  Löö tamburiini -
  Et elada raevukalt!
  Sõdalased ja tegelikult kolossaalne ilukategooria. Ja nende paljad jalad lihtsalt vilguvad. Ja nad on lihaselised ja päevitunud.
  Galjoni aarded on kolossaalsed. Aga siit tuleb äratus. Ilmus ka saateristleja. Võimas lahingulaev terve saja relvaga. Ilmselt oli ta määratud valvama galjonit täis kulda.
  Hiiglaslik ristleja hiilis tüdrukutele ligi.
  Charlotte naeratas ja käskis:
  - Tõstke kõik purjed üles - minge pardale!
  Emmanuel nõustus:
  - Meil pole muud valikut!
  Edmond hüüdis täiel rinnal:
  - valmistatud terasest tüdrukute meeskonnast,
  Läheb rahvamassis pardale minema!
  Tüdrukud, jättes mitu kaunitari vangistatud ja saaki täis, asusid brigantiinil positsioonidele.
  Nüüd päästmisest oli ainult kiirus. Saja relvaga ristleja pole naljaasi. Ta võib neid uputada nagu kassipojad. Brigantiin kaheteistkümne relvaga tema vastu on nagu rohulible.
  Oli oht, et ta uputatakse enne võimsale ristlejale purjetamist, mille relvad suutsid visata viie naelase kaaluga lasku ja üsna kaugele.
  Ja lisaks sajale külgedel olevale relvale on sellel esmaklassilisel lahinguristlejal ka ahtri- ja vöörirelvad.
  Siis vilksatas poiss Edmondist läbi mõte:
  - Anname märku, et alistume!
  Emmanuelle norskas põlglikult.
  - Alandada enne seda?
  Jung märkis loogiliselt:
  - Meil on auk ninas ja see laev on paremini manööverdatav kui raskelt koormatud galjon. Meid uputatakse triviaalselt. Ja nii me heiskame valge lipu ja nad tulevad auhinnameeskonda ära tooma. Ja me võtame nad pardale.
  Charlotte de Condé nõustus palja jalaga trampides:
  - Õige! Usun ka, et ei tasu veel kord riskida ja parem on heisata valge lipp!
  Emmanuelle norskas põlglikult.
  - Näita argust?
  Charlotte de Conde vaidles loogiliselt vastu:
  - Täpsemalt, rakendage nippi!
  Punajuukseline Emmanuelle irvitas ja noogutas oma tulist pead:
  - Kas kasutada trikki? Millega ma nõustun!
  Ja nii tõmbas Edmond valge riide üles. Brigantiin on väike, ristleja mahult kaksteist korda või isegi rohkem. Ja tema meeskonnas on tuhat inimest. Poolteistsaja amatsooni vastu. Vaid üks paljajalu tüdruk on väärt kümmet kohmakat hispaanlast lahingus. Nii et kaunitaridel on võimalus.
  Charlotte"ile tuli pähe, et mis siis, kui me viskaksime galjoni maha ja kasutaksime brigantiini kiirust ja manööverdusvõimet, et hiiglasest eemale pääseda? Neil on kindlasti võimalus. Pealegi on esimese klassi lahinguristlejal liiga palju vaenlasi. Ja ilma kaotuseta ei saa.
  Aga selleks on tüdrukud, et julgelt võidelda ja võita.
  Charlotte de Conde tegi mõõgaga kaheksakujulise kuju ja kilkas:
  - Oleme valmis võitma ja kui peame surema!
  Ristleja suursaadik distantsilt. See lõi purje brigantiinilt maha. Emmanuelle vilistas. Nad teadsid, kuidas ristlejal tulistada ja nüüd võis tüdrukutel päris paha olla. Nad kaotasid võimaluse läheneda laevale, et seda rünnata.
  Kuid arvutus hispaanlaste ahnuse kohta töötas. Ja nende ristleja, nähes heisatud valget lippu, liikus brigantiini poole. Tegelikult võisid piraadid varem aardeid püüda ja miks mitte neist kasu saada? Oleks tore.
  Ristleja liikus brigantiini poole. Edmond laulis naerdes:
  - Kuningas, et saada raha,
  Mul on hea meel riietuda kaltsudesse!
  Emmanuelle märkis vihaselt oma paljast pargitud jalga trampides:
  - Ja milleks see on? Triviaalne jama!
  Poiss märkis:
  - Laul aitab meil ehitada ja elada!
  Punapea noogutas nõustuvalt ja laulis:
  - Laulu saatel on lõbus kõndida mööda lagedaid kohti,
  Läbi avaruste, läbi avaruste!
  Ja muidugi on parem kangiga lüüa,
  Parem raudkang, parem kang!
  Edmond, hambaid paljastades, võttis üles:
  - Üks ründaja, kaks ründajat
  Ta kõigub...
  Üks ründaja, kaks ründajat -
  Ta valetab!
  Charlotte, too piraadikuninganna lisas oma paljaid jalgu trampides:
  - üks laud, kaks tahvlit,
  Kirst on ehitamisel....
  Emmanuelle võttis selle üles ja hüppas üles:
  - üks spaatel, kaks spaatlit,
  Auk kaevab!
  Ja kõik piraaditüdrukud laulsid üheskoos:
  - Laulu saatel on lõbus kõndida mööda lagedaid kohti,
  Läbi ruumide, läbi ruumide...
  Ja muidugi on parem lüüa vaenlasi kangkangiga,
  Parem raudkang, parem kang!
  Ja nüüd lähenes ristleja brigantiinile. Temalt hakati konkse loopima. Et siduda tihedamalt.
  Ja vasest ja pronksist soomusrüüs sõdalased hakkasid brigantiini tekile laskuma. Ta trampis raskeid sepistatud saapaid. Ja kuigi hispaanlased ja saakloom olid kuumalt põhjalikult riides, kannavad nad ebameeldivat haisu.
  Charlotte käskis oma sõpradele silma pilgutada:
  - Võitle!
  Ja tüdrukud ründasid vaenlast kogu näljaste pantrite raevuga. Nad lõikasid vaenlase metsiku meeletusega maha.
  Emmanuelle jooksis mõõkadega tuulikut, raius paar hispaanlaste pead ja kilkas:
  - Kuu piraatide jaoks!
  Edmond, see poiss, kes hävitas vaenlasi, kilkas:
  - D'Artagnani jaoks!
  Ja poiss lõi metsiku raevuga väikese leopardi - Hispaania leegionäride - vastu.
  Charlotte liigutas oma palja kanna Hispaania kindrali lõua poole ja kostis:
  - Meie võidu eest!
  Löök murdis hispaanlase lõualuu.
  Charlotte de Condé kilkas:
  - Meie võimsa rusika eest!
  Ja ta võtab ja liigutab vaenlast rusikatega lõuas. Ja jälle luu võtab ja murdub.
  Emmanuelle säutsus pärlmutterhambaid paljastades:
  - Inimesed surevad metalli pärast!
  Ja palja kannaga nihutas ta vaenlase järgmisse lõualuu. Ja murdis selle kõigest jõust.
  Edmond märkis pärast liblikate vastuvõttu ja vastaste äralõikamist tüdrukutele silma pilgutades:
  - See on veelgi parem, kui nad võidavad!
  Tüdrukud tungisid metsiku surve ja meeletusega edasi vaenlasele. Neis oli nii palju raevu ja agressiivsust, et nende päevitunud kehad särasid sõna otseses mõttes higist. Ja tundus, et lihaselised tüdrukud, kel oli pressitaldrikuid nagu šokolaadid, nagu oleks võiga määritud.
  Edmond kilkas, raiudes maha teise vastase:
  - Kakao ja kohv! Sind asendavad sport ja proffid!
  Tiigrilihastega tüdruk lõikas järjekordset vaenlast ja kostis:
  - Varastasime hulluks!
  Ja palja kannaga liigutab ta vaenlast silmis. Ta võttis selle ja kolju lõhenes. Ja ajud lendasid välja.
  Emmanuelle keerutas ka mõõku ja kolm pead langes korraga. Sõdalane siristas:
  - Suurte võitude eest!
  Ja tüdruku paljas ümar konts on nagu löök kindrali templisse. See üks kukub kokku ja veel kolm võitlejat pritsivad külje pealt vette.
  Ka Charlotte võitleb suure kibedusega. Ja lõikab vaenlasi nagu haamrit.
  Piraatkuninganna korraldab fännide vastuvõtu. Lõikab vastased ära ja laulab suuri hambaid paljastades:
  - Inimesed imetlesid kuningannat,
  Kõik õuepoisid armusid!
  Ja Charlotte jälle nagu vastaseid kärpima. Ja lõigake korraga mitu vastast.
  Emmanuelle võttis selle ja laulis:
  - Olen klassitüdruk - super!
  Ja ta lõi mõõgad uuesti, lõigates vastased pooleks. Ja tema mõõgad on habemenuga kõrgeimad piloodid.
  Tüdrukud ründavad ja lõikavad. Nad on palju kiiremad kui hispaanlased. Paljud kaunitarid on vesti seljast visanud ja võitlevad palja rinnaga. Ja nii see tüdrukute puhul käib. Ja nad näitavad ennast - silmapaistvad vargad.
  Charlotte lõi Kolovrati tehnikaga ja möirgas, visates lõigatud pead palja jalaga üle parda:
  - Mul on superklassi tüdruk!
  Emmanuelle, kes lõikas vastaseid žiletist teravamate mõõkadega maha, lisas:
  - Ma olen hüper!
  Ja ka palja, raiutud jalaga viskas ta pead vette. Üks kiivriga peadest ajas maha vaenlase sõduri. Ta kukkus kokku ja uppus. Nii et ärge viige tüdrukuid uhkeldama.
  Charlotte märkis naerdes:
  - Ma olen kõrgeim klass!
  Edmond on jälle maruvihane.
  Ja poiss lõikab nagu hakk, lõigates vastastel päid maha. Ja paljud neist võtsid ja jäid kapsapeadeta.
  D'Artagnan noorem laulis:
  Aga miks,
  Mõttes on võimatu elada!
  Aga miks,
  Sa ei saa kedagi usaldada!
  Aga miks! Aga miks!
  Emmanuel raiub metsiku survega vastaseid ja nihkub kiiresti küljelt küljele. Langetatud hispaanlaste pead veeresid ja tüdrukud viskasid neid paljajalu üles. Ja sõdalased laulsid tallet nähes tiigri entusiasmiga:
  - Niit on katki
  Kuri surm ähvardab meid...
  Ja selleks, et elada -
  kangelane peab surema!
  Emmanuelle märkis, oksendades palja tallaga veel ühe pea ja kukutades vaenlase:
  - Aga miks,
  Et armastus õitseks...
  Me peame kellegi verd valama!
  Aga miks!
  Sõdalane itsitas pärlhambaid paljastades. Sellised kaunitarid siin kaklevad.
  Emmanuelle märkis, kui ta lõikas vastaseid nagu liivapaberit maha:
  - Planeedi suurus on meiega!
  Ja jälle jookseb veski mõõkadega. Ta on meeleheitel kaunitar.
  Charlotte de Conde märkis vaenlaste maharaiumist ja lõikas palja jalgpalli kannaga päid maha:
  - Kõik saab korda!
  Kõik saab korda!
  Ma tean seda! Ja ma tapan!
  Ja jälle, paljaste varvastega, viskab ta mõrvarliku surmakingi. Ja see on väga lahe.
  Charlotte, see piraadikuninganna võttis selle ja kostis:
  - Minu kodumaa jaoks,
  Tapame pätid!
  Ja neiu viskas paljaste varvastega terava pistoda, mis lõikas mitmel Hispaania sõduril pea maha.
  Vaatamata ristlejameeskonna arvulisele ülekaalule said tüdrukud jagu. Nad on nii väledad, väledad ja julged. Nad tunnevad tohutut jõudu.
  Emmanuelle, tükeldades vaenlast nagu kapsast, võttis selle ja laulis:
  - tohutud ruumid,
  Sa ei väsi armastusest...
  Veeretame metsad ja mäed rusikasse,
  Kuna Svarog ise on tõusnud!
  Ja tüdruk jälle, justkui hakiks mõõkadega veskit ja lõikaks maha palju vaenlasi, võitluskires.
  Edmond laulis mõnuga, purustades vastaseid;
  -Sõna "argpüks" on Gascony's tundmatu.
  -Ma ei tea mõõka, kui sa eksid. -Meil, gaskoonlastel, on maailma parim maitse -Meile ei meeldi midagi peale au.
  
  Naljakas nägu, millest saab eriline - siin on veatu gaskooni välimus. Uskuge mind, söör, te ei pea kaua ootama. Pariis tunneb D'Artagnani ikkagi ära!
  
  Ilma hiilguseta ei saa ma Pariisis elada, Kogu mu elu on möödas, on aeg saatuse eest hoolitseda. - Niisiis, kui vana sa oled, mu laps? - Oh, palju, härra, palju - umbes kaksteist aastat! vaenlane: -Kas su käsi on kindel? - see on kuulsa Gasconi liimi tõeline omadus, ja ma olin sama julge, kui Paris tunnustas Emmanueli ilu.
  
  Burgundia, Normandia, šampanja või Provence, ja ka teie soontes on tuld, kuid õnn, jumal, ei sõltu sinust seni, kuni maailmas on Gascony!
  Valges maailmas olles...
  Valgel tulel olles...
  Nii kaua, kuni maailmas on Gascony!
  Nii nad raiusid need pätid maha ja risustasid teed laipadega. Ja kogu tekk oli verega kaetud. Tüdrukute paljad jalad olid nii graatsilised ja tekitasid neid vaadates elevust ja rõõmutunnet.
  Edmond laulis mõnuga:
  - Paljajalu, ainult paljajalu,
  Juulikuu äikese ja surfimüra all ....
  Paljajalu, ainult paljajalu
  Meil on lubatud teiega mängida!
  Emmanuelle osutas agressiivselt, raiudes vastased maha ja tehes mõõkadega uue veski:
  - Poisid peavad taluma peksmist ja harjuma lapsepõlvest saadik julmusega!
  Ja sõdalane nihutas taas vaenlase palja kanna lõua poole. Ja ta kukkus alla, lükates üle parda veel viis Hispaania sõdurit.
  Charlotte de Conde märkis:
  Kurat on siin, kurat on seal
  Elu on täielik vale!
  Ja pilgutas oma õnnetutele partneritele silma. Ja nad lõikasid vaenlase kolossaalse kibedusega maha. Ja siis ei saa keegi neile vastu panna.
  Edmond märkis, kui ta lõi maha teise vastase:
  - jõuluvana luudaga,
  Jõuluvana on lahe!
  Ja poiss sooritas taas mõõkadega tuulikutehnikat, millest langesid maha langetatud pead. Muide, need olid mõõkadega sarnased mõõgad. Ja neid võib nimetada nii mõõkadeks kui ka mõõkadeks.
  Edmond liigutas ka oma palja kanna vaenlase lõuga ja murdis lõualuu, sundides teda kokku kukkuma.
  Mispeale ta laulis raevukalt;
  Mida inimesed ütlevad
  meid ei huvita...
  Ärge minge karatesse -
  See muutus väärituks!
  Poiss jätkas aktiivset lõikamist, vehkides mõlemat mõõka korraga. Ja võttes ühe pea teise järel.
  Emmanuelle märkis, õõtsudes oma mõõku nagu kiili, lehvitades tiibu ja siristades:
  - Ruby, aga ära lõika ennast!
  Edmond nõustus sellega, hävitades vastased:
  Kui oled purjus, ära jää vahele!
  Ja poiss keerutab plaadimängijat ja lööb ohvitseri palja kannaga vastu lõuga. Ta võtab nagu kott ja kukub kokku.
  Edmond ütles agressiivsusega hääles:
  - Õlu ja kaaviar, märjuke hommikuni!
  Ja poiss naerab, olles oma naljaga rahul. Tegelikult võib öelda, et ta on laps - super! Ja jookseb, ja hüppab ja vehib rusikatega. Ja kui ta liigutab oma paljast kontsa ninas, siis ei saa keegi vastu. Tuleb totaalne nokaut.
  Edmond seevastu tegutseb ülima jõu ja piiritu agressiivsusega. Hull poiss - ära ütle midagi!
  Emmanuelle, kes lõikas maha Kastiilia impeeriumi pealetungivad võitlejad, kostis hambaid paljastades:
  - Aga ma ei taha, ma ei taha arvutuslikult! Ja ma tahan seda armastuse pärast, armastuse pärast!
  Charlotte de Conde lahkas vastaseid ja purustas neid koogiks, ulgus, puhudes välku ninasõõrmetest:
  - Vabadus, vabadus! Anna mulle vabadus! Ma lendan üles nagu lind!
  Kaklev tüdruk - ära ütle midagi! Selles on metsik ja ohjeldamatu kirg. Ja lahingulava positsioon.
  Edmond märkis üsna loogiliselt, kärpides järgmisi rivaale, õigemini õnnetu sõdurit:
  - Jumal ei anna, kui muidugi me ise ei eksi!
  Charlotte de Conde võttis selle ja hüppas püsti. Ta liigutas palja jalaga üle Hispaania sõdurite peade. Ta paiskas need täielikku nokauti ja urgitses hambaid paljastades:
  - surematuse halo - sadistlik rokk,
  Arvekotkas - praeguseks ametiajaks!
  Sõdalane tundis end väga võitluslikuna ja neetud pumbatuna ja relvastatud.
  Ja kui see uuesti liigub, võtab vastaste mass selle kapjadest ja kukub kokku. Ja Charlotte'ile sobib see päris hästi.
  Edmond, lüües vaenlast, viskas paljaste varvastega pistoda ja kostis:
  - Raevukas kotkas -
  Lõvi murdmine...
  tiivad laiali -
  Õudne saatan!
  Ja poiss võtab selle uuesti ja lööb mõõkadega. Ja see võtab korraga maha palju vaenlasi.
  Võitleja poiss on Charlie D'Artagnani poeg. Tema sõjakus on hämmastav. Ja võitlev iseloom on geniaalne ....
  Enamik Hispaania sõdureid on juba hukkunud. Ja loomulikult on see suur pluss.
  Mõned neist, nähes juba, et amatsoonisid ei saa peatada, langevad põlvili või isegi täiesti näkku. Ja nad suudlevad tüdrukute paljaste jalgade taldu. Ja see on täiesti suurepärane. Tegelikult ei saa miski selliseid sõdalasi peatada ja võita.
  Vastaseid tükeldades hüüdis Emmanuelle:
  - Ja ei peatu
  Ja ära vaheta jalga...
  Meie näod säravad
  Säravad saapad!
  Ja jälle kulutab neiu mõõkadega väga korralikku veskit. Ja raius ära pead nagu kapsad. Ja ta käitub üliagressiivselt, tfu, nii kaua, kuni suudad korrata tüütut väljendit - üliagressiivselt!
  Võib-olla rakenda midagi uut - näiteks lõpmata agressiivset!
  Ja siis saab üldse - Ku!
  Charlotte de Condé kohutas silma pilgutades:
  - Nad ei võta meile nii kuuli kui ka tääki!
  Ja tema paljas ümmargune kand on nagu vasar Hispaania admirali sarvedega kiivris. See lendab tagurpidi ja lööb välja mitu soomustatud hävitajat, põhjustades nende vette kukkumise. Ja tõusis pärast nende langemist keeva orkaani.
  Sõdalane märkis naerdes:
  - Nad ei pane neid kaks korda kirstu, füürer on kapitaalne!
  Emmanuel küsis:
  - Ja kes on füürer?
  Charlotte de Conde itsitas ja vastas:
  - See on Saksa juht!
  Punajuukseline kurat naeratades küsis uuesti:
  - Äkki mõtled Barbarossat?
  Piraadikuninganna hobuse naeratusega ütles:
  - Ei, ma mõtlen koera Barbosa!
  Edmond soomussõdalasi maha raiudes märkis:
  - Ma vihkan kiusajaid! Ma pooksin kõik koerad korraga üles!
  Emmanuelle vastas kapriisselt, hambaid paljastades:
  - Koerad ei ole milleski süüdi!
  Ja jälle, nagu paljas kand, liigutab ta vaenlast lõuast. Vastuvõtt on banaalne, kuid tõhus. Ja kui see nii läheb, on see väga rumal.
  Charlotte märkas, et tema plaaditud kõhulihased paindusid.
  Ja ta võttis selle ja laulis silma pilgutades ja ta silmad värelesid nagu valgusfoori tuled.
  De Conde pomises:
  - Me võtame kõik ja tapame!
  Edmond laulis hambaid paljastades täiel rinnal:
  - Ma tapan su ära! Ma lõikan teid varsti maha!
  Emmanuelle vastaseid maha raiudes kilkas:
  - Ma lõikan teid varsti maha!
  Teine tüdruk võtab selle vastu ja pabistab:
  - Ma tapan su ära!
  Charlotte osutas agressiivselt, raius vastaseid nagu vikatit:
  - Ma lõikan, ma peksan, niikuinii sa ei ela!
  Sõda, nagu öeldakse, on ohtlik tee, sellest teavad kõik, kes on sellele astunud. Sa ei saa sellest välja, sa ei saa maha hüpata - Othello kägistas tüdruku kuulsalt!
  Ja siis näitavad tüdrukud ristlejale astudes meelelahutuslikku esinemisjärjekorda.
  Charlotte märkis naeratades:
  Nii me tapame!
  Emmanuel märkis:
  - Aga malekrooni au kaardil -
  Sa ei pääse kaotusest!
  Ja neiu viskas omatehtud granaadi paljaste varvastega. Ja lõhkus palju vaenlasi.
  Ja nüüd on üheksa kümnendikku ristleja sõduritest hukkunud. Ja ellujäänud sõdalased kukuvad näkku ja tüdrukud torkavad oma paljad jalad näkku. Nad panevad sind oma kontsi lakkuma ja suudlema. Ja samal ajal esitavad nad küsimusi: mitu tilka on meres, mitu tähte on taevas, mitu juuksekarva on mustlasel peas.
  Kui tüdrukute vastus neile ei sobi, torkavad nad ilma tarbetute tseremooniateta vange mõõkadega läbi nagu nõelämblikud. Ja viska need üle parda.
  Emmanuelle haaras paljaste varvastega kindrali ninast ja pigistas kõvasti. Siis ta ütles:
  - Kes on teie isa poeg, aga mitte teie vend?
  Kindral pomises:
  - Kurb...
  Emmanuelle itsitas ja märkis:
  - Vastus on vale! Nii et...
  Ja tüdruk võttis ta ja viskas jalaga üle parda. Ta lendas välja ja kukkus merre. Ja peaaegu kohe uppus oma turvisesse.
  Tüdrukud juubeldasid ja itsitasid hambaid paljastades. Nende silmad olid safiir või smaragd. Ja nad pilgutasid oma partneritele.
  Ja viskas vangid järk-järgult üle parda. Nad ei vajanud neid. Lunaraha oli tühine ja vaev on täis.
  Edmond lükkas ka oma vangi üle parda ja märkis:
  - Elu on sageli ebaõiglane! Tuhat meest suri ja mille eest?
  Emmanuelle vastas naerdes:
  - Et puhastada koht planeedil Maa!
  Musketäripoiss kilkas:
  - Puhas, puhas, puhas
  Kahju korstnapühkijast!
  Emmanuel nõustus sellega:
  - Jah, korstnapühkija peab ka sööma!
  Lõpetanud viimased vangid, saatsid tüdrukud ristleja veevooludesse ... Täpsemalt märkis Charlotte loogiliselt:
  - Meil pole seda koletist vaja, kas me saame selle uputada?
  Edmond soovitas muigega:
  - Kahju on sellist ilu uputada, võib-olla on parem see maha müüa?
  Emmanuelle kinnitas jõuliselt:
  - Võib-olla on parem tõesti müüa?
  Charlotte itsitas ja märkis:
  - Saate selle Hispaania kroonile tagasi müüa! Ristlejal on palju relvi! Sellise, mis on ükssarviku kujul, saate ise üles korjata. Ja ülejäänu müüme suure raha eest maha.
  Ja tüdrukud noogutasid heakskiitvalt jõuliselt.
  
  STALINI KLIKK JA POPADANTIDE LANDUMINE
  Stalin, olles kuradi kaval poliitik, võttis kätte ja teatas sakslastele, et britid hakkavad Egiptuses läbi viima Rommeli vastu operatsiooni Torch. Ja ta andis sakslastele operatsiooni üksikasjad ja täpse kuupäeva. Seetõttu asus Rommel varakult tegutsema. Ja koondas väed uuesti kaitsele. Jah, Hitleril õnnestus paar diviisi Prantsusmaalt üle viia, kus oli veel rahulik.
  Briti pealetung Egiptuses löödi lõpuks Suurbritannia jaoks suurte kaotustega tagasi. Ja pärast brittide lüüasaamist ei nõustunud Roosevelt Marokosse maandumisega, väites, et ameeriklaste kaotused on liiga suured ja USA jaoks on peamine Jaapani alistamine. Operatsiooni Torch ebaõnnestumisel olid kaugeleulatuvad tagajärjed. Ta ei mõjutanud Stalingradi lähedal toimunud operatsiooni "Ring", kuid liitlased nuusutasid sellegipoolest, et nad edastasid teabe sakslastele Stalini käsul. Ja nad otsustasid sellise alatuse pärast sõjale läänes pidurit tõmmata.
  Stalin mõistis, et NSVL edestas vähemalt Balkanit ja tegi seetõttu nii, et Suurbritannia kaotas Egiptuses. Kuid ta alahindas lekete võimalust ja Churchilli kättemaksuhimu. Mis tegelikult pärast seda hakkas teist rinnet saboteerima. Ja tal õnnestus ameeriklasi selles veenda.
  Sõja käik idas oli ligikaudu sama, mis pärisajaloos. Sakslaste lüüasaamine Stalingradi lähedal, rinde kokkuvarisemine ja Mainsteini vasturünnak taastasid osaliselt positsioonid. Ja pikk paus Kurski kühkal, kui mõlemad pooled jõudu kogusid.
  Alles seekord on USA ja Suurbritannia piiranud Kolmanda Reichi kontrolli all oleva territooriumi pommitamist. Ja relvade vabastamine oli suurem kui pärisajaloos. Ja sakslased suutsid täita "Panthersi" ja "Tiigrite" tootmise plaanid ning täitsid isegi T-4 moderniseeritud versiooni. Nii lähenesid nad lahingule suure väega. Lisaks ei andnud Kolmas Reich täiendavaid diviisi Aafrikasse ja Sitsiiliasse ning Balkanile ja Prantsusmaale.
  Ja sakslased suutsid paigutada rohkem jalaväge ja tanke ning eriti lennukeid.
  Suvel ilmus seeriatootmisse uusim ME-309, millel oli suurem kiirus ja võimsamad relvad: kolm 30-mm lennukikahurit ja neli kuulipildujat. Ja kiirus on 740 kilomeetrit tunnis, Nõukogude hävitajate 600 vastu. Seega on jõud selgelt ebavõrdsed.
  Hitler lükkas operatsiooni Citadell mitu korda edasi. Ja juulis lükkasin selle ka edasi, nii et tahtsin ME-309 ja uusima koletise "Maus" tegevuses testida. See tank näitas katsetes rahuldavaid tulemusi ja Hitler tahtis seda innukalt lahingus katsetada. Ja tutvuge ka Levi tankiga, mis töötati välja koos Pantheriga ja sarnanes sellele kere ja torni kujuga, kuid 105 mm EL 70 kaliibriga relvaga palju suurem.
  Nende füüreri plaanide tõttu lükati tsitadell taas edasi. Ja 1. augustil 1943 andis kannatlikkuse kaotanud Stalin Punaarmeele korralduse end edasi arendada.
  Pealöök anti Oreli suunas. Samuti liikusid nad edasi Harkovi ja Belgorodi suunas.
  Kuid natsid olid selleks valmis. Ja läksid lahti ägedad lahingud.
  Gerda tankimeeskond võitles Pantheril. See oli esimene tuletüdrukute ristimine. Kuid enne seda oli neil kogemusi uue tehnoloogia testimisel ja neid eristas fenomenaalne täpsus.
  Vaevalt suudeti Hitlerit veenda andma tüdrukutele võimalust end tõelises lahingus näidata. Ja nad üritasid rõõmsalt usaldust õigustada.
  Sõdalased võitlesid ühes bikiinides ja paljajalu. See andis neile erilise võlu. Ja see oli lihtsalt hämmastav.
  Gerda tuksis paljaste varvastega kahurist, lõi kolmkümmend neli ja karjus:
  - Ma olen suur kaunitar!
  Punajuukseline hurmur Charlotte sihtis samuti relva, paljaste jalgadega. See oli nende firmamärk - tulistada jalgadega. Ja Pantri kahur läbistab kahe kilomeetri kauguselt kolmkümmend neli otsaesist ja teeb viisteist lasku minutis. Ühesõnaga suurepärane tank tankidega sõjaks. Ja mõnevõrra hullem läbimurdes ja võitluses jalaväega.
  Siin on üks bikiinides tüdruk vallandatud. See läbistas nõukogude auto otsaesisele ja müristas:
  - Mina olen Robin Hood!
  Järgmisena peksas Cristina. Ta kasutas paljast kontsa, mis on väga tugev liigutus. Ja ta kostis:
  - Püha sõda on meie võit!
  Ja lõpuks lõi paljaid varbaid kasutades jalaga ka meeblond Magda.
  Ja ta tabas jälle kolmkümmend neli, hõisates:
  - See on täpne laskmine - see on kõigile selge kui kaks korda kaks!
  Warriors nägi üldiselt välja nagu supertasemel tüdrukud.
  Nende "Panter" seisis varitsuses hoolikalt maskeerituna ja tabas Nõukogude edasitungivaid tanke.
  Ferdinandid töötasid ka. Nad pekslesid aktiivselt ja Nõukogude relvad ei suutnud neid otsmikku läbistada.
  Lennukid võitlesid taevas. ME-309 on just alustanud sisenemist lahinguüksustesse. Kuid kaks Saksa pilooti - Albina ja Alvina on selle masina juba omandanud ja võitlevad sellel edukalt. Pealegi on nad ka kaunitarid - paljajalu ja bikiinides.
  Albina ajas paljaste varvastega alla Nõukogude auto ja kostis:
  - Suurepäraste saavutuste ja julgete otsuste eest!
  Alvina, juhtis täpset tuld ja kukutas vastaseid, vajutades paljast kannast pedaali, urises:
  - Keegi ei peata meid! Miski ei võida meid!
  Ja mõlemad tüdrukud kuidas möirgavad:
  - Kurjad hundid rebivad vaenlase maha!
  Jah, isegi kurat ei saa selliste tüdrukutega hakkama. Igal juhul on idee lasta tüdrukutel kakelda väga hea.
  Lahingud näitasid, et Saksa tankid olid kaitses tugevad ja tõhusad. Ja et õige taktikaga pole ka Focke-Wulf halb. Selle võimas relvastus võimaldas ühelt jooksult alla tulistada ning suur kiirus sukeldumisel tagalasse mineku korral põgeneda.
  Nii et üldiselt õigustas sakslaste panus aktiivsele kaitsele end. Võitlused kestsid üle kuu ja nende tulemus oli ebakindel. Sakslased suutsid pealetungi tõrjuda ja Punaarmee kandis oluliselt rohkem kaotusi, eriti tankides.
  Kuid ka natsid olid näpistatud ja nad ei julgenud Kurskit rünnata ...
  Võitlused külmusid kuni talveni. Punaarmee täiendas kahju ja asus pealetungile alles 24. detsembril. Kuid natsid olid selleks ajaks jõudnud valmistuda ja koguda märkimisväärseid jõude. Kotkast ei võetud kunagi kätte ja natsid suutsid vastu panna. Ka Belgorod jäeti alles. Natsid suutsid Punaarmee pealetungi Leningradi lähedal tagasi tõrjuda. Talve tervikuna iseloomustas tõsiasi, et esimest korda suutsid natsid Nõukogude pealetungi ohjeldada ja kõik tagasi lüüa.
  Siin avaldas mõju Fritzi parim luuretöö ja põhjalikum ettevalmistus talveks. Et sakslased neljakümne kolmandal aastal peaaegu ei edenenud ja suutsid külmaks ajaks rohkem jõude päästa. Lisaks veel liitlaste reetmine, kes tõmbasid sõjale läänes pidurit. Ja sakslased ei saanud pommitamise ja teise rinde tõttu kahju.
  Lisaks kandis vilja totaalne sõda. Neljakümne kolmanda aasta relvade tootmine kasvas Kolmandas Reichis kaks ja pool korda. Aasta lõpuks jõudsid sakslased NSV Liidule järele parema kvaliteediga lennukite arvu poolest, mis olid ligikaudu võrdsed tankide ja iseliikuvate relvadega, samuti kvalitatiivse ülekaaluga.
  Nii et nüüd ei jäänud nad tehnoloogia poolest NSV Liidule alla. Lisaks ilmus suurepärane MP-44 ründerelv, millel polnud võrdset. Ja see hakkas muutma lahingute kulgu Kolmanda Reichi kasuks.
  Tõsi, kevadel sai NSV Liit uued tankid IS-2 ja T-34-85, kuid sakslased lasid sarja ka täiustatud tankid Tiger-2 ja Panther-2. Lisaks omandasid Saksa tankid erinevalt tegelikust loost võimsamad mootorid. "Tiger" -2 1000 hobujõus ja "Panther" -2 900 ja nüüd Fritz relvastuse ja sõiduomaduste ning esisoomuse ja tehnilise töökindluse osas olid parimal tasemel.
  Saksa reaktiivlennukist sai tõsine probleem. 1944. aasta suveks võitles ridades juba üle tuhande ME-262 reaktiivhävitaja, millel polnud kiiruse, teatud tüüpi manööverdusvõime, kiirenduse ja isegi ellujäämise osas võrdset.
  Tõsi, samas läks see auto päris tihti katki ja avariidesse. Kuid piloodid surid harvemini - tänu uutele väljatõmbeseadmetele.
  Samuti arenes Focke-Wulf TA-152 kuue lennukikahuri ja kiirusega 760 kilomeetrit tunnis ning parema manööverdusvõimega.
  NSV Liidus on lennunduses endiselt probleeme. Seoses duralumiiniumi nappuse ja alumiiniumitarnete lakkamisega lend-liisingu alusel jäid Yak-3 ja LA-7 seeriad turule toomata. Ja esialgu lendavad Nõukogude piloodid vananenud Yak-9 ja LA-5. Ja reaktiivlennukid ei haise endiselt.
  Ja 22. juunil 1944 algas Kurski bulge piirkonnas Saksa uus pealetung. Aasta hiljem algas siiski operatsioon Tsitadell. Ja puhkes suur lahing.
  Seekord on Fritzil õhus ülekaalukas eelis. Kuid tankide arvu osas on ligikaudne võrdsus Saksamaa kvalitatiivse paremusega. NSV Liidul on kvantiteedi poolest mõnevõrra tugevam suurtükivägi. Jalaväe ligikaudne võrdsus. Sakslastel on tõesti paremad kuulipildujad, aga märkimisväärne osa jalaväest on välismaalased. Kuid sõdurite väljaõppe kvaliteet NSV Liidus ei ole tasemel. Sakslaste mobiilsuse tase on kõrgem. Pealegi ei tarni liitlased praktiliselt autosid. Võitle niimoodi...
  Sakslased on üldiselt tugevamad, kuid Punaarmeel on väga arenenud tehnika ja kaitse sügavuti.
  Ühesõnaga leidsin vikati kivi pealt. Sakslased kiilusid kahe esimese võitlusnädala jooksul pisut Nõukogude positsioonidesse, olles läbinud kuni kolmkümmend kuni kolmkümmend viis kilomeetrit ja peatunud.
  Nii üritasid nad veel kaks nädalat edasi liikuda, kuid tulutult. Ja nad ei saavutanud midagi. Pärast seda läks Punaarmee edasi.
  Sakslased taganesid oma algsetele positsioonidele, jälle võitlesid mõlemad armeed veidi, kuid ei saavutanud midagi. Nii nad peatusid.
  Sügis möödus Punaarmee katsel edasi liikuda, kuid edutult. Nagu ka talvel. Sakslased olid külma ilmaga kaitsepositsioonil. Ja nad suutsid vastu panna. Kätte on jõudnud neljakümne viies aasta.
  Natsidel on taevas Arado reaktiivpommitajad ja TA-400 ning neljamootoriline propeller Yu-488 ja reaktiivhävitaja XE-162, millel on kõigist lennukitest parim manööverdusvõime ja kiirus.
  Ja maismaale ilmusid E-seeria tankid.Kõigepealt muidugi uue põlvkonna E-50 põhisõiduk. "Tiger" -2 raskusega on sellel palju tihedam paigutus, kõrgus on poolteist korda väiksem, torn on väike, veermik on kergem ja täiuslikum. See võimaldas muuta soomust palju paksemaks ja suuremate kallakute korral 1500 hobujõulise gaasiturbiinmootori ja seitsmekümnetonnise massiga. Sellel tankil oli esisoomus 250 mm kallakutega, külgsoomus 170 mm, ka kallakutega, 105 või 88 mm püstol toru pikkusega 100EL ja korralik kiirus. Mootor ja käigukast on ühes plokis ja risti ning käigukast on mootoril.
  See osutus imeliseks autoks. Ja nii alustasid sakslased 1945. aasta suvel pealetungi lõunatiival.
  Ja siis lõpuks astus Türgi sõtta, ostnud laenu eest suure hulga Ameerika ja Saksa varustust.
  Ja Punaarmee lõunalipp hakkas varisema. Ja NSVL sai ainult ühe uue tanki IS-3, mis on aga liiga kallis ja raskesti valmistatav, et olla massiivne.
  Kuigi IS-3 eeliseks võib nimetada paagi tugevat laubakaitset. E-50 vastu, mis nimetati ümber "Tiigriks" -3 ja mille ta näib olevat sõjaväe jaoks kaitseks korraldanud, ei tõmba.
  Sakslaste pealetung lõunas oli üsna edukas, kuigi läbi murdma pidi väga võimas ja konstrueeritud kaitse. Kuid sakslastel oli juba väga tugev lennuk ja seetõttu oli nende läbimurre enam-vähem edukas. Domineerimine õhus võimaldas teatud punkte alla suruda. Lisaks said Fritz täiustatud gaasiheitjad, mis on väga tõhusad kaitsest läbimurdmisel ja suudavad vaenlast maha suruda. Tuleb märkida, et Fritzil olid arenenumad kuulipildujad ning palju transportereid ja mitmesuguseid seadmeid, sealhulgas mootorrattaid.
  Sellisele jõule pole lihtne vastu seista.
  Lisaks suurepärased võitlejad ... Kaks tüdrukut Albina ja Alvina tulistasid kumbki taevas alla üle viiesaja lennuki ja said kõik viis Raudristi Rüütliristi kraadi. Kaasa arvatud kõrgeim: kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Sõdalased, kes võitlesid paljajalu ja bikiinides iga ilmaga, jäid väga rahule.
  Ja nad tulistasid Nõukogude lennukeid alla nagu varblased kadapilt. Nagu nad ei olnud taevas võrdsed.
  Albina tulistas kahuritest nõukogude auto pihta, lõi selle säutsudes maha:
  - Ma olen kurat!
  Alvina lõikas kaks vene autot korraga maha ja kilkas:
  - Ma olen kehastunud surm!
  Nii ilmus taevasse painajalik kude. Ja suve keset sügist, ületades Punaarmee visa vastupanu, jõudsid sakslased Stalingradi.
  Ja seal läks lahti äge lahing, mida planeet varem ei teadnud.
  . Lahingud Stalingradi pärast on täies hoos. Nõukogude väed võitlevad kangelaslikult. Mitte sammugi tagasi... Ja need on siin nii kangekaelsed poisid ja tüdrukud. Naissnaipripataljon kapten Nataška Kaktusova juhtimisel asus Volodarski tänava varemetes kaitsepositsioonile. Varemete taha peitsid tüdrukud kuulipildujate ja vintpüssidega, granaadikimpudega seotud.
  Nataša ise on täpilises tuunikas üle palja keha, lühikeste pükstega ja paljajalu. Ilus ja kurvikas neiu, tugevate puusade, peenikese pihaosaga, poolkasti all lühikese soenguga. Nägu on väga ilmekas, meheliku lõuaga, sinised silmad laiali. Helepruunid juuksed muutusid tolmust halliks, kõrge rind, kõva välimus. Kapten Nataša on võidelnud üle kahe aasta ja vaatamata oma noorusele on ta palju näinud. Tüdruku jalad on kaetud lõikehaavade ja sinikatega. Tüdruk on väledam paljajalu liikuma kui karedad ja kohmakad saapad.
  Paljas tald tunnetab vähimatki pinnase vibratsiooni, hoiatab miini läheduse eest ja vastupidavust lisab emake maa ise. Ühest küljest muutusid tüdruku jalad kõvaks ning nad ei kartnud kuuma metalli ega varemete teravat killustikku, kuid teisalt ei kaotanud nad tundlikkust ja painduvust, hoiatades läbi mürina liikumisest. tankid.
  Armas Nataška hoiab käes granaati, mille külge on seotud plahvatuspakett. On vaja roomata kohutava Saksa tanki "Tiger" -3 juurde, kastes tänavaid kuulipildujatega.
  Mirabela roomab tema kõrvale. Ka paljajalu, nii et kõik pataljoni tüdrukud osutusid oma komandöri jäljendavateks saabastest. Tema tolmused tallad teravnevad neljakäpukil roomates. Mirabela kollased juuksed on sassis ja pikad... Natuke kräsus. Tüdruk ise on sale, kõhn, väikest kasvu. Teda võib segi ajada isegi kitsaste õlgade ja pealtnäha suure peaga tüdrukuga.
  Kuid Mirabela on juba palju kogenud. Tal õnnestus külastada nii fašistlikku vangistust, olles üle elanud julmad piinamised, kui ka kaevandused, kust tal õnnestus mingi arusaamatu ime läbi põgeneda. Aga vaadates tema lapselikku õrna nägu, ei saa kunagi öelda, et teda peksti kumminuiadega kandadele, vool lasti läbi keha.
  Mirabela tulistab ... Kolmanda Reichi sõdur, antud juhul araablane, kukub surnult, tema koon tõstab liiva ja killustikku.
  Nataška libistab hunniku granaate prügihunniku alla. Nüüd roomab siia üheksakümmend tonni kaaluv Lev-2 ja laseb selle õhku. Tüdruku sinised silmad säravad ta näol nagu safiirid, päikesepõletusest ja tolmust tuhmid.
  Kogemused näitavad, et hästi kaitstud paak muudab nüüd asendit. "Lõvil" on 150 mm külgsoomus ja isegi nurga all. Kolmkümmend neli ei saa sellest läbi murda, ainult rasketel kuivatitel on võimalus. Aga röövikud on eesmärk. Peaasi, et auto liikuvus ilma jätta ...
  Svetlana laseb kuulipildujast paugu... Sõdur, keegi ei tea, mis rahvusest, kukub maha. Sakslased, kes on vallutanud suurema osa idapoolkerast, kuigi moraalselt, armastavad aaria verd ja viskavad lahingusse koloniaalvägesid: araablasi, aafriklasi, indiaanlasi, erinevaid aasialasi ja eurooplasi. Suurenenud on ka poolakate arv - kes on hällist peale harjunud vihkama bolševistlikku Venemaad. Siin võitlevad Ukraina natsionalistid, Doni kasakad, tšetšeenid ja kogu Kaukaasia Khaganate. Hitler kasvatas terve internatsionaali.
  Palju vaenlasi...
  Svetlana põikleb osavalt kuulipilduja tule eest kõrvale. Kuul peaaegu lõhenes, tolmust mustaks läinud, ümar tütarlapselik kand. Kaunis kapten tundis isegi kõditust, kui lähedalt suurekaliibriline kingitus mööda lendas. Tüdruk lõi risti ette ja sosistas:
  Isegi kuul ei peata meid!
  Mirabela tulistab tagasi... Teine tüdruk Angelica - väga punaste juustega, üle keskmise pikkusega ja kasinast toiduratsioonist hoolimata lihaseline. Samuti väga ilus tüdruk, luksuslike puusade, ülestõstetud vöökoha, mitte naiselike laiade õlgade ja kõrgete rindadega.
  Angelica võitleb vaid lühikestes pükstes, tuunika on tükkideks rebitud ja tolmuks pudenev ning üle Volga uusi vormiriideid ei tarnita. Annaks jumal, et kurnatud Nõukogude vägedele rohkem laskemoona ja tilkagi toitu üle anda.
  Seega on Angelica peaaegu alasti, tema jalad on kriimustatud, eriti põlved. Killukild tabas parema jala talla ja see valutab, kõndida on raske.
  Punajuukseline, tolmune, peaaegu alasti Angelica väänab oma kena, kuid samas kõva näo. Tulistav tüdruk ütleb:
  - Issand, Moskva ja Stalin on meist kõrgemal!
  Ja ta lõikab ründavad natsid ära, olles endal vaevalt aega tagasi kerida.
  Varemed ja kitsad tänavad muudavad Saksa tankide ümberpööramise keeruliseks. Siin on peaaegu kakssada tonni "Hiire" ja nad ei saa üldse läbi ...
  Nagu Svetlana eeldas, sõitis "Lev" -2 veidi ja mattis end prügihunnikusse. Toimus plahvatus. Röövik lõhkes, paar vigastatud rulli lendas minema.
  Haavatud tank peatus ja selle tünnist lendas välja mürsk...
  Kusagil mürises kauguses, jättes maha varemed. Blond Svetlana susises nagu madu:
  - See on minu arvutus! Avas konto...
  Tüdruk-kapten on jälle sunnitud minema roomama. Sakslased ja nende satelliidid ei saa rusudes oma tehnilist üleolekut kasutada. Kangekaelse Hitleri süül sattusid Kolmanda Reichi hordid positsioonilahingutesse üsna suures ja hästi kindlustatud linnas.
  Mirabela viskab granaadi. Sundides neid kukkunud sakslastele või araablastele saltot tegema, ümber pöörama. Üks natsivõitlejatest rebib tal käe küljest lahti ja ripub selle küljes kompassiga Inglise käekell.
  Mirabela ütleb naeratades:
  - Mida kompass teile näitab - tee põrgusse!
  Ja kaunis neiu raputab oma tolmuselt kannalt maha kleepuvat keraamikat.
  Ka Angelica pühib tolmu, oma kindlate täis rindadega. Nibud on mustusest peaaegu mustad ja sügelevad. Ja proovige pesta. Jälle tuleb urgu urgitseda, kui Saksa püstolkuulipildujad kritseldavad. Ja roomama plastunski viisil.
  Tüdrukute pataljon hoiab oma positsioone, kuigi toimub mürsutamine. Ja nad rebivad raskeid kestasid ja taevast langevad pommid ... Kuid miski ei murra Nõukogude kangelannade julgust.
  Siin näeb Svetlana, kuidas "Panther" -3 roomab. No ei ole see tank enam nii hirmus.
  Saate selle külje sisse lüüa. Tüdruk aevastas, sülitas välja tolmu, mis tema elegantsesse suhu ronis. Ta võttis pihku granaadi, mida oli kaalutud plahvatuspaketiga. Peate märkamatult ligi hiilima. Aga ümberringi on nii palju suitsu.
  Angelica hakkas ligi hiilima, toetus paljaste varvaste ja küünarnukkidega äravoolule. Ta oli nagu kass, kes jälitab hiirt. Tüdruk mäletas sõda sellest kohutavast neljakümne esimese aasta suvest, kui Wehrmacht tungis reeturlikult NSV Liidu avarustesse. Kas tüdruk ei kartnud, peaaegu tüdruk? Alguses jah, aga siis harjub ära. Ja sa tajud pidevaid kestade purskeid juba tavalise mürana.
  Ja nüüd plahvatas see väga lähedalt. Tüdruk lõi vastu kõhtu. Killud tormavad ülevalt nagu metsmesilaste kari. Angelica sosistab lõhenenud huultega:
  - Õigluse nimel, issand!
  Tüdruk kiirendab roomamist ja viskab granaadi, millele on kinnitatud lõhkepakett. Olevik lendab kaarega. Kostab plahvatus, Pantheri peenem küljesoomus annab end tunda. Saksa tank hakkab põlema, lahingukomplekt plahvatab.
  Svetlana sosistab naeratades:
  Aitäh Issand Jeesus! Ma usun ainult sinusse! Ma palvetan teie poole üksi!
  Panther-3 levib. Maha rebitud, rusudesse mattunud pikk tüvi. Külgsoomust eraldunud esisoomus meenutab kulpi.
  Svetlana, kelle tolmust ja päikesepõletusest pruunid silmad säravad rukkililledest, ütleb:
  - Mida rohkem tamme on vaenlasel, seda tugevam on meie kaitse!
  Angelica on väga seksikas, mustades aluspükstes ja alasti, tolmune, tugeva kehaga. Tüdruk on väga tark. Ta suudab paljaste varvastega klaasikilde visata.
  Nüüd viskas ta oma graatsilise tolmuga kaetud jalaga teravat eset. Ja kinni, otse fašisti kurku. Kaunis Angelica pobises:
  - Ja ma olen seksisümbol ja surma sümbol!
  Tüdruk, mille järel ta uuesti roomas, tulistades. Led tulekahju ja Svetlana.
  Kaunitar-kapten Nataša, olles fašisti maha raiunud, säutsus:
  -Elu on kett ja väikesed asjad selles on lülid ...
  Mirabela tulistas, lõikas Fritzi pea lahti ja lisas:
  - Lingile on võimatu mitte tähtsust omistada!
  Taas täpselt lasknud Svetlana krooksus:
  - Aga sa ei saa tsiklitega pisiasjadega tegeleda...
  Mirabela tulistas täpselt ja lisas:
  Muidu haarab kett teid endasse!
  Teine tüdruk Olimpiada, samuti väga ilus, valmistas koos pioneeri Olezhka Koltsoviga traadile miini. Kahekesi tõukasid teda... Salakaval booger roomas "Tiger"-3 röövikusse. Ja kuidas see pika toruga Saksa auto plahvatab.
  Blond poiss Olezhka hüüdis:
  - Meie Venemaa, sul on ämber!
  Ja vaevalt jõudis ta tagasi hüpata, välkudes, mustade mahalöödud kontsadega langevalt katuselt.
  Olympias silitas poisi kaela ja ütles:
  - Sa oled väga tark!
  Pioneer suundus rindele ja astus naispataljoni. Poiss on ka väga loominguline. Näiteks valmistas ta lennukeid fašistide ründelennukite alla tulistamiseks. Kui Focke-Wulfid ehk TA-152-d tõusevad, kostab uskumatult kõrvulukustavat mürinat.
  Sakslased löövad Wagneri sümfoonia saatel. Selline majesteetlik meloodia.
  Olympias ütleb nördinult:
  - Nad üritavad meid ikka veel hirmutada!
  Pioneeripoiss laulis paatosega:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Surm ei vii meid tähistaeva alla!
  Sest püha Venemaa võitleb kõvasti,
  Laadisin võimsa kuulipilduja!
  Olympias, pikk, lihaseline, laiade puusade ja õlgadega tüdruk, on tüüpiline talunaine. Rõivad rebiti võitluse käigus kaltsudeks, tugevad jalad on paljad, juuksed on kaheks patsiks punutud ja tugevalt tolmused.
  Olezhka on kõigest kaheksa-aastane, alatoitlusest kõhn, kriimustatud ja räpane poiss, ainult lühikeste pükstega. Poisi loomulikult valged juuksed muutusid halliks ja ribid paistavad läbi õhukese, pargitud ja määrdunud naha. Jalad kohutavalt maha löödud ja põletustes, sinikates, villidega. Tõsi, saatus hoidis last tõsiste vigastuste eest.
  Tema taustal tundub olümpia suur ja paks, kuigi neiu pole sugugi paks, vaid tugeva treenitud lihaga kontidel. Pealegi ei paistnud nälg tema portretset ja suurt figuuri üldse mõjutavat.
  Tüdruk tulistab raskest tankitõrjepüssist. Saksa autodel otsaesist augustada ei saa, aga radadel on võimalus.
  Ja kopsakas "Lõvi" -2, saanud veermikusse kaaluka lõhkekeha, hakkas suitsu puhuma nagu raske suitsetaja.
  Oleg Koltsov laulis pahatahtlikult:
  - Stinky Fritz süütas mõtlemata sigareti sissepääsu juures! Muidugi sattus ta suurtesse jamadesse!
  Lihaseliste, pargitud vasikatega värelev Olympias lõi stepptantsu oma paljaste kaunite jalgadega. Tüdruk laulis:
  - Püha vene näod virvendavad ikoonist ... Jumal hoidku, et te leotage vähemalt tuhat Fritzi! Ja kui keegi sumiseb rohkem kui fašistid, siis keegi, uskuge mind, ei mõista teid selle eest hukka!
  Seejärel laadis ta tankitõrjepüssi uuesti ja lasi uuesti. Saksa transportija ajas jälle suitsu välja.
  Tüdrukupataljon tekitas Fritzile märkimisväärset kahju. Kuid ta kandis ka kaotusi. Siin rebenes üks tüdruk pooleks ja ta nägu muutus vaatamata tolmule nii kahvatuks.
  Suurem osa Stalingradist on natside poolt juba vallutatud, kuid see, mis linnast järele jääb, ei taha järele anda ja alla anda.
  Svetlana üritab vahepeal "Tiigrist" -3 läbi murda. Võimas Saksa auto, sai granaadi külge, kuid ei andnud alla. Pöörab ümber, et kahurist tulistada. Tüdruk peab kaevama maasse ja killustikesse, et mitte lasta end purustada praegusest vabanevast lööklainest.
  Svetlana sosistab vaikselt:
  - Ema, isa, vabandust!
  Mirabela viskas Tiger-3 pihta granaadi, mis plahvatas tema otsaesisele. Tüdruk sosistas:
  - Sellest, et kerge õpetus talvel kevadel ... kordan eranditult, et Hitler on katku pätt!
  Angelica, murdes natside vaatevälja ja valades neile hoogsalt vett peale, pingutas:
  - Kirstus nägin nüüd füürerit! Ja ta lõi vaesele mehele jalaga silma!
  Punajuukseline neiu viskas tegelikult paljaste sõrmedega tanki granaadi. See tabas tünni ... Järgnes plahvatus ja "Tiger" -3 koon purunes.
  Arg sakslane võttis selle ja taganes.
  Svetlana norskas läbi ninasõõrmete:
  - Meie oma, teie oma ei anna järele!
  Mirabela lõikas kuuliga maha hitlerlasest palgasõduri ja laulis:
  - Ja kaabakas ei tee nalja! Käed-jalad, ta keerutab vene köied! Ta lööb hambad südamesse ... Ta joob isamaa põhjani!
  Svetlana itsitab, haukus:
  - Fuhrer karjub metsikult, rebib end üles!
  Mirabela vallandas ja lisas:
  - Noh, surm pahvib, muigab!
  Ilmunud on veelgi ohtlikum "Shtumrtiger". See hävitab terveid hooneid ja punkreid. Pealegi ei lähene see Nõukogude vägede positsioonidele. Autot hoiavad katte all Saksa kuulipildujad.
  Svetlana näeb, et Fritzi positsioonidele lähedale jõudmine on ebareaalne. Aga taevas Focke-Wulfid. Üks neist masinatest lendab Nõukogude Liidu positsioonidele lähemale. Tüdrukud avavad tema pihta tule.
  Angelica viskab granaadi ja ütleb raevukalt:
  - Sügavas surmas - pole andestust!
  Selle peale annab neiu kuulipildujast pöörde. Veereb kiiresti tagasi. Suhteliselt uus Saksa tank "Panther" -4 väikese torni ja madalama siluetiga sõidab kiiresti üles.
  Mitmed tüdrukud viskavad Saksa autot granaate. Pärast kingituste kättesaamist ta külmub ega suuda end ümber pöörata.
  Angelica vilistas ja susises:
  - See on uus rünnak! Me rebime ta suu ära!
  Panther-4 urises ja tulistas oma võimsamat relva.
  Tulesammas lõhestas õhu ning soojendas ja elektrolüüsis atmosfääri koheselt.
  Angelica itsitas, karbid lendasid poolpaljast tüdrukust mööda. Häbematu punapea raputas puusi ja ütles:
  - Ja Newton alistas vaenlased, viskas ikke troonilt! Fritz ta määras oma Newtoni seaduse!
  . PEATÜKK #3
  Stalingrad oli täielikult haaratud tulekahjudest, kui tulekeeled näisid taevast lakkuvat ja purpurseid, oranže ja helepunaseid sädemeid särisevat! Ja iga säde on nagu põrgulikust lossist põgenev kummitus.
  Svetlana, kes kukutas Saksa hävitajat, välgatas siniseid silmi ja laulis:
  - Mida sa virised, paha vana naine? Usu mind, lihtsalt psühhiaatriahaigla nutab sinu pärast!
  Mirabela laulis natside pihta tulistades:
  - Kui hea on murule pikali heita ja Fritzile pähe lüüa! Korraldage füürerile puljong ja saatke kuulipildujast kuulid!
  Tüdruk itsitas metsikult ja rullus kõhult seljale. Tegin jalgadega jalgratta. Granaat lendas üles. Lendav Focke-Wulf-3, saanud kõhu alla šrapnelli, tõusis kiiresti kõrgemale. On näha, et teravad killud haavasid teda. Fašistlik olend süttis ja hakkas kaotama murdunud tiibade tükke.
  Svetlana, nähes, kuidas Fokke kõrgust kaotas, kähises:
  - See on semafor! Kirves ripub pardal!
  Saksa lennuk plahvatas, paisates prahti taeva kõigisse kaugematesse nurkadesse. Ja kuhu kadus fašistlik äss. Tegin oma viimase pöörde. Timukas läks tuhka, mitte lendur!
  Mirabela aevastas, puistas tolmu ja ütles:
  - Olla või mitte olla? See pole küsimus!
  Angelica viskas jälle jalaga klaasitüki nii palju, et silma tabades tuli see Fritzist kuklast välja:
  - Ma olen tankiarmaad! Ja teid tuleb ravida!
  Sakslased ja nende satelliidid püüdsid edasi liikuda, visates ette granaate. Selline taktika tüdrukute vastu ei töötanud. Siin pani Oležka Koltsov kasutusele katapuldi ja kuidas ta vastuseks vaenlast tabas.
  Pioneeripoiss hüüdis:
  - Jõuluvana rebis Hitleri suud!
  Katapuldi laeng, mis tungis natside hulka, pani nad laiali ja samal ajal õhus ümber rulluma. Fritz kukkus ja murdus müürirusudele.
  Tank "Tiger" -3 kaotas tasakaalu, põrkas kokku "Lõviga". Oh, Leva, kus on su suur nimi?
  Svetlana naeratas ja vastas:
  - Noh, hästi tehtud Olezhka!
  Poiss urises agressiivselt.
  - Pioneer on alati valmis!
  Tüdruk raputas vastuseks paljast jalga.
  Tüdruk-kapten hakkas uuesti naelutama. Ja Olympias tiksus Serjožka kitsas jalalabas, kui raske tal see on! Pole ime, et poiss ei karda läbi lõkke joosta.
  Mirabela ütles laulus:
  - Noorus on hea - vanadus on halb!
  Angelica, see rõõmsameelne punapea, nõustus:
  Pole midagi hullemat kui vanadus! See on tõepoolest kõige jäledam seisund üldse!
  Ja tüdruk tegi riigipöördega hüppe. Ta kujutas hetkeks ette vastikuid vanaemasid. Ei, ärge võrrelge, vana naine tüdrukuga. Ja milline ilu, saledates kehades.
  Angelica võttis selle ja laulis:
  - Vool aasta järel, aastad karavanis,
  Vana naine hõõrub uhmris hennat...
  Ja kuidas on minu saleda figuuriga,
  Ma ei saa aru, kuidas noorus on läinud!
  Svetlana välgatas silmi, lõi sakslase löögiga kubemesse maha ja märkis:
  - Mitte! Siiski on sõjas selline võlu - jääda igavesti nooreks! Alati purjus!
  Olympias pani ragulkale uue laengu. See on midagi hea mördi sarnast. Tüdruk sosistas:
  - Ära passi, vaid möödu!
  Oležka segas oma peenikest, kuid väledat jalga ja haukus:
  - Fritzi nägu!
  Ja granaat koos plahvatuspaketiga lendas täies hoos natside positsioonidele.
  Jah, Stalingradi neile ei antud. Augusti lõpust alates on rünnak käinud juba kolmandat kuud, kuid linn pole suutnud kõike võtta. Teistes rinde sektorites saavutasid natsid edu, kuid mitte selles.
  Svetlana tulistas püstolist ja urises:
  - Kõik on võimatu, see juhtub olema võimalik... Pole vaja universumit väga keeruliseks teha!
  Ja tabas mootorratta bensiinipaaki. Masin plahvatas ja tulised pöörised valgustasid suitsust maastikku. Ja sakslane rebis tulise käpaga lõhki.
  Tüdrukkapten hüüdis:
  - Mulle meeldib kurjust tappa! Ja see on kõrgeim hüve!
  Mirabela peksis sakslasi hooga ja susis:
  - Mängime sealiha!
  Angelica avas tule, täpsemalt. Mõned mustad jäid odaga kaetud killustikule lebama:
  - Tapa vaenlane! - tüdruk sosistas.
  Mirabela laulis mänguliselt:
  - Olles maalinud Hitleri huulepulgaga, Mainsteini juukselakiga, tõmban teid printsessi vangi, ustav koer närib teid!
  Svetlana tulistas ja susises:
  - Tule õhtul, Adolf, poo end üles ... Lõpeta pea lollitamine! Tule õhtul, lenda nagu kiisk - et natsid kõvasti lüüa!
  Mirabela ütles raevunult ja lõi tormiväelasel kiivri peast:
  - Me saame! Ja me teeme!
  "Lenini" pataljoni tüdrukud peatasid võõrvägede edasitungi. Fritz liikus edasi, visates sõna otseses mõttes laipu kosmosesse. Ei aidanud ka tank "Lev", millega lootusi pandi. Siin on masina modifikatsioon 150 mm püstoliga.
  Angelica lööb maha kivi, mis oli tema alasti nibu külge kinni jäänud. Tüdrukul on nii ilusad ja täidlased rinnad. Tüdruk viskab jalaga granaati. Jalg on tugevam kui käsi ja vise läheb kaugemale.
  "Lõvi" sai röövikusse tühimiku ja peatus. Tuli tema võimsast suust. Müristama ja kokku kukkuma.
  Angelica ütleb sülitades:
  - Vene sõdalane ei oiga valust!
  Ja tüdruk tulistab uuesti. Ja ta teeb seda ülihästi. Tornist välja kaldunud fašist langeb tagasi.
  Punajuukseline, peaaegu alasti tüdruk ütleb:
  - Asjata usub vaenlane, et tal õnnestus venelased murda! Kes julgeb, see ründab lahingus, me lööme vaenlasi ägedalt!
  Ja Angelica rullib pressi lihaseid, mis tal on väga reljeefne.
  Oh, kui ilusad tüdrukud on! Ma ei taha, et keegi neist sureks.
  Stalenida jooksis... Väga ilus tüdruk, kohevate valgete juustega. Ta suudab neid kuidagi määrida mingi jookiga, et nad ära ei määriks.
  Tüdruk on väga ilus, Veenuse figuuriga, ainult rohkem toonitud ja reljeefsem. Riided seljas, ainult rinnahoidja ja aluspüksid. Kõik muu on juba tükkideks rebitud. Aga kui graatsilised on jalad! See pole tüdruk, vaid täiuslikkuse pitser, ilu kroon.
  Ta liigub erilisel viisil, nagu orav. Paljad jalad ja värelus ning kontsad jäävad üllatavalt puhtaks. Stalenida tulistab ja fašistil tekib rinnus haavand.
  Tüdruk ütleb:
  - Lojaalsus isamaale on kõrgeim sõna!
  Angelica märkis naerdes:
  - Võtke rinnahoidja seljast ja jääge lühikestes pükstes nagu mina!
  Steelenida raputas eitavalt pead.
  - See ei sobi!
  Angelica raputas puusi, tulistas tabavalt ja laulis:
  - Midagi komsomoli liiget on muutunud ebatavaliseks! Palja rinnaga niimoodi käia on väga sündsusetu!
  Steelenida itsitas ja märkis:
  - Miks tuua Fritzile rõõmu, vaadake meie ilu!
  Angelica vastas otsustavalt:
  - Meie ilu on surmav!
  Terasetüdruk itsitas ja tulistas TA-200 pihta. Natsiauto süttis põlema. Ja kaunis blond hüüdis:
  - Surm kurjale!
  Angelica itsitas.
  - Ja elu on hea!
  Steelenida, nähes, et sakslane kukub, urises:
  - See on kõrgeim väärtus! Ärge arvake, et natsid olete võitnud!
  Angelica laulab:
  - Ootan võitu! Võit ootab... Need, kes ihkavad köidikud murda! Võitu ootel! Võitu ootel! Me suudame natsid võita!
  Ilus tüdruk ja tema paljad rinnad värisevad. Hea palja torsoga kuumuses, mida tuli võimendab.
  Svetlana nägi nüüd palju sihikindlam välja. Ta tulistas kuulipildujast Fritzi pihta ja haukus:
  - Ma kastreerin su!
  Ja tõepoolest, natsid said surmavaid kingitusi ja kirste! Ja neiu näitas neile figuuri, ehitame paljad varbad. Ja vilistas nagu ööbik-röövel. Ja läbi alajäsemete sõrmede.
  Tüdrukkapten on väga tark. Ja sädelev. Ja üldse mitte julm. Ka temal on vahel kahju vaenlase sõduritest, kellel võivad olla lapsed, kes nutavad oma surnud isade järele.
  Svetlana aga ajab sellised mõtted endast eemale, nii et nendest tahaks nutta. Kuid mitte venelased ei tulnud sakslaste juurde röövima ja tapma. Ei, need on sakslased ja Venemaa avarustesse tungis terve agressiivne pakk välismaalasi kogu maailmast.
  Svetlana tegi risti ja tulistas Fritzi pihta, kes üritas vaikselt venelaste positsioonidele ligi pääseda ... Kuuli läbi löödud mehe silm ja aju lekkisid välja.
  Tüdruk-kapten naeratas ja ütles vaimukalt:
  - Otse silmast silma, peast pähe!
  Svetlana tulistas täpselt ja tabas külgkorviga mootorratast. Auto hakkas rebenema ja kuulipilduja lendas minema, rullus mitu korda ümber. Siis vajus selle koon rusude sisse.
  Tüdruk hõõrus oma paljast tolmust talda killustikule. Ja ta sihtis jälle. Tema rõõmsameelne noor nägu irvitas pigem irvitades. Tüdruk laulis:
  - Ei, me ütlesime fašistidele, et meie inimesed ei talu, et vene lõhnavat leiba nimetatakse sõnaks ford!
  Mirabela tegi väga täpse löögi, millest Focke-Wulf-3 lahvatas ja säutsus:
  Kaaburi jaoks on valik muidugi selge,
  Dollarite eest on ta valmis Venemaad reetma ...
  Aga vene mees on nii ilus
  Et ta on valmis kodumaa eest oma elu andma!
  Tüdruk tegi saltot ja näitas natsidele viigimarja ning keris ja kuulid kaunitari ei puudutanud.
  Ilmus Angelica, see kaunitar, peaaegu alasti ja räämas nagu kurat, viskas korraga kahe jalaga granaadi. Ja ta kontrollis:
  - See, mis mul on, on ... Fritz teravas küljes!
  Olympias parandas Angelicat:
  - Terav, küljele ja mitte teravale küljele!
  Tüdruk itsitas ja raputas arbuusirindu ning lasi plahvatuspaketiga granaadi kasutades välja granaadi. "Tiger" -3 sai löögi vastu koonu ja see kõver kunstiteos põikas kõrvale.
  Pärast seda natsiolend taganes. Ta hakkas roomama nagu tulle sattunud kilpkonn.
  Svetlana laulis rõõmsalt silma pilgutades:
  - Ja "Tiiger" taganeb ja sakslased peidavad end!
  Neitsipataljon manööverdas rünnaku, õhulöökide ja raskerelvade all. Siin tabasid reaktiivpommitajad, taevasse tõusid katkised, punakuumad järsud. Ja kivid põlesid. Õnneks ei surnud ükski tüdrukutest, vaid mehed läksid uude maailma - kellest pole nii kahju! Ja hinged lendavad - ühed taevasse ja teised põrgusse! Kus kurdid kahvliga juba ootavad neid, kes Jeesusesse ei uskunud.
  Angelica on vihasõdalastest seksikaim: noh, kas natsid saavad oma "Sturmtigerist" tõesti tulistada Nõukogude vägede positsioone ja tappa punaseid sõdalasi?
  Ja neiu haaras paljaste jalgadega granaadi ja keerles saltode kaskaadidena. Ja keerleb aina kiiremini. Ja siis viskas ta kogu oma jõust surmaanni Stormtigri laiale koonule. Kaunitari paljad pargitud jalad välkusid ja granaat lendas laiale koonule. Ja võimas masin esmalt lämbus ja siis tormas. Kaks "Sturmtigeri" külgedel seisnud "kuninglikku tiigrit" paiskusid üles ja paiskusid eri suundades laiali. Rullid olid neilt rebenenud ja nad kukkusid alla, lennates nagu katkine kuninganna kaelakee.
  Lööklaine paiskas Angelica ja tüdruk lendas tagurpidi. Ja ta pöörati ümber, kiigutas ja visati. Kuid kaunitar maandus sellegipoolest, tema paljastesse taldadesse kaevatud terav killustik ja purustatud kivid. Tüdrukul oli valus ja isegi läbi jämeda jala torkas ots läbi.
  Kuid Angelica leidis endas jõudu püsti tõusta ja karjuda:
  - Teie fašistid jääte tuhaks!
  Svetlana ja teised tüdrukud viskasid plahvatusohtliku lainega õhku ja nad olid isegi kergelt muljutud. Kuid ükski kaunis sõdalane ei surnud. Tüdrukud kohtusid orkaani ja hästi sihitud tulega. Väljahüppanud natside ja teiste NSV Liitu piiravate agressiivsete putukate mahasurumine.
  Mirabela laulis suure entusiasmiga:
  - Ja kui Issanda trompet meid lahingusse viib, oleme komsomoliga sõbrad! Ja Jehoova tahtel olen ma taevasel nimetusel!
  Angelica, raputades tolmu oma veriselt taldadelt, laulis:
  - Lenin, pidu, komsomol! Saadame füüreri hullumajja!
  Tüdrukud hakkasid kõrvulukustavalt naerma ning Olezhka ütles ärevuse ja nördinult:
  - Ja minu katapult, mitte nii täpne - nagu Angelica paljad ja tugevad jalad!
  Olympias, mängides oma käelihastega, ütles:
  - See on ok! Sa ikka mõtled. Midagi lahedamat!
  Stalingrad langes ju 1945. aasta detsembri lõpus. Sel ajal ühinesid sakslased ja türklased Kaukaasias siiski. Ja tekkis kriitiline olukord.
  Mida peaks Punaarmee selles olukorras tegema?
  Stalin alustas rünnakut kesklinnas. Ja võitlus pöördus Smolenski suunas. Vana-aastaõhtul võitleb Elizabethi meeskond tankis IS-3. Tüdrukud võitlevad julgelt ja julgelt.
  Ja ka nemad võtsid omaks Gerda strateegilise käigu, vaatamata bikiinides ja paljaste jalgadega võitlusele.
  IS-3 on masin, mille otsmik on üsna hästi kaitstud, kuid relv pole siiski piisavalt tugev. Ja selleks, et läbi murda Saksa põhitankist "Tiger" -3, peate tabama täpselt tagumikku kere ja torni vahele. Ja ainult see legendaarne neli tüdrukut-tankisti suudab seda teha.
  Elizabeth tulistas paljaste varvastega. Ta läbistas saksa "Pantheri" kestaga ja säutsus:
  - Vene vaimu eest!
  Ekaterina tabas ka vaenlast, vajutades paljast kannast ja märkis entusiastlikult:
  - Kommunismi eest!
  Siis pilgutas ta oma sõpradele silma!
  Elena liigutas ka mürsku vaenlase suunas, kasutades oma paljaid varbaid, ja karjus:
  - Isamaaliste saavutuste eest!
  Ja lõpuks tegi Euphrosinia persse, kasutades ka oma paljaste jalgade sõrmi, mis on lihtsalt super.
  Ja ta kontrollis:
  - Tulevasteks sajanditeks!
  Neli tüdrukut on võitluses väga osavad. Ja see tulistab väga hästi.
  Kuid natside kaitsest on väga raske läbi murda. Nende tankid on tugevamad ja arenenumad ning nende relvad on tõhusamad, mitte väiksema arvuga. Proovige seda murda.
  Ja taevas osalevad nõukogude naispiloodid ebavõrdsetes lahingutes. Nende hulgas on tugevaimad kolm tüdrukut - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Anastasia märkas isegi, lõi paljaste varvaste abil sakslase Focke-Wulfi maha:
  - Natsid on tugevad, aga meie pole nõrgad!
  Loogiliselt märganud Akulina paljast kannast keerutab ja TA-152 purustab ja müksab:
  Mis ei tapa, teeb meid tugevamaks!
  Mirabela Magnetic itsitas, kui ta ME-262 kärpis ja kakutas,
  - Tugevaim käik, mida te ei oota!
  Kolm sõdalast võitlesid õhus, tundmata halastust ja kahtlusi oma õigsuses...
  Kuid ka siin läks olukord keerulisemaks... Kevadeks langes lõpuks Kaukaasia ja Bakuu kaevud läksid kaduma.
  Sakslased saavutasid mõningast edu ka Leningradi lähedal. Nad suutsid Tihvini vallutada ja teise ringi linna kohal sulgeda. Ja läks veelgi hullemaks.
  Hitler nõudis 1946. aasta suvel Moskvale edasitungimist. Ja fašistlik laviin higistas.
  Natsid teevad Kesk-Aasia piirkonnas edusamme. Pea kõikjal on tekkinud väga raske olukord.
  Ja natsid voolavad juba Moskvas ringi erinevatest külgedest.
  Siis astusid Oleg Koltsov ja tüdrukud taas lahingusse, aidates Venemaad või õigemini NSV Liitu.
  Siis liitus nendega paljajalu neiu Margarita. Ka täiskasvanud naiskirjanik sai surematuse eest umbes kaheteistaastaseks tüdrukuks ja täidab missiooni.
  Kahekümne esimese sajandi sõdalased maadlesid taas kahekümnenda sajandi natsidega.
  Fašistlikus pruunide impeeriumis on liiga palju sõdureid. Nad voolavad nagu lõputu jõgi.
  Oleg Koltsov, hakkides natse mõõkadega, möirgasid nii jalaväelased kui tankid:
  - Ära kunagi anna alla!
  Ja poisi paljast jalast lendas terav ketas!
  Margarita, muserdades vastaseid, paljastades hambaid, nurises:
  - Maailmas on koht saavutuseks!
  Ja tüdruku paljajalu lendasid laiali mürgised nõelad, mis tabasid natse ning nende lennukeid ja tanke.
  Nataša viskas ka mõrvarlikult paljaid varbaid ja ulgus:
  Me ei unusta kunagi ega andesta.
  Ja tema mõõgad käisid veskis fašistide käest läbi.
  Zoya, lõigates vaenlasi, kilkas:
  - Uue tellimuse jaoks!
  Ja uued nõelad paiskusid ta paljastelt jalgadelt laiali. Ja mis on silmas, mis natsisõduritel ja lennukitel kurgus.
  Jah, oli selge, et sõdalased olid erutunud ja raevutsemas.
  Augustinus valgeid sõdureid ja tanke maha raiudes kilkas:
  - Meie raudne tahe!
  Ja tema paljajalu lendab uus surmav kingitus. Ja sügisel takni ja valged võitlejad.
  Svetlana lõikab möldrile otsa, tema mõõgad on nagu välk.
  Natsid kukuvad nagu vihud.
  Tüdruk viskab paljaste jalgadega nõelu ja kriuksub:
  - Sest ema Venemaa võidab!
  Oleg Koltsov tungib natside vastu. Terminaatoripoiss pruune vägesid tükeldamas.
  Ja samal ajal viskavad poisi paljaste jalgade varbad mürgiga nõelu välja, rebivad tüvesid ja tulistavad lennukeid alla.
  Poiss möirgab:
  - Au tulevasele Venemaale!
  Ja liikumises lõikab igaühe pead ja koonu.
  Margarita purustab ka vastaseid.
  Tema paljad jalad lehvivad. Natsid surevad suurel hulgal. Sõdalane karjub:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja siis tüdruk võtab ja lõikab ...
  Fašistlike sõdurite laipade mass.
  Kuid Nataša on rünnakul. Ta raiub koos tankidega maha natsid ja laulab:
  - Venemaa on suurepärane ja särav,
  Ma olen väga imelik tüdruk!
  Ja tema paljastest jalgadest lendavad kettad. Kes nägi natside kõri. Jah, see on tüdruk.
  Zoya on rünnakul. Kahe käega pruunide sõdurite tükeldamine. Torust välja sülitamine. Ja ta viskab paljaste varvastega surmavaid nõelu - tulistab alla tanke ja lennukeid.
  Ja samal ajal laulab ta endale:
  - Oh, pätt, lähme
  Oh, mu lemmik läheb!
  Natse maha raiudes ja pruune sõdureid hävitades kiljub Augustina:
  - kõik karvas ja loomanahas,
  Ta tormas nuiaga märulipolitseisse!
  Ja paljaste varvastega laseb ta vaenlase pihta - midagi, mis tapab elevandi ja veelgi enam tanki.
  Ja siis kriuksuge:
  - Hundid!
  Svetlana ründab. Lõikad, natside mahalõikamine. Paljaste jalgadega laseb ta neile peale surmakingitusi.
  Ajab mõõkadega veskit.
  Ta purustas palju võitlejaid ja kiljatab:
  - Suur võit on tulemas!
  Ja jälle on tüdruk metsikus liikumises.
  Ja tema paljad jalad lasevad välja surmavaid nõelu, hävitades tanke ja lennukeid.
  Oleg Koltsov hüppas püsti. Poiss keerles saltos. Tükeldas palju natse hüppel.
  Ta viskas paljaste sõrmedega nõelu ja urises:
  - Ole kuulus mu kauni julguse poolest!
  Poiss, kuidas vilistada ja natsiimpeeriumi sõdureid maha ajada, jahmatanud varesed. Need, kes said krambi, vajusid minestusse ja läbistasid Fritzi kolju.
  Ja jälle on poiss lahingus.
  Margarita läheb rünnakule. Hakib kõik vaenlased järjest. Tema mõõgad on kõvemad kui tuuleveski terad. Ja paljad varbad loobivad surmaande, tankid ja lennukid põlevad.
  Tüdruk on rünnakul. Hävitab pruunid sõdalased ilma tseremooniata.
  Ja hüppab aeg-ajalt ja keerleb!
  Ja temalt lendavad hävitamise kingitused.
  Ja natsid ise langevad surnuks. Ja terved surnukehad kuhjuvad.
  Margarita kriuksub:
  - Ma olen Ameerika kauboi!
  Ja jälle viskasid tema paljad jalad nõela.
  Ja siis veel kümmekond nõela!
  Ja paljas kand kingib surma!
  Nataša ründes on ka väga lahe.
  Ja viskab palja jalaga ja sülitab kõrrest.
  Ja karjub täiest kõrist:
  - Ma olen sädelev surm! Kõik, mida pead tegema, on surra!
  Ja jälle ilu liikumises.
  Zoya ründab natside surnukehade ummistust. Ja ka tema paljastest jalgadest lendavad hävingubumerangid.
  Ja pruunid sõdalased muudkui langevad ja kukuvad.
  Zoya karjub:
  - Paljajalu tüdruk, sa võidad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab kümmekond nõela. Mis otse natside kurku kaevavad.
  Nad kukuvad surnuks.
  Õigemini, täiesti surnud.
  Augustine rünnakul. Purustab pruunid väed. Tema mõõku kantakse kahes käes. Ja ta on nii suur sõdalane.
  Tornaado pühib läbi fašistide vägede.
  Punaste juustega tüdruk möirgab:
  - Tulevik on peidetud! Aga see saab olema võidukas!
  Ja rünnakul tulise juustega kaunitar.
  Augustinus möirgab metsikus ekstaasis:
  - Sõjajumalad rebivad kõik!
  Ja sõdalane rünnakul.
  Ja tema paljad jalad viskavad palju teravaid mürgiseid nõelu.
  Svetlana lahingus Ja nii sädelev ja võitluslik. Tema paljad jalad viskavad välja nii palju surmavaid asju. Mitte mees, vaid surm blondide juustega.
  Aga kui see katki läheb, ei saa te seda peatada.
  Svetlana laulab:
  - Elu ei ole kallis,
  See hüpe ümartantsus!
  Las unistus täitub -
  Ilu muudab mehe orjaks!
  Ja paljajalu tüdruku liikumises on üha rohkem raevu.
  Oleg Koltsov ründes kiirendab. Poiss peksab natse.
  Tema paljad jalad viskavad teravaid nõelu - rebivad tanke ja lennukeid.
  Noor sõdalane kriuksub:
  - Hullunud impeerium rebib kõik laiali!
  Ja jälle on poiss liikvel.
  Ja jälle vilistab, millest varesed saavad infarkti ja kukuvad kokku nagu oleks maha löödud.
  Margarita on oma tegevuses tormiline tüdruk. Ja peksab vaenlasi.
  Siin tulistas ta palja jalaga, hernes lõhkeainega. Ta plahvatab ja korraga visatakse õhku sada natsi ja kümme tanki.
  Tüdruk karjub:
  - Võit tuleb meile niikuinii!
  Ja ta hakkab veskit juhtima mõõkadega - tankide tünnid lendavad eri suundades.
  Nataša kiirendas oma liigutusi. Tüdruk lõikab pruunid sõdalased maha. Ja karjudes:
  - Venemaa impeeriumit ootab võit.
  Ja hävitagem natsid kiirendatud tempos.
  Nataša on terminaatortüdruk.
  Ei mõtle peatada ja aeglustada ning tankid ja lennukid eksivad.
  Zoya on rünnakul. Tundub, et tema mõõgad lõikavad liha ja metallist salatit. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Meie pääste on jõus!
  Ja paljad varbad viskavad ka selliseid nõelu.
  Ja mass läbisurutud kõriga inimesi, kes lebavad laibaküngas, samuti katkised tankid ja alla kukkunud lennukid.
  Augustine on hull tüdruk. Ja see purustab kõiki nagu hüperplasmast pärit robot.
  See on juba purustanud mitte sada natsi. Aga kõik võtab hoo sisse. Ja sõdalane möirgab endiselt.
  - Ma olen võitmatu! Maailma lahedaim!
  Ja jälle kaunitar ründes.
  Ja tema paljaste varvaste vahelt lendab välja hernes. Ja kolmsada natsi ja kümmekond tanki rebis võimas plahvatus laiali.
  Augustine laulis:
  - Sa ei julge meie maad haarata!
  Svetlana on ka rünnakul. Ja ei anna grammigi hingetõmbeaega. Metsik Terminaatori tüdruk.
  Ja ta lõikab vaenlasi ja hävitab natsid. Ja pruunide võitlejate mass on juba kukkunud kraavi ja mööda teid.
  Kuus olid maruvihased. Tegi metsiku võitluse.
  Oleg Koltsov on taas mängus. Ja ta liigub mõlema mõõgaga vehkides edasi. Ja terminaatoripoiss juhib veskit. Surnud natsid langevad.
  Laipade mass. Terved mäed veriste kehade.
  Karatepoiss mäletab metsik strateegia. Kus ka hobused ja inimesed segunesid.
  Oleg Koltsov kriuksub:
  - Häda mõistusest!
  Ja raha saab olema palju!
  Ja terminaatoripoiss uues liikumises. Ja tema paljad jalad võtavad midagi ja viskavad selle.
  Poisigeenius möirgas:
  - Meistriklass ja firma "Adidas"!
  Väga lahe etendus osutus lahedaks. Ja kui palju natse tappis. Ja kõige suurem arv suurimaid tappis pruunid võitlejad.
  Ja siis vilistab võitluspoiss ja jälle lebavad tuhanded uimased varesed, kes löövad vastaseid nagu pistodad.
  Margarita on samuti võitluses. Purustab kaneeli- ja terasarmeed ning möirgab:
  - Suur šokirügement! Me kõik sõidame kirstu!
  Ja tema mõõgad on natside pihta häkitud. Pruunide võitlejate mass on juba kokku varisenud.
  Tüdruk urises:
  - Ma olen isegi lahedam kui pantrid! Tõesta, et kõik on parimad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab välja nagu hernes võimsate lõhkeainetega.
  Ja lüüa vaenlasele.
  Ja ta võtab ja purustab mõned vastased, tankid ja isegi lennukid.
  . PEATÜKK #4
  Ja Nataša on autoriteet. Ja ta võidab vastaseid ja ta ise ei anna kellelegi laskumist.
  Kui paljud natsid on juba katkestanud.
  Ja ta hambad on nii teravad. Ja silmad on safiir. See on tüdruk - peamine timukas. Kuigi tal on kõik tema partnerid - timukad!
  Nataša karjub:
  - Ma olen hull! Sa saad karistuse!
  Ja jälle raiub neiu mõõkadega maha palju natse.
  Zoya on liikvel ja lõiganud palju pruune sõdalasi.
  Ja paljad jalad viskavad nõelu. Iga nõel tapab mitu natsi. Need tüdrukud on tõesti ilusad.
  Augustinus tungib edasi ja purustab vastased. Ja samal ajal ei unusta ta karjuda:
  - Sa ei pääse kirstust!
  Ja tüdruk võtab hambad ja paljastab hambad!
  Ja punapea on nii ... Juuksed lehvimas tuules, nagu proletaarne bänner.
  Ja kõik tuleb sõna otseses mõttes vihast.
  Svetlana liikvel Siin lõikas ta palju pealuid ja tankitorne. Sõdalane, kes paljastab hambad.
  Näitab keelt. Ja siis sülitab kõrrest. Siis ta hüüab:
  - Kas te olete surnud!
  Ja jälle lendavad ta paljaste jalgade vahelt surmavad nõelad, mis tabasid jalaväge ja lennukeid.
  Oleg Koltsov hüppab ja hüppab.
  Paljajalu poiss viskab välja hunniku nõelu, lööb tankid maha ja laulab:
  - Lähme telkima, avage suur konto!
  Noor sõdalane on oma parimas vormis.
  Muidugi pole ta piisavalt vana, aga näeb välja nagu laps. Ainult väga tugev ja lihaseline.
  Oleg Koltsov laulis:
  - Mäng ei tohi olla reeglite järgi - me murrame fraerast läbi!
  Ja jälle lendasid ta paljajalu maha surmavad ja purustavad nõelad.
  Ja jälle metsik vile, mis lööb põhjalikult maha arvukad vastastest läbi murdvad varesed.
  Margarita laulis mõnuga:
  - Miski pole võimatu! Usun, et vabadus koidab!
  Tüdruk viskas taas natside ja nende tankide pihta surmava nõelte kaskaadi, jätkas:
  - Pimedus kaob! Las roosid õitsevad!
  Ja niipea, kui sõdalane paljaste varvastega herne viskab, lendas tuhat natsi kohe õhku. Jah, pruuni põrguliku impeeriumi armee sulab otse meie silme all.
  Nataša lahingus. Hüppab nagu kobra. Plahvatab vaenlasi. Ja nii paljud natsid surevad ja lennukid kukuvad.
  Nende tüdruk ja mõõgad, terad söel ja odad. Ja nõelad.
  Samal ajal müriseb ka:
  - Usun, et võit tuleb!
  Ja venelaste au leiab!
  Paljad varbad viskavad uusi nõelu, lüües vastaseid.
  Zoya metsikus käigus. Ründab natse. Lõika need väikesteks tükkideks.
  Sõdalane viskab nõelu paljaste sõrmedega. Läbimurded vastastest ja kuidas möirgada:
  Meie täielik võit on käes!
  Ja ta teostab mõõkadega metsikut veskit, pühkides tanke. See on tõesti tüdruk nagu tüdruk!
  Kuid Augustine'i kobra läks rünnakule. See naine on õudusunenägu kõigile õudusunenägudele.
  Ja kui see lõikab, tähendab see, et see lõikab seda.
  Pärast seda võtab punapea ja laulab:
  - Ma avan kõik pealuud! Ma olen suurepärane unistus!
  Ja nüüd on tema mõõgad töös ja lõikavad läbi liha ja metalli.
  Svetlana läheb ka rünnakule. Sellel tüdrukul pole pidureid. Niipea kui nad tükeldavad, pudeneb laipade mass alla ning lennukid ja tankid kukuvad alla.
  Blond terminaator möirgab:
  - Kui hea see saab olema! Kui hea see saab olema - ma tean seda!
  Ja nüüd lendab tema juurest tapjahernes.
  Oleg Koltsov, jälle sadakond natsi, kandis meteoori, lõigati ära. Ja ta võtab pommi ja viskab selle.
  Suuruselt väike, aga surmav...
  Kuidas murda väikesteks tükkideks.
  Terminaatoripoiss ulgus:
  - Kohutavate masinate tormiline noorus!
  Vene rahvas on võitmatu!
  Ja poiss vilistab oma paljaste varvastega.
  Margarita teeb seda lahingus uuesti.
  Ja lõikas maha palju pruune võitlejaid. Ja lõikab suuri vahesid.
  Tüdruk karjub:
  - Lambada on meie tants liival!
  Ja tabas uue jõuga.
  Rünnakul olev Nataša on veelgi raevukas. Nii et natside peksmine. Neil pole eriti hea sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Kohapeal jooksmine on tavaline lepitaja!
  Ja sõjatüdruk purskas sellise löökide kaskaadiga vastaste sekka.
  Ja ta viskab kettaid paljaste jalgadega.
  Siin juhtis ta veskit. Pruuni armee peade mass veeres tagasi ja tankid põlesid.
  Ta on võitlev kaunitar. Lööge endale selline kollane armada.
  Zoya on liikvel, purustades eranditult kõiki. Ja tema mõõgad on nagu surmakäärid.
  Tüdruk on lihtsalt armas. Ja tema paljad jalad viskavad väga mürgiseid nõelu.
  Võita vastaseid. Nad läbistavad oma kõri ja teevad kirste, panevad tankid ja lennukid plahvatama.
  Zoya võttis selle ja kilkas:
  - Kui kraanist pole vett...
  Nataša hüüdis rõõmuga:
  Nii et see on teie süü!
  Ja paljaste varvastega viskab midagi, mis tapab põhjalikult. See on tõesti tüdrukute tüdruk.
  Ja tema paljaste jalgade pealt, kuidas tera lendab. Ja ta lööb palju hävitajaid, lõigates tankidelt tornid ära.
  Augustine liikvel. Kiire ja ainulaadne oma ilus.
  Kui heledad juuksed tal on. Nagu proletaarse lipu lehvimas. See tüdruk on tõeline viks.
  Ja ta lõikab vastaseid - nagu oleks ta sündinud, mõõgad käes.
  Punapea, neetud pätt!
  Augustine võttis selle ja susises:
  - Tuleb härjapea - võitlejad ei lähe hulluks!
  Ja siin purustas ta taas palju võitlejaid.
  Oleg Koltsov nurises:
  - Mida sa vajad! Siin on tüdruk!
  Margarita, visates palja jalaga pistoda, purustades tankitorni, kinnitas:
  - Suur ja lahe tüdruk!
  Augustinus nõustus sellega:
  - Ma olen sõdalane, kes hammustab kedagi!
  Ja jälle laseb ta paljaste varvastega mõrvarliku välja.
  Svetlana ei jää lahingus vastastele alla. Mitte tüdruk, aga sellise leekides nõiaga lõpetada.
  Ja karjub:
  - Milline sinine taevas!
  Augustine, vabastades tera palja jalaga ja lõigates maha tanki torni, kinnitas:
  - Me ei poolda röövimist!
  Svetlana, tükeldades vaenlasi ja tulistades alla lennukeid, säutsus:
  -Loll ei vaja nuga ...
  Zoya piiksus, visates oma paljaste päevitunud jalgadega nõelu:
  - Sa valetad talle kolmest kastist!
  Nataša, natse maha lõigates, lisas:
  - Ja tee temaga ühe sendi eest!
  Ja sõdalased võtavad ja hüppavad. Nad on nii verised ja lahedad. Üldiselt on neil põnevust palju.
  Oleg Koltsov näeb lahingus välja - väga stiilne.
  Margarita laulis:
  - Löök on tugev ja mehel on huvi ...
  Karatepoiss lasi jalaga õhku helikopteri propelleri moodi väljanägemise. Ta lõikas natsidel ja tankidel paarsada pead maha, kilkas:
  - Päris sportlik!
  Ja mõlemad - poiss ja tüdruk täiesti ažuurselt.
  Pruuni sõdureid tükeldav Oleg urgitses:
  - Ja meie jaoks tuleb suur võit!
  Margarita sosistas vastuseks:
  - Me tapame kõik - paljaste jalgadega!
  Tüdruk on tõepoolest selline aktiivne terminaator.
  Nataša laulis ründes:
  - Püha sõda!
  Ja sõdalane lasi välja terava ketas-bumerangi. Ta lendas kaarega, raius maha palju natse ja tankitorne.
  Zoya lisas hävitamist jätkates:
  - See on meie võit!
  Ja tema paljastest jalgadest lendasid uued nõelad. Ja nad tabasid palju hävitajaid ja lennukeid.
  Blond tüdruk ütles:
  - vastase matt!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Augustine, vehkides jalgadega ja visates teravate servadega haakristi, urgitses:
  - Keiserlik lipp edasi!
  Svetlana kinnitas kergesti:
  - Au langenud kangelastele!
  Ja tüdrukud karjusid üksmeelselt, purustades natse:
  - Keegi ei peata meid!
  Ja nüüd lendab sõdalaste paljastest jalgadest ketas. Liha rebitakse ja tankitorne lammutatakse.
  Ja jälle ulguda:
  - Keegi ei saa meid võita!
  Nataša lendas õhku. Rebis vastased ja tiibadega raisakotkad laiali ning andis välja:
  - Me oleme hundid, praadige vaenlane!
  Ja tema paljaste sõrmede vahelt lendab välja väga surmav ketas.
  Tüdruk väänab lausa ekstaasis.
  Ja siis ta pomiseb:
  - Meie kontsad armastavad tuld!
  Jah, tüdrukud on tõesti seksikad.
  Oleg Koltsov urises:
  - Oh, vara, annab kindlust!
  Ja pilgutas sõdalastele silma. Nad naeravad ja paljastavad vastuseks hambad.
  Nataša lõikas natsid maha ja kilkas:
  - Meie maailmas pole rõõmu, ilma võitluseta!
  Poiss vastas:
  "Mõnikord pole ka kaklemine lõbus!"
  Nataša nõustus:
  - Kui jõudu pole, siis jah ...
  Aga meie, sõdalased, oleme alati terved!
  Tüdruk viskas vaenlast paljaste varvastega nõeltega, lasi õhku hulga tanke ja laulis:
  - Sõdur on alati terve,
  Ja valmis tegutsema!
  Pärast seda lõikas Nataša uuesti vaenlased maha, lammutades tankide tornid.
  Zoya on väga kiire beebi. Siin lasi ta natside pihta terve tünni. Ja rebis ühest plahvatusest paar tuhat.
  Siis ta hüüdis:
  - Ärge lõpetage, meie kontsad sädelevad!
  Ja tüdruk võitluspitsis!
  Augustinus lahingus pole samuti nõrk. Nii et natside peksmine. Justkui ketiharust koputab välja.
  Ja vastaste tükeldamine - laulab:
  - Ettevaatust, see on kasulik
  Sügisel tuleb pirukas!
  Punajuukseline kurat künnab tõesti lahingus nagu kurat nuusktubakas.
  Ja siin on, kuidas Svetlana võitleb. Ja natsid saavad selle temalt.
  Ja kui ta lööb, siis ta lööb.
  Sellest lendavad välja verised pritsmed.
  Svetlana märkas karmilt, kui tema paljast jalast lendasid metallipritsmed, mis sulatasid tankide pealuud ja tornid:
  - Au Venemaale, väga isegi au!
  Tankid kihutavad edasi...
  Punastes särkides diviisjonid -
  Tervitused vene rahvale!
  Siin võtsid tüdrukud natsid üles. Nii et need lõigatakse ja hakitakse. Mitte sõdalased, vaid tõesti pantrid, kes on keti katkestanud.
  Oleg Koltsov lahingus ja ründab natse. Ta peksab neid haletsemata, lõikab paagid läbi ja kiljatab:
  Oleme nagu pullid!
  Margarita, purustades pruuni armee ja lõikades läbi tankid, võttis üles:
  Oleme nagu pullid!
  Nataša võttis selle ja ulgus, lõigates maha pruunid hävitajad koos tankidega:
  - Valetamine on käest ära!
  Zoya rebis natsid lõhki ja kilkas:
  - Ei, mitte käest ära!
  Ja ka ta võtab ja laseb palja jalaga tärni lahti ning teeb palju fašiste.
  Nataša võttis selle ja kilkas:
  - Meie teler on sisse lülitatud!
  Ja tema paljast jalast lendab tapja nõelakimp.
  Zoya, kes hävitas samuti natse ja nende tanke, kilkas:
  - Meie sõprus on monoliit!
  Ja jälle selline vise, et ringid hägustuvad igas suunas. See on tüdruk - puhas vastaste hävitamine.
  Paljaste varvastega tüdruk võtab ja laseb kolm bumerangi. Ja laipu sellest sai veelgi rohkem.
  Pärast seda annab kaunitar välja:
  - Me ei anna vaenlasele armu! Tuleb laip!
  Ja jälle lendab surmav asi paljalt kannalt minema.
  Augustinus märkis ka üsna loogiliselt:
  - Ainult mitte üks laip, vaid palju!
  Pärast seda võttis neiu selle kätte ja kõndis paljajalu läbi veriste lompide. Ja ta tappis palju natse.
  Ja kuidas see müriseb:
  - Massimõrv!
  Ja nüüd lööb ta pea natsikindrali pihta. Murra tema kolju ja anna välja:
  - Banzai! Sa lähed taevasse!
  Svetlana on rünnakul väga raevukas, eriti tankide mahalöömisel, ta kriuksub:
  - Sind ei säästa!
  Ja tema paljaste sõrmede küljest lendab kümmekond nõela. Kui ta kõigist läbi tungib, kukuvad lennukid kokku. Ja väga palju isegi sõdalane püüab purustada ja tappa.
  Oleg Koltsov kriuksub:
  - Kuulsusrikas vasar!
  Ja sellist lahedat tähte haakristi näol viskab poiss ka palja jalaga. Keeruline hübriid.
  Ja natside mass varises kokku.
  Oleg möirgas:
  - Banzai!
  Ja poiss on jälle metsikus rünnakus. Ei, see lihtsalt kihab jõust ja vulkaanid vulisevad!
  Ja ronga vile langeb natside pähe, kõrvulukustav.
  Margaret liikvel. See kisub kõigil kõhud ära.
  Jalaga tüdruk viskab korraga välja viiskümmend nõela. Ja massi tapeti igasuguste vaenlaste poolt, löödi välja nii tankid kui lennukid.
  Margarita laulis rõõmsalt:
  - Üks kaks! Lein ei ole probleem!
  Te ei tohiks kunagi heituda!
  Hoia nina ja saba toruga kõrgemal.
  Tea, et tõeline sõber on alati sinuga!
  See on nii agressiivne ettevõte. Tüdruk peksab ja karjub:
  "Lohe presidendist saab laip!"
  Nataša lahingus on lihtsalt mingi terminaator. Ja möirgas urisedes:
  - Banzai! Hankige kiiresti!
  Ja granaat lendas tal palja jala pealt maha. Ja natsid on nagu naelad. Ja see purustab palju mastodoneid ja tiivulisi põrgumasinaid.
  Siin on sõdalane! Kõigile sõdalastele - sõdalane!
  Zoya on samuti rünnakul. Selline raevukas lits.
  Ja ta võttis selle ja urgitses:
  - Meie isa on Valge Jumal ise!
  Ja ta lõikab natside juures kolmekordset veskit!
  Ja Augustine hüüdis vastu:
  - Ja mu jumal on must!
  Tõepoolest, punapea on pettuse ja alatuse kehastus. Muidugi vaenlaste jaoks. Ja sõprade jaoks on ta kallis.
  Ja kuidas ta paljaste varvastega võtab ja viskab. Ja palju pruuni impeeriumi sõdalasi, samuti nende tanke ja lennukeid.
  Punapea hüüdis:
  - Venemaa ja must jumal on meie selja taga!
  Väga kõrge lahingupotentsiaaliga sõdalane. Ei, selle alla on parem mitte sekkuda. Kuna tankide tornid on ära rebitud ja fašistlikel lennukitel tiivad.
  Augustine sosistas:
  - Purustame kõik reeturid pulbriks!
  Ja pilgutage oma partneritele silma. Jah, see tuline tüdruk ei ole just selline, mis võiks rahu anda. Kui just rahu pole surmav!
  Svetlana, purustades vaenlased, andis välja:
  - Me paneme teid järjekorda!
  Augustinus kinnitas:
  - Me tapame kõik!
  Ja tema paljastest jalgadest lendab taas täieliku hävitamise kingitus! Ja nii mõnigi tank ja lennuk plahvatas korraga väikesteks kildudeks.
  Oleg Koltsov laulis vastuseks:
  - Tuleb täielik banzai!
  Augustinus, kes rebis natse paljaste kätega tükkideks, hakkis neid mõõkadega ja viskas paljaste varvastega nõelu, hävitades korraga tanke ja lennukeid, avaldas:
  - Lühidalt öeldes! Lühidalt öeldes!
  Nataša, hävitades pruunid sõdalased, kilkas:
  - Lühidalt - banzai!
  Ja lõikame vastaseid metsiku kibedusega.
  Oleg Koltsov, kärpides vastaseid, andis välja:
  - See gambiit ei ole hiina,
  Ja debüüt, uskuge mind, on Tai!
  Ja jälle lendas poisi paljast jalast terav metallist lõikeketas. Ta lõikas ära nii tankide tornid kui ka lennuki sabad.
  Margarita, lõikades maha pruuni impeeriumi sõdalased ja tankide soomust, laulis:
  - Ja keda me lahingus leiame,
  Ja keda me lahingus leiame ...
  Ärgem tehkem sellega nalja -
  Rebime selle laiali!
  Rebime selle laiali!
  Nad tegid siis natsidega head tööd ... Ja Nõukogude Venemaa alistas Moskva tormirünnaku ajal pruuni impeeriumi.
  Sõda polnud veel lõppenud, kuid NSV Liidul oli juba võimalus natsid ise võita. Nii pidid kuused taas oma super ja laheda missiooni täitmise katkestama.
  Oleg Koltsov isegi laulis rõõmust;
  Oleme pioneerid - isamaa kangelased,
  Kes on sündinud oktoobri märgi all ...
  Me ei kahetse Venemaa elu,
  Kuninga punase lipuga au!
  
  Me armastame ja teame, kuidas kõvasti võidelda,
  Natsid murdsid innukalt sarved maha ...
  Meil on granaadid mahukas kotis,
  Meile, pioneeridele, pole elu kallis!
  
  Me armastame oma püha kodumaad,
  Mida lõi tohutu kommunism ...
  Siin on komsomolitüdruk, kes kõnnib paljajalu läbi lume,
  Ja fašist tahab meid alla viia!
  
  Ma võitlesin innukalt natsismiga Moskva lähedal,
  Ja niitsime kõik vaenlased sirbiga maha ...
  Miks see Wehrmacht venelastele anti,
  Ma löön teda rusikaga!
  
  Olen pioneer ja suure Moskva all,
  Võitles nagu hiiglaslik sõdalane...
  Peatatud fašismi metsik pealetung,
  Meil on üks Issand, kõrgeim tüüp!
  
  Venemaa taaselustamisel pole servi,
  Suur Stalin, tõstis meid põlvedelt üles ...
  Suur Svarog, kõrgeim messias,
  Ja Lada särav ideaal!
  
  Oleme pioneerid, poisid, tüdrukud,
  Meile meeldib võidelda - see on meie saatus ...
  Ja komsomoli hääl kutsub:
  Kuigi valitseb verine kaos!
  
  Venemaa on Svarogi kodumaa,
  Ja kommunism valgustas teed...
  Pioneerid ei vaja kurja jumalat,
  Vaenlane ei suuda meid rusikasse painutada!
  
  Meil on lahe kaldsoomusega tank,
  Fritzil on nii lihtne mitte läbi murda,
  Armastusega Ladale, üllas neiu,
  Kiskja mänguks muutmiseks!
  
  Moskva võitlevad inimesed kaitsesid,
  Ja siis oli suur Stalingrad...
  Varsti näeme, kuidas kommunism antakse,
  Mööduge ja tutvuge Berliini paraadiga!
  
  Jah, Stalingrad on selle sõna üle uhke,
  Oleme lumehanges paljajalu pioneerid ...
  Murrame rumala lehma sarve
  Ja me ajame Hitleri otse kirstu!
  
  Tea, et isamaa ei paindu kunagi,
  Tema impulssi ei saa ohjeldada ...
  Las päike paistab igavesti üle Venemaa,
  Ja reeturlik varas purustatakse!
  
  Nad näitasid Stalingradis üles julgust,
  Suutsime natsid peatada...
  Venelastel on jube jultumus, teate,
  Ja vaenlased lähevad ainult nullideks!
  
  Venemaa võib lennata Marsile
  Ja luua erinevat suurust ...
  Ja muidugi saab kõik olema väga lahe,
  Kuigi elu on habras kui siidilõng!
  
  Vene vaim ei tea barjääri lahingutes,
  Tal on Peruni jõud ...
  Ootame jumalatelt auhindu,
  Ja element särab, uskuge ruuni!
  
  Mil moel ei tea vene vaim lüüasaamist?
  Uskuge mind, ta tallab kõik maha ...
  Meie, pioneerid, tahame nii väga kättemaksu ...
  Võitmatu nagu Isamaa armee!
  
  Oleme peaaegu võitnud
  Saagu valgust kommunismi hiilguses...
  Meie vanaisad võitlesid kodumaa eest,
  Peagi kohtume rõõmu ja koidikuga!
  
  Ilma kodumaata pole pioneeridel elusid,
  Nad tahavad tema eest võidelda...
  Ja mida te tahate, kurjad härrad?
  Kas peaksime pakkuma orjaelu?
  
  Ei, venelaste füürer orjastatakse,
  Purustame ta nagu nuku ...
  Lõppude lõpuks võivad Venemaa rüütlid võidelda,
  Ja kuldtiivaline keerub on meiega!
  
  Maailma all pole meie kodumaa nägusid,
  Leegitseb nagu säravaim täht...
  Sinust on saanud minu jaoks iidol,
  Ma ei lahku sinust kunagi!
  
  Olen pioneer ja paljajalu poiss
  Et palja kannaga läbi lume tormab ...
  Ja kuskil hüppab valge armas jänku,
  Kes murrab vaenlase sarve!
  
  Kahtluste lahingu pioneer ei tea,
  Ta ei ole kloun, aga teate terminaatorit ...
  Ägedad fašistid tulevad, uskuge kättemaksu,
  Ja kommunismist saab helge paradiis!
  
  Kuidas saabub ajastu,
  Milles iga sõime sõdalane ...
  Võitle kuni viimase hingetõmbeni
  Et hävitada äge tea kaabakas!
  
  Kommunismi tähed säravad eredalt,
  Valguse ajastu, maailmas pole ilusamat ....
  Me purustame usufašismi ikke,
  Ja Hitler on õhtusöögiks venelane!
  
  Usume, et sellised terastankid,
  Et nende pantri kest ei tungiks ...
  Lehvitame joodiga oma poisi haavadele,
  Ja taas tormab pioneer vapralt lahingusse!
  No mis natsid raskeks said,
  Nad ei arvanud, et võime lihtsalt võita...
  Ilmselt tunneme kommunismi kilomeetrite kaupa,
  Ja me saame naljaga pooleks Wehrmachti võita!
  
  Meie võimsa kodumaa nimel,
  Uhke pioneer läheb rünnakule...
  Kuigi kodumaa kohal ripuvad pilved,
  Olgem kõigile võidukas eeskuju!
  
  Uskuge, et vaenlane ei peata unistust,
  Me alistame taas kõik fašistid...
  Kurjus ei usu troonil valitseda,
  Loome uue maailmakorra!
  
  Isamaal saab kõik korda, teate
  Olen poiss, aga lahingus nagu Robin Hood,
  Alguses ma ainult kriimustasin laua peal,
  Ja nüüd väga isegi usu lahe!
  
  Venemaa võib natsid tääkidega rebida,
  Ta võidab iga armee ...
  Ja et pioneerid elaks kommunismi all ...
  Lõppude lõpuks on meie sõprus tugev monoliit!
  
  Me ei anna Fritzile milleski järele,
  Me saame nalja visates vaenlasi võita...
  Ja nii me võitsime natse nuiaga,
  Möirgab tuisk, mis keerutab lume pööristeks!
  
  Venemaa ei tunne, natsid tunnevad halastust,
  Ta on võitmatu tugev ...
  Nad saavad mõõga kindlalt pättide kaela,
  Ja saatan hävitatakse!
  
  Ärge uskuge, et Hitler on võitmatu,
  Kuigi põrgu vägi, kaaluge kogutud kõike ...
  Kui rahvas ja erakond on ühendatud,
  Meie Wehrmachti inimesed rebisid tükkideks!
  
  Venemaa on olnud sajandeid kuulus pühakuna,
  Ta murdis Tiigrid nagu metalli...
  Otsast lõpuni laiali,
  Ainult noormees unistas sellisest riigist!
  
  Võitsime nagu hiiglased
  Tükeldatud vastased teavad mõõgaga ...
  Meie, venelased, oleme lahingutes võitmatud,
  Me alistame Isamaa vastased!
  
  Uskuge mind, meid ei takista miski
  Ja sa tead, et miski ei võida ...
  Me matame füüreri pähe,
  Meil on terav mõõk ja teraskilp!
  
  Kogu universumis pole ilusamat Venemaad,
  Sellel on läbi aegade valguse ajastu...
  Kõik põlvkonnad saavad rahu ja õnne,
  Isamaa vajab kindlat kätt!
  
  Nii et Berliinis mängides
  Määrime Wehrmachti nagu tuhka veres ...
  See saab olema paradiisipiiri aeg,
  Ja koos Ladaga valitseb armastus!
  
  PIINATUDRUKU DOMKI
  Domka salga ühe amatsooni juht sattus varitsusse. Ta võitles vapralt, kuid Moskva vibuküttidel kästi kangelastüdruk elusalt võtta. Ja nad väänasid sõdalast lassodega.
  Siis pandi tüdruk puuri. Maja oli kätest ja jalgadest aheldatud.
  Ilmus vojevood Juri Dolgorukov ise. Ta vaatas aheldatud tüdrukut ja hüüdis:
  - Mitte astuda luksuslikes rüüdes röövlile, et kõndida!
  Timukad rebisid tüdrukult seljast siidist riided, pärlitest ripatsid ja hõbedaste hobuseraudadega kingad. Ja nad paljastasid Domka täielikult. Ja tegelikult on see tüdruk lihtsalt armas - kangelane. Lihased on tugevad ja reljeefsed, kõrge rind, luksuslikud puusad, õhuke vöökoht. Juuksed on pikad, lokkis, valged nagu lumi, kerge kollasusega. Väga ilus, suur tüdruk.
  Vojevood Juri Dolgorukov lakkus huuli ja käskis kuivalt.
  - Lukusta ta eraldi kambrisse. Kett ümber käte, jalgade ja kaela. Öösel parandan ma ise tema ülekuulamist.
  Maja oli suletud külmas vangikongis, seljas oli ainult rebenenud kotiriie. Tüdruk oli näljane, köidikud ja krae hõõrusid ta pahkluid, käsi ja tugevat kaela. Väga tugev tüdruk, püüdis ketti lahti saada. Kuid siin oli teras selgelt ette nähtud elevandi hoidmiseks. Iga lüli ketis on sama jäme kui suure mehe pöial. Seinad pole veel jõudnud märjaks saada ja on tugevad kui titaan.
  Tüdruk koputas palja kannaga vastu seina. Hakkasin linki vastu linki hõõruma. Kuid teras oli hästi karastatud ega andnud järele. Maja ohkas raskelt. Teda ootas piinamine. Ja see nõuab muidugi julgust. Nad peksavad ja põlevad ning venivad ja torgivad.
  Domkult hakatakse küsima, kuhu röövlid aarded peitsid ja nii edasi. Sa pead olema kõva kui kivi.
  Siin piinasid nad üht skaudipoissi. Timukad põletasid kiilaka mehe elusalt. Kuid Sanka ei avaldanud mässuliste üksuse asukohta. Ja nii ta suri märtrina.
  Kas Domka peab vastu ega äga. Ja veelgi enam, et anda välja koht, kus aarded on peidetud.
  Siis saabus öö ja tüdruk tiriti keldrist välja. Ülekuulamine algas raskelt. Nad panid selle kohe nagile. Nad tõstsid tüdruku lakke, tornis asus piinatuba. Ja lagi oli kõrge. Kui köis lahti lasti, lendas sõdalane alla. Selgus tüdruku tugevad lihased ja tugevad sidemed. Domka ohkas vaikselt talumatust valust, kuid hoidis oma karjet tagasi.
  Siis rebisid timukad talt kotiriie ära.
  Ja nad hakkasid kõigest jõust piitsadega peksma. Tüdrukukangelase tugev nahk ei andnud kohe järele. Timukad püüdsid kõigest jõust. Nad peksid kõikjalt. Tüdruku keha kõikus.
  Peapiinaja käskis:
  - Paranda oma jalad!
  Tüdruku paljad jäsemed olid plokki kinnitatud. Ja siis nad riputasid koorma üles. Domka lihaseline keha tõmbus pingesse.
  Timukad suurendasid kaalu. Ja kaminatest võeti välja tulikuum traat.
  Nad hakkasid tüdrukut põlevate metalliribadega piitsutama.
  Domka surus hambad tugevamini kokku. Ta hingas raskelt. Leevenduspress ütles valust läbi, kuid tüdruk vaikis.
  Juri Dolgorukov vaatas seda... Ta tundis end veidi nördinud, et ohver ei karju ega seisa paigal. Armastas figuuri.
  Kuberner andis isiklikult käsu:
  - Ja nüüd praadige tüdruku paljad kontsad!
  Timukad asetasid sõdalase jalge ette kimbu väävliga leotatud võsa. Ja nad panid selle põlema. Leek lakkus naissoost kontsad röövellikult. Donka tallad olid karedad, nagu taluperenaisel, aga siiski elus. Lisaks kandis pealik viimastel kuudel saapaid ja tema jalgade nahakalused muutusid veidi pehmemaks.
  Valu oli metsik ja sõdalase silmad hüppasid välja. Aga ta vaikis. Ja suunurgast voolas verd. Tüdruk hakkas veelgi raskemini hingama ning tema kehast tilkus vere ja higi segu.
  See lõhnas prae järgi, nagu grill. Vangistatu vaikusest ärritunud Juri Dolgorukov haaras ise kaminast kuumad tangid. Ja haaras tüdrukul maasikanibust kinni. Domka sülitas mõnuga vastuseks kuberneri peale.
  Juri hakkas tangidega vastu rinda peksma, möirgas:
  - Murra ta varbad! Ja löö tugevamini.
  Timukad hakkasid tulikuumide tangidega sõrmi murdma. Teine piinaja riisutas nagi all kuumust. Nad peksid tüdrukut traadiga. Domka vaikis, kuigi see maksis talle tohutu pingutuse. Teadvus oli metsikust valust kergelt hägune, kuid ei tahtnud sõdalast lahkuda. Ta kannatas ja talus.
  Lõpus pistis Juri Dolgorukov talle süüdatud tõrviku jalge vahele. Kuuma nõelaga läbi torgatud valu, kandadest kuklasse. Ja tüdruk kaotas lõpuks teadvuse.
  Piinamise juures viibinud arst pomises:
  - Tänaseks piisab! Ta ei tunne enam midagi.
  Kuberner käskis karmil toonil:
  - Tema kambrisse! Homme jätkame!
  Maja võeti nagist maha, pandi selga kotiriie, räbaldunud, põlenud, rebenenud keha peale ja visati uuesti keldrisse. Aheldatud käed ja jalad.
  Tüdruk lamas mädakõrre peal. Ta tuli enda juurde, tundes tugevat valu. Domka ümber tiirutas juba mitu rotti.
  Tüdruk oli veel piisavalt tugev ja püüdis roti käega kinni. Purustatud. Siis jäi ta valu ignoreerides magama.
  Ta nägi unes, et Stenka Razin siseneb oma sõjaväega Moskvasse. Kõik kuninglikud armeed saavad lüüa. Võit on saavutatud. Ja rahvas rõõmustab kasakatega kohtudes.
  Domka galopib atamani kõrval. Elegantne, ilus, uhke.
  Ja trummid löövad, trompetid ümisevad. Mässuliste võit ja triumf.
  Maja ärkas lossi kõrist ja värises. Peast välgatas: nad piinavad jälle.
  Aga see oli veel vara. Vangivalvur tõi leiba ja kannu vett:
  - Litsa peale!
  Ja ta seadis selle nii, et vesi pritsis sõdalase-kangelase kehale.
  Maja on kerkinud. Murtud varbad valutasid tugevalt, nagu marrastused ja põletused. Tüdruk sõi leiba. Jõin veidi vett ja tundsin end energilisemalt. Ta ajas sõrmed sirgu ja arvas, et tema katkised kõhred kasvavad kokku ja midagi kohutavat ei juhtu. Ta teab, kuidas jooki abil põletushaavu eemaldada ja haavu ravida. Et ei jääks jälgi. Peaasi on piinamine välja kannatada ja siis ... Domka mäletas kuberneri pilku ja arvas, et nad piinavad teda kaua ja peenelt. Noh, ära lase tal murduda.
  Domkat piinati iga päev kaks nädalat järjest. Tõsi, hoolikalt ja ettevaatlikult. Nad põletasid, venitasid, väänasid, pekssid, piinasid. Nad torkasid nõeltega ja tõstsid riiulile visates. Paljad jalatallad olid pidevalt röstitud. Tüdruk tundis valu üle kogu keha. Tema haavadele valati soola, mis on väga valus.
  Vaatamata sellele ei andnud Domka alla. Oma valgete juuste abil nagu üleküpsenud rukkist saagisid nad köidikud. Ta tegi seda vaikselt ja pidevalt.
  Kummaline, kuid isegi karastatud terast saab juustega maha lihvida. Valu elas sinus Domke. Valu on kõikjal, ei jää verd ega valust puutumata veeni. Kui nad teda põletasid ja peksid, oli tunda midagi muud. Aga kui kannatus haaras kogu olendi, muutus see nüriks.
  Domka oli ikka kangelaslik tüdruk. Timukad ähvardasid, et põletavad nõia ära ja inimlikku kirvest ei tule. Noh, mida Domka oli selleks valmis.
  Põgenemislootus teda siiski ei jätnud. Võib-olla on tal aega ketid läbi lõigata. Kahju, et aken on liiga kitsas. Sa ei saa sellest nii kergelt läbi.
  Äkki uimastada vangivalvur ja põgeneda riietes? Ta on suur tüdruk ja valvuril on mask näos. Äkki pääsed minema? Invaliididele jalgadele on muidugi raske astuda, aga see tuleb.
  Lihtsalt kettidega tegelemiseks.
  Siin astus temasse Samose peatimukas:
  - Tere kaunitar!
  Maja vastas ebaviisakalt:
  - Timukal pole hästi, nii et sa sured!
  Samosa muigas.
  - Ma tõin sulle midagi ilusat!
  Domka itsitas ja küsis uuesti:
  - Ja miks hotell? Kuumad söed?
  Samosa vastas muigega:
  - Kas sa tahad elada?
  Maja kõlises ahelaid ja vastas naeratades:
  - Mis küsimus! Muidugi tahan!
  Peatimukas ütles:
  - Suur kuberner Juri Dolgorukov pakub teile nõid loobuma anatema Stenka ja kasakaröövlid. Parandage meelt ja kuningas halastab teie peale. Sind mõistetakse sunnitööle, aga sa lähed kuberneri valdusse, kus elad nagu printsess!
  Maja itsitas ja märkis:
  - Ja kuhu ma aardeid peidan, kas nad ei küsi minult?
  Samosa vastas viisakalt:
  - Kuberneril on küllalt omaenda varandusest! Oled temaga kiindunud, saad nii elu kui ka õnne. Ja nii ... Homme ootab teid tuli. Pealegi on tuli aeglane ja te ei põle kohe. Sa kannatad mitu tundi, alasti rahva ees. Ja siis segatakse teie tuhk hobusesõnnikuga ja väetatakse sellega põldudel. Arusaadav?
  Domka naeratas uuesti, hoolimata jõhkrast piinamisest jäid kõik tema hambad ellu ja märkis:
  - Tahab, et ma oleksin oma piinavast kubernerist kiindunud? Kui palju soove tal on!
  Samosa märkis süngelt häält langetades:
  - Kui ma oleksin sina, oleksin nõus. Sa ei saa tule eest põgeneda.
  Domka noogutas ja kõlistas ketti:
  - See on loogiline... Teise mehe embus või leek. Ja siiani pole teada, kes on tipus ...
  Tüdruk plaksutas käsi ja vastas:
  - Olen valmis kuberneriga kiinduma. Aga ma ei ütle lahti Stenka Razinist ja kasakatest! Eriti avalikult!
  Samosa kehitas õlgu ja märkis:
  - Aga siis ei saa suverään teile armu anda. Ja nii... Need on vaid sõnad. Ülestõus on juba maha surutud. Stenka Razin on vangistuses ja ta hukatakse peagi. Ja nüüd piinatakse teda samamoodi nagu sind. Ja teie loobumine pole oluline!
  Kurva pilguga Domka küsis:
  - Äkki las ma mõtlen?
  Samosa vastas rahuloleva pilguga:
  "Teie põletamine on planeeritud homseks." Maksimaalselt peate vastuse andma ülehomseks. Seniks... Tahad ööbida puhtas pehmes voodis ja ilma kettideta?
  Domka raputas uhkelt pead, tema valged, kergelt kuldsed juuksed muutusid määrdunud, kuid halli ei paistnud ainsatki juuksekarva. Tüdruk vastas karmilt:
  - Ma eelistan koopast. Ta mõtleb paremini!
  Samosa vilistas.
  - Noh, sa oled uhke! Sellist meest näeb harva! Tead, ma soovitan sul süüa nagu inimene. Tugevdage oma jõudu. Ja siis kõhn leiva ja vee peal.
  Maja naeris ja vastas:
  - Noh, sa võid süüa! Siin minu põhimõtted ei sega.
  Ilmus timuka abi. Ta tõi kandiku haneprae, piruka ja klaasi viina.
  Maja naeris. Ja ütles rõõmsalt:
  - Sellised pidusöögid, et sa ei taha surra!
  Assistent pomises:
  - Ma mõtleks hinge peale!
  Domka noogutas nõustuvalt ja tunnistas:
  - Jah, ma olin meestega koos ja rohkem kui üks kord. Kaasa arvatud Stepan Razin ise. Nii et põrgu ootab mind igal juhul.
  Näljane tüdruk võttis piruka ja üsna suure haneprae. Asus hoogsalt liha närima.
  Samosa küsis tüdrukult:
  - Kas sa arvad, et see põrgu on olemas?
  Domka märkis loogiliselt:
  - Kui siin maailmas on piinad, siis miks ei võiks need olla teises maailmas?
  Samosa ohkas ja torkas rusikaga vastu lõuga.
  - Loogiliselt... ma näen timukat põrgus.
  Maja naeris ja soovitas:
  - Ja miks? Sa lihtsalt täidad korraldusi. Olen ka inimesi tapnud. Võideldi tõe eest... Tõde on suhteline! Kui eemaldate mõned bojaarid, muutuvad homme samad kasakate atamanid endistest aadlikest hullemaks! Mõnikord mõtled, mis on õnn?
  Samosa soovitas lihtsalt ja ratsionaalselt:
  -Õnn on alati suhteline! Siin oled näljane hane söömas ja hetkel oled õnnelik!
  Maja noogutas nõustuvalt.
  - Jah see on õige! Hea hani... Kas nad toidavad alati surmamõistetuid?
  Samosa vastas vastumeelselt:
  - Nagu millal. Kuid suur kuberner Dolgorukov ise lubab teile oma egiidi all magusat elu. Ja sööd ise ja rõõmusta!
  Küsis Domka naeratades ja kiiduväärsel toonil:
  - Kas Stenka Razinile saab armu anda?
  Samosa raputas pead.
  - Mitte! Ta on liiga suur kurjategija!
  Seejärel soovitas Domka:
  "Võib-olla keeldun armu andmast, kui meid koos Stepaniga ühe kirvega hukatakse.
  Samosa raputas eitavalt pead.
  - Ei... Kuberner ei vaja seda! No teeskle, et armastad teda, muidu pääseb selline kaval naine nagu sina alati!
  Domka jätkas linnu ja piruka närimist. Ta nuusutas klaasi viina. Kuid tüdrukule ei meeldinud juua. Ja laulis rõõmsalt:
  - Kõik on universumis võimatu, see on võimalik, meid pannakse proovile ainult kasvatuses!
  
  KIRG JEANNE DARKI VASTU
  Väljasõidu ajal sulgesid reeturid tahtlikult värava, et tüdruk välja jätta. Ja ta, koos käputäie inimestega ära lõigatud, võitles meeleheitlikult. Kahtlemata oleks Orléansi neiu käed rüpes langenud, kui poleks olnud Burgundia hertsogi kategoorilist käsku - võtta nõid elusalt.
  Jeanne sai odast õlast tõsiselt haavata, tema näol olid sügavad kriimud ja otsmikul kopsakas tükk. Haavatud noolest ja paremast käest. Torgati tugev biitseps.
  Ja ta kooriti paljaks, jäeti ainult isekeerdunud kaltsudesse, aheldati ta kätest kettidega, tõmmates ülaosa üles. Orleansi neiu paljad jalad, ainult paljad varbad puudutasid külma kivipõrandat, ümarad kontsad tõusid ülespoole. Ja ta ise rippus tegelikult nagis. Valu haavatud õlas ja löök läbi käe olid kohutavad. Sellest hoolimata suutis tugevalt hambaid kokku suruv sportlik neiu oma oigamisi tagasi hoida - kuigi valu oli teadvuse kaotuse äärel.
  Jeanne'i juuksed osutusid ootamatult blondiks, kuigi tavaliselt maaliti ta brünetiks või punapeaks. Kael on võimas, mitte naiselik, kuid rindkere on arenenud, nagu tugeva keha lihased. Muidugi ei paastunud ta peaaegu üldse, sest temast on kombeks raamatutes kirjutada. Kuid nüüd nad teda tõesti ei söötnud ja andsid talle ainult juua, et ta ei sureks. Haavatud tüdruku jaoks on selline peatamine tõeline piinamine.
  Burgundia hertsog külastas Joani alles kolmandal päeval. Tugev tüdruk, hoolimata oma keerdunud liigestest, hingas ühtlaselt. Pealegi hakkas isegi sügav haav õlal paranema ja biitsepsil see sulgus. Selles tüdrukus oli nii palju elujõudu. Rotid keerlesid tema graatsiliste ja tugevate paljaste jalgade ümber, kuid ükski ei julgenud hammustada.
  Ta vaatas hertsogile selgete silmadega otsa. Nad ei loe ei valu ega hirmu, vaid ainult sügavat põlgust. Hertsog oli piinlik ja ütles viisakalt.
  - Vabandage, Milady Jeanne. Ma ei teadnud, et sind nii julmalt koheldi.
  Ja hertsog karjus. "Eemaldage ta köidikud ja saatke meid väärilisemasse kohta.
  Tõepoolest, kõrgele isikule endale on väga vastumeelne viibida külmas, niiskes ja, mis kõige tähtsam, haisvas kongis.
  Ketid eemaldati Jeanne'ilt ja hoolimata kohutavast valust, mis teda läbistas, kui tüdruk käed alla lasi, ei löönud Orléansi neiu tema kiituseks isegi võpatama. Ainult pupillid laienesid oluliselt, näidates, kui valusad olid tema jõhkralt väänatud liigesed.
  Duke lasi Jeanne'il ette minna. Tüdruk kõndis enesekindlalt. Ta kaotas veidi kaalu, kuid jäi lihaseliseks ja tugevaks. Peaaegu sama pikk kui hertsog ja arvestades, et tal on kontsad, siis võib-olla isegi temast veidi pikem. Muidugi on ta nägu ilus, kuid naeratus on liiga karm ja mehelik.
  Trepist üles minnes pakkus hertsog lahkelt süüa ja juua kallist ja laagerdunud veini. Neiu omakorda pesi Jeanne'ile jalgu ja tõi talle sussid. Kuid nad olid väikesed. Tänu graatsilisele ja peitlitud kujule tundusid tulevase pühaku pargitud jalad väiksemad, kui nad tegelikult olid. Jeanne aga keeldus ootamatult riideid vahetamast, teatades põhjendatult:
  "Kui mina olen vang, siis kaltsud sobivad vangile. Ja kui külaline, siis on mul õigus lossist lahkuda!
  Burgundia hertsog käskis teenijatel lahkuda. Isiklikult Jeanne'i kaussi valades ja suupisteid pakkudes teatas ta:
  - Usu mind! Tõesti, ma olen su vang!
  Sõdalasest neiu naeratas ja rüüpas oma pokaali. Siis sõi ta tüki metskitse ja märkas:
  "Sa pole esimene mees, kelle ma vangi olen võtnud!"
  Hertsog pakkus toosti ja märkis siis:
  - Minu õigused troonile ei ole halvemad ja isegi ületavad Karli õigusi.
  Jeanne naeratas alandlikult ja märkis:
  - Kas soovite ronida sugupuu metsikusse loodusesse? Justkui annaks Philip Pika tütar teie perele õiguse Prantsuse troonile?
  Burgundia hertsog raputas jõuliselt pead ja kinnitas:
  - Oh, kindlasti! Salici seadus ju ütleb, et peres jagatakse maad lihtsalt poegade vahel ja troonipärimisega pole sellel midagi pistmist!
  Jeanne märkis loogiliselt:
  - Siis on Louis Grumpy filiaal. Neil on veelgi rohkem õigusi troonile!
  Hertsog vaidles vastu, kuigi ebaveenvalt:
  - Ja et Joan, eakaaslaste koda, võttis trooniõiguse ära. Sealhulgas kahtluste tõttu selle päritolus.
  Orléansi neiu naeratas ja näitas oma eruditsiooni:
  - Nii et Salici seadus kiitis heaks kolleegide koda.
  Argument oli tugev. Hertsog kutsus uuesti toateenijad ja nõudis tõsisemat toitu. Tundub, et Jeanne pole nii lihtne, kui välja näeb. Ja see pole ainult ports ja tugev noor talunaine, kes näeb välja nagu põlluhobune. Tegemist on palju harituma inimesega, kuigi poliitikas.
  Mu peas välgatas võrgutav mõte piinamisest. Aga tüdruk, nagu ta just nägi, talus valu väga hästi. Ja ta vajab Žannat ennekõike liitlasena.
  Hertsog andis Jeanne'ile midagi süüa ja astus siis teiselt poolt sisse:
  "Kui ebaõiglaselt kuningas sind kohtleb. Olete tema heaks nii palju teinud, et olete hertsogi tiitli täielikult välja teeninud. Aga sa oled ikka vaene taluperenaine. Sõjaväele kuuletud, aga hingele pole midagi!
  Jeanne märkis kurvalt:
  - Pühad on rahul vähesega!
  Hertsog naeris pisut sunnitud ja märkis:
  - Enamik pühakuid ja paavstid on rahakahjujad, keda tuleb veel otsida. Ja näiteks kardinalid ..... Sa ikka ei tunne elu!
  Jeanne vastas sellele õrnalt:
  "Usu mind, ma tean sama hästi kui sina, hertsog. Ja see teadmine ei paku mulle rõõmu!
  Hertsog tahtis rohkem selgust:
  - Aga sa nõustud, et sa ei võlgne kuningale midagi ja sul pole tema ees mingeid kohustusi?
  - Ei kuningale - Jah Jumalale! - vastas veelgi inspireerivam udu Žanna.
  Hertsog vastas naeratades:
  - Ja Jumal tahab rahu. Ja maailma rajaks pigem meie arvukas ja tugev perekond, mitte Valois. Eriti meile, Suurbritanniale. Ainult meie dünastia suudab sellega leppida!
  Jeanne ütles ootamatu emotsiooniga:
  - Ma valisin Carli mitte sellepärast, et ta on sinust parem. Ja neiu teeb lõplikult valiku! Ja märtrisurm on palju parem kui reetmine!
  Hertsog peaaegu lämbus. Ta jõi veel veini, kurnades pokaali lõpuni. Viha täitis ta. Järgnes ähvardus.
  - Ma käsin sind piinata!
  Jeanne vastas kangekaelselt:
  - Pole suuremat piinamist kui teie lubaduste kuulamine!
  - Persse teda! - käskis hertsog ähvardavalt ning sulased ja timukad, kes ootasid juba meelelahutust, tungisid tuppa.
  
  Muidu ei saanudki olla: Burgundia hertsog käskis piinajatel see lahti murda. Väga rikkalik kongi erinevate piinariistadega. Ja timukas Hispaaniast, pooleldi maur. Kuid ta räägib prantsuse keelt korralikult:
  - Kas see on konnaarmee juht? - naeris tumedanahaline pätt kõrvulukustavalt ja märkas. - Head rinnad, nibud nagu maasikad, tugevad reied - täpselt sobivad piitsa ja nagi jaoks!
  Jeanne Darc ainult turtsatas põlglikult: enne ta timuka juurde viimist riisuti Orleansi neiu riidest lahti ja otsiti põhjalikult läbi. Pole just meeldiv, kui määrdunud, meeste käed tunnetavad kogu keha ja ronivad isegi intiimsetesse kohtadesse ja kortsutavad neid jämedalt. Jeanne d'Arc, kes kuni viimase ajani allus tituleeritud isikutele, tundis end äärmiselt alandatuna. Side oli talt rebenenud ja tema õlal haigutas sügav haav. Ta tekitas valu. Timukas vaatas teda mõnuga, tüdrukult on võimalik vigastuse tõttu täiendavaid kannatusi välja lüüa.
  Piinaja pomises oma paksu huuli:
  - Mida! Alustame riiuliga! Või tahad meile midagi öelda?
  Jeanne d'Arc heitis pilgu nurka: seal istus kaks kirjatundjat, kes olid valmis iga tema tunnistust kirja panema. Lähedal oli arst ja mitu timuka abilist. Riiul oli eelnevalt ette valmistatud. Orleansi neiu ütles kindlal häälel:
  - Kirjutage järgmine!
  Kirjatundjad asusid kohe kirjutama. Tüdruk hüüdis:
  - Burgundia hertsog ümmargune loll! Teda ootab teritatud panus!
  Moori timukas lõi teda näkku:
  - Piisav! Riiul julge tüdruk.
  Silmus haaras Orleansi neiu lihaselistest kätest ja hakkas tõusma, väänades liigeseid. Valu haavatud õlas oli kohutav, kuid paindumatu Jeanne pigistas naeratuse välja. Kuigi tema luud, mis olid noore tüdruku kohta laiad, järsust värinast krõmpsusid, ei võpatanud ta ilusas näos isegi lihas.
  Käed liigestest väändunud, paljajalu graatsilised, tütarlapselikud jalad maast lahti. Legendaarne tüdruk rippus õhus. Timuka abid kindlustasid koheselt oma jalgadele raske koormuse.
  Timukas vaatas hoolega ohvri surnukeha. Kohutavast õlavalust ütles reljeefne press üles, keskajale ebatüüpiline lihaseline tütarlapselik pargitud keha hakkas higistama. Jah, ta tunneb valu, kuid millist vastupidavust on vaja, et samal ajal naeratada valge hambaga.
  Piinaja küsis:
  - Nimetage oma assistentide nimed Burgundia laagris!
  Žanna vastas sülitades. Timukas, kuigi sai pihta, ei liigutanud end isegi, tema koledal, habemega, peaaegu mustal näol mängis muigamine:
  Nii et me mängime lolli. Olgu tüdruk, ma aitan sind.
  Timukas võttis välja ramrodu ja torkas selle haava sisse, misjärel hakkas väänama. Tüdruku nägu läks punaseks, sellest hakkas voolama ja tilkuma higi, lihased tõmbusid tahes-tahtmata kokku, hingamine oli raske, katkendlik, nagu pärast pikka jooksu. Kuid üllatuslikult naeratus ta huulilt ei lahkunud.
  Timukas puuris lõpuni ja tõmbas selle siis järsult välja: Orleansi neiu silmapupillid tõmbusid kitsaks, kuid naeratus muutus veelgi laiemaks!
  - Tugev naine! Tõeline kangelane! Pole hullu, ma panen su karjuma. - Piinaja hakkas ramrodut kahvatupunasel tulel kuumutama, kata abiline eemaldas tangid leegist. Hammustusosa läks kuumast punaseks.
  Julgemal inimesel võib julgus kaotada, kuid Jeanne vaatas seda nii, nagu oleks tema ette laotatud laud roogadega.
  Timukas, jumalakartmatult vale, laulis:
  - Naiste jalg, praadige natuke!
  Võttes tangid kätte, puudutas piinaja punast kuuma rauda tüdruku ümarat, veidi tolmust kontsa. Ta valis kõige tundlikumad kohad Orleansi neiu jalamil. Toast levis põleva liha lõhn. Timukas tõmbas teda ninaga:
  - See on väga kena!
  Piinaja tegutses ettevaatlikult, jaotades põletushaavad ühtlaselt üle kogu talla. Kui kuumus on liiga tugev, ei kõrvetab see mitte ainult nahka, vaid ka närvilõpmeid, seega on sel juhul vaja suurt valu tekitamise oskust. Žanna käitus kangelaslikult, ei lausunud oigamist, mis valutas silmi ja tilkus higi, kuid tema näol mängis naeratus.
  Timukas hakkas vahepeal sõrmi murdma.
  - Õrnalt, tüdruk on väga rahul!
  Jeanne ütles põlgusega:
  - Ja mida? Mehena sa ei saa!
  Timuka pikad käed olid tugevad. Sõrmed särisesid, piinaja alustas väikese sõrmega. Kui kuum raud murrab küüsi ja sõrmi, on see koletu. On kuulda krõbinat. Jeanne üritab tõmbleda, kuid tema jalad on kindlalt köidiku all ja iga keti lüli on jäme nagu suur varvas. Isegi tema talupojatööst ja rasketest lahingutest kõvaks tehtud lihased ei suuda nii tugevaid teraspaelu murda.
  Murdnud väikese sõrme, urises timukas pigem:
  - Olen lõpetanud! Sa oled tüdruk, naudid naudingut!
  Jeanne norskas stoiliselt.
  - Pole paha, aga triikraud on liiga külm!
  Timukas vastas:
  - Pole hullu! ma praadin sind!
  Piinaja murdus aeglaselt, keerates oma keskmise sõrme ümber oma telje. Orléansi neiu kaunid sõrmed, pikad, ühtlased, graatsilised. Luud on tugevad, murduda pole kerge ja timukas lausa higistas pingutusest. Higihelmes veeres ta viltuselt laubalt maha ja kukkus tulipunastele tangidele. Noore ja tugeva tüdruku jalad lõhnavad väga mõnusalt. Selline armastus on suur rõõm. Ja piinamine on veelgi parem. Nüüd on käes paljajala suure varba kord. Tõde on see, et murdmisest ei piisa.
  Jeanne, varjates oma ahastust, haukus vihaselt:
  - No kui nõrk! Sa ei saa luud murda!
  Timukas vastas pisarsilmi:
  - Ei midagi, sa aitad!
  Piinaja tohutu abiline libistas spetsiaalse seadme. Pöial pigistas, oli kuulda kraaksumist. Sõrm murdus, timukas ütles rahulolevalt:
  - Ja nüüd vasak jalg!
  Piinamise protsess on väga meeldiv. Luud oh kuidas nad lõhenevad ja isegi põlenud nahk põleb. Legendaarne tüdruk peab vastu ja ajas isegi keele välja, õrritades lehvitajaid.
  Timukas pingutatud muhelusega ütleb:
  - Kui tunnistate kõik üles, reedate oma kaasosalised, lõpetame piinamise ja kohtleme teid.
  Jeanne vastas ükskõiksel toonil, mis talle nii vaevaliselt anti:
  - Mis valu sa mulle valmistad!
  Olles varvaste murdmise lõpetanud, tahtis timukas käest kinni hoida, kuid arst peatas ta:
  - See emane peab allkirjastama midagi muud, näiteks Burgundia hertsogi tunnustamist Prantsusmaa kuningana, nii et jätke oma käed rahule.
  Timukas nõustus kohe:
  - Jah, jätame selle magustoiduks! Ja nüüd lööme teda piitsaga!
  Piinaja abi võttis leegist välja piitsa, lõkkest peenikestest valgetest kettidest. Jeanne kissitas silmi ja hüüdis irooniliselt:
  - Noh, see on suurepärane vann!
  Timukas vastas muigega:
  - Ilus luud! Sa oled rumal väga rahul ja lähed hulluks!
  Kat kiikus ja lõi rusikaga. Žanna võimsast kehast käis läbi kramp.
  - Kas sulle meeldib?
  Orleansi neiu vastas tüdruku jaoks liiga madala häälega:
  - Ja mida? Hästi! Ainult siin on löök nõrk!
  Fanaatiku assistent lõi uuesti sisse. Timukas ütles justkui lauluhäälel:
  - Kaks-ah-ah!
  Veel üks löök ja meloodiline loendus:
  - Kolm! Neli!
  Tüdruk pingutab kõhulihaseid, ta tahab timukat rusikaga lüüa, aga ei saa teda kätte.
  - Tule mulle lähemale! Jeanne karjub.
  Flayer kiusab teda:
  - Jah, sa oled nii tubli!
  Tasapisi muutub selg, õlad ja tuharad, kõigi aegade ja rahvaste kuulsaim sõdalane, pidevaks põletushaavadega kaetud veriseks segaduseks. Vaatamata talumatule piinale vaatab Jeanne ikka kangekaelselt ja järgmine küsimus:
  - Ütle mulle, kuhu sa peidad meilt varastatud aardeid? - Möirgab nagu lumeleopard:
  - Sinu sülitatud habemesse!
  Timukas võttis uuesti kätte tulikuumad tangid ja haaras tal rinnal olevast helepunasest nibust ning keeras selle jämedalt ümber!
  Orleansi neiu verist higi maha raputades pigistas endast välja:
  - Rafineeritud pai!
  Timukas jätkas piinamist teise rinnaga. Järsku värises Zhanna blond pea ja ta kaotas teadvuse.
  Arst karjus ehmunult:
  - Lamanud!
  Timukas pani käe tema kaelale:
  - No ei! Süda lööb enesekindlalt! Kas jätkata?
  Arst raputas pead.
  - Tänaseks piisab! Sellel pole elukohta. Ma ei usu, et sa temalt midagi saad.
  Timukas noogutas varjamatu pahameelega.
  - Ma pole kunagi karjunud! Tugev iseloom, kuigi naise keha on väga valus. Kuid tema lihased on nagu väga tugeva mehe lihased.
  Arst ütles vaikselt ja isegi ringi vaadates:
  - Inglased mõistsid ta tuleriidal põletamisele. Sellel kuradil peaks olema piisavalt jõudu, et iseseisvalt tellingutele ronida. Seetõttu peske Jeanne ja asetage ta kõige valvatavamasse kambrisse tugeva valve all, kettides.
  Timukas noogutas innukalt.
  - Siin on kõik sõdurid uued valvurid, palgasõdurid. Burgundia hertsogi isiklikul korraldusel asendati kõik prantslased, nii et Jeanne'il pole kaasosalisi! No siis me viime ta tugevdatud eskordi all ära ja põletame keskväljakul ära. Oh, kuidas mul on hea meel tuua tõrvik nende mänguliste, kuid nii võrgutavate jalgade juurde.
  Arst vastas külmalt:
  - Kui Zhanna allkirjastab vajalikud paberid, sureb ta kiiresti. Vastasel juhul on tuli aeglane, õgides järk-järgult tema kauni keha!
  Jeanne tuli mõistusele ja sosistas vihaselt:
  - Ära oota!
  Vastuseks võttis timukas värsked tulikuumad tangid ja haaras sellega järsult õla lahtisest haavast. Ta pigistas tugevamini: Tüdruk kaotas taas teadvuse. Ta kallati jääveega üle. Siis võtsid nad selle riiulilt ära. Timukas nurises:
  - Noh, lits! Ma ei tea, mida veel mõelda! Äkki vägistaks ta kuuma raudkangiga?
  Arst raputas eitavalt pead.
  - Hea idee, aga Burgundia hertsog on midagi paremat välja mõelnud. Tema, püha neitsi, enne hukkamist kogu rahva ees, vägistavad teie kaks abilist. See saab olema väga keerukas kättemaks!
  Timukas plaksutas käsi.
  - Jah, see on nii imeline! Ja ma näen?!
  - Terve linn näeb! - Arst lubas.
  Timukas tantsis:
  - Oh, te olete tulikuumad tangid ja tulikuumad nelgid leegil! Mulle väga meeldib tüdrukuid piinata ja vöös hertsog-kuninga ees madalalt kummardada! - Rauaga sepistatud saapad kivipõrandal trummeldades.
  Jeanne viidi koopasse ja seisvas asendis lahkudes aheldati ta risti külge. Ja ümber pange usaldusväärne valvur!
  
  EDMOND DARTAGNAN JA TEENINDAJA JULIAN
  Poiss Edmond D'Artagnan nägi unes midagi ebatavalist...
  Siin oli ta Julianuse taganeja kõrval. Kuulus Rooma keiser sattus lahingus partlastega raskesse olukorda. Kuid Caesari pärijad võitlesid vapralt ja ajasid partlased tagasi. Kuid keisrit ennast ümbritses väike salk, kes üritas meeleheitlikult omade juurde murda.
  Edmond Dartagnan hüppas kuumale liivale. Terminaatoripoiss sai kohe aru, et see pole päris unenägu, seda enam, et taldadel valutasid veel mitte täielikult paranenud villid. Aga pole aega vaielda - keiser tuleks päästa!
  Rangerpoiss tulistas ühe hoobiga hüppeliselt alla viis partlast, kes olid juba keisrit piiranud. Siis võttis Oliver Twist väga osavalt mõlemad mõõgad ja hakkas norima. Esimesed neli Pärsia sõdalast langesid maha raiutud peaga. Siis viskas poiss paljaste sõrmedega pistoda ja see väändus keset lendu ja lõikas kolmel vibulaskjal kõri läbi.
  Dartagnan Edmond hüüatas rõõmsalt:
  - See on mehe kaklus!
  Seejärel asus ta otsustavale pealetungile. Tema mõõgakiiged olid nagu muruniidukil. Nad raiusid kõik järjest maha ja lahkasid pärslaste jäsemeid. Siin on üks partelaste pealik, kes üritavad keisril endal kätt kaotada. Ja siis pea.
  Edmond Dartagnan viskas pöördelaualt jalgadega korraga viis pistoda ja niitis maha terve rivi vibulaskjaid. Siis ta hüüdis:
  - Õnnetund! On aeg mängida!
  Ja tema mõõgad lõigasid Partia armeele soengu. Armee juht, Pärsia kuningas Indemon koorus zenki. Poolalasti lihaseline poiss raius kõik järjest maha ja risustas kõik Juliani lähenemised laipadega. Kunagi varem polnud Parthia valitseja nii ägedat võitlejat näinud. Ja tõsiasi, et see on lihtsalt habemeta noorus, tekitas tõsist hirmu.
  Järsku otsustasid tõeliselt paganlikud jumalad Vana-Roomat aidata ja taganemise asemel tagastas Julianus oma esivanemate usu Maale! Ja nüüd võitleb Partia armee vastu kas Herakles või Heraklese poeg.
  Ja Dartagnan Edmond sai üha enam vihaseks. Ta viskas raskeid ja teravaid esemeid. Ta pussitas ja purustas Vana-Rooma vaenlasi ning tema mõõgad tundusid kui vastupandamatu välk. Terminaatoripoiss inspireeris ülejäänud roomlasi. Karjudes: Herakles! Herakles meiega! Nad tormasid partlastele kallale, kahekordistades oma jõudu kolm korda. Keiser ise võitles.
  Julian oli vaid veidi üle keskmise pikkusega, kuid hea kehaehitusega ja nägus. Surmahetkel oli ta vaid kolmkümmend kaks aastat vana ja pole teada, mis oleks Rooma impeeriumit oodanud, kui usust taganeja oleks kauem elanud. Kuid nüüd näib, et partlased on tagasi kolinud ja hakkasid taganema.
  Ja ülejäänud Rooma armee lisas kuumust. Kuningas Indemon üritas lahingu tõusulainet pöörata ja koos tuhande valitud surematuga asus ta lahingusse. Kuid see oli tema saatuslik viga.
  Edmond Dartagnan juhtis tähelepanu väga suurele - Ratslayerist kõrgemale, mehepikkusele, kroonis ja õlgades, nagu kuldses kettpostis riidekapp. Ja poiss, nähes, kuidas nad selle valitseja korraldusi kuulavad, mõistis: on aeg tegutseda. Ja ta tõstis pärslase maha visatud vibu. Ta tõmbas seda kiiresti jalaga, nii et vibunöör peaaegu lõhkes. Ja siis lasi ta välja noole, saatis vaimselt tema lendu.
  Ja tormades läbistas torkiv nõel üleoleva Parthia kuninga kaela, murdes unearteri. Ja tohutu, poolteist või isegi kaks senti kaaluv joonlaud kukkus tõmbelevandilt alla.
  Kuninga surm oli muidugi muserdav löök sõjaväele. Eriti siis, kui noorem pärija püüdis käsku võtta, kuna Edmond Dartagnan saatis talle noole. Selle tulemusena osutus see vastane läbistatud skorpioniks. Roomlased, nähes keisrit lahingusse tormas, hüüdsid nüüd: Apollo, Apollo on meiega!
  Ja Edmond Dartagnan peksis partelasi käte ja paljaste lapselike jalgadega, kasutades võtteid, mille kohta ta luges ladina keelde tõlgitud Hiina raamatust.
  Ja see barbarite armee muutus hulgimüügiks. Nüüd jälitasid roomlased Parthiat ja selles huntide rassis ei olnud küsimustki andestusest ja halastusest. Häda neile, kes põgenevad, ja häda neile, kes põgenevad roomlaste eest kahekordselt.
  Idaarmee sulas meie silme all ning ladina rügemendid, leegionid ja kohordid olid vääramatu. Raudne ja tugev, nad murravad ja tükeldavad kõike ning tapavad aadlikud...
  Poiss aga välkus paljaste roosade kontsadega ja ajas mõõkadega veskit, raius korraga maha viis vastast.
  Täielik võit. Ellujäänud partlased langevad põlvili ja anuvad armu.
  Edmond Dartagnan lähenes keisri kutsel. Ta vaatas talle hellitavalt otsa. Iidsetel aegadel on inimesed veidi madalamad kui hilisematel sajanditel ja unenäos kujutab poiss end vanuses vanemana. Niisiis näib poiss Dartagnan Rooma standardite järgi neljateist-viieteistkümneaastane. See tähendab, et seda võib juba pidada meheks, kuigi ilma habemeta. Julian vaatas oma kriimustusi ja sinikaid ning küsis laia naeratusega:
  - Kas sa oled jumal?
  Edmond Dartagnan vastas ausalt ja õiglaselt:
  - Ma olen inimene!
  Julian ohkas raskelt ja vastas samuti siiralt:
  - Kahju... Väga kahju!
  See ajas terminaatoripoisi vihaseks ja ta vastas karmilt:
  - Pole midagi kahetseda! Mees, see kõlab uhkelt!
  Julian noogutas tunnustavalt ja patsutas poisile õlale:
  - Hästi öeldud! See mees kõlab uhkelt ja ta peab olema uhke, mitte savi pottsepa käes!
  Sõjavägi pomises heakskiitvalt. Marssiv preester asus võidu puhul ette valmistama paganlikku palveteenistust. Julian otsustas vanad kultused taaselustada. Üks neist on Jupiteri, Marsi ja Mithra kummardamine. Kuigi on selge, et paganlik usk vajab kaasajastamist. Siin on välja pakutud erinevaid ideid. On ju juba olemas õpetus Champs Elysees"st - sõdalaste ja kangelaslike inimeste, asjatundjate paradiisist. Miks mitte muuta see ametlikuks doktriiniks. Oled keisrile allutatud, suudad end teenistuses eristuda ja saad endale järgmises maailmas haaremi ning tähistad seal õilsaid pühi, olles igavesti noor ja tugev! Miks siis eliit siis Kristuse õpetus?
  Uhke poiss Edmond Dartagnan, kellele ka traditsiooniline kristlus väga ei meeldinud, kahesüdamlik ja julm, märkis:
  -Inimene ise on oma õnne sepp ja ta on oma edu pottsepp!
  Julian ulatas poisile käe, raputas seda soojalt ja soovitas täie siiralt:
  - Ole mu poeg ja pärija! Sa oled üle oma aastate tark ja sul on üliinimlik jõud!
  Pärast seda võttis keiser oma vööst välja keisrite sõrmuse. Seda sõrmust kannab tavaliselt keiser, kelle järeltulijaks ta valib, ja see on tavaliselt märk lapsendamisest.
  Edmond Dartagnan pani sõrmuse nimetissõrme ja ütles entusiastlikult:
  "Loodan, et olen väärt keisri pojaks..."
  Julianus alistas Partia armee ja piiras uuesti nende hästi kindlustatud pealinna. Edmond Dartagnani ilmumist tervitati rõõmuga. Rooma keiser suudles poissi ja tõstis ta tugevate kätega tema kohale, öeldes:
  - Jumal tänatud! Arvasin juba, et oled surnud!
  Edmond, saades aru, et tõde pole nii lihtne selgitada, vastas paljaid jalgu trampides:
  - Ausalt, teie Majesteet on minu tõeline isa, see on Apollo ja ta viib mind mõnikord Olümposele ja teistesse maailmadesse, et ma inimestega liiga ei harjuks!
  Reaalses ajaloos usust taganejaks hüüdnimega keiser oli üllatunud:
  - Kas sa oled Olympust näinud?
  Edmond Dartagnan, nagu kõik intellektuaalselt arenenud poisid, armastas komponeerida ja seetõttu kinnitas ta kergesti:
  - Jah!
  Julian hüüatas imetledes:
  - Ja ma nägin Jupiterit!
  Rüütelpoiss, pärlhammastega laialt naeratav, vastas:
  - Minu vanaisa Jupiter ütleb teile tere! Ja soovib edu! Nii et Rooma impeerium - vallutas kogu maailma! Ja kogu universum!
  Keiser hüüdis täiel rinnal:
  - Jumal tänatud! Toogu nad võidu!
  Pärijapoiss soovitas kohe kallaletungiga mitte edasi lükata, kuna ümbruskond oli laastatud ning Rooma vägedel oli liiga raske endale süüa ja juua hankida.
  Edmond, relvastatud parima Rooma vibuga, mida ta ka täiustas, läks jahile. Parem on mõelda rünnakuplaanile, nähes kindlust ennast ja samal ajal tappes vaenlasi.
  Edmond Dartagnan tulistas eemalt sõdalast, kelle kiivris olid helepunased suled. Vastuseks lendasid noolepilved poisi poole. Kuid noor sõdalane ei pööranud neile vähimatki tähelepanu: nad ikka ei ulatunud ja lõid vastased lahedalt välja ning ta ise kõndis aeg-ajalt kiirel sammul jooksma minnes ümber müüri.
  Linn oli tõepoolest suur, mitte palju väiksem kui Rooma ja ümbritsetud kõrgete müüridega. Traianus Suur ja paljud teised vallutajad ei saanud teda enda omaks võtta. Kuid siin on tegelikult Parthia peamine jõud. Vallutage ta ja teie võimud Roomas võivad ulatuda Indiani.
  Poiss Edmond märkas, et linna müürid olid peaaegu kõikjal suured, paksud ja sakilised. Sellise linna võtmiseks vajate palju pikki treppe ja pole kindel, et te neid leiate. Kaitse on mõnevõrra nõrgem, kus linna uhub jõgi, seal on tormine oja. Jõge on võimalik ära juhtida, kuid selleks kulub vähemalt kaks kuud rasket tööd. Millised on muud viisid?
  Näiteks puhuge sein õhku ja murdke tõkkest läbi! Lihtsaim viis, kuid teil on vaja lõhkeaineid. Kuid linnast mitte kaugel on muljetavaldav mets. Ja teatud oskusega saab lõhkeaineid valmistada ka ... saepurust, lisades neile lihtsamaid mineraale ja sooli. Ja paljaste kontsadega tundis poiss, et mullas on sellised mineraalid ja soolad.
  Parim on õõnestada müüri kõrgeim osa, kuhu on kogunenud kõige rohkem vaenlase sõdureid. Nüüd hakkavad partlased kahetsema, et nad üldse Rooma vastu julgesid minna.
  Edmond Dartagnan, olles lasknud neli värinat, naasis laagrisse ja teatas rõõmsalt Julianile:
  - Jumalad ütlesid mulle, kuidas kindlus võtta! Kuid laske oma sõdalastel meie rituaali teenida!
  Rooma keiser andis rangelt käsu:
  - Kuula mu poega, nagu sa kuuletud mulle!
  Ja armee, kes oli näinud Edmund Dartagnani tegutsemas, haukus vastutasuks tervituse. Ja poiss, Tsesarevitš, jagas aktiivselt käske. Kõigepealt peate puud maha võtma ja peeneks lihvima. Ja see osutub väga lahedaks surmavaks jõuks Vana-Rooma vaenlaste vastu.
  Peate segama palju saepuru mineraalidega ja siis saate võimsa iidse aja pommi. See peaks töötama palju tõhusamalt kui püssirohi ja mitte halvem kui nitroglütseriin. See on tõesti terminaatoripoiss. Pealegi raius Edmond ise isiklikult metsa ning jahvatas palgid kilpideks ja saepuruks.
  Poisi paljas lihaseline torso säras higist ja tundus, et poiss oli pronksi valatud.
  Jumalate tahet uskudes töötas Rooma armee väga sõbralikult, harmooniliselt ja energiliselt. Kiiresti ehitati saepuru ja võimsad puitkilbid. Tõsi, partlased püüdsid väljalendu sooritada.
  Edmond Dartagnan vehkis rõõmsalt oma kahe mõõgaga ja ratsavägi sööstis varitsusest välja. Paar tuhat pärslast piirati ümber. Rüütelpoiss keppib nende juhti jalaga lõualuus, sundides teda kaotama palju hambaid. Ja siis töötasid tema mõõgad nagu habemenuga. Ja partlased olid kotis ja neid ümbritses maailma vapraim armee.
  Jah, paljud barbarid võitlesid nüüd Rooma armees, kuid see muutis selle tugevamaks, imades endasse nii värsket verd kui ka uusi võitlusvõtteid.
  Edmond Dartagnanil õnnestus see lõikamine teistest rohkem. Ja tahtlikult sukeldus poiss suurtesse vereloikesse, et Rooma sõdureid pihustada. Ja neile meeldis, selgus, et nad saavad jumaliku armu, jõudu ja õnne Apolloni pojalt endalt.
  Sama paljud Roomas rõõmustasid vanade paganlike kultuste tagasituleku üle. Ja suure rõõmuga palvetasid nad Fortuuna ja Jupiteri poole.
  Terminaatoripoiss näis pärslasi ühe hoobiga pooleks lõigates kinnitavat, et paganate usk annab kolossaalseid kosmilisi jõude. Ja et peaaegu iga inimene võib soovi korral saada jumalaks ja teha imesid!
  Kristlus seevastu tundus elurõõmude suhtes liiga vaenulik ja seetõttu ebaatraktiivne. Pealegi, kas see paradiis jääb alles? Ja kas keegi neist, kes elas neljandal sajandil, nägi ülestõusnud Kristust?
  Jah, ristilöödud, õnnetu inimese kõikvõimsusesse on väga raske uskuda ka rafineeritud meelel. Ja veel enam barbaritele ehk roomlastele, kes väärtustasid jõukultust ja kellele rist oli häbiasi. Kõigeväelisele Jumalale end ristil surnuks alandada - see tundus üldse hullusena ja uskuda sellisesse ....
  Ja nende jumalad on lihtsad, arusaadavad, inimlikud... Ja keegi ei osutanud tõsist vastupanu taaselustatud kultustele!
  Ja nüüd riisisõdalased, isegi kui pooled neist pole latiinod, vaid barbarid täidavad entusiastlikult keisri ja tema poja ning Apolloni poja korraldusi.
  Öösel valmistatakse juba piisavalt saepuru ja mineraale. Edmond Dartagnan ei oodanud koitu, vaid käskis käru viivitamatult vastase kaitse keskpunkti viia.
  Ja trofeepartia hobused tormasid koos surmava lastiga kuningate torni. Nad ajasid neid edasi, põletades tõrvikute ja pikkade piitsahoopidega peavarre ja jalgu. Ja kuigi pärslased avasid ööpimedusse valimatu tulistamise, oli juba liiga hilja.
  Edmond Dartagnan hüüdis oma hääle tõstmiseks läbi tohutu messingisarve:
  - täitku jumalate nimi! Olgu Jupiter abiks!
  See plahvatas nii, et isegi paar miili roomlaste peadest lõid neil kiivrid peast. Partilased kannatasid aga tuhat korda rohkem. Peamine varjualune lööklaine eest paiskus kõrgemale ja seinad kerkisid. Paljud sajad Pärsia sõdurid said kohapeal surma ja veelgi rohkem sandiks ...
  Edmond Dartagnan, keda samuti plahvatus tõukas, langes põlvili, kuid hüppas kohe püsti. Rüütelpoiss haukus uuesti:
  - Ja nüüd ründavad sõbrad! Meie Jumala Apolloni auks!
  Ja ta tormas esimesena, välgutades paljajalu, tolm oli kleepunud poisilike kontsakingade vere külge. Ja tema selja taha tormas kogu Rooma armee, lugematu arv, igal juhul õudusunenäos.
  Edmond Dartagnan jõudis esimesena partlaste positsioonile ja ronis reipalt kokkuvarisenud müüri alla. Terminaatoripoiss oli suures elevuses. Ta lõikas kõiki järjest, kuigi juba oli näha, et partlased olid kaotanud võime tõelise vastupanu osutada. Nende moraal langes ja igasugune soov roomlastele vastu seista haihtus. Kuid ikkagi jätkus hävitamine ja toimus tõeline veresaun.
  Terminaatoripoiss lõi üht õilsat pärslast palja kannaga lõuga ning murdis lõualuu ja kaela. Ta kukkus otse keeva tõrva katlasse, mille partlased olid valmistanud ründavatele roomlastele pähe valama.
  Vaik voolas maha ja mitmed ehmunult pärslased kukkusid ka padadesse ning röstiti neis elusalt.
  Oliver Twist, mõõkadega vehkides ja järjekordsest lagendikust läbi lõikas, laulis terve ballaadi:
  Olen Rooma ja mõõga rüütel...
  Issand on mind lahingusse kutsunud!
  Maailm sai korraga timuka,
  Ja parem kiida Fortuuna!
  
  Otsustas suure unistuse taaselustada
  See mees on saanud tugevaks nagu Jumal!
  Ja armusin tarkust, ilust,
  Milles kehastub südamete sööst metalli!
  
  Ei, mitte pagan, Caesar oli,
  Ta ei teadnud oma võrdset rati ...
  Ja Rooma särava hiilgusega,
  Trotsi hirmu - Saatan!
  
  Kõik muutub tolmuks
  Kuid ainult vaim on surematu!
  Leia sõnades jõudu
  Mida meile valjusti ei räägita!
  
  Uskuge mind, inimene ei ole laip,
  See on parim, elab alati ...
  Hiilguse kiir pole kustunud...
  Täht armastuse südametes!
  
  Ja mis on veri
  Ta annab meile elu...
  Valust väljub armastus
  Ja hoidke teda!
  
  Usu, et sa ei ole nõrk
  Ja ta oli hingelt tugev!
  Ori hukkugu lihas,
  Meie saame valjad hakkama!
  
  Kui võidad arguse
  Ja metsik õudus kaob ...
  Siis hõljutad katuste kohal,
  Jumalad loevad nägusid!
  
  Olümpos tuleb, süütab tule,
  Ja valgust tuleb...
  Kuid ärge puudutage nõrka kangelast,
  Oftalmoloogi klient...
  
  Kes tallab väikese ussikese,
  Ta ise on südames väärtusetu!
  Ja minu suur kirg
  Saba all kaks paprikat!
  
  Lühidalt, Belobog tulevad,
  Minust saab Apollo...
  Kriipsutame pliiatsiga nullid läbi,
  Meil on seljataga miljonid!
  Ja lihaselise, Heraklese moodi poisi iga löögiga kukkus keegi. Ja pärslased põlvitasid ja karjusid südantlõhestavalt halastust paludes.
  Parthia pealinn oli langenud ja selle kohal lehvis nüüd Rooma lipp.
  Vangid langesid näoli ja suudlesid Heraklese tööd teinud poisijumaluse paljaste jalgade graatsilisi jälgi.
  Edmond Dartagnan võttis Aasia võtme oma tugevatesse kätesse ja läks keiser Juliani juurde. Ta tänas pärijat ja andis selle talle tagasi, öeldes: "Au Apollonile."
  Julian ehitab uue pealinna. Edmond hakkas ka kõigest unistama nagu veidi kiirendatult, nagu filmist... Siin kohtus ta taas keiser Julianusega. Partia kuningriik, millest roomlastel oli nii palju probleeme võidetud, ja Julianus, keda juba kutsuti Suureks, otsustas Babüloni taastada.
  Roomlased pidasid keisri nimelise poja Edmond Dartagnani, keda peeti Apolloni pojaks, ilmumist jumalate märgiks.
  Poisi ees puistasid Vestal Neitsid roosi kroonlehti. Edmond trampis neid paljaste jalgadega ja uhkelt rinna välja sirutades marssis ta nagu võidukas. Kroonlehed kõditasid ta paljaid kontsi mõnusalt ja sellest tuju tõusis. Julian surus sõjatööst jäetud poisi kätt ja ütles:
  - Oh mu poeg! Käskisin partlastelt püütud aaretest valada teile kuldne kuju, millesse silmade asemel smaragdid sisestada! Kuna sa oled Apollo poeg, siis oled sa nagu ilu- ja sõjakunsti jumal!
  Edmond Dantes vastas tagasihoidlikult, pani käed üle tugeva teismelise lihaselise rinna:
  - Ma olen nagu jumal, olles mees!
  Julian noogutas tugevale poisile, kes oli tõesti nagu Apollo noorukieas, ja teatas:
  - Teie poolt ja Babüloni taaselustamise alguse auks korraldame gladiaatorite võitlusi!
  Edmond ütles siiralt:
  - Vähem verd! Meie jumalad ei nõua ohvreid, vaid julgust ja vaprust!
  Julian nõustus sellega:
  - Las see olla nii! Kuid need partlased, kes ise tagasi ei astunud, peavad surema gladiaatorite lahingutes, et mitte tekitada Roomale uusi probleeme!
  Edmond D'Artagnan, Jr., vastas sellele:
  Las jumalad otsustavad oma saatuse! Ainult naised ja lapsed ei tohi neist osa võtta!
  Julian vastas kahemõtteliselt:
  - Surmatantsus ei osale need, kes meile ohtlikud pole!
  Edmond D'Artagnanile valatud kuju oli isegi elusuurusest kõrgem ja smaragdisilmad põlesid. Tema käes hoidis poiss-jumalus kahte terasest teraga mõõka ja rubiinidega kaunistatud käepidemeid. Reljeefsed lihased olid originaaliga üsna kooskõlas.
  Seejärel toimus uhke pidusöök ja juba pidusöögi ajal peeti esimene gladiaatorite võitlus. Kaks hoolikalt pestud ja õlitatud partlast võitlesid. Nad ründasid üksteist mõõkadega. Suurem jättis mitu mõõgalööki rindu ja kõhtu vahele, kukkus liivale. Võitlus osutus üürikeseks ja peaaegu kõik roomlased, kes ei olnud sellise tulemusega rahul, kallutasid oma sõrmed alla - tehke talle lõpp! Oliver hoidus. Ta ei tahtnud paista julm ega halastav.
  Südametunnistuspiinata partlane pussitas oma kaasmaalast. Sellega gladiaatorite etteasted tegelikult lõppesid. Alles peo lõpupoole, kui Julian, nagu Nerogi, laulu laulis, kutsuti sõdurid uuesti staadionile. Seekord oli tegu kahe teismelisega.
  Nad võitlesid piisavalt kaua, tekitades üksteisele palju haavu. Ja lõpuks, täiesti kurnatuna, torkasid nad mõõkadega teineteise rinda ja tardusid.
  Edmond trampis palja jalaga ja märkis rahulolematult:
  - Sa lubasid isa, et gladiaatorite duellis ei ole lapsi!
  Julian vastas otsustavalt, lüües rusikaga vastu lauda:
  - Ja need pole lapsed! Nad on juba neliteist!
  See tulemus tekitas roomlastes teatud pettumuse ja nad vilistasid surnud võitlejaid.
  Edmond ei vaielnud vastu. Ise ta neljateistaastaste lastega ei arvestanud. Kui poiss saab juba naisega koos olla, siis ta pole laps!
  Jah, ja neil päevil abiellusid nad Gascony's ja abiellusid. Antiik ja keskaeg on üks!
  Gladiaatorite võitlused algasid järgmisel päeval.
  Partialased võitlesid omavahel. Nad olid raevukad, viskasid ennast ja pussitasid. Valati palju verd ja higi.
  Juba esimeses lahingus võitles mõlemal poolel paarkümmend inimest. Need, kes tulid välja esimesena roheliste nibudega ja teisena kollastega. Lahing kulges vahelduva eduga. Võitsid rohelised, kellest vaid kolm jäid jalule ja needki said raskelt vigastada.
  Teine duell kujunes esimesest veidi verisemaks.
  Seekord oli kummalgi pool viisteist meest. Mõned oranžides sidemetes, teised sinises. Rasked saapad klõbisevad vastu liiva. Gladiaatorid ise on poolpaljad, paljud karvased, nii et vaatepilt on üsna barbaarne ja pingeline. Oranž tundus tugevam, kuigi üldiselt kujunes võitlus võitluslikuks. Toimus kangekaelne löögivahetus, verd tilkus.
  Mõlemad pooled kõikusid nagu lainetuul.
  Tugevamaks osutus oranž, millest viis sõdalast seisid jalul. Ja need sinised, kes olid hunnikutes, aga tapeti, ei andnud roomlased neile armu.
  Lahingud olid täies hoos. Siin näiteks kolm lõvi ja viis nüri mõõkaga partlast. Supelmaja osutus veriseks... Seekord naeratas õnn lõvidele, välja arvatud loomadele, ja mõõgad anti vangidele lühikesed, roostes ja pikka aega teritamata.
  Siis astusid ringi teismelised, relvastatud ainult pistodadega. Seal oli nii palju karjumist, karjumist, näksimist. Nad põimusid embusse ja pussitasid üksteist oma näpuga, peksid, lõid jalaga. Poisid olid nii maruvihased, et ei vaadanudki, kes millisesse võistkonda kuulub. Nad lihtsalt tapsid üksteist, sandistasid ja lõpetasid kohapeal.
  Üks neist rebis isegi teise südame lihaselisest rinnast välja, mistõttu viimane suri tugevasse valušokki.
  Kui raske ja vastik see on, aga samas verine põnev. Kui koged segu põnevusest, naudingust ja samal ajal vastikust, kui alasti, higised, verised ja tükeldatud teismelised piinavad ja hammustavad üksteist relvadega.
  Ja iidsetel aegadel sünnib palju lapsi ja gladiaatorite võitlustes osaleb suur hulk poisse. Need on vähem väärtuslikud kaubad ega ole nii haledad. Sageli võitlevad noored orjad täiesti alasti ja alati paljajalu.
  Naisgladiaatorid on ka peaaegu alati paljajalu, välja arvatud kõige kuulsamad neist. Sellised tüdrukud panevad elegantsed sandaalid, et rõhutada oma kõrgemat staatust.
  Orjad ei tohi jalanõusid kanda enne täiskasvanuks saamist, ainult külmal ajal antakse neile karedad puidust kingad, et väärtuslikud veised külma eest ei painduks. Ja kui laps on loomult tugev ja talub lund, eelistavad nad jätta ta ilma tuunikata. Vabade roomlaste ja eriti patriitside lapsed kannavad külmal ajal sandaale või susse ja saapaid, et olla vähem orjad.
  Edmond D'Artagnan on loomulikult jumal Apollo pojana sellistest eelarvamustest kõrgem. Kuid mõned Partia vangid, kes vaatasid üksinda keisri kõrval istuvat lühikestes pükstes poissi, pidasid teda ilmselt auväärseks kožnikuks ja sosistasid.
  Ja Edmondi kuulmine on väga terav ja see on ebameeldiv, kui ma sinust niimoodi mõtlen. Printsi juurde astusid kaks poolalasti orja, kes hakkasid poisi paljastele jalgadele meeldivaid massaaže tegema. Aasia tüdrukute puudutatud tunne on nii hea. Ilmselt ka vangistatud orjad vallutatud Parthias.
  Noorukitest jäi jalule vaid üks, kes aga samuti ei suutnud arvukate haavade tõttu sirgelt seista ja seisis neljakäpukil.
  Järgmine võitlus oli veidi eksootilisem. Neli krokodilli kahe tosina pulkadega partlase vastu. Ja ainult ühel oli kirves käes. Alligaatorid tormasid vangide kallale ja nad peksid vastuseks pulkadega. Mõned partlased põgenesid. Krokodill on väga hirmutav loom. Nagu suu klõpsab, nii suri hammustatud partlane sellistesse hammastesse.
  Ja teine sõdalane on juba kaotanud oma jalad ja teise käe. Ja gladiaatorikrokodillid söövad väga isukalt.
  Kirvega pikk pärslane lõikas alligaatorit kirvega. Ta isegi ei reageerinud: nii tugev nahk osutus. Ja kõik lööb järjest ja tormab ahmima kõiki, kes on kihvade alla jäänud.
  Ilmnes verine segadus. Ja see hakkas levima üle liiva ja kruusa.
  Edmond D'Artagnan hakkas orjatüdrukutega flirtima... Ja ärkas üles!
  
  KOLMAS MAAILMASÕDA NELJAKÜMNE VIIE AASTAS
  MÄRKUS
  Stalin ründas reeturlikult liitlasi ja alustas kolmandat maailmasõda. Nõukogude väed saavutasid algul märkimisväärset edu, kuid sõjaõnn on muutlik.
  . PEATÜKK #1
  30. mail 1945 algas uus sõda Nõukogude Liidu ja liitlasvägede vahel. Stalin otsustas, et Lääs tuleb enne aatomipommi hankimist ära teha.
  Ja sõda algas. NSV Liidul oli rindel umbes seitse miljonit sõdurit ja ohvitseri. Läänes oli umbes sama palju erinevat tüüpi jalaväge. Ja erinevad riigid. Liitlastel on viieteistkümne Nõukogude tanki vastu üle kahekümne tuhande tanki ja iseliikuva relva. Tõsi, NSV Liidul on rasked IS-2-d, samas kui liitlastel selliseid koletisi praktiliselt pole. Võib-olla, välja arvatud kakskümmend Tortila tanki, mis kaaluvad kaheksakümmend tonni. Kuid liitlastel on "Pershingid", mis on relvastuse ja esisoomuse poolest paremad kui T-34-85, ja "Churchillid", mis on palju paremini soomustatud kui kolmkümmend neli.
  Samuti on olemas, ehkki mitte massiivne "Superpershing", millel on võimas ja pika toruga 90-millimeetrine kahur 73 EL tünnipikkuses ja paksema esisoomuse. See on ka väga ohtlik auto. Aga kõige massiivsem "Sherman". Soomuses ja relvastuses on sellel tankil kolmkümmend neli. Nähtavuses, optikas veel parem. Kiirused on ligikaudsed, nagu ka kaal. "Sherman" on tõesti pikk ja vähem stabiilne, seda on raskem varjata. Kuid see on liikumisel palju vaiksem. T-34-85 on palju valjem.
  Tõsi, nõukogude diiselautol on suur jõuvaru ja see põleb vähem.
  Mõned Shermanid - "Firefly" on varustatud 17 jala pikkuse relvaga ja on paremad kui kolmkümmend neli ja relva soomust läbistav jõud. Kuid need pole kõige massilisemad.
  Üldiselt ei tundu liitlased maismaal nõrgemad. Neil on piisavalt kuulipildujaid ja püstolkuulipildujaid.
  Kuid Nõukogude jalavägi on karastunud ja omab rohkem kogemusi raskes võitluses vaenlasega. Selles suhtes on Punaarmee tugev.
  Lennunduses on vägede ülekaal liitlaste poolel. Eriti pommitajas. Ja eriti nelja mootoriga lennukites. Nõukogude hävitajad on paremad liitlasmasinate manööverdusvõimelt, kuid madalamad relvastuse ja kiiruse poolest.
  Muidugi on Stalini otsus esmapilgul õnnemäng. Nõukogude ässad on aga paremad ja produktiivsemad kui lääne omad. Ja mis kõige tähtsam, ma lootsin üllatusele.
  Ja see on suur jõud, kui ründate ootamatult. Ja siis suutis Punaarmee liitlased üllatusena tabada. Ja peksame neid.
  Siin oli järsk ja väga tugev löök.
  Nõukogude väed kiilusid esimestel päevadel sisse.
  Elizabethi meeskond võitles SU-100 peal ja saatis mürsku mürsu järel.
  Tüdruk surus paljad varbad kangile ja justkui paugutaks surmava jõuga.
  Siin on naised, keda vajate.
  Ja nad lõikasid ilusti kartuliteks.
  Elizabeth, purustades liitlaste väed, andis välja:
  - Rõõm ootab meid, kõrgeim klass!
  Jekaterina peksis palja, meislitud jala abil ja kilkas:
  - Võidu üle rõõmustamiseks ja kaotusekibeduse mitte leinamiseks on vaja töökuse higi ja andekasädet!
  Elena siristas hambaid paljastades ja pilgutades:
  - Sõdur tunneb oma südames, millal minna rünnakule, ja poliitik, kes on pikka aega maksas olnud, saadab tapale!
  Efrosinya vajutas palja kanna pedaalile, saatis surmava jõu mürsu ja lausus:
  - Sõdurit külastavad mõnikord kahtlused väejuhatuse pädevuses, kuid poliitik pole kahtlemata pädev, et valetada!
  SU-100 tungis enesekindlalt kaugelt kõigisse liitlaste tankidesse ja näitas oma tõhusust.
  Elizabeth lõi paljaste varvaste abil jalaga ja kilkas:
  -Sõdur on kotka poeg, kes nokitseb vastase kallal ja lehvib taevas, poliitik on rebase poeg, kes pähe paskib, ja sead kõrvalt!
  Ekaterina lõi palja, ümmarguse, roosa kontsa abil rusikaga ja kostis:
  - Lahingus alistasid vaprad ta enne võitluse algust, argpüks kaotas lahingusse sisenemata, poliitik pettis isegi enne trofeede jagamist!
  Elena itsitas, lükkas oma helepunase nibu alla, saatis surmava surma ja kilkas:
  - Lahingus on jõud alati ebavõrdsed, keegi on tugevam, keegi on nõrgem ja kõik on võrdselt osavad poliitikat mängida!
  Ka Efrosinya tuksub paljaste varvastega ja kakutab hambaid paljastades:
  - Lahingus kritseldab sõdur kuulipildujast ja tagalas poliitik trummeldab keelt tulutult!
  Elizabeth märkis liitlaste tankide pihta tulistades:
  -Sõdurit pole vaja vägiteoks ergutada - ta on alati valmis ja poliitik süüdistab sind igal hetkel!
  Jekaterina peksis palja kanna abil, purustas veel ühe tanki ja kilkas:
  -Sõduril , nagu kassil, on üheksa elu ja poliitikul nagu kuradil miljon maski!
  Elena tulistas suure aktiivsusega vaenlase pihta surmavaid mürske ja vingus:
  - Sõdur, isegi kui ta on füüsiliselt haige, on vaimselt terve ja poliitikut kimbutab alati valus soov valija kruvida!
  Efrosinya märkis agressiivselt, saates paljaste varvaste abil surmava jõu kestad:
  - Robotid ei saa haigeks jääda, tõelised sõdurid ei anna alla ja poliitikud ei saa oma olemuselt muud üle, kui kruttida!
  Masin jätkas liitlaste hävitamist. Lisaks läbistas kuivatamine nii relvi kui ka vaenlase jalaväge.
  Ja taevas võitlesid ka Nõukogude lendurid.
  Neli kaunitari ründasid taevas. Nad võitlesid nagu hiiglased bikiinides ja paljajalu.
  Nii ilusad ja võitluslikud tüdrukud.
  Nataša Sokolovskaja peksis vaenlase oma võitleja küljest lahti, tabas autot ja kostis:
  -Sõdalane on kolm korda sõdalane, poliitik on miljon korda siga!
  Anastasia Vedmakova peksis ka paljaste sõrmedega nuga ja kilkas:
  -Sõdur on ennekõike mees ja teiseks sõdalane, poliitik on esimeses järgus siga ja teise astme rebane!
  Akulina Orlova, purustades natsid ja kasutades oma paljaid varbaid, märkis:
  - Paljajalu naine võib mööduda igast labasest mehest, tal on kerge jalanõudeta, ilma ajudeta on raske elada!
  Mirabela Magnetic võttis selle kätte ja saatis oma paljaste varvaste abil surmakingituse ja kilkas:
  - Naine ei häbene oma palja kannaga uhkeldada, palju hullem on see, kui mees kingib sind ja rebis kolm nahka ära!
  Tüdruk võitles õhus meeleheitlikult ja osavalt. Nad tulistasid alla liitlaste lennukeid.
  Bikiinides sõdalane Nataša lõi paljaste varvaste abil välja järjekordse vaenlase auto ja säutsus:
  - Poliitik võib tõugata nagu tank, aga tema raudrüü on nagu verbaalne kõhulahtisuse tarretis!
  Paljaste varvastega tulistades ja vaenlast tabades lausus Anastasia:
  - Sõdur võib kampaania korras täid saada, aga tagalas olev poliitik on kutsumuse järgi juba sõnnikutäi ja isegi sead kogu aeg!
  Karm sõdalane Akulina lõi vaenlasele oma palja ümara kannaga ja lausus:
  - Poliitik on see lammas, kellelt sa vildisaabaste eest villa ei saa, aga sa ise lärtsad niisama kapsasuppi!
  Mirabela nõustus sellega täielikult ja ütles oma meislitud palja jalaga:
  - Siga annab inimestele liha ja peekonit ning seapoliitik riputab kõrvadele vaid nuudleid ja paneb juustu hiirelõksu!
  Nataša kasutas tünnitehnikat, tulistas teise lennuki alla ja kilkas:
  - Poliitiku sõnavõtt on soliidne puder ja lubaduste punt ja sinna juurde veel natukene hiirelõksu juustu, selline toit tekitab vaid pettumuse haavandi!
  Anastasia itsitas ja, pilgutades oma safiirivärvi silmi ning irvitades vaimukalt, ütles:
  - Sõdur armastab naisi ja kodumaad, poliitik ise on nagu kapriisne naine ja armastab võimu kodumaa üle!
  Akulina märkis agressiivselt, pilgutades oma smaragdist silmi ja kasutades paljaid jalgu:
  - Sõdur tahab sooritada vägitegu ja saada kangelaseks, poliitik leiab alati võimaluse alatust toime panna ja tasu saada!
  Mirabela märkis suure vaimukuse ja särava aplombusega hambaid paljastades:
  - Kui sõdur tähti ei loe, siis varem või hiljem teenib ta need õlarihmadel, aga end staariks pidav poliitik ei väärinud isegi risti oma hauale!
  Lennukitel lõid tüdrukud kiiresti arveid. Aga võitlus oli muidugi äge.
  Nõukogude väed murdsid esimestel päevadel sügavalt kaitsest läbi ja kiilusid vaenlase positsioonidele.
  Tank IS-3 oli just hakanud rindele saabuma. Sellel masinal on väga hea torn - eriti eesmise soomuse osas. Tõsi, paak ise on kolm tonni raskem kui sarnase šassii ja mootoriga IS-2.
  Alenka sõidab selle autoga koos teiste tüdrukutega. Ja tank võitleb läbitungimatult otsmikus liitlaste relvade eest.
  Alenka tulistas paljaste varvaste abil vaenlase pihta, lõhkus Shermani soomusrüü ja siristas:
  - Sõdur ei leia alati kohta päikese all, aga hing on helge, poliitik astub vahel valgusti kohale, aga kurat ise on vaimus!
  Anyuta tulistas ka kuulipildujatest ja märkis vaimukalt:
  - Sõdur otsib au ja tahab ellu jääda, poliitik on juba leidnud häbi ja tahab elada suures plaanis!
  Alla, see raevuka jõuga punajuukseline tüdruk, saatis paljaste varvaste abil mürsu ja kilkas:
  - Sõdur tervitab ja jääb au sees, poliitik libiseb sea ja ta ise jääb näruseks kuldiks!
  Maria, see kuldsete juustega tüdruk, vajutas palja kannaga kangile, saates surmava kingituse surma ja siristas:
  - Sõduriteenistus ei lase kõhtu kasvatada, kuid kõhu kaotanuna saavutab sõdalane inimeste südames surematuse ja poliitik, kes on kõhu üles töötanud, jääb ainult maksa!
  Olympias, lüües vaenlast paljaste kontsadega, andis välja:
  - Sõdur ei säästa kõhtu ja tal pole kõhtu sellepärast, et meid armastavad tüdrukud, poliitik raputab kõhtu ja ajab mammutit üles ja sellepärast oleme valijate poolt vihatud!
  Tüdrukud, nagu näha, on täiesti lahku läinud. Ja nad on IS-3 tankil märatsemas nagu hiiglased.
  Ja peksid liitlaste vägesid.
  Churchill ja Truman raputasid lihtsalt pead. Nii osutus nende vägede katastroofiline lüüasaamine. Punaarmee jõudis juba Reini äärde, moodustades mitu katelt.
  Kõik pole aga veel otsustatud. Liitlaste lennupressid. Pommilennukid on väga võimsad ja kolossaalse tapmisjõuga.
  B-29 on kaheteistkümne kuulipildujaga üldiselt väga ohtlik. See on nii lihtne, et sa ei saa teda peatada.
  Ja päris kiiresti. Kiiruse poolest võrreldav Yakiga. Ei, sa ei saa seda lihtsalt võtta.
  Pean ütlema, et tüdrukud on Nõukogude lennunduses väga agressiivsed ja ilusad ning te ei saa neid nii lihtsalt peatada. Nad võivad iga lennuki alla tulistada.
  Isegi kohutav B-29, millel on surmav jõud. Ja see lööb kõik maha.
  Lennuki roolis istus ka näiteks Stalenida. Ja ta tulistas oma LA-7-lt alla Ameerika autot, hüüdes:
  - Paljajalu tüdruk on õnnelikum kui vana naine, keda šarlatanid kingisid, lubades igavest noorust ja rikkust, kuid noore naha asemel rebiti kolm nahka!
  Tüdruk vajutas paljaste varvastega päästikule, lõi maha järjekordse vaenlase ja kilkas:
  - Sõdur pole veel päris kindral, ei jää talle alla leidlikkuse ja julguse poolest, poliitik pole päris saatan, aga alatuse tegemiseks on tal veel kuradilt õppida!
  Steelenida on väga lahe ja särtsakas tüdruk.
  Siin ta tabab vaenlase lennukit. Koputab ta kolossaalse täpsusega välja ja ütleb:
  - Paljas naiskonts on ümmargune ja võrgutav, alasti kuningad, kellega poliitikud ilmuvad meie ette, kui nad on maskilt rebitud, kõnes ümarad, kuid vastikud!
  Sõdalane näitab oma vigurlendu ja hävitamist. Ja sellest ilmselt ei piisa.
  Meie võitlejad survestavad liitlasi. Kuid ka USA väed ei võitle nii halvasti.
  Ameerikast pärit sõdurid lasevad üsna täpselt. Nende inimesed on relvastatud, lapsepõlvest peale ja teavad, kuidas lüüa püssi ja vintpüssi. Ja ameeriklastel on head kuulipildujad.
  Pärast üllatuse mõju mõningast nõrgenemist hakkasid Punaarmee kaotused kasvama.
  Siiski on Ameerika ja Suurbritannia tugevad riigid, kus on palju kolooniaid.
  Ja isegi õhuvõitlused keevad võrdsetel alustel.
  Ja liitlaste piloodid pole halvad.
  Nataša Sokolovskaja võideldes ja paljaid varbaid kasutades võttis selle kätte ja lausus vaimukalt:
  - Piloot ei sünni tiivulisena, ta saab tiivad võitluses, poliitik ei sünni ninaga, aga ta jätab valijad ilma vaevata ninaga!
  Anastasia, kes lõi maha teise auto, säutsus, paljastas pärlhambad ja pilgutas silma:
  - Sõdurioskus sünnib agoonias, poliitiline virtuoossus tekitab valijate agooniat!
  Akulina märkis, tulistades paljaste sõrmedega oma meislitud jalgadest:
  - Sõdur pole veel meister, aga ta õpib lahingust lahingusse, poliitik pole enam ingel ja ta läheb ühest valimiskampaaniast teise lohakalt!
  Mirabela, lõigates vaenlased väga hästi sihitud ja täpsete pursete abil välja, andis välja:
  - Roomamiseks sündinud ei saa lennata, kuid ori sünnist saati suudab troonile lennata, kui tal on rähni visadus, öökulli mõistus ja kotka pilk!
  Nad kukutasid autosid kuulsaks ... Punaarmee murdis läbi Rooma. Seal võtsid Itaalia kommunistid neid entusiastlikult vastu. Ja paljudest teistest rahvustest.
  Algas Punaarmee vabastamiskampaania Euroopas. Ja see arenes väga edukalt. Kuigi kahjud olid väga suured.
  Kuu aega pärast pealetungi algust lähenesid Nõukogude väed juba Pariisile.
  Isegi massilised pommitamised ei suutnud neid peatada. Edasiminek oli aeglane, kuid ühtlane. Ja kahjud olid hüvitatavad.
  Toimus marss täiendus, värvatud ja sõdurid Euroopast.
  Liitlastega võitlesid ka poolakad, rumeenlased ja ungarlased. Käimas oli ulatuslik pealetung.
  Ameeriklased ja britid olid selgelt kaotamas, kuid jätkasid sõda ...
  3. juulil 1945 sisenesid Nõukogude väed Pariisi. Linnas puhkesid ägedad võitlused.
  Liitlased olid juba kandnud korvamatuid kaotusi ja osutasid loiult vastupanu. Lääne armeede lüüasaamine toimus peaaegu välksõja tempos. Stalin oli väga rahul.
  Jah, see on muidugi alatu, kuid praktiline. Ja USA ja Suurbritannia väed püüdsid meeleheitlikult järele jõuda.
  Ja vangide arve läks miljonitesse ja tööjõudu on laagrites ikka väga vaja.
  Jossif Stalin märkis targalt:
  - Sõjas võidab tugevaim ja kavaluses on suurim jõud, nii et rebane võtab alati lõvi üle!
  See pole aga veel kõik. Ees Suurbritanniast, mida kaitseb väga võimas laevastik.
  
  Nõukogude allveelaev "Pioneer" tüdrukute meeskonnaga ründab britte.
  Tüdruk Nicoletta saadab paljaste varvaste ja kiljumise abil inglase pihta torpeedo:
  - Sõdur võtab seda mitte niivõrd jõuga, kui leidlikkusega, aju on keha tugevaim osa, kuigi tal pole lihaseid ja keel on kõige kahjulikum, kuigi hammaste taga!
  Tamara, kes saatis samuti paljaste varvastega surmava jõuga torpeedot, märkis:
  - Sõdur pingutab püksirihma, et oleks lihtsam kandideerida, poliitika paneb valijad püksirihma pingutama ja nad lähevad laiali!
  Aurora tulistas ka vaenlase pihta torpeedot ja sikutas:
  - Sõduril on vaimsed tiivad ja kotkas hinges, poliitikul seapenn hinges ja hing hullem kui sea!
  Pärast seda naeravad tüdrukud Venemaa auks, võtavad midagi naljakat ja laulavad.
  Ja tagasi võitluse juurde...
  Selgub, et see on täieõiguslik sõda. Prantsusmaa on juba vallutatud ja Punaarmee ületas Püreneed. Võidu tund läheneb ja läheneb.
  Siin on tüdrukud juuli lõpus Madridis.
  Vangi võetud sõdurid on sunnitud oma paljaid jalgu suudlema. Nad teevad seda entusiastlikult.
  Zoya märgib naeratades:
  - Mehe keel lakub meelsasti naise paljast kontsa, aga rumalad mehed lasevad end veel meelsamini keelega poliitikutel jalga lasta!
  Augustine, kelle paljaid jalgu mehed suudlesid, märkis ratsionaalselt:
  - Poliitikutel on pikad keeled, aga väga lühikesed käed, et täita lubadus mõõtmeteta suud!
  Svetlana, kelle paljaid, veidi tolmuseid, kuid elegantseid taldu lakkusid kaks noort, märkis:
  - Kellel on mõistust, kärbsed nokivad poliitikute meekõnesid ja kellel rottide ahnus, tormake hiirelõksu juustu vabaks!
  Ja tüdrukud puhkesid naerma, see oli omal moel väga lõbus ja meeldiv ...
  Oleg Rõbatšenko sõdis ka liitlasvägedega. Poiss viskas paljaste varvastega surmava jõuga granaati ja ütles:
  - Poliitikud on haruharva lollid, vastupidi, sagedamini on lollid need, kes annavad oma häält muheda poliitikuna, riskides selle eest vastu kõrvu saada ja pükstest ilma jääda!
  Võimsa armeega võitlev ja ka paljaste varvastega surmakingitusi loopiv Margarita Koršunova andis hambaid paljastades välja:
  - Poliitik on ise taskuvaras ja taskumees ja tema taskul pole põhja, kuid ta saab sellest valijatele ainult viigi!
  
  Poiss ja tüdruk naersid ja paljastasid oma pärlmutter ja väga sädelevad hambad.
  Oleg Rõbatšenko, kinkides palja kannaga granaadi, märkis:
  - Sissetungija trambib saabastega maad ja naine meest paljaste jalgadega, maa oigab valust, mees kahiseb rõõmust!
  Tüdruk Margarita pööras pöörde ja jätkas:
  - Sõdur ei taha tappa, kuid ta täidab oma kohust kohusetundlikult, poliitik januneb vere järele ja tal pole isegi südametunnistust!
  Lapsed võitlesid ja näitasid oma kõrgeimaid võitlusoskusi.
  Gibraltarile tungib juba Punaarmee.
  Alice ja Angelica kaklevad. Tüdrukud on muidugi peaaegu alasti ainult õhukestes aluspükstes ja päevitunud.
  Alice viskas palja jalaga mõrvarliku surmakingituse, põristas Challengeri tanki ja kostis:
  -Sõdur ei ole hamster, keda varuda, ega pätt, keda varjata, ega rott, kes end närima peab, vaid tal on õiglase eesmärgi nimel võideldes tõesti lõvihambad!
  Angelica, vabastades surmava plahvatuse ja saates oma palja kannaga surma kingituse, karjus:
  - Sõdur on lahinguüksus, poliitik on lihtsalt sõjakas null!
  Alice, rünnates ja tulistades, ütles:
  - Poliitik ei ole sõdur ega sõdalane, kuid ta tapab väga tõhusalt pika keelega ja rebib hingedelt katuse!
  Liitlaste sõdureid maha raiudes ja maha raiudes Angelica reetis, kinkides oma palja kannaga surma:
  - Diktaator eemaldab ka kändudelt laastud pika keelega, ilukõnesaega!
  Tüdrukud näitasid oma klassi. Gibraltar langes. Vangistatud britid suudlesid tüdruku paljaid jalgu.
  Alice märkis üsna loogiliselt:
  - Kõige tugevam luu on keel, kui ta pole keelega seotud!
  Angelica nõustus sellega täielikult, haarates paljaste sõrmedega ühel vangil ninast kinni:
  - Kui poliitik on keelega, siis poleemikas ta konte ei kogu!
  Alice itsitas ja märkis agressiivselt, pilgutades safiirsilmi:
  - Poliitik on ikka see vili, ta ei küpse kunagi valijate toitmiseks, vaid mäda sellest hetkest, kui teda hääletamise teel hindamiseks eksponeeritakse!
  Angelica, paljastades pärlmutterhambad, märkis:
  - Poliitik on vili, mis ilukõne mahla välja valades muudab valijad juurviljadeks!
  Ja tüdrukud flopasid - üks paljas tald teise vastu.
  Oleg Rybachenko märkis filosoofiliselt:
  - Pooleliitrine viinapudel on surmavam kui tosin Hitlerit, nii et joogem selleni, et ainult alkohol tapab venelasi!
  Pärast seda laulsid komsomolilased kooris;
  Kuulsusrikkad komsomoli tüdrukud,
  Suures sõjas ustav hartale ...
  Kaunitaride hääl on kõlav,
  Pole kedagi ilusamat maa peal!
  
  Meie kodumaa saab ilusaks,
  Ehitame üles helge kommunismi...
  Venelaste vastu sõdida on ohtlik,
  Kuri fašism hävitatakse korraga!
  
  Me võitlesime kord Moskva lähedal,
  Olid kõvad külmad.
  Hitler oli saatanaga liidus
  Ja nüüd on füüreril nullid!
  
  Maria ja Lada aitavad meid,
  Vastased said vapralt üle...
  Ei ole paremaid iludusi kui me,
  Karu puhkes raevu!
  
  Kuigi pakane möllab väga äge,
  Komsomoli liikmed tormavad paljajalu...
  Sageli on kahju Juudasega kohtuda,
  Lööme neile rusikaga näkku!
  
  Tüdrukutele üks, kes kutsub võitlema,
  Julge näidata ägedat lahingut ...
  Komsomoli liige, kes pole päti hingega,
  Statistikaeksam on lihtsalt viis!
  
  klassi vahva tüdruk näitab
  Au kinnitatakse terasmõõgaga ...
  Oleme isegi lahedamad kui mustad deemonid,
  Purustame mudžaheidid tükkideks!
  
  Ärge andke füürerile armu
  Tüdrukud igaveses hiilguses igavesti...
  Meie jaoks on täht, uskuge tasu,
  Ja suur unistus täitus!
  
  Me ei põlvita kunagi
  Ärge painutage rüütleid vangistuses ...
  Meie õpetaja on tark Lenin,
  Otsustame loomulikult mõistuse järgi!
  
  Isamaad pole olemas - kodumaa on kallim,
  Kommunism raputab maad...
  Nad lõid füürerile näkku,
  Sai haamri kuri fašism!
  
  Me teame, kuidas väga vapralt võidelda,
  Me suudame kõik takistused tormiliselt võtta ...
  kannab RPG-tüdrukut kotis,
  Kirjutasin oma numbri vihikusse!
  
  Moskva lähedal anti natsidele kindlalt
  Nende tankid põlesid nagu küünal...
  Ja nad voolasid meie omadest eemale,
  Komsomolitüdruk lõikab õlast!
  
  Me ei anna Hitlerile armu,
  Tüdruku automaat kritseldab ...
  Kõik jooksevad ära, kaotades pätid,
  Vene vaimu kindlus on monoliit!
  
  Meil on surmavad raketid,
  Lennuk tõuseb tähtede kohal...
  Laulatakse kangelastegusid,
  Kihutas nagu kotkas lendu!
  
  Me kihutame komsomolitüdrukuid,
  Kõik kurjad on sündinud jooksma...
  Meie paljaste jalgade varbad,
  Et visata hästi sihitud granaate!
  
  Mis fašist usub, et sa saad
  Sa põled nagu ämblik...
  Deemonid piinavad allilmas,
  Kes teenis Adolfit - saatanat!
  Roomajad saavad kurja sarvedele,
  Tüdruku kuulipilduja kritseldab...
  Uskuge meid, meil on külaliste üle heldelt hea meel,
  Ja meil on usaldusväärne mõõk ja kilp!
  
  Tüdruk keeras veskit
  Mujahideen lõikas osavalt...
  Nii suur oli suunatud koonule,
  Aga ta pühkis tema tulega minema!
  
  Venemaal pole tugevamat armeed
  Kui tüdrukutelt paljajalu ja lühikestes pükstes ...
  Ärge kandke silmakirjatsejat, olete jama,
  Sa jooksed nende eest põõsastesse ära!
  
  Valge valgus sädeleb nagu välk,
  Ja särav täht särab...
  Pealinn pidas hordile vastu,
  Meie jumalast antud Moskva!
  
  Stalingrad ja see on hiilgav saavutus,
  Iga vene sõdalane on hiiglane...
  Valmistame natsidele kirstu,
  Lõppude lõpuks on Issand meiega alati üks!
  
  Universumi lõpmatu jõud
  Õitsegem paradiisiusus...
  Meie äri on töö ja loomine,
  Eksamid sooritame viiele!
  
  Kiitke Ladat ja Mariat,
  Nad on pühad, jumalate emad...
  Komsomoli liikmetele pole praegu takistust,
  Meie vanaisade ja isade nimel!
  
  Varsti ehitame planeedile paradiisi,
  Selles ei ole leina ja vaenu ...
  Lõppude lõpuks on lause rüütel seda väärt,
  Peegeldab kurja hordi pealetungi!
  
  Karda ja paranda meelt, Issanda vaenlane,
  Sind heidetakse otse põrgusse...
  See, kes kummardas allilma
  Jääb igavesti leekides!
  
  Austatud Adolf ja selle piinades,
  Põrgus väänlemine on nii valus...
  Kurjade jaoks on teadus,
  Sa eelistasid Hitlerit Kristusele!
  
  Ja komsomoligeeniuse Stalini jaoks
  See on universaalne ideaal...
  Ta närvid muutusid isegi tugevamaks,
  Ma unistasin sellisest ülevusest!
  
  Varsti on käes kommunismi ajastu
  Teaduse jõud äratab surnud ellu...
  Revanšismi hordid ei tule,
  Pronksist võidusarv karjub!
  Komsomollased lõpetasid laulmise ja ka Oleg Rõbatšenko otsustas igavese noore mehe kombel iseseisvalt laulda.
  Tähelaevadel tõusis poiss õhku,
  Ta tahab võistelda vaenlasega lahingus ...
  Kuigi universumis valitseb kaos,
  Aga kotis peidetud võimas lõhkaja!
  
  Sõdalane, suur vene võitleja,
  Mängides saab mõõku liigutada...
  Kuigi ta näeb välja nagu täiuslik noor,
  Jõud kihab sooja maikuus!
  
  Ta tahab võidelda nagu tšempion
  Paljud kurjad planeedilt täituvad ...
  Kuigi miljon hordi ründab,
  Aga komandör kiidab sind võiduga!
  
  Skafandris poiss on tore tüüp,
  Hüperplasma mõõk lõikab vihudeks...
  Jooksin sageli paljajalu läbi lume,
  Et mitte Venemaad saabastega tallata!
  
  Tõeline tõde meie südames
  Tõstame uhkelt pead...
  Vaim, mis kunagi oli valgetes isades,
  Saame tuttavaks pudruga!
  
  Isamaa jõud on nii suur
  Et Wehrmacht ei julge sellega toime tulla,
  Venemaa, kes ülistab teadmist sajandeid,
  Ja ärge kandke lollusi!
  
  Teenigem Jumalat ustavalt
  Igas äris ehitame loome ...
  Ärge kurvastage poisse tüdrukute pärast,
  Meie teadvus saab olema ilus!
  
  Ei, ma jään lahingus vankuma, võitleja,
  Isegi kui minust saab pioneer...
  Jeesus on mu vanem vend ja isa,
  Kallab oma armu küllusliku paduvihmaga!
  
  Venemaa kingib mulle kimbu paradiisi,
  Kivid taevas sädelevad nagu teemant...
  Sõduri vägitegu lauldakse luuletustes,
  Me saame helde koha paradiisis!
  
  Ei, me oleme rumalalt ulakad,
  Teeme maailma värskeks ilusaks...
  Kurjast jahimehest on nüüd saanud uluk,
  Meiega vaielda on väga ohtlik!
  
  Meie tüdrukud on nii tublid
  Hambad säravad nagu pärlid...
  Me tantsime nendega südamest,
  Välk lööb taevast kulda!
  
  Meil on võimas armee
  Ehitame kahuritega paate isegi ...
  Au Venemaale tõeline au,
  Keedame palju rasvast putru!
  
  Üldiselt on poiss julge sõdur,
  Ja ta alistab vastased, mängides ...
  Poiss sihtis sihiku kuulipilduja poole,
  Planeedist saab Eeden ja paradiis!
  
  Nüüd, kui Euroopa on vallutatud, peame jõudma Ameerikasse ja maanduma Suurbritannias.
  Kuid Inglismaal ja USA-l on võimas laevastik. Ja NSVL merel on palju nõrgem ja Suurbritanniat pole nii lihtne vallutada.
  Käib allveelaevade sõda. Siin üritab NSVL kasutada Saksa allveelaevu. Muidugi ei piisa võitmiseks omast.
  Kuid sakslastel õnnestus suurem osa oma allveelaevadest põhja lasta.
  Meeskonnad valmistatakse kiiresti ellujäänute jaoks ette.
  Sõda on mõnevõrra veninud ja ees ootab teine veelgi dramaatilisem lahingute jada.
  . 2. PEATÜKK
  Taas naasid Oleg Rybachenko Vene jumalad Kolmanda maailmasõja missiooni juurde.
  Saabus aasta 1946 ... Lahing liikus merre ja õhku. Kuni Suurbritannia ise vastu peab.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova võitlevad Aafrikas. Nad püüavad kolooniaid vabastada.
  Läbi džungli jookseb poiss, kes näeb välja kaheteistkümneaastane, koos tüdrukuga, samuti umbes sama vana.
  Paljad, ümarad, laste sääre kontsad välguvad. Poisid on võitlusvalmis ja innukad võitlema.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova arendavad surematust, viies läbi missioone Kolmanda maailmasõja rindel. Ja nad võitlevad hea meelega.
  Siin on surematud lapsed, kes komistasid brittide baasi. Ja vihasena ründavad nad tervet rügementi vastaseid.
  Oleg Rõbatšenko viskab paljaste varvastega granaati ja ütleb:
  - Palja kontsaga poiss lööb vaenlase hambad välja, poliitikaga kingitud täiskasvanu jääb hambutu koeraks, kes ulutab kuud!
  Ka terminaatoritüdruk Margarita Koršunova viskab paljaste varvastega mõrvarlikku surmakingitust ja kiljub:
  - Valju au ei tule sõdurile kergelt, kuid ta on tark, kuid poliitik satub aeg-ajalt valju kuulsusskandaalidesse!
  Fenomenaalse jõuga lapsed purustasid britid ja näitasid oma kõrgemat klassi.
  Ja ka teised mehed võitlesid Aafrikas suure survega.
  Dimka ja Danka lendasid koos teiste Punaarmee noorempataljoni meestega Aafrikasse. Nõukogude kuuemootoriline transport võis kanda kuni kakssada relvastatud langevarjurit. Kuid seal oli terve pataljon kolmesajast Stalini kotkapoegade nooremat sorti võitlejatest. Kolmsada umbes kaheteistkümneaastast poissi, pealtnäha veel üsna ninaga, kuid tegelikult olid need spetsiaalselt välja valitud poisid, kes olid juba saanud mitte nõrga sõjalise väljaõppe.
  Stalin soovis, et võimalikult palju teismelisi osaleks sõjas. Aafrikas on Briti peamised jõud juba lüüa saanud, kuigi Sudaanis on endiselt tugevaid garnisone. Tõsi, koloniaalväed pole täiesti usaldusväärsed ja tegelikult on Briti üksused .... Nad pole nii hästi relvastatud, eriti tankidega, proovige varustust üle metropoli toimetada. Seetõttu on poiste suurte kaotuste oht minimaalne. See pidavat olema tavataktikaõppuste tasemel ja noorem põlvkond saab sõjakogemusi.
  Dmitri ja Danka oskavad hästi saksa keelt (väidetav vaenlane), aga ka inglise, hispaania ja prantsuse keelt. Ka nende kool on eliit ja nõukogude lapsed peaksid teoreetiliselt olema kõige targemad.
  Nõukogude poiss, ilmselt juhtide hulgast, pikk ja lihaseline Maxim Tankov surus kätt ja ütles ausalt:
  - Me ei oodanud, et valgevenelased võivad olla nii tugevad ja targad. Näiteks sülitage meile teele, nagu esimese klassi venelased! Ja saksa keel on veelgi parem!
  Dimka märkis tagasihoidlikult:
  - Ja mis siis nii üllatavat. Võib-olla peame võitlema, aga kui lähete luurele ega oska saksa keelt, siis kui palju teavet kogute?
  Maxim nõustus.
  - See on tõsi! Aga üldiselt õpetati sakslastele, et te olete vene alainimesed. Slaavlased, väidetavalt on see üleminekuetapp ahvi ja mehe vahel. See tähendab, et intelligentsuse arengu poolest on vene keel lemmikloomast pisut kõrgem. Millised idioodid olid natsid!
  Danka surus vihaselt rusikad kokku:
  - Jah, ma võin selliste sõnade jaoks kinnistada.
  Maksimka vastas:
  - Ainult relvade valik on minu otsustada. Kindad käes, oled poolmaailma meister, aga kuidas on lood nunchaku võitlusega?
  Danka oli üllatunud:
  - Ja mis see on?
  Nõukogude eliidilaps tahtis vastata, kuid Dimka oli temast ees:
  - See on põllumajandustööriist, mis Hiinas lööb rattad välja. Mongoli-tatarlased keelasid hiinlastel relvi kanda, mistõttu nad muutsid selle väliselt kahjutu seadme surmavaks nuiaks. Töötati välja terve nunchuckide võitlussüsteem. Seejärel võtsid jaapanlased selle üheksateistkümnenda sajandi lõpus vastu. Tõenäoliselt läks see neilt NSV Liidu vägedesse.
  Maxim vastas:
  - Mitte kindlasti sel viisil. Suur Stalin kutsus kümme aastat tagasi Hiinast mitu gurut, andes korralduse, et Nõukogude Liidu käsivõitluskool peab olema maailma kõige arenenum. Ei maksa arvata, et meie nõukogude inimesed, olles kõrgeim rahvas, ei taha teistelt rahvastelt midagi õppida. Meie nõukogude sõjakool nõuab inimfaktori maksimaalset arvestamist.
  Danka noogutas.
  - Ja valgevene keel ka. Stalin ütles - ülesehituse aegne tehnoloogia otsustab kõik! Ja siis teises viie aasta plaanis arendas ta välja idee - kadrid otsustavad kõik!
  Dimka ütles teisiti:
  - Pean ütlema, et inimfaktoriga pole kõik korras. Näiteks sõdurite tehnilise ettevalmistuse tase on maha jäänud. Aga üldiselt.
  Max soovitas:
  - Kas sa tahaksid mängida Stalin-Khashi?
  Nõukogude poisid olid üllatunud:
  - Ja mis see on?
  Maksim pilgutas silma.
  - Suure Stalini viimane leiutis. Nagu male, mida mängitakse mitte kahega, vaid neljaga, kahekesi kahega. Aga ühel neljasaja lahtriga pardal. Sellel on tankid, iseliikuvad relvad ja lahingulaevad. Kokku on igal kujundil nelikümmend ja kokku sada kuuskümmend. Mõned liiguvad nagu male, teised mitte. Pluss veel mõned uuendused... Näiteks tanki ja lahingulaeva saavad alla tulistada ainult tankid, iseliikuvad püssid ja Linkid ning jalaväelased kas koos või kui nad jõuavad teatud jooneni, siis tugevdavad relvi. Üldiselt on mäng väga raske, üldse mitte nagu male.
  - Näita talle. - küsis Danka.
  Maksimka võttis seljakotist välja voltimislaua. See oli hingedega ja üsna kompaktne. Figuurid on magnetiseeritud. Nelikümmend ühesugust. Tahvel ise on üsna konservatiivne, ristkülik. Reeglid on huvitavad, eriti ei taba peaaegu kõik nupud nii, nagu nad liiguvad, välja arvatud tankid. Nad saavad nii lüüa kui ka kõndida püüdmisega.
  Tugevaim tükk on ootuspäraselt lahingulaev, nõrgim kergejalaväelane. Siin olid iseliikuvad relvad ja keda huvitas lennukid ja ükshaaval, aga teisalt ründelennuk, hävitaja, pommitaja ja vesilennuk. Lisaks lahingulaevadele on seal ka hävitajaid. Jalavägi on ka teistsugune, mehhaniseeritud, lihtne ja ratsavägi. See tähendab, et reeglitest pole lihtne aru saada. Dimka märkis kohe:
  - Ei, selle malemängu populaarsust ei saa ületada. Raskusaste on napilt üle tipu!
  Maksim nõustus:
  - Jah, siin ei ole lihtne strateegiat välja töötada. Ja tarku raamatuid ei saa kirjutada. Aga see on just punaste aarialaste jaoks!
  Danka nõustus.
  - Jah, Valge Venemaa aarialaste jaoks! Mängime!
  Dima hoiatas:
  - Rõõmu saab olema vähe!
  Maksimka kutsus teise poisi ja pärast paari moodustamist asus ta poiste vastu mängima. Sel juhul valisin pruuni. Dimka ja Danka on loomulikult punased!
  Mäng ei olnud alguses tõesti põnev, kuid siis said poisid kaasa. Dimka kui sündinud strateeg haaras initsiatiivi enda kätte ja asus vaenlasi äärtelt tõrjuma. Fuhreri mängus üldiselt polnud kuningat ja peakorterit võis pöörde kaotamata ümber lükata.
  Aga poistel ei lastud mängida. Kõlas äratus...
  - Õhurünnak!
  Poisid tormasid kohe illuminaatorite juurde. Kuigi aknad olid kitsad, ei näinud neist väga hästi läbi ja tekkis isegi muljumine.
  Maanduvad lennukid lendasid kolonnis ja seda loomulikult hästi relvastatud hävitajate saatel.
  Inglasi ei olnud rohkem kui kümmekond. Spitfire"id, nähes, et venelased avasid kuulipildujatest rohkem tuld, üritasid tabada kaugelt. Aga vastuse said nad ise. Kolm kuningliku õhuväe lennukit hakkasid suitsema ja ülejäänud põgenesid.
  Poisid vilistasid kõvasti, kuid keegi ei vandunud roppusi - distsipliini. Aga nad trampisid saabastega edasi ja lasid välja hulga soolaseid nalju.
  Transport võitlejaid muidugi taga ajada ei saa, kiiruste vahe on suurusjärgus, nii et poistel tuli rahuneda ja oma asja juurde tagasi pöörduda. Mõned hakkasid isegi põrandalt kätekõverdusi tegema, teised pressi tegema.
  Dimka oli aga nii inspireeritud, et laulis:
  Kallis seltsimees Stalin!
  Sa oled hiiglane - võimas geenius!
  Ja maise jõuga varustatud,
  Eemal kurjade kummituste keeristest!
  
  Me ehitame uut helget maailma;
  Milles - peaproletaarlane!
  Tea, et me vallutame taeva
  Mängime aariate mürina saatel hümni!
  
  Siin me marsime sõtta:
  Matk viib vabanemiseni!
  Meie armsale riigile
  Saavutuste piiritu kingituse eest!
  
  Tugevus pole tankides, mitte soomustes,
  Ta on vabas mehes!
  Aljas orjas pole vaimu,
  Kes on igavesti orjuses!
  Kuid ori on ainult teie hinge leer;
  Alati on jõudu ikke seljast heita!
  Katkesta hukkajate kett,
  Pole vaja magada nagu must kärus!
  
  Kui jälgite väärikust;
  Sa sunnid kõiki endaga arvestama!
  Lõppude lõpuks oled sa mees, mitte täi,
  Sõdur ei ole päti näoga naljamees!
  
  See tuleb, ma tean puhast valgust,
  Kus pole vahet ja kõik on armas!
  Kus on vastus igale küsimusele,
  Kus kedagi kuskil ei tungle!
  
  Töötage selle nimel kõvasti
  Sa pead õppima ja töötama!
  Kujutage ette elu sellist
  Tema esimene mure!
  Dimka lõpetas laulmise ja kuulas aplausi ning lend jätkus...
  Nataša Sokolovskaja ja teised tüdrukud jätkasid taevas võitlust.
  Nataša vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppudele, tulistas alla inglise lennuki ning kostis:
  -Sõdur on valguse sõdalane, ükskõik mis idee eest ta võitleb, poliitik on pimeduse jälkus, sõltumata sellest, mis lipu all ta seisab!
  Anastasia Vedmakova pahvatas ka fenomenaalse põrgatusega küljele, kukutades vastase pikali, säutsates:
  - Pole tähtis, mis lipu all sõdur on, peaasi, et julgus põleks tema südames ja värvi värv ei loe, ta on argpükslikult valija maksas!
  Akulina Orlova jätkas võitlust, visates oma lennukit küljelt küljele. Pööras ümber suurepärase auto.
  Ja siis tulistas ta vaenlase maha ja säutsus:
  - Halva lipu all olev sõdur väärib rohkem austust kui poliitik õigete loosungite all, aga basaarist olenemata sea munemine!
  Mirabela Magnetic suunas paljaste varvaste abil oma lennuki tulevoogude vahele ja avaldas:
  - Kommunism on paradiis, mida inimesed isegi kalginud kätega maa peale ehitavad, aga seapoliitikud muudavad planeedi põrguks, hävitades pika keelega head!
  Tüdrukud võitlesid suure kirega. Ja nad esinesid väga hästi.
  Oleg Rybachenko võitles taas brittide ja ameeriklastega ning lõi vaenlased ära, laulis:
  - Sõdur isamaa eest on alati mägi, poliitik pidurdab ainult munakivi, tema võitleja on sea hurraa, et mitte liiga palju jamada!
  Margarita Koršunova lõi mõõkadega liitlassõdureid, möödudes tapaveskist ja vingus:
  - Naine võib vaikides olla hea sõdur ja poliitik, isegi püksis, on ropp, jutukas naine!
  Punakotkaste võitlejatest, kolmesajast kaheteistkümneaastastest poistest, koosnev pataljon ehitati kohapeal ümber ja viidi edasi lõunasse. Algul sõideti poisse autodega paar kilomeetrit, kuid siis ilmselt mõtles juhtkond ümber ja otsustas poistele ellujäämisjooksu korraldada.
  Poisid olid sunnitud end lahti riietuma, jäädes sõjaliste lühikeste pükstega, peaaegu alasti ja paljajalu, kotid õlal, lõuna poole jooksma.
  Muidugi lubati end kokku määrida uue, üsna tõhusa päikesekaitsekreemiga ja marsruut ei kulgenud läbi kõrbe, vaid läbi pehmema ja vähem põleva rohu, kuna see kulges piki Niiluse jõge, ja ümber täisvoolulise allika. , rohi ja puud kasvasid, kuid siiski oli katsumus kõige raskem. Sest ma pidin põgenema metsiku Aafrika septembrikuumuse tingimustes ja isegi kuulipildujaga, samuti seljakottide ja varudega.
  Muidugi oli pataljonis nõukogude rahvuse värvi ja korraliku kehalise ettevalmistusega poisse, aga siiski.
  Noored sõdalased ehitati üles ja nende komandör, samasugune jõmpsikas nagu nad on, kuigi üsna pikk, Apollo lihastega, käskis:
  - Noh, vennas! Ma tean, et see saab olema teile raske, aga võlg on võlg! Õhtuks on vaja läbida viiskümmend kilomeetrit! See on käsk.
  Dima märkis:
  - Hmm jah! Sõna see käsk kõlab nagu loits! Seda ei saa eirata.
  Danny märkis:
  - Olen nõus kihla vedama, et me seda ei tee!
  Maxim Tankovy vaidles vastu:
  - Oleme kohustatud täitma, sest oleme punased aarialased! Ja te olete ka valgevenelased, aarialased, kui kirjutate parimasse pataljoni "Punane kotkas".
  Selja taga asuv seljakott koos laskemoona, vee ja joodisega on kaheksateist kilogrammi, millele lisandub kolmekilone püstolkuulipilduja. Kakskümmend üks kilogrammi on täiskasvanu jaoks raske, kui kõnnite pikka aega ja seejärel jooksete ja isegi kõrvetava päikese all.
  Dimka hõõrus oma paljast lapselikku jalga murule. Poisid olid entusiastlikud kingadest lahti saamisest, nahksaabastega (nahk on tõesti kunstlik, aga siiski mitte mingi kirzach), siin on raske joosta. Parem oleks olnud ketsid või tennised, kuid sõdiva Nõukogude Venemaa tingimustes on see luksus ja nad otsustasid poisse mitte hellitada.
  Kõlas käsk ja Punase Kotkapoega sõdurid tormasid jooksma, püüdes samal ajal formatsiooni välimust säilitada.
  Niiluselt puhus värske tuul, mis puhus meeldivalt üle poiste alasti lihaseliste torsode. Nad meenutasid mõneti teismelisi titaane, kes olid valmis taevasse tormama. Nad jooksid mõõdetult hingates, peaaegu varvasteni. Ees olid kõige pikem ja loomulikult pikk Danka, kuigi kuus poissi, sealhulgas komandör, olid temast pikemad. Dimka, kes oli vaid veidi üle normi, tema üheteistkümneaastane pidi tormama, peaaegu päris lõpus. Tõsi, selles oli eelis, väiksem võimalus kandasid muljuda või jalaga löök saada. Ta on siin küll kõige noorem, aga kindlasti mitte kõige nõrgem või veel rumalam.
  Koormus on tuntav, kuid siiski vastuvõetav ning koormusega sörkimise kogemus on kõigil. Isegi suure raskusega, kui nad kandsid näiteks elukaaslast õlal.
  Kiilakate paljaste jalge all krõbisevad aeg-ajalt murdunud palmioksteks või käbideks, vahel on okkalised taimed, millest poisikesed mööda üritavad. Muru on köetud, sageli kuiv, aga kindlasti ei põle nagu kõrbeliiv. Üldiselt saab ikka elada, ainult Päike tõuseb ja suurendab kuumust.
  Pikk Maxim, umbes sama pikk kui Danka, ja nad jooksevad õlg õla kõrval. Vene poiss küsib nõukogude poisilt:
  - Noh, nüüd olete sõjas! Muidugi pole ma veel püssirohu lõhna tundnud, aga meil on kõik veel ees. Kas tunnete mingit põnevust?
  Danka vastas ausalt:
  - Mitte veel! - Ja lisas. - Ausalt, ei!
  Maksimka norskas põlglikult:
  - Ma tean! Ma ütlen ausalt, jah! No mis minuvanustest poistest saab legaalselt sõtta minna. Võitle, tulista, tapa, õhki, taba. Lõppude lõpuks on see romantika. Lõppude lõpuks tahtsite ka teie ja Dimka tunda end elavate sõdalastena, rutiinist eemale pääseda!
  Danka vastas:
  Meie elu ei ole rutiinne. Üldiselt on pioneeriks, isegi juhiks ja sportlaseks olemine väga huvitav.
  Miks sa siis meiega registreerusid? Kas sa kardad, et sind tapetakse või sandistatakse? - kiusas Maksimka sarkastiliselt.
  Danka pomises:
  - Sellepärast panin end kirja, et näidata, et valgevenelased ei suuda võidelda halvemini kui venelased. Ja siis kogu maailm kirjutab ja räägib teie võitudest ...
  Hans naeratas.
  - Nojah! Meie võitudest, hiilgusest kogu universumis. Ja vaevalt teie, valgevenelased, saate tibatillukest Saksa armeed partisanlike meetoditega sohu lükata. Sul pole millegagi uhkustada!
  Danka vastas:
  - Meil on ka Khalkhin Gol!
  Maksimka norskas põlglikult:
  - Väike rüselus Aasias. Ja meie poisid on juba vallutanud Euroopa ja peaaegu kogu Aafrika ja Aasia. Ja me jäädvustame Ameerika, meil on aeg sülitada!
  Danka silmad välgatasid vihaselt:
  - Poliitikutel on pikad keeled ja mõõtmetetud ambitsioonid, aga Maa haaramiseks on käed lühikesed ja mõistus veel vähem!
  Maksim naeris.
  - Ja kuidas me sundisime teid Brest-Litovski lepingule alla kirjutama? Sa andsid meile maa, kuni Dneprini, omades kolm korda rohkem tääke ja mõõklesid. Mida saab sel juhul öelda valgevenelase kui sõduri kohta?
  Poiss trampis palja jalaga ja säutsus riimis:
  -Ära uhkusta terasetehnoloogiaga, kui su vaim on nagu tarretis, siis metslased andsid argpüksile nuiaga nuia nii taevas kui maa peal!
  Danka tahtis Maximile rusikaga vastu näkku lüüa ja teades tema jõudu "poole maailma" meistrina, oleks ta ülbe nõukogude poisi kindlasti nokauti löönud, aga ... ma ei tahtnud joont rikkuda ja kohtumist korraldada. võitlema. Jah, ja poleemika ajal pole hea rusikaid kasutada. Välja arvatud sel juhul, tõenäoliselt ta arreteeritakse ja tal pole aega näidata, et valgevenelased võitlevad mitte halvemini kui venelased. Seetõttu vaidles Danka rahulikult vastu:
  - Meie, valgevenelased, peksime teid Sigismund II ajal ja võtsime isegi Moskva. Ja kui Napoleon Suur meid juhatas, oli pool tema sõjaväest valgevenelased ja poolakad ning Esimeses maailmasõjas toimus Brusilovski läbimurre. Ja me viisime selle läbi valgevenelased. Ja sakslased ei võtnud ka Pariisi, sest meie Valgevene väed vallutasid peaaegu Koenigsbergi.
  Maksimka vastas:
  - Aga igatahes saite viimastes lahingutes sakslastega lüüa!
  Danka oli täiesti põhjendatud vastu:
  - Tsaari ajal oli meil mahajäänud tööstus, eriti sõjalis-tehnilises sfääris. Ja nüüd oleme välja töötanud tõsise tööstuse. Näiteks nägite tanki KV-2. See on varustatud 152 mm haubitsaga. Kas ameeriklastel on midagi sellist?
  Maksim naeris.
  - Tankidel S-2 olid prantslastel ka 155-millimeetrisest kaliibrist isegi suuremad haubitsad, kuid sakslased ei takistanud sakslasi konnade alistamisest, omades praegusest nõrgemat varustust. Punaarmee peamine tugevus on inimfaktori üleolek!
  Danny keeras näo sassi.
  - Ja miks arvate, et teil on inimfaktoris meie ees eelis, kui tulite "poole maailma" meistriks? Ja alistada oma parimad?
  Maksimka ütles üsna mõistlikult:
  - Erandid valge rus mõnikord ainult kinnitavad reegleid. Tegelikult peaaegu alati! Kui nüüd võtta mitte üksikuid nähtusi, vaid sõjalise väljaõppe taset tervikuna, siis siin ...
  Danka sai vihaseks:
  - Te ei tea, mis tasemel meil on lahinguväljaõpe ja kuidas toimuvad Valgevenes Nõukogude armee õppused. Nii et pole vaja spekuleerida!
  Maksimka märkis loogiliselt:
  - Hispaanias võisteldi Valgevenest pärit Nõukogude sõjakooli, Venemaalt pärit doktriini ja Nõukogude sõjakooli vahel. Testisime oma varustust ja relvi. Tulemuseks on meie sõjakooli ja strateegilise kunsti võit ning Stalini järgi kommunistliku režiimi kindlustamine. Nii et me juba võitlesime teie kuttidega ja võitsime!
  Danka märkis kurvalt:
  - Sul oli palju rohkem vägesid kui meil! Võtsid just summa!
  - Ma ei ütleks seda. - Maksimka langetas lühikese soenguga heleda pea ja jäi vait, hakkasid ilmnema esimesed väsimuse märgid ja rääkimine muutus raskeks.
  Kõige hullem on muidugi kuumus. Päike läks vääramatult seniidi poole. Ükski poistest polnud temaga harjunud. Valgevene ja Venemaa on põhjapoolsed riigid ning suvel on harva üle kolmekümne kraadi. Ja see on Aafrika septembris ja tuul on lakanud Niiluselt tõmbamast.
  Poiste jalad hakkasid kuivast rohust torkima ja siis äkki see lõppes ning terve kilomeeter oli kaetud põleva kruusaga. See oli väga valus, mõned mitte liiga vaoshoitud poisid kilkasid. Nendest tilkus higi ja tilkus kahinaga kuumale kruusale. Dimka ja Danka ning enamik teisi poisse püüdsid naeratada ja oma ahastust mitte reeta. Nad mõtlesid millelegi muule. Nii kujutas Dimka ette, et tema paljaid jalgu lakkus nagi leek ja tema käest taheti ära rebida oluline riigisaladus. Ja ta peab seda taluma ja mitte näitama, et tal on haiget või hirmu. Lisaks kasvasid poisid karmides tingimustes ja nende kontsad ei olnud nii ära hellitatud, kuigi poeet ja must kruus põlesid, kuid mitte nii palju, et kare nahk maha koorus.
  Peagi järgnesid kuumarabandused. Peaaegu samaaegselt minestasid mitu ülekuumenenud poissi ja nad tuli kergel kokkupandaval kanderaamil üles tõsta.
  Dimka märkis endamisi, et sakslastel on üldiselt hea varustus. Kas on võimalik, et Punaarmees leiate duralumiiniumist haavatute kandmise seadme, mis on samal ajal hõlpsasti seljakotti peidetud.
  Kuid lisakoormusega kätes on raskem joosta ja paljad kontsad põlevad tugevamini, kui rõhk tõuseb. Nii et nad on justkui vabatahtlikus-kohustuslikus põrgus. Dimka mõtles isegi: kuidas tema kaaslased sellisesse proovilepanekusse suhtuksid, kõik oleksid ellu jäänud.
  Laiad kuumad, mustaks muutunud kruusad kombineeriti torkivat kuivanud rohtu. Lisaks juhtis komandör poisse järk-järgult Niiluse juurest eemale, ilmselt selleks, et vältida sisenemist Egiptuse asulatesse.
  Jälle hakkasid osad poisid kokku kukkuma ning päikeseklubist kurnatud või uimased poisid katsid oma pea vees leotatud kaltsuga ja panid kanderaamile. Mõned, kes olid varem kerge löögi saanud, tõusid püsti ja jätkasid jooksu.
  Kuid noorte kuttide jõud vähenes ja peaaegu pooled olid rivist väljas.
  Lõpuks ütles komandör, kes oli samuti üsna väsinud:
  - Ma käsin kõigil puhata! Oleme jõudnud piirini! Kata end päikesevarjudega, joo vett äädika ja šokolaadiga. Siis heidad pikali, et hingamisharjutusi teha!
  Poisid hüüdsid nõrgas kooris:
  - Oleme valmis täitma iga tellimust!
  Hoolimata päikesekaitsekreemist muutus beebi nahk punaseks ja sinikateks. Torkival kuival murul oli ebamugav lamada ja poisid panid endale tsellofaani alla.
  Dimka ja Oleg seadsid end samas telgis kõrvuti sisse. Poisid näisid veidi kuivanud ja nahk tumenes. Paljad jalad põlesid ja sügelesid kõvasti, jalad tuli üles tõsta, et veri voolaks ja oleks vähemalt natukene kergem.
  Danny märkis:
  - Seda, et sõda pole mesi, teadsime seda, aga mitte samal määral!
  Dimka lubas süngelt:
  - See on ikka lilled. Kui näete verd ja vaatate oma esimest surnukeha, saate aru, et kõik see kuumal pinnal ringijooksmine pole midagi!
  Danka tõmbas kõhu sisse ja ütles:
  - Raamatutes kirjutatakse muidugi sellest, mis tunne on, kui tapad inimest esimest korda. Isegi halb inimene ja teie vaenlane, kes on valmis oma sisemuse vabastama. Aga ikkagi on..
  Dima märkis:
  - Boussenardi raamatus "Captain Daredevil" oli ka terve pataljon imejaid, kes võitlesid koos brittidega. Miski tuletab meile meelde. Kuid seal räägitakse psühholoogia probleemist, kuidas inimese tapmine on, vaid põgusalt, kui kuul niitis kogemata maha noore trummari. Ja nii üldiselt suhtutakse surmasse üsna kergemeelselt. Tundub, et see pole isegi sõda, vaid puhkus!
  Danka vaidles loogiliselt vastu:
  - see on raamat lastele ja teismelistele; kellel on igav lugeda psühholoogilistest kogemustest. Ja lõpp on nii halb, et peaaegu terve piimapataljon hukkus ja jätkamist ei kirjutatudki!
  Dima märkis:
  - Aga see on nii raamat, et kahetsete, kui kiiresti see lõppes. Kuid palju sagedamini juhtub see vastupidi, et olete sõna otseses mõttes piinatud, püüdes sellest või teisest tööst üle saada!
  - Kui teil on Lev Tolstoi romaan "Sõda ja rahu", siis on Oležekil kahtlemata õigus! Danka nõustus.
  Noor partner vaidles seejärel vastu:
  - Raamatus "Sõda ja rahu" on intriige, mitmeid süžeeliine ja üksikasjalikult paljastatud tegelasi. Ei, ta ei ole tühi. Mitte mingil juhul igav! Kuigi alguses pole see muidugi kõige huvitavam.
  Danka nõustus.
  - Jah, see on õige ... Paljud kirjanikud patustavad loid süžeega, kui teil õnnestub enne kõige huvitavama tegevuse algust esmapilgul igav raamat kõrvale heita.
  Lasnud poistel päikesetõusu oodata, on komandöriks rõõmsameelne Vladimir Wolverine, välimuselt umbes neljateistkümneaastane väga lihaseline poiss. Nägu on ilus, aga range, lapselik ja ühtaegu täiskasvanulik. Vladimir ise on endiselt pärit Krasnõi Orljonokist, kuid tema käsupõhimõte on, et noori juhivad noored. Ja see, et Wolverine"il kogemusi pole ja ta on alles laps, ei häiri kedagi. Peaasi, et ta on punane aarialane ja kamandab nõukogude aarialasi, mis tähendab, et ta suudab tavainimestele võimatut teha. Ja mida? Nad teevad seda!
  Taas jooksmine, unustades valu, väsimuse, poisid, kes isegi häbenevad (selline on kasvatus!), Et mäletada ema, isa või mõelda millelegi õrnale. See on siis, kui võime kannatusi taluda ja proovilepanek ise on suur õnnistus.
  Noored sõdalased jooksevad sõnakuulmatusest mõtlemata ja kui nad midagi tahavad, on see võitlus!
  Kuumus on ikka väga tugev ja jälle jooksevad poisid torkivalt kuumale kruusale välja. Ja ta ei näe isegi lõppu. Valu muutub väljakannatamatuks ja paljud noored sõdalased ei suuda enam valu oigamist tagasi hoida.
  Siis hakkas Dimka laulma laulu, mille ta liikvel olles komponeeris, tõelist marssi:
  Tahame saavutada inimeste vabaduse:
  Too taevast õhtutäht!
  Hea on ju eesmärk, mille kampaaniad kõigile toovad;
  Issand ütles: Ma tulen sõjaväega!
  
  Kuid meie usk on kommunismi usk,
  Meie tee on raske, aga varsti me tuleme!
  Kapitalist turtsatas, täis küünilisust,
  Aga me purustame roomaja mõõgaga!
  
  Ehitame maailma tulevastele järglastele;
  Et unistus teoks saaks!
  Nii et pool helises koos heliseva mündiga,
  Võitle Venemaa eest, julge ja julge!
  
  Me tunneme äri, hakkame uskuma,
  Las planeet õitseb!
  Nii et iga kuu oleks nagu lill mais,
  Et kogu Maa saaks üheks!
  
  Siis pole sõdu ega kurje tegusid,
  Ja õnne ja vabadust jätkub kõigile!
  Jah, maailmas on palju põrgulikke julmusi,
  Kuid probleemide lahendamisel on edusamme!
  
  Inimeses on mõistus jõud;
  Ta on lihas, aga tark lihas!
  Ja et olend meid kõiki maha ei lööks,
  Vajame kindlust, tahet lõpuni!
  
  Mida teha, kui jõududest juba ei piisa;
  Kui vaenlane on tugev, tehnika number!
  Kust leiame paradiisi väljenduse,
  Kui ratsavägi jookseb!
  
  Jah, kus on küsimus; ja meeles ja südames,
  Kus otsuseid teeb mõistus!
  Pole vaja uuesti ringi keerata,
  Ja ole rahulik, vankumatu nagu muul!
  
  Kui jääd püsima, jõuad oma eesmärgini
  See on meie püha rahva tagatis!
  Nõukogude inimesed on väga targad ja uhked;
  Tema juurde tuleb Issand kingitustega, usu, tema juurde tuleb!
  
  Muidugi jumal, mitte habemega onu,
  Ja ta on progress, teadus, mõistus, aju!
  Teenindades meid Isamaa teel,
  Et inimene pääseks võimule!
  . PEATÜKK #3
  Dimka lõpetas mängulise laulu ning nõukogude poisid kiitsid selle vile ja naeruga heaks.
  Joosta sai lõbusamaks, jõudu lisandus... Ja peagi sai kruus otsa ja läks pehme muru, mis sai rõõmu põlenud laste jalgadele, julged poisid.
  Danny märkis:
  - Öeldakse, et laul aitab meil elada, aga midagi ei öeldud selle kohta, et see kergendab ka rasket koormat meie selja taga!
  Dima vastas:
  - Juba Vana-Egiptuse tsivilisatsiooni ajal teati muusika ja laulude elu andvast mõjust inimkehale. Näiteks väikesed orjad ja naisorjad, kes ei saanud veel tõhusalt põldudel ja karjäärides töötada, sunniti laulma, et täiskasvanud orje tuju tõsta. Selline Vallioloogia teadus tuli ju Egiptusest.
  Komandör Vladimir hüüdis:
  - Ehitage kasvuks ümber! Ja ära räägi!
  Sõjapoisid korraldasid end korraga ümber ja jooksid siis vaikides.
  Päike on juba loojangusse läinud (Põhja-Aafrikas läheb juulis varem pimedaks kui keskmisel sõidurajal.). Peatus oli juba lähedal, kui järsku järgnes signaal.
  - Kõik heitke pikali ja maskeerige end!
  Nagu selgus, põhjusega. Ees kostis kauge müra. Ja poisid töötasid aktiivselt sapöörilabidatega, loopisid endale rohtu. Oli juba piisavalt pime...
  Maksimka märkis:
  - Tõenäoliselt on see meie oma! Rindejooneni on veel liiga kaugel, sest Punaarmee on korralikult edasi arenenud.
  Danny märkis:
  "Aga maskeerimiskunsti õppimine ei tee kunagi haiget!" Tõelises sõjas tuleb see kasuks!
  Maksim nõustus:
  - Jah, mitte kunagi, aga ma olen kindel, et see on meie oma!
  Vladimir naeris:
  "Üks sõna veel ja ma lasen su kohapeal maha!" Kõik varitsevad! Ja tee granaatõunad.
  Nagu peagi selgus, Maksimka tõepoolest eksis. Ilmusid Briti tankid. Poisid aga istusid vaikselt varitsuses: mis siis, et nad oleksid kinnivõetud sõidukitel omad.
  Kuigi tankid suunduvad põhja poole. Neid on ainult neli, kolm kerget ja üks raskesti läbitav "Matilda" -3. Viimane tank on suur probleem, kuna granaadid võivad kahjustada ainult selle roomikuid. Kopsu saab seevastu tabada täpsete visetega katusesse või ahtrisse. Kui Matilda -3 rööpad lõhub, võib ta oma kahe kuulipilduja ja kahuriga kuttidele kaotusi tekitada.
  Vladimir ei tahtnud, et tema sõbrad sureksid juba teisel, õigemini isegi kolmandal päeval pärast Aafrikasse saabumist. Tõsi, kuulipildujad võivad täpsed tabamused keelata. Kuid küsimus on selles, kelle tankid need on? Järsku sakslaste poolt juba vallutatud trofeed?
  Vladimir käskis:
  - Eramees Red Eaglet Dimka. Minge ilma relvade ja kotita tankide juurde ja uurige, kes need on!
  Dimka sosistas:
  - Kuulake komandöri!
  Mustades lühikestes pükstes poolalasti poiss oli kaitsekreemist tuhm ning blondide juuste varjamiseks pani ta selga mingisuguse ajalehtede turbani. Nüüd nägi ta välja nagu tavaline vaene araabia poiss. On ebatõenäoline, et teda peetakse vaenlaseks.
  Tankid liikusid rahulikus tempos, vahetades käigu, kus mootorid tegid kõige vähem müra, mis äratas ka kahtlust. Nende juurde hüpates vehkis Dimka jõuliselt kätega ja karjus murtud inglise keeles.
  - Seal on miinid! Seal on miinid!
  Tankid peatusid, Matildast torkas välja kiivriga pea ja vihane ingliskeelne hääl vastas:
  - Miks arapchonok, sa tahad?
  Väike poiss hüüdis:
  - Venelased panid miinid teele! Olge kuninglikud väed ettevaatlikud!
  Õlarihmast ilmus teine pea, kuulsin vastust:
  Las need vastikud venelased surevad! Meiega on kuningas George ja võitmatu Churchill. Ütle, kus on kaevanduste kutsikas?
  Dimka jooksis nende juurde:
  - Ma näitan teile, mu isandad! Nüüd sööme need ära!
  - Tule istu siia! - Epaulettide järgi otsustades tellis Briti kuningliku tankiarmee kolonel!
  Poiss rabeles torni üles, tundes oma paljastel pisikestel villilistel jalgadel soomusrüü meeldivat jahedust. Seejärel nõjatus ta tahapoole ja hakkas brittidele teed näitama.
  Neid oli viis ja keskmise tanki Matilda-3 mitte eriti ruumikas tornis oli veidi rahvast. Siis otsustas Dimka saada kangelaseks. Tema osavad, treenitud käed, nagu professionaalse taskuvarga omad, sirutasid vöö vahele ja võtsid välja revolvrid. Pöidlad eemaldasid korraga kaitsmed.
  Muidugi oli see alatu, kuid kiusatus "vägitegu" sooritada oli nii tugev, et Dmitri tulistas igast revolvrist paar korda, sihtides samal ajal vasaku abaluu alla.
  Nii kaugelt on raske mööda lasta ja ainult hull ehk viimane argpüks saab tankis istudes selga panna kuulivesti. Kolonel oli jahmunud ja tundis kukla taga püstoli suukorvi. Poiss sosistas kõige puhtamas Londoni dialektis:
  - Kui soovite elada, käske ülejäänud kolm tanki alistuda! Muidu hävitab meie pataljon nad koos meeskondadega!
  Kolonel oli jahmunud:
  - Kes sa oled?
  Dimka vastas ausalt:
  - Sinu viimane võimalus ellu jääda! Kolm kerget tanki pommitatakse granaatidega ja teid piinatakse tulega. Inimesed surevad! Ma loen kolmeni, kas annad neile käsu alla anda ja autost välja astuda või lasen sulle jalaliha ja kordan palvet algusest peale! Üks kaks...
  Kolonel virises.
  - Ma nõustun! Lihtsalt ära tapa meid!
  Dimka teatas uhkelt:
  - Me ei tapa vene vange! Ja siis pärast Suurbritannia kapituleerumist saate taas teenida uutes kuninglikes vägedes, uuenenud Suurbritannias.
  Kolonel andis väriseva häälega käsu. Tankerid ronisid kuulekalt tankidest välja, pannes relvad maha. Mitmed suurimad saksa poisid jooksid oma kamuflaažirohu maha visates nende poole, valmistudes vastu võtma oma elu esimest vange.
  Oleg Rõbatšenko sõdis ka koloniaalvägede, USA ja Suurbritanniaga.
  Poiss ja tüdruk võitlesid vaenlase rünnakuga.
  Oleg viskas paljaste varvastega surmavat granaati, keeras Briti auto ümber ja kilkas:
  - Poliitik, jahvatab lollusi, millest pole leiva jahu, vaid tahke jahu, valijatele nuudlid kõrvas!
  Margarita lisas hambaid paljastades ja ka palja kannaga plahvatuslikule surmapakile alla andes:
  -Sõdur on rüütel, kes võitleb draakoniga, kuid see draakon on tegelikult tagalas ja tal pole seitse pead, vaid miljon maski ja lugematu arv seakärsaid!
  Lapsed võitlesid ägedalt. Edasiliikuvate autode süütamine ja granaatide loopimine paljaste varvastega.
  Oleg, tulistamine, märkis:
  - Sõdur, et mitte kitkutud kanaks saada, peab olema hani, poliitik, et valijaid grillil praadida, pissib hea meelega, mitte seltsimehelikult!
  Palja kannaga pommi visates Margarita kilkas:
  - Sõdurid on alles poisid, aga nad kasvavad üles lahingust lahingusse, poliitikud, sõltumata vanusest, ühest valimiskampaaniast teise langevad veelgi suuremasse hullumeelsusse!
  Lapsed, kellel on surematuse kingitus, võitlevad nagu titaanid. Kuid taevas võitlevad endiselt tüdrukud.
  Nataša lõikas liitlaste käest auto ära, purustas selle, kasutades viina saamiseks paljaid varbaid, ja kilkas:
  - Sõdur võib olla habemeta, kuid kuulsusrikas sõdalane ja poliitik ei saa igas olukorras muud kui sabast lahkuda!
  Anastasia sooritas ka jalalöögi, ajas maha ühe Inglise auto ja koperdas agressiivselt:
  - Poiss unistab saada kotkasõdalaseks, kuid pole selge, kust poliitikud-sead nii räpased tulevad, et neist on vastik unistada!
  Akulina märkis agressiivselt, vajutades paljaste varvastega nuppe ja müksates:
  - Sündinud võitlejapoiss jookseb parema meelega paljajalu lumes, kui laseb end poliitikast jalatalla ja vildist saapaks teha!
  Mirabela märkis agressiivselt, lüües paljaid kontsi pedaalidele ja müksates:
  - Alasti naine ei ole kitkutud kana, ta võtab iga mehe püksid jalast ja muudab isegi ülemeeliku valitseja alasti kuningaks!
  Tüdrukud võitlevad suure innuga ja näitavad silmapaistvat klassi.
  Ja tervete pataljonide poisid näitavad üles üha kasvavat oskust ja kindlust;
  Olles tankid ja britid kinni püüdnud, andsid poisid need lähimasse asulasse üle, misjärel kästi neil liikuda edasi lõunasse Vana-Egiptuse linna Mehusse.
  Poisid olid taas paljajalu ja jooksid spordipükstes koormaga mööda deltat, kus sageli vaheldus pehme muru kivise pinnasega.
  Järgmisel päeval pärast eelmist jooksu olid ENSV Punakotka noorte võitlejate lihased tugevad valud. Eriti vasikad, mis nagu jõed olid kaetud välja tulnud veenidega, seljad ja paljaste lapsejalgade jõhkralt kõrbenud ja rebenenud tallad.
  Paljud poisid tundsid end väga halvasti ja algul ei suutnud pataljon kiiret tempot üles võtta. Komandör Vladimir Wolverine, muide, samasugune nagu kõik teised, paljajalu ja kurnatud, karjus, ähvardas tulistada, kuid ei saanud poisse piitsa anda. Tõsi, ta tulistas sellest hoolimata, lõigates ühele kõige kõhnumale poisile kuuliga blondi juuksepahmaka maha. Peale seda läks jooks veidi energilisemalt.
  Valu oli paganama, paljad tallad kuumad, aga mõne kilomeetri pärast läks kergemaks, avanes teine tuul ning piimhappest läbi imbunud lihased soojenesid ega valutanud enam nii palju.
  Ka Dimka ja Danka said kannatada, kuigi ehk vähem kui teised poisid, sest nende treenimine guru juhendamisel oli veelgi valusam. Ja üldiselt iseloomustab slaavi kutte geneetiline vastupidavus. Samas ka aarialased.
  Poisid vältisid jooksu ajal asulaid igal võimalikul viisil. Ja kui kuumus muutus väljakannatamatuks, heitsid nad pikali päikesevarjude alla.
  Dankaga koos istunud Dimka märkis:
  - Jah, seal on tugevad poisid! Üldiselt, kui tegemist on sõjaga valgevenelaste ja venelaste vahel, siis on meil raske! Väga kitsas!
  Danka vastas:
  - Nad valmistavad noori väga hästi ette, kuid need ei ole suurem osa üksustest. Lisaks on meid ikka rohkem kui punaseid aarialasi.
  Dima märkis:
  - Ainuüksi Euroopas on umbes sada miljonit venelast endid, kuid on ka Nõukogude Venemaa liitlaste vägesid. Lisaks võivad nad meie vastu kasutada ka miljoneid araablaste ja neegrite rügemente. Jõud on ebavõrdsed, eriti kui kommunistid lõpuks Aafrikas ja Aasias juurduvad.
  Danka võpatas.
  - Ja mis on järeldus?
  Dima ohkas.
  - Kui ma oleksin teraskotkas, lööksin esimesena.
  Siis sattusid vestlusesse teised saksa poisid ja ma pidin vait jääma. Järgmiseks korraldus teha hingamisharjutusi. Siis, kui päike vaibus, jooksis jälle läbi mitte just kõige südamlikuma maastiku. Ja nad võtsid lõviosa ööst.
  Unenägu oli raske, lihased olid valust liiga valusalt krampis ja poiste jalad põlesid aeglasel tulel. Järgmine päev oli kogunenud väsimuse tõttu kõige raskem. Isegi Vladimir mõistis seda ja lasi oma meeskonnal kiires tempos liikuda.
  Poisid püüdsid siiski vastu pidada, kuid kolm poissi kukkusid siiski maha. Tempo langes ja noored poisid astusid lõpuks sammu. Seejärel otsustas Dimka neid lauluga rõõmustada:
  Pioneeripasun puhus üle Isamaa,
  Selles on üleskutse astuda saavutuste poole - noorus!
  Meie usk on kommunismi usk,
  Ja te ei võta alatut vaenlast hirmu pärast!
  
  Pioneerid, me võitleme
  Venemaa ja vabaduse eest nagu kotkad!
  Lennuk - tiib särab läikiva värviga,
  Meie lendurid on nõukogude pojad!
  
  Lips on punane, väljavoolanud vere värv;
  Maailm on julm, seda valitseb raha ja sõda!
  Tahame anda kõigile lonksu, vaba tahte,
  Et hordi pimedus veereks allilma!
  
  Pioneer, sa oled isegi kommunistide noorem vend,
  Kas soovite ehitada maailma, kus õnn on kõigile!
  Nii et taevane värv kannab elus vilja,
  Et vältida kannatusi ja probleeme!
  
  Teel aga sõjad ja julmus,
  Pinge ja mõnikord raske!
  Kuulipilduja on raske ja vähendab küünarnukki,
  Ja peopesa on kalk, suur aer!
  
  Kuid me ei tea sellist sõna - nõrkus,
  Meil pole sellist sõna - ma ei taha!
  Nõukogude sõdurite jaoks vanadus ei tule,
  Ma lendan raketiga kosmosesse!
  
  Annab meile jõudu ja surematust;
  Ainult teadus, piiritu valgus!
  Ja need, kes langesid, tõusevad, uskuge
  Õnn ja edu tuleb meile!
  Laul rõõmustas noori võitlejaid ja nad läksid üle kiirjooksule.
  Kui aga päike haripunkti jõudis, pidin jälle puhkama. Pärast seda muutus see väljakannatamatuks ja poisid astusid sammu. Tee oli piinav ja nende maha löödud jalad veritsesid ning piin oli peaaegu väljakannatamatu.
  Teel sattusin õnneks üle Niilusesse suubuva jõe ja poisid hüppasid sinna. Nad tahtsid oma kannatusi leevendada. Siis osutus poiste veest välja ajamine väga keeruliseks. Vladimir pidi kuulipildujast valangu andma üle peade.
  Edasine tee oli nagu majanduse üleminekuperiood bürokraatia all: valus ja kiirustamata.
  Linna jõudsid nad pärast südaööd, vaevu jalgu liigutades. Nad viidi kasarmusse ja poisid, kuhjatuna puust naridele, püüdmata isegi õhtusööki süüa.
  Unenäod olid rasked, täis õudusi, kuid ma ei mäletanud midagi ... Dmitri ärkas paar korda ja viskas tihedalt lamavate poiste käed. See läks lämbuseks, akende trellid olid kinni ja see nägi välja nagu tüüpiline lõunamaa alaealiste koloonia.
  Kuid hommikul ootasid poisid häid uudiseid: marssal ise, härra Rokossovski, annab neile üle auhinnad. Pärast Saksa vägede rühmituse jagamist määrati kogenud suur Rokossovski juhtima Saksamaa ja Itaalia väed, mis pidid ründama Sudaani Egiptusest ja kaugemale lõunasse. See lahingumarssal nautis endise Stalini täielikku usaldust, nii et ta määrati juhtima kõige võimsamat Nõukogude armee rühma "Keskus", mis pidi eelkõige vallutama Pariisi.
  Kuna punakotka noortele võitlejatele sobivat vormi polnud, rivistati poolalasti, kaitsekreemist peaaegu mustana ja värske Aafrika päevitusega. Poisid on viimastel päevadel veidi kokku kuivanud ja hakanud välja nägema nagu karjääridest pärit araabia orjad, ainult uhked pilgud.
  Auhinnatseremoonia oli sundimatu, ilma igasuguse uhke ja tseremooniata.
  Konstantin Rokossovski ise oli pikk, kõhn, noorusliku, kuid juba kulunud näoga. Tüüpiline Poola komandör, karmi pilguga. Ta teatas lihtsalt:
  - Pataljoni poolt sundreisil ja inglaste tabamisel üles näidatud julguse eest autasustage pataljoni NSV Liidu Punase Kotkaga, üksuse standardile vastava pronkskotkaga spetsiaalse lindiga. Komandöri omakorda autasustatakse pronksmedaliga "Usinus ja julgus!".
  Poisid lõid käsi kokku ja lahingmarssal jätkas:
  - Reamees Dmitri Rocketny autasustatakse tema leidlikkuse, kangelaslikkuse ja leidlikkuse eest, tänu millele ta vangistas kuninglike vägede koloneli, teise klassi au ordeni. Nii sai meie külaline Valgevenest kõigest üheteistkümneaastaselt selle autasu noorim saaja nende seast, keda autasustati pärast Stalini võimuletulekut.
  Oleg Rybachenko jätkas oma tüdruksõbraga vägitegusid.
  Poiss viskas paljaste varvastega teravat lihvitud ketast, lõikas inglastel pead maha ja kilkas:
  - Poisist kasvab sõdur ja kes oli nooruses poliitik, kui temast nii suur põrsas välja kasvas?
  Margarita, vastastega võitlemine ja tapmine, märkis loogiliselt, lõigates vastased ära:
  - Prostituut on klientidega aus - raha vastutasuks naudingu eest ja poliitik on täielik valetaja, hääled ja maksud vastutasuks puhta pettumuse eest!
  Oleg Rõbatšenko viskas palja kannaga surmava kingituse, pillas vastased laiali ja kilkas:
  - Poliitik on väga kallis prostituut, kellelt sa ei riski mitte ainult ajusüüfilisega, vaid ka põrsaga taskus!
  Margarita Koršunova võttis selle kätte ja andis pöörde, niitis hulga vastaseid maha ja säutsus:
  - Poliitik on omamoodi prostituut, kes riiete seljast võtmise asemel rebib valijatelt kolm nahka ja nakatab nad läbi teleri!
  Nataša võitles taevas. Ja tema sealsed sõbrad näitasid ka oma tugevuse seadusetust eeskuju.
  Nataša lõi välja Inglise lennuki ja urgitses pärlhambaid paljastades:
  - Kaks korda samasse jõkke ei sisene, aga pidevalt notsu pätt saab tosin korda tagasi valida!
  Anastasia võttis selle kätte ja ütles väga vaimukalt ning lõi paljaste varvaste abil lennuki välja, sikutas:
  - Loomadele ja lastele ei meeldi toit ilma soolata, aga miks langevad täiskasvanud tõe soolast ilma jäetud poliitikute magusasse kõnesse!
  Akulina Orlova märkis agressiivselt, lõigates maha järjekordse inglise lennuki ja vjaknula:
  - Tõe sool on mõru, kuid omab tervendavat jõudu, poliitiku jutt on magus, kuid põhjustab vaimusuhkrut!
  Mirabela Magnetic, lõigates ära liitlaste teise, suure ja suure masina ning andis välja:
  -Inimene ei taha olla ettur, aga karjäär sõjaväes algab reameestest, poliitik ei taha reeglite järgi mängida ja teeb poliitikas karjääri seadusetustega!
  Tüdrukud on muidugi väga ilusad ja seksikad. Kogu aeg kaklevad paljajalu ja ühes bikiinides.
  Sellised suurepärased vargused.
  SU-100 võitleb ka Aafrikas. Loomulikult on väga palav ja tüdrukutel on õhukesed aluspüksid.
  Elizabeth peksas oma paljaid varbaid kasutades vaenlast ja lausus:
  - Poliitik, kes solvab homosid, on ise suur perse ja tal pole mehelikkust!
  Ekaterina, tuksis vaenlasele ja kasutas ka paljast kannast, kakas:
  -Sõdur ei sure kaks korda, poliitik aga reedab kolm korda ja petab miljon korda!
  Elena märkis vaimukalt, lüües agressiivse vaenlase pihta paljaid varbaid:
  - Kahte surma ei juhtu ja paljajalu ei saa saapaid jalast võtta, kuid poliitikutel õnnestub kogu aeg tappa ja kolm nahka ära rebida!
  Efrosinya lõi ka mürsuga vaenlase pihta ja piiksus hambaid paljastades:
  - Tüdruk ei karda paljajalu lumes joosta, ta kardab, et peigmees ei osutuks lolliks kõrvuni kingitud viltsaapaks!
  Sõdalased võitlesid Aafrikas ja kõikjal, kus võimalik, ning tekitasid imesid.
  Ja Aafrikas toimusid mitte vähem põnevad ja huvitavad sündmused.
  Punase Falconi paljasjalgsete poiste pataljon jätkas oma kurnavat ellujäämisjooksu... See oli põrgu, millest tuli taeva väärimiseks läbida. Ja valu ja jahu, enne õndsust.
  Pärast autasustamist said poisid aga nii inspiratsiooni, et jooksid päeva ja öö teise poole, peaaegu peatumata ja väsimust unustades.
  Vladimir tegi otsuse: nad magavad päeval ja öösel, kui päike ei põle, teevad nad sundmarsse. Üldiselt on siin poisse, paadunud eliit ja sellised katsed pole esimene kord. Alles nüüd, kui kuumus nii paganama pole. Kõige ratsionaalsem on sel juhul, kui päike on oma seniidis, lamada varikatuste all ja magada sügavalt.
  Danka hindas seda ümberjagamist kõrgelt:
  - Öised sundmarsid pole Punaarmees sage külaline. Samuti peame õppima pimedas võitlema!
  Paljajalu poiss Dimka nõustus:
  - Öösel on raskem rünnata, kuid lõppude lõpuks kaitsevad nad end ka tuimalt. Ja loodame, et saame mõlemaga hakkama.
  Järgmised päevad osutusid palju raskemaks... Eelmisel korral pandi kuttide entusiasmil kinni organismide piirid ja nüüd tundus, et iga lihaskiudu pommitatakse napalmi abil strateegiliselt.
  Nad ei suutnud isegi oma oigamist tagasi hoida ja tundus, et tegemist oli noorte vasikate karjaga, keda torgitakse.
  Uute kamraadide rõõmustamiseks laulis Dimka:
  Issand annab elavatele veeallika,
  Paradiisis õitsevad kuldsed palmid ja roosid!
  Et saada reaalsuseks, et unenäos unenägu,
  Me peame võitlema, mitte valama pisaraid nagu naised!
  
  Jumal viskab kartlikud põrgusse,
  Ja sellest, kes on julge, saab kõikvõimas abikaasa!
  Siin põlevad Kremli tähed,
  Teed näitab see, mis Igavene meile on andnud!
  Me ehitame kuulsat kommunismi,
  Meie põhimõte on lihtne - kiiremini, kõrgemalt ja tugevamalt!
  Et meie reiting ei langeks,
  Meie, inimesed, peaksime olema julgemad ja targemad!
  
  Lõppude lõpuks on iga sõdalane mees,
  Tuleb mõelda, et ta on nõrk olend!
  Intellekt annab meile kaalu:
  Ja universum allub astronautidele!
  
  Kahju, et ühtsus on kaugel:
  Seal on palju riike, inimesi, rahvusi ja religioone!
  Kuid tuleb sügavalt mõelda;
  Me heidame maha egoismi ahelad!
  
  Sõda pole sugugi selleks;
  Alandada ja piinata planeedi elanikke!
  Ja murda inimeste käest ike,
  Nende vägitegude kohta lauldakse kuplete!
  
  Siis oleme terve pere koos;
  Kus on kõik maailmas, kallis vend ja õde!
  Kus mitte karjäärikära;
  Ja altruism ja ligimese aitamine on harjumus!
  
  Surma ja probleeme ei tule;
  Usun, et sealt saab vägev mees!
  Sa said oma laiskusest jagu
  Võtke püss ja seljakott koormaga!
  Pärast sellist laulu rõõmustasid Punase Falconi noored sõdalased järsult ning neist käis üle uus entusiasmi ja jõulisuse laine. Nii jäid nad need päevad ellu ja kui see õitses ja küpsema hakkas, jäid nad magama.
  Dimka unistas millestki erilisest... Ta sattus maailma, kus ta oli taevas, ja see jäi talle eelkõige silma. Nimelt mängisid valgustid jalgpalli. Pealegi olid need ühes meeskonnas triibuliste arbuuside ja krokodillide hübriidid ning teises meeskonnas kurkide ja ninasarvikute segu.
  Dimka istus kiviklibule ja püüdis koondada igas suunas laiali nagu kuumade täkkude kari mõtteid. Ei saa ju olla nii, et valgustid mängivad jalgpalli ja võtavad isegi selliseid uskumatuid vorme, mis pole sugugi omased tõelisele taimestikule ja loomastikule.
  Üldiselt on kõigi füüsikaseaduste kohaselt tähed sfäärilised, mis on sisuliselt vankumatu aksioom! Igal juhul, kui füüsikalised konstandid vastavad universumile, milles inimesed elavad. Ja see on elementaarne mõeldamatu mõistatus!
  Targa poisi mõtted katkestas arusaamatu loomakese ilmumine. Siin oli ka üllatav, et olend materialiseerus justkui tühjast õhust, nagu jääaugust väljuv kala. Muide, pea oli kala, keha aga tund aega noolest. Pealegi on sihverplaadil tunde tähistavate numbrite asemel mõned magustamata hieroglüüfid jooniste kujul. Jah, ja nooli ise on rohkem kui tosin ja need pöörlevad erineva kiirusega.
  Dimka vilistas:
  - Blimey! Kes sa oled?
  Segu kalast ja imelisest äratuskellast vastas ootamatult vene keeles:
  - Ja Yahita ja kes sa oled, valgejuukseline?
  - Mees! vastas Dima.
  Yahita itsitas väga õrnalt nagu sääsk:
  - Ma näen, et sa oled inimene. Olen huvitatud ametikohast, nimest, ametist!
  Dimka oli tõsiselt jahmunud:
  - Aga inimesed teie maailmas?
  Yahita noogutas.
  - Jah, muidugi on! Isegi raske on leida maailma, kus ei kohtaks karvutuid primaate. Kuigi inimesed on igal pool väga erinevad, on tugevaid ja arenenud nagu peainglid ning on ka ürgseid metslasi! Ta ei näe välja nagu arenenud maailma esindaja, paljajalu, peaaegu alasti, kuid teid ei saa ka metslaseks nimetada ...
  Dima ei suutnud vastu panna küsimata:
  - Ja miks mitte?
  Yahita selgitas:
  "Teie silmad on väga intelligentsed, nagu targal, ja mitte ürgse hõimu laps!"
  Dimka esitas täiesti mõistliku argumendi:
  "Ja miks sa arvad, et metslased peavad rumalad olema?" Lõppude lõpuks on suuremate ja kihvadega loomade seas ilma tuumapumbata lõhkajateta ellujäämiseks vaja naljalt leidlikkust ja praktilist leidlikkust!
  Yahita nõustus:
  - Õige! Aga kuidas saaks metslane teada tuumapumbaga lõhkajast, kuigi inimpeainglite standardite järgi on see juba kiviaeg. Räägi, kes sa ametikohalt oled ja mis ülesandega sind siia saadeti?
  Dimka püüdis otsest vastust vältida:
  - Kõik meie universumis on suhteline: eriti positsioonid! Aga ülesandega? Jah, ma lihtsalt rändan mööda maailmu. Lõppude lõpuks on jalgpalli mängivad tähed nii ebatavalised ja huvitavad!
  Yahita parandas, nooled tema läbipaistva torso pinnal hakkasid veidi teisiti pöörlema:
  - See on jalgpall, kuid täiesti erinev mäng. Vaata, siin on pallidel tiivad ja neid on korraga kolm ja värav pole näha! Kas see näeb välja nagu teie inimjalgpall iidsetest aegadest?
  Dimka oli sunnitud nõustuma:
  - Muidugi mitte... Kuigi niipea kui vaatasin, tekkis kohe seos jalgpalliga. Lõppude lõpuks on mingi sarnasus olemas! Isegi kui see pole ametlik!
  Yahita lehvitas sellega.
  - Need on ühendused... Need panevad ainult pea valutama ja tülisid juhtuma. Aga öelge, kas te pole tund aega saboteerija?
  - Formaalselt ei! Dimka vastas mehaaniliselt.
  Yahita vehkis käpaga.
  - Siis järgi mind. Ma näitan sulle midagi huvitavat!
  Dmitri Rakett tõusis püsti ja liikus, järgnes talle, kui järsku jõudis kuskile unenägu ja kõlas signaal tõusmiseks.
  Vaevalt puhanud poisid jooksid taas koormaga, siin polnud neil juba puhkusevõimalusi. Terav valu lihastes tuhmus ning maha löödud jalad muutusid kangeks, ei plahvatanud enam kannatusest, vaid valutasid lihtsalt tugevalt ning vingumine levis üle jalgade ning kolmas ja neljas hingetõmme avanesid kopsudes.
  Danka, kes oli füüsiliselt kõige tugevam, kannatas vähemal määral ja tundis isegi igavust: ta tahtis kaklust, kuid õnne korral ei tehtud ühtegi lasku ... Siin esitas Dmitri, nagu alati õnnelik, filmilik vägitegu, võttis endale kaela koloneli ja Au ordeni. Auhind ise ei ole kallis, mis rauast võtad ja õhukese kihi niklit, et ei roostetaks, aga suurt tembeldatud mustrit pole. Peamine on muidugi prestiiž. NSV Liidul olid ka tõsised vaenlased.
  Ajutise Esimese maailmasõja ajal õnnestus Hitleril teenida neli ordenit, sealhulgas lihtkaprali jaoks haruldane esimese astme raudrist. Jah, ta oli tõesti vapper ja tark sõdur, kuigi praegu kasutatakse tema nime laste hirmutamiseks.
  Kuid nad võivad ilma eesmärgita joosta terve suve ja sügise, kui õnn ikka välja kukub.
  Lõpuks sattusid poisid hiljutise lahingu paika, lebasid surnud Briti sõdurite surnukehad, enamasti olid need neegrid ja araablased. Sellises kuumuses surnud liha lihtsalt kuivas ega hakanud lagunema. Ringi lebasid metallikillud, mürsuümbrised, kuid korralikud venelased suutsid kõik tabatud relvad üles korjata. Kuid ikkagi vedas ühel poisil ja ta võttis üles kukkunud kokkupandava noa. Ja Ameerika valmistatud. Jooksul näitas ta sõpradele:
  - See on minu trofee!
  Nad röögatasid vastuseks:
  - Leidsin, millega uhkustada! Parem tapa inglane!
  Kuri vastas:
  - Ja see ei juhtu nii! See on lihtsalt vaenlaste leidmiseks! Ja sa pead jooksma veelgi kiiremini!
  Kuid need päevad möödusid ilma kokkupõrgeteta, mis, muide, on enamiku sõdade puhul üsna loomulik. Lõppude lõpuks liigute konflikti ajal rohkem kui kõnnite. Täpselt nagu ässad, on ka enamik väljasõite tühjad, eriti suurte lahingute ja ründeoperatsioonide vahel. Enne uinumist ütles Danka Dimkale:
  - Teate küll, valge tiigrikutsikas (Dmitri hüüdnimi), sõda pole sugugi nii romantiline, nagu seda näidatakse filmis Punased kuradid ehk Kapten Daredevil ja teised. Tunned pettumust. Ei, muidugi, ma pole väike ja saan aru, et kino ja päris ei ole sama asi, aga siiski ....
  Dimka haigutas trotslikult:
  - Parem räägime sellest kuu aja pärast, aga praegu mediteerimine ja magamaminek. Pean siiski, et meie uued kamraadid on väärt poisid. Nad peavad hästi vastu!
  . PEATÜKK #4
  Sõda jätkus vähese intensiivsusega. Aafrikas ei ole Ameerika ja Briti väed väga tugevad, kuid avarused on tohutud ning džungel ja kõrbed ning paljud jõed ja sood.
  Jah, Must kontinent on tohutu ja proovige see kiiresti jäädvustada. Nii et sõda venis kauaks.
  Ja Suurbritanniat ennast mandril pole nii lihtne saada. See on olnud kolossaalne probleem.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova võitlevad nagu noored titaanid. Ja nad võidavad hiilgava võidu. Nad võitlevad väga tugevate, kuigi mitte liiga arvukate vastastega.
  Kus on aga ameeriklased, britid ja nende koloniaalväed enne surematuid lapsnähtusi.
  Oleg Rõbatšenko märkis, lõigates ära järjekordse vastaste rivi ja visates paljaste varvastega antiainega hernest:
  - Sõdur sõjas muutub samal ajal nooremaks ja küpsemaks, poliitik salavõitluses, vananeb ja küpseb, vajudes samal ajal metsalise tasemele!
  Margarita, see võitlustüdruk, võttis selle kätte ja lasi paljaste varvastega välja ketta, mis lõikas pead ja märkis:
  - Sõdur on eraajateenija ja saab sõjas professionaaliks, poliitik ei tea tähtaegu ja professionaal võidu andmises!
  Poiss ja tüdruk purustasid kaunilt vastased. Ja nad lõikasid need ilma pikema jututa ära.
  Oleg võttis selle kätte ja lasi oma palja kannaga õhku midagi enamat kui surmavat ja hävitavat - lausudes:
  - Sõdur peaks olema tulekivi, aga mitte muutuda oma südames kiviks, poliitikul on ammu südame asemel kivi, kuid tal on kummi kõvadus!
  Margarita, kes lõikas maha Suurbritannia sõdureid ja arvukaid mustanahalisi sõdalasi, loopis varvastega teravaid nööpe, andis välja:
  - Hea sõdur lahingus on nagu Kurat - et on vaja tuld kustutada, vilunud poliitik alatuses on saatan ise ja lubaduste täitmine on tüüpiline voolik!
  Nad tegutsesid väga hästi ja väga vaimukalt vaenlase vastu ning hävitasid agressiivselt Briti üksusi. Noh, mitte ainult muidugi, nad on.
  Oleg, olles vastased maha lõiganud, karjus:
  - Sõdur võib lahinguväljal surra, aga see on parem kui rahuajal poliitikute suust magusate valede voo alla kaduda!
  Margarita, purustades lugematul hulgal vastaseid, kellest aga nii palju järele ei jäänud, võttis ja viskas paljaste sõrmedega pommi ning siples hambaid paljastades:
  - Kes on sündinud sõdalaseks, sureb kangelaseks, kellest on saanud poliitik, see on juba surnud pätt ja kõndiv laip!
  Sõdalased lapsed võitlesid nagu tõelised hiiglased ja mõttehiiglased.
  Kuid Elizabeth ja tema tankimeeskond osutusid väheks ja sõitsid läbi džungli. Kuigi SU-100-l on samasugune murdmaasõiduvõime kui kolmekümne neljal, pole džunglist siiski lihtne sõita.
  Elizabeth haigutas ja märkis oma järge andes:
  - Poliitika on see, kui öeldakse üht, mõeldakse teist, tehakse kolmandat, selgub neljandat, aga see läheb ikkagi kõrvale ja jääb maksa jäledaks!
  Catherine nõustus sellega üsna loogiliselt:
  - Poliitikas pole vendi, kuid on palju vaeseid sugulasi, pole muinasjutulisi printse, vaid ülemäära alasti kuningaid, pole hetkekski tõde, kuid valesid jätkub enamaks kui üks põlvkond!
  Elena märkas agressiivselt hammaste irvega, et need sädelevad nagu pärlid ja on ilusad:
  - Armastus tuleb, kui sa ei oota, poliitikud jäävad kinni, kui sa ei helista!
  Efrosinya märkas, pilgutas oma safiirsilmi ja koputas paljaste sõrmedega oma soomust:
  - Armastusele alluvad kõik vanused, poliitikud saavad hakkama igasuguse alatusega!
  Tüdrukutel hakkas pisut igav, nad hakkasid isegi laulma, midagi väga asjalikku;
  Üllatus, üllatus!
  Elagu üllatus!Üllatus, üllatus! Elagu üllatus!
  
  Kujutage ette sellist olukorda - Kõik, mis teiega juhtub, teate ette. Pole siis vaja muretseda, kahtlusi, Kõik maailmas annab ajakava.
  
  Ja me vaidlustame igavuse Sest, sest Kellelgi on võimatu elada maailmas ilma üllatusteta.
  
  Üllatus, üllatus! Elagu üllatus! Üllatus, üllatus! Elagu üllatus!
  
  Näeb ette kõndimise ajakava, tagab teadvuse tõusu. Ja loomulikult suureneb haigutamine ja rahvarohkus täidab universumi.
  
  Ja me vaidlustame igavuse Sest, sest Kellelgi on võimatu elada maailmas ilma üllatusteta.
  
  Üllatus, üllatus! Elagu üllatus! Üllatus, üllatus! Elagu üllatus!
  
  Ja me vaidlustame igavuse Sest, sest Kellelgi on võimatu elada maailmas ilma üllatusteta.
  
  Üllatus, üllatus! Elagu üllatus! Üllatus, üllatus! Elagu üllatus!
  Kuid teistel kangelastel, NSVL Punase Kotkapoega poiste pataljonil, läks palju rohkem. Ja et poisid olid juba valmis igavusest ulguma: ei lahinguid, ei seiklusi, ainult jooksmine! Lõpuks said nad hoiatuse, et ees on ligikaudu võrdne Briti pataljon.
  Vladimir käskis neil pikali heita ja seejärel kõhuli roomata. Poisid tegid just seda. Näis, et britid märkasid neid ja avasid kohe, lähenemist ootamata, tule. Kuid nad ilmselgelt kiirustasid, vaid üks Stalini noor pistrik sai õlast haavata ja ülejäänud suutsid lihtsalt tagasi veereda. Tasavägiseks võitluseks mõeldud maastik polnud päris tüüpiline, kõik kaetud võsa ja võsaga. Briti üksused tulistasid aktiivselt, kuid mitte täpselt. Red Eagleti võitlejad reageerisid harvemini, kuid palju tõhusamalt. Rohkem poisse maskeerisid end edukalt, panid selga khakivärvi vihmamantlid ja liikusid hääletult. Britid olid omakorda liiga närvilised ja lasid endale pidevalt edasi jõuda.
  Eriti edukas oli Dimka Rocket. Ta ronis kiiresti, nagu hanekanahk, inglaste tagalasse (nende vastu võitlesid seekord peaaegu eranditult valged, mis tähendab palju visamaid võitlejaid, kes sireenide ulgumisest laiali ei haju) ja tulistas neid kui sihtmärke lasketiirus. Automaatpüss töötas suurepäraselt ja ohvrite arv aina kasvas!
  Kuid paraku said ka poisid kaotusi, eriti kui vahetus algas granaatide viskamisega. Ühe julge poisi rebis kõhukild lahti ja sisikond roomas välja. Teine purustas jalaluu, ka väga ebameeldiv. Kuid lahing oli just lahvatanud ja neetud, julm inglane osutus palju enamaks, kui noored leninistid algul arvasid. Mõlemalt poolt kostis nii palju karjeid ja oigamisi.
  Seejärel otsustas Dimka, kuulanud, komandöri. Ta oli suur inglane, ka sügava häälega kolonel. Ta peitis end varem kaevatud kaevikus.
  Blondijuukseline poiss muigas ja roomas kiiresti, nagu väike rästik, eemaldanud teda ümbritsevad inglased. Löök pistodaga kuklasse ja polkovnik vaikis huultelt siblides, nagu torgatud autokumm. Selle peale möirgas poiss samasuguse häälega, pannes hunniku kortsunud lehti suu juurde.
  Siin peitus saladus selles, et lehed olid kleepuvas mahlas leotatud (Dimka oli selle eelnevalt ette valmistanud, küll lootis metslasi hirmutada, aga siis tekkis Pinocchio efekt, kui otsid üht asja, aga selgub midagi muud, kuid see osutub midagi täiesti erinevat, kuid ka kasulikku!).
  Ükskõik kui kohutav komandöri hääl ka polnud, töötas see moonutatud inglise keeles:
  - Kõik tõusevad püsti ja jooksevad sammu tagasi!
  Ja see töötas! Britid hüppasid püsti, misjärel sadas neile pihta automaatide ja automaatide purse. Muidugi jooksete selliseid kaotusi nähes ilma käsuta ... Suurbritannia vaprad sõdurid tormavad kannul ja poisid, kes virvendavad, rohult mürkrohelised, paljajalu, ümarate kontsadega, tormavad neile järele, samal ajal tulistades edasi. minek!
  See oli nüüd võitlus! Täielik ja samas tõhus hävitamine! Ägeda tagaajamisega.
  Vladimir hüüdis täiest kõrist:
  - Minu jaoks võitlejad edasi! Avasime siin konto!
  Teised poisid laulsid kaasa:
  - Stalin andis meile terasest käed-tiivad ja südame asemel tulise mootori!
  Vladimir lisas:
  - Kõrgemale ja kõrgemale ja kõrgemale! Püüdlema meie lindude lennu poole ja igas propelleris hingab meie piiride rahu!
  Kuidas sakslased selliseid laule teadsid? Kui Dimka eelistas ise komponeerida, siis tema sõber Danka, vastupidi, propageeris seda, mis oli juba komponeeritud, populaarne ja tuntud ...
  Dimka, kes oli seekord tegelikult peavõit, aga ärritus ja laulis oma meloodia:
  Me vandume Stalin Suurele;
  Au hoida ja võidelda lõpuni!
  Sest Tema vägi on nagu päike,
  Sest Jumala valgus on riik!
  
  Kaitskem Isamaad ebaõnne eest;
  Lõvi Briti sabast üles pööratud!
  Me ehitame planeedile õnne;
  Nagu Issand, püha Kristus käskis!
  
  Valitsevad võrdsus ja vendlus;
  Taevas muutub puhtaks siniseks!
  Lõppude lõpuks on teil õigus selle eest võidelda,
  Sotsialismi tee on noortele!
  
  Kodumaa ilus Venemaa,
  Stalin on juht, mille Jumal on meile andnud!
  Kus lilled põllul on kõige ilusamad,
  Kus sõna boor ei saa välja paiskuda!
  
  Kõik maal kasvab, see on lai;
  Sellel on jää ja lopsakad heinamaad!
  Kõrbekuld idast
  Hõbeda ja pärlitega lumetorm!
  
  Kogu valgusti planeedil on Kreml;
  Kuid veelgi äkilisemalt on jõud meis endis!
  Siin valgustas "Katyusha" taevast;
  Nagu peaingel ise oleks silma andnud!
  
  Kõik kodumaa rahvad on ühendatud;
  Meil pole nende vahel tühje probleeme!
  Venemaa ei paindunud selja ikke alla;
  Teil ei õnnestunud maad võtta, söör!
  
  Nii et naljad pole enam sobivad,
  Oleme ka härrased!
  Venelasi pole planeedil rahvarohke,
  Magusat vett kallab taevast!
  
  Hiiglaslikud põllud kasvavad;
  Koloss on nagu südamemesilane!
  Jumal andis venelastele koha paradiisis endas,
  Ja loorberikroon teile!
  
  Kõik muutus inimesele kuulekaks,
  Ainult uhkust ei saanud ohjeldada!
  Kuid mitte olla inimajastu lõpp;
  Kosmos avab meile ukse!
  Poisid aplodeerisid suurejoonelisele esitusele väga hoogsalt ja tunnustavalt. Vladimir tulistas püstolist hästi sihitud lasuga isegi varese alla ja Danka ütles:
  - Ja sina, Dimka, oled suurepärane - põhimõtteliselt laulad ja komponeerid ainult enda oma!
  Noor maestro märkis:
  - Ja see on kõige väärtuslikum asi, kui loote ennast ja ärge korrake nagu papagoi!
  Kahjud arvutati kiiresti välja ... Paraku läksid kolm poissi salgast igaveseks lahku, veel viis said nii raskelt haavata, et neid tuli kanda, ja kakskümmend viis inimest said omal jõul või kergelt vigastada ...
  Britid tapsid üle kaheksasaja neljakümne inimese .... Üldiselt on suhe üsna vastuvõetav! Kuid vang ei olnud, välja arvatud üks meditsiiniteenistuse major. Kõik teised tapeti...
  Danka irvitas:
  - Meie, pikka aega nüristanud kuulipildujad, saagisime ja lõime maha tuhandeid viissada inglast!
  Vladimir katkestas teda:
  - Ole vait, eks? Kolm meie meest surid. Mõtlen nende matmise peale siia, lahinguväljale või oma üksustesse tassimisele, et nad saaks Kristuse kombe kohaselt maha matta!
  Danka oli üllatunud:
  - Kas NSV Liit austab Kristust? Räägite ju nii sina kui ka Stalin ise pidevalt - Kristus on nõrk ja lörts ja mitte aarialane!
  Vladimir vastas rahulikult:
  - See sõltub sellest, milline Kristus ... Piiblis olev ei ole aarialane ja patsifist! See, millesse me usume, st ilma nn Pühakirjata, on seesama punane aarialane! Ja mitte ainult punane aarialane, vaid ka äärmiselt julge inimene! Peate sellest aru saama.
  Dima nõustus.
  - Minulgi on piibellik Jeesus, kes õpetab kurjale mitte vastu panema ja põskedele üldse mitte meeldima. Tsaariajal oli see juba nii, mis siis? Ta peksis eelkõige talupoja peremeest, lõi ta näo vereks, murdis nagi ribid ja too õnnetu lihtsalt palvetas peremehe eest. Kuid kas see muutis maaomaniku sentigi paremaks?
  Danka ise vastas kõigi eest:
  - Muidugi mitte! Kurjusele tuleb kohe tagasi võidelda! Sest kurjus on leek; mille jaoks parim bensiin on kannatlikkus ja parimad vasted on ükskõiksus ja isekus!
  Vladimir katkestas neid tõsiselt:
  - See, mida te ütlete, on juba ilmne, absoluutselt iga mõistliku inimese jaoks. Seega pole vaja meile midagi täiendavalt seletada ja õpetada. Üldiselt, venelased, ma tean rahvast, kes armastab Dostojevski stiilis filosoofilist arutluskäiku ja boltoloogiat. Vahepeal kannate teie Oleg ja Danka kanderaami koos Peetriga, nii et ta on tapetutest kõige raskem. Nüüd lähme marssima...
  Poisse inspireeris ja inspireeris esimene, tõeliselt sõjaline võit ning paadunud kehad olid juba hakanud kuumuse ja stressiga kohanema. See oli lihtsalt lõbus! Nii et jookse ja hullake...
  Danka küsis jooksvalt Dmitrilt:
  - Aga sa oled arenenud poiss, võib öelda teadlane... Miks sa arvad, miks kristlus suutis saavutada sellise edu kogu maailmas. Ja pealegi, selle õpetuse loogika, mitte kvark!
  Valgejuukseline poiss, pärast mõnda aega mõtlemist, vastas:
  - Ma mäletan, kuidas propagandateaduste doktor Goebbels ütles: et valesse uskuda, peab see olema suur. Parafraseerides - selleks, et õpetust saaks uskuda, peab sellel olema igasugune loogika! Või veelgi täpsemalt: selleks, et religiooni uskuda, peab selles puuduma loogika ja terve mõistus!
  Danka noogutas joostes.
  - See on osaliselt tõsi, kuid siiski ... Paljudel asjadel meie maailmas puudub loogika ja tähendus, kuid miski pole saavutanud sellist edu kui kristlus ja seda ei saa seletada ainult paradoksiga!
  Dima ütles:
  - On erinevaid tegureid ja võimulolijate haldusressurssi, kuna nad said kasu kuulekatest teenijatest, keda pettis usk paremasse hauataguse ellu ega tahtnud maa peal midagi muuta. Ja muidugi orjade nõrkus, kes mõistsid, et nad on igavese Rooma leegionidele vastu seista liiga nõrgad ja organiseerimatud. Ja nii edasi... Väga romantiline pilt Jeesusest Kristusest. Pange tähele, et Jeesus polnud tavaline inimene. Kolmandik inimkonnast peab teda Kõigeväeliseks Jumalaks, kes ilmus lihas. Ja see on võimalik ainult inimesele, kellel on eriline võlu.
  Paremat kätt jooksev nõukogude poiss mõistis ilmselt valgevene keelt ja sekkus:
  - Ja siin on kõik palju lihtsam! Tähendus on selles, et Kõigeväeline Jumal ise võttis inimeste pärast inimese kuju, tõusis ristile. Tegu ise on nii irratsionaalne, kõigile arusaamatu, raskesti seletatav, kuid samas vaimustav, et inimesed langesid sellesse. Lisaks on inimene meelitav. Miks meelitav? Kuna tegemist on mehega, osutub see nii tohutuks väärtuseks, et universumi looja ise kannatab tema pärast ja annab oma elu! Ja üldiselt on see suurepärane!
  Danka nõustus.
  - Jah, see on arusaamatu! Universumi Loojat piinatakse ja lüüakse risti ning ta palvetab oma timukate eest! Kes suudab seda ette kujutada? Mis võiks olla rohkem?
  Dima nõustus.
  - Mitte midagi! Lõppude lõpuks oli evangeeliumi enda paradoksaalne olemus põhjus, miks nad sellesse uskusid, sealhulgas targad, mõistes, et sellist asja on võimatu välja mõelda! Eelkõige ei juhindunud keiser Constantinus mitte ainult praktilisest arvutusest: see ei olnud kasumlik. Kristlased ei olnud Rooma impeeriumis enamus. Vastupidi, nad olid meeleheitel vähemus, pealegi passiivne ja patsifistlik vähemus. Ja paganad, vastupidi, moodustasid agressiivse enamuse. Nii et keiser Constantinus võis uskuda... Pealegi uskus ta siiralt ja kristlust vastu võttes võttis ta endale saatusliku riski...
  Danny norskas põlglikult:
  - Ma ei saa aru, mis oli siin surmaoht?
  Dimka selgitas kannatlikult:
  - Uhketele roomlastele olid kristlased lihtsalt juudi sekt. See tähendab, et nad ei pidanud neid isegi inimesteks, kuid olümpiajumalad on rahvusreligioon, isegi kui kreeklastelt laenatud. See tähendab, et keiser Constantinus läks nii oma esivanemate kui ka keskkonna vastu. Lisaks iseloomustab kristlust puritaanlus ja roomlased polnud harjunud end kuidagi piirama. See tähendab, et see oli just kristluse ebaloomulikkus, tõsiasi, et see usk sunnib loobuma paljudest elurõõmudest, ja see oli selle omaksvõtmise kolossaalne risk. Niisiis, ainult õnn sõjalistes asjades võimaldas Konstantinil jalad alla saada, sealhulgas kilpidel oleva risti abi!
  Danny märkis:
  - Täpselt nagu islam kehtestas end tääkide, õigemini mõõkade ja odade peal! See kinnitab veel kord - õigus on sellel, kes on tugev! Tugevad rusikad on parimad argumendid!
  Dima naeratas.
  - See ei pruugi olla naljakas... Aga see on traagiline, kui mõistust eriti ei hinnata. Kuigi asjata arvavad mõned, et teismelised austavad ainult füüsilist jõudu. Neid iseloomustavad ka muud, sh intellektuaalsed väärtused!
  Poisid jäid vait... Rääkimine on muidugi huvitav, aga teemad on seni vaid õhus hõljunud. Religioon pole poiste vestluste kõige populaarsem teema. Ehk prooviks tankidest vestelda?
  Danka küsis Dimalt:
  - Ja mida arvate Saksa sõjavarustuse kvaliteedist? Eelkõige panzvale'i kiidetud osa?
  Poiss vastas üsna loogiliselt:
  - Mitte mingil juhul, praktika kinnitab, et Saksa tankid on tugevad ja tõhusad! Mida saab siin veel öelda? Ja sellised näitajad nagu relv, soomus, mootor ja tulemus: löögijõud, kaitse, mootor on muidugi olulised, kuid samas teisejärgulised. Muidugi, kui pole tõelisi tankiässasid!
  Danny kortsutas kulmu.
  - Mida sa tahad öelda, et meil pole tankiässasid?
  Dima naeratas süütult nagu nunn:
  - Ja kust nad peaksid olema? Meie Valgevene tankid pole veel tankidega võidelnud. Soome soomlaste riigis tanke peaaegu polnud, Jaapanis Khalkhin Golil olid need samuti gugulkinininaga. Neil ei olnud aega seda kasvatada - vaieldamatu fakt! Seega on sellel teemal praegu mõttetu rääkida.
  Danny keeras näo sassi.
  - Jah, meil pole midagi eriti muljetavaldavat ja ei! Nii et nõukogudevastaseks agitatsiooniks on võimalik NKVD keldritele meeldida.
  Dimka naeratas vaikselt.
  - Aga siin me usume ja oleme esimesed! Võib-olla saame isegi rüütliristid, sest meie, venelased, oleme sündinud võitma!
  Nõukogude poiss katkestas vihaselt:
  - Oh ei! Meie, aarialased, oleme sündinud võitma. Lõppude lõpuks on teid seni aidanud ainult see, et meie armee pole veel ida poole pöördunud. Kuid niipea, kui Suurbritannia kapituleerub, näete meie tanke Kremlis paraadil.
  Danka kiusas noort natsi:
  - Muidugi sõjatrofeedeks. Jah, isegi vangide kolonnidega, mis eskordi all trügivad! Nii näete Moskvat!
  puhkeda ähvardanud kakluse hoidis ära Vladimiri ähvardav hüüe:
  - Jää vait! Sa Danka pika keelekaristuse eest ... Öise une asemel seisad sa valve all, terve öö kott seljas. Ja midagi sellist tuleb...
  Danka tahtis pudelisse ronida, kuid Dimka rahustas teda:
  - See on sinu süü. Oleme ju sõbraliku riigi külalised ja te solvate selle sõdureid ... Vabandage ja järgige külalisele sobivat taktitunnet!
  Danny vaikis. Ta ei tahtnud oma viga tunnistada ega konflikti õhutada. Ja Dima soovitas:
  - Kas saate leppimise märgiks midagi laulda?
  Komandör vastas:
  - Ei, praegu pole õige aeg!
  - Kas ma võin siis koos sõbra Dankaga öövalves seista?
  Vladimir jälle ja üsna põhjendatult vastu:
  - Ja see on vale, tema jaoks on tarbetu meelelahutus ... Lase igavleda ja mõelda ... - Noor pataljoniülem peatus ja küsis peaaegu vihjavalt:
  - Sa üllatad mind. Kust sa nii uskumatud sõjalised võimed said? Sa võitled nagu supermees Ameerika koomiksitest, mis on sinu saladus?
  Dimka oli segaduses:
  - Noh, miks see on Superman ... Põhimõtteliselt on kõik inimese võimaluste piires. See oli esimene kord, kui ma ilmusin tankide ette. Nad pidasid mind araabia poisiks, mis oli uskumatu ja erakordne. Siis nad uskusid seda juttu, ka loomulikult, noh, poiss tahab raha teenida ja britte aidata. No muidugi ei saa iga inimene püstoleid vööst välja tõmmata, ta saab seda teha märkamatult ilma vahele jäämata, aga igasugune "näputäis" ka noores eas on üsna võimekas. Noh, igaüks teist on võimeline kahest püstolist tulistama nelja tihedalt liibuvat tankerit. Ja tõsiasi, et kolonel andis kohe alla, olles kogenud sõda Suurbritanniaga, pole nii üllatav. Siin on kolm miljonit prantslast, kes alistusid peaaegu ilma võitluseta ja istuvad suurepärastes kindlustustes, mis on palju üllatavam. Ühesõnaga, teise klassi esimene kross, täiesti loogiliselt saadud, tegin minu asemel seda, mida iga teie pataljoni laps võiks teha. Ja auhind ise pole ainulaadne, Esimese maailmasõja ajal anti sellega ligi sada kuus tuhat sõdurit ja ohvitseri. Miks ma peaksin ennast siis nii palju ülendama!
  Vladimir nõustus osaliselt:
  - Ühest küljest tundub see nii olevat, aga... Teise võitluse ajal ei olnud sa nagu kõik teised. Eelkõige paistis, et britid ei pannud teid tähele ja tabasite otse ilma sihtimata, kuid samal ajal ilma. Ja mitte igaüks ei suuda koloneli häält jäljendada!
  Dimka vaidles vastu:
  - Ei, kõik saavad seda viimast teha, kui kasutate seadet resonantsi jaoks. Ma õpetan sulle seda, kui sa tahad. Mis puutub möödalaskmiseta, siis tulistasid väga korralikult. Iga teie pataljoni võitleja võib anda Vorošilovi laskuri tiitli. Kas inglased nägid mind? Nii et nad ei märganud ka teisi võitlejaid, kaotasime kõik kolm tapetult, mis tähendab, et need sõdalased katsid selgelt oma silmad!
  - Juba neli surnut! - parandas Dimka häält tagant. - Aleksander suri paraku sõjas.
  Vladimir oli sellisest vestlusest väsinud ja ta hüüdis:
  - Kiirustage kiiremini, muidu me ei teavita ülejäänud.
  Teel sai surma veel üks raskelt haavatud võitleja, kuid võitlejad tormasid suurde araablaste külla. Seal anti kiirabi neile, kes püsti ei saanud. Pärast seda vestles Vladimir NSV Liidu Punaarmee koloneliga, selgitades talle olukorda ja rääkides möödunud lahingust. Ta käskis saata kontrollima kaks ratsasõdurit koos araabia giididega. Kuid Vladimir näitas talle fotot hunniku tapetud inglastega ja ütles:
  - Võite meid usaldada, me pole veel õppinud valetama!
  - Aga õppisin komponeerima! - vastas kolonel süngelt ja ilma suurema rõõmuta.
  Aga see pole midagi, Vladimir ei häbenenud ja kirjeldas saabunud kindralile viimast vahejuhtumit. Ta surus temaga kätt ja lubas premeerida neid, kes silma paistsid. Pärast seda saadeti noored võitlejad kasarmusse magama.
  Kuid Vladimir Wolverine, saades aru, et kasarmus on liiga lämbe, käskis tänaval hiilida ... Tea, et meie poisid ei karda tanke, mustust ja kääbusid. Danka pandi valvesse. Nad panid tema seljakotti munakivid, et saada rohkem kaalu ja karmimat karistust. Vladimir aga kiirustas muiates trahvikasti lohutama:
  - Kuid teid ei võeta ilma meie ühistest autasudest ja teenetest. Me ei määra teile distsiplinaarkaristust, mis on teile kasulik!
  Danka, nagu ei saaks aru, küsis:
  - Miks see kasulik on?
  Vladimir Wolverine selgitas lihtsalt:
  - Distsiplinaarkaristuste olemasolu on suurepärane põhjus sõjaliste teenete eest autasu väljaandmisest keeldumiseks. Ja loomulikult tahad sa kodumaale naastes näidata Jüriristi või mõnda muud ordenit.
  Danka raputas vihaselt pead.
  - Jah, pole soovi?
  Vladimir irvitas viltu, nagu lest:
  - Jah... ma ei usu seda, sest su sõbrad hakkavad ilmselt küsima, miks su sõbral on raudristid, aga sinul mitte? Miks sa preemiata jäid, võib-olla võitlesid halvasti!
  Danka vaatas ükskõikselt:
  - Mind ei huvita. Nõukogude autasud on palju väärtuslikumad kui Saksa nipsasjad, isegi briljantidega rüütlirist! Nii et!
  - Noh, lõpetage uhke Valgevene mees! Usun, et hoiate oma südametunnistust. - Vladimir Wolverine lahkus vaikselt. Jättes jäljed kaheteistkümneaastase, kuid oma vanuse kohta üsna suure poisi paljastest jalgadest.
  . PEATÜKK #5
  Oleg Rybachenko jätkas oma huvitavat missiooni. Ta hävitab koos neiu Margaritaga veel ühe Inglise baasi.
  Terminaatoripoiss andis palja kannaga granaadi ja ütles:
  - Poliitik on koletis, kes poseerib nägusa mehena, kuid ükski luksuslik laskemoon ei suuda peita seapenni ja hundihambaid!
  Sõdalane tüdruk, kes viskas paljaste sõrmedega mõrvarlikku surmakingitust, hüüdis:
  - Sõdur on ka mõnes mõttes koletis, sest ta tapab lahinguväljal, kuid erinevalt poliitikust on ta võrdsel tasemel, aga valija kaotab alati!
  Oleg Rõbatšenko, kes tulistas paljaste varvastega surmava jõuga granaati ja pillutab vastaseid, hüüdis:
  - Naine tahab armastust ja õnne endale ja oma perele, poliitikut huvitab eelkõige teiste rikkumine, rahaarmastus on kinnisideeks!
  Margarita viskas surmava jõuga paljaste varvastega surmakingitust ja lausus:
  - Naine on nagu roos: ahvatlev aroom, särav välimus, teravad okkad ja milline näeb välja poliitik, silmatorkav haisuga, armetu välimus ja terav kaktus?
  Terminaatoripoiss vastasid muserdades ja safiirsilmi pilgutades märkis:
  - Naine on ilu ja puhtuse kehastus, kuigi mitte alati ideaalne, kuid poliitik jääb alatiseks alatuse ja inetuse etaloniks!
  Terminaatori tüdruk märkis naerdes:
  - Paljajalu poiss ei käitu sageli halvasti ja ei satu taskusse, nagu poliitik teeb vastikuid asju ja paneb sinna sea!
  Surematud lapsed tegid tõelisi imesid ja olid super.
  Nagu aga Suurbritannia eest õhulahingu võitnud tüdruklendurid.
  Nataša ajas paljaste jalgadega alla inglise auto ja kilkas:
  - Laps armastab relvadega mängida, aga ta on armas, poliitik armastab nendega ragistada, aga hirmu asemel tekitab vastikust ja naeru!
  Anastasia märkis agressiivselt, kukutades maha järjekordse vaenlase auto:
  - Nagu teadlased ütlevad, sai inimene alguse ahvist, poliitikust, kuigi tüüpilisel primaadil, eriti edukatel inimestel, on suhe šaakaliga!
  Akulina Orlova märkis agressiivselt, kukutades tünnitehnikaga teise vastase:
  -Inimesel on jumalik loov loomus, aga poliitikud löövad risti, et nad on oma olemuselt lihtsalt kuradid ja tekitavad kaost!
  Mirabela Magnetic, mis torkab vaenlase lennukeid ja lõikab neid otsekui lehvikuga maha, andis välja:
  - Poliitik on lihast saatan, kuid mitte põrgu isand, vaid maapealse allilma looja, milles kuradid väljuvad kontrolli alt ja tekitavad kaose!
  Tüdrukud on loomulikult naiskoletised ja annavad sarved kogu liitlassääsele või sääseparvele.
  Vahepeal müüakse Iraani šahhile haaremis ilusaid NSVL-i tüdrukuid.
  Ka sõdalaste kehadele tehti massaaži ning seda ei teinud mitte neiud ja isegi mitte eunuhhid, vaid lihased teismelised orjad. Nende puudutusest läksid tüdrukud tõeliselt elevile ning muutusid palju kutsuvamaks ja atraktiivsemaks.
  Ja punajuukseline Angelica ja blond Alice unustasid tagasihoidlikkuse ja nurrusid noormeeste osavate puudutuste all meelsasti. See oli läbirääkimiste eelmäng, et nad oleksid lõbusad ja võimalikult erootiliselt atraktiivsed.
  Lõpetame "harjutuse", tüdrukud olid taas pestud ja riidesse pandud. Nad panevad jalga kõrgete kontsadega kingad ja jalga vääriskividega ning juustesse ehtekividega tiaarad. Angelica oli isegi üllatunud:
  - Kas omanikul pole kahju meid niimoodi kaunistada? Lõppude lõpuks on need kivikesed väärt varandust ja kui palju need meile annavad, pole teada!
  Peateenija rahustas neid:
  - Allahindluse ajal olete täiesti alasti ja esitate paljajalu tantsu. See tähendab, et kui sind Eva kostüümis müüdaks, poleks sul niiti küljes. Ja kõike muud saab ostja osta lisatasu eest.
  Alice punastas ja oli piinlik.
  - Nii et me peame olema meestepaki ees täiesti alasti?
  Neiu noogutas.
  - Kindlasti! See on iidne komme. Ostja peab teadma oma orjadest absoluutselt kõike. Kõik vead, kui neil muidugi on voorusi. Muidugi on paljud tüdrukud kohutavalt ärritunud, sest nad pole harjunud meeste ees isegi loori maha võtma. Kuid me ei tee järeleandmisi.
  Angelica, siin sai uudishimulik:
  - Ja kui häbist pärit ori korraldab raevuhoo?
  Tohutu ja paks eunuhh hallis tolmu ja luksusliku turbaniga ahelpostis vastas neiu eest:
  - Ja me räägime nendega enne oksjonit, selgitades, et see pole nii, kui teil on vaja häbi olla, vaid vastupidi, peaksite üles näitama alandlikkust. Vastasel juhul ootab ees karistus. Tavaliselt see töötab ja orjad on vaiksed. Mis teiesse puutub, siis kuigi olete neitsid, tundub, et olete harjunud poolalasti kõndima, päevituse järgi näete, nii et olge kannatlik. Kui teid müüakse šahhi haaremisse, on see kõigist võimalikest saatustest parim.
  Alice tegi kergelt kurvi.
  - Sa lohutasid meid!
  Tüdrukud olid kaetud mitme poolläbipaistva kaanega, mis tuli eemaldada, nii et oksjonil müüdud orja keha näitas tasapisi oma võlusid.
  Araabia standardite järgi olid Alice ja Angelica pikad diivad, neid piserdati viirukiga ja lasid veel kord alla, keerasid keset kauplemist oma imelised juuksed nii, et need üle õlgade kukuks.
  Mõlemad sõdalased olid rahulikud, elu, sõda ja väljaõpe karastasid neid, mis tähendab, et pabistamiseks polnud põhjust. Mis on nende jaoks eelarvamused ja ebausk? Ja neil pole oma keha pärast midagi häbeneda.
  Siin kõlas signaal ja orjad juhatati oksjonile. Siin, muide, kõrgetel kontsadel, millega tüdrukud ei harjunud, piirasid nad oma jalgu tõesti ja oli ebameeldiv, et sokk oli näpistatud ja see moodustas kogu tugeva, tüdrukuliku keha raskuse.
  Nii et see oli juba kõndimine, midagi inkvisiitoripiinamise taolist, aga leebemas versioonis.
  Seal, kus toimusid oksjonid, kogunes palju rahvast vaestele. Nad müüsid naisi, lapsi, mehi. Aga see oli lahtisel pjedestaalil madala kvaliteediga või väheväärtusliku kaubaga. Naised aga riietati halastamatult lahti ja käperdati kõigi ees, varjata püüdjaid peksti piitsadega. Kuulda oli oigamist ja palju kisa. Jah, ja karjed väljendasid mõnikord kannatusi. Eriti hirmus oli see vanemateta jäänud lastel, kes alasti oksjonile viidi ja iga natukese aja tagant ostjad pesemata sõrmedega neile suhu ronisid ja näpistasid. Niisiis, nutt oli hulgi, nagu piitsa vile. Lisaks haises ka mitmesugusest reoveest, kohati oli näha eeslite mahajäetud kooke. Vaid paar räbalat rohelist mootorratast hävitasid osaliselt keskaegse orjakaubanduse maastiku.
  Alice märkis kibedalt:
  Kui alandav see on. Kohtle nagu loomi.
  Angelica lisas:
  - Ma loodan, et see pole meie jaoks?
  Peaeunuhh rahustas tüdrukuid:
  - Ei, sind müüakse palees rikastele inimestele. Muide, kui tüdruku jalad on kingadest väsinud, annab rikša sulle küüti.
  Jah, pikkadele araabia noortele anti vankrid ja daamid istusid nende peale. Omakorda valvuri saatja, ootamatult soetatud jalgrattad. Suur eunuhh lubas:
  - Hetke pärast jõuame helge eesmärgini!
  Seekord koon ei valetanud. Palee, kuhu tüdrukud toodi, oli suur, luksuslik, kujude ja purskkaevudega.
  Peamine on aga just teatrilava meenutav kauplemiskoht. Ja ka siin tuli järjekorras oodata. Angelica küsis isegi:
  - Kas see on orjakaubanduse suur keskus?
  Peaeunuhh ütles:
  "See on naisorjakaubanduse peamine keskus. Mehi müüakse enamasti mujale. Nagu muide, ja poisid, lohutuseks ...
  Pakkumine oli aktiivne, rahvast kogunes palju ja kõik luksuslikes idamaistes riietes. Vaid üksikud inimesed olid euroopalikes kostüümides, aga kokkuvõttes oli see päris suur kamp. Kära oli palju ja perroonile viidud tüdrukud paljastati kas järk-järgult või viidi kohe alasti välja.
  Siin on üks neist, aga pidas alandusele vastu ja ajas jonni. Ta möirgas nagu mullikas tapamajas, samal ajal kui teda elusalt nülgiti. Valvurid tõmbasid ta suu kinni ja viisid ta toast välja. Peaeunuhh ütles:
  "Pitsutavad, et nahka mitte kahjustada, võib-olla röstivad ka säärte ahjus, et tallad tekiks väikeste villidega, ja nagi on ka võimalik. Daam peab mõistusele tulema. Sina oled samasugune kui "hobused" välja viskad saad julma, sandistamiseta karistuse ja sind suunatakse uuesti müüma.
  Angelica küsis ikka:
  - Kui me jälle jonni lööme!
  Eunuhh ütles karmilt:
  - Siis lüüakse teid puuri, nii kiusake saatust!
  Kui tüdrukud lõpuks platvormile välja viidi, tundsid nad rohkem kergendust kui hirmu.
  Oksjonijuht luges:
  - Kaks noort võlurit, neitsilikud, kirglikud, treenitud lääne moodi armastama, kuid ei tundnud veel mehi. Blond ja tuline müüakse paarina. Alghind on viis tuhat kuldpiastrit.
  Vastuseks kostis rahulolematuid araabiakeelseid hüüatusi:
  - Näidake meile nende nägusid! Millised diivad.
  Külgedel seisnud eunuhhid heitsid tüdrukute eest loori ja katsid nende füsiognoomiad, erutusest leegitsedes. Gerda värises tahes-tahtmata, mõte, et ta nüüd paarisaja kiimaliku mehe ees paljaks kisub, oli nii vastik, et tema õrn nägu muutus helepunaseks ja safiirsilmad hüppasid.
  Ja publik karjus rõõmust ja me läheme minema:
  - Seitse tuhat piastrit.
  - Kaheksa tuhat!
  - Kümme tuhat!
  - Kaksteist tuhat! hüüdis smaragdidega kaunistatud rohelises turbanis halli habemega mees.
  Angelica küsis eunuhhilt:
  - Ja kui palju on kaksteist tuhat piastrit, kui need Euroopa rahasse ümber arvutada?
  Eunuhh oli sarnaselt kogenud ja haritud:
  "See on umbes sada kakskümmend tuhat USA dollarit. Noh, umbes sama määr, kui arvestada kullas!
  Alice ümaras huuled.
  - Mama Mio, need on kolm M-16 rasket tanki.
  Angelica parandas:
  - Ei, palju rohkem!
  Tõeliselt pikk, parajalt kuiv, kalju nina ja helepunase turbaniga mees pakkus lausa viisteist ja pool tuhat piastrit.
  Peaeunuhh sosistas:
  - See helepunases turbanis, Ali-Topal ise, Iraani šahhi haaremi tarnija. Ta pole harjunud pakkumisi kaotama.
  Rohelises smaragdidega turbanis rikas mees andis välja:
  - Seitseteist tuhat piastrit paariks tunniks...
  Siis tõusis üks turbanita, kuid euroopalikus kostüümis noormees püsti ja karjus:
  - Kaheksateist tuhat piastrit! Need naised on minu, indiaanlase Raja Maliku, väärilised.
  Tekkis ajutine paus ... mehed askeldasid ... Smaragdist turbaniga rikas mees märkis printsile:
  - Ja sa tahad anda raha kahe varguse eest, millega saab hävitaja osta?
  Prints vastas vihaselt:
  - Kas sa tahad magada raudlaevaga?
  Vahepeal viskasid eunuhhid tüdrukutelt katted, mis katsid nende graatsilisi kerakujulisi rindu. Rinnanibud sädelesid nagu roosad pungad. Kaubandus elavnes. Üks šeik kallas oma rahakotist peotäie teemante ja ütles:
  "Ma pakun nende eest kakskümmend tuhat piastrit!" Nad on seda väärt!
  - Kakskümmend üks tuhat! - Pakuti mehele rohelises turbanis.
  - Kakskümmend kaks tuhat! Prints urises.
  - Kakskümmend viis tuhat! - Shahi tarnija poolt istutatud.
  Ridadest käis sumin, kuid kauplemine ei lõppenud. Šeik jooksis juveliiri juurde, raputas rahakoti sisu välja ja küsis:
  - Vaadake neid teemante!
  Ta pigistas välja:
  - Kakskümmend kaheksa piastrit!
  Sheikh urises:
  - Nad on minu omad, mõlemad tüdrukud!
  India prints vaidles vastu:
  - Ei minu oma! Kolmkümmend tuhat piastrit!
  Jälle tekkis paus. Mõelge kolmesajale tuhandele USA dollarile, see on nende aegade kohta tohutu summa. Paljud hakkavad mõtlema, kas tasub tüdrukutele nii palju välja panna.
  Märguande peale viskasid eunuhhid maha loorid, mis katsid orjade kõhtu ja seejärel võtsid maha diademid, ajades laiali oma imelised juuksed ... Oksjonid jätkusid uuesti, meeste katused läksid.
  - Kolmkümmend kolm!
  - Kolmkümmend viis!
  - Kolmkümmend üheksa!
  - Nelikümmend üks tuhat!
  Paus .... Ja siis andis šahhi tarnija välja:
  - Nelikümmend viis tuhat piastrit. Ja ülejäänuid hoiatan, et see, kes nimetab summat ja ei saa seda täies mahus maksta, saab avalikult piitsa ja heidetakse oksjonilt häbiga välja.
  Šeikid olid veidi heitunud... Siis ei olnud nii ohtralt naftadollarite voogusid ja dollaril endal polnud veel aega odavneda, nii et summa oli väga suur. Ja anna ta orjaks ...
  Kuid peaeunuhh polnud veel kõiki trumpe välja pannud ning viimane puusi ja jalgu kattev loor lendas tüdrukutelt. Ja siis trukkide vajutamine vabastas jalad kõrge kontsaga kingadest. Järgnes käsk:
  - Tantsi!
  Kui naine tantsib, siis pole see sugugi nii, kui ta seisab paigal. Lõppude lõpuks pole see enam kuju, isegi kui see on ilus, vaid elav värisev liha. Ja häbist ja samal ajal olukorra pikantsusest erutatud tüdrukud tantsisid väga energiliselt.
  - Viiskümmend tuhat! oigas rohelises turbanis mees.
  - Viiskümmend viis tuhat! - Haaremi tarnija ei andnud alla.
  - Kuuskümmend! - karjus üks šeik.
  - Kuuskümmend viis! - Lisatud tšeki tarnija.
  - Seitsekümmend! - hüüdis smaragdturbani omanik.
  - Kaheksakümmend! - katkestas šahhi tarnija ja lisas. - Kontrollige oma tasakaalu õnnetu, võite saada piitsa.
  Viimane huckster närbus ... Järgnes riim:
  - Üks, kaks... - Tekib paus, äkki mõtleb keegi ümber... Alice sosistas (jah, millal see lõpuks lõpeb! Olen ateist-komsomoli liige, kes on valmis Allahi poole palvetama!). - Kolm! Müüdud Shahi haaremi tarnijale.
  Nad viskasid tüdrukutele kohe loori ja kandsid nad sõna otseses mõttes süles oksjonilt välja. Nii lõppes sõdalaste "tööpäev". Täpsemalt veel mitte. Nad laadisid oma tõelise Ameerikast ostetud haagise ja viisid Teherani. Tüdrukud ise olid tegelikult veel alasti, kuid kaetud voodikatetega ja lamasid diivanitel. Neile tehti isegi gurmeetoitu ja valvurid jäeti õue. Nii et heida pikali ja naudi, kallis.
  Alice märkis üllatunult:
  - See on ikka imelik! Meile maksti summa, mis võrdub kahekümne USA rasketankiga. See on kulladollarite varandus, mis pole inflatsiooni tõttu veel odavnenud. Ja veel, pole uhkust, midagi pole tunda!
  Angelica ohkas.
  - Kuld on alati väärtus, aga kui puuri latid on sellest tehtud, tahad seda allahinnata!
  Alice soovitas:
  - Võib-olla mängime linnades. Kas paneme linnale nime ja siis teise nii, et see algaks eelmise lõpust?
  Angelica raputas eitavalt pead.
  - See on juba kuidagi niru. Ehk mõtled midagi muud välja. Milliseid ideid?
  Alice leidis:
  - Ja siis teeme omakorda kätekõverdusi. Kes esimesena katki läheb, see kaotab!
  Angelica nõustus:
  - Siit see läheb! Samal ajal treenime käsi ja rindkere. Ja siis said meie jalad piisava koormuse, aga käsi polnud!
  Sel ajal kui tüdrukud lõbutsesid, oli ka Aafrikas palav....
  NSVL pataljon Red Eaglet liikus lõunasse ... Sellised on kriipsud ja sundmarsid. Poisid olid juba tõmmatud lämmatavasse ja kurnavasse läbi kõrbete ja džunglite jooksmise rütmi. Ja sellel teel pidime ületama brittide sõjalise vastupanu.
  Eelkõige kahe kuulipildujatorniga kontrollpunkt. Siin tuli natuke tulistada, enne kui granaadid kasutusele võeti. Mingeid kaotusi polnud...
  Aga siis oli veel raskem, kaheksa tanki ja neli iseliikuvat relva maeti maasse ning nende ümber olid jalaväelased, kuulipildujad, kogenud sõdurid, kuusnurgaga kaevatud kaevikud. Siia pole nii lihtne võtta, omamoodi kindlustatud ala kolme Somaaliat, Sudaani ja Etioopiat viiva ja ühendava maantee ristumiskohas.
  Lihtne polnud ligi pääseda, ala tulistati läbi ja ümberringi raiuti mets maha. Rünnaku seikluslikkusest aru saades kavatses Vladimir lennundust appi kutsuda, kuid Dimka Rocket pakkus, et ehitab katapuldi ja viskab paar kimpu tankitõrjegranaate.
  - Punase lennunduse tähelepanu pole vaja hajutada, eriti kuna vaenlasel on vähemalt viis võimsat 90-millimeetrise kaliibriga õhutõrjerelva, arvestamata rohkem õhurelvi. Siin on väike vaenlase eelpost ja eelpostide vastu on vaja piiramisballistasid.
  Siinne poiste ja punaste aarialaste pataljoni komandör Vladimir kahtles muu hulgas täiesti õigustatult:
  - Kas sa arvad, et saad sellest piisavalt täpselt välja?
  Koos sõpradega palmiõli ja vaiku pigistav Dimka kinnitas:
  - Jah, ma arvan jah, Vorošilovski laskur on ikka väike asi. Jah, ja Vorošilov ise on kõige primitiivsem sõdalane. Andke mulle lihtsalt juhtroll.
  Poiss tõesti mediteeris enne lasku ning lisas granaatidele ka palmiõli ja vaikudega segatud bensiini, millele lisati lupja ja karbiidi. Ja siis, olles teinud arvutuse, lõi ta risti ette, tervitas pioneeri ja tulistas otse:
  - Siin saate nedolvyat!
  Üks lask, siis teine karjumine:
  - Stalinile kodumaa eest!
  Vaenlase poolelt möirgab, karjub, oigab.
  Dimka tellis uuesti:
  - Veel üks võrk!
  Oiged, mürin, leegid muutusid tugevamaks, kõlasid ingliskeelsed hüüded: alistu!
  Seekord oli vange üle viiesaja ja need olid enamasti valged inglased. On raske uskuda, et need tüübid purustasid vaid kuus kuud tagasi itaallaste ülemad jõud Etioopias ja Itaalias endas. Nüüd aga ehitati nad nagu armetu lambakari.
  Paljajalu, kriimustatud, kuid rõõmsameelsed poisid ajasid vange, pööramata tähelepanu nende jalge all olevatele kividele ja okastele. Ja Dimka Rocket isegi laulis:
  Riik on kommunismile püha;
  Sa süütasid kogu planeedi tõrviku!
  Kandke stalinismi lippu,
  Kes andis lastele sellise õnne!
  
  Igaühel meist on püss
  Me teame, et sõjaväetöö on auväärne!
  Lõppude lõpuks tormab laul mahlakalt, valjult,
  Pea kohal tähe punase tulega!
  
  Toome rõõmu, õnne kogu maailmale,
  Et töönarkomaan oli omanik!
  Paks kapitalist vastama,
  Proletaarlane on troonile tõusnud!
  
  Meie helepunane lipp, muidugi verevärvi;
  Temas ilmub Issanda Kristuse vägi!
  Ja nad peavad taluma palju valu,
  Meid juhivad pühakud näoikoonilt!
  
  Ja siis ei näe poisid paradiisi,
  Tarkade mõtetega teadlased äratavad meid ellu!
  Siis kohtuge lilledega sõduri sammul,
  Geniaalse kommunismi all!
  
  Seltsimees Stalin määras ametisse Issand;
  Valitse kodumaad ja vii võidule!
  Meie tee tippu on väga kaldu,
  Ja sina oled vastuses kõige jaoks suurepärane juht!
  
  Ühtsus on meie tervitus rahvastele,
  Kellele leninismi tääk kasu on!
  Kuum vabaduse kiir sulatab jäätüki,
  Punase, kumatši lipu all!
  
  Siin rebivad tankid jalaväe rida tükkideks,
  Ja igasugused argpüksid, ilma sõnata, alistuge!
  See on vapra seltskonna poiste kangelaslikkus;
  Et lennukid pole potid ja taldrikud!
  
  Ees ootab suur hiilgus - uskuge
  Need, kes hindavad Venemaad üle elu!
  Avame kiirgavad uksed kosmosesse,
  Et poleks mädanevat laiskust!
  
  Isamaa jaoks on vaja vägitegu;
  Ja me pühendame selle talle, uskuge meid!
  Ja kuri fašism on juba võidetud,
  Au, austus, rõõm - põlvkondade kaupa!
  Dimka laulis nagu tõeline maestro ja nõukogude poisid temaga kaasas ... Ja keegi ei pööranud tähelepanu totalitarismivastasele rünnakule, mis ei olnud selles seltskonnas täiesti kohane. Ja mis formaalselt pole Nõukogude Venemaa totalitaarne, vaid demokraatlik!
  Ainult Danka sosistas huultega:
  - Noh, sa annad Dimka!
  Vangid anti üle lähimas baasis ja vabanenud poisid tormasid edasi. Siiani pole nad peatunud. Marssal Rokossovski pidi läbima pika tee kuni Lõuna-Aafrikani välja. Ja proovi niimoodi, käi läbi terve Aafrika. Pealegi on Aafrika mandri idaosas palju rohkem Briti vägesid kui läänes. Jah, ja Etioopias peate arvestama mässuliste ja erinevate Briti-meelsete printsidega.
  Seega peavad võitluspoisid jooksma üle okaste ja kivikeste, mitte mõtlema puhkusele. Siin tuleb veel üks kokkupõrge, seekord kohaliku mässumeelse hõimu poolt.
  Lahing ei olnud nii veretu, üks poiss pandi "Bur"-st pikali, tabades otse otsmikku. Tõsi, ka sudaanlased said selle kätte, neid niideti neljasaja kaupa maha, kasutades kildgranaate ja pannes need lendu.
  Kolm last said nii raskelt viga, et neid tuli kanderaamil kanda.
  Dimka ütles enne magamaminekut Dankale, keda ka tema laia rinnakilbil kergelt kriimustas:
  "Näete, sõda muutub lõbusaks. Ja lahingud, on ohvreid ja romantikat!
  Danka nõustus.
  - Jah, nüüd olen nõus, seal on romantikat ja ohvreid. Kuigi parem on, et meie poolt inimohvreid ei olnud.
  Dimka pilgutas kavalalt silma:
  - Oh... Tead, see nõuab maagiat. Aga uskuge mind, see läheb paremaks.
  Järgmine päev möödus sama ägedalt, mõned ratsanikud üritasid neid rünnata, kuid poisid olid valvel ja seekord vältisid nad kaotusi, pannes maha sada viiskümmend ründavat tüüpi. Hukkunute seas oli kaks Briti ohvitseri. Ja nii lahvatas sõda järk-järgult. Oli ilmselge, et see ei olnud jalutuskäik ja mitte ainult sunnitud marssid.
  Nii jõudsid nad Bahtši lähedal Briti kindlusesse. Aga tülitseda polnud peaaegu üldse vaja. Kümmekond või enamgi Briti sõdurit üritas end punkris barrikaadida, kuid nad suitsutati isetehtud mürgiste ainetega välja. Mitu britti suri kohapeal, ülejäänud puhkesid välja, kus nad kinni seoti.
  Kuid varustust tabati üsna harjumuspäraselt ja punkti kaitsma kogunenud araablased andsid Nõukogude Liidule truudusvande.
  . PEATÜKK 6
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova on juba teel Lõuna-Aafrikasse.
  Nad hävitavad Namiibias asuvat inglaste baasi ja nagu alati, on suur löök. Sellised koledad poisid.
  Poiss viskas brittide pihta surmava ja hävitava jõuga granaadi ja vingus:
  -Sõdurit mõistab kohut jumal ja aeg, poliitik on kohtuta pätt ja tema seadusetus ei tunne ajaraami!
  Tüdruk märkis agressiivselt, lansseerides paljaste meislitud jalgade sõrmedega surmakingitust:
  - Sõdur ei otsi rahu ja torm ei viitsi ka, poliitik matab oma vägiteod maha, parasiit on väga kade!
  Oleg Rõbatšenko lasi uuesti vaenlase pihta granaadi, viskas oma palja lapseliku kannaga granaadi ja andis välja:
  - Sõdur on vahel tahtmatult sõdalane ja ta ei taha tappa, vaid täidab püha kohust Isamaa ees, poliitik on aga vabatahtlik reetur, kellele meeldib sigada, mitte täita kohustusi valijate ees!
  Margarita lõikas vaenlase hästi sihitud puhanguga ära, rebides sisemuse, öeldes:
  - Sõdur lahendab lahingutes mõistatusi, kavalaid kombinatsioone ehitav poliitik, ta ei saa asja rahumeelselt lahendada!
  Teistes kohtades tegid tüdrukud vägitegusid.
  Alice ja Angelica tegid mitu tuhat korda kätekõverdusi, kuid üleni higistades ei tahtnud nad üksteisele alla anda. Lõpuks leidsid tüdrukud üsna mõistlikult, et neil on küllalt ja jõud tuleb ikka kasuks. Nii et parem on puhata.
  Angelica ütles:
  - Ja sina ja mina oleme nagu vene külanaised, st kangekaelsed. Mida me nüüd meelt lahutame?
  Alice tegi nalja:
  - Ilmselt liblikad...
  Haagis peatus ja tüdrukud tõid taas kuldsetel alustel toitu. Pärast jõhkrat treeningut koos kätekõverdustega olid sõdalased väga näljased. Nad tormasid ahnelt toidu ja joogi kallale... Nad sõid kooke ja šokolaadi ja puuvilju meega... Ja nad ei märganud, kuidas kõige raskem uni neist üle veeres.
  Tõeliseks seebiooperiks: unistuste sari jätkus;
  Uus lootus joovastas mõlema kaunima ratturi südameid. Ja nad ratsutasid oma imelisel hobusel - megagnoomil.
  Angelica ütles õhinal:
  - Teate, selles fantaasiamaailmas olles puhkab inimene tõeliselt oma müriseva raua universumis!
  Alice pärlhambaid paljastades nõustus:
  - Tõepoolest on! Lõdvestu ja võta hing ära.
  Fire Devil rääkis:
  - Kui sõda poleks olnud, siis oleks see tulnud välja mõelda ja erinevalt Kõigevägevamast Jumalast oleks see muinasjutt olnud võrreldamatult usutavam!
  Alice alistus:
  - Ma arvan, jah! Kuid teades, kui suur Stalin meie riigis on, on täiesti võimalik uskuda Kõigekõrgema Jumala olemasolusse!
  Angelica kavala pilguga ja üsna loogiliselt täpsustatud:
  - Aga välja arvatud juhul, kui kõikvõimas Jumal pole Jeesus Kristus!
  Alice ohkas raskelt.
  - Lihtsam on uskuda Kuradi impotentsusesse kui Jeesuse kõikvõimsusesse!
  Kui ööpimedus andis teed viskoossele koidueelsele hämarusele, blokeeris tee kummaline tume riba. Ta nägi kuidagi eemalt välja nagu täpiline püüton. Kopsakad, täpilised ja veidrate kurvidega rahnud sirutasid lõputu joonena läbi niiske kareda rohu.
  Alice hüüdis:
  "Siin, see on ilmselt allilma isanda valduste piir!"
  - Ei, ära karda, heledajuukseline diiva, see on lihtsalt vana piir! hüüdis Angelica rõõmsalt. - Nüüd oleme peaaegu, noh, ma loodan nii - lihtsalt kodus!
  Paljajalu blond sõdalane tegi grimassi.
  - Ja sa oled endiselt kurgumandliteni optimismi täis!
  Tuline sõdalane oli solvunud:
  - Kes oleks juba ilma põhjuseta optimismist rääkinud!
  Keegi ei valvanud sammaldunud kive ja teisel pool oli see tühi kui kurjade trollide ja kummituste impeeriumi poolel. Alice kriimustas palja jala sõrmedega kesta ja vilistas:
  - Siin on aga lahe! Või pigem kurb!
  Muidugi ei andnud nende piiride ületamine, nagu hiljutine jõgi, mingeid garantiisid, kuid siiski tundsid end säravad põgenikud veidi rahulikumana.
  Angelica sõnastas selle poeetiliselt:
  - Siin on tõotatud maa, aga mitte Iisrael!
  - Ja miks on uus piir nii kummaliselt paigutatud? - küsis Alice, jälgides oma särava pilguga kivihunnikut. - See on ilmselt mugavam kui kividel või pole seda kõike?
  Angelica urises:
  - Miks sa pead seda teadma?
  Alice kehitas õlgu.
  - Jah, nii uudishimulik. Olen siin maailmas uustulnuk. Isegi kui te ei saa selle üle uhke olla!
  - Kivist piiri ei pandud kummikutele ega sõdalastele. Varem olid seal luuhammustajate maad - tigedad ja väga tugevad tapjatrollid. Sõda trollide, päkapikkude, kummituste ja tiigerprussakatega kestis sajandeid. Erinevate olendite armeed olid lihtsalt tohutud - need ulatusid sadade tuhandeteni! Kord võitsid nad mitmeid võite, luud hammustavad trollid, jõudsid mägede jalamile ja peaaegu hävitasid Peach-Amber - ja see on lõppude lõpuks Armastuse ja Lootuse Maa pealinn, mille kiirgav valgus ja energiaallikas hoiab Universumi süda! - Angelica välja antud.
  Alice hüüdis käsi kokku surudes:
  - Milline õudus! Nii et kõik universumid ja arvukad maailmad olid ohus?
  Tuline sõdalane rahustas sõbrannat lahkelt:
  "Aga nende jõud on mägedes kokku kuivanud. Siis, heal aastal, kukutasid meie sõdalased koos päkapikkudega siiski kurjade trollide armeed ja lõid viimseni välja. Nende rohi põletati üleni, linnad hõivati ja raviti. Ja piir nihutati piirilt põhja piiridesse!
  Alice itsitas.
  - Vau! Aga sellised lood on tüüpilised, peaaegu kõikidele muinasjuttudele!
  Angelica vastas üsna loogiliselt:
  - Ja mis on muinasjutt, kui mitte pisut eluga kaunistatud
  - Tahate öelda, et sõdalased päästsid universumi ... - Gerda hakkas mõistma, miks Angelica ei erinenud iidsete aegade jumalannadest, keda kreeklased oma kujudel kujutasid.
  Tema sõrmede vahelt libises mööda merevaiguvärvi sisalik, tekitades kõditava tunde.
  - Kõik sõdalased on iidsete jumalate ja jumalannade järeltulijad. Seetõttu on siin nii kaua olnud paradiisimaailm. Kuid Lucifer ütles: piisavalt armu! Noh, kummitused otsustasid nüüd, et aarialased on mandunud, sellepärast nad ründasid Õigluse ja Õnne impeeriumi...
  Angelica lõpetas ja püüdis osavalt paljaste varvastega sisaliku kinni.
  Alice urises:
  - Oh, jah. Nii et oleme ka mandunud ... Kes räägiks, vaadates veidrikuid trolle ja nii meie tüdrukute kui ka päkapikkude kaunitare!
  Angelica vastas mõistlikult:
  Igal rahval on oma ilu kontseptsioon.
  Alice nõustus. Ta hüppas megagnoomilt maha ja tegi õhus salto.
  - Jah, iga rahva ja liigi ilu mõistel on oma. Alles nüüd on vaated pahameele kohta eranditult kõigile üllatavalt ühesugused. Selline nähtus on olemas. Muide, tavaliselt kui öeldakse tüdruk, siis lisatakse ilus ja kui vana naine on kole!
  Angelica tegi ka salto ja keerutas mõõka:
  - Jah, midagi sellist on... Kõik inimesed, pange tähele, inimesed armastavad noorust ja kardavad vanadust. See on nii tüüpiline juhtum. Siiski ei saa nõustuda, et see on loomulik.
  Siin katkesid tüdrukute jutud, nende ette hüppas välja teine metsaline, juba vana tuttav tiiger-prussakas. Tõsi, ta oli üksi, kuid kahe väga pika mõõga ja isegi kilpidega.
  - Kas tüdrukud-sõdalased võitlevad?
  Angelica astus sammu tema poole:
  - Muidugi, uskuge mind, me ei häbene! Ja te ei kartnud üksi meie juurde tulla!
  Tiiger-prussakas vaidles vastu:
  - Ei, paljajalu kaunitarid, ma pole lihtsalt üksi.
  Alice vilistas.
  - Ma teadsin, et sa ei julge kunagi ausalt võidelda. Sa vist võtsid sõjaväe kaasa?
  Tiiger-prussakas vaidles vastu:
  - Ei, ma olen tegelikult üksi, kuid minu tumedad jumalad on minuga, kes aitavad mul sind võita. Vaidleme ainult meie, ma loodan ausalt - üks ühe vastu!
  Alice nõustus nähtava innuga:
  - Muidugi, kui aus olla. Ja kuna ma olen blondiin ja sind aitavad tumedad jumalad, siis peaks vastase valik mulle langema!
  Angelica vaikselt, järsult, nagu oleks surve tõttu ventiil ära rebitud, pöördus ümber ja põletas Alice'i väga ebameeldiva pilguga. Sõdalase huulilt pääses ebajärjekindel susisemine.
  Blond sõdalane oli üllatunud:
  - Mis sa oled, sõber?
  "Mulle ei meeldi teiega rääkida," ütles tuline kurat lõpuks tuimalt ja jäiselt eemalehoidvalt. - Ma tunnen sind tühja kohana.
  Alice püüdis oma sõpra rahustada:
  - Ja ometi on see minu valik! Angelica ole patrioot, mitte egoist, järjekindel Nõukogude Liidu teenimisel...
  Angelica kägistas:
  - Olgu, võitle! Ja võida, kui saad, ja ma usun sinusse!
  Tiigerprussakas tormas kohe blondi sõdalase kallale. Ilmselt üritasid nad teda jultunult võtta, lootes, et blondide juuste kandja pole veel üles soojendanud. Kuid tundub, et Alice oli selleks valmis. Igal juhul rebis tema teravaim varahoidja koletise kõhu lahti juba lahingu esimestel sekunditel. Angelica julgustas oma sõpra:
  - See on õige! Vormis näete!
  Vaenlane karjus alatult:
  - Jah, sa oled valgejuukseline olend!
  Tiigerprussakas kõikus liiga laialt ja investeeris kogu oma jõust, mida Alice kasutas suurepäraselt ära, lõigates ründaja harja ära. Siis ta väljendas:
  - Kiik on lai, kuid väljavaade on kitsas!
  Tiigerprussakas ründas vastuseks, püüdes jalaga lüüa ka alajäsemetega. Kuid blond terminaator lõikas väga osavalt põlve läbi, sundides vaenlast koperdama. Angelica kiitis uuesti:
  - See on üsna võitmatu Nõukogude Liidu stiilis. Lõpetage see nüüd kiiresti.
  Alice sööstis oma saagile nagu troopikas tornaado, tiiger-prussakas jõudis napilt tagasi lüüa ja pole üllatav, et peagi eraldus tema kole pea kehast. Nii see lahing lõppes...
  Angelica väljendas oma mõtteid:
  - Kõik võimatu on võimalik, ma tean kindlalt! On võimatu olla igavesti laitmatu neitsi!
  Alice küsis siis üllatunult sõbralt:
  - Ja miks, kui ma tahtsin temaga võidelda, võtsid sa seda nii lahedalt, nagu oleks see mingi alatu trikk. Lõppude lõpuks on see minu õigus!
  Angelica tegi grimassi.
  - Ja minu õigus keelduda teile selgitustest. Aga aeg tuleb ja sa saad kõike teada!
  Alice ohkas raskelt, kuid ei tülitanud sõpra küsimustega.
  Nad vaikisid kuni päikesetõusuni. Angelica jahtus järk-järgult ja oli kuidagi pärsitud. Hieroglüüfid õõtsuva megagnoomi soomustel muutusid taevalaotuse kahvatumaks muutudes teravamaks. Kui see selgines, nägi Alice üksikasjalikult jõe paremal kaldal asuvat linna, mis oli nende ees laiali laotatud apelsinimahla värvi lainetega. Kuid hiiglaslik embleem jättis erilise mulje, see oli raiutud poolvääriskividest, hämmastavalt detailselt ja võib-olla elavdas hommikuse chiaroscuro mäng seda väikest maagilist bareljeefi. Vertikaalselt asetsev lind sirutas laiali, kuid painutas tiibu ja pööras pea profiili.
  Täpselt piiritletud punnis silmad sümboliseerisid teravat nägemist ja painutatud röövnokk oli ohtlikult terav. Kuid kõige üllatavam oli allpool. Iga tiiva sulg oli ka väike lind ja kõik koos muutusid külmunud sõdalaste lindude salgaks, kes vaatasid truult oma suurt valitsejat, justkui ootaksid käsku ... Jõudu, lojaalsust ja valmisolekut koheseks rünnakuks olid meisterlikult edasi antud. Alice vaatas seda vägevat märki pikalt ja mõtles....
  Tüdrukute uni jäi ootuspäraselt katki, aga juhtus, see pole sugugi nii, nagu sõbrad plaanisid. Nad ärkasid muinasjutuliselt kauni palee imelises tohutus saalis, kus iga pisiasi oli maailmakunsti meistriteos, kus õhk lõhnas ja paradiisilinnud laulsid.
  Voolasid magusa vee ojad, bassein täis šampanjat pritsis ja seinad olid mustrites. Kaks tüdrukut ise lebasid kõrgetel udusulgedel, väärilise Seeba kuninganna vooditel. Kõik oleks üldiselt suurepärane, kui poleks tüdrukute randmeid ja pahkluusid siduvaid kuldseid kette. Nende imelised, kaunilt alasti maagilised kehad löödi justkui risti nende vooditele. Selline on alandatud ja vapustavalt säravate orjade abitu seisund.
  Angelica ohkas sügavalt.
  "Seega ma ei teadnud, et puur võib olla kuldne, mitte ainult ülekantud tähenduses.
  Alice lohutas oma sõpra:
  - Ainult šahhil võib olla nii suur ja luksuslik palee. Nii et tegelikult jõudsid nad oma eesmärgini ja jõudsid sihtkohta!
  Angelica naeratas armsalt.
  - Huvitav, milline shah ta on?
  Justkui vastuseks küsimusele kostis loksumist ja šampanjabasseinist ronis välja umbes viiekümne-viiekümne aastane suur habemega mees. Ta oli laia rinna ja laiade õlgadega, kuid tal oli punt. Temas oli suur loomulik jõud, kuid lihased ujusid jõudeolekust ja ahnusest rasvast. See mees oli alasti, ainult kallis talisman ketis oli tema kaunistuseks, kuid polnud kahtlust, see oli tšekk. Jah, ja talisman rinnal oli kuningliku jõu sümbol.
  Muidugi nägid nad tüdruku fotot šahhist, kuigi ta tundus sellel noorem ja tema habe oli lühem.
  Šahh oli just suplenud šampanjas, kuid kõndis kindlalt, enesekindla valitseja ilmel. Ja loomulikult ei saanud haaremi uus tund tema tähelepanust mööda minna. Kõigepealt pöördus Alice poole Iraani autokraatlik (formaalselt piiramatu) valitseja. Tema karvane käsi toetus tüdruku pahkluule ja silitas seda õrnalt. Blondiin vaatas Shahile ükskõikse pilguga otsa, kuid siis hakkas tema keha reetma ja põsed õhetasid häbist.
  Kas sa oled neitsi neitsi? - küsis isand Gerdilt.
  Blondiin, kellel olid pisarad silmis, vastas:
  - Jah, härra!
  Šahh naeratas kavalalt.
  - Noh, see on suurepärane. Nüüd saate naiseks, olles saanud esimese kogemuse nautida Allahi Sõnumitooja järeltulijat kuningana kolmekümnendas põlvkonnas.
  Ehtsad pisarad voolasid mööda Alice'i helepunaseid põski alla:
  - See on nii valus ja julm, söör. Ma kardan seda kohutavalt!
  Shah pani oma laia käe tüdruku luksuslikule puusale ja hakkas rahustades masseerima:
  - Sa ei peaks kartma! Olen osav armastaja. Valu on lühike, nagu sääsehammustus, ja siis sukeldute naudingute ookeani.
  Alice jätkas nutmist ja ilma vähimagi teeskluse varjuta. Mõte oma süütuse kaotamisest oli tõeliselt kohutav. Eriti temasuguse puritaanliku kristlase jaoks.
  - Ei, palun ... Sa oled nii suur, tohutu mees, lubage mul ise ...
  - Aga tema ise? Šahh oli üllatunud.
  - Ma ise saduldan teie väärikuse titaani vääriliselt ja teen seda nii hoolikalt ja osavalt, et see oleks hea nii teile kui mulle. Ma palun teid Allahi nimel!
  Šahhil oli piinlik, tal oli tõesti kahju süütust tüdrukust, kes nägi välja nagu kõige võluv ingel, ja ta käskis:
  - Laske ta lahti!
  Kaks šahhile järgnenud eunuhhivalvurit raputasid halastamatult võtmehoidjaid ning avasid kiiresti blondi tüdruku käte ja pahkluude lukud. Nii aeglaselt tõusis ta püsti ja naeratas šahile. Ta viipas naisele enda poole:
  - No tule, kullake, hüppa mu pulga otsa.
  Alice hüppas tõesti ja lõi Shahi küünarnukiga vastu lõua. Hiiglaslik mees kukkus ... Eunuhhidel oli aega vaid ahmida, kuna Alice'i paljas jalg surus paremal oleva ümara kannaga päikesepõimikusse, põhjustades tugeva valušoki, mis lõi hinge ja hoidis karje. Vasakpoolne eunuhh sirutas mõõgaga välja, kuid talle langes löök, Alice tabas templit suverääni kaelast rebitud kaaluka talismaniga.
  Seekord sai saatuslikuks... Veel ühe hoobi sai blond sõdalane teise eunuhhi kuklasse päikesepõimikuga torkusest painutatud. Nii hävitati šahhi lähim valvur. Angelica hüüdis Alice'ile vaiksel häälel:
  - Võtke võtmed ja vabastage mind kiiresti!
  Blond terminaator vastas:
  - See pole probleem! Nüüd!
  Kettide avamine polnud keeruline, kuna siin polnud võtmeaugu ja võtmega erilisi võimalusi. Üldiselt olid tüdrukud pigem aheldatud mitte atentaadi hirmust, vaid selleks, et mängida.
  Kui Angelica vabanes, hakkas šahh lihtsalt pead tõstma, püüdes toibuda raskest kukkumisest. Tuline kurat kiskus mõrvatud eunuhhi vööl kaks pistoda. Ta viskas ühe Alice'ile ja teine, hüpates püsti, puudutas šahhi kõri:
  - Noh, Pärsia ja Iraani valitseja, võimas autokraat... Kas sa tahad päästa oma ja sadade tuhandete oma alamate elusid, samuti säilitada riigi iseseisvust ja loomulikult oma isiklikku võim?
  Šahh vajus raskelt küüru ja pomises segaduses:
  - No kes ei taha... Kõik tahavad!
  Tulikurat välgutas oma smaragdisilma raevukalt:
  - Nii et kuulutage kohe sõda Suurbritanniale ja sõlmige liit Nõukogude Liiduga!
  Sageli silmi pilgutav šahh vaatas neile otsa ja lõpuks jõudis talle kohale:
  - Nii et te olete nõukogude spioonid. Mis eesel ma olen, iha pimestas mind, aga ma pidin ära arvama, kes sa oled. Kas tavalistel Euroopa naistel võib olla nii lihaseline ja kuiv keha ...
  Angelica kehitas õlgu.
  - Kõik, mida tehakse paremaks. Näiteks NSV Liidu väed on võitmatud ning teie halvasti relvastatud ja halvasti koolitatud armee oleks vaatamata suurele arvule kahtlemata lüüa saanud. Ja mõned Briti divisjonid, mis asuvad teie territooriumil, on liiga vähe abi. Seega on teil suurepärane võimalus säilitada oma võim, rikkus ja lõpuks vabaneda Suurbritannia eestkostest. Või surra häbisse... Pidage vaid meeles, ma olen sadist ja kõigepealt lõikan teie väärikuse, mis on nii valus kui ka alandav.
  - Ja minu timukate piinamine ei hirmuta teid? - mitte päris enesekindlalt pomises šahh.
  Alice itsitas vastuseks.
  - Ja nad teadsid suurepäraselt, millesse nad sellise ülesandega nõustudes sattusid. Me ei alistu elusalt ja kui meid tabatakse, proovime piinamist taluda nagu tõelised komsomolilased. Ja teie surm on juba võrdne ülesande täitmisega, kuna maharaiutud Iraani armee vastupanu ei ole enam nii organiseeritud ja paljud teie ringis pooldavad liitu Nõukogude Venemaaga.
  Shah veel veidi, kõhkledes välimuse pärast, ütles resoluutselt ja kindlalt:
  - Sa veensid mind! Nii hea, sõda Inglismaale, liit NSV Liidu jaoks!
  Angelica ütles karmilt:
  - Kuulutate ametlikult sõja, et pettust ei toimuks, me järgime teid ja teiega kogu aeg. Meie ilu arvestades see kahtlust ei ärata. Ja pidage meeles, et mina ja mu sõber viskame pistoda sama meisterlikult kui kakleme või tulistame.
  - Jah! - pomises Shah umbusklikult.
  Angelica viskas siin jõuga paljaste varvastega pistoda. Kolmkümmend meetrit lennanud tundus, et see läbistas vana portree küljes kükitanud liblika torso. Terava silmanägemisega šahh oli hämmastunud, kui täpselt putuka väike keha läbitorkaks osutus. Ta pomises uuesti:
  - Sa veensid mind! Ma teen sinu heaks kõik ... Aga kui sa tahad, annan sulle armastusöö eest laeka kulda ja Iraani rikkaima provintsi?
  Angelica vastas kohe:
  - Nõus, kuid ainult terviklikkuse säilitamise tingimusel ...
  Shah vähendatud töötasu:
  - Siis ainult kullakarbi eest, kus on täpselt sentner väärismetalli. Teie süütus jääb alles, aga kõike muud teete nii, nagu mina käsin!
  Tuline kurat vastas Alice'i ja enda eest:
  - Muidugi oleme nõus, kuid alles pärast kõigi ametlike tseremooniate ja formaalsuste järgimist! Suurbritannia sõda, liit NSV Liiduga või Nõukogude Venemaaga. Siin on eeltingimus.
  Leping meistriga sai käepigistusega kinni...
  Lisaks ei olnud see üldiselt enam nii huvitav, šahh kuulutas ametlikult välja Suurbritannia džihaadi ja tunnustas NSV Liidu allianssi ja patrooni Iraani üle, saades tegelikult Nõukogude Venemaa vasalliks. Ükski tema lähedastest ei olnud vastu ning Briti saadikud ja esindajad arreteeriti kohe.
  Noh, armeerühm "Vostok" Bagramyan ja Konev ületasid Pärsia piiri ....
  Ülesanne sai edukalt täidetud ja tüdrukuid ehmatas vaid eesootav armuõhtu šahhiga. Kui liiga rumal on see noorte neitside jaoks, isegi kui neilt süütust ei võeta.
  Enda ja sõbranna turgutamiseks otsustas Alice aga esitada äsja loodud laulu:
  Ta oli vaikne, tagasihoidlik tüdruk,
  Unistasin oma majast!
  Nii et laste naer voolas kõlavalt,
  Nii et karu oli metsas taltsas!
  
  Tahtsin rahulikku küpset põldu,
  Kuldsete ogade kohev!
  Et segadust igavesti mitte teada,
  Ja et vaenlasi poleks olnud!
  
  Aga siit tuleb tatari rüüster,
  Ja sepistatud kabjade kolin!
  No kus sa rügement husaarivõitlejaid;
  Mis on kuulus oma vandumise poolest?
  
  Kus on rüütlid, te olete hiiglased,
  Aga miks pole kaitset?
  Siin on meie üksik kodumaa;
  Põletav, põrgulik valgus!
  Nad viivad mind paljajalu ikke sisse,
  Käbide, okste ja steppide järgi!
  Ja nad löövad piitsaga selga,
  Kui raske on ahelates oigata!
  
  Kael tütarlapselik vaenlane lassoga,
  Pigistatakse ja tahab kägistada!
  Siin kurja sultani kuningriigis,
  Minust sai kuum mäng!
  
  Esiteks väljal, mille kannatasin
  Kotid kandsid nõelavihti!
  Aga ilu õitses
  Lõppude lõpuks, helde suveräänne Jumal!
  
  Siin Issandale meeldis;
  Nad saatsid mind seragliosse!
  Seal, tundes mehe tugevust,
  Ma hakkasin kogu prügile meeldima!
  
  Teate sellist alandust
  Kaubelge kõige armsama kehaga!
  Parem on puudust taluda,
  Et mu oma ema ei paneks!
  
  Mis tee lõpus ees ootab, ma ei tea
  Hirmutab vanadust ja timukat!
  Aga kadunud lapsele pole taevas kohta,
  Jääb vaid - kibedalt nutt!
  Ja Aafrikas oli ka sündmusi, mis mõjutavad praegust ajaloo kulgu.
  Punakotkaste pataljon pidas veel paar kokkupõrget, mille järel tekkis lühike tuulevaikus. Sudaanis Briti garnisonid kas hävitati või kapituleerusid, ainult Somaalias hõõgusid eraldi, kuid kiiresti hääbuvad vastupanu taskud. No lõuna poole marssisid liikuvad kolonnid ja liikumist pidurdasid vaid Aafrika teede kehv seisukord ja probleemid kütusega varustamisega.
  Kuid nende pataljon, mida mitteametlikult kutsuti "geparditeks", suutis end eristada ja tundub, et isegi juht Stalin pööras neile tähelepanu. Olgu kuidas oli, järgnes järjekord: premeerida poisse ja toimetada nad Prantsusmaale, transpordilennukile.
  Viimased uudised rõõmustasid eriti saksa poisse: see tähendas, et suure tõenäosusega antakse neile võimalus võidelda Briti metropoli enda eest. Ja see on palju auväärsem kui sõdimine suures, kuid poolmetsikus Aafrikas.
  Silma paistnud pataljoni autasustas mõistagi lahingumarssal Konstantin Rokossovski ise. Aga kuna kogu salk on ligi kolmsada inimest, siis ise tähistada on kallis, autasustasid teise klassi raudtähti spetsiaalsed adjutanttüdrukud. Poisid riietusid vormiriietesse, püüdsid näida pikemad ja küpsemad ning samal ajal kiusati, turtsuti ...
  NSV Liidu marssal ise autasustas isiklikult kaks. Komandör Vladimir ja eriti silmapaistev Dmitri. Nad said väga väärtuslikke, eriti esimese klassi kangelase staari prestiiži silmas pidades. See sümboolika pole veel jõudnud autasustamise sagedust langeda ja poistel - see on üldiselt selline uhkuse põhjus!
  Kuigi loomulikult oleks rüütlirist prestiižsem ja isegi suurem.
  Dimka aga sosistas Dankale:
  - Rüütliristile eelistaksin NSV Liidu kangelase kuldtähte!
  Tema sõber vastas:
  - Ja kes vajab risti, eriti haua jaoks!
  Autasustamistseremoonia ajal mängis sõjaväeorkester marssi ja tüdrukud esitasid vene rahvatantsu, tõstes hoolimata rasketest üleminekutest oma paljad graatsilised jalad kuulsaks.
  Sellega aga kõik lõppes, poisid saadeti formatsioonis võimsale transpordile. Konstantin Rokossovski oli selle peale isegi nördinud:
  - Kas see on seda väärt, et põletada nii palju bensiini selle nimel, et kolida imikute pataljoni. Prantsusmaal on kogenud võitlejatest piisavalt personaliosakondi, et mitte visata lapsi järgmisesse streiki.
  Kindraladjutant soovitas sel korral:
  - Siin ma arvan, et mitu tegurit. Esiteks: võib-olla usub Stalin, et austab sel viisil noori võitlejaid. Ja tõepoolest, poisid oleks väga nördinud, kui Londoni torm toimuks ilma nendeta. Teiseks: juba tõsiasi, et poisid võitlevad nagu kangelased, peaks meie täiskasvanuid rõõmustama ja tekitama inglastes pelglikkust. Ja kolmandaks: võib-olla paari nädala pärast lõpeb kolmas maailmasõda ja oleks raske mitte lasta väärikatel võitlejatel oma viimast võiduakordi mängida!
  NSV Liidu lahingmarssal vaatas loiult saba liputavat paabulindu ja teatas:
  -Mida? Võib-olla on sul õigus! Mul on ka purgid, et nad saatsid mind kuuma Aafrikasse, kus suvel on Foggy Albioni tormamise asemel ainult jahu. Ja kuigi ma üritan seda varjata, on see isegi väga valus. Siin anti Žukovile suurmarssal, aga milleks see küsimus?
  Kindral vastas kavalalt:
  - Ilmselt sellepärast, et ta ei lasknud endale kunagi hukka mõista Stalini teatud otsuseid!
  Transpordis oli päris mugav, muusika mängis, värskelt korjatud lilledega vannid olid. Poistel oli lõbus kaarte, doominot, malet kätekõverdustes ja istesse tõustes... Lend oli üsna pikk ja Teise maailmasõja suurima transpordilennuki reisikiirus oli veidi alla kolmesaja kilomeetri per tund.
  Dimka ja Danka mängisid paar partiid juba tuttavas füüreri males, kuid siis tüdinesid ära. Siin tundusid kaardid primitiivsed, aga miks mitte mängida traditsioonilist India malet välkmälestiilis.
  Väike Šveitsi käekell oli paigas ja panustades kolm minutit mängu kohta, sai mängida piisavalt.
  Kuid ka siin võitis Dimka kogu aeg, lihtsalt nilbe lihtsalt. Ja et poiss luges kiires tempos avanemisteooriat, terve informant ja mõtles isegi oma välja. Ta pidas lihtsalt lahingu ja lahendas juhtumi paaritumisrünnakuga. Teised ei teadnud teooriat ega omanud nii suurt arvutuskiirust.
  See oli ühepoolne löök välkkiire stiilis ja selle tulemusena puhkes isegi kaklus, kui üks pikkadest saksa poistest Dimka pihta tükke lasi. Täpse rusikalöögiga kuni lõua väljalöömispunktini pani ta vaenlase kukkuma.
  See algas, see oli prügimägi, mõned tüübid seisid tähte kandva kangelase Dimka ja mõned enda eest ...
  Võitlejate pihta tulekustutist valge vahuga tule avanud komandöri Vladimir sekkumine peatas tapmise.
  Pärast seda surusid poisid kätt ja Dimka laulis leppimise märgiks laulu:
  Meie Isamaa on imekaunis;
  See õitseb suurepäraselt - särav rõõmus aed!
  Rasked lahingud - kurjad tunnid;
  Kuid peate võitma kõik vastased!
  
  Lõppude lõpuks on lüüasaamine hullem kui surm,
  Elu pole, tea täielikus orjuses!
  Põrgulikud kurjad vaimud - tuleb kustutada,
  Et särada, täht lootuse südames!
  Püssid mürisevad, nooled on automaatsed,
  Nii et lahingulaev purunes tükkideks!
  Las sõdurid veritsevad
  Maailm on suhkur, võitlus on tõeline!
  
  Emad nutavad - pojad on kukkunud,
  Matusevõll - tormine oja!
  Keegi saab maa auastme,
  Keegi jääb oigama puuri!
  
  Tea sõjas - tääk nagu nimega vend,
  Sageli jääb mõnikord kaitseks!
  Kui teie masin takerdus,
  Niisiis, tööta nagu klubi!
  
  Venemaa maad, mets ja niidud:
  Kummelilõhn, maasikalõhn!
  Veri voolab nagu kosk mu kätte,
  No laipadel õitsevad nelgid!
  
  Me peame seda kõike kaitsma.
  Et lapsed kõva häälega naerma ajaksid!
  Eksami sooritamiseks viiel,
  Et sa ei peaks RAHA minema!
  
  Varsti lõpp, valu on möödas,
  Usun, et inimesed saavutavad surematuse!
  Kellel õnnestus ellu jääda, hästi tehtud,
  Oleme õnnelikud: uskuge mind, uskuge mind!
  Dimka lõpetas loo ja kõik plaksutasid talle väga innukalt ja üksmeelselt.
  Pärast seda kaotas poliitkorrektselt blond laulja Dmitri Rocket ühe malepartii ja sooritas sada karistustõuget. Selle peale nad rahunesid.
  Sitsiilias pidime veel tankima ja poisid jõudsid selle ajal veel jalgpalli mängida. Tõsi, väga omapärasel moel, lähedasemalt ameeriklasele ehk siis tõugete ja trippidega kui inglise keelele. Ja korraga mängis palju rohkem inimesi kui tavamängudes.
  Aga muide, sõjaliste oskuste poolest oli see veelgi lõbusam ja kasulikum. Ja et maadlus on reegliteta võitluse alus.
  Siis jälle lend, Pariisi ... Erilisi vahejuhtumeid ei olnud ja mahatulek toimus öösel.
  Poisid tulid pärast kuuma salongi vööni alasti välja, püüdes demonstreerida kadestamisväärset lihasreljeefi. Kuid pärast põlevat Aafrikat tundub öine Pariis jahe. Poisid värisevad ja tõmbavad SS-i välivormi selga.
  Pärast seda lubatakse neil teha väike jalutuskäik luksuslikus linnas. Dmitri ütles vaikselt oma sõbrale Dankale:
  - Milline veetlev linn, eriti Eiffeli torn. Ronime selle peale ja vaatame Pariisi linnulennult.
  Danny noogutas nõustuvalt.
  - See oleks parim! Tead, ma arvasin, et Moskva on parem ja ilusam kui ükski linn, välja arvatud Pariis... Oeh, selle eest pannakse meid vangi! Kompliment kapitalistlikele vaenlastele!
  Dimka tõmbas kavalalt silmi kitsaks:
  - Pole kellelegi teatada... Ja nad võivad mind esimese astme raudtähe pärast vangi panna. Olgu, lähme torni!
  Sissepääsu juures oli tõrge, Dimkat ei uskunud, et tal on nii noor võitleja tõeline esimese astme raudrist. Danka nägi üldiselt palju veenvam välja. Aga kõik klappis ja tüübid lasti tasuta sisse. Nad ronisid kiiresti trepist üles päris tippu ja seal otsustasid nad lõbutseda käed rüpes mööda parapetti. Ja et seda trikki teevad tavaliselt trikistid raha pärast, mis tähendab ...
  See osutus naljakaks, teie all on kuristik, kuhu kartmatult vaatate, ja palju tulesid. Fuhreri saabumisel saavutasid sakslased nii enesekindluse, et lülitasid elektrikatkestuse täielikult välja. Nii et Pariis oli kahtlemata ilus ja kui seda tagurpidi vaadata, siis kahekordselt. Ja poisid naersid ja rääkisid liikvel olles.
  . EPILOOG
  Sõjavägede dessant Suurbritannias on juba alanud. Ja see oli nagu tornaado - järsk ja tugev.
  Oleg Rybachenko võitles lennukis ja poiss lõi enesekindlalt vaenlased õhus maha.
  Ja tüdruk Margarita Koršunova võitles tema kõrval.
  Kahe surematu lapse tandem oli võitmatu. Ja see neil sõna otseses mõttes õnnestus. Ja nad viisid tabamise läbi pärast tabamist.
  Ja nad lasid britte sadade kaupa maha. Lennukid põlesid ja iga lennukipüstoli kest leidis oma sihtmärgi.
  Ja Inglise laevad uppusid lainetesse lämbudes.
  Samal ajal laulsid terminaatorilapsed ...
  Meil on rakette, lennukeid,
  Tugevaim vene vaim maailmas...
  Parimate pilootide roolis -
  Vaenlane saab lüüa: tuhaks ja alla!
  Lihtsõdurid võitlesid edukalt ka brittidega. Eelkõige Angelica ja Alice. Tulised ja lumivalged sõdalased ründasid vaenlast, peksti automaatidest, võtsid vaenlased vangi...
  Sõdalaste jaoks osutus ohtlikuks momentidest vaid üks, kui Briti tankid läksid vasturünnakule. Kuid tüdrukud ei päästnud nende vastu. Esmalt lõhuti rajad hästi sihitud kumulatiivsete granaatide visketega ning seejärel sapöörikirveste tulistamist eirates väänati lähimate sõidukite suukorve ja lõhuti optika.
  Siin sai Alice koguni õlast haavata, siis ajas valu ainult vene karjahundi marru. Üldiselt on sapöörikirvega täiesti võimalik tanki ja veelgi enam kuulipilduja koonu väänata või tükeldada.
  Tüdrukud tormasid tankide juurde ja peksid neid nii palju, et arvukas inglise kolonnis algas painajalik paanika. Paarikümne auto kohal lehvisid valged lipud või lihtsalt sallid ... Ja nii üksmeelselt, nagu oleksid nad käsu andnud.
  Angelica naeris nagu lumeneitsi koomiksisarjas:
  Noh, see on täpselt see, mida ootate! Nende uhke läige on läbi!
  Alice soovitas:
  - Või äkki astume nagu tavaliselt paaki ja sõidame? Nii et see saab olema suurepärane?
  Angelica viipas käega.
  - Okei! Lähme! Lähme Londonisse!
  Ja tüdrukud istusid Hollywoodi vesterni stiilis USAst ostetud võimsaimasse raskemasinasse M-36. Ja me proovisime kõike purustada, purustada, jahvatada.
  Väga vapralt ja osavalt võitles ka NSVL pataljon Krasnõi Orljonokist. Poisid ründasid lõdvas koosseisus ja ajasid juba sõjavangide kolonni, sidusid nad siis kinni ja tormasid jälle mudast mustaks tõmbunud värelevate kontsadega rünnakule (paljajalu poisid lähevad rünnakule palju osavamalt!), vältides samas surmavaid suudlusi. kuulidest. Sireenide ulgumisest, Wagneri muusikast ja massiivsetest mürskudest ehmunud britid ei hakanud aga vastu või ei tulistanud üldse või püüdsid tulistada nii sageli kui võimalik ilma sihtimata.
  Dimkal õnnestus elevuses vintpüssist alla tulistada Inglise kaheistmeline biplaan, see süttis ja rongist lahkudes rammis maad. Vladimir kiitis heaks:
  - Hästi sihitud lask... Kas sa saad Spitfire'i alla tuua?
  - Kui ma saan selle! - ütles Dimka enesekindlalt.
  Poole tunni pärast tulid kohe vastu kolm Spitfire'i. Ja nad läksid "traditsiooniliselt" oma esivanemate juurde. Üks hävitas Danka ja Dimka hävitas kohe kaks. Teistel Vene võitlejatel polnud aega ohvreid valida - Valgevene poisid olid kiiremad.
  Ülejäänud poiste jaoks olid aga eesmärgid ja kangelaslikkuse objektid. Kahjuks ei saanud see ilma kaotusteta, sest poisid ronisid selle paksu sisse.
  Õhtul sai Oleg Rybachenko tankilahingut jälgida. T-44 Briti sõidukite vastu. Vaatamata brittide arvulisele paremusele, hävitas Oleg Rõbatšenko (tegelikult T-54 modifikatsioon!) konstruktsioon vaenlase tankid probleemideta. Poolautomaatne kahur, suurepärane nähtavus, optika ja mis kõige tähtsam, absoluutselt läbitungimatu soomus, aitasid lahinguväljal domineerida. Ja see pole teie jaoks poolpime keveška, see on segu vene ja preisi tehnikageeniusest.
  Jah, tornid rebiti maha Matildadelt, Churchillidelt, Pershingidelt ja teiste tankide kohta pole midagi öelda. Lahing osutus nii ühepoolseks, et mõned Briti meeskonnad hülgasid arglikult oma tankid ja hakkasid laiali minema ...
  Oleg Rybachenko laksutas huuli nagu kaupmees, kes sai uskumatu ja ootamatu kasumi:
  - See on lahe! Ma ei eksinud tanki valides. Kümmekond sellist jaotust nende imeliste masinatega möödub Ameerikast kuu ajaga või isegi kiiremini!
  Juba öösel puhkesid lahingud Londoni enda pärast. Nõukogude vägede väga kõrge mobiilsus ja brittide nõrk vastupanu ning suhteliselt lühike vahemaa võimaldasid nii kiiresti pealinna jõuda. Öö oli kuum, hävituslahingud...
  London on suur linn, kus on palju eeslinnasid, kindlusi, erinevaid vanu hooneid. Inglased on endiselt väga tugevad ja kuningliku kaardiväe diviisid võitlevad vapralt. Kuid siin on arvukad miilitsad, keda oli kaks ja pool miljonit ning kellega Churchill ja tema saatjaskond nii suuri lootusi seostasid, nad ei õigustanud end.
  Miilitsad hajuvad oma kodudesse või annavad massiliselt alla. Ja paljud ei ilmunud üldse kogumispunkti. See on selline ühekülgne peksmine.
  Seitsmeteistkümnenda augusti hommikul sai selgeks, et Saksa väed olid juba hõivanud mitmed Londoni kvartalid. Side üksustega oli juba kadunud, kuigi Churchill üritas raadios karjuda, et ta ei lahku kunagi Londonist. Miks on veel parem...
  Oleg Rybachenko märkis:
  - Jää siia, Churchill! Siis ilma sinuta kapituleerub Suurbritannia kindlasti täielikult. Ja isegi kui ta ei kapituleeru, hävitatakse see täielikult. See pole enam valik.
  Kella ühe ajal päeval lendas kuulsa Buckinghami palee kohal sirbi ja vasaraga punane lipp. Ja see on juba tiheda lõppvõidu sümbol.
  On näha, et peaaegu kohe pärast seda hakati Suurbritannia pealinna teistes piirkondades valgeid lippe välja viskama. Rokossovski ütles raadiosse:
  - Šveitsi brigaadid mitte ainult ei kapituleeru, vaid on valmis andma ka truudusvande liider Stalinile ja Suurele Nõukogude Venemaale!
  Oleg Rybachenko käskis lühidalt:
  - Las nad nõustuvad ja valmistuge hõivama ülejäänud Inglismaa maid, pidage Londonit meie omaks.
  - Meil on piisavalt jõudu kõige jaoks, geniaalne komandör! ütles Rokossovski enesekindlalt. - Üks meie sõduritest on väärt sadu inglise keelt! - Viimane fraas kõlas, feldmarssal on veelgi enesekindlam!
  Siin tundis Oleg Rõbatšenko järsku tähelepanusignaali: tal oli vaja sekkuda. Kindralpoiss hüüdis:
  - Tundub, et Winston Churchill põgeneb... No mis ma teda taga ajan...
  Churchill otsustas tegelikult lahkuda. Tema saatjaskonna esindajad väitsid üsna põhjendatult, et Londonit ei saa enam pidada ja võitlust Kolmanda Reichi vastu saab jätkata USA-st või Kanadast, formaalselt Briti Dominionist. Ja nii on tema surm või vangistus Hitlerile ainult kasuks ...
  See oli ratsionaalne, kuid kindralpoisist polnud võimalust eemalduda ...
  Oleg Rõbatšenko tulistas ilma igasuguse tseremooniata alla kunagise hirmuäratava peaministri isikliku konvoi kaheksa hävitajat. Kindralpoiss ei pööranud isegi nende palavikulisele kuulipildujatulele tähelepanu. Seejärel lõi ta välja riigipea kõrgmäestiku neljamootorilise laineri mootoripaari. Suur auto hakkas kõrgust kaotama. Viis langevarjurit lendas üsast välja. Oleg Rybachenko sukeldus neile järele. Kindrali poisi teravam nägemus võimaldas eristada hädaolukordadega varustatud Suurbritannia pea hirmunud buldogi nägu.
  Churchilli võiks muidugi tappa ja see oleks tore, aga kinni jäämine on veelgi parem. Ja võtke seda isiklikult ...
  Oleg Rybachenko suudab täiustatud Aurora tiibade võimet pühkimist vahetada kasutades maanduda oma autoga Londoni pargi murule. Kindralpoiss hüppab välja ja jookseb selles suunas, kuhu Churchill joosta tahab. Paljajalu välgatavad poisi lapselikud kontsad. Nad tulistavad Oleg Rybachenko pihta, üks kuulidest põletab ebameeldivalt tema külge ...
  Kindralpoiss kirus:
  - Pagan võtaks!
  Oleg Rõbatšenko on sunnitud kuulide eest kõrvale hiilima ja vastama oma automaatrelvaga. Inglased vaikivad, kindralpoisi saadetud "kingitused" on halastamatult täpsed. Oleg Rõbatšenko jookseb veelgi kiiremini, jättes endast maha terve rühma kuulidest niidetud Briti mehi...
  Intuitsioon juhib eksimatult, siin on Churchill ise koos oma ministritega. Nad isegi ei ürita tagasi tulistada, vaid hõljuvad nii kiiresti kui suudavad. Kasutades täiel rinnal noorte surematute lihaste võimalusi ja meessuguhormoone, mida keha omavoliliselt toodab, ületab neist absoluutselt alluv palgamõrvar Oleg Rõbatšenko. Lööb närvilõpmetele: üks minister sai nokauti, teine, kolmas ... Nii et Churchill ise jäi liikumatuks ....
  Oleg Rõbatšenko paneb lüüa saanud peaministri õlgadele ja kutsub väed appi.
  Siin tormavad tema poole juba Nõukogude sõdurid NSV Liidu armee näol. Kõlavad hirmunud hüüatused:
  - Sa oled haavatud, kindralpoiss!
  Oleg Rõbatšenko vaatab oma verist külge ja naeratab:
  - See on jama! Kuidas on nii palju vaenlasi hävitada ja mitte saada isegi kriimustusi. See ei olnud aus! - Kindralpoiss pani liikumatuks jäänud Churchilli maha. - Nüüd teatame tema nimel Briti vägede allaandmisest. Ma arvan, et meil on keegi, kes suudab tema bassi jäljendada. Ja kui ei, siis teen seda ise!
  Kümme minutit hiljem helistas Konstantin Rokossovski ja ütles:
  - Suurbritannia kuningas George III teatas vastupanu lõppemisest ja andis korralduse alistuda, samuti esitas meile palve avaldada halastust suurele anglosaksi rahvale.
  Oleg Rõbatšenko küsis, vaevalt oma rõõmu Rokossovski eest varjates:
  - Kas sa saad üldse aru, mida see tähendab?
  Lahingumarssal kuulutas enesekindlalt:
  - Muidugi mõistan! Meie võitsime, Inglismaa on alistunud ja teie, Noortest Sõdalastest Suurim, olete Churchilli enda isiklikult kinni püüdnud.
  Oleg Rybachenko hüüdis:
  - Õigesti! Aga mitte ainult! Nüüd saate Nõukogude Liidu ajaloos esimeseks komandöriks, kes on saanud Punaimpeeriumi kõrgeima autasu: Suure Teemant Ordeni "Võidu" tähe, nagu ma teile lubasin.
  Konstantin Rokossovski vaidles vastu:
  - Kuid selle võidu peamine teene kuulub sulle, suurepärane terminaatoripoiss. Ja see on täht, kus sa väärid seda kandma!
  Oleg Rybachenko teatas uhkelt:
  - Ja minu jaoks kinnitab ülemnõukogu veel ühe seninägematu autasu: Teemant Ordeni "Võidu" Suure tähe! Ja olge selle järgi!
  Ja kindralpoiss, trampides oma paljaid lapsejalgu, kadus haav külje pealt täielikult, laulis;
  Oleme pioneerid - isamaa kangelased,
  Kes on sündinud oktoobri märgi all...
  Me ei kahetse Venemaa elu,
  Kuninga punase lipuga au!
  
  Me armastame ja teame, kuidas kõvasti võidelda,
  Natsid murdsid innukalt sarved maha ...
  Meil on granaadid mahukas kotis,
  Meile, pioneeridele, pole elu kallis!
  
  Me armastame oma püha kodumaad,
  Mida lõi tohutu kommunism ...
  Siin on komsomolitüdruk, kes kõnnib paljajalu läbi lume,
  Ja fašist tahab meid alla viia!
  
  Ma võitlesin innukalt natsismiga Moskva lähedal,
  Ja niitsime kõik vaenlased sirbiga maha ...
  Miks see Wehrmacht venelastele anti,
  Ma löön teda rusikaga!
  
  Olen pioneer ja suure Moskva all,
  Võitles nagu hiiglaslik sõdalane...
  Peatatud fašismi metsik pealetung,
  Meil on üks Issand, kõrgeim tüüp!
  
  Venemaa taaselustamisel pole servi,
  Suur Stalin, tõstis meid põlvedelt üles ...
  Suur Svarog, kõrgeim messias,
  Ja Lada särav ideaal!
  
  Oleme pioneerid, poisid, tüdrukud,
  Meile meeldib võidelda - see on meie saatus ...
  Ja komsomoli hääl on kõlav,
  Kuigi valitseb verine kaos!
  
  Venemaa on Svarogi kodumaa,
  Ja kommunism valgustas teed...
  Pioneerid ei vaja kurja jumalat,
  Vaenlane ei suuda meid rusikasse painutada!
  
  Meil on lahe kaldsoomusega tank,
  Fritzil on nii lihtne mitte läbi murda,
  Armastusega Ladale, üllas neiu,
  Kiskja mänguks muutmiseks!
  
  Moskva võitlevad inimesed kaitsesid,
  Ja siis oli suur Stalingrad ....
  Varsti näeme, kuidas kommunism antakse,
  Mööduge ja tutvuge Berliini paraadiga!
  
  Jah, Stalingrad on selle sõna üle uhke,
  Oleme lumehanges paljajalu pioneerid...
  Murrame rumala lehma sarve
  Ja me ajame Hitleri otse kirstu!
  
  Tea, et isamaa ei paindu kunagi,
  Tema impulssi ei saa ohjeldada...
  Las päike paistab igavesti üle Venemaa,
  Ja reeturlik varas purustatakse!
  
  Nad näitasid Stalingradis üles julgust,
  Suutsime natsid peatada...
  Venelastel on jube jultumus, teate,
  Ja vaenlased lähevad ainult nullideks!
  
  Venemaa võib lennata Marsile
  Ja luua erinevat suurust ...
  Ja muidugi saab kõik olema väga lahe,
  Kuigi elu on habras kui siidilõng!
  
  Vene vaim ei tea barjääri lahingutes,
  Tal on Peruni jõud ...
  Ootame jumalatelt auhindu,
  Ja element särab, uskuge ruuni!
  
  Mil moel ei tea vene vaim lüüasaamist?
  Uskuge mind, ta tallab kõik maha ...
  Meie, pioneerid, tahame nii väga kättemaksu...
  Võitmatu nagu Isamaa armee!
  
  Oleme peaaegu võitnud
  Saagu valgust kommunismi hiilguses...
  Meie vanaisad võitlesid kodumaa eest,
  Peagi kohtume rõõmu ja koidikuga!
  
  Ilma kodumaata pole pioneeridel elusid,
  Nad tahavad tema eest võidelda...
  Ja mida te tahate, kurjad härrad?
  Kas peaksime pakkuma orjaelu?
  
  Ei, venelaste füürer orjastatakse,
  Purustame ta nagu nuku ...
  Lõppude lõpuks võivad Venemaa rüütlid võidelda,
  Ja kuldtiivaline keerub on meiega!
  
  Maailma all pole meie kodumaa nägusid,
  Leegitseb nagu säravaim täht...
  Sinust on saanud minu jaoks iidol,
  Ma ei lahku sinust kunagi!
  
  Olen pioneer ja paljajalu poiss
  Et palja kannaga läbi lume tormab ...
  Ja kuskil hüppab valge armas jänku,
  Kes murrab vaenlase sarve!
  
  Kahtluste lahingu pioneer ei tea,
  Ta ei ole kloun, aga teate terminaatorit ...
  Ägedad fašistid tulevad, uskuge kättemaksu,
  Ja kommunismist saab helge paradiis!
  
  Kuidas saabub ajastu,
  Milles iga sõime sõdalane...
  Võitle kuni viimase hingetõmbeni
  Et hävitada äge tea kaabakas!
  
  Kommunismi tähed säravad eredalt,
  Valguse ajastu, maailmas pole ilusamat ....
  Me purustame usufašismi ikke,
  Ja Hitler on õhtusöögiks venelane!
  
  Usume, et sellised terastankid,
  Et nende pantri kest ei tungiks ...
  Lehvitame joodiga oma poisi haavadele,
  Ja taas tormab pioneer vapralt lahingusse!
  No mis natsid raskeks said,
  Nad ei arvanud, et suudame lihtsalt võita.
  Ilmselt tunneme kommunismi kilomeetrite kaupa,
  Ja me saame naljaga pooleks Wehrmachti võita!
  
  Meie võimsa kodumaa nimel,
  Uhke pioneer läheb rünnakule...
  Kuigi kodumaa kohal ripuvad pilved,
  Olgem kõigile võidukas eeskuju!
  
  Uskuge, et vaenlane ei peata unistust,
  Me alistame taas kõik fašistid...
  Kurjus ei usu troonil valitseda,
  Loome uue maailmakorra!
  
  Isamaal saab kõik korda, teate
  Olen poiss, aga lahingus nagu Robin Hood,
  Alguses ma ainult kriimustasin laua peal,
  Ja nüüd väga isegi usu lahe!
  
  Venemaa võib natsid tääkidega rebida,
  Ta võidab iga armee ...
  Ja pioneerid elavad kommunismi all ...
  Lõppude lõpuks on meie sõprus tugev monoliit!
  
  Me ei anna Fritzile milleski järele,
  Me saame nalja visates vaenlasi võita...
  Ja nii me peksime natse nuiaga,
  Möirgab tuisk, mis keerutab lume pööristeks!
  
  Venemaa ei tunne, natsid tunnevad halastust,
  Ta on võitmatu tugev ...
  Nad saavad mõõga kindlalt pättide kaela,
  Ja saatan hävitatakse!
  
  Ärge uskuge, et Hitler on võitmatu,
  Kuigi põrgu vägi, kaaluge kogutud kõike ...
  Kui rahvas ja erakond on ühendatud,
  Meie Wehrmachti inimesed rebisid tükkideks!
  
  Venemaa on olnud sajandeid kuulus pühakuna,
  Ta murdis Tiigrid nagu metalli...
  Otsast lõpuni laiali,
  Ainult noormees unistas sellisest riigist!
  
  Võitsime nagu hiiglased
  Tükeldatud vastased teavad mõõgaga ...
  Meie, venelased, oleme lahingutes võitmatud,
  Me alistame Isamaa vastased!
  
  Uskuge mind, meid ei takista miski
  Ja sa tead, et miski ei võida ...
  Me matame füüreri pähe,
  Meil on terav mõõk ja teraskilp!
  
  Kogu universumis pole ilusamat Venemaad,
  Sellel on läbi aegade valguse ajastu...
  Kõik põlvkonnad saavad rahu ja õnne,
  Isamaa vajab kindlat kätt!
  
  Nii et Berliinis mängides
  Määrime Wehrmachti nagu tuhka verre...
  See saab olema paradiisipiiri aeg,
  Ja koos Ladaga valitseb armastus!
  
  NATUKE ERINEVAD JA ILMA MADUMISALATA EI TOHI!
  Chamberlain ei astunud tagasi Suurbritannia peaministri kohalt ja suutis sõlmida Hitleriga auväärse rahu. Fuhrer garanteeris Briti koloniaalvalduste puutumatuse. Vastutasuks nõustus Suurbritannia tunnustama kõike, mida Kolmandal Reichil õnnestus tabada. Sealhulgas Prantsuse, Belgia ja Hollandi kolooniad. Ja seda on palju. Seejärel vallutas Hitler Jugoslaavia ja Kreeka.
  22. juunil 1941 ründas ta NSV Liitu. Ühest küljest säilis sakslastel jõudu rohkem, eriti lennunduses: Suurbritannias ei kaotatud lahingus õhuülemuse pärast kolm tuhat lennukit. Kui arvestada kaotusi Vahemere piirkonnas ja lennuvägede ümbersuunamist.
  Lisaks ei ole me veel pidanud vägesid Aafrikasse üle viima. Itaalia oli rahul Etioopia hõivamisega ning veel mõnede Prantsusmaa ja Belgia valdustega Aafrikas. Ja tal oli küllalt.
  Rommel võitles seega idarindel. NSV Liidul näis seega olevat isegi vähem võimalusi kui tegelikus ajaloos. Lõppude lõpuks on natsid palju tugevamad ilma teise rindeta.
  Kuid teisest küljest suutis Stalin välja kuulutada üldmobilisatsiooni ja valmistas väed kaitseks ette. Selle tulemusena astusid nad sõtta organiseeritumalt ja suutsid Dneprist taganedes stabiliseerida ja hoida seal kaitset. Seejärel omandas sõda Esimese maailmasõja iseloomu. Eesliin on passiivne, võimas kaitse ja pealetungi pole võimalik arendada.
  Lahingud on verised, kuid ebaefektiivsed. Nii sakslased kui venelased närtsisid positsioonilahingutes. Ja keegi ei saanud üksteist murda.
  Nii Wehrmacht kui ka Nõukogude väed võitlesid paremini kaitses. Ja Saksa tankid ei olnud piisavalt tugevad ja tõhusad, et läbi murda, ja ka Nõukogude tankid.
  Kuid 1944. aastal said natsid reaktiivlennukid ja nad hakkasid Nõukogude vägesid tugevalt survestama.
  Õhus oli natsidel eelis neljakümne esimesel aastal. Seejärel, järk-järgult rohkem lennukeid vabastades, hakkas Nõukogude lennundus positsioone võrdsustama.
  Kuid siis, pärast totaalse sõja väljakuulutamist ja relva- ja laskemoonaministri Speeri erakorraliste volitustega volitamist, hakkas relvade tootmine suurenema. Ja sakslased lisasid reaktiivlennukite ja raketitehnoloogia.
  Aga kuna rindejoon oli Dnepril ja Moskvast veel kaugel, siis FAA raketiprogramm seeriatesse ei läinud. Tegelikult said sakslased Leningradi tulistada vaid Balti merest. Eksperdid selgitasid Hitlerile, et ballistilised raketid on liiga kallid ning täisväärtuslik reaktiivpommitaja on nii odavam kui ka parem. Tegelikult oli sakslastel kütust piisavalt ja uus reaktiivpommitaja Arado läks seeriasse ja hakkas Nõukogude positsioone pommitama.
  Ka sõukruviga juhitav TA-152, võimas relvastatud, soomustatud mitmeotstarbeline hävitaja-pommitaja ja ründelennuk, ei osutus pahaks - tõeliseks tööhobuseks. Ja kiirus 760 kilomeetrit tunnis on korralik ja muud parameetrid hõlmavad ka relvi. 30 mm Saksa lennukikahur osutus tõhusaks ja suutma ühe tabamusega alla kukutada Nõukogude lennuki.
  Mis on eriti oluline võitluses IL-2 ründelennukitega. Ja see on tõsine.
  Sakslased hakkasid lennukeid aktiivselt õhust pressima ja algas õhupealetung.
  Eriti keeruliseks muutus sügis, mil rindele hakkas massiliselt sisenema silmapaistvate lennuomadustega ja lihtsalt valmistatav hävitaja XE-162. Jah, see on tõsine!
  Stalin käskis vastuse leida. Kuid NSV Liidus viibides jäi reaktiivlennukite arendamine maha. Jak-3 ei toodetud suurtes kogustes, ilmus LA-7, mis jäi siiski alla TA-152, ME-309 ja Saksa reaktiivsõidukitele.
  Selline oli olukord rindel. NSV Liidu tankides olid põhisõidukiteks T-34-85 ja IS-2, sakslastel "Panther" -2 ja "Tiger" -2. Saksa autod olid tänu võimsamatele mootoritele mõnevõrra paremad kui päris ajaloos. Viiskümmend kolm tonni kaaluva "Panther" -2 mootori võimsus oli 900 hobujõudu ja "Tiger" -2, kaaluga kuuskümmend kaheksa tonni, 1000 hobujõudu. Nii et mõlemad tankid olid suhteliselt liikuvad, võimsa 88-millimeetrise kahuriga 71 EL tünni pikkuses ja hästi kaitstud otsaesist. Ja tänu kolooniate ressurssidele oli legeerelemente piisavalt ja Saksa tankid osutusid töös üsna töökindlaks. Ja nad läbistasid nõukogude sõidukeid mis tahes lahinguks sobivalt kauguselt.
  Sakslastel oli hea varustus, mis oli tankide duellides üle nõukogude omast, kuid nad ei suutnud võita.
  Reaktiivlennukite ilmumine ajas aga Stalini kaardid segamini. Ja mida vastata, kui see polnud selge.
  Nõukogude pistrikuparves on aga kolm kotkatüdrukut. Ja nad otsustasid anda Kolmandale Reichile sarved.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova ja Mirabela Magnetic.
  Ja nii nad võtsid ja asusid lahingusse natsidega.
  Anastasia, kes tulistab alla Saksa lennukit, ütleb:
  - Kui kavala miiniga diktaator nullib oma tingimused, tähendab see, et valija on saanud taas päti!
  Akulina, katkestades natside, märkis:
  - Sõdalane võitleb alati õiglase eesmärgi nimel, poliitik aga viib kõik trofeed vasakule!
  Mirabela nõustus sellega:
  - Sõdalane tulistab vasaku käega õiglase eesmärgi nimel, poliitik aga keelega viib kõik saavutused vasakule!
  Anastasia tulistas paljaste varvaste abil alla Saksa lennuki ja väljastas:
  -Sõda on armastuse ookeani vastand, kuid see nõuab ka vereallikat!
  Akulina tulistas, surudes palja, ümara kanna ja kinnitas:
  -Sõdalane pole tugevuselt Jumal, vaid õilsalt ingel!
  Mirabela noogutas nõustuvalt ja pärast Fritzi maha löömist märkis:
  - Sõduril on raudkiiver, terasest tääk ja kuldne süda, kuid poliitik ei hinda teda isegi vasest senti!
  Tüdrukud võitlesid taevas meeleheitlikult ja väga enesekindlalt. Nad tulistasid natsid maha ja demonstreerisid oma oskusi.
  Ja ärge hoolige sellest, et Saksa lennukid tunduvad olevat paremad ja tõhusamad kui Nõukogude lennukid.
  Peaasi, et NSV Liidu eesotsas ilusad ja targad, peaaegu alasti ühes bikiinipiloodid.
  Nende hulgas on ka maailmatasemel äss Nataša Sokolovskaja.
  Paljaste varvastega ajas Nataša alla saksa auto ja sikutas:
  - Sõdurid aetakse sageli tapale nagu lambad, aga hingelt on nad lõvid ja lõvina möirgav poliitik on tüüpiline lammas!
  Anastasia lõhkes vaenlast lennuki kestaga, läbistas Kolmanda Reichi lennuki ja kriuksus:
  -Sõdur võib ka surma karta, aga ometi kardab ta rohkem ebaausust ja poliitik väriseb oma elu pärast, aga ta kaotas au ammu!
  Akulina märkis, juhtides vaenlase pihta väga hästi sihitud ja enesekindlat tuld:
  - Vaenlase alistanud sõdurid tähistavad võitu, valija petnud poliitik tähistab argpüksi!
  Mirabela lõi väga tabavalt natse paljaste varvastega ja karjus:
  - Poiss võib olla hea sõdalane, kuid poliitik ei kasva kunagi valijate ees vastutustundlikuks!
  Nataša, tulistades natse ja lööb nad välja, märkis:
  - Parem olla paljajalu poiss, kui lasta poliitikutel kingad jalga panna ja noorust varastada!
  Anastasia sõimas natsid ja ütles:
  -Tüdruk on suurepärane lill, mis võib närbuda, kuid ei kaota kunagi oma lõhna, poliitik on sõnnikuhunnik, ta võib troonile ronida, kuid see haiseb ainult rohkem!
  Akulina märkas pärlhambaid näidates agressiivselt ja suunab lennukipüssi paljaste varvastega:
  - Sõdur on tõeline mees, poliitik on pahur naine pükstes!
  Nataša peksis paljaid varbaid, surudes kangi vastase vastu ja susises:
  - Sõduril on üllas raev nagu lõvi möirgamine ja poliitikul alatu hüsteeria, sõna on oina plärts!
  Akulina märkis agressiivselt, välgutades oma helepunaseid nibusid ja tulistades täpselt vaenlase pihta:
  - Sõduril on harva puhkepäev, poliitikul aga seitse reedet nädalas ja tema valijad tähistavad sünnipäeva esmaspäeval!
  Nataša lõi Fritzile paljast kannale vajutades ja andis naerda, hambaid paljastades:
  - Kukkununa sõdur väänatakse välja, poliitik kukub alati moraalselt ja väänab taskus!
  Anastasia andis vaenlasele laksu, lõikas ta maha, niitis ta sõna otseses mõttes maha ja säutsus:
  - Sõdur on mõnikord sunnitud meheks jäädes mudast läbi käima ning puhastes riietes ja odekolonniga üle valatud poliitik jääb põrsaks!
  Akulina märkis natside lennukeid maha lõigates oma hävitava purskekaskaadiga:
  -Sõdur annab au ja jääb au juurde, poliitik libiseb sea ja jääb sea!
  Mirabela lõi oma vastast maha, lõigates ta nagu habemenuga maha ja ka paljajalu kasutades, urises:
  - Sõduril on nööbid reas, poliitikul nagu kuldi tagumik!
  Nataša lõikas natsid agressiivselt ära ja kostis:
  - Sõdurikõrvad julgustavad lapsi ja saadavad poliitikud psühhiaatriahaiglatesse!
  Anastasia vastas suure vaimukusega, pilgutades ja tulistades vaenlast:
  - Inimene olevat põlvnenud ahvist, aga poliitikut on kohe näha ja ta jäi sea!
  Akulina, purustades vaenlase, kasutades oma paljaid varbaid, kakas:
  - Tööjõud tegi ahvist mehe ja salapoliitika muutis rebase sea seguks!
  Mirabela märkis agressiivselt, saates paljaste varvaste abil pliikuulide kaskaade:
  - Töötaja töötab ja mõnikord joob alkoholi, poliitik on notsu ja oksendab alati verbaalset kõhulahtisust!
  Nataša märkis üsna agressiivselt, saates surmava jõuga surma ja hävingu kaskaadi:
  - Sõdur kasvab lahingust lahingusse, poliitik ühest valimiskampaaniast teise, muutub üha enam prostituudiks!
  Anastasia, saates mõrvarliku jõuga natsidele agressiivselt surmakingitusi, andis välja:
  - Sõduri silmad põlevad võitleja nooruslikust elevusest, poliitiku müts põleb nagu varas, põlenud küüniku ükskõiksusest!
  Akulina pilgutas silma, pahvatas paljaste varvaste abil lennukimürsuga ja kilkas:
  - Sõduril on valida: rind ristis või pea põõsas, poliitikul aga valimistel vaid püüdlustest, valijatest ja kapsapeadest ummistunud ristid!
  Mirabela, tulistades vaenlase pihta, kasutades oma paljaid, peiteldatud jalgu, märkas:
  - Sõdur, isegi väikest kasvu julgusega, hiiglane, poliitik, isegi kõrgel ametikohal - pügmee südametunnistus!
  Nataša itsitas ja saatis järjekordse surmakingituse ning vaenlast enesekindlalt purustades teatas:
  - Sõdur tahab vägiteo eest kingituseks naisekeha ja poliitik paneb teenimatult kogu riigi vähile!
  Anastasia saatis paljaste varvaste abil mõrvarliku surmakingituse, purustas vaenlase lennuki ja karjus:
  -Sõduril on vägiteoks alati aega ja koht, kuid alati pole seda võimalik teostada, pidevas ajahädas poliitikul on kindlasti aega sea pähe panna!
  Akulina, purustades sakslased paljaste varvaste abil ja paljastades elevandiluust hambad, avaldas:
  - Poliitik on looduses ainus tiibadeta olend, kes kõigile pähe ajab!
  Mirabela lisas agressiivselt, hävitades vastased oma tapja ja seksikate jalgadega probleemideta:
  - Iga koolipoiss teab, et kaks korda kaks teeb neli, ainult poliitikud teevad numbrite korrutamise asemel taskus pideva jagamise!
  Nataša reprodutseeris oma manööverdusvõimelise võitleja pöörde, purustades fašistlikud olendid ja vjaknula:
  - Sõdur õpib punni toppides, poliitik üritab valijaid harjutada mõttega, et pöidlaid pekstes võite õitseda!
  Anastasia, saates palja tütarlapseliku kanna abil surmava jõu mürsku, märkis:
  - Iga sõdur on võitleja, erinevus on ainult tasemes, iga poliitik on prostituut, erinevus on ainult sutenööri auastmes!
  Akulina märkis naerdes, hambaid paljastades ja silma pilgutades:
  - Sõdur on osaliselt timukas, kuna ta valab ka verd, poliitik on täielik lurjus, kuna ta tilgub talle ajudele!
  Mirabela lõi vaenlase pihta, kasutades paljaid sõrmi, peitsitud jalgu ja lausus:
  - Kui kindral kutsutakse pulma, siis sõdur saab kutse päästa Isamaad, et pulmi mängitaks vabal maal!
  Tüdrukud võitlesid väga hästi. Ja Punaarmee üldine kangelaslikkus aitas vältida rinde täielikku kokkuvarisemist.
  Jaanuaris üritas Nõukogude Punaarmee edasi liikuda, kuid märkimisväärset edu ei saavutanud.
  Nii ma takerdusin Wehrmachti tihedasse kaitsesse. Ja siis märtsis üritasid ka sakslased läbi murda. Neil oli iseliikuv relv E-25 koos Pantheri kahuriga ja kõrgus 1,7 seitsmesaja hobujõulise mootoriga ja kaaluga kakskümmend kuus tonni. Mobiilne auto - te ei ütle midagi. Aga mitte väga konstruktiivne.
  Suvel hakkas mõlemasse armeesse saabuma uued sõidukid. Punane IS-3 on otsmikus paremini kaitstud, Saksa E-50 ja E-75 ning E-100. Lahingud näitasid aga, et uus Saksa tehnika polnud päris täiuslik. E-50 osutus vaid veidi kergemaks ja paremini kaitstud kui Tiger-2. Tõsi, torn oli tal juba olemas ning veermik oli kergem ja paremini läbitav. Lisaks veel soomust läbistav 88 mm relv 100 EL-is. Seega tundub, et auto pole midagi. Ja E-50 asendas põhitanki Panther-2.
  E-75 oli liiga raske - üle üheksakümne tonni, kuid paremini kaitstud 128-millimeetrise kahuriga. Ja see paak tekitas probleeme. Ja E-100 on veelgi raskem ja kallim. Sõjaväelastele see tank aga väga ei meeldinud.
  Populaarsem oli kuni 1250 hobujõulise mootoriga E-50 - suhteliselt väle ja hästi kaitstud otsmik.
  NSV Liidus on uue tanki T-54 väljatöötamine aeglustunud ja seni peamise tanki T-34-85, mis on mõnevõrra vananenud. Ja ta suutis E-50 sisse tungida ainult küljele ja E-75 osutus tema jaoks täiesti läbimatuks.
  Suvel jõudsid sakslased keskuses veidi edasi. Ja sügisel läksid lahingud Smolenski pärast.
  Lahingud olid täies hoos väga visad. Nõukogude väed püüdsid vasturünnakut teha.
  Kangelaslikult kaitsnud Smolensk suutis siiski hoida. Ja talv tuli.
  See on raske ... Sakslastel on muidugi oma superklassi ässad taevas. Näiteks Marseille, mis sai Raudristi Rüütliristi tähe tuhande allakukkunud lennuki eest, millel on hõbedased tammelehed mõõkade ja teemantidega.
  Jah, see on ainulaadne juhtum, kui fenomenaalsele piloodile mõeldi välja uus auhind ja tema jaoks oli veel kolm kraadi.
  Kui Marseille jõudis kahe tuhande allatulnud lennukini, autasustati teda Raudristi Rüütliristi tähega, millel olid kuldsed tammelehed mõõkade ja teemantidega.
  Ja kolme tuhande allatulnud lennuki eest plaatinatammelehtedega Raudristi Rüütliristi täht mõõkade ja teemantidega.
  See on tõesti võitleja, võitleja kõigi võitlejate jaoks.
  Saabus ka neljakümne kuues aasta ... Sakslased läksid kevadel taas edasi. Neil on arenenumad reaktiivlennukid. E-50 ilmus ka modifikatsioonis mootori ja käigukastiga ühes plokis ning muutus siluetilt madalamaks ja selle kaal vähenes viiekümne tonnini.
  Kuid see ei aidanud sakslasi võita. Sõda oli võrdsetel alustel. Kettad ennast ei õigustanud. Need osutusid liiga kalliks ja väikerelvade tule suhtes haavatavaks.
  Nende ainsaks plussiks on suur kiirus ja lennukõrgus, enam-vähem aitas luurel ja pommitamisel.
  Kuid isegi seda pole liiga palju.
  Möödus ka neljakümne kuues aasta, neljakümne seitsmes edenes ... Sakslased edenesid soojal aastaajal, Nõukogude väed külmal.
  Ja see aasta pole kellelegi midagi andnud. Punaarmeel olid T-54, kuid Saksa E-50 polnud halvem ja veelgi mobiilsem ...
  Marseille tõi aasta lõpuks tema arvele neli tuhat lennukit ja sai uue tellimuse: Rüütliristi täht, plaatinatammelehtede, mõõkade ja mustade teemantidega raudrist.
  Jah, see on ka neljas aste - mustad teemandid ja väga väärtuslikud!
  Ka neljakümne kaheksas aasta möödus karmides löögivahetustes .... Ja kuigi kõik on stabiilne ...
  Ja möödus neljakümne üheksas aasta ... NSV Liidus on seerias hävitaja MIG-15 ...
  Marseille tõi tema arved viie tuhande lennukini. Ja sai uue hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja briljantidega Raudristi Rüütliristi Suurtähe ordeni.
  Ja nõukogude tüdrukud pole ka preili ....
  1950. aasta on juba möödas ... Sakslased on rippunud ja ka Punaarmee on kindlas rindejoones.
  Nõukogude tankid T-54 ja IS-7 vastu E-50 U ja E-75 U. Sakslased tegid ka oma autod mootoritega ühes plokis koos käigukastiga ja risti. Ja E-50 oli T-54-st parem sõiduomaduste ja esisoomuse poolest. Ja mõned relva soomust läbistavas jõus. Kuid ikkagi ei suutnud sakslased võita.
  Nii möödus ka aasta 1951 ... Ja pole mõtet.
  Marseille sai kuue tuhande lennuki eest Raudristi Rüütliristi Suure tähe kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Ja see on päris lahe!
  Nataša, Anastasia, Akulina, Mirabela said aga märkimisväärseid kontosid.
  Veelgi enam, nad võitlevad paljaste varvastega ja end bikiinides.
  Tüdrukud, mida te vajate...
  Ja nii möödus aasta 1952... Ka rindejoon on istuv.
  Kuid märtsis 1953 Stalin sureb. Ja see on tõsine. Kuid suurel juhil õnnestus jätta kirjalik testament, kus ta kuulutas oma järglaseks Lavrenty Palych Beria. Ja see on suur otsus.
  Seega Nõukogude rinne ei lagunenud ja sõda jätkus võrdsetel alustel.
  1953 on läbi...
  Marseille sai seitsme tuhande lennuki eest Rüütli Raudristi Suure tähe plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Tüdruk pälvis ka enda jaoks kõrgeid auhindu.
  On juba aasta 1954... Aeg möödub maa peal tilkades. Või äkki järsemalt.
  Ja ei sakslased ega venelased ei saa midagi oluliselt muuta.
  Nii et 1955. aastal liiguvad natsid edasi. Ja Nõukogude väed kaitsevad end suvel. Ja hilissügisel üritab Punaarmee ise rünnata.
  On juba 1956.
  Marseille sai kaheksa tuhande lennuki eest Rüütliristi Suure tähe plaatinatammelehtede, mõõkade ja mustade teemantidega.
  22. juunil 1956 möödus täpselt viisteist aastat Suurest Isamaasõjast. Ja loomulikult on juba pikemat aega räägitud rahust. Lavrenty Beria on valmis kompromissideks. Kuid Adolf Hitler keeldub kangekaelselt kompromisse tegemast.
  Hitler usub endiselt imerelvasse ja tahetakse lõpuni võidelda.
  Lisaks muidugi Jaapan...
  Tõusva päikese maa kohta? Ta on Hiinaga sõdinud väga pikka aega. Ja siin on juba võimalik lõpmatuseni võidelda. Kumbki pool ei saa vastu võtta. Ei Hiina ega Jaapan ei suuda üksteist päriselt võita. Kuigi hiinlased kannavad rohkem kaotusi.
  Ja nii läks Muller erilise missiooniga Taevaimpeeriumi. Veena samuraid Taevaimpeeriumiga leppima. Et siis langeda Venemaa kallale ja lõpuks see pikaleveninud probleem lahendada!
  Mulleri missioon algas 1956. aasta septembris... Üldiselt leppisid jaapanlased rahu ja mõjusfääride jagamisega. Sel hetkel tegi Molotov aga Beria korraldusel visiidi Hiinasse. Ja ta veenis Taevaimpeeriumi jätkama sõda samuraidega.
  Jaapani käsi polnud võimalik lahti teha. Ja sõda NSV Liidu ja Kolmanda Reichi vahel jätkus.
  Läbitud ja aastast 1956 ... 1957 on tulnud ...
  Sakslased üritasid mais uuesti edasi liikuda ja neil olid uued AG-klassi püramiidtankid. Ja see on tõsine. Ja püramiidi kuju andis igast küljest kaldus soomuse. Ja see oli tõsine samm.
  Natsid suutsid Nõukogude kaitsest läbi murda ja Smolenski sisse piirata. Ja siis, saavutades edu põhjas, lähenege Leningradile ja võtke Vjazma keskele.
  Olukord on muutunud äärmiselt keeruliseks. Ja rünnak Moskvale on juba alanud.
  Ja nendes tingimustes jäi üks lootus Oleg Rybachenkole ja langenute maandumisele.
  Ja siin on terminaatoripoiss ise ja tüdrukud oma parimas vormis.
  Ja natsid voolavad juba Moskvas ringi erinevatest külgedest.
  Siis astusid Oleg ja tüdrukud uuesti lahingusse, aidates Venemaad või õigemini NSV Liitu.
  Siis liitus nendega paljajalu neiu Margarita. Ka täiskasvanud naiskirjanik sai surematuse eest umbes kaheteistaastaseks tüdrukuks ja täidab missiooni.
  Kahekümne esimese sajandi sõdalased maadlesid taas kahekümnenda sajandi natsidega.
  Fašistlikus pruunide impeeriumis on liiga palju sõdureid. Nad voolavad nagu lõputu jõgi.
  Oleg Rõbatšenko, raius natse mõõkadega, möirgas nii jalaväge kui ka tanke:
  - Ära kunagi anna alla!
  Ja poisi paljast jalast lendas terav ketas!
  Margarita, muserdades vastaseid, paljastades hambaid, nurises:
  - Maailmas on koht saavutuseks!
  Ja tüdruku paljajalu lendasid laiali mürgised nõelad, mis tabasid natse ning nende lennukeid ja tanke.
  Nataša viskas ka mõrvarlikult paljaid varbaid ja ulgus:
  Me ei unusta kunagi ega andesta.
  Ja tema mõõgad käisid veskis fašistide käest läbi.
  Zoya, lõigates vaenlasi, kilkas:
  - Uue tellimuse jaoks!
  Ja uued nõelad paiskusid ta paljastelt jalgadelt laiali. Ja mis on silmas, mis natsisõduritel ja lennukitel kurgus.
  Jah, oli selge, et sõdalased olid erutunud ja raevutsemas.
  Augustinus valgeid sõdureid ja tanke maha raiudes kilkas:
  - Meie raudne tahe!
  Ja tema paljajalu lendab uus surmav kingitus. Ja sügisel takni ja valged võitlejad.
  Svetlana lõikab möldrile otsa, tema mõõgad on nagu välk.
  Natsid kukuvad nagu vihud.
  Tüdruk viskab paljaste jalgadega nõelu ja kriuksub:
  - Sest ema Venemaa võidab!
  Oleg Rõbatšenko tungib natside vastu. Terminaatoripoiss pruune vägesid tükeldamas.
  Ja samal ajal viskavad poisi paljaste jalgade varbad mürgiga nõelu välja, rebivad tüvesid ja tulistavad lennukeid alla.
  Poiss möirgab:
  - Au tulevasele Venemaale!
  Ja liikumises lõikab igaühe pead ja koonu.
  Margarita purustab ka vastaseid.
  Tema paljad jalad lehvivad. Natsid surevad suurel hulgal. Sõdalane karjub:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja siis tüdruk võtab ja lõikab ...
  Fašistlike sõdurite laipade mass.
  Kuid Nataša on rünnakul. Ta raiub koos tankidega maha natsid ja laulab:
  - Venemaa on suurepärane ja särav,
  Ma olen väga imelik tüdruk!
  Ja tema paljastest jalgadest lendavad kettad. Kes nägi natside kõri. Jah, see on tüdruk.
  Zoya on rünnakul. Kahe käega pruunide sõdurite tükeldamine. Torust välja sülitamine. Ja ta viskab paljaste varvastega surmavaid nõelu - tulistab alla tanke ja lennukeid.
  Ja samal ajal laulab ta endale:
  - Oh, pätt, lähme
  Oh, mu lemmik läheb!
  Natse maha raiudes ja pruune sõdureid hävitades kiljub Augustina:
  - kõik karvas ja loomanahas,
  Ta tormas nuiaga märulipolitseisse!
  Ja paljaste varvastega laseb ta vaenlase pihta - midagi, mis tapab elevandi ja veelgi enam tanki.
  Ja siis kriuksuge:
  - Hundid!
  Svetlana ründab. Lõikad, natside mahalõikamine. Paljaste jalgadega laseb ta neile peale surmakingitusi.
  Ajab mõõkadega veskit.
  Ta purustas palju võitlejaid ja kiljatab:
  - Suur võit on tulemas!
  Ja jälle on tüdruk pöörases liikumises.
  Ja tema paljad jalad lasevad välja surmavaid nõelu, hävitades tanke ja lennukeid.
  Oleg Rybachenko hüppas püsti. Poiss keerles saltos. Tükeldas palju natse hüppel.
  Ta viskas paljaste sõrmedega nõelu ja urises:
  - Ole kuulus mu kauni julguse poolest!
  Ja jälle on poiss lahingus.
  Margarita läheb rünnakule. Hakib kõik vaenlased järjest. Tema mõõgad on kõvemad kui tuuleveski terad. Ja paljad varbad loobivad surmaande, tankid ja lennukid põlevad.
  Tüdruk on rünnakul. Hävitab pruunid sõdalased ilma tseremooniata.
  Ja hüppab aeg-ajalt ja keerleb!
  Ja temalt lendavad hävitamise kingitused.
  Ja natsid ise langevad surnuks. Ja terved surnukehad kuhjuvad.
  Margarita kriuksub:
  - Ma olen Ameerika kauboi!
  Ja jälle viskasid tema paljad jalad nõela.
  Ja siis veel kümmekond nõela!
  Nataša ründes on ka väga lahe.
  Ja viskab palja jalaga ja sülitab kõrrest.
  Ja karjub täiest kõrist:
  - Ma olen sädelev surm! Kõik, mida pead tegema, on surra!
  Ja jälle ilu liikumises.
  Zoya ründab natside surnukehade ummistust. Ja ka tema paljastest jalgadest lendavad hävingubumerangid.
  Ja pruunid sõdalased muudkui langevad ja kukuvad.
  Zoya karjub:
  - Paljajalu tüdruk, sa võidad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab kümmekond nõela. Mis otse natside kurku kaevavad.
  Nad kukuvad surnuks.
  Õigemini, täiesti surnud.
  Augustine rünnakul. Purustab pruunid väed. Tema mõõku kantakse kahes käes. Ja ta on nii suur sõdalane.
  Tornaado pühib läbi fašistide vägede.
  Punaste juustega tüdruk möirgab:
  - Tulevik on peidetud! Aga see saab olema võidukas!
  Ja rünnakul tulise juustega kaunitar.
  Augustinus möirgab metsikus ekstaasis:
  - Sõjajumalad rebivad kõik!
  Ja sõdalane rünnakul.
  Ja tema paljad jalad viskavad palju teravaid mürgiseid nõelu.
  Svetlana lahingus Ja nii sädelev ja võitluslik. Tema paljad jalad viskavad välja nii palju surmavaid asju. Mitte mees, vaid surm blondide juustega.
  . PEATÜKK #7
  Aga kui see katki läheb, ei saa te seda peatada.
  Svetlana laulab:
  - Elu ei ole kallis,
  See hüpe ümartantsus!
  Las unistus täitub -
  Ilu muudab mehe orjaks!
  Ja paljajalu tüdruku liikumises on üha rohkem raevu.
  Rünnakul olev Oleg kiirendab kõike. Poiss peksab natse.
  Tema paljad jalad viskavad teravaid nõelu - rebivad tanke ja lennukeid.
  Noor sõdalane kriuksub:
  - Hullunud impeerium rebib kõik laiali!
  Ja jälle on poiss liikvel.
  Margarita on oma tegevuses tormiline tüdruk. Ja peksab vaenlasi.
  Siin tulistas ta palja jalaga, hernes lõhkeainega. Ta plahvatab ja korraga visatakse õhku sada natsi ja kümme tanki.
  Tüdruk karjub:
  - Võit tuleb meile niikuinii!
  Ja ta hakkab veskit juhtima mõõkadega - tankide tünnid lendavad eri suundades.
  Nataša kiirendas oma liigutusi. Tüdruk lõikab pruunid sõdalased maha. Ja karjudes:
  - Venemaa impeeriumit ootab võit.
  Ja hävitagem natsid kiirendatud tempos.
  Nataša on terminaatortüdruk.
  Ta ei mõtlegi peatuda ja hoo maha võtta ning tankid ja lennukid eksivad.
  Zoya on rünnakul. Tundub, et tema mõõgad lõikavad liha ja metallist salatit. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Meie pääste on jõus!
  Ja paljad varbad viskavad ka selliseid nõelu.
  Ja mass läbisurutud kõriga inimesi, kes lebavad laibaküngas, samuti katkised tankid ja alla kukkunud lennukid.
  Augustine on hull tüdruk. Ja see purustab kõiki nagu hüperplasmast pärit robot.
  See on juba purustanud mitte sada natsi. Aga kõik võtab hoo sisse. Ja sõdalane möirgab endiselt.
  - Ma olen võitmatu! Maailma lahedaim!
  Ja jälle kaunitar ründes.
  Ja tema paljaste varvaste vahelt lendab välja hernes. Ja kolmsada natsi ja kümmekond tanki rebis võimas plahvatus laiali.
  Augustine laulis:
  - Sa ei julge meie maad haarata!
  Svetlana on ka rünnakul. Ja ei anna grammigi hingetõmbeaega. Metsik Terminaatori tüdruk.
  Ja ta lõikab vaenlasi ja hävitab natsid. Ja pruunide võitlejate mass on juba kukkunud kraavi ja mööda teid.
  Kuus olid maruvihased. Tegi metsiku võitluse.
  Oleg Rybachenko on taas mängus. Ja ta liigub mõlema mõõgaga vehkides edasi. Ja terminaatoripoiss juhib veskit. Surnud natsid langevad.
  Laipade mass. Terved mäed veriste kehade.
  Kirjanikupoisile meenub metsik strateegia. Kus ka hobused ja inimesed segunesid.
  Oleg Rybachenko kriuksub:
  - Häda mõistusest!
  Ja raha saab olema palju!
  Ja terminaatoripoiss uues liikumises. Ja tema paljad jalad võtavad midagi ja viskavad selle.
  Poisigeenius möirgas:
  - Meistriklass ja firma "Adidas"!
  Väga lahe etendus osutus lahedaks. Ja kui palju natse tappis. Ja kõige suurem arv suurimaid tappis pruunid võitlejad.
  Margarita on samuti võitluses. Purustab kaneeli- ja terasarmeed ning möirgab:
  - Suur šokirügement! Me kõik sõidame kirstu!
  Ja tema mõõgad on natside pihta häkitud. Pruunide võitlejate mass on juba kokku varisenud.
  Tüdruk urises:
  - Ma olen isegi lahedam kui pantrid! Tõesta, et kõik on parimad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab välja nagu hernes võimsate lõhkeainetega.
  Ja lüüa vaenlasele.
  Ja ta võtab ja purustab mõned vastased, tankid ja isegi lennukid.
  Ja Nataša on autoriteet. Ja ta võidab vastaseid ja ta ise ei anna kellelegi laskumist.
  Kui paljud natsid on juba katkestanud.
  Ja ta hambad on nii teravad. Ja silmad on safiir. See on tüdruk - peamine timukas. Kuigi tal on kõik tema partnerid - timukad!
  Nataša karjub:
  - Ma olen hull! Sa saad karistuse!
  Ja jälle raiub neiu mõõkadega maha palju natse.
  Zoya on liikvel ja lõiganud palju pruune sõdalasi.
  Ja paljad jalad viskavad nõelu. Iga nõel tapab mitu natsi. Need tüdrukud on tõesti ilusad.
  Augustinus tungib edasi ja purustab vastased. Ja samal ajal ei unusta ta karjuda:
  - Sa ei pääse kirstust!
  Ja tüdruk võtab hambad ja paljastab hambad!
  Ja punapea on nii ... Juuksed lehvimas tuules, nagu proletaarne bänner.
  Ja kõik tuleb sõna otseses mõttes vihast.
  Svetlana liikvel Siin lõikas ta palju pealuid ja tankitorne. Sõdalane, kes paljastab hambad.
  Näitab keelt. Ja siis sülitab kõrrest. Siis ta hüüab:
  - Kas te olete surnud!
  Ja jälle lendavad ta paljaste jalgade vahelt surmavad nõelad, mis tabasid jalaväge ja lennukeid.
  Oleg Rybachenko hüppab ja hüppab.
  Paljajalu poiss viskab välja hunniku nõelu, lööb tankid maha ja laulab:
  - Lähme telkima, avage suur konto!
  Noor sõdalane on oma parimas vormis.
  Ta on üsna vana, aga näeb välja nagu laps. Ainult väga tugev ja lihaseline.
  Oleg Rybachenko laulis:
  - Mäng ei tohi olla reeglite järgi - me murrame fraerast läbi!
  Ja jälle lendasid ta paljajalu maha surmavad ja purustavad nõelad.
  Margarita laulis mõnuga:
  - Miski pole võimatu! Usun, et vabadus koidab!
  Tüdruk viskas taas natside ja nende tankide pihta surmava nõelte kaskaadi, jätkas:
  - Pimedus kaob! Las roosid õitsevad!
  Ja niipea, kui sõdalane paljaste varvastega herne viskab, lendas tuhat natsi kohe õhku. Jah, pruuni põrguliku impeeriumi armee sulab otse meie silme all.
  Nataša lahingus. Hüppab nagu kobra. Plahvatab vaenlasi. Ja nii paljud natsid surevad ja lennukid kukuvad.
  Nende tüdruk ja mõõgad, terad söel ja odad. Ja nõelad.
  Samal ajal müriseb ka:
  - Usun, et võit tuleb!
  Ja venelaste au leiab!
  Paljad varbad viskavad uusi nõelu, lüües vastaseid.
  Zoya metsikus käigus. Ründab natse. Lõika need väikesteks tükkideks.
  Sõdalane viskab nõelu paljaste sõrmedega. Läbimurded vastastest ja kuidas möirgada:
  Meie täielik võit on käes!
  Ja ta teostab mõõkadega metsikut veskit, pühkides tanke. See on tõesti tüdruk nagu tüdruk!
  Kuid Augustine'i kobra läks rünnakule. See naine on õudusunenägu kõigile õudusunenägudele.
  Ja kui see lõikab, tähendab see, et see lõikab seda.
  Pärast seda võtab punapea ja laulab:
  - Ma avan kõik pealuud! Ma olen suurepärane unistus!
  Ja nüüd on tema mõõgad töös ja lõikavad läbi liha ja metalli.
  Svetlana läheb ka rünnakule. Sellel tüdrukul pole pidureid. Niipea kui nad tükeldavad, pudeneb laipade mass alla ning lennukid ja tankid kukuvad alla.
  Blond terminaator möirgab:
  - Kui hea see saab olema! Kui hea see saab olema - ma tean seda!
  Ja nüüd lendab tema juurest tapjahernes.
  Oleg jälle sadakond meteoori kandvat natsi lõigati ära. Ja ta võtab pommi ja viskab selle.
  Suuruselt väike, aga surmav...
  Kuidas murda väikesteks tükkideks.
  Terminaatoripoiss ulgus:
  - Kohutavate masinate tormiline noorus!
  Margarita teeb seda lahingus uuesti.
  Ja lõikas maha palju pruune võitlejaid. Ja lõikab suuri vahesid.
  Tüdruk karjub:
  - Lambada on meie tants liival!
  Ja tabas uue jõuga.
  Rünnakul olev Nataša on veelgi raevukas. Nii et natside peksmine. Neil pole eriti hea sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Kohapeal jooksmine on tavaline lepitaja!
  Ja sõjatüdruk purskas sellise löökide kaskaadiga vastaste sekka.
  Ja ta viskab kettaid paljaste jalgadega.
  Siin juhtis ta veskit. Pruuni armee peade mass veeres tagasi ja tankid põlesid.
  Ta on võitlev kaunitar. Lööge endale selline kollane armada.
  Zoya on liikvel, purustades eranditult kõiki. Ja tema mõõgad on nagu surmakäärid.
  Tüdruk on lihtsalt armas. Ja tema paljad jalad viskavad väga mürgiseid nõelu.
  Võita vastaseid. Nad läbistavad oma kõri ja teevad kirste, panevad tankid ja lennukid plahvatama.
  Zoya võttis selle ja kilkas:
  - Kui kraanist pole vett...
  Nataša hüüdis rõõmuga:
  Nii et see on teie süü!
  Ja paljaste varvastega viskab midagi, mis tapab põhjalikult. See on tõesti tüdrukute tüdruk.
  Ja tema paljaste jalgade pealt, kuidas tera lendab. Ja ta lööb palju hävitajaid, lõigates tankidelt tornid ära.
  Augustine liikvel. Kiire ja ainulaadne oma ilus.
  Kui heledad juuksed tal on. Nagu proletaarse lipu lehvimas. See tüdruk on tõeline viks.
  Ja ta lõikab vastaseid - nagu oleks ta sündinud, mõõgad käes.
  Punapea, neetud pätt!
  Augustine võttis selle ja susises:
  - Tuleb härjapea - võitlejad ei lähe hulluks!
  Ja siin purustas ta taas palju võitlejaid.
  Oleg Rybachenko nurises:
  - Mida sa vajad! Siin on tüdruk!
  Margarita, visates palja jalaga pistoda, purustades tankitorni, kinnitas:
  - Suur ja lahe tüdruk!
  Augustinus nõustus sellega:
  - Ma olen sõdalane, kes hammustab kedagi!
  Ja jälle laseb ta paljaste varvastega mõrvarliku välja.
  Svetlana ei jää lahingus vastastele alla. Mitte tüdruk, aga sellise leekides nõiaga lõpetada.
  Ja karjub:
  - Milline sinine taevas!
  Augustine, vabastades tera palja jalaga ja lõigates maha tanki torni, kinnitas:
  - Me ei poolda röövimist!
  Svetlana, tükeldades vaenlasi ja tulistades alla lennukeid, säutsus:
  -Loll ei vaja nuga ...
  Zoya piiksus, visates oma paljaste päevitunud jalgadega nõelu:
  - Sa valetad talle kolmest kastist!
  Nataša, natse maha raiudes, lisas:
  - Ja tee temaga ühe sendi eest!
  Ja sõdalased võtavad ja hüppavad. Nad on nii verised ja lahedad. Üldiselt on neil põnevust palju.
  Oleg Rybachenko näeb lahingus väga stiilne välja.
  Margarita laulis:
  - Löök on tugev ja mehel on huvi ...
  Geniaalne poiss lasi jalaga õhku kopteri propelleri moodi väljanägemise. Ta lõikas natsidel ja tankidel paarsada pead maha, kilkas:
  - Päris sportlik!
  Ja mõlemad - poiss ja tüdruk täiesti ažuurselt.
  Oleg, pruune sõdureid tükeldades, urgitses:
  - Ja meie jaoks tuleb suur võit!
  Margarita sosistas vastuseks:
  - Me tapame kõik - paljaste jalgadega!
  Tüdruk on tõepoolest selline aktiivne terminaator.
  Nataša laulis ründes:
  - Püha sõda!
  Ja sõdalane lasi välja terava ketas-bumerangi. Ta lendas kaarega, raius maha palju natse ja tankitorne.
  Zoya lisas hävitamist jätkates:
  - See on meie võit!
  Ja tema paljastest jalgadest lendasid uued nõelad. Ja nad tabasid palju hävitajaid ja lennukeid.
  Blond tüdruk ütles:
  - vastase matt!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Augustine, vehkides jalgadega ja visates teravate servadega haakristi, urgitses:
  - Keiserlik lipp edasi!
  Svetlana kinnitas kergesti:
  - Au langenud kangelastele!
  Ja tüdrukud karjusid üksmeelselt, purustades natse:
  - Keegi ei peata meid!
  Ja nüüd lendab sõdalaste paljastest jalgadest ketas. Liha rebitakse ja tankitorne lammutatakse.
  Ja jälle ulguda:
  - Keegi ei saa meid võita!
  Nataša lendas õhku. Rebis vastased ja tiibadega raisakotkad laiali ning andis välja:
  - Me oleme hundid, praadige vaenlane!
  Ja tema paljaste sõrmede vahelt lendab välja väga surmav ketas.
  Tüdruk väänab lausa ekstaasis.
  Ja siis ta pomiseb:
  - Meie kontsad armastavad tuld!
  Jah, tüdrukud on tõesti seksikad.
  Oleg Rõbatšenko urises:
  - Oh, vara, annab kindlust!
  Ja pilgutas sõdalastele silma. Nad naeravad ja paljastavad vastuseks hambad.
  Nataša lõikas natsid maha ja kilkas:
  - Meie maailmas pole rõõmu, ilma võitluseta!
  Poiss vastas:
  "Mõnikord pole ka kaklemine lõbus!"
  Nataša nõustus:
  - Kui jõudu pole, siis jah ...
  Aga meie, sõdalased, oleme alati terved!
  Tüdruk viskas vaenlast paljaste varvastega nõeltega, lasi õhku hulga tanke ja laulis:
  - Sõdur on alati terve,
  Ja valmis tegutsema!
  Pärast seda lõikas Nataša uuesti vaenlased maha, lammutades tankide tornid.
  Zoya on väga kiire beebi. Siin lasi ta natside pihta terve tünni. Ja rebis ühest plahvatusest paar tuhat.
  Siis ta hüüdis:
  - Ärge lõpetage, meie kontsad sädelevad!
  Ja tüdruk võitluspitsis!
  Augustinus lahingus pole samuti nõrk. Nii et natside peksmine. Justkui ketiharust koputab välja.
  Ja vastaste tükeldamine - laulab:
  - Ettevaatust, see on kasulik
  Sügisel tuleb pirukas!
  Punajuukseline kurat künnab tõesti lahingus nagu kurat nuusktubakas.
  Ja siin on see, kuidas Svetlana võitleb. Ja natsid saavad selle temalt.
  Ja kui ta lööb, siis ta lööb.
  Sellest lendavad välja verised pritsmed.
  Svetlana märkas karmilt, kui tema paljast jalast lendasid metallipritsmed, mis sulatasid tankide pealuud ja tornid:
  - Au Venemaale, väga isegi au!
  Tankid kihutavad edasi...
  Punastes särkides diviisjonid -
  Tervitused vene rahvale!
  Siin võtsid tüdrukud natsid üles. Nii et need lõigatakse ja hakitakse. Mitte sõdalased, vaid tõesti pantrid, kes on keti katkestanud.
  Oleg on lahingus ja ründab natse. Ta peksab neid haletsemata, lõikab paagid läbi ja kiljatab:
  Oleme nagu pullid!
  Margarita, purustades pruuni armee ja lõikades läbi tankid, võttis üles:
  Oleme nagu pullid!
  Nataša võttis selle ja ulgus, lõigates maha pruunid hävitajad koos tankidega:
  - Valetamine on käest ära!
  Zoya rebis natsid lõhki ja kilkas:
  - Ei, mitte käest ära!
  Ja ka tema võtab ja laseb palja jalaga tärni lahti ja teeb palju fašiste.
  Nataša võttis selle ja kilkas:
  - Meie teler on sisse lülitatud!
  Ja tema paljast jalast lendab tapja nõelakimp.
  Zoya, kes hävitas samuti natse ja nende tanke, kilkas:
  - Meie sõprus on monoliit!
  Ja jälle selline vise, et ringid hägustuvad igas suunas. See on tüdruk - puhas vastaste hävitamine.
  Paljaste varvastega tüdruk võtab ja laseb kolm bumerangi. Ja laipu sellest sai veelgi rohkem.
  Pärast seda annab kaunitar välja:
  - Me ei anna vaenlasele armu! Tuleb laip!
  Ja jälle lendab surmav asi paljalt kannalt minema.
  Augustinus märkis ka üsna loogiliselt:
  - Ainult mitte üks laip, vaid palju!
  Pärast seda võttis neiu selle kätte ja kõndis paljajalu läbi veriste lompide. Ja ta tappis palju natse.
  Ja kuidas see müriseb:
  - Massimõrv!
  Ja nüüd lööb ta pea natsikindrali pihta. Murra tema kolju ja anna välja:
  - Banzai! Sa lähed taevasse!
  Svetlana on rünnakul väga raevukas, eriti tankide mahalöömisel, ta kriuksub:
  - Sind ei säästa!
  Ja tema paljaste sõrmede küljest lendab kümmekond nõela. Kui ta kõigist läbi tungib, kukuvad lennukid kokku. Ja väga palju isegi sõdalane püüab purustada ja tappa.
  Oleg Rybachenko kriuksub:
  - Kuulsusrikas vasar!
  Ja sellist lahedat tähte haakristi näol viskab poiss ka palja jalaga. Keeruline hübriid.
  Ja natside mass varises kokku.
  Oleg möirgas:
  - Banzai!
  Ja poiss on jälle metsikus rünnakus. Ei, see lihtsalt kihab jõust ja vulkaanid vulisevad!
  Margaret liikvel. See kisub kõigil kõhud ära.
  Jalaga tüdruk viskab korraga välja viiskümmend nõela. Ja massi tapeti igasuguste vaenlaste poolt, löödi välja nii tankid kui lennukid.
  Margarita laulis rõõmsalt:
  - Üks kaks! Lein ei ole probleem!
  Te ei tohiks kunagi heituda!
  Hoia nina ja saba toruga kõrgemal.
  Tea, et tõeline sõber on alati sinuga!
  See on nii agressiivne ettevõte. Tüdruk peksab ja karjub:
  "Lohe presidendist saab laip!"
  Nataša lahingus on lihtsalt mingi terminaator. Ja möirgas urisedes:
  - Banzai! Hankige kiiresti!
  Ja granaat lendas tal palja jala pealt maha. Ja natsid on nagu naelad. Ja see purustab palju mastodoneid ja tiivulisi põrgumasinaid.
  Siin on sõdalane! Kõigile sõdalastele - sõdalane!
  Zoya on samuti rünnakul. Selline raevukas lits.
  Ja ta võttis selle ja urgitses:
  - Meie isa on Valge Jumal ise!
  Ja ta lõikab natside juures kolmekordset veskit!
  Ja Augustine hüüdis vastu:
  - Ja mu jumal on must!
  Tõepoolest, punapea on pettuse ja alatuse kehastus. Muidugi vaenlaste jaoks. Ja sõprade jaoks on ta kallis.
  Ja kuidas ta paljaste varvastega võtab ja viskab. Ja palju pruuni impeeriumi sõdalasi, samuti nende tanke ja lennukeid.
  Punapea hüüdis:
  - Venemaa ja must jumal on meie selja taga!
  Väga kõrge lahingupotentsiaaliga sõdalane. Ei, selle alla on parem mitte sekkuda. Kuna tankide tornid on ära rebitud ja fašistlikel lennukitel tiivad.
  Augustine sosistas:
  - Purustame kõik reeturid pulbriks!
  Ja pilgutage oma partneritele silma. Jah, see tuline tüdruk ei ole just selline, mis võiks rahu anda. Kui just rahu pole surmav!
  Svetlana, purustades vaenlased, andis välja:
  - Me paneme teid järjekorda!
  Augustinus kinnitas:
  - Me tapame kõik!
  Ja tema paljastest jalgadest lendab taas täieliku hävitamise kingitus! Ja nii mõnigi tank ja lennuk plahvatas korraga väikesteks kildudeks.
  Oleg laulis vastuseks:
  - Tuleb täielik banzai!
  Augustinus, kes rebis natse paljaste kätega lõhki, hakkis neid mõõkadega ja viskas paljaste varvastega nõelu, hävitades korraga tanke ja lennukeid, avaldas:
  - Lühidalt öeldes! Lühidalt öeldes!
  Nataša, hävitades pruunid sõdalased, kilkas:
  - Lühidalt - banzai!
  Ja lõikame vastaseid metsiku kibedusega.
  Oleg Rybachenko, kärpis vastaseid, andis välja:
  - See gambiit ei ole hiina,
  Ja debüüt, uskuge mind, on Tai!
  Ja jälle lendas poisi paljast jalast terav metallist lõikeketas. Ta lõikas ära nii tankide tornid kui ka lennuki sabad.
  Margarita, lõikades maha pruuni impeeriumi sõdalased ja tankide soomust, laulis:
  - Ja keda me lahingus leiame,
  Ja keda me lahingus leiame ...
  Ärgem tehkem sellega nalja -
  Rebime selle laiali!
  Rebime selle laiali!
  Nad tegid siis natsidega head tööd ... Ja Nõukogude Venemaa alistas Moskva tormirünnaku ajal pruuni impeeriumi.
  Sõda polnud veel lõppenud, kuid NSV Liidul oli juba võimalus natsid ise võita. Nii pidid kuused taas oma super ja laheda missiooni täitmise katkestama.
  Oleg Rõbatšenko laulis isegi hüvastijätuks;
  Oleme pioneerid - isamaa kangelased,
  Kes on sündinud oktoobri märgi all...
  Me ei kahetse Venemaa elu,
  Kuninga punase lipuga au!
  
  Me armastame ja teame, kuidas kõvasti võidelda,
  Natsid murdsid innukalt sarved maha ...
  Meil on granaadid mahukas kotis,
  Meile, pioneeridele, pole elu kallis!
  
  Me armastame oma püha kodumaad,
  Mida lõi tohutu kommunism ...
  Siin on komsomolitüdruk, kes kõnnib paljajalu läbi lume,
  Ja fašist tahab meid alla viia!
  
  Ma võitlesin innukalt natsismiga Moskva lähedal,
  Ja niitsime kõik vaenlased sirbiga maha ...
  Miks see Wehrmacht venelastele anti,
  Ma löön teda rusikaga!
  
  Olen pioneer ja suure Moskva all,
  Võitles nagu hiiglaslik sõdalane...
  Peatatud fašismi metsik pealetung,
  Meil on üks Issand, kõrgeim tüüp!
  
  Venemaa taaselustamisel pole servi,
  Suur Stalin, tõstis meid põlvedelt üles ...
  Suur Svarog, kõrgeim messias,
  Ja Lada särav ideaal!
  
  Oleme pioneerid, poisid, tüdrukud,
  Meile meeldib võidelda - see on meie saatus ...
  Ja komsomoli hääl on kõlav,
  Kuigi valitseb verine kaos!
  
  Venemaa on Svarogi kodumaa,
  Ja kommunism valgustas teed...
  Pioneerid ei vaja kurja jumalat,
  Vaenlane ei suuda meid rusikasse painutada!
  
  Meil on jahe tank, millel on kaldus soomus,
  Fritzil on nii lihtne mitte läbi murda,
  Armastusega Ladale, üllas neiu,
  Kiskja mänguks muutmiseks!
  
  Moskva võitlevad inimesed kaitsesid,
  Ja siis oli suur Stalingrad ....
  Varsti näeme, kuidas kommunism antakse,
  Mööduge ja tutvuge Berliini paraadiga!
  
  Jah, Stalingrad on selle sõna üle uhke,
  Oleme lumehanges paljajalu pioneerid...
  Murrame rumala lehma sarve
  Ja me ajame Hitleri otse kirstu!
  
  Tea, et isamaa ei paindu kunagi,
  Tema impulssi ei saa ohjeldada...
  Las päike paistab igavesti üle Venemaa,
  Ja reeturlik varas purustatakse!
  
  Nad näitasid Stalingradis üles julgust,
  Suutsime natsid peatada...
  Venelastel on jube jultumus, teate,
  Ja vaenlased lähevad ainult nullideks!
  
  Venemaa võib lennata Marsile
  Ja luua erinevat suurust ...
  Ja muidugi saab kõik olema väga lahe,
  Kuigi elu on habras kui siidilõng!
  
  Vene vaim ei tea barjääri lahingutes,
  Tal on Peruni jõud ...
  Ootame auhindu jumalatelt,
  Ja element särab, uskuge ruuni!
  
  Mil moel ei tea vene vaim lüüasaamist?
  Uskuge mind, ta tallab kõik maha ...
  Meie, pioneerid, tahame nii väga kättemaksu...
  Võitmatu nagu Isamaa armee!
  
  Oleme peaaegu võitnud
  Saagu valgust kommunismi hiilguses...
  Meie vanaisad võitlesid kodumaa eest,
  Peagi kohtume rõõmu ja koidikuga!
  
  Ilma kodumaata pole pioneeridel elusid,
  Nad tahavad tema eest võidelda...
  Ja mida te tahate, kurjad härrad?
  Kas peaksime pakkuma orjaelu?
  
  Ei, venelaste füürer orjastatakse,
  Purustame ta nagu nuku ...
  Lõppude lõpuks võivad Venemaa rüütlid võidelda,
  Ja kuldtiivaline keerub on meiega!
  
  Maailma all pole meie kodumaa nägusid,
  Leegitseb nagu säravaim täht...
  Sinust on saanud minu jaoks iidol,
  Ma ei lahku sinust kunagi!
  
  Olen pioneer ja paljajalu poiss
  Et palja kannaga läbi lume tormab ...
  Ja kuskil hüppab valge armas jänku,
  Kes murrab vaenlase sarve!
  
  Kahtluste lahingu pioneer ei tea,
  Ta ei ole kloun, aga teate terminaatorit ...
  Ägedad fašistid tulevad, uskuge kättemaksu,
  Ja kommunismist saab helge paradiis!
  
  Kuidas saabub ajastu,
  Milles iga sõime sõdalane...
  Võitle kuni viimase hingetõmbeni
  Et hävitada äge tea kaabakas!
  
  Kommunismi tähed säravad eredalt,
  Valguse ajastu, maailmas pole ilusamat ....
  Me purustame usufašismi ikke,
  Ja Hitler on õhtusöögiks venelane!
  
  Usume, et sellised terastankid,
  Et nende pantri kest ei tungiks ...
  Lehvitame joodiga oma poisi haavadele,
  Ja taas tormab pioneer vapralt lahingusse!
  No mis natsid raskeks said,
  Nad ei arvanud, et suudame lihtsalt võita.
  Ilmselt tunneme kommunismi kilomeetrite kaupa,
  Ja me saame naljaga pooleks Wehrmachti võita!
  
  Meie võimsa kodumaa nimel,
  Uhke pioneer läheb rünnakule...
  Kuigi kodumaa kohal ripuvad pilved,
  Olgem kõigile võidukas eeskuju!
  
  Uskuge, et vaenlane ei peata unistust,
  Me alistame taas kõik fašistid...
  Kurjus ei usu troonil valitseda,
  Loome uue maailmakorra!
  
  Isamaal saab kõik korda, teate
  Olen poiss, aga lahingus nagu Robin Hood,
  Alguses ma ainult kriimustasin laua peal,
  Ja nüüd väga isegi usu lahe!
  
  Venemaa võib natsid tääkidega rebida,
  Ta võidab iga armee ...
  Ja pioneerid elavad kommunismi all ...
  Lõppude lõpuks on meie sõprus tugev monoliit!
  
  Me ei anna Fritzile milleski järele,
  Me saame nalja visates vaenlasi võita...
  Ja nii me peksime natse nuiaga,
  Möirgab tuisk, mis keerutab lume pööristeks!
  
  Venemaa ei tunne, natsid tunnevad halastust,
  Ta on võitmatu tugev ...
  Nad saavad mõõga kindlalt pättide kaela,
  Ja saatan hävitatakse!
  
  Ärge uskuge, et Hitler on võitmatu,
  Kuigi põrgu vägi, kaaluge kogutud kõike ...
  Kui rahvas ja erakond on ühendatud,
  Meie Wehrmachti inimesed rebisid tükkideks!
  
  Venemaa on olnud sajandeid kuulus pühakuna,
  Ta murdis Tiigrid nagu metalli...
  Otsast lõpuni laiali,
  Ainult noormees unistas sellisest riigist!
  
  Võitsime nagu hiiglased
  Tükeldatud vastased teavad mõõgaga ...
  Meie, venelased, oleme lahingutes võitmatud,
  Me alistame Isamaa vastased!
  
  Uskuge mind, meid ei takista miski
  Ja sa tead, et miski ei võida ...
  Me matame füüreri pähe,
  Meil on terav mõõk ja teraskilp!
  
  Kogu universumis pole ilusamat Venemaad,
  Sellel on läbi aegade valguse ajastu...
  Kõik põlvkonnad saavad rahu ja õnne,
  Isamaa vajab kindlat kätt!
  
  Nii et Berliinis mängides
  Määrime Wehrmachti nagu tuhka verre...
  See saab olema paradiisipiiri aeg,
  Ja koos Ladaga valitseb armastus!
  
  STENKA RAZINI POJA UUED SEIKLUSED
  Umbes kolmeteistkümneaastane poiss vahistati koos isaga. Vanamees on arusaadavalt tuntud mässaja, kes valas verd. Aga poeg on alles laps. Kumb tema käest küsida.
  Kuid Kornili assistent suhtus endisesse sõjaväeatamanisse teisiti. Ja ta pakkus poissi kirglikult üle kuulama - ja äkki teab ta, kus on tema isa aarded.
  Stenka Razini poeg toodi piinakeldrisse. Poiss püüdis otse vaadata ja end uhkelt hoida. Kuigi sees oli hirmus. Piinariistad on riputatud, kamin lõõmab. Timukad punaste kiivritega.
  Samosa astus poisi juurde, ulatas käe, raputas kaelarihma ja küsis ähvardavalt:
  - Ütle mulle, kuhu tjatka aarded peitis, lase tal vabaks minna. Ei - me piiname!
  Stenka Razini poeg Grishka vastas vapralt:
  - Ma ei ütle sulle midagi! Ja veelgi enam teile!
  Samosa haukus:
  - Piinage hauapoega!
  Ja ta tõmbas krae isiklikult ära, rebis poisilt kaftani. Grishka riietati lahti ja tiriti nagisse. Poiss üritas meeleheitlikult tagasi lüüa. Kogenud timukad aga löögiga kaela immobiliseerisid Grishka. Siis kinnitasid nad ta käed taha ja hakkasid teda nöörist tõstma. Poiss krigistas hambaid. Timukas haaras poisil torsost ja raputas teda liigeseid väänades. Grishka hingas raskelt, kuid hoidis nutmist tagasi.
  Diakon ütles kirjatundjatele ettekirjutusi:
  - Ütle vargale, kuhu su äi aarded peitis.
  Poiss vastas põlgusega hääles:
  "Isegi kui ma teaks, ei ütleks!
  Samosa andis timukale käsu:
  - Laht! Kümme lööki ettevaatlikult!
  Timukas lõi kindlalt. Grishka keha värises. Kümnendal löögil piinaja tardus. Ja vaatas Samosa poole. Hukkamise ajal oli poiss vait ja hammustas huuli.
  Dyak, segane:
  - Ütle varas, kuhu tjatka aarded peitis?
  Grishka hüüdis:
  - Ma ei ütle!
  Samosa urises:
  - Viis lööki ilma salvestamata!
  Timukas andis poisile kiiguga löögi, raputades kogu tema keha. Grishka karjus, kuid hammustas huult. Järgnes teine löök. Samuti julge ja tugev. Grishka vaikis jätkuvalt. Ja jälle kolmas löök, lõigatud nahalt tilkus verd.
  Samosa kortsutas kulmu selle peale, kuidas poisile piitsutati. Muidugi ei pruugi poeg teada, kuhu Stenka varanduse peitis. Ja võib-olla isegi tõelisi aardeid. Aga poiss tuleb üle kuulata. Ja rebi temalt saladusi.
  Pärast viiendat lööki tilkus verd aktiivselt.
  Diakon kordas küsimust. Grishka vaikis.
  Samosa tellis:
  - Põleta tema kand.
  Timukas võttis välja tüki punast kuuma rauda ja viis selle poisi paljaste taldade juurde. Ta värises, väändus ja .... kaotas teadvuse.
  Adala arvates oleks hea mõte Peetrusel sellest läbi lasta, et ta ei tapaks relvastamata ja vanu. Peetril ei läinud hästi. Ja milline ta oleks tõelises kontaktlahingus? Kas sa ei oleks häbelik?
  Stenka Razini poeg Grishka, muide, teadis, kuhu on peidetud üks isa varandus, kuid vaikis. Ta toodi enda juurde ämbrisse jäävett kallates. Siis käskis Samosa:
  - Kauteriseerige teine konts rauaga!
  Seekord poiss ei minestanud, ta üritas tõmbleda, kuid Grishka paljad jalad jäid blokki kinni.
  Samosa susises:
  - Veel viis ripsmet, ei hooli!
  Pärast viiendat lööki värises poisi hele pea ja Grishka kaotas teadvuse.
  Piinamise alal kogenud ametnik andis nõu:
  - Lase tal minna! Laps nõjatub ikka tahapoole!
  Samosa ütles karmilt:
  - Võtke kutsikas! Pühkige viinaga üle ja pange voodile... Lase minna! Homme jätkame piinamist!
  Grishka eemaldati restilt ja lõikekohti hõõruti piirituse ja vee seguga. Poiss tõmbles: viin põleb. Seejärel anti Grishkale kuuma puljongit ja suleti see kuumutatud kambrisse. Aga igaks juhuks aheldasid nad poisi ketiga kaelast kinni ja lasid magada. Poiss magas kõhuli, voodi oli pehme. Timukate poolt piinatud ohvrid surevad sageli ja Samosa tahtis teada, kuhu Stenka oma aarded peitis.
  Pärast Grishka magama laskmist lohistati poiss järgmisel päeval uuesti piinakambrisse. Nad panid selle uuesti nagile. Grishka niigi venitatud liigesed muutusid valusamaks. Poiste jalge ette riputati raskused. Et lihaseid rohkem venitada. Siis tõi timukas naeratades tulikuuma triikraua ja pani selle Grishkale rinda. Poiss kiristas piinavast valust hambaid.
  Samosa hüüdis:
  - Räägi varas!
  See lõhnas põlemise järele. Röstitud liha lõhn tugevnes. Grishka silmad kissitasid valušokist ja poiss kaotas taas teadvuse. Timukas võttis rinnast raua ja ütles:
  - Tugev poiss...
  Samosa urises:
  - See on vaja poolitada ... Brazier kuni jalgadeni!
  Timukas määris poisi tallad õliga kokku ja süütas eemalt ahju. Juba kõrbenud kontsad olid väga valusad. Poiss hingas raskelt. Ta pillas higi ja vere segu, kiristas hambaid, kuid vaikis. Kuigi see läks talle kalliks maksma. Pingutused olid meeleheitlikud.
  Samosa urises ägedalt:
  - Sa räägid! Hei, õlg-bey!
  Timukas andis Grishka pihta löögid. Kümnendal löögil viskas poisi pea loiult ja kukkus kokku. Poisil ei tulnud kohe mõistus pähe isegi pärast seda, kui talle ämbritäis vett peale kallati. Samos lõi Grishkale näkku ja käskis:
  - Rohkem lööki!
  Duke märkis:
  - Paljas sureb ...
  Samosa urises:
  - Kurat! Tõstke ta riiulilt ära! Jätka homme!
  Grishka eemaldati uuesti piinamisseadmest ja viidi tuppa. Poiss rabeles ja tõmbles. Ma vajusin raskesse, meeleheitlikku unne. Siis ta ärkas ja nuttis. Kuid niipea kui vangivalvur välja ilmus, jäi ta vait ja vaatas talle vihaselt otsa. Ta viskas lapsele leiva kaljaga. Poisil polnud võimalust põgeneda, seda enam, et ta oli kaelast aheldatud.
  Järgmisel päeval piinati Grishkat veidi teisiti. Nad tõstsid mind lakke, tõstsid käed nagile ja lasid mul siis minna. Selline metsik valu
  lõpetab hingamise. Poissi tõsteti kolm korda, kuni ta kaotas teadvuse.
  Pärast seda peksis timukas uuesti piitsaga ja põletas magu tulikuuma rauaga. Olles poissi põhjalikult piinanud, lasti ta vabaks ja viidi kambrisse. Timukatel ei õnnestunud midagi saavutada.
  Järgmisel päeval tõmmati Grishka nagile, tema paljaste jalgade all süüdati ahju, tulikuum traat löödi vastu selga ja tagumikku. Poiss kaotas piinamise käigus mitu korda teadvuse, kuid tuli mõistusele. Kuni timukad ise väsisid, lõpetades piinamise.
  Järgmisel päeval venitati poiss välja ja timukas hakkas tulikuumade tangidega tema varbaid murdma ning purustama ka ribisid. Grishka karjus mitu korda, kuid nõudmistele midagi öelda vastati vaikselt.
  Ja jälle sai ta piitsa.
  Möödus kaks nädalat. Grishka lapselik keha on piinamisest juba kurnatud. Valu on kõikjal. Ei jäänud verd ega valust puutumata veeni. Alguses, kui nad teda peksid ja põletasid, tahtis ta kiirustada ja summutada oma kehas toimunud plahvatusi. Aga kui valu haaras kogu olemuse, siis see tuhmus.
  Samosa ise nägi, et Grishka võimalus midagi välja lüüa oli tema silme all hääbumas. Timukad proovisid uut abinõu. Leidsime jahu. Grishka juuksed aeti maha ja tema pea otsa hakkas tilkuma külma vett. Piinamine on jõhker ja tõhus. Mõne tunni pärast on tunne, et ajus plahvatavad pommid. Grishka oli peaaegu pime ja kurt. Ta ei kuulnud enam timuka ja Samosa sõnu.
  Nad andsid alla, lohistasid jälle nagi. Ta ei mõistnud, et poisi jaoks oli valu ainult lohutuseks - häiris tähelepanu kohutavamast ajuhaavandist.
  Tulest ja ripsmed särasid silmis.
  Grishka tuli mõistusele ja suutis timukaid näha. Siin paneb piinaja raskused klotsile, millesse poisi jalad kinni olid. Käte ja õlgade valu süveneb, kuid see tõmbab tähelepanu ajupõrgult kõrvale.
  Samosa möirgab täiest kõrist. Ta on punaste juustega, habemega:
  - Ütle kutsikale, kuhu isa aardeid peitis!
  Grisha raputab pead. Vastuseks järgneb keha raputav löök, nad peksid kõvasti. Teine timukas, poisi paljaste jalgade all, kütab nagi peal. Õudne, aga mitte nii hirmus.
  Siin on Kornila, Stenka Razini ristiisa ja endine sõjaväepealik. Vananenud, halli habemega. Tema silmis on isegi justkui kaastunnet piinatud lapse vastu. Läheduses seisab koprakübaraga bojaar. Tal on piinakambris ilmselgelt palav. Ja silmitsi selge huviga poisi piinamise vastu. Piinamine jätkub. Grishka tundis järsku endas jõuhoogu ja laulis:
  Sa oled Razin, mu kuningas ja isa,
  Tõstsid rahva ikke vastu...
  Usun, et kannatused saavad otsa
  Tuleb bojaarid, ainult piitsad ja viigipuu!
  
  Talupoeg, tööline on nüüd ikke all,
  Lihtproletaarlane purustatakse bojaaride poolt...
  Kuid ma usun, et me pühime minema kõik vereimejad,
  Laulame tuhat aariat kodumaale!
  
  Lõppude lõpuks oigab bojaaride ohver igal õuel,
  Kõikjal on panused ja nagid ...
  Nad on veelgi hullemad, arvestage uskmatutega,
  Piinamine, jõnks piinades!
  
  Kuid Razin läbis lahinguid,
  Kõik vajalikud käed ja teed ...
  Võiduga tuli meie vaba kasakas,
  Et rebida kõik bojaarpreestrid!
  
  Ei, tead, kahtlused, uskuge meid,
  Lõppude lõpuks oleme me inimeste jaoks, kahtlemata ...
  Nüüd tuleb arusaamise tund,
  Teiste põlvkondade auks...
  
  Sa oled vabaduse ja au Razin - juht,
  Jalutas läbi meie Venemaa ...
  Ma tahan, et sinust saaks meie suverään,
  Ja parem kui universaalne messias!
  
  Jah, siis usu õiglust
  Valguskiir on alati olemas...
  Ja seal on despoot lõhki rebitud metsaline,
  Ootame koitu!
  
  Lahing käib Simbirski all - võitlus,
  Me oleme raevukad vägivaldsed sõdalased, tead!
  Ja ma usun, et saatus saab võitjaks,
  Ma palun teil anda baaridele ajud!
  
  Kuigi Razin suri lahingus kangelaslikult,
  Aga igavikus tema püha nägu...
  Lõppude lõpuks on ta kahtlemata rüütel, ratsanik,
  Ja see saabki olema, usute Kreml hetkega!
  
  Lõpetage orjus ja bojaaride ike,
  Ja päike tõuseb planeedi kohale...
  Kannatus, pettus kaob igaveseks,
  Ja Razinit lauldakse luuletustes!
  Sel ajal kui poiss laulis, tardusid kõik, nii timukad kui ka "publik", kes kuulas. Kuid viimaste sõnade peale plahvatas Samosa ja karjus täiest kõrist:
  - Laht! Tapa ta!
  Timukas andis poisile raevukad löögid. Juba teadvuse kaotades sosistas Grishka:
  - Venemaa inimesed saavad vabaks!
  Verine poiss tõsteti riiulilt ja viidi minema. Samosa pühkis laubalt higi ja susises:
  - Piisav! Aitab meiega! Veerandi pätt ja ole sellega tehtud!
  Cornila ütles ebakindlalt:
  - Kas lapse veerandi tegemine on õige? Jah, isegi avalikult? Äkki kägistada ta kambris?
  Samosa urises, põksates oma kontsad vastu põrandat.
  - Mitte! Täitke! Ja avalikult - kvartalite kaupa!
  Bojaar kinnitas rusikast kokku surudes:
  - Las see olla nii! Kiidan surmaotsuse heaks!
  Samosa naeratas kurjalt.
  - Nad jagavad Grishkat! Toome välja kogu Razini seemne!
  Siin hajus Adala tähelepanu. Ta on sunnitud andma tulistamiskäsu. Ja Torontot tabab kahekümnetonnine pommitusrakett. Toob surma ja õudust. Adala järgneb oma hämmeldunud pilguga tulisele sabale.
  Oh, ma soovin, et ta oleks piloot. Kui imeline ja romantiline. Siin on selline piloot-raider.
  Taevas on väga lahe .. Tüdruk kallutas pead ja hakkas vähemalt midagi head meenutama. Aga midagi ei tulnud meelde. Lisaks lugu Stenka Razini pojast.
  Poiss lamas voodil ja väänas unes, meeletu. Raske on magada, kui kogu keha on haavatud, samuti söövitavad haavandid soolast ja viinast. Viimased viisteist päeva on olnud piin. Piinamine öösel ja raske deliirium päeval.
  Poiss unistas oma isast. Võimas ja tugev Stepan julgustas oma poega:
  - Pea, poiss! Rahvas mäletab sind, kuidas sa surma vastu võtsid!
  Deliiriumis Grishka vastas:
  - Ja mis ootab mind surm?
  Stepan ütles enesekindlalt:
  - Meie tulevik on udune. Ja pole teada, mis ees ootab. Kuid teie viimased hetked elus on kõige olulisemad. Ära kõhkle! Säästke julgust!
  Grishka vastas mitte päris enesekindlalt:
  - Ma olen kindel... Aga sina oled isa... Kas meie õiglane põhjus on surnud?
  Stepan teatas kõueval häälel:
  - Noh, ma ei tee seda! Nad võivad mind hukata, aga tuleb veel üks Razin ja tema järel veel üks Razin ning meie vaenlased ei saa sellega midagi peale hakata! Tulevad uued sajandid, toimub põlvkondade vahetus ... Aga tormiisand Lenin tuleb Razinile järele!
  Grishka, kes sai samuti enesekindlust, ütles:
  - Usun, et tuled tagasi!
  Poiss ärkas üles. Keha valutas tobedalt ja nahk oli toores. Uksel kostis kõrist ja timukas astus kambrisse.
  Suur piinaja ütles hellal toonil:
  - Tere Grishka!
  Poiss, tundes järsku endas jõudu, vastas:
  - Timukal pole hästi, nii et sa sured!
  Piinaja noogutas heatujuliselt.
  - Ja sa oled julge kutsikas. Olen näinud ja piinanud erinevaid... Aga sa pole näinud kedagi endasugust! Nii väike, aga ehtne tulekivi!
  Grishka vastas tagasihoidlikult:
  - Mul on mu isa vaim!
  Timukas soovitas muigega:
  Teeme diili...
  Poiss kõlistas ketti ja leidis endas jõudu voodist tõusta ja istuma tõusta. Grishka küsis huviga:
  - Mis tehingut?
  Timukas soovitas sosinal:
  - Tule nüüd, sa ütle mulle, kus on su isa aare, ja ma... võtan kaelarihma ära ja viin su kotis välja.
  Grishka kõhkles hetke. Tõepoolest, mis siis, kui sa petad timukat. Ütle talle vale koht, haara ise hetkest kinni ja jookse minema. Päästa oma elu ja jäta oma vaenlased ninaga maha? Kiusatus oli suur. Kuid poiss mäletas oma isa. Kavalus ja pettus oma elu ostmiseks? Ei, ta peab tellingutel väärikalt surema!
  Grishka raputas oma raseeritud pead, mis oli kaetud sinikate ja punnidega:
  - Mitte!
  Piinaja naeratas ja märkis:
  - Homme sind hukatakse! See on kindel... Piinamist enam ei tule ja teisi pole hukkamiseks valmis!
  Grishka värises, kuid vastas vapralt:
  - Noh, nad hukkavad... Me kõik oleme surelikud!
  Timukas lisas muigega:
  "Sul ei võeta lihtsalt pead maha!" Ja viska ratta selga! Nad lõikasid kõigepealt ära käed, seejärel jalad ja alles siis pea. Kas sa tahad seda?
  Poiss värises, muutus kahvatumaks ja pomises:
  - Kuna saatus on selline... Ma püüan ainult surma väärikalt vastu võtta!
  Timukas naeratas ja märkis:
  - Teie isa viidi juba Moskvasse. Seal piinatakse sind ikka äkilisemalt. Ja siis ootab ka ratas neljandikuga. Ja sina... Kahju, et neid hukatakse! Sa oled tugev poiss ja tore oleks sind veel piinata!
  Grishka vastas karmilt:
  - Teises maailmas piinatakse teid!
  Timukas lahkus kambrist. Ja Grishka pöördus ümber ja lõi rusikaga vastu lõuga. See andis teed hammaste venitatud veenide valule. Võib-olla asjata ta nii on? Oli vaja üles näidata ettenägelikkust ja timukat petta. Ja edasi, teda ootamas ...
  Poiss vaevalt tõstis ja vaatas oma pisugi ja põletushaavadega kaetud kätt? Kas ta lõigatakse ära? Grishka vaatas oma jalga. Ka kõik läbi pekstud, tallad põlenud, sõrmed katki. Tõenäoliselt suudab ta siiski tellingute otsa ronida. Ja nad lõikavad tal maha jalad ja käed ning lõpuks pea. Ja siis lendab hing taevasse ...
  Ta on alles laps ja tal polnud aega pattu teha. Läbis tule ja löögi katse. Tõenäoliselt ootab ees väljateenitud paradiis või halvimal juhul lühiajaline viibimine puhastustules. Huvitav, kas nad kutsuvad preestri pihtima? Samas pole see enam oluline. Grishka ei tundnud enda taga ühtegi pattu ega kartnud nüüd vältimatut kohtumist Jumalaga. Ja hea on paradiisis, imelises aias, kus on igavene suvi ja inglid mängivad harfi. Miks mitte vääriline koht poisile, kes talus kõige rängemat piinamist?
  See on parem kui nagi otsas rippumine, kui piitsaga nahk rebitakse ja näpud kuumaks läinud triikrauaga katki. Seal jääd sa igavesti poisiks ja oled igavesti noor ja terve.
  Uksele koputati. Ilmus tüdruk kandiku ja kahe valvuriga, samuti Samosa. Koletis naeris ja ütles:
  - Sööge viimast korda elus head kutsikat! Cornila on helde! Ja seal nad raiuvad sul käed ja jalad ära!
  Grishka vastas karmilt:
  - Ja teid karistatakse... Mitte maa peal, vaid taevas!
  Samosa urises:
  - Kutsikas! Vaatame, kuidas sa roolis karjud!
  Grishka ütles julgelt:
  - Surm annab mõnikord surematuse ja reetmine unustuse!
  Samosa lõi vihaselt ust kinni ja lahkus. Alles jäi vaid timukas. Grishka noogutas talle peaaegu sõbralikult:
  - Need on pühad, mida me tähistame! Ja sa ei taha surra!
  Kavala pilguga timukas küsis poisilt:
  - Kas olete oma hinge peale mõelnud?
  Grishka vastas ausalt:
  - Ma ei tunne patte kahetsemiseks.
  Timukas noogutas selle peale.
  - Noh, rõõmusta kiilas. Joo samal ajal klaas veini. Tõenäoliselt esimene teie elus.
  Grishka hakkas hane sööma. Peale vanglapudru tundus toit ülimalt maitsev. Poisil oli veidi valus närida, aga liha tundus magus. Ja neelatas aktiivselt.
  Timukas märkis:
  - Kui mitte teie ristiisa Kornila, poleks te selliseid pidusööke saanud.
  Grishka küsis tõsise pilguga:
  - Mida ta tahab?
  Piinaja vastas ausalt:
  - Hangi Stepani aare. Muidu poleks ta end liigutanudki.
  Grishka vastas ükskõiksel toonil:
  - Lase aaretel maas lebada. Ja teenige tulevasi ülestõususid!
  Timukas ütles imetlevalt:
  - Noh, sina ja kotkas! Tõeline sõdalane! Noh, soovin teile edu!
  Ja piinaja jättis poisi maha. Grishka tundis end pärast klaasi kange veini söömist ja joomist raskena. Ta silmad sulgusid ja poiss jäi magama. Ta unistas lahingutest ja mitmesugustest juhtumitest. Justkui oleks ta muinasjutu rüütel, kes raiub maha tuhandeid võitlejaid.
  Lehvitab paremale - tänav, sõidurada vasakule!
  Ja siis ta sõidab draakoni seljas. Nagu muinasjutu kangelane...
  Järgmisel hommikul Grushka äratati. Poiss magas esimest korda hästi ja tundis end rõõmsamalt. Timukad võtsid ta üles. Pane selga haavatud keha, kotiriie. Ja nad võtsid ta üles ja viisid hukkamisele. Grishka nägi koidikul värvi ja teravaid odasid.
  Poiss kõndis näärmetes, mis oli ebamugav. Nad viisid ta õue. Poisi paljaste, sandistatud jalgadel oli munakividele astumine raske. Kuid Grishka, hambaid kiristades, talus seda ja püüdis sirgelt seista. Kuigi põlenud jalgade iga samm anti valuga. Ja nii ta läks väljakule.
  Inimesed nägid poissi. Raseeritud, lihtsalt kaetud marrastuste ja sinikatega, paljaste, põlenud jalgadega, kõhn.
  Grishka inspireeris pigem haletsust kui vihkamist. Paljud, eriti naised, ohkasid kaastundest.
  Poiss pilgutas neile silma ja ütles:
  - Nagu, kus on meie oma, ei kadunud!
  Ja liikus edasi. Erilist hirmu ei olnud. Grishka oli kindel, et ta ei vääri põrgut. Ja taevas on palju parem kui maise julma olemasolu.
  Hukkamispaika ümbritsesid valitud Moskva vibulaskjad. Palju valvureid ja koduseid kasakaid. Tundus, et nad ei hukka sugugi last, vaid kosmiliste mõõtmetega riigikurjategijat.
  Poiss ronis ebakindlalt, kogeldes põlenud jalgadega tammelaudadel mööda redelit üles.
  Lõikeplokil sätendas tohutu teritatud kirves. Ringi käis punases rüüs massiivne timukas. Kvartalimiseks mõeldud ratas oli ka.
  Grishka lõi risti ette. Käte liigutamine on tõesti valus.
  Herald hakkas süüdistust lugema:
  - See Stenka Razin Grishka poeg on süüdi: aarete varjamises, mässuliste üksuste organiseerimises, bojaaride hukkamises ja röövimises, naisevastases vägivallas ja nii edasi. Seetõttu mõistetakse talle neljandikku ratta seljas istumine ja igavene anteem. Las karistus täidetakse.
  Grishka värises, kuid jäi paigale ja hoidis sirgelt. Diakon sosistas:
  - Noh, kas varas on valmis inimeste ees meelt parandama?
  Grishka mõtles. Jah, tal on, mida kahetseda. Poiss kummardas ja ütles:
  - Andke andeks Doni kasakad. Olen teie ees süüdi, et ma ei vabastanud teid bojaaride ikkest.
  Samosa karjus meeleheitlikult:
  - Hukata ta varsti!
  Timuka abid tormasid poisi juurde. Kätevalu ületades rebis Grishka endalt kotiriie. Timukate tekitatud nuhtlused ja haavad avanesid rahva ees. Siis väänati Grishka käed ja visati roolile.
  Timukas tõstis poisi kohale kirve. "See on kohe algamas," arvas Griška.
  Kuid sel hetkel kõlas müra ja heerold teatas:
  - Kuninglik halastus! Gregory lapsekingades asendub surmanuhtlus orjusesse müümisega! Las see olla nii! Poiss tõsteti tellingutelt ja viidi tuppa. Grishka jaoks algas uus elu.
  Kõigepealt söödeti talle putru ja anti juua piima. Poiss aheldati kaela ümber ja lasti õlgedele lamada. Arst tuli. Ta hakkas viinaga haavu pühkima. See tegi haiget, kuid Grishka vaikis.
  Arst märkis:
  - Poiss on visa, ta elab nagu koer!
  Söönud Grishka jäi sügavalt magama ... Tal oli igasuguseid õudusunenägusid.
  Järgmisel päeval andsid nad talle uuesti süüa ja viisid minema, pannes köidikud kätele ja jalgadele. Poiss oli alasti, kuid tema peale visati mantel.
  Temaga olid kaasas valvurid ja Samosa.
  Paljaste jalgadega podzhili natuke ja see oli lihtsam astuda. Grishka püüdis teeselda, et ta ei saanud haiget. Ja ta oksendas uhkelt oma raseeritud pea püsti, heledate juuste kõrre hakkas juba kasvama.
  Ta juhatati tänavale ja möödujad vaatasid ringi. Ilm oli soe ja päikeseline.
  Grishka püüdis rõõmustada. Noh, orjusesse, mis siis? Ta ei karda tööd! Isegi kui peate karjääridesse minema, peab ta vastu ja jookseb minema. Leiab tee. Või tõsta üles mäss nagu legendaarne Spartacus.
  Poiss viidi kivihoonesse ja viidi üles. Mõnusa lapse villilisi paljaid jalgu jahutas kivijahedus.
  Siin ta toodi tuppa. Seal ukse juures seisid kaks tohutut palja rinnaga lihaselist sõdalast. Järgmisena põles lamp ja uhke diivan. Sellel lamas looris ja rüüs naine. Ja läheduses olid lihased teenijad ja paar neiu. Pealegi olid nad vööni alasti ja lühikesed seelikud, aga sandaalid ja ka kinnise näoga. Aga samas on rinnad paljad ja rinnanibud toonitud.
  Pilk paljastele rindadele tekitas Grishkas suurt elevust ja ta punastas. Tema vanus on just siis, kui noormehed näitavad üles huvi vastassoo vastu. Ja noorte ilusate rindade nägemine on nii põnev.
  Luksuslikus looris ja uhkes kleidis naine kakutas:
  - Riietu ta lahti!
  Grishal rebiti vihmamantel seljast. Ta oli täiesti alasti. Ja meeste täiuslikkus, mis oli juba täielikult välja kujunenud, jäi silma ja millest see oli nii piinlik. Poiss ise oli hea kehaehitusega, lihaseline ja arvukad piinamismärgid andsid talle isegi võlu.
  Naine naeris, vaadates Grishka erutust. Ja ta kostis:
  - Tubli poiss! Ma näen, et olete üsna valmis.
  Saates olnud Grishka Samos vastas:
  - Ta on väärt sada kuldrubla, proua!
  Tol ajal oli see suur summa. Hea hobuse sai kolme rubla eest osta.
  Naine naeris ja vastas:
  - Ta on alles laps ja Türgi turgudel on piisavalt orje! Puhtalt austusest teie vastu ja kuna see poiss mulle meeldib, maksan ma tema eest viiskümmend rubla!
  Samosa märkis:
  - Kuberner tahab, et mässaja poeg töötaks kõvasti Krimmi või Türgi karjäärides! Ta ei taha tegelikult, et alaealine kurjategija oleks ülevaataja piitsa asemel õndsas himura khanša käte vahel!
  Naine naeris ja vastas:
  - Jah, ma saan aru... Stenka Razin rikkus teie jaoks palju verd ja te tahate tema pojale tagasi maksta! Ma lohutan teid, mulle meeldib ilusaid poisse piinata ja alandada. Ja kui ma temast tüdinen, saadan ta kaevandustesse!
  Ma annan seitsekümmend viis rubla ja see on minu viimane sõna!
  Samosa noogutas.
  - Suurepäraselt nõus!
  Tegelikult on ebatõenäoline, et kolmeteistkümneaastase kurnatud poisi eest saate oksjonil rohkem kui paar rubla. Ja seda, et keskealine khansha armastab ilusaid poisse piinata ja piinata, oli kõigile teada. Lisaks jumaldas ta noort liha. Aga kui poistel habe tekkis, tehti nad pimedaks, tõmmati nende keel välja ja saadeti kaevandustesse, kus nad aeglaselt, kuid kindlalt surid.
  Nii et ei saa öelda, et Grishkal väga vedas. Aga noore kangelase seiklused alles algavad... Ja kõige huvitavam on ees!
  
  TANK MOSKVAsse - WEHRMACHTI KAOTATUD VÕIMALUS
  Hitler ei pööranud Saksa vägesid lõunasse. Selle asemel viis ta üle lisajõud Prantsusmaalt ja Balkanilt, asendades need Bulgaaria ja Itaalia üksustega. Selle tulemusel õnnestus Fritzil Moskva kohe vallutada, lubamata kaitset tihendada, ja enne sügisese sula algust.
  Stalinil õnnestus põgeneda, kuid osa valitsusest võeti natside kätte ja hävitati. Pärast Moskva langemist pakkus Stalin Hitlerile rahu mis tahes tingimustel - tagastage vaid pealinn.
  Fuhrer nõustus Moskva tagasi andma. Kuid vastutasuks said sakslased Kaukaasia, kogu Ukraina, Krimmi, Balti riigid, Karjala ja põhjas Arhangelski, jättes ainult Venemaa ja Leningrad koos koridoriga. Lisaks pidi ülejäänud NSV Liidu territoorium maksma suuri reparatsioone. Ja see on tõsine.
  Hitler kuulutas loomulikult end võitjaks. Ja ta pöördus Suurbritannia poole - nad ütlevad, et on, millega võidelda või leppida? Vastasel juhul võetakse teilt kõik kolooniad ära. Kuid kangekaelne Churchill valis sõja, lootes USA ressurssidele.
  Kuigi Jaapan ründas Ameerikat teiselt poolt ja pärast Peruu sadamat haaras initsiatiivi samurai.
  Merel alistasid kogenumad ja osavamad jaapanlased jänkid.
  Hitler esitas Francole ultimaatumi. Ja ta nõustus laskma Saksa väed Gibraltarile. Tsitadell vallutati ja Kolmanda Reichi väed tormasid Marokosse. Briti baas Maltal sai lüüa ja vallutati. Pärast seda vallutasid Rommeli väed, saanud abiväge, Egiptuse.
  Maal alistasid sakslased inglased enesekindlalt. Nõukogude rinne neid enam tagasi ei hoidnud. Ja neljakümne teisel aastal vallutasid sakslased kogu Aafrika, samuti Lähis-Ida ja India.
  Ja nad asusid Suurbritanniat ründama juba järgmisel aastal ... Ja alustuseks õhupealetung. Ja palju pommitamist...
  Nendes tingimustes on teil vaja mingit tugevat liigutust! Hitler sai pommitajad Yu-288. Ta oli tiivuline koletis, kes kandis normaalses seisukorras neli tonni ja ümberlaaditavas versioonis kuus tonni pomme. Ja kiirus on kuussada viiskümmend kilomeetrit tunnis.
  See auto on Suurbritannia jaoks õudusunenägu. Nagu uus hävitaja ME-309, mis on USA ja Suurbritannia jaoks õudusunenägu.
  Sakslastel on selles sõjas palju. NSV Liidu üle saavutatud kiire võidu üheks põhjuseks oli ka tanki T-4 moderniseerimine, mis sai pika toruga 75 mm kahuri ja suutis T-34 soomuki kildudeks purustada. Jah, tugev Fritz osutus Moskva liikvele viinud. Ja otsustavaks argumendiks ja trumbiks osutus ka pikema tünniga T-4.
  Lisaks osales neljakümne esimesel aastal NSV Liidu vastase katsena lahingutes kauni tüdruku Gerda tankimeeskond. Neli sõdalast: kaks blondiini ja kaks punapead.
  Nad võitlesid T-4 peal, lõid välja Nõukogude tankid ja tegid nalja.
  Paljaste varvastega Nõukogude autot põrutades kilkas Gerda:
  - Sõdur võib kasvatada kõrre, kuid olla naisele katsudes meeldiv ja poliitik, ükskõik kui sujuvalt ta raseerib, tekitab roomaja suudluse tunde!
  Ka Charlotte lõi sisse, lükkas palja kannaga kangi ja lausus:
  - Sõdur on varblase auastmega kotkas, poliitik on kalkuni auastmega märg kana!
  Kristina lõi vene tankile laksu, torkas selle läbi ja märkis hambaid paljastades:
  - Kuigi sõdur pole vormilt särav ja täidab mõnikord rumalaid korraldusi, ei laula ta erinevalt poliitikust papagoist kellegi teise häälega!
  Magda lisas vaimukalt, nokitsedes suure täpsusega vaenlast ja lüües läbi Nõukogude tankide:
  - Sõdur on sõjatööline ja poliitik kallab ülevalt paska, olles tagala paks droon!
  Ja tüdrukud naeravad ja näitavad oma pärlhambaid. Selge on see, et NSVL ei suuda sellistele litsidele vastu panna. Ja Vene armeel ei õnnestu Wehrmachti lüüa. Ja üldse on siin palju lahinguid täies hoos.
  Tüdrukud lahingutes Moskva pärast eristusid endiselt teravalt.
  Paljaste varvastega tulistav Gerda agressiivselt irvitades kostis:
  - Sõdur on julge ka pelglikult, poliitik on arg, isegi kukk!
  Charlotte peksis ka Nõukogude tanki ja kilkas:
  - Sõdur on üllas, kuid mitte vaba, alatu poliitik ja ka sisuliselt kirgede ori!
  Christina kilkas ka pärlhammaste irvega:
  - Sõdur on lõvi, ehkki veel lühike, ja poliitika on rebane ja juba ülekasvanud!
  Agressiivselt palja kannaga mürsku saates Magda märkis:
  -Sõdur sarnaneb põrguingliga ja poliitik on siga, kes katku ajal pidutseb!
  Gerda, jätkates Vene tanki torni löömist ja mahalöömist, märkis väga agressiivselt:
  - Paljajalu poisil on lumes joosta mugavam kui tilkade vahel manööverdaval poliitikul!
  Nõukogude relvade pihta tulistanud Charlotte võttis selle kätte ja piiksus:
  - Poiss, isegi külmas alasti, on õnnelikum kui poliitiku kõne mudasse uputatud vanamees!
  Vaenlasele mürske saates Christina ulgus:
  - Naine ei karda niivõrd alasti ja paljajalu olemist, kui seda, et meespoliitik ta kingib ja kolm nahka rebib!
  Ilusa ja seksika neiu naeratusega Magda lisas:
  - Naine on välimuselt pelglik, kuid on vähe, mis teda tõeliselt ehmatada suudaks, meesdiktaator on välimuselt hirmuäratav, kuid põikleb oma varju eest!
  Gerda märkis agressiivselt, lükates alla järjekordse vene kahuri:
  -Vaikimine on diktaatori jaoks kuldne ainult siis, kui subjektid nurisemata taluvad keele taskusse ajamist!
  Charlotte lõhkus mürsuga Nõukogude autot ja kilkas:
  - Diktaator kinnitab, et ta on kõva kui kivi, kuid tegelikult on türann lihtsalt loll kivi!
  Christina tabas vaenlast suure täpsusega ja tabas kolmkümmend neli:
  - Tüdruk lööb jalad maha, kui jookseb paljajalu üle teravate kivide, poliitik satub segadusse, kui ta ojade vahele tormab!
  Magda vastas suure vaimukusega, hambaid paljastades:
  - Paljast naiskontsast võib terav läbi torgata, poliitiku kingi ei torga valija isegi vaimukus!
  Väga täpset ja sihipärast tuld juhtinud Gerda märkis üsna loogiliselt:
  - Naine kõnnib pigem paljajalu külmas, kui et teda poliitikute tuliste sõnavõttudega kingitakse!
  Charlotte tulistas agressiivselt Nõukogude tanki ja vingus:
  -Külmas kuum süda ei jahtu ja poliitiku tuline kõne ei soojenda!
  Christina vasardas väga aktiivselt vaenlast, lükkas torni alla ja kriuksus:
  - Patrioodil on leek südames ja poliitikult ainult pask maksas!
  Magda ütles väga positiivselt ja hambad ristis:
  - Sõduril on patrioodi tuline süda ja poliitikutel korrumpeerunud jaanalinnu kõht ja ahne püütoni kõri!
  Gerda plahvatas Nõukogude tanki, puhus tornist maha ja ütles:
  - Sõdur hoiab au - see maksab palju, poliitik müüb häbematust, mis pole väärt katkist senti, kuid maksab kolm kallilt!
  Charlotte nõustus sellega, purustades teise Nõukogude haubitsa:
  - Sõduril on hall mantel ja peas palju hallollust, poliitikul on halli hundi juuksed ja pürgige halliks kardinaliks!
  Cristina märkis agressiivselt, saates surmava jõuga mürsu:
  - Poliitikud saadavad punase sõna pärast sõdureid verd valama ja musta äri nimel - nad reedavad armastust!
  Vene kahuri puruks löönud Magda kostis:
  - Sõdur võib määrida keha, kuid jääb hingelt puhtaks ja ükski vannituba ei aita poliitikul vaimset mustust maha pesta!
  Gerda peksas paljaste varvastega nõukogude autot ja säutsus:
  -Sõdur peab kodumaa nimel pahalasi tapma, poliitik tapab kõik hea ambitsiooniga enda nimel!
  Charlotte andis suure agressiivsusega, vaenlast tabades ja tanki soomust läbi murdes, välja:
  - Sõdur, tapmine ei ole mõrvar, poliitik lubab - ei täida!
  Christina märkas agressiivselt, murdes läbi teisest haubitsast:
  - Sõdur teeb vahel võimatut ennast säästmata, poliitik ei tee võimalikust midagi ilma omakasu oma taskus, teisi säästmata!
  Magda peksis paljaste varvastega tanki T-34 ja kakerdas erutusest:
  -Sõdur on lõvi, kellel jääb puudu jäärade juhtimisest, poliitik on rebane, kellele kuuletuvad ainult kanaajuga jäärad!
  Gerda saatis paljaste varvaste abil järjekordse surmava jõu mürsu ja karjus:
  - Sõdurist ei saa alati lõvi, kuid peaasi, et see ei muutuks eesliks, kellelt kolm nahka lasti!
  Charlotte märkis loogiliselt, saates mürsu Nõukogude haubitsasse palja kanna abil ja kriuksudes:
  - Sõdur ei käitu alati nagu ingel, vaid hinge sügavuses on ta pühendunud Jumalale, poliitik valab alati välja inglikõnesid paradiisilubadustega, kuid vaimu pinnal on selgelt näha, et ta on pühendunud. saatanale!
  Christina märkis hambaid paljastades ja smaragdist silmi pilgutades üsna loogiliselt:
  - Sõdur võib lahingu ajal jääda saabasteta, poliitik paneb aga kingad jalga, igas olukorras!
  Magda saatis ka meislitud jalgade paljaste sõrmede abil mürsu ja andis välja:
  - Sõdur kannab kamuflaaživormi, et isamaa nimel ellu jääda, poliitik on aga kameeleon, et tappa moraalivalija, et trooni haarata!
  Moskva vallutati, misjärel natsid pöördusid Kiievist mööda minnes lõunasse.
  Punaarmee demoraliseeriti pärast pealinna langemist.
  Kuid ühes kohas üritasid Nõukogude tankid sakslastele siiski vasturünnakut teha.
  Gerda saatis paljaste varvaste abil mürsku ja siples hambaid paljastades:
  - Sõdur lahingus tormab nagu koer metssea kallale, poliitik tagalas, haugub palju ja seab!
  Charlotte tulistas ka üsna täpselt Vene auto pihta ja märkis agressiivselt:
  - Sõduril on hea olla vaenlasega kohtudes tugev kui tamm, hullem on poliitikuga kokku puutudes olla rumal kui känd!
  Christina lõi vaenlase pihta, vajutades palja kanna kangi alusele ja säutsates:
  - Timukas raiub kirvega päid, sõdur torkab täägiga kõri, poliitik tilgub keelega ajudele ja kägistab kleepuvate sõnadega kaela taga!
  Magda pilgutas silma ja saatis agressiivsel toonil vene tankile tapja surmakingituse ja kilkas:
  - Parem on sõdur olla metsik hunt kui arg jänes, eriti kui kohtuda poliitilise boakonstriktoriga!
  Gerda vasardas väga täpselt ja lõi kolmkümmend neli kriuksumisega:
  - Sõdur võib olla välimuselt äge, kuid leebe lambaliha sügavuses on ingelliku ilmega poliitik tegelikult tüüpiline siga!
  Charlotte käitus väga agressiivselt ja irvitas nägu ning lõi samal ajal vaenlase pihta mürsuga, loomulikult paljaste meislitud jalgade sõrmede abil, öeldes:
  - Sõdurid on alati julged, isegi taganedes teevad nad vaid taktikalise manöövri, poliitikud on alati argpüksid, isegi rünnates teevad nad strateegilise triki!
  Christina andis vaenlasele laksu ja paljastas hambad ning märkis naerdes:
  - Sõdur võitleb võrdsete ja tugevatega käsu korras, poliitik ründab nõrku, omaenda omavoliga!
  Magda surus vaenlase paljaste varvastega suure energiaga tankitorni juure ja karjus:
  - Tõeline sõdur ei ole alati hästi sündinud, vaid täidab alati oma kohust, poliitik, isegi kuningliku sugupuuga, ei täida alati oma lubadusi!
  Tüdrukud võitlesid nii Aafrikas kui Aasias, näidates end kõikjal väga hirmuäratavate sõdalastena.
  Ja veebruaris nelikümmend kolm, millele järgnes maandumine Austraalias. Ja siis rünnak Lõuna-Aafrikale.
  Nii vallutasid natsid peaaegu kõik Briti kolooniad ja valdused.
  Churchill palus argpükslikult rahu. Hitler keeldus, nii et ta võttis juba kõik. Ja juunis 1943 järgnes dessantmaandumine Suurbritannias.
  Neli ilusat tüdrukut: Gerda, Charlotte, Christina ja Magda. Nad sõidavad eksperimentaalses tankis - "Panther" -2.
  Tüdrukud on loomulikult paljajalu ja bikiinides.
  Nende tank lendas varude pealt maha ja läks rannikule. "Panther" -2 on põhimõtteliselt hea tank. Kere esisoomus on 100 mm, torn 120 mm, küljed 60 mm ja põhirelva 88 mm 71 EL. Selline relv tabab Briti tanke, isegi Churchillisid, väga kaugelt.
  Gerda vajutas paljaste varvaste abil relvanuppu ja peksis Briti tanke.
  Ta sõitis autole ja laulis:
  - Au Kolmandale Reichile!
  Charlotte, see agressiivne viks. Tulistas ka vaenlase pihta. Ta murdis läbi Churchilli esirüü ja nurrus:
  - Meie hiilgavate võitude eest!
  Ja ta tulistas ka paljajalu.
  Siis see tüdruk siristas:
  - Noh, ma peksan sind!
  Christina on väga täpne löök. Ta lõhkus soomusrüü, mille hävitamiseks nad raha andsid.
  Punajuukseline kuldsete juustega sõdalane siristas:
  - Kolmanda Reichi jaoks!
  Ja jälle lasi ta palja jalaga midagi, mis on saatuslik. Ja kus on britid sakslaste vastu. Fritzil on tugevam varustus ja parem personal.
  Siis tulistas Magda ja lõikas vastased maha. Ja palja jalaga suunas ta relva vaenlase poole. Ja tulistati jõhkra jõuga.
  Sõdalane kilkas ja urises:
  - Maailma kõrgema jõu nimel!
  Tüdruk oli siin nii sädelev. Ja peksas vastaseid. Jah, asjata võttis peaminister Churchill ühendust Kolmanda Reichiga. Kelle vastu ta astus? See oli muserdav löök.
  Vastuvõttu Gerda vastu muidugi pole. Ta on kolossaalse jõuga tüdruk.
  Ja jälle tulistab ta palja jalaga ja purustab brittide massi.
  Järgmisena tulistab Charlotte paljaste varvastega. Ja siis ta peksab ka Cromwelli. Jah, britid saavad sarved põhjalikult kätte.
  Charlotte naeratas.
  - Ma olen maailma kõige lahedam inimene!
  Christina tulistab täpselt ka vaenlaste pihta. Ta on suure potentsiaaliga tüdruk. Ja kui tulistab, siis tulistab.
  Ja tema paljaste jalgadega saadetud kestad on nii surmavad. Ja sõdalane ulgus:
  - Kõrgeimate saavutuste eest!
  Magda võttis ka kätte ja lõi brittidele täiega laksu. Kasutades oma paljaid jalgu. Võitis Briti vägesid ja kilkas:
  - See kõik saab olema nii kolossaalne!
  Siis näitas sõdalane oma keelt.
  Ühesõnaga, tüdrukud on siin väga lahedad. Ja üldse mitte loll. Ja paljaste kontsadega sihivad nad relvad Inglise tankide ja iseliikuvate relvade pihta.
  Ühesõnaga, maandumine õnnestus. Sakslased võitsid inglasi ka õhus. Uus hävitaja ME-309 näitas oma täielikku üleolekut vaenlase üle. Nagu Focke-Wulf. Mis hirmutas britte.
  Ühesõnaga, kui London ümber piirati. Ja Churchill püüdis põgeneda. Aga seda seal polnud.
  Kaks Saksa naislendurit Albina ja Alvina tulistasid alla kõik saatelennukid ja sundisid Churchilli liinilaeva maanduma. Uhke peaminister oli sunnitud põlvitama ja kaunitaride paljaid jalgu suudlema. Ta suudles Churchilli, nii Albina kui ka Alvina jalgu. Ja jalad, sõrmed ja kontsad. Pärast seda olid tema tüdrukud - Suurbritannia peaminister sunnitud oma Veenuse rindu lakkuma. Mida tüdrukud armastasid.
  Nii nad on sitapead.
  Suurbritannia on langenud. Ja Fritz valgel hobusel, triumf.
  Adolf Hitler teatas pidulikult:
  - Võtsin rohkem peatähti kui Tšingis-khaan!
  Jääb üle vaid USA alistada. Kuid see võtab natuke aega.
  Terve 1944. aasta möödus õhu- ja merelahingutes löökide vahetuses. Saksa allveelaevad paranesid ja muutusid paremaks kui Ameerika omad. Õigemini, nad olid juba paremad, nende paremus oli muutumas lihtsalt totaalseks.
  Fuhrer, nagu öeldakse, suurendas oma hoogu. Seeriatootmises ilmusid vesinikperoksiidi jõul töötavad hävitajad ME-262 ja allveelaevad. Nii et Fritzil on nüüd palju ressursse. Ja see hõlmab ka inimesi.
  Lahingulaev Bismarck ehitati taas kiirendatud tempos. See käivitati märtsis 1944. Uus laev oli veeväljasurult kaks korda suurem kui eelmine ja kolm korda võimsamad relvad. Ehitati ka lennukikandjaid ja väga võimsaid.
  1945. aasta jaanuaris lasti vette voolujoonelise kerega lennukikandja, mis on võimeline kandma sada kakskümmend lennukit.
  Kolmas Reich valmistus hüppama. Saabus 1945. aasta... Ameerika laevastik kandis suuri kaotusi. Ja Jaapan surus läänest ka USA-le peale. Saksa lennukid muutusid üha täiuslikumaks, ässade arv kasvas.
  Näiteks kaks Kolmanda Reichi pilooti - Albina ja Alvina nimetasid neid A - ruuduks, nad tegid kontosid väga reipalt. Seni on rekordit hoidnud Huffman. 1945. aasta juuniks tõi ta oma konto neljasajale autole ja sai selle tulemusel Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja see on viies aste.
  Kuid Albina ja Alvina jõudsid talle juba järele. Igaüks üle kolmesaja allakukkunud sõiduki pälvisid Raudristi Rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Nüüd aga lähenesid nad juba neljasajale. Ja nad ei kavatsenud peatuda.
  Siin vajutas Albina oma paljad varbad roolipedaalidele ja piiksas:
  - Au suurele isamaale!
  Ja tulistas alla paar Ameerika lennukit.
  Tulistamist jätkav Alvina peksas samuti. Ta tulistas paljaste jalgadega alla kaks USA armee lennukit ja kilkas:
  Me oleme vihkamise kehastus!
  Tüdrukute teed läksid lahku. Nad on lahingus väga väledad.
  Albina lasi kahurist välja ja susises:
  - Au isamaale - piits!
  Alvin nõustus sellega:
  - Tohutu au!
  Sakslased survestasid ameeriklasi väga kõvasti. Ja nad hindasid oma lennunduse kvaliteeti.
  E-50 osutus heaks edasiarenduseks. See tank osutus soomust läbistava ja kiirtulekahuriga. Ja hea esikaitsega.
  Ameerika Sherman pole tema rivaal. Ja Pershing ka. E-50 osutus masinaks.
  Sakslased asusid neljakümne viiendal aastal elama Gröönimaale ja lõid tugipunkti Kanadas. Samal ajal võitis Saksa diplomaatia Brasiilia enda poolele koos Argentina, kes oli pikka aega olnud kuulekas. Ja edutamine algas lõunapoolsetest sillapeadest.
  Otsustavaks sai 1946. aasta. Saksa ja Jaapani väed tungisid Mehhikosse ja vallutasid peaaegu kogu Kanada, vallutades ka Alaska. Ja siis viidi vaenutegevus lõpuks üle USA-sse. Selle territooriumil hakkasid toimuma tõelised lahingud.
  Ja muidugi näitasid E-seeria Saksa tankid end väga ohtlike ja lahingumasinatena. Kus on ameeriklased enne neid. Fašistidel on selline jõud.
  Eriti kui Gerda tankimeeskond on rünnakul ja purustab USA vägesid.
  Tal on E-50 seeria auto, väle ja kiire. Tal on toru pikkus 100 EL ja relva kaliiber 105 mm. Kui selline relv torkab.
  Gerda vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, tulistas mürsku, tabades täpselt vaenlast ja piiksus:
  - Au Kolmandale Reichile!
  Charlotte, see punajuukseline tüdruk peksis samuti paljaste varvastega ameeriklasi ja siristas hambaid paljastades:
  Au meie võitmatutele vägedele!
  Ka Kristina koputas paljaste sõrmedega oma nobedaid meislitatud jalgu ja karjus:
  - Au Wehrmachti kangelaslikkusele!
  Ka Magda, kasutades oma paljaste jalgade pikki graatsilisi sõrmi, peksas ja kilkas:
  - Au võitmatule Wehrmachtile!
  Ja neli tüdrukut võtavad selle ja möirgavad täiel rinnal:
  - Oleme tõelised kotkad ja kangelaslikkust täis! Ja me lendame nagu linnud, vapra isamaa pojad!
  Gerda lasi uuesti paljaste varvastega. Ta tabas Ameerika autot ja susises:
  - Ei, mitte pojad, vaid tütred!
  Charlotte tulistas Ameerika autot, rebis selle torni küljest lahti ja säutsus:
  - Muidugi on tütred väga kangelaslikud!
  Christina andis vastasele laksu. Ta torkas vaenlast läbi ja lõhki ning susises hambaid paljastades:
  - Me oleme tõelised surmamasinad!
  Magda tulistas ka vaenlase pihta. Ta murdis vaenlase soomuse, rammis vaenlase otsaesist ja karjus:
  - Ja me oleme maailma kõige täiuslikumad masinad!
  Ja tüdrukud ulgusid kooris:
  - Au Saksamaale, au, tankid tormavad edasi! Kolmanda Reichi divisjonid tervitavad julgeid inimesi!
  Ühesõnaga, sakslastel läks tõesti hästi ja nende väed lõid ühe võidu teise järel.
  USA-l on loomulikult tugev majandus, kuid nad kaotasid tehnoloogia osas. Eriti tankid ja reaktiivlennukid. Sakslastel oli ME-262 X juba seeriatootmises ja see lennuk oli nii vastupidav, kiirus üle 1150 kilomeetri tunnis kui ka relvastatud viie lennukiga 30 mm kahuriga. Ameeriklased ei suuda sellisele masinale vastu panna.
  Sakslastel oli ka XE-262 lind, lihtne valmistada, peaaegu täielikult puidust, väga kerge ja manööverdatav. Kuid XE-262 oli oma liiga väikese massi ja suure kiiruse tõttu samuti raskesti juhitav ja nõudis kõrgelt kvalifitseeritud piloote. Kuid ta sobis suurepäraselt Huffmani stiiliga, mis toimis lähenemisel. Ja lähedalt purustas ta ameeriklased.
  Kuid peale Huffmani tegutsesid ka kaks tüdrukut: Albina ja Alvina. Igaüks neist ületas kolmesaja allatulnud lennukite arvu ja pälvis Raudristi Rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Kuldsete tammelehtede, mõõkade ja briljantidega rüütliristid on seni üle viiesaja lennuki alla tulistanud Huffman ja legendaarne ründelennuki Rudel löönud välja üle viiesaja tanki ja palju muid maapealseid sihtmärke. Ja veel seitseteist lennukit.
  Kolmandas Reichis kinnitasid nad ka plaatinatammelehtede, mõõkade ja briljantidega Raudristi Rüütliristi kuuenda järgu neile, kes jõuavad tuhande allakukkunud lennukini või sama arvu purustatud tankideni.
  Sellele Rüütliristile oleks pidanud olema kinnitatud vähemalt sada teemanti ja see oleks olnud suurem kui teised Rüütliristid. Seega polnud auhind mitte ainult auväärne, vaid ka kallis.
  Albina ja Alvina lendavad üle taeva. Nad tulistavad alla oma jänkide lennukid ja laulavad läbi hammaste:
  - Ilusad tüdrukud,
  Suured sõbrad...
  Oleksid kohutavad poisid -
  Ja suurepärased löögid!
  Albina sihtis paljaste varvaste abil lennukipüssi, peksis ameeriklast ja kilkas:
  - Rõõmsate silmade tuled!
  Ja pilgutas oma partnerile silma. Ta lõikas oma kolleegi ära. Ta purustas vaenlase paljaste varvastega tükkideks ja säutsus:
  - Kommunismi ja meie kuulsusrikaste võitude eest!
  Albina parandas oma elukaaslast, tulistades jänkide lennuki alla:
  - Aaria kommunismi eest!
  Ja mõlemad tüdrukud puhkesid naerma.
  Vahepeal sõda jätkus. Ameeriklased olid selgelt kaotamas parimale vaenlasele tehnikas ja väljaõppes ning isegi välisdivisjonide kasutamises.
  Eelkõige on jänkidel Shermani peamine tank. No kus ta on peamise Saksa E-50 vastu. Natside masinal oli esisoomus 250 millimeetrit, külgsoomus 170 millimeetrit ja kaal seitsekümmend tonni koos mootoriga 1200 hobujõulise mootoriga.
  Tuleb märkida, et Sherman ei suutnud isegi Saksa poolele tungida, kuna E-50 soomus on kaldu. Isegi 17-jalase relvaga Sherman Firefly ei võtnud sakslast tegelikult pardale. Kuid see tank ei olnud massiivne.
  Ja sakslased võtsid Ameerika tanki enesekindlalt viie kilomeetri kauguselt. Lisaks on tal kõrge siluett. Ameeriklastel oli Pershing mõnevõrra parem. Kuid see tank ei olnud nii massiivne kui Sherman ja selle 90-mm püssist ei piisanud tõhusaks võitluseks.
  Vaid "Superpershing" suutis Saksa E-50 külge tungida. Relva eeliseks on kaliiber 90 mm ja toru pikkus 73 EL. Kuid teisest küljest on tulikiirus vaid neli lasku minutis Saksa E-50 kaheteistkümne vastu ja viiekümnetonnine kaal on 500 hobujõulise mootori jaoks liiga suur. Jah, ja soomus on ebapiisav. Saksa peamastodoni otsaesis ameeriklased siiski läbi ei murdnud. Ja Fritzil oli ka 128 mm kaliibriga püssi ja 210 mm küljesoomuse paksusega E-75 kallakute all, veelgi parema kaitsega ja 1500 hobujõulise mootoriga.
  Nii et algusest peale oli USA kaotamas. Ainult tank T-93, täpsemalt üheksakümmend kolm tonni kaaluv iseliikuv püstol, mille esisoomuse paksus on 305 mm ja kahur 155 mm, suutis saksa mastodonitega otse vastu võidelda.
  Kuid selle iseliikuva püstoli sõiduomadused olid ebaolulised, nagu ka tulekiirus. Ja sakslased hävitasid selle lennukitega.
  Nii et ameeriklastel tervikuna ei läinud hästi ja nad kaotasid lootusetult.
  Ja Saksa väed tulid New Yorgile ja Washingtonile aina lähemale.
  Truman anus Hitlerilt rahu.
  Kuid Fuhrer soovis ainult täielikku alistumist ilma igasuguste tingimusteta. Washington piirati ümber. Ja natsid alustasid rünnakut USA pealinna vastu.
  Gerda tankimeeskond võitles helgema homse eest. Ja ta võitis ilma probleemideta.
  Tüdruk hakkas isegi tulistama mitte ainult paljaste varvastega, vaid ka rindade helepunaste nibudega. Ja see aitas palju.
  Charlotte tulistas ka, vajutades juhtkangi nupule rubiininibudele ja siristas:
  - Kommunismi suurus seisneb selles, et olla mitte kala, vaid vaal!
  Christina tulistades juhtkangi nuppe vajutades märkis:
  - Ja meie, sakslased, ehitame üles kommunismi suurima!
  Magda, tulistades oma vastaste pihta karmiinpunaseid nibusid, avaldas agressiivselt:
  - Kõige säravam kommunism! Ainult üles, mitte sammugi alla!
  Gerda paljaste varvastega kahurit osutades ja Ameerika haubitsat hästi sihitud lasuga ümber pöörates kinnitas:
  - Aaria kommunismi eest!
  Pärast Washingtoni langemist Ameerika peagi kapituleerus. Ja see juhtus 31. jaanuaril 1947. aastal.
  Teine maailmasõda on läbi. Ja Hitleri võimuletulek langes kokku Ameerika kapitulatsiooniga.
  . 2. PEATÜKK
  Tundus, et oli pikk rahuperiood. Tegelikult on kõik sõjad läbi, USA on vallutatud ja mida veel tahta? Kuid oli veel üks kolooniatega suurriik: Jaapan. Ja Hitler tahtis ka seda vallutada.
  20. aprill 1953 algas uus sõda maailma ümberjagamise nimel. NSVL eksisteeris endiselt kärbitud kujul. Pärast Stalinit võimule tulnud sõjavägi seadis Voznesenski ametlikuks peavalitsuseks. Sellel juhil õnnestus Venemaa majandus osaliselt taastada. Ja ta pakkus Hitlerile NSV Liidu osalemist sõjas Jaapani vastu. Ta nõustus, kuid tingimusel, et Venemaa tagastab ainult Primorje, Sahhalini saare ja Kuriili aheliku, mille samuraid varem vallutasid.
  Nii sai Voznesenski uue võimaluse NSVL taaselustada ja impeerium osaliselt taastada.
  Võitlus kulges täies jõus.
  Alenka ja tema meeskond võitlesid uuel eksperimentaalsel tankil T-11. See auto oli raske ja hästi kaitstud. Tema esisoomus ulatus 300 millimeetrini, masinamassiga kuuskümmend kaheksa tonni ja 130-mm kaliibriga püstoliga. Vahepeal on põhitank T-54 endiselt NSV Liidus, mis pole samuti sugugi halb.
  Ja Alenka ja tema elukaaslane tulistavad võimsast relvast kaugelt. Jaapanlastel on muidugi oma autod. Eelkõige on siin E-75, mis on litsentsi alusel kopeeritud Saksa mudelist. Kuid see paak on juba mõnevõrra aegunud.
  Ja Alenka lööb ta paljaste varvastega välja. Ja ta saadab mürsu täpselt otsast lõpuni.
  Tüdruk piiksab:
  - Au kommunismiajastule! Au Leninile südametes!
  Tõepoolest, see on kõrgeima standardi ilu.
  Anyuta tulistab ka, kasutades oma paljaid sõrmi meislitud jalgu ja kriuksub:
  - Ma olen väga lahe sõdalane ja see on nagu kellavärk!
  Alla laseb ka kordamööda. See tüdruk peksis samuraid ja ütles:
  - Valguse, soojuse ja tuule nimel!
  Ja muidugi paljajalu kasutades.
  Ja siis Maria maandus. Ta on tohutu vaimse jõuga tüdruk. Ta purustas Jaapani tanki ja säutsus:
  - Vägeva kommunismi eest!
  Ja alistus oma paljale kannale.
  Ja lõpuks tulistas ta palja jala ja Marusya abiga. Tüdruk tabas vaenlast ja susises:
  - Au parema maailma ajastule!
  Ja kuidas ta vilistab... See on tõesti väga lahe tüdruk.
  Nõukogude tankimeeskond teeb suurepärast tööd ja korjab arveid. Tüdrukud lähevad muidugi kiiresti juhtima. Neil on ka Punaarmee parim auto.
  Ja Gerda võitleb püramiidtanki peal. See auto on juba arenenum ja sellel on ainult kaks meeskonnaliiget.
  Nemad koos Charlotte'iga tulistavad jaapanlasi ja nad on ülimalt tõhusad.
  Gerda, kasutades paljaid varbaid, vajutas juhtkangi nuppe ja põrutas jaapani autot siblides:
  - Ja samurai lendas terase ja tule surve all maapinnale!
  Charlotte tulistas ka tema pihta, kasutades oma meislitud jalgade paljaid sõrmi, ja susises:
  - Aga meie Wehrmacht taigast Briti mereni, kõik need on miljoneid kordi tugevamad!
  Magda ja Christina võitlevad teises püramiidtankis.
  Terminaatoritüdrukud on äärmiselt võitluslikud ja kolossaalsed.
  Ja nii tulistab Christina, kasutades paljaid varbaid ja lööb jaapanlasi.
  Siis ta karjub:
  - Meie ajastu koos võitudega!
  Magda tulistab ka vaenlast. Lammutab samuraide käest torni ja kiljatab:
  - Ja saavutused ootavad veelgi lahedamalt!
  Ja jälle, paljaste varvastega, saab ta süsteemist kasu, lammutades vaenlasi.
  Jah, on tüdrukuid, kes peatavad kappava hobuse ja sisenevad põlevasse onni.
  Sõdalased said vaenlasest jagu ja tõusid järk-järgult ülespoole.
  Jaapan oli kaotamas. Ja sakslased kasutasid hirmuäratavat relva - diskosid.
  Need lendavad taldrikud ei tundnud võrdset.
  Siin võitlevad Agatha ja Adala disketil. Sõdalased juhivad masinat juhtkangide abil ja võtavad kasutusele selle võimsaima üksuse. Ja nii nad purustavad vastased. Ja nad tabasid õhust tulnud kuumakiirtega. Sõna otseses mõttes hävitades rivaalide võimu.
  Agatha, tulistades vaenlast, möirgab:
  - Hulluks mu kirg!
  Ja palja ümara kannaga, nagu vajutaks.
  Adala, tulistades vaenlasi, teatab enesekindlalt:
  - See on ainult jõud!
  Ja ta kasutab ka oma paljaid varbaid vaenlase vastu.
  Tüdrukud läksid tõesti laiali. Ja sellised, ütleme otse kaklevad kaunitarid.
  Et Jaapanist pole peaaegu midagi järel.
  Tõusva Päikese Maa oli kaotamas. Ja paraku tundus see peaaegu lootusetu.
  Samuraid seisid silmitsi tehnoloogilise üleolekuga. Ja operatiivplaneerimise mõttes väga tõsine vastane.
  Jaapan alistas omal ajal Venemaa, kuid jäi nüüd koalitsioonidele alla.
  Lõpuks andis Kolmas Reich saartele isegi tuumalöögi ja tõusva päikese maa kapituleerus.
  Selle tulemusel viidi lõpule kolossaalsete maade vallutamine. Kuid Kolmas Reich võitles Ladina-Ameerikas veidi rohkem ja korraldas täiendavaid territooriumide hõivamist.
  Aga kui kogu maailm on Kolmanda Reichi all, siis veel vaba NSVL kiusab füürerit.
  Ja 20. aprillil 1957 algab agressioon Venemaa vastu. Ja kolossaalsed jõud tungivad NSV Liidu poole.
  Millele saab Punaarmee nendes tingimustes loota? Jõud on niigi väga ebavõrdsed.
  Aga ilmselt on venelastel ja teistel rahvustel siiski mingid arvestused.
  Eriti Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova kohta. Kaheteistkümneaastasel poisil ja tüdrukul on eriline missioon aidata NSV Liidul ellu jääda ja võita.
  Need on lapsed ja neli demiurgi tüdrukut koos nendega!
  Ja nad võitlevad väga kõvasti.
  Nataša, Zoja, Augustinus, Svetlana võitlevad natsidega.
  Tüdrukud traditsiooniliselt paljajalu ja bikiinides. Ja see on nende kreedo. Nad võitlevad metsiku julmusega.
  Kuulipildujast tulistav Nataša märgib:
  - Milles me head oleme, et oskame võidelda!
  Zoya, tulistades vaenlast, nõustus:
  - Me saame!
  Ja viskas paljaste varvastega granaati.
  Augustina kritseldas kuulipildujaga natsidele ja karjus suure erutusega, visates palja kannaga granaati:
  - Ma olen kurjuse hävitaja!
  Svetlana, tulistades ka vaenlast ja tulistades täpselt, niites vaenlasi maha ja visates palja jalaga lõhkeainekotti, mille tõttu tank ümber läks, avaldas provokatiivselt:
  - Ma jahvatan Kolmanda Reichi pulbriks!
  Ja tüdruk ajas jälle keele välja.
  Oleg Rõbatšenko viskas mõrvarliku jõuga lapseliku jalaga vaenlasele surmakingituse ja andis välja:
  - Sõdur kasutab puhkuse ajal mõnikord prostituute, poliitik kasutab alati prostituuti, kes kasutab valijaid nii tööl kui ka puhkusel!
  Margarita, fašistlikud olendid ära lõigates ja mõrvarlikke surmakingitusi saates, lausus:
  - Sõdur maksab prostituutidele seda, mida ta oma verega teenib, poliitik ise on prostituut ja talle makstakse valijate vere rikkumise eest!
  Need on sõdalased naised ja koletislapsed. Nendega saate võidelda peaaegu iga koletise vastu. Ja isegi Hitleri oma.
  Nataša, tulistades natse ja kaitstes Moskvat, laulis:
  - Oleme hordi ikke poolt purustatud,
  Meid rõhub uskmatute ike ...
  Zoya, tulistades Fritzi pihta ja lasknud jalgadega paljaid varbaid, kostis mõrvarliku vile:
  Aga see keeb meie soontes
  Slaavlaste taevas...
  Natside pihta tulistav ja väga energiliselt tegutsev Augustina, kes andis palja kannaga granaadi, jätkas:
  Ja imelistelt kaldalt,
  Kolõma kaldale...
  Svetlana laulis metsiku kirega, mängides jalalihastega ja pressplaadid andsid välja:
  Kõik see on meie Maa,
  Kõik see oleme meie!
  Ja siin, pean ütlema, olid tüdrukud suure edevuse ja kolossaalse agressiivsusega.
  Ja igavesed surematud lapsed Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova on samuti superklassi sõdalased.
  Oleg Rõbatšenko viskas paljaste varvastega surmava jõuga lõhkepaketti ja vilistas.
  Natsidele langesid peale uimased ja tummaks jäänud varesed, kes torkasid nende pea otsast läbi.
  Oleg Rybachenko säutsus:
  - Sõdur tulistab, saates vaenlasele kuuli rindu, poliitik tapab, libistades sea taskusse ja sapi maksas!
  Margarita Koršunova, samuti algul, paljaste varvastega, viskas surmava jõuga kingituse surma. Ja ta vilistab ka, tuues vaenlase kallale ronga, murdes läbi tankitornide.
  Tüdruk siristas:
  - Lahingus sõdur karjub hõiskab, ka poliitik ei vaiki, aga kui sõdalane saab lahingus peksa, siis sellepärast, et kisa, paraku, pole kilp!
  Keegi ei saa neid peatada, miski ei saa neid võita. Kurjad naishundid purustavad vaenlase, kurjad tiigrid tervitavad kangelasi.
  Või äkki kangelannad. Siin on linnu kõrgeima lennu hasartmängutüdrukud.
  Ja kui nad kaklevad, siis südamest ....
  Ja Alenka oma meeskonnaga tankil T-13. Masin, mis on valmis vastu pidama saksa püramiidkompositsioonidele. Tüdruk tulistab vaenlase pihta ja laulab:
  - Meie tankid, see on lihtsalt ime,
  Kõrbetest põhjamereni!
  Uskuge Juudast, me rebime teid lahti,
  Kohutav metsaline hävitatakse!
  Anyuta kinnitas raevukalt, tulistades ka vaenlase pihta paljaste varvaste abil:
  - Ma rebin vaenlase ja jahvatan nad pulbriks.
  Alla ründas kordamööda paljaste varvaste abil vaenlast ja siristas:
  - Punase kommunismi suuruse eest!
  Maria lõi ka vaenlast, tehes palja alajäsemega hästi sihitud lasu ja möirgas:
  - Kaunite võitude eest!
  Marusya liigutas ka paljaste varvaste abil vaenlast, justkui lööks teda, ja karjus:
  - Kommunismi kõrgeimate ideede eest!
  Viis võitles natsidega nagu terminaatorid.
  Oleg Rõbatšenko lõhkes mõõkadega veskit, hakkis natse ja siristas:
  - Sõdur pole alati staar, kuid tema vägitegude hiilgus ei tuhmu aastasadade jooksul, poliitik sihib alati valgusti rolli, kuid tema kurikuulsus on kaetud hallitusega!
  Margarita Koršunova hakkis ka liblikas tehnika abil ja sikutas:
  - Sõdur töötab terava täägiga ja torkab puhta südametunnistusega, poliitik peksab pöidlaid keele abil, mille teravusest puudub südametunnistus!
  Ja lapsed-terminaatorid, kuidas natsid vilistada ja maha ajada, jahmatasid varesed tugevalt.
  Ja taevas võitlesid ka Nõukogude lendurid. Eelkõige Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova.
  Nad võitlesid nagu eepilised naiskangelased. Paljaid varbaid kasutades saatsid nad õhumürske. Nad tabasid vaenlasi väga tabavalt.
  Anastasia vajutas oma helepunast nibu juhtkangi nupule, lõi fašisti ja säutsus:
  - Au kommunismi ideedele!
  Maasikanibude abil vaenlast tulistades kakas ka poolalasti Akulina:
  - Au NSV Liidu kangelastele!
  Need on siin ägedad ja tugevad tüdrukud. Kuidas nad võitlevad nagu tõelised metsalised. Ja neis on üliinimlik kirg ja kolossaalne jõud.
  Anastasia, purustades natsid, laulis:
  - Õnnetu planeedi kohal rippus,
  Kuri Fritz kimbutab pimedust...
  Okupant vihkab oma kirvest,
  Teritage ja raiuge pea maha!
  
  Siiski ei ole ta ettur,
  Ja ärge kõndige igavesti ikke all ...
  Muudab kurjad vaenlased tulemärgiks,
  Saab maailmade valitsejaks!
  Samal ajal viskas Oleg Rõbatšenko paljaste varvastega hävitavalt mõned herned ja laulis:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni, sundides südameid üksmeelselt põksuma!
  Ja siis ütles terminaatoripoiss:
  - Sõdur võib juua liiga palju veini ja ennast paskida, kuid ta ei vala poliitiku kombel verbaalset kõhulahtisust mõõdutundetult purjusesse!
  Margarita Koršunova võttis ja lõi mõõkadega sõukruvi kujul vaenlasi, lõigates need ära.
  Ja ta siristas nägu paljastades:
  - Paljajalu neiu on valmis kartmatult oma armukesele järele jooksma, aga millise ehmatusega laseb valija end poliitikutel jalga lüüa!
  Ja siis on Elizabeth tankil T-55. Masin, millel on T-54-st võimsam 105-millimeetrine kahur ja mis on valmis võitlema vaenlastega.
  Tüdrukud tankis muidugi ainult ühes bikiinis.
  Elizabeth vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, tulistades üsna täpselt vaenlase pihta, ja kostis:
  - Kommunismi Venemaa eest!
  Siis tulistas Ekaterina kordamööda, kasutades tulistamiseks oma sarlakit rinnanibu.
  Ta tabas natside tanki ja kostis:
  - Edu eest kommunismi ehitamisel!
  Elena tulistas vastase pihta ka paljaid varbaid kasutades. Ta purustas püramiidpaagi tünni ja tegi seda kõike tabavalt.
  Siis ta piiksus:
  - Kõige säravam on meil kommunism!
  Siis lupanula ja Euphraasia, kuigi ta on tavaliselt ainult autojuht. Kuid tüdruk tabas väga täpselt, lüües natsitanki suukorvi.
  Siis ta kostis:
  - Meie kommunism on eredam kui päike!
  Tankis olevad tüdrukud on paljajalu ning näevad bikiinides välja väga ilusad ja karismaatilised. Ja neil on selliste helepunaste nibudega rinnad.
  Elizabeth laulis mõnuga;
  Purustame ikke, usume fašismi,
  Vajadusel liigutan mägesid...
  Tuleb ajastu, kommunismi ajastu,
  Ma lendan lauluga taevasse!
  Ja jälle vajutab neiu oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu ja lööb natsidele pihta.
  Nii et füürer ei leia seda vähe.
  Selliste tüdrukute puhul on selge, et NSVL on endiselt elus ja Hitler ei suuda seda nii lihtsalt murda.
  Ja selliste poiste ja tüdrukuga nagu Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova, veelgi enam.
  Terminaatoripoiss virutas mõõkadega ja kilkas:
  - Poliitik, see on rebane, kelle valijad on kanakuuti elanikud, aga kana intelligentsi omavate liha õgides laseb poliitik kindlasti põrsast käest!
  Margarita Koršunova viskas paljaste varvastega paar hävitavat hernest ja siristas:
  - Sõdurid võitlevad kukkedega, kes munevad kuldmune, kalkunikindralite pärast, kelle omakorda rebasepoliitikud õgivad!
  Oleg Rõbatšenko vilistas, lõi varesed edasitungivatele fašistide pähe ja siristas:
  - Sõdur jookseb rünnakule, uskudes võitu, tagalas olev poliitik süüdistab igal juhul võitlejat põhimõtetest kõrvalekaldumises!
  Margarita Koršunova peksis ka varesed vilega maha ja laastas neid, tuues nad Fritzide pähe, kilkas:
  " Sõdurid mõnikord taganevad, sest õnn on muutlik, aga poliitika antakse alati kätte, nende õnn on podljankas ja sea libisemises!
  Oleg Rõbatšenko jooksis jälle mõõkadega tuulikut ja ulgus:
  - Paljajalu poiss on liiga tark, et lasta poliitikul end kanna alla ajada!
  Margarita Koršunova pidas mõõkadega machaoni vastuvõttu ja kilkas:
  - Kui tüdruku paljad jalad on teravatest kividest haavatud, vigastavad need mehe südant, aga poliitikud, kes sunnivad neid nöörikingadega kapsasuppi rüüpama, löövad valijate maksa!
  Palja poisiliku kannaga Oleg Rõbatšenko alistus mõrvarlikule surmakingitusele ja karjus:
  - Sõdur ei otsi surma, ta tahab elada, poliitik ei otsi võimalust oma valimislubadusi täita - ta tahab valijaid raha teenida!
  Margarita Koršunova võttis selle ja viskas paljaste jalgadega õhukese ketta, lõigates maha tankide tornid ja möirgas:
  - Sõdur on alati hingelt noor, isegi halliks tõmbudes, vana kelm poliitik maksas istub ja kiilaskurat isegi paksude juustega!
  Oleg lõi jälle machaoni stiilis mõõkadega ja kilkas:
  - Iidsetel aegadel oli sõduril mõõk, siis asendati ta kuulipildujaga, et vaenlasi oleks lihtsam tappa, ja tollasel poliitikul oli relvakeel - surmavamat pole võimalik välja mõelda!
  Margarita Koršunova märkis agressiivselt, tabades vaenlast metsiku raevuga:
  - Sõdur on omamoodi sõjamasin, aga jääb meheks, poliitikas pole midagi inimlikku - ta on sõjamehhanism mõistlike argumentide vastu!
  Nad töötasid väga aktiivselt ja noorte titaanide võitlusvaimuga.
  Kuid sakslased ja nende armee suruvad peale.
  Yu-888-ga lendavad kaks tüdrukut: Isabella ja Zaira, kaunid blondid. Nad viskavad pomme. Siis aga ilmub küljelt välja Yak-23.
  Isabella suunab paljaste varvaste abil õhkrelva ja tulistab nõukogude masina pihta. Seejärel lisa kiirust. Yak-23 pole niikuinii liiga kiire ja siin on ta ka ülekoormatud versioonis ega jõua Saksa autole järele.
  Tüdrukud löövad paljaste kontsadega vastu klaasi ja kriuksuvad:
  - Olge kuulus, meie armee on püha!
  Ja kuidas keeled näitavad!
  Ja nõukogude auto sattus kahe tagumise lennukikahuri tule alla ja süttis, vesi, mida teevad tüdrukute jalgade paljad sõrmed.
  Zaira siristas hambaid paljastades:
  - Ma pesen kõik punased sõdurid!
  Ja pilgutas siniseid silmi. Ja ta näeb välja kõige võitluslikum ja intensiivsem.
  Ja kuidas ta armastab kauneid noormehi.
  Tema soov tappa on aga palju enamat.
  Kui sakslased pärast pommitamist maandusid, jõi Zaira õlut. Ja Isabella lisas lisaks õllele ka vähki. Tüdrukud sõid mõnuga. Nad jätsid lennuvälja härmatisele graatsilised, paljad jalad, jalajäljed. Poisid ahmisid oma peaaegu alasti kaunitarid näljaste ja piinlike ilmetega. Kui ilusad tüdrukud on ja samal ajal kohutavad.
  Isabella küsis Zairalt:
  - Kas arvate, et sõda lõpeb varsti?
  Zaira märkis:
  - Mitte enne suve! Kuni me Moskvat ei võta, venelased ei kapituleeru!
  Smaragdisilmadega blondiin märkis:
  - Ja pärast Moskva langemist võib kaklusi veel olla!
  Siniste juustega blond nõustus:
  - Nad saavad! Kuid see pole enam kaklus, vaid agoonia!
  Ja tüdrukud naersid, sõid vähke ja jälle lahingusse... Sel ajal kui ilm oli suhteliselt lennukas. Ja nende paljad jalad jätsid graatsilised paljad jalajäljed.
  Isabella märkis:
  - Meil on kõike ilusat, isegi jälgi!
  Zaira noogutas.
  - Saksa tüdrukud on täiuslikud!
  Ja mõlemad kurjad kaunitarid laulsid kooris:
  - Reich on täiuslikkus,
  Reich on täiuslikkus...
  Naeratusest žestini
  Eelkõige kiitus!
  Oh milline õnnistus
  Tea, et me oleme täiuslikkus
  Tea, et me oleme täiuslikkus
  Tea, et me oleme ideaalne!
  Ja jälle visatakse Nõukogude positsioonidele pomme. Ja inimesed surevad. Paljud inimesed surevad mürskude ja pommitamise tõttu. Ja kaadritest gaasiheitjatest ja muudest surmavatest seadmetest.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova on väga ilusad tüdrukud. Anastasial on juba palju aastaid, kuid ta ei vanane ning näeb välja väga värske ja noor, ainult tugevalt arenenud, suured lihased muudavad ta vanemaks. Ja tema näol pole kortse ega võrke, õrn, pargitud nahk. Ja Akulina on veel aastaid noor. Mõlemad kaunitarid on suurepärased. Nad on kõrgeima klassi ässad. Pealegi on Pokrõškin pärast seda, kui Friedrich Wolf ta alla tulistas, tõsiselt koorešokist ega soorita enam lende.
  Anastasia manööverdab rebenenud tünni. Ja kukutab maha mõnevõrra vananenud ME-362. Selle peale kriuksub kangelasetüdruk:
  - Me kihutame taevas kotkad!
  Akulina manööverdab, rebane madu, lõikab Focke-Wulf-5 saba maha ja piiksub:
  - Venemaa on meie selja taga! Venemaa on meie selja taga!
  Tüdrukud on kindlasti tõusuteel. Nad ei pannud isegi rinnahoidjaid jalga õhukestes aluspükstes, millega nad võitlevad. Kuid see aitab võitluses palju. Lõppude lõpuks suurendab see mõrvarlike veidruste mõju tõhusust.
  Anastasia teeb taas manöövri. Seekord on tal tõsisem vastane kui ME-462, millel on kaheksa tulepunkti. Sealhulgas neli 30 mm kaliibriga lennukipüstolit. Ja loomulikult on see tõsine vastane. Võimsad relvad võimaldavad teil vaenlase ühe hooga ära lõigata. Ja sul on ainult üks õhkrelv...
  Anastasia aga viskab oma lennuki osavalt külili, eemaldudes lendavatest pliijoadest. Jah, tal on ainult 20-millimeetrine relva kaliiber. Aga kui saba tulistada.
  Anastasia laulis naeratades:
  - Junkers tulid mulle saba juurde,
  Aga siis ta suitsetas...
  Tüütult ulgusid kruvid,
  Nad ei vaja isegi riste oma hauale,
  Ristid laskuvad tiibadele!
  Akulina itsitas ja lõikas Yu-588 kärpis, hõikas:
  - Lõbusate võitude eest!
  Ja ta näitas oma pärlmutterhambaid. Siinsed tüdrukud on kõige laiem ja kolossaalsem võitlussill.
  Anastasia viskab Jak-23 kõrvale. Nad üritavad teda uuesti maha lüüa. Vajutab ME-462, auto on tõsine.
  Anastasia laulis raevukalt:
  - Ja ma näen tõsist,
  Ivan Julma unenäos...
  Maad Siberis jaotatud,
  Sa põline Venemaa!
  Ja sõdalane lööb jälle Saksa auto välja. Kõigepealt rebib ta tiiba. Kaotab kiirust. Ja siis läheb saba. Sakslasel on sukeldumise suure kiiruse tõttu hea võimalus pääseda. Aga mitte Witchersi vastu. Sest ta on kõrgeima klassi äss!
  Akulina on samuti ägedas lahingus. Tüdruk toetab paljaid kontsi pedaalidele ja laulab:
  - Ärge taluge slaavlaste alandamist,
  Tõuskem kõik sakslaste vastu...
  Ärgem võtkem enam solvanguid
  Purustame vaenlase teraskäega!
  Siin on Airacobra -5 selle vastu. Tugev masin: neli kuulipildujat ja kaks 37-millimeetrist õhkrelvi. Akulina laseb oma auto nagu kelguga mäest alla, vältides lennukimürske. Ja sukeldub kõhu alla. Ta vajutab päästikule paljaste varvastega... Ja tabab täpselt haavatavat sihtmärki.
  Ja Ameerika auto süttib.
  Akulina laulis entusiastlikult:
  - Kommunismi surematute ideede võidule!
  Anastasia võitleb ka hästi. Siin on kolm Mustangit tema vastu. Tundub, et need pole nii hirmuäratavad kui ME-462, mille õhukahurid on võimelised ühe tabamusega maha lööma. Ameerika hävitajal Mustangil pole ainult kuulipildujaid. Aga teisest küljest on neid kuus, 14-millimeetrise kaliibriga üsna suured.
  Anastasia peab manööverdama. Kuulijoa kriimustas kergelt tiiba. Kuid lähenemisel on tabamus ja Ameerika hävitaja põleb.
  Anastasia laulis:
  -Hullu maja põleb,
  Deemonid piinavad lõputult
  Patune mees saab oma
  See, kes kummardas saatanat!
  Ja siin on veel üks USA auto, mis on välja toodud ... Ja see on muidugi üsna tõsine rakendus.
  Viimane jänki auto üritab pääseda. "Mustang" ületab kiiruselt Yak-23 ja suudab end ära murda. Anastasia tulistas eemalt.
  Ja sai ameeriklase. Kuid tal õnnestus saba punnitades lahingust välja tulla.
  Anastasia märkis:
  - Bang Bang! Jäi vahele! Hall jänku sõitis minema!
  Akulina võitles ka R-71-ga. Võimas sõiduk kaheksa kuulipilduja ja 37mm õhukahuriga. Ja ka manööverdades süütab selle auto tiiva ... Ja see viib taha, tulistab.
  Akulina laulis:
  Päike naerab
  Lastele särab eredalt...
  Ja viskas jälle auto külili. Tulistab Yu-288. See masin on aegunud, kuid võitleb endiselt. Sakslane, üritab välja hiilida. Kuid ta ei saa end peita tüdruku eest, kes oma paljaste ümarate kontsadega energiliselt pedaale vajutab ja auto süttib.
  Anastasia märkis naerdes:
  - Nii nad meid kardavad!
  Ja veel üks Focke-Wulf kaetud!
  Akulina ütles tulistades raevukalt:
  - Maailm peaks meid austama, kartma,
  Tüdrukute tegusid ei jõua üles lugeda...
  Komsomoli liikmed oskavad nii hästi võidelda,
  Saatan hävitatakse!
  Ja sõdalane pilgutas oma partnerile silma. Kuigi te ei näe seda ...
  Kaunitarid on tagasi. Ja see on riskantne. Siin hakkab ME-462 neid taga ajama. Laseb...
  Tüdrukud liiguvad. Saksa ohtlik auto. Akulina tiib sai kannatada ja puu süttis põlema.
  Tema tüdruksõber jõudis rajale. Witcher sai ka selle... Ja see läbistas kere ja õli lekkis välja, kahjustades kergelt mootorit.
  Tüdrukud on sunnitud esialgu lennust loobuma. Nende autosid parandatakse.
  Ja ta jooksis paljajalu läbi lume. Venitage nende tugevat ja lihaselist keha.
  Mõlemad tüdrukud on päevitunud. Punapea, kelle juuksed tuules nagu NSV Liidu lipukiri, ja blond.
  Anastasia küsib oma partnerilt:
  - Kuidas sa arvad, kuidas me sakslasi võidame?
  Akulina vastas ausalt ohates:
  - Kui ainult sakslased ... Kogu kapitalistlik mootorimaailm!
  Punapea noogutas jaatavalt.
  - Vaenlane on väga tugev. Aga mida sa ootasid?
  Sõda on äge, kuid sõdalaste usk võitu on vankumatu ja selliste inimestega saab liigutada mägesid ja võita Hitlerit.
  
  Fuhrer ei andnud Suurbritanniale dukeri ajal võimalust
  Hitler ei peatanud vägesid Dyukeri juhtimisel. Ja Briti armee sai osaliselt lüüa ja osaliselt vangi. See põhjustas brittidele kolossaalse šoki. Ja selle tulemusena võeti Hitleri rahupakkumine vastu. Tingimused olid mõõdukad. Britid tagastasid Kolmandale Reichile varem vallutatud Saksa kolooniad ja maad, mis olid varem Türgilt võetud. Ja nad tunnustasid ka seda, mis oli juba võidetud ja nii võidetud.
  Hitler, olles vangistanud palju prantslasi, belglasi, hollandlasi ja tagastanud oma varem kaotatud kolooniad, rahunes ajutiselt. Oli vaja seedida uusi maid.
  Neljakümne esimesel aastal okupeeriti ka Kreeka ja Jugoslaavia. Aga see on sõja lõpp...
  Fuhrer ei kiirustanud itta marssima. Stalin ei kiusanud hanesid, vähemalt mitte veel. Kuid Kolmas Reich jätkas sõdadeks valmistumist. Ja 1944. aastal puudutas juhtum vaidlust Põhja-Bukoviina üle. Fuhrer nõudis, et Stalin annaks need maad Rumeeniale tagasi, kuna need polnud varem Vene impeeriumile kuulunud.
  Stalin, kellel oli selleks ajaks juba sada kakskümmend tankidiviisi alamehitatud, jäi kangekaelseks. NSV Liit oli riik, mis oli juba ümberrelvastamise lõpetanud ja viiskümmend tuhat tanki on tõsine argument.
  Hitler aga just propageeris võimsamate relvadega täiustatud tankide Panther-2 ja Tiger-2 vabastamist. Tõsi, nendel masinatel olid võimsamad mootorid kui päris ajaloos. Kolmanda Reichi reaktiivlennuk ei ole halb, kuid see on ka alles hakanud end lahti keerama.
  NSV Liidul on lennukite arvult paremus.
  Tõsi, Hitleril on rohkem tööjõudu, sealhulgas koloniaalvägesid, ja üldiselt suurem majanduslik potentsiaal.
  Lühidalt: 22. juunil 1944 algas uus sõda. Mõlemad pooled süüdistasid teineteist agressioonis. Võitlused käisid piirialadel vahelduva eduga. Võib-olla lasi Punaarmee otsustamatult tegutsedes oma võimalused kasutamata. Võib-olla Stalin ise kõhkles, kas minna sügavale natside positsioonidesse.
  Igatahes said sakslased veidi sügavamale Nõukogude territooriumile minna ja nad peatati. Taevas käisid võitlused. Reaktiivlennuk ME-262 oli enneolematu kiirusega ja võimsalt relvastatud, kuid mitte piisavalt töökindel lennu ajal. Mõnevõrra tõhusam oli ME-309, millel oli väga võimas relvastus, kolm 30 mm kahurit ja neli kuulipildujat suure kiirusega 740 kilomeetrit tunnis.
  Sakslased tervikuna olid lennunduses tugevamad ja nende ässad olid üle nõukogude omadest. Kuid see pole ka nii selge. Sõda lõppes Saksamaa jaoks liiga kiiresti ja kogemusi ei saadud.
  Lahingud näitasid, et rasketankide seeria KV oli nii moraalselt kui ka füüsiliselt vananenud. "Panther" -2 osutus heaks tankiks. Ja talle anti prioriteet. T-34 polnud halb, vaid juba aegunud. NSV Liidus toodeti endiselt ebaefektiivseid ratastel roomiktanke. Nii et kahe ebatäiusliku armee vahel toimus löökide vahetus ...
  Talvel rindejoon külmus ... 1945. aasta kevadel üritasid Nõukogude väed edasi liikuda, kuid takerdusid Wehrmachti kaitsesse. Lahingud käisid endiselt piiri ääres. Ligikaudne oli jõudude pariteet. Kuid olukord võib hullemaks minna. Sakslased püüdsid meeleheitlikult ka Jaapanit sõtta tirida.
  Samuraid takerdusid Hiinas, ei suutnud niimoodi tervelt alla neelata, liiga paks ja suur tükk.
  Kuid olukord on stabiliseerunud. Ja Hirohito pakkus võimalusena Chiang Kai-shekile vaherahu. Ja ajutine mõjusfääride jaotus, et põhjas oma käed lahti teha. Pikaleveninud sõjast väsinud hiinlased nõustusid.
  Ja nüüd on tekkinud tõeline oht, et juba 1945. aasta mai lõpus avab Jaapan teise rinde. Ja fašistlikul Saksamaal on koos satelliitide ja kolooniatega palju rohkem inim- ja majandusressursse kui NSV Liidul. Ja see suurendab relvade tootmist üha enam. Pealegi on sakslastel tehnika arenenum kui NSV Liidul, eriti reaktiivlennukites!
  Stalin püüab sellest olukorrast väljapääsu leida. Ühendage näiteks Suurbritannia sõjaga. Kuid tal endal on kolooniates, eriti Indias, probleeme. Jah, USA ei taha võidelda Kolmanda Reichi ja Jaapaniga. Pealegi ei viinud Hitler juutide vastu massirepressioonid läbi ega omanud lääne silmis veel koletise mainet.
  Nii et katsed leida uusi liitlasi ebaõnnestusid. Jaapan aga tahtis Khalkhin Golile kätte maksta ja mineviku edu korrata. Ja pärast vaherahu sõlmimist Hiinas vabastati temast lisajõud. Ja samuraid pole veel Suurbritannia ja USA-ga sõtta astunud.
  Ja 30. mail peaks Jaapan kuulutama NSV Liidule sõja ja ründama kogu piiri perimeetril ning andma purustava hoobi ka Nõukogude baasile Vladivostokis, mis on väga ohtlik samm. Ja Jaapani vägede löök peaks olema tugev.
  Keiser Hirohito jälgis isiklikult põhjapealetungi viimaseid ettevalmistusi. Üldplaan nägi ette invasiooni Mongooliasse ja Primorjesse ... Üldiselt on loogiline vältida täisvoolu Amuuri jõe forsseerimist ja tegelikult kasutada oma arvulist üleolekut, eriti Mongoolias.
  Ainus murekoht oli Tõusva Päikese riigi tankilaevastiku olukord. Kuigi kergetanke kantakse metropolist mandrile... Suured lootused panevad nad Saksa tanki T-4 üsna pika toruga tanki joonistele. Kahekümne viie tonnine kerge kaal ja võimas esisoomus muudavad sõiduki lahingutegevuseks sobivaks.
  Kuid seda on vaja ikkagi massiliselt toota. On ka alternatiivseid ideid - kopeerida T-34 ... Õnneks on selle jaoks dokumentatsioon olemas. Paigaldage lihtsalt Saksa kahur - sellel on parem ballistika.
  Keiser ise käskis mõlemad tankid võimalikult kiiresti tootmisse panna. Kuid seekord ja sellest lihtsalt ei piisa. Hakkab sadama lund või isegi tugevat vihma ja sa võitled kuradiga või kahega... Tõsi, võimalikud on ka alternatiivsed teed. Jah, ja Mongoolia võib võidelda isegi enne lumesadu ...
  Aga põhirolli saavad jalaväelased, ratsaväelased... Kokku on esimeses ešelonis neli miljonit jalaväelast, märkimisväärsel osal on juba lahingukogemus, teised hästi väljaõppinud värbajad - Jaapanil on tohutu süvisereserv. Tanke on vähe - veidi üle kahe tuhande ja kõik on kerged... Mõnda ei saa isegi tankideks nimetada - kiiludeks. Transporti on ka vähe, seda ei anna võrrelda Wehrmachtiga ... Kuigi on lootust, et ka venelastel pole sellega kõik korras. Esimeses reas on üle viie tuhande lennuki, kuid pommitajad on reeglina taktikalise tasemega, kuid on ka sukeldumispommitajaid, mis pole Yu-87-st madalamad. Üldjuhul ei ole lennunduspark Saksa omast neljakümne esimeses nõrgem, välja arvatud see, et Yu-88 analoogiga on Jaapan ka Saksamaa omast kehvem.
  Aga ei midagi, toorainet on piisavalt, tööjõudu jätkub, Ameerika ei saa neid kätte. Pärast kolooniate seedimist on võimalik varustada vägesid kõrgeimal tasemel.
  Kuid see on tulevikus, kuid praegu ... Praegu peate ilmselt iga sammu eest maksma suuri kahjusid! Jaapanis sõduri elu väga ei väärtustata. Surma peetakse vooruseks, suurepärane valik!
  Ümberpaigutatud saared, kus sajamiljonis rahvas on kitsas, julm moraal, Bushido koodeks. See jätab jälje ja vaatad inimesi sipelgatesse. Mõtled, kui palju neid veel ohverdada võid, et sõda mitte kaotada.
  Pole nõus olema koristaja rollis. Ja meeste puudust kompenseerib polügaamia - ju neid ei piira kristlik moraal!
  Nii et juba esimeses ešelonis on lennunduses ja jalaväes Wehrmachtiga võrdsed jõud (halvema mehhaniseerimisega, kuid vähemalt julguse poolest mitte kehvema!), Tõsi, tankides ja suurtükiväes on jaapanlased märgatavalt nõrgemad kui Wehrmacht. neljakümne esimene aasta.
  Kuid teisest küljest on keiser selles kindel ja nende vastu pannakse palju vähem jõude. Lisaks on sakslastel üldise sõjaväeteenistuse pika puudumise tõttu kaadriohvitseride puudus. Jaapan ei teadnud seda ebaõnne. See tähendab, et tõusva päikese maal on sõjaväelased, eriti keskealised, paremini ette valmistatud kui nende Saksa kolleegid. Ja mõne kuu pärast hakkavad T-34-st kopeeritud, kuid parema relvaga tankid "Karas" jõudma massiliselt. Ja siis räägivad nad Kolmanda Reichiga võrdsetel alustel!
  Nii et Hirohito on üldiselt juba kõik otsustanud. Kuupäevaks on määratud 30. mai. Jaapanis peetakse 30 harmooniliseks numbriks, nagu maikuugi. Lihtsalt puhkus ja aeg alustada. Ja peamised ettevalmistavad tegevused saavad selleks kuupäevaks tehtud.
  Keiserlikus palees on palju naissoost ninjasid. Nad täidavad topeltfunktsiooni, teenides keisrit ja valvades usaldusväärselt Jaapani ametlikku jumalust.
  Tüdrukud on siin erinevad, jaapanlannasid on muidugi rohkem, aga on ka punapäid, blonde, pruunijuukselisi naisi. Riided on ka mitmekesised ja väga rikkalikud ja tagasihoidlikud ning üldse mitte bikiinides. Neid ühendab see, et kõik nad on eranditult noored, kaunid, uisutajad ja ... paljajalu. Jaapanis on tavaks, et neiud käivad niimoodi majades või paleedes. Aga mitte mehi muidugi... Paljajalu käivad ka need, kes teenivad poissi, kes pole veel viieteistkümneaastane.
  Palee ise on luksuslik, viimastel nädalatel on sinna lisandunud erinevaid karusnahku, nahku ja trofeed.
  Ja keisri käsul ehitavad nad isegi uut... Hirohito otsustas võitude auks püstitada hoone - hoone, mis kahekordistas Eiffeli torni kõrguse. Kuid maailma suurima palee all olles puhastavad Hiina töötajad platsi. Sõjaaegsed raskused, kuigi praegu on töölisi külluses, on oluline, et tooraine, mida on palju napim, ära ei voolaks. Kaevanduste arendamiseks, Suurbritannialt ja USA-lt tagasi vallutatud endiste taastamine ...
  Yamamoto sisenes keisrisse ja kummardus sügavalt, soovides suurt tervist... Edasi puhtalt äriline vestlus.
  Suuradmiral soovitas korrata juba 1904. aastal Port Arturis toimunut, kui Jaapani laevastik ründas 27. jaanuaril reeturlikult Vene impeeriumi mereväebaasi.
  Alles seekord oli kavas rünnata lahingulaevade ja lennukikandjate vägedega, noh, loomulikult kohalike flotillide, hävitajatega. Jaapani laevastiku tugevus on tohutu: see tähendab, et nad peavad seda siiski kasutama. Tekkis veel küsimusi, kas lüüa Petropavlovsk-Kamtšatka?
  Hirohito kommenteeris:
  - Selleks, et kohe istutada, tuleb osa vägedest Hawaii saarestiku kaitsest eemaldada ja see on oht kaotada Vaikse ookeani kaitse kõige pöördelisem punkt!
  Yamamoto õhkas enesekindlust:
  - Ühest küljest on teie Majesteedil õigus, kuid ... Jänkidel pole nüüd piisavalt suuri jõude, et rünnata. Vaevalt, et nad praegu kiirustada julgevad, eriti kui arvestada, et nädal tagasi uputasime ninjatüdrukute abiga veel kaks nende lennukikandjat. - Suuradmiral osutas taeva poole. - Neil pole midagi, mis meid ohjeldaks ega toetaks õhust rünnakut Hawaiile. Ja lennukikandjaid ja lahingulaevu ei ehitata kiiresti. - Kuigi Mankurt on hull mees, aga selleks, et ta selles olukorras kasulikuks saaks ...
  Keiser vastas targalt:
  "Kuid just sellepärast võib ta proovida oma võimalust kasutada. Näiteks kaubalaevadele maandumiseks, samas kui USA-l on tavalaevade tonnaaž piisavalt.
  Yamamoto väitis seda ka loogiliselt:
  - Las ta proovib! Meie jalaväelastel on juba õnnestunud jalad alla saada ning nende vaprus ja vastupidavus on tuntud kogu maailmas. Vaenlastel ei lubata palju lüüa. Ja siis tulevad meie lahingulaevad ja lennukikandjad tagasi ja katkestavad varustuse ... Ja seal on uusi kümneid tuhandeid laipu ja vang. Ja sel juhul intensiivistuvad sisemised lõhed Ameerikas veelgi ja isegi miniatuurne kodusõda on võimalik!
  Hirohitole see järeldus meeldis. Keiser patsutas suuradmirali sõbralikult õlale:
  - Ja mida? Tõepoolest, nii palju kui ma ameeriklasi tean, ei tea nad, kuidas teha kiireid maandumisi ettevalmistamata rannikul. Nii et lõks ootab neid!
  Yamamoto lisas naeratades:
  - Ja järgmine samm on hüpe Panama kanalisse!
  Hirohito vastas:
  - Ei, admiral. Me ei hoia maakitsust. Ameerika võib visata miljon sõdurit uute Shermanidega ja paratamatult paisata nõrgimad jõud merre. Lisaks võivad USA kapitalistid veel Vaikselt ookeanilt lahkuda, kuid nad ei kaota kunagi Panamat, kus tooraine tuleb Lõuna-Ameerikast. See on nende signaal lõpuni võidelda. Ja nii on lootust, et Hawaii tõmbab kõik oma jõud magnetiga, jahvatame USA vägesid, kuni avalik arvamus ja sõjaraskused Orlani impeeriumi kaosesse uputavad. - Keiser võttis paar lonksu musta kohvi ja lisas. - Ameerika Ühendriikide jaoks on Ameerika ise vallutamatu kindlus, kuid Hawaii, eelpost, asub võõral territooriumil. Hoidkem tulisust tagasi, kuni kõige olulisem vaenlane on võidetud. Noh, siis langeme USA-le kahelt poolt. Ärge unustage, et teise rinde avamine nõuab ühele neist jõudude minimeerimist.
  Yamamoto nõustus ainult osaliselt:
  - Muidugi on põhi meie jaoks kõige olulisem, eriti pikaajaliste väljavaadete osas. Kuid ta laevu praktiliselt ei köida. Pärast Vladivostoki langemist, karmi ilma silmas pidades, see, mis venelastele jääb, meie tähelepanu enam ei sega. Ja siis on võimalikud aktiivsemad sõjalised operatsioonid USA vastu!
  Hirohito kinnitas:
  - Muidugi saavad! Sa oled mu parem käsi ja trooni tugi!
  Keiser märkis kauneid teenijaid vaadates:
  - Kuid nüüd võtavad maaüksused endale tõusva päikese maa ülendamise missiooni ja kannavad sõja raskust. Nii et meie jalaväelastele on vaja lahkumissõnu jagada!
  Yamamoto kiirustas keisrile meelde tuletama:
  - Kuid ta tegi ettepaneku minna põhja tagasi neljakümne ühe aasta pärast ... Kuigi ilmselt polnud see ettepanek sel ajal veel küps!
  Hirohito kinnitas:
  - Õige! Oleme nüüd pikemaks venivaks sõjaks põhjas paremini ette valmistatud. Meil on nii naftat kui boksiite, metalle, kivisütt, tööjõudu... Meil on kõik olemas, et kaua ja edukalt võidelda. Oleme muutunud tugevamaks ja oleme palju paremini ette valmistatud kui neljakümne esimeses. Ühesõnaga Yamamoto - mine ja võida!
  Olles saatnud Jaapani kuulsaima komandöri Hirohito, otsustas ta esmalt kuulata naissoost ninjade esituses olevat laulu. No siis on mul meeldiv vestlus maaväe kindralitega. Ainult paar päeva on jäänud.
  Hoolimata asjaolust, et militaristliku Jaapani rünnaku oht muutus pärast Ribbentropi Tokyo-visiiti altkäemaksu ja riigireetmise abil üsna reaalseks, veensid Mikado agendid Vladivostoki väejuhatust mitte seadma vägesid täielikku lahinguvalmidusse. Ja selle tulemusena on Damoklese mõõk juba sisse toodud ja nad pidutsevad restoranis.
  Major Vinogradova haaras noorel ohvitseril juustest, ta oli temast pea pikem ja selgelt tugevam:
  - Mis puur ja joodik! Miks teil nii laiali saadetud meeskond on! See tüüp näeb rohkem välja nagu kajutipoiss kui ohvitser. Võib-olla alustuseks puhu korralikult õhku, et kõik humalad välja tuleksid.
  Dubinin oli piinlik:
  - See on Pasha Shoigu. Kursustele saadeti ta lühendatud programmi järgi otse Suvorovi koolist. Ta on veel päris poisike, kahe kuu pärast on tal sünnipäev kuusteist aastat vana.
  Vinogradova tegi ebameeldivalt grimassi:
  - Vau! Viieteistkümneselt ja juba ohvitser! Seda sõda teeb! Ja ma ei teadnud, et piimad saavad juba täisväärtuslikke tiitleid.
  Dubinin kehitas õlgu.
  - Sõjas kasvavad lapsed varakult suureks! Veelgi enam, temaga juhtus lugu, et ta kirjutas Moskva kaitsmisest parima loo ja Žukov märkis selle ära ja soovitas tal poisi kadettidest ohvitseride hulka üle viia.
  Vinogradova muutus nende sõnade peale lahkemaks:
  - Hästi! Et ta pole loll. - Ta ähvardas nagu kooliõpilane, kes näpuga õppis. - Üldiselt pole paha, aga joomist enam mitte! Ma tunnen selle lõhna ja mu nina on nagu koer, kohe tribunali all! - Tugev naine, küps, kuid mitte kaotanud sportlikku harmooniat ja värskust, torkas polkovniku poole sõrmega. "Tegelikult maksate selle eest. Juba keskealine mees, aga käitub.
  Dubinin köhatas vihaselt:
  "Tegelikult olen ma kolmkümmend kolm, aga ma olen juba seitse korda haavatud, nii et ma tundun vana ...
  Vinogradova tahtis vastuseks midagi öelda, kui järsku koidueelne mürin katkestas koidueelse vaikuse. Taevast langesid justkui rasked rahnud, aknaklaas purunes korraga. Rahekivikillud põrkasid vastu lauda ja sattusid isegi purjus ohvitseride kätesse ja näkku. Vinogradova karjus nagu komandör:
  - Kõik kohe välja.
  Dubinin hüüdis vastuseks nii palju, et oleks peaaegu häälepaelad rebenenud:
  - Need on kaksteist ja kaheksateist tolli kestad! Jaapani suurima tonnaažiga lahingulaevad näivad olevat jahil, mis tähendab.
  Vinogradova lõi nördinult saapaga vastu seina. Muide, nutika trofee-saapaga torkis plaat:
  - Algas, aga mitte nii, nagu plaanisime! Üldse mitte! Kurat, me peame viivitamatult eskadrilli merre viima ja kitsasilmaliste ahvide riigi laevastiku uputama.
  Neljakäpukil kukkudes pomises esimese auastme kapten (muidu kolonel):
  - Relvad on ainult minu hävitajal ja paaril väikesel künal. Meil pole isegi vastust.
  Vinogradova näitas rasket rusikat:
  - Noh, sina ja eeslid! Möirgas siniste juustega nagu tsunami naissõdalane. - Aga teil peaks olema ranniku suurtükivägi! Kõiki ju läänerindele ei saadetud, nagu ka lennundust. Sellest, et Jaapan võib iga hetk sõtta astuda, on ju räägitud juba aastaid.
  Ta tahtis öelda, et Dubinin oli juba üsna haavatud, kuid see mürises jälle, killud sadas alla. Sireen hõikas, hoiatades lennukite saabumise eest. Dubinin tõusis suure vaevaga püsti ja karjus, blokeerides Vinogradova mürina:
  - Meil on lennundus ja rannapatareid, isegi kui mitte täielikus komplektis, on saadaval. Vastame!
  Piloot urises mööda tänavaid jookstes:
  - Ma jookseks lihtsalt oma võitleja juurde ja istutan need japid, tundub, et sellest ei piisa. Nad maksavad endiselt Tsushima ja Mudueni eest.
  Poole kõrva maha lõiganud Šoigu nõustus:
  - Jah, nad maksavad! Jah, isegi protsendiga!
  Kostis plahvatusi ja õhutõrjerelvade hilinenud piiksumist. Üldiselt võeti suurem osa Vladivostoki õhutõrjest välja neljakümne esimesel aastal, et tugevdada Moskva kaitset, nii et tõusva päikese riigi sääsekoloonia mitmed punktid ei paistnud erilist tähelepanu pööravat. sellisele "mürale". Jaapani sukeldumispommitajad viskasid kevadised "kingitused" läbistava kriginaga. Löök anti nii linnale kui ka laevastikule. Jaapani lennukid ei ole liiga suured, kuid väledad, kuid lahingulaevad, vastupidi, on kopsakad. Siin on suurim neist isegi ookeanis kitsas, kolmsada meetrit pikk ja relvi 460 millimeetrit.Kuni ameeriklastel õnnestus mõni neist kaunitaridest uputada ja ellujäänud koos ristlejatega ranniku hävitasid. See meenutas kangesti Tõusva Päikese maa kurikaelat rünnakut 27. jaanuaril 1904. aastal. Ainult siis polnud lennundust.
  Dubinin tundis, et lämbub jooksmisest. Ta pole superinimene, vaid lihtne haigete kopsudega mees, kes on sattunud raskesse olukorda. Ja Victoria ei edestanud teda palju. Huvitav, kui vana ta on, vaevalt näeb ta välja rohkem kui kolmkümmend, ta rinnad on suured ja õlad laiad nagu mehel.
  Vinogradova pöördus järsku ümber ja viipas käega:
  - Ära jookse vanamees, järgi mind! - Ta karjus sellise jõuga, et helilaine lihtsalt tabas ta kõrvu. - Viige hävitaja võimalikult kiiresti merre.
  Läheduses mürisesid plahvatused, praht langes, üks neist kukkus otse Vinogradovale ja ta püüdis selle mehaaniliselt kätega kinni. Terminaatoritüdruk tundis end kui väravavaht, kes võitis edukalt karistuslöögi, kild oli ümar, soe ja nägi välja nagu pall. Angelica tundis järsku, et tema käte vahel voolas alla midagi vedelat. Tüdruk vaatas killukest ja siis tuli isegi kolmeaastasest sõjast karastunud raudsõdalasele (Koos hispaanlastega) iiveldus kurku. Tema kätes oli lapse pea. Vaene tüdruk (seda on näha lühikestest patsidest, väljakukkunud silmadega. Vinogradova pani ettevaatlikult pea mõranenud asfaldile ja tegi risti:
  - Sul ei olnud aega patustada, mitte elada! Siiski pole Jumalast suuremat pattu, seepärast pole suuremat pattu kui ükskõiksus laste kannatuste suhtes.
  Jälle mürin ja killud, üks tabas tüdrukut saapa, kriimustades nahka. Vinogradova tahtis juba ümber pöörata ja nii kiiresti kui võimalik lennurajale tormata, kus tema MIG kannatlikult agressiivset perenaist ootas, kuid...
  Terav nagu pistoda tera, nägi sõdalase pilk esimese järgu kapteni Vasiltšikovi näol väljakannatamatut valugrimassi, kui tema maharebitud keha ülaosa lööklaine poolt õhku lendas. Tüdruk ise põikas napilt killust kõrvale. Kuigi milline tüdruk ta on, võttis ta esimest korda relva kätte tsiviilelus. Ta püüdis juba omal ajal kuidagi põske, isegi rahvusvahelise lahingu ajal Hispaanias. Selle tulemusena jäi sügav arm, mis rikkus pikka aega tema välimust. Pluss arreteerimine ja koloneli koonduslaagrisse saatmine. Tõsi, just Siberis raielangil tutvustati talle ühte väga tugevat nõida, kes suutis salvide abil ja vaimude kutsumise abil ravida, nagu poleks kunagi olnudki, see haav ja veel mitu. Armid, mis saadi lahingutes valgete tšehhidega, Kolchaki, Denikini, Wrangeli vägedega. Ja ta õpetas talle palju, nii et näib, et Vinogradova kuulus valitud inimeste hulka.
  Ta sai võimaluse naiste võlusid kasutades ennetähtaegselt lahkuda, mistõttu langes ta raskest artiklist hoolimata amnestia alla. Asi pole muidugi niivõrd mehe ümber veenmises, vaid selles, et peokorraldaja sellest teada ei saaks. Ja igat masti pettureid on nii palju, et näkk, näkk ja näkk ajab edasi. Nii et te ei kiirenda tegelikult, kui teie karjäär on teile kallis.
  See tähendab, et Jaapanil on suur eelis jalaväes, lennunduses ja isegi tankides. Noh, tankides kompenseerib selle meie poolt kvalitatiivne paremus ja muu on palju hullem. Kuigi kui võtta käsirelvad, siis Jaapan jääb ka kuulipildujate arvult maha, enamasti on tal relvad. Kaug-Ida diviisid on aga kuulipildujatega halvasti varustatud. Kõigile ei jätku masinaid. Nii et ... Kvaliteedi poolest pole jalaväes üleolekut, pigem, mis veelgi hullem, kõik parimad ohvitserid viiakse nõukogude rindele, siin ei lasta reeglina halvimaid vägesid, neil on miinimum sõjalisest väljaõppest. See tähendab, et sõda algab NSV Liidu jaoks äärmiselt ebasoodsas olukorras. Ja päris mitu äsja moodustatud reservi visatakse itta...
  Vinogradova torkas ootamatult põlengusse. Pommitatud linnahaigla põles. Pilt on tõeliselt apokalüptiline ning naised, lapsed ja vanad inimesed põlevad elusalt. Siin kukkus laps otse tulle ja ümberringi kostis kohutav mürin ja oigamine.
  Vinogradova tundis peas peainglite trompeteid ja heitis leekidesse. Tulekeeled lakkusid tüdruku paljaid käsi ja avatud nägu, kuid piloot liikus nii kiiresti, et tal õnnestus lapsest kinni haarata, tõmmates ta hävingu embusest välja.
  Tüdruk hüppas välja, tundes nahal vaid kerget sügelust, ja heitis pilgu lapsele. Paraku oli juba hilja, poiss lämbus, tõmbas kopsudesse leegid, põletushaavad ümarale näole. Sellised rebenenud villid nahal on pehmemad kui karikakra pungad. Vinogradova karjus:
  - Siin on inimlik kaos!
  Ta põrutas saapaga vastu prügihunnikut, misjärel tormas appi, keda veel päästa saaks. See oli nagu kobra, kes tantsis gaasipõletite vahel, neiu vingerdas väga veidralt ja tantsis. Ta põletas end ära, tema saapad sulasid, tuunika söestunud, kuid ta jätkas kangekaelset võitlust iga lapse pisara eest, iga väikese südamelöögi eest, iga hapra elu eest, kuid riigi jaoks nii vajalik! Saapad läksid laiali ja nüüd tantsis tüdruk läbi leegi keeriste, paljad, võluvad jalad. Ta oli märter, kuid mitte lihtsalt nunn, kes piinab end paastu ja piitsaga, millest pole kasu ei Jumalale ega inimestele, vaid märter-võitleja, kes päästab konkreetseid elusid. Sõdalasest tüdruku jalad olid kaetud väikeste villide kihiga, kuid valust liikusid need veelgi kiiremini ja täpsemalt.
  Meditsiiniteenistuse kapten võttis kotist suured saapad välja ja hüüdis talle:
  - Võtke need, pange kiiresti selga! Sa tantsid leegil, nii et sinust saab invaliid.
  Majori auastmega sõdalane vastas kohe:
  - Parem saada füüsiliselt invaliidiks kui moraalselt friik! Mitte sekunditki iseendale, kõike rindele, kõike võidu nimel!
  Meditsiiniteenistuse kapten vastas:
  - See on tõeline nõukogude mees!
  Leeki maha trampides Vinogradova kirus:
  - Ja mis sa seisad, päästa inimesi!
  Kapten ohkas.
  - Mul on jalgade asemel proteesid!
  Vinogradova, tõmmates välja teise pooleldi kõrbenud näoga ja teadvuseta tüdruku, karjus raevukalt:
  Kui julm on Jumal!
  Kapten kehitas õlgu.
  See pole jumala süü, vaid inimeste süü!
  Vinogradova vaidles väga mõistlikult ja enesekindlalt vastu:
  - See on sama, mis öelda - mitte vanemad pole süüdi, vaid lapsed!
  Kapten tahtis midagi öelda, kuid suitsupilved sattusid ta kurku ja ta köhis vihaselt.
  Pommiplahvatused vaibusid, kuid tulistamine jätkus. Laevarelvadel on korralik mürsuvaru, kuid tuli oli nüüd suunatud rohkem desarmeeritud Nõukogude aluste pihta. Yamamoto mõistis, et domineerimine merel annab initsiatiivi selles sõjas pikaks ajaks üle Jaapanile. Ja laevade ehitamise protsess on kallis ja pikk, kuigi näiteks allveelaevu on võib-olla lihtsam tembeldada. Seda tuleb muidugi ka arvestada, kuid oluline on konstruktsiooni lõhkumine. Admiral Yamamoto, Jaapani võimsaim mees pärast keiser Hirohito, tundis end jumalana. Tõeline jumal, nii et Tõusva Päikese riigi religioon õpetas, et parim viis jumalikuks saamiseks on sõjaline võime! Ja nüüd võis suur komandör meelevaldselt piinata ja rikkuda ruumi enda ümber. Vladivostoki kohal on paljude kilomeetrite ulatuses paksud mustad suitsupilved, need on põlevad naftahoidlad ja kütusehoidlad. Põletatakse sadu, tuhandeid inimesi, pagan, noh, kuidas sa ei tunne end pärast seda jumalana, kes maksis venelastele kätte aastasadu kestnud alanduse eest, suur rahvas on sunnitud kobarama reas saarekesi, mis on nii pisikesed, võrreldes Venemaa avarused. Nüüd on Vene laevastik uppumas ja erinevalt Peruu sadamast ei lahku nad ühestki alusest.
  Khalkhin Goli lahingu ajal soovitas Yamamoto anda samasuguse löögi Vladivostokile, mille kohta koostati detailplaneering. Kuid Hitler sõlmis ootamatult Staliniga rahu. Üldiselt, idioot Hitler, alustas juutide veresauna ja seadis sellega enda vastu nii Poola kui ka lääneriigid. Ja miks tal seda vaja oli? Tahtsid saada juutide rikkusi? Kuid parem oli saada esmalt maailmariigiks, alistades NSV Liidu ja võib-olla siis ka teised riigid. Läänt on kergem võita tänu sellele, et tema mentaliteeti iseloomustab palju vähem fanatism ja kalduvus ennastohverdada. Kas on teada vähemalt üks Ameerika pilootide rammimise juhtum? Tõsi, paar kokkupõrget juhtus, kuid suure tõenäosusega on tegemist õnnetusega. Venelased on fanaatilised, mis on kummaline, sest õigeusk ei kiida enesetappu heaks ega arva üldse, et relvajõududega on võimalik teenida tee paradiisi. Üldiselt on Kristuse õpetus äärmiselt rumal ja ebapraktiline. Ta Yamamoto luges Piiblit ja imestas inimeste rumaluse üle, kes pidasid sellist patsifistlikuks jumalaks. Näiteks ta õpetab: lüüakse sulle vastu paremat põske - keera vasakule, küsitakse üht särki - anna kaks, armasta oma vaenlast! Ainult vaimuhaige võib pidada Kristust Jumalaks. Selline religioon on hea ainult orjadele, orjadele, vasallidele. Ja kogu Euroopa ja pool maailma pidid uskuma. Tõsi, Jeesuse õpetused ei takistanud inglasi vallutamast kolmandikku kogu planeedist, hoolimata sellest, et see lükkab ümber Vana Testamendi põhimõtte - silm silma vastu ja õpetab armastama oma vaenlasi. suurim impeerium inimkonna ajaloos. Ja seda hoolimata Suurbritannia religioossusest, kus Jumalat mainitakse isegi riigihümnis. Kummalisel kombel vannuvad USA presidendid piiblit, kuid pommitasid sellest hoolimata Jaapani linnu napalmipommidega, põletades elusalt tuhandeid naisi ja lapsi. Pealegi tapsid nad tsiviilelanikkonda mitte juhuslikult, vaid tahtlikult, see oli tsiviilelanikkonna terroriseerimise taktika: inim- ja majandusressursside õõnestamine. Kuid jaapanlased pole veel USA-d pommitanud. Aga nad saavad! Ja nad omistavad samuraidele ka erilist julmust. Ta võib ju Yamamoto soovi korral pommitajatega USA linnadesse läbi murda, eriti pärast jänkide laevastiku lüüasaamist Peruu sadama lähedal. Jah, eurooplased on moraalsed pätid. Neil on väärastunud arusaam, usk, õpetus ja mittetegemine! Jaapanis mitte nii! Meile õpetatakse, mida me teeme. Pole olemas sellist asja, et jumal ütles, et keera teine põsk, ometi tapsid tema teenijad tahtlikult väikseid lapsi. Jah, üldiselt ei saa usk, et Jumal on üks ja kõikvõimas, olla tõsi. Kui ta oleks üksi, siis loomulikult hoolitseks ta selle eest, et inimesed kummardaksid teda õigesti, usus ja tões ning et neil oleks üksainus õpetus. Ja nii palvetab igaüks nii, nagu tahab, mida tahab. Ja maailm on liiga kole ja vale, et seda oleks loonud üksainus Kõigeväeline Jumal. Iga vastutustundlik valitseja püüdleb ju korra ja õigluse poole. Ta tahab, et esikohal oleksid tugevad, targad, õilsad, ausad ja ülejäänud kas parandaksid end, kasvaksid füüsiliselt ja vaimselt või ... Kui aga Jumal on Kõigevägevam ja universumi Looja, siis ta teeks seda. ei tekita kehalisi ja vaimseid veidrikuid. Lõppude lõpuks, miks on keiser mõnikord sunnitud taluma inimeste nõrkusi kui iseenesestmõistetavat? Kuna muud väljapääsu pole, ei saa ta silmapilkselt muuta veidrikuid nägusateks meesteks ja argpükstest julgeteks. Aga kui saaks, teeks kohe ära! Paraku ma pean leppima sellega, mis on, ja tegelema inimliku materjaliga, mille sain kui antud. Aga kellelt ta selle sai, on teine küsimus. Jah, ja keisril endal on nõrku külgi: ta on lihtsalt mees - ta hakkab vanaks jääma, haigeks jääma. Kummalisel kombel elab jumalik keiser sageli vähem kui tavaline sulane, tal on vähem relvaoskusi kui enamikul kindralitel ja paljudel sõduritel. Noh, mis on kõikvõimsa Jumala käest. Aga valge pole parem! Kogu Euroopa ajaloos polnud kohutavamat ja edukamat vallutajat kui Hitler. Jah, ta on tõesti valgete inimeste sõjalise võimekuse sümbol! Ja sellegipoolest ei suutnud kõigi aegade ja rahvaste suurim komandör isegi gümnaasiumi lõpetada, omandada keskharidust, mis on Jaapanis kohustuslik!
  Pealegi ei võetud Hitlerit tervislikel põhjustel sõjaväkke. Kummalisel kombel osutus see jõukultuse innukas sõjalõvi füüsiliselt nii nõrgaks, et isegi Saksamaal, kus iga ametikoha juures on sõjaväepost, ei kutsutud teda reameheks. Kui mandunud on Euroopa.
  Kuid ka Stalinil, teisel meie aja silmapaistvamal poliitikul, polnud keskharidust, ta oli jupp. Ja huvitaval kombel ei võetud teda ka tervislikel põhjustel sõjaväkke. Huvitav, kokkusattumused, kahel pahatahtlikul vaenlasel polnud keskharidust, tervislikel põhjustel ajateenistusse ei kutsutud, isad joodikud ja ka Hitleri isa töötas alguses kingsepana!
  Siin on selline kokkusattumus, kummaline, kurjakuulutav. Hitleri parema käe goering ei ole selline. Ta on pärit aristokraatide suguvõsast, Göringi esivanem oli Saksamaa tegeliku valitseja Bismarcki asetäitja. Göring on ärimees, oligarh, aristokraat ja pragmaatik. Samuti näevad nad võimalikuna vallatud füüreri väljavahetamist. Ka Ameerika ja Suurbritannia tahavad, ehkki salaja, Venemaale lõpu teha, sõltumata valitsevast režiimist, kuid nad tahavad teha lõpu kommunistidele, kes eitavad eraomandi mõistet niivõrd, et pigistavad liigse tugevnemise ees isegi silmad kinni. Saksamaalt.
  Saksamaa on aga geopoliitiline konkurent, kuid konkurent kapitalistlike ja aristokraatlike mängureeglite raames ning bolševistlik Venemaa on absoluutselt võõras ja vaenulik. On isegi üllatav, et neljakümne esimesest Churchill ise pakkus Stalinile abi, seda kogu oma kommunismivastase, traditsioonilise, inglaste Venemaa-vihaga. Saksamaa punaste all on ju sõjahobune, kes on rakendatud Nõukogude sõjavankrile, ja NSV Liit pruunide all on igavene partisanitsoon. Fanaatilised bolševikud ju ei lepi ja peavad pikalevenivat sissisõda, mis kurnab Kolmanda Reichi nii ära, et kõik unistused edasisest laienemisest kaovad nagu vikerkaar pärast äikest! Venemaa Saksamaa all, parem kui Saksamaa Venemaa all! Seda mõistes on selge, miks USA ja Suurbritannia otsivad sõjast väljapääsu.
  Yamamoto on pragmaatik, ta oli sõjas USA ja Suurbritanniaga. Kuid need kaks impeeriumit ise provotseerisid Jaapanit, kehtestades naftatoodete tarnimise embargo. Tõusva päikese riigil pole ju oma kaevusid ja palju muud toorainet. Jaapanlased pidasid läbirääkimisi, ameeriklased kergitasid üha alandavamaid nõudmisi.
  Ja samal ajal ei hoolitsenud sõda provotseerivad jänkid üldse armee ja mereväe toomise eest võitlusvalmidusesse. Kiusatus osutus liiga suureks, seda enam tekkis lootus, et Moskva hakkab langema ja appi tulevad Saksamaa ja tema liitlased. Lisaks oli lootus, et USA, olles veel suhteliselt demokraatlik, avalikust arvamusest väga sõltuv riik, ei taha sõja venimise korral võõraste saartele verd valada. Tõepoolest, miks peaks tavaline ameeriklane tänaval oma sugulastega tsinkkirstu hankima, kui me ei räägi USA enda territooriumi kaitsmisest ja isegi maksma üsna suuri sõjaväemakse! Võib-olla sellepärast kaotas tsaari-Venemaa, kellel oli rohkem sõdureid, kuid vene rahvas ei pidanud Mandžuuriat oma territooriumiks ega tahtnud abstraktsete huvide eest vere ja higiga maksta. Hitler ei võtnud Moskvat paraku osalt ette valmistamatuse tõttu karmiks talveks ja osalt bolševike omase fanatismi tõttu. Kuid mitte ainult bolševikud, vaid ka vene rahvas on aldis ennastohverdama suurte eesmärkide nimel. Esimese õhujäära tegi ju vene kutt Messer. On isegi üllatav, et ta ei teinud seda mitte paradiisi tunni pärast, vaid Isamaa pärast. Kuigi ... Messer on osalt loll, sest ta on vigurlennumeister, leiutaja, disainer ja loomulikult tooks elav isamaale palju rohkem kasu. Võib-olla ei eksi jänkid nii palju, korrates põhimõtet: lahingus on peamine ellu jääda! Surnud ei saa ju enam tappa!
  Admiral Naumo märkis:
  - Oleme juba üle kahe kolmandiku laskemoonast ära kasutanud. Püssid on väga kuumad, neid valatakse ämbritega veega!
  Yamamoto tegi näpuga õhku risti ja ütles madala, veidi käheda häälega:
  - Ma arvan, et relvad peavad vastu viimase kolmandiku mürskudest. Kuigi ei, lööb välja kuni üheksakümmend viis protsenti.
  Admiral Naumo kehitas õlgu ja pühkis laubalt higi.
  - Kas tasub esimesel päeval endast kõik anda?
  Yamamoto surus rusikad kokku.
  - Kulud! Muidugi on see seda väärt! Me võtsime venelased üllatusena, nagu oli 1904. aastal, sakslased 1941. aastal, aga Stalin karistab käsku karmilt ja seda enam ei juhtu. Seega on vaja kasutada seda, et draakoni saba jäi magama. Tegelikult ma saan Stalinist aru, sõda Saksamaaga tõmbas tema tähelepanu sedavõrd, et ta lõpetas Kaug-Ida eest hoolitsemise. Ja tema saatjaskond ilma juhita kardab initsiatiivi haarata. Siin jäime oma löögist ilma. Nagu ka ameeriklased. Kõigile oli näha, et asja valmistatakse ette, pilved kogunesid, peagi lööb äike, aga ...
  Naumo puudutas vööl rippuva samuraimõõga käepidet ehk nagu seda tavaliselt katanaks nimetatakse:
  - Venelased tegutsevad alati hilja! Sõda ei kesta liiga kaua ja me jõuame Uuraliteni.
  Yamamoto tõstis silmad taeva poole.
  "Aidaku jumalad meid selles, aga ma ei usu!" Nad õpivad kiiresti, Khalkhin Gol näitas, et venelaste tase on kõrgem kui sõja ajal 1904-1905. Lisaks avaldan teile ühe saladuse. Veidi aitas kaasa meie salaagent Vladivostokis, et üsna võimsal rannakahurväel polnud mürske ja lennuk ei saanud õigel ajal õhku tõusta. See on salasõda.
  Naumo oli üllatunud:
  - Ja kuhu vaatasid SMERSH ja NKVD?
  Yamamoto naeratas sõrmi raputades.
  "Venemaa halvimad kaadrid teenivad siin Kaug-Idas, Vladivostoki poole püüdlevad need, kes kardavad Nõukogude-Saksa rindel surra. Seetõttu on siin palju lihtsam leida tipust reetur või loll, aga ka omakasupüüdlik inimene. Ja NKVD on nii harjunud väljamõeldud vandenõu paljastamisega, et ei märka enam tõelisi reetureid. Seega on täiesti võimalik töötada. Muide, kui mitu kindralit läks sakslaste poolele vaatamata sellele, et nende perekondi, sugulasi ja sõpru ähvardab selle eest hukkamine, siis on täiesti võimalik kellelegi ülevalt altkäemaksu anda. Või kasutage seda pimedas, mis on veelgi parem. Nii et oleme palju tööd teinud. Meid jaapanlasi iseloomustab üldiselt põhjalikkus sõjaliste operatsioonide läbimõtlemisel ja kõige pisiasjadega arvestamine.
  Naumo hõõrus oma katana käepidet.
  - Õige! Kuid Khalkhin Goli häbi tekitab kibeduse ja tugeva tüütuse tunde! Kuidas me saaksime...
  Yamamoto lohutas:
  - Mandžusid oli rohkem kui jaapanlasi ja üldiselt on võimatu kogu aeg võita. Pean märkima, et sellegipoolest ei sõdinud meie poolel parimad üksused ning venelastel oli suur eelis lennunduses ja tankides.
  Naumo tõmbas katana pooleldi välja.
  - Me ei ole õigustatud! Samurai ei viita kunagi tuhmile terale ja väsinud hobusele, paljudele vaenlastele ja nõrgale relvale!
  Yamamoto parandas:
  - Samuraid muidugi mitte, aga mees kahjuks küll! Inimesed kipuvad tegema vigu!
  Yamamoto hajus ja karjus midagi torudesse ning jätkas siis:
  - Samurai ei paindu kunagi päriselt! Ta läheb rammi ja vastuvoolu.
  Naumo noogutas.
  - Tõesti! Aga me võitlesime USA ja Briti lõviga.
  Yamamoto koputas sõrmega vastu roolikambrit.
  - Jah! Tõsi, kuid USA sai hambusse, Suurbritannia kaotas oma kolooniad ja Saksamaa oli hädas. Tahtsime võimalikult palju jõude Venemaa lääneosast välja tuua, et Wehrmachtil oleks lihtsam rünnakule minna. Löök oli planeeritud maikuusse, teede kuivamise ajaks, kuid ameeriklased hoidsid ära.
  Naumo tõmbas katana välja ja lõi selle õhku:
  - Surm USA-le! Nad segavad alati Jaapanit.
  Yamamoto muigas kavalalt.
  - Mitte alati, muidugi, näiteks kui me esimest korda Venemaaga võitlesime, aitasid jänkid meid palju laenude ja ka relvatarnetega. Üle poole meie laevastikust valmistati USA ja Suurbritannia rahaga ning nende endi laevatehastes. Nii et Ameerika pole alati halb, kuid mitte sel juhul.
  Naumo küsis üllatunult:
  - Ja miks?
  Yamamoto alandas selgitama:
  - Parv kaugpommitajaid tungis läbi Tokyosse ja andis pealinnale salakavala löögi, kasutades napalmipomme. Sajad puitmajad põlesid maha ja keiser käskis iga hinna eest kontrollitsooni pealinnast eemale viia. Ja esiteks jäädvustada Ameerika baaside lahingukompleks Midway saarestikus, mis on Jaapani skelettidele kõige lähemal. Ja see meil õnnestus!
  Nauma vehkis õhus mõõgaga:
  Ikka võitsime!
  Yamamoto katkestas:
  - Ka valgete seas on nutikaid! Pole ime, et keiser pani oma kabinetis Napoleoni büsti. Kuid oli veel üks keiser, ütles ta: vallutatut on raskem hoida kui võita. Antud juhul kehtib see eelkõige meie kohta. Nauma reprodutseeris mõõgaga kuju kaheksa:
  Mõistusega saan aru, aga südamega!
  Yamamoto tõusis püsti ja plaksutas kolleegile õlale.
  - Jah, te ei ole ärritunud, sel juhul läheme tagasi. Me alistame NSV Liidu ja viskame uuesti USA ja brittide pihta, aga juba koos sakslaste ja pastaga.
  Admiral Nauma peitis peaaegu märkamatu liigutusega katana ümbrisesse ja sosistas lüües:
  - Tulevik on hea, aga olevik on parem! Kuulake lennukikandjatel, kogu pommide varu on ära kasutatud ja ...
  Yamamoto käskis lühidalt:
  - Tulge tekile ja vaadake ringi, poole tunni pärast pöörame ümber ja lahkume lähimasse baasi.
  Nauma vilistas läbi nina:
  - Kuulake komandöri!
  Admiral hüppas välja, hoides ust kinni, et see kinni ei lööks. Enne kui tema sammud olid vaibunud, lipsas vari uksest välja, naine kõndis kikivarvul ja viskas teki seljast.
  
  MIS TEGELIKULT OLNUD OLEMA!
  Teine lugu, kus 11. septembril 2001 terrorirünnakut ei toimunud. Juhus sekkus. Omades operatiivinfot, et bin Ladeni islamistid valmistavad ette terrorirünnakuid USAs, saadeti kõik arvatavad islamistid Ameerikast lihtsalt välja. Ja rünnak ei toimunud. Ja pärast Ahmad Shah Massoudi mõrva hakkas Taliban Põhjaliitu purustama. Ja Vladimir Putin käskis rünnata Talibani, et vältida liitlaste täielikku lüüasaamist Afganistanis.
  Esiteks muidugi pommiplahvatused. Ja siis hakati Venemaa maavägesid Afganistani üle viima. Vladimir Putin on veel suhteliselt noor, kuuma peaga ja tahab kuulsaks saada. Võtke kätte NSV Liidu häbiväärse kaotuse eest Afganistanis.
  Ja sõda, mis algas 2001. aasta oktoobris Talibani positsioonide ja baaside pommitamisega, kasvas järk-järgult täiemahuliseks konfliktiks. Pealegi ei kõhelnud Lääs ja islamimaailm Talibani ja Al-Qaedat aitamast. Ja sõda võttis väga pika iseloomu.
  Ja nüüd võitleb Snezhana Afganistanis uusima tankiga T-95. Sügis 2012 on tulemas. Vladimir Putin sai taas presidendiks. Ja anti käsk lõpetada üle kümne aasta kestnud sõda. Ja eelkõige Osama bin Ladeni tabamiseks või tapmiseks.
  Snezhana, Alice ja Anzhelika võitlevad koos tankis. Nad tulistavad mudžaheide oma autost.
  Snezhana vajutab paljad varbad juhtkangi nuppudele. Lööb vaenlast ja karjub:
  - Sõdur võib olla naiivne hirv, kuid temast ei saa kunagi argpükslikku jänest, kui teda ei sea seapoliitik!
  
  Alice, tulistades, kinnitab samuti kergesti:
  - Sõdur võib jõuda kotka auastmeni, kui seapoliitik teda haneks ei langeta!
  Metsiku vaimukusega Angelica, vajutades paljaid varbaid juhtkangi nuppudele, lisas:
  - Sead-poliitikud ei ole kaassõdurid, eriti kui nad on pistrikud!
  Tüdrukud hajusid seega põhjalikult laiali. Ja nende tank laperdas ja purustas kõik mudžaheidid, kes teel vastu tulid. Ja ta purustas röövikutega ja kritseldas kuulipildujatest.
  Snezhana märkis:
  - Lahinguväljal hukkunud sõdur ei sure igavesti, tema hing on surematus hiilguses, poliitik, kes saadab surma sõdalase, elus surnud, sest sigadel pole hinge!
  Alice, kes kallas mudžahiididele plii- ja uraanivihma, siristas hambaid paljastades:
  - Poliitikud juhivad sõjaväge, üritades möirgada nagu lõvid, kuid tegelikkuses on kuulda vaid koerte haukumist ja sea nurinat!
  Angelica vajutas tulest leegitseva palja kannaga juhtkangi nuppu ja lausus agressiivselt:
  - Tihti riskib sõdur oma peaga poliitikute sea-niklite pärast, ükskõik mida!
  Snezhana peksis ka vaenlast, purustas ta, segades nagu kurn välja andmas:
  - Sõdur võib olla õiglane hani, jäädes kotkaks, ja poliitik virtuoosne rebane, omades sea olemust!
  Alice itsitas ja lisas pärlhambaid välgutades:
  - Sõdur, küll vahel hani, aga temast lendab pidevalt sulgi ja poliitik seab sigu, aga vesi on temast nagu hanes vesi!
  Angelica peksles, surus paljad varbad nuppudele ja sikutas:
  - Sõdur künnab nagu hobune ja kindral mõnikord ainult pullid!
  Snezhana vajutas ka palja kannaga kangile, lõi vaenlase puruks ja säutsus:
  - Sõjas surevad kõige rohkem sõdurid - mitte kõik pole õilsad, vaid kõik kangelased ja poliitikud lõikavad vilju - nad pole targad, vaid kõik kaabakad!
  Alice, paljaste ja graatsiliste jalgadega sõrmedega, vajutas juhtkangi nuppe, lõikas vaenlase ära ja sikutas:
  -Sõdur on võitlev kukk, kellelt lendavad suled, ja poliitik on tühi värdjas harakas, kes kiirgab verbaalset kõhulahtisust!
  Angelica vajutas metsiku elevusega oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu, lõikas pätsid ära ja lausus:
  - Sõduril pole aega end pesta, aga ta lõhnab õilsuse järele ja poliitik annab, ükskõik kui palju vannis käite, kitse ja verbaalse kõhulahtisuse!
  Snezhana vastas naeratades, vajutas ka rubiinist nibuga juhtkangi nuppu ja lõikas mudžahiidi ära:
  - Sõdur poleerib saapaid vahaga ja poliitik peseb käsi mustade tegude eest!
  Alice itsitas ja märkis maasika rinnanibuga juhtkangi nuppu vajutades:
  - Sõdur saab vägitegude eest autasusid väga harva, poliitik paneb sõduritele kogu aeg põrsast peale!
  Angelica, tehes õuduste pihta väga hästi sihitud tuld ja niites neid nagu kultivaatorit, urises:
  - Sõdur on alati näljane lihapuudusest, kuigi poliitik paneb talle regulaarselt sea peale ja riputab nuudlid kõrvadesse!
  Snezhana paljastas mudžaheide tulistades hambad. Ta purustas need paljaste varvastega juhtkangi nuppe vajutades, kuid samal ajal koperdas:
  - Vitamiinide ja juurviljade komplektist saab sõdur poliitikute sõnavõttudest vaid sinepit ja pipart ning lihast kolmandana värske sealiha ja kolmandal ainult sõõrikuaugu!
  Alice itsitas ja lõi rusikaga, vajutades palja ümara kannaga juhtkangi nuppe:
  - Sõdur täidab käsku, kindral annab korraldusi, verbaalset kõhulahtisust välja valav poliitik määrib ainult sõdurite mundrit!
  Angelica oli sellega enam kui nõus, niites Afganistanis arvukate võitlejate järjekordi:
  - Sõdur mõnikord kardab, aga ei karda, poliitik möllab pidevalt, aga ainult tema pikk keel sirutab rünnata!
  Snezhana märkis agressiivselt, tulistades neile peale tunginud Afganistani sõdureid, kasutades oma paljast kannast:
  - Sõduri vormi ei riku mitte kaeviku mustus, vaid poliitikute keeled, mis pidevalt seavad!
  Alice lisas suure põnevusega, pilgutas oma safiirsilmi ja purustas mudžaheide:
  - Kuul ei võta sõdurit, tuli ei põle ja sõdalane ei uppu vette, kuid ta võib lämbuda tema tapale saatnud poliitikute verbaalsesse kõhulahtisusse!
  Angelica lisas, vajutades oma rubiinist nibuga juhtkangi nuppu ja müksates mudžaheide maha niites:
  - Sõduri tapmine ei ole timukas, taevast elu lubav poliitik pole ingel!
  Ja Venemaa surmava disainiga tank purustas Afganistani dushmanid, ujutades nad üle väikeste uraanisüdamikega kuulidega.
  märkis Snezhana, katkestades arvukad Afganistani mudžahideenid.
  - Jumal lubab sõjal taeva jaoks välja tuua julgemad ja poliitilistel intriigidel tuua esile põrgu jaoks kõige õelamad!
  Alice märkas agressiivselt, lüües krampides kärnkonnana ronivad dushmanid välja, säutsates:
  - Pimedus eksisteerib selleks, et valguse heledus oleks näha, alatu poliitik, et tõsta esile üllaid inimesi, et nad on paljastatud!
  Angelica nõustus sellega meelsasti, hävitades vaenlased ja rünnates mudžaheide:
  - Poliitik on suur siga, kes toidab mitte searasva, vaid kassiga supi ja nuudlitega kõrvadele!
  Snezhana märkis agressiivselt, tulistades õudusi ja püstitades surnukehade küngasid:
  - Sõdur ei tohi olla jänes, võidud ei tule argpükstele, kindral ei tohi olla siga - paksud ise tohivad grillida!
  Alice nõustus sellega üsna meelsasti, niites vaenlasi maha, justkui eemaldades puult laastud:
  - Sõdur kardab ka surma, aga hirm poliitilisse jamasse uppuda ajab ta eesliinile, tagasigade eest eemale!
  Angelica, tulistades dushmaneid ja kontrollides oma paljaste varvastega tanki relvi, kilkas:
  - Ärge kartke kaotada sõjas keha, sest vaim on surematu, kuid peate kartma allutada hinge poliitikule, nii et võimul olevad sead tapavad kõike head!
  Snezhana, kes kritseldas agressiivselt mudžaheide, lõikas lahti Afganistani võitlejate poolel võidelnud araabia šeiki ja nurrus:
  - Lihtne on kaotada oma hing, veel kergem on kaotada oma keha, kuid elu andes oma kodumaa eest omandate inimestest kõige väärtuslikuma igavese mälestuse, surematuse Kõigekõrgema Jumala südames!
  Alice teatas silma pilgutades, saates oma graatsiliste jalgade paljaste sõrmedega vaenlasele mürske:
  - Lahingus keha kaotanud sõdur saab igavese mälestuse, poliitiku siga tagalas, määrab end igaveseks häbiks!
  Angelica märkis agressiivselt, niites mudžaheide maha ja kasutades tulistamisel helepunaseid nibusid:
  - Keha kulub aastatega, kuid lahingutes langenute kangelaslikkus ei kustu sajanditega!
  Snezhana, lõigates ära ründavad Afganistani sõdurid ja kuhjades surnukehade küngasid, märkas:
  -Inimesel on keha mõneks ajaks, hing igavesti, sõdur ei lõpeta kodumaa teenimist, kindral karjub, poliitik seab, aga Issand Jumal ei puhasta universumit kurjast!
  
  Alice, kirjutades igalt poolt edasi liikuvatele õududele ja niites neid nagu sirpi kõrvu, ütles:
  - Relvade paukumisest jääb ta kõrvu, poliitikute magusatest kõnedest kurt südametunnistus ja lootustunne!
  Angelica märkis mudžaheide välja löödes, et nad ronisid nii aktiivselt Vene vägede positsioonidele, ja lausus:
  - Suurim kiskja pole mitte jääkaru, vaid musta hingega poliitik-siga!
  Tüdrukud kustutasid mudžaheide terve päeva, kuid neil sai lahinguvarustus otsa. Ja nad pöördusid tagasi baasi. Seal nad tankisid ja täiendasid kuulide varu: väikesed, kuid kallid ja uraani südamikuga. Nagu ka eritüüpi kestad, mis on suurendanud surmavat jõudu.
  Ja 4. novembril 2012, just Venemaal puhkuse ajal, tormasid nad taas tanki T-95 dushmanide vastu, püüdes võita suurt võitu.
  Snezhana, kes sooritas hästi sihitud tuld, kasutas paljaid sõrmi, meiseldades jalgu, lõi võitlejaid välja, märkis:
  - Poliitik on lihasööja kiskja, aga raiskaja ja tema sõnnikust ei kasva roosid, vaid tuju kaob!
  Alice, kes peksles vaenlast, kasutas paljaid varbaid ja lõikas vastased ära, märkis:
  - Poliitiku hambad on sageli mädad ja kannab suu tagant ning sõnaosavusdeodorant ei varja verbaalset väljaheidet!
  Angelica peksis vaenlast, kasutades ka oma paljaid, peiteldatud jalgu, ja kakutas:
  - Poliitik on valehammastega hunt, aga päris pika keelega, mis on palju siga!
  Snezhana tulistas afgaanide õuduste pihta surmava plahvatuse ja hüüdis rõõmsalt:
  - See, et poliitik oma keele valijate taskusse ajab, polegi nii hull, hullem on see, et ta seab end täis!
  Angelica, tulistades Afganistani võitlejate pihta ja neid julmalt ilma halastamata välja löönud, märkis, niitis uraanipursketega maha:
  - See ei ole nii hirmus, kui poliitik kopeerib valijate taskust sente, hullem on see, kui ta paneb sinna sea!
  Ka Alice tuksis, vajutas oma helepunast nibu juhtkangi nupule ja paljastas hambad ning märkis isuga:
  - Sõdur võib pärast kaaslaste kaotamist kogu hingest nutma puhkeda, hingetu poliitik suudab valada vaid krokodillipisaraid!
  Tank T-95 U oli moodsaim mudel, millel oli palju kestasid ja muud tüüpi padruneid. Tüdrukud võitlesid hästi, kuid sõda Afganistanis jätkus.
  Sõda käib ja tüdrukud näitavad oma vigurlennu kõrgeimat klassi. Ja nad näitavad näiteid võidukast reaalsusest.
  Ja nad on väga agressiivsed.
  Snezhana peksis mudžaheide, lõi nende massi paljaste varvastega välja ja kilkas:
  - Poliitikul on keele abil käpad-labidad ja rehad valijate sente sisse, taskud tühjendades, et oleks kuhu siga torgata!
  Alice, kritseldades dushmaneid ja tegutsedes metsiku põnevusega, paljastas hambad ja märkis:
  - Poliitikud on sõnaosad lubadustes, kuid täitmata jätmise vabanduste osas on keelekas!
  Angelica, kes lõi igalt poolt tulevaid mudžaheide välja nagu kleepuvad prussakad, märkis:
  - Poliitiku keel on painduv, aga valijatel kõva kont kurgus!
  Snezhana jätkas mudžaheide uraanikuulikeste jugadega läbi lõikamist, lüües need välja nagu terad kõrvadest, märkides:
  - Poliitika on täielik psühhiaatriahaigla, pirn kasvab paju peal!
  Alice tulistas tugeva plahvatusohtliku mürsuga Afganistani dushmanide pihta, lõi nad tugevalt välja ja säutsus:
  - Sõdur vajab veise tervist ja mõistus ei tohi olla lambad, et sead ei künd!
  Angelica, jätkates vastaste pihta tulistamist ja demonstreerides virtuoosset täpsust, märkis:
  - Lahinguväljal on hea, kui jalad on särisevad, aga jänese kõrgusele ei tohi kummardada, et rebane sind ära ei sööks ja siga kurjaks ei saaks!
  Snezhana kritseldas vaenlasele otsekui plii- ja uraanivihma valades ning kriuksus:
  - Naine, kes peab saama mära, ei tohi olla ka oma meelest ruun, muidu künnab mees ja ta seatakse laka külge!
  Alice, tulistas õudusid, kes ronisid, lehvivad habemed, nii hallid kui mustad ja punased, möirgas:
  - Loll pole mära näoga naine, vaid see, kes laseb end sea künda!
  Angelica nõustus seda kinnitama, lüües möirgaga välja ründavate Afganistani võitlejate hordid:
  - Kui sa lasid end sea künda, kannad kaelarihma, kuni mõistus jääb lambaks!
  Snezhana koputas reipalt Mujahideeni küngast välja ja kilkas:
  - Poliitik ei saa künda ainult lambamõistuse ja kanaajuga, kui ta on rebase kavalusega siga ja siili leidlikkus!
  Ja naerab, näidates oma pikka roosat keelt.
  Siin peksab neiu taas paljaste varvastega vastaseid.
  Alice peksis mudžaheide vastu, lõikas tal pea maha, torkas kõhuga läbi ja kilkas:
  - Poliitik räägib ümmargust, aga tema kõnedest linnaosas isegi veerev pall, ainult et segavad ainult sealihakoogid!
  Angelica itsitas ja saatis vaenlasele surmava ja hävitava laengu, urises:
  - Kui poliitik oma koonu valija külge torkab, siis jääb rahvas kindlasti kopikast ilma!
  Snezhana märkis vaimukalt hambaid paljastades, et need säravad päikesekiirtes eredamalt kui pärlid:
  - Kui lubate poliitikul oma keele rahakotti pista, jääte ninaga vooderdatud seaga ja ilma püksteta!
  Alice, tulistades õuduste pihta, kasutades paljaid varbaid, võttis ja andis teravmeelselt välja:
  - Poliitiku pikk keel on nagu lasso kaelas, ainult sina saad selle maha visata mitte kabjaga löömise, vaid terava mõistuse ja leidlikkusega!
  Angelica, kes löödi mudžahiidide pihta uraanikuulikestega, lõi neist korraliku hulga välja ja kriuksus:
  - Poliitiku keel nagu lasso hoiab härja kaela, kui valijal on lambamõistus!
  Snezhana märkis agressiivselt, pilgutades oma kolleegidele. Ja samal ajal jätkates väga täpselt dushmanide pihta tulistamist:
  - Naise keel paitab kõrvu, poliitikul on mürgine nõel, mis tilgub mürki ajju!
  Alice märkis teda ründavaid õudusid maha raiudes, et nad ronisid nagu sipelgad kirve otsa:
  - Poliitik tilgutab valijate ajudele valimislubaduste kuldvihma!
  Angelica, kes peksles mudžaheide, kasutades oma graatsilisi paljaid jalgu, märkis:
  - Poliitikas valitseb valimislubaduste täitmiseks pidev põud, aga see-eest jookseb pidevalt kõne, mis tilgub ajudele!
  Snezhana, ajades leegiheitjatest leegivoogusid ja põletades mudžaheide elusalt, märkis:
  - Poliitik nagu karu armastab kõnede magusat mett, aga talveune asemel seab aasta ringi!
  Alice kinnitas ka, pilgutades tüdrukutele tulihingeliselt ja hävitades agressiivselt õudukaid:
  - Kui teile meeldib kuulata poliitikute mesiseid kõnesid, siis rebitakse teilt kolm nahka nagu karul!
  Ja paljaste varvastega vajutab see võluv blondiin juhtkangi nuppe.
  Angelica märkas, pilgutas agressiivselt silma, paljastas pärlmutterhambaid ja lõi välja õudused:
  - Pärnal on mesi lõhnav ja mesi poliitikute suust, kuigi tahke pärn, lämmatab!
  Snezhana peksis mudžaheide ründavat tanki. Samal ajal kasutas ta muidugi paljaid varbaid ja möirgas:
  - Poliitik nagu rebane on sageli kaval, mõnikord räägib tõtt, kui see on kasumlik, kuid samas suudab ta selle isegi enda kahjuks üles keerata!
  Alice võttis selle ja lõi seda oma rindkere helepunaste rinnanibude abil ning kakutas peeglina sädeleva hambairvega:
  - Poliitika on koht, kus alati õnnestub tuksi keerata, ainult valija pühib vahel revolutsiooni verise vooluga paska!
  Angelica itsitas uuesti ja paljastas oma pärlhambad piraaja naeratusega ning ta oli punajuukseline tüdruk, märkis:
  - Sõna poliitik ja sõna korralik, ühendatakse ainult kolmanda lisamisega - pätt!
  Snezhana kakerdas, purustades arvukalt mudžaheide, löödes nad välja nagu snaipriprillid ega unustanud kaagutamist:
  - Iseloomult poliitikul võib olla kõike peale südametunnistuse ja au, kuid ta maskeerib end kohusetundlikult, ehkki ebaausalt!
  Alice lisas ka vaimukalt, silmad safiiridest säramas, paljad varbad üllatavalt väledad:
  - Poliitik lubab taevasse kullamäge tähe süütamiseks, ainult et ta ei anna kuldset valgust, sellise valgustiga ei oota valija koitu!
  Angelica jätkas ka väga vaimukalt, purustades mudžaheide. Samal ajal kasutas kaunitar oma rindade rubiinist nibusid. Ja ta tegi seda väga kaunilt.
  Ja ta ulgus jälle nagu kooritud toruga saag:
  - Poliitikul on rohkem maske kui tähti taevas, kuid need kõik on ainult selleks, et rebasepoliitikul oleks kergem sigada!
  Ja tank jätkas libisemist ja laperdamist, lükates maha ja põletades võitlejaid. Võitlused olid peaaegu ühepoolsed. Kuid Venemaa kandis endiselt kaotusi. Ja neid tuli aina juurde.
  On veel aastaid, mis on möödunud ... Aasta 2018 on kätte jõudnud ... Ja Afganistani sõda kestab endiselt ja ei taha hoogu maha võtta. Ja paljud sõdurid on juba maetud.
  Snezhana ja Mirabela tulistavad ründelennukilt mudžahiidide positsioone. Ja neid hävitatakse agressiivselt. Ja metsad põlevad massiliselt. Tornaado mäed sulavad.
  Sõda jätkub.
  Snezhana märgib naerdes:
  - Poliitik on osalt rebane, osalt hunt, osalt elevant portselanipoes, mõnes mõttes argpükslik jänes, aga tegelikult täielik siga!
  Mirabela saatis paljaste varvaste abil surmava jõuga raketi, märkis:
  - Poliitik armastab keelega uhmris vett peksa - valijatele kasutu amet, mis aga toob poliitikule tulu tühijutu vahu näol!
  Nende sõnade peale hakkasid tüdrukud naerma ja hambaid paljastama. Ja pilgutavad üksteisele silma.
  Ja saata rakette ojadena ja mägede purustamist rusudeks. Ja laulmine:
  - anti käsk küla maatasa teha,
  Tornaadod süütasid mägesid...
  On näha, et keegi puhus meie kaardi ära,
  No kurat nende vestlustega!
  Ja paljaste kontsadega saadavad tüdrukud taas raketi surmava jõu ja hävitavad dushmanide positsioonid.
  Sõda veel käib... Ja lõppu sellel ei paista. Sõjavastane liikumine kasvab Venemaal. Kõik tahavad selle lõpetada. Kuid president Putin on kangekaelne...
  Nii et samal ajal kui venelane võitleb ja on selge, et meid ootab ees veel palju huvitavaid seiklusi.
  
  GENGHIS KHAANI KINDLUS
  Tšingis-khaan oli kinnisideeks enda jaoks surematuse ideest. Ja neid ei ajanud ainult hirm. Suur mongol mõistis, et pärast tema surma närivad võimuvõitluses arvukad pojad ja pojapojad ning hiiglaslik impeerium jaguneb mitmeks osaks ja laguneb. Oli selge, kuidas Aleksander Suure mongolite vallutamine oli habras.
  Kui palju see Mongoolia on? Mida nad saavad teha, et seda kõike hoida? Meil oli vaja erilist impeeriumi...
  Tšingis-khaan soovis igavest elu ja tuhanded sõnumitoojad üle maailma otsisid igavese elu eliksiiri või midagi sarnast.
  Kuid üks Tšingis-khaani sõnumitoojatest toimetas kohale artefakti "Irbise peegel". See sisaldas võimsat džinni, kes nõustus andma Tšingis-khaani igavese elu. Kuid igal aastal tuleb kuradi vaimule ohverdada üheksakümmend üheksa neitsit. Ja see oli Tšingis-khaani surematuse eest nii kõrge hind.
  Kuid džinn pidas oma sõna ja noorus naasis Tšingis-khaani juurde. Pärast Hiina vallutamist läks see komandör Indiasse. Seekord liikusid ringi mongolid, kes said selle imelise ja sooja maa vallutada. Seejärel läks Tšingis-khaan Bagdadi ja vallutas ka selle, tappes peaaegu kõik mehed.
  Edasi vallutasid mongolid Lähis-Ida ja Volga piirkonna.
  Algas suur sõjakäik Venemaa vastu... Antud juhul oli mongoli-tatarlaste armee veelgi arvukam ja paremini varustatud. Ja nad suutsid Novgorodi vallutada, olles selle tormiga omandanud.
  Samuti vallutati Kiievi-Vene. Ja siis voolas Euroopasse mongolite rahvahulk.
  Seekord oli impeeriumil rohkem jõudu ja parem tehnoloogia. Ja nad alistasid nii ungarlased kui ka teised rüütlid. Nad võtsid nii Viini kui ka Berliini ning jõudsid Itaaliasse, vallutades ka selle. Jõudsime ka frankide maadele. Pariis võeti ka ära.
  Ja siis liikusid hordid, jõudes viimase mereni. Seejärel reis Püreneedesse ja Hispaania vallutamine. Ja siis edasi Aafrikasse. Alustuseks Musta Mandri põhjaosa vallutamisest. Kuid siis liikusid mongolid mööda Niilust lõunasse ja üle kõrbe.
  Nii vallutati kõik idapoolkera maismaatee maad.
  Kuid see ei lõppenud sellega. Mongolid ehitasid laevastiku ja vallutasid üha uusi territooriume ...
  Indiaanlased üritasid vastu hakata, kuid nad tapeti osaliselt ja mõned surid haigustesse. Ellujäänud tunnistasid mongolite autoriteeti.
  Lühidalt öeldes tekkis 13. sajandi lõpuks ülemaailmne Mongoli impeerium, mida juhtis Tšingis-khaan.
  Selles laenati juhtimiseks palju Hiinast ja midagi Vana-Roomast. Hakati ehitama püramiidset võimusüsteemi, kolossaalset riiki ja satraapide administratsiooni. Nii tekkis globaalses mastaabis spetsiaalne tsentraliseeritud süsteem.
  Arenesid ka teadus ja meditsiin. Põllumajanduse ja käsitöö arendamisel tehti palju rahva heaks. Planeet Maa rahvad segunesid üha enam. Ja sündis uus ühiskond.
  Tulevikus said kõik impeeriumi elanikud kodakondsuse ja orjus kadus.
  Ja lõpuks on alanud kosmose laienemise ajastu. Tšingis-khaanil oli ühe planeedi üle vähe võimu ja ta tahtis palju enamat.
  Ja ikka veel igal aastal üheksakümmend üheksa neitsit ohverdati põrgulikule jumalusele.
  Ja need valiti välja erilise loosi teel. Tüdrukud olid eri rahvusest ja eri liikidest. Ja nad kõndisid nii paljajalu lühikeste valgete seelikutega ja õhuke kangariba rinnal.
  Tšingis-khaani impeeriumi rahvaarv on miljardeid inimesi. Ja Kuul on juba asulaid ning tähelaevad on maandunud Marsil ja Veenusel. Leiutage teadlased ja footonraketid, mis suudavad kiirendada valguse kiiruseni.
  Ja samal ajal ohverdavad nad põrgulikule vaimule, et Tšingis-khaan jäi igavesti nooreks ja terveks.
  Kolmeteistkümneaastane vapper ja lihaseline poiss Vladimir Rõbatšenko sellega ei leppinud. Eriti kui ohvriks valiti tema õde. Ja üks kolmeteistaastane poiss otsustas Tšingis-khaanile kätte maksta.
  Aga mida saab ta üksi terve armee vastu teha? Ja kuidas koletist võita?
  Poiss otsustas nõiaga nõu pidada. Ja ta läks tihedasse metsa, tossud varna riputades.
  Poiss kõndis mööda teed ja laulis;
  Pimeduse sõdalased on kindlasti tugevad,
  Kurjus valitseb maailma, numbrit teadmata...
  Aga teie, saatana pojad -
  Ärge murdke Kristuse väge!
  Kristluse religioon on aga keelatud. Ja kõigil on ainult üks jumal - Tšingis-khaan ise!
  No ja selline Jumalus, nagu tema hobune. Erinevalt Tšingis-khaanist on hobused aga surelikud ja neid muudetakse vananedes.
  Vladimir Rõbatšenko kõnnib, patsutades oma beebi jalgu. Ja siis tuli talle vastu kuue käpaga mõõkhambuline tiiger. Siinne mets pole lihtne, vaid maagiline.
  Poiss kummardus hiiglaslikule, nagu elevant, vaid pikem metsaline, ja küsis:
  - Las ma lähen nõia juurde?
  Suur mõõkhambuline tiiger vastas möirgaga:
  - Vasta kolmele küsimusele - siis lasen su sisse!
  Poiss Vovka küsis naeratades:
  - Mis siis, kui ma ei vasta?
  Mõõkhambuline tiiger haukus:
  "Siis ma rebin selle laiali!"
  Vladimir Rybachenko märkis loogiliselt:
  - Kaks surma ei saa juhtuda, ühte ei saa vältida!
  Mõõkhambuline tiiger hüüdis:
  - Mida kardab kõige julgem inimene ja viimane argpüks ei puhu oma vuntse?
  Poiss lõi rusikaga lapse lõuga. Noh, see on mõistatus. Mida tõesti? Äkki surm?
  Vladimir Rybachenko laulis:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Me ei karda lahinguväljal surma ...
  Sest Püha kodumaa võitleb,
  Ja isegi suremine võidab!
  Mõõkhambuline tiiger möirgas agressiivselt:
  - Loed luulet või vastad küsimustele!
  Poiss tahtis tiigrit visata: kus on su südametunnistus, aga siis jõudis see talle kohale ja poiss pahvatas:
  - Südametunnistus! Isegi kõige julgem inimene kardab südametunnistust!
  Mõõkhambuline tiiger noogutas vastumeelselt ja kinnitas:
  - Üks - null teie kasuks! Noh, kuidas on selle teise küsimusega.
  Mastodon keerles ja urises nagu koletis:
  - Kes on maailma kõige ilusam?
  Poiss trampis palja jalaga ja pöördus ümber. Küsimus on tõepoolest kõige raskem. Aga vastus on minu peas!
  Vladimir Olegovitš pahvatas:
  - Pole olemas õiglasemat tõde, iga vale tõde on ilusam!
  Mõõkhambuline tiiger krooksus taas rahulolematult:
  - See on õige, kutsikas... Ma näen, et sa oled lihtsalt supervõitleja! Olgu, lähme kolmanda mõistatuse juurde.
  Poiss noogutas säravat pead.
  - Lähme!
  Mõõkhambuline tiiger hüüdis:
  - Mis on maailma kiireim!
  Vladimir kehitas õlgu. Ta tahtis öelda, et footon. Aga miks mulle meenus, et teadlased töötavad välja ultrafotoneid, et lennata ülivalguse kiirusega. Jah, see pole päris see, mida vajate. Ja tundub, et gravitonid liiguvad kiiremini kui valguse kiirus.
  Vladimir Oleg lõi rusikaga vastu lauba ja vastas:
  -Inimese mõte on kiirem ja kiirem kui mis tahes kiired!
  Mõõkhambuline tiiger puhkes naerma ja hambaid irvitades vastas:
  - Loogiliselt! Sa oled noor, sul on kolm nulli poolt! Võid minna!
  Poiss aerutab paljaste jalgadega mööda kollastest tellistest teed ja sumiseb...
  Ja mägede vaikuses ja tähekõrguses,
  Merelaines ja raevukas tules...
  Ja raevukas ja raevukas tules!
  Ja laps hüppab püsti ja lööb munakivi palja jalaga puruks. Aga see on päris valus.
  Poiss urises:
  - Mis valu, mis valu - Tšingis-khaani impeerium - sada - null!
  Siis mõtles ta, et mis siis, kui suur superkeiser Tšingis-khaan sureb? Kas see on kasulik inimkonnale? Maailmaimpeeriumis elavad inimesed ju hästi. Kõigil on töö ja kõik on täis, epideemiaid pole, paljud haigused on kadunud, isegi vähi vastu on vaktsineeritud. Suremus on madal, mis seadis isegi piiranguid sündimusele. Peaaegu kõigil on auto. Tehnoloogia on arenenud, siis terve Kolm päeva nädalas puhkust! Ja meelelahutustööstus on suur. Ja inimesed on külastanud kõiki päikesesüsteemi planeete ja juba Marsil on esimesed linnad.
  Poiss Vovka Rybachenko laulis;
  Päike paistab meie kohal
  Mitte elu, vaid arm...
  Neile, kes meie eest vastutavad
  On aeg aru saada
  Neile, kes meie eest vastutavad
  On aeg aru saada!
  Oleme väikesed lapsed
  Me tahame kõndida!
  Nüüd aga hakkasid tal paljad kontsad veidi põlema. Kollane telliskivi on kuum. Kuid kingi ei saa kanda: lapsed võivad kõndida mööda kollast rada või paljajalu või võlukingades. Need on maagilise metsa reeglid. Ja ilma maagiata ei saa te oma õde päästa.
  Poiss kannatab ja lööb isegi hambad välja ... Ta on tõeline pioneer, kes ei paindu.
  Poiss mõtles, et tõmbaks oma tähelepanu kõrvale tema kandadele vastu vahtivatest tellistest. Kas seepärast suutsid mongolid kogu maailma vallutada? Et nad kõik on tugevamad või targemad? Ja miks läks surematus Tšingis-khaani - kes oli varem julmuse toime pannud.
  No muidugi mitte praegu. On seadusi, mida põlvest põlve pehmendatakse. Näiteks kaotati julm surmanuhtlus. Siis on piinamise ja kehalise karistamise kasutamine piiratud. Näiteks koolides pekstakse lapsi ikka veel kurikaelte eest kannad. Aga lööke annab sinuga samas vanuses ja kaaluga laps ning plastikuga pulk on painduv ja elastne. See toob valu, kuid ei sandista laste taldu.
  Kuigi koolides lüüakse lapsi ikka kandadele ja tagumikku, aga mitte tihti. Mõnikord panevad nad selle lihtsalt nurka.
  Ka surmanuhtlus on muutunud haruldaseks. Ja seda tehakse tavaliselt avalikult. Kuid neid ei hukata liiga sageli.
  Kuigi Vladimir nägi, kuidas kolm tüdrukut poodi. Nad läksid tellingute juurde väga lühikeste valgete seelikutega ja rindu, mida vaevu riidelõng kattis. Ja muidugi paljajalu.
  Naisi ja alaealisi hukatakse tavaliselt paljajalu ja peaaegu alasti. Ja täiskasvanud mehi hukatakse tavaliselt siseruumides. Lapsi hukatakse ka avalikult hirmutamise eesmärgil. Lisaks näidatakse hukkamist värvilistel ekraanidel ja kooliõpilased peavad seda vaatama. Kuid seda juhtub üha harvemaks. Kuritegevus langeb. Tehnoloogiad arenevad ja väärteo toime pannud inimesel on palju keerulisem vastutusest kõrvale hiilida.
  Vladimir Rõbatšenko tundis lõpuks, et kuumus tellistes vaibus.
  Poiss laulis rõõmuga:
  - rajad kulgevad mööda kurvi,
  Paljaste jalgadega poisid...
  Väsinud hobuste matmisest
  Ma tahan oma õnne õrritada!
  Ja poiss võttis üles:
  - libisenud! See on kuhugi kadunud!
  See võttis mul!
  Ja poisi ees oli kanajalgadel onn. Suur ja ilus. Ta lihtsalt seisis tagasi lapse poole.
  Vladimir Rybachenko karjus agressiivselt:
  - Onn, onn, pööra selg metsa poole, ees minu poole!
  Onn pöördus... See liikus kergelt ja kriuksumata. Uks avanes ja välja astus tüdruk. Ja nii ilus loomulik blond.
  Ta vaatas lühikeste pükstega, paljajalu ja blondi poissi, kägistas:
  - Ma tean, miks sa tulid! Kas sa tahad oma õde päästa?
  Poiss vastas hambaid paljastades:
  - Mitte ainult! Samuti tahan päästa oma planeedi Tšingis-khaani despotismist!
  Blond nõid itsitas ja vastas:
  "Sa oled teinud rasket tööd, poiss. Väga raske, aga... ma aitan sind, kui sa küsimusele vastad.
  Vovka noogutas.
  - Koolis õpilasena vastasin küsimustele!
  Blond nõid küsis hambaid paljastades:
  - Mis on kallim kui sada rubla?
  Poiss naeratas ja vastas:
  - Kakssada rubla miili!
  Blond nõid itsitas ja märkis:
  - Noh, see on väga lihtne. Aga siin sa oled teel. Ees on ühest küljest su ema, teisest küljest parim sõber - keda on vaja muserdada?
  Vladimir Olegovitš Rybachenko vastas enesekindlalt:
  - Pidurid!
  Blond nõid noogutas.
  - Armas! Väga hea! Siis küsimus, ma küsin teilt raskem: miks kõikvõimas Jumal ei tee kõiki inimesi õnnelikuks!
  Poiss vilistas ja märkis:
  - Nu ja küsimus! Isegi kõige kogenumad teoloogid ei tea sellele vastust!
  Blond nõid noogutas.
  - Mida sa arvasid, et saad kõik nii lihtsalt kätte?
  Poiss vastas ohates:
  - Olgu, ma proovin...
  Poiss kortsutas oma lapselikku otsaesist ja trampides oma paljaid jalgu, püüdis keskenduda. Ta tundis end tõesti ebamugavalt... Nagu oleks ta lihatükk konksu otsas või midagi hullemat. Üldiselt on maailmas nii vähe õiglust. Just selline oli kirjandusgeenius Aleksandr Sergejevitš Puškin, kes suri kahevõitluses kolmekümne seitsmeaastaselt. Ja kui palju kasulikku see inimkonnale teha võiks? Ja noore Lermontovi kohta pole midagi öelda, ta alles sai kirjanduslikku hoogu. Ja küljes koolikud on tüütu.
  Ja siis jõudis talle järsku kohale: oluline on vastata mitte niivõrd õigesti, kuivõrd riimis.
  Poiss ütles rahulikult:
  -Jumal võib õnne teha, kui sa ei ole oma mõistusega halb! Miks mitte õnn kõigile - vajad muutuste janu!
  Blond nõid vilistas ja märkis:
  - See on sinu mõistus! Tubli, sa oled suurepärane poiss! Seetõttu annan teile nõu!
  Poiss trampis palja jalaga ja kilkas:
  - Aitäh!
  Nõiatüdruk pilgutas silma ja vastas:
  - On vaja murda "Irbise peegel" ja siis Tšingis-khaan paindub ja tema valitsusaeg lõpeb!
  Vovka kehitas õlgu ja märkis:
  - See on hea! Aga peeglit ei ole nii lihtne lõhkuda, seda hoitakse!
  Nõiatüdruk noogutas.
  - Jah, teda kaitstakse tugevamini kui Tšingis-khaani. Aga ma saan su õe ohverdamisest päästa! Selles peeglis olev džinn võib keelduda ohverdamast Akulina Rybachenkole, kui alistate ühe põrgu koletistest. Teil on meeskond... Kui saavutate oma eesmärgi, ei päästa te mitte ainult oma õde, vaid saate ise asuda Tšingis-khaani kohale!
  Poiss küsis lootusrikka häälega:
  - Ja sa ei pea igavese elu nimel neitseid tapma?
  Blond nõid noogutas.
  - Ei, mu poiss! Ei pea! Saate kogu Irbise peegli võimsuse ja selle võimalused on suurepärased.
  Vladimir Rybachenko märkis:
  - Planeedi Maa ja kogu inimkonna valitsemine on lahe! Aga see on ka suur vastutus!
  Blond nõid noogutas.
  - Õige! Kuid on palju asju, mida saate inimeste heaks teha! Aga igatahes tahad sa oma õde päästa, kas pole?
  Terminaatoripoiss noogutas.
  - Jah, ma olen valmis! Valmis tööks ja kaitseks!
  Nõiatüdruk võttis poisil käest kinni ja viis ta noogutades peegli juurde:
  Nüüd on teil missioon!
  Peegel oli tohutu ja säras kõigis vikerkaarevärvides ning sõna otseses mõttes virvendas.
  Vovka vastas naeratades:
  - Muna jahtumiseks tuleb keeta viisteist minutit ja pioneer on alati valmis!
  Poiss noogutas, tõstis palja, päevitunud jala ja astus kindlameelselt sammu tundmatusse.
  
  STALINI STABIILSUS VÕI KEELDATUD GAMBIITSED
  Hitler sai uue võimaluse. Stalin, vihane Zhitomiri ähvardamise peale, keelas sealt vägede väljaviimise ja nõudis Teherani visiidi eel, et jätkataks pealetungi Ukraina paremkaldal. Ja selle tulemusena langesid Nõukogude väed katlasse ja said täielikult lüüa. Ja natsid vallutasid Kiievi tagasi ja piirasid Nõukogude väed Dnepri taga sisse. Ja nad suutsid seal Dnepri äärde kaitset ehitada. Selle tulemusena sõda venis. Stalin katkestas pealetungi põhjas Leningradi lähedal ja viis väed lõunasse. Kuid see oli juba hilinenud otsus. Dnepri taga asuvaid sillapäid ei õnnestunud uuesti haarata. Ja natsid ehitasid sinna kindluse ja hakkasid vastu. Punaarmee kaotused olid suured ja aktiivne sõjategevus lükkus suvesse. Kuigi initsiatiiv oli sakslastel. Ja juunis lõppes dessant Normandias liitlaste jaoks täieliku katastroofiga ja liitlaste lüüasaamisega, kes kaotasid vangides üle poole miljoni sõduri ja ohvitseri ning palju varustust.
  Samuti venis lahing Krimmi pärast. Sakslased olid hästi kindlustatud ja suutsid vastupanu tugevdada. Ja pealetung kesklinnas ja Leningradi suunas algas hilinemisega. Kui sakslased, olles liitlased alistanud, suutsid väed läänest üle viia.
  Sakslased suutsid Nõukogude vägede pealetungi tagasi tõrjuda. Eelkõige oli neil väga edukas mitmeotstarbeline ründehävitaja TA-152, mida sai kasutada rindel tööhobusena. Ta oli Focke-Wulfist arenenum ja lennuomadustelt palju parem neist. Kuid samal ajal ka tugevate soomuste ja võimsate relvadega. TA-152-st sai reaktiivlennukite asemel Saksamaa massiivseim lennuk, milleks Luftwaffe infrastruktuur nagunii valmis pole. ME-262 on endiselt ebausaldusväärne lennuk ja Fuhrer käskis ekspertide nõuandel selle lõplikult vormistada ja veel tootmisse mitte panna. XE-162 tundub hea auto olevat, aga raskesti juhitav ja samuti ei sobi masstootmiseks.
  TA-152 taga võib olla rindepommitaja, ründelennuk ja hävitaja. Selle kiirus 760 kilomeetrit tunnis on suurem kui liitlaste ja NSV Liidu parimatel võitlejatel. Ja relvad on üheistmeliste sõidukite seas kõige võimsamad, tugevad soomused. Ja manööverdusvõime osas on see parem kui Focke-Wulf ja sellel puuduvad paljud eelmisel autol esinevad puudused. Nii said sakslased endale maailma parima propellermootoriga lennuki, mis on ülim. Ja tootmisliine pole vaja eriti üle vaadata - ta on pärit Focke-Wulfi perekonnast ja tema evolutsioonist.
  Taevas tundsid sakslased end kindlamalt. Ja maal nad nii halvad ei olnud.
  Iseliikuvad relvad E-10 osutusid suhteliselt edukaks. Madal, neljakümne sentimeetri pikkune siluett võimaldas auto kaaluda kümme tonni. Käigukast ja mootor ühes plokis ja risti ning ainult kaks meeskonnaliiget. Tõsi, Hitlerile ei meeldinud, et soomuse paksus: kuuekümnemillimeetrisest otsaesist kolmekümnemillimeetrisel küljel ei piisa. Ja otsmikul kasvas paksus kaheksakümne kahe millimeetrini, küljel viiskümmend kaks millimeetrit. Ja masina kaal kasvas viieteistkümne tonnini.
  Kuid 400 hobujõulise mootoriga on see rahuldav. Ja sõda läks edukamalt. SAU E-10 näitab end tõhusa ja visa masinana. Selle võimsad, suurte kaldega otsmikus olevad soomused ei murdnud läbi enamikust Nõukogude relvadest. Ja see osutus suureks abiks.
  Nõukogude väed vallutasid sellegipoolest Krimmi, kuid ei suutnud teistes kohtades sakslaste kaitsest läbi murda. Ja Leningrad jäi esialgu blokaadi alla.
  Võitlused kestsid kuni talveni ... Jaanuaris üritasid Nõukogude väed uuesti edasi liikuda, kuid nende löök lämbus. Sarjas said sakslased kitsa torniga ja madalama siluetiga arenenuma Panther F. Tema soomus oli paksem ja kaldus kui tavaline Panther. Ja tervik on tänu tihedamale paigutusele isegi pisut väiksem. Selle tulemusena ei tunginud Saksa auto kolmekümne neljaga otsaesist läbi ja sai võimaluse IS-2 vastu ning samal ajal tema sõiduomadused isegi paranesid.
  See osutus tugevamaks ja paksemaks ning külgsoomuseks. Nüüd ei võtnud seda tankitõrjepüssid ja nelikümmend viis. Ja see on muidugi märgatav otsus, mis muutis sakslased varasemast tugevamaks.
  Nii et nad hoidsid rinnet ... Märtsis alustasid natsid Itaalias pealetungi ja alistasid liitlased ... Ja aprillis ajasid nad britid ja ameeriklased Sitsiiliast välja ...
  USA uus president Truman pakkus Saksa allveelaevade tegevust ja Ameerika laevastiku suuri kaotusi silmas pidades füürerile vaherahu. Sakslased külmutasid V-rakettide programmi ja neil seevastu olid vesinikperoksiidi jõul töötavad allveelaevad - väga tõhusad. Nii USA kui ka Suurbritannia kandsid suuri kaotusi.
  Nii et dessandid Filipiinidel Jaapani vastu ebaõnnestusid. Tõusva päikese maa lahingulaevad uputasid Ameerika transpordimasinaid. Ja siis astus ninja samuraide poolel sõtta. Ja need on superklassi sõdalased.
  Ja veelgi enam sõdalased, vigurlend!
  Pärast USA Austraalia baasi lüüasaamist muutus ninja aktiivsemaks. Ameerika seisab silmitsi fenomenaalsete võitlejatega, kellel pole midagi vastu panna. Nii raskepommitajad kui ka lennukikandjad on nähtamatute ülimeeste armee vastu jõuetud. See on suur probleem, millega osariigid ja Suurbritannia silmitsi seisavad. Fire Tiger ründas koos karmide hävitajatega USA baasi Peruu sadamas. Temaga koos osales rünnakus ka võitmatu naisvõitleja Azumi. Võluv punaste juustega jaapanlanna. Azumi on väga ilus, laiade õlgadega, kõrgete rindadega, tugevate puusadega. Jalad on tal kogu aeg paljad, nii kuumas kui külmas, aga väga ilusad, meislitud ja graatsilised. Varbad on pikad ja painduvad.
  Azumile meeldib väga ketaste viskamiseks kasutada paljajalu. Kohutav naine, tuline tiiger - ja voodis kirglik. Ninjatüdrukud on traditsiooniliselt paljajalu, imikueast peale treenitud ja mitte vähem ohtlikud kui mehed. Ilus!
  Ameeriklased tundsid seda kohe. Delfiine jäljendades puudutavad ninjad vee all. Nad kasutasid lennukikandjate ja lahingulaevade kaevandamiseks spetsiaalset lõhkeainet, mis on tuhat korda võimsam kui TNT. Laeva kõhu all ujudes sai neist magnetiga väike pall, umbes pähkli suurune. Siin on tüdrukud!
  Ninjad ujuvad peaaegu hääletult. Neid ei leia vee all. Tabamatud varjud. Siis panid nad tohutu võimsusega, kuid kompaktseid lõhkeaineid.
  Ja siis tuleb rünnak baasile. Sentinellid eemaldatakse sekundi murdosa jooksul. Tabamatud teravalt lihvitud kettad lendavad. Ja lõikas kõri ja kaela. Ameerika sõdurid surevad enne, kui nad karjuvad. Siis jälle nähtamatu lend. Tüdrukud viskavad mänge paljaste sõrmedega. Nende jalad on ebatavaliselt väledad.
  Baasi rünnatakse igast küljest. Lennukid plahvatavad, lahvatab tohutu, kihav leek. Ja kogu sait on sellega koheselt kaetud. Sajad autod hakkavad korraga rebenema. Tundus, nagu oleks lahti läinud hiiglaslik ilutulestik. Ja samal ajal töötas karburaatori mootorites süüde.
  Ja kõik susiseb, kihab, plahvatab korraga ... Tulised geiserid kantakse kõrgele taevasse. Kuuldakse kuradi äikese rullu... Kõik läheb koheselt, kuidagi korraga segamini. Ja tundub, et Maa läheb orbiidilt välja ja ilmub uus päike. Kuid mitte rahumeelne, vaid sõjaline ja põrgulik. Inimesed põlevad, autod põlevad ja plahvatavad. Ja kaugel asuvad ninjatüdrukud loobivad oma graatsiliste jalgade paljaste sõrmedega plahvatusohtlikke herneid. Kuid see on tõeliselt deemonlik mõju. Ja kuuldakse katkestusi, on segadus. Mitmel lennukil õnnestus veel betoonribalt lahti murda, kuid need kukkusid pinnale ja hakkasid rebenema. Täis surma, valu ja hävingut.
  Lahingu esimestel minutitel hukkusid tuhanded Ameerika ja Briti sõdurid. Ja võitlus ise ei meenutanud lahingut, vaid täielikku hävitamist. Ja sadas ja sadas Ameerika positsioonidele, surmale ja tuhale ...
  Samuti rebiti laiali ristlejad ja lahingulaevad, lennukikandjad jagati pooleks. Totaalne, absoluutselt halastamatu surm mängis ka merel. Ta kõik, kes langes tema kuuma embusse, põletati, kustutati pulbriks.
  Kuumad, punased keeled lakkusid lennukeid, sulas metall, absoluutselt kõik põles. Isegi kivi...
  Ninja lavastas tõelise tulise pöörise, õigemini mitte pöörise, vaid orkaani! Või isegi tornaado. Millest jäävad maha vaid söestunud luustikud ja tuhk.
  Azumi on väga ilus naine, kuid surmav. Ta viskab paljaste sõrmedega nõelu ja lööb Jaapani vastaseid. Kes suudab ninjale vastu seista?
  Ja kui ristlejad ja lahingulaevad plahvatavad, purunevad teras ja titaan. Tuletiiger on õnnelik. Kõik läheb tema plaani järgi. Siia langeb Ameerika sõdurite kaldjoon.
  Azumi toetab oma elukaaslast. Ja külvab surma.
  Siiski märgib noor naine:
  - Venelased lõid sakslasi Stalingradis kõvasti. Kui me ei aita, kaotavad meie liitlased!
  Kaunitar viskas palja jalaga kolm nõela, need torkasid kaela üheksale põrgust põgeneda üritanud USA armee sõdurile. Ookeani pinnal, püüdes meeleheitlikult vältida keerisesse sattumist, kubisevad Ameerika meremehed.
  Ninja lõpetas need kahe mõõgaga korraga lüües ja kettaid visates. Jaapanlannad olid väga aktiivsed: saledad ja tugevad. Ja tulistamiseks kasutasid nad paljaid jalgu.
  Yamato vastas enesekindlalt:
  - Me lööme ka Venemaale! Khalkhin Golile makstakse kätte!
  Ja superninja jooksis käega läbi õhu, tsunamilaine läks üle. See tõusis nagu orkaani keeristorm ja neelas ahne suuga pinnal vedelevad meremehed.
  B-29 pommitaja tiirles ninjade kohal. Azumi võttis miniatuurse amb nööri paljaste jalgadega üles. Vabanes ohtlikke lõhkeaineid. Auto rebenes sõna otseses mõttes laiali... Killud paiskusid laiali nagu lõhkeainega gaasipaagid. Ja tulistas mitu võitlejat alla. Azumi itsitas, hõõrus oma paljast graatsilist jalga murule ja kostis:
  - Ma olen suurepärane tüdruk ja super!
  Tuletiiger võttis selle ja susises:
  - Tõesti suurepärane! Me määrime ka need venelased, nagu ameeriklased!
  Azumi itsitas ja paljastas kihvad...
  Ninjad lõpetasid viimased lennukid ja liikusid saarelt minema. Peate purustama ülejäänud alused. Ameeriklased mäletavad seda päeva kaua. Nad kahetsevad, et kehtestasid tõusva päikese maa vastu naftablokaadi, mis sundis jaapanlasi võitlema. Ja järsku selgus, et kuigi Jaapan jääb majanduse poolest Ameerikale kümme korda alla, on tal nii imeline eriüksus, et pole midagi vastu panna!
  Ninjad ründasid teist kandjat. Nad lendasid õhust droonidel ja viskasid alla väikseid, kuid surmavaid pomme. Põrgu hotellid, mis lendasid laevade torudesse ja ahjudesse.
  Ja nad lasid kõik laevad järjest õhku. Hävitamine toimus orkaanitempos. Ja ristlejate ja lahingulaevadega kaetud lennukikandjarühma uppumine. Ja nad olid kaetud põrgulike surmahernestega. Mis, õmmeldud soomus, rebis metalli.
  Mere kohal möllasid tulekahjud ja kõik suitses. Terav suits tõusis õhku ja keerles nagu mustad kobrad, paiskades välja mürgiseid hambaid, mis on valmis atmosfääri läbi närima.
  Ja kõik see tantsis, kaardus, jõi õhku ... Ninjad paiskasid välja lõhkeaineid ning jättes kõige arenenuma ja moodsama lennukikandja puutumata, ründasid selle meeskonda. Siis kasutati katana mõõku ja ninjatüdrukud viskasid nõelu paljaste sõrmedega. Ja nad tegid seda nii meisterlikult, et üks nõel tappis kolm-neli inimest korraga.
  Tüdrukud ründasid ja laulsid:
  - Me ei ole õnnetud putukad, superninja - me lõikame naastud! Selged anded - andke järele!
  Ja nad tõesti liikusid nagu lainehari. Azumi lõikas admirali oma mõõgaga maha, lõigates selle kolme kiigega kaheteistkümneks tükiks. Verd pritsis ohtralt, ujutades üle teki. Azumi säutsus:
  - Sa jääd kirstu! ma lõikan sind!
  Ja tappis teise admirali. Ja ta paljastas oma hambad niimoodi. Ninjad püssipaugu ei kartnud. Nendelt lendasid kuulid maha. Nad ei tundnud nõrkust, väsimust ja haletsust. Nad olid nagu linnud tiibadel või isegi reaktiivmootorid.
  Azumi lõi oma paljaid jalgu, jättes tekile graatsilised jalajäljed. Ta on hämmastav sõdalane. Aga ka teised tüdrukud on toredad.
  Lennukikandja võeti kinni ja kasutusele võetud, viiakse Jaapani sadamatesse. Nad vajavad ka rauda.
  Samuraide ja ninjade armeele on äärmiselt raske vastu seista. Nad on supermehed. Ja nende surve on vastupandamatu.
  Ja jälle järgnevad õnnestumised ja tabamised. Ninjad käituvad nagu tabamatud mereröövlid. Paanika Ameerikas. Nähtamatule ei saa kuidagi vastu seista.
  Tegemist on ju niivõrd eriüksusega, et nii lennundus kui ka suurtükivägi ei pane julgete sõdalaste lähenemist tähelegi. Mis ripuvad nagu mustad pilved ja vehivad mõõkadega, viskavad kilomeetreid lendavaid kettaid ja läbistavad mis tahes metalli.
  Ninja pole sama, mis keskajal. Tema käeulatuses on uusim tehnoloogia. Ja ta purustab kõik, kes tema teele satuvad.
  Ja Nõukogude-Saksa rindel valitseb tuulevaikus. Sakslased valmistavad ette pealetungi Kurski kühvel. Pole just kõige targem idee rünnata eelnevalt kindlustatud positsioone, kusjuures vaenlane on arvulises mahus. Kuid Saksamaal on vähe valikut.
  Sakslased said Aafrikas lüüa ja nad on sunnitud võite otsima teistelt rinnetelt.
  Jaapanlaste edu aga vähendas õhurünnakute intensiivsust Kolmanda Reichi sõjatööstusobjektidele. See tõi kaasa relvade tootmise suurenemise võrreldes tegeliku ajalooga. Kurski lahingu ajaks oli Fritzil rohkem "Panthereid" ja "Tiigreid", samuti lennukeid. Mis tekitab teatud probleemi.
  Kuid ikkagi on Punaarmee tugevam. Hirohito esitab täiesti mõistliku küsimuse:
  - Kas aitame Saksamaa liitlast?
  Suurem osa Jaapani sõjaväelastest pooldas teise rinde avamist. Tõsi, ninja osalusel. Ameerika on kaotanud kõik oma lennukikandjad ja suured pinnalaevad. Vaikses ookeanis muutus ründeoperatsioonide läbiviimine võimatuks. Ja Jaapani käed on lahti. Pealegi kaaperdasid ninjad ise neli lennukikandjat kahjustamata. Ja nad hävitasid palju lennukeid. Vangi saadi ka mitu suurt laeva. Üldiselt osutus ettevõte edukaks.
  Või õigemini rida ettevõtteid. Mida iseloomustasid hiilgavad õnnestumised. Ameerika on sõjast väljas. Täpsemalt, ta pakkus vaherahu mis tahes tingimustel.
  Jaapan nõudis: peatada Kolmanda Reichi pommitamine ja abi NSV Liidult. USA pidi mõjutama ka Suurbritanniat, et see vaenutegevus sel viisil lõpetaks. Britid leppisid patuga pooleks. Liitlased leppisid kokku vaherahus Kolmanda Reichiga ja vangide vahetamises.
  Hitler lükkas Kurski silmapaistva piirkonna pealetungi taas edasi. Ta otsustas esmalt läänerindelt vägesid ja tanke juurde koguda. Ja tugevdage oma vägesid.
  Siis aga andis Stalin 15. juulil käsu rünnata Orelit ja Belgorodi.
  Vahepeal varastas ninja ka Ameerika transporte uute Shermani tankidega. Ja Azumi suutis koos tüdrukutega teha palju julgema operatsiooni. Ta varastas Briti tehastest kolmsada viiskümmend parimat Briti tanki "Churchill" koos täiustatud soomusega ja toimetas need Saksamaale. Inglased surid tüdrukute mõõkade all. Lisaks viskasid kaunitarid väga täpselt paljaste sõrmedega teravaid nõelu, tappes võitlejad. Ja mida öelda? Britid olid šokeeritud.
  Jaapanist pärit tüdrukud vedasid lisaks kaks sõidukit bensiiniga minema. Mis on parim kingitus Kolmandale Reichile.
  Seetõttu kohtas Punaarmee algusest peale visa vastupanu.
  Kaitselahingutes osutus "Ferdinand" peaaegu väga suurepäraseks tankihävitajaks. Ja nagu "Tiiger" ja "Panter". Kuigi viimane auto läks sageli katki, ei olnud see kaitselahingutes nii märkimisväärne.
  Vahepeal saabus rindele Azumi. Ja ta võitles isiklikult venelaste vastu kõige ohtlikumas Oryoli suunas. Siis läksid lahingusse Nõukogude kolmkümmend neli.
  Jaapanlanna võttis koos elukaaslasega välja odratera tillukesed lõhkekehad. Ja nad hakkasid kasutama oma tütarlapselikke, väledaid sõrmi, et neid teri tankidesse loopida. Nõukogude autod plahvatasid ja rullusid kõrvulukustava mürina saatel ümber.
  Azumi hüüdis:
  - Banzai!
  Tema paljajalu kaaslane urises:
  - Muudame planeedi paradiisiks!
  Ja ta viskas pisikese granaadi ... Nõukogude autod plahvatasid. Kahe kolmekümne nelja õhus kokkupõrkes kostis pauk ja sädemeid lendas. Ja siis kuidas lahingukomplekt plahvatab. Ja autod murenevad nagu mustad pärlid.
  Azumi lasi jälle mõned pisikesed terakesed oma meislitud, paljaste sõrmedega õhku ja säutsus:
  - Ma toon surma!
  Tema paljasjalgne sõber karjus ja viskas ka surmavaid kingitusi:
  - Lühidalt - banzai!
  Mõlemad kaunitarid puhkesid naerma. Ja jälle, paljaste jalgadega, viskame need terad kumulatiivsete lõhkeainetega. Ja hävitab kõik täielikult. Siin on kümmekond suuremat HF-i, mis on ümber keeratud. Ja ära rebitud röövikud, katkised rullid keerlesid ülevalt. Ja veerevad end katki. Rünnakule minevaid Nõukogude sõdureid tulistades alla.
  Ja mõlemad ninjatüdrukud itsitavad. Siin on kasutusel ka teravad väikesed nõelad, mida paljajalu tüdrukud jalgadega tormavad. Ja Nõukogude vägede rünnak vaibub. Olulist kahju saanud Vene üksused peatuvad ja külmuvad.
  Ja paljasjalgsed bandiidid naeravad... Muigavad nagu pantrid!
  Truman, nähes, et asi lõhnab petrooleumi järele, pakkus Kolmandale Reichile mis tahes tingimustel vaherahu. Ja Churchill nõustus sellega.
  Hitler nõudis kõigi sõjavangide tagasitoomist Saksamaale ja Itaaliasse ning kaubavahetuse taastamist.
  Kuid liitlased, kui nad tahavad oma rahvast tagasi saata, peavad nad lunastama. Truman ja Churchill nõustusid sellega, kuigi vastumeelselt.
  Fašistid on intensiivistunud. Mais tõrjusid nad keskuses tagasi Nõukogude vägede järjekordse pealetungi. Ja 22. juunil üritasid nad E-seeria tanke kasutades edasi liikuda.
  Esimene E-50 tank töötati välja liiga rutakalt ja see ei olnud täiesti edukas. Selle kaal oli ligi kuuskümmend viis tonni soomuki paksusega "Ti" ra "-2, kuigi kallakutel mõnevõrra suurem. Ja sõiduomadused olid paremad: mootor kiirendas tõstmisel 1200 hobujõuni. Mis suurendas nii selle kiirust kui ka manööverdusvõimet. Relv oli algselt 88-millimeetrine 71 EL-s, mis sobis sakslastele üsna hästi.
  Tõsi, alates 1945. aasta maist hakati NSV Liidus tootma otsaesist paremini kaitstud IS-3 ja see ajendas sakslasi paigaldama täiustatud ja soomust läbistavama relva.
  Saksa pealetung juunis ja juulis ei arenenud. Sada kilomeetrit edasi liikunud ja suuri kaotusi kandnud Fritz peatati. Siis tuli Punaarmee...
  Aga ka ilma suurema eduta. Rindejoon stabiliseerus ... Ja siis muutus see täielikult passiivseks.
  Nõukogude SU-100 kogus populaarsust talutava tankihävitajana. T-34-85 jäi kõige massiivsemaks tankiks ja seni töötati T-54 välja ainult selle asendamiseks.
  1945. aasta lõpuks oli sakslastel taevas arenenum ME-262 X, mille kiirus ületas 1100 kilomeetrit tunnis, tiivad ja töökindlamad võimsate relvadega mootorid: viis õhupüssi. Selle lennuki välimus võib anda Luftwaffele ülekaaluka õhuüleoleku.
  Hitler arvestas sellega. Ja ka reaktiivpommitajatel, et NSV Liitu murda. Ja pean ütlema, et Nõukogude Venemaal polnud seni vastust olnud.
  Olles tõrjunud talvisel ajal Punaarmee edenemiskatsed, viskasid sakslased 1946. aasta mai lõpus taas oma tankid rünnakule. Ilmus E-50 täiustatud modifikatsioon mootori ja käigukasti asukohaga ühes plokis ja risti. Selle tanki siluett oli vaid kaks meetrit ja samal ajal kaalus see ka nelikümmend viis tonni. Selle kiirus ning manööverdusvõime ja sõiduomadused on kasvanud. Ja relv tulistas kiiremini kiirusega 12 lasku minutis ja soomust läbistas 100 EL tünni pikkusega. Ja loomulikult sai sellest Punaarmee probleem.
  E-50 osutus uues modifikatsioonis edukaks tankiks, mis oli otsaesist ideaalselt kaitstud, kuid külgedelt üsna nõrk. Kuigi suurel liikumiskiirusel, pole see enam nii oluline.
  Nõukogude rinne hakkas aga vajuma ... Stalin oli selle pärast väga mures. Sakslased suutsid isegi Smolenski vallutada ja lähenesid Moskvale ... Tõsi, siis Hitler tegi pausi ja tungis Leningradi tormi. Kuid see pealetung tõrjuti.
  Sakslased said suuri purustusi ja aeglustasid ...
  Ja siis sügis ja siis karm talv. Nii et pole naljaasi.
  Uus aasta 1947 on saabunud ... NSV Liidus viidi töö T-54 kallal kuidagi lõpule, kuid see masin ei läinud seeriasse. Ja asjad on tõsiselt aeglustunud.
  Sakslased kogunesid. Nende uus E-75 tank oli väga hästi kaitstud iga nurga alt. Otsmik on 250 mm, küljed 170 mm ja relv on 105 mm 100 EL-is, mootor tuhat viissada hobujõudu. See on võimsus, mille kaal on seitsekümmend viis tonni.
  Ja pressime Nõukogude vägesid ... Vastuseks sai NSVL IS-7, kuid selle tanki masstootmist ei suudetud luua. Ja see pole muidugi hea.
  Seni on taevas natside eelis ainult kasvanud. Ilmusid lahingukettad, millel oli suur hävitav jõud. Ja nad purustasid nii tanke kui ka lennukeid.
  Igal juhul oli diskett käsirelvade suhtes haavamatu. Ja ta võis kümneid Nõukogude lennukeid kahjustamata alla lüüa.
  Taevas domineerisid Saksa piloodid. Huffmani autasustati neljasaja allatulistatud lennuki eest Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehemõõkade ja teemantidega. Ja viiesaja eest sai ta Raudristi suurristi. Mis oli ainult Goering. Ja seitsesada viiskümmend allakukkunud lennukit Raudrüütli plaatina tammelehtedest mõõkade ja teemantidega. See oli kolossaalne saavutus...
  Sakslased tungisid taas Moskvale. Kuid Nõukogude kaitse oli väga arenenud ja võitlejad võitlesid vankumatult. Kaevati palju kindlustusi .... Sakslased suutsid Vjazma ja Rževi võtta suurte kaotuste hinnaga, kuid nad lämbusid ... Ja jälle venis võitlus hilissügiseni ... Ja siis talv ja uus 1948 ...
  Ja külma ilmaga oli Punaarmee juba edasi liikumas, kuid ilma suurema eduta.
  Ja suvel ründasid sakslased. Kuid nad ei saavutanud märkimisväärset edu ... Talvel edenes Punaarmee ...
  Kätte on jõudnud aasta 1949. T-54 on lõpuks muutunud massiivseks. IS-7 asemel oli seerias SU-130, mis oli kergem ja hõlpsamini valmistatav. Ja mis kõige tähtsam, seeriasse astus reaktiivhävitaja MIG-15. Mis ausalt öeldes, kuigi sakslastele alla jäi, võiks siiski vähemalt midagi näidata.
  Huffman saavutas tuhat allakukkunud lennukit, pälvis eriauhinna: Rüütliristi suurrist hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja see oli harv juhus, kui nad lõid auhinna konkreetsele kangelasele.
  Hitler märkis, et Huffman on tõeline aarialane. Ja halastamatu Reichi vaenlaste vastu ja et võit tuleb.
  Kuid nii sakslased kui ka Nõukogude väed tungisid läbi terve aasta, kuid miski ei võtnud kedagi.
  Ja saabus aasta 1950 ... Jälle löökide vahetus ja mitteaktiivne kaitseliin ... Ja nii see aasta 1951 läks .... Kõik on justkui rusikas. Ja jälle jõhkrad löögivahetused .... Ja külmunud rindejoon. Ja 1952. aasta möödus samas viskoosses mülkas.
  Stalini surm märtsis 1953 ei muutnud midagi oluliselt. Generalissimo koha võttis marssal Beria, kes määrati ametlikuks järglaseks. Ja jälle külmunud ees. Ja NSV Liidus ilmus ainult tank IS-10. Kuid see pole nii oluline.
  Möödunud on ka 1954. aasta .... Sakslased ja venelased on seisma jäänud. Ja uus superrelv ebaõnnestus. Huffman sai kahe tuhande allatulnud lennuki eest Rüütliristi suurristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Nii möödus ka 1955. aasta jõhkra veresaunaga ...
  Ja tuli aasta 1956... 22. juunil möödus täpselt viisteist aastat Suure Isamaasõja algusest. Ja Adolf Hitler tegi lõpuks ise ettepaneku vaherahu sõlmimiseks.
  Läbirääkimised kestsid kaua ja kuus kuud hiljem sõlmiti rahu. Piir läks mööda rindejoont. Siin see kõik lõppes. Vangid vahetati - kõik kõigi eest. Hüvitisi ei maksta, aga Kolmas Reich haaras millestki kinni ...
  Euroopa läks aga valgeks. Kui Hitler 1958. aasta märtsis suri, varises Kolmas Reich kokku. Ning NSVL tagastas oma endised alad. Lavrenty Beria taastas majanduse ja viis riigi, nagu ta ütles, kommunismi, noh, see on teine lugu. 1969. aasta märtsis aga Beria suri ja tema järglaseks sai Shelepin... NSV Liit arenes kiiresti ja karm kommunistlik diktatuur tõi ta esiplaanile - USAst möödudes!
  
  KUI FRANKLIN ROOSEVELT SUREKS VAREM
  Franklin Roosevelt suri palju varem, saatuse kummalise keerdkäigu tõttu 30. jaanuaril 1943. Kuigi Henry Wallace"i peeti vasakpoolseks, osutus ta palju idealistimaks ja nõudis, et Stalin vastutasuks sõjalise abi eest viiks läbi poliitilised reformid ja amnestia kõigi poliitvangide suhtes.
  Stalini karm reaktsioon, kes oli samuti äsja võitnud Stalingradis suurvõidu ning tundis end väga karmi ja tugevana, vihastas Wallace'i ning ta teatas NSV Liidule sõjalise abi andmise lõpetamisest. Mängis negatiivset rolli ja Churchilli positsiooni, kes ei soovinud Punaarmee kiiret edasitungi Euroopas, ja Adolf Hitleri ootamatut paindlikkust, kes teatas "juutide küsimuse lõpliku lahenduse" külmutamisest. Fuhrer suutis veenda keskkonnast terve mõistusega inimesi, sealhulgas, kummalisel kombel, ka Kolmanda Reichi peatimukat Himmlerit.
  Argument töötas: et juudid ei kao kuhugi ja kui kaotad sõja, võid kaotada kõik ja pöördumatult. Olles võitnud idas, on võimalik liitlastega teistmoodi rääkida.
  Igatahes USA külmutas sõjalised operatsioonid, ka Suurbritannia, ja kuigi formaalselt isegi vaherahu ametlikult välja ei kuulutatud, osutus konflikt läänes piiratuks. Mis tuli Wehrmachtile muidugi kasuks. Saksa allveelaevastik peatas haarangud, liitlased kerisid kokku, peatades strateegilise pommitamise.
  Nõukogude väed, nagu päris ajaloos, vallutasid 8. veebruari alguses Kurski ja 9. kuupäeval Belgorodi. 15. veebruaril algas rünnak Harkovile, mis piiramist vältides lahkus Saksa vägedest. Veel varem lahkusid natsid Doni-äärsest Rostovist.
  18. veebruaril saabus Hitler isiklikult peakorterisse. Ta andis Mainsteinile uued volitused. Lisaks viidi läänest kiiruga üle abivägesid. Esiteks muidugi lennundus. Läänerinne neelas lennukit mitte nii vähe - peaaegu poole lennukist. Mitu diviisi, mis plaaniti üle viia Aafrikasse, saadeti raudteel itta. Lisaks viidi Prantsusmaalt ja Balkanilt üle kõik enam-vähem lahinguvalmis koosseisud ning Saksamaal endal kuulutas Riigipäev välja totaalse mobilisatsiooni ja sõja.
  19. veebruaril andis Mainstein 4. tankiarmeele käsu alustada vasturünnakut, et peatada Nõukogude vägede edasitung läbi Pavlogradi. 22. veebruaril okupeeriti Pavlograd. Põhjast läbi Krasnogradi või Dnepropetrovski või läbi Poltava või Kremenchugi Dnepri suunduvate teede kaitsmine usaldati Kempfi grupile.
  Erinevalt tegelikust ajaloost õnnestus sakslastel palju rohkem. Tänu kõigi nende õhuarmeede lahingusse toomisele oli neil taas õhus eelis. Lisaks osales pealetungis rohkem maaväeüksusi, sealhulgas 30 uhiuut Tiger tanki, mis päris ajaloos kuulsusetult Aafrika liivadesse kinni jäid.
  Sakslastel õnnestus Harkov ümber piirata kuus päeva varem kui tõsilugu, 8. märtsil vallutasid Fritzid Belgorodi ja 9 päeva varem - 10. märtsil - vallutasid käigupealt Belgorod.
  Natsidel õnnestus hoobiga vallutada ka Kursk, sulgedes 14. märtsil veel ühe ringi. 18. märtsil vallutas Fritz ka Stary Oskoli. Kuid sellele järgnenud sula ja Nõukogude vägede kangelaslik vastupanu takistasid natsidel edu saavutamast. Kuid Punaarmee kaotused kateldes osutusid tegelikust ajaloost märkimisväärsemaks ja Kurski kühm kärbiti 1943. aasta märtsis.
  Mainsteini edu osutus tõsiseks, kuid piiratud, nii et natsid ei saanud isegi tagastada kõike, mida nad Voroneži-Kastornoe operatsiooni ajal kaotasid. Kuigi nüüd neil enam peavalu ei valutanud - Kurski kühm. See aga tekitas lisaprobleeme: kuhu ja kuidas rünnata?
  Kui liitlased käitusid passiivselt, siis Saksamaa majandus oli väga aktiivselt lahti keeratud. Tankide ja iseliikuvate relvade tootmine kahekordistus kolme kuuga, jõudes 1200 sõidukini kuus, sealhulgas uusimad "Tigers", "Panthers" - lahinguvõimsuselt märkimisväärselt parem kui Nõukogude varustus. Kuid meeskonnad pidid siiski uusi tanke meisterdama ja oma lapsepõlvehaigusi meelde tuletama.
  Ja pealetungi suundi pole lihtne valida. Võite liikuda edasi Moskvasse ja proovida uuesti Stalingradi eest kätte maksta, läbi murda Kaukaasia naftani. Üheks eesmärgiks võib saada Leningrad, kuhu nõukogudel on raske abiväge üle viia.
  Sakslased ootasid kolm kuud, säästsid vägesid ja uusi tanke, koolitasid värvatuid. Juba sõjaväes ja neljateistkümneaastased poisid pole haruldased, moodustatud on palju välisdivisjone. Wehrmachti tugevus ulatus maksimaalselt 10,5 miljoni sõduri ja ohvitserini isegi vägede kvaliteedi mõningase langusega.
  Õhus peeti lahinguid vahelduva eduga. Natsid suurendasid lennukite tootmist ja tegutsesid aktiivsemalt.
  Nende ässad valisid reeglina oma lahingupaiga ja püüdsid lahinguga mitte liituda, andes numbrites järele.
  Tuleb märkida, et Focke-Wulf oli küll manööverdusvõime poolest Nõukogude lennukitest halvem, kuid suur kiirus sukeldumise ajal võimaldas tal sabast lahkudes põgeneda ja võimsad relvad lennuki alla tulistamiseks juba esimesest lähenemisest. Seega ei olnud võimalik natside ees edu täielikult ära kasutada ning õhku domineerisid hoopis kogenumad, võimsamate relvadega Saksa ässad.
  Hitler otsustas sellegipoolest Kaukaasiat rünnata, ainult veidi teistsugusel viisil. Nimelt Stalingradi põhisuunaks muutmine ning armeerühmade "A" ja "B" saatmine sinna. Lahendus pole muidugi optimaalne, kuid pärast Rževi sillapea kaotust Moskvale edenedes peaksid sakslased ületama väga võimsa kaitseliini.
  Leningradi arvelt ei andnud rünnak tsitadelllinnale Kolmandale Reichile isegi siis, kui see oli edukas, otsustavaid dividende.
  Seega jääb üle lõuna poole liikuda. Stalin jõudis siiski Hitlerist ette, 22. juunil asusid Nõukogude väed pealetungile Orjoli ja Kuski suunas. Ootamistaktikast loobumise põhjust seostati liitlase passiivse käitumisega: pole rahu, pole sõda. Mida muud saigi taluda, kui... Duralumiiniumi nappus koos Saksa lennukite üha suureneva toodanguga kandus järk-järgult üha rohkem initsiatiivi Luftwaffele.
  Pealegi oli natsidel juba väga hea pommitaja Yu-188, mis arendas kiirust, mis oli parem või vähemalt mitte halvem kui jakidel, ning katsetas isegi edukalt Yu-288. Viimane auto koos seeria DO-217-ga võiks olla väga hea strateegiline pommitaja. Ning seega muutus Saksa lennundus Nõukogude vägede jaoks äärmiselt ebasoodsaks teguriks.
  Hitler aga kõhkles pealetungiga, mistõttu jätkus uute tankidivisjonide moodustamine ja meeskondade väljaõpe. Pommitamise puudumise tõttu lasti Tiigriid ja Pantreid vabaks rohkem kui pärisajaloos ning neid tuli meisterdada.
  Sakslased jõudsid kaitseks valmistuda tervikuna, neid ei saanud üllatada. Võitlused kestsid üle kuu. Nõukogude väed puutusid kokku uue Saksa tehnoloogiaga ja selgus, et "Panther" ja "Tiger" olid lähenevates lahingutes suurusjärgu võrra tugevamad kui Nõukogude sõidukid. Butting ei andnud T-34-le ja KV-le reaalset võiduvõimalust. Veelgi enam, võimsama 85-millimeetrise kahuriga sõidukite tootmine pole veel selgeks saanud ning 76-mm "Panther" ja "Tiger" ei saanud vastu võtta.
  Nõukogude väed jõudsid ainult mõnes piirkonnas kuni viieteistkümne kilomeetrini ja kandsid tohutuid kaotusi. Sakslased suutsid asuda vastupealetungile. Komandöridest tuleb ära märkida Rommel, uustulnuk idarindel, kuid läänes laialt tuntud. Ta suutis end lahingus Nõukogude võimuga hästi tõestada.
  Sakslased suutsid vasturünnakut arendades jõuda Donini. Siis aga pöördusid nad Moskva poole edenemise asemel lõunasse.
  Fuhrer ihkas Stalingradi eest kättemaksu. Tuleb märkida, et alguses tuli see sakslastele isegi kasuks. Stalin ei uskunud operatsiooni Blau kordamise võimalust ja viis kõik oma reservid Moskvale lähemale. Selle tulemusena sisenesid piki Doni liikunud natsid Nõukogude vägedesse tagant.
  Punaarmee oli aga juba teistsugune. Lahingukogemusi omandanud Nõukogude kindralid tegutsesid osavamalt ja sõdurid ise muutusid märgatavalt karastatud. Fritzid ei suutnud Doni ületada ja läbi murda Stalingradi. Nende saavutuste maksimum on Doni-äärse Rostovi hõivamine ja jõkke minemine kogu selle aja jooksul. Tõsi, Nõukogude väed kaotasid Vorošilovgradi, Donetsi ja märkimisväärsed territooriumid, kuid natsid ei suutnud suve- ja sügiskampaaniate ajal vallutada isegi seda, mis neil õnnestus 1942. aastal. Mida Stalin pidas teatud õnnestumiseks. Kui pidada meeles, et NSVL sõdis nüüd ühel rindel.
  Jaapanist tulenev oht nõrgenes Tõusva Päikese maa lüüasaamisega Vaikse ookeani lüüasaamise tagajärjel. Ja kuigi NSVL ei saanud Kaug-Ida pärast liiga karta.
  Talvel algas Punaarmee vastupealetung. Arvukad Saksa tankid külmas ja lumehanges andsid silmnähtavalt järele ning rullikute astmeline paigutus ummistas šassii. Kuid siin ei olnud võimalik saavutada täielikku edu. Sakslased suruti keskuses veidi ja nad ebaõnnestusid Donil, kuid Leningradi piirkonda ei õnnestunud vaenlase liiga võimsa kaitse tõttu vabastada. Niikaua, kuni blokaad säilis. Ka sakslased õppisid palju, kuid nad olid sõjast juba kurnatud. Järgmisel suvel üritati Fritzi initsiatiivi haarata. Kuid taas suutsid natsid jõuda ainult Donini. Rünnak Leningradile lõppes ebaõnnestumisega.
  USA-s on toimunud muutused. Ootava taktikana kaotas Wallace presidendivalimised vabariiklasele Cheneyle. Kuid järglane käitus jätkuvalt passiivselt. Täpselt nagu Laboriidid, kes asendasid Churchilli Suurbritannia tüüri juures. 1945. aasta talvel suutsid Nõukogude väed läbi murda kesklinnas asuvast Wehrmachti kaitsest ja tungida Smolenskisse ning isegi selle linna hõivata. Kuid vaenlase reaktiivlennukid domineerisid õhus ja Nõukogude vägede pealetung katkes. Ja märtsis ja aprillis võitsid Fritz kaotatud tagasi. 1945. aasta suvel üritasid sakslased arendada pealetungi Moskva vastu, kasutades E-tanke ja reaktiivpommitajaid ning maailma esimesi kettakujulisi lahingumasinaid.
  Ballistilised raketid seevastu tunnistati liiga kalliteks ja ebaefektiivseteks relvadeks. Sakslastel õnnestus Moskvale läheneda, kuid juba oli saabunud hilissügis ning ameeriklased kasutasid aatomirelvi ja sundisid Jaapani kapituleeruma.
  Omades aatomipommi, nõudis Cheney mõlemalt riigilt rahu sõlmimist.
  Kuid nii Stalin kui ka Hitler ei suutnud kuidagi nõustuda. Ühtsust polnud ka USA-s, kus paljud reaktsioonilised ringkonnad leidsid, et mõlemad pooled peaksid üksteist tapma nii kaua kui võimalik.
  Kuid kuna natsidel see õnnestus, lõikasid nad seekord lõpuks Leningradi ära ja lähenesid saja kilomeetri kaugusele Moskvale, USA ja Suurbritannia asusid NSV Liitu aitama, taastades Lend-Lease'i tarnimise.
  Talvel hakkasid Nõukogude väed uuesti natse tõrjuma, kuid nad ei suutnud Leningradi blokeeringut vabastada. Lenini linn langes, kuid Fritz lükati pealinnast veidi tagasi. Abi läänest oli mõõdukas ja oleks võinud olla määrav. Aga sakslased olid pagana väsinud ja kurnatud.
  1946. aasta suvi möödus väikeste positsioonimuutustega. Ja talvel saavutasid Nõukogude väed mõningast edu, lüües Fritzid Rževist ja Vjazmast välja ning surudes need, ehkki kergelt, Doni äärde.
  1947. aasta kevadel suri Adolf Hitler ja 18. mail sõlmiti USA ja Suurbritannia vahendusel vaherahu. Tingimused osutusid NSV Liidule üsna raskeks ja Saksamaale mitte eriti soodsaks. Ukraina, Valgevene ja kõik Wehrmachti valduses olevad maad said USA, Suurbritannia, Saksamaa ja satelliitide ühise kontrolli all olevateks mandaaditerritooriumiteks.
  Kolmas Reich muutus nagu Euroopa Liit ja okupeeritud Nõukogude alad, näiteks protektoraadid, sealhulgas Leningrad. Don sai NSV Liidust sõltumatu ja formaalselt sõltumatu, kuid tegelikult suure mõjuga USA mandaadi territooriumi staatuse.
  Nii kahanes Nõukogude Venemaa territoorium kõvasti. Vananenud ja nõrgenenud Stalin oli sunnitud poliitikast lahkuma. Tema autoriteet langes järsult ja tema saatjaskond jagunes.
  Pärast Stalini tagasiastumist eraldus Kaukaasia - Gruusia, Armeenia, Aserbaidžaan - peagi NSV Liidust. Ja paar aastat hiljem ja Kesk-Aasias. Nii taandus Venemaa, kuigi tuumarelvadega, väikeriigi rolli. Võrreldes tegeliku ajalooga osutusid mandaadiks Peterburi, Smolenski, Pihkva ja mõned teised läänepiirkonnad.
  Ja peagi eraldusid ka peamiselt moslemitega asustatud Põhja-Kaukaasia piirkonnad. Saksamaal suri pärast Hitleri surma (tõenäoliselt aidati füüreril lahkuda) narkomaan Goering peagi. Ka Himmler tapeti. Mõõdukam Speer haaras võimu. Paar aastat hiljem taastati mitmeparteisüsteem ja natsid muutusid palju mõõdukamaks.
  Lõpuks hakkasid Ameerika Ühendriigid maailmas domineerima ja domineerima. Neil ei olnud nüüd NSV Liitu konkurendiks ja kommunistid kaotasid peagi võimu. Hiinas valitseb Ameerika-meelne valitsus, islamimaailmas sama. Ameerika täieliku domineerimise ajastu on saabunud...
  Kuid see ei toonud inimkonnale õnne, kuigi ameeriklased, olles kehtestanud Maal hegemoonia, suutsid juba kahekümnendal sajandil Marsile lennata, lisaks arenes progress ja tehnoloogia isegi kiiremini kui tegelikkuses. Tulemuseks oli see, et nüüd kontrollisid Ameerika Ühendriigid teadlasi üle kogu maailma. Aga pole saladus, et just liigne salatsemine takistas inimteaduse arengut.
  Teatud mõttes on see muutunud turvalisemaks kui pärisajaloos. Ameerika Ühendriikide armeed ja nende satelliidid võivad purustada terroriste ja äärmuslasi kõikjal maailmas, kartmata, et neid süüdistatakse poliitiliselt ebakorrektsuses. On võimalik läbi viia humanitaarabi ning tõhusat majanduslikku ja poliitilist globaliseerumist. Usuäärmuslasi pole mõtet toita, et poliitilisi vastaseid kukutada - seda saab teha lihtsa sekkumisega.
  Seega tundub, et maailm on teatud määral võitnud muutudes unipolaarseks võrreldes tõelise multipolaarsega. Kuid siis nägi Vassili Terkin üksiku inimese saatust ...
  Anna Kazei (Huvitav ja ilmselt mitte juhuslik perekonnanimede kokkulangevus, kuigi tegevus toimub kahekümne esimesel sajandil!) väljus raudteejaamast ja jätkas jalgsi. Rong on elegantne, voolujooneliste autodega, kuid jaam ise on üks provintsilikumaid. Oli soe Ukraina sügis - India suvi, mil kuldsed kleidid olid kase õlgadel ning metsad ja metsad olid riietatud kuninglikku punakaspunasesse. Loodus on ilus ja naine pole ikka veel ilma võlu, kuigi ta on vähemalt kolmkümmend viis aastat vana ja hallid juuksed paistavad juba läbi.
  Anna Kazei on kurb, nii et ta läheb oma lastega kohtingule ... rasketöövanglasse. Mida arvab kohtunik, kes mõistis 12-aastasele poisile ja 15-aastasele tüdrukule 99-aastase vangistuse? Kas sa teed seda õnnetute lastega? Ja mida nad tegid? Noh, nad kiskusid maha reklaamidega flaierid. Jah, nad lõikasid läbi telefoni- ja internetijuhtmed, et võidelda Ameerika mõjuvõimu vastu.
  Ida-Ukrainas on liikumine - "Patriootiline vastupanu". Ei, nad ei korralda tõelist sissisõda, nagu see oli Teise maailmasõja ajal. Põhimõtteliselt on nende vastupanu propaganda ja väikesemahuline sabotaaž ilma inimohvriteta. Nii tahtsid tema lapsed Lääne türanniale väljakutse esitada, lõigates traati mitu korda läbi.
  Aga nad said neid videokaameraga filmida ja "heasoovijaid" on ka piisavalt. Poistele esitati süüdistus sabotaažis ja isegi terrorismis, samuti majandusele tõsise kahju tekitamises. Ja sidemed noores eas võtsid nad arvesse kergendavat asjaolu - nad andsid peaaegu sada aastat rasket tööd.
  Kohus möödus väga kiiresti ja advokaat vaid noogutas prokurörile nõustuvalt. Jah, ja protsess ise suleti. Veelgi enam, Annale vihjati, et tema lastel ikka veaks, kui nad teaksid ja neil oleks side maa-alusega, et nad ei saaks vältida esmalt piinamist ja seejärel surmanuhtlust. Raskustööl olemine iseenesest pole aga piinamine.
  Anna jalad on vanades kingades sassis. Tal on kaasas terve seljakott programmidega, mida on lubatud teha vaid kord aastas. Ja ilmselt pole õnnetud lapsed vanglas liiga lahedad.
  Süüdimõistetud seisavad tee peal, seega pole nad kasarmulaagris, vaid pikutavad mööda kiirteed. Patrullid itsitavad Anna peale ja sirutavad tseremooniata käed seljakotti, ammutades toitu. Kohalikest kopsakas politseinik pistis syrveladi vorsti kohe suhu. Vaatamata sellele, et formaalselt on Ukrainal justkui kõik riikluse atribuudid, sealhulgas valitud Rada, kuid Ameerika lippe on rohkem kui kollakassiniseid.
  Alla kaheksateistkümneaastased poisid töötavad täiskasvanutest eraldi. Päev on soe, päikseline, triibuline, vanglasärgid on eraldi hunnikusse volditud ja peenikesed kõõlused kehad, šokolaad teismeliste päikesest, higist läikiv. Ühed riisuvad laiade segamistega kive ja kruusa raudteerööbastele, teised tõmbavad rööpaid, kolmandad hööveldavad ja saagivad palke.
  Seal on kümne- kuni seitsmeteistaastaseid poisse ja mõni näeb isegi noorem välja. Ja kuidas saab neist mitte kaasa tunda, kui mandaadiga Ukrainas domineerib anglosaksi seadus, kui alates kümnendast eluaastast kehtib kriminaalvastutus täiskasvanutele?
  Seepeale osutas politseinik Annale, kelle seljakott oli märgatavalt kergem - kust otsida poeg Marat (ka võib-olla pole siin nimede kokkulangevus!). Jah, tal on raske sellist raskust kanda, kuid siiski on ta kiindunud. Ja see kergendus ei ole rõõm, sest siin on ratsioonid kasinad ja tüübid kõhnad.
  Ja siin on tema poeg. Ta puhkas paljaid jalgu, üle põlvede järjestatud triibulistes pükstes, teravatel kividel ja lükkab betoonitünni. Ja vaadates paljajalu, tugevalt hingeldavat Maratit, mõistis Anna, et ka tema tugevdab end uskumatu tahtepingutusega. Raseeritud pea õhukeste õlgade taustal tundub suur ja blondid juuksed pargitud nurgelise kolju taustal on peaaegu nähtamatud. Sellest, mida poiss tundub täiesti kiilakas. Korts otsmikul muutus märgatavamaks ja sügavamaks. Millest, kui poleks väikest kasvu ja kitsaid õlad, tunduksid poisid palju vanemad.
  Marat töötab ja läheduses tiirlevad metsikud ülevaatajad, kes karjuvad ja lehvitavad laia toornahast nuhtlust. See on raske töö, halastamatu. Et sellises töötempos vastu pidada, tuleks vähemalt mõneks sekundiks lõdvestuda ja tünnile pikali heita, et kõõlusel, piitsaga seljale puhkust anda. Põlemisel see aga tavaliselt nahka ei lõika.
  Annal pole õigust tulla enne lõunapausi tööl. Seega tuleb vaadata ja oodata.
  Ema pisarad voolavad tahes-tahtmata. Poisi jalad on kaetud sinikatega, verevalumid, verevalumid, tallad on kaetud nahakallustega. Kogu kevade, suve ja sügise on alaealised süüdimõistetud sunnitud töötama paljajalu. Nad ütlevad, et see on veelgi osavam ja vangistatud poistele parem. Tegelikult on see kurikuulus Ameerika majandus. Pealegi kuluvad lääne stiilis kingad liiga kiiresti. Ja nii, jumal hoidku, riigile kuuluvad saapad peavad vähemalt talve vastu - õnneks on kliima soojenenud ja lumised ajad pole nii pikad.
  Nüüd on poisid aga sunnitud raskeid rööpaid vedama. Noh, kus on Maratika. Ta on peenike nagu pilliroog, nii paistavad pargitud naha alt ribid läbi ja kõht vajub pingest kokku. Tumedad ringid silmade all, nad ütlevad, et raske sünnitus pole väikese poisi jaoks kerge. Kas ta saab venitada kakskümmend aastat, pärast mida on võimalik esitada seaduslik kaebeõigus?
  Kuid me peame Maratile austust avaldama, paneb ta osavalt rööpa alla ja ema nähes naeratab vastuseks. Korts laubal on silutud ja selge, et tegu on ikkagi poisiga, kes leiab nalja igas olukorras...
  Piits vilistab ja kõrvetab Marat valusalt. Ema karjub, üritab ülevaatajale politseiniku kallale tormata, ambaal haarab tal õlast, peatades ta:
  - Ära julge! Rünnak vangivalvuri vastu, kes täidab kohustusi... Parimal juhul kümmekond!
  Anna on juba nördinud:
  - Kas neil on seaduse järgi õigus lapsi peksta?
  Politseinik vastas ausalt:
  - Seda nimetatakse kurjategijate füüsilise mõjutamise sunniviisiliseks mõõdupuuks. Kurtmine on täiesti kasutu!
  Naine ohkas raskelt ja püüdis pojalt silmi ära võtta, et nii raske ei oleks. Ülejäänud poisid mugivad samuti kaasa. Peaaegu kõik neist on paljajalu, ainult paar vanimat mõnes ilmselgelt omatehtud rekvisiidis. Ja kõik on eranditult kiilaks aetud. Kui üks neist kiviga õlgadel lähemale tuli, nägi Anna tema torgatud numbrit.
  Õudus - kas tema pojal on see?
  Lõunapaus on lühike - seaduse järgi peavad süüdimõistetud töötama vähemalt kaksteist tundi päevas, kuid tegelikkuses sõidetakse neliteist kuni kuusteist. Tõsi, palju sõltub töö raskusastmest. Näiteks on ebatõenäoline, et isegi täiskasvanud inimene talub viiekümne kilogrammi raskuse kandmist ühelt korruselt teisele oma õlgadel.
  Aga näiteks puuvilla saab koguda kauem. Tüdrukud töötavad tavaliselt istandustel, seega on poistel füüsiliselt raskem.
  Lõunaks toidetakse poisse riisiga, Ukrainas on see väga hästi juurdunud ja väga väärtuslik valgutoit. Nad lisavad ka veidi piima koos leiva ja küüslauguga - et nad vähem haiget teeksid. Toit on üsna tervislik, nii et poistel, kuigi mitte piisavalt, ei näe suud lõhki. Siin on õunad ja sidrunid.
  Marat, kuigi näljane, seletab emale:
  - Meil on komme ja üks tark - jagada saated kõigile poistele!
  Anna oli üllatunud
  - Tark?
  Vanem poiss, kelle käel oli tätoveering ja rist rinnal, selgitas enesekindlalt:
  - Kindlasti! Sagedamini kui kord aastas saate ülekande ainult suure barryki eest. Ja te ei saa seda hoida. Meid on nii palju ja mingi laadimine käib kogu aeg!
  Anna oli nõus ja poja selga silitades tundis ta nii värskeid kui ka juba paranenud triipe ja marrastusi. Ema küsis pojalt:
  - Kas nad saavad sageli pihta?
  Marat sundis naeratama ja vastas:
  - Nad püüavad mitte haiget teha. Neerud ja elutähtsad organid ei löö ära.
  Anna jätkas oma küsimust:
  - Kas paljajalu kõndida pole külm?
  Poiss vastas ausalt:
  - Muidugi jooksid nad külas paljajalu ainult soojadel päevadel, aga siin aetakse neid välja, kuni lumi maha tuleb, ja see võib päästa... Aga.
  Ristipoiss sekkus uuesti:
  - Ma olen siin olnud viis aastat! Pole hullu, õues töötades, tervislikku toitu süües, võid olla karastunud ja isegi mitte köha! Me jääme ellu, kui me ei sure!
  Marat, vorste ettevaatlikult maha hammustades, märkis:
  - Muidugi jääme ellu ja võib-olla leiame vabaduse!
  Siin sai Anna äkki aru, et vestlusteemad on ammendatud. Marat elas oma elu, tema elas oma. Ja poisile kaasa tunda on kohatu, ta ainult solvub. Kuigi Marati võimalused oma tahet näha on nullilähedased. Jah, ja korraldage põgenemine fantaasiamaailmast. Pealegi, isegi kui põgenete, siis kuidas saate tänapäeva maailmas liiga kaua maa alla peita? Tehnoloogia areneb ja nende vestlust tõenäoliselt salvestatakse ja võib-olla isegi videopildiga.
  Marat küsis koera Polkani kohta ja vastuse saanud, jäi vait. Anna vaatas oma poega teadlikult. Näeme teda, ta tahtis õe kohta täpsemalt küsida, aga tundis, et ema pole temaga veel suhelnud. Lõunapaus on lühike ja viie minuti pärast asuvad Trudoviku poisid taas tööle.
  Anna sirutas pojale kootud sussid:
  - Pane selga, mu kallis!
  Marat vastas sosinal:
  - Ei peaks... Kõik poisid peaksid olema karistamisel ühesugused. Ja paljajalu kuni pakaseni kõndimine on üks karistusvorme! Nad lihtsalt põletavad need ära. Parem las ta laimab, kui mu väikevend suureks saab.
  Ema silitas lõpuks oma poegade kõvaks löödud jalgu ja suudles neid tolmust hoolimata. Siis kõlas viimane suudlus otsaesisele ning korrapidaja ähvardava hüüatuse saatel tõusis ta püsti ja suundus väljapääsu poole. Siis ta peatus. Töö oli korraldatud ameerikaliku ratsionaalsusega: süüdimõistetud tegid kõvasti tööd, et koormus läks erinevatele lihasgruppidele. Siis areneb töö ja keha, on proportsionaalsem ja vangid väsivad vähem, mis tähendab, et saab neist palju rohkem välja pigistada.
  Marati käed on juba kallusest kiimas ja ta laeb üsna enesekindlalt kinga. Keha on õhuke, kuid kõõlus ja õhukesed käed on tugevad. Ei, võib-olla peavad nad raskel tööl kaua vastu. Seega on veel vara poissi matta.
  Saatja tõukas Annat jämedalt ja hüüdis:
  - Sinu aeg on läbi! Lähme siit ära! Ja nii ma ületasin piiri!
  Naise jalad tunduvad väga rasked. Ees ootab külaskäik õde Marinka juurde. Praegu on sügisene kannatus ja me peame tabama aega. Hea, et vend ja õde liiga kaugel pole.
  Ukrainas domineerib Ameerika kapital, muide, välisametnikud. Lihtrahvas ise elab tagasihoidlikult, aga midagi kukub ka neile. Igal juhul on kaltsud odavad ja Anna oma kehvades uutes riietes näeb välja nagu must lammas.
  Noored süüdimõistetud tüdrukud oma triibulistes kleitides meenutavad aga natside laagrites vange. Neid on näha rongivagunist. Paljud tüdrukud visatakse lihtsa maksudest kõrvalehoidmise eest vanglasse, andes neile võimaluse töötada. Seetõttu on põldudel palju sunnitöölisi.
  Annal vedas, tüdrukud olid just suure ala läbi teinud ja enne uut trampivad nad paljajalu veel kümmekond versta. Nii et saate Marinaga rääkida. Ilmselt ei tundunud paljajalu kõhn neiu, triibulises kleidis numbri ja perekonnanimega rinnal, valvurile ohtlik ning ta kõndis, automaadi õlale pannes. Marinka, nagu Marat, on viimasest kohtumisest saadik veidi pikemaks ja palju kõhnemaks muutunud. Sellegipoolest polnud Ukraina külas toiduga probleemi.
  Siin toidetakse neid vastavalt normile, ilmselgelt ebapiisavalt, sellise intensiivse ja raske töö jaoks. Marina tunnistas oma ema küsimusele:
  - Jah, ma tõesti tahan süüa! Püüame isegi vihmausse, peseme ja suitsetame erilisel viisil ning vahel sööme ka toorelt. Näljane!
  Anna küsis tervise kohta. Marina vastas ausalt:
  - Algul valutasid lihased väga, uni oli eriti valus, aga nüüd lõin kaasa. Ega muud polegi - töötame värskes õhus ja maal. Talvel läheb hullemaks, masinad on tõesti kõvad ja tüütud.
  Ema, meenutades ketrust, lisas:
  - Ja tolmune!
  Marinka küsis Marati kohta. Sain teada, et poiss oli terve ja isegi pärast paari kuud rasket tööd muutus ta füüsiliselt tugevamaks ja karastuks. Rõõmustas. Noorem vend on juba seitsmeaastane ja temagi on tugev. Mu isa on praegu kuskil Siberis sunnitööl ja temalt võeti kirjavahetuse õigus. Teada on vaid, et ta on veel elus, surma korral oleks teade.
  Marina ütles ohates:
  "Kui poleks olnud mu isa, poleks ma võib-olla sellesse ärisse sattunud!" Terve elu triibulises rüüs mööda saatmine ja isegi tualetis järjest ja lauludega käimine on õudusunenägu!
  Anna püüdis naeratada ja märkis:
  - Kui kommentaare pole, võite kahekümne aasta pärast vastavalt seadusele saata avalduse ennetähtaegseks vabastamiseks!
  Marina raputas pead.
  - Esimese kahekümne aasta jooksul nad tavaliselt ei andesta, välja arvatud silmapaistvad teened ... Noh, kui paljastate põgenemise või vandenõu! - Tüdruk kahandas ähvardavalt oma päikesest pleekinud kulmud üleküpsenud nisu värviliseks. - Aga ma ei lähe kunagi denonsseerima!
  Anna vaatas tütrele otsa. Julge, nagu Marati lõug, korrapärased, veidi teravad näojooned. Kokkuvõtteks on tüdrukute juuksed kiilaks aetud, kuid nad on juba jõudnud veidi kasvada. Valged kuldsed lokid hakkasid isegi veidi lokkima. Üsna pikk tüdruk ja vaatamata kõhnusele ei tundu ta sugugi kondine ega nurgeline.
  Anna küsis tahtmatult tütrelt:
  - Ja et sina... Kas nad ei üritanud sind vägistada?
  Marinka nägu värises ja ta vastas vaikselt:
  - Mitte ilma selleta, aga... Ameeriklased on endiselt usklikud ja nad ei julgusta seda... Ilma kõrgemate võimude loata. Aga ametlikult saab end bordelli registreerida ja üks aasta tähtajast läheb kahele!
  Anna ei küsinud. Ta teadis, et Marinka oleks selliste teenuste pakkumise peale ainult solvunud. Naise süda muutus veelgi raskemaks. Tüdruk vastas naeratades:
  - Ära ole kurb... Võimalusi on alati! Seal on rohkem, elus on palju nalja.
  Ja kõhn kaunitar laulis ja tüdrukud korjasid kooris üles;
  Mis juhtus õrna pruudiga
  Ma kannatan musta hingega!
  Meenutades tema ilusat nägu,
  Mida ma hoian, kui lähen lahingusse!
  Paljasjalgsed tüdrukud laulsid mehe nimel, ilus romantika ja see nägi üsna loomulik ja ilus välja.
  Mäletan, kuidas rada kiirustamata eksles,
  Läbi rahulike külade, tühermaade!
  Sul on nutikad riided seljas
  Lihtne samm ja tee kloostritesse!
  
  Ja põllul küpseb kuldne rohi,
  Tuul hajutas kogu udu!
  Õigeusk on igaveses hiilguses,
  Lootuse valgus kristlaste palvetes!
  
  Paljad jalad teedel
  Tüdruk ja mina kahetseme patte!
  Kummardage ja uskuge pühasse Jumalasse
  Ta kaalub teie elu kaalule!
  Valvurid koosnesid peamiselt kohalikest politseinikest ja kuulasid tüdrukuid soosivalt. Toredad vangid sisenesid ribale, kust möödus ainult see, mis varjutas äikesetormi.
  Ja kui troonilt kostab hääl,
  Sa ei ole väärt sisenema Minu paradiisi!
  Sest taeva pühadus
  Pole saadaval, ärge isegi unistage!
  
  Sa oled patune madalates, räpastes muredes,
  Peab püsima ja püsima sajandeid!
  Hinnatakse ainult julgust võitudes,
  Nagu ühtse Vene armee suland!
  
  Meie sõdur ei käi kõrtsis,
  Viina juues on tal vastik - kuri!
  Ta on tugevaim sõdalane - maailma torm!
  Kes Venemaale ronis, selle kustutame jamaks!
  
  Mu tüdruk astus mööda teed
  Rebenenud kirju õlgade taga!
  Ta hoolitseb oma saabaste eest
  Andsin kõik jumala prügikasti!
  Tüdrukutel oli kõigil ühine - nad olid rüüd ja paljad jalad. Enamik neist on juba pikad ja suured tüdrukud, kuid on veel väga väikeseid, raseeritud peaga tüdrukuid. Nad jätavad samad väikesed paljad jalajäljed. Anna poetab tahtmatult pisara - konkistadoorirežiimi õnnetud vangid. Ja kelle jaoks nad saadeti neljateistkümneks või kuueteistkümneks tunniks raskele tööle?
  Ja juba lõhnab, must põleb,
  Hord pühkis läbi külade!
  Kogu riik oli lõhki rebitud
  Linna tuhas ja varemetes!
  
  Siis oli tüdruk nördinud,
  - Ei, asi pole keldris peitmises!
  Ja esirinnas küsis kogu kirega:
  Sest Jeesus kutsus!
  
  Nad andsid talle lennuki, et võita natse,
  Lenda, austades seda Kristust!
  Et selges taevas kuum oleks,
  Taeva sulgemiseks Fritzile!
  
  Jah, ta võitles kogu oma jõuga,
  Ja ta palvetas kurjuse ikooni ees!
  Ei tahtnud olla haua vangistuses
  Hävitati roomajad, mitte arv!
  Nende sõnade peale rõõmustasid tüdrukud, isegi enamik neist, ja kiirendasid sammu. Anna aerutas ka paljajalu soojas mudas. Ja ta oli rahul. See on justkui naasmine oma nooruse juurde. Suured teekivikesed kõditavad paljast talla ning väsimus taandub sellest ning näitab rõõmsameelsust. Ja kuigi romantika edasine jätkumine on väga kurb, naeratab Anna laialt.
  Kuid viimases lahingus läks see halvasti,
  Millegipärast lõhkes bensiinipaak!
  Halasta, ma palvetan, ma hüüan Jumala poole,
  Kahju, kui tüdrukud põlevad!
  
  Jeesus vastas mulle karmilt
  Ma kannatasin sinu pärast, ma kannatasin!
  Ja nüüd uskuge mind - kirstu pole,
  Kõigevägevam äratas langenud ellu!
  
  Ja nüüd on teie pruut taevas
  See on talle hea, ta pühkis ise pisara!
  Usu mind, seal on koht ka sinu jaoks
  Te viite oma unistuse teoks!
  
  Lihtsalt tea - teenin Venemaad,
  See on viis, kuidas Jumalale meeldida!
  Milleks olla terve planeet õnnelik,
  Kogu kindlusega on vaja teenida kodumaad!
  
  Peamine patt on Isamaa ärapööramine,
  Ärge minge noomima - heitke põõsastesse pikali!
  Eelista õnnetu päti rolli,
  Issanda ilu teadmata!
  
  Nii et mine ja maksa natsidele kätte,
  Jeesus rääkis nii kurjakuulutavalt!
  Suits kaob lõhnavasse õhku,
  Küll saab aega rahuks!
  
  HIMMLERI JA FUHRERI INTRIIGID STRATEEGIAGA
  Teine maailmasõda võttis pikema iseloomu, kuna Fuhrer otsustas FAA raketiprogrammi asemel investeerida rahvahävitajasse. Masin on kerge, odav ja lihtsalt valmistatav. Ja XE-162 sisenes seeriasse juba 1943. aastal. Samal ajal kuulas Hitler Rommelit ja tõmbas Saksa ja Itaalia väed Aafrikast välja. Selle tulemusena säilitasid sakslased kaheksa reaalses ajaloos kaotatud diviisi ja palju varustust ning märkimisväärset Itaalia väge.
  Tänu sellele oli Sitsiilia vägede poolt paremini kaetud ja liitlaste maabumine lõppes lüüasaamisega.
  Kurski künkal viivitas Hitler ka taganemisega, antud juhul sooviga katsetada lahingus nii Tiger-2 kui ka Panther-2. Augustis andis Stalin lõpuks käsu rünnata Orjoli ja Harkovi suunda.
  Sakslastel oli kaitses tõhusam tehnika ja nad kaevasid palju kindlustusi.
  Kuid Punaarmeel oli vägede ülekaal. Eriti märgatav Oryoli suunas. Kuid Punaarmee edenes väga aeglaselt. Harkovi suunas suutsid sakslased isegi pealetungi tagasi lüüa lõunas, kus Mainstein käskis. Oryol venisid lahingud hilissügiseni, kuid Oryol võeti siiski kätte. Ja nad olid edukad.
  Kuid väga suured kaotused, mis lõid välja palju nende vägesid. Siis tekkis paus. Nõukogude väed hüvitasid kahju. Sakslased kaevasid... Tankide tootmine kasvas... Panther-2 tootmisse ei läinud. Hitlerile ei meeldinud, et tanki kaal oluliselt suurenes. Ja siis ei tulnud tank välja nii, nagu füürer tahtis. Ja mootor on veelgi võimsam, pole valmis. Tiger-2 on väga võimas tank, kuid miinuseks on ka selle raske kaal. Kuid tankidega pole sakslased veel ideaalset mudelit teinud. "Panther" on tõesti T-34-76-st parem masin, üsna oluliselt. Kuid NSV Liidul on teel võimsam ja arenenum tank T-34-85, mis on esisoomuse ja soomust läbistavate relvade poolest juba Pantherile palju vähem madalam.
  Sakslased tahavad luua midagi täiuslikumat. Saksa põhitanki "Panther" on pardasoomus üsna nõrk.
  Ja tankitõrjepüssidest on külgedel tulistamisel üks nõrkus.
  Natsidel on, kuid tugevad lennukid ja hävitajad. Eriti tugevad ja odavad XE-162-d on väga sitked ja suudavad taevas vaenlasi purustada.
  Ja liitlased hakkasid õhku pigistama. Ja muidugi ka Punaarmee.
  Talvel aga hakkasid Nõukogude väed edasi tungima ja natse keskusesse suruma ...
  Lahingud arenesid taevas ... Väga hästi lähenes XE-162 Huffmanile, kes lõi enesekindlalt värava ja suurendas hoogu. Tema esitus oli kõrgem kui pärisajaloos.
  Kuid talvel andsid sakslased järele... Detsembris jätkus sõjategevus uue jõuga. Sügisel ja talvel muutus Saksa tankide võitlus raskemaks. Ja šassii paigutus malelaua järgi tekitas palju probleeme. Liikumist segas liuväljade vahel ummistunud lumi ja muda ning öine jääkülm. Nõukogude tankid, ületades liikuvuse poolest vaenlast, andsid aeg-ajalt üllatuslööke, tegutsedes haarangu ja taganemise põhimõttel.
  Saksa rinne varises talvel kokku. Natsid kaotasid Harkovi, Belgorodi ja suurema osa Donbassist. Kuid siiski polnud nende lüüasaamine nii muserdav kui pärisajaloos. Teise rinde täielik puudumine, Fritzi kasutatud tankide, sealhulgas raskete tiigrite suur arv, lennunduse suur jõud, eriti väga tõhusad Focke-Wulfi ründelennukid, mõjutasid. Lisaks võtsid lahingutest osa ka Itaalia üksused, mis segamini sakslastega ei võidelnud nii hullusti.
  Oma mõju avaldas ka Mainsteini ja Rommeli sõjakunst.
  Natsid tõrjuti Donbassist välja, kuid nad suutsid täiendavatel liinidel jalad alla saada, säilitades osa vasakpoolsest Ukrainast. Märtsis jõudsid Nõukogude väed, visates lahingusse lisareserve, kohati Dneprini, kuid jõge ei suudetud sundida.
  Lisaks polnud edukas ka märtsipealetung Leningradi lähedal. Tugevatele kindlustustele toetudes suutsid sakslased linna all siiski vastu pidada. Ja Nõukogude vägedel oli reservide nappus: põhijõud murdsid läbi lõunas, kiiludes ainult kuni kolmekümne kilomeetri kaugusele koroonarünnaku piirkonda.
  Kuid igal juhul läks Punaarmee uuesti edasi ja natsid tõugati tagasi. Ja isegi "Pantrite" ja "Tiigrite" masstoodang ei aidanud natse. Ja NSVL ilmusid IS-2 ja T-34-85. Tõsi, Fritz töötas välja ka väikese torniga "Panther" -2 ning täiustatud kuju ja relvadega "Tiger" -2.
  Kuid peamine asi, millega Fritz oma lootust sidus, oli reaktiivlennuk ja ME-262. 1944. aasta juuniks oli neil neid reaktiivhävitajaid juba üle tuhande. Himmler lootis saavutada õhuvõimu ja kasutada oma imerelva.
  Stalin mõistis, et ta peaks ründama. Keskuses rippus Nõukogude armee põhilöök. Operatsioon Bagration algas 22. juunil 1944. aastal. Smolensk oli endiselt sakslaste kontrolli all ja Fritzi kaitseliinid töötati välja insenertehniliselt. Jah, ja taktikalist üllatust ei õnnestunud saavutada. Vaenlane ootas seda. Sellegipoolest ei pidanud Fritz vastu. Nende kaitseliin, küll mitte kohe, aga murti läbi. Mõju avaldas ka Nõukogude suurtükiväe ettevalmistuse jõud ja nõukogude sõdurite kangelaslikkus.
  Kuid sakslased pole nii lihtsad. Nad tegid kõige võimsamaks teise ja eriti kolmanda kaitseliini. Erinevalt Hitlerist kuulas Himmler ekspertide nõuandeid ja kasutas elastsemaid jooni. Kahjusuhe jäi sakslaste kasuks märkimisväärseks ja nad kasutasid laialdaselt oma soomustanki rusikaid. Tuleb märkida, et "Panther"-2 osutus väga tugevaks tankiks, millel oli suurepärane otsmikusoomus ja võimas soomust läbistav relv. Kaitses on see tank üsna vastuvõetav.
  Väga madala silueti ja väikese kaaluga, suurepärase sõiduvõimega uus Saksa iseliikuv relv E-10 on samuti end hästi tõestanud. ME-262 demonstreeris ka vastupidavust, suurepärast kiirust ja võimsaid relvi. Efektsed nägid välja ka HE-162, aga ka pommitaja Arado.
  8. augustiks vabastasid Nõukogude väed Smolenski, kuid kuu lõpuks olid nad oma ründevõimed täielikult ammendanud, ilma lahingut Valgevene pärast alustamata. Võit oli veel väga kaugel. Kuid sakslased ei suutnud midagi saavutada ja taganesid aeglaselt.
  Kurnamissõda kurnas aga mõlemad pooled. Kuid NSVL jätkas kahju hüvitamist. Kuid sakslased paranesid õhus oluliselt. Uued Nõukogude Jak-3 ja LA-7 suutsid reaktiivlennunduses puudujääki vaid osaliselt kompenseerida.
  Sakslased, kasutades oma kvalitatiivset paremust lennunduses, domineerisid enamasti õhus. Ja tankiehituses hakkas suurt rolli mängima E-seeria tank, täpsemalt esialgu iseliikuvad relvad - E-25 88 mm kahuriga, E-50 105 mm kahuriga. ja E-10 75-millimeetrise püstoliga Pantherilt.
  Pärast paarikuulist puhkust 1944. aasta novembri alguses jätkasid Nõukogude väed pealetungi Leningradi suunal. Seekord oli esikohal Saksa luure ning mõjutas ka uusimate ja väga täpse optikaga reaktiivspioonilennukite kasutamine. Sakslastel õnnestus avada Nõukogude vägede koondumine oma vägede tõmbamiseks.
  Kuid sellegipoolest osutus natside jaoks lume ja pakase tingimustes oma rinde hoidmine äärmiselt keeruliseks. Pärast üliverist võitlust varises jaanuaris 1945 Leningradi blokaad kokku. Linn osutus köidikutest maha löödud ... Ja Nõukogude vägede uus suur edu.
  Tõsi, jaanuari keskel läbimurret välja arendada ei õnnestunud. Liiga paljud Nõukogude väed said kaotusi. Kuid siiski lükati Fritz veebruari alguseks tagasi Dnepri äärde ja nad kaotasid territooriumi territooriumi järel.
  Märtsis alustas aga Ukraina vasakkaldal endiselt kandepinda hoidnud Mainstein suurpealetungi. Sakslased ründasid öösel, kasutades tankide täiustatud öönägemisseadmeid, aga ka pika võimsa koonuga kükitava sõiduki "Lion" uusimat arendust. Lisaks kasutati massiliselt nii E-50 kui ka Sturmtigereid - väga võimsad läbimurderelvad.
  Esimest korda pärast Mainsteini vasturünnakut märtsis 1943 suutsid sakslased saavutada märkimisväärset edu, vallutada Poltava, Petrazavodsk, Hersoni oblast, deblokeerides Krimmi ja isegi siseneda Harkovisse. Reserve meeleheitlikult ümber paigutav Nõukogude väejuhatus suutis Fritzi edasitungi peatada ja nad aprillis isegi Harkovist välja tõrjuda, kuid liiga suured kaotused takistasid edu arenemist. Mõlemad pooled olid 1945. aasta maiks üsna kurnatud.
  Himmler pakkus Stalinile rahu mõõdukatel tingimustel: igaühele jääb see, mis tal õnnestus tabada, vangid vahetame kõigi vastu. Hüvitist pole vaja maksta ning kaubandussuhted taastuvad.
  Stalin aga keeldus sellistest tingimustest. Ja ta väljendas valmisolekut loovutada sakslastele territoriaalselt mitte rohkem kui piirid 1. septembril 1939. aastal.
  Sel juhul oleksid sakslased üksi pidanud läände taanduma. Ja olles tundnud võitude maitset, keeldus Hitler sellest võimalusest. Lisaks tulid USA-s võimule reaktsioonilised jõud, mis surusid radikaalfašistid igal võimalikul viisil võiduka lõpuni sõtta.
  Ja 1945. aasta juunis jätkus sõjategevus uue hooga. Nõukogude väed ründasid natse Ukrainas. Algas raevukas löögivahetus. Punaarmee õnneks ei olnud sakslastel ketastasapinnas laminaarjoa ning seetõttu osutus nende auto ebapiisavalt vastupidavaks ja tõhusaks. Kuigi selle lennuomadused olid muljetavaldavad.
  Sakslased ja tank E-100 ei olnud liiga edukad. Liiga raske ja aegunud paigutusega see mastodon ei vastanud ootustele. Kuigi tuleb tunnistada, et relv eristus oma kiire tulekiirusega. Kuid "Lev" -2 peab ausalt ületama kõiki Nõukogude tanki mudeleid, isegi IS-3. Kuid sõda ei võita üksi metsaliste kuningas.
  Lahingud Ukrainas kulgesid vahelduva eduga, paljud linnad vahetasid mitu korda omanikku. Sakslased taganesid, et arendada rünnakut keskuses, kuid komistasid suurtükiväest tugevasti küllastunud tankitõrjet ja takerdusid. Terve suvi möödus dünaamilises tasakaalus. Kuid septembris jätkasid Nõukogude väed oma pealetungi. Kuigi õhus domineeris endiselt Luftwaffe.
  Lahingud käisid lakkamatu visadusega. Kuid oktoobris kapituleerus Jaapan pärast uusi aatomipommitamist.
  Nii vabastasid USA ja Suurbritannia sõjaväelased käed. Võeti vastu mittesõjava liitlasabi doktriin. Kolmandale Reichile hakati tarnima vägesid, vabatahtlikke, varustust ja varustust. Samal ajal astusid Ameerika survel NSV Liiduga sõtta Hispaania, Portugal, Argentina ja seejärel veel mõned riigid, eelkõige Türgi ja Rootsi.
  Olukord läks kuumaks...
  Shermanidest ja pershingidest küllastunud Türgi armee asus läbi murdma Nõukogude lõunapiiri. 1945. aasta novembris õnnestus neil Jerevan ümber piirata ja suurem osa Batumist vallutada. Saksa üksused tungisid uuesti Harkovisse, hõivates selle kauakannatanud linna. Need rippusid Nõukogude üksuste lõunatiival. Olukord oli ähvardav.
  Stalin nõudis rindejoone tasandamist. Kuid isegi saabuv talv ei toonud muutust, sest Nõukogude linnade pommitamine intensiivistus oluliselt. Lääne surve kasvas.
  1946. aasta talvel õnnestus vaid Harkov tagasi vallutada ja sakslased keskusesse suruda, jõudes taas Dneprini. Kevadel aga lahvatas võitlus kättemaksuga. Sakslased, kasutades Ameerika ja Briti tanke, hakkasid lõunas edasi tungima.
  Ja tüdrukud kaklesid...
  Ja nad võitlesid suure julgusega ja poisid olid täis võitlusindu ja neil oli seiklusi.
  - Sa laulad hästi, Dimka! Petka märkas ja patsutas sõbra õlale.
  Aga nüüd on meil vaja... - Siin maa-alune poiss kõhkles ja vaatas küsivalt taeva poole. Tundus, et ta otsis sealt vihjeid. Näis, et kolm päikest pilgutasid lapsele ühehäälselt.
  Komsomolitüdruk Larisa pani sõrme huultele ja ütles vaikselt:
  - Ära tee lärmi. Oleme liiga nähtavad. Tuleks lähimale kinnistule lähemale jõuda ja töölistega seguneda.
  Dimka hüüatas entusiastlikult:
  - Suurepärane mõte! Korraldame siin Spartaki või Emelyan Pugatšovi ülestõusu!
  Larisa märkis kurvalt:
  - Seda on sõnades lihtsam teha kui praktikas... Aga ärge kaotage lootust, poisid. Jälgime mind...
  Energiliselt paljaste taldadega laksutavad tüübid liikusid mööda teeäärt. Rohi oli väga kõditav, pealtnäha pehme, aga peagi hakkasid poistel ja tüdrukul jalad sügelema, nagu oleksid nad nõgesel kõndinud. Ja ma tõesti tahtsin naerda. Justkui kantakse sind jaanalinnusulgedega kannale.
  Ütlematagi selge, et see on naljakas, aga kümne minuti pärast - see on juba väljakannatamatu ja palja jalaga, kõditusest punetanud, kandsid nad ise asfaldile. Siin on palju lihtsam minna, kuigi inertsist sügeleb kontsad edasi.
  Petya märkis muu hulgas:
  - Midagi, mida me läheme, läheme ... Ja miski meie ümber ei muutu. Justkui rändaksime ringi?
  Dima nõustus.
  - Jah ... Siin on näha midagi nii nõiutud ...
  Larisa pilgutas segaduses silmi ja märkis:
  "Kurat... Tahame see teile või mitte, kui tahame midagi näha, peame sellelt šassiilt maha tulema.
  Petka pomises:
  - Või edasi... Mis aga on sama asi!
  Poisid astusid taas vastumeelselt murule. Dimkale meenus, kuidas ta paar aastat tagasi tabati. Siis ajasid sakslased ta, veel päris lapse, paljajalu läbi lume. Õnneks oli tal siis julgust mitte lahku minna. Tõenäoliselt ei tundunud blondide juustega poiss, kelle jalad olid punased nagu hane jalad, Fritzile ohtlik. Ta sai korralikult piitsutatud ja vanglast välja visatud. Kuigi sel ajal oleks Dimka juba sakslasi tema arvel tapnud.
  Paljajalu lumes kõndimine ei tundunud paadunud poisi jaoks sugugi hirmutav. Kuigi kui ta jalad lõpuks kangestusid ja enam midagi ei tundnud, kartis ta tõsiselt: äkki jääb ta invaliidiks. Kuid pühakud kõndisid aastaringselt paljajalu ega surnud ja nende sõrmed ei kukkunud. Nii et võib-olla ei tasu paanitseda. Jalad hakkasid soojas onnis päris valutama, kui soojaks läksid. Piinamine on muidugi raske ja natside poolt armastatud. Eriti armastavad nad naisi ja lapsi lumehange ajada. Täiskasvanud mehi piinatakse tavaliselt erinevalt.
  Dimka, meenutades, kuidas ta lumele laksu andis ja fašist tääkiga selja taha lükkas, naeratas. Ta talus seda, nii et ta talub ka kõditamist. Pealegi, kuigi Larisa on tüdruk, kõnnib ta enesekindlalt ja teeb isegi sammu.
  Petka, et juhtida tähelepanu tugevast tallasügelusest, esitas komsomoli liikmele huvitava küsimuse:
  Mida arvate monoteismist?
  Larisa itsitas ja märkis kavalalt:
  - Hea küsimus inimesele, kes on ka piisavalt vana, et komsomoli astuda ...
  Dimka, keda see teema samuti huvitas, märkis:
  "Meil pole põhjust uskuda ühte Kõigeväelisse Jumalasse. Ja kui nii, siis on monoteism pettus!
  Larisa märkis skeptiliselt:
  - Nii et tõesti pole põhjust? Ateena Toomas andis viis tõendit Jumala olemasolu kohta.
  Petka ärkas ja kikitas kõrvu:
  - Mis tõendid? Ma kuulsin ka, et neid on viis, aga ma ei tea, mida nad endasse panevad?
  Larisa vastas sellele naeratades, kraapides oma halastamatult kõditavate taldadega muru:
  - Esiteks... kõigel on algpõhjus. Kui on kana, siis oli muna, millest kana ilmus, ja kui oli muna, siis oli kana, kes ta munes. Universumil peab olema sarnane algpõhjus. Ateena Toomas uskus, et selline algpõhjus on Kõigekõrgem Jumal!
  Petka hõõrus oma sügeleva kannaga justkui soomustega kaetud libedat puutüve ja esitas naiivse ja samas lapselikult targa küsimuse:
  - Kui kõik vajab esimest põhjust, siis millest sai esimene põhjus Jumala jaoks?
  Larisa kehitas õlgu ja märkis:
  - Jah, see on Ateena Thomase ehituses kõige haavatavam. Ta nõuab Jumala vastuvõtmist usu kaudu esimese põhjusena, kuid samas ei selgita, miks esimeste põhjuste olemasolu on vajalik Universumile endale, kuid mitte vajalik selle Loojale.
  Dimka, hüppas nagu ahv, soovitas:
  - Võimalik, et universumi Loojal on oma Looja ja sellel Loojal on oma, ja nii edasi lõpmatuseni...
  Petka raputas eitavalt pead.
  - Ei, see on absurd... Õpetaja koolis ütles: mateeria on igavene ja see muutub pidevalt, tekitades seeläbi universumis maailmu. Ja küsimusele, kes käivitas transformatsioonimehhanismi, vastab ta - loodus!
  Dimka avaldas taas väga huvitava mõtte:
  "Nii et loodus on Jumal!" Arvestades, et...
  Petkal oli hea meel sisestada ebamäärane sõna:
  - Panteism! See on siis, kui seostate jumalikku ja loodust?
  Larisa, närviliselt püsti hüpates, küsis poisilt:
  - Ja kuidas te seda ise ette kujutate?
  Petka kehitas segaduses õlgu ja vastas:
  - Millegipärast pole mul õrna aimugi!
  Dima ütles Alexandre Dumas" raamatust loetud fraasi: "Kolmkümmend aastat hiljem."
  - Jumal on iga asja pinnal...
  Poisid vaikisid. Vestlus muutus neljateistkümneaastaste nõukogude teismeliste jaoks liiga ülevaks. Siis ronisid nad sinna, kuhu nad ise aru ei saanud.
  Jah, ja mets lõppes ... Põllud venisid. Dimka terav nägemus märkas talupoegi, kes töötasid põllul kõvasti. Poiss aeglustas tempot. Nad tulid rajale ja ürdisügelus taandus veidi. Saab minna nii, et neid põllult ei märgata.
  Teravasilmne skaut Larisa uuris lisaks töölistele ka kolm tööd vaatamas käivat sinistes ülikondades rüütlit, aga ka mitmeid jooksvaid loomi. Dimka märkis üllatunult:
  - Jah, need on kolme peaga koerad!
  Petka vilistas ja susises:
  - Koer võib hammustada, ainult koera elust ...
  Larisa liigutas silmi ja hakkas lähemalt vaatama. Ta ise teadis sellest maailmast väga vähe. Oli, mille üle imestada. Esiteks polnud talupoegade hulgas täiskasvanuid. Töötasid ainult lapsed, aga kummalisel kombel ka mitte nooremad kui kümme aastat ega vanemad kui neliteist. Inimese moodi, peaaegu kõik blondid, karvased või helepunased, võib-olla ainult paar tumedat pead.
  Nii kenad poisid, halvasti riides, kõik eranditult paljajalu. Üsna sarnane keskajale. Alles nüüd ripub katkine prožektor ja midagi sarnast, nagu pooleldi lahti võetud reaktiivlennuk, on põllul näha. Seal on ainult kolm kaardiväe rüütlit ja sadu talulapsi, kuid nad kõik kuuletuvad. Lapsed näevad välja rõõmsad, terved, päevitunud, töötavad entusiastlikult. See on lõbus, nad isegi laulavad midagi.
  See meenutab mõneti põldudelt tekkinud lahinguärevust, kui koolilapsed vanemaid abistavad.
  Tööriistad on kõige primitiivsemad: labidad, rehad, vikatid. Ei mingit mehhaniseerimist. Tüdrukud panid end isegi adra külge ja tirisid selle ise, hobuste asemel.
  Petka märkis vihaselt:
  - Vau - ekspluateerijad!
  Dimka märkis üht kirjandusteost meenutades:
  - Kas mäletate, kuidas Leoga oli ... See tähendab, vabandust, Aleksei Tolstoi lavastas Marsil revolutsiooni ...
  Petka itsitas ja soovitas:
  - Meid on ainult kolm ja kolm rüütlit. Hiiligem neile järele, tulistagem neid ja tehkem revolutsiooniline üleskutse!
  Larisa raputas eitavalt pead.
  - Kolmepealised koerad ei lase meil ligi hiilida ja sõdalastel on vibud ja võib-olla lasevad nad üsna täpselt. Siin on vaja mõistusega otsustada.
  Dimka vaatas Larisale otsa ja märkis:
  - Sa oled natuke välja kasvanud ... Siin saame ikka poistega seguneda ja uurida, mis on mis ...
  Ilusa näoga tüdruk nõustus:
  - See on õige, minge nende juurde luurega ... mina isiklikult ei saa siin palju aru!
  Professionaalsete skautide jaoks on kolmepealiste koerte ümber saamine keeruline, kuid lahendatav probleem. Poisid otsustasid siiski, et mitte tekitada asjatut segadust, tegutseda varjatult ja loomulikult.
  Siis aga märkas Petka ühtäkki:
  - Aga keelebarjäär? Nad hammustavad meid elusalt!
  Larisa lohutas Petkat:
  - Aga ära muretse... Kuidas me nende keelest aru saame ja nad arvavad, et me räägime nende keelt.
  Dima soovitas:
  - Ja siis jookseme rüütlite juurde ja ütleme, et meid saadeti naaberkülast abi otsima. Nii on see palju loomulikum.
  Larisa viipas tõrjuvalt käega.
  - Proovi... Loodan, et õnnestub. Lihtsalt ära mängi üle!
  Poisid hakkasid kaks korda mõtlemata jooksma. Plaan oli liiga lihtne.
  Poisid ja Larisa naasid taas suure kahetsusega reaalsusesse. Sattusime taas vanglasse ja mis kõige jaburam, sakslased, nähes, et kolmainsus inspireerib, viisid nad ülekuulamisele. Seekord piinati ahjuga. Nad määrisid tüdruku ja poisi paljad tallad õliga ja asetasid eemale kuuma leegi. Selline piinamine võib kesta viisteist või kakskümmend minutit ja olla väga valus. Kuid jalad ei olnud sandiks ja mitu päeva võis piinamist korrata. Nad kannatasid kolmekesi selle leegi, mis peaaegu kandasid puudutas, ja siis hakkas Larisa laulma;
  Ma olin neiu riiulil,
  Tavaline paljajalu komsomol...
  Lõppude lõpuks on Stalin, Lenin üks perekond,
  Ja ma tunnen end nende seas ebamugavalt!
  
  Nad piinasid vangistuses olevat tüdrukut,
  Kontsad küpsetati kuumal tulel ...
  Kuid ma ei alistunud, uskuge vaenlast -
  Ainult kommunismi andsid tüdrukule pühakud ...
  
  Ehitame universumisse paradiisi
  Las hääl voolab väga kõlavalt ...
  Poiss, ära ole kurb ja ära igavle
  Paljajalu tüdrukud jooksevad läbi lompide!
  
  Usume, et võitluses võidame Wehrmachti,
  Kuigi näib, et fašism ei tea mõõtu ...
  Temaga koos on põrgust pärit Sam, kuri keerub,
  Ja nii suur kaotus!
  
  Kapitalism otsustas anda fašismi,
  Nende relvad, tankid, kapital ...
  Oleme muserdatud halastamatu kuradi ja varas poolt,
  Reeturitele lubatakse mett, banaane!
  
  Aga mida ma peaksin tegema, kui olen vangistuses
  Käerauad aheldasid käed tugevasti...
  Riputan tund aega alasti riiulil,
  Ja paljaste jalgade raskused rippusid ...
  
  Kuid tüdruk ei alistunud vaenlastele,
  Kuidas kurjad fašistid ei piinanud ...
  Olgu see Hitleri häbi,
  Oleme sõjasõdalased, mitte patsifistid!
  
  Mind viiakse peaaegu alasti tulistamiseks,
  Ja paljajalu lumehangede jalge all ...
  Issand ilmselgelt ei tahtnud seda.
  Olen printsessi värskenduse ees!
  
  Tüdruku silmus ümber kaela,
  Ja tüdruk tõmmati tugevalt üles ...
  Jah, karistus jookseb juba pattude eest,
  Ja nad ootavad natse, teate valatud kuule!
  
  Aga mis see on, hobusesaba lõhkes,
  Ja võllapuust kukkus tüdruk alla ...
  Murtud fašistlik roomaja postitab kuulsalt,
  Ja partisanide rünnak - pisiasjad!
  
  Mind löödi tagasi, olen jälle ridades,
  Ma võitlen fašistidega väga vapralt...
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit
  Ja alatust Adolfist mul kahju ei ole!
  
  Juba Berliinis, teadke meie tanke
  Ja pool Euroopast vabastati korraga ...
  Paradiis on varsti kogu planeedil,
  Ainult üks samm kommunismini, mitte kilomeetrid!
  Sellise julgusega silmitsi seisnud natsid olid šokeeritud. Veel paar korda lõid nad tüdrukutele ja poistele kuuma traadiga selga ja saatsid nad kasemati tagasi.
  Ilm oli palav ja kambris mõnus. Alles nüüd paljad tallad villides põlesid väga ja tulikuuma traadiga läbi lõigatud selg valutas.
  Larisa lohutas Petkat ja Dimat:
  - Näete, iga uue korraga on meil üha kergem seda piinamist taluda. Nüüd on meil aega puhata ja magada.
  Dima märkis:
  - Kõige huvitavamas kohas katkes meie unistus. Kui tüütu.
  Petka avaldas oma usaldust:
  Aga seekord ma usun, et meil õnnestub!
  Larisa pani käed poistele kaela ja hakkas võluma. Ta tahtis ka väga kiiresti jõuda uude maailma, kust pääste NSV Liitu tuua.
  Poisid langesid unes, kuid nad ei näinud üldse seda, mida nad näha tahtsid.
  Nimelt kuidas tüdrukuid piinatakse ja aetakse esmalt paljajalu lumes ja siis kuumades sütes.
  See on aga juba kaudne lugu ... Mööda vilksatas järjekordne killuke unenäost Hitleriga.
  Hitler mitte ainult ei avaldanud soovi jälgida Saksamaa esimese neljamootorilise reaktiivpommitaja Yu-487 lendu kiirusega üle 1100 kilomeetri tunnis, vaid istuda isiklikult lennuki rooli. Prantslaste arengut jälgiv Kurt Tank vaidles sellele jõuliselt vastu:
  - Masin kehastati pärast titaanlikku tööd just metalli. Me ei saa füüreri eluga riskida.
  Feldmarssal Kissilringi toetatud tank:
  - See on peaaegu esimene lend, mille teeme 27. juuni 1947 koidikul. Autol on esiletõst - suhteliselt väike tiibade pindala, mis vähendab aerodünaamilist takistust ja võimaldab strateegilisel pommitajal kiirendada 1200 kilomeetrini tunnis. Kuid tiibade koormus suureneb järsult ja see on oht!
  Hitler ise ei olnud liiga innukas märatsema, kuid jätke järeltulijatele tema julgus meelde. Führer ise, taimetoitlane, lootis, et teda lihtsalt veendatakse. Sakslastel on hädasti uut autot vaja, seda enam, et USA tuleks selliste arenduste vallas lüüa.
  Kaheksa mootoriga tanki TA-600 projekt viibis niipalju kui see oli. Algselt kavandatud kiirus 860 kilomeetrit tunnis enam füürerile ei sobinud. Seetõttu tuli see ümber teha ka reaktiivmootoreid paralleelselt paigaldades. Nüüd peaks masina kiirus tõusma 1220 kilomeetrini tunnis, mis annab võimaluse peaaegu karistamatult pommitada mis tahes NSV Liidu punkti, kuid mehhanismi ümberehitamine võtab palju aega.
  Teatud probleemid tekkisid masina relvastusega. Eksperdid arvasid üsna põhjendatult, et 16 (!) õhkrelvi, millest 13-30 mm, oli juba liiga palju.
  Teine masin, mis on samuti 7. septembril stardivalmis, oli XE-377. See pommitaja peaks asendama varem mitte eriti edukat XE-277.
  Raske sukeldumis- ja reaktiivpommitaja loomise idee oli disaini poolest väga keeruline. Kuigi kasumlik. Sukeldumisel on pommitamise täpsus palju suurem kui horisontaaltasapinnal ning väike arv lennukeid võivad strateegilised ja tööstusrajatised keelata.
  XE-277 osutus kõrgpommitajaks, isegi kui mitte veel reaktiivlennukiks. Ta ronis 15 kilomeetrit ja võis karistamatult linnu pommitada.
  Kuid samal ajal säilitas auto sukeldumisvõime, nagu XE-177, ilma ülekoormusest lagunemata.
  Uusima disainiga XE-377, juba pommitaja reaktiivversioon ja väga hirmuäratav, mis suudab tasandada paljusid linnu ja külasid ning hävitada tõhusalt tööstusrajatisi.
  Paljutõotavad masinad olid Ameerika ja Briti kolleegidest paremad, mis tekitas Hitleril hirssi närivate maakanade taustal end küpsistega üle toidetud kalkunina. Kuid sel juhul muretses Fuhrer lisaks uute masinate kaalumisele pakilisema probleemi pärast? Kuhu lüüa lennunduse ja soomuskepiga? Kuigi võimsa nuiaga, aga...
  Nimitz ütles karmil toonil:
  - Meie strateegid usuvad, et lisaks Moskva-suunalisele löögile peaks osa vägesid liikuma lõunasse, arendades pealetungi ka Alma-Ata ja Kuibõševi suunal!
  Hitler vastas ilma suurema entusiasmita:
  - Oleme seda juba rohkem kui korra arutanud! Jõudsime järeldusele, kuigi see on ebaotstarbekas, kuid me lööme lahknevas suunas.
  Nimitz noogutas nõustuvalt ja lisas:
  - Lisaks tuleks kõigis piirkondades korraldada Ukraina Rada valimised. Sealhulgas Vorošilovgrad ja Donetsk, kus moodustati partisanitsoonid. Meil ei saa olla väikest parlamenti!
  Mainstein vaatas üles vaatamata läbi binokli - kuidas neljamootoriline Yu-487 seal kõrgust tõusis ja samal ajal märkas:
  - Rünnak peaks algama hiljemalt 20. juulil ... Ilmastikutingimused on meie jaoks väga suruvad. Kui venelaste vastupanu venib, siis ... Hakkab vihma sadama ja veelgi enam, lumehange ja meie peame juba ise oma ellujäämise eest hoolitsema.
  Hitler ütles enesekindlal toonil:
  - Rünnak algab 21. juulil. Selleks ajaks on kõik valmis. Lööke antakse korraga viies kohas. Kolmest suunast oli pealetung suunatud Venemaa pealinnale, kahes suunas Kesk-Aasia ja Kuibõševi suunas. Üldiselt on juhised määratletud. NSV Liit tuleb enne uut aastat tegevusest välja lülitada. Kui mitte täielikult, siis vähemalt suures osas.
  Siin katkes metsiku unenäo pilt ja lapsed toibusid taas teel.
  
  KUNINGLIK JA VÄGA LAHINGU MISSIOON
  Tüdrukute rühm täitis missiooni - kaitses esimese maailmasõja ajal Vene, tsaaririigi vägede positsiooni kõige haavatavamat punkti.
  Nataša isegi ütles:
  Vahele jäänud hetk lahingus sünnitab orjuse sajandeid!
  Ja tüdrukud valisid endale väga agressiivse ja võimsa tanki ning võtsid vastu Kaiseri Saksamaa.
  Tüdrukud tankis jätkasid sakslaste hävitamist ja tulistasid jalaväelasi. Täpsemalt tulistas Alice kuulipildujatest ja Nataša kahurist. Maksimka juhtis kiirtanki ning Anželika kui kõige tervem ja suurim naine tulistas aktiivselt, nagu fakiiri pilli saatel tantsiv kobra, mürske.
  Nüüd aga purustati neljas akude kobar ja siis lõppes kolmekümnekiloste kestade tarnimine. Üle poole kõigist sellesse piirkonda koondatud Saksa relvadest on aga juba hävitatud. Samuti sai laskemoon otsa. Nelikümmend tuhat sakslast said surma, kuid laskemoon oli otsas.
  Nüüd peaksid tüdrukud selle täitma. Kuid proovige leida õige kaliiber kahekümne esimesel sajandil. Sama asi laskemoonaga. Tank peatus ja sõdalased ründasid koos Maximiga viiendat patareide rühma.
  Angelica rõõmustas selle üle eriti, nii et nüüd saab ta alandava karpide toomise asemel end kogu oma ilus näidata!
  Siin andis Angelica palja jalaga purustava löögi Saksamaa keisri sõduri lõualuule. Ta lendas löögist üles ja tulistas alla veel viis Saksa sõdurit.
  Nataška hoidis ka plaadimängijat ning Alice tabas löögist kõrvale kaldudes Fritzi väga valusalt kubemesse. Maxim eelistas sakslase rusikaga nokauti lüüa.
  Sõdalaste kvartett: kolm igavest tüdrukut ja poiss sisenesid nõelaga keisri vägede positsioonidele. Hüppasid paljaste kontsadega üle parapeti ja sadulasid sakslaste kuulipildujad. Ja nende enda kuulijoad valasid Fritzile peale.
  Sakslaste keisri vägede redut täitis laipade mass. Kiiresti kindlustatud punkti tormanud kvartett möllas nüüd sealt läbi nagu metsikute tiigrite kari. Sakslased ei oodanud, et te olete ilusad poolpaljad tüdrukud ja poisid, neile hakatakse niimoodi pressima. Ja et sülitavad kuulid võivad lennata ilma möödalaskmiseta.
  Ja sõdalased kandsid koos poisiga kuulipildujaid, lindid taga ja tulistasid halastamatult vaenlase pihta.
  Maxim, see vastupidav igavene poiss, laulis:
  - Ma olen verejanuline! Ma olen halastamatu! Olen vene rüütel - Barmaleya!
  Angelica on ülimõnusa näo, julge lõua ja tulise juuksesalmega kuninglik naine, mis sakslaste käest pihta saades põletas need selle sõna otseses mõttes ära. Tütarrüütel lisas laulus:
  - Ja mul pole seda vaja! Ei mingit šokolaadi! Ei mingit marmelaadi! Löö Fritzi löögiga! Löö Fritzi löögiga!
  Ja kui tema suured, kuid armuvabad jalad tabasid, purunesid keisri sõdurite pealuud konkreetselt! Lisaks loopisid tüdrukud ja poiss paljaste varvastega vastaseid terasest esemetega. Nii tabasid nad Fritzi tervete kõrbenud rahatähtede kimpudega.
  Nii hüpati patarei juurde, kust sakslased Vene vägede pihta tulistasid. Ja kuulipildujapursked niitsid kõik püssimehed korraga maha.
  Ja sõdalased süütasid jalgadega laskemoona kastid. Ja nad hakkasid akusid hävitama.
  Võitluskomplektid olid rebenenud, ilutulestikuga laiali, tappes sakslasi sadade ja tuhandete kaupa.
  Kvartett ise jäi haavamatuks. Nad ei saanud teda lüüa ega tääkidega haakida: tugev maagia! Ja sõdalased kõndisid ja kõndisid ja niitsid, nagu kõnniks kultivaator läbi tihniku. Ja kõik sõdalased rändasid ja rändasid ja galoppisid, ületades kõik uued hävitamise piirid.
  Neljakesi laulsid isegi üheskoos;
  Oleme rüütlid - mõõk ja tuli,
  Rebigem nad kõik laiali nagu loomad!
  Väljastame arve - trahv on jooksnud,
  Ärge saage meie papagoirüütliks!
  
  Me muutume lahedaks nagu kotkad
  Pühkime korraga minema erinevad kurjad vaimud!
  Tea meie lahedaid isamaa poegi,
  Heidame oma väljakutse igavikku!
  
  Kui ilusti sõda möllab
  Milles rahvad põlevad...
  Saatan tuli meie jaoks allilmast,
  Tema taga varrasfašistlikud friigid!
  
  Anname tüdrukutele kõvasti näkku,
  Me murrame natse nagu oksa ...
  Ja siis saab meie sõdurist peremees,
  Las maikuu roosid õitsevad suurepäraselt!
  
  Saavutage, me saame palju teada,
  Tõstke oma jõud tähtedest kõrgemale...
  Ja nii suur sõdalane võitleb ja julgeb,
  Teeme ähvardavad hauad!
  
  Vaata, siis tuleb sõdalane,
  Kõik on uus ja nagu vaher...
  Ja ma usun, et hädad lähevad meist lahingus mööda,
  Saa rüütliks, kogenud võitlejaks!
  
  Siin niitis ta võimsa löögiga maha terve rügemendi,
  Ja koos temaga leotati kaks rügementi ...
  Ja draakoni füürer, nii et vastik on surnud,
  Ja me oleme hiilgavad kilomeetrid tähtedeni!
  
  Siin lasi keiser hirmust pisara,
  Ma palvetan teie halastuse eest!
  Meil on palju vägivaldseid jõude,
  Oleme täies riietuses!
  
  Kui me siseneme sellesse Berliini kolme värviga,
  Ja tsaar Nikolai saab jumalaks,
  Inimesed otsustavad tee lõputute jõududega,
  Ärge mõistke monarhi üle nii karmilt kohut!
  
  Häda Isamaa pärast ei kao siis,
  Suurus saab olema päike ...
  Keiseri kuri hord läheb laiali,
  Las süda põksub nukralt!
  
  Ilusa tüdrukuga möödume kuulsalt,
  Läbi meie Venemaa avaruste!
  Ja see on meile koos perega tore,
  Usun, et õnn tuleb varsti!
  Ja sõdalased lõpetasid selle linnuse hävitamise. Tõde
  Angelica, see pühvli sõdalane sai väikese haava vägevas
  õlg. Kuskilt ikka kergelt läbistas kaitse. Noh, Magomatrix pole alati täiuslik.
  Alice põletas ka oma jalgu veidi. Ilus tüdruk, kuigi see teeb haiget, ei mõjuta tema täpsust sugugi.
  Ja lahing jätkub. Tüdrukud visates välja tühje linte, nagu roogitud boad, laadisid tüdrukud kinni püütud kuulipildujaid ja laskemoona kaste. Angelica lokaliseeris valu õlas ja laadis paaki täis varusid. Selle peale hüppas sisse Maksimka ning võimas masin liikus edasi, et hävitada natse, õigemini keisri sõdureid.
  Igavene poiss purustas röövikutega lihtsalt mitusada sõdurit. Pärast seda avasid Alice ja Nataša koos tabatud kuulipildujatest tule Saksa ratsaväe ja jalaväe pihta. Hävitamine toimus sellises tempos, et iga Rambo kadestaks. Kuid nende rühm sõitis kuuendasse kindlustatud piirkonda. Seal ja korraldatud uus ilutulestik. Ja lisaks kuulipildujatest tulistamisele loopisid tüdrukud ikka veel jalgadega Fritzist püütud mürske.
  Ekstaasi vastu võitlevas seisundis hakkas Angelica täiest kõrist karjuma;
  Igaüks, kes usub surematusse, elab igavesti, sest ainult need, kes usuvad oma surma, surevad tõeliselt!
  Vahel on jahimehele hea, et uluk vastu ei tulnud, sest tema soomus on nagu paber ja püünise ketid on nagu peenike niit!
  Kannatlikkus on võidu võti, kui seda ei kombineerita alandlikkusega kurja ees!
  Surm, nagu ports hoor, ripub kõigi ümber, kuid tuleb ainult nendeni, kellel on õõnsam pea kui rahakott!
  Rüütli sugupuu pikkus on suurepärane impulsside kõrguse ja vaimu ülevuse mõõt!
  Ka vaenlane ei ole lõpetatud, nagu haigust sageli ei ravita, ainult siis, kui viimane võib paranemata ise üle minna, siis ei saa kuidagi vältida lõpetamata äratõukereaktsiooni tüsistusi!
  Põgenemisel võib veel mõtet olla, aga mõttetul lennul pole päästet!
  Argpüks suri enne, kui nägi esimest kuuli, julged on kuulidest hoolimata elus esimesed!
  Kehavigastust saab parandada inimteaduse väikese eduga, kuid Ülim Põhjus on mõnikord jõuetu enne moraalse deformatsiooni parandamist!
  Sõda on selline hullumeelsus, milleks andekad ja targad valmistuvad ja millest pääsevad ainult tõelised geeniused!
  Täielikku puhkust pole isegi hauas, täielikku puhkust pole isegi unenäos, mis tähendab, et edasi on võimatu väsida!
  Meie maailmas ei anta midagi asjata, isegi reetakse isegi murtud sendi eest!
  Saatan on maalitud inetu, kuid kõige kohutavam asi ebapuhta juures on võime serveerida mürki ilusas ümbrises!
  Sõda lõhnab põlemise järele, kuid mõnikord lõhnab sõjast keeldumine palju hullemini!
  Tegelikkuses pole igavaid kaklusi, on vaid kesine filmitöötlus lahingutest kuni naeruväärsete koolikuteni välja!
  Perekonna tormid, nagu tuul purjedes, laev väriseb, aga hoidku jumal täielikust vaikusest!
  Argpüks ei mängi hokit, kuid ta kaotab, lennates litriga elust välja!
  See, kes võitleb hästi, suudab võidetu suurepäraselt hoida, kui suudab oma ahnuse rahuloluni taandada!
  Isiklikku edu ei saa luudele ehitada, isegi kui luud on mineviku tegudega ülistatud esivanemate säilmed!
  Esivanemate säilmed ei ole ainult luud, vägiteo hiilgus ei ole ainult heli!
  Inetu võit on parem kui ilus kaotus, sest võitja saab alati reaalsust ilustada!
  Invaliidid ei saa kõhu täis süüa, aga surnud ei hammusta üldse!
  Võit tugeva vaenlase üle on auväärne, võit kindla vaenlase üle on kahekordselt auväärne!
  Sakslased näitasid tõesti, et nad oskavad surra... Aga kuidagi rumalalt! Ja vene sõdalased ei sure sugugi, vaid võidavad mõistliku kangelaslikkusega. Ja kui nad hakkasid vaenlast maha niitma, siis tohutu entusiasmiga. Ja neid tõesti ei saa peatada! Seal on paindumatu elava ja maagilise napalmi laviin. Vangistatud kuulipildujad on juba välja lastud ja nelik laadib uusi vaenlaselt tabatud linte.
  Tüdrukud, nagu sellistel puhkudel öeldakse: püssirohi, mis pole preili! Nad liiguvad nii leegitsevas liuväljas, et kontsad lausa suitsevad.
  Need on naissoost rangerid. Nad liiguvad viimasesse, seitsmendasse kindlustatud punkti, olles hävitanud juba üle kaheksakümne viie tuhande ratsa- ja jalaväelase.
  Kaiseri väed sõna otseses mõttes veritsevad ja väljuvad. Nende võitmatu nelik tõmbab väga ohtralt hoo sisse. Ja muhk ise pole väiksem kui Merkuur või isegi Marss.
  Ja terminaatorisõdalased lammutavad järgmist ja erakordset nagu alkohooliku viinapudelit, patarei järgi. Nad ei ole nii nõrgad, et neil oleks kahtlusi või kahetsust. Kui eesmärk on seatud võit, võit, siis see võidetakse. Ja kui vaenlane ei alistu, siis seda hullem on vaenlasele!
  Angelica ise liitus tulistamisega pärast seda, kui ratsaväe reserv neid taas ründas, märkides:
  - Goebbels valetas, et venelased viskasid edasi liikudes sakslaste positsioonidele laipu. Ja nüüd näeme, kes on tegelikult laip ja laguneb.
  Alice märkis lugupidavalt:
  - Ja ometi on sakslased vaprad! Nad ronivad lahingusse nagu Jaapani kamikaze:
  Nataša itsitas ja märkas:
  - Ja nende lüüasaamine ootab ees mitte vähem julm kui Jaapan!
  Maksimkale meenus midagi:
  - Nüüd keeldusin NSV Liidu kangelase neljandast tähest, uskudes, et ülejäänud tüdrukud petti ebaõiglaselt ... Ja nüüd kriibivad kassid mu hinge!
  Alice, lõpetamata tulistamist mitmest kuulipildujast korraga, kasutades sakslaste pihta tulistamiseks nii käsi kui jalgu, kinnitas raske ohkega:
  - Ma ei tunne end ka päris vabalt... Nii palju mõrvu on meie tahtmatu süül!
  Angelica hakkas jälle südantlõhestavalt ja kõrvulukustavalt karjuma:
  -Petmine on käänuline, aga tõde on sirge, esimese tõde viib reeglina kiiremini sihile, kui see on paindeta ja rasvaõliga määritud looklevus!
  Kuid kannatlikkus ja töö, nagu abielupaar, toovad edu, aga pika viibimise ja armastusega lähenemise tingimusel!
  Aasia tarkus on hea, asiaatide metsikus on halb!
  Üks lõvi suudab põgeneda tuhat lammast, aga üks lõvijäär suudab rammida tuhat oma venda!
  Sõjas õpib inimene kiiresti üllatuma, välja arvatud ehk see, et ta on veel elus ega ole deserteerunud!
  Kõige kohutavam asi sõjas on hirm, mida ei saa taandada tavalisele äranägemisele!
  Eluteatri nukunäitlejaks saamiseks tuleb vähemalt köögis rollide jaotamisel vabaneda nuku abitusest!
  Sõjas on rahu vaid unenägu, kuid see on unenägu täis surmavaid õudusunenägusid!
  Julgus on leidlikkuse konks, mis lahinguväljal õnne püüab!
  Keele teravust ei saa teritada tuima meele veskikivid!
  Sa ei saa ehitada õnne pettuse peale, kuid sa saad ehitada õnnelikke pettuse peale!
  Ärge lõpetage vaenlast, et põld pole umbrohuga rohitud, võidusaak rikub sabotaaži ja sabotaaži umbrohtu!
  Käänulised rajad viivad otse sihile, ainult see, kel pole kõrvalt pilku!
  Kui oled ajudest tuim, siis saatusekõver viib otse tasasele hauaplaadile!
  Sõjas lihunik olla on väike au, aga karbonaadiks saamine on üldiselt ebaausam!
  Suured kapid mitte ainult ei kuku valjult, vaid tolmame kolossaalse loidusega!
  Paljud luukered vandenõulaste kappides annavad endast välja lagunemise haisu, mis tapab arguse!
  Iga loll võib lüüa seitse kärbest, kuid ainult seitsme hoobiga laubal suudab ta välja tuua ühe reetmise täi!
  Sõjas on see nagu supelmajas ja kuumus ja higi ja luud valutavad, kuid erinevalt leiliruumist, mida kõrgemale ronid, seda vähem jääb tulisust!
  Tõde on alati banaalne, kuid kavalam leiab kindlasti võimaluse seda originaalsel moel moonutada!
  Võitlus kurjaga sünnitab vägitegu, hea ilma vägitükita sünnitab igavuse!
  Diplomaatia peab olema peen, kuid see peenus on meie nõudeid kindlustavate mõõkade teravus!
  Kas maailmas on kurvemat lugu kui Romeo ja Julia lugu? Kuid see on väga vastuoluline silp, sõbrad, sest nende pere on säilitanud oma nooruse!
  Uimastamine ei tähenda veel võitu, kuid kui vaenlane on tõesti üllatunud, siis arvestage, et ta on juba võidetud!
  Peame avaldama austust Angelicale, see, mida ta karjus, oli üsna vaimukas ja tabav ning asjakohane. Olgem ausad, tüdruk on tõepoolest hurtakoer.
  Pärast seitsmenda kindluse lüüasaamist asusid terminaatoritüdrukud mitut väiksemat patareid jahtima. Nüüd rõõmustasid nad oma edu üle siiralt. Tõde tabas Maksimka ja kindralpoisil oli paremas käes tugev valu.
  Igavene noorus märkis:
  - Kuul ei ole loll, vaid suudleb rumala valususega!
  Angelica suudles vastuseks oma abikaasat maitsvalt ja kostis:
  - Ole oma poiss-sõdalane number üks! Stalini järel!
  Nataša, silmad tagasihoidlikult langetades, märkis:
  - Aga siiski, ärgem unustagem Kobat, ta päästis mu! Ja sina, Angelica, oled tõeline pühvel.
  Punajuukseline kurat kortsutas ja urises:
  - Ja teie juuksevärv pole loomulik!
  Stalini naine itsitas ja kostis:
  - See, mis on loomulik, ei ole kuritegelik! Ja mind on alati tõmmanud kuritegevus! Pole ime, et mu abikaasa on tapja number üks!
  Alice vaatas ringi ja ütles sosinal:
  - Olen sellega nõus!
  Sõdalased lendasid üles ja hakkasid uuesti patareisid peksma ja diviisireservi niitma ning Angelica karjus jälle täiest kõrist:
  -Intelligentsuse ja kavaluse vahe on kasutussageduses, nad alati petavad, tihti üritavad ka targad olla, aga vähesed elavad mõistuse järgi!
  Teadus suudab kõike, mida inimene võib soovida, kuid mitte kõike, mida inimene võib soovida!
  Enamasti kaotab pea, kes on ajurünnakuks liiga laisk!
  Kuum isamaaline südameõhk jahutab Isamaa poole mõõga tõstvate agressorite ambitsioone!
  Malmpeaga saab naela lüüa, aga ainult selleks, et kaela silmus panna!
  Kõige rohkem kaotab see, kes altkäemaksu pealt kokku hoiab.
  Inimesed ei ole pidevad oma vihas, vaid palju järjekindlamad kultusekummardamisel.
  Hüvitist säästes ei saa te head, eriti kui kokkuhoidlikkus muutub koonerdamiseks!
  Joogem siis sellest, et meie probleemid on alati mõõdukad ja omandamised ei tea mõõtu!
  Unustajad tärkavad tõepoolest vere peal, sest verd ei unustata ja hingearmid ei parane!
  Nad ei võitle arvudes, vaid kaotavad ja magavad koos laipade arvuga!
  Seitse lolli võitlevad kurjaga, kaheksas tark heaga!
  Löök vaenlasele tuleb anda õigel ajal, ainult proteesi alla asendamine on alati aegunud!
  Ettevõtlust alustades ärge oodake, et lõpetate tegevusetusega!
  Mõni lõikab rahatähti, teine lõikab rumalate juukseid, aga enamikku petturitest ei huvita, mis sea vill on!
  Timukakirves võib maha raiuda põhiseaduse kõige kasulikumad artiklid, välja arvatud juhul, kui need olid sisse kirjutatud kotka sulega, mitte märja kanaga!
  Teie särk on kehale lähemal ja nöör on kaelale lähemal, eriti kui seda hoiab keegi, kes pole särgis sündinud!
  Omakasupüüdlikud sõltuvused võimaldavad teil saapadelt nahka rebida, kandes "bast kingad" oma kaubandusliku huviga!
  Fordit on raske luurata, aga vette uppuda on lihtne!
  Kindralpoiss Maksimkale meeldis viimane lause sedavõrd, et ta hüüdis:
  - Olen juba mitu päeva unistanud tulekahjude suitsust ... Ma olen nii laisk, isegi liiga laisk, et ennast uputada!
  Tank sõitis akust üle. Pärast seda pöördusid sõdalased Austria ratsaväe reservi. Löögilöögi saanud austerlased hakkasid laiali valguma. Rohkem kui seisma tormas Ungari jalavägi Vene tanki ründama.
  Tüdrukud hakkasid meeleheitlikult vastu tulistama. Hüppepüssi kuul tabas Angelica võimsat reit ja sõdalane hakkas uuesti karjuma. Veelgi enam, ta valas paremale ja vasakule tiivulisi aforisme:
  -Teadmised ei ole ainult majaka valgus, mis valgustab teed ründavatele vägedele, vaid kõrvetav laserkiir, mis põletab ära vastase positsioonid!
  Võitjate üle kohut ei mõisteta, võitja on kohtunik ise, kelle peale saab edasi kaevata vaid kättemaksu- ja kättemaksuseaduse alusel!
  Surm on halb asi, kuid rohkem protsessis kui tagajärgedes!
  Igasugune katastroof on ennekõike värvikas show, kuid värvimine on alati verine varjund ja heliriba saadab matusemarss!
  Kui meil poleks katastroofe, siis poleks vägitegusid ja ilma vägitegudeta on elu nagu supp ilma piprata!
  Sõda, nagu pipar, ajab küll silmad vesiseks, kuid muudab elu tundetuks!
  Võite paluda andestust sellele, kes surma vastu võttis, kuid te ei saa vabandada selle tapmist, kes surma külvab!
  Vaenlase alahindamine on eksamieelse loengu alahindamine, ainult hinnang - kahe panuse paar ristuvad kindlasti, moodustades hauaristi!
  Kes lubab endalt laaste eemaldada, sellel on kännu mõistus ja tamme kaalutlus!
  Iga kohtumine sõjas on nagu kohting kallimaga, seda on võimatu unustada, võimatu on hiljaks jääda ja väga alatult kõrvale hiilida!
  Kavalus ja kalkulatsioon: kuidas mees ja naine võidu sünnitavad - ausus on kolmas lisa!
  Kui ülema kohale kogunevad pilved, on see parem kui see, kui rügemendid ülema alluvuses hõrenevad!
  Häbi pole mitte hirmutundes, vaid selles, kui lased end talle allutada kuni kohusetunde kaotamiseni!
  Kui tugev, näib olevat nõrk; kui nõrk, näida tugevana! See pettuse reegel on sõja jaoks hea, kuid valitseja ei tohiks näidata nõrkust, isegi kui viha on luid täis ja jõud on nagu hiirel!
  Mõnel madjari jalaväelasel õnnestus isegi granaadiviskekaugusesse jõuda. Enne nende tapmist viskasid nad kingitusi ja haakisid taas nelja võitlejaid.
  Kõik said vigastada ning kaunitarid kiristasid suurest tüütusest hambaid, sõimades räigelt.
  Kuid rünnak tõrjutakse. Ja võite tanki uuesti kasutusele võtta. Ja see, et kütus on otsa saanud, pole probleem. Trofee alkohol on tankimiseks üsna sobiv.
  Ju on nagu selles naljas - kõik läheb, kui üle ei lähe!
  Pärast seda hakkas raevukas nelik taas liikuma. Alice aga andis lahkudes sulasele tüdrukule šokolaadikommi. Ta oli liiga hirmul ja nuttis.
  Õnnetul tüdrukul pead silitades lubas Alice talle:
  - Vene võitlused tagavad teile korraliku elu ning te ei ole näljane ega paljajalu.
  Nii tänulikult noogutas ja lubas:
  - Ma palvetan su eest!
  Kuid pärast seda liigutavat episoodi tormasid sõdalased taas Saksa ja Austria vägesid hävitama.
  Nende 126 tuhandest sõdurist ja sadadest relvadest koosnev esimene edenev ešelon on juba hävitatud, kuid see peaks, kuni aega on, alistama ülejäänud vaenlase legendid.
  Nataša tundis, et sel ajal ei viivita nad igavesti, ja seetõttu kiirustas ta kogu oma jõuga, ajades tanki laiali.
  Siin ründasid nad läänerindelt itta üle kantud vastase reserve, tervet Saksa jalaväekorpust. Sakslased tahavad Tsaari-Venemaa sõjast välja tõmmata, kuid nad teevad selles valearvestuse ja võib-olla on nad juba valesti arvutanud.
  Kuid kavandatud lüüasaamine tuleks teha faktiks. Ja sõdalased langesid vihase jõuga vaenlase kallale. Aga siin lõigati Angelica jälle šrapnellidega rindkeresse ja kõhtu.
  Selle peale hakkas vägev sõdalane karjuma;
  - Enamasti muutub see skeletiks, millel pole lahingutreeningu selgroogu!
  Selleks, et vastase koerad teid ei sööks, peate sõjaasjades sööma taldriku!
  Ärge kartke fašisti köidikuid, kui suudate oma mõtted puhastusharjaga siduda!
  Tants erineb tantsust selle poolest, et tantsitakse kellegi teise pilli järgi ja tantsus valid ise oma rütmi!
  Teod on alati paremad kui sõnad, kuna neil on tugevam alus kui õhu raputamine!
  Hea on olla sõjas rüütel, ilma julguse üle kaubelda, kuid ratsionaalne peaks olema ainult rüütellikkus, nagu poepidaja kavalus!
  Mõrv on ainuke patt, mille hindamine oleneb nii palju vormist: jälkus ja vaprus üheainsa tulemusega!
  Oht on kõikjal, aga raske on, kui mõistus lendab tähes!
  Alistumine on viimane asi, see jätab sind alati äärmuslikuks!
  Sa võid ikka võita ilma riskita, kuid võid võidu vilju ära kasutada, kui hoiad seda suurt kassi, nagu tiigrit, vuntsist kinni!
  Võite eksida jälitaja käest, ainult pead kaotamata, saades toetust järgmiseks!
  Lootusetuid olukordi pole, juhtub, et soodsale positsioonile pole sissepääsu!
  Võite isegi põgeneda oma varju eest, petta oma südametunnistust, kuid te ei saa varjuda selle eest, mille üle teil pole kontrolli!
  Tal on harva raha, mille vaimu sageli tõlgitakse!
  Kõik meie maailmas antakse võitluse kaudu, ainult probleemid tulevad probleemideta!
  Üleminekut lahkumiselt eristab saabumise punkt, kus ta on viimane koht, kuhu minna!
  Võtmeauk naisena nõuab mõistust ja tehnilisust!
  Rumalus pole alati etteaimatav, aga alati karistatav!
  Mõnikord on kuriteost inimkonnale kasu ja vägiteoks saamist premeeritakse selle eest reeglina postuumselt!
  Kõikvõimas Jumal suudab kõike, kuid isegi tema ei suuda ületada inimest ambitsioonide ja värvika kujutlusvõime poolest!
  Teine asi, milles Jumal ei suuda inimest ületada, on tühikõne iha, Kõigevägevam eelistab luua sõnaga, mitte sõnadega mängida!
  Taevas on tavaliselt abi küsides ükskõikne, kuid see on reegel, mis kinnitab ainult erandeid!
  Neid, kes tahavad saada jumalateks, on palju, kuid ristilöömine ei võta järjekorda!
  Terav sõna on hea, aga veel parem on omada teravat silma, et märgata terava ilme eest visatud kivi!
  Tramp on see, kes laseb end kavalate inimeste käest jalga lasta!
  Lendamiseks tuleb kõvasti tööd teha, sisselennuks lihtsalt tööst puhkama!
  Kui pallimüts on tühi, lendab see üles mitte ägeda tuule, vaid külmaverelise hoobiga!
  Filosoofia on võrk kergemeelsete lihtlabaste püüdmiseks, kuid aju keerdude sagedusest sõltuvad ainult selles olevad rakud!
  Tihti lööb inimene jumalaks saades inimesi vähemalt natukenegi täiel rinnal risti!
  Korpus tuli osade kaupa hävitada, täiendades selle lahinguvarustust. Kuid teisest küljest näitasid sõdalased suurepärast sõjalist oskust.
  Ka Nataška sai haavata, kuid sõdalane ainult naeratas:
  - Sõdur ilma haavata on nagu rikas mees ilma taskuta!
  Sama meelt oli ka Maksimka, kes oli samuti haagitud:
  -Ihuhaava puhul on see valusalt talutav, aga moraalselt sandistatuna on võimatu välja kannatada!
  Nüüd läks suurem osa kehast järgmisse maailma. Kuid kaks ratsaväediviisi on rünnakul.
  Tulistab Angelicat, möirgab jälle;
  - Inimese suurim õnnistus, Jumala tahte ennustatavus, see on ka kõige hullem needus, nii et see ajab meid rutiini paradiisi!
  Raha ei haise, aga haiseb sedavõrd, et ärimehed panevad aina uued ülikonnad selga!
  Sõprade pealt kokku hoides saab mammonat täis, aga hingetühjus muudab su enda kapitali vaenlaseks!
  Mees ilma kodumaata on nagu veidrik ilma abieluta!
  Raske on ellu jääda, aga see on võimalik, elada on võimatu, aga lihtne on!
  Arukas käest päästab sent rubla, praktilise käest sent, ahne ja peni viib silmuseni!
  Kahe teraga mõõk, kuid ahviks muutuva mehe käes muutub see alatuks!
  Kui olete iseenda ülemus, suudavad teid alistada ainult algsed isekuse instinktid!
  Raske on leida põhjust saada, aga kui lihtne on leida põhjust mitte anda!
  Et meie elu on mäng, kus reeglid määravad tugevamad ja auhinnafond on kõige kavalam!
  Raske edu on parem kui kerge ebaõnnestumine, kuigi õnne tuleb otsida ja lüüasaamine on alati teie jalge all!
  Ole metsaline, aga mitte loom!
  Palju lubamine on sama lihtne kui kõike mitte saada!
  Joogem seda, et ainult meie tegeleme vandenõuga ja ülejäänud on neisse mässitud!
  Pärast seda ammendas Angelica kõneoskuse allika ja vaikis, naelutades vastased vaikides. Ja mitte vähem tõhus selleks. Nii et varsti on keredel sarved ja jalad. Tõsi, tüdrukud saavad üha rohkem haavata ja kannatab ka igavene poiss Maxim.
  Ilmselt nõrgeneb kilde ja kuule kõrvale tõrjuv kaitsemaagiline maatriks. Ja tänu sellele ei lähe sõjaka neliku jaoks asjad nii hästi. Kuid Fritz Kaiseri korpus sulab tasapisi. Ratsaväelased ründavad.
  Alice, saanud killu oma lihasesse õlga, pomiseb:
  -Maailmas on palju ebameeldivaid asju ... Ja kõige rõvedam on see, kui ma ei saa sedapuhku sünnitada tiivulist aforismi.
  Kindralpoiss, kes sai killu kanna sisse, soovitas:
  - Hädasid on palju, vaenlased on kõrgemal kui katus, aga ripsmetega pallimüts läheb ikka katki, kui sõber on alaväärtuslik ja mitte kõrge tiivaga!
  Alice patsutas poisile õlale ja tänas teda siiralt:
  - Aitäh! Nüüd ma tean, kuidas end turgutada!
  Angelica, kes oli niigi kildudega läbi lõigatud, nii et tema suurel lihaselisel kehal polnud elukohta, hüüatas:
  - Teie vaenlase surnukeha lõhnab kõige paremini ja prantsuse parfümeeria on väljaheide!
  Natashka, niites vaenlase viimast jalaväe auastet, vaidles vastu:
  - Aga miks? Sa võid nuusutada! - Ja siis, juhtides jalgadega kuulipildujaid, lisas ta jalameestele naela. - Aga minu isikliku leiutise parfümeeria on palju parem!
  Päris pahaks läinud Maksimka nõustus:
  - Unikaalne! Jumalik lõhn!
  Kui ratsaväe pealetung kokku kuivas, tuli neil õhurünnak maha lüüa. Lennukeid tulistasid aga suurekaliibriliste kuulipildujate pursked kergesti alla. Kuid jällegi oli neliku seas vigastusi. Kuigi nad püüdsid Kaiseri lennukit mitte lähedale lasta. Aga nagu tõmbaksid kuulid nende poole.
  Maksim pärast paari uut haava vingus ja urises:
  - Teie Tšernobog kahjustab meid selgelt!
  Punajuukseline kurat Angelica torkas poisile uuritud jalaga kõvasti haavatud külge ja susises:
  - Ärge laimage pere vanimat poega!
  Alice polnud liiga kindel:
  - Tegelikult arvasin, et Rodi vanim poeg on Belobog. Esimene valgus sündis ja heitis varju!
  Angelica, katkestades ühe hooga viis lennukit, vaidles vastu:
  - Algul oli pimedus ja pimeduses paistis Belobogi valguskiir!
  Viimased tosin lennukit maha niitnud Nataša tegi kokkuvõtte:
  - Ja minu arvates on Belobog ja Chernobog kui Kõikvõimsa Perekonna hüpostaasid koos Lada Love"iga alati eksisteerinud ja eksisteerivad igavesti!
  - Aamen! - Maxim lõpetas viimase Fritzi ja kaotas oma loomingu paljudest haavadest.
  
  Hull palgamõrvar OLEG RYBACHENKO
  Jälle näis see vilksatavat alternatiivmaailmas, hullumeelses nooruses ja temast sai teismeline poiss, endiselt värske, puhas nägu ja lühikest kasvu, kuid laiade õlgade ja rinnaga... Umbes neljateistkümne aastane poiss noorukiea tipp, esimese armastuse ja ohkete aeg.
  Kuid samal ajal vaid pärisorjus 20. sajandi alguses Tsaari-Venemaal, kus pärisorjust kunagi ei kaotatud... Kuidas see juhtuda sai?
  Kerge nihe ajaloos - legendaarne kindral Skobelev: ta sündis kakskümmend aastat varem ja selle tulemusena mängis ta Krimmi sõjas olulist rolli - keskpärase Menšikovi väljavahetamisel ning türklaste, prantslaste, brittide ja sardiinlaste dessandivägede alistamisel. osadena. Venemaa alistas koalitsiooni, mis peagi lagunes. Ja Vene väed vallutasid Karsi, Erzurumi, Tangorgi. Osmani impeerium oli sunnitud sõlmima raske rahu, loovutades Armeenia ja paljud maad, sealhulgas kuulsa Nice'i järve. Kuid Balkani väidete tõepärasusest Austria ja Preisimaa positsiooni silmas pidades tuli tsaar Nikolai tagasi lükata. Sakslaste vastu võitlemine on ohtlik, seda enam, et britid ja prantslased võivad sel juhul astuda sõtta uue jõuga.
  Bulgaaria sai aga teatava piiratud autonoomia ja kristlased said ametlikult võrdsed õigused koos Ottomani impeeriumi kodanikega. Vene õigeusu kirik sai natuke maad ja Jeruusalemma.
  Prantsusmaal puhkes ülestõus Napoleon III vastu, kuid pärast mitut ägedat lahingut suutis keiser siiski võimu säilitada, kuid mööndusena piirdus ta põhiseadusega.
  Mõnda aega jätkus sõda Šamiliga Kaukaasias, kuid pärast tema kapituleerumist jätkus Venemaa ekspansioon Kesk-Aasias. Samal ajal sõlmiti nõrgenenud Hiinaga Venemaale kasulik piirileping. Veelgi enam, Nikolai Esimene sai isegi rohkem maad kui pärisajaloos tema poeg Aleksander Vabastaja. Nii et Vene relvade autoriteet oli nüüd palju suurem.
  Käis sõda Iraaniga, mis lõppes tema põhjapiirkondade vallutamisega kuni pealinna Teheranini välja...
  Nikolai Esimene ei sooritanud enesetappu, ta elas kaksteist aastat rohkem kui pärisajaloos - ta suri 1867. aastal. Selleks ajaks oli Vene armeel vaieldamatu autoriteet ning Skobelevist sai feldmarssal ja paljude ordenite omanik.
  Aleksander II-l seevastu ei vedanud ja ta tapeti kümme aastat varem 1871. aastal, pärisorjuse kaotamise manifesti väljakuulutamiseni jäi sõna otseses mõttes puudu vaid paar nädalat. Aleksander Kolmas, tema poeg ja tagurlane muidugi manifestile alla ei kirjutanud.
  Varasem kroonimine avaldas Aleksander III tervisele positiivset mõju - kuningaks saades lõpetas ta joomise ja elas kauem kui pärisajaloos. Venemaa pidas aastatel 1877-1878 edukat sõda türklastega ja toimus Osmanite impeeriumi lõplik jagamine suurriikide vahel. Venemaa sai Istanbuli või Konstantinoopoli, Iraagi ja juurdepääsu India ookeanile, Prantsusmaale Süüriale ja Palestiinale ning Suurbritanniale Egiptusele koos Sudaaniga.
  Nii kadus Ottomani impeerium geograafiliselt kaardilt. Peagi likvideeriti ka Iraanist järelejäänu ning pärast pikki vaidlusi ja firmasid jagati ka Saudi Araabia. Suurbritannia poliitikud said oma koloniaalimpeeriumi laienemiseks ja laienemiseks, samal ajal kui Venemaa ja Prantsusmaa võtsid oma lõivu - alistasid islamimaailma. Itaalial õnnestus okupeerida Liibüa ja Maroko prantslased. Iraani lõunaosa läks Suurbritanniale ja keskus Venemaale.
  Peagi jagunes ka Afganistan: usbekkide ja tadžikkidega asustatud põhjapiirkonnad läksid venelastele ning lõunapoolsed piirkonnad puštutega brittidele.
  Lühidalt öeldes jõudis Venemaa lõunas oma laienemise piirini ja jagas kõik brittide ja prantslaste vahel.
  Kummaline küll, aga lüüasaamine sõjas Venemaaga tuli Prantsusmaale kasuks, nii et tsaarirežiim toetas Napoleon III-t ega lubanud preislastel sõda alustada ja lõpuks Saksamaad ühendada.
  Kuid Austria impeeriumi roll kasvas ... Austerlased säilitasid Põhja-Itaalia - nõrgenenud Prantsusmaa ei saanud nendega sõda pidada. Seejärel annekteeris Austria lõunapoolsed alad. Preislased üritasid paati kõigutada, kuid olles veidi teele asunud, toetas Napoleon Kolmas austerlasi ja alistas Saksa rügemente. Nikolai I toetas tugevalt ka Austria impeeriumi.
  Pärast Osmani impeeriumi jagunemist said oma tüki ka austerlased - Bosnia ja Hertsegoviina, samuti Põhja-Serbia. Võttes arvesse Baierit ja Lõuna-Saksamaad, kujunes Austria keisririigist Euroopa suurim riik nii territooriumilt kui ka rahvaarvult. Kuid keiser Franz Josephil oli mõistus Venemaaga mitte tülitseda, olla temaga liidus.
  Saksamaa ühendamist ei toimunud - kuid Austria impeerium muutus tohutuks ja võimsaks, muutes Preisimaa oma noorema partnerina. Ka Itaalia jäi killustatuks. Tõsi, "president" Garibaldi valitses Napolis, kuid austerlased ja prantslased blokeerisid tema tee paavstiriikidesse. Ja peagi jagasid Sardiinia kuningriigi omavahel Austria, Prantsusmaa ja Suurbritannia.
  Pärast Napoleon III surma asus Napoleon IV oma poega valitsema.
  Austria ja Prantsusmaa suhted hakkasid taas halvenema, sest Napoleoni impeerium oli kolooniate laiendamisel palju edukam kui sakslased.
  Samuti oli sõda Jaapaniga. Selleks ajaks oli geniaalne Skobelev juba surnud, kuid tema õpilased - eriti Brusilov osutusid mitte vähem andekateks ja Jaapani jõudude vahekord on palju halvem kui tegelikus ajaloos - Venemaa on territooriumilt suurem ja armee hästi koolitatud ja professionaalne. Tõsi, relvastuses pole kõik korras: sellegipoolest vähendab pärisorjus tööjõu sissevoolu maalt. Aga ikkagi, millest piisab.
  Ja pärisorjade arv väheneb tasapisi. Kuigi see juhtub tsüklitena, mõnikord suureneb see tänu auhindadele. Ja Aleksander Kolmas armastab pooldada. Pärast Jaapani lüüasaamist moodustati ka Želtorossia.
  1911. aasta märtsi ajaks oli Aleksander Kolmas 1909. aasta detsembris surnud - Nikolai II sai troonile ja valitseb teist aastat, kroonimine toimus hiljuti.
  Nikolail on juba pärija - ja terve, nii et isa Aleksander lükkas saatusliku sakslanna tagasi ja leidis parema pruudi. Aga 1904. aastal sünnitanud pojal on ka nimi Aleksei.
  Venemaa on suur impeerium, isegi ulatuslikum kui pärisajaloos, ja alates hädade ajast pole ta praktiliselt kaotanud oma territooriumi sõdades ega kaotanud tõsiselt ühtegi sõda, välja arvatud üksikud lahingud ja ettevõtted.
  Kuid neljateistkümneaastane blondijuukseline valgete pööristega pärisorjapoiss keiserlikust suurusest suurt ei hooli. Kui veel lumi on ja sa lohistad paljajalu raskeid palke ja tegelikult oled ori: keda omanik võib peksta, alandada, maha müüa, noh...seaduse järgi pole tal õigust tappa, aga tegelikult ikka piitsutavad surnuks, siis ei juhtu peremehega midagi !
  Kuid teisest küljest on siin noorus: paljaste, karedate taldade jaoks pole peaaegu külm lumes ja tunned end palju rõõmsamana ja värskemana kui siis, kui sa polnud kaugeltki vana särav kirjanik. Sellegipoolest ei olnud Oleg Rõbatšenko surematuks poisiks muutumise hetkel veel viiekümneaastane, nii et end üle mõistuse mannetuks pidada on juba kolossaalne büst.
  Aga tõesti, väsimus raskest tööst ei tundu valus, vaid meeldiv ja tantsima saab hakata ikka peale pimeda ja ...
  Just siis ilmus daam ja viipas teda kutsuvalt käega enda poole. Ei, ta ei ole vana, ta pole isegi neljakümnene, kuid näeb üsna hea välja, võib-olla võib teda ilusaks nimetada. Maapoisi jaoks tundub ta peaaegu nagu vana naine. Ja see pole sugugi nii, nagu Oleg Rybachenko oma esimest armastust ette kujutas.
  Unenäod olid erinevad. Noor maatüdruk pikkade blondide patsidega ja pärg peas. Siin on ta paljajalu, teda kallistades kevadiste ürtide lõhnaga ja nad suudlevad huultele. Täpsemalt, ta suudleb maitsvalt ...
  Ja siin näitab daam ise agressiivset initsiatiivi, mitte äratades vähimatki soovi, vaid tekitades ainult hirmu. Kuid karmid paitused ja hoolitsetud käsi pükstes äratavad kergesti erutuva teismelise meheliku olemuse ja panevad vastama. See on ka ebaviisakas ja loomalik, mis, muide, portsu daamile väga meeldib.
  Siis tunned end vastikult ja äärmiselt vastikult. See on nagu meessoost hoor: pole armastust, kiindumust ega austust.
  Kuid te ei saa ka keelduda - muidu piitsutatakse teid ja sageli surnuks!
  Daami ei eristanud tänulikkus: ta ei andnud midagi, ei premeerinud mingil moel ega vabastanud teda isegi tavalisest tööst. Tema jaoks on ta lihtsalt loom või voodimugavuse ori.
  Oleg Rõbatšenkot ennast religioossus ei eristanud, kuid siiski ristiti ta pärast temaga armatsemist ja sülitati. sa jama...
  Kuid seekord katkestas loomade alandava kopulatsiooni tulipunase Victoria ilmumine, kes liigutas daami säärega lõualuus ning lõikas seejärel vastiku ehidna ühe hoobiga pooleks.
  Seejärel pöördus ta juba endise poisi Žukovi poole ja vabastas end ühe hooletu liigutusega bikiinidest, ilmudes täiesti alasti, riisudes paljajalu kuskilt soojast valdustest kerkinud lund, graatsilise jalaga läks. tema poole, sosistades lõdvalt:
  - Ma tahan sind ja ma armastan sind!
  Oleg Rõbatšenko kummardus tema poole ja ... Meri, soe nagu värske piim, vajus alla. Nüüd ujub ta selles üksi ja tema ümber on ainult lillad lained ja öine taevas. Ja tunnete end nii hästi, et jääte isegi magama ... unes!
  Terminaatoripoiss tundis end tõelise alaealise machona, superklass.
  Aga mis ... Poiss võtab osa Esimesest maailmasõjast.
  Pärast keiserlaste lüüasaamist Ida-Preisimaal piirasid venelased Koenigsbergi. Lõunas arenes võitlus veelgi edukamalt. Lvov ja Przemysl võeti liikvele. Ja ka Poola võimsa löögiga Krakov.
  Sakslased veeresid sisse. Rünnakul osutus tõhusaks Vene tank "Luna"-2. Saksamaa sai lüüa ka Pariisi lähedal. Ja see lükati tagasi.
  Keiser oli meeleheitel. Vene väed liikusid Oderi suunas ja lähenesid juba Budapestile. Ja purustas vaenlase. Austria üksused alistusid rügementidena ja väga sageli trummide saatel.
  Sai selgeks, et rinnet ei saa pidada. Ja siis avas Itaalia sakslaste vastu uue rinde. Ja hakkas lõuna poole liikuma.
  Lühidalt öeldes osutus see Fritzi jaoks läbikukkumiseks.
  Tüdrukute pataljon liikus edasi Oderi poole.
  Sõdalased viskasid granaate paljaste jalgadega. Ja niitsid sakslased kuulipildujatega maha.
  Siin maailmas peeti sõda palju edukamalt kui pärisajaloos. Teadmised on juba võetud. Sakslased jooksevad. Vene armeel on suur ülekaal jala- ja ratsaväes. Sakslastel pole üldiselt kergete Vene tankide vastu midagi.
  Ja võidus kindlad tsaariaegsed kindralid ja rahva meeleolu, ütleme nii - major.
  Veronica viskab palja jalaga granaati. Ajab sakslasi laiali ja kilkab:
  - Venemaa olgu üle kõige!
  Victoria tulistab ka. Ta viskab palja jalaga granaati ja kriuksub täiega:
  - Olgu tulevane maailm meie päralt!
  Edasi tulistab niigi ilus tüdruk Juliana end ilma igasuguse tseremooniata.
  Ja granaadi viskab ka palja jalaga. Ja Fritzid olid väga laiali.
  Tüdruk siristas:
  - Ma olen raevukas tiiger!
  Ja siis Anna ka, justkui tulistaks. Ja palja jalaga laseb ta granaadi väga viltu, purustades Kaiseri üksused nagu klaasi.
  Ja ütleb:
  - Võidu psühholoogia! Saatuse demokraatia!
  Ja siis laseb Matryona välja terve kasti lõhkeaineid. Ja kuidas see keisri sõdurid õhku laseb. Ja möirgab:
  - Venemaa jaoks kosmosekõrguses!
  Kergetankil Luna-2 sõidavad veel kaks ilusat tüdrukut. Hea auto kahe kuulipildujaga. Soomus ei ole liiga paks, kuid mahutab kuulipildujaid. Kuju on voolujooneline. Tüdrukud Olga ja Ženja asuvad sees, lamavad ja kritseldavad omaette sakslastest juttu.
  Pole paha auto - kiirus nelikümmend kilomeetrit tunnis. Suurepärane läbilaskvus. Ja röövik.
  Tüdrukud täidavad Saksa sõdureid pliiga ja laulavad;
  Sina, isa, oled kuu aega särav,
  Et sa ei säraks samamoodi
  Mitte sama, mitte sama
  Kõik, mida peidad pilvede taha
  Sa oled kaetud ähvardava pilvega!
  Nagu meil oli Pühal Venemaal.
  Pühal Venemaal, kivises Moskvas.
  Kreml oli uhkes linnas,
  Ivani lähedal, Suure lähedal,
  Arhangelski katedraalis
  Nagu õigel kooril oli:
  Noor vibukütt seisab kella peal,
  Seistes kella peal, palvetades Jumala poole,
  Ta nutab, kui jõgi voolab
  Nutab - pisarate ojad voolavad,
  Ta lööb berdishi varrega,
  Berdysh varrega niiskel pinnasel:
  "Sa oled goy, emake maa on niiske,
  Laotad laiali igas suunas
  Sa avad, kirstulaud,
  Pöörake ümber, kuldne damast!
  Tõuse üles, tõuse üles, õigeusu tsaar,
  Õigeusu tsaar Aleksei Mihhailovitš!
  Vaata oma perekonda
  Pühale Venemaale, Ema Moskvale,
  Moskva-ema, orb!"
  Tüdrukud laulavad omaette ja muserdavad sakslasi. Nad kõnnivad üle laipade ja jätavad röövikutega maha verise jälje. Siin on tüdrukud. Ka paagi sees on nad peaaegu alasti, samades lühikestes pükstes ja paljajalu. Aga väga ilusad tüdrukud.
  Ja sakslased kannavad oma tulekahju tõttu tohutuid kaotusi. Kuulipildujad on rasked ja kiiresti tulistavad. Ja tüdrukud on väga targad. Tsaariarmee oli hästi varustatud.
  Venemaa heaks töötavad ka Jaapani teadlased. Siin lendab sakslasi pommitama toona maailma võimsaim pommitaja Ilja Muromets. Maailma esimene nelja mootoriga lennuk. Kaheksa kuulipildujat ja kaks tonni pomme. Siin on auto.
  Ja ka tüdruku meeskonnas. Ja peaaegu alasti, ühes supelkostüümis. See on väga ilus ja seksikas.
  Ilja Murometsa pommitaja Valentina sõdalane komandör. Väga ilus ja kurvikas blond. On vaja, et auto aeglustaks ja kataks sakslaste punkri täpse pommiviskega.
  Keiseri sõdurid on tugevad ja distsiplineeritud. Nad tulistavad Vene koletist. Kuid sõdalased löövad vastuseks. Kaheksa kuulipildujat pühivad Saksa jalaväe sõna otseses mõttes minema. Saksa armee rebitud sõdurid langevad.
  Tuld juhatades muigab kullakarvaline Lada lihasööjalikult. Neiu võttis isegi rinnahoidja seljast, et paremini keskenduda. Ja raputab paljast rinda. Lihtsalt suurepärane kaunitar. Nii palju graatsilisust ja täpsust selles. Lada ise on peenike, aga kõõlune ja vöökoht peenike, nagu herilane.
  Galina laseb sakslaste pihta ka kuulipildujatest. Ta on ka ilus ja kurvikas tüdruk. Paljaste jalgadega vajutab päästikuid. Ja nägu on nii ilus. Mitte sõdalane, vaid lihtsalt supertüdruk.
  Galina ütleb irvitades:
  - Kuninga isa auks!
  Agressiivne ja uhke, lehtkuldsete juustega Lada kinnitab:
  - Pühime Juudas vispliga!
  Valentina vajutab palja jalaga pedaalile. Saksa punkrile kukub tonnine pomm. See on surmav jõud. "Ilja Muromets", kiirendab nii, et killud seda ei puudutaks. Punker plahvatab, tõstes üles suitsusamba.
  Tüdrukud hüüavad üksmeelselt:
  - Löö! Nad andsid Fritzi!
  Ja peksab mõnuga paljaste jalgadega. Jah, need on tüdrukud, kes suudavad sakslasi alistada. Nad võitlevad unistades maailmast, kus inimesed ei tapa kunagi inimesi. Näiteks kui Nikolai II tsaariimpeerium vallutab kogu maailma. Kuid Venemaa on ainulaadne üksus, millest võib saada igavene impeerium! Sest Romanovite dünastia võib valitseda sajandeid. Ja pärast keiser Paulust saavutas Venemaa lõpuks stabiilsuse ja kõik võtsid lõpuks omaks dünastia legitiimsuse.
  Ja nüüd murrab Jaapanit alistanud tsaar Nikolai II sakslaste selja.
  Üks kuninga tugevaid liigutusi on naiste värbamine sõjaväkke. Ja vene naine on maailma kõige kohutavam sõdalane! Pole see!?
  Siin tormab näiteks Sokoli hävitajal piloot Alice. Nii ilus tüdruk, blond, pisut punast juustes. Sihuke tüdruk, peaaegu alasti.
  Paljajalu vajutab pedaali ja manööverdab. Ja siis ta tulistab ennast. Tulistab suurekaliibrilise kuulipildujaga alla saksa auto. Paneb ta põlema ja ütleb:
  - Ma sündisin kuninglikuks teenistuseks! Tüdruk on päris lahe ja sinivereline, husaarid!
  Ja kiirendab "Falconi" kiirust. Võib-olla on Venemaa lennukid maailma parimad.
  Ja juba esiotsa ilmus suure Mendelejevi poja loodud raskem ja arenenum tank. Kahe kiirlaskesuurtüki ja kuue kuulipildujaga masin. Ja tüdrukud saavad ka sellise kolossiga hakkama.
  Ja tuleb vene tank, kes hävitab sakslased. Pealegi võimsa diiselmootoriga ning üsna läbitav ja väle.
  Tüdrukud tankis laulavad;
  Meie Jumala armas Venemaa,
  Helde jõukas maa...
  Noh, monarhid on ilusamad, ilusamad -
  Isa tsaar Nikolai!
  Ja tanki roomikud purustavad Saksa sõdurid. Sõna otseses mõttes roomavad sooled juba välja ja röövikutest voolavad verejoad.
  Tanki komandör Tatjana Krupskaja ütleb:
  - Jah, me võidame Venemaale!
  Muide, tüdruk on vürstiperekonnast, kuid võitleb üksinda aluspükstes. Aga selline armas. Tal on suur sisemine jõud.
  Tüdruk vajutab palja jalaga pedaali ja ütleb hambaid paljastades ja naerdes.
  - Sa oled suurim tsaar Nikolai!
  Ja sõdalased on kindlad, et jõuavad sellise tankiga Berliini. Ja kõigi sõdalaste ja sõdalaste enesekindlus muutub tugevamaks.
  Entusiasmist haaratud Nataša hakkas komponeerima ja laulma. Ülejäänud tüdrukud juubeldasid;
  Et püha Venemaa võitleks meie osa vastu,
  Oleme hiiglasliku südamega tüdrukud...
  Nõukogudemaa fašistid tagaotsitavad
  Kuid Rodiga oleme alati ühtsed võitlejad!
  
  Olgu meie Venemaa igaveses hiilguses,
  Tšingis-khaani hordid ei valluta meid...
  Võitle kodumaa eest ja ära karda,
  Me purustame kõik uskmatud!
  
  Me painutame vägivaldsed fašistid sarvist,
  Uskuge mind, keegi ei saa Venemaast jagu ...
  Lõppude lõpuks on Jeesus, Kõigekõrgem Jumal, meiega,
  Ja ärge viige Fritzi jama!
  
  Kõik teavad, et Isamaa on meile antud,
  Raevukate võitude eest pimedust tundmata...
  Kohutav saatan paljastas hambad,
  Verest läbi imbunud särk!
  
  Komsomoli jaoks pole sõna argpüks,
  Tüdrukute jaoks pole takistused olulised ...
  Valge Jumal aitab meid Jeesus,
  Surematus on kõrgeim tasu!
  
  Me võitlesime väga vapralt Moskva lähedal,
  Kuigi sakslased kasutavad uskumatut jõudu ...
  Võitles poolalasti paljajalu
  Ja ma usun, et võit ootab kindlasti ees!
  
  Vene sõdalaste suurus elab,
  Ja ta ei anna kunagi natsidele alla ...
  Me laseme Fritzi raevukalt tarbimisse,
  Mis ei tõusnud väga räpane räpa!
  
  Jah, Hitler, sa oled kaval ja kaval,
  Võimeline isegi pool maailmast üle võtma...
  Kuid Stalin on ka vapper kotkas,
  Ärge tehke endast iidolit!
  Pole komsomoli liikmeid, tea, et ei tohi taganeda,
  Nad ei karda isegi külma ...
  Ja Fritz muutub peagi mänguks,
  Venelased on ju alati sõdida saanud!
  
  Venemaa on armastuse kodumaa,
  Ja teeb kommunismi kingituse...
  Pole vaja hinnangut verele ehitada
  Häbematu revanšismi muigega!
  
  Jah, füürer tahab meil kõrist kinni võtta,
  Ja kallutage Venemaad üle tellingute...
  Aga me võitleme raevukalt viie eest
  Stalin on ju meiega mantli ja mütsiga!
  
  Ta on suurepärane sõdalane, kõik teavad
  Ja komsomoli liikmed jäävad alati paljajalu...
  Ja me liigutame Hitlerit habemesse,
  Meie punutised põlevad eredas kuumuses!
  
  Sõdalased on meie saatus,
  Purustame tohutu pantri...
  Kuigi Adolf lõi kurja kaose,
  Anname talle teada normi ja mõõdiku!
  
  Pole olemas targemat ja tugevamat Stalinit,
  Ta on suure hiiglase riigi juht...
  Ja sa võitsid Fritzi tugevamini, tüdruk
  Oleme ju lahingutes alati ühtsed!
  
  Saavutuste jaoks loome terve seeria,
  Kiiretiivulise linnuna tähti sihiv...
  Ja seal on vali tulemus,
  Sellised tüdrukud, uhked kotkad!
  Vene väed jõudsid Oderisse. Nikolai II tsaariarmee on juba võitnud palju võite. Paljud Austria-Ungari linnad vallutati, lahingud peeti Budapestis. Kus mujal ungarlased vastu pidasid. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava ja mitmed teised asulad.
  Sakslased kandsid suuri kaotusi ja taganesid. Austerlased loovutasid terveid rügemente ja isegi diviise. Ja orkestrite alla heisatud lippudega. Sõda läks edasi nagu muinasjutus - mõnusalt vähese verevalamisega ja võõrastel aladel.
  Kuigi tavaliselt vedas Venemaal vallutuste ajal nii harva. Ja peaaegu kõik sõjad ja võidud anti venelastele suure verevalamisega.
  Võib-olla kutsuti Olegi Prohvetiks, sest ta suutis Bütsantsi ilma vereta alistuma sundida?!
  Igal juhul pretendeeris Nikolai II Suurima rolli.
  Tüdrukud läksid Oderisse. Sügis on juba kätte jõudnud. Kuldsed lehtede vaibad.
  Sõdalased trampisid vaipadel. Ja sukeldus vette.
  Jões sulistanud Veronica küsis Victorialt:
  - Kas arvate, et tsaar annab pärast sõda talupoegadele maad?
  Käskiv tüdruk raputas pead.
  Miks on talupoegadel maad vaja?
  Veronica itsitas ja märkis:
  Jah, nad ei saa sellega üksi hakkama. Kuid on tugevaid ettevõtete juhte, kes võiksid tõmmata.
  Victoria vastas karmilt:
  - Siin nad müüvad maad laenuga. Võib-olla läheb nii paremini.
  Juliana pööras end vees ümber ja märkis:
  - Tõenäoliselt on parem, kui maaomanikel on maa. Nad saavad juhtida suuri farme ja kasutada traktoreid. Eratootmine suurtootmine on kõige efektiivsem!
  Veronica nõustus vastumeelselt:
  - Võib olla. See aga loob lisaväärtust!
  Juliana itsitas ja märkis:
  - Kuid tõhusus on suurepärane!
  Victoria, kellel oli koloneli auaste, märkis naeratades:
  - See stimuleerib arengut. Ja mis mõtet on maad anda talupojale ja isegi joodikule. See on mõisnik, kes toidab poolt maailma vene leivaga! Meie riik on väga rikas!
  Veronica nõustus sellega:
  - Jah, Venemaa on rikas ja elu läheb paremaks! Näiteks minu vend töötab Putilovi tehases töödejuhatajana. Ja tal on palk kolmsada rubla, lisatasusid arvestamata.
  Victoria keeras end ümber ja lõi imetluses palja jalaga vastu vett ja näksis:
  - Nii on kirjas! Venemaa tõuseb! Ja varsti muutub see veelgi tugevamaks!
  Tüdrukud ujusid Oderis ja vestlesid juhuslikult. Anna küsis tüdrukutelt:
  Mis sa arvad, mis ootab meid pärast surma?
  Juliana naeratas ja vastas:
  - Ateistid ütlevad - olematus. Ja religioon õpetab - hing läheb Jumala juurde ja Tema otsustab, kuhu minna taevasse või põrgusse.
  Veronica küsis Julianalt:
  - Kas sa arvad, et jumal on olemas?
  Tüdruk laksutas palja jalaga vett, tõstis lainet ja vastas:
  - Ausalt, ma ei tea. Argumente on nii Jumala poolt kui ka vastu. - tüdruk pritsis uuesti ja märkas. - Muidugi pole sellele küsimusele vastust, kuid võite tuua mitmesuguseid argumente.
  Victoria nõustus sellega:
  - Kindlasti väga erinev. Ja millest siin rääkida. Mina isiklikult arvan, et kuna me võidame, siis jumal on loomulikult olemas! Kuid oli aegu, mil sattusime mongoli-tatarlaste alla. Ja siis on küsimus - kus oli Kõigekõrgem Jumal?
  Juliana märkis süütu naeratusega:
  - Kuid on midagi palju hullemat kui mongoli-tatari ike!
  Victoria oli üllatunud
  - Mis on hullem kui mongoli-tatari ike?
  Juliana ütles tegelikult:
  - Vanas eas! Mis saab olla hullem kui vanadus!?
  Victoria nõustus:
  - Jah, see saab olema väga halb!
  Tüdrukud vaikisid. Neil oli omamoodi piinlik sellest rääkida. Tüdrukud võtsid selle kätte ja hüppasid külmast veest välja. Nad jooksid enda juurde, välkudes ümmargused, paljad kontsad.
  Marusya jooksis nendega kaasa ja küsis muigega:
  - Aga ma ei tea, miks me vajame vanadust? Tuleb öelda, et ebainimlik!
  Victoria nõustus sellega:
  - Tõesti ebainimlik! Parim on olla igavesti noor ja terve!
  Tüdrukud olid vinged ja naljakad, keerlesid saltos.
  Veronica naeratades soovitas irvitades:
  - Jah, meie armee on tugevad tüdrukud! Ja me oleme suurepärases vormis!
  Ja tüdruk pilgutas oma sõpradele silma. Nad kõik puhkesid naerma, harpiad.
  Juliana soovitas:
  - Otsime elavat vett ja saagem tõeliselt surematuks! See saab olema väga lahe!
  Tüdrukud irvitasid ja pilgutasid üksteisele.
  Victoria tegi seejärel hambaid paljastades ettepaneku:
  - Jah, oleks tore leida viis, kuidas mitte vananeda. Kui hea ja ilus see oleks!
  Tüdruk kujutas ette maailma, kus on kaunitarid ja noormehed. Võib-olla isegi parem ilma habemeta, et näod oleksid ilusamad ja armsamad.
  Veronica vastas ohates:
  - Jah, see on kõige imelisem asi, mis maailmas olla saab! Soovime igavest noorust ja valgust.
  Ja tüdruk naeris, paljastades pärlhambad.
  Victoria hüppas püsti ja soovitas:
  Lõpetagem tõesti vanadus! See on üldiselt vastuvõetamatu! Inimkeha ei tohiks vananeda!
  Veronica, naeratades ja hüpates, laulis:
  - Härra kolonel, kui vananeda! Venemaa eest pole parem surra! Vapruse ja au nimel - ma ei tee nalja! Ta vastas - et ma olen punane? Ma ei taha!
  Tüdrukud naersid veelgi kõvemini. See on väga väga ilus.
  Juliana soovitas naerdes:
  - Ja noorendagem kõiki vanu naisi! Et kõik sädeleks nagu päike!
  Victoria nõustus ja hüppas kõrgemale:
  - Isamaa ja Nikolai Suure eest!
  Anna, see punajuukseline sõdalane, rääkis:
  - Kuid siiski ei muutu nunnad palvetest hoolimata nooremaks. Kuigi neis on püha vaim. Nii hakkate mõtlema, kus on Jumala õiglus?
  Victoria hingas sügavalt ja vastas:
  - oigab üle maa ... Kus sa omanik oled, kus?
  Veronica laulis raevukalt:
  Suurepäraseid inimesi on palju
  Kelle teod elavad sajandeid ....
  Selge näoga linde on palju,
  Mida nimetatakse surematuteks!
  
  Ja eeposte kangelased,
  Nad võitsid hordi korraga ...
  Venemaa sünnitab suure võimu,
  Basurman lahingus rebeneb!
  
  Aga üks kahepäine kotkas,
  Tsaari valitsemise kuulsusrikas Nikolai...
  Ta särab taeva all,
  Sa palvetad tema eest, lase käia!
  
  Kogu Venemaa keiser
  Mis tõstis sellise riigi üles...
  Tõeline missioon
  Edusammude ja antiigi eest!
  
  Võitis lahingutes jaapanlasi
  Sakslased said korraga lüüa ...
  Tüdrukute hääl on kõlav,
  Nikolai, meie Issand!
  
  Ja meie kuningas ei anna lahingus järele,
  Suure hiiglase ehitusel...
  Ta lööb vastaseid kõvasti,
  Ja see osutus raevukaks joondamiseks!
  Ilusa laulu korjasid tüdrukud üksmeelselt üles. Nad on nii imelised ja täidlased lauljad. Neil on nii ilus laul.
  Jah, imelised tüdrukud.
  
  STEPAN RAZINI UUS VALIK
  Stenka Razin sai tsaarilt austusavaldused ja sildi Donil valitseda. Ja kasutu kodusõja asemel võttis ta seadusliku kuninga vastu ette kampaania Azovi vastu ning tänu oskustele ja trikkidele õnnestus see linn vallutada.
  Rünnak Azovile on Stepan Timofejevitši üks hiilgavamaid tegusid. Lisaks tõrjusid kasakad mitu korda türklaste rünnakukatsed. Lõpuks tunnustasid Osmanid Azovit.
  Pärast seda alustas Stepen Timofejevitš suurt sõda Iraani vastu. Ja ta tegutses väga osavalt. Tema poolel olid paljud tavalised pärslased ja aserbaidžaanlased. Ja sõda käis tsaari-Venemaa jaoks soodsa stsenaariumi järgi. Stenka Razin läks India ookeani äärde ja jõudis Indiasse. Seejärel sõdis ta Kesk-Aasias. Tsaar Aleksei Mihhailovitš elas kauem. Ometi lühendas kodusõda pärisajaloos valitseja eluiga. Peeter Suur tuli troonile küpsemas eas ja Venemaa suutis vältida Streltsy rahutuste segadust ja paljusid muid kokkupõrkeid. Ja Stenka Razin lõpetas Kesk-Aasia ja osa India vallutamise ... Sealhulgas Induse jõgi ...
  Venemaa omandas kolossaalse territooriumi. Lisaks on selle rahvaarv suurenenud ...
  Peeter Suur alustas sõda rootslastega. Algusest peale läks see edukamalt, kuna Vene armee oli tugevam ja arvukam kui pärisajaloos. Õnnestus vallutada Narva ja alistada Rootsi kuningas Karl Kaheteistkümnes. Ja Baltikumi kohe vallutamiseks ... Stenka Razinil polnud XVIII sajandil aega võidelda. Ja ta läks ajalukku seitsmeteistkümnenda suurima komandörina.
  Peeter Suur vallutas pärast võitu rootslaste üle ka Rahvaste Ühenduse. Ja temast sai Poola tsaar... Samal ajal ehitas ta Peterburi. Peeter Suur elas kauem. Aleksei Mihhailovitš elas rohkem kui nelikümmend kuus aastat, suri 1676. aastal. Ja kauem - kuuskümmend kuus aastat. Ja ta suri 1696. aastal. Peeter oli juba kahekümne kolme aastane ja tal polnud aega omandada halba harjumust suitsetada ning juua ämbritega veini ja õlut. Ja esimene Vene keiser elas kauem.
  Ja tema järglaseks sai 1742. aastal tema lapselaps Peeter II. Ta oli kahekümne kuue aastane ega joonud ega suitsetanud. Isa eluajal sai Peeter Suur karmima kasvatuse, keelustas tubaka suitsetamise, piirati ka alkoholimüüki.
  Ja Peeter Teine ei joonud... Tema vanaisa Peeter Suurel ei õnnestunud mitte ainult Poola annekteerida, vaid viis lõpule ka India vallutamise ja alistas Mandžuuria Hiina. Ta kaasas oma koosseisu osa impeeriumist. Peeter Suurel õnnestus vallutada osa Türgist, olles võitnud Krimmi, olulise osa Musta mere ranniku põhjaosast.
  Siis tulid uued sõjad. Peeter Teine, olles lõpetanud nõrgestatud Türgi lüüasaamise ja isegi vallutanud selle territooriumid Egiptuses, jõudsid Vene väed Marokosse. Ja vangistati ka Peeter Teise ja Lähis-Ida poolt. Siis oli sõda läänes, Preisimaaga. Friedrich II sai lüüa ja Venemaa hõlmas nii Ida-Preisimaa kui ka Oderi-äärsed maad. Ja peagi kadus Preisimaa üldse. Ta oli jagatud. Ja 1780. aastal suri Peeter II. Ja uus tsaar Peeter Kolmas jätkab sõda idas... Ta vallutab lõpuks nõrgestatud Hiina ja Korea. Ja siis Indohiinasse.
  Siis aga toimub Prantsusmaal revolutsioon. Venemaa ignoreerib seda... Aga nüüd tuleb võimule Napoleon Esimene. Ta kuulutab end keisriks ja alustab sõdu. Peeter Kolmas suri 1810. aastal ja tema järglaseks sai Peeter Neljas.
  See kuningas astub 1812. aastal sõtta Napoleon Bonaparte'iga. Ja mõne aastaga vallutab ta nii Prantsusmaa kui ka kogu Euroopa, mis Napoleonil õnnestus vallutada .... Peeter Neljas liigub ka Aafrikas ja Ameerikas. Tema väed teostavad vallutusi vallutamise järel. Kuid Suurbritannia on endiselt vallutamatu... 1830. aastal sureb Peeter Neljas ja tema poeg Aleksander Esimene saab uueks tsaariks. Uus kuningas viis Aafrika ülevõtmise lõpule ja võitis sõja USA eest. Ladina-Ameerikas toimusid Vene sõjad seaduslike kolooniate pärast. Venelased maabusid ka Austraalias. 1864. aastal vallutas Venemaa kogu Ameerika kuni Panamani. Aleksander I suri 1867. aastal ja tema järglaseks sai tema poeg Aleksander II. Ja 1871. aastal järgnes lõpuks maandumine Suurbritannias. Ja Venemaa peamise vaenlase tabamine on lõpetatud. Ja üheksateistkümnenda sajandi lõpuks oli planeedi Maa vallutamine lõpuks lõpule viidud ...
  Ja inimkonna ühtsuse nimel tehtud suurima missiooni ajalugu lõppes.
  Kuulsusrikas võit ... Ja 1901. aastal lendas mees esimest korda ümber maakera. Ja 1909. aastal külastasid inimesed Kuul. Ja 1925. aastal maandusid astronaudid Marsile. Ja siis kümne aasta jooksul ja kõigil teistel Maa planeetidel.
  Ja seda oli väga huvitav teha. Ja Vene impeerium hakkas kosmose laiendamiseks ehitama tähelaevu. Ja 1980. aastal toimus esimene lend Alpha Centaurisse, lendudega ümber selle tähe ja tagasitulekuga. Ja 1991. aastal algas lend ühele Siiriuse tähe ümber asuvale planeedile. Ja korraga lendas seitse tähelaeva.
  Lendamine võtab ikka päris kaua aega. Seetõttu võtsid meeskonnad teismelisi. Ja et neil igav ei hakkaks, viisid nad sisse kunstliku une oleku. Veelgi enam, sa magad ja näed und ning sel hetkel liigub su keha. Nad on veel neljateistkümneaastased teismelised, kuid kasvavad sellises olekus kümme korda aeglasemalt ja loomulikult möödub ka vananemine füsioloogiliste protsesside aeglustumise tõttu kaksteist korda aeglasemalt.
  Poisid ja tüdrukud mängivad endiselt midagi huvitavat ja lendavad tähe Siiriuse planeedile maandumiseks, kuni neil on vaja kolmkümmend aastat. Ja nad maanduvad sellele planeedile alles 2021. aastal.
  Ja seal on väga huvitavaid mänge ... Lapsed mängivad ennekõike muidugi sõda ja nende hulgas on kosmonaudid Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova vapustavas kunstlikus unemaatriksis, kui igasugune illusioon on kergesti reprodutseeritav, ja esiteks, ajalooline strateegia ja laskur ühes isikus.
  Ja siin asuvad poolakad rünnakule. Kuningas juhib armeed isiklikult. Ja siis kogunes sada tuhat võitlejat, seitsmeteistkümnenda sajandi standardite kohaselt tohutu armaad.
  Oleg Rõbatšenko laseb vibu. See murrab läbi Poola ohvitseri, tõmbab kohe vibu ja tulistab. Juhib tulekahju ja Margarita Koršunova. Ta tulistab ka väga täpselt. Ja mis kõige tähtsam, surematud lapsed tulistavad väga kiiresti, andmata vaenlasele võimalust rünnak üle elada.
  Noolt saates Oleg Rõbatšenko laulab noole järel:
  Me võitleme vapralt Venemaa eest,
  Vene rüütel, ta ei saa karta!
  Poiss on tõepoolest hurt. Ja ta valis endale spetsiaalse vibu, sellist vibupaela on harva, mida täiskasvanud kangelane kahe käega tõmbab. Ja lapsed tulistavad mänguliselt ja muidugi tabasid poolakaid juba kahe miili kauguselt. Ja nad tegid palju haiget. Palgasõdureid, eriti sakslasi, on aga palju rohkem kui poolakaid.
  Vaenlaste pihta tulistanud Oleg Rybachenko mäletas ajalugu. Kui hästi see sõda Venemaa jaoks algas. Ja ennekõike tänu Bogdan Hmelnitskile. Venelased alistasid poolakad ja jõudsid Kiievi-Vene vana piirini. Kuid nüüd on Venemaa väed hajutatud ja Valgevene hoidmine väikese arvu sõduritega on äärmiselt oluline.
  Ja seal saavad nad hakkama mässumeelsete hetmanidega ja pöörduvad Varssavi poole. Või lõpetage rootslased. Mis on tugevad.
  Oleg Rõbatšenko tulistab... Poolakad jooksid juba seina äärde ja panevad redeleid püsti. Neid tuleb mõõkadega lõigata. Margaret temaga.
  Oleg karjub:
  - Ma saan ise hakkama! Ja sa jooksed sinna, kus on raskem!
  Poolakate rünnak on ränk. Kuigi linn on hästi kindlustatud ja kohalikud valgevenelased võitlevad koos venelastega.
  Peaasi, et vaenlane oleks arvuliselt suurem, vikatite ja sarvedega miilitsa vastu. Aga siis kõrged müürid ja inimeste kangelaslikkus.
  Oleg Rõbatšenko juhib veskit mõõkadega, raiub maha viis poolakat ja ütleb:
  - Meie võidu eest!
  Ja poiss viskab nõelu paljaste varvastega. Nii võtsid kümmekond poolakat selle ja surid.
  Terminaatoripoiss jätkab poolakate lõikamist ja laulab:
  - Au suure Venemaa ideedele,
  Me vallutame kogu maailma mängides...
  Tähed nagu pärlid puistasid katet,
  Svarogist saab minu iidol!
  Kaklev poiss ja väga sõjakas. Ja kui lõikab, siis lõikab seda meeleheitliku jõuga.
  Margarita on ka lahe tüdruk. Ta sai surematuse ja täidab seda nüüd. Ja laste jalgade paljaste varvastega viskab väga surmavaid nõelu. Ja lööb vastased surnuks.
  Ja nii palju vaenlasi poisse ja tüdrukuid heitsid pikali. Seda teevad supermehed.
  Oleg Rõbatšenko raiub poolakaid ja muudab nad veriseks jamaks. Ja lõikab liha salatit.
  Samal ajal laulab poiss:
  - Au Venemaale igavesti ja igavesti,
  Võitleme oma riigi eest...
  Ja me ei vaja rumalaid üleliigseid sõnu,
  Me ei ole rumalad - kukkusime maha ja väänasime välja!
  Margarita Koršunova lõikab teises kohas poolakad maha ja laulab kiljudes ja hambaid paljastades:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Me ei karda lahinguväljal surma ...
  Me võitleme püha kodumaa eest,
  Ja ma tean, et võidan kindlasti!
  Surematud lapsed võitlevad nii, et keegi ei saa neid peatada ega purustada.
  Lapsed nägid magamislaagrit, kustunud või veel põlevaid tuld, palju hobuseid valve all.
  Oleg Rõbatšenko viskas palja lapse jalaga nõela, murdes vahimehe peast läbi ja kilkas:
  - Au kommunismile ja tsarismile!
  Margarita viskas ka surmava nõela, torkas vaenlase läbi ja säutsus:
  - Au ajastu suurusele!
  Laagris vaenlastest mööda minnes liikusid surematud lapsed. Kõigepealt tuleb täita kuningas ja kaks hetmanit ja siis läheb juba lihtsamalt.
  Laste paljad jalad astuvad vaikides vastastest üle. Siin on Suur Kuningatelk. Hetman on lähedal. Ja poiss ja tüdruk lõikame maha palgasõdurid ja poolakad. Nad võtsid seda nii kõvasti ja nii metsiku meeletusega, nagu oleks neil tõesti võidu eest laekunud.
  Poiss ja tüdruk häkkisid mõlema võlumõõgaga, mis lõikasid läbi metalli nagu kuivatuspaber ja pikenesid kümnete meetrite võrra. Ja nad tegutsesid äärmiselt aktiivselt, justkui lõikaksid habemenuga juukseid maha.
  Margarita viskas palja jalaga kümmekond peenikest nõela, heitis vastased pikali ja siristas:
  - Ja lipp särab universumi kohal ...
  Poolakatest läbi lõikav Oleg Rõbatšenko lisas agressiivselt:
  - Universumis pole ilusamat püha riiki!
  Margarita viskas taas palja jalaga kümmekond peenikest nõela, lüües vastased surnuks, ja kilkas:
  - Ja kui vaja, sureme jälle!
  Terminaatoripoiss Oleg Rõbatšenko vaenlasi lõikades märkis:
  - Ta tõuseb ellu Rodnoveryes, meie usk!
  Ja nad võitlesid poolakatega ja kuninga isiklike valvuritega. Terminaatoripoiss oli väga tõhus. Ja siis viskas poiss palja jalaga saepurugranaati ja möirgas:
  - Au kodumaale!
  Ja lõhkus palju poolakaid ja Poola kuninga enda!
  Hetmani lõikas pooleks Margarita Koršunova. Tüdruk siristas hambaid paljastades:
  - Minust saab absoluutne maailmameister!
  Lapsed näitavad tõesti lahingus kõrgeimat oskust. Selline lahing läks lahti.
  Oleg Rõbatšenko karjub poola keeles:
  - Sakslased tapsid kuninga! Võitke Fritz!
  Margarita karjub juba saksa keeles:
  - Poolakad ründasid meid, peksid poolakaid!
  Ning tore tüdruk on ka innukas võitlusse. Ja lõikab poolakaid. Ja vahepeal algas tüli. Sakslased, poolakad ja teised palgasõdurid tükeldasid ja tulistasid üksteist. Siin viskas Margarita palja lapse jalaga pommi ja rebis Saksa hertsogi. See süvendas olukorda. Ja lahing läks aina agressiivsemalt edasi.
  Käis vastastikune veresaun ja hävitamine. Nad tapsid üksteist, ilma igasuguse kahtluseta ja kahjuta. Sõdalasi suri tuhandete kaupa.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Magnitnaja töötasid mõõkadega, nagu lehvitaksid nagu fännid. Ja lõikas suurel hulgal läbi Venemaa vaenlasi.
  Margarita viskas palja jalaga nõelu, lõi poolakaid ja teatas naeratades:
  - Mul on super tüdruk!
  Oleg Rõbatšenko viskas ka paljaste sõrmedega laste jalgadele nõelu, lõi vastaseid ja sikutas:
  - Noh, kruvist!
  Ja jälle hakkasid lapsed Poola vägesid ja palgasõdureid rebima, nii et nad sõna otseses mõttes veritsesid. Ja noored sõdalased demonstreerisid kõrgeimat vigurlendu ja võitlusoskusi. Nad on nii väga lahedad.
  Venemaa vaenlasi maha raiudes laulis Oleg Rõbatšenko:
  - Ja nad lähevad merele, tormakad poisid!
  Margarita viskas jälle palja jalaga nõelu ja kilkas:
  - Mere element! Mere element!
  Sõdalane, nagu tavaliselt, kõrgeimast klassist, ta on võitleja. Ja ära peata teda, ära võida.
  Oleg lõikab Poola armee ja äkki vilistab. Ja tuhanded varesed minestasid, lüües poolakate ja palgasõdurite pealuud.
  Margarita võttis ka selle ja vilistas ning tõi ka varesed vaenlaste kallale. Nad said südamerabanduse ja kukkusid nagu surnuks löödud hobused.
  Tüdruk kostis:
  - Au meie kodumaale Venemaale!
  Ja jälle viskasid ta paljad jalad surmava söegranaadi. Ja kuidas see plahvatab ja purustab palju vastaseid.
  Margarita laulis hambaid paljastades:
  - Au vaprale isamaale,
  Elagem kommunismi all!
  Ja tüdruk jooksis mõõkadega tuulikut, lõikas vastaste massist läbi ja vingus kurgu otsas:
  - Tere, püha kommunism!
  Ja tema paljas kand tabas Saksa hertsogi otsaesist, murdes vastase pealuu.
  Marguerite kostis:
  - Isamaa auks, sajandeid tasuta!
  Ja tüdruk võtab selle jälle kätte ja vilistab oma kopsude otsas ... Ja poolakatele kukuvad terved vareste hordid.
  Ja nad tungivad sõna otseses mõttes otse läbi.
  Oleg Rõbatšenko noogutas tunnustavalt, raius poolakaid mõõkadega nagu veskit:
  - Ma olen suurepärane maailmameister!
  Ja siis viskasid poisi paljad varbad taas söegranaadi, rebides vastaseid lahti.
  Poiss oli tõesti väga tore ja lahe. Ja naelutas Venemaa vaenlasi ilma igasuguse haletsuseta.
  Margarita, purustades vaenlased, kilkas:
  - libises, libises kuskil, libises mind!
  Ja nüüd viskab neiu paljaste varvastega surmava jõuga kingitust.
  Ja rebida sada poolakat. Ja möirgab täiest kõrist:
  - Püha Venemaa eest!
  Ja paljas lapse kand annab hävingu olevikule järele.
  Oleg Rybachenko jätkas võitlust, laulis:
  - Au kommunismi ideedele! Elu ja vabaduse eest!
  Ja oma palja kannaga andis poiss annihilatsiooni kingitusele...
  Sel hetkel sooritasid Vene sõdurid Brestist väljalendu. Ja nad ründasid niigi veretut ja uimasteid poolakate armeed. Need, kes ei suutnud purustavale löögile vastu seista, põgenesid vene sõdurid.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova jooksevad Vene sõjaväkke. Nende paljad kontsad, kui nad värelevad.
  Margarita märkis naeratades:
  - Sina ja mina oleme igavesed lapsed... See on nii romantiline!
  Oleg nõustus sellega:
  - Jah, väga romantiline. Tõepoolest, poisina tundsin endas kohe energia ja rõõmsameelsuse tõusu. Noor keha ja isegi supermees. Ja sa tunned, et sul pole muret ega probleeme!
  Margarita hüppas kõrgemale, lõi palja kannaga muhke maha ja märkis:
  - See pole probleem!
  Oleg märkis edasi joostes:
  - See on hea, kui sa oled kehalt poiss. Võite välja hõigata igasuguse nalja, igasuguse vulgaarsuse, absoluutselt igasuguse rumaluse ja kõik lihtsalt naeravad. Ja keegi ei arva, et sa oled loll.
  Margarita itsitas ja märkis:
  - Võib-olla... Kuigi igavene tüdruk olla on tüütu. Poisil on see lihtsam, aga minul mitte!
  Oleg naeratas ja märkis:
  - Noh, ei midagi, me oleme surematud. Varem või hiljem elame tulevikule ja õpime seal oma keha muutma!
  Margarita nõustus sellega:
  - Õpime. Ja mehest võib saada naine ja naisest mees!
  Oleg kinnitas:
  - Ja seksuaalvähemustega probleeme ei teki!
  Teel sattusid surematud lapsed kokku Rootsi salgaga. Poiss ja tüdruk tükeldasid need ilma suurema tseremooniata. See oli ülimalt lihtne.
  Ja nad jooksid edasi.
  Surematud lapsed tormavad, välgutades oma paljaid ümaraid kontsi. Ja nad räägivad jälle.
  Terminaatoripoiss ütleb:
  - Siin filmis "Highlander" oli ka episood surematuse saavutamisest. Ja kindlasti on lahe elada viissada aastat. Mõned on kauem elanud...
  Margarita Magnitnaja märkis naerdes:
  - Ja kuidas see psüühikat üle koormab? Paljude sajandite mälestus!
  Oleg Rõbatšenko naeris ja märkis:
  - Ülekoormused ... Tõepoolest kapitaalselt! Aga kui oled lapse kehas, siis tajud kõike palju kergemini!
  Margarita märkis naerdes:
  - Siin tapate nii palju inimesi ja tajute seda nii, nagu oleks see arvutimäng. Ei tunne valu, šokki ega häbi!
  Oleg naeris ja märkis naerdes:
  - Jah, tõesti, mu paljad, lapselikud jalad laksuvad vereloikidele ja see on hea ja lõbus!
  
  JÄLLE KESKTEE MUUDAB KÕIKE
  Jaapani võit Midway lahingus viis initsiatiivi lõpliku ülevõtmiseni Tõusva Päikese Maa poolt. Samuraid suutsid vallutada Hawaii saarestiku ja alistasid USA merel. Ja nad tungisid Indiasse.
  Oma suurima koloonia säilitamiseks viis Suurbritannia osa vägedest Egiptusest üle.
  Mille tõttu operatsiooni Torch ei toimunud. Ja Rommel pääses lüüasaamisest. Kuid teisest küljest oli natsidel Stalingradi lähedal ikkagi katastroof. Ja rinde kokkuvarisemine neljakümne kahe-neljakümne kolme aasta talvel. Kuid teisest küljest võitis Mainsteini vasturünnaku jõuliselt. Kuna Hitler Aafrikasse abiväge ei saatnud, osales natside vastupealetungis veel mitu diviisi. Ja eriti lennunduses oli suhe soodsam. Veelgi enam, USA piiras tegelikult Kolmanda Reichi pommitamist. Ja Marokos ei maandutud.
  Natsid, kellel oli rohkem jõude, sealhulgas uusimad tankid "Tiger" ja "Panther", purustasid Nõukogude vägede külje. Ja nad suutsid ümbritseda ja võtta mitte ainult Harkovi ja Belgorodi, vaid ka Kurski. Punaarmee lüüasaamine oli tugevam ja kaotused palju suuremad. Ja natside edu Aafrikasse üle kandmata lahkhelide tõttu, et nad Saharas kuulsusetult hukkuksid, olid suuremad. Ja kolmkümmend uhiuut Tiger tanki suutsid lisada löögijõudu ega jäänud liivadesse kinni. Lisaks oli Saksa tankide koguarv suur, kuna sakslased mitte ainult ei viinud Aafrikasse varustust, vaid tootsid ka märgatavalt rohkem sõidukeid.
  Sest Kolmanda Reichi tehaste pommitamise intensiivsus on langenud. Tugevamad ameeriklased praktiliselt ei pommitanud ja britid üksi ei suutnud märkimisväärse kahju tekitamisega toime tulla.
  Osa Briti vägede suunamisel Indiasse olid teised tagajärjed. Piloot ja superäss Hans Marcel õnnetuses ei hukkunud, vaid osales lahingutes idarindel. Tema ilmumine Nõukogude pilootidele oli tõeline šokk. Hans Marcel sai tuntuks kui must kurat. Ja ta oli suurepärane õhusnaiper.
  Tema ilmumine idas tekitas šoki. 1942. aasta septembri lõpuks ületas Hans Marcel allatulistatud lennuki piiri. Ja uueks aastaks oli see jõudnud kahesaja viiekümne lennukini. Mille eest sai ta teemantidega Saksa Kotka ordeni. Mis tavaliselt anti ainult riigimeestele.
  Kolmesaja lennuki eest autasustati Hans Marcelit uuesti hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi. Ja lahe oli...
  Neljasaja lennuki eest sai Hans Marcel esimesena kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi. Ja viiesaja eest autasustati teda Raudristi suurristiga, mis oli ainult Hermann Göringil.
  Marseille lõi idarindel kuulsa värava. Ja ta jahtis sõna otseses mõttes ja tormas Nõukogude lennukitele ...
  Siis aga saabus kevadine sula ja võitlus sõna otseses mõttes tardus.
  Tekkis tööpaus. Kolmandas Reichis kuulutasid nad veebruaris välja totaalse mobilisatsiooni ja vägede koondamise. NSV Liidus kogusid nad ka jõudu ...
  Teoreetiliselt peaksid sakslased suvel edasi pääsema, aga kuhu? Ma ei tahtnud uuesti Stalingradi lähedale ronida.
  Moskva suund on liiga kindlustatud. Kuhu iganes sa lähed, kõikjal on halb. Ja füürer otsustas anda löögi ... Egiptusele. Ja tuua Suurbritannia sõjast välja. USA ei ole enam sõjas. Arvestus põhines Musta Mandri ja Lähis-Ida ressursside hankimisel. Ja see võib muuta Kolmanda Reichi võitmatuks!
  Saksa väed andsid oma esimese löögi Maltale. See oli suurte lennukimasside kasutamine ja seejärel võiduka eduga maandumine. Esimest korda lahingutes kasutati pommitajat Yu-288 ja hävitajat ME-309. Ja see on tohutu mõju, tõeliselt surmav.
  Ja tõepoolest, Malta on vallutatud ja vägesid Aafrikasse toimetada on palju lihtsam. Ja siis Hispaanias avaldas Hitler Francole survet. Ja sellest hoolimata nõustus ta väed Gibraltarile laskma. Ja tsitadell vallutas tormi. Ja see rünnak oli hämmastavalt edukas. Pärast seda hakati Marokosse viima suuri natside jõude ja nad vallutasid Musta Mandri.
  Ja augustis algas natside suur pealetung Egiptuses. Lahingutest võtsid osa nii "Tiigrid" ja "Panter" kui ka "Lõvid" ja "Ferdinandid". Ja ka tank "Lõvi". See auto aga ennast ei õigustanud. Kuid "Tiigrid" osutusid brittide jaoks tõeliseks šokiks. Natsid murdsid kaitsest läbi ja alistasid britid. Aleksandria võeti ka ja natsid jõudsid Suessi kanali äärde. Ja need on suured võidud.
  Seejärel tungisid natside hordid Lähis-Idasse. Neid toetas võimas löök ja türklased. Ja natsidel õnnestus vallutada Iraak ja Kuveit ning Saudi Araabia. Nad jõudsid Iraani, kuid seal liikusid NSV Liidu väed nende poole.
  Stalin ootas kaua... Kuid 1. septembril 1943 algas pealetung lõunatiival. Võitlus oli äärmiselt äge. Kuid sakslased olid valmis ja toetusid süvitsi kaitsele. Samal ajal võideldi meeleheitlikult ja näiteks Panther osutus kaitses väga tõhusaks masinaks. Selle nõrkus: sagedased rikked ja suhteliselt õhukesed küljesoomused pole kaitselahingus nii olulised. Nagu ka kehv jooksukvaliteet "Ferdinand". Ja "Tiiger" näitas end nii ründes kui ka kaitses - universaalne masin.
  Ka kõige uuem ME-309 osutus kehvaks ning selle kiirus ja relvastus olid parimal tasemel. Kuigi manööverdusvõimega on mõnevõrra halvem, kuid õige lahingutaktika korral pole see nii oluline. Sakslastel oli ka palju õhutõrjekahureid. Ja hästi organiseeritud kaitse suhteliselt tasase eesliiniga.
  Võitlused venisid hilissügiseni ja Punaarmee pääses edasi vaid kümme-viisteist kilomeetrit. Ja kandis suuri kaotusi.
  Ka Nõukogude vägede katse keskuses edasi tungida lõppes ebaõnnestumisega. Sakslased hoidsid tugevat kaitset ja kindlustasid põhjalikult. Pealegi olid teine ja kolmas kaitseliin isegi tugevamad kui esimene. Mis mõnevõrra nõrgendas Nõukogude suurtükiväe mõju.
  Talveks olid sakslased oma kontrolli alla võtnud pool Aafrikat ja Lähis-Ida. Kuid kõige olulisem on Jaapani rünnak Kaug-Idas. Ja Punaarmee oluliste jõudude tähelepanu hajutamine. Ja toimus Nõukogude vägede purustamine. Pigem suunati Kolmanda Reichi olulised jõud mujale.
  Talvel üritas Punaarmee taas edasi tungida kesklinnas ja lõunas, samuti Leningradi lähedal. Jaapani rinne tegi aga sakslastele kaitse lihtsamaks. Vaatamata pakasele ronis samurai raevukalt edasi ja suunas märkimisväärsed jõud mujale.
  Ja natsid lõpetasid Aafrika vallutamise kevadel ja talvel ning neil olid käepärast kolossaalsed ressursid. Mais langes ka Iraan ja juunis vallutasid sakslased poole jaapanlaste poolt okupeerimata Indiast ja ühinesid nendega.
  Natsid võitlesid 900-hobujõulise mootoriga 88-millimeetriste relvadega Panther -2 ja tuhande hobujõulise mootoriga "Tiger" -2. Need autod osutusid vastuvõetavate sõiduomadustega.
  Pommitamiste peaaegu täielik puudumine võimaldas võimsamate mootoritega varem tööd alustada ja see lõpetada. Kuigi "Panther" -2 ja "Tiger" -2 polnud veel piisavalt täiuslikud, tulid nad võitlusrolliga toime. Nõukogude T-34-85 ja IS-2 osutusid nõrgemaks ... Ja nad ei suutnud initsiatiivi haarata.
  Suvel üritas Punaarmee keskuses edasi liikuda, kuid langes lõksu ja sai täielikult lüüa. Õhus olid natsidel juba ME-262 seeria ja TA-152 ja muud võimsad relvad. Initsiatiiv kuulus neile täielikult. Lennukite tootmises NSV Liitu edestanud sakslased suurendasid ka oma kvalitatiivset paremust. Ja nad peksid punaarmeelasi taevas nagu karbonaadi.
  Marseille sai seitsmesaja viiekümne lennuki eest Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. See on eriauhind kangelase eristamiseks. Ja tuhat allakukkunud Marseille'i lennukit autasustati plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi tähega.
  Temast sai eluajal legend ja tõeline Jumalus. Ja tema pea eest määras Stalin preemia miljon kuldrubla.
  Kuid paraku oli teda võimatu võita.
  Kahe tuhande allatulnud lennuki eest sai Hans Marcel Rüütliristi tähe, kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi.
  See oli superäss.
  Pärast Nõukogude vägede lüüasaamist keskuses läksid nad Moskvasse ja jooksid vastu Mozhaiski kaitseliini.
  Siis andis füürer korralduse Kaukaasias edasi liikuda. Ja Türgi avas seal ka rindejoone.
  1944. aasta sügistalvel ja 1945. aasta alguses vallutasid natsid ka Kaukaasia... Saabus neljakümne viies aasta... Märtsi lõpus hakkas Fritz mööda Volgat edasi liikuma Saratovi suunas. ja Kuibõšev.
  Lahingutes võeti juba vastu uusimad E-seeria natside tankid ja Luftwaffe möllas taevas. Tundus, et NSV Liidul pole enam võimalust.
  Ja idast ronis Jaapan.
  NSVL lõhkes. Tema tööjõud kahanes kahel rindel peetud sõjas kiiresti.
  Stalin, mõistes olukorra lootusetust, pakkus nendes tingimustes rahu mis tahes tingimustel.
  Hitler nõustus tingimusel, et talle antakse Balti riigid, Ukraina, Valgevene, Kaukaasia ja edasi piir mööda Volgat, maad piki Moskvat, aga ka Karjala ja Leningrad kuni Astrahani välja ning kõik, mis sakslased olid juba Kesklinnas vallutanud. Aasia. Ja seal nad juba sisenesid Kasahstani.
  Ka Jaapan sai oma tükid Siberis.
  Stalin nõustus sellega, sest see oli ainus võimalus päästa NSV Liit ja hoida Moskvat.
  Lisaks pidite ikka veel üheksakümmend üheksa aastat reparatsioone maksma Kolmandale Reichile. Ja see on väga alandav. Ja NSV Liidu kullavarud viidi Saksamaale.
  Venemaa on palju kaotanud, kuid suutis vähemalt osaliselt ellu jääda. Ja Hitler, kes oli mures Makhkhenti projekti pärast, otsustas USAst loobuda.
  1945. aasta augustis sõlmiti NSVL-iga rahuleping. Ja nüüd pöörasid natsid oma näo USA poole.
  Ameerika püüdis tõesti luua aatomipommi, kuid tema töö oli aeglane. 1946. aasta kevadel alustasid natsid maabumist Gröönimaal ja Kuubal.
  Ja osa nende vägedest viidi üle Argentinasse. Kuubal toetas kohalik elanikkond Saksa vägesid ja dessant õnnestus. Fritz ja jaapanlased hakkasid rõngast pingutama. Nad liikusid üle Ladina-Ameerika. Brasiilia astus sõtta Kolmanda Reichi poolel. Olukord läks hullemaks.
  Suvel pöördusid lahingud Kanada pärast, kus Fritz üritas luua sillapead.
  Gerda ja tema meeskond võitlesid täiustatud versioonis E-50-l. Auto kaalus kuuskümmend viis tonni. Tal on 105 mm kaliibriga relv, mille toru pikkus on 100 EL.
  Esisoomus on 250 mm ja külgsoomus 170 mm. Sellel tankil oli 1500 hobujõuline mootor ja suurepärane sõiduomadus.
  Nii et ameeriklastel pole sellele midagi vastu panna. Vananenud, ehkki massiivne Sherman oli vaid piisavalt hea, et Saksa tankiässad sellega skoori said. Pershing on veidi parem, kuid selle relv on E-50 täiustatud paigutuse suhtes siiski üsna nõrk. Ja ainult "Superpershingil", mitte väga massiivsel tankil, oli võimalus tungida selle tanki küljele ja lähedale, milles Gerda ja tema meeskond sõitsid.
  Tüdruk Kolmandast Reichist tulistas paljaste varvastega juhtkangi nupule, tabas Ameerika tanki ja müksas:
  - Mul on superklassi tüdruk!
  Charlotte tulistas ka Ameerika tanke ja nõustus:
  - Ja sa oled hüper!
  Christina tulistas taas paljaste varvastega jänki autot ja sikutas:
  - See on suure mängu strateegia!
  Magda tulistas ka paljaste varvaste abil oma graatsilistel jalgadel ja märkis:
  - Parem, kui tüdrukud räägiksid Jumalast!
  Gerda tulistas uuesti paljast kannast ja märkis:
  - Kui vaatate, pole meil Piiblit vaja. Oleme aarialased, mitte juudid. Ja me ei tohiks langeda lammaste või kitsede tasemele!
  Christina noogutas jõuliselt, saates paljaste varvastega veel ühe mürsu:
  - Muidugi mitte! Eriti Piiblis karjatab tall päästetud rahvaid raudkepiga. Mida me õnneks vajame?
  Magda vastas vihaselt:
  - Ja mida sa geenitulest tahad?
  Charlotte naeris ja vastas, tulistades ameeriklasi paljaste varvastega:
  - Sa võid mõelda midagi kohutavamat kui tuli! Ja et inkvisiitorid, kes nõidu tuleriidal põletavad, on triviaalselt sadistid!
  Magda teatas resoluutselt, vajutades palja kannaga juhtkangi nuppu:
  - See on väga julm! Ja neil pole usku!
  Gerda purustas Ameerika kahuri ja märkis:
  Kellel on tõeline usk?
  Magda vastas ohates:
  - Selliseid inimesi on väga vähe!
  Ja jälle tulistatud paljaste peitlitud jalgade sõrmede abil.
  Jah, tüdrukud siin ja aruteludes on tugevad. Ja nad oskavad palju näidata ja oma safiirsilmadega pilgutada.
  Ja sõda on käimas. Ja taevas on lahingud. Albina ja Alvina koguvad arveid ja paljud lennukid on juba isiklikult alla tulistatud.
  Ja nende agressiivsusel pole piire.
  Albina, kasutades oma paljaid varbaid, saatis surmava kingituse ja säutsus:
  Au Kristuse armastusele!
  Alvina, kasutades samuti paljaid varbaid, lõikas Ameerika auto maha ja lisas:
  - Mis on õhuline ja puhas!
  Ja tüdrukud andsid taas pöörde USA lennukeid alla tulistades.
  Aga see on sõda nagu sõda. Juba suvel vallutati osa Kanadast. Ja siis möödus sügis.
  Sakslased tungisid Torontosse. Nad tegutsevad energiliselt. Neil on tankid ja kuulipildujad paremad kui Ameerika omad. Ilmus Fritz ja Tiger-3 juures. E-75 masinaareng. Samuti võimas: esisoomus kolmsada millimeetrit, küljesoomus kakssada. Ja relv on 128 mm pikkune 100 EL toruga. Ja selline tank näitas end hästi. Isegi kui see on liiga palju jõudu.
  Fritz edenes ja võttis linna linna järel.
  Talvel asusid nad juba põhjast Ameerika territooriumile teele. Ja seal nad murdsid jänkide visa vastupanu.
  Ameerikal polnud võimalust. Kuid aatomipomm ei töötanud.
  Ameerikat pommitavad rasked TA-400 lennukid. Veelgi võimsamad TA-500, mis hävitasid näljahäda ja sõjaväerajatisi.
  Kevadeks vallutasid sakslased juba täielikult Kanada ja osa USAst. Ja kevadel võtsid nad Philadelphia ja paljud teised territooriumid.
  Vangistati enam kui kolmandik USA-st ja Alaskast. Ja ka Mehhiko vallutasid Ameerika ja Jaapani väed.
  Suvel natside pealetung jätkus. Ja USA võimalused sulasid otse meie silme all.
  Augustis alustasid natsid New Yorgis tormi. Lahingutest võtsid osa lendavad taldrikud.
  Siin võitles üks neist Eve ja Agathaga. Kaks kaunist bikiinides tüdrukut sõitsid võimsa autoga.
  Teda lennutas ringi laminaarne joa ja ta oli väikerelvade suhtes haavamatu. Ja tüdrukud ise kasutasid laskmisel kuumakiiri.
  Eve vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, paiskades kuumakiiri, süütades vaenlasi nagu leeki ja siristades:
  - Au Kolmandale Reichile!
  Agatha, tulistades paljaste varvastega, kakerdas samuti ülevalt:
  - Võidame!
  Tüdruk on äärmiselt võitluslik ja ilus. Ja kuidas see vaenlasi laseriga peksab.
  Ja kuumakiired sulatavad veel ühe Ameerika tanki.
  Ja maal ründab Gerda. Ka võitlev tüdruk.
  Ja nüüd on ta koos meeskonnaga juba päris keskel. Ja mürsud põrkuvad tankitornilt tagasi. Ja tüdrukud ise löövad jänkidesse. Ja nad rebivad laiali terve pilve inimesi ja tegutsevad kogu agressiivsusega. Sõdalased on nii karmid ja hurtakoerad, paljaste meislitud jalgadega.
  Nad isegi laulavad hambaid paljastades. Need on Kolmanda Reichi võitlevad kaunitarid. Ja nad tulistavad piisavalt hästi. Ja nad läbistavad vaenlasi nagu nõelad õliga läbi ja lõhki.
  New York on juba langenud. USA kapituleerub ja nende väed alistuvad.
  Seega on pööratud veel üks ajaloo lehekülg. Tundub, et see on võit... Kuid mõne aja pärast vallutab Hitler Ladina-Ameerika.
  Ja 20. aprillil 1953 alustab ta sõda Jaapani ja selle kolooniatega. Kolmanda Reichi vägedel on tehnikas eelis.
  Ja nad ründavad võimsate relvadega. Kaasa arvatud haavamatud lendavad taldrikud.
  Albina ja Alvina kaklevad diskolennukis. Nad tülitsevad tüdrukutega, aga räägivad, mida muud. Ja paljaste varvastega vajutavad nad juhtkangi nuppe.
  Siin on nad rünnakul põletavad Jaapani väed.
  Soojuskiired lendavad nagu vaip. Ja tüdrukud naeravad omaette. Ja raputage nende rindu helepunaste nibudega.
  Albina isegi laulis:
  Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid!
  Ja palja kannaga vajutas ta juhtkangi nuppe, tabades vastaseid. Ta on selline hundist sündinud tüdruk.
  Alvina vajutab ka paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja kilkab:
  - Minu kosmilise jõu nimel ajame kolhoosipresidendi hauda!
  Ja pilgutage sõbrale silma!
  Jah, sõdalased on väga väledad ja kiired nagu välk. Nad põlevad.
  Albina sihib palja jalaga ja laseb välja soojuskiire. Põletab vastaseid ja kriuksub:
  - Minu suurte võitude eest!
  Jah, siinsed tüdrukud on kõrgeimast ešelonist ja klassist. Nad saavad teha asju, mida teised ei saa. Ja nad purustavad jaapanlased huntide meeletu energiaga.
  Kuid mitte ainult sakslased ja muu välisarmee ei tapa samuraid.
  Sõtta astus ka NSV Liit, mida nüüd juhib Beria. Siin, muide, suri varem 1951. aasta märtsis Stalin, keda häiris kaotus Kolmanda Reichiga. Ja Berial õnnestus võim haarata. Ja nüüd, isegi olles ennast tugevdanud, on ta Hitleriga ühes meeskonnas.
  Ja nad ründavad koos samuraid.
  Ja Elizabethi meeskond võitleb Primorye's jaapanlastega. Tüdruk on väga võitluslik ja aktiivne.
  Muidugi võitlevad nad paljajalu ja bikiinides. Ja samuraid peksa, entusiastlikult.
  Ikka lauldes;
  Ja võitlus jätkub jälle
  Ja süda on rinnus ärevil ...
  Ja Lenin on nii noor
  Ja ees ootab noor oktoober!
  Ja nüüd tulistab Elizabeth, kasutades paljaid varbaid, tanki T-54 püssist Jaapani autot ja torkab ta surnuks.
  Siis ta hüüdis:
  - Au kommunismiajastule!
  Ekaterina peksis vaenlast ka oma paljaste varvastega. Ta läbistas samurai tanki ja märkis agressiivselt:
  - Pole kuulsusrikkamat riiki kui meie!
  Elena tulistas vaenlast ja kostis:
  - Maal tuleb kommunismi ajastu!
  Euphrasia, kasutades samuti paljaid varbaid, peksis ja säutsus:
  "Surm kurjale presidendile-saatanale!"
  Siinsed sõdalased tuleb öelda kõrgeimast ja võitlusklassist.
  Ja taevas koguvad kontosid Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova.
  Anastasia tulistas alla Jaapani hävitaja ja laulis:
  - Ja paljajalu tüdrukud lendavad taevas!
  Akulina, lõigates samuraid paljaste jalgade abil maha, säutsus:
  - Lahe element! Lahe element!
  Sõdalased mängivad pressi lihastega. Nad on täiesti korras ja suudavad naljalt sõja võita.
  Anastasia, kes tulistas alla teise lennuki, võttis selle ja kostis:
  - Toimub lahe vaenlaste püüdmine ja nende lüüasaamine!
  Akulina nõustus sellega, lüües vaenlase paljaste varvastega maha:
  - Korraldame täieliku marsruudi!
  Jaapanlased olid survestatud...
  Siin osaleb lahingus Nõukogude tank LP-10, millel võitlevad Alenka meeskonna tüdrukud.
  Ja nad võitlevad suures autos, millel on 130 mm kahur.
  Alenka tulistab paljaste varvastega ja piiksub:
  - See on kommunismi au!
  Anyuta peksis ka oma vastast. Lööb vaenlast ja vingus:
  - Uute ideede nimel!
  Ja lõi talle ka palja kanna.
  Alla vajutas helepunase nibuga juhtkangi nuppu. Ta lõi samuraid ja karjus:
  - Riigi suuruse eest!
  Maria, tulistades vaenlase pihta, kilkas:
  - Venelaste ühtsuse eest kogu maailmas!
  Ja laskmisel kasutas ta ka maasikanibu.
  Ja olümpia tabab vaenlast. Lõhkub palju võitlejaid ja säutsub:
  - Venemaa jaoks, maailma kõige püham!
  Ja ka palja kannaga annab vaenlasele järele.
  Peab ütlema, et tüdrukud on ülimalt prisked. Ja neil on kolossaalne sitkus.
  Loomulikult ei suuda Jaapan sellisele survele vastu seista.
  Pealegi kasutas Fritz ka tuumarelvi. Mis osutus täielikuks šokiks.
  Sõda lõppes kuue kuu pärast.
  NSV Liit sai tagasi oma varem kaotatud maad ning Kolmas Reich vallutas samuraid ja kõik nende kolooniad.
  Hitler ei võidelnud enam ... Ta seedis valdusi ... Ainult Hiinas olid veel kohalikud lahingud. Ja seal nad purustasid Mao Zedongi Punaarmee. 1. mail 1958 muutis Adolf Hitleri lennuõnnetus maailma ajaloo kulgu. Ja see muutus oluliselt... Narkootikume kuritarvitanud Goering oli selleks ajaks juba surnud. Liiga mõjukaks muutunud Himmleri eemaldas füürer ise. Tema asemele tuli Schellenberg, kuid ka tema suri vähki. Ja lühidalt öeldes oli füüreri ametlik järglane noor Wolf Kleiman, Schellenbergi järglane.
  Uus poliitik oli vaid kolmkümmend viis aastat vana ja alustas demokraatlikke reforme. Nendest oli aga vähe kasu.... Ja Kolmas Reich võttis ülemäärasest demokraatiast ja lagunes ...
  NSV Liit taaselustati ja tugevdati Lavrenty Palych Beria juhtimisel. Ja ta hakkas enda all üles riisuma Kolmanda Reichi rususid. Nii sündis uuesti Nõukogude impeerium.
  Ja selgus, et hukatud kaotaja asemel osutus Nõukogude Venemaa suurimaks valitsejaks Lavrenty Palych Beria. Isegi pikem ja lahedam kui Stalin!
  Siin on alternatiivne ajalugu!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"