Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΧΟΚΙΝΣ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Οι περιπέτειες του αγαπημένου σας χαρακτήρα από το Treasure Island του Jim Hawkins συνεχίζονται. Ένας γοητευτικός έφηβος αιχμαλωτίζεται από ιδιώτες και πωλείται ως σκλάβος. Το αγόρι εργάζεται σε φυτείες ζαχαροκάλαμου και νέες περιπέτειες και η πρώτη αγάπη τον περιμένουν, μαυρισμένο και ξυπόλητο.

  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΧΟΚΙΝΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Οι περιπέτειες του αγαπημένου σας χαρακτήρα από το Treasure Island του Jim Hawkins συνεχίζονται. Ένας γοητευτικός έφηβος αιχμαλωτίζεται από ιδιώτες και πωλείται ως σκλάβος. Το αγόρι εργάζεται σε φυτείες ζαχαροκάλαμου και νέες περιπέτειες και η πρώτη αγάπη τον περιμένουν, μαυρισμένο και ξυπόλητο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Φαινόταν ότι η νίκη είχε κερδηθεί, αλλά ο πιο σημαντικός και αιμοδιψής πειρατής ήταν ζωντανός και ακόμα κοντά. Ο ύπουλος Τζον Σίλβερ δεν ξέφυγε απλά από το πλοίο. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του και σε έναν ιδιώτη, ένα γαλλικό πλοίο. Όπως, υπάρχει ένα τέτοιο πλοίο γεμάτο χρυσό, υπέροχους θησαυρούς. Και μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από αυτό.
  Ο Σίλβερ διαπραγματεύτηκε το μερίδιό του και ζήτησε από τον καπετάνιο του ιδιωτικού πλοίου να αφήσει τη ζωή του Τζιμ.
  Και όταν το σκάφος βγήκε στη θάλασσα, ο Δρ. Livesey παρατήρησε ξαφνικά μέσω ενός τηλεσκοπίου πώς η φρεγάτα τους προλάβαινε. Υπάρχει μόνο ένα όπλο μεσαίου διαμετρήματος στο πλοίο. Αλλά προσπαθήστε να αντισταθείτε σε τέτοιες δυνάμεις. Ένα ξυπόλητο αγόρι περίπου δεκατεσσάρων, ο Τζιμ, σφύριξε με τους δείκτες του στο στόμα και φώναξε:
  - Πετάνε για τους θησαυρούς μας! Όχι, δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ!
  Το χοντρό πρόσωπο του κυρίου Τρέλαουνι στριμώχτηκε από θυμό. Και ο σκύλος σφύριξε:
  - Οι Γάλλοι ... Οι αιώνιες αιμορροΐδες μας!
  Ο Captain Smolet διέταξε στεγνά:
  - Προσθέστε πανιά!
  Ο όμορφος Τζιμ, αναβοσβήνει τα γυμνά του τακούνια ενός δεκατετράχρονου αγοριού, έσπευσε να εκπληρώσει την παραγγελία. Ο Γκρέι και ο Μπεν Γκουν τον ακολούθησαν επίσης. Αλλά υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι. Και είναι ήδη αργά...
  Η ενισχυμένη με ατσάλι πλώρη της φρεγάτας έπεσε στο πλάι του Spaniel και άφησε ένα βαθούλωμα, σπάζοντας πολλές σανίδες. Αμέσως πέταξε γάντζους επιβίβασης. Ιδιώτες, και μάλιστα πειρατές, όρμησαν στην επίθεση, κραδαίνοντας ξίφη και σπαθιά. Ήταν αξύριστοι, με γυμνά πρόσωπα. Κάποιοι βάζουν χτένες με πούπουλα όπως οι Ινδοί, άλλοι βάζουν ακόμη και σελίδες Βίβλου στα αυτιά τους ή αιχμηρά στιλέτα.
  Ο κύριος Trelawney πυροβόλησε το μακρύ του όπλο. Ένας από τους επιτιθέμενους ιδιοκτήτες έπεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Από μια τρύπα στο κεφάλι του έτρεχε ένα κόκκινο-καφέ μείγμα αίματος και εγκεφάλου εμποτισμένου με ρούμι.
  Ο νεαρός πολεμιστής Τζιμ τράβηξε επίσης πιστόλια από τη ζώνη του. Μπροστά του ήταν ένας καμπούρης, αλλά πολύ ευκίνητος πειρατής. Το αγόρι πυροβόλησε εναντίον του, νιώθοντας την ανάκρουση των βαρελιών. Ο ληστής της θάλασσας κατέρρευσε με ένα κλάμα. Η μία σφαίρα χτύπησε το στομάχι, η δεύτερη διέκοψε την κλείδα. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να ξαναγεμίσετε τα περίστροφα.
  Το αγόρι έπρεπε να τραβήξει το σπαθί του και να παλέψει με τον κουρσάρο.
  Οι λεπίδες συγκρούστηκαν, κόκκινες σπίθες έπεφταν βροχή. Το ξυπόλυτο αγόρι Τζιμ είπε με ένα χαμόγελο στα χείλη:
  - Ο θάνατος είναι επίσης μια περιπέτεια, μόνο πολύ απρόβλεπτος!
  Το αγόρι έπρεπε να κάνει πίσω. Ο πειρατής ήταν μεγαλύτερος από ένα δεκατετράχρονο αγόρι και εξαιρετικά έμπειρος. Ωστόσο, ο Jim-Boris είναι πολύ ευκίνητος. Κυλιόμενος, το αγόρι καταφέρνει να αποφύγει τη λεπίδα και να χτυπήσει τα πόδια του πειρατή. Ίσως το παιδί αντιμετώπισε τον εχθρό του, αλλά δύο ακόμη κουρσάροι πήδηξαν πάνω του από τα πλάγια. Ο ένας τραυμάτισε τον θαλαμηγό με σπαθί στον ώμο.
  Ο Τζιμ έριξε το όπλο. Ο Δρ Λάιβσεϊ φώναξε:
  - Παραδινόμαστε, μην αγγίζεις το αγόρι!
  Το μικρό πλήρωμα του Spaniela αφοπλίστηκε και δέθηκε. Ο καπετάνιος της πειρατικής φρεγάτας Iskrazhner, σφύριξε πονηρά.
  - Λοιπόν, πιάστηκαν περιστέρια...
  Δίπλα του με ένα δεκανίκι πήδηξε ο Τζον Σίλβερ, ντέφι:
  - Μην σκοτώσεις το αγόρι... Είναι δικός μου!
  Ένας πειρατής με μακριά γκρίζα γενειάδα γρύλισε:
  Βρήκαμε θησαυρό! Υπάρχουν σεντούκια γεμάτα χρυσό και πετράδια!
  Ο Παραμορφωτής γρύλισε με έναν μάλλον ευχάριστο αέρα:
  - Πρόστιμο! Έχουμε στα χέρια μας έναν πολύτιμο θησαυρό!
  Ο καπετάνιος του στρατιώτη κούνησε το πιστόλι του και συνέχισε:
  - Μας προσφέρατε μια εξαιρετική υπηρεσία Silver και σας αξίζει μια ανταμοιβή!
  Ο ιδιώτης πυροβόλησε με πιστόλι στο στομάχι του πρώην μάγειρα. Κατέρρευσε με μια άγρια κραυγή. Όταν ένα δώρο μολύβδου βρίσκεται στην κοιλιά σας, πονάει πολύ. Ο Πειρατής Σίλβερ συστράφηκε, προσπαθώντας να μαζέψει τα έντερα με τα χέρια του.
  Ο καπετάνιος των ιδιωτικών είπε κοροϊδευτικά, ανακατεύοντας την μπότα του κατά μήκος του καταστρώματος:
  - Η σφαίρα είναι και ακριβή!
  Και ρίχνοντας μια αγριεμένη ματιά στους αιχμαλώτους, είπε:
  - Αυτά στη θάλασσα! Όλοι εκτός από το αγόρι!
  Αρκετοί πολίτες της Spaniella που επέζησαν μετά την αναμέτρηση πέταξαν στη θάλασσα, μολυσμένο από καρχαρίες. Πιτσιλιές στη θάλασσα, που θυμίζουν κάπως συντριβάνια φαλαινών. Οι άνθρωποι πήγαιναν στο θάνατο σιωπηλά. Μόνο ο Squire Trelawny, που ουρλιάζει και βρίζει σπαρακτικά.
  Ο τραυματίας έφηβος Μπόρις παρέμεινε όρθιος στο κατάστρωμα. Με ένα σκισμένο ναυτικό κοστούμι, που ήταν μούσκεμα με αίμα, ξυπόλητο, με ασπρισμένα από τον ήλιο μαλλιά, το αγόρι έμοιαζε με παρτιζάνο αιχμάλωτο από τους Ναζί.
  Ο Iskanzher κοίταξε το ματωμένο αγόρι και προσποιήθηκε με στοργή:
  -Τι να σε κάνουμε;
  Ο νεαρός Τζιμ απάντησε με ένα αναγκαστικό χαμόγελο:
  - Οι φίλοι μου πέθαναν, που σημαίνει ότι η ζωή δεν έχει νόημα ...
  Ο καπετάνιος του στρατιώτη ξέσπασε σε γέλια, το γέλιο του θύμιζε τη φωνή του Καραμπά Μπαράμπα και με ένα χαμόγελο είπε:
  - Επιπλέον, δεν έχουμε κανένα λόγο να σου στερήσουμε τη ζωή αγόρι. Οπότε θα κρατήσω τον λόγο μου..." Η φωνή του Iskanzher έγινε πολύ πιο αυστηρή και σφύριξε. - Και τώρα ετοιμάστε το ράφι, είναι απαραίτητο να μαγειρέψετε τα κόκαλα για αυτό το αγόρι.
  Οι πειρατές ξέσπασαν στα γέλια, χαμογελώντας ικανοποιημένοι. Πραγματικά διασκέδασαν τεντώνοντας ένα χαριτωμένο αγόρι στο ράφι. Είναι και ψυχαγωγία. Ημιγυμνός και γδαρμένος, ο Τζιμ καταλήφθηκε και σύρθηκε σε ένα ιδιωτικό πλοίο. Στην πορεία, αδίστακτοι θαλάσσιοι ληστές τσιμπούσαν οδυνηρά τον τραυματισμένο ώμο του αγοριού. Ο Μπόρις έτριξε ακόμη και τα δόντια του. Για να αποσπάσει την προσοχή του, προσπάθησε να σκεφτεί κάτι άλλο. Για παράδειγμα, για το πόσο ωραίο θα ήταν να κάνετε μια βουτιά σε ένα χρυσαφένιο μπάνιο και να ξεπλύνετε τον ιδρώτα.
  Το φτωχό θαλαμηγό μεταφέρθηκε σε μια ειδική καμπίνα εξοπλισμένη για βασανιστήρια. Στους τοίχους κρέμονταν γάντζοι, βελόνες, λαβίδες, τρυπάνια, σκόνη και άλλες συσκευές βασανιστηρίων. Υπήρχε επίσης μια καρέκλα με φραγκόσυκο, χαρακτηριστικό των ιεροεξεταστή, και ένα παραδοσιακό ράφι.
  Ο αρχιεκτελεστής ήταν μια κοκκινομάλλα γυναίκα. Νέος ακόμα, αλλά με δυσάρεστο πρόσωπο, μυώδες και μεγαλόσωμο. Φοράει μόνο μια κοντή φούστα και γεμάτη
  μόνο μια στενή λωρίδα υφάσματος κάλυπτε το στήθος. Η καμπίνα είναι ζεστή γιατί το τζάκι φλέγεται. Η γυναίκα έστριψε το πρόσωπό της και έλαμψε μεγάλα, λευκά, σαν ιβουάρ δόντια:
  - Σαν όμορφο αγόρι... Τι χαρά να βασανίζεις ένα τόσο όμορφο αγόρι!
  Ο καπετάνιος χαμογέλασε άσχημα και παρατήρησε:
  - Δεν μπορεί πλέον να μας πει τίποτα που χρειαζόμαστε... Αλλά κάντε τον να ουρλιάζει από τον πόνο σαν ένα κουτάβι που είναι πνιγμένο σε μια τρύπα πάγου...
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Έχει τραυματισμό στον ώμο... Οπότε, το παραδοσιακό και αρχαίο ράφι ως Babylon ταιριάζει καλύτερα!
  Τζιμ, αυτό το αιχμάλωτο αγόρι από την καμπίνα ανατρίχιασε... οι πειρατές πήδηξαν στο αγόρι. Έσκισαν το αιματοβαμμένο ναυτικό κοστούμι, αποκαλύπτοντας έναν μυώδη, μαυρισμένο κορμό. Έστριψαν τα χέρια τους από πίσω, δένοντας το σχοινί στο αγκίστρι. Το αγόρι μόρφασε με φρικτό πόνο.
  Μετά άρχισαν να ανεβαίνουν. Οι αναστρέψιμες αρθρώσεις τσακίστηκαν. Αίμα χύθηκε από μια φρέσκια πληγή, οι τένοντες ήχησαν. Ο πόνος κυρίευσε τον Τζιμ, και το αγόρι ούρλιαξε ... και έχασε τις αισθήσεις του.
  Ένα πολυτελές και τεράστιο αυτοκίνητο έφτασε μέχρι το κάστρο. Ο άνδρας και η γυναίκα διέταξαν αυστηρά τον Σαμ:
  - Ελάτε μαζί μας και πείτε την ιστορία για το Νησί των Θησαυρών και θα σας μαστιγώνουμε από καιρό σε καιρό.
  Ένα έφηβο αγόρι, εντελώς γυμνό και με δεσμά, οδήγησαν στην αυλή, αναγκάζοντάς τον να πιτσιλίσει τα γυμνά του πόδια σε λακκούβες. Και μετά μπήκαν στο κάστρο, φρουρούμενοι. Και το έκαναν πολύ γρήγορα, τους χτυπούσαν με μαστίγια.
  Είναι πραγματικά διεστραμμένοι. Χτυπούν το δεσμευμένο, όμορφο αγόρι με μερικά ειδικά μαστίγια που είναι επώδυνα, αλλά δεν αφήνουν σημάδια. Και την ίδια στιγμή τον οδηγούν στις μαρμάρινες πλάκες του κάστρου και τον αναγκάζουν να πει μια ιστορία.
  Ο Σαμ λατρεύει να συνθέτει. Δεν είναι μόνο όμορφος, αλλά και πολύ έξυπνος έφηβος ζιγκολό.
  Ο καπετάνιος του ιδιωτικού κράτησε τον λόγο του. Αντί να σκοτώσει το αγόρι, πουλήθηκε ως σκλάβος σε μια φυτεία ζαχαροκάλαμου. Γυμνό μέχρι τη μέση, φορώντας μόνο ένα λιπαρό παντελόνι μέχρι το γόνατο, ο πρώην καβαλιέρος μάζευε μπαστούνι. Η δουλειά με την πρώτη ματιά δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά στο τέλος της ημέρας η πλάτη γίνεται σκληρή, τα χέρια και τα πόδια πονάνε βασανιστικά.
  Όμως το δυνατό και ανθεκτικό αγόρι δουλεύει αρκετούς μήνες. Και το πιο οδυνηρό σε αυτή την κατάσταση δεν είναι καθόλου ο καυτός ήλιος, το δέρμα έγινε μαύρο και εγκαύματα, και όχι η σωματική άσκηση, ακόμη και το μαστίγιο του επιβλέποντος, αλλά ...
  Ανία!
  Πραγματικά κουραστική, η επαναλαμβανόμενη καθημερινή εργασία γίνεται βαρετή. Ωστόσο, ο Τζιμ εξακολουθεί να είναι τυχερός που είναι παιδί του πρώιμου καπιταλισμού, σχεδόν μεσαιωνικών χρόνων. Ένα αγόρι του οποίου η παιδική ηλικία πέρασε στον τεχνικά κορεσμένο εικοστό πρώτο αιώνα θα είχε υποφέρει πολύ περισσότερο. Συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης παιχνιδιών υπολογιστή. Και ο Τζιμ δεν έλειπε τηλεόραση, κινούμενα σχέδια, ταινίες και μόνο η πλήξη για βιβλία.
  Το νεαρό αγόρι αγαπούσε πολύ το διάβασμα. Για εκείνον ήταν μια ευκαιρία να περάσει από την πραγματικότητα σε κόσμους φανταστικούς, παραμυθένιους. Ξέχνα το γεγονός ότι όλοι σε θεωρούν όχι πολύ καλό -ακόμα και η ίδια σου η μητέρα (Μάνα ακόμα και συγκεκριμένα!) Και νιώσε με τη βοήθεια των βιβλίων μια άλλη, ιδιαίτερη, ενδιαφέρουσα και γεμάτη περιπέτειες ζωή.
  Και εδώ δεν είναι! Είναι ένας λευκός σκλάβος, ένα ξανθό αγόρι, μαζί με σχεδόν αποκλειστικά Αφρικανούς που δεν ξέρουν ρωσικά ή αγγλικά. Δεν υπάρχει κανείς να μιλήσει, να μιλήσει, να λάβει παρηγοριά. Και από αυτό είναι ακόμα πιο θλιβερό στην ψυχή, σαν να ξύνουν εκεί οι αρουραίοι-τίγρεις.
  Και είσαι μηχανικός. Κινείς χωρίς να σκέφτεσαι. Όχι πολύ γρήγορα, για να μην κουραστείτε υπερβολικά, αλλά όχι πολύ αργά, μήπως σας κυριεύσει το τσιμπημένο μαστίγιο του επόπτη.
  Ο Τζιμ ένιωσε τον εαυτό του να βαριέται από μια τέτοια αγωνιώδη δουλειά. Σκέφτηκα μάλιστα ότι το σχολείο, ίσως, δεν ήταν τόσο κακό. Το αγόρι σπούδασε καλά, μεταξύ άλλων χάρη σε μια ισχυρή μνήμη. Οι δάσκαλοι αγαπούσαν τον ήσυχο, ήρεμο, επιμελή και ακριβή μαθητή.
  Στους συνομηλίκους δεν άρεσε ο Τζιμ, αλλά δεν ανέβηκαν ιδιαίτερα. Οπότε δεν ήταν κάθε μέρα που του έπιαναν κέρατα και μελανιές. Βασικά ήταν δυνατό να ζήσεις.
  Και θα μπορούσε να ήταν χειρότερο.
  Τώρα έχει γίνει χειρότερο... Κατά καιρούς ο επιτηρητής χτυπάει το αγόρι στη γυμνή πλάτη ή στα πόδια του. Ναι, έστω και από βαρεμάρα. Και δεν τον νοιάζει που υπάρχουν ζωντανοί άνθρωποι μπροστά σου.
  Το φαγητό είναι επίσης φτωχό. Το φαγητό είναι χοντρό και μονότονο. Όμως, ο υγιής και καλοβαμένος Τζιμ Χόκινς είναι αδύνατος, αλλά νευρικός και δεν φαίνεται αδυνατισμένος. Μπορείτε να τεντωθείτε στη φυτεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεφύγετε. Οι σκύλοι-φύλακες παρακολουθούν κάθε βήμα...
  Ο Τζιμ κουβάλησε το δεμάτι του ζαχαροκάλαμου και άρχισε πάλι να σκάβει στο έδαφος, όπως τον έλεγαν.
  Το αγόρι σήκωσε το κεφάλι του. Απέναντί του στεκόταν ένα κορίτσι με λευκό φόρεμα και έξυπνα παπούτσια. Η καλλονή είχε ένα κολιέ με μεγάλα μαργαριτάρια στο λαιμό της και δαχτυλίδια στα χέρια της. Και το φόρεμα είναι τόσο πλούσιο και κομψό. Στα πλάγια δύο μαχητές με αστραφτερές, γυαλιστερές μπότες και με όπλα - φρουρούς!
  Ο Τζιμ υποκλίθηκε βαθιά στην ευγενή κυρία. Αυτός στα αγγλικά, που έπρεπε να καταλάβει ο καμπίνα Τζιμ, είπε:
  - Ποιος είσαι εσύ μικρό αγόρι;
  Ο Τζιμ απάντησε αυτόματα:
  - Σκλάβος αριθμός εκατόν σαράντα τέσσερα!
  Το κορίτσι γέλασε και επανέλαβε:
  - Θα το κάνεις αλήθεια;
  Το αγόρι απάντησε, όπως λέει ο θρύλος:
  - Jung Jim Hawkins, κυρία μου...
  Το κορίτσι με το κομψό λευκό φόρεμα φώναξε:
  - Ο Γιουνγκ από πειρατικό πλοίο;
  Ο Τζιμ κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  - Όχι ακριβώς πειρατής... Αν και είχαμε μερικούς θαλασσοληστές στο πλοίο.
  Το κορίτσι έγνεψε στο αγόρι με το δάχτυλό της:
  - Έλα πιο κοντά και πες μου περισσότερα.
  Ο Τζιμ άφησε τη σκαπάνη κάτω. Ο επόπτης έκανε πίσω. Το αγόρι σήκωσε το βλέμμα με περηφάνια. Το κορίτσι ήταν λίγο πιο ψηλό από αυτόν, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, αλλά το πρόσωπό της ήταν κάπως άσπρο. Είναι περίεργο που δεν της κολλάει μαύρισμα - ξαφνιάστηκε ο Τζιμ.
  Το ίδιο το αγόρι, σαν να είναι αρνητικό - τα μαλλιά είναι λευκά σαν ρυμούλκηση και το δέρμα είναι μαύρο. Μόνο τα πέλματα των γυμνών ποδιών και των χεριών με κάλους είναι ελαφρώς ελαφρύτερα.
  Το κορίτσι λέει κουνώντας το κεφάλι της ανυπόμονα:
  - Ελα πες μου!
  Ο Τζιμ θαύμασε άθελά του τις καρφίτσες από πολύτιμους λίθους, σε αυτή τη μαύρη χαίτη, και είπε:
  - Βοήθησα τη μητέρα μου, εξυπηρετώντας την ταβέρνα. Τα πράγματα πήγαιναν κατά μέσο όρο, αλλά με κάποιο τρόπο ένας παχουλός, κοκκινοπρόσωπος ναύτης ήρθε κοντά μας και πέταξε μερικά χρυσά νομίσματα.
  Το αγόρι άρχισε να ξαναλέει το βιβλίο "Treasure Island", αλλά το έκανε με ταλέντο και συναρπαστικά, προσθέτοντας κάτι δικό του.
  Το κορίτσι άκουσε προσεκτικά. Μερικές φορές έκανα επιπλέον ερωτήσεις.
  Όταν το αγόρι της καμπίνας Τζιμ έφτασε στη θέση του στο βαρέλι με τα μήλα, η καλλονή παρατήρησε:
  - Και είσαι λίγο άτακτος, σου αρέσει να ανακαλύπτεις τα μυστικά των άλλων ...
  Ο Τζιμ ένα αγόρι με γυμνές, κάλους γόβες, με προσποιητή βαρύτητα (στην πραγματικότητα το αγόρι ήταν πολύ ευχαριστημένο με μια τέτοια ποικιλία!) αναστέναξε και είπε:
  - Ναι, αυτό είμαι!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Προς το παρόν, δούλεψε μαζί με όλους, και το βράδυ θα σε φέρουν στην κρεβατοκάμαρά μου και θα πεις την ιστορία μέχρι το τέλος!
  Ο Τζιμ έγνεψε απρόθυμα. Δεν ήθελε πραγματικά να επιστρέψει στη σκληρή, καθημερινή δουλειά. Αλλά ο επιστάτης μαστίγωσε το αγόρι με ένα μαστίγιο. Το χτύπημα έπεσε ανάμεσα στα αιχμηρά σαν τσεκούρια, τις μαύρες ωμοπλάτες ενός εφήβου. Έπρεπε να βιαστώ για να μην ξαναπάρω.
  Ναι, είναι σκληρή δουλειά για έναν σκλάβο σε μια φυτεία. Πιθανώς μόνο χειρότερα σε γαλέρες και λατομεία. Τίποτα όμως, ίσως του αρέσει η κοπέλα, και τον ελεήσει. Θα δώσει κάποια ευκολότερη και πιο ενδιαφέρουσα δουλειά.
  Ο Τζιμ έκανε λίγο το κέφι και άρχισε να σκάβει το έδαφος με μια σκαπάνη πολύ πιο δυναμικά.
  Επιτέλους είναι σκοτεινά εδώ. Το αγόρι μεταφέρθηκε σε ένα ειδικό δωμάτιο και το έσπρωξαν σε ένα μεγάλο βαρέλι με ζεστό νερό. Εμφανίστηκαν μαύρες γυναίκες, οι οποίες άρχισαν να ξύνουν το αγόρι με πετσέτες, ξεπλένοντας τη βρωμιά που είχε συσσωρευτεί κατά τους μήνες της δουλειάς.
  Όταν έτριβαν τις τραχιές, κάλους σόλες, γαργαλούσαν και ο όμορφος συρματός Τζιμ γέλασε χαρούμενα. Τότε το αγόρι ντύθηκε με τη μορφή οικιακής υπηρέτριας. Δεν αποδείχτηκε πολύ ευχάριστο. Τα ρούχα είναι στενά και οι έξυπνες μπότες είναι στενές. Όχι, το ημίγυμνο ήταν πολύ πιο ευχάριστο.
  Στη συνέχεια, το αγόρι από την καμπίνα Τζιμ μεταφέρθηκε στην τραπεζαρία. Και για πρώτη φορά μετά από μήνες, το αγόρι δοκίμασε κρέας. Του σέρβιραν κοτόπουλο σε σάλτσα ντομάτας και φρέσκο λευκό ψωμί. Καθώς και μια καλή σαλάτα και γλυκό φρούτο. Το όμορφο αγόρι από την καμπίνα Τζιμ Χόκινς έφαγε και η διάθεση του ανέβηκε. Ειδικά όταν, έστω και σε ένα ασημένιο ποτήρι, μια μαύρη υπηρέτρια έφερνε κρασί.
  Το αγόρι Τζιμ ήταν σχεδόν στον έβδομο ουρανό με ευτυχία.
  Κατάλαβε ότι θα έπρεπε να πληρώσει για αυτό, αλλά η απόσβεση θα ήταν σίγουρα πολύ ευχάριστη.
  Ο Jung Jim μεταφέρθηκε σε ένα πολυτελώς επιπλωμένο υπνοδωμάτιο. Εμφανίστηκε ένα κορίτσι. Γδύθηκε με μια χαριτωμένη κίνηση, πέταξε το φόρεμα και τα παπούτσια της και έμεινε εντελώς γυμνή. Έπιασε το αμήχανο βλέμμα του Τζιμ, εξήγησε με ένα γέλιο:
  - Είναι τόσο ωραίο να ξαπλώνεις χωρίς απολύτως τίποτα. Τα ρούχα είναι ένα φρούριο στο οποίο είναι κλεισμένο το σώμα.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι αδύνατο να μην συμφωνήσω... Είναι στριμωγμένο, ειδικά για τα πόδια.
  Το κορίτσι πρότεινε στον Τζιμ τον χαριτωμένο έφηβο:
  -Γδύσου λοιπόν και κάτσε μου!
  Το αγόρι της καμπίνας άρχισε να βγάζει πυρετωδώς τα ρούχα του. Το κορίτσι διέταξε αυστηρά:
  - Πιο αργά ... Άλλωστε δεν είσαι αγρίμι!
  Ο Τζιμ Χόκινς με όμορφο πρόσωπο κοκκίνισε, αλλά άρχισε να κινείται αργά... Το ιδιότροπο κορίτσι ήταν και πάλι δυστυχισμένο:
  - Λοιπόν, φαίνεται να νυστάζεις. Ας πάμε ομαλά και σαν Ινδός χορευτής.
  Το αγόρι άρχισε να κινείται, απαλλαγώντας προσεκτικά από τα ρούχα του. Το κορίτσι ήταν πολύ όμορφο. Η σιλουέτα της είναι λεπτή και τονισμένη, αν και όχι μυώδης. Το στήθος είναι μικρό, αλλά κανονικό, σε σχήμα αχλαδιού, η μέση είναι λεπτή, οι γοφοί φαρδύτεροι με ομαλή μετάβαση. Πόδια με στενά πέλματα, πολύ χαριτωμένα, στρογγυλά, ροζ τακούνια. Με φόντο τα μακριά, μαύρα μαλλιά, το δέρμα φαίνεται ιδιαίτερα λευκό.
  Ο Γιουνγκ-όμορφος Τζιμ, αντίθετα, με ξανθά μαλλιά που είχαν μεγαλώσει αξιοπρεπώς κατά τη διάρκεια της σκλαβιάς και σοκολατένιο δέρμα, μυώδες, με πλάτη καλυμμένη με φρέσκα γδαρσίματα.
  Κάθισε δίπλα στο κορίτσι. Εκείνη, ψηλότερη και πιο μακρυά, ακούμπησε στον Τζιμ, αυτό το αγόρι της καμπίνας, ακούμπησε το γυμνό στήθος της πάνω σε αιχμηρές ωμοπλάτες και ψιθύρισε:
  - Τι κουρελιασμένο, δυνατό σώμα που έχεις... Μάλλον δεν έχεις ξαναπάει με γυναίκα.
  Το αγόρι κοκκίνισε και ψιθύρισε:
  - Οχι ποτέ.
  Η κοπέλα χαμογέλασε και ούρλιαξε:
  - Θα σε μάθω!
  Και άρχισε να χαϊδεύει το γυαλιστερό δέρμα ενός εφήβου ...
  Οι κινήσεις της γίνονταν όλο και πιο ενεργητικές. Έβγαλε το τελευταίο του σλιπ. Το αγόρι κυριολεκτικά άναψε, από το άγγιγμα των γυναικείων χεριών. Τα χείλη της φίλησαν το όμορφο πρόσωπο του Τζιμ. Ένα όμορφο κορίτσι ξαφνικά σέλασε το αγόρι και φύτεψε τον εαυτό της στην αξιοπρέπεια.
  Έχοντας συναντήσει σεξ για πρώτη φορά, και μάλιστα σε τόσο τραχιά μορφή, το έφηβο αγόρι έμεινε άναυδος και έπεσε σε λήθαργο. Αλλά η αρρενωπή του τελειότητα, μεγάλη και μακριά, έμεινε έξω σαν πάσσαλος. Και ένα όμορφο, σφριγηλό κορίτσι που του έλειπαν οι άντρες απλώς τον οδήγησε, στενάζοντας και γκρινιάζοντας ηδονικά. Ήταν πανέμορφη, γυμνή και πολύ πιο ώριμη γυναίκα από ό,τι πίστευε αρχικά ο έφηβος. Το σώμα της είναι πολύ πιο ζουμερό, πλούσιο από το πρόσωπο ενός κοριτσιού και η διαφορά ηλικίας ήταν τουλάχιστον δέκα χρόνια.
  Ο Τζιμ Χόκινς άνοιξε τα μάτια του και κοίταξε επίμονα, μη μπορώντας να πει λέξη. Από τη μια πλευρά, ο νεαρός άνδρας βιάστηκε, από την άλλη, όλα έμοιαζαν κάπως αφύσικα και ασυνήθιστα. Το σοκ είναι ο δρόμος μας!
  Η αξιοπρέπεια γαργαλούσε ευχάριστα και το αίμα του πάλλονταν. Μεγάλο, γυναικείο στήθος ταλαντευόταν, οι φιμέ θηλές έμοιαζαν με φράουλες. Ο Jung Jim Hawkins ένιωσε την αφύπνιση του ζωικού ενστίκτου μέσα του και άρπαξε το κορίτσι με τις ανεπτυγμένες μορφές από το στήθος. Εκείνη βόγκηξε όλο και πιο δυνατά. Έσκυψε πίσω, καμπυλώνοντας τη μέση της. Αρκετά νεαρή κοπέλα ακόμα, αν και είχε ήδη μεγαλώσει, ήταν τρελή με μια νεαρή ηλικία χωρίς γένια, και ο Τζιμ Χόκινς αυτής της παρθένας ρίχτηκε στη ζέστη και μετά στο κρύο!
  Το παράξενο αυτού που συνέβαινε ήταν άκρως συναρπαστικό. Η ανδρική τελειότητα διογκώθηκε, απειλώντας να σκάσει και έγινε τεράστια, σαν αγγούρι θερμοκηπίου.
  Ο Τζιμ σκέφτηκε μάλιστα γιατί οι συνομήλικοι του, όταν του έσκιζαν τα σώβρακα, γελούσαν κοροϊδευτικά στην ταβέρνα. Άλλωστε έχει μια πολύ μεγάλη τελειότητα ακόμα και για την ηλικία του.
  Και δεν ονειρευόταν κρυφά γυναικείο χάδι;
  Το υπερενθουσιασμένο νεαρό αγόρι της καμπίνας δεν μπορούσε να τελειώσει. Ο χρόνος πέταξε... Η γυναίκα πάνω του είχε ήδη βιώσει έναν ολόκληρο καταρράκτη οργασμών και άρχισε να κουράζεται. Στριφογυρίζοντας άλλες δύο φορές, πήδηξε... Έγλειψε την τελειότητα σαν παγωτό αντίο και έσπρωξε μια καραμέλα σοκολάτας στον Jim Hawkins:
  - Είσαι πραγματικός φαλλοκρατικός!
  Και τη φίλησε στο μέτωπο, ψιθυρίζοντας:
  - Λοιπόν, πήγαινε, σε λίγο θα έρθει η αλλαγή του επόπτη! Και πάλι φορέστε ένα δασύτριχο, θα λειτουργήσει όπως πριν.
  Ο Τζιμ Χόκινς σηκώθηκε και... δεν μπορούσε να κατεβάσει το παντελόνι του. Η αξιοπρέπεια ήταν πολύ μεγάλη και συνέχισε να στέκεται σαν πέτρα. Και πώς να βγείτε από αυτό.
  Ο νεαρός άρπαξε την τελειότητά του και προσπάθησε να πιέσει προς τα κάτω. Σε αυτό το σημείο ακολούθησε έκρηξη. Η καρδιά του χτυπούσε σαν πολυβόλο ταχείας βολής και όλα τα μέρη του σώματός του έτρεμαν. Ο Τζιμ Χόκινς βίωσε τον πρώτο του οργασμό. Έριξε αξιοπρεπώς λευκό πολτό. Η ποθητή κοπέλα όρμησε άπληστα να τη γλείψει. Και ο νεαρός, ή μάλλον το αγόρι, έτρεμε τόσο πολύ και, έχοντας χάσει τις δυνάμεις του, σωριάστηκε σε ένα πολυτελές κρεβάτι.
  Οι υπηρέτριες, κατόπιν εντολής του κοριτσιού, τον σήκωσαν, του έβγαλαν το παντελόνι και του φόρεσαν σκλάβο σορτς με το οποίο δούλευε ο Τζιμ Χόκινς στις φυτείες. Και πήγαν το αγόρι στον στρατώνα των σκλάβων.
  Αγόρια που δεν ήταν ακόμη δεκαοκτώ πέρασαν τη νύχτα χωριστά. Ξάπλωσαν σε σανίδες, ελαφρώς πασπαλισμένες με άχυρο. Έχοντας συναντήσει τον Τζιμ με γέλια, οι έφηβοι ρώτησαν:
  - Λοιπόν, πώς το έσκασες;
  Ο Γιουνγκ απάντησε χαμογελώντας:
  - Φυσικά ναι!
  Το αγόρι που ήταν υπεύθυνο για το κελί γέλασε:
  - Ενα σφυρί! Τι θα λέγατε να μας φέρετε κάτι να φάμε;
  Ο Τζιμ μουρμούρισε μπερδεμένος:
  - Ναι, συγγνώμη που ξέχασα!
  Ο νεαρός, επίσης ξυπόλητος και ημίγυμνος, περίπου δεκαέξι ετών, παρατήρησε:
  - Πρέπει να προσέχουμε τους συντρόφους μας! Μέχρι τότε όλοι κοιμούνται!
  Τα αγόρια εγκαταστάθηκαν. Ο Τζιμ έβαλε το χέρι του κάτω από το κεφάλι του και μύρισε. Το όνειρο ενός νέου και δυνατού αγοριού ήταν δυνατό. Το πρωί όμως ξύπνησε χωρίς ύπνο. Χαμένος χρόνος για αγάπη.
  Τότε τα αγόρια-σκλάβοι πήγαν να φάνε κουάκερ με μισοσάπιο ψάρι. Ενισχυμένη δύναμη, και πάλι στη δουλειά. Κάτω από τον καυτό ήλιο, οι έφηβοι, η σοκολάτα από το ηλιακό έγκαυμα, χτύπησαν τη γη με τσάπες και έσκαψαν. Παιδιά συνηθισμένα στη δουλειά. Υπήρχαν ακόμη αρκετά παιδιά και μεγαλύτερα αγόρια, αλλά ακόμα χωρίς γένια.
  Όταν τα γένια σπάει, μεταφέρονται ήδη σε ενήλικες.
  Ο Τζιμ εργάζεται, με το αδύνατο, μυώδες σώμα της να αστράφτει από τον ιδρώτα. Θέλει πραγματικά ο χρόνος να πάει πιο γρήγορα. Να γνωρίσω το κορίτσι νωρίτερα.
  Ο ήλιος βρίσκεται ήδη στο ζενίθ του και ο ήλιος στην κορύφωσή του.
  Και μετά εμφανίστηκε ξανά ένα κορίτσι, ή μάλλον μια γυναίκα που στην αρχή φαινόταν σαν ένα νεαρό κορίτσι, αλλά κατά τη διάρκεια του έρωτα έγινε πιο ώριμη και υπέροχη.
  Της έγνεψε τον Τζιμ. Το αγόρι, αναβοσβήνει τα γυμνά του τακούνια, έτρεξε κοντά της με τα μαυρισμένα πόδια του.
  Η γυναίκα γέλασε και είπε:
  - Είσαι σκλάβος μου! Σταθείτε στα γόνατά σας!
  Ο Γιουνγκ σηκώθηκε απρόθυμα. Η γυναίκα άρπαξε το αγόρι από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο τράβηξε το εσώρουχό της. Και έβαλε αποφασιστικά το κεφάλι του Γιουνγκί του Τζιμ ανάμεσα στα πόδια της, βρυχώντας:
  - Τώρα γλείψε το μουνί μου!
  Το αγόρι με έναν αναστεναγμό άρχισε να δουλεύει με τη γλώσσα του. Το έκανε για πρώτη φορά στη ζωή του. Και αηδίασε, ένιωθε ταπείνωση μέσα του. Και η ναυτία πλησίασε στο λαιμό της, αν και η γυναίκα έκανε μπάνιο πριν από τη βόλτα. Η μήτρα της φαινόταν λίγο αλμυρή στη γεύση της γλώσσας. Τα αγόρια-σκλάβοι σήκωσαν τα κεφάλια τους και άρχισαν να γελάνε. Και τότε τα μαστίγια των επιτηρητών έπεσαν στις γυμνές τους πλάτες. Ένα από τα χτυπήματα έπεσε τόσο επιδέξια ανάμεσα στις κοφτερές ωμοπλάτες ενός από τους εφήβους που χύθηκε αίμα. Και τα άλλα αγόρια δυσκολεύτηκαν επίσης. Και με κλάματα και στεναγμούς κατέβασαν το κεφάλι στις κραυγές των επιτηρητών και άρχισαν πάλι να εργάζονται επιμελώς. Η γυναίκα, βλέποντας αυτά τα ξερά, μαυρισμένα, νεαρά σώματα, ένιωσε ένα κύμα ενθουσιασμού και βόγκηξε. Ούτε η γλώσσα την ενθουσίασε πολύ επιδέξια. Υγρασία έπεσε στο πρόσωπο του Τζιμ, οι εκκρίσεις μιας νεαρής γυναίκας που είχε φτάσει σε οργασμό.
  Το αγόρι έγλειψε αυτόματα τα χείλη του και μετά ένιωσε άρρωστος. Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Μπράβο, καλά έκανες! Μην ντρέπεσαι, ας ρίξουμε το σορτσάκι σου.
  Ο Τζιμ πέταξε ευγενικά το απλό κουστούμι του. Δουλεύουν ημίγυμνες σε ένα καυτό, τροπικό νησί. Η κοιλιά του Yoongi ήταν ελαφρώς βυθισμένη, αλλά οι κοιλιακοί του ήταν ανακουφισμένοι. Το δέρμα είναι ακόμα καθαρό. Η ανδρική τελειότητα είναι αρκετά μεγάλη, αλλά οι τρίχες στη βάση είναι ελάχιστα αισθητές.
  Η γυναίκα τράβηξε το δέρμα της πίσω και άρχισε να κινεί τη γλώσσα της. Το θηρίο μεγάλωσε αμέσως σε μέγεθος. Ο Τζιμ βόγκηξε ηδονικά.
  Η γυναίκα άρχισε να δουλεύει με ενθουσιασμό με το στόμα της. Και της άρεσε πολύ. Ξεκίνησε και άρχισε να γκρινιάζει η ίδια. Ο Τζιμ κόβεται η ανάσα από ενθουσιασμό. Ένιωθε πολύ καλά. Η γυναίκα έβαλε το δάχτυλό της ανάμεσα στα πόδια της και βρυχήθηκε από οργασμό. Και ένα ρεύμα λευκής κρέμας τη χτύπησε στο στόμα. Κατάπιε λαίμαργα. Πόσο ευχάριστο ήταν για εκείνη, και πολύ νόστιμο. Ναι, μου αρέσει να πιπιλάω ένα αγόρι όταν η παλλόμενη ράβδος είναι ελάχιστα καλυμμένη με τρίχες.
  Ο Τζιμ ανέπνεε βαριά... Η γυναίκα τον χάιδεψε. Γλίστρησε ξανά μια αρκετά ακριβή, σπάνια τότε καραμέλα σοκολάτας και ούρλιαξε:
  - Τι νόστιμη και γλυκιά που είσαι ... Αγόρι μου, χαίρομαι μαζί σου!
  Ο Τζιμ ρώτησε χαμογελώντας:
  - Μπορώ να ξεκουραστώ;
  Η γυναίκα απάντησε αυστηρά:
  - Όχι, συνέχισε να δουλεύεις με όλους! Αυτό το βράδυ θα έχω μια μπάλα στο παλάτι του κυβερνήτη. Την επόμενη φορά, θα σας δώσουμε μια επιπλέον ώρα ύπνου για να σας κάνουμε πιο φρέσκια!
  Ο νεαρός υποκλίθηκε.
  - Η θέλησή σας, κυρία!
  Και με έναν αναστεναγμό πήγε να ξανασκάψει με ένα φτυάρι. Ένα νεαρό, δυνατό, φυσικά υγιές σώμα ήταν συνηθισμένο στη σωματική δραστηριότητα, αλλά ήταν κουραστικό και βαρετό. Και τα αγόρια δεν επιτρέπεται να μιλάνε μεταξύ τους - οι επόπτες χτυπούν, και πολύ οδυνηρά.
  Έτσι, για να σκοτώσεις λίγο τον χρόνο, πρέπει να σχεδιάσεις κάτι στην εφηβική σου φαντασία.
  Εδώ ήταν δίπλα στον Ιουλιανό τον Αποστάτη. Ο περίφημος Ρωμαίος αυτοκράτορας στη μάχη με τους Πάρθους έπεσε σε δύσκολη κατάσταση. Όμως οι κληρονόμοι του Καίσαρα πολέμησαν θαρραλέα και απώθησαν τους Πάρθους. Αλλά ο ίδιος ο αυτοκράτορας ήταν περικυκλωμένος από ένα μικρό απόσπασμα, που προσπαθούσε απεγνωσμένα να περάσει στους δικούς του.
  Ο Τζιμ Χόκινς πήδηξε στην καυτή άμμο. Το αγόρι εξολοθρευτής συνειδητοποίησε αμέσως ότι αυτό δεν ήταν και πολύ όνειρο, ειδικά επειδή οι φουσκάλες που δεν είχαν ακόμη επουλωθεί πλήρως στα πέλματα πονούσαν. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για διαφωνία - ο αυτοκράτορας πρέπει να σωθεί!
  Ο δασοφύλακας κατέρριψε πέντε Πάρθους που είχαν ήδη πολιορκήσει τον αυτοκράτορα με ένα χτύπημα σε άλμα. Τότε, ο Τζιμ Χόκινς, πολύ επιδέξια σήκωσε και τα δύο ξίφη και άρχισε να μαλώνει. Οι τέσσερις πρώτοι Πέρσες πολεμιστές έπεσαν με κομμένα κεφάλια. Στη συνέχεια, το αγόρι πέταξε το στιλέτο με τα γυμνά του δάχτυλα, και αυτό στρίβει στη μέση της πτήσης και έκοψε το λαιμό τριών τοξότων.
  Ο Τζιμ Χόκινς αναφώνησε χαρούμενος:
  - Είναι αντρικός αγώνας!
  Μετά πέρασε σε μια αποφασιστική επίθεση. Οι κούνιες του σπαθιού του ήταν σαν χλοοκοπτικό. Έκοψαν τους πάντες στη σειρά, και έκοψαν τα μέλη των Περσών. Εδώ είναι ένα κύριο κεφάλι των Πάρθων που προσπαθεί να κάνει τον ίδιο τον αυτοκράτορα να χάσει το χέρι του. Και μετά το κεφάλι.
  Ο Τζιμ Χόκινς πέταξε αμέσως πέντε στιλέτα από το πικάπ με τα πόδια του και κούρεψε μια ολόκληρη σειρά από τοξότες. Τότε φώναξε:
  - Ώρα της τύχης! Ήρθε η ώρα να παίξουμε!
  Και τα ξίφη του κούρεψαν τον παρθικό στρατό. Ο αρχηγός του στρατού, ο βασιλιάς της Περσίας, Indemon, εκκολάπτει το zenki. Ένα ημίγυμνο, μυώδες αγόρι έκοψε τους πάντες στη σειρά και σκόρπισε όλες τις προσεγγίσεις στον Τζούλιαν με πτώματα. Ποτέ άλλοτε ο ηγεμόνας της Παρθίας δεν είχε δει τόσο άγριο μαχητή. Και το γεγονός ότι πρόκειται απλώς για μια νεαρή χωρίς γένια ενέπνευσε σοβαρό φόβο.
  Ξαφνικά, οι πραγματικά παγανιστές Θεοί αποφάσισαν να βοηθήσουν την Αρχαία Ρώμη και αντί να υποχωρήσει, ο Ιουλιανός επέστρεψε στη Γη τη θρησκεία των προγόνων του! Και τώρα είναι είτε ο Ηρακλής είτε ο γιος του Ηρακλή που πολεμά τον Παρθικό στρατό.
  Και ο Τζιμ Χόκινς μπήκε όλο και περισσότερο σε φρενίτιδα. Πέταξε βαριά και αιχμηρά αντικείμενα. Μαχαίρωσε και συνέτριψε τους εχθρούς της Αρχαίας Ρώμης και τα ξίφη του έμοιαζαν σαν ακαταμάχητος κεραυνός. Το αγόρι εξολοθρευτής ενέπνευσε τους υπόλοιπους Ρωμαίους. Φωνάζοντας: Ηρακλής! Ο Ηρακλής μαζί μας! Όρμησαν στους Πάρθους, τριπλασιάζοντας τις δυνάμεις τους. Ο ίδιος ο αυτοκράτορας πολέμησε.
  Ο Τζούλιαν ήταν λίγο πάνω από το μέσο ύψος, αλλά καλοφτιαγμένος και όμορφος. Την εποχή του θανάτου του, ήταν μόλις τριάντα δύο ετών και δεν είναι γνωστό τι θα περίμενε τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αν ο αποστάτης είχε ζήσει περισσότερο. Αλλά τώρα, φαίνεται, οι Πάρθοι έχουν απομακρυνθεί και άρχισαν να υποχωρούν.
  Και ο υπόλοιπος ρωμαϊκός στρατός πρόσθεσε θερμότητα. Ο βασιλιάς Indemon προσπάθησε να αλλάξει το ρεύμα της μάχης και με χίλιους εκλεκτούς αθάνατους πήγε στη μάχη. Αυτό όμως ήταν το μοιραίο λάθος του.
  Ο Jim Hawkins επέστησε την προσοχή σε ένα πολύ μεγάλο - ψηλότερο από τον Ratslayer, το ύψος ενός άνδρα, με στέμμα και ώμους, σαν μια ντουλάπα σε χρυσή αλυσίδα. Και το αγόρι, βλέποντας πώς ακούνε τις εντολές αυτού του ηγεμόνα, κατάλαβε: ήρθε η ώρα να ενεργήσει. Και σήκωσε την πλώρη που έριξε ο Πέρσης. Το τράβηξε γρήγορα με το πόδι του, έτσι που κόντεψε να σκάσει το τόξο. Και μετά άφησε ένα βέλος, που συνόδευε νοερά την πτήση της.
  Και ορμώντας, ένα φραγκόσυκο τσίμπημα τρύπησε στο λαιμό τον αγέρωχο βασιλιά της Παρθίας, σπάζοντας την καρωτίδα. Και ένα τεράστιο βάρος ενάμισι, ή και δύο centners, ο χάρακας συνετρίβη από έναν ελέφαντα συρόμενο.
  Ο θάνατος του βασιλιά, φυσικά, συντριπτικό πλήγμα για τον στρατό. Ειδικά όταν ο νεότερος διάδοχος προσπάθησε να αναλάβει τη διοίκηση, όπως ο Τζιμ Χόκινς του έστειλε ένα βέλος. Ως αποτέλεσμα, αυτός ο αντίπαλος αποδείχθηκε ότι ήταν ένας τρυπημένος σκορπιός. Οι Ρωμαίοι, βλέποντας τον αυτοκράτορα να ορμάει στη μάχη, τώρα φώναξαν: Απόλλωνα, ο Απόλλωνας είναι μαζί μας!
  Και ο Τζιμ Χόκινς κτυπούσε τους Πάρθους με τα χέρια και τα γυμνά παιδικά του πόδια, χρησιμοποιώντας τεχνικές που διάβασε σε ένα κινέζικο βιβλίο μεταφρασμένο στα λατινικά.
  Και αυτός ο βάρβαρος στρατός μετατράπηκε σε πτήση χονδρικής. Τώρα οι Ρωμαίοι κυνηγούσαν την Παρθία και σε αυτή τη φυλή των λύκων δεν υπήρχε θέμα συγχώρεσης και ελέους. Αλίμονο σε αυτούς που φεύγουν, και αλίμονο σε όσους φεύγουν από τους Ρωμαίους διπλά.
  Ο ανατολικός στρατός έλιωνε μπροστά στα μάτια μας, και τα συντάγματα, οι λεγεώνες και οι κοόρτες των Λατίνων ήταν αδυσώπητες. Σιδερένια και γερά, σπάνε και τεμαχίζουν τα πάντα, και σκοτώνουν τους ευγενείς...
  Το αγόρι, από την άλλη, άστραψε με γυμνά, ροζ τακούνια και έτρεξε έναν μύλο με σπαθιά, κόβοντας πέντε αντιπάλους ταυτόχρονα.
  Πλήρης νίκη. Οι Πάρθοι που επέζησαν πέφτουν στα γόνατα και εκλιπαρούν για έλεος.
  Ο Τζιμ Χόκινς ήρθε στο κάλεσμα του Αυτοκράτορα. Τον κοίταξε με στοργή. Στην αρχαιότητα, οι άνθρωποι ήταν λίγο χαμηλότεροι από τους μεταγενέστερους αιώνες, και σε ένα όνειρο το αγόρι φαντάζεται τον εαυτό του μεγαλύτερο σε ηλικία. Έτσι, σύμφωνα με τα ρωμαϊκά πρότυπα, το αγόρι Τζιμ Χόκινς φαίνεται να είναι δεκατεσσάρων, δεκαπέντε ετών. Δηλαδή, μπορεί ήδη να θεωρείται άντρας, αν και χωρίς μούσι. Ο Τζούλιαν κοίταξε τις γρατσουνιές και τις μελανιές του και ρώτησε με ένα πλατύ χαμόγελο:
  - Είσαι θεός;
  Ο Τζιμ Χόκινς απάντησε ειλικρινά και δίκαια:
  - Είμαι άνθρωπος!
  Ο Τζούλιαν αναστέναξε βαριά και επίσης απάντησε ειλικρινά:
  - Κρίμα... Λυπάμαι πολύ!
  Το αγόρι, το θαλαμηγό - ο εξολοθρευτής, θύμωσε και απάντησε σκληρά:
  - Δεν υπάρχει τίποτα για να μετανιώσεις! Φίλε αυτό ακούγεται περήφανο!
  Ο Τζούλιαν έγνεψε επιδοκιμαστικά και χάιδεψε το αγόρι στον ώμο:
  - Καλά ειπώθηκαν! Αυτός ο άνθρωπος ακούγεται περήφανος, και πρέπει να είναι περήφανος, και όχι πηλός στα χέρια ενός αγγειοπλάστη!
  Ο στρατός μουρμούρισε επιδοκιμάζοντας. Ο βαδίζοντας ιερέας άρχισε να ετοιμάζει παγανιστική προσευχή με την ευκαιρία της νίκης. Ο Τζούλιαν αποφάσισε να αναβιώσει τις παλιές λατρείες. Ένα από αυτά είναι η λατρεία του Δία, του Άρη και του Μίθρα. Αν και είναι σαφές ότι η παγανιστική πίστη χρειάζεται εκσυγχρονισμό. Εδώ έχουν προταθεί διάφορες ιδέες. Άλλωστε, υπάρχει ήδη μια διδασκαλία για τα Ηλύσια Πεδία - έναν παράδεισο για πολεμιστές και ηρωικούς ανθρώπους, ειδικούς. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε επίσημο δόγμα. Θα είσαι υποταγμένος στον αυτοκράτορα, θα μπορείς να διακριθείς στην υπηρεσία και θα αποκτήσεις χαρέμι στον άλλο κόσμο και θα γιορτάζεις εκεί ευγενικές γιορτές, όντας για πάντα νέος και δυνατός! Γιατί λοιπόν η ελίτ τότε το δόγμα του Χριστού;
  Το περήφανο αγόρι Τζιμ Χόκινς, που επίσης δεν αγαπούσε πολύ τον παραδοσιακό Χριστιανισμό, δίψαρο και σκληρό, παρατήρησε:
  - Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας και είναι ο αγγειοπλάστης της επιτυχίας του!
  Ο Τζούλιαν άπλωσε το χέρι του στο αγόρι, το έσφιξε θερμά και πρότεινε με κάθε ειλικρίνεια:
  - Γίνε γιος και κληρονόμος μου! Είσαι σοφός πέρα από τα χρόνια σου, και έχεις υπεράνθρωπη δύναμη!
  Μετά από αυτό, ο αυτοκράτορας έβγαλε από τη ζώνη του το δαχτυλίδι των Καίσαρων. Αυτό το δαχτυλίδι συνήθως φοριέται από τον αυτοκράτορα σε όποιον επιλέξει να είναι διάδοχός του και συνήθως είναι σημάδι υιοθεσίας.
  Ο Τζιμ Χόκινς έβαλε το δαχτυλίδι στον δείκτη του και είπε με ενθουσιασμό:
  "Ελπίζω να είμαι άξιος να γίνω γιος του αυτοκράτορα..."
  Ο Ιουλιανός νίκησε τον Παρθικό στρατό και πολιόρκησε ξανά την καλά οχυρωμένη πρωτεύουσά τους. Η εμφάνιση του Jim Hawkins έγινε δεκτή με χαρά. Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας φίλησε το αγόρι και το σήκωσε με δυνατά χέρια από πάνω του, λέγοντας:
  - Δόξα τω θεώ! Νόμιζα ήδη ότι ήσουν νεκρός!
  Ο Τζιμ, συνειδητοποιώντας ότι η αλήθεια δεν είναι τόσο εύκολο να εξηγηθεί, πατώντας τα γυμνά του πόδια, απάντησε:
  - Ειλικρινά, η Μεγαλειότητά σας είναι ο πραγματικός μου πατέρας, αυτός είναι ο Απόλλωνας και μερικές φορές με πηγαίνει στον Όλυμπο και σε άλλους κόσμους για να μην συνηθίσω πολύ τους ανθρώπους!
  Ο αυτοκράτορας, με το παρατσούκλι στην πραγματική ιστορία ως αποστάτης, εξεπλάγη:
  - Έχεις δει τον Όλυμπο;
  Ο Jim Hawkins, όπως όλα τα διανοητικά ανεπτυγμένα αγόρια, λάτρευε να συνθέτει και επομένως εύκολα επιβεβαίωσε:
  - Ναί!
  Ο Τζούλιαν αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Και είδα τον Δία!
  Το αγόρι της καμπίνας, χαμογελώντας πλατιά με μαργαριταρένια δόντια, απάντησε:
  - Ο παππούς μου ο Δίας σου λέει γεια! Και σας εύχεται καλή επιτυχία! Έτσι ώστε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία - κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο! Και όλο το σύμπαν!
  Ο αυτοκράτορας αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Ευχαριστώ τους θεούς! Μακάρι να φέρουν τη νίκη!
  Το αγόρι-κληρονόμος και το αγόρι της καμπίνας πρότειναν αμέσως να μην καθυστερήσει η επίθεση, καθώς η περιοχή γύρω ήταν ερειπωμένη και ήταν πολύ δύσκολο για τα ρωμαϊκά στρατεύματα να πάρουν το δικό τους φαγητό και ποτό.
  Ο Τζιμ, οπλισμένος με το καλύτερο ρωμαϊκό τόξο, το οποίο επίσης βελτίωσε, πήγε για κυνήγι. Είναι καλύτερα να σκεφτείτε το σχέδιο επίθεσης, βλέποντας το ίδιο το φρούριο και ταυτόχρονα σκοτώνοντας εχθρούς.
  Ο Τζιμ Χόκινς πυροβόλησε από απόσταση εναντίον ενός πολεμιστή με κόκκινα φτερά στο κράνος του. Σε απάντηση, σύννεφα από βέλη πέταξαν στο αγόρι. Αλλά ο νεαρός πολεμιστής δεν τους έδωσε την παραμικρή προσοχή: εξακολουθούσαν να μην έφτασαν, και ψύχραιμα χτυπούσαν τους αντιπάλους, και ο ίδιος, με ένα γρήγορο βήμα, κάθε τόσο, πηγαίνοντας σε ένα τρέξιμο, περπατούσε γύρω από τον τοίχο.
  Η πόλη ήταν πράγματι μεγάλη, όχι πολύ μικρότερη από τη Ρώμη και περιβαλλόμενη από ψηλά τείχη. Ο Μέγας Τραϊανός και πολλοί άλλοι κατακτητές δεν μπορούσαν να τον πάρουν στα δικά τους. Αλλά εδώ είναι στην πραγματικότητα η κύρια δύναμη της Παρθίας. Κατακτήστε την και οι κυριαρχίες σας στη Ρώμη μπορεί να επεκταθούν μέχρι την Ινδία.
  Το αγόρι Τζιμ παρατήρησε ότι τα τείχη της πόλης είναι σχεδόν παντού μεγάλα, χοντρά και οδοντωτά. Για να πάρετε μια τέτοια πόλη, χρειάζεστε πολλές μεγάλες σκάλες, και δεν είναι σίγουρο ότι θα τις βρείτε. Η προστασία είναι κάπως πιο αδύναμη, όπου η πόλη βρέχεται από το ποτάμι, υπάρχει ένα φουρτουνιασμένο ρέμα. Είναι δυνατή η εκτροπή του ποταμού, αλλά θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες σκληρής δουλειάς. Ποιοι είναι λοιπόν οι άλλοι τρόποι;
  Για παράδειγμα, ανατινάξτε τον τοίχο και σπάστε το ρήγμα! Ο πιο εύκολος τρόπος, αλλά χρειάζεστε εκρηκτικά. Αλλά όχι μακριά από την πόλη υπάρχει ένα εντυπωσιακό δάσος. Και με λίγη επιδεξιότητα, μπορούν να κατασκευαστούν εκρηκτικά από... πριονίδι, προσθέτοντας σε αυτά τα πιο απλά μέταλλα και άλατα. Και με τα γυμνά του τακούνια, το αγόρι ένιωσε ότι υπήρχαν τέτοια μέταλλα και άλατα στο χώμα.
  Είναι καλύτερο να υπονομεύσετε το υψηλότερο τμήμα του τείχους, όπου έχει συσσωρευτεί ο μεγαλύτερος αριθμός εχθρικών στρατιωτών. Τώρα οι Πάρθοι θα μετανιώσουν που τόλμησαν να πάνε καθόλου εναντίον της Ρώμης.
  Ο Τζιμ Χόκινς, έχοντας πυροβολήσει τέσσερις φαρέτρες, επέστρεψε στο στρατόπεδο και ενημέρωσε χαρούμενος τον Τζούλιαν:
  - Οι θεοί μου είπαν πώς να πάρω το φρούριο! Αλλά αφήστε τους πολεμιστές σας να υπηρετήσουν το τελετουργικό μας!
  Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας διέταξε αυστηρά:
  - Υπάκουσε τον γιο μου όπως υπακούς σε μένα!
  Και ο στρατός, που είχε δει τον Τζιμ Χόκινς στη δράση, φώναξε επευφημώντας. Και το αγόρι, ο Τσεσάρεβιτς, έδωσε ενεργά εντολές. Πρώτα πρέπει πρώτα να κόψετε τα δέντρα και να τρίψετε λεπτά. Και θα αποδειχθεί μια πολύ καλή θανατηφόρα δύναμη ενάντια στους εχθρούς της Αρχαίας Ρώμης.
  Πρέπει να αναμίξετε πολύ πριονίδι με ορυκτά και στη συνέχεια θα έχετε μια ισχυρή βόμβα των αρχαίων χρόνων. Θα πρέπει να λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά από την πυρίτιδα και όχι χειρότερα από τη νιτρογλυκερίνη. Αυτό είναι πραγματικά το αγόρι εξολοθρευτής που συνελήφθη. Επιπλέον, ο ίδιος ο Τζιμ έκοψε προσωπικά το δάσος και άλεσε τα κούτσουρα σε ασπίδες και πριονίδι.
  Ο γυμνός, μυώδης κορμός του αγοριού έλαμπε από ιδρώτα και φαινόταν ότι το αγόρι ήταν χυτό σε μπρούτζο.
  Πιστεύοντας στη θέληση των θεών, ο ρωμαϊκός στρατός εργάστηκε πολύ φιλικά, αρμονικά και δυναμικά. Πριονίδια και ισχυρές ξύλινες ασπίδες κατασκευάστηκαν γρήγορα. Είναι αλήθεια ότι οι Πάρθοι προσπάθησαν να κάνουν μια πτήση.
  Ο Τζιμ Χόκινς κούνησε χαρούμενα τα δύο ξίφη του και το ιππικό έφυγε από την ενέδρα. Κάποιες χιλιάδες Πέρσες περικυκλώθηκαν. Το αγόρι-ιππότης-καμπίνα γαμάει τον αρχηγό τους με το πόδι στο σαγόνι, αναγκάζοντάς τον να χάσει πολλά δόντια. Και τότε το ζευγάρι των σπαθιών του λειτούργησε σαν να ήταν ξυράφια. Και οι Πάρθοι ήταν σε ένα ασκό, και περικυκλωμένοι από τον πιο γενναίο στρατό στον κόσμο.
  Ναι, πολλοί βάρβαροι πολεμούσαν τώρα στον ρωμαϊκό στρατό, αλλά αυτό τον έκανε πιο δυνατό, απορροφώντας φρέσκο αίμα και νέες τεχνικές μάχης.
  Ο Τζιμ Χόκινς διέπρεψε περισσότερο από άλλους σε αυτή την υλοτόμηση. Και επίτηδες, το παιδί έπεσε σε μεγάλες λίμνες αίματος για να ψεκάσει τους Ρωμαίους στρατιώτες. Και τους άρεσε, αποδείχθηκε ότι λαμβάνουν θεία χάρη, δύναμη και καλή τύχη από τον ίδιο τον γιο του Απόλλωνα.
  Ακριβώς όπως πολλοί στη Ρώμη χάρηκαν για την επιστροφή των παλαιών παγανιστικών λατρειών. Και με μεγάλη χαρά προσευχήθηκαν στην Τύχη και στον Δία.
  Το αγόρι εξολοθρευτής φάνηκε να επιβεβαιώνει, κόβοντας τους Πέρσες στη μέση με μια κούνια, ότι η πίστη των παγανιστών δίνει κολοσσιαίες κοσμικές δυνάμεις. Και ότι σχεδόν κάθε άτομο, αν το επιθυμεί, μπορεί να γίνει θεός και να κάνει θαύματα!
  Ο Χριστιανισμός, από την άλλη, φαινόταν πολύ εχθρικός προς τις απολαύσεις της ζωής και ως εκ τούτου μη ελκυστικός. Επιπλέον, θα υπάρχει ακόμα αυτός ο παράδεισος; Και είδε κανείς από αυτούς που ζουν στον τέταρτο αιώνα τον αναστημένο Χριστό;
  Ναι, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς στην παντοδυναμία ενός σταυρωμένου, άτυχου ανθρώπου, ακόμα και για ένα εκλεπτυσμένο μυαλό. Και ακόμη περισσότερο στους βαρβάρους, ή στους Ρωμαίους, που εκτιμούσαν τη λατρεία της δύναμης και για τους οποίους ο σταυρός ήταν ντροπή. Το να ταπεινώσει ο παντοδύναμος Θεός μέχρι θανάτου στον σταυρό - φαινόταν καθόλου τρέλα και να πιστεύει σε τέτοια ....
  Και οι θεοί τους απλοί, κατανοητοί, ανθρώπινοι... Και κανείς δεν πρόβαλε σοβαρή αντίσταση στις αναβιωμένες λατρείες!
  Και τώρα οι πολεμιστές του ρυζιού, ακόμα κι αν οι μισοί από αυτούς δεν είναι Λατίνοι, αλλά βάρβαροι εκτελούν με ενθουσιασμό τις εντολές του αυτοκράτορα και του Γιου του και του Γιου του Απόλλωνα.
  Τη νύχτα, αρκετό πριονίδι και μέταλλα έχουν ήδη παρασκευαστεί. Ο Τζιμ Χόκινς δεν περίμενε να ξημερώσει, αλλά διέταξε να μεταφερθεί αμέσως το κάρο στο κεντρικό σημείο της εχθρικής άμυνας.
  Και τα τρόπαια παρθικά άλογα όρμησαν μαζί με το θανατηφόρο φορτίο στον πύργο των βασιλέων. Τους οδήγησαν, καίγοντας το κεφάλι και τα πόδια με αναμμένους πυρσούς και χτυπήματα από μακριά μαστίγια. Και παρόλο που οι Πέρσες άνοιξαν αδιάκριτα πυρά στο σκοτάδι της νύχτας, ήταν ήδη πολύ αργά.
  Ο Τζιμ Χόκινς, για να ενισχύσει τη φωνή του, φώναξε μέσα από μια τεράστια ορειχάλκινη κόρνα:
  - Ας εκπληρωθεί το όνομα των Θεών! Μακάρι ο Δίας να βοηθήσει!
  Εξερράγη έτσι που ακόμη και μερικά μίλια από τα κεφάλια των Ρωμαίων έριξαν τα κράνη τους από τα κεφάλια τους. Όμως οι Πάρθοι υπέφεραν χίλιες φορές περισσότερο. Το κύριο καταφύγιο από το κύμα έκρηξης πετάχτηκε ψηλότερα και οι τοίχοι ανέβηκαν. Πολλές εκατοντάδες Πέρσες στρατιώτες σκοτώθηκαν επί τόπου και ακόμη περισσότεροι ανάπηροι...
  Ο Τζιμ Χόκινς, ο οποίος επίσης σπρώχτηκε από την έκρηξη, έπεσε στα γόνατα, αλλά αμέσως πήδηξε επάνω. Το αγόρι της καμπίνας γάβγισε ξανά:
  - Και τώρα οι φίλοι επιτίθενται! Προς δόξαν του Θεού μας Απόλλωνα!
  Και όρμησε πρώτος, αστράφτοντας ξυπόλητος, με τη σκόνη κολλημένη στο αίμα των αγορίστικων τακουνιών. Και πίσω του όρμησε όλος ο ρωμαϊκός στρατός, αναρίθμητος, πάντως, σε εφιάλτη.
  Ο Τζιμ Χόκινς ήταν ο πρώτος που έφτασε στις γραμμές των Πάρθων και σκαρφάλωσε κάτω από τον γκρεμισμένο τοίχο. Το αγόρι εξολοθρευτής ήταν σε μεγάλο ενθουσιασμό. Έκοψε τους πάντες στη σειρά, αν και ήταν ήδη ξεκάθαρο ότι οι Πάρθοι είχαν χάσει την ικανότητα να αντιστέκονται πραγματικά. Το ηθικό τους έπεσε και κάθε επιθυμία να εναντιωθούν στους Ρωμαίους εξατμίστηκε. Ωστόσο, η εξόντωση συνεχίστηκε και έγινε μια πραγματική σφαγή.
  Το αγόρι εξολοθρευτής χτύπησε έναν από τους ευγενείς Πέρσες με τη γυμνή φτέρνα του στο πηγούνι και έσπασε το σαγόνι και τον λαιμό του. Έπεσε ακριβώς στο καζάνι με τη βρασμένη πίσσα που είχαν ετοιμάσει οι Πάρθοι να ρίξουν στο κεφάλι των επιτιθέμενων Ρωμαίων.
  Ρητίνη χύθηκε και αρκετοί Πέρσες φοβισμένοι έπεσαν κι αυτοί στα καζάνια και ψήθηκαν ζωντανοί μέσα σε αυτά.
  Ο Τζιμ Χόκινς, κραδαίνοντας τα ξίφη του και περνώντας από ένα άλλο ξέφωτο, τραγούδησε μια ολόκληρη μπαλάντα:
  Είμαι ιππότης της Ρώμης και του σπαθιού...
  Ο Κύριος με κάλεσε σε μάχη!
  Ο κόσμος απέκτησε έναν δήμιο αμέσως,
  Και καλύτερα να επαινείς το Fortune!
  
  Αποφάσισε να αναβιώσει το μεγάλο όνειρο
  Αυτός ο άνθρωπος έγινε δυνατός σαν Θεός!
  Και ερωτεύτηκε, τη σοφία, την ομορφιά,
  Στο οποίο ενσαρκώνεται η ορμή των καρδιών στο μέταλλο!
  
  Όχι, δεν ήταν ειδωλολάτρης, ο Καίσαρας ήταν,
  Δεν ήξερε το όμοιό του στην αναλογία ...
  Και η Ρώμη με λαμπερή δόξα,
  Αψηφήστε τον φόβο-Σατανά!
  
  Όλα θα γίνουν σκόνη
  Αλλά μόνο το πνεύμα είναι αθάνατο!
  Βρείτε δύναμη στα λόγια
  Που δεν μας τα λένε δυνατά!
  
  Πιστέψτε με, ένα άτομο δεν είναι πτώμα,
  Είναι το καλύτερο, πάντα ζει...
  Η αχτίδα της δόξας δεν έχει σβήσει...
  Αστέρι στις καρδιές της αγάπης!
  
  Και τι είναι αίμα
  Μας δίνει ζωή...
  Από τον πόνο υπάρχει αγάπη
  Και κράτα την!
  
  Πίστεψε ότι δεν είσαι αδύναμος
  Και ήταν δυνατός στο πνεύμα!
  Ας χαθεί ο σκλάβος κατά τη σάρκα,
  Εμείς θα χειριστούμε το χαλινάρι!
  
  Όταν κατακτάς τη δειλία
  Και η άγρια φρίκη θα χαθεί...
  Μετά πετάς πάνω από τις στέγες,
  Οι θεοί μετρούν τα πρόσωπα!
  
  Θα έρθει ο Όλυμπος, θα ανάψει τη φωτιά,
  Και θα υπάρχει φως...
  Αλλά μην αγγίζετε τον αδύναμο ήρωα,
  Πελάτης οφθαλμίατρου...
  
  Ποιος πατάει ένα μικρό σκουλήκι,
  Ο ίδιος είναι ανάξιος στην καρδιά!
  Και το μεγάλο μου πάθος
  Κάτω από την ουρά δύο ροδέλες πιπεριού!
  
  Με λίγα λόγια, έλα Belobog,
  Θα γίνω Απόλλωνας...
  Θα διαγράψουμε μηδενικά με ένα στυλό,
  Έχουμε εκατομμύρια πίσω μας!
  Και με κάθε χτύπημα του μυώδους αγοριού που έμοιαζε με τον Ηρακλή, κάποιος έπεφτε. Και οι Πέρσες γονάτισαν και ούρλιαξαν σπαρακτικά για έλεος.
  Η πρωτεύουσα της Παρθίας είχε πέσει και η ρωμαϊκή σημαία κυμάτιζε τώρα από πάνω της.
  Οι κρατούμενοι έπεσαν με τα μούτρα και φίλησαν τα χαριτωμένα ίχνη των γυμνών ποδιών του αγοριού-θεότητας που έκανε τους κόπους του Ηρακλή.
  Ο Τζιμ Χόκινς πήρε το κλειδί της Ασίας στα δυνατά του χέρια και πλησίασε τον αυτοκράτορα Τζούλιαν. Ευχαρίστησε τον κληρονόμο και του το παρέδωσε πίσω λέγοντας: "Δόξα στον Απόλλωνα".
  Ο Τζούλιαν χτίζει μια νέα πρωτεύουσα. Ο Τζιμ Χόκινς άρχισε επίσης να αντλεί τη φαντασία του, σαν λίγο επιταχυνόμενη, σαν ταινία ... Εδώ συνάντησε ξανά τον αυτοκράτορα Τζούλιαν. Το βασίλειο των Πάρθων, από το οποίο οι Ρωμαίοι νικήθηκαν τόσα προβλήματα, και ο Ιουλιανός, που ονομαζόταν ήδη Μέγας, αποφάσισαν να αποκαταστήσουν τη Βαβυλώνα.
  Η εμφάνιση του Τζιμ Χόκινς, του επώνυμου γιου του αυτοκράτορα και που θεωρούνταν γιος του Απόλλωνα, έγινε αντιληπτή από τους Ρωμαίους ως σημάδι των θεών.
  Μπροστά στο αγόρι, οι Vestal Virgins πασπαλίζουν ροδοπέταλα. Ο Τζιμ τα πάτησε με τα γυμνά, σκληροτράχηλα πόδια του και φουσκώνοντας περήφανα το στήθος του, βάδισε σαν θριαμβευτής. Τα πέταλα γαργαλούσαν ευχάριστα τις γυμνές της φτέρνες και η διάθεση ανέβηκε από αυτό. Ο Τζούλιαν έσφιξε το χέρι του αγοριού, που είχε κάθαρση από τη στρατιωτική εργασία, λέγοντας:
  - Ω γιε μου! Διέταξα από τους θησαυρούς που αιχμαλωτίστηκαν από τους Πάρθους να σου ρίξουν ένα χρυσό άγαλμα, βάζοντας σμαράγδια αντί για μάτια! Αφού είσαι ο γιος του Απόλλωνα, τότε είσαι σαν τον ίδιο τον Θεό της ομορφιάς και της στρατιωτικής τέχνης!
  Ο Τζιμ Χόκινς απάντησε σεμνά, σταυρώνοντας τα χέρια του πάνω από το μυώδες στήθος ενός δυνατού εφήβου:
  - Είμαι σαν θεός, είμαι άντρας!
  Ο Τζούλιαν έγνεψε στο δυνατό αγόρι, όπως ο Απόλλωνας στην εφηβεία του, και ανακοίνωσε:
  - Από την πλευρά σας και προς τιμήν της έναρξης της αναβίωσης της Βαβυλώνας, θα κανονίσουμε αγώνες μονομάχων!
  Ο Τζιμ είπε ειλικρινά:
  - Λιγότερο αίμα! Οι θεοί μας δεν απαιτούν θυσίες, αλλά θάρρος και γενναιότητα!
  Ο Τζούλιαν συμφώνησε με αυτό:
  - Ας το έτσι! Αλλά όσοι Πάρθοι δεν παραιτήθηκαν οι ίδιοι πρέπει να πεθάνουν σε μάχες μονομάχων για να μην προκαλέσουν νέα προβλήματα στη Ρώμη!
  Ο Jim Hawkins Jr απάντησε σε αυτό:
  Αφήστε τους θεούς να αποφασίσουν τη μοίρα τους! Μόνο γυναίκες και παιδιά να μην συμμετέχουν σε αυτά!
  Ο Τζούλιαν απάντησε διφορούμενα:
  - Όσοι δεν είναι επικίνδυνοι για εμάς δεν θα συμμετέχουν στο χορό του θανάτου!
  Το άγαλμα που στάλθηκε στον Τζιμ Χόκινς ήταν ακόμα πιο ψηλό από το φυσικό μέγεθος και τα σμαραγδένια μάτια έκαιγαν. Στα χέρια του, το αγόρι-θεότητα κρατούσε δύο σπαθιά με ατσάλινες λεπίδες και λαβές στολισμένες με ρουμπίνια. Οι ανακουφιστικοί μύες ήταν αρκετά συνεπείς με τον αρχικό.
  Στη συνέχεια έγινε ένα πλούσιο γλέντι και ήδη κατά τη διάρκεια της γιορτής πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας μονομάχων. Δύο καλά πλυμένοι και λαδωμένοι Πάρθοι πολέμησαν. Επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο με ξίφη. Ο μεγαλύτερος έχασε πολλά χτυπήματα του ξίφους στο στήθος και το στομάχι, σωριάστηκε στην άμμο. Ο αγώνας αποδείχθηκε φευγαλέος και σχεδόν όλοι οι Ρωμαίοι, δυσαρεστημένοι με μια τέτοια έκβαση, έγειραν τα δάχτυλά τους προς τα κάτω - τελειώστε τον! Ο Τζιμ Χόκινς απείχε. Δεν ήθελε να φανεί σκληρός ή ελεήμων.
  Ο Πάρθιος χωρίς ίχνος συνείδησης μαχαίρωσε τον συμπατριώτη του. Σε αυτό, μάλιστα, τελείωσαν οι παραστάσεις των μονομάχων. Μόνο προς το τέλος της γιορτής, όταν ο Ιουλιανός, όπως ο Νέρων, τραγούδησε ένα τραγούδι, οι στρατιώτες κλήθηκαν ξανά στο στάδιο. Αυτή τη φορά ήταν δύο έφηβοι.
  Πολέμησαν αρκετά, προκαλώντας πολλές πληγές ο ένας στον άλλο. Και στο τέλος, εντελώς εξουθενωμένοι, τρύπησαν ο ένας το στήθος του άλλου με τα ξίφη τους και πάγωσαν.
  Ο Jung Jim χτύπησε το γυμνό του πόδι και παρατήρησε δυσαρεστημένα:
  - Εσύ ο πατέρας υποσχέθηκες ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στη μονομαχία των μονομάχων!
  Ο Τζούλιαν απάντησε αποφασιστικά, χτυπώντας τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Και αυτά δεν είναι παιδιά! Είναι ήδη δεκατεσσάρων!
  Αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε μια ορισμένη απογοήτευση στους Ρωμαίους και αποδοκίμασαν τους νεκρούς μαχητές.
  Ο Τζιμ δεν έφερε αντίρρηση. Ο ίδιος δεν θεωρούσε παιδιά δεκατεσσάρων ετών. Αν ένα αγόρι μπορεί ήδη να είναι με μια γυναίκα, τότε δεν είναι παιδί!
  Ναι, και εκείνες τις μέρες τέτοια χρόνια στη Γασκώνη παντρεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Αρχαιότητα και Μεσαίωνας είναι ένα!
  Οι αγώνες μονομάχων ξεκίνησαν την επόμενη μέρα.
  Οι Πάρθοι πολέμησαν μεταξύ τους. Έγιναν έξαλλοι, πετάχτηκαν και μαχαίρωσαν. Χύθηκε πολύ αίμα και ιδρώτας.
  Ήδη στην πρώτη μάχη πολέμησαν είκοσι άτομα σε κάθε πλευρά. Αυτοί που βγήκαν πρώτοι με πράσινες λοβές, και οι δεύτεροι με κίτρινες. Η μάχη προχώρησε με ποικίλη επιτυχία. Κέρδισαν οι πράσινοι, από τους οποίους μόνο οι τρεις έμειναν στα πόδια τους και μάλιστα τραυματίστηκαν σοβαρά.
  Η δεύτερη μονομαχία αποδείχθηκε λίγο λιγότερο αιματηρή από την πρώτη.
  Αυτή τη φορά υπήρχαν δεκαπέντε άντρες σε κάθε πλευρά. Άλλα σε πορτοκαλί επιδέσμους, άλλα σε μπλε. Οι βαριές μπότες χτυπάνε στην άμμο. Οι ίδιοι οι μονομάχοι είναι ημίγυμνοι, πολλοί είναι τριχωτές, οπότε το θέαμα είναι αρκετά βάρβαρο και τεταμένο. Το πορτοκαλί φάνηκε να είναι πιο δυνατό, αν και σε γενικές γραμμές ο αγώνας αποδείχθηκε ανταγωνιστικός. Έγινε μια πεισματική ανταλλαγή χτυπημάτων, έσταζε αίμα.
  Και οι δύο πλευρές ταλαντεύονταν σαν κύμα αεράκι.
  Το πορτοκαλί αποδείχθηκε πιο δυνατό, εκ των οποίων πέντε πολεμιστές στάθηκαν στα πόδια τους. Κι εκείνους τους γαλάζιους που ήταν σωροί, αλλά σκοτώθηκαν, οι Ρωμαίοι δεν τους συγχώρεσαν.
  Οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Εδώ, για παράδειγμα, τρία λιοντάρια και πέντε Πάρθοι με αμβλύ σπαθιά. Η μπάνια αποδείχθηκε αιματηρή ... Αυτή τη φορά η τύχη χαμογέλασε στα λιοντάρια, εκτός από τα ζώα, επίσης, και τα ξίφη δόθηκαν στους αιχμαλώτους κοντά, σκουριασμένα και όχι ακονισμένα για πολύ καιρό.
  Στη συνέχεια, έφηβοι μπήκαν στο ρινγκ, οπλισμένοι μόνο με στιλέτα. Ακούγονταν τόσα πολλά ουρλιαχτά, ουρλιαχτά, δαγκώματα. Μπλέκονταν σε μια αγκαλιά και μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλον με τις πόντους τους, κτυπούσαν, κλωτσούσαν. Τα αγόρια ήταν τόσο εξαγριωμένα που δεν έβλεπαν καν ποιος ήταν σε ποια ομάδα. Απλώς σκότωσαν ο ένας τον άλλον, ακρωτηριάστηκαν και τελείωσαν επί τόπου.
  Ο ένας μάλιστα έβγαλε την καρδιά του άλλου από το μυώδες στήθος του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πεθάνει από έντονο σοκ πόνου.
  Πόσο σκληρό και αηδιαστικό είναι, αλλά ταυτόχρονα αιματηρό συναρπαστικό. Όταν βιώνεις ένα μείγμα ενθουσιασμού, ευχαρίστησης και ταυτόχρονα αηδίας, όταν γυμνοί, ιδρωμένοι, ματωμένοι και κομμένοι έφηβοι βασανίζονται και δαγκώνουν ο ένας τον άλλον με όπλα.
  Και στην αρχαιότητα γεννιούνται πολλά παιδιά και μεγάλος αριθμός αγοριών συμμετέχει σε αγώνες μονομάχων. Είναι λιγότερο πολύτιμα αγαθά και δεν είναι τόσο αξιολύπητα. Συχνά οι νεαροί σκλάβοι πολεμούν εντελώς γυμνοί και πάντα ξυπόλητοι.
  Οι γυναίκες μονομάχοι είναι επίσης σχεδόν πάντα ξυπόλητες, εκτός από τις πιο διάσημες από αυτές. Τέτοια κορίτσια φορούν κομψά σανδάλια για να τονίσουν την υψηλότερη θέση τους.
  Οι σκλάβοι δεν πρέπει να φορούν παπούτσια μέχρι να ενηλικιωθούν, μόνο όταν ο καιρός είναι κρύος τους δίνουν τραχιά ξύλινα παπούτσια για να μην λυγίζουν τα πολύτιμα βοοειδή από το κρύο. Και αν ένα παιδί είναι από τη φύση του δυνατό και αντέχει το χιόνι, προτιμούν να το αφήσουν χωρίς χιτώνα. Τα παιδιά των ελεύθερων Ρωμαίων, και ιδιαίτερα των πατρικίων, φορούν σανδάλια ή παντόφλες και μπότες στον κρύο καιρό, για να είναι λιγότερο σαν σκλάβοι.
  Ο Τζιμ Χόκινς, φυσικά, ως γιος του θεού Απόλλωνα, είναι πάνω από τέτοιες προκαταλήψεις. Αλλά μερικοί Πάρθοι αιχμάλωτοι, κοιτάζοντας το αγόρι με κάτι σορτς που κάθεται δίπλα στον αυτοκράτορα, προφανώς τον μπέρδεψαν για τιμητικό κόζνικ και ψιθύρισαν.
  Και η ακοή του Τζιμ είναι πολύ οξεία, και είναι δυσάρεστο όταν σε σκέφτομαι έτσι. Δύο ημίγυμνες σκλάβες πλησίασαν τον πρίγκιπα και άρχισαν να κάνουν ευχάριστα μασάζ για τα γυμνά πόδια του αγοριού. Νιώθω τόσο ωραία να σε αγγίζουν Ασιάτισσες. Προφανώς, και αιχμάλωτοι σκλάβοι στην κατακτημένη Παρθία.
  Μόνο ένας από τους έφηβους έμεινε στα πόδια του, ο οποίος όμως και αυτός δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος λόγω πολυάριθμων τραυμάτων και στάθηκε στα τέσσερα.
  Ο επόμενος αγώνας ήταν λίγο πιο εξωτικός. Τέσσερις κροκόδειλοι εναντίον δύο δωδεκάδων Πάρθων με ραβδιά. Και μόνο ένας είχε ένα τσεκούρι στα χέρια του. Αλιγάτορες όρμησαν στους κρατούμενους και εκείνοι χτύπησαν με ξύλα σε απάντηση. Κάποιοι Πάρθοι τράπηκαν σε φυγή. Ο κροκόδειλος είναι ένα πολύ τρομακτικό ζώο. Όπως χτυπάει το στόμα, έτσι και ο δαγκωμένος Πάρθιος πέθανε σε τέτοια δόντια.
  Και ο άλλος πολεμιστής έχει ήδη χάσει τα πόδια του και το άλλο χέρι. Και οι κροκόδειλοι μονομάχοι τρώνε πολύ με απόλαυση.
  Ένας ψηλός Πέρσης με τσεκούρι έκοψε τον αλιγάτορα με τσεκούρι. Δεν αντέδρασε καν: αποδείχθηκε τόσο δυνατό δέρμα. Και όλα χτυπούν στη σειρά και ορμάουν να κατασπαράξουν όλους όσους έχουν πέσει κάτω από τους κυνόδοντες.
  Το αιματηρό χάος εμφανίστηκε. Και άρχισε να απλώνεται σε άμμο και χαλίκι.
  Ο Τζιμ Χόκινς άρχισε να φλερτάρει με σκλάβες...
  Η εργάσιμη μέρα τελείωσε και τα αγόρια πήγαν για δείπνο. Τα ημίγυμνα αγόρια ήταν κουρασμένα και πεινασμένα. Τους έδωσαν μια μερίδα ψάρι και ρύζι, στη συνέχεια περιχύθηκαν με νερό και στάλθηκαν να ξεκουραστούν σε μια καλύβα. Τα αγόρια χτυπούσαν με τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια τους.
  Τότε κοιμήσου...
  Αλλά ο Τζιμ δεν χρειάστηκε να ξεκουραστεί, ανατράφηκε ξανά. Αυτή τη φορά, αντί για την πρώην όμορφη κοπέλα, είχε μπροστά του μια αρκετά χοντρή Frau Madame. Αυτή είναι η σύζυγος του αρχιεπισκόπου. Προφανώς, έχοντας μάθει για τις ικανότητες στο κρεβάτι του νεαρού σκλάβου, αποφάσισε να δοκιμάσει και η ίδια μαζί του. Έμοιαζε να είναι γύρω στα τριάντα πέντε ή λίγο παραπάνω, αλλά ήταν μια λαίμαργη, μια χοντρή, δυσάρεστη γυναίκα.
  Κοιτάζοντας το όμορφο αγόρι, που έβγαλαν έξω από τους επιτηρητές, σφύριξε:
  - Και είσαι ακόμα γκόμενος!
  Αλλά όταν το χέρι της έσκισε το σορτς, αποκαλύπτοντας τη μεγάλη αξιοπρέπεια του αγοριού, η γυναίκα του επιβλέποντος ούρλιαξε από χαρά. Έπιασε την ανδρική τελειότητα στα χέρια της και άρχισε να την τραβάει. Η παλλόμενη ράβδος φούσκωσε και η τεράστια, χοντρή φράου μαντάμ έπεσε κάτω, παίζοντας τον Τζιμ Χόκινς. Το νεαρό αγόρι της καμπίνας βόγκηξε ηδονικά. Το άγγιγμα μιας γυναίκας ενθουσίασε έναν νεαρό επιβήτορα. Και όλα έδειχναν τόσο υπέροχα.
  Ένας έφηβος κάτω από μια γερή γυναίκα που τον καβαλάει. Και ενώ ακόμα βρυχάται από τον οργασμό. Και όλα αυτά με την παρουσία επιτηρητών, που έβγαζαν κακόβουλα αστεία, ακόμη και έφηβοι από τους στρατώνες έτρεχαν να παρακολουθήσουν.
  Η γυναίκα πήδηξε και βρυχήθηκε πεσμένη. Πήδηξε από. Αλλά ο Τζιμ, ένας πολύ ενθουσιασμένος έφηβος, δεν είχε τελειώσει ακόμα, και ο ίδιος άρχισε να τη σκουπίζει, ξαπλωμένος ανάσκελα.
  Η γυναίκα άρχισε πάλι να γκρινιάζει και τινάχτηκε σε έναν άγριο οργασμό. Ήταν απλά καταπληκτική. Το στήθος είναι μεγάλο, οι θηλές είναι κόκκινο και το σώμα είναι ιδρωμένο. Πριν πάει στο αγόρι, πλύθηκε. Έτσι ο Τζιμ φίλησε το στήθος της, όχι χωρίς ευχαρίστηση. Και δούλεψε ανιδιοτελώς.
  Η γυναίκα τελείωσε αρκετές φορές και αδυνάτισε. Στο τέλος, άφησε ελεύθερο ένα τζετ και ένα αγόρι καμπίνας. Η σύζυγος του επιβλέποντος έβγαλε το στόμα της και έγλειψε με ευχαρίστηση τη γλυκιά γόβα. Της άρεσε πολύ. Τι νόστιμος σπόρος σε νεαρά, υγιή, σωματικά ανεπτυγμένα αγόρια.
  Μετά από αυτό χώρισαν. Κουρασμένος μετά τη δουλειά και το σεξ, το αγόρι από την καμπίνα πήγε στην κουκέτα. Υπήρχαν ήδη άλλα αγόρια που αυνανίζονταν. Ξεσηκώθηκαν πολύ από το θέαμα του σεξ. Και δούλευαν με τα χέρια τους. Στον στρατώνα υπήρχε μια μυρωδιά, κάτι συγκεκριμένο.
  Αλλά υπάρχουν πολλές ρωγμές και η μυρωδιά έχει εξαφανιστεί, και τα αγόρια σκλάβοι αποκοιμήθηκαν.
  Όλα πήγαν καλά...
  Την επόμενη μέρα συνέβη ξανά το ίδιο. Ξύπνα, πρωινό μάλλον μέτριο και δουλειά. Και η δουλειά είναι αρκετά βαρετή.
  Ο Τζιμ περίμενε με μεγάλη δυσκολία το μεσημέρι, όταν υποτίθεται ότι θα έφτανε το όμορφο πάθος του. Και συνέθεσε λίγο?
  Σαν το σερφ ενός ποταμού που είχε ξεσπάσει από τις όχθες μιας πλημμύρας, μια τεράστια ορδή βαρβάρων όρμησε στο φρεσκοκομμένο φρούριο. Σε έναν ξεχωριστό πύργο, που δεν φοβόταν καθόλου τα βέλη, στεκόταν ένας ψηλός άνδρας, με ελαφριά, χάλκινη πανοπλία και ένα σπαθί σε ένα δυνατό, μυώδες χέρι. Σγουρά μαλλιά, σε μεγάλο κεφάλι, που έχουν ήδη αγγίξει αρκετά γκρι και τραβηγμένα μαζί με ένα ασημί τσέρκι. Το βλέμμα είναι εξωτερικά ήρεμο, μόνο οι κόρες που στενεύουν και στη συνέχεια διαστέλλονται δίνουν έντονο ενθουσιασμό! Στεκόμενος στο δεξί χέρι, ένας ασυνήθιστα ψηλός άνδρας με φαρδύς ώμους βρόντηξε σε ένα δυνατό μπάσο:
  - Δεχόμαστε επίθεση, μεγάλε! Από όλη τη Γαλατία έχουν συγκεντρωθεί εχθρικές φυλές. Το μεγαλείο της Ρώμης διακυβεύεται!
  Ο άντρας απάντησε ήρεμα, παίζοντας με ένα στιλέτο με μια πολύτιμη λαβή:
  - Και νομίζατε ότι ο Αντώνης αποφάσισε ότι ήρθαμε εδώ για να μαζέψουμε μανιτάρια και όχι για να πολεμήσουμε σκληρά;
  Ο Mark Antony είπε μπερδεμένος:
  - Μα τι νόημα είχε ο Ιούλιος να επιτρέψει στους βάρβαρους Γαλάτες να συγκεντρώσουν όλες τις δυνάμεις, τις εκατοντάδες των φυλών τους, αντί να χρησιμοποιήσουν μια απλή και αξιόπιστη τακτική: κτυπήστε, χτυπήστε τμηματικά!
  Ο Καίσαρας απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Ο Μέγας Αλέξανδρος έδωσε στον Δαρείο δύο χρόνια για να συγκεντρώσει έναν τεράστιο στρατό από όλη την τεράστια αυτοκρατορία του και να τον νικήσει σε ανοιχτή μάχη. Βρισκόμαστε σε πόλεμο οκτώ χρόνια τώρα. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε καμπάνια με τις ίδιες μεθόδους, τότε δεν θα είναι αρκετή όλη μας η ζωή!
  Οι Ρωμαίοι τοξότες πυροβόλησαν με ακρίβεια λόγω των δοντιών που βρίσκονταν στον τοίχο, ωστόσο, υπήρχαν τόσοι πολλοί Γαλάτες και τράπηκαν σε φυγή μέσα σε ένα τόσο πυκνό πλήθος που ήταν ασύγκριτα πιο δύσκολο να τους χάσεις παρά να τους χτυπήσεις. Όσοι βάρβαροι έπεσαν, τρυπημένοι από βέλη, ποδοπατήθηκαν ανελέητα από τους ομοφυλόφιλους. Οι οπλές των αλόγων και οι τραχιές μπότες με τις ξύλινες σόλες στριφογύριζαν άσχημα, ένα μείγμα βρωμιάς και αίματος. Ο Καίσαρας δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ο ίδιος έριξε ένα βέλος, στοχεύοντας σε έναν νεαρό άνδρα που έμπαινε σε ένα άσπρο άλογο. Μεταξύ των Γαλατών, είναι σύνηθες για τους ηγέτες των φυλών να καβαλούν ένα άλογο με ένα χιόνι λευκό κοστούμι, το οποίο συμβολίζει την αγνότητα και την προστασία των ελαφρών πνευμάτων.
  Ο Καίσαρας ήταν εξαιρετική βολή, έχοντας διδαχτεί την τοξοβολία από μικρό παιδί. Ένας αυστηρός δάσκαλος για κάθε δεσποινίς, όριζε πέντε χτυπήματα με ένα κλήμα στην πλάτη του παιδιού. Ωστόσο, ο μικρός Julius όχι μόνο μαστίγωσε, αλλά και διδάχθηκε να συγκεντρώνεται, τον κανόνα να αναπνέει, καταστέλλοντας την κούραση. Αυτή τη στιγμή, ο Καίσαρας προσπαθεί να προσαρμόσει την αναπνοή του ελέγχοντας τον σφυγμό.
  Και οι βάρβαροι επιτίθενται ήδη στα τείχη. Οι Γαλάτες δεν είναι τόσο πυκνοί βάρβαροι, από πολλά μακριά δέντρα, έφτιαξαν εκατοντάδες διαφορετικά σκαλοπάτια, μερικές φορές τόσο φαρδιά που μπορούσε ακόμη και ένα άρμα να οδηγεί κατά μήκος τους.
  Οι Γαλάτες βρυχώνται σαν αρκούδες που δεν έχουν φάει όλο τον χειμώνα. Ταυτόχρονα χτυπούσαν ξίφη εναντίον σπαθιών και σφυρίζουν. Οι Ρωμαίοι τοξότες πυροβολούν σχεδόν ασήμαντοι, οι μαχητές με τη βοήθεια σφεντόνων σπρώχνουν τις σκάλες προς τα κάτω. Αλλά είναι πολλοί από αυτούς και οι Γαλάτες σέρνονται σαν κάμπιες, χωρίς να δίνουν σημασία στις απώλειες. Ακόμη και από απόσταση, μπορεί κανείς να νιώσει ότι οι βάρβαροι μυρίζουν αλκοόλ, φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι του λαού της Κολωνίας πήραν αρκετή ποσότητα αρχαίας φεγγαρόφωτας στο στήθος τους.
  Στην κορυφή δέχονται δυνατά χτυπήματα από δίκοπα ρωμαϊκά τσεκούρια και κοντά σπαθιά. Εδώ είναι οι πρώτες απώλειες μεταξύ των Ρωμαίων, ένας εκατόνταρχος τρυπημένος από ένα κέρατο πέφτει, οι θυμωμένοι Γαλάτες κομματιάζουν το σώμα του και δύο Ρωμαίοι στρατιώτες κατέρρευσαν αμέσως.
  Ο Καίσαρας είπε σύντομα:
  - Ρίξε πίσσα στους βαρβάρους!
  Οι λέβητες βρασμού εγκαθίστανται σε ειδικά εξαρτήματα. Τους σηκώνει ένας πρωτόγονος γερανός, αναποδογυρίζουν και χύνονται στα κεφάλια των Γαλατών. Η λάβα που βράζει καίει τους βαρβάρους, κυριολεκτικά τρελαίνονται από τον πόνο. Η αποπνικτική μυρωδιά του κρέατος που καίγεται ανεβαίνει στην κορυφή. Τυφλωμένοι και καμένοι, οι Γαλάτες έγειραν πίσω, αλλά τα δόρατα και τα τσεκούρια ενός μεγάλου στρατού που προχωρούσε πίσω δεν τους επέτρεψαν να υποχωρήσουν. Υπάρχει ήδη πολύ αίμα που ρέει, αλλά όταν αναμιγνύεται με ρητίνη, είναι τόσο ανατριχιαστικό ...
  Ο Mark Antony φωνάζει:
  - Βάλε φωτιά!
  Πυρσοί πετάνε κάτω, η ρητίνη φουντώνει. Οι Γαλάτες καίγονται και ορμούν πίσω. Τους πατάνε οι πίσω σειρές, οι σκάλες κρεμούν. Και ξανά και ξανά πέφτουν οι βάρβαροι. Όμως η επίθεση, παρά τις τρομερές απώλειες, δεν σκέφτεται να σταματήσει.
  Τεράστια κέρατα των Γαλατών, χωρίς χείλη που φυσούν μέσα τους, αλλά βαρείς πολεμιστές πατάνε κάτω από τα πόδια τους ειδικές φυσούνες από δέρμα βουβάλου. Από ό,τι το βουητό είναι ασυνήθιστο, παχύρρευστο, δρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο στην ψυχή των Γαλατών, όπως οι ήχοι των σκοτεινών θεών που καλούν σε επιτεύγματα.
  Ο Καίσαρας είναι ακόμα ήρεμος, λέγοντας χαμογελώντας:
  - Βάρβαροι, γι' αυτούς οι ήχοι είναι πιο σημαντικοί από την ψυχή!
  Ο Αντώνης απάντησε:
  Ο ιερέας Κλαύδιος έκανε μια γενναιόδωρη θυσία στον Δία και τον Άρη, και οι θεοί είπαν, εγκρίνουμε τα επιχειρήματά σας και θα σας δώσουμε τη νίκη!
  Ο Καίσαρας απάντησε με στίχο:
  Οι θεοί του Ολυμπιακού είναι δυνατοί
  Δεν βοηθούν όμως τους αδύναμους!
  Αν είμαστε πιστοί στον Δία,
  Ας φτιάξουμε μια παγκόσμια δύναμη!
  Για τη νίκη χρειαζόμαστε στρατιώτες,
  Από ατσάλι, χέρι και πολλή ευρηματικότητα!
  Από το χτύπημα, η κακιά ορδή θα καταρρεύσει,
  Και τότε μας περιμένει ένας μεγάλος δρόμος!
  Ο Αντώνης ενέκρινε:
  - Ας δοξαστεί η λάμψη του Δία!
  Από τις αντανακλάσεις το αγόρι αποσπάστηκε από την εμφάνιση της άμαξας. Την μετέφεραν τρία λευκά άλογα. Τελικά, εμφανίστηκε η αγάπη του αγοριού Τζιμ.
  Ένα κορίτσι που ήταν νέο και ταυτόχρονα ώριμο κοίταξε μέσα από ένα γυαλί κατασκοπείας ένα μυώδες αθλητικό αγόρι. Και έδωσε την εντολή:
  - Πάρτε τον κοντά μας!
  Και δύο κορίτσια κάθονταν στην καμπίνα της. Ο Τζιμ κυνηγήθηκε από τους επιτηρητές με μαστίγια. Ο όμορφος νεαρός πήδηξε στην άμαξα. Το σορτσάκι του σκίστηκε αμέσως. Ένα από τα κορίτσια πήρε το παλλόμενο, ενθουσιασμένο καλάμι στο στόμα της, νιώθοντας ευχαρίστηση. Η ερωμένη, για να νιώσει ευχαρίστηση, άρπαξε το αγόρι από τα μαλλιά και του έβαλε το πρόσωπό ανάμεσα στα πόδια του. Και ο Jim, έχοντας ήδη εμπειρία, ξεκίνησε αμέσως τη γλώσσα.
  Το τρίτο κορίτσι πήρε το δεξί χέρι της Yoongi και το έσπρωξε στην κοιλιά της. Και ο νεαρός εραστής χρησιμοποίησε τα δάχτυλά του. Και φεύγουμε. Ένα αγόρι και τρία κορίτσια είναι τόσο κουλ.
  Ο Τζιμ δούλεψε με μανία. Τέλειωσε η κυρία και πιτσίλισε το πρόσωπό του. Μετά από αυτό, άρχισε να δουλεύει η ίδια με τη γλώσσα. Και οι άλλες δύο υπηρέτριες αρκέστηκαν στα εύστροφα χέρια του αγοριού της καμπίνας. Τότε η αλήθεια είναι ότι ένας από αυτούς σηκώθηκε και έσπρωξε ένα στήθος στο πρόσωπο του νεαρού όμορφου άντρα. Άρχισε να δουλεύει με τη γλώσσα με τον μεγάλο της ενθουσιασμό.
  Η ερωμένη ανάγκασε το αγόρι της καμπίνας που εργαζόταν επιδέξια να τελειώσει. Και με ευχαρίστηση έγλειψε αυτή τη λευκή, γλυκιά κρέμα. Ο Τζιμ ήταν νέος και υπερσεξουαλικός και η αρρενωπή του τελειότητα έπεσε μόνο για μερικά δευτερόλεπτα και μετά διογκώθηκε ξανά.
  Και η Κυρία έγνεψε καταφατικά.
  - Ας δουλέψουμε νεαρέ!
  Ο Τζιμ άρχισε να χτυπάει δυνατά. Και η κυρία βόγκηξε ηδονικά. Και ήταν τόσο ευχάριστη δουλειά. Και ένα άλλο κορίτσι πιτσίλισε το πρόσωπό του.
  Την αντικατέστησε μια φίλη και πάλι η γλώσσα του αγοριού όρμησε στην κοιλιά του κοριτσιού. Και επεξεργάστηκε πολύ επιδέξια τα τοιχώματα της βρεγμένης σπηλιάς. Το κορίτσι άρχισε να ανατριχιάζει από τον οργασμό. Ήταν πολύ ευχάριστο για εκείνη. Τελείωσε και η ερωμένη, με άγριο βρυχηθμό.
  Τα αγόρια στη φυτεία σήκωσαν τα κεφάλια τους και άκουσαν. Αλλά οι επιτηρητές τους χτυπούσαν αλύπητα στις λεπτές αλλά κουρελιασμένες πλάτες τους με κοφτερές ωμοπλάτες και φώναξαν:
  - Εργασία! Εργασιακά πλάσματα!
  Ο Τζιμ δούλεψε επίσης. Τελείωσε, αλλά και πάλι τα επιδέξια χέρια της ερωμένης ύψωσαν την τελειότητα. Και το αγόρι της καμπίνας άρχισε να σκύβει ένα άλλο κορίτσι. Και η κυρία ζήτησε μια γλώσσα. Τι είναι τελικά τόσο ωραίο και πολύ ωραίο.
  Ο Τζιμ δούλεψε. Ένα από τα κορίτσια άρχισε να γαργαλάει την τραχιά, σκονισμένη φτέρνα του. Μετά γλίστρησε το πόδι της ανάμεσα στα πόδια της. Και άρχισε να γκρινιάζει.
  Ο Τζιμ Χόκινς κούνησε δυνατά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και τον άναψε.
  Με τρία υπέροχα κορίτσια ταυτόχρονα - είναι ωραίο. Και η γλώσσα σου είναι λουσμένη στο ζουμί.
  Η ερωμένη τελείωσε και πήρε το καλάμι του νεαρού στο στόμα της. Και πέταξε ξανά το χυλό, αν και ήδη μικρότερο. Αλλά η κυρία έγλειψε μέχρι τη σταγόνα.
  Μετά ανέβασε ξανά την τελειότητα με τη γλώσσα της. Και έκανε το αγόρι να σφυρί στο λάγνο στήθος της.
  Και η γλώσσα βρήκε για τον εαυτό της μια άλλη βρεγμένη σπηλιά. Και πόσο νόστιμο ήταν. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού ενθουσίασαν και έφεραν ένα άλλο κορίτσι σε οργασμό.
  Πόσο υπέροχα και υπέροχα ήταν όλα. Και ο Τζιμ Χόκινς δούλεψε με μεγάλο ενθουσιασμό χωρίς να νιώθει κουρασμένος.
  Και τα κορίτσια συνέχιζαν να τρέμουν και κατέληγαν σε άγρια έκσταση. Τελικά, ήταν εντελώς εξαντλημένοι, και ο ήλιος άρχισε να γέρνει προς τον ορίζοντα και σκοτείνιασε.
  Έτσι τρία κορίτσια και ένα αγόρι αποκοιμήθηκαν στην άμαξα και μύρισαν οι μύτες τους. Τα σώματα ήταν γυμνά και κουρασμένα, εξαντλημένα.
  Ο Τζιμ άρχισε να ροχαλίζει και κανείς δεν ενόχλησε το αγόρι που είχε ένα υπέροχο όνειρο.
  
  
  
  ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΚΟΣΟΦΣΚΙ
  ΣΧΟΛΙΟ.
  Ο Στάλιν άκουσε τον Ροκοσόφσκι και χτύπησε πρώτος τον Πάουλους. Φαινόταν ενδιαφέρουσα στρατηγική και τακτική, αλλά οδηγεί σε απροσδόκητες συνέπειες. Τώρα η μόνη ελπίδα είναι τα κορίτσια.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Αντί για ένα χτύπημα στον Mainstein τον Δεκέμβριο του 1942, ο Στάλιν διέταξε πρώτα, όπως πρότεινε ο Rokossovsky, να νικήσει τον Paulus. Και τα σοβιετικά στρατεύματα επιτέθηκαν στους Γερμανούς στην οχύρωση. Ήταν ακόμα αρκετά έτοιμοι για μάχη και βασίζονταν σε ισχυρές άμυνες. Ως αποτέλεσμα, ο Paulus δεν κατάφερε να νικήσει. Και ο Mainstein κατάφερε να διαρρεύσει από το νότο. Και κυκλοφόρησε την ομάδα στο Στάλινγκραντ.
  Ο Στάλιν διέταξε να ανακαταλάβουν την πόλη με κάθε κόστος. Και ξέσπασαν σκληρές μάχες. Αλλά αν το Στάλινγκραντ ήταν σύμβολο της ηρωικής άμυνας του Κόκκινου Στρατού, τώρα έχει γίνει ένα είδος πεισματικής άμυνας από την πλευρά των Γερμανών.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα καθηλώθηκαν στην κατεύθυνση του Στάλινγκραντ και η κατάρρευση του μετώπου δεν συνέβη. Επιπλέον, ο Ρόμελ έλαβε εγκαίρως ενισχύσεις και εξουσίες από τον Χίτλερ, κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα αποτελεσματικό χτύπημα στην Αλγερία. Και νίκησε τα αμερικανικά στρατεύματα. Μόνο οι Γερμανοί πήραν περισσότερους από εκατόν πενήντα χιλιάδες αιχμαλώτους. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Ρούσβελτ πρόσφερε στο Τρίτο Ράιχ ανακωχή και διαπραγματεύσεις. Το ίδιο έκανε και ο Τσόρτσιλ. Και οι μάχες στη Δύση σταμάτησαν. Οι Γερμανοί διατήρησαν μέρος της Αφρικής και τους πόρους της.
  Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν πολλούς μήνες. Και τα γερμανικά στρατεύματα θα συνεχίσουν να πολεμούν.
  Φυσικά, ο Χίτλερ ήταν αρκετά έξυπνος για να κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο και να αυξήσει την παραγωγή όπλων. Υπάρχει αρκετό εργατικό δυναμικό. Ο Κόκκινος Στρατός έχασε πολύ χρόνο και στρατιώτες που πολεμούσαν στο Στάλινγκραντ. Και στα τέλη Φεβρουαρίου, οι Γερμανοί σχημάτισαν πρόσθετες εφεδρείες και χτύπησαν από τον Βορρά. Στις μάχες συμμετείχαν και οι "Τίγρεις" και οι "Πάνθηρες". Και ταυτόχρονα έφτασε και ο υπέροχος άσος πιλότος Μαρσέιγ. Ένας πολύ τρομερός μαχητής. Για τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, ήταν ο πρώτος Γερμανός πιλότος που του απονεμήθηκε ξανά ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και οι Γερμανοί μπόρεσαν να εισέλθουν στο Στάλινγκραντ από τα βόρεια και να σχηματίσουν έναν άλλο θύλακα σοβιετικών στρατευμάτων.
  Και ο Κόκκινος Στρατός ήταν περικυκλωμένος, σφιγμένος κεφαλαιουχικά. Και οι Γερμανοί την κανόνισαν σαν να τσιμπάνε κοτόπουλο.
  Και εννοεί ότι τα γερμανικά κορίτσια στον "Πάνθηρα" έδειξαν τη μεγαλύτερη κλάση.
  Εδώ η Γκέρντα το κάρφωσε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της. Και έσπασε το σοβιετικό τριάντα τέσσερα, ουρλιάζοντας:
  - Για χρυσά μετάλλια!
  Εδώ είναι οι πολεμιστές. Και πώς θα σφυρηλατηθεί η Charlotte με τη βοήθεια της κόκκινης θηλής του στήθους της. Και ένα άλλο σοβιετικό αυτοκίνητο θα εμβολιστεί. Και είναι μια τόσο κοκκινομάλλα βίξα - απλά σούπερ.
  Η Σάρλοτ το πήρε και τραγούδησε:
  - Ερωτεύτηκες έναν διάβολο
  Και αποφάσισε να της δώσει το κεφάλαιο του!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας ένα γυμνό, στρογγυλό τακούνι και φώναξε:
  - Για την πιο ευρηματική έμπνευση!
  Μετά έβγαλε τη γλώσσα της.
  Και η Κριστίνα, έχοντας χτυπήσει τη θηλή φράουλας στο κουμπί και σπάζοντας το σοβιετικό HF, ούρλιαξε:
  - Για τα μεγαλύτερα ρεκόρ των στρατευμάτων αρμάτων μάχης!
  Οι Γερμανοί τον Μάρτιο νίκησαν τα σοβιετικά στρατεύματα στο καζάνι. Μέρος των ρωσικών στρατευμάτων παραδόθηκε. Και αυτή ήταν η επιτυχία του Τρίτου Ράιχ. Μετά από αυτό, η κατάσταση κλιμακώθηκε ακόμη περισσότερο... Ήρθε όμως η λάσπη. Ο Κόκκινος Στρατός άρχισε να αποκαθιστά τις ζημιές και οι Γερμανοί αναπληρώθηκαν. Το Στάλινγκραντ ήταν υπό τον έλεγχο της Βέρμαχτ.
  Η σιωπή κυριάρχησε μέχρι τα τέλη Μαΐου. Οι Γερμανοί ανέβασαν νέα άρματα μάχης: "Panther", "Tiger", αυτοκινούμενα όπλα "Ferdinand" και εκσυγχρονισμένο T-4. Αυτές είναι μεγάλες δυνάμεις. Στη σειρά μπήκαν και τα τελευταία μαχητικά ME-309 και Focke-Wulf. Για τον Κόκκινο Στρατό, αυτό ήταν ένα πρόβλημα. Η Μασσαλία, έχοντας καταρρίψει 500 αεροσκάφη, έλαβε τον πέμπτο βαθμό του Σταυρού του Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Αυτός ο άσος αποδείχθηκε εξαιρετικά τρομερός και επικίνδυνος.
  Αυτός είναι πραγματικά ο πιο επικίνδυνος από τους άσους.
  Και τότε η ξυπόλητη Αλμπίνα και η Αλβίνα εμφανίστηκαν στον ουρανό. Και αυτά τα κορίτσια είναι εξαιρετικά τρομερά και παλεύουν με ένα μόνο μπικίνι.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κατέρριψε έναν σοβιετικό μαχητή και τραγούδησε:
  - Είμαι μεγάλος αετός,
  Θα κατακτήσω τη Μόσχα την πρωτεύουσα!
  Η Alvina κατέρριψε ένα σοβιετικό επιθετικό αεροσκάφος με τη βοήθεια μιας κόκκινης θηλής στο στήθος και τσίριξε:
  - Ανεβείτε τα γεράκια σαν αετοί!
  Ναι, οι Γερμανοί είναι δυνατοί εδώ, και τα αεροπλάνα τους, ειδικά το πιο πρόσφατο ME-309, έχουν πολύ ισχυρά όπλα: επτά σημεία βολής, τρία από αυτά αεροβόλα των 30 χιλιοστών - αυτό είναι σοβαρό!
  Για τη Ρωσία, αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.
  Οι Γερμανοί προχωρούν προς την κατεύθυνση του Αστραχάν. Και ενώ έχουν επιτυχία. Επιπλέον, ο Κόκκινος Στρατός δεν είναι αρκετά έτοιμος για αυτό. Επιπλέον, ο "Τίγρης" αποδείχθηκε κυριολεκτικά ένα τανκ σοκ. Η εμφάνισή του προκάλεσε φρίκη και δέος.
  Σε ένα μήνα, οι Γερμανοί έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα και απέκοψαν από ξηρά τον Καύκασο από το κύριο έδαφος της ΕΣΣΔ.
  Και τότε η Τουρκία μπήκε επιτέλους στον πόλεμο. Και έχει πολλά τανκς, συμπεριλαμβανομένων και αμερικανικών.
  Προς το παρόν, οι ΗΠΑ και η Βρετανία βρίσκονται σε πόλεμο με την Ιαπωνία και δεν μπαίνει σε μάχη. Όμως η κατάσταση είναι ήδη κρίσιμη.
  Το Tiger-2 άρχισε να φτάνει στο μέτωπο. Θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει στη σειρά νωρίτερα στην πραγματική ιστορία. Αλλά η επιθυμία να το κάνουμε μαζί με το Panther-2 επηρέασε. Και τώρα οι Γερμανοί έχουν περισσότερους πόρους και οι βομβαρδισμοί των Συμμάχων ουσιαστικά δεν τους παρεμβαίνουν. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες πωλούν επίσης πρώτες ύλες στους Γερμανούς και πετρέλαιο. Οι Γερμανοί δεν χρειάζονται αμερικανικά τανκς - τα δικά τους είναι καλύτερα. Αλλά τότε μπορείτε να πάρετε βομβαρδιστικά και να επιτεθείτε σε αεροσκάφη. Αυτοί είναι καλοί. Ειδικά το Β-29.
  Ωστόσο, οι Γερμανοί έχουν ήδη μπει στη σειρά Yu-288 από τον Αύγουστο, η οποία είναι ελαφρώς κατώτερη από την αμερικανική σε φορτίο βόμβας, και ξεπερνά σε ταχύτητα και ευελιξία.
  Οι Γερμανοί μπορούμε να πούμε πάνω σε λευκό άλογο. Και τα στρατεύματά τους προελαύνουν κατά μήκος της Κασπίας Θάλασσας. Κάθε εβδομάδα, η Ρωσία χάνει δύναμη και πρωτοβουλία.
  Οι μάχες είναι γενικά αιματηρές.
  Μέχρι τον Σεπτέμβριο, οι Γερμανοί είχαν ήδη καταλάβει τόσο την Επικράτεια των Καλμίκων όσο και το Νταγκεστάν. Και έχουν ήδη μπει στο Αζερμπαϊτζάν. Η κατάσταση χειροτέρεψε. Οι Τούρκοι περικύκλωσαν το Ερεβάν και το παρέκαμψαν από όλες τις πλευρές και κατέλαβαν το Μπατούμι. Στα μέσα Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τους Γερμανούς.
  Η κατάσταση στον Καύκασο έχει γίνει απελπιστική. Ο Στάλιν πρόσφερε ειρήνη στον Χίτλερ με ευνοϊκούς όρους για τη Γερμανία. Ο Φύρερ αγνόησε την πρόταση του αρχηγού.
  Τον Οκτώβριο, οι μάχες ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη για το Μπατούμι. Η κατάσταση αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη. Και το πιο άσχημο είναι ότι το κενό δεν φαίνεται. Ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο, αλλά οι Γερμανοί ήταν σε επιφυλακή και απωθήθηκαν.
  Τον Σεπτέμβριο, το "Panther" -2 εμφανίστηκε στη σειρά. Είναι αρκετά βαρύ στους πενήντα τρεις τόνους, αλλά με κινητήρα 900 ίππων. Και ένα πυροβόλο των 88 χλστ. στο 71ΕΛ. Οι μάχες είναι φυσικά σκληρές, αλλά το γερμανικό αυτοκίνητο προστατεύεται καλά στο μέτωπο, και ικανοποιητικά στα πλάγια. Το "Panther" -2 είναι το καλύτερο τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η ΕΣΣΔ προετοιμάζει τα T-34-85 και IS-2. Αλλά αυτά τα τανκς δεν είναι ακόμα αρκετά ισχυρά για να πολεμήσουν το Panther-2, το οποίο οι Γερμανοί θέλουν να κάνουν το κύριο άρμα τους.
  Μέχρι το χειμώνα, σχεδόν ολόκληρος ο Καύκασος είναι υποτονικός. Υπήρξε μια λειτουργική παύση. Οι Γερμανοί συγκεντρώνουν δυνάμεις για να επιτεθούν την άνοιξη. Και ο Κόκκινος Στρατός έχει χάσει πολλά, και επίσης συσσωρεύεται.
  Οι ιδιαίτερες ελπίδες του Στάλιν είναι τα IS-2 και T-34-85, τανκς με ισχυρότερα όπλα και κάπως ισχυρότερη πανοπλία. Αλλά το γερμανικό "Panther" -2 που οι Γερμανοί έχουν ένα μεσαίο τανκ είναι ισχυρότερο από το βαρύ σοβιετικό IS-2 στην θωράκιση του όπλου και στην μετωπική θωράκιση, ειδικά στο μέτωπο του πύργου. Και δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για το T-34-85.
  Κατά τη διάρκεια του χειμώνα και στις αρχές της άνοιξης, οι Γερμανοί παρήγαγαν πολύ "Πάνθηρα" -2. Αυτό το τανκ βγήκε στην κορυφή στη σειρά μέχρι τον Μάιο. Το T-4 κατασκευάστηκε επίσης λόγω της απλότητας και της εδραιωμένης αλυσίδας του. Αλλά αφαιρέθηκε επίσης. Όπως ο συνηθισμένος "Πάνθηρας", ο τελευταίος ισχύει μόνο τον Ιούνιο, μαζί με τον "Τίγρη". Ναι, ο συνηθισμένος "Τίγρης", λόγω των καλών αγωνιστικών του προσόντων, ήταν και αυτός στη σειρά. Και μόνο από τον Ιούνιο του 1944 δύο κύριες δεξαμενές παρέμειναν στη σειρά: "Panther" -2 και "Tiger" -2. Το τελευταίο ρεζερβουάρ έχει ισχυρότερους κινητήρες 1000 ίππων, επομένως και τα δύο οχήματα λειτουργούν αρκετά.
  Τον Μάιο οι Γερμανοί άρχισαν να προελαύνουν προς δύο κατευθύνσεις. Στο Σαράτοφ από το Στάλινγκραντ, και στο Τιχβίν, για να πάρει το Λένινγκραντ σε διπλό ρινγκ. Την ίδια ώρα, Φινλανδοί και Σουηδοί πέρασαν επιθετικά στην Καρελία. Παρά τις καλύτερες προσπάθειες του Κολοντάι, οι Γερμανοί κατάφεραν να πείσουν τη Σουηδία να μπει στον πόλεμο.
  Στην πραγματικότητα, μετά την απώλεια του Καυκάσου και του πετρελαίου του Μπακού, η ΕΣΣΔ δεν έχει πλέον καμία ευκαιρία. Γιατί λοιπόν να μην κατακτήσετε την περιοχή για τον εαυτό σας;
  Επιπλέον, θυμήθηκαν τον Κάρολο τον Δωδέκατο. Ήρθε η ώρα να εκδικηθούμε. Επιπλέον, η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή.
  Ο Κόκκινος Στρατός λοιπόν είναι διπλά δύσκολος. Οι Γερμανοί πήραν γρήγορα το Σαράτοφ. Δεδομένου ότι οι κύριες δυνάμεις συγκεντρώνονται στην κεντρική κατεύθυνση και καλύπτουν τη Μόσχα. Όπως, όμως, το Tikhvin καταλήφθηκε, αν και λίγο πιο αργά, αφού η πόλη ήταν καλά οχυρωμένη. Το Λένινγκραντ έπεσε σε διπλό ρινγκ.
  Οι μάχες για την πόλη Kuibyshev ήταν κάπως μεγαλύτερες. Εδώ έγινε η εκκένωση των κύριων ιδρυμάτων. Και δεν μπορείς να τα φτάσεις εκεί εύκολα.
  Όμως οι Γερμανοί περικύκλωσαν τον Kuibyshev.
  Και όταν μια πόλη περικυκλώνεται, αργά ή γρήγορα ξεμένει από πυρομαχικά και τρόφιμα.
  Ο Χίτλερ χάρηκε. Και ακόμη και για να γιορτάσει, κανόνισε τους πρώτους αγώνες μονομάχων στο Τρίτο Ράιχ.
  Όμορφα, ημίγυμνα κορίτσια τσακώθηκαν και ήταν υπέροχο. Και εκτός από αυτά, υπάρχουν και μυώδη αγόρια με κολυμβήθρα.
  Μετά την πτώση του Kuibyshev, οι Ναζί προέλασαν προς την κατεύθυνση του Ulyanovsk. Και κινήθηκαν με αυτοπεποίθηση.
  Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη συμμετείχαν στις μάχες όλο και πιο ενεργά. Τα βομβαρδιστικά ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Πρέπει να πω ότι είναι πολύ ωραίοι.
  Και τα σοβιετικά μαχητικά δεν μπορούν να τους προλάβουν, και τα αντιαεροπορικά δεν χρειάζονται πάρα πολλά.
  Εδώ είναι μια τέτοια κατάσταση.
  Και τώρα οι Ναζί εισβάλλουν ήδη στο Ουλιάνοφσκ. Και αυτό είναι μια σοβαρή αξίωση για νίκη.
  Αλλά ο Κόκκινος Στρατός αντιστέκεται. Τα κορίτσια της Komsomol παλεύουν ιδιαίτερα όμορφα και απελπισμένα.
  Πολεμούν με άγρια μανία, δείχνουν τον απαράμιλλο ηρωισμό τους. Και ταυτόχρονα τραγουδούν επίσης.
  Τολμηρά κορίτσια πολεμούν για τη Ρωσία,
  Είναι πολύ περήφανοι και οι γιοι του Σβάρογκ ....
  Η ομορφιά μας χτυπά τόσο εύστοχα με ένα πολυβόλο,
  Οι υπηρέτες του Σατανά δεν θα μπορέσουν να μας σπάσουν!
  
  Πολεμήσαμε γενναία, πολεμήσαμε ενάντια στο φασισμό,
  Θα νικήσουμε την κακή Βέρμαχτ, παρόλο που ο εχθρός είναι δυνατός...
  Πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε τον κομμουνισμό,
  Χρυσό φύλλωμα, λαμπερό από τον σφενδάμι!
  
  Δεν υπάρχει καλύτερη χώρα μας, ο κομμουνισμός είναι πιο όμορφος,
  Έτσι ώστε η Πατρίδα μας να ανθίζει λαμπερά ...
  Η ευτυχία με φως θα έρθει στον πλανήτη,
  Και το όνειρο για μια καλύτερη ζωή θα γίνει σύντομα πραγματικότητα!
  
  Πιστέψτε η Ρωσία μας θα γίνει μια μεγάλη ευτυχία,
  Θα κυβερνήσει η Μαρία, η Λάντα μητέρα των Θεών...
  Θα σταματήσουμε την επίθεση της κολασμένης άγριας Βέρμαχτ,
  Και δεν χρειάζονται επιπλέον και απομνημονευμένες λέξεις!
  
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να ξεσκίσει την καρδιά των κοριτσιών,
  Εμείς οι μαχητές ακονίσαμε ένα κοφτερό, ξέφρενο ξίφος...
  Η φωνή των καλλονών γνωρίζει πολύ καλά το κάλεσμα,
  Και θα μπορέσουμε να κόψουμε τις φασιστικές ορδές!
  
  Να ξέρετε ότι εμείς τα μέλη της Komsomol δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ,
  Θα ξαπλώσουμε όλους τους Ναζί με την πιο κοφτερή λεπίδα...
  Αφήστε τα πρόσωπα των κοριτσιών μας να λάμπουν με χρυσό,
  Και θα χτυπήσουμε με γροθιά τον φασίστα στο πρόσωπο!
  
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι ορμάει μέσα από τις σκληρές χιονοστιβάδες,
  Μουσκαρίζει ενεργά με έναν κεραυνό από το πολυβόλο ...
  Εσείς οι φασίστες δεν έχετε παρά να πνιγείτε,
  Γιατί η Πατρίδα είναι ένα μονόλιθο φρούριο!
  
  Θα νικήσουμε τους φασίστες, παρόλο που έχουν τη δύναμη της ειρήνης,
  Ο θείος Σαμ αποφάσισε να παίξει μαζί με τον Φριτς σε αυτή τη μάχη..
  Έγιναν είδωλο από τον Αδόλφο,
  Και τώρα έχει εναντίον τους ρωσικούς στρατούς!
  
  Εδώ βράζουν οι κακές μάχες, στη μάχη αυτού του μέλους της Komsomol,
  Συντρίβουν τους Ναζί, αν και σε έναν άνισο αγώνα...
  Η φωνή ενός κοριτσιού από το ασήμι είναι τόσο ηχηρή,
  Η καλλονή δεν θα υποκύψει στον Χίτλερ-Σατανά!
  
  Το ρωσικό μας μερίδιο είναι να κερδίζει συνεχώς,
  Αν και η φασιστική αρμάδα δεν γνωρίζει τον αριθμό ...
  Και χτυπήσαμε δυνατά τον Αδόλφο στο σαγόνι δυνατά,
  Η Εργατική Μόσχα υπέκυψε στο χτύπημα!
  
  Υπάρχουν ήδη χιονοστιβάδες και τα κορίτσια είναι ξυπόλητα,
  Τρεμοπαίουν με τη γυμνή φτέρνα τους, σαν ίχνος λαγού...
  Τα μέλη της Komsomol ορμούν στη μάχη,
  Πιστέψτε ότι ο εχθρός δεν θα δει την αυγή!
  
  Μη δίνετε έλεος στους φασίστες στη μάχη,
  Ο στρατός τους θα είναι στην κόλαση, σαν διάβολος στη φωτιά...
  Θα λάβουμε ανταμοιβές από τα χέρια του Ιησού,
  Θα είναι πολύ άγριο, τα Ρωσικά κορίτσια αρκούδα!
  
  Αν χρειαστεί, θα στρίψουμε, όλα τα βουνά είναι χιονισμένα,
  Και θα σταθούμε στο σύμπαν του ελαφρού παραδείσου κομμουνισμού...
  Μας άνοιξε μια βολή από τα όπλα της Aurora,
  Και ο βάναυσος φασισμός ρίχτηκε στην κόλαση!
  
  Το Στάλινγκραντ δεν υπέκυψε, αντισταθήκαμε κάτω από αυτό,
  Αν και μια ορδή ξέσπασε από ατσάλι και κόλαση...
  Τα κορίτσια πέταξαν ξυπόλητες χειροβομβίδες με τα πόδια τους,
  Γιατί η Πατρίδα των μελών της Komsomol είναι μία!
  
  Πιστεύω ότι θα είμαστε στο Βερολίνο, παρόλο που είναι δύσκολο,
  Οι Ναζί έχουν "Πάνθηρες", "Τίγρεις", "Λιοντάρια", "Φερδινάνδο"!
  Το κορίτσι τράβηξε την αλυσίδα στον ώμο της,
  Γιατί τα μέλη της Komsomol στη μάχη είναι ένα άγριο ταλέντο!
  
  Η καρδιά της νεαρής κοπέλας δίνεται στον Ιησού,
  Επίσης, ο Λένιν και ο Στάλιν ζουν με παθιασμένη πίστη ...
  Για να μην υπάρχουν πλέον επιδέξια αμφιβολίες,
  Ας πούμε σταθερά και δυνατά ότι ο Αδόλφος είναι κάπουτ!
  
  Θα συντρίψουμε τον πρόεδρο δράκο με σπαθιά,
  Και θα καταστρέφουμε τη συμμορία του για αιώνες ...
  Θα πατήσουμε με τα πόδια μας τις ορδές των κοριτσιών του φασισμού,
  Ας εκπληρωθεί το φως, άγιο όνειρο!
  
  Δώστε στους ανθρώπους ελευθερία, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους,
  Έτσι ώστε το αστέρι να λάμπει σαν τον Ήλιο του κομμουνισμού ...
  Επειδή θα έχουμε χυλό με βούτυρο τόσο πηχτό,
  Η αιώνια νιότη της αδερφής μας θα μας γίνει για πάντα!
  
  Εδώ το φως θα έρθει, η Πατρίδα θα λάμψει ...
  Η Πατρίδα θα είναι δόξα για μας για αιώνες ...
  Θα σταθούμε στην κορυφή, πιστεύετε στον κομμουνισμό,
  Η δύναμη του ρωσικού πνεύματος, ξέρετε ότι ο μαχητής είναι υπέροχος!
  
  Εδώ η Ρωσία είναι έτοιμη να γίνει πιο ευγενική και πιο όμορφη,
  Και βοηθήστε όλο τον κόσμο να πάει στην ευτυχία του παραδείσου ...
  Είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε το σύμπαν ακόμη και τις άκρες,
  Το σύμπαν χωρίς άκρη στην ευτυχία των δυνάμεων να φέρει!
  
  Αλλά δεν θα υπάρχει Ρωσία κάτω από τη φτέρνα του κακού Ράιχ,
  Γιατί έχει αληθινό ταλέντο στη μάχη...
  Στο χορό των κοριτσιών μας, σε εκείνο το ρολόι,
  Τι θα πιστέψει η καλλονή οποιοδήποτε αποτέλεσμα!
  
  Σύντομα θα έρθει η εποχή του λαμπερού ήλιου,
  Όταν η δόξα της Πατρίδας θα ανθίσει υπέροχα ...
  Ο στρατός μας πολεμά περίφημα με την κολασμένη Βέρμαχτ,
  Και θα μπορέσει να σαρώσει την ορδή του κακού Φριτς!
  
  Χαίρε Παναγία Λαδά, Μητέρα μας,
  Γέννησες τον Περούν και τον Γιαρίλ αιώνων...
  Ο απελπιστικός χυλός δεν θα λάβει πίστη,
  Αν ξοδέψεις πολλά, δεν θα κρατήσεις λόγια!
  
  Ο πιο σημαντικός ηγεμόνας είναι ο μεγάλος Στάλιν,
  Ο Λένιν του κληροδότησε τον πιο σοφό δρόμο για την Εδέμ...
  Επειδή ο Ιωσήφ είναι ο κυρίαρχος του φωτός,
  Και κάποια στιγμή για ανθρώπους ιδανικό!
  
  Οι Ναζί δεν θα μπορέσουν να ξεγελάσουν την Πατρίδα,
  Και αποκόψτε τη Μόσχα από τον Βόλγα, από τη Σιβηρία ...
  Πιστεύω ότι θα ζήσει - οι Ρώσοι υπό τον κομμουνισμό,
  Και η δύναμη του Αδόλφου - θα σβήσω το κορίτσι!
  
  Σύντομα θα υπάρξει νίκη, είναι αλήθεια σαν τον ήλιο,
  Σύντομα θα υπάρξει μια ακτινοβολία, όπως οι ακτίνες ενός κβάζαρ ...
  Και πιστέψτε τη Ρωσία, ο κομμουνισμός θα αναπτυχθεί,
  Λοιπόν, αν δεν με πιστεύεις, καλύτερα να σωπάσεις!
  
  Η επιστήμη σύντομα θα αναστήσει τους νεκρούς του κομμουνισμού,
  Η σοφία της είναι απεριόριστη, τόσο μεγάλη όσο ένα κβάζαρ...
  Θα νικήσουμε τους φασίστες με την καλή μας διάθεση,
  Ας μην παραδοθούμε στον πειρασμό της χρυσής τσάντας!
  
  Λοιπόν, εν ολίγοις θα περάσει, αυτή είναι μια κόλαση,
  Εμείς τα κορίτσια θα μπούμε στο Βερολίνο με τα κόκκινα...
  Και το απεριόριστο βάρος μας θα τελειώσει,
  Γιατί θα πάρουμε την ευτυχία μας με έναν αγώνα!
  Τα κορίτσια πάλεψαν καλά. Έριξαν ακόμη και χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Αλλά φυσικά, οι δυνάμεις είναι ήδη πολύ άνισες.
  Το Ulyanovsk έπεσε, αν και για αυτό οι Γερμανοί έπρεπε να το περικυκλώσουν εντελώς. Και τότε οι Ναζί πλησίασαν το Καζάν ...
  Ήρθε το φθινόπωρο και έπεσαν δυνατές βροχές. Οι Γερμανοί κατέλαβαν επίσης το Uralsk, το Guryev και περικύκλωσαν το Orenburg. Η κατάσταση είναι πλέον ακόμη πιο περίπλοκη.
  Ο Χίτλερ είχε πλέον όλα τα χαρτιά και την πρωτοβουλία. Και η Μασσαλία έλαβε για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη που κατέρριψαν ένα μοναδικό βραβείο: τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Και για χίλια κατεδαφισμένα αεροπλάνα, τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού - που είναι πολύ ωραίο.
  Υπάρχει μια παύση το χειμώνα. Και οι δύο πλευρές συσσώρευσαν δύναμη και δημιούργησαν νέα όπλα. Η ΕΣΣΔ πήρε το αυτοκινούμενο πυροβόλο SU-100. Είναι αρκετά πρακτική. Και σχετικά φθηνό και εύκολο στην κατασκευή. Και επίσης το μαχητικό, αν και όχι τεράστιο Yak-3, λόγω της έλλειψης duralumin, δεν εκτοξεύτηκε πραγματικά. Και LA-7. Δεν τα κατάφεραν όλοι φυσικά.
  Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη δεν έχουν μπει ακόμη στη σειρά. Σε αντίθεση με τους Γερμανούς.
  Επιπλέον, οι Ναζί είχαν "Πάνθηρα" -3. Αυτό το αυτοκίνητο είχε χαμηλότερη σιλουέτα και παχύτερη πανοπλία με μεγάλες κλίσεις των φύλλων. Και το όπλο ήταν πιο διαπεραστικό και ακριβές στα 88 mm 100 EL. Ναι, αυτό είναι ένα σοβαρό μηχάνημα. Η θωράκιση των πλευρών αυξήθηκε στα 120 mm με κλίσεις και το μέτωπο στα 200. Το βάρος αυξήθηκε επίσης στους 65 τόνους, αλλά ο κινητήρας έγινε επίσης ισχυρότερος στους 1200 ίππους. Και η σιλουέτα είναι αισθητά χαμηλότερη, λόγω της θέσης του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων σε ένα μπλοκ. Και αυτό είναι ένα σοβαρό αυτοκίνητο.
  Και εμφανίστηκε ο "Τίγρης" -3. Ζύγιζε 90 τόνους, αλλά ο κινητήρας ήταν 1500 ίππων. Και η πανοπλία είναι ακόμη πιο παχιά, και το όπλο είναι πιο ισχυρό.
  Για να το πω ωμά, η κατάσταση είναι τεταμένη.
  Επιπλέον, οι ντίσκο το σαράντα πέμπτο έτος μπήκαν σε σειρά. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά λόγω της ευπάθειας στα αντιαεροπορικά όπλα και στα μεγάλα μεγέθη. Ήταν όμως πολύ γρήγοροι και ανέβηκαν σε ύψος είκοσι χιλιομέτρων.
  Οι μάχες ξανάρχισαν την άνοιξη.
  Οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Μόσχας. Και πάλι οι πιο σκληρές μάχες.
  Αλλά ο Κόκκινος Στρατός μάχεται απελπισμένα.
  Και ταυτόχρονα και πρωτοπόροι στη μάχη.
  Και τα γενναία παιδιά τραγουδούν και πατούν πάνω στο φλοιό του πάγου με τα γυμνά τους πόδια.
  Είμαστε πρωτοπόροι - ήρωες της Πατρίδας,
  Ποιοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Οκτωβρίου...
  Δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή για τη Ρωσία,
  Να δοξαστείς με το κόκκινο λάβαρο του βασιλιά!
  
  Αγαπάμε και ξέρουμε να παλεύουμε σκληρά,
  Οι Ναζί έσπασαν με ζήλο τα κέρατα ...
  Έχουμε χειροβομβίδες σε μια ευρύχωρη τσάντα,
  Η ζωή δεν είναι ακριβή για εμάς τους πρωτοπόρους!
  
  Αγαπάμε την αγία μας Πατρίδα,
  Τι δημιούργησε ο τρομερός κομμουνισμός...
  Εδώ είναι ένα κορίτσι της Κομσομόλ που περπατά ξυπόλητη μέσα στο χιόνι,
  Και ο φασίστας θέλει να μας ρίξει κάτω!
  
  Πολέμησα με ζήλο με τον ναζισμό κοντά στη Μόσχα,
  Και κουρέψαμε όλους τους εχθρούς με ένα δρεπάνι...
  Γιατί δόθηκε αυτή η Βέρμαχτ στους Ρώσους,
  Θα τον χτυπήσω με τη γροθιά μου!
  
  Είμαι πρωτοπόρος και υπό τη μεγάλη Μόσχα,
  Πολέμησε σαν γίγαντας πολεμιστής...
  Σταμάτησε την άγρια επίθεση του φασισμού,
  Έχουμε ένα Λόρδο Ανώτατο Είδος!
  
  Δεν υπάρχουν άκρα στην αναβίωση της Ρωσίας,
  Μεγάλε Στάλιν, μας σήκωσε από τα γόνατα...
  Svarog ο μεγάλος, ο υψηλότερος μεσσίας,
  Και το λαμπερό ιδανικό της Lada!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι, αγόρια, κορίτσια,
  Μας αρέσει να πολεμάμε - αυτό είναι το πεπρωμένο μας ...
  Και η φωνή του μέλους της Komsomol καλεί,
  Αν και επικρατεί αιματηρό χάος!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα του Svarog,
  Και ο κομμουνισμός άναψε το δρόμο...
  Οι πρωτοπόροι δεν χρειάζονται έναν κακό Θεό,
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να μας λυγίσει σε γροθιά!
  
  Έχουμε ένα δροσερό τανκ με κεκλιμένη πανοπλία,
  Είναι τόσο εύκολο για τον Fritz να μην διαρρεύσει,
  Με αγάπη στη Lada, αρχοντική κοπέλα,
  Για να μετατρέψετε ένα αρπακτικό σε παιχνίδι!
  
  Ο μαχόμενος λαός της Μόσχας υπερασπίστηκε,
  Και μετά ήταν το μεγάλο Στάλινγκραντ....
  Θα δούμε σύντομα να δίνεται ο κομμουνισμός,
  Περάστε και μάθετε την παρέλαση στο Βερολίνο!
  
  Ναι, το Στάλινγκραντ είναι περήφανο για αυτή τη λέξη,
  Είμαστε ξυπόλητοι πρωτοπόροι σε μια χιονοστιβάδα...
  Θα σπάσουμε το κέρατο μιας ηλίθιας αγελάδας
  Και θα οδηγήσουμε τον Χίτλερ κατευθείαν στο φέρετρο!
  
  Να ξέρετε ότι η Πατρίδα δεν θα λυγίσει ποτέ,
  Η παρόρμησή της δεν συγκρατείται...
  Είθε ο ήλιος να λάμπει για πάντα πάνω από τη Ρωσία,
  Και ο ύπουλος κλέφτης θα τσακιστεί!
  
  Έδειξαν θάρρος στο Στάλινγκραντ,
  Καταφέραμε να σταματήσουμε τους Ναζί...
  Οι Ρώσοι έχουν τέτοια αναίδεια, ξέρετε,
  Και οι εχθροί θα πάνε μόνο μηδενικά!
  
  Η Ρωσία μπορεί να πετάξει στον Άρη
  Και δημιουργήστε διαφορετικό μεγαλείο...
  Και φυσικά όλα θα είναι πολύ ωραία,
  Αν και η ζωή είναι τόσο εύθραυστη όσο μια κλωστή από μετάξι!
  
  Το ρωσικό πνεύμα δεν ξέρει στις μάχες του φράγματος,
  Έχει τη δύναμη του Περούν...
  Περιμένουμε ανταμοιβές από τους θεούς,
  Και το στοιχείο λάμπει, πιστέψτε τον ρούνο!
  
  Με ποιον τρόπο το ρωσικό πνεύμα δεν γνωρίζει καμία ήττα;
  Πιστέψτε με, θα τα πατήσει όλα...
  Εμείς οι πρωτοπόροι θέλουμε εκδίκηση τόσο πολύ...
  Ανίκητος όπως ο στρατός της Πατρίδας!
  
  Έχουμε σχεδόν κερδίσει
  Ας υπάρχει φως στη δόξα του κομμουνισμού...
  Οι παππούδες μας πολέμησαν για την Πατρίδα,
  Σύντομα θα συναντήσουμε τη χαρά και το ξημέρωμα!
  
  Χωρίς μητέρα πατρίδα, δεν υπάρχουν ζωές για πρωτοπόρους,
  Θέλουν να πολεμήσουν για αυτήν...
  Και τι θέλετε κακοί κύριοι;
  Πρέπει να παρέχουμε ζωή σκλάβου;
  
  Όχι, ο Φύρερ των Ρώσων θα υποδουλωθεί,
  Θα τον τσακίσουμε σαν κούκλα...
  Μετά από όλα, οι ιππότες της Ρωσίας μπορούν να πολεμήσουν,
  Και το χρυσόφτερο χερουβείμ είναι μαζί μας!
  
  Δεν υπάρχουν πρόσωπα της Πατρίδας μας κάτω από τον κόσμο,
  Φλέγεται σαν το πιο λαμπερό αστέρι...
  Έχεις γίνει είδωλο για μένα,
  Δεν θα σε αποχωριστώ ποτέ!
  
  Είμαι πρωτοπόρος και ξυπόλητο αγόρι
  Αυτό με γυμνό τακούνι ορμάει μέσα στο χιόνι...
  Και κάπου ένα λευκό, χαριτωμένο κουνελάκι πηδάει,
  Ποιος θα σπάσει το κέρας του εχθρού!
  
  Ο πρωτοπόρος στη μάχη της αμφιβολίας δεν ξέρει,
  Δεν είναι κλόουν, αλλά ξέρεις τον εξολοθρευτή...
  Οι άγριοι φασίστες θα έρθουν, πιστέψτε την εκδίκηση,
  Και ο κομμουνισμός θα είναι ένας φωτεινός παράδεισος!
  
  Πώς θα έρθει η εποχή,
  Στο οποίο κάθε πολεμιστής από τη φάτνη ...
  Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου πνοή
  Για να καταστρέψεις τους άγριους, γνώρισε τον κακό!
  
  Τα αστέρια του κομμουνισμού λάμπουν έντονα,
  Η εποχή του φωτός, δεν υπάρχει πιο όμορφη στον κόσμο ....
  Θα συντρίψουμε τον ζυγό του φασισμού,
  Και ο Χίτλερ θα είναι Ρώσος για δείπνο!
  
  Πιστεύουμε ότι τέτοιες χαλύβδινες δεξαμενές,
  Ότι το κέλυφος του πάνθηρα τους δεν θα διεισδύσει ...
  Ας κουνήσουμε ιώδιο στις πληγές του αγοριού μας,
  Και πάλι ο πρωτοπόρος ορμά γενναία στη μάχη!
  Λοιπόν, τι δυσκόλεψαν οι Ναζί,
  Δεν πίστευαν ότι μπορούσαμε απλώς να κερδίσουμε....
  Προφανώς γνωρίζουμε τον κομμουνισμό για χιλιόμετρα,
  Και μπορούμε να νικήσουμε τη Βέρμαχτ αστειευόμενη!
  
  Στο όνομα της πανίσχυρης πατρίδας μας,
  Ένας περήφανος πρωτοπόρος μπαίνει στην επίθεση...
  Αν και τα σύννεφα κρέμονται πάνω από την Πατρίδα,
  Ας δώσουμε το νικητήριο παράδειγμα για όλους!
  
  Πιστέψτε ότι ο εχθρός δεν θα σταματήσει το όνειρο,
  Θα νικήσουμε ξανά όλους τους φασίστες...
  Το κακό δεν θα πιστέψει να βασιλέψει στο θρόνο,
  Θα δημιουργήσουμε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων!
  
  Όλα θα πάνε καλά στην Πατρίδα, ξέρεις
  Είμαι αγόρι, αλλά σε μάχη όπως ο Ρομπέν των Δασών,
  Στην αρχή γρατσούνιζα μόνο το γραφείο,
  Και τώρα πολύ ακόμη και πιστεύω cool!
  
  Η Ρωσία μπορεί να σκίσει τους Ναζί με μια ξιφολόγχη,
  Θα νικήσει κάθε στρατό...
  Και για να ζήσουν οι πρωτοπόροι κάτω από τον κομμουνισμό...
  Άλλωστε, η φιλία μας είναι δυνατός μονόλιθος!
  
  Δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτα στον Fritz,
  Μπορούμε να νικήσουμε τους εχθρούς κάνοντας πλάκα...
  Και έτσι νικήσαμε τους Ναζί με ένα κλομπ,
  Μια χιονοθύελλα βρυχάται, στριφογυρίζοντας το χιόνι σε ανεμοστρόβιλους!
  
  Η Ρωσία δεν ξέρει ότι οι Ναζί γνωρίζουν έλεος,
  Είναι ανίκητη δυνατή...
  Θα βάλουν μια σπαθιά γερά στο λαιμό των καθάρματα,
  Και ο Σατανάς θα καταστραφεί!
  
  Μην πιστεύετε ότι ο Χίτλερ είναι ανίκητος,
  Αν και η δύναμη της κόλασης, θεωρήστε συγκεντρωμένα τα πάντα ...
  Όταν ο λαός και το κόμμα είναι ενωμένοι,
  Οι άνθρωποι της Βέρμαχτ μας σκίστηκαν!
  
  Η Ρωσία είναι διάσημη εδώ και αιώνες ως άγιος,
  Έσπασε τους Tigers σαν μέταλλο...
  Απλώστε από άκρη σε άκρη,
  Μόνο ένας νέος ονειρευόταν μια τέτοια χώρα!
  
  Κερδίσαμε σαν γίγαντες
  Οι ψιλοκομμένοι αντίπαλοι ξέρουν με σπαθί ...
  Εμείς οι Ρώσοι είμαστε ανίκητοι στις μάχες,
  Θα νικήσουμε τους αντιπάλους της Πατρίδας!
  
  Πιστέψτε με, τίποτα δεν θα μας σταματήσει
  Και ξέρεις ότι τίποτα δεν θα κερδίσει...
  Θα θάψουμε τον Φύρερ στο κεφάλι,
  Έχουμε ένα κοφτερό σπαθί και μια ατσάλινη ασπίδα!
  
  Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει πιο όμορφη Ρωσία,
  Θα έχει μια εποχή φωτός για αιώνες...
  Όλες οι γενιές θα είναι ειρήνη και ευτυχία,
  Η Πατρίδα χρειάζεται γερό χέρι!
  
  Όταν λοιπόν παίζεις στο Βερολίνο,
  Ας αλείψουμε τη Βέρμαχτ σαν στάχτη στο αίμα...
  Αυτή θα είναι η ώρα των συνόρων του παραδείσου,
  Και μαζί με το Lada η αγάπη βασιλεύει!
  
  ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο Φύρερ
  Στις 20 Απριλίου 1943, η κόρη του Σβάρογκ, Έλενα, σκότωσε τον Αδόλφο Χίτλερ. Φαίνεται ότι μια υπέροχη πράξη που μπορεί να επισπεύσει το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αλλά αποδείχθηκε το αντίστροφο. Ο Χέρμαν Γκέρινγκ έγινε διάδοχος. Και οι δυτικοί σύμμαχοι πήραν και συνήψαν ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ για τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Ο βομβαρδισμός σταμάτησε και η ομάδα του Ρόμελ έφυγε από την Τυνησία.
  Ο Γκέρινγκ αποφάσισε να μην προχωρήσει προς το παρόν στο Kursk Salient, αλλά να ενισχυθεί τεχνολογικά λόγω της συνολικής κινητοποίησης και των πόρων της Ευρώπης. Και ταυτόχρονα να αρπάξει την αεροπορική υπεροχή. Ο Σπέρ έλαβε εξουσίες έκτακτης ανάγκης. Και φυσικά υπήρχε η αυθεντία και του Ρόμελ και του Γκουντέριαν. Ο Guderian έπεισε τον Goering να εγκαταλείψει την ανάπτυξη του Maus και την ανάγκη να κάνει το Panther-2, καλύτερα προστατευμένο, αλλά όχι λιγότερο κινητό. Στα συν η σειρά "Ε".
  Στη σειρά μπήκε και το ME-309, ένα μαχητικό με εξαιρετικά ισχυρά όπλα και υψηλή ταχύτητα. Είναι αλήθεια ότι το αυξημένο βάρος μείωσε την ικανότητα ελιγμών, αλλά η υψηλή ταχύτητα κατάδυσης κατέστησε δυνατή την αποχώρηση σε περίπτωση εξόδου στην ουρά. Και τα ισχυρά όπλα κατέστησαν δυνατή την κατάρριψη από την πρώτη κλήση.
  Το ME-309 μπήκε στη σειρά και αποδείχτηκε ένα σοβαρό μηχάνημα. Ήρθε το καλοκαίρι και στη συνέχεια τον Αύγουστο του 1943, ο Κόκκινος Στρατός εξαπέλυσε μια επίθεση στο Oryol. Και προς την κατεύθυνση του Χάρκοβο. Οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι και είχαν σοβαρή άμυνα. Και τα τανκς τους "Panther", "Tiger" και τα αυτοκινούμενα πυροβόλα "Ferdinand" ήταν πολύ καλά οχήματα για άμυνα. Και θα μπορούσαν να αντανακλούν σχεδόν κάθε όγκο.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να κρατήσουν το μέτωπο και να νικήσουν τις επιθέσεις. Οι βετεράνοι του Ρόμελ έδειξαν καλά και εδώ. Πολέμησαν λυσσαλέα και ηρωικά. Πολέμησαν και οι Ιταλοί. Οι Γερμανοί είχαν περισσότερες δυνάμεις από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και βασίστηκαν σε μια καλά προετοιμασμένη άμυνα. Στις μάχες χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το επιθετικό τουφέκι MP-44, το οποίο εκείνη την εποχή ήταν το καλύτερο στον κόσμο.
  Η μαχητική του χρήση έχει δείξει πλεονεκτήματα και αποτελεσματικότητα. Οι πρώτες γυναίκες πιλότοι Albina και Alvina έλαβαν μέρος στις μάχες.
  Πολέμησαν ξυπόλητοι και με μπικίνι. Τόσο υπέροχα κορίτσια.
  Και τώρα η Αλμπίνα θα πατήσει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Καταρρίψτε έναν σοβιετικό μαχητή και τραγουδήστε:
  - Η δύναμή μας είναι μεγάλη!
  Θα υπάρχει σταθερό χέρι!
  Και ο Άλβιν θα χτυπηθεί επίσης από ένα ρωσικό επιθετικό αεροσκάφος με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Είναι μια μαχόμενη κοπέλα. Και πολύ κουλ.
  Και επίσης τραγουδήστε:
  Είμαστε άρια κορίτσια
  Με πολυβόλο τους χτυπήσαμε όλους!
  Αυτά τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και σχεδόν γυμνά. Έχοντας νικήσει τις επιθέσεις, οι Γερμανοί κάθισαν στην άμυνα. Ήρθε αργά το φθινόπωρο. Ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο. Και εκεί οι επιθέσεις τους σκόνταψαν στις ισχυρές αμυντικές γραμμές του Τρίτου Ράιχ. Και κολλημένος σε σφήνες. Αυτό που έγινε πολύ ανόητο για τα σοβιετικά στρατεύματα. Το χειμώνα οι Γερμανοί παλεύουν, βέβαια, πιο χαζοί. Όμως από τον Σεπτέμβριο εμφανίστηκε ο "Πάνθηρας" -2. Δεν ήταν εντελώς τέλειο: αρκετά βαρύ: πενήντα τρεις τόνοι. Αλλά από την άλλη πλευρά, το όπλο σε έναν στενό πυργίσκο έχει πάχος 88 mm με μάσκα πάχους 150 mm του πυργίσκου. Και η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 100 mm με κλίσεις και πλευρές 60 mm. Και ο κινητήρας των 900 ίππων έδωσε ικανοποιητικές οδηγικές επιδόσεις.
  Το "Panther" -2 και το "Tiger" -2 μπήκαν σε σειρά. Και έδειχναν να είναι σχετικά καλοί. Το "Panther" -2 φυσικά αποδείχθηκε καλύτερο στην πράξη. Ειδικά το χειμώνα.
  Οι μάχες το χειμώνα πήγαν προς την κατεύθυνση του Λένινγκραντ. Ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να άρει τον αποκλεισμό, αλλά έπεσε πάνω σε μια πολύ ισχυρή άμυνα. Οι μάχες είναι εξαιρετικά σκληρές. Όμως οι Γερμανοί δεν είχαν δεύτερο μέτωπο. Και μπορούσαν να συγκεντρώσουν αρκετές δυνάμεις για να αποκρούσουν την επίθεση. Οι μάχες είναι πολύ αιματηρές.
  Η Gerda πολέμησε στο "Panther" -2 και έδρασε με το πλήρωμά της. Και τα κορίτσια πυροβόλησαν με γυμνά δάχτυλα, λαξευμένα, χαριτωμένα πόδια.
  Τέτοια ισχυρά βλήματα τρυπούν σοβιετικά τριάντα τέσσερα. Γίνονται σκληρές μάχες.
  Κοντά στο Λένινγκραντ δεν κατάφερε να νικήσει τους Γερμανούς. Και αντιστάθηκαν. Οι Γερμανοί απέκρουσαν την επίθεση στην Ουκρανία.
  Και την άνοιξη του 1944 εμφανίστηκαν μαχητικά αεριωθούμενα ME-262, τα οποία έδειξαν υψηλή αποτελεσματικότητα μάχης. Αν και δεν ήταν ακόμη αρκετά αποτελεσματικοί, ήταν πολύ δύσκολο να καταρριφθούν. Το πρόβλημα ήταν η μαζική παραγωγή του επιθετικού τουφέκι MP-44, το οποίο έδωσε στο γερμανικό πεζικό ένα μεγάλο προβάδισμα.
  Και τότε υπήρξαν προβλήματα με την Ιαπωνία. Ο αυτοκράτορας Χιροχίτο έπεισε τους στρατηγούς και τους έπεισε να συνάψουν ανακωχή με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία. Προϋπόθεση ήταν η αποχώρηση των Ιαπώνων από τα κατεχόμενα. Σε αντάλλαγμα, οι σαμουράι ήθελαν αποζημίωση στην Άπω Ανατολή.
  Τον Μάιο ξεκίνησε η γερμανική επίθεση στο Ντονμπάς. Ο Κόκκινος Στρατός, από την άλλη, περίμενε ένα χτύπημα στο Kursk Bulge. Και οι Γερμανοί μπόρεσαν να πάρουν το Voroshilovgrad. Τον Ιούνιο, η κατάσταση έγινε πιο περίπλοκη, η Ιαπωνία μπήκε στον πόλεμο, με την αιφνιδιαστική της επίθεση στο Βλαδιβοστόκ και μια εκστρατεία κατά της Μογγολίας.
  Οι Γερμανοί πήγαν στο Ντον και ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να τους επιβραδύνει λίγο. Νέα σοβιετικά άρματα μάχης μπήκαν στη μάχη: τα IS-2 και T-34-85, τα οποία ήταν πιο προηγμένα και ισχυρά. Αλλά τα γερμανικά αυτοκίνητα ήταν ακόμα πιο δυνατά. Και ακόμα πιο γρήγορα. Και τα αεροπλάνα είναι ακόμα πιο δροσερά σε οπλισμό και ταχύτητα και εξοπλισμό.
  Οι Γερμανοί είναι δυνατοί και μέχρι στιγμής έχουν την πρωτοβουλία. Ναι, στις μάχες χρησιμοποιούν ξένες μεραρχίες και τον "Ρωσικό Απελευθερωτικό Στρατό του Βλάσοφ". Το καλοκαίρι, οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στην κατεύθυνση του Oryol και στη Μόσχα.
  Οι Ναζί προχώρησαν με μάχες. Και τώρα, μέχρι το φθινόπωρο, οι Γερμανοί είχαν ήδη πάρει το Vyazma και το Kursk. Ήρθε το φθινόπωρο. Οι μάχες είναι πολύ αιματηρές. Στη συνέχεια οι Γερμανοί προχώρησαν στο Στάλινγκραντ. Και έτσι η μάχη εξελίχθηκε με κολοσσιαία δύναμη.
  Ήδη τον Νοέμβριο έγιναν μάχες στην ίδια την πόλη. Και υπάρχουν μάχες. Οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν "Sturmtigers". Αυτά είναι πολύ ισχυρά αυτοκινούμενα όπλα επίθεσης. Οι πολεμιστές πολέμησαν επίσης σε τανκς. Και χτυπούσαν με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες τους.
  Το Στάλινγκραντ δεν ενέδωσε. Και τον Δεκέμβριο, οι Γερμανοί πλησίασαν το Γκρόζνι και τον Ορτζονικίντζε στον Καύκασο. Και άρχισαν να εισβάλλουν σε αυτές τις πόλεις.
  Και τότε η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο. Τον Ιανουάριο του 1945, οι Τούρκοι περικύκλωσαν το Ερεβάν και κατέλαβαν το Μπατούμι. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο σοβαρή και αιματηρή. Τέτοιος είναι ο πόλεμος.
  Τον χειμώνα και την άνοιξη του 1945, οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρο τον Καύκασο και οι Τούρκοι τους βοήθησαν.
  Η κατάσταση έχει γίνει πολύ πιο ανησυχητική. Και το καλοκαίρι του 1945 ξεκίνησε μια νέα επίθεση εναντίον της Μόσχας. Και την ίδια στιγμή οι Ναζί και οι Τούρκοι προχωρούσαν στο Σαράτοφ.
  Και στα τέλη Ιουνίου ο Σαράτοφ καταλήφθηκε. Και στα τέλη Ιουλίου, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Καλίνιν και την Τούλα. Και στα τέλη Αυγούστου περικύκλωσαν τη Μόσχα. Και την ίδια στιγμή συνελήφθη ο Kuibyshev.
  Η Μόσχα ήταν σε ένα καζάνι. Και εντελώς μπλοκαρισμένο. Το φθινόπωρο πέρασε σε σκληρές μάχες. Οι Γερμανοί πήραν τον Ριαζάν και πλησίασαν την πόλη Γκόρκι. Οι μάχες ήταν τόσο σκληρές. Οι Γερμανοί έφτασαν στο ίδιο το Ουλιάνοφσκ και το πήραν επίσης. Και κατέλαβαν το Ουράλσκ και έφτασαν στο Όρενμπουργκ.
  Και τον χειμώνα, η Μόσχα τελικά έπεσε. Και οι Γερμανοί έφτασαν στο Καζάν. Και την άνοιξη, το Λένινγκραντ τελικά έπεσε. Και το καλοκαίρι του 1946, ξεκίνησε μια επίθεση στα Ουράλια.
  Και οι Γερμανοί πήραν το Σβερντλόφσκ και το Τσελιάμπινσκ. Και το φθινόπωρο, οι Ιάπωνες και οι Ναζί ενώθηκαν. Και τον χειμώνα του 1947, οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες κατέλαβαν τις τελευταίες μεγάλες πόλεις της Κεντρικής Ασίας. Και τον Μάρτιο του 1947, ο Στάλιν δολοφονήθηκε. Και ο διάδοχός του, Μπέρια, ανακοίνωσε ότι θα συνθηκολογούσε με την ΕΣΣΔ.
  Και έτσι τελείωσε ο πόλεμος. κατέληγε στα ανατολικά. Οι ΗΠΑ έχουν ήδη ατομική βόμβα.
  Ο Χέρμαν Γκέρινγκ και οι Αμερικανοί με τους Βρετανούς συνήψαν συμφωνία για τη φιλία και τα σύνορα και τη διαίρεση των σφαιρών επιρροής. Και αυτό μέχρι στιγμής έχει ηρεμήσει τον κόσμο.
  Όμως η ώρα πέρασε. Και στο Τρίτο Ράιχ δημιουργήθηκε ακτινοβολία που απενεργοποίησε την πυρηνική αντίδραση. Οι Γερμανοί ήταν επίσης οι πρώτοι που πέταξαν στο φεγγάρι.
  Και το 1969 άρχισε ένας νέος πόλεμος. Ο Γκέρινγκ είχε ήδη πεθάνει σε αυτό το σημείο.
  Ο νέος Φύρερ ήταν ο Βολφ Σουλτς. Και ξεκίνησε έναν πόλεμο για την παγκόσμια κυριαρχία.
  Οι Ρώσοι και άλλοι λαοί του Τρίτου Ράιχ έλαβαν μέχρι εκείνη τη στιγμή υπηκοότητα και ίσα δικαιώματα.
  Και ο ποιητής πολέμησε στη Βέρμαχτ. Και ο πόλεμος ξεκίνησε με μια επίθεση στους Αμερικανούς στην Κίνα. Και φυσικά η Βρετανία στη μητρόπολη. Οι Γερμανοί ήταν οπλισμένοι με τέλειες ντίσκο, άτρωτες στα φορητά όπλα και πυραμιδικά τανκς.
  Και οι Ναζί είχαν επίσης ατομικά eyeliners, και πολλά άλλα. Και η Βρετανία κατακτήθηκε.
  Ο πόλεμος συνεχίστηκε με το πλεονέκτημα του Τρίτου Ράιχ. Και σταδιακά οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρο τον κόσμο ...
  Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν τόσο σκοταδιστές όπως επί Χίτλερ. Έδωσαν σε όλους ίσα δικαιώματα και δημιούργησαν μια παγκόσμια αυτοκρατορία με αξίωση για επέκταση στο διάστημα.
  Ωστόσο, ο κόσμος ήταν ήδη διαφορετικός και ούτε η Ρωσία, ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε η Βρετανία παρέμειναν σε αυτόν. Μια αυτοκρατορία έμεινε, η οποία άρχισε να κατακτά άλλους κόσμους.
  Και κατέκτησε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
  Και η ανθρωπότητα απλώθηκε σε όλο τον γαλαξία. Και κατασκεύασε διαστημόπλοια και πολεμικά πλοία.
  Και μετά έμαθαν να ανασταίνουν τους νεκρούς. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πέθαναν πριν από πολύ καιρό.
  Για παράδειγμα, ο Αδόλφος Χίτλερ αναστήθηκε. Και ο δαιμονισμένος Φύρερ εξαπέλυσε έναν εμφύλιο πόλεμο στη διαστημική αυτοκρατορία. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
  
  ΜΑΓΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
  Για παράδειγμα, η Zoya έδωσε το μαγικό φάρμακο στον Μέγα Αλέξανδρο, το οποίο του επέτρεψε να τεντώσει έως και εβδομήντα χρόνια. Και άλλαξε την πορεία της παγκόσμιας ιστορίας. Η αυτοκρατορία επεκτάθηκε. Ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε τους Άραβες. Και μετά τελείωσε την κατάκτηση της Ινδίας. Ακολούθησε ένα ταξίδι στην Κίνα. Εδώ ο πόλεμος άργησε λίγο, αλλά κερδήθηκε και μια μεγάλη νίκη. Και δημιουργήθηκε μια μεγάλη αυτοκρατορία. Οι στρατηγοί του Αλέξανδρου έφτασαν στους Στύλους του Ηρακλή. Κατέκτησε και τη Ρώμη και την Καρχηδόνα. Τότε κυβέρνησε, ο γιος του Αλέξανδρος ο Τέταρτος. Και σχηματίστηκε μια σταθερή δυναστεία.
  Η αυτοκρατορία του μακεδονικού κράτους βίωνε μια αυγή. Κατέκτησε επίσης την Ιαπωνία και προχώρησε στη νότια Αφρική. Και ήρθε η ώρα και τα πλοία διείσδυσαν στην Αμερική.
  Προέκυψε μια σταθερή δυναστεία των Petriky και αποδείχθηκε αρκετά ισχυρή. Υπήρχαν, φυσικά, συνωμοσίες και απόπειρες πραξικοπήματος, αλλά η αυτοκρατορία αντιστάθηκε. Και φαινόταν σαν μια Ρωμαϊκή αιώνια. Και κάλυψε σταδιακά ολόκληρη την υδρόγειο.
  Και η επιστήμη αναπτύχθηκε πιο γρήγορα. Και από την αρχαιότητα, παρακάμπτοντας τον ζοφερό Μεσαίωνα, η ανθρωπότητα εισήλθε απευθείας στη βιομηχανική εποχή, και στη συνέχεια στη μεταβιομηχανική, όταν εκτοξεύτηκε ο πρώτος δορυφόρος σε τροχιά. Και τότε ένας άντρας πέταξε στο διάστημα.
  Δεδομένου ότι οι άνθρωποι δεν ξόδευαν πόρους σε πολέμους και αντιπαραθέσεις μεταξύ τους, η διαστημική εποχή ήρθε χίλια εκατό χρόνια νωρίτερα από την πραγματική ιστορία. Και η κατάκτηση του διαστήματος συνεχίστηκε με επιταχυνόμενους ρυθμούς. Και έτσι ολόκληρο το ηλιακό σύστημα κατακτήθηκε. Και οι άνθρωποι πέταξαν σε άλλους κόσμους. Και τα διαστημόπλοια τους αποδείχτηκαν απλώς ένα θαύμα. Και είναι καταπληκτικό. Και όταν ανακαλύφθηκαν υπερφωτιστικές ταχύτητες, άρχισε η κατάκτηση των γαλαξιών. Για να είμαι ειλικρινής, είναι υπέροχο!
  Φυσικά, δεν υπήρξε πόλεμος των άστρων. Και αυτό είναι κατανοητό. Υπάρχουν επίσης υπερ-πολιτισμοί στην απεραντοσύνη του σύμπαντος. Όμως ο κόσμος ήταν ενωμένος. Όχι ότι ένας φαλακρός Φύρερ μουρμούρισε για έναν πολυπολικό κόσμο. Όχι, σε αυτή την περίπτωση, η ανθρωπότητα μπόρεσε πρακτικά να ενώσει τον Μέγα Αλέξανδρο. Και αυτό δημιούργησε τη βάση για μελλοντικούς διαστημικούς πολέμους.
  Και η ανθρωπότητα πολέμησε με μια φυλή ενός υβριδίου ενός κουνουπιού και μιας αράχνης. Και ο πόλεμος ήταν βάναυσος. Τεράστια διαστημόπλοια πολέμησαν στον ουρανό. Και ο απολογισμός των ζημιών και των εξαγορών ήταν τεράστιος.
  Κι όμως ο λαός κέρδισε. Και δημιούργησαν μια παγκόσμια αυτοκρατορία. Και εκεί αποκαλύφθηκε το μυστικό του χρόνου. Ως αποτέλεσμα, ήταν δυνατό να αναστηθούν οι νεκροί με τη δύναμη της επιστήμης. Ανέστη και ο Αλέξανδρος της Μακεδονίας, μαζί με τους στρατηγούς και τους γιους του.
  Και μετά άρχισαν να ανασταίνουν τον υπόλοιπο κόσμο. Το σύμπαν ήταν μεγάλο και υπήρχε πολύς χώρος σε αυτό. Και τότε οι άνθρωποι έμαθαν να πετούν σε άλλα σύμπαντα.
  Και η κορωνίδα της παντοδυναμίας ήταν η ικανότητα να δημιουργούμε σύμπαντα μόνοι μας, η δύναμη της επιστήμης του μέλλοντος.
  Και τότε η ανθρωπότητα έγινε Υπερ-υπερπολιτισμός. Ό,τι είναι ακόμα πιο δροσερό, πιο εντυπωσιακό.
  Και όλα αυτά έγιναν από την κόρη του Λευκού Θεού Ζόγια, της μεγάλης μάγισσας που αλλάζει τον ρου της ανθρώπινης ιστορίας αβίαστα.
  
  ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
  ΣΧΟΛΙΟ.
  Στο διάστημα γίνονται μάχες μεταξύ των πανέμορφων πολεμιστών του αστερισμού του Ρουμπίνι από τη μία. Και οι πολεμιστές του Σμαραγδένιου αστερισμού από την άλλη. Και στις μάχες συμμετέχουν μόνο κορίτσια κλώνοι που είναι ξυπόλητες και με μπικίνι.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Δύο διαστημικές αρμάδες πολέμησαν στο κενό. Από τη μια ο αστερισμός Ρουμπίνι και από την άλλη το Σμαράγδι.
  Και από τις δύο πλευρές, μόνο κλώνοι μαχητές. Ωστόσο, αρκετά μεγάλη ποικιλία από χτενίσματα. Τα μαλλιά τους ήταν σε τέσσερα βασικά χρώματα: μπλε, κίτρινο, κόκκινο και λευκό!
  Και οι πολεμιστές είναι απλά υπέροχοι.
  Φυσικά, πολύ φωτεινές λάμψεις σουπερνόβα. Και τα διαστημόπλοια, ειδικά τα μεγάλα μεγάλα θωρηκτά, στέλνουν βολέ με θανατηφόρους πυραύλους το ένα στο άλλο.
  Τα ισχυρά διαστημικά θωρηκτά και θωρηκτά, και τα dreadnoughts είναι η κύρια δύναμη που χτυπάει. Στέλνει καταστροφικές ακτίνες, μεγάλες τορπίλες και ακτίνες με υπερπλασματικές σταγόνες μεταξύ τους.
  Ορμάει μέσα από το κενό και αρπάζει μικρότερα διαστημόπλοια.
  Κορίτσια κλώνοι, ορμητικά μέσα από τα πλοία τους, που τρεμοπαίζουν γυμνά, ροζ και με χαριτωμένα στρογγυλεμένα τακούνια.
  Είναι τόσο όμορφα, και το δέρμα τους λάμπει σαν γυαλισμένο μπρούτζο. Αυτά είναι υπέροχα κορίτσια - απλά σούπερ.
  Τα τέσσερα μεγαλύτερα θωρηκτά του Emerald Constellation προσπαθούν να σπάσουν τον σχηματισμό του Ruby Constellation. Αλλά ως απάντηση, οι τέσσερις πιο ογκώδεις εχθρικές ναυαρχίδες σέρνονται πάνω τους. Τα τεράστια διαστημόπλοια μοιάζουν με σπερματοφάλαινες στο μέγεθος του μισού φεγγαριού. Και έχουν χιλιάδες όπλα μεγάλου διαμετρήματος. Υπάρχουν τέτοια βαρέλια που σε ένα λεπτό απελευθερώνουν την ενέργεια ενός τρισεκατομμυρίου ατομικών βομβών που έπεσαν στη Χιροσίμα.
  Αλλά, φυσικά, τα μεγάλα θωρηκτά έχουν πεδία δύναμης για να μετριάσουν τις καταστροφικές συνέπειες των δοκών, των παλμών, των πυραύλων και των τορπιλών.
  Λαμπυρίζουν σαν ασημένια ομίχλη στην επιφάνεια μεγάλων πλοίων.
  Μικρότερα διαστημόπλοια βρίσκονται επίσης στην επίθεση. Συγκεκριμένα, καταδρομικά διαφορετικών κατηγοριών - βαριά, μεσαία, ελαφριά, βοηθητικά. Και καταστροφείς, σαν γυμνά στιλέτα με χοντρές λεπίδες. Και χαριτωμένα μπριγκαντίνες. Έχουν σχήμα μωρών.
  Τόσο αντιτορπιλικά που μοιάζουν με πιράνχας όσο και μεγαλύτερα, πιο ισχυρά οπλισμένα αντικαταστροφικά.
  Εδώ είναι συγκεκριμένα καταδρομικά που πολεμούν τα καταδρομικά. Και από τα χτυπήματα βλημάτων, δοκών και παρορμήσεων ξεσπούν φωτιές.
  Τα κορίτσια κλώνοι τρέχουν μακριά από τη φωτιά που τυλίγει τα πλοία. Και η φλόγα ορμάει πίσω τους, αρπάζοντας τις καλλονές από τα γυμνά τακούνια τους.
  Ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά πυροβολεί τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Ένας πύραυλος που εκτοξεύτηκε από αυτό χτυπά μια φρεγάτα, και πυρκαγιές ξεσπούν εκεί, και πύρινα κύματα πηγαίνουν. Τα κορίτσια κλώνοι τσιρίζουν απίστευτα. Σχεδόν δεν καλύπτονται από ρούχα. Μόνο στενές λωρίδες υφάσματος στο στήθος και τους γοφούς. Και μπορείτε να δείτε τους ανακουφιστικούς μύες κάτω από το μαυρισμένο, χρυσαφένιο δέρμα.
  Πολύ σαγηνευτικά πόδια για κορίτσια. Και τα γυμνά δάχτυλα της καλλονής πατούν τα κουμπιά των joysticks.
  Και γκουγκ με επιθετική διάθεση.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι με χρυσά μαλλιά. Και πίεσε με τη γυμνή, πολύ χαριτωμένα κυρτή φτέρνα της.
  Και ο πύραυλος αντέδρασε, και όρμησε, κόβοντας το κενό. Και με μεγάλη ακρίβεια πέρασε από τις ακτίνες των λέιζερ. Και μπήκε στο καταδρομικό. Και αυτή που κουνιέται.
  Και από την άλλη σαν κορίτσι με κόκκινα μαλλιά θα σουτάρει κι αυτή. Ενώ πιέζετε τον αφαλό. Ο οποίος αντέδρασε πολύ σκληρά.
  Τα κορίτσια τσιρίζουν και ξαναπηδούν. Και όταν χτυπάνε, διαρρέουν, βλέπεις τι σαγηνευτικά πόδια έχουν.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι με λευκή κόμμωση στέλνει ένα δολοφονικό δώρο καταστροφής και θανάτου. Και πετάει έξω, χτυπώντας την κοιλιά του dreadnought. Και είναι ένα πολύ πετυχημένο τσίμπημα. Αν και και οι δύο πλευρές του κοριτσιού είναι δυνατές. Και απαντούν. Συγκεκριμένα, μια κοπέλα με γαλάζια μαλλιά κάνει ανταπόδοση δώρο αφανισμού.
  Και πάλι χτύπημα, πυρκαγιές, κουνώντας το αυτοκίνητο.
  Υπάρχουν ακόμη μικρότερα διαστημόπλοια: βάρκες και μαχητικά. Τα τελευταία είναι είτε διπλά είτε μονά.
  Τσιμπούν επίσης έναν φίλο και τα όμορφα κορίτσια δείχνουν τα πιο όμορφα και σέξι ακροβατικά.
  Εδώ είναι ένας πολεμιστής με μοβ μαλλιά ενάντια σε μια καλλονή με μοβ μαλλιά.
  Και τα δύο κορίτσια έβγαλαν ακόμη και το σουτιέν τους. Και προσπαθούν να δαγκώσουν ο ένας τον άλλον με τη βοήθεια κόκκινων θηλών στήθους. Και πολύ καλοί πολεμιστές.
  Ένα κορίτσι με μωβ μαλλιά πετάει στην άκρη το μαχητικό της. Και βολή από έξι αεροβόλα λέιζερ. Και η αντίπαλός της με τα μωβ μαλλιά έχει επίσης ένα παρόμοιο αυτοκίνητο. Και τα δύο μαχητικά μοιάζουν με τσούχτρες, με ημιδιαφανή πανοπλία.
  Είναι πολύ καλοί στους ελιγμούς και στα άλματα. Και κάνουν πολύ καλές τούμπες.
  Τα κορίτσια χρησιμοποιούν πάλι ρουμπινί θηλές όταν πυροβολούν, στο γεμάτο, λαχταριστό στήθος τους.
  Αυτές οι ομορφιές είναι απλώς η ενσάρκωση της ομορφιάς. Και όταν είναι μόνο με εσώρουχα, είναι τόσο σαγηνευτικό. Και μπορείς να τα κοιτάς και να μην ξεκολλάς.
  Και τα δύο κορίτσια προσπαθούν να καλυφθούν χρησιμοποιώντας τα πεδία δύναμης του μετώπου των μαχητών.
  Και έχουν αρκετά αξιοπρεπή προστασία. Και ικανό να ανακλά τις καταστροφικές ακτίνες.
  Αλλά τα κορίτσια, το ένα με χάλκινα κόκκινα μαλλιά, και το άλλο με ανοιχτό κίτρινο τρίχωμα, πάλι ξιφομαχούν και κάνουν ελιγμούς το ένα εναντίον του άλλου με μαχητικά αεροσκάφη.
  Τα κορίτσια προσπαθούν να φτάσουν το ένα στο πίσω μέρος του άλλου. Αλλά δεν βγαίνει και πολύ καλά. Οι πολεμιστές περιστρέφονται και πηδούν. Και οι μαχητές τους είναι σαν μπάλες του πινγκ πονγκ, πάνω κάτω.
  Ένα κορίτσι με χάλκινο-κόκκινο μαλλί, σαν σε έλκηθρο, γλίστρησε στο κενό και έστριψε. Και ο πολεμιστής με τα ανοιχτοκίτρινα μαλλιά έκανε ένα κόλπο: τα χελιδόνια. Και πυροβόλησε κοντά, χρησιμοποιώντας τη ρουμπινί θηλή της.
  Και το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά ένιωσε έντονη ζέστη. Και το μυώδες σώμα της ήταν καλυμμένο με χάντρες ιδρώτα.
  Το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά τραγούδησε:
  - Έχουμε μεγάλη δύναμη, μεγάλη δύναμη,
  Το να είσαι φίλος μαζί της είναι σαν να παίζεις με έναν κροκόδειλο!
  Και την χτύπησε και μια έκκριση. Και άρχισε επίσης να ιδρώνει και να λάμπει. Όλα έμοιαζαν σε κάποια πολύ ακριβή ταινία με ένα μείγμα ερωτικής και διαστημικής όπερας.
  Τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά, ιδρωμένα. Και πυροβολούν, χρησιμοποιώντας βυζιά που είναι σαν μπουμπούκια τριανταφυλλιάς και γυμνά δάχτυλα με ευκίνητα πόδια.
  Και οι πολεμιστές δεν ξεχνούν να τραγουδούν:
  Αφήστε ολόκληρο τον κόσμο να βυθιστεί στο χάος
  Και το κενό τρέμει από τα σπασίματα...
  Ο εχθρός θα χτυπηθεί από τη δύναμη των κοριτσιών,
  Και είμαστε για πάντα ενωμένοι με την Πατρίδα!
  Αν και αναρωτιέμαι ποια μπορεί να είναι η πατρίδα των κλώνων κοριτσιών. Πολύ όμορφο φυσικά και μυώδες.
  Και φανταστείτε δισεκατομμύρια μαχητές, και όλα τα όμορφα, ημίγυμνα κορίτσια και ούτε έναν άντρα.
  Πόσο υπέροχος είναι αυτός ο στρατός. Πόσο σπουδαίοι είναι οι μαχητές της. Τι ειδώλια έχουν; Και πολυτελείς γοφούς, ψηλό στήθος, με θηλές που αστράφτουν σαν πολυπρόσωπα ρουμπίνια.
  Πρόκειται για κορίτσια που είναι άψογα στην αθλητική τους ομορφιά. Καλύτερα να μην τα βρεις. Αν και, φυσικά, αυτό είναι σχετικό. Ο στόλος είναι τεράστιος. Υπάρχουν εκατομμύρια κορίτσια στα εμβληματικά μεγάλα θωρηκτά. Είναι εξαιρετικά όμορφα και χαριτωμένα.
  Και τώρα, πίσω από το όπλο του θωρηκτού, ένα κορίτσι με άσπρα μαλλιά πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια στο αρμαδίλο του εχθρού. Και τώρα η οβίδα τρυπάει τον πύργο και σπάει τα όπλα. Και στο βλήμα υπάρχει μια υπερπυρηνική αντίδραση, η οποία λειτουργεί με κολοσσιαία καταστροφή. Και καίει βάναυσα μέταλλο. Και εδώ συμβαίνουν πολύ σκληρές παρορμήσεις εκμηδένισης.
  Τα κορίτσια μάλιστα τραγούδησαν, σε μια φωνή, κουνώντας τα φραουλένια στήθη τους που τρελαίνουν τους άντρες:
  - Το νήμα έχει σπάσει
  Ένας κακός θάνατος μας απειλεί...
  Και να ζεις
  Το κορίτσι πρέπει να κάνει υπομονή!
  Οι πολεμιστές είναι πολύ ψύχραιμοι διασκορπισμένοι. Χτυπούν τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους στα κουμπιά. Και πυροδοτούνται από μια απειλητική, καταστροφική δύναμη πυραύλων με τορπίλες. Διώχνουν τον εχθρό, καίγοντας μέσα από τους πύργους. Και καμένα, τραυματισμένα, ανάπηρα κορίτσια πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Και ένας από αυτούς ήταν ακριβώς μέσα στην πύρινη δίνη.
  Και το μόνο που της είχε απομείνει ήταν τα ξυπόλυτα πόδια της. Έτσι πεθαίνουν τα κορίτσια σε αυτόν τον πόλεμο.
  Μία από αυτές μάλιστα τραγούδησε κουνώντας τα κιτρινοχάλκινα μαλλιά της:
  - Ένας πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Πόλεμος χωρίς λόγο...
  Ο Σατανάς λύθηκε
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  Οι υπόλοιπες καλλονές, χτυπώντας και τραντάζοντας τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους και κουνώντας το στήθος τους με τις κατακόκκινες θηλές, σήκωσαν:
  Και ποιος θα σταματήσει τη ροή
  Αιματηρά τρελά ποτάμια...
  Η ακτίνα λέιζερ θα εισέλθει στον κρόταφο,
  Και αστραπιαία ο άντρας εξαφανίστηκε!
  Τα κορίτσια μαζί πάτησαν τις ρουμπινί θηλές τους στα κουμπιά, εκτόξευσαν ρουκέτες με θανατηφόρα δύναμη και συνέχισαν:
  Και τέτοιο χάος
  Πλημμύρισε το σύμπαν...
  Η θλιβερή μοίρα της ανθρωπότητας -
  Άντεξε πόνο, βάσανα!
  Πράγματι, το χάος, τα διαστημόπλοια πεθαίνουν στις μάχες και μαζί τους όμορφα, μαυρισμένα, μυώδη, ημίγυμνα και πολύ σαγηνευτικά κορίτσια.
  Ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά, που πυροβολούσε με μια θηλή από φράουλα και εκτοξεύοντας καταστροφικούς πυραύλους που μεταφέρουν την ενέργεια δισεκατομμυρίων ατομικών βομβών που έπεσαν στη Χιροσίμα, και στέλνοντας δώρα ολικής κατακρήμνισης στον πάτο του θανάτου, τραγούδησε:
  - Ο γιος της Γης θα πει όχι ως απάντηση,
  Δεν θα παραμείνω σκλάβος κακών κυρίων...
  Πιστεύω ότι θα έχει ένα όμορφο ξημέρωμα
  Ο αέρας θα φρεσκάρει μια φρέσκια πληγή!
  
  Για την ιερή πατρίδα στη μάχη,
  Γιατί ο ισχυρός Κύριος καλεί,
  Σήκω νωρίς κορίτσι,
  Το σκοτάδι θα φύγει - το τριαντάφυλλο του Μάη θα ανθίσει!
  Και πάλι, το γυμνό πόδι του κοριτσιού είναι στη δουλειά, και δείχνει την ορμή του χτυπήματος.
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα:
  - Ο θάνατος του Φαλακρού Φύρερ!
  Είναι πολεμιστές που αγωνίζονται για το φως και τη δικαιοσύνη. Είναι γεμάτοι σοφία και θαρραλέες πνευματικές ορμές.
  Εδώ είναι οι ομορφιές - η υψηλότερη κατηγορία ερωτισμού και κοσμικού πολέμου. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε ανθρώπους σαν αυτούς.
  Θα το πάρει και το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά και θα πυροβολήσει με ακρίβεια τον εχθρό. Το κάνει με ένα θανατηφόρο άλμα.
  Και χτυπήστε το εχθρικό θωρηκτό του σμαραγδένιου αστερισμού. Και ένας άλλος πολεμιστής, με μπλε μαλλιά, χρησιμοποιώντας επίσης μια πολύ όμορφη θηλή από φράουλα, θα χτυπήσει το αστρόπλοιο του ρουμπινιού αστερισμού. Και επίσης ως απάντηση στην καταστροφή και τον θάνατο.
  Τα κορίτσια είναι ο υψηλότερος και κολοσσιαίος δείκτης της ουράνιας τάξης και του κοσμικού βάθους, οι υψηλότερες φωνές τους, παίρνουν κολοσσιαίες νότες.
  Αυτές οι ομορφιές δεν ξεπερνιούνται με τίποτα. Αν και αλληλοκαταστρέφονται με διακαή ενθουσιασμό.
  Για παράδειγμα, τα ναυαρχίδα ακαθάριστα θωρηκτά υπέστησαν κολοσσιαία ζημιά. Και πολλοί πύργοι υπέστησαν ζημιές και τα όπλα λύγισαν και παραμορφώθηκαν. Τα ίδια τα βλήματα πυροδοτήθηκαν. Και οι θωρακισμένες οροφές έσπασαν και ζεστός αέρας φύσηξε στην επιφάνεια.
  Και τα κορίτσια έτρεξαν μακριά, και οι γυμνές, πολύ σαγηνευτικές και πολύ διεγερτικές φτέρνες και τα πόδια τους έλαμψαν στους άνδρες. Και μερικές φορές τα γυμνά, ροζ πέλματα των καλλονών έγλειφαν τις πύρινες γλώσσες του υπερπλάσματος.
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες ούρλιαζαν, πήδηξαν και ούρλιαζαν.
  Φαινόταν να πονάνε...
  Αλλά τραγούδησαν:
  Μέσα από το κενό, διαστημικά άλογα,
  Τα κορίτσια είναι παντού, δεν θα μας προφτάσουν!
  Δεν θα μας πιάσουν! Δεν θα μας πιάσουν!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά χαρούμενοι και αστραφτεροί στην παρόρμησή τους.
  Και τραγουδούν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Πιστεύω πολύ σε
  Ότι ο Φύρερ με φαλάκρα θα πεθάνει σύντομα...
  Βγάλτε τη σμίλη
  Αφήστε το σκοτάδι να είναι η ετυμηγορία!
  Και τα γυμνά τους τακούνια πιέζουν κουμπιά και καίνε φρεγάτες και μπριγκαντίνες με τη βοήθεια υπερπλασματικών λεκέδων.
  Εδώ είναι δύο καταστροφείς των αστερισμών που συγκρούστηκαν με άκρες. Και τα πεδία δύναμης λειτούργησαν, απορροφώντας την ενέργεια. Και τότε υπήρξε μια αντίδραση εκμηδένισης. Και άρχισε συγκεκριμένα να σκίζεται και να καταρρέει. Και υπήρξε ένας πολύ ολοκληρωτικός θάνατος, και οι ανατροπές και οι ανατροπές της υπερ-φωτιάς.
  Οι φωτιές μαίνονταν πιο δυνατές. Και ταυτόχρονα, εξαιρετικά καταστροφική δύναμη.
  Και υπήρξαν κυριολεκτικά διαβολικές συγκρούσεις. Ο θάνατος και η πυρκαγιά των διαστημόπλοιων συνεχίστηκαν χωρίς διακοπή.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά πήρε και πάτησε το επόμενο κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έχει συμβεί μια αντίδραση υπερπλασματικής σύζευξης.
  Και εδώ πάλι ο τρόμος του αστερισμού του ρουμπινιού διαπέρασε τη μαχητική ουσία του καταστροφικού αποτελέσματος.
  Ένα κορίτσι με κίτρινα μαλλιά το πήρε και τραγούδησε, στέλνοντας δώρο θανάτου στον εχθρό με μια θηλή φράουλα.
  Και ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα υπάρξει ένα τέλος στον δράκο...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Οδηγώντας το κακό στην καταστροφή!
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά, επίσης χωρίς να το πολυσκεφτεί, πυροβόλησε χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους. Και λειτούργησε, καταστροφική ενέργεια. Και πήρε τους αντιπάλους στα δόντια.
  Αλλά απάντησαν αμέσως χτυπώντας το διαστημόπλοιο της επιστροφής. Τα πανίσχυρα μεγάλα θωρηκτά, εν τω μεταξύ, ήταν σε κατάσταση επισκευής. Και η συγκόλληση σπινθήρασε, συγκολλήθηκε και το μέταλλο κόλλησε μεταξύ τους. Ταυτόχρονα κατασβέστηκαν πολλές πυρκαγιές.
  Τα κορίτσια πατούσαν τις φλόγες με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους. Αυτή ήταν η μάχη.
  Η στρατάρχης με τα μπλε μαλλιά το πήρε και τραγούδησε:
  - Μια μάχη σε μια απότομη φωτιά μαίνεται σαν άγρια καταιγίδα, το
  Υπέρπλασμα καίγεται με φλόγα ...
  Σ 'αγαπώ κοιτάζω περήφανα ως απάντηση
  Αν και δεν υπάρχει πιο cool κορίτσι!
  Το κορίτσι στρατάρχη με τα κίτρινα μαλλιά παρατήρησε:
  - Είμαστε όλοι κουλ εδώ!
  Και θα σφυροκοπήσει και με τη φραουλένια θηλή του στήθους του. Ένας τόσο υπέροχος πολεμιστής με τον βαθμό του στρατάρχη. Είναι σχεδόν εντελώς γυμνή μόνο με ένα λεπτό εσώρουχο. Αλλά από την άλλη, επωμίδες με αστέρια είναι ζωγραφισμένες στους ώμους.
  Και αυτό την κάνει να διαφέρει από τα άλλα κορίτσια. Αυτό που πρέπει να πω είναι πολύ cool και cool.
  Η μαρσάλ κοπέλα με τα μπλε μαλλιά πατάει επίσης το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της.
  Και φτύνει από έναν φαρδύ κορμό, μια υπερπλασματική κηλίδα. Πετάει και απλώνεται. Τυλίγεται γύρω από το βλήμα μπριγκαντίνη και το σφίγγει δυνατά, έτσι ώστε ακόμη και το μέταλλο να ραγίσει και να καεί. Και οι κοπέλες στο μπριγκαντίν μουγκρίζουν και ουρλιάζουν, και τρεμοπαίζουν για πολλοστή φορά με τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Το κορίτσι στρατάρχη, από την άλλη, με τα κόκκινα μαλλιά, ραμφίζει το στήθος της στο κουμπί με τη θηλή της και εκτοξεύει έναν πολύ ευκίνητο πύραυλο. Πετάει σαν ζιζάνιο, γλιστρώντας μέσα από το κενό. Και μπαίνει σε ένα αρμαντίλο.
  Η πρόσκρουση γκρεμίζει την πλατφόρμα του κανονιού. Και τα κορίτσια σκοτώνονται ή ακρωτηριάζονται ξανά.
  Συγκρούονται μεταξύ τους με μεγάλη μανία. Είναι απλώς κολασμένη φωτιά και άγρια θέληση.
  Το κορίτσι στρατάρχη με τα κόκκινα μαλλιά τραγούδησε:
  - Αλλά ο παλμός της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα τον ζυγό των αλυσίδων του δράκου!
  Η στρατάρχης με τα άσπρα μαλλιά τραγούδησε επίσης:
  - Από τον κακό δράκο,
  Θα λυτρώσουμε τη γη...
  Και η σκιά του ουρανού
  Θα αφήσουμε κόσμο!
  Και η πολεμίστρια θα εκτινάξει τον εχθρό με τη ρουμπινιά της θηλή και θα κάνει σκληρές καταστροφές με τη βοήθεια ενός υπερπλασμικού στυπώματος.
  Και τώρα ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει την πλατφόρμα. Και καίει τα όπλα μαζί με τους υπηρέτες που στέκονται και τους υπηρετούν.
  Τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν στο ρεφρέν:
  - Πώς ζήσαμε, τσακωθήκαμε,
  Και να μην φοβάται τον θάνατο
  Έτσι από εδώ και πέρα, εσύ και εγώ θα ζούμε...
  Και στα έναστρα ύψη, και τη σιωπή του βουνού,
  Θαλασσινό κύμα, και μανιασμένη φωτιά!
  Και έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  Και οι λαμπεροί πολεμιστές χρησιμοποίησαν ξανά τις κόκκινες, πολύ φωτεινές θηλές τους. Και κατακλύζεται από άγρια φρενίτιδα.
  Και εδώ αντέδρασε το υπερπλάσμα, θερμαινόμενο σε τρισεκατομμύρια βαθμούς. Και πήγε στο ρεύμα της καταστροφής.
  Και νέα θωρηκτά, dreadnoughts και θωρηκτά πήραν φωτιά. Και επίσης εξερράγη και πλοία και μικρότερα. Πόσο πόνο και θάνατο ήταν εκεί. Πρέπει να σημειωθεί ότι μερικά κορίτσια κλώνοι είχαν παιδιά. Και ο θάνατός τους, όταν μένουν μικρά ορφανά, είναι διπλά τραγικός. Και δεν υπάρχει λιγότερη σκληρότητα.
  Το κορίτσι στρατάρχη με τα κίτρινα μαλλιά πήρε, πυροβόλησε με τη βοήθεια του γυμνού της
  τα δάχτυλα των ποδιών στον εχθρό, χτυπώντας τις τάξεις του, σαν με δρεπάνι.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Τα κορίτσια πολεμούν γενναία στο διάστημα,
  Κι ας είναι με μπικίνι, ξυπόλητοι...
  Νικήστε όλους τους εχθρούς με γενναιότητα
  Αν χρειαστεί θα χτυπήσουν και με μια γροθιά!
  Ναι, και ο στρατάρχης εκφράζεται έντονα. Και πολλά πλοία βρέχονται μεταξύ τους με ρουκέτες και διάφορους τύπους εκρηκτικών μηχανισμών. Και οι θανατηφόρες βόμβες υπερβαρύτητας και οι πύραυλοι αντιδρούν.
  Υπάρχουν βιτρό παράθυρα και καταστροφικές παρορμήσεις στα βάθη των κτιρίων. Ο αγώνας μεταξύ των κοριτσιών μοιάζει όλο και περισσότερο με χωματερή. Και ο σχηματισμός της πορείας ήταν ανακατεμένος.
  Το κορίτσι στρατάρχη με τα άσπρα μαλλιά το πήρε και κελαηδούσε, ενώ η κατακόκκινη θηλή της έστειλε για άλλη μια φορά έναν καταστροφικό πύραυλο που μετέφερε ολοκληρωτικές φωτιές και θάνατο.
  Το κορίτσι του στρατάρχη τραγούδησε, βγάζοντας τα δόντια της και δείχνοντας τη γλώσσα της:
  Το κρύο υποχώρησε με τον ήλιο,
  Το ρυάκι αστράφτει ηχηρά...
  Και τώρα τρέχουν μέσα από τις λακκούβες
  Ξυπόλητα κορίτσια!
  Ο πολεμιστής προφανώς λατρεύει το καλοκαίρι και την άνοιξη. Στην πραγματικότητα, τέτοια ρέματα σε αυτή την περίπτωση ρέουν. Και ισχυρές βόμβες με υπερπυρηνικό φορτίο εκρήγνυνται.
  Και τότε, όπως οι σουπερνόβα, οι πύραυλοι θερμοπρεόν εκτοξεύτηκαν. Και το κενό αναθεωρείται.
  Και καίγεται κυριολεκτικά στους ίδιους τους σπονδύλους με ρεύματα υπερπλασίας. Και τα πεδία δύναμης μπήκαν ξανά. Πήγε πολύ ολοκληρωτική καταστροφή και αφανισμός.
  Οι πλατφόρμες πήραν και φούντωσαν με μια νέα, θανατηφόρα δύναμη. Και οι φλόγες έγλειψαν τις γυμνές, πολύ όμορφες φτέρνες των κοριτσιών, προκαλώντας πόνο και βάσανα.
  Οι πολεμιστές, όμως, φώναζαν και ούρλιαζαν, και ταυτόχρονα δεν ξέχασαν, πηδώντας από το φως, να τραγουδήσουν:
  - Γυμνά πόδια κοριτσιών,
  Πόσο καλοί είναι...
  Δεν είμαστε ψίχουλα στη μάχη,
  Κτυπάμε τους εχθρούς από καρδιάς!
  Πολεμιστές, των οποίων τα τακούνια είναι τηγανητά και οι γυμνές σόλες τους καλύπτονται με φουσκάλες, αυτό είναι κάτι πολύ άφθονο και αμίμητη γοητεία. Τέτοια κορίτσια δεν είναι κάτι που θα σταματήσει ένα άλογο - έναν ελέφαντα σε καλπασμό.
  Το πήρε το κορίτσι στρατάρχη με τα κίτρινα μαλλιά και ούρλιαξε τραγουδώντας με την αηδονιακή φωνή της:
  - Όποιος είναι άντρας γεννιέται πολεμιστής,
  Το φύλο και η ηλικία δεν έχουν σημασία...
  Όταν υπάρχουν λεγεώνες εχθρών χωρίς να υπολογίζονται,
  Πιστέψτε μας, δεν είναι αργά για να σκοτώσετε βοοειδή!
  Τότε ένα άλλο κορίτσι στρατάρχη με λευκά μαλλιά το πήρε και πρώτα πυροβόλησε με μια ρουμπινιά θηλή και μετά τραγούδησε:
  - Λοιπόν, πόσοι συγγενείς μπορούν να σκοτωθούν,
  Εξάλλου, ένα άτομο γεννιέται πιστεύει για την ευτυχία ...
  Η μητέρα δεν αφήνει τον γιο της να πάει μπροστά,
  Και ακόμα και το καλοκαίρι υπάρχει κακοκαιρία στον πόλεμο!
  Τα κορίτσια κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. Ένα θωρηκτό εξερράγη στο κενό του διαστήματος. Ένας τόσο τεράστιος, καλού μεγέθους αστεροειδής. Και ήταν σαν να εξερράγη ένα σουπερνόβα.
  Τα πρόσωπα των κοριτσιών φωτίστηκαν και έγιναν κατακόκκινα. Και τα κορίτσια ανοιγόκλεισαν λίγο, το πήραν και τραγούδησαν με μανία:
  - Κοντά, κοντά, χαρά και κόπο,
  Είναι απαραίτητο, είναι απαραίτητο, να δώσουμε μια σταθερή απάντηση ...
  Ηλιόλουστος κόσμος - ναι, ναι, ναι!
  Πυρηνική έκρηξη - όχι, όχι, όχι!
  Οι πολεμιστές φυσικά τραγούδησαν με κάθε ειλικρίνεια. Είχαν και ζέστη και ενθουσιασμό.
  Μια κοπέλα πολεμίστρια με μπλε μαλλιά με στίγματα κόκκινου, και επωμίδες του στρατάρχη, πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια των κόκκινων θηλών του στήθους της και τραγούδησε με δύναμη συναισθημάτων:
  Είναι δυνατόν οι θάλασσες να κοιμηθούν αύριο,
  Ο ήλιος θα σβήσει, τα αστέρια θα σβήσουν...
  Η αυγή δεν μπορεί πια να ανατείλει
  Και ο ουρανός θα πει - είναι πολύ αργά!
  Και το πήρε το κορίτσι του στρατάρχη και έχυσε ένα δάκρυ. Και τα μάτια της ήταν μπλε σαν το πιο αγνό ζαφείρι.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες χτύπησαν όλες μαζί τις γυμνές τους φτέρνες, τα γοητευτικά, χαριτωμένα, σαγηνευτικά, σέξι, μαυρισμένα, δυνατά, μυώδη και ιλιγγιώδη πόδια τους.
  Και τραγούδησαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  Ειρήνη στον κόσμο, δεν χρειάζεται πόλεμος
  Είθε η φιλία να βασιλεύει στο σύμπαν!
  Και τα κορίτσια πώς να σφυρίζουν σε όλα τα ρουθούνια. Και κατακόκκινες, όμορφες καρδιές έσπασαν από τα χείλη τους. Το οποίο άναψε και άρχισε να αστράφτει και να λαμπυρίζει στον αέρα.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες μιλούσαν ομόφωνα, ξεγυμνώνοντας τα δόντια τους. Και πατώντας ξανά τα κουμπιά με τις κόκκινες θηλές του στήθους, σκούπισε:
  -Εγώ, εσύ, αυτός, αυτή, μαζί όλη η χώρα,
  Μαζί φιλική οικογένεια
  Με μια λέξη, είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Είμαστε κορίτσια με γυμνά πόδια
  Συντρίβουμε όλους τους εχθρούς...
  Και έχουμε πλεξούδες από το κακό,
  Χερουβείμ μαζί μας...
  Και τα κορίτσια αμέσως, πολλά δισεκατομμύρια πολεμιστές, σήκωσαν τα πόδια τους ψηλά, γυρίζοντας τις στρογγυλές, γυμνές, ροζ γόβες τους, κελαηδώντας:
  Τι είναι πόλεμος και τι πόλεμος
  Κακός πόλεμος θείας και σκύλων!
  Θα πούμε όχι στην επίπληξη,
  Υπάρχει μόνο μία απάντηση για την ειρήνη και τη φιλία!
  Και ξαφνικά η μάχη σταμάτησε. Και πολλά διαστημικά διαστημόπλοια άρχισαν να διασκορπίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Τα κατεστραμμένα πλοία έσπευσαν να επισκευαστούν από διάφορα πληρώματα που βουίζουν με συγκόλληση και ηλεκτρικά τόξα.
  Και τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν:
  Και έτσι ώστε όλοι να ζουν σε φιλική ευτυχία,
  Και έτσι η γη ήταν ένας παράδεισος για όλους ...
  Δεν πρέπει να βλέπουμε τον κόσμο σαν παιχνίδι,
  Μην επιτίθεται σε ανθρώπους από τη γωνία!
  
  Η ΑΓΑΠΗ ΜΙΑΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ
  Είναι σαν να είναι η πριγκίπισσα ενός βασιλείου. Πολύ νέος, δεκαέξι χρονών. Και καβαλάει ένα άλογο. Αλλά η διάθεση δεν είναι η πιο χαρούμενη. Θέλουν να την παντρέψουν με έναν γέρο από ένα γειτονικό βασίλειο. Και έχει τη δική της αγάπη. Επίσης νεαρό, δεκαεξάχρονο βοσκό. Ένας πολύ όμορφος έφηβος, με λεπτό πρόσωπο σαν κοριτσιού και ξανθά μακριά μαλλιά.
  Και πετάει κοντά του. Σαφώς, μια πριγκίπισσα δεν μπορεί να παντρευτεί έναν κοινό. Αλλά η αγάπη είναι ένα δυνατό συναίσθημα και δεν μπορείς να το παραγγείλεις.
  Η Αμελίνα ανέβηκε στο κοπάδι. Εδώ είναι ο αρραβωνιαστικός της στην καρδιά οδηγεί το πρόβατο με ένα μαστίγιο.
  Είναι κοντός, με σορτς και ξυπόλητος. Είναι δυνατόν, να δώσει την εμφάνιση δεκατεσσάρων ή δεκατριών ετών γενικά - απλά ένα αγόρι.
  Και αυτός στον οποίο θέλουν να δώσουν για σύζυγο την Αμελίνα είναι ένας βαθύς γέρος.
  Φαλακρός, με αραιή γκρίζα γενειάδα, με ψεύτικα χρυσά δόντια. Αηδιαστικός γέρος. Και είναι ογδόντα έξι ετών. Ίσως γι' αυτό η Αμελίνα δεν έφυγε από το στέμμα. Θα ταλαιπωρηθείς λίγο και θα γίνεις βασίλισσα. Και ο βασιλιάς, αν και αηδιαστικός και έγινε, είναι πολύ πλούσιος, και έχει ένα απέραντο βασίλειο με υπερπόντιες αποικίες. Σχεδόν μια αυτοκρατορία...
  Και το πιο σημαντικό, όχι γιους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ηγεμόνας ενός τεράστιου κράτους.
  Η Amelina είναι μόλις δεκαέξι ετών, αλλά είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι.
  Μα φυσικά, ως η πρώτη του, νεανική αγάπη να ξεχάσει.
  Πήδηξε από το άλογό της. Και ρίχτηκε στο λαιμό του αγοριού. Αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να φιλιούνται... Καθαροί τόσο νέοι...
  Τότε η Αμελίνα έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες της, προσπάθησε να περπατήσει στο γρασίδι. Λεπίδες χόρτου τρύπησαν τα τρυφερά της πόδια.
  Ο βοσκός Σιντ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Τα κορίτσια μας τρέχουν ξυπόλητα όλη την ώρα το καλοκαίρι, κι εσύ είσαι τόσο χλωμή!
  Η Αμελίνα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Το μαυρισμένο δέρμα θεωρείται σημάδι χαμηλής προέλευσης! Αλλά έχετε σκούρο δέρμα και τα μαλλιά σας είναι σχεδόν σαν χιόνι!
  Ο νεαρός έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι όμορφο!
  Περπάτησαν λίγο παραπάνω. Τότε η πριγκίπισσα φόρεσε τις κάλτσες και τα παπούτσια της και είπε:
  - Σύντομα ο γάμος με τον βασιλιά Καρτάους. Είναι γέρος και άρρωστος. Όταν μείνω χήρα, θα σε πάω στο παλάτι!
  Ο Σιντ ρώτησε με δειλή ελπίδα:
  - Και θα παντρευτούμε;
  Η Αμελίνα ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Δεν ξέρω! Θα γίνω βασίλισσα μεροκάματο. Αλλά θα πρέπει να καταπολεμήσετε τη δύναμή σας από τους συγγενείς του Καρτάους. Αν ενισχυθεί ο θρόνος μου, τότε θα κάνω ό,τι θέλω!
  Αφού φιλήθηκαν, οι νεαροί ερωτευμένοι χώρισαν.
  Η Αμελίνα όρμησε στο κάστρο της. Είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι. Και είδε ότι ο γάμος της ανοίγει μεγάλες ευκαιρίες. Αλλά το να μπεις στο κρεβάτι με έναν ηλικιωμένο άντρα είναι τόσο αηδιαστικό. Φαντάσου να τον φιλάς.
  Η Αμέλια αναστέναξε βαριά.
  Και τραγούδησε για να φωτίσει τον πόνο:
  Βαμμένος χώρος μαύρο ζοφερό φως,
  Και φαίνεται ότι τα αστέρια έχουν θαμπώσει στις τροχιές τους!
  Θέλω αγάπη, σε απάντηση ακούω - όχι,
  Οι καρδιές των ερωτευμένων είναι σπασμένες σε σαχλαμάρες!
  
  Σε ικετεύω, πρίγκιπά μου, έλα σε μένα,
  Έκλαψα ωκεανοί δακρύων από θλίψη!
  Σπάστε όλες τις αλυσίδες της προκατάληψης,
  Θέλω να πείτε στον κόσμο την αλήθεια!
  
  Η αγάπη είναι πιο σημαντική από το καθήκον και τα στέφανα,
  Εάν είναι απαραίτητο για εσάς - θα προδώσω την πατρίδα!
  Και θα βάλω την αγαπημένη μου στον θρόνο,
  Άλλωστε, ο πρίγκιπας μου είναι πιο αγαπητός από τη ζωή!
  Ναι, τον αγαπάει πραγματικά. Το αγόρι είναι πολύ όμορφο, αν και έχει μια κάπως παιδική εμφάνιση. Αλλά πραγματικά υπέροχο. Έξυπνος όμως είναι και ο ξυπόλητος βοσκός. Και ξέρει να συνθέτει πολύ καλά. Τώρα οδηγεί τα πρόβατα και τραγουδά με την καθαρή, ολόσωμη φωνή του, και το τρίλι του, σαν αηδόνι.
  Ο θόρυβος του υπέροχου πάθους στις ακτές,
  Ποτάμια όπου το αίμα είναι φουρτουνιασμένο ρεύμα!
  Θα καταρρίψει έναν άξονα από αστέρια στα σύννεφα,
  Σπινθήρα με ένα υπέροχο σημάδι!
  
  Είσαι σαν θεά για μένα
  Με μια ψυχή να καίγεται στο σκοτάδι!
  Πιο δυνατό από τη ζωή σε αγαπώ
  Φώτισα τον κόσμο μου με ένα όνειρο!
  
  Δεν είσαι πιο όμορφη στον κόσμο
  παγκόσμιο ιδανικό!
  Θα πεθάνω στη μάχη με το χρώμα των ετών,
  Συνάντησα τον βράχο μου!
  
  Αγαπήστε το άσβεστο φως
  Και η λάμψη των ματιών σου!
  Η ομορφιά ήρθε γεια
  Δεν κοιμάμαι στα δάκρυα της νύχτας!
  Ναι, τραγουδάει υπέροχα. Τα γυμνά πέλματα του αγοριού πατούν τώρα στις κοφτερές πέτρες του δρόμου. Είναι ελαστικά, τραχιά. Το παιδί περπατάει ξυπόλητο από τη γέννησή του. Οι χειμώνες εδώ είναι αρκετά ήπιοι. Και δεν μπορείτε να φορέσετε παπούτσια, ακόμη και το χειμώνα.
  Και έτσι ο Σιντ δεν τσακίζεται καν όταν τα γυμνά του τακούνια πατούν πάνω σε κοφτερές πέτρες. Το αγόρι απλώς χαμογελάει. Πιο συγκεκριμένα, όχι αγόρι, αλλά νέος. Ένα χαριτωμένο που λατρεύουν τα κορίτσια.
  Μα, φυσικά, γοητεύεται από την πριγκίπισσα. Παραδόξως, το κορίτσι είναι και πολύ πλούσιο, ευγενές, νέο και εξαιρετικά όμορφο. Τα χάλκινα κόκκινα μαλλιά της
  Τόσο φωτεινό που θα τρελάνει κανέναν.
  Εδώ η καρδιά και το μυαλό βρίσκονται σε τέλεια αρμονία. Και θέλεις να την παντρευτείς και για αγάπη και για λογική.
  Λοιπόν, ποιο είναι το νόημα και το νόημα, ο πατέρας της πριγκίπισσας Durimon, γρήγορα
  Έσπευσε να παντρευτεί.
  Φυσικά ήταν πανέμορφη. Ο Καρτάους διέταξε μάλιστα να κανονίσει,
  Με αυτή την ευκαιρία ένα τουρνουά jousting.
  Ιππότες ήρθαν από διάφορες χώρες. Υπήρχαν πολλοί. Όμως οι αγώνες βασίστηκαν στο σύστημα του κυπέλλου.
  Ο ίδιος ο βασιλιάς Kartaus αγαπούσε πολύ τους αγώνες μονομάχων. Για αυτόν τον γέρο ήταν χαρά.
  Ονομάστηκε επίσης ένα έπαθλο: μια ολόκληρη τσάντα χρυσού και ο τίτλος του αρχιφύλακα για τη μελλοντική βασίλισσα Αμελίνα.
  Εδώ στο τεράστιο στάδιο οι ιππότες άρχισαν να μαζεύονται στη μάχη. Ανάμεσά τους, η Amelina επέστησε την προσοχή σε ένα. Ήταν κάπως μικρός, σαν παιδί με πανοπλία. Και η καρδιά της φτερούγισε.
  Αν και το πρόσωπο ήταν αόρατο πίσω από το γείσο, φάνηκε στην Αμελίνα ότι υπήρχε κάτι οικείο σε αυτόν τον μικρό ιππότη.
  Οι αγωνιστές συγκεντρώθηκαν και διασκορπίστηκαν ταυτόχρονα. Απέναντι στον μικρό ιππότη με τη λευκή πανοπλία, υπήρχε ένας πραγματικός γίγαντας στα μαύρα.
  Η Amelina ανησυχούσε πολύ για το αγόρι με την πανοπλία. Θα σταθεί;
  Αλλά εδώ οι ιππότες χώρισαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Και μετά άρχισε να μπαίνει μέσα, ωθώντας τα άλογά της. Και όρμησαν να συναντηθούν. Φαινόταν ότι ο μαύρος γίγαντας θα συνέτριβε το αγόρι. Αλλά μετά άφησε επιδέξια την άκρη του δόρατος, και αφού έβαλε όλο το σώμα, χτύπησε το γείσο. Ο εχθρός πέταξε από το άλογό του.
  Η Αμελίνα ξεφύσηξε και είπε:
  - Μπράβο αγόρι!
  Έπαιξε τον πρώτο αγώνα. Αν και ήρθαν πάλι κάποιοι ιππότες. Αλλά όχι περισσότερες από τρεις φορές, μετά τις οποίες έδωσαν τη νίκη στα σημεία.
  Εδώ, φυσικά, μπορεί να υπάρξει κατάχρηση.
  Στη συνέχεια ο δεύτερος γύρος του διαγωνισμού. Ο αντίπαλος του ιππότη με τη λευκή πανοπλία δεν είναι πλέον τόσο μεγάλος, αλλά επιδέξιος στην κόκκινη πανοπλία. Παρόλα αυτά, ο νεαρός αντίστοιχος είναι πολύ μικρότερος.
  Η Αμελίνα προσεύχεται για αυτόν τον ιππότη. Ήθελα ακόμη και να γονατίσω.
  Αλλά εδώ είναι και πάλι. Και επιτάχυνση σε υψηλή ταχύτητα. Ο κόκκινος ιππότης στοχεύει στο γείσο. Αλλά ο πολεμιστής στα λευκά φεύγει επιδέξια. Και χτυπά το κέντρο της ασπίδας. Και το γκρεμίζει πάλι με μεγάλη χαρά. Πέφτει. Το κοινό χαίρεται.
  Τα περισσότερα ζευγάρια καθόρισαν τον νικητή. Κάποιοι όμως εξακολουθούν να παλεύουν.
  Να 'μαστε πάλι εδώ. Και πάλι συγκρούσεις, και σπίθες ξεχύνονται. Και οι καβαλάρηδες πέφτουν.
  Το γκονγκ ακούγεται ... Και τα τελευταία ζευγάρια μαζεύονται για τρίτη φορά. Πολλοί άνθρωποι γκρέμισαν από τα άλογά τους. Κάποιος τραυματίστηκε. Ναι, δεν υπήρξαν θύματα.
  Μετά μισή ώρα ξεκούραση. Οι ιππότες έφαγαν, ήπιαν, νερό, κβας και κρασί. Και πάλι στη μάχη.
  Πάλι οι καβαλάρηδες σήκωσαν και σκορπίστηκαν. Σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Απέναντι σε έναν λευκό, μικρό ιππότη, έναν μεγάλο μαχητή με κίτρινη πανοπλία. Είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν ξανά ο ένας τον άλλον. Ένα αγόρι από τη μια πλευρά και ένας ενήλικας από την άλλη.
  Και εδώ είναι πάλι. Το αγόρι τσακώνεται ακόμη και χωρίς μπότες. Τα γυμνά, παιδικά του πόδια ακουμπούν στα πλευρά ενός λευκού αλόγου.
  Επίσης, το άλογο φαίνεται να είναι μικρό, αλλά πολύ γρήγορο. Υπάρχει μια αναγκαστική σύγκλιση.
  Η Αμελίνα το πήρε και ψιθύρισε:
  - Ένα βογγητό πάει σε όλη τη γη,
  Πού είναι ο γενναίος ιππότης - πού!
  Το αγόρι-ιππότης πάλι πολύ επιδέξια φεύγει και χτυπά τον κίτρινο ιππότη στο κέντρο της ασπίδας. Το δόρυ έσπασε, θρυμματίστηκε σε σκόνη. Αλλά μια έμπειρη σβάρνα με κίτρινη πανοπλία κατάφερε με κάποιο τρόπο να καθίσει στη σέλα.
  Έπρεπε να χωρίσουν οι δρόμοι μου και να περιμένω ξανά την ευκαιρία να ρίξουμε ο ένας τον άλλον. Και οι δύο πλευρές είναι τεταμένες. Νιώθουν τη δύναμη. Ο Baron είναι ένας πολύ δυνατός μαχητής και τουλάχιστον δύο φορές πιο βαρύς από το αγόρι. Αλλά είναι τόσο ευκίνητος.
  Εδώ έρχονται ξανά. Και το παιδί χτυπά το κρουπ με τα γυμνά του τακούνια. Και έτσι το αγόρι βουτάει και το δόρυ του βρίσκει το γείσο. Ένα τέτοιο χτύπημα είναι απλά ακαταμάχητο. Και το vis-a-vis του παιδιού πέφτει.
  Νίκη! Αυτή τη φορά δεν είναι τόσο εύκολο.
  Ακολουθεί μια παύση. Οι ιππότες και τα άλογά τους ξεκουράζονται. Είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί το τουρνουά σε μια μέρα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο.
  Ενάντια στο αγόρι, ένας κόμης με μωβ πανοπλία θα πολεμήσει με κλήρο. Είναι επίσης πολύ σοβαρός αντίπαλος και ήρωας των σταυροφοριών. Όμως ο νεαρός πολεμιστής είναι έτοιμος. Και δεν πρόκειται να πτοηθεί.
  Έτσι χώρισαν και άρχισαν να μπαίνουν μέσα. Ένας έμπειρος μέτρης, βλέποντας πόσο γρήγορο είναι το παιδί, προσπαθεί να μπει στο κέντρο της ασπίδας. Αλλά το αγόρι και πάλι αλλάζει πολύ επιδέξια. Και το δόρυ γλιστράει. Και το ίδιο το παιδί χτυπά τον εχθρό, ακριβώς στο στήθος. Το χτύπημα είναι πολύ καλό και το δόρυ σπάει. Και ο καβαλάρης έπεσε, μπλεγμένος στο λουρί.
  Το αγόρι για άλλη μια φορά υποκλίθηκε στο κοινό και έλαβε συγχαρητήρια για τη νίκη του.
  Τώρα έχουν απομείνει μόνο οκτώ ιππότες. Και ο πέμπτος αγώνας είναι ο προημιτελικός.
  Το αγόρι απέκτησε έναν σοβαρό αντίπαλο, τον Δούκα ντε Γκιζ. Αυτό είναι πραγματικά αυτό που σε κάνει να τρέμεις. Και έχει και ύψος, και βάρος, και ταχύτητα!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι ταυτόχρονα ήρεμος. Ξέρει τι του περιμένει και δεν πρόκειται να τα παρατήσει.
  Εδώ χώρισαν. Στο de Guizz, η πανοπλία είναι χυτή με χάλυβα. Όμως το αγόρι με τα λευκά, και με τα ξυπόλητα πόδια, δίνει την εντύπωση ενός χερουβείμ που παλεύει με τον δαίμονα της κόλασης.
  Η Αμελίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  Χθες ήμουν μόνο παιδί
  Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εδώ...
  Και τώρα έπαψε να είναι παιδί προσχολικής ηλικίας,
  Και ο γενναίος ιππότης σου λέγεται!
  Εδώ άρχισαν να μαζεύονται και οι δύο ιππείς. Ο Duke de Guise είναι τρεις φορές πιο βαρύς από το αγόρι. Πιο συγκεκριμένα, ένας έφηβος με πανοπλία. Δεν ντρέπεται όμως καθόλου.
  Και πάλι αποφεύγει την ήττα και χτυπά με δόρυ στο στήθος τον de Guizz. Σπάει με κρότο. Όμως ο τεράστιος δούκας κράτησε τη θέση του. Και χώρισαν.
  Ο Ντε Γκιζ γρύλισε:
  - Θα σε σπάσω!
  Το αγόρι άνοιξε το γείσο του και έδειξε τη γλώσσα του. Το πρόσωπό του είναι στρογγυλό σαν παιδί.
  Η Αμελίνα τον αναγνώρισε και έκλαψε:
  - Ατυχής! Λοιπόν, που πας!
  Αλλά δεν ήξερε, φυσικά, ότι το ξυπόλητο βοσκό δεν ήταν καθόλου τόσο απλό.
  Ότι είναι ικανός για πολλά.
  Το αγόρι το πήρε και αποφάσισε να αλλάξει τακτική. Όταν άρχισαν να πλησιάζουν, οδήγησε το άλογό του σε καλπασμό. Και μετά, με όλη του τη δύναμη, έσπρωξε ένα δόρυ στο κέντρο της ασπίδας, συνδέοντας και το σώμα. Ο De Guise δεν περίμενε ένα τόσο δυνατό χτύπημα, από το οποίο το δόρυ έσπασε σε μικρά θραύσματα. Και αυτή τη φορά παραλίγο να γλιστρήσει από το άλογό του. Το γυμνό τακούνι του αγοριού πρόσθεσε. Και ο δούκας πέταξε και τραυμάτισε πολύ άσχημα.
  Έτσι το αγόρι πέρασε με λαμπρότητα τον προημιτελικό. Στην πραγματικότητα δεν είναι απλώς ένας βοσκός, αλλά ένας δολοφόνος του εικοστού πρώτου αιώνα. Και δεν είναι δεκαέξι χρονών, αλλά πολύ περισσότερο. Αντιθέτως, δείχνει πολύ νέος. Επομένως, από τη στιγμή της μετακόμισης σταμάτησε να μεγαλώνει και να ωριμάζει. Εκτός αν τα μαλλιά εξακολουθούσαν να αναπτύσσονται και τα νύχια ήταν λίγο πιο αργά.
  Τώρα ο ίδιος ο βασιλιάς θα παλέψει μαζί του στους ημιτελικούς: ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος. Και αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος. Που δεν έχει χάσει ποτέ σε τουρνουά. Και ήταν εξαιρετικά δυνατός σωματικά.
  Και εδώ απέναντί του είναι ένα ξυπόλητο παιδί.
  Αλλά όλοι είδαν πώς το αγόρι ιππότης πάλεψε καλά και απελπισμένα. Και πολλοί άνθρωποι στοιχηματίζουν σε αυτό.
  Ο γέρος βασιλιάς παρατήρησε:
  - Καλύτερα αφήστε το παιδί να είναι ο κύριος σωματοφύλακας της πριγκίπισσας παρά ένας ενήλικας!
  Ο πατέρας της πριγκίπισσας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Η κόρη μου είναι ένα αγόρι που δεν θα παρασυρθεί από το κεφάλι της παρακάτω!
  Στον άλλο ημιτελικό, ένας άγνωστος ιππότης με πράσινη πανοπλία, πολύ μεγαλόσωμος και ευκίνητος, και ο Ισπανός Δούκας ντε Γκάλμπα είναι επίσης μεγάλος μαχητής.
  Όμως το μεγαλύτερο μέρος του κοινού συγκεντρώθηκε εκεί που πάλεψε ο βασιλιάς Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, ο οποίος θεωρούνταν το κύριο φαβορί του τουρνουά. Και ένα άγνωστο αγόρι. Ο οποίος μάλιστα έβγαλε τις μπότες του και καμάρωνε τις παιδικές, στρογγυλές, ροζ γόβες του.
  Εδώ όμως πλησιάζουν. Ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος στόχευσε στο κέντρο της ασπίδας του νεαρού πολεμιστή. Απάντησε και απογειώθηκε. Αν και σε αυτή την περίπτωση έμπειρος βασιλιάς, μπόρεσε να γαντζώσει το αγόρι. Όμως εκείνος απάντησε χτυπώντας τον Ρίτσαρντ στο στήθος με ένα δόρυ. Το χτύπημα ήταν καλό, αλλά ο πανίσχυρος βασιλιάς μπόρεσε να αντισταθεί. Πάλεψε πολύ. Και σε σταυροφορίες, και τουρνουά. Και πάντα κέρδιζε, και ήταν σταθερός στη σέλα.
  Λοιπόν, το κοινό δεν ήθελε μια γρήγορη απόσυρση. Οι μαχητές διασκορπίστηκαν και μετά άρχισαν και πάλι να συγκλίνουν. Ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος προσπάθησε να αλλάξει τακτική σε αυτή την περίπτωση. Προσποιήθηκε ότι ξαναχτύπησε το κέντρο της ασπίδας και μετά την πήραν και την μετέφεραν στο κεφάλι. Αλλά το αγόρι, φυσικά, είναι πολύ γρήγορο. Ξέφυγε από το μακρύτερο δόρυ του εχθρού και χτύπησε ο ίδιος το γείσο. Σε ένα τέτοιο χτύπημα είναι δύσκολο να αντισταθείς. Η γρίλια στο πρόσωπο του Ρίτσαρντ του Λεοντόκαρδου λύγισε. Κατάφερε όμως να μείνει στη σέλα, αν και ταλαντευόταν πολύ.
  Και πάλι το αγόρι και ο βασιλιάς χώρισαν. Αυτή τη φορά, το αγόρι-ιππότης ξαφνιάστηκε λίγο. Η μέχρι πρότινος ακαταμάχητη γροθιά στο γείσο του Βασιλιά των Λιονταριών άντεξε.
  Αλλά τίποτα, ούτε τον χτύπησε. Εδώ πήγαν για τρίτη φορά σε προσέγγιση.
  Και οι δύο πολεμιστές πήδηξαν ο ένας στον άλλο. Αγόρι και μεγαλόσωμος. Και έτσι ο Ρίτσαρντ προσπάθησε ξανά να χτυπήσει το κέντρο της ασπίδας. Αλλά και πάλι ο νεαρός πολεμιστής απέφυγε.
  Και τότε το δόρυ του αγοριού χτύπησε ξανά το γείσο. Και σε αυτή την περίπτωση, πολύ πιο δυνατό. Ο Ρίτσαρντ ταράχτηκε ξανά έντονα. Έχασε τη σέλα του, αλλά μπόρεσε να μείνει στο κρουπ και να μην πέσει. Αλλά παρόλα αυτά, το σημείο πήγε προς το αγόρι-ιππότη.
  Τώρα αναμενόταν η ετυμηγορία. Ο γέρος βασιλιάς έγνεψε καταφατικά.
  - Η νίκη στα σημεία κερδίζεται από τον νεαρό πολεμιστή Sid, ο οποίος έδωσε τρία εύστοχα χτυπήματα!
  Για πρώτη φορά έχασε ο βασιλιάς Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος. Αλλά ποτέ δεν χτυπήθηκε από τη σέλα.
  Και ένας άγνωστος ιππότης με πράσινη πανοπλία έριξε νοκ άουτ τον διάσημο Δούκα Γκάλμπα την πρώτη φορά.
  Τώρα στον τελικό έπρεπε να παλέψουν, δύο μαχητές που ήταν προηγουμένως άγνωστοι σε αγώνες τουρνουά. Δύο γάτες σε μια τσάντα. Και αυτό πρόσθεσε στην ίντριγκα!
  Έτσι χώρισαν και άρχισαν να πλησιάζουν. Ο πολεμιστής με την πράσινη πανοπλία ήταν μεγαλύτερος από το αγόρι και φορούσε μαύρες μπότες. Και αγωνίστηκε ξυπόλητος, και με μεγάλη ενέργεια.
  Και οι δύο ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκαν. Ο Σιντ, εκτόπισε την ασπίδα και ξέφυγε από το χτύπημα και χτύπησε τον εχθρό στο στομάχι. Δεν τρεκλίστηκε καν στη σέλα του. Και οι δύο μαχητές χώρισαν ξανά. Και ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν πραγματικά σοβαρά, μέχρι αιματοχυσίας.
  Εδώ και οι δύο μαχητές συναγωνίζονται ξανά μεταξύ τους. Πλησιάζοντας με μεγάλη ταχύτητα. Και συγκρούονται απότομα. Το αγόρι χτύπησε με όλη του τη δύναμη, ήταν πιο γρήγορο, και χτύπησε το γείσο, αν και ο ίδιος είχε γρατσουνιστεί στον ώμο. Και πολύ σοβαρά.
  Όμως και οι δύο μαχητές αντιστάθηκαν και δεν έπεσαν. Διατήρησαν τον επαρκή αντίκτυπό τους.
  Εδώ έρχονται για τρίτη φορά. Σχεδόν χωρίς παύση, είναι ήδη όλο και πιο σκοτεινό. Ας είναι καλοκαίρι, αλλά ακόμα νυχτώνει. Και πρέπει να βιαστούμε.
  Εδώ πάλι τα δύο συγκρούστηκαν. Ο Σιντ, σαν αστραπή, έστριψε έξω και ξανά πάνω στο γείσο. Αλλά ο εχθρός στέκεται σαν μαγεμένος, αλλά το αγόρι είναι ακόμα πιο επιδέξιο και ο πράσινος ιππότης δεν τον χτύπησε με δόρυ, μόνο γλιστρώντας κατά μήκος της πανοπλίας.
  Πήγαμε τρεις φορές και τώρα η απόφαση του κριτή.
  Ο γέρος βασιλιάς ήταν πολύ ευχαριστημένος που το παιδί έπρεπε να γίνει επικεφαλής της φρουράς. Εξάλλου, η κόρη του δεν θα απατήσει με κάποιον που φαίνεται νεότερος από αυτήν και ένα κεφάλι πιο κοντό.
  Και ανακοίνωσε τη νίκη στα σημεία στον Σιντ. Οι υπόλοιποι κριτές συμφώνησαν. Ωστόσο, το αγόρι είχε τρία καθαρά χτυπήματα και πήρε το προβάδισμα στα σημεία με ειλικρίνεια.
  Επιπλέον, ο Σιντ πήρε μια μεγάλη τσάντα χρυσού.
  Πλησίασε την πριγκίπισσα Αμελίν. Έπρεπε μάλιστα να σκύψει και να φιλήσει τον έρωτά της. Και όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι.
  Η πριγκίπισσα είπε:
  - Είσαι ο πιο πιστός μου ιππότης, θα κρατήσουμε την αγάπη!
  
  ΞΥΠΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ RACK
  ΣΧΟΛΙΟ
  Πολεμιστής-falladanka Augustine, συνελήφθη από τα ορκ. Οι σκληρές, γούνινες αρκούδες υποβάλλουν την ομορφιά σε άγρια βασανιστήρια. Αλλά ο Αυγουστίνος δείχνει ακλόνητο θάρρος.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Τότε ήταν χειμώνας και υπήρχαν έντονοι παγετοί. Τα ζεστά ρούχα και οι μπότες του Αυγουστίνου σκίστηκαν. Γδύστε την μέχρι το λεπτό της εσώρουχο. Έδεσαν την κοκκινομάλλα κοπέλα πίσω από τα χέρια της. Και οδήγησαν, μετά σχεδόν εντελώς γυμνοί.
  Και τα γυμνά, χαριτωμένα, λαξευμένα πόδια της άφησαν ίχνη στο χιόνι. Πολύ όμορφο, και πολύ σαγηνευτικό σχήμα. Και παρόλο που ένας σφοδρός άνεμος περπάτησε κατά μήκος των γυμνών πλευρών του κοριτσιού, παίζοντας με τις φραουλένιες θηλές της και τους ανακουφισμένους κοιλιακούς της. Επίσης, το κορίτσι έδειξε συντριπτική δύναμη ενέργειας.
  Ο Αυγουστίνος σήκωσε το κεφάλι της με ένα αντρικό πηγούνι και τετράγωνε τους ώμους της.
  Δεν προσπάθησε καν να καλύψει το γυμνό στήθος της. Επιπλέον, τα χέρια είναι δεμένα πίσω. Τα γυμνά της πέλματα καίγονται κυριολεκτικά από το σκληρό χιόνι και πονάει τόσο πολύ.
  Όμως μια όμορφη κοπέλα δεν λυγίζει την πλάτη της. Αντιθέτως, είναι περήφανη. Ναι, κάνει κρύο, αλλά πονάει και νιώθετε πολύ ταπεινωμένοι που είστε γυμνοί και γύρω σας είστε τριχωτά, δύσοσμα πλάσματα.
  Όχι, βλέπεις το κορίτσι είναι στημένο για να μην σπάει εύκολα.
  Αλλά ένας τριχωτός γίγαντας την πλησίασε, που έμοιαζε έντονα με ορκ αρκούδας με επωμίδες στρατηγού.
  Και το δυνατό του χέρι ακουμπά στο γυμνό στήθος του κοριτσιού. Αρχίζει να στρίβει τη φραουλένια θηλή της καλλονής. Η Αυγουστίνα συνοφρυώνει το πρόσωπό της, αλλά σιωπά, και δεν κοιτάζει αλλού. Αν και πρέπει να πει πολύ αηδιαστικό.
  Όμως το κορίτσι προσπαθεί να επιδειχθεί. Και ένα άλλο πόδι του στρατηγού ορκ βρίσκεται στην άλλη θηλή. Και αρχίζει να τσιμπάει ακόμα πιο χοντροκομμένα και σκληρά.
  Ο Αυγουστίνος, για να μην δείξει ότι είναι αηδιασμένη και πληγωμένη, με σκληρή φωνή λέει:
  - Δεν μπορείς να κάνεις κάτι πιο σοβαρό; Είσαι σαν ένας άντρας τόσο μηδέν;
  Ο Στρατηγός της Ορκίστας φώναξε:
  - Γάμησέ την!
  Και το κορίτσι οδηγήθηκε λίγο ακόμα στο χιόνι. Με έφεραν σε μια συσκευή που έμοιαζε πολύ με μια οριζόντια μπάρα με μια ποικιλία από εξοπλισμό άσκησης.
  Και μετά υπήρχαν ατσάλινες αλυσίδες.
  Τα χέρια του κοριτσιού ήταν στριμμένα πίσω και αλυσοδεμένα σφιχτά. Μετά πήραν και τράβηξαν την αλυσίδα. Άρχισαν να στρίβουν το κορίτσι, σηκώνοντας τα άκρα της πιο ψηλά.
  Ο Αυγουστίν ένιωσε πόνο στους πήχεις, στους καρπούς και στην κλείδα της. Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής άρχισε να καμάρα, σκύβοντας.
  Δύο μεγάλοι δήμιοι ορκ πήραν και τράβηξαν το κορίτσι από τον κορμό και γύρισαν την καλλονή. Το κεφάλι του Ογκουστίν γλίστρησε ανάμεσα στα υψωμένα χέρια της.
  Το κορίτσι αναστέναξε βαριά. Κυριολεκτικά κόπηκε από πόνο.
  Ο στρατηγός των ορκ έψαλλε:
  - Πες στον εγκληματία, στον κλέφτη και στον τρομοκράτη, πού είναι η αποθήκη σου με τα όπλα;
  Ο Αυγουστίνος είπε σκληρά, αν και ήταν πληγωμένη, φοβισμένη, και λίγο ντροπιασμένη και πολύ αηδιασμένη:
  - Δεν θα πω! Δεν θα σας πω τίποτα, ανεξάρτητα από το πώς με βασανίζετε, με βασανίζετε ή με βασανίζετε!
  Ο στρατηγός των ορκ έγλειψε τα μωβ χείλη του με ένα ικανοποιημένο βλέμμα, από κάτω από το οποίο προεξείχαν στραβά κυνόδοντες.
  Και γρύλισε:
  - Ολα τα καλύτερα! Τι ευχαρίστηση να βασανίζεις μια τόσο όμορφη, λεία, μαυρισμένη ανθρώπινη γυναίκα. Θα εκνευριζόμασταν ακόμη και αν χωρίζατε αμέσως και μας στερούσατε τα ορκ, μια τέτοια τεράστια απόλαυση, που είναι πολύ καλύτερη από το να σας βιάζετε!
  Ο Αυγουστίνος είπε θυμωμένος:
  - Λοιπόν, αν είσαι ανίκανος για οτιδήποτε άλλο, τότε προσπάθησε να σπάσεις έναν απελπισμένο κοσμοπολίτη πολεμιστή!
  Ο Στρατηγός Orc διέταξε:
  - Δέκα χτυπήματα πάνω της με μαστίγιο με προσοχή!
  Ένας από τους δήμιους έβγαλε από την λάρνακα στην οποία επέπλεαν τα εργαλεία του χτυπήματος, μια ράβδο ιτιάς. Τα κουνούσε στον αέρα, σφύριξε...
  Και η δασύτριχη αρκούδα μισο-κούνια χτύπησε το κορίτσι.
  Ο Αυγουστίνος ένιωσε τον πόνο του χτυπήματος. Το δέρμα της στην πλάτη της πρήστηκε αλλά δεν έσκασε.
  Ο δήμιος ξαναχτύπησε.
  Η κοκκινομάλλα έσφιξε τα δόντια της πιο δυνατά για να μην προδώσει το αλεύρι. Αποφάσισε, ό,τι κι αν συνέβαινε, να μείνει σιωπηλή, σιωπηλή και πάλι σιωπηλή.
  Ο στρατηγός των ορκ γρύλισε:
  - Τρεις!
  Ο γούνινος δήμιος ξαναχτύπησε. Το μυώδες σώμα της κοπέλας ανατρίχιασε. Το brute είχε ήδη κοπεί πολύ πιο κάτω, με αποτέλεσμα να διογκωθεί μια φρέσκια λωρίδα δέρματος.
  Μαζεύτηκαν μια ντουζίνα ορκ και κοίταξαν ανυπόμονα το σχεδόν εντελώς γυμνό κορίτσι με μόνο εσώρουχα, κρεμασμένο σε ένα ράφι και ελαφρώς ταλαντευόμενο κάτω από τα χτυπήματα του βασανιστή.
  Ο Στρατηγός Ορκ διέταξε:
  - Έξι!
  Και πάλι πήραν το κορίτσι και χτύπησαν ένα δυνατό και δυνατό χτύπημα.
  Ο Αυγουστίνος έκανε ένα αναγκαστικό χαμόγελο.
  Ο στρατηγός συνέχισε να διοικεί:
  - Επτά! Οκτώ!
  Χτυπήματα έπεσαν στο κορίτσι, αλλά άντεξε και προσπάθησε να μην γκρινιάσει. Το πρόσωπό της ήταν όμορφο και αρρενωπό ταυτόχρονα.
  Ο Στρατηγός Orc ολοκλήρωσε:
  - Εννιά! Δέκα είναι αρκετά!
  Ο δήμιος κατέβασε το μαστίγιο. Μετά το συνέθλιψε με τα δάχτυλά του, και το πέταξε στο καλάθι.
  Ο Αυγουστίνος ανατρίχιασε μέσα του. Ότι οι δήμιοί της μπορούν να βρουν για εκείνη.
  Εξάλλου, τα ορκ αγαπούσαν πολύ να βασανίζουν τα θύματά τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον κόσμο του μέλλοντος υπάρχουν πολλές φορές περισσότερες γυναίκες από άντρες, και ως εκ τούτου τα ορκ βίωσαν σεξουαλική ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων.
  Ο στρατηγός των ορκ ρώτησε με ένα σκωπτικό χαμόγελο:
  - Λοιπόν, μπορείτε να μας πείτε πού είναι η κρυφή μνήμη; Ή θέλετε πιο σκληρά βασανιστήρια;
  Ο Αυγουστίνος είπε αυστηρά:
  - Δεν θα σου πω τίποτα!
  Ο Στρατηγός Orc διέταξε:
  "Τώρα κάνε της ένα καλό κούνημα!"
  Οι δήμιοι άρχισαν να ρυθμίζουν την οριζόντια μπάρα. Τα βασανιστήρια έγιναν στο ύπαιθρο. Και πολλοί άνθρωποι μπορούσαν να το δουν.
  Ορκ και εκπρόσωποι άλλων πολιτισμών έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται. Όλοι τους ενδιέφερε να δουν ένα τόσο διασκεδαστικό θέαμα.
  Και ένα μαγκάλι έκαιγε εκεί κοντά, καθώς και άλλα όργανα για βασανιστήρια.
  Ο Αυγουστίνος συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να περάσει από την κόλαση. Από τη μια είναι τρομακτικό. Αλλά από την άλλη πλευρά, είναι ακόμη περίεργο και ενδιαφέρον. Και το πιο σημαντικό, πόσα αντέχεις, κάτω από άγρια βασανιστήρια.
  Η οριζόντια μπάρα σηκώθηκε σαν κεραία. Επίσης ο Αυγουστίνος, σύρθηκε στην κορυφή. Ο πόνος στους πήχεις και στην κλείδα μου χειροτέρεψε.
  Η αλυσίδα, για την οποία ήταν αλυσοδεμένος ο Αυγουστίνος, έτριξε και θρόιζε.
  Έτσι ανέβηκε αρκετά δέκα μέτρα - αυτό είναι περίπου το επίπεδο του τέταρτου ορόφου.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που αιωρείται στην κορυφή. Και η αλυσίδα ανατρίχιασε, ακόμα και μυρίζοντας.
  Ο στρατηγός των ορκ φώναξε:
  - Άσε!
  Τα ορκ άφησαν το τύμπανο. Το σώμα ενός μυώδους κοριτσιού κατέρρευσε. Πέταξε σχεδόν στην επιφάνεια. Αλλά μετά έκλεισε ξαφνικά. Και το κορίτσι απότομα σε μια τεντωμένη αλυσίδα, πώς να ουρλιάζει από άγριο πόνο. Έχασε ακόμη και την ανάσα της.
  Ο Αυγουστίνος ένιωθε σαν να την έκαναν κομμάτια. Τι σκληρός πόνος και τι αβάσταχτο πόνο.
  Το κορίτσι ούρλιαζε, το σώμα της, παρά τον παγετό, ίδρωσε και άρχισε να λάμπει από την άγρια ένταση.
  Όταν οι κραυγές του Αυγουστίνου κόπηκαν, έσφιξε τα δόντια της με μεγάλη προσπάθεια, ο στρατηγός του ορκ ρώτησε:
  - Λοιπόν, τώρα λες;
  Ο Αυγουστίνος είπε αποφασιστικά και αποφασιστικά:
  - Όχι, δεν θα πω!
  Ο στρατηγός του ορκ διέταξε:
  -Κουνήστε το ξανά!
  Και στερεώστε το ξανά, μια ελαφρώς σκουριασμένη ατσάλινη αλυσίδα. Το κορίτσι ανεβαίνει, όλο και πιο ψηλά. Και η αλυσίδα της τραβάει τα μπράτσα της, στρίβοντας τις αρθρώσεις της.
  Και τώρα ο Αυγουστίνος επιστρέφει στην κορυφή. Κοίταξε γύρω και κάτω. Τα μυώδη χέρια της κοπέλας πετάχτηκαν ψηλά και η κίνηση του λαιμού της ήταν αρκετά επώδυνη.
  Τώρα θα πέσει κάτω.
  Ο στρατηγός ορκ διέταξε:
  - Άσε!
  Και η αλυσίδα ελευθερώθηκε πάλι από τους δήμιους. Το δυνατό σώμα του κοριτσιού πέταξε κάτω. Και έπεσε και αιωρήθηκε στην ίδια την επιφάνεια. Αυτή τη φορά, ο πόνος διπλασιάστηκε από τους ήδη τεντωμένους συνδέσμους αποδείχθηκε τόσο δυνατός που, έχοντας υποστεί σοκ, το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του.
  Ο στρατηγός του ορκ διέταξε:
  - Φέρτε την πίσω!
  Ο δήμιος της έριξε έναν κουβά με παγωμένο νερό. Ο Αυγουστίνος συνήλθε. Μαζί με τις αισθήσεις, ο πόνος επέστρεψε. Έντονος και τρομερός πόνος σε χέρια, ώμους, κλείδα.
  Ο Αυγουστίνος βόγκηξε. Αλλά αναχαιτίζοντας τα δηλητηριώδη χαμόγελα των ορκ, δάγκωσε τα χείλη της, σφίγγοντας τα δόντια της σφιχτά. Και τώρα είναι πάλι σιωπηλή. Βρεγμένος, σχεδόν γυμνός, ξυπόλητος και μυώδης.
  Ο στρατηγός των ορκ την χτύπησε δυνατά με ένα μαστίγιο και τη ρώτησε:
  - Θα μιλήσεις;
  Ο Αυγουστίνος φώναξε, ανοίγοντας τα χείλη της:
  - Δεν!
  Ο στρατηγός του ορκ διέταξε:
  - Τώρα τεντώστε το καλά!
  Οι δήμιοι έφεραν ένα μπλοκ και το τσιμπούσαν στα ξυπόλυτα πόδια της καλλονής. Της έσφιξαν σωστά τους αστραγάλους.
  Ο Αυγουστίνος ένιωσε το βάρος της βελανιδιάς, σφυρηλατημένο με σίδερο, και ο πόνος εντάθηκε. Το κορίτσι πήρε μια βαθιά ανάσα και έσφιξε τα δόντια της.
  Γάντζοι κρέμονταν κατά μήκος των άκρων του μπλοκ.
  Ένας δήμιος κρέμασε προσεκτικά ένα βάρος σε ένα γάντζο στα δεξιά και ένας άλλος βασανιστής στα αριστερά.
  Μυώδες, λεπτό, μαυρισμένο σώμα της κοπέλας τεντώθηκε ακόμα περισσότερο. Ο πόνος επιδεινώθηκε επίσης.
  Παρόλο που ο Αυγουστίνος έσφιξε τα δόντια της με όλη της τη δύναμη, ακόμα απαλά μουγκρητά ξέφευγαν από το λαιμό της.
  Για πολλοστή φορά, ο στρατηγός ορκ φώναξε:
  - Θα μιλήσεις! Πες μας όλα όσα ξέρεις και το μαρτύριο σου θα τελειώσει!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε:
  - Δεν θα πω!
  Ο στρατηγός του ορκ διέταξε:
  - Περισσότερα για να προσθέσετε!
  Οι δήμιοι από διαφορετικές πλευρές του μπλοκ, για να μην παραμορφωθούν, κρέμασαν προσεκτικά μια λίβρα ακόμη ο καθένας.
  Ο Αυγουστίνος έτριξε τα δόντια της με αφόρητα βάσανα. Κινδύνευσε να τη σκίσουν στη μέση. Και οι σύνδεσμοι είναι ήδη τόσο έντονα τεντωμένοι ως αποτέλεσμα άγριων κουνημάτων.
  Ο Αυγουστίνος νιώθει τεντωμένος στο ράφι της, σαν άγιος σε σταυρό. Ή ίσως ακόμη πιο οδυνηρό. Ο ιδρώτας στάζει από το σώμα της, και το νερό που χύθηκε πάνω της.
  Και ταυτόχρονα κάνει κρύο. Στο κάτω κάτω, βασανίζουν μια κοπέλα εν ψυχρώ.
  Τα ίδια τα ορκ, πρώτον, είναι ντυμένα, με μπότες, και δεύτερον, έχουν μαλλιά αρκούδας.
  Ο στρατηγός ρώτησε πάλι το τεντωμένο κορίτσι:
  - Θα μιλήσεις!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε:
  - Δεν θα πω!
  Ο στρατηγός του ορκ διέταξε:
  - Και τώρα τηγανίστε την, δηλαδή τις γόβες αυτού του κοριτσιού!
  Οι δήμιοι άρχισαν να στοιβάζουν λεπτούς κορμούς κάτω από τα γυμνά πόδια του κοριτσιού.
  Ένας άλλος έσυρε έναν σωλήνα από μια φιάλη αερίου. Και επίσης συνδεδεμένο. Και ο σωλήνας από τη δεξαμενή οξυγόνου.
  Οι δήμιοι, ως συνήθως, ήταν έτοιμοι. Ο Αυγουστίνος κοίταξε με φόβο αυτές τις προετοιμασίες. Όταν στέκεσαι ακόμη και σε ένα κομμάτι κάρβουνο, πονάει, και μετά θα σου τηγανίσουν τη σόλα.
  Ο στρατηγός του ορκ διέταξε:
  - Λιπάνετε τις φτέρνες της με λάδι! Να υποφέρω περισσότερο!
  Οι δήμιοι έγνεψαν καταφατικά. Και έβγαλαν ένα μπουκάλι λάδι από το βαρέλι, αν κρίνουμε από τη μυρωδιά της ελιάς. Και το έχυναν στα τριχωτά πόδια τους. Και μετά άρχισαν να λερώνουν τα όχι πολύ τραχιά, αλλά όχι πολύ τρυφερά πόδια του κοριτσιού.
  Η σόλα της είναι ροζ, ελαστική, με χαριτωμένη καμπύλη στρογγυλής φτέρνας.
  Ο Αυγουστίνος ένιωσε ένα γαργαλητό στο άγγιγμα των τραχιών, τριχωτών χεριών των ορκ.
  Και άθελά της ξεγύμνωσε το πρόσωπό της, γελώντας παρά τον πόνο στο τεντωμένο κορμί της.
  Ο στρατηγός των ορκ φώναξε:
  - Θα χαμογελάς ακόμα διάολε!;
  Ο Αυγουστίνος έσπασε:
  - Δεν σε φοβάμαι!
  Ο στρατηγός των ορκ φώναξε:
  - Και τώρα τηγανίζουμε, μόνο πιο προσεκτικά, για να πονάει περισσότερο!
  Οι δήμιοι άνοιξαν τις βρύσες και άνοιξαν το γκάζι. Στη συνέχεια έκαναν κλικ στον αναπτήρα.
  Και κάτω από τα γυμνά πόδια του κοριτσιού που τεντώθηκε στο ράφι, μια φλόγα άναψε.
  Φούντωσε πολύ βίαια. Αλλά στην αρχή, τα ξυπόλυτα πόδια του Αυγουστίνου ένιωθαν μόνο ευχάριστη ζεστασιά.
  Μετά όμως άρχισαν να ψήνουν. Οι φλόγες έγλειψαν τα γυμνά, ροζ, χοντρά λαδωμένα πέλματα του κοριτσιού.
  Ο Αυγουστίνος ένιωθε διπλός στις γυμνές φτέρνες της, που ήταν ψημένες στη φωτιά, και ολόκληρο το σώμα της τεντωμένο σε μια σχάρα. Και είναι το λιγότερο οδυνηρό. Και η ταλαιπωρία είναι αφόρητη.
  Ο Αυγουστίνος έσφιξε το σαγόνι της με όλη της τη δύναμη, αλλά τα μουγκρητά εξακολουθούσαν να ξέφευγαν από το λαιμό της.
  Και οι τηγανητές πατούσες της κοπέλας πονούσαν και πονούσαν άγρια όλο και περισσότερο.
  Ο στρατηγός των ορκ φώναξε:
  - Λοιπόν, τώρα θα μας δώσεις μια κρύπτη με όπλα;
  Ο Αυγουστίνος ούρλιαξε:
  - Δεν!
  Ο στρατηγός του ορκ διέταξε:
  - Και τώρα έχει πέντε χτυπήματα από το μαστίγιο ... σε πλήρη ισχύ!
  Ο δήμιος πλησίασε τη στούπα. Διάλεξα ένα μαστίγιο μέσα σε αυτό πολύ πιο δυνατό, και πιο χοντρό, με αγκαθωτές άκρες.
  Το δοκίμασα στο χέρι μου. Στη συνέχεια πλησίασε το θύμα. Άνοιξε τα πόδια του ευρύτερα. Και επένδυσε με όλες του τις δυνάμεις στο χτύπημα.
  Μαυρισμένο, ήδη καλυμμένο με πρησμένες ρίγες, το δέρμα στην πλάτη του κοριτσιού έσκασε. Και ερυθρό κόκκινο αίμα.
  Ο Αυγουστίνος ανατρίχιασε και βόγκηξε. Μετά όμως έσφιξε τα σαγόνια της με τιτάνια προσπάθεια και σώπασε.
  Ο δήμιος ξαναχτύπησε με όλη του τη δύναμη κουνώντας ολόκληρο το σώμα του. Το κορίτσι βόγκηξε απαλά, αναπνέοντας βαριά.
  Ο στρατηγός ορκ διέταξε:
  - Τρεις!
  Και πάλι ένα άγριο χτύπημα στην πλάτη. Και αυτό είναι εξαιρετικά οδυνηρό.
  Ο Αυγουστίνος κρατιέται.
  Το orc general δίνει εντολή:
  - Τέσσερα!
  Και άλλο ένα χτύπημα. Ολόκληρο το κορμί της κοπέλας τρέμει. Εκτός από τον πόνο από το μαστίγιο, αντηχεί και στους ώμους και στο σώμα από το τρομερό τράβηγμα.
  Εντολή ξανά:
  - Πέντε!
  Και πάλι ο δήμιος χτυπάει με όλη του τη δύναμη. Και το δέρμα σκάει, και το αίμα κυριολεκτικά ρέει κάτω σε ένα ρεύμα.
  Ο Αυγουστίνος σιωπά...
  Ο Orc General ρωτά:
  - Και τώρα λες;
  Η κοπέλα συνεχίζει να είναι σιωπηλή. Ο δήμιος κοιτάζει ερωτηματικά τον στρατηγό. Βλέπει ότι ο κρατούμενος είναι πεισματάρης.
  Και δίνει την εντολή:
  "Τώρα ας του ψήσουμε το στήθος!" Αλείψτε το καλά με λάδι για να μην καεί αμέσως!
  Οι δήμιοι έριξαν ένα λιπαρό υγρό πάνω από τα πόδια τους. Και μετά τα χέρια τους πήγαν στο γυμνό στήθος της κοπέλας.
  Τα τραχιά, μακριά, χοντρά πόδια των ορκ συνέτριψαν το μπούστο και τις φράουλες θηλές του κοριτσιού.
  Ο Αυγουστίνος ένιωσε έναν ακούσιο ενθουσιασμό. Και το γυμνό στήθος σκλήρυνε αμέσως, και έγινε άκαμπτο. Το κορίτσι μάλιστα βόγκηξε, αυτή τη φορά όχι ανακουφισμένη, αλλά από ενθουσιασμό. Και πράγματι, παρόλο που το ορκ είναι αρκούδα, είναι και ένα πρωτεϊνούχο αρσενικό, που δεν μπορεί παρά να ενθουσιάσει μια γυναίκα.
  Ο Αυγουστίνος μουρμούρισε:
  - Τι κρίμα...
  Επιτέλους τα ορκ είχαν τελειώσει να συνθλίβουν το στήθος της. Και τα άφησε τόσο λαμπερά.
  Οι δήμιοι πήραν στα χέρια τους πυρσούς, τους βούτηξαν στο μαγκάλι και τους έβαλαν φωτιά.
  Έπειτα έφερε στο γυμνό στήθος του Αυγουστίνου. Το κορίτσι πονούσε τρομερά. Όχι αμέσως, ήταν δυνατή. Αλλά οι λαδωμένες θηλές ζεστάθηκαν και τώρα ένιωσα το πιο σοβαρό έγκαυμα. Επιπλέον, είναι διαβολικά σκληρό και εξαιρετικά οδυνηρό.
  Ο Αυγουστίνος βόγκηξε και μετά άρχισε να ουρλιάζει... Τι φρίκη...
  Οι δήμιοι σύρθηκαν στο στήθος και χαμογέλασαν.
  Ο στρατηγός ορκ ρώτησε για άλλη μια φορά:
  - Λοιπόν, πείτε μου, που κρύβετε όπλα εσείς οι παρτιζάνοι;
  Παρά τα φρικτά βάσανα, ο Αυγουστίνος βρήκε τη δύναμη να απαντήσει με τόλμη:
  - Παρτιζάνοι; Δεν μας λέγατε τρομοκράτες;
  Ο στρατηγός των ορκ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Θέλεις να σε λένε τρομοκράτη; Εσυ τι θελεις! Λοιπόν, λέτε τρομοκράτης;
  Ο Αυγουστίνος απάντησε προκλητικά, υπομένοντας φοβερό πόνο:
  - Δεν! Δεν θα πω!
  Ο στρατηγός του ορκ διέταξε:
  "Τώρα σπάστε τα δάχτυλα των ποδιών αυτού του αναιδή κοριτσιού".
  Οι δήμιοι παρέδωσαν για να παραδώσουν από τη λαβίδα που ήταν κρεμασμένη στον τοίχο.
  Ο στρατηγός τους διέκοψε απροσδόκητα:
  - Σπάστε τα δάχτυλά της με καυτές λαβίδες!
  Οι βασανιστές έγνεψαν καταφατικά. Και έβγαλαν λαβίδες, που, ήδη
  είχαν προηγουμένως θερμανθεί σε ηλεκτρική κουζίνα. Και έτσι οι δήμιοι πλησίασαν τον Αυγουστίνο.
  Και μια από αυτές, κρατώντας κόκκινη λαβίδα από τη ζέστη, έσκυψε στο αλυσοδεμένο πόδι της. Και έπιασε το κοριτσάκι από το μικρό δάχτυλο. Και το πυρωμένο σίδερο πήρε και κόλλησε στο μικρό δαχτυλάκι της καλλονής. Και άρχισε να το στρίβει, και να το σπάει.
  Ο πόνος ήταν διπλός. Και από το άγγιγμα του κόκκινου από τη ζέστη του σιδήρου, το δέρμα κάηκε, λεπτά κόκκαλα έσπασαν. Η Αυγουστίνα συνέχισε επίσης να πυροβολεί και γυμνά τακούνια, και να τεντώνει το σώμα της στο ράφι, και με ένα φορτίο στα πόδια της.
  Ο στρατηγός των ορκ ρώτησε απειλητικά:
  - Θα μιλήσεις!
  Ο Αυγουστίνος έσπασε:
  - Μην περιμένεις!
  Ο στρατηγός διέταξε:
  - Σπάσε της τα δάχτυλα, ένα και όλα!
  Ο δήμιος συνέχισε, αργά, αλλά πολύ οδυνηρά και βάναυσα σπάζοντας τα δάχτυλα των ποδιών στα ξυπόλητα πόδια της κοπέλας. Και πόνεσε τόσο πολύ που ο Αυγουστίνος βόγκηξε άθελά του. Κι ας άντεξε με όλη της τη δύναμη. Αλλά πόσο μπορείς να αντέξεις; Πόσο οδυνηρό και σκληρό. Τώρα ο βασανιστής έσπασε και το μικρό δάχτυλο του ποδιού στο αριστερό και στο δεξί πόδι. Κάτι που είναι εξαιρετικά οδυνηρό.
  Έπειτα έπιασε τα δαχτυλίδια.
  Ο στρατηγός του ορκ διέταξε:
  - Και τώρα ας κάνουμε και μερικά χτυπήματα με ένα καυτό σύρμα στην πλάτη!
  Το σύρμα έχει ήδη θερμανθεί σε ηλεκτρική κουζίνα. Και έτσι είχε μια ειδική λαβή, και ο ίδιος ο δήμιος φορούσε γάντια.
  Και έτσι σήκωσε το μαστίγιο του, κόκκινο από τη ζέστη. Πλησίασε την κοπέλα και τη χτύπησε με όλη του τη δύναμη.
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και φώναξε, νιώθοντας άγρια ταλαιπωρία. Και το κορίτσι άρχισε να σπάζει. Συνέχισαν επίσης να τον χτυπούν στην πλάτη με ένα καυτό σύρμα, και να τηγανίζουν γυμνές φτέρνες, γυμνό στήθος, και σπασμένα δάχτυλα των ποδιών, και εξακολουθούν να τεντώνονται στο ράφι.
  Εδώ είναι ένας συνδυασμός των πάντων και του τρόμου:
  Ο στρατηγός των ορκ ρώτησε:
  - Θα μιλήσεις;
  Ο Αυγουστίνος σφύριξε:
  - Δεν!
  Ο στρατηγός των ορκ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Σταθείτε κορίτσι. Αλλά και πάλι θα προσπαθήσουμε!
  Και ο νταής με τις επωμίδες βρυχήθηκε:
  - Και τώρα τηγανίστε την και το στήθος!
  Τα ορκ γρύλισαν από ευχαρίστηση. Και χωρίς να το πολυσκεφτούν, πήραν και έσκισαν το κιλότο της κοπέλας. Και τώρα είναι εντελώς γυμνή. Και τα ορκ ήθελαν ήδη να φέρουν μια δάδα με φωτιά στους κόλπους.
  Ο στρατηγός των ορκ τους έκοψε.
  - Περίμενε! Πρώτα, λιπάνετε τη μήτρα της Αφροδίτης για να μην καεί αμέσως!
  Οι δήμιοι έγνεψαν ζωηρά. Και άρχισαν να ρίχνουν λάδι στα πόδια τους.
  Μύριζε πολύ ορεκτικά.
  Τα Ορκ έγλειφαν ακόμη και τα χείλη τους. Και τώρα τα πόδια τους σκαρφάλωσαν στο σπήλαιο του Love girl. Και άρχισαν να λερώνουν εκεί. Από αυτές τις τραχιές πινελιές, ο Αυγουστίνος ένιωσε και ντροπή και την αγωνία της ξαφνικής επιθυμίας. Αλλά αυτή η ντροπή συνδυάστηκε με τη φωνή του πόθου και την πεποίθηση ότι δεν ήταν καλό.
  Ο Αυγουστίνος φώναξε:
  - Αδιάντροπος!
  Ο στρατηγός των ορκ φώναξε:
  - Μίλα, διάολο! Ή απλά θα σε πληγώσει!
  Ο Αυγουστίνος βρήκε τη δύναμη να πει:
  - Και τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο;
  Ο στρατηγός ορκ διέταξε ξερά:
  - Κάψε την!
  Ο δήμιος έφερε τη δάδα στο λαδωμένο στήθος της κοπέλας. Σγουρές τρίχες στους κόλπους των κοριτσιών της Αφροδίτης στριμμένα και απανθρακωμένα. Πρώτα ο Αυγουστίνος ένιωσε ζέστη και μετά έντονο πόνο.
  Και η άλλη βασανίστρια συνέχισε να σπάει τα δάχτυλά της στα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια της. Και ήταν επίσης εξαιρετικά οδυνηρό. Τα δάχτυλα έτριξαν και ο Αυγουστίνος ανατρίχιασε από τον πόνο.
  Και τα κόκκαλά της έσπασαν και τα νύχια της γύρισαν προς τα έξω. Και δύο πυρσοί της έκαψαν το γυμνό στήθος, ένα στήθος της Αφροδίτης, ένα μαγκάλι έψησε τις όμορφες γόβες. Την ίδια στιγμή, το μπλοκ τέντωσε το σώμα της κοπέλας. Και την ίδια στιγμή, ένας άλλος από τους βασανιστές έλαβε διαταγή από τον στρατηγό του ορκ.
  - Ζεστό σύρμα την!
  Και το κορίτσι χτυπήθηκε από τα χτυπήματα του συρματοκόκκινου από τη ζέστη.
  Και σε αυτήν την κατάσταση, ο Αυγουστίνος όχι μόνο δεν έχασε τις αισθήσεις του από τα βασανιστήρια, αλλά, αντίθετα, της προστέθηκε θάρρος, και το πήρε και τραγούδησεЈ
  Γυμνό στο ράφι, βγάζοντας τις αρθρώσεις από τους ώμους,
  Κρεμιέμαι, σκίζεται η πλάτη μου από τα χτυπήματα!
  Και ο δήμιος ραντίζει με ένα χαμόγελο - αλάτι στις πληγές,
  Η εύθυμη ωμή του μεθυσμένου κρασιού μέθυσε!
  
  Αλλά δεν είμαι απλώς σκλάβος, αλλά βασιλική ντίβα,
  Κυβερνήτης και επίγεια αδερφή των θεών!
  Και αν υποφέρω, σημαίνει ότι υποφέρω όμορφα,
  Δεν θα εκφράσω φόβο, πριν από ένα τρομερό χαμόγελο κυνόδοντα!
  
  Ένα καυτό κομμάτι άγγιξε τα γυμνά μου πόδια,
  Ο ψαγμένος καπνός γαργαλάει το ρουθούνι με αηδία!
  Για όσα έδωσα στην αθώα βασιλική νεολαία!
  Γιατί υποφέρω τόσο πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τη μοίρα της μοίρας!
  
  Αλλά οι παρθενικοί πολεμιστές, ξέρω, βιάζονται να βοηθήσουν,
  Τα ξίφη συντρίβουν τα κακά τέρατα, ρίχνοντας το κακό στο χώμα!
  Να ξέρετε ότι έχουμε χοντρά πτώματα, άθλιες στήλες του δρόμου,
  Μετά από όλα, μαζί μας είναι ένας πανίσχυρος πολεμιστής με θάρρος πρίγκιπας!
  
  Ο εχθρός οπισθοχώρησε, βλέπω σκατά, υποχωρεί,
  Σκληρός δήμιε, δεν είσαι βασιλιάς στη μάχη, ούτε κύριος!
  Τα χαλασμένα θα ανθίσουν, κερασιά τον Μάιο,
  Ποιος χάλασε και έκαψε τα πάντα για να πάρει ένα νικέλιο!
  
  Και τι άλλο πιο λαμπερό και πιο όμορφο από την Πατρίδα,
  Τι είναι υψηλότερο από αυτήν, και η κλήση είναι η πιο απλή τιμή;!
  Για το οποίο είμαι έτοιμος να δώσω, μέχρι το τέλος των χρόνων της ζωής μου,
  Σε ποιον να διαβάσει μια ιερή προσευχή πριν από τη μάχη!
  
  Φυσικά, υπάρχει μια τέτοια λέξη, είναι πολύτιμη,
  Λάμπει λαμπερά, επισκιάζοντας τα φώτα των διαμαντιών!
  Εξάλλου, η Πατρίδα είναι η κατανόηση της αγάπης - απολύτως,
  Περιλαμβάνει απεριόριστα τον παγκόσμιο ολόκληρο κόσμο!
  
  Άλλωστε, για χάρη της, δεν γκρίνιαζε, από τον πόνο στο ράφι,
  Το να σπάσεις την πριγκίπισσα του υποσεληνιακού κόσμου είναι αμαρτία!
  Ας υποκλιθούμε χαμηλά στην Πατρίδα-Πατρίδα,
  Το χιόνι στο σπίτι έπεσε και έγινε άσπρο σαν λευκό!
  
  Τώρα ο λόγος μου είναι στους μελλοντικούς απογόνους,
  Δεν χρειάζεται να είσαι δειλός, η νίκη έρχεται πάντα!
  Από όλους τους αντιπάλους, θα μείνουν μόνο θραύσματα,
  Και τα δόντια αυτού που ανοίγει το λαίμαργο στόμα του θα πετάξουν έξω!
  
  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Πωλούνται σκλάβοι και των δύο φύλων. Μια όμορφη φοιτήτρια από τον εικοστό πρώτο αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία ως σκλάβα. Τα στοιχήματα εκτινάσσονται στα ύψη και έρχεται μια απροσδόκητη απόσυρση.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ήρθε η ώρα της έναρξης της δημοπρασίας προσφορών. Τα δύο πρώτα κορίτσια φέρονται στην εξέδρα.
  Είναι ξυπόλητοι και καλυμμένοι με καλύμματα. Πρώτα κάλυψαν τα κεφάλια τους. Η τιμή εκκίνησης των εκατό χρυσών δυάδων ανά ζεύγος είναι κοινή για τις όμορφες σκλάβες.
  - Εκατό!
  Ο δημοπράτης σηκώνει το σφυρί, ακούγεται:
  - ΕΚΑΤΟΝ δεκα...
  - Εκατόν είκοσι...
  Και μια παύση. Το δεύτερο πέπλο αφαιρείται από τα κορίτσια.
  Πάλι θόρυβος:
  - Εκατόν τριάντα,
  - Εκατόν σαράντα!
  - Εκατόν πενήντα!
  Και πάλι μια παύση... Το τρίτο πέπλο αφαιρέθηκε από πάνω τους.
  - Εκατόν εξήντα!
  - Εκατόν εβδομήντα!
  - Εκατόν ογδόντα!
  - Διακόσια!
  Ο δημοπράτης σηκώνει το σφυρί του και σε ένα άσμα λέει:
  - Διακόσιες διπλές φορές! Διακόσια διπλά δύο! Διακόσια διπλά τρία!
  Το ζευγάρι πωλείται για διακόσια διπλά!
  Τα κορίτσια σκεπάστηκαν με κουβέρτες και οδηγήθηκαν μακριά. Χτύπησαν με γυμνά πόδια, κάτι που μιλούσε για τη χαμηλή, κοινωνική τους θέση.
  Στη συνέχεια, δώδεκα μυώδη αγόρια πουλήθηκαν σε δημοπρασία ταυτόχρονα. Κάποιος νάνος τους πήρε στη σκλαβιά. Για όλα τα χονδρικά - εκατό δηνάρια! Αυτοί οι σκλάβοι χρησιμοποιήθηκαν ως εργατικό δυναμικό. Είναι εξωτερικά υγιείς, περιποιημένοι, συνηθισμένοι στη σωματική δραστηριότητα.
  Τα αγόρια χτύπησαν με τα ξυπόλυτα πόδια τους και κορδόνια σε μια αλυσίδα, οδηγώντας τα στην αυλή. Ένα από τα ξωτικά ένιωσε το μυώδες, μαυρισμένο στήθος του αγοριού, αλλά της φώναξαν.
  Τότε ο δούλος ξανασερβιρίστηκε, μόνο όχι ξυπόλητος, αλλά με σανδάλια. Καλυμμένο με πέπλα και εκτεθειμένα τρία μέρη.
  Ήταν μια όμορφη ξανθιά, και το παζάρι ανέβηκε στα πεντακόσια διπλά. Στο τέλος της έβγαλαν ακόμη και τα σανδάλια και την έβαλαν να χορεύει ξυπόλητη. Μετά με έστειλαν σε ένα ευγενές τρολ. Στο δρόμο η ξανθιά ήταν τυλιγμένη με μια κουβέρτα.
  Ήταν διασκεδαστικό και το κοινό ενθουσιάστηκε. Ενώ οι έμποροι και οι ευνούχοι όλων των λωρίδων που είχαν συγκεντρωθεί στη μεγάλη αίθουσα δεν ήταν κουρασμένοι, αποφάσισαν να φέρουν τη Βλάντλενα στην εξέδρα. Φυσικά, είναι το πιο ευγενές και ορεκτικό πιάτο της δημοπρασίας.
  Ήταν καλυμμένη με καλύμματα, φορούσε μπότες μέχρι τα γόνατα και τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα προς τα πάνω για να μην φαίνεται πώς θα θρυμματιστούν μετά στους ώμους της.
  Έχοντας συνηθίσει να περπατά ξυπόλητη, η Βλαντλένα ένιωθε άβολα με μπότες, τα δυνατά, μυώδη πόδια της είχαν θρυμματιστεί. Και είναι κλειστή. Εξάλλου, πολύ περισσότερος ενθουσιασμός της διαπραγμάτευσης όταν εκτίθεσαι τμηματικά.
  Ξέρουν την ψυχολογία εδώ.
  Η Βλάντλεν έπιασε τον εαυτό της να νομίζει ότι ήταν φοβισμένη και ρουφάει δυσάρεστα στο λάκκο του στομάχου της.
  Εδώ είναι τώρα γυμνή μπροστά σε εκατοντάδες άντρες. Δεν είναι πολύ καλό, φαίνεται καθαρά κάτω από τις κουρτίνες της αίθουσας. Δεν υπάρχουν όμως μόνο άνθρωποι και όμορφα ξωτικά που μοιάζουν με ανθρώπους. Υπάρχουν καλικάντζαροι και ορκ, χόμπιτ που μοιάζουν με ξυπόλητα παιδιά και τι κερασφόρα πλάσματα, δυο τεράστιοι καλικάντζαροι, τρολ με μεγάλη μύτη. Και ένα άλλο πλάσμα που μοιάζει με γιγάντιο φρύνο από το Star Wars που φοράει στέμμα. Διακρίνεται ο βασιλιάς της θάλασσας.
  Ανάμεσα στο κοινό και ψηλό, ένα αποστεωμένο θέμα είναι ο ίδιος ο Koschey ο Αθάνατος. Φαίνεται τρομακτικό, αν και πολύ αδύνατος. Υπάρχουν ακόμα γυναίκες εδώ. Σχεδόν όλα τα νεαρά ξωτικά, ή θηλυκά τρολ, μερικές ανθρώπινες ευγενείς γυναίκες είναι επίσης νεαρά. Υπάρχει όμως και μια ηλικιωμένη γυναίκα με σκούπα. Μοιάζει με μεγάλη, πολύ δυνατή γιαγιά και οι κυνόδοντες βγαίνουν πίσω από το στόμα της.
  σκέφτηκε η Βλαντλένα - Μπάμπα Γιάγκα.
  Σημαίνει ψύχραιμος και πνευματώδης. Το μόνο που έλειπε ήταν το φίδι Gorynych, για ένα ολοκληρωμένο σετ. Αλλά φαίνεται να υπάρχει ένας καλικάντζαρος. Ένα μείγμα ανθρώπου και βελανιδιάς.
  Και υπάρχουν και μερικές γοργόνες. Είναι όμορφα κορίτσια με ψαροουρές.
  Υπάρχουν ξεκάθαρα πλάσματα από άλλους πλανήτες.
  Είναι ξεκάθαρο τώρα γιατί ο δούκας το έβγαλε σε δημοπρασία. Μόνο μια φορά το χρόνο μαζεύονται τόσοι πολλοί άνθρωποι και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσετε κάποια σοβαρά χρήματα.
  Ωστόσο, πρέπει ακόμα να παραμείνετε εντελώς γυμνοί μπροστά σε τόσους πολλούς ανθρώπους διαφόρων ειδών και φυλών - αυτό είναι φρίκη.
  Ο Βλάντλεν ντράπηκε πολύ, αηδιάστηκε και φοβήθηκε. Αν και, από την άλλη, ξύπνησε μέσα της και η υπερηφάνεια: θα τραβήξει την προσοχή πάνω της σαν σταρ.
  Εκτός από καλύμματα και σλιπ, ο Vladlen ήταν ντυμένος και με ένα ιδιαίτερο μαγιό. Και όχι μόνο καλύπτοντας το στήθος, αλλά και το στομάχι. Αυτό αύξησε περαιτέρω τα μυστικά του κοριτσιού.
  Η Βλαντλένα χαμογέλασε... Το σήμα ακούστηκε και η δημοπρασία άρχισε.
  Ο διευθυντής άρχισε να φωνάζει:
  - Ένας ευγενής άνθρωπος, ένας εξωγήινος από ένα άλλο σύμπαν, ένας μεγάλος πολεμιστής, και πολύ επιδέξιος στην αγάπη και ταυτόχρονα παρθένα. Την λένε Vladlena Shamanova και πόσο όμορφη είναι, είναι εξίσου σοφή!
  Ο δημοπράτης έγνεψε καταφατικά.
  - Τιμή εκκίνησης εκατό δίδυμα!
  Το κοινό ήταν θορυβώδες. Όπως πάντα, αρχικά, ακόμη και για ένα τόσο σπάνιο θήραμα, όπως ένα κορίτσι από άλλο σύμπαν, προσφέρουν μια τιμή, μια όμορφη σκλάβα ή μια ντουζίνα δυνατά αγόρια σκλάβους. Η τιμή δεν είναι η πιο απότομη, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή της συμφωνίας.
  Ο έμπορος με το μπλε τουρμπάνι σφύριξε:
  - Εκατόν είκοσι!
  Το νεαρό ξωτικό γρύλισε:
  - Εκατόν τριάντα!
  Ο Λέσι βόγκηξε:
  - Εκατόν σαράντα!
  Το τρολ γρύλισε.
  - Εκατόν πενήντα!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα γέλασε.
  - Εκατόν ογδόντα!
  Ο ιππότης με τη μωβ πανοπλία είπε:
  - Διακόσια!
  Έγινε μια παύση. Το κοινό απλώς ζεσταίνεται. Το ορκ αφαίρεσε προσεκτικά το πέπλο που κάλυπτε το πάνω μέρος του προσώπου του, αλλά δεν αποκάλυψε ακόμη τα μαλλιά του.
  Το ψηλό, απαλό μαυρισμένο μέτωπο του κοριτσιού και τα ζαφείρια μάτια ήταν εκτεθειμένα.
  Ένας βρυχηθμός απόλαυσης διαπέρασε το κοινό.
  Η Βλαντλένα έλαμψε τα μάτια της και γουργούρισε:
  - Κοίταξέ με!
  Ο βασιλιάς της θάλασσας που έμοιαζε με φρύνο γάργαρε:
  - Τριακόσια ντουμπλόνια!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα μουρμούρισε:
  - Τετρακόσια!
  Το ξωτικό μίλησε.
  - Πεντακόσια!
  Το τρολ σφύριξε:
  - Εξακόσιες!
  Ο ευνούχος του χαρεμιού του Σουλτάνου φώναξε:
  - Εφτακόσια!
  Η Mermaid έγραψε στο Twitter:
  - Οχτακόσια!
  Ο Λέσι βόγκηξε ξανά:
  - Χίλια!
  Και πάλι έγινε μια μεγάλη παύση. Φυσικά, όλοι είχαν την περιέργεια να δουν το κορίτσι με περισσότερες λεπτομέρειες. Τι κάθαρμα είναι αυτή. Και ίσως κάτι καλό για παζάρια. Ή αγορά.
  Τα ορκ της αφαίρεσαν το πέπλο και αποκάλυψαν το κάτω μέρος του προσώπου της. Το εκφραστικό στόμα της, ο όμορφος, χαριτωμένος ύπνος, το θαρραλέο πηγούνι της.
  Το πρόσωπο ενός αληθινού πολεμιστή.
  Το τρολ ψέλλισε:
  - Χίλια πεντακόσια!
  Ο βασιλιάς της θάλασσας γουργούρισε:
  - Δύο χιλιάδες!
  Ο Leshy σφύριξε:
  - Τρεις!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα φώναξε:
  - Τέσσερις χιλιάδες!
  Και ξαφνικά γρύλισε:
  - Πέντε χιλιάδες!
  Όλοι κοίταξαν τον Koshchei. Ο Μπάμπα Γιάγκα γέλασε και παρατήρησε:
  Και είναι κι αυτός εδώ! Τι θα την κάνει.
  Και πάλι μια παύση... Αλλά είναι σαφές ότι οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν φτάσει ακόμη στο αποκορύφωμά τους. Και τι είναι κορίτσι;
  Τα ορκ αφαιρούν το πέπλο που καλύπτει το λαιμό και τους ώμους της. Και το κοινό είναι ενθουσιασμένο. Ο λαιμός και οι ώμοι του κοριτσιού είναι δυνατοί και μυώδεις. Πολύ σαγηνευτικό επίσης. Μπορεί να φανεί ότι αυτός είναι ένας όμορφος ήρωας.
  Ο ιππότης με τη μωβ πανοπλία γρύλισε:
  - Εξι χιλιάδες!
  Ο ιππότης στα ροζ πρόσθεσε:
  - Επτά!
  Ο Koschey the Deathless εξέδωσε:
  - Οκτώ!
  Ο βασιλιάς της θάλασσας βρυχήθηκε:
  - Εννιά!
  Ο ιππότης με τη μωβ πανοπλία είπε ξανά:
  - Δέκα χιλιάδες!
  Άλλη μια παύση. Το ποσό είναι σοβαρό, για αυτό μπορείτε να αγοράσετε χίλια σκλάβα αγόρια ή εκατό όμορφα σκλάβα. Ή να προσλάβει ένα ολόκληρο σύνταγμα μισθοφόρων.
  Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το πέπλο πέφτει στα πόδια της κοπέλας. Τώρα μπορείτε να δείτε τα χέρια και τη σιλουέτα της, αν και καλυμμένη με μαγιό.
  Τα χέρια της Vladlena είναι πολύ μυώδη και οι δικέφαλοί της είναι τρίγωνο. Εντυπωσιακός πολεμιστής.
  Ο Μπάμπα Γιάγκα γέλασε και ξεστόμισε:
  - Εντεκα χιλιάδες!
  Ξαφνικά ο νάνος μίλησε:
  - Δώδεκα χιλιάδες!
  Το τρολ διέκοψε:
  - Δεκατρείς χιλιάδες!
  Ο ιππότης με μοβ πανοπλία γάβγισε:
  - Δεκαπέντε χιλιάδες!
  Ο ιππότης με ροζ πανοπλία πρόσθεσε:
  - Δεκαέξι χιλιάδες!
  Ο Koschey έτριξε:
  - Δεκαεπτά χιλιάδες!
  Το νεαρό ξωτικό στο στέμμα αναφώνησε:
  - Είκοσι χιλιάδες!
  Ο Δούκας ντε Γκούτζος σφύριξε: "Ουάου, ο ίδιος ο αυτοκράτορας αποφάσισε να συμμετάσχει στο παζάρι".
  Το ποσό ήταν ήδη σημαντικό. Και το γδύσιμο δεν έχει τελειώσει. Εδώ είναι τα ορκ μαγιό που αποκόλλησαν το ύφασμα εκθέτοντας την κοιλιά. Αμέσως φάνηκαν τα πλακάκια, σαν σε πατητήρι σοκολάτας, και φάνηκε η κάμψη της υπέροχης μέσης, του ηρωικού κοριτσιού.
  Ο ιππότης με την πορτοκαλί πανοπλία μουρμούρισε:
  - Είκοσι-πέντε χιλιάδες!
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών κελαηδούσε:
  - Τριάντα χιλιάδες!
  Ο Koschey ο Αθάνατος γρύλισε:
  - Σαράντα χιλιάδες!
  Ο ξωτικός αυτοκράτορας έβαλε ξανά:
  - Πενήντα χιλιάδες!
  Και πάλι μια παύση. Το ποσό είναι ήδη τεράστιο. Μπορείτε ακόμη και να αρχίσετε να χτίζετε μια πόλη. Ή αγοράστε ένα θωρηκτό. Ή ένα κοπάδι από όμορφα κορίτσια.
  Αλλά, φυσικά, τα γούρια της Vladlena που κρύβονται κάτω από τα ρούχα της είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα για όλους.
  Εδώ τα ορκ της βγάζουν το σουτιέν. Τώρα ο κορμός του κοριτσιού ήρωα είναι εντελώς γυμνός. Φαίνονται στήθη μαυρισμένα σαν πεπόνι, στεφανωμένα με κόκκινες θηλές, σαν υπερώριμες φράουλες. Αυτό είναι τόσο ορεκτικό.
  Ο προμηθευτής του χαρεμιού του Σουλτάνου μπήκε στο παζάρι βρυχώνοντας:
  - Εξήντα χιλιάδες!
  Ένας άλλος αρχιευνούχος σφύριξε:
  - Εβδομήντα χιλιάδες!
  Ο ιππότης με την πορτοκαλί πανοπλία φώναξε:
  - Ογδόντα χιλιάδες!
  Ο Κοσσέι γρύλισε, χτυπώντας τα κόκαλά του:
  - Ενενήντα χιλιάδες!
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών μίλησε πάλι σκληρά:
  - Εκατό χιλιάδες δίδυμα!
  Και πάλι μια παύση. Το άθροισμα δέκα χιλιάδων σκλάβων. Πρωτοφανές για ένα κορίτσι, έστω και εξαιρετικό. Είναι ένα ολόκληρο καρότσι χρυσού. Το doubloon είναι ένα μικρό αλλά ακόμα χρυσό νόμισμα.
  Αλλά είναι ακόμα στην αρχή. Και τελικά, τα ορκ ξεγύμνωσαν το κεφάλι του κοριτσιού. Τα μαλλιά έπεφταν σαν βροχή, στο χρώμα του φύλλου χρυσού.
  Σκορπίστηκαν στους ώμους και το κοινό ξεκίνησε.
  Ο προμηθευτής του χαρεμιού του Σουλτάνου αναφώνησε:
  - Εκατόν πενήντα χιλιάδες!
  Ένας άλλος αρχιευνούχος γρύλισε:
  - Διακόσιες χιλιάδες!
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών φώναξε:
  - Διακόσιες πενήντα χιλιάδες!
  Ο Koschey the Deathless εξέδωσε:
  - Τριακόσιες χιλιάδες!
  Και πάλι μια παύση. Ένα κορίτσι με γυμνό κορμό και χρυσαφένια μαλλιά, μυώδες και τρυφερό, παθιασμένο και συνάμα δελεαστικό. Απλά ένα αόρατο σφάλμα. Και τα ποσά για αυτό προσφέρονται σε όλα τα κοσμικά. Όλα σε αυτό είναι καλά, αλλά ... Τα πόδια δεν φαίνονται ακόμη. Και έτσι όλοι θέλουν να εξετάσουν.
  Και τώρα το ορκ πετάει άλλο ένα πέπλο. Τα πόδια είναι εκτεθειμένα, μέχρι το γόνατο. Και μένουν μόνο λεπτά εσώρουχα. Και φυσικά, κάτω από το γόνατο μπότες.
  Αλλά μπορείτε να δείτε τι είναι υπέροχα όλα τα ίδια πόδια και τα ίδια κορίτσια. Μυώδεις, μαυρισμένοι και οι μύες είναι σαν σύρμα, κάτω από το λεπτό, μπρονζέ δέρμα.
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών φώναξε:
  - Τετρακόσιες χιλιάδες!
  Ο Koschey δεν παραδέχτηκε:
  - Πεντακόσια!
  Ο ιππότης με την πορτοκαλί πανοπλία γρύλισε:
  - Εξακόσιες!
  Ο Koschei ροχάλισε ξανά:
  - Εφτακόσια! Και πρόσεχε ιππότης, η αυτοκρατορία σου δεν είναι τόσο πλούσια!
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών μίλησε με σιγουριά:
  - Οχτακόσια!
  Ο Koschei ο αθάνατος γρύλισε:
  - Παρόλα αυτά, θα είναι δικό μου - εννιακόσια!
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών φώναξε:
  - Ένα εκατομμύριο χρυσά ντουμπλόνια!
  Το ποσό είναι τεράστιο. Εκατό χιλιάδες αγόρια σκλάβοι μπορούν να αγοραστούν. Ακόμη και αν λάβουμε υπόψη το μέγεθος και τον πληθυσμό της αυτοκρατορίας, αυτό είναι απλώς ένα υπερβολικό ποσό. Ακόμα και ο Koschei δίστασε... Αξίζει να δώσεις ένα ολόκληρο εκατομμύριο νταμπλ. Αυτό είναι επτά τόνοι καθαρού χρυσού!
  Αλλά η δημοπρασία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο Βλάντλεν είναι σχεδόν γυμνός, αλλά ακόμα ντυμένος. Και εξακολουθεί να δημιουργεί ίντριγκα.
  Μάλιστα, τι έχει κάτω από τις μπότες της; Και τώρα τα ορκ βγάζουν τα παπούτσια της όμορφης πολεμίστριας, αφήνοντάς την ξυπόλητη, μόνο με λεπτή κιλότα.
  Και έχει τέτοια πόδια, μόνο μια μοναδική τελειότητα γραμμών και φιλιγκράν χάρη.
  Ο προμηθευτής του χαρεμιού φώναξε:
  - Ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες!
  Ένας άλλος ευνούχος πρόσθεσε:
  - Ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες!
  Ο Αυτοκράτορας των Ξωτικών δήλωσε:
  - Εκατομμύρια πεντακόσια!
  Ο Koschey, καθαρά από πείσμα, γρύλισε:
  - Δύο εκατομμύρια!
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών δήλωσε αποφασιστικά και επιθετικά:
  -Δυόμισι εκατομμύρια!
  Το ποσό είναι τόσο μεγάλο που και οι δύο προμηθευτές του χαρεμιού άνοιξαν το στόμα τους, αλλά έκλεισαν αμέσως το στόμα τους. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα ολόκληρο καραβάνι χρυσού. Πώς αλλιώς θα έπαιρναν οι σουλτάνοι τους τέτοια υπερβολή; Και γενικά, πόσα να δώσεις για ένα, έστω και ένα εξαιρετικά όμορφο κορίτσι;
  Στη συνέχεια όμως ο διαχειριστής της δημοπρασίας έριξε το τελευταίο χαρτί στο παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση, τα ορκ τράβηξαν τα λεπτά εσώρουχα της καλλονής και εξέθεσαν επίσης το σπήλαιο της Αφροδίτης.
  Τώρα ο Βλάντισλαβ αποδείχθηκε εντελώς γυμνός και ξυπόλητος και χωρίς ούτε ένα νήμα στο σώμα της.
  Ο προμηθευτής του χαρεμιού φώναξε απελπισμένα:
  - Τρία εκατομμύρια!
  Ο αρχιευνούχος, τρέμοντας με τα δάχτυλά του, είπε:
  - Τρεισήμισι εκατομμύρια!
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών δήλωσε κατηγορηματικά:
  - Τέσσερα εκατομμύρια!
  Υπήρξε μια παύση... Ο Koschei ήθελε να πει κάτι και να νικήσει την τιμή. Μετά όμως φαντάστηκε πόσο χρυσάφι θα άφηνε το απύθμενο θησαυροφυλάκιό του και έμεινε σιωπηλός. Απλώς έσφιξε τα δόντια του απογοητευμένος.
  Η παύση άρχισε να παρατείνεται. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να πυροβολήσετε με ένα γυμνό και ξυπόλητο, μυώδες κορίτσι πολεμιστή. Είναι ότι το δέρμα ζωντανό για να σχίσει. Έδωσε τα πάντα.
  Ο οικονόμος σήκωσε το σφυρί του και άρχισε να λέει αργά:
  - Τέσσερα εκατομμύρια χρυσές φορές! Τέσσερα εκατομμύρια χρυσά διπλάσια δύο! Τέσσερα εκατομμύρια χρυσά ντουμπλόνια είναι τρία... - Αλλά πριν πέσει το σφυρί του, μια βροντερή φωνή αναφώνησε:
  - Πέντε εκατομμύρια golden doubloons!
  Όλοι κοίταξαν πίσω στον τεράστιο, μεγαλόσωμο, μαυροθωρακισμένο καλικάντζαρο. Αυτό είναι το λιγότερο αναμενόμενο από αυτόν.
  Ο διευθυντής είπε μπερδεμένος:
  - Είναι ένα ολόκληρο βουνό από χρυσό! Έχετε τέτοια χρήματα;
  Ο καλικάντζαρος είπε με σιγουριά:
  - Ναι, έχω ένα ολόκληρο βουνό από άχρηστο χρυσό! Και αυτό το κορίτσι είναι τόσο ορεκτικό που είμαι έτοιμος να παρατήσω λίγο από το άχρηστο, κίτρινο μέταλλο, για χάρη αυτής της φρεσκάδας!
  Ο διευθυντής έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι δικαίωμα σου! Λοιπόν, τι! Πέντε εκατομμύρια χρυσές φορές! Πέντε εκατομμύρια χρυσά διπλάσια δύο...
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών φώναξε:
  - Έξι εκατομμύρια!
  Ο διευθυντής άρχισε να λέει:
  - Έξι εκατομμύρια χρυσές διπλές φορές! Έξι εκατομμύρια χρυσά διπλάσια δύο!
  Ο καλικάντζαρος φώναξε:
  - Επτά εκατομμύρια!
  Ο αυτοκράτορας των ξωτικών δεν παραδέχτηκε:
  - Οκτώ εκατομμύρια!
  Ο καλικάντζαρος γρύλισε ξανά.
  - Εννέα εκατομμύρια!
  Ο Αυτοκράτορας των Ξωτικών δήλωσε σε απόγνωση:
  - Δέκα εκατομμύρια!
  Έγινε μια παύση. Ναι, αυτό είναι το τίμημα ενός εκατομμυρίου αγοριών σκλάβων. Και μπορείτε να στρατολογήσετε μισθοφόρους που θα είναι αρκετοί για να κατακτήσετε την αυτοκρατορία του ξωτικού αυτοκράτορα.
  Και αυτό είναι για μια σκλάβα.
  Ο διευθυντής άρχισε να τραγουδά σε ένα άσμα:
  - Δέκα εκατομμύρια χρυσές φορές! Δέκα εκατομμύρια χρυσά ντουμπλόνια δύο! Δέκα εκατομμύρια χρυσά διπλά τρία...
  Ο καλικάντζαρος φώναξε:
  - Τριάντα εκατομμύρια χρυσές ντουμπλούνες!
  Το κοινό βρυχήθηκε από χαρά.
  Ο διευθυντής άρχισε να ανακοινώνει:
  - Τριάντα εκατομμύρια χρυσές φορές! Τριάντα εκατομμύρια χρυσά διπλά δύο! Τριάντα εκατομμύρια golden doubloons τρία! - Το σφυρί σταμάτησε για μια στιγμή και μετά χτύπησε αποφασιστικά. - Ολοκληρώθηκε το εμπόριο. Ο Βλάντλεν Σαμάνοβα πούλησε για τριάντα εκατομμύρια χρυσά διπλάσια στον καλικάντζαρο Heck.
  Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας, η Vladlena παρασύρθηκε τόσο από το παιχνίδι των φανταστικών αριθμών που ξέχασε ακόμη και ότι στεκόταν μπροστά σε πολλές εκατοντάδες αρσενικά και θηλυκά εντελώς γυμνά.
  Και τώρα, ένιωθε τόση ντροπή που αυτομάτως σκεπάστηκε με τα χέρια της. Ήθελε ιδιαίτερα να κρύψει το στήθος και τη μήτρα της.
  Τα ορκ έγνεψαν καταφατικά και πέταξαν το πέπλο από πάνω της. Ο διευθυντής παρατήρησε:
  "Τώρα πρέπει να πληρώσεις όλο το χρηματικό ποσό. Και αυτό είναι περισσότεροι από διακόσιοι τόνοι χρυσού! Και αμέσως!
  Ο καλικάντζαρος έγνεψε καταφατικά.
  - Πλίνθοι στην αυλή! Δεν μπορείτε καν να μετρήσετε, υπάρχουν περισσότερα από αυτά που χρειάζεται!
  Τα αγόρια-σκλάβοι όρμησαν στην αυλή. Εκεί, μάλιστα, ένα ολόκληρο βουνό από νομίσματα άστραφτε ή μάλλον ένας λόφος. Υπήρχαν ακόμη και περισσότερα από τριάντα εκατομμύρια διπλά.
  Ο δούκας ντε Γκούτζος ήταν δίπλα του από ευτυχία. Ωστόσο, ανεβαίνοντας στο Βλάντλεν, ψιθύρισε:
  - Προσπάθησε να ξεφύγεις!
  Το κορίτσι ψιθύρισε στο ξωτικό δούκα:
  - Πόσο μεγάλο?
  Ο De Guizzos της έβαλε ένα δαμάσκηνο στο χέρι και της ψιθύρισε:
  - Αν το φας, τότε για μια ώρα θα γίνεις αόρατος, αόρατος και άοσμος. Αλλά μόνο για μια ώρα, μην το χάσετε! Και μην το σκάσετε μέχρι να βρεθείτε σε καλή απόσταση από την πόλη!
  Ο Βλάντλεν είπε με κακώς κρυφή ειρωνεία:
  - Σας ευχαριστώ, κύριε!
  Τότε ένιωσε ένα ατσάλινο τσέρκι με μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό της. Τώρα είναι ιδιοκτησία του καλικάντζαρους. Και την κοιτάζει να γλείφει σαρκοφάγα τα χείλη του. Και το στόμα αυτού του τέρατος είναι τόσο τεράστιο όσο αυτό μιας σπερματοφάλαινας!
  
  
  Η ΤΡΙΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΛΠΑΘΗΝ.
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο αυτοκράτορας της διαστημικής αυτοκρατορίας Πάλπατιν, έχοντας χάσει το σώμα του καταστρεφόμενος από κεραυνό, διατήρησε το δαιμονικό του πνεύμα. Και μετακόμισε σε έναν κλώνο μιας γοητευτικής ξανθιάς κοπέλας. Και πάλι αναβιώνει τόσο την τάξη του σκότους όσο και τη διαστημική αυτοκρατορία. Για άλλη μια φορά, σκληρές διαστημικές μάχες μαίνονται μεταξύ της αυτοκρατορίας και του κινήματος της αντίστασης. Οι παλιοί ήρωες επιστρέφουν: η πριγκίπισσα Leia, η πριγκίπισσα Rey, η Ahsoka Tana και ο νέος Anakin - ο γιος του Luke Skywalker και η Azalea, η κόρη της πριγκίπισσας Leia.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Το Τάγμα δεν καταστράφηκε ακόμη ολοσχερώς. Και ο πόλεμος συνεχίστηκε. Το μεγαλύτερο μέρος του στόλου του αυτοκράτορα Πάλπατιν διέφυγε επίσης από την περικύκλωση. Και ο συνασπισμός των ανταρτών διαλύθηκε και διαλύθηκε. Εγγονή του αυτοκράτορα Ρέι, περιπλανήθηκε και δεν ασχολήθηκε με την πολιτική. Ο αρραβωνιαστικός της είναι νεκρός. Της άφησε μόνο ένα ζευγάρι - ένα αγόρι και ένα κορίτσι.
  Και η πριγκίπισσα Ρέι, κάπου στο μακρινό βάθος, άρχισε να μεγαλώνει τα παιδιά της.
  Και ο αυτοκράτορας Πάλπατιν ίδρωνε το σώμα του, το οποίο καταστράφηκε από την ανακλώμενη δύναμη του κεραυνού. Όμως η δαιμονική του ψυχή δεν χάθηκε. Και το πνεύμα του αυτοκράτορα της διαστημικής αυτοκρατορίας μετακόμισε σε έναν άλλο κλώνο.
  Φυσικά, πολλά θωρηκτά του τάγματος και της αυτοκρατορίας έσπευσαν να ορκιστούν πίστη στον αυτοκράτορα. Και ο επαναστάτης στρατηγός χτυπήθηκε από κεραυνούς ισχύος και έγινε μια χούφτα στάχτη. Οι άλλοι κατάλαβαν αμέσως ότι ήταν ο αυτοκράτορας. Ακόμα κι αν ο κλώνος ήταν ένας νεαρός χωρίς γένια.
  Η παλπατίνη είναι μια εντυπωσιακή δύναμη.
  Και μετά υπάρχει η πλανητική κατάκτηση. Δεν υπάρχουν Τζεντάι και οι πλανήτες του γαλαξία είναι χωρισμένοι. Ωστόσο, η Palpatine έχει ένα πρόβλημα. Οι κλώνοι δεν διαρκούν πολύ όταν οδηγούνται από ένα κολασμένο σκοτεινό sith. Τέλος πάντων κλώνοι ανδρών.
  Και η Πάλπατιν έχει μια γυναίκα. Τα σώματα των θηλυκών είναι πολύ πιο εύκολο να μεταφέρουν τα ρεύματα της σκοτεινής δύναμης και ασύγκριτα πιο ανθεκτικά από τους άνδρες.
  Και η Πάλπατιν έγινε ένα όμορφο κορίτσι. Και αυτό το κορίτσι είναι η τρομερή αυτοκράτειρα του γαλαξία.
  Φυσικά, δεν είναι όλα πιθανά για τους Αυτοκρατορικούς. Για παράδειγμα, οι Jabbas προσπαθούν να αντεπιτεθούν. Κινητοποίησαν όλες τις δυνάμεις της γαλαξιακής μαφίας. Και οι αντάρτες του αντιστασιακού κινήματος ενώθηκαν μαζί τους.
  Εδώ έρχεται η αποφασιστική μάχη. Στο πλευρό των Αυτοκρατορικών βρίσκεται ένας τεράστιος στόλος. Κατασκεύασαν νέα πλοία χρησιμοποιώντας τους πόρους του γαλαξία. Τα ρομπότ μάχης συμμετέχουν στις μάχες και οι κλώνοι είναι πιο πρόωροι.
  Στο πλευρό της αντίστασης και της γαλαξιακής μαφίας, οι σημαντικές δυνάμεις τους.
  Παρ 'όλα αυτά, στο πλευρό του Palpatine υπερτριπλάσια υπεροχή.
  Και αρχίζουν να σπρώχνουν και να πατάνε.
  Οι νέοι κλώνοι πολεμιστές είναι πολύ όμορφα, με καμπύλες και μυώδη κορίτσια με μπικίνι.
  Έτσι η μάχη θα είναι σκληρή και οι δυνάμεις της αυτοκρατορίας έχουν γίνει όχι μόνο ισχυρές, αλλά και όμορφες.
  Εδώ είναι τα πρώτα, σαν κριάρι που χτυπούν, τα μεγάλα θωρηκτά της αυτοκρατορίας πλησιάζουν. Εκπέμπουν ισχυρά, πολεμικά ρεύματα ακτίνων λέιζερ.
  Κορίτσια κλώνοι τρέχουν γύρω από τα όπλα. Και ξυπόλητες, στρογγυλές, ροζ γόβες αναβοσβήνουν.
  Όμορφα γυρίστηκε. Τα κορίτσια, αν και κλωνοποιημένα, είναι όλα διαφορετικά, τα μαλλιά τους είναι όλων των χρωμάτων του φάσματος. Και σώματα με πολύ προεξέχοντες μύες, μαυρισμένο, χρυσαφένιο δέρμα και ψηλό, γεμάτο στήθος, πολυτελείς γοφούς.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ καλά μαχητικά. Εδώ φτύνει ένα κομμάτι υπερπλασίας από έναν βαρύ κορμό. Και πάλι η καταστροφή και η καταστροφή των αστροπλοίων και από τις δύο πλευρές.
  Τα αυτοκρατορικά πλοία προσπαθούν να παρακάμψουν τους αντάρτες χρησιμοποιώντας το σχηματισμό της ημισέληνου.
  Στο πλευρό του αυτοκράτορα Πάλπατιν, ένα δεκαπλάσιο πλεονέκτημα σε μεγάλα θωρηκτά και συνηθισμένα θωρηκτά. Και οι ισχυρές πλευρές του πλησιάζουν.
  Η μάχη έγινε πολύ πιο δραματική. Το καταδρομικό του κινήματος της αντίστασης καίγεται. Όλα τα είδη εξωγήινων οντοτήτων τρέχουν στα καταστρώματα. Εκατοντάδες πολιτισμοί και είδη πολεμούν την αυτοκρατορία.
  Η Παλπατίνη εξακολουθεί να είναι ανθρώπινη καταγωγή. Σε αντίθεση με τον δάσκαλό του -που ήταν διαφορετικής φυλής, αν και ανθρωποειδούς τύπου.
  Ο μελλοντικός αυτοκράτορας σκότωσε τον δάσκαλό του - όταν έγινε περιττός, και ίσως ακόμη και επιβλαβής.
  Τότε ο Πάλπατιν πέτυχε άνευ προηγουμένου δύναμη και γνώση της εξουσίας. Και το πνεύμα του έγινε αθάνατο. Και η ικανότητα να κάνουν θαύματα πέρα από τη δύναμη της Αυτοκρατορίας των Σιθ και σε όλη την ιστορία τους.
  Και τώρα το πνεύμα του μεγαλύτερου σκοτεινού άρχοντα στην ιστορία κατοικεί στη σάρκα ενός πολύ όμορφου, ψηλού, ξανθού ξανθού, αθηλυκά μυώδους κοριτσιού κλώνου.
  Και ηγηθείτε του αγώνα. Η Αυτοκράτειρα είναι όλη κρεμασμένη με κοσμήματα και φυλαχτά. Σε αντίθεση με τους άλλους ξυπόλητους θηλυκούς κλώνους, τα πόδια του κοριτσιού Monarch είναι στολισμένα με ψηλοτάκουνα παπούτσια με πετράδια.
  Εδώ έρχεται η εντολή να μετακινηθούν τα αντιτορπιλικά πυραύλων πιο κοντά στη δεξιά πλευρά.
  Τα κορίτσια, με γυμνά, μαυρισμένα, χαριτωμένα πόδια, εκτελούν την εντολή του κυβερνήτη ή ίσως του κυβερνήτη.
  Πόσες ομορφιές υπάρχουν. Οι καταστροφείς εξωτερικά μοιάζουν με αιχμηρά στιλέτα.
  Αλλά τα μεγάλα θωρηκτά μοιάζουν με σπερματοφάλαινες - σε σχήμα δακρύων με πολλά όπλα.
  Η γυναίκα Palpatine φώναξε:
  - Σπάστε, συνθλίψτε και σκίστε,
  Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ευτυχία!
  Σπάστε, συνθλίψτε και σκίστε,
  Στο μεγάλο μου γνωρίζω τη δύναμη!
  Εδώ είναι ένα μεγάλο θωρηκτό που υφίσταται σοβαρή ζημιά από το χτύπημα ενός πυραύλου με γόμματα θερμοκουάρκ. Αυτό είναι ένα πραγματικά καταστροφικό και νοκ-άουτ χτύπημα.
  Τα κορίτσια κλώνοι τρέχουν από τις φλεγόμενες φλόγες. Πολύχρωμες πύρινες γλώσσες δαγκώνουν τις καλλονές, για γυμνές, ροζ, στρογγυλές γόβες με χαριτωμένη κάμψη.
  Και φαίνεται εξαιρετικά δροσερό.
  Τα χτενίσματα των κοριτσιών είναι είτε φύλλο χρυσού είτε χάλκινο κόκκινο, αλλά υπάρχουν ζαφείρι και σμαράγδι, ακόμη και στίγματα. Και κυματίζουν σαν πανό.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι πολύ όμορφες, και πιθανότατα, οι άντρες απλώς θα τρελαίνονταν με τόσες πολλές ομορφιές με μπικίνι.
  Ένας πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν - δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς. Και αλλού, ένα επαναστατικό θωρηκτό καίγεται. Και πλάσματα παρόμοια με τις σαύρες, ή τις ζέβρες, απανθρακώνονται.
  Εδώ είναι δύο ακόμη διαστημικά θωρηκτά που συγκρούστηκαν. Μύτες πεπλατυσμένες σαν γαμώ. Και αστράφτει σαν θανατηφόρος κεραυνός. Και τότε η φλόγα πεθαίνει.
  Το κορίτσι-στρατηγός κούνησε τα διαμαντένια σκουλαρίκια της και τραγούδησε:
  - Φωτιά! Φωτιά! Και σε έναστρη σιωπή!
  Και σε κβάζαρ παραπάνω!
  Στο κύμα της θάλασσας, και στη διαστημική φωτιά!
  Και χώρο! Και διαστημική φωτιά!
  Εδώ λειτούργησε ο πύραυλος θερμοπρεόν. Σαν μια έκρηξη σουπερνόβα.
  Και αμέσως κάηκαν ολοσχερώς πολλά πλοία. Και εκατοντάδες διαστημόπλοια αναποδογύρισαν και στριφογύρισαν σαν κορυφές που πέταξε ένα παιδί.
  Η άπληστη μήτρα της αντίδρασης του θερμοπρεονίου είναι ένα κολασμένο όπλο ένα τρισεκατομμύριο φορές ισχυρότερο από μια βόμβα υδρογόνου.
  Η αυτοκράτειρα Παλπατίνη φώναξε:
  - Η μαύρη δύναμη του Σατανά,
  Χύθηκε δύναμη στον κόσμο...
  Και το ιερό ξίφος του πολέμου
  Έσπασε το μυστικό!
  Και πάλι, όπως το παίρνει, θα εκραγεί από τη δύναμη του κάτω κόσμου. Και η καταστροφή είναι απλά ανυπολόγιστη.
  Οι Αυτοκρατορικοί έχουν απλώς συντριπτική υπεροχή ως προς τον αριθμό της δύναμης πυρός. Και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.
  Εδώ παρέκαμψαν την αντίσταση από πλευρά και πίσω.
  Η Ahsoka είναι ένα κορίτσι πολεμιστή που πολεμά ενάντια στις ανώτερες δυνάμεις της αυτοκρατορίας.
  Το πήρε και τραγούδησε:
  - Πάνω από το δυστυχές σύμπαν κρεμόταν,
  Κακοί κλώνοι βράζουν σκοτάδι...
  Ο Πάλπατιν μισεί το τσεκούρι του,
  Ακονίστηκε και έκοψε το κεφάλι...
  
  Αλλά ένας Τζεντάι δεν είναι καθόλου πιόνι
  Και να μην περπατάς για πάντα κάτω από το ζυγό ...
  Μετατρέψτε τους κλώνους του σκότους σε πυρκαγιές,
  Και στην κακία απαντήστε με καλό!
  Και το κορίτσι θα γυρίσει ξανά το διαστημόπλοιο της και από μια εύστοχη βολή, ο πρώην μαθητής του Darth Vader, θα πάρει και θα συνθέσει σε φωτόνια ένα μεγάλο πυραυλικό καταδρομικό της αυτοκρατορίας.
  Κορίτσια κλώνοι, που πεθαίνουν τσιρίζουν και τραγουδούν:
  Μεγάλο φως της αυτοκρατορίας
  Χαρίζει ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους...
  Σε ένα αμέτρητο σύμπαν,
  Δεν θα βρεις πιο όμορφα!
  
  πολύτιμες βούρτσες,
  Από άκρη σε άκρη...
  Η αυτοκρατορία εξαπλώθηκε
  Δυνατό, άγιο!
  Τα κορίτσια κλώνοι είναι πολύ όμορφα, είναι ακόμη κρίμα όταν καίγονται σε ένα υπερπλασματικό ρεύμα.
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  -Η νίκη μας θα είναι κοντά,
  Επίθεση με γροθιά!
  Και εδώ πάλι, πύραυλοι στο κενό και καταστρέφουν τα πάντα. Και συμβαίνουν τέτοιες κολασμένες διακοπές.
  Η Ahsoka Tana χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο. Κάνοντάς την να εκραγεί με εκατοντάδες κλώνους σαν πυροτεχνήματα, να σκορπίζονται στον αέρα και να κελαηδούν:
  - Βλέπεις ένα σημάδι στον ουρανό,
  Αυτό το κενό καίει...
  Η επιθυμία εξαφανίζεται,
  Παντού ματαιοδοξία!
  Αυτοκρατορικά διαστημόπλοια περικύκλωσαν τους επαναστάτες σχεδόν από όλες τις πλευρές. Η μάχη γινόταν όλο και πιο αιματηρή.
  Εδώ είναι ο αυτοκράτορας Πάλπατιν, βρυχήθηκε:
  - Δεν με έστειλαν μάταια,
  Σου φέρνει χάρη...
  Με λίγα λόγια, με λίγα λόγια,
  Με λίγα λόγια!
  Κάνε ησυχία!
  Και οι γόβες της πατούν στο μέταλλο.
  Υπάρχουν πολλές χιλιάδες διαστημόπλοια και στις δύο πλευρές. Και κυλούν μέσα σαν τα κύματα μιας μαινόμενης καταιγίδας.
  Και το κενό βράζει, και το μέταλλο καίγεται. Τόσα κενά τριγύρω και καταστροφές. Το μείγμα πικραλίδας και λαχανίδας έχει πιαστεί στην πύρινη παγίδα της φλόγας και απανθρακώνεται αργά και αναπόφευκτα.
  Ένα κορίτσι από έναν άλλο κόσμο πεθαίνει και τραγουδά:
  - Οι πολεμιστές του σκότους, αληθινοί, είναι δυνατοί,
  Αλλά δεν θα παραδοθώ στους διαστημικούς κλώνους...
  Είμαστε ψύχραιμοι, είμαστε αετοί,
  Και θα νικήσουμε τους Φαραώ!
  Και τώρα ένα αστείο θηλυκό ζώο πεθαίνει και λυπάται μέχρι δακρύων. Όλα στο σύνολό τους λαμβάνουν χώρα υπό τις επιταγές της αυτοκρατορίας.
  Ξεπερνά τόσο τον αριθμό των στρατευμάτων όσο και την ποιότητα των όπλων. Και μετά υπάρχει ένα τέτοιο χτύπημα.
  Η Ahsoka Tana θυμάται πόσα χρόνια πριν ήταν η Padawan για τον Anakin Skywalker.
  Και το φωτόσπαθό της συνέτριψε σε μεγάλες ποσότητες τόσο μισθοφόρους όσο και διάφορα εξωγήινα πλάσματα.
  Τώρα όμως το θηλυκό είναι εναντίον της. Και αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Ο αυτοκράτορας Πάλπατιν είναι αθάνατος. Πώς να καταστρέψεις την ψυχή του, που μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε σώμα;
  Ίσως έχει Horcruxes; Και μόνο καταστρέφοντάς τους, μπορείτε να νικήσετε αυτό το άγριο τέρας; Αλλά πού να τα βρείτε και πόσα μπορείτε να αναζητήσετε στο άπειρο σύμπαν;
  Η Ahsoka ένιωσε να χτυπιέται. Και η θερμοκρασία στην καμπίνα εκτινάχθηκε απότομα.
  Και ακόμα και ο αέρας ήταν καπνός...
  Η Ασόκα το πήρε και κελαηδούσε:
  - Ο παγκόσμιος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Δεν φοβόμαστε τον θάνατο στο πεδίο της μάχης...
  Με μια εφιαλτική ορδή θα πολεμήσει γενναία,
  Και ένα κατόρθωμα σαν ιππότης θα καταφέρει!
  Και ένα κορίτσι από ανθρωποειδές πολιτισμό, πώς θα πάρει και θα γυρίσει το διαστημόπλοιό της.
  Και εκτοξεύστε έναν πύραυλο θερμοκουάρκ στο πλάι του θωρηκτού.
  Τινάχτηκε. Αρκετοί κινούμενοι πύργοι ισοπεδώθηκαν ταυτόχρονα και αναποδογυρίστηκαν.
  Και πάλι τα κορίτσια κλώνοι τρέχουν, με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες τους να αστράφτουν σαν καθρέφτες στον ήλιο.
  Η Ahsoka τραγούδησε ενοχλημένη:
  Λοιπόν, πόσους γείτονες μπορείς να σκοτώσεις,
  Εξάλλου, ένας άνθρωπος γεννιέται για την ευτυχία ...
  Η μητέρα δεν αφήνει τον γιο της να πάει μπροστά,
  Και ακόμα και το καλοκαίρι υπάρχει κακοκαιρία στον πόλεμο!
  Τα αυτοκρατορικά καταδρομικά προσπαθούν να αντεπιτεθούν. Και νέα, πολύ σοβαρά πλοία σκαρφαλώνουν.
  Το μεγάλο θωρηκτό δεν είναι απλώς ένα διαστημόπλοιο. Αυτή είναι μια ολόκληρη ογκώδης πόλη, με τη μορφή φάλαινας ή φάλαινας δολοφόνου. Και είναι σαφές ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τέτοια δύναμη.
  Και η αυτοκρατορία έχει δέκα φορές περισσότερα τέτοια πλοία, και είναι μεγαλύτερα και με πιο προηγμένα όπλα.
  Και η αντίσταση δεν έχει ούτε ένα κουμάντο - όποιος είναι σε τι.
  Ο Ahsoka είναι τυπικά ένας συνηθισμένος μαχητής.
  Είναι αλήθεια ότι η πριγκίπισσα και ο στρατάρχης Λέια απολαμβάνει μεγάλη εξουσία.
  Φαίνεται περίπου τριάντα πέντε ετών, αλλά η σιλουέτα και η μέση της είναι σαν νεαρό κορίτσι. Τρομερός πολεμιστής.
  Η πριγκίπισσα στρατάρχης Λέια, που διαθέτει κολοσσιαία δύναμη, πολεμά σαν γίγαντας και τραγουδά:
  - Ενα δύο -
  Η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεστε!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά σας ψηλά!
  Να ξέρετε ότι το φως της αγάπης είναι πάντα μαζί σας!
  Και εδώ είναι η πριγκίπισσα-στρατάρχης, που ρίχνει στη μάχη ένα ολόκληρο σύννεφο μικρών κηφήνων.
  Επιδρομούν στα αυτοκρατορικά διαστημόπλοια. Υπάρχουν κενά και κολοσσιαία καταστροφή.
  Η πριγκίπισσα Λέια χαμογελά με μαργαριταρένια δόντια. Φοράει ένα επίχρυσο μπικίνι.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών πατούν τα κουμπιά του joystick και εκτοξεύουν βλήματα.
  Μια νεαρή γυναίκα με μυώδη σιλουέτα τραγουδά:
  - Εύθραυστο πέταλο λουλουδιών,
  Αν έχει γκρεμιστεί...
  Αν και ο κόσμος γύρω είναι σκληρός
  Θέλω να κάνω καλό!
  Και ο πολεμιστής-στρατάρχης, στέλνει ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου, με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Η διάθεση της πριγκίπισσας Λέια, ωστόσο, αρχίζει να χαλάει. Ο γιος της σκότωσε τον άντρα της και στη συνέχεια πέθανε ο ίδιος στα χέρια του αυτοκράτορα Πάλπατιν. Τι τρομερό τέρας είναι αυτός ο αυτοκράτορας!
  Τα εγκλήματά του δεν μπορούν να μετρηθούν. Ακόμη και η πριγκίπισσα Λέια δεν γεννήθηκε και αυτό το τέρας σκότωσε σχεδόν όλους τους Τζεντάι.
  Ο πατέρας της Anakin ήταν ακόμη παιδί όταν ο Palpatine έγινε Ανώτατος Καγκελάριος της Δημοκρατίας.
  Η πριγκίπισσα Λέια ορκίστηκε ότι θα πολεμούσε αυτόν τον δεσποτισμό.
  Όμως ο αυτοκράτορας δεν είναι τόσο εύκολο να σκοτωθεί.
  Χρειαζόμαστε κάτι αποτελεσματικό...
  Ahsoka Tana, από έναν άλλο μη ανθρώπινο πολιτισμό. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Αν και είναι σίγουρα πολλών ετών.
  Έσωσε τον Άνακιν όταν ήταν ακόμη μικρός...
  Και χάρη στη δύναμη, κράτησε την αιώνια νιότη.
  Ο Ahsoka είναι ένας πολύ δυνατός μαχητής. Εδώ το διαστημόπλοιο της κατέρριψε τις φλόγες και χτυπά ξανά μια άλλη φρεγάτα του διαστημικού στόλου της αυτοκρατορίας. Αυτή τη φορά είναι ένα παλιό πλοίο, και υπάρχουν άντρες κλώνοι με μάσκες.
  Δεν λυπούνται καθόλου. Είναι διαφορετικό όταν πεθαίνουν τα κορίτσια. Δεν είναι περίεργο που οι γυναίκες είναι το ωραίο φύλο.
  Η Ahsoka κλώτσησε με τα γυμνά της τακούνια. Έχει πόδια σαν ανθρώπινο κορίτσι - μόνο το δέρμα της είναι πορτοκαλί με μωβ ρίγες. Ακόμα και οι άντρες τρελαίνονται μαζί της.
  Η Ahsoka είναι η τελειότητα. Από ένα χαμόγελο σε ένα σκληρό - πέρα από έπαινο.
  Και στο κρεβάτι δείχνει θαύματα.
  Και στη μάχη - θαύματα σε τετράγωνο.
  Ο πολεμιστής και πρώην Padawan του μελλοντικού Darth Vader έσπασε το brigantine με έναν πύραυλο και τραγούδησε:
  - Ο ελαφρύς πολεμιστής δεν γκρινιάζει από τον πόνο,
  Η ακτίνα λέιζερ του δεν φοβάται...
  Δεν θα πνιγεί σε μια μαύρη τρύπα,
  Στο πλάσμα των αστεριών το πνεύμα του δεν θα καεί!
  Σκέψεις στο κεφάλι μου: θα ήταν ωραίο να καταστρέψω τον αυτοκράτορα Πάλπατιν, ή μάλλον την κολασμένη ψυχή του. Αλλά πώς να το κάνουμε αυτό; Ο Yoda φαίνεται επίσης να έχει ένα αθάνατο πνεύμα. Εμφανίστηκε στον Λουκ, στη Λέια και στην Αχσόκα και τώρα μπορούσε να επηρεάσει με κάποιο τρόπο.
  Αλλά ο Yoda είναι ακόμα περιορισμένος. Τι μπορεί να κάνει το Palpatine;
  Η Ahsoka Tana πήρε και τραγούδησε, γκρεμίζοντας το διαστημικό αντιτορπιλικό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  Όλα μπορούν να γίνουν βασιλιάδες
  Όλοι μπορούν οι βασιλιάδες...
  Και η μοίρα όλης της γης,
  Κάνουν κορυφή μερικές φορές!
  Αλλά ό,τι πεις
  Αλλά ό,τι πεις!
  Παντρευτείτε για αγάπη!
  Ούτε ένας μπορεί
  Όχι βασιλιάς!
  Κανένας δεν μπορεί!
  Όχι βασιλιάς!
  Και η αστρική μάχη αναπτύσσεται με άνοδο.
  Εδώ δύο μεγάλα θωρηκτά ενώθηκαν κοντά, σαν αρκούδες, και άρχισαν να χτυπούν το ένα το άλλο και να φτύνουν βλήματα.
  Ισχύς, προστατευτικά πεδία συγκρούστηκαν και ραγίσθηκαν. Ο καμπύλος χώρος άστραφτε. Ο κεραυνός άστραψε.
  Κορίτσια κλώνων με μυώδη, καμπυλωτά σώματα από τη μια πλευρά και εκατοντάδες διαφορετικές ράτσες από την άλλη, κινούνταν στους διαδρόμους, τεράστια καταδρομικά.
  Τα γυμνά, κυρτά πόδια των κοριτσιών κλώνων χτυπούσαν στο θερμαινόμενο μέταλλο.
  Ο στρατηγός της αυτοκρατορίας φώναξε:
  - Ισχυρή ασπίδα της αυτοκρατορίας,
  Οι αντάρτες δεν μπορούν να περάσουν...
  Είμαστε εξαγριωμένα ζώα
  Και δεν μπορούμε να νικηθούμε!
  Πολλά κορίτσια κλώνοι χρησιμοποιούν γυμνά δάχτυλα με πελεκημένα πόδια όταν πυροβολούν.
  Είναι απλά καταπληκτικοί πολεμιστές. Έχουν τόση γοητεία και ενέργεια. Και είναι καυτές. Αν και τα παιδιά δεν ξέρουν. Στην πραγματικότητα, οι θηλυκοί κλώνοι αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα από τους αρσενικούς. Επιπλέον, οι πληγές τους επουλώνονται γρήγορα και η αντίδραση και η ταχύτητα είναι καλύτερες. Και είναι απλά όμορφες.
  Ο αυτοκράτορας Πάλπατιν αγαπά τις γυναίκες. Και είναι πλέον σε σώμα γυναίκας.
  Αφήστε τους σκοτεινούς sith να τραγουδήσουν:
  Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς κλώνους
  Στον κόσμο δεν υπάρχει...
  Είμαι ένα φωτεινό αστέρι
  Θα σου στείλω θάνατο-γεια σου!
  Εδώ είναι το μεγάλο θωρηκτό των ανταρτών που κατακλύζεται από τέσσερα τεράστια αυτοκρατορικά πλοία ταυτόχρονα.
  Η πριγκίπισσα Marshal Leia τραγούδησε:
  Μην τα παρατάς, μην τα παρατάς, μην τα παρατάς...
  Σε έναν καβγά, ο σταρ γιος ενός Τζεντάι, μην ντρέπεσαι!
  Χαμόγελο, χαμόγελο, χαμόγελο
  Να ξέρετε ότι όλα θα είναι κβάζαρ και εντάξει!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μιας εξωτερικά νεαρής γυναίκας με ένα αντρικό πηγούνι και ένα μυώδες σώμα εξαπέλυσαν μια άλλη εντολή πατώντας το κουμπί.
  Η Ahsoka έκλεισε το μάτι, πατώντας το πεντάλ με τη γυμνή, κοριτσίστικη φτέρνα της, σπάζοντας το πλάι του χώρου, την αυτοκρατορική καραβέλα και τραγούδησε:
  - Πέρασε σαν υπερπλασία,
  Σε άδεια κύματα
  Έστειλα τιμολόγιο και χρεώθηκα!
  Κοίταξα πίσω για να δω
  Κοίταξε πίσω...
  Για να δω αν κοίταξα πίσω!
  Η πριγκίπισσα Λέια έκλεισε το μάτι και κελαηδούσε:
  - Υπομονή όμορφη!
  Και τώρα οι αντιστασιακοί επιτίθενται ξανά. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν τακτικές - επιδρομή, υποχώρηση.
  Και τότε ένα ελαφρύ καταδρομικό έπεσε στο αυτοκρατορικό θωρηκτό. Και έγινε μια έκρηξη.
  Ακολούθησαν κύματα καταστροφής και θανάτου.
  Η Αχσόκα το πήρε και κελαηδούσε. Οι κατακόκκινες θηλές του στήθους της ήταν εκτεθειμένες, φτερουγίζοντας έξω από το σουτιέν της:
  - Εταιρεία, εταιρεία, εταιρεία,
  Έπιασα ένα χασμουρητό!
  Και πάλι, το γυμνό τακούνι του κοριτσιού έστειλε έναν άλλο μπριγκαντίνο του αυτοκρατορικού στόλου στην κόλαση.
  Η Ahsoka αναρωτήθηκε αν οι κλώνοι είχαν ψυχές.
  Οι Jedi Knights σίγουρα το έχουν. Κι εμείς, έχοντας δώσει τα άκρα, δεν πεθαίνουμε για τα καλά!
  Warriors-kamikaze πηγαίνουν στη μάχη. Χρησιμοποιούν σκουπισμένα, παροπλισμένα από καιρό και μισοσαθρωμένα διαστημόπλοια.
  Αυτή είναι μια απροσδόκητη κάρτα που ρίχνεται στη μάχη από την πριγκίπισσα Λέια.
  Ένα είδος τελικού επιχειρήματος των βασιλιάδων!
  Η πριγκίπισσα Λέια τραγούδησε κάνοντας τα γυμνά δάχτυλά της να μοιάζουν με σύκο:
  -Ψυχή, καρδιά, δώσε,
  Είμαστε η Αγία μας Πατρίδα...
  Θα σταθούμε και θα νικήσουμε
  Και δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή!
  Η Ahsoka Tana χτύπησε επίσης τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έσπασε το dreadnought με ένα πολύ ακριβές χτύπημα στο power point και κελαηδούσε εκκωφαντικά:
  - Περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη ...
  Αυτοί που λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά!
  Περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη
  Μπορούμε να σκοτώσουμε τον δράκο!
  Με ενθουσιασμό, η πριγκίπισσα Λέια πέταξε το σουτιέν της και πάτησε τη σκανδάλη με τη ροδοκόκκινη θηλή της, αναφώνησε:
  - Η ελευθερία μας δοξάζεται αγία,
  Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή...
  Τα εδάφη μας δεν γνωρίζουν περιπέτειες,
  Με ό,τι ξέρω η ορδή θα αντεπεξέλθει!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Η Ahsoka Tana παλεύει σαν πραγματικός πάνθηρας, μόνο πολύ πιο αποτελεσματικά. Και πιέζει τα γυμνά, χαριτωμένα δάχτυλα των ποδιών του στα κουμπιά του joystick. Και το κάνει πολύ επιδέξια.
  Αλλά είναι σαφές ότι οι αντάρτες εξακολουθούν να χάνουν. Εδώ μπαίνουν στη μάχη τα νέα συντάγματα της διαστημικής αυτοκρατορίας. Τα διαστημόπλοια μόλις κυκλοφόρησαν στα εργοστάσια και νέα κορίτσια κλώνοι μεγαλώνουν με επιταχυνόμενους ρυθμούς. Και τρέχουν ξανά, αναβοσβήνουν τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους.
  Η πριγκίπισσα στρατάρχης Λέια διατάσσεται:
  - Ας φύγουμε με τάξη!
  Όμως είναι δύσκολο να το εκπληρώσεις. Ίσως συμβεί η υποχώρηση να μετατραπεί σε γενική πτήση.
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν, εν τω μεταξύ, πηδάει και περιστρέφεται. Το σώμα της ως ένα κορίτσι με τρίχες από φύλλα χρυσού είναι γεμάτο ενέργεια.
  Και τραγουδάει:
  - Ο βασιλιάς μας είναι ο αγγελιοφόρος του ουρανού,
  Ο βασιλιάς μας είναι σαν δαίμονας φάντασμα...
  Ο βασιλιάς μας επέλεξε η μοίρα
  Ο βασιλιάς μας είσαι μόνο εσύ!
  Και πολυάριθμα κορίτσια κλώνοι φωνάζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος!
  Και τα γυμνά, σέξι πόδια τους πατούν στο μέταλλο. Αυτά τα κορίτσια είναι απλώς μια υπερτάξη.
  Κλωνοποιήστε κορίτσια από την τάξη με ένα μόνο μπικίνι. Και είναι όμορφο. Επιπλέον, το χρώμα του μπικίνι που μόλις και μετά βίας καλύπτει το σώμα τους διαφέρει ανάλογα με τον τύπο των στρατευμάτων. Αλλά είναι πολύ λεπτό, όχι κρυφό, μυώδες, μαυρισμένο σώμα.
  Τα κορίτσια στο βαθμό των αξιωματικών έχουν ήδη κάποια διακόσμηση. Όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός, τόσο πιο πολυτελές.
  Και οι γυναίκες κλώνοι από τον βαθμό του στρατηγού και άνω έχουν πολύτιμους λίθους στα βραχιόλια και τις καρφίτσες και τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια τους.
  Και την ίδια στιγμή, όλοι εκτός από την Αυτοκράτειρα έχουν ξυπόλητα πόδια.
  Πρώτον, είναι πιο επιδέξιο για τις γυναίκες πολεμίστριες. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών σας για να πατήσετε κουμπιά, να πετάξετε όπλα, να αρπάξετε και να κάνετε πολλά άλλα πράγματα.
  Ο αυτοκράτορας είχε έναν πολύ όμορφο στρατό. Μόνο ένα είδος θαύματος. Σαν τα μάγια ενός πολύ δυνατού και ταλαντούχου τζίνι. Και τα κορίτσια όλα ανεξαιρέτως έχουν πολύ όμορφους και ανάγλυφους κοιλιακούς - σοκολατένιες μπάρες, και αυτό είναι σούπερ.
  Και το στήθος είναι πολύ καλοσχηματισμένο, μαυρισμένο και σφιχτό.
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν το πήρε και τραγούδησε εκκωφαντικά, βγάζοντας τα δόντια της που αστράφτουν σαν τα πιο πλούσια θαλασσινά:
  Υποταχθείτε στην απέραντη αυτοκρατορία
  Το άπειρο σύμπαν πρέπει να...
  Και θα είμαστε πολύ θυμωμένοι,
  Και η πίστη στον αυτοκράτορα χρειάζεται!
  Η βοηθός αυτοκράτειρα Palpatine Emmanuelle, επίσης απογύμνωσε τα δόντια της και πίεσε τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά του joystick. Εκτόξευσε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου - έναν πανίσχυρο πύραυλο θερμοπρεόν.
  Και κλωτσήθηκε με έξαλλη δύναμη. Σαν ένα κβάζαρ εξερράγη...
  Ακόμη και τα αυτοκρατορικά διαστημόπλοια υπέστησαν ελαφρά ζημιά από τη ρήξη. Οι πύργοι τσαλακώθηκαν, οι πανοπλίες των πλοίων έλιωσαν.
  Πολλά καταδρομικά και θωρηκτά έχασαν θέες και οπτικά όργανα.
  Ο Εμμανουήλ σημείωσε:
  - Ο διαβολικός άσος ρίχνεται στη μάχη!
  Το αντιστασιακό κίνημα ουσιαστικά έσπασε.
  Η πριγκίπισσα Λέια σχολίασε:
  Πρέπει να σώσουμε ό,τι μπορούμε!
  Η Ahsoka Tana πολεμά γενναία και απελευθερώνει μαχητικά και επιθετικά δώρα εξόντωσης. Τα διαστημόπλοια της αυτοκρατορίας δέχθηκαν ζημιές ή κάποιου είδους κατάρρευση.
  Το κορίτσι, ο πρώην σύντροφος του ίδιου του Darth Vader, ενήργησε απελπισμένα και πολύ ψύχραιμα. Αστρόπλοια εξερράγησαν, σιντριβάνια φαλαινών, υπερπλασματικά ρεύματα ξεπήδησαν από τεράστια θωρηκτά.
  Η Ahsoka Tana το πήρε και τραγούδησε:
  - Δεν είμαι άγγελος και όχι διάβολος,
  Κατέστρεψε τον λογαριασμό!
  Εδώ είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Μοιάζει με άτομο, αλλά το δέρμα της είναι πολύχρωμο και τα αυτιά της είναι σαν προβοσκίδα. Αλλά είναι πραγματικά πολύ όμορφη και ελκυστική.
  Η Ahsoka, με ένα κακό αγγελικό χαμόγελο, και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάτησαν τα κουμπιά με μεγάλη αποφασιστικότητα.
  Και ένα τσίμπημα βελόνας ακτινοβολίας.
  Ο Ahsoka απέφυγε ελάχιστα να χτυπηθεί από φονικό πύραυλο. Πυροβόλησε και έκαψε μια τρύπα στο κενό.
  Το κορίτσι μουρμούρισε:
  Αφήστε ολόκληρο τον κόσμο να βυθιστεί στο χάος
  Και το κενό τρέμει από τα σπασίματα...
  Ο εχθρός θα χτυπηθεί με ελαφριά δύναμη,
  Και είμαστε για πάντα ενωμένοι με την καλοσύνη!
  Η κατάσταση φαινόταν κρίσιμη και οι αντάρτες σκορπίστηκαν.
  Η ιδέα που έρχεται για πρώτη φορά στο μυαλό όταν ηττηθεί.
  Ο Εμμανουήλ για το γουργούρισμα:
  - Ακόμα δεν μπορείς να φύγεις!
  Και πώς πατάει τη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα του στο κουμπί.
  Και πάλι ένας πύραυλος πετάει, βασισμένος στη διαδικασία συγχώνευσης πρεονίων. Και όπως γαμημένο, τόσο γαμημένο.
  Η Emmanuelle το πήρε και τραγούδησε:
  - Ένας τρομερός τυφώνας σάρωσε,
  Είναι πολύ αργά για να σχεδιάσουμε φέρετρα τώρα...
  Ένα τέτοιο κορίτσι είναι ένα εξαγριωμένο χτύπημα,
  Κουνώντας τον ουρανό, τινάζοντας τα αστέρια!
  Και η πολεμίστρια πήρε και έδειξε στον εχθρό την πολύ μακριά και δαγκωτική γλώσσα της. Ήταν σαν μάστιγα αμαξά και άστραφτε από ρουμπίνια.
  Ο Εμμανουήλ, αυτός ο σούπερ στρατάρχης της αυτοκρατορίας, είναι απλώς ένα θαύμα. Η αυτοκράτειρα αγαπούσε πολύ τα χάδια της. Στην πραγματικότητα, όταν δύο κορίτσια τρίβονται μεταξύ τους - είναι σούπερ!
  Οι πολεμιστές κλώνων πιέζουν τους πολεμιστές της αντίστασης. Εδώ είναι πλάσματα παρόμοια με το fly agaric με πόδια, εκρήγνυνται. Και καίνε σαν κεριά σε ναό.
  Ένας από αυτούς γονάτισε και είπε μια προσευχή-εξομολόγηση χρησιμοποιώντας έναν δυαδικό κώδικα.
  Μετά τραγούδησε:
  - Μπορείτε να καείτε όσον αφορά τα αστέρια,
  Αλλά δεν θα σταματήσω να τραγουδάω!
  Και το μύγα αγαρικό κορίτσι πήρε πάλι και έδειξε τρεις γλώσσες μια φορά.
  Αυτό είναι πολύ ωραίο και ανόητο ταυτόχρονα.
  Η Ahsoka Tana καλύπτει την υποχώρηση του στόλου των επαναστατών. Και απλά δίνει απελπισμένα ό,τι καλύτερο στο διαστημόπλοιό της.
  Και στέλνει ροές καταστροφικού υπερπλάσματος.
  Και τότε εμφανίστηκε ένα μοναχικό διαστημόπλοιο, ένα ειδικό σχέδιο υπό τον έλεγχο της Princess Rey.
  Αυτή η εγγονή του αυτοκράτορα Palpatine παίρνει τον αγώνα με γενναιότητα. Είναι όμορφη, μαυρομάλλα και μελαχρινή από μαύρισμα.
  Η πριγκίπισσα Ρέι μοιάζει με ένα όμορφο και λεπτό κορίτσι. Τα γυμνά, εύστροφα πόδια της πατούν τα κουμπιά του joystick. Και το διαστημόπλοιο απομακρύνεται από την έκρηξη σουπερνόβα του πυραύλου από τη συγχώνευση των πρεονίων. Και αυτή είναι η δύναμη του διαβόλου.
  Η πριγκίπισσα Ρέι το πήρε και τραγούδησε:
  - Έχουμε ρουκέτες, αεροπλάνα,
  Το πιο δυνατό φωτεινό πνεύμα στον κόσμο...
  Λευκοί πιλότοι στο τιμόνι
  Ο εχθρός θα συντριβεί σε σκόνη και κάτω!
  Και τώρα πατάει τη σκανδάλη με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της. Και πυροδοτείται ένα πολύ θανατηφόρο ρεύμα καταστροφής. Και το πανίσχυρο μεγάλο θωρηκτό της αυτοκρατορίας δέχεται ένα φλογερό τσίμπημα στο πλάι.
  Και αρχίζει να καίγεται και να ξεσπάει μεγάλα, μαύρα σύννεφα καπνού. Είναι σαν υπέροχα τζίνι που ξεφεύγουν από τα μπουκάλια. Πιο συγκεκριμένα από τις τρύπες ενός γιγαντιαίου πλοίου. Αυτό είναι το χτύπημα μιας όμορφης και με καμπύλες κοπέλας -που πρέπει να πω απλά- σούπερ!
  Η πριγκίπισσα Ρέι, χοροπηδώντας σαν τρελή μεζούρα και βγάζοντας το σουτιέν της, πήρε και πάτησε το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της.
  Και το πήρε, χτύπησε τον εχθρό ...
  Μετά τραγούδησε:
  - Κύματα φωτός μας σώζουν,
  Να είσαι χαρούμενος Τζεντάι!
  Και με την ομάδα των κοριτσιών της. Όμορφες πολεμίστριες με μπικίνι, σχεδόν γυμνές, μαυρισμένες, οι περισσότερες ξανθές.
  Η πριγκίπισσα Ρέι αναφώνησε με μεγάλη συγκίνηση:
  - Είμαι πολεμιστής του φωτός, πολεμιστής της ζέστης και του ανέμου!
  Και το γυμνό της τακούνι θα το ξαναπάρει και θα πατήσει πολύ γρήγορα το πεντάλ. Και είναι πραγματικά θανατηφόρο.
  Η Ahsoka Tana, αντεπιτίθεται με πολύ επιθετικό και αποτελεσματικό τρόπο, σήκωσε και τσούξε:
  - Πού ήταν, πότε ήταν,
  Στην παιδική ηλικία, ή ίσως σε ένα όνειρο ...
  Φωλιά πολεμιστή Jedi για την αγαπημένη
  Swil την άνοιξη...
  Και πάλι, οι ρουμπινί θηλές της πίεζαν με θανατηφόρα δύναμη τα κουμπιά. Αποδείχθηκε ένα πολύ επιθετικό και ταυτόχρονα ευγενικό κορίτσι.
  Η πριγκίπισσα στρατάρχης Λέια το πήρε και ούρλιαξε βγάζοντας τα δόντια της από ελεφαντόδοντο.
  Αυτή η πριγκίπισσα είναι απλά καταπληκτική.
  Και έτσι οι αντάρτες ανατίναξαν επίσης τον αυτοκρατορικό στόλο με έναν πύραυλο θερμοπρεόν. Και αυτό το τσίμπημα είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές μεγαλύτερο από την τρομερή, θερμοπυρηνική αντίδραση.
  Και αν συμβεί, τότε καίγονται πολλά μεγάλα θωρηκτά με πολλές χιλιάδες κορίτσια κλώνους.
  Πεθαίνοντας, όμορφα κορίτσια τραντάζονται και τραντάζονται τόσο συγκινητικά με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους.
  Η πριγκίπισσα στρατάρχης βλέπει ένα επαναστατικό καταδρομικό τυλιγμένο σε μπλε και πορτοκαλί φλόγες να εμβολίζεται σε μια αυτοκρατορία dreadnought. Και το χτύπημα είναι απλώς συντριπτικό και καταστροφικό.
  Η Λέια παρατήρησε έξυπνα, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι ένα όμορφο κορίτσι
  Είμαι ένα άξιο κορίτσι...
  Η ηρωική μας δύναμη,
  Δύναμη μυαλού και θέληση!
  Τότε η καλλονή το πήρε και έκλεισε το μάτι. Τα μάτια της είναι τόσο ζαφείρι και αστραφτερά. Υπέροχη πριγκίπισσα κορίτσι.
  Εδώ τα αυτοκρατορικά πλοία, αντιμέτωπα με μια τόσο δυσάρεστη έκπληξη όπως οι θερμικοί πύραυλοι, επιβράδυναν λίγο.
  Ο σκληρός περνάει από τη μονομαχία, και η πνοή του θανάτου και η σκοτεινή πλευρά της δύναμης, στην οποία το φως αντιστέκεται απεγνωσμένα.
  Εδώ, ανάμεσα στους επαναστάτες, πολεμά ο νόθος γιος του Λουκ Σκαϊγουόκερ - ένα αγόρι περίπου δώδεκα ετών ο Άνακιν.
  Το αγόρι τσακώνεται, πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά, παιδικά του πόδια και στέλνοντας επιθετικά δώρα της μοίρας.
  Ο νεαρός πολεμιστής χτύπησε το μεγάλο καταδρομικό της αυτοκρατορίας και τραγούδησε, βγάζοντας τα μικρά, αλλά κοφτερά και λευκά δόντια του, τραγουδώντας:
  - Καταραμένο και αρχαίο,
  Ο εχθρός ορκίζεται ξανά...
  τρίψε με,
  Αλέστε σε σκόνη!
  Όμως ο άγγελος δεν κοιμάται
  Και όλα θα πάνε καλά
  Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Το αγόρι της Padawan πάτησε ένα κουμπί με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του και εκτόξευσε έναν πύραυλο εντυπωσιακής δύναμης και κελαηδούσε:
  - Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Η πριγκίπισσα Λέια σημείωσε επιθετικά, με τα σμαραγδένια και ζαφείρια μάτια της να αστράφτουν, βουίζοντας:
  - Θάνατος στον δράκο της βροχής!
  Το αγόρι της Padawan, Anakin, συμφώνησε.
  - Ο δράκος της βροχής είναι νεκρός!
  Και τώρα οι αντάρτες βρίσκονται στην αντεπίθεση. Και τα πολεμικά πλοία πετούν. Το κορίτσι εξακολουθεί να παλεύει.
  Σε αυτή την περίπτωση, είναι η Azalea. Είναι κόρη της πριγκίπισσας Λέια.
  Μια πολεμίστρια που δεν ήθελε να είναι με τον αδερφό της στο περιβάλλον του νέου τάγματος των Τζεντάι κάποια στιγμή. Τώρα όμως έχει μπει στη μητέρα της.
  Μαζί πολεμούν ενάντια στον κολοσσιαίο στρατό της αυτοκρατορίας.
  Ωστόσο, η Azalea είναι στο μυαλό της. Σημείωσε ότι ίσως είναι καλύτερο για την αυτοκρατορία να ενώσει όλους τους λαούς, πρώτα στον γαλαξία και μετά στο σύμπαν.
  Και υπήρχε τάξη με δημιουργική δύναμη. Και όχι το χάος και το χάος της δημοκρατίας, και ακόμη περισσότερο πολλών κόσμων μετά την κατάρρευσή της.
  Η Azalea εκτόξευσε κάτι εξαιρετικά καταστροφικό και καταστροφικό για τον στόλο της διαστημικής αυτοκρατορίας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Έπειτα ούρλιαξε, βγάζοντας το πολύ κομψό και σαγηνευτικό στόμα της:
  - Δόξα στις δυνάμεις του φωτός!
  Η πριγκίπισσα Λέια το επιβεβαίωσε στέλνοντας μια καταστροφική, ευκίνητη και αυξανόμενη κηλίδα υπερπλασίας στην αντίπαλό της με τη γυμνή φτέρνα της.
  - Δόξα στη νίκη της ελαφριάς πλευράς της δύναμης!
  Αυτά τα κορίτσια εδώ είναι πολύ ωραία.
  Και τώρα το κίνημα της αντίστασης ξαναχτίζει τα διαστημόπλοιά του. Κατάφεραν να αποφύγουν να μπουν σε μια απελπιστική τσάντα. Όμως η υπεροχή στον αριθμό και τη δύναμη των πλοίων της αυτοκρατορίας παραμένει.
  Η Ahsoka Tana παρατήρησε έξυπνα, πατώντας το κουμπί με το κόκκινο στήθος της και στέλνοντας το δώρο του αφανισμού:
  - Η δύναμη ενός ανόητου είναι μικρότερη από μια δεκάρα!
  Και έκλεισε το μάτι στις φίλες της.
  Και τα γυμνά της δάχτυλα σε κίνηση. Και χτυπήστε τον εχθρό από τα μάτια σας.
  Η πριγκίπισσα Ρέι, ενώ πάλευε με τον αντίπαλο, πάτησε το κουμπί με τη φραουλένια θηλή του στήθους της και είπε:
  - Ένας ανόητος είναι δυνατός με τους μυς του, όταν ένας έξυπνος άνθρωπος είναι ανίσχυρος με το μυαλό του!
  Το αγόρι της Padawan, Anakin, γυμνό και παιδικό, πάτησε τη σύνθεση των κουμπιών.
  Και πολλά φλεγόμενα, υπερπλασματικά πάλσαρ έφτυσαν ταυτόχρονα, που καίνε τα καταδρομικά μιας τεράστιας αυτοκρατορίας.
  Ο νεαρός πολεμιστής τραγούδησε:
  - Αν το πίσω μέρος είναι άχρηστο, η στρατιωτική θέρμη δεν θα βοηθήσει, καλά, και αν δεν υπάρχει θέρμη, το πίσω μέρος θα πάει στον εχθρό για φαγητό!
  Η πριγκίπισσα Λέια, χτυπώντας τους εχθρούς και στέλνοντας επιδέξια δώρα θανάτου από τις δυνάμεις του φωτός, εξέδωσε:
  - Το φως είναι διαφορετικό για τον καθένα ως προς την ευχαρίστηση, ενώ το σκοτάδι είναι εξίσου αποκρουστικό για όλους!
  Και έτσι η κόρη της Leia Azalea πάτησε πολύ επιδέξια τους μοχλούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον καταστροφέα της αυτοκρατορίας με έναν πύραυλο. Έσκασε σαν έκρηξη βενζίνης και ξέσπασε αμέσως στις φλόγες.
  Ο πολεμιστής σφύριξε:
  - Το καλό δεν ανταμείβεται πάντα στη ζωή, αλλά το κακό είναι σίγουρο ότι θα τιμωρηθεί μετά θάνατον!
  Η Ahsoka Tana, πυροβολώντας τους πολεμιστές της αυτοκρατορίας και χτυπώντας τους εχθρούς, με μεγάλη και αποτελεσματική ακρίβεια, γρύλισε:
  - Το καλό ξεχνιέται γρήγορα, το κακό θυμάται για πολύ καιρό, αλλά οι καλές πράξεις φέρνουν την αθανασία και το κακό οδηγεί στη λήθη ακόμα και με μεγάλη μνήμη!
  Το αγόρι της Padawan τραγούδησε:
  Δεν είναι εύκολο να είσαι ευγενικός,
  Η ευγένεια δεν εξαρτάται από την ανάπτυξη!
  Η Ahsoka παρατήρησε, στέλνοντας πάλι με τη γυμνή της φτέρνα, ένα πολύ θανατηφόρο και θανατηφόρο δώρο θανάτου:
  - Το φιδάκι είναι το πιο δηλητηριώδες!
  Η πριγκίπισσα Λέια έστειλε ένα δολοφονικό δώρο στον εχθρό, πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της, έδωσε:
  - Το φως δίνει - ενέργεια, το σκοτάδι αφαιρεί δύναμη, γιατί οι άνθρωποι πηγαίνουν οι ίδιοι στους τάφους;!
  Το αγόρι Anakin αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Γιατί οι άνθρωποι ακολουθούν συχνά το σκοτάδι - τα προβλήματα και η δική τους ασχήμια δεν φαίνονται στο σκοτάδι!
  Η πριγκίπισσα Λέια χτύπησε τα χαριτωμένα, λαξευμένα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα και γρύλισε:
  - Το σκοτάδι κρύβει τη σωματική ασχήμια από τα μάτια, αλλά από αυτό η ψυχή του αχρείου είναι ακόμα πιο άσχημη!
  Η Azalea χτύπησε με μια θηλή φράουλας και χτύπησε το αυτοκρατορικό cruiser με μεγάλη ακρίβεια.
  Ο Πολεμιστής σημείωσε:
  - Το φως αναδεικνύει τις ελλείψεις, αλλά ταυτόχρονα η ηθική σου δυσμορφία λιώνει σαν πάγος στο τηγάνι, και μέσα στο σκοτάδι που κρύβει το αίσχος, γίνεσαι ακόμα πιο αποβράσματα!
  Η πριγκίπισσα Λέια σημείωσε ενώ φιλοσοφούσε:
  - Το φως δεν είναι εύκολα φωτόνια, και από το σκοτάδι μόνο βάσανα και στεναγμοί!
  Και ο μεγάλος στρατάρχης ανατίναξε τον εχθρό με κάτι πολύ συντριπτικό και πραγματικά καταστροφικό.
  Και οι φλόγες άναψαν, τυλίγοντας ένα άλλο θωρηκτό του διαστήματος, αιματηρή και σκληρή αυτοκρατορία.
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν είπε σκληρά:
  - Ο θάνατος του σώματος δεν είναι τρομερός για τους μεγάλους, γιατί η ψυχή θα βρει κάτι να κάνει στο αστρικό επίπεδο!
  Ο μεγάλος πολεμιστής και σούπερ στρατάρχης της αυτοκρατορίας Εμμανουήλ το πήρε και σφυροκόπησε πολύ θανατηφόρα με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων της στα εύστροφα πόδια της και τσίριξε:
  - Το σκοτάδι δεν είναι η απουσία φωτός, είναι ο προάγγελος της αυγής!
  Μετά από αυτό, αυτά τα όμορφα κορίτσια κλώνοι ξέσπασαν σε γέλια.
  Και τα γυμνά, ευκίνητα πόδια των καλλονών παίζουν πολύ επιδέξια τα joysticks και το κάνουν cool.
  Η πριγκίπισσα Λέια ανασυντάσσει δυνάμεις. Καταφέρνει να σώσει μερικές από τις δυνάμεις της αντίστασης.
  Εδώ είναι ένα ολόκληρο σμήνος από κομήτες που ορμούν. Αφήνουν ουρές που τεντώνουν σαν το τρένο της νύφης.
  Και όλα καίγονται, ανατριχιάζουν και κυριολεκτικά σπινθήρες, και κάθε σπίθα είναι σαν το Έβερεστ.
  Η πριγκίπισσα Λέια λέει χαμογελώντας:
  Δείξαμε μεγάλο θάρρος.
  Και μετά θυμήθηκα τον εαυτό μου σε αιχμαλωσία. Ειδικά όταν, με εντολή του Τζάμπα, την οδηγούσαν ξυπόλητη στην καυτή άμμο της ερήμου. Ο πλανήτης είναι πολύ ζεστός για τους ανθρώπους. Και η άμμος είναι τόσο καυτή. Και τα πόδια της, γυμνά, ανυπεράσπιστα, όχι ακόμα σκληρυμένα.
  Φυσικά, ήταν πολύ οδυνηρό. Στη συνέχεια, η πριγκίπισσα Λέια έκαψε τα πέλματά της και καλύφθηκαν με μεγάλες φουσκάλες. Κάθε βήμα κυριολεκτικά εξερράγη από τον πόνο.
  Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μπορεί να είναι τόσο οδυνηρό να περπατάς ξυπόλητος. Αλλά είναι σαν να πατάς σε ένα καυτό τηγάνι.
  Αλλά τώρα, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πριγκίπισσας στρατάρχη Λέια πιέζουν ξανά τα κουμπιά και εκτοξεύουν ένα δολοφονικό ρεύμα εξόντωσης.
  Η πριγκίπισσα, που επέζησε τόσο του θανάτου του πλανήτη όσο και του δημόσιου βιασμού από μια ολόκληρη ορδή εξωγήινων πλασμάτων, το πήρε και τραγούδησε:
  - Τα κορίτσια δεν έπρεπε να τα παρατήσουν,
  Η επίπληξη δεν φοβίζει τους νεαρούς κλέφτες ...
  Πάντα μπορούσαμε να πολεμήσουμε γενναία,
  Η γυναίκα θα είναι τολμηρή ως Τζεντάι!
  Και τώρα ρουκέτες πετούν ξανά στους αντιπάλους, αυτή τη φορά εκτοξευόμενες με τη βοήθεια των κόκκινων θηλών του στήθους.
  Η Ahsoka Tana τσίριξε και είπε:
  - Θα είναι γενναίος
  Ποιος θα γκρεμίσει τον δράκο!
  Και από τον αφαλό της πέταξε ένας κεραυνός δύναμης.
  Κορίτσια μαχητικά, πολύ πνευματώδη και επιθετικά, και ευγενικά ταυτόχρονα.
  Η Αζαλέα έστειλε ένα δολοφονικό δώρο εξόντωσης στον αυτοκρατορικό στόλο, φλεγόμενο από μια καταστροφική εκκένωση και γρύλισε:
  Η δύναμή μας δεν έχει όρια!
  Η Ahsoka επιβεβαίωσε:
  - Το φως είναι πιο δυνατό από το σκοτάδι! Το καλό πάντα θριαμβεύει πάνω στο κακό!
  Το αγόρι του Padawan, Anakin, έστειλε ένα δώρο θανάτου στους πολεμιστές της αυτοκρατορίας, με το γυμνό, παιδικό του πόδι και κελαηδούσε:
  - Ο ματωμένος κακοποιός σχεδιάζει,
  Αλλά ο ευγενής ήρωας είναι πιο δυνατός!
  Και ο κακός θα ηττηθεί στη μάχη,
  Και το καλό, όπως πάντα, θα κερδίσει!
  Η πριγκίπισσα Λέια πίεσε τη ρουμπινί θηλή της στον μοχλό του αφανισμού και του θανάτου και επιβεβαίωσε:
  Φυσικά το καλό θα κερδίσει!
  Και η πολεμίστρια ανατίναξε ξανά την αυτοκρατορική φρεγάτα πατώντας το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Δεν υπάρχει πιο χαρούμενη ιστορία στον κόσμο,
  Από μια ιστορία για ένα λαμπερό, λαμπερό φως!
  Η Αζαλέα τσίριξε, κλείνοντας το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της.
  - Είδα το φως, και το φωτεινό αστέρι θα λάμπει για πάντα!
  Ο Anakin επιβεβαίωσε:
  = Φυσικά και θα γίνει!
  Η Αχσόκα Τάνα γρύλισε.
  - Μακάρι να αφαιρεθεί η τύχη από τον δράκο της βροχής!
  Η πριγκίπισσα Λέια πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας ξανά τη θηλή της στο χρώμα της φράουλας, και ούρλιαξε,
  Και έξω βρέχει, και έξω είναι λασπώδης,
  Και ένας ματωμένος δράκος κυματίζει από πάνω του...
  Γελάμε όταν θέλουμε να κλάψουμε
  Αλλά ο σκληρός ηγεμόνας θα συντριβεί!
  Και μετά οι αντάρτες πέταξαν στην επόμενη γραμμή άμυνας. Και έχουν πολύ καλά όπλα στους αστεροειδείς.
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν σταμάτησε επίσης. Ο στόλος της υπέστη μεγάλες απώλειες.
  Αν και είχε ένα συντριπτικό πλεονέκτημα στη δύναμη πυρός.
  Με τη βοήθεια της κατακόκκινης θηλής του γεμάτου και υπέροχου στήθους της, η Supermarshal Emmanuelle λάνσαρε ένα άλλο δώρο θανάτου και απόλυτου θανάτου, το πήρε και φώναξε:
  - Πρέπει να δώσουμε ονόματα σε όλους τους πλανήτες, τους νέους μας!
  Και έγλειψε τη γλώσσα της, ένα πολύ γλυκό έναυσμα.
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν, χτυπώντας τις ψηλές, διαμαντένιες γόβες της, παρατήρησε έξυπνα:
  - Πλανήτες; Γιατί είσαι τόσο ταπεινός; Ίσως αμέσως γαλαξίες;
  Ο Εμμανουήλ τσίριξε:
  - Και ακόμα καλύτερα για όλα τα σύμπαντα! Είναι πάρα πολλοί από αυτούς!
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν συμφώνησε και το στόμα της γεμάτο μαργαριταρένια δόντια άνοιξε και μια μακριά, ροζ γλώσσα πέταξε έξω.
  Ο ηγεμόνας τραγούδησε:
  - Σημαίνει να χτυπάς όμορφα,
  Σημαίνει να νικάς με αξιοπρέπεια!
  Αυτή η σκοτεινή μας δύναμη
  Δύναμη μυαλού και θέληση!
  Και εδώ πάλι, σαν σουπερνόβα, μια βόμβα θερμοπρεόν φλέγεται. Και οι πλανήτες διαλύονται, και τα πεδία δύναμης καταρρέουν.
  Εδώ, ένα ολόκληρο σύνταγμα ανταρτών κάηκε - παρόμοιο με όρθιους κροκόδειλους. Κυριολεκτικά διασκορπίστηκε σε μικρά φωτόνια.
  Οι κροκόδειλοι δεν είχαν χρόνο να νιώσουν πόνο.
  Η Ahsoka Tana είπε λυπημένη αναστενάζοντας:
  -Οι ψυχές μας θα απογειωθούν σαν δύο αεροπλάνα,
  Άλλωστε δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσαν ξανά τη χονδρική καταστροφή και την ολοκληρωτική καταστροφή για την αυτοκρατορία.
  Η Azalea πυροβόλησε επίσης, σπάζοντας το θωρηκτό με μια παπαρούνα θηλή, γεμάτο το στήθος της και είπε:
  - Για αιώνια χαρά φως!
  Το αγόρι της Padawan, Anakin, χρησιμοποιώντας τα γυμνά, παιδικά του δάχτυλα, ξεκίνησε την καταστροφή και κελαηδούσε:
  Μέχρι τότε, είμαστε απλά παιδιά.
  Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε...
  Μόνο ο ουρανός, μόνο ο άνεμος
  Μόνο η χαρά είναι μπροστά!
  Μόνο ο ουρανός, μόνο ο άνεμος
  Μόνο η χαρά είναι μπροστά!
  Η πριγκίπισσα Ρέι συμφώνησε με αυτό, ανατινάζοντας το επόμενο καταδρομικό της αυτοκρατορίας με πυραύλους:
  - Χαρούμενη ζωή μπροστά! Αν δεν ξεφύγεις από την αγάπη!
  Και όλα τα κορίτσια πολεμίστριες τραγούδησαν:
  Θέλω, θέλω να κάνω καλό
  Ανάψτε το φως σε όλο το απέραντο σύμπαν,
  Είμαστε τυχεροί που είμαστε άνθρωποι
  Ας είμαστε όλοι ευγενείς Τζεντάι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Έγινε μια παύση στη μάχη. Και οι δύο τεράστιοι στόλοι σταμάτησαν για επισκευές και ξεκούραση.
  Η συγκόλληση βούισε, ο κεραυνός άναψε. Συνεργεία επισκευής έσπευσαν να επισκευάσουν τα πλοία.
  Έτσι η δουλειά ήταν απασχολημένη. Και οι απλοί στρατιώτες άρχισαν να ξεκουράζονται.
  Η Ahsoka Tana και η πριγκίπισσα Rei άρχισαν να παίζουν σκάκι αναδιατάσσοντας τα κομμάτια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Φυσικά, υπάρχουν πολύ περισσότερα τετράγωνα και διάφορα είδη στρατευμάτων από ό,τι στο παραδοσιακό σκάκι.
  Και οι φιγούρες μοιάζουν να είναι ζωντανές στην κίνηση.
  Η Ahsoka Tana παρατήρησε:
  "Δηλαδή λέτε ότι ο αυτοκράτορας κάηκε στον κεραυνό της εξουσίας;".
  Η πριγκίπισσα Ρέι επιβεβαίωσε:
  "Απέστρεψα τους κεραυνούς της δύναμης με τα ξίφη μου. Και έκαψαν το Πάλπατιν. Αλλά ακόμη και οι κεραυνοί δεν μπορούν να καταστρέψουν εντελώς την ψυχή!
  Η Ahsoka Tana πρότεινε:
  - Πιθανότατα ο αυτοκράτορας να έχει επτά horcruxes. Κάνουν την ψυχή του απολύτως αθάνατη και τον εμποδίζουν να ρουφήξει στο βασίλειο των νεκρών. Και όσο κι αν σκοτώσεις τον αυτοκράτορα, θα συνεχίσει να κινείται σε διάφορα σώματα και να σκάει σε όλο το σύμπαν.
  Και η κοπέλα γκρέμισε ένα πιόνι αναδιατάσσοντας το άρμα με τα γυμνά της δάχτυλα, τα χαριτωμένα πόδια της.
  Η πριγκίπισσα Ρέι συμφώνησε:
  - Ναι είναι δυνατόν! Οι ορκρούξ επιτρέπουν στην ψυχή να μείνει για πάντα σε αυτόν τον κόσμο και να κατοικεί σε διάφορα σώματα. Μόνο καταστρέφοντάς τα, μπορείς να εξαφανίσεις την προσωπικότητα του Πάλπατιν, τουλάχιστον σε αυτό το σύμπαν! Διαφορετικά θα είναι μια αιώνια απειλή!
  Και η κοπέλα κούνησε το οβιδάκι με τα ξυπόλητα, πολύ όμορφα, μαυρισμένα και μυώδη πόδια της.
  Η Ahsoka Tana παρατήρησε μετακινώντας το ειδώλιο με το γυμνό της πόδι:
  -Το Σύμπαν είναι μεγάλο και οι Horcruxes μπορούν να είναι οπουδήποτε. Σχεδόν σε κάθε θέμα. Και δεν είναι εύκολο να τα καταστρέψεις. Εδώ, επίσης, πρέπει να έχετε κάποιο είδος ειδικού όπλου.
  Η πριγκίπισσα Ρέι ρώτησε:
  "Είσαι η πιο έμπειρη Ahsoka. Θυμάστε τον νεαρό Νταρθ Βέιντερ, που πολέμησε μαζί του εναντίον του στρατού του Κόμη Ντούκα. Και τι σου έλειψε σε αυτή τη ζωή, γιατί δεν μπήκες ούτε στο ένα ούτε στο άλλο;
  Η Ahsoka Tana ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Είχα τον δικό μου τρόπο. Όταν εμφανίστηκε η αυτοκρατορία, αποφάσισα να δω τι θα γινόταν. Όλοι είναι τόσο κουρασμένοι από τους πολέμους και το χάος, και, φυσικά, ήθελα τουλάχιστον μια στοιχειώδη τάξη!
  Η πριγκίπισσα Ρέι κούνησε τα πόδια του τοξότη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και είπε με γυμνά δόντια:
  - Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα θέση με τον δικό της τρόπο. Αν και το χάος να παραδεχτεί και κουρασμένος. Αλλά η αυτοκρατορία του Πάλπατιν δεν είναι καθόλου παράδεισος!
  Η Ahsoka Tana σημείωσε σκληρά, κινώντας τη γυμνή της φτέρνα, τη φιγούρα του στρατηγού και τα αστραφτερά μάτια από ζαφείρι:
  - Οποιαδήποτε δύναμη δεν είναι ιδανική! Και δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι!
  Έγινε μια παύση στη συζήτηση. Τα κορίτσια κινούσαν τα ειδώλια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Κατέρριψαν και προσπάθησαν να συλλάβουν περισσότερα κελιά.
  Το παιχνίδι έγινε με πολύ δυναμικό τρόπο.
  Η πριγκίπισσα Λέια και η Αζαλέα έπαιξαν χαρτιά με τον Άνακιν. Και συζήτησαν επίσης το ερώτημα - πώς να καταστρέψετε το Palpatine.
  Το αγόρι Anakin πρότεινε:
  - Χτύπα τον με θερμοπρεόν. Τότε δεν θα μείνει τίποτα από την ψυχή του Πάλπατιν!
  Η πριγκίπισσα Λέια απάντησε:
  - Οι ορκρούξ δίνουν την απόλυτη αθανασία. Ακόμη και το πιο τέλειο και ισχυρό όπλο δεν μπορεί να καταστρέψει μια τέτοια ψυχή. Είναι κάτι πέρα από τη συνηθισμένη ύλη. Μόνο με την εξάλειψη των Horcruxes μπορούμε να νικήσουμε τον Αυτοκράτορα!
  Η κόρη της Azalea Leah πρόσθεσε:
  - Και ούτε αυτό είναι αρκετό για να βάλει τέλος στο κακό!
  Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η πριγκίπισσα Λέια πέταξε την κάρτα με κινούμενο σχέδιο και παρατήρησε:
  - Οχι αρκετά! Κακό σε επίπεδο συνείδησης κάθε ανθρώπου! Αλλά πιστεύω στον απόλυτο θρίαμβο του καλού!
  Το αγόρι Anakin πέταξε έναν χάρτη με το γυμνό, παιδικό του πόδι και πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Χωρίς το κακό, θα ήταν εντελώς αδιάφορο! Δεν θα υπήρχε χώρος για ηρωισμό και αγώνα!
  Η Azalea τραγούδησε με μεγάλη χαρά:
  Θαρραλέα σύντροφοι στο βήμα,
  Δυναμώστε το πνεύμα μας στον αγώνα...
  Για τη μακρινή ευτυχία ο δρόμος
  Ας ρίξουμε φως στον εαυτό μας!
  Η πριγκίπισσα Λέια ρώτησε με αρκετά σοβαρό ύφος:
  - Και πώς θα ψάξουμε για Horcruxes;
  Η Αζαλέα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Θεωρητικά, πρέπει να ψάξετε στο αρχείο των Τζεντάι. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες χρήσιμες πληροφορίες εκεί.
  Και η κοπέλα πέταξε, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μια κάρτα που άλλαζε χρώμα κατά την πτήση.
  Η πριγκίπισσα Λέια έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Πρέπει να βρούμε αυτό το αρχείο. Όμως ο Λουκ Σκαϊγουόκερ φαίνεται πως τον έκαψε!
  Τότε το αγόρι Άνακιν χτύπησε τον αέρα με τη γροθιά της, έτσι που χτύπησε κιόλας, και βρυχήθηκε:
  - Τα χειρόγραφα δεν καίγονται!
  Η πριγκίπισσα Λέια συμφώνησε:
  - Εχει δίκιο! Μπορείτε να επαναφέρετε όλες τις πληροφορίες στο αρχείο. Γιατί η σοφία των Τζεντάι δεν έχει μόνο μια υλική ενσάρκωση!
  Ο Anakin Skywalker Jr πρότεινε:
  - Άσε με να πετάξω στον πλανήτη όπου ήταν το αρχείο των Τζεντάι!
  Η πριγκίπισσα Λέια απάντησε:
  - Όλοι πηγαίνουμε εκεί - οι πέντε των εκλεκτών και όσοι έχουν την εξουσία θα πάνε. Αλλά προς το παρόν, παλέψτε!
  Η Αζαλέα παρατήρησε, πετώντας ξανά μια κάρτα με τα γυμνά της δάχτυλα με τα πολύ όμορφα και σαγηνευτικά πόδια της:
  - Τουλάχιστον κάποια ιδέα! Τι γίνεται όμως αν δεν βρούμε τίποτα εκεί;
  Η πριγκίπισσα Λέια πέταξε μια κάρτα με το γυμνό της πόδι και δήλωσε:
  - Τότε καλέστε το πνεύμα του Yoda! Είναι σε επαφή με το φως και πρέπει να ξέρει πολλά που είναι απρόσιτα στους ζωντανούς!
  Ο Άνακιν γέλασε και απάντησε:
  - Και ο Yoda είναι τόσο μικρός - μικρότερος από μένα!
  Η Αζαλέα τσίριξε:
  - Μικρό, αλλά απομακρυσμένο!
  Η πριγκίπισσα Λέια προειδοποίησε:
  "Έχουμε ακόμη έναν αγώνα μπροστά μας. Και πρέπει να σώσετε τουλάχιστον μέρος των δυνάμεων αντίστασης στη μάχη με την ανώτερη δύναμη της αυτοκρατορίας! Και οι πέντε μας πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή!
  είπε ο Άνακιν με τόλμη.
  Το αγόρι βλέπει στα όνειρά του ένα πολυβόλο,
  Εξάλλου, ένα τανκ του είναι πιο αγαπητό από μια λιμουζίνα ...
  Ποιος θέλει να μετατρέψει μια δεκάρα σε δεκάρα,
  Από τη γέννησή του, καταλαβαίνει - η εξουσία κυβερνά!
  Η Ahsoka Tana μετακίνησε το ειδώλιο με το γυμνό της πόδι και συμφώνησε:
  - Ναί! Φυσικά, η εξουσία κυβερνά!
  Η πριγκίπισσα Ρέι εξήγησε:
  - Ελαφριά δύναμη!
  Η Αχσόκα απάντησε με θλίψη στη φωνή της.
  - Αλίμονο, όχι πάντα!
  Η εγγονή του Πάλπατιν παρατήρησε:
  - Όχι πάντα, αλλά για πάντα!
  Και τα δύο κορίτσια χτύπησαν τα γυμνά τους πέλματα το ένα πάνω στο άλλο.
  Αλλά εδώ έρχεται πάλι ο αγώνας. Τα διαστημόπλοια της αυτοκρατορίας πλησιάζουν. Μπροστά, σύμφωνα με την παράδοση, κινούνται ακαθάριστα θωρηκτά, παρόμοια είτε με τις μπλε φάλαινες είτε με τις σπερματοφάλαινες, αλλά ταυτόχρονα με πολλά όπλα.
  Έφτασαν αρκετά νέα μεγάλα θωρηκτά, που μόλις κατασκευάστηκαν με επιταχυνόμενους ρυθμούς στα εργοστάσια της αυτοκρατορίας. Έριξαν ατσάλι και έμοιαζαν πολύ απειλητικά.
  Πλησίασαν επίσης διαστημόπλοια, που έμοιαζαν με γυμνά στιλέτα με αιχμηρές άκρες και φτερωτές λαβές. Έλαμπαν και από μέταλλο. Γενικά, η αρμάδα της αυτοκρατορίας είχε ένα συντριπτικό πλεονέκτημα στον αριθμό των πλοίων, και ακόμη περισσότερο σε δύναμη πυρός.
  Τουλάχιστον, ο στόλος της αυτοκρατορίας που αποτελείται κυρίως από γυναικεία πληρώματα κλώνων ήταν οκτώ φορές ισχυρότερος.
  Και είναι σαφές ότι οι αντάρτες απλώς θα καλύψουν την υποχώρηση.
  Αλλά ανάμεσά τους, πέντε μαχητές - τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι - έχουν σοβαρή δύναμη. Και αυτό δίνει κάποιες πιθανότητες να αντέξει.
  Η Ahsoka Tana πυροβόλησε τα θωρηκτά που την πλησίαζαν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε,
  - Ελαφριά δύναμη μαζί μας!
  Το Gross Battleship χτυπήθηκε από έναν εκρηκτικό πύραυλο θερμοκουάρκ. Η μάζα των πύργων και των κανονιών κάηκε και συντρίφτηκε.
  Κορίτσια κλώνοι έτρεξαν μακριά από τη φωτιά, αναβοσβήνουν τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους.
  Η Ahsoka τραγούδησε:
  -Για το μεγάλο λαμπερό φως,
  Θα νικήσουμε τις σκοτεινές αμαρτίες...
  Έρχεται ένα όμορφο ξημέρωμα
  Κόρες και γιοι των Τζεντάι!
  Η πριγκίπισσα Ρέι επεσήμανε επιθετικά καθώς έστελνε ένα φονικό δώρο εξόντωσης στον αντίπαλό της:
  - Ενα δύο τρία! Σπάστε τον δράκο!
  Και έτσι αποκάλυψε το κόκκινο στήθος της και πάτησε το κουμπί με αυτό.
  Ο Άνακιν, αυτός ο όμορφος, με ξανθά μαλλιά, ακόμα πιο όμορφος από τον πατέρα του Σκαϊγουόκερ Τζούνιορ, πυροβόλησε με τα γυμνά του δάχτυλα, τα παιδικά του πόδια και τραγούδησε:
  Παιδική ηλικία, ω παιδική ηλικία
  Η παιδική ηλικία είναι φωτεινή, να είσαι μαζί μου..
  Παιδική ηλικία, ω παιδική ηλικία
  Είμαι ένα αγόρι που σπέρνει ένα δροσερό φως!
  Και πάλι, το πανίσχυρο μεγάλο θωρηκτό της σκοτεινής αυτοκρατορίας έλαβε ένα καπέλο. Πιο συγκεκριμένα, η πανοπλία του έσκασε και μια φωτιά άναψε.
  Οι αντάρτες έχουν μόνο δύο μεγάλα θωρηκτά. Οδυνηρά μεγάλη υπεροχή του εχθρού.
  Και είναι μικρότερα από τα αυτοκρατορικά και κατώτερα σε φονική δύναμη. Φυσικά, αυτοί είναι οι πρώτοι που καταστρέφουν τα διαστημόπλοια της αυτοκρατορίας.
  Στα μικρά γήπεδα, το πλεονέκτημα των σκοτεινών δυνάμεων είναι μικρότερο. Και η πριγκίπισσα στρατάρχης Λέια προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει.
  Εδώ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Με μεγάλη ακρίβεια χτυπά το καταδρομικό της αυτοκρατορίας. Την κάνει να φουντώνει και να ραγίζει. Και τα συντρίμμια του πυραύλου καίγονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα.
  Η πριγκίπισσα Marshal Leia τραγουδά:
  Είθε όλα να είναι καλά στο σύμπαν,
  Τα ρεύματα του φωτός δεν θα τελειώσουν ποτέ...
  Με τη δύναμή του στη μάχη αναλλοίωτη,
  Ας πετάξουμε τα παλιά χρόνια στη νιότη!
  Και πάλι, τα γυμνά τακούνια μιας όμορφης, νεαρής γυναίκας εκτοξεύουν μια φλεγόμενη και φλογερή κηλίδα από τον κορμό.
  Ο πολεμιστής κελαηδούσε χαρούμενος:
  - Είμαστε πολεμιστές του όμορφου φωτός,
  Που δίνει ευτυχία στον κόσμο...
  Οι αποφάσεις είναι επικίνδυνες
  Και πολλά χωρίς όρια στον αιθέρα!
  Η Αζαλέα επιβεβαίωσε. Έβγαλε το σουτιέν της και φούντωσε με μεγάλη ακρίβεια με μια ρουμπινιά θηλή.
  Χτύπησε τον καταστροφέα της σκοτεινής αυτοκρατορίας και ούρλιαξε:
  - Η δύναμη του σκότους απλώθηκε σε όλο τον κόσμο,
  Τα σπίτια κρύβονται στις σκιές της κόλασης...
  Και θέλοντας να ταΐσει το κακό με ένα γλέντι,
  Ο Σατανάς περπατά στους δρόμους!
  Και η πολεμίστρια έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της. Να σημειωθεί ότι είναι μια καλλονή με πολύ μάχιμη επιδερμίδα.
  Το αγόρι Anakin πυροβόλησε ξανά, πατώντας τα κουμπιά με γυμνά δάχτυλα, ένα παιδικό πόδι και φώναξε:
  - Αυτοκράτορας Πάλπατιν
  Είσαι κάθαρμα και βλάκας!
  Αυτοκράτορας Πάλπατιν -
  Άρχοντας των σκοτεινών δυνάμεων!
  Η Ahsoka Tana επεσήμανε επιθετικά:
  - Η νίκη θα είναι ακόμα μόνο για εμάς!
  Και το κορίτσι χτύπησε τον εχθρό με τη βοήθεια μιας θηλής στήθους φράουλας. Και συνέτριψε πολλούς εχθρούς.
  Έμπειρος πολεμιστής. Εδώ η πριγκίπισσα Λέια είναι σχεδόν ογδόντα χρονών. Και η Ahsoka ήταν ήδη μια διάσημη πολεμίστρια πριν γεννηθεί η Leia. Είναι στην ίδια ηλικία με τον Darth Vader.
  Και πέρασε πολύ πόλεμο μαζί του.
  Παρεμπιπτόντως, ο Ahsoka κατάφερε να πολεμήσει στο πλευρό των ανταρτών στο τέλος. Όταν κατέστρεψαν το ημιτελές Άστρο του Θανάτου και τον ίδιο τον Αυτοκράτορα Πάλπατιν.
  Τότε πέθανε και ο Νταρθ Βέιντερ. Πιο συγκεκριμένα, το κέλυφος του σώματός του. Και το πνεύμα είναι ελεύθερο.
  Και μπορεί να κληθεί από έναν άλλο κόσμο. Ο Obi Wan Kenobi Ahsoka θυμάται επίσης. Πολέμησε μαζί του.
  Η Ahsoka παρέμεινε κορίτσι, ενώ ο Obi Wan γέρασε. Η Λέια φαίνεται καλή και ευδιάθετη.
  Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχει το πρόσωπο μιας ώριμης γυναίκας, και όχι ενός συνεσταλμένου κοριτσιού. Ανδρικό πηγούνι Marshal, ιδανικά κλασικά, αυστηρά χαρακτηριστικά.
  Στον εικοστό αιώνα, έτσι μοιάζουν οι αθλητικές γυναίκες στα τριάντα πέντε. Η φιγούρα της Λέιας είναι μυώδης, σχεδόν κοριτσίστικη, μόνο πιο βαριά με περισσότερη μάζα.
  Αλλά η Ahsoka είναι λεπτή, με πολύχρωμη επιδερμίδα και σχεδόν παιδικό πρόσωπο. Δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες. Εκτός από προβοσκίδα αντί για αυτιά, ο χρωματισμός είναι σχεδόν ίδιος με τον άνθρωπο.
  Μπορείτε ακόμη και χωρίς να δείτε το κεφάλι, να σκεφτείτε ότι αυτό είναι ένα κορίτσι από την ανθρώπινη οικογένεια, μόνο που έβαψε το δέρμα της σε πορτοκαλί, μοβ και κίτρινα σχέδια.
  Και το στήθος της είναι ανθρώπινο.
  Οι κόκκινες θηλές της παπαρούνας πιέζουν τα κουμπιά και εκτοξεύουν πύρινα ρεύματα ολοκληρωτικής καταστροφής.
  Η Ahsoka βουίζει καθώς πολεμά την αυτοκρατορία:
  - Ο κόσμος είναι βαθύ σκοτάδι, όλος μπλεγμένος,
  Ας γίνει φως - και ας πετάξουμε τα δεσμά των σινχών!
  Και τότε ένα άλλο εχθρικό διαστημόπλοιο εκρήγνυται. Και γίνονται περισσότερες καταστροφές.
  Κάθε μέλος των πέντε έχει ένα πολύ δυνατό και μάχιμο διαστημόπλοιο υπό έλεγχο.
  Ακόμη και ένα αγόρι έντεκα ή δώδεκα ετών, ο Άνακιν ελέγχει πολύ επιδέξια το αυτοκίνητό του με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών του και φυσικά των χεριών του.
  Επιπλέον, οι εντολές μπορούν να δοθούν διανοητικά.
  Ο Anakin παρατήρησε πολύ έξυπνα:
  - Το να σκοτώνεις είναι αμαρτία, αλλά το να αφήνεις τους άλλους να ζουν είναι εντελώς γελοίο!
  Και το αγόρι πάτησε το κουμπί με τη γυμνή, παιδική φτέρνα του.
  Και έκοψε μια ολόκληρη ακαθάριστη φρεγάτα.
  Το κύριο πράγμα εδώ είναι να τα καταφέρουμε σωστά...
  Αγόρι Padawan, όπως, πάντα στην μπάλα.
  Η πριγκίπισσα Ρέι υποστηρίζει το παιδί εξολοθρευτή:
  - Έλα, εγγονέ του Νταρθ Βέιντερ, να είσαι αντάξιος του παππού σου!
  Ο Anakin σημείωσε, κλείνοντας το μάτι στο κορίτσι και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών με την επιδεξιότητα μιας μαϊμούς:
  Στη μάχη με το αγόρι sinha,
  Δεν συνηθίζω να μαλώνω!
  Δεν συνηθίζω να μαλώνω!
  Μακάρι να είσαι άξιος
  Να είσαι άξιος!
  Άγιος μαθητής!
  Αυτό είναι ένα αγόρι - πολύ κουλ και ικανό.
  Η Azalea είναι η κόρη της Leia που σημειώθηκε πυροβολώντας με τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της και καταστρέφοντας το dreadnought της αυτοκρατορίας:
  - Αδερφέ μου, θα νικήσουμε - πιστεύω!
  Η Azalea και ο Anakin είναι πράγματι ξαδέρφια. Και τσακώνονται ας πούμε.
  Η Azalea είναι ήδη ένα ενήλικο κορίτσι, ο Anakin είναι ακόμα παιδί. Το ταλέντο τους όμως είναι τεράστιο.
  Μαχητικό και πολύ επιθετικό και συνάμα ευγενικό ζευγάρι.
  Η Αζαλέα πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας ξανά την κόκκινη θηλή της, και κελαηδούσε:
  - Κράτησαν το φως στις φυλακές για πολύ καιρό,
  Για πολύ καιρό το φως φύσηξε το σκοτάδι του κακού ...
  Οι μαύρες μέρες τελείωσαν
  Η ώρα της λύτρωσης έφτασε!
  Και το κορίτσι γάμησε ξανά. Αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών του.
  Η Αχσόκα έγνεψε καταφατικά.
  - Είσαι απλά σούπερ!
  Και έστειλε επίσης ένα άλλο πλοίο της αυτοκρατορίας του σκότους στον επόμενο κόσμο με μια ρουμπινιά θηλή.
  Η Azalea επιβεβαίωσε, χρησιμοποιώντας τη φραουλένια θηλή του γεμάτου, μαυρισμένου στήθους της:
  - Και είσαι υπέροχος!
  Και οι δύο καλλονές έκλεισαν το μάτι η μια στην άλλη. Η Azalea είναι πολύ όμορφη. Τα μαλλιά της είναι σαν μελί ξανθιά. Και η Λέια είναι πιο σκοτεινή.
  Είναι και οι δύο όμορφες, αλλά τόσο διαφορετικές. Είναι κρίμα που ο αδερφός της σκότωσε τον πατέρα του Σόλο.
  Τέτοια απώλεια.
  Αλλά από τον άλλο κόσμο μπορείτε να καλέσετε το πνεύμα ενός ατόμου. Σε κάθε περίπτωση, αν αυτό το άτομο ήταν μια φωτεινή προσωπικότητα, και η ατομικότητά του δεν είχε χρόνο να διαλυθεί σε ισχύ.
  Η πριγκίπισσα Λέια θρήνησε επίσης για τον γιο της που είχε πάει στη σκοτεινή πλευρά της δύναμης. Και για τον σύζυγο που σκότωσε ο γιος.
  Το πιο αποκρουστικό είναι ότι αυτός που θεωρήθηκε σκοτωμένος είναι ένοχος για αυτό - ο αυτοκράτορας Πάλπατιν.
  Ακόμη και ο Darth Vader ή ο Anakin Sioker ήταν παιδί και η Palpatine ήταν ήδη μια ηλικιωμένη γερουσιαστής με γκρίζα μαλλιά.
  Πόσα χρόνια όμως υπάρχει αυτό το κακό; Στην αρχή, ο Πάλπατιν παραμορφώθηκε από τις δυνάμεις του κεραυνού. Στη συνέχεια έχασε τη σάρκα του μετακομίζοντας σε έναν κλώνο.
  Και τώρα είναι εντελώς με σάρκα και οστά κοριτσιού. Και κάνει το κακό, μη γνωρίζοντας κανένα μέτρο, ούτε καν το όριο της εξουσίας.
  Πράγματι, η αυτοκράτειρα Πάλπατιν είναι ένα κορίτσι με πολύ φωτεινά μαλλιά και μια πιασάρικη, εκφραστική εμφάνιση, τεντωμένα τα χέρια της προς τα εμπρός.
  Το μετωπικό τμήμα του μεγάλου θωρηκτού άνοιξε. Τα όμορφα, χαριτωμένα χέρια της αυτοκράτειρας κλώνου με μακριά νύχια ήταν ορατά.
  Και εδώ την παρακολουθεί.
  Φυσικά, ο αυτοκρατορικός στόλος είναι πολλές φορές ισχυρότερος και αναλαμβάνει. Αλλά οι πέντε πολεμιστές από αυτούς που κατέχουν τη δύναμη, έχουν μια πολύ πεισματική αντίσταση.
  Και προκαλεί μεγάλη ζημιά στον αυτοκρατορικό στόλο.
  Ο κλώνος υπερστρατάρχης Εμμανουήλ πατάει το γυμνό του πόδι θυμωμένος (όλα τα κορίτσια κλώνοι εκτός από την αυτοκράτειρα έχουν γδυθεί από παπούτσια) και βρυχάται:
  - Καταστρέψτε τους, ω μεγαλύτερος των μεγαλύτερων!
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν σφυρίζει με μανία:
  - Ας το έτσι!
  Και αστραπές δύναμης βγαίνουν από τα μακριά νύχια της ομορφιάς. Αυξάνονται σε μέγεθος. Και τώρα μεγαλώνουν σαν ιστός κεραυνού.
  Η Emmanuelle τραγούδησε έξαλλη:
  - Δεν σώζουν από απορρίψεις,
  Καταραμένοι Τζεντάι!
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν είπε σκληρά:
  Ένα φόνο είναι καλύτερο από χίλιες κατάρες!
  Κεραυνός δύναμης τύλιξε τα διαστημόπλοια της μάχης πέντε. Ήταν σαν μύγες σε έναν πύρινο ιστό.
  Η Ahsoka Tana φώναξε:
  - Οι κεραυνοί ισχύος δεν είναι τρομακτικοί!
  Η πριγκίπισσα Ρέι πάτησε το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της και συμφώνησε με αυτό:
  - Κράτησα το χτύπημα όλων των Σιθ ταυτόχρονα!
  Και από τον Anakin που ήταν λιγότερο έμπειρος χτύπησε κεραυνός. Και έκαψαν παιδικά, γυμνά τακούνια.
  Το αγόρι φώναξε:
  - Πονάει!
  Η Azalea είπε:
  - Πάρε με το φωτόσπαθο σου!
  Το αγόρι έσπασε τα δάχτυλά του. Είχαν ένα φωτόσπαθο. Και ο νεαρός πολεμιστής συνέτριψε τον κεραυνό.
  Τα γυμνά πόδια του παιδιού κάπνιζαν και είχαν φουσκάλες.
  Η Azalea το λάτρεψε επίσης. Το κορίτσι κάηκε όχι μόνο στις φτέρνες της, αλλά και στο γυμνό, γεμάτο στήθος της.
  Και επίσης αντέδρασε με ένα σπαθί.
  Οι υπόλοιποι πιο έμπειροι πολεμιστές περιλάμβαναν επίσης προστασία, ότι εκπαιδεύτηκαν από τους Τζεντάι χωρίς ξίφη.
  Ωστόσο, οι ροές αρνητικής ενέργειας ήταν τόσο ισχυρές που τα οπτικά όργανα και τα σκοπευτικά απέτυχαν. Και οι κάννες των όπλων άρχισαν να παραμορφώνονται και να λιώνουν.
  Η πριγκίπισσα στρατάρχης Λέια παρατήρησε:
  - Τι διαβολική δύναμη! Έγινε ακόμα πιο δυνατός!
  Ο Warrior Rey συμφώνησε:
  - Στην καταστροφή, η σκοτεινή πλευρά ανοίγει πέρα από πιθανότητες. Δεν είναι περίεργο που ήταν πάντα πιο εύκολο να σκοτώσεις παρά να αναστηθείς!
  Η Ahsoka Tana έγλειψε τα χείλη της και σημείωσε:
  - Θα πρέπει να υποχωρήσουμε. Υποχωρήστε για να επιστρέψετε και με νέες δυνάμεις για να συμμετάσχετε στη μάχη με τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης!
  Το αγόρι Padawan απάντησε:
  - Το νήμα έχει σπάσει
  Και απειλεί το φως να ζήσει...
  να ζεις φωτεινά -
  Ο ήρωας πρέπει να πεθάνει!
  Ο Warrior Rey αντιτάχθηκε:
  - Είμαστε μια μοναδική πεντάδα! Σαν τα άκρα ενός αστεριού. Και δεν είναι ώρα να νικήσουμε τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης!
  Η πριγκίπισσα στρατάρχης διέταξε:
  - Πάμε! Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει! Θα βρούμε τους Horcruxes και ο ενσαρκωμένος Διάβολος θα καταστραφεί.
  Η πριγκίπισσα Ρέι έγνεψε καταφατικά και πρόσθεσε:
  - Κι όμως οι πέντε μας θα φύγουν τελευταίοι από το πεδίο της μάχης!
  Η κοπέλα πήρε και σήκωσε το γυμνό της πόδι. Και από ένα γυμνό τακούνι απελευθέρωσε ένα πάλσαρ δύναμης.
  Πέταξε προς την κατεύθυνση του μεγάλου θωρηκτού της αυτοκράτειρας Πάλπατιν. Έτσι τον συνάντησε με κεραυνούς.
  Αλλά ο ιστός που περιβάλλει τα πέντε μεγάλα διαστημόπλοια έγινε πιο χλωμός, η αρνητική ενέργεια εξασθενούσε.
  Η Ahsoka Tana σχολίασε:
  - Μπορώ να πυροβολήσω ξανά!
  Και η πολεμίστρια πάλι, σαν γαμημένη, με τη βοήθεια του φραουλένιου στήθους της.
  Και τότε ένα καταστροφικό χτύπημα διαπερνά το αυτοκρατορικό dreadnought, προκαλώντας το να καεί και να θρυμματιστεί.
  Η Αζαλέα έτριξε, πυροβολώντας επίσης και αγνοώντας τον πόνο των καμένων πελμάτων της:
  - Είναι η μοίρα μας
  Δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς...
  Αν έμπαινε ο Σατανάς -
  Τότε θα τον ανταποδώσουμε!
  Το αγόρι Anakin χρησιμοποίησε επίσης τα παιδικά, καμένα, αλλά όχι χαμένα πόδια κινητικότητας και τραγούδησε:
  - Η δύναμη του σκότους δεν θα σταματήσει,
  Η δύναμη του σκότους δεν θα νικήσει!
  Θα σκοτώσουμε τον κατάσκοπο δράκο,
  Ο Διάβολος της Κόλασης θα νικηθεί!
  Η πριγκίπισσα Λέια επιβεβαίωσε καθώς σφυροκοπούσε τον αυτοκρατορικό στόλο.
  - Ο εχθρός θα νικηθεί, παρόλο που είναι πολύ δυνατός!
  Η Ahsoka Tana ξανά για πολλοστή φορά εκτόξευσε κάτι εξαιρετικά δολοφονικό με το κόκκινο στήθος της και κελαηδούσε:
  - Η ψυχή σου φιλοδοξούσε στο φως,
  Θα ξαναγεννηθείς με ένα όνειρο...
  Αλλά αν το σκοτάδι είναι το πεπρωμένο σου
  Μείνε γουρούνι!
  Η αυτοκράτειρα Πάλπατιν ενοχλήθηκε πολύ που οι πέντε πολεμιστές του φωτός δεν ήθελαν να υποχωρήσουν.
  Αν και εκτοξεύονται ξανά κεραυνοί ισχύος.
  Ωστόσο, ο Ύπατος Στρατάρχης Emmanuelle είχε αναπτύξει κάτι πιο ουσιαστικό και θανατηφόρο: τον πύραυλο thermpreon.
  Το σκηνοθέτησε με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων των επιδέξιων ποδιών της.
  Μετρήστε σε έναν πύραυλο σαν αυτόν - εκατό τρισεκατομμύρια ατομικές βόμβες έπεσαν στη Χιροσίμα. Άρα το χάσμα θα είναι τρομερό. Άλλος Υπαρχηγός: Η Μόνικα μάλιστα έδωσε εντολή στα αυτοκρατορικά πλοία να υποχωρήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.
  Για να μην χτυπηθεί από μια καταστροφική έκρηξη σουπερνόβα.
  Ο πύραυλος απογειώθηκε από απόσταση. Αλλά η εντυπωσιακή της δύναμη ήταν τέτοια που χτυπήθηκαν πέντε διαστημόπλοια με τους Τζεντάι και η λέξη άχυρο φούντωσε. Και παρασύρθηκαν σε ένα κύμα.
  Η πριγκίπισσα Λέια έγραψε στο Twitter:
  - Ενεργοποιήστε την ψυχική προστασία! Πρέπει να επιβιώσουμε!
  Το αγόρι Anakin, που πάλι, και αυτή τη φορά πολύ πιο καμένες παιδικές γόβες, τραγούδησε:
  - Δεν υπάρχουν λόγια για έναν πιο φρέσκο πολεμιστή,
  Πιέστε μια ροή λαμπερού φωτός στο στήθος σας...
  Είμαι έτοιμος να δώσω τη ζωή μου για καλοσύνη,
  Είθε τα έργα μας να είναι δοξασμένα!
  Παρά τις άμυνές τους, τόσο ο Anakin όσο και η Azalea κάηκαν σοβαρά από την υπερπλασματική πυρκαγιά και την κολασμένη ενέργεια του πυραύλου σύντηξης preon. Ένα τέτοιο δώρο θα μπορούσε κάλλιστα να διαλύσει τον πλανήτη Γη.
  Και τα υπόλοιπα κορίτσια Τζεντάι τραυματίστηκαν σοβαρά. Η αλήθεια είναι ακόμα σε μικρότερο βαθμό από τους νεότερους αγωνιστές.
  Επιπλέον, είχαν ένα πρόβλημα στα μάτια τους. Δεν υπήρχε πια δύναμη να πολεμήσει και οι πολεμιστές του φωτός έγειραν πίσω.
  Τα υπόλοιπα διαστημόπλοια των επαναστατών όρμησαν εντελώς προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Τώρα η μάχη τελικά χάθηκε.
  Η πριγκίπισσα Λέια αναφώνησε:
  "Φαίνεται ότι δεν μπορούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερη δύναμη!"
  Η πριγκίπισσα Ρέι δήλωσε:
  Ας κομματικοποιηθούμε!
  Ο Anakin δήλωσε γενναία, αν και ήταν κόκκινος ως καρκίνος από εγκαύματα και το μήνυμα ήταν καλυμμένο με φουσκάλες:
  - Τραγούδια των παρτιζάνων κόκκινη αυγή,
  Πατρίδα μου, φωτεινή αυτοκρατορία!
  Η Αζαλέα, που επίσης κάηκε άσχημα, αλλά κρατήθηκε γενναία, απάντησε έξαλλη:
  - Οι αυτοκρατορίες δεν είναι φωτεινές. Είναι σωστό να λέμε: φωτεινή δημοκρατία!
  Το αγόρι Anakin, του οποίου η γλώσσα ήταν σχεδόν ανεπηρέαστη από τα εγκαύματα, τραγούδησε πεισματικά ως απάντηση:
  - Δεν χρειάζεται να είσαι ομιλητής
  Μεγάλη ιστορία σύντομη...
  Θα γίνω αυτοκράτορας
  Άλλωστε δεν θα αργήσουν!
  Η πριγκίπισσα Στρατάρχης Λέια δήλωσε αυστηρά:
  - Η υπερβολική έπαρση για τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης ανοίγει το δρόμο!
  Η Ahsoka Tana παρατήρησε:
  - Όταν ο Άνακιν έγινε Νταρθ Βέιντερ, ήθελα κι εγώ να γίνω μέλος της αυτοκρατορίας. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι ούτως ή άλλως, κάποιος τόσο δυνατός όσο εγώ αργά ή γρήγορα θα σκοτωνόταν με δόλιο τρόπο.
  Η πριγκίπισσα Ρέι έγνεψε καταφατικά.
  - Α, καλά! Ποια είναι η αδυναμία της σκοτεινής πλευράς της δύναμης; Είναι δύσκολο να είσαι σε αυτό μια ένωση ίσων. Σκοτώνουν και καταστρέφουν ο ένας τον άλλον. Υπήρχαν πολλοί Τζεντάι. Αλλά το sitki είχε κανόνα δύο. Όταν ήταν τρεις από αυτούς, κάποιος σκότωσε κάποιον. Ή ο μαθητής σκότωσε τον δάσκαλο.
  Ο Anakin αναφώνησε:
  - Δεν θα αποχωριστώ τον κόσμο!
  Η Azalea έγραψε στο Twitter:
  - Μην υπόσχεσαι αγαπητέ μου αδερφέ,
  Μην υπόσχεσαι καλή μου να πάρεις...
  Διαφορετικά, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κακό!
  Το αγόρι Padawan απάντησε:
  - Δεν έδωσα λέξη - να είσαι δυνατός, αλλά κράτησα!
  Η πριγκίπισσα Ρέι δήλωσε σκληρά:
  "Θα βρούμε τους Horcruxes και θα τελειώσουμε τους πιο ισχυρούς και ικανούς Sith στην ιστορία του σύμπαντος".
  Ο στόλος της αντίστασης διασκορπίστηκε σε διάφορες κατευθύνσεις. Και η έκβαση του πολέμου ήταν ασαφής.
  
  
  
  Η ΑΜΕΛΙΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Η κοπέλα βρίσκεται σε μια παραμυθένια χώρα, όπου πρέπει να δει πολλά κινούμενα σχέδια και ό,τι ενδιαφέρον και χώρο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Η Αμελίνα περπάτησε κατά μήκος των κίτρινων τούβλων του δρόμου και γύρω της φύτρωναν σοκάκια με πλούσια λουλούδια. Τα παρτέρια ήταν καλά συντηρημένα και τα λουλούδια άστραφταν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Και η ίδια η Amelina μετατράπηκε σε ένα κορίτσι περίπου δώδεκα. Και χαστούκισε τα ξυπόλυτα πόδια της. Ήταν ένα είδος παραμυθιού.
  Εδώ έρχεται ο θόρυβος. Ένα κουνέλι με φόρεμα και καπέλο έτρεξε κατά μήκος του δρόμου. Έβγαλε ένα ρολόι σε μια αλυσίδα από την τσέπη του, κοίταξε το τρέξιμο και βρυχήθηκε:
  - Αχ, πόσο άργησα! Με ξυρίζουν, θα είναι τόσο απρεπή τα αυτιά και το μουστάκι μου!
  Η Αμελίνα όρμησε πίσω από τα κουνέλια, τσιρίζοντας:
  - Θέλεις αυτί - να επιταχύνεις απότομα;
  Το κουνέλι με το πάνω καπέλο γρύλισε:
  - Και η δούκισσα μπορεί να στεναχωρηθεί!
  Και έτρεξαν στο δρομάκι ήδη μαζί. Η Amelina, τρεμοπαίζοντας με γυμνές, ροζ γόβες, ρώτησε:
  - Γιατί είσαι λευκός;
  Το κουνέλι γρύλισε:
  - Γιατί είμαι λευκός; Α, καλύτερα να είναι γκρι, και όχι να τρέχεις και να κάθεσαι!
  Η Αμελίνα το πήρε και μουρμούρισε:
  - Αν θέλεις να είσαι δυνατός, τρέξε! Αν θέλεις να είσαι έξυπνος, τρέξε! Αν θέλετε να είστε υγιείς - τρέξτε!
  Το κουνέλι τσίριξε πίσω, κλείνοντας το μάτι.
  - Μη φοβάστε τα άσχημα νέα,
  Απαντάμε τρέχοντας στη θέση μας!
  Το τρέξιμο επί τόπου είναι μια κοινή συμφιλιωτική!
  Το κορίτσι και το κουνέλι συνέχισαν να τρέχουν. Μπροστά εμφανίστηκε ξαφνικά μια βελανιδιά με μια τεράστια κοιλότητα. Το κουνέλι βούτηξε εκεί και η Αμελίνα πήδηξε πίσω του.
  Η κοπέλα πήδηξε και ένιωσε να πέφτει, με το φόρεμά της να ανοίγει σαν αλεξίπτωτο.
  Η Αμελίνα άρχισε να κατεβαίνει αργά, σαν σε όνειρο. Το κουνέλι πέταξε λίγο πιο κάτω και τραγούδησε:
  - Και ορμούσε όλη μέρα σαν τρελός λαγός,
  Μάλλον, από φόβο, έγινα ένα πολύ λευκό κουνέλι ...
  Η Αμελίνα απάντησε και τραγούδησε:
  - Πόσο να είσαι δειλός - δεν καταλαβαίνω,
  Ένας δυνατός πολεμιστής για τη μάχη γεννιέται...
  Ο φόβος είναι αδυναμία και επομένως -
  Όποιος φοβήθηκε είναι ήδη νικημένος!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σήκωσε ένα φλιτζάνι με κάτι ορεκτικό να στέκεται στο πλάι του πηγαδιού. Και το γεύτηκα. Ήταν κάπως σαν μέλι. Και η Αμελίνα τραγούδησε:
  - Λοιπόν, το πόδι του μπαμπά είναι βαρύ,
  Αν ο μπαμπάς πάρει αυτό το πόδι,
  Δεν θα είναι καθόλου μέλι!
  Το κουνέλι τσίριξε, κουνώντας τα αυτιά του:
  - Στο έδαφος για κάποιο λόγο οι άνθρωποι
  Περπατούν πατώντας τα πόδια τους
  Που είναι και ηλίθιο και τρομερά άσχημο!
  Η Αμελίνα είδε μια τούρτα στο ράφι. Τόσο όμορφα με λουλούδια και κεράσια. Το κορίτσι άπλωσε τα χέρια της προς το μέρος του.
  Ξαφνικά το κέικ πήρε ένα στόμα και κελαηδούσε:
  - Μαντέψτε το αίνιγμα!
  Μετά από αυτό, η τούρτα έπεσε από τον ασημένιο δίσκο και επέπλεε μαζί με το κορίτσι.
  Η Αμελίνα έγνεψε καταφατικά.
  -Ας!
  Τούρτα, κελαηδώντας, τραγούδησε:
  Γιατί οι κατσίκες έχουν τρία κέρατα;
  Το κορίτσι, συνεχίζοντας να πέφτει αργά στο πηγάδι, ρώτησε έκπληκτη:
  Η κατσίκα έχει τρία κέρατα;
  Ο Κέικ γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, ένα ολόκληρο τρία σαν τα κεφάλια του φιδιού Gorynych!
  Η Αμελίνα γέλασε και απάντησε:
  - Γιατί το τέταρτο κέρατο της κατσίκας έκοψε ο Ilya Muromets!
  Ο κέικ γέλασε και απάντησε, βγάζοντας τα δόντια του καλυμμένα με ένα στρώμα σοκολάτας:
  - Δεν! Το κέρατο της κατσίκας το έκοψε ο Φινίστας - το καθαρό Falcon!
  Το κορίτσι άπλωσε τα χέρια της στην τούρτα και τραγούδησε:
  - Κέικ, είσαι το ποντίκι μου,
  Με γλυκό δέρμα θα σε φάω!
  Σε απάντηση, το γαστρονομικό προϊόν τραγούδησε:
  - Αλεύρι χωρίς ανάπαυλα,
  Ηλίθιοι στην κόλαση...
  Κόλαση κανένα πρόβλημα!
  Η Amelina προσπάθησε ξανά να πιάσει μια τόσο νόστιμη και όμορφη τούρτα, αλλά τα χέρια της κοπέλας συνέχισαν να γλιστρούν.
  Η τούρτα χαμογέλασε.
  - Μην τεντώνετε τα χέρια σας - τεντώστε τα πόδια σας!
  Τότε η Amelina, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, έβαλε σε δράση τα κάτω άκρα της. Και έπιασε την τούρτα... Αυτός, φτύνοντας κρέμα, φώναξε:
  - Δεν τρώνε κέικ με ξυπόλητα! Ας κάνουμε πράξη το χρυσό μαχαίρι και πιρούνι!
  Η Αμελίνα κοίταξε τριγύρω. Όλα κρέμονταν στους τοίχους του πηγαδιού. Συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μαστιγίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οδήγηση ελεφάντων, όχι μαχαιροπήρουνων.
  Η Αμελίνα κελαηδούσε:
  - Πού είναι τα μαχαιροπίρουνα;
  Τούρτα σφύριξε:
  - Που? Στην Καραγκάντα!
  Το κορίτσι από την Αμερική απάντησε σαστισμένη:
  - Δεν ξέρω τέτοια πόλη!
  Η τούρτα τραγούδησε με χαρά:
  - Η πατρίδα μου είναι μεγάλη,
  Υπάρχουν πολλά δάση, χωράφια και ποτάμια σε αυτό ...
  Δεν ξέρω άλλη χώρα
  Πού αναπνέει ένας άνθρωπος τόσο ελεύθερα!
  Η Αμελίνα κοίταξε τους τοίχους. Εδώ μπορείτε να δείτε τα ράφια και πάνω τους υπάρχουν τράπεζες. Αρκετά διαφορετικά βάζα. Συμπεριλαμβανομένης της μαρμελάδας και του μελιού.
  Η Αμελίνα προσπάθησε να πάρει το βάζο με τα χέρια της, αλλά δεν τα κατάφερε. Γλίστρησαν ανάμεσα στα δάχτυλά μου σαν ολογράμματα.
  Αλλά όταν η κοπέλα χρησιμοποίησε τα γυμνά της πόδια, άρπαξε ένα βάζο με μαρμελάδα πολύ επίμονα. Και το έφερε στο στόμα της.
  Μύριζε επίσης πολύ ωραία.
  Η Amelina άρχισε να πίνει νόστιμη φράουλα και ανακατεμένη με σύκο. Και ήταν τόσο νόστιμο που το κορίτσι τραγούδησε:
  - Χαρούμενη χώρα, χαρούμενη χώρα,
  Ποιος θα μου πει, ποιος θα δείξει...
  Πού είναι, πού είναι!
  Ο κουνέλι παρατήρησε με αυστηρό αέρα κουνώντας το καπέλο του:
  - Είναι βλαβερό για τα παιδιά να τρώνε πολλά γλυκά!
  Η Αμελίνα προσβλήθηκε:
  - Είμαι μεγάλη γυναίκα, όχι παιδί!
  Το κουνέλι γέλασε και απάντησε:
  - Κατανοητό! Όταν μετακομίζουμε σε ένα παραμύθι, οι μεγάλοι γίνονται παιδιά! Αλλά τελικά, όπως είπε ο Καρλ Μαρξ - το είναι καθορίζει τη συνείδηση;
  Η Αμελίνα γέλασε και απάντησε:
  - Καρλ Μαρξ? Είναι αυτός που μένει στην ταράτσα;
  Το κουνέλι γέλασε και σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια του, που είχε πολύ μεγάλα:
  - Όχι, ο Κάρλεσον μένει στην ταράτσα. Και ο Καρλ Μαρξ είναι ... - Και τότε το κουνέλι δίστασε, και πρόσθεσε με ένα γέλιο. - Γνωριζόμαστε ξένος. Και μη γνωρίζοντας για μένα, ερχόμαστε σε μένα ξένος, αλλά μέχρι στιγμής μόνο σε όνειρο!
  Η Αμελίνα γέλασε και φώναξε:
  Καθίσαμε στην ταράτσα
  Ή ίσως και πιο ψηλά...
  Ή ίσως Α, Ι, Β -
  Καθισμένος στο σωλήνα!
  Και το κορίτσι ξανά κόλλησε το πρόσωπό της στη μαρμελάδα και άρχισε να γλείφει τον ζουμερό, γλυκό πολτό. Και η διάθεσή της έγινε πιο φωτεινή.
  Και έρχεται ο Κάρλεσον. Ένα τόσο χοντρό αγόρι με ένα μοτέρ στην πλάτη του. Πέταξε έξω από την άκρη του πηγαδιού, γύρισε και ρώτησε:
  - Γεια σας Φράου κυρία!
  Η Αμελίνα απάντησε γελώντας:
  - Γεια σου, παιδί με μοτέρ!
  Ο Κάρλεσον προσβλήθηκε, χτυπώντας ιδιότροπα τα χείλη του:
  - Δεν είμαι μικρό παιδί! Είμαι ένας άντρας σε πλήρη άνθιση!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν είμαι ούτε παιδί - τα φαινόμενα απατούν!
  Το αγόρι με το μοτέρ τραγούδησε:
  - Η παιδική ηλικία θα τελειώσει όταν,
  Μόνο στα παραμύθια για πάντα!
  Τα αγόρια θα μεγαλώσουν
  Ποιος θα σκορπίσει που!
  Η Αμελίνα γέλασε και απάντησε:
  - Παιδική ηλικία για πάντα στη φαντασία!
  Ο Κουνέλι παρατήρησε ιδιότροπα:
  - Έχεις παιδική ηλικία στο κεφάλι σου, κι εγώ έχω συνεχείς αιμορροΐδες!
  Η Αμελίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Τι λες - εσύ φταις,
  Και το μηχάνημα είναι έτοιμο για εσάς!
  Το κουνέλι σκόρπισε, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Δεν είμαστε πουλάρια, δεν είμαστε πουλάρια ...
  Και τότε ο μεγαλόσχημος άντρας γρύλισε από ομοιοκαταληξία:
  - Είμαστε κουνέλια!
  Η Αμελίνα κελαηδούσε κλείνοντας το μάτι στη νέα της γνωριμία:
  - Μοιράστηκαν μάσκες κουνελιών, ελεφάντων και αλκοολικών!
  Η τούρτα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Άφησα τη γιαγιά μου, άφησα τον παππού μου, και άφησα τον λαγό, και άφησα τον λύκο, ακόμα και γλίστρησα μακριά από την αρκούδα!
  Το κουνέλι απάντησε:
  - Σε αυτόν τον καπνό, σαν στην κόλαση,
  Μου απαντάς!
  Για πάντα μόνος, γιατί είσαι...
  Πού είναι η αρκούδα σου;!
  Η Αμελίνα έβαλε το γυμνό, παιδικό της πόδι στον αέρα και τραγούδησε:
  - Είμαι φίλος με μια αρκούδα, είμαι φίλος με μια αρκούδα,
  Θα φύγω άφοβα...
  Αν είμαι με έναν φίλο,
  Αν είμαι με έναν φίλο
  Αρκούδα χωρίς φίλο!
  Το κουνέλι βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Θα σε σκίσει η αρκούδα! Φαίνεται ότι δεν έχεις μεγαλώσει!
  Η Αμελίνα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Και το χειμώνα και το καλοκαίρι των πρωτόγνωρων θαυμάτων,
  Κάπου θα υπάρχει παιδική ηλικία, αλλά όχι εδώ!
  Ξυπόλητοι μέσα από τις λακκούβες που αστράφτουν δίπλα στο ρέμα
  Το αγόρι θα τρέξει, κι εγώ θα είμαι μαζί του!
  Έγινε μια παύση. Η Αμελίνα, που είχε γίνει κορίτσι στο όνειρο, βυθίστηκε σταδιακά. Δεν καταλάβαινε καλά τι συνέβαινε. Το κουνέλι συνέχισε να συσπάται και να γκρινιάζει:
  - Είμαι σαν οδηγημένο άλογο,
  Το μονοπάτι είναι πραγματικά κακό!
  Η Αμελίνα γέλασε... Εδώ πέρασε πέρα από τα κρεμαστά μαχαιροπίρουνα. Επιπλέον, τα μαχαίρια, τα κουτάλια και τα πιρούνια ήταν ωραία δουλειά από χρυσό.
  Η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σήκωσε το μαχαίρι και το πιρούνι που άστραφτε στο μισοσκόταδο και βρυχήθηκε:
  - Θα κοιτάξουμε πρώτα την τούρτα στα μάτια,
  Και μετά θα το τηγανίσουμε και θα το φάμε!
  Η τούρτα έτριξε ως απάντηση:
  - Μην τρως σωστά κορίτσι!
  Η Αμελίνα, συνεχίζοντας να πέφτει, ρώτησε έκπληκτη:
  - Λοιπόν, πώς πρέπει να είναι;
  Η τούρτα τραγούδησε με καθαρή φωνή:
  Ας δούμε τα μοτίβα σας, τριαντάφυλλα,
  Και μετά θα σε κόψουμε και θα σε φάμε!
  Η Αμελίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Σωστά! Πανεμορφη!
  Το κουνέλι ξεφύσηξε από τη θέση του:
  - Μην κάθεσαι σε κούτσουρο,
  Μην φας την πίτα!
  Η τούρτα παρατήρησε λογικά:
  - Και τι να μπαγιατέψει; Με έφτιαξαν για να με φάνε!
  Η Αμελίνα, κρατώντας ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, προσπάθησε να πάρει μια τούρτα. Και συσπάστηκε.
  Ο Κουνέλι το πήρε και κοίταξε ξανά το ρολόι του και παρατήρησε φιλοσοφικά:
  Δυσαρεστημένος ως συνήθως
  Άνθρωποι στην εποχή τους
  Τότε τον κυνηγάμε μάταια,
  Επιβραδύνουμε χωρίς αποτέλεσμα!
  Η Amelina λογικά σημείωσε:
  - Και η υπάρχουσα κατάσταση, οι άνθρωποι είναι πάντα δυσαρεστημένοι.
  Ο Κουνέλι συμφώνησε.
  - Είναι πολύ ανθρώπινο!
  Το κέικ έγινε αστείο και τσίριξε:
  - Άντρα, άνθρωπε,
  Φως και ελπίδα του λαού...
  Υπολογίστε ότι ο θυελλώδης αιώνας θα τελειώσει σύντομα,
  Σκιάχρε τον κήπο σου!
  Η Amelina προσπάθησε ξανά να αναρτήσει την τούρτα. Αλλά προφανώς δεν μπορούσε. Η τούρτα πέταξε και δεν δόθηκε.
  Οι πλευρές του πηγαδιού τους έσκασαν ξανά το ήδη γνώριμο χοντρό αγόρι με το μοτέρ. Στα χέρια του κρατούσε ένα βαζάκι με μαρμελάδα, το μωρό του ήταν αλειμμένο με κρέμα.
  Το αγόρι που μένει στην ταράτσα παρατήρησε:
  - Η τούρτα εδώ αποδείχτηκε πολύ επίμονη!
  Η Amelina συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, το φαγητό είναι πεισματάρικο!
  Ο Carleson τραγούδησε:
  - Φαγητό, φαγητό, θερμαινόμενο φαγητό,
  Το να γεμίζεις το στομάχι σου - είναι ανοησία!
  Και το αγόρι με το μοτέρ πήρε και άρπαξε την τούρτα από το λαιμό. Έστριψε και προσπάθησε να απελευθερωθεί. Αλλά προφανώς ο Κάρλεσον γνώριζε κάποιο μυστικό και κατάφερε να το κρατήσει.
  Η τούρτα έγραψε στο Twitter:
  - Εσύ, φυσικά, κανίβαλος,
  Αλλά οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να φάνε...
  Γιατί ο κανίβαλος
  Ο κόσμος μπορεί να βαρεθεί!
  Ο Κάρλεσον παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Είσαι άνθρωπος?
  Ο Κέικ είπε χαμογελώντας:
  - Μπορώ να μιλήσω!
  Το αγόρι με το μοτέρ παρατήρησε:
  - Μιλάει και ο παπαγάλος!
  Η τούρτα φώναξε:
  - Έχω και εξυπνάδα!
  Το αγόρι Κάρλεσον γέλασε και παρατήρησε:
  - Τι είναι πέντε πέντε;
  Ο Κέικ απάντησε αμέσως.
  - Είκοσι πέντε!
  Η Αμέλια παρατήρησε:
  - Ναι, υπάρχει ένα λογικό ον πολύ σκληρό!
  Το κέικ γουργουρητό:
  - γεμάτη κοιλιά,
  Στην προσθήκη κουφός!
  Ο Κάρλεσον έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των κορακιών και των κορακιών;
  Το κέικ φουσκώθηκε και μουρμούρισε:
  - Αυτός είναι κοράκι, κι αυτή κοράκι!
  Ο Κάρλεσον γέλασε:
  - Δεν! Αυτά είναι διαφορετικά είδη, ίσως σας φάνε για αυτό;
  Ο Κέικ απάντησε:
  - Και στον μπουφέ κλειστό για άλλους,
  καθησύχασε ο Μάγειρας - μην ντρέπεσαι ...
  Με αυτή τη σαρκοβόρα όρεξη
  Θα καταπιείς το μυαλό του κακού κάποιου άλλου!
  Η Αμελίνα πρότεινε, παίρνοντας ένα πιρούνι και ένα κουτάλι στα χέρια της:
  Ας μην είμαστε τόσο σκληροί με ένα λογικό ον. Ίσως είναι καλύτερα να του ζωγραφίσεις και τα χέρια και τα πόδια;
  Ο Κάρλεσον υπενθύμισε:
  - Δεν ήθελες να νηστέψεις;
  Η Αμελίνα γέλασε και απάντησε:
  - Επιβλαβές κοτολέτα, για έναν αθλητή,
  Και μόνο το τρέξιμο διώχνει το βάρος!
  Το Rabbit είπε πολύ λογικά:
  - Εδώ ο λαγός τρέχει πολύ -
  Και πόσο ζει;
  Ο Κάρλεσον χαμογέλασε και σημείωσε:
  -Εδώ είναι μια αργή χελώνα, αλλά ζει πολύ!
  Η Αμελίνα το πήρε και τραγούδησε:
  Σέρνεται σε θυελλώδη λάσπη,
  Η λεία επιφάνεια μιας παλιάς λίμνης ...
  Αχ, ήταν σαν τον Πινόκιο,
  Είμαι χαλαρός, αγενής!
  Ο Κάρλεσον ήθελε να δώσει κάτι, καθώς εμφανίστηκε ένας άλλος χαρακτήρας. Λοιπόν, ναι, αυτός είναι ο Winnie the Pooh, μια πολύ μαχητική αρκούδα.
  Και πέταξε πάνω σε ένα μπαλόνι και βρυχήθηκε:
  - Καίγομαι
  Που προκαλεί έντονη πείνα...
  Βάλτε όλη τη δύναμη της οργής στο χτύπημα
  Προς το παρόν η ψυχή της Winnie είναι νέα!
  Ο Κάρλεσον άπλωσε τα χέρια του και είπε:
  - Βίνυ, μπορείς να τραγουδήσεις κάτι πιο λυρικό;
  Ο Winnie the Pooh είπε λογικά:
  - Ότι έχω πριονίδι στο κεφάλι μου για να τραγουδώ για τίποτα!
  Η Αμελίνα γέλασε και μετά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της άρπαξαν την καφέ μύτη της αρκούδας.
  Η αρκούδα γκρίνιαξε, ελευθερώνοντας τον εαυτό του με ένα απότομο τράνταγμα:
  - Δεν! Μην είσαι ανόητος!
  Η Αμελίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, δεν σε κράτησα!
  Ο Carleson είπε λογικά και μάλιστα τραγούδησε:
  - Κανείς δεν μπορεί να τον κρατήσει,
  οι σκέψεις Του σύρονται κατευθείαν στην απόσταση ...
  Ίσως είμαι φρικιό
  Χύνω κομπόστα...
  Αλλά δεν λυπάμαι για τα πρωινά ψωμάκια!
  Ο κουνέλι παρατήρησε χτυπώντας τα αυτιά του:
  - Δεν! Αυτός είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με κινητήρα που προσπαθεί να τραγουδήσει!
  Η Αμελίνα ρώτησε:
  - Σας εκπλήσσει που τραγουδάει, ή που τραγουδάει δωρεάν;
  Ο Κάρλεσον τραγούδησε ξανά ως απάντηση:
  Το τραγούδι μας βοηθά να χτίσουμε και να ζήσουμε,
  Ας τραγουδήσει ένας άνθρωπος καλή λύρα...
  Και αυτός που περπατά στη ζωή με ένα τραγούδι,
  Δεν θα εξαφανιστεί ποτέ πουθενά!
  Ο Κουνέλι πρότεινε με τον δικό του λογικό τρόπο:
  "Ίσως είναι καλύτερα να χωρίσουμε το κέικ στα τέσσερα;" Τότε η χαρά θα είναι αμοιβαία και δεν θα παχύνει;
  Η τούρτα γουργούρισε επιθετικά:
  - Δεν χρειάζομαι τέταρτο! Είναι τόσο απάνθρωπο!
  Η Amelina πρότεινε ξανά:
  - Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα μαγικό μαρκαδόρο στη χώρα των νεραϊδών για να προσθέσετε χέρια και πόδια στην τούρτα;
  Το κουνέλι γέλασε και απάντησε:
  - Μπορείτε να το βρείτε αν συνεχίσετε να πέφτετε στο πηγάδι. Αν και εξαρτάται πολύ από την περίπτωση!
  Ο Κάρλεσον υπενθύμισε:
  -Κάποτε κατάφερα να πάρω ένα μοτέρ για τον εαυτό μου και έμεινα για πάντα αγόρι, όπως ο Πήτερ Παν!
  Το κουνέλι μόρφασε.
  - Κάνε ησυχία! Και τότε ένας άλλος πέμπτος φάγος θα πετάξει στην τούρτα!
  Η Αμελίνα θόλωσε:
  - Τα κουνελάκια δεν τρώνε κέικ!
  Το αυτί ζώο παρατήρησε:
  - Τα μορφωμένα κορίτσια δεν τρέχουν ξυπόλητα!
  Η Αμελίνα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Λοιπόν ... δεν είμαι ακριβώς κορίτσι!
  Το κουνέλι σφύριξε:
  - Τόσο το χειρότερο όταν ένας ενήλικας επιδεικνύει γυμνές, ροζ γόβες!
  Ο Κάρλεσον απάντησε:
  - Είναι απρεπές τα κουνέλια να περπατούν με καπέλο και γάντια!
  Το αυτί ζώο ούρλιαξε:
  - Και γιατι είναι αυτό?
  Ο Γουίνι το Αρκουδάκι έχει εισαχθεί εδώ:
  - Φαίνεται ότι η πρώτη στάση μας περιμένει το φθινόπωρο! Ας σταματήσουμε να μαλώνουμε. Και αφού η τούρτα μπορεί να πετάξει, τότε δεν χρειάζεται χέρια και πόδια!
  Το γαστρονομικό προϊόν τραγούδησε:
  Οι πειρατές δεν χρειάζονται επιστήμη
  Και είναι ξεκάθαρο γιατί...
  Έχουμε πόδια και χέρια
  Και το κεφάλι μας είναι άχρηστο!
  
  REMAKE ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΣΚΕΤΕΡ
  ΣΧΟΛΙΟ.
  Αμερικανική μεταφορά των Τριών Σωματοφυλάκων σε μια εναλλακτική ιστορία. Φυσικά, όλα είναι πιο cool από τον Ντούμα, και με στοιχεία μαγείας, και το ιαπωνικό μάντρα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Προσαρμογή οθόνης του The Three Musketeers με νέο τρόπο. Ο Dartagnan είναι ακόμη μόνο ένα παιδί περίπου δώδεκα ετών, ενώ τα άλλα αγόρια Σωματοφύλακες είναι μόνο λίγο μεγαλύτερα από δεκατρία ή δεκατέσσερα.
  Και φυσικά, είναι με σορτς και ξυπόλητοι, όπως πρέπει για τους έφηβους της αρχαιότητας. Και θέλουν να σώσουν τη βασίλισσα από τις μηχανορραφίες του καρδινάλιου. Αλλά τους εναντιώνεται η ύπουλη και αρκετά ενήλικη milady, και η Constance Bonacieux είναι επίσης κορίτσι.
  Υπάρχουν πολλοί καβγάδες σε αυτή την ταινία, πέταμα παγωτού, κέικ και πολύ μοντέρνα είδη. Και όταν τα παιδιά περικυκλώθηκαν από τους φρουρούς του καρδινάλιου, τότε στα χέρια του Dartagnan ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό πολυβόλο με εκρηκτικές σφαίρες υψηλού διαμετρήματος. Ήταν δύσκολο για το αγόρι να κρατήσει έναν τέτοιο κολοσσό και τον βοήθησε ο πιο ψηλός και μυώδης Πόρθος μεταξύ των εφήβων.
  Και μετά, αν χτυπήσει ήδη, τότε οι φρουροί του καρδινάλιου κουρεύουν δεκάδες. Και τα κεφάλια κάποιων φρουρών ξεκολλάνε και κυλιούνται στο γρασίδι.
  Και είναι ακόμα πιο αστείο όταν τα αγόρια των σωματοφυλάκων εκτοξεύουν τους εχθρούς με ένα φλογοβόλο. Ξεκούρασαν τα ξυπόλυτα πόδια τους, και πώς θα το έπαιρναν και θα το φόρτωναν με ένα φονικό τζετ.
  Αυτά τα αγόρια είναι απλά καταπληκτικά.
  Τα τέσσερα αγόρια φυσικά δεν κάθισαν. Πήρε και συνέλαβε ένα φτερωτό πλοίο που σχεδίασε σύμφωνα με τα σχέδια του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Αυτοί οι τύποι είναι τόσο κουλ.
  Και μαζί τους το ξυπόλητο κορίτσι Constance Bonacier. Θα το πάρει και θα ρίξει ένα πύρινο πάλσαρ με το κεφάλι με τη φτέρνα της. Και αμέσως η μάζα των πολεμιστών του καρδιναλίου καίγεται στις φλόγες.
  Και ο καρδινάλιος δεν συνέλαβε τον βασιλιά σύμφωνα με τον κανόνα. Και αυτό είναι πράγματι στρατιωτικό πραξικόπημα.
  Τέσσερα αγόρια σωματοφύλακες και ένα κορίτσι πολεμούν ενάντια σε έναν ολόκληρο στρατό. Και τους εναντιώνονται όχι μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα ορκ.
  Φυσικά, ολόκληρη η ταινία μπορεί επομένως να γυριστεί με το στυλ των Ηνωμένων Πολιτειών - cool με ειδικά εφέ.
  Και τέσσερα αγόρια δώδεκα ή δεκατεσσάρων χρονών, ξυπόλητα και με σορτς, επιτίθενται στο φρούριο. Και μαζί τους είναι ένα κορίτσι με μαλλιά που αστράφτουν σαν φύλλο χρυσού.
  Το αγόρι Dartagnan στρίβει δύο μαγικά σπαθιά ταυτόχρονα, κόβοντας τους αντιπάλους.
  Τότε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια ενός αγοριού περίπου δώδεκα ετών ρίχνουν ένα μπιζέλι του θανάτου.
  Εκρήγνυται και μερικές ντουζίνες ορκ σκορπίζονται σε ματωμένα κομμάτια.
  Ο Σωματοφύλακας τραγουδά:
  - Πώς ζήσαμε, τσακωθήκαμε,
  Και να μην φοβάται τον θάνατο
  Από εδώ και πέρα, εσύ κι εγώ θα ζούμε!
  Και στον έναστρο ουρανό
  Και βουνίσια σιωπή...
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά!
  Και έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  Ένας όμορφος, μυώδης έφηβος, ο Πόρθος, αγωνίζεται γυμνόστηθος και μοιάζει στον Απόλλωνα.
  Ο Πόρθος κόβει με κοφτερά ξίφη τα ορκ και τους φρουρούς του καρδινάλιου. Είναι πολύ δυνατό αγόρι.
  Εδώ, με γυμνά δάχτυλα, ένα παιδί με σορτς βγάζει μπούμερανγκ. Και κόψτε τα κεφάλια των ορκ.
  Το πήρε ο Πόρθος και τραγούδησε:
  Σημαίνει να ζεις όμορφα
  Σημαίνει να ζεις καλά...
  Η ηρωική μας δύναμη,
  Δύναμη μυαλού και θέληση!
  Και η γυμνή φτέρνα ενός δυνατού αγοριού θα χτυπήσει τον στρατηγό ορκ στο πηγούνι. Και όλα τα δόντια θα πετάξουν έξω.
  Ο Άθως είναι ένα μικρότερο αγόρι, περίπου δεκατριών ετών. Αλλά με ένα πολύ εκφραστικό και ευγενές, αν και παιδικό, πρόσωπο.
  Πήρε λοιπόν και έκανε δεξίωση πεταλούδας με σπαθιά. Και κόψτε μερικά ορκ.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του νεαρού πολεμιστή έριξαν ένα πολύ καταστροφικό δώρο αφανισμού. Αυτό το παιδί είναι απλά καταπληκτικό. Και τραγουδάει ακόμα καλύτερα.
  Ο Σωματοφύλακας κελαηδούσε:
  - Αφήστε την ευγενή να θυμώσει,
  να βράσει σαν κύμα ...
  Είμαστε ο λαϊκός στρατός
  Κερδίζουμε τη μοίρα!
  Και το αγόρι-Κόμη έκλεισε το μάτι στους ομολόγους του.
  Ο Aramis είναι γενικά τόσο νέος όσο ο Dartagnan και φαίνεται περίπου δώδεκα ετών. Πολύ όμορφο, ξανθό αγόρι.
  Ο Αράμης κόβει τους αντιπάλους με τα ξίφη και βγάζει τα δόντια του τραγουδά:
  -Ο διάβολος έκανε πόλεμο εναντίον του Κυρίου Θεού,
  Ο εχθρός πολέμησε σκληρά, ύπουλα ...
  Αλλά ο Χριστός συνέτριψε τον Σατανά με αγάπη,
  Στο σταυρό, αποδεικνύοντας την αλήθεια σου!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του μοσχοφύλακα πέταξαν κάτι με συντριπτική καταστροφή.
  Και η μάζα των ορκ αποδείχτηκε ότι σκίστηκε και κομμάτια από δασύτριχο κρέας καπνίστηκαν επιπόλαια.
  Τότε το χαριτωμένο και γοητευτικό αγόρι τραγούδησε:
  Θεέ μου, πόσο όμορφος και αγνός είσαι,
  Πιστεύω ότι η καλοσύνη σου είναι άπειρη...
  Έδωσες την ένδοξη ζωή σου στον σταυρό
  Και τώρα θα καίγεσαι στην καρδιά μου για πάντα!
  Η Constance επίσης τσακώνεται. Φαίνεται να είναι έφηβη και φορά πανοπλία. Μόνο τα πόδια του κοριτσιού είναι γυμνά και χαριτωμένα.
  Τους πέταξε ένα δώρο καταστροφής. Έσκισε μια μάζα από πολεμιστές της κόλασης και γούνινα πλάσματα, που τρίζουν:
  - Δόξα στη βασίλισσα!
  Aramis, εκείνο το λαμπερό αγόρι σκόνταψε ένα ορκ. Έπεσε και με ένα κερασφόρο κράνος τρύπησε δύο από τους ομολόγους του ταυτόχρονα.
  Ο νεαρός πολεμιστής ρώτησε:
  - Και δοξάζω τον Κύριον;
  Η κοπέλα Constance το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της πέταξε το δολοφονικό δώρο του αφανισμού. Έσκισε μια μάζα από ορκ και μετά τραγούδησε με καθαρή φωνή:
  Είσαι ο Κύριος της ομορφιάς, της χαράς, της ειρήνης και της αγάπης,
  Η ενσάρκωση ενός απεριόριστου, λαμπερού φωτός ...
  Χύσατε πολύτιμο αίμα στο σταυρό,
  Σώθηκε από την άπειρη θυσία του πλανήτη!
  Οι πέντε πολεμιστές πολέμησαν σαν αγέλη από τίγρεις ή πάνθηρες. Ήταν παιδιά, αλλά ήταν παιδιά τέρατα. Πώς συνέτριψαν όλη αυτή τη στρατιά από γούνινα πλάσματα και τους φρουρούς του καρδινάλιου.
  Ειδικά όταν στα χέρια των αγοριών εμφανίστηκε φλογοβόλο. Και του το πήραν και το κοπάνησαν με ένα πυκνό ρεύμα κόκκινης φλόγας.
  Dartagnan, αυτό το αγόρι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Η βροντή βροντάει, υπάρχει μικρή ασφάλεια,
  Εκρηξη...
  Έρχεται η εποχή του κακού -
  Ο στρατός καλπάζει τον Τζένγκις Χαν!
  Ο Πόρθος αν χτυπήσει χτυπάει έτσι. Δεν είναι πια πολύ αγόρι, αλλά έφηβος, παλικάρι-ήρωας. Οι γυναίκες τον κοιτάζουν ήδη με πόθο. Και είναι πολύ όμορφος, τι ανακουφιστικούς μύες έχει, πλάκες της πρέσας, κάτω από μαυρισμένο δέρμα. Και το πρόσωπο είναι ακόμα παιδικό, ευχάριστο. Εδώ η Portom σήκωσε ένα ολόκληρο βαρέλι νιτρογλυκερίνης. Και πώς να το εκτοξεύσετε στα ορκ.
  Βούιξε με τρομερή δύναμη και ένα ολόκληρο τάγμα από τριχωτά πλάσματα σκίστηκε κυριολεκτικά σαν να είχε πεταχτεί μια χειροβομβίδα στον αφρό.
  Η Constance τραγούδησε:
  - Και ένα, και δύο και, τρία και, πέντε!
  Θα το επαναλαμβάνω για πολύ καιρό!
  Πιστέψτε με, δεν θα αλλάξω γνώμη,
  θα παραμερίσω τις αμφιβολίες του Πόρθο!
  Και το κορίτσι εκτόξευσε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ένα μπιζέλι με ένα φονικό εκρηκτικό.
  Ο Dartagnan, κόβοντας τα ορκ και τους καρδινάλιους φρουρούς με τα ξίφη του, και, στην κορυφή των πνευμόνων του, θα βρυχηθεί:
  - Είμαι ο μεγαλύτερος μαχητής
  Και ας πούμε - μπράβο!
  Και το αγόρι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του είναι σαν να ρίχνει ένα δώρο αφανισμού. Και τόσα πολλά ορκ πέθαναν.
  Ο Πόρθος χτύπησε το ορκ με μια γυμνή, αγορίστικη φτέρνα στο στομάχι. Πέταξε πάνω και κατέρριψε μια ντουζίνα γούνινα πλάσματα.
  Το αγόρι Πόρθος τραγούδησε:
  - Το νήμα έχει σπάσει
  Μας απειλεί ένας κακός θάνατος!
  Για να ζήσουν οι άνθρωποι
  Το Orc πρέπει να πεθάνει στη μάχη!
  Άθως, αυτό το αγόρι με σορτς έσπασε ξαφνικά τα δάχτυλά του και ένα μαγικό ραβδί εμφανίστηκε μέσα τους.
  Ο νεαρός πολεμιστής το πήρε και πυροβόλησε ένα πάλσαρ μάχης από την άκρη του ραβδιού του. Και διέλυσε πολλούς αντιπάλους. Και ανακατεύτηκαν, και τα ορκ άρχισαν να καίγονται σαν καυσόξυλα εμποτισμένα στο θείο. Ιδού το χτύπημα του Άθωνα.
  Ο κόμης τραγούδησε:
  - Υπάρχουν στο βασίλειο των ορκ -
  Λασπωμένη λίμνη...
  Υπάρχουν ανθισμένα κρίνα!
  Υπάρχουν ανθισμένα κρίνα!
  Ανθος!
  Ο Aramis σημείωσε με ένα γέλιο, σπάζοντας τα ορκ με τα ξίφη του και πετώντας δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών του.
  Και το αγόρι τραγούδησε:
  - Η γη είναι γενναιόδωρη σε εμάς τους αμαρτωλούς,
  Και ο ουρανός είναι γεμάτος απειλές...
  Είμαστε μια φιλική οικογένεια ανθρώπων -
  Τα τριαντάφυλλα μυρίζουν τόσο όμορφα πριν από μια καταιγίδα!
  Εδώ είναι οι Σωματοφύλακες.
  Και, φυσικά, η Constance είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής. Έχει ήδη ένα blaster στα χέρια της. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν μια μινιατούρα χειροβομβίδα εξόντωσης.
  Ο νεαρός πολεμιστής τραγούδησε:
  - Το μεγαλείο των Γάλλων αναγνωρίζει τους πλανήτες,
  Συνθλίψαμε τα ορκ με ένα χτύπημα σπαθιού ...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Αν και επιτίθεται - μια ορδή από ακρίδες!
  Και το blaster είναι ένα σοβαρό όπλο... Δεν είναι ξεκάθαρο από πού προήλθε σε αυτήν την ηλίθια ταινία για εφήβους.
  Αλλά η Milady προσπαθεί να τους επιτεθεί. Αυτή σε έναν γρύπα είναι ένα λιοντάρι με φτερά. Και η πολεμίστρια στα χέρια της κρατά ένα μαγικό σκήπτρο. Και πώς εκτοξεύεται από αυτό με ένα δολοφονικό πάλσαρ.
  Μόνο τα γυμνά τακούνια των αγοριών έτρεχαν και τα γυμνά, ελαφρώς σκονισμένα, παιδικά τους πέλματα κάηκαν.
  Αλλά το αγόρι τραγούδησε ως απάντηση:
  - Ο παράδεισος δεν φαίνεται στον καπνό,
  Και το σώμα συνήθισε στην κόλαση...
  Φωνάζουμε στην επίθεση ενός cool banzai,
  Ας πολεμήσουμε γενναία!
  Η λαίδη Γουίντερ από το γρύφωνο συντρίβεται με πάλσαρ και κεραυνούς και βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  -Μην γλυτώσεις τα αγόρια,
  Σκοτώστε τα καθάρματα...
  Πώς να συνθλίψετε κοριούς
  Καίγονται σαν κατσαρίδες!
  Ο Dartagnan, ως απάντηση, εκτόξευσε ένα στιλέτο με γυμνό πόδι, ένα παιδικό πόδι. Πέταξε προς το Milady σε μια σπασμένη τροχιά.
  Η φοβερή μάγισσα βρυχήθηκε:
  - Ω παιδιά, ναι είστε επιδρομείς,
  Εγγεγραμμένοι ως αστροναύτες και πιλότοι!
  Ο Πόρθος έδειξε τη γροθιά του και φώναξε:
  - Θα σκίσω το στόμα μου, θα βγάλω παρωπίδες!
  Η Κονστάνς διόρθωσε το πανίσχυρο αγοροκόριτσο με ένα χαμόγελο:
  - Μην βρίζεις, αγόρι, είσαι άσεμνος,
  Η επίπληξη είναι το αποτέλεσμα ενός αιώνιου αδιεξόδου!
  Ο Aramis συμφώνησε με αυτό:
  - Μια κυρία πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν γυναίκα ... Και μια γυναίκα αγαπά τη στοργή!
  Η λαίδη Γουίντερ χαμογέλασε δυσοίωνα. Μια βόμβα σε μέγεθος ανανά εμφανίστηκε στα χέρια της. Και πάνω του, το γράμμα "Α" έλαμψε δυσοίωνα.
  Ο Dartagnan τραγούδησε με οργή:
  Δεν υπάρχουν νικητές στον τελευταίο πόλεμο
  Και η ψείρα δεν θα σωθεί από ένα βόλι ρουκετών ...
  Γιατί βάζεις τη βόμβα στο οπλοστάσιο,
  Θα σηκωθεί ανεμοστρόβιλος και κακός τυφώνας!
  Η Κονστάνς πήρε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κοριτσιού και πέταξε ένα μικροσκοπικό μπιζέλι.
  Η λαίδη Γουίντερ γέλασε με αυτό.
  - Αξιολύπητες προσπάθειες!
  Το κορίτσι απάντησε με τόλμη:
  - Όποιος θέλει βόμβα θα την πάρει στο μέτωπο!
  Και τότε το μπιζέλι πήρε ξαφνικά και μεγάλωσε σε μέγεθος. Φούσκωσε σαν γιγάντια φούσκα. Και αυτό το δοχείο, σαν αρπακτικό σπερματοφάλαινα, το κατάπιε η Λαίδη Γουίντερ.
  Ο Νταρτανιάν αναφώνησε, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Αυτή η συνάντηση δεν μοιάζει με απλή τύχη,
  Αυτή τη φορά όλα ήταν διαφορετικά!
  Η Κονστάνς το σήκωσε με ενθουσιασμό και κούμπωσε τη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της στο έδαφος. Και ένα κύμα τσουνάμι ξέσπασε, γκρεμίζοντας τα ορκ και τους φρουρούς του καρδινάλιου.
  Και το κορίτσι συνέχισε τραγουδώντας:
  - Η Πατρίδα μας δεν θα γίνει έρημος,
  Αν και τρέχουμε, είμαστε ξυπόλητοι από το αίμα!
  Η Lady Winter πιάστηκε σε μια φούσκα και ξαφνικά συρρικνώθηκε σε μέγεθος.
  Τα ορκ κύλησαν και επίσης πάγωσαν μαζί με τους φρουρούς. Και οι πέντε μεγάλοι πολεμιστές πρόσθεσαν ένα βήμα.
  Εδώ είναι ο ίδιος ο καρδινάλιος Ρισελιέ. Είναι σαν μια τεράστια αράχνη ολόμαυρα. Και επίσης πώς θα προσπαθήσει να γαμήσει σε απάντηση με ένα πάλσαρ.
  Και το πάλσαρ είναι τεράστιο, σαν ελέφαντας. Και μύγες, αυξάνοντας σε μέγεθος.
  Η Constance τραγούδησε με απόγνωση:
  - Παναγία, έφυγα,
  Βλάκα Dartagnan -
  Και μάταια σκαρφάλωσε στον καρδινάλιο!
  Ο Πόρθος, σε απάντηση, θα βάλει τα ξίφη του στη μύτη. Και πώς θα πάρει και θα φτερνιστεί ....
  Το πάλσαρ που έμοιαζε με λόφο φτερούγιζε. Και πέταξε πίσω, μειώνοντας το μέγεθος. Και έτσι έπεσε πάνω στον καρδινάλιο. Και ο τρομερός, πραγματικός ηγεμόνας της Γαλλίας έγινε πέτρα αμέσως. Και τότε η πέτρα έσκασε, θρυμματισμένη σε άμμο.
  Και οι πέντε μαχόμενοι πήδηξαν επάνω, στριφογύρισαν και απελευθέρωσαν αστραπές από τα μάτια τους, τραγουδώντας.
  Ήρθε η ώρα, ήρθε η ώρα, ας χαρούμε τη ζωή μας,
  Η ομορφιά και το κύπελλο, η τυχερή λεπίδα...
  Αντίο, αντίο, κουνώντας τα φτερά στο καπέλο,
  Ψιθυρίζουμε στη μοίρα περισσότερες από μία φορές, ψιθυρίζουμε στη μοίρα περισσότερες από μία φορές,
  Ψιθυρίζουμε στη μοίρα - κοράκι! Κοράκι!
  . Η ΝΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ MAINSTEIN
  Ο Mainstein κατάφερε να πείσει τον Χίτλερ ότι η επιχείρηση Citadel δεν θα λειτουργούσε, καθώς ο Κόκκινος Στρατός ήταν έτοιμος να αποκρούσει την επίθεση. Και οι Γερμανοί την τελευταία στιγμή άλλαξαν τα σχέδιά τους και εξαπέλυσαν επίθεση στο Ντονμπάς. Και κατάφεραν να πιάσουν αιφνιδιαστικά τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Και διασχίστε τον Ντον. Μεταφέροντας βιαστικά δυνάμεις, ο Κόκκινος Στρατός έριξε στρατεύματα στη μάχη απευθείας από τα κλιμάκια. Οι απώλειες ήταν απτές.
  Αλλά φυσικά, αυτό δεν είναι το κύριο πράγμα.
  Στη μάχη στον Πάνθηρα, πολέμησαν τέσσερα κορίτσια από τη Γερμανία. Φυσικά, ήταν ξυπόλυτοι και με μπικίνι. Και αν πυροβολούσαν ήδη, τότε ακριβώς στο στόχο.
  Η Γκέρντα πάτησε τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε ένα τριάντα τέσσερα και ούρλιαξε:
  - Είμαι μια μεγάλη αγγελιοφόρος λύκου,
  Δεν θα πιστέψω στη μάχη για τα μικροπράγματα!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Ας μην είμαστε μικροπράγματα!
  Και πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Ναι, το πλήρωμα ήταν ξεκαρδιστικό. Κανένα τέτοιο κορίτσι, κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει.
  Και τώρα η Kristina τράβηξε επίσης, σπάζοντας τον πύργο του σοβιετικού KV. Τα κορίτσια χώρισαν με κοσμική δύναμη και ανεμοστρόβιλο. Υπάρχει ξεκάθαρο πάθος μέσα τους.
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης με τη σειρά της, και επίσης με τα γυμνά δάχτυλά της. Και από απόσταση έσπασε ένα σοβιετικό οβιδάκι. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας προβλήθηκε ως καρικατούρα ...
  Η Γκέρντα έβγαλε ακόμη και το σουτιέν της από το στήθος της και τράβηξε τη σκανδάλη με την κατακόκκινη θηλή της. Και ένα βλήμα που διαπερνά την πανοπλία όρμησε προς τον καταστροφικό στόχο.
  Στη συνέχεια, χτύπησε την κατακόκκινη θηλή της, αποκαλύπτοντας το στήθος της και τη Σάρλοτ, τρυπώντας το σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Και έτσι εκτόξευσε ένα καταστροφικό βλήμα και τη ρουμπινί θηλή της Χριστίνας, χτυπώντας με ακρίβεια τον στόχο.
  Και στο τέλος λειτούργησε και το ντύσιμο της Μάγδας με τη φράουλα, φουσκωμένη θηλή της.
  Τα κορίτσια στη μάχη στρώθηκαν ...
  Φαίνεται αστείο. Όμως οι Γερμανοί έφτασαν ακόμα στο Ντον. Πέτυχαν την επιτυχία το καλοκαίρι εξαπολύοντας μια επίθεση γύρω από το Κουρσκ και προς την κατεύθυνση του Βορόνεζ.
  Αυτή η επιτυχία επηρέασε και την πορεία δράσης στη Δύση. Η απόβαση στη Σικελία καθυστέρησε και πάλι. Και ο καιρός στη Μεσόγειο δεν είναι πολύ καλός.
  Και έτσι το πραξικόπημα στην Ιταλία δεν έγινε. Ο Μουσολίνι είναι ακόμα στην εξουσία και οι Γερμανοί δεν εκτρέπουν τις δυνάμεις τους στη Δύση.
  Τον Αύγουστο, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Κουρσκ, στο τέλος κατέλαβαν το Voronezh. Οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού ήταν τεράστιες. Αλλά νέα αποθέματα του επιτοκίου μπήκαν στη μάχη. Και κάπως οι Γερμανοί σταμάτησαν...
  Και μετά φθινόπωρο, βροχές. Τα βαριά γερμανικά τανκς "Panthers", "Tigers" και τα αυτοκινούμενα όπλα "Ferdinanda" άρχισαν να κολλάνε.
  Και τα κορίτσια στον Πάνθηρα δεν είναι τόσο άνετα. Ήδη με μπικίνι παγώνουν.
  Η Γκέρντα, ωστόσο, για κέφι τραγούδησε:
  - Αν δεν υπήρχε χειμώνας,
  Σε πόλεις και χωριά...
  Ποτέ δεν ξέραμε
  Αυτές τις χαρούμενες μέρες!
  Και πάλι, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πατούν τη σκανδάλη και τρυπούν το σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Η Σάρλοτ είπε γελώντας:
  - Ω, παγωνιά, παγωνιά,
  Μη με παγώνεις
  Μη με παγώνεις
  Είμαι πάνω σε ένα άλογο!
  Και επίσης πυροβολήστε με γυμνά δάχτυλα. Είναι σούπερ κορίτσι, φυσικά.
  Αν και, φυσικά, έχει τις πιο μάχιμες σχέσεις με τους άντρες.
  Αλλά η Χριστίνα πυροβόλησε αυτή τη φορά με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, βγάζοντας το σουτιέν της και τρίζοντας:
  -Δεν θα είναι ντροπή για το κορίτσι,
  Πουλήστε τον εαυτό σας για ρούβλια ...
  Περίπολος παγετού-βοεβόδας,
  Παρακάμπτει τα υπάρχοντά του!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης με μια ρουμπινιά θηλή και ούρλιαξε, βλέποντας πώς καιγόταν το σοβιετικό τριάντα τέσσερα:
  - Έχω πλούτη,
  Δεν μπορείς να τα μετρήσεις, ούτε έναν αιώνα...
  Ποιος σκότωσε δεν μετανιώνω
  Εσύ στρατιώτη μη χασμουριέσαι!
  Και η πολεμίστρια θα κλείσει ξανά το μάτι στους συντρόφους της. Τα τέσσερα κορίτσια είναι φυσικά λαμπερά, και ταυτόχρονα μαυρισμένα και μυώδη.
  Όταν τελικά χτύπησαν οι παγετοί και συσσωρεύτηκαν χιονοστιβάδες, η πρωτοβουλία πέρασε στα χέρια του Κόκκινου Στρατού.
  Εδώ, τα σοβιετικά κορίτσια έχουν διακριθεί στη μάχη.
  Η Αλένκα και το τάγμα της τρέχουν να επιτεθούν. Φυσικά, παρά τον παγετό και τις χιονοπτώσεις, τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και με ένα μπικίνι. Και μερικοί μάλιστα άφησαν τους εαυτούς τους μόνο εσώρουχα.
  Η Αλένκα πυροβολεί από πολυβόλο. Οι σφαίρες της είναι ακριβώς στο στόχο. Και τότε το κορίτσι, καθώς το παίρνει, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πετάει ένα θανατηφόρο μπούμερανγκ. Και το κεφάλι των αντιπάλων με μεγάλη ευκολία γκρεμίζει.
  Η πολεμίστρια τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της σαν μαργαριτάρια από το περιδέραιο της βασίλισσας:
  - Το κοινό περιμένει - πένθιμα πρόσωπα,
  Τα κεφάλαια δεν μετράνε - είμαι δολοφόνος!
  Η Anyuta χτύπησε τα γερμανικά στρατεύματα με κεραυνό από την κόκκινη θηλή της και ούρλιαξε:
  - Δεν έχεις δίκιο! Είμαστε ευγενείς πολεμιστές, όχι δολοφόνοι!
  Ο κοκκινομάλλης Alla, του οποίου τα μαλλιά είναι τόσο καυτά και φλογερά που μπορεί να κάψει ολόκληρο σύνταγμα, θα φουντώσει επίσης από τις ρουμπινί θηλές με μύτες καπνού και θα κυλήσουν και θα κάψουν μια ολόκληρη ομάδα εχθρών αμέσως.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  -Ήμουν πολύ ευγενικός.
  Αγαπώ τους ανθρώπους με όλη μου την καρδιά...
  Κάτω από το σημάδι του μπλε αετού
  Το στέμμα σας - επιχρυσωμένο!
  Η Μαρία επίσης σκαρφίζεται από ένα πολυβόλο και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει καπνογόνα με χημεία. Αυτά είναι τα κορίτσια - ένα εξαιρετικό πέρασμα.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Υπάρχει sakura σε κάθε διαμέρισμα,
  Πετάει σαν κακό βέλος...
  Βρέχουμε τους Ναζί στην τουαλέτα,
  Και η σκέψη μας είναι σαν βελόνα!
  Ολυμπιονίκες που σκαρφίζονται στους Ναζί από ένα πολυβόλο. Είναι ένα κορίτσι ήρωα που βρυχήθηκε:
  - Βελόνες μου, βελόνες κοφτερές σαν σφαίρες!
  Φυσικά, οι Γερμανοί δυσκολεύτηκαν πολύ στην ταινία - πιέστηκαν καλά.
  Αυτή είναι η βιασύνη του θανάτου...
  Και ιδού η σκηνή με τον πρωτοπόρο. Το αγόρι έγδυσαν μέχρι το σορτς του και με τα χέρια του δεμένα, τους οδήγησαν ξυπόλητους μέσα στον παγετό. Και χτυπημένο με μαστίγια ....
  Το αγόρι στενάζει και κάνει ένα βήμα μπροστά. Αυτό είναι πολύ σκληρό...
  Και εδώ είναι μια Γερμανίδα Margaret που παίζει φυσαρμόνικα. Κλείνει το μάτι στον πρωτοπόρο και λέει:
  - Γιατί είναι κρύα τα πόδια του αγοριού;
  Ο Pioneer απαντά:
  - Αν ερωτεύτηκες τη μάνα του αγοριού,
  Στην παγωνιά, ξυπόλητος, πήγε στην καρδούλα!
  Η Γερμανίδα γέλασε και παρατήρησε στα καλά ρωσικά:
  - Λοιπόν, μετριάστε τον πρωτοπόρο! Είναι πολύ καλό για την υγεία!
  Και το αγόρι, ξυπόλητο και σχεδόν γυμνό, οδηγήθηκε περισσότερο μέσα στο χιόνι.
  Στη συνέχεια παρουσιάζεται μια νέα μάχη με τους Σοβιετικούς πολεμιστές. Προφανώς είναι απλώς ένα παραμύθι.
  Η Μαργαρίτα, συνθλίβοντας τους αντιπάλους, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, γρύλισε:
  - Υπάρχει ένα μέρος για κατόρθωμα στον κόσμο!
  Και δηλητηριώδεις βελόνες σκορπίστηκαν από το γυμνό πόδι της κοπέλας, χτυπώντας τους Ναζί και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους.
  Η Νατάσα πέταξε και τα δάχτυλα των ποδιών της, δολοφονικά και ούρλιαξε:
  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
  Και τα ξίφη της πέρασαν από τους φασίστες στο μύλο.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Και νέες βελόνες σκορπίστηκαν από τα ξυπόλυτα πόδια της. Και τι στο μάτι, τι στο λαιμό των ναζί στρατιωτών και αεροσκαφών.
  Ναι, ήταν ξεκάθαρο ότι οι πολεμιστές έγιναν ενθουσιασμένοι και εξαγριωμένοι.
  Ο Αυγουστίνος, κόβοντας λευκούς στρατιώτες και τανκς, τσίριξε:
  - Η σιδερένια θέλησή μας!
  Και ένα νέο, θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Και πέφτουν τακνί και λευκοί μαχητές.
  Η Σβετλάνα κόβει στον μυλωνά, τα σπαθιά της είναι σαν κεραυνός.
  Οι Ναζί πέφτουν σαν στάχυα.
  Το κορίτσι πετάει βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Για τη μητέρα η Ρωσία θα κερδίσει!
  Η Μαργαρίτα τσακίζει και τους αντιπάλους.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της πέφτουν. Οι Ναζί πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς. Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Για νέα σύνορα!
  Και τότε το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει ...
  Η μάζα των πτωμάτων των φασιστών στρατιωτών.
  Αλλά η Νατάσα είναι στην επίθεση. Κόβει τους Ναζί μαζί με τα τανκς και τραγουδάει:
  - Η Ρωσία είναι μεγάλη και λαμπερή,
  Είμαι πολύ περίεργο κορίτσι!
  Και οι δίσκοι πετάνε από τα γυμνά πόδια της. Ποιος είδε τους λαιμούς των ναζί. Ναι, αυτό είναι κορίτσι.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Κόβοντας καφέ στρατιώτες και με τα δύο χέρια. Φτύσιμο από ένα σωλήνα. Και ρίχνει θανατηφόρες βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του - καταρρίπτουν τανκς και αεροπλάνα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Ω, μπουλντό, ας πάμε,
  Α, το αγαπημένο μου θα πάει!
  Η Αυγουστίνα, κόβοντας τους Ναζί και εξοντώνοντας τους καφέ στρατιώτες, ουρλιάζει:
  - Όλα δασύτριχα και στο δέρμα ζώου,
  Έσπευσε στα ΜΑΤ με κλομπ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εκτοξεύσει στον εχθρό, κάτι που θα σκοτώσει έναν ελέφαντα, και πολύ περισσότερο ένα τανκ.
  Και μετά τρίξιμο:
  - Λύκοι!
  Η Σβετλάνα στην επίθεση. Κόβει, τσακίζοντας τους Ναζί. Με ξυπόλητα τους εκτοξεύει δώρα θανάτου.
  Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά.
  Συνέτριψε πολλούς μαχητές και ουρλιαχτά:
  - Έρχεται μεγάλη νίκη!
  Και πάλι το κορίτσι είναι σε μια άγρια κίνηση.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρες βελόνες, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Η Μαργαρίτα περνάει στην επίθεση. Τεμαχίζει όλους τους εχθρούς στη σειρά. Τα ξίφη της είναι πιο σκληρά από τις λεπίδες των ανεμόμυλων. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάνε δώρα θανάτου, τανκς και αεροπλάνα καίγονται.
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση. Εξολοθρεύει καφέ πολεμιστές χωρίς τελετή.
  Και άλματα κάθε τόσο, και ανατροπές!
  Και από αυτήν πετάνε δώρα αφανισμού.
  Και οι ίδιοι οι Ναζί πέφτουν νεκροί. Και συσσωρεύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τρίζει:
  - Είμαι Αμερικανός καουμπόι!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν τη βελόνα.
  Και μετά καμιά δεκαριά βελόνες!
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι επίσης πολύ κουλ.
  Και ρίχνει με ξυπόλητα, και φτύνει από ένα καλαμάκι.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας αστραφτερός θάνατος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε!
  Και πάλι ομορφιά σε κίνηση.
  Η Ζόγια εισβάλλει σε μπλοκάρισμα πτωμάτων Ναζί. Και μπούμερανγκ της καταστροφής πετάνε επίσης από τα γυμνά πόδια της.
  Και οι καφέ πολεμιστές πέφτουν και πέφτουν συνέχεια.
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, θα κερδίσεις!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού. Που σκάβουν κατευθείαν στο λαιμό των Ναζί.
  Πέφτουν νεκροί.
  Ή μάλλον, εντελώς νεκρός.
  Ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Συντρίβει καφέ στρατεύματα. Τα ξίφη της μεταφέρονται με δύο χέρια. Και είναι τόσο μεγάλη πολεμίστρια.
  Ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα φασιστικά στρατεύματα.
  Κορίτσι με κόκκινα μαλλιά βρυχάται:
  - Το μέλλον είναι κρυμμένο! Αλλά θα είναι νικηφόρα!
  Και στην επίθεση, μια καλλονή με φλογερά μαλλιά.
  Ο Αυγουστίνος βρυχάται σε άγρια έκσταση:
  - Οι θεοί του πολέμου θα σκίσουν τα πάντα!
  Και ο πολεμιστής στην επίθεση.
  Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολλές κοφτερές, δηλητηριώδεις βελόνες.
  Η Σβετλάνα στη μάχη Και τόσο αστραφτερό και μαχητικό. Τα γυμνά της πόδια ρίχνουν τόσα πολλά θανατηφόρα πράγματα. Όχι άντρας, αλλά θάνατος με ξανθά μαλλιά.
  Αλλά αν σπάσει, τότε δεν μπορείτε να το σταματήσετε.
  Η Σβετλάνα τραγουδά:
  - Η ζωή δεν θα είναι μέλι,
  Αυτό το άλμα σε έναν στρογγυλό χορό!
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα -
  Η ομορφιά μετατρέπει τον άντρα σε σκλάβο!
  Και στην κίνηση του ξυπόλητου κοριτσιού υπάρχει ολοένα και περισσότερη οργή.
  Η Μαργαρίτα είναι ένα καταιγιστικό κορίτσι στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πεταχτούν αμέσως εκατό Ναζί και δέκα τανκς.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και θα τρέχει τον μύλο με σπαθιά - τα βαρέλια των τανκς πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα επιτάχυνε τις κινήσεις της. Το κορίτσι κόβει τους καφέ πολεμιστές. Και ενώ φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει την αυτοκρατορία της Ρωσίας.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Ναζί με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Η Νατάσα είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει, και τανκς και αεροπλάνα παραστρατούν.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρέας και μεταλλική σαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με σπασμένους λαιμούς, ξαπλωμένοι σε σωρούς από πτώματα, καθώς και σπασμένα τανκς και κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Αυγουστίνος είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Ναζί. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Ναζί και μια ντουζίνα τανκς διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Δεν θα τολμήσεις να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν δίνει ούτε ένα γραμμάριο ανάπαυλα. Κορίτσι Wild Terminator.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Ναζί. Και η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων.
  Οι πέντε ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Μια πραγματικά ωραία παράσταση αποδείχτηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους καφέ μαχητές.
  Στον αγώνα και η Μαργαρίτα. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τανκς ακόμα και αεροπλάνα.
  Και η Νατάσα είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη διακόψει.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya είναι σε κίνηση και έχει κόψει πολλούς καφέ πολεμιστές.
  Και ξυπόλητα πετάνε βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετούν θανατηφόρες βελόνες, που χτυπούσαν πεζικό και αεροσκάφη.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Ναζί και τα τανκς τους, συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και η πολεμίστρια, μόλις πετάξει ένα μπιζέλι με τα δάχτυλα των ποδιών της, έτσι αμέσως χίλιοι Ναζί πέταξαν στον αέρα. Ναι, ο στρατός της καφέ, κολασμένης αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι ναζί πεθαίνουν και αεροπλάνα πέφτουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια σε μια άγρια κίνηση. Επιτίθεται στους Ναζί. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια ρίχνει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διασχίζει τους αντιπάλους και πώς να βρυχάται:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και εκτελεί έναν άγριο μύλο με σπαθιά, σαρώνοντας τανκς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Όμως η κόμπρα του Αυγουστίνου πέρασε στην επίθεση. Αυτή η γυναίκα είναι ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα ξίφη της είναι σε δράση και κόβουν κρέας και μέταλλο.
  Η Σβετλάνα πηγαίνει επίσης στην επίθεση. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Μόλις ψιλοκόψουν, έτσι σκουπίζεται η μάζα των πτωμάτων, και πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσει σε μικρά κομμάτια.
  Η Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς καφέ μαχητές. Και κόβει μεγάλα κενά.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και χτυπήστε με ανανεωμένο σθένος.
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι ακόμα πιο έξαλλη. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Δεν είναι πολύ καλό για αυτούς να αντιστέκονται σε τέτοια κορίτσια.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Το τρέξιμο επί τόπου είναι κοινός συμφιλιωτής!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των κεφαλών του καφέ στρατού γύρισε πίσω και τα τανκς καίγονταν.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίστε τον εαυτό σας μια τέτοια κίτρινη αρμάδα.
  Η Zoya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τρυπούν το λαιμό τους και φτιάχνουν φέρετρα, κάνουν τανκς και αεροπλάνα να εκραγούν.
  Η Ζόγια το πήρε και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Νατάσα φώναξε με χαρά:
  Εσύ λοιπόν φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και από τα γυμνά της πόδια πώς θα πετάξει η λεπίδα. Και θα χτυπήσει πολλούς μαχητές, κόβοντας πύργους από τανκς.
  Ο Αυγουστίνος εν κινήσει. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Σαν προλεταριακό πανό που κυματίζει. Αυτή η κοπέλα είναι μια αληθινή μοχθηρία.
  Και κόβει αντιπάλους - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο κάθαρμα!
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει κεφάλι ταύρου - δεν θα τρελαθούν οι μαχητές!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι, σπάζοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Μεγάλο και κουλ κορίτσι!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που θα δαγκώσει οποιονδήποτε!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα θα εξαπολύσει μια δολοφονική.
  Η Σβετλάνα στη μάχη δεν είναι κατώτερη από τους αντιπάλους. Όχι κορίτσι, αλλά να τελειώνω με μια τέτοια μάγισσα στις φλόγες.
  Και ουρλιάζει:
  - Τι γαλάζιος ουρανός!
  Ο Augustine, ελευθερώνοντας μια λεπίδα με το γυμνό της πόδι, κόβοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η Σβετλάνα, τεμαχίζοντας εχθρούς και καταρρίπτοντας αεροπλάνα, κελαηδούσε:
  - Ένας ανόητος δεν χρειάζεται μαχαίρι ....
  Η Ζόγια έτριξε, πετώντας βελόνες με τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της:
  - Θα του πεις ψέματα από τρία κουτιά!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Ναζί, πρόσθεσε:
  - Και κάνε μαζί του μια δεκάρα!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα πηδήξουν. Είναι τόσο αιματηροί και ψύχραιμοι. Γενικά, έχουν πολύ ενθουσιασμό.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό και ο τύπος έχει ενδιαφέρον ...
  Η Μαργαρίτα σφύριξε απαντώντας:
  - Σκοτώνουμε τους πάντες - με γυμνά πόδια!
  Το κορίτσι είναι πράγματι τόσο ενεργός τερματιστής.
  Η Νατάσα τραγούδησε στην επίθεση:
  - Ιερός πόλεμος!
  Και ο πολεμιστής εκτόξευσε ένα αιχμηρό δίσκο-μπούμερανγκ. Πέταξε σε ένα τόξο, έκοψε πολλούς Ναζί και πύργους δεξαμενών.
  Ο Ζόγια πρόσθεσε, συνεχίζοντας την εξόντωση:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και νέες βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησαν πολλά μαχητικά και αεροσκάφη.
  Το ξανθό κορίτσι είπε:
  - Ματ ο αντίπαλος!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Ο Αυγουστίνος, κουνώντας τα πόδια της και πετώντας σβάστικες με αιχμηρές άκρες, γάργαρε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και τώρα ένας δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια των πολεμιστών. Το κρέας σκίζεται και οι πύργοι των δεξαμενών γκρεμίζονται.
  Και ουρλιάζει πάλι:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Η Νατάσα πέταξε στον αέρα. Διέλυσε αντιπάλους και φτερωτούς γύπες και εξέδωσε:
  -Είμαστε λύκοι, τηγανίστε τον εχθρό!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα θα πετάξει ένας πολύ θανατηφόρος δίσκος.
  Η κοπέλα μάλιστα στρίβει σε έκσταση.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Οι γόβες μας αγαπούν τη φωτιά!
  Ναι, τα κορίτσια είναι πραγματικά σέξι.
  Και έκλεισε το μάτι στους πολεμιστές. Γελούν και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους ως απάντηση.
  Η Νατάσα έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Στον κόσμο μας δεν υπάρχει χαρά, χωρίς αγώνα!
  Η Νατάσα συμφώνησε:
  - Αν δεν υπάρχει δύναμη, τότε ναι ...
  Αλλά εμείς οι πολεμιστές είμαστε πάντα υγιείς!
  Το κορίτσι πέταξε βελόνες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ανατίναξε μια μάζα από τανκς και τραγούδησε:
  - Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Και έτοιμος για δράση!
  Μετά από αυτό, η Νατάσα έκοψε ξανά τους εχθρούς, κατεδαφίζοντας τους πύργους των δεξαμενών.
  Η Ζόγια είναι ένα πολύ γρήγορο μωρό. Εδώ εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι στους Ναζί. Και έσκισε μερικές χιλιάδες από μια έκρηξη.
  Μετά ψέλλισε:
  - Μη σταματάς, οι γόβες μας αστράφτουν!
  Και ένα κορίτσι με δαντέλα μάχης!
  Ο Αυγουστίνος στη μάχη επίσης δεν είναι αδύναμος. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Σαν από δέσμη αλυσίδων χτυπάει άουτ.
  Και κόβοντας τους αντιπάλους - τραγουδάει:
  - Προσοχή, θα είναι χρήσιμο
  Θα γίνει πίτα το φθινόπωρο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος πραγματικά οργώνει στη μάχη σαν διάβολος σε ταμπακιέρα.
  Και να πώς παλεύει η Σβετλάνα. Και οι Ναζί το παίρνουν από αυτήν.
  Και αν χτυπήσει, θα χτυπήσει.
  Από αυτό πετούν αιματηρές πιτσιλιές.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε σκληρά όταν πέταξαν μεταλλικές πιτσιλιές από το γυμνό της πόδι, που έλιωσαν τα κρανία και τους πύργους των δεξαμενών:
  - Δόξα στη Ρωσία, πολύ ακόμη δόξα!
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Εδώ τα κορίτσια ανέλαβαν τους Ναζί. Έτσι κόβονται και τεμαχίζονται. Όχι πολεμιστές, αλλά πραγματικά πάνθηρες που έχουν σπάσει την αλυσίδα.
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τον καφέ στρατό και κόβοντας τα τανκς, σήκωσε:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  
  . Ο ΛΑΘΟΣ ΔΙΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΡΛΑΝ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Η προσγείωση όμορφων κοριτσιών από τον εικοστό πρώτο αιώνα βοηθά τον δισέγγονο του Ταμερλάνου να διατηρήσει την εξουσία και επιπλέον, να ανοίξει το δρόμο για την επέκταση της αυτοκρατορίας.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Μετά το θάνατο του Ταμερλάνου το 1405, ο δισέγγονος του Μοχάμεντ Τζαχανγκίρ ανακηρύχθηκε διάδοχός του. Ήταν ακόμα ένα αγόρι περίπου εννέα ετών και είχε έναν αντιβασιλέα. Και η Αλένκα έγινε το δεξί χέρι του Ταμερλάνου και μετά έγινε η πρώτη του γυναίκα.
  Το για πάντα νεαρό κορίτσι ήταν μια μάγισσα που διέθετε κολοσσιαία δύναμη. Και έγινε ο πραγματικός κυρίαρχος της αυτοκρατορίας του μεγάλου διοικητή.
  Η Αλένκα είναι ένα ηρωικό κορίτσι μέχρι στιγμής αποδείχθηκε ότι έχει συνδεθεί με τον πόλεμο με διάφορα είδη σατράπων του Ταμερλάνου.
  Εδώ είναι η πρώτη της μεγάλη μάχη.
  Ο εχθρός έχει έναν αρκετά μεγάλο στρατό. Αλλά η Αλένκα δεν ντρέπεται.
  Εδώ οδηγεί προσωπικά τους μαχητές στην επίθεση. Και μαζί της μια ομάδα μαγισσών που λατρεύουν τον Παντοδύναμο Θεό Ρόντ.
  Εδώ η Alyonka κουνάει τα ξίφη της, κάνει μια δεξίωση - έναν μύλο και κόβει τα κεφάλια των Μουτζαχεντίν.
  Ο πολεμιστής σφυρίζει... Τα κοράκια λιποθυμούν και τρυπούν τις κορυφές των ξυρισμένων πολεμιστών των επαναστατών.
  Η Αλένκα πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κόβοντας τα κεφάλια, στους αγωνιστές και τραγούδησε:
  - Είμαι μεγάλη σουλτάνα,
  Και στις μάχες το αταμάν!
  Η Anyuta κόβει επίσης εχθρούς. Τους κόβει τα κεφάλια με τα ξίφη των μαγισσών της.
  Και μετά με γυμνό πόδι, σαν να πετούσε κάτι θανατηφόρο.
  Και τραγουδήστε:
  - Μπορούμε όλοι
  Είμαστε εντάξει...
  Προσεκτικά -
  Είμαστε ξυπόλητοι!
  Και μετά από αυτό, η κοπέλα θα πάρει και θα δείξει τη μακριά γλώσσα της.
  Μετά θα φτύσει τον εχθρό και θα κλείσει το μάτι με μάτια ζαφείρι.
  Αγωνίζεται και η κοκκινομάλλα Άλλα. Τα χάλκινα κόκκινα μαλλιά της δίνουν στο κορίτσι μια ομοιότητα με τη δάδα ενός Ολυμπιονίκη.
  Τα ξίφη της κρατούν δεξίωση - πεταλούδα.
  Τότε τα γυμνά δάχτυλα των σαγηνευτικών ποδιών ρίχνουν δηλητηριώδεις βελόνες που τρυπούν τους εχθρούς.
  Ο Αλλάχ το πήρε και τραγούδησε:
  - Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί από όλους,
  Ο κακός θα καταστραφεί σε στάχτη!
  Τσακώνεται και η Μαρία. Τα ξίφη της είναι σαν τις λεπίδες ενός ελικοπτέρου υψηλής ταχύτητας. Άρα όλα κόβονται ανηλεώς.
  Και το γυμνό τακούνι εκτοξεύει ένα εκρηκτικό πακέτο με καταστροφή.
  Η πολεμίστρια Μαρία τραγούδησε:
  Δείτε την έκλειψη στον ουρανό
  Αυτά τα κορίτσια υπογράφουν!
  Οι Ολυμπιακοί αγώνες επίσης. Τα ξίφη της είναι σαν δοκοί φάρων, που μακραίνουν. Και κόψτε τους εχθρούς επί τόπου.
  Η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού πέταξε μια βαριά βόμβα και ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Είμαι πιο δυνατός από όλους στον κόσμο,
  Ας το κάνουμε πιο γρήγορο!
  Και οι κόκκινες θηλές της ήταν εκτεθειμένες, και πώς θα τις χτυπούσε ο κεραυνός. Και ψήθηκαν εκατό ολόκληροι εχθροί.
  Ο εχθρός ηττήθηκε. Και σπασμένο εντελώς και άνευ όρων.
  Μερικές ακόμη μικρότερες νίκες, και οι υπόλοιποι σατράπες έσπευσαν να αναγνωρίσουν την εξουσία του νεαρού κληρονόμου.
  Ο Muhammad Jihangir κέρδισε με αυτόν τον τρόπο ήταν σε θέση να ενισχύσει την εξουσία του πάνω στην αυτοκρατορία. Αν και ήταν ο ηγεμόνας καθαρά τυπικά. Η μητριά-προγιαγιά του βασίλευε πραγματικά.
  Η αυτοκρατορία του Τιμουράτ ήταν μεγάλη. Ωστόσο, δεν έλεγχε ολόκληρο τον κόσμο.
  Η Αλένκα έκανε το πρώτο της ταξίδι στην Ινδία - για να καταλάβει τις νότιες περιοχές της.
  Η κοπέλα, όπως πάντα, τσακώθηκε προσωπικά, και με τις τέσσερις φίλες της.
  Η Αλένκα σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους.
  Μερικές φορές κατά τη διάρκεια του καβγά, έβγαζε το σουτιέν της. Και οι ρουμπινί θηλές έριξαν κεραυνούς. Τα οποία κάηκαν από τον εχθρό με ολόκληρα συντάγματα.
  Ωστόσο, άλλα κορίτσια, ειδικά οι μεγάλοι Ολυμπιακοί Αγώνες, μπορούσαν να ξεφλουδίσουν από τις κόκκινες θηλές και να απαθανατίσουν πολλούς εχθρούς.
  Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα κορίτσια.
  Η Ινδία κατακτήθηκε πλήρως το 1408. Και η αυτοκρατορία ενισχύθηκε.
  Στη συνέχεια ακολούθησε εκστρατεία κατά της Αιγύπτου. Και πάλι νίκες, ήττες αντιπάλων και συλλήψεις.
  Η Αλένκα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε ειδικό αρακά, μέσα στον οποίο υπήρχε ένα πολύ καταστροφικό εκρηκτικό.
  Και διχασμένοι εχθροί.
  Αλλά ο Άλλας και η Ολυμπιάδα το πήραν και ο Εμίρης της Αιγύπτου, πιάνοντας τα χέρια και τα πόδια του με τα γυμνά του δάχτυλα, το έσκισε επιπόλαια.
  Στη συνέχεια, τα κορίτσια γέλασαν στα πνεύμονά τους και τραγούδησαν:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Ας μην αστειευόμαστε με αυτό!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το χωρίσουμε!
  Μετά τον καυγά, τα κορίτσια ανάγκασαν τους λίγους άντρες που επέζησαν να προσκυνήσουν και να φιλήσουν τα γυμνά, σκληρυμένα, ματωμένα πόδια τους.
  Έτσι ο Αιγύπτιος βεζίρης γονάτισε και φίλησε το γυμνό πόδι της Αλένκα.
  Το κορίτσι άρπαξε τη μύτη του με τα γυμνά της πόδια. Και έσφιξε δυνατά.
  Αυτός που βρυχάται...
  Η Αλένκα τον σήκωσε με το πόδι της και με τη βίαιη δύναμή της τον πέταξε μακριά, σε απόσταση από το πεδίο ενός βέλους με μακρύ τόξο.
  Έχοντας κατακτήσει την Αίγυπτο, οι Τζενγκιζίδες προχώρησαν παραπέρα... Έχοντας φτάσει και κατέλαβε το Μαρόκο.
  Η Αλένκα δεν έχει πάει ακόμα στην Ευρώπη. Το βλέμμα της στράφηκε προς την ανατολή. Στην πραγματικότητα, η Κίνα απαλλάχθηκε από τη δύναμη των Μογγόλων και εκεί χρειάστηκε να αποκατασταθεί η δύναμή τους.
  Το 1415 ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά της Κίνας. Ο Μοχάμεντ ήταν ήδη αρκετά ενήλικας και ο ίδιος ηγήθηκε της εκστρατείας.
  Αλλά στην πραγματικότητα, ο Αλένκα έλεγχε τον στρατό του. Φαίνεται να είναι μια θετή μητέρα-προγιαγιά και ένα αιώνιο κορίτσι. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Αλένκα δεν έκανε σεξ.
  Η ίδια διάλεξε τους πιο όμορφους, μυώδεις νέους για τον εαυτό της και έκανε έρωτα με διάφορους τρόπους, και ταυτόχρονα με αρκετούς.
  Λοιπόν, συγχωρέθηκε, όπως και οι άλλες τέσσερις μάγισσες. Και οι πέντε αυτοί πολεμιστές ήταν ανίκητοι.
  Εδώ βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν τεράστιο στρατό της Κίνας.
  Η Alyonka πραγματοποίησε για πρώτη φορά μια τεχνική κεραυνού με σπαθιά.
  Και τόσα πολλά κεφάλια των πολεμιστών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας πέταξαν.
  Στη συνέχεια, η Αλένκα πέταξε πολλούς δίσκους με άκρες διαμαντιών με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ο καθένας από αυτούς σκότωσε δώδεκα αντιπάλους.
  Το κορίτσι έκοψε με σπαθιά και τραγούδησε:
  - Είμαι πολεμιστής της υψηλότερης τάξης,
  Και κλέψτε παιχνιδιάρικα την ταμία!
  Στη συνέχεια, η Anyuta πήρε και έκοψε με σπαθιά, δίνοντας την τεχνική "σουπιές", έκοψε πολλούς αντιπάλους και μετά τραγούδησε:
  - Είμαι το πιο κουλ κορίτσι
  Θα γιορτάσουμε την επιτυχία!
  Τότε η τρομερή πολεμίστρια έδειξε τη γλώσσα της.
  Και πώς έφτυνε σαν πύρινη κολόνα.
  Έτσι αμέσως αποτεφρώθηκαν διακόσιοι Κινέζοι.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα ήταν σε πλήρη ενθουσιασμό. Έκοψε τους Κινέζους, κόβοντάς τους τα κεφάλια σαν ξυράφι.
  Την ίδια στιγμή, οι πολεμιστές πέταξαν με θανατηφόρα δύναμη ένα μπιζέλι αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και έσκισε πολλούς αντιπάλους, και κελαηδούσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Η Μαρία, ανατέμνοντας τους αντιπάλους, και έχοντας κάνει την υποδοχή της λιβελλούλης, απάντησε με ένα χαμόγελο των δοντιών της:
  - Για τον υπέροχο χώρο!
  Και πάλι πέταξε το θανατηφόρο δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Ολυμπιάδα κόβει και τους εχθρούς με σπαθιά. Είναι σαν τις λεπίδες του ανεμόμυλου. Και έκοψαν τους Κινέζους, και τους έκοψαν τα κεφάλια.
  Ο Ολυμπίας έδωσε ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του. Και έσκασε, στέλνοντας ένα ολόκληρο τάγμα σε άλλη διάσταση.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Δόξα στις διαστημικές εκτάσεις,
  Φτάνει η ανόητη κουβέντα!
  Μετά από αυτό, και τα πέντε όμορφα, δυνατά και ανίκητα κορίτσια μάγισσας πώς να σφυρίζουν. Και τα κοράκια, ολόκληρα σύννεφα, παθαίνουν καρδιακή προσβολή, πέφτουν άναυδοι και τρυπούν τα κρανία των Κινέζων στρατιωτών.
  Εδώ είναι ένα ωραίο πράγμα.
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  - Ο πόλεμος πάει πολύ καλά,
  Νίκη σκίζουμε το σκορ!
  Τα κορίτσια, βέβαια, αλωνίζουν τους Κινέζους σαν τα καρύδια με τη βαριοπούλα. Αυτό κόβουν τα κορίτσια εξολοθρευτές, χωρίς να ξεχνούν να πετούν μεγάλα, θανατηφόρα δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Εδώ η Αλένκα βγάζει το σουτιέν της. Και οι κόκκινες θηλές της ήταν εκτεθειμένες, και το γεμάτο στήθος της έγινε τόσο σαγηνευτικό.
  Και τώρα η αστραπή θα πετάξει από τα γυαλιστερά βυζιά της. Πέσε πάνω στους Κινέζους, με άγρια δύναμη.
  Η Αλένκα πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσκισε μια μεγάλη μάζα αντιπάλων σε μικρά κομμάτια και κελαηδούσε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και μετά έσκισε το χέρι ενός Κινέζου στρατηγού, και έτσι πέρασε, και τρύπησε το μάτι ενός άλλου αξιωματούχου με τον δείκτη της.
  Ο Anyuta δήλωσε έξυπνα, συντρίβοντας τους εχθρούς:
  Είμαστε κουλ κορίτσια!
  Και εξέθεσε και το στήθος της, βγάζοντας το σουτιέν της. Και μετά από τις θηλές του βατόμουρου, χτύπησε κεραυνός. Και υπήρξε ολοκληρωτική καταστροφή.
  Και οι Κινέζοι απανθρακώθηκαν πλήρως, και κυριολεκτικά κατέληξαν σε ένα βαθύ φέρετρο. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα πάρουν φέρετρο.
  Τα κορίτσια οργάνωσαν μια κολοσσιαία σφαγή για τους Κινέζους. Τόσοι ανόητοι άνθρωποι πέθαναν.
  Η Anyuta το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι η πιο δυνατή γυναίκα,
  Πρέπει να με βιάσουν!
  Η Άλλα συμμετέχει επίσης σε μάχες. Είναι ένα τόσο σκληρό και αιματηρό κορίτσι.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν δηλητηριώδεις και καταστροφικές βελόνες. Αυτό είναι το κοκκινομάλλης εξολοθρευτής.
  Και μετά ξεγύμνωσε το στήθος της. Και από τη ρουμπινιά θηλή θα πάρει και θα εκραγεί με κολοσσιαία καταστροφική δύναμη. Ένα ολόκληρο τάγμα Κινέζων στρατιωτών κάηκε.
  Και ιδού η Άλλα, της οποίας τα χάλκινα μαλλιά, σαν το λάβαρο των προλετάριων, κυματίζουν στον άνεμο.
  Και η κοπέλα το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  -Η μεγαλύτερη χώρα μας είναι
  Ο ιός-Σατανάς θα καταστραφεί!
  Η Μαρία παλεύει επίσης με επιθετικότητα και θανατηφόρες ταλαντεύσεις, ξαπλώνει τους εχθρούς και κυριολεκτικά τους πετάει τα κεφάλια.
  Και τα ξίφη της κοπέλας είναι πολύ κοφτερά, σαν ξυράφια, και προκαλούν ολοκληρωτικό φόνο.
  Η Μαρία πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κάτι που έφερε ολοκληρωτικό θάνατο και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα - τη μεγάλη μας Μητέρα!
  Και η πολεμίστρια πήρε και ξεγύμνωσε το γεμάτο στήθος της. Και οι θηλές φράουλας της πήραν και χτυπήθηκαν με πάλσαρ μεγάλης, καταστροφικής δύναμης.
  Και τόσοι πολλοί εχθροί καταστράφηκαν αμέσως που στην Κίνα πολλά παιδιά έμειναν ορφανά.
  Η Μαρία το πήρε και ξεγύμνωσε τα δόντια της, ούρλιαξε:
  - Είμαστε υπέρ της ειρήνης για τη φιλία,
  Για τα χαμόγελα του κόσμου...
  Για την εγκαρδιότητα των συναντήσεων!
  Olympias - αυτό το ήρωα κορίτσι στη μάχη είναι σαν ένα πραγματικό, και πολύ, εξαιρετικά επιθετικό θηρίο.
  Πήρε και με τα γυμνά της πέλματα πέταξε ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά. Για αυτό, το κορίτσι έπρεπε ακόμη και να πέσει ανάσκελα.
  Και τότε η Ολυμπία ξεγύμνωσε το γεμάτο στήθος της, που έχει μέγεθος καρπούζι.
  Και ο πολεμιστής το πήρε και, σαν ολόκληρος καταρράκτης πάλσαρ, θα φορτώσει τα στρατεύματα της Κίνας. Και πόσοι κίτρινοι στρατιώτες πέθαναν ταυτόχρονα.
  Η κοπέλα με ανοδική σωματική διάπλαση το πήρε και το έσκασε με μεγάλη δύναμη και ενέργεια φωτιάς. Εδώ είναι που κάνει πολύ ζέστη. Και η γη καίγεται, σαν να χύθηκε ναπάλμ στα κεφάλια των Κινέζων. Και πολλά καίγονται εκεί... Ένας Κινέζος στρατηγός, έχοντας καεί ζωντανός, κατάφερε να λαλήσει.
  Και αμέσως, πέντε κορίτσια σφύριξαν, και ακολούθησε μια εκκωφαντική πτώση ενός ολόκληρου σύννεφου κοράκια, και τρύπησαν τα κεφάλια των Κινέζων.
  Τα κορίτσια παρατάσσονται στο πεντάγωνο, και θα συντριβούν από διαβολική ενέργεια.
  Αλλά και άλλα κορίτσια μπήκαν στη μάχη κατά των Κινέζων. Η Αναστασία Βεντμάκοβα εμφανίστηκε στο αεροσκάφος επίθεσης.
  Και το πήρε και εξαπέλυσε την καταστροφή με τη βοήθεια ενός γυμνού, λαξευμένου ποδιού, και κατέστρεψε ένα ολόκληρο κινεζικό τάγμα με έναν εκτοξευτή πυραύλων.
  Η Αναστασία τραγούδησε:
  - Ενα δύο τρία τέσσερα πέντε -
  Η μάγισσα άρχισε να σκοτώνει!
  Και η πολεμίστρια με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της πάτησε το κουμπί του joystick και ο πύραυλος πετάει ξανά, με εκπληκτική ταχύτητα και εκτοξεύοντας ένα μεγάλο ρεύμα καταστροφής και θανάτου.
  Το πήρε η Ακουλίνα Ορλόβα και επίσης ξεγύμνωσε το στήθος της. Και το πήρε, πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο κουμπί του joystick.
  Και ένας πύραυλος θα απογειωθεί με μια ακατανόητη, κοσμική δύναμη.
  Και τώρα έμειναν μόνο κέρατα και πόδια από το κινεζικό τάγμα.
  Η Ακουλίνα Ορλόβα το πήρε και τσίριξε:
  - Η μεγάλη δύναμη του Svarog,
  Θα δούμε τη δύναμη, τη δύναμη του Θεού!
  Και η πολεμίστρια πίεσε τη γυμνή, στρογγυλή, ροζ και πολύ χαριτωμένη κυρτή φτέρνα της στο πεντάλ.
  Κατέστρεψε μια βόμβα κενού, στέλνοντας ένα ολόκληρο σύνταγμα Κινέζων στον κάτω κόσμο.
  Έπειτα πρόσθεσε ζωηρά:
  - Η Ρωσία είναι πάρα πολύ, μην επιθυμείτε,
  Τότε θα έχετε έναν πολύ δροσερό παράδεισο!
  Η Mirabela Magnetic είναι επίσης ένα πολύ ενεργητικό κορίτσι. Και η πολεμίστρια το πήρε και πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και πώς χτυπάει τον εχθρό με ένα επιθετικό άλμα.
  Και η μάζα των Κινέζων θα καεί αμέσως και θα γίνει στάχτη.
  Η Μιραμπέλα το πήρε και πάτησε το κουμπί του joystick με μια θηλή φράουλα, και θα το πάρει, ένας πύραυλος θα πετάξει.
  Και τόσοι πολλοί μαχητές κάηκαν αμέσως, και πήγαν μεταφορικά στην κόλαση ή στον παράδεισο, ή ίσως ακόμη και σε ένα μέρος όπου τα παραμύθια είναι ήδη πιο δροσερά από οποιαδήποτε ανθρώπινη φαντασία.
  Η Μιραμπέλα το πήρε και τραγούδησε:
  Η δύναμή μας είναι τόσο μεγάλη
  Ας καταστρέψουμε όλη την Κίνα...
  Θα χτίζουμε για τους αιώνες -
  Στον ουρανό, στη θάλασσα και στη στεριά!
  Και τα τρία επιθετικά αεροσκάφη, σαν να γαμούσαν κινεζικά στρατεύματα. Και οι πύραυλοι των κοριτσιών είναι ιδιαίτεροι, επαναχρησιμοποιούμενοι, χάρη στην δυνατή μαγεία.
  Και χιλιάδες πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας πηγαίνουν στους προπάτορες.
  Και τότε η Νατάσα το πήρε και εκτόξευσε ρουκέτες με δηλητηριώδεις βελόνες από το επιθετικό της αεροσκάφος.
  Αυτά θα πετάξουν και σε μια στιγμή πολλοί αντίπαλοι θα καταστραφούν χωρίς καμία τελετή.
  Και ο ανώτατος αξιωματούχος της Κίνας από την πρώτη φορά πήρε και κάηκε σε μια μανιασμένη και ανελέητη φωτιά.
  Η Νατάσα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Πώς ζήσαμε, τσακωθήκαμε
  Και μη φοβάσαι τον θάνατο...
  Έτσι από εδώ και πέρα, εσύ και εγώ θα ζούμε...
  Και στον έναστρο ουρανό
  Και σιωπή στο βουνό -
  Κύμα θάλασσας και μανιασμένη φωτιά,
  Και σε έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Τα κορίτσια συνέτριψαν έναν στρατό της Κίνας. Αλλά μια άλλη μεγάλη ορδή της Ουράνιας Αυτοκρατορίας έγειρε προς το μέρος τους.
  Η Αλένκα εκτός από σπαθιά κατασκεύαζε και πολυβόλα. Και ας γράφουμε στα κινέζικα με τα δύο χέρια ταυτόχρονα. Και εξολόθρευσε πλήρως τον στρατό της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Το κορίτσι φλεγόταν.
  Παράλληλα, έβγαλε το σουτιέν της και αποκάλυψε τις κατακόκκινες θηλές της. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Και από τα βυζιά της σαν μπουμπούκια τριανταφυλλιάς πέταξε μια θανατηφόρα δύναμη κεραυνού.
  Και ένα ολόκληρο τάγμα Κινέζων κάηκε και καταστράφηκε.
  Η Αλιόνκα το πήρε και τραγούδησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα σπάσουμε όλους τους Κινέζους σε κομμάτια,
  Καταστροφή μέσα μας, δύναμη της εξουσίας!
  Η Anyuta επίσης σκαρφίζεται στους εχθρούς. Παράλληλα, χρησιμοποιεί ειδικά, αυτοσχέδια πολυβόλα. Αυτά είναι απλώς ολοκληρωτική καταστροφή αντιπάλων. Και στήνουν ολόκληρους σωρούς από πτώματα.
  Και τόσοι Κινέζοι καταστράφηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  Η Anyuta πέταξε ένα δώρο αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και διέλυσε μια μάζα Κινέζων στρατιωτών.
  Στη συνέχεια, το κορίτσι από τις κατακόκκινες θηλές της, καθώς αναλαμβάνει τους μαχητές της ουράνιας αυτοκρατορίας, το λουπανέτ.
  Και ολόκληρο το εχθρικό σύνταγμα θα καεί αμέσως.
  Τότε η Anyuta κελαηδάει:
  - Με την οργή μας, συντρίβουμε την Κίνα,
  Πιστεύω, φυσικά, θα τους κερδίσουμε όλους!
  Το μαχητικό κορίτσι Alla παλεύει επίσης με επιθετικό αυθορμητισμό.
  Και τα μαλλιά της είναι τόσο χάλκινα κόκκινα και λαμπερά σαν τις φλόγες μιας φωτιάς της Ιεράς Εξέτασης.
  Η πολεμίστρια το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου. Έσκισε πολλούς Κινέζους.
  Ακόμη και τα κεφάλια τους κύλησαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Μετά από αυτό, ο πολεμιστής από ρουμπινί θηλές θα φορτίσει με μια ολόκληρη σειρά πάλσαρ. Πήραν λοιπόν και έκαψαν δύο ολόκληρα συντάγματα Κινέζων.
  Ο πολεμιστής της υπερτάξεως το πήρε και τραγούδησε:
  - Θα νικήσουμε τους εχθρούς, το ξέρω σίγουρα,
  Δεν θα αφήσουμε την Κίνα να καταλάβει ολόκληρο τον κόσμο!
  Και η κοκκινομάλλα το πήρε και σφύριξε από τα πολύ όμορφα ρουθούνια της.
  Και οι μύτες και των πέντε είναι πολύ κομψές.
  Και τα πόδια είναι τόσο σαγηνευτικά και ευκίνητα, και δεν λερώνονται καθόλου. Οι πολεμιστές εδώ έχουν εξαιρετική σειρά. Και έχουν μια μοναδική γοητεία, και ένα μάτι και μια επίθεση. Απέναντι σε ένα τέτοιο κορίτσι, σκέψου ότι κανένας στρατός, ακόμα και όπως η Κίνα, δεν θα αντισταθεί!
  Ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά, η Μαρία, τσακώνεται πολύ επικίνδυνα. Και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της πετάνε πολύ θανατηφόρα και καταστροφικά πράγματα.
  Αλλά αν λειτουργούν και οι θηλές στήθους φράουλας. Και από αυτούς θα πέσει κεραυνός με κολοσσιαία θανατηφόρα δύναμη.
  Και ένα άλλο κινέζικο σύνταγμα θα καεί αμέσως.
  Η Μαρία το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι κορίτσι, ξέρεις, αγαπητέ,
  Όμορφη από κάθε άποψη!
  Όμορφη από κάθε άποψη!
  Από όλους, από όλες τις πλευρές!
  Και θα φτύσει και τον εχθρό. Και η σούβλα της μετατράπηκε σε υπερπλασματικό κηλίδα, επεκτάθηκε, μετακινήθηκε και ένα ολόκληρο τάγμα Κινέζων στρατιωτών καταστράφηκε.
  Ολυμπιάδα, αυτό το ηρωικό κορίτσι με κολοσσιαία σωματική δύναμη. Και τα πόδια της είναι αρκετά μεγάλα, μαυρισμένα, ξυπόλητα, και ταυτόχρονα κομψά και σαγηνευτικά.
  Και το στήθος είναι σαν μαστός γεμάτος γάλα, σαν αυτό του πιο συμπαγούς και μεγαλόσωμου βουβάλου.
  Ταυτόχρονα, οι θηλές είναι σαν μπουμπούκια παπαρούνας, τόσο λαμπερές, ζουμερές και σαγηνευτικές.
  Δεν είναι περίεργο που οι Ολυμπιακοί Αγώνες πριν από τον αγώνα είναι βέβαιο ότι θα αποσυρθούν με μια ντουζίνα δυνατούς, νεαρούς άνδρες και θα κάνουν έρωτα μαζί τους.
  Και αυτό δίνει πρόσθετη χαρά και δύναμη.
  Και τώρα πετάνε κεραυνοί από τις δυνατές, σαγηνευτικές, μεγάλες σαν ντομάτες θηλές της. Και επιπλέον, σε έναν ολόκληρο καταρράκτη, σαν να ήταν κύμα τσουνάμι.
  Και αμέσως χιλιάδες Κινέζοι πεθαίνουν σε τρομερή αγωνία, τον βιολογικό του ηλεκτρισμό.
  Ολυμπιακοί Αγώνες τραγούδησαν:
  Κανένα έλεος, κανένα έλεος,
  κανένα έλεος για τον εχθρό!
  Σταγόνες, σταγόνες -
  Είμαι στην επίθεση!
  Και η πολεμίστρια το πήρε και έδειξε τη μακριά γλώσσα της, σαν μαστίγιο επόπτη.
  Και με αυτή τη γλώσσα πέταξε ένα γλειφιτζούρι, μέσα στο οποίο ένα σωματίδιο αντιύλης. Ως αποτέλεσμα, δύο κινεζικά συντάγματα κάηκαν ταυτόχρονα και ένα συντριπτικό πλήγμα δόθηκε στην Ουράνια Αυτοκρατορία.
  Ήδη, πέντε κορίτσια το έχουν πάρει και, χωρίς άλλη καθυστέρηση, θα σφυρίξουν. Και τα κοράκια αρχίζουν να έχουν κρίσεις επιληψίας. Στριφογυρίζουν στον αέρα σαν μπούμερανγκ, ορμητικά προς τα κάτω. Και τα ράμφη τους έκοψαν μέχρι θανάτου τα κρανία των Κινέζων στρατιωτών.
  σημείωσε η Ολυμπία, γρυλίζοντας σαν πάνθηρας και βγάζοντας τους πολύ μακριούς και δυνατούς κυνόδοντές της πίσω από το στόμα της.
  Είναι, φυσικά, κάπως βαμπίρ. Μόνο οι κυνόδοντες της είτε μπαίνουν μέσα, είτε, αντίθετα, προχωρούν.
  Και η φωνή της Ολυμπιάδας είναι πολύ δυνατή:
  - Σίγουρα θα συντρίψουμε τους εχθρούς,
  Η φωνή του κοριτσιού είναι μαγευτική, σαγηνευτική...
  Καταλάβαμε την Κίνα ενδελεχώς,
  Δεν είμαστε απλώς θεατές!
  Αλένκα, πρέπει να πεις στο κορίτσι τι χρειάζεσαι ...
  Και έχει τον επιθετικό χαρακτήρα της πραγματικής κλοπής.
  Η Αλένκα το πήρε και από τις κατακόκκινες θηλές της εκτόξευσε με έξαλλη δύναμη με φλογερά και χωρίς να γνωρίζει οίκτο πάλσαρ.
  Κάθε ένας από αυτούς τους πύρινους θρόμβους περιέχει μια εξαιρετική ποσότητα ενέργειας. Και οι Κινέζοι χτυπιούνται από τα κέρατα πολύ καλά.
  Η Αλένκα παρατήρησε έξυπνα:
  - Εκεί αρχίσαμε να ρυθμίζουμε τον πληθυσμό του πλανήτη Γη!
  Η Anyuta από τη θηλή του βατόμουρου, έδωσε κεραυνό στους Κινέζους. Αφού πήρε μια σφαίρα στο πιεστήριο, απλά γέλασε:
  - Λες ψέμματα! Δεν θα το πάρεις!
  Η Αλένκα συμφώνησε με μεγάλη σιγουριά:
  - Μην το πάρεις!
  Το πήρε η Ολυμπιάδα και με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της, σαν με βαριοπούλα, χτύπησε στο σαγόνι του Κινέζου στρατηγού και γάργαρε:
  - Για μια νέα ΕΣΣΔ χωρίς τσαρισμό και ηγεσία!
  Η Μαρία συμφώνησε, χτυπώντας από μια θηλή φράουλας με ένα πολύ καταστροφικό και μοιραίο δώρο τον θάνατο:
  - Ναι, ο βασιλιάς είναι πολύ ακριβός για να ταΐσει!
  Και έκλεισε το μάτι στις φίλες της.
  Προς το παρόν όμως κατακτούν επίσημα την Κίνα, για ειδικούς σκοπούς.
  Η κοκκινομάλλα και πολύ όμορφη κοπέλα Άλλα το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα πολύ λευκά και μαργαριταρένια δόντια της:
  - Στο βασίλειό του, ο δράκος,
  Κάθε τι ζωντανό και φωτεινό καταστρέφει...
  Υπάρχει μόνο ένα βογγητό,
  Πέτα την αλυσίδα των σκουπιδιών!
  Και ο πολεμιστής το πήρε από τη ρουμπινιά θηλή σαν αστραπή. Και πάλι θα σβήσει τους Κινέζους, και θα τους ισοπεδώσει σε μια χούφτα στάχτη.
  Η Άλα το πήρε και τραγούδησε, κλείνοντας τα δόντια της και κλείνοντας το μάτι:
  - Από τον κακό δράκο,
  Το γένος έσωσε τη Γη...
  Και το φως του ουρανού -
  Άφησε κόσμο!
  Και η πολεμίστρια θα κλείσει ξανά το μάτι στους συντρόφους της...
  Λοιπόν, οι πέντε καταλαβαίνουν ότι η Κίνα αλωνίζει με τεράστιο ενθουσιασμό.
  Αλλά εδώ μπήκε στη μάχη - η Albina και η Alvina. Είναι πολύ όμορφα κορίτσια και ξανθά ταυτόχρονα.
  Πετούν με αεροσκάφη μάχης, όπως αεροσκάφη επίθεσης. Και στέλνουν μια θανατηφόρα χρέωση μετά τη χρέωση.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - να πεις ότι σούπερ σημαίνει να μην πεις τίποτα.
  Και πατούν τα κουμπιά του joystick με τις κόκκινες θηλές τους και στέλνουν πολύ συντριπτικούς πυραύλους με κολοσσιαία θανατηφόρα δύναμη.
  Και τόσες καταστροφές γίνονται στην Κίνα. Ολόκληρα μανιτάρια ξεσηκώνονται από τον αφανισμό των στρατιωτών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε πρώτα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και έφτυσε ένα κολοσσιαίο, καταστροφικό δώρο αφανισμού.
  Και μετά εφάρμοσε τη ρουμπινιά θηλή του στήθους. Και οι Κινέζοι πάλι δυσκολεύτηκαν πολύ.
  Η Αλμπίνα το πήρε και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της και τραγουδώντας:
  Σύντομα θα είμαστε στον κομμουνισμό
  Η άνοδος της χώρας μου...
  Αφαιρέστε μόνο τον κλέφτη
  Και μια φαλακρή κατσίκα!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι πήρε και έδειξε την πολύ μακριά και ευκίνητη γλώσσα της.
  Μαζί τους της άρεσε πολύ να γλείφει τις παλλόμενες ράβδους από νεφρίτη. Το χάρηκε πάρα πολύ.
  Η Alvina δεν είναι επίσης κατά της εξυπηρέτησης των ανδρών. Και κυρίως απολαμβάνετε ευχαρίστηση όταν παίρνετε χρήματα από άντρες. Είναι πραγματικά τόσο ευχαρίστηση και απόλαυση.
  Η Alvina το πήρε και τραγούδησε:
  - Κέρδισε χρήματα, κέρδισε χρήματα
  Ξεχνώντας τον ύπνο και την τεμπελιά...
  Κέρδισε χρήματα, κέρδισε χρήματα
  Όλα τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια!
  Και ο πολεμιστής πίεσε ξανά τη θηλή φράουλας στο κουμπί, και το δώρο της εκμηδένισης φούντωσε με θανατηφόρα δύναμη και η μάζα των Κινέζων καταστράφηκε.
  Αυτά τα κορίτσια είναι, φυσικά, εξαιρετικά κουλ.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε στον σύντροφό της:
  - Είσαι ένας κουλ πολεμιστής!
  Η Αλβίνα απάντησε λογικά:
  - Ιδιο με σένα!
  Και η Αλβίνα έστειλε άλλο ένα δώρο αφανισμού με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της.
  Και κελαηδούσε:
  - Θα υπάρξουν νέες εποχές
  Θα γίνει αλλαγή γενιάς...
  Αλλά ποτέ κανείς
  Μην ξεχνάτε τον λαμπρό στόχο!
  Τα κορίτσια πάλι πίεσαν μαζί με τα γυμνά τακούνια τους στα πετάλια. Και πάλι μάζες Κινέζων σκοτώθηκαν.
  Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο.
  Αλλά στη μάχη, και η Αναστασία Βεντμάκοβα. Είναι πολύ δραστήρια και επιθετική στο επιθετικό αεροσκάφος.
  Τραγουδάει ακόμα και γελώντας:
  - Αφού διαβάσετε δύο γραμμές από το περίστροφο,
  βιαστείτε και σκοτώστε τον κακό ...
  Μαινόμενο κακό, δολοφόνος,
  Ο φαλακρός άρχισε να εξοντώνει κόσμο!
  Και η Αναστασία Βεντμάκοβα το πήρε και έκλεισε το μάτι στους συνεργάτες της. Είναι μια πολύ όμορφη πολεμίστρια, αλλά και κοκκινομάλλα.
  Και όλοι οι Κινέζοι που χτυπήθηκαν από τους πυραύλους της σκίστηκαν σε κομμάτια.
  Αλλά στη μάχη και η Akulina Orlova. Το κορίτσι παλεύει και είναι γρήγορο σαν κόμπρα.
  Και το επιθετικό της αεροσκάφος πηδά σαν τσιπ στα κύματα κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.
  Η Ακουλίνα τσακίζει τους Κινέζους. Τα σφυροκοπά με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Ενώ το κορίτσι τραγουδάει:
  - Φαλακρός, φαλακρός, φαλακρός,
  Ανήσυχο πεπρωμένο...
  Αλλά γιατί, για να κλείσω το φαλακρό έμπλαστρο,
  Χρειάζεστε πρόβλημα;
  Τότε το κορίτσι πυροβόλησε ξανά, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας την ορεκτική θηλή της σαν ώριμη φράουλα.
  Το πήρε και η Μιραμπέλα και πάτησε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και χτύπησε τους Κινέζους με ρουκέτες.
  Τόσοι εχθροί έχουν πεθάνει.
  Το κορίτσι το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  Ένας μεγάλος πόλεμος μαίνεται
  Πόλεμος χωρίς λόγο...
  Ο Σατανάς λύθηκε
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  Οι γυναίκες πιλότοι κέρδισαν πολύ ενεργά τους Κινέζους. Και έστειλαν ρουκέτες καίγοντας ολόκληρα συντάγματα. Και έριξαν επίσης βόμβες με βελόνες και μπάλες, δείχνοντας εξαιρετική δύναμη και ευρηματικότητα. Πολεμιστές τι να πω - τάξη!
  Αλλά στη μάχη κατά των Κινέζων και η Ελισάβετ, με τρεις φίλους στο τανκ. Το πλήρωμά τους είχε το παρατσούκλι - E-4, τόσο υπέροχα κορίτσια σε αυτό.
  Φυσικά, οι πολεμιστές με εσώρουχα και μόνο.
  Και μαυρισμένη, και πολύ μυώδης.
  Η Ελίζαμπεθ πίεσε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της στο κουμπί. Έστειλε ένα βλήμα κολοσσιαίας θανατηφόρου δύναμης και φώναξε:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο!
  Και τόσοι Κινέζοι καταστράφηκαν από αυτό το φονικό βλήμα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που λατρεύουν να σκοτώνουν.
  Η Έλενα είναι επίσης ένα κορίτσι με μόνο σλιπ και ξανθιά. Και γενικά σε αυτή την άμαξα και οι τέσσερις καλλονές είναι ξανθιές. Απλά ελαφρώς διαφορετικές αποχρώσεις μαλλιών.
  Και φυσικά, όμορφο και μεγαλόσωμο.
  Η Έλενα πάτησε τις κατακόκκινες θηλές της στα κουμπιά του joystick. Το πυροβολικό εκτοξεύτηκε και οι οβίδες πέταξαν.
  Δεν έχουν λοιπόν ένα απλό, αλλά με τέσσερα όπλα.
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι πολύ χαρούμενα και απλά υπέροχα.
  Η Έλενα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι μια νεαρή γυναίκα που το λένε Κάρλο,
  Δεν παίζω συχνά, αλλά είναι υπέροχο!
  Η Αικατερίνα πάτησε επίσης τις φραουλένιες θηλές της στο κουμπί του joystick, αντέδρασε με μια καταστροφική νάρκη ξηράς και κελαηδούσε:
  - Δίνω σε όλους τους πελάτες ένα διαμάντι χαμόγελου,
  Ας πάμε το δρόμο του φωτός - χωρίς να γνωρίζουμε το λάθος!
  Η Ευφροσύνη επίσης δεν είναι χαμένη στη μάχη. Πρώτα, πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έστειλε ένα θανατηφόρο, υψηλής έκρηξης βλήμα κατακερματισμού.
  Και μετά πάτησε τις ρουμπινί θηλές της στα κουμπιά και σκότωσε τους αντιπάλους της. Έπειτα ούρλιαξε, στέλνοντας ροές από σφαίρες από πολυβόλα, και ξεγύμνωσε τα δόντια της, με κυνόδοντες λύκου:
  - Οι λύκοι είναι τα πιο ωραία ζώα,
  Ξεσκίζοντας τους πάντες, μη γνωρίζοντας έλεος!
  Και τα τέσσερα κορίτσια το πήραν και φώναξαν:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη, και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Να το ξεσκίσουμε, να το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Αυτά είναι τα κορίτσια και το τανκ στέλνει οβίδες θανατηφόρας δύναμης και μουντζούρες από πολυβόλα. Δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείς σε τέτοιους απατεώνες. Έχουν τη δύναμη του θυμού, τη φλόγα του πάθους και την εμπιστοσύνη στη νίκη. Και ταυτόχρονα, κολλάνε και τις βρώμικες, στρογγυλές φτέρνες τους στο πρόσωπο των αιχμαλώτων Κινέζων και τους αναγκάζουν να γλείφουν με τη γλώσσα τους.
  Οι άντρες το λατρεύουν και το μισούν ταυτόχρονα. Και τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα.
  Ωστόσο, οι Κινέζοι δεν περιφρονούν τα βασανιστήρια. Ένα αγόρι δεκατριών ετών, η Ileyka, πιάστηκε. Και άρχισαν να ανακρίνουν με προδιάθεση.
  Το αγόρι στην αρχή ήταν σιωπηλός. Μετά του έσκισαν τα ρούχα και τον έβαλαν σε ένα γάντζο με τα χέρια δεμένα πίσω του. Και άρχισαν να ανεβαίνουν ψηλότερα.
  Οι αρθρώσεις του αγοριού στρίβονταν και η Ιλέικα βόγκηξε. Και γινόταν όλο και πιο ψηλά.
  Ο δήμιος τράβηξε τα γυμνά πόδια του αγοριού. Και κύλησε και ούρλιαξε από φρικτό πόνο.
  Οι Κινέζοι γέλασαν και άρχισαν να δείχνουν με το δάχτυλο. Ανέβασαν τον Ileyka ακόμα πιο ψηλά. Το σχοινί ήταν ήδη πολύ πιο σφιχτό. Μέχρι το ταβάνι. Ένα αβοήθητο, γυμνό αγόρι κρεμάστηκε σε ένα ράφι, με τα γυμνά πόδια του να τσακίζονται.
  Τότε το σχοινί έπεσε αμέσως. Το σώμα του αγοριού σωριάστηκε.
  Και μόνο στο πάτωμα το σχοινί τεντώθηκε ξανά. Ακούστηκε μια απάνθρωπη κραυγή απίστευτου πόνου. Ηλέικα αετός και συσπάστηκε.
  Και οι δήμιοι γέλασαν. Δεν έκαναν καν ερωτήσεις, αλλά απλώς βασάνισαν το παιδί.
  Τότε οι Κινέζοι άρπαξαν το αγόρι από τα ξυπόλυτα πόδια του και τα πίεσαν κάτω. Τοποθέτησαν το μπλοκ, σφίγγοντάς το σταθερά. Τα ανοίγματα του μπλοκ ήταν σιδερένια, και ειδικά φτιαγμένα για παιδιά. Και στερεώθηκε σταθερά.
  Τότε οι δήμιοι άρχισαν να κρεμούν βαρίδια στα αγκίστρια. Επισκεύασαν το αγόρι. Κρεμάστηκε γυμνός, ιδρωμένος, με τεντωμένους μύες, με ξανθό κεφάλι και πρόσωπο στριμμένο από τα βάσανα.
  Τεντώνοντας το αγόρι, οι Κινέζοι άρχισαν να το χτυπούν με ένα μαστίγιο. Το έκαναν με μεγάλη χαρά.
  Το αγόρι βρυχήθηκε και βόγκηξε... Ένας συριγμός βγήκε από το λαιμό του. Και οι δήμιοι ήξεραν μόνο ότι γελούσαν.
  Το δέρμα στην πλάτη του αγοριού έσκασε στα πρώτα δυνατά χτυπήματα. Έσταζε αίμα και ανακατεύτηκε με ιδρώτα. Το αγόρι φώναξε και προσπάθησε να συσπαστεί.
  Αυτό όμως το έκανε ακόμα πιο οδυνηρό.
  Και έτρεμε από λυγμούς.
  Τότε οι δήμιοι, χωρίς να το ξανασκεφτούν, άρχισαν να στοιβάζουν λεπτά καυσόξυλα κάτω από τα γυμνά πόδια της Ileyka.
  Και δύο γυναίκες με στενά μάτια έβγαλαν ένα μπουκάλι ελαιόλαδο. Και άρχισαν να λαδώνουν τα πέλματα του αγοριού, που είχαν σκληρύνει από το πολύ ξυπόλητο περπάτημα.
  Η Ιλέικα βόγκηξε:
  "Δεν θα πω τίποτα πάντως!"
  Οι γυναίκες γέλασαν και χτύπησαν με τα χέρια τους τον γυμνό κώλο του αγοριού.
  Μετά τελείωσαν το λίπανση των κάλων του παιδιού, αλλά χωρίς σκόνη πέλματα πριν από το μαρτύριο.
  Τότε ο δήμιος έφερε μια δάδα και άναψε τη φωτιά. Η φλόγα σηκώθηκε και το αρπακτικό έγλειψε τη σκληρυμένη, στρογγυλή, παιδική φτέρνα.
  Η Ιλέικα ούρλιαξε ξανά. Η φωτιά πονάει... Ο δήμιος έβαλε το πόκερ και άρχισε να ζεσταίνεται κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού. Ένας άλλος βασανιστής έβγαλε μια πυρωμένη σιδερένια ράβδο από το τζάκι. Και άρχισε να χτυπά τη νεαρή Ileyka με ένα κόκκινο καλάμι από τη ζέστη στη μαυρισμένη, μυώδη πλάτη του.
  Το αγόρι πονούσε τρομερά. Αλλά και πάλι φώναξε με τη δύναμή του:
  - Ουάου, δεν θα πω! Α, δεν θα πω! Αι, μάνα, μάνα - δεν θα πω!
  Οι δήμιοι έψησαν τα γυμνά πέλματα του αγοριού και τον χτύπησαν στην πλάτη. Τότε ένας από αυτούς πήρε ένα κομμάτι σίδερο από το τζάκι. Έβαλε το καυτό μέταλλο στο στήθος του αγοριού και, χαμογελώντας σαρκοφάγα στα σπασμένα ρωσικά, ρώτησε:
  -Τι πονάει;
  Το αγόρι φώναξε πίσω:
  - Δεν θα πω!
  Αν και η μυρωδιά του καψαλισμένου κρέατος έγινε πιο έντονη. Ένας άλλος βασανιστής σήκωσε λαβίδες, η άκρη της οποίας θερμαινόταν στο τζάκι.
  Και άρχισε να σπάει τα δάχτυλα του αγοριού στα γυμνά του πόδια. Ξεκίνησε με το μικρό δάχτυλο, και το ξεβίδωσε με ένα τσακ.
  Η Ileyka ούρλιαξε απελπισμένη:
  - Αχ αχ αχ αχ! Δεν θα πω!
  Ο δήμιος έσπασε πρώτα τα δάχτυλα του αγοριού στο δεξί γυμνό του πόδι και μετά κινήθηκε προς το αριστερό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο και δυνατό παιδί. Αλλά προσπάθησα να σπάσω τα δάχτυλά μου όσο πιο αργά γινόταν.
  Όταν το τελευταίο τσάκισε, το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού, εξαντλημένο από τα βασανιστήρια, η Ileyka έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ του πόνου.
  Ένας κουβάς με παγωμένο νερό χύθηκε αμέσως πάνω του. Το αγόρι συνήλθε. Και άρχισαν να τον ξαναδέρνουν με ένα πυρωμένο καλάμι στην πλάτη.
  Τηγανίστηκαν και οι σόλες στη φωτιά. Και ταυτόχρονα οι δήμιοι έφεραν δύο πυρσούς στο ήδη καμένο στήθος της Ηλέικας.
  Το αγόρι φώναζε κάτι που δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τις λέξεις.
  Δύο δήμιοι έφεραν και δάδες κάτω από τις μασχάλες του. Και είναι επίσης τόσο οδυνηρό, και απλώς αφόρητο βάσανο.
  Η Ileyka ούρλιαξε και κλαψούρισε, αλλά ήταν ακόμα δυνατό να διακρίνει το άναρθρο:
  - Δεν θα πω!
  Ο δήμιος έφερε τη δάδα στον γυμνό κώλο του αγοριού, έγινε ακόμα πιο οδυνηρό. Αλλά η Ιλέικο φώναξε πάντως:
  - Δεν θα πω!
  Τότε η γυναίκα βασανίστρια πήρε έναν πυρσό στα χέρια της, σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών και έριξε μια φλόγα στα ξανθά μαλλιά του αγοριού στο κεφάλι του. Και τα ανοιχτόξανθα σκέλη πήραν και φούντωσαν. Φωτιά κατέκλυσε το κεφάλι της Ηλέικα.
  Η γυναίκα γέλασε και είπε επιθετικά:
  - Είμαι ένας διαβολικός διάβολος!
  Το κεφάλι του παιδιού, τυλιγμένο στις φλόγες, έπεσε στο πλάι. Ήταν φανερό ότι το σώμα σταμάτησε να συσπάται.
  Ο δήμιος πιτσίλισε ξανά τον προετοιμασμένο κουβά με παγωμένο νερό.
  Όμως το καμένο παιδί δεν κουνήθηκε.
  Η γυναίκα βασανίστρια έβαλε το χέρι της στο γεμάτο φουσκάλες και αιθάλη στήθος του αγοριού. Το κράτησε για λίγο και γάργαρε εκνευρισμένη:
  - Εγειρε πίσω!
  Ο ανώτερος δήμιος είπε με ενόχληση:
  - Το παράκανε! Λοιπόν, αστειευτείτε μαζί του! Ούτε ένα θύμα ακόμα!
  Έτσι η Αλένκα μπορούσε να πολεμήσει με μεγάλη μανία, οπότε κατάλαβε ότι η αιτία τους ήταν δίκαιη.
  Και έτσι η κοπέλα πήρε και τρύπησε από τις κόκκινες θηλές πολύ μεγάλης δύναμης με θανατηφόρο κεραυνό. Κυριολεκτικά έκαψαν τους Κινέζους, δίνοντάς τους ούτε ευκαιρία να επιβιώσουν ούτε καν μια γρατσουνιά στα κορίτσια.
  Τότε η Αλένκα πέταξε ένα πολύ θανατηφόρο και καταστροφικό μπιζέλι θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και όλο αυτό το τάγμα των Κινέζων στρατιωτών έσκισε.
  Η Αλένκα το πήρε και τραγούδησε:
  - Η κοσμική μας δόξα,
  Η δύναμη θα είναι και πάλι στη χαρά!
  Η Anyuta πήρε επίσης και έκανε δεξίωση χταποδιού με σπαθιά. Κόψτε πολλούς Κινέζους στρατιώτες. Κόψτε τους τα κεφάλια χωρίς οίκτο.
  Στη συνέχεια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε τις θανατηφόρες βελόνες. Αυτοί που πετούσαν χτύπησαν τους Κινέζους μέχρι θανάτου.
  Και τότε οι θηλές βατόμουρου της Anyuta εκτοξεύονται στους εχθρούς της με καταστροφικούς και καταστροφικούς παλμούς.
  Η Anyuta τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της που άστραφταν σαν μαργαριτάρια:
  - Σύντομα θα υπάρχει παράδεισος στον πλανήτη,
  Θα κατακτήσουμε ακόμα και την Κίνα!
  Και ο πολεμιστής το πήρε και πώς σφυρίζει ...
  Τα κοράκια ανέπτυξαν αναταράξεις στον εγκέφαλο. Και έπεσαν σαν χαλάζι, χτυπώντας γροθιές στα κρανία των Κινέζων στρατιωτών.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της και δήλωσε κλείνοντας το μάτι σμαραγδένια μάτια:
  - Ιερός πόλεμος
  Η νίκη μας θα είναι...
  Δώσε θάνατο στον Σατανά
  Αυτή είναι η κουβέντα μας!
  Και ένα κορίτσι με χάλκινα κόκκινα μαλλιά θα πετάξει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, με μεγάλη καταστροφική δύναμη, ένα μπιζέλι του θανάτου. Και η μάζα των Κινέζων θα σκάσει.
  Μετά από αυτό, το κορίτσι θα φορτίσει επίσης από τις ρουμπινί θηλές της με θανατηφόρους κεραυνούς.
  Αυτοί έκαψαν αμέσως δύο κινεζικά τάγματα.
  Η Άλλα το πήρε και τραγούδησε κλείνοντας το μάτι στους συνεργάτες της:
  - Είμαι μεγάλος
  Ένα κορίτσι της υψηλότερης τάξης...
  Για μένα, ένας άντρας είναι απλώς ένα ζαμπόν,
  Αγοράστε νέα σύντομα!
  Η Μαρία έκλεισε επίσης το μάτι στους συντρόφους της και κελαηδούσε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει
  Το κορίτσι θα ρίξει όλο το σύνταγμα!
  Και η πολεμίστρια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα πολύ καταστροφικό και καταστροφικό δώρο αφανισμού.
  Και τότε η Μαρία θα το πάρει και θα χτυπήσει πάλσαρ από θηλές φράουλας. Αυτά θα πετάξουν και δεν υπάρχουν δύο κινεζικές εταιρείες - έχουν απομείνει μόνο κάρβουνα.
  Η Μαρία το πήρε και τραγούδησε, φτύνοντας μια κηλίδα μαγόπλασμα:
  - Μια φωτιά καίει στην ψυχή μου,
  Και η φωτιά μαίνεται στο κεφάλι μου...
  Θα βάλω την οργή στο χτύπημα
  Σηκωθείτε ψηλότερα - το λάβαρο του φωτός!
  Και η κοπέλα θα σφυρίξει ξανά ... Καημένα κοράκια, ένας τέτοιος υπέρηχος είναι μοιραίος για τα αυτιά τους.
  Πόση κοροϊδία στα αυτιά, και πλήρης ήττα και εξόντωση.
  Τα κορίτσια έχουν τέτοιο γήπεδο μπάσκετ στο κεφάλι τους.
  Πιο συγκεκριμένα, όχι τα κορίτσια, αλλά το κοράκι ...
  Πέφτουν κάτω. Χτυπώντας τα κεφάλια των Κινέζων.
  Η Μαρία το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Πέσε κατάκοιτος, κατάκοιτος, κατάκοιτος,
  Σου δόθηκε αυτό το δικαίωμα...
  Μπροστά στο ξυπόλητο κορίτσι, προσκυνήστε,
  Σε λάσπη ή λάσπη, δεν πειράζει!
  Ολυμπιάδα, το ηρωικό κορίτσι στήριξε τον σύντροφό της, αλλά και πώς έφτυσε. Μια μεγάλη και αυξανόμενη κηλίδα μαγικού πλάσματος πέταξε έξω από πίσω από το στόμα του κοριτσιού. Κατέρρευσε και κατάπιε ένα ολόκληρο σύνταγμα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Μετά από αυτό, η κοπέλα-ήρωας πήρε και πέταξε τα πόδια της με τα γυμνά δάχτυλά της, δώρο συντριβής και καύσης αφανισμού.
  Έσκασε σαν μια μικρή ατομική βόμβα. Και ένα άλλο κινέζικο σύνταγμα απανθρακώθηκε. Και δεν έμειναν ούτε τα κόκαλα, από τους χιλιάδες πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Η Ολυμπία σημείωσε, βγάζοντας τους πολύ δυνατούς κυνόδοντές της, σαν αυτούς μιας τίγρης με σπαθί δόντια:
  - Αλλά ακόμα πιο δυνατός από μένα,
  Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο, δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο!
  Τότε το στήθος της φαινόταν να εκπέμπει ένα δώρο κολοσσιαίας δολοφονικής δύναμης από θηλές στο μέγεθος μιας καλής ντομάτας.
  Μετά από αυτό, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως θα δώσει:
  - Και η γυναίκα το παίρνει κάθε φορά, στο λαιμό ταυτόχρονα!
  Και μετά το πήραν και τα πέντε κορίτσια και σφύριξαν αμέσως... Και το κοράκι θα είναι τόσο κουφό που κυριολεκτικά θα σκαρφαλώσουν στο μέτωπό τους με τα μάτια τους. Και κυλιέστε σε αληθινά φέρετρα.
  Η Ολυμπιάδα, βγάζοντας τα δόντια της και βρυχάται σαν ιπποπόταμος, δήλωσε:
  - Δεν υπάρχει χώρος για αδυναμίες,
  Δεν υπάρχει χώρος για τους αδύναμους!
  Και εδώ πάλι τα κορίτσια πώς να σφυρίζουν ... Και τα κοράκια πέφτουν, και τα κινέζικα κρανία τρυπούν καλά ...
  Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova - αυτά τα αιώνια παιδιά παλεύουν ξανά και επιδεικνύουν την εκπληκτική τους ανδρεία.
  Εδώ είναι το αγόρι Oleg, πήρε και κράτησε τα ξίφη του, που αμέσως επέκτεινε την υποδοχή του machaon.
  Και κόπηκε η μάζα των Κινέζων.
  Τότε το αγόρι πέταξε έναν ειδικό αιχμηρό δίσκο με τα δάχτυλα των γυμνών, παιδικών ποδιών του... Πέταξε κατά μήκος μιας εφαπτομένης και έκοψε τα κεφάλια εκατό Κινέζων.
  Το πήρε το αθάνατο παιδί και τραγούδησε χαρούμενα:
  - Είμαι υπέροχος άνθρωπος
  Ή απλά ένας άγγελος...
  Απλώς τους κερδίζω όλους
  Σε έναν άγριο αγώνα!
  Η Margarita Korshunova έκοψε επίσης τους Κινέζους, χωρίς να τους δώσει καμία ευκαιρία ή το παραμικρό έλεος.
  Ο υπερτάξιος πολεμιστής το πήρε με τα ξίφη στους εχθρούς σαν έκρηξη. Και μεταφορικά τους έκοψε τα κεφάλια.
  Και θα πάρουν και θα κυλήσουν σαν κεφάλια λάχανου.
  Και τότε το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα ρίξει ένα μπιζέλι κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης. Και πολλοί Κινέζοι θα ανατιναχτούν αμέσως.
  Μετά τραγουδά:
  - Στον κόσμο της κοσμικής δύναμης,
  Ας γίνουμε πιο δυνατοί από τον δράκο...
  Για χάρη της μεγάλης Ρωσίας,
  Ο φαλακρός κακός θα χαθεί!
  Μετά από αυτό, το αγόρι και το κορίτσι φούσκωσαν τα μάγουλά τους αμέσως και πήραν μια ανάσα. Και ακούστηκε ένα πολύ εκκωφαντικό σφύριγμα.
  Τα κοράκια χτυπήθηκαν από ένα τζετ και έπεσαν σε νοκ-άουτ. Και έπεσαν βροχή σαν χαλάζι στα ξυρισμένα κεφάλια των Κινέζων. Έπεσαν και πέθαναν, χωρίς άλλη εναλλακτική.
  Και οι πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας σκοτώθηκαν πολλές χιλιάδες.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα είπαν μαζί:
  - Ο κόσμος πρέπει να μας σέβεται και να φοβάται,
  Τα κατορθώματα των στρατιωτών δεν μετρούν τον αριθμό ...
  Οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν,
  Θα υπάρχει ένα πολύ κοφτερό βέλος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Τα κορίτσια επινόησαν μια ειδική εγκατάσταση για τον εαυτό τους - ένα φλογοβόλο με δώδεκα βαρέλια. Πρέπει να ειπωθεί - πολύ σοβαρά. Και τότε η Alyonka πάτησε το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της.
  Και λειτούργησε, ρυάκια φωτιάς ξεχύθηκαν στους Κινέζους. Και είναι μια πολύ συγκλονιστική και θανατηφόρα παράσταση.
  Και οι πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας καίγονται, σαν να είναι κεριά σε χριστουγεννιάτικο δέντρο.
  Η Αλένκα το πήρε και τραγούδησε:
  - Μεγάλο μου γεια,
  Και το πιο λαμπερό μπουκέτο!
  Γάμησε τους Κινέζους πατώντας τη θηλή βατόμουρου του στήθους και την Anyuta. Είναι ένα κορίτσι της υψηλότερης κουλτούρας και τάξης.
  Κι αν τραγουδήσει, θα το σπάσει.
  Και οι Κινέζοι δεν έχουν ολόκληρο τάγμα - κάηκαν στάχτη.
  Αυτό είναι το είδος του κοριτσιού που είναι - εξαιρετικά κουλ.
  Αλλά η κοκκινομάλλα Alla είναι ακόμα πιο cool. Και η ροδοκόκκινη θηλή της πιέζει με μεγάλη δύναμη και ενέργεια τα κουμπιά.
  Και εδώ λειτουργεί.
  Και πραγματικά καίει τα πάντα μέχρι κάτω...
  Ο Άλλα, βλέποντας πώς οι Κινέζοι καίγονταν και πέθαιναν, τραγούδησε:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο,
  Και κατέκτησε όλες τις όψεις του αιθέρα!
  Και η γυμνή της φτέρνα προκάλεσε μια καταστροφική κίνηση θανάτου. Εδώ είναι ένα κορίτσι - cool!
  Ο Αλλάχ είπε γελώντας:
  - Η εκπληκτική μου δύναμη...
  Η Μαρία πυροβόλησε, πατώντας το κουμπί με μια φραουλένια θηλή και λογικά αντιτάχθηκε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Όχι το δικό σου, αλλά το δικό μας!
  Και οι πολεμιστές θα το πάρουν και θα γελάσουν, με σκληρή απόλαυση. Και μετά παίρνουν και οι δύο και σφυρίζουν.
  Τα κοράκια χτυπήθηκαν από ένα υπερηχητικό κύμα στον εγκέφαλό τους. Μπερδεύτηκαν.
  Και οι φτερωτές καλλονές άρχισαν να πέφτουν κάτω και να τρυπούν τα κεφάλια των Κινέζων πολεμιστών.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πολύ επιθετικοί. Και αυτή θα πατήσει το μεγάλο της, σαν πορτοκαλί θηλή στο κουμπί. Και πώς θα φτύσει έναν δολοφονικό καταρράκτη θανάτου και καταστροφής.
  Και τόσοι Κινέζοι αμέσως πήραν και κάηκαν. Είχαν απανθρακωθεί πλήρως.
  Η Ολυμπιάδα πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο,
  Μπορώ εύκολα να σπάσω τους αντιπάλους...
  Κολυμπάμε κατά μήκος των ρεμάτων του συνεχούς αιθέρα,
  Η χούντα δεν θα μπορέσει να σπάσει τον δράκο!
  Και οι πολεμιστές από το στήθος τους, πώς τραμπουκίζονται με τέτοιους φονικούς κεραυνούς, που είναι απλώς φρίκη.
  Κάψτε κεφαλαία κινέζικα τάγματα. Εδώ είναι τα κορίτσια. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πετάνε δώρα αφανισμού με τρομερή δύναμη.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πήραν και σφύριξαν...
  Και το σφύριγμα της έριξε αμέσως στο έδαφος πολλές χιλιάδες κοράκια, χτυπώντας τους Κινέζους μέχρι θανάτου.
  Οι πολεμιστές, φυσικά, είναι ενθουσιασμένοι. Και γελάνε.
  Και οι πέντε καλλονές είναι τόσο πολεμοχαρείς και πνευματώδεις.
  Εδώ πάλι, ο Albin και ο Alvin επιτίθενται από αέρος, με αεροσκάφη μάχης. Και πώς θα στείλουν ρουκέτες κολοσσιαίας καταστροφικής ισχύος, που ανατινάζουν και σκίζουν τα πάντα.
  Η Αλμπίνα το πήρε και τραγούδησε πατώντας τη σκανδάλη με την κατακόκκινη θηλή της:
  - Είμαι η μεγαλύτερη ηρωίδα στον κόσμο!
  Η Άλβινα χτυπούσε επίσης, πιέζοντας τη ρουμπινιά θηλή της στο στήθος της και κελαηδούσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Όχι, είμαστε οι πιο ηρωίδες του κόσμου!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  Εγώ, εσύ, αυτός, αυτή - μαζί όλη η χώρα,
  Μαζί φιλική οικογένεια
  Στη λέξη εμείς
  Εκατό χιλιάδες εγώ!
  Και τα κορίτσια πώς να γελάνε, και γυμνά τακούνια στους μοχλούς.
  Και οι βόμβες πέταξαν στους Κινέζους. Φυσικά, η Ουράνια Αυτοκρατορία δεν έχει την τύχη να ασχοληθεί με κορίτσια που τσακώνονται μόνο με εσώρουχα.
  Στον ουρανό βρίσκεται και η Αναστασία Βεντμάκοβα. Και αυτό το κορίτσι, που είναι ήδη πάνω από εκατό χρονών, αλλά δεν γερνάει, γιατί είναι μάγισσα.
  Και ο πολεμιστής με μια ρουμπινιά θηλή θα πατήσει το κουμπί. Και αμέσως οι πύραυλοι μάχης θα πετάξουν στον στόχο.
  Και ένα ολόκληρο κινέζικο σύνταγμα, ολοσχερώς κατεστραμμένο.
  Η Anastasia Vedmakova σημείωσε, περνώντας την άκρη του χεριού της πάνω από το λαιμό της:
  - Υπάρχει μεγάλη κάθαρση!
  Η Akulina Orlova συμφώνησε πρόθυμα με αυτό, χτυπώντας επίσης τον εχθρό και ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, που είναι πιο λευκά από το πρώτο χιόνι:
  - Γίνεται σκούπισμα της περιοχής!
  Και το κορίτσι θα πιέσει ξανά τη θηλή φράουλας του στήθους της στο κουμπί του joystick και θα στείλει έναν θανατηφόρο πύραυλο.
  Η Mirabela Magnetic πήρε και χτύπησε τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της. Και ένας φονικός πύραυλος θα χαστουκίσει τους Κινέζους. Και υπήρξε ολοκληρωτική καταστροφή και καταστροφή.
  Αυτή είναι η Μιραμπέλα - απλά σούπερ. Και το κορίτσι είναι σαν να χαστουκίζει τον εχθρό με μια θηλή φράουλα.
  Τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν χτυπώντας τις γυμνές, στρογγυλές γόβες τους:
  - Θα σβήσουμε εύκολα τους πάντες,
  Για την εξουσία των σοβιέτ...
  Και θα σας σπάσουμε όλους
  Σε αυτό το τραγούδι!
  Οι πολεμιστές καταφέρνουν τόσο τον εχθρό με τους πυραύλους τους. Και είναι πραγματικά εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Εδώ είναι τα κορίτσια με γυμνά, λαξευμένα πόδια.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα, συντρίβοντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Το κρανίο πηδάει αστραφτερά τη νύχτα,
  Θέλει να τρελάνει ένα κορίτσι...
  Και να καταπίνει αθώα θύματα με ένα φίδι,
  Είναι απλά μια ταλαιπωρία!
  Η Akulina Orlova χτύπησε τον εχθρό με μια ρουμπινιά θηλή στο στήθος. Χτύπησε τον εχθρό μέχρι θανάτου, χωρίς να του δώσει την παραμικρή ευκαιρία και έκαψε ένα ολόκληρο τάγμα Κινέζων.
  Τότε η Ακουλίνα το πήρε και τραγούδησε:
  - Ένα κορίτσι είναι εδώ, ένα κορίτσι είναι εκεί,
  Η ζωή είναι ένα απόλυτο ψέμα!
  Και η πολεμίστρια έστειλε ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού στον εχθρό με τη στρογγυλή φτέρνα της.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Θα καταστρέψω όλους τους Κινέζους, θα δείξω το πρόσωπο του κοριτσιού μου!
  Εδώ είναι τα κορίτσια - ξυπόλητα και όμορφα και με σαγηνευτικά, πολύ λαξευμένα πόδια.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα ρίχνει μια μικρή βόμβα, κατέστρεψε τους αντιπάλους της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Εδώ είναι η Αλίκη και η Αγγελική στη μάχη. Κτυπούσαν τους Κινέζους με τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών. Γενικά τα κορίτσια είναι υπέροχα.
  Η Αλίκη πυροβόλησε, γρονθοκόπησε πέντε Κινέζους ταυτόχρονα και ούρλιαξε:
  - Στην απεραντοσύνη της υπέροχης πατρίδας,
  Μετριάζεται στις μάχες και την εργασία...
  Συνθέσαμε ένα χαρούμενο τραγούδι
  Ω μεγάλος φίλος και αρχηγός!
  Και η πολεμίστρια πέταξε τα γυμνά δάχτυλά της, ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου. Και έσκισε πολλούς αντιπάλους.
  Η Αγγελική συνέτριψε και τους εχθρούς. Τρύπησε τέσσερις εχθρούς με μια βολή και φώναξε:
  - Σίγουρα θα νικήσουμε τους πάντες και θα υπάρξει κομμουνισμός!
  Και η πολεμίστρια πέταξε πάλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της το δολοφονικό δώρο του αφανισμού. Και τόσοι Κινέζοι καταστράφηκαν ταυτόχρονα.
  Ήταν σαν υπέροχο.
  Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ όμορφα. Η Αλίκη είναι ξανθιά και η Αγγελική είναι κόκκινη. Γενικά είναι απλά υπέροχα.
  Και πυροβολούν τους εχθρούς στο χοντρό της ορδής.
  Η Αλίκη το πήρε και τραγούδησε:
  - ηλιακός κύκλος,
  Ουρανός τριγύρω...
  Είναι ένα σχέδιο ενός κοριτσιού!
  Και η πολεμίστρια το πήρε με το γυμνό της τακούνι και πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο κάρβουνο. Το οποίο πήρε πολλά κινέζικα μαχητικά και έσκισε.
  Η Angelica σημείωσε με ένα γέλιο και ξεγύμνωσε τα δόντια της, που είχε σαν μεγάλα μαργαριτάρια:
  - Είναι απλά υπέροχο!
  Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα του κοκκινομάλλης κοριτσιού θα εκτοξεύσουν εκρηκτικές τσάντες με ένα επιθετικό μείγμα καταστροφής.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - εξαιρετικά ακροβατικά. Δείχνουν τη μεγαλύτερη και πιο επιθετική τάξη τους.
  Η Άλις το πήρε και κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  Σχεδίασα σε ένα κομμάτι χαρτί
  Κύκλος υπογραφή στον πίνακα!
  Και πάλι, το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της ρίχνει κάτι με πολύ θανατηφόρα δύναμη.
  Και μια μάζα καταστροφής - σκοτώνοντας τους Κινέζους.
  Η Αντζέλικα φώναξε με ένα κλείσιμο του ματιού.
  - Θα είναι όλα τόσο - μαγευτικά!
  Και η γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της καρφωμένη σαν καρφί...
  Οι πολεμιστές, φυσικά, δεν επιτρέπουν στους Κινέζους να τους κατακλύσουν με κύμα. Και όλοι σέρνονται.
  Ο αριθμός των πολεμιστών της ουράνιας αυτοκρατορίας είναι μεγάλος. Και είναι όλοι κλωνάρι και κλωνάρι, και επιτίθεμαι με το μεγαλύτερο πάθος.
  Η Αγγελική χτύπησε τα χέρια της και τραγούδησε:
  - Το μεγαλείο του Ρώσου αναγνωρίζει τον πλανήτη,
  Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους...
  Στα ποιήματα των κοριτσιών, η νίκη τραγουδιέται,
  Και πιστεύω ότι θα χτίσουν τον κομμουνισμό!
  Και ο πολεμιστής θα το πάρει και θα φτύσει... Και μια κηλίδα μαγικού πλάσματος μεγάλωσε αμέσως, και σκέπασε τους Κινέζους.
  Ας το θέσουμε έτσι - τα κορίτσια είναι αυτό που χρειάζεστε.
  Η Αλένκα πυροβολεί τους Κινέζους από πολυβόλα. Μετά τους κόβει με σπαθιά...
  Κι όταν σαν δια μαγείας εμφανίστηκε στα χέρια της ένα πολυβόλο. Και αυτή ας τεμαχίσει τους εχθρούς.
  Έτσι η Αλένκα κούρεψε τους Κινέζους, χωρίς να τους δώσει το παραμικρό έλεος.
  Και το κορίτσι πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και σκόρπισε τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Μετά τραγούδησε:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο,
  Cool κύριος του επίγειου αιθέρα!
  Ο Anyuta επιβεβαίωσε αυτό:
  - Ναι, κουλ αφέντη!
  Και πήρε τα πόδια με τα γυμνά της δάχτυλα και πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου, και ξάπλωσε τόσους Κινέζους ταυτόχρονα.
  Εδώ είναι ένα τέτοιο κορίτσι.
  Και επίσης από τις κατακόκκινες θηλές πώς θα φορτίσει τον κεραυνό. Και οι πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας κυλιούνται σαν στάχυα σανού.
  Η Anyuta το πήρε και τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων τσάρων,
  Εσείς οι εχθροί σπάστε!
  Έτσι λειτουργούν τα κορίτσια. Και η Alla είναι μια κοκκινομάλλα καλλονή μαζί τους. Και από τις ρουμπινί θηλές η ανανέωση του κεραυνού υποκύπτει. Και φέρνει τον ολοκληρωτικό θάνατο.
  Ο Αλλάχ τραγούδησε χαμογελώντας:
  Μην σπάσεις τα φτερά του τολμηρού κοριτσιού,
  Δεν υπάρχει κανένας οίκτος μέσα μου και όχι τυχαία...
  Δεν μου αρέσει η βία και η ανικανότητα,
  Είναι κρίμα για τον σταυρωμένο Χριστό!
  Είναι μια τόσο μαχητική και επιθετική πολεμίστρια γεμάτη ενέργεια.
  Η Μαρία, επίσης, θα φορτίσει ένα πάλσαρ από θηλές φράουλας. Θα κάψει μια μάζα από Κινέζους μαχητές και θα πει:
  - Αυτή είναι η διαστημική μου δύναμη!
  Και τα μάτια της αστράφτουν από αστραπές.
  Και τα γυμνά πόδια θα ρίξουν ένα δώρο αφανισμού. Αυτά τα κορίτσια είναι η υψηλότερη κατηγορία.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες κατατρόπωσαν τον εχθρό. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούσε και πύρινα πάλσαρ από τις μεγάλες θηλές της.
  Το κορίτσι-ήρωα δούλεψε με μεγάλη επιτάχυνση. Δεν έδωσε σε κανέναν την παραμικρή ευκαιρία.
  Και η πολεμίστρια πέταξε πολύ καταστροφικά δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Και ενώ τραγουδούσε:
  - Η πατρίδα και ο στρατός είναι δύο πυλώνες,
  Που βρίσκεται ο πλανήτης...
  Θα προστατέψουμε το στήθος μας, είμαστε η χώρα σας,
  Ο στρατός σου τραγουδιέται από όλο τον λαό!
  Για άλλη μια φορά, οι θηλές ντομάτας της εκτοξεύουν δώρα κολοσσιαίας δολοφονικής δύναμης.
  Η Ελισάβετ από το τανκ πυροβολεί επίσης. Πυροβολεί, πιέζοντας τις κατακόκκινες θηλές της στα κουμπιά και τσιρίζει:
  - Δεν είμαι πιο δυνατός, θα τους κάνω όλους κομμάτια!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του.
  Η Έλενα συμφώνησε με αυτό, πατώντας το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της και ένα βλήμα έφτυσε από την κάννη, σκίζοντας τους Κινέζους:
  - Για την πατρίδα μας του κομμουνισμού!
  Και η πολεμίστρια έκλεισε το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της.
  Η Catherine σημείωσε, στέλνοντας δολοφονικά δώρα πραγματικού θανάτου στους αντιπάλους της:
  - Ο κομμουνισμός είναι επιστήμη!
  Πάτησε πάλι το κουμπί με τη ροδοκόκκινη θηλή της.
  Η Ευφροσύνη δήλωσε ενώ πολεμούσε με μεγάλο πείσμα εναντίον του εχθρού και χρησιμοποιούσε θηλές φράουλας:
  - Η πίστη μας σε ένα λαμπρό μέλλον δεν αρνείται το ένδοξο παρελθόν της αυτοκρατορίας μας!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε πρόθυμα σε αυτό:
  - Όπως υμνούσαν τον βασιλιά, έτσι θα υμνήσουμε κι εμείς!
  Και ο πολεμιστής έδειξε μακριά γλώσσα.
  Η Αικατερίνα παρατήρησε, πυροβολώντας σε αυτή την περίπτωση, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Και από τις ακτές του Τσούντσκι,
  Στο παγωμένο Κολύμα,
  Όλα αυτά είναι η Γη μας,
  Όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Η Ευφροσινία άλωνε, πάλι χρησιμοποιώντας τη θηλή φράουλας και μουγύρισε, κλείνοντας το μάτι:
  - Η μεγάλη μου δύναμη
  Θα τσακίσω τον κροκόδειλο!
  Και τα κορίτσια επιτίθενται. Ανάμεσά τους η Νατάσα και η Ζόγια.
  Εδώ τα κορίτσια πήραν από το οβιδοβόλο ως κατηγορία ένα τόσο καταστροφικό δώρο θανάτου.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Πετάνε βόμβες και πύραυλοι,
  Το μεγαλύτερο PR...
  Στα τραγούδια του λαού τραγουδιούνται,
  Έγινε ένα τρομερό χτύπημα!
  Η Ζόγια δήλωσε επιθετικά:
  - Ένα δυνατό χτύπημα - καλό!
  Και το πήρε και πάτησε τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά. Όλες αυτές είναι πολεμικές καλλονές.
  Oleg Rybachenko στον τοίχο. Ένα αθάνατο αγόρι, περίπου δώδεκα χρονών, πετάει βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Και χτυπά τους προοδευόμενους Κινέζους. Δεκάδες ταυτόχρονα.
  Πετάει βελόνες και η Μαργαρίτα με γυμνά δάχτυλα. Το κορίτσι καταστρέφει τους αντιπάλους και τρίζει:
  - Μεγάλη μου δύναμη!
  Και πολεμά γενναία.
  Η Νατάσα ρίχνει επίσης ένα δυνατό μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πώς να συντρίψετε τους αντιπάλους και να τρίξετε:
  - Στο όνομα της μεγάλης δόξας!
  Τότε η Ζόγια κόβει τους Κινέζους με ξίφη και ταυτόχρονα ρίχνει βελόνες με δηλητήριο με τα γυμνά της πόδια. Και τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Στην απεραντοσύνη της Ρωσίας,
  Μπορούμε να σώσουμε τους πάντες!
  Και πάλι τα ξίφη πέφτουν στους αντιπάλους. Και αν ψιλοκόψουν, τότε χωρίς κανέναν οίκτο.
  Αλλά όταν η Aurora άρχισε να καταστρέφει και να πετάει μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τότε αυτό είναι ολοκληρωτική καταστροφή. Και οι σκοτωμένοι Κινέζοι πέφτουν κάτω από τα χτυπήματα του κόκκινου διαβόλου.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Θα τα συντρίψω και θα τα σκίσω όλα!
  Και πώς θα πάρει και θα κόψει και με τα δύο σπαθιά!
  Και από τη γυμνή της φτέρνα πετάει ένας κοφτερός και διαπεραστικός δίσκος. Αυτό είναι γενικά ένα κορίτσι ολοκληρωτικού θανάτου.
  Και εδώ είναι η Σβετλάνα στην αποφασιστική μάχη. Πώς ας βασανίζουμε τους Κινέζους, και τους κόβουμε σε μικρά κομμάτια με σπαθιά.
  Το κορίτσι έκανε κύλιση στην πεταλούδα και επτά πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας δολοφονήθηκαν.
  Και μετά πετάνε αιχμηρές, δηλητηριώδεις βελόνες από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και καταπλήξτε τους Κινέζους.
  Ο Oleg Rybachenko παλεύει με κίτρινους πολεμιστές. Τα ξίφη του τρεμοπαίζουν σαν έλικα.
  Το αγόρι τραγουδάει με κέφι:
  - Θα είμαι ο πιο δυνατός παγκόσμιος πρωταθλητής,
  Θα νικήσουμε την Αμερική, την Κίνα!
  Και πάλι το αγόρι ρίχνει αιχμηρά παιχνίδια με τα γυμνά του δάχτυλα των παιδικών ποδιών. Και δύο δωδεκάδες σκοτωμένοι Κινέζοι πέφτουν ταυτόχρονα.
  Εδώ είναι μια τέτοια μάχη. Στην πραγματική ιστορία, η τσαρική Ρωσία των προ-Πετρινικών χρόνων έχασε μέρος της επικράτειάς της. Αλλά εδώ οι Ρώσοι ιππότες πολεμούν και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko παλεύει και τραγουδά:
  - Αλλά είμαστε ιππότες γεμάτοι από το ρωσικό πνεύμα,
  Οι δήμιοι δεν θα ακούσουν ποτέ το πνιχτό μας στεναγμό!
  Και πάλι το αγόρι ρίχνει πολύ κοφτερές, και με δυνατό δηλητήριο, βρασμένο από τις μάγισσες, πολύ λεπτές βελόνες!
  Δίπλα του η κοπέλα Μαργαρίτα. Και επίσης τα πόδια της ρίχνουν τέτοιες θανατηφόρες βελόνες. Και τα χέρια έκοψαν τους επιτιθέμενους Κινέζους. Ο πολεμιστής καταστρέφει τους αντιπάλους και τραγουδά:
  - Είμαι τόσο cool, σαν δαίμονας όλων των χωρών ...
  Ντίμα, Ντίμα, Μπιλάν! Dima, Dima Bilan!
  Κυβερνήτης όλων των χωρών!
  Η Νατάσα κόβει και τους Κινέζους και τραγουδάει:
  - Το απόγευμα το ξημέρωμα, δεν θα αφήσουμε τον Σατανά να κερδίσει!
  Και θανατηφόρες βελόνες επίσης πετούν από τα ξυπόλητα πόδια της.
  Στη συνέχεια, η Zoya καταστρέφει τους εχθρούς. Και από αυτό το κορίτσι φαίνεται να πηγάζουν δονήσεις κολοσσιαίας ενέργειας.
  Και μπούμερανγκ και κοφτερές βελόνες πετούν από τα ξυπόλυτα πόδια της καλλονής.
  Οι πολεμιστές τρίζουν:
  - Είμαι ένα μεγάλο ξυπόλητο όνειρο και ομορφιά!
  Και πάλι, θα ρίξει κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο στους αντιπάλους του.
  Αλλά όταν η Aurora λειτουργεί έναν μύλο και κόβει τους Κινέζους, τότε αυτή είναι η ακμή του αφανισμού.
  Και τότε η κοκκινομάλλα θα πετάξει τρυπημένες βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και οι νεκροί κίτρινοι πολεμιστές πέφτουν.
  Όταν όμως η Σβετλάνα λουπανέτ. Και ταυτόχρονα, από τα γυμνά της πόδια πετάει ένα ολόκληρο μάτσο βελόνες, που τρυπούν και σκοτώνουν τα πάντα.
  Και οι πολεμιστές τρίζουν:
  - Λοιπόν, έτσι, έτσι - πάρε έναν φασίστα σε μια δεκάρα!
  Και τα ξυπόλυτά της θα εκτοξευθούν πάλι θανάσιμα στους Κινέζους.
  Η Νατάσα, κόβοντας κίτρινους πολεμιστές με σπαθιά, παρατήρησε:
  - Με τους Ναζί ήταν και πιο εύκολο και πιο δύσκολο!
  Η Σβετλάνα, αφού πέρασε το μύλο, παρατήρησε:
  - Και είναι πάντα εύκολο με εμάς τα κορίτσια!
  Η Aurora, αναπαρήγαγε την υποδοχή του θαυμαστή και γρύλισε:
  - Δεν θα με βαρεθείς καθόλου!
  Και ένα θανατηφόρο τσίμπημα πετάει από τα ξυπόλητα πόδια της.
  Και η Ζόγια θα το πάρει και θα τσιρίσει:
  - Δεν είμαστε κατσαρίδες, είμαστε κορίτσια - μεγάλης δόξας!
  Και πάλι κάτι θα πετάξει έξω από τα ξυπόλητα πόδια της, και θα χτυπήσει τον εχθρό.
  Τα κορίτσια πήραν τη δουλειά κατάκαρδα.
  Αυτό το φρούριο είναι σχεδόν το μοναδικό ρωσικό οχυρό στην περιοχή. Υπάρχουν μερικές ακόμη πόλεις υπό κατασκευή. Είναι καλό που οι Κινέζοι δεν έβαλαν το κεφάλι τους πάνω από το Amur. Αλλά η Ρωσία στην πραγματική ιστορία έχει χάσει ένα κομμάτι της επικράτειάς της. Μια πολύ επιθετική δυναστεία στην εξουσία στην Κίνα. Ωστόσο, τα κορίτσια είναι αυτά που μπορούν να πετάξουν τα συντάγματα του Εωσφόρου.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο κόβει τους Κινέζους. Και ενώ το αγόρι τραγουδάει:
  - Η υψηλότερη τάξη θα είναι ...
  Και τότε πετάει ένα μπούμερανγκ από το γυμνό πόδι του αγοριού και μια κραυγή:
  - Ο χοιρινός θα κόψει τους πάντες!
  Η Μαργαρίτα έριξε και στον εχθρό αυτό που είναι φόνος. Το έσπασε σε κομμάτια και τσίριξε:
  - Είμαι ξυπόλητο όνειρο και μεγάλη ομορφιά!
  Και το πόδι της θα πετάξει άγριους δίσκους.
  Η επόμενη στη μάχη είναι η Νατάσα. Και ρίχνει επίσης στον εχθρό αυτό που διχάζει τους αντιπάλους.
  Και το κάνει πολύ έξυπνα.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια της πετούν κανονικές, θανατηφόρες βελόνες.
  Στη συνέχεια, η Zoya στη μάχη. Και ρίχνει και στον εχθρό, κάθε λογής σβάστικες και μπούμερανγκ.
  Και κουρεύει τον εχθρό.
  Στη συνέχεια, όπως περνάει:
  - Δόξα στον καλό βασιλιά!
  Αλλά στη μάχη και την Aurora. Καταστρέφει επίσης εχθρούς από την Κίνα. Και αν ρίξει, θα ρίξει με θανατηφόρα δύναμη.
  Και ενώ τραγουδούσε:
  - Ναι, στο όνομα της Ρωσικής Γης!
  Και, επίσης, θανατηφόρες κατηγορίες πετάνε από τα γυμνά πόδια της.
  Η Σβετλάνα επίσης δεν απογοητεύει τον εχθρό. Και από τα ξυπόλητά της πετάει κάτι που φέρνει φανερό θάνατο.
  Και ο πολεμιστής τραγουδάει:
  - Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ! Τα προβλήματα δεν θα έρθουν στη Ρωσία!
  Και πάλι οι Κινέζοι θα πληγωθούν. Και θα το πάρει χωρίς τελετή και θα το ψιλοκόψει.
  Έξι πολεμιστές και πολεμιστές χτύπησαν δυνατά. Και κόβει τον εχθρό, και ρίχνει ξυπόλητα.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Κινέζους, τραγούδησε:
  - Αστρομαχητη, το κέρατο σου φυσάει μάταια -
  Η γη σας είναι πολύ μακριά με αμφίβολη δόξα...
  Η φλόγα της μάχης τρέμει ανάμεσα στις γραμμές -
  Σε ένα μονόπλευρο παιχνίδι χωρίς κανόνες!
  Κι άλλο ένα μπούμερανγκ πετάει με τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού, που έκοψε τον λαιμό σε καμιά δεκαριά Κινέζους.
  Το αγόρι, όπως βλέπουμε, είναι μαχητής.
  Και η Μαργαρίτα είναι επίσης στη μάχη. Και έτσι λειτουργούν τα ξυπόλυτα πόδια της. Εξολοθρεύει τους εχθρούς χωρίς καμία αμφιβολία εξαιρετικά cool.
  Και τα ξίφη της είναι σαν δήμιοι.
  Ο πολεμιστής τρίζει:
  - Ας είναι δόξα!
  Η Νατάσα πυροβολεί και με τα ξυπόλητα, και πετάει το θανατηφόρο. Και ταυτόχρονα κόβει ενεργά με σπαθιά.
  Ηχεί ταυτόχρονα:
  - Η συνοδεία μου είναι κρατικό συνεργείο!
  Επόμενος στον αγώνα είναι η Zoya. Επίσης ένας διάβολος ανώτατου επιπέδου αφανισμού. Πώς να κρατήσετε μια πεταλούδα με σπαθιά. Και μετά θα πάρει και θα ρίξει εντυπωσιακά στοιχεία με ξυπόλητα.
  Μετά από αυτό περνάει:
  - Ο στρατός χαίρεται - προχωρά!
  Και πέφτει μια ολόκληρη σειρά από λοξότμητα κινέζικα.
  Το κορίτσι τραγουδά στον εαυτό της:
  - Η Zoya λατρεύει να σκοτώνει! Αχ, αυτή η Ζόγια!
  Και εδώ είναι η Aurora σε μια γρήγορη επίθεση. Ή μάλλον επιθετική άμυνα. Και με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών χτυπά τους εχθρούς.
  Και ταυτόχρονα τρίζει. Και όταν τα σπαθιά της περάσουν σαν τις λεπίδες του καλλιεργητή, τότε τρεις ντουζίνες Κινέζοι θα κομματιαστούν!
  Και η Aurora τσιρίζει:
  - Αρμονικές συγχορδίες, η σημαία της Ρωσίας είναι πολύ περήφανη!
  Και τώρα το γυμνό της τακούνι θα χωρέσει στο πηγούνι τον Κινέζο στρατηγό. Θα πάρει και θα πέσει.
  Η Zoya είναι επιθετική στη μάχη. Κόβει τους εχθρούς του και ουρλιάζει:
  - Θα αμφιβάλλουμε και θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από γυμνά πόδια τέτοια στιλέτα πετάνε.
  Η Σβετλάνα επίσης δεν απογοητεύει κανέναν. Και καταστρέφει τους εχθρούς, σαν ένα δρεπάνι να κόβει γρασίδι. Οι Κινέζοι αποτυγχάνουν.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Τρελή βελόνα! Φύγε από την αυλή!
  
  Η ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΡΙΝΓΚ
  Ο Sergei Lyakhovich κέρδισε έναν αγώνα πυγμαχίας εναντίον της Sherron de Beers. Τον χτύπησε στα γυαλιά, και δεν έχασε το χτύπημα νοκ άουτ.
  Και έκανε την πρώτη του υπεράσπιση τίτλου.
  Αυτό οδήγησε σε κάποιες αλλαγές στο συνολικό πρόγραμμα μάχης. Αντί για υποχρεωτική άμυνα ενάντια στον Τσαγκάεφ, ο Νικολάι Βαλούεφ και ο Σεργκέι Λιάκοβιτς αποφάσισαν να αγωνιστούν πρώτα για να ενοποιήσουν τους τίτλους βαρέων βαρών.
  Αυτός ο αγώνας θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον. Ο Σεργκέι Λιάκοβιτς έχει μόνο μία ήττα, ο Νικολάι Βάλουεφ έχει σαράντα έξι νίκες στη σειρά. Και είναι το ξεκάθαρο φαβορί.
  Και το χρηματικό έπαθλο για αυτόν τον αγώνα και για τους δύο πυγμάχους είναι ένα ρεκόρ δέκα εκατομμυρίων δολαρίων για δύο.
  Ο αγώνας έγινε στις ΗΠΑ ... Αλίμονο, το κοινό ήταν απογοητευμένο. Ο Σεργκέι Λιάκοβιτς τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι και έχασε και τους δώδεκα γύρους στα σημεία. Αλλά ούτε ο Νικολάι Βαλούεφ έλαμψε. Και δεν μπορούσε να στείλει τον αντίπαλό του ούτε σε νοκ άουτ ούτε καν σε νοκ ντάουν.
  Όμως ένωσε τους τίτλους και κατάφερε να κερδίσει την σαράντα έβδομη σερί νίκη.
  Ο αγώνας με τον Τσαγκάεφ επαναπρογραμματίστηκε. Στη συνέχεια, ο Chagaev ανέπτυξε φλεγμονή και ο Valuev είχε έναν αγώνα με έναν άλλο, όχι πολύ γνωστό αντίπαλο. Και όχι πολύ πειστικά τον νίκησε στα σημεία. Και μετά ο αγώνας με τον Σουλτάνο Ιμπραγκίμοφ. Ο αγώνας αποδείχθηκε πολύ ανταγωνιστικός. Πολλοί μάλιστα πίστεψαν ότι το κέρδισε ο Σουλτάνος Ιμπραγκίμοφ. Με ξεχωριστή απόφαση, οι κριτές έδωσαν ωστόσο τη νίκη στον Βάλουεφ. Και ισοφάρισε με τον Rocky Marchiali σε αριθμό νικών στη σειρά - σαράντα εννέα.
  Στη συνέχεια, η υποχρεωτική άμυνα εναντίον του Ruslan Chagaev... Αλλά και πάλι ο αγώνας απέτυχε. Και πάλι ο Ruslan Chagaev με τραυματισμό και εκτός παιχνιδιού.
  Ο Ρώσος γίγαντας διεξήγαγε τον αγώνα του για την πενήντα επέτειο (εκτός βέβαια αν μετρήσει κανείς το γεγονός ότι ένας αγώνας του Βάλουεφ κηρύχθηκε άκυρος!) εναντίον του Ρουίζ. Ήταν μια ρεβάνς. Στο πρώτο, ο Βάλουεφ δεν κέρδισε πειστικά με διχοτομική απόφαση. Και μετά ο δεύτερος αγώνας-ρεβάνς.
  Πολλοί πίστευαν ότι ο Νικολάι Βαλούεφ θα βελτίωνε το αποτέλεσμα του. Και τι θα ήταν ωραίο ... Αλλά και πάλι, ο Ρώσος γίγαντας δεν φαίνεται ο καλύτερος, και κερδίζει μια πολύ αμφιλεγόμενη νίκη στα σημεία, και πάλι με ξεχωριστή απόφαση των κριτών.
  Έπειτα άλλος αγώνας με τον Χόλιφιλντ. Αυτός ο μαχητής είναι ένας αληθινός θρύλος. Αλλά είναι ήδη σαράντα έξι ετών και κανείς δεν πιστεύει στις πιθανότητές του. Και ο Νικολάι Βάλουεφ έχει πενήντα νίκες στη σειρά και ούτε μία ήττα. Έσπασε το ρεκόρ του Rocky Marchiali και κατέχει δύο ζώνες πρωταθλήματος βαρέων βαρών.
  Και πάλι ο αγώνας ... Και πάλι ο Νικολάι Βαλούεφ δύσκολα εξανάγκασε μια νίκη στα σημεία.
  Και επίσης με χωριστή απόφαση των κριτών. Αλλά βελτίωσε το ρεκόρ του, πενήντα μία νίκες στη σειρά! Θα συμφωνήσετε ότι αυτό είναι πολύ ωραίο.
  Και εδώ είναι επίσης μια εθελοντική άμυνα ενάντια στον David Haye. Ο Νικολάι Βαλούεφ δεν έχει ούτε μία ήττα από το 1993. Εδώ είναι πάλι στη μάχη...
  Και πάλι μονομαχία, όπου ο Νικολάι η βαριοπούλα δεν λάμπει και είναι κατώτερος του εχθρού σε ταχύτητα.
  Αλλά αντέχει υπέροχα. Δείχνει ανθεκτικότητα. Και ως αποτέλεσμα, οι κριτές δίνουν ξανά στον Nikolai Valuev τη νίκη, ξεχωριστές αποφάσεις. Και φυσικά πολύ αμφιλεγόμενο...
  Όμως ο δίσκος του Rocky Marchil έχει ενημερωθεί. Πενήντα δύο νίκες στη σειρά.
  Και σχεδιάζεται ένας νέος αντίπαλος: ο Vitali Klitschko, ο οποίος θέλει να πάρει δύο ζώνες ταυτόχρονα σε έναν αγώνα ενοποίησης.
  Όμως οι διαπραγματεύσεις σύντομα σταμάτησαν. Ο Vitali Klitschko πάλεψε με τον Sosnovsky.
  Και ο Νικολάι Βάλουεφ πάλεψε με τον Μορέκ, έναν δυνατό πυγμάχο, αλλά νικημένο πολλές φορές.
  Και αυτή η νίκη του Νικολάι Βάλουεφ, ήδη η πενήντα τρίτη στη σειρά, αποδείχθηκε μη πειστική και πάλι χωρίς νοκ ντάουν και στα σημεία, με ξεχωριστή απόφαση των κριτών.
  Ωστόσο, το αρχείο έχει ενημερωθεί. Και ο Νικολάι Βάλουεφ δεν γνώριζε ήττα εδώ και δεκαέξι χρόνια - ρεκόρ για τα βαρέα. Και πενήντα τρεις νίκες στη σειρά - ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες βάρους.
  Και ο αγώνας με τον Vitali Klitschko και η ενοποίηση των τίτλων δεν έγινε.
  Ο Νικολάι Βαλούεφ βρήκε έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι του και αναγκάστηκε να τερματίσει την καριέρα του στην πυγμαχία.
  Ο David Haye και ο Wladimir Klitschko πάλεψαν για τις ζώνες του. Και κέρδισε ο Klitschko Jr.
  Αλλά ο Νικόλαος Β', ως πυγμάχος, ο οποίος έσπασε επίσημα το ρεκόρ του Rocky Marchiali, και ο οποίος έχει δύο ζώνες, και δεν έχει ηττηθεί ποτέ, ήταν ήδη σε μεγάλη δόξα.
  Και αντί για την Ενωμένη Ρωσία, ο Νικολάι Βαλούεφ αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του κόμμα. Το ονόμασε "The Big Jump". Και κατάφερε να μπει εντυπωσιακά στην Κρατική Δούμα το 2011. Και μετά πήρε μέρος στις προεδρικές εκλογές το 2012. Και πάλι αίσθηση, δεύτερη θέση και έξοδος στον δεύτερο γύρο κόντρα στον Βλαντιμίρ Πούτιν.
  Blimey! Ο Νικολάι Βαλούεφ έχει γίνει ένα νέο, λαμπερό, πολιτικό αστέρι. Ο κόσμος βαρέθηκε με τις παλιές, πολιτικές ιερόδουλες, και αυτός πήγε για νέο πολιτικό και μποξέρ.
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ωστόσο, κατάφερε να νικήσει τον Nikolai Valuev στον δεύτερο γύρο, αλλά το πλεονέκτημά του αποδείχθηκε αρκετά μικρό.
  Αλλά οι κομμουνιστές, λόγω της αποτυχίας του Zyuganov, έκαναν πραξικόπημα και ο Sergei Udaltsov έγινε ο νέος πρόεδρος του Κομμουνιστικού Κόμματος.
  Αυτός ο νεαρός και ενεργητικός άντρας έκανε πραγματική θύελλα εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και ο ενθουσιασμός ήταν πολύ σοβαρός. Μαζικές συγκρούσεις με την αστυνομία. Η χρήση συλλόγων. Ξυλοδαρμοί, ακόμη και θύματα μεταξύ των κρατουμένων.
  Έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι ακυρώθηκαν. Στη συνέχεια έγινε το Μαϊντάν στην Ουκρανία. Ο Γιανουκόβιτς ανατράπηκε. Ο Πούτιν, σε συνθήκες εσωτερικής αστάθειας, δεν άρχισε να καταλαμβάνει την Κριμαία. Και δεν έγινε πόλεμος στο Donbass.
  Η Ουκρανία, με επικεφαλής τον Ποροσένκο, βρισκόταν σε άνοδο.
  Ο Vitali Klitschko, ο οποίος διέκοψε την καριέρα του στην πυγμαχία, αποφάσισε να επιστρέψει.
  Και τώρα κατάφερε να βγάλει νοκ άουτ τον Στίβενσον. Και έγινε πρωταθλητής βαρέων βαρών για τέταρτη φορά, επαναλαμβάνοντας το ρεκόρ του Χόλιφιλντ. Στη συνέχεια ο Vitali έκανε άλλη μια άμυνα απέναντι στον Criss Areola. Ένας τέτοιος αγώνας είναι μια εκδίκηση και πάλι νοκ άουτ τον αντίπαλο.
  Στη συνέχεια όμως, λόγω του φόρτου εργασίας του δημάρχου του Κιέβου, αναγκάστηκε να τερματίσει την ένδοξη καριέρα του.
  Ο Wladimir Klitschko, αν και όχι απόλυτα πειστικός, κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον Tyson Fury. Και μετά έβγαλε νοκ άουτ τον συμπατριώτη του Γκλάζκοφ. Και μετά κράτησε επίσης μια άμυνα ενάντια στον Brian. Και έσπασε το ρεκόρ του Joe Louis για τις περισσότερες νίκες πρωταθλήματος.
  Υπάρχει όμως μια ακόμη ζώνη. Κέρδισε ο Denotay Wyder. Αυτός ο πυγμάχος είναι μοναδικός - ολόκληρη η καριέρα του αποτελείται μόνο από νοκ άουτ. Μέχρι και σαράντα νοκ άουτ στη σειρά - αυτό είναι υπέροχο! Και ο Wladimir Klitschko είναι ήδη σαράντα ενός ετών. Και φυσικά αυτή η ενωτική μονομαχία προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον.
  Και για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τον Πίτερ, ο Wladimir Klitschko δεν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.
  Εδώ όμως είναι ο αγώνας με τον Δενόθεο. Ανταλλαγή knockdown. Κι όμως η νίκη στο τέλος, έστω και με ξεχωριστή απόφαση των κριτών, ο Wladimir Klitschko.
  Έτσι ο Wladimir Klitschko για πρώτη φορά στην κατηγορία βαρέων βαρών ένωσε και τις τέσσερις κύριες ζώνες. Και αυτό είναι ένα μοναδικό επίτευγμα...
  Ο Wladimir Klitschko είχε άλλη μια ρεβάνς με τον Wyder, αυτή τη φορά κατάφερε να τον νοκ-άουτ και να δείξει ότι η ηλικία δεν είναι εμπόδιο στον αθλητισμό. Κέρδισε και ο Πάρκερ.
  Στη συνέχεια, όμως, το φθινόπωρο του 2018, σε ηλικία σαράντα δύο ετών, έχασε από τον Άντονι Τζόσουα σε μια δραματική μονομαχία.
  Ήταν ένας σούπερ αγώνας... Ο Wladimir Klitschko δεν έχει χάσει εδώ και περισσότερα από δεκατέσσερα χρόνια, αλλά ο Anthony κατάφερε ακόμα να το πάρει και να κερδίσει και τις τέσσερις ζώνες.
  Η μόνη παρηγοριά του Βλαντιμίρ Κλίτσκοφ είναι ότι ο συνονόματός του Βλαντιμίρ Πούτιν έχασε και αυτός τις εκλογές του 2018. Επιπλέον, δεν κέρδισε ο Nikolai Valuev, για τον οποίο η μόδα έχει ήδη περάσει, αλλά ο κομμουνιστής - Sergey Udaltsov.
  Ο λόγος της ήττας ήταν ότι λόγω της πτώσης των τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, η οικονομική κατάσταση της Ρωσίας επιδεινώθηκε. Και το αποτέλεσμα της κατοχής της Κριμαίας δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Άρα όλα ήταν διαφορετικά. Οι κομμουνιστές επέστρεψαν. Και πάλι πάνω από το Κρεμλίνο η κόκκινη σημαία.
  Ο Wladimir Klitschko, ωστόσο, συνέχισε την καριέρα του. Δεν υπήρχε κορωνοϊός στον κόσμο και το 2020 ο μεγάλος πυγμάχος κατάφερε να νικήσει τον Ruiz Jr και να γίνει ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής. Στη συνέχεια υπερασπίστηκε τον τίτλο του από τον Ruiz Jr. Όμως η ρεβάνς ήταν και πάλι για τον Άντονι Τζόσουα.
  Ο Wladimir Klitschko, που έσπασε πολλά ρεκόρ, ανακοίνωσε ξανά την αποχώρησή του.
  Αν και κατάφερε να σημειώσει ένα άλλο ρεκόρ - να γίνει ο γηραιότερος απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής.
  Και αυτό είναι επίσης ένα τεράστιο επίτευγμα.
  Στη συνέχεια, ο Vitali Klitschko είχε έναν εκθεσιακό αγώνα με τον Hollyfield.
  Ο κόσμος πήρε το δρόμο του.
  Ο Oleksandr Usyk έγινε ο νέος αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής βαρέων βαρών του κόσμου με μια συγκλονιστική νίκη επί του Anthony Joshua. Και μετά υπερασπίστηκε τον τίτλο εναντίον του.
  Αλλά ο Wladimir Klitschko επέστρεψε απροσδόκητα το φθινόπωρο του 2022. Και πάλεψε με τον Usyk, για χάρη ενός άλλου δίσκου.
  Και αυτός ο αγώνας κέρδισε όλα τα προηγούμενα επιτεύγματα στο δράμα και τη ροή.
  Και ο Wladimir Klitschko κέρδισε και πάλι εντυπωσιακά. Και πάλι κατέλαβε όλες τις ζώνες. Και για τέταρτη φορά έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής.
  Πραγματικά στην πυγμαχία ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία.
  Η ζωή συνεχίζεται ως συνήθως, αλλά οι αληθινοί ήρωες δεν γερνούν ποτέ!
  
  Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο Αδόλφος Χίτλερ διαφωτίστηκε και σταμάτησε να διώκει τους Εβραίους. Σε απάντηση, οι Σύμμαχοι συνήψαν μια επ' αόριστον εκεχειρία με το Τρίτο Ράιχ. Και τώρα η ΕΣΣΔ πρέπει να πολεμήσει σε ένα μέτωπο, και οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Για παράδειγμα, ένας κόσμος στον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόσφεραν στον Χίτλερ μια συμφωνία τον Μάρτιο του 1943: σταματά τη δίωξη των Εβραίων, σε αντάλλαγμα οι σύμμαχοι κηρύσσουν μια επ' αόριστον εκεχειρία. Ο Φύρερ, χάνοντας τη μάχη για την Αφρική και νικημένος στο Στάλινγκραντ, αναγκάζεται να συμφωνήσει. Λοιπόν, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τους δικούς τους υπολογισμούς - αφήστε τόσο τους δικτάτορες όσο και τις ολοκληρωτικές χώρες να αλληλοεξοντωθούν. Και τότε η ΕΣΣΔ προχωρά με κάποιο τρόπο πολύ αποφασιστικά.
  Κοιτάξτε πίσω στην Ευρώπη πριν εμφανιστούν οι ΗΠΑ. Η Βρετανία είναι φυσικά χωρίς Αμερική, δεν θέλει κανείς να πολεμήσει. Και εξάλλου και ο Τσόρτσιλ φοβάται την έλευση των Reds στην Ευρώπη.
  Εν ολίγοις, συμφωνήσαμε. Ο Χίτλερ σταμάτησε να διώκει και να εξοντώνει τους Εβραίους και οι Σύμμαχοι σταμάτησαν όλους τους βομβαρδισμούς και τις μάχες από την 1η Απριλίου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, φυσικά. Με το πονηρό, άρχισαν να πουλάνε κάτι στους Ναζί. Και η ΕΣΣΔ τώρα δεν λάμβανε δωρεάν βοήθεια, αλλά μπορούσε να αγοράσει μόνο για χρυσό.
  Υπήρξε μια πλήρης ηρεμία στη Δύση. Στα ανατολικά, ο πόλεμος ήταν κυρίως στον αέρα. Στη στεριά, επίσης, ενώ μια παύση. Οι Γερμανοί ετοίμαζαν μια επίθεση στο Kursk Bulge, ο Κόκκινος Στρατός στάθηκε σε άμυνα και έσκαψε στο έδαφος.
  Αλλά η εκεχειρία στη Δύση άλλαξε κάτι. Πρώτον, οι Γερμανοί έγιναν πολύ πιο δυνατοί στον αέρα, σχεδόν τα μισά αεροσκάφη τους είχαν προηγουμένως αποσπαστεί από τη Δύση.
  Δεύτερον, ο Χίτλερ δεν βιαζόταν πλέον τόσο πολύ να επιτεθεί. Ήθελε πολύ το Tiger-2, το Λιοντάρι και ειδικά το Ποντίκι να δοκιμαστούν στη μάχη.
  Το "Tiger" -2 άρχισε να μπαίνει σε μαζική παραγωγή πριν από οποιονδήποτε άλλο τον Μάιο. Αλλά είχε έναν ελαφρύτερο, λιγότερο προστατευμένο πυργίσκο Porsche. Το "Maus" μόλις τον Ιούνιο δοκιμάστηκε, το οποίο έδειξε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι εργασίες στη δεξαμενή "Lion" συνεχίστηκαν με νέο τρόπο. Αλλά ήταν απαραίτητο να ανακατασκευαστεί το αυτοκίνητο, κάτω από έναν ισχυρότερο κινητήρα από το Maus, και να ενισχυθεί η θωράκιση των πλευρών. Το "Maus" και το "Lion" σαφώς δεν συμβάδισαν με την επίθεση και το "Tiger" -2 χρειαζόταν ακόμα εκπαίδευση πληρώματος και σειριακή ανάπτυξη. Επιπλέον, τόσο το Jagdpanther όσο και το βιαστικά αναπτυγμένο Panther-2 κυκλοφόρησαν στη σειρά. Το τελευταίο αυτοκίνητο είχε οπλισμό παρόμοιο με το Panther, αλλά η πλαϊνή και η μετωπική θωράκιση ήταν πιο παχιά, γεγονός που αύξανε το βάρος. Όμως οι "Πάνθηρες" -2 δεν συμβάδισαν με την αρχή της μάχης.
  Η υπομονή του Στάλιν κόπηκε και στις 5 Αυγούστου 1943, ο ίδιος ο Κόκκινος Στρατός πέρασε στην επίθεση.
  Αυτή τη φορά, η υπεροχή των σοβιετικών στρατευμάτων σε αριθμούς ήταν μικρότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Οι Γερμανοί κατάφεραν να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την Αφρική και περισσότερες δυνάμεις μεταφέρθηκαν από την Ευρώπη. Προστέθηκαν ειδικά αντιαεροπορικά πυροβόλα. Ναι, και υπήρχαν περισσότερα τανκς και η συνολική απελευθέρωση όπλων, χωρίς τους βομβαρδισμούς των Συμμάχων, αποδείχθηκε υψηλότερη.
  Και η άμυνα είναι δυνατή. Οι Γερμανοί είναι ιδιαίτερα ισχυροί στο νότο, όπου βρίσκεται ο Mainstein και οι κύριες δυνάμεις τους. Εκεί ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει, αλλά χωρίς επιτυχία. Οι επιθέσεις της σταμάτησαν σχεδόν αμέσως. Ναι, και οι Γερμανοί "Τίγρεις", "Πάνθηρες", "Φερδινάνδοι" είναι πολύ δυνατοί στην άμυνα, και χειρότεροι στην επίθεση.
  Στην κατεύθυνση του Oryol, οι Γερμανοί ήταν κάπως πιο αδύναμοι. Και ο Κόκκινος Στρατός, αντίθετα, έδωσε το κύριο χτύπημα ακριβώς εκεί. Άρα έχουν επιτευχθεί περισσότερα.
  Αλλά παρόλα αυτά, η άμυνα των Γερμανών αναπτύσσεται με όρους μηχανικής, τα τανκς και τα αυτοκινούμενα όπλα δείχνουν άριστα στην άμυνα, και αυτό που είναι σημαντικό, οι Ρώσοι δεν έχουν καμία υπεροχή στον ουρανό. Μάλλον, αντίθετα, αν και το Focke-Wulf δεν δικαιολογήθηκε αρκετά, αλλά το Me-109 της τροποποίησης "G" είναι ένα καλό άλογο, και το πιο σημαντικό είναι πολλά από αυτά. Και οι άσοι είναι αρκετά δυνατοί. Τώρα ο Huffman έχει γίνει το νέο ανερχόμενο αστέρι της Luftwaffe. Ναι, και οι Γερμανοί το έχουν πιο εύκολα με τα καύσιμα, μερικά από τα προϊόντα πετρελαίου πωλούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία. Και οι σύμμαχοι δεν βομβαρδίζουν τη Ρουμανία, αλλά και τα εργοστάσια συνθετικής βενζίνης.
  Ενώ βρίσκεστε στον αέρα, δεν είναι δυνατό να το πιάσετε. Είναι αλήθεια ότι οι σοβιετικοί άσοι παλεύουν καλά με το Focke-Wulf, ειδικά επειδή το αυτοκίνητο αποδείχθηκε ότι είχε ένα προφανές ελάττωμα - οι δεξαμενές καυσίμου δεν γεμίζουν με αδρανές αέριο και είναι πιο εύκολο να τις πυρπολήσεις. Είναι αλήθεια ότι η ίδια η μηχανή είναι αρκετά ισχυρή με όπλα και, με τη σωστή τακτική, μπορεί να είναι επικίνδυνη. Και ως βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής, δεν είναι κακό, μεταφέρει δύο φορές περισσότερες βόμβες από το PE-2.
  Ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε αργά. Οι Ναζί προσκολλήθηκαν σε κάθε οικισμό και είχαν άμυνα σε βάθος. Ναι, και ακόμη και νέες δυνάμεις τραβήχτηκαν στη μάχη. Εδώ είναι ένα ζευγάρι "Ποντίκια", πήρε μέρος στη μάχη. Ωστόσο, ενάμιση μήνα αργότερα, ο Κόκκινος Στρατός περικύκλωσε το Orel και τα γερμανικά στρατεύματα εγκατέλειψαν την πόλη. Η προεξοχή Oryol κόπηκε, αλλά μέχρι στιγμής οι επιτυχίες του Κόκκινου Στρατού περιορίζονταν σε αυτό. Οι ελπίδες συνδέθηκαν με τον χειμώνα. Όταν η μαχητική ικανότητα των Γερμανών έπεσε κατακόρυφα.
  Ο Στάλιν έκανε έκκληση και σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι Γερμανοί απέτυχαν να καταλάβουν ούτε μια ίντσα σοβιετικής γης, και ο Κόκκινος Στρατός ανακατέλαβε τον Αετό και πίεσε τον Φριτς, και στον κρύο καιρό μας περιμένουν νέες νίκες.
  Πράγματι, ο γερμανικός εξοπλισμός και οι στρατιώτες πολεμούσαν πιο αδύναμα τον χειμώνα. Ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να σπάσει τις άμυνες του Φριτς στο νότο και να προχωρήσει στον Δνείπερο. Επιτυχία σημειώθηκε και στο κέντρο. Κοντά στο Λένινγκραντ, οι Ναζί χτυπήθηκαν επίσης τον Ιανουάριο και η πόλη ελευθερώθηκε. Είναι αλήθεια ότι ήρθε η άνοιξη και οι Φριτς μπόρεσαν να σταματήσουν τον Κόκκινο Στρατό στον Δνείπερο.
  Ο καιρός ήταν κρύος, οι ομορφιές έφτασαν μόλις στις είκοσι πέντε Δεκεμβρίου. Χιονίζει και ο αέρας κάνει μπούκλες. Και δεν επέλεξαν το πιο ζεστό μέρος για τον εαυτό τους - ακριβώς κοντά στο Λένινγκραντ.
  Κατά την άφιξη, τα κορίτσια με μπικίνι έκαναν τον εαυτό τους ένα τζόκινγκ μέσα από τις χιονοστιβάδες. Στην πραγματικότητα, οι αληθινοί Άριοι πρέπει να δείξουν ότι δεν φοβούνται κανένα, ακόμη και το πιο έντονο κρύο. Μαζί τους τράπηκε σε φυγή ένα αγόρι νίντζα που είχε φτάσει από την Ιαπωνία, τον οποίο όλοι αποκαλούσαν Karas.
  Αυτό το παιδί έγινε διάσημο για τη συμμετοχή του σε ειδικές επιχειρήσεις. Τα ευχάριστα ανατολίτικα χαρακτηριστικά, μαζί με τα ξανθά μαλλιά που κληρονόμησε ένας άγνωστος πατέρας, έκαναν το αγόρι πολύ όμορφο.
  Τα κορίτσια τον κοίταξαν ακόμη και ως απάντηση, αν και ο Κάρας, ίσως, δεν είναι ακόμη ζευγάρι για αυτά. Αλλά η ανακούφιση των μυών, σαν σύρμα, τρέχει, έτσι ώστε ακόμη και αυτές οι σκληραγωγημένες και έμπειρες τίγρες να μην μπορούν να το συμβαδίσουν.
  Τα κορίτσια μετά τον τοκετό, στη βάση προπόνησης, ξαναπήραν εντελώς τη φόρμα τους, αλλά δεν είναι κάθε υπεράνθρωπος δεδομένο να αντέξει έναν τόσο παγωμένο ρυθμό.
  Η Στέλλα, η οποία, όπως και η Μάγδα φον Σίνγκερ, κατάφερε να πολεμήσει τους Ρώσους, παρατήρησε:
  - Ο παγετός και το χιόνι είναι ο βασικός τους σύμμαχος. Και έτσι, τίποτα δεν είναι πιο κουλ από τους Βρετανούς!
  Η Μάγδα σωστά παρατήρησε:
  - Δεν θα το έλεγα αυτό. Οι Ρώσοι είναι πολύ πιο δυνατοί και οι μονάδες τους ουσιαστικά δεν υποχωρούν ποτέ!
  Η Στέλλα, έχοντας κάνει τούμπες ενώ έκανε τζόκινγκ, γέλασε και παρατήρησε:
  Αλλά αυτό είναι περισσότερο αδυναμία παρά πλεονέκτημα. Δεν καταλαβαίνω καθόλου τέτοιες μεθόδους διοίκησης και ελέγχου των στρατευμάτων όπως η δημιουργία αποσπασμάτων μπαράζ και οι εκτελέσεις των διοικητών των μονάδων που υποχωρούν.
  Η Γκέρντα, που γυρίζει η ίδια τρέχοντας και τεντώνοντας, συμφώνησε:
  - Φυσικά, καλός πολεμιστής δεν θα βγει από το ραβδί. - Εδώ η ξανθιά κοπέλα, όμως, αναγκάστηκε να παραδεχτεί, σφίγγοντας την καρδιά της. - Αλλά οι Ρώσοι παλεύουν καλά αν έχουν ήδη αντέξει δυόμισι χρόνια. Θα θέλαμε τη ζωντάνια τους!
  Η Κλάρα βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Εμείς, λέτε;
  Η Γκέρντα γέλασε, παρατηρώντας:
  Είμαστε η ελίτ! Ειδικά η Μασσαλία!
  Ο καλύτερος άσος όλων των εποχών και των λαών, παρά την κατηγορηματική απαγόρευση του Χίτλερ, που ήθελε αυτό το σύμβολο της αήττητης να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη διδασκαλία - τελικά, ήταν ακόμα υποστράτηγος, ωστόσο ξέσπασε στο μέτωπο.
  Ή μάλλον, ο Φύρερ του επέτρεπε ευγενικά να επιστρέψει αν κάπου ένιωθαν άσχημα οι Γερμανοί.
  Οι Ναζί, φυσικά, για παν ενδεχόμενο, ενίσχυσαν την άμυνα και προετοιμάστηκαν για τον χειμώνα, αλλά αμφέβαλλαν έντονα ότι οι Ρώσοι θα είχαν τους πόρους για μεγάλης κλίμακας επιθετικές ενέργειες.
  Ωστόσο, η ευφυΐα λειτούργησε. Δηλαδή, πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη επίθεση για την απελευθέρωση του Tikhvin διέρρευσαν ωστόσο. Επιπλέον, τα σοβιετικά στρατεύματα ξεκίνησαν μια ισχυρή προετοιμασία πυροβολικού, ακριβώς την ώρα των Χριστουγέννων.
  Οι Katyusha συντρίφθηκαν, ακόμη και μερικοί από τους πρώτους εκτοξευτές αεριωθουμένων υψηλής ισχύος Andryusha. Και το βουητό ήταν τέτοιο που το έπιασαν τα ξυπόλητα, μισοπαγωμένα κορίτσια.
  Ευτυχώς η ακοή τους είναι εξαιρετική και τα μάτια τους αστράφτουν από σπίθες.
  Κοιτάζοντας το ένα το άλλο, τα κορίτσια κατέληξαν στο συμπέρασμα:
  - Λοιπόν, τώρα θα παλέψουμε σωστά!
  Και το αγόρι ninja Karas είπε:
  - Το καθήκον μου θα είναι να μπω στο Λένινγκραντ και να εξερευνήσω τα πάντα εκεί. Είσαι πολύ όμορφη για προσκόπους!
  Η Μάγδα έγειρε άτονα τις βλεφαρίδες της, απαντώντας:
  - Και εσείς. Και αν οι Ρώσοι φαίνονται περίεργοι, η προφορά σας;
  Ο Καράς λογικά παρατήρησε:
  - Όταν μιλάς πολύ σωστά τα ρωσικά, προδίδει πολύ περισσότερο έναν ξένο μέσα σου. Εν πάση περιπτώσει, έτρεξα, και εσείς συνθλίψτε τους σωστά στο πλάι.
  Τα κορίτσια όρμησαν στη δεξαμενή τους. Άλλωστε είναι δοκιμαστικά τάνκερ. Και διάλεξαν μόνοι τους, κάτι νέο. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και δύο αρχάριες δεξαμενές ταυτόχρονα, που θα πρέπει να δοκιμαστούν στο μπροστινό μέρος.
  Δηλαδή "Νυφίτσες", αυτοκίνητα με δύο μέλη πληρώματος και πολύ χαμηλή σιλουέτα. Τα πρώτα μοντέλα δεξαμενών νέας γενιάς, όπου οι Γερμανοί, στην πραγματικότητα, ασχολήθηκαν σοβαρά με τη συμπίεση της διάταξης. Και κάποια ενδιαφέρουσα τεχνογνωσία στη διαχείριση. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρική μετάδοση και η θέση του κιβωτίου ταχυτήτων που είναι τοποθετημένο στον κινητήρα. Και τα ίδια τα τάνκερ ήταν στην πραγματικότητα ξαπλωμένα. Ταυτόχρονα, το κιβώτιο ταχυτήτων και ο κινητήρας τοποθετήθηκαν στο πίσω μέρος και τα κορίτσια τοποθετήθηκαν άνετα στο στομάχι τους. Και τα πόδια τους πίεζαν τα γρανάζια και τα κουμπιά στο πίσω μέρος, και τα χέρια τους, αντίθετα, κινούνταν άνετα κατά την αλλαγή ταχύτητας. Το πιο ξαπλωμένο κάθισμα είναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία και αντιγράφει το σχήμα του σώματός τους. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει πύργος - αποδείχθηκε ότι ήταν αυτοκινούμενα όπλα και τόσο χαμηλά που οι κύλινδροι βρίσκονται έξω.
  Φυσικά, το κανόνι δεν μπορεί να γυρίσει, αλλά μπορεί να περιστραφεί λίγο. Λοιπόν, το ίδιο το τανκ περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του και έτσι αντισταθμίζει την έλλειψη πυργίσκου.
  Η Μάγδα εξήγησε στα κορίτσια της συντροφιάς:
  - Άρα χωρίς πυργίσκο, τα τανκς είναι φθηνότερα και χαμηλότερα. Εδώ μπορούμε να προσαρμόσουμε το ύψος, κατεβάζοντας έως και 1,2 μέτρα και ανεβάζοντας έως και 1,5. Σχεδόν σαν παρτιζάνοι, σέρνουμε με πλαστούνσκο τρόπο.
  Με βάρος 12 τόνων, το αυτοκίνητο είχε εξαιρετική μετωπική θωράκιση 82 χιλιοστών σε γωνία κλίσης 40 μοιρών από την οριζόντια στο πάνω μέρος. Το κάτω είναι πολύ μικρό. Οι πλευρές προστατεύονται χειρότερα, 60 χιλιοστά, αλλά οι ίδιοι οι κύλινδροι εξακολουθούν να καλύπτουν. Ο κινητήρας των 400 ίππων παρέχει εξαιρετική απόδοση οδήγησης. Επιπλέον, η θέση των κυλίνδρων και η ανάρτηση καθιστούν δυνατή όχι μόνο τη μείωση της σιλουέτας, αλλά και, επιπλέον, την παροχή εξαιρετικής ικανότητας διασχίζοντας τη χώρα μέσω χιονιού.
  Είτε αρέσει είτε όχι, αλλά ένα πιο βαρύ θηριοτροφείο, που ξεκινά από τον Πάνθηρα, πολύ πιο βαρύ και αδέξιο. Και στις χιονοστιβάδες και εντελώς φέρετρο.
  Η Γκέρντα, που εγκαταστάθηκε με την επί χρόνια σύντροφό της Κλάρα, και άθελά της ένιωσε δυσφορία στο στενό, συμπαγές και στενόμακρο κουτί του τανκ. Αν και, φυσικά, πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στο γεγονός ότι το αυτοκίνητο με τον οπλισμό T-4 και την καλύτερη θωράκιση χωρούσε σε βάρος 12 τόνων. Ο ξανθός εξολοθρευτής παρατήρησε:
  - Τα πιο άνετα τανκς ήταν το "Tiger" και το "Lion". Σε αυτό το αυτοκίνητο, ακόμη και εμείς τα κορίτσια δυσκολευόμαστε να στρίψουμε.
  Η Κλάρα απάντησε:
  - Μα προστασία. Όπως το τελευταίο "Πάνθηρας", που μόλις από τον Νοέμβριο άρχισε να μπαίνει στα στρατεύματα με κύτος 60 χιλιοστών. Είναι αλήθεια ότι το μέτωπο είναι κλειστό καλύτερα από το δικό μας με 120 χιλιοστά, αλλά πρέπει ακόμα να μπείτε σε αυτό. Σε μια τέτοια γωνία όπως η δική μας, ένα πυροβόλο 85 χιλιοστών θα εκτοξευθεί ακόμα και όταν εκτοξεύει αιχμηρά.
  Η Γκέρντα έξυσε το πόδι της πίσω από το αυτί της, αλλά αυτή η κίνηση έσπρωχνε ακόμα την κάλτσα της στην κεκλιμένη στέγη και παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι, μας προειδοποίησαν, μπορεί να έχουν άρματα μάχης με διαμέτρημα 122 χιλιοστών. Η ευφυΐα δεν κοιμάται!
  Η Κλάρα είπε με σιγουριά, φουσκώνοντας τα μάγουλά της και στρίβοντας το στόμα της θυμωμένη:
  - Η νοημοσύνη μας, όπως πάντα, είναι στην κορυφή. Μόνο που ήμασταν κλεισμένοι σε ένα στενό κουτί.
  Ο νέος κινητήρας των 400 ίππων, όπως έλεγαν οι οδηγίες, θα μπορούσε να ενισχυθεί για μικρό χρονικό διάστημα με ένα μείγμα νερού-μεταλόν, ή αζωτούχου. Σε αυτή την περίπτωση, το τανκ θα μπορούσε να ορμήσει για αρκετά λεπτά με ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων.
  Οι Σοβιετικοί προχώρησαν σε μια σημαντική ανακάλυψη, πριν από αυτό, κατατρώγοντας όλα τα χαρακώματα και τις αποθήκες των Ναζί. Αλλά οι Ναζί απέσυραν το μεγαλύτερο μέρος των στρατευμάτων στη δεύτερη και τρίτη γραμμή. Μετά από αυτό, προσπάθησαν να συναντήσουν το πεζικό με πυρά πυροβολικού και τάξεις πολυβόλων.
  Μπροστά, φυσικά, κινούνταν τανκς. Δεδομένου ότι το ισχυρότερο T-34-85 δεν είχε ακόμη εισέλθει σε μαζική παραγωγή, το μικρότερο και πιο κινητό T-34-76 επιτέθηκε. Αυτοί, ανεξάρτητα από απώλειες, ανέβηκαν στη γραμμή της τάφρου και χρησιμοποίησαν την εξαιρετική τους οδηγική απόδοση στο χιόνι.
  Και εδώ προσπαθούν να απαντήσουν τα γερμανικά αυτοκίνητα. Το Τ-4 έχει ήδη διακοπεί, αλλά αρκετά από αυτά τα άρματα μάχης εξακολουθούν να λειτουργούν. Παραδόξως, κινούνται καλύτερα σε χιονοστιβάδες από νεότερα τέρατα. Αυτά πρέπει να έρθουν ακόμα για να καθαρίσουν το χιόνι που έχει βουλώσει ανάμεσα στα παγοδρόμια. Είναι ακόμη και αστείο πώς οι Fritz βράζουν νερό σε καζάνια και μετά το ρίχνουν στις πίστες για να ξεκολλήσει αυτή η άθλια κρούστα.
  Ακόμη και το καλύτερο γερμανικό τανκ "Lion" υποφέρει ακόμη και με τέτοιους κυλίνδρους. Είναι αλήθεια ότι στις περισσότερες τροποποιήσεις, οι Γάλλοι το έχουν ήδη λάβει υπόψη και το ίδιο το μηχάνημα είναι ικανό να νικήσει ένα τριάντα τέσσερα. Αλλά αυτό είναι, σχετικά, τόσο απλό.
  Αλλά μερικά γερμανικά τανκς εξακολουθούσαν να κινούνται. Τα υπόλοιπα όμως πώς να τα πούμε... Στην κορυφή! Είναι αλήθεια ότι από το "Lion" δροσερά τάνκερ προσπαθούν να χτυπήσουν το T-34-76 από μεγάλη απόσταση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεδομένης της ευθραυστότητας της πανοπλίας του σοβιετικού σχεδιασμού χυτού πυργίσκου, δυστυχώς, υπάρχει πιθανότητα να χτυπηθεί.
  Η έλλειψη στοιχείων κράματος είναι τόσο έντονη που ακόμη και τα πυροβόλα των 50 mm του Fritz είναι επικίνδυνα. Ωστόσο, χτυπήματα από ένα μικρό πυροβόλο των 37 χλστ. προκαλούν επίσης καταρρεύσεις και απόρριψη πανοπλιών ή ρωγμές στο κύτος με τον πυργίσκο.
  Η σχετική ευπάθεια των "τριάντα τεσσάρων" οδήγησε στο γεγονός ότι η ιδέα του εκ νέου εξοπλισμού των "Πάνθηρων" με ένα πιο ισχυρό όπλο αναβλήθηκε για καλύτερες στιγμές. Ή, ακριβέστερα, τα χειρότερα - αν οι IP μπουν στη σειρά. Αλλά μέχρι στιγμής, το IS-1 δεν έχει γίνει μαζική σειρά. Όμως πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει στον λογαριασμό IS-2. Δεδομένου ότι πολλοί στρατηγοί είχαν ήδη καταλάβει ότι η ΕΣΣΔ ήταν σχεδόν καταδικασμένη και δεν θεώρησαν ντροπή να προδώσουν την πατρίδα τους για χρήματα. Έτσι ο αριθμός των κατασκόπων, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Επιτελείου, έχει αυξηθεί σημαντικά.
  Εδώ είναι μια βαριά τροποποίηση του "Λιοντάριου" με πυροβόλο 128 χλστ. Προσπαθεί να φτάσει τα τριάντα τέσσερα με το μακρύ πόδι του. Προσπάθησε όμως και μπες μέσα.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά τάνκερ αποφασίζουν να επιτεθούν τα ίδια στο Fritz. Ας, ακόμη και αν λάβουμε υπόψη τον ρυθμό πυρκαγιάς των όπλων της Βέρμαχτ, αυτό είναι αυτοκτονικό.
  Εδώ το "Λιοντάρι" κατάφερε να σκίσει τον πύργο και τέσσερις φίλοι πέταξαν σαν περιστέρια στον άλλο κόσμο. Αλλά άλλα τανκς εξαντλούνται ακόμη πιο ενεργά. Εδώ οι τεχνίτες έχουν ακονίσει με κάποιο τρόπο για να ενισχύσουν τους κινητήρες ντίζελ, που, αν και για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά χωρίς καμία ανάμειξη, επιταχύνουν το ρεζερβουάρ στα 70 χιλιόμετρα. Αφήστε το μοτέρ να σπάσει μετά από αυτό. Αλλά εδώ μπαίνουν στην επίθεση απελπισμένοι τύποι, που δεν έχουν επιστροφή. Λοιπόν, τι; Αν αλλιώς είναι αδύνατο να ζήσεις, τότε ξεχάστε την επιβίωση.
  Και τώρα, σαν δαίμονας από τον κόσμο του χιονιού, το σοβιετικό τανκ, επιλέγοντας το πιο ακριβό θύμα του, εμβολίζει το βαρύ και θανατηφόρο "Λιοντάρι". Το γερμανικό αυτοκίνητο μόλις είχε αρχίσει να φεύγει από το υπόστεγο.
  Το χτύπημα είναι δυνατό, το ρύγχος της σοβιετικής μηχανής είναι λυγισμένο. Το λιοντάρι είναι μάλλον χαμηλό και οι γάστρες και των δύο μηχανών είναι πεπλατυσμένες. Και τότε εκρήγνυται ο γερμανικός κινητήρας μπροστά. Και αρχίζει η φωτιά και η φυγή των Ναζί μέσα από την κάτω καταπακτή.
  Όχι όλα, φυσικά, τα σοβιετικά τανκς μπόρεσαν να διασχίσουν την απόσταση εμβολισμού. Τα εργαλεία του Φριτς δουλεύουν και αλέθουν. Μα όποιος πέτυχε πώς θα χτυπήσει!
  Η Γκέρντα και η Κλάρα ήταν λίγο πιο μπροστά από τους φίλους τους και ήταν εντός των ορίων όταν τα σοβιετικά αυτοκίνητα ήταν ήδη ορατά. Λοιπόν, μπορείτε να πυροβολήσετε, αλλά είναι καλύτερα να πλησιάσετε. Από πέντε χιλιόμετρα, ακόμη και η εύθραυστη πανοπλία ενός τριάντα τεσσάρων είναι προβληματική να την πάρεις.
  Η Fiery Clara παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Έτσι είναι πάντα. Δεν μπορείς να σουτάρεις από απόσταση!
  Η Γκέρντα απάντησε:
  - Μπορείς αν είσαι αρκετά προσεκτικός!
  Όμως μέχρι στιγμής η κατάσταση δεν τους έχει αναγκάσει να ανοίξουν πυρ από μεγάλες αποστάσεις. Και δύσκολα θα τα προσέξει κανείς, μια λευκή βαμμένη δεξαμενή. Πόσο καλό είναι το αυτοκίνητο. Κανείς δεν θα κατηγορήσει το σασί.
  Και ναι, η διαδρομή είναι ομαλή. Τα σοβιετικά οχήματα δεν είναι επίσης κακά, και εδώ έχουν ήδη εισβάλει στην πρώτη γραμμή της γερμανικής άμυνας και διαπερνούν τη δεύτερη. Και ο καιρός δεν πετάγεται, έχει ξεσπάσει χιονοθύελλα και πολλά αεροσκάφη της Βέρμαχτ είναι εκτός λειτουργίας.
  Λαμβάνοντας υπόψη την αριθμητική αδυναμία της κόκκινης αεροπορίας και την έντονη έλλειψη καυσίμων, δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερος καιρός.
  Αφήστε τον Φριτς να κρυφτεί. Ήδη, κάποιοι από αυτούς άρχισαν να κουνάνε άσπρα κουρέλια. Ο Χίτλερ θα γίνει καπούτος.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε από δύο χιλιόμετρα. Κατ 'αρχήν, αυτό δεν είναι ακόμα μια ήττα σίγουρα, αλλά βλέποντας πόσους Γερμανούς κατάφεραν να σακατέψουν οι Ρώσοι, τότε τι να περιμένουμε. Επιπλέον, τα τριάντα τέσσερα είναι ακόμη λιγότερο ανθεκτικά από ό,τι στην αρχή του πολέμου και δεν έχουν καταφέρει ακόμη να αναπτύξουν νέα κοιτάσματα. Ετσι ώστε...
  Η ξανθιά εξολοθρευτής ανησύχησε πολύ όταν πάτησε τη σκανδάλη του όπλου. Έχει ήδη χάσει τη συνήθεια της ζωντανής σκοποβολής, αν και συνέχισε να εξασκείται σε σκοπευτήρια και πεδία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς και τους πρώτους μήνες της σίτισης. Αλλά προφανώς, είναι πιο εύκολο να παλέψεις με μπικίνι και ξυπόλητος, γίνεσαι ένα με το αυτοκίνητο. Η οβίδα χτύπησε και παραμόρφωσε τον πύργο. Όχι, δεν πήρε φωτιά, αλλά έπρεπε να σταματήσει, φίλε. Και τώρα άλλο ένα θύμα.
  Η Κλάρα ψιθυρίζει:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη. Θα πάει στον τάφο μαζί μας.- Η Γκέρντα πυροβόλησε και ο κοκκινομάλλης πολεμιστής διόρθωσε. "Ή μάλλον, όλοι μαζί θα φέρουμε τους εχθρούς μας στον τάφο.
  Η Χιονάτη ο Εξολοθρευτής διέκοψε θυμωμένα:
  - Αν δεν υπάρχει έμπνευση, μην αποσπάτε την προσοχή με ένα τραγούδι!
  Η Κλάρα ρώτησε παρακλητικά:
  - Τραγουδήστε το μόνοι σας! Είσαι τόσο ικανός.
  Και η Γκέρντα, πυροβολώντας, τραγούδησε.
  Η πατρίδα και ο στρατός είναι δύο πυλώνες,
  Που στηρίζεται ο πλανήτης!
  Θα σε προστατέψουμε με το στήθος μας,
  Ο στρατός σας ζεσταίνεται από όλο τον κόσμο!
  
  Τα σύννεφα είναι δροσερά και η ζέστη έλαμψε,
  Το πολυβόλο έτριψε τον ώμο του στρατιώτη!
  Για πάντα πατρίδα είμαστε μαζί σου,
  Ας σκάψουμε τάφο για τον κακό!
  
  Ναι, μερικές φορές το πρόσωπο της τύχης είναι σκληρό,
  Η σφαίρα προσπαθεί να τρυπήσει την καρδιά μας!
  Υποχώρησε λίγο και ο μαχητής πέθανε,
  Άνοιξε την πόρτα του Κυρίου στον ήρωα!
  
  Στους απύθμενους ουρανούς έχουμε ειρήνη,
  Παράδεισος, μακαρίτης πολεμιστής δεν λάμπει!
  Ειρήνη στην πατρίδα κουβαλάω μαζί μου,
  Τα παιδιά μας θα γευτούν τον καρπό της νίκης!
  Ενώ τραγουδούσε, η Gerda κέρδισε άλλα εννέα τανκς, βελτιώνοντας σημαντικά τη βαθμολογία της.
  Τότε η Κλάρα τραγούδησε:
  νεύοντας έναστρα ύψη,
  Ελκύστε σε ατελείωτες αποστάσεις!
  Και οι άνθρωποι μας του κόσμου της σκέψης,
  Ονειρευτείτε έναν ιπτάμενο Ίκαρο!
  
  Τα μάτια μου είναι καρφωμένα στον ουρανό
  Είναι δύσκολο να αγγίξεις τη σφαίρα...
  Από τις πρώτες βίδες του Αρχιμήδη -
  Τα σχεδίασε πολύ και κουραστικά!
  Τότε η κοπέλα δεν μπόρεσε να αντισταθεί και άρχισε να δείχνει και να αυτοπυροβολείται. Τα σοβιετικά τάνκερ δεν έδωσαν σημασία στους πυροβολισμούς, αν και ενώθηκε και το αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο της Μάγδας. Ωστόσο, σε μια χιονοθύελλα δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε πού, τι και πώς χτυπά. Επιπλέον, και οι δύο δεξαμενές κάθισαν και έγιναν σχεδόν αδιάκριτες από τις χιονοστιβάδες. Ναι, και το νέο όπλο ήταν πιο δυσδιάκριτο, και στο τέλος υπήρχε ένα σιγαστήρα με έξοδο φωτός. Αυτό είναι το πιο ύπουλο αυτοκίνητο που έδειξε ο Fritz.
  Ο ουρανός χειροτέρεψε λίγο. Εμφανίστηκε το τζετ ME-262 που είχε πολύ μεγάλη ταχύτητα και ήταν πολύ δύσκολο να το καταρρίψεις. Το Focke-Wulf, και ειδικά η τροποποίησή του TA-152, έγινε πιο γρήγορο και τέλειο.
  Και εμφανίστηκε το ME-309, ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Διαθέτει τέσσερα πολυβόλα και τρία αεροβόλα των 30 χιλιοστών με υψηλή ταχύτητα 740 χιλιομέτρων την ώρα. Αλλά αυτό δεν είναι το όριο στο πλαίσιο πιο προηγμένων τροποποιήσεων.
  Το καλοκαίρι, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι Γερμανοί μπόρεσαν αυτή τη φορά να αποκαλύψουν το σχέδιο του Στάλιν. Ναι, και ο Δνείπερος έχει γίνει ένα αξιόπιστο όριο άμυνας. Στις μάχες εμφανίστηκε ένας πιο εξελιγμένος "Πάνθηρας" -3 με πυροβόλο 88 χιλιοστών και κινητήρα 850 ίππων. Αποδείχθηκε εξαιρετικό τανκ στην άμυνα και όχι κακή στις αντεπιθέσεις.
  Ο αριθμός των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν για τον σταυρό του ιππότη αυξήθηκε στα εκατό, έτσι οι Γερμανοί άσοι σκόραραν περίφημα.
  Η επίθεση έληξε με ήττα για τον Κόκκινο Στρατό και οι Ναζί κατέλαβαν ξανά το Σμολένσκ. Είναι αλήθεια ότι το χειμώνα ο Κόκκινος Στρατός επέστρεψε αυτή την πόλη πίσω. Η πρώτη γραμμή πάγωσε στον Δνείπερο.
  Οι Γερμανοί ανέπτυξαν την απελευθέρωση αεριωθούμενων αεροσκαφών και απέκτησαν αεροπορική υπεροχή.
  Το σαράντα πέμπτο έτος πέρασε σε μάχες θέσης. Η πρώτη γραμμή έγινε, όπως και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ανενεργή. Τα Fritz έχουν πλέον τανκς της σειράς "E", τα οποία είναι ακόμα αρκετά ακατέργαστα.
  Το 1946, δισκοπλάνα άρχισαν να παρατηρούνται στο μέτωπο των Ναζί. Αλλά αυτά τα μηχανήματα είναι πολύ ακριβά και αρκετά ευάλωτα, διέφεραν μόνο σε πολύ υψηλή ταχύτητα και στην ικανότητα να αποκτήσουν μεγάλο ύψος. Χρησιμοποιήθηκαν σε αναγνωρίσεις και βομβαρδισμούς από απόσταση.
  Το XE-162 αποδείχθηκε δύσκολο στη διαχείριση και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Εμφανίστηκε όμως ένα πιο προηγμένο μοντέλο ME-262 "X", το οποίο έδειξε μεγάλη ταχύτητα, καλύτερη ευελιξία και τρομερά όπλα.
  Οι Ναζί εξακολουθούσαν να κυριαρχούν στον ουρανό...
  Εδώ ο Oleg Rybachenko έπιασε τον εαυτό του στο γεγονός ότι αυτό δεν είναι ένα παραμύθι, αλλά το πιο πραγματικό σύμπαν. Και ότι οι έξι τους θα πρέπει να παλέψουν εδώ. Πάνω στην ώρα για το νέο έτος 1947, για να σπάσουν την πλάτη των Ναζί με έναν αποφασιστικό ελιγμό.
  Παρά το χιόνι, οι Magnificent Six ήταν σχεδόν γυμνοί, αλλά φορτισμένοι με μαγεία μάχης.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έκοψε με σπαθιά, κόβοντας τα ναζιστικά τανκς και μετά πέταξε μια χειροβομβίδα με γυμνό, παιδικό πόδι, σκίζοντας τον Φριτς και λέγοντας:
  - Δόξα στη μεγάλη Σοβιετική Πατρίδα!
  Η Margarita Korshunova πυροβόλησε επίσης μια εύστοχη έκρηξη, κόβοντας τους Ναζί και στη συνέχεια ξέκοψε με ξίφη. Μετά από αυτό, με γυμνό πόδι, εξαπέλυσε ένα δώρο καταστροφής.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Νατάσα πέρασε στην επίθεση. Έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων, γκρεμίζοντας το Fritz. Έπειτα έκοψε τα τανκς τους με τα ξίφη της. Και μετά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών έδωσαν το δώρο του αφανισμού.
  Και στο τέλος έσκασε το σουτιέν της και πέταξε κεραυνός από τις κατακόκκινες θηλές της.
  Η Νατάσα τσίριξε:
  - Είμαι ο πρωταθλητής του σύμπαντος!
  Η Ζόγια πυροβόλησε από πολυβόλο. Έκοψε περίφημα τους Ναζί. Τα ξίφη της, που μακραίνουν, κόβουν τις δεξαμενές. Και τα πιο διάσημα γυμνά της πόδια πετούσαν μηνύματα θανάτου.
  Αλλά το σουτιέν της έσκασε και τα κολασμένα πάλσαρ πέταξαν από κατακόκκινες θηλές.
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στην Πατρίδα! Δόξα!
  Εδώ στην επίθεση και ο Αυγουστίνος. Τόσο επιθετικό κορίτσι. Πέταξε με τα ξυπόλυτα της ό,τι φέρνει το θάνατο. Και μετά έδωσε μια στροφή, κουρεύοντας τους εχθρούς, και μετά έτρεξε έναν μύλο με σπαθιά. Στο τέλος έσκασε και το σουτιέν της και από το ρουμπινί πέταξαν θανατηφόρα θηλές, χωρίς να δίνουν ευκαιρία για εκκρίσεις επιβίωσης. Και οι Γερμανοί πέρασαν πολύ δύσκολα. Ήταν σαν να πέρασε ένα κλομπ της φωτιάς πάνω από τα κεφάλια τους.
  Ο Αυγουστίνος έσπασε:
  - Ο πιο ιερός μας κομμουνισμός!
  Η Σβετλάνα έκανε μια δεξίωση με σπαθιά - μια πεταλούδα. Έκοψε τους πυργίσκους των τανκς. Τότε η κοπέλα πήρε και έστειλε πολλά πολυβόλα. Τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έστειλαν την καταστροφή και τον αφανισμό. Και μετά έσκασε ξανά το σουτιέν και τώρα οι φλεγόμενες μπάλες έπεσαν στους Ναζί.
  Η Σβετλάνα φώναξε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο! Οι εχθροί μουλιάζουν όλα στην τουαλέτα!
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι, κομμένο με σπαθιά. Μετά έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων. Μετά από αυτό, με γυμνά, παιδικά πόδια, πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου, σκίζοντας τον Φριτς. Και μετά από αυτό, το αγόρι εξολοθρευτής σφυρίζει... Χιλιάδες κοράκια χτύπησαν γερμανικά αεροπλάνα από φόβο. Εμφάνιση των υψηλότερων ακροβατικών.
  Η Margarita Korshunova χακάρισε επίσης με τα ξίφη της, αποκόπτοντας τους πύργους από τους Ναζί. Τότε το κορίτσι έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων, ξαπλώνοντας τους Ναζί. Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών έριξαν ένα πολύ θανατηφόρο δώρο καταστροφής. Και έσκισαν τον Φριτς.
  Και στο τέλος πώς θα σφυρίξει το κορίτσι... Και χιλιάδες τρελαμένα κοράκια θα πέσουν πάνω σε φασιστικά αεροπλάνα, μετατρέποντάς τα σε συντρίμμια και στάχτες.
  Ούτε η Νατάσα είναι χαζή. Και κόβει με σπαθιά, και στέλνει δώρο θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα. Και μετά, καθώς σκάει το σουτιέν, θα βγουν εκκρίσεις θανάτου από τις κόκκινες θηλές.
  Και χτυπούν τους Ναζί σε ένα θανατηφόρο χάος...
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε:
  - Αυτό είναι το ρωσικό μας γεια!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε:
  - Και θα δείξουμε τη δεξίωση δωρεάν!
  Η Ζόγια κόβει και τους Ναζί με τα σπαθιά. Και μην τους αφήσετε να πατήσουν τη σκανδάλη. Και τα σπαθιά κρατούν υποδοχή πεταλούδας. Και οι σκισμένοι πύργοι από τα τανκς πετούν. Η Ζόγια αναφωνεί:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα εκτοξεύσουν ένα καταστροφικό δώρο πραγματικής και αδυσώπητης καταστροφής.
  Και τότε ένα τόσο καυτό τσίμπημα θα πετάξει έξω από τη θηλή του βατόμουρου που θα μουλιάσει καλά πολύ Φριτς.
  Αλλά από τον αφαλό θα υποχωρήσει με κεραυνό ...
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Ενα δύο τρία!
  Ο Αυγουστίνος ξέσπασε με τα ξίφη της, κόβοντας τα κεφάλια των φασιστών και επιβεβαίωσε:
  - Σκουπίστε τον εντοπιστή!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Με ξυπόλητα τα πόδια, το κορίτσι εκτόξευσε άλλο ένα δώρο αφανισμού. Διέλυσε τους φασίστες. Και τότε οι ρουμπινί θηλές υπέκυψαν στο πάλσαρ που έσκισε τη μηχανή.
  Και πώς ο αφαλός της φτύνει κεραυνό που σκοτώνει τους Ναζί. Και ικανός να ψήσει ολόκληρο τάγμα.
  Και εδώ η Σβετλάνα Φριτς αλωνίζει και ενεργεί σαν πραγματικό ρομπότ μάχης. Και τα γυμνά της πόδια ρίχνουν άλλη μια μερίδα καταστροφής.
  Και οι κατακόκκινες θηλές εκτοξεύουν ένα ρεύμα μαγικού πλάσματος και ένα τσουνάμι. Κάτι που είναι κάτι παραπάνω από θανατηφόρο.
  Και πώς αλλιώς και ο αφαλός στις ναζιστικές αρμάδες θα πάρει και θανατηφόρο μοναδικό ρίξιμο.
  Η Σβετλάνα βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Αυτή είναι η σούπερ επιτυχία μου!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο χαμογελάει. Για παράδειγμα, το γερμανικό ελαφρύ άρμα E-25. Με βάρος είκοσι έξι τόνους, ενσωματώνει τον οπλισμό και το πάχος της θωράκισης του Πάνθηρα. Συνολικά, οι Γερμανοί τοποθέτησαν τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων μαζί και κατά μήκος του κύτους της δεξαμενής. Το ύψος του "Πάνθηρα" είχε σχεδόν μειωθεί στο μισό. Και σχεδόν διπλασίασε το βάρος. Και η προστασία έχει γίνει ακόμα καλύτερη, λόγω της μεγαλύτερης κλίσης της θωράκισης.
  Αυτό, φυσικά, μπορεί να μην σας αρέσει. Με τον πιο πρόσφατο κινητήρα των εννιακόσιων ίππων, το γερμανικό αυτοκίνητο είναι πολύ κινητό.
  Απλώς φτερουγίζει γρήγορα.
  Το αγόρι σφυρίζει ξανά. Τα κοράκια πιάνονται στο κύμα και παθαίνουν έμφραγμα και πέφτουν στα κεφάλια των ναζί. Και ξαπλώστε τους αντιπάλους.
  Αλλά τότε ακούγεται η εντολή και οι υπέροχες έξι, που αναβοσβήνουν ξυπόλητες, στρογγυλές, ροζ γόβες, εγκαταλείπουν τις σοβιετικές θέσεις.
  Και αμέσως οι Γερμανοί περνούν στην επίθεση. Και διαπερνούν τις άμυνες, σφηνώνοντας τις σοβιετικές θέσεις, περικυκλώνοντας ξανά το Σμολένσκ. Και αυτός είναι ένας σοβαρός ισχυρισμός.
  Στην αιχμαλωσία βρίσκονταν δύο πρωτοπόροι δεκατριών ετών Petka και Sashka. Οι Ναζί έσκισαν τα ρούχα τους από τα αγόρια και τα οδήγησαν μέσα στο χιόνι με το σορτσάκι τους. Πάνω στις χιονοστιβάδες υπήρχαν γυμνά ίχνη από τα γυμνά πόδια των αιχμάλωτων παιδιών. Οι πρωτοπόροι οδηγούνταν τη νύχτα για μισή ώρα. Ήταν Φεβρουάριος και ακόμα κρύο. Μετά τους πήγαν σχεδόν γυμνούς στην καλύβα για να ζεσταθούν για πέντε με δέκα λεπτά και μετά πάλι στο κρύο.
  Τα αγόρια υπέφεραν πολύ και ήταν κοκκινωπά σαν καραβίδες. Μη έχοντας πετύχει τίποτα, οι Ναζί τους μεγάλωσαν στο ράφι. Και κάτω από τα γυμνά, τα πόδια των παιδιών άναψαν φωτιές.
  Έτσι τα τσάκωσαν. Η Πέτκα και η Σάσα, μη μπορώντας να αντέξουν το μαρτύριο, άρχισαν να φωνάζουν. Αλλά και πάλι τίποτα συγκεκριμένο δεν ειπώθηκε από τους δήμιους. Αν και έκοψαν τους πρωτοπόρους με συρματοπλέγματα.
  Οι Γερμανοί βασάνιζαν επίσης τις γυναίκες της Κομσομόλ, αναγκάζοντάς τις να περπατούν ξυπόλητες και με σορτς μόνο στο χιόνι.
  Οι Γερμανοί είχαν τρομερά άρματα μάχης της σειράς "Ε" και δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εύκολα. Ειδικά το Ε-75, το οποίο ήταν τέλεια προστατευμένο από όλες τις γωνίες, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά κινητό.
  Φαινόταν τι ζημιά θα μπορούσαν να προκαλέσουν δύο αυτοκίνητα μόνο δώδεκα τόνων το καθένα; Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, το προσωπικό αποφασίζει τα πάντα. Τα κορίτσια ουσιαστικά δεν έχασαν, αν και δεν αποδείχθηκαν όλα τα χτυπήματα θανατηφόρα. Τρεις ή τέσσερις φορές η κεκλιμένη θωράκιση των τριάντα τεσσάρων έκανε ρικοσέ, και περίπου δώδεκα φυσίγγια προκάλεσαν ζημιές διαφόρων βαθμών, αλλά του είδους που είναι εύκολο να διορθωθούν στο πεδίο. Αλλά περίπου πενήντα, κακής ποιότητας τεθωρακισμένα σοβιετικά οχήματα, υπέφεραν σοβαρά.
  Για παράδειγμα, τα τριάντα τέσσερα του διοικητή άρχισαν να σκίζονται όταν τα πυρομαχικά πυροδοτήθηκαν. Ο πύργος πετάχτηκε μακριά και το ρύγχος μετατράπηκε σε τιμόνι. Πέθαναν και άνθρωποι.
  Τα σοβιετικά τάνκερ κατάλαβαν καθυστερημένα ποιος τους τσίμπησε και προσπάθησαν να αντεπιτεθούν.
  Τα κορίτσια της τίγρης έχουν πολύ κόσμο, αλλά το φορτίο πυρομαχικών των 82 οβίδων είναι αρκετά συγκρίσιμο με τον Πάνθηρα. Αν και τα πυρομαχικά στηρίζονται στη μύτη, και τα κορίτσια ξεφλουδίζουν τους αγκώνες τους γύρω τους. Αλλά υπάρχει ακόμα κάτι για να πυροβολήσετε, και όταν πλησιάζετε, είναι πιο εύκολο να χτυπήσετε τους Ρώσους.
  Η Γκέρντα σταυρώνεται πολύ γρήγορα και, στέλνοντας ένα άλλο τανκ για σκραπ, ψιθυρίζει:
  - Θέε συγχώρεσέ με! Αυτοί είναι γενναίοι τύποι, αλλά ένας από τους διοικητές τους είναι τελείως τρελός!
  Η Κλάρα παρατήρησε, ψιθυρίζοντας υστερικά:
  - Αν έρθουν πάνω μας, τότε το τέλος!
  Πράγματι, οι τριάντα τέσσερις πυροβόλησαν εν κινήσει, τυλιγμένοι στον καπνό, ανατριχιάζοντας από το κούνημα. Φυσικά, τα χτυπήματά τους είναι σπάνια, οι βολές είναι ανακριβείς, αλλά το τανκ βουίζει.
  Το μέτωπο εξακολουθεί να προστατεύεται τέλεια και η πανοπλία, ό,τι και να πει κανείς, είναι υψηλής ποιότητας, τσιμεντοειδές. Και αυτό σημαίνει ότι η επιφάνεια αυξημένης σκληρότητας δίνει ένα εξαιρετικό, όπως ένα κουνέλι πηδά, ανάκαμψη.
  Αλλά παρόλα αυτά, είναι χαζό μέσα, είναι το ίδιο με το να σκαρφαλώνεις σε ένα τύμπανο και θα το χτυπούν με βαριά μπαστούνια.
  Είναι αλήθεια ότι η καμπίνα ζεστάθηκε πολύ από τα χτυπήματα, αλλά όταν είσαι με μπικίνι, είναι ακόμα ωραίο μετά από βουτιά στις χιονοστιβάδες. Αλλά είναι πολύ πιο δυσάρεστο ότι μια σοβιετική οβίδα χτύπησε τη δεξιά ποδιά του παγοδρομίου. Αυτό είναι για την οδηγική απόδοση του αυτοκινήτου, σαν λοστός κάτω από το μάτι. Αν και, δεδομένου ότι οι κύλινδροι δεν είναι σκάκι, αλλά ένα ξεχωριστό καρότσι, η δεξαμενή μπορεί ακόμα να κινηθεί. Γύρισε και φύγε. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Κι έτσι, η προστασία της πρύμνης είναι πιο αδύναμη. Και η γωνία κλίσης είναι μικρότερη. Αν χτυπήσει, μπορεί να σπάσει. Τα ρωσικά όπλα δεν είναι τόσο αδύναμα.
  Η Γκέρντα ψιθύρισε, απελευθερώνοντας για άλλη μια φορά το δώρο της κόλασης από το ημιαυτόματο κανόνι:
  - Μα Πασαράν!
  Αν και αυτή η λέξη, πιο συγκεκριμένα, το σύνθημα των Ισπανών κομμουνιστών, για τους Γερμανούς πολεμιστές τίγρης δεν φαίνεται καθόλου κατάλληλη. Άλλωστε, οι Ναζί πολέμησαν στο πλευρό του Φράνκο. Αν και, τελικά, μερικές φορές οι στρατιώτες υιοθετούν πρόθυμα τα κόλπα των άλλων.
  Κατά την εκτόξευση, η Klara γύρισε ελαφρώς το αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο Laska, σπάζοντας τον δεξιό κύλινδρο με ένα βλήμα τους δημιούργησε πρόβλημα από αυτή την άποψη.
  Τα σοβιετικά τανκς δεν έτρεχαν μέσα από χιονοστιβάδες τόσο γρήγορα όσο κατά μήκος της εθνικής οδού, αλλά παρόλα αυτά, τα γρήγορα άλματά τους παρεμπόδισαν το θέαμα και ήταν γρήγορα.
  Εδώ τα κοχύλια χύνονται στην πραγματικότητα σε σημείο κενό.
  Και η Γκέρντα πυροβολεί με κορυφαία ταχύτητα, βουτηγμένη στον ιδρώτα. κεκλιμένη πανοπλία
  ριμπάουντ στο μέτωπο, αλλά αν τα χτυπήσουν στα πλάγια...
  Η Κλάρα φώναξε:
  - Και ακόμα κι αν πέσω στα βάθη της κόλασης - δεν θα επιστρέψω στο λίκνο!
  Τα κορίτσια πυροβολούν μέχρι το τέλος, αλλά οι οβίδες ορμούν από τα πλάγια και τρυπούν, σπάζοντας τους κυλίνδρους. Η πανοπλία ραγίζει και το αυτοκίνητο παίρνει φωτιά.
  Η Γκέρντα αποφασίζει:
  - Υπονομεύουμε αυτοκίνητα και φεύγουμε!
  Η Κλάρα αναφωνεί με αγωνία:
  - Θέλεις να κόψεις το σίδερο;
  Η Gerda λέει αποφασιστικά:
  - Υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από το μέταλλο, για παράδειγμα, κάδρα!
  Η Κλάρα βγάζει μια μικρή κινηματογραφική κάμερα και φωνάζει:
  - Μα τα κατορθώματά μας θα καταγράφονται για πάντα!
  Με τα γυμνά της δάχτυλα, η Γκέρντα έστρεψε το μοχλό που πυροδότησε το εκρηκτικό, ικανή να σπάσει το πειραματικό τανκ στις βάσεις. Η κοπέλα τίγρη λυπήθηκε πολύ που κατέστρεψε ένα τέτοιο έργο τέχνης, αλλά τι μπορείτε να κάνετε εάν διαφορετικά οι Σοβιετικοί πολεμιστές, στους οποίους δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί το θάρρος, θα αρπάξει μοναδικές τεχνολογίες.
  Ανατίναξαν λοιπόν τη Λάσκα και βούτηξαν στη χιονοστιβάδα για να σώσουν τις μοναδικές ζωές τους.
  Η Μάγδα φον Σίνγκερ και η Στέλλα επίσης δεν ήθελαν να υποχωρήσουν και το αυτοκίνητό τους σκίστηκε από ακριβείς οβίδες. Αυτή είναι η μοίρα - το ανελέητο Παλλάς κάθε πολέμου. Όταν πρέπει να υποχωρήσεις, αφήνοντας την καρδιά σου. Αλλά τα κορίτσια πολέμησαν επιδέξια και κατάφεραν να εξαντλήσουν σχεδόν όλο το φορτίο πυρομαχικών. Αλλά τώρα έπρεπε να τρυπώσουν σαν φίδια σε ένα χιόνι και εκεί να προσπαθήσουν να κάτσουν έξω από τα αδυσώπητα σοβιετικά όπλα.
  Όταν είσαι ιδρωμένη και με μπικίνι, τότε το να σκαρφαλώσεις στα βάθη του χιονιού δεν είναι η πιο ευχάριστη ιδέα. Αλλά πόσο συχνά στον κόσμο μας κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Σε κάθε περίπτωση, για παράδειγμα, η φωτιά πρόλαβε σοβαρά, πυροβολώντας μέχρι την άκρη της Στέλλας, να κάψει τα πέλματα της. Αλλά το κορίτσι από αυτό έγινε ακόμα πιο θυμωμένο και φώναξε:
  - Η τιμή και το θάρρος κατά βάρος δεν πωλούνται!
  Η Μάγδα, που επίσης πυρπολήθηκε, ακόμη και το μαυρισμένο δέρμα της ήταν καλυμμένο με φουσκάλες, αναφώνησε:
  - Η φωτιά είναι θερμότητα, όχι φωτιά!
  Τα σοβιετικά τανκς, ωστόσο, έκαναν το έργο πιο εύκολο. Έξαλλοι πυροβόλησαν τις εγκαταλελειμμένες "Νυφίτσες" χωρίς κανέναν οίκτο, βάζοντας πολλές δεκάδες οβίδες στο σπασμένο μέταλλο. Την ίδια στιγμή, μέρος των δεξαμενόπλοιων έγειρε από τις καταπακτές και, σαν καταρράκτης καταρράκτη, τα φτερά των ίδιων των γερμανικών αυτοκινήτων και εκείνων που οδηγούσαν άσεμνες λέξεις.
  Η Μάγδα μόρφασε, παρατηρώντας:
  - Αυτοί, οι Μπολσεβίκοι, φυσικά, είναι γενναίοι, αλλά εξαιρετικά ακαλλιέργητοι!
  Η Στέλλα, φτύνοντας το χιόνι στο στόμα της, έδειξε απροσδόκητα σκληρή δικαιοσύνη:
  - Πιστεύεις ότι οι πολεμιστές μας είναι καλύτεροι;
  Η Μάγδα παρατήρησε χαριτολογώντας:
  - Φυσικά, καλύτερα να κερδίσουμε. Ο Καύκασος είναι ήδη δικός μας, πιο μακριά από τη Μόσχα είναι μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα. - Και η ξανθιά ξανθιά ξεγύμνωσε αυστηρά τους μακριούς κυνόδοντές της. - Ή θέλετε να διεξάγετε ομιλίες προδοσίας;
  Η Στέλλα, που είχε ήδη δει αρκετά από τα πάντα και τους πάντες, σήκωσε μόνο μια βρύση χιονόσκονης με το πόδι της και γέλασε, σημειώνοντας:
  - Μερικές φορές η σιωπή είναι το πιο τρομερό είδος προδοσίας.
  Νύχτα, χιονοθύελλα και χιονοστιβάδες έδωσαν στα τέσσερα κορίτσια καλές πιθανότητες επιβίωσης. Επιπλέον, δεν πέρασε από το μυαλό του εχθρού να χτενίσει το χιόνι και να αναζητήσει ξυπόλητους διαβόλους στις χιονοστιβάδες. Έτσι, οι πολεμιστές, θαμμένοι σε ένα χιόνι, κάθισαν έξω και τα σοβιετικά τανκς προχώρησαν, αναπτύσσοντας μια σημαντική ανακάλυψη. Παρόλο που περισσότερα από εκατό αυτοκίνητα έμειναν ξαπλωμένα, παραμορφωμένα ως αποτέλεσμα των ενεργειών των κοριτσιών τίγρης.
  Γενικά, τα σοβιετικά στρατεύματα πέτυχαν κάποια επιτυχία τις πρώτες μέρες και κατάφεραν να διεισδύσουν αισθητά στους εχθρικούς σχηματισμούς.
  Ο διπλός ημίουργος τόνισε συγκεκριμένα στον Peter Degtyarev:
  - Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, παίζουμε το παιχνίδι με ειλικρίνεια και τα γεγονότα εξελίσσονται όπως θα έπρεπε να εξελιχθούν.
  Ο Συνταγματάρχης Μηχανικός παρατήρησε δύσπιστα:
  - Αλίμονο... Αυτή είναι μόνο μια τακτική επιτυχία.
  Πράγματι, μόλις ο καιρός το επέτρεψε, πολυάριθμοι φασίστες γύπες ξεχύθηκαν. Η κυριαρχία του Fritz στον αέρα ήταν πραγματικά ένας αδύναμος κρίκος για τον Κόκκινο Στρατό. Οι Ναζί μπορούσαν τώρα να σβήσουν τη σοβιετική επίθεση με μαζικές αεροπορικές επιδρομές. Και δεν είχαν ουσιαστικά τίποτα να αντιταχθούν.
  Αλλά ο ηρωικός Κόκκινος Στρατός συνέχισε να κερδίζει σε τόσο σκληρές συνθήκες.
  Οι Fritz υποχώρησαν στο ίδιο το Tikhvin και προσπάθησαν να αποκτήσουν ερείσματα στην πόλη. Φυσικά, τα σπίτια και οι κατοικημένες περιοχές, από μόνες τους, αποτελούν ήδη μια αρκετά σοβαρή άμυνα ενάντια στα προελαύνοντα σοβιετικά στρατεύματα.
  Τα γενναία τέσσερα από τα κορίτσια-τίγρεις κατάφεραν να υποχωρήσουν στο Tikhvin. Έπρεπε όμως να πάρουν υποπολυβόλα για να υπερασπιστούν την πόλη. Και για τα δεξαμενόπλοια, αυτό δεν είναι το πιο ευχάριστο χόμπι.
  Η Κλάρα, πυροβολώντας από το πεζικό που προχωρούσε, στέλνοντας έναν άλλο κόκκινο στρατιώτη στον άλλο κόσμο, εκφράστηκε:
  - Δεν είμαστε τέρατα; Και θέλουμε να αποκτήσουμε έναν θησαυρό!
  Ο Tikhvin υπέστη σοβαρές ζημιές κατά την κατάληψη της πόλης από τους Γερμανούς.
  Τώρα ο Φριτς σέλανε τα οδοφράγματα και περίμενε να χτίσει μια απόρθητη γραμμή άμυνας.
  Η Γκέρντα άνοιξε πυρ με μονές βολές - ήταν απαραίτητο να σωθούν τα φυσίγγια. Τα σοβιετικά στρατεύματα έχασαν πάρα πολλά τανκς και ως εκ τούτου το πεζικό πήγε στην επίθεση.
  Φυσικά, δεν υπήρχαν αρκετά θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού σοβιετικών μοντέλων. Ως εκ τούτου, μαργαριτάρισαν τους στρατιώτες για σφαγή. Και τους συνάντησαν πολυβόλα και πολυβόλα. Οι τέσσερις πυροβόλησαν καλά και κρύφτηκαν επιδέξια στα οδοφράγματα.
  Η Γκέρντα ξάπλωσε έναν άλλο Σοβιετικό στρατιώτη και τραγούδησε:
  - Πρέπει να καταφέρουμε ένα κατόρθωμα όπλων - διαφορετικά δεν θα έχει νόημα να ζούμε!
  Η μάχη μαίνονταν σε όλη την πόλη. Και οι βόμβες έπεφταν ήδη από ψηλά, ειδικά από τη στιγμή που ο καιρός βελτιώθηκε αισθητά, και το Fritz πήρε το προβάδισμα.
  Η Γκέρντα, έξαλλη, πέταξε το στιλέτο της με τα χαριτωμένα γυμνά της δάχτυλα και φώναξε:
  - Η μάχη μας θα είναι νικηφόρα, αλλιώς είναι αδύνατο!
  Η Κλάρα, πυροβολώντας όχι χειρότερα, πρόσθεσε ως απάντηση:
  - Μία νίκη, αλλά μεγάλη!
  Η Gerda, κόβοντας αρκετούς μαχητές σε μια σύντομη έκρηξη, πρόσθεσε:
  Όμως η ήττα δεν είναι ποτέ μικρή!
  Σοβιετικά αυτοκινούμενα πυροβόλα πυροβόλα όπλα στο Tikhvin, το πεδίο και το πυροβολικό πολιορκίας ανέβηκαν λίγο αργότερα. Ο Φριτς ενίσχυσε την άμυνα και την πίεση του αέρα. Τα σοβιετικά στρατεύματα ανέσυραν νέα αεροσκάφη.
  Η εμφάνιση της θρυλικής Μασσαλίας άλλαξε δραματικά την ισορροπία δυνάμεων.
  Ο μεγάλος άσος πέταξε το ME-309, ένα πολύ δυνατό όπλο από πλευράς οπλισμού. Και κυριολεκτικά παρέσυρε τους πάντες στο πέρασμά του. Ακόμη και στον σοβιετικό στρατό, προειδοποίησαν συγκεκριμένα ότι ένα τέτοιο τέρας εμφανίστηκε στον αέρα.
  Ο ίδιος ο Μαρσέλ σε καμία περίπτωση δεν θεωρούσε τον εαυτό του κακό, πόσο μάλλον σκληρό άτομο. Πίστευε ότι, πολεμώντας τον Κόκκινο Στρατό, εκπλήρωνε μόνο το ιερό του καθήκον προς την Πατρίδα. Επιπλέον, πολλά στοιχεία για τις θηριωδίες των Ναζί δεν του ήταν γνωστά. Ναι, και πάρα πολλά αποδόθηκαν στον πόλεμο.
  Εδώ όμως είναι ο πρώτος, μετά την επιστροφή, αγώνας superass. Ιπτάμενα σοβιετικά βομβαρδιστικά, επιθετικά αεροσκάφη και μαχητικά. Σαφώς θέλουν να δώσουν σκληρή μάχη στις επίγειες μονάδες της Βέρμαχτ. Όμως ο Μαρσέλ τα βλέπει όλα αυτά και ανοίγει πυρ από απόσταση πέντε-έξι χιλιομέτρων, σφυρίζοντας μάλιστα από τη μύτη του.
  Τα σοβιετικά αυτοκίνητα και οι γενναίοι άσοι εξακολουθούσαν να μην έβλεπαν πραγματικά τον εχθρό, καθώς τα αεροπλάνα τους άρχισαν να εκρήγνυνται και τα φτερά τους θρυμματίστηκαν. Η Μασσαλία πυροβόλησε χωρίς να στοχεύσει, αλλά διαισθητικά. Φαινόταν να ξέρει εκ των προτέρων πού θα πετούσε κάθε πιλότος και θα κατευθύνει το φτερωτό τέρας του. Έτσι αποδείχθηκε ότι ένας νεαρός άνδρας με παιδικό πρόσωπο παρασύρει τη φτερωτή αρμάδα.
  Η νέα χρονιά, αν και παγωμένη, αποδείχθηκε ζεστή. Τα σοβιετικά στρατεύματα, επιτίθενται απελπισμένα και πεισματικά, προσπάθησαν να καταλάβουν τον Tikhvin. Ο Φριτς υπερασπίστηκε πεισματικά τον εαυτό του, προσπαθώντας να μείνει στην πόλη, όπου βρισκόταν η αρτηρία, τροφοδοτώντας το απόρθητο Λένινγκραντ. Επιπλέον, επρόκειτο για το κύρος των γερμανικών στρατευμάτων, που δυσκολεύονται και ντρέπονται να εγκαταλείψουν τις μεγάλες πόλεις.
  Ο καιρός, δυστυχώς, βελτιώθηκε και πολλά εχθρικά βομβαρδιστικά, ειδικά το τεράστιο Yu-288, τσίμπησαν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και βομβάρδισαν τις επικοινωνίες.
  Τα σοβιετικά αεροσκάφη Yak-9 και Lagg-5 ήταν πολύ κατώτερα από τον εχθρό όσον αφορά τον οπλισμό και την ταχύτητα. Συγκεκριμένα, το ME-309, σαν δράκος, χτύπησε πιο αδύναμα σοβιετικά οχήματα. Επιπλέον, οι Γερμανοί ανέπτυξαν την τακτική του double wingman, η οποία κατέστησε δυνατή την αποτελεσματική χρήση του αριθμητικού τους πλεονεκτήματος και μείωσε ορισμένα από τα προβλήματα ελιγμών των επίμονων, βαριά οπλισμένων, αλλά βαρέων γερμανικών οχημάτων των τελευταίων Focke και ME. Επιπλέον, τα jet ME-262 άρχισαν να εμφανίζονται στα μέτωπα, αν και αυτό το μηχάνημα δεν είναι ακόμη πλήρως τεχνικά αξιόπιστο, καθώς και μια ελαφρύτερη, πιο ευέλικτη και φθηνότερη τροποποίηση του HE-162. Το τελευταίο μηχάνημα ήταν ευκολότερο στην κατασκευή και τεχνικά πιο αξιόπιστο από το jet Messerschmites. Όμως για τη διαχείρισή του απαιτούνταν πιλότοι αρκετά υψηλού προσόντος. Το οποίο υποτίμησε κάπως τόσο θετικά χαρακτηριστικά αυτής της εξέλιξης όπως το χαμηλό βάρος του αεροσκάφους - μόνο 1,6 τόνοι άδειο, χαμηλό κόστος παραγωγής και η καλύτερη ικανότητα ελιγμών στον κόσμο.
  Αλλά εκείνοι οι Γερμανοί άσοι που κατέκτησαν αυτό το μονοθέσιο έδωσαν επαίνους σε αυτό. Ιδιαίτερα επιτυχημένος ήταν ο Χάφμαν, πιλότος νούμερο δύο, μετά τη Μασσαλία, που παρέμεινε απρόσιτη. Ξεπερνώντας το αποτέλεσμα των 300 κατεδαφισμένων αυτοκινήτων, ο Huffman έλαβε ένα υψηλό βραβείο - τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού, με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Η τακτική του να πλησιάζει στο ελάχιστο και μετά να χτυπά και να πετάει πίσω είναι η πιο βολική στο HE-162. Έτσι ο Huffman αποδείχθηκε εξαιρετικός δεξιοτέχνης της μάχης από κοντά. Παρόλο που το αποτέλεσμα της Μασσαλίας για τα 3117 αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν είναι ακόμα ανέφικτο.
  Επιπλέον, στις 2 Ιανουαρίου 1944, αυτός ο θρυλικός πιλότος εμφανίστηκε στον ουρανό, ωστόσο έπεισε τον Χίτλερ, υπενθυμίζοντας ότι τα γερμανικά στρατεύματα ήταν σε κακή κατάσταση και ο ισχυρότερος γερμανικός εξοπλισμός περνούσε σαφώς στο χιόνι. Είναι λοιπόν απαραίτητο να παρέχεται εναέριος εφοδιασμός στο περικυκλωμένο Tikhvin, όπου εγκαταστάθηκαν τα γερμανικά στρατεύματα και βομβαρδίζουν όλες τις προσεγγίσεις προς την πόλη.
  Την πρώτη κιόλας μέρα, η Μασσαλία έκανε έξι εξόδους και κατέρριψε περισσότερα από εκατό σοβιετικά αεροσκάφη. Είναι αλήθεια ότι στις 4 Ιανουαρίου, ο καιρός επιδεινώθηκε απότομα. Μια χιονοθύελλα σηκώθηκε και τα σοβιετικά στρατεύματα εισέβαλαν στην πόλη.
  Τα υπέροχα τέσσερα από τα κορίτσια τερματισμού προτίμησαν να πολεμήσουν μαζί - ώμο με ώμο. Λόγω του κρύου, αναγκάστηκαν να φορέσουν καμουφλάζ και να πολεμήσουν στα λευκά.
  Το αγόρι ninja Karas ήρθε επίσης στη διάσωση. Το ατρόμητο παιδί εξολοθρευτής δεν φοβήθηκε το κρύο και πάλεψε μόνο του με σορτς. Η μόνη πηγή ζεστασιάς του ήταν η κρέμα καμουφλάζ, που έκανε το δέρμα του το καμένο από τον ήλιο σοκολάτα λευκό κάτω από το χιόνι που έπεφτε συνέχεια, καλύπτοντας όλους τους δρόμους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε ρίψη, πολύ λεπτούς μεταλλικούς δίσκους και ξίφος κατάνα στη μάχη. Αλλά, φυσικά, πυροβόλησε άριστα, και από αιχμαλωτισμένα όπλα. Ωστόσο, τα κορίτσια δεν έλειψαν να χρησιμοποιήσουν αυτόματα τουφέκια.
  Τέτοια όπλα είναι πιο ακριβή από τα υποπολυβόλα, και το πιο σημαντικό, πιο αξιόπιστα. Ωστόσο, τα τυφέκια επίθεσης MN-44, κατά κανόνα, δεν απογοήτευσαν τους Γερμανούς. Τον τρίτο χειμώνα, η καλά λαδωμένη γερμανική πολεμική μηχανή ήταν έτοιμη. Συγκεκριμένα, ακόμη και σε μια χιονοθύελλα, οι Focke-Wulf και ME, χρησιμοποιώντας θέρμανση, κατάφεραν να κάνουν επώδυνες, αν και περιορισμένες, ενέσεις στα σοβιετικά στρατεύματα.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας ακαριαία, προσπάθησε να μην κοιτάξει προς την κατεύθυνση όπου έπεφταν οι Σοβιετικοί στρατιώτες. Πολλοί από τους αγωνιστές ήταν πολύ νέοι, δεκαεπτά ή δεκαέξι ετών. Το πεζικό επιστρατεύτηκε με κατολισθήσεις, συγκεντρώνοντας όλους τους πόρους. Πράγματι, πολλά έχουν χαθεί.
  Αλλά μεταξύ των Fritz είναι γεμάτα ξένους. Συγκεκριμένα, από τη Σουηδία, στην οποία κέρδισαν οι Ναζί στις πρόσφατες εκλογές, και μόνο η θέση του βασιλιά κρατά από ανοιχτή είσοδο στον πόλεμο με την ΕΣΣΔ.
  Παρεμπιπτόντως, έγινε μια απόπειρα δολοφονίας στο Κολωντάι μόλις την ημέρα των Χριστουγέννων. Η σοβιετική πρέσβης τραυματίστηκε πολύ βαριά και οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή της. Ήδη δύο μεραρχίες και τέσσερις ταξιαρχίες από τη Σουηδία έχουν φτάσει ως εθελοντές. Συλλαλητήρια και μαζικές πορείες με αίτημα τον πόλεμο γίνονται στην ίδια τη χώρα. Και φορούν πορτρέτα του Χίτλερ και του Καρλ του δωδέκατου.
  Άρα η είσοδος της Σουηδίας σε άμεσο πόλεμο είναι θέμα χρόνου. Η Ισπανία και η Πορτογαλία βρίσκονται ήδη σε πόλεμο, αλλά στέλνουν στρατεύματα πιο νότια. Και τώρα το χειμώνα, γενικά προσπαθούν να σκαρφαλώσουν κάπου πέρα από την οροσειρά του Καυκάσου. Το βραζιλιάνικο σώμα, προφανώς, είναι έτοιμο να κάνει ένα άλμα στην Κεντρική Ασία, όπου το κίνημα Basmachi φουντώνει ήδη με ανανεωμένο σθένος.
  Αλλά αυτά είναι όλα λεπτομέρειες, τα τμήματα Vlasov πολεμούν επίσης στο Tikhvin. Αυτοί οι τύποι πολεμούν το κακό, συνειδητοποιώντας ότι στην αιχμαλωσία περιμένουν τρομερά βασανιστήρια και έναν αναπόφευκτο βρόχο. Και τι γίνεται με τους Γερμανούς; Θα περάσουν κι αυτοί δύσκολα, πολλοί θα πεθάνουν στη Σιβηρία, αλλά και πάλι δεν θα κρεμαστούν αδιακρίτως.
  Η Γκέρντα, αλλάζοντας το κλιπ και κουρεύοντας τους στρατιώτες ντυμένους με γκρι πανωφόρια, γιατί όλοι οι Ρώσοι δεν έχουν αρκετές ρόμπες παραλλαγής, φαντάστηκε τι θα τους περίμενε σε περίπτωση σύλληψης. Και χαμογέλασε με τις δυνατότητες για μια σέξι, δροσερή περιπέτεια. Είναι αλήθεια ότι στη Σιβηρία θα είναι χειρότερα. Καθώς γίνεται αυτός ο παγετός, η θερμότητα του φλογοβόλου είναι ακόμα καλύτερη. Εδώ στην έρημο, γρήγορα συνήθισαν την καυτή άμμο και έτρεξαν ξυπόλητοι, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά από μερικές ώρες με μπικίνι στο κρύο, άρχισε να τρέμει και ήταν απαραίτητο να ζεσταθεί στο μπάνιο. Εκεί, νεαροί άνδρες από το επίλεκτο τάγμα των SS ζέσταναν το σώμα τους με χτυπήματα μιας σκούπας ελάτης. Λοιπόν, όχι μόνο, φυσικά, με μια σκούπα,
  υπάρχουν επιλεγμένοι τύποι, όμορφοι Άριοι, ότι χρειάζεστε!
  Έχουν χάσει τελείως την παλιά τους ντροπαλότητα ή ίσως, αντίθετα, έχουν αποκτήσει τη χαλαρότητα ενός θηλυκού macho. Αλλά τώρα πρέπει να υποχωρήσουν λίγο - οι σοβιετικοί πεζικοί, γεμίζοντας τις προσεγγίσεις με πτώματα, πλησίασαν πολύ επικίνδυνα και άρχισαν να ρίχνουν χειροβομβίδες.
  Χρειάστηκε να σπάσει η απόσταση για να μην πέσει κάτω από το χαλάζι του κατακερματισμού.
  Η Μάγδα δέχθηκε ένα μικρό κόψιμο από σκάγια και, ως απάντηση, έριξε οκτώ σφαίρες σε τρία δευτερόλεπτα. Οι Σοβιετικοί στρατιώτες τράπηκαν σε φυγή, σχεδόν χωρίς να σπάσουν, μόνο ελαφρώς σκύβοντας και, το κλιπ βρήκε τα θύματά του. Αποφορτίστηκε οκτώ γύρους και η Στέλλα. Η επιθετική καστανομάλλα γυναίκα εκφράστηκε:
  - Στην τρέλα των γενναίων, τραγουδάμε!
  Αλλά οι Σοβιετικοί στρατιώτες, προφανώς, αποφάσισαν να αποδείξουν ότι αυτή είναι η σοφία της ζωής. Το γερμανικό πολυβόλο επίθεσης χτυπά με όλη του τη δύναμη και οι βολές του φαίνεται να αγνοούνται. Αν και οι στρατιώτες πέφτουν, όσοι επέζησαν συνεχίζουν να τρέχουν και ακόμη και να πετούν χειροβομβίδες σχεδόν αιχμηρές, αν και αυτό μπορεί να γίνει νωρίτερα.
  Ο σταυρός πολύ επιδέξια ρίχνει δίσκους, κόβοντας δύο ή τρεις στρατιώτες με έναν. Μετά επιτίθεται με το σπαθί του, που κόβει πολυβόλα και τουφέκια εύκολα, σαν σπίρτα!
  Το αγόρι νίντζα είναι ακόμα πολύ μικρό, μοιάζει με έντεκα ή δώδεκα χρονών, αλλά είναι τόσο γρήγορο. Δεν έχουν χρόνο ούτε να μπουν σε αυτό ούτε να αμυνθούν. Το παιδί μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε από τη γέννησή του, πετούσε ξίφη στο μωρό, αναγκάστηκε να ξετυλίξει και να κόψει κορδέλες, βυθίζοντας σε μια τρύπα πάγου, στήνοντας ειδικά εκπαιδευμένες γάτες. Λοιπόν, και πολλά άλλα, μετατρέποντας ένα γενετικά προικισμένο αγόρι σε μια πραγματική μηχανή θανάτου. Η μητέρα του είναι ένας νίντζα εικοστή πέμπτης γενιάς, ο πατέρας του ένας ισχυρός μάγος της Σιβηρίας και ιδεολογικός εχθρός των σοβιετικών, "σοβιετικών" αρχών. Εξαιρετική γενετική και εκπαίδευση με μαγεία - έκανε το αγόρι το καλύτερο μεταξύ των νίντζα. Και φυσικά ο αυτοκράτορας Χιροχίτο, για να δείξει στους Γερμανούς ότι δεν είναι οι πιο κουλ σούπερμαν, αλλά υπάρχουν σκληροί τύποι στην Ιαπωνία, έστειλε το αγόρι στο γερμανοσοβιετικό μέτωπο.
  Και ο Karas (το ψάρι κυπρίνος συμβολίζει την περηφάνια και τη ζωντάνια των σαμουράι!) αποδείχθηκε άξιος πολεμιστής.
  Για παράδειγμα, με τα γυμνά του δάχτυλα, ελαφρώς κοκκινισμένα από πολλές ώρες στο τσουχτερό κρύο, πετάει έναν ατσάλινο δίσκο πιο λεπτό από τρίχα. Και στα χέρια δύο σπαθιών ταυτόχρονα, για να είναι ευκολότερο να κόψεις χοντρές γραμμές εχθρών. Πόσο τρομερό είναι αυτό το παιδί εξολοθρευτή, τι μπορεί, για πρώτη φορά, οι Σοβιετικοί στρατιώτες, ανυπεράσπιστοι κάτω από τα χτυπήματα των σπαθιών και των εκτοξεύσεων δίσκων, έγειραν πίσω, βιώνοντας πραγματικό φόβο.
  Τα κορίτσια, έχοντας αλλάξει κλιπ, άρχισαν να ακτινοβολούν ακόμα πιο γρήγορα, ή μάλλον, πουθενά.
  Τα πτώματα των πεζικών ήταν στοιβαγμένα σε τύμβους. Σχεδόν αμέσως πάγωσαν στο κρύο και περισσότεροι στρατιώτες ανέβηκαν πάνω τους. Έτσι ανέβηκαν και δεν υπολόγιζαν με απώλειες. Όμως ο νίντζα μπήκε στον αγώνα και πάλι σαν να εκπέμπονταν κύματα φόβου.
  Μια απελπισμένη επίθεση μαίνονταν για σχεδόν μια ολόκληρη μέρα. Τα σοβιετικά στρατεύματα, με τίμημα τις μεγαλύτερες απώλειες, κατέλαβαν μερικά τέταρτα, ωθώντας τους Γερμανούς σε πολλές γραμμές. Όμως η αδύναμη υποστήριξη του πυροβολικού (η γερμανική αεροπορία τα παλιά χρόνια βομβάρδιζε τις σιδηροδρομικές γραμμές, στερώντας τους προμήθειες) και πολλές απώλειες μεταξύ των μονάδων που προχωρούσαν, ανάγκασαν την κίνηση του πεζικού να διακοπεί προσωρινά.
  Παρά τον κίνδυνο τέτοιων τακτικών, τα τανκς ρίχτηκαν στη μάχη. Ήταν απαραίτητο να σπάσει ο εχθρός κοντά στο Tikhvin έως ότου οι Fritz, χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημά τους στην τεχνολογία, ξεμπλοκάρουν την πόλη.
  Και σε αυτή την επίθεση, πάρθηκε μια μάλλον επικίνδυνη απόφαση - να χρησιμοποιηθεί η δεξαμενή IS-2. Ένα μηχάνημα ειδικά σχεδιασμένο ως ρεζερβουάρ. Δεδομένου ότι ένα ισχυρό όπλο, λόγω του χαμηλού του ρυθμού βολής και της σχετικά χαμηλής ακρίβειας πυρός, δεν είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση των δεξαμενών άλλων ανθρώπων, αλλά μπορεί να καταστρέψει με επιτυχία άοπλους στόχους.
  Έτσι, παρόλο που τα τανκς σε αστικές συνθήκες είναι βομβιστές αυτοκτονίας, πρέπει να διαπεράσεις τις θέσεις, ακόμα και με το μέτωπό σου.
  Τριάντα τέσσερις θα κινηθούν πρώτα. Σχετικά ελαφριά και όχι μεγάλα αυτοκίνητα έτρεχαν κατά μήκος ενός στενού δρόμου. Από τις ταράτσες έπεφταν βροχή χειροβομβίδες και μολότοφ. Στη συνέχεια, μεταμφιεσμένες δεξαμενές βενζίνης και ναπάλμ εξερράγησαν. Αλλά οι μεγάλες απώλειες δεν σταμάτησαν τα τάνκερ της ΕΣΣΔ. Χάνοντας εκατοντάδες αυτοκίνητα, εισέβαλαν στο κέντρο της πόλης και εκεί μπήκαν σε μια πεισματική ανταλλαγή χτυπημάτων. Ακόμη και οι αποτελεσματικοί προστάτες του φαουστ που έσπασαν την αδύναμη πλαϊνή πανοπλία των τριάντα τεσσάρων δεν τρόμαξαν τον Σοβιετικό στρατιώτη.
  Τρεις στρατοί δεξαμενών ρίχτηκαν στη μάχη ταυτόχρονα. Ο Στάλιν αποφάσισε ακόμη και να εγκαταλείψει το δεύτερο χτύπημα προς την κατεύθυνση του Voronezh, για χάρη μιας αποφασιστικής νίκης επί του Tikhvin και να σώσει το "Κούνιο της Επανάστασης". Ακόμα κι αν το καύσιμο εκδίδεται σε ένα αυστηρό όριο, το καυκάσιο πετρέλαιο χάνεται για μερικές ώρες οδήγησης την ημέρα και η ανάπτυξη νέων κοιτασμάτων απαιτεί χρόνο και χρήμα, ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο η σοβιετική αυτοκρατορία, δεσμευμένη από πόλεμο σε δύο μέτωπα, λείπει πολύ.
  Αλλά το Tikhvin είναι η αρτηρία του Λένινγκραντ και ο δρόμος της ζωής, και το πιο σημαντικό, είναι ένα σύμβολο του γεγονότος ότι τα σοβιετικά στρατεύματα μπορούν και είναι σε θέση να νικήσουν πολυάριθμους και καλά οπλισμένους φασίστες. Ας μην χτυπάμε λοιπόν την τιμή...
  Το άρμα IS-2 φαίνεται εντυπωσιακό, μοιάζει και με τριάντα τέσσερα, μόνο που ο πυργίσκος μετακινείται ακόμα πιο μπροστά. Φυσικά, η ίδια η κάννη είναι παχιά και μακριά, δεν συγκρίνεται με το T-34-76, το οποίο εξακολουθεί να κυριαρχεί στο πεδίο της μάχης. Για ολόκληρο τον Ιανουάριο, οι τιτάνιες προσπάθειες του T-34-85 δεν θα παράγουν πάνω από εκατό.
  Είναι αλήθεια ότι η ευπάθεια του μετώπου του πύργου είναι εντυπωσιακή: επίπεδη και όχι πολύ χοντρά θωρακισμένη.
  Ο Κάρας, που πετούσε μικρές αλλά πολύ ισχυρές εκρηκτικές χειροβομβίδες στα τανκς, έτρεξε προς τα κορίτσια και πρότεινε:
  - Ας πιάσουμε το IS-2 και ας το καβαλήσουμε;
  Η Μάγδα υποστήριξε την ιδέα:
  - Φυσικά, ας καβαλήσουμε! Μας έλειψε η καμπίνα.
  Η Γκέρντα προειδοποίησε το αγόρι:
  - Αυτό το τανκ έχει τέσσερα πολυβόλα!
  Ο Κάρας έκλεισε το μάτι στα κορίτσια, παρατηρώντας:
  - Άρα είναι καλό. Σύντομα το πεζικό θα επιτεθεί ξανά, και θα το κουρέψετε!
  Η Μάγδα έσπρωξε το αγόρι νίντζα.
  - Γρήγορα, τερματοφύλακα!
  Ροζ γόβες άστραψαν σαν φτερά κουνουπιού, το παιδί του καράτε έτρεξε πιο γρήγορα από τον Ολυμπιονίκη του σπριντ. Αρχικά, πέταξε μια μικρή δέσμη με μια δέσμη καπνού στο τρομερό IS. Ξέσπασε μια αντίδραση, ξεχύθηκε πυκνός καπνός. Ταυτόχρονα, μαύροι πίδακες διασκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, τυφλώνοντας τους πολυβολητές.
  Αφού έκοψε αρκετούς πεζούς, ο Καράς πέταξε σαν λιθόστρωτο που απελευθερώθηκε από έναν μπαλίστα και ανέβηκε στον πύργο. Με ένα ειδικό άγκιστρο, έβγαλε την καταπακτή και πέταξε πίσω το βαρύ κάλυμμα. Επιπλέον, όλα είναι απλά: μερικές κούνιες με δύο σπαθιά και πέντε μέλη του πληρώματος μιας βαριάς δεξαμενής χωρίστηκαν στα κεφάλια τους. Στον απόηχο του, πήδηξαν και τα κορίτσια, τα οποία, αφού πέταξαν το γούνινο καμουφλάζ τους, κατέληξαν και πάλι με μπικίνι. Λοιπόν, είναι ζεστό στο ρεζερβουάρ ενώ οδηγείτε. Ένας κινητήρας ντίζελ 520 ίππων ζεσταίνει καλά το μέταλλο. Ναι, οι γυμνές κοριτσίστικες σόλες αισθάνονται το ίδιο το αυτοκίνητο πολύ καλύτερα από ό,τι μέσα από ειδικές χειμερινές μπότες με ραβδωτές σόλες από συνθετικό καουτσούκ. Η γερμανική υπηρεσία τετάρτης έλαβε υπόψη την εμπειρία των σκληρών χειμώνων και δημιούργησε ένα νέο πυρομαχικό, στο οποίο τα πόδια στο κρύο δεν είναι τόσο κρύα. Και τότε, πραγματικά κρίμα, οι Fritz πήραν τις μπότες από τσόχα από τον ντόπιο πληθυσμό και τις τράβηξαν πάνω τους. Ή τυλιγμένο σε γούνινα κασκόλ.
  Ο Κάρας φίλησε τη Μάγδα στα χείλη και είπε:
  - Λοιπόν, το τανκ είναι για σένα! Θα πολεμήσω εκεί που ξέρω να σκοτώνω καλύτερα.
  Η Γκέρντα φίλησε το αγόρι με θαυμασμό στην ολισθηρή, ελαστική φτέρνα και είπε:
  -Είσαι ένα θαύμα!
  Η Στέλλα πρόσθεσε:
  - Το πρότυπο του Άριου!
  - Ξέρω! - Είπε το αγοροκόριτσο και πήδηξε στο κρύο με ένα πήδημα από τη μισάνοιχτη καταπακτή. Τότε το καπάκι έπεσε με συντριβή... Και τα κορίτσια πήραν την ευκαιρία να πολεμήσουν στα όπλα του εχθρού. Και το όπλο είναι πολύ δυνατό. Πιο δυνατό είναι μόνο το Lev-3 που εμφανίστηκε πρόσφατα, ή όπως ονομάστηκε και "Βασιλικό Λιοντάρι" με πυροβόλο των 128 χλστ. Αλλά αυτό το τανκ εξακολουθεί να βρίσκεται στο μέτωπο σε μεμονωμένα αντίγραφα. Τον έδειξαν στον εορτασμό της 8ης Νοεμβρίου στον δαιμονισμένο Φύρερ. Φυσικά, ενώ δεν είναι ακόμα στη σειρά. Παρεμπιπτόντως, το IS-2, το οποίο υφίσταται το πρώτο του run-in.
  Μέχρι στιγμής, ακόμη και τα σοβιετικά τάνκερ δεν έχουν πυροβολήσει ούτε μια βολή από όπλο, προφανώς επιλέγοντας σίγουρα τον στόχο τους.
  Η Στέλλα παρατήρησε σαρκαστικά γυρίζοντας τον μηχανισμό:
  - Ω, σκουπίδια... Δεν υπάρχει αυτοματισμός εδώ και όλα πρέπει να γίνονται χειροκίνητα.
  Η Γκέρντα, που έφαγε το σκυλί αιωρούμενος, παρατήρησε:
  - Και η όραση είναι γαλάζια, και η ορατότητα είναι ασήμαντη. Δεν είναι πολύ καλοί στη στόχευση.
  Η Μάγδα, αγγίζοντας τα γρανάζια με το γυμνό της πόδι και γυρίζοντας το κουτί, παρατήρησε:
  - Κι όμως, σε σύγκριση με τα τριάντα τέσσερα, υπάρχει κάποια πρόοδος. Ειδικότερα, η αλλαγή ταχυτήτων είναι ευκολότερη. Η καμπίνα είναι στενή, αλλά πάνω κάτω μπορείς να κινηθείς. Τα πυρομαχικά όμως είναι λίγα. Είκοσι οκτώ γύροι...
  Η Γκέρντα παρατήρησε λογικά:
  - Για πυροβολισμούς σε περιορισμένο αριθμό αποθηκών, μπορεί να είναι αρκετό, αλλά για μια πλήρη μάχη με τανκς, σαφώς δεν αρκεί.
  Η Κλάρα βρήκε κάτι καλό στη δεξαμενή:
  - Μα ο πολυβόλος οπλισμός είναι από πάνω! Τέσσερα πολυβόλα μπορούν να παρέχουν καλή προστασία. Και μετά κοίταξα αυτό το "Ποντίκι" - υπάρχουν μόνο δύο "φτύσιμο" σε αυτό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
  Η Στέλλα, επιταχύνοντας τον κινητήρα, επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Είναι αυτός ο οπλισμός για ένα τόσο βαρύ άρμα εκατόν ογδόντα τόνων;
  Η Μάγδα, σαν πάνθηρας που σκότωσε ένα βουβάλι, γρύλισε:
  - Τα κοτόπουλα γελάνε!
  Ο κινητήρας ντίζελ επιταχύνει σκληρά τη δεξαμενή. Μπορεί να φανεί ότι το IS-2 εξακολουθεί να οδηγεί κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, αλλά όταν είναι εκτός δρόμου, το κέντρο βάρους του που μετατοπίζεται προς τα εμπρός θα έχει αποτέλεσμα. Αλλά τίποτα, αρκεί να μπορείς να χαλαρώσεις και να επιλέξεις έναν άξιο στόχο για τον εαυτό σου.
  Η Μάγδα άνοιξε τον πυργίσκο του τανκ για να βλέπει καλύτερα.
  Και εδώ είναι ένα άλλο IS-2, είναι μια καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε τέτοια τανκς πιο μαζικά. Πίσω του βρίσκονται άλλα τρία IS, αλλά ένα με ελαφρύτερο πυροβόλο των 85 χλστ. Παρεμπιπτόντως, το πιο επικίνδυνο, καθώς είναι σε θέση να πάρει το αυτοκίνητο στο μέτωπο και χτυπά πιο γρήγορα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Η Μάγδα αποφάσισε να σουτάρει από απόσταση δύο χιλιομέτρων. Διέταξε με μικρό τόνο:
  - Πυροβολήστε ακριβώς στο μέτωπο του πύργου ... Και ... Καταλαβαίνετε!
  Το αυτοκίνητο σταμάτησε, καθώς δεν υπήρχε ομαλότητα, και η Γκέρντα, παραπονούμενη για την κακή ποιότητα των οπτικών, τα οποία, σίγουρα, είχαν γυαλιστεί από ανεκπαίδευτους έφηβους, έδειξε την κάννη. Τα κορίτσια βοήθησαν να φορτωθεί ένα κοχύλι βάρους ενάμισι κιλού. Η ξανθιά πολεμίστρια έβαλε το μάγουλό της στη βράκα και προσπάθησε να νιώσει το αυτοκίνητο κάποιου άλλου. Άλλωστε από αυτό το κανόνι, μοντέλο 1931, δεν είχε ρίξει ποτέ πριν. Ισχυρό, αλλά παρωχημένο, με μυτερό βλήμα ευαίσθητο στο ricochet. Σε γενικές γραμμές, το όπλο, φυσικά, δεν ήταν προγραμματισμένο για τανκς. Αλλά, προφανώς, η αντιαρματική τροποποίηση του όπλου των 107 mm, που αναπτύχθηκε το 1940, αποδείχθηκε πολύ αναξιόπιστη και έπρεπε να εγκαταλειφθεί. Και εδώ είναι απαραίτητο σε συνθήκες κακής ορατότητας από απόσταση 2000 μέτρων να χτυπηθεί ο στόχος. Ναι, και θα είναι δύσκολο για τον εχθρό να απαντήσει και να χτυπήσει, αλλά ...
  Η Γκέρντα φίλησε τη βράκα του όπλου, κοίταξε γρήγορα έξω από την καταπακτή, μάζεψε με τη γλώσσα της μια χούφτα χιόνι, το κατάπιε, ακούμπησε τις γυμνές φτέρνες της στους μοχλούς και ... πυροβόλησε!
  Έδινε τόσο πολύ που μαχαίρωσε τους καρπούς και τις γάμπες μου και μύριζε καπνό.
  Το παρόν πέταξε σε ένα μακρύ τόξο και ... Το IS-2, που περπατούσε μπροστά, σταμάτησε, άρχισε να καπνίζει και τότε το φορτίο πυρομαχικών άρχισε να σκάει.
  Η Μάγδα απάντησε χαρούμενη:
  - Αυτό τους δώσαμε! - Και λογικά, ακριβέστερα, παράλογα συγκεχυμένες έννοιες, πρόσθεσε. - Δεν είναι άνθρωπος που ζωγραφίζει όπλο, αλλά όπλο του ανθρώπου!
  Η Γκέρντα γρύλισε:
  - Επαναφόρτωση!
  Και τα κορίτσια τεντώθηκαν. Φυσικά, εδώ δεν είναι "Τίγρης", πρέπει να ιδρώσουν, αλλά είναι πιο διασκεδαστικό έτσι, ειδικά από τη στιγμή που μια όρθια δεξαμενή κρυώνει γρήγορα. Ο σίδηρος, άλλωστε, είναι καλός αγωγός.
  Τη δεύτερη φορά η Γκέρντα πυροβόλησε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι IS συνέχισαν να κινούνται και, προφανώς, δεν είχαν καταλάβει ακόμη από πού πυροβολούσαν τα όπλα. Ναι, και η στάση δεν είναι στο ρωσικό έθιμο. Αφού υπάρχει παραγγελία ... Και το δεύτερο κοχύλι χτυπά ήδη με σιγουριά τον στόχο.
  Η Γκέρντα γλείφει τα χείλη της και διατάζει:
  - Και το τρίτο εδώ.
  Με μεγάλη καθυστέρηση, το τέταρτο IS-1 άνοιξε πυρ εν κινήσει. Και, παραδόξως, χτύπησε, αν και από τέτοια απόσταση από ένα κινούμενο αυτοκίνητο είναι σχεδόν αδύνατο, αλλά οι βολές αποφασίζουν τα πάντα! Ωστόσο, η απόσταση για το πυροβόλο των 85 mm είναι πολύ μεγάλη, πέρα από το όριο διείσδυσης. Αλλά ακούστηκε ένα μεγάλο θόρυβο στον πύργο και η μετωπική πανοπλία υποχώρησε. Η Γκέρντα έστειλε ως απάντηση ένα τέταρτο "γράμμα-πακέτο" βάρους μιάμιση λίβρας... Το μέτωπο του τανκς IS-1 διασπάστηκε και οι πορτοκαλί γλώσσες ανέβηκαν ψηλά στον ουρανό. Και εδώ είναι ένα άλλο IS-2, είναι μια καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε τέτοια τανκς πιο μαζικά. Πίσω του βρίσκονται άλλα τρία IS, αλλά ένα με ελαφρύτερο πυροβόλο των 85 χλστ. Παρεμπιπτόντως, το πιο επικίνδυνο, τόσο ικανό να πάρει το αυτοκίνητο στο μέτωπο, και χτυπά πιο γρήγορα.
  Την άνοιξη, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Σμολένσκ και πλησίασαν τον Βιάζμα και τον Ρζέβ. Μετά ξαφνικά έστριψαν νότια προς το Ντονμπάς. Και ήταν μια πολύ απροσδόκητη και δυνατή κίνηση. Ο Κόκκινος Στρατός δεν είχε χρόνο να αντιδράσει. Και οι Ναζί κατέλαβαν ολόκληρη την αριστερή όχθη της Ουκρανίας. Και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού φτάσαμε στη στροφή του Ντον. Μόνο το φθινόπωρο, τα σοβιετικά στρατεύματα δύσκολα μπόρεσαν να σταματήσουν τους Ναζί.
  Οι Γερμανοί απέκλεισαν και πάλι το Λένινγκραντ από τα νότια, κόβοντας το οξυγόνο.
  Και στο βορρά, οι Φινλανδοί προσπαθούσαν ήδη να προχωρήσουν.
  Οι χειμερινές διακοπές έφτασε. Στην ΕΣΣΔ, το τανκ T-54, καλύτερα προστατευμένο και πιο βαριά οπλισμένο, μπήκε στην παραγωγή. Όμως τα IS-4 και IS-7 δεν μπορούσαν να παραχθούν μαζικά στην παραγωγή. Αν και το IS-7 είναι ένα μηχάνημα ικανό να πολεμήσει τα μαστόδοντα του Χίτλερ, είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί, ειδικά σε συνθήκες πολέμου.
  Το σαράντα όγδοο έτος σηματοδοτήθηκε τον Φεβρουάριο από μια προσπάθεια του Κόκκινου Στρατού να προχωρήσει στο κέντρο, η οποία αποκρούστηκε. Οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας ξένες μεραρχίες από όλη την Ευρώπη, ήταν ισχυροί. Επιπλέον, οι δίσκοι έχουν γίνει πιο προηγμένοι και τώρα δεν είναι τόσο εύκολο να τους καταρρίψετε. Και οι Ναζί ανέπτυξαν τζετ αεροσκάφη. Πολύ δυνατά. Και το νέο μαχητικό ME-362 απλά συγκλόνισε τους Σοβιετικούς πιλότους. Και στη σειρά αεριωθούμενων αεροσκαφών, η ΕΣΣΔ δεν είχε.
  Τον Μάιο ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση των Ναζί, παρακάμπτοντας τη Μόσχα. Παράλληλα, στον πόλεμο μπήκε και η Τουρκία, ανοίγοντας το νότιο μέτωπο στην Υπερκαυκασία. Και οι μάχες άναψαν με ανανεωμένο σθένος.
  Αλλά υπάρχουν όμορφα κορίτσια που παλεύουν με μανία. ιδιαίτερα το πλήρωμα της Ελισάβετ.
  Εδώ είναι μια κοπέλα με μπικίνι, που πατάει τα γυμνά της πόδια στη σκανδάλη, και ένα βλήμα πετάει έξω από ένα κανόνι 100 χιλιοστών.
  Ένας πολεμιστής από την ΕΣΣΔ το έστειλε τόσο έξυπνα που το γερμανικό τανκ Ε-50, παρά την ισχυρή πανοπλία του, χτυπήθηκε.
  Η Catherine σημείωσε επιθετικά, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και με γυμνό τακούνι καθώς πατάει το πεντάλ.
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης κατά του εχθρού, έσπασε το Panther-4 και φώναξε.
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Ευφροσύνη θα γυμνώσει το στήθος της, βγάζοντας το σουτιέν της, και πώς θα χτυπήσει με μια κατακόκκινη θηλή, και θα τραγουδήσει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Γέρο Μάχνο,
  Κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο...
  Είναι σκοτεινά έξω, είναι σκοτεινά!
  Και τα κορίτσια θα τραγουδήσουν με μια φωνή, ξεγυμνώνοντας τα δόντια τους:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο, θα
  μουσκέψουμε όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα ...
  Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα,
  Και θα δώσουμε μυαλό στον κακό δράκο!
  Εδώ - αυτά είναι κορίτσια - απλώς μια κατηγορία υπερ ...
  Το καλοκαίρι έφτασε ήδη. Και πάλι, σκληροί αγώνες. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου 1948, οι Γερμανοί έκλεισαν τον δακτύλιο γύρω από τη Μόσχα.
  Και οι πρωτοπόροι πολέμησαν απελπισμένα.
  Το αγόρι Olezhka πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, παιδικό του πόδι και τραγούδησε:
  - Εδώ είναι η πρώτη απόψυξη,
  Στο όνειρό μου βλέπω τον Στάλιν...
  Και γεμάτη με πτώματα -
  Η πατρίδα μου η Ρωσία!
  Το αγόρι Πέτκα, πυροβολώντας τους Ναζί, τραγούδησε:
  - Αν τα παιδιά όλης της Γης,
  Αμέσως μπορούσαν να ενσωματώσουν τον δράκο!
  Και με τη γυμνή του φτέρνα, το παιδί εκτόξευσε ένα δολοφονικό λεμόνι.
  Ένας άλλος πρωτοπόρος με σορτς, ο Seryozhka, θα πυροβολήσει τους Ναζί, ξαπλώνοντας έναν Ναζί αξιωματικό. Και τότε, ξυπόλητος, παιδικός, θα πετάξει το αφανιστικό δώρο του θανάτου.
  Αυτά είναι παιδιά - πολύ μαχητικά.
  Το πρωτοπόρο αγόρι Σάσκα, γαμώντας τους Ναζί, ήταν μόλις δώδεκα χρονών, και κουρεύοντας το Fritz, τραγούδησε:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Και το κόκκινο πανό - η ένδοξη Πατρίδα,
  Θα είμαστε πάντα ανιδιοτελώς πιστοί!
  Κι ένα γυμνό παιδί, με παιδικό τακούνι, θα πετάξει εκρηκτικό δέμα ξεσκίζοντας τους Γερμανούς.
  Έτσι άρχισαν να δουλεύουν, πολύ επιθετικά. Και πραγματικά με μαχητικό τρόπο, που αποδείχθηκε εξαιρετικά κουλ.
  Τα παιδιά, φυσικά, είναι μαχητές της υψηλότερης τάξης, αλλά η Μόσχα είναι περικυκλωμένη και αποκομμένη.
  Και οι Ναζί ήδη προχωρούν στον Καύκασο. Από τα νότια ορμώμενη Τουρκία.
  Και φαίνεται ότι είναι πραγματικά αδύνατο να αντισταθείς στους εχθρούς.
  Αλλά τα κορίτσια τσακώνονται, όπως τα παιδιά σαν μεγάλες ηρωίδες.
  Ειδικά ο Oleg Rybachenko. Αυτό το αγόρι εξολοθρευτής είναι απλώς, ας πούμε, ένας νεαρός πολεμιστής και υπεράνθρωπος.
  Ένα αγόρι περίπου δώδεκα ετών στην εμφάνιση, πέταξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης, σκίζοντας τους Ναζί και τραγούδησε:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία
  Τα αγόρια θα παλέψουν...
  Είμαστε οι μεγάλοι μεσσίες
  Ας σπάσουμε τον Φριτς!
  Η Margarita Korshunova - επίσης ένα πολύ μαχητικό κορίτσι, έδωσε επίσης μια σειρά στους Ναζί.
  Έπειτα πέταξε ένα δώρο αφανισμού με το γυμνό, παιδικό πόδι της, ξεσκίζοντας τους Φρίτζες και τους Τούρκους και μετά τραγούδησε:
  - Δόξα στην πατρίδα-ΕΣΣΔ,
  Είστε παράδειγμα για την ανθρωπότητα!
  Μετά θα το πάρουν τα παιδιά και θα σφυρίξουν. Τα σμήνη κοράκια λιποθύμησαν και πέφτοντας, τρύπησαν τα κεφάλια των Ναζί. Και φαινόταν πολύ ωραίο.
  Ή ίσως δεν φαινόταν, αλλά η δράση σηκώθηκε.
  Το αγόρι και το κορίτσι ήταν πολύ κουλ.
  Έχουν τόσο πάθος και δύναμη.
  Ο Καύκασος βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα της πτώσης και γίνεται όλο και πιο δραματικός.
  Και οι Γερμανοί είναι αχαλίνωτοι και χρησιμοποιούν βασανιστήρια. Στα κορίτσια των Γερμανών πρωτοπόρων αρέσει ιδιαίτερα να βασανίζουν.
  Εδώ είναι ο Γκερντ και η Σάρλοτ, ένα αγόρι δεκατριών περίπου, ξεντυμένοι. Και άρχισαν να γαργαλάνε τον πρωτοπόρο. Ο Seryozhka γέλασε και γουργούρισε. Τότε η Γκέρντα έφερε τον αναπτήρα στη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του αγοριού. Οι φλόγες έγλειψαν τα ελαφρώς τραχιά πέλματα του πρωτοπόρου. Ούρλιαξε από τον πόνο. Υπήρχαν φουσκάλες.
  Τα γερμανάκια γέλασαν:
  - Θα είναι πολύ ωραίο!
  Και άρχισαν να μαστιγώνουν το αγόρι με μαστίγια. Βόγκηξε και άρχισε να ουρλιάζει. Ειδικά όταν τα κορίτσια άρχισαν να φέρνουν πυρσούς με φωτιά στα γυμνά πόδια του. Στη συνέχεια, οι πρωτοπόροι έβαλαν ένα καυτό σίδερο στο γυμνό του στήθος και το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του.
  Ναι, οι Γερμανοί πολεμιστές είναι στην κορυφή. Το να βασανίζεις ένα αγόρι είναι στην τάξη των πραγμάτων.
  Τα βασανιστήρια, ωστόσο, όχι μόνο αγόρια, αλλά και μέλη της Komsomol. Τα κορίτσια γδύθηκαν και οδηγήθηκαν στο ράφι. Εκεί σηκώθηκαν, αναγκάστηκαν να καμάρουν και κυριολεκτικά στριμώχνονταν από τον πόνο καλλονές. Και κάτω από τα ξυπόλητα των κοριτσιών έβαλαν φωτιά στο μαγκάλι, απειλώντας να απανθρακώσουν τα πέλματα.
  Πώς ούρλιαζαν τα μέλη της Komsomol από τον άγριο πόνο ... Πόσο σκληρά ήταν όλα αυτά. Και οι Ναζί εισέπνευσαν τη μυρωδιά της καμένης σάρκας στα ρουθούνια τους και γέλασαν, χτυπούσαν ο ένας τον άλλον στους γοφούς και φώναξαν:
  - Χάιλ Φύρερ! Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και πάλι βασανιστήρια και βασανιστήρια ανθρώπων. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να βασανίζουμε τους πρωτοπόρους. Τα αγόρια χτυπιούνται μέχρι θανάτου και μετά ρίχνουν αλάτι στις πληγές τους και κάνουν να γκρινιάζουν. Ναι, είναι εξαιρετικά ενοχλητικό.
  Και όταν χρησιμοποιούν και ζεστό σύρμα. Αυτό το κάνει πολύ πιο οδυνηρό.
  Και οι Ναζί έχουν ήδη καταλάβει τη Μαχατσκάλα. Και κινούνται προς το έδαφος του Αζερμπαϊτζάν. Και ήδη περικύκλωσαν και απέκλεισαν το Ερεβάν. Και καταιγίζουν την απόγνωση του Μπατούμι με όλα. Και είναι επιθετικό.
  Ο Στρατάρχης Ροκοσόφσκι παραλίγο να πεθάνει ο ίδιος. Αισθανόταν ότι τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν υπό πίεση και κατέρρεαν. Ο αριθμός των παραδομένων και των λιποτάξεων αυξάνεται. Και πολλοί πιλότοι πέφτουν σε κατάθλιψη.
  Αν και η Αναστασία Βεντμάκοβα και η Ακουλίνα Ορλόβα εξακολουθούν να αποφεύγουν την ήττα. Τα κορίτσια πολεμούν γενναία και απελπισμένα.
  Πριν από τον αγώνα, η Αναστασία αποσύρθηκε με τρία παιδιά για να συγκεντρώσει εκπληκτική κοσμική δύναμη στον εαυτό της.
  Και πραγματικά χρεώνεται κεφαλαία. Και ας γκρεμίσουμε απελπισμένα τους εχθρούς.
  Και ενώ χρησιμοποιείτε γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και ψέλλισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι μεγάλος παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Και πώς με γυμνό τακούνι θα πατήσει στο μοχλό.
  Η Akulina Orlova είναι επίσης απελπισμένη stalker στη μάχη. Και χρησιμοποιώντας τα γυμνά του δάχτυλα, συνθλίβει αεροσκάφη της Βέρμαχτ.
  Εδώ κατέρριψε το ME-109 K. Αυτό το μηχάνημα είναι ίσως ήδη ξεπερασμένο, αλλά έχει επιβιώσει από μια σειρά τροποποιήσεων. Και σε αυτό μπορείτε να πολεμήσετε με επιτυχία.
  Η Akulina Orlova, ενεργώντας με άγρια μανία, τραγούδησε:
  - Χαίρε μεγάλο κομμουνισμό! Ο φασισμός θα νικηθεί!
  Και πάλι με γυμνό τακούνι, αλλά πώς θα πατήσει.
  Αυτά είναι μερικά τρελά κορίτσια.
  Αλλά πολύ άνισες δυνάμεις στον Καύκασο. Αν και πιστεύεται ότι εκεί οι άνδρες είναι όλοι αετοί. Κανείς όμως δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια Ρωσίδα.
  Και οι πολεμιστές είναι τόσο επιθετικοί και ψύχραιμοι. Τα αεροπλάνα πυροβολούν παρά την ποιοτική τους υπεροχή.
  Η Akulina Orlova τραγούδησε:
  Ηλιακός κύκλος...
  Και γκρέμισε τον εχθρό με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Η Anastasia Vedmakova, πιέζοντας τα κουμπιά με τις κατακόκκινες θηλές της και χτυπώντας τους Ναζί, συνέχισε:
  Οι Γερμανοί είναι γύρω...
  Η Ακουλίνα έτριξε, κόβοντας ένα άλλο γερμανικό αεροπλάνο:
  - Ο Χίτλερ πήγε στη νοημοσύνη!
  Η Αναστασία ερωτεύτηκε τους Ναζί συνέχισε:
  έπεσε σε μια τρύπα...
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας με ακρίβεια, γέλασε:
  - Εσπασα το πόδι μου...
  Η Βεντμάκοβα πυροβόλησε εντατικά και με ακρίβεια, σημείωσε:
  - Και είπε αντίο!
  Και τα κορίτσια βρυχήθηκαν σε χορωδία:
  - Ας υπάρχει πάντα βότκα,
  λουκάνικο και ρέγγα ...
  ντομάτες αγγούρια,
  Αυτό είναι το τέλος του Χίτλερ!
  Η Ακουλίνα, στέλνοντας ξανά δώρο θανάτου στους Ναζί, παρατήρησε:
  - Στην πραγματικότητα, πρέπει να τραγουδήσεις. Ο Ρόμελ τελειώνει!
  Η Βεντμάκοβα, στοχεύοντας με τα γυμνά της δάχτυλα ένα κανόνι με οβίδες αέρα, συμφώνησε:
  - Φυσικά - Χίτλερ - αυτό είναι ήδη ένα περασμένο στάδιο!
  Όπου δεν υπάρχει προσωπική επιρροή του δαιμονισμένου Χίτλερ, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπαθούν να οργανώσουν κάποιου είδους αντίσταση. Είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά εξακολουθούν να κάνουν ό,τι είναι δυνατό και αδύνατο.
  Και τα παιδιά τσακώνονται επίσης. Και οι πρωτοπόροι πάνε στη μάχη. Τα οποία συναντούν τον εχθρό με βόμβες μολότοφ, και πυροβολισμούς από όπλα.
  Αγόρια και κορίτσια αδυνατισμένα και γδαρμένα, όπως πάντα, στη μάχη. Και πολεμούν γενναία και εξαιρετικά απελπισμένα.
  Πόσα από τα παιδιά τους πεθαίνουν και μένουν κομματιασμένα.
  Οι Γερμανοί πιλότοι Gertrude και Adala, χτυπώντας τα γυμνά τους πόδια, σκαρφάλωσαν σε ένα διθέσιο XE-328, μια μηχανή τζετ - αυτό είναι ένα τέρας με δέκα αεροβόλα.
  Η βροχή είχε μόλις περάσει και τα κορίτσια άφησαν χαριτωμένα, πολύ καθαρά ίχνη από τα γυμνά τους πόδια.
  Ήταν τόσο σαγηνευτικοί που οι έφηβοι που υπηρετούσαν στο αεροδρόμιο καταβρόχθιζαν με τα μάτια τους τα γυμνά ίχνη, και ακόμη και τα αγόρια άρχισαν να διογκώνονται στην τελειότητα. Γενικά, υπήρχαν πολλές γυναίκες πιλότοι - οι μάχες έδειξαν ότι οι γυναίκες, υπό ίσες συνθήκες, έχουν διπλάσιο ποσοστό επιβίωσης από τους άνδρες. Και αυτό σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικά. Και ο Χίτλερ-Ρόμελ, ή μάλλον ο Στρατάρχης Φύρερ, φυσικά, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος για να λυπάται κανέναν.
  Στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ εισήχθη επίσημα η πολυγαμία - το δικαίωμα σε τέσσερις συζύγους. Αυτό είναι πολύ πρακτικό. Αλλά δεν ταιριάζει πολύ στις χριστιανικές παραδόσεις. Δεν είναι περίεργο που ο φασισμός αναζητά μια νέα μορφή θρησκείας. Ο Fuhrer-Field Marshal επιμένει να είναι μονοθεϊσμός, αλλά τόσο ιδιαίτερος - με ένα πάνθεον παγανιστικών, αρχαίων γερμανικών θεών. Φυσικά, ο ίδιος ο Χίτλερ-Ρόμελ σε αυτό το πάνθεον τοποθετείται πάνω από όλα ως αγγελιοφόρος και αγγελιοφόρος του Υψίστου Θεού.
  Έτσι, ο Φύρερ, φυσικά, αγαπά πολύ να καλλιεργεί τον εαυτό του.
  Η Gertrude και η Adala εκτοξεύουν το αεροσκάφος επίθεσης πολλαπλών χρήσεων στον ουρανό, το οποίο μπορεί επίσης να παίξει το ρόλο ενός μαχητικού.
  Οι πολεμιστές έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι Ρώσοι δεν διαθέτουν τζετ αεροσκάφη και είναι απίθανο να αντέξουν την επίθεση των τίγρεων του ουρανού.
  Η Γερτρούδη γρύλισε:
  - Είμαι ιππότης ενός φλεγόμενου ρυακιού ...
  Η Adala επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και θα κάνω ματ σε όλους!
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια. Πίεσαν τα γυμνά τακούνια τους στα πεντάλ και στριφογύρισαν το επιθετικό αεροσκάφος.
  Ήταν ακόμα σκοτάδι, αλλά μια λωρίδα φωτός φαινόταν ήδη στα ανατολικά. Τα κορίτσια σφύριξαν... Οι εκτάσεις της Ρωσίας έπλεαν ήδη από κάτω τους. Οι γυναίκες πολεμίστριες γέλασαν και έκλεισαν το μάτι η μια στην άλλη. Είναι τόσο υπερβολικά και όμορφα.
  Και ξυπόλητος, φυσικά, χωρίς να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με κάτι τόσο περιττό για ένα κορίτσι σε πόλεμο όπως τα παπούτσια.
  Και η ευαισθησία στο αεροσκάφος αυξάνεται πολλές φορές.
  Εδώ σοβιετικά αυτοκίνητα απογειώνονται προς το μέρος τους. Η βίδα Yak-9 είναι ίσως η πιο μαζική μηχανή παραγωγής μεταξύ των τελευταίων εκδόσεων. Όχι υπερβολικά οπλισμένο, αλλά σχετικά φθηνό και με λίγη πανοπλία. MIG-5, πιο γρήγορα, με πολυβόλα. Το MIG-3 είναι παλαιότερο μοντέλο. Το LAGG-7 είναι ίσως το πιο γρήγορο και πιο οπλισμένο πουλί. Στην τελευταία τροποποίηση, υπάρχουν έως και τρία πυροβόλα των 20 χλστ.
  Αλλά όλα αυτά είναι μηχανές με έλικα - δεν έχουν δημιουργηθεί αεριωθούμενα αεροσκάφη. Και οι Γερμανοί νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Η Γερτρούδη εκτοξεύει δέκα αεροβόλα. Χτύπησαν 30mm και δύο πυροβόλα των 37mm. Ορμούν σαν φλογερός ανεμοστρόβιλος μέσα από σοβιετικά αεροσκάφη. Ωστόσο, οι κόκκινοι πιλότοι προσπαθούν να αποφύγουν και να πάνε στην ουρά.
  Η Adala κάνει ελιγμούς αυτή τη στιγμή. Δεν μπορείτε να πάρετε ένα γερμανικό αυτοκίνητο κατά μέτωπο, αλλά το να μπείτε στην ουρά είναι γεμάτο. Για τα στρατεύματα της ΕΣΣΔ, η επίθεση δεν είναι απροσδόκητη. Έχουν ήδη εκτοξευθεί αντιαεροπορικά πυροβόλα. Τα εκραγμένα κοχύλια λάμπουν στο σκοτάδι.
  Οι Γερμανοί βιώνουν μια κάποια νευρικότητα. Φαινόταν ότι είχαν ήδη δει τόσα πολλά που δεν θα εκπλαγείς με τίποτα, αλλά ... οι Σοβιετικοί πιλότοι είναι γενναίοι και δεν φοβούνται τις απώλειες. Τίποτα να τους τρομάξει. Όμως η εμπειρία δεν είναι αρκετή. Το γερμανικό αεροπλάνο βγαίνει εύκολα από την κατάδυση και καταρρίπτει το σοβιετικό αυτοκίνητο. Σπάει άλλο ένα σε κομμάτια.
  Η δύναμη των γερμανικών όπλων είναι πολύ μεγάλη. Αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο οι Fritz έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της Ρωσίας. Αλλά η ταχύτητα των Ναζί είναι κολοσσιαία.
  Η Adala επιταχύνει και σπάει προς τα εμπρός. Και η Γερτρούδη εκτοξεύει ρουκέτες στον εχθρό. Οι συμβουλές λαμβάνονται από τα δόντια. Ορισμένα πυρομαχικά στοχεύουν στη θερμότητα ή τον ήχο.
  Η Adala ψιθυρίζει:
  Δεν θα μας σκοτώσουν!
  Τα κορίτσια γυρίζουν το αυτοκίνητό τους... Προσπαθούν να είναι ψύχραιμα. Και τότε ένα σοβιετικό μαχητικό εμβολίζει ένα κοντινό γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος. Και πώς αρχίζει να σκίζεται, και να χωρίζει. Και ουρανός και αέρας.
  Η Γερτρούδη ψιθύρισε:
  - Τρελός θάνατος!
  Οι πολεμιστές ήταν ξεκάθαρα μπερδεμένοι και μπορεί να τους χτυπήσουν έτσι.
  Τα τανκς κινούνται προς τα σύνορα. Το θρυλικό πλήρωμα των Gerda, Charlotte, Christina και Magda.
  Τέσσερις πολεμιστές κατάφεραν να καλυφθούν με δόξα πολεμώντας τόσο τους Βρετανούς όσο και τους Αμερικανούς. Κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών με την Αμερική, οι ομορφιές κατέκτησαν το τανκ Panther-2. Καθόλου κακό αυτοκίνητο, ανώτερο των Sherman τόσο σε οπλισμό όσο και σε μετωπική θωράκιση. Το μετέπειτα "Pershing" ουσιαστικά δεν είχε χρόνο να κάνει πόλεμο. Ναι, και δεν είναι αντίπαλος για τον "Πάνθηρα" -2.
  Τότε τα τέσσερα κορίτσια κέρδισαν τη θρυλική δόξα. Αν και γενικά η ένδοξη πορεία τους ξεκίνησε το σαράντα πρώτο έτος. Ο Χίμλερ έπεισε τον Φύρερ να δοκιμάσει γυναικεία τάγματα σε μάχες, από ειδικά εκπαιδευμένους Άριους.
  Οι μάχες έδειξαν ότι οι γυναίκες δεν είναι καθόλου αδύναμος κρίκος και ξέρουν να αγωνίζονται καλά. Και ταυτόχρονα να φέρει λιγότερες απώλειες από τους άνδρες. Οι πολεμιστές πολέμησαν και στο πεζικό, χτυπώντας τα γυμνά πόδια τους στην καυτή άμμο της ερήμου Σαχάρα. Και κατέκτησε τα τανκς. Έχοντας δοκιμάσει τον "Τίγρη", σε μάχες με τη Βρετανία.
  Ωστόσο, και τα σοβιετικά κορίτσια στο SU-100 παλεύουν καλά.
  Αν και η θέση της Ρωσίας φαίνεται απελπιστική. Όμως οι πολεμιστές μαζί με την Ελισάβετ πολεμούν σαν αετοί.
  Η Αικατερίνα πατά το μοχλό με τα γυμνά δάχτυλά της. Στέλνει ένα βλήμα που τρυπάει το ναζιστικό αυτοκίνητο E-50 στο πλάι και βρυχάται:
  - Για τον μεγάλο κόκκινο και κατακόκκινο κομμουνισμό!
  Η Έλενα έριξε επίσης το κανόνι χρησιμοποιώντας το γυμνό, φινετσάτο πόδι της. Χτύπησε με ακρίβεια το εχθρικό τανκ.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Για την όμορφη Ρωσία μου!
  Η Ευφρασία παρατήρησε επιθετικά, οδηγώντας μια πολύ εύστοχη πυρκαγιά:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά, πελεκημένα πόδια.
  Η σοβιετική μηχανή είναι πολύ δυνατή και μαχητική. Και σουτάρει αρκετά καλά.
  Το SU-100 είναι ικανό να διεισδύσει στο E-50 στο πλάι. Αλλά τα κορίτσια διαπερνούν ακόμη και το μέτωπό της, μπαίνοντας σε ένα δέλεαρ ή από άκρη σε άκρη. Και κόβουν μέταλλο.
  Η Ελισάβετ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβόλησε τον εχθρό. Και κελαηδούσε:
  - Από το μπλε ρέμα...
  Πυροβόλησε και η Αικατερίνα, αυτή τη φορά σπρώχνοντας το μοχλό με την κατακόκκινη θηλή της και κραυγάζοντας:
  Το ποτάμι ξεκινάει...
  Η Έλενα, χαμογελώντας επιθετικά και σφυρίζοντας, έβγαλε:
  Λοιπόν, η φιλία αρχίζει...
  Και πάτησε και το μοχλό με τη γυμνή της φτέρνα.
  Η Ευφρασία φώναξε, πυροβολώντας κατά του εχθρού:
  - Με ενα ΧΑΜΟΓΕΛΟ!
  Τα κορίτσια εργάζονται στο SU-100 πολύ ενεργά. Και καταστρέψτε τον εχθρικό εξοπλισμό.
  Και στα περίχωρα του Μπακού, οι πρωτοπόροι σκάβουν χαρακώματα. Υπάρχουν τύποι διαφορετικών εθνικοτήτων. Συγκεκριμένα, πολλά λαμπερά κεφάλια τρεμοπαίζουν. Υπάρχουν κοκκινόμαυρα και ξανθά παιδιά.
  Ένα πράγμα τους ενώνει: πίστη στον θρίαμβο του κομμουνισμού και ξυπόλητα πόδια. Είναι σαφές ότι δεν έχουν όλοι παπούτσια κατά τη διάρκεια του πολέμου, και ως εκ τούτου, ως ένδειξη αλληλεγγύης, όλα τα παιδιά επιδεικνύουν τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους. Ο χειμώνας στην Υπερκαυκασία είναι αρκετά ήπιος και όταν μετακινείστε και εργάζεστε με φτυάρια, το κρύο δεν είναι τόσο τρομερό.
  Τα παιδιά εργάζονται με ενθουσιασμό και τραγουδούν:
  Σήκωσε φωτιές, γαλάζιες νύχτες,
  Είμαστε πρωτοπόροι - παιδιά εργατών...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Και έρχεται ξανά ο συναγερμός. Αγόρια και κορίτσια πηδούν στον πάτο της τάφρου. Και οι οβίδες έχουν ήδη αρχίσει να εκρήγνυνται από ψηλά: το εχθρικό πυροβολικό λειτουργεί.
  Ο Πάσκα ρώτησε τη Μάσα:
  - Λοιπόν, πιστεύεις ότι θα επιβιώσουμε;
  Το κορίτσι απάντησε με σιγουριά:
  - Θα αντισταθούμε τουλάχιστον μια φορά, στην πιο δύσκολη ώρα!
  Ο Pioneer Sasha λογικά σημείωσε:
  Ο ηρωισμός μας είναι ακλόνητος.
  Το αγόρι χτύπησε τη γυμνή του σόλα στις πέτρες. Φαίνεται ότι το αγόρι γέμισε με συμπαγείς κάλους.
  Το κορίτσι Tamara παρατήρησε:
  Θα πολεμήσουμε χωρίς φόβο
  Θα κοπούμε ούτε ένα βήμα πίσω...
  Αφήστε το πουκάμισο μουσκεμένο με αίμα -
  Περισσότεροι εχθροί, μετατρέψτε τον ιππότη στην κόλαση!
  Το αγόρι Ruslan, ένας πρωτοπόρος με μαύρα μαλλιά, σημείωσε:
  Περνούν αιώνες, θα έρθει μια εποχή,
  Στο οποίο δεν θα υπάρχουν βάσανα και ψέματα...
  Πολέμησε για αυτό μέχρι την τελευταία σου πνοή -
  Υπηρετήστε την Πατρίδα σας, από καρδιάς!
  Το αγόρι Όλεγκ, αδύνατο και ξανθό, κελαηδούσε, στίχους:
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα ξεθωριάζει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού ...
  Η φωνή του λαού είναι ηχηρή -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη,
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Τα αγόρια και τα κορίτσια χειροκρότησαν από κοινού.
  Αλλά τώρα τα αεροσκάφη επίθεσης τζετ ήδη πετούν και ρίχνουν βόμβες. Και αυτή είναι μια επιθετική προσέγγιση.
  Ο Όλεγκ και η Σάσα σήκωσαν μια σφεντόνα και εξαπέλυσαν ένα δώρο θανάτου. Και η κάννη χτυπήθηκε από αεροσκάφος επίθεσης των Ναζί.
  Το κορίτσι Νατάσα τραγούδησε:
  - Η Komsomol δεν είναι μόνο ηλικία,
  Η Komsomol είναι η μοίρα μου!
  Θα κατακτήσω το διάστημα, πιστεύω
  Ας ζήσουμε για πάντα!
  Ο Αχμέντ, ένα αγόρι πρωτοπόρος από το Αζερμπαϊτζάν, απάντησε χαμογελώντας:
  - Δεν είσαι ακόμη μέλος της Komsomol Natasha!
  Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και απάντησε με μελωδική φωνήЈ
  Δίπλα στους πατεράδες, με ένα κεφάτο τραγούδι,
  Στεκόμαστε υπέρ της Komsomol...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Ο Όλεγκ σημάδεψε επίσης το γυμνό, παιδικό του πόδι και φώναξε:
  Πιο δυνατό σφυρί πιέζει τον προλετάριο,
  Από το χέρι τιτανίου που συνθλίβει τον ζυγό ...
  Θα τραγουδήσουμε χίλιες άριες στην Πατρίδα μας,
  Και ελαφρύ για τους επόμενους, καλά!
  Τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Και μάλιστα, οι Γερμανοί βομβάρδισαν και μόνο ένα κορίτσι πήρε ένα θραύσμα στη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της.
  Η Pioneer ούρλιαξε, αλλά μετά δάγκωσε τα χείλη της.
  Και έτσι ετοιμάστηκαν να αποκρούσουν την επίθεση. Και υπάρχουν ήδη τανκς με τους Ναζί. Κινούνται τρομερά Ε-100. Τόσο ισχυρά και επικίνδυνα μηχανήματα.
  Έχουν τέτοια προστασία. Που δεν μπορείς να το περάσεις από καμία γωνία. Δεν μπορείς να το χτυπήσεις από μία μόνο γωνία. Η μόνη ευκαιρία είναι να σπάσουμε τις ράγες.
  Τα παιδιά είναι έτοιμα να πολεμήσουν και κουνώντας τα ξυπόλητα τους. Εδώ βρίσκονται σε ένα σύρμα και σπρώχνουν πακέτα με αυτοσχέδια εκρηκτικά κάτω από τα ίχνη των Ναζί. Λειτουργεί και καταστρέφει τους κυλίνδρους των τανκς του στρατού του Ρόμελ.
  Και φαίνεται τρομερό.
  Η Σάσα τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Το αγόρι Pashka πυροβολεί με τον Oleg από μια σφεντόνα και τσιρίζει:
  - Δόξα στους πρωτοπόρους!
  Το αγόρι Ruslan, μαζί με το κορίτσι Sufir, σέρνει μια νάρκη κάτω από τον Γερμανό με ένα σύρμα και φωνάζει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Παιδιά από το Αζερμπαϊτζάν και Ρώσοι τύποι τσακώνονται. Μαυρισμένοι, αδύνατοι, ξυπόλητοι πρωτοπόροι ενάντια σε μια κολοσσιαία αρμάδα από τανκς.
  Το κορίτσι Tamara πατάει το χαριτωμένο, μικρό, γυμνό πόδι της και λέει:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Ο πρωτοπόρος Αχμέτ επιβεβαιώνει ενώ πυροβολεί τον εχθρό:
  - Είμαστε μια φιλική οικογένεια μαζί!
  Το αγόρι Ραμζάν, ένας κοκκινομάλλης Αζερμπαϊτζάν, επιβεβαιώνει, χτυπώντας ένα αυτοκίνητο:
  - Από τη λέξη είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Τα παιδιά είναι φιλικά... Ιδού η Αρμενίτσα Azatuhi, η οποία επίσης με τη βοήθεια ενός σύρματος μεταφέρει επιδέξια το εκρηκτικό πακέτο κάτω από τη φασιστική κάμπια και τσιρίζει:
  - Η ΕΣΣΔ είναι μια οικογένεια λαών!
  Ένα άλλο Αρμένιο κορίτσι Αγάς λέει:
  - Μην λυγίζετε στον φασισμό:
  Και το κορίτσι τράβηξε το σύρμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πολλά παιδιά από το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία έχουν ξανθά μαλλιά και δεν διακρίνονται από τα σλαβικά παιδιά, από τα οποία είναι επίσης πολλά. Όποιος άφησε τους Γερμανούς μακριά, άλλες ρωσικές οικογένειες εγκαταστάθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν ακόμη και υπό τους τσάρους.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Υπάρχουν πολλοί Σλάβοι στον Καύκασο. Πολλά μικτά ζευγάρια. Ναι, και τα παιδιά έχουν συνήθως πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά από τους γονείς τους. Και οι Σλάβοι μαύρισαν για να μην τους ξεχωρίσεις από τους ντόπιους. Επιπλέον, τα παιδιά συνήθως μοιάζουν περισσότερο από τους ενήλικες.
  Έτσι, το διεθνές σοβιετικό τάγμα αγοριών και κοριτσιών πολεμά, και είναι όλοι ενωμένοι, και πολύ όμοιοι. Τα γυμνά τακούνια τους αναβοσβήνουν όταν κινούνται.
  Και τα όνειρα τα παιδιά στέλνουν δώρα θανάτου. Ο Shamil και ο Seryozhka, και οι δύο πρωτοπόροι αγόρια, τραβούν το σύρμα. Και τώρα το γερμανικό Ε-50 σταματά με μια σπασμένη κάμπια.
  Τα αγόρια τραγουδούν σε μια φωνή:
  Ένωση άφθαρτη, ελεύθερες δημοκρατίες,
  Δεν ήταν η ωμή βία, ούτε ο φόβος που συσπειρώθηκε...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και φιλία και λογική, και κουράγιο στα όνειρα!
  Και τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Χαμογελούν με λευκά, ομοιόμορφα δόντια. Και χαίρονται, αν και απειλούνται με θάνατο.
  Και οι Γερμανοί είναι χάλια. Τα κατεστραμμένα τανκς εκτοξεύουν τα κανόνια τους και τα πολυβόλα τους.
  Ορισμένα γερμανικά οχήματα είναι εξοπλισμένα με εκτοξευτές χειροβομβίδων και είναι πολύ επικίνδυνα.
  Το αγόρι Maksimka και το κορίτσι Zara από το Αζερμπαϊτζάν, και στηριζόμενοι στα ξυπόλυτα πόδια τους, τράβηξαν μια νάρκη κάτω από τον εχθρό και έριξαν νοκ άουτ τον φασίστα μαστόδοντα.
  Και φώναξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Τα παιδιά είναι τόσο αστεία.
  Οι πρωτοπόροι Abbas και Vladimir χρησιμοποιούν επίσης όπλα. Σε αυτή την περίπτωση, ο καταπέλτης και συντριβή της κάμπιας Ε-75 στους Ναζί. Τότε τα αγόρια τραγούδησαν:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη κάτω από την κάλυψη του κομμουνισμού!
  Ο Oleg και ο Abdula είναι επίσης πρωτοπόροι διαφορετικών εθνών, αλλά με μια ενιαία καρδιά, εκτοξεύουν επίσης εκρηκτικά. Χτυπούν το Ε-100 και τραγουδούν...
  Ανοίξαμε τον πλανήτη στα έθνη,
  Το μονοπάτι προς το διάστημα, προς αόρατους κόσμους...
  τραγουδιούνται ηρωικά κατορθώματα -
  Να σβήσει για πάντα την ουλή του θανάτου!
  
  Κάτω από το Ιερό Σημαίο της Ρωσίας,
  Με ειρήνη, φιλία, ευτυχία και αγάπη...
  Οι άνθρωποι ολόκληρης της γης θα γίνουν πιο ευτυχισμένοι,
  Το κολασμένο σκοτάδι θα διαλύσει στο βάθος!
  Παιδιά που μάχονται εδώ...
  Ο Abdurrahman και η Svetlana, ένα αγόρι και ένα κορίτσι από το Αζερμπαϊτζάν από τη Λευκορωσία, τράβηξαν ένα σύρμα και χτύπησαν ένα φασιστικό τανκ. Και τραγούδησαν:
  - Το μεγάλο όνομα της ιερής Ρωσίας,
  Λάμπει σε όλο τον κόσμο - σαν μια αχτίδα ήλιου ...
  Πιστεύω στην ενότητα θα γίνουμε πιο ευτυχισμένοι,
  Ας δείξουμε στον κόσμο τον σωστό δρόμο!
  Τα παιδιά είναι πολύ γενναία. Και οι Ναζί απλώς σοκαρίστηκαν από μια τέτοια πεισματική και λυσσαλέα αντίσταση.
  Ο Abudurrahman είναι πρωτοπόρος, έλαβε ένα θραύσμα στο γυμνό πέλμα του. Τρύπησε την επιφάνεια του ποδιού ενός παιδιού.
  Το αγόρι σφύριξε:
  - Και με πονάει!
  Η Σβετλάνα χτυπήθηκε επίσης στη στρογγυλή φτέρνα και έξυσε τον ώμο της. Αλλά το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην σπάσεις τους Πρωτοπόρους!
  Ο Αζίμ και η Κόλκα εμβόλωσαν επίσης το γερμανικό αυτοκίνητο.
  Τα αγόρια έδειξαν με ένα σύρμα και τραγούδησαν:
  Ο ύπουλος εχθρός πήγε στην επίθεση,
  Αλλά πιστεύω ότι δεν θα παραπαίει, ο σοβιετικός λαός ...
  Ο εχθρός περιμένει την ήττα και τη λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Ο εχθρός περιμένει: ήττα και λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Τα παιδιά είναι γενναία και δεν λυγίζουν. Και θέλουν να κερδίσουν. Και τραγουδούν και παλεύουν.
  Οι Γερμανοί υφίστανται μεγάλες απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ως επί το πλείστον έχουν σπασμένες ράγες και κυλίνδρους. Και δεν είναι μοιραίο.
  Χειρότερα για τους πρωτοπόρους που πιάστηκαν αιχμάλωτοι.
  Το αγόρι Abdulhamid, όταν πιάστηκε αιχμάλωτος, το έβαλαν στο ράφι οι Ναζί. Έβαλαν τα γυμνά πόδια του πρωτοπόρου στο μπλοκ και άρχισαν να κρεμούν βάρη στα αγκίστρια. Και μετά άναψε τη φωτιά. Και τις γυμνές φτέρνες του αγοριού τις έγλειψε η φωτιά. Και ένα μαστίγιο έπεσε στην πλάτη του. Με χτυπούσαν για πολλή ώρα. Και τότε οι Ναζί άρχισαν να σπάνε τα πλευρά με καυτές λαβίδες.
  Το αγόρι, που πέθαινε κάτω από βασανιστήρια, όταν το σίδερο των πλευρών του, κόκκινο από τη ζέστη, το συνέτριψε, τραγούδησε:
  Το Βερολίνο είναι σχεδόν υπό την κυριαρχία μας,
  Μέσα από κιάλια βλέπουμε το καταραμένο Ράιχσταγκ...
  Ελπίζω να υπάρξει ειρήνη και ευτυχία σύντομα.
  Το οποίο θα περιγράψω στα ποιήματά μου!
  
  Η Ρωσία άνοιξε τον κομμουνισμό στους κόσμους,
  Έγινε οικογένεια για όλους.
  Αλλά η Βέρμαχτ μας κόλλησε ένα γουρουνίσιο ρύγχος,
  Και τώρα το αίμα πιτσιλάει από τις φλέβες σαν σιντριβάνι!
  
  Αυτό που ο Φύρερ ξέχασε μαζί μας κατά λάθος,
  Ήθελα να πάρω γη και σκλάβους!
  Ο φασισμός πήγε με μια πολύ μεγάλη εκστρατεία -
  Και εδώ είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, κολασμένα όνειρα!
  
  Ένα απλό αγόρι, ένα ξυπόλητο αγόρι,
  Πρόσφατα έδεσε μια κόκκινη γραβάτα.
  Ήθελε να χτίσει τον κόσμο μόνος του χωρίς Θεό,
  Όμως ξαφνικά έσκασε ναπάλμ από τον ουρανό!
  
  Έπρεπε να τρέξω μπροστά, ήμασταν AWOL,
  Κανείς δεν θέλει να πάρει τέτοιους νέους!
  Αλλά το αγόρι-μαχητής με ένα τουφέκι το έκανε,
  Ο δρόμος των πατέρων αποδείχθηκε άξιος!
  
  Πολέμησε όπου και πονηριά και δύναμη,
  Και η αδυναμία είναι επίσης πικρή, αλίμονο ...
  Οι σύντροφοι έπρεπε να σκάψουν τάφους
  Πλάνετε πεύκα φέρετρα στην παγωνιά!
  
  Είμαι πρωτοπόρος που τώρα έχω συνηθίσει να υποφέρω,
  Πήγε στην αναγνώριση ξυπόλητος, η χιονοστιβάδα τσάκισε.
  Ίσως τιμωρία για την απιστία,
  Ότι δεν ήθελα να γνωρίσω τον Ιησού!
  
  Τι είναι όμως οι τρεις ώρες του Γολγοθά;
  Πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια πολέμου!
  Σε οποιοδήποτε χωριό, οι χήρες κλαίνε πικρά,
  Πώς χάθηκαν οι γιοι στα νεκροταφεία της χώρας!
  
  Επέζησα, συγκλονίστηκα από οβίδα, τραυματίστηκα από σφαίρα,
  Αλλά ευτυχώς έμεινε στα πόδια του!
  Ειλικρινά επιστρέψαμε το χρέος στη Γερμανία,
  Ότι ο φασισμός έχει καταπατηθεί από εμάς!
  
  Έχω ωριμάσει, αλλά ακόμα αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη τιτάνας!
  Ναι, ενήλικας, και ίσως και πάρα πολύ,
  Άλλωστε η καρδιά έγινε σκληρή σαν μέταλλο!
  
  Hero Star υψηλότερο βραβείο -
  Ο ίδιος ο Στάλιν, πιστέψτε με, το παρέδωσε!
  Είπε: είναι απαραίτητο να πάρουμε ένα παράδειγμα από ανθρώπους σαν εσάς,
  Οι μαχητές σφυρηλατούν τα κλειδιά για τις πόρτες της Εδέμ!
  
  Αλλά τώρα άσε κάτω το γενναίο τουφέκι,
  Πάρτε σας, τσιμπίδες, ένα σφυρί και δουλέψτε!
  Φτιάξτε ένα ιστιοφόρο και μια βάρκα από ξύλο
  Και δημιουργήστε ένα αεροπλάνο για να πετάξει το πουλί!
  Όπως και να έχει, ο Κόκκινος Στρατός έχασε τη μάχη για τον Καύκασο. Και αυτό, φυσικά, δεν αύξησε τις πιθανότητες επιβίωσης της ΕΣΣΔ. Στην πραγματικότητα, όλα ήταν χαζά.
  Έπεσε ο Καύκασος και ήρθε ο χειμώνας. Μόσχα και Λένινγκραντ σε πλήρη περικύκλωση και αποκλεισμό. Οι Γερμανοί και τα ξένα τους τμήματα είναι πιο δυνατά τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Και οι Fritz, για παράδειγμα, έχουν πολύ αξιοπρεπή πολυβόλα. Και φαίνεται ότι τα περικυκλωμένα σοβιετικά στρατεύματα δεν έχουν καμία πιθανότητα σωτηρίας.
  Αλλά μέχρι στιγμής, ο Στάλιν δεν έχει παραιτηθεί ακόμα. Αν και είχε ήδη στείλει προτάσεις για χωριστή ειρήνη στους Ναζί.
  Η Μόσχα είναι μια μεγάλη πόλη και υπάρχει μια τεράστια ποσότητα πυρομαχικών, οβίδων, σφαιρών και τροφίμων συγκεντρωμένη σε αυτήν. Δεν είναι εύκολο να πάρεις αυτή την πόλη. Και εξακολουθεί να κρατά παρά τους βομβαρδισμούς και τους μαζικούς βομβαρδισμούς.
  Ωστόσο, οι Γερμανοί συνέχισαν να προελαύνουν. Ειδικά την άνοιξη. Μόλις οι δρόμοι στέγνωσαν, οι Ναζί μετακόμισαν στο Καζάν. Και υπάρχουν πολλοί φασίστες.
  Αλλά εδώ τσακώνονται όμορφα σοβιετικά και, φυσικά, ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι.
  Η Νατάσα χάιδεψε τη θηλή της με φράουλα. Και με ένα αστραφτερό χαμόγελο είπε:
  - Εγώ εσύ! Αυτός, αυτή - μαζί όλη η χώρα!
  Η Victoria υποστήριξε:
  - Μαζί μια φιλική οικογένεια! Στη λέξη είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Η Οξάνα γέλασε και, δείχνοντας τα μαστόδοντα, παρατήρησε:
  - Το τανκ "Ε" είναι πολύ κοντό και οκλαδόν. Θα είναι δύσκολο να τον αποκτήσεις.
  Η Βερόνικα σφύριξε με θλίψη:
  - Ο Θεός να μας ευλογεί!
  Η Νατάσα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Στην Αμερική για όλη τη χώρα, στην Αμερική για όλη τη χώρα, στην Αμερική για ολόκληρη τη χώρα - οι ευκαιρίες είναι ίσες!
  Η φλογερή Βικτώρια γελάει και βρυχάται:
  - Οι ευκαιρίες είναι ίσες για διαφορετικά στρώματα της κοινωνίας!
  Και όπως θέλεις. Και τα δόντια της είναι όμορφα όπως δείχνουν.
  Η Oksana σχολίασε:
  - Όταν ξεκολλήσουν οι Γερμανοί, θα είναι πολύ κακό για αυτούς από τις βάσεις ανεφοδιασμού τους!
  Η Βερόνικα γέλασε και πρότεινε:
  Ας προσευχηθούμε λοιπόν!
  Η Νατάσα βούλιαξε περιφρονητικά και κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν! Είμαστε μέλη της Komsomol, που σημαίνει ότι είμαστε άθεοι!
  Η Βικτώρια προειδοποίησε επιθετικά:
  - Και γενικά είμαι μαχητικός άθεος! Και δεν υπάρχει Θεός - αυτό είναι ένα ιατρικό γεγονός!
  Η Βερόνικα παρατήρησε προσεκτικά:
  Αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις!
  Η Βικτώρια άστραψε επιθετικά τα σμαραγδένια μάτια της ως απάντηση. Και σφύριξε με ένα χαμόγελο:
  - Εγώ μπορώ! Αν υπάρχει Θεός, τότε πρέπει να είναι υπεύθυνος. Σημαίνει φροντίδα των ανθρώπων. - Η κοκκινομάλλα κοπέλα χτύπησε επιθετικά τον κορμό του πεύκου με το γυμνό της πόδι. - Είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς ένα φανταστικό κοσμικό μυαλό που δεν θα νοιαζόταν για τη δημιουργία του!
  Και το κορίτσι με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της πέταξε μια χειροβομβίδα.
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Αυτό είναι! Άλλωστε, είμαστε για τον Θεό όπως είναι τα παιδιά για τον Πατέρα, και δεν νοιάζεται για εμάς!
  Η Βερόνικα παρατήρησε προσεκτικά:
  Αλλά ακόμα κι ένας φροντικός πατέρας τιμωρεί τα παιδιά του...
  Η Νατάσα γέλασε ως απάντηση.
  -Μην τα παραμορφώνεις όμως!
  Η Βικτώρια θυμωμένη παρατήρησε:
  - Υπάρχουν πραγματικά περίεργες μέθοδοι ανατροφής στον Θεό σου! Αυτός, για παράδειγμα, πήρε και έπνιξε όλη την ανθρωπότητα και ακόμη και αθώα ζώα. Τίθεται το ερώτημα, τι είδους φασιστικές μέθοδοι;
  Η Οξάνα πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Και γενικά, αιώνιο μαρτύριο στην κόλαση... Είναι επίσης μια προφανής υπερβολή, αφού καμία μέθοδος δικαιοσύνης δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα βασανιστήρια!
  Η Βερόνικα άπλωσε τα χέρια της μπερδεμένη και είπε αναστενάζοντας:
  - Νομίζω επίσης ότι ο κατακλυσμός του Νώε είναι υπερβολικός. Όμως η Γη γέμισε αμαρτία μπροστά στα μάτια του Θεού...
  Η Βικτώρια γέλασε:
  - Ναι, τα παιδιά άρχισαν να παίζουν φάρσες. Ο πατέρας σήκωσε ένα πολυβόλο και πυροβόλησε αυτούς που μύριζαν, αφήνοντας μόνο αυτούς που κάθονταν πιο ήσυχοι από το νερό, κάτω από το γρασίδι. Η κοκκινομάλλα ξεγύμνωσε τα μεγάλα της δόντια. - Τι αναλογία!
  Η Βερόνικα ανασήκωσε τους ώμους της και είπε απαλά:
  - Δεν είμαι παπάς για να δίνω απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις. Αλλά νομίζω ότι ο Θεός είχε λόγους για αυτό.
  Η Βικτώρια γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι ... Για έναν λόγο έπεσαν χωρίς λόγο, μόνο που όλοι φάνηκαν σαν να είχαν εξαφανιστεί!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Ίσως η Βίβλος να είναι απλώς ένα εβραϊκό παραμύθι. Γιατί να το πιστέψουμε;
  Η Oksana εξέφρασε την άποψή της:
  - Πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να κρατήσεις την τιμή σου. Και μην υπολογίζετε πολύ σε έναν μεταθανάτιο παράδεισο!
  Η Βικτώρια γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι... Οι ιερείς λατρεύουν να λένε ιστορίες! Και όχι πολύ ελκυστικό!
  Η Βερόνικα παρατήρησε ήσυχα:
  - Αλλά ο Ιησούς Χριστός είναι μια πολύ ελκυστική εικόνα!
  Η Βικτόρια γέλασε και κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν θα παντρευόμουν έναν τέτοιο ειρηνιστή!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, ένας άνθρωπος πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του ... Και τι διδάσκει η Αγία Γραφή; Σε χτύπησαν στο δεξί μάγουλο - στρίψε αριστερά!
  Η Βερόνικα ήθελε να πει, αλλά ήταν εμφανώς αμήχανα. Και μετά το έβαλε η Βικτώρια:
  - Πραγματικά περίεργη ηθική. Είτε ο Θεός μας διδάσκει να αγαπάμε τους εχθρούς, είτε πνίγει όλη την ανθρωπότητα αμέσως. Και πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό;
  Η Νατάσα απάντησε η ίδια:
  - Νομίζω ότι η Βίβλος γράφτηκε από ταλαντούχους οραματιστές!
  Η Βερόνικα εναντιώθηκε λυπημένα σε αυτό:
  - Όποιος το κοιτάξει... Αλλά διαφορετικά από την ύπαρξη του Θεού είναι αδύνατο να εξηγηθεί η εμφάνιση του Σύμπαντος. "Τότε το κορίτσι ξεσήκωσε. Έτρεξε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της κατά μήκος του φλοιού και συνέχισε. - Ό,τι και να πει κανείς, αλλά είναι αδύνατο να βρει ή να εφεύρει μια πιο πειστική εκδοχή για την προέλευση του Σύμπαντος, εκτός από το πώς το δημιούργησε ο Θεός!
  Η Νατάσα ανασήκωσε τους ώμους της και ρώτησε:
  - Και η βασική αιτία της εμφάνισης του Θεού;
  Η Βερόνικα αναστέναξε και απάντησε, χάνοντας την εμπιστοσύνη:
  - Αυτό είναι ήδη αξίωμα... Πρέπει να γίνει αποδεκτό με πίστη ότι υπάρχει Θεός. Και ότι υπάρχει για πάντα και δεν έχει πρώτη αιτία.
  Η Νατάσα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αποδεχτείτε με πίστη την προαιωνιότητα του Θεού; Αλλά μπορώ να προσφέρω να δεχτώ με πίστη την αιωνιότητα του σύμπαντος, αλλά χωρίς τον Παντοδύναμο...
  Η Βερόνικα παρατήρησε λογικά:
  - Μοιάζει με αλογισμό. Πώς είναι αυτή η αιώνια ύλη και από πού προήλθε;
  Η Βικτώρια απάντησε αμέσως:
  - Και τι είναι λογικό - ο Θεός είναι αιώνιος ... Και από πού ήρθε!; Πολύ πιο άμεσα παντοδύναμος και παντογνώστης;
  Η Βερόνικα απάντησε με απόγνωση:
  - Πάντα υπήρχε... Το δεχόμαστε με πίστη! Και πώς είναι δυνατόν αυτό - ακατανόητο!
  Η Νατάσα παρατήρησε:
  "Πράγματι, βρισκόμαστε σε ισότιμη βάση εδώ. Η ύλη έπρεπε να γεννηθεί με κάποιο τρόπο. Και συμβαίνει το αδιανόητο. - Το κορίτσι χαμογέλασε και σημείωσε με σιγουριά. - Αλλά και πάλι, το ερώτημα γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό στη γη παραμένει ανοιχτό.
  Η Νατάσα πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στους Ναζί και τραγούδησε:
  - Σωστά...
  Η Ζόγια έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε:
  -Εχθρός...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε σε κάτι καταστροφικό και τσίριξε:
  -Σκέφτεται...
  Η Σβετλάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Τι...
  Η Νατάσα πέταξε δυο λεμόνια με τα ξυπόλυτα πόδια της και φώναξε:
  - Ρωσική...
  Η Ζόγια επίσης υπέκυψε σε κάτι ενεργητικό και θανατηφόρο, τρίζοντας:
  - Διαχειρίστηκε...
  Ο Αυγουστίνος εκτόξευσε το θανατηφόρο, μουρμουρίζοντας:
  - Εχθρός....
  Η Σβετλάνα υπέκυψε και πάλι στο καταστροφικό και vyaknula:
  - Διακοπή!
  Η Νατάσα έδωσε μια στροφή και τσίριξε:
  - ΠΟΥ...
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης κατά των μαύρων αλλοδαπών που στρατολόγησαν οι Ναζί και έτριξε:
  - Τόλμησε!
  Ο Αυγουστίνος μίλησε με δύναμη και μανία:
  - Οτι...
  Η Σβετλάνα υπέκυψε με το χαμόγελο ενός πάνθηρα:
  - ΣΤΟ...
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Πάλη...
  Η Ζόγια πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα και μουρμούρισε:
  - Επιθέσεις!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε και μουρμούρισε:
  - Εχθροί...
  Η Σβετλάνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα και πώς φωνάζει με τα πόδια της:
  - Καλά...
  Η Νατάσα κάρφωσε την έκρηξη και σφύριξε:
  - Έξαλλος...
  Η Ζόγια έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ρυθμός!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε ξανά και φώναξε:
  - Έξαλλος...
  Η Σβετλάνα κελαηδούσε καθώς πυροβόλησε:
  - Ρυθμός!
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της, κελαηδώντας:
  - Θα καταστρέψουμε τους Ναζί!
  Η Ζόγια το πήρε και κελαηδούσε:
  - Η μελλοντική πορεία προς τον κομμουνισμό!
  Και πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Ο Αυγουστίνος πήρε και σκόρπισε τις γραμμές, και τα γυμνά της πόδια πέταξαν με καταστροφή κατά μήκος του Φριτς:
  - Θα χωρίσουμε τους αντιπάλους!
  Η Σβετλάνα το πήρε και το πέταξε με τη γυμνή της φτέρνα, ένα μάτσο χειροβομβίδες, και τσίριξε:
  Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Και οι τέσσερις συνέχισαν να πυροβολούν και να ρίχνουν χειροβομβίδες. Το γερμανικό Ε-75 κινούνταν. Μηχάνημα με πυροβόλο 128 χλστ. Και αυτοπυροβολείται.
  Και τα κορίτσια πέταξαν χειροβομβίδες. Υπονόμευσε τους Ναζί. Και πυροβόλησαν. Ανέβηκαν μπροστά. Τα τανκς κυλούν ξανά. Μετακινεί το τελευταίο γερμανικό "Leopard" -1. Πολύ κινητό αυτοκίνητο.
  Όμως τα κορίτσια του ανέλαβαν και τον έριξαν νοκ άουτ. Έσκισαν σε κομμάτια ένα κινητό μηχάνημα με κινητήρα αεριοστροβίλου. Και την έκαναν κομμάτια.
  Η Νατάσα παρατήρησε γελώντας:
  Δίνουμε μεγάλη μάχη!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ κουλ!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε σοφά:
  - Θα νικήσουμε!
  Και εκτόξευσε μια αντιαρματική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Δυνατό κορίτσι. Και έχει τόση εξυπνάδα.
  Η Σβετλάνα έκανε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και χτύπησε τον εχθρό. Ένα πολύ επιθετικό κορίτσι, με μάτια στο χρώμα του αραβοσίτου. Έχει τέτοια εξυπνάδα και ένα πέρασμα δύναμης!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και χαμογέλασε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ζόγια πυροβόλησε πολύ ενεργά και χαμογέλασε δείχνοντας μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι πολεμιστής αυτού του επιπέδου που δεν σβήνει!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε επίσης. Κόρησε τους Ναζί και γάργαρε:
  "Είμαι ένας πολεμιστής με μεγάλες φιλοδοξίες!"
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια της δόντια!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε:
  - Πολύ μεγάλες φιλοδοξίες!
  Τα κορίτσια τσακώνονται εδώ και πολύ καιρό. Και φυσικά πέτυχαν σε στρατιωτική εργασία. Είναι απολύτως υπέροχες ομορφιές. Εξαιρετικό μυαλό. Και πυροβολούν πρώτης κατηγορίας.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, σκέφτηκε ότι χωρίς τον Στάλιν, αν ο Φύρερ θα τον είχε σκοτώσει. υπήρχε ένα κενό στις ψυχές των ανθρώπων. Είναι σαν να πέθανε ένα αγαπημένο πρόσωπο.
  Αν και αυτός ο Γεωργιανός ήταν σκληρός. Και δεν τα έκανε όλα σωστά. Υπάρχει ακόμη και ένα ανέκδοτο για αυτό. Γιατί ο Λένιν φοράει μπότες και ο Στάλιν τις μπότες; Γιατί ο Βλαντιμίρ Ίλιτς διάλεξε το δρόμο, και αυτός ο μουστακαλής ορμάει μπροστά.
  Από αυτή την άποψη, ο Στάλιν δεν ήταν ο βέλτιστος κυβερνήτης. Πράγματι, όπως το περιέγραψε ο Λένιν, ήταν πολύ αγενές.
  Αυτός ο σεφ ετοιμάζει μόνο πικάντικα πιάτα. Από άποψη σκληρότητας, ήταν ένα δίκοπο μαχαίρι.
  Από τη μία, αυτό βοήθησε στη διατήρηση της πειθαρχίας και τόνωσε τον κομματικό μηχανισμό. Από την άλλη, το πολυτιμότερο προσωπικό και οι ικανοί άνθρωποι έπεσαν νοκ άουτ. Συγκεκριμένα, μετά τον πόλεμο έχασαν έναν τόσο σπουδαίο μάνατζερ όπως ο Voznesensky. Ο οποίος είχε τις μεγαλύτερες υπηρεσίες στην Πατρίδα.
  Ο Voznesensky ήταν, ίσως, ένας ιδανικός μάνατζερ: όχι μόνο σκληρός, αλλά και έξυπνος και μορφωμένος. Ο νεότερος διδάκτορας επιστημών στην ΕΣΣΔ, ακαδημαϊκός, εξαιρετική προσωπικότητα. Χωρίς τον Voznesensky η οικονομία της Σοβιετικής Ρωσίας αναπόφευκτα θα είχε πάει στραβά σε περίπτωση θανάτου του. Και δεν μπορούν να νικήσουν τους Ναζί.
  Η Νατάσα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Από τον ουρανό...
  Η Ζόγια πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  - Αστερίσκος...
  Ο Αυγουστίνος έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - ΛΑΜΠΡΌΣ...
  Η Σβετλάνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα, με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού, και εξέδωσε:
  - Κρυστάλλινο!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και σφύριξε:
  -Εγώ σε σένα...
  Η Ζόγια ξεκίνησε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σφυρίζοντας:
  - Τραγούδι...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε με το γυμνό της τακούνι, αυτό που φέρνει το θάνατο και τσίριξε:
  -Θα τραγουδήσω...
  Η Νατάσκα συνέχισε, τραγουδώντας επιθετικά:
  - Σχετικά με....
  Η Ζόγια πέταξε ένα πακέτο έκρηξης με το γυμνό της πόδι, σκορπίζοντας τους Ναζί και τσίριξε:
  - Εγγενής...
  Η Αυγουστίνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με το γυμνό της τακούνι, έδωσε έξω:
  - Στάλιν!
  Τα κορίτσια πολέμησαν με θάρρος, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορούν να κρατήσουν το Καζάν. Οι καλλονές έπεσαν κάτω από τη διανομή. Ήταν πολύ μαχόμενοι κλέφτες. Και πρέπει να υποχωρήσεις απρόθυμα. Και αυτό είναι δυσάρεστο.
  Η Νατάσα κελαηδούσε εκνευρισμένη:
  - Υποχωρήσαμε σιωπηλά για πολλή ώρα ...
  Ο Αυγουστίνος, με μάτια που έλαμπαν από οργή, συμφώνησε:
  - Ήταν ενοχλητικό - περίμεναν τη μάχη!
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε με μανία, και τα υπόλοιπα κορίτσια το σήκωσαν χαρούμενα.
  Σήκω, μαρκαρισμένος με κατάρα,
  Όλος ο κόσμος των πεινασμένων και των σκλάβων!Το αγανακτισμένο μυαλό μας βράζει Και είναι έτοιμο να οδηγήσει σε θανάσιμη μάχη.
  
  Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον Κόσμο της βίας στο έδαφος, και μετά θα χτίσουμε τον δικό μας, θα χτίσουμε έναν νέο κόσμο: Αυτός που δεν ήταν τίποτα, θα γίνει το παν.
  
  Σταματήστε να πιπιλάτε αίμα, βρικόλακες Φυλακή, φόροι, φτώχεια!Για εσάς - όλη η δύναμη, όλες οι ευλογίες του Κόσμου, Και το δικαίωμά μας είναι ένας άδειος ήχος.
  
  Θα χτίσουμε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο, Και εδώ είναι το μαχητικό μας σύνθημα: Όλη η εξουσία - στους εργαζόμενους και κάτω όλα τα παράσιτα!
  
  Είσαι ευκαταφρόνητος στον πλούτο σου, Άνθρακας και γίνατε βασιλιάδες!Είστε οι θρόνοι σας, παράσιτα, Στην πλάτη μας υψωμένοι!
  
  Φυτά, εργοστάσια, θάλαμοι - Όλα δημιουργήθηκαν με την εργασία μας. Ήρθε η ώρα! Απαιτούμε την επιστροφή των ληστειών.
  
  Φτάνει, για χάρη των βασιλιάδων, Ναρκωστε μας στη φρενίτιδα του πολέμου! Ειρήνη στους λαούς Απεργήστε, γιοι των στρατευμάτων!
  
  Πότε θα μας αναγκάσουν οι τύραννοι να πέσουμε ηρωικά στη μάχη για αυτούς, Δολοφόνοι! Στη συνέχεια, θα κατευθύνουμε τα ρύγχη των κανονιών μάχης σε εσάς.
  
  Κανείς δεν θα μας ελευθερώσει: Ούτε θεός, ούτε βασιλιάς, ούτε ήρωας. Θα πετύχουμε την απελευθέρωση με το δικό μας χέρι.
  
  Να ανατρέψεις την καταπίεση με ένα επιδέξιο χέρι, Να ξανακερδίσεις το καλό σου, Φούσκωσε, κόρνα, και σφυρηλάτησε με τόλμη, Ενώ το σίδερο είναι ζεστό!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν όμορφα και βγήκαν στο δρόμο. Και ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη...
  Τα τρομερά TA-400 και ακόμη πιο ισχυρά TA-500 που μεταφέρουν έως και είκοσι τόνους βομβών καταστρέφουν τις σοβιετικές θέσεις. Όμως ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να κρατηθεί. Ακόμα και τα τραγούδια τραγουδιούνται με πολύ θάρρος.
  Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία για πάντα...
  Η σοβιετική κυβέρνηση -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  
  Ο ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΕΛΤΣΙΝ
  Ο Βλαντιμίρ Βολφόβιτς Ζιρινόφσκι το πήρε και άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή στην ψηφοφορία για την παραπομπή του Γέλτσιν στις 15 Μαΐου 1999. Πράγματι, γιατί θα έχανε το μισό εκλογικό του σώμα; Τελικά, τι κρίμα που δεν αξίζουν ενάμιση εκατομμύριο δολάρια!
  Ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς ζήτησε τον λόγο.
  Και μετά δήλωσε:
  - Πρέπει να με καταλάβετε σωστά: είμαστε εναντίον του Γέλτσιν και υπέρ της παραπομπής!
  Μετά από αυτό, ο Vladimir Volfovich Zhirinovsky έδωσε μια λαμπρή ομιλία. Στο οποίο κυριολεκτικά δεν άφησε κουβάρι στον Γέλτσιν και τη συμμορία του.
  Ναι, ο Vladimir Volfovich Zhirinovsky ήταν απλά σε ένα τεράστιο σοκ.
  Συνειδητοποίησε ότι ήταν απαραίτητο να χτυπήσει όσο το σίδερο ήταν ζεστό, και ο Γιέλτσιν ήταν ήδη ένα πολιτικό πτώμα, που βρωμάει και βρωμάει έντονα, και δεν υπάρχει τίποτα να ποντάρει πάνω του.
  Και εδώ είναι η ψηφοφορία. Πενήντα ψήφοι του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος κατέστησαν δυνατή την απόκτηση περισσότερων από τα δύο τρίτα της Κρατικής Δούμας και την κήρυξη παραπομπής. Η αλήθεια δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
  Και υπήρχε ακόμη η έγκριση της υποψηφιότητας του Στεπάσιν για τη θέση του πρωθυπουργού της Ρωσίας.
  Εδώ ο Vladimir Volfovich Zhirinovsky πρότεινε να απορριφθεί αυτή η υποψηφιότητα και, επιπλέον, να ακυρωθεί η παραίτηση του Primakov. Με το σκεπτικό ότι ο Γέλτσιν έχει ξεκάθαρα σχιζοφρένεια.
  Και στην Κρατική Δούμα μια τέτοια πρόταση χαιρετίστηκε με χαρά. Δεν είναι πραγματικά τρελός ο Γιέλτσιν;
  Σε κάθε περίπτωση, η υποψηφιότητα του Στεπάσιν δεν πέρασε. Και η αντιπολίτευση έβγαλε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους.
  Και μπλόκαραν τα πάντα... Και έγινε κατεπείγουσα συνεδρίαση του συνταγματικού δικαστηρίου.
  Και αποφασίστηκε, υπό την πίεση του κόσμου, να ακυρωθεί η παραίτηση του Primakov. Και η βάση ήταν η απόφαση για την παραφροσύνη του Προέδρου της Ρωσίας.
  Η Κρατική Δούμα αποφάσισε επίσης να αναστείλει την προεδρία του Γέλτσιν λόγω της ψυχικής του παραφροσύνης και της εμφανούς σχιζοφρένειας του. Ο Γιέλτσιν λοιπόν μπορεί να ειπωθεί - το τέλος!
  Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας υποστήριξε επίσης την απομάκρυνση του Γέλτσιν από τα καθήκοντά του. Και το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαίωσε το τέλος του ενοχλητικού τυράννου.
  Σε κάθε περίπτωση, αποφασίσαμε ότι ήταν καιρός να βάλουμε τέλος στον Γέλτσιν, αλλά και στην οικογένεια των κλεφτών του.
  Και ο παλιός, έμπειρος, πρώην υπουργός Εξωτερικών Μαξίμ Πριμάκοφ ταίριαζε λίγο πολύ σε όλους. Ίσως, εκτός από τον Μπερεζόφσκι, αλλά όλοι μισούσαν αυτόν τον ολιγάρχη.
  Ο Βλαντιμίρ Βολφόβιτς Ζιρινόφσκι ενήργησε και ως αξιοπρεπής άνθρωπος και ταυτόχρονα σοφά. Και η βαθμολογία του ανέβηκε στα ύψη σαν γεράκι.
  Και πάλι ο Ζιρινόφσκι έγινε μόδα και κουλ. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για έναν σπουδαίο πολιτικό που έδωσε σε όλους τα κέρατα.
  Οι εκλογές τόσο για τον Πρόεδρο όσο και για την Κρατική Δούμα διεξήχθησαν ταυτόχρονα. Ήταν σε ένα θυελλώδες κύμα. Ο Zyuganov υποστήριξε την υποψηφιότητα του Maxim Primakov σε αντάλλαγμα για θέσεις στην κυβέρνηση. Ο Γιούρι Λουζκόφ πρέπει να είναι πρωθυπουργός.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, όπως πάντα, ανέβηκε στην προεδρία. Ήθελε να εμφανιστεί εκεί. Και όπως αποδείχθηκε, όχι χωρίς λόγο.
  Αν και ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς δεν κέρδισε, διεξήγαγε μια λαμπερή, προεκλογική εκστρατεία και κατέλαβε τη δεύτερη θέση - μόνο πίσω από τον Μαξίμ Πριμάκοφ.
  Και τώρα η νίκη κέρδισε ο νέος πρόεδρος ... Ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς έλαβε τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών και του Πρώτου Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης που είναι υπεύθυνος για το μπλοκ εξουσίας, καθώς και τον βαθμό του στρατηγού.
  Έτσι ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς ανέβηκε ψηλότερα. Ο Γιούρι Λουζκόφ, ο πρώην δήμαρχος της Μόσχας, έγινε πρωθυπουργός. Ο Μιτροφάνοφ έγινε υπουργός Εξωτερικών. Ο Gennady Zyuganov έγινε ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπεύθυνος για το κοινωνικό μπλοκ και ο Maslyukov έγινε ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τα οικονομικά. Και ο κομμουνιστής έγινε υπουργός Οικονομικών.
  Έτσι ξεκίνησε ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης και πορείας.
  Στην Τσετσενία ξεκίνησε ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ του Μασκάντοφ και της ομάδας του από τη μια και του Σαμίλ Μπασάγιεφ από την άλλη. Ο Σαμίλ Μπασάγιεφ συνεργάστηκε με τους Ουαχαμπίτες, τον Ραντούεφ και άλλους μαχητές, συμπεριλαμβανομένου του Μπιν Λάντεν. Και ο Aslan Maskhadov άρχισε να υποστηρίζει τη ρωσική ηγεσία.
  Και ακολούθησε παρατεταμένος εμφύλιος πόλεμος.
  Ο Μασκάντοφ είχε να αντιμετωπίσει πολλούς ξένους μισθοφόρους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον κύριο εχθρό του, τον Σαμίλ Μπασάγιεφ. Αλλά μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, η ροή χρημάτων για τους Ουαχαμπίτες και τον Μπασάγιεφ προσωπικά μειώθηκε.
  Και ο Μασκάντοφ κατάφερε να πάρει υπό έλεγχο σχεδόν όλη την Τσετσενία. Η Ρωσία έχει γίνει πολύ πλουσιότερη λόγω της ανάκαμψης της οικονομίας και της αύξησης των τιμών για το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και άλλες πρώτες ύλες. Και οι Τσετσένοι, με επικεφαλής τον Maskhadov, συμφώνησαν να επιστρέψουν στη σύνθεσή του με αντάλλαγμα επενδύσεις. Δηλαδή, όπως στην πραγματική ιστορία, μόνο ο ρωσικός στρατός δεν πολέμησε και χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες έμειναν ζωντανοί.
  Και αντί του Αχμάντ Καντίροφ κυβέρνησε ο Ασλάν Μασκάντοφ. Όλα πήγαν όπως στην πραγματική ιστορία. Ο Μαξίμ Πριμάκοφ κυβέρνησε προσεκτικά, χωρίς ξαφνικές κινήσεις. Και αρνήθηκε να πάει στην τρίτη θητεία. Και η κατάσταση της υγείας δεν του το επέτρεψε.
  Και ο θρόνος πέρασε σχεδόν από κληρονομιά στον Γιούρι Λουζκόφ. Αυτό, επίσης, λίγο πολύ ταίριαζε σε όλους.
  Ο Gennady Zyuganov έγινε επίσης πρωθυπουργός και οι κομμουνιστές υποστήριξαν τον Luzhkov στις εκλογές. Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι πήγε στην προεδρία και ήταν δεύτερος.
  Στις εκλογές του 2003, ήταν ακόμα καλύτερα για τον Μαξίμ Πριμάκοφ, αφού ο Ζιρινόφσκι δεν συμμετείχε σε αυτές τις εκλογές.
  Υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι που πολέμησαν - έτσι από την μπουλντόζα. Και οι εκλογές έμοιαζαν περισσότερο με φάρσα.
  Ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ έγινε πρωθυπουργός, αλλά ο Ζιρινόφσκι απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση και κατέληξε στην αντιπολίτευση. Αυτό, φυσικά, ήταν αναμενόμενο. Αποκλείστηκε από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών και ο Μιτροφάνοφ.
  Εδώ είναι και έφυγε. Ήρθαν μαύρες μέρες για το κόμμα του LDPR.
  Και πάλι ο Ζιρινόφσκι Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς δέχεται bullying στα μέσα ενημέρωσης. Και σε σύγκριση με τον Αδόλφο Χίτλερ.
  Είναι αλήθεια ότι ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι έγινε στρατηγός και είχε πολλές παραγγελίες και μετάλλια.
  Έκανε καριέρα ως επίσημος. Τώρα όμως έπρεπε να επιστρέψω στη Βουλή.
  Το όφελος της Γαλλίας είναι το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα. Και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό. Ο δήμαρχος της Μόσχας Λουζκόφ ακολούθησε μια πολιτική μετριοπαθούς φιλελευθερισμού. Ο Ζιουγκάνοφ, από την άλλη, φαινόταν να έχει ξεχάσει ότι δήθεν ήταν λενινιστής. Η πολιτική του ήταν περίπου η ίδια με πριν.
  Το Μαϊντάν δεν έγινε στην Ουκρανία. Η Γιούλια Τιμοσένκο μόλις κέρδισε τις προεδρικές εκλογές. Ο λόγος ήταν ότι η οικονομική κρίση του 2008 ήταν πιο αδύναμη. Μπορεί να φανεί ότι η ιστορία πήγε λίγο διαφορετικά, και αυτό άλλαξε κάπως τους φάρους και τις διαφορετικές τιμές.
  Η Γιούλια Τιμοσένκο ακολούθησε μια μέτρια φιλοδυτική πολιτική. Και δεν μάλωνε με τη Ρωσία. Ο δήμαρχος της Μόσχας Γιούρι Λουζκόφ έδειξε επίσης μετριοπάθεια στις φιλοδοξίες του και γι' αυτόν η επιχείρηση ήταν πάνω από όλα.
  Ως αποτέλεσμα, υπήρξαν κάποιες αποχρώσεις στην εξωτερική πολιτική. Το ISIS απέτυχε να αναπτυχθεί. Στη Συρία, αντί του Άσαντ, εμφανίστηκε ένας συμβιβαστικός πρόεδρος. Και το 2015, ο Luzhkov, που ήταν ήδη ηλικιωμένος και όχι αρκετά υγιής σύμφωνα με το σύνταγμα, τελείωσε τη βασιλεία του σε δύο περιόδους.
  Και τώρα ο Gennady Zyuganov πήγε στην προεδρία. Και η εκλογή του δεν επηρέασε σημαντικά την πολιτική. Ειρήνη βασίλευε στη Συρία... Οι Αμερικανοί πραγματικά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους Ταλιμπάν και έφυγαν από το Αφγανιστάν.
  Τα πράγματα πήγαν λίγο διαφορετικά στο τμήμα της πυγμαχίας βαρέων βαρών. Ο Βιτάλι νίκησε τον Στίβενσον, τον υποχρεωτικό αμφισβητία. Και συνέχισε την καριέρα του. Ναι, πριν από αυτό, ο "χάλκινος βομβιστής", που έκανε μια σειρά ρεκόρ τριάντα δύο νοκ άουτ, ήταν ο Vitali Klitschko. Και τότε ο Vitali Klitschko είχε επίσης έναν αγώνα ενοποίησης με τον Tyson Fury και έλαβε και τις τέσσερις ζώνες ταυτόχρονα. Ο Wladimir Klitschko έγινε κανονικός παγκόσμιος πρωταθλητής.
  Ο Βιτάλι Κλίτσκο κράτησε τους τίτλους μέχρι το 2020, όταν έληξαν οι δύο θητείες της Γιούλια Τιμοσένκο. Και ο Vitali Klitschko πήγε στην προεδρία. Σίγουρα κέρδισε...
  Και όλα ήταν καλά μέχρι στιγμής, αλλά ο κορωνοϊός τα κατέστρεψε όλα. Ο Gennady Zyuganov ήταν πρόεδρος για κάποιο διάστημα. Κέρδισε τις εκλογές του 2019. Και μετά αποφάσισε να φύγει. Το 2023, ο σχετικά νεαρός Afonin έγινε ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας. Έτσι, η παράδοση διεκόπη όταν οι πρόεδροι ήταν ήδη άνω των εβδομήντα ετών. Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι εξακολουθεί να είναι στην αντιπολίτευση. Τέτοιος είναι ο παλιός παππούς εθνικιστής.
  Αλλά ο Afonin έχει την πρώτη σοβαρή δοκιμασία - τον πόλεμο με τους Ταλιμπάν που επιτέθηκαν στο Τατζικιστάν. Και αυτό είναι σοβαρό...
  Αλλά, φυσικά, τα όμορφα και ξυπόλητα κορίτσια είναι έτοιμα να πολεμήσουν γενναία.
  Η επική μάχη με τους Ταλιμπάν συνεχίστηκε. Και τώρα οι Ταλιμπάν επιτίθενται στα ρωσικά στρατεύματα σε όλη την περίμετρο.
  Και ο ρωσικός στρατός αντικατοπτρίζει την επίθεσή του. Και υπάρχει μια σκληρή μάχη.
  Η Νατάσα δίνει στροφή και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ρίχνει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη. Δάκρυα αντιπάλων και βρυχηθμοί:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Η Zoya πολεμά επίσης τους εχθρούς, με περισσότερη σιγουριά. Κουρεύει τους αντιπάλους και βρυχάται:
  - Στο όνομα της Μεγάλης Ρωσίας!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα θα ξεκινήσει ένα δώρο θανάτου.
  Έτσι αυτά τα κορίτσια ξεκίνησαν τη δουλειά τους πολύ περίφημα.
  Η Αυγουστίνα, πυροβολώντας επίσης με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό, και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γρύλισε:
  -Για τη μεγάλη ΕΣΣΔ!
  Και η Σβετλάνα πολεμά με τους Μουτζαχεντίν, χτυπώντας τους σε τάξεις, βρυχάται:
  - Για δροσερή Ρωσία!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα υποκύψει στο δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Αυτή είναι μια ομάδα κοριτσιών που γεννήθηκαν για να σκοτώσουν τους Ταλιμπάν. Και όχι μόνο οι Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα γέλασε και, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν, το πήρε και φώναξε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσεις ένα δολοφονικό.
  Η Ζόγια, συνεχίζοντας να πυροβολεί κατά των στρατιωτών της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, εξέδωσε επιθετικά:
  - Δόξα στον στρατό μας!
  Και με ξυπόλητα θα εκτοξεύσει το καταστροφικό.
  Και ο Αυγουστίνος χτυπάει τους Αφγανούς και μαγκώνει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών θα εκτοξεύσουν την καταστροφή.
  Η Σβετλάνα συντρίβει επίσης τους εχθρούς, τους νοκ-άουτ με μανία και ουρλιαχτά:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό της ΕΣΣΔ!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που θα παλέψουν για τη συνείδησή τους. Και παλεύουν και κερδίζουν.
  Η Αλένκα πάλεψε πολύ σκληρά και πέταξε θανατηφόρα δώρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και το κορίτσι φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Anyuta πυροβόλησε πολύ όμορφα τον εχθρό και με τη γυμνή της φτέρνα χτύπησε τους Ταλιμπάν και έτριξε:
  - Για τη Ρωσία του κομμουνισμού!
  Εδώ η Άλλα πολέμησε πολύ σεμνά και ενεργά. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών εκτοξεύτηκαν με θανατηφόρα δύναμη.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Για τον κομμουνισμό της ΕΣΣΔ!
  Το πήρε η κοπέλα Μαρία και έδωσε μια σειρά, κούρεψε τους Αφγανούς και γρύλισε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και με τα γυμνά δάχτυλά της εκτόξευσε μια θανατηφόρα δύναμη.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έδωσαν επίσης μια εύστοχη τροπή και κούρεψαν πολλούς εχθρούς. Και το κορίτσι ούρλιαξε, πετώντας έξω τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τη βυακνούλα:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Η Μαρούσια πολεμά με την άγρια μανία μιας γάτας και πυροβολεί τους Αφγανούς. Και να τους καταστρέψετε μαζικά.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Είναι πολύ ωραίο!
  Η Matrena χτυπά με μεγάλη ακρίβεια τους Μουτζαχεντίν και κόβει σαν στάχυα. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και βρυχάται στον εαυτό του με ένα ρολό:
  - Για πολύ καλό κομμουνισμό!
  Ο Σταλενίδα πολέμησε επίσης με άγρια μανία και απέκοψε τους Ταλιμπάν από τα στρατεύματα. Τέτοια μαχόμενη γυναίκα είναι.
  Και πολύ εύστοχα σκαρφίστηκε τον εχθρό.
  Η Steelenida τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ. Και πολύ όμορφο και μαχητικό.
  Ο πολεμιστής έδωσε μια σειρά στον εχθρό. Κόρησε μια μάζα αφγανικών στρατευμάτων και έτριξε. Για τη Ρωσία και την ελευθερία
  να τελειωσει.
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν, τους σφυροκόπησε με ρουκέτες και έτριξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους θαρραλέους και ηρωικούς πολεμιστές του Αλλάχ, κελαηδούσε:
  - Για την πατρίδα!
  Αυτό είναι τα κορίτσια το πιο χυμό και ομορφιά. Πολύ όμορφα και μαχητικά κορίτσια. Και έχουν τρομερή δύναμη. Και τέτοια μαχητικά κορίτσια
  και συντρίβετε, και αλωνίζετε, συντρίβοντας τους Αφγανούς.
  Ο Σεραφίμα έγραψε επίσης τον εχθρό, χτυπώντας τους Ταλιμπάν με άγρια δύναμη.
  Και η κοπέλα πέταξε θανατηφόρα δώρα θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Η Αλυόνκα σκαρφίστηκε τους Αφγανούς και κούρεψε πολύ επιθετικά τους εχθρούς.
  Η γυναίκα πολεμίστρια φώναξε καθώς έκοβε τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας.
  Και εκείνη φώναξε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Anyuta είναι πολύ ενεργή στο να σκαρφίζει με τους εχθρούς και να κουρεύει εχθρούς με τη δύναμή της. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξε μια θανατηφόρα και κολοσσιαία δύναμη.
  Και το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και με μια κατακόκκινη θηλή, το κουμπί του μπαζούκα μας έβαλε φωτιά στη δεξαμενή.
  Εδώ ο μαχόμενος Άλλα συντρίβει τον εχθρό με μεγάλη μανία. Και πυροβολεί και βρέχει εξολοθρεύοντας τους Μουτζαχεντίν.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και τα μαχητικά έχουν γίνει ήρωες.
  Πολεμώντας με τον Άλλα στην εξοχή, τσακίζεται με άγρια μανία.
  Αυτός είναι ο στρατιωτικός δρόμος των κοριτσιών. Τα οποία μάχονται πάρα πολύ. Και πολύ επιθετικά συνέτριψε τους Ταλιμπάν.
  Η Μαρσιάλ Μαρία ήταν πολύ συντριβή με άγρια δύναμη και έκοψε τους πάντες σαν ξυράφι.
  Και με γυμνά δάχτυλα το κορίτσι πέταξε χειροβομβίδες καταστροφής. Και το κορίτσι έσκισε πολλούς εχθρούς.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ξανά σε δράση. Και πάλι συντρίβει τους Μουτζαχεντίν. Και πάλι πέταξε τα δάχτυλα των ποδιών της με φόνο και καταστροφή.
  Και θα είναι αγενές και πολύ επιθετικό.
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες άρχισαν να πολεμούν και με γυμνό τακούνι υπέκυψαν στην καταστροφή και τον ολοκληρωτικό θάνατο.
  Εδώ είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι-ήρωας αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εδώ είναι ένα μαχόμενο κορίτσι.
  Και η Μαρούσια συνέτριψε τους Αφγανούς, με μεγάλη μανία. Και τους κούρεψε με άγριο θάρρος.
  Και με μια θηλή φράουλα πήρε και έστειλε μια θανατηφόρα δύναμη.
  Και πολλοί Μουτζαχεντίν σε ένα φέρετρο.
  Η Αλένκα δήλωσε, πυροβολώντας τον εχθρό και ουρλιάζοντας:
  - Για τον πιο ισχυρό κομμουνισμό στον κόσμο!
  Ο Anyuta, γράφοντας για τους Αφγανούς, σημείωσε επιθετικά:
  - Εδώ είμαστε πάλι σε ένα άσπρο άλογο!
  Εδώ είναι και πάλι ο μαχητικός Άλλα σε έναν σκληρό αγώνα. Και η κοκκινομάλλα κοπέλα πάλι σκαρφίζεται στους Μουτζαχεντίν, και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της.
  Και σίγουρα τους καταστρέφει.
  και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του.
  Και το κορίτσι σκαρφίζεται σαν πολυβόλο.
  Και η Μαρία ενεργεί με όλη της την άγρια δύναμη. Και πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια τους Αφγανούς. Και κουρεύει τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια - κάθε σφαίρα στο μάτι.
  Και βρυχάται:
  - Για τη Ρωσία Svarog!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενήργησαν πολύ σκληρά και σκότωσαν αντιπάλους και κούρεψαν τους Μουτζαχεντίν. Και πολύ μαχητικό κορίτσι-ήρωα. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Και κανείς δεν θα επιβιώσει απέναντί τους.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες κουρεύουν επιμελώς τους εχθρούς. Και βγάζει νοκ άουτ τους Αφγανούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πετώντας θανατηφόρα δώρα θανάτου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι, φυσικά, πολύ κορίτσι
  ο πιο κουλ και πιο μαχητικός από όλους στον κόσμο.
  Λοιπόν, θα χαστουκίσει τους Μουτζαχεντίν και θα τους κουρέψει με ένα σπαθί.
  Και το κορίτσι θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Είμαι ένα μάθημα ομορφιάς Hyper!
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και πολύ μαχητικά. Έχουν έναν κολοσσιαίο βαθμό ενθουσιασμού και δύναμης για μια γιορτή για τα μάτια.
  Ο Μαρούσια πυροβολεί τους Αφγανούς και τσιρίζει:
  - Για την εποχή του κομμουνισμού!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, σαν από τους Μουτζαχεντίν, θα σφυρίξουν. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Η Matryona θα χτυπήσει τους εχθρούς με θανατηφόρα δύναμη με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής από ένα μπαζούκα. Και αυτή είναι πραγματικά η υπερδύναμή της.
  Και ο πολεμιστής τρίζει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που πολεμούν για την ΕΣΣΔ και δείχνουν θαύματα ηρωισμού. Όχι, απέναντι σε τέτοια κορίτσια, κανένας εχθρός δεν μπορεί να αντισταθεί. Ακόμη και τόσο πολλοί όσο οι Ταλιμπάν. Αν και είναι ικανοί να πετάξουν πτώματα στη Μόσχα.
  Η Σταλενίδα πολεμά με ανώτερες εχθρικές δυνάμεις. Και επίσης πώς πατάει το κουμπί του μπαζούκα με μια θηλή φράουλας και τρίζει:
  - Είμαι πολεμιστής super class!
  Και κλείνει το μάτι στους φίλους του.
  Η Βερόνικα, επίσης, καταστρέφει επιθετικά τους Αφγανούς και δεν τους δίνει έλεος. Και υπάρχει μια μεγάλη εξόντωση.
  Το κορίτσι είναι πολύ μαχητικό και έχει μια εκπληκτική κοσμική δύναμη.
  Και στη Σταλενίδα, αυτό που συνθλίβει με τόλμη τους Μουτζαχεντίν αυτής της δύναμης είναι ακόμα περισσότερο. Ας το πούμε έτσι, στρέιτ κορίτσια.
  Η Βικτώρια σφυροκοπά τους Αφγανούς με μεγάλη δραστηριότητα, τους χτυπά και βρυχάται:
  - Είμαι υπερκλάση κορίτσι!
  Και ο Σεραφίμα χτυπά τους Μουτζαχεντίν με το πάθος μιας βιξιάς, τους κουρεύει και τσιρίζει:
  - Είμαι μια εξαιρετικά καλλονή!
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα συνθλίβουν τους Αφγανούς στον ουρανό. Και η Helga είναι μαζί τους. Πόσο ενεργά ανέλαβαν τα κίτρινα. Και εξοντώστε κεφαλαιουχικά.
  Η Αλμπίνα γκρέμισε ένα αυτοκίνητο των Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Για τη ΛΔΓ! Αφήστε τον κομμουνισμό να επιστρέψει ξανά στους Γερμανούς!
  Η Alvina κατέρριψε επίσης το αεροπλάνο της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας και φώναξε:
  -Στις μεγαλύτερες κορυφές του κομμουνισμού!
  Και η Helga στον ουρανό, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κάλυψε το τανκ των Ταλιμπάν και κελαηδούσε:
  - Για νίκες μέσα από την οροφή!
  Έτσι πάλεψαν τα μαχητικά και όμορφα κορίτσια.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα συνέτριψε επίσης τους Μουτζαχεντίν από τον ουρανό και τραγούδησε:
  - Ας γίνει διάσημος ο κομμουνισμός!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε βόμβες στους αντιπάλους από το αεροπλάνο.
  Και η Akulina Orlova αλώνισε επίσης τους Αφγανούς και τραγούδησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας.
  Και έριξε βαριές και θανατηφόρες βόμβες στον εχθρό.
  Αυτά ήταν μαχόμενα κορίτσια, ας πούμε ευθέως.
  Η Mirabela Magnetic συνέτριψε τους αντιπάλους με κολοσσιαίο βαθμό έντασης και ούρλιαξε:
  - Για τον μεγάλο και πανίσχυρο κομμουνισμό!
  Και πάλι το κορίτσι έκλεισε το μάτι τα λιλά μάτια της.
  Αυτά ήταν τα κορίτσια.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα έριξε τους Αφγανούς και τους γρονθοκόπησε ουρλιάζοντας:
  - Το νέο μου πιστεύω είναι να κερδίζω όλους!
  Και επίσης πώς να χρησιμοποιήσετε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Η Akulina Orlova αλώνισε τους αντιπάλους. Τα κούρεψε σαν χτένα και ψέλλισε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και πώς να ενδώσεις με γυμνό τακούνι.
  Και η Mirabela Magnetic καταρρίπτει τους εχθρούς με την κολοσσιαία δύναμη και τα ουρλιαχτά της:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και με μια κατακόκκινη θηλή καθώς πατάει το κουμπί.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ και υπερ.
  Η Άλβινα συνέτριψε τους Ταλιμπάν και ούρλιαξε με μεγάλη δύναμη:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και με γυμνά τακούνια, λες και θα πατούσε στα πετάλια. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Και η Αλμπίνα στους Αφγανούς ως λουπανέτο. Και δώσε τους ένα υπερκεφαλαίο.
  Και θα πάρει πολλούς εχθρούς αμέσως και θα τον ξαπλώσει.
  Και τα κάνει όλα με τα γυμνά του δάχτυλα.
  Και τραγουδήστε:
  - Είμαι το πιο κουλ κορίτσι στον κόσμο!
  Η Helga χτυπάει επίσης τους Ταλιμπάν. Είναι κολοσσιαία και εξολοθρεύουν ενεργά. Στη συνέχεια, όμως, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα στοχεύσει έναν πύραυλο και το αφγανικό καταφύγιο θα τον συντρίψει.
  Και γενικά είναι υπέροχο.
  Και το κορίτσι γελάει...
  Αλλά η Ελίζαμπεθ, στο τανκ της, θα αντιμετωπίσει τους Μουτζαχεντίν και θα τους κανονίσει μια πλήρη ήττα. Και πολλοί Ταλιμπάν θα σκοτωθούν αμέσως.
  Και οι πύργοι από τα τανκς των Ταλιμπάν σκίζονται.
  Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι που είναι ο υπεράνθρωπος της υψηλότερης κατηγορίας. Και συντρίβει τους εχθρούς με γυμνά δάχτυλα. Και κυριολεκτικά τα σκάβει στο έδαφος.
  Έτσι αυτή η Ελισάβετ είναι απλώς Hyper.
  Και το τανκ της, σαν από τους Μουτζαχεντίν, θα σβήσει.
  Καθόλου κορίτσι, αλλά κάτι σούπερ δραστήριο και μαχητικό.
  Και η Κατερίνα αλωνίζει τους Αφγανούς. Έχει απίστευτη δύναμη και ευκινησία. Και αυτή, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, εξοντώνει τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι, και έχει ήδη σκοτώσει τόσους πολλούς Αφγανούς.
  Και το πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι εξαιρετικά!
  Και η Έλενα αλωνίζει επιμελώς τους εχθρούς. Τους δείχνει τη σούπερ τάξη του και βρυχάται:
  - Είμαι ο Hyper!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, είναι σαν να σφυρηλατάς τους Κινέζους. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και η Ευφροσύνη εξοντώνει τους μαχητές του Αφγανιστάν με πολύ επιθετικό τρόπο. Και πυροβολεί χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα με μεγάλη ακρίβεια.
  Και ενώ ακόμα γουργουρίζει:
  - Για την Πατρίδα και τη Ρωσία, θα υπάρχει ο μεσσίας μας Svarog!
  Ας πούμε ότι τα κορίτσια είναι πολεμίστριες τιμής.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας τους Αφγανούς, παρατήρησε:
  - Γενικά, κατά κάποιο τρόπο μου αρέσουν περισσότερο οι Ρώσοι Θεοί!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε τη γυμνή της φτέρνα, πατώντας το κουμπί, γκρέμισε το τανκ των Ταλιμπάν και τσίριξε:
  - Και μου αρέσουν περισσότερο οι Ρώσοι θεοί! Στην πραγματικότητα, γιατί χρειαζόμαστε την περιτομή του Ιησού την όγδοη ημέρα;
  Η Έλενα τσίριξε από οργή:
  - Ντρέπομαι για τον πρίγκιπα Βλαντιμίρ!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Και θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
  Η Έλενα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά, είναι κρίμα που οι Ρώσοι λάτρευαν Εβραίους αγίους!
  Η Κατερίνα το πήρε και γρύλισε:
  - Πρέπει να έχουμε Ρώσους αγίους και θεούς!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ναι, θα έπρεπε!
  Και έκλεισε το μάτι στον εχθρό.
  Η Ευφροσύνη σημείωσε δυναμικά, ανατινάζοντας τους Μουτζαχεντίν από ένα κανόνι:
  - Θα νικήσουμε την ισλαμική αυτοκρατορία...
  Και πάλι, η Ελισάβετ, σαν να χτυπάει τον εχθρό, είναι θανατηφόρα.
  Η Γκέρντα αγωνίζεται επίσης πολύ επιδέξια. Χτυπά τους Μουτζαχεντίν με θανατηφόρα δύναμη και τσιρίζει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  και είναι τόσο μαχητικός και διάσημος βασιλιάς!
  Η Σαρλότ συνθλίβει επίσης τους Ταλιμπάν και τσιρίζει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  και ένα τέτοιο μέγα μαχητικό κορίτσι!
  Η Κριστίνα κλωτσάει και τους Αφγανούς με τα γυμνά δάχτυλά της. Και σίγουρα θα τους σκοτώσουν.
  Και θα πάρει και θα περάσει:
  - Είμαι ο Αρίας νούμερο ένα!
  Και η Μάγδα θα χτυπήσει τους Αφγανούς, θα σκοτώσει πολλούς από αυτούς και θα σφύριξει:
  - Για την ΕΣΣΔ και τη ΛΔΓ!
  Και κλείνει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του. Αυτό το κορίτσι είναι απλώς υπερ!
  Όχι, οι Ταλιμπάν δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε σούπερ και υπερ-κλασά κορίτσια.
  Και είναι τόσο πολεμικά κορίτσια.
  Και τραγουδούν με πάθος:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Με αυτό δεν θα αστειευτεί,
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Και πώς οι πολεμιστές θα ξεσπάσουν σε κλάματα. Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Και κόλλησαν επίσης τα γυμνά τους πόδια στις μύες των αιχμαλώτων στρατιωτών Ταλιμπάν. Και τους ανάγκασε να φιλήσουν τις γυμνές στρογγυλές φτέρνες τους.
  Εδώ είναι τα κορίτσια με μπικίνι.
  Αλλά οι Ταλιμπάν βασάνισαν ένα μέλος της Komsomol. Της έστριψαν τα χέρια από πίσω και την ανέβασαν στο ράφι. Και ανασηκώθηκε. Και έστριψαν το κορίτσι στο δέντρο. Και τη σήκωσε. Και μετά το πήραν και το άφησαν να φύγει.
  Και το κορίτσι έπεσε κάτω. Το πήρε στο γρασίδι και κρέμασε. Και πάγωσε. Και οι Μουτζαχεντίν γέλασαν θυμωμένα. Μετά το κορίτσι το πήραν ξανά και το τραβούσαν ψηλότερα, στην κορυφή του δέντρου.
  Και μετά την άφησαν να φύγει ξανά. Το κορίτσι κατέρρευσε και κρεμάστηκε ξανά στον πάτο. Και το σχοινί τεντώθηκε, και η ομορφιά ούρλιαξε από τον πόνο. και άρχισαν να τη σηκώνουν ξανά.
  Τραβηγμένο στην κορυφή. Το πέταξαν καλά, το άφησαν να κρεμάσει λίγο. Και μετά άφησαν πάλι να φύγουν με άγρια μανία. Και η κοπέλα κατέρρευσε πάλι κάτω και στράβωσε
  αρθρώσεις. Και γενικά ήταν αρκετά γυμνή. και πόσο πονούσε.
  μετά ξανασηκώθηκε για τέταρτη φορά και κουνήθηκε καλά. Μετά το στερέωσαν σε ένα πυκνό κλαδί και άρχισαν να το τεντώνουν. Έδεσαν ένα μπλοκ στα γυμνά πόδια ενός κοριτσιού,
  και άρχισε να κρεμάει βαρίδια πάνω του. Οι Ταλιμπάν κρέμασαν ένα βαρίδι στην αρχή στη μία πλευρά και μετά στην άλλη. Τότε άρχισαν να χτυπούν το κορίτσι με ένα μαστίγιο. Σφυροκόπησε ώστε να σκάσει το δέρμα.
  Και τότε τα μέλη της Komsomol άρχισαν να ρίχνουν αλάτι στις πληγές. Και μετά πήραν και έβαλαν σε κίνηση ένα καυτό σύρμα. Και χτύπησαν το κορίτσι με αρρωστημένη δύναμη. Τότε οι Αφγανοί δήμιοι άλειψαν τα γυμνά πέλματα των ποδιών της κοπέλας και άναψαν ένα μαγκάλι από κάτω της. Και ας πυροβολήσουμε την καλλονή χωρίς περιττές τελετές. Και μετά οι δήμιοι από τους Ταλιμπάν λίπανσαν και το στήθος του κοριτσιού. Και μετά
  που έβαλε φωτιά στο στήθος της. Και άρχισαν να χτυπούν το κορίτσι εξονυχιστικά.
  Και τηγανίστε την πολεμίστρια των Μουτζαχεντίν και το στήθος και τις φτέρνες της. Και μετά λάδωσαν τον κώλο και έφεραν τον πυρσό στους γλουτούς. Και άρχισαν να χτυπούν το κορίτσι εξονυχιστικά. Και τότε η φωτιά άγγιξε το στήθος της. Οι τρίχες που κάλυπταν το σπήλαιο της Αφροδίτης απανθρακώθηκαν αμέσως. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό. Και τέτοια βασανιστήρια την περίμεναν.
  Αφγανοί δήμιοι έκαψαν το κορίτσι και το στήθος, τον κώλο, και το στήθος και τα πέλματα των γυμνών ποδιών της. Και το τηγάνισαν καλά. Τότε ο δήμιος των Ταλιμπάν πήρε μια καυτή ράβδο και χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές έβαλε το κορίτσι στον πρωκτό. Και πώς, ουρλιάζει από άγριο πόνο.
  Αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ. Και αυτά τα κορίτσια είναι τόσο άτακτα και όμορφα. Όμως οι Αφγανοί βασάνισαν σκληρά το κορίτσι. Και τόσο όμορφοι πολεμιστές. Και τηγανίζονται επιμελώς από τον πολεμιστή.
  Και έτσι η κοπέλα συνελήφθη από τους δήμιους της και άρχισε να σκάει τα μακριά χαριτωμένα δάχτυλά της με καυτές λαβίδες. Και πονάει τόσο πολύ. Οι δήμιοι έσπασαν τα δάχτυλα της κοπέλας, ξεκινώντας από το μικρό δάχτυλο.
  Και κυριολεκτικά όλα έσπασαν. Και τότε τα πλευρά άρχισαν να σκάνε στο μέλος της Komsomol. Και την ίδια στιγμή, καυτές λαβίδες έσκαψαν στο στήθος του. Και έγινε κόκκινο από τη ζέστη για να στρίψει τις σιδερένιες και κόκκινες θηλές. Και το στήθος της κοπέλας κόπηκε. Και ήταν τόσο σκληρό και οδυνηρό.
  Εκεί ήταν τα βασανιστήρια.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν, παρατήρησε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε πολύ επιθετικά με διαβολική δύναμη. Και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πατήσει τον εχθρό.
  Εδώ είναι το κορίτσι. Και τόσο μαχητικό.
  Η Χριστίνα το πήρε και χτύπησε τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Η Μάγδα χτύπησε επίσης τους Αφγανούς χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και αυτά τα κορίτσια είναι τόσο κουλ.
  Η Gerda, πυροβολώντας αντιπάλους από το Αφγανιστάν, εξέδωσε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό της Γερμανίας.
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο πολεμικές ομορφιές.
  Η Γκέρντα απάντησε χαρούμενα, γράφοντας στους Μουτζαχεντίν:
  - Έχω ένα κορίτσι απλά σούπερ.
  Και η Σάρλοτ επεσήμανε επιθετικά καθώς πυροβόλησε τον αντίπαλό της:
  - Δόξα στον Άρειο κομμουνισμό!
  Και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μουγύρισε:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Η Χριστίνα έπεσε και στον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια, σημείωσε:
  - Για Ρωσία και Γερμανία σε φιλία!
  Η Μάγδα έπληξε επίσης τους Μουτζαχεντίν και τσίριζε:
  - Δόξα στην εποχή μας!
  Και κλείνει ξανά το μάτι στους συντρόφους του.
  Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Και η Τζέιν Άρμστρονγκ άρχισε να χτυπά τους Ταλιμπάν με ένα κανόνι.
  Το κορίτσι ήταν πολύ όμορφο.
  Η Τζέιν χτύπησε την αντίπαλό της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Έτσι, η Γερτρούδη θα χτυπήσει απελπισμένα τους εχθρούς, και θα καλυφθούν και θα θρυμματιστούν πλήρως.
  Και γοητεύοντας:
  - Για τη Βρετανία!
  Και η Malanya, σαν να σφυρίζει τον εχθρό και να τον κάνει χαρακίρι, και να κελαηδάει:
  - Για νίκες αγγλικών!
  Η Μόνικα θα χαστουκίσει επίσης τους εχθρούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τις σοβιετικές νίκες!
  Τόσο η Tamara όσο και η Sulfiya πολεμούν τους Ταλιμπάν και σκοτώνουν τους γενειοφόρους πολεμιστές που έρχονται κατά κύματα.
  Και αυτά τα κορίτσια τραγουδούν:
  - Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία για πάντα...
  Η ρωσική κυβέρνηση έχει
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Η Ταμάρα έδωσε μια στροφή και πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Για τη γνώμη μου για τον κομμουνισμό!
  Η Sulfiya θα χτυπήσει επίσης τον εχθρό, θα σκοτώσει πολλούς Ταλιμπάν και θα τσιρίσει:
  - Ας πούμε δυο λόγια για τη Ρωσία!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Η Ταμάρα έδωσε σειρά. Κόρεψε πολλούς Αφγανούς και κελαηδούσε:
  - Για την καλύτερη δύναμη της Πατρίδας!
  Η Sulfiya θα επισκευάσει επίσης τον εχθρό και θα πει:
  - Για τον κόκκινο κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Και κλείνει το μάτι με ζαφείρια μάτια.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - απλώς η υψηλότερη κατηγορία και πτήση.
  Η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται ακόμα.
  Ξανθό και κοκκινομάλλα μωρό.
  Είναι δυνατά κορίτσια και πυροβολούν από τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή.
  Και ενώ τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ! Θα δώσουμε το παράδειγμα για όλους!
  Η Αλίκη πυροβόλησε τον εχθρό με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή. Πυροβολήθηκε με γυμνά δάχτυλα και
  τσίριξε:
  - Δόξα στη χώρα μου!
  Η Αγγελική χτυπά επίσης τον εχθρό, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, ρίχνει μια χειροβομβίδα και τρίζει:
  - Για τη Ρωσία το μεγαλύτερο.
  Και κλείνει το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια του.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλώς κορυφαίοι πιλότοι. Και έτσι οι Αφγανοί συνθλίβονται. Εδώ τσακώνονται και οι πιο κουλ και έξυπνοι στον κόσμο.
  Η Αλίκη κελαηδούσε κλείνοντας το μάτι:
  - Δόξα στους καιρούς του ΚΚΣΕ!
  Η Angelica συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Μεγάλη δόξα στους Ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Και πάλι έριξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στον εχθρό.
  Εδώ είναι μια γυναίκα του συνηθισμένου λάθους σε μια εξαιρετική εμφάνιση.
  Η Αλίκη το πήρε και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού!
  Και πέταξε ένα δώρο θανατηφόρου δύναμης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Αγγελική πήρε κι αυτή και χτύπησε τον εχθρό.
  Το έκοψε σαν γυαλόχαρτο και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία και τους Ρώσους Θεούς!
  Αυτές οι γυναίκες ήταν πολύ μαχητικές και ψύχραιμες.
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τον εχθρό, πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εξαπέλυσε ένα δώρο εξόντωσης στον εχθρό.
  Και ήταν μια πολύ ωραία κίνηση.
  Η Αγγελική κατατρόπωσε επίσης τον εχθρό, καταστρέφοντάς τον κυριολεκτικά και επιδεικνύοντας κολοσσιαία δύναμη. Και είπε παιχνιδιάρικα χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι ένα τεράστιο γεγονός!
  Και τα γυμνά της δάχτυλα εκτόξευσαν ένα μήνυμα θανάτου και καταστροφής!
  Εδώ ήταν ένα κορίτσι - απλώς μια υπερτάξη.
  Η Άλις το πήρε και βρυχήθηκε στα πνεύμονά της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός και κουλ στο σύμπαν!
  Η Αντζέλικα εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά με τις γυμνές της σόλες και έτριξε:
  - Και είμαι στο megaverse!
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα.
  Η Αλίκη παρατήρησε καθώς πυροβόλησε τον εχθρό:
  - Η πίστη στον κομμουνισμό είναι μεγάλη!
  Και ρίχνοντας φονικές χειροβομβίδες με γυμνά δάχτυλα.
  Και η Angelica πυροβολεί τους Μουτζαχεντίν και βρυχάται:
  - Η πίστη μας είναι πολύ μεγάλη!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα ρίξει μια χειροβομβίδα με καταστροφική δύναμη.
  Και οι πολεμιστές σήκωσαν τον εχθρό και έτσι αυτοί οι Ταλιμπάν ξεγέλασαν... Και ούτε σε παραμύθι να πουν, ούτε να περιγράψουν με στυλό.
  Η Αλίκη παρατήρησε αρκετά λογικά, πυροβολώντας από ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και κατέρριψε ένα επιθετικό αεροσκάφος των Ταλιμπάν.
  Η Αλίκη το πήρε και κελαηδούσε:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Και πάλι, η κοπέλα θα το πάρει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα εκτοξεύσει κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Εθελοντές από την Ιαπωνία πολεμούν επίσης εναντίον των Μουτζαχεντίν. Συγκεκριμένα, κορίτσια νίντζα κομμουνιστικών πεποιθήσεων.
  Ένα γαλαζομάλλης νίντζα έκοψε τους Αφγανούς με έναν ανεμόμυλο και τους μαστίγωσε.
  Έπειτα πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της τα μπιζέλια της καταστροφής και τσίριξε:
  - Για τον κομμουνισμό στην Ιαπωνία!
  Το κιτρινόμαλλο κορίτσι νίντζα έκανε επίσης μια τεχνική πεταλούδας με τα ξίφη της. Κόψτε πολλούς Μουτζαχεντίν. Και μετά τα γυμνά της πόδια
  πήραν και πέταξαν μια φονική χειροβομβίδα.
  Τότε το κορίτσι είπε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ και στην Ιαπωνία!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα νίντζα σήκωσε και έκοψε τους Αφγανούς στρατιώτες με ένα μπακχάντ. Και πέταξε τα δάχτυλα των ποδιών της,
  κάτι φονικό σε ένα δώρο. Και έλεγξε:
  - Δόξα στη Ρωσία και την ΕΣΣΔ!
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά έκανε δεξίωση σε βαρέλι. Και πώς χτύπησε τους στρατιώτες των Ταλιμπάν κόβοντάς τους τα κεφάλια. Στη συνέχεια έριξε
  θανατηφόρα καταστροφή με γυμνό πελεκημένο πόδι και τρίξιμο:
  - Δόξα στον Κόκκινο Στρατό!
  Και τα τέσσερα κορίτσια νίντζα πέταξαν τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά τακούνια τους, και νοκ άουτ ένα ολόκληρο τάγμα Αφγανών με τανκς. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά ultra!
  Αυτή είναι η ομορφιά - τα κορίτσια είναι πραγματικά πολύ κουλ.
  Ο Oleg Rybachenko κόβει επίσης τους Μουτζαχεντίν με σπαθιά. Και μαζί του η κοπέλα Μαργαρίτα.
  Αυτά τα αθάνατα παιδιά είναι απλά σούπερ.
  Και συντρίβουν τους εχθρούς συγκεκριμένα. Ας πούμε ότι εκεί και τα παιδιά!
  Και τότε το αγόρι και το κορίτσι σφυρίζουν και οι δύο. Και τα κοράκια, έχοντας πάθει έμφραγμα από σφύριγμα παιδιού, πέφτουν στον πάτο. Και τα ράμφη τους τρυπούν τα κρανία των Ταλιμπάν.
  Αυτά είναι παιδιά - φυσικά καταστροφείς των πάντων και των πάντων.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - δοξάστε τον σοβιετικό λαό μας,
  Χαιρετίστε το πάρτι μου...
  Η ένωσή μας των καρδιών όλων των παιδιών,
  Είμαστε όλοι μια φιλική οικογένεια!
  Η Margarita Magnitnaya, συντρίβοντας τους αντιπάλους, εξέδωσε δυναμικά:
  - Γίνετε διάσημοι για τη διαστημική μας Ρωσία!
  Και το κορίτσι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα εκτοξεύσει κάτι εντελώς θανατηφόρο στον εχθρό.
  Ο Oleg Rybachenko, καταστρέφοντας τους Ταλιμπάν, τραγούδησε:
  - Μαργαρίτα, το παράθυρο είναι ανοιχτό,
  Μαργαρίτα, δεν το ξέχασες
  Πώς ήταν όλα!
  Αυτό το αγόρι είναι τόσο κουλ και πολεμικό. Αυτό είναι το αγόρι εξολοθρευτής.
  Αυτά είναι τα παιδιά εδώ που είναι πολύ ψύχραιμα και μαχητικά.
  Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια είναι πολύ δύσκολα.
  Η Αλίκη πυροβολεί επίσης τους Ταλιμπάν. Και τραγουδάει κάτω από την ανάσα του:
  - Ενα δύο τρία τέσσερα πέντε! Το κουνελάκι βγήκε βόλτα!
  Και η κοπέλα πυροβόλησε ξανά με μεγάλη ακρίβεια.
  Η Angelica ήταν ένα πολύ καλό σουτ. Και έκανε δυνατές βολές στον εχθρό.
  Και πώς πατάει με μια κατακόκκινη θηλή και την παίρνει από ένα μπαζούκα και θρασάρει.
  Και ο πολεμιστής πυροβόλησε τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια.
  Η Αγγελική το πήρε και μούρλιαξε:
  - Δόξα στο κομμουνιστικό μας κόμμα!
  Και πάλι ως έκρηξη με μεγάλη ακρίβεια στον εχθρό. Και το αεροπλάνο των Ταλιμπάν συντρίβεται ξανά.
  Και η Αλίκη πυροβόλησε επίσης με μεγάλη ακρίβεια και το επιθετικό αεροσκάφος της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας πήρε φωτιά.
  Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Η Angelica παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Η ΕΣΣΔ είναι μια υπέροχη χώρα στην οποία όλοι οι λαοί είναι μια φιλική οικογένεια!
  Η Αλίκη πυροβόλησε ξανά, γκρεμίζοντας τρεις Μουτζαχεντίν ταυτόχρονα με έναν πυροβολισμό και απάντησε:
  - Για το μεγάλο πάρτι της Ρωσίας!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν στα γέλια. Γενικά, είναι πολεμιστές με πολύ διαφορετικές απόψεις.
  Αλλά όλα τα κορίτσια κουβαλούν την ιδέα του κομμουνισμού στην καρδιά τους. Και θέλουν να υπάρχει ένας πραγματικός παράδεισος στον πλανήτη Γη. Και θα ήταν πολύ όμορφο.
  Η Angelica σημείωσε πυροβολώντας τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια και τρυπώντας τα κρανία.
  - Ο κομμουνισμός δεν θα διπλώσει ποτέ τα φτερά του και δεν θα συρθεί σε ένα κέλυφος!
  Η Αλίκη συμφώνησε με αυτό:
  Ο κομμουνισμός δεν θα διπλώσει ποτέ τα φτερά του! Η ιδεολογία μας είναι να χτίσουμε την ευτυχία στον πλανήτη γη!
  Και τα δύο κορίτσια ουρλιάζουν:
  - Δόξα στη Ρωσία! Δόξα! Ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν μπροστά...
  Το ξυπόλυτο γυναικείο τμήμα... καλωσορίζει τον ρωσικό λαό!
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες δείχνουν επιθετική και σεξουαλική απόλαυση.
  Η Αλίκη ανατριχίλαρε, βγάζοντας τα δόντια της και τρίζοντας:
  - Είμαστε όλοι μαζί για την ΕΣΣΔ!
  Και ο πολεμιστής συνέτριψε ξανά τους εχθρούς.
  Η Αγγελική πυροβόλησε επίσης τον εχθρό και του χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι. Κι εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και ο πολεμιστής, ήταν εξαιρετικά μαχητικός και κόκκινος.
  Και τα μαλλιά της είναι στον άνεμο, αυτό το χάλκινο κόκκινο μαλλί κυματίζει σαν προλεταριακό λάβαρο.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και σέξι.
  Και τόσοι Μουτζαχεντίν έχουν ήδη ταφεί...
  Δουλεύουν και κορίτσια...
  Εδώ η Βιόλα και η Ντομίνικα πυροβολούν τους Αφγανούς.
  Τα κορίτσια πυροβολούν μπαζούκες σε τανκς και ασιατικού πεζικού.
  Εδώ η Viola πυροβολήθηκε, χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή για να πατήσει το κουμπί στο μπαζούκα και εκτόξευσε έναν πυραυλοκίνητο πύραυλο.
  Και η μάζα των Αφγανών διαλύθηκε.
  Η Βιόλα τραγούδησε ξανά:
  - Πιστεύω στον μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η Ντομίνικα πυροβολεί επίσης συγκεκριμένα κατά των Μουτζαχεντίν. Και τους βγάζει νοκ άουτ σε μεγάλες μάζες.
  Ταυτόχρονα, τα κορίτσια θα πετάξουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και με μια κατακόκκινη θηλή στο κουμπί του μπαζούκα, θα πιέσει τους εχθρούς εξοντώνοντας ριζικά.
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα. Και πώς φαίνονται υπέροχα όταν τσακώνονται μόνο με εσώρουχα. Και πολεμιστές της υψηλότερης τάξης.
  παρατήρησε η Βιόλα καθώς πυροβόλησε ξανά τον εχθρό με τη φραουλένια θηλή της.
  - Μου αρέσει να παλεύω! Ειναι υπεροχο!
  Η Ντομίνικα γέλασε και παρατήρησε:
  Τι συμβαίνει με τους άντρες;
  Η Βιόλα γέλασε και απάντησε, πετώντας μια χειροβομβίδα στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Φυσικά και είναι μια χαρά! Και μερικά είναι απλά αξιολάτρευτα!
  Αυτά είναι πολύ μαχητικά και όμορφα κορίτσια εδώ.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος;
  Η Βιόλα πυροβόλησε ξανά στους Μουτζαχεντίν χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή και τσίριξε:
  - Νομίζω ότι είναι πολύς καιρός!
  Η Ντομίνικα το πήρε και τραγούδησε:
  - Ένας πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Crush kill χωρίς λόγο...
  Ο Σατανάς είναι εκτός αλυσίδας
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  
  Και ποιος θα σταματήσει τη ροή
  Αιματηρά τρελά ποτάμια..
  Η ακτίνα λέιζερ θα εισέλθει στον κρόταφο,
  Και αστραπιαία ο άντρας εξαφανίστηκε!
  Η Βιόλα πρόσθεσε, πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  Και τέτοιο χάος
  Γέμισε το σύμπαν...
  Θλιβερή παρτίδα της ανθρωπότητας -
  Άντεξε πόνο, βάσανα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια, τόσο cool τραγουδίστριες.
  Και ο Oleg Rybachenko κόβει τους Αφγανούς με σπαθιά.
  Το αγόρι ρίχνει δώρα θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα της δολοφονικής δύναμης και τραγουδά.
  Ο γιος της γης θα πει όχι ως απάντηση
  Δεν θα γίνω ποτέ σκλάβος...
  Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ανατείλει
  Ο άνεμος θα γιατρέψει μια φρέσκια πληγή!
  
  Για την ιερή Πατρίδα στη μάχη,
  Ο ίδιος ο Μεγάλος Σβάρογκ αποκαλεί...
  Σηκωθείτε γενναίος ιππότης τις πρώτες πρωινές ώρες,
  Το σκοτάδι θα φύγει, τα τριαντάφυλλα του Μάη θα ανθίσουν!
  Αυτό είναι ένα τέτοιο αγόρι ήρωας...
  Και η κοπέλα Μαργαρίτα, καταστρέφοντας τους Μουτζαχεντίν με σπαθιά και ρίχνοντας χειροβομβίδες με τα γυμνά της δάχτυλα, προσθέτει:
  Και ο παλμός της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα το ζυγό των σκληρών αλυσίδων!
  Και τα παιδιά θα σφυρίξουν ξανά. Και τα κοράκια θα το πάρουν και θα λιποθυμήσουν χάνοντας τις αισθήσεις τους. Και κυριολεκτικά εμπόδισαν τα κρανία πολλών εκατοντάδων Μουτζαχεντίν.
  
  Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΑΛΕΧΙΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ
  Ο Alekhine δεν πέθανε πνιγμένος κατά λάθος σε μια μπριζόλα στην Πορτογαλία, αλλά παρόλα αυτά έπαιξε έναν αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού με τον Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  Ο αγώνας διεξήχθη στο Λονδίνο σε τριάντα αγώνες. Το φαβορί ήταν ο Mikhail Botvinnik, ο οποίος είχε μεγάλη επιτυχία σε πολλά τουρνουά και είχε μια σειρά από πολλά νικηφόρα τουρνουά σκακιού. Επιπλέον, ο Alexander Alekhine ήταν ήδη πενήντα τεσσάρων ετών και πίστευαν ότι ο χρόνος του είχε ήδη περάσει.
  Ο Μποτβίνικ είναι σχεδόν είκοσι χρόνια νεότερος και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.
  Αλλά ο Αλεχίν είχε καλή προετοιμασία για την έναρξη και διατηρήθηκε σε φόρμα.
  Ήδη στο πρώτο παιχνίδι, χρησιμοποίησε μια καινοτομία στο άνοιγμα και νίκησε τον Μποτβίνικ.
  Ωστόσο, υπήρχαν προετοιμασίες και Mikhail Moiseievich. Στην αρχή, ο Αλεχίν, που ήταν πιο έμπειρος σε αγώνες, προηγήθηκε με δύο πόντους. Υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. Στη συνέχεια, μέχρι την εικοστή αγωνιστική, ο Botvinnik ισοφάρισε το σκορ. Αλλά στο εικοστό δεύτερο, ο Αλεχίν έκανε αύξηση και κατάφερε να κερδίσει. Μετά από αυτό, ο Botvinnik έχασε την ισορροπία του και άρχισε να ρισκάρει. Και έχασε άλλα τέσσερα παιχνίδια στα πέντε.
  Ο Alekhin κέρδισε εντυπωσιακά τον αγώνα εναντίον της Botvinnik, και μάλιστα με ένα συντριπτικό σκορ.
  Και αυτό έδειξε ότι ο Alexander Alekhine είναι ακόμα υπέροχος και δεν έχει χάσει την τρομερή του δύναμη όλα αυτά τα χρόνια.
  Και ο παγκόσμιος πρωταθλητής άρχισε να παίζει ξανά σε τουρνουά.
  Δύο χρόνια αργότερα, ο Αλεχίν νίκησε και τον Κέρες. Που κέρδισε πολλά διαφορετικά τουρνουά.
  Και μετά, αφού η FIDE δεν είχε ακόμα υπό έλεγχο την κλήρωση του στέμματος, κέρδισε και ο Ρεσέφσκι.
  Έτσι ο Αλεχίν έγινε επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
  Και το 1952 ο Αλεχίν έπαιξε ισοπαλία με τον Μπρονστάιν. Αυτό το ματς ήταν πολύ τεταμένο και μαχητικό. Και ο Αλεχίν με δυσκολία, έχοντας κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι, έφερε το ματς στα ίσα...
  Και το 1957 ο Αλεχίν τελείωσε επίσημα τη σκακιστική του καριέρα. Όντας ήδη μεγαλύτερος σκακιστής, πρωταθλητής, ανέβαλε συνέχεια αγώνες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και στο τέλος έφυγε και έμεινε αήττητος, κρατώντας το σκακιστικό στέμμα για είκοσι οκτώ χρόνια.
  Σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του Λάσκερ.
  Ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή παίχτηκε στο τουρνουά το 1958. Και ο Μιχαήλ Ταλ έγινε ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής σε ηλικία είκοσι ετών. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ένα είδος αίσθησης.
  Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, το αστέρι του Μιχαήλ Ταλ στον σκακιστικό θρόνο έκαιγε για πολλή ώρα.
  Ο Mikhail Tal κέρδισε και τον Smyslov, και τον Geller και τον Petrosyan. Μετά νίκησε τον Σπάσκι. Και ο Bobby Fischer, και ο Anatoly Karpov και ο Korchnoi. Και ακόμη και ο Μιχαήλ Ταλ νίκησε τον ίδιο τον Γκάρι Κασπάροφ στον πρώτο αγώνα το 1986.
  Μόλις το 1989 ο Garry Kasparov νίκησε τελικά τον Tal. Ο Μιχαήλ Ταλ έσπασε το ρεκόρ πρωταθλήματος του Αλεχίν. Και ήταν ο βασιλιάς του σκακιού για τριάντα ένα χρόνια!
  Μετά ήταν η εποχή του Γκάρι Κασπάροφ. Πιο συγκεκριμένα, δεν υπήρχε εποχή του Γκάρι Κασπάροφ.
  Υπερασπίστηκε τον παγκόσμιο τίτλο του μόνο μία φορά εναντίον του Σορτ και πήγε στην πολιτική.
  Και το 1995, ο Vishy Anand έγινε ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής. Και αυτή η βιομηχανική ιδιοφυΐα βασίλεψε και στο σκάκι για μια ολόκληρη εποχή. Δεν κατάφερε να κερδίσει το ρεκόρ του Ταλ για τη διάρκεια του πρωταθλήματος σε ένα χρόνο, αλλά τον κέρδισε στον αριθμό των αγώνων που κέρδισε.
  Ο Vishy Anand κέρδισε ακόμη και τον Carleson το 2013. Ήταν τόσο σίγουρος για τις ικανότητές του.
  Και μόνο το 2015 ο κορυφαίος Carleson κατάφερε ακόμα να κατακτήσει τον μέχρι πρότινος κυρίαρχο Vishy Anand για είκοσι χρόνια.
  Ο Κάρλεσον άνοιξε την εποχή του...
  Αλλαγές υπήρξαν και στην πολιτική. Ο Garry Kasparov ασχολήθηκε με την πολιτική. Δημιούργησε το δικό του κόμμα, εξελέγη βουλευτής. Και αυτό είχε αντίκτυπο στην πορεία της ιστορίας. Στις εκλογές της Κρατικής Δούμας του 1995, το κόμμα Νεαρή Ρωσία του Γκάρι Κασπάροφ ξεπέρασε το όριο του πέντε τοις εκατό.
  Ο Γκάρι Κασπάροφ θα ήθελε επίσης να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Ρωσίας, ήταν ακόμη πολύ νέος. Αλλά ο Γέλτσιν, φυσικά, υποστήριξε ηθικά. Αλλά για την ώρα, φυσικά. Όταν τον Μάιο του 1999 έγινε ψηφοφορία για την παραπομπή του Γέλτσιν, η Γαλλία έδωσε ομόφωνα τον Γκάρι Κασπάροφ για την ανατροπή του δικτάτορα.
  Πάνω από τα δύο τρίτα της Κρατικής Δούμας ψήφισαν για την παραπομπή του Γέλτσιν. Και σίγουρα άλλαξε τον ρου της ιστορίας. Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας υποστήριξε επίσης την παραπομπή κατά πλειοψηφία. Και ο Μαξίμ Πριμάκοφ έγινε εν ενεργεία πρόεδρος. Αν και αποπέμφθηκε, το συνταγματικό δικαστήριο το ακύρωσε - με το επιχείρημα ότι ο Γέλτσιν ήταν ανεπαρκής τη στιγμή της υπογραφής του διατάγματος.
  Έτσι, η εξουσία έχει αλλάξει στη Ρωσία. Στις πρόωρες προεδρικές εκλογές το φθινόπωρο του 1999, κέρδισε ο Μαξίμ Πριμάκοφ. Και ο δήμαρχος της Μόσχας Λουζκόφ έγινε πρωθυπουργός.
  Ο πόλεμος με την Τσετσενία αποφεύχθηκε. Όμως ένας εμφύλιος ξέσπασε στην ίδια την Τσετσενία. Από τη μια πλευρά, ο Maskhadov είναι ένας νόμιμος πρόεδρος. Από την άλλη ο Μπασάεφ και ο Ραντούεφ και οι Ουαχαμπίτες.
  Η Ρωσία στήριξε τον Μασκάντοφ με όπλα και χρήματα. Τελικά, ο Maskhadov κέρδισε.
  Μετά από αυτό, η Τσετσενία διεξήγαγε δημοψήφισμα και επέστρεψε στη Ρωσία.
  Ο Maxim Primakov ήταν στην εξουσία για δύο θητείες οκτώ ετών και το 2007 παρέδωσε την εξουσία στον Yuri Luzhkov. Ο οποίος κυβέρνησε επίσης για δύο θητείες, μέχρι το 2015. Όταν ο ήδη πρώην δήμαρχος της Μόσχας θεώρησε τον εαυτό του πολύ μεγάλο, και ο πρόεδρος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γκενάντι Ζιουγκάνοφ έγινε ο νέος πρόεδρος.
  Όμως αυτός ο ηγεμόνας, παρά την προχωρημένη ηλικία του, αγαπούσε υπερβολικά την εξουσία.
  Και το πήρε, και επανέφερε τις προθεσμίες του. Αλλά το 2022, ο πόλεμος ξεκίνησε με την εισβολή των Ταλιμπάν στο Τατζικιστάν. Και αυτή ήταν μια νέα μάχη.
  Ωστόσο, χρησιμοποιώντας διοικητικούς πόρους και παραποιώντας τις εκλογές, ο Zyuganov πέρασε σε μια τρίτη θητεία.
  Ο Γκάρι Κασπάροφ και ο Αλεξέι Ναβάλνι ξεσήκωσαν ένα μεγάλο κύμα αναταραχής εναντίον των κομμουνιστών.
  Υπήρξαν μαζικές διαμαρτυρίες. Υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ λαού και αστυνομίας, χρησιμοποιήθηκαν χειροβομβίδες, δακρυγόνα, ρόπαλα και σφαίρες από καουτσούκ. Στο τέλος έφτασε μέχρι και στο σουτ. Και μια σειρά από σφαγές.
  Το 2025, τελικά ξέσπασε ένα μεγάλης κλίμακας Μαϊντάν και ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ ανατράπηκε.
  Ο Γκάρι Κασπάροφ έγινε ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας και ο Αλεξέι Ναβάλνι έγινε πρωθυπουργός. Έτσι άνοιξε μια νέα εποχή στην παγκόσμια πολιτική...
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρέμεινε ένας ελάχιστα γνωστός και ήσυχος αξιωματούχος της κυβέρνησης Γέλτσιν. Το μόνο πράγμα που του πιστώθηκε:
  Δεν επέτρεψε στον Γέλτσιν να πραγματοποιήσει στρατιωτικό πραξικόπημα μετά την παραπομπή. Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Γιέλτσιν, μετά από πέντε καρδιακές προσβολές, δεν ήθελε πλέον να πολεμήσει για την εξουσία.
  Ο Γκάρι Κασπάροφ, στο ρόλο του ως Προέδρου της Ρωσίας, υποσχέθηκε να ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και να απέσυρε τα ρωσικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν.
  Μια νέα εποχή στην πολιτική έχει ξεκινήσει, μετά από ένα τέταρτο του αιώνα οιονεί κομμουνιστικής διακυβέρνησης.
  
  
  ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΣΑΜΟΥΡΑΙ
  Η Μάχη του Μίντγουεϊ έπρεπε ούτως ή άλλως να κερδηθεί από την Ιαπωνία. Αλλά δεν είναι γεγονός ότι οι σαμουράι θα ανοίξουν δεύτερο μέτωπο σε αυτή την παραλλαγή. Και έτσι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει λίγο διαφορετικά. Ας πούμε ότι το Στάλινγκραντ πέρασε όπως στην πραγματική ιστορία. Και τίποτα δεν έχει αλλάξει πολύ. Οι Βρετανοί πραγματοποίησαν την επιχείρηση Torch χωρίς αμερικανικά στρατεύματα. Ο Ρόμελ είναι σπασμένος. Είναι αλήθεια ότι η προσγείωση στο Μαρόκο δεν πραγματοποιήθηκε. Οι Γερμανοί, έχοντας μεταφέρει ορισμένες δυνάμεις από την Ευρώπη, κατάφεραν να σταματήσουν τη βρετανική επίθεση. Ο Μοντγκόμερι, έπεσε πάνω σε πεισματική αντίσταση, σταμάτησε. Οι Γερμανοί κράτησαν τη γραμμή για κάποιο διάστημα. Στη συνέχεια άρχισαν να μεταφέρουν επιπλέον δυνάμεις στην Αφρική. Ο Ρόμελ εξαπέλυσε αντεπίθεση, πιέζοντας ελαφρά τους Βρετανούς, αλλά ο Μοντγκόμερι υποχώρησε σε αμυντική γραμμή στη Λιβύη. Το μπροστινό μέρος έχει σταθεροποιηθεί. Τον Ιούλιο του σαράντα τρίτου έτους, οι Ναζί προσπάθησαν να σπάσουν τις σοβιετικές άμυνες στο Kursk Bulge. Από τότε που οι Ιάπωνες κατέλαβαν τα νησιά της Χαβάης, οι Αμερικανοί σχεδόν σταμάτησαν τις αεροπορικές επιδρομές σε γερμανικές πόλεις και εργοστάσια. Αυτό επέτρεψε στους Γερμανούς να παράγουν μερικά ακόμη τανκς, ειδικά Tigers και Panthers. Τετρακόσια περισσότερα οχήματα συμμετείχαν στο Kursk Bulge, καθώς και πιο σημαντικές αεροπορικές δυνάμεις. Επιπλέον, ο Χίτλερ μετέφερε επιπλέον έξι μεραρχίες πεζικού από τη Γαλλία και αφαίρεσε μερικά από τα όπλα από το Τείχος του Ατλαντικού. Αυτό ενίσχυσε τον γερμανικό όμιλο. Η επίθεση ξεκίνησε περίπου όπως στην πραγματική ιστορία, αλλά επειδή οι Ναζί ήταν κάπως πιο δυνατοί, πέτυχαν μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να κλείσει το δαχτυλίδι γύρω από τη σοβιετική ομάδα. Αν και η ίδια η επίθεση Fritz διήρκεσε είκοσι ημέρες και τελείωσε μόλις στις 25 Ιουλίου. Τότε οι σοβιετικές μονάδες ξεκίνησαν μια αντεπίθεση. Και η μάχη κράτησε περισσότερο. Οι Γερμανοί στην Αφρική ήταν σε άμυνα. Δεν χρειάστηκε να ξοδέψουν την ενέργειά τους στην Ιταλία και περισσότερος εξοπλισμός παραδόθηκε στο μέτωπο, έτσι οι βομβαρδισμοί χωρίς τους Αμερικανούς ήταν πολλές φορές πιο αδύναμοι. Η Ιαπωνία συνέχισε να κερδίζει. Έτσι η αμερικανική διοίκηση έκανε ολοένα και περισσότερα λάθη και βιάζονταν πάρα πολύ να ανακαταλάβουν το λιμάνι του Περού. Αυτό οδήγησε στην επικρατούσα άποψη - η Αμερική δεν χρειάζεται την Ευρώπη. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτό, τα γερμανικά υποβρύχια ουσιαστικά σταμάτησαν να επιτίθενται σε αμερικανικά πλοία. Ο Κόκκινος Στρατός, επομένως, μόνο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου κατέλαβε το Orel και το Belgorod, έχοντας υποστεί τεράστιες απώλειες. Και σταμάτησε προσωρινά την προώθηση. Ωστόσο, δεν υπήρχε ακόμη λόγος πανικού. Ακολούθησε ένα βροχερό φθινόπωρο και ακολούθησε χειμώνας. Και πρέπει να έρθουν νέες νίκες του Κόκκινου Στρατού. Αντιλαμβανόμενος αυτό, ο Χίτλερ πρόσφερε στον Στάλιν ανακωχή. Όπως, ας κάνουμε ένα διάλειμμα!
  Πόσοι από τους άντρες μας σκοτώθηκαν κατά την τελευταία μάχη; Η ΕΣΣΔ και το Τρίτο Ράιχ πολέμησαν για τρεις μήνες. Οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού ήταν μεγαλύτερες από ό,τι στην πραγματική ιστορία και η Βέρμαχτ δεν ήταν λιγότερες. Και οι δύο πλευρές αιμορραγήθηκαν. Αλλά οι Ναζί αύξησαν την παραγωγή εξοπλισμού, μπόρεσαν να ανακάμψουν κάπως. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα τανκς το ποσοστό των απωλειών ήταν υπέρ των Ναζί και δεδομένου ότι η απελευθέρωσή τους αποδείχθηκε μεγαλύτερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία, οι Γερμανοί αναπλήρωσαν τη ζημιά τους. Στις αμυντικές μάχες, ο Πάνθηρας αποδείχθηκε καλό τανκ. Το μακρόκαννο, γρήγορο όπλο του, με εξαιρετική οπτική για την εποχή του, ήταν επίσης ικανό να καταστρέψει σοβιετικά τανκς. Επιπλέον, τριάντα τέσσερα δεν διείσδυσαν στους Πάνθηρες, τις Τίγρες, τους Φερδινάνδους στο μέτωπο και υπήρχαν ακόμη πολύ λίγα βαριά τανκς για να επηρεάσουν την πορεία των μαχών. Ο Στάλιν απέρριψε μια ανακωχή με τη Γερμανία. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα επανέλαβαν την επίθεσή τους εναντίον του Χάρκοβο και του Σμολένσκ. Οι Γερμανοί αντιστάθηκαν πολύ πεισματικά. Είχαν ισχυρή άμυνα, ειδικά στο κέντρο, και γενικά περίμεναν την προέλαση των σοβιετικών μονάδων σε αυτές ακριβώς τις κατευθύνσεις. Παραδόξως, αλλά σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία, μια μεγαλύτερη ποσότητα εξοπλισμού, ειδικά αεροσκάφη και τανκς, επέτρεψε στους Γερμανούς να αντισταθούν πολύ πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, έχοντας περισσότερες εφεδρείες, οι Ναζί έδρασαν πιο ήρεμα, δεν βιάστηκαν κατά τη διάρκεια της σοβιετικής επίθεσης, κατά μήκος των μετώπων, αλλά οδήγησαν τις εφεδρείες με μεγαλύτερη συνέπεια και βασίστηκαν σε πιο προχωρημένες και σε βάθος άμυνα. Μερικές ντουζίνες επιπλέον μεραρχίες, που σώθηκαν λόγω της έλλειψης ιταλικού μετώπου, και στην Αφρική, το Μοντγκόμερι δεν βιαζόταν και οι Γερμανοί δεν κουνούσαν τη βάρκα. Η ένταση του πολέμου με τη Βρετανία έπεσε κατακόρυφα. Δεν έγινε ακόμη λόγος για ξεχωριστή ειρήνη, αλλά προφανώς ο Τσόρτσιλ επιβράδυνε τους βομβαρδισμούς, προφανώς υπολογίζοντας στο γεγονός ότι η ΕΣΣΔ και το Τρίτο Ράιχ εξαντλήθηκαν ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο. Η απελευθέρωση όπλων από τη Γερμανία και τους δορυφόρους αποδείχθηκε ότι ήταν σχεδόν ένα τρίτο υψηλότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Αυτό κατέστησε δυνατό να μπαλωθούν τρύπες και, βασιζόμενοι σε πυκνές άμυνες, να αντισταθούν σχετικά επιτυχώς. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι η σοβιετική διοίκηση βρισκόταν σε επίθεση, όπου τους περίμεναν ήδη οι Fritz και κατάφεραν να εγκατασταθούν στην άμυνα. Ως αποτέλεσμα, η ίδια η προέλαση ήταν εξαιρετικά αργή και κόστισε μεγάλες απώλειες. Ο πόλεμος άρχισε να μοιάζει με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η άμυνα αποδείχθηκε ισχυρότερη από την επίθεση, η επιθετική πλευρά έχασε περισσότερα και η πρώτη γραμμή έγινε ανενεργή ως αποτέλεσμα. Τα σοβιετικά στρατεύματα προχωρούσαν κατά μέσο όρο ένα έως δύο χιλιόμετρα την ημέρα, επιτρέποντας στους Γερμανούς να αποκτήσουν βάση, αλλά νέες θέσεις και να διατηρήσουν την άμυνα. Δεν κατέστη δυνατή η είσοδος στον επιχειρησιακό χώρο. Το Χάρκοβο, ωστόσο, καταλήφθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου μετά από σκληρές αστικές μάχες. Οι Γερμανοί αύξησαν την παραγωγή της αεροπορίας. Το Focke-Wulf και το ME-309 αντιστάθηκαν με επιτυχία στα ασθενέστερα σοβιετικά μαχητικά. Ιδιαίτερα επικίνδυνο ήταν το ME-309 με επτά θέσεις όπλων και μεγάλη ταχύτητα. Και το Focke-Wulf με πανοπλία και καλή προστασία είναι μια ανθεκτική μηχανή με έξι αεροβόλα. Η παρουσία οχημάτων με τέτοια όπλα, φυσικά, οδήγησε στο γεγονός ότι οι Ναζί απέκτησαν πλεονέκτημα στον αέρα. Η χειρότερη ικανότητα ελιγμών αντισταθμίστηκε από την υψηλή ταχύτητα κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης, η οποία κατέστησε δυνατή τη διαφυγή κατά την είσοδο στην ουρά και ο ισχυρός οπλισμός κατέστησε δυνατή την κατάρριψη του αεροσκάφους από την πρώτη προσέγγιση. Επιπλέον, οι Γερμανοί ανέπτυξαν ειδικές τακτικές για μάχη με σοβιετικά οχήματα προκειμένου να χρησιμοποιήσουν ισχυρότερα όπλα και γερμανικά αεροσκάφη υψηλής ταχύτητας. Το νεότερο βομβαρδιστικό Yu-288 εμφανίστηκε επίσης πολύ καλά. Αυτό το μηχάνημα είναι ταυτόχρονα γρήγορο και φέρει μεγάλο φορτίο βόμβας.
  Το Focke-Wulf αποδείχθηκε ισχυρό βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής, ανώτερο από κάθε άποψη του PE-2. Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα είχαν εξαντληθεί και αναγκάστηκαν να σταματήσουν λόγω τεράστιων απωλειών. Ενώ οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να κρατούν το Σμολένσκ και μέρος της αριστερής όχθης της Ουκρανίας. Και αυτό που είναι πιο σημαντικό - κοιτάσματα βωξίτη και κράματα. Οι απώλειες των σοβιετικών στρατευμάτων στα τανκς αποδείχθηκαν τόσο απτές που ο Mainstein ξεκίνησε μια αντεπίθεση και κατάφερε ακόμη και να ανακαταλάβει το Kharkov και να σχηματίσει ένα καζάνι για τα σοβιετικά στρατεύματα. Αλλά τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο, τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν αντεπιθέσεις και μπόρεσαν να ανακαταλάβουν ξανά το πολύπαθο Χάρκοβο. Αλλά μέχρι τον Μάρτιο, ο Κόκκινος Στρατός είχε εξαντληθεί και αναγκάστηκε να αναστείλει την επίθεση. Έγινε μια παύση... Και οι δύο πλευρές υπέστησαν πάρα πολλές απώλειες. Επιπλέον, ο Στάλιν ήθελε να αναπληρώσει τον στρατό του με ισχυρότερα και πιο προηγμένα άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί αναπλήρωσαν επίσης με πιο προηγμένο και ισχυρό "Panther" -2 και "Tiger" -2. Ο Στάλιν υπολόγιζε επίσης στα πιο εξελιγμένα LA-7 και Yak-3. Όμως οι Γερμανοί, ως απάντηση, εκτόξευσαν την τελευταία τροποποίηση του TA-152 αντί του Focke-Wulf και αυτό που είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο είναι το τζετ ME-262. Το τελευταίο αεροσκάφος από πλευράς ταχύτητας, θωράκισης και οπλισμού δεν είχε κανένα αντίστοιχο. Η αλήθεια ήταν πιο ακριβή, και ήταν πιο εντάσεως εργασίας στην παραγωγή. Αλλά από την άλλη, οι Γερμανοί δημιούργησαν και το HE-162, το οποίο είναι φθηνό, ευέλικτο, σχετικά εύκολο στην κατασκευή και επίσης αντιδραστικό. Ο Στάλιν δεν έχει κερδίσει ακόμη τον τεχνικό διαγωνισμό. Η Βρετανία πολέμησε τον πόλεμο εξαιρετικά παθητικά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να πάρουν την πρωτοβουλία των Ιάπωνων. Στις 25 Ιουνίου, έχοντας συσσωρεύσει δύναμη, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε στην επίθεση στο κέντρο. Στην αρχή, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να διεισδύσουν στις άμυνες, αλλά στη συνέχεια ενεπλάκησαν στις μάχες για το Σμολένσκ. Ένα τυπικό λάθος των κόκκινων στρατηγών είναι να πάρουν πόλεις μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Και προσπαθήστε, πάρτε μια καλά οχυρωμένη πόλη, με ισχυρή φρουρά και άμυνα. Η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων τέλειωσε όταν οι Γερμανοί μετέφεραν πρόσθετες δυνάμεις και άρχισαν να αντεπιτίθενται. Οι μάχες και πάλι, όπως και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, έγιναν θέσεις και πολύ παχύρρευστοι. Ο Χίτλερ έδειξε ασυνήθιστη προσοχή. Ίσως βασιζόταν σε ένα θαυματουργό όπλο και στις τελευταίες τεχνικές εξελίξεις και επομένως δεν βιαζόταν. Μάλλον έπαιξε ρόλο και η επιθυμία να σωθεί το άριο αίμα, που οι Γερμανοί είχαν ήδη χάσει πολύ. Ναι, και η άμυνα των ναζιστικών τανκς είναι πολύ πιο αποτελεσματική, ειδικά το σπασμένο "Τίγρη" -2.
  Οι μάχες στο κέντρο κράτησαν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου. Ο Στάλιν έδειξε πείσμα, θέλοντας να αναπτύξει την επιτυχία. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, βρήκα ένα δρεπάνι σε μια πέτρα. Οι απώλειες των σοβιετικών στρατευμάτων ήταν τεράστιες. Οι Γερμανοί, όντας η αμυνόμενη πλευρά, έχασαν ελαφρώς λιγότερο. Το Panther-2 αποδείχθηκε καλό τανκ. Αυτό το όχημα ήταν αρκετά καλά προστατευμένο στο μέτωπο και είχε εξαιρετικό όπλο διάτρησης και ταυτόχρονα αξιοπρεπείς οδηγικές επιδόσεις. Ξεπέρασε αισθητά το T-34-85 όσον αφορά την ισχύ του όπλου, την μετωπική προστασία και δεν ήταν κατώτερο σε ταχύτητα και ευελιξία. Ακόμη και για το IS-2, η γερμανική μηχανή είναι ένας επικίνδυνος εχθρός, που χτυπά σε μεγάλη απόσταση. Λόγω συχνών βλαβών, ίσων όπλων, μόνο ενός μικρού πλεονεκτήματος στην άμυνα, ο King Tiger δεν ήταν στον καλύτερο λογαριασμό. Μια βαρύτερη τροποποίηση του "Πάνθηρα" -2 πρόλαβε τον "Τίγρη" -2 στην άμυνα και ξεπέρασε σε οδηγικές επιδόσεις. Σύντομα οι Γερμανοί ενοποίησαν την παραγωγή σχεδόν αποκλειστικά στο "Panther" -2 βάρους πενήντα ενός τόνων με κινητήρα 900 ίππων. Αυτό το τανκ λίγο πολύ ταίριαζε στον στρατό. Ο Κόκκινος Στρατός δεν πέτυχε τη νίκη και σταμάτησε την προέλαση. Ήρθε ο χειμώνας. Οι Γερμανοί είχαν άρματα μάχης της σειράς "Ε", και νέα αεριωθούμενα αεροσκάφη. Υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. Η Βρετανία παρέμεινε παθητική, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν κάτι εναντίον της Ιαπωνίας. Ο Στάλιν, βλέποντας ότι ενώ η ΕΣΣΔ έπαιζε τον ρόλο του κανονιοτροφείου, δέχτηκε, και μάλιστα πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή. Όπως, ας στραφούν οι Ναζί στη Δύση, και οι καπιταλιστές βρίσκονται σε πόλεμο. Ο υπολογισμός του αρχηγού ήταν ύπουλος και απλός. Ο Χίτλερ συμφώνησε με αυτή τη στροφή. Και τώρα, τον Φεβρουάριο του σαράντα πέμπτου έτους, τα γερμανικά στρατεύματα προχώρησαν στην επίθεση στη Λιβύη. Και εκεί είχαν επιτυχία. Στις μάχες, αποδείχθηκε ότι τα γερμανικά τανκς ήταν ανώτερα από τα αγγλικά και τα αεριωθούμενα αεροσκάφη ήταν εντελώς εκτός ανταγωνισμού. Οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη μπει στη μάχη. Στις μάχες, τον κύριο ρόλο έπαιξαν τα Panther-2 και E-100, καθώς και η τροποποίηση του Tiger-2 με μικρό πυργίσκο και παχύτερη πανοπλία με ισχυρό κινητήρα. Το αγγλικό "Churchill" δεν είναι κακό στην πανοπλία, αλλά μάλλον αδύναμο σε οπλισμό. Ο "Κρόμγουελ" δεν τραβάει καθόλου. Και το Challenger, το μόνο όρθιο τανκ, δεν είναι στη μαζική σειρά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η ποιότητα των στρατευμάτων. Οι Γερμανοί, έχοντας περάσει τη δοκιμασία του πυρός και του σιδήρου στο ανατολικό μέτωπο, είναι πολύ πιο έτοιμοι για μάχη από τα βρετανικά στρατεύματα. Ειδικά τα αποικιακά τμήματα. Και οι γερμανικές μονάδες προχώρησαν στην επίθεση. Τον Μάρτιο η Αίγυπτος καταλήφθηκε. Και μετά οι Γερμανοί μπήκαν στη Μέση Ανατολή, κατέλαβαν το Ιράκ, το Κουβέιτ και μετά τη Σαουδική Αραβία. Ο Χίτλερ δεν θα ήταν εναντίον της μετάβασης στην Ινδία, μέσω του Ιράν, αλλά ο Στάλιν, του οποίου τα στρατεύματα βρίσκονταν ακόμη στο Ιράν, δεν συμφώνησε. Οι Γερμανοί προχώρησαν στην επίθεση, προχωρώντας μέσω του Σουδάν. Και πιο πέρα στην Αιθιοπία και τη Σομαλία. Και από εκεί στον ισημερινό. Περίπου εβδομήντα μεραρχίες της Βέρμαχτ συμμετείχαν στην επίθεση. Και η Βρετανία δεν είχε τέτοιες δυνάμεις για να αντιταχθεί στο Τρίτο Ράιχ. Οι Γερμανοί κατέλαβαν και το Γιβραλτάρ. Η επίθεση αποδείχθηκε παροδική και σχεδόν αστραπιαία. Στην επίθεση συμμετείχαν και αεροσκάφη τζετ, καθώς και ελικόπτερα. Η Αφρική κινδύνευε με ολική απώλεια από τη Βρετανία. Αλλά ο Στάλιν δεν είναι τόσο απλό.
  Η αποχώρηση της Βρετανίας από τον πόλεμο είναι πολύ επικίνδυνη για την ΕΣΣΔ. Και ο Κόκκινος Στρατός πήγε στην επίθεση τον Ιούνιο του 1945. Τα εξασθενημένα γερμανικά στρατεύματα στα ανατολικά δεν άντεξαν και υπέκυψαν στις πιέσεις. Οι Ναζί, μη μπορώντας να το αντέξουν, κύλησαν προς τα δυτικά. Ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να απελευθερώσει το Σμολένσκ του Κιέβου και μπήκε στη Λευκορωσία. Έχοντας μεταφέρει πρόσθετες δυνάμεις από την Αφρική, οι Γερμανοί με μεγάλη δυσκολία μπόρεσαν να σταματήσουν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων. Στις μάχες συμμετείχαν τα νέα γερμανικά τανκς της σειράς Ε-50, που δεν είχαν όμοια. Επιπλέον, οι Ναζί κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή από την Τουρκία. Και η ίδια η Τουρκία, υπό την πίεση της Γερμανίας, επιτέθηκε στη Σοβιετική Ένωση. Έτσι, η κατάσταση έγινε και πάλι πιο περίπλοκη. Το πρόβλημα ήταν ότι το T-54 δεν είχε εισέλθει ακόμη στη σειρά και το T-34-85 ήταν ήδη ξεπερασμένο με φόντο τη σειρά E και ακόμη και το Panther-2. Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα εξακολουθούσαν να χτυπούν, αλλά δεν μπορούσαν να επιτύχουν σημαντική επιτυχία. Επιπλέον, οι ντίσκο άρχισαν να συμμετέχουν στις μάχες... Το μόνο που έγινε καλύτερο ήταν η επιτυχία των Αμερικανών εναντίον της Ιαπωνίας. Τελικά, οι Γιάνκηδες κατάφεραν να ανακαταλάβουν το λιμάνι του Περού και η πρωτοβουλία στον Ειρηνικό Ωκεανό άρχισε να περνά στην πλευρά της Αμερικής. Αλλά, δυστυχώς, η βοήθεια των ΗΠΑ μπορεί να είναι πολύ αργά. Την άνοιξη του 1946, οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημα των αρμάτων Ε έναντι των τριάντα τεσσάρων, πέρασαν στην επίθεση. Τα σοβιετικά στρατεύματα, σκληραγωγημένα από τις μάχες, αντιστάθηκαν πολύ πεισματικά. Ο Κόκκινος Στρατός ήταν ηρωικός και βαριά εφοδιασμένος με πυροβολικό. Ειδικά τα αντιαρματικά πυροβόλα των 100 χλστ. Και έσκαψε. Οι Γερμανοί κατάφεραν να πάρουν πίσω το Κίεβο και να σπρώξουν τον Κόκκινο Στρατό πίσω πέρα από τον Δνείπερο. Αλλά ήταν πάνω σε αυτό το υδάτινο φράγμα που τα σοβιετικά στρατεύματα έχτισαν μια αδιαπέραστη άμυνα. Οι Γερμανοί πολέμησαν όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, αλλά δεν μπορούσαν να σπάσουν τα σοβιετικά στρατεύματα. Μόνο που κατάφεραν να μπλοκάρουν ξανά το Λένινγκραντ. Αλλά οι Ναζί δεν κατέλαβαν την ίδια την πόλη. Ο χειμώνας πέρασε σε μια ανταλλαγή χτυπημάτων. Οι Αμερικανοί προχωρούσαν αργά στον Ειρηνικό Ωκεανό και μέχρι στιγμής δεν έχουν χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Την άνοιξη οι Γερμανοί προσπάθησαν και πάλι να προχωρήσουν. Χρησιμοποιούσαν τις δεξαμενές της σειράς "Ε", τις τελευταίες μηχανές βάρους εβδομήντα τόνων. Η ΕΣΣΔ κυκλοφόρησε το IS-7, ικανό να αντισταθεί στους μαστόδοντες. Άρχισαν να εμφανίζονται και μεσαία άρματα μάχης T-54. Η Βρετανία επίσης εντάθηκε, εξαπολύοντας επίθεση στην Ισημερινή Αφρική. Εδώ βοήθησαν και οι αμερικανικές μονάδες εδάφους. Για τον πόλεμο στον Ειρηνικό, οι Αμερικανοί δεν χρειάζονταν πολλά στρατεύματα και τανκς. Άρχισαν λοιπόν να αποσπούν τους Ναζί από την Αφρική. Τώρα οι σύμμαχοι κατάλαβαν ότι δεν θα ήταν δυνατό να καθίσουν έξω και ότι ο εχθρός έπρεπε να συντριβεί και να πιεστεί. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, οι ΗΠΑ και η Βρετανία κατάφεραν να ανακτήσουν ένα σημαντικό μέρος της Αφρικής, και μάλιστα έδιωξαν τους Γερμανούς από τη Σομαλία και την Αιθιοπία. Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν επίθεση εναντίον της Μόσχας, βαλτωμένοι σε μάχες θέσης. Το χειμώνα, ο Στάλιν χτύπησε την Τουρκία. Ο Κόκκινος Στρατός νίκησε τα οθωμανικά στρατεύματα και κατέλαβε το Καρς, το Ερζερούμ και το Τανρόγκ. Οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να μεταφέρουν σημαντικές δυνάμεις για να σώσουν τον σύμμαχο. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός, έχοντας χτυπήσει απροσδόκητα κοντά στο Λένινγκραντ, κέρδισε μια σημαντική νίκη εκεί. Ήρθε το 1948... Την άνοιξη οι Γερμανοί προσπάθησαν να προχωρήσουν ξανά. Κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο πυραμιδικό τανκ αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες βολής. Και με αυτό το μηχάνημα συνδέονταν μεγάλες ελπίδες. Η προώθηση ξεκίνησε τον Μάιο. Μετά από δύο μήνες επίμονων μαχών, οι Ναζί πλησίασαν το Σμολένσκ. Τα πυραμιδοειδή άρματα μάχης έδειξαν την μαχητική τους αποτελεσματικότητα, αλλά συχνά ανατινάχτηκαν από νάρκες. Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την πόλη και την περικύκλωσαν. Αλλά στην Αφρική, οι Σύμμαχοι πέτυχαν μεγάλες επιτυχίες, εκδιώκοντας τους Γερμανούς από την Αίγυπτο. Η Ιαπωνία ηττήθηκε επίσης, χάνοντας πολλά νησιά και τις Φιλιππίνες. Το φθινόπωρο, οι Γερμανοί προχώρησαν πιο ανατολικά, στο κέντρο, πλησιάζοντας ξανά το Λένινγκραντ. Η γερμανική αεροπορία εξακολουθούσε να είναι ισχυρότερη από τη σοβιετική, ειδικά σε ποιότητα. Αλλά στα τέλη του 1948, το MIG-15 άρχισε να φτάνει στο μέτωπο. Η σοβιετική μηχανή τζετ ήταν κατώτερη από τη γερμανική σε ταχύτητα και οπλισμό, αλλά ήταν πιο ευέλικτο. Οι Αμερικανοί βελτίωσαν επίσης τις επιδόσεις τους.
  Τον χειμώνα του 1949, τα σοβιετικά στρατεύματα απώθησαν τους Γερμανούς από το Λένινγκραντ και τους απώθησαν πίσω στο Σμολένσκ. Και οι Αμερικανοί μαζί με τους Βρετανούς έδιωξαν τους Ναζί από την Αφρική. Την άνοιξη του 1949 αποχώρησε και η Τουρκία από τον πόλεμο. Το Τρίτο Ράιχ έχασε επίσης τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής. Η θέση των Ναζί χειροτέρεψε. Δεν τόλμησαν να προχωρήσουν στα ανατολικά, αλλά κινήθηκαν σε σφιχτή άμυνα. Τα σοβιετικά στρατεύματα, χρησιμοποιώντας άρματα μάχης T-54 και IS-7, προσπάθησαν να σπάσουν τις άμυνες της Βέρμαχτ. Αλλά οι Ναζί κράτησαν σφιχτά το μπλοκ. Μια προσπάθεια απόβασης των Συμμάχων στην Ισπανία κατέληξε επίσης σε αποτυχία. Η επιχείρηση ήταν κάπως καλύτερη στη Σικελία, όπου, με τη βοήθεια της τοπικής μαφίας, επετεύχθη επιτυχία. Συμπληρώθηκε ήδη ο ενδέκατος χρόνος από την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Όλες οι χώρες είναι εξαιρετικά εξαντλημένες και εξαιρετικά κουρασμένες. Η παγκόσμια οικονομία ήταν υπερτεταμένη. Και όλοι ήθελαν να τελειώσουν τον αγώνα το συντομότερο δυνατό. Ιδιαίτερα αδυνατισμένοι Γερμανοί και Ρώσοι. Ο Στάλιν πρόσφερε στον Χίτλερ ειρήνη με τους όρους της μηδενικής επιλογής: επιστροφή στα προηγούμενα σύνορα και ανταλλαγή αιχμαλώτων - όλα για όλους! Αλλά ο Φύρερ συμφώνησε μόνο σε μια εκεχειρία, μη θέλοντας να εγκαταλείψει την κατεχόμενη περιοχή. Επιπλέον, οι εργασίες για τη δημιουργία ατομικής βόμβας είχαν ήδη ολοκληρωθεί στη Γερμανία και υπήρχαν ήδη διηπειρωτικοί πύραυλοι. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν την ατομική βόμβα. Αλλά ενώ φοβόντουσαν να χαλάσουν στην Ευρώπη. Και το έριξαν τον Δεκέμβριο του 1949 στην Ιαπωνία. Οι συνέπειες της καταστροφής ήταν τρομερές. Και ένας παρόμοιος υπαινιγμός στη Γερμανία έγινε κατανοητός. Ο Φύρερ απευθύνθηκε στο έθνος και πρότεινε να εξεταστεί το ζήτημα ενός αξιοπρεπούς κόσμου. Αλλά μετά άλλαξε γνώμη ... Ήρθε το νέο έτος 1950. Τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν μια νέα επίθεση στο μέτωπο. Η άμυνα των Γερμανών ήταν πολύ σφιχτή. Και οι σύμμαχοι προχώρησαν μέσω της Ιταλίας, όπου έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα, και απομάκρυναν τον Μουσολίνι. Αλλά τα πυραμιδικά γερμανικά τανκς ξεπερνούσαν αριθμητικά τα Patons και τα Challengers. Το αμερικανικό Paton, το οποίο δεν μπορούσε να διαπεράσει την πανοπλία ενός γερμανικού τανκ, ακόμη και από κοντινή απόσταση, ενέδωσε ιδιαίτερα σκληρά. Και οι σύμμαχοι άρχισαν να αιμορραγούν. Ναι, και οι άτρωτοι γερμανικοί δίσκοι προκάλεσαν τεράστια ζημιά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία. Προς το παρόν, η γερμανική αεροπορία διατηρούσε ποιοτική υπεροχή έναντι των Συμμάχων. Η καλοκαιρινή απόπειρα απόβασης στη Νορμανδία κατέληξε σε αποτυχία. Είναι αλήθεια ότι στα τέλη Αυγούστου, μετά τον πυρηνικό βομβαρδισμό, η Ιαπωνία συνθηκολόγησε. Η Δύση έχει λύσει τα χέρια της. Όμως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα, έτσι θα μπορούσαν να καλυφθούν από διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους του Τρίτου Ράιχ. Ο Κόκκινος Στρατός πλησίασε τον Δνείπερο στο κέντρο, αλλά και σταμάτησε. Οι δυνάμεις και των δύο πλευρών είχαν εξαντληθεί στα άκρα... Και τελικά, στις 25 Νοεμβρίου 1950, ο Τρούμαν πρόσφερε στον Χίτλερ ειρήνη, με όρους ισοτιμίας. Δηλαδή, η Ευρώπη παραμένει με το Τρίτο Ράιχ, με εξαίρεση τη Σικελία και ό,τι έχει απομείνει από την Ιταλία. Ο Στάλιν πάει για συμβιβασμό: τα σύνορα της ΕΣΣΔ το 1939. Δηλαδή οι Γερμανοί κινούνται λίγο πίσω, παραχωρούν εδάφη, παίρνοντας όμως κάποια αποκτήματα. Η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και άλλα περίεργα παραμένουν υπό γερμανικό έλεγχο, αλλά λαμβάνουν ένα ορισμένο βαθμό αυτονομίας. Δηλαδή σχηματίζεται κάτι σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Τρίτο Ράιχ τερματίζει τη γενοκτονία των Εβραίων και των Τσιγγάνων, αν και μπορεί να παραμείνουν ορισμένοι νομικοί περιορισμοί στα δικαιώματά τους. Οι εμπορικές σχέσεις αποκαθίστανται πλήρως. Οι χώρες αναλαμβάνουν να σέβονται την κυριαρχία των άλλων. Οι αποζημιώσεις δεν επιβάλλονται σε κανέναν. Οι κρατούμενοι ανταλλάσσονται για όλους. Ο Στάλιν και ο Χίτλερ ήταν τόσο κουρασμένοι που δέχτηκαν μια τέτοια πρόταση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν περισσότερα από άλλες, έτσι κατάφεραν να συμπεριλάβουν την Κίνα και την Ασία στη σφαίρα επιρροής τους. Και η Βρετανία μαζί με την Αμερική πήρε την Αφρική. Η Γερμανία έχει εξαντλήσει σοβαρά το ανθρώπινο δυναμικό. Σε αυτό, ο Φύρερ εισήγαγε επίσημα την πολυγαμία. Η ΕΣΣΔ έμεινε χωρίς εδαφικές εξαγορές που ελήφθησαν το τριακοστό ένατο, τεσσαρακοστό έτος. Και ήταν βαριά εξουθενωμένος.
  
  
  CARNISH PANTHER NUMBER TWO
  ΣΧΟΛΙΟ
  Όμορφα κορίτσια πολεμίστριες μπόρεσαν να μετατρέψουν τον Πάνθηρα σε ένα αριστούργημα κατασκευής τανκ. Και τώρα οι Γερμανοί έχουν σφίξει πλήρως τον Κόκκινο Στρατό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Τον Σεπτέμβριο του 1943, το πιο προηγμένο Panther-2 μπήκε στη σειρά. Αυτό το όχημα είχε το ίδιο πάχος θωράκισης και οπλισμού με το Tiger-2, αλλά ζύγιζε μόνο σαράντα τόνους. Ως αποτέλεσμα, η αντεπίθεση του Mainstein κέρδισε σε δύναμη και οι Γερμανοί μπόρεσαν να ρίξουν τον Κόκκινο Στρατό πέρα από τον Δνείπερο.
  Ο πόλεμος συνέχισε... Το χειμώνα, οι Φριτς άντεξαν κατά μήκος της πρώτης γραμμής και κράτησαν τον αποκλεισμό του Λένινγκραντ. Και την άνοιξη έριξαν νοκ άουτ τους συμμάχους από την Ιταλία. Τον Ιούνιο του 1944, μια απόπειρα επίθεσης και απόβασης στη Νορμανδία απέτυχε επίσης. Μόνο οι Σύμμαχοι έχασαν περισσότερους από 700.000 στρατιώτες και αξιωματικούς ως αιχμάλωτους.
  Στο κέντρο του Κόκκινου Στρατού απέτυχε να προχωρήσει στις 22 Ιουνίου 1944.
  Οι μάχες ήταν βάναυσες. Στις μάχες συμμετείχαν και τα κορίτσια.
  Το Panther-2 ήταν σχεδόν αδιαπέραστο στο μέτωπο, εξαιρετικό όπλο, και ταυτόχρονα αρκετά εύστροφο, ειδικά με νέο κινητήρα εννιακόσιας ίππους.
  Η Γκέρντα τσακώθηκε με μπικίνι και χρησιμοποίησε τα γυμνά δάχτυλά της.
  Η κοπέλα, πατώντας το κουμπί με τη γυμνή της φτέρνα, ούρλιαξε:
  - Θα είμαι ο πιο δυνατός!
  Στη συνέχεια πυροβόλησε πατώντας το κουμπί με την πρέσα και τη Σάρλοτ.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Ακροβατικά τανκ!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε, πατώντας το κουμπί με τη γλώσσα της και γρύλισε:
  - Για όμορφους άντρες!
  Η Μάγδα τράβηξε επίσης, χτυπώντας τον εχθρό, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και έτριξε:
  - Και για ακόμα πιο όμορφες γυναίκες!
  Και τα κορίτσια, πυροβολώντας από τα όπλα και χτυπώντας τα τριάντα τέσσερα, τραγούδησαν:
  - Φροντίστε τις γυναίκες, Φροντίστε τις γυναίκες,
  Γυναίκες προσοχή!
  Παιδιά για λεφτά, βιαστείτε!
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που εκπλήσσει με το ταμπεραμέντο και την ακρίβειά της.
  Εκτός από αυτό, υπάρχουν μερικές άλλες αποχρώσεις. Συγκεκριμένα, αντί για την FAA αυτών των πιο αποτελεσματικών πυραύλων, οι Γερμανοί βασίστηκαν στο πιο πρόσφατο και εξαιρετικά αποτελεσματικό αεροσκάφος πολλαπλών χρήσεων TA-152. Αυτό το όχημα είχε υψηλή ταχύτητα, καλή ικανότητα ελιγμών και ισχυρό οπλισμό με θωράκιση.
  Θα μπορούσε να είναι μαχητικό, αεροσκάφος επίθεσης και βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής. Η ταχύτητά του ήταν 760 χιλιόμετρα την ώρα και έξι αεροβόλα. Το πιο ισχυρό μονοθέσιο μαχητικό σε οπλισμό και μια πολύ ευκίνητη προπέλα. Για ένα αεροσκάφος επίθεσης και ένα βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής, η απόδοσή του είναι απλά εξαιρετική. Και τώρα το μηχάνημα αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό και οι πιλότοι είναι ψύχραιμοι σε αυτό: η Albina και η Alvina. Και είναι όμορφες ξανθιές απλά σούπερ.
  Η Αλμπίνα εκτοξεύτηκε από το αεροπλάνο της με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Είμαι ο καλύτερος!
  Και το Σοβιετικό Γιακ πέφτει αφήνοντας μια ουρά που καπνίζει.
  Πυροβολήθηκε με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων και του Alvin. Χτύπησε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο και έγραψε στο Twitter:
  - Για την πατρίδα των ελεφάντων!
  Και τα δύο κορίτσια γελούν. Ελαφρώς εκτεθειμένο στήθος. Θα εκθέσουν τα όμορφα βυζιά τους σαν υπερώριμες φράουλες.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής στο στήθος και τρύπησε την οροφή της δεξαμενής, μετά από την οποία έτριξε:
  - Άλλωστε, από την τάιγκα στις βρετανικές θάλασσες!
  Η Alvina χαστούκισε επίσης το σοβιετικό τανκ με μια ρουμπινιά θηλή στο στήθος και κελαηδούσε:
  - Το ξυπόλητο κορίτσι είναι το πιο δυνατό!
  Γι' αυτό δεν γίνεται να σπάσει κανείς την άμυνα. Και οι σύμμαχοι χτυπήθηκαν. Η παραγωγή αεριωθούμενων αεροσκαφών δεν είναι επικερδής. Είναι και πιο ακριβό και καταναλώνει περισσότερα καύσιμα και απαιτεί ειδική εκπαίδευση για πιλότους και νέες υποδομές.
  Οπότε είναι καλύτερα να βασίζεστε σε πιο προηγμένες βιδομηχανές. Και το TA-152 είναι ένα πολύ επιτυχημένο σχέδιο. Και οι πιλότοι είναι γενικά υπέρ κορίτσια!
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποκρούσουν τη σοβιετική επίθεση στο κέντρο και έσπασαν ακόμη και οι ίδιοι στο Σμολένσκ.
  Οι μάχες έδειξαν - "Πάνθηρας" -2 μηχανή, η οποία είναι πρακτικά απαράμιλλη. Και δεν μπορείς να την ελέγξεις. Και το φθινόπωρο εμφανίστηκε ο "Τίγρης" -3. Το νέο αυτοκίνητο, βάρους εβδομήντα τόνων, είχε μετωπική θωράκιση 250 mm και 170 mm κεκλιμένες πλευρές. Και κινητήρας 1200 ίππων.
  Και το "Tiger" -3 για τα σοβιετικά αυτοκίνητα είναι απλά θανατηφόρο. Το πυροβόλο του 105 χιλιοστών με μήκος κάννης 100-EL καταστρέφει τα σοβιετικά οχήματα από πέντε χιλιόμετρα.
  Ένα τέτοιο τανκ, φυσικά, είναι πολύ σκληρό για τα σοβιετικά όπλα. Ακόμη και στο IS-2.
  Οι Γερμανοί είχαν ήδη περικυκλώσει το Σμολένσκ και υπήρχε κίνδυνος για τη Μόσχα.
  Ήρθε ο χειμώνας και το χιόνι... Το Λένινγκραντ είναι ακόμα σε αποκλεισμό. Οι Γερμανοί βρίσκονται σε άμυνα και μαζεύουν δυνάμεις. Και ετοιμάστε νέα όπλα.
  Ειδικότερα ντίσκο. Που μπορεί να δώσει απόλυτη κυριαρχία στον αέρα.
  Οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στην Αφρική τον χειμώνα. Πήραν το Γιβραλτάρ και άρχισαν να προελαύνουν προς το Μαρόκο. Ο Φράνκο άφησε τα γερμανικά στρατεύματα να περάσουν μετά το τελεσίγραφο του Φύρερ.
  Ο Χίτλερ περίμενε να πάρει τη μαύρη ήπειρο και τους πόρους της. Τον Ιανουάριο, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο. Αλλά οι Φριτς ήταν έτοιμοι για αυτό. Και τα σοβιετικά στρατεύματα αντιμετώπισαν πεισματική αντίθεση. Επιπλέον, ο εχθρός είχε ήδη ένα καλύτερο τουφέκι από τους Ρώσους.
  Τον Απρίλιο, οι Γερμανοί προχωρούσαν ήδη και χτυπούσαν προς νότια κατεύθυνση.
  Κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Κόκκινο Στρατό. Και χρησιμοποιώντας νέα άρματα μάχης και ισχυρότερα αεροσκάφη.
  Ωστόσο, στις μάχες συμμετείχαν και βομβαρδιστικά αεροσκάφη Arado. Είναι αποτελεσματικά και γρήγορα. Και είναι δύσκολο να μπεις σε αυτά από αντιαεροπορικά όπλα και τα μαχητικά δεν μπορούν να προλάβουν τη διαφορά.
  Το υποτονικό χτύπημα των Γερμανών βοήθησε στην ανακατάληψη του Ντονμπάς και στην κατάληψη της αριστερής όχθης της Ουκρανίας. Οι Ναζί μάλιστα έφτασαν αμέσως στον Ντον. Αλλά και πάλι τους σταμάτησαν εκεί.
  Έγινε επίθεση στην Κριμαία. Ο Στάλιν ήταν σε πανικό. Οι Σύμμαχοι ήταν παθητικοί.
  Ναι, και η Ιαπωνία αντιστάθηκε πιο πεισματικά και αποτελεσματικά. Και οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να διαθέσουν πρόσθετες δυνάμεις εναντίον του Τρίτου Ράιχ.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν το φθινόπωρο του 1945 ένα ακόμη πιο τρομερό όπλο - δισκέτες. Αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι, χάρη στον στρωτό πίδακα, ήταν πρακτικά άτρωτοι στα φορητά όπλα. Και μπορούσαν να καταρρίψουν αεροπλάνα με το κύτος τους, αλλά οι ίδιοι δεν είχαν απώλειες.
  Δεν μπορείς να αντισταθείς στις ντίσκο στον αέρα.
  Εδώ η Γκρινέτα και η Εύα πετούν πάνω σε ένα πιατάκι. Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα κορίτσια με μπικίνι, και ξανθά με λεπτή μέση.
  Η Γκρινέτα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και το floppy laminar jet της κατέρριψε αμέσως μια ντουζίνα σοβιετική αεροσκάφος και τσίριξε:
  - Για τις τεχνολογίες μας!
  Η Εύα επίσης φούντωσε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κυκλοφόρησε ξανά ένα δολοφονικό πίδακα, πιέζοντας τους πάντες και ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, δημοσίευσε:
  - Για τις υψηλότερες τεχνολογίες στην αεροδυναμική!
  Και τα κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο.
  Αυτό είναι το βάπτισμα του πυρός...
  Λοιπόν, στη στρατηγική, ο εχθρός σε αυτήν την περίπτωση, το Τρίτο Ράιχ, εφάρμοσε κάποια τεχνογνωσία. Και τα στρατεύματά του πλησίαζαν ήδη τη Μόσχα, αν και έτρεξαν στη γραμμή άμυνας Mozhaisk.
  Το Fritz είχε ήδη βομβαρδιστικά χωρίς ουρά με κινητήρες τζετ. Και οι Ναζί έριξαν επιθετικά βόμβες σε τεράστιους αριθμούς. Μόνο η έναρξη του χειμώνα σταμάτησε την προέλαση του Fritz.
  Ο Στάλιν, για να κερδίσει χρόνο, πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή για τρία χρόνια.
  Ο Φύρερ συμφώνησε, αλλά με την επιφύλαξη της επιστροφής στη Γερμανία όλων των αιχμαλώτων πολέμου και της πληρωμής αποζημιώσεων σε πετρέλαιο, χρυσό και άλλες πρώτες ύλες.
  Ο Στάλιν αναγκάστηκε να συμφωνήσει. Και ο Χίτλερ αποφάσισε να έρθει σε βοήθεια της Ιαπωνίας. Και έστρεψε τις ορδές του στη Δύση.
  Πρώτα απ 'όλα, τα γερμανικά στρατεύματα προχώρησαν στην Αφρική. Το έτος 1946 πέρασε κάτω από τους θριάμβους των νέων νικών του Τρίτου Ράιχ. Πρώτα καταλήφθηκε η Μαύρη Ήπειρος.
  Εδώ το κύριο πρόβλημα δεν είναι τα εχθρικά στρατεύματα, αλλά οι μεγάλες αποστάσεις, οι εκτεταμένες επικοινωνίες, η έλλειψη δρόμων. Και αυτό είναι πραγματικά ένα τεράστιο πρόβλημα. Όμως οι Γερμανοί το έλυσαν.
  Πήραν ένα ελαφρύ αυτοκινούμενο όπλο Ε-25. Με βάρος είκοσι επτά τόνους, διέθετε πυροβόλο 71 EL 88 mm, και μετωπική θωράκιση 120 mm σε κλίσεις και 82 mm με κλίσεις κατά μήκος των πλευρών και κινητήρα με εννιακόσιους ίππους. Τέτοιο ήταν το επιθετικό αυτοκινούμενο όπλο.
  Και ταυτόχρονα, η οδηγική του απόδοση είναι εξαιρετική. Και ταχύτητα, και ευελιξία, και χαμηλή σιλουέτα, και εξαιρετική μετωπική θωράκιση, και ένα πυροβόλο που τρύπησε ακόμη και ένα τόσο καλά προστατευμένο τανκ όπως το Churchill από ενάμιση χιλιόμετρο.
  Η Αφρική έπεσε... Και οι Γερμανοί κατέλαβαν επίσης τη Μέση Ανατολή, το Ιράν και την Ινδία στα τέλη Σεπτεμβρίου και μπήκαν στη Βιρμανία.
  Η Βρετανία δέχτηκε συντριπτικά χτυπήματα από γερμανικά αεροσκάφη. Τον Νοέμβριο, ακριβώς την όγδοη επέτειο από το Putsch της Μπύρας, οι Ναζί αποβίβασαν στρατεύματα στη Βρετανία. Και αυτή ήταν η συντριπτική τους κίνηση.
  Στη μάχη συμμετείχε ολόκληρη μεραρχία SS, με ξυπόλητα κορίτσια. Και ήταν παρά το κρύο με ένα μόνο μπικίνι. Και οι γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες τους άστραψαν.
  Τα κορίτσια έτρεξαν κατά μήκος της ακτής. Έριξαν χειροβομβίδες με γυμνά, λαξευμένα πόδια και τραγούδησαν:
  - Ο ιερός πόλεμος θα είναι η νίκη μας,
  Θα συντρίψουμε την αυτοκρατορία του λιονταριού σε μια στιγμή...
  Είμαστε αετό κορίτσια με τα παιδιά και τους παππούδες μας,
  Αν χρειαστεί θα νικήσουμε την ανάγκη σαν κουτάβι!
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και σχεδόν γυμνά. Και πώς τέτοια κορίτσια ενεργούν στη φαντασία.
  Και επίσης οι ιπτάμενοι δίσκοι πιέζονται στον ουρανό. Η Γκρινέτα και η Εύα, με ένα στρωτό τζετ, γκρεμίζουν τις θέσεις του εχθρού, σπάζουν αποθήκες και κουτιά χαπιών και τρίβουν χαρακώματα με σίδερο.
  Η Γκρινέτα πάτησε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και, σπρώχνοντας τους Βρετανούς στρατιώτες, κελαηδούσε:
  - Ένας κακός ληστής σέρνεται πάνω από τους βράχους,
  Χτυπήστε τον με ναπάλμ!
  Η Εύα, επίσης, με τα γυμνά δάχτυλα των ευκίνητων ποδιών της, πάτησε τη σκανδάλη και τσίριξε:
  Δεν τους γλιτώνεις
  Σκότωσε όλα τα καθάρματα...
  Πώς να συνθλίψετε κοριούς -
  Χτυπήστε σαν κατσαρίδες!
  Εδώ είναι ένας ιπτάμενος δίσκος που ορμάει με ταχύτητα πέντε ήχου και ούτε ένα αντιαεροπορικό δεν μπορεί να τον κατεβάσει.
  Φυσικά και οι πιλότοι Albina και Alvina είναι όμορφες ξανθιές, απλά σούπερ.
  Η Αλμπίνα πάτησε το μοχλό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και εκτόξευσε εναέριες οβίδες, καταρρίπτοντας δώδεκα αεροπλάνα ταυτόχρονα.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Δόξα στα όμορφα κορίτσια!
  Η Alvina χρησιμοποίησε επίσης ένα γυμνό τακούνι, και αφού κυκλοφόρησε τα δώρα του καταστροφικού θανάτου και έκοψε μια ντουζίνα αυτοκίνητα, φώναξε:
  - Και δόξα στις ηρωίδες!
  Αυτά είναι τα κορίτσια μέσα τους μια τέτοια άφθαρτη φλόγα καίει. Είναι εκπληκτικά όμορφα. Και ξανθιές. Και η μέση λεπτή, και τα πιάτα της πρέσας είναι σαν σοκολάτες.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - απλώς οι ανώτερες υπερτάξεις πολεμιστές. Και κανείς δεν θα σταθεί ποτέ απέναντί τους.
  Κατέρριψαν περισσότερα από χίλια αεροσκάφη το καθένα, για τα οποία έλαβαν ειδικά βραβεία: το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια!
  Φυσικά, η Βρετανία δεν μπορούσε να αντισταθεί σε έναν τέτοιο στρατό. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Λονδίνο, η Gerda και το πλήρωμά της ήταν στο τανκ Tiger-4. Αυτό το αυτοκίνητο ήταν πέντε τόνους ελαφρύτερο, αλλά με κινητήρα αεριοστροβίλου 1500 ίππων. Και το τανκ τους ήταν σχεδόν άτρωτο.
  Και οι γωνίες κλίσης της πανοπλίας σε αυτό έγιναν ακόμη μεγαλύτερες. Και η ποιότητα των προστατευτικών φύλλων έχει αυξηθεί.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τρύπησε το αγγλικό οβιδοβόλο και τσίριξε:
  - Δόξα στην πατρίδα των ελεφάντων!
  Η Charlotte χτύπησε επίσης τον εχθρό με τα πολύ όμορφα και σέξι πόδια της και φώναξε:
  - Ναι, είμαστε η πατρίδα των ελεφάντων!
  Η Χριστίνα πήρε και έβγαλε το σουτιέν της. Και αποκάλυψε τις κόκκινες θηλές του στήθους της και τις κίνησε.
  Μετά από αυτό, τα φραουλένια στήθη της πάτησαν το κουμπί του joystick και τα δώρα θανάτου από πολυβόλα έπεσαν βροχή.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Ω, Moska ξέρεις ότι είναι δυνατή,
  Αιχμαλωτίζει ένα πιόνι και έναν επίσκοπο!
  Η Μάγδα χτύπησε επίσης και, χρησιμοποιώντας επίσης τις ρουμπινί θηλές του γεμάτου, μαυρισμένου στήθους της, βρυχήθηκε:
  - Καρδιά μου, καρδιά καλού κοριτσιού!
  Και όλη η αγγλική μπαταρία πέταξε αμέσως στον αέρα.
  Οι Βρετανοί έπαθαν σοκ. Όταν το Λονδίνο συνθηκολόγησε, οι στρατιώτες έπεσαν στα γόνατα και φίλησαν τα γυμνά, λαξευμένα, κρύα-κόκκινα πόδια των κοριτσιών.
  Και στρατιώτες, αξιωματικοί και στρατηγοί έγλειφαν τις γυμνές και στρογγυλές φτέρνες τους με τη γλώσσα τους.
  Αυτή είναι η νίκη του Τρίτου Ράιχ. Και ο Κανίβαλος με κεφαλαίο γράμμα -ο Αδόλφος Χίτλερ κατάφερε να κάνει ό,τι δεν κατάφερε ο Ναπολέων - παρέλαση στο Λονδίνο.
  Τώρα το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία έπρεπε να νικήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και δεν είναι εύκολο.
  Η Αμερική έχει κολοσσιαίους πόρους και μια εξαιρετικά ανεπτυγμένη οικονομία, και υπάρχουν πολλές δυνάμεις. Ο πληθυσμός είναι μεγάλος. Επιπλέον, ο χωρισμός από το Τρίτο Ράιχ από τον ωκεανό.
  Είναι δύσκολο να το αποκτήσεις... Οι Γερμανοί έχουν πλέον κολοσσιαίους πόρους και θαυματουργά όπλα.
  Το πρώτο χτύπημα είναι η επιχείρηση Ίκαρος και η κατάληψη της Ισλανδίας. Αυτή η περιοχή χρησιμοποιήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για τον βομβαρδισμό του Τρίτου Ράιχ. Τώρα οι ΗΠΑ δεν μπορούν να φτάσουν στην Ευρώπη με τα αυτοκίνητά τους.
  Ο Χίτλερ κατάφερε να καταλάβει την Ισλανδία ήδη από τον Δεκέμβριο του 1946. αιφνιδίασε τους Αμερικανούς.
  Αλλά, φυσικά, αυτό δεν είναι ακόμη νίκη.
  Ωστόσο, ο Φύρερ είχε τέτοιες φιλοδοξίες ... Πιο ψύχραιμος από τον Τζένγκις Χαν και τον Ναπολέοντα.
  Οι Γερμανοί γρήγορα και με επιταχυνόμενους ρυθμούς, χρησιμοποιώντας δύναμη σκλάβων, κατασκεύασαν στόλο. Και θωρηκτά, και αεροπλανοφόρα, και πολλά υποβρύχια. Ταυτόχρονα δημιουργήθηκε προγεφύρωμα στη Λατινική Αμερική. Πρώτα από όλα στην Αργεντινή με τον Perron, και μετά στη Βραζιλία, ότι η ηγεσία προσανατολιζόταν όλο και περισσότερο προς το Τρίτο Ράιχ.
  Οι Ιάπωνες άρχισαν επίσης να νικούν τις Ηνωμένες Πολιτείες και πήραν την πρωτοβουλία. Έχουν εξαιρετικά μαχητικά και δυνατούς πιλότους.
  Αλλά φυσικά η Αλμπίνα και η Αλβίνα δεν έχουν ίσο. Και αυτά τα κορίτσια στον ουρανό είναι σαν αετοί σούπερ κατηγορίας.
  Η Αλμπίνα κατέρριψε επτά αμερικανικά αεροπλάνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Είμαι μεγάλος πολεμιστής!
  Η Alvina γκρέμισε επίσης οκτώ φτερωτά πουλιά φτιαγμένα από duralumin με τη βοήθεια των γυμνών, μαυρισμένων ποδιών της και τσίριξε:
  - Και είμαι ακόμα πιο πολεμιστής!
  Και οι καλλονές πήραν και έδειξαν τη γλώσσα τους. Και ας παλέψουμε...
  Το καλοκαίρι του 1947, οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν τη Γροιλανδία και να εισβάλουν στον Καναδά.
  Η Alvina πολέμησε τον εχθρό στον ουρανό και κατέρριψε άλλα έξι αεροπλάνα, αυτή τη φορά με μια κόκκινη θηλή στο στήθος.
  Και φώναξε επιθετικά:
  - Δεν είμαι πιο δυνατός στον κόσμο,
  Είναι σαφές σε όλους στον κόσμο του λευκού -
  Προφανώς δύο φορές το δύο είναι τέσσερα
  Ας λογοδοτήσουμε την Αμερική!
  Η Αλμπίνα χαστούκισε επίσης τον εχθρό με μια ρουμπινιά θηλή στο στήθος, έκοψε το εχθρικό αεροσκάφος και τσίριξε:
  - Δεν υπάρχει όριο στις δυνάμεις μου,
  Είμαι υπέροχο κορίτσι και ομορφιά...
  Αν αναλάβω την αιτία στις μάχες,
  Έτσι με δύναμη για πάντα!
  Η Αλβίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Και όχι διπλωμένο, όχι διπλωμένο -
  Το σορτσάκι σου είναι κρύο!
  Και τα κορίτσια το πήραν και έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο.
  Ο πόλεμος βρίσκεται σε έξαρση. Το Mainstein στον Καναδά κατάφερε να πάρει τις κύριες πόλεις: Τορόντο και Κεμπέκ. Και αποδείχθηκε πολύ ωραίο.
  Και εδώ η Γκέρντα παλεύει με το πλήρωμά της. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι.
  Δεν είναι περίεργο που οι αιχμάλωτοι στρατιώτες της φιλούν τα γυμνά πόδια με τέτοια ευχαρίστηση, ακόμα και όταν είναι σκονισμένα.
  Η Γκέρντα το πήρε και τραγούδησε, πυροβολώντας και χτυπώντας τη Σέρμαν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  Μπορώ να κάνω τα πάντα, μπορώ να κάνω τα πάντα
  Αν χρησιμοποιήσω το πόδι μου στη μάχη!
  Και η πολεμίστρια έδειξε τη γλώσσα της.
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης έναν δολοφόνο που ήταν παρών στον αντίπαλό της, αυτή τη φορά με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής στο στήθος και κελαηδούσε:
  - Για τα εξαιρετικά μου επιτεύγματα!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε και κατά του εχθρού και πολύ εύστοχα. Πέρασε από τη δεξαμενή και ούρλιαξε:
  - Γαυγίζω σαν γάτα
  Πώς θα ουρλιάζει ένας σκύλος
  Και ο γοφάρι θα φάει μαζί το κατσίκι!
  Η Μάγδα έκλεισε και το μάτι στην αντίπαλό της. Και με μια θηλή φράουλας πάτησε το κουμπί του joystick και τσίριξε:
  - Οι Αταμάν πιστεύουν ότι θα κάνουν πολέμους,
  Και θα αρχίσουν να μοιράζουν ισόποσα τη λεία!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τη ρουμπινιά θηλή του στήθους και τσίριξε:
  - Δεν μπορώ να δω Playboy
  Πρέπει να σκοτώσω κάποιον!
  Αυτό είναι τόσο επιθετικό και σκληρό. Αυτά είναι τα κορίτσια ... Μέχρι το τέλος του σαράντα έβδομου έτους, σχεδόν όλος ο Καναδάς καταλήφθηκε από τους Γερμανούς.
  Και το νέο 1948, οι μάχες μεταφέρθηκαν στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό έφτασαν οι Ναζί στα μάτια, αν και όχι κώνους, αλλά τρόπαια.
  Την άνοιξη του σαράντα οκτώ, η προέλαση των στρατευμάτων του Τρίτου Ράιχ πέρασε από το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Βορρά. Και τον Μάιο, οι Ναζί, μαζί με τους Ιάπωνες, κατέλαβαν τη Λατινική Αμερική και το Μεξικό επιτέθηκε στη μητρόπολη από το νότο. Και αυτό ήταν ήδη μεγάλη υπόθεση.
  Ο Χίτλερ φιλοδοξούσε να κυριαρχήσει στον κόσμο. Και ο Τρούμαν ήθελε μόνο να επιβιώσει. Όμως οι πιθανότητές του λιγόστευαν.
  Ο Φύρερ σε αυτή την περίπτωση ήταν στον ρόλο του Άβαδον. Λοιπόν, τι απέμειναν οι ΗΠΑ. Αντί για το "Pershing" εμφανίστηκε ο "Paton". Αυτή η δεξαμενή είχε ένα ελαφρώς ισχυρότερο όπλο και έναν πιο ισχυρό κινητήρα, αλλά, φυσικά, αυτό δεν μπορούσε να φέρει τη νίκη.
  Υπήρξαν προσπάθειες δημιουργίας ισχυρότερων αρμάτων μάχης. Οι Γερμανοί έκαναν το Tiger-4 το κύριο μηχάνημα, το οποίο ήταν ήδη καλό από όλες τις απόψεις. Το κανόνι του διαπέρασε όλα τα αμερικανικά οχήματα από μεγάλη απόσταση και το μέτωπό του κρατούσε χτυπήματα από σχεδόν οποιοδήποτε κανόνι. Μόνο το τανκ "Αβραάμ", με μακρόκαννο πυροβόλο των 120 χιλιοστών, μπορούσε να φέρει τουλάχιστον κάποιες ζημιές στο "Τίγρη" -4, και ακόμη περισσότερες επί του σκάφους, και να κλείσει.
  Οι Γερμανοί απέκτησαν επίσης ένα πιο εξελιγμένο τουφέκι εφόδου. Και αυτό το MP-64 ήταν απλά σούπερ. Και συνέτριψε τους Αμερικανούς επιμελώς.
  Το καλοκαίρι του σαράντα όγδοου έτους για την Αμερική αποδείχτηκε δύσκολο... Στα τέλη Αυγούστου, οι Γερμανοί πλησίασαν την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.
  Και άρχισε η επίθεση σε αυτές τις πόλεις.
  Τον Αύγουστο, οι Ναζί άρχισαν να εισβάλλουν στη Νέα Υόρκη. Στις μάχες συμμετείχαν ιπτάμενοι δίσκοι.
  Εδώ ένας από αυτούς πολέμησε την Εύα και την Αγκάθα. Δύο όμορφα κορίτσια με μπικίνι οδηγούσαν ένα ισχυρό αυτοκίνητο.
  Την πέταξε τριγύρω με ένα στρωτό τζετ και ήταν άτρωτη στα μικρά όπλα. Και τα ίδια τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν ακτίνες θερμότητας όταν πυροβολούσαν.
  Η Εύα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εκτοξεύοντας ακτίνες θερμότητας, πυροδοτώντας τους εχθρούς σαν φλόγα και κελαηδώντας:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ούρλιαξε επίσης στην κορυφή των πνευμόνων της:
  -Μακάρι να κερδίσουμε!
  Το κορίτσι είναι εξαιρετικά μαχητικό και όμορφο. Και πώς χτυπάει τους εχθρούς με λέιζερ.
  Και οι ακτίνες θερμότητας θα λιώσουν ένα άλλο αμερικανικό τανκ.
  Και στη στεριά, η Γκέρντα επιτίθεται. Επίσης μαχόμενη κοπέλα.
  Και τώρα αυτή και το πλήρωμά της βρίσκονται ήδη στο κέντρο. Και οβίδες αναπηδούν από τον πυργίσκο του τανκ. Και τα ίδια τα κορίτσια θα χτυπήσουν τους Yankees. Και θα διαλύσουν ένα ολόκληρο σύννεφο ανθρώπων και θα δράσουν με όλη την επιθετικότητα. Οι πολεμιστές είναι τόσο ζωηροί και λαγωνικά, με γυμνά λαξευμένα πόδια.
  Τραγουδούν ακόμη και βγάζοντας τα δόντια τους. Αυτές είναι οι μαχόμενες καλλονές του Τρίτου Ράιχ. Και σουτάρουν αρκετά καλά. Και τρυπούν τους εχθρούς σαν βελόνες με λάδι μέσα και πέρα.
  Η Νέα Υόρκη έχει ήδη πέσει. Οι ΗΠΑ συνθηκολογούν και τα στρατεύματά τους παραδίδονται.
  Έτσι, άλλη μια σελίδα της ιστορίας έχει γυρίσει. Φαίνεται να είναι μια νίκη... Αλλά μετά από λίγο ο Χίτλερ καταλαμβάνει τη Λατινική Αμερική.
  Και στις 20 Απριλίου 1953 ξεκινά πόλεμο με την Ιαπωνία και τις αποικίες της. Οι δυνάμεις του Τρίτου Ράιχ έχουν πλεονέκτημα στην τεχνολογία.
  Και επιτίθενται με ισχυρά όπλα. Συμπεριλαμβανομένων των άτρωτων ιπτάμενων δίσκων.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται σε ένα ντίσκο αεροπλάνο. Τσακώνονται κορίτσια, αλλά λένε τι άλλο. Και με γυμνά δάχτυλα πατάνε τα κουμπιά του joystick.
  Εδώ βρίσκονται στην επίθεση και καίνε ιαπωνικά στρατεύματα.
  Οι ακτίνες θερμότητας πετούν σαν χαλί. Και τα κορίτσια γελούν μόνα τους. Και κουνήστε το στήθος τους με κόκκινες θηλές.
  Η Αλμπίνα μάλιστα τραγούδησε:
  Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Και με το γυμνό της τακούνι πάτησε τα κουμπιά του joystick, χτυπώντας τους αντιπάλους. Είναι ένα τέτοιο κορίτσι, γεννημένο από λύκο.
  Η Alvina πατά επίσης τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Για την κοσμική μου δύναμη, θα οδηγήσουμε στον τάφο τον πρόεδρο της συλλογικής φάρμας!
  Και κλείσε το μάτι σε έναν φίλο!
  Ναι, οι πολεμιστές είναι πολύ εύστροφοι και γρήγοροι σαν αστραπή. Φλέγονται.
  Η Αλμπίνα στοχεύει με το γυμνό της πόδι και εκτοξεύει μια δέσμη θερμότητας. Καίει αντιπάλους και τρίζει:
  - Για τις μεγάλες μου νίκες!
  Ναι, τα κορίτσια εδώ είναι της υψηλότερης βαθμίδας και τάξης. Μπορούν να κάνουν πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Και συνθλίβουν τους Ιάπωνες, με την ξέφρενη ενέργεια των λύκων.
  Αλλά όχι μόνο οι Γερμανοί και άλλοι ξένοι στρατοί σκοτώνουν σαμουράι.
  Στον πόλεμο μπήκε και η ΕΣΣΔ, με διοικητή πλέον τον Μπέρια. Εδώ, παρεμπιπτόντως, ο Στάλιν, αναστατωμένος από την ήττα με το Τρίτο Ράιχ, πέθανε νωρίτερα τον Μάρτιο του 1951. Και ο Μπέρια κατάφερε να καταλάβει την εξουσία. Και τώρα, ακόμη και έχοντας δυναμώσει, είναι στην ίδια ομάδα με τον Χίτλερ.
  Και επιτίθενται μαζί στους σαμουράι.
  Και το πλήρωμα της Ελισάβετ πολεμά τους Ιάπωνες στο Primorye. Το κορίτσι είναι πολύ μαχητικό και δραστήριο.
  Αγωνίζονται φυσικά ξυπόλητοι και με μπικίνι. Και αλωνίζει τους σαμουράι, με ενθουσιασμό.
  Ενώ ακόμα τραγουδάει?
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Και η καρδιά είναι ανήσυχη στο στήθος ...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος
  Και ο νεαρός Οκτώβρης είναι μπροστά!
  Και τώρα η Ελισάβετ πυροβολεί, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, από το όπλο του τανκ T-54 σε ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο και την τρυπάει μέχρι θανάτου.
  Μετά ψέλλισε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Αικατερίνα χτύπησε και τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τρύπησε το τανκ των σαμουράι και σημείωσε επιθετικά:
  - Δεν υπάρχει πιο ένδοξη χώρα από τη δική μας!
  Η Έλενα πυροβόλησε τον εχθρό και φώναξε:
  - Θα υπάρξει μια εποχή κομμουνισμού στη Γη!
  Η Ευφρασία, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κοπανούσε και κελαηδούσε:
  "Θάνατος στον κακό Πρόεδρο-Σατανά!"
  Οι πολεμιστές εδώ πρέπει να ειπωθούν για την υψηλότερη και μάχιμη τάξη.
  Και στον ουρανό, η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova κερδίζουν λογαριασμούς.
  Η Αναστασία κατέρριψε έναν Ιάπωνα μαχητή και τραγούδησε:
  - Και ξυπόλητα κορίτσια πετούν στον ουρανό!
  Η Ακουλίνα, κόβοντας τον σαμουράι, με τη βοήθεια γυμνών ποδιών, κελαηδούσε:
  - Cool στοιχείο! Δροσερό στοιχείο!
  Οι πολεμιστές παίζουν με τους μυς του τύπου. Είναι σε τέλεια τάξη και είναι σε θέση να κερδίσουν τον πόλεμο αστειευόμενοι.
  Η Αναστασία, καταρρίπτοντας ένα άλλο αεροπλάνο, το πήρε και φώναξε:
  - Θα υπάρξει μια δροσερή σύλληψη των εχθρών και η ήττα τους!
  Η Akulina συμφώνησε με αυτό, γκρεμίζοντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ας κανονίσουμε μια ολική ανατροπή!
  Οι Ιάπωνες πιέστηκαν...
  Εδώ, το σοβιετικό τανκ LP-10 εμπλέκεται στη μάχη, στην οποία πολεμούν τα κορίτσια από το πλήρωμα της Alenka.
  Και πολεμούν σε ένα μεγάλο αυτοκίνητο με ένα κανόνι 130 χλστ.
  Η Αλένκα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα κελαηδίσματα:
  - Αυτή είναι η δόξα του κομμουνισμού!
  Η Anyuta χτύπησε και την αντίπαλό της. Χτύπησε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Στο όνομα των νέων ιδεών!
  Και χαστούκισε επίσης τη γυμνή της φτέρνα.
  Η Άλα πάτησε το κουμπί του joystick με μια κόκκινη θηλή. Χτύπησε τον σαμουράι και φώναξε:
  - Για το μεγαλείο της χώρας!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  - Για την ενότητα των Ρώσων σε όλο τον κόσμο!
  Και χρησιμοποίησε επίσης μια θηλή φράουλας για σκοποβολή.
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα χτυπήσουν τον εχθρό. Θα συντρίψει πολλούς μαχητές και θα κελαηδήσει:
  - Για τη Ρωσία, την πιο ιερή στον κόσμο!
  Και επίσης με γυμνό τακούνι θα ενδώσει στον εχθρό.
  Τα κορίτσια πρέπει να πούμε ότι είναι εξαιρετικά τολμηρά. Και έχουν μια κολοσσιαία σκληρότητα.
  Φυσικά, η Ιαπωνία δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια πίεση.
  Επιπλέον, οι Fritz χρησιμοποίησαν επίσης πυρηνικά όπλα. Το οποίο αποδείχτηκε ένα απόλυτο σοκ.
  Ο πόλεμος τελείωσε σε έξι μήνες.
  Η ΕΣΣΔ ανέκτησε τα προηγούμενα χαμένα εδάφη της και το Τρίτο Ράιχ κατέκτησε τους σαμουράι και όλες τις αποικίες τους.
  Και την 1η Μαΐου 1958 ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος, ενάντια στην ΕΣΣΔ, την οποία ο Χίτλερ ήθελε να καταλάβει, το τελευταίο μέρος του κόσμου απαλλαγμένο από την κατοχή από το Τρίτο Ράιχ. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Και οι Ναζί ήδη ρέουν γύρω από τη Μόσχα από διαφορετικές πλευρές.
  Στη συνέχεια, ο Oleg Akulov και τα κορίτσια μπήκαν ξανά στη μάχη, βοηθώντας τη Ρωσία ή μάλλον την ΕΣΣΔ.
  Τότε ήρθε μαζί τους η ξυπόλητη Μαργαρίτα. Επίσης, μια ενήλικη γυναίκα συγγραφέας έγινε κορίτσι περίπου δώδεκα με αντάλλαγμα την αθανασία και εκπληρώνει μια αποστολή. Μπήκε στο παιχνίδι μέσω του Hypernet Matrix.
  Οι πολεμιστές του εικοστού πρώτου αιώνα αντιμετώπισαν ξανά τους Ναζί του εικοστού.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί στρατιώτες στη φασιστική καφέ αυτοκρατορία. Κυκλοφορούν σαν ατελείωτο ποτάμι.
  Ο Όλεγκ Ακούλοφ, κόβοντας τους Ναζί με σπαθιά, πεζικό και τανκ, βρυχήθηκε:
  - Ποτέ μην τα παρατάς!
  Και ένας αιχμηρός δίσκος πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού!
  Η Μαργαρίτα, συνθλίβοντας τους αντιπάλους, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, γρύλισε:
  - Υπάρχει ένα μέρος για κατόρθωμα στον κόσμο!
  Και δηλητηριώδεις βελόνες σκορπίστηκαν από το γυμνό πόδι της κοπέλας, χτυπώντας τους Ναζί και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους.
  Η Νατάσα πέταξε και τα δάχτυλα των ποδιών της, δολοφονικά και ούρλιαξε:
  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
  Και τα ξίφη της πέρασαν από τους φασίστες στο μύλο.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Και νέες βελόνες σκορπίστηκαν από τα ξυπόλυτα πόδια της. Και τι στο μάτι, τι στο λαιμό των ναζί στρατιωτών και αεροσκαφών.
  Ναι, ήταν ξεκάθαρο ότι οι πολεμιστές έγιναν ενθουσιασμένοι και εξαγριωμένοι.
  Ο Αυγουστίνος, κόβοντας λευκούς στρατιώτες και τανκς, τσίριξε:
  - Η σιδερένια θέλησή μας!
  Και ένα νέο, θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Και πέφτουν τακνί και καφέ μαχητές.
  Η Σβετλάνα κόβει στον μυλωνά, τα σπαθιά της είναι σαν κεραυνός.
  Οι Ναζί πέφτουν σαν στάχυα.
  Το κορίτσι πετάει βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Για τη μητέρα η Ρωσία θα κερδίσει!
  Ο Όλεγκ Ακούλοφ προχωρά ενάντια στους Ναζί. Αγόρι εξολοθρευτής που κόβει καφέ στρατεύματα.
  Και την ίδια στιγμή, τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του αγοριού πετάνε βελόνες με δηλητήριο, σκίζουν κορμούς και καταρρίπτουν αεροπλάνα.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη μελλοντική Ρωσία!
  Και σε κίνηση κόβει το κεφάλι και τη μουσούδα όλων.
  Η Μαργαρίτα τσακίζει και τους αντιπάλους.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της πέφτουν. Οι Ναζί πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς. Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Για νέα σύνορα!
  Και τότε το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει ...
  Η μάζα των πτωμάτων των φασιστών στρατιωτών.
  Αλλά η Νατάσα είναι στην επίθεση. Κόβει τους Ναζί μαζί με τα τανκς και τραγουδάει:
  - Η Ρωσία είναι μεγάλη και λαμπερή,
  Είμαι πολύ περίεργο κορίτσι!
  Και οι δίσκοι πετάνε από τα γυμνά πόδια της. Ποιος είδε τους λαιμούς των ναζί. Ναι, αυτό είναι κορίτσι.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Κόβοντας καφέ στρατιώτες και με τα δύο χέρια. Φτύσιμο από ένα σωλήνα. Και ρίχνει θανατηφόρες βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα - καταρρίπτουν τανκς και αεροπλάνα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Ω, μπουλντό, ας πάμε,
  Α, το αγαπημένο μου θα πάει!
  Η Αυγουστίνα, κόβοντας τους Ναζί και εξοντώνοντας τους καφέ στρατιώτες, ουρλιάζει:
  - Όλα δασύτριχα και στο δέρμα ζώου,
  Έσπευσε στα ΜΑΤ με κλομπ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εκτοξεύσει στον εχθρό, κάτι που θα σκοτώσει έναν ελέφαντα, και πολύ περισσότερο ένα τανκ.
  Και μετά τρίξιμο:
  - Λύκοι!
  Η Σβετλάνα στην επίθεση. Κόβει, τσακίζοντας τους Ναζί. Με ξυπόλητα τους εκτοξεύει δώρα θανάτου.
  Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά.
  Συνέτριψε πολλούς μαχητές και ουρλιαχτά:
  - Έρχεται μεγάλη νίκη!
  Και πάλι το κορίτσι είναι σε μια άγρια κίνηση.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρες βελόνες, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο Όλεγκ Ακούλοφ πήδηξε όρθιος. Το αγόρι στριφογύρισε σε μια τούμπα. Έσπασε πολλούς από τους Ναζί στο άλμα.
  Πέταξε τις βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα και γουργούρισε:
  - Γίνε διάσημος για το όμορφο κουράγιο μου!
  Και πάλι το αγόρι είναι στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα περνάει στην επίθεση. Τεμαχίζει όλους τους εχθρούς στη σειρά. Τα ξίφη της είναι πιο σκληρά από τις λεπίδες των ανεμόμυλων. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάνε δώρα θανάτου, τανκς και αεροπλάνα καίγονται.
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση. Εξολοθρεύει καφέ πολεμιστές χωρίς τελετή.
  Και άλματα κάθε τόσο, και ανατροπές!
  Και από αυτήν πετάνε δώρα αφανισμού.
  Και οι ίδιοι οι Ναζί πέφτουν νεκροί. Και συσσωρεύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τρίζει:
  - Είμαι Αμερικανός καουμπόι!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν τη βελόνα.
  Και μετά καμιά δεκαριά βελόνες!
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι επίσης πολύ κουλ.
  Και ρίχνει με ξυπόλητα, και φτύνει από ένα καλαμάκι.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας αστραφτερός θάνατος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε!
  Και πάλι ομορφιά σε κίνηση.
  Η Ζόγια εισβάλλει σε μπλοκάρισμα πτωμάτων Ναζί. Και μπούμερανγκ της καταστροφής πετάνε επίσης από τα γυμνά πόδια της.
  Και οι καφέ πολεμιστές πέφτουν και πέφτουν συνέχεια.
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, θα κερδίσεις!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού. Που σκάβουν κατευθείαν στο λαιμό των Ναζί.
  Πέφτουν νεκροί.
  Ή μάλλον, εντελώς νεκρός.
  Ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Συντρίβει καφέ στρατεύματα. Τα ξίφη της μεταφέρονται με δύο χέρια. Και είναι τόσο μεγάλη πολεμίστρια.
  Ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα φασιστικά στρατεύματα.
  Κορίτσι με κόκκινα μαλλιά βρυχάται:
  - Το μέλλον είναι κρυμμένο! Αλλά θα είναι νικηφόρα!
  Και στην επίθεση, μια καλλονή με φλογερά μαλλιά.
  Ο Αυγουστίνος βρυχάται σε άγρια έκσταση:
  - Οι θεοί του πολέμου θα σκίσουν τα πάντα!
  Και ο πολεμιστής στην επίθεση.
  Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολλές κοφτερές, δηλητηριώδεις βελόνες.
  Η Σβετλάνα στη μάχη Και τόσο αστραφτερό και μαχητικό. Τα γυμνά της πόδια ρίχνουν τόσα πολλά θανατηφόρα πράγματα. Όχι άντρας, αλλά θάνατος με ξανθά μαλλιά.
  Αλλά αν σπάσει, τότε δεν μπορείτε να το σταματήσετε.
  Η Σβετλάνα τραγουδά:
  - Η ζωή δεν θα είναι μέλι,
  Αυτό το άλμα σε έναν στρογγυλό χορό!
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα -
  Η ομορφιά μετατρέπει τον άντρα σε σκλάβο!
  Και στην κίνηση του ξυπόλητου κοριτσιού υπάρχει ολοένα και περισσότερη οργή.
  Ο Όλεγκ στην επίθεση επιταχύνει τα πάντα. Το αγόρι χτυπάει τους Ναζί.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του πετούν κοφτερές βελόνες - σκίζοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο νεαρός πολεμιστής τσιρίζει:
  - Η τρελή αυτοκρατορία θα τους διαλύσει όλους!
  Και πάλι το αγόρι είναι σε κίνηση.
  Η Μαργαρίτα είναι ένα καταιγιστικό κορίτσι στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πεταχτούν αμέσως εκατό Ναζί και δέκα τανκς.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και θα τρέχει τον μύλο με σπαθιά - τα βαρέλια των τανκς πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα επιτάχυνε τις κινήσεις της. Το κορίτσι κόβει τους καφέ πολεμιστές. Και ενώ φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει την αυτοκρατορία της Ρωσίας.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Ναζί με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Η Νατάσα είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει, και τανκς και αεροπλάνα παραστρατούν.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρέας και μεταλλική σαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με σπασμένους λαιμούς, ξαπλωμένοι σε σωρούς από πτώματα, καθώς και σπασμένα τανκς και κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Αυγουστίνος είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Ναζί. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Ναζί και μια ντουζίνα τανκς διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Δεν θα τολμήσεις να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν δίνει ούτε ένα γραμμάριο ανάπαυλα. Κορίτσι Wild Terminator.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Ναζί. Και η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων.
  Οι έξι ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Επιστρέφει στη δράση ο Oleg Akulov. Και προχωρά, κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί ναζί πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα.
  Το αγόρι στρατηγός θυμάται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο Όλεγκ Ακούλοφ τρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και εταιρεία "Adidas"!
  Μια πραγματικά ωραία παράσταση αποδείχτηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους καφέ μαχητές.
  Στον αγώνα είναι και η Μαργαρίτα. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τανκς ακόμα και αεροπλάνα.
  Και η Νατάσα είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη διακόψει.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος δήμιος. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya είναι σε κίνηση και έχει κόψει πολλούς καφέ πολεμιστές.
  Και ξυπόλητα πετάνε βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετούν θανατηφόρες βελόνες, που χτυπούσαν πεζικό και αεροσκάφη.
  Ο Oleg Akulov πηδά και πηδά.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι βγάζει ένα σωρό βελόνες, γκρεμίζει τανκς και τραγουδάει:
  - Πάμε κάμπινγκ, άνοιξε μεγάλο λογαριασμό!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στα καλύτερά του.
  Είναι αρκετά μεγάλος, αλλά μοιάζει με παιδί. Μόνο πολύ δυνατός και μυώδης.
  Ο Oleg Akulov τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και πάλι, θανατηφόρες και συντριβές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Ναζί και τα τανκς τους, συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και μόλις η πολεμίστρια πετάξει ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χίλιοι Ναζί πέταξαν αμέσως στον αέρα. Ναι, ο στρατός της καφέ, κολασμένης αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι ναζί πεθαίνουν και αεροπλάνα πέφτουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια σε μια άγρια κίνηση. Επιτίθεται στους Ναζί. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια ρίχνει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διασχίζει τους αντιπάλους και πώς να βρυχάται:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και εκτελεί έναν άγριο μύλο με σπαθιά, σαρώνοντας τανκς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Όμως η κόμπρα του Αυγουστίνου πέρασε στην επίθεση. Αυτή η γυναίκα είναι ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα ξίφη της είναι σε δράση και κόβουν κρέας και μέταλλο.
  Η Σβετλάνα πηγαίνει επίσης στην επίθεση. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Μόλις ψιλοκόψουν, έτσι σκουπίζεται η μάζα των πτωμάτων, και πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Oleg πάλι εκατό από τους Ναζί, που κουβαλούσαν ένα μετέωρο, αποκόπηκαν. Και θα πάρει μια βόμβα και θα την πετάξει.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσει σε μικρά κομμάτια.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ούρλιαξε:
  - Θυελλώδη νιάτα τρομερών μηχανών!
  Η Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς καφέ μαχητές. Και κόβει μεγάλα κενά.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και χτυπήστε με ανανεωμένο σθένος.
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι ακόμα πιο έξαλλη. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Δεν είναι πολύ καλό για αυτούς να αντιστέκονται σε τέτοια κορίτσια.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Το τρέξιμο επί τόπου είναι κοινός συμφιλιωτής!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των κεφαλών του καφέ στρατού γύρισε πίσω και τα τανκς καίγονταν.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίστε τον εαυτό σας μια τέτοια κίτρινη αρμάδα.
  Η Zoya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τρυπούν το λαιμό τους και φτιάχνουν φέρετρα, κάνουν τανκς και αεροπλάνα να εκραγούν.
  Η Ζόγια το πήρε και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Νατάσα φώναξε με χαρά:
  Εσύ λοιπόν φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και από τα γυμνά της πόδια πώς θα πετάξει η λεπίδα. Και θα χτυπήσει πολλούς μαχητές, κόβοντας πύργους από τανκς.
  Ο Αυγουστίνος εν κινήσει. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Σαν προλεταριακό πανό που κυματίζει. Αυτή η κοπέλα είναι μια αληθινή μοχθηρία.
  Και κόβει αντιπάλους - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο κάθαρμα!
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και σφύριξε:
  - Το κεφάλι του ταύρου θα είναι - μην τρελαίνεστε μαχητές!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Ο Όλεγκ Ακούλοφ γκρίνιαξε:
  - Ο, τι χρειάζεσαι! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι, σπάζοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Μεγάλο και κουλ κορίτσι!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που θα δαγκώσει οποιονδήποτε!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα θα εξαπολύσει μια δολοφονική.
  Η Σβετλάνα στη μάχη δεν είναι κατώτερη από τους αντιπάλους. Όχι κορίτσι, αλλά να τελειώνω με μια τέτοια μάγισσα στις φλόγες.
  Και ουρλιάζει:
  - Τι γαλάζιος ουρανός!
  Ο Augustine, ελευθερώνοντας μια λεπίδα με το γυμνό της πόδι, κόβοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η Σβετλάνα, τεμαχίζοντας εχθρούς και καταρρίπτοντας αεροπλάνα, κελαηδούσε:
  - Ένας ανόητος δεν χρειάζεται μαχαίρι ....
  Η Ζόγια έτριξε, πετώντας βελόνες με τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της:
  - Θα του πεις ψέματα από τρία κουτιά!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Ναζί, πρόσθεσε:
  - Και κάνε μαζί του μια δεκάρα!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα πηδήξουν. Είναι τόσο αιματηροί και ψύχραιμοι. Γενικά, έχουν πολύ ενθουσιασμό.
  Ο Oleg Akulov φαίνεται πολύ κομψός στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό και ο τύπος έχει ενδιαφέρον ...
  Το ιδιοφυές αγόρι και ο στρατηγός εκτόξευσαν με το γυμνό, παιδικό του πόδι κάτι σαν έλικα ελικοπτέρου. Έκοψε μερικές εκατοντάδες κεφάλια από τους Ναζί και τα τανκς, τσίριξε:
  - Αρκετά σπορ!
  Και τα δύο - ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πλήρη ανοιχτή διακόσμηση.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας καφέ στρατιώτες, γάργαρε:
  - Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη για εμάς!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε απαντώντας:
  - Σκοτώνουμε τους πάντες - με γυμνά πόδια!
  Το κορίτσι είναι πράγματι τόσο ενεργός τερματιστής.
  Η Νατάσα τραγούδησε στην επίθεση:
  - Ιερός πόλεμος!
  Και ο πολεμιστής εκτόξευσε ένα αιχμηρό δίσκο-μπούμερανγκ. Πέταξε σε ένα τόξο, έκοψε πολλούς Ναζί και πύργους δεξαμενών.
  Ο Ζόγια πρόσθεσε, συνεχίζοντας την εξόντωση:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και νέες βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησαν πολλά μαχητικά και αεροσκάφη.
  Το ξανθό κορίτσι είπε:
  - Ματ ο αντίπαλος!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Ο Αυγουστίνος, κουνώντας τα πόδια της και πετώντας σβάστικες με αιχμηρές άκρες, γάργαρε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και τώρα ένας δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια των πολεμιστών. Το κρέας σκίζεται και οι πύργοι των δεξαμενών γκρεμίζονται.
  Και ουρλιάξτε ξανά:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Η Νατάσα πέταξε στον αέρα. Διέλυσε αντιπάλους και φτερωτούς γύπες και εξέδωσε:
  -Είμαστε λύκοι, τηγανίστε τον εχθρό!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα θα πετάξει ένας πολύ θανατηφόρος δίσκος.
  Το κορίτσι μάλιστα στρίβει εκστασιασμένο.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Οι γόβες μας αγαπούν τη φωτιά!
  Ναι, τα κορίτσια είναι πραγματικά σέξι.
  Oleg Akulov για το γουργούρισμα:
  - Α, νωρίς, δίνει ασφάλεια!
  Και έκλεισε το μάτι στους πολεμιστές. Γελούν και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους ως απάντηση.
  Η Νατάσα έκοψε τους Ναζί και ούρλιαξε:
  - Στον κόσμο μας δεν υπάρχει χαρά, χωρίς αγώνα!
  Το αγόρι απάντησε:
  "Κάποιες φορές το να τσακώνεσαι δεν είναι ούτε διασκεδαστικό!"
  Η Νατάσα συμφώνησε:
  - Αν δεν υπάρχει δύναμη, τότε ναι ...
  Αλλά εμείς οι πολεμιστές είμαστε πάντα υγιείς!
  Το κορίτσι πέταξε βελόνες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ανατίναξε μια μάζα από τανκς και τραγούδησε:
  - Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Και έτοιμος για δράση!
  Μετά από αυτό, η Νατάσα έκοψε ξανά τους εχθρούς, κατεδαφίζοντας τους πύργους των δεξαμενών.
  Η Ζόγια είναι ένα πολύ γρήγορο μωρό. Εδώ εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι στους Ναζί. Και έσκισε μερικές χιλιάδες από μια έκρηξη.
  Μετά ψέλλισε:
  - Μη σταματάς, οι γόβες μας αστράφτουν!
  Και ένα κορίτσι με δαντέλα μάχης!
  Ο Αυγουστίνος στη μάχη επίσης δεν είναι αδύναμος. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Σαν από δέσμη αλυσίδων χτυπάει άουτ.
  Και κόβοντας τους αντιπάλους - τραγουδάει:
  - Προσοχή, θα είναι χρήσιμο
  Θα γίνει πίτα το φθινόπωρο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος πραγματικά οργώνει στη μάχη σαν διάβολος σε ταμπακιέρα.
  Και να πώς παλεύει η Σβετλάνα. Και οι Ναζί το παίρνουν από αυτήν.
  Και αν χτυπήσει, θα χτυπήσει.
  Από αυτό πετούν αιματηρές πιτσιλιές.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε σκληρά όταν πέταξαν μεταλλικές πιτσιλιές από το γυμνό της πόδι, που έλιωσαν τα κρανία και τους πύργους των δεξαμενών:
  - Δόξα στη Ρωσία, πολύ ακόμη δόξα!
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Εδώ τα κορίτσια ανέλαβαν τους Ναζί. Έτσι κόβονται και τεμαχίζονται. Όχι πολεμιστές, αλλά πραγματικά πάνθηρες που έχουν σπάσει την αλυσίδα.
  Ο Όλεγκ βρίσκεται στη μάχη και επιτίθεται στους Ναζί. Τους χτυπάει χωρίς οίκτο, κόβει τα τανκς και τσιρίζει:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τον καφέ στρατό και κόβοντας τα τανκς, σήκωσε:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Νατάσα το πήρε και ούρλιαξε, κόβοντας τους καφέ μαχητές μαζί με τα τανκς:
  - Το ψέμα είναι εκτός ελέγχου!
  Η Ζόγια διέλυσε τους Ναζί, τσίριξε:
  - Όχι, όχι από τα χέρια!
  Και θα το πάρει κι αυτός, και θα βγάλει έναν αστερίσκο με το γυμνό του πόδι και θα τελειώσει πολλούς φασίστες.
  Η Νατάσα το πήρε και τσίριξε:
  - Η τηλεόρασή μας είναι ανοιχτή!
  Και μια δολοφονική δέσμη βελόνων πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Ζόγια, καταστρέφοντας επίσης τους Ναζί και τα τανκς τους, τσίριξε:
  - Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι τέτοια ρίψη που οι κύκλοι θολώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σκέτη εξόντωση των αντιπάλων.
  Το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα εκτοξεύσει τρία μπούμερανγκ. Και τα πτώματα από αυτό έγιναν ακόμη περισσότερα.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά θα δώσει:
  - Δεν θα δώσουμε έλεος στον εχθρό! Θα υπάρχει πτώμα!
  Και πάλι το θανατηφόρο πράγμα πετάει από το γυμνό τακούνι.
  Ο Αυγουστίνος επίσης πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Μόνο όχι ένα πτώμα, αλλά πολλά!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και περπάτησε ξυπόλητη μέσα από τις ματωμένες λακκούβες. Και σκότωσε πολλούς Ναζί.
  Και πώς βρυχάται:
  - Μαζική δολοφονία!
  Και τώρα θα χτυπήσει το κεφάλι του στον στρατηγό των Ναζί. Σπάστε το κρανίο του και δώστε έξω:
  - Μπανζάι! Θα πας στον παράδεισο!
  Η Σβετλάνα είναι πολύ έξαλλη στην επίθεση, ειδικά όταν γκρεμίζει τανκς, τσιρίζει:
  - Δεν θα γλυτώσεις!
  Και καμιά δεκαριά βελόνες πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Καθώς διαπερνά τους πάντες, τα αεροπλάνα καταρρέουν. Και πολύ ακόμη και ο πολεμιστής προσπαθεί να τεμαχίσει και να σκοτώσει.
  Ο Όλεγκ Ακούλοφ τρίζει:
  - Ένδοξο σφυρί!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης ένα τόσο δροσερό αστέρι με τη μορφή σβάστικας με το γυμνό του πόδι. Περίπλοκο υβρίδιο.
  Και η μάζα των Ναζί κατέρρευσε.
  Ο Όλεγκ βρυχήθηκε:
  - Μπανζάι!
  Και το αγόρι βρίσκεται ξανά σε άγρια επίθεση. Όχι, απλά βρέχει από δύναμη και τα ηφαίστεια γουργουρίζουν!
  Η Μαργαρίτα εν κινήσει. Θα σκίσει την κοιλιά όλων.
  Ένα κορίτσι με το πόδι της θα πετάξει πενήντα βελόνες ταυτόχρονα. Και η μάζα σκοτώθηκε από κάθε λογής εχθρούς, χτυπήθηκαν τανκς και αεροπλάνα.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με όρους κέφι:
  - Ενα δύο! Η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεστε!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά ψηλότερα με ένα σωλήνα.
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Αυτή είναι μια τόσο επιθετική εταιρεία. Το κορίτσι χτυπάει και ουρλιάζει:
  "Ο Πρόεδρος του Δράκου θα γίνει πτώμα!"
  Η Νατάσα στη μάχη είναι απλώς ένα είδος εξολοθρευτή. Και βρυχάται γάργαρα:
  - Μπανζάι! Αποκτήστε το γρήγορα!
  Και μια χειροβομβίδα πέταξε από το γυμνό της πόδι. Και οι Ναζί είναι σαν καρφιά. Και θα συντρίψει πολλούς μαστόδοντες και φτερωτές, κολασμένες μηχανές.
  Εδώ είναι ο πολεμιστής! Σε όλους τους πολεμιστές - ένας πολεμιστής!
  Ο Ζόγια είναι επίσης στην επίθεση. Τόσο εξαγριωμένη σκύλα.
  Και το πήρε και γάργαρε:
  - Ο πατέρας μας είναι ο ίδιος ο Λευκός Θεός!
  Και κόβει τριπλό μύλο στους Ναζί!
  Και ο Αυγουστίνος φώναξε πίσω:
  - Και ο θεός μου είναι μαύρος!
  Πράγματι, η κοκκινομάλλα είναι η ίδια η ενσάρκωση της εξαπάτησης και της κακίας. Για τους εχθρούς, φυσικά. Και για φίλους, είναι αγαπημένη.
  Και πώς με γυμνά δάχτυλα θα πάρει και θα πετάξει. Και πολλοί σωροί πολεμιστών της καφέ αυτοκρατορίας, καθώς και τα τανκς και τα αεροσκάφη τους.
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Η Ρωσία και ο μαύρος Θεός είναι πίσω μας!
  Ένας πολεμιστής με πολύ υψηλές δυνατότητες μάχης. Όχι, κάτω από αυτό είναι καλύτερα να μην ανακατεύεστε. Όπως σκίζονται οι πύργοι των τανκς και τα φτερά των φασιστικών αεροσκαφών.
  Ο Αυγουστίνος σφύριξε:
  - Θα συντρίψουμε όλους τους προδότες σε σκόνη!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Ναι, αυτό το φλογερό κορίτσι δεν είναι ακριβώς κάτι που μπορεί να δώσει ειρήνη. Εκτός κι αν η ειρήνη είναι θανατηφόρα!
  Η Σβετλάνα, συντρίβοντας τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Θα σε βάλουμε στην ουρά!
  Ο Αυγουστίνος επιβεβαίωσε:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από τα γυμνά κοριτσίστικα χαριτωμένα πόδια της, το δώρο του ολοκληρωτικού αφανισμού πετάει ξανά! Και τόσα πολλά τανκς και αεροπλάνα εξερράγησαν σε μικρά τσιπ ταυτόχρονα.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε ως απάντηση:
  - Θα γίνει ένα πλήρες banzai!
  Ο Αυγουστίνος, σκίζοντας τους Ναζί με γυμνά χέρια, κόβοντάς τους με σπαθιά και πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα αμέσως, εξέδωσε:
  - Εν ολίγοις! Με λίγα λόγια!
  Η Νατάσα, καταστρέφοντας τους καφέ πολεμιστές, τσίριξε:
  - Με λίγα λόγια - μπαντζάι!
  Και ας κόψουμε τους αντιπάλους με άγρια πίκρα.
  Ο Oleg Akulov, κόβοντας τους αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κινέζικο,
  Και το ντεμπούτο, πιστέψτε με, είναι ταϊλανδέζικο!
  Και πάλι, ένας αιχμηρός δίσκος κοπής μετάλλων πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού. Έκοψε και τους πυργίσκους των τανκς και τις ουρές του αεροσκάφους.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους πολεμιστές της καφέ αυτοκρατορίας και την πανοπλία των τανκς, τραγούδησε:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Ας μην αστειευόμαστε με αυτό -
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Έκαναν καλή δουλειά τότε με τους Ναζί... Και η Σοβιετική Ρωσία νίκησε την καφέ αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια της εισβολής στη Μόσχα.
  Ο πόλεμος δεν είχε τελειώσει ακόμα, αλλά η ΕΣΣΔ είχε ήδη την ευκαιρία να νικήσει τους ίδιους τους Ναζί. Έτσι οι έξι έπρεπε και πάλι να διακόψουν την εκτέλεση της σούπερ και δροσερής αποστολής τους.
  ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΚΑΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΛΕΓΚΑ
  Μια μικρή ομάδα τσίρκου περπατούσε στον καλοκαιρινό δρόμο της Κριμαίας. Ο πρώτος που περπάτησε ήταν ένα ξυπόλητο, ξανθό αγόρι περίπου δώδεκα. Ένα αδύνατο, αλλά νευρικό παιδί με σορτς, και περπατούσε στη ζέστη με γυμνό κορμό. Τα πλευρά βγήκαν έξω, αλλά οι φλέβες ήταν σαν σύρμα, κάτω από το σχεδόν μαύρο από το μαύρισμα του δέρματος.
  Μια κοπέλα τον ακολούθησε. Καστανά μαλλιά καμένα στον ήλιο, σαν υπερώριμο σιτάρι. Τα φρύδια της κοπέλας είναι επίσης ανοιχτόχρωμα, και το πρόσωπό της, από τη σκόνη και το δυνατό ηλιακό έγκαυμα, είναι μαλακό σαν της τσιγγάνας. Αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι πολύ όμορφα, μόνο ελαφρώς μυτερά λόγω της λεπτότητας. Το κορίτσι είναι λεπτό, με ένα ελαφρύ βαμβακερό φόρεμα πάνω από τα γόνατα. Και επίσης ξυπόλητοι, αν και δεν θα ζηλέψετε όσους είναι χωρίς παπούτσια αν περπατήσουν στον βραχώδη δρόμο της Κριμαίας. Όχι μόνο οι πέτρες είναι αιχμηρές, αλλά και ζεστές στον καλοκαιρινό ήλιο.
  Αλλά τα κορίτσια και το αγόρι συνηθίζουν να ξυπόλυτοι στη ζέστη και στο κρύο, και τα χάλκινα πόδια τους και τα κάλους τους δεν δίνουν σημασία σε τέτοια μικροπράγματα.
  Πίσω τους κρύβεται ένα χαριτωμένο πλάσμα. Λευκό, αλλά με καφέ ρίγες. Χαριτωμένο αλμπίνο τίγρης. Επίσης αδυνατισμένος, τρομερά πεινασμένος, πιάνει πεταλούδες εν κινήσει και γουργουρίζει.
  Πίσω από τους ώμους της κοπέλας είναι ένα κουρτίνι στα χέρια κάποιων αξεσουάρ. Φόρτωσε λίγο και το αγόρι. Περπατούσαν από νωρίς το πρωί. Το αγόρι πάτησε ένα θραύσμα μπουκαλιού. Και ένιωσε ένα τσίμπημα μέσα από τον κάλο, κούτσαινε. Και έτσι τα γυμνά πέλματα γκρεμίζονται, και οι κάλοι φαγούρα από αιχμηρές, καυτές πέτρες.
  Το κορίτσι χαμογέλασε και είπε:
  - Πρόσεχε Olezhka! Μερικές φορές υπάρχουν εκπλήξεις στους δρόμους!
  Το αγόρι γρύλισε θυμωμένος:
  - Ναι, τίποτα τρομερό, ούτε καν αίμα! Μα τι θα ταΐσουμε Fimbo!
  Το κορίτσι πήρε μια βαθιά ανάσα και είπε:
  - Ναι, το τιγράκι πέρασε! Χρειάζεται κρέας! Δεν θα κρατήσει πολύ στα ρέστα!
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Υπάρχουν πολλές ντάκες με πλούσιους. Ίσως πιούμε κρέας. Και εσύ, Νατάσα, έχασες κιλά...
  Το κορίτσι τινάχτηκε και παρατήρησε:
  - Και μου ταιριάζει! Η ευκινησία ακόμη και αυξήθηκε!
  Και η κοπέλα πήδηξε όρθια και στριφογύρισε στο δάχτυλο του ποδιού της. Η Ολέζκα σφύριξε από θαυμασμό και το τίγρη γρύλισε.
  Οι αναμνήσεις του ονείρου πέρασαν, αναμνήσεις ψεύτικες, αλλά τόσο παρόμοιες με τις πραγματικές.
  Πριν από μερικά χρόνια ήταν στην ίδια ομάδα τσίρκου, η οποία ήρθε σε επαφή με τη Λαϊκή Βούληση και ηττήθηκε. Συμμετείχε και η Νατάσα, η οποία σύμφωνα με φήμες χτύπησε ακόμη και τον στρατηγό. Και τώρα περιπλανιόταν στη Ρωσία ξυπόλητη και ανήσυχη. Το χειμώνα μετακόμισαν στο Ιράν, στο Ιράκ, όπου κωπηλατούσαν στις απότομες πλαγιές και έδιναν παραστάσεις. Το καλοκαίρι κατεβήκαμε στη Ρωσία. Η Natashka ήξερε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των περσικών, και δίδασκε τον Oleg Akulov.
  Είναι ακόμη και αστείο να περπατάς στο Ιράν με πέπλο, αλλά με γυμνά πόδια. Συνέτριψαν την παράσταση και πιο πρόσφατα είχαν το Fimbo. Επίσης δραπέτης, από κάποια ομάδα. Ένα θηρίο σπάνιας ομορφιάς, αλλά τρομερά αδηφάγο. Τα αποθέματα πήγαν γρήγορα σε αυτόν, αν και τα τιγράκια συγκέντρωσαν πολύ κόσμο. Τις τελευταίες μέρες όμως ήρθε ένα σκοτεινό σερί για την ομάδα. Για κάποιο λόγο, ένα όμορφο κορίτσι, ένα αγόρι και ένα αλμπίνο τίγρη δεν πήραν χρήματα. Και λιμοκτονούσαν. Και το χειρότερο από όλα, την πείνα την άντεξαν μικρά αρπακτικά.
  Η τριανδρία κάθισε στη διχάλα. Η Ολέσια μοίρασε δύο μικρές πατάτες στο αγόρι και έδωσε όλο το ψωμί στο τίγρη. Το έφαγε λαίμαργα και ζήτησε κι άλλα. Κρίμα που γκρινιάζει τόσο πολύ... Σαν κουτάβι. Και τι αδύναμος.
  Η Νατάσα σηκώθηκε αποφασιστικά και χαστούκισε τα γυμνά, σκονισμένα, κάλους πέλματά της:
  - Πήγε! Ας διασκεδάσουμε τους κυρίους!
  Ήδη η πρώτη ντάκα τους συνάντησε εχθρικά. Ο θυρωρός αρνήθηκε να την αφήσει να μπει και αποκάλεσε τη Νατάσα ιερόδουλη.
  Η δεύτερη φορά ήταν καλύτερη. Μια τριανταπεντάχρονη κυρία μου επέτρεψε να μπω. Ο Όλεγκ μετατράπηκε σε ένα άθλιο καλσόν και κάλπασε επιδέξια. Η Νατάσα προσπάθησε. Η κοριτσίστικη φιγούρα της γυμνάστριας είναι πολύ επιδέξιη. Ο Φίμπο ήξερε ελάχιστα, αλλά πήδηξε επίσης μέσα από το τσέρκι, που κρατούσε η Νατάσκα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, με σκληρυμένα πέλματα, αλλά χωρίς να χάνει τη χάρη. Η κυρία χάρηκε πολύ και ρώτησε τον Όλεγκ:
  -Είσαι καλός κλόουν!
  Το αγόρι απάντησε θυμωμένα:
  - Δεν είμαι κλόουν, αλλά ακροβάτης και λίγο ζογκλέρ!
  Η κυρία ρώτησε:
  - Κάψε το!
  Ο Oleg Akulov άρχισε να πετάει πράγματα με ευχαρίστηση, χρησιμοποιώντας όχι μόνο τα χέρια του, αλλά πετώντας από πάνω του τα ήδη άθλια Τσέχα και τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια των παιδιών του. Περιλαμβάνει ένα στυλό και μια χτένα που βρίσκεται στο τραπέζι.
  Η κυρία, χαμογελώντας ικανοποιημένη, ρώτησε:
  - Και αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα σου;
  Ο Όλεγκ κούνησε το κεφάλι του.
  - Όχι, σύντροφέ μου!
  Η κυρία έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, είναι πολύ μικρή... Έχεις γονείς;
  Το αγόρι αναστέναξε απαλά.
  - Δεν ξέρω τους γονείς μου!
  Η κυρία αναστέναξε λυπημένη και απάντησε:
  - Ορφανό! Λοιπόν, έχω ακόμα παπούτσια από τη γριά καμαριέρα! Φέρ 'τους!
  Ο πεζός, γκρινιάζοντας, έφυγε. Η Νατάσα χαμογέλασε ικανοποιημένη. Μετά ήρθε ο πεζός. Τα παπούτσια ήταν ήδη φθαρμένα και με σπασμένο δέρμα.
  Η κυρία μουρμούρισε:
  - Εγώ ο ίδιος είμαι χρεωμένος και, δυστυχώς, δεν μπορώ να δώσω περισσότερα!
  Η Νατάσκα πήρε το παπούτσι και ευχαρίστησε την ερωμένη με αυτοσυγκράτηση. Μετά έφυγαν από το εξοχικό. Το κορίτσι μουρμούρισε αγανακτισμένο:
  - Για έναν τέτοιο έμπορο σκουπιδιών, δεν θα δώσει περισσότερο από ένα νικέλιο. Πω πω, κοσμοφάγοι και τσιγκούνηδες! Και πόσος χρόνος πήρε!
  Ο Oleg Akulov παρατήρησε:
  Ήταν μια κουραστική μέρα, ας πάρουμε περισσότερα!
  Στην επόμενη ντάκα, ακόμα λιγότερο τυχερός. Έγιναν δεκτοί, αλλά μετά την παράσταση τους δόθηκε μόνο ένα πιάτο με υπολείμματα από το τραπέζι. Το τίγρης, όμως, τα κατάπιε ζωντανά. Τουλάχιστον αυτό είναι το κέρδος.
  Αλλά στην τέταρτη ντάτσα, το τσέχικο καπέλο του αγοριού έσκασε και έπρεπε να συνεχίσει να παίζει ξυπόλητος, χωρίς στολή. Και μου έδωσαν μόνο μια δεκάρα.
  Στην πέμπτη ντάκα δεν τους επιτρεπόταν. Στο έκτο, υπήρχαν πολλά παιδιά που, έχοντας περικυκλώσει το τίγρη, άρχισαν να του βάζουν κέικ. Αντιμετώπισαν επίσης την Olezhka. Το πεινασμένο αγόρι έφαγε την κρέμα με σοκολάτα με ευχαρίστηση. Έπρεπε όμως να δουλέψουν. Τα παιδιά δεν ήθελαν να τα αφήσουν για πολλή ώρα. Ο barin κοίταξε επίσης την παράσταση. Του άρεσε ιδιαίτερα η απόδοση της γυμνάστριας Natashka. Μου ζήτησε να το επαναλάβω πολλές φορές. Στη συνέχεια κέρασε και το κορίτσι μια τούρτα. Πήρε πολλή ώρα και ο ήλιος είχε ήδη δύσει. Και πλήρωσαν μόνο δύο εθνικά νομίσματα.
  Στο τέλος, ο κύριος έβαλε το πόδι του στο γυμνό πόδι της Νατάσας και γάργαρε:
  - Με την εμφάνισή σου, μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα με άλλο τρόπο!
  Η Νατάσα τράβηξε πίσω:
  - Ποτέ! Δεν θα πάω στο πάνελ!
  Ο μπάρμαν χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Είναι πιο δύσκολο για μια κοπέλα του τσίρκου να βρει έναν κερδοφόρο γαμπρό παρά μια κυρία με εύκολη αρετή.
  Η ξυπόλητη Νατάσα παρατήρησε έξυπνα:
  - Μα η αγάπη είναι πιο εύκολη!
  Αλλά και είκοσι καπίκια είναι χρήματα. Μπορείτε ήδη να αγοράσετε ένα μπουκάλι βότκα για αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, στο τίγρης δόθηκε ένα κομμάτι κρέας. Η Νατάσα πούλησε τα παπούτσια για επτά καπίκια. Είχαν αρκετά να φάνε.
  Έχει ήδη αρχίσει να νυχτώνει και δεν περπατάς στις κατοικίες. Το όμορφο κορίτσι Νατάσα είπε αποφασιστικά στον Όλεγκ:
  - Πάμε στο κατάλυμα;
  Το αγόρι έγνεψε με σιγουριά.
  - Δεν θα πάω! Μυρίζει εκεί μέσα!
  Η γυμνόποδη και με καμπύλες Νατάσα συμφώνησε:
  - Και οι μεθυσμένοι αλήτες θα κολλήσουν πάνω μου. Θα βρούμε ένα μέρος για τον εαυτό μας σε μια σπηλιά και πριν πάμε για ύπνο θα κολυμπήσουμε.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά. Έκαναν μπάνιο στην πισίνα της ερήμου. Το νερό ήταν ζεστό και αλμυρό. Ο Oleg Akulov θαύμασε τη φιγούρα της Natasha, πολύ μυώδης και λεπτή. Το σώμα της δεν φαινόταν καθόλου λεπτό, αλλά ήταν πολύ αρμονικό. Μαυρισμένη, αθλήτρια. Πώς κουνάει ενεργά τα χέρια και τα πόδια της. Σαν πάνθηρας στο κυνήγι.
  Ο Oleg θυμήθηκε το έργο για τον Mowgli. Υπήρχε μια αστεία ιστορία για ένα αγόρι που μεγάλωσε ανάμεσα σε λύκους. Κάτι παρόμοιο με αυτούς. Περιπλανιέσαι, αλλά είσαι ελεύθερος, βλέπεις τόσα πολλά. Οι ίδιες ντάκες είναι πολυτελείς, μερικές με σιντριβάνια και γλυπτά. Πολύ όμορφος. Ειδικά το καλοκαίρι στην Κριμαία. Συνολικά, το καλοκαίρι είναι μια υπέροχη εποχή. Είναι χειρότερο τον χειμώνα. Ακόμη και στο Ιράν και στο Ιράκ κάνει κρύο τη νύχτα. Συχνά μετακινούνται τη νύχτα για να ζεσταθούν, κοιμούνται στην ύπαιθρο.
  Έχοντας κάνει αρκετά μπάνιο, το αγόρι και το κορίτσι αποκοιμήθηκαν. Είναι νέοι, υγιείς, εκπαιδευμένοι. Κοιμούνται σαν άγρια ζώα: ήσυχα, χωρίς να δίνουν σημασία στη σκληρή επιφάνεια. Και τι, όταν ένα υγιές σώμα δεν χρειάζεται πουπουλένια κρεβάτια. Και είναι πολύ καλό να κοιμάσαι στο ύπαιθρο.
  Όμως, σε αντίθεση με τα ζώα, οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα... Ο Όλεγκ ονειρεύτηκε πώς έγινε αγόρι σε καμπίνα σε ένα πειρατικό πλοίο και πολέμησε. Με σπαθί επιτίθεται σε Άγγλους στρατιώτες με στολή. Κόψιμο και τεμαχισμός εχθρών. Εδώ το αγόρι χτυπά με το γυμνό του πόδι στη βουβωνική χώρα. Πηδά και συντρίβει τους Βρετανούς. Παύλα μεταξύ εχθρών. Πέφτουν, κόβονται και τσακίζονται. Και το αγόρι παίρνει το δεύτερο σπαθί. Διεξάγει τον μύλο, και πολύ αριστοτεχνικά. Το αγόρι είναι πολύ έξυπνο...
  Η γυμνή, στρογγυλή, δύσκαμπτη φτέρνα του θα χτυπούσε το πηγούνι ενός αξιωματικού του ναυτικού. Και εκείνος με τα χτυπημένα δόντια και μια άγρια κραυγή πετάει στη θάλασσα.
  Τότε ένα αγόρι με σορτς, του οποίου οι μύες από κεραμίδια τρεμοπαίζουν σαν το κύμα της θάλασσας σε μια καταιγίδα, τρέχει έναν ανεμόμυλο με σπαθιά και κόβει αμέσως κεφάλια.
  Κυλιούνται στο δρύινο κατάστρωμα και όμορφα, με καμπύλες κορίτσια τα πετούν με τα γυμνά, σαγηνευτικά και μαγευτικά πόδια τους.
  Όμως τα όνειρα είναι ασαφή και θυμάσαι μόνο κοινά χαρακτηριστικά από αυτά.
  Την επόμενη μέρα, πρέπει να πάτε ξανά στις κατοικίες. Επιπλέον, θα σκοτωθούν και το τίγρη θα πρέπει να ταΐσει.
  Η κοπέλα προσπάθησε να φανεί χαρούμενη και χαμογέλασε. Είναι πολύ όμορφη και οι πόρτες του φύλακα της άνοιξαν πρόθυμα. Εδώ όμως εξυπηρετούσαν πολύ χειρότερα. Στην πρώτη ντάτσα, οι κύριοι παρακολούθησαν πρόθυμα την παντομίμα τους. Στον κύριο άρεσε ιδιαίτερα να παρακολουθεί το τρεμόπαιγμα των γυμνών, μυωδών, μαυρισμένων ποδιών της Νατάσας, με ροζ πέλματα και μια χαριτωμένη καμπύλη στρογγυλής φτέρνας. Αλλά εδώ σέρβιραν μόνο υπολείμματα από το τραπέζι, τα οποία τάιζαν στο τίγρη.
  Την κράτησαν στη δεύτερη ντάκα για πολλή ώρα, ο κύριος χάιδεψε ακόμη και το κορίτσι από το σαγηνευτικό πόδι της ελιάς. Η κυρία κέρασε την Olezhka με μια τούρτα. Μου έδωσαν μια δεκάρα. Οι επόμενες δύο ντάκες ήταν άδεια - οι κύριοι δεν ήρθαν.
  Επιθετική με όμορφο, δυνατό σώμα και πλούσια ξανθά μαλλιά, η Natashka παρατήρησε μπερδεμένη:
  - Ναι... Εδώ δεν μπορείς να κάνεις περιουσία!
  Η Ολέζκα μουρμούρισε θυμωμένα:
  - Καλύτερα να κυνηγάς για ληστεία! Πιο κερδοφόρο!
  Η Νατάσα σήκωσε το βλέμμα και τραγούδησε:
  - Τι γαλάζιος ουρανός. Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Ένας άπληστος άντρας δεν χρειάζεται μαχαίρι - του δείχνεις μια χάλκινη δεκάρα και κάνεις με αυτό ό,τι σου αρέσει!
  Η επόμενη ντάκα ξεχώριζε για το τεράστιο μέγεθος και την εκπληκτική της πολυτέλεια. Τα σιντριβάνια ήταν επιχρυσωμένα και ξεχύθηκαν ψηλά στον ουρανό. Στην είσοδο στέκονταν πολυτελώς ντυμένοι λακέδες. Επιδεικνύοντας τις γυμνές γόβες και τα μαυρισμένα γόνατά της, με ένα κουρελιασμένο, κοντό φόρεμα, η Νατάσα ντράπηκε ακόμη και με την ειλικρινά αλήτη εμφάνισή της.
  Ο ανώτερος πεζός φώναξε:
  - Δεν δίνουμε στους φτωχούς!
  Το κορίτσι απάντησε:
  - Είμαστε τσίρκο! Ας διώξουμε τη θλίψη!
  Η Νατάσκα σφύριξε και σήκωσε το γυμνό, μυώδες πόδι της. Το άσπρο τίγρης πήδηξε και γέλασε αστεία στον αέρα. Ο Ολέζκα έβαλε ένα τσέρκι και ο Φίμπο γλίστρησε μέσα του και το γύρισε ξανά ανάποδα.
  Ο επικεφαλής πεζός σφύριξε και μουρμούρισε:
  - Όχι άσχημα! Μπορείς να περάσεις!
  Το αγόρι και το κορίτσι μπήκαν στην πύλη. Έτρεξε και ένα άσπρο τίγρη. Ο κύριος της ηπειρωτικής χώρας ένιωθε βαριεστημένος στο πολυτελές εξοχικό παλάτι του. Καθισμένος σε μια κληματαριά μπροστά σε ένα πολυτελές τραπέζι, ένας ευγενής ευγενής μασούσε λιπαρό κρέας και ξεπλύθηκε με ακριβό κρασί από ένα χρυσό κύπελλο. Δίπλα του καθόταν μια νεαρή, όμορφη γυναίκα με ένα φόρεμα στολισμένο με κοσμήματα. Στη βεράντα πήδηξε ένα κορίτσι περίπου επτά ετών με ένα έξυπνο φόρεμα και πολύ παρόμοιο με τη γυναίκα του κυρίου, μόνο που τα μαλλιά της ήταν πιο ανοιχτά.
  Ο πλοίαρχος κοίταξε κατάματα τη Νατάσα. Είναι το ακριβώς αντίθετο της συζύγου. Ξανθιά εναντίον μελαχρινής, λεπτή, μυώδης, αδύνατη σιλουέτα εναντίον πληρότητας. Μαύρη σοκολατένια επιδερμίδα ενάντια στην αριστοκρατική ωχρότητα. Φυσικά, ο ευγενής ευγενής εξέτασε με ανυπομονησία την κοπέλα, τα γυμνά πόδια της, το ψηλό στήθος, τη λεπτή μέση της. Ναι, σκέφτηκε ο κύριος, η γυναίκα μου έχει παχύνει. Και αυτό ... τι φιγούρα - απλώς ένα άγαλμα της αρχαίας πολεμίστριας θεάς Αθηνάς.
  Η Νατάσα και ο Όλεγκ άρχισαν να εκτελούν αριθμούς. Η Νατάσα χόρεψε σε έναν συνδυασμό, που άρεσε τόσο πολύ στους άντρες. Ο Oleg Akulov έπαιξε τώρα με ένα κολάν και ένα λαμπερό μπλουζάκι. Ο ξυπόλητος ήταν κατά κάποιο τρόπο πιο επιδέξιος από ό,τι στους Τσέχους. Το αγόρι στριφογύριζε, έκανε τούμπες, πηδούσε. Η Νατάσκα τον σήκωσε πάνω στο απλωμένο χέρι της. Το άσπρο τίγρης πήδηξε μέσα από κρίκους, χέρια και πόδια, πέρασε μέσα από ψαλίδι.
  Η Νατάσα έπαιξε επίσης τη μελωδία σε ένα μικρό hurdy-gurdy. Το αγόρι ζογκλέριζε. Μετά το κορίτσι έκανε ζογκλέρ, μετά ήταν μαζί. Και όχι μόνο με χέρια, αλλά με γυμνά, πολύ ευκίνητα πόδια, με επίμονα δάχτυλα σαν αυτά των πιθήκων. Φαινόταν πώς ο κύριος κοιτούσε λαίμαργα τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας και ανέπνεε βαριά, σαν να είχε κατανάλωση.
  Οι ερμηνευτές του τσίρκου ήταν ευκίνητοι, στριφογυρνούσαν πολύ. Η Νατάσα έκανε ακόμη και μια διπλή τούμπα και περπάτησαν στα χέρια τους μαζί. Στη συνέχεια, το τίγρης πήδηξε ξανά μέσα από τα τσέρκια, τα οποία κρατούσε η Νατάσκα με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Κατά τη διάρκεια της παράστασης, το κορίτσι στριφογύριζε και κάθε τόσο ούρλιαζε από θαυμασμό. Ο Μπάριν και η γυναίκα του χειροκρότησαν συγκρατημένα. Όμως ήταν φανερό ότι ήταν χαρούμενοι.
  Στο τέλος τραγούδησαν το αγόρι και το κορίτσι, και οι φωνές τους είναι υπέροχες, γεμάτες ήχο. Μετά από αυτό, η Νατάσκα άπλωσε ένα καπέλο για να μαζέψει χρήματα. Ήταν τόσο όμορφη, που μόλις και μετά βίας την κάλυπτε ο συνδυασμός. Ο κύριος-ηπειρωτική χώρα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Ήμουν, κάποτε ο ίδιος ζητιάνος, ωστόσο, μιας ευγενούς οικογένειας. Και κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος και να αγοράσει τον εαυτό του πριγκιπικό τίτλο. Τι μπορεί κάποτε και γίνεσαι πλούσιος!
  Η Νατάσα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ευχαριστώ, Σεβασμιώτατε!
  Ο Μπάριν παρατήρησε ξερά:
  - Μα άσωτος, δεν θα αποκτήσει πλούτη! Επομένως, προτείνω να μου πουλήσετε το ζωάκι σας.
  Η Νατάσα χαμογέλασε δυνατά και είπε:
  - Ο Φίμπο είναι φίλος μας, δεν πωλείται!
  Ο κύριος χαμογέλασε θυμωμένος και παρατήρησε:
  - Αυτό λένε συνήθως όταν θέλουν να σπάσουν μια υψηλή τιμή! Αλλά δεν μπορείς να με ξεγελάσεις! Ξέρω πόσο! Προσφέρω ένα chervonets, και όχι μισή ντουζίνα παραπάνω!
  Η Νατάσα κούνησε το κεφάλι της.
  - Συγγνώμη, κύριε, αλλά αυτός ο φίλος δεν πωλείται! Όχι για κανένα χρήμα!
  Ο πρίγκιπας γρύλισε θυμωμένος:
  - Ναι, να χαίρεσαι που σε απαλλάσσω από τέτοιο βάρος. Μια τίγρη χρειάζεται μια περιουσία για να τραφεί. Και όταν μεγαλώσει... Πιστεύεις ότι θα σου επιτραπεί να περιπλανηθείς στην πόλη με ένα μεγάλο και επικίνδυνο αρπακτικό;
  Η όμορφη Νατάσα ντρεπόταν, το μαυρισμένο από τον ήλιο πρόσωπό της συνοφρυώθηκε. Πράγματι, μερικές φορές ερχόταν στο μυαλό η σκέψη τι να κάνει με τον Fimbo όταν μεγαλώσει. Ήδη τώρα η αστυνομία τους κοιτάζει στραβά, αλλά τι θα γίνει μετά από λίγους μήνες;
  Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποχωριστείτε σύντομα τη Fimbo. Δέκα ρούβλια είναι επίσης χρήματα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτάβι και να το εκπαιδεύσετε. Ο σκύλος τρώει λιγότερο και μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί του για ένα χρόνο. Εξοικονομήστε χρήματα και ίσως ανοίξετε κάποια επιχείρηση. Ή πηδήξτε έξω στο γάμο ... Είναι όμορφη, λογικά.
  Δαχτυλίζοντας νευρικά τα μυώδη, σαγηνευτικά, χάλκινα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα, η Νατάσα δίστασε, η κοινή λογική πρότεινε ότι ένα μικρό τίγρη θα ήταν καλύτερα με έναν πρίγκιπα παρά να πεινάσει με μια περιπλανώμενη ομάδα. Και ότι αν χωρίσετε με ένα αρπακτικό, είναι καλύτερα να το κάνετε τώρα, όταν εμφανιστεί μια τέτοια ευκαιρία.
  Αλλά τότε η κόρη του κυρίου, ένα κορίτσι με φιόγκους κεντημένα με πέρλες, κλώτσησε τα πόδια της και ούρλιαξε:
  - Θέλω μια τίγρη! Θέλω μια λευκή τίγρη!
  Ο πρίγκιπας κούνησε το χέρι του και χτύπησε τη γροθιά του:
  - Σκάσε! Τώρα κάνω επιχειρήσεις!
  Η σύζυγος αναφώνησε:
  - Μη φωνάζεις στο παιδί!
  Το κορίτσι, προφανώς, ήταν κακομαθημένο και δεν φοβήθηκε. Αλλά πηδώντας πίσω, ψέλλισε πιο ήσυχα:
  - Αγορά μπαμπά! Αγοράστε ένα τίγρη... Δώστε μου εκατό ρούβλια!
  Η σύζυγος παρατήρησε στην κόρη της χαμογελώντας:
  - Αυτό το ζώο μπορεί να είναι επικίνδυνο... Είναι αρπακτικό και τρώει κοριτσάκια!
  Ο κύριος έσπασε τα δάχτυλά του και είπε:
  - Η τελευταία λέξη είναι δεκαπέντε ρούβλια! Γόνασε περισσότερο, δεν θα προσθέσω!
  Η Νατάσα, σκύβοντας χαμηλά, πέταξε ένα κολλημένο κοχύλι από το γυμνό μαυρισμένο πόδι της και ρώτησε ευγενικά:
  - Μπορούμε να συνταξιοδοτηθούμε, Εξοχότατε;
  Ο πρίγκιπας γρύλισε:
  - Δεν! Για τελευταία φορά, ρωτάω, χαρίζεις ένα τίγρη για δεκαπέντε ρούβλια;
  Η Νατάσκα κούνησε το κεφάλι της και πάτησε το χοντρό χαλίκι με το γυμνό, γοητευτικά, θεϊκά χαριτωμένο, λαξευμένο πόδι της.
  Ο κύριος της ηπειρωτικής χώρας ρώτησε σαρκαστικά:
  - Ποιο είναι το όνομά σου?
  Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Νατάσα.
  Ο πρίγκιπας χαμογέλασε δυσοίωνα.
  - Εχετε διαβατήριο? Ας δείξουμε!
  Η Νατάσα ανατρίχιασε και χλόμιασε, το θαμπό χρώμα φαινόταν μέσα από το λαδί της δέρμα. Ο πρίγκιπας χτύπησε τα χέρια του και φώναξε:
  -Πάρε τα και φώναξε την αστυνομία! Μου έκλεψαν την τίγρη και το διαμαντένιο δαχτυλίδι μου!
  Το κορίτσι αναφώνησε με χαρά:
  - Μπράβο μπαμπά!
  Οι λακέδες επιτέθηκαν στη Νατάσκα. Η κοπέλα δεν αντιστάθηκε, αν και ήταν σωματικά δυνατή. Αυτή και ο Olezhka ήταν δεμένοι με σχοινιά και κλειδώθηκαν στο υπόγειο. Σύντομα έφτασε και η αστυνομία.
  Αφού άκουσαν τον πρίγκιπα, έβαλαν δεσμά στη Νατάσα και στον Όλεγκ Ακούλοβα στα χέρια και τα πόδια τους. Επιπλέον, είχαν ειδικά μεγέθη για παιδιά. Στο οποίο αλυσοδέθηκαν ανήλικοι κλέφτες.
  Μετά από αυτό, το κορίτσι και το αγόρι οδηγήθηκαν στη φυλακή. Εκεί χωρίστηκαν. Ο Όλεγκ πετάχτηκε στο υπόγειο, όπου υπήρχαν ήδη μια ντουζίνα αλυσοδεμένα αγόρια, και η Νατάσα ρίχτηκε σε ένα κελί με γυναίκες. Δεν ήταν γλυκό. Υπάρχει δυσωδία στα κελιά, αντί για αποχωρητήριο υπάρχει μια τρύπα στο πάτωμα, είναι υγρό και μισοσκόταδο. Τα αγόρια κρατήθηκαν σε δεσμά, κάτι που είναι πολύ άβολο. Τα χέρια και τα πόδια είναι δεμένα. Είναι δύσκολο να κυκλοφορείς σε στενό θάλαμο. Ταΐζαν μόνο ψωμί και νερό, μερικές φορές έδιναν σάπια φρούτα.
  Κάθισαν εκεί μέχρι τη δίκη. Τότε τα αγόρια τα περίμεναν είτε με σκληρή δουλειά είτε από καταφύγιο φυλακής. Οι γυναίκες, επίσης, είτε σε σκληρή δουλειά στη Σιβηρία, είτε στην Κεντρική Ασία για συγκομιδή βαμβακιού, είτε στη φυλακή με δουλειά σε οποιοδήποτε εργοστάσιο για κρατικά τρόφιμα. Και πριν από τη δίκη, μπορείτε να καθίσετε κατά την κρίση των αρχών. Επιπλέον, οι κρατούμενοι μαστιγώθηκαν επίσης.
  Ο Όλεγκ και η Νατάσα έλαβαν εντολή να μαστιγωθούν ταυτόχρονα. Το αγόρι και το κορίτσι έγδυσαν μέχρι τη μέση και απλώθηκαν στις κατσίκες. Πλαισιώθηκαν από δύο αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί μούλιασαν τις ράβδους σε γουδί με αλατόνερο. Κουνούσαν στον αέρα, γκρεμίζοντας σταγονίδια. Και μετά, αμέσως, κατόπιν εντολής, τα αγόρια και τα κορίτσια χτύπησαν τις πλάτες.
  Η Νατάσα και ο Όλεγκ Ακούλοφ έσφιξαν σφιχτά τα δόντια τους για να μην ουρλιάξουν. Το χτύπημα μετρήθηκε. Η αστυνομία τραμπουκίστηκε με μέτριο ενθουσιασμό, κάνοντας απλώς το καθήκον της. Το αγόρι και το κορίτσι, αναπνέοντας βαριά, άντεξαν. Μετά από μια ντουζίνα χτυπήματα, το δέρμα έσκασε και έσταζε αίμα. Ήταν πολύ οδυνηρό.
  Ο διοικητής, που είχε ορίσει εκατό χτυπήματα, χαμογέλασε. Αν πεταχτούν οι οπλές του τιμωρούμενου, τέτοια είναι η μοίρα του Θεού. Στη συνέχεια λάμπει η ισόβια σκληρή εργασία.
  Για την κλοπή σε ιδιαίτερα μεγάλη κλίμακα, για την απόπειρα κατά της ζωής του πρίγκιπα και της γυναίκας και της κόρης του. Και στη συνέχεια αποδείχθηκε επίσης ότι αναζητούσαν τη Νατάσα ως συνεργό στη δολοφονία του κυβερνήτη. Σε κάθε περίπτωση, το κορίτσι θα οδηγηθεί για πάντα στη Σιβηρία. Σαν το κοριτσάκι. Οπότε ίσως είναι καλύτερα να σε καταπιέζουν.
  Ο Oleg Akulov και η Natasha άντεξαν με θάρρος και τα εκατό χτυπήματα χωρίς να χάσουν τις αισθήσεις τους και χωρίς να κάνουν ήχο. Αλλά οι πλάτες τους έγιναν ένα αιματηρό χάος. Μετά από αυτό, τους ξανάβαλαν δεσμά και τους έριξαν στη φυλακή.
  Το αγόρι ήταν ξαπλωμένο στις σανίδες, το στομάχι και το στήθος του ήταν άβολα και ολόκληρη η πλάτη του παιδιού ήταν κομμένη.
  Στον ανήλικο, οι εγκληματίες, κουρεμένα, αδύναμα παιδιά, κουδουνίζοντας τις αλυσίδες τους, τσίριξαν:
  - Λοιπόν, πώς πόνεσε;
  Ο Όλεγκ Ακούλοφ έκλεισε το μάτι στα άλλα αγόρια και είπε:
  - Ψηλά! Σαν τσιμπήματα κουνουπιού!
  Το μεγαλύτερο αγόρι, που φαινόταν περίπου δεκαπέντε χρονών, επίσης με ξυρισμένο κεφάλι και το μόνο στο κελί που είχε ακόμη και τραχιά παπούτσια με ξύλινες σόλες, κοίταξε τον Όλεγκ Ακούλοφ με σεβασμό. Το αγόρι, του οποίου τα ξανθά μαλλιά δεν είχαν ακόμη κοπεί, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν δειλό. Και εκείνος, απλώνοντας το χέρι του στον Όλεγκ, είπε:
  - Είμαι κλέφτης Pretzel! Ο μόνος πραγματικός κακοποιός μεταξύ αυτών... - Ο νεαρός νονός κοίταξε γύρω του και συνέχισε. - Εσύ, έχοντας δεχθεί εκατό μαστιγώματα, δεν έβγαλες ούτε κραυγή ούτε βογγητό, δείχνοντας ότι είσαι αληθινός άντρας. Εδώ είναι το χέρι μου για σένα, και τώρα είσαι σαν αδερφός για μένα!
  Ο Όλεγκ έσφιξε τα χέρια με την ανήλικη αρχή. Αν και πάνω απ' όλα ήθελε να δραπετεύσει από τη φυλακή στην οποία υπήρχαν ραφές, και μύριζε κουβάδες. Και η πλάτη είναι τόσο κομμένη που κινείσαι λίγο - πονάει.
  Στους νεαρούς κρατούμενους έδιναν μερίδες - κάποιο είδος χυλού, νερό και ψωμί. Το φαγητό, φυσικά, δεν έχει σημασία, αλλά δεν θα σε αφήσουν να πεθάνεις από την πείνα. Ο αρχινονός είχε αρκετά γεμάτη φυσιογνωμία και προφανώς έτρωγε όχι μόνο κρατικά.
  Πράγματι, σύντομα εμφανίστηκε ένα κορίτσι. Του έδωσε ένα καλάθι με λουκάνικο, λευκό ψωμί και μπουκάλια γάλα.
  Ο ανήλικος νονός το πήρε για τον εαυτό του και μετά γλίστρησε τον Όλεγκ από μια φιάλη με λευκό υγρό:
  - Πιες λίγο!
  Ο Όλεγκ ήπιε μια γουλιά γάλα, φάνηκε πολύ νόστιμο στο πεινασμένο και χτυπημένο αγόρι και ρώτησε τον νονό:
  - Θα μοιραστείτε τη μετάδοση με τους άλλους;
  Ο Κρέντελ κούνησε το κεφάλι του.
  - Φυσικά και όχι!
  Το χτυπημένο αγόρι ρώτησε:
  - Και γιατί?
  Ο νεαρός νονός απάντησε ειλικρινά:
  - Δεν το άξιζαν! Είναι απλώς μικροχούλιγκαν και κλέφτες, ή ακόμα και απλοί αλήτες.
  Ο Όλεγκ παρατήρησε λογικά:
  - Αλλά είναι κι αυτοί άνθρωποι και τους είναι δύσκολο με ένα μερίδιο φυλακής!
  Το κουλούρι γρύλισε άγρια.
  - Επιβίωσε! Και να είσαι ευγνώμων που σου έδωσα να πιεις γάλα. Και ούτε αυτό θα το πάρεις.
  Ο Όλεγκ ήθελε πολύ να πηδήξει και να χτυπήσει αυτόν τον ηγέτη, αλλά μετά από εκατό μαστιγώματα δεν είχε δύναμη να πηδήξει. Μετά από ένα τέτοιο χτύπημα, ακόμη και ενήλικες, υγιείς τύποι συχνά πεθαίνουν, όχι σαν παιδί.
  Το αγόρι, αφού έφαγε και το γάλα, βαρύθηκε ξανά και άρχισε να κοιμάται σε ένα όνειρο, και αυτό συμβαίνει.
  Ονειρευόταν ότι ήταν ο Τζιμ Χόκινς από το διάσημο μυθιστόρημα Treasure Island.
  Όταν ο Γεώργιος ο Πειρατής βρυχήθηκε:
  - Ψήστε τις γόβες αυτού του αγοριού!
  Ο Τζον Σίλβερ έγνεψε καταφατικά.
  - Απαγόρευσα να σκοτώσεις αυτό το αγόρι, άρα χρειαζόμαστε έναν όμηρο. Όμως δεν σκοπεύει να τον σώσει από τα βασανιστήρια. Πρέπει να μάθουμε πού πήγε την Εσπανιόλα.
  Οι πειρατές ήταν πολύ νευριασμένοι. Πήδηξαν στο αγόρι Τζιμ. Έσκισαν το ναυτικό του και έστριψαν τα χέρια του. Ο Τζιμ συνήθιζε να τρέχει ξυπόλητος στο πλοίο, το οποίο ήταν πιο άνετο σε ένα επίπεδο κατάστρωμα, ειδικά στις τροπικές περιοχές. Πηγαίνοντας όμως στο οχυρό, φόρεσε τις μπότες του. Ωστόσο, στη ζούγκλα μπορείς να πατήσεις ένα φίδι ή ένα έντομο.
  Τώρα οι πειρατές έβγαλαν τις μπότες από το αγόρι με ευχαρίστηση. Ένας από αυτούς χάιδεψε το λείο, γυαλισμένο, σχεδόν αφόρετο δέρμα.
  Ο Τζορτζ πέρασε το δάχτυλό του στο γυμνό πόδι του αγοριού και σημείωσε:
  - Καλά τακούνια να τα τηγανίσεις!
  Ο Junge είχε δεμένα τα χέρια του πίσω του και τα τρύπωσε με ένα γάντζο. Μετά άρχισαν να σηκώνουν τον Τζιμ στο ράφι. Το σχοινί σφίχτηκε, τα νύχια του αγοριού διογκώθηκαν και άρχισε να γέρνει προς τα εμπρός.
  Ο Τζορτζ τράβηξε τους ώμους του αγοριού. Ο Γιουνγκ στριφογύρισε με μια κραυγή πόνου, με το τοξωτό σώμα ενός δεκατετράχρονου εφήβου να στέκεται όρθιο.
  Οι πειρατές επευφημούσαν σε ένδειξη επιδοκιμασίας. Ένας από αυτούς σήκωσε ένα θαλάσσιο μαστίγιο με επτά ουρά και το κούνησε.
  Ο Τζον Σίλβερ τον διέκοψε:
  - Να σταματήσει! Το αγόρι είναι έξυπνο και θα τα πει όλα χωρίς βασανιστήρια. Πες μου, πού πήγες την Εσπανιόλ;
  Ο Τζιμ Χόκινς, αν και φοβόταν τον πόνο, φώναξε:
  - Δεν θα πω!
  Ο Σίλβερ διέταξε:
  - Ξεκινήστε!
  Το μαστίγιο κατέβηκε στην πλάτη του Γιουνγκί και το μαυρισμένο δέρμα έσκασε αμέσως. Το αγόρι έσφιξε τα δόντια του και έμεινε σιωπηλός. Και ο πειρατής τον χτύπησε. Ο Τζιμ αποφάσισε να κρατηθεί μέχρι το τέλος. Αν και το στριμμένο πρόσωπο του Γιουνγκί του είπε πόσο του κόστισε.
  Ο πειρατής χτύπησε το αγόρι στην πλάτη και μετά πήγε στα πλάγια. Χτύπησε και στο στομάχι και στο στήθος. Ο Τζιμ συσπαζόταν με κάθε χτύπημα, μερικές φορές πνιχτά μουγκρητά ξέφυγαν από τα σφιγμένα χείλη του. Αλλά το νεαρό αγόρι κατάφερε ακόμα να συγκρατήσει τις δυνατές κραυγές.
  Τελικά, το κεφάλι του Τζιμ πετάχτηκε άτονα και έπεσε στο πλάι. Το αγόρι λιποθύμησε, έχασε τις αισθήσεις του.
  Οι πειρατές πήραν έναν κουβά νερό, αφού υπήρχε ένα πηγάδι στο μπλοκ. Και το χύθηκε πάνω στο ξανθό κεφάλι του Γιουνγκί.
  Ο Τζιμ συνήλθε. Ο Τζον Σίλβερ ρώτησε με απαλή φωνή:
  - Πες μου πού αρπάξατε το πλοίο και θα σας βγάλουμε από το ράφι!
  Το νεαρό αγόρι της καμπίνας γρύλισε:
  - Δεν θα πω!
  Ο Τζορτζ έβγαλε έναν πυρσό από τη δέσμη του και τον κράτησε στη φωτιά. Μια φλόγα έσκασε. Ο έμπειρος πειρατής χαμογελώντας είπε:
  - Λοιπόν, καμπινέ, θα σου τηγανίσουμε τα τακούνια τώρα!
  Ο Τζιμ Χόκινς έτρεμε. Η δάδα με φωτιά πλησίασε το γυμνό πόδι του αγοριού. Και τότε το αρπακτικό της φλόγας έγλειψε τη γυμνή φτέρνα του άτυχου εφήβου. Η σόλα του αγοριού ήταν μέτρια τραχιά. Έτρεχε ξυπόλητος στο κατάστρωμα, αλλά στην ίδια τη Βρετανία τον χειμώνα περπατούσε με παπούτσια και τα πόδια του δεν ήταν πολύ σκληρά. Οπότε ο πόνος ήταν έντονος.
  Ο Τζιμ Χόκινς ούρλιαξε.
  Ο Τζον Σίλβερ είπε σκληρά:
  - Λοιπόν, πες μου πού πήγες την Εσπανιόλ;
  Παρά τη μυρωδιά του καμένου κρέατος και τον πόνο που ήταν τρομερός, ο Τζιμ φώναξε:
  - Δεν! Δεν θα πω!
  Ο Τζορτζ άλλαξε τη φλόγα στο άλλο γυμνό πέλμα του αγοριού. Η μυρωδιά του καμένου κρέατος δυνάμωνε.
  Ο νεαρός Χόκινς άρχισε να πνίγεται, το νεαρό πρόσωπό του χλόμιασε και το κεφάλι του έπεσε πίσω στο πλάι.
  Ο Τζον Σίλβερ είπε με σιγουριά:
  - Αρκετά μαζί του! Διαφορετικά, θα του κάψουμε τα πόδια και το αγόρι δεν θα μπορεί να περπατήσει. Και θέλω να πάει μαζί μας αύριο και να δει τον θρίαμβο των πειρατών που πήραν τον θησαυρό!
  Ο Γιώργος συμφώνησε με αυτό:
  - Σωστά! Αφήστε τον να περπατήσει μαζί μας, καμένα τακούνια μέσα από το κοφτερό γρασίδι και τις πέτρες. Θα τον σύρουμε με ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του και για τον θαλαμηγό θα είναι επιπλέον μαρτύριο!
  Ο Τζον Σίλβερ έγνεψε καταφατικά.
  - Στο μεταξύ, αφήστε τον να κρεμιέται στο ράφι μέχρι να ξημερώσει!
  
  
  ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΥΧΗΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Μόνο ένα μέτρο προς τα αριστερά ήταν μια ρωσική νάρκη στην οποία ανατινάχθηκε το θωρηκτό Petropavlovsk και η πορεία της ιστορίας στην κλίμακα ολόκληρου του πλανήτη Γη έχει αλλάξει.
  . ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Η νάρκη, στην οποία ανατινάχθηκε το θωρηκτό Petropavlovsk, πέρασε μόλις ένα μέτρο προς τα αριστερά. Και ως αποτέλεσμα, τα πυρομαχικά δεν πυροδοτήθηκαν. Και το θωρηκτό υπέστη μόνο μικρές ζημιές και επέστρεψε στο Port Arthur υπό τη δική του εξουσία. Ο ναύαρχος Makarov, ο οποίος ήταν εξουθενωμένος κατά τη διάρκεια της νύχτας από τον διάδοχο Kirill Romanov, ήταν πολύ ενοχλημένος με τον εαυτό του που δεν έδωσε εντολή να εξορύξουν το νερό γύρω από το λιμάνι με αντιτορπιλικά. Ένα άλλο πλοίο υπέστη επίσης ζημιά από νάρκες.
  Όμως όλα ήταν σχετικά φθηνά και σε λίγες μέρες τα πλοία μπορούσαν να επισκευαστούν ξανά.
  Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι κακό. Αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερο, όπως συνέβη στο σύμπαν όπου ο ναύαρχος Μακάροφ πέθανε τόσο ανόητα και γελοία.
  Αλλά σε αυτόν τον κόσμο, αυτός - ένας άξιος άνθρωπος, η μοίρα μέτρησε μια μεγαλύτερη περίοδο.
  Θα μπορέσει ο ναύαρχος Makarov να το χρησιμοποιήσει και να γίνει ένας μεγάλος ναυτικός διοικητής, συγκρίσιμος με τον Ushakov, για παράδειγμα; Ή τέλος πάντων, ούτε το εξαιρετικό ταλέντο του ναύαρχου Μακάροφ δεν θα είναι αρκετό για να νικήσει την Ιαπωνία. Που είναι πλέον πολύ πιο δυνατό στη θάλασσα. Επιπλέον, έπρεπε να επισκευαστούν δύο ακόμη θωρηκτά.
  Ωστόσο, ο ναύαρχος Μακάροφ δεν χάνει την καρδιά του. Και προσωπικά, μαζί με τους επισκευαστές, ανέλαβε την εξάλειψη του δαπέδου των πλοίων. Επιπλέον, υπάρχουν και νέα από την Αγία Πετρούπολη ότι η μοίρα της Βαλτικής θα έρθει στη διάσωση και τότε η Ρωσία θα έχει σαφές πλεονέκτημα.
  Οι Ιάπωνες, φυσικά, εκμεταλλεύονται τη στιγμή και προσπαθούν να αποβιβάσουν στρατεύματα πιο κοντά στο Πορτ Άρθουρ. Αλλά τα ρωσικά στρατεύματα, εκμεταλλευόμενοι την καταιγίδα, μπόρεσαν να σκοτώσουν δύο συντάγματα της αυτοκρατορίας του ανατέλλοντος ηλίου. Και διορθωθείτε.
  Στη συνέχεια τέσσερα θωρηκτά της μοίρας του Ειρηνικού αποκαταστάθηκαν με επιταχυνόμενο ρυθμό.
  Και στον ναύαρχο Μακάροφ προσφέρθηκε ένα προδοτικό σχέδιο από τον διοικητή του καταστροφέα. Εφόσον το Τόγκο κινείται πάντα στην ίδια διαδρομή, βάλτε στο πέρασμά του δέσμες νάρκες. Αυτό που έγινε στην πραγματική ιστορία, αλλά μόνο από έναν καταστροφέα. Και ο ναύαρχος Makarov εκτίμησε αμέσως την ιδέα και διέταξε τη χρήση όλων των κατάλληλων πλοίων.
  Αλλά φυσικά, έχοντας ξεκινήσει μια φήμη για παραπληροφόρηση ότι αυτά είναι απλώς ασκήσεις.
  Και αυτό θα νικήσει ακόμα τις φάλαινες.
  Η παγίδα ήταν απλή αλλά αποτελεσματική. Επιπλέον, κανείς δεν αφέθηκε έξω από το Πορτ Άρθουρ και οι Ιάπωνες κατάσκοποι δεν μπορούσαν να πουν τίποτα στους δικούς τους.
  Και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Αμέσως μια ντουζίνα μεγάλα ιαπωνικά πλοία ανατινάχτηκαν και άρχισαν να βυθίζονται. Οι άλλοι πυροβόλησαν αδιάκριτα προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και τότε εμφανίστηκε η μοίρα του Makarov, η οποία ήταν ήδη ισχυρότερη από τους Ιάπωνες. Και άρχισε μια σφοδρή μάχη.
  Τα ρωσικά βλήματα ήταν πιο διαπεραστικά και χτυπούσαν με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τα πλοία είναι ακόμα γεμάτα όπλα και ναύτες, αρκετά φρέσκα. Και ο ναύαρχος Μακάροφ τα κατάφερε από ελαφρύ καταδρομικό και πολύ επιδέξια. Επιπλέον, οι Ιάπωνες σε πανικό μαζεύτηκαν μαζί, διευκολύνοντας έτσι το έργο των Ρώσων. Ναι, και η μεγαλύτερη ναυαρχίδα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου βυθίστηκε και το Τόγκο μόλις που σώθηκε από αυτό. Αλλά αυτός ο ναύαρχος ήταν σε υπόκλιση.
  Και η μάχη μετατράπηκε σε ολοκληρωτικό ξυλοδαρμό των Ιαπώνων. Μόνο μια απλή παγίδα, ένα χτύπημα από τα μετόπισθεν έκρινε την έκβαση του πολέμου στη θάλασσα. Το Tsushima συνέβη το αντίστροφο, όταν ο ιαπωνικός στόλος υπέστη μια συντριπτική ήττα και στην πραγματικότητα έπαψε να υπάρχει. Αυτή είναι η μάχη και η ήττα των σαμουράι, δυνατά, με το θάνατο περισσότερων από δώδεκα χιλιάδων ναυτικών και χωρίς να υπολογίζονται οι αιχμάλωτοι.
  Οι Ρώσοι ήταν σε ιδιαίτερο σοκ και πυροβόλησαν με ακρίβεια.
  Τα όπλα τους δεν γνώριζαν αστοχίες και αμφιβολίες. Και οι Ιάπωνες έχουν γίνει ένα συμπαγές κοπάδι.
  Η ευκολία της ρωσικής νίκης έκανε πολλούς να θεωρήσουν τον στρατό της Ιαπωνίας άχρηστο. Λοιπόν, τι να πάρετε από την Ασία; Λοιπόν, η νίκη του ναύαρχου Makarov θεωρήθηκε όχι τόσο ένδοξη. Λοιπόν, ποιον χτύπησε;
  Ένας Ρώσος στρατιώτης αξίζει δέκα Ιάπωνες.
  Επιπροσθέτως, και στην ξηρά, ο στρατηγός Κουροπάτκιν νίκησε εντελώς τους Ιάπωνες, και μάλιστα με μικρή αιματοχυσία. Για το οποίο έλαβε τις επωμίδες ενός στρατάρχη. Και περαιτέρω, καταδιώκοντας τους σαμουράι, καθάρισε την Κορέα από αυτούς. Στη μάχη, οι Ιάπωνες δεν είχαν ακόμη αρκετά πυρομαχικά και ήταν εντελώς αβοήθητοι.
  Το Mikado τότε ζήτησε ειρήνη. Η Ρωσία απαίτησε από την Ιαπωνία να επιστρέψει την κορυφογραμμή των Κουρίλων, μέχρι τον σκελετό του Χοκάιντο και το νησί της Ταϊβάν. Έτσι η Ιαπωνία οδηγήθηκε στα προηγούμενα σύνορά της.
  Και αναγκάστηκαν να πληρώσουν αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου ρωσικών χρυσών ρουβλίων.
  Η Ρωσία κήρυξε την Κορέα προτεκτοράτο και αύξησε την επιρροή της στη Μαντζουρία. Σύντομα, η Μογγολία τέθηκε επίσης υπό την αιγίδα της Ρωσίας. Ξεκίνησε η διαδικασία εκούσιας προσάρτησης κινεζικών εδαφών και ο σχηματισμός της Zheltorossia.
  Φυσικά, καμία επανάσταση και αιματηρή Κυριακή. Στο θρόνο βρίσκεται ο αυταρχικός Τσάρος Νικόλαος Β', του οποίου η εξουσία μεταξύ του λαού έχει αυξηθεί σημαντικά.
  Και επειδή δεν υπήρξαν ταραχές, η Ρωσία, έχοντας αποφύγει την ύφεση των καιρών της επανάστασης και της αναταραχής, γνώρισε μια ταχεία οικονομική άνοδο. Και έτσι το 1914 ήρθε πιο οικονομικά και καλύτερα προετοιμασμένος στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και η Ρωσία είχε περισσότερο πληθυσμό, λόγω της προσάρτησης τμημάτων της Κίνας και της Κορέας. Και η θνησιμότητα λόγω της καλύτερης οικονομικής κατάστασης είναι χαμηλότερη από την πραγματική ιστορία, και η αύξηση του πληθυσμού είναι μεγαλύτερη.
  Έτσι, η τσαρική Ρωσία είναι πιο δυνατή παρά χωρίς τον ναύαρχο Μακάροφ. Και φυσικά ο στόλος της Βαλτικής δεν επηρεάστηκε. Και κατασκευάστηκαν περισσότερα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Ilya Muromets και Svyatogor, και τα τανκς Luna-2 μπήκαν σε σειρά με πολυβόλα και πίστες υψηλής ταχύτητας. Ο βασιλικός στρατός ήταν πολύ δυνατός.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ ήταν ακόμη εξήντα πέντε ετών το 1914 και διορίστηκε να κυβερνήσει τον στόλο στη Βαλτική. Και ο εχθρός της Ρωσίας είναι πολύ πιο έγκυρος από την Ιαπωνία. Δηλαδή η Γερμανία του Κάιζερ.
  Παρεμπιπτόντως, μαζί με τα συν, η νίκη επί των σαμουράι είχε και μειονεκτήματα. Τώρα η Ιαπωνία ήταν έτοιμη να μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Γερμανίας. Έτσι η τσαρική Ρωσία έπρεπε να κρατήσει μια σημαντική δύναμη στα ανατολικά.
  Οι Ιάπωνες έχτισαν ξανά στόλο και ήταν έτοιμοι για εκδίκηση. Και αυτό είναι ένα μείον στη διάταξη. Επιπλέον, η Τουρκία βρίσκεται στο πλευρό της Γερμανίας και της Αυστροουγγαρίας.
  Έτσι, η Ρωσία έπρεπε να πολεμήσει εναντίον τεσσάρων κρατών, εκτός από τη Βουλγαρία, και η έκβαση του πολέμου δεν ήταν ξεκάθαρη.
  Ωστόσο, η Γερμανία διεξάγει επίσης πόλεμο σε δύο μέτωπα και δίνει το κύριο πλήγμα στη δύση.
  Οι μάχες από την αρχή για τη Ρωσία πήγαν πιο επιτυχημένα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Ειδικότερα, λόγω του μεγαλύτερου πληθυσμού και του υψηλότερου επιπέδου της οικονομίας, ο στρατός εν καιρώ ειρήνης στη Ρωσία δεν ήταν ενάμιση, αλλά μέχρι τρία εκατομμύρια και χίλια συντάγματα. Έτσι μπορείτε να ρίξετε περισσότερα στρατεύματα στη μάχη.
  Επιπλέον, η παρουσία περισσότερων αεροσκαφών που βομβάρδισαν τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους.
  Έτσι τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Ανατολική Πρωσία και απέκλεισαν το Koenigsberg. Και η προσπάθεια του Χίντενμπουργκ να ξεπεράσει απέτυχε. Συμπεριλαμβανομένων χάρη στους βομβαρδισμούς των γερμανικών στρατευμάτων.
  Και στη θάλασσα, ενώ οι Ιάπωνες περιμένουν, και ο ναύαρχος Μακάροφ πολεμά τους Γερμανούς.
  Ο στόλος της Γερμανίας είναι ο δεύτερος στον κόσμο μετά τη Βρετανία. Αλλά πώς μετράς. Ίσως η Ρωσία να έχει περισσότερα θωρηκτά, αλλά είναι διασκορπισμένα σε τρεις θάλασσες και οι Γερμανοί έχουν μια γροθιά. Επιπλέον, φυσικά, υπάρχει το βρετανικό ναυτικό. Αλλά είναι επίσης διασκορπισμένο σε τέσσερις ωκεανούς. Και οι Βρετανοί δεν βιάζονται να βοηθήσουν τη Ρωσία.
  Έτσι ο στόλος της Βαλτικής, με επικεφαλής τον Μακάροφ, θα πρέπει να πολεμήσει μόνος τους Γερμανούς. Τέλος Αυγούστου, ο καιρός είναι ζεστός και ηλιόλουστος.
  Επικεφαλής ναύαρχος και ήρωας του ιαπωνικού πολέμου σε ένα ελαφρύ κινητό καταδρομικό. Αυτή είναι η καινοτομία του.
  Και το γεγονός ότι το πλήρωμα ενός ελαφρού καταδρομικού αποτελείται μόνο από κορίτσια, επίσης.
  Τα κορίτσια είναι όλα νέα, λεπτά, ευκίνητα και με ένα μπικίνι. Αναβοσβήνουν με γυμνά πόδια και γυμνές, στρογγυλές γόβες.
  Τα καταδρομικά έχουν μόνο ένα όπλο, αλλά ένα δώδεκα ιντσών. Και τα κορίτσια το καταφέρνουν με μαεστρία.
  Η Νατάσα, κουνώντας τους κοιλιακούς της μύες, αναφώνησε:
  - Για τον ένδοξο ναύαρχό μας Μακάροφ!
  Και με το γυμνό της τακούνι ενέδωσε στο βλήμα. Και τον έσπρωξαν εύκολα τα κορίτσια, ακουμπώντας τα γυμνά, πελεκημένα πόδια τους στο θωρακισμένο κατάστρωμα.
  Η Ζόγια, το κορίτσι, περνώντας μέσα από το ξενοδοχείο του θανάτου, τσίριξε:
  - Για τον Νικόλαο Β'!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε με το γυμνό της γόνατο:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Σβετλάνα, χτυπώντας τα ξυπόλητα πόδια της, πρόσθεσε:
  Ας σκοτώσουμε τους Γερμανούς!
  Και τώρα το βλήμα χώνεται στην κάννη και τα κορίτσια το στοχεύουν στο στόχο. Μπροστά από τον πολυάριθμο γερμανικό στόλο. Πιστεύεται ότι ο γερμανικός στρατός είναι ο ισχυρότερος στον κόσμο. Και ότι δεν είναι τόσο εύκολο να το αντιμετωπίσεις.
  Αλλά μετά το δώδεκα ίντσες φτύνει κάτι φονικό. Και πετάει - αυτό είναι στο προηγμένο γερμανικό αντιτορπιλικό. Χτυπά στο κέντρο του καταστρώματος και το πλοίο χωρίζεται σε δύο μέρη.
  Η Νατάσα φωνάζει από πάνω της:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  Η Ζόγια επιβεβαιώνει, πατώντας ξυπόλητα τα πόδια της:
  - Είναι κορυφαίας κατηγορίας!
  Ο Αυγουστίνος βγάζει τα δόντια της και προσθέτει:
  - Ας το κάνουμε με έναν νέο τρόπο!
  Η Σβετλάνα παρατήρησε επιθετικά, αστραφτερά μάτια:
  - Και θα γίνει κοπή σκυροδέματος!
  Και η γλώσσα της είναι τόσο ευκίνητη.
  Και πάλι, τα κορίτσια, ακουμπώντας τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους, ρίχνουν το βλήμα στο κανόνι. Είναι πολύ επιθετικά στημένοι για να πολεμήσουν τη Γερμανία του Κάιζερ.
  Ο Μακάροφ γνέφει επιδοκιμαστικά. Ο ρωσικός στόλος είναι έτοιμος για μονομαχία εξ αποστάσεως. Έχει εξαιρετικά όπλα και εξαιρετικούς ναύτες. Θα το πάρουν λοιπόν οι Γερμανοί.
  Και υπάρχουν επίσης κορίτσια και αγόρια στον στόλο που θα ζητηθούν με αυτόν τον τρόπο στον Κάιζερ Βίλχελμ.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ, δίνοντας διαταγές, είπε:
  - Συγκεντρώστε όλη τη φωτιά στο πλησιέστερο γερμανικό πλοίο!
  Και πρέπει να πω ότι λειτούργησε. Και τα ρωσικά πυροβόλα άρχισαν να καταστρέφουν το καταδρομικό του Kaiser, και βυθίστηκε σχεδόν αμέσως.
  Η Νατάσα, αυτή η σχεδόν γυμνή καπετάνιος της πρώτης κατηγορίας με μπικίνι, φώναξε:
  - Ας χτυπήσουμε τον εχθρό με δολοφόνο!
  Η Ζόγια, πατώντας τα γυμνά της πόδια, επιβεβαίωσε:
  - Θα το ξαναχτυπήσουμε!
  Και εδώ πάλι πετάει το φονικό βλήμα από το ρωσικό καταδρομικό.
  Η Σβετλάνα ουρλιάζει:
  - Για τη Ρωσία και τη θεά Lada!
  Το παρόν του θανάτου χτυπά τον καταστροφέα και τον χωρίζει σε δύο μέρη. Και πάλι το γερμανικό σκάφος βυθίζεται.
  Η Αυγουστίνα, εκείνη η κοκκινομάλλα της οποίας τα χάλκινα μαλλιά κυματίζουν σαν προλεταριακό πανό, επιβεβαιώνει:
  - Είμαστε τα πιο ακριβή κορίτσια στον κόσμο!
  Η Βαλεντίνα, αυτό το κορίτσι μόνο με εσώρουχα και με φράουλες θηλές στο μαυρισμένο στήθος, επιβεβαιώνει:
  - Δόξα στη χώρα του Νικολάου Β'!
  Η Βικτώρια, ένα κορίτσι με γυμνά πόδια που μαυρίζονται και γίνονται σαν σοκολάτα, αναφωνεί:
  - Και δόξα στον μεγάλο ναύαρχο Μακάροφ!
  Η Νατάσα, πατώντας το γυμνό της πόδι, που είναι πολύ χαριτωμένο και μυώδες, επιβεβαιώνει:
  - Και δόξα στον Μακάροφ!
  Η Zoya προσθέτει:
  - Και δόξα στην τσαρική Ρωσία!
  Η Αυγουστίνα, μαζί με άλλα κορίτσια, σηκώνει άλλο ένα θανατηφόρο βλήμα, τσιρίζει:
  - Και δόξα σε όλους τους προγόνους μας και τους Ρώσους θεούς!
  Και τώρα τα κορίτσια, τεντώνοντας το μυώδες σώμα τους, οδηγούν ένα βαρύ δώρο θανάτου σε ένα ισχυρό όπλο.
  Και έτσι οι καλλονές φόρτωσαν το πιστόλι των δώδεκα ιντσών. Και τώρα το δολοφονικό δώρο του θανάτου φτύθηκε από το όπλο. Τα κορίτσια ενθουσιασμένα χτυπούσαν ακόμη και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους.
  Και έχοντας πετάξει πάνω από το βλήμα, ένα αρμαντίλο θα χτυπήσει το γερμανικό Kaiser Germany. Ως αποτέλεσμα ενός ακριβούς χτυπήματος, ακόμη και ένα τόσο τεράστιο πλοίο πήρε και χωρίστηκε σε τρία μέρη.
  Τα κορίτσια σήκωσαν τα χέρια τους και ούρλιαξαν:
  - Για το φως του κομμουνισμού των βασιλιάδων!
  Εδώ η Νατάσα δίνει πάλι εντολές. Και τα κορίτσια τακτοποιούνται με γυμνά, πελεκημένα πόδια. Και σύρετε ένα άλλο, πολύ θανατηφόρο βλήμα.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Θα χτυπήσουμε πολύ δυνατά τον εχθρό!
  Η Σβετλάνα πρόσθεσε με κέφι:
  - Ο ναύαρχος μας Μακάροφ αθλείται!
  Η Νατάσα πρόσθεσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Όλα θα είναι κβάζαρ μαζί μας -
  Ο Κάιζερ είναι μέτριος ο Βίλχελμ!
  Και τα κορίτσια, ακουμπώντας τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους, στηρίχτηκαν και έσυραν το δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Κι έτσι τον έσπρωξαν με γυμνά πόδια μέσα στη βράκα του όπλου. Φορτίστηκε και άρχισε να σκηνοθετεί.
  Η Νατάσα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Ο Monomakh έβγαλε το καπέλο του,
  Έξυσε την κορυφή του κεφαλιού μου!
  Η Ζόγια πρόσθεσε, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Ηλεκτρικό φορτίο,
  Χτυπά το κανόνι!
  Και τώρα το δώρο του θανάτου που στέλνουν τα κορίτσια πετά με άγριο βρυχηθμό. Και τώρα το βλήμα είναι σαν ένα λουπανέτο στο κέντρο του αρμαντίλλου. Και πώς θα συντριβεί επιμελώς. Θα πάρει κι αυτός και θα χωρίσει στη μέση. Και θα ψεκάζει προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και φυσαλίδες με σιντριβάνια θα πάνε. Και φουντώνει μαζικά.
  Τα κορίτσια ουρλιάζουν κυριολεκτικά από χαρά. Και πατούν με τα γυμνά λαξευμένα πόδια τους. Φυσικά, ακόμη και η τρομερή Γερμανία Κάιζερ μπορεί να ηττηθεί μαζί τους.
  Ο ναύαρχος Makarov οδηγεί με σιγουριά τη μάχη. Τα πλοία του κάνουν επιδέξια ελιγμούς και εξαπολύουν χτυπήματα στους Γερμανούς του βασιλιά Γουλιέλμου.
  Η Νατάσα επίσης τρέχει πολύ γρήγορα. Οι ροζ, γυμνές γόβες της αναβοσβήνουν σαν μαγικά και πολύ όμορφα πόδια μικρών κοριτσιών. Και άλλοι πολεμιστές, επίσης, τα κάτω άκρα είναι καλά.
  Οδηγούν πάλι το βλήμα στο ρύγχος. Ο στόλος Kaiser είναι κάπως χαοτικός. Τα πλοία του παρεμβαίνουν μεταξύ τους παρά τον μεγάλο αριθμό τους.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ χρησιμοποιεί επιδέξια τον στόλο του. Η φωτιά επικεντρώνεται στην κύρια ναυαρχίδα. Και χτυπιέται.
  Εκτός από τον ναύαρχο, υπάρχει μόνο ένας άνδρας στο ελαφρύ καταδρομικό - το αγόρι της καμπίνας Olezhka. Φαίνεται μικρός, αλλά ευκίνητος και οι γυμνές, παιδικές του φτέρνες τρεμοπαίζουν κάθε τόσο.
  Ο Γιουνγκ ήταν γνωστός από τον Ρωσο-Ιαπωνικό Πόλεμο. Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια, και είναι ακόμα παιδί. Αλλά ήταν αυτός που έσωσε τον ναύαρχο και το θωρηκτό "Petropavlovsk", καθώς αποσπά την προσοχή του ναύτη από το τιμόνι και κινεί ελαφρώς το τιμόνι και το δάγκωμα του ορυχείου δεν ήταν μοιραίο.
  Το αγόρι ήταν κολλημένο στην ηλικία των δέκα ετών, αλλά ήταν τόσο γρήγορο που ούτε ένα κορίτσι δεν μπορούσε να συμβαδίσει μαζί του και πολύ δυνατό.
  Κρατήθηκε ακόμα στην καμπίνα αγόρια, αν και το αγόρι μπόρεσε να ψαρέψει έναν Ιάπωνα στρατηγό έξω από το νερό και έλαβε έναν σταυρό για αυτό.
  Αλλά από τότε που παρέμεινε παιδί, εξακολουθούσε να είναι επίσημα καταχωρισμένος ως αγόρι σε καμπίνα.
  Αλλά το αγόρι στη μάχη έκανε την πιο σημαντική δουλειά - έδωσε τις συντεταγμένες του πυροβολισμού και τα κορίτσια δεν έχασαν.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ παρατήρησε:
  -Ε-ναι, μπράβο αιώνιο αγόρι! Θα πρέπει να του απονεμηθεί μια παραγγελία για αυτό.
  Η πρωτοβάθμια καπετάνιος Αναστασία παρατήρησε:
  - Και μεταφέρετέ τον στους αξιωματικούς!
  Ο Μακάροφ έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι αυτονόητο!
  Και πάλι ακολουθεί μια δολοφονική βολή και αυτή τη φορά η γερμανική ναυαρχίδα βυθίζεται. Και χιλιάδες ναύτες του Κάιζερ πηδούν στο νερό. Αυτό είναι πραγματικά ένα καταστροφικό πλήγμα.
  Το αγοράκι τσιρίζει από χαρά. Αν και στην πραγματικότητα, εργάζεται σε μια αποστολή. Ένας ενήλικας από τον εικοστό πρώτο αιώνα πρέπει να βρει την αθανασία που δίνουν οι Ρώσοι θεοί-δημιούργοι. Και για εκατό χρόνια πρέπει να είναι ένα δεκάχρονο αγόρι.
  Υπηρετεί αυτή την εποχή την τσαρική Ρωσία. Και μόνο τότε μεγαλώνουν μέχρι δώδεκα χρόνια. Στην αρχή, το να είμαι ξανά παιδί φαινόταν ενδιαφέρουσα ιδέα. Αλλά το να είσαι στο 1904, χωρίς τηλεόραση, Διαδίκτυο, υπολογιστή, τηλέφωνο, smartphone, φορητό υπολογιστή και ούτω καθεξής, δεν είναι τόσο σπουδαίο. Ειδικά αν μένεις κι εσύ στο στρατώνα, και σε θεωρούν όλοι αγόρι, με ανάλογη στάση. Είναι αλήθεια ότι σωματικά είσαι ένα πολύ δυνατό αγόρι και πολύ πιο γρήγορο από ένα συνηθισμένο άτομο, και το πιο σημαντικό, δεν μπορούν να σε σκοτώσουν - έχεις ήδη λάβει την αθανασία και πρέπει να το καταφέρεις.
  Και τι δύναμη έχετε πάνω στους συνομηλίκους σας! Άλλωστε, τα παιδιά σέβονται και σέβονται πολύ τη δύναμη και την επιδεξιότητα.
  Και ο Όλεγκ έγινε αγόρι καμπίνας χάρη στις παιδικές του φυσικές ικανότητες.
  Στα δέκα μου, είσαι ακόμα μύξα, και φυσικά, ακόμη και ένα αγόρι της καμπίνας δεν ήθελε πραγματικά να τον πάρει. Όμως ο Όλεγκ πήρε και λύγισε εύκολα τα νύχια με τα χέρια του και ένα νικέλιο. Αυτό εντυπωσίασε τον καπετάνιο της πρώτης βαθμίδας και συμφώνησε να πάρει τον νεαρό ήρωα στο πλοίο του.
  Και οι ναυτικοί άρχισαν σύντομα να σέβονται το ασυνήθιστα δυνατό και γρήγορο αγόρι που σήκωνε μεγάλα βάρη και πάλεψε με όλους στα χέρια του. Επιπλέον, ο Oleg βούτηξε επίσης πολύ βαθιά, μένοντας χωρίς αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν φοβόταν το κρύο. Έτρεχα ξυπόλητος και με σορτς με κάθε καιρό και δεν φτερνιζόμουν καν. Και τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών ήταν τόσο επίμονα και ευκίνητα. Το αγόρι θα μπορούσε ακόμη και να τα χρησιμοποιήσει για να σηκώσει μια άγκυρα σε μια αλυσίδα ή να κρεμαστεί ανάποδα.
  Και σε οργή, το παιδί μπορούσε να σκορπίσει μια ντουζίνα ναύτες και να σηκώσει ένα βαρύ όπλο πάνω από το κεφάλι του.
  Έτσι ο Όλεγκ άξιζε τον παγκόσμιο σεβασμό και του άρεσε. Παρέμεινε αν και πολύ δυνατός, αλλά αγόρι.
  Και τώρα έδειχνε το όπλο, ακουμπώντας τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες του στο μέταλλο.
  Και τραγούδησε:
  - Το περήφανο "Varyag" μας δεν παραδίδεται στον εχθρό, κανείς δεν θέλει έλεος!
  Ο τσαρικός στόλος επέδειξε υψηλά ακροβατικά. Και τα κοχύλια του ξάπλωσαν πολύ εύστοχα.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ έκανε πολλά για να εκπαιδεύσει ναύτες και αξιωματικούς. Η μοίρα του ήταν δυνατή. Και πολεμιστές υψηλής ποιότητας.
  Εδώ είναι τα θωρηκτά "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander the Third", "Nicholas the First" πολέμησαν πολύ αποτελεσματικά. Και τα πληρώματα τους πυροβόλησαν με ακρίβεια.
  Αλλά φυσικά, δεν μπορούσαν να προκαλέσουν σαν αγόρι από τον εικοστό πρώτο αιώνα.
  Και δεν είχαν κορίτσια σε τέτοιους αριθμούς στο πλοίο.
  Ο Olezhka, στρέφοντας τα όπλα στο στόχο και ακουμπώντας τα γυμνά, παιδικά του πόδια, τραγούδησε:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά
  Ισχυρός κυρίαρχος...
  Βασίλευε για δόξα
  Δόξα μας!
  Και η Νατάσα, πυροβολώντας έναν πυροβολισμό και αναβοσβήνει τα γυμνά της τακούνια, ούρλιαξε:
  Βασίλευσε με τον φόβο των εχθρών,
  Ορθόδοξε Τσάρο...
  Και όλη η ξυπόλητη ομάδα των κοριτσιών με μπικίνι, μαζεμένη σε ρεφρέν:
  Βασιλεύεις για τη δόξα, για τη δόξα μας!
  Και τα κορίτσια φέρνουν πάλι δώρα θανάτου, μια πολύ θανατηφόρα δύναμη, και βυθίζουν τα πλοία του Κάιζερ, τραγουδώντας χαρούμενα και ένθερμα:
  - Για χάρη του πατέρα-βασιλιά
  γεννώ ήρωα!
  Και όταν αρχίσει ο αγώνας
  Γίνε Σατανάς!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Μετά τον θάνατο της ναυαρχίδας και τις μεγάλες απώλειες, οι Γερμανοί άρχισαν να υποχωρούν. Τα πλοία τους, διατηρώντας την όψη της τάξης, έγειραν πίσω. Και τα ρωσικά σκάφη πυροβολούσαν τώρα πίσω τους.
  Και η μάχη κερδήθηκε στην πραγματικότητα, αν και η μοίρα της Βαλτικής αντιτάχθηκε από σχεδόν ολόκληρο τον στόλο της Γερμανίας Kaiser. Και αυτός είναι ο δεύτερος ή σχεδόν ο δεύτερος στόλος στον κόσμο.
  Ίσως ο ρωσικός στόλος να έχει ήδη γίνει πολυπληθέστερος από τον γερμανικό, αλλά είναι κατακερματισμένος σε τέσσερις ωκεανούς και εδώ η Γερμανία είχε σχεδόν όλες τις δυνάμεις της.
  Και έχασε από την ιδιοφυΐα του Μακάροφ.
  Η κοπέλα, χτυπώντας τα ξυπόλητά της, τσάκωσε πολύ. Το καταδρομικό τους, χωρίς να επιβραδύνει, κινήθηκε πίσω από τους Γερμανούς. Και το αγόρι Oleg Rybachenko έστρεψε το κανόνι προς το στόχο, ακουμπώντας τα πόδια του παιδιού του στο σίδερο. Και τότε ένα κοχύλι βρόντηξε από το αιώνιο παιδί.
  Και ένα άλλο γερμανικό θωρηκτό διαλύθηκε. Και πρέπει να πω - το επίτευγμα είναι μεγάλο.
  Η Νατάσα τραγούδησε παίζοντας με τους κοιλιακούς της μύες:
  - Η μεγαλύτερη απογείωση, πηγαίνετε για κάμπινγκ!
  Η Ζόγια, ένα κορίτσι με όμορφη σιλουέτα και χρυσά μαλλιά, σημείωσε:
  - Κάνω πλήρη στροφή!
  Πολεμιστές εδώ και μάλιστα - σούπερ έκλεψε!
  Ο Αυγουστίνος πάτησε το γυμνό της πόδι στο μέταλλο και κελαηδούσε:
  - Για τον μεγάλο ναύαρχο!
  Ο Όλεγκ πολέμησε κάποτε με τους Ιάπωνες. Στην πραγματικότητα, μόνο μια μεγάλη μάχη τους συνέβη, χάρη σε μια απλή αλλά αριστοτεχνικά εκτελεσμένη παγίδα.
  Τότε ήταν που το αγόρι έφερε οβίδες, αλλά τους έπεισε να τον αφήσουν να πυροβολήσει. Και πώς πυροβόλησε που το ιαπωνικό καταδρομικό στη συνέχεια διαλύθηκε. Αυτό θεωρήθηκε ατύχημα, αλλά το αγόρι βραβεύτηκε ούτως ή άλλως.
  Και ο Oleg Rybachenko άρχισε να συλλέγει βραβεία.
  Αυτή τη φορά θα μπορούσε να βασιστεί σε κάτι πιο σοβαρό. Για παράδειγμα, στον χρυσό Σταυρό Γεωργίου με τόξο. Και αυτό είναι μέχρι στιγμής το υψηλότερο βραβείο στον τσαρικό στρατό για έναν απλό στρατιώτη, αλλά προς το παρόν εξακολουθεί να είναι ένας θαλαμηγός-πυροβολητής.
  Και τα κορίτσια σίγουρα θα λάβουν και βραβεία.
  Έτσι ο ρωσικός στόλος πιάνει τη διαφορά του γερμανικού. Και κυριολεκτικά πυροβολεί τον εχθρό εν κινήσει.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε, βγάζοντας τα δόντια της και κλείνοντας το μάτι:
  - Αφήστε το ρωσικό γεράκι να πετάξει στους ουρανούς,
  Πιστεύω ότι η Ρωσία με τους τσάρους θα ξανασηκωθεί!
  Η Νατάσα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Η Ρωσία θα ξανασηκωθεί! Η Ρωσία θα ανέβει!
  Και πάλι τα κορίτσια σαν ξυπόλητα θα ξεκουραστούν και θα σφυροκοπήσουν. Και θα γκρεμίσουν άλλο ένα θωρηκτό.
  Στους Γερμανούς στη θάλασσα δόθηκαν ομορφιές πολύ περίφημα. Και ο στόλος του Κάιζερ έτρεξε μακριά για πολλή ώρα. Και τον κλωτσούσαν και τον κλωτσούσαν.
  Υπήρχε ένα παιχνίδι catch-up.
  Η Ζόγια, αυτό το κορίτσι με το μπικίνι, τραντάζοντας τα γυμνά της πόδια, βρυχήθηκε:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Ο Αυγουστίνος, πατώντας το γυμνό της πόδι, πρόσθεσε:
  - Κάνοντας τις καρδιές να χτυπούν από κοινού.
  Φυσικά, η Γερμανία του Κάιζερ καταστράφηκε στη θάλασσα. Αλλά και στην ξηρά, οι Γερμανοί του Wilhelm πήραν τον πρώτο αριθμό. Και έγιναν τόσο επιθετικοί στα κέρατά τους. Και από τον ουρανό βομβαρδίστηκαν από τα τρομερά "Ilya Muromets" και "Svyatogor" - το πιο ισχυρό αεροσκάφος στον κόσμο. Και στην ξηρά, τα τανκς Luna-2 τεμαχίζονταν.
  Η Ελίζαμπεθ και η Κάθριν οδήγησαν μαζί σε αυτό το μικρό τανκ και πυροβόλησαν από δύο πολυβόλα σε έναν άξονα.
  Το τανκ ανέπτυξε ταχύτητα έως και σαράντα χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο και ταξίδεψε είκοσι πέντε χιλιόμετρα κατά μήκος της ρόκας. Και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να ελιχθεί με επιτυχία, μαζί με το τρομερό ρωσικό ιππικό.
  Έχοντας αποφύγει την επανάσταση και την αναταραχή, η τσαρική αυτοκρατορία είχε υψηλότερους ρυθμούς βιομηχανικής παραγωγής και μπόρεσε να κυριαρχήσει στη σειριακή παραγωγή του τανκ Prokhorov, της πρώτης μηχανής του είδους της στον κόσμο.
  Το μειονέκτημα του τανκ ήταν η λεπτή του θωράκιση, μόνο ενάντια στις σφαίρες. Αλλά ένα πλεονέκτημα μπορεί να ονομαστεί το κεκλιμένο σχήμα της διάταξης των χαλύβδινων φύλλων και οι συχνές ριτσέτες.
  Οπότε το "Luna" -2 δεν είναι καθόλου ανυπεράσπιστο, όπως μπορεί να σκεφτεί κανείς με την πρώτη ματιά.
  Και το μικρό του μέγεθος το καθιστά συγκριτικά φθηνό στην κατασκευή του.
  Ο πόλεμος με τους Γερμανούς είναι ακόμα ελιγμός. Δεν υπάρχουν ακόμη παγωμένα μέτωπα, και επομένως τα ελαφριά και κινητά τανκς είναι πολύ κατάλληλα. Ειδικά ενώ δεν υπάρχει ούτε μία χώρα στον κόσμο.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί, πατώντας τη σκανδάλη με τη γυμνή κοριτσίστικη φτέρνα της και βρυχάται:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Αικατερίνη πυροβολεί τον εχθρό και παρατηρεί επιθετικά:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Ο βασιλιάς είναι πραγματικά δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων. Η Ματωμένη Κυριακή δεν έγινε, η Ρωσία νίκησε την Ιαπωνία και τώρα κερδίζει με σιγουριά τους Γερμανούς.
  Ο τσαρικός στρατός είναι πράγματι δυνατός, και με υψηλό ηθικό.
  Οι μισθοί επίσης αυξάνονται και η κατάσταση των εργαζομένων βελτιώνεται.
  Λίγο πριν τον πόλεμο, προς τιμήν της εκατονταετηρίδας της δυναστείας των Ρομανόφ, ο Τσάρος Νικόλαος Β' μείωσε ευγενικά την εργάσιμη ημέρα σε δέκα και μισή ώρες. Και προαργίας και Σάββατο μέχρι τις οκτώ. Επιπλέον, η εργάσιμη ημέρα για γυναίκες και άτομα έως είκοσι ενός ετών μειώθηκε σε οκτώ ώρες και αυξήθηκαν οι συντάξεις.
  Άρα ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με τον βασιλιά-πατέρα. Μόνο ένα μικρό μέρος της διανόησης θέλει κοινοβούλιο και πολιτικές μεταρρυθμίσεις.
  Υπάρχουν ακόμα ιδιοκτήτες, αλλά τα πάνε καλά με τους χωρικούς. Έτσι το εξωτερικό μεγαλείο της Ρωσίας αντισταθμίζει τις περιορισμένες ελευθερίες.
  Στην Ορθοδοξία όμως γίνονται και κάποιες αλλαγές. Ειδικότερα, τα χρόνια της συγκομιδής και η ευρεία εισαγωγή τρακτέρ, και ορυκτών λιπασμάτων, άρδευσης και βελτίωσης - έλυσαν το πρόβλημα με το ψωμί και το κρέας. Οι μισθοί έχουν αυξηθεί και οι τιμές είναι σταθερές - το ρούβλι υποστηρίζεται από χρυσό.
  Και η Ορθόδοξη Εκκλησία ακύρωσε τη νηστεία πριν από τα Χριστούγεννα και χαλάρωσε άλλους περιορισμούς στα τρόφιμα. Και έγινε δεκτή γενικά θετικά. Πολλοί Εβραίοι και Μουσουλμάνοι δέχτηκαν πρόθυμα την Ορθοδοξία, η οποία έγινε ευκολότερη και απλούστερη.
  Επίσης στην τσαρική Ρωσία, η θνησιμότητα από κρυολογήματα μειώθηκε, ιδιαίτερα μεταξύ των παιδιών. Και αυτό αύξησε επίσης την εξουσία των αρχών.
  Άρα η τσαρική Ρωσία βρίσκεται σε άνοδο, και ο πόλεμος πηγαίνει καλά. Ο Μπρουσίλοφ ενήργησε πιο επιτυχημένα εναντίον των Αυστριακών από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και ο Πρζεμίσλ καταλήφθηκε αμέσως, αποφεύγοντας την πολιορκία και τις απώλειές του.
  Ο ανεφοδιασμός του τσαρικού στρατού ήταν καλός και τα στρατεύματα προχωρούσαν με σιγουριά και ταυτόχρονα υπήρχε και αριθμητική υπεροχή. Έτσι οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις έγιναν πραγματικότητα.
  Ο γερμανικός στόλος υπέστη μεγάλες απώλειες και έφυγε χτυπημένος.
  Και η ρωσική μοίρα άρχισε να βομβαρδίζει το Koenigsberg.
  Σε αυτό συμμετείχε και η Νατάσα και η ομάδα της.
  Τα κορίτσια εκτόξευσαν κανόνια και τραγούδησαν:
  - Και στα έναστρα ύψη, και τη σιωπή του βουνού,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά!
  Και έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  Η Ζόγια και άλλα κορίτσια σήκωσαν, ακουμπώντας στις γυμνές τους φτέρνες, ένα φονικό βλήμα και κελαηδούσαν:
  - Για τα νέα σύνορα του τσαρισμού!
  Και το όπλο φαινόταν να παίρνει και να σβήνει. Περιγραφή πτήσης σε ψηλό τόξο. Και γουργουρίζοντας έτσι που σήκωσε μια ολόκληρη γερμανική μπαταρία.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Ο βασιλιάς μας είναι η δόξα της μάχης,
  Ο βασιλιάς μας είναι η πτήση της νιότης!
  Πολεμώντας με τον αφρό και κερδίζοντας,
  Ο Νικόλαος μας οδηγεί στον κομμουνισμό!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε με σιγουριά, πυροβολώντας από ένα μικρότερο όπλο:
  "Ο Νικολάι μας οδηγεί στον κομμουνισμό!"
  Και έτσι τα κορίτσια ξετρελάθηκαν, απλώς τρόμος.
  Και πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια και μάλιστα θανατηφόρα. Ναι, κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Η Νατάσα σημείωσε με ένα γέλιο, βγάζοντας τα δόντια της, όταν μια άλλη μπαταρία Kaiser πέταξε στον αέρα:
  - Η μουσική παίζει, τα τύμπανα χτυπούν,
  Ο βασιλιάς της Γερμανίας οδηγείται στο νεκροταφείο!
  Η Ζόγια σημείωσε επιθετικά, κλείνοντας το μάτι τα μπλε μάτια της:
  Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Να περπατήσω τα κορίτσια στα ευρύχωρα χωράφια ...
  Και να είσαι ο πλανήτης ταυτόχρονα ένας ανθισμένος παράδεισος,
  Να μεγαλώσει ευγενείς απογόνους!
  Και το κορίτσι έκλεισε το μάτι στους ξυπόλητους συντρόφους της. Σφύριξαν ομόφωνα.
  Και στην πραγματικότητα είναι πολύ αστεία κορίτσια.
  Και η δύναμη κρούσης του πιστολιού δώδεκα ιντσών λειτούργησε. Και συνέτριψε τον εχθρό από τη Γερμανία του Κάιζερ.
  Ο βομβαρδισμός της μοίρας Makarov και, στη συνέχεια, η επίθεση με τη βοήθεια πολλών εκατοντάδων ελαφρών αρμάτων μάχης Luna, τα οποία, για επιβίωση, κρεμάστηκαν με περισσότερη πρόσθετη πανοπλία και τα όπλα τους δεν είχαν πλέον ληφθεί. Και ο Κουροπάτκιν, αν και λίγο μεγάλος, είναι ακόμα αετός και ο ήρωας της καταιγίδας του Κένιγκσμπεργκ. Μια τολμηρή προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων και μια πειστική νίκη.
  Η πτώση του Κένιγκσμπεργκ συγκλόνισε τους Γερμανούς. Ακόμη και μετά την πρόκληση, η είσοδος της Τουρκίας στον πόλεμο δεν τους βοήθησε. Και η ίδια η Γερμανία ήταν ακόμα ηττημένη στο Marne. Και έφυγε από το Παρίσι.
  Η θέση της Αυστροουγγαρίας έγινε κρίσιμη. Οι Σλάβοι στις τάξεις του ερήμωσαν και παραδόθηκαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Και άλλα στρατεύματα από τους Γερμανούς και τους Ούγγρους πέθαναν κάτω από τα χτυπήματα.
  Ο τσαρικός στρατός ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος. Οι Γερμανοί χτυπήθηκαν επίσης ενώ προσπαθούσαν να επιτεθούν στη Βαρσοβία. Ανατράπηκαν από ανώτερες ρωσικές δυνάμεις.
  Και οδήγησε στη Δύση.
  Οι Γερμανοί υποχώρησαν και κινήθηκαν στα ανατολικά, κατέρρευσαν το μέτωπο. Έξι γερμανικά σώματα πετάχτηκαν επειγόντως στο νότο, αλλά ήταν πολύ αργά.
  Οι Ρώσοι είχαν ήδη καταλάβει την Κρακοβία και είχαν περικυκλώσει τη Βουδαπέστη. Και μετά ήταν η Βουλγαρία, την οποία οι Γερμανοί προσπαθούσαν να πείσουν, κήρυξε τον πόλεμο στην Τουρκία.
  Και έγινε ακόμη χειρότερο όταν, διαισθανόμενος ότι οι Γερμανοί ήταν καπούτες, η Αυστροουγγαρία δέχτηκε επίθεση από την Ιταλία. Και το πιο δυσάρεστο, η Ιαπωνία, προσβεβλημένη από τους Ρώσους, επιτέθηκε στις γερμανικές κτήσεις στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Είναι αλήθεια ότι άργησε λίγο, αφού οι περισσότερες γερμανικές αποικίες είχαν ήδη καταληφθεί από τον ναύαρχο Κόλτσακ, ο οποίος διοικούσε τη μοίρα του Ειρηνικού με μεγάλη επιτυχία.
  Έτσι η Ιαπωνία έμεινε πάλι με μύτη, κηρύσσοντας πόλεμο στη Γερμανία και πολύ αργά.
  Δεν άνοιξε όμως δεύτερο μέτωπο με τη Ρωσία.
  Οι Γερμανοί άρχισαν να μεταφέρουν στρατεύματα προς τα ανατολικά. Ήδη όμως οι Σύμμαχοι εκμεταλλεύτηκαν την αποδυνάμωση των Γερμανών και πέρασαν στην επίθεση στο Βέλγιο.
  Και άρχισαν να προχωρούν.
  Η κατάσταση περιπλέκεται επίσης από το γεγονός ότι η Αυστροουγγαρία ουσιαστικά κατέρρευσε και δεν πρότεινε πλέον σοβαρή αντίσταση. Και οι Γερμανοί έφεραν τα στρατεύματά τους στη μάχη τμηματικά και υπέστησαν ήττες μετά την ήττα.
  Το Tank "Luna" -2 ήταν πολύ επιτυχημένο. Οι ελιγμοί του στα μετόπισθεν των Γερμανών είχαν καταστροφική δύναμη. Και το βασιλικό ιππικό ήταν το καλύτερο στον κόσμο.
  Και όλα διαχειρίστηκαν εξαιρετικά επιδέξια και υπήρχε μια ελάχιστη σύγχυση. Ο τσαρικός στρατός προχώρησε και πήρε πόλη μετά από πόλη.
  Ήδη ο Κουροπάτκιν πλησίασε το Όντερ και ο Μπρουσίλοφ γενικά έσπασε στη Βιέννη.
  Και η Αυστροουγγαρία συνθηκολόγησε.
  Οι Γερμανοί στο Όντερ προσπάθησαν να οργανώσουν μια λίγο πολύ στιβαρή άμυνα. Αλλά δεν ήταν πολύ καλοί σε αυτό.
  Και στα δυτικά, οι σύμμαχοι κατέλαβαν τις Βρυξέλλες - ένα άλλο σημαντικό επίτευγμα του συνασπισμού.
  Τότε ο Κάιζερ Βίλχελμ συνειδητοποίησε ότι η κατάστασή του ήταν απελπιστική και ζήτησε ειρήνη.
  Και στις 25 Νοεμβρίου 1914, οι εχθροπραξίες σταμάτησαν στο ρωσο-γερμανικό μέτωπο. Απλώς ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη περικυκλώσει το Βερολίνο.
  Υπήρχαν επίσης μερικές ακόμη μάχες στη θάλασσα, τερματίζοντας τον στόλο του Kaiser.
  Ο πόλεμος τελείωσε σε λίγους μήνες. Όμως η Τουρκία δεν έχει ακόμη ηττηθεί.
  Και τα ρωσικά στρατεύματα μεταπήδησαν σε αυτό.
  Και ο Oleg Rybachenko πέταξε από τη Βαλτική με ένα αεροπλάνο. Και δεδομένης της εκπληκτικής του ακρίβειας, το αγόρι τοποθετήθηκε στο όπλο των δώδεκα ιντσών του θωρηκτού Ποτέμκιν.
  Σε αυτή την ιστορία, η εξέγερση των ναυτικών δεν συνέβη. Και το θωρηκτό, αντί για τη θλιβερή δόξα ενός επαναστάτη, κέρδισε τον εαυτό του στρατιωτική δόξα.
  Η οθωμανική μοίρα φυσικά δεν μοιάζει με τη γερμανική μοίρα από όλες τις απόψεις.
  Το αγόρι, ακόμη και στη θάλασσα, κατάφερε να πυροβολήσει μόνο μερικές φορές, βυθίζοντας τουρκικά πλοία.
  Και μετά υπήρξε η καταδίωξη.
  Και μια τολμηρή προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη.
  Εκτός από τον Oleg Rybachenko, τα κορίτσια προσγειώθηκαν επίσης στη στεριά.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα, η Σβετλάνα έτρεξαν στην περιοδεία, τρεμοπαίζοντας γυμνές, στρογγυλές γόβες.
  Και σκαρφίστηκαν στους Οθωμανούς.
  Το αγόρι είχε δύο τουφέκια στα χέρια του και πυροβολώντας με ακρίβεια, τραγούδησε:
  - Πρωτοπόρος όλων των γκόθων,
  Ας πνίγουμε τους πάντες σαν τις γάτες!
  Η Νατάσκα επιβεβαίωσε με μανία:
  - Φυσικά και θα πνιγούμε!
  Και η γυμνή φτέρνα της πέταξε ένα δώρο θανάτου. Αυτά τα κορίτσια ήταν απλώς βαδίζοντας την καταστροφή.
  Η Ζόγια, με μελωδικό τρόπο, τρυπώντας τους Τούρκους, σημείωσε:
  - Ο Θεός είναι μαζί μας!
  Ο Αυγουστίνος, αποκόπτοντας τους Τούρκους, σημείωσε:
  - Και αυτός ο Θεός είναι Λευκός!
  Η Σβετλάνα, σπάζοντας το σαγόνι του Οθωμανού με ένα χτύπημα του γυμνού της ποδιού, γρύλισε:
  - Ο Θεός μας είναι ο πιο λευκός στον κόσμο!
  Η Νατάσα, γράφοντας στους Τούρκους, μίλησε:
  - Όλα αυτά είναι η Γη μας, όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Και πέταξε στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της άλλη μια καταστροφική χειροβομβίδα.
  Η Zoya, γράφοντας για τους Οθωμανούς, εξέδωσε:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πάλι θα πετάξει κάτι θανατηφόρο.
  Τότε ο Αυγουστίνος έριξε κάτι καταστροφικό, πιέζοντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του αυτοσχέδιου μπαζούκα της, και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και η Σβετλάνα πρόσθεσε, συντρίβοντας τον εχθρό και πετσοκόβοντας με σπαθιά:
  - Για την ιερή Πατρίδα!
  Και η κοπέλα έδειξε τη γλώσσα της.
  Αυτή ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά μαχητική ομάδα. Εναντίον των οποίων οι εχθροί δεν μπορούν να αντισταθούν.
  Και η Κωνσταντινούπολη έπεσε και η Τουρκία συνθηκολόγησε πριν την Πρωτοχρονιά.
  Ο Oleg Rybachenko έλαβε τις επωμίδες του καπετάνιου της τρίτης τάξης, ότι ένα αγόρι δέκα ετών φαίνεται καλό. Παρεμπιπτόντως, ήταν ο ίδιος με τον εαυτό του στα δέκα χρόνια, αλλά στην πραγματικότητα είναι μεγάλο παιδί και δεν έμοιαζε με τέτοιο νάνο. Σχεδόν μέσα ήταν ενάμιση μέτρο. Πιο συγκεκριμένα, ένα μέτρο σαράντα πέντε εκατοστά.
  Δεδομένου ότι δεν υπήρχε ακόμα γενιά επιταχυντών, ο Oleg Rybachenko θα μπορούσε να περάσει για έναν έφηβο. Κι έτσι του έδωσαν έναν αξιωματικό. Και επίσης μετά το τέλος του πολέμου, παρέλαβε προσωπικά τον Σταυρό του Αγίου Γεωργίου από χρυσό και με διαμάντια και με τόξο από το χέρι του αυτοκράτορα Νικολάου Β'. Και ήταν το υψηλότερο εκείνη την εποχή και ένα βραβείο νέου στρατιώτη.
  Ο Oleg Rybachenko ήταν απλά χαρούμενος. Είχε μια τόσο υπέροχη και δροσερή νίκη.
  Η τσαρική Ρωσία και οι σύμμαχοι δίχασαν την Τουρκία. Και εξαφανίστηκε από τον χάρτη του κόσμου.
  Η Μικρά Ασία, το βόρειο και κέντρο του Ιράκ, τα στενά και η Κωνσταντινούπολη πήγαν στη Ρωσία. Ελάχιστα έλαβαν τουρκική γη στα Βαλκάνια και τη Βουλγαρία. Η Συρία πήγε στη Γαλλία. Παλαιστίνη και μέρος της Σαουδικής Αραβίας προς τη Βρετανία, καθώς και το νότιο Ιράκ, το οποίο κατάφεραν να καταλάβουν οι Βρετανοί.
  Έτσι, η Βρετανία έγινε ισχυρότερες αποικίες, παίρνοντας για τον εαυτό της τις γερμανικές.
  Η Ρωσία έλαβε από τους Γερμανούς την περιοχή Klaipeda, Poznan, Danzig, μέρος της γης κοντά στο Oder. Και συν τις αποζημιώσεις.
  Κυρίως έλαβε η Ρωσία από την Αυστροουγγαρία. Η Κρακοβία και τα εδάφη εισήλθαν στο βασίλειο της Πολωνίας, της Γαλικίας και της Μπουκοβίνας στη Ρωσία. Η Τσεχοσλοβακία και η Ουγγαρία έγιναν βασίλεια με επικεφαλής τον Νικόλαο Β' και επίσης στη Ρωσία. Προέκυψε επίσης η Γιουγκοσλαβία - τυπικά ανεξάρτητη, αλλά υποτελής της Ρωσίας. Η Ρουμανία συμφώνησε επίσης στην αιγίδα της Ρωσίας, με αντάλλαγμα την Τρανσυλβανία.
  Η ανεξάρτητη Αυστρία έγινε αρκετά μικρή. Και η Ιταλία κατάφερε να πάρει κάτι.
  Η Γαλλία ανέκτησε ό,τι της είχε πάρει προηγουμένως η Γερμανία, όπως και η Δανία.
  Επιπλέον, μέρος των γερμανικών εδαφών καταλήφθηκε προσωρινά.
  Όλοι πήραν πολλά. Η Ρωσία πήρε τις γερμανικές αποικίες στον Ειρηνικό, εκτός από μερικά νησιά που μεταφέρθηκαν στην Ιαπωνία. Η Ναμίμπια έγινε βρετανική αποικία, ή μάλλον μέρος της κυριαρχίας της Νότιας Αφρικής.
  Ταίριαζε σε όλους. Οι περισσότερες διαφωνίες ήταν για αποζημιώσεις. Η Ρωσία ζήτησε μεγαλύτερο μερίδιο.
  Κάπως επετεύχθη ένας συμβιβασμός.
  Ήρθε η ώρα της ειρήνης. Όμως μικροί πόλεμοι εξακολουθούσαν να γίνονται. Συγκεκριμένα, η Ρωσία, η Βρετανία και η Γαλλία αποφάσισαν να διαιρέσουν πρώτα τη Σαουδική Αραβία, η οποία ήταν ήδη περικομμένη.
  Ο πόλεμος εκεί ήταν σύντομος και εύκολος.
  Ο Oleg Rybachenko και τα κορίτσια έτρεξαν πραγματικά ξυπόλητοι στην έρημο για αρκετή ώρα και έπιασαν τον σεΐχη, τον αρχηγό της αντίστασης.
  Όταν τα έπιασαν, μετά από ολιγόλεπτο καβγά, τα κορίτσια τον ανάγκασαν να τους φιλήσει τα γυμνά τακούνια.
  Μετά ο πόλεμος με το Ιράν. Η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν και αυτή τη χώρα. Ήταν επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.
  Ο Oleg Rybachenko και η Natasha επιτέθηκαν στο Ιράν με μια ομάδα κοριτσιών.
  Το αγόρι έκοψε με ξίφη, φυσώντας τα κεφάλια των Περσών και είπε:
  - Δόξα στην εποχή της μεγάλης αυγής!
  Η Νατάσα σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της και κουνώντας τις κατακόκκινες θηλές της:
  - Δόξα στον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Η Ζόγια, κόβοντας τους Πέρσες και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού πέταξε ένα μπιζέλι του θανάτου.
  Ο Αυγουστίνος χτύπησε πάνω μας τη ροδοκόκκινη θηλή της με το κουμπί μπαζούκα και φώναξε:
  - Δόξα στον Μπρουσίλοφ!
  Η Σβετλάνα, πετώντας μια βαριά χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και χαμογελώντας επιθετικά, ούρλιαξε:
  - Για το Great Lada!
  Τα κορίτσια ανέλαβαν τον ιρανικό στρατό ενδελεχώς.
  Και μετά τα τανκς πήγαν στη μάχη.
  Αυτή τη φορά ένα βαρύτερο τανκ που σχεδίασε ο γιος του Μεντελέεφ με κανόνια.
  Η Έλενα, η Ελισάβετ, η Αικατερίνα και η Ευφροσύνη κάνουν βόλτες σε αυτό το τανκ.
  Και φυσικά τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Πηγαίνουν και τραγουδούν:
  - Ρωσική βότκα τι έκανες,
  ρώσικη βότκα - με κατέστρεψες!
  Ρωσική βότκα, ρέγγα για μεσημεριανό!
  Καλός στη διασκέδαση - σκληρός σε hangover!
  Και από τον ουρανό, η Αλμπίνα θα πατήσει επίσης το πεντάλ με το γυμνό της τακούνι και θα ρίξει περισσότερες βόμβες στα κεφάλια του στρατού του Σάχη και του "Ilya Muromets" -3. Και τότε κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Το υπέροχο Ιράν νίκησε αβίαστα.
  Και το χώρισαν επίσης, παίρνοντας το βορρά, το κέντρο και μέρος της ακτής. Μετά από αυτό, η Ρωσία απέκτησε επιτέλους την πολυαναμενόμενη πρόσβαση στον Ινδικό Ωκεανό.
  Αλλά η ιστορία του πολέμου δεν έχει τελειώσει ακόμα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Η τσαρική Ρωσία γνώρισε μια ραγδαία οικονομική άνοδο. Και ο κόσμος ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου μοιρασμένος μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, που μέχρι στιγμής δεν σχεδίαζαν να πολεμήσουν μεταξύ τους, αλλά απλώς χώνευαν τα νεοαποκτηθέντα.
  Το Αφγανιστάν παρέμεινε μια από τις τελευταίες μέχρι στιγμής ανεξάρτητες χώρες. Η Αγγλία ξεκίνησε έναν πόλεμο εκεί το 1918, αλλά δεν πήγε καλά. Και η τσαρική Ρωσία αποφάσισε να συμπεριλάβει αυτή την περιοχή σε μια τεράστια αυτοκρατορία. Ταυτόχρονα, για να αποκτήσουν κοινά σύνορα με την Ινδία, στα οποία οι αξιωματούχοι του Νικολάου Β' έριξαν άπληστα μάτια.
  Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ήθελε να τα παρατήσει. Ο Oleg Rybachenko και μια ομάδα κοριτσιών και ένα πλοίο πέρασαν στη στεριά για να πολεμήσουν τον στρατό του Αφγανού βασιλιά.
  Ήθελαν νέες παραγγελίες και δόξα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ακόμη τηλεοράσεις και υπολογιστές και η ψυχαγωγία είναι χειρότερη από ό,τι στον εικοστό πρώτο αιώνα. Είναι να πάω στο τσίρκο ή στο θέατρο. Ακόμη και στον κινηματογράφο, οι ταινίες εξακολουθούν να είναι βωβές και ασπρόμαυρες.
  Αλλά το τσίρκο είναι παρόμοιο, και όχι τόσο διαφορετικό από το σύγχρονο. Αλλά δεν μπορείς να πηγαίνεις εκεί κάθε μέρα.
  Αλλά ο πόλεμος είναι μια ενδιαφέρουσα διασκέδαση. Ειδικά όταν είσαι αθάνατος και δεν μπορούν να σε σκοτώσουν.
  Φυσικά, ο Oleg Rybachenko είναι πολύ χαρούμενος που πάει να κατακτήσει το Αφγανιστάν. Και τα κορίτσια θέλουν επίσης να τσακωθούν. Και ο επόμενος πόλεμος δεν είναι μακριά.
  Η Γερμανία αφοπλίστηκε, ενώ η Βρετανία και η Γαλλία δεν αναζητούν προβλήματα. Έτσι ο Τσάρος Νικόλαος δεν έχει ακόμη μεγάλη επιθυμία να τα βάλει μαζί τους.
  Ανάμεσα στις πιθανές κατευθύνσεις επέκτασης της Ρωσίας είναι και η Κίνα, η οποία δεν είναι ακόμη πλήρως διαιρεμένη μεταξύ ισχυρών κρατών.
  Η Zheltorossia έχει ήδη δημιουργηθεί εκεί και θα ήθελα να την επεκτείνω σχεδόν σε ολόκληρη την Κίνα. Που, όμως, εξακολουθεί να μοιάζει με όνειρο.
  Αλλά δεδομένης της δύναμης της τσαρικής Ρωσίας, το όνειρο είναι αρκετά αληθινό. Μέχρι τότε, στο Αφγανιστάν.
  Ένα αγόρι και ένα τάγμα κοριτσιών με μπικίνι τρέχουν ξυπόλητοι στα βουνά.
  Εδώ μπαίνουν στη μάχη με τους Μουτζαχεντίν.
  Ο Oleg Rybachenko εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του εκτοξεύει μια θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Οι διχασμένοι Μουτζαχεντίν πέφτουν. Και το αγόρι φωνάζει:
  - Προς δόξα του πατέρα-βασιλιά, γεννήθηκαν γενναίοι για έναν λόγο!
  Η Νατάσα πυροβολεί επίσης και ρίχνει ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και μετά φωνάζει:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τους πολεμιστές του σάχη και κουρεύοντάς τους με μια σκούπα, έδωσε ένα δώρο θανάτου με τη γυμνή φτέρνα της και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσίδα θεά Lada!
  Ο Αυγουστίνος, σκαρφίζοντας τον εχθρό με ένα επιθετικό τουφέκι τελευταίου διαμετρήματος, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλά της, γρύλισε:
  - Για την χτυπητική μας δύναμη!
  Η Σβετλάνα - αυτό το κορίτσι χωρίς προκαταλήψεις με μαλλιά στο χρώμα του ανοιξιάτικου χιονιού και μεγάλη φαντασία, πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τις μεγάλες ιδέες του τσαρικού κομμουνισμού!
  Ο Oleg Rybachenko, ο οποίος είχε επίσης μια σημαντική προηγούμενη ζωή, και ήδη σε αυτόν τον αιώνα έζησε για δεκαπέντε χρόνια σε ένα παιδικό, αθάνατο σώμα, παρατήρησε:
  - Είναι συμβατός ο κομμουνισμός με τον τσάρο;
  Η Νατάσα παρατήρησε λογικά, πετώντας ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σκίζοντας τους Αφγανούς:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό - το ξέρω σίγουρα!
  Η Ζόγια, κουρεύοντας τους στρατιώτες του Σάχη και σκαρφίζοντας τον εχθρό από ένα ελαφρύ πολυβόλο, γρύλισε:
  - Στην ψυχή αγωνιζόμαστε με το πάθος μας αμόλυντο!
  Ο Αυγουστίνος, του οποίου τα χάλκινα μαλλιά κυμάτιζαν σαν μάχη, προλεταριακό λάβαρο, κελαηδούσε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας και στα θαύματά της!
  Και τότε πέταξε ένα πολύ θανατηφόρο δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Σβετλάνα, που κόβει τους Αφγανούς και μαζεύει βουνά από πτώματα, φώναξε με ενθουσιασμό:
  - Στο όνομα της μητέρας Ρωσίας!
  Και η γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της, πώς να δώσει κολοσσιαία δύναμη στην καταστροφή και τον αφανισμό.
  Αυτά τα κορίτσια με μπικίνι έχουν αναλάβει τον στρατό του Σάχη και καμία δύναμη στον κόσμο δεν μπορεί να σταθεί εναντίον τους.
  Αλλά οι πολεμιστές καβαλούν δύο νεότερα άρματα μάχης Luna-4.
  Μηχανές με τέσσερα πολυβόλα το καθένα, και πιο εξελιγμένες μηχανές, που τους επέτρεπαν να φτάσουν ταχύτητα εξήντα χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο και σαράντα με βράχο. Και η θωράκιση ήταν πιο παχιά και καλύτερη από ό,τι σε προηγούμενα μοντέλα.
  Φυσικά, η Ελισάβετ και η Έλενα ήταν σχεδόν γυμνές και ξυπόλητες. Και οδήγησαν το αυτοκίνητο με μεγάλη σιγουριά.
  Η Ελίζαμπεθ, πυροβολώντας από πολυβόλα, κελαηδούσε:
  - Νικόλαος μεγάλη αποστολή - ο μεγαλύτερος βασιλιάς των βασιλιάδων!
  Η Αικατερίνη, γκρεμίζοντας τους πολεμιστές του Σάχη, τραγούδησε:
  - Ανάμεσα στα αστέρια, ο παλμός της Γης χτυπά ανήσυχος,
  Τα χωράφια της κρυστάλλινης λάμψης - ποτίζονται ...
  Προστατεύω την ειρήνη της οικογένειάς μου -
  Υπηρετώ με όλη μου την καρδιά - Μητέρα Ρωσία!
  Και το κορίτσι θα πατήσει το πεντάλ με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Η Έλενα και η Ευφροσύνη τσακώνονται επίσης άγρια. Και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα κορίτσια.
  Η Έλενα χτυπάει τον εχθρό με τα γυμνά της δάχτυλα, τα λαξευμένα πόδια και τα βουητά:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Ευφροσινία, χτυπώντας τα στρατεύματα του Σάχη με τη βοήθεια μιας γυμνής, κοριτσίστικης φτέρνας και vyaknula:
  - Δόξα σε όλους τους πιο όμορφους βασιλιάδες!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα,
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Κορίτσια χωρίς σχεδόν καθόλου ρούχα
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Έτσι, σε δύο άρματα μάχης με πολυβόλα, οι πολεμιστές διασκορπίστηκαν σοβαρά. Και συνέτριψαν τους Αφγανούς επιμελώς.
  Και μετά, από τον αέρα, πώς άρχισαν να πιέζουν τα μαχητικά αεροσκάφη. Συμπεριλαμβανομένου του "Dobrynya Nikitich" με έξι κινητήρες και ρεκόρ φορτίου βόμβας.
  Και η Anastasia Vedmakova θα πατήσει το πεντάλ με το γυμνό, στρογγυλό, ροζ τακούνι της.
  Και από την κοιλιά ενός βομβιστή πόσο θανατηφόρες και καταστροφικές βόμβες θα πέσουν.
  Και η Αναστασία θα το πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Δεν υπάρχουν πιο όμορφα κορίτσια στο σύμπαν -
  Όλο το σύμπαν είναι μια δάδα φωτός Rus!
  Η Akulina Orlova, γράφοντας στους Μουτζαχεντίν του Σάχη από τα πολυβόλα Dobrynya Nikitich, πρόσθεσε:
  - Δεν υπάρχουν πιο όμορφα λόγια για την Πατρίδα,
  Πιέζοντας την τρίχρωμη σημαία της νίκης στο στήθος ...
  Γίνε Ρώσος ιππότης είσαι έτοιμος για μάχες -
  Ζήστε για το όνειρο που έδωσαν οι παππούδες!
  Το Mirabela Magnetic χτύπησε τα αφγανικά στρατεύματα. Και τα κούρεψε χύμα.
  Και επίσης πυροβολήθηκε από φλογοβόλο. Και έκαψε πολλά dushman, καίγοντάς τα ολοσχερώς.
  Μετά τραγούδησε:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο
  Ας σκοτώσουμε όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα!
  Και η κοπέλα έβγαλε τη γλώσσα της. Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Εκεί τα αεροπλάνα της τσαρικής Ρωσίας αλωνίζουν τους Μουτζαχεντίν. Και ρίξε βόμβες και ναπάλμ.
  Τα βαρύτερα τανκς πολεμούν επίσης καλά, αλλά με καλή ικανότητα cross-country και ισχυρούς κινητήρες. Συγκεκριμένα, το νεότερο HP-2 βάρους πενήντα τόνων, που συντρίβει τον εχθρό. HP - μετάφραση - "Nikolai Romanov".
  Πρόκειται για το πρώτο πειραματικό μοντέλο άρματος μάχης με δύο πυροβόλα υψηλής έκρηξης και έξι πολυβόλα.
  Και πώς συντρίβει τα αφγανικά στρατεύματα του βασιλιά.
  Και τα κορίτσια την ίδια στιγμή ξεγύμνωσαν τα δόντια τους μέσα στη δεξαμενή και γελούσαν.
  Η Αλένκα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στον πατέρα-βασιλιά!
  Και τα άλλα κορίτσια ουρλιάζουν:
  - Δόξα!
  Και η δεξαμενή τους τρέχει στις απότομες πλαγιές.
  Και πίσω τους, με γυμνά τακούνια που αναβοσβήνουν, κορίτσια με εσώρουχα ορμούν και οι ρουμπινί θηλές τους αστράφτουν στον ήλιο.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - σχεδόν εντελώς γυμνά, και το στήθος τους είναι τόσο ορεκτικό.
  Η Anyuta στοχεύει τα πολυβόλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και συνθλίβει τους Αφγανούς, τρίξιμο και βρυχηθμό:
  - Για τη Ρωσία, μάνα μας!
  Και το τανκ κινείται, και συνθλίβει dushmans. Εκεί τα κορίτσια είναι πολύ τολμηρά.
  Ο Αλλάχ βρυχάται ενθουσιασμένος:
  - Και τα τολμηρά κορίτσια επιτίθενται στη μάχη,
  Η Ρωσία είναι πίσω μας, η Ρωσία είναι πίσω μας!
  Αυτό το κορίτσι είναι τόσο κόκκινο και κουλ.
  Η Μαρία χτυπά επίσης τα στρατεύματα του βασιλιά και τσιρίζει:
  - Στο όνομα της αγίας Ρωσίας!
  Η Olympias ξεκινά και συντρίβει τους εχθρούς με δύναμη. Και με γυμνό τακούνι στον εχθρό πώς να κινηθεί.
  Και ένα βλήμα πετά με θανατηφόρο πλάτος ...
  Ο στρατός του Αφγανού βασιλιά καταστράφηκε εν μέρει και εν μέρει τράπηκε σε φυγή.
  Και πατώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους, τα κορίτσια μπήκαν στην Καμπούλ. Και έτσι συνεχίζουν να κινούνται σε όλο το Αφγανιστάν.
  Ο Oleg Rybachenko καταδιώκει τον εχθρό. Μαζί με το αιώνιο κορίτσι Margarita Korshunova, πρόλαβαν τον στρατό του σεΐχη.
  Και εδώ το αγόρι και το κορίτσι έκοψαν με σπαθιά. Και έκοψαν τους Μουτζαχεντίν με όλη τους τη μανία.
  Το αγόρι πέταξε ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και έσκισε μια ντουζίνα στρατιώτες του σεΐχη.
  Και βρυχήθηκε:
  - Ο Τσάρος μας Νικόλαος,
  Μην ανοίγεις το στόμα σου διάπλατα!
  Η Μαργαρίτα είναι πολύ επιθετική. Λειτουργεί ένα μύλο. Με γυμνά δάχτυλα, πετάει ένα μπιζέλι και βρυχάται:
  - Για τον τσαρικό κομμουνισμό!
  Και μετά θα το πάρουν τα παιδιά και θα σφυρίξουν στο ρεφρέν. Και τα κοράκια ζαλίζονται κυριολεκτικά και πέφτουν σαν βροχή στα κεφάλια των Αφγανών. Και είναι πολύ ωραίο.
  Ο Oleg Rybachenko κόβει τους εχθρούς και βρυχάται:
  - Σκεφτείτε τον τσαρισμό για τις ιδέες του κομμουνισμού και του θριάμβου!
  Και πάλι πώς να επιτεθεί στον εχθρό.
  Και τα ξίφη του εχθρού αγοριού κόβουν σαν λάχανο.
  Εδώ είναι η εκπληκτική του επίθεση.
  Και πάλι το σφύριγμα με τα κοράκια που λιποθυμούν.
  Μέχρι στιγμής προηγούνται. Και ακόμη και το πλεονέκτημά τους αυξάνεται.
  Η Μαργαρίτα τρίζει και βρυχάται:
  - Δόξα στους Ρώσους ήρωες!
  Και με το γυμνό της τακούνι, το κορίτσι πέταξε ένα δώρο αφανισμού.
  Αυτή είναι μια πολεμική ομορφιά.
  Αν και παιδί ακόμα. Και κάποτε ήταν ενήλικη, και μάλιστα ηλικιωμένη γυναίκα. Αλλά και αγόρασε στον εαυτό της την αθανασία και έλαβε την αιώνια νιότη. Είναι αλήθεια ότι είναι κορίτσι για εκατό χρόνια. Και τότε η αλήθεια μπορεί να μεγαλώσει. Στο μεταξύ, υπηρετεί στον ρωσικό στρατό. Και ο Σούπερμαν επίσης.
  Και δεδομένου ότι, σε αντίθεση με τον Oleg Rybachenko, αυτός ο συγγραφέας δεν αγαπούσε τα παιχνίδια στον υπολογιστή, είναι πολύ πιο εύκολο γι 'αυτήν. Φυσικά, μου αρέσει να παλεύω.
  Τα αθάνατα παιδιά είναι φίλοι. Είναι περίεργο κατά κάποιο τρόπο να είσαι ενήλικος, ακόμα και να έχεις πολλά χρόνια και να είσαι πολύ νέος.
  Και η σκέψη έγινε πιο παιδική, αν και η μνήμη και η προσωπικότητα διατηρήθηκαν πλήρως.
  Και πρέπει να πω ότι είναι πραγματικά υπέροχο.
  Η Μαργαρίτα και ο Όλεγκ, γυμνοί, με παιδικά τακούνια, ρίχνουν ένα εκρηκτικό πακέτο και θρυμματίζουν τον σεΐχη. Και το περιβάλλον του έχει τελειώσει. Έπειτα έκοψαν τους εχθρούς με σπαθιά. Και αυτό είναι το ίδιο τους το βάπτισμα του πυρός. Και μετά σφυρίζουν ξανά...
  Κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των Μουτζαχεντίν και τρυπούν το κρανίο τους χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Ο Όλεγκ βρυχάται, κόβοντας τους αντιπάλους:
  - Μαργαρίτα - το παράθυρο είναι ανοιχτό!
  Και πάλι κόβει τον μύλο, κόβοντας τα τελευταία κεφάλια.
  Εδώ τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Κανταχάρ. Όλο και λιγότεροι είναι αυτοί που θέλουν να πολεμήσουν τον αήττητο στρατό του Τσάρου Νικολάου Β'.
  Άλλες πόλεις ήδη παραδίδονται χωρίς μάχη. Ή σχεδόν χωρίς αγώνα.
  Ξεχωριστές συμμορίες εξακολουθούν να λειτουργούν μόνο στα βουνά.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova μόλις άρχισαν να κυνηγούν μια τέτοια συμμορία.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι έκοψαν τους γενναίους πολεμιστές του Αλλάχ. Και έδρασαν με όλο το απίστευτο θράσος.
  Το αθάνατο παιδί πέταξε μια χειροβομβίδα με τη γυμνή του φτέρνα, ξέσκισε τους αντιπάλους και τσίριξε:
  - Για τη νέα ΕΣΣΔ!
  Η Μαργαρίτα, κραδαίνοντας τα ξίφη της και κόβοντας κεφάλια, γρύλισε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού έριξε κολοσσιαία καταστροφή, ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Και τώρα τα παιδιά σφυρίζουν ξανά και πολλά, ζαλισμένα κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των Μουτζαχεντίν.
  Και αυτό το συγκρότημα καταστρέφεται. Όλα γίνονται πολύ έξυπνα.
  Το Αφγανιστάν, όπως λες, καταλαμβάνεται ... Λίγες ακόμη μικρές συμμορίες καταστράφηκαν από αθάνατα παιδιά.
  Για αυτό έλαβαν χρήματα και νέες βαθμίδες. Ο λαός του Αφγανιστάν αποφάσισε να υποταχθεί στον νέο βασιλιά. Και μέχρι στιγμής τα πάνε αρκετά καλά.
  Σχεδόν αμέσως άρχισε να κατασκευάζεται ένας σιδηρόδρομος προς την Ινδία.
  Η Βρετανία έλαβε ένα καθαρά συμβολικό κομμάτι του Αφγανιστάν, αλλά δήλωσε τη νίκη της.
  Και ο Oleg Rybachenko και η Margarita μετακόμισαν στη Μαντζουρία. Εκεί είναι ήρεμα.
  Αλλά λίγο πιο νότια, ξέσπασε μια κομμουνιστική εξέγερση. Και μια προσπάθεια να φέρει τη δύναμη των Reds στην Κίνα.
  Η επίσημη κυβέρνηση της Ουράνιας Αυτοκρατορίας στράφηκε στην τσαρική Ρωσία για βοήθεια.
  Και η εξέγερση μεγάλωνε και μεγάλωνε. Και τα στρατεύματα του Κόκκινου Στρατού κατέλαβαν ακόμη και το Πεκίνο.
  Ο ρωσικός στρατός προχώρησε στην επίθεση. Ένας στόλος προχωρούσε από τη θάλασσα, με επικεφαλής
  Κολτσάκ. Και είναι άξιος διάδοχος του ναύαρχου Μακάροφ. Και καταστρέφει με αυτοπεποίθηση τον Κόκκινο Στρατό της Κίνας.
  Και τα κορίτσια από τη θάλασσα πυροβολούν και απελευθερώνουν μεγάλα, φονικά βλήματα.
  Και οι γυμνές, στρογγυλές γόβες των κοριτσιών τρεμοπαίζουν. Και πυροβολούν από τα πυροβόλα των καταδρομικών και των θωρηκτών.
  Οι πολεμιστές τρέχουν γρήγορα. Η μαχόμενη Άννα δίνει διαταγές. Και το πυροβολικό φεύγει.
  Βερόνικα - αυτό το κορίτσι, αξιωματικός του ναυτικού, δίνει επίσης εντολές, όντας μόνο με εσώρουχα και με μια λεπτή λωρίδα υφάσματος στο στήθος της.
  Και με την εντολή της, τα όπλα των δεκαέξι ιντσών πυροβολούν. Και γκρεμίστε τα λιμάνια του Πεκίνου.
  Oleg Rybachenko, όπως πάντα, στη μάχη ... Είναι ένα τόσο ωραίο, μυώδες αγόρι με σορτς. Και κόβει τα κινεζικά στρατεύματα με ενθουσιασμό. Εδώ είναι οι σκληρές μάχες.
  Με μεγάλη αποτελεσματικότητα αγωνίζεται και η Μαργαρίτα. Και κόβει με σπαθιά τους γενναίους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Το κορίτσι, πολεμώντας με τον εχθρό και κουνώντας σπαθιά, από τα οποία πετούν τα κεφάλια, τραγούδησε.
  Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα
  Όμορφη μεγάλη πατρίδα...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι ιδανικός,
  Ας χτίσουμε σύντομα την ευτυχία του κομμουνισμού!
  
  Ενώ έχουμε, ωστόσο, το είδος των βασιλιάδων,
  Οι Ρομανόφ κυβερνούν τη Ρωσία...
  Σπάστε την πατρίδα του εχθρού,
  Ας θριαμβεύσει ο Άβελ, όχι ο Κάιν!
  
  Ας είναι ο Νικόλαος ο μεγάλος τσάρος,
  Τυχεροί σε μάχες και επιτεύγματα...
  Κερδίζεις τις ορδές για τη Ρωσία,
  Έτσι θα είναι η άποψη για το κράτος!
  
  Για τον Νικολάι θα δώσω μια συνδρομή,
  Δεν θα επιτρέψω προσβολή στον αυταρχικό...
  Αφήστε το ναπάλμ να χύνεται από τον ουρανό στους ανθρώπους,
  Δεν θα μου λείψει, πιστέψτε με, ελπίδα!
  
  Είμαστε Ρώσοι μεγάλοι αετοί,
  Ικανός να κατακτήσει την έκταση του σύμπαντος ...
  Σεμνός και ταυτόχρονα περήφανος,
  Με τη δύναμή του στη μάχη αναλλοίωτη!
  
  Τα κορίτσια και τα αγόρια δεν νοιάζονται
  Οι ιππότες πολεμούν πολύ γενναία...
  Ρωσία είσαι υπέροχος για πολύ καιρό -
  Δεν χρειάζεται να εκνευριζόμαστε!
  
  Γύρω από τα κορίτσια λεγεώνα των εχθρών
  Αλλά με γενναιότητα εξοντώνουν τους κακούς...
  Έχουμε αρκετές γροθιές
  Θα κερδίσουμε τη θέση μας στον παράδεισο!
  
  Ας είναι υψηλό το μερίδιό μας
  Και η Ρωσία θα γίνει ανήκουστη πλούσια...
  Μην υποτιμάτε τα κορίτσια
  Είναι λεπτές και καθόλου καμπούρες!
  
  Στο όνομα της Πατρίδας μας, ένα αστέρι
  Αφήστε τον κομμουνισμό να λάμψει...
  Το μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα
  Η φύση θα είναι στον ατελείωτο Μάιο!
  
  Όλα θα ανθίσουν σε ένα πολύ πλούσιο χρώμα,
  Όλα θα είναι πολύ φωτεινά, καθαρά ...
  Κερδίζει το άνοιγμα ενός απεριόριστου λογαριασμού,
  Στο όνομα του πιστέψτε το λάβαρο του κομμουνισμού!
  
  Τι είδους άνθρωποι κυβερνούν τη γη
  Αυτά είναι πιο ακριβά για την Πατρίδα...
  Αν και μερικές φορές κρύβεται στο σκοτάδι,
  Ικανός να μας ενσωματώσει σταθερά στο πρόσωπο!
  
  Λατρεύω τον Belobog και τον Χριστό,
  Διάβασα και Lada και Μαρία...
  Η αγάπη για τη Ρωσία είναι καθαρή σαν κρύσταλλο,
  Παλεύω και υπερασπίζομαι αυτήν!
  
  Στο όνομα της οικογένειας, για χάρη όλων των ανθρώπων,
  Πάμε αν χρειαστεί Γολγοθά...
  Ο τρελός κακός θα εξαφανιστεί στην κόλαση,
  Και πιστεύω ότι οι αντίπαλοι θα πεθάνουν σύντομα!
  
  Από τη Ρωσία είναι όμορφη και ξέρω και δυνατή,
  Ότι τα κορίτσια και τα αγόρια είναι γενναία σε αυτό ...
  Αφήστε τον Σατανά να επιτεθεί με δύναμη
  Θα έχουμε υπέροχες προσφορές!
  
  Μην πιστεύετε ποιος θάβει τη Ρωσία μας,
  Ξέρεις, δεν είναι πολύ μακριά από το μυαλό...
  Και παλεύεις και απλά μη φοβάσαι,
  Και φουσκώνοντας τα μάγουλα γενναία στη μάχη!
  
  Οι τολμηροί πολεμιστές πιστεύουν
  Γενναίος, γενναίος στο χορό μεγαλειώδες ...
  Μερικές φορές μας επιτίθεται ένα κακό θηρίο,
  Αλλά δεν υπάρχει ισχυρότερη ρωσική δόξα!
  
  Εδώ η πατρίδα μας ανθίζει ήδη,
  Πιστέψτε λοιπόν στο πλούσιο χρώμα του είδους...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν απεριόριστο λογαριασμό,
  Και τραγουδιούνται άθλοι ηρωισμού!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Η διαδικασία κατάκτησης της Κίνας είναι μακρά, η χώρα είναι μεγάλη και πολύ πυκνοκατοικημένη. Και οι μάχες εκεί συνεχίζονται με μεγάλη ένταση.
  Ο Oleg Rybachenko κόβει τους Κινέζους με σπαθιά. Έπειτα τους πετάει με γυμνά, παιδικά πόδια αρακά με αυτοσχέδια εκρηκτικά και τραγουδά:
  - Πατρίδα μου -
  Βασιλιάδες κυβερνούν σε αυτό
  Φιλική οικογένεια,
  Σπάστε τους κακούς!
  Η Margarita Korshunova καταστρέφει επίσης τα στρατεύματα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Και τρέχει το μύλο με σπαθιά. Και με γυμνά δάχτυλα πετάει μπιζέλια του θανάτου.
  Το κορίτσι τραγουδάει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό, δόξα ....
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Και τα αθάνατα παιδιά θα σφυρίξουν. Τα κοράκια παθαίνουν έμφραγμα και πέφτουν έκπληκτα στα κεφάλια των Κινέζων. Ας το πούμε έτσι - παιδιά εξολοθρευτές. Και τα κοράκια τρυπούν με το ράμφος τους τα κρανία των πολεμιστών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Και μετά άλλα κορίτσια πήραν τους Κινέζους.
  Εδώ η Νατάσα τα κόβει με σπαθιά και με την κόκκινη θηλή της πιέζει το κουμπί του μπαζούκα, φτύνοντας ένα βλήμα. Και η μάζα των Κινέζων πετά προς τα πάνω.
  Και η Νατάσα τραγουδά στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού,
  Θα μπει τέλος στον ειρηνισμό!
  Και το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σαν να εκτοξεύει μια δολοφονική χειροβομβίδα, ξεσκίζοντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια αγωνίζεται επίσης με μεγάλο ενθουσιασμό. Και κόβει τους Κινέζους με τα σπαθιά χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει χειροβομβίδες θανατηφόρου δύναμης. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Τότε μια θηλή στήθους φράουλας θα εκτοξεύσει ένα καταστροφικό δώρο θανάτου.
  Και η μάζα των Κινέζων πέταξε ψηλά.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε:
  - Στο όνομα των ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της τσαρικής χώρας ...
  Και το κόκκινο πανό, η Πατρίδα μας,
  Θα είμαστε πάντα απείρως πιστοί!
  Ο Αυγουστίνος κόβει και τους Κινέζους. Είναι ένα σούπερ κορίτσι.
  Η κοκκινομάλλα πέταξε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα με τη γυμνή της φτέρνα, διέλυσε μια μάζα αντιπάλων και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία - τη μητέρα μας!
  Και με τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της πάτησε το κουμπί του μπαζούκα. Και έφτυσε έναν θανατηφόρο πύραυλο. Και τόσοι Κινέζοι πήραν και έσπασαν με τη μία.
  Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Η Σβετλάνα συνέτριψε επίσης τους εχθρούς. Και κόψτε τα στρατεύματα της ουράνιας αυτοκρατορίας με σπαθιά. Και πέταξε δώρα θανάτου με γυμνά δάχτυλα. Και στο τέλος, σαν θηλή βατόμουρου, θα πετάξει ένα θανατηφόρο βλήμα θανάτου.
  Και τραγουδήστε:
  - Η πατρίδα μου είναι πόλεις και γλυκιά,
  Η πατρίδα μου είναι βασιλική χώρα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η πιο εξαιρετική κατηγορία και οι ευκαιρίες τους. Δεν μπορείς να αντισταθείς σε τέτοια κορίτσια.
  Και αυτούς τους Κινέζους τους κόβουν έτσι χωρίς οίκτο και αμφιβολίες.
  Εδώ παλεύει και η Αουρόρα και τα κορίτσια σκαρφίζονται στους Κινέζους από πολυβόλο. Εδώ είναι μια ομορφιά.
  Και επίσης με μια κόκκινη θηλή πιέζει το κουμπί του εκτοξευτήρα χειροβομβίδων. Και εκτοξεύει ένα δολοφονικό πύραυλο. Και η μάζα των αντιπάλων σχίζεται και σκίζεται σε μικρά κομμάτια.
  Τότε η Aurora τραγούδησε:
  - Για τον μεγαλύτερο κομμουνισμό,
  Απλά ανεβοκατέβα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ κουλ και επιθετικά.
  Η Mirabela Magnetic βομβαρδίζει τον εχθρό από αέρος. Χρησιμοποιεί αεροσκάφος επίθεσης με δύο αεροπλάνα. Και πώς θα χτυπήσει τους Κινέζους.
  Και τους χτυπάει χωρίς έλεος. Και μουντζουρώνει από πολυβόλα πολύ όμορφα στοιβάζοντας τους Κινέζους σε στοίβες. Και το κάνει πολύ βιαστικά. Το γυμνό τακούνι πιέζει το πεντάλ. Και πόσες βόμβες θα πέσουν στους Κινέζους.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Και δύο φορές δύο δεν είναι τέσσερα!
  Η Akulina Orlova τραμπουκίζει και τους Κινέζους από αέρος. Και το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Και συντρίβει τα στρατεύματα της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Και μετά πάτησε το κουμπί με την κόκκινη θηλή του στήθους της, και τώρα πετάει στους Κινέζους, σκίζοντας τους με ένα μαχητικό βλήμα.
  Η Ακουλίνα το πήρε και τραγούδησε:
  - Δόξα στις μεγάλες καρδιές,
  Θα συντρίψουμε όλους τους εχθρούς μέχρι τέλους!
  Η Anastasia Vedmakova έσπασε και αυτή τους Κινέζους και το έκανε με τρομερό ενθουσιασμό.
  Αυτό είναι το κορίτσι Αναστασία - απλά σούπερ!
  Και με γυμνά δάχτυλα στρέφει τον εχθρό, κάτι θανατηφόρο.
  Και τότε το κορίτσι πάτησε το κουμπί με τη ρουμπινί θηλή της και οι βόμβες έπεσαν στους Κινέζους. Και είναι πολύ επιθετική.
  Και συντρίβει αυτούς τους Κινέζους με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Αναστασία τραγούδησε:
  - Θα τους διαλύσουμε όλους,
  Για τη Ρωσία, η μητέρα μας!
  Εδώ πάλι τα κορίτσια παλεύουν με κολοσσιαία μανία. Αυτή είναι η τριάδα μάχης.
  Και στον ουρανό δεν έχουν ίσο. Αλλά υπάρχουν λίγες αεροπορικές μάχες - η κινεζική αεροπορία είναι αδύναμη.
  Η Akulina Orlova συνέτριψε τους Κινέζους στη στεριά, εκτόξευσε εκρηκτικές οβίδες και τραγούδησε:
  - Ένα, δύο, τρία - σκίστε τους Κινέζους!
  Θα υπάρξει μια λαμπρή γιορτή -
  Θα κατακτήσουμε τον κόσμο!
  Πρόκειται για σκληρούς και βάναυσους αγώνες.
  Εδώ είναι το πλήρωμα της Ελισάβετ που αγωνίζεται στο τανκ. Εδώ είναι ένα κορίτσι και η ομάδα της και έχουν επιστρέψει με μπικίνι.
  Εδώ η Ελίζαμπεθ πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Δόξα στον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης, πιέζοντας την κόκκινη θηλή της και χτυπώντας τους Κινέζους, και πνευματώδης φώναξε:
  - Δόξα στον Σούπερ Ναύαρχο Μακάροφ!
  Η Έλενα κατακεραυνώθηκε στον εχθρό. Έσκισε μια μάζα Κινέζων με τη βοήθεια πολυβόλων και φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό των βασιλιάδων!
  Η Ευφροσύνη σκαρφίστηκε τον εχθρό και κούρεψε τους στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία και στον Λευκό Θεό!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια σε ένα εύστροφο και δυνατό τανκ. Και η ομάδα τους συνέτριψε τον κινεζικό στρατό.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε έξυπνα και συνέτριψε τους αντιπάλους, vyaknula:
  Ο αληθινός βασιλιάς δεν είναι αυτός που φοράει στέμμα, αλλά που δεν είναι καπέλο με μυαλό και μπούνγκερ με λαβή!
  Η Έλενα επεσήμανε επιθετικά και δήλωσε έξαλλη:
  - Ποιος έχει άδειο κεφάλι, φοράει στέμμα, δηλαδή τυπικό καπέλο, χωρίς βασιλιά στο κεφάλι!
  Η Αικατερίνη χτύπησε επίσης τους Κινέζους, διέλυσε δύο ντουζίνες στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας και είπε:
  - Έχοντας τσακίσει τη χώρα, ο δικτάτορας μπορεί να κρατήσει το στέμμα στο κεφάλι του, αλλά σίγουρα θα χάσει το πρόσωπό του!
  Ευφροσύνη, συντρίβοντας τους Κινέζους με εύστοχες βολές, και κυριολεκτικά τους κούρεψε, σηκώνοντας βουνά από πτώματα.
  Και την ίδια στιγμή είπε:
  - Καλύτερα να χάσεις το κεφάλι σου με γενναιότητα παρά να μείνεις με μύτη στη δειλία!
  Έτσι ξετρελάθηκαν τα κορίτσια. Και ταυτόχρονα είναι σχεδόν εντελώς γυμνοί, και ξυπόλυτοι, και πολύ μαυρισμένοι, με ξανθά μαλλιά.
  Η Ελισάβετ πυροβολώντας είπε:
  - Αν δεν έχεις βασιλιά στο κεφάλι σου, τότε θα είσαι ένα καπέλο που μένει πάντα με τη μύτη σου!
  Η Αικατερίνη, διεξάγοντας πολύ καλά στοχευμένα πυρά στον εχθρό και χτυπώντας τους Κινέζους μαζικά, γρύλισε:
  - Όποιος χάνει την αίσθηση της πραγματικότητας μένει με μύτη χωρίς όνειρο!
  Η Έλενα σημείωσε επιθετικά, γράφοντας στους εχθρούς, πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και ούρλιαξε:
  - Το πόδι μιας γυναίκας, όταν ήταν ξυπόλητο, πέταξε οποιονδήποτε άντρα στις αμυγδαλές, και τον άφησε χωρίς παντελόνι, εκθέτοντας το σώμα του!
  Η Ευφροσύνη, γρονθοκοπώντας τους αντιπάλους και σκοτώνοντας τους Κινέζους με έξαλλη δύναμη, παρατήρησε επιθετικά:
  - Έχοντας χάσει τη συνείδησή σας αναζητώντας βουνά από χρυσό, μπορείτε να αφήσετε τον εχθρό με μια μύτη, αλλά δεν θα μείνει ούτε μια σπασμένη δεκάρα πίσω από την ψυχή σας!
  Τα κορίτσια πολέμησαν απελπισμένα και γενναία.
  Η Ελισάβετ συνόψισε καταστρέφοντας ένα κινέζικο όπλο με ένα κοχύλι:
  - Όταν έχεις τον Θεό στην καρδιά σου και έναν βασιλιά στο κεφάλι σου, είσαι άνθρωπος με κεφαλαίο γράμμα!
  Οι πολεμιστές πολέμησαν σε άλλα μέτωπα.
  Η Αλένκα σκαρφίστηκε στους Κινέζους από ένα πολυβόλο. Τα κούρεψε σαν το σιτάρι και ούρλιαξε:
  - Για τον μεγάλο βασιλιά,
  Κύριε ευχαριστώ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, το κορίτσι θα ρίξει μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης.
  Η Anyuta, γράφοντας στον εχθρό και δίνοντας δώρο θανάτου με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της, εξέδωσε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού! Ο Τσάρος Νικόλαος θα είναι μαζί μας!
  Και η κοπέλα έσπρωξε τον Κινέζο στρατηγό στο πηγούνι με τον αγκώνα της και κελαηδούσε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία του Σβάρογκ!
  Ο μαχόμενος Άλλα συνέτριψε τους Κινέζους στρατιώτες, τους κούρεψε σαν δρεπάνι και βυακνούλα:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν ένα ισχυρά θανατηφόρο δώρο αφανισμού.
  Η Μαρία συντρίβει επίσης τους εχθρούς με άγρια αιφνιδιασμό. Και μουντζούρες από πολυβόλα, τραγουδώντας:
  - Η πατρίδα μας είναι η μητέρα μας!
  Το κορίτσι θέλει να γίνει ήρωας!
  Και με γυμνά δάχτυλα, το κορίτσι θα πετάξει ένα καταστροφικό δώρο θανάτου.
  Και μετά πώς πατάει το κουμπί του μπαζούκα με την κατακόκκινη θηλή του.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνθλίβουν τους Κινέζους σε σκόνη. Γράφοντας πάνω τους από το μηχάνημα. Και τραγουδάει:
  - Είμαστε πάνω σου σαν σε πόλεμο,
  Και στον πόλεμο όπως σε σας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κοπέλας πέταξαν ένα εκρηκτικό πακέτο.
  Έσκισε μια μάζα Κινέζων σε στάχτη.
  Η Ολυμπία πυροβόλησε επίσης με μια θηλή φράουλας και κελαηδούσε:
  - Για ειρήνη, για φιλία, για Μάη!
  Η Αλένκα παρατήρησε γελώντας:
  - Και μετά εσύ ο Μάης;
  Η Anyuta, σκαρφαλώνοντας στα κινέζικα, έτριξε:
  Καλοκαίρι, ω καλοκαίρι, έναστρο καλοκαίρι, να είσαι μαζί μου!
  Ο Άλλα κατακεραύνωσε τον εχθρό, έσκισε μερικούς Κινέζους στρατιώτες και κελαηδούσε:
  - Για τη βασιλική αυτοκρατορία!
  Και τα μαλλιά της είναι σαν μια αναμμένη φωτιά που θα μπορούσε να κάψει τη Ρώμη. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Το Five αλλάζει θέση. Και μουντζούρες στον εχθρό με ενισχυμένο βεληνεκές.
  Και μετά τα κορίτσια απλώς έκοψαν τα ηλεκτρικά καλώδια και το ρεύμα πήγε,
  από εχθρούς. Και οι Κινέζοι άστραψαν.
  Και τα κορίτσια, σαν γυμνά τακούνια, θα το πάρουν και θα αστράφτουν. Και πάλι θα καταλάβουν τον κινέζικο, γενναίο στρατό. Και οι Κινέζοι είναι δυνατοί και γενναίοι. Αυτός είναι ένας γενναίος, πολυάριθμος λαός.
  Όμως η Βερόνικα και η Βικτώρια τους χτύπησαν με ρουκέτες από το αεροπλάνο. Και έσκισε πολλά κινέζικα. Τα κορίτσια τσακώνονται, με ένα μπικίνι και ξυπόλητα. Και με τα γυμνά τακούνια σφυροκοπούν τον εχθρό, πατώντας τα κουμπιά.
  Η Akulina Orlova κερδίζει επίσης τους Κινέζους, συντρίβοντας τους εχθρούς χωρίς κανένα οίκτο.
  Η Ακουλίνα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα και χτύπησε τους Κινέζους, τα έσκισε και κελαηδούσε:
  - Δόξα στον πατέρα-βασιλιά!
  Η Anastasia Vedmakova επιβεβαίωσε:
  - Δόξα άνευ όρων στον βασιλιά!
  Η Mirabela Magnetic έκανε δώρο καταστροφής με το γυμνό της τακούνι και κελαηδούσε:
  - Και ας πιούμε στον ναύαρχο Μακάροφ!
  Και η κόκκινη θηλή της ήταν εκτεθειμένη, και η κοπέλα την πήρε και πάτησε το κουμπί. Και πέταξαν πύραυλοι στους Κινέζους. Και διέλυσε πολλούς πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Εδώ είναι τα κορίτσια...
  Και μετά τα κορίτσια νίντζα από την Ιαπωνία αντιμετώπισαν τους Κινέζους. Και οι πολεμιστές, φυσικά, με ένα μπικίνι και ξυπόλητα.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά πήρε τα ξίφη και έκοψε τους Κινέζους. Και έβγαλε το κεφάλι της. Και μετά από αυτό, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε ένα μπιζέλι καταστροφής. Και πάλι, οι πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας με κομμένα μέλη πέταξαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Δόξα στην Ιαπωνία! Δόξα!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά παλεύει με τους εχθρούς. Και τους κόβει χωρίς οίκτο με σπαθιά. Και τα γυμνά, χαριτωμένα κοριτσίστικα δάχτυλά της ρίχνουν κάτι εντελώς καταστροφικό. Και κυριολεκτικά ξεσκίζουν το σώμα. Και ο πολεμιστής τραγουδάει:
  - Δόξα στην Ιαπωνία, δόξα!
  Τα τανκς ορμούν μπροστά,
  Κορίτσια, μη γνωρίζοντας τον φόβο -
  Χαιρετισμούς - Ρωσικός λαός!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά κόβει επίσης Κινέζους. Είναι μια πολύ επιθετική πολεμίστρια. Και κόβει τους αντιπάλους μέχρι τέλους. Και πάλι, τα δάχτυλα των τόσο λαξευμένων, σαγηνευτικών γυμνών ποδιών ρίχνουν μπούμερανγκ που φυσούν από τα κεφάλια σαν τρίχες με ξυράφι.
  Και ο πολεμιστής τραγουδάει:
  - Ρωσία του Τσάρου Μιχαήλ,
  Το σύμπαν νίκησε!
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά κρατούσε τα ξίφη της αποκεφαλίζοντας τα κεφάλια των Κινέζων. Και αυτό το κορίτσι με το μπικίνι αποδείχτηκε γραπτή καλλονή. Και τα ξίφη της είναι εκπληκτικά. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών έριχναν επίσης δηλητηριώδεις βελόνες, χτυπώντας με γροθιές στο λαιμό των πολεμιστών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Το κορίτσι νίντζα τραγούδησε:
  - Ο Ιάπωνας πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  δεν φοβόμαστε τον θάνατο στο πεδίο της μάχης ...
  Για την αγία Ρωσία, οι νίντζα θα πολεμήσουν -
  Και ακόμη και να πεθάνει - θα κερδίσει!
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο σχεδόν γυμνά και όμορφα, και τα πόδια τους σαγηνεύουν τους άντρες.
  Αλλά ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova μπαίνουν ξανά στη μάχη ή μάλλον τρέχουν. Και πάλι τα παιδιά παλεύουν με άγρια μανία και φρενίτιδα.
  Εδώ το αγόρι κραδαίνει τα ξίφη του και κόβει τα κεφάλια των Κινέζων από τους ώμους.
  Ο Όλεγκ ούρλιαξε και το αγόρι πέταξε τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Έσκισε τους εχθρούς και τραγούδησε:
  Δόξα στον κομμουνισμό που χτίζει ο Νικόλαος,
  Είναι ο μεγαλύτερος και σοφότερος βασιλιάς!
  Το κορίτσι, αυτή η πρώην συγγραφέας Margarita Korshunova, κόβοντας τα κεφάλια των Κινέζων, φώναξε:
  - Για τη Ρωσία και τον Τσάρο Νικόλαο!
  Και με γυμνά δάχτυλα, ο νεαρός πολεμιστής θα πάρει και θα πετάξει ένα μπούμερανγκ. Και αυτός θα πετάξει και θα κόψει τα κεφάλια των Κινέζων στρατιωτών. Εδώ είναι ένα κορίτσι.
  Η Μαργαρίτα το πήρε και τραγούδησε:
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Η καλύτερη χώρα στο σύμπαν...
  Τα αστέρια πότιζαν τον ουρανό με μαργαριτάρια,
  Τρελάνετε ακόμα και ένα πονηρό βλέμμα!
  Τότε το πήραν τα αθάνατα παιδιά και σφύριξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους. Και έτσι τα κοράκια το πήραν, έπαθαν καρδιακές προσβολές και έπεσαν σε λιποθυμία και άρχισαν να πέφτουν. Και μπουνιά στα κεφάλια των Κινέζων.
  Αυτά είναι παιδιά, είναι απλά τέρατα και σούπερ....
  Και πάλι, ας κόψουμε τους εχθρούς. Και τέτοια μαχητικά και γενναία κορίτσια είναι εδώ, που είναι σούπερ, οπότε η Νατάσα πήγε στην επίθεση.
  Το κορίτσι το πήρε και πυροβόλησε από τα πολυβόλα και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό του τσάρου Νικολάου!
  Η Ζόγια επιβεβαίωσε πετώντας μια εκρηκτική τσάντα με εκρηκτικά με το γυμνό της τακούνι.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Για τον μεγάλο βασιλιά,
  Πατέρας-κυρίαρχος!
  Ο Αυγουστίνος διέκοψε τους εχθρούς της χωρίς καμία αδυναμία ή οίκτο. Και η κοκκινομάλλα πολεμίστρια το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε κάτι πολύ θανατηφόρο και καταστροφικό. Και πολύ θανατηφόρα έδρασε πολύ κουλ.
  Ο Αυγουστίνος έτρεξε τον ανεμόμυλο και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία και νίκη μέχρι τέλους!
  Η Σβετλάνα διηύθυνε έναν πολύ επιθετικό μύλο σπαθιών με τα ξίφη της. Έκοψε τα κεφάλια των εχθρών, βάζοντάς τα σε ένα τύμβο. Και με γυμνά δάχτυλα, πήρε και πέταξε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου.
  Και εκείνη φώναξε:
  - Για τον τσαρικό κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια πάλι με τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους, σαν να τα σφυρηλατούσαν με φονικά μπιζέλια της καταστροφής.
  Και τραγουδήστε ξανά:
  Νικολάι είσαι ο βασιλιάς-μεσσίας,
  Σύντομα θα είσαι παντοδύναμος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Ο πόλεμος με την Κίνα συνεχίστηκε.
  Τα κορίτσια ανέσυραν νέα, πιο ισχυρά βομβαρδιστικά. Και η Αναστασία Βεντμάκοβα άρχισε να εξαπολύει ισχυρές αεροπορικές επιδρομές στους Κινέζους.
  Η πολεμίστρια τραγούδησε πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία για πάντα...
  Νικόλαος της εξουσίας -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Η Akulina Orlova, σκαρφίζοντας τους αντιπάλους της και κουρεύοντας τους Κινέζους, κελαηδούσε επιθετικά:
  - Για τη δόξα των ιδεών του κομμουνισμού!
  Η Mirabela Magnetic, στέλνοντας βόμβες από ψηλά και σκοτώνοντας τους Κινέζους, πρόσθεσε:
  - Θα υπάρχει δόξα σε αυτή τη ζωή!
  Έτσι επιτίθενται τα κορίτσια από τον αέρα στην ουράνια αυτοκρατορία. Και καταστρέψτε τους γενναίους στρατιώτες του κινεζικού στρατού.
  Η Αλένκα επίσης τσακώνεται. Ένα κορίτσι χτυπά από ένα πολυβόλο. Κουρεύει τους Κινέζους και τρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και με γυμνά δάχτυλα, καθώς στέλνει δώρο θανάτου στον εχθρό.
  Ο Anyuta σουτάρει στους Κινέζους και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια. Τα κουρεύει και λέει με κέφι:
  - Θα υπάρχει χαρά στο σύμπαν!
  Και με γυμνό, στρογγυλό τακούνι, σαν να πετάει ένα μπιζέλι του θανάτου.
  Και η μάχη με την Άλλα μάχεται με άγρια φρενίτιδα. Και τα σπαθιά της τρέχουν τον μύλο και κόβουν τα κεφάλια των Κινέζων. Το κορίτσι λέει με μανία, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα φέρουμε αγάπη στη Ρωσία μας!
  Και η κοπέλα θα πετάξει κάτι επιθετικό και καταστροφικό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η μάχη Μαρία μάχεται ξανά. Και τα ξίφη της είναι τόσο αιχμηρά και πολύ θανατηφόρα. Και κόβουν σάρκα σαν καυτό σιδερένιο βούτυρο.
  Ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά μιλάει επιθετικά, κόβοντας τους Κινέζους σε κομμάτια:
  Η μητέρα Ρωσία είναι μαζί μας για πάντα!
  Αγώνες και Ολυμπιακοί Αγώνες. Είναι πολύ μεγαλόσωμη και μυώδης. Πως πήρα τους Κινέζους, και ας τους ψιλοκόψουμε σαν το σιτάρι με το δρεπάνι. Αυτό είναι ένα κορίτσι, λοιπόν, τόσο μεγαλόσωμο και επιθετικό.
  Και επίσης με γυμνό τακούνι, πώς να ενδώσεις σε μια βόμβα. Και θα σκίσει πολλούς αντιπάλους ταυτόχρονα.
  Και τότε η Νατάσα τσακώνεται. Το κορίτσι κρατά ένα φλογοβόλο στα χέρια της. Και κατατροπώστε τον εχθρό.
  Ένα ρεύμα φλόγας πέρασε μέσα από τους Κινέζους. Και θα κάψουν εκατό ολόκληρα τη φορά. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και στο κουμπί του φλογοβόλου θα πατήσει την κόκκινη θηλή του γυναικείου στήθους.
  Και έτσι ξεχύνονται όλα.
  Και η κοπέλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει λεμόνια με επιθετική δύναμη.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Για την Αγία Ρωσία - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Ζόγια πολεμά επίσης την άγρια δύναμη του πάνθηρα. Οι θηλές φράουλας της πιέζουν τα κουμπιά και εκτοξεύουν ηλεκτρικές εκρήξεις από το μηχάνημα. Τότε το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Για τις νέες μας νίκες!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πετάει κάτι εντελώς θανατηφόρο. Εδώ είναι ένα κορίτσι - μια μελί ξανθιά.
  Ο Αυγουστίνος, πολεμώντας με τους εχθρούς, και τους κούρεψε σαν δρεπάνι, στέλνοντας σφαίρες μετά από σφαίρες και τους οδηγούσε στο φέρετρο, φώναξε:
  - Για μεγάλα επιτεύγματα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα δολοφονικό δώρο κολοσσιαίας δύναμης.
  Και τότε το κορίτσι θα πατήσει το κουμπί του όπλου με τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της και θα διαλύσει ένα ολόκληρο τάγμα εχθρών.
  Και εδώ είναι η Σβετλάνα στη μάχη, ένα τρομερό κορίτσι. Κόβει τους εχθρούς πολύ επιθετικά.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, στέλνει κοφτούς και λεπτούς δίσκους στους αντιπάλους.
  Και με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους θα χτυπήσει τους εχθρούς και θα καταστραφούν ολοσχερώς. Τόσα πτώματα και κατεστραμμένοι Κινέζοι.
  Τότε η Σβετλάνα φώναξε:
  - Για τη Ρωσία και τη νίκη μέχρι τέλους!
  Εδώ είναι τα κορίτσια των υψηλότερων ακροβατικών. Και οργάνωσαν μια μεταφορική εξόντωση των εχθρών. Και όλοι τους ρίχνουν πύρινες και ηλεκτρικές νιφάδες.
  Η Αλίκη και η Αγγελική δουλεύουν με τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή. Τα κορίτσια μόλις και μετά βίας έχουν χρόνο να πυροβολήσουν και να μολυνθούν ξανά.
  Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι. Και δεν μπορούν να ανατραπούν τόσο εύκολα. Και σπρώχνουν σε ένα κίτρινο, ατελείωτο κύμα.
  Η Αλίκη πυροβόλησε, γρονθοκόπησε τον στρατηγό και κελαηδούσε:
  - Πόση δουλειά έχουμε!
  Η Angelica πυροβόλησε επίσης με ακρίβεια και συμφώνησε:
  - Πολλά, αλλά περιμένουμε νίκη!
  Και η κοκκινομάλλα διάβολος με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Η Αλίκη πυροβόλησε ξανά, κατέρριψε ένα κινεζικό αεροσκάφος. Το κορίτσι ήταν αποφασισμένο να κερδίσει αποφασιστικά.
  Εδώ είχε τα δικά της προβλήματα και κόμπλεξ.
  Η Αλίκη πυροβόλησε ξανά, και με μεγάλη ακρίβεια, και ούρλιαξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Θα δώσουμε το παράδειγμα!
  Και τα μάτια της άστραψαν από αστραπές.
  Αυτή είναι πραγματικά η κατηγορία που τα κορίτσια είναι απλά σούπερ.
  Και τότε η Αλίκη πυροβόλησε και τρεις Κινέζοι τρυπήθηκαν από μια σφαίρα ταυτόχρονα.
  Και το ξανθό κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα πετάξει μια χειροβομβίδα καταστροφής με θανατηφόρα δύναμη.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που η κατηγορία είναι απλή - σούπερ.
  Εν τω μεταξύ, η Aurora πυροβόλησε από οβίδα. Διέλυσε μια ολόκληρη διμοιρία Κινέζων και φώναξε:
  - Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον λογαριασμό μου!
  Και η όμορφη κοπέλα το πήρε και πάτησε το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της. Και πάλι, ένα φονικό βλήμα μεγάλου διαμετρήματος πετά στον εχθρό.
  Η Aurora το πήρε και τραγούδησε:
  Έχω έναν εχθρό
  Υπάρχει δύναμη και πίεση...
  Αλλά είμαι στο δέρμα ενός ταύρου -
  Εδώ είναι η κουβέντα!
  Η σύντροφός της Αγριππίνα, βγάζοντας τα δόντια της και συνθλίβοντας τους πιεστικούς Κινέζους με ένα χαμόγελο, εξέδωσε:
  - Ρε ταυρομάχο, υπομονή,
  ξεκινάμε το τρέξιμο...
  Η Αφροδίτη, ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά, επίσης με μπικίνι και ξυπόλυτη, κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Φρόντισε τη ζωή σου
  Ο βασιλιάς των θηρίων άνθρωπος!
  Η Αγριππίνα, με την κατακόκκινη θηλή του γεμάτου στήθους της, πάτησε το κουμπί του φονικού όπλου και κελαηδούσε:
  - Χτυπάμε με ακρίβεια,
  Το χτυπήσαμε σωστά -
  Και ο στόχος είναι κοντά!
  Η Αφροδίτη, αυτή η κοπέλα, μια γραπτή καλλονή, πατάει επίσης το κουμπί με μια ρουμπινιά θηλή στο στήθος της και χτυπά τον εχθρό, γελώντας εκκωφαντικά και χασκογελώντας τα δόντια της:
  - τελευταία δύναμη
  Η τελευταία δύναμη
  Συντρίψτε τον εχθρό!
  Η Aurora γέλασε και χτύπησε τον εχθρό, με τη βοήθεια μιας θηλής από φράουλα. Και μετά πρόσθεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και ένας πύραυλος μάχης έσπευσε να πετάξει.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  Οι κερκίδες χαίρονται
  Οι κερκίδες χαίρονται...
  Και έτσι επιτίθενται
  Ο Γαλαξίας των Ούννων!
  Στην πραγματικότητα, φαίνεται ήδη γελοίο, στα άκρα.
  Και τώρα το τανκ της Ελισάβετ πηγαίνει στη μάχη. Και έχει τέσσερα κορίτσια με μπικίνι. Και τα κορίτσια τσακώνονται απελπισμένα.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε τους Κινέζους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα της μεγάλης Ρωσίας!
  Η Κατερίνα, επίσης, πώς να χτυπήσεις τους στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Πώς τα κουρεύει σε τεράστιες ποσότητες, και κουνάει ξεγυμνώνοντας τα δόντια του:
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς!
  Και η κοπέλα πιέζει ξανά τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στα κουμπιά που προεξέχουν. Εδώ είναι τα κορίτσια με μπικίνι. Ας πούμε ότι είναι απλώς γυναίκες υπεράντρες. Προσπαθήστε να αντισταθείτε σε αυτά. Έχουν εκπληκτική, κοσμική δύναμη.
  Η Έλενα θα χτυπήσει τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Θα πάρει και θα απειλήσει τους εχθρούς. Και μετά, με μια κατακόκκινη θηλή, πατάει το κουμπί του joystick και κελαηδάει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό των Ρώσων τσάρων!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα χτυπήσει τον εχθρό.
  Η Ευφροσύνη είναι ψύχραιμη και στις μάχες. Και θα χτυπήσει τον εχθρό, με μεγάλο πάθος.
  Και νοκ άουτ πολλών Κινέζων, και κοκ:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού Θεοί!
  Και εδώ, επίσης, θα εφαρμόσει μια ρουμπινιά θηλή. Και με τα γυμνά του δάχτυλα πατάει τα κουμπιά. Και γκρέμισε μια μάζα Κινέζων στρατιωτών.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - έχουν επιθετικά άλματα. Και οι τέσσερις στο τανκ θα πάρουν και θα εκτινάξουν τον εχθρό με οβίδες.
  Και έχουν μια μεγάλη, εκπληκτική δύναμη.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova εργάζονται επίσης με τα ξίφη τόσο ενεργά και αποτελεσματικά, σαν να ήταν έλικες ελικοπτέρων.
  Το αγόρι πέταξε ένα κομμάτι αντιύλης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Κατέστρεψε ένα ολόκληρο τάγμα Κινέζων και φώναξε:
  - Για το μεγαλείο των κυρίαρχων!
  Μετά από αυτό, τα ξίφη του έκαναν ένα μύλο, κόβοντας τα κεφάλια των Κινέζων.
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα έκοψε τους εχθρούς. Τους έκοψε τα κεφάλια και χαμογελώντας τα δόντια της είπε:
  - Για τη δόξα της τσαρικής ΕΣΣΔ!
  Και πάλι, με γυμνό, στρογγυλό, παιδικό τακούνι, πώς θα υποκύψει το καταστροφικό δώρο της καταστροφής.
  Τότε τα αθάνατα παιδιά σήκωσαν και σφύριξαν. Και τα κοράκια, υπόκωφα από το σφύριγμα, έπεσαν κάτω, γρονθοκοπώντας τα κρανία των Κινέζων στρατιωτών.
  Η Μαργαρίτα έγραψε στο Twitter:
  ιδέες του κομμουνισμού,
  Σταματήστε τον ειρηνισμό!
  Αυτά είναι τα παιδιά-τέρατα. Είναι οι πιο σκληροί και επιθετικοί στον κόσμο. Αυτά είναι παιδιά τερματισμού.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο σκαρφίστηκε τον εχθρό και τον έκοψε με σπαθιά. Και μετά θα το πάρει και θα το ανατινάξει από φλογοβόλο. Και τόσοι Κινέζοι θα καούν ταυτόχρονα. Και τα παιδιά πολεμιστές βρίσκονται στο απόγειό τους.
  Το αγόρι το πήρε και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα ...
  Δυναμικά πριτσίνια δεξαμενές!
  Και ένα αγόρι δώδεκα χρονών στην εμφάνιση, το πήρε και με τη γυμνή φτέρνα του υπέκυψε σε μια χειροβομβίδα καταστροφής και η μάζα έγινε κομμάτια από Κινέζους στρατιώτες.
  Ο νεαρός πολεμιστής ήταν γεμάτος δύναμη και ενέργεια. Και πώς το αιώνιο παιδί κατέστρεψε τους στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Είναι απλά εκπληκτική, υπερβατική δύναμη.
  Ο Όλεγκ το πήρε και τραγούδησε:
  Ας χτυπήσουμε πιο δυνατά
  Ελάτε να μαζευτούμε!
  Θα αναβιώσουμε την ΕΣΣΔ
  Ας δείξουμε στον κόσμο ένα παράδειγμα!
  Και το αγόρι έφτυσε σαν λάμψη, και ένα ολόκληρο τάγμα Κινέζων κάηκε αμέσως. Και βρυχήθηκε:
  - Και ότι δεν υπήρχαν προβλήματα!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε έξυπνα, κόβοντας τους εχθρούς σαν με ξυράφι, και ούρλιαξε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία,
  Παλεύεις και μη φοβάσαι!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το κορίτσι, σαν να εκτοξεύει ένα δολοφονικό μπιζέλι από ολοκληρωτικό θάνατο.
  Η Νατάσα έκοψε ξανά τους Κινέζους με φρενίτιδα και μανία.
  Τόσοι κίτρινοι πολεμιστές ξάπλωσαν με κομμένα κεφάλια.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - που είναι πολύ κουλ και μαχητικά.
  Η Νατάσα έκανε για πρώτη φορά μια δεξίωση με σπαθιά - μια πεταλούδα χελιδονοουράς. Και μετά πήρε ένα φλογοβόλο και πάτησε το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της. Και σαν σιντριβάνι από την πλάτη μιας φάλαινας, μια φλόγα θα ξεσπάσει, απανθρακώνοντας τους Κινέζους μέχρι το κόκκαλο.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά τραγούδησε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Το πήρε η Ζόγια και με σπαθιά, καθώς το παίρνει και το κόβει. Και το πήρε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πέταξε τα ξυραφάκια. Και μούσκεμα πολλά κινέζικα.
  Τότε η Ζόγια πάτησε την κατακόκκινη θηλή στο κουμπί του φλογοβόλου και πώς θα έκαιγε τον εχθρό με κολοσσιαία έκρηξη.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε:
  Δόξα στον καιρό των βασιλιάδων
  Σφυρί τον επαναστάτη!
  Και κορίτσι, ας παίξουμε με τους μύες του Τύπου.
  Ο Αυγουστίνος είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Και τα μαλλιά της κυμάτιζαν στον αέρα σαν προλεταριακό πανό.
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα πάρει και θα ρίξει ένα μπούμερανγκ της καταστροφής.
  Και μετά πήρε τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της καθώς την τραβούσαν πάνω από το κουμπί ενός εκτοξευτήρα χειροβομβίδων.
  Κι εκείνη φώναξε:
  - Για την Πατρίδα είναι όμορφη!
  Και με γυμνά δάχτυλα θα πάρει και πάλι θα πετάξει κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Η Σβετλάνα το πήρε και πυροβόλησε επίσης πατώντας το κουμπί με μια θηλή φράουλας, από την οποία πέταξε μια νάρκη. Περιέγραψε ένα τόξο και έσκασε στα κινεζικά στρατεύματα.
  Και τότε η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και πέταξε μπάλες νιτρογλυκερίνης. Και διέλυσε πολλούς αντιπάλους.
  Μετά ψέλλισε:
  - Για τη Μητέρα των Θεών Lada!
  Αυτά είναι τα κορίτσια, και αμέσως θα πατήσουν τα κουμπιά με τα στήθη τους, έτσι ώστε αμέσως ένα ολόκληρο κινεζικό σύνταγμα με τανκς να σηκωθεί στα ύψη.
  Εδώ είναι τα κορίτσια...
  Και μετά οι πιλότοι Agatha και Adala ανέλαβαν τους Κινέζους. Τέτοια είναι τα μαχητικά και επιθετικά κορίτσια με το λεπτό, μυώδες σώμα και τα γυμνά χαριτωμένα πόδια. Επιπλέον, και οι δύο καλλονές είναι φυσικές ξανθιές και απλά σούπερ κορίτσια.
  Και η Αγκάθα θα το πάρει και θα το πάρει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο από το αεροπλάνο. Και θα πάρει τον εχθρό και θα τους συντρίψει σε κομμάτια θανάτου.
  Η Αγκάθα ενεργεί επιθετικά. Και η κόκκινη αποβίβασή της πάτησε το κουμπί. Και
  Εδώ το κορίτσι χτυπούσε και τραγούδησε:
  Το νήμα έχει σπάσει
  Ένας κακός θάνατος μας απειλεί...
  Αλλά τα κορίτσια ζουν -
  Και οι αντίπαλοι πεθαίνουν!
  Η Adala το πήρε και κλώτσησε επίσης τον Κινέζο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της. Και τότε πώς η ρουμπινί θηλή της θα πατήσει τα κουμπιά και οι πύραυλοι θα πετάξουν πάνω από τις θέσεις των πολεμιστών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Η πολεμίστρια κελαηδούσε καθώς συνέτριβε τους εχθρούς της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που κάνουν θαύματα με τα γυμνά τους πόδια.
  Αλλά για παράδειγμα, η Τζουλιάνα συνελήφθη. Ήταν στριμμένη πίσω από τα χέρια των αντιπάλων.
  Και οδηγήθηκε ξυπόλητος πρώτα στο γρασίδι. Και μετά στην άμμο... Και μετά σκόρπισαν επίτηδες μια φωτιά και σκόρπισαν κάρβουνα στο έδαφος. Και το κορίτσι με τα γυμνά πέλματα πάτησε στις κόκκινες φλεγόμενες πέτρες.
  Ευτυχώς, τα πέλματα της Yuliana έγιναν τραχιά και κάθαρσαν από το συνεχές βάδισμα ξυπόλητος. Οπότε δεν την πονάει τόσο. Και η κοπέλα περπατά, πετώντας περήφανα το κεφάλι της.
  Ο κορμός της είναι γυμνός, οι μύες της κοπέλας δυνατοί και μόνο λεπτή κιλότα στους γοφούς της. Και μαυρισμένη, χρυσελιά επιδερμίδα. Και τα μαλλιά της είναι μακριά, πυκνά, χαλκοκόκκινα.
  Βλέποντας ότι το να περπατάει ξυπόλητος στα κάρβουνα δεν προκαλεί το κορίτσι να ουρλιάζει και να γκρινιάζει, οι Κινέζοι την έβαλαν στο ράφι. Έσφιξαν τα χέρια τους και άρχισαν να σηκώνονται. Πρώτα, την ανέβασαν στο ταβάνι. Τότε το σχοινί απελευθερώθηκε. Το κορίτσι κατέρρευσε. Στο ίδιο το πάτωμα, το σχοινί ήταν τεντωμένο. Ο κολασμένος πόνος τρύπησε το κορίτσι από την κορυφή του κεφαλιού μέχρι τις γυμνές της φτέρνες.
  Η Τζουλιάνα ούρλιαξε, αλλά μετά δάγκωσε τα χείλη της. Και έσφιξε τα δόντια της.
  Οι Κινέζοι γέλασαν. Και πάλι άρχισαν να το σηκώνουν. Ήταν βασανιστήριο ανακίνησης.
  Η Τζουλιάνα ήταν σιωπηλή. Μόνο τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια της συσπάστηκαν και έτρεχαν στον αέρα.
  Το κορίτσι ανυψώθηκε ξανά στο ταβάνι. Και τότε το σχοινί απελευθερώθηκε. Το μαυρισμένο, σχεδόν σοκολατένιο κορμί της κοπέλας κατέρρευσε. Πάλι άγριος πόνος και πνιχτό κλάμα μιας κοκκινομάλλας καλλονής.
  Οι δήμιοι γελάνε και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους. Ας πούμε ότι είναι τόσο κουλ.
  Αλλά το κορίτσι, με το σήμα του κύριου εκτελεστή, σηκώθηκε ξανά. Ψηλοτερα και ψηλοτερα. Και το σχοινί είναι τεντωμένο.
  Αλλά το κορίτσι πάγωσε στο ταβάνι. Μετά πάλι, για άλλη μια φορά, το σχοινί απελευθερώθηκε. Και το κορίτσι κατέρρευσε... Και πάλι η κραυγή μιας απελπισμένης ομορφιάς.
  Ναι, πραγματικά υποφέρει. Προφανώς τρία σοκ φάνηκαν αρκετά. Και τώρα η κοπέλα ήταν ξυπόλητη στα πόδια της βαριά, δρύινα τετράγωνα. Το μυώδες, μαυρισμένο σώμα της καλλονής τεντώθηκε και οι μύες ξεχώριζαν πολύ πιο αιχμηρό.
  Στη συνέχεια, με το σήμα του ανώτερου δήμιου, άρχισαν να κρεμούν βαρίδια στα αγκίστρια. Και το σώμα της Τζουλιάνας, γυμνό και δυνατό, άρχισε να τεντώνεται περισσότερο. Και έσκασε ιδρώτας, κι έλαμψε το δέρμα της ελιάς, σαν λαδωμένο.
  Το κορίτσι από τη Ρωσία βόγκηξε ξανά... Αλλά και πάλι έσφιξε σφιχτά τα δόντια της. Και προσπάθησε να συγκρατήσει την οδυνηρή γκρίνια και τις κραυγές που έβγαιναν από το λαιμό της.
  Ο ανώτερος δήμιος από την Κίνα είπε σκληρά:
  - Αρκετά! Τώρα λαδώστε τις φτέρνες της και ετοιμάστε το μαγκάλι.
  Οι βασανιστές έβγαλαν μια κανάτα με ελαιόλαδο. Και άρχισαν να λαδώνουν προσεκτικά τα πέλματα της Τζουλιάνας. Ήταν προφανές ότι ο άντρας ήταν ευχαριστημένος που ένιωσε τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια ενός πολύ όμορφου κοριτσιού. Και είναι όντως μεγάλη χαρά.
  Η κοπέλα, μέσα από τον πόνο στους στραμπουλημένους συνδέσμους της, τα στριμμένα χέρια και τους ώμους της, ένιωσε μια αόριστη αίσθηση ντροπής από τα αγγίγματα των εκτελεστών.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην ουρλιάξει ή να γκρινιάξει.
  Αφού τελείωσε τη λίπανση, οι ξυπόλητοι, ροζ, τραχύσαν, αλλά χωρίς να χάσουν το χαριτωμένο σχήμα των πελμάτων των εκτελεστών του κοριτσιού άρχισαν να συσσωρεύουν λεπτά καυσόξυλα κάτω από τις φτέρνες τους.
  Πρόκειται για ένα παραδοσιακό πύρινο μαρτύριο, με ψήσιμο των τακουνιών. Έτσι οι πειρατές στο Treasure Island ήθελαν το αγόρι της καμπίνας Jim Hawkins να έχει γυμνές, αγορίστικες γόβες. Προφανώς πονάει πολύ.
  Εδώ έπεσε η φωτιά και προστέθηκε λίγο θείο για να καεί καλύτερα και έσταξαν καύσιμο ντίζελ.
  Ο ανώτερος δήμιος γέλασε... Η Γιούλιανα, που ούτως ή άλλως ανατρίχιασε οδυνηρά από τον φόβο. Και μετά φώναξε με φρικτό πόνο. Ναι, αυτό είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό.
  Εδώ ο βασανιστής έφερε μια δάδα και άναψε μια φλόγα κάτω από τα γυμνά, λαξευμένα πόδια μιας όμορφης κοπέλας με κόκκινα, πλούσια, σγουρά μαλλιά.
  Η φωτιά ξέσπασε σε κάποια απόσταση από τα πέλματα του κοριτσιού.
  Στην αρχή, η Τζουλιάνα ένιωθε μόνο μια ευχάριστη ζεστασιά, πάλευε ξυπόλητη τις περισσότερες φορές και τα πόδια της ήταν πολύ σκληρά, καλυμμένα με κάλους.
  Αλλά είναι ακόμα ζωντανοί. Και μετά από λίγο, τα γυμνά πέλματα του κοριτσιού άρχισαν να καίγονται. Η Τζουλιάνα έσφιξε τα δόντια της με μεγάλη δύναμη. Και παρόλα αυτά, μια οδυνηρή γκρίνια ξέφυγε από το στήθος της κοπέλας.
  Ο αρχιεκτελεστής διέταξε:
  - Τώρα δώσε της ένα μαστίγιο!
  Ο βασανιστής τράβηξε ένα ραβδί ιτιάς από μια μπανιέρα με νερό. Πρώτα τα κουνούσε στον αέρα. Πέταξε με ένα σφύριγμα...
  Και τότε ο δήμιος χτύπησε την κοπέλα στην πλάτη με όλη του τη δύναμη. Η πέτσα, στο χρώμα της σοκολάτας ή λίγο πιο ανοιχτό, έσκασε και χύθηκε αίμα.
  Ο ανώτερος δήμιος αναφώνησε:
  - Ηρέμησε σέκι! Μην σκοτώσεις τον εαυτό σου!
  Ο βασανιστής χτύπησε, ενώ άνοιξε διάπλατα τα πόδια του. Τα χτυπήματα έπεσαν βροχή.
  Και δύο άλλοι δήμιοι έβαλαν λεπτά, ξερά, εμποτισμένα με αλκοόλ καυσόξυλα στη φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια των κοριτσιών. Οι φλόγες έγλειφαν τις γυμνές, στρογγυλές, ροζ και ταυτόχρονα κάλους γόβες του κοριτσιού.
  Ήταν ένας τριπλός πόνος: ένα τέντωμα στο ράφι, ένα μαστίγιο και φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια του κοριτσιού.
  Όμως η Τζουλιάνα, έχοντας μαζέψει όλο της το κουράγιο, κατάφερε να συγκρατήσει δυνατές κραυγές, από αφόρητους πόνους. Και υπέφερε σαν αληθινή κόρη της Ρωσίας και αληθινή ηρωίδα.
  Οι δήμιοι δούλεψαν. Ένα ρουφηξιά χτύπησε το κορίτσι στην πλάτη, η οποία ήταν καλυμμένη με μώλωπες και αιμορραγία. Στη συνέχεια μετέφερε χτυπήματα στους γλουτούς της κοπέλας.
  Άλλοι δύο παρακολουθούσαν τη φωτιά για να τηγανίσει η φλόγα τις λαδωμένες γόβες της καλλονής.
  Ο πρεσβύτερος βασανιστής φαινόταν δυσαρεστημένος. Στην πραγματικότητα, το θύμα δεν γκρινιάζει καν. Σαν να μην παίρνει τα σκληρά βασανιστήρια της. Και αυτό είναι πλήγμα στην περηφάνια των εκτελεστών.
  Ο διοικητής του βασανιστή διέταξε:
  - Και τώρα λάδωσε το στήθος της!
  Αυτή η ιδέα άρεσε στους δήμιους. Έσταζαν ελαιόλαδο στις παλάμες τους. Το άλειψαν στα πόδια του και άρχισαν να αρπάζουν και να τσιμπούν το γυμνό στήθος του κοριτσιού.
  Η Yuliana ήταν εντελώς γυμνή και κρεμάστηκε έτσι. Και οι κατακόκκινες θηλές της ήταν ψηλαφισμένες.
  Και οι δήμιοι χαμογέλασαν.
  Η κοπέλα ντρεπόταν πολύ και αηδιάστηκε από το άγγιγμα των τραχιών και τριχωτών εκτελεστών. Και κοκκίνισε από θυμό και ντροπή.
  Και οι δήμιοι την άγγιξαν και της λίπανσαν τα στήθη και χοντρά. Από τις τραχιές πινελιές των αντρών, το στήθος της κοπέλας φούσκωσε και σκλήρυνε. Η Τζουλιάνα φώναξε:
  - Πανάθεμά σε!
  Οι δήμιοι σε απάντηση μόνο χαμογέλασαν και χαμογέλασαν σαρκοφάγα. Αλλά τώρα το στήθος δεν έχει ήδη λιπάνει πουθενά περαιτέρω και πρέπει να αφαιρέσετε απρόθυμα τα πόδια σας.
  Μετά από αυτό, οι βασανιστές έφεραν δάδες στο γυμνό στήθος της κοπέλας. Φλογούσαν και οι φλόγες άγγιξαν τις κατακόκκινες θηλές του γυμνού στήθους της κοπέλας.
  Η Τζουλιάνα ούρλιαξε από άγριο, απερίγραπτο πόνο.
  Αλλά και πάλι, με μια τρομερή προσπάθεια θέλησης, έσφιξε τα μαργαριταρένια δόντια της. Και σώπασε. Παρόλο που ανέπνεε βαριά.
  Τώρα οι δήμιοι τηγάνισαν τα πέλματα και το στήθος της, τέντωσαν το σώμα της στο ράφι, στρίβοντας τις αρθρώσεις της και τη χτυπούσαν με ένα μαστίγιο.
  Αλλά το κορίτσι ήταν σιωπηλό. Έδειξε μεγάλο θάρρος και ηρωισμό.
  Οι δήμιοι δούλεψαν. Το κράτησαν πιο κοντά στο γυμνό στήθος, αφαιρώντας στη συνέχεια τη δάδα. Χτυπούσαν με μαστίγιο στην πλάτη και τους γλουτούς, άναψαν τη φωτιά κάτω από τα γυμνά πέλματα της κοπέλας.
  Με λίγα λόγια, δούλεψαν ευσυνείδητα. Όμως η ηρωίδα είχε ισχυρότερη θέληση και μπορούσε να συγκρατήσει τις γκρίνιες και τις κραυγές της.
  Ο ανώτερος δήμιος χτύπησε τη γλώσσα του δυσαρεστημένος και διέταξε:
  - Και τώρα αλείψτε το στήθος της με λάδι!
  Οι δήμιοι έδειξαν ετοιμότητα για μαρτύριο. Και όρμησε δυναμικά να λερώσει το γυμνό στήθος του κοριτσιού. Τα λαίμαργα, κολλώδη δάχτυλά τους σέρνονταν ανάμεσα στα πόδια της καλλονής. Και ήταν πολύ ποταπό και σκληρό.
  Η Τζουλιάνα ένιωσε ναυτία και εμφανώς αηδιασμένη. Και τα δάχτυλα όλα τα πόδια και τα πόδια στο στήθος του κοριτσιού, και σκαρφάλωναν όλο και πιο βαθιά. Και έτσι όλα αποδείχθηκαν άθλια.
  Η Τζουλιάνα φώναξε:
  - Δεν μπορείς να μου σπάσεις την ψυχή!
  Οι δήμιοι άλειψαν το στήθος της και συνέχισαν να αισθάνονται ανάμεσα στα πόδια της. Αλλά ο ανώτερος δήμιος τους φώναξε. Και έβγαλε τα χέρια του.
  Και αντί αυτού πήραν και έφεραν έναν αναμμένο δαυλό στους κόλπους. Η φωτιά έγλειψε το πιο ευαίσθητο διαμάντι της θηλυκότητας του κοριτσιού.
  Η Τζουλιάνα ούρλιαξε και συσπάστηκε. Και πονούσε τόσο πολύ. Τόσο αφόρητα επώδυνο που οι στεναγμοί ξέφευγαν μέσα από τα σφιχτά σφιγμένα σαγόνια του κοριτσιού.
  Και συσπάστηκε, που αύξησε το μαρτύριο.
  Ο αρχιεκτελεστής διέταξε:
  - Της λαδώνεις και τους γλουτούς.
  Οι δήμιοι έσπευσαν πρόθυμα να λερώσουν τον όμορφο, ελαστικό κώλο του κοριτσιού. Το έκαναν με ενθουσιασμό και πάθος. Ταυτόχρονα έριχναν λάδι στα χέρια τους.
  Η Τζουλιάνα ήταν και πληγωμένη και αηδιασμένη. Όμως η φωτιά απομακρύνθηκε λίγο από το στήθος της και το κορίτσι ένιωσε καλύτερα. Η Τζουλιάνα έσφιξε τα δόντια της έτσι ώστε να έσταζε αίμα από τα ούλα της από την ένταση. Κι εκείνη ήταν σιωπηλή.
  Οι δήμιοι άλειψαν τα οπίσθιά της έτσι ώστε να λάμψουν κιόλας.
  Και μετά τους έφεραν μια δάδα και τους κόλπους, με καυτή φλόγα. Και θα φλέγεται και θα γλείφει το λεπτό δέρμα.
  Πονάει ιδιαίτερα όταν καίγεται το στήθος. Ήδη στο περίνεο, οι τρίχες απανθρακώθηκαν. Και είναι τόσο οδυνηρό και οδυνηρό, και πώς αλλιώς η Τζουλιάνα υποφέρει τόσο κολασμένο, αφόρητο μαρτύριο.
  Ο αρχιεκτελεστής διέταξε:
  - Και τώρα χτύπησε την με ένα καυτό, ατσάλινο μαστίγιο!
  Ένας επαγγελματίας στον τομέα του έβγαλε από το τζάκι μια κόκκινη βέργα από τη ζέστη. Και άρχισε να χτυπά με ένα ήδη πυρωμένο σίδερο στη γυμνή, μαυρισμένη, ήδη πληγωμένη πλάτη του κοριτσιού.
  Η Γιούλιανα βόγκηξε και πονούσε τόσο πολύ που το μυαλό της ήταν μπερδεμένο. Και ήθελε πολύ να σβήσει και να χάσει τις αισθήσεις της. Αλλά όσον αφορά το κακό, αναγνώρισε τον εαυτό της σε αφόρητο μαρτύριο και υπέφερε πολύ άγρια.
  Και τώρα ένιωθε ότι κόντευε να ξεσπάσει σε κλάματα και θα ούρλιαζε στα πνεύμονά της.
  Και για να φιμώσει λίγο τα βάσανα, το κορίτσι τραγούδησεЈ
  Ημέρα της νίκης, πόσο μακριά ήταν από εμάς,
  Σαν μια χόβολη έλιωσε σε μια σβησμένη φωτιά Υπήρχαν μίλια, απανθρακωμένα, στη σκόνη, - Φέραμε αυτή τη μέρα όσο πιο κοντά μπορούσαμε. Ημέρα της νίκης! Ημέρα της νίκης Ημέρα της νίκης! και νύχτες στα καμίνια της ανοιχτής εστίας η πατρίδα μας δεν έκλεισε τα μάτια Μέρες και νύχτες έδωσε μια δύσκολη μάχη - Φέραμε αυτή τη μέρα όσο πιο κοντά μπορούσαμε Ρεφραίν: Γεια σου μάνα δεν γυρίσαμε όλοι ...Ξυπόλητοι στο τρέξε μέσα στη δροσιά!Η μισή Ευρώπη περπάτησε, η μισή γη, - Φέραμε αυτή τη μέρα όσο πιο κοντά μπορούσαμε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Και στην Κίνα έγινε μεγάλος πόλεμος ....
  Η Νατάσα και η ομάδα της απέκρουσαν την επίθεση του αναρίθμητου στρατού της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Οι Κινέζοι μαργαριτάρισαν γενναία - ένα έθνος πολεμιστών.
  Και τα κορίτσια τους σκαρφίστηκαν με πολυβόλα. Και κυριολεκτικά κούρεψε όλες τις τάξεις.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας από ένα πολυβόλο και πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό, λαξευμένο, μαυρισμένο πόδι της, τραγούδησε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό,
  Μην πυροβολείτε!
  Η Zoya έριξε επίσης την ουρά. Έπειτα έκοψε με σπαθιά, γκρεμίζοντας τα κεφάλια των Κινέζων και τσίριξε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και άρχισαν πάλι τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, κάτι θανατηφόρο.
  Και τότε το κορίτσι με την κατακόκκινη θηλή της θα πατήσει το κουμπί του μπαζούκα.
  Ο Αυγουστίνος είναι σαν εκτοξευτής χειροβομβίδων. Και έφερε επίσης τη σκανδάλη με μια ρουμπινιά θηλή.
  Η κοπέλα το πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι. Και έσκισε πολλά κινέζικα.
  Και μετά τραγούδησε:
  διαστημικές εκτάσεις,
  Σκεπασμένος ο θάνατος...
  Ισοπεδώνουμε βουνά
  Αρπακτικό χάλια!
  Και ο Αυγουστίνος έγλειψε τα χείλη της, θυμούμενος πόσο ζωηρά δούλευε τη γλώσσα της, για ευχαρίστηση και απόλαυση.
  Η Σβετλάνα πήρε επίσης το γαμημένο από τον εκτοξευτή πυραύλων πατώντας το κουμπί με μια θηλή φράουλας. Και ήταν τόσο υπέροχο...
  Και τα κορίτσια φώναξαν:
  - Για τον μεγάλο τσαρικό κομμουνισμό!
  Μετά από αυτό, τέσσερα κορίτσια έφτυσαν μαζί... Χίλιοι Κινέζοι στρατιώτες γκρεμίστηκαν από διάσειση.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - ακροβατικά.
  Η Νατάσα το πήρε και κελαηδούσε, και μετά από αυτήν τραγούδησαν όλα τα άλλα κορίτσια στο ρεφρέν.
  Η Ρωσία είναι μια σπουδαία χώρα
  Κομμουνισμός υψηλών προδιαγραφών,
  Το Lada μας το έδωσε ο Ροντ,
  Κόβει το σπαθί με τη λεπίδα του Σβάρογκ!
  
  Είμαστε τα κορίτσια μπροστά
  Επίθεση στην Κομσομόλ...
  Και δεν υπάρχει άλλος τρόπος
  Η φωνή χτυπάει!
  
  Θα νικήσουμε τους αντιπάλους
  Για τη μητέρα Ρωσία...
  Μετά από όλα, ένα χερουβείμ είναι από πάνω μας,
  Λευκός Θεός θα έρθει μεσσίας!
  
  Δημιουργία στη χώρα
  Το δικό μας θα είναι ψηλότερα από τον ήλιο...
  Μετά από όλα, οι άνθρωποι σε όλη τη Γη,
  Πολεμήστε γενναία για την ελευθερία!
  
  Πατρίδα είσαι η μητέρα μας,
  Η μεγαλύτερη Ρωσία,
  Ο λύκος προσπάθησε να σκίσει
  Τα κορίτσια έγιναν πιο όμορφα!
  
  Μπορούμε να το κάνουμε αυτό
  Όλη η έκπληξη είναι πολύ αστεία...
  Χτύπημα με γυμνό πόδι
  Ένα κορίτσι με τη δύναμη της Komsomol!
  
  Ο Μαύρος Θεός δεν θα καταστρέψει
  Εξάλλου, είναι επίσης ο γιος του Know Rod ...
  Και το γουδοχέρι του είναι ο Svarog,
  Ας μετρήσουμε από το κατώφλι!
  
  Τα κορίτσια λατρεύουν τα ξυπόλητα
  Ορμούν γενναία μέσα από τις χιονοστιβάδες...
  Δεν μπορείς να πιάσεις ελαφίνα με το ζόρι
  Κουβαλάμε ένα RPG στο σακίδιό μας!
  
  Αν ένα κορίτσι αγαπά
  Αποπλάνησε έναν πονηρό άντρα...
  Το έκανε αστειευόμενος
  Μην τον στείλεις στο κυνοκομείο!
  
  Ο Θεός Belykh είναι ένας μεγάλος Θεός,
  Δημιουργία στο σύμπαν...
  Και τώρα ο δράκος είναι νεκρός
  Θα υπάρξει μια νέα δημιουργία!
  
  Η Ρωσία είναι μια σπουδαία χώρα
  Σε αυτό, τα κορίτσια είναι πάντα ξυπόλητα ...
  Ο Σατανάς επιτίθεται
  Και φαίνονται οι κοριτσίστικες πλεξούδες!
  
  Λοιπόν, ο αιώνιος Θεός Svarog,
  Τι έκανε πριν το Sort of the Earth...
  Μπορεί να λυγίσει τους πάντες ταυτόχρονα σε ένα κέρατο,
  Για τις νέες γενιές!
  
  Ηγέτης Μέγας Ιησούς,
  Επίσης, ο Υιός, πίστεψε τον Ροντ...
  Ας ρίξουμε έναν άσσο, φυσικά,
  Ο καιρός θα είναι υπέροχος!
  
  Και μετά θα έρθει το παιχνίδι
  Αυτός που δεν είναι πιο κουλ...
  Τέτοια φραέρα είμαστε
  Μόλις σκόρπισε τα σύννεφα!
  
  Ο Θεός είναι η Παντοδύναμη Οικογένειά μας,
  Κάντε τον πλανήτη πιο φωτεινό...
  Δώσε σε όλους μας υγεία με χρέη,
  Για να γίνει πιο γλυκό!
  
  Για χάρη του Κυρίου-Χριστού,
  Θα κάνουμε πίσω όλα τα μίλια...
  Η Μητέρα του Θεού είναι αγνή
  Ο Άβελ είναι ζωντανός - Ο Κάιν νικήθηκε!
  
  Έρχεται μια διασκεδαστική μέρα
  Ο Κύριος του σύμπαντος έγινε ιδιοφυΐα...
  Και κατάφυτη από κούτσουρο χόρτου,
  Για το φως των γενεών!
  
  Εδώ είναι τα ξυπόλητα κορίτσια
  Τρέξε ξανά γρήγορα...
  Το στήθος τους δεν είναι σιλικόνη
  Ο κομμουνισμός είναι ορατός έδωσε!
  
  Ήθελα να μάθουν τα κορίτσια
  Κτυπήστε όλους τους άντρες με τα πόδια τους...
  Να είσαι παράδεισος από μια γυναίκα,
  Μην πατάτε τις μπότες!
  
  Λοιπόν, με λίγα λόγια, τελείωσε.
  Σύντομα θα είναι αντίπαλοι...
  Η ομορφιά έχει νιάτα,
  Οι στρατιώτες επιτίθενται!
  
  Τότε είναι που τελειώνει ο αγώνας
  Και ο Svarog θα σηκώσει τα ξίφη του ...
  Ο Ροντ θα είναι μαζί σου για πάντα
  Για τη μητέρα Ρωσία!
  Έτσι εξοντώνουν και τραγουδούν τα κορίτσια αυτών των Κινέζων.
  Και εδώ είναι και η Σταλενίδα στη μάχη και κραδαίνοντας τα ξίφη. Και το στήθος της είναι κολλημένο σε ειδικές μπαταρίες από τη μαγεία που εκτοξεύει ο κεραυνός. Και οι Κινέζοι γαμούνται.
  Το πήρε η Στελενίδα και τραγούδησε:
  - Αστραπή, αστραπή, αστραπή,
  Η γηγενής, ξυπόλητη οικογένειά μας!
  Η Βερόνικα, από εκτοξευτή χειροβομβίδων, θα χτυπήσει αυτή τη γυναίκα - την υψηλότερη κατηγορία.
  Και η γλώσσα της είναι τόσο μακριά.
  Επιπλέον, όταν πυροβολεί από έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων, το κορίτσι πατά το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της. Αυτό είναι δροσερό και υπέροχο.
  Η Βερόνικα το πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι το πιο κουλ κορίτσι στον κόσμο,
  Και δύο φορές δύο δεν είναι καθόλου τέσσερα!
  Και με γυμνό τακούνι, το κορίτσι θα πάρει και θα ενδώσει σε μια χειροβομβίδα. Έτσι είναι μαχητική.
  Η Βικτώρια συντρίβει επίσης τους εχθρούς. Και οι θηλές της είναι ρουμπίνι στη δράση. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καθώς χρησιμοποιούν κάτι εντελώς καταστροφικό, που κυριολεκτικά καταστρέφει τους εχθρούς.
  Η Βικτώρια το πήρε και τραγούδησε:
  Θα σε σφάξω, θα σφάξω τους πάντες,
  Θα σε σκοτώσω! Θα σε σκοτώσω!
  Και τώρα η γυμνή της φτέρνα πήρε και υπέκυψε στους εχθρούς. Εδώ είναι τα όμορφα κορίτσια.
  Αλλά από τον ουρανό, η Anastasia Vedmakova χτυπά ένα συντριπτικό χτύπημα. Επίσης κορίτσια με ένα μπικίνι και τσιρίζουν από ευχαρίστηση.
  Ταυτόχρονα, η καλλονή συσπάται και τραγουδά ξανά:
  Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά
  Το γρήγορο πέταγμα των πουλιών μας...
  Και σε κάθε έλικα αναπνέει -
  Η ηρεμία των συνόρων μας!
  Και τώρα αυτή η μάγισσα του αέρα θα το πάρει κατακόκκινο, λες και μια υπερώριμη φράουλα θα πατήσει το κουμπί με τη θηλή της. Και αμέσως μια ντουζίνα βλήματα χτυπούν τους Κινέζους.
  Το πήρε η Αναστασία και κελαηδούσε:
  - Θα τους καταστρέψουμε όλους με όλες μας τις δυνάμεις!
  Η Akulina Orlova επιστρέφει στη δράση. Και είναι τόσο μεγάλη ομορφιά. Και τα πόδια της είναι γυμνά, χαριτωμένα, μαυρισμένα και τόσο σαγηνευτικά που πατάνε στα πετάλια και ρίχνουν βόμβες στον αντίπαλο.
  Εδώ είναι τα κορίτσια με τα μαλλιά από φύλλα χρυσού.
  Και η Αναστασία Βεντμάκοβα είναι κοκκινομάλλα και σαν φλόγα.
  Και η Mirabela Magnetic έχει επίσης μαλλιά σαν ανοιξιάτικες πικραλίδες.
  Και, επίσης, πώς θα πάρει και θα εμπεδώσει, πατώντας μια θηλή που αστράφτει σαν ρουμπίνι. Αυτό το κορίτσι είναι η ίδια η καταστροφή.
  Και έτσι πήρε και απελευθέρωσε ένα ολόκληρο σύννεφο από δηλητηριώδεις βελόνες στον εχθρό. Πίεσε τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά, εκτοξεύοντας δώρα θανάτου.
  Τότε περίπου γουργούρισε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Συντρίβω τους αντιπάλους στον αέρα!
  Και το κορίτσι πώς να ξεγυμνώσει τα μαργαριταρένια δόντια της. Αυτό είναι πραγματικά το ακροβατικό του κοριτσιού και τα μαλλιά της αστράφτουν σαν τους θόλους των ορθόδοξων εκκλησιών.
  Και αυτή, για παράδειγμα, μπορεί να στρίψει κάτι πιο προσχηματικό.
  Και η Αναστασία Βεντμάκοβα το πήρε και, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έστειλε έναν ολόκληρο κύβο δηλητηριώδους γυαλιού στον εχθρό. Θα εκραγεί, και τα αναρίθμητα κορμιά των Κινέζων θα ουρλιάζουν. Και σπάστε τα σε μικρά κομμάτια.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής τραγούδησε:
  - Δολοφονία, δολοφονία χακάρει άθεα,
  Νύχτα και μέρα, δεν πειράζει!
  Και πάλι, ενάντια σε εχθρούς από αεροσκάφη, ένας τέτοιος δολοφόνος και καταστροφικά θα πάρει και θα χτυπήσει.
  Και τα κορίτσια από τον αέρα δείχνουν κολασμένα προβλήματα και τον υψηλότερο κρίκο καταστροφής.
  Ο Oleg Rybachenko, αυτός ο αιώνια νεαρός τύπος, που μοιάζει με αγόρι περίπου δώδεκα, θα σφυρίζει και θα σφυρίζει.
  Τα κοράκια, έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, λιποθυμούν και βρίσκονται σε απόφραξη. Τα κοφτερά κεφάλια τους τρυπούν τα κρανία των Κινέζων. Αυτός είναι ένας πραγματικά σκληρός αγώνας.
  Το αγόρι κάνει ένα κόλπο με σπαθιά - μια κυρία ατού και μια ντουζίνα κινέζικα κεφάλια έπεσαν αμέσως.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους εχθρούς στη μέση και ρίχνοντας τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών, τρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού,
  Ας καταστρέψουμε τον ζυγό του πασιφισμού!
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα, έχοντας τραβήξει τον άσο των κλαμπ με τα ξίφη της, έκοψε τα κεφάλια και κελαηδούσε:
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς!
  Και τα γυμνά πόδια του κοριτσιού πήραν και πέταξαν ένα μπιζέλι καταστροφής και καταστροφής στον εχθρό.
  Και η Μαργαρίτα το πήρε και τραγούδησε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό,
  Ας σταματήσουμε το μεγαλύτερο μέρος της άγριας φύσης!
  Εδώ είναι ένα κορίτσι κολοσσιαίου επιπέδου.
  Και πιέζουν και οι πολεμιστές.
  Η Αλιόνκα κούνησε τα ξίφη της. Και περικοπές. Και τότε θα πιάσει τη χειροβομβίδα με τα επίμονα δάχτυλα. Και πώς να ρίξει στον εχθρό. Και ένας μεγάλος αριθμός Κινέζων θα σπάσει.
  Η Αλένκα το πήρε και τραγούδησε:
  Ο αγώνας είναι ιερός και σωστός
  Ξυπόλητα κορίτσια στο σκοτάδι...
  Ελαφρύς αγώνας όχι για τη δόξα -
  Για τη ζωή στη γη!
  Και το κορίτσι γελάει.
  Ο Anyuta καταστρέφει επίσης τους αντιπάλους με μεγάλο πάθος. Και τότε το στήθος της αποκαλύφθηκε. Και πήρε την κατακόκκινη θηλή καθώς πάτησε το κουμπί του joystick.
  Και μετά πετάξτε νάρκες στον εχθρό.
  Έτσι αντιμετωπίζουν τα κορίτσια τους εχθρούς. Και είναι τόσο ξυπόλυτοι, τόσο σέξι και δυνατοί.
  Η Anyuta το πήρε και τραγούδησε:
  - Δόξα τω Θεώ Ιησού
  Η ανθρωπότητα σώθηκε με το αίμα της...
  Μην ενδίδετε σε πειρασμούς ανθρώπους
  Έδωσε την εντολή του στους ιερούς ανθρώπους!
  Ο κοκκινομάλλης, μαχόμενος Άλλα σημείωσε επιθετικά:
  Ο Θεός είναι απλώς μια ψευδαίσθηση!
  Μετά το πήρε και πάτησε τη σκανδάλη με τη ρουμπινί θηλή της. Και πόσο βίαιες φλόγες ξεπήδησαν από αυτό.
  Η Άλλα σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της και τραγουδώντας:
  - Ευτυχισμένος χωρίς Θεό
  Είναι πιθανό να γίνει...
  Πάρε έναν άντρα
  Πιο πλούσιος στο κρεβάτι!
  Και έτσι, μετά από αυτό το απόσπασμα, ο διάβολος με το κόκκινο κοστούμι θα γελάσει.
  Ναι, αυτό είναι ένα κορίτσι που μπορεί να κάνει τα πάντα. Και αγαπά πολύ τους άντρες. Και ειδικά της αρέσει να δουλεύει με τη γλώσσα της. Της αρέσουν όλα τόσο πολύ.
  Η Μαρία πολεμά επίσης με τον κινεζικό στρατό. Και το κάνει με μεγάλη μανία.
  Ένα κορίτσι με μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού πήρε και εκτόξευσε δηλητηριώδεις βελόνες από πολυβόλα.
  Έκοψε πολλά κινέζικα και τσίριξε:
  - Άσπρα άλογα, λευκά άλογα,
  Δεν θα μας πιάσουν! Δεν θα μας πιάσουν!
  Και έτσι η Μαρία το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε ένα δολοφονικό δώρο καταστροφής.
  Και μετά εκδόθηκε:
  - Ο διάβολος είναι εδώ
  Ο διάβολος είναι εκεί...
  Ζωή και θάνατος-
  Σκέτη εξαπάτηση!
  Ο Ολυμπιάς, γράφοντας για τους Κινέζους, σημείωσε:
  - Τι είναι αλήθεια;
  Και το πήρε κι εκείνη και με γερά, γυμνά πόδια πέταξε ένα βαρέλι με εκρηκτικά.
  Κύλησε και τρύπησε. Και όλη η μάχη της ουράνιας αυτοκρατορίας πέταξε ψηλά στον ουρανό.
  Πήρε η Ολυμπία και ξανατρίμησε. Και χρησιμοποίησε επίσης μια κόκκινη θηλή, σαν μια μεγάλη φράουλα.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε:
  Θα ήμουν στον ουρανό, θα ήμουν στον ουρανό!
  Ξυπόλητοι και πολύ χιόνι!
  Η Αλένκα είπε γελώντας:
  - Διάβολος, διάβολος, διάβολος σώσε,
  Κάποιος, κάποιος έφερε τον ιό....
  Δώσε μας, δώσε μας ξίφη στα χέρια μας,
  Ούτε ο Χριστός δεν θα βοηθήσει!
  Ο Ολυμπίας πήρε ένα λάστιχο και έστειλε ένα πίδακα αφρού βενζίνης από αυτό. Φούντωσε σαν φλογοβόλο. Και τώρα ένας πίδακας φλόγας θα πέσει στους Κινέζους. Και ας τα κάψουμε.
  Και η Ολυμπιάδα τραγούδησε:
  Τι είδους δημιουργός
  Παράδεισος ή κόλαση...
  σκοτώνει τους πάντες -
  Το δηλητήριό σου!
  Και ο πολεμιστής το πήρε και έκλεισε το μάτι με κολασμένα μάτια. Αναφερόμενος στην επιδημία του κορωνοϊού στον εικοστό πρώτο αιώνα. Και αυτή η κολασμένη επιδημία σκότωσε τους πάντες. Και προέκυψε το ερώτημα: γιατί το χρειάζεται αυτό ο Θεός;
  Τώρα όμως οι καιροί είναι διαφορετικοί και τα κορίτσια απλώς πολεμούν τους Κινέζους.
  Η Μαρούσια πήρε μια ισχυρή χειροβομβίδα στα χέρια της, την έσπρωξε με τα γυμνά, μυώδη πόδια της και ούρλιαξε:
  - Για κοσμικές αλλαγές!
  Η Ματρυόνα το σήκωσε, βγάζοντας τα δόντια της και πετώντας κάτι με μεγάλη και πολύ καταστροφική δύναμη:
  - Αλλαγή - απαιτεί η καρδιά μας,
  Αλλαγή - τα μάτια μας απαιτούν!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας κατά των Κινέζων και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια, σήκωσε με μεγάλη συγκίνηση:
  -Στα γέλια και τα δάκρυά μας,
  Και οι παλμοί των φλεβών!
  Αλλαγή, περιμένουμε αλλαγή!
  Η Anyuta σημείωσε επιθετικά, κουρεύοντας τους αντιπάλους της και πατώντας το κουμπί με τη φραουλένια θηλή του στήθους της:
  - Ολόκληρη η χώρα αγκαλιάζεται από την περεστρόικα,
  Στη χώρα μας το άτομο διχάζεται!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα, συντρίβοντας τον εχθρό, με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων του ποδιού και των θηλών που αστράφτουν σαν ρουμπίνια, υποστήριξε την παρόρμηση:
  Γνωρίστε τον παλμό της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών-μητέρων μας....
  Η Μαρία κατακεραυνώθηκε στον εχθρό, με κάτι πολύ θανατηφόρο, και πρόσθεσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  Λέμε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα τον ζυγό των αλυσίδων του δράκου!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιβεβαιώθηκαν δυναμικά. Την ίδια στιγμή, τα κορίτσια το πήραν και με τα γυμνά τους πέλματα έσπρωξαν μια βόμβα με φιτίλι, που πέταξε στον αέρα και ούρλιαξε:
  - Το τέλος του ζυγού του δράκου!
  Και τώρα τα κορίτσια είναι και πάλι σε ενθουσιασμό και μάχιμη έκσταση.
  Η Ολυμπιάδα, γράφοντας στους εχθρούς με ένα πολυβόλο που παρήγαγε δώρα μεγάλου διαμετρήματος, σημείωσε:
  -Από τον κακό δράκο
  Το γένος έσωσε τη Γη...
  Και η σκιά του ουρανού
  Άφησε κόσμο!
  Η Αλένκα δήλωσε επιθετικά, συντρίβοντας βάναυσα τους εχθρούς, με επιθετικούς τρόπους:
  - Θα γίνω ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής,
  Και θα σκύψω μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό!
  Εδώ είναι τα κορίτσια με τους κολασμένους επεξεργαστές τους.
  Και τα ξυπόλητα των καλλονών, ρίχνουν κάτι εξαιρετικά επιθετικό, που οδηγεί στο θάνατο.
  Η Anyuta παρατήρησε, πιέζοντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του κονιάματος, και συνέτριψε τους Κινέζους και βρυχήθηκε:
  - Για το υπέροχο μέγεθος που έχουν οι άντρες!
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και καταλαβαίνουν τι σημαίνουν δυνατοί άντρες. Είναι διασκεδαστικά και προσθέτουν ενέργεια.
  Η Αλένκα δρα πολύ όμορφα και δίνει συντριπτικά χτυπήματα με τα γυμνά πόδια της.
  Και πετάνε ξανά με χειροβομβίδες μεγάλης δύναμης.
  Οι πολεμιστές πολεμούν. Και μια δεξαμενή φλογοβόλου περνάει από το πλάι. Απελευθερώνει έναν πίδακα βίαιου πυρός. Φλέγεται και καίει τους πάντες μέχρι θανάτου. Και τα ποτάμια ρέουν σαν φλόγες που ξεσπούν από ηφαίστειο.
  Πέρασε ένα μεγάλο τανκ. Και άφησε πίσω του μια μάζα από απανθρακωμένα πτώματα.
  Ο Fighting Alla το πήρε και σφύριξε:
  - Διασκέδαση, διασκέδαση, ας γνωρίσουμε το νέο έτος!
  Μετά από αυτό, το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της έριξε ξανά το δώρο του θανάτου της κολοσσιαίας, καταστροφικής δύναμης. Και έσκισε πολλά κινέζικα.
  Τα αεροπλάνα της Albina και της Alvina πέταξαν πάνω από τα κορίτσια. Αυτά τα κορίτσια άρχισαν να χτυπούν τους στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας με βλήματα.
  Η Αλμπίνα πάτησε το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της. Βομβάρδισε ένα ολόκληρο κινεζικό τάγμα και κελαηδούσε:
  - Είμαι η πιο κουλ γυναίκα στον κόσμο!
  Η Alvina εκτοξεύει επίσης τους εχθρούς με έναν πύραυλο, χρησιμοποιώντας μια ρουμπινιά θηλή στο στήθος και τρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και πάλι θα στείλει κάτι θανατηφόρο, χρησιμοποιώντας τη γυμνή φτέρνα του. Αυτό το κορίτσι είναι μια πολύ όμορφη ξανθιά.
  Και στη στεριά, η Μαρία, ένα κορίτσι με μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού, πήρε την ίδια θηλή στο χρώμα της ώριμης φράουλας καθώς πιέζει, και απελευθερώνει νάρκες στους αντιπάλους με μεγάλη, καταστροφική δύναμη.
  Τότε το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Είμαι ο πιο κουλ στον κόσμο,
  Περπατώ ξυπόλητος μέσα από τις χιονοστιβάδες!
  Και το κορίτσι πήρε και έδειξε τη γλώσσα της. Ο πολεμιστής έγινε όλο και πιο ψύχραιμος και πιο δυνατός.
  Η Μαρία το πήρε και πάλι με το γυμνό, στρογγυλό τακούνι της εκτόξευσε κάτι καταστροφικό.
  Αμέσως, πολλά μπιζέλια έσκασαν.
  Και έσπασε ένα ολόκληρο τάγμα στρατιωτών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικά δροσερό.
  Η Μαρία το πήρε και τραγούδησε:
  - Έλα σε μένα γυμνό αγόρι Άλικ,
  Φέρτε τα αγόρια - όλα γυμνά!
  Και πώς θα γελάσει η πολεμίστρια και θα δείξει τη γλώσσα της, και μετά πώς θα φτύσει.
  Αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες πήραν και, επίσης, πώς να φτύσουμε. Και το φως θα πάρει και θα πετάξει από το στόμα της. Και κάψτε πολλά κινέζικα. Αυτό είναι ένα κορίτσι - ας πούμε ότι η γυναίκα είναι σούπερ.
  Και τότε τα γυμνά, δυνατά της πόδια πήραν και πέταξαν ένα βαρέλι νιτρογλυκερίνης.
  Και αυτό, πώς εκρήγνυται... Και η έκρηξη θα είναι μια πολύ κολοσσιαία καταστροφή. Και σαν κάποιος να πέταξε μια μικρή ατομική βόμβα.
  Τόσα είναι τα κορίτσια και μουγκρίζουν σαν άγρια και αδάμαστα...
  Εδώ στη μάχη είναι η Όλγα με το φλογοβόλο της. Και το κορίτσι τρέχει, τρεμοπαίζοντας με γυμνές, στρογγυλές γόβες.
  Και καίει τους Κινέζους, καίει δυνατά...
  Εδώ είναι και δήμιοι. Βασάνισαν το κορίτσι Σεραφείμ. Φυσικά, για αρχή, την έγδυσαν και την έψαξαν εντελώς γυμνή.
  Τα πόδια των βρώμικων ανδρών σκαρφάλωσαν στα οικεία μέρη του κοριτσιού. Και ένιωσαν το στήθος της, γαργαλούσαν τις φτέρνες της.
  Ανέβηκαν στο στόμα της, ανέβηκαν στον πρωκτό με τα δάχτυλά τους. Και μετά τον Σεραφείμ τον έβαλαν στον κώλο και μια σκυτάλη.
  Το κορίτσι ούρλιαξε από πόνο και ταπείνωση. Και ήταν τόσο αηδιαστικό.
  Και συνέχισαν να την αγγίζουν...
  Και μετά πήραν και κάθισαν σε μια ειδική σέλα. Και βελόνες από χάλυβα έσκαψαν στην ομορφιά του κόλπου. Και έσφιξε τα δόντια της και ούρλιαξε από τον πόνο.
  Ήταν τεντωμένη. Και βάζουν ένα βάρος στη μια πλευρά, κρεμώντας το από ένα γάντζο. Και από την άλλη οι δήμιοι βίδωσαν και το βάρος. Ήταν τόσο ακριβό όσον αφορά την πρόκληση πόνου.
  Και το κορίτσι βόγκηξε και βρυχήθηκε. Και πονούσε αφόρητα. Και τότε η κοπέλα ξαναχτύπησε με μαστίγιο.
  Και κάθεται στη σέλα. Οι βελόνες τρυπούν το στήθος της, τα βάρη βιδώνονται στα πόδια της. Και ένα μαστίγιο έπεσε στην πλάτη του. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και δύο μαστίγια χτυπήθηκαν από ισχυρούς δήμιους από την Κίνα.
  Και μετά έφεραν μια δάδα στο δεξί πόδι και η φλόγα έγλειψε τη στρογγυλή, ροζ φτέρνα του κοριτσιού. Και τότε οι δήμιοι έφεραν μια δάδα στο αριστερό πόδι. Και φωτιά γυμνό τακούνι, επίσης έγλειψε, αλλά από την άλλη πλευρά.
  Και το κορίτσι ούρλιαξε ξανά με άγρια μανία. Την χτυπούσαν με δύο μαστίγια, της έψηναν τα ξυπόλητα και ταυτόχρονα τη χτυπούσαν με ένα μαστίγιο. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να το δουν οι δήμιοι από την Κίνα.
  Και άρχισαν να λιπαίνουν το στήθος του κοριτσιού με βρώμικα πόδια. Και την πίεσε με μεγάλη επιθετικότητα. Και η κοπέλα βόγκηξε από τον πόνο και ένιωθε σαν σκαθάρι που αποσυναρμολογούνταν για κομμάτια.
  Τότε όμως το στήθος της σκλήρυνε από τις τραχιές πινελιές των εκτελεστών και φούσκωσε. Και το κορίτσι έγινε πολύ καλύτερο. Και εδώ πάλι οι πυρσοί φέρονται στη γυμνή προτομή της καλλονής. Και ας το πυροδοτήσουμε.
  Το κορίτσι ούρλιαξε σε μια άγρια φρενίτιδα από τον κολασμένο πόνο. Και τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και πολύ σέξι όταν μαστιγώνουν και βασανίζουν.
  Και μετά της τρυπούν το στήθος, της ψήνουν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της, την τεντώνουν με βάρη, και εξακολουθούν να καίνε το στήθος της.
  Και μόνο τώρα ο αρχιεκτελεστής άρχισε να κάνει ερωτήσεις. Και το κορίτσι σιωπά. Πιο συγκεκριμένα, όχι ότι σιωπά, αλλά τα κλάματά της δεν αθροίζονται σε ξεχωριστές λέξεις. Απλώς ουρλιάζει.
  Με εντολή του αρχιεκτελεστή αφαιρέθηκαν από το μαγκάλι ατσαλένιες ράβδοι με αιχμηρά αστέρια.
  Έλαμπαν κατακόκκινα από τη ζέστη.
  Και άρχισαν να χτυπούν την κοπέλα στην πλάτη, χωρίς κανέναν φόβο και με απάνθρωπη μανία.
  Έτσι πόνεσε σαν κόλαση. Δεν είναι περίεργο ότι αυτοί είναι Κινέζοι δήμιοι...
  Αλλά ούτε αυτό τους φαινόταν αρκετό. Στο κεφάλι της κοπέλας έβαλαν και ένα στεφάνι από αγκαθωτά κλαδάκια. Προστέθηκε ταλαιπωρία.
  Ο Oleg Rybachenko, συνεχίζοντας να αγωνίζεται και πετώντας τα μπιζέλια του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών, κελαηδούσε:
  - Περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη,
  Αυτοί που λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά...
  Περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη -
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε το κακό, το σκοτάδι!
  Η Margarita Korshunova, συνεχίζοντας να κόβει τους Κινέζους, ούρλιαξε, τραβώντας μια πεταλούδα με τα σπαθιά της:
  - Δόξα στον μεγάλο, ιερό κομμουνισμό,
  Ας κάνουμε τον κόσμο ένα πιο χαρούμενο μέρος...
  Θα καταστρέψουμε τον κακό πασιφισμό
  Για χάρη της μεγάλης, ιερής Ρωσίας!
  Μετά από αυτό, η κοπέλα πήρε και εκτόξευσε μια ντουζίνα δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτυπώντας τον εχθρό. Και ήταν τόσο διασκεδαστικό.
  Το πήρε ο Oleg Rybachenko και πώς σφύριξε κραδαίνοντας τα ξίφη του. Και χιλιάδες κοράκια που συνέρρεαν στο πεδίο της μάχης έπεσαν στα κεφάλια Κινέζων στρατιωτών.
  The Terminator Boy τραγούδησε:
  - Για χάρη του Ρώσου Svarog,
  Ας δημιουργήσουμε κι άλλα!
  Και πάλι, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού το έπαιρναν και πετούσαν ένα δολοφονικό δώρο θανάτου. Και τέτοια δύναμη με ένα κομμάτι αντιύλης που ένα ολόκληρο κινεζικό σύνταγμα κάηκε στις φλόγες του αφανισμού. Και το παιδί που είναι επίσης Σούπερμαν - τραγούδησε:
  Η Ρωσία είναι η ιερή μας δύναμη,
  Σε αυτό, η Παντοδύναμη Ράβδος έχτισε την Εδέμ ...
  Ισχυρή θέληση και απεριόριστη δόξα,
  Δεν θα έχουμε προβλήματα σύντομα!
  
  ΙΒΑΝ Ο ΕΚΤΟΣ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
  Ο βασιλιάς Κάρολος ο Δωδέκατος γλίτωσε τον θάνατο κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Νορβηγία, και μάλιστα έχοντας κάνει ειρήνη με τον Μέγα Πέτρο, κατάφερε να κατακτήσει αυτή τη χώρα. Και η Σουηδία μετακινήθηκε λίγο από την ήττα. Το 1740, κατά τη διάρκεια της αντιβασιλείας της Λεοπόλντοβνα, ο Κάρολος ο Δωδέκατος επιτέθηκε ξανά ... Και μπόρεσε, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Μπίρον ανατράπηκε, και το χάος και το χάος στη Ρωσία, πήρε και το Βίμπορ και την Αγία Πετρούπολη.
  Ωστόσο, ο ρωσικός στρατός ανέκαμψε μετά από αρχικές αποτυχίες και κατάφερε να ανακαταλάβει την πρωτεύουσα της Ρωσίας. Η Σουηδία μπόρεσε να κρατήσει μόνο τη Βίμποργκ.
  Όμως η πορεία της ιστορίας έχει αλλάξει κάπως. Ο Ιβάν ο έκτος δεν ανατράπηκε, καθώς το πραξικόπημα απέτυχε. Και κράτησε τον θρόνο του. Ο Κάρολος ο δωδέκατος πέθανε σε ηλικία εβδομήντα ετών το 1752, έχοντας κυβερνήσει για πενήντα πέντε χρόνια. Και η βασιλεία του ήταν η πιο περιπετειώδης στην ιστορία.
  Μετά από μια παύση το 1757, η Ρωσία βρισκόταν σε πόλεμο με την Πρωσία. Αυτή τη φορά, χάρη στο γεγονός ότι ο Ιβάν ο Έκτος, ήδη ενήλικας, βρισκόταν στο θρόνο, ο πόλεμος έληξε με την πλήρη ήττα της Πρωσίας και τη σύλληψη του Φρειδερίκου Β'. Και αυτό αποδείχθηκε ένα τεράστιο επίτευγμα για τη Ρωσία. Τότε η Ρωσία προσάρτησε την Πολωνία, πιο συγκεκριμένα την Κοινοπολιτεία, και νίκησε την Τουρκία. Έγιναν δύο πόλεμοι με την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Και το δεύτερο τελείωσε με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και την πλήρη κατάκτηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η τσαρική Ρωσία κέρδισε πολλές νίκες - φτάνοντας στην Ινδία και επίσης καταλαμβάνοντας τη Βόρεια Αφρική. Τότε ο Σουβόροφ κατέλαβε ολόκληρη την Ευρώπη, μαζί με την επαναστατική Γαλλία.
  Μόνο η Βρετανία προσπάθησε να αντισταθεί. Όμως ο λαμπρός Νέλσον ηττήθηκε από τον πιο λαμπρό και επιτυχημένο Ουσάκοφ. Και ακολούθησε απόβαση με την κατάληψη του Λονδίνου.
  Όλη η Ευρώπη κατακτήθηκε ... Τότε υπήρχε ήδη μια εκστρατεία στην Αφρική τον δέκατο ένατο αιώνα. Πολύ επιτυχημένος και κατακτώντας την Ινδία. Και τότε τα ρωσικά στρατεύματα είχαν ήδη εισβάλει, και κατέλαβαν τον Καναδά και έφτασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Το 1815, σε ηλικία εβδομήντα πέντε ετών, ο Ιβάν ο Έκτος - ο μεγαλύτερος - πέθανε. Η βασιλεία του ήταν η μεγαλύτερη από τις περισσότερο ή λιγότερο σημαντικές χώρες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Εβδομήντα πέντε χρόνια στην εξουσία. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να ειπωθεί ότι η θητεία ήταν ονομαστική, λόγω της αντιβασιλείας. Αλλά το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον Λουδοβίκο ΙΔ'.
  Και ο Ιβάν ο έκτος, που ήταν στην πραγματική ιστορία ένας αποτυχημένος τσάρος που τελείωσε τη ζωή του στη φυλακή, εναλλακτικά έγινε ο μεγαλύτερος κυβερνήτης στην ιστορία του πλανήτη Γη.
  Ο γιος του, Πέτρος ο Τρίτος, έγινε ο νέος βασιλιάς. Αυτός ο μονάρχης συνέχισε την επιθετική πολιτική του πατέρα του. Και ολοκλήρωσε την εξαγορά της Κίνας. Η Ρωσία νίκησε επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες, κατακτώντας αυτό το έδαφος. Και ήδη υπό τον Αλέξανδρο τον Πρώτο, κατακτήθηκε και ο Λατινικός Στρατός με την Ιαπωνία. Και ο Αλέξανδρος Β' ολοκλήρωσε την κατάκτηση των τελευταίων χωρών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας.
  Έτσι, μια παγκόσμια αυτοκρατορία αναδύθηκε ξανά...
  Όλα φαίνονται να είναι καλά, αλλά η αυτοκρατορία έχει αυτοκρατορία και δουλοπαροικία. Και οι βασιλιάδες προσπαθούν να επιβραδύνουν την πρόοδο. Κάτι που όμως είναι αδύνατο. Και το 1953, το πρώτο πρόσωπο σε αυτήν την περίπτωση, ο πρίγκιπας Αλεξέι, πέταξε στο διάστημα.
  Και το 1967 πέταξαν για πρώτη φορά στο φεγγάρι. Και πρέπει να σημειωθεί πολύ δροσερό.
  Δεδομένου ότι η πτήση προς τον Άρη πραγματοποιήθηκε ήδη το 1988. Που είναι ακόμα καλύτερο από ό,τι ήταν στην πραγματική ιστορία...
  Σταδιακά, οι βασιλιάδες άρχισαν να δίνουν περισσότερη προσοχή στο διάστημα. Υπήρχαν πτήσεις προς την Αφροδίτη και όχι μόνο...
  Ο νέος Τσάρος Γεώργιος ο Πρώτος, επίσης το 2020, αποφάσισε για πρώτη φορά στην ιστορία της Ρωσίας να πραγματοποιήσει εκλογές για την Κρατική Δούμα και να θεσπίσει σύνταγμα.
  Ο νέος σχετικά νεαρός μονάρχης σημείωσε μάλιστα μια σειρά από φτερωτούς αφορισμούς.
  Το να σκέφτεσαι σαν τσίρκο απαιτεί σχοινάκι!
  Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα σαν φλάουτο, μόνο που η μουσική είναι πολύ πιο γλυκιά!
  Οι πολιτικοί είναι συχνά αλεπούδες και ποτέ λιοντάρια, γιατί η πολιτικοποίηση δεν είναι βασιλική υπόθεση!
  Ένα αγόρι χωρίς μάχη είναι χειρότερο από έναν σκύλο!
  Η ειλικρίνεια είναι μια σπάνια ιδιότητα για τους πολιτικούς, ειδικά όταν μετράνε τις ψήφους!
  Στον παλμό της καρδιάς και των φλεβών, θέλουμε αλλαγή...αλλά όχι γήρανση!
  Η νιότη είναι ανεκτίμητη όπως ο χρυσός, μόνο σβήνει πιο γρήγορα με τον καιρό!
  Η νεολαία προωθεί ανακαλύψεις, όπως ένα φρέσκο αεράκι σε ένα πανί!
  Η νεότητα, σε αντίθεση με το κρασί, χάνει αξία με τα χρόνια, αλλά αποκτά δύναμη!
  Τα ρομπότ στις φαντασιώσεις γεννήθηκαν από την ανθρώπινη τεμπελιά, αλλά ενσαρκώθηκαν από υπεράνθρωπη επιμέλεια!
  Όσο περισσότεροι διοικητές, τόσο λιγότερη τάξη, τόσο λιγότερη τάξη, τόσο περισσότερες απώλειες!
  Η παιδική ηλικία είναι σαν τα χρήματα κατά τη διάρκεια του πληθωρισμού, όσο πιο πολύτιμα, τόσο πιο γρήγορα τα αποχωρίζεσαι!
  Στρατηγοί βελανιδιάς, παράγετε ξύλινα φέρετρα!
  Το στρατηγό είναι σαν βαρέλι, ειδικά άδειο!
  Όταν οι στρατηγοί είναι βελανιδιές, η πυκνή άγνοια ανθεί!
  Μυαλό και φαντασία, σαν σύζυγος, μόνο ο μήνας του μέλιτος είναι πραγματικά γλυκός όταν η υποστηρικτική πεθερά της πραγματικότητας!
  Ο αριθμός των παραγγελιών δεν είναι πάντα ανάλογος της ανδρείας, αλλά αντανακλά πάντα την εύνοια του ανώτερου!
  Το λάδι είναι πράγματι μαύρος χρυσός, δηλητηριάζει τη φύση, μαυρίζει καρδιές, θολώνει το μυαλό!
  Το λάδι είναι σαν το μαύρο αίμα του διαβόλου - δηλητηριάζει και τη σάρκα και την ψυχή!
  Το μυαλό είναι σωτήριο σε έξυπνα χέρια, και κλαμπ του χασάπη στα πόδια ενός ηλίθιου!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο στο στόμα ενός ηφαιστείου που εκρήγνυται από το να βρεις μια ανακάλυψη που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς!
  Το άνοιγμα για πόλεμο ισοδυναμεί με το κλείσιμο πολλών θυρών ειρηνικής ζωής!
  Αν θέλετε να αποφύγετε έναν καυγά - αντλήστε τους μυς σας, εάν θέλετε να αποφύγετε τον πόλεμο - δημιουργήστε έναν στρατό!
  Η διπλωματία ελαφρύνεται από το βάρος των στρατιωτικών δαπανών, οι διαπραγματεύσεις είναι βαριές γροθιές!
  Μην υπόσχεσαι το φεγγάρι από τον ουρανό, θα πρέπει να ουρλιάζεις σαν σκύλος όταν οι άνθρωποι έρχονται να κάνουν μια απαίτηση!
  Οι καρδιές απαιτούν εκδίκηση, αλλά τίποτα πιο πονηρό και κακό από την ανθρώπινη καρδιά - οπότε αφήστε το μυαλό να δώσει συγχώρεση!
  Για να έχουμε σοδειά είναι απαραίτητο να φυτεύουμε παράσιτα όλο το χρόνο!
  Φυτεύοντας μια τεμπέλα μια φορά, μπορείς να έχεις σοδειά όλο το χρόνο!
  Η κόκκινη ομιλία μπορεί να ασπρίσει μια μαύρη φήμη, αλλά δεν θα κοσμεί τη ζωή ενός άχρωμου!
  Τα θαύματα της επιστήμης, στερούμαστε την πλήξη, τα θαύματα της προόδου είναι πολύ ενδιαφέροντα!
  Το κύριο θαύμα της επιστήμης δεν χτυπά, αλλά επιβραβεύει!
  Η επιστήμη δεν είναι λύκος, αλλά φεύγει από το δάσος, αν δεν υπάρχει επιστημονική ευθύνη βοσκός προβάτων!
  Η αρχή δεν πρέπει να είναι ζωηρή, θα επιβραδύνεις μέχρι ένα ραντεβού, αλλά η βραδύτητα στην αρχή θα παγώσει το τέλος!
  Η αρχή είναι σαν το άνοιγμα σε ένα παιχνίδι, θα πρέπει να εξελιχθείς πιο γρήγορα, αλλά μην κινείσαι χωρίς να σκέφτεσαι πιόνια!
  Ο ιδανικός πολιτικός είναι σαν το άλογο στη δουλειά, αλλά όχι ο γάιδαρος στα συμβούλια!
  Η αγάπη είναι φυσικά ένα υπέροχο συναίσθημα, μόνο όταν δεν ισχύει για το αλκοόλ!
  Πολλοί μάγειρες χαλάνε το χυλό ρίχνοντας πηγμένο γάλα στη ζύμη!
  Ο πολιτικός είναι καλλιτέχνης, μόνο που δεν λερώνει τον καμβά, αλλά τον εαυτό του!
  Οι βασιλιάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά οι μονάρχες δεν θέλουν σχεδόν τίποτα για τους ανθρώπους!
  Μόνο ο βασιλιάς που υπερασπίζεται τον λαό!
  Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα στον κόσμο πέρα από τον έλεγχο του Δημιουργού: τα ανθρώπινα συναισθήματα και η ανθρώπινη βλακεία, ειδικά όταν νιώθω έξυπνοι άνθρωποι!
  Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος, σημασία έχει ποιος είναι ο βασιλιάς στο κεφάλι σου!
  Πόλεμος, δεν υπάρχει χώρος για προβληματισμό, η εποχή του θανάτου και της τρέλας!
  Μόνο όσοι έχουν μυαλό πέρα από τη λογική τρελαίνονται!
  Το αυτοκίνητο δεν είναι απλώς ένα μέσο μεταφοράς, αλλά μια πολυτέλεια που μόνο οι ανόητοι τσιγκουνεύονται!
  Το πιο σπάταλο είδος οικονομίας, για να τσιγκουνευτείς το κύρος!
  Άλλοτε χάναμε, άλλοτε πεθαίναμε, αλλά οι Ρώσοι δεν γονάτισαν ποτέ!
  Η ικανότητα αντικαθιστά την ποσότητα, αλλά η ποσότητα μπορεί μόνο να παραποιήσει ψευδώς την ικανότητα!
  - Σε σώμα υγιές, και το πνεύμα της άμπαλας - και η αδυναμία της σάρκας - η ψυχή έσβησε!
  Το αίμα λάμπει σαν χρυσός, αλλά οι μεταλλικές ψυχές σκουριάζουν από αυτό!
  Ακόμα και ο χρυσός σκουριάζει αν δεν πεταχτεί μια καρδιά από αυτό!
  Τα βασανιστήρια δεν είναι ψυχαγωγία, αλλά σκληρή δουλειά από τον τομέα των υπηρεσιών, όπου ο οίκτος για τον πελάτη είναι μοιραίος για εσάς!
  Η ψυχή του πλούσιου είναι πατριωτική, όχι παραπάνω από αυτή του χρυσού, όπου την παίρνουν και την κολλάνε!
  Ο χρυσός είναι κίτρινος σαν το χρώμα της προδοσίας, απαλό σαν τη θέληση ενός καιροσκόπου, βαρύ σαν τη συνείδηση ενός προδότη!
  Ο πόνος είναι σαν πεθερά, εμμονικός, άσχημος, θέλω να τον ξεφορτωθώ, αλλά ... χωρίς αυτόν δεν θα παντρευτείς με νίκη!
  Όταν ο εχθρός δεν παραδίδεται, τον καταστρέφουν, και όταν δεν παραδίδεται, η ευρηματικότητα φέρνει τη νίκη!
  Δεν πειράζει αν πεθάνουν τα θηλυκά του εχθρού, είναι χαμός αν τα αρσενικά μας έχουν στραβώσει το μυαλό τους!
  Είναι εύκολο στη μάχη όταν η μάθηση δεν είναι βάσανο, αλλά χρήσιμη ψυχαγωγία!
  Ακόμα και στα λόγια του Χριστού, οι υπηρέτες του αναζητούν κάτι που να εξυπηρετεί την άθεη αυθαιρεσία!
  Μια μεγάλη ντουλάπα θα πέσει θορυβωδώς, και η δυνατή δόξα πάει σε αυτόν που την γκρέμισε!
  Όταν η μάσκα είναι δεξιοτεχνική, δεν χρειαζόμαστε δικαιολογία!
  Πιο συχνά ρέουν κόκκινα ποτάμια λόγω κόκκινων ομιλιών και μαύρων πράξεων!
  - Όποιος είναι προορισμένος να μαχαιρωθεί, να μην τρέμει στο σκοινί!
  Όπως πάντα, αποδείχθηκε, αλλά δεν ήθελαν!
  Ο θάνατος αξίζει ένα καλύτερο μερίδιο από τη ζωή, γιατί η διάρκειά του αφήνει ασύγκριτα περισσότερα κομμάτια για να διαλέξετε! -
  Εγγυήσεις δίνουν εγγυημένα έκλεψαν!
  Ένα νόμισμα από χρυσό είναι μαλακό, αλλά πιο θανατηφόρο από μια σφαίρα, χτυπά ακριβώς στην καρδιά και βγάζει τον εγκέφαλο!
  Η τεχνολογία είναι ο θεός του πολέμου - και ο σαμποτέρ της είναι άθεος!
  Ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν σε έξι ημέρες και ο άνθρωπος πληρώνει για όλη την αιωνιότητα για μια στιγμή ανθρωπογενής αδυναμία!
  Μπήκαν πάνω στο μαλλί, αλλά δεν επέστρεψαν με τελεφερίκ!
  Τρέξε, αλλά μην τρέξεις μακριά, πυροβολήστε, αλλά μην πυροβολήσετε, χτυπήστε, αλλά μην αντεπιτεθείτε, και το πιο σημαντικό, πιείτε, αλλά μην μεθύσετε!
  Κανείς δεν χρειάζεται τα αυτιά ενός νεκρού γαϊδάρου, αλλά η ακοή μιας ζωντανής αλεπούς είναι ένα δώρο για όσους δεν χρειάζονται γαϊδούρια για να πετύχουν τον στόχο τους!
  Παπουτσώστε το μυαλό σας, θα μείνετε για πάντα αλήτης!
  Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες, αλλά μόνο αναμεμειγμένος με δυαδικό αέριο!
  Εάν ο εχθρός δεν θέλει να τα παρατήσει και δεν ξέρει πώς να χάσει, θα τον αναγκάσουμε να τα παρατήσει και θα τον απογαλακτίσουμε για να κερδίσει!
  Οι κακοί λατρεύουν τη μαύρη μαγεία, οι καλοί κακοί το λευκό!
  Το να σκοτώσεις σε έναν πόλεμο είναι δύσκολο στη διαδικασία, αηδιαστικό στην αντίληψη, αλλά τι υπέροχο τελικά! Ο πόλεμος λοιπόν φέρνει υγεία στην ψυχή, σκλήρυνση στο σώμα και καθαρισμό του πορτοφολιού!
  Μερικές φορές ο πόλεμος γεμίζει τα πορτοφόλια πολύ, και σε ευθεία αναλογία με την πληρότητα του χυμένου αίματος και το κενό της διεφθαρμένης καρδιάς!
  Το καθήκον προς την Πατρίδα είναι κόκκινο με καταβολή ανιδιοτελούς αφοσίωσης!
  Ο πόλεμος είναι μια δοκιμασία για τους έξυπνους, ο μετριασμός για τους δυνατούς, η διασκέδαση για τους ανόητους! -
  Το να είσαι γελοίος δεν είναι διασκεδαστικό, το να κάνεις τους άλλους να κλαίνε δεν είναι βαρετό!
  Ο καλός χάρακας είναι σαν το ζαχαρούχο μέλι, πρώτα το γλείφουν μετά το φτύνουν!
  Και ο κακός ηγεμόνας, σαν αψιθιά, πρώτα θα τον φτύσουν, και μετά θα τον ποδοπατήσουν!
  Ναι, ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά μια αδιαπέραστη ασπίδα σφυρηλατείται εύκολα!
  Η ποιότητα πάντα υπερτερεί της ποσότητας - ακόμα και ένας ωκεανός από χυλό κριθαριού δεν είναι εμπόδιο για ένα τσεκούρι!
  Το κακό είναι γεμάτο δύναμη όταν το καλό αποδυναμώνεται από τον φόβο!
  Ένα αστείο είναι καλό για το μέρος, ένα κουτάλι για μεσημεριανό, αλλά η βοήθεια είναι σε δύσκολη θέση!
  Μπορεί να είστε τυχεροί μία ή δύο φορές - χωρίς επιδεξιότητα, η τύχη φεύγει!
  Ποιος δεν είναι ο Λέων Τολστόι, αυτός ο λογοτεχνικός αλήτης!
  
  ΠΩΣ ΠΗΓΕ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕΣΩ ΚΙΕΒΟΥ
  Ο Ναπολέων επέλεξε ένα εναλλακτικό σχέδιο πολέμου με τη Ρωσία. Πήγε στο Κίεβο και νίκησε τα ρωσικά στρατεύματα εκεί. Και δημιούργησε μια μαριονέτα Μικρή Ρωσία. Στη συνέχεια έγινε πόλεμος και η ένταξη της Λευκορωσίας και της Λιθουανίας στο Δουκάτο της Πολωνίας, το οποίο μετονομάστηκε σε βασίλειο. Η Αυστρία έλαβε επίσης κάποιο ουκρανικό έδαφος. Η Ρωσία, έχοντας ηττηθεί, έγινε μικρή δύναμη. Το 1815 ο Ναπολέων ξεκίνησε εκστρατεία κατά της Τουρκίας.
  Νίκησε τους Οθωμανούς και κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη. Η Ελλάδα κέρδισε την ανεξαρτησία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έγινε μέρος της μεγάλης Ιταλίας, την οποία θα έβαζε στο θρόνο ο γιος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Η Ρουμανία περιλαμβανόταν στην Αυστρία, γεγονός που έκανε τον αυτοκράτορα να συγγενεύει με τον Ναπολέοντα. Η Βουλγαρία και η Σερβία απέκτησαν ανεξαρτησία, όπως η Αλβανία, αλλά έγιναν υποτελείς της Γαλλίας.
  Και η Ελλάδα είναι υποτελής της επίσημα ανεξάρτητης Μεγάλης Ιταλίας.
  Στην Τουρκία, μάλιστα, μόνο η πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη έμεινε στα Βαλκάνια με ένα μικρό κομμάτι γης.
  Ωστόσο, ο πόλεμος δεν τελείωσε εκεί. Ο Ναπολέων εξαπέλυσε εισβολή στο Μαρόκο και την Αλγερία. Όμως ο βρετανικός στόλος παρενέβη στους Γάλλους. Ο πόλεμος με την Αγγλία συνέχισε. Όμως ο πολυμήχανος Ναπολέων κατάφερε να καταλάβει το Γιβραλτάρ και να νικήσει τους Βρετανούς με τις ανώτερες δυνάμεις του στην ξηρά.
  Μετά από αυτό, οι Γάλλοι απέκλεισαν το στενό και μπόρεσαν να καταλάβουν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου και του Σουδάν. Κατά τη διάρκεια των μαχών, οι Γάλλοι είχαν τα πρώτα υποβρύχια στον κόσμο. Η Αγγλία άρχισε να έχει τεράστιες απώλειες.
  Ο Ναπολέων έχει υπό τον έλεγχό του όλη την Ευρώπη και μέρος της Ρωσίας. Και η Βρετανία δεν είναι αντίπαλός της.
  Σταδιακά οι Γάλλοι νίκησαν τους Βρετανούς. Κατασκεύασαν περισσότερα πλοία με πληθυσμό και πόρους πολλαπλάσιους. Στο τέλος, το 1931, ο Ναπολέων αποβιβάστηκε στη Βρετανία και έχοντας αναπτύξει τα στρατεύματά του, κατέλαβε το Λονδίνο.
  Η Βρετανία παραδόθηκε ... Της επιβλήθηκε τεράστιος φόρος τιμής και όλες οι αποικίες έγιναν ξανά γαλλικές.
  Ο Ναπολέων ήταν ήδη πολύ μεγάλος και έστειλε τους στρατηγούς του στη μάχη.
  Η Γαλλία πολέμησε με τις ΗΠΑ και στη Λατινική Αμερική για να διατηρήσει πολλές αποικίες.
  Ο Ναπολέων, έχοντας ζήσει εβδομήντα χρόνια, που δεν είναι και τόσο λίγα για μια μεγάλη ιδιοφυΐα, πέθανε το 1839 σύμφωνα με τα πρότυπα του δέκατου ένατου αιώνα. Ο γιος του Ναπολέων Β', ένας ψηλός ξανθός που δεν έμοιαζε με τον πατέρα του, κληρονόμησε τον θρόνο στα είκοσι οκτώ του. Και φυσικά, συνέχισε τον πόλεμο. Ενώ γενικά στις αποικίες.
  Επιπλέον, ο Ναπολέων Β' είχε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες. Συγκεκριμένα, έκανε δημοψήφισμα και ένωσε τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αυστρία σε ένα κράτος.
  Και αυτό επίσης δεν είναι κακό ... Και στην Πρωσία έβαλαν τον συγγενή τους στο θρόνο.
  Και την Κοινοπολιτεία διοικούσε ο νόθος γιος του Ναπολέοντα και ο Πολωνός πάνας της Βαλένθια.
  Τα στρατεύματα του Ναπολέοντα Β' τελείωσαν τελικά τις Ηνωμένες Πολιτείες και κατέλαβαν εξ ολοκλήρου τόσο τη Βόρεια όσο και τη Νότια Αμερική. Στη συνέχεια εισέβαλε η Αφρική. Επεκτάθηκε στην Ινδία και την Κίνα.
  Το 1860 έγινε πόλεμος με τη Ρωσία. Αυτή τη φορά καταλήφθηκαν η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη. Διεξήχθη δημοψήφισμα και η Ρωσία, μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό, μπήκε στην Κοινοπολιτεία. Και τότε η Κοινοπολιτεία συγχωνεύτηκε με τη Γαλλία. Τότε υπήρχε ήδη πόλεμος στην Κίνα και απόβαση στην Αυστραλία... Ο Ναπολέων Β' κυβέρνησε μέχρι το 1883 μέχρι που πέθανε σε ηλικία εβδομήντα δύο ετών, έχοντας κατακτήσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο.
  Στον θρόνο ανέβηκε ο εγγονός του Ναπολέων Γ'. Υπό αυτόν τον μονάρχη, οι τελευταίοι πόλεμοι τελείωσαν τελικά με την κατάληψη της Ιαπωνίας, των Φιλιππίνων, άλλων νησιών και εδαφών στην Ασία, καθώς και της Νέας Ζηλανδίας.
  Ο σχηματισμός της παγκόσμιας αυτοκρατορίας ολοκληρώθηκε... Ο Ναπολέων ο Τρίτος έγινε ο τελειωτής της ιστορίας των πολέμων.
  Και τώρα η ανθρωπότητα είχε έναν δρόμο προς το διάστημα.
  Το 1917, ο πρώτος άνθρωπος πέταξε στο διάστημα. Και το 1922 έγινε μια πτήση στο φεγγάρι. Και το 1930 στον Άρη.
  Η ανθρωπότητα κατέκτησε το διάστημα ... Μέχρι το τέλος του εικοστού αιώνα, οι ανθρώπινοι οικισμοί ήταν ήδη σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
  Και το 2020 ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή. Αμέσως επτά διαστημόπλοια ξεκίνησαν προς το αστέρι Σείριος, το οποίο περιστράφηκε αρκετούς πλανήτες. Και ένα από αυτά ήταν βιώσιμο.
  Μια νέα εποχή διαστρικής επέκτασης έχει εγκαινιαστεί.
  Και η έκφραση - να πάω στη Μόσχα μέσω του Κιέβου, έχει αποκτήσει νέο νόημα.
  
  ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΡΙΩΝ ΑΞΟΝΩΝ
  Ο Χίτλερ επιπόλαια δεν μετέτρεψε την Τέταρτη Στρατιά Πάντσερ στον Καύκασο. Και ως αποτέλεσμα, οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν αμέσως το Στάλινγκραντ. Λίγο νωρίτερα, η Ιαπωνία κέρδισε τη μάχη του Midway και κατέλαβε το Αρχιπέλαγος της Χαβάης κυριαρχώντας πλήρως στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Ο Ρόμελ επίσης δεν σταμάτησε, μετά την πτώση του Τολμπούκ, και μη επιτρέποντας στους Βρετανούς να εγκατασταθούν στην άμυνα, τους νίκησε ολοκληρωτικά στην Αίγυπτο. Επιπλέον, τα στρατεύματα του Ρόμελ κατάφεραν να καταλάβουν τόσο το Ιράκ όσο και το Κουβέιτ με την υποστήριξη του τοπικού πληθυσμού.
  Ο Στάλιν προσπάθησε να ανακαταλάβει το Ιράκ, αλλά και η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ. Και ως αποτέλεσμα, η ΕΣΣΔ έπεσε σε διπλό πλήγμα. Το οποίο στη συνέχεια έγινε τριπλό στην Άπω Ανατολή και άνοιξε δεύτερο μέτωπο και την Ιαπωνία.
  Εκμεταλλευόμενοι τη στιγμή, οι Γερμανοί πήγαν στην Κασπία Θάλασσα και απέκοψαν από ξηρά τον Καύκασο.
  Ως αποτέλεσμα, η πορεία του πολέμου άλλαξε. Η ΕΣΣΔ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μέρος των δυνάμεών της για να κρατήσει την Άπω Ανατολή από τους Ιάπωνες. Και οι Γερμανοί προχωρούσαν χωρίς προβλήματα. Οι Τούρκοι κατέλαβαν το Ερεβάν, το Μπατούμι και άλλες πόλεις εν κινήσει και διέρρηξαν τις άμυνες.
  Και οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες προχωρούσαν. Οι σαμουράι μπόρεσαν να αιφνιδιάσουν τον σοβιετικό στόλο στο Βλαδιβοστόκ και να τον βύθισαν χωρίς τελετή. Και κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Μογγολίας.
  Μέχρι το νέο έτος, οι Ναζί είχαν καταλάβει ολόκληρο τον Καύκασο, συμπεριλαμβανομένου του Μπακού.
  Ήταν μια ηχηρή νίκη και ένα συντριπτικό χτύπημα για την ΕΣΣΔ. Ο Στάλιν τρόμαξε, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
  Ο χειμώνας ήταν ήρεμος. Μόνο που υπήρξε μια απόπειρα απεμπλοκής του Λένινγκραντ, αλλά ανεπιτυχής. Οι Γερμανοί συγκέντρωσαν πρόσθετες δυνάμεις και μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση.
  Τον Μάρτιο προσπάθησαν να επιτεθούν στο κέντρο, αλλά η επίθεση αποκρούστηκε ξανά...
  Στα τέλη Μαΐου, οι Γερμανοί αναπλήρωσαν τα στρατεύματά τους λόγω της συνολικής κινητοποίησης, τραβώντας πιο ισχυρά και σύγχρονα τανκς: τον Πάνθηρα, τον Τίγρη, το Λιοντάρι και το αυτοκινούμενο όπλο Ferdinand. Και εξαπέλυσαν επίθεση σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις από την κατεύθυνση του Rzhev και το βόρειο τμήμα του μετώπου, προσπαθώντας να σχηματίσουν ένα καζάνι.
  Την ίδια στιγμή, οι Ναζί πλημμύρισαν επίσης στο Σαράτοφ. Επιτέθηκαν από το Στάλινγκραντ.
  Στη μάχη, εμφανίστηκε το "Λιοντάρι" - μια πολύ ισχυρή δεξαμενή βάρους ενενήντα τόνων. Αυτή η μηχανή είχε μια μετωπική θωράκιση του κύτους εκατόν πενήντα εκατοστών και πλευρές ογδόντα δύο χιλιοστών κάτω από πλαγιές σαν "Πάνθηρας". Αυτό ήταν εξωτερικά παρόμοιο με το Panther, μόνο μεγαλύτερο με ένα πυροβόλο 105 mm σε μήκος 70 EL.
  Το μέτωπο της γάστρας ήταν πολύ καλά προστατευμένο - 240 mm κάτω από πλαγιές.
  Το τανκ "Λιοντάρι" είχε ισχυρότερο κινητήρα χιλίων ίππων και ταχύτητα περίπου τριάντα πέντε χιλιόμετρα την ώρα.
  Σε γενικές γραμμές, το αυτοκίνητο δεν είναι αρκετά επιτυχημένο, αλλά είναι πολύ καλά προστατευμένο στο μέτωπο.
  Πάνω από όλα, σε πρακτικούς όρους, ο Τίγρης είναι καλός. Το Panther, αν και πιο γρήγορο, είναι μάλλον αδύναμο με πλευρική θωράκιση μόλις 40 χιλιοστών, και ακόμη και σαράντα πέντε μπορούν να το αντέξουν.
  Γενικά οι Γερμανοί είναι πολύ δυνατοί. Κατάφεραν να αποφύγουν μεγάλες απώλειες στο σαράντα δεύτερο έτος, και ο στρατός τους είναι μεγάλος και ο αριθμός των μεραρχιών, μαζί με ξένες, μόνο στη Βέρμαχτ ξεπέρασε τις τριακόσιες πενήντα. Επιπλέον, τα στρατεύματα των δορυφόρων.
  Η Ισπανία και η Πορτογαλία μπήκαν ανοιχτά στον πόλεμο στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ.
  Και τα γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν το Γιβραλτάρ και άρχισαν να προελαύνουν σε όλη την Αφρική.
  Η Ιταλία έκανε πρόσθετες κινητοποιήσεις και έστειλε περισσότερα στρατεύματα. Κινητοποιήθηκε και η Τουρκία, όπως και οι Άραβες. Η Ιαπωνία έσπρωχνε από τα ανατολικά.
  Το Τρίτο Ράιχ ήταν επίσης μεγαλύτερο σε αριθμό πεζικού και όχι κατώτερο σε τεχνολογία. Οι Γερμανοί είχαν και πολλά αεροσκάφη στον αέρα. Εμφανίστηκε το ME-309 απαράμιλλο σε οπλισμό και το Focke-Wulf με έξι αεροβόλα.
  Κυριάρχησαν οι Γερμανοί άσοι.
  Ειδικά η Μασσαλία. Για τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, θα λάβει ξανά τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για πεντακόσια του απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο αυτού του επιπέδου, ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού και χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ο Μαρσέλ κατέληξε στο ανατολικό μέτωπο και πολέμησε εκεί σαν ο Σατανάς.
  Ο Στάλιν έβαλε στο κεφάλι του μια αμοιβή εκατό χιλιάδων χρυσών ρούβλια. Και έγινε πόλεμος.
  Οι Γερμανοί, φυσικά, μπόρεσαν να σπάσουν τη σοβιετική άμυνα και πήραν το Σαράτοφ και συνέδεσαν το λέβητα, βόρεια του Ρζέβ.
  Στις Μάχες, το πλήρωμα του τανκς του Γκέρντα διακρίθηκε ιδιαίτερα.
  Η ξυπόλυτη ξανθιά εκτόξευσε το κανόνι της Panther με το κόκκινο στήθος της και ούρλιαξε:
  Θα πάρουμε τη Μόσχα!
  Η Σάρλοτ τρύπησε επίσης με μια θηλή βατόμουρου, τρύπησε το αυτοκίνητο των σοβιετικών δυνάμεων και κελαηδούσε:
  Θα νικήσουμε όλοι!
  Η Χριστίνα έδωσε απαλλαγή στον εχθρό, πατώντας τη ρουμπινιά θηλή της στο κουμπί και ούρλιαξε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Μάγδα θα το πάρει και θα χτυπήσει το σοβιετικό τανκ, θα σκίσει τον πυργίσκο του και θα κελαηδήσει:
  - Για πανίσχυρη δύναμη!
  Έτσι πάλεψαν τα κορίτσια και πολύ επιθετικά.
  Εδώ είναι μερικές καλές γυναίκες...
  Στα τέλη Ιουλίου ξεκίνησε η γερμανική επίθεση στη Μόσχα. Την ίδια στιγμή, στο νότο, οι Ναζί εισέβαλαν στο Kuibyshev.
  Έγιναν σκληρές μάχες.
  Οι δυνάμεις, φυσικά, είναι άνισες, αλλά ο Kuibyshev είναι καλά οχυρωμένος. Πρέπει να πω ότι η Μόσχα είναι επίσης ισχυρά οχυρωμένη, όπως και οι προσεγγίσεις προς αυτήν. Σε κάθε περίπτωση, ισχυρές οχυρωμένες ζώνες υπάρχουν, και σκαντζόχοιροι, και χαρακώματα, και ολόκληρες ισχυρές οχυρωμένες περιοχές.
  Οι Γερμανοί έριξαν στην επίθεση - εκατόν πενήντα μεραρχίες. Πολλά από αυτά είναι ξένα και μικρής θανατηφόρας δύναμης.
  Τόσο το πρώτο "Tigers" -2 και το τανκ "Maus" συμμετείχαν στις μάχες. Οι μάχες έδειξαν ότι το πρώτο τανκ δεν ήταν ακόμα κακό, αλλά το Maus ήταν πολύ βαρύ και δεν ήταν εύκολο στη μεταφορά.
  Ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολο να χτυπήσει κανείς ένα τέτοιο τανκ. Και οι Γερμανοί μπήκαν στην άμυνα του Κόκκινου Στρατού.
  Ήταν αρκετά δύσκολο για τους Ναζί. Είναι όμως δυνατοί τόσο σε αριθμό όσο και σε τεχνική.
  Χρησιμοποιήθηκαν επίσης τα πρώτα βομβαρδιστικά Yu-288. Ένα τέτοιο μηχάνημα είναι πολύ δυνατό και γρήγορο, μεταφέροντας έως και έξι τόνους βομβών.
  Οι Γερμανοί ήταν δυνατοί... Η Μασσαλία για επτακόσια πενήντα κατεδαφισμένα αεροσκάφη έλαβε ένα μοναδικό βραβείο: τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Και έγινε πραγματικός, σούπερ-θρύλος.
  Οι Γερμανοί κυριάρχησαν με σιγουριά στον ουρανό και η Ιαπωνία προχώρησε από τα ανατολικά.
  Σαμουράι όλο μαργαριτάρι και μαργαριτάρι. Και τα αεροσκάφη τους βομβάρδισαν. Οι ΗΠΑ και η Βρετανία ήταν παθητικές. Και ενήργησαν με προσοχή.
  Η Ιαπωνία χρησιμοποίησε σημαντικές δυνάμεις στις μάχες. Και έσπρωξε...
  Τον Αύγουστο, οι Γερμανοί κατέλαβαν την πόλη Καλίνιν και πλησίασαν το Μοζάισκ, την πιο οχυρωμένη γραμμή άμυνας.
  Την ίδια στιγμή, οι μάχες εκτυλίχθηκαν για την Τούλα. Μέχρι που η Μόσχα παρέμεινε και τα εκατό χιλιόμετρα.
  Η Βερόνικα, η Οξάνα και η Νατάσα, μαζί με άλλα κορίτσια, έφυγαν από την περικύκλωση. Το τάγμα των κοριτσιών διατάχθηκε να υποχωρήσει προς τα πίσω, καθώς οι πολεμιστές δεν είχαν ουσιαστικά αντιαρματικά όπλα. Η Stalenida Pavlovna είχε εμπειρία από τον πόλεμο, υπηρετώντας ως εθελόντρια στην Ισπανία. Εκτός από την εμπειρία του υπόλοιπου πολέμου. Και κατάλαβε ότι τα Κόκκινα στρατεύματα δεν μπορούσαν να αντισταθούν στα τανκς της σειράς μεγάλων γατών. Τα κορίτσια, ωστόσο, έβγαλαν νοκ άουτ αρκετούς μεταφορείς, αλλά τα ίδια υπέστησαν απώλειες.
  Τώρα το τάγμα διαλύθηκε και υποχώρησε.
  Η Βερόνικα, η Οξάνα και η Νατάσα, έχοντας πετάξει τις μπότες τους, έφευγαν ξυπόλητες και φορώντας ελαφριές μπλούζες. Τα σοβιετικά στρατεύματα δεν είναι έτοιμα να απωθήσουν βαριές στήλες αρμάτων μάχης. Και απλά δεν υπάρχει τίποτα για να σπάσει το τανκ Ε-50. Η μόνη πιθανότητα είναι να καταστραφούν οι πίστες. Αλλά σε αυτό το μηχάνημα, οι κύλινδροι βρίσκονται σε ξεχωριστά καρότσια και είναι πολύ δύσκολο να τα απενεργοποιήσετε.
  Τα κορίτσια μετακινήθηκαν ανατολικά μέσα από το δάσος, και σε μικρές ομάδες. Έδειχναν πολύ συγκινητικά. Τύλιξαν τα παντελόνια τους και μόνο με ελαφριά πουκάμισα. Μακριά, ξανθά, ελαφρώς σγουρά μαλλιά κυλούσαν προς τα κάτω. Τα γυμνά πόδια γαργαλούνται ευχάριστα από το γρασίδι και μερικές φορές συναντώνται εξογκώματα. Όλα φαίνονται εξαιρετικά ερωτικά. Το στήθος φαίνεται μέσα από τα λεπτά πουκάμισα.
  Η Βερόνικα, τσουγκρίζοντας το γρασίδι με το γυμνό της πόδι, λέει ενοχλημένη:
  - Ανάθεμα - ο πόλεμος μόλις άρχισε, και ήδη πρέπει να υποχωρήσεις!
  Η Οξάνα, της οποίας τα ξανθά μαλλιά ήταν ελαφρώς κοκκινωπά, χαμογελώντας τα δόντια της, απαντά:
  - Και δεν είχα ιδιαίτερες ψευδαισθήσεις! Ο Χίτλερ κατέκτησε σχεδόν όλο τον κόσμο... Δοκιμάστε με τέτοια ορδή που αντέχετε!
  Η Νατάσα κούνησε τα κατάλευκα μαλλιά της και είπε:
  - Όλοι θέλουν να ευχαριστήσουν ... Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις! Το να είσαι πιστός δεν είναι εύκολο!
  Η Βερόνικα έγνεψε καταφατικά. Τα μαλλιά της είναι τόσο χρυσά και όμορφα. Αυτή είναι υπέροχη.
  Όμως η Βικτώρια τους πρόλαβε. Ένα κοκκινομάλλη κορίτσι. Τα μαλλιά είναι σαν τη φωτιά. Και τόσο συγκινητικό. Φύσηξε ο άνεμος και, φαίνεται, είναι το προλεταριακό λάβαρο που κυματίζει, μια τέτοια φλεγόμενη τρίχα.
  Η Βικτόρια έβγαλε το πουκάμισό της και ξεσκέπασε τον κορμό της. Το στήθος της ήταν γεμάτο, οι θηλές της ήταν κατακόκκινες, σαν παπαρούνες. Όμορφη πολεμίστρια. Και το δυνατό, εκπαιδευμένο σώμα της είναι εκτεθειμένο.
  Η Νατάσα γέλασε και επίσης ξεγύμνωσε τον κορμό της, παρατηρώντας:
  - Και τα σώματά μας είναι όμορφα ... Είμαστε απλώς Αμαζόνες!
  Η Βερόνικα κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν είναι πολύ ριζοσπαστικό - για να εκθέσει το στήθος! Πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες ευπρέπειας!
  Η Βικτόρια κούνησε το κεφάλι της και κούνησε τις κόκκινες μπούκλες της.
  - Σε μια κομμουνιστική κοινωνία - οι κανόνες της ηθικής, η έννοια είναι σχετική. - Η κοπέλα τίναξε το γυμνό της στήθος, οι κατακόκκινες θηλές της έλαμπαν πολύ σαγηνευτικά. - Το να είσαι γυμνός δεν είναι αμαρτία. Πιο συγκεκριμένα, η έννοια της αμαρτίας είναι ιερατική, αλλά το δόγμα μας είναι η ελευθερία από την αστική ηθική!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε, κουνώντας το πλούσιο και ελαστικό μπούστο της:
  - Πιο κοντά στη φύση! Πιο κοντά στο φυσικό! Και φυσικό γυμνό!
  Η Οξάνα χαμογέλασε επίσης και απογύμνωσε τον κορμό της. Μάλιστα, στη ζέστη του καλοκαιριού, πόσο ευχάριστο είναι όταν το στήθος είναι γυμνό. Και τους φυσάει ο άνεμος. Ένα όμορφο κορίτσι, και έρχεται γυμνό. Όλα τα κορίτσια είναι αθλητικά, με φιγούρες, τα γυμνά σώματα των πολεμιστών φαίνονται πολύ αρμονικά.
  Όμορφα κορίτσια περπατούν κατά μήκος του μονοπατιού. Είναι τόσο αξιολάτρευτα και πολύ ελκυστικά.
  Η Βερόνικα κελαηδούσε κουνώντας το κεφάλι της.
  Αλλά δεν είναι καθόλου ευχάριστο αισθητικά!
  Η Βικτόρια κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Δεν! Έχουμε υπέροχα σώματα! Και δείχνουμε γυμνοί απλά υπέροχα!
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά, και πηδώντας, είπε:
  - Ήταν καλό να είσαι γυμνός... Εδώ ο Ίλιτς ήρθε με όπλο!
  Η Οξάνα χάιδεψε το στήθος της και τσίριξε:
  - Μάλιστα, το μπούστο μου είναι σούπερ!
  Η Βικτώρια τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Α, κορίτσια, και είμαστε επιδρομείς! Πορτοφόλια, πορτοφόλια και πορτοφόλια! Είδαμε δολάρια - βουνά από χρυσό!
  Η Νατάσα κουνώντας το γυμνό της στήθος τραγούδησε χαμογελώντας:
  - Ήταν γυμνοί, ξυπόλητοι, κακοί!
  Και οι τέσσερις τους ξέσπασαν σε γέλια. Τα κορίτσια χτύπησαν με γυμνά πόδια, σήκωσαν τις γυμνές φτέρνες τους. Όμορφοι πολεμιστές. Πίσω τους είναι σακίδια και τυφέκια εφόδου PPSh. Χαριτωμένοι πολεμιστές, πολύ υπέροχοι.
  Η Βερόνικα είπε απαλά:
  - Ενώπιον του Θεού, είμαστε όλοι ίσοι ... Και θα πρέπει να λογοδοτήσουμε για την ακολασία!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε με κάθε αποφασιστικότητα:
  - Δεν υπάρχει Θεός! Αυτό είναι παραμύθι!
  Η Βικτώρια, κουνώντας το γυμνό, μαυρισμένο στήθος της, αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Ο Θεός εφευρέθηκε από τους ισχυρούς αυτού του κόσμου για να κρατήσει τους ανθρώπους σε υποταγή!
  Η Βερόνικα κούνησε αρνητικά το χρυσό κεφάλι της.
  Ποιος δημιούργησε τότε το σύμπαν;
  Η Βικτώρια γέλασε και απάντησε:
  - Τα ίδια τα σύμπαντα μεγαλώνουν σαν φύλλα σε δέντρο. Μεγαλώνουν από το τίποτα. Όταν στο πολύ άπειρο ένα δέντρο στο σύμπαν άρχισε να μεγαλώνει από την αρχή, και από τότε εμφανίστηκαν πολλά σύμπαντα.
  Η Νατάσα γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της, παρατηρώντας:
  - Είναι ζεστό! Μπορούμε να βγάλουμε το παντελόνι μας;
  Η Victoria υποστήριξε την ιδέα:
  - Είναι υπέροχη ιδέα!
  Και τα τρία κορίτσια ξεφορτώθηκαν ομόφωνα το παντελόνι τους, παραμένοντας με το σλιπ. Και τι δυνατά και μυώδη σώματα έχουν. Απλά υπέροχο, και ακροβατικά.
  Η Οξάνα τραγούδησε με χαρά:
  - Η κατσαρίδα έχει κεραίες, η κοπέλα έχει γυμνό σλιπ!
  Μόνο η Βερόνικα έμεινε με το παντελόνι της τυλιγμένο και το πουκάμισό της. Εκείνη απάντησε επικριτικά:
  - Δεν είναι καλό να είσαι γυμνός έτσι! Κι αν μας δουν!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και ας δουν κιόλας! Μου αρέσει να ενθουσιάζω τους άντρες!
  Η Βικτώρια γέλασε, κούνησε τους σχεδόν γυμνούς μηρούς της, απάντησε:
  - Οι άντρες είναι σκουπίδια - απλά αποβράσματα!
  Και χτυπώντας έναν φρέσκο μύκητα με γυμνό πόδι, πρόσθεσε:
  - Τι ωραία που είναι να πάρεις έναν επιβήτορα και να τον καβαλήσεις!
  Η Οξάνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Όταν σε χαϊδεύουν, είναι ωραίο... Ειδικά αν οι άντρες είναι νέοι, ωραίοι...
  Η Νατάσα υπενθύμισε στα κορίτσια:
  - Θυμηθείτε, πιάσαμε το αγόρι. Υπέροχο παιδί, και σίγουρα έχει μεγάλη τελειότητα πέρα από τα χρόνια του!
  Η Βικτώρια έγλειψε τα χείλη της και είπε με πόθο στη φωνή της:
  - Θα ήταν υπέροχο να το ελέγξετε!
  Η Βερόνικα γάβγισε αγανακτισμένη:
  - Τι άσχημα πράγματα που λες! Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τα συναισθήματα των ανθρώπων έτσι! Ειδικά όταν πρόκειται για γερμανικά, αλλά αγόρι!
  Η Οξάνα γέλασε και απάντησε:
  - Μας συγχωρείτε, αλλά η καρδιά μου είναι τόσο βρώμικη...
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Οι Γερμανοί προχωρούν, και θέλω να ονειρεύομαι κάτι καλό! Για παράδειγμα, για τα αγόρια!
  Η Βικτώρια πρότεινε γελώντας:
  - Και τι γίνεται αν πιάνεις πραγματικά άντρες; Ήταν τόσο υπέροχο!
  Η Βερόνικα απάντησε σκληρά:
  - Οι γυναίκες στολίζονται με σεμνότητα, όχι αλαζονική παρενόχληση!
  Η Βικτόρια κούνησε αρνητικά το φλογερό κεφάλι της. Χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και γάβγισε:
  - Δεν! Απλώς δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση, να επιλέγει η ίδια έναν άντρα και να τον σύρει στο κρεβάτι. Ο κοκκινομάλλης διάβολος τίναξε τις χάλκινες μπούκλες της και συνέχισε. - Αυτό είναι να ξαπλώσεις στους θάμνους για χάρη της ευχαρίστησης και να μην κατέβεις στον διάδρομο.
  Η Βερόνικα είπε αυστηρά:
  - Το σεξ χωρίς λόγο είναι σημάδι ανόητου! - Και πρόσθεσε. - Αυτό είναι αντίθετο με τους κανόνες της κομμουνιστικής ηθικής!
  Η Βικτώρια διαφώνησε:
  - Ο ίδιος ο Λένιν είπε - οι γυναίκες πρέπει να είναι κοινές!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, δεν μπορώ να πω ότι ρίχτηκα στους άντρες έτσι, αλλά είναι ωραίο να παίζεις ενεργό ρόλο! Αν σας αρέσει να επιλέγετε για ποιον θα χτυπήσετε! Αλλά από την πλευρά μας δεν έρχεται σε αυτό.
  Η Βικτόρια έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, έχουμε μόνο κορίτσια ... Αλλά μπορείτε να ξεπεράσετε τον φράχτη! - Το κορίτσι κελαηδούσε με μεγάλη ευχαρίστηση. "Παιδιά, μουτζίκοι... Οι μουτζίκοι μας σέρνονται με ζήλο στην κοιλιά τους!"
  Η Βερόνικα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Όχι, ο Λένιν δεν το είπε ποτέ αυτό!
  Η Νατάσα αναφώνησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας:
  - Όχι, αυτό ακριβώς είπε ο Βλαντιμίρ Ίλιτς! Στον κομμουνισμό, όλα θα είναι κοινά, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων!
  Η Βικτώρια γέλασε και μουρμούρισε:
  - Οι γυναίκες είναι καλές... Οι άντρες είναι ακόμα καλύτεροι! Ε, να σε αιχμαλωτίσει, να σε βιάσει εκεί μια ολόκληρη παρέα.
  Τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα. Και η Βικτώρια, χαμογελώντας, πρόσθεσε:
  - Και μετά τον χτύπησαν με τα ντουφέκια! Και τα τακούνια θα έβαζαν φωτιά με απαλή φλόγα και θα πασπαλίζονταν με κορμπίτη!
  Η Νατάσα κλώτσησε ένα χτύπημα με το γυμνό της πόδι και ούρλιαξε:
  - Τα τακούνια χαίρονται όταν χτυπιούνται με μπαμπού! Εδώ στην Κίνα, κορίτσια και αγόρια χτυπήθηκαν με ξύλα στα γυμνά τους πέλματα. Και το λάτρεψαν!
  Η Βικτώρια τραγούδησε με κέφι:
  - Τι βασανιστήρια στο Χόλιγουντ! Μόνο κατς, όχι άνθρωποι!
  Η Βερόνικα παρατήρησε σοφά:
  - Εδώ θα πας στην κόλαση... Θα βασανιστείς, και οι φτέρνες σου θα καούν όχι μόνο με μπαμπού, αλλά και με πυρωμένο σίδερο!
  Η Νατάσα τραγούδησε σφίγγοντας τις γροθιές της:
  - Μαύρο κοράκι στην επόμενη πύλη!
  Η Βικτώρια, κουνώντας τα γυμνά της βυζιά, με τις κατακόκκινες θηλές, συνέχισε:
  - Κούνια, χειροπέδες, σκισμένο στόμα!
  Η Οξάνα, της οποίας το στήθος είναι επίσης γυμνό και κουνώντας τους γοφούς της, απάντησε:
  - Πόσες φορές μετά τον αγώνα το κεφάλι μου!
  Η Βερόνικα υποστήριξε την παρόρμηση, πατώντας τα γυμνά πόδια της:
  - Από το πολυσύχναστο μπλοκ κοπής πέταξα όπου ....
  Η Νατάσα φώναξε έξαλλη κουνώντας το γυμνό στήθος της:
  - Πού είναι η Πατρίδα! Αφήστε τους να ουρλιάζουν άσχημα!
  Η Βικτόρια χτύπησε και τσίριξε, στρίβοντας τους γοφούς της, που μόλις κάλυπταν από διαφανές σλιπ:
  - Και μας αρέσει κι ας μην είναι όμορφη!
  Η Οξάνα σφύριξε, τινάζοντας τα γυμνά μαυρισμένα γόνατά της:
  - Εμπιστεύεσαι τα καθάρματα!
  Η Βερόνικα είπε αναστενάζοντας:
  - Είμαστε Σοβιετικοί συνοριοφύλακες. Και μιλάμε σαν πόρνες του φράχτη. Είναι δυνατόν να...
  Η Victoria τραγούδησε ως απάντηση:
  - Ευχαριστώ Στάλιν-αρχηγό! Για χαζά, άδεια μάτια! Για το ότι είμαστε σαν ψείρα, δεν μπορείς να ζήσεις!
  Η Νατάσα απείλησε τον κόκκινο διάβολο με τη γροθιά της:
  - Νου, εσύ όχι λαγωνικό! Θα είστε σε ένα ειδικό τμήμα!
  Η Βικτώρια είπε με σιγουριά:
  - Σύντομα οι Γερμανοί θα έρθουν στη Μόσχα ... Και ήδη ο Στάλιν θα οδηγηθεί σε ένα κλουβί!
  Η Οξάνα γέλασε και αντιτάχθηκε:
  Πιστεύετε ότι η έκβαση του πολέμου είναι δεδομένο;
  Η Βικτώρια απάντησε πολύ σοβαρά:
  - Πως αλλιώς? Ο Χίτλερ έχει σχεδόν τον μισό κόσμο υπό κατοχή, συν την Ιαπωνία και τις αποικίες της. - Το κορίτσι χτύπησε θυμωμένα το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της. - Και δεν έχουμε ούτε αξιοπρεπή τανκς! Η σειρά KV είναι μια παρωδία αυτοκινήτων. Το T-34 είναι σαφώς πολύ μικρό. Όμως δεν έχει δημιουργηθεί κανονική δεξαμενή! Και οι οβίδες που διαπερνούν την πανοπλία θα είναι χειρότερες από τις γερμανικές!
  Η Νατάσα αναστέναξε βαριά και γουργούρισε:
  - Πρέπει να συμφωνήσουμε με αυτό! Αλίμονο, οι δεξαμενές μας είναι ακόμα τόσο ατελείς. Τι γίνεται με το KV; Ναι, σπάνε...
  Τα κορίτσια σώπασαν και το παιχνίδι τους έπεσε.
  Πράγματι, ήδη από τις πρώτες ώρες του πολέμου έδειξαν ότι το T-34-76 δεν έχει απολύτως αξιόπιστο κιβώτιο ταχυτήτων, και ακόμη περισσότερο τη σειρά KV. Και τι είναι φάουλ, όσο πιο βαρύ είναι το τανκ, τόσο πιο αδύναμο είναι προσαρμοσμένο στην κίνηση. Και η μετωπική θωράκιση των 200 mm δεν αρκεί για να συγκρατήσει τα κελύφη ακόμη και του πυροβόλου 88 mm του Panther-2 και όχι του Tiger-3.
  Όπως αποδείχθηκε απροσδόκητα, τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι κατά μια τάξη μεγέθους ισχυρότερα στην πρόσθια θωράκιση και την ικανότητα να χτυπήσουν. Και η σοβιετική τεχνολογία ξεκάθαρα αποτυγχάνει.
  Ναι, υπήρχε μια μηχανή "Πάνθηρας" -2 που δεν έχει όμοιο και ας τους καταστρέψουμε όλους. Δεν μπορείς να σταματήσεις ένα τανκ έτσι.
  Στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι Γερμανοί άρχισαν να περικυκλώνουν τη Μόσχα. Το αναμόρφωσαν.
  Το φθινόπωρο ήταν ξηρό και ζεστό και στις αρχές Οκτωβρίου οι Ναζί είχαν ήδη αρχίσει να σφίγγουν τα τσιμπιδάκια τους, απειλώντας να κλείσουν την περικύκλωση καταλαμβάνοντας τη Μόσχα.
  Ο πιλότος Μασσαλίας έλαβε ένα ειδικό βραβείο για χίλια αεροσκάφη - το αστέρι του σταυρού των ιπποτών του σιδερένιου σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και είναι κουλ.
  Και άλλες μηχανές ήταν τώρα σε μάχη.
  Το πλήρωμα δεξαμενής του Γκέρντα διακρίθηκε στις μάχες. Τα κορίτσια αγωνίστηκαν στον "Πάνθηρα" -2. Αυτό το μηχάνημα είχε στενό πυργίσκο, χαμηλότερη σιλουέτα και μετωπική προστασία συγκρίσιμη με το "Tiger" -2 με λιγότερο βάρος κατά δεκαοκτώ τόνους με ίσο κινητήρα 900 ίππων. Και αυτό σημαίνει καλύτερες επιδόσεις οδήγησης. Η Αμερική χρησιμοποίησε τον ψηλό Σέρμαν. Αυτό το άρμα μπορούσε να διαπεράσει μόνο τη γερμανική πλευρά και χτυπήθηκε από απόσταση τριάμισι χιλιομέτρων.
  Το "Panther" -2 αντικαθιστά σταδιακά το συνηθισμένο "Panther". Αλλά μέχρι στιγμής, το τελευταίο αυτοκίνητο είναι αρκετά καλό. Η μετωπική θωράκισή του είναι αρκετά ικανή να συγκρατήσει το βλήμα προηγούμενων μοντέλων Sherman και οι νεότεροι τύποι μπορούν να διεισδύσουν μόνο από κοντά. Και το ίδιο το όπλο των 75 χιλιοστών του Panther παίρνει ένα σοβιετικό αυτοκίνητο από δύο χιλιόμετρα, και είναι πιο γρήγορο από το 88 χιλιοστών, που είναι πολύ καλύτερο στην πράξη. Είναι αλήθεια ότι το "Panther" -2 στο μέτωπο είναι γενικά αδιαπέραστο ακόμη και για αυτοκινούμενα όπλα στις ΗΠΑ με όπλα 90 mm, και αυτό, φυσικά, είναι πρακτικό.
  Η Γκέρντα στοχεύει στο στόχο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πυροβολεί. Μετά ουρλιάζει:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη σε όλο τον κόσμο!
  Η Σάρλοτ πυροβολεί επίσης, χτυπώντας με ακρίβεια τα σοβιετικά στρατεύματα και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στην επιτυχία μας!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπώντας τον με εύστοχες οβίδες, βγάζοντας τα δόντια της, λέει:
  Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Μάγδα πυροβολεί επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και λέει με χαρά, κλείνοντας το μάτι στις φίλες της:
  - Για τις άριες ιδέες και τη νίκη τους!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες εργάζονται στο τανκ και οι "Τριάντα τέσσερις" δεν τραβούν εναντίον τους. Και τα άρματα μάχης IS-1 είναι ακόμα χειρότερα. Το βαρύ KV-16 προσπαθεί να προχωρήσει ενάντια στις γερμανικές μονάδες. Αλλά και τα κορίτσια το τρυπούν με το μακρινό τους όπλο. Και από το σοβιετικό τανκ παραμένουν μόνο θραύσματα, καθώς το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Σε έναν απλό "Πάνθηρα" το πλήρωμα της Τζέιν Άρμστρονγκ μάχεται. Αυτό το γενναίο κορίτσι από τη Βρετανία κερδίζει με σιγουριά λογαριασμούς.
  Η Γκριγκέτα, πυροβολώντας τους Ρώσους, με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων, τρίζει:
  - Δόξα στην εποχή της Βρετανίας! Δόξα!
  Η Μόνικα, επίσης τρίζοντας, στέλνει δώρα θανάτου, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα τρίξιμο:
  - Κυβερνήστε Βρετανία, ατελείωτες θάλασσες, δεν θα γίνουμε ποτέ σκλάβοι!
  Η Malanya εκτόξευσε επίσης το κανόνι του Πάνθηρα με τη σειρά του, τρύπησε τα Τριάντα τέσσερα και κελαηδούσε:
  - Για τον βασιλικό κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια είναι ευχαριστημένα. Και έτσι περίφημα κέρδισαν τον Κόκκινο Στρατό.
  Ήδη οι Ναζί στο νότο, με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, κατέλαβαν την Πένζα. Μαζί με τους Ιάπωνες πέρασαν τον Ισθμό της Βαϊκάλης και πολεμούν στην Καμτσάτκα.
  Εκεί πολεμούν και οι καλλονές στο τανκ Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana. Τέσσερα κορίτσια χτυπούν τον εχθρό από τη δολοφονική τους μηχανή. Το "Tiger"-2 φτύνει δώρα θανάτου και καταστρέφει τις σοβιετικές μονάδες.
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, βρυχάται:
  - Για το Τρίτο Ράιχ! Και κλείνει το μάτι.
  Η Adala πυροβολεί επίσης, πιέζοντας την κόκκινη θηλή της και τρίζει:
  - Για τις άριες σημαίες!
  Τα κορίτσια ενεργούν με κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Και τώρα τα γερμανικά στρατεύματα εισέρχονται στο Τουρκμενιστάν. Και τον Νοέμβριο του 1943 καταλαμβάνουν την πρωτεύουσα Ασγκαμπάτ.
  Η επίθεση είναι σε εξέλιξη, με τη χρήση της τεχνολογίας. Ισχυροί "Sturmtigers" πετούν βόμβες αεριωθουμένων που ζυγίζουν τριακόσια κιλά. Και καταστρέφουν σπίτια μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα.
  Ακούγεται μια σειρήνα. Ναι, ο στρατός του Χίτλερ δείχνει τα υψηλότερα ακροβατικά στην καταστροφή.
  Η Γερμανίδα Εύα έγραψε στο Twitter:
  - Θα υπάρξει κλήση με έξοδο!
  Η Helga μάχεται στο αεροπλάνο TA-152. Ρίχνει βλήματα αεροσκαφών σε στόχους εδάφους, χτυπώντας τριάντα τέσσερα και keveshki. Και ουρλιάζει στον εαυτό του:
  - Είμαι ένας Άριος πολεμιστής και θα είμαι ένα κορίτσι σούπερ κλάσης!
  Και τώρα ένα άλλο σοβιετικό τανκ χτυπήθηκε ακριβώς στο στόχο με αυτό. Το κορίτσι πρέπει να πούμε ότι τσακώνεται και μόνο τα αυγά της είναι πιο δροσερά.
  Η Γερτρούδη στέλνει επίσης μια θανατηφόρα εκκένωση, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, από τον δολοφόνο θύελλα της χτυπά τον εχθρό και τσιρίζει:
  - Δόξα στις ιδέες του Άριου κομμουνισμού!
  Πολεμώντας πολεμιστές εδώ και πώς τακτοποιούν τα πάντα.
  Τον Δεκέμβριο του 1943, οι Γερμανοί κατέλαβαν σχεδόν πλήρως τη Μόσχα και εισήλθαν στο έδαφος των περιοχών Γκόρκα και Καζάν με στρατεύματα. Στις μάχες συμμετείχαν και αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-10. Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο ήταν υπέροχο και κυκλοφόρησε σε δύο εκδόσεις ταυτόχρονα. Το πρώτο ζυγίζει δέκα τόνους με μετωπική θωράκιση πάχους 60 mm, πλευρική θωράκιση 30 mm και κινητήρα τετρακοσίων ίππων. Χαμηλό ύψος μηχανής 1,3 μέτρα και μόνο δύο μέλη πληρώματος, με πυροβόλο 75 mm και μήκος κάννης 48 EL, πολύ ευκίνητο. Και βαρύτερα αυτοκινούμενα όπλα-15, βάρος δεκαέξι τόνων, μετωπική θωράκιση 82 χιλιοστών σε μεγάλη κλίση, πλαϊνή θωράκιση 52 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο 75 χιλιοστών και μήκους κάννης 70 EL σαν Πάνθηρας και κινητήρας 550 ιπποδύναμη.
  Τα νέα αυτοκινούμενα όπλα ήταν αρκετά ικανοποιημένα με τις γερμανικές στρατιωτικές επιδόσεις οδήγησης και τα όπλα τους.
  Δύο κορίτσια πάλεψαν στην Ε-15: η Φρίντα και η Κάισα. Έριχναν είκοσι βολές το λεπτό από ένα κανόνι. Τόσο όμορφα κορίτσια με μπικίνι.
  Η Φρίντα πυροβόλησε κατά του τανκ IS-1, τρύπησε την μετωπική του θωράκιση και φώναξε:
  - Για άριες ιδέες!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πάτησε τα κουμπιά ενός από τα πρώτα joystick στον στρατό του Τρίτου Ράιχ.
  Lupanula και Caissa με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, χτυπώντας τον εχθρό με κολοσσιαία ακρίβεια. Κι εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στην Αρία αδελφότητα!
  Πολεμώντας ένα τέτοιο κορίτσι. Με μεγάλη ορμή και φιλοδοξία.
  Και οι πολεμιστές θερίζουν τη σοδειά, με τη δραστηριότητα των τσακαλιών.
  Αλλά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να βασανίζουν τα αιχμάλωτα κορίτσια, αυτό είναι το πιο επιθετικό και αγαπημένο τους χόμπι.
  Η Φρίντα παρατήρησε με ένα χαμόγελο των δοντιών της:
  - Αρκετά για να ζεις σύμφωνα με τους νόμους,
  Δόθηκε από τον Αδάμ και την Εύα...
  Nag, θα οδηγήσουμε ιστορίες,
  Αριστερά, αριστερά, αριστερά!
  Ο Caissa επιβεβαίωσε επιθετικά:
  - Αριστερά, αριστερά, αριστερά!
  Και πίεσε επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά του joystick και χτύπησε εύστοχα τον εχθρό.
  Ο Φριτς πολέμησε... Η Αλμπίνα και η Άλβινα έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε ένα από τα πεντακόσια αεροσκάφη που κατέρριψαν. Τέτοια μαχητικά κορίτσια αποδείχτηκαν. Και προχώρησαν πολύ στην ιδέα της μαχητικότητας.
  Η Αλμπίνα, καταρρίπτοντας ένα ρωσικό αεροπλάνο, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, είπε:
  - Για την αγία Πρωσία!
  Η Alvina, γκρεμίζοντας το ρωσικό αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γάβγισε:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Μοναδικά μαχόμενα κορίτσια εδώ και νοκ άουτ τους εχθρούς πολύ δαγκωτικά.
  Ήδη μπήκε η νέα χρονιά... Η Μόσχα κρατιέται ακόμα στο ρινγκ του αποκλεισμού.
  Μια μικρή παύση μέχρι τον Μάρτιο του 1944.
  Και την άνοιξη θερμάνθηκε λίγο και οι εχθροπραξίες ξανάρχισαν με ανανεωμένο σθένος.
  Το Lev-2 συμμετείχε επίσης στις μάχες, αυτό είναι το πρώτο σειριακό τανκ στο οποίο οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τη θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων μαζί και μπροστά από το τανκ - σε ένα μπλοκ. Και ο πύργος μεταφέρθηκε πίσω. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πιο άνετο αυτοκίνητο, με χαμηλή σιλουέτα και στενό πυργίσκο. Το Lion-2 έχασε σημαντικό βάρος και πρόσθεσε προστασία στο μέτωπο λόγω της μεγαλύτερης κλίσης της θωράκισης. Αυτό το άρμα έχει γίνει ελαφρύτερο σε βάρος από το Tiger-2, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο ευκίνητο με ισχυρά όπλα.
  Σε πλήρη εξέλιξη στο Τρίτο Ράιχ, πραγματοποιήθηκε ο σχεδιασμός της νέας κύριας δεξαμενής Ε-50. Το αυτοκίνητο πέρασε από μια σειρά αλλαγών: την εγκατάσταση ενός στενού και μικρότερου πυργίσκου. Αλλαγή του πλαισίου σε ένα ελαφρύτερο και πιο εύκολο στην κατασκευή και επισκευή, καθώς και με καλύτερη ικανότητα cross-country. Η θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων μαζί και απέναντι, και το κιβώτιο ταχυτήτων στον κινητήρα. Το ύψος της δεξαμενής μειώθηκε σε λιγότερο από δύο μέτρα. Και αυτό το μηχάνημα ζύγιζε μόνο σαράντα πέντε τόνους με το πάχος της πανοπλίας Tiger-2. Ταυτόχρονα, είχε ισχυρότερο κινητήρα έως 1200 ίππους και ισχυρότερα όπλα - ένα πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 100 EL και αυξημένη καταστροφική ισχύ και ακρίβεια.
  Αυτό το τανκ, που ονομαζόταν "Πάνθηρας" -3, έπρεπε να βγει σε σειρά. Και το όπλο του ήταν εξοπλισμένο με υδραυλικό σταθεροποιητή. Μια τέτοια δεξαμενή έπρεπε να γίνει η κύρια μεσαία δεξαμενή. Και η ανάπτυξη του E-75 ήταν επίσης σε εξέλιξη. Αυτό το μηχάνημα προστατεύτηκε ακόμη καλύτερα: μετωπιαία θωράκιση 250 mm και πλευρική θωράκιση 170 mm, με ακόμη πιο ισχυρό και διατρητικό όπλο 105 mm και διαμέτρημα 100 EL. Σχεδιάστηκε να διατηρηθεί το βάρος εντός εβδομήντα τόνων και να τοποθετηθεί ένας κινητήρας 1500 ίππων για να διατηρηθεί η κινητικότητα. Αυτό το τανκ επρόκειτο να γίνει το κύριο βαρύ τανκ στο Τρίτο Ράιχ. Και ήταν προγραμματισμένο να το ονομάσουμε: "Τίγρης" -3. Πρόκειται για τανκς νέας γενιάς και ήδη για μελλοντικούς πολέμους με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Στη Σιβηρία, πραγματικές μάχες εκτυλίχθηκαν μόνο το καλοκαίρι του 1944, όταν εκτυλίχθηκαν οι τελευταίες μάχες με τη Ρωσία.
  Γερμανικά μαχητικά τζετ πολέμησαν επίσης στον ουρανό. Το HE-162 είναι ελαφρύτερο, πιο εύκολο στην κατασκευή και ελιγμό και πέρασε με επιτυχία το βάπτισμα του πυρός.
  Το ME-1010 εμφανίστηκε επίσης με φτερά που άλλαζαν το σκούπισμα. Το μειονέκτημά του όμως ήταν οι υψηλές απαιτήσεις για τα προσόντα των πιλότων. Και αντί για αυτό, προτιμήθηκε το TA-183 στη σειρά.
  Μεγάλες ελπίδες είχαν εναποθέσει το πιο εξελιγμένο ME-262 X, το οποίο διακρινόταν για την υψηλή ταχύτητά του πάνω από 1100 χιλιόμετρα, τα πέντε αεροβόλα και την καλύτερη ευελιξία με σαρωμένα φτερά.
  Τον Ιούλιο, τα δύο πρώτα αεροσκάφη αυτής της τροποποίησης παρελήφθησαν από την Albina και την Alvina ...
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι Γερμανοί είχαν ήδη περικυκλώσει το Τσελιάμπινσκ και το Σβερντλόφσκ. Εκατοντάδες χιλιάδες σοβιετικά στρατεύματα παραδόθηκαν.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε κατά των ρωσικών τανκς από αέρος, τρύπησε τις στέγες τους και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στα άρια όνειρα!
  Η Alvina, γκρεμίζοντας τους πιλότους της ΕΣΣΔ και στέλνοντάς τους στον άλλο κόσμο, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, ψέλλισε:
  - Για τη Μεγάλη Πρωσία!
  Αυτό το κορίτσι μάχεται τόσο πολύ, και τα τανκς επίσης καταρρίπτουν ενεργά.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμα του τανκ της είναι στην κορυφή. Ήδη βομβαρδίζουν τα περίχωρα του Σβερντλόφσκ.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Ο κομμουνισμός μπορεί να οικοδομηθεί;
  Η Σάρλοτ πάτησε το πεντάλ με τη γυμνή της φτέρνα, συντρίβοντας τους Ρώσους και πρόσθεσε:
  - Είναι δυνατό και απαραίτητο!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τους αντιπάλους με μεγάλη ακρίβεια και σουτάροντας με γυμνά πόδια, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας τον εχθρό και σκίζοντας τα σοβιετικά όπλα, φώναξε:
  - Για τη μάνα μας!
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν όλα τα κοχύλια ... Και ενώ γεμίστηκαν με ένα κιτ μάχης, άρχισαν να μιλάνε.
  Η Γκέρντα παρατήρησε θυμωμένη:
  - Όλες οι αυτοκρατορίες αργά ή γρήγορα έπεσαν σε αποσύνθεση. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα συμβεί στους δικούς μας!
  Η Charlotte δεν συμφωνούσε απόλυτα με αυτό:
  - Και πού είναι η εγγύηση ότι μετά τον Χίτλερ δεν θα ξεκινήσει ο αγώνας για την εξουσία και το Τρίτο Ράιχ δεν θα καταρρεύσει;
  Η Χριστίνα παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Το κυριότερο είναι η ιδεολογία... Μας κάνει δυνατούς!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε, πατώντας το γυμνό της πόδι:
  - Και ενωμένοι!
  Η Σάρλοτ ορθολογικά παρατήρησε:
  - Αλλά παρόλα αυτά, ο ένας θα πολεμήσει για την εξουσία, και μετά ο άλλος, και μετά από αυτόν ο τρίτος. Όπως και στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όταν πρώτα σκοτώθηκε ο Ιούλιος Καίσαρας και στη συνέχεια η δυναστεία των Αυγουστών διακόπηκε. Και στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήρθε μια εποχή κολοσσιαίων διαφωνιών και διασπάσεων.
  Η Gerda συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, οι αυτοκράτορες άρχισαν να αλλάζουν σαν γάντια και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία πήγε να καταρρεύσει. Δεν ήταν δυνατό να δημιουργηθεί κάτι παγκόσμιο!
  Η Χριστίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Χρειαζόμαστε ένα σύστημα εναλλαγής ισχύος! Ένα τέτοιο σύστημα που θα μας εξασφάλιζε σταθερή ανάπτυξη και απουσία επικίνδυνου αγώνα για την εξουσία!
  Η Σάρλοτ ανασήκωσε τους ώμους της και παρατήρησε:
  - Μόνο η Καθολική Εκκλησία μπόρεσε να διατηρήσει ένα περισσότερο ή λιγότερο σταθερό σύστημα εξουσίας χωρίς διασπάσεις και αποσυνθέσεις, και κανένας αντίπαπας δεν μπορούσε να το αποτρέψει.
  Η Μάγδα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Αλλά είναι αλήθεια! Οι Καθολικοί έχουν αποφύγει ένα σχίσμα για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια... Αν και μερικές φορές γίνονταν πραξικοπήματα, και πάπες σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν. Μιλάει για κάτι σταθερό και διαρκές στο σύστημα του Βατικανού.
  Η Γκέρντα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Ας ελπίσουμε ότι η ιδιοφυΐα του Φύρερ θα μας πει την έξοδο και δεν θα διχάσουμε τον δικαστή της Αρχαίας Ρώμης!
  Μετά την πτώση του Σβερντλόφσκ και του Τσελιάμπινσκ, ο Στάλιν σταμάτησε την απελπιστική αντίσταση.
  Και στις 2 Σεπτεμβρίου 1944, υπέγραψε συμφωνία άνευ όρων παράδοσης. Η ΕΣΣΔ συμφώνησε στην κατάληψη περιοχών που δεν είχαν ακόμη καταληφθεί και στην παραίτηση από την κυριαρχία.
  Η Γερμανία και οι δορυφόροι της έλαβαν μια τεράστια περιοχή υπό έλεγχο.
  Αλλά υπήρχε ακόμα ένα πρόβλημα με τη Βρετανία.
  Οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στην Αφρική. Την ίδια ώρα, αεριωθούμενα αεροσκάφη και πύραυλοι της FAA έπληξαν τη μητρόπολη.
  Η Βρετανία δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τις αποικίες. Και έχασε γρήγορα τον έλεγχο της Αφρικής.
  Ο Τσόρτσιλ πέθανε τον Ιούλιο του 1945. Και η νέα ηγεσία της Βρετανίας ζήτησε ειρήνη με οποιουσδήποτε όρους.
  Ο Χίτλερ απαίτησε την παράδοση. Η Βρετανία αρνήθηκε. Και τα γερμανικά στρατεύματα, χωρίς δισταγμό, αποβίβασαν στρατεύματα.
  Και τον Αύγουστο η Αγγλία καταλήφθηκε. Και μετά η Ιρλανδία.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήθελαν να πολεμήσουν χωρίς τους Βρετανούς. Και δεν μπορούσαν να φτιάξουν ατομική βόμβα.
  Ο Χίτλερ θα ήθελε να πολεμήσει, αλλά είναι δύσκολο να βγάλεις τις Ηνωμένες Πολιτείες από την άλλη πλευρά του ωκεανού. Με λίγα λόγια, αποφάσισαν να κάνουν ειρήνη. Όμως η Αμερική έπρεπε να αποτίσει φόρο τιμής στο Τρίτο Ράιχ.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί έλαβαν το δικαίωμα σε βάσεις στη Λατινική Αμερική και πήραν τον Ισθμό του Παναμά για τους εαυτούς τους. Και βγήκε υπέροχο.
  Ο Χίτλερ πήρε όλα όσα ήθελε... Αλλά δεν μπορούσε να καθίσει ήσυχος. Συγκεκριμένα, η Ιαπωνία άρπαξε πάρα πολλά για τον εαυτό της.
  Χωρίς να περιμένει τον σαμουράι να δημιουργήσει μια ατομική βόμβα, ο Φύρερ επιτέθηκε στους σαμουράι στις 20 Απριλίου 1953.
  Δεν ήταν πλέον δυνατό να καθυστερήσει. Ο πόλεμος συνεχίστηκε με την τεράστια τεχνολογική υπεροχή του Τρίτου Ράιχ. Υπάρχουν όμως πολλοί Ιάπωνες και έχουν αποικιακές διαιρέσεις. Επιπλέον, η Ιαπωνία αναπτύσσεται επίσης γρήγορα και μπορεί να ξεπεράσει την οπισθοδρόμηση.
  Οι Γερμανοί έριξαν στη μάχη ιπτάμενους δίσκους και πυραμιδικές δεξαμενές. Και είχαν πιο εξελιγμένα πολυβόλα και υπόγεια αυτοκινούμενα όπλα. Και πολλά άλλα πράγματα.
  Η Ιαπωνία πάλεψε σκληρά, αλλά σταδιακά έπαιξε. Οι Γερμανοί αιχμαλώτισαν ακόμη και τον αυτοκράτορα.
  Αυτός ο άγριος πόλεμος διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια. Και τελείωσε με τον πυρηνικό βομβαρδισμό του Τόκιο και την κατάληψη της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Ο Χίτλερ έχει ήδη καταλάβει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν. Και οι ΗΠΑ διαθέτουν πυρηνικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους παράδοσης.
  Και στο Τρίτο Ράιχ, οι εργασίες ήταν σε εξέλιξη για τη δημιουργία αντιπυρηνικών όπλων.
  Και τώρα ήταν επιτέλους έτοιμο.
  Και στις 20 Απριλίου 1959 ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Τρίτου Ράιχ. Ο τελευταίος πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία.
  Και οι ΗΠΑ έχασαν με ένα wicket...
  Στις 8 Μαρτίου 1960, η φρουρά της Νέας Υόρκης παραδόθηκε. Και την επόμενη μέρα, Ουάσιγκτον.
  Η Αμερική έχανε σαφώς τον πόλεμο. Το τελευταίο αμερικανικό τανκ από τη βαριά σειρά εμφανίστηκε στις μάχες. Οπλισμένο με πυροβόλο μήκους 155 mm και μετωπική θωράκιση 310 mm, με σταθερό πυργίσκο, έγινε ένα είδος αυτοκινούμενου όπλου βάρους εκατόν είκοσι πέντε τόνων.
  Οι Αμερικανοί κατάφεραν τελικά να παραδώσουν το αυτοκίνητο, που κρατούσε στο μέτωπο τις οβίδες των γερμανικών κανονιών και μπορούσε να διαπεράσει οποιοδήποτε τανκ των Ναζί. Αλλά παρακάμπτεται από τα πλάγια. Και χτυπούσαν. Και άλλο ένα τέτοιο αυτοκίνητο βομβαρδίστηκε από αέρος.
  Ο Αϊζενχάουερ πέθανε στις 20 Μαρτίου 1960. Και στις 22 Μαρτίου, ο διάδοχός του Κένεντι συνθηκολόγησε με το Τρίτο Ράιχ.
  Και έτσι τελείωσε η ιστορία των πολέμων. Και το Τρίτο Ράιχ κατέλαβε ολόκληρο τον κόσμο. Και μια νέα ζωή ξεκίνησε.
  
  . Ο ROMMEL-FUHRER ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΜΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Μετά τη δολοφονία του Χίτλερ στο Τρίτο Ράιχ, οι φιλοδυτικές δυνάμεις ήρθαν στην εξουσία. Και τώρα όλα έχουν αλλάξει, και τώρα οι Γερμανοί προχωρούν και κερδίζουν νίκη μετά τη νίκη. Όμορφα κορίτσια τσακώνονται.
  ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Στις 20 Απριλίου 1944, έγινε μια επιτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Αδόλφου Χίτλερ.
  Ο Φύρερ σκοτώθηκε και η ακολουθία του πυροβολήθηκε επί τόπου. Ο Σπέρ έγινε ο νέος Καγκελάριος και ο Ρόμελ έγινε ο Φύρερ και ο Ανώτατος Διοικητής. Την 1η Μαΐου 1944, οι Σύμμαχοι σταμάτησαν κάθε εχθροπραξία και βομβαρδισμό, κηρύσσοντας εκεχειρία.
  Ο Στάλιν, φυσικά, ήταν εξοργισμένος. Όμως ο Ρόμελ κατάργησε τους αντισημιτικούς νόμους και υποστήριξε την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ενάντια στον μπολσεβικισμό. Και οι δυτικές χώρες το έχουν εγκρίνει. Εν τω μεταξύ, οι Ναζί μετέφεραν δυνάμεις από την Ευρώπη προς τα ανατολικά.
  Και το Τρίτο Ράιχ έχει ακόμη τριακόσιες είκοσι τέσσερις μεραρχίες. Αυτές είναι μεγάλες δυνάμεις. Και περισσότερο από το ήμισυ της αεροπορίας ήταν δεσμευμένο από το δυτικό μέτωπο. Και μετά πετιούνται από πάνω.
  Μόνο στη βόρεια Γαλλία υπήρχαν πενήντα οκτώ μεραρχίες. Από αυτά, δέκα τανκ και πέντε SS. Αυτό είναι περίπου συγκρίσιμο με τις δυνάμεις που θα συγκεντρώνονταν στη Λευκορωσία ενάντια στις σοβιετικές δυνάμεις στην επιχείρηση Bagration.
  Και σε τανκς και αεροπορία ακόμα περισσότερο. Έως και εκατόν πενήντα μεραρχίες βρίσκονταν στη δύση ή στην Ευρώπη.
  Έτσι, η ισορροπία δυνάμεων έχει αλλάξει σημαντικά. Οι Γερμανοί έχουν ήδη δημιουργήσει μαζική παραγωγή των "Panthers" και του ισχυρότερου "Tiger" -2. Πήραν αεριωθούμενα αεροσκάφη και πυραύλους FAA, δισκοπλάνα είναι καθ' οδόν και τη σειρά E.
  Οι Γερμανοί στρατολογούν όλο και περισσότερο ξένες μεραρχίες. Είχαν επίσης ένα τυφέκιο MP-44 στη σειρά, το καλύτερο εκείνη την εποχή στον κόσμο, το οποίο από πολλές απόψεις έγινε το πρωτότυπο του Καλάσνικοφ.
  Άρα οι Γερμανοί είχαν σοβαρές δυνάμεις. Και είχαν τον Ρόμελ. Ένας πολύ ταλαντούχος στρατηγός. Η οποία έκανε μια σειρά από τροποποιήσεις στη διοίκηση της Βέρμαχτ που αύξησαν την αποτελεσματικότητά της. Και δίνοντας πολύ περισσότερη εξουσία στους διοικητές των ομάδων του στρατού.
  Ο Ρόμελ διέλυσε επίσης μέρος των στρατευμάτων των SS, αναπληρώνοντας τους αξιωματικούς στα συνήθη μέρη της Βέρμαχτ. Αυτό αύξησε τη μαχητική ικανότητα του στρατού στο σύνολό του.
  Αυξήθηκαν επίσης τα δικαιώματα των τοπικών διοικητών.
  Επίσης, οι Σλάβοι αναγνωρίστηκαν επίσημα ως Άριοι και το Central Rada λειτουργούσε στη Λευκορωσία. Έγιναν και άλλες μεταρρυθμίσεις.
  Όμως όλο αυτό πήρε χρόνο.
  Και ο Κόκκινος Στρατός προετοιμαζόταν για μια επίθεση στη Λευκορωσία. Και εκεί θα ήταν δύσκολο να αποκρούσει ένα χτύπημα.
  Τότε ο Ρόμελ αποφάσισε - η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Και τα ίδια τα στρατεύματά του στον νότιο τομέα του μετώπου χτύπησαν. Από τη Μολδαβία και τη Δυτική Ουκρανία σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις.
  Ο βασικός υπολογισμός ήταν αιφνιδιασμένος. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω εκστρατείας παραπληροφόρησης. Επίσης γιατί ο Στάλιν ήταν σίγουρος ότι οι Γερμανοί δεν θα επιτεθούν. Αν και το Τρίτο Ράιχ είχε πολλά τανκς και μάλιστα κέρδισε πλεονέκτημα έναντι της ΕΣΣΔ σε αυτά. Ναι, και η μηχανή-θηρίο "Πάνθηρας". Είναι σχεδόν αδύνατο να της αντισταθείς.
  Παρουσία των Γερμανών είχαν και οι "Τίγρεις", που σαν άρματα μάχης ήταν δυνατά και ανθεκτικά. Στις μάχες συμμετείχε και το πρώτο τζετ ME-262
  Πράγμα που τρόμαξε κυριολεκτικά τους Σοβιετικούς πιλότους - αυτά τα μηχανήματα είναι δύσκολο να καταρριφθούν.
  Είχε αποτέλεσμα και η υπεροχή των Γερμανών στα τανκς. Στην επίθεση συμμετείχαν οι Tigers -2 και οι Ferdinands που επέστρεψαν από την Ιταλία. Οι Γερμανοί κατάφεραν επίσης να ολοκληρώσουν ένα ζευγάρι "Ποντίκια" στέλνοντάς τους σε δοκιμασία μάχης.
  Αυτό το τανκ έδειξε την επιβίωσή του σε μια σημαντική ανακάλυψη, αλλά κακή οδηγική απόδοση.
  Αλλά το "Ποντίκι" δεν μπορεί να τρυπηθεί από καμία γωνία. Και αυτό είναι ένα σοβαρό τανκ.
  Και η χαμηλή του ταχύτητα το κάνει καλό άρμα υποστήριξης πεζικού.
  Ωστόσο, ο Rommel έδωσε εντολή να σχεδιαστεί το E-100 με την ιδέα μιας πιο στενής διάταξης. Στο οποίο ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονται μαζί και απέναντι, όπως σε άλλα άρματα μάχης και αυτοκινούμενα όπλα της σειράς E.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποκτήσουν πλεονέκτημα στα γήπεδα της Ουκρανίας λόγω τακτικού αιφνιδιασμού.
  Και ως αποτέλεσμα, σχηματίστηκαν αρκετοί λέβητες. Ο Κόκκινος Στρατός, ωστόσο, πολέμησε πολύ θαρραλέα. Τα στρατεύματα είχαν εμπειρία μάχης και δεν μπορείς να τους κάνεις απλώς μια επίδειξη. Και οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού δεν ήθελαν να παραδοθούν. Και οι οικογένειές τους θα ξεφύγουν πραγματικά από αυτό.
  Οι μάχες έδειξαν ότι τα γερμανικά τανκς, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, είναι πολύ καλά. Το TA-152 έδειξε επίσης καλά. Ο Ρόμελ διέταξε μάλιστα αυτό το αεροσκάφος να κατασκευαστεί αντί του Focke-Wulf και να κατασκευαστεί αντί για πυραύλους FAA. Οι πύραυλοι εξακολουθούν να μην μπορούν να φτάσουν στη Μόσχα, και κατά των χερσαίων δυνάμεων είναι πολύ ακριβοί και αναποτελεσματικοί. Να σημειωθεί ότι το τζετ ME-262 δεν είναι πολύ καλό και συχνά πέφτει. Επιπλέον, απαιτεί επίσης επανεκπαίδευση πιλότων και μεγαλύτερο διάδρομο προσγείωσης. Ναι, και η δημιουργία νέων υποδομών.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Από αυτή την άποψη, το νέο μαχητικό με έλικα TA-152 φαινόταν πολύ πιο αποτελεσματικό αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά την ταχύτητα, ξεπέρασε όλα τα σοβιετικά αεροσκάφη, και σε οπλισμό, όχι κατώτερο από το Focke-Wulf, και ταυτόχρονα είχε πολύ καλύτερη ευελιξία.
  Επιπλέον, το TA-162 θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αεροσκάφος επίθεσης λόγω της ισχυρής θωράκισης και των όπλων του. Και ως βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής.
  Αυτό το αεροσκάφος είναι η κορυφή της ανάπτυξης της οικογένειας Focke-Wulf και η κινητήρια δύναμη του πολέμου.
  Και το ME-262 είναι επίσης πολύ ακριβό. Τα βομβαρδιστικά τζετ Arado έμοιαζαν πιο υποσχόμενα. Λόγω της τεράστιας ταχύτητας και του ύψους πτήσης, είναι δύσκολο να τα χτυπήσεις από αντιαεροπορικά όπλα και τα σοβιετικά μαχητικά δεν θα μπορούσαν να τα προλάβουν καθόλου.
  Άρα άξιζε την επένδυση.
  Οι Γερμανοί είχαν γενικά καλές προοπτικές στον εξοπλισμό. Και η ΕΣΣΔ αντιμετώπισε έλλειψη αλουμινίου μετά τη διακοπή των προμηθειών στο πλαίσιο του Lend-Lease. Ναι, και τα στοιχεία χαλκού και κραμάτων επίσης.
  Ναι, δεν είναι εύκολο να πολεμήσεις χωρίς συμμάχους.
  Ο Στάλιν ανέβαλε την επιχείρηση Bagration και προσπάθησε να απελευθερώσει τους λέβητες, απαγορεύοντας την απόσυρση.
  Αλλά αυτό το έκανε μόνο χειρότερο. Τα στρατεύματα εξάντλησαν γρήγορα τα πυρομαχικά τους και έπεσαν στην καταστροφή.
  Και η μεταφορά στρατευμάτων συνδέθηκε με τους βομβαρδισμούς. Οι Γερμανοί είχαν ήδη αποκτήσει αεροπορική υπεροχή.
  Και δεν επρόκειτο να το παρατήσουν. Στην παραγωγή αεροσκαφών, ξεπέρασαν την ΕΣΣΔ, και διέπρεψαν στην ποιότητα των μηχανών και στην κατηγορία των πιλότων.
  Το χειρότερο πράγμα για τον Κόκκινο Στρατό ήταν ότι στον ουρανό η κατάσταση μπορούσε μόνο να χειροτερέψει. Το Yak-3, πιο προηγμένο από το Yak-9 λόγω της έλλειψης duralumin, δεν μπορούσε να παραχθεί σε μεγάλες σειρές. Και το LA-7, επίσης, για διάφορους λόγους, δεν θα μπορούσε να είναι πολύ τεράστιο.
  Έπρεπε λοιπόν να βασιστώ στο Yak-9, το οποίο φυσικά είναι πιο απλό στην παραγωγή, αλλά αδύναμο σε οπλισμό και ταχύτητα, χειρότερο από τα γερμανικά οχήματα και σε κάθετο ελιγμό.
  Το IS-2, παρά τον ισχυρό οπλισμό του, ενέδωσε και εναντίον του Πάνθηρα. Κάπως καλύτερο ήταν το T-34-85. Αν και είχε τα μειονεκτήματά του.
  Σε κάθε περίπτωση, οι Γερμανοί μπόρεσαν να πάρουν την πρωτοβουλία .... Ο Ρόμελ ήταν σπουδαίος διοικητής και ξεπέρασε τακτικά τον Στάλιν. Τα σοβιετικά στρατεύματα έπεφταν πότε πότε στο περιβάλλον.
  Και η Βέρμαχτ αύξανε μόνο το πλεονέκτημά της με κάθε μήνα μάχης.
  Ναι, και οι έλικες επίθεσης MP-44 έδειξαν την αποτελεσματικότητά τους και όλο και περισσότεροι ήρθαν μπροστά.
  Μέχρι στιγμής, η ΕΣΣΔ δεν είχε συγκρίσιμα φορητά όπλα. Και φυσικά και αυτό είναι κακό.
  Το καλοκαίρι πέρασε με το πλεονέκτημα της Βέρμαχτ... Ο Ζούκοφ μάλιστα προσφέρθηκε να πάει στην άμυνα. Αλλά ο Στάλιν ήταν αντίθετος και απαίτησε μια συνεχή επίθεση και απαγόρευσε την αποχώρηση των στρατευμάτων. Όλα αυτά οδήγησαν σε συνεχή αύξηση των απωλειών και στο θάνατο των καλύτερων μεραρχιών και μονάδων.
  Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, νέα γερμανικά αυτοκινούμενα όπλα Ε-10 συμμετείχαν στις μάχες. Είναι μικρά - το ύψος είναι μόνο 1,4 μέτρα, αλλά ταυτόχρονα, ελαφριά, ευκίνητα έως και εβδομήντα χιλιόμετρα την ώρα, η ταχύτητα έχει δείξει την αποτελεσματικότητά τους.
  Adala, Agata, Amina - τρία κορίτσια πολέμησαν σε ένα από τα πρώτα τέτοια αυτοκινούμενα όπλα.
  Το πλήρωμά τους των τριών Α έπρεπε να δείξει ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν κάτι όταν βρίζουν. Και αν παλέψουν, δείχνουν την ίδια την τελειότητα.
  Μαλώνουν με το ίδιο μπικίνι και ξυπόλητοι. Το οποίο είναι πολύ σοβαρό.
  Το αυτοκινούμενο όπλο τους είναι αρκετά φαρδύ, γεγονός που καθιστά εύκολη την περιστροφή,
  Ζυγίζει πραγματικά δεκαπέντε τόνους. Αλλά η μετωπική θωράκιση των 80 χιλιοστών σε μεγάλη κλίση παρέχει καλή προστασία. Αν και, φυσικά, οι οδηγικές επιδόσεις είναι κάπως χαμηλότερες.
  Ο Rommel ευνόησε μια σχεδίαση με παχύτερη μπροστινή θωράκιση για τη βελτίωση της ικανότητας επιβίωσης του οχήματος. Και η πλαϊνή θωράκιση είναι παχύτερη στα 52 χλστ., γεγονός που παρέχει προστασία από αντιαρματικά τουφέκια. Αρχικά, τα αυτοκινούμενα πυροβόλα έπρεπε να έχουν και δέκα τόνους και εξήντα χιλιοστά μετωπική θωράκιση και τριάντα πλευρική θωράκιση.
  Αλλά τότε η κοινή λογική έδειξε ότι η απόδοση οδήγησης των αυτοκινούμενων όπλων είναι ήδη καλή και είναι καλύτερο να την προστατεύσουμε.
  Το πυροβόλο είναι ίδιο με το T-4, 75 mm 48 EL. Είναι ικανό να διεισδύσει στα T-34-85 και IS-2, αν και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από ένα χιλιόμετρο.
  Οι τακτικές λοιπόν υπαγορεύουν - να ενεργούμε πιο προσεκτικά. Και πλησιάστε.
  Η Adala πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η οβίδα χτύπησε το κύτος του T-34-85 και το σοβιετικό όχημα πήρε φωτιά. Και άρχισε να σκίζει το κιτ μάχης.
  Η Αγκάθα παρατήρησε:
  - Καθόλου άσχημα, ακόμα το καρφώσαμε!
  Η Αμίνα γέλασε. Η σοβιετική οβίδα πέρασε και δεν έκανε κακό.
  Ωστόσο, το μέτωπο είναι πολύ κεκλιμένο, και θα πρέπει να οδηγήσει το βλήμα σε ένα ρικόσο.
  Η Adala πυροβολεί ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγουδά:
  Είμαστε τεράστια αρπακτικά
  Και απαράμιλλη στη μάχη!
  Εδώ πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της Αγκάθα.
  Μετά ψέλλισε:
  - Για μεγάλα επιτεύγματα.
  Αλλά τι είναι υπέροχο με αυτά; Αλλά τα κορίτσια είναι ξεκάθαρα σε ρολό. Και δεν μπορείς να τα πάρεις τόσο εύκολα με γυμνά χέρια.
  Εδώ η Αγκάθα πυροβόλησε ξανά χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Και χτυπήστε τον εχθρό. Και έκανε ένα ακριβές χτύπημα σε ένα σοβιετικό τανκ.
  Το Ε-10 αποδείχθηκε, φυσικά, ένα εξαιρετικό αυτοκινούμενο όπλο, και αυτό είναι ένα άλλο πρόβλημα για τον Κόκκινο Στρατό.
  Είναι αλήθεια ότι η ανάπτυξη του SU-100 βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΕΣΣΔ. Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο είναι ένα πολύ καλό όπλο. Ειδικά το όπλο της που διαπερνά την πανοπλία και σχετικά γρήγορα. Αλλά θέλει ακόμα χρόνο.
  Οι Γερμανοί έχουν τα δικά τους προβλήματα.
  Έρχεται το φθινόπωρο και οι οδηγικές επιδόσεις των "Panther" και "Tiger" -2 σε συνθήκες έντονων βροχοπτώσεων υποχωρούν. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί ήταν ήδη σε θέση να φτάσουν στον Δνείπερο και να περιχαρακωθούν.
  Μέχρι στιγμής, η ΕΣΣΔ στη δεξιά όχθη της Ουκρανίας κατείχε μόνο το Κίεβο και την Οδησσό.
  Ναι, η κατάσταση είναι ανησυχητική.
  Είναι ήδη Οκτώβριος και βρέχει. Οι Γερμανοί αναγκάζονται να περάσουν στην άμυνα.
  Και η Ρεντ μετά από σερί ήττες χρειάζεται ρεπό για να αναπληρώσει τις τάξεις της.
  Ναι, η κατάσταση είναι πολύ καλή.
  Το τέλος του φθινοπώρου πέρασε λίγο πολύ ήρεμα. Μόνο οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη στον αέρα. Ο Χάφμαν έγινε το νέο μεγάλο αστέρι με πάνω από τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν.
  Ναι, και άλλοι πιλότοι σηκώθηκαν. Είναι δύσκολο στον αέρα.
  Το XE-162 υποσχέθηκε να είναι ένας νέος και πολύ αποτελεσματικός μαχητής του Τρίτου Ράιχ. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η ευκολία παραγωγής και το χαμηλό κόστος. Είναι αλήθεια ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι πολύ άνετο στην οδήγηση. Και απαιτεί πιλότους υψηλής ειδίκευσης.
  Το τανκ Ε-50 θα πρέπει να αντικαταστήσει τον Πάνθηρα. Αλλά εδώ, φυσικά, είναι απαραίτητο να λυθούν ορισμένα τεχνικά προβλήματα και να εφαρμοστεί ένα θεμελιωδώς νέο σχέδιο διάταξης. Κάτι που θα επέτρεπε να κάνει τη σιλουέτα του αυτοκινήτου πολύ χαμηλότερη. Και σηκώστε όπλα και πανοπλίες χωρίς να αυξήσετε το βάρος, αλλά να ενισχύσετε τον κινητήρα.
  Υπάρχει λοιπόν πολλή δουλειά ακόμα. Υπάρχουν πολλές εξελίξεις στην αεροπορία, συμπεριλαμβανομένων των βομβαρδιστικών χωρίς ουρά. Και φυσικά αυτό είναι σοβαρό.
  Και ναι, υπάρχουν πολλά...
  Και οι δύο πλευρές ετοίμαζαν νέα όπλα. Η πρώτη γραμμή έτρεχε κατά μήκος του Δνείπερου με μικρές σφήνες.
  Η Οδησσός, που σύντομα αποκλείστηκε από τη θάλασσα, έπεσε. Και οι Γερμανοί στη δεξιά όχθη της Ουκρανίας δεν έλεγχαν μόνο το Κίεβο. Στη Λευκορωσία, είχαν προγεφυρώματα πέρα από τον Δνείπερο.
  Το χειμώνα, ο Στάλιν σχεδίασε μια μεγάλη επίθεση. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι οι Γερμανοί έχουν παντού πυκνή άμυνα.
  Αλλά και η ΕΣΣΔ είχε κάτι δικό της. Το καθένα έχει τα δικά του ατού. Αλλά στους ουρανούς κυριαρχεί η Luftwaffe. Και κυριαρχεί κεφαλαιακά. Και το πλεονέκτημά της μεγαλώνει.
  Το TA-152 αποδείχθηκε ένα υπέροχο βιδωτό μηχάνημα. Ναι, ME-109 σε τροποποίηση L, πολύ καλό. Εμφανίστηκε και το Yu-488, ένα υπέροχο αυτοκίνητο.
  Πολύ γρήγορο για στρατηγικό βομβαρδιστικό με έλικα - 700 χιλιόμετρα την ώρα.
  Ικανός να βομβαρδίζει εργοστάσια στα Ουράλια και πέρα από τα Ουράλια. Παρεμπιπτόντως, το TA-400 είναι ένα ακόμα πιο ισχυρό τέρας.
  Ναι, είναι δύσκολο στον ουρανό. Χρειαζόμαστε μια δυνατή κίνηση.
  Και στις 12 Ιανουαρίου 1945 ξεκίνησε μια επίθεση στο κέντρο. Ο Κόκκινος Στρατός έσπευσε στην επίθεση. Όμως οι Γερμανοί είναι έτοιμοι και περιμένουν.
  Ακολούθησαν σκληρές μάχες. Οι Γερμανοί δεν έχουν λιγότερες δυνάμεις και η άμυνα είναι ισχυρή.
  Και στον αέρα, η Luftwaffe έχει ένα πλεονέκτημα. Εν ολίγοις, η επίθεση τέλειωσε.
  Και πάλι οι μάχες είναι σε πλήρη εξέλιξη ....
  Τον Μάρτιο του 1945 οι Γερμανοί προχωρούσαν ήδη. Μια νέα τακτική είναι η επίθεση τη νύχτα χρησιμοποιώντας συσκευές υπερύθρων. Και το τανκ Ε-100. Ελαφρύτερο, ευκίνητο, αλλά καλύτερα προστατευμένο από το Maus.
  Το πώς το τανκ έσπασε το Ε-100 είναι καλό. Η μετωπική θωράκιση είναι 250 mm με κλίσεις και η πλευρική θωράκιση είναι 210 mm με κλίσεις. Ταχύτητα 40 χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο. Το βάρος είναι 130 τόνοι και ο κινητήρας είναι 1500 ίπποι.
  Η σιλουέτα είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή του Ποντίκι. Και το σώμα είναι πολύ χαμηλότερα. Και το σασί είναι ελαφρύτερο.
  Το αυτοκίνητο είναι πολύ ανθεκτικό και με δύο όπλα. Μην αντισταθείτε σε αυτό.
  Και το "Sturmtiger" είναι επίσης ένα τέρας. Αφήστε τους Ναζί να πιέσουν τον Κόκκινο Στρατό.
  Όμως τα κορίτσια παλεύουν απελπισμένα.
  Και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Η Αλένκα, πυροβολώντας από ένα πολυβόλο, έτριξε:
  - Για τη μεγάλη ΕΣΣΔ!
  Η Anyuta, γράφοντας για τους Ναζί, επιβεβαίωσε:
  - Για τον μεγαλύτερο κομμουνισμό!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τον Φριτς, τσίριξε:
  - Για ενα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!
  Και με το γυμνό της τακούνι έριξε μια θανατηφόρα δύναμη, καταστρέφοντας τον εχθρό.
  Η Μαρία, γράφοντας για τους Ναζί, σημείωσε:
  - Γίνε διάσημος, ο κόσμος μας είναι υπέροχος!
  Η Ολυμπιάδα, γαμώντας τον Φριτς, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σαν να κοπανούσαν τον εχθρό.
  Η Ματρυόνα φώναξε, λοξά τη γραμμή:
  - Δεν υπάρχουν προβλήματα για την ΕΣΣΔ!
  Όμως οι Γερμανοί έσπασαν ακόμα την άμυνα. Και άρχισαν να παρακάμπτουν τα σοβιετικά στρατεύματα στην Ουκρανία.
  Ναι, η κατάσταση είναι ανησυχητική. Αετός έπεσε τον Απρίλιο. Και έγινε χαζός και γαλίμμος. Άρα είναι όλα συμπιεσμένα.
  Ο Ρόμελ διέταξε επιδέξια. Τα στρατεύματά του προχωρούσαν με εναλλασσόμενη προετοιμασία πυροβολικού και αεροπορικές επιδρομές.
  Η σειρά E αναπτύχθηκε στο Τρίτο Ράιχ. Αυτό το άρμα E-50 υποτίθεται ότι ήταν το πιο ογκώδες στο Τρίτο Ράιχ. Με το πάχος της θωράκισης του "Τίγρη" -2, ο σχεδιαστής πήρε και τοποθέτησε μαζί τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων. Και έκαναν τον πύργο πιο στενό και μικρότερο. Επίσης, το σασί έχει αλλάξει, έχει γίνει πολύ πιο ελαφρύ σε φορεία και ελατήρια. Το ύψος της δεξαμενής μειώθηκε λόγω του άξονα caddy, ο οποίος αφαιρέθηκε και προηγουμένως συνέδεε το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα. Το E-50 έχει γίνει πιο χαμηλό σε σιλουέτα και το βάρος του έχει μειωθεί.
  Και η πανοπλία αύξησε ακόμη και την κλίση. Ως αποτέλεσμα, η δεξαμενή άρχισε να ζυγίζει λιγότερο από πενήντα τόνους. Και ο κινητήρας, χάρη στο φύσημα, επιτάχυνε στους 1200 ίππους.
  Έτσι το τανκ ήταν εργονομικά καλύτερο από το Panther με εξαιρετική προστασία στο μέτωπο.
  Και το όπλο του ήταν πιο διαπεραστικό και ακριβές. Σε διαμέτρημα 88 mm, και το μήκος της κάννης είναι 100 EL. Ναι, αυτό το αυτοκίνητο είναι υπέροχο. Είναι επιτυχημένη και αγαπημένη από τα στρατεύματα.
  Η ΕΣΣΔ είχε μόνο το IS-3, καλά προστατευμένο από τον πύργο και στο μέτωπο. Από αυτή την άποψη, είναι καλύτερο από το IS-2, αλλά τρεις τόνους βαρύτερο, ειδικά λόγω του πυργίσκου, και χειρότερο στην απόδοση οδήγησης.
  Οι Γερμανοί προχωρούσαν στο νότο. Επιδίωξαν να καταλάβουν το Ντονμπάς και να στερήσουν από την ΕΣΣΔ πόρους.
  Και ήταν πολύ ενοχλητικό. Και εδώ η Τουρκία άρχισε να συγκεντρώνει δυνάμεις. Φυσικά, ήθελε να επωφεληθεί από τα σοβιετικά εδάφη.
  Ο Ρόμελ έδρασε πολύ επιδέξια. Και ο Κόκκινος Στρατός πότε έπεφτε στα λέβητα.
  Ο Στάλιν, από την άλλη, ήταν τρομερά νευρικός και έχασε από τον Ρόμελ σε τακτική και αποτελεσματικότητα.
  Οι Γερμανοί άρχισαν να πολεμούν πιο επιδέξια. Και τα ξένα τους τμήματα επίσης. Το πιο άσχημο ήταν ότι η ΕΣΣΔ βρέθηκε σε μια συγκεκριμένη τεχνική τρύπα. Το T-54 έπρεπε ακόμα να δημιουργηθεί και χρειάστηκε χρόνος. Σαν τζετ αεροσκάφη.
  Και οι Γερμανοί έχουν ήδη το Arado, και αεροσκάφη επίθεσης τζετ στη σειρά, και μαχητικά. Το ME-262 X έχει ήδη δοκιμαστεί. Έχει σαρωμένα φτερά και πιο προηγμένους κινητήρες. Και η ταχύτητα είναι πάνω από 110 χιλιόμετρα την ώρα και πέντε αεροβόλα όπλα. Και έχει επίσης πύραυλους αεριωθουμένων που προκαλούνται από τη θερμότητα και τον ήχο. Και αυτή είναι μια σοβαρή απειλή, και τα στρατεύματα της Βέρμαχτ στον ουρανό καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο.
  Ήδη τον Μάιο, το Voronezh και το Kursk έπεσαν. Και αυτό επέτρεψε στους Ναζί να μπουν στο Donbass.
  Η κατάσταση χειροτέρεψε. Τον Ιούνιο του 1945, ολόκληρο το Donbass καταλήφθηκε. Και οι Γερμανοί πήγαν στη στροφή του Ντον. Ο Στάλιν τρόμαξε και πολέμησε συνεχώς σε υστερία. Απαίτησε την επίθεση των σοβιετικών μονάδων. Αλλά αυτό απλώς δεν λειτούργησε.
  Οι Γερμανοί ήταν πιο δυνατοί με αυτόματα όπλα και καλύτερα οργανωμένοι. Επιπλέον, μια πιο προηγμένη μορφή ελέγχου της Βέρμαχτ αντιστάθμισε πολλές από τις πρώτες αδυναμίες που συνέβησαν στην πραγματική ιστορία και διευκόλυνε τις νίκες του Κόκκινου Στρατού.
  Ήδη τα ναζιστικά στρατεύματα του Ρόμελ μπήκαν στη μάχη για το Στάλινγκραντ.
  Και είναι πολύ σκληρό.
  Στον κόσμο της Brown Empire, σκληρές μάχες εκτυλίχθηκαν για την πόλη στον Βόλγα. Υπάρχουν πολλά κορίτσια και πρωτοπόροι που πολεμούν εδώ. Το γυναικείο τάγμα ελεύθερου σκοπευτή υπό τη διοίκηση του λοχαγού Natashka Kaktusova πήρε αμυντική θέση στα ερείπια της οδού Voronaya. Κορίτσια με πολυβόλα και τουφέκια, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων, κρύφτηκαν πίσω από τα ερείπια.
  Η ίδια η Νατάσα είναι με ένα στικτό χιτώνα πάνω από το γυμνό της σώμα, με κοντό παντελόνι και ξυπόλητη.
  Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση, κοντό κούρεμα κάτω από μισό κουτί. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι, μπλε μάτια ανοιχτά. Ανοιχτό καστανά μαλλιά γκρίζα με σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα.
  Η καπετάν Νατάσα παλεύει περισσότερα από πέντε χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με κοψίματα και μώλωπες. Ένα κορίτσι είναι πιο ευκίνητο στο να κινείται ξυπόλητο από τις τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Η γυμνή σόλα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Από τη μια, τα πόδια του κοριτσιού σκληρύνθηκαν και δεν φοβήθηκαν το καυτό μέταλλο, ούτε τα αιχμηρά ερείπια των ερειπίων, αλλά από την άλλη, δεν έχασαν την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης του δεξαμενές.
  Η γλυκιά Νατάσκα κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης δεμένη πάνω της. Είναι απαραίτητο να σέρνετε στην τρομερή αυτοκρατορία ζαφείρι της δεξαμενής "Lion", ποτίζοντας τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μιραμπέλα σέρνεται δίπλα της. Επίσης ξυπόλητες, οπότε όλα τα κορίτσια από το τάγμα αποδείχτηκαν από μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται καθώς σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μιραμπέλα είναι ακατάστατα και μακριά... Λίγο σγουρά. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη, μικρή στο ανάστημα. Μπορεί ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μιραμπέλα έχει ήδη ζήσει πολλά. Κατάφερε επίσης να επισκεφθεί την αιχμαλωσία της καφέ αυτοκρατορίας, έχοντας επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια, και τα ορυχεία, από όπου, από κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει.
  Κοιτάζοντας όμως το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι την χτυπούσαν με λαστιχένια ραβδιά στις φτέρνες της, ένα ρεύμα πέρασε από το σώμα της.
  Και οι στρογγυλές γυμνές κοριτσίστικες γόβες κάηκαν με ένα καυτό σίδερο, το οποίο είναι πολύ οδυνηρό.
  Η Μιραμπέλα πυροβολεί... Ένας στρατιώτης της καστανής αυτοκρατορίας, εν προκειμένω Γαλλίδα, πέφτει νεκρή, με το ρύγχος της να σηκώνει άμμο και μπάζα.
  Η Νατάσκα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα γαλάζια μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια στο πρόσωπό της, σκουπισμένα από το ηλιακό έγκαυμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Τα μεσαία τανκς της σοβιετικής αυτοκρατορίας δεν μπορούν να το διεισδύσουν, μόνο τα βαριά μαστόδοντα έχουν μια ευκαιρία. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κύριο πράγμα είναι να στερήσετε το αυτοκίνητο από την κινητικότητα ...
  Η Νατάσα σέρνεται και αναβοσβήνει τις γυμνές, ροζ γόβες της.
  Η Σβετλάνα εκτοξεύει μια έκρηξη από πολυβόλο... Όμορφη κοπέλα, κανείς δεν ξέρει τι εθνικότητα έχει. Στη συνέχεια τα κορίτσια έκοψαν τους μαύρους μισθοφόρους. Τα στρατεύματα της Καφέ Αυτοκρατορίας, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, αγαπούν το κοριτσίστικο γερμανικό αίμα και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Αιθίοπες, Λίβυους, Ιταλούς, διάφορα άλλα πλάσματα και μερικές άλλες ράτσες. Ο αριθμός των Πολωνών στρατευμάτων έχει επίσης αυξηθεί - οι οποίοι είναι συνηθισμένοι από την κούνια να μισούν τη Ρωσική Αυτοκρατορία και το σοβιετικό σύστημα.
  Αυτό, ωστόσο, δεν παρεμποδίζει την απασχόλησή τους.
  Ο Έρβιν Ρόμελ μεγάλωσε έναν ολόκληρο διεθνή.
  Πολλοί εχθροί...
  Η Σβετλάνα αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα σχεδόν σχίστηκε, μαύρισε από τη σκόνη, μια στρογγυλή, κοριτσίστικη φτέρνα. Η καπετάνιος-καλλονή ένιωσε ακόμη και ένα γαργαλητό από το πόσο κοντά πέρασε το μεγάλο δώρο, από την τραχιά σόλα της. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  Ούτε μια σφαίρα δεν θα μας σταματήσει!
  Η Μιραμπέλα αντεπιτίθεται... Άλλη μια κοπέλα Αγγελική - πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες. Επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τυλιγμένη μέση, όχι θηλυκούς φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Angelica παλεύει μόνο με το σορτς της, ο χιτώνας είναι κομματιασμένος και καταρρέει σε σκόνη, και οι νέες στολές σχεδόν δεν παραδίδονται στον Βόλγα. Ο Θεός να μην μεταφέρει περισσότερα πυρομαχικά και μια σταγόνα τροφή για τα εξαντλημένα ρωσικά και σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Angelica είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα κομμάτι σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού ποδιού, και πονάει, είναι δύσκολο να περπατήσεις.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Angelica στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Από πάνω μας ο Κύριος, η Μόσχα και ο Ιωσήφ Στάλιν!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους στρατιώτες της αυτοκρατορίας του ζαφείρι, μόλις προλάβαινε να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια κάνουν δύσκολο για τα τρομερά Sapphire Tanks να γυρίσουν. Εδώ είναι σχεδόν διακόσιοι τόνοι "Ποντίκια" και δεν μπορούν να περάσουν καθόλου ...
  Όπως περίμενε η Σβετλάνα, ο "Λεβ" οδήγησε λίγο και θάφτηκε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε, μερικοί κατεστραμμένοι κύλινδροι πέταξαν μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Κάπου βρόντηξε στο βάθος, αφήνοντας τα ερείπια. Η ξανθιά Σβετλάνα, σαν φίδι σφύριξε:
  - Αυτός είναι ο υπολογισμός μου! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι-καπετάνιο αναγκάζεται και πάλι να συρθεί μακριά. Οι πολεμιστές και τα αγόρια της σοβιετικής αυτοκρατορίας και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική τους υπεροχή στα ερείπια. Με υπαιτιότητα του επίμονου Erwin Rommel, οι ορδές της Brown Empire βυθίστηκαν σε μάχες χαρακωμάτων σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μιραμπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντας τους ναυαγούς μισθοφόρους ή τους Γερμανούς να κάνουν τούμπες, αναποδογυρίζοντας. Ένας από τους καφέ μαχητές έχει σκιστεί το χέρι του και πάνω του κρέμεται, σαν να λέγαμε, ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα.
  Η κοπέλα ρίχνει πάλι μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και τρίζει:
  - Για τη Ρωσία Svarog!
  Και δίνει μια στροφή, κουρεύοντας τους εχθρούς.
  Η Μιραμπέλα λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα - ο δρόμος για την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένου κεραμικού από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Angelica ξεσκονίζει επίσης, με το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Και προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να τρυπώσεις όταν τα γερμανικά υποπολυβόλα γράφουν. Και σέρνετε με πλαστούνσκι τρόπο.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τις θέσεις του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και βαριές οβίδες σκίζονται, και βόμβες πέφτουν από τον ουρανό... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των ρουμπινιών ηρωίδων.
  Εδώ η Σβετλάνα βλέπει πώς σέρνεται ο Πάνθηρας. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε, έφτυσε τη σκόνη που σκαρφάλωσε στο κομψό στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να φύγεις κρυφά απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Αντζέλικα άρχισε να κλέβει, ακουμπώντας στην αποχέτευση με γυμνά δάχτυλα με χαριτωμένα πόδια και αγκώνες. Ήταν σαν μια γάτα που καταδιώκει ένα ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι για ποια χρονιά, όταν, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, η καφέ αυτοκρατορία εισέβαλε προδοτικά στις εκτάσεις της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. (Αν και οι δύο δυνάμεις αλληλοκατηγορούνται για επιθετικότητα!)
  Δεν φοβήθηκε ούτε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χτύπησε στο στομάχι της. Θραύσματα ορμούν από ψηλά σαν κοπάδι άγριες μέλισσες.
  Ένα από αυτά αγγίζει τη γυμνή, λαξευμένη, ροζ φτέρνα του κοριτσιού.
  Η Αγγελική ψιθυρίζει με σκασμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και πετάει μια χειροβομβίδα με μια εκρηκτική συσκευασία. Το παρόν πετά σε τόξο. Ακούγεται μια έκρηξη, η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα προσφέρεται. Το καφέ τανκ αρχίζει να καίγεται, πυροδοτεί το κιτ μάχης.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  Ευχαριστώ Κύριε Ιησού! Πιστεύω μόνο σε εσένα! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Σπάει τον πάνθηρα. Σκισμένος, ένας μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, που αποσπάται από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Σβετλάνα, της οποίας τα μάτια, με καστανό πρόσωπο από τη σκόνη και το ηλιακό έγκαυμα, αστράφτουν με άνθη αραβοσίτου, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Angelica είναι πολύ σέξι, με το μαύρο εσώρουχό της και γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο, καλυμμένο με σκόνη πόδι της. Και κολλημένος, ακριβώς στο λαιμό ενός Άραβα μισθοφόρου. Η όμορφη Αγγελική φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  Το κορίτσι, μετά από το οποίο σύρθηκε ξανά, πυροβολώντας. Led fire και η Σβετλάνα.
  Η καπετάνιος της ομορφιάς, Νατάσκα, αφού έκοψε το τρολ, κελαηδούσε:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα σε αυτήν είναι οι κρίκοι...
  Ο Μιραμπέλα πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Ρόμελ και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Η Σβετλάνα, πάλι που σουτάρει με ακρίβεια, γρύλισε:
  - Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κύκλους στα μικροπράγματα...
  Ο Μιραμπέλα πυροβόλησε με ακρίβεια και πρόσθεσε:
  Διαφορετικά, η αλυσίδα θα σας τυλίξει!
  Μια άλλη κοπέλα Ολυμπιάδα, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με την πρωτοπόρο Seryozhka, ετοίμασαν μια νάρκη σε ένα σύρμα. Την έσπρωξαν οι δυο τους... Ο ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια του "Τίγρη"-2. Και πώς θα εκραγεί αυτό το μακρυκάνινο καφέ αυτοκίνητο.
  Το ξανθό αγόρι Σεργκέι αναφώνησε:
  - Ρωσία μας, έχεις κουβά!
  Και μετά βίας πρόλαβε να πηδήξει πίσω, αναβοσβήνει, με μαύρες, γκρεμισμένες γόβες, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ολυμπιάδα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος!
  Ο πρωτοπόρος πήρε το δρόμο για το μέτωπο και εντάχθηκε στο τάγμα των γυναικών. Το αγόρι είναι επίσης πολύ δημιουργικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης από ζαφείρι. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Κορίτσια και Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Ο Ολυμπίας λέει με ενόχληση:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν!
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος δεν θα μας πάρει κάτω από τον έναστρο ουρανό!
  Γιατί η αγία Ρωσία θα πολεμήσει σκληρά,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ολυμπιά, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι, με φαρδιούς γοφούς και ώμους, είναι μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης σε κουρέλια, τα δυνατά πόδια είναι γυμνά, τα μαλλιά είναι υφασμένα σε δύο πλεξούδες και ξεσκονίζονται πολύ.
  Το σκουλαρίκι είναι μόλις έντεκα χρονών, λεπτό από υποσιτισμό, γδαρμένο και βρώμικο αγόρι, με τίποτα άλλο από σορτς. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έγιναν γκρίζα και τα πλευρά φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα. Πόδια τρομερά γκρεμισμένα, και σε εγκαύματα, μώλωπες, με φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα κράτησε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Στο φόντο του, οι Ολυμπιακοί Αγώνες φαίνονται μεγάλοι και χοντροί, αν και το κορίτσι δεν είναι καθόλου χοντρό, αλλά με δυνατό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλα. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την ευτελή και μεγάλη σιλουέτα της.
  Το κορίτσι πυροβολεί από ένα βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Τα καφέ αυτοκίνητα δεν μπορούν να τρυπηθούν στο μέτωπο, αλλά υπάρχει πιθανότητα στις πίστες.
  Και το βαρύ "Λιοντάρι", έχοντας δεχτεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο κάτω μέρος, άρχισε να βγάζει καπνό σαν βαρύς καπνιστής.
  Ο Seryozhka τραγούδησε με κακία:
  - Ο βρωμερός Φριτς χωρίς να το σκεφτεί άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ολυμπία, που τρεμοπαίζει με μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες, κέρδισε έναν χορό με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ιερά ρουμπίνια πρόσωπα αναβοσβήνουν από την εικόνα... Ο Θεός να μην μουλιάσει τουλάχιστον χίλιες μπλίτζ! Και αν κάποιος βουίζει περισσότερο από όλα τα ορκ - κανείς, πιστέψτε με, δεν θα σας καταδικάσει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο μεταφορέας μάχης κανέλας έβγαλε ξανά καπνό.
  Το κοριτσίστικο τάγμα προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο Φριτς. Υπέστη όμως και απώλειες. Εδώ ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της έγινε χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τα στρατεύματα του Ρόμελ, αλλά ό,τι απομένει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Σβετλάνα, στο μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον "Τίγρη". Μια ισχυρή ναζιστική μηχανή, πήρε μια χειροβομβίδα στο πλάι, αλλά δεν υπέκυψε. Γυρίζει για να ρίξει ένα κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να τρυπώσει στο έδαφος και τα μπάζα, για να μην συντριβεί από το κύμα έκρηξης που απελευθερώνει το παρόν.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει απαλά:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό της. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Για το ότι το φως διδάσκει τον χειμώνα την άνοιξη ... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Ναβάλνι είναι ένα κάθαρμα της πανούκλας!
  Η Αγγελική, σπάζοντας το βλέμμα των Γερμανών, και ρίχνοντας νερό πάνω τους με μια έκρηξη, τεντώθηκε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Αλεξέι τώρα! Και κλώτσησε τον καημένο κατευθείαν στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στο τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε το βαρέλι ... Ακολούθησε έκρηξη και το ρύγχος του "Τίγρη" παραμορφώθηκε.
  Το δειλό πλήρωμα των μαχητικών του Ρόμελ σήκωσε και έκανε πίσω.
  Η Σβετλάνα βούλιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Το δικό μας, το δικό σας δεν θα υποχωρήσει!
  Ο Μιραμπέλα έκοψε με μια σφαίρα έναν χιτλερικό μισθοφόρο και τραγούδησε:
  - Και ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια και πόδια, στρίβει τα ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά ... Πίνει την πατρίδα στον πάτο!
  Η Σβετλάνα, γελώντας, γάβγισε:
  - Ο Φύρερ φωνάζει άγρια, σκίζεται!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, θανατηφόρα, χαμογελά!
  Ένα ακόμη πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger" εμφανίστηκε. Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από ναζί πολυβολητές.
  Η Σβετλάνα βλέπει ότι το να πλησιάσεις τις θέσεις των ορκ δεν είναι ρεαλιστικό. Αλλά στον ουρανό Focke-Wulfs. Ένα από αυτά τα οχήματα πετά πιο κοντά στις ρωσικές θέσεις, ακολουθούμενο από τα TA-152. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Η Αγγελική ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει με μανία:
  - Στο βαθύ θάνατο - δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι δίνει μια στροφή από το πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο ναζιστικό τανκ "Πάνθηρας" -2 με μικρό πυργίσκο και χαμηλότερη σιλουέτα πλησιάζει βιαστικά.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες στο αυτοκίνητο των Ναζί. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Η Angelica σφύριξε, σφυρίζοντας:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε το στόμα!
  Το Panther-2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς διέσπασε τον αέρα, και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρολύσε την ατμόσφαιρα.
  Η Αγγελική γέλασε, τα κοχύλια πέρασαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα κούνησε τους γοφούς της και είπε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Ο Φριτς διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα!
  Στάλινγκραντ - η πόλη του Στάλιν, όλα τυλιγμένα σε πυρκαγιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και να τρίζουν μοβ, πορτοκαλί και κόκκινους σπινθήρες! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Σβετλάνα, γκρεμίζοντας τον μαχητή των Ναζί, έλαμψε τα γαλάζια μάτια της, τραγούδησε:
  -Τι γκρινιάζεις κακή γριά; Πιστέψτε με, μόνο ένα ψυχιατρείο κλαίει για εσάς!
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε σε ένα άσμα καθώς πυροβόλησε τα ορκ:
  - Τι καλό είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τον Φριτς στο κεφάλι! Κανονίστε ένα κατάπλασμα για τον Φύρερ και στείλτε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf, έχοντας δεχτεί σκάγια κάτω από την κοιλιά, ανέβηκε βιαστικά ψηλότερα. Φαίνεται ότι αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το καφέ πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από σπασμένα φτερά.
  Η Σβετλάνα, βλέποντας πώς ο Φόκε έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Ένα τσεκούρι κρέμεται στο σκάφος!
  Το αεροπλάνο του Χίτλερ εξερράγη, σκορπίζοντας θραύσματα σε όλες τις μακρινές γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος. Έκανα την τελευταία μου σειρά. Ο δήμιος έγινε στάχτη, όχι ο πιλότος!
  Η Μιραμπέλα φτερνίστηκε σκορπίζοντας σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει? Δεν είναι θέμα!
  Η Angelica πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, τόσο που, χτυπώντας το μάτι, βγήκε στον Φριτς, από το πίσω μέρος του κεφαλιού:
  - Είμαι αρμάδα τανκ! Και πρέπει να λάβετε θεραπεία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Οι μαχητές του Χίτλερ και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές κατά των κοριτσιών δεν είχαν αποτέλεσμα. Εδώ ο Seryozhka ανέπτυξε έναν καταπέλτη και πώς χτυπά τον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος φώναξε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει το στόμα του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, που διαπερνούσε το πλήθος των Ναζί μαχητών Rommel, τους ανάγκασε να διασκορπιστούν και ταυτόχρονα να κυλήσουν στον αέρα. Ο Φριτς έπεσε και έσπασε στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ "Tiger" -2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το "Lion". Ω, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Σβετλάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, μπράβο Seryozhka!
  Το αγόρι γρύλισε επιθετικά.
  - Η Pioneer είναι πάντα έτοιμη!
  Η κοπέλα κούνησε το γυμνό της πόδι ως απάντηση.
  Το κορίτσι-καπετάνιο άρχισε πάλι να καρφώνει. Και η Ολυμπία γαργαλούσε το στενό πόδι του Σεριόζκα, πόσο σκληρά το έχει! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από τις φωτιές.
  Η Μιραμπέλα σε ένα άσμα, είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Angelica, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πράγματι η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες τις πιθανές!
  Και η κοπέλα έκανε ένα άλμα με πραξικόπημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, μην συγκρίνετε, μια γριά με μια κοπέλα. Και τι ομορφιά, σε αδύνατα κορμιά.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  - Ροή με το χρόνο, χρόνια σε ένα τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα τρίβει χένα σε ένα γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα,
  Δεν καταλαβαίνω πώς πέρασε η νεολαία!
  Η Σβετλάνα άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε το ορκ με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Δεν! Ωστόσο, στον πόλεμο υπάρχει μια τέτοια γοητεία - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Ο Ολυμπίας έβαλε νέα γόμωση στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάτε, αλλά περάστε!
  Ο Seryozhka ανακάτεψε το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Ρόμελ πρόσωπο!
  Και μια χειροβομβίδα, μαζί με ένα πακέτο έκρηξης, πέταξαν σε πλήρη εξέλιξη στις θέσεις των ναζιστών.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν τους δόθηκε - αυτή η δροσερή πόλη. Για τρίτο μήνα από το τέλος του αιώνιου καλοκαιριού, μια επίθεση συνεχίζεται, αλλά η πόλη δεν κατάφερε να τα πάρει όλα. Σε άλλους τομείς του μετώπου, οι Ναζί μαχητές του Ρόμελ πέτυχαν περιορισμένη επιτυχία, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε το πιστόλι της και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, τυχαίνει να είναι δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε το ρεζερβουάρ μιας μοτοσυκλέτας. Το μηχάνημα εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και το ορκ σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μιραμπέλα χαστούκισε τα τρολ με μια έκρηξη και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Η Αγγελική άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Αρκετά σκούρα πλάσματα έμειναν ξαπλωμένα στα ερείπια καλυμμένα με ένα δόρυ:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Έρβιν με κραγιόν, τη Μαργκό με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Έλα το βράδυ, Αλέξανδρε, κρεμάσου... Σταμάτα να χαζεύεις το κεφάλι σου! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον - να νικήσεις δυνατά τα ορκ!
  Ο Μιραμπέλα είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Τα κορίτσια από το τάγμα "Λένιν" σταμάτησαν την προέλαση των ξένων στρατευμάτων. Ο εξαγριωμένος Φριτς προχώρησε, πετώντας κυριολεκτικά πτώματα στο διάστημα. Δεν βοήθησε ούτε το τανκ "Lev", με το οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες. Εδώ είναι μια τροποποίηση της μηχανής με πιστόλι 150 χλστ.
  Η Angelica χτυπά μια πέτρα που έχει κολλήσει στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη πηγαίνει πιο μακριά.
  Ο "Λιοντάρι" δέχθηκε ένα κενό στην κάμπια, και σταμάτησε. Πυροβολισμό από το δυνατό στόμα του. Γουργουρίζει και καταρρέει.
  Η Αγγελική, φτύνοντας, λέει:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και το κορίτσι ξαναπυροβολεί. Και το κάνει εξαιρετικά καλά. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Μάταια ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τα κορίτσια! Ποιος τολμά, επιτίθεται στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς!
  Και η Αγγελική κυλάει τους μύες της πρέσας, που έχει πολύ ανάγλυφη.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Δεν θέλω να πεθάνει κανένας τους.
  Η Σταλενίδα έτρεξε... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και ανάγλυφη. Ρούχα πάνω της, μόνο σουτιέν και σλιπ. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Τα γυμνά πόδια και το τρεμόπαιγμα και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Σταλενίδα πυροβολεί και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Αγγελική παρατήρησε γελώντας:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε σαν εμένα με σορτς!
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Angelica κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε εύστοχα και τραγούδησε:
  - Κάτι μέλος της Komsomol έχει γίνει ασυνήθιστο! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Στελενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρετε χαρά στους Ναζί, δείτε την ομορφιά μας!
  Η Αγγελική απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η ατσάλινη κοπέλα γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των ναζιστών πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά φώναξε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Αγγελική γέλασε.
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Σταλενίδα, βλέποντας ότι ο φασίστας έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μην νομίζετε ότι έχετε κερδίσει τους Ναζί!
  Η Αγγελική τραγουδάει:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Η νίκη περιμένει... Όσοι λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό της στήθος τρέμει. Καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Σβετλάνα φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε τους Ναζί με ένα πολυβόλο και γάβγιζε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε μια φιγούρα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα. Και σφύριξε σαν αηδόνι-ληστής. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους στρατιώτες του εχθρού, που μπορεί να κάνουν παιδιά που θα κλαίνε για τους νεκρούς πατέρες τους.
  Η Σβετλάνα, όμως, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, οπότε θέλεις να κλάψεις από αυτές. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Ναζί για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι φασίστες και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο έσπασε στις ρωσικές εκτάσεις.
  Η Σβετλάνα σταυρώθηκε και πυροβόλησε έναν Φριτς, ο οποίος προσπαθούσε να πλησιάσει ήσυχα τις θέσεις των Ρώσων ... Το μάτι και ο εγκέφαλός του, που είχαν χτυπηθεί από σφαίρα, διέρρευσαν.
  Το κορίτσι-καπετάνιο χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσυκλέτα με ένα καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε, κύλησε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του βυθίστηκε στα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και στόχευσε ξανά. Το χαρούμενο, νεανικό πρόσωπό της γέλασε μάλλον χαμογελώντας. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Όχι, είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το γεγονός ότι το μυρωδάτο ρουμπινί ψωμί λέγεται φορ!
  Ο Μιραμπέλα έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, από το οποίο ο Φοκ-Γουλφ φούντωσε και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Για δολάρια, είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία ...
  Αλλά ο άντρας της Ρωσίας είναι τόσο όμορφος
  Ότι είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την Πατρίδα!
  Η κοπέλα έκανε τούμπα και έδειξε το σύκο στους Ναζί, και έκανε κύλιση, και οι σφαίρες δεν άγγιξαν την ομορφιά.
  Εμφανίστηκε η Αγγελική, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε αμέσως μια χειροβομβίδα με δύο πόδια. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι ... Οι Ναζί σε αιχμηρή πλευρά!
  Η Ολυμπίας διόρθωσε την Αγγελική:
  - Κοφτερή, στο πλάι, και όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο ρύγχος, και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό, το ναζιστικό πλάσμα υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο "Τίγρης" οπισθοχωρεί, και οι Φριτς κρύβονται!
  Το Maiden Batalion έκανε ελιγμούς υπό επίθεση, αεροπορικές επιδρομές και βαριά όπλα. Εδώ χτυπούσαν τα βομβαρδιστικά, σπασμένα, καυτά απότομα υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά τα αγόρια πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού ή μάλλον στον Σβάρογκ και τον Γονέα.
  Η Angelica είναι η πιο σέξι από τους πολεμιστές σε μανία: καλά, μπορούν οι Ναζί από το "Sturmtigr" τους να πυροβολήσουν τις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους κόκκινους πολεμιστές;
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύριζε σε καταρράκτες τούμπες. Και περιστρέφεται όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ ρύγχος του Stormtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της ομορφιάς άστραψαν και η χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ ρύγχος. Και το ισχυρό μηχάνημα πρώτα έπνιξε και μετά όρμησε. Δύο "Βασιλικές τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι σκίστηκαν από πάνω τους, και έπεσαν κάτω, πετώντας σαν σπασμένο περιδέραιο της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Αγγελική και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Ωστόσο, η καλλονή προσγειώθηκε, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες έσκαψαν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του ποδιού, η άκρη τρύπησε.
  Αλλά η Angelica βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι Ναζί θα είστε στις στάχτες!
  Η Σβετλάνα και άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από ένα εκρηκτικό κύμα, και μάλιστα συνθλίβονταν ελαφρά. Αλλά κανένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των γερμανικών και άλλων επιθετικών εντόμων που ξεπήδησαν και πολιόρκησαν τη Ρωσική Σοβιετική Αυτοκρατορία.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Και όταν η τρομπέτα του Κυρίου μας πάει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά, θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Αγγελική, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Πούτιν, κόμμα, Κομσομόλ! Και στέλνουμε τον Ρόμελ σε ένα τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και ο Seryozhka είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου, όχι τόσο ακριβής - σαν εκείνα τα γυμνά και δυνατά πόδια της Αγγελικής!
  Η Ολυμπιάδα, παίζοντας με τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Ακόμα σκέφτεσαι. Κάτι πιο δροσερό!
  . Το αγόρι, χτυπώντας τα γυμνά του πόδια, κελαηδούσε:
  - Φυσικά το ίδιο επέστρεψε!
  Ο Sfero Katastrofov επέστρεψε τον Erwin Rommel στην αίθουσα του θρόνου και είπε χαμογελώντας:
  - Καθόλου άσχημα, πολέμησες νεαρέ μου Δημιουργό! Παραδεχτείτε ότι ήταν το όνειρό σας - να γίνετε αγόρι για πάντα και να παλέψετε!
  Ο στρατάρχης συμφώνησε:
  Ναι, αυτό ακριβώς ονειρευόμουν! Ακριβώς αυτό που ήθελα πάντα! Γίνε ήρωας αγόρι!
  Το θεόπαιδο είπε με σοβαρό ύφος:
  - Πολεμήσατε και τώρα δείξτε τον εαυτό σας ως ικανός μάνατζερ! Αυτό είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας!
  Ο Έρβιν είπε στο κορίτσι και στο αγόρι:
  - Λοιπόν, γιατί δεν θα δούμε περισσότερες ταινίες ή;
  Η Νατάσα απάντησε απαλά:
  - Ίσως η Μεγαλειότητά σας να κοιτάξει τους πιλότους μας: την Αλμπίνα και την Αλβίνα! Είναι μεγάλοι δάσκαλοι στις στρατιωτικές υποθέσεις!
  Ο νεαρός βασιλιάς συμφώνησε:
  - Λοιπόν, ας δούμε λίγο ακόμα, και θα κοιτάξω γύρω από την πρωτεύουσα! Ο βασιλιάς δεν έπρεπε να κάθεται όλη την ώρα στο παλάτι!
  Η Σβετλάνα τραγούδησε ως απάντηση με μια δυνατή φωνή:
  - Ο Βασιλιάς είναι η υπερηφάνεια και η δόξα μας,
  Είσαι σοφός όπως η γηγενής Γη...
  Δυναμώστε σαν τη δύναμη του πάσσαλου από χάλυβα,
  Μας χάρισε ο Θεός!
  Ο Έρβιν απάντησε σοφά:
  - Ένας κυβερνήτης που αγαπά τη γλυκιά κολακεία έχει τη νοημοσύνη της μύγας!
  Η Νατάσα αναφώνησε:
  "Πραγματικά είσαι ο πιο σοφός κυβερνήτης! Νομίζουμε μαζί σας ότι η αυτοκρατορία μας θα κερδίσει επιτέλους τον πόλεμο ενάντια στους Ρώσους στρατιώτες και τον Κόκκινο Στρατό!
  Ο Έρβιν ρώτησε σοβαρά:
  Γιατί δεν θέλουν ειρήνη;
  Η Νατάσα απάντησε σοβαρά:
  Γιατί χρειάζονται ειρήνη; Δεν γνωρίζουν άλλη νοοτροπία και αυτοκρατορία. Ο πόλεμος είναι μια φυσική κατάσταση για αυτούς. Επιπλέον, τα ορκ είναι κανίβαλοι, και τρώνε αιχμαλώτους και αιχμαλώτους. Είτε αμέσως, είτε μετά από βαριά βασανιστήρια!
  Ο Έρβιν είπε χαμογελώντας:
  - Αξίζει να κοιτάξετε τα πρόσωπα αυτών των πλασμάτων - θα καταλάβετε, μην περιμένετε καλό από τέτοια!
  Η οθόνη της ταινίας άναψε ξανά. Έδειχνε τώρα δύο μαχητές, στους οποίους αγωνίστηκαν όμορφα κορίτσια: η Albina και η Alvina.
  Και οι δύο μελί ξανθές, μυώδεις, λαξευτές και με το ίδιο μπικίνι. Πόσο υπέροχα φαίνονται όλα.
  Η Αλμπίνα πυροβολεί από κανόνια αεροσκαφών. Καταρρίπτει πέντε αεροπλάνα Ρώσων και κοριτσιών Κομσομόλ, τσιρίζει:
  Θα δώσουμε τη ζωή μας για την Πατρίδα μας και σίγουρα θα νικήσουμε!
  Η Alvina, πυροβολώντας, επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά, θα κερδίσουμε! Δεν γίνεται αλλιώς!
  Και έριξε επίσης μια έκρηξη από αεροβόλα. Μαχητές Μπολσεβίκων και Ρωσίδων πέφτουν και εκρήγνυνται. Κάποια από αυτά είναι ανακαινισμένα.
  Η Albina, πυροβολώντας, τραγουδά:
  Καλά τα αεροπλάνα, καλά τα ατμόπλοια!
  Και τα κορίτσια φόρτωσαν βαριά τα διαμάντια!
  Και από το ακριβές χτύπημα της καλλονής, ένα άλλο αυτοκίνητο των κακών Μπολσεβίκων έσπασε. Τι θέλουν οι κόκκινοι να παλέψουν με τις αρκούδες; Λοιπόν, βάλτε το σίζομά σας στη μύτη!
  Η Αλβίνα, κόβοντας έναν άλλο μισθωμένο μπολσεβίκο, πιέζει τα όμορφα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα. Είναι ένα κορίτσι που, αν κουνήσει το πόδι της, θα σπάσει έναν τοίχο από τούβλα.
  Έδειξαν μάλιστα στον κινηματογράφο πώς και οι δύο πιλότοι σε ένα άλμα, σπάζοντας σανίδες βελανιδιάς με τα γυμνά τους τακούνια.
  Η Αλμπίνα κατέρριψε έναν άλλο, αυτή τη φορά έναν μπολσεβίκο βομβαρδιστή, και σφύριξε, τραγουδώντας:
  - Δεν υπάρχει πιο όμορφο από το δικό μας, ξέρετε τις δυνάμεις,
  Θα νικήσουμε όλα τα κορίτσια ορκ...
  Η ενσάρκωση της ανδρείας και της δόξας -
  Και από πάνω μας σε χρυσό είναι ένα χερουβείμ!
  Και η Αλμπίνα έκοψε ξανά ένα αυτοκίνητο στον ουρανό, στο τιμόνι του οποίου καθόταν ένας μπολσεβίκος. Και το έκανε με μαεστρία.
  Ωστόσο, η Alvina δεν είναι κατώτερη. Πώς γυρίζει μια ξανθιά κοπέλα. Κινείται χρησιμοποιώντας την τεχνική "φίδι αλεπούς". Και πέφτουν πεσμένοι γύπες που καπνίζουν.
  Η Alvina τραγούδησε απολαμβάνοντας τα χείλη της:
  - Θα μας πει ο αρχάγγελος: θα είναι δροσερό στον παράδεισο,
  Αλλά μόνο οι πύλες του παραδείσου χτυπούν...
  Θα ζητήσουμε από τον Θεό: γράψε με έναν φίλο,
  Σε κάποιο αγγελικό σύνταγμα!
  Και ο πολεμιστής εφάρμοσε έναν νεκρό βρόχο. Και κατέρριψε αυτόν τον κομισάριο, που ήταν στο τιμόνι ενός βαρέως μαχητή. Το έκανε πολύ χαριτωμένα και πάτησε το κουμπί με τα επίμονα, μακριά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών. Και ακόμη και ο τρομερός κομισάριος ξεσκίστηκε! Αυτά είναι πραγματικά τα κορίτσια των υψηλότερων ακροβατικών!
  Τώρα όμως ο αέρας έχει γίνει πιο ήρεμος... Τα κορίτσια δέχονται το χτύπημα στις επίγειες δυνάμεις του Κόκκινου Στρατού. Εδώ η Albina ρίχνει ένα βλήμα αεροσκάφους από ψηλά. Και το τανκ της Ρωσίας "IS" -3 χτυπά ακριβώς στην οροφή. Το σπάει, χτυπώντας τους μπολσεβίκους.
  Και οι οβίδες αρχίζουν να εκρήγνυνται. Ακούγονται εκρήξεις και θάνατος σοβιετικών στρατιωτών.
  Η Αλμπίνα σφυρίζει σαν κόμπρα που τσίμπησε βόδι:
  - Για το ανθρώπινο γένος!
  Η Άλβινα πυροβόλησε επίσης κατά του εχθρού, συντρίβοντας τον εχθρό. Και έσκισε τον πύργο από το τανκ του Λένιν. Ναι, το κορίτσι χαστούκισε ακριβώς, και εύστοχα.
  Και τα ορκ άφησαν ένα αιματηρό χάος.
  Και οι δύο καλλονές έπιασαν επίγειους στόχους. Τα όπλα καταστράφηκαν.
  Η Αλμπίνα έσπασε το κανόνι αερίου των τριχωτών ανδρών, μαζί με τις Ρωσίδες, και ψιθύρισε:
  - Όνειρό μου, είμαι μια κουλ καλλονή!
  Η Alvina έσπασε επίσης τον εκτοξευτή πυραύλων και έγραψε στο Twitter:
  - Και οι γαμπροί θα ανάψουν από την ομορφιά!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια. Αν και με τους άντρες, φυσικά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά λατρεύουν τις διασημότητες. Και γενικά, ένας άντρας είναι πάνω από είκοσι κορίτσια, μόνο που είναι πολύ μικρά. Εδώ στη Γη, τα αρσενικά αφήνουν γένια!
  Αυτό είναι χαρά για το αρσενικό, αλλά αν το θηλυκό είναι ιδιοσυγκρασιακό, τότε έχει ήδη προβλήματα!
  Η Αλμπίνα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Το όνειρό μου είναι να αποκτήσω την αθανασία!
  Η Αλβίνα πάτησε τη σκανδάλη με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και τσίριξε:
  -Και είμαστε αθάνατοι! Ζούμε σε άλλους κόσμους σε νέα σώματα!
  Η Αλμπίνα χτύπησε ένα εκπληκτικό τανκ ορκ και γάργαρε:
  - Αν και το σώμα χωρίς την ψυχή δεν είναι το σώμα, αλλά πόσο αδύναμη είναι η ψυχή χωρίς το σώμα!
  Και η πολεμίστρια έβγαλε σπίθες από τα μάτια της... Και μετά, καθώς φωνάζει:
  - Μην το πιστεύετε, δεν υπάρχει θάνατος!
  Η Alvina χτυπούσε τα αυτοκινούμενα όπλα των εφιαλτικών μπολσεβίκων και πώς ουρλιάζει:
  - Ένας μαχητής των ρουμπίνων του θανάτου δεν φοβάται,
  Τίποτα στο πεδίο της μάχης δεν απειλεί...
  Θα πολεμήσουμε γενναία με τον εχθρό της Πατρίδας -
  Το κορίτσι θα καταφέρει ένα μεγάλο κατόρθωμα!
  Μετά από αυτό, η κοπέλα κατέβασε τον μαχητή της ακόμα περισσότερο στην επιφάνεια. Και εκτόξευσε έναν μικρό πύραυλο. Και το τεράστιο τανκ των Μπολσεβίκων "Καρλ Μαρξ" με πέντε όπλα, καθώς άρχισε να σκίζεται, και όλη η πανοπλία του χωρίστηκε σε θραύσματα.
  Η Αλμπίνα έκοψε αρκετούς μοτοσικλετιστές της Ρωσικής Αυτοκρατορίας με μια έκρηξη πολυβόλου και τσίριξε από χαρά:
  - Έχω δύο φαρδιά φτερά, και μάτια σαν αετό της στέπας!
  Κορίτσια με πολύ ζωηρή αίσθηση ομορφιάς. Και αν καταλάβουν κάτι, θα γίνει στον πρώτο κιόλας αριθμό.
  Αλλά το αεροπορικό σόου τελείωσε και μια διαφορετική σειρά συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά έδειξαν μια ομάδα τεσσάρων κοριτσιών που όχι μόνο ήταν εξαιρετικές μαχητές, αλλά και ασκούσαν πολεμική μαγεία.
  Μια μηχανή πάει ενάντια σε όλη την αρμάδα των μαστοδόνων της μπολσεβίκικης αυτοκρατορίας. Μοιάζει εντελώς αυτοκτονικό.
  Αλλά στο τιμόνι του τανκ, η ίδια η Βικτώρια είναι ένας διάβολος, υπέροχης ομορφιάς. Ναι, και τα τέσσερα κορίτσια: απλά υπέροχα. Ακούμπησαν τα γυμνά τους πόδια στην πανοπλία και έπιασαν ψυχικές αισθήσεις, σαν να ήταν οι βασίλισσες του φωτός. Τι μαγικά κορίτσια είναι: μπορούν και ξέρουν πολλά.
  Η Victoria πυροβόλησε, τραγούδησε μια γραμμή από ένα σύγχρονο ειδύλλιο:
  - Δεν ξέρω τι έγινε... Το παιδικό γέλιο είναι πολύ ηχηρό... Και ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν ήδη μέσα από τις λακκούβες!
  Ο "Ελέφαντας" των φασιστών των στρατευμάτων τους, νοκ άουτ από αυτήν, άρχισε να καπνίζει βγάζοντας βρωμερά δαχτυλίδια. Στριφογυρνούσαν σαν δηλητηριώδη φίδια. Και η Βικτώρια έκλεισε το μάτι στους συνεργάτες της, η Ζόγια πέταξε ένα κοχύλι. Η Nadezhda, ο υπηρέτης του Perun, ένας από τους υπηρέτες των Θεών που δημιούργησε ο Sfero Katastrofov, προειδοποίησε:
  - Εδώ σε ενέδρα υπάρχει το νεότερο αυτοκινούμενο όπλο "Porcupine", με όπλο 32 λιβρών ... Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.
  Η παντογνώστρια Έλενα φλύαρε αμέσως:
  - Το αυτοκινούμενο όπλο "Porcupine", είναι ένα αντίγραφο με άδεια χρήσης από τη δουλειά των καλικάντζαρων, από ένα ειδικό είδος αυτοκινούμενου όπλου "Anaconda". Χαρακτηριστικά όπλου: μετωπική θωράκιση 228 mm, πλαϊνή θωράκιση 200 mm - cool! Διαμέτρημα κανονιού 94 χλστ., ανάλογο του θωρακισμένου "Royal buffalo". Και άλλα τρία πολυβόλα...
  Η Βικτώρια διέκοψε αγενώς τους συντρόφους της και προσπάθησε να κουνήσει τη γυμνή φτέρνα της στη μύτη, φωνάζοντας:
  - Ξέρω!
  Η Έλενα γέλασε καθώς παρατήρησε:
  - Είναι υπέροχο όταν υπάρχει γνώση ... Αλλά στην τεχνολογία είμαι μεγάλος μάστερ, και είσαι στη γνώση του κακού!
  Η Βικτώρια πυροβόλησε ξανά, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, σχίζοντας τον πυργίσκο από τον "Κάπρο" και φουσκωμένη, παρατήρησε:
  - Οι γνώσεις μου είναι πιο θεμελιώδεις, γιατί το κακό προέρχεται και από την τεχνολογία. Και σας συμβουλεύω καλύτερα - μην ξεχωρίζετε!
  Η Ζόγια, για να σβήσει τα σκουπίδια της ζυθοποιίας, πρότεινε:
  Τώρα, άσε με να αυτοπυροβοληθώ!
  Και η υπηρέτρια, ή μάλλον η κόρη του Λευκού Θεού - που δημιουργήθηκε από τον Παντοδύναμο Σφαίρο, έδειξε ότι το κυρίαρχο αγαθό δεν την εμποδίζει καθόλου να πυροβολήσει. Και, να ξεφλουδίζεις χωρίς χάσιμο. Οι πολεμιστές εδώ πολεμούν στο υψηλότερο επίπεδο.
  Τα κορίτσια κινούν το τανκ τους και προχωρούν. Αλλά μην ξεχάσετε να τραγουδήσετε μαζί.
  Η Βικτώρια, οδηγώντας μια φωτιά χωρίς γάλα, άρχισε:
  - Κάτω από το ιερό...
  Η Ζόγια συνέχισε, πυροβολώντας επίσης με τα γυμνά σμιλεμένα πόδια της:
  - Ελευθερία!
  Η Nadezhda, επιβεβαιώνοντας την πυροδότηση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Στον κόσμο!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας πέρα χωρίς ταμπέλα, συνέχισε:
  - Στη φιλία!
  Η Ζόγια ουρλιάζει, τα ούρα του εχθρού:
  - Στην ευτυχία...
  Η Nadezhda, χαζεύοντας, τελειώνει:
  - Και αγάπη!
  Η Βικτώρια συνεχίζει με πάθος στο λαιμό, κάνοντας ένα πλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Σε μια φωτεινή δέσμη ...
  Η Ζόγια, πυροβολώντας, παίρνει:
  - Οι λαοί συγχωνεύονται...
  Η Nadezhda, πυροβολώντας εν ψυχρώ, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, προσθέτει:
  - Για να διώξουμε το σκοτάδι μπροστά!
  Η Βικτώρια, συνεχίζοντας να πυροβολεί με γυμνά σμιλεμένα πόδια, έχει προβλήματα:
  - Κυβερνήστε όλες τις χώρες του κόσμου...
  Η Zoya, έχοντας πυροβολήσει, συνέχισε να οδηγεί απολαυστικό πάθος:
  - Προστατεύεται!
  Η Nadezhda, κάνοντας επίσης ένα βλήμα ξιφασκίας με ένα βλήμα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά πόδια της, κόβοντας τους ρουμπινί μαχητές, συνέχισε:
  - Από εισβολές...
  Η Βικτώρια, πυροδοτώντας τα ξυπόλητα πόδια της, σφύριξε:
  - Ακρίδες της κόλασης!
  Η Ζόγια χώρισε τον "κάπρο" με ξυπόλητα πόδια και συνέχισε:
  Και με το στήθος μου...
  Η Nadezhda, έχοντας ασχοληθεί με τους "Τυραννόσαυρους" των ορκ, εξέδωσε:
  - Καλυμμένο!
  Η Βικτώρια, χαμογελώντας σαρκοφάγα και πυροβολώντας με τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της, γρύλισε:
  - Όλα τα έθνη...
  Η Ζόγια, επίσης πυροβολώντας με γυμνό πόδι, πρόσθεσε:
  - Μητέρα γη!
  Η Nadezhda, χτυπώντας με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, από ένα κανόνι, συνέχισε:
  - Πάλι πρόβλημα...
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας με τα γυμνά κάτω άκρα της, συνέχισε με κομμένη την ανάσα:
  - Κρεμασμένος...
  Η Ζόγια, πυροβολώντας έναν πυροβολισμό, γάβγισε:
  - Ποτάμια αίματος!
  Η Nadezhda, καιγόμενη με ξυπόλητα πόδια, έδωσε έξω:
  - φούντωσε...
  Η Victoria of the Nail, σφύριξε:
  - Αλαζονική έχθρα!
  Η Ζόγια, επίσης πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πρόσθεσε σχεδόν δακρυσμένη:
  - Από φωτιές, αίμα ...
  Η Nadezhda, έχοντας πυροβολήσει, με τη βοήθεια μαυρισμένων, μυωδών μελών, γρύλισε:
  - Δάκρυα και θλίψη!
  Η Βικτόρια κυκλοφόρησε το δώρο με τα γυμνά της πόδια και πώς θα σφύριζε:
  -Ο δικός μας γκρινιάζει...
  Η Ζόγια, μόλις το πάρει, πετάει κι ένα κολασμένο δώρο με τα ξυπόλυτα πόδια της και βρυχάται:
  - Αγαπητέ μας...
  Η Nadezhda, χτυπώντας, τελείωσε:
  - Η χώρα!
  Η Βικτώρια, σε απάντηση, με γυμνό πόδι, σφυρίζει ξανά:
  - Αλλά όχι...
  Zoya, απολύθηκε, με ξυπόλητα πόδια, και εξέδωσε:
  - Πνεύμα κοριτσιών...
  Η Nadezhda, έχοντας καρφώσει τα ναζιστικά στρατεύματα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τελείωσε:
  - Ισχυρότερη!
  Η Βικτόρια πυροβόλησε ξανά, ξυπόλητη και επιθετικά, συνέχισε:
  -Από τα ερείπια του εαυτού μου...
  Η Ζόγια πυροβολώντας δυνατά με τα γυμνά της πόδια, τράβηξε μια γραμμή:
  - Θα ξαναζωντανέψουμε!
  Η Ναντέζντα κοπάνησε ξανά και τσίριξε:
  - Ρώσος πολεμιστής...
  Η Βικτώρια, συνήθως σατανούβα, γυμνό πόδι, γρύλισε:
  -Πάρε το σπαθί...
  Η Ζόγια κάρφωσε, γρύλισε:
  - Πιο γρήγορα!
  Η Nadezhda, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, άρχισε:
  - Στεκόμαστε...
  Η Ζόγια, χτυπώντας έξαλλα, συνέχισε:
  - Και ξανα....
  Η Βικτώρια, καρφώνοντας τα γυμνά κάτω άκρα της, ολοκλήρωσε με μια σημαντική νότα:
  - Θα νικήσουμε!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Τότε τα κορίτσια έκαναν μια παύση. Πυροβόλησαν άλλες ντουζίνες τανκς σιωπηλά, μετά την οποία η Βικτώρια, ξανά πυροβολώντας, και πάλι με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, τραγούδησε:
  - Κάτω από το ιερό...
  Η Ζόγια πυροβολώντας με τα γυμνά της πόδια, συνέχισε:
  - Πανό...
  Η ελπίδα εξερράγη τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά:
  - Μεσσίας!
  Η Βικτώρια, κουνώντας το σώμα της και εκτοξεύοντας βλήματα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γρύλισε:
  - Στον κόσμο...
  Η Ζόγια όρμησε, πυροβολώντας επιθετικά:
  - Στην ευτυχία...
  Η Nadezhda, χτυπώντας σε μια νότα μείζονος σημασίας, με τη βοήθεια των γυμνών χαριτωμένων μελών της, τελείωσε:
  - Και αγάπη!
  Η Βικτώρια, πάλι καρφώνοντας, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της, συνέχισε:
  - Στον ήλιο...
  Η Ζόγια, χτυπώντας με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της ένα βλήμα στον Πορτσούνα, ψέλλισε:
  - Ακτίνα...
  Η Nadezhda, εκτοξεύοντας ακαταμάχητα τον "Κάπρο" του Rommel σε όλη τη φασιστική αυτοκρατορία, με γυμνά λαξευμένα μέλη, γάβγισε:
  - Συγχώνευση...
  Η Βικτώρια, στέλνοντας ένα βλήμα με τα γυμνά της πόδια, ολοκλήρωσε σκληρά:
  - Λαοί!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας, πρόσθεσε αστραφτερά με τα γυμνά της πόδια:
  - Κόλαση σκοτάδι...
  Η ελπίδα, χαστούκισε, έδωσε έξω:
  - Διαλύστε...
  Η Βικτόρια, πάλι λοξά προς τους ναζί φασίστες του Ρόμελ, σφύριξε:
  - Μακριά!
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν με τα γυμνά τους πόδια και γελούσαν για άλλα πέντε λεπτά. Σε αυτό το διάστημα κάηκαν τριάντα πέντε άρματα μάχης των Ναζί. Και μετά συνέχισαν να τραγουδούν ξανά.
  Όπως πάντα, ο φλογερός διάβολος έβαλε τον στίχο και τον τόνο, χρησιμοποίησε τα γυμνά της μέλη:
  Έχουμε ανοίξει...
  Η Ζόγια, πυροβολώντας, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πρόσθεσε:
  - Έθνη...
  Η Nadezhda, αφού το κάρφωσε, με τη βοήθεια των γυμνών της δακτύλων και των ευκίνητων ποδιών της, θόλωσε:
  - Πλανήτες!
  Η Βικτώρια, έχοντας κόψει τον "Κάπρο", χαμογελώντας πολύ δυνατά, ψέλλισε:
  -Μέσα στον χώρο...
  Η Ζόγια, στέλνοντας επίσης ένα βλήμα με τα γυμνά της δάχτυλα, γρύλισε:
  - Τρόπος!
  Η Nadezhda, πετώντας ένα δώρο, ψέλλισε:
  - Στο άγνωστο...
  Η Βικτώρια έβαλε και ένα βλήμα και μια ζουμερή βολή ένα παχύ σημείο για τους Ναζί μαχητές.
  - Μιράμ!
  Και η Ζόγια, πυροβολώντας με τα γυμνά της πόδια, άρχισε να υφαίνει μια νέα στροφή:
  - Ηρωισμός...
  Η Nadezhda, καρφώνοντας απελπισμένα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πάνω από τις φασιστικές ορδές, συνέχισε:
  - Κατορθώματα...
  Και η ελαστική Βικτώρια, όπως συνηθίζεται, γκρέμισε ξυπόλητη με στρογγυλό τακούνι, πατώντας το κουμπί του joystick, "Boar", και έδωσε το τέλος:
  - Δοξασμένος!
  Η Ζόγια, έχοντας ασχοληθεί με τον "Πορκίνα", εξέδωσε:
  - Προς την...
  Η Nadezhda, πυροβολώντας με τα γυμνά της πόδια, κελαηδούσε:
  - Σβήσε...
  Η Βικτόρια σημείωσε τις λέξεις, δείχνοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και μια οβίδα στο αυτοκινούμενο όπλο Witcher:
  - Για πάντα...
  Η Zoya έστειλε επίσης ένα βλήμα και εξέδωσε:
  - Του θανάτου....
  Για τη Nadezhnaya, υπήρχε η τελευταία βολή που έριξε με τα γυμνά πόδια της και η λέξη:
  - Ουλή!
  Αυτό είναι ωραίο! Το φασιστικό σύνταγμα αρμάτων μάχης καταστράφηκε. Το αυτοκινούμενο όπλο Anaconda, παρά την πανοπλία του, σκορπίστηκε επίσης από ένα ρωσικό κέλυφος: πρέπει να ξέρετε πού να χτυπήσετε για να χτυπήσετε και να το χωρίσετε σίγουρα. Άλλωστε τα κορίτσια είδαν συγκεντρώσεις και σπασίματα στις γραμμές δύναμης στην πανοπλία. Δεν μπορείς να τους εξαπατήσεις ή να τους ξεγελάσεις... Και μπορούν να ξεγελάσουν όποιον θέλεις.
  Η Ζόγια παρατήρησε με ανησυχία:
  - Δεν θα μας έβλαπτε να αναπληρώσουμε την προμήθεια πυρομαχικών;
  Η Έλενα, αυτή η παιχνιδιάρικη και μορφωμένη κόρη του Σβάρογκ, που δημιουργήθηκε επίσης από το απείρως παντοδύναμο Αγόρι Δεμίουργο Σφέρο Καταστροφόφ, χασκογελούσε και παρατήρησε:
  - Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις; Άλλωστε, έχουμε ένα απαραίτητο βλήμα. Μπορούμε να χτυπάμε έτσι σχεδόν ασταμάτητα!
  Η Βικτώρια γούρλωσε τα μάτια της λάγνα, χτύπησε το ένα γυμνό πόδι της στο άλλο και ούρλιαξε:
  - Υπέργαμα χωρίς διάλειμμα... Είναι υπέροχο!
  Αυτά είναι τα αληθινά κορίτσια...
  Και ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα... Τον Σεπτέμβριο του 1945, οι Γερμανοί ωστόσο έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα.
  Και έκοψαν από ξηρά τον Καύκασο. Το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο. Οι Γερμανοί προχωρούν ... Στις μάχες, τα νέα τανκς και τα αεροπλάνα τους ...
  Και η Τουρκία διασχίζει από το νότο, που είναι διπλά επικίνδυνο. Και η κατάσταση είναι εξαιρετικά περίπλοκη, μέχρι κολασμένα κατσίκια.
  Φτιάξε τον εαυτό του για χιονοστιβάδα του εχθρού... Και δεν υπάρχει τρόπος να τον σταματήσεις.
  Τον Οκτώβριο, οι Γερμανοί βρίσκονταν ήδη στο Νταγκεστάν και πλησίασαν το Αζερμπαϊτζάν. Και αυτό είναι σοβαρό και επικίνδυνο.
  Το κορίτσι η Αλίκη συνελήφθη από τους Ναζί. Ανακρίθηκε από τον συνταγματάρχη SS Deza. Το κορίτσι της Κομσομόλ γδύθηκε μέχρι τη μέση και άρχισε να μαστιγώνεται με μαστίγια.
  Η Αλίκη βρυχήθηκε:
  - Δεν θα πω! Δεν θα πω! Δεν θα πω!
  Μετά της έσκισαν το παντελόνι και τις μπότες. Και έκαψαν τα τακούνια με φαρδιές λωρίδες από πυρωμένο σίδερο. Και εφάρμοσε θερμότητα στα γυμνά της πέλματα.
  Η κοπέλα λιποθύμησε σοκαρισμένη.
  Ένας κουβάς νερό χύθηκε από πάνω της. Τον έφεραν στα συγκαλά του και τον ανέβασαν στο ράφι. Που είναι πολύ σκληρό.
  Η Αλίκη έτριξε τα δόντια της και γρύλισε:
  - Ακόμα δεν θα πω! Μπορείς να με σκοτώσεις!
  Χτύπησε την κοπέλα στο γυμνό της σώμα με ένα καυτό σύρμα. Αλλά δεν πήραν τίποτα από αυτήν.
  Μετά από αυτό, πέταξαν το εξαντλημένο μέλος της Komsomol σε ένα υγρό και κρύο υπόγειο.
  Και φυσικά, αυτό είναι εξαιρετικά σκληρό.
  Τον Νοέμβριο του 1945, σχεδόν ολόκληρος ο Καύκασος καταλήφθηκε και οι Ναζί του Ρόμελ εισέβαλαν στο Μπακού.
  Δύο κορίτσια η Αλμπίνα και η Αλβίνα πετούν μόνοι τους σε έναν τέτοιο ιπτάμενο δίσκο. Είναι άτρωτα χάρη στον ισχυρό στρωτή πίδακα. Αλλά δεν μπορούν να πυροβολήσουν μόνοι τους. Αλλά χάρη στην κολοσσιαία ταχύτητα μπορούν να προσπεράσουν και να εμβολίσουν σοβιετικά αεροσκάφη.
  Η Αλμπίνα, σκύβοντας τη δισκέτα της, παρατήρησε:
  - Τεχνολογία σιδήρου, σίγουρα απαραίτητη και πολύ χρήσιμη!
  Η Άλβινα γέλασε, ξεγύμνωσε τα δόντια της και σφύριξε:
  - Μα όλα τα αποφασίζει το πνεύμα!
  Η Albina είπε:
  - Το περισσότερο που ούτε είναι ακριβώς το μαχητικό πνεύμα!
  Και τα δύο κορίτσια είναι ξανθά και με μπικίνι. Πολύ όμορφο και ξυπόλητο. Όταν μια πολεμίστρια είναι χωρίς παπούτσια, είναι τυχερή. Τώρα τα κορίτσια είναι τόσο πολύχρωμα και πανέμορφα.
  Και πριν πάνε στη μάχη, οι καλλονές σίγουρα θα συνεργαστούν με άντρες. Αυτή είναι μια πραγματική γιορτή της σάρκας για αυτούς.
  Τόσο καλά είναι τα κορίτσια.
  Η Alvina κατέρριψε δύο σοβιετικά Tu-3 και έγραψε στο Twitter:
  - Ένδοξο το κυνήγι μας!
  Η Albina επιβεβαίωσε το ramming και εξέδωσε:
  Και δεν θα είναι ποτέ το τελευταίο!
  Η Άλβινα γκρέμισε άλλα τρία σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη και ούρλιαξε:
  - Έτσι πιστεύεις ότι ο Θεός αγαπά τη Γερμανία;
  Η Αλμπίνα κούνησε το κεφάλι της αμφίβολα.
  - Προφανώς όχι τόσο πολύ!
  Η Αλβίνα γέλασε και ρώτησε ξανά:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  Η Αλμπίνα χτύπησε δύο σοβιετικά αυτοκίνητα και τσίριξε:
  Ο πόλεμος κράτησε πάρα πολύ!
  Η Alvina παρατήρησε λογικά:
  - Μα ερχόμαστε!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και φώναξε:
  - Θα έρθει λοιπόν η νίκη!
  Ο Άλβινα κατέρριψε τέσσερα σοβιετικά αεροσκάφη ταυτόχρονα, με έναν τολμηρό ελιγμό και ούρλιαξε:
  - Θα έρθει σίγουρα!
  Η Albina θεώρησε απαραίτητο να υπενθυμίσει:
  - Μετά το Στάλινγκραντ, ο πόλεμος δεν πήγε σύμφωνα με τους κανόνες ...
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Είναι σίγουρα ενάντια στους κανόνες!
  Η Αλμπίνα έτριξε εκνευρισμένη:
  - Αρχίσαμε να χάνουμε!
  Η Αλβίνα τσίριξε εκνευρισμένη:
  - Σίγουρα έχει!
  Η Αλμπίνα χτύπησε πολλά ακόμη σοβιετικά οχήματα και τσιρίξε:
  - Δεν είναι πρόβλημα για εμάς;
  Η Alvina κατέρριψε μερικά ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη και ξέσπασε:
  Νομίζαμε ότι η κατάσταση ήταν απελπιστική!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε σαρκοφάγα και σφύριξε:
  -Τι βλέπουμε τώρα;
  Η Alvina έγραψε στο Twitter με απορία:
  - Κάτι ακλόνητο και μοναδικό!
  Η Αλμπίνα έλαμψε τα μαργαριταρένια της δόντια και απάντησε:
  - Ότι κερδίζει το Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina γκρέμισε ένα δύο ακόμη σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη και έβγαλε:
  - Πραγματικά πρέπει να κερδίσουμε!
  Τα κορίτσια μόρφασαν. Κάποτε δούλευαν και επίσημα σε οίκο ανοχής στρατιώτη. Πολλοί άντρες πέρασαν από τον εαυτό τους, και όχι μόνο η λευκή φυλή. Και τους άρεσε πολύ. Λοιπόν, πόσο ευχάριστο είναι για τα σώματα. Στη συνέχεια, όμως, οι πόρνες έπεσαν υπό σοβιετική επίθεση. Συνελήφθησαν αιχμάλωτοι. Λοιπόν, οι καυτεροί νόμιζαν ότι θα τους βιάσουν. Και εδώ είναι ο διάβολος δύο!
  Έβαλαν τις πόρνες να σκάβουν χαρακώματα και χαρακώματα. Και στις πρώην νεράιδες της νύχτας δεν άρεσε και πολύ. Έτσι μπόρεσαν όλοι να ξεφύγουν. Αποπλάνησαν τους φρουρούς.
  Και ορκίστηκαν εκδίκηση στους Ρώσους.
  Και πολέμησαν εναντίον της Ρωσίας. Αυτοί είναι οι καταραμένοι...
  Η Αλμπίνα πέταξε πολλά ακόμα ρωσικά αυτοκίνητα και μουρμούρισε:
  - Μπορείς ακόμα να ζήσεις με άντρες!
  Η Alvina συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Δεν γίνεται καν, αλλά είναι απαραίτητο!
  Η Αλμπίνα ξεγύμνωσε τα δόντια της και απάντησε:
  - Αλλά ακόμα... Είναι γλυκό να σκοτώνεις.
  Και τα κορίτσια κατέρριψαν άλλα πέντε σοβιετικά αυτοκίνητα με την κίνηση μιας δισκέτας.
  Η Αλβίνα γέλασε και είπε:
  - Και πότε είναι πικρό;
  Η Αλμπίνα γκρέμισε άλλα έξι αυτοκίνητα και απάντησε:
  - Θα παντρευτώ μετά τη νίκη! Και να γεννήσεις δέκα παιδιά!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Και τραγούδησαν.
  Είμαστε οι ιππότες της πίστης του φασισμού,
  Ας σκουπίσουμε τους αγωνιστές του κομμουνισμού στη σκόνη!
  Και πώς γελούν, λικνίζοντας τα άσπρα βουνά τους.
  Η δοκιμασία μάχης του ιπτάμενου δίσκου είναι πολύ επιτυχημένη. Αλλά είναι αδύνατο να πυροβολήσετε από αυτό.
  Εδώ τα κορίτσια χτυπούν επίσης μερικά IL-2. Αυτό το επιθετικό αεροσκάφος είναι το πιο ογκώδες στον Κόκκινο Στρατό και δεν έχει ακόμη διακοπεί. Αν και μέχρι το σαράντα πέμπτο έτος ήταν ξεπερασμένο.
  Αλλά εξακολουθεί να ενεργεί και να ενεργεί απελπισμένα. Τέτοιοι δίσκοι μάχης χρησιμοποιούνται εδώ - απλά φρίκη.
  Οι σοβιετικές μονάδες καταστρέφονται τόσο πολύ που δεν μπορούν να σταματήσουν... Αυτή είναι η καβαλέτα.
  Υπήρχε μια ηρεμία τον Νοέμβριο. Και ο Στάλιν διέταξε να προχωρήσουν στο κέντρο. Οι μάχες εκτυλίχθηκαν με ανανεωμένο σθένος. Είναι δύσκολο να νικήσεις τους Fritz - έχουν πολλή δύναμη και καλά όπλα. Οι Πολωνοί πολεμούν πολύ ενεργά. Τώρα είναι σύμμαχοι της Γερμανίας.
  Οι Ναζί κρατούν ακόμα το μέτωπο. Οι μάχες έδειξαν ότι το πυροβόλο των 88 χιλιοστών ήταν 100 EL και πολύ ακριβές και διαπεραστικό. Ακόμα και το IS-3 χτυπάει στο μέτωπο. Επιπλέον, η τελευταία δεξαμενή δεν είναι πολύ επιτυχημένη και δύσκολη στην κατασκευή. Και τα T-34-85 γενικά παραστρατούν από μεγάλη απόσταση, κερδίζοντας βαθμούς από τους Γερμανούς άσους.
  Ο χειμώνας έχει ήδη έρθει και η πρώτη γραμμή είναι περίπου στο επίπεδο των σαράντα τριών ετών, μόνο η Κριμαία είναι ακόμα Σοβιετική και το Μπιαλιστόκ, αλλά το Kharkov και το Orel βρίσκονται ήδη κάτω από τους Ναζί.
  Οι Ναζί στο κέντρο αποκρούουν τη σοβιετική επίθεση και προσπαθούν να προχωρήσουν.
  Λοιπόν, και εμπιστευτείτε τη λειτουργία των νεότερων μηχανών, υπεράντρες-κορίτσια.
  Όχι τα κοριτσάκια που κλωνοποιήθηκαν στα στρατόπεδα του θανάτου. Και εκείνα τα κορίτσια των οποίων τα μόρια DNA χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία υπερανδρών.
  Και έχουν τα ίδια ονόματα με τους θρυλικούς τέσσερις, και απλά εκπληκτική δύναμη. Και τα κορίτσια που αγωνίζονται χρησιμοποιούν επίσης κάποια διεγερτικά που αναπτύχθηκαν από τα SS.
  Η Gerda, η Charlotte, η Kristina και η Magda επιβαίνουν σε ένα τανκ E-100 της κατηγορίας U. Αυτό το όχημα είναι πιο συμπαγές, για τέσσερα μέλη πληρώματος. Και τα όπλα του είναι ένα τζετ βομβαρδιστικό και ένα καθολικό πυροβόλο 88 χιλιοστών 100 EL - ένα αντιτορπιλικό τανκ.
  Οι πολεμιστές πάνε και σφυρίζουν μόνοι τους.
  Η Γκέρντα εκτοξεύει ένα μακρύ κανόνι. Χτυπά στο πλάι από απόσταση του IS-2 και κελαηδάει:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για την πατρίδα,
  Και θα τηγανίσουμε τον Στάλιν και θα τον φάμε!
  Η Σάρλοτ εκτόξευσε τον εκτοξευτή πυραύλων της. Κάλυψε το σοβιετικό καταφύγιο και έτριξε:
  - Είμαστε ανίκητοι!
  Η Χριστίνα το πήρε και γρύλισε, τραβώντας τη σκανδάλη με το γυμνό της τακούνι:
  - Θα το πάρουμε και στα δύο!
  Ντολμπανούλα και εύστοχα και η Μάγδα. Κατέστρεψε τα σοβιετικά αυτοκινούμενα όπλα SU-152. Κι εκείνη φώναξε:
  - Θα έρθει καιρός, θα έρθει η νίκη!
  Η Γκέρντα τσίριξε καθώς πυροβόλησε:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Μα Πασαράν!
  Το κοκκινομάλλης θηρίο πέρασε ολόκληρο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο με την Gerda, ξεκινώντας από την Πολωνία και τελειώνοντας με αυτήν την επίθεση του Μαΐου. Ο κοκκινομάλλης διάβολος είδε πολλά πράγματα.
  Και έτοιμος να παλέψει μέχρι το τέλος!
  Η Χριστίνα πυροβολεί επίσης, και ξεγύμνωσε τα δόντια της. Τα μαλλιά της είναι χρυσοκόκκινα. Στον πόλεμο, τα κορίτσια δεν γερνούν, ακόμη και, ίσως, νεότερα! Είναι τόσο άγριοι και τρυφεροί. Ξεγύμνωσαν τα δόντια τους.
  Και ούτε μια τρύπα στα δόντια.
  Η Μάγδα έχει μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού. Και επίσης να χαμογελά ενεργά. Τέλειο κορίτσι. Έχει μια τόσο επιθετική χάρη και ενέργεια χιλίων αλόγων.
  Η Γκέρντα, ένα κορίτσι με άσπρα μαλλιά, πυροβολεί και παρατηρεί χαμογελώντας:
  - Υπάρχουν πολλά καλά και άσχημα στον κόσμο ... Αλλά διάολε, πόσο καιρό έχει πάρει αυτός ο πόλεμος!
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Και στην πραγματικότητα, ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος διαρκεί πάρα πολύ. Όλοι οι τσακωμοί, και οι τσακωμοί... Είναι πραγματικά εξαντλητικό!
  Η Χριστίνα κίνησε το γυμνό της πόδι κατά μήκος της πανοπλίας και φώναξε:
  - Αλλά η Βρετανία ακόμα δεν έχει ηττηθεί!
  Η Μάγδα πυροβόλησε τους Ρώσους και γρύλισε:
  - Πρέπει να νικηθεί! Αυτή είναι η πίστη μας!
  Η Γκέρντα σφύριξε, πυροβολώντας τους Ρώσους, βγάζοντας τα δόντια της από ελεφαντόδοντο:
  - Χρειαζόμαστε μια νίκη!
  Γαμημένος και η Σάρλοτ, φωνάζοντας:
  - Ένας για όλους, δεν θα σταθούμε στην τιμή!
  Η Χριστίνα το κοκκινομάλλης και χρυσαφένιο θηρίο τσίριξε:
  - Δεν! Ας μην στεκόμαστε!
  Η Μάγδα χτύπησε τα κατακόκκινα χείλη της κελαηδώντας:
  - Δεν πάμε στο κατάστημα για την τιμή!
  Και η χρυσόμαλλη άρπυια πυροβόλησε.
  Ο Γκέρντα χτύπησε και τα ρωσικά τανκς. Χτύπησε το αυτοκίνητο και φώναξε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Η Charlotte πρόσθεσε, τραγουδώντας μαζί:
  - Όλοι οι εχθροί μουλιάζουν στην τουαλέτα!
  Η Χριστίνα υποστήριξε την παρόρμηση του τραγουδιού:
  - Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα!
  Η Μάγδα συνέχισε με τραγουδιστή φωνή:
  - Και θα δώσουμε όλους τους κομμουνιστές στο μυαλό!
  Και τα κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο. Γενικά έχουν καλό τανκ. Μόνο από απόσταση είναι δύσκολο να σπάσεις το IS-3 στο μέτωπο. Αλλά τελικά, οι Γερμανοί έχουν ένα δύσκολο βλήμα, αλλά με πυρήνα ουρανίου. Και υπάρχουν πολλοί μαύροι στο στρατό. Που παλεύουν με ξέφρενη μανία. Και δεν μπορούν όλοι να τους ανταγωνιστούν.
  Τα κορίτσια συνηθίζουν να πολεμούν ξυπόλητα. Ακόμη και στην Πολωνία, ήταν μόνο με ένα μπικίνι, και ξυπόλητοι.
  Όταν το γυμνό πέλμα έρχεται σε επαφή με το έδαφος, αναζωογονείται. Ίσως γι' αυτό τα κορίτσια δεν γερνούν! Αν και ο χρόνος τελειώνει! Πολεμιστές, ας πούμε πολύ ηρωικοί.
  Έχουν κάνει τόσα πολλά κατορθώματα, αλλά πολεμούν σαν απλοί στρατιώτες. Και πάντα μόνο με μπικίνι, και ξυπόλητη. Το χειμώνα, είναι ακόμη και ευχάριστο να δέρνουν με γυμνά πόδια πάνω σε χιονοστιβάδες.
  Η Gerda πυροβολεί και τραγουδά:
  Θα περάσουμε μέσα από φωτιά και νερό!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε τους Ρώσους με το βομβαρδιστικό της και είπε:
  - Δόξα στον πρωσικό λαό!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε κι αυτή και τσίριξε:
  Θα κυβερνήσουμε τον πλανήτη!
  Η Μάγδα κάρφωσε και επιβεβαίωσε:
  - Θα το κάνουμε σίγουρα!
  Η Γκέρντα χτύπησε ξανά το βλήμα και έτριξε:
  "Ούτε το ναπάλμ δεν θα μας σταματήσει!"
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Και μάλιστα την ατομική βόμβα, που δεν τη φοβόμαστε!
  Η Χριστίνα σώπασε και απάντησε:
  - Οι Αμερικανοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ατομική βόμβα! Είναι μπλόφα!
  Η Μάγδα αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Ο κόσμος δεν μπορεί να ξεφύγει από τη νέα γερμανική τάξη!
  Και τα κορίτσια θα γελάσουν.
  Η κατάσταση έγινε κρίσιμη. Τον Δεκέμβριο, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν στο κέντρο. Αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν την ισχυρή άμυνα της Βέρμαχτ ...
  Ανάμεσα στους Ναζί και τα τανκ κορίτσια Agata και Adala. Πολεμούν στο Ε-10, ένα αυτοκινούμενο όπλο δύο ατόμων και πολύ άνετο. Το οποίο σουτάρει με εξαιρετική ακρίβεια. Αν και το όπλο του δεν είναι αρκετά ισχυρό, γκρεμίζει συγκεκριμένα τα τριάντα τέσσερα.
  Η Αγκάθα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπά το σοβιετικό αυτοκίνητο, με μεγάλη ακρίβεια.
  Και τότε φώναξε:
  - Για το Τρίτο Ράιχ!
  Dolbanula αρκετά εύστοχα και Adala. Χρησιμοποιώντας επίσης γυμνά πελεκημένα πόδια.
  Και έσπασε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο με ακριβή βολή. Κι εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στους ήρωές μας!
  Τα κορίτσια πρέπει να σημειωθούν εξαιρετικά τρομερά. Και σουτάρουν αρκετά καλά. Αυτό που δεν είναι πυροβολισμός, τότε χτύπημα.
  Τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-10 είναι ένα πολύ μικρό μηχάνημα για δύο στρατιώτες και ύψος 1,2 μέτρα με μαχητικά που βρίσκονται ξαπλωμένα. Αυτό εδώ είναι ένα αποτελεσματικό πράγμα και πολύ κινητό. Αρχικά, ζύγιζε μόνο δέκα τόνους, αλλά η πανοπλία της 60 χιλιοστών στο μέτωπο και 30 στο πλάι φαινόταν στον Χίτλερ μάλλον αδύναμη. Και διέταξε να το αυξήσουν σε 82 mm μέτωπο και 52 mm πλευρά. Αλλά το βάρος του μηχανήματος έχει αυξηθεί στους 16 τόνους, μειώνοντας την κινητικότητα. Όμως η Ρόμελ έκανε το αυτοκίνητό της είκοσι εκατοστά χαμηλότερα και μείωσε τον αριθμό των μελών του πληρώματος σε δύο άτομα. Και το αυτοκινούμενο όπλο άρχισε να ζυγίζει έντεκα τόνους, κάτι που, με κινητήρα 400 ίππων, του επέτρεψε να διατηρήσει την κινητικότητα σε υψηλό επίπεδο.
  Η Αγκάθα χτύπησε ξανά τα γυμνά της πόδια στον εχθρό, τρύπησε το κάτω μέρος της πανοπλίας IS-2 και τραγούδησε:
  - Μεγάλη μου δύναμη!
  Η Adala χτύπησε επίσης το σοβιετικό τανκ, χτύπησε το αυτοκίνητο στο μέτωπο και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και χρησιμοποίησε επίσης ένα γυμνό, λαξευμένο πόδι.
  Αυτά τα κορίτσια εδώ τσακώνονται αρκετά. Και καταστρέφουν τη σοβιετική αρμάδα των τανκς.
  Τώρα όμως άλλαξαν στα όπλα. Και έτσι βγαίνουν νοκ άουτ χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα. Δεν δίνουν κανένα απολύτως έλεος. Και τα γυμνά πέλματα αναβοσβήνουν.
  Τα κορίτσια, όμως, δεν πυροβολούν και σκοτώνουν μόνο τεχνίτες. Συγκεκριμένα, ένας έφηβος που συνελήφθη, βασανίστηκε. Το δεκαεξάχρονο αγόρι ήταν πολύ όμορφο. Τα κορίτσια τον έγδυσαν και τον έδεσαν σε ένα πεύκο. Και μετά άρχισαν να καίγονται με δάδες, και επίσης έβαλαν φωτιά σε σκούπες.
  Ήταν ορατό πώς το μαυρισμένο, λείο δέρμα του αγοριού ήταν καλυμμένο με φουσκάλες και σπυράκια. Και πρέπει να πω ότι πονάει πολύ.
  Η Adala έγλειψε τα χείλη της και τραγούδησε:
  Μικρή χώρα, μικρή χώρα...
  Ο Αγάντα, βάζοντας φωτιά στις φτέρνες του αγοριού, πρόσθεσε:
  - Ποιος θα μου πει, ποιος θα δείξει που είναι, που είναι!
  Και οι δύο καλλονές πώς να γελάνε. Ο νεαρός είναι πραγματικά όμορφος. Πόσο όμορφοι είναι οι έφηβοι στα δεκαέξι. Όταν δεν είναι πια αγόρι, αλλά όχι ακόμα άντρας. Όταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου εξακολουθούν να μετακινούνται από έναν παιδικό σε έναν ενήλικο τύπο και για αυτόν τον λόγο είναι ιδιαίτερα όμορφα. Όταν τα μάγουλα των αγοριών είναι ακόμα κατακόκκινα και δεν καλύπτονται με τρίχες, τόσο τρυφερά, σαν του κοριτσιού. Και το δέρμα δεν είναι ακόμα τόσο τριχωτό και τραχύ όσο στους ενήλικες.
  Η Adala και η Agada είναι έμπειροι πολεμιστές που βασανίζουν το αγόρι με ευχαρίστηση. Απολαύστε την γκρίνια του. Και μάλιστα τρελαίνονται μπροστά στα μάτια του, δείχνοντας γούρι και πυροδοτώντας φωτιά.
  Αυτά είναι ζώα .... Το αγόρι βασανίστηκε σε σημείο να χάσει τις αισθήσεις του. Μετά τον περιέλουσαν με παγωμένο νερό, τον έφεραν στα συγκαλά του και τον βασάνισαν ξανά και είχε πλάκα.
  Η Adala, γλείφοντας τα χείλη της, σημείωσε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα βασανιστήρια!
  Ο Agada συμφώνησε με αυτό:
  - Συγκινεί!
  Και τώρα οι οξυδερκείς πολεμιστές εξοντώνουν τα σοβιετικά στρατεύματα. Και ενώ τραγουδούν:
  - Ο βασιλιάς μας είναι ο αγγελιοφόρος του ουρανού,
  Ο βασιλιάς μας είναι σαν δαίμονας φάντασμα...
  Ο βασιλιάς μας είναι ο εκλεκτός της μοίρας....
  Ο βασιλιάς μας είσαι μόνο εσύ!
  Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος!
  Ναι Rommel σε κάποιο βαθμό και Lucifer. Μπόρεσε να κάνει το φαινομενικά αδύνατο.
  Και τώρα οι Ναζί κερδίζουν όλο και πιο σίγουροι.
  . Το E-25 στρίβει πολύ εύκολα, αντισταθμίζοντας έτσι την έλλειψη περιστρεφόμενου πυργίσκου.
  Το πλήρωμα είναι μόνο δύο άτομα και το ύψος είναι 1,3 μέτρα. Περιττό να πούμε ότι είναι αποτελεσματικό σχέδιο και εύκολο στην κατασκευή.
  Φανταστείτε το Tiger-2 όσον αφορά την πανοπλία και τα όπλα στο βάρος του T-4, αυτό είναι ένα μεγαλειώδες και εκπληκτικό μηχάνημα.
  Η Αγκάθα και η Άγκνες οδηγούν το E-25, επίσης κορίτσια στο Α. Και όμορφη, μαχόμενη ξυπόλητη και με μπικίνι.
  Και πώς σουτάρουν που δεν χάνουν.
  Η Αγκάθα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Δόξα στις δυνάμεις μου!
  Η Άγκνες κλώτσησε επίσης τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, χτύπησε τον εχθρό και είπε:
  - Και η δύναμή μου είναι ακόμη μεγαλύτερη δόξα!
  Και πώς να κλείνει το μάτι στους αντιπάλους. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Και πώς λατρεύουν τα κορίτσια να βασανίζουν.
  Ένα μέλος της Komsomol, για παράδειγμα, πήραν και έκαψαν τις κόκκινες θηλές της με έναν πυρσό. Και ούρλιαξε τόσο δυνατά.
  Η Άγκνες τηγάνισε με μεγάλη ευχαρίστηση τη φτέρνα της και ούρλιαξε:
  - Να πεθάνει ο τύραννος-συλλογικός αγρότης!
  Η Αγκάθα συμφώνησε με αυτό, βάζοντας φωτιά στον εχθρό:
  - Για τη μεγάλη Πρωσία!
  Και τα κορίτσια γελάνε.
  Μάχη ας πούμε ότι έκλεψαν, και μεγάλη κολασμένη ομορφιά. Εδώ είναι το IS-2 από την ακριβή βολή τους χωρισμένο σε κομμάτια.
  Η Άγκνες φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στον Άρειο κομμουνισμό!
  Οι Γερμανοί προσπαθούν να περάσουν μέχρι την Τιφλίδα. Το Γκρόζνι επιτίθεται με μανία. Όμως τα γενναία τέσσερα κορίτσια στάθηκαν εμπόδιο στο δρόμο τους.
  Η Νατάσα πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στους Ναζί και τραγούδησε:
  - Σωστά...
  Η Ζόγια έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε:
  -Εχθρός...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε σε κάτι καταστροφικό και τσίριξε:
  -Σκέφτεται...
  Η Σβετλάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Τι...
  Η Νατάσα πέταξε δυο λεμόνια με τα ξυπόλυτα πόδια της και φώναξε:
  - Ρωσική...
  Η Ζόγια επίσης υπέκυψε σε κάτι ενεργητικό και θανατηφόρο, τρίζοντας:
  - Διαχειρίστηκε...
  Ο Αυγουστίνος εκτόξευσε το θανατηφόρο, μουρμουρίζοντας:
  - Εχθρός....
  Η Σβετλάνα υπέκυψε και πάλι στο καταστροφικό και vyaknula:
  - Διακοπή!
  Η Νατάσα έδωσε μια στροφή και τσίριξε:
  - ΠΟΥ...
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης κατά των μαύρων αλλοδαπών που στρατολόγησαν οι Ναζί και έτριξε:
  - Τόλμησε!
  Ο Αυγουστίνος μίλησε με δύναμη και μανία:
  - Οτι...
  Η Σβετλάνα υπέκυψε με το χαμόγελο ενός πάνθηρα:
  - ΣΤΟ...
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Πάλη...
  Η Ζόγια πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα και μουρμούρισε:
  - Επιθέσεις!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε και μουρμούρισε:
  - Εχθροί...
  Η Σβετλάνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα και πώς φωνάζει με τα πόδια της:
  - Καλά...
  Η Νατάσα κάρφωσε την έκρηξη και σφύριξε:
  - Έξαλλος...
  Η Ζόγια έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ρυθμός!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε ξανά και φώναξε:
  - Έξαλλος...
  Η Σβετλάνα κελαηδούσε καθώς πυροβόλησε:
  - Ρυθμός!
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της, κελαηδώντας:
  - Θα καταστρέψουμε τους Ναζί!
  Η Ζόγια το πήρε και κελαηδούσε:
  - Η μελλοντική πορεία προς τον κομμουνισμό!
  Και πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Ο Αυγουστίνος πήρε και σκόρπισε τις γραμμές, και τα γυμνά της πόδια πέταξαν με καταστροφή κατά μήκος του Φριτς:
  - Θα χωρίσουμε τους αντιπάλους!
  Η Σβετλάνα το πήρε και το πέταξε με τη γυμνή της φτέρνα, ένα μάτσο χειροβομβίδες, και τσίριξε:
  Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Και οι τέσσερις συνέχισαν να πυροβολούν και να ρίχνουν χειροβομβίδες. Το γερμανικό Ε-75 κινούνταν. Μηχάνημα με πυροβόλο 128 χλστ. Και αυτοπυροβολείται.
  Και τα κορίτσια πέταξαν χειροβομβίδες. Υπονόμευσε τους Ναζί. Και πυροβόλησαν. Ανέβηκαν μπροστά. Τα τανκς κυλούν ξανά. Μετακινεί το τελευταίο γερμανικό "Leopard" -1. Ένα πολύ κινητό αυτοκίνητο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Όμως τα κορίτσια του ανέλαβαν και τον έριξαν νοκ άουτ. Έσκισαν σε κομμάτια ένα κινητό μηχάνημα με κινητήρα αεριοστροβίλου. Και την έκαναν κομμάτια.
  Η Νατάσα παρατήρησε γελώντας:
  Δίνουμε μεγάλη μάχη!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ κουλ!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε σοφά:
  - Θα νικήσουμε!
  Και εκτόξευσε μια αντιαρματική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Δυνατό κορίτσι. Και έχει τόση εξυπνάδα.
  Η Σβετλάνα έκανε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και χτύπησε τον εχθρό. Ένα πολύ επιθετικό κορίτσι, με μάτια στο χρώμα του αραβοσίτου. Έχει τέτοια εξυπνάδα και ένα πέρασμα δύναμης!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και χαμογέλασε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ζόγια πυροβόλησε πολύ ενεργά και χαμογέλασε δείχνοντας μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι πολεμιστής αυτού του επιπέδου που δεν σβήνει!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε επίσης. Κόρησε τους Ναζί και γάργαρε:
  "Είμαι ένας πολεμιστής με μεγάλες φιλοδοξίες!"
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια της δόντια!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε:
  - Πολύ μεγάλες φιλοδοξίες!
  Τα κορίτσια τσακώνονται εδώ και πολύ καιρό. Και φυσικά πέτυχαν σε στρατιωτική εργασία. Είναι απολύτως υπέροχες ομορφιές. Εξαιρετικό μυαλό. Και πυροβολούν πρώτης κατηγορίας.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, σκέφτηκε ότι χωρίς τον Στάλιν, αν ο Φύρερ θα τον είχε σκοτώσει. υπήρχε ένα κενό στις ψυχές των ανθρώπων. Είναι σαν να πέθανε ένα αγαπημένο πρόσωπο.
  Αν και αυτός ο Γεωργιανός ήταν σκληρός. Και δεν τα έκανε όλα σωστά. Υπάρχει ακόμη και ένα ανέκδοτο σχετικά με αυτό. Γιατί ο Λένιν φοράει μπότες και ο Στάλιν τις μπότες; Γιατί ο Βλαντιμίρ Ίλιτς διάλεξε το δρόμο, και αυτός ο μουστακαλής ορμάει μπροστά.
  Από αυτή την άποψη, ο Στάλιν δεν ήταν ο βέλτιστος κυβερνήτης. Πράγματι, όπως το περιέγραψε ο Λένιν, ήταν πολύ αγενές.
  Αυτός ο σεφ ετοιμάζει μόνο πικάντικα πιάτα. Από άποψη σκληρότητας, ήταν ένα δίκοπο μαχαίρι.
  Από τη μια βοήθησε στη διατήρηση της πειθαρχίας και τόνωσε τον κομματικό μηχανισμό. Από την άλλη, το πολυτιμότερο προσωπικό και οι ικανοί άνθρωποι έπεσαν νοκ άουτ. Συγκεκριμένα, μετά τον πόλεμο έχασαν έναν τόσο σπουδαίο μάνατζερ όπως ο Voznesensky. Ο οποίος είχε τις μεγαλύτερες υπηρεσίες στην Πατρίδα.
  Ο Voznesensky ήταν, ίσως, ένας ιδανικός μάνατζερ: όχι μόνο σκληρός, αλλά και έξυπνος και μορφωμένος. Ο νεότερος διδάκτορας επιστημών στην ΕΣΣΔ, ακαδημαϊκός, εξαιρετική προσωπικότητα. Χωρίς τον Voznesensky η οικονομία της Σοβιετικής Ρωσίας αναπόφευκτα θα είχε πάει στραβά σε περίπτωση θανάτου του. Και δεν μπορούν να νικήσουν τους Ναζί.
  Η Νατάσα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Από τον ουρανό...
  Η Ζόγια πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  - Αστερίσκος...
  Ο Αυγουστίνος έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - ΛΑΜΠΡΌΣ...
  Η Σβετλάνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα, με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού, και εξέδωσε:
  - Κρυστάλλινο!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και σφύριξε:
  -Εγώ σε σένα...
  Η Ζόγια ξεκίνησε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σφυρίζοντας:
  - Τραγούδι...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε με το γυμνό της τακούνι, αυτό που φέρνει το θάνατο και τσίριξε:
  -Θα τραγουδήσω...
  Η Νατάσκα συνέχισε, τραγουδώντας επιθετικά:
  - Σχετικά με....
  Η Ζόγια πέταξε ένα πακέτο έκρηξης με το γυμνό της πόδι, σκορπίζοντας τους Ναζί και τσίριξε:
  - Εγγενής...
  Η Αυγουστίνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με το γυμνό της τακούνι, έδωσε έξω:
  - Στάλιν!
  Τα κορίτσια πολέμησαν γενναία, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορούν να κρατήσουν το Γκρόζνι. Οι καλλονές έπεσαν κάτω από τη διανομή. Ήταν πολύ μαχόμενοι κλέφτες. Και πρέπει να υποχωρήσεις απρόθυμα. Και αυτό είναι δυσάρεστο.
  Η Νατάσα κελαηδούσε εκνευρισμένη:
  - Υποχωρήσαμε σιωπηλά για πολλή ώρα ...
  Ο Αυγουστίνος, με μάτια που έλαμπαν από οργή, συμφώνησε:
  - Ήταν ενοχλητικό - περίμεναν τη μάχη!
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε με μανία, και τα υπόλοιπα κορίτσια το σήκωσαν χαρούμενα.
  Σήκω, μαρκαρισμένος με κατάρα,
  Όλος ο κόσμος των πεινασμένων και των σκλάβων!Το αγανακτισμένο μυαλό μας βράζει Και είναι έτοιμο να οδηγήσει σε θανάσιμη μάχη.
  
  Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον Κόσμο της βίας στο έδαφος, και μετά θα χτίσουμε τον δικό μας, θα χτίσουμε έναν νέο κόσμο: Αυτός που δεν ήταν τίποτα, θα γίνει τα πάντα.
  
  Σταματήστε να πιπιλάτε αίμα, βρικόλακες Φυλακή, φόροι, φτώχεια!Για εσάς - όλη η δύναμη, όλες οι ευλογίες του Κόσμου, Και το δικαίωμά μας είναι ένας άδειος ήχος.
  
  Θα χτίσουμε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο, Και εδώ είναι το μαχητικό μας σύνθημα: Όλη η εξουσία - στους εργαζόμενους και κάτω όλα τα παράσιτα!
  
  Είσαι ευκαταφρόνητος στον πλούτο σου, Άνθρακας και γίνατε βασιλιάδες!Είστε οι θρόνοι σας, παράσιτα, Στην πλάτη μας υψωμένοι!
  
  Φυτά, εργοστάσια, θάλαμοι - Όλα δημιουργήθηκαν με την εργασία μας. Ήρθε η ώρα! Απαιτούμε την επιστροφή των ληστειών.
  
  Φτάνει, για χάρη των βασιλιάδων, Ναρκωστε μας στη φρενίτιδα του πολέμου! Ειρήνη στους λαούς Απεργήστε, γιοι των στρατευμάτων!
  
  Πότε θα μας αναγκάσουν οι τύραννοι να πέσουμε ηρωικά στη μάχη για αυτούς, Δολοφόνοι! Στη συνέχεια, θα κατευθύνουμε τα ρύγχη των κανονιών μάχης σε εσάς.
  
  Κανείς δεν θα μας ελευθερώσει: Ούτε θεός, ούτε βασιλιάς, ούτε ήρωας. Θα πετύχουμε την απελευθέρωση με το δικό μας χέρι.
  
  Να ανατρέψεις την καταπίεση με ένα επιδέξιο χέρι, Να ξανακερδίσεις το καλό σου, Φούσκωσε, κόρνα, και σφυρηλάτησε με τόλμη, Ενώ το σίδερο είναι ζεστό!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν όμορφα και βγήκαν στο δρόμο. Και ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη...
  Τα τρομερά TA-400 και ακόμη πιο ισχυρά TA-500 που μεταφέρουν έως και είκοσι τόνους βομβών καταστρέφουν τις σοβιετικές θέσεις. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να κρατηθεί. Ακόμα και τα τραγούδια τραγουδιούνται με πολύ θάρρος.
  Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία για πάντα...
  Η σοβιετική κυβέρνηση -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Και ξυπόλητοι πρωτοπόροι και πρωτοπόροι πολεμούν τον χειμώνα στα βουνά του Καυκάσου. Τα παιδιά δείχνουν τρομερό θάρρος.
  Και δείχνουν ότι είναι γενναίοι.
  Και το τραγούδι παίζει ξανά
  Είμαστε οι πρωτοπόροι των παιδιών του κομμουνισμού,
  Φωτιά, σκηνή και χάλκινο φούρνο...
  Ναυτικό θα συντρίψουμε χαριτολογώντας τον φασισμό,
  Ποιος περιμένει μια εξαγριωμένη καταστροφή!
  Και ένα κορίτσι με κόκκινη γραβάτα πετάει ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζοντας το Fritz.
  Μετά από αυτό τραγουδά:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Θα σταματήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του φασισμού!
  Και θα το πάρει και το αγόρι που έκαψε τη φτέρνα του ποδιού του και θα βρυχηθεί:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη του κομμουνισμού!
  Τα παιδιά είναι πολύ θαρραλέοι μαχητές. Αν και μερικές φορές περιμένουν τέτοια άγρια βασανιστήρια.
  Η ναζιστική επίθεση συνεχίζεται. Στις 9 Ιανουαρίου, οι Ναζί είχαν ήδη πάρει πολλές πόλεις σε κίνηση, πλησιάζοντας την Τιφλίδα.
  Η δύναμη των Ναζί είναι μεγάλη.
  Ωστόσο, ακόμη και μικρά παιδιά πολέμησαν εναντίον των Ναζί. Αγόρια και κορίτσια πέταξαν αυτοσχέδιες εκρηκτικές συσκευασίες σε γερμανικά τανκς, αυτοκινούμενα όπλα και πεζικό.
  Κάποιοι χρησιμοποιούσαν μικρούς καταπέλτες και μεγάλες σφεντόνες. Αυτό αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό.
  Τα παιδιά είναι γενικά τέτοιος λαός, ευδιάθετος και επιρρεπής στον ηρωισμό. Αν και τα ξυπόλητά τους είναι κόκκινα από το κρύο, σαν τα πόδια της χήνας. Όμως η θέληση είναι ακλόνητη.
  Οι πρωτοπόροι πολέμησαν με πολύ θάρρος. Ήξεραν τι σημαίνει φασιστική αιχμαλωσία.
  Η κοπέλα Μαρίνκα, για παράδειγμα, έπεσε στα νύχια των Ναζί. Της λάδωσαν τα ξυπόλητα και την τοποθέτησαν κοντά στο μαγκάλι. Γλώσσες από φλόγα σχεδόν έγλειψαν τις γυμνές, σκληρυμένες φτέρνες του κοριτσιού από το μακρινό περπάτημα ξυπόλυτο. Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν για περίπου δεκαπέντε λεπτά, μέχρι που τα πέλματα καλύφθηκαν με φουσκάλες. Τότε, λύθηκαν τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας. Και πάλι έκαναν ερωτήσεις. Με χτύπησαν με λαστιχένιες μάνικες στο γυμνό μου σώμα.
  Μετά πέρασαν το ρεύμα... Η Μαρίνκα βασανίστηκε μέχρι δέκα απώλειας των αισθήσεων κατά την ανάκριση. Και μετά την άφησαν να ξεκουραστεί. Όταν τα ξυπόλητα έστριβαν λίγο, τα αλείφουν ξανά με λάδι και το μαγκάλι ξανασηκώνονταν. Τέτοια βασανιστήρια μπορούν να επαναληφθούν πολλές φορές. Και βασανίστε με ρεύμα, και μαστίγιο με ελαστικούς σωλήνες.
  Η Μαρίνκα βασανίστηκε για έξι μήνες. Μέχρι που τυφλώθηκε και έγινε γκρίζα από τα βασανιστήρια. Μετά την έθαψαν ζωντανή στο έδαφος. Δεν έχασε ούτε μια σφαίρα.
  Πρωτοπόρος Βάσια, οι Ναζί μαστίγωσαν με καυτό σύρμα στο γυμνό σώμα του.
  Στη συνέχεια, τα γυμνά τακούνια κάηκαν με καυτές λωρίδες σιδήρου. Το αγόρι δεν άντεξε να φωνάζει, αλλά και πάλι δεν πρόδωσε τους συντρόφους του.
  Οι Ναζί τον διέλυσαν ζωντανό σε υδροχλωρικό οξύ. Και αυτός είναι ένας τρομερός πόνος.
  Αυτά τα Fritzes είναι τέτοια τέρατα... Το μέλος της Komsomol βασανίστηκε με σίδερο. Μετά το κρέμασαν σε μια σχάρα, το σήκωσαν και το πέταξαν κάτω. Στη συνέχεια, άρχισαν να καίγονται με έναν καυτό λοστό. Το στήθος σκίστηκε με λαβίδα. Έπειτα η μύτη κόπηκε κυριολεκτικά με καυτές πένσες.
  Η κοπέλα βασανίστηκε μέχρι θανάτου... Της έσπασαν όλα τα δάχτυλα και το πόδι. Ένα άλλο μέλος της Komsomol, η Άννα, καρφώθηκε στο ξύλο. Και όταν πέθανε, έκαιγαν με δάδες.
  Με λίγα λόγια, οι Ναζί κορόιδευαν όσο καλύτερα μπορούσαν και όπως ήθελαν. Βασάνισαν και βασάνισαν τους πάντες.
  Η Νατάσα και η ομάδα της εξακολουθούσαν να πολεμούν στην περικύκλωση. Τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους στη μάχη και πετούσαν χειροβομβίδες. Πολέμησαν τις ανώτερες δυνάμεις του Fritz. Κρατήθηκαν πολύ θαρραλέα και δεν επρόκειτο να υποχωρήσουν.
  Οι κάτοικοι της κατεχόμενης πόλης της Τιφλίδας συνάντησαν τους Γερμανούς πέφτοντας στα γόνατα. Μερικά από τα αγόρια ήταν ξυπόλητα παρά το χιόνι και υποκλίθηκαν στους Ναζί.
  Καταπληκτική ήττα. Τα κορίτσια της Γερμανίας ανάγκαζαν τα αγόρια να φιλήσουν τις μπότες ή τα γυμνά τους τακούνια. Τα μπερδεμένα και φοβισμένα αγόρια το έκαναν υπάκουα.
  Κάποιες γυναίκες γαργαλούσαν τα τακούνια των αγοριών και τα χτυπούσαν με μπαστούνια. Φαινόταν πολύ σέξι.
  Τρομερό, αν και ξεπερασμένο τόσο ηθικά όσο και στην πραγματικότητα, το "Tiger" -2 συντρίβει αιχμαλώτισε άνδρες. Τα ενήλικα αρσενικά σκοτώνονται. Μόνο γυναίκες και αγόρια χωρίς γένια έχουν μείνει ζωντανά. Και αφήστε τους ενήλικες άνδρες να πεθάνουν κάτω από τις κάμπιες. Και πέρασε πολύς κόσμος.
  Το "Royal Tiger" είναι ένα ισχυρό τανκ. Και τέτοιος χάλκ που οι σοβιετικοί στρατιώτες φεύγουν... Και πόσοι από αυτούς κάηκαν από τον κεραυνό της εξουσίας.
  Και τώρα, πάνω από το κτίριο του Δημοτικού Συμβουλίου, μια σημαία με μια ναζιστική σβάστικα.
  Οι Γερμανοί προχωρούν και σε άλλες γεωργιανές πόλεις. Τα στρατεύματά τους είναι σαν μια καφέ πανούκλα. Και εντυπωσιακή δύναμη.
  Η μάζα των Σοβιετικών στρατιωτών παραδίδεται. Τα περισσότερα από αυτά τα συνθλίβουν βαρύτερα "Πάνθηρες" -2 και "Τίγρεις", αφού αυτά τα σκουπίδια δεν χρειάζονται. Οι γυναίκες πέφτουν στα γόνατα και οδηγούνται ξυπόλητες.
  Μια τόσο εντυπωσιακή καταστροφή.
  Το Yak-9 ορμάει στη μάχη. Αυτό το μηχάνημα παράγεται σε μεγάλες ποσότητες. Αλλά αυτό είναι λίγο χρήσιμο. Οι Γερμανοί άσοι κερδίζουν μόνο λογαριασμούς. Και καταρρίπτουν σε μεγάλους αριθμούς. Και τα αγόρια είναι ήδη στο τιμόνι. Και τα μαχόμενα κορίτσια τσακώνονται επίσης.
  Η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova προσπαθούν να συγκρατήσουν τους Ναζί στον ουρανό. Κορίτσια με ένα μπικίνι και ξυπόλητα. Και τα δύο είναι πολύ όμορφα και πολύ μαχητικά κλεμμένα.
  Η Αναστασία παλεύει και ελίσσεται. Το μαχητικό της παράγει έναν νεκρό βρόχο και η γερμανική μηχανή Focke-Wulf καταρρίπτεται. Και χρησιμοποιεί τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Το κορίτσι δεν ξεχνά να κλαίει:
  - Είμαι μαχητής σούπερ κλάσης!
  Η Ακουλίνα πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Και το κάνει τακτοποιημένα. Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Ο Καύκασος βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα της πτώσης και γίνεται όλο και πιο δραματικός.
  Και οι Γερμανοί είναι αχαλίνωτοι και χρησιμοποιούν βασανιστήρια. Στα κορίτσια των Γερμανών πρωτοπόρων αρέσει ιδιαίτερα να βασανίζουν.
  Εδώ είναι ο Γκερντ και η Σάρλοτ, ένα αγόρι δεκατριών περίπου, ξεντυμένοι. Και άρχισαν να γαργαλάνε τον πρωτοπόρο. Ο Seryozhka γέλασε και γουργούρισε. Τότε η Γκέρντα έφερε τον αναπτήρα στη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του αγοριού. Οι φλόγες έγλειψαν τα ελαφρώς τραχιά πέλματα του πρωτοπόρου. Ούρλιαξε από τον πόνο. Υπήρχαν φουσκάλες.
  Τα γερμανάκια γέλασαν:
  - Θα είναι πολύ ωραίο!
  Και άρχισαν να μαστιγώνουν το αγόρι με μαστίγια. Βόγκηξε και άρχισε να ουρλιάζει. Ειδικά όταν τα κορίτσια άρχισαν να φέρνουν πυρσούς με φωτιά στα γυμνά πόδια του. Στη συνέχεια, οι πρωτοπόροι έβαλαν ένα καυτό σίδερο στο γυμνό του στήθος και το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του.
  Ναι, οι Γερμανοί πολεμιστές είναι στην κορυφή. Το να βασανίζεις ένα αγόρι είναι στην τάξη των πραγμάτων.
  Τα βασανιστήρια, ωστόσο, όχι μόνο αγόρια, αλλά και μέλη της Komsomol. Τα κορίτσια γδύθηκαν και οδηγήθηκαν στο ράφι. Εκεί σηκώθηκαν, αναγκάστηκαν να καμάρουν και κυριολεκτικά στριμώχνονταν από τον πόνο καλλονές. Και κάτω από τα ξυπόλητα των κοριτσιών έβαλαν φωτιά στο μαγκάλι, απειλώντας να απανθρακώσουν τα πέλματα.
  Πώς ούρλιαζαν τα μέλη της Komsomol από τον άγριο πόνο ... Πόσο σκληρά ήταν όλα αυτά. Και οι Ναζί εισέπνευσαν τη μυρωδιά της καμένης σάρκας στα ρουθούνια τους και γέλασαν, χτυπούσαν ο ένας τον άλλον στους γοφούς και φώναξαν:
  - Χάιλ Φύρερ! Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και πάλι βασανιστήρια και βασανιστήρια ανθρώπων. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να βασανίζουμε τους πρωτοπόρους. Τα αγόρια χτυπιούνται μέχρι θανάτου και μετά ρίχνουν αλάτι στις πληγές τους και κάνουν να γκρινιάζουν. Ναι, είναι εξαιρετικά ενοχλητικό.
  Και όταν χρησιμοποιούν και ζεστό σύρμα. Αυτό το κάνει πολύ πιο οδυνηρό.
  Και οι Ναζί έχουν ήδη καταλάβει τη Μαχατσκάλα. Και κινούνται προς το έδαφος του Αζερμπαϊτζάν. Και ήδη περικύκλωσαν και απέκλεισαν το Ερεβάν. Και καταιγίζουν την απόγνωση του Μπατούμι με όλα. Και είναι επιθετικό.
  Ο Στρατάρχης Ροκοσόφσκι παραλίγο να πεθάνει ο ίδιος. Αισθανόταν ότι τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν υπό πίεση και κατέρρεαν. Ο αριθμός των παραδομένων και των λιποτάξεων αυξάνεται. Και πολλοί πιλότοι πέφτουν σε κατάθλιψη.
  Αν και η Αναστασία Βεντμάκοβα και η Ακουλίνα Ορλόβα εξακολουθούν να αποφεύγουν την ήττα. Τα κορίτσια πολεμούν γενναία και απελπισμένα.
  Πριν από τον αγώνα, η Αναστασία αποσύρθηκε με τρία παιδιά για να συγκεντρώσει εκπληκτική κοσμική δύναμη στον εαυτό της.
  Και πραγματικά χρεώνεται κεφαλαία. Και ας γκρεμίσουμε απελπισμένα τους εχθρούς.
  Και ενώ χρησιμοποιείτε γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και ψέλλισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι μεγάλος παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Και πώς με γυμνό τακούνι θα πατήσει στο μοχλό.
  Η Akulina Orlova είναι επίσης απελπισμένη stalker στη μάχη. Και χρησιμοποιώντας τα γυμνά του δάχτυλα, συνθλίβει αεροσκάφη της Βέρμαχτ.
  Εδώ κατέρριψε το ME-109 K. Αυτό το μηχάνημα είναι ίσως ήδη ξεπερασμένο, αλλά έχει επιβιώσει από μια σειρά τροποποιήσεων. Και σε αυτό μπορείτε να πολεμήσετε με επιτυχία.
  Η Akulina Orlova, ενεργώντας με άγρια μανία, τραγούδησε:
  - Χαίρε μεγάλο κομμουνισμό! Ο φασισμός θα νικηθεί!
  Και πάλι με γυμνό τακούνι, αλλά πώς θα πατήσει.
  Αυτά είναι μερικά τρελά κορίτσια.
  Αλλά πολύ άνισες δυνάμεις στον Καύκασο. Αν και πιστεύεται ότι εκεί οι άνδρες είναι όλοι αετοί. Κανείς όμως δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια Ρωσίδα.
  Και οι πολεμιστές είναι τόσο επιθετικοί και ψύχραιμοι. Τα αεροπλάνα πυροβολούν παρά την ποιοτική τους υπεροχή.
  Η Akulina Orlova τραγούδησε:
  Ηλιακός κύκλος...
  Και γκρέμισε τον εχθρό με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Η Anastasia Vedmakova, πιέζοντας τα κουμπιά με τις κατακόκκινες θηλές της και χτυπώντας τους Ναζί, συνέχισε:
  Οι Γερμανοί είναι γύρω...
  Η Ακουλίνα έτριξε, κόβοντας ένα άλλο γερμανικό αεροπλάνο:
  - Ο Χίτλερ πήγε στη νοημοσύνη!
  Η Αναστασία ερωτεύτηκε τους Ναζί συνέχισε:
  έπεσε σε μια τρύπα...
  Η Ακουλίνα, πυροβολώντας με ακρίβεια, γέλασε:
  - Εσπασα το πόδι μου...
  Η Βεντμάκοβα πυροβόλησε εντατικά και με ακρίβεια, σημείωσε:
  - Και είπε αντίο!
  Και τα κορίτσια βρυχήθηκαν σε χορωδία:
  - Ας υπάρχει πάντα βότκα,
  λουκάνικο και ρέγγα ...
  ντομάτες αγγούρια,
  Αυτό είναι το τέλος του Χίτλερ!
  Η Ακουλίνα, στέλνοντας ξανά δώρο θανάτου στους Ναζί, παρατήρησε:
  - Στην πραγματικότητα, πρέπει να τραγουδήσεις. Ο Ρόμελ τελειώνει!
  Η Βεντμάκοβα, στοχεύοντας με τα γυμνά της δάχτυλα ένα κανόνι με οβίδες αέρα, συμφώνησε:
  - Φυσικά - Ο Χίτλερ είναι ήδη ένα περασμένο στάδιο!
  Όπου δεν υπάρχει προσωπική επιρροή του Ρόμελ-Χίτλερ, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπαθούν με κάποιο τρόπο να οργανώσουν την αντίσταση. Είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά εξακολουθούν να κάνουν ό,τι είναι δυνατό και αδύνατο.
  Και τα παιδιά τσακώνονται επίσης. Και οι πρωτοπόροι πάνε στη μάχη. Τα οποία συναντούν τον εχθρό με βόμβες μολότοφ, και πυροβολισμούς από όπλα.
  Αγόρια και κορίτσια αδυνατισμένα και γδαρμένα όπως πάντα στη μάχη. Και πολεμούν γενναία και εξαιρετικά απελπισμένα.
  Πόσα από τα παιδιά τους πεθαίνουν και μένουν κομματιασμένα.
  Οι Γερμανοί πιλότοι Gertrude και Adala, χτυπώντας τα γυμνά τους πόδια, σκαρφάλωσαν σε ένα διθέσιο XE-328, σε μια μηχανή τζετ - αυτό είναι ένα τέρας με δέκα αεροβόλα.
  Η βροχή είχε μόλις περάσει και τα κορίτσια άφησαν χαριτωμένα, πολύ καθαρά ίχνη από τα γυμνά τους πόδια.
  Ήταν τόσο σαγηνευτικοί που οι έφηβοι που υπηρετούσαν στο αεροδρόμιο καταβρόχθιζαν με τα μάτια τους τα γυμνά ίχνη, και ακόμη και τα αγόρια άρχισαν να διογκώνονται στην τελειότητα. Γενικά, υπήρχαν πολλές γυναίκες πιλότοι - οι μάχες έδειξαν ότι οι γυναίκες, υπό ίσες συνθήκες, έχουν διπλάσιο ποσοστό επιβίωσης από τους άνδρες. Και αυτό σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικά. Και ο Χίτλερ-Ρόμελ, ή μάλλον ο Στρατάρχης Φύρερ, φυσικά, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος για να λυπάται κανέναν.
  Στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ εισήχθη επίσημα η πολυγαμία - το δικαίωμα σε τέσσερις συζύγους. Αυτό είναι πολύ πρακτικό. Αλλά δεν ταιριάζει πολύ στις χριστιανικές παραδόσεις. Δεν είναι περίεργο που ο φασισμός αναζητά μια νέα μορφή θρησκείας. Ο Fuhrer-Field Marshal επιμένει να είναι μονοθεϊσμός, αλλά τόσο ιδιαίτερος - με ένα πάνθεον παγανιστικών, αρχαίων γερμανικών θεών. Φυσικά, ο ίδιος ο Χίτλερ-Ρόμελ σε αυτό το πάνθεον τοποθετείται πάνω από όλα ως αγγελιοφόρος και αγγελιοφόρος του Υψίστου Θεού.
  Έτσι, ο Φύρερ, φυσικά, αγαπά πολύ να καλλιεργεί τον εαυτό του.
  Η Gertrude και η Adala εκτοξεύουν το αεροσκάφος επίθεσης πολλαπλών χρήσεων στον ουρανό, το οποίο μπορεί επίσης να παίξει το ρόλο ενός μαχητικού.
  Οι πολεμιστές έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι Ρώσοι δεν διαθέτουν τζετ αεροσκάφη και είναι απίθανο να αντέξουν την επίθεση των τίγρεων του ουρανού.
  Η Γερτρούδη γρύλισε:
  - Είμαι ιππότης ενός φλεγόμενου ρυακιού ...
  Η Adala επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και θα κάνω ματ σε όλους!
  Τα κορίτσια γέλασαν. Πίεσαν τα γυμνά τακούνια τους στα πεντάλ και στριφογύρισαν το επιθετικό αεροσκάφος.
  Ήταν ακόμα σκοτάδι, αλλά μια λωρίδα φωτός φαινόταν ήδη στα ανατολικά. Τα κορίτσια σφύριξαν... Οι εκτάσεις της Ρωσίας έπλεαν ήδη από κάτω τους. Οι γυναίκες πολεμίστριες γέλασαν και έκλεισαν το μάτι η μια στην άλλη. Είναι τόσο υπερβολικά και όμορφα.
  Και ξυπόλητος, φυσικά, χωρίς να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με κάτι τόσο περιττό για ένα κορίτσι σε πόλεμο όπως τα παπούτσια.
  Και η ευαισθησία στο αεροσκάφος αυξάνεται πολλές φορές.
  Εδώ σοβιετικά αυτοκίνητα απογειώνονται προς το μέρος τους. Η βίδα Yak-9 είναι ίσως η πιο μαζική μηχανή παραγωγής μεταξύ των τελευταίων εκδόσεων. Όχι υπερβολικά οπλισμένο, αλλά σχετικά φθηνό και με λίγη πανοπλία. MIG-5, πιο γρήγορα, με πολυβόλα. Το MIG-3 είναι παλαιότερο μοντέλο. Το LAGG-7 είναι ίσως το πιο γρήγορο και πιο οπλισμένο πουλί. Στην τελευταία τροποποίηση, υπάρχουν έως και τρία πυροβόλα των 20 χλστ.
  Αλλά όλα αυτά είναι μηχανές με έλικα - δεν έχουν δημιουργηθεί αεριωθούμενα αεροσκάφη. Και οι Γερμανοί νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Η Γερτρούδη εκτοξεύει δέκα αεροβόλα. Χτύπησαν 30mm και δύο πυροβόλα των 37mm. Ορμούν σαν φλογερός ανεμοστρόβιλος μέσα από σοβιετικά αεροσκάφη. Ωστόσο, οι κόκκινοι πιλότοι προσπαθούν να αποφύγουν και να πάνε στην ουρά.
  Η Adala κάνει ελιγμούς αυτή τη στιγμή. Δεν μπορείτε να πάρετε ένα γερμανικό αυτοκίνητο κατά μέτωπο, αλλά το να μπείτε στην ουρά είναι γεμάτο. Για τα στρατεύματα της ΕΣΣΔ, η επίθεση δεν είναι απροσδόκητη. Έχουν ήδη εκτοξευθεί αντιαεροπορικά πυροβόλα. Τα εκραγμένα κοχύλια λάμπουν στο σκοτάδι.
  Οι Γερμανοί βιώνουν μια κάποια νευρικότητα. Φαινόταν ότι είχαν ήδη δει τόσα πολλά που δεν θα εκπλαγείς με τίποτα, αλλά ... οι Σοβιετικοί πιλότοι είναι γενναίοι και δεν φοβούνται τις απώλειες. Τίποτα να τους τρομάξει. Όμως η εμπειρία δεν είναι αρκετή. Το γερμανικό αεροπλάνο βγαίνει εύκολα από την κατάδυση και καταρρίπτει το σοβιετικό αυτοκίνητο. Σπάει άλλο ένα σε κομμάτια.
  Η δύναμη των γερμανικών όπλων είναι πολύ μεγάλη. Αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο οι Fritz έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της Ρωσίας. Αλλά η ταχύτητα των Ναζί είναι κολοσσιαία.
  Η Adala επιταχύνει και σπάει προς τα εμπρός. Και η Γερτρούδη εκτοξεύει ρουκέτες στον εχθρό. Οι συμβουλές λαμβάνονται από τα δόντια. Ορισμένα πυρομαχικά στοχεύουν στη θερμότητα ή τον ήχο.
  Η Adala ψιθυρίζει:
  Δεν θα μας σκοτώσουν!
  Τα κορίτσια γυρίζουν το αυτοκίνητό τους... Προσπαθούν να είναι ψύχραιμα. Και τότε ένα σοβιετικό μαχητικό εμβολίζει ένα κοντινό γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος. Και πώς αρχίζει να σκίζεται, και να χωρίζει. Και ουρανός και αέρας.
  Η Γερτρούδη ψιθύρισε:
  - Τρελός θάνατος!
  Οι πολεμιστές ήταν ξεκάθαρα μπερδεμένοι και μπορεί να τους χτυπήσουν έτσι.
  Τα τανκς κινούνται προς τα σύνορα. Το θρυλικό πλήρωμα των Gerda, Charlotte, Christina και Magda.
  Τέσσερις πολεμιστές κατάφεραν να καλυφθούν με δόξα πολεμώντας τόσο τους Βρετανούς όσο και τους Αμερικανούς. Κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών με την Αμερική, οι ομορφιές κατέκτησαν το τανκ Panther-2. Καθόλου κακό αυτοκίνητο, ανώτερο των Sherman τόσο σε οπλισμό όσο και σε μετωπική θωράκιση. Το μετέπειτα "Pershing" ουσιαστικά δεν είχε χρόνο να κάνει πόλεμο. Ναι, και δεν είναι αντίπαλος για τον "Πάνθηρα" -2.
  Τότε τα τέσσερα κορίτσια κέρδισαν τη θρυλική φήμη. Αν και γενικά η ένδοξη πορεία τους ξεκίνησε το σαράντα πρώτο έτος. Ο Χίμλερ έπεισε τον Φύρερ να δοκιμάσει γυναικεία τάγματα σε μάχες, από ειδικά εκπαιδευμένους Άριους.
  Οι μάχες έδειξαν ότι οι γυναίκες δεν είναι καθόλου αδύναμος κρίκος και ξέρουν να αγωνίζονται καλά. Και ταυτόχρονα να φέρει λιγότερες απώλειες από τους άνδρες. Οι πολεμιστές πολέμησαν και στο πεζικό, χτυπώντας τα γυμνά πόδια τους στην καυτή άμμο της ερήμου Σαχάρα. Και κατέκτησε τα τανκς. Έχοντας δοκιμάσει τον "Τίγρη", σε μάχες με τη Βρετανία.
  Ωστόσο, και τα σοβιετικά κορίτσια στο SU-100 παλεύουν καλά.
  Αν και η θέση της Ρωσίας φαίνεται απελπιστική. Όμως οι πολεμιστές μαζί με την Ελισάβετ πολεμούν σαν αετοί.
  Η Αικατερίνα πατά το μοχλό με τα γυμνά δάχτυλά της. Στέλνει ένα βλήμα που τρυπάει το ναζιστικό αυτοκίνητο E-50 στο πλάι και βρυχάται:
  - Για τον μεγάλο κόκκινο και κατακόκκινο κομμουνισμό!
  Η Έλενα έριξε επίσης το κανόνι χρησιμοποιώντας το γυμνό, φινετσάτο πόδι της. Χτύπησε με ακρίβεια το εχθρικό τανκ.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Για την όμορφη Ρωσία μου!
  Η Ευφρασία παρατήρησε επιθετικά, οδηγώντας μια πολύ εύστοχη πυρκαγιά:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά, πελεκημένα πόδια.
  Η σοβιετική μηχανή είναι πολύ δυνατή και μαχητική. Και σουτάρει αρκετά καλά.
  Το SU-100 είναι ικανό να διεισδύσει στο E-50 στο πλάι. Αλλά τα κορίτσια διαπερνούν ακόμη και το μέτωπό της, μπαίνοντας σε ένα δέλεαρ ή από άκρη σε άκρη. Και κόβουν μέταλλο.
  Η Ελισάβετ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβόλησε τον εχθρό. Και κελαηδούσε:
  - Από το μπλε ρέμα...
  Πυροβόλησε και η Αικατερίνα, αυτή τη φορά σπρώχνοντας το μοχλό με την κατακόκκινη θηλή της και κραυγάζοντας:
  Το ποτάμι ξεκινάει...
  Η Έλενα, χαμογελώντας επιθετικά και σφυρίζοντας, έβγαλε:
  Λοιπόν, η φιλία αρχίζει...
  Και πάτησε και το μοχλό με τη γυμνή της φτέρνα.
  Η Ευφρασία φώναξε, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Με ενα ΧΑΜΟΓΕΛΟ!
  Τα κορίτσια εργάζονται στο SU-100 πολύ ενεργά. Και καταστρέψτε τον εχθρικό εξοπλισμό.
  Και στα περίχωρα του Μπακού, οι πρωτοπόροι σκάβουν χαρακώματα. Υπάρχουν τύποι διαφορετικών εθνικοτήτων. Συγκεκριμένα, πολλά λαμπερά κεφάλια τρεμοπαίζουν. Υπάρχουν κοκκινόμαυρα και ξανθά παιδιά.
  Ένα πράγμα τους ενώνει: πίστη στον θρίαμβο του κομμουνισμού και ξυπόλητα πόδια. Είναι σαφές ότι δεν έχουν όλοι παπούτσια κατά τη διάρκεια του πολέμου, και ως εκ τούτου, ως ένδειξη αλληλεγγύης, όλα τα παιδιά επιδεικνύουν τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους. Ο χειμώνας στην Υπερκαυκασία είναι αρκετά ήπιος και όταν μετακινείστε και εργάζεστε με φτυάρια, το κρύο δεν είναι τόσο τρομερό.
  Τα παιδιά εργάζονται με ενθουσιασμό και τραγουδούν:
  Σήκωσε φωτιές, γαλάζιες νύχτες,
  Είμαστε πρωτοπόροι - παιδιά εργατών...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Και έρχεται ξανά ο συναγερμός. Αγόρια και κορίτσια πηδούν στον πάτο της τάφρου. Και οι οβίδες έχουν ήδη αρχίσει να εκρήγνυνται από ψηλά: το εχθρικό πυροβολικό λειτουργεί.
  Ο Πάσκα ρώτησε τη Μάσα:
  - Λοιπόν, πιστεύεις ότι θα επιβιώσουμε;
  Το κορίτσι απάντησε με σιγουριά:
  - Θα αντισταθούμε τουλάχιστον μια φορά, στην πιο δύσκολη ώρα!
  Ο Pioneer Sasha λογικά σημείωσε:
  Ο ηρωισμός μας είναι ακλόνητος.
  Το αγόρι χτύπησε τη γυμνή του σόλα στις πέτρες. Φαίνεται ότι το αγόρι γεμίστηκε με συμπαγείς κάλους.
  Το κορίτσι Tamara παρατήρησε:
  Θα πολεμήσουμε χωρίς φόβο
  Δεν θα κοπούμε ούτε ένα βήμα πίσω...
  Αφήστε το πουκάμισο μουσκεμένο με αίμα -
  Περισσότεροι εχθροί, μετατρέψτε τον ιππότη στην κόλαση!
  Το αγόρι Ruslan, ένας πρωτοπόρος με μαύρα μαλλιά, σημείωσε:
  Περνούν αιώνες, θα έρθει μια εποχή,
  Στο οποίο δεν θα υπάρχουν βάσανα και ψέματα...
  Πολέμησε για αυτό μέχρι την τελευταία σου πνοή -
  Υπηρετήστε την Πατρίδα σας, από καρδιάς!
  Το αγόρι Όλεγκ, αδύνατο και ξανθό, κελαηδούσε, στίχους:
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού ...
  Η φωνή του λαού είναι ηχηρή -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη,
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Τα αγόρια και τα κορίτσια χειροκρότησαν από κοινού.
  Αλλά τώρα τα αεροσκάφη επίθεσης τζετ ήδη πετούν και ρίχνουν βόμβες. Και αυτή είναι μια επιθετική προσέγγιση.
  Ο Όλεγκ και η Σάσα σήκωσαν μια σφεντόνα και εξαπέλυσαν ένα δώρο θανάτου. Και η κάννη χτυπήθηκε από αεροσκάφος επίθεσης των Ναζί.
  Το κορίτσι Νατάσα τραγούδησε:
  - Η Komsomol δεν είναι μόνο ηλικία,
  Η Komsomol είναι η μοίρα μου!
  Θα κατακτήσω το διάστημα, πιστεύω
  Ας ζήσουμε για πάντα!
  Ο Αχμέντ, ένα αγόρι πρωτοπόρος από το Αζερμπαϊτζάν, απάντησε χαμογελώντας:
  - Δεν είσαι ακόμη μέλος της Komsomol Natasha!
  Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και απάντησε με μελωδική φωνήЈ
  Δίπλα στους πατεράδες, με ένα κεφάτο τραγούδι,
  Στεκόμαστε υπέρ της Komsomol...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Ο Όλεγκ σημάδεψε επίσης το γυμνό, παιδικό του πόδι και φώναξε:
  Πιο δυνατό σφυρί πιέζει τον προλετάριο,
  Από το χέρι τιτανίου που συνθλίβει τον ζυγό ...
  Θα τραγουδήσουμε χίλιες άριες στην Πατρίδα μας,
  Και ελαφρύ για τους επόμενους, καλά!
  Τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Και μάλιστα, οι Γερμανοί βομβάρδισαν και μόνο ένα κορίτσι πήρε ένα θραύσμα στη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της.
  Η Pioneer ούρλιαξε, αλλά μετά δάγκωσε τα χείλη της.
  Και έτσι ετοιμάστηκαν να αποκρούσουν την επίθεση. Και υπάρχουν ήδη τανκς με τους Ναζί. Κινούνται τρομερά Ε-100. Τόσο ισχυρά και επικίνδυνα μηχανήματα.
  Έχουν τέτοια προστασία. Που δεν μπορείς να το περάσεις από καμία γωνία. Δεν μπορείς να το χτυπήσεις από μία μόνο γωνία. Η μόνη ευκαιρία είναι να σπάσουμε τις ράγες.
  Τα παιδιά είναι έτοιμα να πολεμήσουν και κουνώντας τα ξυπόλητα τους. Εδώ βρίσκονται σε ένα σύρμα και σπρώχνουν πακέτα με αυτοσχέδια εκρηκτικά κάτω από τα ίχνη των Ναζί. Λειτουργεί και καταστρέφει τους κυλίνδρους των τανκς του στρατού του Ρόμελ.
  Και φαίνεται τρομερό.
  Η Σάσα τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Το αγόρι Pashka πυροβολεί με τον Oleg από μια σφεντόνα και τσιρίζει:
  - Δόξα στους πρωτοπόρους!
  Το αγόρι Ruslan, μαζί με το κορίτσι Sufir, σέρνει μια νάρκη κάτω από τον Γερμανό με ένα σύρμα και φωνάζει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Παιδιά από το Αζερμπαϊτζάν και Ρώσοι τύποι τσακώνονται. Μαυρισμένοι, αδύνατοι, ξυπόλητοι πρωτοπόροι ενάντια σε μια κολοσσιαία αρμάδα από τανκς.
  Το κορίτσι Tamara πατάει το χαριτωμένο, μικρό, γυμνό πόδι της και λέει:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Ο πρωτοπόρος Αχμέτ επιβεβαιώνει ενώ πυροβολεί τον εχθρό:
  - Είμαστε μια φιλική οικογένεια μαζί!
  Το αγόρι Ραμζάν, ένας κοκκινομάλλης Αζερμπαϊτζάν, επιβεβαιώνει, χτυπώντας ένα αυτοκίνητο:
  - Από τη λέξη είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Τα παιδιά είναι φιλικά... Ιδού η Αρμενίτσα Azatuhi, η οποία επίσης με τη βοήθεια ενός σύρματος μεταφέρει επιδέξια το εκρηκτικό δέμα κάτω από τη φασιστική κάμπια και τσιρίζει:
  - Η ΕΣΣΔ είναι μια οικογένεια λαών!
  Μια άλλη Αρμένια κοπέλα Αγάς λέει:
  - Μην λυγίζετε στον φασισμό:
  Και το κορίτσι τράβηξε το σύρμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πολλά παιδιά Αζέρων και Αρμενίων έχουν ξανθά μαλλιά και δεν διακρίνονται από τα σλαβικά παιδιά, από τα οποία είναι επίσης πολλά. Όποιος άφησε τους Γερμανούς μακριά, άλλες ρωσικές οικογένειες εγκαταστάθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν ακόμη και υπό τους τσάρους.
  Υπάρχουν πολλοί Σλάβοι στον Καύκασο. Πολλά μικτά ζευγάρια. Ναι, και τα παιδιά έχουν συνήθως πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά από τους γονείς τους. Και οι Σλάβοι μαύρισαν για να μην τους ξεχωρίσεις από τους ντόπιους. Επιπλέον, τα παιδιά συνήθως μοιάζουν περισσότερο από τους ενήλικες.
  Έτσι, το διεθνές σοβιετικό τάγμα αγοριών και κοριτσιών πολεμά, και είναι όλοι ενωμένοι, και πολύ όμοιοι. Τα γυμνά τακούνια τους αναβοσβήνουν όταν κινούνται.
  Και τα όνειρα τα παιδιά στέλνουν δώρα θανάτου. Ο Shamil και ο Seryozhka, και οι δύο πρωτοπόροι αγόρια, τραβούν το σύρμα. Και τώρα το γερμανικό Ε-50 σταματά με μια σπασμένη κάμπια.
  Τα αγόρια τραγουδούν ταυτόχρονα:
  Ένωση άφθαρτη, ελεύθερες δημοκρατίες,
  Δεν ήταν η ωμή βία, ούτε ο φόβος που συσπειρώθηκε...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και φιλία και λογική, και κουράγιο στα όνειρα!
  Και τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Χαμογελούν με λευκά, ομοιόμορφα δόντια. Και χαίρονται, αν και απειλούνται με θάνατο.
  Και οι Γερμανοί είναι χάλια. Τα κατεστραμμένα τανκς εκτοξεύουν τα κανόνια τους και τα πολυβόλα τους.
  Ορισμένα γερμανικά οχήματα είναι εξοπλισμένα με εκτοξευτές χειροβομβίδων και είναι πολύ επικίνδυνα.
  Το αγόρι Maksimka και το κορίτσι Zara από το Αζερμπαϊτζάν, και στηριζόμενοι στα ξυπόλυτα πόδια τους, τράβηξαν μια νάρκη κάτω από τον εχθρό και έριξαν νοκ άουτ τον φασίστα μαστόδοντα.
  Και φώναξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Τα παιδιά είναι τόσο αστεία.
  Οι πρωτοπόροι Abbas και Vladimir χρησιμοποιούν επίσης όπλα. Σε αυτή την περίπτωση, ο καταπέλτης και συντριβή της κάμπιας Ε-75 στους Ναζί. Τότε τα αγόρια τραγούδησαν:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη κάτω από την κάλυψη του κομμουνισμού!
  Ο Oleg και ο Abdula είναι επίσης πρωτοπόροι διαφορετικών εθνών, αλλά με μια ενιαία καρδιά, εκτοξεύουν επίσης εκρηκτικά. Χτυπούν το E-100 και τραγουδούν...
  Ανοίξαμε τον πλανήτη στα έθνη,
  Το μονοπάτι προς το διάστημα, προς αόρατους κόσμους...
  τραγουδιούνται ηρωικά κατορθώματα -
  Να σβήσει για πάντα την ουλή του θανάτου!
  
  Κάτω από το Ιερό Σημαίο της Ρωσίας,
  Με ειρήνη, φιλία, ευτυχία και αγάπη...
  Οι άνθρωποι ολόκληρης της γης θα γίνουν πιο ευτυχισμένοι,
  Το κολασμένο σκοτάδι θα διαλύσει στο βάθος!
  Παιδιά που μάχονται εδώ...
  Ο Abdurrahman και η Svetlana, ένα αγόρι και ένα κορίτσι από το Αζερμπαϊτζάν από τη Λευκορωσία, τράβηξαν ένα σύρμα και χτύπησαν ένα φασιστικό τανκ. Και τραγούδησαν:
  - Το μεγάλο όνομα της ιερής Ρωσίας,
  Λάμπει σε όλο τον κόσμο - σαν μια αχτίδα ήλιου ...
  Πιστεύω στην ενότητα θα γίνουμε πιο ευτυχισμένοι,
  Ας δείξουμε στον κόσμο τον σωστό δρόμο!
  Τα παιδιά είναι πολύ γενναία. Και οι Ναζί απλώς σοκαρίστηκαν από μια τέτοια πεισματική και λυσσαλέα αντίσταση.
  Ο Abudurrahman είναι πρωτοπόρος, έλαβε ένα θραύσμα στο γυμνό πέλμα του. Τρύπησε την επιφάνεια του ποδιού ενός παιδιού.
  Το αγόρι σφύριξε:
  - Και με πονάει!
  Η Σβετλάνα χτυπήθηκε επίσης στη στρογγυλή φτέρνα και έξυσε τον ώμο της. Αλλά το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην σπάσεις τους Πρωτοπόρους!
  Ο Αζίμ και η Κόλκα εμβόλωσαν επίσης το γερμανικό αυτοκίνητο.
  Τα αγόρια έδειξαν με ένα σύρμα και τραγούδησαν:
  Ο ύπουλος εχθρός πήγε στην επίθεση,
  Αλλά πιστεύω ότι δεν θα παραπαίει, ο σοβιετικός λαός ...
  Ο εχθρός περιμένει την ήττα και τη λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Ο εχθρός περιμένει: ήττα και λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Τα παιδιά είναι γενναία και δεν λυγίζουν. Και θέλουν να κερδίσουν. Και τραγουδούν και παλεύουν.
  Οι Γερμανοί υφίστανται μεγάλες απώλειες. Είναι αλήθεια ότι έχουν ως επί το πλείστον σπασμένες ράγες και κυλίνδρους. Και δεν είναι μοιραίο.
  Χειρότερα για τους πρωτοπόρους που πιάστηκαν αιχμάλωτοι.
  Το αγόρι Abdulhamid, όταν πιάστηκε αιχμάλωτος, το έβαλαν στο ράφι οι Ναζί. Έβαλαν τα γυμνά πόδια του πρωτοπόρου στο μπλοκ και άρχισαν να κρεμούν βάρη στα αγκίστρια. Και μετά άναψε τη φωτιά. Και τις γυμνές φτέρνες του αγοριού τις έγλειψε η φωτιά. Και ένα μαστίγιο έπεσε στην πλάτη του. Με χτυπούσαν για πολλή ώρα. Και τότε οι Ναζί άρχισαν να σπάνε τα πλευρά με καυτές λαβίδες.
  Το αγόρι, που πέθαινε κάτω από βασανιστήρια, όταν το σίδερο των πλευρών του, κόκκινο από τη ζέστη, το συνέτριψε, τραγούδησε:
  Το Βερολίνο είναι σχεδόν υπό την κυριαρχία μας,
  Μέσα από κιάλια βλέπουμε το καταραμένο Ράιχσταγκ...
  Ελπίζω να υπάρξει ειρήνη και ευτυχία σύντομα.
  Το οποίο θα περιγράψω στα ποιήματά μου!
  
  Η Ρωσία άνοιξε τον κομμουνισμό στους κόσμους,
  Έγινε οικογένεια για όλους.
  Αλλά η Βέρμαχτ μας κόλλησε ένα γουρουνίσιο ρύγχος,
  Και τώρα το αίμα πιτσιλάει από τις φλέβες σαν σιντριβάνι!
  
  Αυτό που ο Φύρερ ξέχασε μαζί μας κατά λάθος,
  Ήθελα να πάρω γη και σκλάβους!
  Ο φασισμός πήγε με μια πολύ μεγάλη εκστρατεία -
  Και εδώ είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, κολασμένα όνειρα!
  
  Ένα απλό αγόρι, ένα ξυπόλητο αγόρι,
  Πρόσφατα έδεσε μια κόκκινη γραβάτα.
  Ήθελε να χτίσει τον κόσμο μόνος του χωρίς Θεό,
  Όμως ξαφνικά έσκασε ναπάλμ από τον ουρανό!
  
  Έπρεπε να τρέξω μπροστά, ήμασταν AWOL,
  Κανείς δεν θέλει να πάρει τέτοιους νέους!
  Αλλά το αγόρι-μαχητής με ένα τουφέκι το έκανε,
  Ο δρόμος των πατέρων αποδείχθηκε άξιος!
  
  Πολέμησε όπου και πονηριά και δύναμη,
  Και η αδυναμία είναι επίσης πικρή, αλίμονο ...
  Οι σύντροφοι έπρεπε να σκάψουν τάφους
  Πλάνετε πεύκα φέρετρα στην παγωνιά!
  
  Είμαι πρωτοπόρος που τώρα έχω συνηθίσει να υποφέρω,
  Πήγε στην αναγνώριση ξυπόλητος, η χιονοστιβάδα τσάκισε.
  Ίσως τιμωρία για την απιστία,
  Ότι δεν ήθελα να γνωρίσω τον Ιησού!
  
  Τι είναι όμως οι τρεις ώρες του Γολγοθά;
  Πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια πολέμου!
  Σε οποιοδήποτε χωριό, οι χήρες κλαίνε πικρά,
  Πώς χάθηκαν οι γιοι στα νεκροταφεία της χώρας!
  
  Επέζησα, συγκλονίστηκα από οβίδα, τραυματίστηκα από σφαίρα,
  Αλλά ευτυχώς έμεινε στα πόδια του!
  Ειλικρινά επιστρέψαμε το χρέος στη Γερμανία,
  Ότι ο φασισμός έχει καταπατηθεί από εμάς!
  
  Έχω ωριμάσει, αλλά ακόμα αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη τιτάνας!
  Ναι, ενήλικας, και ίσως και πάρα πολύ,
  Άλλωστε η καρδιά έγινε σκληρή σαν μέταλλο!
  
  Hero Star υψηλότερο βραβείο -
  Ο ίδιος ο Στάλιν, πιστέψτε με, το παρέδωσε!
  Είπε: είναι απαραίτητο να πάρουμε ένα παράδειγμα από ανθρώπους σαν εσάς,
  Οι μαχητές σφυρηλατούν τα κλειδιά για τις πόρτες της Εδέμ!
  
  Αλλά τώρα άσε κάτω το γενναίο τουφέκι,
  Πάρτε σας, τσιμπίδες, ένα σφυρί και δουλέψτε!
  Φτιάξτε ένα ιστιοφόρο και μια βάρκα από ξύλο
  Και δημιουργήστε ένα αεροπλάνο για να πετάξει το πουλί!
  Και τώρα οι τέσσερις έχουν λάβει ένα ακόμα πιο ισχυρό και τέλειο "E" -50 ή "Panther" -3, που διακρίνεται από ισχυρά όπλα και προστασία.
  Οι πολεμιστές ένιωθαν πολύ σίγουροι. Το χειριστήριο της δεξαμενής είναι το πιο σύγχρονο με joysticks. Το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο. Ακόμη και ο κινητήρας του αεριοστροβίλου. Υπάρχει όμως και πολύ "Πάνθηρας" -2. Ένα τριάντα τέσσερα οποιουδήποτε επιπέδου δεν ταιριάζει με ένα τέτοιο μηχάνημα.
  Η Γκέρντα ήταν ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα. Ήταν μπικίνι. Τα κορίτσια έχουν ήδη συνηθίσει να τσακώνονται ημίγυμνα. Η καυτή άμμος της ερήμου έκαιγε τα ξυπόλυτα πόδια τους, τα βότσαλα των βουνών τρύπησαν τα γυμνά τους πέλματα. Αλλά οι πολεμιστές δεν έσπασαν καθόλου και δεν τρίβονταν σε σκόνες.
  Ο διοικητής του πληρώματος, στον οποίο απονεμήθηκαν πολλά βραβεία, σφύριξε:
  - Και τώρα η Ρωσία είναι εναντίον μας! Περιμένουν νέες περιπέτειες και νίκες!
  Κούνησε το λευκό της κεφάλι σαν χιονιού. Φυσική ξανθιά, πολύ όμορφη και μαυρισμένη.
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε κρυφά.
  Αυτό το κορίτσι είχε χάλκινο-κόκκινα μαλλιά που έκαιγαν σαν φλόγα. Επίσης καλλονή, με μπρονζέ μαύρισμα. Με μπικίνι, μαυρισμένο, μυώδες. Με ξυπόλητα πόδια, πατώντας καυτή άμμο και κοφτερές πέτρες.
  Ο φλογερός διάβολος παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι είναι ίσως οι πιο φανατικοί αντίπαλοί μας!
  Η Χριστίνα ύψωσε τη φωνή της. Τα μαλλιά της είναι χάλκινο-κίτρινα, καίγονται επίσης σαν φλόγα, αλλά με μια χρυσή απόχρωση. Και το ίδιο μαύρισμα, μύες και ομορφιά. Πρόσωπο εκφραστικό και ταυτόχρονα απαλό. Και ένα μπικίνι. Πόδια που έχουν πατήσει για χιλιόμετρα σε μια σκληρή και φλεγόμενη επιφάνεια, αλλά δεν έχουν χάσει τη χάρη και τις λείες γραμμές τους. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών είναι τακτοποιημένα και πολύ ευκίνητα.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα ρώτησε:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  της απάντησε η Μάγδα. Αυτό το κορίτσι έχει ασπροχρυσά μαλλιά, ξανθό. Πολύ όμορφο, μυώδες, με εκφραστικό πρόσωπο, και ζαφείρι-σμαραγδένια μάτια. Τα πόδια είναι επίσης σκληρυμένα, με στρογγυλές φτέρνες και ίσια δάχτυλα. Ίσως η Μάγδα έχει το πιο τρυφερό πρόσωπο, σχεδόν πράο, παρά το θαρραλέο πηγούνι της. Η Γκέρντα, για παράδειγμα, φαίνεται πιο σκληρή. Λίγο πιο ήπια είναι η Χριστίνα, και δεν είναι τόσο ξεφτιλισμένη όσο είναι η μάγισσα της Σάρλοτ.
  Η Μάγδα παρατήρησε:
  - Έχουν ένα ολοκληρωτικό σύστημα σαν το δικό μας. Είναι λοιπόν πιο σκληροί!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Τα σοβιετικά τανκς είναι ένα σωρό παλιοσίδερα. Δεν πρέπει να τους φοβόμαστε!
  Η Μάγδα απάντησε απαλά:
  - Στη σειρά KV, είναι γεμάτη μαστόδοντες. Ειδικά το KV9.
  Τα κορίτσια γέλασαν. Η τελευταία δεξαμενή αποδείχθηκε πραγματικά ένα "αριστούργημα" - το βαρύτερο μηχάνημα με τρία όπλα: δύο 152 mm και ένα 122, βάρους τριακόσιων τόνων και μια μετωπική θωράκιση 200 mm. Ένα από τα πιο αποτυχημένα μοντέλα στην κατασκευή δεξαμενών. Δεν ήταν καθόλου δυνατή η μεταφορά μιας τέτοιας δεξαμενής. Και το αυτοκίνητο είναι απλά σπατάλη χρημάτων! Το KV-10 μπήκε επίσης στη σειρά - ένα μηχάνημα με τρία πυροβόλα των 107 mm και βάρος διακοσίων τόνων, ένα είδος καταστροφέα δεξαμενών.
  Δεν είναι η καλύτερη ιδέα να βάλετε δύο όπλα στο τανκ. Και μάλιστα περισσότερα από τρία. Εδώ ο Στάλιν, φυσικά, έδειξε τυραννία. Και παρενέβη σε μεγάλο βαθμό στη χώρα. Ωστόσο, αναπτύχθηκε και μια δεξαμενή από τη σειρά Isov. Αλλά και τεράστιο και βαρύ. Η μόνη διαφορά από τη σειρά KV είναι μια προσπάθεια να τεθεί η θωράκιση σε μια λογική κλίση. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν διεξήγαγε πόλεμο και επομένως η τεχνική δεν βελτιώθηκε πολύ. Και δεν υπήρχε μαχητική πρακτική χρήσης μηχανών.
  Σε γενικές γραμμές, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν πιο γόνιμα τέσσερα χρόνια καθυστέρησης σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία.
  Η κοκκινομάλλα Σάρλοτ πίεσε τα γυμνά δάχτυλά της στο joystick. Πυροβολήθηκε στο καταφύγιο των συνόρων. Ένα βλήμα των 105 χιλιοστών χτύπησε το σοβιετικό όπλο και το ανέτρεψε. Το σετ μάχης άρχισε να σκίζεται και οι οβίδες πυροδοτήθηκαν.
  Η κόκκινη μάγισσα σφύριξε:
  - Είμαι φοβερός ιππότης - στα γόνατα άγριοι! Θα σαρώσω τους εχθρούς της Πατρίδος από προσώπου γης!
  Και το χαμόγελο των μαργαριταριών δοντιών και η λάμψη των σμαραγδένιων ματιών. Τα κορίτσια είναι πραγματικά κορυφαία.
  Η Χριστίνα γέλασε και απάντησε:
  Τώρα θα πυροβολήσω!
  Και πυροβόλησε επίσης κατά του εχθρού. Ένα σοβιετικό πυροβόλο 76 χλστ. Η οβίδα χτύπησε το κεκλιμένο μέτωπο του Ε-50. Και φυγαδεύτηκε. Απλώς ηχούσε στα αυτιά των κοριτσιών.
  Η Γκέρντα χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και κελαηδούσε:
  - Τι πέρασμα!
  Και η ίδια έριξε την επόμενη βολή ... Γερμανικά τανκς πυροβόλησαν τη σοβιετική οχυρωμένη περιοχή. Το Ε-100 λειτούργησε επίσης. Αυτή η μηχανή αποδείχθηκε επίσης ότι ήταν παράγωγο του Maus. Δεν είναι πολύ καλή ιδέα για ένα τανκ με δύο όπλα. Το E-100 έχει ήδη καταργηθεί.
  Αντ 'αυτού, οι τροποποιήσεις επίθεσης της σειράς "E" έρχονται στη σειρά. Αλλά αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί. Και εκτοξεύει βλήματα.
  Η Σάρλοτ χαμογελά τσιριχτά και κουνάει το γυμνό της πόδι.
  - Ο πόλεμος είναι μια τρομερή κατάσταση, αλλά αιχμαλωτίζει σαν παιχνίδι!
  Και το κορίτσι πυροβόλησε, και πολύ εύστοχα.
  Η Χριστίνα ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια δόντια της. Είναι ένας σαρκοφάγος, αρπακτικός πάνθηρας.
  Τα σοβιετικά όπλα πυροβολούν και μπροστά τους υπάρχουν ναρκοπέδια. Τα γερμανικά τηλετανκ κινούνται. Και οι βομβαρδιστικοί βομβαρδιστές λειτουργούν με άγριο βρυχηθμό.
  Οι συνοριακοί σταθμοί κυλιούνται. Οι ορδές του Χίτλερ πέρασαν τα σύνορα.
  Η Μάγδα παρατήρησε όχι πολύ πνευματώδης, χτυπώντας το γυμνό της πόδι στην πανοπλία:
  - Σαρώνουμε μια δυνατή άμυνα, αλλά ατσάλινα πανικά!
  Οι πολεμιστές έκλεισαν το μάτι ο ένας στον άλλο. Η σοβιετική άμυνα ήταν αρκετά ισχυρή. Ειδικά πολλά λεπτά. Και αυτό καθυστέρησε τους Γερμανούς. Αλλά και πάλι κατάφεραν να προχωρήσουν.
  Τα βομβαρδιστικά δούλευαν σε σοβιετικές θέσεις και επιθετικά αεροσκάφη ήρθαν επίσης από ψηλά. Ορμώντας στα βάθη της άμυνας του Κόκκινου Στρατού και το TA-400, μια από τις πιο τρομερές τροποποιήσεις των βομβαρδιστικών. Έξι κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων των τζετ. Και βομβαρδίζουν και καταστρέφουν σοβιετικές πόλεις.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Στη μάχη είμαστε ζώα, αλλά με μυαλό ανθρώπου!
  Και πυροβόλησε ξανά. Κατέστρεψε ένα σοβιετικό κανόνι. Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα κορίτσι του υψηλότερου κλιμακίου. Και είναι τόσο ωραίο.
  Το E-50 πυροβόλησε κατά των σοβιετικών θέσεων, το ίδιο σχεδόν χωρίς να υποστεί ζημιά. Η κεκλιμένη θωράκιση του αυτοκινήτου με τσιμεντωμένο ατσάλι έδινε εξαιρετικούς ρικοσκέτες. Οι σοβιετικές οβίδες δεν μπορούσαν καν να ξύσουν σωστά τους Γερμανούς.
  Η Χριστίνα θυμήθηκε τις δοκιμές του "Τίγρη". Τότε ήταν το πρώτο γερμανικό τανκ μαζικής παραγωγής. Κανένα από τα κοχύλια δεν μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στον Τίγρη. Οι Βρετανοί έπεσαν κάτω από τα χτυπήματά του. Αλλά εδώ είναι ένα κανόνι δεκαεπτά ποδιών, τρυπημένο στο μέτωπο. Τότε τα κορίτσια παραλίγο να πεθάνουν. Και αυτό το θυμήθηκε ο πολεμιστής. Πόσο κοντά ήταν στην αποστεωμένη γριά με το δρεπάνι νιώθοντας την παγωμένη της ανάσα.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή της σόλα στη γωνία. Ήθελε πολύ να πηδήξει από τη δεξαμενή και να τρέξει. Είναι τόσο άμεση πολεμίστρια.
  Η Χριστίνα τραγούδησε με θλίψη:
  - Μπλε ομίχλη, και παντού δόλος!
  Οι πολεμιστές γελούσαν... Το βίντοκ τους ήταν πολύ σέξι και ερωτικό.
  Και το όπλο δούλεψε και πυροβόλησε. Δεν σκέφτηκε καν να σταματήσει. Όλοι έστελναν κοχύλι επί οβίδας. Σπάζοντας τις σοβιετικές θέσεις σε μάρκες και θραύσματα.
  Ένα τραγούδι ακούστηκε από τα μεγάφωνα πίσω.
  Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα...
  Και σκόνη σαν από χαλιά,
  Ξεφεύγουμε!
  Και μη σταματάς
  Και μην αλλάζετε πόδια -
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν
  Γυαλιστερές μπότες!
  Και πάλι η δύναμη ενός βομβαρδιστικού τζετ πέφτει στις σοβιετικές θέσεις. Και πάλι, καταστροφές και ολόκληρες οχυρωμένες περιοχές εκτοξεύονται. Και τα όπλα πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Πολλές δεκάδες γερμανικά τανκς πυροβολούν ταυτόχρονα και καταστρέφουν τα πάντα.
  Η Γκέρντα νιώθει σαν Μπαγκίρα που βγαίνει στο κυνήγι. Εδώ η πρώτη γραμμή σοβιετικής άμυνας έχει ήδη καταστραφεί. Όμως οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού εξακολουθούν να σωρεύουν και να πυροβολούν τους Γερμανούς.
  Μεταξύ των μαχητών υπάρχουν και πρωτοπόροι. Νεαροί λενινιστές εντάχθηκαν εθελοντικά στον Κόκκινο Στρατό. Τα περισσότερα αγόρια είναι ξυπόλητα και με σορτς. Φορούν τον εαυτό τους, φασαρία.
  Και οι πρωτοπόροι πεθαίνουν...
  Η Σάρλοτ, οδηγώντας τη φωτιά, γρύλισε:
  - Και οι πρωτοπόροι, αυτό είναι το πράγμα, όλη η χώρα παρακολουθούσε!
  Πυροβόλησε στους Ρώσους και η Χριστίνα σφύριξε δηλητηριώδη:
  - Μοιάζουμε με γεράκια, πετάξτε σαν αετοί!
  Και ξανά έβγαλε ένα φλογερό χαμόγελο. Πανέμορφα κορίτσια...
  Αρκετά γερμανικά τανκς κινήθηκαν υπόγεια. Και εμφανίστηκαν στο πίσω μέρος των σοβιετικών στρατευμάτων, προκαλώντας πανικό και γράφοντας πολυβόλα. Οι Ναζί εμφανίστηκαν σαν κουνούπια από εφιάλτη.
  Το E-50 είδε την κίνηση των τριάντα τεσσάρων μέσω της οπτικής. Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της και άρχισε να δείχνει το βαρέλι. Σοβιετική μηχανή με μικρό πύργο T-34-76 και πολύ κινητό. Δοκιμάστε αυτό και αποκτήστε το. Το κορίτσι είναι ήδη αρκετά έμπειρο, αλλά το σοβιετικό αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι διαφορετικό από τον Αμερικανό Sherman.
  Και η απόσταση από τους Ρώσους είναι σχεδόν πέντε χιλιόμετρα.
  Η κοπέλα ξύνει τη γυμνή της φτέρνα, η Σάρλοτ την γαργαλάει ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών της. Τα κορίτσια γελάνε.
  Τότε η Γκέρντα πυροβολεί το ρωσικό αυτοκίνητο. Το κοχύλι ορμάει πολύ κοντά, σχεδόν γρατσουνίζοντας την πανοπλία ... Αλλά ακόμα παρελθόν. Η Γκέρντα χτυπά το μέταλλο με τη γροθιά της ενοχλημένη.
  Η Μάγδα λέει στον σύντροφό της:
  - Χτύπησες το σώμα! Θα είναι πιο εύκολο να φτάσετε εκεί!
  Η Γκέρντα δίνει το joystick στη Μάγδα και ψιθυρίζει:
  - Οπότε το κάνεις μόνος σου!
  Η Μάγδα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Η γη είναι στο φινιστρίνι, η γη στο φινιστρίνι... - Η κοπέλα πήρε το joystick με τα γυμνά της δάχτυλα και πάτησε το κουμπί, συνεχίζοντας να τραγουδά. - Η γη φαίνεται στο φινιστρίνι!
  Και το βλήμα της μόλις χτύπησε τη βάση του σοβιετικού τανκ. Το αυτοκίνητο έσκασε και σχίστηκε. Άρχισε να καίγεται ... Σοβιετικά κοχύλια έσκασαν μέσα στη μήτρα.
  Η Μάγδα κούνησε τα γυμνά της δάχτυλα και γρύλισε:
  - Δείτε πώς το πήρα! Και λες...
  Η Σάρλοτ σφύριξε, βγάζοντας τους κυνόδοντές της.
  - Μιλάμε ξανά, σε διάφορες γλώσσες!
  Εμφανίστηκαν νέα σοβιετικά αυτοκίνητα. Τριάντα τέσσερα πήγαν πρώτα. Κινητά και πολυάριθμα αυτοκίνητα. Μετά περάσαμε από τη σειρά BT. Αυτός είναι ένας ξεπερασμένος τύπος τροχοφόρου κάμπιας. Προχωρούσαν επίσης τα προκατακλυσμιαία T-26, τα οποία δεν είναι ικανά να γρατσουνίσουν τη γερμανική πανοπλία. Πιο ισχυρά και βαρύτερα HF προχώρησαν στο τέλος. Και πολλοί πεζοί.
  Η Κριστίνα γέλασε και γρύλισε:
  Λοιπόν, θα τους δείξουμε!
  Γερμανικά οχήματα άνοιξαν πυρ από μεγάλη απόσταση, προσπαθώντας να καρφώσουν το σοβιετικό πεζικό στο έδαφος. Κατέστρεψαν επίσης τανκς και άλλα ζωντανά πλάσματα.
  Σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη εμφανίστηκαν επίσης στον ουρανό: το περίφημο Ilys. Επιτέθηκαν στον γερμανικό σχηματισμό. Οι μαχητές του Χίτλερ έτρεξαν προς το μέρος τους. Ήταν μια πραγματική χωματερή. Γερμανικά μαχητικά XE-262, πολύ εύστροφα και εύστροφα με ευελιξία. Επιτίθενται στη σοβιετική τεχνολογία, πιέζοντας σαν σίδερο.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε ξανά. Μπήκε στο Σοβιετικό BT και γρύλισε:
  - Δεν είναι παραμύθι αυτός ο στίχος... Το παραμύθι θα είναι μπροστά!
  Το E-50 σταμάτησε και αντανακλούσε τη σοβιετική αντεπίθεση. Όχι πολύ έμπειρη εντολή έριξε το απόθεμα δεξαμενής στην πραγματικότητα στη σφαγή. Και τα ρωσικά αυτοκίνητα χτυπήθηκαν - σαν κοτόπουλα σε μαδήματα. Και τους πολέμησαν ενδελεχώς.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, έσπασε το μέτωπο των τριάντα τεσσάρων και σφύριξε:
  - Τι είναι ο Δημιουργός - μια πληγωμένη κόλαση!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, έχοντας βρει τον στόχο, τα σοβιετικά αυτοκίνητα κινήθηκαν σε ευθεία γραμμή και τα κορίτσια κατάφεραν να πυροβολήσουν. Και γενικά, αυτά τα τέσσερα από τα φαινόμενα.
  Η κόκκινη άρπυια τραγούδησε:
  - Το δηλητήριό μας σκοτώνει τους πάντες!
  Και οι πολεμιστές συνέχισαν να πυροβολούν, βγάζοντας τα δόντια τους τόσο δυνατά και μεγάλα σαν άλογα.
  Η Χριστίνα έγραψε στο Twitter με απορία:
  - Το δηλητήριό μας σκοτώνει τους πάντες!
  Η Μάγδα, χτυπώντας τα τριάντα τέσσερα, γάβγισε:
  - Αυτό είναι το αποτέλεσμα μας!
  Τα κορίτσια χώρισαν...
  Αλλά και οι σοβιετικές καλλονές παλεύουν. Το πλήρωμα της Elizabeth στο T-34-85. Πολύ θαρραλέα κορίτσια. Και επίσης τσακώνονται ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Το αυτοκίνητό τους αγωνίζεται ενάντια στους Γερμανούς Πάνθηρες. Αυτό το όχημα είναι ακόμα σε υπηρεσία, αλλά όλο και περισσότερες νέες δεξαμενές της σειράς E συναντώνται.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τρυπάει τον εχθρό στο πλάι από μακριά και τρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του Στάλιν!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και παρατήρησε:
  - Δεν είναι τέτοια δόξα!
  Η Έλενα αντιτάχθηκε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  Είμαστε γεννημένοι για να κερδίζουμε!
  Και πυροβόλησε επίσης χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της...
  Την ίδια στιγμή, η κοπέλα αναστέναξε βαριά. Δυστυχείς σκέψεις περνούσαν από το κεφάλι μου. Ο πόλεμος ξεκίνησε με ήττες. Οι Γερμανοί έσπασαν τις άμυνες και προχώρησαν με σιγουριά.
  Η Έλενα έφυγε τότε προς τα ανατολικά. Τα παπούτσια της διαλύθηκαν τις πρώτες κιόλας μέρες. Και έπρεπε να χτυπήσω ξυπόλητος. Και πονάει ασυνήθιστα. Τα πόδια της κοπέλας ήταν όλα μελανιασμένα, μελανιασμένα, τρομερά χτυπημένα. Και δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει κανονικά, αλλά σκόνταψε. Όμως, παρόλα αυτά, κινήθηκε και περπάτησε. Η Έλενα έχασε πολύ βάρος στην εκστρατεία - ένα δέρμα και οστά. Όμως μαύρισε και τα μαλλιά της έγιναν ακόμα πιο ανοιχτά αφού έσβησαν στον ήλιο. Και τα γυμνά πέλματα έχουν podzhili και χοντροκομμένα. Και έφτασε στην πρώτη γραμμή και συνέχισε να πολεμά. Και οι μάχες ήταν ξανά σε πλήρη εξέλιξη.
  Η Έλενα πολέμησε κυρίως στο πεζικό. Συμπεριλαμβανομένου συμμετείχε στην υπεράσπιση της Μόσχας και του Στάλινγκραντ.
  Αλλά ήδη στο Kursk Bulge μετακόμισε σε μια δεξαμενή. Εκεί σχηματίστηκε η παρθενική τους τετράδα: Ελισάβετ, Έλενα, Αικατερίνη, Ευφρασία - τέσσερα "Ε". Οι πολεμιστές είναι πραγματικά θρυλικοί. Που πάλεψε ξυπόλητοι και με μπικίνι, ακόμα και στο κρύο, και έδωσε το Fritz στα κέρατα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Το τανκ Panther, το οποίο συνάντησαν τα κορίτσια στο Kursk Bulge, ήταν ένα πολύ επικίνδυνο όχημα. Ήταν αδύνατο να της ρίξω μια γροθιά στο μέτωπο. Και η ίδια πήρε από μεγάλη απόσταση. Επιπλέον, πυροδοτεί γρήγορα.
  Έτσι, για να διαπεράσεις, έπρεπε να ελέγχεις το τανκ με μεγάλη δεξιοτεχνία και να μην αφήνεις τον εαυτό σου να χτυπηθεί.
  Η Ελισάβετ έκανε ακριβώς αυτό. Αν και πυροβόλησε περισσότερο εν κινήσει. Και οδήγησε το τανκ Ευφρασία.
  Είναι σχεδόν αδύνατο να μπεις σε κίνηση από τριάντα τέσσερα. Όμως τα κορίτσια κατάφεραν να χτυπήσουν. Και πολέμησαν με πολύ θάρρος.
  Η Αικατερίνα πυροβολεί επίσης με μεγάλη ακρίβεια.
  Στο Kursk Bulge, τα κορίτσια καλύφθηκαν με δόξα και έλαβαν παραγγελίες.
  Και τώρα καθένας από αυτούς έχει ένα αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ.
  Αυτό χρειάζονται τα κορίτσια! Απλώς κορυφαίας κατηγορίας πολεμιστές!
  Η Κατερίνα τραγούδησε:
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Πράγματι, πρόκειται για κορίτσια που προκαλούν φθόνο στις φίλες. Όχι όπως η Γκέρντα και η ομάδα της.
  Εδώ κατά το υπόλοιπο, και αυτή και η συμμορία της, χωρίς δισταγμό, βασάνισαν τον πρωτοπόρο.
  Πρώτα, ένα αγόρι δεκατριών ετών ξεγύμνωσαν. Μετά άρχισαν να τον τσιμπούν. Και μετά τρυπήστε με βελόνες. Επιπλέον, στην αρχή οι βελόνες ήταν κρύες, αλλά στη συνέχεια θερμάνθηκαν στη φωτιά.
  Και πραγματικά πόνεσε πολύ.
  Η Σάρλοτ τρύπησε τον αφαλό του αγοριού και ούρλιαξε:
  - Είμαι μια κολασμένη μεζούρα!
  Μετά από αυτό, πήρε στα χέρια της μια καυτή ράβδο και άρχισε να καίει τα γυμνά, ελαφρώς τραχιά πέλματα του αγοριού με αυτήν. Ενώ απολάμβανε τις άγριες κραυγές του.
  Και η Χριστίνα πήρε και ζέστανε τη λαβίδα, άρχισε να σκάει τα δάχτυλα των πρωτοπόρων των γυμνών ποδιών της. Ξεκίνησα με το μικρό δάχτυλο, κάνοντας το αργά και ταυτόχρονα σκληρά. Και τα δάχτυλα του παιδιού ράγισαν και έσπασαν. Και ήταν τόσο οδυνηρό για τον πρωτοπόρο που το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του πολλές φορές.
  Η Μάγδα τρύπησε έναν λοστό, λευκό από το τσίμπημα, κάτω από την ωμοπλάτη της. Και το αγόρι θα ουρλιάζει.
  Βασάνισαν τον πρωτοπόρο μέχρι θανάτου. Και αποδείχθηκε ότι ήταν απλά υπέροχο. Και τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν.
  Ο Darth Sidious, ωστόσο, δεν έχασε χρόνο.
  Εκτός από την κατάρριψη σοβιετικών αεροσκαφών, ο νούμερο ένα φασίστας και μαύρος Σιθ χτύπησε και επίγειους στόχους.
  Η παραγωγή του άρματος T-34-85 έφτασε σε εκατοντάδες οχήματα την ημέρα στην ΕΣΣΔ. Η σοβιετική διοίκηση προσπάθησε να πάρει την ποσότητα.
  Όμως οι μάχες συνεχίστηκαν με άγρια άλματα προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι μαύροι Σιθ σφυροκόπησαν τα σοβιετικά οχήματα με αεροσκάφη και αστραπές.
  Λοιπόν, στις 18 Μαρτίου, ο Sheev Palpatine έλαβε μια πιο προηγμένη τροποποίηση του X-class ME-262 και αυτό το μηχάνημα αποδείχθηκε εξαιρετικά τρομερό.
  Πέντε πυροβόλα αεροσκάφη και ταχύτητα πάνω από 1100 χιλιόμετρα την ώρα. Και σάρωσε φτερά.
  Δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείς σε τέτοια δύναμη.
  Σοβιετικά αεροπλάνα πέφτουν μπροστά της που καταρρίφθηκαν και κομματιάστηκαν.
  Το χειρότερο όμως συμβαίνει στα φασιστικά στρατόπεδα.
  Το πρωινό τελείωσε και οδηγούνται στην καλωδίωση...
  Τα παιδιά είναι παρατεταγμένα στο χώρο της παρέλασης, τα αγόρια της ανθρώπινης φυλής προσπαθούν να μείνουν μαζί, οι νεαροί κρατούμενοι κρατούν το σχήμα ανάλογα με το ύψος τους. Χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και το μέγεθος. Υπάρχουν αγόρια από πέντε έως δεκαέξι ετών, καθώς και νέοι διαφορετικών φυλών και εθνών, εκπρόσωποι άλλων λαών.
  Το μόνο που τους ενώνει είναι το ντύσιμο ή μάλλον η σχεδόν παντελής απουσία του, μόνο σορτς με ένδειξη νούμερο στα αγόρια.
  Η αυτοκρατορία του Τρίτου Ράιχ αναφέρεται σε αυτούς με την αρχή της συμπίεσης περισσότερων παροχών για τον εαυτό τους από αυτούς που έχουν πάψει να θεωρούνται πολίτες! Εξοικονόμηση σε όλα, σε ρούχα, παπούτσια, ωστόσο κάποια αγόρια στην ελεύθερη ζωή τους δεν ήξεραν ποτέ παπούτσια.
  Αλλά με μπαστούνια και μια στοίβα από καουτσούκ σε γυμνά τακούνια δέχονταν συχνά. Τα κεφάλια ξυρίζονται, κάθε δύο εβδομάδες ένα μπάνιο, όπου ζεματίζονται. Μετά ξυρίζονται αμέσως με ένα αμβλύ μηχάνημα, και μετά δεν έχουν καταφέρει να αναπτυχθούν ξανά. Τα αγόρια περπατούν ξυπόλητα πάνω σε κοφτερές πέτρες. Εάν ο Oleg Rybachenko είναι συνηθισμένος σε αυτό και το τραχύ πόδι του δεν αισθάνεται πόνο, τότε τα μικρότερα παιδιά γκρεμίζουν τις φτέρνες και τα γυμνά τους δάχτυλα μέχρι να αιμορραγήσουν.
  Ολόκληρη η φρουρά αποτελείται από εξωγήινους που αντιπροσωπεύουν τις πιο σκληρές φυλές στο σύμπαν, μόνο η επικεφαλής του καταφυγίου του στρατοπέδου εργασίας, η ηλικιωμένη Frau Pontuss, μοιάζει με τα βάναυσα μάτια της σαδιστή.
  Ένας ισχυρός άνδρας των SS που παίζει το ρόλο του επόπτη δίνει οδηγίες για το πού θα εργαστεί κάποιος σήμερα, ή μάλλον, θα εργαστεί σκληρά μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του. Ο Oleg Rybachenko, χαμηλώνοντας τους κοκαλωτούς ώμους του, κοιτάζει το δεύτερο μισό της αυλής. Υπάρχουν κορίτσια, από μικρά έως σχεδόν ενήλικα. Είναι ντυμένοι σαν ζητιάνοι με κουρελιασμένα κουρέλια από τα πιο χοντρά λινά. Τα πρόσωπα είναι στεγνά, τα μάτια φαίνονται μεγάλα και θλιμμένα. Το τσουβάλι είναι κοντό, λεπτό, αλλά από κάτω φαίνονται τα σιγανωτά πόδια. Τα κορίτσια είναι επίσης ξυπόλητα και όλα ανεξαιρέτως ξυρισμένα φαλακρά. Αυτό προφανώς γίνεται για να τους ταπεινώσουν, για να δείξουν για άλλη μια φορά ότι δεν είναι τίποτα. Αλλά εδώ δεν είναι σε καμία περίπτωση οι εγκληματίες που είναι συγκεντρωμένοι - τα άτυχα παρατημένα παιδιά.
  Εδώ ανακοινώνουν ότι μια παρέα αγοριών θα πάει στο ραπτικό, για να δουλέψει στο πιο κουραστικό και εξαντλητικό προφίλ. Εδώ ο Τιμούρ δεν άντεξε και φώναξε με αγωνία:
  - Δεν θέλω να δουλεύω έτσι! Στείλτε με στη φυτεία ή στον κήπο.
  Τα αγόρια πάγωσαν, μαυρισμένα, αδύνατα κορμιά τεντωμένα.
  Ο Pontuss ήταν σαφώς ευχαριστημένος με τη νέα ευκαιρία για την εκτέλεση:
  - Χθες ήσουν ήσυχος, και φοβόμουν ότι η οικογένειά σου θα έμενε χωρίς οπτικό μάθημα. Ότι το αγόρι θα οδηγηθεί πέντε φορές στις τάξεις.
  Ένας ενθουσιασμός πέρασε από τις τάξεις των παιδιών.
  - Σωστά. - Επιβλητικός τόνος είπε η ματρόνα. - Μοιράστε ράβδους σε όλους.
  Τα χτυπήματα γινόταν με ειδικές αγκαθωτές ράβδους. Συνήθως τα μάζευαν τα ίδια τα αγόρια από τα αλσύλλια, σε περιόδους που δεν υπήρχε δουλειά. Ωστόσο, πράγματι, ακόμη και τότε τα παιδιά αναγκάζονταν, έστω και χωρίς όφελος για την αυτοκρατορία, να σκάβουν, για παράδειγμα, να σκάβουν μια τρύπα για μισή μέρα και να την θάβουν για μισή μέρα.
  Ο Όλεγκ κοίταξε τα χέρια του, ήταν σε κάλους, τα δάχτυλα γκρεμίστηκαν.
  Τα παιδιά διέλυσαν αυτόματα τις ράβδους, φάνηκε στον Όλεγκ ότι αυτοί, τα όργανα βασανιστηρίων, έκαψαν τα δάχτυλά τους και τα πόδια τους έγιναν βαριά. Δεν ήθελε να χτυπήσει τον φίλο του, αλλά δεν είχε το θάρρος να διαμαρτυρηθεί. Δεν είδε σχεδόν τίποτα και χτύπησε οδυνηρά το μεγάλο του δάχτυλο του ποδιού σε ένα ξαπλωμένο λιθόστρωτο. Παραδόξως, αλλά το αίσθημα του πόνου βοήθησε να συγκεντρωθεί και η ομίχλη μπροστά στα μάτια μου καθάρισε. Το βήμα έγινε πιο σταθερό, αν και το δάχτυλο έγινε μπλε.
  Ήταν χτισμένα σε ημικύκλιο σε μια μακριά γραμμή. Ο Τιμούρ ήταν δεμένος με ξύλα από τα χέρια του και οι ώμοι του ήταν στριμωγμένοι για να είναι πιο βολικό να χτυπήσει το αγόρι που παραβιάζει. Τα παιδιά στραβοκοιτάζουν και προσπαθούν να κοιτάξουν μακριά. Κατόπιν εντολής του Frau Pontuss, του έριξαν άλμη, πασπαλίζοντας με μπλε αλάτι την αδύνατο, αλλά κουρελιασμένη πλάτη του. Αν κρίνουμε από τον τρόπο που το αγόρι μόρφασε, άρχισε να καίγεται.
  Η επικεφαλής του καταφυγίου του φασιστικού στρατοπέδου χτύπησε τα χείλη της:
  - Τώρα παίρνετε όλοι ένα μάθημα. Χτυπήστε πιο δυνατά, όποιος απατήσει θα είναι καταδικασμένος σε αντίποινα.
  Ο βοηθός σε αυτή την περίπτωση, ένας μαχητής των SS ξεγύμνωσε τους κυνόδοντές του:
  Θα τα αντιμετωπίσουμε αμέσως! μουρμούρισε το τέρας.
  Το αγόρι μετακινήθηκε ανάμεσα στις σειρές. Τα αγόρια σήκωσαν αργά τα καλάμια και τα πρώτα χτυπήματα έπεσαν στην πλάτη του Τιμούρ. Αν κρίνουμε από τις ουλές στην πλάτη και στα πλαϊνά, το αγόρι τιμωρήθηκε περισσότερες από μία φορές, έτσι απλά αναστέναξε και ανέπνευσε βαριά, όπως όλα τα αγόρια που προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τις κραυγές.
  - Χτύπα πιο δυνατά! φώναξε ο Πόντος. - Αφήστε τον να φωνάξει.
  Τα πρώτα χτυπήματα τα έδωσαν τα πιο μικρά αγόρια, που απλά δεν είχαν τη δύναμη να προκαλέσουν σοβαρό πόνο. Αλλά μετά τα μεγαλύτερα παιδιά άρχισαν να με χτυπούν. Η πλάτη του παιδιού κόπηκε με κόκκινες ρίγες, έσταξε αίμα. Ο πόνος, εντεινόμενος από το μπλε αλάτι, έκανε τον Τιμούρ να ουρλιάζει, έπεσε ακόμη, μια σανίδα με καρφιά από κάτω και τρύπησε το στήθος του.
  - Δεν χρειάζεται! - φώναξε το αγόρι. - Θα δουλέψω όπου πεις.
  - Φυσικα και εσυ θα! - απάντησε ο Πόντος. - Μα πρώτα, ένα ξυλοδαρμό.
  Οι χθεσινοί σύντροφοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και χτύπησαν τον χθεσινό τους αδερφό. Τόσο οι άνθρωποι όσο και οι εξωγήινοι αλώνιζαν με την ίδια αγριότητα. Το αγόρι ούρλιαζε, με τα γυμνά του πόδια να αφήνουν ματωμένα ίχνη. Ο τεράστιος άνδρας των SS γρύλισε και ο ίδιος χτύπησε το παιδί με ένα ρόπαλο στα γυμνά, μαυρισμένα πόδια του. Ήθελε να προκαλέσει περισσότερο πόνο στο αγόρι. Το χτύπημα έπεσε στους κουρελιασμένους αστραγάλους και το επόμενο στις φτέρνες. Ο Τιμούρ τσίριξε και κούμπωσε. Στη συνέχεια, ο βασανιστής έριξε μια χοντρή βελόνα στον γλουτό, ρίχνοντας μέσα το υγρό.
  - Σωστά! είπε ο Πόντος. - Τώρα προτιμά να πεθάνει παρά να λιποθυμήσει. Κανείς δεν γλιτώνει από την τιμωρία.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο στεκόταν σχεδόν στο τέλος της γραμμής και του φαινόταν ότι ήταν τα χτυπήματα του μαστίγιου που τον έπεσαν. Ο Τιμούρ απογοητεύτηκε, το ίδιο το αγόρι μόνο συσπάστηκε, φώναξε και έκλαψε. Το στρογγυλό του πρόσωπο έγινε κατακόκκινο από τον πόνο, μια γκριμάτσα ταλαιπωρίας το έστριψε.
  Βλέποντας τον Όλεγκ, ψιθύρισε με χλωμά χείλη:
  - Δείξε έλεος!
  Το αγόρι δίστασε: πάγωσε.
  Ο εύσωμος άνδρας των SS φώναξε:
  - Λοιπόν, τι περιμένεις! Ορμος!
  Ο Όλεγκ απάντησε:
  - Οχι δεν μπορώ! Είναι φίλος μου!
  Ο φασίστας επόπτης χαμογέλασε:
  Θέλετε το ίδιο και για εσάς;
  Ο Όλεγκ έτρεμε ολόκληρος, χλωμός:
  - Οχι αλλά!
  Ο Πόντος τον διέκοψε:
  - Αρκετά! Το αγόρι υπέγραψε τη δική του πρόταση. Τι αξίζεις mordovorot. Ρίξτε το καλά και κρεμάστε το σε μια σχάρα για να το θαυμάσουν οι άλλοι.
  Ο Όλεγκ απωθήθηκε από τη μάχη, τραβήχτηκε στις κατσίκες. Το αγόρι προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά οι μαχητές των SS τον αντιμετώπισαν σαν γατάκι. Τα χέρια στριμμένα οδυνηρά, τα κόκαλα τσακισμένα. Το έβαλαν στις σανίδες, το αγόρι ένιωσε την τραχύτητα της άκρης των νυχιών που προεξείχαν στο μάγουλο και στο στομάχι του. Τρύπησαν στο μυϊκό, στο στήθος, στο πηγούνι, στο μπροστινό μέρος των μηρών, στα γόνατα. Το μάγουλό του ήταν γδαρμένο μέχρι αίμα.
  - Α, μην το κάνεις! - ρώτησε ο Όλεγκ.
  - Απαραίτητη! - Είπε ο επόπτης των SS για να δώσει το παράδειγμα για όλους.
  Το αγόρι ένιωσε να χύνεται άλμη στην πλάτη του και μετά να ρίχνουν αλάτι. Τσιμπάει σαν μουσταρδί. Ο Όλεγκ μόρφασε, τα πόδια του με κάλους ήταν λερωμένα (την τελευταία φορά που βρισκόταν σε αυτή την παράξενη ανάμνηση που εμφανίστηκε σε αυτό το όραμα - φόρεσε σανδάλια πριν από περίπου έξι χρόνια), σχεδόν αμέσως άρχισαν να φαγουρίζουν άγρια. Ο φασίστας φρουρός έριξε μια βελόνα στον γλουτό του αγοριού, τρύπησε χοντροκομμένα και επώδυνα, ένα φλεγόμενο υγρό μπήκε μέσα.
  - Τώρα θα είσαι πολύ τρομοκρατημένος και δεν θα χάσεις τις αισθήσεις σου. - Το τέρας γρύλισε, ξεγυμνώνοντας το πρόσωπό του, και ο παραγωγός μιας ταινίας τρόμου θα είχε αρχίσει να τραυλίζει!
  - Για τι? βόγκηξε το αθώα φυλακισμένο παιδί. - Για χάρη του Χριστού, δείξε έλεος.
  Ο επόπτης των SS, ψεκάζοντας δηλητηριώδες σάλιο, απάντησε:
  - Δεν πιστεύω σε αυτά τα παραμύθια για τον καλό Ιησού! Γενικά, αν υπάρχει Θεός, τότε είναι κακός και σκληρός. Και όσο περισσότερο κακό και βάσανα προκαλείτε στον πλησίον σας, τόσο περισσότερη δύναμη και ευδαιμονία θα λάβετε στον επόμενο κόσμο.
  - Παράλογο! - Είπε, χλωμός από τη φρίκη, και ξαφνικά ο Θεός είναι πραγματικά ένα τέτοιο αγόρι.
  - Θα δείτε! - Οι απόγονοι του κοσμικού Τάρταρου γέλασαν. -Μα μην ελπίζεις, σήμερα δεν θα πεθάνεις.
  Ο Πόντους με γαβγιστικό τόνο πρόσταξε:
  - Ξεκίνα! Ας θυμάται για αιωνιότητα τα φιλιά του μαστιγίου!
  Ο αιχμάλωτος πρωτοπόρος έτρεμε όταν άκουσε ένα διαπεραστικό σφύριγμα, και μετά μια δυνατή διάσειση από την οποία έσκασε το δέρμα στην πλάτη του. Οι φρουροί των SS χτύπησαν δυνατά, αλλά συγκρατούσαν ταυτόχρονα τις δυνάμεις τους για να μην σκοτώσουν. Μια κραυγή ξέφυγε από το λαιμό του αγοριού, ανατρίχιασε, ένα δάκρυ βγήκε. Δαγκώνοντας το χείλος του μέχρι να αιμορραγήσει, το αγόρι συγκρατήθηκε. Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε άλλο ένα χτύπημα που ταρακούνησε ολόκληρο το σώμα. Ο Όλεγκ πήρε μια βαθιά ανάσα, ο πόνος, που εντάθηκε από το αλάτι και την άλμη, ήταν αφόρητος.
  Ο Πόντους φώναξε:
  - Συνέχισε!
  Πάλι σφυρίγματα και χτυπήματα! Κόβει μέχρι το κόκκαλο. Το αγόρι κάηκε μέχρι τα μέσα. Φαινόταν να χτυπάει από το στομάχι. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές του, μέρος της κραυγής διέρρευσε από τα σφιγμένα χείλη του.
  - Μαμά!
  Πάλι χτυπήματα! Στην πλάτη, ανάμεσα στις κοφτερές ωμοπλάτες και, τέλος, στις γυμνές φτέρνες. Το αγόρι ουρλιάζει, δεν έχει πια τη δύναμη να συγκρατηθεί. Η κραυγή ξεσπά σαν ηφαίστειο από το λαιμό και αυτό που φαίνεται να είναι η μύτη. Ο Pontuss είναι ικανοποιημένος:
  "Τώρα βλέπω ότι τον χτυπάς μέχρι το μεδούλι. Κτυπήστε τον καλά, αλλά μην τον σκοτώσετε!
  Με κάθε χτύπημα, ο πόνος χειροτερεύει. Δάκρυα ανακατεύονται με αίμα και πέφτουν στο κρεβάτι. Οι αιματηρές ρίγες στην πλάτη ενώνονται, συγχωνεύονται σε ένα κατακόκκινο χάος, τα λεπτά λευκά κόκκαλα του αγοριού αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Ο Όλεγκ ασφυκτιά, δεν του φτάνει ο αέρας, το σύρμα έσκαψε στους λυγισμένους αστραγάλους του. Οι γυμνές φτέρνες βουίζουν με το τραχύ, τραχύ, σκληρό δέρμα δεν κινείται αμέσως, αλλά σταγονίδια αίματος εξακολουθούν να βγαίνουν. Τα χτυπήματα εντείνονται, φαίνεται ότι ο κεραυνός περνά μέσα από τις νευρικές απολήξεις μέχρι την ίδια την κορυφογραμμή. Άλλα αγόρια σιωπούν, η συνείδηση δεν επιτρέπει να εγκρίνει, ο φόβος των αντιποίνων δεν επιτρέπει την καταδίκη. Φαίνεται πώς τα κεφάλια των αγοριών έπεσαν, αλλά τα μάτια τους ακολουθούν την εκτέλεση. Περίεργοι και τρομακτικοί, οι περισσότεροι έχουν ήδη μαστιγωθεί με παρόμοιο ή πιο περίπλοκο τρόπο. Σκέφτεσαι αν δεν ήμουν μόνο για μένα, και μερικές φορές υπάρχει κακία στις σκέψεις σου: ουρλιάζει, αλλά φυσικά θα το άντεχε, όχι τόσο αδύναμος όσο ο Όλεγκ.
  Το χτύπημα είναι ήδη στα γυμνά κόκαλα, η πλάτη, τα πλευρά, οι μηροί είναι μια συμπαγής πληγή. Αν δεν γινόταν η ένεση του διεγερτικού, το αγόρι θα είχε πεθάνει - πέθανε από επώδυνο σοκ. Και έτσι βυθίστηκε σε κάτι χειρότερο από την Κόλαση του Δάντη. Αυτό είναι όταν κάθε μόριο, κάθε κύτταρο, κάθε φλέβα είναι κορεσμένο από εφιαλτικό πόνο.
  Ο πρωτοπόρος Oleg Rybachenko προσπάθησε απεγνωσμένα να αποσπάσει την προσοχή του από τον πόνο. Θυμούμενος τους γονείς του, την ευτυχισμένη εποχή της μακρινής παιδικής ηλικίας, φαινόταν να ξεφεύγει με τα πόδια του, από την καυτή λάβα του πόνου, αλλά εκείνη τον ρούφηξε ξανά, τον σκέπασε με το κεφάλι του. Έτσι έπλευσαν μέσα από τον ωκεανό των βασανιστηρίων, το όνειρο του θανάτου ως λυτρωτής από τα μαρτύρια. Θυμήθηκα τα λόγια της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη. - Και θα θέλουν να πεθάνουν, αλλά δεν μπορούν. Έτσι περιμένει η μοίρα τους αμαρτωλούς που βασανίζουν παιδιά. Ο Κύριος θα τους ανταμείψει εκατονταπλάσια, και η πιο σημαντική τιμωρία, όπως λέει ο Ιησούς στο κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο, θα είναι αιώνια. Και άλλοι θα πάνε στην αιώνια ζωή, άλλοι στο αιώνιο μαρτύριο. Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο παρηγορητικό, ξυπνώντας το μίσος για τους εχθρούς, την επιθυμία να επιβιώσουν και να νικήσουν. Το αγόρι καταφέρνει να φωνάξει:
  - Αυτό θα το πληρώσεις, για κάθε δάκρυ παιδιού που χύνεται θα απαντάς την ημέρα της Κρίσης του Θεού.
  - Σώπα σκύλα! - Ο επόπτης των SS βρυχάται.
  - Δεν μπορείς να καταπνίξεις την αλήθεια. Ο πρωτοπόρος αναστέναξε.
  - Πάρετε περισσότερα!
  Τον χτύπησαν ξανά, επενδύοντας όλη την οργή, σπάζοντας κόκκαλα, αλλά ο πόνος έχει ήδη φτάσει σε τέτοιο όριο που απλά δεν μπορεί να γίνει πιο δυνατός. Αυτός είναι ο σίδηρος, ο οποίος μπορεί να θερμανθεί σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και στη συνέχεια να εξαπλωθεί.
  Ο Pontuss το καταλαβαίνει αυτό, η ηλικιωμένη γυναίκα (ή μάλλον, δεν φαίνεται περισσότερο από σαράντα ετών, αλλά στην πραγματικότητα ξεπέρασε τους μερικούς αιώνες), έχει μεγάλη εμπειρία ως δήμιοι:
  - Λοιπόν, φτάνει! Και μετά θα πεθάνει! Ας θεραπεύσουμε έναν μικρό κρατούμενο και ας τον βασανίσουμε με τη βοήθεια ενός υπολογιστή. Έχω απλώς ένα πρόγραμμα "βασανιστήρια των Ολυμπιονικών".
  Ο επόπτης των SS, χασμουριώντας εσκεμμένα, λέει:
  - Τώρα πού είναι; Στο αναρρωτήριο;
  - Όχι στο ράφι! - Η ματρόνα έκοψε χωρίς έφεση. Αφήστε το να κρέμεται ως προειδοποίηση για τους άλλους. Κάνετε μόνο ενέσεις για υποστήριξη της καρδιάς. Και αφήστε τους να διώξουν ξανά τον Τιμούρ στις τάξεις και αφήστε τον να πάρει τα υπόλοιπα χτυπήματα από εσάς. Κάποτε ήταν ένα θέαμα για αναπαραγωγή. Χρειάζεται δουλειά!
  Ο Ινομιριάν με ένα μαστίγιο έγειρε το κεφάλι του και κούνησε τα γούνινα αυτιά του:
  - Άκου την οικοδέσποινα. Λοιπόν, τρέξτε το ξανά.
  Νέα χτυπήματα έπεσαν στον Τιμούρ. Αυτή τη φορά κανείς δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί. Δεν υπήρχε η παραμικρή επιθυμία να πέσει στα χέρια των εκτελεστών. Ο Τιμούρ ουρλιάζει κάθε τόσο πέφτει. Τον σηκώνουν και τον ξαναδέρνουν. Η δεύτερη σειρά απεργιών φτάνει ήδη στο τέλος της. Μόνο λίγα αγόρια έμειναν. Ένας από αυτούς είναι ο μεγαλύτερος, περίπου δεκαέξι χρονών, ένα μούσι ήδη σκάει και φαίνεται ένα μουστάκι. Προφανώς διστάζει, χτυπάει, αλλά το κάνει εύκολα, ελάχιστα αγγίζοντας.
  Η Frau Pontuss είναι έξαλλη:
  - Κρεμάστε αυτόν τον τεμπέλη νεαρό σε μια σχάρα και δέστε μια πέτρα στα πόδια του. Αφήστε τον να υποφέρει.
  Το αγόρι πιάνεται, τεντώνει τους ανακουφιστικούς του μυς, καρπός σκληρής δουλειάς, και φωνάζει:
  - Λοιπόν, τι κοιτάς, τα αγόρια τους χτυπάνε!
  Τα αγόρια ανατριχιάζουν, μια βουή διαπερνά τις σειρές, αλλά δεν έχει την αποφασιστικότητα να ορμήσει στους βασανιστές τους.
  Οι πολεμιστές του μπικίνι συνέχισαν την προέλασή τους. Οι Ναζί παρέκαμψαν το φρούριο Kamyshov και έβαλαν την πρίζα του λέβητα. Δεξαμενή Ε-50, κινούμενη με ανατολική κατεύθυνση.
  Η Γκέρντα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι τόσο κουλ κορίτσι! Σπάω όλους τους εχθρούς σαν παγάκια... Και στο κρύο, ξυπόλητος, με τόλμη, που ακόμα και σπίθες ξεχύνονται από κάτω από τα πόδια μου!
  Η Σάρλοτ γέλασε, χτύπησε ένα τριάντα τέσσερα στο σώμα και αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε για την Πατρίδα! Οι πολεμιστές είναι πιο σκληροί από τους άνδρες!
  Η Χριστίνα πάτησε επίσης το κουμπί με το γυμνό της πόδι, και πρόδωσε με μανία, χτυπώντας το σοβιετικό κανόνι. Έτσι ακόμα και το πορτμπαγκάζ ξεκόλλησε:
  - Τα έσοδα είναι υψηλά σαν βουνοκορφές!
  Η Μάγδα εκτόξευσε ένα ένα το κανόνι της. Ήταν 105 χλστ. και θανατηφόρο με την τελευταία τροποποίηση, ήταν αρκετά γρήγορο, εκτοξεύοντας δέκα βολές ανά λεπτό.
  Το κορίτσι πίεσε τα γυμνά της δάχτυλα και ψιθύρισε:
  - Το ποσοστό στη γραμμή του μέλλοντος δίνεται ...
  Η Γκέρντα χτύπησε το σοβιετικό τανκ, συνέτριψε την πανοπλία και φώναξε:
  - Θα το δείτε μόνοι σας!
  Χτύπησε και η Σάρλοτ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, με ένα άγριο, ξέφρενο βρυχηθμό:
  - Η Πατρίδα είναι πλέον πιο κοντά μας!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των γυμνών, μαυρισμένων ποδιών της, εκπέμποντας:
  - Χαιρετίστε τον ήλιο μαζί μας!
  Η Μάγδα χτύπησε κι αυτή και πίεσε τη γυμνή της φτέρνα. Έσπασε το σοβιετικό κανόνι σε αιωρούμενα θραύσματα, τραγουδώντας:
  - Η Πατρίδα είναι η πιο δυνατή!
  Και οι πολεμιστές θα βρυχώνται σαν τα βουβάλια στο σφαγείο. Το Four αγαπά πολύ τους άντρες. Τους ταιριάζει πραγματικά. Γιατί όχι? Είναι τόσο όμορφα και επιθετικά. Και αγαπώντας. Και ένας άντρας είναι σκύλος, απλά κούνησε. Και θα έχετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων. Και αυτές οι γυναίκες είναι σωματικά πολύ δυνατές. Και χωνεύουν την ανδρική τελειότητα με τρελό ταμπεραμέντο. Και συνεχής ευχαρίστηση.
  Δεν χρειάζεται να περιμένεις έναν ολόκληρο χρόνο για έναν άντρα - και όμως ο οργασμός θα σε βρει!
  Η Γκέρντα το πήρε και βρυχήθηκε, πυροβολώντας τους σοβιετικούς τριάντα τέσσερις και γκρεμίζοντας τον πύργο:
  - Είμαι αληθινός ιππότης του αφανισμού!
  Η Χριστίνα έβγαλε τη γλώσσα της και φώναξε απειλητικά:
  - Και το χαμόγελό μου είναι σαν του πάνθηρα!
  Η Σάρλοτ μίλησε επιθετικά, κουνώντας τη γροθιά της και σπρώχνοντας το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά!
  Η Μάγδα κελαηδούσε και φώναξε:
  - Είμαστε η ενσάρκωση της εταίρας!
  Η Γκέρντα γέλασε και απάντησε:
  - Τι ωραία που σε χαϊδεύουν τα χέρια όμορφων νεαρών!
  Και η κοπέλα φαντάστηκε πώς οι παλάμες της χτυπούσαν τις θηλές φράουλας. Είναι πραγματικά τόσο υπέροχο. Και γαργαλητό και συναρπαστικό. Και πολύ ωραίο.
  Ο Γκέρντα πυροβόλησε κατά του σοβιετικού SU-85. Τράκαρε το αυτοκίνητο και κελαηδούσε χτυπώντας τα γυμνά της πόδια στην πανοπλία:
  - Αχ, κυρίες βελανιδιάς, κυρίες βελανιδιάς!
  Η Σάρλοτ επιβεβαίωσε επιθετικά, φουσκώνοντας τα μάγουλά της και κουνώντας το γεμάτο στήθος της.
  - Ντούμπα! Δρυς! Ντούμπα κυρίες!
  Και πώς θα το πάρει και θα γελάσει ... Σαν κουδούνια χτυπούν. Και η φωνή του είναι τόσο λαμπερή.
  Και το θύμα της ήταν ένα ρωσικό όπλο 76 χιλιοστών. Τα όπλα είναι αρκετά αρχαϊκά.
  Η Χριστίνα γέλασε και ψέλλισε:
  - Θα βρυχώ και θα σπάσω!
  Και με τα γυμνά της δάχτυλα, έστρεψε και ένα βλήμα σε εχθρικό αυτοκίνητο.
  Πόσο όμορφη είναι. Ο χρυσός και ο χαλκός είναι υπέροχοι!
  Η Μάγδα είναι εντελώς χρυσή, καθώς τραγουδάει με ενθουσιασμό:
  - Κλαίει και ο κουρντί...
  Μετά γύρισε γύρω από το Σοβιετικό τριάντα τέσσερα και συνέχισε να τραγουδά λυπημένη.
  - Είναι άγνωστη στο Βερολίνο!
  Η Γκέρντα κελαηδούσε ως απάντηση. Πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κατέρριψε ένα σοβιετικό όπλο.
  - Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα του κόσμου!
  Η Σάρλοτ μουρμούρισε με απορία ως απάντηση:
  - Και το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα του Παρισιού!
  Και καρφιά στο σοβιετικό T-36. Το μηχάνημα, αν και όχι μεγάλο, θεωρείται και τανκ.
  Η Χριστίνα το πήρε και το έδωσε, γυρνώντας το ποδήλατο με τα ξυπόλυτα πόδια της:
  - Και το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα της Ρώμης!
  Μετά, μόλις γελάσει... Και με σμαραγδένια μάτια θα τρυπήσει όλους τους πολεμιστές στη σειρά. Και να χαμογελάς ταυτόχρονα, και να αστράφτεις με τα δόντια. Αλλά καθόλου πώς θα πάρει και θα σφυρί στα σοβιετικά τανκς. Θα γκρεμίσει τον μισό πύργο στις τριάντα τέσσερις.
  Και μετά από αυτήν θα το πάρει η Μάγδα και θα το ανάψει με μια χειροβομβίδα. Βλήμα δηλαδή. Σύμφωνα με το SU-76. Ήδη ξεκάθαρα ξεπερασμένο αυτοκίνητο, αλλά ακόμα καταχωρημένο.
  Και κελαηδούσε:
  - Και η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα του Μαϊάμι!
  Είναι πραγματικά αστείο. Αλλά τα κορίτσια παρασύρθηκαν πάρα πολύ. Δεν παρατήρησαν πώς μερικοί στρατιώτες του σοβιετικού στρατού σύρθηκαν κοντά τους με δέσμες αντιαρματικών χειροβομβίδων και ανατίναξαν τις ράγες. Και πώς θα πάρει και θα εκραγεί. Οι κύλινδροι έσκασαν και το Ε-50 έχασε την κινητικότητά του.
  Έπρεπε να επισκευάσω το αυτοκίνητό μου. Εν τω μεταξύ, η επούλωση των πληγών του μαστόδοντος κράτησε, τα κορίτσια επιδόθηκαν και πάλι στις δικές τους, πολύ ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές αναμνήσεις.
  Η Γκέρντα, βλέποντας ότι ο αντίπαλός της, που δεν υποχωρούσε αρκετά, στεκόταν σταθερά, πήδηξε ξαφνικά, σφυρώνοντάς τον με το γυμνό της πόδι κάτω από το γόνατο. Και όταν ο Μαυριτανός άρχισε να πέφτει, η κόψη του ξίφους τον πέρασε ανάμεσα στις χάλκινες πλάκες και τα πλευρά. Η Σάρλοτ άρχισε επίσης να κουνάει τα ξίφη της πολύ πιο δυναμικά. Τα κορίτσια τσίριξαν σαν γουρούνια ταυτόχρονα. Αν και τα ξίφη τους κινούνταν διαφορετικά, υπήρχε ακόμα μια αίσθηση συγχρονισμού. Η Γκέρντα αγωνίστηκε με έναν μεγάλο Ρωμαίο πολεμιστή, του οποίου το κράνος αποδείχθηκε ότι ήταν διακοσμημένο με φτερά παγωνιού. Αυτή τη φορά είχε ουσιαστικά έναν πολύ έμπειρο και δυνατό αντίπαλο. Οι χρυσές ρίγες μίλησαν επίσης για το εγώ της εμπειρίας και της αξίας. Έχοντας νικήσει πολλές επιθέσεις του ξανθού κοριτσιού, ο κακοποιός, προφανώς ο ευγενής ευγενής πήγε στην επίθεση. Η Γκέρντα οπισθοχώρησε και σφύριξε:
  - Δεν είσαι Ιταλός!
  Ο τρομερός πατρίκιος απάντησε:
  - Και είσαι απλά μια ξυπόλητη πόρνη! Πόσο πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις ενάντια σε μια αρχαία ρωμαϊκή λεπίδα;
  Η Γκέρντα απάντησε:
  - Δεν ξέρω κατά της λεπίδας, αλλά είσαι γενειοφόρος και δεν έχεις τίποτα να αντισταθείς!
  Ωστόσο, παρ' όλη την αισιοδοξία που εκπέμπει η ξυπόλητη Γκέρντα, το κορίτσι αναγκάστηκε να κάνει πίσω. Οι Ρωμαίοι έφεραν νέες εφεδρείες στη μάχη, κορίτσια και αγόρια τραυματίζονταν όλο και πιο συχνά ή έπεφταν μαχαιρωμένα μέχρι θανάτου. Τα αγόρια τοξότων, ωστόσο, προσπάθησαν να πυροβολήσουν πάνω από τα κεφάλια τους, συντρίβοντας κατάλληλες κοόρτες.
  Η Σάρλοτ, εν τω μεταξύ, ξάπλωσε προσεκτικά έναν άλλον αντίπαλο και έκοψε το χέρι ενός άλλου. Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Το πυρηνικό σπαθί θέλει να σε κόψει! Καίγεται σαν κολασμένη φωτιά, ακτίνα λέιζερ! Αλλά μην σκέφτεσαι πώς να σώσεις τη ζωή σου, να είσαι αληθινός στην αγάπη, να είσαι αληθινός μέχρι το τέλος!
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Και τραγουδάς σαν πραγματικός επιστήμονας!
  Η Charlotte τραγούδησε υπόψη:
  - Είναι υπέροχο όταν υπάρχουν πιλότοι στη φυσική, προχωρούν την επιστήμη τους μπροστά! Αλλά τα βασικά ζητήματα λύνονται στις τάξεις, στις τάξεις, στις τάξεις!
  Η Gerda επιβεβαίωσε σηκώνοντας:
  - Είναι ωραίο να ζεις ανάμεσα στη φωτιά και τον καπνό! Και ακούστε το πολυβόλο να κελαηδάει! Οδηγήστε μας τον Φύρερ στη μάχη αήττητη! Εμπρός, εμπρός, μπροστά!
  Η Charlotte υποστήριξε:
  - Όταν οι οβίδες σκάνε μέρα και νύχτα, οι τάξεις και οι παραγγελίες πηγαίνουν πιο γρήγορα! Αφήστε το να βρυχάται με μανία πάνω από τον κόσμο - πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος!
  Η Γκέρντα εμπνεύστηκε από την παλλόμενη ενέργεια στο αθλητικό της σώμα. Και η ταχύτητα έγινε ξαφνικά σαν το χτύπημα των φτερών λιβελλούλης. Και τότε ο πολεμιστής της Αρχαίας Ρώμης έχασε ένα τρύπημα από την άκρη στη μύτη. Και αποσπάστηκε, και ο πολεμιστής Γκέρντα έκοψε τον τένοντα του στο δεξί του χέρι:
  - Μην τολμήσεις να είσαι αγενής με την κυρία!
  Ο θηριώδης, με φτερά παγωνιού, κουνώντας το κάτω χείλος του, απάντησε απογοητευμένος:
  - Ήταν απλά ένα αστείο! Άλλωστε ήταν απλώς ένα αστείο!
  Η Γκέρντα κοροϊδεύοντας, χτυπώντας το αδύναμο χέρι της, απάντησε:
  - Μην αστειεύεσαι με τον λύκο!
  Και όταν ο Ρωμαίος ήρωας έπεσε στα γόνατά του, η πολεμίστρια τον χτύπησε στο πηγούνι με το γόνατό της. Η Charlotte ενέκρινε:
  - Αυτό είναι αρκετά στο στυλ μας των SS!
  Στη συνέχεια, η Γκέρντα δέχθηκε έναν πόντο στον ώμο και ξεφύσηξε:
  - Λοιπόν, ντόπιοι!
  Η Charlotte συμβούλεψε:
  - Φτιάξε ένα μύλο! Και ακονίστε τα ξίφη σας!
  Τότε μπήκαν στο παιχνίδι οι τοξότες των Ρωμαίων, ήταν βαριές στην πανοπλία και τα πυροβόλα τους ήταν ανθρώπινου ύψους. Φυσικά, βέλη μήκους ενάμιση μέτρου, πολύ επικίνδυνο όπλο ενάντια σε ημίγυμνα κορίτσια και αγόρια. Ο Αττίλας προφανώς συνειδητοποίησε ότι ήταν αδύνατο να περιμένει άλλο. έριξε στην επίθεση το ιππικό, το οποίο οδήγησε προσωπικά στη μάχη.
  Αυτός ο γίγαντας περιέστρεψε δύο ξίφη ταυτόχρονα, το καθένα όσο το δόρυ του τουρνουά ενός ιππότη!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι.
  - Να, επιτέλους, έρχεται ο όμορφος μας!
  Η Σάρλοτ γέλασε.
  - Πρέπει να χτυπήσεις δυνατά και το πιο σημαντικό έγκαιρα! Τη στιγμή που το αποτέλεσμα αυτού θα είναι μέγιστο!
  Και μεγάλα βέλη έπεφταν βροχή από ψηλά. Κορίτσια και αγόρια πήδηξαν επιδέξια στην άκρη και μάλιστα ούρλιαξαν:
  - Αυτός θα είναι ο δρόμος μας! Μπορείτε να ξεφύγετε από μια σφαίρα, αλλά τι γίνεται με ένα βέλος.
  Όμως κάποιοι άνθρωποι χτυπήθηκαν ακόμα από βέλη. Επιπλέον, όχι μόνο εκπρόσωποι των γερμανικών συνταγμάτων του Αττίλα πέθαναν, αλλά και, και σε μεγάλες ποσότητες, από τα δώρα των δικών τους Ρωμαίων στρατιωτών. Ωστόσο, οι ιππείς των βαρβάρων, παρακάμπτοντας τις τάξεις τους, έπεσαν πάνω στο εχθρικό πεζικό. Λοιπόν, ο ίδιος ο Attila φαινόταν απλά κομψός.
  Η Γκέρντα κλώτσησε τον κολλητό καβαλιέρο με μια κλωτσιά:
  - Μην πατάς, όχι δικό σου!
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της.
  - Και τα παιδιά εδώ δεν είναι κακά, αν και όχι σαν τα δικά μας! Στα άρια γεράκια μας!
  Η Γκέρντα, τεμαχίζοντας με ρωμαϊκό σπαθί, συμφώνησε:
  - Φυσικά, όχι ζευγάρι! Πιστέψτε ότι η γερμανική δύναμη της Ρώμης δεν ταιριάζει! Ας τσακίσουμε σαν ψείρα και το χέρι δεν πτοείται!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Ναι, κι ας μην είναι από σκατά το σπαθί!
  Τα κορίτσια πρόσθεσαν ζωηρά, στρίβοντας το κουλούρι με τα σπαθιά τους και τραγουδώντας:
  Αγωνιζόμαστε για έναν δίκαιο σκοπό! Δεν υπάρχουν συμβιβασμούς με τη ξιφολόγχη της κόλασης! Ο ήλιος δεν θα σκεπαστεί με σύννεφα! Η αυγή δεν θα σκεπάσει σύντομα το σκοτάδι!
  Τελικά, η ίδια η Atilla έσπασε στους τοξότες της Ρώμης. Ωστόσο, αν κρίνουμε από το μέγεθος, αυτά τα τόξα κατασκευάστηκαν σαφώς στη Βρετανία. Ενώ πάλευε, η Γκέρντα θυμήθηκε την ιστορία. Υπό τον Εδουάρδο τον Τρίτο, με το παρατσούκλι ο Μέγας από τους Βρετανούς, ήταν οι τοξότες που έγιναν ο κύριος κλάδος του στρατού... Και κάποιοι από αυτούς ήταν καβαλημένοι σε άλογο! Οι ανώτερες δυνάμεις των Γάλλων χτυπήθηκαν αλύπητα. Γενικά, τόσο στο Jungfoling όσο και στο Union of German Girls, το μίσος δεν ήταν ευπρόσδεκτο... Οι Βρετανοί αναγνωρίστηκαν ως επικίνδυνος εχθρός, που κατέκτησε περισσότερη γη από οποιοδήποτε άλλο έθνος σε ολόκληρη την ιστορία του πλανήτη Γη!
  Τώρα όμως οι ιππείς των βαρβάρων συνέτριβαν τους τοξότες, κόβοντάς τους με δυνατά χτυπήματα στο ίδιο το στρατόπεδο. Η Γκέρντα, από την άλλη, αντιμετώπισε έναν εχθρό από την Κίνα. Δεν ήταν πολύ ψηλός, αλλά έστριψε τα πόδια του, φορώντας μπότες με σπιρούνια:
  - Οι Γερμανοί είναι παράσιτα - σίγουρα θα χτυπηθούν! - Μούγκρισε.
  Η Γκέρντα απάντησε με επίθεση με στιλέτο:
  - Μάταια ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να ανατρέψει τους Γερμανούς! Όποιος τολμήσει να επιτεθεί στη μάχη, οι εχθροί θα χτυπηθούν βίαια!
  Η Σάρλοτ πήρε:
  - Τραγική ατυχία δεν θα συμβεί στον πλανήτη! Και μάταια ο εχθρός έριξε τις δυνάμεις του στην εκστρατεία! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον εχθρό σε μια τρομερή μάχη! Το σκοτάδι θα καταρρεύσει σε σκόνη - θα έρθει η ώρα του φωτός!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Η Γκέρντα κούνησε ξανά το χέρι με ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια, συνοψίζοντας:
  - Η λέξη δεν είναι σπουργίτι, αλλά η πολυλογία τη μετατρέπει σε κοράκι!
  Η Σάρλοτ κράτησε:
  - Όταν ρηχά η γλώσσα, ψήνεται ένα κομμάτι στο λαιμό από αλεύρι!
  Η Γκέρντα με ένα ισχυρό, ακόμη και μη γυναικείο χτύπημα ξίφους, έκοψε το κεφάλι ενός μαχητή που πηδούσε από τα αριστερά και στη συνέχεια αντιμετώπισε ξανά τους Κινέζους. Ο ξανθός πολεμιστής φώναξε άγρια και δυνατά:
  - Δεν θα το πάρεις!
  Ο Κινέζος πολεμιστής απάντησε:
  - Και δεν χρειάζεται να πάρετε, είστε ήδη όλοι μπροστά μου.
  Η Γκέρντα γέλασε ως απάντηση.
  - Ο αγκώνας είναι κοντά, αλλά δεν θα δαγκώσεις!
  Τότε η άκρη του σπαθιού έξυσε το κορίτσι σαν κόμπρα, κόβοντας την πλάκα πανοπλίας και αποκαλύπτοντας το στήθος της: υπέροχο και με κατακόκκινες θηλές. Οι Κινέζοι βρυχήθηκαν λυπημένα:
  "Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσευχηθείς!" Ποια εκκλησία προτιμάτε: Καθολική ή Ευαγγελική;
  Η Γκέρντα απάντησε θυμωμένα:
  - Η εκκλησία διαφέρει από την ιερόδουλη στο ότι η ευδαιμονία πάντα αναβάλλει για αργότερα!
  Ο Κινέζος ξεγύμνωσε τα στραβά του δόντια.
  - Και αυτή η αίσθηση του χιούμορ δεν σε άλλαξε! Ω κορίτσι, πόσο λυπάμαι που σακατεύω μια τέτοια ομορφιά σαν τη δική σου!
  Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της.
  - Δεν λυπάμαι! Γενικά, είναι κρίμα για τη μέλισσα, και η μέλισσα είναι στο δέντρο και το δέντρο είναι στο δάσος! Πού είναι το δάσος - στη μύτη!
  Οι Κινέζοι γρύλισαν ως απάντηση:
  Η Γερμανία έχει πολλούς εχθρούς!
  Η Γκέρντα απάντησε επιδέξια:
  - Πολλοί μάγειρες χαλάνε τον χυλό!
  Μετά από μια άλλη βόλτα του πολεμιστή με τα στενά μάτια, μια αιματηρή ράβδωση παρέμεινε στο στήθος του κοριτσιού. Η Γκέρντα ξεφύσηξε και έκανε πίσω. Οι Κινέζοι γρύλισαν:
  - Αυτό είναι αυτό που παίρνετε!
  Το κορίτσι απάντησε ήρεμα:
  - Όποιος δεν μπαίνει στο μυαλό, δεν θα γίνει ποτέ σοφότερος! Οι εγκέφαλοι είναι σαν πορτοφόλι, πρέπει να λάβεις για να τους γεμίσεις!
  Οι Κινέζοι έσπασαν:
  - Λοιπόν, αγαπάς τη σοφιστεία! Πρώτη φορά βλέπω ένα τόσο μορφωμένο και πολυμαθές κορίτσι. Ξέρεις, ίσως καλύτερα να ενταχθείς στον στρατό της Μεγάλης Ρώμης. Στη χώρα μας, κάθε άτομο, ανεξαρτήτως εθνικότητας, μπορεί να πάρει την υψηλότερη θέση υπό τον αυτοκράτορα!
  Η Γκέρντα απάντησε:
  Καλύτερα να πεθάνεις παρά να προδώσεις!
  Ο πολεμιστής με στενά μάτια παρατήρησε:
  - Αυτό δεν είναι λογικό, κοιτάξτε τη μάχη είναι το ιππικό μας... Και όταν σε αιχμαλωτίσουν, κυριολεκτικά θα ουρλιάζεις στο ράφι από τον πόνο!
  Η Γκέρντα απάντησε ήρεμα:
  "Είναι καλύτερα να χτυπάς μια φορά ήρεμα παρά να φωνάζεις εκατοντάδες φορές!"
  Αλλά δυστυχώς, φαίνεται ότι οι Κινέζοι έχουν δίκιο, χιλιάδες Ρωμαίοι ιππείς, με επικεφαλής τον ίδιο τον αυτοκράτορα (η πανοπλία του φαίνεται να είναι καλυμμένη με μια κρούστα από διαμάντια, ρουμπίνια και σμαράγδια!), ορμούν στον βάρβαρο στρατό. Ωστόσο, οι αναβάτες του Αττίλα είχαν ήδη καταφέρει να σκοτώσουν τους περισσότερους εχθρικούς τοξότες, τα ίδια τα αγόρια του βαρβαρικού στρατού άρχισαν να στέλνουν εντατικά βέλη στις εχθρικές τάξεις. Η απελπισμένη κουρεμένη Σάρλοτ ενθάρρυνε τον σύντροφό της:
  Μην τα παρατάς Γκέρντα! Μην υποχωρείτε στις υποσχέσεις του! Καλύτερα να μαζευτείτε και να κερδίσετε αποφασιστικά!
  Ο Αττίλας, μαζί με τους πολεμιστές του, κόπηκε στο ρωμαϊκό σύστημα. Τα γιγάντια σπαθιά του αναδεύονταν το ματωμένο μίξερ σαν λεπίδες προπέλας. Και ο ίδιος ο κακοποιός, πήγε μπροστά, προσπαθώντας να διαρρήξει τον αυτοκράτορα.
  Η Γκέρντα παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Αν θέλεις να γίνεις βοσκός του κοπαδιού, μην είσαι πρόβατο!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε:
  -Κάθε κριάρι θέλει να γίνει βοσκός ενώ ο λύκος είναι μακριά και το τουφέκι είναι κοντά!
  Εδώ η Γκέρντα δέχθηκε άλλη μια πληγή στο στομάχι. Το κορίτσι οπισθοχώρησε ξανά. Το γυμνό της πόδι ξαφνικά στάθηκε στην άκρη ενός προεξέχοντος στιλέτου και η Γκέρντα έτριξε:
  - Ωχ ωχ ωχ! Πόσο επώδυνο!
  Η ίδια η Σάρλοτ είχε ήδη δεχτεί αρκετές πληγές και έγειρε πίσω. Ο πολεμιστής φώναξε:
  - Φρόντισε τη δύναμή σου, οι Ρωμαίοι δεν θα αντέξουν σε πολύωρη μάχη!
  Όμως οι βάρβαροι δυσκολεύτηκαν πραγματικά. Όλο και περισσότερα αποσπάσματα των Ρωμαίων έμπαιναν στη μάχη. Ιππείς με χρυσή πανοπλία όρμησαν σε μια σκληρή μάχη. Πανό με κεφάλια λύκων κυμάτιζαν από πάνω τους. Και μπροστά όρμησε ο ήρωας, ίσως μεγαλύτερος και από τον Αττίλα. Ταυτόχρονα, οι Ρωμαίοι προσπάθησαν ακόμη και να καλύψουν τον βαρβαρικό στρατό από τα πλευρά, εξαπολύοντας δύο πανίσχυρα συντάγματα με δόρατα και χάλκινη πανοπλία γύρω από το κύριο πεδίο μάχης. Η Γκέρντα παρακάλεσε:
  - Μας τελειώνουν οι δυνάμεις, κοντεύουμε να χάσουμε!
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Και τραγουδάς ως απάντηση! Το τραγούδι μας βοηθά να χτίσουμε και να ζήσουμε! Κάτω από το τύμπανο κάτω από το κόκκινο πανό σε μια καμπάνια! Και αυτός που περπατά στη ζωή με ένα τραγούδι. δεν εξαφανίζεται ποτέ πουθενά!
  Και τα δύο κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία και, παρά τις πληγές της φωνής τουςЈ ήταν σαν τρομπέτα:
  Υπάρχει ένα τέτοιο κάλεσμα στρατιωτών,
  Αυτό δεν είναι επάγγελμα, ούτε τίτλος!
  Αν και μερικές φορές εκατό λίβρες αυτόματα,
  Όχι, δεν είναι μια πορεία, η σάρκα είναι μαρτύριο-μαρτύριο!
  
  Αλλά προχωράμε, κάνοντας ένα βήμα,
  Γιατί υπηρετούμε την Πατρίδα!
  Πιστέψτε, ο κακός εχθρός θα νικηθεί,
  Να περνάς καλά στη ζωή!
  
  Μας έμαθαν από την κούνια σχεδόν
  Πολεμήστε για την Πατρίδα με θάρρος!
  Παλαιότερα υπήρχαν ξίφη από ατσάλι
  Και τώρα ένα RPG σε ένα δυνατό σακίδιο!
  
  Δεν θα κάνουμε πίσω, ούτε ένα βήμα πίσω
  Αν και τα σώματα βρίσκονται στον τάφο!
  Θα κουρέψουμε μια σειρά από αντιπάλους,
  Είθε ο Παντοδύναμος να μας δώσει δύναμη!
  
  Ράβδος δεξαμενών, πετούν αεροπλάνα,
  Οι βόμβες πέφτουν και οι οβίδες σκάνε!
  Μην μας παίρνετε για άσχημα κουτάβια
  Οι στρατιώτες σκληρύνθηκαν!
  
  Αυτός ο σύντροφος πέθανε σαν ήρωας,
  Μην βάζετε τίποτα κάτω από το σταυρό!
  Συχνά οι άνθρωποι παίζουν με τη μοίρα
  Αλλά η αγάπη θα είναι πιο δυνατή - πιστέψτε με!
  
  Αν και στη μάχη, όπου καρφώνουν δυνατά,
  Ας θυμηθούμε τους ένδοξους προγόνους μας!
  Καθώς πήγαμε στη Ρώμη για πολύ καιρό,
  Γιατί να μην τρώτε αποφάγια στη σκλαβιά!
  
  Δεν χρειάστηκε να υποκύψουμε για να νικήσουμε,
  Μην γονατίζετε τον κόσμο μας!
  Τελικά, είμαστε gyrfalcons - νικήσαμε το παιχνίδι μόνοι μας,
  Εκπρόσωποι όλων των γενεών!
  
  Εδώ είναι μια προσπάθεια και μια ρίψη,
  Βλέπουμε ήδη τον εχθρό να κουνιέται ψιλά!
  Η σφαίρα κόντεψε να χτυπήσει τον κρόταφο,
  Σκοτεινός στα μάτια του Ήλιου μας!
  
  Αλλά πήγαμε στην επίθεση,
  Συνθλίβουμε τις ποταπές ξιφολόγχες με τον πισινό!
  Ας κάψουμε το Fritz, αν χρειαστεί με φωτιά,
  Ο μαχητής μας έγινε χωρίς τιμές - απλά ένας θησαυρός!
  Μόλις το κορίτσι τελείωσε το τραγούδι, ο κύριος ήρωας του ρωμαϊκού στρατού με χρυσή πανοπλία έπεσε από το χτύπημα του Αττίλα. Και το εμπνευσμένο κορίτσι έκοψε τους Κινέζους ακόμη νωρίτερα, και τώρα επιτέθηκε στον εκπρόσωπο του διοικητή του πεζικού. Μπήκε στη μάχη με έναν πραγματικό, μονόφθαλμο γίγαντα και άρχισε να τον σπρώχνει, κουνώντας το σπαθί της:
  - Εσύ τέρας δεν θα τα βγάλεις πέρα μαζί μας! Γιατί είμαστε Γερμανοί!
  Ο τραμπούκος απάντησε αγενώς:
  - Γερμανοί-πιπεριές! Ένα έθνος ανάπηρων!
  Η Γκέρντα θύμωσε σοβαρά:
  - Δεν! Εμείς οι Γερμανοί είμαστε a priori έθνος μεγάλων πολεμιστών. Το έθνος που έχει συνηθίσει να κερδίζει και δεν έχει κανέναν να λυγίσει!
  Ο γίγαντας έστριψε το χείλος του και δέχτηκε αμέσως την κόψη του σπαθιού στο λαιμό. Ένα σιντριβάνι γρύλισε από το λαιμό ενός ταύρου... Εκείνος τρεκλίστηκε και δέχτηκε αμέσως ένα τσίμπημα κάτω από την καρδιά... Η Γκέρντα αναφώνησε:
  - Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία!
  Η Σάρλοτ ενθάρρυνε τη φίλη της:
  - Σίγουρα τσακίστε τα πιο δυνατά αγαπητέ... Η πίεση θα είναι ακόμα πιο γρήγορη!
  Αυτή τη στιγμή, ένα από τα ξυπόλητα αγόρια τοξότη γκρέμισε τον Ρωμαίο αυτοκράτορα με μια εύστοχη βολή. Και ήταν απαραίτητο να ευχαριστηθεί το βέλος απευθείας στο μάτι!
  Η Γκέρντα, χαμογελώντας, τραγούδησε:
  - Βλάιμι! Όχι στο φρύδι, αλλά στο μάτι!
  Η Σάρλοτ στριφογύρισε το δάχτυλό της στον κρόταφο της.
  - Και τι! Καλύτερα να χτυπήσεις μια φορά παρά να βρίσεις εκατό! Λοιπόν, τώρα ο εχθρός θα τρέξει!
  Η Gerda, κόβοντας έναν άλλο πολεμιστή, επιβεβαίωσε:
  - Ο εχθρός θα τρέμει από φόβο και θα φύγει μακριά!
  Πράγματι, οι τάξεις των Ρωμαίων δίστασαν και άρχισαν να υποκύπτουν. Γενικά, όταν ο στρατός πετάει, είναι ανατριχιαστικό. Ακόμα κι αν είναι τόσο πειθαρχημένος στρατός όπως η Αρχαία Ρώμη. Δεν είναι περίεργο, εξάλλου, ο Τζένγκις Χαν, αν μια ντουζίνα τράπηκε σε φυγή, διέταξε την εκτέλεση εκατό ολόκληρων... Αν και η αξιοπιστία της τελευταίας εντολής αμφισβητείται αν πρόκειται για εφεύρεση των ιστορικών. Ακόμη και στη Ρώμη, κάθε δέκατο εκτελούνταν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Τρεμώντας με γυμνά πόδια, τα κορίτσια και τα αγόρια όρμησαν να καταδιώξουν τον εχθρό. Και οι κόρνες έπαιξαν...
  Η Γκέρντα ξύπνησε, πηδώντας απότομα, τα κορίτσια παρατάχθηκαν γρήγορα. Πλυθήκαμε, βουρτσίσαμε τα δόντια μας και λιπάναμε ξανά με προστατευτικές κρέμες με μια αναγκαστική πορεία μέσα στην έρημο. Έτσι είναι ξυπόλητοι με τα μαγιό τους και ορμούν στην αμμώδη κόλαση.
  Αραβικά παιδιά τους έδειξαν με τα δάχτυλά τους έκπληκτα και σφύριξαν:
  - Deutsche Akbar!
  Η Γκέρντα κοίταξε γύρω της και κοίταξε με λαχτάρα τους φοίνικες που είχαν υποχωρήσει και μετά ψιθύρισε στη Σάρλοτ:
  - Πάλι στην κόλαση!
  Η κοκκινομάλλα ντίβα απάντησε χαμογελώντας:
  - Όλοι οι άνθρωποι είναι αμαρτωλοί, και ο κάτω κόσμος είναι η φυσική κατάσταση των αμαρτωλών!
  Η Γκέρντα του έκλεισε το μάτι.
  - Ο άνθρωπος δεν μπορεί παρά να αμαρτήσει!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά τα μαλλιά της και άρχισε να εξηγεί καθώς έτρεχε:
  - Συμφωνώ! Ακόμη και χίλιες φορές συμφωνώ! Γενικά η αμαρτία είναι έννοια σχετική, και καθαρά ανθρώπινη. Για παράδειγμα, αν πάρουμε την ηθική του αρχαίου κόσμου, τότε σε αυτόν, ήταν καλό που ωφέλησε τόσο το ίδιο το άτομο όσο και το είδος της φυλής του. Για παράδειγμα, η μοιχεία θεωρούνταν ευλογία και όχι αμαρτία!
  Η Γκέρντα συμφώνησε πρόθυμα:
  - Σωστά! Ο ίδιος ο Φύρερ πιστεύει ότι είναι καλύτερο για μια γυναίκα να μείνει έγκυος από έναν ήρωα πολέμου παρά από εκείνη, όχι πάντα γενναίο σύζυγο. Ειδικά αν ο σύζυγος έχει επίσης σημάδια επιβλαβούς, ακάθαρτου αίματος.
  Η Madeleine φώναξε στα κορίτσια:
  - Κρατήστε την ανάσα σας κορίτσια, αυτή τη φορά τρέχουμε στην εξάντληση!
  Η Γκέρντα ανταπέδωσε το χαμόγελο.
  Μπορεί να είσαι κουρασμένος, αλλά δεν μπορείς να εξαντληθείς.
  Για μισή ώρα τα κορίτσια έτρεχαν σιωπηλά και μετά η Σάρλοτ ψιθύρισε:
  -Ξέρεις τι περίεργο όνειρο είδα μια κοπέλα;
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Ναι, το ομολογώ κι εγώ! Και τι?
  Η Σάρλοτ, χαμογελώντας, απάντησε:
  - Τίποτα! Τέτοιο όνειρο που ήμουν πολεμιστής στον στρατό του μεγάλου βαρβάρου Αττίλα. Και πολεμήσαμε τα κεριά της αρχαίας Ρώμης. Και όλα ήταν τόσο όμορφα και σκληρά ταυτόχρονα...
  Η Γκέρντα γέλασε ως απάντηση.
  - Ξέρεις, το ονειρεύτηκα κι εγώ! Κάπως εκπληκτική σύμπτωση. Σε είδα στο όνειρο μου!
  Η Σάρλοτ ανταπέδωσε το μάτι.
  - Και εγώ εσένα! Πολέμησες καλά, παρόλο που ο στενόμυαλος και κιτρινοπρόσωπος πολεμιστής παραλίγο να σε σκοτώσει!
  Αυτή τη φορά η Γκέρντα δεν ξαφνιάστηκε λίγο, ξαφνιάστηκε:
  - Δεν μπορεί! Δεν συμβαίνει λοιπόν δύο άνθρωποι να βλέπουν το ίδιο όνειρο την ίδια στιγμή;
  Η Σάρλοτ απάντησε:
  - Εάν η γρίπη είναι συλλογικά άρρωστη, τότε το όνειρο μπορεί να είναι το ίδιο. Να πώς πάει! Άκουσα ότι στην κοινωνία της Thule υπάρχουν ειδικά μέντιουμ που παίρνουν ένα φίλτρο και αναπνέουν βάμματα βοτάνων και μετά βυθίζονται σε οράματα! Και καταφέρνουν αρκετά να είναι προφήτες!
  Η Γκέρντα, πηδώντας πάνω από το λιθόστρωτο, συμφώνησε:
  - Ασφαλώς! Κατ' αρχήν, το δώρο της προφητείας δεν απαιτεί υπερφυσικές δυνάμεις, μπορεί απλώς να υπάρχουν αρκετά υλικοί και όμως άλυτοι φυσικοί νόμοι στη φύση. Ποιος είναι όμως ο σκοπός αυτού του ονείρου;
  Η Σάρλοτ ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Δεν ξέρω! Ίσως το Τρίτο Ράιχ να νικήσει τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες πίσω από το Λιοντάρι ή ... Εδώ μπορείτε να μαντέψετε για πολύ καιρό!
  Η Γκέρντα ήταν έτοιμη να πει κάτι, όταν ξαφνικά το αυτί της έπιασε τον ακόμα ακουστό θόρυβο των μηχανών. Παρά την απόσταση, ήταν φανερό ότι οι κινητήρες των αεροπλάνων έκαναν θόρυβο, και ότι πλησίαζαν σημαντικά...
  Η Madeleine διέταξε:
  - Ποιο είναι το στάδιο της άσκησης νούμερο δύο: μεταμφίεση.
  Τα κορίτσια σταμάτησαν, έβγαλαν από τα σακίδια τους μανδύες παραλλαγής, ζωγραφισμένες στο χρώμα της ερήμου. Μετά άρχισαν να σκάβουν γρήγορα, ενώ από ψηλά δεν ήταν αντιληπτό, κάτι που ήταν αφύσικο. Εδώ η Γκέρντα ευχαρίστησε τη μοίρα που είχαν και όπλα και φτυάρια. Διαφορετικά, τα κορίτσια στην έρημο θα μπορούσαν να γίνουν εύκολη λεία για βρετανικά επιθετικά αεροσκάφη ή βομβαρδιστικά κατάδυσης. Η Σάρλοτ, ξύνοντας την άμμο με τα γυμνά της πόδια, είπε:
  - Φαίνεται ότι θα πρέπει να μυρίσουμε μπαρούτι, ακόμα και στην Τυνησία ... Οι δρόμοι του Κυρίου είναι ανεξερεύνητοι!
  Η Γκέρντα με ένα πονηρό βλέμμα αντιτάχθηκε:
  - Η έλλειψη ακριβούς γνώσης είναι πάντα κακή, με μια εξαίρεση, όταν πρόκειται για τα σχέδια του Παντοδύναμου!
  Και πώς χτυπάει το γυμνό του πόδι στην άμμο. Θα σηκωθεί στον αέρα.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε σοφά:
  - Καλό είναι να έχεις ανθρώπινη γνώση, αλλά ακόμα καλύτερα να έχεις Θεϊκές δυνατότητες!
  Και με γυμνά δάχτυλα έπιασε μια μύγα. Συνέτριψε ένα έντομο και έδειξε μια ροζ γλώσσα.
  Και σε άλλο σημείο αντιπαράθεσης των δυνάμεων του Άξονα, γίνονται οι δικές τους σκληρές μάχες.
  Τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ πολεμούσαν για το Σαράτοφ. Ο Καύκασος είναι ήδη πλήρως κάτω από τους Ναζί. Και ο Κόκκινος Στρατός δεν έχει τίποτα να καλύψει τα κενά του. Είναι αλήθεια ότι ο Στάλιν έχει και ένα άρμα T-54, αλλά παράγεται ακόμα σε μικρές ποσότητες. Και αυτό δεν αρκεί για να καλύψει το μπροστινό μέρος. Το T-54 προστατεύεται καλά στο μπροστινό μέρος του πυργίσκου, αλλά χειρότερα στην πρόσθια θωράκιση του κύτους, και τα πλαϊνά είναι ακόμα πιο αδύναμα. Οι Γερμανοί ενίσχυσαν κάπως το τανκ Ε-50 κάνοντας την θωράκιση πιο χοντρή, και αυξάνοντας τις γωνίες κλίσης, και βάζοντας έναν κινητήρα αεριοστροβίλου 1500 ίππων. Το βάρος του οχήματος αυξήθηκε σε εβδομήντα τόνους, αλλά η πλευρική θωράκιση έγινε 170 χιλιοστά και η μετωπική θωράκιση ήταν 250 χιλιοστά. Τώρα το γερμανικό τανκ έχει γίνει αριστούργημα, με πυροβόλο όπλο 105 χιλιοστών στα 100 EL και πολύ κεκλιμένο σχήμα.
  Μαχητικό, ας το παραδεχτούμε, μια μηχανή του τελευταίου είδους.
  Οι Γερμανοί παρέκαμψαν το Saratov και ήταν έτοιμοι να επιτεθούν στον Kuibyshev. Οι μάχες εδώ είναι σκληρές.
  Και ήδη ο Μάιος μαίνεται με το λαμπερό του χρώμα. Και πόσο όμορφο είναι;
  Και ο πόλεμος ανάβει σαν τυφώνας και φωτιά από την κόλαση.
  Το επισκευασμένο Ε-50 μπήκε στη μάχη. Ωστόσο, οι Ρώσοι δημιούργησαν οχυρώσεις και οι Γερμανοί έπρεπε να ξεπεράσουν τις άμυνες σε βάθος. Οι πολεμιστές κατέστρεψαν μεθοδικά την μπαταρία.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, σπάζοντας το σοβιετικό κανόνι, και μετά με ένα χαμόγελο στη φωνή της είπε:
  - Θα χτυπάμε κόσμο, και τους κουβάδες!
  Η Charlotte τραγούδησε τις χάλκινες κόκκινες μπούκλες της:
  -Είμαστε, ω, ληστές! Ληστές!
  Και πατώντας το κουμπί του joystick με το γυμνό της δάχτυλο, έστειλε ένα βλήμα, σπάζοντας το σοβιετικό καταφύγιο.
  Και τότε η Χριστίνα γρύλισε εκκωφαντικά:
  - Μπανγκ Μπανγκ! Και είσαι νεκρός! Οι νεκροί! Οι νεκροί!
  Και πιέζει επίσης ένα χαριτωμένο πόδι με γυμνό δάχτυλο, στέλνοντας τον εχθρό σε νοκ-άουτ.
  Και μετά ήταν η Μάγδα. Εδώ είναι το κορίτσι. Επίσης πατάει το joystick με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού του, και πώς τραμπαρίζει.
  - Α, όποιος μας δει αμέσως θα λαχανιάσει!
  Η γοητευτική Γκέρντα, κουνώντας το γεμάτο στήθος της, χτύπησε τα τριάντα τέσσερα και ψέλλισε:
  - Και για κάποιον θα μυρίζει τηγανητό!
  Η Σάρλοτ πίεσε τα γυμνά της δάχτυλα στα κουμπιά του joystick και κελαηδούσε σαν σπουργίτι:
  - Και κάτι κρατάμε στην αγκαλιά μας!
  Η Κριστίνα έσκισε ένα σοβιετικό όπλο με μια οβίδα και θρόισμα, χτυπώντας τα κατακόκκινα χείλη της:
  Μην μας πλησιάζεις...
  Η Μάγδα πάτησε επίσης το κουμπί με το γυμνό της δάχτυλο. Φύσηξε ένα τριάντα τέσσερα και φώναξε:
  - Μην μας πλησιάζεις!
  Και η Γκέρντα, αυτό το επιθετικό θηρίο με τα ξανθά μαλλιά, θα σφυροκοπήσει επίσης με ένα βλήμα, και οι τριαντατέσσερις θα σκάσουν σαν τη μύτη του μποξέρ κάτω από τη γροθιά του μποξέρ. Και ο πολεμιστής θα γκρινιάζει:
  - Θα το σκοτώσουμε!
  Και πάλι τα κορίτσια θα ξεσπάσουν σε κλάματα και θα πυροβολήσουν, χωρίς καμία λύπη ή παύση.
  Η Σάρλοτ φώναξε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι μεγάλος κλέφτης...
  Και επίσης πώς χτυπά ένα σοβιετικό οβιδοβόλο. Μόνο μέρη πέταξαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Χριστίνα γρυλίζει. Καθώς πατάει το γυμνό του δάχτυλο στο κουμπί του joystick και κελαηδάει:
  - Και η κόρη των δαιμόνων πέθανε!
  Η Μάγδα επίσης καρφώνει πιέζοντας τα ξυπόλυτα πόδια της σε ένα εντυπωσιακό αντικείμενο, συνθλίβει ένα σοβιετικό τανκ και εκπέμπει:
  - Και όχι σεμνό!
  Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της, τα δόντια της έλαμψαν. Φαντάστηκε έναν όμορφο νεαρό άνδρα. Τόσο μυώδης, αθλητικός, με μυϊκή ανακούφιση και μεγάλη αρρενωπή τελειότητα. Και πώς σκύβει και τυλίγει τα κατακόκκινα χείλη της γύρω από τον παλλόμενο, νεφρίτη πυρήνα του. Πόσο νόστιμο είναι, σαν παγωτό σοκολάτα. Και αυτό το παγωτό σοκολάτα που γλύφεις με τη γλώσσα σου. Και είναι τόσο ωραίο, τόσο συναρπαστικό.
  Ω, τι ωραία αν ένας άλλος νέος θα την ενώσει από πίσω. Και η παλλόμενη ράβδος νεφρίτη θα μπει στο υγρό σπήλαιο της Αφροδίτης. Και πόσο υπέροχο είναι.
  Η Γκέρντα τινάχτηκε ακόμη και από μαρασμό. Πόσο συγκινητικό και απολαυστικό της φαινόταν.
  Το κορίτσι πυροβόλησε στο σοβιετικό όπλο. Και κελαηδούσε με θαυμασμό, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Παιδιά, παιδιά, εξαρτάται από εσάς...
  Η Σάρλοτ έσπασε επίσης και έσπασε το ρωσικό τανκ, καθώς βροντοφωνάζει, κουνώντας το γεμάτο μπούστο της:
  - Σώστε τη γη από τη φωτιά!
  Η Χριστίνα κούνησε τα χαλκοκίτρινα μαλλιά της. Έσκασε ένα φλογερό χαμόγελο, κελαηδώντας:
  - Είμαστε για τον κόσμο για τη φιλία, για τα χαμόγελα του κόσμου ....
  Η Μάγδα έστειλε ένα κλικ στο joystick με το γυμνό της δάχτυλο. Έσπασε το σοβιετικό τανκ και γρύλισε:
  - Για εγκάρδιες συναντήσεις!
  Οι πολεμιστές φαίνονταν εξαιρετικά ευδιάθετοι. Και πώς ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Και κλείνουν το μάτι και τσιρίζουν.
  Η Charlotte φαντάζεται επίσης έναν τύπο. Νέος, αλλά με μούσι. Καθώς της χαϊδεύει το στήθος. Καθώς ένα μούσι γαργαλάει το στήθος, τα σγουρά μαλλιά τρέχουν πάνω από τις ώριμες φράουλες των θηλών. Και την γαργαλάει, και της φιλάει το στήθος. Κυκλώστε τη γλυκιά, μελωμένη θηλή με τη γλώσσα σας. Τέτοιο είναι το ειδύλλιο. Και αν ο τύπος εξακολουθεί να κολλάει τη γλώσσα του στο σπήλαιο της Αφροδίτης. Τι γεύση!
  Η Σάρλοτ σουτάρει και τσιρίζει:
  - Και το σπαθί θα είναι κοφτερό!
  Φυσικά, τα κορίτσια, αν και ομορφιές, κάνουν μια βρώμικη πράξη - σκοτώνουν σοβιετικούς στρατιώτες. Αλλά διδάχτηκαν έτσι από την πρώιμη παιδική ηλικία. Είναι αδίστακτοι λύκοι.
  Και νομίζουν ότι έχουν δίκιο. Έχουν την ίδια ανατροφή και νοοτροπία. Τα κορίτσια άρχισαν να πολεμούν το 1941, κάποιοι από το τάγμα "λύκων" τους, ακόμη νωρίτερα. Και θυμηθείτε άθελά σας τα πρώτα βήματα. Όταν ήσουν μόλις δεκαέξι. Και όλα γύρω έμοιαζαν υπέροχα, όμορφα ρομαντικά.
  Ωστόσο, είναι ακόμα αρκετά μικρά!
  Δυο δωδεκάδες αγγλικά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από τα μεταμφιεσμένα κορίτσια, μάλλον δεν παρατήρησαν τίποτα και είχαν ήδη αρχίσει να διαλύονται πίσω από τον ορίζοντα, όταν ξαφνικά ακούστηκαν νέοι ύποπτοι ήχοι. Η Madeleine διέταξε:
  Ξαπλώστε όλοι και μην κουνηθείτε!
  Τα κορίτσια πάγωσαν, κάτι περίμεναν. Και τότε ελαφρά μεταφορείς και φορτηγά εμφανίστηκαν πίσω από τον αμμόλοφο. Αν κρίνουμε από το σχέδιο, αγγλική και αμερικανική παραγωγή. Προχώρησαν αργά προς την πρωτεύουσα της Τυνησίας. Η Μάντελεϊν ξαφνιάστηκε λίγο. Πίστευε ότι η πρώτη γραμμή ήταν ακόμα μακριά, πράγμα που σημαίνει ότι οι Βρετανοί δεν θα είχαν χρόνο να εμφανιστούν ακόμα. Ή μάλλον, δεν πρέπει να εμφανίζονται. Και μετά υπάρχει μια ολόκληρη στήλη. Αν και, ίσως, λιγότερο από ένα τάγμα ... Ποιοι είναι αυτοί, κάποιο είδος ομάδας μάχης, παρακάμπτοντας τις ερήμους σε καμία περίπτωση ένα συνεχές μέτωπο, θέλει να ψαχουλέψει στα μετόπισθεν. Φαίνεται να είναι λογικό, αν και με την τεχνολογία είναι εύκολο να εντοπιστούν στην έρημο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μεταδώσετε στους δικούς σας στο ραδιόφωνο, αλλά μην ανοίξετε πυρ. Επιπλέον, υπάρχουν μόνο εκατό από αυτούς, και υπάρχουν περισσότεροι από τριακόσιοι Άγγλοι!
  Η Γκέρντα ψιθύρισε στην Σάρλοτ:
  - Είναι Άγγλοι! Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπω από κοντά!
  Ο κοκκινομάλλης φίλος, επίσης αρκετά νευρικός, απάντησε:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Και υπάρχουν τόσοι μαύροι ανάμεσά τους!
  Πράγματι, τουλάχιστον οι μισοί Βρετανοί ήταν μαύροι. Και η στήλη προχωρούσε αργά, και οι μαύροι εξακολουθούσαν να ουρλιάζουν κάτι ... Πλησιάζουν όλο και πιο κοντά ...
  Τότε τα νεύρα μιας από τις κοπέλες δεν άντεξαν και χτύπησε με ένα πολυβόλο. Στο ίδιο δευτερόλεπτο, οι υπόλοιποι πολεμιστές άνοιξαν πυρ και η Μάντελεϊν γάβγισε καθυστερημένα:
  - Πλή!
  Αρκετές δεκάδες Άγγλοι κόπηκαν αμέσως, ένα από τα φορτηγά πήρε φωτιά. Οι υπόλοιποι Βρετανοί άνοιξαν πυρ αδιακρίτως. Η Μάντελεϊν άδραξε τη στιγμή και φώναξε:
  - Ρίξτε επιθετικές χειροβομβίδες μαζί!
  Τα κορίτσια από το επίλεκτο τάγμα SS "She-Wolves" ρίχνουν χειροβομβίδες μακριά και με ακρίβεια. Και ότι έχουν εκπαιδευτεί από την παιδική ηλικία, και πέρασαν και από μια ειδική τεχνική. Είναι όταν προπονείσαι με ρεύμα, λίγη καθυστέρηση με τη ρίψη και εσύ με αποφόρτιση. Η Gerda και η Charlotte πέταξαν επίσης τα δώρα τους. Και η βρετανική τούμπα και ανάποδα... Είναι αστείο. Πυροβολούν τυχαία, και οι μαύροι εξακολουθούν να φωνάζουν σε μια ακατανόητη γλώσσα. Ιδού μερικοί βλάκες...
  Και η Γκέρντα σουτάρει και πετάει, τραγουδώντας επίσης:
  - Στους μαθητές των SS είναι ένας εφιάλτης! Ένα άλμα, ένα χτύπημα! Είμαστε λύκοι - η μέθοδός μας είναι απλή! Δεν μας αρέσει να τραβάμε τη γάτα από την ουρά!
  Η Σάρλοτ επίσης γρυλίζει ως απάντηση. Οι σφαίρες που εκτοξεύτηκαν από αυτήν θρυμματίζονται σε θραύσματα του κρανίου. Και βγάζουν τα μάτια. Εδώ είναι ένας φοβισμένος μαύρος, πώς θα ξιφολογήσει την ξανθιά σύντροφό του στο πλάι. Θα φτύσει αίμα ως απάντηση. Η Charlotte τραγουδάει μαζί:
  - Άγγελοι της έναστρης ζοφερής κόλασης! Φαίνεται ότι όλα στο σύμπαν θα καταστραφούν! Είναι απαραίτητο να πετάξετε στον ουρανό με ένα γρήγορο γεράκι! Για προστασία από το θάνατο της ψυχής!
  Οι Βρετανοί ενεργούν με ανοργάνωτο τρόπο, οι περισσότεροι από αυτούς είναι αποικιακοί στρατιώτες: Νέγροι και Ινδοί, Άραβες. Είτε πέφτουν, παγώνουν, είτε, αντίθετα, πηδούν απότομα και αρχίζουν να ορμούν σαν τρελοί λαγοί. Ωστόσο, τα κορίτσια πυροβολούν με ακρίβεια, και οι χειροβομβίδες, αν και τα θραύσματα δεν πετούν μακριά, αλλά πυκνά! Τώρα έχουν μείνει λίγοι εχθροί. Η Madeleine ουρλιάζει στα αγγλικά, η φωνή της είναι τόσο εκκωφαντικά δυνατή που δεν χρειάζεσαι καν επιστόμιο:
  - Παραδοθείτε και θα σας σώσουμε τη ζωή! Στην αιχμαλωσία θα έχετε καλό φαγητό, κρασί και σεξ!
  Λειτούργησε αμέσως και αφού ήδη τα παρατάνε... Ψηλά τα χέρια και...
  Συγκεντρώθηκαν πενήντα αιχμάλωτοι, εκ των οποίων οι μισοί τραυματίστηκαν. Η Madeleine διέταξε:
  - Σκότωσε τους τραυματίες!
  Οι λύκοι χωρίς τελετή έριξαν σφαίρες στους κροτάφους όσων δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους και οι υπόλοιποι φορτώθηκαν σε αυτοκίνητα και οδηγήθηκαν στην πλησιέστερη βάση.
  Μετά την καυτή άμμο της ερήμου, είναι πολύ ευχάριστο για τα γυμνά πόδια της Gerda να αισθάνονται απαλό καουτσούκ. Αυτή μάλιστα γκρινιάζει πανευτυχής... Τα αμερικανικά φορτηγά είναι πολύ άνετα και δεν κουνούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Έχοντας κερδίσει τα κορίτσια είναι χαρούμενα. Η Σάρλοτ ρώτησε την Γκέρντα:
  - Πόσους σκότωσες;
  Η κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της σαστισμένη.
  - Δεν ξέρω? Δεν ήμουν ο μόνος που πυροβόλησα... Σκέφτομαι όμως πολύ!
  Η Σάρλοτ υπολόγισε:
  - Είμαστε εκατό, σκοτωμένοι περίπου τριακόσιοι, που σημαίνει τρεις ανά αδελφό, δηλαδή ανά αδελφή! Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στον πόλεμο!
  Η Γκέρντα κούνησε το χέρι της απορριπτικά.
  - Δεν με πειράζει! Το κύριο πράγμα είναι ότι δεν πέθανε ούτε μια φίλη. Αν και αυτό είναι φυσικά ένα στατιστικό, τριακόσιοι εχθροί καταστράφηκαν και από την πλευρά μας μόνο δύο πολεμιστές λύκων τραυματίστηκαν ελαφρά. Αναρωτιέμαι ακόμη πώς δεν έχουμε κατακτήσει ακόμη ολοκληρωτικά την Αφρική, με τέτοιους πολεμιστές.
  Η Σάρλοτ αμέσως χάλασε τη διάθεση:
  - Άρα τελικά χάσαμε από αυτούς τους άτυχους πολεμιστές στο δέκατο όγδοο!
  Η Γκέρντα κούνησε θυμωμένα το ξανθό κεφάλι της, σαν να ήταν πασπαλισμένη με το χιόνι της Πρωτοχρονιάς:
  - Είναι λόγω προδοσίας! Στην πραγματικότητα όμως ήμασταν πιο κοντά από ποτέ στη νίκη και ήταν φανερό σε όλους όσους δεν είναι τυφλοί! Αλίμονο, μας διέκοψαν!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε, ξύνοντας επιδέξια τα γυμνά πόδια της πίσω από το αριστερό της αυτί με τα δάχτυλα των ποδιών της.
  - Ναι, προδοσία, δολιοφθορά, μετριότητα των στρατιωτικών .... Αλλά και πάλι σπάσαμε τους Ρώσους, αναγκάζοντάς τους να παραδοθούν στο δέκατο όγδοο έτος! Ω, θα ήταν ωραίο να κάνετε μια βόλτα στις εκτάσεις της Ρωσίας, είναι δροσερό εκεί, αλλά έχει ζέστη εδώ!
  Η Γκέρντα γέλασε εύθυμα.
  - Αλλά στη Ρωσία υπάρχουν τόσο σοβαροί παγετοί ... Αλλά όταν έτρεξα ξυπόλητος μέσα στο χιόνι στα βουνά, ξέρω τι είδους αλεύρι είναι.
  Η Σάρλοτ ξεγύμνωσε τα δόντια της.
  - Η μικρή Γκέρντα τρέχει ξυπόλητη μέσα στο φλεγόμενο χιόνι ... Είναι συμβολικό σαν σε παραμύθι ... Παραμύθια ενός αγνού, ακόμα παιδικού και καθόλου εγωιστή ...
  Η Γκέρντα έκλεισε θερμά το μάτι στη φίλη της:
  - Είναι σαν να έχουμε τον Φύρερ;
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Σχεδόν! Απλώς οδηγούμε, δεν τρέχουμε ξυπόλητοι στην καυτή άμμο της ερήμου. Ναι, ακόμα και μετά τη νίκη.
  Ο δεμένος νέγρος μουρμούρισε στα γερμανικά:
  - Τρομεροί άγγελοι, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω! Είσαι θεά, είμαι σκλάβος σου!
  Η Σάρλοτ χάιδεψε το ελαφρώς τραχύ πόδι της πάνω από τα καστανά σγουρά μαλλιά του μαύρου αιχμάλωτου.
  - Εσείς οι μαύροι είστε από τη φύση σας σκλάβοι! Αυτό, βέβαια, είναι καλό από τη μια, κάποιος πρέπει να δουλεύει σκληρά από την αυγή μέχρι το σούρουπο, να κάνει ταπεινές δουλειές... Όμως ο σκλάβος από τη φύση του, η ποταπή φύση είναι προδότης και δεν μπορεί να του εμπιστευτούν τα όπλα. Εμείς οι Γερμανοί, με τη σειρά μας, είμαστε το πιο καλλιεργημένο και πιο οργανωμένο έθνος στη Γη. Ένα μεγάλο έθνος πολεμιστών, και δεν είναι τυχαίο που Γερμανοί μισθοφόροι υπηρέτησαν σε όλους τους ευρωπαϊκούς στρατούς, ακόμη και στη Ρωσία, και τις περισσότερες φορές σε θέσεις διοίκησης!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Η Γκέρντα πέταξε άγρια:
  - Ναι, θα μας υπηρετήσεις ως σκλάβος. Έχουμε ειδικά θηριοτροφεία για μαύρους. Και μένεις με...
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  Αφήστε τον να μας φιλήσει τα πόδια. Μετά από όλα, θα είναι ευχάριστο για εμάς, και ο Νίγηρας ταπεινωθεί.
  Η Γκέρντα κούνησε έντονα το κεφάλι της.
  "Δεν ξέρω πώς είσαι, αλλά είναι αηδιαστικό αν το καθαρό δέρμα του Άριου αγγίζει τα χείλη του βρωμισμένου Νίγηρα". Ετσι ώστε...
  Η Charlotte διαφώνησε:
  - Λοιπόν όχι! Αντιθέτως, θα μου άρεσε. Λοιπόν δείτε...
  Η φλογερή κοκκινομάλλα καλλονή έβαλε το ποδαράκι της στον μαύρο. Άρχισε με ενθουσιασμό να φιλά τα μακριά, λεία, λαξευμένα δάχτυλα της θεάς. Και το κορίτσι σε απάντηση χαμογέλασε μόνο απαλά, τα χοντρά χείλη ενός μαύρου άνδρα γαργαλούν το μαυρισμένο δέρμα. Εδώ η γλώσσα του κρατούμενου περπατούσε κατά μήκος του ελαστικού, ελαφρώς σκονισμένου ποδιού του κοριτσιού. Παρόλα αυτά, είναι ωραίο όταν ταπεινώνεις έναν δυνατό άνδρα, σχεδόν δύο μέτρων.
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Είναι περίεργο, αλλά εσύ, δεν είναι αηδιαστικό;
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε.
  - Λοιπόν όχι! Γιατί να αηδιάζω;
  Η Γκέρντα προτίμησε να μείνει σιωπηλή: γιατί να ανακατευτεί στις υποθέσεις του φίλου της. Στην πραγματικότητα, ανατράφηκαν ότι μια Γερμανίδα δεν πρέπει να είναι μόνο μια πολεμίστρια, αλλά και μια στοργική, ευγενική σύζυγος και μια υγιής μητέρα. Αλλά η ίδια δεν έχει σκεφτεί ακόμα τα παιδιά, ίσως λόγω βαριάς σωματικής άσκησης ή απλά δεν έχει βρει ακόμα το ταίρι της. Ωστόσο, η Charlotte, όπως φαίνεται, το έχει βαρεθεί. Χτύπησε τον νέγρο με τον αστράγαλο της στη μύτη, τόσο που η γιούσκα κύλησε και πρότεινε στην Γκέρντα:
  - Μπορούμε να τραγουδήσουμε;
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά και θα τραγουδήσουμε! Αλλιώς γίνεται λυπηρό!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και οι φίλες τους συμμετείχαν ομόφωνα, έτσι το τραγούδι κυλούσε σαν καταρράκτης:
  Πάμε με ένα όμορφο μικρό από το αλσύλλιο,
  Κρατώντας απόκοσμη θλίψη!
  Και το κρύο, που καίει ανατριχιαστικό,
  Τρυπημένο σπασμένο κίνητρο!
  
  Γυμνά πόδια στο χιόνι
  Έρχονται μικρά λευκά κορίτσια!
  Το βρυχηθμό σαν τους λύκους οι χιονοθύελλες είναι κακές,
  Καταστρέφοντας κοπάδια πουλιών pichug!
  
  Αλλά το κορίτσι δεν γνωρίζει κανέναν φόβο
  Είναι μαχήτρια πανίσχυρων δυνάμεων!
  Το πουκάμισο μόλις κάλυπτε τη σάρκα,
  Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  
  Ο πολεμιστής μας είναι ο πιο έμπειρος,
  Μην τον λυγίζετε με βαριοπούλα!
  Εδώ τα σφεντάμια κινούνται απαλά,
  Πέφτουν νιφάδες χιονιού!
  
  Δεν είναι έθιμο να φοβόμαστε,
  Μην τολμήσεις να ανατριχιάσεις από το κρύο!
  Ο εχθρός είναι χοντρός με λαιμό ταύρου,
  Είναι κολλώδες, άσχημο σαν κόλλα!
  
  Τέτοια είναι η δύναμη των ανθρώπων
  Τι έκανε η ιερή ιεροτελεστία!
  Η πίστη και η φύση είναι για εμάς,
  Το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο!
  
  Ο Χριστός εμπνέει την Πατρίδα,
  Μας λέει να παλέψουμε μέχρι το τέλος!
  Να γίνει ο πλανήτης παράδεισος
  Όλες οι καρδιές θα είναι γενναίες!
  
  Οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι σύντομα
  Αφήστε τη ζωή μερικές φορές να είναι ένας βαρύς σταυρός!
  Βάναυσες θανατηφόρες σφαίρες
  Αλλά αυτός που έπεσε έχει ήδη αναστηθεί!
  
  Η επιστήμη μας δίνει την αθανασία
  Και το μυαλό των πεσόντων θα επιστρέψει στις τάξεις!
  Αλλά αν φοβόμαστε, πιστεύεις
  Ο εχθρός θα χαλάσει αμέσως το σκορ!
  
  Προσευχήσου λοιπόν στον Θεό
  Δεν χρειάζεται να μπλέξετε, η τεμπελιά μακριά!
  Ο Παντοδύναμος δικαστής είναι πολύ αυστηρός,
  Τουλάχιστον μπορεί να βοηθήσει μερικές φορές!
  
  Η πατρίδα μου είναι πιο αγαπητή από οτιδήποτε άλλο,
  Αγία, σοφή χώρα!
  Κρατήστε τον ηγέτη μας πιο δυνατό από τα ηνία,
  Blossom Fatherland γεννιέται!
  Τα κορίτσια από το επίλεκτο τάγμα SS "Wolves" τραγούδησαν όμορφα και τα λόγια ήταν ειλικρινή. Γενικά υπήρχε το στερεότυπο ότι άνθρωπος των SS σημαίνει δήμιος! Αλλά δεν είναι. Υπήρχαν, φυσικά, ειδικές τιμωρητικές μονάδες, τις περισσότερες φορές ως τμήμα τμημάτων ασφαλείας, που πραγματοποιούσαν ειδικές επιχειρήσεις, αλλά οι περισσότερες από τις μεραρχίες των SS ήταν απλώς οι επίλεκτοι φρουροί της Βέρμαχτ. Γενικά, πρέπει να πούμε ότι η κόκκινη, ολοκληρωτική προπαγάνδα δεν είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε, είναι σαφές ότι οι κομμουνιστές ηγέτες του Agitprop δεν θα μπορούσαν παρά να είναι αμερόληπτοι και να καλύπτουν αντικειμενικά τα γεγονότα. Έτσι, είναι αξιόπιστα δύσκολο να κρίνουμε πού ήταν η πραγματική αλήθεια, για τις φρικαλεότητες των Ναζί και πού η μυθοπλασία. Σε κάθε περίπτωση, όσοι ασχολούνται σοβαρά με την ιστορική έρευνα αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι δεν είναι κάθε στρατιώτης των SS δήμιος και τέρας. Επιπλέον, πριν από την επίθεση στην ΕΣΣΔ. οι Ναζί στο σύνολό τους στα κατεχόμενα συμπεριφέρθηκαν ανεκτικά, οι δυτικές πηγές δεν αναφέρουν μαζικές θηριωδίες και σφαγές.
  Και τώρα τα κορίτσια βοήθησαν τους αιχμαλώτους να βγουν από τα αυτοκίνητα. χτύπησαν φιλικά τους φαρδιούς ώμους των δειλών ανδρών. Μετά από αυτό, τα κορίτσια κλήθηκαν να ανανεωθούν ...
  Το δείπνο ήταν μέτριο, αλλά από την άλλη, μια ζέβρα πυροβολήθηκε στην έρημο και κάθε κορίτσι πήρε ένα σουβλάκι μαγειρεμένο στα αραβικά. Γενικά, οι Άραβες, τουλάχιστον εξωτερικά, ήταν φιλικοί και όσοι ήξεραν γερμανικά προσπαθούσαν ακόμη και να αστειευτούν ή να χαϊδέψουν απαλά τα πόδια των κοριτσιών.
  Η Γκέρντα έσπρωξε τον κολλητό Άραβα και είπε:
  - Δεν είμαι για σένα!
  Η Charlotte ακολούθησε το παράδειγμά της:
  - Πάρε στον εαυτό σου ένα χαρέμι!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Πες όμως στη Σάρλοτ, τι θα έκανες αν γινόσουν γυναίκα του Σουλτάνου;
  Ο κοκκινομάλλης φίλος παρατήρησε αμφίβολα:
  - Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια αμφιλεγόμενη ευτυχία... Αν και εξαρτάται από τη σύζυγο ποιου σουλτάνου. Αν η μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία βρισκόταν στα χρόνια της ακμής της, τότε ... Θα ήταν μάλιστα πολύ καλό ... θα αναμόρφωσα τον τουρκικό στρατό, θα βελτίωνα τα όπλα ... Και μάλλον πρώτα θα έστρεφαν τα μάτια μου προς την ανατολή.
  Η Γκέρντα συμφώνησε.
  - Σωστά! Αλλά εδώ είναι κρίμα για την Τουρκία που ούτε στην ακμή της δεν μπορούσε να κατακτήσει το Ιράν. Αυτό ήταν αρκετά πραγματικό, ειδικά αφού ο περσικός στρατός ήταν οπισθοδρομικός. Είναι ενδιαφέρον, ο μεγάλος Φύρερ, τι απόφαση θα πάρει, να κατακτήσει την Τουρκία ή να συμπεριλάβει ακόμα στον συνασπισμό του, ρίχνοντας ένα κόκκαλο στους Οθωμανούς, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα όχι πολύ πολύτιμα εδάφη του Ιράν;
  Η Σάρλοτ ανασήκωσε τους ώμους της σαστισμένη.
  - Δεν ξέρω! Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες ότι θα επιτεθούμε στην ΕΣΣΔ... Λένε ότι τα ρωσικά πλούτη και τα παχιά εδάφη της Ουκρανίας χρειάζονται πολύ!
  Η Γκέρντα πήρε ένα φλιτζάνι τσάι με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και το σήκωσε επιδέξια στο πηγούνι της, χύνοντας το καφέ υγρό μέσα της. Την ίδια στιγμή, το κορίτσι κατάφερε να μιλήσει:
  - Υπάρχουν πολύ πλούσια, παχιά εδάφη στην Ουκρανία. Υπό τη σοφή γερμανική ηγεσία και με την υψηλή γεωργική μας κουλτούρα, θα παράγουν ρεκόρ σοδειάς. Και μετά έχουμε ψωμί, θα είναι φθηνότερο από το νερό. Και οι ίδιοι οι Ουκρανοί θα ωφεληθούν από αυτό, γιατί η σοβιετική κυβέρνηση απλώς τους κλέβει, αναγκάζοντάς τους να λιμοκτονήσουν!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Θα διδάξουμε σε αυτούς τους Σλάβους τη μεγάλη γερμανική κουλτούρα μας! Ας τους διαφωτίσουμε!
  Εδώ η κουβέντα διακόπηκε από αγενείς φωνές, ο χρόνος ανάπαυσης είχε τελειώσει.
  Αλλά μετά το δείπνο, τα κορίτσια παρατάχθηκαν και πάλι και αναγκάστηκαν να κάνουν μια αναγκαστική πορεία στην έρημο. Μετά το φαγητό δυσκολευόταν να τρέξει και τα κορίτσια έστω και λίγο γκρίνιαζαν, ώσπου, όμως, το σώμα τους ζεστάθηκε. Και έτσι όρμησαν σαν τζέρμποες.
  Εν τω μεταξύ, ο συνταγματάρχης των SS Dess έστειλε κρυφά μια νέα κρυπτογραφική σημείωση στους Βρετανούς. Γι' αυτό φάνηκε στον Ντες να προδώσει το Τρίτο Ράιχ με κίνδυνο να μπει στην Γκεστάπο. Υπάρχουν λεφτά, αξιοπρεπής μισθός, συν στρατιωτική λεία, τι άλλο χρειάζεται... Υπάρχουν όμως άνθρωποι που έχουν φυσική περιουσία, λαχτάρα για προδοσία. Προδίδοντας, απλά πιάνουν το βουητό, και τρελαίνονται σαν από αγριόχορτο. Και τώρα ο Ντες σκαρφίστηκε στα βρετανικά δεδομένα για τη μεταφορά νέων στρατευμάτων και την εμφάνιση πρόσθετων αεροσκαφών. Και επίσης τι ήξερε για τον χρόνο άφιξης των γερμανικών στρατευμάτων. Φυσικά, κι αυτός, μερικές φορές ένιωθε ντροπή που οι σύντροφοί του πέθαιναν από υπαιτιότητα του και φοβόταν μια πιθανή αποκάλυψη... Αλλά ίσως είναι πολύ αργά για να υποχωρήσει, εκτός αν χάσει το Τρίτο Ράιχ, τότε... Πρόσφατα κυκλοφορούν επίμονες φήμες για την επικείμενη επιχείρηση στα ανατολικά. Και όχι μόνο φήμες, στρατεύματα μεταφέρθηκαν στην Πολωνία και τη Ρουμανία, ειδικά τανκς. Αν και το κύρος του ρωσικού στρατού δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ήταν το χτύπημα του τσαρικού ρωσικού στρατού που έσπασε το blitzkrieg το 1914. Επιπλέον, οι Σοβιετικοί εθελοντές πολέμησαν καλά στην Ισπανία ή ένα χτύπημα με γροθιά τανκς στη Μαντζουρία. Η πιθανότητα η Βέρμαχτ να βαλτώσει εκεί και να μην είχε χρόνο πριν τον χειμώνα ήταν πολύ μεγάλη. Και ότι η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί θα έχουν χρόνο να αναπτύξουν δυνάμεις. Ωστόσο, η ΕΣΣΔ μπορεί να μην αντέξει μέχρι τον χειμώνα, ειδικά εάν η επίθεση εναντίον της είναι ξαφνική και οι Ρώσοι δεν έχουν χρόνο να λάβουν μέτρα για να αποκρούσουν την επιθετικότητα. Ναι, και η Ιαπωνία θα βοηθήσει...
  Έχοντας αποκαλύψει τα μυστικά, ο Ντες άναψε ένα τσιγάρο, βγάζοντας τα αμερικανικά τσιγάρα από το πακέτο. Αν και ένα τακτοποιημένο ποσό έχει μπει στον μυστικό λογαριασμό του σε μια ελβετική τράπεζα, δεν είναι ούτως ή άλλως φτωχός. Συγκεκριμένα, ένας από τους σεΐχηδες έκρυψε μια κρυψώνα χρυσού και βότσαλα. Ένας Άραβας πληροφοριοδότης τους έδωσε ένα και τους υπηρέτες αυτού του σεΐχη, που ήξεραν ότι το αφεντικό του είχε κρυμμένους θησαυρούς. Τι δεν θα έβλαπτε να ρωτήσω τον κρατούμενο με περισσότερες λεπτομέρειες, τι και πώς, αν φυσικά γνωρίζει.
  Και ο Ντες πήγε στο θάλαμο βασανιστηρίων, ενώ σύντομα του ήρθε ένας Άραβας πληροφοριοδότης. Η Ντες του έκλεισε πονηρά το μάτι.
  - Τι έχουμε ιδέα.
  Το καζεμά των SS ήταν πλούσια εξοπλισμένο. Υπήρχε ακόμη και δυναμό για ηλεκτροσόκ. Και μετά έφεραν τον αιχμάλωτο. Ο Ντες άφησε ένα σφύριγμα απογοήτευσης όταν τον είδε: ένα συνηθισμένο Άραβα αγόρι, μόλις δεκατεσσάρων ετών. Μελαχρινή, αδύνατη, αλλά προσπαθεί να δείχνει ευθεία και να μην προδίδει τον φόβο. Ωστόσο, τα περίεργα αγόρια, κατά κανόνα, μπορούν να ξέρουν πολλά ακούγοντας τα μυστικά των ενηλίκων. Η Ντες, νιώθοντας έλλειψη χρόνου, διέταξε:
  - Στο ράφι του αραβικού αγοριού!
  Το μάλλον κουρελιασμένο κοστούμι του υπηρέτη σκίστηκε γρήγορα από το αγόρι. Και έτσι, γυμνό, με ανέβασαν στο ράφι. Τα βραχιόλια έκλεισαν στα χέρια του αγοριού και άρχισαν να απλώνουν τα χέρια τους από πίσω. Το παιδί Άραβας άρχισε να σκύβει, τα γυμνά του πόδια σφίχτηκαν στα κοντάκια με το φορτίο. Το αγόρι βόγκηξε, οι αρθρώσεις έστριψαν στους ώμους του, το αγόρι ανέπνεε βαριά. Ο Ντες ρώτησε αγενώς:
  - Πώς λέγεται το κουτάβι σου;
  Ο μεταφραστής επανέλαβε στα αραβικά.
  - Αλί! - Το αγόρι έσφιξε με τρεμάμενη φωνή.
  Ο Ντες είπε πιο στοργικά:
  - Πες μου πού έκρυψε τους θησαυρούς ο κύριός σου. Αν πεις ότι θα λάβεις υψηλή ανταμοιβή, θα σε κάνουμε ο ίδιος σεΐχη. Και όχι, θα βασανίζουμε μέχρι να παρατήσετε το πνεύμα.
  Το αγόρι φλυαρούσε:
  - Δεν ξέρω τίποτα!
  Ο Ντας χαμογέλασε ειρωνικά.
  - Δεν πιστεύω! Τι αγόρι με μια τόσο πονηρή κούπα, αλλά δεν ήξερε τίποτα. Λοιπόν, τι θα μας δώσεις χαρά.
  Ένας τεράστιος άνδρας των SS αφαίρεσε ένα δερμάτινο μαστίγιο από τον τοίχο, διάσπαρτο με αστέρια. Ένας ειδικός γιατρός με λευκό παλτό και ποδιά πλησίασε το αγόρι και έβαλε το χέρι του στη δεξιά πλευρά του στήθους του. Άκουσε τον παλμό και χαμογελώντας είπε:
  - Έχει μια εντυπωσιακά υγιή καρδιά. Ικανός να αντέξει πολλά, αλλά πολύ υπομονετικός. Μπορεί να είναι ένα σκληρό καρύδι.
  Ο Ντας γέλασε χλευαστικά.
  - Τόσο το καλύτερο... Αν και πρέπει να δουλέψεις.
  Ο δήμιος των SS και προδότης μερικής απασχόλησης έδωσε ένα ισχυρό χτύπημα στην κουρελιασμένη πλάτη ενός έφηβου Άραβα. Εμφανίστηκε μια αιματηρή ράβδωση, το αγόρι λαχανιάστηκε βαριά, το πρόσωπό του στράβωσε, αλλά κατέστειλε το βογγητό που ξεφεύγει. Ο Ντες ξαναχτύπησε, χαμογέλασε άσχημα και χαμογέλασε σαρκοφάγα. Στην πραγματικότητα, τα βασανιστήρια δίνουν ευχαρίστηση σε πολλούς... Ίσως συνδέεται και με το ζωώδες ένστικτο, την επιθυμία να δείξεις την ανωτερότητά σου, ότι είσαι υπεράνθρωπος και το θύμα είναι σκατά. Ακόμη και ο Φρίντριχ Νίτσε πίστευε ότι ο υπεράνθρωπος του μελλοντικού "ευτυχισμένου" κόσμου θα ήταν πολύ πιο σκληρός τόσο σε σχέση με τους άλλους όσο και με τον εαυτό του. Ο Ντες δεν ήταν πολύ επιθετικός από την άποψη της σκληρότητας προς τον εαυτό του, αλλά προς τους άλλους...
  Ακολούθησαν χτυπήματα, μετά από χτυπήματα, η αδύνατη αλλά κουρελιασμένη πλάτη του αγοριού μετατράπηκε σε ακατάστατο χάος, και μετά το μαστίγιο άρχισε να περπατά κατά μήκος των ποδιών του. Προς τιμή του Αλί, τουλάχιστον προς το τέλος άρχισε να γκρινιάζει σιγανά, αλλά κατάφερε να συγκρατήσει τα δυνατά κλάματά του. Ο Ντας σταμάτησε το χτύπημα και ρώτησε κοροϊδευτικά:
  - Σου αρέσει το γερμανικό λουτρό;
  Το χτυπημένο αγόρι βόγκηξε:
  - Δεν!
  Ο συνταγματάρχης των SS, με τον πιο γλυκό τόνο, ρώτησε:
  - Αν θέλετε να χαρίσετε ένα μυστικό, κάντε το τώρα. Διαφορετικά, θα ακρωτηριαστούν και δεν θα μπορείτε πλέον να υπηρετείτε στα SS.
  Ο Αλί βρήκε το κουράγιο να απαντήσει:
  - Δεν θα σου πω τίποτα! Ορκίστηκα στο όνομα του Αλλάχ!
  Ο Ντες χαμογέλασε σαν αλεπού.
  -Τι να συνεχίσουμε! Θα μας ευχαριστήσετε. Τι θα θέλατε να εφαρμόσετε τώρα;
  Ο σαδιστής γιατρός πρότεινε:
  - Το μαγκάλι! Αυτό το μαρτύριο είναι επίσης καλό γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα.
  Ο Ντας γέλασε πονηρά.
  - Φυσικά, το μαγκάλι! Τώρα θα τηγανίζαμε απαλά τις φτέρνες.
  Ο συνταγματάρχης SS δεν περιφρόνησε, και ο ίδιος άρχισε να αλείφει με φοινικέλαιο, ωστόσο, ήδη σάπιο με λάδι, τα πέλματα των αγοριών, χοντροκομμένα, αλλά πριν βασανιστούν από τους μπράβους του βασανιστή, ξεπλυμένα από τη σκόνη. Ο γιατρός έγνεψε επιδοκιμαστικά.
  - Έτσι τα πόδια δεν θα καούν αμέσως, και μπορούμε να τεντώσουμε τη βασανισμένη "ουράνια απόλαυση" για πολύ καιρό!
  Μετά από αυτό, δύο Άραβες βοηθοί πραγματοποίησαν ένα μαγκάλι εξοπλισμένο με αυτόματο έλεγχο, τοποθετώντας το περίπου μισό μέτρο από τα ξυπόλητα πόδια ενός αγριεμένου, όμορφου αγοριού. Μετά από αυτό, ο Ντες άρχισε προσωπικά να ανάβει τη φωτιά.
  Γλώσσες φλόγας έτρεχαν άγρια πάνω από τις μπρικέτες άνθρακα. Το αγόρι σφύριξε, άρχισε να τραντάζει το κεφάλι του σπασμωδικά...
  Και στον άλλο τομέα του μετώπου, τα δικά τους μαχητικά και επιθετικά γεγονότα.
  Ο Kuibyshev δέχτηκε επίθεση και στην πραγματικότητα έπεσε. Ο Σαράτοφ καταστράφηκε επίσης και αιχμαλωτίστηκε από τους Ναζί. Έτσι έγινε ακόμα πιο ανατριχιαστικό. Οι Γερμανοί κέρδιζαν ήδη ξεκάθαρα... Ο Στάλιν είχε φρικάρει, αλλά δεν μπορούσε να αντιταχθεί με τίποτα στην πίεση των Ναζί. Ο πόλεμος δεν ακολούθησε το σοβιετικό σενάριο. Ο Φύρερ είναι επιθετικός και έξυπνος, σε αντίθεση με τον Χίτλερ. Και αυτή είναι μια πολύ καλή και καλά εφαρμοσμένη στρατηγική.
  Ο Φριτς προσπάθησε να επιτεθεί στο κέντρο και αρκετά επιτυχημένα.
  Η Stalenida Pavlovna ωστόσο μπήκε σε μια άνιση μάχη με μια ομάδα κοριτσιών. Οι δυνάμεις στην πραγματικότητα δεν είναι ίδιες... Αλλά οι πολεμιστές επιτέθηκαν στη μεταφορά του Fritz. Όχι τόσο βαριά θωρακισμένο και πιο ευάλωτο.
  Ξυπόλητα, ημίγυμνα κορίτσια άνοιξαν πυρ εναντίον των Ναζί. Έχοντας χτυπήσει, ο μεταφορέας πήρε φωτιά. Στη συνέχεια, οι πολεμιστές έριξαν νοκ άουτ ένα άλλο μεταφορικό μέσο. Το έκανε να καπνίσει και να σκάσει. Το τρίτο τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού προσπάθησε να φύγει. Αλλά η Νατάσα τον έριξε νοκ άουτ με έναν συλλαμβανόμενο εκτοξευτή χειροβομβίδων. Μετά από αυτό, ένα μικρό μαστόδον τελείωσε.
  Οι Warriors μετά από αυτό άρχισαν να παίρνουν τρόπαια. Η Οξάνα έδειξε τη βελτιωμένη χειροβομβίδα με ένα χαμόγελο:
  - Γερμανική έκδοση!
  Η Βικτώρια, βγάζοντας τα δόντια της, αναφώνησε:
  - Και φαίνεστε μαύροι!
  Πράγματι, μεταξύ των νεκρών ήταν μαύροι, Ινδοί και Άραβες! Υπάρχουν μόνο λίγα λευκά. Οι πολεμιστές πήραν τα όπλα από τους νεκρούς. Λεηλάτησαν και τις τσέπες τους αναζητώντας χρήματα. Υπήρχαν επίσης γερμανικά μάρκα σε χαρτιά και μεταλλικά νομίσματα.
  Μέχρι στιγμής, το μάρκο παρέμεινε το πιο ισχυρό νόμισμα στη γη. Και μάλιστα μετά την κατάκτηση της Αφρικής με χρυσή υποστήριξη.
  Οι πολεμιστές, χτυπώντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους, λήστεψαν τα πτώματα. Και φορτωμένος με όπλα.
  Μετά επιστρέψαμε στο δάσος. Η Σταλενίδα ρώτησε τους τέσσερις:
  - Λοιπόν, πώς; Πήγες?
  Η Βικτώρια φούσκωσε το στήθος της και απάντησε περήφανα:
  - Ναι, τρέξαμε λίγο, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο ...
  Η Σταλινίδα πρότεινε:
  "Ίσως μπορούμε να χωρίσουμε ξανά και να κατευθυνθούμε ανατολικά;"
  Η Νατάσα πρότεινε με σεμνότητα:
  - Και αν δημιουργήσετε παρτιζάνικο απόσπασμα;
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Όχι... Υπάρχει διαταγή να υποχωρήσουμε, πίσω από την πρώτη γραμμή. Παρεμπιπτόντως, τι γνωρίζετε για την πορεία των μαχών;
  Η Βερόνικα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Μέχρι στιγμής, τίποτα... Δεν έχουμε ούτε ραδιόφωνο, ούτε...
  Η Σταλενίδα τη διέκοψε λέγοντας σοβαρά:
  - Ο πόλεμος θα είναι μακρύς και σκληρός. Ίσως δεν θα μπορέσουν όλοι να το επιβιώσουν. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να...
  Η Βερόνικα είχε το θάρρος να διακόψει:
  - Θυμάσαι τον Θεό;
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Είμαι κομμουνιστής και άθεος... Και ακόμα και η λαϊκή σοφία λέει: εμπιστεύσου τον Θεό και μην κάνεις λάθος!
  Η Βικτώρια τσίριξε:
  - Αυτό το κορίτσι έπεσε υπό την επήρεια θρησκευτικού ναρκωτικού. Και έτσι νομίζω: ότι ο Θεός είναι απλώς μια ψευδαίσθηση, αλλά αυτή είναι μια πολύ βλαβερή ψευδαίσθηση, δεσμεύει το μυαλό!
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Σεβαστείτε την πίστη κάποιου άλλου Vic... Γενικά, φυσικά, είναι οι πιστοί που πρέπει να αποδείξουν ότι υπάρχει Θεός!
  Η Νατάσα χτύπησε θυμωμένη το γυμνό της πόδι και απάντησε:
  - Και τι υπάρχει να αποδείξει! Αν ο Θεός παραδέχεται ότι οι φασίστες έχουν καταλάβει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, τότε τι Θεός είναι αυτός!
  Η Βικτόρια γρύλισε σκληρά.
  - Λοιπόν, απόδειξε την ύπαρξη του Θεού Βέρα. Εκτός από το λιπαρό επιχείρημα ότι όλα πρέπει να έχουν μια πρώτη αιτία!
  Η Βερόνικα τέντωσε το μέτωπό της, έτριψε τη γυμνή, ελαφρώς αιματοβαμμένη σόλα της στο γρασίδι και έφυγε:
  - Λοιπόν, για να εξηγήσω ότι δεν υπήρχε ζωή, αλλά αναπτύχθηκε και μάλιστα εμφανίστηκε ένας άνθρωπος;
  Η Στελενίδα είπε σιγανά:
  - Η θεωρία της εξέλιξης ... Όλα πάνε από απλά σε πιο σύνθετα και τέλεια. Και αυτό αποδεικνύεται από την ύπαρξη γεωλογικών στρωμάτων. Μια νεαρή γυναίκα πέρασε το γυμνό της πόδι πάνω στο γρασίδι και κελαηδούσε. - Εδώ, για παράδειγμα, υπάρχουν διαφορετικές γεωλογικές περίοδοι, και αυτό κρίνεται από τα απολιθώματα.
  Η Βερόνικα ανασήκωσε τους ώμους.
  "Δεν είμαι ειδικός στον κρεοκιανισμό. Και τέτοια βιβλία δεν θα βρείτε στην ΕΣΣΔ. Υπάρχουν όμως έργα στο εξωτερικό όπου αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα η επιστήμη δεν έρχεται σε αντίθεση με τη θρησκεία. Και συνόψισε την επιστημονική βάση για τη μελέτη της Βίβλου. Ιδιαίτερα για τις βιβλικές προφητείες!
  Η Βικτώρια γέλασε και παρατήρησε:
  - Οι προφητείες αυτές γίνονται αναδρομικά. Δεν υπάρχουν χειρόγραφα της Βίβλου και της Παλαιάς Διαθήκης παλαιότερα από τον δέκατο αιώνα μ.Χ. Δεν υπάρχει λοιπόν τρόπος να αποδειχθούν οι προφητείες!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε σθεναρά:
  - Σίγουρα έτσι... No Faith, η πίστη σου βασίζεται κυρίως στην τυφλή πίστη και...
  Η Βικτώρια πρότεινε πρόθυμα:
  - Φόβος πριν από το θάνατο! Ό,τι εικάζει οποιαδήποτε θρησκεία!
  Η Βερόνικα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  Γιατί οι άθεοι δεν φοβούνται τον θάνατο; Και ότι έχουν κάτι άλλο να ελπίζουν;
  Η Βικτόρια χαστούκισε ξυπόλητη ένα κλαδάκι, το έσπασε και της πρότεινε:
  - Λοιπόν, για παράδειγμα, μπορούμε να πιστέψουμε στην ανάσταση με τη δύναμη της επιστήμης. Και αυτό είναι υπέροχο επίσης!
  Η Νατάσα γούρλωσε τα μάτια της και είπε ονειρικά:
  - Αυτό είναι! Φανταστείτε ένα κομμουνιστικό μέλλον. Δεν υπάρχουν χρήματα σε αυτό, αλλά μια αφθονία δωρεάν αγαθών. Συμπεριλαμβανομένων μοτοσυκλετών με τις οποίες μπορείτε να πετάξετε στο διάστημα. Και όλα τα προϊόντα - κέικ, παγωτό, ανανάδες, φουντουκιές και ούτω καθεξής καλλιεργούνται συνθετικά. Παντού ρομπότ. Οι άνθρωποι εργάζονται μόνο δύο ώρες την ημέρα και μετά δίνουν μόνο εντολές στους μηχανισμούς. Και σε μια μέρα.
  Τα κορίτσια, μιλώντας, περπατούσαν, μετρώντας τα πάντα με τα γυμνά τους πόδια. Είναι φορτωμένοι με διάφορα πολυβόλα και μπαζούκες. Μια ολόκληρη ντουζίνα καλλονές.
  Και η Νατάσα έλεγε συνέχεια:
  - Και η πιο πλούσια βιομηχανία ψυχαγωγίας. Μόνο ευχαρίστηση. Για παράδειγμα, έγχρωμες τηλεοράσεις, και βλέπεις αμέσως μια ντουζίνα κινούμενα σχέδια. Και πολλά αξιοθέατα. Κουλοχέρηδες, παιχνίδια στον υπολογιστή, διάφορα ρομπότ... Και ακόμη και στρατηγικές. Όπως, για παράδειγμα, παίζεις ως Στάλιν και νικάς τον Χίτλερ. Ακόμα κι αν έχει τις δυνατότητες όλου του κόσμου ....
  Η Βικτώρια συνέχισε ονειρικά, για τη Νατάσα:
  Και τα σπίτια είναι τόσο όμορφα. Καθένα έχει εξοχική κατοικία με σιντριβάνι και κήπο. Και αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τους ανθρώπους στη Γη, τότε κατοικούν στην Αφροδίτη, τη Σελήνη, τον Άρη και άλλους πλανήτες. Συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί διαστημόπλοια με υπερφωτιστικές ταχύτητες, ή ακόμα και λεωφορεία μηδενικής μετάβασης. Αυτό είναι όταν μπαίνεις στο λεωφορείο και μεταφέρεσαι στο διάστημα ή ακόμα και σε άλλο κόσμο. Έτσι σας χαιρετούν οι κένταυροι ή τα μυθικά ξωτικά. - Το κορίτσι έπιασε μια λιβελλούλη στην παλάμη της, την έφερε στο αυτί και ακούγοντας συνέχισε να μιλάει. "Για παράδειγμα, τα θαύματα της γενετικής μηχανικής. Δεν υπάρχει μεγάλη ηλικία. Όλοι οι άντρες δεν φαίνονται μεγαλύτεροι από είκοσι, όπως και τα κορίτσια. Όλα υγιή και μυώδη, με ευχάριστες, φρέσκες μυρωδιές. Τα κορίτσια είναι πάντα υγιή, χωρίς έμμηνο ρύση. Είναι πιθανό ότι τα παιδιά δεν θα χρειαστεί να γεννηθούν, θα μεγαλώσουν σε μήτρες στον κυβερνοχώρο.
  Η Νατάσα το υποστήριξε με ένα χαμόγελο:
  - Και θα εμφανιστούν δέντρα, πάνω στα οποία θα φυτρώσουν σαν φρούτα γλυκά, παγωτά, γλειφιτζούρια, κέικ. Και μπορούν να καταναλωθούν χωρίς μια σταγόνα λίπος. Και όλοι θα χαρούν να έχουν νέα αυτοκίνητα που μπορείτε να πετάξετε. Και σε άλλη ήπειρο και στον Άρη, ακόμα και σε γειτονικό γαλαξία!
  Ο Steele πρότεινε:
  - Και τότε οι άνθρωποι θα είναι διαφορετικοί, με υπερδυνάμεις. Αυτό, φυσικά, θα είναι ένα συν. Και οι νεκροί θα αναστηθούν, και δεν θα θυμούνται ότι κάποιος πίστευε κάποτε σε βιβλικές ιστορίες!
  Η Βικτώρια συνέτριψε ένα αγαρικό μύγας με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Ναι, σίγουρα ναι! Λοιπόν, αλήθεια, τι υπόσχεται η Βίβλος; Κάνουμε ουρά μέχρι το τύμπανο, ή μάλλον στους ήχους του οργάνου; Και δεν θα υπάρχει καν κρέας!
  Η Βερόνικα άπλωσε τα χέρια της και παρατήρησε:
  - Ποια είναι η επίγνωσή σας; Αλλά στις Αγίες Γραφές, η ανταμοιβή δεν αναφέρεται καθόλου με βεβαιότητα. Και χτίζουμε στο τύμπανο, αυτό είναι εικασίες!
  Η Βικτόρια γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της. Αφού σημείωσε:
  - Λοιπόν, ναι ... Και τι θα γίνει εκεί; Κάτι χωρίς αμαρτία; Και τι γίνεται με την ελεύθερη βούληση, πώς χωρίς αυτήν;!
  Η Βερόνικα απάντησε ήσυχα, στενεύοντας ελαφρά τα μάτια της:
  - Η ελεύθερη βούληση θα παραμείνει, αλλά δεν θα υπάρχει αμαρτία. - Η κοπέλα έτριψε το γυμνό της πόδι στα βρύα και συνέχισε. "Θα γίνει δυνατό γιατί οι άνθρωποι θα μισούν την αμαρτία. Όχι όλοι οι άνθρωποι, αλλά οι σωζόμενοι δίκαιοι. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο Σατανάς και οι ερεθιστικοί παράγοντες αφαιρεθούν, η αμαρτία θα χάσει την ελκυστικότητά της και θα μειώσει τα εισαγωγικά.
  Η Βικτόρια σφύριξε, κίνησε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στον κορμό μιας σημύδας. Και είπε απαλά:
  - Και πώς μπορείς να μισήσεις την αμαρτία, αν δίνει τόση ευχαρίστηση. Εδώ, για παράδειγμα, με τους άνδρες, ειδικά τους νέους. Πότε σε πατάνε, πότε σε γαργαλάνε, όταν σου κάνουν μασάζ στις φτέρνες. Άλλωστε είναι μεγάλη ευχαρίστηση να νιώθεις το άγγιγμα των μυωδών σωμάτων. Και λες ότι είναι αμαρτία!
  Η Βερόνικα γρύλισε θυμωμένη:
  - Και είναι ανήθικο να κάνεις σεξ με διαφορετικούς άντρες!
  Η Steelenida θυμωμένη παρατήρησε:
  - Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ούτε πουριτανός, αλλά... Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας κομμουνιστικός ηθικός κώδικας και θα πρέπει να προσπαθήσει κανείς να τον συμμορφωθεί. Και μην ξαπλώνετε κάτω από όλους όσους γνέφουν!
  Η Βικτώρια απάντησε με τόλμη:
  - Μου αρέσει να είμαι ενεργός. Και μου αρέσει να αναζητώ και να προσελκύω άντρες ο ίδιος. Στη συνέχεια, κάντε έρωτα μαζί τους όπως θέλετε. Δεν είναι υπέροχο. Λοιπόν, γιατί να είμαστε σεμνοί, αντί να κορνιζάρουμε μόνοι μας τα αρσενικά μας!
  Ο Στάλιν παρατήρησε ψυχρά:
  - Με την εμφάνισή σου δεν είναι δύσκολο! Αλλά μετά από όλα και να σκοτώσει, είστε πολύ!
  Η Βικτώρια προσπάθησε να εκτρέψει λίγο τη συζήτηση:
  - Σε κάθε περίπτωση, ξέρετε το κομμουνιστικό μέλλον, ελεύθεροι και σοφοί άνθρωποι, πολύ καλύτερα από την εξουσία του Θεού, που επιτρέπει τον θρίαμβο του φασισμού, ή πνίγοντας την ανθρωπότητα σε μια πλημμύρα. Ο πύρινος διάβολος συνέτριψε τον φρύνο με τα γυμνά δάχτυλα του δεξιού της ποδιού και συνέχισε. - Προσωπικά δεν μου αρέσει να ζω στο βασίλειο ενός τυράννου που αποκαλεί τους Εβραίους λαό του, και πώς αποδεικνύεται ότι οι υπόλοιποι είναι ξένοι;!
  Η Στελενίδα απάντησε σοβαρά:
  - Μπορείτε να διαφωνείτε για τον ανώτερο νου για πολύ καιρό, αλλά στη Βίβλο ... Είναι λογικό να το θεωρείτε Θεία αποκάλυψη;
  Η Βικτώρια απάντησε με σιγουριά:
  - Φυσικά και όχι! Η σκληρότητα της Παλαιάς Διαθήκης, ο παράλογος πασιφισμός της Καινής - η απόδοση προνομίων σε έναν λαό ... Δεν είναι παράλογο;
  Η Βερόνικα χτύπησε το κούτσουρο με τα γυμνά της δάχτυλα ενοχλημένη. Εκείνη μόρφασε από τον πόνο και απάντησε:
  - Ο Παύλος λοιπόν λέει: Η διδασκαλία μας είναι εμπόδιο για τους Εβραίους, τρέλα για τους βαρβάρους! Ένα αμαρτωλό μυαλό δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό!
  Η Βικτώρια χαμογέλασε και είπε με μια ευχάριστη φωνή:
  - Η Ρωσία δεν μπορεί να γίνει κατανοητή με το μυαλό,
  Ένα κοινό κριτήριο δεν μπορεί να μετρηθεί ...
  Έχει μια ιδιαίτερη όψη -
  Μόνο στη Ρωσία μπορεί να πιστέψει κανείς!
  Η Στελενίδα, σηκώνοντας αυστηρά τα φρύδια της, παρατήρησε:
  - Και εδώ η Ρωσία πριν από τον Χριστιανισμό. Εκατομμύρια, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι πίστεψαν στον Θεό. Ανάμεσά τους υπήρχαν εξαιρετικά μυαλά. Όπως ο Νεύτωνας, ο Παράκελσος, ο Καντ, ο Παστέρ... Και είχαν τους δικούς τους λόγους να πιστεύουν. Εμείς με τη σειρά μας είμαστε ενάντια στις ψευδαισθήσεις! Η νεαρή γυναίκα χτύπησε ένα πεσμένο κλαδί με το γυμνό, δυνατό πόδι της, το έσπασε και συνέχισε. - Είμαστε οπαδοί του επιστημονικού αθεϊσμού και πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας! Και ότι δεν είναι απαραίτητο να πιστεύουμε ότι ο καλός θείος Ιησούς θα έρθει και θα χτίσει τους πάντες, θα μας λύσει όλα τα προβλήματα! Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται επιστημονική διαχείριση και επέκταση στο διάστημα! Και μην αφεθείτε σε κάθε είδους ελπίδες για παραδεισένια μέρη ή χαρέμια!
  Η Βικτώρια γέλασε και γρύλισε:
  - Και δεν θα αρνιόμουν το ανδρικό χαρέμι!
  Η Στελενίδα παρατήρησε αυστηρά:
  - Λοιπόν, είσαι κοκκινομάλλης και διαλυμένος ... Ποιος σε μεγάλωσε;
  Η Βικτώρια απάντησε αστειευόμενη:
  -Πότε μπαμπά Κάρλο, και πότε κανένας!
  Η Σταλενίδα γκρέμισε τη μύγα με τη γροθιά της και σφύριξε:
  - Είναι ορατό ... Αν δεν υπάρχει Θεός, τότε αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι πρέπει κανείς να είναι χυδαίος και διαλυμένος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Η Βικτώρια απάντησε ειλικρινά:
  - Αρέσει! Καταλαβαίνεις έτσι!
  Η Νατάσα, γελώντας, παρατήρησε:
  - Ο κομμουνισμός διακήρυξε την ισότητα των δύο φύλων. Και αυτό σημαίνει το δικαίωμα της γυναίκας να αναζητά η ίδια άντρα. Για παράδειγμα, νομίζω ότι, έχοντας επιλέξει τον τύπο που σου αρέσει, είναι απολύτως φυσιολογικό να τον πλαισιώνεις! - Η κοπέλα χτύπησε με το γυμνό της πόδι το σκουλήκι και συνέχισε. - Και είναι πολύ φυσιολογικό να αγαπάς πολλούς άντρες ταυτόχρονα. Άλλωστε είναι διαφορετικά και το καθένα σε χαϊδεύει με διαφορετικούς τρόπους, πράγμα πολύ ωραίο!
  Η Βερόνικα ψιθύρισε απαλά:
  - Θα καείς στην κόλαση για τέτοιους λόγους και πράξεις!
  Η Στελενίδα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Η ηθική του κομμουνισμού δεν είναι λιγότερο αυστηρή από τη χριστιανική. Και αν συμπεριφέρεστε έτσι, τότε ... νομίζω ότι δεν θα συναντήσετε την έγκριση! Όλοι μας δεν είμαστε ... οίκος ανοχής!
  Η Βικτώρια παρατήρησε σοβαρά:
  - Γιατί να γεννάτε την υποκρισία; Αυτός ο Χριστιανισμός έθεσε διάφορους περιορισμούς στις γυναίκες. Συμπεριλαμβανομένων, όπως η απαγόρευση, να αγαπάς περισσότερους από έναν συζύγους. - Η κοκκινομάλλα αυτή-διάβολος χτύπησε θυμωμένη το χτύπημα με το γυμνό της πόδι, το πέταξε πιο ψηλά. Και συνέχισε εκείνη. - Και ο κομμουνισμός διακήρυξε ότι δεν υπάρχει Θεός! Και αυτό σημαίνει ότι όλα επιτρέπονται! Και εμείς οι γυναίκες μπορούμε να είμαστε ελεύθερα πουλιά σε αναζήτηση αγάπης. Επιλέγοντας εκείνους τους άνδρες που προσφέρουν πολύ περισσότερη ευχαρίστηση. Και αυτό είναι το κύριο σημείο!
  Η Σταλενίδα τίναξε την κοκκινομάλλα με τον δείκτη της:
  - Αυτό δεν είναι το κύριο πράγμα για το μέλος της Komsomol! Γενικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υπηρεσία στην Πατρίδα και την υπόθεση του Λένιν. Και όχι η αναζήτηση της ευχαρίστησης για το σώμα! Πρέπει να το καταλάβετε αυτό!
  Η Βικτώρια απάντησε αγανακτισμένη:
  - Είμαι θηρίο και κρεβάτι στη μάχη! Μην μου παραπονιέσαι λοιπόν!
  Η κοκκινομάλλα διάβολος σφύριξε:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Η Βερόνικα έβαλε δειλά:
  - Το ήθος του κομμουνισμού και του χριστιανισμού είναι ένα: όποιος δεν δουλεύει, δεν υπάρχει!
  Η Βικτώρια έδειξε γνώση της Βίβλου:
  - Και ο Ιησούς είπε: μην ανησυχείς για το καθημερινό σου ψωμί... Γίνε σαν τα πουλιά του δάσους.
  Η Σταλενίδα παρατήρησε επιθετικά:
  -Ο κομμουνισμός γεννήθηκε σε μεγάλο βαθμό στην άρνηση των χριστιανικών αξιών. Και κάποιοι παραλληλισμοί είναι αρκετά πιθανοί. Άρα και οι Ναζί έχουν μια κόκκινη σημαία, σαν τη δική μας!
  Η Βικτώρια συνέτριψε το αγαρικό μύγας με το γυμνό της πόδι, έτριψε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στα βρύα και πρόσθεσε:
  - Το Τρίτο Ράιχ έχει μεγάλους φόρους στο ιδιωτικό κεφάλαιο, και υψηλό ποσοστό κρατικής περιουσίας. Έχουν εν μέρει σοσιαλισμό, αλλά προνόμια για τους Γερμανούς! - Το κορίτσι δάγκωσε ένα φύλλο από μια σημύδα και γέλασε, πρόσθεσε. - Γενικά, για τη θρησκεία, έχω ένα εύθυμο τραγούδι. Θέλεις να το κάνω;
  Η Σταλενίδα έγνεψε πρόθυμα το λαμπερό της κεφάλι, γκρέμισε ένα σάπιο κλαδί με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της και κελαηδούσε:
  - Τραγουδήστε ένα λουλούδι, μην ντρέπεστε!
  Και η Βικτώρια τραγούδησε με ενθουσιασμό.
  Τι εννοούσε ο Κύριος;
  Εκείνος, ζώντας σε τρομερή απόσταση...
  Όταν δόθηκε η εντολή για εργασία,
  Για να μη μείνουμε σε όνειρο.
  
  Αν και υπέροχη βασιλική ενδυμασία,
  Αλλά δεν υπάρχει πιο τσιγκούνης....
  Η φτώχεια εκτοξεύεται -
  Ο κόσμος του πόνου μας είναι επικός!
  
  Και δεν φταίει ο Αδάμ
  Ένας απλός Σοβιετικός, Ρώσος...
  Περπάτησε γυμνός, χωρίς να κρύβει την ντροπή,
  Σαν προλετάριος στον τσαρισμό!
  
  Ο Θεός του έδωσε φαγητό - ένα όριο,
  Λιβάδι χωρίς να ξέρεις τις διχάλες...
  Κι αν θες κι άλλο, θα κοπανηθείς!
  Και πιείτε με την παλάμη του χεριού σας χωρίς μπουκάλια.
  
  Ο Αδάμ υπέμεινε μια τέτοια μοίρα,
  Σε κάποιον ανατριχιαστικό, βαρετό παράδεισο!
  Αλλά το φίδι πέταξε με φτερά,
  Κατάλαβε: ένα άτομο υποφέρει ...
  
  Υπάρχει τρόπος να βγεις από τα πυκνά,
  Χτίστε μια πόλη, δώστε απογόνους!
  Για να μην περιπλανηθείς στο άλσος,
  Μερικές φορές χρειάζεστε απιστία!
  
  Έκλεψα το μαγικό κλειδί από τον παράδεισο,
  Στην Εδέμ ρουτίνα να φύγεις...
  Εκεί θα βρεις ένα κορίτσι που ονειρεύεται
  Τουλάχιστον μπορείς να χαθείς στον κάτω κόσμο!
  
  Ναι, φυσικά υπάρχει κίνδυνος, αγόρι,
  Αυτός ο πλανήτης δεν είναι δώρο...
  Αλλά θα γνωρίσεις τη συνείδηση, την τιμή,
  Και θα βρείτε, ξέρετε το ζευγάρι σας!
  
  Ο Αδάμ έλαβε αυτό το κλειδί -
  Άνοιξε τις πύλες και έφυγε από τον παράδεισο.
  Ο αμαρτωλός ξόδεψε πολλή δύναμη,
  Πατώντας στις πέτρες των μεγάλων βουνών...
  
  Εδώ βλέπει ξανά την πύλη -
  Και πάλι εμφανίστηκε το φτερωτό φίδι ...
  Είπε: Είμαι καλός Σατανάς -
  Το μπουλόνι εδώ άνοιξε από μόνο του...
  
  Ο Αδάμ μπήκε και βλέπει -
  Ένα τόσο ζωγραφισμένο θαύμα...
  Γυμνή κοπέλα πίσω από τον λόφο,
  Ένα tert πορσελάνη είναι ένα χρυσό πιάτο.
  
  Μα πόσο καλό είναι
  Ο Αδάμ το αγόρι δεν μπόρεσε να αντισταθεί!
  Και φίλησε το στόμα της
  Πιο γλυκιά από το μέλι!
  
  
  Εκείνη του απάντησε -
  Σώματα σε μια θυελλώδη έκσταση ενώθηκαν...
  Όχι, μην βρίζεις τον Σατανά -
  Παιδιά εμφανίστηκαν στην αμαρτία!
  
  Ο Θεός τους έδιωξε από τον παράδεισο, αλλά...
  Ο πλανήτης έγινε το σπίτι τους.
  Αν και οι άνθρωποι έχουν έναν ήλιο,
  Όμως οι απόγονοι έγιναν χιλιάδες!
  
  Ναι, ήταν πολύ δύσκολο
  Πλημμύρες, ξηρασίες και χειμώνες.
  Αλλά το μυαλό είναι ένα δυνατό κουπί,
  Ο άνθρωπος έχει γίνει δυνατό πλάσμα!
  
  Πώς μπορεί να πετάξει ένας άγγελος
  Πώς τα δαιμονικά βουνά καταστρέφουν την ανακούφιση!
  Δημιουργήστε έναν δρόμο, όπου είναι το μονοπάτι -
  Φτάστε σε οποιοδήποτε σημείο της ξηράς.
  
  Και χρειάζεσαι χώρο -
  Θα μπορέσουμε και να κατακτήσουμε.
  Άρα η αμαρτία μας δεν είναι πρόταση,
  Όχι, μη λες ποπ βλακείες!
  
  Μην είσαι αμαρτία - δεν υπάρχει πρόοδος,
  Οι σκέψεις δημιουργούν κίνηση!
  Μια απάντηση στο κήρυγμα:
  Δεν χρειαζόμαστε τον παράδεισο κάποιου άλλου!
  Τα κορίτσια χειροκρότησαν ομόφωνα. Να σημειωθεί ότι η φωνή της Βικτώριας είναι δυνατή, μεστή, πολύ ευχάριστη. Και οι πολεμιστές ήταν πραγματικά γοητευμένοι από αυτό το ποίημα.
  Η Στελενίδα πρότεινε χαμογελώντας:
  - Όταν υπάρχει χρόνος, θα ερμηνεύσετε αυτό το τραγούδι στο γήπεδο!
  Η Βικτώρια έγνεψε καταφατικά και πρότεινε:
  - Και ταυτόχρονα θα εγκρίνουμε το βραβείο!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα γέλασε και ήθελε να περπατήσει στα χέρια της. Αλλά έχει πάρα πολλά όπλα.
  Τα κορίτσια περπατούσαν αρκετά και ήταν κουρασμένα. Κάθισε να γευματίσει. Άνοιξαν τρόπαιο κονσέρβες και στιφάδο. Δυναμικά κερδισμένα σαγόνια. Οι πολεμιστές είναι όλοι νέοι, υγιείς, μυώδεις.
  Η Νατάσα παρατήρησε χαμογελώντας:
  "Μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν από εμάς, σχεδόν όλοι είναι αλλοδαποί. Οι Γερμανοί ρίχνουν ξένο στρατό εναντίον μας!
  Η Βικτώρια τραγούδησε εκτός τόπου:
  - Και ο στρατός μας είναι στα αριστερά, και ο στρατός μας στα δεξιά ... Είναι καλό για εμάς να πολεμάμε με ένα ποτό!
  Η Σταλενίδα κοίταξε αυστηρά την κοκκινομάλλα και παρατήρησε:
  - Είσαι παιχνιδιάρικο κορίτσι ... Πρέπει να σε παντρευτούμε!
  Η Βικτόρια κούνησε το κεφάλι της.
  - Γιατί σύζυγος; Καλύτερα να έχεις καμιά δεκαριά εραστές!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Δεν είναι ενδιαφέρον να επικοινωνείς με έναν άντρα για μεγάλο χρονικό διάστημα - ενοχλεί! Είναι καλύτερα όταν έχεις διαφορετικά αγόρια!
  Η Oksana πρότεινε:
  "Ίσως την επόμενη φορά πάρουμε έναν Γερμανό αιχμάλωτο... Και θα τον κοροϊδέψουμε!"
  Η Στελενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, κορίτσια είστε εφευρετικές... Και δεν θα μας έβλαπτε να συλλάβουμε τη γλώσσα!
  Η Νατάσα, βγάζοντας τα δόντια της άγρια, είπε:
  - Παιδιά, παιδιά... Είστε πολύ, πολύ κακοί, παιδιά μας! Παιδιά! Παιδιά! Οι άντρες μας θα χτυπηθούν από τα κορίτσια!
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια... Ήπιαν λίγο από τις φιάλες του αραιωμένου αλκοόλ. Μια δυο καλλονές μάλιστα ροχάλισε.
  Αλλά η Σταλενίδα γρύλισε:
  - Ανέβα! Όποιος κοιμηθεί θα τον σκοτώσουμε!
  Τα κορίτσια πετάχτηκαν και απλώθηκαν σε χορδές. Κουδουνίσανε τα όπλα τους και έλαμψαν τα δόντια τους. Πανέμορφες ομορφιές. Και κλείνουν το μάτι με τα ζαφείρια μάτια τους. Θέλουν έστω λίγο, αλλά να παίζουν κόλπα. Κάτσε σε ένα άλογο.
  Και έτσι βαδίστε ξανά και ποδοπατήστε τα ξυπόλυτα πόδια σας. Αν και τα κορίτσια φαίνονται πολύ όμορφα. Έχουν τόση ομορφιά. Και μυώδη, δυνατά κορμιά κοριτσιών.
  Η Νατάσα, περπατώντας, παρατήρησε:
  - Μέχρι να λύσουμε το πρόβλημα των ναζιστικών αρμάτων, δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε ενάντια στους στρατιώτες του Φύρερ!
  Η Βικτώρια διευκρίνισε:
  - Ήθελες να πεις όχι στρατιώτες, αλλά μηχανές! Και γενικά δεν υπάρχει υποδοχή κατά του σκραπ αν δεν υπάρχει άλλο σκραπ!
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος χτύπησε με το γυμνό του πόδι σε ένα μακρόσυρτο κούτσουρο. Σήκωσε ένα σύννεφο σκουπιδιών και σκόνης.
  Η Βερόνικα φώναξε ταπεινά:
  - Όλο το θέλημα του Θεού!
  Η Σταλενίδα είπε θυμωμένη χτυπώντας τη γυμνή της φτέρνα στο λιθόστρωτο:
  - Δεν! Όλα θα είναι η μπολσεβίκικη θέλησή μας!
  Και τα μάτια της άστραψαν κυριολεκτικά από θυμό!
  Η Βικτώρια παρατήρησε σκληρά:
  - Οι χιτλερικοί εξοντώνουν τους Εβραίους χωρίς περιττές τελετές. Γιατί ο Θεός δεν υπερασπίστηκε τον λαό του;
  Η Βερόνικα απάντησε νωχελικά:
  - Αμαρτίες...
  Η Βικτώρια τραγούδησε πατώντας τα ξυπόλητα πόδια της:
  - Ω, αμαρτίες, αμαρτίες... Μην αμαρτάνεις κατσίκα! Μην αμαρτάνεις κατσίκα! Θα νικήσει το αμπέλι! Θα κοπανήσει το ασπρομάνικο κλήμα!
  Και η κοκκινομάλλα καλλονή έπιασε την πεταλούδα με τα γυμνά της δάχτυλα, και σήκωσε το πόδι της, δείχνοντας στους φίλους της.
  - Αυτά είναι τα θαύματα που γίνονται στα δάση μας!
  Η Βερόνικα απάντησε έξυπνα χαμογελώντας:
  - Βλέπεις τι ομορφιά... Και λες ότι αυτό δεν είναι δημιούργημα του Θεού!
  Η Βικτώρια γάβγισε:
  -Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού! Και η πεταλούδα είναι όμορφη για να μεταμφιέζεται καλύτερα σε λουλούδια!
  Η Steelenida παρατήρησε θυμωμένη:
  - Ίσως αρκετά για τη θρησκεία; Είναι καλύτερα να αφήσετε τη Βέρα να σας πει πώς θα συμπεριφερθεί εάν την στείλουν στις υπηρεσίες πληροφοριών;
  Η Βερόνικα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Θα είμαι ταπεινός!
  Η Νατάσα ήθελε να πει κάτι, αλλά το κορίτσι έκανε θόρυβο πάνω της. Έτρεξαν τζετ θύελλα. Πολλά ατσάλινα και πολύ αρπακτικά όρνια. Βούιξαν και φύσηξαν ατμό. Υπάρχουν πολλά όπλα και οι Γερμανοί πυροβολούν πολύ επιθετικά.
  Ο Steeleed παρήγγειλε:
  - Μεταμφίεση!
  Ο πολεμιστής Γκέρντα, που αποκοιμήθηκε ακριβώς στη δεξαμενή, ονειρεύτηκε τι συνέβη σε ένα τόσο μακρινό σαράντα πρώτο έτος ...
  Ο συνταγματάρχης των SS Dess είπε κοροϊδευτικά:
  - Λοιπόν, αγόρι... Αν θέλεις να ελαφρύνεις τη μοίρα σου, πες μας που είναι κρυμμένοι οι θησαυροί του σεΐχη. Δεν θα μείνουμε χρεωμένοι, εσύ ο ίδιος θα γίνεις ευγενής σεΐχης.
  Ο Άλι συσπάστηκε σπασμωδικά. Υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις σε γυμνά τακούνια, και η φωτιά είναι ένας δυνατός πόνος. Στον αέρα, η μυρωδιά του καψίματος είναι όλο και πιο δυνατή. Το αγόρι συριγόταν όλο και περισσότερο, ιδρώτας και δάκρυα κυλούσαν στα μάγουλά του:
  - Δεν ξέρω... Δεν ξέρω...
  Ο Ντας έσπασε τα δάχτυλά του στον αέρα.
  - Μην λες ψέματα, βλέπω μέσα από το ψέμα! Ειδικά από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος είπες ότι δεν θα το έκανες. Σε βασανίζουμε μέχρι θανάτου και...
  Ο Άλι τράβηξε και τέντωσε τον αδύνατο, αλλά με μια μάλλον ανάγλυφη κοιλιά. Προσπάθησε να συγκρατήσει τις κραυγές του για να μην δείξει ότι πονούσε, αλλά το προδοτικό σώμα δεν ήθελε να αντέξει. Δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του άθελά του και το αγόρι Άραβας ντρεπόταν που έκλαιγε σαν κορίτσι. Αλλά, δυστυχώς, δεν είναι στη δύναμή του να σταματήσει τα δάκρυα και τη γκρίνια, αν και μια στάλα αίματος ρέει από το σπασμωδικά δαγκωμένο χείλος. Dass, εν τω μεταξύ, για να εντείνει τον πόνο? πήρε τη λαβίδα με τις καυτές άκρες και έπιασε το αδύνατο πλευρό του αγοριού. Έσφιξε προσεκτικά τα δυνατά του πόδια και άρχισε να στρίβει. Ο Άλι βόγκηξε πολύ πιο δυνατά, ο πόνος ήταν αφόρητος, από το λαιμό του ξέφυγε:
  - Δεν χρειάζεται! Παρακαλώ μην!
  Ο Ντες κάπως στραβά, χαμογέλασε με ασιατικό τρόπο και ρώτησε:
  - Θα σας? Τώρα λες.
  Τα αγόρια κούνησαν το κεφάλι τους και βόγκηξαν, έφτυσαν αίμα:
  - Δεν! Δεν θα πω!
  Ο Ντες ξαναμίλησε ξαφνικά, απαλά και εκνευριστικά:
  - Λοιπόν, γιατί θα πεθάνεις τόσο νέος. Για τι? Κοίτα πόσο όμορφη είναι η ζωή, πόσο ωραίο είναι να αναπνέεις καθαρό αέρα και να αγαπάς τα κορίτσια. Και το παραμορφωμένο πτώμα σου θα ξαπλώσει στα σκουπίδια και τα κόκαλα θα τα τραβάουν τα τσακάλια.
  - Μα η ψυχή θα πέσει στη Τζίλγκα! - Ο Άλι στριμώχτηκε από μέσα του.
  Ο συνταγματάρχης γέλασε πονηρά.
  - Δεν! Θα τυλίξουμε το πτώμα σου σε γουρουνόδερμα και η κόλαση θα σε περιμένει σαν μολυσμένο!
  Εδώ τα αγόρια ξέσπασαν σε κλάματα:
  - Δεν χρειάζεται! Παρακαλώ μην!
  Ο Ντες γρύλισε τρομακτικά:
  - Μιλώ...
  Ο Άλι απάντησε με ένα βογγητό:
  - Δεν μπορείς να το εξηγήσεις τόσο εύκολα. Πρέπει να σας δείξω τον εαυτό μου, αυτό το μέρος.
  Ο Συνταγματάρχης ζάρωσε το φαρδύ, αλλά καθόλου χαμηλό μέτωπό του. Ίσως το αγόρι θέλει μόνο να κερδίσει χρόνο και να προσπαθήσει να τρέξει. Σε αυτή την περίπτωση, θα αποσπαστούν μόνο από άλλες, έστω και όχι τόσο κερδοφόρες, επιχειρήσεις. Αλλά από την άλλη... Ο Ντες φώναξε:
  - Καλός! Βγάλτε τον από το ράφι, αλλά αλυσοδέστε το πόδι του, καθώς και ένα μπλοκ γύρω από το λαιμό του, για να μην το σκάσει! Ελέγξτε αυτό το κουτάβι για ψείρες!
  Όταν το αγόρι ελευθερώθηκε από το ράφι, βόγκηξε ξανά. Αβέβαια σηκώθηκε στα πόδια του, και λαχάνιασε, το δέρμα του ποδιού του αποδείχθηκε ότι είχε καεί. Ωστόσο, ο Άλι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μείνει ίσιο, και κατάφερε ακόμη και ένα μαρτυρικό χαμόγελο. Ο συνταγματάρχης ένιωσε ξαφνικά ακούσια σεβασμό για τον νεαρό Άραβα: κρατιέται, θέλει να δείξει ότι είναι άντρας. Τι μπορεί, αφού οι θησαυροί είναι στα χέρια του, να στρατολογήσει το αγόρι; Εξάλλου, δεν θα έχει ακόμα δρόμο πίσω στον δικό του. Οι συγγενείς του Sheik δεν θα συγχωρήσουν τον υπηρέτη των δεδομένων θησαυρών και μόνο τα σχεδόν παντοδύναμα SS μπορεί να προστατεύσει το αγόρι από την εκδίκηση.
  Παρά την φαινομενική αδυναμία του κρατούμενου να δραπετεύσει, τα αγόρια έδεσαν μια αλυσίδα με μια μπάλα στο γυμνό, μισοκαμμένο πόδι, και επίσης στερέωσαν το κεφάλι και τα χέρια του σε ένα μπλοκ. Μετά από αυτό, ο συνταγματάρχης, αποφασίζοντας να πάρει μαζί του μόνο μερικούς σκύλους SS, ωστόσο, που είναι εξαιρετικοί στη χρήση όπλων, και Άραβες αχθοφόρους, σε περίπτωση που υπάρχουν πολλοί θησαυροί. Τότε, φυσικά, θα τους ξεφορτωθούν, αλλά προς το παρόν υπόσχονται βουνά από χρυσό ...
  Λοιπόν, στο μεταξύ, τα κορίτσια είχαν ολοκληρώσει μέχρι να σκοτεινιάσει εντελώς, την επόμενη πορεία τους. Η Σάρλοτ ενθάρρυνε την Γκέρντα:
  - Η μάθηση είναι δύσκολη και εύκολη στη μάχη!
  Η Γκέρντα απάντησε:
  - Είναι δύσκολο να ζεις στη μάθηση - είναι εύκολο να πεθάνεις στη μάχη!
  Αφού τελείωσαν το τρέξιμο μέχρι το τέλος, τα εξαντλημένα κορίτσια πιέστηκαν λίγο περισσότερο, μετά πλύθηκαν και πήγαν για ύπνο. Λοιπόν, πόσο μπορείτε να στρίψετε τον εαυτό σας στο όριο! Gerda, ονειρευόμουν μια πολύ δραματική σύνθεση ...
  Στην αρχή, η κοπέλα είδε τον εχθρό, στο όνειρό της, όπως ήταν, ερεύνησε έναν τεράστιο χώρο αμέσως.
  Ο στρατός έφυγε από την πόλη. Τα στρατεύματα παρατάχθηκαν σε ένα ορθογώνιο, που καθώς κινούνταν έμοιαζε όλο και περισσότερο με αρουραίο. Ως συνήθως, τέτοια ζώα έχουν την πιο αποκρουστική μουσούδα! Μπροστά οι μελόσαυροι, και πέντε τυραννόσαυροι, ακολουθούμενοι από ιππείς, καμήλες, με θωρακισμένους ιππότες, ιππικό με ελαφρύτερους μαχητές.
  Περαιτέρω πεζικό, ελαφρύ, με δερμάτινη πανοπλία, ακοντιστές και βαριά σε χάλκινη πανοπλία. Υπήρχαν και οι πολυπληθέστεροι τοξότες. Τα τόξα είναι διαφορετικά, τα μικρά είναι μαύρα και τα μεγάλα είναι βαμμένα κίτρινα. Μερικοί από τους στρατιώτες είναι οπλισμένοι με δόρατα και παραταγμένοι σαν φάλαγγα. Γενικά, ένας αρκετά μεγάλος στρατός για τα πρότυπα του Μεσαίωνα. Οι δεινόσαυροι βρυχώνται και εμπνέουν φόβο. Στην κίνηση, μοιάζει με λασπόρροια, αδυσώπητη, ίσως απλώς όχι τόσο γρήγορη. Τρομπέτες φωνάζουν, τύμπανα χτυπούν. Πίσω, άλογα και βόδια σέρνουν καταπέλτες και μπαλίστα. Οι τελευταίοι, ωστόσο, δεν είναι πολύ προσαρμοσμένοι στη μάχη πεδίου. Έξω από το τείχος της πόλης, καπνός υψώνεται στον ουρανό, σφυρηλατεί δουλειά, σφυρηλατεί δεσμά για σκλάβους. Στην ουρά των στρατευμάτων βρίσκονται δήμιοι με μαύρες ρόμπες, έτοιμοι να υποβάλουν τους επαναστάτες σε σκληρά βασανιστήρια. Οι λαβίδες έχουν ήδη θερμανθεί, τα τρυπάνια έχουν ζεσταθεί.
  Και τι είναι μπροστά τους: ημίγυμνοι, τυχαία οπλισμένοι σκλάβοι, μεταξύ των οποίων υπάρχουν πολλοί κοκαλιάρικοι έφηβοι, με κοφτερές ωμοπλάτες και μαύρες φτέρνες, γκρεμισμένοι σε πέτρες. Λοιπόν, τι στρατός από κοτόπουλα να γελάσουμε. Η ίδια η Γκέρντα είναι ημίγυμνη και ξυπόλητη, αλλά δεν ντρέπεται καθόλου:
  - Ο θάνατος είναι μια έννοια σχετική στο χρόνο, η ζωή είναι απόλυτη στο νόημα!
  Αλλά παραδόξως, έφηβοι και άλλοι σκλάβοι, έχοντας συναντήσει έναν μεγάλο στρατό, δεν σκορπίστηκαν. Αντίθετα, βελάκια και πέτρες πέταξαν στους δεινόσαυρους. Πρώτα απ 'όλα, προσπάθησαν να βγάλουν νοκ άουτ τους αναβάτες που κάθονταν πάνω στα τέρατα.
  Και εδώ είναι η σύντροφος της Σάρλοτ, αν κρίνουμε από το διαμαντένιο άλογο, ένα ευγενές πρόσωπο. Άλλωστε, είδε πώς πλησίαζαν στρατεύματα, πιο πολλά από ό,τι περίμενε ο έξυπνος πολεμιστής, αλλά δεν ένιωσε συναισθήματα πανικού.
  - Και έχουν αυτοπεποίθηση! Περιμένουν ότι θα μας βασανίσουν. Τι λες σε εκείνο το Falconbeak.
  - Έτοιμη η έκπληξη! Όσο πρωτόγονοι κι αν είναι οι δεινόσαυροι, περισσότεροι από διακόσιοι από αυτούς, αφού πετάξουν, θα συντρίψουν ολόκληρο τον στρατό! - Ο νεαρός, βαμμένος σαν Ινδός, με κόκκινα και κίτρινα φτερά, χαμογέλασε.
  Ο δούκας ντε Ελερόν, συνοδευόμενος από πολλούς συνταγματάρχες, όλοι με χρυσάφι και κοσμήματα, κάλπασε στη μέση του ιππικού:
  - Λοιπόν, εδώ είναι λίγο ακόμα και ο εχθρός θα συντριβεί, κάτι που ήταν αναπόφευκτο. Εδώ είναι η βασίλισσα, εκατό πολεμιστές θα τη βιάσουν, και μετά αν είναι ζωντανή, θα της το κάνω αυτό!
  Λοιπόν, εδώ η φαντασία αρνήθηκε στον αλαζονικό δούκα. Τι θα έκανε με τη βασίλισσα, ήθελα να είμαι πιο σκληρός, ώστε οι απόγονοι να ανατριχιάζουν ακόμη και αιώνες αργότερα, αλλά δεν υπήρχαν αρκετές ιδέες.
  Οι δεινόσαυροι έχουν ήδη ορμήσει στους σκλάβους που ρέουν γρήγορα. Άρπαξε το λιγότερο εύστροφο. Κάποια πολύ τολμηρά αγόρια πήδηξαν πάνω τους, ανέβηκαν στο στόμα τους, έβαλαν ένα δόρυ στα δόντια τους. Όμως, μη μπορώντας να κρατηθούν από το κέλυφος, πέταξαν και ποδοπατήθηκαν βάναυσα.
  Το ράμφος του Falcon σφύριξε δυνατά και μετά, συνειδητοποιώντας ότι δεν καταλάβαιναν, βρυχήθηκε εκκωφαντικά:
  - Τώρα είναι ώρα!
  Ακούστηκε θόρυβος και φυσαλίδες πέταξαν στους δεινόσαυρους. Ήταν πολύ μεγάλα, πολύχρωμα, σαν καθρέφτης στην όψη, αλλά, πέφτοντας στα ρύγχη των δεινοσαύρων, φούντωσαν με μια φλεγόμενη φλόγα.
  Το εργαλείο που εφευρέθηκε από τους Falconbeak και Snow White the Terminator ήταν πολύ απλό. Τα συνηθισμένα είναι απλά φυσητήρες μεγάλων φυσαλίδων, όπως αυτοί που επιδίδονται στα παιδιά. Μόνο αντί για διάλυμα σαπουνιού, ένα απλό αλλά αποτελεσματικό εκρηκτικό μείγμα. Οι ίδιες οι μπάλες φουσκώθηκαν από ένα ελαφρύ αεράκι, το οποίο αναπαρήχθη με τη βοήθεια ενός ξόρκι. Σε αντίθεση με έναν ανθρωπογενή τυφώνα, δεν απαιτούσε πολλή ενέργεια. Έτσι τα όπλα των παιδιών αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικά ενάντια στα τέρατα που ορμούσαν μπροστά. Φαινόταν εντυπωσιακό, φυσαλίδες που λαμπύριζαν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου να πέφτουν σε γυμνά ρύγχη. Η πρόσκρουση είναι σαν από βόμβα ναπάλμ, το κυριότερο είναι ότι το αέριο μέσα ερεθίζει το ρινοφάρυγγα των πλασμάτων, προκαλώντας ένα πανικό αίσθημα φόβου. Ναι, και η φλόγα καίει ιδιαίτερα, βγάζοντας τη ζωώδη ψυχή. Τα τέρατα, τυλιγμένα στη φωτιά, μετατράπηκαν σε πτήση χονδρικής. Ήταν όλα τόσο τρομακτικά και ασυνήθιστα.
  Η Σάρλοτ έσκασε μια σάλπιγγα ενισχυμένη από πλάκες συντονισμού:
  - Διαταγή επίθεσης!
  Το επαναστατικό ιππικό, που είχε ήδη γίνει αρκετά πολυπληθές, έσπευσε να καταδιώξει τον παραπαίους στρατό. Στον αγώνα συμμετείχαν και τοξότες. Φαινόταν ότι οι αδυσώπητες λαβίδες συρρικνώνονταν, προετοιμάζοντας να συνθλίψουν με ένα τραύμα το όμοιο ενός αρουραίου υφαντού από τάξεις στρατιωτών.
  Μπροστά, ως συνήθως, διαπερνώντας τον αέρα, η Σάρλοτ όρμησε. Έβαλε μια λεπτή, αλλά πολύ δυνατή αλυσιδωτή δουλειά νάνων. Ωστόσο, τα περιγράμματα του σαγηνευτικού κορμιού της δεν κρύβονταν καθόλου, αντιθέτως φαινόταν κάθε γραμμή: από το στήθος μέχρι τους γοφούς. Ταυτόχρονα, το στέμμα άστραφτε πολύ πιο λαμπερά από ό,τι μπορούν τα πραγματικά διαμάντια.
  - Η Σαριν σε κιτσκα! - Φώναξε το κορίτσι, μιμούμενο τη Στένκα Ραζίν. Θυμήθηκε ένα μυθιστόρημα από την κατηγορία των ταμπλόιντ φαντασίας, σχεδόν απαγορευμένο στο Τρίτο Ράιχ, όπου ο θρυλικός αταμάνος πολέμησε με μια αρμάδα διαστημόπλοια. Ήταν δύναμη και ταυτόχρονα ιπποτισμός. Ναι, και η πλοκή είναι πολύ ενδιαφέρουσα, στην οποία υπήρχαν πριγκίπισσες και ο κολασμένος δαίμονας Skelentor, ο οποίος αιχμαλώτισε την κύρια πηγή παγκόσμιας ενέργειας...
  Εδώ η Γκέρντα σκέφτηκε ήδη, αλλά πώς θα συμπεριφερόταν η ίδια στη θέση του αρχηγού των επαναστατών. Ειδικά το να είσαι σε αιχμαλωσία και βασανιστήρια. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχε διατηρήσει το θάρρος, την τιμή, δεν έπεσε στα χέρια των εκτελεστών. Εξάλλου, ο αταμάν έκανε κακόβουλα αστεία στο ράφι, επιδεικνύοντας μια ακλόνητη θέληση και μια αίσθηση του χιούμορ των Κοζάκων.
  - Πιστεύω ότι δεν θα παραπαίω! - Είπε η κοπέλα στον εαυτό της.
  Οι δεινόσαυροι επιτέθηκαν στο δικό τους ιππικό. Έσκισαν, ποδοπάτησαν, ανέτρεψαν καμήλες, άλογα και άλλους μαχητές. Πανικός κατέλαβε και το ιππικό, που απλώθηκε στο πεζικό. Φανταστείτε πώς είναι ένας τρελός δεινόσαυρος. Ένα σφάγιο βάρους αρκετών ελεφάντων, με δόντια μήκους ενός μέτρου και πόδια με νύχια, τεμαχίζει τους πάντες στη σειρά. Ο στρατός σχεδόν αμέσως μετατράπηκε σε ένα φοβισμένο πλήθος, το οποίο διαλύεται από σκλάβους και στρατιώτες που έχουν πάει στο πλευρό της νόμιμης βασίλισσας.
  Η Σάρλοτ επέβλεπε προσωπικά την υλοτόμηση και την καταδίωξη. Αρκετοί αναβάτες επιτέθηκαν πάνω της και τελείωσαν αμέσως. Ο Δούκας Έλερον, με μια επίλεκτη ομάδα φρουρών, προσπάθησε να σταματήσει τον μανιασμένο χείμαρρο. Η Σάρλοτ έπεσε πάνω του. Περιστρέφοντας και τα δύο ξίφη ταυτόχρονα, ο πολεμιστής έκοψε ασταμάτητα τους φρουρούς, χωρίς να αφήνει καμία ευκαιρία.
  Ένας καλικάντζαρος σε μια καμήλα φορτωμένη με πανοπλία προσπάθησε να της αντισταθεί.
  Η Σάρλοτ, χαμογελώντας αρπακτικά, παρατήρησε:
  "Και πιστεύεις ότι το ύψος ξεπερνά την ικανότητα;"
  - Ο ελέφαντας πατάει το μυρμήγκι! - γρύλισε ο γούνινος γίγαντας.
  - Και περνά μπροστά από το ποντίκι! Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μεγάλες ελλείψεις! - Μετά από πολλά γρήγορα χτυπήματα, το κορίτσι βρήκε ένα κενό στο γείσο και χτύπησε τον εχθρό.
  - Δεν έπαιξε πολύ μουσική! Χτύπησα μέσα από το γείσο! Και το κακό πήρε τον υπηρέτη στην κόλασή του! - Η πολεμίστρια έβγαλε τη γλώσσα της.
  Στη Σαρλότ άρεσε το αστείο, ειδικά η ομοιοκαταληξία και το λογοπαίγνιο. Και αν ναι, τότε η υλοτόμηση έγινε πιο διασκεδαστική. Η Χιονάτη ο Εξολοθρευτής έριξε βόμβες μολότοφ από τον αέρα, επιδεινώνοντας τον πανικό.
  - Είναι μόνο η αρχή! Ωχ ωχ ωχ! - Είπε η νεράιδα πολεμίστρια.
  Η Σάρλοτ έσπασε στον Δούκα Έλερον. Το Τόγκο ήταν περικυκλωμένο από φρουρούς: τέσσερις καλικάντζαροι πάνω σε καμήλες με οκτώ πόδια ικανοί να μεταφέρουν μια μάζα τεράτων με σχετική ευκολία.
  Ο Δούκας έδωσε διαταγές στον στρατηγό Chichihu.
  - Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε μια γροθιά από μερικά από τα λιγότερο πολύτιμα στρατεύματα για να καθυστερήσετε τους επαναστάτες και να υποχωρήσετε γρήγορα στην πύλη μόνοι σας.
  "Ώστε θα πρέπει να κλειστούμε στην πόλη;" - Με εμφανή ενόχληση ρώτησε ο στρατηγός.
  - Μάλλον ναι! Δεν είναι δουλειά σου! Ο δούκας τσίμπησε.
  - Ήταν κρίμα μπροστά σε ποιον! Μας στριμώχνουν κάτι ραγκαμάφιν! Ο στρατηγός έβγαλε μια στάλα πορτοκαλί φλόγας από το στόμα του.
  - Αλίμονο, τι είναι αυτό! - Ξαφνικά φοβισμένος φώναξε ο Δούκας.
  Η Σάρλοτ έκοψε τον καλικάντζαρο και δύο άλλους στρατιώτες σε ένα άγριο άλμα. Τρεις τραμπούκοι όρμησαν πάνω της.
  Ο Έλερον φώναξε:
  - Σκότωσε την σκύλα!
  Ένα βέλος που εκτόξευσε η Γκέρντα (και αυτή πολέμησε απελπισμένα και προσπάθησε να συμβαδίσει με τη φίλη της) γκρέμισε έναν από τους επιτιθέμενους. Ένα άλλο τέρας σκοτώθηκε από τη Σβετλάνα.
  - Συγγνώμη, όμορφος, ήμουν ο πρώτος, γιατί ο άντρας.
  Ο επιζών καλικάντζαρος σφύριξε:
  - Οι άνθρωποι είναι παράσιτα! Θα υπάρχουν goblins bits!
  Η κοπέλα, σε απάντηση, κλώτσησε το γόνατό της κάτω από το γόνατο και κόλλησε το κεφάλι της στη βάναυση φυσιογνωμία.
  - Τι θα λέγατε για μια σπασμένη μύτη.
  Από το τρομερό χτύπημα της ομορφιάς, το κεφάλι του τέρατος τινάχτηκε, και το τέρας έπεσε από την καμήλα. Η Σάρλοτ ήξερε πώς να χτυπά, με αποτέλεσμα τα χτυπήματά της να παραλύουν μεγάλα ζώα στο μέγεθος των ελεφάντων. Για να γίνει αυτό, πρέπει να επιλέξετε το επιθυμητό σημείο και να χτυπήσετε τον κωδικό με οξεία γωνία, όταν οι χόνδροι της μύτης εισέλθουν στον μετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου.
  Σφυρηλάτησα την αλήθεια στα κεφάλια σας! - Φώναξε το κορίτσι.
  Ο Δούκας Έλερον προσπάθησε να πυροβολήσει το κορίτσι με ένα δηλητηριασμένο στιλέτο με ένα ελατήριο.
  Η Σάρλοτ έπιασε το πέταγμα της λεπίδας και το γκρέμισε με το σπαθί της. Το μέταλλο, σε επαφή με μέταλλο, πέταξε. Το κορίτσι πήδηξε από τη σέλα, πέταξε και κατέβασε τη λεπίδα στο κράνος.
  - Πάρε καπιταλιστή!
  Από τη διάσειση, το κράνος έσπασε, μαζί με το κεφάλι. Ό,τι είχε απομείνει από τον πρίγκιπα πέταξε από το άλογό του. Η Σάρλοτ έβγαλε τη γλώσσα της, ήταν μακριά ροζ και την έδειξε σε όλους.
  - Αυτό που τόσο βασανίζεσαι, ίσως το πάρεις.
  Ο θάνατος του πρίγκιπα έσπασε το ηθικό του στρατού. Οι στρατιώτες είτε τράπηκαν σε φυγή είτε παραδόθηκαν ομαδικά. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο. Μόνο μισθοφόροι και ευγενείς προσπάθησαν να οργανώσουν ένα φαινομενικό αντίστασης. Αλλά τέτοιες εστίες έσβησαν γρήγορα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Η Σάρλοτ ενθάρρυνε τα στρατεύματα, ακόμη και σχεδόν άοπλους έφηβους, έσπευσαν με τόλμη και, ίσως, έπρεπε ακόμη και να συγκρατηθούν. Το κορίτσι γκρέμισε πολλές δεκάδες μαχητές, αλλά δεν υπήρχε κανείς να σκοτώσει περαιτέρω.
  Δεν είχαν χρόνο να κλείσουν την πύλη, επιπλέον, ορισμένοι από τους κατοίκους της πόλης επαναστάτησαν, άρχισε μια χωματερή.
  Ο βαρόνος ντε Αιγόκερως, έχοντας μάθει για την εξέγερση στην πόλη, που ξεσήκωσαν οι σκλάβοι, απαίτησε:
  - Εκτελέστε όλους τους σκλάβους, εισάγετε μαζικές εκτελέσεις.
  Η Χιονάτη ο Εξολοθρευτής, ωστόσο, αποδείχτηκε πιο ευκίνητη, σκορπίζοντας τους φρουρούς με ένα πύρινο ρεύμα και έθεσε τα πρότυπα της βασίλισσας ακριβώς πάνω στον πύργο.
  -Τι θέλετε να απελευθερώσουμε. Ή ίσως και τα παράτησε.
  Οι επαναστατημένοι πολίτες, πολλοί δούλοι εισέβαλαν στο παλάτι του κυβερνήτη. Η Σάρλοτ έσκασε στην πύλη, χτύπησε και συνέτριψε τους πάντες στη σειρά.
  Η Γκέρντα πήρε μερικές γρατσουνιές, αλλά θύμωσε μόνο από αυτό, εδώ είναι το σπαθί του, γκρέμισε τον δεκανέα των τρολ και μετά ανέβηκε γρήγορα.
  Η πολεμίστρια, πηδώντας με το πόδι της, φύτεψε ένα καλικάντζαρο στο στήθος, πέταξε από τον τοίχο, σκοντάφτοντας σε δόρατα σκαμμένα στα λιθόστρωτα.
  - Αναρωτιέμαι τι γουστάρεις παχύ!
  Τα ξίφη της βρήκαν πάλι άφθονη τροφή, συγκρουόμενα με τους φρουρούς. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της φρουράς δεν προέβαλε αντίσταση. Μόνο το παλάτι με επιλεγμένες μονάδες, κυρίως μισθοφόρους στρατιώτες, αποδείχθηκε ότι ήταν πιο σκληρό καρύδι. Ο ίδιος ο Falconclaw επιτέθηκε στο εξώφυλλο. Η Σάρλοτ, εν τω μεταξύ, πέταξε κυριολεκτικά ψηλότερα, συναντώντας τον Αιγόκερω πρόσωπο με πρόσωπο. Μόνο μια ντουζίνα άτομα παρέμειναν γύρω από τον βαρόνο, ένα θέμα για έναν πολεμιστή δύο ή τριών δευτερολέπτων. Τότε έπεσε πάνω σε έναν ευγενή.
  Μάλιστα, δεν έγινε καυγάς, η πολεμίστρια άγγιξε τον ώμο του βαρόνου με το δάχτυλό της και τον παρέλυσε.
  - Μπορείτε να βασιστείτε στο έλεος της βασίλισσας. Ωστόσο, το λαϊκό δικαστήριο δεν γνωρίζει οίκτο!
  Ένας τύπος που έμοιαζε με φαντάρο πήδηξε πάνω της.
  - Τι ζώο θέλεις να μπει στον εγκέφαλο; - Ο πολεμιστής καταράστηκε.
  Αν και κινήθηκε πιο γρήγορα από έναν κανονικό άνθρωπο, η Σάρλοτ απέκρουσε την επίθεση και φύσηξε το άσχημο κεφάλι με ένα χτύπημα σε αντάλλαγμα:
  Και μετά υπάρχει ο φανός. Όλο το σύμπαν είναι γεμάτο από αυτά τα πλάσματα. Ή ίσως άλλου είδους καλικάντζαρους.
  Ο πολεμιστής μετακόμισε στο παλάτι, αλλά δεν είχε χρόνο, οι αντάρτες και οι κάτοικοι της πόλης ασχολήθηκαν με τη φρουρά πριν φτάσει αυτή η ντίβα.
  Η Γκέρντα κατάφερε να τερματίσει μόνο δύο ακόμη καθάρματα. Γύρισε γύρω από τον άξονά της, λέγοντας φιλοσοφικά:
  - Δεν μπορείς να νικήσεις τους πάντες χωρίς να νικήσεις τον εαυτό σου - δεν μπορείς να νικήσεις τον εαυτό σου χωρίς να μάθεις από όλους!
  Ο κυβερνήτης είχε χρόνο να μαχαιρώσει πριν επέμβει ο πολεμιστής. Ωστόσο, αυτό απάλυνε την ταλαιπωρία του δικαστηρίου και ο αξιωματούχος, φαίνεται, ήταν δίκαιο κάθαρμα, αν ασχολούνταν μαζί του οι ίδιοι οι κάτοικοι της πόλης. Το παχύ σώμα κόπηκε σε λάχανο, χωρίς να μένει ολόκληρο μέλος.
  Το κορίτσι επέπληξε τους υπερβολικά ζήλους επαναστάτες.
  - Θυμηθείτε, το κύριο πράγμα είναι η ικανότητα να ζείτε με δίκαιους νόμους. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τάξη στους ανθρώπους.
  Στην πόλη, τα πτώματα απομακρύνθηκαν γρήγορα, δεν ήταν πολλά από αυτά, και οι δρόμοι σκουπίστηκαν, τα δέντρα κόπηκαν. Οι τοπικές αρχές εξελέγησαν, μεταξύ των οποίων και οι πρώην σκλάβοι. Ωστόσο, οι σκλάβοι αποτελούσαν την πλειοψηφία του πληθυσμού, κατέγραφαν όλους στη σειρά, κυρίως από τους φτωχούς.
  Ο Λεναστάλα ήταν ο πρώτος που πήρε τον κόσμο στον όρκο. Η νεαρή βασίλισσα έγινε πιο σκοτεινή, η ωχρότητα του εγκλεισμού εξαφανίστηκε, οι ώμοι και οι γοφοί φάρδισαν, τα καθαρά πλυμένα μαλλιά έλαμπαν μαργαριταρένια. Ήταν πολύ όμορφη και θηλυκή, χωρίς καλή δύναμη. Ιερείς με ζήλο οδηγούσαν τον κόσμο στον όρκο. Αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι οι λειτουργοί της μαύρης λατρείας δεν ήταν ευχαριστημένοι: η βασίλισσα ήταν πολύ δίκαιη, απαγόρευε τις ανθρωποθυσίες και μείωσε τον εκκλησιαστικό φόρο. Και τώρα οι άνθρωποι ξεχωρίζουν στον πάσσαλο, ιδιαίτερα συχνά θυσιάζουν αθώα μωρά, ειδικά αγόρια. Ένας άνθρωπος στην κόλαση πρέπει να είναι μπροστά.
  Με αφορμή τον μαύρο όρκο, ο ιερέας πρότεινε:
  - Ας σφάξουμε καμιά δεκαριά αγόρια και έξι κορίτσια!
  Ο Λεναστάλα είπε αγενώς:
  - Δεν υπάρχει καλύτερος από σένα! Στη φωτιά ενός σαδιστή!
  Τον σήκωσαν τον παπά και τον μετέφεραν στα προδεμένα καυσόξυλα και στα κλαδιά. Η Γκέρντα, εν τω μεταξύ, σκούπισε τη λεπίδα της και στάθηκε δίπλα στη Σάρλοτ, ρωτώντας έκπληκτη:
  -Περίεργο, αλλά για ποιο λόγο ξεκίνησε αυτή η εξέγερση.
  Ο σύντροφός της απάντησε χαμογελώντας:
  - Να επιστρέψει ο νόμιμος θρόνος στη βασίλισσα. Η Λένα έχει γίνει νόμιμη κληρονόμος και ένας σφετεριστής κάθεται στο θρόνο.
  Η Γκέρντα εξακολουθούσε να αμφιβάλλει:
  - Δεν συμβαίνει συχνά οι νόμιμοι διάδοχοι του θρόνου, να απευθύνονται στον όχλο για βοήθεια.
  Η Charlotte πολύ λογικά είπε:
  - Η φιλία με τον όχλο δεν ταπεινώνει αν οδηγεί στα ύψη της εξουσίας! Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία της βασίλισσας.
  Η Γκέρντα, με την άκρη του σπαθιού της, έξυσε τη γυμνή, κοριτσίστικη φτέρνα της. Η Σάρλοτ φορούσε σανδάλια με πέρλες. Ξαφνικά έπιασε το παιχνιδιάρικο αγόρι από το χέρι. Το αγόρι φαινόταν να ήθελε να βγάλει ένα πορτοφόλι από τη ζώνη του πολεμιστή. Η δυνατή Σάρλοτ σήκωσε το αγόρι με το τεντωμένο του χέρι. Ωστόσο, το παιδί φαινόταν περίπου δέκα ετών, όχι πια, και ξέσπασε σε κλάματα:
  - Α, οι θείες όχι! Είμαι πιο πολύ...
  Η Γκέρντα διέκοψε σκληρά:
  - Το ξέρω - δεν θα το κάνω! Αρκετά, όμως, ο κλέφτης πρέπει να τιμωρηθεί, αλλιώς θα συνηθίσει την ανευθυνότητα! Τι προτείνεις Charlotte;
  Η πολεμίστρια έστριψε το πρόσωπό της.
  - Νομίζω ότι το χτύπημα θα είναι αρκετό! Μην ακρωτηριάζετε ένα παιδί κόβοντας ένα χέρι.
  Η Γκέρντα συμφώνησε.
  - Ας το παραδώσουμε στους φρουρούς και ας τον μαστιγώσουν!
  Το μικρό αγοροκόριτσο άρχισε ξαφνικά να ρωτάει δακρυσμένα:
  - Όχι, είναι καλύτερα να με πας στο σκυλί σου.
  Η Σάρλοτ βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Κλέφτης στα squires ... Τι ανόητος είμαι! Ναι, είσαι μικρός ακόμα, για να κουβαλάς το οπλοστάσιό μου, απλά πέφτεις κάτω. Λοιπόν..." φώναξε το κορίτσι. - Είναι φρουρός, πρέπει να τιμωρήσετε τον κλέφτη...
  Η Γκέρντα γέλασε ξαφνικά:
  - Άρα δεν υπάρχει φρουρός, έφυγε ... Θα πρέπει να πάμε το αγόρι στη βασίλισσα, για να κρίνει!
  Η Σάρλοτ κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Δεν χρειάζεται να αποσπάσετε την προσοχή της βασίλισσας σε ένα τέτοιο μικροπράγμα όπως μια απόπειρα κοινής κλοπής. Επιπλέον, η Λεναστάλα είναι πολύ ευγενική, μάλλον θα διατάξει να τον αφήσουν ελεύθερο. Οπότε θα ήταν καλύτερα να τον τιμωρούσαμε επί τόπου. Νομίζω απλά ξεκούμπωσέ το με ένα κλαδάκι στις φτέρνες...
  Η Γκέρντα διαφώνησε.
  - Δεν! Σε αυτή την περίπτωση θα δυσκολευτεί να περπατήσει και ακόμα κι αν το σπάσουμε στο αίμα θα κολλήσει τη μόλυνση. Είναι καλύτερα να μαστιγώνετε απλά τα άτακτα παιδιά ως συνήθως!
  Η Σάρλοτ έξυσε το πίσω μέρος του κεφαλιού της και έγνεψε καταφατικά.
  - Ας το έτσι!
  Κατά τη διάρκεια του ξυλίσματος, το αγόρι άρχισε να φωνάζει και η Γκέρντα του έκλεισε το στόμα για να μην ακουστεί. Αλλά και πάλι μαζεύτηκε ένα πλήθος από περίεργους. Πρότειναν πώς να μαστιγώσεις έναν κλέφτη. Μετά από αυτό, του έδωσαν μια κλωτσιά στον ταλαιπωρημένο, αφήνοντάς τον ελεύθερο και από τις τέσσερις πλευρές. Μετά τα κορίτσια πήγαν στην κοντινότερη ταβέρνα. Αλλά αντιμετώπισαν αμέσως πρόβλημα, αποδείχθηκε ότι ήταν υπερπλήρη, λόγω του γεγονότος ότι πολλοί επαναστάτες είχαν ήδη καταφέρει να αποκτήσουν χρήματα και βιάζονταν να τα μειώσουν.
  Η Γκέρντα παρατήρησε:
  - Φαρδιοί λαιμοί, χαρακτηριστικό μιας στενής προοπτικής!
  Η Charlotte πρόσθεσε:
  - Ποιος στην πρώτη θέση είναι το γέμισμα του στομάχου, στην τελευταία είναι η κάθαρση της συνείδησης!
  Τα κορίτσια γύρισαν και αποφάσισαν να περπατήσουν στο δρόμο. Ακριβώς τότε, τρεις καλικάντζαροι με μπαστούνια και ένα τρολ με μεγάλη μύτη με γαντζωμένο σπαθί πήδηξαν έξω από το δρομάκι. Η Σάρλοτ απέφυγε επιδέξια την κούνια της βελανιδιάς, έβαλε τη λεπίδα κάτω από το στομάχι του τριχωτού, αποκρουστικά βρωμερό πλάσματος. Δεν επιβράδυνε καν, χτυπώντας τον πολεμιστή από τα πόδια της. Με ένα επιδέξιο χτύπημα, η Γκέρντα έκοψε και το μπαστούνι και το κεφάλι:
  - Έπιασα αυτό το κομμάτι!
  Η Σάρλοτ τράβηξε με δυσκολία το σπαθί της και γρύλισε:
  - Να ξεκαθαρίσω! Έχοντας χάσει το κεφάλι σας, δεν θα κερδίσετε τίποτα παρά μόνο πονοκέφαλο!
  Μετά από αυτό, ο πολεμιστής έκοψε το πλάσμα, κατά μήκος του σώματος, σχεδόν κόβοντάς το στη μέση. Και η Γκέρντα ήθελε να ξαπλώσει τον τρίτο καλικάντζαρο, αλλά μετά το τρολ πέρασε τη λεπίδα μαζί της. Δεν φαίνεται να είναι πολύ μεγάλος, περίπου στο μέγεθος ενός μέσου ανθρώπου, ίσως είναι λίγο πιο χοντρός, αλλά είναι γρήγορος στο διάολο.
  Η Gerda είπε ακόμη και μια φράση από ένα συναισθηματικό μυθιστόρημα:
  - Εύστροφος και γρήγορος θα γίνεις υπουργός!
  Το τρολ απάντησε τρυφερά:
  - Με τιμή και σπαθί, αλήτης θα γίνεις! Κι εσύ, στο κάτω κάτω, πηδάς ξυπόλητη κοπέλα, σαν κουνελάκι, και θα καταλήξεις σε παγίδα.
  Η Γκέρντα θόλωσε ξανά:
  - Αν δεν μπορέσεις να ξεφορτωθείς την καρδιά του λαγού, θα ουρλιάξεις σαν λύκος, από τη ζωή του σκύλου!
  Ο καλικάντζαρος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο πολεμιστής πάλευε να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις του τρολ και προσπάθησε να πλησιάσει από το πλάι. Αλλά η Σάρλοτ ήταν σε εγρήγορση. Γρήγορη σαν θηλυκό τσιτάχ, κυριολεκτικά έκοψε το άσχημο, δύσοσμο πλάσμα. Τότε ο πολεμιστής έκλεισε το μάτι στην Γκέρντα:
  - Τώρα όλα είναι δίκαια!
  Το τρολ γέλασε.
  - Γιατί η αρχοντιά είναι τόσο σπάνια μεταξύ των ανθρώπων, επειδή δεν έχουν κακία - σανίδα σωτηρίας στη δίνη της εξέλιξης!
  Η Γκέρντα απάντησε επιδέξια:
  - Η κακία, αν και σανίδα σωτηρίας στον αγώνα για επιβίωση, αλλά ροκανισμένη από τα σκουλήκια της δυσπιστίας που δημιουργεί!
  Το τρολ απάντησε επιτιθέμενος ακόμη πιο άγρια:
  - Η ευγλωττία συνήθως ανθίζει όταν, όταν εξασθενεί η δυνατότητα φυσικής προστασίας!
  Η Gerda, ως απάντηση, προσπάθησε να πιάσει τον εχθρό η ίδια στην επερχόμενη κίνηση, αλλά το πλάσμα του σκότους επιτέθηκε με πολύ διαφορετικό τρόπο. Επιπλέον, έδινε ακόμη και την εντύπωση ότι έπαιζε με την κοπέλα επίτηδες, έστω και κοροϊδεύοντας τον πολεμιστή στη μύτη μια-δυο φορές. Το κορίτσι έγινε έξαλλο και αμέσως έλαβε μια πολύ σοβαρή ένεση στο στήθος, με αποτέλεσμα να χυθεί αίμα. Η Γκέρντα προσπάθησε να πηδήξει πάνω από το τρολ, αλλά το τρολ έκοψε ελαφρά το σκούρο δέρμα της από το ηλιακό έγκαυμα στο στομάχι της. Και σε μια προσπάθεια να κλωτσήσει στη βουβωνική χώρα, χτύπησε οδυνηρά το σπαθί του στα γυμνά του δάχτυλα.
  - Αν θέλεις να ζήσεις, κάνε μου έρωτα! - Το φρικιό γουργούρισε. - Δεν έχεις ευκαιρία πάντως!
  Η Γκέρντα έσπασε:
  - Καμία πιθανότητα! Και τώρα θα το δούμε αυτό!
  Η πανέμορφη ξυπόλητη ξανθιά πολεμίστρια τραγούδησε δυνατά:
  Ο δήμιος είπε: δεν υπάρχουν ευτυχισμένες μέρες,
  Θα σε διώξουν και ξένος!
  Αλλά ο στρατός των φιλελεύθερων αγωνιστών,
  Αντιμετωπίστε την αμέτρητη ορδή!
  
  Φάντασμα του θανάτου: αιώνιος περιπλανώμενος σύντροφος,
  Δεν χρειαζόμαστε όμως και ύπνο-γαλήνη!
  Ποιος στην τεμπελιά είναι παντού εξόριστος,
  Πόσο δύσκολο είναι να έχεις ένα όνειρο!
  
  Και τι όνειρο - αιθέρας-αγάπη,
  Ο δρόμος προς αυτό είναι μερικές φορές ψεύτικος!
  Ο Παύλος είναι σκληρός, τότε πονηρά μην συκοφαντείς,
  Μερικές φορές ένας απρόσεκτος λάθος υπολογισμός είναι σκληρός!
  
  Τότε τα χρόνια θα υποχωρήσουν σε μια στιγμή νιότης,
  Και η μάχη θα κάνει θόρυβο σαν γλέντι!
  Εδώ ο άνεμος κάνει τους ανεμοστρόβιλους κυκλικούς,
  Πόσο παθιασμένα, μανιασμένα χύθηκε!
  
  Πιστέψτε, οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις θα ακουστούν,
  Θα φυτέψουν χρυσό ψωμί, θα το κάψουν!
  Λοιπόν, από τις εικόνες των αγίων που λαμπυρίζουν πρόσωπα,
  Θα δώσουν χάρη για αυτή τη δουλειά!
  
  Αλλά σαν ανεμοστρόβιλος - Serko από την έρημο,
  Ένας τρομερός πόλεμος ήρθε στη Γη!
  Τα παιδιά τρέχουν με γυμνά πόδια,
  Αν και έχει ήδη χιονίσει - ο χειμώνας βασιλεύει!
  
  Οι εχθροί μετέτρεψαν τα σπίτια σε ερείπια,
  Και κάποιος θλίψη - χαμένα παιδιά!
  Κρεμάστε βάρη στο λαιμό των ανθρώπων,
  Ο χορός των άκαρδων δημίων καίει!
  
  Οι άνθρωποι δεν μπορούν να εκφράσουν τη θλίψη τους, τόσο σφιχτά,
  Χωρίς στέγη, χωρίς φαγητό, χωρίς ζεστά κρεβάτια!
  Σφυρίζει σαν κόμπρα, θυμωμένη χιονοθύελλα στο χωράφι,
  Όπου, αλήθεια, αρχοντιά - στο διάολο με ένα ψέμα!
  
  Θα έρθει μια φωτεινή μέρα - μια ένδοξη ώρα νίκης,
  Ο Αετός της Πατρίδας θα πετάξει πάνω από τα βράχια!
  Ας τραγουδηθούν τα κατορθώματα των στρατιωτών,
  Έχουμε ένα κοφτερό σπαθί και μια ισχυρή ασπίδα!
  Στην τελευταία συλλαβή του πολεμιστή, το άσχημο τρολ κατέρρευσε και το κομμένο κεφάλι πέταξε στα είκοσι καλά μέτρα. Ένα εκτυφλωτικό δέμα φλόγας βγήκε ξαφνικά από αυτό και μόνο μια χούφτα στάχτη έμεινε στη θέση του άσχημου κεφαλιού.
  Οι κοπέλες υπό την ηγεσία της Σταλενίδας πήραν άλλη μάχη. Αλλά εδώ δεν πήγε τόσο καλά. Το απόσπασμα υπέστη απώλειες.
  Τρία κορίτσια πέθαναν, και οι υπόλοιποι δεκάδες μαχητές τραυματίστηκαν διαφορετικής σοβαρότητας και μετά βίας κατάφεραν να ξεφύγουν. Δύο κορίτσια έπρεπε μάλιστα να μεταφερθούν. Αλίμονο, αυτός είναι πόλεμος. Δεν είναι πάντα δυνατό να καταστρέφεις τους πάντες. Επιπλέον, υπήρχαν πολύ ανθεκτικά τανκς στην στήλη, πιο συγκεκριμένα αυτοκινούμενα όπλα Ε-5. Φαίνονται να είναι μικροί, αλλά πολύ επίμονοι. Και τότε το αεροσκάφος επίθεσης τζετ έφτασε εγκαίρως.
  Και πίσω τους δισκοειδή ελικόπτερα. Προσπαθήστε να αντισταθείτε σε μια τέτοια δύναμη. Μόνο τρία ακόμη θύματα από τα δώδεκα - θα έλεγε κανείς, κατέβηκαν φτηνά. Αλλά οι Ναζί έβαλαν πάνω από είκοσι. Έτσι εξελίχθηκε ο αγώνας.
  Οι πολεμιστές έφυγαν παρασυρόμενοι, προσπαθώντας με όλες τους τις δυνάμεις. Η Νατάσα, αυτό το άτακτο κορίτσι, παρατήρησε:
  - Τι κρίμα για τα κορίτσια ... Είναι κρίμα ακόμα ... Αλλά γιατί να μην προσθέσουμε παιδιά στο τάγμα μας;
  Η Σταλενίδα γρύλισε, σπρώχνοντας θυμωμένα το γυμνό της πόδι πάνω από το Maybug:
  - Ποιος έχει τι ... Και έχετε μόνο αρσενικά στο μυαλό σας!
  Η Βικτώρια προσβλήθηκε και παρατήρησε:
  - Και εγώ! Πώς θέλεις να σε χαϊδεύει ένας άντρας. Νιώστε το στήθος σας στην αγκαλιά σας...
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος μάδησε ένα γρασίδι, το δάγκωσε και ούρλιαξε:
  - Α, τα αγόρια μου είναι κουλ... Καλά που δεν είσαι ομοφυλόφιλος... Λατρεύω αυτούς που γαμούν τα κορίτσια... Άλλωστε, σουπερμαν μάτσο από την κούνια!
  Η Στελενίδα μαλάκωσε λίγο και χαμογέλασε:
  - Ναι... Γίνεται λίγο πιο διασκεδαστικό. Και πώς είναι η φίλη σου η Νατάσα;
  Η ξανθιά κοπέλα, μη καταλαβαίνοντας, ξαναρώτησε:
  - Τι φίλος?
  Ο Major απάντησε με σιγουριά:
  - Αντρέικα! Άλλωστε βραβεύτηκε και με τον Ζούκοφ!
  Η Νατάσα αναστέναξε βαριά και ανασήκωσε τους ώμους της.
  -Δυστυχώς δεν ξέρω...
  Ο Αντρέικα (Κι αυτό ήταν το γνωστό τους αγόρι και πρωτοπόρος ήρωας) στο μεταξύ πετάχτηκε στο καζεμά. Το τραυματισμένο αγόρι έμεινε δεμένο, και μάλιστα αλυσοδεμένο στον τοίχο από το λαιμό. Πόσο φοβόντουσαν οι Ναζί τα παιδιά των Ρώσων. Είχε υγρασία στο καζεμά, ένα κορίτσι αλυσοδεμένο στον τοίχο κρεμόταν όχι μακριά από το αγόρι. Εντελώς γυμνό, το σώμα της ήταν μια συνεχόμενη πληγή, μώλωπες, pisugi, κοψίματα, εγκαύματα, το κορίτσι βασανίστηκε. Ήταν αναίσθητη και μόνο βόγκηξε απαλά.
  Το αγόρι κοίταξε τους τοίχους. Η φυλακή ήταν αρχαία, χτισμένη στα χρόνια των τσαρικών χρόνων, οι τοίχοι ήταν χοντροί, ένα μικρό παράθυρο ακριβώς κάτω από το ταβάνι ήταν καγκελό. Ο Αντρέικα ένιωσε τον εαυτό του όχι απλώς κρατούμενο, αλλά αιχμάλωτο της αρχαιότητας. Ως ο θρυλικός λαϊκός επαναστάτης Stenka Razin, αναμενόταν να βασανιστεί και να εκτελεστεί.
  Ο Αντρέικα βόγκηξε, μπορεί αυτός, ένα εντεκάχρονο αγόρι, να αντέξει τα βασανιστήρια; Δεν θα έκλαιγε σαν κορίτσι! Άλλωστε δεν είναι του πρωτοπόρου να γκρινιάζει και να κλαίει. Ο ξυπόλυτος, γδαρμένος Αντρέικα γύρισε, η πληγή πονούσε πολύ, οι αγκώνες του ήταν δεμένοι, έπρεπε κάπως να γυρίσει για να το διευκολύνει, άλλαξε γωνία. Ο τρομερός πόνος υποχώρησε για μια στιγμή.
  Υπάρχει μια τρομερή δυσοσμία στο κελί. Το πάτωμα είναι βαμμένο, πήξει αίμα. Τα ροκανισμένα οστά είναι διάσπαρτα. Των ανθρώπων? Είναι ακόμη τρομακτικό, μπορείτε να δείτε αρκετούς κρατούμενους να περνούν από αυτό το κελί. Είναι αλήθεια ότι ο Αντρέι πίστευε ότι οι Ναζί είχαν καταλάβει το Γκρόντνο σχετικά πρόσφατα. Και πότε κατάφεραν να μπλέξουν έτσι; Είναι ηλικιωμένα θύματα; Για παράδειγμα, το NKVD; Το αγόρι στρίμωξε. Αποδείχθηκε ειλικρινής φρίκη! Πόσο δύσκολο είναι στο μπουντρούμι. Δεν υπάρχει κανένας να μιλήσει, φαίνεται ότι το κορίτσι είναι σε πλήρη υπόκλιση. Οι δήμιοι τη βασάνισαν σαν τους ήρωες της αρχαιότητας. Απλά αναρωτιέμαι γιατί; Τι κακό θα μπορούσε να προκαλέσει μια νεαρή κοπέλα στους Ναζί. Ωστόσο, ο Andreyka, επίσης, είναι απλώς ένα αγόρι και άρχισε να σκοτώνει, πολεμώντας αυτά τα κακά πνεύματα. Οι Ναζί έβαλαν το έθνος τους πάνω από άλλα έθνη και λαούς. Έτσι νομιμοποίησαν το κακό και τα βάσανα! Όχι, ένας κανονικός άνθρωπος θα έπρεπε να πολεμήσει μια τέτοια ανομία. Επιπλέον, οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν είναι ελεύθεροι, είναι δεμένοι από τον ολοκληρωτικό μηχανισμό. Καταπνίγει με κάθε δυνατό τρόπο την παραμικρή πρωτοβουλία και εκδήλωση ανθρώπινων συναισθημάτων.
  Φασισμός προέρχεται από τη λέξη μάτσο. Πλέκει ανελέητα τους ανθρώπους, μετατρέποντάς τους σε αλυσοδεμένους σκλάβους. Ο κομμουνισμός, με τη σειρά του, εξυψώνει τον άνθρωπο, του δίνει νέα δύναμη και τονώνει τη δάδα της ζωής. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Ο κομμουνισμός είναι διεθνής και παγκόσμιος. Ο χιτλερισμός εξυψώνει μόνο ένα έθνος, και όχι ολόκληρη την ανθρωπότητα συνολικά. Αυτή είναι η αδυναμία του. Αλλά τελικά, οι άνθρωποι έχουν κοινές ρίζες, κάτι που είναι βιολογικά αποδεδειγμένο. Οι ίδιοι μαύροι και λευκοί έχουν αρκετά υγιείς και παραγωγικούς απογόνους. Είναι ο Αντρέικα, γιος ενός Ρώσου και ενός Λευκορώσου, αρκετά βιώσιμος, καθόλου ανόητος και έτοιμος να πολεμήσει τον φασισμό.
  Φυσικά, ο Πάβελ αποδείχθηκε πιο δυνατός και κατάφερε να ξεφύγει από τους εχθρούς, έχοντας σκοτώσει πολλούς Γερμανούς. Ο Αντρέικα έκανε σαν αδύναμος, τον αιχμαλώτισαν. Ίσως έπρεπε να κρατήσεις την τελευταία σφαίρα για τον εαυτό σου. Αν και νεκρός, δεν μπορεί πλέον να σκοτώσει ούτε έναν Γερμανό! Και έτσι είναι ζωντανός, αν και υποφέρει.
  Ο ξυπόλητος Αντρέι έξυσε το ελαφρώς καμένο πόδι του σε μια υγρή πέτρα, η Ίλζα βρήκε το πιο οδυνηρό σημείο, το έκαψε με ένα τσιγάρο, έτσι ώστε να σχηματιστεί μια φουσκάλα. Μα τίποτα, γενναίο αγόρι, δεν θα σπάσει. Αντίθετα, ο πόνος θα πρέπει να γίνει ερέθισμα από το οποίο θα αυξηθεί το θάρρος του. Και ο πρωτοπόρος δεν θα σπάσει ποτέ. Γενικά ο θρίαμβος των Γερμανών είναι προσωρινός. Θα νικηθούν αργά ή γρήγορα, όπως πάντα το κακό χάνει από το καλό. Μπορείτε, φυσικά, να υποστηρίξετε ότι το καλό κερδίζει μόνο στα παραμύθια, αλλά στη ζωή όλα είναι πιο δύσκολα. Αλλά ακόμη και ένα παραμύθι είναι μόνο μια αντανάκλαση της πραγματικότητας. Εξάλλου, πολλά από αυτά ήταν όνειρο έχουν γίνει πλέον πραγματικότητα. Ο Αντρέι σκέφτηκε: ίσως είναι προορισμένος να πεθάνει; Τι είναι πολύ πιθανό! Φοβάται όμως τον θάνατο; Αν νικήσει ο κομμουνισμός, τότε αυτός και άλλοι ήρωες της σοβιετικής χώρας θα αναστηθούν για μια νέα ευτυχισμένη και αιώνια ζωή. Τότε θα ζήσει σε έναν κόσμο χωρίς θλίψη, μαρτύριο, θάνατο και κακό! Το κύριο πράγμα είναι να κερδηθεί η τελική νίκη! Άλλωστε μόνο σε αυτή την περίπτωση θα αναστηθούν όλοι οι πεσόντες ήρωες!
  Και το βασίλειο του κομμουνισμού θα έρθει! Ένας κόσμος όπου τα πιο κρυφά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Ένα τέτοιο σύμπαν όπου ένα άτομο κατέχει ό,τι υπάρχει, το οποίο μπορεί κανείς μόνο να ονειρευτεί, και ούτε καν να υπολογίζει πάντα στην επιτυχία. Να, τι περίπλοκος και πολύπλευρος κόσμος. Και τότε άλλοι κόσμοι θα ανοίξουν την αγκαλιά τους στον άνθρωπο. Καλά τότε! Είναι πιθανό ότι οι τεράστιες εκτάσεις του σύμπαντος είναι επίσης κακές! Θα στοιχειώσει και θα βασανίσει ζωντανούς εξωγήινους. Αλλά και ο καπιταλισμός θα τους δώσει ελευθερία! Θα σπάσει τα δεσμά της σκλαβιάς και της ταπείνωσης. Θα έρθει η ώρα και η ώρα της ελευθερίας, θα φωτίσει τη γη με το λαμπερό φως της! Και θα πετάξουν τον ζυγό του σκότους, τους λαούς του σκότους, και ο άνθρωπος θα κατακτήσει τους κόσμους του σύμπαντος! Και τα εγγόνια θα θυμούνται να μην πιστεύουν ότι ζούσαν στο σκοτάδι κάτω από μια σιδερένια φτέρνα. Φορέσαμε τα σημάδια ενός κακού θηρίου και τώρα περπατάμε με πίστη αγνοί και άγιοι!
  Ο Αντρέικα εξεπλάγη ακόμη και πόσο καλά διαμορφώθηκαν οι σκέψεις του. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό σε αυτά. Όπως συνέβη κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, όταν το κύριο όπλο του προλεταριάτου ήταν ο στίχος, και η πεζογραφία, ίσως, ήταν ακόμη και κάπως περιφρονημένη και παραμελημένη. Τώρα ο ποιητής είναι αιχμάλωτος και τα φτερά και η λύρα, μεταφορικά μιλώντας, αλυσοδεμένα. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω, και προσβλέπει σε ένα καλύτερο μέλλον. Και το τι θα είναι εξαρτάται από τον καθένα. Δεν υπάρχει κάποιος που αποφασίζει και φυτεύει τα πάντα.
  Ο Andreyka είπε:
  - Το μέλλον εξαρτάται από εμάς! Ακόμα κι όταν φαίνεται ότι τίποτα δεν εξαρτάται από εμάς!
  Το αγόρι έστριψε, προσπάθησε να αλέσει τις ράβδους. Αυτή η ενασχόληση είναι κουραστική και δύσκολη, αλλά πάντα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες επιτυχίας. Ο Αντρέικα, ξεπερνώντας τον τρομερό πόνο, άρχισε να τρίβεται στον τοίχο. Το κύριο πράγμα είναι να μην φωνάξεις, να μην δείξεις την αδυναμία σου. Είναι πρωτοπόρος, και ως εκ τούτου η ενσάρκωση του θάρρους. Πρέπει να παλέψεις, άρα θα πολεμήσει, και σίγουρα θα κερδίσει! Για τη δόξα της σοβιετικής πατρίδας.
  Το αγόρι έτριψε πεισματικά, εκείνη τη στιγμή το κορίτσι συνήλθε και μουρμούρισε:
  - Στο πράσινο γρασίδι, πηδώντας μπλε κουνελάκια!
  Και μετά έπεσε πάλι στη λήθη. Το αγόρι είπε:
  -Δυστυχισμένος! Την βασάνισαν οι καταραμένοι φασίστες! Αλλά πιστεύω ότι η εκδίκηση δεν θα αργήσει να έρθει! Η ώρα της νίκης επί των τεράτων της ανθρωπότητας πλησιάζει. Το αγόρι γύρισε και τραγούδησε:
  Και η σημαία θα λάμψει πάνω από τον πλανήτη,
  Αγία χώρα, δεν υπάρχει πιο όμορφη στο σύμπαν!
  Και αν χρειαστεί, θα πεθάνουμε ξανά,
  Για τον κομμουνισμό, για τον μεγάλο μας σκοπό!
  Ο πόνος πέρασε ξανά το αγόρι, απομακρύνθηκε ελαφρώς από τον τοίχο και άρχισε να τραντάζει το κεφάλι του.
  Τότε ακούστηκε ένα τρίξιμο και πέντε ψηλοί άνδρες των SS μπήκαν στο κελί. Χωρίς να το ξανασκεφτούν, κλώτσησαν το αγόρι με τις μπότες τους και το έπιασαν από τα χέρια:
  - Έλα σκύλα!
  Ο Αντρέικα κατάλαβε ότι ήταν άχρηστο να αντισταθεί. Το κολάρο του λύθηκε. Με χτύπησαν μια-δυο φορές ακόμα και με σήκωσαν στα χέρια. Το αγόρι έμοιαζε να βυθίζεται σε παγωμένο κρύο: εκεί που τον μετέφεραν. Θα συμβεί το χειρότερο τώρα;
  Πράγματι, το αγόρι το έσερναν κάπου κάτω. Και παραδόξως, έγινε πιο ζεστό. Ο Αντρέικα αισθάνθηκε ξαφνικά πολύ πιο χαρούμενος: πού είναι το δικό μας, δεν εξαφανίστηκε! Θα βγει κι αυτός από αυτό το χάλι.
  Τον ανέβασαν τις σκάλες κατεβάζοντάς τον αργά! Επιτέλους το αγόρι ένιωσε ότι η υγρασία είχε δώσει τη θέση της στην ξηρότητα. Οι δήμιοι μετέφεραν το παιδί σε ένα αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο. Είναι αλήθεια ότι οι τοίχοι φαίνονταν δυσοίωνοι, ήταν κρεμασμένοι με διάφορα και φανταστικά διαμορφωμένα όργανα. Το αγόρι είδε πολλά αναμμένα τζάκια και ένα σκεύος σε σχήμα ράφι. Υπήρχαν επίσης πολλές ραγάδες και διάφορα αντικείμενα βασανιστηρίων. Ο Αντρέικα ένιωσε ξαφνικά ένα βάρος στο στομάχι του, κάτι μαχαιρωμένο!
  Αυτό είναι φόβος! Το αγόρι κατάλαβε, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκύψει!
  Ο ξυπόλητος Αντρέι τεντώθηκε. Στην αίθουσα κάθονταν ένας συνταγματάρχης των SS και μια ήδη γνώριμη γυναίκα, αυτή που συμμετείχε στη σύλληψη του αγοριού. Ο πρωτοπόρος Αντρέικα χλώμιασε, είναι ξεκάθαρο ότι τον περιμένει μια δύσκολη μοίρα αν πρόκειται να ανακρίνουν ένα παιδί, ανυποχώρητους δήμιους. Όχι, δεν θα τους ενδώσει ποτέ, ακόμα κι αν έπρεπε να φωνάξουν ούτε μια σκέψη, ούτε έναν ήχο! Αλλά μόνο αν μπορεί να το διαχειριστεί.
  Ο συνταγματάρχης SS ρώτησε:
  - Ονομα!
  Ο Άντριου έμεινε σιωπηλός. Τον μαστίγωσαν με μαστίγιο. Υπάρχει μια κόκκινη ρίγα στο πίσω μέρος. Ο συνταγματάρχης SS, επανέλαβε ξανά:
  - Πες το όνομα του μωρού!
  Ο απελπισμένος Αντρέικα απάντησε με κακία:
  - Είμαι ο μικρός Στάλιν!
  Ο συνταγματάρχης των SS βούρκωσε.
  - Αυτός είναι ο τόνος της σκύλας! Φαίνεται να θέλει μια πιο σκληρή σχέση.
  Η Ilsa είπε:
  - Ας τηγανίσουμε τις γόβες του παιδιού.
  Ο συνταγματάρχης SS ρώτησε:
  - Ονομάστε τους συνεργούς σας και σε αυτή την περίπτωση θα σας αφήσουμε να φύγετε!
  Ο Ruslan, ως αληθινός πρωτοπόρος ήρωας, απάντησε:
  - Ολόκληρος ο σοβιετικός λαός είναι συνεργοί μου, από τον γέρο μέχρι το παιδί!
  Ο συνταγματάρχης SS σφύριξε:
  - Ναι, είσαι επίμονο πλάσμα! Δεν καταλαβαίνεις ότι μπορούμε να σε σκοτώσουμε!
  Αναβοσβήνουν μπλε μάτια, ο Αντρέι απάντησε:
  - Οι Ναζί μπορούν να σκοτώσουν, αλλά αυτό που δεν μπορούν να κάνουν είναι να αφαιρέσουν την ελπίδα της αθανασίας!
  Ο συνταγματάρχης φώναξε:
  - Ξεκίνα!
  Ξυπόλητος και τραυματισμένος, ο Ρουσλάν σηκώθηκε, τα σχοινιά κόπηκαν και οι επίδεσμοι ξηλώθηκαν ανεπιτήδευτα. Το αγόρι ξεφύσηξε. Τα χέρια έφεραν πίσω και έφερε τον εαυτό του στο ράφι. Πέταξαν ένα σκοινί στα χέρια τους. Ο συνταγματάρχης φώναξε:
  - Στρίψτε τις αρθρώσεις του παλαβού!
  Το σχοινί τεντώθηκε μέχρι την κορυφή. Ο Αντρέικα ένιωσε έναν κολασμένο πόνο στον πληγωμένο ώμο του και βόγκηξε:
  - Μαμά! Αυτό ειναι φρικτό!
  Ο συνταγματάρχης χαμογέλασε.
  - Θα μιλήσεις!
  Ο Αντρέικα κούνησε το λαμπερό του κεφάλι:
  - Δεν!
  Τα αγόρια έβαζαν βαριά δεσμά στα ξυπόλυτα πόδια τους, τα κόκαλα στους ώμους τους να τρίζουν από την τρομερή πίεση. Αίμα χύθηκε. Ο πόνος ήταν τρομακτικός, ο πρωτοπόρος Αντρέι χλόμιασε, το μέτωπό του ήταν καλυμμένο από εφίδρωση, ακούστηκε ένα ακούσιο βογγητό πίσω από το στόμα του, αλλά βρήκε τη δύναμη να πει:
  - Δεν! Και πάλι όχι!
  Η Ίλσα έβαλε ένα ατσάλινο ράβδο στο τζάκι και είπε χαμογελώντας:
  - Αγαπητέ μου, εξομολογήσου, και θα σου δώσουμε σοκολάτες.
  Ο τραυματισμένος Αντρέι φώναξε:
  - Δεν! Δεν χρειάζομαι το βρόμικο ερσάτς σου!
  Η Ίλσα ούρλιαξε:
  - Λοιπόν, εσύ και μια σκύλα!
  Έπειτα έβγαλε ένα καυτό ραβδί από τη φλόγα και το βούτηξε στην πληγή. Ο Pioneer Andreika δεν είχε ξανανιώσει τέτοιο πόνο, του κόπηκε η ανάσα, έχασε τις αισθήσεις του από σοκ.
  Η Ilsa, ως έμπειρος δήμιος, άρχισε να του κάνει μασάζ στα μάγουλα και στο λαιμό, έφερε γρήγορα το αγόρι στα συγκαλά της.
  - Μην περιμένετε από το βλάκας να βρει τη λήθη σε ένα σωτήριο σοκ!
  Ο συνταγματάρχης των SS διέταξε:
  - Ψήστε τις φτέρνες του.
  Οι δήμιοι των SS άναψαν αμέσως μια μικρή φωτιά, η φλόγα άρχισε να γλείφει τα όμορφα, γυμνά πόδια του παιδιού. Η Ίλσα, εν τω μεταξύ, βύθισε ξανά το καυτό ραβδί στην πληγή. Ο γιατρός των SS έκανε ένεση στο αγόρι με ένα ειδικό φάρμακο, ώστε να αισθάνεται πιο έντονο πόνο και να χάνει τις αισθήσεις του πιο αργά. Τώρα ο πρωτοπόρος Αντρέικα παρασύρθηκε από έναν απέραντο ωκεανό βασάνων, ακόμη χειρότερο από την κόλαση του Δάντη. Άλλοι δύο δήμιοι άρχισαν να βάζουν άσπρες καρφίτσες κάτω από τα νύχια του αγοριού.
  Ο Αντρέικα, κυριευμένος από φρικτά βάσανα, ένιωσε τον εαυτό του στα πρόθυρα της πλήρους κατάρρευσης. Αλλά ξαφνικά, μισοπαραληρημένος, εμφανίστηκε μπροστά του η εικόνα του Στάλιν:
  - Τι να κάνεις αρχηγέ; - ρώτησε το αγόρι.
  Και ο Στάλιν, χαμογελώντας ασπροδόντια, απάντησε:
  - Και τι άλλο μπορεί να κάνει ένας πρωτοπόρος σε αυτή την κατάσταση! Μην κλαις μόνο! Πάρτε μια βαθιά ανάσα και τραγουδήστε.
  Ο πρωτοπόρος Αντρέικα έκανε ένα χαμόγελο:
  - Άκου τον αρχηγό!
  Το αγόρι τεντώθηκε και, με τη βία, έσπασε, αλλά ταυτόχρονα τραγούδησε με καθαρή και δυνατή φωνή, συνθέτοντας αμέσως εν κινήσει:
  Έπεσε σε μια φασιστική τρομερή αιχμαλωσία,
  Επιπλέω στα κύματα του τρομερού πόνου!
  Αλλά αιμορραγώντας, τραγούδησε τραγούδια,
  Άλλωστε ο ατρόμητος πρωτοπόρος είναι φιλικός με την καρδιά!
  
  Και θα σας πω κατηγορηματικά, δήμιοι,
  Τι ποταπή χαρά, μάταια ξεχύθηκες!
  Οι αδύναμοι θα μου πουν να σιωπήσω,
  Άλλωστε ο πόνος είναι βασανιστικός και απλά τρομερός!
  
  Αλλά ξέρω, πιστεύω ακράδαντα
  Ο φασισμός θα πεταχτεί στην άβυσσο!
  Ένας πίδακας από κακές φλόγες θα σε κυριεύσει,
  Και όλοι όσοι έπεσαν, αγαλλιασμένοι, θα αναστηθούν!
  
  Και η πίστη μας στον κομμουνισμό είναι ισχυρή
  Ας πετάξουμε σαν γεράκι, ας υψωθούμε πάνω από όλα τα αστέρια!
  Αφήστε ποτάμια από μέλι να ρέουν κρασί
  Όλος ο κόσμος, το δυνατό κόρνα θα ακούσει συμβουλές!
  
  Και η μηχανή σφίγγει σφιχτά πρωτοπόρος,
  Κοίτα ψηλά στον ουρανό, νεαρέ!
  Και δώστε παράδειγμα για όσους αμφιταλαντεύονται,
  Η γραβάτα σου είναι λαμπερή σαν γαρύφαλλο!
  
  Πατρίδα για μένα σημαίνεις τα πάντα
  Μητέρα και το νόημα όλης της νεανικής ζωής!
  Αφήνοντας τη σκληρή ζωή μέχρι τώρα,
  Ο λαός μας υποφέρει κάτω από τον κακό φασισμό!
  
  Αλλά τέντωσε τη θέληση του κόκκινου παλικαριού,
  Φτύστε στο πρόσωπο έναν κολασμένο ληστή της σβάστικας!
  Αφήστε τους εχθρούς να ανατριχιάσουν από μανία,
  Και θα ηττηθούν από τον Κόκκινο Στρατό!
  
  ιερή χώρα της ΕΣΣΔ,
  Τι έδωσε τον κομμουνισμό στους λαούς!
  Πώς η μητέρα μας έδωσε την καρδιά της,
  Για ευτυχία, ειρήνη, ελπίδα και ελευθερία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #11
  Έτσι φέρθηκε θαρραλέα ο ήρωας-πρωτοπόρος. Και ήταν άξιος του τίτλου του, ως πρωτοπόρος ακούγεται περήφανο. Έτσι ακριβώς πρέπει να συμπεριφέρεται κάθε σοβιετικό αγόρι.
  Τα κορίτσια, εν τω μεταξύ, σκαρφάλωσαν στο πάχος του αλσύλλου. Άναψαν μια μικρή φωτιά και δροσίστηκαν. Δύο από τα εννέα κορίτσια δεν μπορούσαν να περπατήσουν και αφού τους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, τους έδεσαν, τους έδωσαν τρόπαιο οινόπνευμα για να μην πονέσουν τα τραύματα και τα κορίτσια να κοιμηθούν.
  Η Νατάσα παρατήρησε χαμογελώντας:
  Τα πάντα στον κόσμο μας είναι σχετικά. Για παράδειγμα, το αλκοόλ είναι σε μεγάλο βαθμό ένα δηλητήριο και ταυτόχρονα θεραπεύει. Τα κορίτσια κοιμούνται! Και τους έγινε πολύ πιο εύκολο!
  Η Βικτώρια παρατήρησε σοφά:
  - Όλα στον κόσμο είναι σχετικά... Και ο Θεός δεν είναι άγγελος, και ο Διάβολος δεν είναι διάβολος!
  Η Βερόνικα απάντησε θυμωμένη:
  - Τι είδους βλασφημία ... Τι είναι αυτό;
  Η κοκκινομάλλα διάβολος παρατήρησε λογικά:
  - Και για αυτό... Στη Βίβλο, ο Θεός μιλάει μόνο τη γλώσσα της βίας. Ένα τότε ο Νώε αξίζει κάτι. Και ο διάβολος; Στην πραγματικότητα, δεν ακούγονται πολλά για αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και στη Βίβλο, ο Σατανάς περισσότερο δελεάζει παρά σκοτώνει!
  Η Νατάσα σημείωσε ορθολογικά:
  - Ο Θεός αγαπά πραγματικά τη βία. Ο βασιλιάς Δαβίδ διεξήγαγε βάναυσους πολέμους. Ο Σαούλ ο Θεός διέταξε να εξοντώσει ένα ολόκληρο έθνος χωρίς εξαίρεση: συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών και ζώων! Είναι περίεργο να μιλάς για έλεος... Δεν νομίζεις;!
  Η Βερόνικα ήθελε να πει, αλλά τίποτα καλό δεν μου ήρθε στο μυαλό. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να καλύψουμε. Για τον κατακλυσμό του Νώε, η ίδια σκέφτηκε πολύ. Και δεν μπορούσε να βρει μια εξήγηση, τουλάχιστον μια λογική, για μια τέτοια σκληρότητα. Ο Θεός δεν κατέστρεψε την αμαρτία, ήδη ο Χαμ φώτισε, και ο Νώε δεν ήταν καθόλου άγιος. Και δεν ήταν ο Χαμ, αλλά ο Χαμάμ που καταράστηκε. Είναι επίσης ασαφές. Γενικά, όλη αυτή η Βίβλος, ειδικά η Παλαιά Διαθήκη, είναι γεμάτη παρεξηγήσεις. Για παράδειγμα, ο Ελισσαιέ σκότωσε σαράντα δύο παιδιά για ένα τέτοιο ασήμαντο που τον πείραξαν για την φαλάκρα του.
  Αυτό είναι ξεκάθαρα υπερβολικό! Κάντε αυτό με τα παιδιά. Και είναι δύσκολο να το εξηγήσω αυτό.
  Η ίδια η Βερόνικα δίσταζε στη θρησκεία. Δεν ήξερα καν ποια πίστη να δεχτώ. Δεν μου άρεσε πολύ η Ορθοδοξία: πολλά εξωτερικά εφέ, λαμπρότητα, αλλά όλα ήταν κατά κάποιο τρόπο ψυχρά. Αλλά και οι Βαπτιστές δεν έδωσαν ανάπαυση και ειρήνη. Είτε αρέσει είτε όχι, αλλά η θρησκεία σε κάθε περίπτωση απαιτεί πίστη. Και ένα έξυπνο κορίτσι ήθελε όλα να είναι λογικά και όλα τα άκρα να συγκλίνουν.
  Για να φαίνονται όλα λογικά και σωστά. Και έτσι... Ακόμα και το δόγμα των αιώνιων κολασμένων βασανιστηρίων φαίνεται υπερβολικό. Το χειρότερο πράγμα για την κόλαση είναι η διάρκεια των τιμωριών: πάντα θα υπάρχει κόλαση. Και θα περάσουν δισεκατομμύρια δισεκατομμύρια χρόνια, και οι αμαρτωλοί θα εξακολουθούν να υποφέρουν και να υποφέρουν. Και είναι τρομερό! Τι είναι η αιωνιότητα; Είναι πιο εύκολο για έναν πίθηκο με δεμένα μάτια να πληκτρολογήσει τη Βίβλο σε ένα πληκτρολόγιο παρά να περιμένει την αιωνιότητα.
  Τα βασανιστήρια στην κόλαση είναι ένα ξεχωριστό θέμα. Δεν είναι αμαρτία να βασανίζεις τον Χίτλερ όλο και πιο σκληρά. Τι γίνεται όμως αν ένας έφηβος πάει στην κόλαση; Γενικά πώς μπορεί να σωθεί ένας άνθρωπος αν αμαρτήσει. Ακόμα κι αν όχι με πράξεις, τότε με λόγια ή σκέψεις! Και τι είναι η αμαρτία;
  Η Βικτώρια, βλέποντας ότι η Βερόνικα είναι σιωπηλή, αύξησε την πίεση:
  - Ναι, και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ... Μόλις η ζωή στη Γη άρχισε να βελτιώνεται, πώς μπορούμε να ρίξουμε εκτελέσεις στον πλανήτη Γη. Και έτσι βασανίζουν όλη την ανθρωπότητα. Και τι μπορεί να ειπωθεί;
  Η Βερόνικα απάντησε σκληρά:
  - Θα πας στην κόλαση - θα ξέρεις!
  Η Στελενίδα σταμάτησε τον καβγά:
  - Όλο κοιμηθείτε! Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας!
  Τα κορίτσια έκλεισαν πρόθυμα τα μάτια τους. Η νύχτα του καλοκαιριού είναι αρκετά ζεστή, και οι πολεμιστές μαζεύτηκαν μαζί και αποκοιμήθηκαν ο ένας με τον άλλον.
  Η Βερόνικα ονειρευόταν ότι βρισκόταν στον κόσμο ενός φουτουριστικού μέλλοντος. Περπατάς στο δρόμο και τα πεζοδρόμια κινούνται σαν ποτάμι. Και πολύχρωμα αυτοκίνητα πετούν από πάνω του. Και παντού είναι γεμάτο από πρωτοπόρους με κόκκινες γραβάτες. Και αυτά τα παιδιά πετούν και γυρίζουν σαν σκόρος. Και όλοι χαμογελούν, χαμογελούν.
  Η Βερόνικα κούνησε τα χέρια της και πέταξε. Είναι σαν πεταλούδα και μπορείς να ακούσεις το χτύπημα των φτερών της. Και πετάτε μόνοι σας, πετάτε ... Και υπάρχουν τόσο φωτεινά χρώματα τριγύρω. Τα σπίτια είναι τεράστια, πολύχρωμα, βαμμένα σαν τούρτες. Και πολλά αγάλματα - διάφορα υπέροχα ζώα.
  Όλα είναι τόσο όμορφα. Ένα από τα κτίρια μοιάζει με cheesecake με διαμάντια. Και γύρω του περιστρέφονται ιπτάμενοι δίσκοι. Λάμπουν πορτοκαλί και δίνουν μια εκθαμβωτική λάμψη.
  Ένα άλλο κτίριο με τη μορφή επτά καβουριών που στέκονται το ένα πάνω στο άλλο. Επιπλέον, κάθε καβούρι έχει διαφορετικό χρώμα και τα νύχια αστράφτουν με πολύτιμους λίθους. Και το αεροσκάφος: τόσο όμορφο και κομψό. Μερικά από αυτά δεν έχουν σταθερό σχήμα, αλλά κινούνται στο χώρο σαν λεκέδες.
  Άλλα, αντίθετα, είναι δομημένα. Θυμίζει νιφάδες χιονιού, ένα τόσο άψογο γεωμετρικό σχήμα. Γιατί όχι ομορφιά και η ενσάρκωση της αισθητικής.
  Αλλά το κτίριο πετάει στον αέρα και μοιάζει με αετό με ντυμένα φτερά, μόνο σαν να είναι φτιαγμένο από κρύσταλλο. Και το ράμφος λάμπει πιο λαμπερό από ένα διαμάντι, και ίσως ακόμη και από τον ήλιο.
  Και τι γίνεται με τη δομή στην κορυφή, η οποία έχει ένα ολόκληρο ενυδρείο με υπέροχα θαλάσσια ζώα. Και ψάρια με ασημένια λέπια και μακριά, χρυσά πτερύγια. Και υπάρχουν τόσα άλλα πλάσματα εκεί έξω. Και, επίσης, σαν στολισμένο με κοσμήματα. Και μέδουσες, δίνοντας όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Ένα κορίτσι με κόκκινη γραβάτα πέταξε μέχρι τη Βερόνικα. Έκπληκτη ρώτησε:
  -Είσαι ενήλικας;
  Η Βερόνικα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι γιατι?
  Ο Pioneer γέλασε και απάντησε:
  - Τίποτα καλό! Αν είσαι ενήλικας, τότε θα σε πάρει ο υπερδράκος.
  σφύριξε η Βερόνικα.
  - Ωχ! Και νόμιζα ότι ήσουν κομμουνισμός!
  Το κορίτσι με την κόκκινη γραβάτα έγνεψε λυπημένα και απάντησε δυνατά:
  - Έχουμε πραγματικά κομμουνισμό! Τα προϊόντα είναι δωρεάν, τα αγαθά είναι δωρεάν, υπάρχουν απολύτως τα πάντα. Από κονσόλες παιχνιδιών μέχρι εικονικά κράνη. - Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά, και κούνησε μια διάφανη, κρυστάλλινη παντόφλα, κελαηδώντας. - Κοίτα αυτό το δέντρο.
  Πράγματι, κοντά στο κτίριο με τη μορφή τεσσάρων αστέρων που στέκονται ο ένας πάνω στον άλλο, φύτρωσε μια βελανιδιά με χρυσά φύλλα. Και πάνω του φύτρωναν κέικ, κέικ και διάφορα γαστρονομικά προϊόντα. Τόσο αφράτο και όμορφο.
  Η Βερόνικα αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Αυτό είναι υπέροχο! Τι δέντρο...
  Η πρωτοπόρος έγνεψε καταφατικά και μια τούρτα εμφανίστηκε στο χέρι της. Το κορίτσι κελαηδούσε.
  - Προσπαθήστε! Είναι νόστιμο!
  Η Βερόνικα κατάπιε τη γλυκιά σάρκα του κέικ. Η γεύση ήταν πραγματικά τόσο απαλή, ευχάριστη, σαν να ανθίζει ένα θερμοκήπιο στο στόμα. Και πόσο υπέροχα είναι όλα αυτά.
  Η Βερόνικα παραδέχτηκε ειλικρινά:
  - Δεν έχω φάει ποτέ κάτι καλύτερο!
  Η Πρωτοπόρος χαμογέλασε και βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της, απάντησε θυμωμένα:
  - Και με τον ίδιο τρόπο, στην ηλικία της ενηλικίωσης, ακριβέστερα, όταν γινόμαστε έφηβοι, ο υπερδράκος καταβροχθίζει. Αυτή ακριβώς είναι η τραγωδία των μεγάλων ανθρώπων μας!
  Η Βερόνικα είπε αποφασιστικά, έσφιξε τις γροθιές της και κλώτσησε το γυμνό της πόδι στον αέρα:
  - Θα πάρω εκδίκηση τον δράκο! Είμαι έτοιμος να τον πολεμήσω!
  Η πρωτοπόρος έσπασε τα δάχτυλα του δεξιού της χεριού. Και ένα κοφτερό σπαθί φάνηκε στον αέρα. Μεγάλο και αστραφτερό. Με κοφτερές άκρες και η λεπίδα του έκαιγε σαν να ήταν φτιαγμένη από αστέρια.
  Η Βερόνικα άπλωσε το χέρι της. Το σπαθί μπήκε μόνο του και ο πολεμιστής το έσφιξε. Είπε ενθουσιασμένη:
  - Θα πολεμήσω για την Πατρίδα... Με τη βοήθεια του Θεού, για χάρη του λαού!
  Η πρωτοπόρος απάντησε θυμωμένα, και εξέπεμψε ακόμη και σπίθες από τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Δεν υπάρχει Θεός! Όλα αυτά είναι ανθρώπινες προκαταλήψεις!
  Η Βερόνικα αναστέναξε βαριά.
  - Α! Και πάλι... Και εδώ είναι το άθεο βασίλειο...
  Το κορίτσι απάντησε έντονα:
  Δεν έχουμε βασίλειο! Έχουμε δημοκρατία! Η γερουσία και το συνέδριο κυβερνούν, και δύο πρόξενοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, εκλέγονται για ένα χρόνο από όλο το λαό. - Η Pioneer χτύπησε το παπούτσι της στο κενό, τόσο πολύ που ακούστηκε ένα κουδούνισμα. Ύστερα γρύλισε. - Ο κομμουνισμός είναι η δύναμη του λαού και όχι μια λατρεία ενός ατόμου όπως ο Στάλιν!
  Η Βερόνικα συμφώνησε εν μέρει:
  - Ο Στάλιν επέτρεψε πραγματικά να τον επαινούν πάρα πολύ! Πρέπει να είναι τουλάχιστον λίγο πιο σεμνός!
  Η Πρωτοπόρος τίναξε τη κόκκινη γραβάτα της και φώναξε, σηκώνοντας το δεξί της χέρι:
  - Η Pioneer είναι πάντα έτοιμη! Θα σκοτώσουμε όλα τα βοοειδή!
  Η Βερόνικα δεν μπόρεσε να αντισταθεί να ρωτήσει:
  - Και πόσο χρονών είσαι?
  Το κορίτσι χαμογέλασε και απάντησε ευγενικά:
  - Διακόσια είκοσι πέντε!
  Η Βερόνικα σφύριξε και γούρλωσε τα μάτια της.
  - Ναι;
  Το κορίτσι έκανε μια σοβαρή γκριμάτσα και είπε:
  Μεγαλώνουμε πολύ αργά! Από τη γέννηση μέχρι την απορρόφηση από έναν δράκο, περνούν λίγο περισσότερα από χίλια χρόνια!
  Η Βερόνικα φώναξε, χτυπώντας τις πλούσιες, μαύρες βλεφαρίδες της:
  - Είναι σαν αιώνια παιδική ηλικία! Σαν σε παραμύθι!
  Ο Pioneer είπε με λύπη:
  - Αυτό είναι ένα παραμύθι, μόνο ένα πολύ τρομερό ... Αν δεν ήταν ο δράκος, θα ήμασταν γενικά αθάνατοι και δεν θα ξέραμε τα γηρατειά!
  Η Βερόνικα είπε έντονα:
  - Ο κομμουνισμός είναι το βασίλειο της αιώνιας νιότης!
  Το κορίτσι κούνησε το χρυσό κεφάλι της και κελαηδούσε:
  "Τώρα, σε παρακαλώ, τραγουδήστε μας κάτι!" Για να το κάνουμε πιο διασκεδαστικό!
  Από όλες τις πλευρές, τα παιδιά άρχισαν να πετούν μέχρι τη Βερόνικα. Αγόρια, κορίτσια, όλα όμορφα, με κομψά ρούχα. Και χτυπούσαν με ασημί φωνές, τόσο ευχάριστες, και απολαυστικά όμορφες.
  - Τραγουδήστε ένα λουλούδι! Μην ντρέπεσαι! Είστε απλά καταπληκτικοί!
  Και η Βερόνικα προσγειώθηκε στο κινούμενο μονοπάτι, και χορεύοντας κατά μήκος του με τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της, παίζοντας με ενθουσιασμό και υπέροχα τη φωνή της, τραγούδησε.
  Είμαι η κόρη της Πατρίδας του φωτός και της αγάπης,
  Το πιο όμορφο κορίτσι της Komsomol ...
  Αν και ο Φύρερ χτίζει μια βαθμολογία στο αίμα,
  Μερικές φορές νιώθω άβολα!
  
  Εδώ είναι ένας πολύ ένδοξος αιώνας του σταλινισμού,
  Όταν ολόγυρα αστράφτει και αστράφτει...
  Ένας περήφανος άντρας άνοιξε τα φτερά του -
  Και ο Άβελ θριαμβεύει, ο Κάιν έφυγε!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα μου
  Αν και μερικές φορές νιώθω άβολα...
  Και η Komsomol είναι μια ενιαία οικογένεια,
  Αν και ξυπόλητοι για να ακολουθήσετε το μονοπάτι απότομα!
  
  Ο φασισμός επιτέθηκε απότομα στην Πατρίδα,
  Οι κυνόδοντες αυτού του κάπρου, εξαγριωμένοι έβγαλαν τα δόντια του...
  Ένα έξαλλο ναπάλμ ξεχύθηκε από τον ουρανό,
  Μα ο Θεός και ο λαμπρός Στάλιν είναι μαζί μας!
  
  Η Ρωσία είναι η Κόκκινη ΕΣΣΔ,
  Πανίσχυρη μεγάλη Πατρίδα...
  Μάταια απλώνει τα νύχια του κύριε,
  Σίγουρα θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  
  Αν και ο μεγάλος πόλεμος έχει ξεκινήσει,
  Και χύθηκε πολύ αίμα...
  Εδώ είναι μια μεγάλη χώρα που στριφογυρίζει,
  Από δάκρυα, πυρκαγιές και μεγάλο πόνο!
  
  Αλλά πιστεύω ότι θα αναβιώσουμε την Πατρίδα,
  Και θα υψώσουμε τη σοβιετική σημαία πάνω από τα αστέρια ...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Μεγάλη, λαμπερή Ρωσία!
  
  Αυτή είναι η πατρίδα μου
  Δεν υπάρχει κανείς σε όλο το σύμπαν, είναι πιο όμορφο...
  Αν και η δεκάρα του Σατανά έχει τρέξει,
  Η πίστη μας θα δυναμώσει σε αυτά τα βάσανα!
  
  Όπως έκανε ο αυτοαποκαλούμενος Χίτλερ,
  Κατάφερε να πάρει την Αφρική με τη μία...
  Πού έχει τόση δύναμη ο φασισμός
  Μια μόλυνση εξαπλώθηκε σε όλη τη Γη!
  
  Τόσα έπιασε ο Φύρερ,
  Και δεν μετράει καν...
  Τι δημιούργησε ένα σμήνος ληστών,
  Από πάνω τους, μια κατακόκκινη σημαία κυματίζει εφιάλτης!
  
  Τέτοια φριτς είναι δυνατά τώρα,
  Δεν έχουν "Τίγρεις", αλλά τα τανκς είναι χειρότερα ...
  Και χτυπήστε τον Αδόλφο με έναν ελεύθερο σκοπευτή στο μάτι -
  Δώστε στους Ναζί ισχυρότερες τράπεζες!
  
  Ό,τι δεν μπορούμε να κάνουμε, θα το κάνουμε αστειευόμενοι,
  Αν και ξυπόλητα κορίτσια στο κρύο ...
  Μεγαλώνουμε ένα πολύ δυνατό παιδί,
  Και ένα κόκκινο, όμορφο τριαντάφυλλο!
  
  Αν και ο εχθρός προσπαθεί, σπεύστε στη Μόσχα,
  Αλλά τα κορίτσια με γυμνό στήθος σηκώθηκαν...
  Ας χτυπήσουμε με ένα πολυβόλο από ένα δρεπάνι,
  Στρατιώτες απολύουν συγγενείς!
  
  Θα κάνουμε τη Ρωσία πάνω από όλα,
  Μια χώρα που στο σύμπαν του Ήλιου είναι πιο όμορφη...
  Και θα υπάρξει μια πειστική επιτυχία,
  Η πίστη μας θα δυναμώσει στην Ορθοδοξία!
  
  Και πιστέψτε τους νεκρούς, θα αναστήσουμε τα κορίτσια,
  Είτε με τη δύναμη του Θεού, είτε με το άνθος της επιστήμης...
  Θα κατακτήσουμε τις εκτάσεις του σύμπαντος,
  Χωρίς όλες τις καθυστερήσεις, ποταπή ανία!
  
  Θα μπορέσουμε να κάνουμε την Πατρίδα δροσερή,
  Ας υψώσουμε τον θρόνο της Ρωσίας πάνω από τα αστέρια...
  Είσαι ο μουστακαλής Φύρερ,
  Αυτό που φαντάζεται τον εαυτό του χωρίς τις όψεις του κακού ως μεσσίας!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα σαν γίγαντα,
  Τι θα συμβεί, σαν ένα μονόπετρο...
  Το κορίτσι σηκώθηκε μαζί στον σπάγκο,
  Άλλωστε οι ιππότες είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Σώστε τη μεγάλη Πατρίδα
  Τότε θα λάβεις ανταμοιβή από τον Χριστό...
  Ο Παντοδύναμος καλύτερα να σπάσει τον πόλεμο,
  Αν και μερικές φορές πρέπει να πολεμήσεις γενναία!
  
  Εν ολίγοις, οι μάχες σύντομα θα σβήσουν,
  Οι μάχες και οι απώλειες θα τελειώσουν...
  Και οι ιππότες είναι μεγάλοι αετοί,
  Από τη γέννηση όλοι οι στρατιώτες!
  Η Βερόνικα στριφογύρισε το σπαθί της στον αέρα και στάμπαρε το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της στην επιφάνεια του δρόμου, που ήταν καθρέφτης.
  Το κορίτσι επεσήμανε με ένα κλείσιμο του ματιού σε μια γυναίκα πολεμίστρια από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και είπε με ένα λυπημένο χαμόγελο:
  - Έχουν ήδη προσπαθήσει να καταστρέψουν τον δράκο ακόμη και με τη βοήθεια κανονιών υπερλέιζερ ακαθάριστων θωρηκτών. Δεν μπορείς να τον νικήσεις με ένα σπαθί!
  Η Βερόνικα έγνεψε καταφατικά.
  - Φαντάζομαι για αυτό. Λοιπόν, όταν οι Σπαρτιάτες πολέμησαν με τους Πέρσες, απάντησαν σεμνά: θα πολεμήσουμε στη σκιά!
  Ένα αγόρι εμφανίστηκε με σορτς και κόκκινη γραβάτα. Υποκλίθηκε στη Βερόνικα και είπε:
  - Ο μεγάλος μας καλεσμένος από το παρελθόν. Πόσο χαιρόμαστε που σας καλωσορίζουμε!
  Η Βερόνικα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Όσο δεν νικιέται ο υπερδράκος, δεν αρκεί να χαίρεσαι. Και φαίνεται ότι δεν θα είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις!
  Το αγόρι πρότεινε:
  Ας φάμε πρώτα και μετά τα λέμε!
  Εμφανίστηκαν άλλα παιδιά - αγόρια και κορίτσια, όχι μεγαλύτερα από δεκατέσσερα χρονών.
  Ήταν με έξυπνα ρούχα, αλλά πολλοί ήταν ξυπόλητοι και έλαμπαν με γυμνές, στρογγυλές παιδικές γόβες.
  Ο πολεμιστής καθόταν σε ένα τιμητικό μέρος - μια πολυθρόνα φτιαγμένη από χρυσό και καρφωμένη με διαμάντια. Και όμως απαλό.
  Ωστόσο, τα παιδιά κάθισαν σαν σε βασιλικούς θρόνους. Και τραγούδησαν στον εαυτό τους κάτι χαρούμενο:
  - Δόξα στην όμορφη αυτοκρατορία της παιδικής ηλικίας,
  Θα είμαστε πολύ όμορφοι δυνατοί...
  Είμαστε φτιαγμένοι από δυνατή ζύμη,
  Άνθρωποι της μεγάλης, ιερής χώρας!
  Αλλά μετά εμφανίστηκαν χρυσά πιάτα και επέπλεαν στον αέρα. Ήταν πολύ όμορφο και εντυπωσιακό.
  Και τι υπέροχα ζώα υπήρχαν. Για παράδειγμα, ένα υβρίδιο από ανανά και ζαρκάδι, κύκνο και πεπόνι, και κάτι άλλο πολύ νόστιμο και ορεκτικό. Για παράδειγμα, και cheesecakes με μπανάνες και γαλοπούλες. Όλα εδώ είναι πολύ νόστιμα και ακόμη και άψογα.
  Η Βερόνικα έφαγε και στα δύο μάγουλα και τραγούδησε:
  - Δεν είμαστε αξιολύπητα έντομα,
  Τρώγοντας όλα τα καλούδια!
  Και το κορίτσι θα το πάρει και θα γελάσει. Επιπλέον, το κορίτσι άρχισε να σκέφτεται πώς είναι να ζεις σε έναν κόσμο όπου δεν θα γίνεις ποτέ ενήλικας.
  Το τραπέζι γινόταν μεγαλύτερο και υπήρχαν ήδη χιλιάδες παιδιά πίσω του. Και κανείς δεν φαίνεται μεγαλύτερος από δεκατέσσερα. Πολλά ειδικά κορίτσια με κοσμήματα από τους πιο πλούσιους πολύτιμους λίθους.
  Ταυτόχρονα, τα περισσότερα παιδιά ήταν ξυπόλητα, φαίνεται ότι στις συνθήκες του αιώνιου καλοκαιριού είναι ασήμαντο δυσάρεστο να περπατάς με παπούτσια.
  Επιπλέον, το πεζοδρόμιο ήταν ζεστό, αλλά καθόλου ζεστό, και περπατώντας σε αυτό με γυμνά πέλματα αισθάνεσαι ευδαιμονία.
  Η Βερόνικα άρχισε να καταβροχθίζει ένα υβρίδιο γουρουνιού, χουρμάδες, ένα πορτοκάλι και ένα ντόνατ.
  Και είναι πολύ ευχάριστο και στη γεύση, και στην αφή και στο άρωμα. Όλα εδώ σε αυτόν τον κόσμο είναι όμορφα και φαίνονται υπέροχα. Πώς φανταζόταν ο κομμουνισμός στα παραμύθια για ένα φουτουριστικό μέλλον.
  Αν και, φυσικά, τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια συνδέονται συχνά με τη φτώχεια, υπάρχει ακόμη και μια τέτοια έκφραση - αλήτης.
  Η Βερόνικα έφαγε και ήπιε μια γουλιά από μια πλατινέ κανάτα με σμαραγδένιο κρασί. Αυτό το κρασί έχει εκπληκτική γεύση που το πίνετε σαν ένα γλυκό κοκτέιλ με άρωμα μελιού!
  Και τα αηδόνια τραγουδούν και τα πουλιά του παραδείσου.
  Η Βερόνικα ένιωσε ανασηκωμένη και τραγούδησε:
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Και η καρδιά είναι ανήσυχη στο στήθος ...
  Ο κόσμος μας είναι τόσο νέος
  Για πάντα η άνοιξη μπροστά!
  Μετά άρχισε να τρώει και πάλι νόστιμο και μυρωδάτο φαγητό. Η Βερόνικα πήρε ακόμη και ένα χρυσό πιρούνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το στριφογύρισε τραγουδώντας:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο,
  Από έναν πολύ δροσερό αιθέρα σαν χώρο!
  Ο πολεμιστής είναι εξαιρετικά δραστήριος. Και τρώτε καλό φαγητό. Πιο συγκεκριμένα, όχι απλά καλό, αλλά πολύ ορεκτικό και καλλιτεχνικό. Και είναι εξαιρετικά δροσερό και υπέροχο φαγητό.
  Η Βερόνικα τραγούδησε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού,
  Πάντα θα πιστεύουμε στην ευτυχία...
  Θα καταστρέψουμε τον ζυγό του φασισμού,
  Πιστεύω ότι το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα!
  Κι εδώ το γυμνό της πόδι της πέταξε πάλι κάτι νόστιμο στο λαιμό. Και αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα θέση.
  Ένα κορίτσι από ένα φουτουριστικό μέλλον παρατήρησε:
  - Τρώτε πολύ υγιεινά - σημαίνει ότι είστε δυνατοί!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Είμαι πολύ δυνατός!
  Το αγόρι είπε αμφίβολα:
  - Δεν χρειάζεται να καυχιέσαι!
  Το μέλος της Komsomol γέλασε.
  - Αλλά όχι πραγματικά;
  Το αγοράκι κελαηδούσε:
  - Και επίσης από το καύχημα,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Η Βερόνικα τσίριξε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Το κορίτσι παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Πάλι καυχιέσαι!
  Η Βερόνικα έγραψε στο Twitter:
  - Μπορώ να κάνω τα πάντα, μπορώ να κάνω τα πάντα,
  Με την καυτή σου καρδιά...
  Αν πρέπει να σκουπίσεις βουνά,
  Δεν μπορώ να το βοηθήσω!
  Και το κορίτσι πήρε και έδειξε τη γλώσσα της!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Είστε εσείς που συνθέτετε και ενεργείτε ψύχραιμα!
  Το κορίτσι πρότεινε:
  - Και αφήστε την ενήλικη καλεσμένη μας να δείξει τις ικανότητές της σε στρατιωτικές υποθέσεις!
  Το αγόρι συμφώνησε με αυτό.
  - Αφήστε τον να δείξει! Διαφορετικά, θέλει να πολεμήσει έναν υπερδράκο, αλλά μπορεί να μην έχει τη δύναμη για κάτι πιο απλό!
  Η Βερόνικα απάντησε αναστενάζοντας:
  Δεν μου αρέσει να καυχιέμαι, αλλά...
  Ένα αγόρι περίπου δώδεκα χτύπησε το γυμνό του πόδι και γάβγισε:
  - Οχι αλλά! Θα έχετε έναν αγώνα εξάσκησης αυτή τη στιγμή!
  Το κορίτσι της Komsomol έγνεψε καταφατικά:
  - Είμαι έτοιμος!
  Το κορίτσι παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Πρέπει να πολεμήσεις με το ρομπότ. Και δεν είναι τόσο εύκολο!
  Η Βερόνικα απάντησε γενναία:
  - Είμαι σαν πρωτοπόρος - πάντα έτοιμος!
  Το αγόρι τραγούδησε με χαρά:
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Η φωτιά του υπερπλάσματος βράζει...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος -
  Χτυπήματα με σπαθιά!
  Το κορίτσι διόρθωσε το αγόρι:
  - Όχι ο Λένιν, αλλά το φως των γενεών, και όχι με σπαθιά, αλλά με υπερβολή!
  Το αγόρι θυμωμένο είπε:
  "Δεν μπορείς να με τρομάξεις με υπερβλάστες!"
  Τα παιδιά σηκώθηκαν από το τραπέζι, δέκα χιλιάδες ταυτόχρονα. Σχεδόν όλοι στάμπαραν ξυπόλητα τα πόδια τους ενώ το έκαναν. Και είπε:
  - Ελφαράγια βγες έξω!
  Και έτσι τρεις φορές...
  Και μετά υπήρχε μια υπέροχη μεγαλόσωμη, μελί ξανθιά, με πολύ προεξέχοντες μύες και με μπικίνι. Είχε μεγάλο στήθος, που μόλις καλύπτονταν από μια λεπτή λωρίδα υφάσματος, και πλούσιους, πολυτελείς μηρούς. Το κορίτσι είχε τους μυς του Ηρακλή και οι μύες κυλούσαν σαν μπάλες κάτω από το μαυρισμένο δέρμα της.
  Το κορίτσι ήρωας ήταν σχεδόν γυμνό και ξυπόλυτο, όμορφο, αλλά υπερβολικά γεμάτο.
  Η αρκετά ψηλή και επίσης μυώδης Βερόνικα ήταν ένα κεφάλι πιο κοντή από αυτήν και πολύ πιο στενή στους ώμους. Ως εκ τούτου, όταν τα κορίτσια σηκώθηκαν το ένα εναντίον του άλλου, τα παιδιά άρχισαν να φωνάζουν.
  Ακούστηκαν φωνές:
  Πάμε στοίχημα παιδιά!
  Και επιπλέον:
  - Στοιχηματίζουμε!
  Και τα δύο κορίτσια είχαν τα μαλλιά τους αστραφτερά σαν φύλλα χρυσού και τα μαλλιά τους ήταν ελαφρώς κατσαρά.
  Η Ελφαράγια έγνεψε στον σύντροφό της και σημείωσε:
  - Είμαι βιορομπότ, και επομένως δεν θα σε σκοτώσω!
  Η Βερόνικα απάντησε χαμογελώντας:
  - Και είμαι άντρας ... Και παλεύοντας μαζί σου, θα εκπληρώσω το καθήκον μου!
  Η Ελφαράγια παρατήρησε:
  - Είσαι ενήλικας ... Άρα όχι από αυτόν τον κόσμο!
  Η Βερόνικα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Και ο κόσμος από τον οποίο δεν είμαι καλύτερος από αυτόν!
  Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και διέταξε:
  - Ας αρχίσουμε να πολεμάμε! Σύντομα ο υπερδράκος θα έρθει ξανά για περισσότερα θύματα!
  Η Ελφαράγια έγνεψε καταφατικά και έκανε την πρώτη ρίψη. Η Βερόνικα έγειρε ελαφρά προς τα πίσω.
  Και τα δύο κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο. Η Ελφαράι είχε στα χέρια της ένα μεγάλο και μακρύ σπαθί. Τα στριφογύριζε σαν φτερό. Η Βερόνικα προσπάθησε να αντεπιτεθεί.
  Και χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ο εχθρός είναι γρήγορος. Επιπλέον, φαινόταν να παίζει τη γάτα με το ποντίκι.
  Η Ελφαράγια πέταξε και έξυσε τον ώμο της Βερόνικα και την έξυσε σαν το πόδι της γάτας.
  Τότε εκείνη είπε:
  - Δεν έχεις πληγωθεί!
  Η Βερόνικα απάντησε έξαλλη:
  - Δεν!
  Και επιτέθηκε ξανά στον εχθρό. Το μέλος της Komsomol ασχολούνταν με την ξιφασκία και είχε μια ιδέα πώς να πολεμά με σπαθιά. Όμως η αντίπαλός της είναι και πιο γρήγορη και πιο δυνατή.
  Ωστόσο, είναι ένα ρομπότ.
  Εδώ η Ελφαράγια κέρδισε ξανά την επίθεση της Βερόνικα και έξυσε ξανά το κορίτσι στο στήθος. Το αίμα χύθηκε περισσότερο.
  Η Βερόνικα προσπάθησε να ρίξει σκόνη στα μάτια του βιορομπότ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
  Η Komsomolskaya Pravda παρατήρησε:
  - Και ήταν δύσκολο με τους ναζί!
  Η Ελφαράγια πάλι έξυσε με το σπαθί της, ας κάνουμε μια αστραπιαία επίθεση και ας τρυπήσουμε το δέρμα στον ώμο της, εξέδωσε:
  - Σήμερα, κύριοι, γράφουμε ιστορία,
  Ας φτιάξουμε οδοφράγματα, και αύριο κρεματόρια!
  Η Βερόνικα υποστήριξε το τραγούδι με την έξαλλη επίθεση της:
  - Χτίζουμε έναν νέο κόσμο και αρνούμαστε το παρελθόν,
  Ανύψωση στο θρόνο - γελοίο και χυδαίο!
  Η Ελφαράγια έκανε άλλη μια πτώση, αυτή τη φορά χτυπώντας τη Βερόνικα στο γυμνό της πόδι και κελαηδώντας:
  - Είσαι πληγωμένος?
  Η Βερόνικα παρατήρησε:
  - Αν δεν ήσουν ρομπότ, θα το θεωρούσα κοροϊδία!
  Και το κορίτσι της Komsomol σε μανία πραγματοποίησε μια ολόκληρη σειρά χτυπημάτων με σπαθιά. Και το σπαθί της τρεμόπαιξε σαν τα φτερά της πεταλούδας.
  Αλλά η Ελφαράγια έκανε πίσω, πιάνοντάς την στην αντίθετη κίνηση. Το σουτιέν στο στήθος της Βερόνικα κόπηκε. Και οι κόκκινες θηλές του μέλους της Komsomol ήταν εκτεθειμένες.
  Η Βερόνικα ένιωσε ντροπή και φώναξε:
  - Ανάθεμα!
  Το κορίτσι του βιορομπότ τραγούδησε:
  Δεν είσαι άγγελος, αλλά για μένα, αλλά για μένα,
  Έγινες άγιος!
  Δεν είσαι άγγελος, αλλά είδα, αλλά είδα,
  Το φως σου δεν είναι γήινο!
  Η Βερόνικα, κραδαίνοντας τα ξίφη της, ο γυμνός κορμός της άστραφτε από τον ιδρώτα σαν λαδωμένο, και βρυχήθηκε:
  - Μόνο στον παράδεισο μόνο οι άγγελοι ξέρουν ότι το βιορομπότ περιμένει!
  
  ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠΟΥΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο Robur the Conqueror, μαζί με δύο γοητευτικά κορίτσια, δημιουργεί μια καθολική συσκευή, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πολύ ισχυρό όπλο. Τι περιμένει τώρα την ανθρωπότητα; Ο Robur θέλει εξουσία σε όλο τον κόσμο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ο Robur the Conqueror ζαλίστηκε σοβαρά από έναν κεραυνό. Αλλά δεν πέθανε. Η καθολική του συσκευή πετάχτηκε στη στεριά. Και παρόλο που τραυμάτισε τον εαυτό του, υπήρχαν ακόμη πιθανότητες να τον φτιάξουν.
  Και η ομάδα εξαφανίστηκε για κάποιο διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες και έψαχνε για διάφορα εξαρτήματα για τη συσκευή.
  Στην Αμερική, προφανώς, θεώρησαν ότι ο Robur ήταν νεκρός, ειδικά από τη στιγμή που επέζησε ένας μάρτυρας της αστυνομίας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η συσκευή χτυπήθηκε από κεραυνό.
  Και σύντομα άρχισε ο ρωσο-ιαπωνικός πόλεμος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν επιχειρηματικές σχέσεις με τη Ρωσία, αλλά στον δημοκρατικό Τύπο δεν άρεσε η αυταρχική αυτοκρατορία.
  Φυσικά, στη Ρωσία ο τσάρος είχε πλήρη εξουσία: εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική. Και το προοδευτικό κοινό ήθελε κοινοβούλιο και ελευθερία λόγου και συνείδησης.
  Έτσι οι Ηνωμένες Πολιτείες χάρηκαν για την ήττα της τσαρικής Ρωσίας ... Και στο τέλος, υπογράφηκε μια ειρήνη που άλλαξε την ισορροπία δυνάμεων στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Και ο Robur τελειοποίησε το αυτοκίνητο... Το έφτιαξε με εκπληκτικές ιδιότητες.
  Δυνατότητα κίνησης όχι μόνο στη γη, στο νερό, κάτω από το νερό και στον αέρα, αλλά σε δύο ακόμη στοιχεία: το διάστημα και το υπόγειο.
  Και επειδή η ευημερία του πλανήτη Γη δεν ενδιέφερε τον Ρωμύλο, πέταξε στο φεγγάρι.
  Στην άμαξα μαζί του ήταν δύο κορίτσια: η Αλμπίνα και η Αλβίνα. Η συσκευή του Robur γλίστρησε πάνω από την επιφάνεια του διαστήματος. Ήταν μικρό, αλλά χρησιμοποιούσε την ενέργεια της θερμοπυρηνικής σύντηξης, όταν το υδρογόνο μετατράπηκε σε ήλιο.
  Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια της πτήσης, δημιουργήθηκε ένα ημιχωρικό πεδίο γύρω από το μηχάνημα και μπορούσε να διεισδύσει μέσα από τις πιο σκληρές επιστρώσεις.
  Ο Ρομπούρ πέταξε χαϊδεύοντας το γόνατο της κοπέλας... Και ταυτόχρονα σκεφτόταν. Έχει πολλά χρόνια. Το "Albatross" δημιουργήθηκε εκείνες τις μέρες που η αεροναυπηγική μόλις αναδυόταν τη δεκαετία του ογδόντα του περασμένου αιώνα. Ο Ρομπούρ ήταν ήδη πάνω από σαράντα τότε. Κατασκεύασε ένα αεροσκάφος που δεν είχε κανένα αντίστοιχο στην πραγματική ιστορία του εικοστού πρώτου αιώνα, για παράδειγμα, όσον αφορά τη διάρκεια πτήσης. Είναι αλήθεια ότι η ταχύτητά του είναι μόνο ένα ρεκόρ για την εποχή του.
  Μετά κατάφερε να δημιουργήσει κάτι εντελώς σούπερ.... Και εκπλήσσει όλο τον κόσμο. Και στο τέλος, δώσε κάτι φανταστικό γενικά.
  Αλλά εσύ ο ίδιος είσαι ήδη πάνω από εξήντα και είναι λυπηρό. Φαίνεται ότι ο Ρωμύλος γερνάει.
  Θα ήταν επιθυμητό, φυσικά, να επιστρέψουμε τη νεολαία. Πώς όμως να επιτευχθεί αυτό;
  Σε ένα αρχαίο βιβλίο, ο Robur διάβασε ότι υπάρχει μια τέτοια πέτρα στο φεγγάρι που αγγίζοντας την μπορεί να επαναφέρει τη νεότητα σε οποιοδήποτε σώμα.
  Αυτή τη στιγμή γλιστρά μέσα στο κενό. Η Albina, επίσης γυναίκα επιστήμονας, άνοιξε έναν ειδικό ανιχνευτή κατεύθυνσης για να πιάσει την ακτινοβολία της πέτρας. Η ξανθιά γυναίκα παρατήρησε με απογοήτευση:
  "Κι εμένα με τρομάζουν τα γηρατειά!"
  Ο Ρομπούρ έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι απαίσιο! Δεν υπάρχει προηγούμενη φρεσκάδα και ζωντάνια, και ο ύπνος δεν σε αναζωογονεί με νεανικό τρόπο και το κεφάλι σου πονάει όλο και πιο συχνά.
  Ο Άλβιν έγνεψε αναστενάζοντας.
  - Δεν είμαστε πια νέοι, αν και δείχνουμε υπέροχα. Και η πιθανότητα να γεράσουν κορίτσια είναι τόσο τρομακτική!
  Και οι δύο εφευρέτες χτύπησαν το μέταλλο με τα τακούνια τους.
  Όμως το φεγγάρι πλησίαζε. Και η συσκευή του Robur ήταν στο απόγειο των ταχυτήτων.
  Η βαρύτητα της Γης παρατηρήθηκε μέσα της. Και αυτό, φυσικά, είναι υπέροχο.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Δεν υπάρχει αέρας στο φεγγάρι!
  Ο Robur είπε χαμογελώντας:
  - Έχουμε καλά κοστούμια. Επιπλέον, η φεγγαρόπετρα βρίσκεται στο κέντρο του δορυφόρου. Και δεν είναι τόσο εύκολο να το αποκτήσεις. Αλλά η συσκευή μας είναι ευτυχώς μοναδική.
  Ο Άλβιν σημείωσε:
  - Και συμμετέχουμε και στη δημιουργία του! Θυμάστε πώς το αναπτύξαμε;
  Η Albina πρόσθεσε πρόθυμα:
  - Ειδικά η θερμοπυρηνική σύντηξη υδρογόνου - όταν το μηχάνημα λειτουργεί μόνο με νερό και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!
  Ο Ρομπούρ κούνησε το γκρίζο κεφάλι του.
  - Ναι, εργάτες μου, δημιουργήσαμε μια καθολική συσκευή που ήταν εκατοντάδες χρόνια μπροστά από την εποχή της. Δεν φτάνει όμως αυτό! Έχοντας λάβει το δώρο της νεότητας, έχουμε κάτι να κάνουμε στη Γη!
  Η Αλβίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Πρέπει να πάρουμε την εξουσία σε όλο τον κόσμο!
  Η Αλμπίνα ανασήκωσε τους ώμους της με αμφίβολα, με τους ασυνήθιστα φαρδιούς ώμους της:
  - Είναι καλή ιδέα, αλλά ένα, ακόμη και ένα τόσο τέλειο μηχάνημα δεν είναι αρκετό - πρέπει να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο στρατό!
  Ο Ρόμπερτ παρατήρησε:
  - Ένα ημιδιαστημικό πεδίο ικανό να περάσει από οποιαδήποτε ύλη μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα ισχυρό λέιζερ που κόβει ακόμη και θωρηκτά. Άρα μπορούμε να κάνουμε μια σοβαρή δύναμη.
  Η Άλβινα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Λέιζερ κρούσης, κολασμένη δύναμη,
  Μπορεί να ξεπεράσει κάθε αντιξοότητα!
  Τώρα η Σελήνη έχει γίνει το μέγεθος μιας λεκάνης στην οθόνη και συνέχισε να μεγαλώνει. Οι κρατήρες και οι θάλασσες του φεγγαριού ήταν ορατοί. Η επιφάνειά του είναι γκριζωπή και αστραφτερή ταυτόχρονα.
  Η Αλμπίνα έβγαλε τη μπότα της, αποκαλύπτοντας το γυμνό, λαξευμένο πόδι της. Τα δάχτυλά της κινήθηκαν και μια τράπουλα εμφανίστηκε μέσα τους.
  Ομορφιά που προτείνει:
  -Πάμε να παίξουμε;
  Η Alvina γέλασε και απάντησε:
  - Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε! Θα ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι!
  Ο Robur παρατήρησε επιθετικά:
  - Δεν είναι καλό να παίζεις χαρτιά! Ίσως μπορούμε να περιγράψουμε κάτι πιο ενδιαφέρον;
  Η Αλμπίνα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Και τι προτείνεις; Ίσως σκάκι;
  Ο Ρόμπερ έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι ένα παιχνίδι μεγάλων μυαλών. Τι μπορούμε να δοκιμάσουμε;
  Ο Άλβιν απάντησε:
  - Γενικά, ο χρόνος είναι λίγος, σύντομα θα προσγειωθούμε στο φεγγάρι. Ίσως είναι καλύτερα, αλήθεια, ας ανταλλάξουμε γρήγορα κάρτες.
  Ο Robur συμφώνησε:
  - Δεν αναγνωρίζω το μπλιτζ! Το σκάκι πρέπει να παίζεται προσεκτικά. Καλύτερες κάρτες λοιπόν!
  Η Αλμπίνα άρχισε να ανακατεύει το κατάστρωμα με τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών της. Μετά μοίρασε τα χαρτιά. Ο Ρωμύλος έλαβε ένα ατού έξι και άρχισε να πηγαίνει πρώτος. Το παιχνίδι ξεκίνησε... Κατάφεραν να παίξουν μόνο δυο παιχνίδια. Το πρώτο έληξε ισόπαλο και το δεύτερο η Αλμπίνα ήταν στα κρύα. Από το οποίο το κορίτσι προσβλήθηκε πολύ και τραγούδησε:
  - Κάρτες για πρωινό, κάρτες για μεσημεριανό γεύμα,
  Κάρτες για δείπνο, αυτό είναι όλο το μυστικό!
  Ο Robur παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Άτυχος στα χαρτιά - τυχερός στην αγάπη!
  Σε αυτό, γενικά, όλα τελείωσαν. Η συσκευή άγγιξε την επιφάνεια και προσγειώθηκε σταθερά στο φεγγάρι. Τώρα επρόκειτο να γίνουν οι πρώτοι αστροναύτες στην ιστορία της ανθρωπότητας που άγγιξαν την επιφάνεια του δορυφόρου της γης.
  Φυσικά, τα κορίτσια ήθελαν πολύ να πάνε ξυπόλητα, αλλά το κενό υπαγορεύει τους δικούς του νόμους. Έτσι δεν ήταν πολύ πρόθυμοι να φορέσουν διαστημικές στολές.
  Ο Robur ήταν επίσης με διαστημική στολή. Ένιωθε πολύ σίγουρος.
  Εδώ βρίσκονται στην επιφάνεια του φεγγαριού. Περπατούσαν αργά. Και αμέσως πήδηξαν - η βαρύτητα στο φεγγάρι είναι πολύ μικρότερη από ό,τι στον πλανήτη Γη.
  Ο Robur παρατήρησε με ικανοποίηση:
  Είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι στο φεγγάρι! Πόσο θαυμάσιο!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Φεγγάρι, φεγγάρι - λουλούδια, λουλούδια,
  Όλοι εμπιστευόμαστε με αγάπη -
  Ελπίδες και όνειρα! Ελπίδες και όνειρα!
  Η Αλβίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ακόμα και να πετάξουμε στο φεγγάρι!
  Η τριάδα πάτησε στην επιφάνεια του φεγγαριού και μάλιστα προσπάθησε να πηδήξει. Τα άλματα ήταν μεγάλα. Και όταν κατεβαίνεις, η πτώση είναι σαν σε όνειρο.
  Σίγουρα φαίνεται όμορφο.
  Ο Robur τραγούδησε:
  - Είναι καλό να είσαι στο φεγγάρι,
  Σε αυτή την υπέροχη χώρα!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε λογικά:
  - Είναι καλό στη Σελήνη, γιατί είμαστε οι πρώτοι σε αυτήν. Αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν λουλούδια, γρασίδι, μπλε ουρανός. Αυτό δεν είναι πολύ σπουδαίο.
  Η Alvina συμφώνησε σε αυτό, πατώντας τη φτέρνα της στην άμμο. Μετά την πέταξαν.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Δεν είναι το καλύτερο όταν υπάρχει άμμος και κρατήρες τριγύρω!
  Ο Ρομπούρ χαμογέλασε και είπε:
  - Βρείτε το καλύτερο στο χειρότερο, και όχι το αντίστροφο! Και εδώ με τον δικό του τρόπο, πρέπει να πω τέλεια!
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, είναι αρκετά καλό με τον τρόπο του! Αλλά ... η νεκρή ζωή δεν είναι γλυκιά!
  Η Αλβίνα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Δεν υπάρχει καθόλου ζωή!
  Ο Robur έκανε μερικά ακόμη άλματα. Μετά στάθηκε στο κεφάλι του και περπάτησε με τα χέρια του. Προφανώς του άρεσε πολύ. Αλλά δεν είναι αγόρι. Είναι πάνω από εξήντα. Και το να περπατάς στα χέρια σου για πολλή ώρα είναι αναξιοπρεπές και κουραστικό. Θέλω κάτι διαφορετικό - πιο πρακτικό.
  Ο Ρομπούρ είπε κατηγορηματικά:
  - Αρκετά! Τώρα ας πετάξουμε στο κέντρο της Σελήνης και ας αγγίξουμε την πέτρα που χαρίζει αιώνια νιότη!
  Και τα δύο κορίτσια αναφώνησαν από κοινού:
  - Φυσικά και θα πετάξουμε! Θέλουμε αιώνια νιότη!
  Και έτσι η τριάδα έτρεξε προς το υπέροχο αυτοκίνητό τους, που έμοιαζε με καρχαρία barracuda, με τροχούς, οι οποίοι, ωστόσο, ήταν αναδιπλούμενοι.
  Και τότε τα κορίτσια και ένας ηλικιωμένος άνδρας πήδηξαν σε αυτή τη συσκευή. Το έκαναν πολύ καλά.
  Αν και, φυσικά, το φεγγάρι είναι επίσης υπέροχο. Και τώρα ήταν ένα ακόμα πιο συναρπαστικό ταξίδι προς τα μέσα.
  Ο Robur, καθισμένος στο τιμόνι της παράξενης μηχανής του, τραγούδησε:
  - Το αγόρι βλέπει ένα πολυβόλο στα όνειρά του -
  Τελικά, το τανκ του είναι πιο ωραίο από τη λιμουζίνα...
  Από τη γέννηση, αυτή η ευθυγράμμιση είναι σαφής,
  Μόνο που η δύναμη κερδίζει στον κόσμο!
  Και έτσι το ημι-διαστημικό πεδίο ενεργοποιήθηκε, και μια μηχανή που έμοιαζε με barracuda όρμησε στα βάθη του φεγγαριού, χαλαρώνοντας την επιφάνεια του πλανήτη.
  Η συσκευή αρχικά τινάχτηκε και μετά άρχισε να μπαίνει βαθύτερα στο σεληνιακό έδαφος.
  Υπάρχει λιγότερο κούνημα του αυτοκινήτου. Και μετά ηρέμησε τελείως και πήγε στα βάθη σαν ρολόι.
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Θα σπάσουμε οποιοδήποτε βουνό,
  Οποιοσδήποτε λαιμός - θα γυρίσουμε!
  Η Alvina το επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Φυσικά θα στρίψουμε, θα προσπαθήσουμε!
  Και το κορίτσι κλώτσησε τις μπότες της. Ο σύντροφός της ακολούθησε το παράδειγμά της.
  Και ενώ ο Robur ήταν στο τιμόνι, τα κορίτσια άρχισαν να παίζουν χαρτιά μεταξύ τους.
  Το έκαναν με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, και πολύ δυναμικά. Έπαιξαν, πέταξαν χαρτιά και αντέδρασαν.
  Αλλά σύντομα το βαρέθηκαν. Και τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν σκάκι. Πράγματι, το να παίζεις χαρτιά ένα προς ένα δεν είναι πολύ ενδιαφέρον. Αλλά στο σκάκι, φυσικά - είναι σούπερ.
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Το Chess 0 είναι ένα παιχνίδι για διανοούμενους!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά! Είμαστε η υψηλότερη πνευματική ελίτ!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έβγαλαν ένα μπουκάλι σαμπάνια από το ντουλάπι. Το κορίτσι ξεβίδωσε το φελλό και άφησε ελεύθερο ένα υπέροχο τζετ. Δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο. Και έσβησε το όμορφο και φρέσκο ακόμα πρόσωπο του κοριτσιού.
  Ο ξανθός επιστήμονας φώναξε:
  - Δεν είναι παραγωγικό!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Είναι πολύ ανόητο να χαστουκίζεις τον εαυτό σου έτσι!
  Η Αλμπίνα πήρε τη μαύρη φιγούρα με τα γυμνά της δάχτυλα και τη μετακίνησε. Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι δύο πλευρές έπαιξαν γρήγορα. Και άρχισε η αμοιβαία περιπλοκή των φιγούρων. Και όλα κατέληξαν σε απλοποιήσεις. Και μετά ισοπαλία.
  Τα κορίτσια κάθισαν για λίγο πάνω από την άδεια σανίδα.
  Στη συνέχεια οι φιγούρες τοποθετήθηκαν ξανά.
  Αυτή τη φορά η Αλμπίνα έπαιξε με λευκά κομμάτια. Η αντίπαλός της έπαιξε το King's Indian Defence και προέκυψε η παραλλαγή Zemish. Οι λευκοί επιτέθηκαν στον βασιλιά. Η Αλμπίνα μάλιστα δώρισε μια φιγούρα. Αλλά δεν υπήρξε νίκη.
  Άλλη μια κλήρωση...
  Τα κορίτσια έσφιξαν τα χέρια.
  Τότε η Αλμπίνα αποφάσισε να τραγουδήσει, η φωνή της ήταν δυνατή και πολύ ζουμερή και τα ξυπόλυτα πόδια της χαστουκίστηκαν ενώ τραγουδούσε.
  Βαμμένος χώρος σε ένα σκοτεινό, σκοτεινό φως,
  Και τα αστέρια του πάγου έσβησαν στις τροχιές τους...
  Θέλω αγάπη, σε απάντηση ακούω όχι,
  Οι καρδιές των κοριτσιών είναι ραγισμένες!
  
  Μας αρέσει να πολεμάμε πολύ γενναία,
  Πολεμώντας πολύ σκληρά για την Πατρίδα...
  Ας περάσουμε ξανά τη δοκιμασία του θάρρους,
  Είμαι ένας ιππότης του κόσμου - όχι με την ψυχή ενός βουβώνα!
  
  Όταν συντρίψαμε τη Βέρμαχτ,
  Τα κορίτσια πολέμησαν γενναία κοντά στη Μόσχα ...
  Απώθησε ένα σμήνος από καφέ ορδές,
  Αν και ο εχθρός έχει σχέση με τον Σατανά!
  
  Είμαστε ξυπόλητα κορίτσια σε χιονοστιβάδα,
  μη γίνεσαι αντίπαλος να ξέρεις να φοβάσαι...
  Και με το δίκρανο ενός φασίστα στο πλάι,
  Έχοντας μαζέψει, οι γίγαντες σε ένα σωρό από το δέρμα της τσάντας!
  
  Μα ποιο είναι το κουράγιο μας σε όλα,
  Όταν ο Ερμής μετρήθηκε με πόδια ....
  Όποιος μας βιάσει θα σπάσει,
  Μην πατάτε την άκρη, αγαπητές μπότες!
  
  Είθε η ρωσική γη να είναι διάσημη,
  Δείξαμε στους ανθρώπους τον δρόμο προς το σύμπαν...
  οι άνθρωποι του κόσμου είναι όλοι μια οικογένεια -
  Σύντομα θα δούμε τον κομμουνισμό!
  
  Ναι, μπορείτε να πιστεύετε, ή τουλάχιστον να μην πιστεύετε,
  Όμως ο άνθρωπος γεννιέται δυνατό πλάσμα...
  Το θηρίο δεν θα νικήσει τη φιλία μας,
  Μετά από όλα, πιστέψτε ότι οι εχθροί είναι ανίσχυροι εναντίον μας!
  
  Στο όνομα της Πατρίδας μας, άγιε,
  Θα πολεμήσω κάθε κακό...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο στο χιόνι
  δεν υπάρχει καν σκέψη να παραδοθεί δειλά!
  
  Είμαστε εκατομμύρια σκληροί μαχητές,
  Που είναι ενωμένοι στη μάχη...
  Ας δοξάσουμε την πίστη των παππούδων και των πατέρων,
  Άλλωστε τα κορίτσια στις μάχες είναι ανίκητα!
  
  Ο Svarog μάς έδωσε τα πιο αιχμηρά στη μάχη,
  Είπε ότι τα κορίτσια τσακώνονται με μανία...
  Ας γίνει πραγματικότητα το ιδανικό του Θεού
  Και όταν κερδίζεις, μοιράζεσαι με το ορφανό!
  
  Ας είναι δόξα οι δικοί μας, πιστεύω Ρωσία,
  Που παλεύει χωρίς φόβο...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και μη φοβάσαι,
  Ακόμα και ολόκληρο το πουκάμισο είναι μουσκεμένο με αίμα!
  
  Ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία - θα σαρώσουμε όλους τους εχθρούς,
  Γεννηθήκαμε για να έχουμε μια φυλή γιγάντων...
  Κάτω από το πανό με ένα τρίχρωμο κόκκινο τσίτι,
  Είθε οι άνθρωποι να είναι ενωμένοι στην αιωνιότητα!
  
  Εδώ έρχεται μια νέα εποχή
  Οι χώροι άνοιξαν στους διαστημικούς ανθρώπους...
  Μερικά έντομα χτυπούν αστραπιαία,
  Φεύγοντας στην κόλαση με τη βλακεία, κουβέντα!
  
  Ναι, ένα άτομο δεν πιστεύει καθόλου μια ψείρα,
  Και αυτός που είναι πάντα γεννημένος για να κερδίζει...
  Γι' αυτό, εσύ ένδοξο εθνόσημο, μη τρέμεις,
  Αν και ο εχθρός απλά τρελάθηκε!
  
  Δεν θα υποκύψουμε στον αντίπαλο,
  Ούτε στη Γη, ούτε στον γαλάζιο ουρανό...
  Γράφεις τα αγόρια σε ένα τετράδιο,
  Ότι το διαστημόπλοιο θα απογειωθεί σαν τρελό κύκνο!
  
  Ότι θα υπερασπιστούμε τη Γη πολύ γενναία,
  Ξέρεις ότι είμαστε γενναία κορίτσια...
  Ιδού, το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του,
  Τους πετάνε χειροβομβίδα!
  
  Όχι, τα κορίτσια δεν θα σαρωθούν ποτέ,
  Δεν θα μας γονατίσουν...
  Όπως ήταν πριν από τον Hitler kaput,
  Έτσι θα είναι η χαρά των γενεών σε δόξα!
  
  Με λίγα λόγια, θα πετάξουμε στο αστέρι,
  Και θα είμαστε στον κόσμο της Παρθένου, του Ωρίωνα...
  Τα μεγάλα όνειρα γίνονται πραγματικότητα
  Θα οικοδομήσουμε μια ένδοξη, νέα τάξη!
  
  Και πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει η ώρα
  Όταν αυτοί που πέθαναν στη μάχη ανασταίνονται...
  Η νίκη θα ανοίξει έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Αυτός που είναι ο πιο καθαρός στον αγώνα θα λάβει έπαθλο!
  
  Ξέρω ανθρώπους στον κόσμο, θα συμφιλιωθούμε,
  Ένα: Άραβες, Ινδουιστές και Ορθόδοξοι...
  Όλα θα φωτιστούν από τον Παντοδύναμο Κύριο,
  Και η μοίρα μας, φυσικά, θα είναι ένδοξη!
  
  Είθε η ευτυχία να περιμένει όλους τους ανθρώπους μπροστά,
  Και αιωνιότητα σε ένδοξη χαρά για πάντα...
  Οι αποτυχίες και τα μηδενικά θα τελειώσουν,
  Και θεραπεύστε τους αδύναμους, τους ανάπηρους!
  
  Εδώ θα είναι ευτυχία για τους ανθρώπους για αιώνες,
  Αν και δισεκατομμύρια χρόνια περνούν με δόξα...
  Μετά από όλα, η δύναμη του μυαλού των ανθρώπων είναι ισχυρή,
  Γεννηθήκαμε σε μια διαστημική δύναμη!
  
  Θα κατακτήσουμε το σύμπαν αστειευόμενοι,
  Θα ανεβάσουμε τους γαλαξίες της πίστας μέχρι το τέλος...
  Ας περάσουμε μέσα από το κενό στην αγάπη, το στρίψιμο,
  Δοξάστε τον Θεό Ιησούς Όνομα!
  
  Και εμείς οι ίδιοι θα δημιουργήσουμε αστέρια αμέσως,
  Ας χτίσουμε πόλεις με παρσέκες για μεγάλο χρονικό διάστημα...
  Ο κυνηγός σύντομα θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Και πάνω από όλα να υπάρχουν άνθρωποι!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε ολόκληρο το ποίημα και η Αλβίνα το σήκωσε με την ηχηρή φωνή της. Και τα κορίτσια ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικά και σικάτα.
  Στη συνέχεια τα κορίτσια έπαιξαν την τρίτη παρτίδα σκάκι. Και άρχισαν να παίζουν πιο προσεκτικά.
  Η Alvina έπαιξε με τον White και έψαξε για δύσκολες κινήσεις. Πολέμησε και η Αλμπίνα.
  Και τα δύο κορίτσια έσκυψαν πάνω από τη σανίδα και παραλίγο να συγκρουστούν σε μέτωπα και μύτες.
  Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει. Και ο Robur, εν τω μεταξύ, έφερνε το παραμυθένιο αυτοκίνητό του πιο κοντά στο κέντρο του φεγγαριού. Η πρόοδος στο έδαφος είναι υπέροχη. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να αξιολογηθεί ως θαύμα. Αλλά δεν υπάρχει ζωή στο φεγγάρι. Και αυτό είναι προβληματικό.
  Ο Ρομπούρ οδήγησε το αυτοκίνητο και σκέφτηκε. Ειδικότερα αν ο Θεός; Και αν υπάρχει, τι είναι; Είναι πραγματικά το ίδιο όπως στη Βίβλο ή διαφορετικό; Ο Ρομπούρ ανασήκωσε τους ώμους του.
  Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και κατέληξε σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων. Αλλά τίποτα δεν επέζησε και μάλιστα έγινε ο αρχηγός.
  Και έχοντας κάνει το αρχικό κεφάλαιο, μετεκπαιδεύτηκε από ληστής σε επιχειρηματία. Και αυτό έγινε το νέο πεδίο δράσης του.
  Τότε ο Robur άρχισε να ενδιαφέρεται για την αεροπορία. Και γνώρισε δύο τότε νεαρά κορίτσια - την Αλμπίνα και την Αλβίνα. Και μπόρεσαν να φτιάξουν ένα μοναδικό αεροσκάφος. Το οποίο πέταξε και είχε τεράστιο απόθεμα ισχύος.
  Αυτή η μεγάλη ανακάλυψη.
  Οδήγησε μάλιστα δύο καθηγητές από τις ΗΠΑ με το Pioneer του. Είναι αλήθεια ότι ενήργησαν άσχημα, τράπηκαν σε φυγή και μάλιστα κατέστρεψαν το αυτοκίνητο. Δεν τους συγχώρεσε όμως.
  Μετά, πέταξε λίγο ακόμα... Πέρασε η ώρα.... Τόσο η Albina όσο και η Alvina ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να πετά, να οδηγεί και να κολυμπά. Και αυτό έγινε.
  Ο Robur είχε ήδη αρχίσει να σκέφτεται την εξουσία σε όλο τον κόσμο... Αν και, φυσικά, μια συσκευή δεν θα κατακτήσει τον κόσμο.
  Αλλά φυσικά, όπως πίστευε ο Robur, η ενοποίηση της ανθρωπότητας θα ήταν καλή. Οι πόλεμοι θα σταματούσαν, η πείνα θα εξαφανιζόταν και άλλα προβλήματα απλώς θα λύνονταν.
  Αλλά πώς να ενώσουμε τους ανθρώπους χωρίς άλλον έναν μεγάλο πόλεμο; Αυτό είναι πραγματικά το πρόβλημα.
  Ο Robur δεν ήθελε να σκοτώνει ανθρώπους, αλλά και παγκόσμιος δικτάτορας, ήθελε πολύ να γίνει. Εδώ υπάρχει μια αντίφαση και ένα δύσκολο δίλημμα. Και μετά, φυσικά, υπήρξαν σκέψεις για τον Θεό - υπάρχει;
  Ο Robur δεν το γνώριζε αυτό, όπως προφανώς πολλοί άνθρωποι δεν το γνώριζαν αυτό. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν τα πάντα. Και αν ο Πάπας ήταν άθεος, αυτό δεν θα εξέπληξε και πολύ τον Robur.
  Το κύριο επιχείρημα κατά της ύπαρξης του Θεού είναι η αφθονία του κακού και της αδικίας στον κόσμο. Και αν ο Θεός επιτρέπει το κακό και τα βάσανα δισεκατομμυρίων ανθρώπων, τότε γιατί; Του λείπει ούτε η δύναμη ούτε η αγάπη; Ωστόσο, γιατί, εάν ο Δημιουργός του Σύμπαντος υπάρχει, πρέπει να είναι η τελειότητα;
  Ή μήπως το αντίστροφο; Η δημιουργία είναι μια αντανάκλαση του χαρακτήρα του Δημιουργού και είναι ατελής γιατί ο ίδιος ο Θεός δεν είναι τέλειος.
  Σε κάθε περίπτωση, όταν για παράδειγμα πονάς στα δόντια, τότε είσαι έτοιμος να σκαρφαλώσεις στον τοίχο και να βρίσεις όλο τον κόσμο, και τον Θεό που εφηύρε ένα τόσο αηδιαστικό πράγμα όπως η τερηδόνα! Ναι, δεν υπάρχει χρόνος για χαρά στη ζωή. Ωστόσο, σε μεγάλη ηλικία, πολλές διαφορετικές πληγές επιτίθενται σε ένα άτομο.
  Και δεν είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Πάρτε, για παράδειγμα, τον καρκίνο; Στην πραγματικότητα είναι χειρότερο από την πανούκλα. Πώς μπορούν οι άνθρωποι να εκφοβίζονται έτσι;
  Και ακόμη χειρότερα είναι τα γηρατειά. Αυτό φοβόταν περισσότερο ο Robur. Φαίνεται να είναι υγιής και μάλιστα δυνατός.
  Όμως κάτι έχει αλλάξει με τα χρόνια. Και, για παράδειγμα, ο ύπνος δεν είναι πλέον αναζωογονητικός στους νέους και κουράζεσαι πιο γρήγορα. Επηρεάζει την αντοχή και την ταχύτητα. Και οι γυναίκες δεν είναι τόσο ελκυστικές.
  Όχι όπως ήταν στα νιάτα μου. Ή ακόμα και σε νεαρή ηλικία. Γερνάς και είναι πολύ κακό.
  Μία από τις πιο δυσάρεστες εκδηλώσεις της τρίτης ηλικίας είναι οι εξωτερικές αλλαγές, ιδίως οι ρυτίδες και τα γκρίζα μαλλιά, ακόμη και η εμφάνιση φαλακρών μπαλωμάτων. Και αυτό είναι επίσης δυσάρεστο. Και το στομάχι αρχίζει να μεγαλώνει παρά την προπόνηση. Και η δύναμη μέσα σου δεν βράζει πια σαν ηφαίστειο.
  Η Albina και η Alvina είναι μικρότερες, αλλά είναι ήδη σαράντα ετών. Και τα κορίτσια είναι πολύ κομπλεξικά για την εμφάνισή τους. Αν και κοιτάξτε και τριάντα δεν δίνουν. Αλλά προφανώς φοβάται να γίνει γριές.
  Και αυτό τους αναστατώνει πολύ ... Επιπλέον, η Albina είχε πονόδοντο και έπρεπε να βάλει ένα σφράγισμα. Και με ένα σφράγισμα, το δόντι αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει εντελώς.
  Ναι, είναι λυπηρό για τα κορίτσια.
  Και η φεγγαρόπετρα είναι σε θέση να αποκαταστήσει τη νεολαία. Και, ίσως, για πάντα!
  Και αυτό είναι υπέροχο. Ειδικά αν είσαι θνητός, δεν υπάρχει λόγος να κατακτήσεις τον κόσμο. Μετά το θάνατό σου, θα καταρρεύσει ξανά. Και έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε αιώνια, σταθερή, διαρκή και κατευθυνόμενη προς όφελος της διαχείρισης ανθρώπων. Ο Robur ήθελε την αθανασία όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για χάρη της ανθρωπότητας. Έτσι ώστε να αποκτήσει δύναμη και σταθερότητα, και ταυτόχρονα να αναπτυχθεί δυναμικά και να πετούν διαστημόπλοια για να κατακτήσουν άλλους κόσμους εκτός ηλιακού συστήματος.
  Η ανθρωπότητα αργά ή γρήγορα θα κυριαρχήσει στη θερμοπυρηνική ενέργεια και θα δημιουργήσει μια ισχυρή βόμβα. Και αν υπάρχουν διαφορετικές χώρες αυτή τη στιγμή, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πυρηνικό πόλεμο και την εξαφάνιση της ανθρωπότητας.
  Χρειάζεται λοιπόν μια ενιαία κυβέρνηση. Και αυτή είναι η σωτηρία των ανθρώπων...
  Ο υπολογιστής εξέδωσε μια προειδοποίηση - πλησιάζουν στο κέντρο του φεγγαριού, επομένως ο στόχος είναι πολύ κοντά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Και στο κέντρο του φεγγαριού είναι ένα κοίλο δοχείο. Και μέσα του, σαν ζαφείρι, αστράφτει μια πολύτιμη πέτρα, σε μέγεθος καρπουζιού. Είναι πολύ όμορφο, με πολλές πτυχές.
  Και ικανός να χαρίσει αιώνια νιότη σε όποιον το αγγίξει. Είναι αλήθεια ότι προσπαθήστε να φτάσετε στο κέντρο του φεγγαριού. Σαν μάγοι να έκρυβαν θησαυρούς στα βάθη του δορυφόρου της Γης.
  Εδώ είναι το υπέροχο μηχάνημα του Robur που ξεπέρασε το στερεό έδαφος της Σελήνης και πήγε στο κέντρο.
  Εκεί βασίλευε η έλλειψη βαρύτητας, αλλά στη συσκευή μιας ιδιοφυΐας από τις ΗΠΑ, η τεχνητή βαρύτητα.
  Αλλά όταν η τριάδα φτερούγισε έξω από τη συσκευή, βρέθηκαν σε πλήρη απουσία βαρύτητας στο κέντρο της σελήνης.
  Και επέπλεαν στον αέρα που ήταν σε αυτό το δοχείο.
  Η Αλμπίνα αναφώνησε:
  - Τι όμορφη πέτρα! Απλά ένα θαύμα!
  Ο Άλβιν παρατήρησε:
  - Ναι ωραία! Και πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αιώνια νιότη τώρα;
  Ο Robur απάντησε με σιγουριά:
  - Πρέπει να αφαιρέσετε τα γάντια και να στερεώσετε και τις δύο παλάμες και να κρατήσετε για ένα λεπτό. Η ενέργεια της νεότητας θα μπει μέσα μας και θα γίνουμε για πάντα νέοι!
  Η Αλμπίνα σφύριξε:
  - Ουάου! Τόσο απλό!
  Η Alvina λογικά σημείωσε:
  - Και όλα είναι έξυπνα απλά! Μόνο η μετριότητα τα περιπλέκει όλα!
  Ο Ρόμπερ έγνεψε καταφατικά.
  - Κάνει ζέστη εδώ μέσα! Μην παγώνετε τα χέρια σας. Ας βγάλουμε τα γάντια μας.
  Και ο μεγάλος επιστήμονας άρχισε να βγάζει τα γάντια του. Τα κορίτσια τον ακολούθησαν. Οι καλλονές έχουν τόσο λεπτά χέρια, και ταυτόχρονα μαυρισμένα, με μακριά, κόκκινα βαμμένα νύχια.
  Η Alvina έγραψε στο Twitter:
  - Ω, τα χέρια μας, εργατικά χέρια!
  Η Αλμπίνα πρόσθεσε ομόφωνα:
  - Και εμείς τα κορίτσια είμαστε οι πιο κουλ!
  Ο Robur ήταν ο πρώτος που έβαλε τα χέρια του στην πέτρα. Ένας ισχυρός, ηλικιωμένος άνδρας είπε με χαρά:
  - Είναι τόσο ζεστός!
  Στη συνέχεια, η Αλμπίνα και η Αλβίνα έβαλαν τα χέρια τους πάνω του. Τα κορίτσια πάγωσαν, νιώθοντας ζεστασιά και ενέργεια να μπαίνει μέσα τους.
  Ο Ρόμπουρ κρεμάστηκε, κι αυτός ένιωσε ευχάριστες ηλεκτρικές εκκενώσεις να τον διαπερνούν. Και ήταν, ας πούμε, υπέροχο. Και τότε είδε ότι και τα κορίτσια έτρεμαν. Και νιώθουν.
  Ο Ρομπούρ κράτησε τη γλώσσα του. Έλειπαν μερικά δόντια, αλλά τώρα έχουν ήδη αρχίσει να μεγαλώνουν. Και το δέρμα στα χέρια ενός άνδρα, ακριβώς μπροστά στα μάτια του, γίνεται πιο τρυφερό και όχι τόσο τραχύ.
  Το πρόσωπό της δεν φαίνεται, αλλά η Αλμπίνα έχει ήδη αναφωνήσει:
  - Κασέτα τα γκρίζα μαλλιά σας εξαφανίζονται!
  Ο Ρόμπερ έγνεψε καταφατικά.
  - Το περίμενα! Αλλά η αναζωογόνηση δεν είναι τόσο αισθητή σε εσάς κορίτσια - φαίνεστε ήδη σούπερ!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαρά:
  - Ω, παιδική ηλικία, παιδική ηλικία, πού βιάζεσαι,
  Ω παιδική ηλικία, παιδική ηλικία, πού πετάς!
  Η Alvina συνέχισε το τραγούδι:
  - Δεν έχω παίξει αρκετά μαζί σου ακόμα,
  το κορίτσι έγινε ξυπόλητο και κουλ!
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  - Και ο Ρωμύλος σου έχει ήδη χάσει τα γένια του!
  Ο ιδιοφυής εφευρέτης έγνεψε καταφατικά.
  - Γενειάδα; Είναι αρκετό τότε;
  Και προσπάθησε να πάρει τα χέρια του από την πέτρα που δίνει νιάτα. Αλλά δεν ήταν εκεί.
  Και κόλλησαν καλά τις παλάμες τους.
  Ο Ρομπούρ γρύλισε:
  - Τι είναι αυτό?
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα συσπάστηκαν επίσης... Ξαφνικά, τα κορμιά μεγαλόσωμων, ψηλών κοριτσιών άρχισαν να συρρικνώνονται.
  Και φώναξαν εκνευρισμένοι.
  Ένιωσα ότι το μεγάλο του σώμα ενός ψηλού, σχεδόν δύο μέτρων άντρα άρχισε να συρρικνώνεται και ο Ρομπούρ.
  Και αυτό τον μπέρδεψε. Ο φρεσκοκομμένος νεαρός συσπάστηκε πιο δυνατά. Ωστόσο, δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ούτε τα κορίτσια μπορούσαν να ξεφύγουν.
  Και έχουν ήδη μειωθεί σημαντικά.
  Η Αλμπίνα μάλιστα φώναξε:
  - Το να πέσεις στην παιδική ηλικία δεν σημαίνει να γίνεσαι νεότερος!
  Η Alvina πρόσθεσε έξυπνα:
  - Νεότερος στο σώμα, δεν θα είναι μωρό στο μυαλό!
  Ο Ρομπούρ ένιωσε το κοστούμι να κρέμεται πάνω του σαν σακί. Έχει συρρικνωθεί αρκετά.
  Τα κορίτσια έγιναν παιδιά και τώρα μπορούν να τους δοθούν δέκα χρόνια. Ευτυχώς, η διαδικασία μείωσης έχει σταματήσει. Και τώρα και οι τρεις φιγούρες ήταν με κρεμασμένες διαστημικές στολές και μικρά σώματα.
  Ωστόσο, ο Robur τελικά ξεκούμπωσε τα χέρια του και πέταξε στον αέρα. Δύο κορίτσια επίσης ξέσπασαν και στροβιλίστηκαν.
  Η Αλμπίνα τσίριξε:
  - Ας πάμε πίσω! Και έσπευσε στη συσκευή με τη μορφή καρχαρία.
  Ο Ρομπούρ κάλπασε επίσης εκεί και η Άλβινα τον ακολούθησε.
  Πάνω από όλα ήθελαν να πετάξουν τις διαστημικές στολές τους και να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.
  Και εδώ είναι μέσα. Δεν γίνεται να βγάλεις αμέσως τις διαστημικές στολές. Και τα χέρια μου τρέμουν.
  Αλλά τελικά τα κράνη σβήνουν και μαζί τους και τα υπόλοιπα.
  Τώρα μπορείς να δεις, Robur, ότι τα ψηλά κορίτσια έχουν γίνει κορίτσια. Και είναι ένας λαμπρός εφευρέτης.
  Ο Ρομπούρ έριξε μια ματιά στον καθρέφτη. Και είδε μπροστά του ένα μυώδες αγόρι με ύψος σαράντα πέντε μέτρα. Ακριβώς ένα παιδί, μαυρισμένο και ξυπόλητο, όπως ήταν ο Ρομπούρ στα δέκα. Είναι ότι οι μύες είναι πιο εμφανείς από την παιδική ηλικία. Και το ρύγχος είναι τόσο χαριτωμένο και ιδιότροπο.
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  - Τώρα είσαι αγόρι Robur!
  Η Alvina πρόσθεσε γελώντας:
  -Τύραννο αγόρι!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε σαρκοφάγα:
  - Ένα ξυπόλητο αγόρι θα κυβερνήσει τον πλανήτη Γη!
  Ο Ρομπούρ καταράστηκε:
  - Και ποιος είσαι εσύ? Κορίτσια! Θα ήθελες να είσαι έτσι;
  Η Αλμπίνα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρη υπερβολή! Αλλά δεν πειράζει, έχει τα πλεονεκτήματά του!
  Η Αλβίνα παρατήρησε εκνευρισμένη:
  - Κάτι συν δεν βλέπω! Τώρα θα μας βλάψει να κάνουμε έρωτα με άντρες. Τα νιάτα είναι καλά, αλλά η παιδική ηλικία έχει πολλά προβλήματα
  Ο Ρομπούρ γρύλισε, ή μάλλον τσίριξε:
  - Μα είναι ακόμα χειρότερο για μένα! Ποια γυναίκα θα ήθελε αγάπη μαζί μου;
  Η Αλμπίνα γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, με ένα τόσο μικρό πράγμα, οι γυναίκες δεν σε χρειάζονται. Και μόνο ως γιος!
  Ο Ρομπούρ κούνησε τη γροθιά του.
  Θα είμαι ο πατέρας τους. Ο πραγματικός πατέρας όλου του πλανήτη Γη!
  Η Alvina σημείωσε επιθετικά, χτυπώντας το γυμνό, παιδικό της πόδι:
  - Θα μεγαλώσεις και θα γίνεις πατέρας, θα γίνεις σοφότερος!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  Ή δεν θα μεγαλώσεις! Η παιδική ηλικία θα είναι για πάντα!
  Ο Ρομπούρ βρυχήθηκε:
  - Παραμένουμε παιδιά για πάντα,
  Μόνο τα χρόνια αλλάζουν!
  Και εκνευρισμένος, ποδοπάτησε κι αυτός, ένα παιδικό, γυμνό πόδι. Σαφώς τα ρούχα του έπεφταν, και τώρα είσαι γυμνή. Εκτός αν το τυλίξετε γύρω από το ύφασμα των γοφών.
  Ο Ρομπούρ ένιωθε εξαπατημένος και σαν να τον έκλεψαν. Αντί για αναζωογόνηση, έπεσε στην παιδική ηλικία.
  Στην πραγματικότητα, ένιωθα υπέροχα σωματικά. Και υπήρχε μεγάλη διάθεση. Ήθελα πολύ να γελάσω και να πηδήξω.
  Μα φυσικά δεν το περίμενε. Επιπλέον, είναι δυσάρεστο να χάνεις έναν ψηλό, σχεδόν δύο μέτρα, όταν περπατάς μέσα στο πλήθος και σε βλέπουν μακριά.
  Αντίθετα, τώρα είσαι κάποιο είδος απατεώνα. Και δεν είναι ότι καλύτερο. Αλλά από την άλλη, είστε γεμάτοι ενέργεια.
  Όπως είπε ο Ένγκελς: το είναι καθορίζει τη συνείδηση. Και το σώμα του παιδιού καταπιέζει τη θλίψη και σίγουρα σε ελκύουν κάθε λογής κατορθώματα. Και θέλεις να πηδήξεις και να κινηθείς σαν να είσαι κουρδιστό άλογο.
  Ο Robur διέταξε:
  - Εντάξει! Έχουμε ανανεωθεί, έστω και πάρα πολύ. Και τώρα πετάξτε στη Γη!
  Η Αλμπίνα ρώτησε μπερδεμένη:
  - Και τι θα κάνουμε εκεί στα παιδικά σώματα;
  Ο Ρομπούρ είπε κατηγορηματικά:
  - Ας κατακτήσουμε τον κόσμο!
  Η Alvina χτύπησε τα χέρια της και χτύπησε το μωρό της:
  - Είναι υπέροχο!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Όλος ο κόσμος είναι στα χέρια μας,
  Είμαστε τα αστέρια των ηπείρων...
  Σπασμένο στις γωνίες -
  Καταραμένοι ανταγωνιστές!
  Ο Robur επιβεβαίωσε ζωηρά, κουνώντας το κεφάλι του:
  - Ναι, το έσπασαν! Και είναι κουλ!
  Ο Άλβιν διόρθωσε:
  - Δεν το έχουμε σπάσει ακόμα, αλλά σίγουρα θα το σπάσουμε!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε επιθετικά:
  - Μην υπομένετε την ταπείνωση των κοριτσιών,
  Θα επιβεβαιώσουμε τη δόξα με ένα ατσάλινο σπαθί ....
  Δεν θα ανεχτούμε άλλες προσβολές -
  Ας κάνουμε κομμάτια όλους τους φασίστες!
  Ο Robur παρατήρησε ευθέως:
  - Είναι πολύ νωρίς για να τραγουδήσουμε για τους Ναζί! Ο Μουσολίνι είναι ακόμα κανείς και ο Χίτλερ δεν οδηγήθηκε καν να υπηρετήσει στο στρατό για λόγους υγείας!
  Η Αλβίνα έκλεισε το μάτι στον καθηγητή και είπε:
  - Μετά πέταξαν για να διορθώσουν τα λάθη των άλλων! Ίσως ο κόσμος να γίνει πραγματικά καλύτερος!
  Το αγόρι Robur επιβεβαίωσε:
  - Είθε να γίνει καλύτερα στην αγαπημένη μου γροθιά!
  Και ένα μικρό, αλλά ευκίνητο και ευέλικτο μηχάνημα όρμησε από το κέντρο του φεγγαριού, ροκάνισε το έδαφος, χωρίς να αφήνει πίσω του διαδρόμους.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Η ανθρωπότητα έχει μια τεχνική σιδήρου,
  σίγουρα απαραίτητη και πολύ χρήσιμη ...
  Η Alvina συνέχισε με ενθουσιασμό:
  Αλλά, και είναι πιο ευχάριστο για μένα, λαϊκά θαύματα,
  Ένα τραπεζομάντιλο με αυτοσυναρμολογούμενα, παπούτσια υψηλής ταχύτητας ...
  Το αγόρι Robur τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  -Πιστεύω ότι με ένα παραμύθι οι άνθρωποι δεν λένε αντίο,
  Και οι πιστοί φίλοι θα μείνουν για πάντα!
  Πράγματι, η τριανδρία έδειξε την υψηλότερη τάξη της. Πιο συγκεκριμένα, πέτυχαν τον στόχο τους και αναζωογονήθηκαν. Και τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι ακόμα πιο σημαντικό.
  Ο Boy Robur στο τιμόνι. Ελέγχει με ένα joystick, και η μείωση του ύψους δεν τον ενοχλεί καθόλου. Και η διάθεση ανεβαίνει.
  Μάλιστα, αν και αγόρι, δεν θα γεράσεις ποτέ. Και ευχαριστεί. Έτσι έχετε μια ευτυχισμένη ζωή μπροστά σας. Και θα κυβερνάς τον πλανήτη γη για πάντα.
  Μετά από όλα, έχει μια τέτοια συσκευή στα χέρια του: μπορεί να πετάξει στον αέρα και στο διάστημα. Και κολυμπήστε στο νερό και κάτω από το νερό, ακόμα και να μετακινηθείτε υπόγεια. Και έχει επίσης ένα όπλο με graviolaser.
  Ποιος στρατός μπορεί να σταθεί απέναντί του; Ένα πεδίο μισού χώρου σας επιτρέπει να κινηθείτε όχι μόνο υπόγεια, αλλά το αυτοκίνητό του είναι απολύτως άτρωτο. Δηλαδή κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει. Ούτε ένα όπλο στον πλανήτη Γη δεν είναι ικανό να διαπεράσει το αεροσκάφος του.
  Και ο Robur νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και τα δύο κορίτσια που βοήθησαν αυτή την τεχνική ιδιοφυΐα, και σημαντική βοήθεια, αισθάνονται επίσης χαρούμενα και χαρούμενα. Τώρα δεν θα γεράσουν ποτέ. Και αυτό τους δίνει μεγάλη χαρά.
  Κι αν είναι κορίτσια; Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να διασκεδάσετε από το να κάνετε έρωτα με δύσοσμους άντρες. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να παίξουμε στον πόλεμο. Και αυτή είναι ίσως η καλύτερη διασκέδαση. Στο μεταξύ, η Αλμπίνα και η Αλβίνα παίζουν ξανά σκάκι. Η Αλμπίνα έκανε κίνηση με τον Ουάιτ: Ε2-Ε4, ενώ η αντίπαλός της επέλεξε τη Σικελική Άμυνα. Και, φυσικά, η περίφημη εκδοχή του Δράκου. Μια πολύ δυναμική άμυνα με επίσκοπο στη μεγάλη διαγώνιο. Είναι αλήθεια ότι ο White έχει την ευκαιρία να κολλήσει σε ένα πιόνι που έχει προχωρήσει.
  Και η επίθεση είναι αμοιβαία και σφοδρή. Ο καθένας επιτίθεται στον βασιλιά στη δική του περιοχή.
  Και φυσικά, τα κορίτσια παλεύουν επί ίσοις όροις. Πιο συγκεκριμένα, είναι πιο πιθανό να μην είναι ήδη κορίτσια, αλλά κορίτσια. Αλλά η μάχη που έχουν, φυσικά, είναι πολύ σκληρή.
  Η Αλμπίνα θυσίασε ένα πιόνι και η αντίπαλός της αντάλλαξε. Ο αγώνας πήγε σε επιθετική κατεύθυνση.
  Τα κορίτσια έκαναν κινήσεις με τα ξυπόλυτα πόδια τους και ξεγύμνωσαν τα ιβουάρ δόντια τους.
  Ο Άλβιν σημείωσε:
  - Παίζουμε σαν παιδί σε μη παιδικό παιχνίδι!
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, παίζουμε! Και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσω!
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά καταπληκτικά. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών τους αναδιατάσσουν τις φιγούρες.
  Εδώ είναι πάλι τα θύματα, και η ανταλλαγή των χτυπημάτων ... Και ο Robur κινείται προς την επιφάνεια του φεγγαριού.
  Φυσικά, κάτω από το έδαφος, η ταχύτητα είναι χαμηλότερη από ό, τι στο κενό, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλή.
  Ο Robur εν κινήσει, νόμιζε ότι ήταν αγόρι τώρα. Θα μεγαλώσει όμως ή θα παραμείνει παιδί; Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Μπορεί και να μην είναι έτσι.
  Αλλά στο σώμα ο Robur έχει πρωτοφανή ενέργεια και ευθυμία. Έτσι μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι.
  Και ίσως δεν θα έχει ποτέ πονόδοντο, και θα έχει πάντα εξαιρετική όραση. Ναι, και η δύναμή του δεν είναι παιδική. Και τι έχουν γίνει οι ανάγλυφες μύες, απλά ο Ηρακλής είναι νεαρός. Και μπορεί να δείξει καλά τον εαυτό του αν χρειαστεί σε έναν αγώνα.
  Ο Robur μάλιστα τραγούδησε:
  - Τι λέει ο κόσμος
  Δεν μας νοιάζει...
  Σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα
  Χτυπήστε υπέροχα!
  Και με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του, το αγόρι πάτησε το πεντάλ. Και το αυτοκίνητό του τράνταξε.
  Η εξουσία σε όλο τον κόσμο είναι ελκυστική και γλυκιά. Ταυτόχρονα όμως είναι και τεράστια ευθύνη. Και ο Ρόμπερτ το καταλαβαίνει αυτό. Στην ιστορία δεν πρέπει να μπει ούτε ένας τύραννος, ούτε ένας τύραννος, αλλά ένας μεγάλος ηγεμόνας που θα σώσει την ανθρωπότητα. Και χτίστε έναν πραγματικό παράδεισο στον πλανήτη Γη. Και οι άνθρωποι θα τον επαινούν ειλικρινά.
  Ο Robur τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Δεν θα πω ψέματα
  Θέλω να κυβερνήσω...
  Αλλά όχι ένα σκουριασμένο αυτοκίνητο,
  Και όλη η χώρα!
  Τα κορίτσια γέλασαν όταν άκουσαν αυτό το τραγούδι. Και ήθελαν και κάτι να τραγουδήσουν. Αλλά δεν μου ήρθε στο μυαλό ένα κατάλληλο κίνητρο.
  Ωστόσο, τα κορίτσια συνέχισαν να παίζουν. Στη συνέχεια, όμως, υπήρξαν ανταλλαγές και η θέση έγινε αδιέξοδη. Όμως συνέχισαν να παίζουν και να υποφέρουν για πολύ καιρό.
  Ο Robur σκέφτηκε ταυτόχρονα ότι η φήμη στον κόσμο ήταν βραχύβια. Και σχεδόν όλες οι αυτοκρατορίες κατέρρευσαν και έπεσαν σε αποσύνθεση. Ήταν σαν να υπήρχε κάποιο είδος δύναμης που εμπόδιζε την ενσωμάτωση της ανθρωπότητας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές μάλλον μεγάλες αυτοκρατορίες στον κόσμο. Το μεγαλύτερο είναι το βρετανικό και το δεύτερο ρωσικό. Και ήδη η Ρωσία βρισκόταν σε παρακμή, έχοντας χάσει τον πόλεμο από την Ιαπωνία, κάτι που είναι μεγάλη ντροπή.
  Η λευκή φυλή έχασε από τους κίτρινους και δεν υπάρχει τίποτα για να χαρούμε. Αλλά, από την άλλη πλευρά, η τσαρική Ρωσία είχε εκπληκτικά πολλά διαφορετικά είδη ατυχημάτων και αποτυχιών που οδήγησαν στην ήττα. Σαν να παρενέβη μια ανώτερη δύναμη. Αν και αν είναι ανώτερες δυνάμεις; Ωστόσο, θα μπορούσε ο Τζένγκις Χαν να κατακτήσει τον μισό κόσμο χωρίς την προστασία των ανώτερων δυνάμεων; Τελικά, πόσο είναι αυτή η Μογγολία; Και ποιος είναι ο ίδιος ο Τζένγκις Χαν - ένας άγριος που δεν μπορούσε ούτε να γράψει ούτε να διαβάσει.
  Εδώ λοιπόν, προφανώς, σίγουρα τον βοήθησαν κάποιες δυνάμεις. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μια σταθερή αυτοκρατορία. Πιο συγκεκριμένα, οι κατακτήσεις των ληστών ήταν εύθραυστες και η χώρα κατέρρευσε επιπόλαια. Πιο συγκεκριμένα, η εξουσία του Τζένγκις Χαν διαλύθηκε πρώτα από απογόνους και στη συνέχεια εξαφανίστηκε εντελώς.
  Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν ισχυρότερη, αλλά και αυτή πρώτα χωρίστηκε σε δύο μέρη και στη συνέχεια καταπατήθηκαν από τους δυτικούς βάρβαρους, τους ανατολικούς Άραβες και τους Τούρκους.
  Η τσαρική Ρωσία ως ηπειρωτική αυτοκρατορία φαίνεται πιο δυνατή από τη Βρετανία, αλλά τώρα έχει δύσκολες στιγμές - ταραχές και ήττα από τους Ιάπωνες. Το τελευταίο είναι πολύ ενοχλητικό.
  Ο ρωσικός λαός είναι σε θέση να συγχωρήσει πολλά για χάρη της λαμπρότητας των στρατιωτικών νικών και του αυτοκρατορικού μεγαλείου. Και όταν σε χτυπούν, και ακόμη και οι Ιάπωνες δεν τους θεωρούν έγκυρο αντίπαλο, αυτό είναι διπλά προσβλητικό και, φυσικά, κατηγορούν τον τσάρο καταρχήν. Και μαζί του, μαζί με ολόκληρο το σύστημα της μοναρχικής εξουσίας.
  Ο Ρομπούρ ανασήκωσε τους ώμους του - είναι εκατό τοις εκατό Αμερικανός και δεν νοιάζεται για τη Ρωσία. Αλλά η Αλμπίνα και η Αλβίνα έχουν σλαβικό αίμα και η ήττα τους από την τσαρική Ρωσία από την Ιαπωνία ήταν πολύ αναστατωμένη.
  Αλλά ο Robur τους απάντησε: η ιδιοφυΐα του πρέπει να κυβερνά τον πλανήτη Γη, και όχι κάποιοι Ρομανόφ. Και ότι ο Robur θα δημιουργήσει μια αιώνια αυτοκρατορία που θα περιλαμβάνει όλους τους κατοικημένους κόσμους στο σύμπαν. Και ίσως όχι μόνο σε αυτό, αλλά και σε άλλα σύμπαντα. Και τότε θα υπάρξει μια Mega-υπερ-καθολική αυτοκρατορία, που θα έχει φανταστική δύναμη και δύναμη!
  Ο Robur πίστευε ότι η επιστήμη θα αναπτυσσόταν και δεν θα υπήρχαν πια γέροι και γυναίκες, όλοι θα ήταν για πάντα νέοι και όμορφοι. Και οι νέοι θα είναι χωρίς γένια, με χαριτωμένα προσωπάκια. Και τα κορίτσια δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ.
  Ο Robur τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Θα είμαι για πάντα νέος, για πάντα μεθυσμένος! Και για πάντα ψύχραιμος και ζηλωτής!
  Τα κορίτσια γέλασαν ως απάντηση και έβγαλαν τη γλώσσα τους. Ας πούμε ότι είναι αστείοι.
  Και τώρα μοιάζουν με κορίτσια.
  Η Αλμπίνα σημείωσε με ένα χαμόγελο τραγουδώντας:
  Όλα είναι απόκοσμα σε αυτόν τον μαινόμενο κόσμο,
  Υπάρχει μόνο μια στιγμή για αυτόν και κρατηθείτε...
  Η ζωή είναι απλώς μια στιγμή ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον,
  Και αυτό είναι που λέγεται ζωή!
  Η Άλβινα ξεγύμνωσε τα δόντια της και παρατήρησε:
  - Δεν είναι πολύ δύσκολο για σένα!
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Κάτι δεν πάει με την ποίησή μου!
  Η Alvina τραγούδησε πίσω:
  Η κατάρα της τρομερής, κολασμένης είδησης έγινε πραγματικότητα,
  Ο ήλιος έχει σβήσει στο πένθος της χώρας ...
  Ο δολοφόνος της συνείδησης και της τιμής στερείται -
  Το ματωμένο χέρι δεν έτρεμε!
  Η Albina με μεγάλο ενθουσιασμό πήρε:
  - Ο δολοφόνος είναι ένας κακός μπουφόν και ένας ξένος,
  Έφαγε πολλές κοριτσίστικες καρδιές...
  Άλλαξε το σακίδιο του για φράκο,
  Ο ψύχραιμος απατεώνας διέκοψε την ώρα της πτήσης!
  Η Alvina συνέχισε με ενθουσιασμό να τραγουδά με μια παιδική φωνή:
  Το λαμπερό πρόσωπο του ποιητή Πούσκιν,
  Περιτριγυρισμένος από τον ματωμένο αφρό του θανάτου...
  Ο φορέας της καλοσύνης και του φωτός Πούσκιν,
  Για αυτό χτύπησε μια σφαίρα στην καρδιά!
  Η Albina, με μεγάλη χαρά, συνέχισε το τραγούδι, ένα υπέροχο ειδύλλιο:
  Ένα ρεύμα εκθαμβωτικού, λαμπερού...
  Τα λόγια του ποιητή και τα ποιήματα χύθηκαν ...
  Αγαπούσε τους ανθρώπους με όλη του την αγνή καρδιά,
  Στα δημιουργήματα του φωτός, κακές επώνυμες αμαρτίες!
  Η Alvina συνέχισε να τραγουδά με μεγάλο ενθουσιασμό:
  Ο λόγος του ήταν ένα κοφτερό διαμάντι,
  Όλη τη δύναμη της συλλαβής, μετέφερε με ένα στυλό ...
  Δούλεψε όμορφα, ο κόσμος θαύμαζε όλους,
  Η ποίηση ανυψώθηκε, ο Θεός στα αστέρια!
  Η Albina συνέχισε με μανία να συνθέτει και να τραγουδά:
  Δεν υπάρχουν όρια στο ταλέντο του ποιητή,
  Δεν υπάρχουν πολλά θραύσματα αστεριών στον ουρανό ...
  Ο δολοφόνος θα λογοδοτήσει από τον Κύριο,
  Και ο Πούσκιν θα είναι μαζί μας για πάντα!
  Και τα κορίτσια χτυπούσαν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους.
  Ο Robur συνόψισε το λογικό συμπέρασμα και τραγούδησε επίσης:
  -Αχ Πούσκιν, κάνεις εκκεντρικό λάθος,
  Την άνοιξη δεν έπρεπε να αρρωστήσουμε...
  Μετά από όλα, η μυρωδιά των πικάντικων, ευαίσθητων βοτάνων,
  Ικανός να διώξει τους πάντες από τον καναπέ!
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, η άνοιξη είναι μια υπέροχη εποχή! Μάιος ειδικά!
  Η Alvina τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Και έξω από το παράθυρο ο μήνας Μάιος μαίνεται,
  Παλεύεις για αυτόν και τολμάς!
  Τελικά, το έδαφος της Σελήνης τελείωσε και η υπέροχα υπέροχη συσκευή τους πέταξε στο κενό. Και όπως λένε - πήγε στον επιχειρησιακό χώρο.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Η γη στο φινιστρίνι, η γη στο φινιστρίνι, η γη στο φινιστρίνι φαίνεται...
  Η Αλβίνα δέχτηκε χαμογελώντας:
  - Πόσο στεναχωριέται ο γιος για τη μητέρα του, πόσο στεναχωριέται ο γιος για τη μητέρα του, εμείς στεναχωριόμαστε για τη Γη, είναι μόνη!
  Το αιώνιο αγόρι Robur πήρε αυτό το τραγούδι:
  - Αλλά τα αστέρια, παρ' όλα αυτά, και τα αστέρια, παρ' όλα αυτά,
  Λίγο πιο κοντά, αλλά και όλοι κρυώνουν!
  Η Albina συνέχισε με ενθουσιασμό:
  - Και σαν ρολόι έκλειψης, και σαν ρολόι έκλειψης! Περιμένουμε το φως και βλέπουμε γήινα όνειρα!
  Η Alvina συνέχισε να τραγουδά με μεγάλη θέρμη, με τη μαγική φωνή της:
  - Μα δεν ονειρευόμαστε το βρυχηθμό του διαστημικού λιμανιού... Όχι αυτό το παγωμένο μπλε!
  Το αγόρι αστροναύτης Robur συμμετείχε με ενθουσιασμό:
  - Και ονειρευτείτε, έχουμε γρασίδι, γρασίδι κοντά στο σπίτι! Πράσινο, πράσινο γρασίδι!
  Μετά πρόσθεσαν ταχύτητα και όρμησαν στη Γη.
  Ο Robur τραγούδησε με χαρά:
  - Θα πάμε, θα ορμήσουμε, σε ελάφια νωρίς το πρωί και απελπισμένοι σκάσουμε ακριβώς στη χιονισμένη αυγή!
  Η Albina με μεγάλο ενθουσιασμό πήρε:
  - Θα δείτε ότι μάταια αποκαλούν τον βορρά τον ακραίο ...
  Η Alvina πρόσθεσε με μανία χτυπώντας τα χείλη της:
  - Θα δεις ότι είναι απεριόριστο, σου το δίνω!
  Και το κορίτσι στάμπαρε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της.
  Το αγόρι ο Ρομπούρ σφύριξε:
  - Δεν υπάρχουν νικητές στον τελευταίο πόλεμο,
  κανείς δεν θα σωθεί από ένα βόλι πυραύλων ...
  Η Alvina τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Θα στείλουμε με μια μεγάλη κολασιακή έκρηξη γεια!
  Η Αλμπίνα συνέχισε με μανία:
  - Και πλούσια τριαντάφυλλα, διαλέξαμε ένα μπουκέτο!
  Και το κορίτσι δέρνησε, με λαξευμένα, παιδικά πόδια, χορεύοντας:
  - Ενα δύο τρία! Σκουπίστε τους προβολείς!
  Πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στη Γη.
  Η μπλε μπάλα γίνεται μεγαλύτερη. Και είναι πολύ ωραίο. Έτσι σύντομα θα βρεθούν στον πλανήτη τους.
  Το αγόρι Robur πίεσε τις γυμνές, παιδικές φτέρνες του και ούρλιαξε:
  - Βλέπεις την έκλειψη στον ουρανό,
  Τρομερό δαιμονικό σερφ...
  Ένα κολασμένο σημάδι πετάει
  Κοπάδι διαστημικό ουρλιαχτό!
  Η Alvina πήρε με ενθουσιασμό:
  - Άβαδον η κατάρα σηκώνεται,
  Απόλυτος θάνατος Άβαδον...
  Άβαδον και τα συντάγματα των νεκρών...
  Ο Avadon τρελός οδηγεί!
  Η Αλμπίνα πρόσθεσε με μανία:
  Άβαδον! Άβαδον! Άβαδον!
  Το αγόρι ο Ρομπούρ φώναξε:
  Βρώμικο, τρελό μανιακό
  Θέλει να γίνει αρχηγός του κράτους...
  Αλλά εμφυσώντας τον φόβο...
  Η Αλβίνα ολοκλήρωσε τη σκέψη:
  - Θα πεθάνει σε ένα σκουριασμένο βάλτο!
  Η Αλμπίνα, βγάζοντας τα δόντια της, συνέχισε:
  - Προσπαθώντας να πλέκω τον κόσμο,
  Η Αλβίνα χτύπησε το γυμνό, παιδικό της πόδι και συνέχισε:
  - Ένας ιστός κολασμένου πάθους!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε έξαλλη:
  - Ένα κρανίο λεπρού και ένα βαμπίρ....
  Η Άλβινα σφύριξε, χτυπώντας το γυμνό, παιδικό της πόδι:
  - Με αχόρταγη σχισμή!
  Ο Robur παρατήρησε με το χαμόγελο ενός νεαρού σαδιστή:
  - Ο SATO εξοργίζεται,
  Ο εχθρός του συντάγματος προχώρησε ...
  Αλλά οι δήμιοι-αντίπαλοι,
  Τα κορίτσια θα συναντηθούν με εχθρότητα!
  Η Αλμπίνα σηκώθηκε και τα γυμνά της πόδια κινούνταν:
  - Σκάβουν στο δέρμα ενός χοίρου,
  Ο εχθρός θα συντριβεί σε σκόνη!
  Η Άλβινα συνέχισε με κολασμένη αγανάκτηση:
  Οι γυναίκες τσακώνονται με μανία
  Δυνατή η γροθιά του κοριτσιού!
  Η Albina πρόσθεσε όχι αρκετά με ομοιοκαταληξία:
  - Και το γυμνό τακούνι των κοριτσιών είναι επίσης δυνατό!
  Ο Robur επιβεβαίωσε:
  - Η πανοπλία είναι δυνατή και τα τανκς μας γρήγορα!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, πολύ γρήγορα! Απλά κεραυνός!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε έξαλλη:
  - Υπάρχουν γυναίκες στα χωριά μας,
  Ότι οδηγούν αεροπλάνο αστειευόμενοι...
  Η Alvina πρόσθεσε έξαλλη:
  - Δεν γνωρίζεις την ομορφιά της αμφιβολίας,
  Αστειευόμενος αντίπαλος θα ρίξει κάτω!
  Ο Robur μουρμούρισε με την οργή ενός αιώνιου παιδιού:
  Είναι γεννημένοι για να κερδίζουν
  Για να δοξάσουμε τη λογική για αιώνες!
  Η Αλμπίνα πρόσθεσε με ένα χαμόγελο αιώνιας κοπέλας:
  - Άλλωστε οι προπάππους μας,
  Τους μάζεψαν στρατό αμέσως!
  Αυτό κορίτσια είναι απλώς ένα σούπερ άρθρο. Και παρόλο που είναι πλέον παιδιά, δεν έχουν χάσει την επιθετικότητά τους.
  Ο Ρομπούρ παρατήρησε με θαυμασμό, αποκαλύπτοντας το γλυκό, παιδικό του πρόσωπο:
  - Είμαι ο πιο δυνατός σε αυτόν τον κόσμο,
  Και θα μουλιάζω όλους στην τουαλέτα!
  Το αγόρι καθηγητής μάλιστα πάτησε το πόδι του παιδιού στο πάτωμα, ήταν γεμάτος ενθουσιασμό.
  Τώρα εισέρχονται στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Γη. Έφτασε αρκετά γρήγορα. Και τους άρεσε.
  Η τριανδρία είναι απλά ευχαριστημένη. Εδώ είναι πίσω στη γη...
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Και στα έναστρα ύψη, και τη σιωπή του βουνού,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά!
  Και έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  Η Αλμπίνα ενεργοποίησε την κριτική και παρατήρησε με έκπληξη:
  - Κάτι σε αυτόν τον κόσμο δεν πάει καλά!
  Ο Robur συνοφρυώθηκε και ρώτησε σοβαρά:
  - Και τι ακριβώς φταίει;
  Το αγόρι καθηγητής έβγαλε τα μάτια του.
  Η Αλμπίνα απάντησε με αμφιβολία στη φωνή της:
  - Είμαστε τώρα στο παρελθόν, μόλις πριν από μερικά χρόνια!
  Η Alvina αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Ολα τα καλύτερα! Ας βοηθήσουμε την τσαρική Ρωσία να νικήσει την Ιαπωνία!
  Ο Robur, που έγινε αγόρι, ήταν χαρούμενος που αγωνίστηκε:
  Θα βοηθήσουμε πραγματικά! Είμαι πάντα χαρούμενος που βοηθάω τη λευκή φυλή!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Για τη μητέρα μας Ρωσία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Η μάχη μεταξύ των στρατευμάτων του Κουροπάτκιν και των Ιαπώνων εξελίχθηκε σύμφωνα με το συνηθισμένο σενάριο. Πρώτα, οι Ρώσοι αποκρούουν τις επιθέσεις των σαμουράι, μετά αρχίζουν να περιφέρονται γύρω από το πλευρό και ο Kuropatkin υποχωρεί.
  Αλλά αυτή τη στιγμή αυτή η τακτική δεν έχει λειτουργήσει. Μια πολεμική μηχανή σε σχήμα καρχαρία με πυροβόλο όπλο λέιζερ εμφανίστηκε μπροστά στα ιαπωνικά στρατεύματα.
  Ο Robur διέταξε:
  - Παίξτε για τη λευκή φυλή!
  Και η Αλμπίνα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων των ποδιών των παιδιών. Και το τζετ χτύπησε τους Ιάπωνες, κόβοντας το πεζικό και το ιππικό.
  Η Alvina πίεσε κάτω με το γυμνό της τακούνι, στέλνοντας άλλο πίδακα από ένα άλλο κανόνι λέιζερ και φώναξε:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Και τα παιδιά γέλασαν, τσακίζοντας τους Ιάπωνες. Τα χέρια και τα πόδια του σαμουράι πέταξαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Ο Ρομπούρ κελαηδούσε με παιδική φωνή:
  - Είμαι ο πιο κουλ στον κόσμο!
  Και με τη γυμνή του φτέρνα, το αγόρι πάτησε το μοχλό, κατεβάζοντας ένα θανατηφόρο ρεύμα στους Ιάπωνες.
  Οι πολεμιστές του ανατέλλοντος ηλίου πέθαναν εκατοντάδες και χιλιάδες κάθε φορά, ήταν μια μεγαλειώδης μάχη.
  Ο αριθμός των Ιαπώνων ήταν μεγαλύτερος από ό,τι σύμφωνα με επίσημα έγγραφα, αφού οι σαμουράι δεν έλαβαν υπόψη τις πίσω μονάδες τους. Έτσι οι Ιάπωνες έχουν ξεκάθαρο αριθμητικό πλεονέκτημα στις μάχες. Κάτι που δικαιολογεί εν μέρει την επιφυλακτικότητα του Κουροπάτκιν.
  Και οι Ιάπωνες είχαν πάντα περισσότερες απώλειες από τους Ρώσους σε όλες τις μάχες.
  Και στο τέλος του πολέμου, ήταν κατώτεροι από τον ρωσικό στρατό σε αριθμούς πάνω από δύο φορές. Και αν όχι για την ανόητη εξέγερση, τότε η χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου θα είχε συντριβεί σε θρύψαλα.
  Και τώρα μια ομάδα τριών ατόμων: ένα αγόρι και δύο κορίτσια, καταστρέφει τους σαμουράι. Αν και έχουν διακόσιες πενήντα χιλιάδες στρατιώτες - πολύ περισσότερους από ό,τι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Και αυτό είναι μόνο εδώ, και άλλες διακόσιες χιλιάδες στέκονται κοντά στο Port Arthur.
  Και η θάλασσα είναι πανίσχυρη, ο στόλος που έφτιαξαν οι Αμερικάνοι και οι Βρετανοί. Αλλά εναντίον τους, ένα όπλο που δημιουργήθηκε από μια τριπλή ιδιοφυΐα.
  Ο Robur, κουρεύοντας τους σαμουράι, τραγουδά:
  - Πετάει απειλητικά πάνω από τον πλανήτη...
  Η Αλμπίνα, στέλνοντας ένα κύμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, προσθέτει:
  - Ρώσος, δικέφαλος αετός!
  Ο Alvina, χτυπώντας επιθετικά μια μάζα ιαπωνικών στρατευμάτων που σκαρφαλώνουν σε μια χιονοστιβάδα, εξέδωσε:
  - Στα τραγούδια του λαού που τραγουδούν ...
  Ο Ρόμπουρ, αυτό το αιώνιο αγόρι, κοπάνησε με μια λοξή λαβή και τρίζοντας:
  Έχει ξαναβρεί το μεγαλείο του!
  Η Αλμπίνα, πιέζοντας τα γυμνά, παιδικά της δάχτυλα, συνέτριψε τον εχθρό. Είναι τόσο σπουδαίο κορίτσι. Και αφού μειώθηκε σε μέγεθος, έγινε ακόμα πιο τολμηρή και λαγωνική.
  Και μάλιστα τραγούδησε:
  - Δεν είμαι αξιολύπητο έντομο, σούπερ νίντζα χελώνα!
  Η Alvina, πατώντας επίσης τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα, πρόσθεσε πολύ έξυπνα:
  - Θα είσαι σαν blotter - είναι πολύ ωραίο!
  Το αγόρι ο Ρομπούρ φώναξε:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο...
  Η Αλμπίνα πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Είναι ξεκάθαρο καθώς δύο φορές δύο είναι τέσσερα!
  Η Alvina πίεσε επίσης το γυμνό, στρογγυλό, ροζ μωρό τακούνι της στο κουμπί και κελαηδούσε, βγάζοντας νοκ άουτ τους Ιάπωνες:
  - Βυθιστείτε στην τουαλέτα!
  Το αγόρι Robur, συνθλίβοντας τους σαμουράι και υψώνοντας ολόκληρους σωρούς από πτώματα, αναφώνησε με όλη του τη φωνή:
  - Για τον Ρώσο Τσάρο!
  Η Αλμπίνα έγραψε στα ιαπωνικά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών και ούρλιαξε:
  - Η αγία μας μεγάλη Ρωσία,
  Γενναιόδωρη ευημερούσα γη!
  Η Άλβινα σκούπιζε τους Ιάπωνες με τη βοήθεια μιας γυμνής, στρογγυλής, ροζ, μωρουδίστικης γόβας και τσίριξε:
  - Ο Θεός ο Μεσσίας κάθεται στο θρόνο,
  Πατέρα Τσάρο Νικόλαο!
  Το αγόρι Robur, κουρεύοντας τους πολεμιστές της αυτοκρατορίας του ανατέλλοντος ηλίου, πατώντας τα κουμπιά του joystick με παιδικά, γυμνά πόδια, εξέδωσε:
  - Πιστεύω ότι δεν θα καεί από την κόλαση,
  Κόκκινο δέκατο έβδομο έτος!
  Η Albina, κόβοντας τους Ιάπωνες με τη βοήθεια των γυμνών της δακτύλων, των λαξευμένων ποδιών της, εξέδωσε:
  - Μόνο η Πατρίδα φλέγεται!
  Η Αλβίνα, κόβοντας τον σαμουράι και πατώντας τη γυμνή, ροζ φτέρνα της στα κουμπιά, τσίριξε:
  - Κερδίζει περίφημα την Ιαπωνία!
  Το αγόρι-καθηγητής, χτυπώντας στο πληκτρολόγιο με τη γυμνή παιδική του φτέρνα, έσπασε ένα ολόκληρο τάγμα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου και βρυχήθηκε:
  - Πιστεύω στο αστέρι μου,
  Θα εξαπατήσω τη μοίρα!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε έξυπνα, κουρεύοντας ένα άλλο τάγμα Ιαπώνων και δείχνοντας τη γλώσσα της:
  - Στον ιερό πόλεμο θα είναι η νίκη μας!
  Η Alvina, χτυπώντας πλήθος σαμουράι και γεμίζοντας έναν ολόκληρο λόφο από πτώματα, παρατήρησε έξυπνα:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός - δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Ο Robur, εκτοξεύοντας το πυροβόλο του λέιζερ grav, κάλυψε την ιαπωνική μπαταρία. Τα όπλα παραμορφώθηκαν και στριμώχτηκαν στο κέρατο ενός κριαριού. Το αγόρι καθηγητής έβγαλε τη γλώσσα του και γουργούρισε:
  Τίποτα δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Και το γυμνό, παιδικό τακούνι θα πατήσει το κουμπί. Και πάλι, η δέσμη του βαρυτικού λέιζερ θα χαστουκίσει τους Ιάπωνες.
  Ήταν απλώς υπερ.....
  Η Αλμπίνα σημείωσε με ευχαρίστηση, παίρνοντας άλλη μια μπαταρία και δείχνοντας τον στόχο με τα γυμνά της πόδια:
  - Η δύναμή μας είναι στη γροθιά!
  Η Alvina, αυστηρή με τους Ιάπωνες, σαν να τους αφαιρούσε αιματηρά ροκανίδια και να πατούσε το κουμπί του joystick με τη γυμνή φτέρνα της, εξέδωσε:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί από όλους!
  Οι πολεμιστές της τριανδρίας αντιμετώπισαν την Ιαπωνία πολύ σκληρά. Και εξοντώθηκαν, και κάηκαν όπως οι διαστημικοί κομήτες συντρίφθηκαν στο έδαφος.
  Robur, εκείνο το αιώνιο αγόρι τραγούδησε:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος, υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Η Αλμπίνα γέλασε εκκωφαντικά και είπε έξυπνα:
  - Αλλά οι πληροφορίες ανέφεραν σίγουρα,
  Και πώς πατάει το κουμπί με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του.
  Η Alvina στηρίζει, γυμνά, παιδικά δάχτυλα που πατούν τα κουμπιά του joystick και συνθλίβουν τον εχθρό:
  - Και το τάγμα πήγε στην επίθεση!
  Ο Robur, πυροβολώντας τους Ιάπωνες, αυτό είναι ένα αιώνιο αγόρι, βρυχήθηκε:
  - Παλέψαμε με άψογο πάθος!
  Η Albina, καίγοντας τους εχθρούς με βαρυτικά λέιζερ και παίζοντας με τα γυμνά της πόδια, εξέδωσε:
  - Η ομάδα μας από ατσάλι και δυνατή!
  Έτσι το barracuda τους, άτρωτο στα πυρά των σαμουράι, και γρήγορο από τρία βαρυτικά όπλα λέιζερ, κατέστρεψε ένα τέταρτο εκατομμύριο Ιάπωνες στρατιώτες. Πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στους σαμουράι - πολέμησαν μέχρι το τέλος. Αλλά και πάλι έχασαν.
  Και μόνο κέρατα και πόδια έμειναν από τον ιαπωνικό στρατό. Πιο συγκεκριμένα, μόνο βουνά από πτώματα πριονισμένα σε κομμάτια και ένα σωρό από τσαλακωμένο και καπνισμένο μέταλλο.
  Ναι, η Ιαπωνία χτυπήθηκε πολύ σκληρά. Και μέρος των δυνάμεών της εξαλείφθηκαν με λαμπρότητα.
  Ο Robur και τα κορίτσια του ανεφοδιάστηκαν με νερό από το ρέμα. Έφαγαν επίσης αιχμαλωτισμένα αγγλικά κονσερβοποιημένα τρόφιμα που αιχμαλωτίστηκαν από τον κατεστραμμένο ιαπωνικό στρατό.
  Και θα κινηθώ σε εκείνα τα στρατεύματα που απέκλεισαν το Πορτ Άρθουρ. Και οι στρατοί των Σαμουράι προχωρούσαν σαν παλιρροϊκό κύμα.
  Στη συνέχεια όμως η συσκευή σε σχήμα μπαρακούδα επιτέθηκε στον στρατό των ποδιών. Και πού να πάνε τώρα τα στρατεύματα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου;
  Τους ανέλαβε μια αδίστακτη ομάδα. Και το ίδιο και η εξόντωση.
  Ο Robur πάτησε το κουμπί του joystick με το πόδι ενός παιδιού, στέλνοντας θανατηφόρες ακτίνες και βρυχήθηκε:
  - Εχθροί της Πατρίδος βαδίζουν στη Γέεννα!
  Η Αλμπίνα πάτησε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έκοψε ένα ολόκληρο τάγμα σαμουράι και φώναξε:
  - Οι εχθροί δεν θα σταματήσουν τη Ρωσία!
  Η Alvina πίεσε επίσης τη γυμνή της φτέρνα στα κουμπιά του joystick και, χαμογελώντας εκθαμβωτικά, ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Ο Robur συνθλίβοντας τον σαμουράι και γυρίζοντας το αεροσκάφος, αυτό το αιώνιο παιδί βρυχήθηκε:
  - Για ένα νέο κομμουνιστικό σύστημα!
  Η Albina, καταστρέφοντας τους Ιάπωνες, τραγούδησε:
  Η υποστηρικτική δομή της αγάπης....
  Η Άλβινα, συνθλίβοντας τον σαμουράι, ούρλιαξε:
  Είμαστε σαν γερανοί στον ουρανό!
  Ο Robur, εξολοθρεύοντας τους Ιάπωνες, παρατήρησε:
  - Μάλλον ήδη σαν χαρταετοί!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε, γράφοντας πάνω στον σαμουράι και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, είπε:
  - Για την πτήση στα αστέρια!
  Η Alvina, δήλωσε επιθετικά, συντρίβοντας τους Ιάπωνες και τους κούρεψε σαν ένα σωρό ανάχωμα:
  - Για τις καλύτερες στιγμές!
  Ο Ρομπούρ σημείωσε επιθετικά, κουρεύοντας σαν δρεπάνι χόρτου και γογγίζοντας με μια παιδική φωνή:
  - Είμαστε οι πιο κουλ!
  Η Αλμπίνα, γράφοντας στα ιαπωνικά και χρησιμοποιώντας γυμνό τακούνι, γρύλισε:
  - Για υπέροχη διάθεση!
  Η Άλβινα, συνθλίβοντας τους σαμουράι, μαζεύοντας ολόκληρους σωρούς από πτώματα και μια μάζα από τσαλακωμένα σώματα, ούρλιαξε:
  - Για την τάξη της Πατρίδας υπερ!
  Ο Ρομπούρ φώναξε, βγάζοντας τα παιδικά του δόντια:
  - Όλα θα πάνε υπέροχα!
  Και ας γαμήσουμε τους Ιάπωνες.
  Η Αλμπίνα, γράφοντας πάνω στον σαμουράι και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το πήρε και ούρλιαξε:
  - Θα θάψουμε όλους σε ένα φέρετρο!
  Η Alvina, κουρεύοντας επιθετικά τους Ιάπωνες και συνθλίβοντας τους χρησιμοποιώντας τα γυμνά της τακούνια, εξέδωσε:
  - Για απόλυτο τρόμο!
  Και σαν να χτυπάς ξανά τους σαμουράι. Αυτό είναι το συμπαγές, δολοφονικό τους Χόλιγουντ.
  Και η Αλμπίνα τραγούδησε εκστασιασμένη.
  Ο εικοστός πρώτος αιώνας είναι ένας πολύ θυελλώδης αιώνας,
  Μαίνονται ιοί, τρομοκράτες...
  Αλλά ακόμα, στην κορυφή της ζωής, ένα άτομο
  Και ο κόσμος το ξέρει αυτό, δεν είναι ειρηνιστές!
  
  Μπορούμε να πιστέψουμε ότι πετάω στον Άρη
  Η έκταση της Αφροδίτης απλά ξαναχτίζεται...
  Όλα θα γνωρίζουν απλώς την υψηλότερη τάξη,
  Και κάθε άνθρωπος γεννιέται ήρωας!
  
  Ναι, η δουλειά μας είναι να αναπτύξουμε πρόοδο,
  Για να είναι όμορφη η ανθρωπότητα...
  Αν και επιτίθενται στους κολασμένους δαίμονες,
  Η επαφή με ένα ξυπόλητο κορίτσι είναι επικίνδυνη!
  
  Είμαστε Κομσομόλ κόρες της Γης,
  Θα σκοτώσουμε τον εχθρό χωρίς καμία δειλία...
  Οι λαοί στον πλανήτη αυτής της οικογένειας,
  Και τώρα ο άνθρωπος θα γίνει ήρωας!
  
  Δεν θα υπάρχει κακία για να το κυβερνήσει αυτό, ξέρετε
  Κάτω από τη σημαία του ιερού κομμουνισμού...
  Κάποτε ήταν ένας γενικός γραμματέας και ενώπιον του βασιλιά,
  Μαζί απωθήσαμε το σπαθί του φασισμού!
  
  Θα δείξουμε στους ανθρώπους την ευτυχία με το παράδειγμα,
  Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα στην κορυφή του κόσμου...
  Υπήρχε Ρωσία - υπήρχε η ΕΣΣΔ,
  Και ο Χριστός της αγάπης έγινε είδωλο!
  
  Τα θυελλώδη χρόνια περνούν
  Πετάξαμε γύρω από τον Σείριο τόσο περίφημα...
  Χτισμένο πάνω στα αστέρια της πόλης -
  Σήκω από τον πλανήτη κούνια!
  
  Μετά από όλα, η Lada είναι μαζί μας και ο Svarog είναι πανίσχυρος,
  Τι έκανε τον κόσμο τόσο αστρικό...
  Είθε να υπάρχει ο μεγαλύτερος Λευκός Θεός,
  Δεν είναι πολύ αργά για να μάθετε!
  
  Οι νεκροί θα αναστηθούν σύντομα, ξέρεις
  Ο παράδεισος στον πλανήτη θα χτιστεί αμέσως...
  Ο καιρός είναι απλώς αιώνιος Μάιος,
  Η κλίμακα του εργοταξίου είναι απλά τεράστια!
  
  Θα κάνουμε πτήσεις μέχρι το τέλος,
  Ας φτάσουμε στην άκρη του σύμπαντος...
  Ο Σβάρογκ ο μεγάλος αντικατέστησε τον πατέρα του,
  Με τη δόξα του στις μάχες αναλλοίωτη!
  
  Ναι, ήταν δύσκολο, ξέρω ότι είναι δύσκολο,
  Οι εχθροί επιτέθηκαν στη Ρωσία σε ορδή ...
  Και μια χιονοθύελλα φραγκοσυκιά,
  Αλλά έκαναν το δρόμο τους μέσα από τον κομμουνισμό!
  
  Ο Λόρδος Σβάρογκ μας έδωσε ένα δυνατό σφυρί,
  Για να συντρίψουν τους εχθρούς της Ρωσίας μαζί τους ...
  Και χτυπήστε ένα τέτοιο χτύπημα -
  Απλώς απωθήσαμε τον εχθρό!
  
  Στα μάτια του κοριτσιού Komsomol fire,
  Καίγεται σε έναν κολασμένο καταρράκτη, μπορείτε να δείτε τη φλόγα ...
  Το ξέρω για την πατρίδα, κυρίες,
  Θα σηκώσουμε το πανό ψηλότερα από τον ήλιο!
  
  Είσαι άντρας, σκεφτείτε τώρα έναν αετό,
  Πετώντας πάνω από τα αστέρια του συνεχούς σύμπαντος...
  Πάνω από τον κόσμο, τα νύχια του γερακιού απλώθηκαν,
  Και φορτισμένη με άφθαρτη συνείδηση!
  
  Δεν μπορείς απλά να σκοτώσεις τη Ρωσία,
  Ως ύπουλος αντίπαλος δεν προσπάθησε...
  Ο κυνηγός σύντομα θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Είναι επικίνδυνο για τον εχθρό να πολεμήσει με την Πατρίδα!
  
  Το κορίτσι θα κινήσει το γυμνό της πόδι,
  Και ο φασίστας θα πετάξει έξω, να ξέρεις τα δόντια σου...
  Και αν η γυναίκα κινήσει το πόκερ,
  Αυτό σημαίνει ότι έπαιξαν οι τρομπέτες του θανάτου!
  
  Όλα στον κόσμο μας θα είναι θετικά,
  Οποιαδήποτε δουλειά είναι αμφισβητήσιμη παιδιά...
  Ας δείξουμε αναμφισβήτητη δημιουργικότητα,
  Και θα σκαρφίζουμε από τη μηχανή!
  
  Οι εχθροί πιστεύουν εύκολα ότι θα συντρίψουμε,
  Κουρεύουμε σκονισμένο γρασίδι χωρίς αμφιβολία ...
  Θα σώσουμε τη Ρωσία από μεγάλα προβλήματα,
  Αφήστε το να είναι στην καρδιά - Ιησούς και Λένιν!
  
  Στα ψηλότερα αστέρια του κόσμου
  Τα γήινα πλοία είναι ικανά να πετούν...
  Ο ποιητής μας μετέφερε όλη τη δύναμη της συλλαβής,
  Στο όνομα της μητέρας μας Ρωσίας!
  
  Η θεά Λάντα δοξάζει τη Ρωσία,
  Απλώνει ένα μεγάλο πέπλο...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και μη φοβάσαι,
  Φυσικά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για εμάς!
  Κάποτε τα κορίτσια πολέμησαν κοντά στη Μόσχα,
  Οι εικονιστικοί γίγαντες πολέμησαν...
  Αλλά ο Χίτλερ είναι σύμμαχος με τον Σατανά,
  Και ο Svarog και εγώ - ξέρουμε ότι είμαστε ανίκητοι!
  
  Αν και υπήρχε ένας παγετός που παγώνει το αίμα,
  Το κορίτσι έτρεξε ξυπόλητο μέσα από τις χιονοστιβάδες...
  Η χώρα θα δώσει ευτυχία και οποιαδήποτε,
  Οι πλεξούδες της είναι ασημί από χρυσό!
  
  Ο Υπέρτατος Κύριος γνωρίζει όλες τις καρδιές,
  Και τα κορίτσια τόσο πολύ, ο Θεός αγαπά...
  Θα παλέψουν μέχρι τέλους
  Διαφορετικά, ο αντίπαλος θα καταστρέψει τη χώρα!
  
  Γι' αυτό όλα στον κόσμο είναι ψέματα,
  Όταν βάζεις ροζ γυαλιά...
  Και ο εχθρός ρίχνει μια συνεχή ομίχλη,
  Επτά Παρασκευές του αντιπάλου για εβδομάδες!
  
  Θα σφυρηλατήσουμε πανοπλίες για τον εαυτό μας,
  Και το ξίφος του πιο αιχμηρού δαμασκηνού χάλυβα ...
  Η πατρίδα δεν θα αφαιρεθεί από το ρούβλι,
  Λοιπόν, γιατί είστε κουρασμένοι άλογα;!
  
  Προσέξτε όλα θα πάνε καλά ξαφνικά,
  Όταν μαζευόμαστε με τη δύναμη του Θεού...
  Είσαι το γεράκι της αλήθειας, όχι ο κόκορας του ψεύδους,
  Πιστεύω στον κομμουνισμό στη μάχη που θα ξεπεράσουμε!
  
  Για τη δύναμή μας και προς τιμήν της Ρωσίας,
  Για την κόκκινη σημαία και την αγαπημένη Ρωσία...
  Για την Ουκρανία και τη Λευκορωσία,
  Ας ολοκληρώσουμε τη μεγαλύτερη αποστολή!
  
  Θα δοξάσουμε τη Lada με δόξα,
  Να αγαπάς τον Σβάρογκ, τη μητέρα του Θεού Μαρία...
  Η βαθμολογία θα είναι σίγουρα πέντε...
  Γιατί η πίστη έδωσε δύναμη!
  
  Τι είναι για εμάς ο Μπατού και ο κακός Τζένγκις Χαν,
  Όπως ο Χίτλερ, ο στρατός του Ναπολέοντα...
  Κανένας Χαν δεν θα μας νικήσει,
  Ούτε μια ορδή, ακόμα κι αν υπάρχουν εκατομμύρια!
  
  Στη Ρωσία γεννηθήκαμε τα κορίτσια,
  Προς δόξα του Ίλιτς και του Ιησού...
  Τώρα οι αετοί πετούν μόνο ψηλά,
  Να δείξει μεγάλη τέχνη!
  
  Η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα της ειρήνης και της αγάπης,
  Μαζεύουμε χώρο...
  Αν και δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία στο αίμα,
  Επιδρομές των απίστων χτυπάμε όλους!
  
  Ας μη μας συγχωρήσει ο εχθρός την αδυναμία,
  Θέλει να τηγανίσει τα τακούνια των κοριτσιών...
  Μερικές φορές επιθετικός καλικάντζαρος
  Ικανός να σκίσει και να χτυπήσει το κακό!
  
  Αλλά δεν θα παραδώσουμε τα σύνορα στον εχθρό,
  Φτάστε τα σύνορα οποιουδήποτε σύμπαντος...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Με τη δύναμή του στις μάχες αναλλοίωτη!
  
  Έτσι, η νίκη των κοριτσιών είναι κοντά,
  Δεν φοβόμαστε τον Stelzanath,
  Η αγάπη για την Πατρίδα είναι γλυκιά και αγνή,
  Και αν χρειαστεί θα πολεμήσουμε και με τον στρατό!
  Να ένα ολόκληρο ποίημα αφιερωμένο στο μέλλον, τραγούδησαν τα κορίτσια, με μεγάλη μανία.
  Και μετά το πήραν με τα γυμνά τακούνια τους καθώς πίεζαν τα κουμπιά, τελειώνοντας τους τελευταίους Ιάπωνες.
  Και έτσι ο στρατός των Ποδιών έπαψε να υπάρχει. Σχεδόν μισό εκατομμύριο Ιάπωνες πήγαν στον επόμενο κόσμο. Και είναι πολύ ωραίο.
  Και τώρα μένει να νικήσουμε τον στόλο. Και τότε θα μείνουν μόνο κέρατα και πόδια από την Ιαπωνία.
  Η Αλμπίνα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Πλησιάζει η ώρα που θα νικήσουμε!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  Και τα θησαυροφυλάκια της φυλακής θα καταρρεύσουν στην άβυσσο!
  Ο Robur επιβεβαίωσε επιθετικά:
  - Κανείς δεν θα μας πει αδύναμους!
  Και το αγόρι πάτησε τα γυμνά του πόδια στα κουμπιά του χειριστηρίου.
  Ο πόλεμος φαίνεται να φτάνει στο τέλος του.
  Και τώρα το μπαρακούντ τους κινείται προς την κατεύθυνση του στόλου των Σαμουράι. Και αυτό είναι πράγματι μια κίνηση γκραν μάστερ. Και το παιχνίδι δεν είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στη νέα, παγκόσμια αυτοκρατορία!
  Το αγόρι Robur ξεκαθάρισε με κέφι:
  - Η παγκόσμια αυτοκρατορία μου!
  Τότε το παιδί καθηγητής χαστούκισε το μέταλλο με το γυμνό του πόδι. Τι έκανε τον ήχο.
  Με τη βοήθεια ραντάρ εντοπίζεται ο ιαπωνικός στόλος. Απλώς ταξιδεύει κοντά στο Πορτ Άρθουρ, προσπαθώντας να μην απελευθερώσει την μπλοκαρισμένη μοίρα του Ειρηνικού.
  Η Αλβίνα, αυτό το αιώνιο κορίτσι, τραγούδησε πατώντας το γυμνό, παιδικό της πόδι:
  - Λαμπρός ήλιος της ελπίδας
  Ανεβαίνει ξανά στη χώρα...
  Ρωσικός στρατός περίφημα,
  Νίκησε την Ιαπωνία στη θάλασσα!
  Η Αλμπίνα συνέχισε με ενθουσιασμό, πατώντας επίσης τα κουμπιά με τη γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα της:
  Ρωσικός αετός πάνω από τον πλανήτη, τα
  φτερά που απλώνονται θα απογειωθεί ...
  Ο εχθρός θα κληθεί να λογοδοτήσει
  Θα ηττηθεί, θα σπάσει!
  Και τώρα η συσκευή barracuda εκτοξεύει την πρώτη της δέσμη στα πλοία της Ιαπωνίας.
  Και τα βαρυτικά λέιζερ, με την εκπληκτική κοσμική τους δύναμη, χτυπούν τη ναυαρχίδα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.
  Και τώρα το μεγαλύτερο θωρηκτό των σαμουράι, στο οποίο βρισκόταν ο περίφημος Ναύαρχος Τόγκο, άρχισε να βυθίζεται. Και κυριολεκτικά κόπηκε σε μικρά κομμάτια από βαρυτικά λέιζερ κατασκευασμένα από ιδιοφυΐες που έλαβαν την αιώνια νιότη.
  Robur - αυτό το αιώνιο αγόρι, που πατάει τα κουμπιά με τα γυμνά, παιδικά του πόδια και χαμογελάει βουρκωμένα τα δόντια του:
  Πατάμε τον Ερμή με τα πόδια μας,
  Και υπάρχει διαδρομή για τον Άρη!
  Η Αλμπίνα, συντρίβοντας τον εχθρό με το γυμνό της τακούνι, πρόσθεσε:
  - Θα σηκώσουμε κύματα τσουνάμι,
  Η λευκή φυλή θα ανέβει!
  Η Alvina σημείωσε έξυπνα, πυροβολώντας τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και ένα άλλο ιαπωνικό πλοίο βυθίστηκε. Αυτά ήταν όντως κορίτσια.
  Αν και οι λαμπροί πολεμιστές μετατράπηκαν σε παιδιά, η μαχητική τους αποτελεσματικότητα αυξήθηκε μόνο από αυτό. Και είχαν έναν υπέροχο, καταστροφικό μηχανισμό. Το οποίο έκαψε κυριολεκτικά όλα τα ιαπωνικά πλοία.
  Ο Robur, συνθλίβοντας ακόμη και τους Ιάπωνες, τραγούδησε:
  - Στην απεραντοσύνη της Πατρίδας υπέροχο ...
  Η Albina, στέλνοντας δώρα θανατηφόρου δύναμης και καίγοντας κυριολεκτικά τους αντιπάλους της, εξέδωσε:
  - Απολαμβάνοντας τη μάχη και την εργασία ....
  Η Alvina το σήκωσε με μανία, απελευθερώνοντας εκκενώσεις κολασμένου θανάτου στον εχθρό:
  - Συνθέσαμε ένα χαρούμενο τραγούδι ...
  Ο Robur πάτησε το κουμπί με τα γυμνά του δάχτυλα, τα παιδικά του πόδια και σήκωσε με ενθουσιασμό:
  - Για τον μεγάλο φίλο και αρχηγό!
  Η Αλμπίνα, με μεγάλο ενθουσιασμό, συνέτριψε τους Ιάπωνες και βύθισε τα πλοία τους, με αποτέλεσμα να φυσήξουν φυσαλίδες και να καούν, ενώ εκείνη τραγουδούσε:
  - Το Robur είναι η δόξα της μάχης!
  Η Alvina, με μεγάλο πάθος, έπνιξε τον στόλο των σαμουράι και πριόνισε τα πιάτα τους, τραγούδησε:
  - Robur - η νεανική μας πτήση!
  Ο ίδιος ο Robur πήρε το τραγούδι για τον εαυτό του, πατώντας τη γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα του στα κουμπιά και βρυχάται:
  - Παλεύοντας με τραγούδια και νικώντας ....
  Η Αλμπίνα συνέχισε με μεγάλο ενθουσιασμό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της:
  - Ένας άντρας θα ακολουθήσει τον Robur!
  Και ολόκληρη η τριάδα τραγούδησε επιθετικά, βυθίζοντας τον ιαπωνικό στόλο και δεν αφήνοντας καμία ευκαιρία στα εχθρικά πλοία:
  - Πολεμώντας και κερδίζοντας με τραγούδια,
  Ένας άντρας θα ακολουθήσει τον Robur!
  Και πραγματικά βυθίζουν τα πλοία επιμελώς. Και σε κάνουν να κατέβεις.
  Τα πρώτα δώδεκα σιδερένια και θωρακισμένα καταδρομικά βυθίστηκαν. Και τώρα οι νεαροί μαχητές πήραν μικρότερα σκάφη. Για να μπορέσει να επιβιώσει τίποτα και κανείς.
  Ο Robur παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Εάν ο αδύναμος αμέσως στο φέρετρο ....
  Και το γυμνό, παιδικό πόδι του αγοριού-καθηγητή έστειλε άλλη μια μερίδα καταστροφικών ακτίνων.
  Η Αλμπίνα γέλασε και παρατήρησε καθώς βύθιζε τα ιαπωνικά πλοία:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη, και το υψηλότερο εισόδημα του κομμουνισμού!
  Και η γυμνή της φτέρνα πατάει ξανά τα κουμπιά.
  Η Alvina, συνεχίζοντας να καταστρέφει τους Ιάπωνες και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών, vyaknula:
  - Για ένα εξαιρετικό άθλημα!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  - Μάτια, νυσταγμένο παιδί, σκούπισε με το χέρι σου,
  Ανακάλυψες ένα δύσκολο άθλημα για τον εαυτό σου...
  Τα τεράστια βάρη σκίζονται εύκολα,
  Θα κάνετε παγκόσμιο ρεκόρ!
  Και η Αλμπίνα πρόσθεσε, συντρίβοντας τους Ιάπωνες στη θάλασσα:
  - Πραγματικά παγκόσμιο ρεκόρ!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Ο ιαπωνικός στόλος, έχοντας χάσει τα μεγαλύτερα πλοία του και έχοντας χάσει τους ναύαρχους του, άρχισε να διασκορπίζεται. Και ο barracuda έπρεπε να τον κυνηγήσει και να προσθέσει λέιζερ βαρύτητας.
  Η Αλβίνα, πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Θα σας τελειώσουμε μέχρι το τέλος!
  Η Αλμπίνα επιβεβαίωσε, πατώντας τα κουμπιά με τη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της και βρυχάται:
  - Ο ήλιος που ανατέλλει θα γίνει η δύση!
  Ο Robur εκτοξεύει επίσης μια θανατηφόρα εκκένωση στον εχθρό και καίει ένα άλλο αντιτορπιλικό, προκαλώντας την τήξη του.
  Τότε θα βρυχάται:
  - Ενας πίνακας!
  Η Άλβινα γέλασε και στρίβοντας τους γοφούς της, βγάζοντας τα δόντια της, ούρλιαξε:
  - Η Ιαπωνία θα τελειώσει!
  Η Albina συμφώνησε με αυτό, πατώντας τα κουμπιά:
  Το κατάλαβες νεαρέ!
  Τα κορίτσια εξακολουθούν να είναι τόσο μοχθηρά στην εμφάνιση, αλλά μαχητικά. Και μόνο φυσαλίδες μένουν από τα ιαπωνικά πλοία.
  Ο Robur, κυνηγώντας τους Ιάπωνες, τραγούδησε:
  Ο εχθρός δεν θα φύγει, ο εχθρός δεν θα φύγει,
  Και το πιστεύω!
  Ο εχθρός δεν θα φύγει, ο εχθρός δεν θα φύγει,
  Ο αφρός μεγάλωσε!
  Και το αγόρι πιέζει ξανά τη γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα του στα κουμπιά του joystick.
  Και χτυπά τους Ιάπωνες, κόβοντας το αντιτορπιλικό σε δύο σχεδόν ίσα μέρη.
  Η Αλμπίνα σημείωσε επιθετικά, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Θα γίνει όλα τετριμμένα σούπερ!
  Και άλλο ένα ιαπωνικό πλοίο βυθίζεται.
  Η Alvina πνίγει ενεργά τους Ιάπωνες, εξέδωσε:
  - Είμαι κορίτσι του διαστημικού πολέμου!
  Και έδειξε τη γλώσσα της. Μετά άρχισε να χοροπηδάει, σαν σε τηγάνι.
  Αυτά τα κορίτσια είναι κορυφαία!
  Ο Robur, πολεμώντας τους Ιάπωνες, τραγούδησε:
  Robur, Robur, Robur -
  Ηλεκτρονική κούνια!
  Η Αλμπίνα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πρόσθεσε επιθετικά:
  Robur, Robur, Robur -
  Τα πόδια πέταξαν στα χέρια!
  Η Alvina, με το γυμνό, παιδικό τακούνι της, πατώντας το κουμπί του joystick και βυθίζοντας ένα άλλο ιαπωνικό πλοίο, θόλωσε:
  "Και δεν θα πω σε κανέναν ότι αγαπώ τον Robur!" Λατρεύω τον ληστή!
  Η Αλμπίνα πρόσθεσε, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά της πόδια:
  Λατρεύω τον Ρόμπερτ! Και θα τους τσακίσω όλους!
  Αυτή ήταν η ομάδα. Και τέτοια παιδιά πνίγουν τους Ιάπωνες χωρίς κανένα οίκτο.
  Ο Robur σκέφτηκε ότι χάρη στην παρέμβασή τους, ο Νικόλαος Β' είχε μετατραπεί από αποτυχημένος τσάρος σε μεγάλο. Και ας πούμε ότι είναι υπέροχο. Και είναι ο Robur - η μεγαλύτερη ιδιοφυΐα όλων των εποχών και των λαών.
  Δημιουργήστε ένα τέτοιο όπλο. Θέλει εξουσία σε όλο τον κόσμο και τώρα βοηθά τον Ρώσο Τσάρο. Αλλά μπορείς πάντα να στρέψεις το όπλο σου εναντίον της Ρωσίας.
  Ο Robur παλεύει πρώτα από όλα για τον εαυτό του. Και πρέπει να ομολογήσω ότι το κάνει με μεγάλη επιτυχία.
  Η Alvina χτύπησε επίσης τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Τσεσάρεβιτς Νικόλαος,
  Αν πρέπει να βασιλέψεις...
  Η Αλμπίνα, συντρίβοντας τους εχθρούς με τη γυμνή, ροζ φτέρνα της, που τόσο επιδέξια πιέζει, εξέδωσε:
  - Ποτέ μην ξεχνάς,
  Το αίμα κυλάει σαν χείμαρρος!
  Και το αγόρι Robur επιβεβαίωσε:
  - Ακόμα πώς χύνει! Και θα χτυπήσουμε τον εχθρό!
  Η Albina, βυθίζοντας ένα άλλο ιαπωνικό πλοίο, το πήρε και τραγούδησε:
  - Η θυελλώδης γιορτή του Σατανά,
  Χύστε αίμα στο φως!
  Η Alvina, πριονίζοντας τον καταστροφέα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, απάντησε επιθετικά:
  - Και το ιερό ξίφος του πολέμου,
  Έσπασε το μυστικό!
  Ο Robur παρατήρησε με ένα παιδικό χαμόγελο:
  - Ναι, κόψαμε το μυστικό, και δείξαμε την κολοσσιαία μας δύναμη!
  Και τώρα ένα άλλο ιαπωνικό πλοίο πνίγεται. Δεν έχει απομείνει σχεδόν κανένα πλοίο στην Ιαπωνία. Τα τελευταία αντιτορπιλικά βυθίζονται. Και είναι πολύ ωραίο.
  Ο Robur τραγούδησε με χαρά:
  - Τα πλοία είναι σπασμένα,
  Τα σεντούκια είναι ανοιχτά..
  Σμαράγδια και ρουμπίνια απλώνονται σαν βροχή!
  Η Albina με μεγάλη χαρά, απολαμβάνοντας τις λέξεις, τελείωσε το τραγούδι:
  - Αν θέλεις να είσαι πλούσιος,
  Αν θες να είσαι ευτυχισμένος...
  Η Alvina, συνθλίβοντας τα γυμνά της δάχτυλα, πρόσθεσε:
  - Μείνε αγόρι μαζί μας,
  Θα είσαι ο βασιλιάς μας!
  Και τα δύο κορίτσια αναφώνησαν σε χορωδία:
  - Γίνε ο βασιλιάς μας!
  Θα είσαι ο βασιλιάς μας!
  Και θα γελάσουν και οι θεές και τα κουλ κορίτσια.
  Αλλά ο ιαπωνικός στόλος έχει τελειώσει. Και τα τελευταία σκάφη βυθίστηκαν. Τώρα ο πόλεμος έχει σχεδόν τελειώσει.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε με ένα σαρκοφάγο χαμόγελο:
  - Πρέπει να βοηθήσουμε τη Ρωσία μια για πάντα να απαλλαγεί από την ιαπωνική απειλή!
  Η Alvina συμφώνησε με αυτό, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Φυσικά και πρέπει!
  Ο Robur, εκείνο το επιθετικό, αιώνιο αγόρι, απάντησε:
  - Και δεν με πειράζει! Θα συντρίψουμε συγκεκριμένα τους εχθρούς!
  Και τώρα η υπέροχη συσκευή τους έσπευσε στις ακτές της Ιαπωνίας. Στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο να καταστραφούν τα ιαπωνικά στρατεύματα στην ίδια τη μητρόπολη.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ενώ χτυπάει το ρολόι, ενώ χτυπάει το ρολόι,
  Ενώ χτυπάει το ρολόι - μην κρεμάτε τις μύτες σας!
  Η Alvina συνέχισε με μανία, χτυπώντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της:
  Ενώ οι καρδιές χτυπούν, ενώ οι καρδιές χτυπούν
  Για το καλύτερο - παλέψτε μέχρι το τέλος!
  Ο Ρομπούρ ανασήκωσε τους παιδικούς του ώμους. Ήταν εύκολο για αυτόν να σκοτώσει τους Ιάπωνες. Θα μπορούσε επίσης να σκοτώσει εύκολα λευκούς; Φυσικά και μπορούσα! Θέλει εξουσία σε όλο τον κόσμο! Αυτό είναι το πάθος και η επιθετική του ιδέα. Όταν σκοτώνεις για να επισπεύσεις τη στιγμή που οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ μεταξύ τους!
  Και θα υπάρχει ευτυχία σε ολόκληρο το σύμπαν!
  Ο Robur μάλιστα τραγούδησε με χαρά:
  Πού ήταν, πότε ήταν,
  Ως παιδί, ή ίσως σε ένα όνειρο ...
  Ένας πελαργός στη στέγη είναι μια φωλιά για ένα αγαπημένο πρόσωπο,
  Svit την άνοιξη!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Αυτό δεν είναι πλέον σχετικό! Σε σύγκριση με τη συσκευή μας, ο πελαργός δεν είναι κανένας!
  Ο Robur απάντησε:
  - Ο πελαργός είναι ζωντανός και ο δικός μας είναι τεχνητός!
  Η Alvina τραγούδησε με χαρά:
  - Τόσο καλοσυνάτη και ειρηνική,
  Αλλά και πάλι, το θηρίο είναι κουλ....
  Νομίζεις ότι είμαι αναμνηστικό
  Αλλά η αρκούδα είναι στην πραγματικότητα ζωντανή!
  Η Αλμπίνα γέλασε και σημείωσε:
  - Είναι άχρηστο να ζητάς έλεος από ένα άγριο θηρίο!
  Και εδώ είναι το barracuda τους στο ιαπωνικό έδαφος. Με τη βοήθεια ραντάρ και ραδιοαναχαίτισης, αναζητά στρατεύματα και ασχολείται με την εξόντωσή τους. Και συνθλίβει, ειλικρινά, κεφαλαία.
  Ο Robur κόβει το ιαπωνικό τάγμα με όπλα, λέει:
  - Δημιουργούμε διαστημικά θαύματα!
  Η Albina, γαμημένος σαμουράι, εξέδωσε:
  - Κοιτούσε τον ουρανό!
  Η Αλβίνα, συντρίβοντας τους Ιάπωνες, ούρλιαξε:
  - Για τον νέο κομμουνισμό του Robur!
  Και έδειξε τη γλώσσα της. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό!
  Ο Robur, έχοντας καταστρέψει μερικά συντάγματα σαμουράι με τα κορίτσια, μετακόμισε ξανά. Και έδρασε πολύ γρήγορα. Οι κινήσεις του στην καθολική συσκευή ήταν, όπως πάντα, πολύ γρήγορες.
  Η Αλμπίνα σημείωσε με ένα γέλιο, βγάζοντας τα δόντια της και πατώντας τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά:
  Είμαστε κορίτσια κολοσσιαίας χάρης!
  Ο Άλβιν απάντησε:
  - Όχι χάρες, αλλά οργανώσεις!
  Και πιέστε με γυμνό τακούνι!
  Το έργο τους δεν είναι εύκολο, αφού τα ιαπωνικά στρατεύματα στη μητέρα χώρα δεν είναι συγκεντρωμένα σε ένα μέρος, αλλά είναι συγκεντρωμένα. Και πρέπει να χτυπηθούν κομμάτι-κομμάτι.
  Κάτι που σίγουρα δημιουργεί κάποια προβλήματα.
  Ο Robur είναι απασχολημένος με την αναζήτηση με ραντάρ. Και μαζί του, μαζί με τους Ιάπωνες, τα κορίτσια τεμαχίζουν και καταστρέφουν. Πρέπει να πετάξεις σε πολλές περιοχές.
  Ο Robur εν πτήση συνθέτει φτερωτούς αφορισμούς.
  Δικτάτορας είναι ένας πυγμάχος που χτυπά πάντα κάτω από τη ζώνη με τα χέρια κάποιου άλλου, δεν ακούει το γκονγκ και είναι ο κριτής του εαυτού του!
  Η πυγμαχία είναι πυγμαχία με μαλακά γάντια, η πολιτική της γλωσσομαχίας χωρίς λευκά γάντια!
  Πυγμάχοι στις γροθιές, πολιτικοί στις γλώσσες, πυγμάχοι στους κανόνες ειλικρινά, πολιτικοί στην ανομία άτιμα!
  Μια γυναίκα είναι και μποξέρ, μόνο που είναι η πιο θανατηφόρα όταν βγάζει τελείως τα ρούχα της!
  Επαγγελματίες στην πυγμαχία με γυμνό στήθος, επαγγελματίες γυναίκες δεν γυμνώνουν μόνο τον κορμό τους!
  Ένας αγώνας πυγμαχίας περιορίζεται χρονικά από τους κανόνες, η αντιπαράθεση των πολιτικών δεν γνωρίζει χρονικά όρια και κανόνες!
  Οι μπόξερ τσακώνονται ανοιχτά δημόσια, οι πολιτικοί τσακώνονται κάτω από το χαλί, ακόμα κι αν σκαρφαλώσουν για να δαγκώσουν τη γλώσσα τους κάτω από τη ζώνη!
  Ένας πεισματάρης πυγμάχος είναι αξιέπαινος, αλλά οι πολιτικοί τις περισσότερες φορές επιμένουν σε αυταπάτες!
  Ο πολιτικός λαχταρά να γίνει λιοντάρια, αλλά η υπεράσπιση μιας λανθασμένης άποψης είναι ένα τυπικό κριάρι και ένας πεισματάρης γάιδαρος που γουρουνίζει τον εαυτό του!
  Η πυγμαχία είναι ένα φωτεινό και όμορφο θέαμα, η πολιτική επίσης τυφλώνει, αλλά είναι αηδιαστικό να το κοιτάς και είναι εκατό φορές πιο πικρό να το ακούς!
  Ένας πολιτικός έχει μερικές φορές το φωτεινό φτέρωμα του παγωνιού και την ευγλωττία του αηδονιού, αλλά στις συναλλαγές με τους ψηφοφόρους παραμένει ακόμα ένα γουρούνι χωρίς φτερά!
  Στην πυγμαχία τα μακριά χέρια είναι πολύτιμα, στην πολιτική οι μακριές γλώσσες είναι πολύ πιο θανατηφόρες για όλη τη χώρα!
  Ένας πυγμάχος με τη γροθιά του μπορεί να ρίξει μόνο έναν αντίπαλο στο ρινγκ, ένας πολιτικός κάτω από το χαλί, με μακριά γλώσσα, θα μετατρέψει ολόκληρο το κράτος σε ερείπια!
  Ο πιο ανθεκτικός μαραθωνοδρόμος είναι πολιτικός, μερικές φορές δεν του φτάνει ούτε η ζωή για να τρέξει στον θρόνο!
  Ένας δρομέας υπολογίζει δύναμη για μια ώρα, ένας πολιτικός, ακόμα και ο πιο συνετός, δεν θα συσσωρεύει δύναμη για την αιωνιότητα!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά ομοφοβικός, αλλά με αναγκαστικά μεγάλο κώλο, τακτοποιημένος, αλλά χοιρινός στο έπακρο!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα ένα σημαντικό πρόσωπο, αλλά πάντα ένας τεράστιος κώλος!
  Οι ψηφοφόροι αντιλαμβάνονται τον πολιτικό που ψηφίζουν ως πρίγκιπα του παραμυθιού, αλλά πάντα παίρνουν έναν γυμνό βασιλιά στο θρόνο!
  Ο δικτάτορας φαντάζεται τον εαυτό του ένα παγώνι με διαμάντια και έναν αυτοκράτορα με μοβ ρόμπες, αλλά όταν ο εκλέκτορας ζητά λογαριασμό, αποδεικνύεται ότι είναι ένας γυμνός βασιλιάς και ένα μαδημένο, βρεγμένο κοτόπουλο!
  Η θέληση της γυναίκας είναι σαν το διαμάντι στο κολιέ, η πολιτική έλλειψη θέλησης είναι ένα λιθόστρωτο δεμένο σε μια θηλιά στο λαιμό της!
  Μια γυναίκα μπορεί να συγκριθεί με διαμάντι, ένας άντρας με πυριτόλιθο και η πολιτική με θρόμβο περιττωμάτων!
  Με τη βία μπορείς να πολεμήσεις με έναν ισχυρό εχθρό, αλλά καμία δύναμη δεν θα σε αναγκάσει να ακούσεις την ομιλία ενός πολιτικού μέχρι τέλους, αν σου επιβληθεί τουλάχιστον τρεις φορές ως φίλος!
  Όλα στον κόσμο θέλουν κόπο, μόνο που κάτω από τη μονότονη μουρμούρα ενός πολιτικού δεν είναι δύσκολο να αποκοιμηθείς!
  Στην πυγμαχία συχνά σπάνε μύτες, αλλά στην πολιτική μένεις πάντα με τη μύτη σου!
  Η μύτη του μποξέρ είναι στραβή, στην πολιτική ο τρόπος να αφήνεις μύτη ψηφοφόρο είναι και ελικοειδής!
  Στην πυγμαχία, οι βαθμοί μερικές φορές μετρώνται ανέντιμαЈ οι ψήφοι είναι πάντα ανέντιμες στις εκλογές!
  Στην πυγμαχία, το πώς αγωνίζεσαι είναι σημαντικό, και πώς μετρώνται οι ψήφοι και ο βασιλιάς του ρινγκ έχει λίγο προβάδισμα, στην πολιτική δεν έχει σημασία πώς ψηφίζουν, και η καταμέτρηση είναι εντελώς στα χέρια του αυτός που βρίσκεται στο θρόνο!
  Στον αθλητισμό, μπορείς να γίνεις μονάρχης με γυμνό στήθος, αλλά στην πολιτική, όλοι είναι ήδη γυμνοί βασιλιάδες!
  Στον αθλητισμό μπορεί να ιδρώσεις και να σκονιστείς, αλλά στην πολιτική σίγουρα θα λερωθείς και κανένα ντους δεν θα ξεπλύνει τη δύσοσμη βρωμιά!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να κολλήσει, αλλά να είναι ευχάριστος στην αφή για μια γυναίκα, και ένας πολιτικός, όσο απαλά κι αν ξυρίζεται, προκαλεί την αίσθηση του φιλιού ενός ερπετού!
  Στρατιώτης είναι αετός με βαθμό σπουργιτιού, πολιτικός είναι βρεγμένο κοτόπουλο με βαθμό γαλοπούλας!
  Ο στρατιώτης, αν και δεν έχει λαμπερό σχήμα, και μερικές φορές εκτελεί ηλίθιες εντολές, αλλά σε αντίθεση με τον πολιτικό-παπαγάλο, δεν τραγουδάει από τη φωνή κάποιου άλλου!
  Ο στρατιώτης είναι το μυρμηγκάκι του πολέμου, και ο πολιτικός χύνει σκασμούς από ψηλά, όντας χοντρός drone των μετόπισθεν!
  Ο στρατιώτης είναι γενναίος ακόμα και όταν είναι ντροπαλός, ο πολιτικός είναι δειλός, ακόμα και όταν είναι κόκορας!
  Ο στρατιώτης είναι ευγενής, αλλά όχι ελεύθερος, ο πολιτικός είναι βδελυρός, και μάλιστα, σκλάβος των παθών!
  Ο στρατιώτης είναι λιοντάρι, αν και κοντός, και η πολιτική είναι αλεπού και έχει ήδη μεγαλώσει!
  Ο στρατιώτης είναι σαν ένας άγγελος στην κόλαση και ο πολιτικός είναι ένα γουρούνι που γλεντάει σε μια πανούκλα!
  Ένα ξυπόλυτο αγόρι είναι πιο άνετο να τρέχει μέσα στο χιόνι από έναν υποκατάστατο πολιτικό που κάνει ελιγμούς ανάμεσα σε στάλες!
  Ένα αγόρι, έστω και γυμνό στο κρύο, είναι πιο χαρούμενο από έναν ηλικιωμένο άντρα βουτηγμένο στη λάσπη του λόγου ενός πολιτικού!
  Μια γυναίκα δεν φοβάται τόσο να είναι γυμνή και ξυπόλητη όσο το γεγονός ότι ένας άνδρας πολιτικός θα φορέσει τα παπούτσια της και θα σκίσει τρία δέρματα!
  Μια γυναίκα είναι δειλή στην εμφάνιση, αλλά λίγα πράγματα μπορούν να την τρομάξουν πραγματικά, ένας άντρας δικτάτορας είναι τρομερός στην εμφάνιση, αλλά αποφεύγει τη σκιά του!
  Για έναν δικτάτορα, η σιωπή είναι χρυσός μόνο αν τα υποκείμενα αντέχουν να βάζουν τη γλώσσα τους στις τσέπες τους χωρίς να γκρινιάζουν!
  Ο δικτάτορας διαβεβαιώνει ότι είναι σκληρός σαν βράχος, αλλά στην πραγματικότητα ο τύραννος είναι απλώς ένα βουβό πλακόστρωτο!
  Ένα κορίτσι γκρεμίζει τα πόδια της όταν τρέχει ξυπόλητη πάνω από αιχμηρές πέτρες, ένας πολιτικός μπερδεύει όταν ορμάει καλυμμένη ανάμεσα σε ρέματα!
  Μια γυμνή γυναικεία φτέρνα μπορεί να τρυπηθεί από μια αιχμηρή, μια ψηφοφόρος με έναν πολιτικό δεν θα τρυπηθεί ούτε από εξυπνάδα!
  Μια γυναίκα προτιμά να περπατάει ξυπόλητη στο κρύο παρά να την ντύνουν με τις πύρινες ομιλίες των πολιτικών!
  Στον παγετό, μια καυτή καρδιά δεν θα κρυώσει και μια φλογερή ομιλία ενός πολιτικού δεν θα ζεσταθεί!
  Ένας πατριώτης έχει φλόγα στην καρδιά του, αλλά μόνο σκασμό στο συκώτι του από έναν πολιτικό!
  Ένας στρατιώτης έχει την πύρινη καρδιά του πατριώτη και οι πολιτικοί έχουν το στομάχι μιας διεφθαρμένης στρουθοκαμήλου και το λαιμό ενός άπληστου πύθωνα!
  Ένας στρατιώτης κρατά την τιμή - κοστίζει πολύ, ένας πολιτικός πουλά την αναίσχυνση, που δεν αξίζει ούτε μια σπασμένη δεκάρα, αλλά κοστίζει ακριβά τρία!
  Ο στρατιώτης έχει ένα γκρίζο παλτό, και πολλή φαιά ουσία στο κεφάλι του, ο πολιτικός έχει μαλλιά γκρίζου λύκου και φιλοδοξεί να γίνει γκρίζος καρδινάλιος!
  Οι πολιτικοί στέλνουν στρατιώτες να χύσουν αίμα για χάρη μιας κόκκινης λέξης, και για χάρη μιας μαύρης επιχείρησης προδίδουν την αγάπη!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να λερώσει το σώμα του, αλλά παραμένει καθαρός στην ψυχή του και κανένα μπάνιο δεν θα βοηθήσει έναν πολιτικό να ξεπλύνει την πνευματική βρωμιά!
  Ένας στρατιώτης πρέπει να σκοτώσει κακούς για χάρη της πατρίδας, ένας πολιτικός σκοτώνει κάθε τι καλό με φιλοδοξία για χάρη του δικού του!
  Ένας στρατιώτης που σκοτώνει δεν είναι δολοφόνος, ένας πολιτικός που υπόσχεται - δεν εκπληρώνει!
  Ένας στρατιώτης μερικές φορές κάνει το αδύνατο χωρίς να φειδωθεί, ένας πολιτικός δεν κάνει τίποτα από το δυνατό χωρίς να έχει συμφέρον στην τσέπη του, χωρίς να λυπάται τους άλλους!
  Στρατιώτης είναι ένα λιοντάρι που λείπει κάτω από τις διαταγές των κριών, ο πολιτικός είναι μια αλεπού που μόνο τα κριάρια με μυαλό κοτόπουλου υπακούουν!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να μην γίνεται πάντα λιοντάρι, αλλά το κυριότερο είναι να μην αποδειχθεί ένας γάιδαρος από τον οποίο έχουν κατέβει τρία δέρματα!
  , Ένας στρατιώτης δεν συμπεριφέρεται πάντα σαν άγγελος, αλλά στα βάθη της ψυχής του είναι αφοσιωμένος στον Θεό, ένας πολιτικός πάντα ξεχύνει αγγελικούς λόγους με υποσχέσεις παραδείσου, αλλά στην επιφάνεια του πνεύματος είναι ξεκάθαρο ότι είναι αφοσιωμένος στον Σατανά!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να μείνει χωρίς μπότες στη διάρκεια της μάχης, αλλά ένας πολιτικός φοράει παπούτσια, σε κάθε περίπτωση!
  Ένας στρατιώτης φοράει στολή παραλλαγής για να επιβιώσει για χάρη της Πατρίδος, ενώ ένας πολιτικός είναι χαμαιλέοντας για να σκοτώσει ηθικά έναν ψηφοφόρο για να καταλάβει τον θρόνο!
  Στρατιώτης στη μάχη ορμάει σαν το σκυλί στον κάπρο, ένας πολιτικός στα μετόπισθεν, γαβγίζει πολύ και γουρούνια!
  Είναι καλό για έναν στρατιώτη να είναι δυνατός σαν βελανιδιά όταν συναντά έναν εχθρό, είναι χειρότερο να είναι ανόητος σαν κούτσουρο όταν έρχεται σε επαφή με έναν πολιτικό!
  Ο δήμιος κόβει κεφάλια με τσεκούρι, ένας στρατιώτης μαχαιρώνει στο λαιμό με ξιφολόγχη, ένας πολιτικός στάζει με τη γλώσσα του στους εγκεφάλους και στραγγαλίζει πίσω από το λαιμό με κολλώδεις λέξεις!
  Είναι καλύτερο για έναν στρατιώτη να είναι ένας άγριος λύκος παρά ένα δειλό κουνέλι, ειδικά όταν συναντά έναν πολιτικό βόα!
  Μπορεί ένας στρατιώτης να είναι άγριος στην εμφάνιση, αλλά στα βάθη ενός πράου αρνιού, ένας πολιτικός με αγγελικό βλέμμα είναι στην πραγματικότητα ένα τυπικό γουρούνι!
  Οι στρατιώτες είναι πάντα γενναίοι, ακόμα και όταν υποχωρούν κάνουν μόνο τακτικό ελιγμό, οι πολιτικοί είναι πάντα δειλοί, ακόμα και όταν επιτίθενται, κάνουν ένα στρατηγικό κόλπο!
  Ένας στρατιώτης μάχεται με ίσους και δυνατός κατά διαταγή, ένας πολιτικός επιτίθεται στους αδύναμους, με τη δική του αυθαιρεσία!
  Ένας πραγματικός στρατιώτης δεν είναι πάντα καλογέννητος, αλλά πάντα εκπληρώνει το καθήκον του, ένας πολιτικός, έστω και με βασιλική καταγωγή, δεν τηρεί πάντα τις υποσχέσεις του!
  Ένας στρατιώτης μερικές φορές χρησιμοποιεί ιερόδουλες στις διακοπές του, ένας πολιτικός είναι πάντα στη δουλειά και σε ανάπαυση μια ιερόδουλη που χρησιμοποιεί ψηφοφόρους!
  Ένας στρατιώτης πληρώνει στις ιερόδουλες ό,τι κερδίζει με το αίμα του, ο ίδιος ο πολιτικός είναι ιερόδουλη και πληρώνεται για να χαλάει το αίμα των ψηφοφόρων!
  Ένας στρατιώτης πυροβολεί, στέλνοντας μια σφαίρα στο στήθος του εχθρού, ένας πολιτικός σκοτώνει βάζοντας ένα γουρούνι στην τσέπη του και χολή στο συκώτι!
  Ένας στρατιώτης στη μάχη φωνάζει επευφημίες, ένας πολιτικός επίσης δεν σιωπά, αλλά αν ένας πολεμιστής χτυπηθεί στη μάχη, τότε γιατί μια κραυγή, αλίμονο, δεν είναι ασπίδα!
  Ο στρατιώτης δεν είναι πάντα αστέρι, αλλά η δόξα των κατορθωμάτων του δεν ξεθωριάζει με τους αιώνες, ένας πολιτικός πάντα στοχεύει στο ρόλο του φωτιστή, αλλά η ύβρις του καλύπτεται με μούχλα!
  Ο στρατιώτης δουλεύει με κοφτερό ξιφολόγχη και μαχαιρώνει με καλή συνείδηση, ο πολιτικός χτυπά τους αντίχειρες με τη βοήθεια μιας γλώσσας που η οξύτητα της στερείται συνείδησης!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να πιει πολύ κρασί και να τσαντιστεί, αλλά δεν θα χύνει, σαν πολιτικός, τη λεκτική διάρροια χωρίς μέτρο στο μεθύσι!
  Μια ξυπόλητη κοπέλα είναι έτοιμη να τρέξει άφοβα πίσω από τον εραστή της, αλλά με τι τρόμο ο ψηφοφόρος αφήνει τον εαυτό του να τον υποδουλώνουν οι πολιτικοί!
  Πολιτικός είναι μια αλεπού, για την οποία οι ψηφοφόροι είναι κάτοικοι κοτέτσι, αλλά καταβροχθίζοντας το κρέας όσων έχουν τη νοημοσύνη του κοτόπουλου, ο πολιτικός σίγουρα θα γλιστρήσει ένα γουρούνι!
  Οι στρατιώτες πολεμούν κόκορες που γεννούν χρυσά αυγά, για στρατηγούς γαλοπούλας που με τη σειρά τους καταβροχθίζονται από αλεπούδες πολιτικούς!
  Ο στρατιώτης τρέχει στην επίθεση, πιστεύοντας στη νίκη, ο πολιτικός στα μετόπισθεν, σε κάθε περίπτωση, θα κατηγορήσει τον μαχητή παρεκκλίνοντας από αρχές!
  Οι στρατιώτες μερικές φορές υποχωρούν, γιατί η ευτυχία είναι μεταβλητή, αλλά πάντα παραιτούνται από την πολιτική, η ευτυχία τους είναι στην απάτη και στο γλίστρημα ενός χοίρου!
  Το ξυπόλητο αγόρι είναι πολύ επιδέξιο για να αφήσει τον πολιτικό να τον οδηγήσει κάτω από τη φτέρνα του!
  Όταν τα ξυπόλυτα πόδια ενός κοριτσιού πληγώνονται από αιχμηρές πέτρες, τραυματίζουν την καρδιά ενός άνδρα, αλλά οι πολιτικοί που το αναγκάζουν να ρουφήξουν λαχανόσουπα με παπουτσάκια χτυπούν το συκώτι των ψηφοφόρων!
  Ένας στρατιώτης δεν ψάχνει τον θάνατο, θέλει να ζήσει, ένας πολιτικός δεν ψάχνει τρόπο να εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις - θέλει να εξαργυρώσει τους ψηφοφόρους!
  Ένας στρατιώτης είναι πάντα νέος στην καρδιά, ακόμα και γκρίζα, ένας γέρος απατεώνας πολιτικός που κάθεται στο συκώτι και ένας φαλακρός διάβολος ακόμα και με πυκνά μαλλιά!
  Στην αρχαιότητα, ένας στρατιώτης είχε ένα ξίφος, στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από ένα πολυβόλο για να διευκολύνει τη θανάτωση των εχθρών, και ένας πολιτικός εκείνη την εποχή είχε μια γλώσσα - πιο θανατηφόρα από αυτή που είναι αδύνατο να εφεύρει!
  Ένας στρατιώτης είναι ένα είδος πολεμικής μηχανής, αλλά παραμένει άνθρωπος, στην πολιτική δεν υπάρχει τίποτα ανθρώπινο - είναι ένας πολεμικός μηχανισμός ενάντια σε εύλογα επιχειρήματα!
  Καλύτερα ένα κουτάλι για το δείπνο παρά να τσιγαρίζουμε λαχανόσουπα με παπούτσια!
  Αν είναι δύσκολο να κάνεις φίλους στην πολιτική σαν λύκους σε αγέλη, τουλάχιστον ας μην κολλάμε ο ένας τον άλλον στον καναπέ!
  Οι πολιτικοί μαλώνουν σαν λύκοι και βάζουν γουρούνι ο ένας πάνω στον άλλο σαν αλεπούδες!
  Ένας πολιτικός μπορεί ακόμα να κρύψει τους κυνόδοντες του λύκου κάτω από το δέρμα ενός προβάτου, αλλά τίποτα δεν μπορεί να κρύψει μια δεκάρα χοίρου!
  Ένας πολιτικός που δεν μπορεί να κρύψει το γουρούνι από τους ψηφοφόρους δεν αξίζει δεκάρα!
  Ο πολιτικός θα σκαρώσει τόσο πολύ τους ψηφοφόρους που θα ουρλιάζουν σαν λύκοι!
  Ένας πολιτικός χωρίς λαβή λύκου, αλλά με συνήθειες γουρουνιού, θα φέρει τον ψηφοφόρο στη ζωή του σκύλου!
  Ο πολιτικός σταυρώνεται με τα χέρια, μπαίνει στην τσέπη με τη γλώσσα του και πατάει την ψυχή του με τις μπότες του!
  Αν ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές σε μια εβδομάδα, τότε ο ψηφοφόρος έχει γενέθλια σε αδράνεια τη Δευτέρα!
  Δεν πειράζει να γεννηθείς Δευτέρα, είναι χαμός να εκλέγεις δικτάτορα την Κυριακή!
  Έχοντας κάνει μια επιλογή υπέρ ενός τυράννου στις εκλογές της Κυριακής, κινδυνεύετε να αποκτήσετε μια συνεχόμενη Δευτέρα!
  Επιλέγοντας ένα σιδερένιο χέρι, παίρνετε μια ατσάλινη αλυσίδα στο λαιμό σας!
  Ωστόσο, το σιδερένιο χέρι είναι καλύτερο σε δύναμη από το κοκαλιάρικο πόδι της αναρχίας!
  Η πιο σκληρή εξουσία είναι καλύτερη από την πλήρη αναρχία, είναι πιο εύκολο να αντέξεις έναν τύραννο παρά χίλια αδέρφια!
  Ένας πραγματικός ηγεμόνας πρέπει να είναι σαν ένας πρίγκιπας παραμυθιού για τους ανθρώπους, και όχι ένας γυμνός βασιλιάς!
  Υπάρχουν πολύ λίγοι παραμυθένιοι πρίγκιπες στην πολιτική - αλλά συμπαγείς γυμνοί βασιλιάδες!
  Ένας πρίγκιπας είναι ένας μελλοντικός βασιλιάς, ένας γυμνός βασιλιάς είναι χρεοκοπημένος στο παρόν!
  Μια γυναίκα περιμένει έναν πρίγκιπα παραμυθιού, αλλά παίρνει έναν γυμνό βασιλιά, ένας ψηφοφόρος είναι ένας μεσσίας, και αποκτά έναν αδύναμο υποκριτή ή έναν τύραννο χωρίς αρχές!
  Μια γυναίκα περιμένει έναν πρίγκιπα μέχρι να παντρευτεί, ένας ψηφοφόρος περιμένει την εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων μέχρι ο καρκίνος να σφυρίξει στο βουνό!
  Ο πολιτικός είναι μάστορας του ψέματος και μεγάλος στις δικαιολογίες, και στην ικανότητα να τα βάζει είναι παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Ένας πολιτικός έχει μόνο μια ευκαιρία να κάνει μια πρώτη εντύπωση και μια συνεχή ευκαιρία να τα σκάσει!
  Ο πολιτικός ξέρει ότι δύο φορές το δύο είναι τέσσερα, αλλά προσπαθεί να αποδείξει ότι προσθέτοντας του άλλους δύο όρους, θα πάρεις όλο τον κόσμο!
  Ο πολιτικός θέλει να έχει τη δύναμη και τον θρόνο του λιονταριού, αλλά από άποψη δύναμης είναι στην καλύτερη περίπτωση κόκορας, και από άποψη θέσης είναι μια αλεπού που σκάβει μια τρύπα για να φυτέψει ένα γουρούνι!
  Ο ψηφοφόρος πρέπει να έχει ατσάλινα νεύρα για να μη σκουριάζει από τη λεκτική βροχή του πολιτικού!
  Είναι πιο εύκολο να πιστέψεις ότι ο ουρανός θα πέσει στη γη παρά ότι ο δικτάτορας αξίζει να υψωθεί στον ουρανό!
  Ο πολιτικός είναι πάντα έτοιμος να χύσει υποσχέσεις σαν αηδόνι, αλλά να εκπληρώσει την υπόσχεση όταν ο καρκίνος σφυρίζει στο βουνό!
  Γιατί είναι τόσο δύσκολο να εκπληρώσεις τις προεκλογικές υποσχέσεις - μπορείς να φας μια φάλαινα με τα μάτια σου, αλλά ένα μεγάλο κουτάλι θα σκίσει το στόμα σου!
  Μπορείς να κάνεις ό,τι αντλεί η φαντασία, αν αυτές δεν είναι οι υποσχέσεις ενός πολιτικού που στερείται λογικής φαντασίας!
  Ο πολιτικός είναι έτοιμος να πουλήσει την ψυχή του στον Διάβολο για χάρη της εξουσίας, αλλά ο Σατανάς δεν αγοράζει ό,τι δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα και πηγαίνει στα χέρια του δωρεάν!
  Ένας πολιτικός δεν μπορεί να γίνει Θεός, αλλά η ικανότητα να τον ξεγελάσει είναι ο ίδιος ο Σατανάς!
  Ο ψηφοφόρος θέλει καθαριότητα στην πολιτική για να τρώει κρέας, αλλά παίρνει μόνο ένα είδος από έναν βρώμικο πολιτικό - φυτεμένο γουρούνι!
  Ο μάγειρας-πολιτικός έχει ένα συνοδευτικό - χυλοπίτες για αυτιά και ένα είδος κρέατος - βάλτε χοιρινό, στην τρίτη τρύπα από λουκουμάκι με μέλι υποσχέσεων από το ρυάκι της ευγλωττίας και εν κατακλείδι, χυλό σημύδας και τυρί σε ποντικοπαγίδα !
  Πολιτικός είναι ο μάγειρας που ετοιμάζει μη βρώσιμα πιάτα για γλυκές ομιλίες, για να καταπιεί ευκολότερα τον ίδιο τον ψηφοφόρο!
  Πολιτικός είναι ο μάγειρας που ταΐζει απλόχερα τον ψηφοφόρο με μέλι ομιλιών, αλλά και το μέλι είναι πικρό αν πνιγείς μέσα του!
  Εάν ο δικτάτορας με ένα πονηρό ορυχείο έχει μηδενίσει τους όρους του, αυτό σημαίνει ότι ο ψηφοφόρος έχει πάρει ξανά μπαστούνι!
  Ένας πολεμιστής μάχεται πάντα για έναν δίκαιο σκοπό, ενώ ένας πολιτικός παίρνει όλα τα τρόπαια προς τα αριστερά!
  Ένας πολεμιστής πυροβολεί με το αριστερό του χέρι για έναν δίκαιο σκοπό, ένας πολιτικός με τη γλώσσα του πηγαίνει όλα τα επιτεύγματα προς τα αριστερά!
  Ο πόλεμος είναι το αντίθετο του ωκεανού της αγάπης, αλλά απαιτεί και μια πηγή αίματος!
  Ένας πολεμιστής δεν είναι Θεός σε δύναμη, αλλά άγγελος σε αρχοντιά!
  Ο στρατιώτης έχει σιδερένιο κράνος, ατσάλινο ξιφολόγχη και χρυσή καρδιά, αλλά ο πολιτικός δεν τον εκτιμά ούτε για μια δεκάρα!
  Οι στρατιώτες συχνά οδηγούνται στη σφαγή σαν πρόβατα, αλλά είναι λιοντάρια στην καρδιά και ένας πολιτικός που βρυχάται σαν λιοντάρι είναι τυπικό πρόβατο!
  Ο στρατιώτης μπορεί να φοβάται και τον θάνατο, αλλά και πάλι φοβάται περισσότερο την ατιμία, και ένας πολιτικός τρέμει για τη ζωή του, αλλά έχασε την τιμή του εδώ και πολύ καιρό!
  Οι στρατιώτες, έχοντας νικήσει τον εχθρό, γιορτάζουν τη νίκη, ο πολιτικός, έχοντας εξαπατήσει τον ψηφοφόρο, πανηγυρίζει τον δειλό!
  Ένα αγόρι μπορεί να είναι καλός πολεμιστής, αλλά ένας πολιτικός δεν θα μεγαλώσει ποτέ για να είναι υπεύθυνος απέναντι στους ψηφοφόρους!
  Καλύτερα να είσαι ξυπόλητος παρά να αφήνεις τους πολιτικούς να σου φορέσουν παπούτσια και να σου κλέψουν τα νιάτα!
  Ένα κορίτσι είναι ένα υπέροχο λουλούδι που μπορεί να μαραθεί, αλλά δεν χάνει ποτέ το άρωμά του, ένας πολιτικός είναι ένας σωρός κοπριάς, μπορεί να σκαρφαλώσει στον θρόνο, αλλά θα βρωμάει περισσότερο!
  Ο στρατιώτης είναι πραγματικός άντρας, ο πολιτικός είναι μια γκρινιάρα με παντελόνι!
  Ο στρατιώτης έχει μια ευγενή οργή σαν το βρυχηθμό του λιονταριού, και ο πολιτικός έχει μια ποταπή υστερία, η λέξη είναι βλέμμα κριαριού!
  Ένας στρατιώτης σπάνια έχει ρεπό, αλλά ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα και οι ψηφοφόροι του γιορτάζουν τα γενέθλιά τους τη Δευτέρα!
  Ένας στρατιώτης, έχοντας πέσει, κάνει push-ups, ένας πολιτικός πάντα ηθικά πέφτει και στριμώχνεται στην τσέπη του!
  Ένας στρατιώτης μερικές φορές αναγκάζεται να περάσει από τη λάσπη παραμένοντας άντρας, και ένας πολιτικός με καθαρά ρούχα και πλημμυρισμένος με κολόνια παραμένει γουρούνι!
  Ένας στρατιώτης δίνει τιμή και μένει με τιμή, ένας πολιτικός γλιστράει ένα γουρούνι και παραμένει γουρούνι!
  Ένας στρατιώτης έχει κουμπιά στη σειρά, ο πολιτικός έχει σαν πισινό κάπρου!
  Αυτιά στρατιώτη γενναία παιδιά και στείλε πολιτικούς στα ψυχιατρεία!
  Λέγεται ότι ο άνθρωπος κατάγεται από μαϊμού, αλλά ένας πολιτικός είναι αμέσως ξεκάθαρος και παρέμεινε γουρούνι!
  Η Εργασία έκανε έναν άνθρωπο από μαϊμού και ο μυστικός αγώνας μετέτρεψε την πολιτική σε μείγμα αλεπούς και γουρουνιού!
  Ο εργάτης δουλεύει σκληρά και καμιά φορά πίνει αλκοόλ, ο πολιτικός γουρουνάκι και κάνει πάντα λεκτική διάρροια!
  Ο στρατιώτης μεγαλώνει από μάχη σε μάχη, ο πολιτικός από τη μια προεκλογική εκστρατεία στην άλλη, όλο και περισσότεροι μετατρέπεται σε ιερόδουλη!
  Τα μάτια ενός στρατιώτη καίγονται από τον νεανικό ενθουσιασμό ενός μαχητή, το καπέλο του πολιτικού καίει σαν κλέφτης, από την αδιαφορία ενός καμμένου κυνικού!
  Ένας στρατιώτης έχει μια επιλογή: ένα σεντούκι σε σταυρούς ή ένα κεφάλι στους θάμνους, ενώ ένας πολιτικός στις εκλογές έχει μόνο σταυρούς βουλωμένους από φιλοδοξίες, ψηφοφόρους και λαχανόκεφαλα!
  Στρατιώτης έστω και μικρός στο ανάστημα με γιγάντιο θάρρος, πολιτικός έστω και με υψηλό αξίωμα - συνείδηση πυγμαίου!
  Ένας στρατιώτης θέλει ένα γυναικείο σώμα ως δώρο για άθλο και ένας πολιτικός βάζει αδικαιολόγητα όλη τη χώρα στον καρκίνο!
  Ένας στρατιώτης έχει πάντα χρόνο και χώρο για ένα κατόρθωμα, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να το πετύχει, ένας πολιτικός σε διαρκή χρονικά προβλήματα θα έχει σίγουρα χρόνο να βάλει ένα γουρούνι στο κεφάλι του!
  Ο πολιτικός είναι το μόνο πλάσμα χωρίς φτερά στη φύση που σκάει στο κεφάλι όλων!
  Κάθε μαθητής ξέρει ότι δύο φορές δύο είναι τέσσερα, μόνο οι πολιτικοί, αντί να πολλαπλασιάζουν τους αριθμούς, παράγουν μια συνεχή διαίρεση στην τσέπη τους!
  Ένας στρατιώτης μαθαίνει κάνοντας εξογκώματα, ένας πολιτικός προσπαθεί να συνηθίσει τους ψηφοφόρους στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να ευημερήσει αν χτυπήσει τον αντίχειρα!
  Κάθε στρατιώτης είναι μαχητής, η διαφορά είναι μόνο στο επίπεδο, κάθε πολιτικός είναι ιερόδουλη, η διαφορά είναι μόνο στο βαθμό του μαστροπού!
  Ο στρατιώτης είναι εν μέρει δήμιος, γιατί χύνει και αίμα, ο πολιτικός είναι τελείως απατεώνας, γιατί στάζει στο μυαλό του!
  Εάν ο στρατηγός προσκληθεί σε γάμο, τότε ο στρατιώτης λαμβάνει πρόσκληση να σώσει την Πατρίδα, ώστε να γίνουν γάμοι σε μια ελεύθερη χώρα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Η τελευταία σημαντική συγκέντρωση στρατευμάτων ήταν η αυτοκρατορική φρουρά. Αυτοί είναι επιλεγμένοι σαμουράι στην κατοικία του mikado. Ήταν για αυτούς που ανέλαβαν οι πολεμιστές της παιδικής τριάδας.
  Ήθελαν να τερματίσουν μια για πάντα την ιαπωνική απειλή!
  Το αιώνιο αγόρι Robur πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών του και χτύπησε με τη θανατηφόρα δύναμη της καταστροφής και της καύσης των πολεμιστών της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.
  Ο Ρομπούρ ξεγύμνωσε τα δόντια του και τραγούδησε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Και βυθιστείτε στην τουαλέτα!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε με ένα γέλιο, βγάζοντας τους παιδικούς κυνόδοντες της και τραγουδώντας:
  - Ενα δύο τρία! Καταστρέψτε όλους τους εχθρούς!
  Και το κορίτσι θα πατήσει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά, πελεκημένα πόδια της. Είναι απλώς μια υπερπολεμίστρια.
  Η Alvina χτύπησε τους σαμουράι με τη γυμνή, χαριτωμένη, ροζ τακούνι της και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε με ένα σκεπτικιστικό χαμόγελο:
  - Θα είναι υπέροχο; Και τι εννοεί η μάνα μας;
  Η Αλβίνα ξεγύμνωσε τα δόντια της και απάντησε:
  - Για πολύ καιρό για να καταλάβετε μια σφριγηλή μητέρα - για να καταλάβετε τα κορίτσια με το μυαλό!
  Και πάλι, ας καούμε και είδε τον φύλακα. Και το έκανε με πολύ ζήλο.
  Ο Robur, εν τω μεταξύ, έστρεψε τα γυμνά, παιδικά, μαυρισμένα πόδια του στα εχθρικά όπλα και σκέφτηκε το νόημα της ζωής.
  Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αποστολή στη ζωή. Και δεν μπορείς να το διαφωνήσεις. Για παράδειγμα, ο Robur έκανε τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην τεχνολογία και τα κατάφερε. Και τώρα πρέπει να κάνουμε ευτυχισμένη την ανθρωπότητα με τη δική μας δικτατορία. Και αυτή είναι η κύρια αποστολή του.
  Και ο Robur, συνθλίβοντας τους Ιάπωνες, τραγούδησε:
  - Έρχεται η αποστολή, και τότε η Ρωσία, αντί για τον Νικόλαο, θα με εκλέξει!
  Και τόσοι είναι οι νεκροί Ιάπωνες. Μόνο ολόκληρα πτώματα. Τα συντάγματα φρουρών του αυτοκράτορα, που είχαν την τρέλα να επικοινωνήσουν με τη Ρωσία, πεθαίνουν. Ωστόσο, αν μόνο με την τσαρική Ρωσία, τότε αυτό είναι μόνο το μισό πρόβλημα, και εδώ η τεχνική ιδιοφυΐα του Robur είναι εναντίον του. Και αυτό είναι ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα.
  Ο Robur άρχισε πάλι να λέει δυνατά φτερωτούς αφορισμούς, που ξέφευγαν εύκολα από την παιδική του γλώσσα.
  Ένας μετανοημένος δαίμονας είναι καλύτερος από έναν έκπτωτο άγγελο!
  Ο καλύτερος τρόπος για την εγκαθίδρυση δικαιοσύνης είναι να τιμωρούνται όλοι!
  Κάθε λαχανικό έχει το χρόνο του, και ο σκύλος έχει μια αλυσίδα για το μεσημεριανό γεύμα και ένα λουρί για το βραδινό!
  Το σοφό κεφάλι διατάζει, αλλά τα εύστροφα δάχτυλα αρπάζουν. Το ένα είναι αδύνατο χωρίς το άλλο - ένα μυαλό χωρίς σώμα, όπως μια ψυχή χωρίς σάρκα!
  Όχι πάντα σοφός στο θρόνο, αλλά πάντα με τον βασιλιά στο κεφάλι!
  Μην φτύσετε καν το παρελθόν σας αν δεν θέλετε να καταλήξετε σε έναν ωκεανό εμετού στο μέλλον!
  Ακόμα και η παραμικρή πραγματική καλή πράξη θα ξεπεράσει τα πιο γιγαντιαία όνειρα και έργα!
  Ο τελευταίος ανόητος είναι ικανός να σκοτώσει, αλλά η αληθινή πρώτη ιδιοφυΐα είναι ικανή να αναστηθεί!
  Η ανθρωπότητα είτε θα εξελιχθεί στην Παντοδύναμη Θεότητα, είτε θα βυθιστεί στη δυστυχία των πιθήκων, αλλά είναι τόσο αδύνατο να παραμείνεις σε ένα επίπεδο όσο είναι να σταθείς στην άκρη ενός νομίσματος κατά τη διάρκεια ενός σεισμού!
  Καλύτερα να κόψεις μια φορά με σπαθί παρά να απειλήσεις με ένα τούβλο χίλιες φορές!
  Αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι, παντρευτείτε καλάЈ αν θέλετε να αποκτήσετε σοφία, παντρευτείτε ανεπιτυχώς!
  Ένας γάμος ελαττωματικός όταν τα χέρια του γαμπρού είναι ακονισμένα για κάτι που δεν θα δώσει ικανοποίηση στη νύφη!
  Ακόμα και ένα παιδί μπορεί να σκοτώσει, αλλά για την ανάσταση πρέπει να ωριμάσει κανείς στο επίπεδο του ημίουργου!
  Το λιοντάρι είναι ο σαρκοφάγος βασιλιάς των θηρίων, αλλά το πιο θανατηφόρο είναι η πονηριά της αλεπούς!
  Όταν ο γάιδαρος έγινε βασιλιάς, η αλεπού φαντάστηκε τον εαυτό του Θεό και οι υπόλοιποι έπρεπε να οργώνουν σαν τα γαϊδούρια!
  Υπάρχουν σταθεροί κανόνες στο σκάκι, στην πολιτική υπάρχει παιχνίδι χωρίς κανόνες και ανομία!
  Το σκάκι είναι ένα παιχνίδι για μεγάλα μυαλά σύμφωνα με σαφείς κανόνες, η πολιτική δεν είναι καθόλου παιχνίδι, για τεράστιους κακούς σύμφωνα με αόριστες έννοιες!
  Το μεγαλύτερο μυαλό είναι ανίσχυρο να εξηγήσει στον τελευταίο ανόητο - γιατί η πολιτική είναι σκέτη τρέλα!
  Η εφεύρεση του τροχού είναι μια μεγάλη ανακάλυψη προς όφελος της ανθρωπότητας, αλλά η ικανότητα των πολιτικών να οδηγούν τους ψηφοφόρους σε κύκλους είναι η μεγαλύτερη κατάρα!
  Για έναν έξυπνο, το σχοινί είναι σωτήριο για να βγει από μια χαράδρα, για έναν ανόητο είναι μια θηλιά και το θάρρος είναι μια καταστροφή!
  Μια γροθιά έχει πέντε δάχτυλα, αλλά όποιος τα χτυπάει δεν έχει ούτε μια ουγγιά συνείδηση!
  Το πιο δύσκολο πράγμα να πέσει σε έναν ευκολόπιστο ψηφοφόρο είναι από τα χρυσά βουνά που υπόσχονται οι πολιτικοί!
  Όσο πιο ψηλά είναι το χρυσό βουνό των υποσχέσεων του πολιτικού, τόσο πιο πιθανό είναι ο ψηφοφόρος να σπάσει το λαιμό του αφού πετάξει από πάνω του!
  Μερικές φορές ένας πολιτικός υποστηρίζει έναν ψηφοφόρο - σαν τη θηλιά ενός κρεμασμένου!
  Στη χειροτεχνία υπάρχουν μάστορες όλων των επαγγελμάτων, αλλά στην πολιτική η ικανότητα είναι μία γλώσσα!
  Ακόμα και τα πιο επιδέξια χέρια δεν μπορούν να τα φτιάξουν όλα, αλλά οι ανίκανοι πολιτικοί με τη γλώσσα μπορούν να σπάσουν τα πάντα!
  Ο πιο δυνατός με τα χέρια του δεν θα σηκώσει ούτε τόνο, αλλά ένας πολιτικός με τη γλώσσα του δεν θα κατεβάσει αδύναμα ένα ολόκληρο κράτος!
  Η κόμπρα σφυρίζει πριν βγάλει δηλητήριο στο σώμα και ο πολιτικός ξεχύνεται σαν αηδόνι, δηλητηριάζοντας την ψυχή!
  Το φίδι απελευθερώνει δηλητήριο μέσω των κυνόδοντών του, ο πολιτικός εκπέμπει δηλητήριο μέσω της γλώσσας, σκοτώνοντας με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια!
  Η αλήθεια είναι μερικές φορές πικρή, αλλά το αλάτι της αλήθειας είναι θεραπευτικό, ο πολιτικός είναι πάντα γλυκός, αλλά το μέλι του προκαλεί διαβήτη απογοήτευσης!
  Υπάρχει μέλι από το στόμα ενός πολιτικού χωρίς ψωμί, αλλά δεν υπάρχει ψωμί εργασίας χωρίς το αλάτι της αλήθειας!
  Όταν κοιτάς έναν δικτάτορα, η πολιτική είναι αξιοζήλευτη, το να χύνεις αίμα είναι πιο νόστιμο από το να αλείψεις μαρμελάδα στο στόμα σου!
  Ο δικτάτορας είναι πικρός σαν αψιθιά, αλλά το αλάτι της αλήθειας μέσα του βρίσκεται μόνο στα συκώτια των υπηκόων του!
  Ένας πολιτικός-δημοκράτης έχει ένα γλυκό λόγο, ένας πολιτικός-δικτάτορας πρώτα έχει λόγο και μετά το κεφάλι του από τους ώμους του!
  Για να κάνεις καριέρα στην πολιτική, πρέπει να ξέρεις τρεις κανόνες: η σιωπή είναι χρυσός, η ομιλία πρέπει να είναι σαν μέλι, να υπόσχεται σε τρία κουτιά, να την πάρεις από το λόμπι με τρεις τρόπους!
  Άλλο λένε οι πολιτικοί και άλλα κάνουν, με μια εξαίρεση - πραγματικά δεν θα τους βαρεθείτε!
  Όταν φορούν παπούτσια σε έναν άντρα, χρεοκοπεί και όταν μια γυναίκα βγάζει τα παπούτσια της, πολλαπλασιάζει την περιουσία της!
  Δεν μπορεί κάθε άντρας να διεκδικήσει ούτε τη θέση του αγγέλου, αλλά κάθε γυναίκα είναι ήδη μια πιθανή θεά!
  Τελικά, η φρουρά καταστράφηκε ολοσχερώς, και το παλάτι καταστράφηκε μερικώς.
  Τώρα πρέπει να αναγκάσουμε το Mikado να υπογράψει μια άνευ όρων παράδοση στη Ρωσία και στη συνέχεια να διεξαγάγει δημοψήφισμα για την ένταξη της Ιαπωνίας στη Ρωσική αυτοκρατορία.
  Φυσικά αυτό είναι το πιο σημαντικό...
  Τα κορίτσια φόρεσαν αυτοσχέδια πανοπλία και βγήκαν από το αεροσκάφος.
  Κανείς δεν τους αντιστάθηκε.
  Το Mikado τους περίμενε μαζί με τους υπουργούς. Στη θέα ξυπόλητων κοριτσιών, οι αξιωματούχοι ντράπηκαν και κοκκίνισαν.
  Η Albina παρήγγειλε:
  - Στα γόνατα!
  Ο Μικάντο και οι υπουργοί χαμήλωσαν υπάκουα. Έτρεμαν από φόβο.
  Η Alvina είπε:
  "Τώρα φίλησε τα ίχνη μας!"
  Και για να είναι πιο πειστική με ένα blaster τσέπης, έκοψε δύο σωματοφύλακες του αυτοκράτορα. Και μετά βούτηξε τα γυμνά της πόδια στο αίμα που χύθηκε από τους νεκρούς. Ακολουθώντας την, η Αλμπίνα μετατράπηκε επίσης σε ένα κόκκινο υγρό.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια άφησαν κόκκινα, χαριτωμένα, μικρά ίχνη από τα πόδια τους.
  Ο αυτοκράτορας και οι υπουργοί τους φίλησαν υπάκουα. Και αυτή ήταν η ισχυρότερη ταπείνωση της Ιαπωνίας.
  Στη συνέχεια, φυσικά, πρέπει να υπογράψετε την άνευ όρων παράδοση της γης του ανατέλλοντος ηλίου.
  Ο Άλμπιν και ο Άλβιν αναγκάστηκαν να υπογράψουν ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο.
  Και τότε το μικάντο γονάτισε ξανά και φίλησε τα γυμνά, ματωμένα πέλματα των αιώνιων κοριτσιών.
  Έγινε λοιπόν η κατάληψη της Ιαπωνίας και ολοκληρωτική νίκη.
  Αλλά προς το παρόν, πρέπει να περιμένετε την άφιξη των ρωσικών στρατευμάτων. Σε κάθε περίπτωση, ανακοινώθηκε μέσω ασυρμάτου ότι η Ιαπωνία θα συνθηκολογούσε.
  Ο Robur ήταν πολύ ευχαριστημένος και το αιώνιο αγόρι αναφώνησε:
  - Νίκησα μια ολόκληρη αυτοκρατορία!
  Και ξέσπασε στα γέλια... Ήταν επικίνδυνο να φύγεις από το όχημα μάχης, αλλά ήταν βαρετό να κάθεσαι μόνος.
  Και το αιώνιο αγόρι, που έλαβε ως δώρο την αθανασία, αποφάσισε να συνεχίσει τη συλλογή φτερωτών ρήσεων.
  Για να χαρείτε τη νίκη και να μην θρηνήσετε την πίκρα της ήττας, χρειάζεστε τον ιδρώτα της επιμέλειας και μια σπίθα ταλέντου!
  Ένας στρατιώτης νιώθει στην καρδιά του πότε να πάει στην επίθεση, και ένας πολιτικός που έχει από καιρό στο συκώτι στέλνει για σφαγή!
  Τον στρατιώτη επισκέπτονται μερικές φορές αμφιβολίες για την ικανότητα της διοίκησης, αλλά ο πολιτικός, χωρίς καμία αμφιβολία, δεν είναι ικανός, στην ικανότητα να λέει ψέματα!
  Στρατιώτης είναι γιος αετού που ραμφίζει έναν αντίπαλο και φτερουγίζει στον ουρανό, πολιτικός είναι γιος αλεπούς που σκάει στο κεφάλι και γουρούνια στο περιθώριο!
  Στη μάχη, ο γενναίος τον νίκησε πριν αρχίσει ο αγώνας, ο δειλός έχασε χωρίς να μπει στη μάχη, ο πολιτικός απάτησε ακόμη και πριν από τη διαίρεση των τροπαίων!
  Σε μια μάχη, οι δυνάμεις είναι πάντα άνισες, κάποιος είναι πιο δυνατός, κάποιος είναι πιο αδύναμος και όλοι είναι εξίσου καλοί στο να παίζουν πολιτική!
  Στη μάχη, ένας στρατιώτης σκαρφίζεται από ένα πολυβόλο και ένας πολιτικός στο πίσω μέρος χτυπάει τη γλώσσα του χωρίς αποτέλεσμα!
  Ένας στρατιώτης δεν χρειάζεται να τον παρακινήσει σε ένα κατόρθωμα - είναι πάντα έτοιμος και ένας πολιτικός θα σας ξεγελάσει ανά πάσα στιγμή!
  Ένας στρατιώτης σαν τη γάτα έχει εννέα ζωές και ένας πολιτικός σαν την κόλαση έχει ένα εκατομμύριο μάσκες!
  Ένας στρατιώτης, ακόμα κι αν είναι σωματικά άρρωστος, είναι ψυχικά υγιής, και ένας πολιτικός διακατέχεται πάντα από μια οδυνηρή επιθυμία να βιδώσει τον ψηφοφόρο!
  Τα ρομπότ δεν μπορούν να αρρωστήσουν, οι πραγματικοί στρατιώτες δεν τα παρατάνε και οι πολιτικοί από τη φύση τους δεν μπορούν παρά να τα σκάσουν!
  Ένας πολεμιστής είναι τρεις φορές ένας πολεμιστής, ένας πολιτικός είναι ένα εκατομμύριο φορές ένα γουρούνι!
  Στρατιώτης είναι πρώτα και πάνω απ' όλα άνθρωπος και δεύτερον πολεμιστής, ο πολιτικός είναι γουρούνι σε πρώτο βαθμό και αλεπού στον δεύτερο!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα μπορεί να ξεπεράσει κάθε υποτελή άντρα, είναι εύκολο για τα πόδια της χωρίς παπούτσια, είναι δύσκολο να ζήσει χωρίς μυαλό!
  Μια γυναίκα δεν ντρέπεται να καμαρώνει το γυμνό της τακούνι, είναι πολύ χειρότερο αν ένας άντρας σε έδιωξε και σου κόψει τρία δέρματα!
  Ένας πολιτικός μπορεί να σπρώχνει σαν τανκ, αλλά η πανοπλία του είναι σαν λεκτική ζελέ διάρροιας!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να κολλήσει ψείρες στην πορεία, αλλά ένας πολιτικός που είναι στα μετόπισθεν είναι ήδη ψείρα κοπριάς στο επάγγελμα, ακόμα και γουρούνια όλη την ώρα!
  Πολιτικός είναι εκείνο το πρόβατο από το οποίο δεν θα πάρεις μαλλί για μπότες από τσόχα, αλλά μόνος σου θα σαλπάρεις λαχανόσουπα με παπουτσάκια!
  Ένα γουρούνι δίνει στους ανθρώπους κρέας και μπέικον και ένας γουρούνι πολιτικός κρεμάει μόνο χυλοπίτες στα αυτιά του και βάζει τυρί σε μια ποντικοπαγίδα!
  Η ομιλία του πολιτικού είναι ένας συμπαγής χυλός και ένα τσαντάκι υποσχέσεων, και λίγο τυρί από ποντικοπαγίδα, τέτοια φαγητά δεν προκαλούν παρά έλκος απογοήτευσης!
  Ο στρατιώτης αγαπά τις γυναίκες και την Πατρίδα, ο ίδιος ο πολιτικός είναι σαν μια ιδιότροπη γυναίκα και αγαπά την εξουσία πάνω στην Πατρίδα!
  Ένας στρατιώτης θέλει να καταφέρει ένα κατόρθωμα και να γίνει ήρωας, ένας πολιτικός πάντα βρίσκει την ευκαιρία να διαπράξει κακία και να λάβει μια ανταμοιβή!
  Εάν ένας στρατιώτης δεν μετράει τα αστέρια, τότε αργά ή γρήγορα θα τα κερδίσει με ιμάντες ώμου, αλλά ένας πολιτικός, θεωρώντας τον εαυτό του αστέρι, δεν άξιζε ούτε έναν σταυρό στον τάφο του!
  Ένας στρατιώτης δεν βρίσκει πάντα μια θέση κάτω από τον ήλιο, αλλά η ψυχή του είναι φωτεινή, ένας πολιτικός παίρνει μερικές φορές τη θέση ενός φωτιστή, αλλά ο ίδιος ο διάβολος είναι στο πνεύμα!
  Ο στρατιώτης ψάχνει τη δόξα και θέλει να επιβιώσει, ο πολιτικός έχει ήδη βρει τη ντροπή και θέλει να ζήσει μεγαλόπνοα!
  Ένας στρατιώτης χαιρετά και μένει με τιμή, ένας πολιτικός γλιστράει ένα γουρούνι, και ο ίδιος παραμένει ψαχουλή!
  Η θητεία στρατιώτη δεν επιτρέπει να μεγαλώσει η κοιλιά, αλλά έχοντας χάσει μια κοιλιά, ένας πολεμιστής κερδίζει την αθανασία στις καρδιές των ανθρώπων και ένας πολιτικός, έχοντας φτιάξει μια κοιλιά, παραμένει μόνο στο συκώτι!
  Ο φαντάρος δεν γλυτώνει την κοιλιά και δεν έχει κοιλιά για να τον αγαπούν τα κορίτσια, ο πολιτικός τρέμει από την κοιλιά και δούλεψε μαμούθ, και γι' αυτό μας μισούν οι ψηφοφόροι!
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι είναι πιο ευτυχισμένο από μια γριά που την έχουν υποδουλώσει οι τσαρλατάνοι, υποσχόμενη αιώνια νιότη και πλούτο, αλλά αντί για νεανικό δέρμα, έχουν σκίσει τρία δέρματα!
  Ο στρατιώτης δεν είναι ακόμα αρκετά στρατηγός, δεν είναι κατώτερος από αυτόν σε ευρηματικότητα και θάρρος, ο πολιτικός δεν είναι εντελώς σατανάς, αλλά για να κάνει κακία, έχει ακόμα κάτι να μάθει από τον διάβολο!
  Η γυμνή γυναικεία φτέρνα είναι στρογγυλή και σαγηνευτική, οι γυμνοί βασιλιάδες με τους οποίους οι πολιτικοί εμφανίζονται μπροστά μας όταν σκίζεται η μάσκα, στρογγυλεμένη στην ομιλία, αλλά αποκρουστική!
  Ο πιλότος δεν γεννιέται φτερωτός, παίρνει φτερά στον αγώνα, ο πολιτικός δεν γεννιέται με μύτη, αλλά αφήνει τους ψηφοφόρους με μύτη χωρίς δυσκολία!
  Η ικανότητα του στρατιώτη γεννιέται στο μαρτύριο, η πολιτική δεξιοτεχνία δημιουργεί μαρτύριο στους ψηφοφόρους!
  Ένας στρατιώτης δεν είναι ακόμα κύριος, αλλά μαθαίνει από μάχη σε μάχη, ο πολιτικός δεν είναι πια άγγελος και γίνεται ατημέλητος από τη μια προεκλογική εκστρατεία στην άλλη!
  Αυτός που είναι γεννημένος για να σέρνεται δεν μπορεί να πετάξει, αλλά ένας σκλάβος από τη γέννησή του μπορεί να πετάξει μέχρι το θρόνο αν έχει την επιμονή του δρυοκολάπτη, τη διάνοια μιας κουκουβάγιας και την προοπτική ενός αετού!
  Ο πιο δυνατός κερδίζει στον πόλεμο, και η μεγαλύτερη δύναμη είναι στην πονηριά, έτσι η αλεπού θα κυριεύει πάντα το λιοντάρι!
  Ο στρατιώτης το παίρνει όχι τόσο με το ζόρι όσο με την εφευρετικότητα, ο εγκέφαλος είναι το πιο δυνατό μέρος του σώματος, αν και δεν έχει μύες, και η γλώσσα είναι το πιο βλαβερό, αν και πίσω από τα δόντια!
  Ο στρατιώτης σφίγγει το ζωνάρι για να είναι πιο εύκολο να τρέξει, η πολιτική κάνει τους ψηφοφόρους να σφίγγουν το ζωνάρι, και σκορπίζουν!
  Ο στρατιώτης έχει πνευματικά φτερά και έναν αετό στην ψυχή του, ο πολιτικός έχει ένα γουρούνι στο πνεύμα του και μια ψυχή χειρότερη από το γουρούνι!
  Η γλώσσα ενός άντρα γλείφει πρόθυμα τη γυμνή φτέρνα μιας γυναίκας, αλλά οι ηλίθιοι άνδρες είναι ακόμη πιο πρόθυμοι να επιτρέψουν στον εαυτό τους να υποδυθούν από γλωσσοδέτες πολιτικούς!
  Οι πολιτικοί έχουν μακριές γλώσσες, αλλά πολύ κοντά χέρια για να εκπληρώσουν την υπόσχεση για αδιάστατα στόματα!
  Όποιος έχει τη διάνοια, οι μύγες ραμφίζουν τις ομιλίες των πολιτικών με μέλι, και όποιος έχει την απληστία των αρουραίων, σπεύστε να δωρεάν τυρί σε μια ποντικοπαγίδα!
  Οι πολιτικοί σπάνια είναι ανόητοι, αντίθετα, πιο συχνά ανόητοι είναι εκείνοι που δίνουν τη φωνή τους ως μελωδικός πολιτικός, κινδυνεύοντας να χτυπηθούν στα αυτιά για αυτό και να μείνουν χωρίς παντελόνι!
  - Ο πολιτικός είναι πορτοφολάς ο ίδιος, και είναι χαρτζιλίκι, και η τσέπη του δεν έχει πάτο, αλλά μπορεί να βγάλει από αυτήν μόνο ένα σύκο για τους ψηφοφόρους!
  Ο εισβολέας πατάει τη γη με τις μπότες του, και η γυναίκα πατάει τον άντρα με τα ξυπόλυτα πόδια της, η γη στενάζει από τον πόνο, ο άντρας γουργουρίζει από χαρά!
  Ο στρατιώτης δεν θέλει να σκοτώσει, αλλά κάνει το καθήκον του ευσυνείδητα, ο πολιτικός λαχταρά αίμα, και δεν έχει ούτε μια ουγγιά συνείδηση!
  Ένας στρατιώτης δεν είναι χάμστερ για να αποθηκεύσει, ούτε γοφάρι για να κρυφτεί, ούτε αρουραίος για να ροκανίσει μόνος του, αλλά έχει πραγματικά δόντια λιονταριού όταν παλεύει για έναν δίκαιο σκοπό!
  Ο στρατιώτης είναι μαχητικό τμήμα, ο πολιτικός είναι απλώς ένα μαχητικό μηδέν!
  Ένας πολιτικός δεν είναι στρατιώτης ή πολεμιστής, αλλά σκοτώνει πολύ αποτελεσματικά με μια μακριά γλώσσα και σκίζει τη στέγη από τους μεντεσέδες της!
  Ο δικτάτορας κόβει επίσης ροκανίδια από κούτσουρα χρησιμοποιώντας μια μακριά γλώσσα, ένα πριόνι ευγλωττίας!
  Το πιο δυνατό κόκκαλο είναι η γλώσσα, αν δεν είναι γλωσσοδέτη!
  Αν ένας πολιτικός έχει γλώσσα, τότε δεν θα μαζεύει κόκαλα στην πολεμική!
  Ένας πολιτικός είναι ακόμα εκείνο το φρούτο, ποτέ ώριμο να ταΐσει τους ψηφοφόρους, αλλά σάπιο από τη στιγμή που εκτίθεται για αξιολόγηση με ψηφοφορία!
  Ο πολιτικός είναι ένα φρούτο που χύνοντας το ζουμί της ευγλωττίας, μετατρέπει τους ψηφοφόρους σε λαχανικά!
  Ένα μπουκάλι βότκα μισού λίτρου είναι πιο θανατηφόρο από μια ντουζίνα Χίτλερ, οπότε ας πιούμε στο γεγονός ότι μόνο το αλκοόλ σκοτώνει τους Ρώσους και όλους εμάς!
  Ένα αγόρι με γυμνό τακούνι χτυπά τα δόντια ενός εχθρού, ένας ενήλικας που έχει ντύνει την πολιτική παραμένει ένας σκύλος χωρίς δόντια που ουρλιάζει στο φεγγάρι!
  Η δυνατή δόξα έρχεται σε έναν στρατιώτη όχι εύκολα, αλλά είναι έξυπνη, αλλά ένας πολιτικός που και που τρέχει σε ηχηρά σκάνδαλα φήμης!
  Ο στρατιώτης είναι πολεμιστής του φωτός, όποια ιδέα κι αν πολεμάει, ο πολιτικός είναι βδέλυγμα του σκότους, όποια σημαία κι αν στέκεται!
  Δεν έχει σημασία τι σημαία βρίσκεται ο στρατιώτης, το κυριότερο είναι ότι το θάρρος καίει στην καρδιά του και το χρώμα του χρώματος δεν έχει σημασία στην πολιτική, δειλά θα είναι στο συκώτι του ψηφοφόρου!
  Ένας στρατιώτης κάτω από μια κακή σημαία αξίζει περισσότερο σεβασμό από έναν πολιτικό κάτω από τα σωστά συνθήματα, αλλά ανεξάρτητα από το παζάρι, ξαπλώνει ένα γουρούνι!
  Ο κομμουνισμός είναι ένας παράδεισος που οι άνθρωποι χτίζουν ακόμη και στη γη με σκληρά χέρια, αλλά οι πολιτικοί των γουρουνιών μετατρέπουν τον πλανήτη σε κόλαση, καταστρέφοντας το καλό με τις μακριές γλώσσες!
  Ο στρατιώτης για την Πατρίδα είναι πάντα βουνό, ο πολιτικός μόνο ένα λιθόστρωτο επιβραδύνει, το γουρούνι του είναι μαχητικό ουρά, για να μην κάνει πολλά!
  Μια γυναίκα μπορεί σιωπηλά να είναι καλός στρατιώτης, αλλά ένας πολιτικός, ακόμα και με το παντελόνι του, είναι μια φάουλ, φλύαρη γυναίκα!
  Οι πολιτικοί έχουν μακριές γλώσσες και απεριόριστες φιλοδοξίες, αλλά για να αρπάξουν τη Γη, τα χέρια είναι κοντά και το μυαλό ακόμη λιγότερο!
  Μην καυχιέσαι για την τεχνολογία του χάλυβα, αν έχεις πνεύμα σαν ζελέ, τότε οι άγριοι έδωσαν σε έναν δειλό κλαμπ με ρόπαλο, και στον ουρανό και στη γη!
  Πολιτικός, αλέθει ανοησίες, από τις οποίες δεν είναι αλεύρι για ψωμί, αλλά συμπαγές αλεύρι, με χυλοπίτες στα αυτιά των ψηφοφόρων!
  Ο στρατιώτης είναι ένας ιππότης που πολεμά έναν δράκο, αλλά αυτός ο δράκος είναι στην πραγματικότητα στο πίσω μέρος και δεν έχει επτά κεφάλια, αλλά ένα εκατομμύριο μάσκες και έναν αμέτρητο αριθμό από μύξα γουρουνιών!
  Στρατιώτης για να μην γίνει μαδημένο κοτόπουλο πρέπει να είναι χήνα, πολιτικός για να τηγανίζει ψηφοφόρους στο μπάρμπεκιου θα χαίρεται να τσαντίζει, όχι συντροφικά!
  Οι στρατιώτες είναι απλά αγόρια, αλλά μεγαλώνουν από μάχη σε μάχη, οι πολιτικοί, ανεξαρτήτως ηλικίας, από τη μια προεκλογική εκστρατεία στην άλλη, πέφτουν σε ακόμη μεγαλύτερη παραφροσύνη!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να είναι χωρίς γενειάδα, αλλά ένας ένδοξος πολεμιστής και ένας πολιτικός σε οποιαδήποτε κατάσταση δεν μπορεί παρά να αφήσει μια ουρά!
  Το αγόρι ονειρεύεται να γίνει πολεμιστής αετού, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο από πού προέρχονται οι πολιτικοί-γουρούνια τόσο βρώμικα που είναι αηδιαστικό να τα ονειρεύεσαι!
  Ένα γεννημένο αγόρι μαχητής θα προτιμούσε να τρέξει ξυπόλητος στο χιόνι, παρά να επιτρέψει στον εαυτό του να παρασυρθεί από την πολιτική και να μετατραπεί σε μπότα από τσόχα!
  Μια γυμνή γυναίκα δεν είναι μαδημένο κοτόπουλο, θα βγάλει το παντελόνι οποιουδήποτε άντρα και θα μετατρέψει ακόμα και έναν αλαζονικό κυβερνήτη σε γυμνό βασιλιά!
  Το αγόρι μεγαλώνει σε στρατιώτη και ποιος ήταν ο πολιτικός στα νιάτα του αν ένα τόσο μεγάλο γουρούνι φύτρωνε από μέσα του;
  Μια ιερόδουλη είναι ειλικρινής με τους πελάτες - χρήματα σε αντάλλαγμα για ευχαρίστηση, και ένας πολιτικός είναι εντελώς ψεύτης, ψήφους και φόρους με αντάλλαγμα την απόλυτη απογοήτευση!
  Ο πολιτικός είναι μια πανάκριβη ιερόδουλη, από την οποία όχι μόνο κινδυνεύεις να πάθεις σύφιλη του εγκεφάλου, αλλά και ένα γουρούνι στην τσέπη!
  Ένας πολιτικός είναι τέτοιο είδος ιερόδουλης που αντί να βγάλει τα ρούχα του, σκίζει τρία δέρματα από ψηφοφόρους και μολύνει, μέσω της τηλεόρασης!
  Δεν μπαίνεις στο ίδιο ποτάμι δύο φορές, αλλά ένας μονίμως γουρουνάκι κάθαρμα μπορεί να επανεκλεγεί καμιά δεκαριά φορές!
  Στα ζώα και στα παιδιά δεν αρέσει το φαγητό χωρίς αλάτι, αλλά γιατί οι μεγάλοι πέφτουν στον γλυκό λόγο των πολιτικών που στερούνται το αλάτι της αλήθειας!
  Το αλάτι της αλήθειας είναι πικρό, αλλά έχει θεραπευτική δύναμη, ο λόγος του πολιτικού είναι γλυκός, αλλά προκαλεί διαβήτη του νου!
  Ένας άνθρωπος δεν θέλει να είναι πιόνι, αλλά η καριέρα στο στρατό ξεκινά από τους ιδιώτες, ο πολιτικός δεν θέλει να παίζει με τους κανόνες και οδηγεί την καριέρα του στην πολιτική με την ανομία!
  Ένας πολιτικός που προσβάλλει τους ομοφυλόφιλους είναι μεγάλος γάιδαρος και δεν έχει ανδρισμό!
  Ένας στρατιώτης δεν θα πεθάνει δύο φορές, αλλά ένας πολιτικός θα προδώσει τρεις φορές και θα εξαπατήσει ένα εκατομμύριο φορές!
  Δεν συμβαίνουν δύο θάνατοι και δεν μπορείς να βγάλεις τις μπότες σου με γυμνά πόδια, αλλά οι πολιτικοί καταφέρνουν να σκοτώνουν συνεχώς και να σκίζουν τρία δέρματα!
  Η κοπέλα δεν φοβάται να τρέξει ξυπόλητη στο χιόνι, φοβάται ότι ο γαμπρός δεν θα αποδειχτεί μια ηλίθια μπότα από τσόχα, κουμπωμένη μέχρι τα αυτιά του!
  Ένας στρατιώτης σε έναν πόλεμο γίνεται πιο νέος και ταυτόχρονα ώριμος, ένας πολιτικός σε έναν μυστικό αγώνα, γερνάει και ωριμάζει, βυθίζοντας ταυτόχρονα σε επίπεδο άγριου θηρίου!
  Ένας στρατιώτης είναι στρατεύσιμος και γίνεται επαγγελματίας στον πόλεμο, ένας πολιτικός δεν γνωρίζει τις προθεσμίες και επαγγελματίας στην απόδοση νίκης!
  Ένας στρατιώτης πρέπει να είναι πυριτόλιθος, αλλά να μην γίνει πέτρα στην καρδιά, ένας πολιτικός έχει από καιρό μια πέτρα αντί για καρδιά, αλλά έχει τη σκληρότητα του καουτσούκ!
  Ένας καλός στρατιώτης στη μάχη είναι σαν τον Διάβολο - ότι είναι απαραίτητο να σβήσει τη φωτιά, ένας ικανός πολιτικός στην κακία είναι ο ίδιος ο Σατανάς και η εκπλήρωση των υποσχέσεων είναι μια τυπική μάνικα!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να πεθάνει στο πεδίο της μάχης, αλλά είναι καλύτερο από το να σκοτωθεί κάτω από ένα ρεύμα γλυκών ψεμάτων από τα στόματα των πολιτικών σε καιρό ειρήνης!
  Όποιος γεννηθεί πολεμιστής θα πεθάνει ήρωας, όποιος γίνει πολιτικός είναι ήδη ένα νεκρό κάθαρμα και ένα πτώμα που περπατάει!
  Πολιτική είναι όταν λένε ένα πράγμα, εννοούν το άλλο, κάνουν ένα τρίτο, βγαίνει το τέταρτο, αλλά παρόλα αυτά πάει πλάγια και παραμένει βδέλυγμα στο συκώτι!
  Δεν υπάρχουν αδέρφια στην πολιτική, αλλά υπάρχουν πολλοί φτωχοί συγγενείς, δεν υπάρχουν παραμυθένιοι πρίγκιπες, αλλά μια περίσσεια γυμνών βασιλιάδων, δεν υπάρχει αλήθεια ούτε για μια στιγμή, αλλά θα υπάρχουν αρκετά ψέματα για περισσότερα από ένα γενιά!
  Η αγάπη έρχεται όταν δεν περιμένεις, οι πολιτικοί κολλάνε όταν δεν καλείς!
  Όλες οι ηλικίες είναι υποταγμένες στην αγάπη, οι πολιτικοί μπορούν να χειριστούν κάθε κακία!
  Ένας πολιτικός είναι ένα τέρας που υποδύεται έναν όμορφο άντρα, αλλά κανένα πολυτελές πυρομαχικό δεν μπορεί να κρύψει μια δεκάρα χοίρου και κυνόδοντες λύκου!
  Ο στρατιώτης είναι επίσης τέρας κατά κάποιο τρόπο, γιατί σκοτώνει στο πεδίο της μάχης, αλλά σε αντίθεση με έναν πολιτικό, είναι ισότιμος, αλλά ο ψηφοφόρος πάντα χάνει!
  Η γυναίκα θέλει αγάπη και ευτυχία για τον εαυτό της και την οικογένειά της, ο πολιτικός ενδιαφέρεται πρωτίστως να κακομαθαίνει τους άλλους και έχει εμμονή με την αγάπη του χρήματος!
  Μια γυναίκα είναι σαν ένα τριαντάφυλλο: ένα σαγηνευτικό άρωμα, λαμπερή εμφάνιση, αιχμηρά αγκάθια και πώς μοιάζει ένας πολιτικός που εντυπωσιάζει με δυσωδία, άθλια εμφάνιση και καυστικότητα κάκτων;
  Η γυναίκα είναι η ενσάρκωση της ομορφιάς και της αγνότητας, αν και όχι πάντα ιδανική, αλλά η πολιτική θα είναι πάντα το πρότυπο της κακίας και της ασχήμιας!
  Ένα ξυπόλητο αγόρι δεν συμπεριφέρεται άσχημα και δεν μπαίνει στην τσέπη του τόσο συχνά όσο ένας πολιτικός κάνει άσχημα πράγματα και βάζει ένα γουρούνι μέσα!
  Το παιδί λατρεύει να παίζει με τα όπλα, αλλά είναι γούρι, ο πολιτικός λατρεύει να τα κροταλίζει, αλλά αντί για φόβο εμπνέει αηδία και γέλιο!
  Ο άνθρωπος προέρχεται, όπως λένε οι επιστήμονες, από έναν πίθηκο, έναν πολιτικό, αν και ένα τυπικό πρωτεύον, ιδιαίτερα επιτυχημένοι άνθρωποι, έχει σχέση με ένα τσακάλι!
  Ένας άνθρωπος έχει Θεϊκή δημιουργική φύση, αλλά οι πολιτικοί σταυρώνουν ότι είναι από τη φύση τους απλώς διάβολοι και δημιουργούν χάος!
  Ο πολιτικός είναι ο κατά σάρκα Διάβολος, μόνο όχι ο άρχοντας της κόλασης, αλλά ο δημιουργός του κάτω κόσμου στη Γη, στον οποίο οι διάβολοι ξεφεύγουν από τον έλεγχο και δημιουργούν χάος!
  Ο στρατιώτης είναι κριτής του Θεού και του χρόνου, ο πολιτικός είναι ένα κάθαρμα χωρίς δίκη και η ανομία του δεν γνωρίζει χρονικό πλαίσιο!
  Ο στρατιώτης δεν ζητά ειρήνη, και η καταιγίδα δεν γνέφει, ο πολιτικός θα θάψει τα κατορθώματά του, το παράσιτο ζηλεύει πολύ!
  Ένας στρατιώτης μερικές φορές είναι πολεμιστής άθελά του και δεν θέλει να σκοτώσει, αλλά εκπληρώνει ένα ιερό καθήκον προς την Πατρίδα, ενώ ένας πολιτικός είναι εθελοντής προδότης που του αρέσει να χοίρωνει, να μην εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τους ψηφοφόρους!
  Ένας στρατιώτης λύνει γρίφους στις μάχες, ένας πολιτικός φτιάχνει πονηρούς συνδυασμούς, δεν μπορεί να λύσει το θέμα ειρηνικά!
  Ο πολιτικός είναι τόσο στρατηγός που αντί για επωμίδες φοράει τους ιμάντες του ανόητου, αν και ο ίδιος, ωστόσο, είναι αλεπού!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να παίξει χαρτιά, αλλά ένας πολιτικός φοράει επωμίδες με εξάδα ακόμα και χωρίς να παίζει!
  Ο στρατιώτης είναι πολύ ψύχραιμος μαχητής, όταν τα πάει καλά με το κεφάλι του, ο πολιτικός είναι γουρούνι, θα πάρει ένα σπουργίτι από έναν αετό!
  Ένας στρατιώτης ξέρει τι είναι φόβος, αλλά νικάει τον εαυτό του, ο πολιτικός ξέρει τι είναι τιμή, αλλά το γυρίζει για τον εαυτό του!
  Εάν μια γυναίκα δεν φοβάται να καμαρώσει τα γυμνά της πόδια, δεν αφήνει τον εαυτό της να φορέσει μπότες, τότε γεννήθηκε με πουκάμισο!
  Με πουκάμισο γεννήθηκε ένας πολεμιστής που δεν θα επιτρέψει να του αφαιρέσουν τα τρία δέρματα!
  Γυναίκα, μην ντρέπεσαι να περπατάς ξυπόλητη, φοβάσαι να είσαι κάτω από τη φτέρνα μιας τσόχας!
  Αν δεν θέλετε να καταπιείτε την άκρη της λεπίδας, τότε αποκτήστε κοφτερό μυαλό και ατσάλινη αντοχή!
  Η αιχμή του ξίφους ενός ανόητου μπορεί να τρυπήσει το σώμα, αλλά μόνο η αιχμηρή λέξη ενός σοφού μπορεί πραγματικά να χτυπήσει την καρδιά!
  Ο στρατιώτης είναι ένας διάβολος που έχει καθαρή καρδιά, ο πολιτικός ισχυρίζεται ότι είναι Θεός, αλλά είναι γεμάτος βρώμικες σκέψεις!
  Μην ντροπή μια γυναίκα για τη γύμνια της σε αναζήτηση ενός αρσενικού πρίγκιπα, ντροπή να παντρευτεί έναν γυμνό βασιλιά!
  Μια γυναίκα που με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της σκίζει τρία δέρματα από έναν άνδρα, γεννήθηκε με πουκάμισο!
  Μια γυναίκα που γεννήθηκε με πουκάμισο με γυμνή σάρκα φοράει έναν άντρα, ακόμα κι αν δεν είναι γεμάτη μπότα!
  Είναι πιο σημαντικό για μια γυναίκα να γεννηθεί με πουκάμισο παρά να λάβει ένα πολυτελές φόρεμα από έναν γυμνό βασιλιά!
  Είναι προτιμότερο για μια γυναίκα να είναι γυμνή παρά να επιτρέψει στον εαυτό της να της ξεσκίσουν τρία δέρματα με μια γεμάτη μπότα από τσόχα, καλύτερα ξυπόλητη παρά να υποδυθεί με μια αμβλεία μπότα!
  Αν μια ξυπόλυτη γυναίκα, ξεγυμνώνοντας το στήθος της, σπάσει το χειροκρότημα, και όχι προσβολές και σφυρίγματα, τότε γεννήθηκε με πουκάμισο και δεν θα αφήσει τον εαυτό της να υποδυθεί!
  Οι γυναικείες αδυναμίες μετατρέπονται σε ελκυστική δύναμη και αν ένας άντρας δείξει αδυναμία, τότε θα ωθηθεί σε ένα βάλτο ανικανότητας!
  Μια γυναίκα πρέπει να μπορεί να συγχωρεί αν θέλει να είναι επιτυχημένη, αν ένας άντρας θέλει να πετύχει κάτι, δεν πρέπει να παραιτηθεί!
  Η θέση του αετού δίνεται σε αυτόν που ξέρει να ξεχύνεται σαν αηδόνι και δεν μετράει τα κοράκια!
  Αυτός που μετράει πολλά κοράκια είναι εντελώς χωρίς φτερά και δεν έχει ράμφος!
  Όποιος πουλάει την Πατρίδα για χρυσό δεν αξίζει δεκάρα και θα καλυφθεί με τη σκουριά της προδοσίας κάτω από το ευγενές μέταλλο!
  Ληστεύοντας απογόνους, θα χρεοκοπήσετε στο κενό, καθώς όλα θα πνιγούν στην απύθμενη δίνη των εγκλημάτων του παρελθόντος!
  Ένας πολεμιστής πρέπει να είναι σοφός σαν κουκουβάγια, γενναίος σαν αετός και να μην μετράει κοράκια στη μάχη, για να μην τον μαδήσει κότα!
  Δεν έχει σημασία όταν υπάρχουν λίγα χρόνια, πλήρης καταστροφή όταν δεν υπάρχουν αρκετά μυαλά και εφευρετικότητα σε οποιαδήποτε ηλικία!
  Το αγόρι θέλει να γίνει στρατιώτης και να πάει στον πόλεμο για να γίνει ήρωας, ένας πολιτικός θέλει να γίνει διοικητής, να καθίσει στα μετόπισθεν και να διαπράξει κακία!
  Ο φαντάρος θέλει χυλό με κρέας, αλλά παίρνει χυλό σημύδας από τους διοικητές και φύτεψε σάπιο γουρούνι από τους πολιτικούς!
  Στη μάχη, δεν χρειάζεστε μόνο μια αιχμηρή ξιφολόγχη και ένα ατσάλινο σπαθί, αλλά και ένα κοφτερό μυαλό και ατσάλινα νεύρα, με τα χρυσά χέρια ενός εφευρέτη!
  Ο λαός δεν χρειάζεται μονάρχη στο θρόνο, αλλά τσάρο στο κεφάλι του, όχι τον ασημένιο λόγο των πολιτικών, αλλά ασημένια ρούβλια στο πορτοφόλι του!
  Το μυαλό και το θάρρος, όπως ο σύζυγος και η σύζυγος, γεννούν τη νίκη μόνο σε ζευγάρια, και η νονά κάθε επιτυχίας - τύχη, δεν θα είναι καθόλου τρίτη!
  Η νιότη είναι πράσινη αλλά γλυκιά, τα γηρατειά είναι πικρά και μουχλιασμένα, και η γυναίκα είναι σαν τη μύγα στη γλυκύτητα, η αρρώστια είναι σαν τη μύγα στα γεράματα!
  Είναι καλύτερο να είσαι νέος ψηφοφόρος παρά γέρος πολιτικός.
  Στη νεολαία, οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να διαφωνηθεί, αλλά στα γηρατειά και την αδράνεια σταματούν!
  Υπάρχει περισσότερη χαρά στη νεότητα από την εργασία παρά από την αδράνεια στα γηρατειά, ας πιούμε λοιπόν για το γεγονός ότι η νεότητα δεν τελειώνει χωρίς κόπο!
  Μια κοπέλα είναι καλή στα νιάτα της, ένα κουτάλι είναι για φαγητό και ένας πολιτικός είναι στον τάφο!
  Τα αγόρια με γυμνά τακούνια είναι πιο χαρούμενα από τους ενήλικες, από τους οποίους οι πολιτικοί τράβηξαν τρία δέρματα και σήκωσαν καλά μέχρι τα αυτιά τους!
  Ενώ ο Robur το συνέθετε, τα κορίτσια έφτασαν με το επίσημο έγγραφο της παράδοσης της Ιαπωνίας. Έτσι τελείωσε ο ένδοξος πόλεμος. Αλλά μπροστά από τον Rommel υπάρχουν ακόμα πολλές διαφορετικές περιπτώσεις και προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, οι τρεις τους νίκησαν μια δύναμη που δεν ήταν καθόλου αδύναμη.
  Η Αλμπίνα ρώτησε τον Ρόμπερ χαμογελώντας:
  - Και ποιον θα καταστρέψουμε τώρα;
  Το Αιώνιο Αγόρι ανασήκωσε τους ώμους του και πρότεινε:
  - Ίσως καταλάβουμε τη Ρωσία για λόγους ισορροπίας;
  Η Alvina πολύ λογικά αντιτάχθηκε:
  - Τότε δεν είχε νόημα να καταστρέψουμε την Ιαπωνία για εμάς! Και αν έχουμε αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων, τότε πρέπει να κρατηθούμε!
  Ο Robur χτύπησε το γυμνό, παιδικό του πόδι και δήλωσε:
  - Μα βλέπετε, είναι πολύ πιθανό να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο! Μόλις δείξαμε δύναμη!
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έδειξαν! Αλλά εκτός από δύναμη, πρέπει να επιδεικνύεται και σοφία!
  Το Αιώνιο Αγόρι σκέφτηκε. Το να σκοτώνεις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους δεν είναι καλό. Αλλά πρέπει ακόμα να κατακτήσετε την εξουσία σε όλο τον κόσμο. Πώς όμως να γίνει αυτό χωρίς να σκοτωθούν εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικοί; Επιπλέον, ταυτόχρονα, ήταν απαραίτητο να καταστείλουν τις ταραχές του εξεγερμένου λαού, αν αυτό συμβεί. Εδώ μπορείτε ήδη να γίνετε αιματηροί όσο κανένας άλλος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Αλλά μια σκέψη πέρασε από το μυαλό του Robur:
  - Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια τηλεπαθητική συσκευή που θα δίνει νοητικές εντολές σε όλη την ανθρωπότητα. Κάτι σαν ύπνωση με τη βοήθεια ραδιοκυμάτων, και τότε θα ελέγξουμε πραγματικά ολόκληρο το σύμπαν.
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Χρειαζόμαστε ειδικά βαριομαγνητικά κύματα ύπνωσης. Και τότε θα ξεπεράσουμε αμέσως κάθε εμπόδιο και θα υποτάξουμε όλο τον κόσμο! Και όλα τα έθνη θα χορεύουν κάτω από εμάς, και θα εκτελούν τις όποιες εντολές!
  Η Άλβινα πρόσθεσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και θα είναι εξαιρετικά δροσερό!
  Και το κορίτσι εξολοθρευτής στάμπαρε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της.
  Το αγόρι ο Ρομπούρ έγνεψε καταφατικά.
  - Θα αναπτύξουμε ένα παρόμοιο μηχανισμό και θα υποτάξουμε εύκολα τους πάντες χωρίς εξαίρεση. Και τότε θα υπάρχει απόλυτη εξουσία σε όλο τον κόσμο!
  Η Αλμπίνα γέλασε και τραγούδησε:
  - Οι άνθρωποι πεθαίνουν για το μέταλ, για το μέταλ,
  Ο Robur θα κυβερνήσει την παράσταση! Κανονίστε το σκορ!
  Η Alvina συμφώνησε με αυτό, κλείνοντας το μάτι στον σύντροφό της:
  - Η δύναμή μας, όπως η δύναμη της Αγίας Τριάδας, θα είναι για πάντα! Και όχι απλά αιώνιο, αλλά ανθρώπινο!
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Όταν το χέρι είναι σταθερό και οι στόχοι ανθρώπινοι, για έναν άνθρωπο γίνεσαι ο Παντοδύναμος!
  Ο Robur έγνεψε καταφατικά και πάτησε το κουμπί με τη γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα του, σηκώνοντας τη συσκευή του και τραγουδώντας:
  Αυτός που στερείται καρδιάς και ψυχής,
  Θα συντριβεί αμέσως με καλοσύνη!
  Τα κορίτσια στη χορωδία αναφώνησαν ψηλά:
  Ο ψυχρός υπολογισμός μας χρησιμεύει ως επιθυμία -
  Εχθροί για να νικήσουμε, καλά, αλλά τα μέσα δεν μετράνε!
  
  ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΞΩΤΙΚΟΥ ΜΠΙΦΑ ΣΟΥΠΕΡΑΣ
  Το Elf Bif, ταξιδεύοντας σε διαφορετικούς κόσμους, μπήκε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και, φυσικά, αποφάσισε να βοηθήσει τους Γερμανούς, οπότε ήταν και ξανθός και όμορφος. Επιπλέον, ο Bif προσελκύθηκε επίσης από το γεγονός ότι οι Ναζί ήταν υπέρ του υπεράνθρωπου και κατά του Χριστιανισμού. Έτσι μπήκε στη Luftwaffe και έγινε πιλότος. Και δεδομένου ότι τα ξωτικά είναι πολύ πιο γρήγορα, πιο δυνατά και πολλές φορές ανώτερα στην αντίδραση των ανθρώπων, και μάλιστα διαθέτουν προστατευτική μαγεία, ο Biff άρχισε να σκοράρει πολύ γρήγορα.
  Ο μαχητής του, χάρη στη μαγεία, έγινε άτρωτος. Και κάθε βλήμα από το αεροβόλο χτύπησε με ακρίβεια τον στόχο.
  Λοιπόν, φαινόταν ότι ακόμη και ένας τόσο εξαιρετικός άσος από μόνος του δεν θα είχε μεγάλη επίδραση στην πορεία του πολέμου.
  Αλλά ο Μπιφ, έχοντας καταρρίψει διακόσια αεροπλάνα στη Μεσόγειο, κατάφερε να καταρρίψει ο ίδιος τον Μοντγκόμερι. Και αυτό είναι ήδη σοβαρό. Πέθανε ο πιο ταλαντούχος Άγγλος στρατηγός. Ο Μπιφ έλαβε τον Σιδερένιο Σταυρό με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια για τον Σταυρό του Ιππότη. Όμως μάζευε λογαριασμούς τόσο γρήγορα που σε ένα μήνα είχε τριακόσια κατεδαφισμένα αεροπλάνα. Και στις 20 Αυγούστου 1942, ο Ρόμελ εξαπέλυσε επίθεση προς την κατεύθυνση της Αλεξάνδρειας.
  Χωρίς τον Μοντγκόμερι, όλα πήγαν στραβά με τους Βρετανούς. Και έπεσαν στην παγίδα του Ρόμελ και σκοτώθηκαν. Ο Bif αυτή τη στιγμή κατέρριψε περισσότερα από διακόσια αεροσκάφη σε μια εβδομάδα και χτύπησε επίσης επίγειους στόχους.
  Ο Χίτλερ δεν είχε χρόνο να γράψει ένα διάταγμα για το βραβείο. Ο Μπιφ έλαβε ξανά για τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν: τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για πεντακόσια αεροπλάνα, του απονεμήθηκε ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τα στρατεύματα του Ρόμελ κατέλαβαν την Αίγυπτο και αμέσως εισέβαλαν στο Ιράκ, όπου ξέσπασε αντιβρετανική εξέγερση. Οι Γερμανοί κατέλαβαν και το Κουβέιτ. Ο Κόκκινος Στρατός επιτέθηκε στα στρατεύματα του Ρόμελ στο Ιράκ, αλλά αυτό προκάλεσε την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Κάτι που έκανε την κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη. Και ο Στάλιν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την επίθεση κοντά στο Στάλινγκραντ. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να πάρουν υπό έλεγχο ολόκληρη την πόλη στις αρχές Δεκεμβρίου. Και ο Paulus έλαβε ακόμη και ένα βραβείο για αυτό.
  Ο Κόκκινος Στρατός πολέμησε με τους Τούρκους και βαλτώθηκε στην Υπερκαυκασία.
  Εκτός από το εκπληκτικό Bif, η Μασσαλία διέπρεψε επίσης, κερδίζοντας γρήγορα βαθμολογίες, μεταξύ άλλων λόγω των Σοβιετικών πιλότων. Η Μασσαλία έλαβε επίσης τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, ξίφη και διαμάντια για τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν.
  Και ο Bif για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν βραβεύτηκε με τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Και για χίλια - το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να κρατήσουν το μέτωπό τους στο κέντρο, και ακόμη και να νικήσουν μια προσπάθεια να ξεμπλοκάρουν το Λένινγκραντ.
  Λίγο αργότερα, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να προχωρήσουν κοντά στο Στάλινγκραντ τον Φεβρουάριο, αλλά οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι και απέκρουσαν όλες τις επιθέσεις. Και ο Μπιφ και η Μασσαλία τρομοκρατούσαν τη σοβιετική αεροπορία και έγιναν κυριολεκτικά θρυλικοί άσοι.
  Αλλά στις 30 Μαΐου, όταν οι δρόμοι στέγνωσαν και οι Γερμανοί μπόρεσαν να τραβήξουν νέα τανκς Panther και Tiger, καθώς και το αυτοκινούμενο όπλο Ferdinand, ξεκίνησε μια νέα επίθεση των Ναζί κατά μήκος του Βόλγα.
  Η κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου στο Τρίτο Ράιχ υπερδιπλασίασε την παραγωγή όπλων. Επιπλέον, ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων ενόχλησε πολύ τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία, με αποτέλεσμα να μειωθεί αισθητά η ένταση των βομβαρδισμών.
  Ναι, και οι απώλειες των χερσαίων δυνάμεων της Βέρμαχτ ήταν μικρότερες και τα εργοστάσια αποδείχτηκαν ότι είχαν περισσότερους εργάτες υψηλής εξειδίκευσης. Και αυτό επέτρεψε επίσης στους Γερμανούς να προσθέσουν όπλα στην απελευθέρωση, και ειδικά αεροσκάφη. Και το Focke-Wulf, όταν χρησιμοποιείται σωστά, δεν είναι καθόλου κακό.
  Και ο "Τίγρης" είναι σοκ και δέος για τον Κόκκινο Στρατό. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να διαπεράσουν τη σοβιετική γραμμή άμυνας εν κινήσει.
  Το πιο δυσάρεστο ήταν ότι στον Κόκκινο Στρατό, που δεν γνώριζε νίκες, το ηθικό ήταν εξαιρετικά χαμηλό. Και πολλοί στρατιώτες παραδόθηκαν ή εγκατέλειψαν. Ο αριθμός όσων παραδόθηκαν ήταν μεγάλος, όπως και οι αποστάτες.
  Το μαχητικό πνεύμα της Wehrmacht δεν είχε προηγουμένως σπάσει σοβαρά ήταν υψηλό. Και στον ουρανό οι Γερμανοί κυριάρχησαν πλήρως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν παθητικές, ενώ η Βρετανία υπέστη τεράστιες απώλειες.
  Επιπλέον, παράγονται πολύ περισσότερα αεροσκάφη από πριν.
  Ο Biff συσσώρευε λογαριασμούς τόσο γρήγορα που εφευρέθηκαν νέες ανταμοιβές για αυτόν. Για δύο χιλιάδες αεροπλάνα, στο νεαρό ξωτικό απονεμήθηκε το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για τρεις χιλιάδες αεροσκάφη - το αστέρι του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Τον Ιούλιο του 1943, οι Γερμανοί έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα και έδωσαν οξυγόνο στα σοβιετικά στρατεύματα στον Καύκασο. Και μετά συνέχισαν την επίθεση κατά μήκος της ακτής, κατά μήκος της πεδιάδας.
  Στα τέλη Αυγούστου βρίσκονταν ήδη στο Νταγκεστάν και πλησίασαν τα σύνορα του Αζερμπαϊτζάν.
  Μετά από αυτό, εκτυλίχθηκε μια σκληρή μάχη για την Τιφλίδα. Και οι δυνάμεις ήταν πολύ άνισες.
  Η ΕΣΣΔ έχανε ξεκάθαρα τη μάχη για τον Καύκασο. Τον Σεπτέμβριο, ο Στάλιν προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο. Και τα στρατεύματά του κόλλησαν ξανά εκεί. Το Panther-2 πήρε μέρος στις μάχες.
  Αυτό το αυτοκίνητο αποδείχθηκε αρκετά βαρύ στους πενήντα τρεις τόνους, αλλά καλύτερα προστατευμένο ειδικά στο μέτωπο: 100 χιλιοστά και 60 πλευρές και ο κινητήρας 900 ίππων αντιστάθμισε πολλά. Συν, ένα πυροβόλο των 88 χλστ. και μια μακριά κάννη των 71 ΕΛ.
  Ενάντια σε μια τέτοια δεξαμενή δεν είναι εύκολο να αντισταθείς. Ειδικά αν τσακώνονται απελπισμένα κορίτσια.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε προς το σοβιετικό αυτοκίνητο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Είμαστε οι καλύτεροι!
  Η Σάρλοτ χτύπησε ένα τριάντα τέσσερα με τη γυμνή της φτέρνα και τσίριξε:
  - Το Τρίτο Ράιχ είναι μαζί μας!
  Η Χριστίνα χτύπησε τα σοβιετικά στρατεύματα και κελαηδούσε:
  - Είπα μην παρασύρεσαι!
  Η Μάγδα κλώτσησε τα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  - Είμαστε η υψηλότερη τάξη!
  Φυσικά η επίθεση στο κέντρο αποκρούστηκε με μεγάλες απώλειες για τον Κόκκινο Στρατό.
  Και το φθινόπωρο και το χειμώνα, οι Ναζί ολοκλήρωσαν την κατάληψη του Καυκάσου ... Μετά από την οποία η θέση της ΕΣΣΔ έγινε εξαιρετικά δύσκολη.
  Και ο υπερ-πιλότος Beef κατέρριψε τέσσερις χιλιάδες αεροπλάνα. Για το οποίο του απονεμήθηκε το Μεγάλο Αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η Μασσαλία ανέβασε επίσης τον αριθμό των αεροσκαφών που κατέρριψαν σε χίλια. Και πήρε επίσης ένα βραβείο: το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και μέχρι την άνοιξη, ο Bif είχε καταρρίψει πέντε χιλιάδες αεροσκάφη, έλαβε το Μεγάλο Αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τον Μάιο του 1944, οι Ναζί εξαπέλυσαν νέα επίθεση κατά των θέσεων της Ρωσίας. Τα χτυπήματα δόθηκαν τόσο στο βορρά, παρακάμπτοντας το Λένινγκραντ, όσο και κατά μήκος του Βόλγα, παρακάμπτοντας τη Μόσχα από το νότο. Και αυτή είναι μια τεράστια επίθεση. Κλιπ σε διπλό τσιμπιδάκι.
  Ο Κόκκινος Στρατός έχασε μεγάλο μέρος του μαχητικού του πνεύματος, αλλά ήταν ακόμα δυνατός.
  Τα νέα άρματα μάχης T-34-85 και IS-2 ήταν πιο προηγμένα και ισχυρά από τα προηγούμενα. Εμφανίστηκε επίσης ένα ισχυρότερο LA-7. Είναι αλήθεια ότι παρήχθη σε μικρές ποσότητες. Αλλά το Yak-3 δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή. Και μέχρι τα τέλη Μαΐου, οι Γερμανοί έχουν ήδη χίλια από τα πιο πρόσφατα jet ME-262 με τέσσερα πυροβόλα των 30 χιλιοστών σε υπηρεσία. Και είναι μια τρομερή νεότερη μηχανή.
  Ναι, και το TA-152, που αντικατέστησε το Focke-Wulf, δεν είναι κακό.
  Τα κύρια γερμανικά τανκς "Panther" -2 και "Tiger" -2. Το τελευταίο ρεζερβουάρ έχει κινητήρα 1000 ίππων, και είναι καλό σε οδηγική απόδοση. Έτσι οι Γερμανοί έχουν εξοπλισμό στη σειρά - μεγάλη καταστροφική δύναμη. Αν και ακόμα ατελής. Όμως ετοιμάζεται η σειρά Ε. Αλλά το "Ποντίκι", για παράδειγμα, δεν φάνηκε πολύ καλά.
  Και έτσι αρχίζει η μάχη ... Πρώτα, ο Σαράτοφ καταλήφθηκε από τους Γερμανούς, μετά ο Κουϊμπίσεφ.
  Ο Μπιφ κατέρριψε έξι χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε: Μεγάλο Αστέρι του Σταυρού Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Τότε οι Γερμανοί κατέλαβαν και το Ουλιάνοφσκ. Και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού πήραν το Καζάν. Το μέτωπο του Κόκκινου Στρατού κατέρρευσε.
  Μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο Beef είχε καταρρίψει επτά χιλιάδες αεροσκάφη και είχε λάβει ένα νέο βραβείο: τον Μεγαλόσταυρο του Αστέριου του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με σπαθιά και διαμάντια από φύλλα βελανιδιάς.
  Και τον Οκτώβριο, οι Γερμανοί διέρρηξαν από τον Βορρά και έκλεισαν το δαχτυλίδι γύρω από τη Μόσχα.
  Μετά από αυτό, η επιχείρηση άρχισε να καταστρέφει και να συντρίβει τον Κόκκινο Στρατό.
  Τον Δεκέμβριο, ο Beef κατέρριψε οκτώ χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε τον Μεγαλό Σταυρό του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού και ξίφη και διαμάντια από φύλλα χρυσού δρυός.
  Και ακριβώς την ημέρα των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου 1044, η φρουρά της Μόσχας, παρά την κατηγορηματική εντολή του Στάλιν, συνθηκολόγησε. Και ο στρατάρχης Γκοθ, που πήρε την πρωτεύουσα, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σιδερένιου Σταυρού για αυτό.
  Ωστόσο, ενώ ο Στάλιν, έχοντας καταφύγει στο Σβερντλόφσκ, ήθελε να συνεχίσει τον πόλεμο. Και υπήρχε ακόμα ελπίδα για τους συμμάχους.
  Οι Γερμανοί βομβάρδισαν μέχρι στιγμής μόνο τη Σοβιετική Σιβηρία. Πήραν ισχυρά έλικα Yu-488 και TA-400 που σάρωσαν σαν τυφώνας. Και έφεραν θάνατο και καταστροφή στις σοβιετικές πόλεις.
  Το Elf Beef συνέχισε να πολεμά στον ουρανό και να συμμετέχει σε βομβαρδιστικές επιδρομές. Και το μηχάνημά του δούλευε κάθε τόσο, καταρρίπτοντας στους αντιπάλους ρεύματα σοκαρίσματος κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης.
  Τον Μάρτιο του 1945, ο αριθμός των αεροπλάνων που καταρρίφθηκαν από αυτό το θρυλικό ξωτικό ξεπέρασε τις εννέα χιλιάδες. Και πήρε το βραβείο: Αστέρι Μεγαλόσταυρος του Σταυρού του Ιππότη με ξίφη από φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς και διαμάντια. Και είναι πολύ ωραίο!
  Όμως τον Μάιο οι Γερμανοί προχωρούν στα Ουράλια. Τα στρατεύματά τους προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί ηρωικά να αντέξει. Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
  Οι Ναζί έχουν ήδη ρίξει στη μάχη τα τελευταία τανκς της σειράς E. Και είναι πραγματικά σχεδόν αδύνατο να τους αντισταθείς.
  Ειδικά ενάντια στο E-100, το οποίο είναι αδιαπέραστο για τα σοβιετικά όπλα από όλες τις πλευρές. Και το πυροβόλο των 128 χλστ. είναι θανατηφόρο για σχεδόν κάθε θωράκιση.
  Και το E-100 ενσταλάζει τον τρόμο στους Σοβιετικούς στρατιώτες. Επιπλέον, η ερημιά είναι ενδημική, όπως και η παράδοση. Και αυτή η παράδοση είναι τεράστια.
  Κάποια τμήματα παραδίδονται ακόμη και στους ήχους της ορχήστρας. Και κάποιοι, αντίθετα, παλεύουν μέχρι τέλους.
  Αλλά οι δυνάμεις είναι άνισες και ήδη τον Ιούνιο το Σβερντλόφσκ και το Τσελιάμπινσκ έπεσαν. Και μετά οι Γερμανοί πέρασαν τη Σιβηρία.
  Οι σοβιετικές πόλεις αμύνονταν απελπισμένα. Ειδικά το Νοβοσιμπίρσκ, όπου ακόμη και παιδιά πολέμησαν.
  Και σφοδρές μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη στην Μ. Ασία. Αλλά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1945, το μεγαλύτερο μέρος της ΕΣΣΔ είχε καταληφθεί. Όμως τον Οκτώβριο, λόγω παγετού, οι Γερμανοί σταμάτησαν την προέλασή τους στη Σιβηρία. Οι επικοινωνίες ήταν πολύ τεντωμένες.
  Το Elf Beef κατέρριψε δέκα χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε για αυτό το Μεγάλο Αστέρι του Μεγάλου Σταυρού του Σταυρού του Ιππότη με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τότε υπήρχε ακόμα ένας πόλεμος στον ουρανό ... Μέχρι τον Μάιο του 1046, ο Bif κατάφερε να καταρρίψει άλλα χίλια αεροσκάφη και να λάβει: Το Μεγάλο Αστέρι του Μεγαλόσταυρου του Σταυρού του Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και τότε ξεκίνησε μια νέα γερμανική επίθεση στην Άπω Ανατολή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία ουσιαστικά τερμάτισαν τον πόλεμο με το Τρίτο Ράιχ και πολέμησαν την Ιαπωνία. Όμως οι σαμουράι άντεξαν ηρωικά. Και επέδειξαν κολοσσιαίο θάρρος και ηρωισμό.
  Ο Κόκκινος Στρατός αποδυναμώθηκε σε αριθμούς, αλλά μερικά από τα εργοστάσια που εκκενώθηκαν στα ανατολικά εξακολουθούσαν να λειτουργούν. Και παρέδωσαν στο μέτωπο, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών.
  Οι Γερμανοί προχωρούσαν ήδη σχεδόν σε πορείες, αλλά ούτως ή άλλως, μέχρι να φτάσουν στο Βλαδιβοστόκ, τους πήρε αρκετούς μήνες. Και στα τέλη Νοεμβρίου, παρά τον παγετό, το Fritz έφτασε ακόμα στην Chukotka.
  Έτσι έπεσαν οι τελευταίες πόλεις της ΕΣΣΔ.
  Το Elf Beef ανέβασε τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν σε δώδεκα χιλιάδες και έλαβε ένα νέο βραβείο: το Μεγάλο Αστέρι του Μεγάλου Σταυρού του Σταυρού των Ιπποτών με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, καθώς και τον βαθμό του στρατάρχη της αεροπορίας. Και αυτό είναι πράγματι το κολοσσιαίο επίτευγμά του.
  Τότε η ΕΣΣΔ καταλήφθηκε. Αλλά ο Στάλιν ήταν ακόμα πιασμένος. Με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Χίτλερ, που κατέλαβε μεγάλα εδάφη, δεν πολέμησε πια. Διαίρεσαν τις σφαίρες επιρροής. Το Τρίτο Ράιχ έλαβε την Ευρώπη, τη μισή Αφρική - το βορρά, και τις γαλλικές βελγικές κτήσεις. Όπως και η Μέση Ανατολή και ολόκληρη η επικράτεια της ΕΣΣΔ.
  Και είχε αρκετά... Η Ιαπωνία διατήρησε τις κτήσεις της στην Κίνα και εν μέρει, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία δεν είχαν χρόνο να την ανακτήσουν από αυτήν.
  Ένας διπολικός κόσμος εμφανίστηκε. Το Τρίτο Ράιχ ευημερούσε και αναπτύχθηκε, οι Γερμανοί πέταξαν ακόμη και στο φεγγάρι το 1957. Αλλά μετά το θάνατο του Χίτλερ το 1960, δημιουργήθηκαν αναταραχές μέσα του. Αν και ήταν δυνατό να αποφευχθεί η διάσπαση. Όμως το νέο καθεστώς έγινε πιο φιλελεύθερο και όλοι οι υπήκοοι του Τρίτου Ράιχ έλαβαν υπηκοότητα.
  Και έτσι τελείωσε η εποχή της εθνικής ανισότητας.
  Το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία από τη μια, και οι ΗΠΑ και η Βρετανία από την άλλη, ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ήδη στο διάστημα και η κατάκτηση του ηλιακού συστήματος ήταν σε εξέλιξη.
  Πτήση στον Άρη το 1974 - οι πρώτοι είναι οι Γερμανοί και ένα χρόνο αργότερα στην Αφροδίτη. Έτσι, ο νέος κόσμος με τον δικό του τρόπο δεν είναι ακόμα τίποτα. Και το ξωτικό Bim πέταξε σε νέους κόσμους, σε αναζήτηση περιπέτειας και νέων αισθήσεων.
  
  CHAMBERLAIN ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΤΣΙΛ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Αντί για έναν άχρηστο και περιττό, ακόμη και θανάσιμο πόλεμο με τη Γερμανία για τη Βρετανία, ο Τσάμπερλεν έκανε ειρήνη με το Τρίτο Ράιχ. Και τώρα η ΕΣΣΔ πολεμά τη Βέρμαχτ ένας εναντίον ενός και η έκβαση του πολέμου είναι ακόμα πιο απρόβλεπτη και ο αγώνας είναι πολύ πιο σκληρός από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ο Τσάμπερλεν, χωρίς να παραιτηθεί, κατάφερε να συνάψει ειρήνη με το Τρίτο Ράιχ. Οι όροι του Χίτλερ ήταν αρκετά μετριοπαθείς. Η Βρετανία αναγνώρισε όλες τις κατακτήσεις των Ναζί, αλλά δεν υπέστη η ίδια εδαφικές απώλειες. Το μόνο είναι ότι οι Βρετανοί επέστρεψαν τη Ναμίμπια στους Γερμανούς. Συνολικά, οι Ναζί εγγυήθηκαν το απαραβίαστο της βρετανικής αποικιακής αυτοκρατορίας.
  Ο Χίτλερ απέκτησε επίσης ελεύθερο χέρι στην ανατολή. Το οποίο φυσικά είναι στα χέρια των Γερμανών. Αλλά ο Τσάμπερλεν ήθελε επίσης οι δύο δικτάτορες, ο Στάλιν και ο Χίτλερ, να πολεμήσουν μέχρι θανάτου.
  Έτσι όλο αυτό χαροποίησε τους αντιδραστικούς κύκλους. Ο Χίτλερ υποσχέθηκε ότι δεν θα προσέβαλε πολύ τους Εβραίους. Και ότι θα εγκαθιδρυθεί δίκαιη τάξη στα κατεχόμενα.
  Οι κατακτήσεις του Τρίτου Ράιχ ήταν τεράστιες. Ωστόσο, ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ ήταν αναπόφευκτος. Μόνο που αυτή τη φορά δεν υπήρχε λόγος να βιαστεί ο Χίτλερ στην επιθετικότητα.
  Είχε πολλές αποικίες. Επιπλέον, οι Γερμανοί κατέλαβαν επίσης την Ελλάδα και τη Γιουγκοσλαβία. Πήραν τις βελγικές, γαλλικές και ολλανδικές αποικίες.
  Υπήρξε ακόμη και μια σύγκρουση με την Ιαπωνία για την Ινδοκίνα. Όπως, όλες οι γαλλικές αποικίες είναι γερμανικές και θα έπρεπε να υπάρχει γερμανική διοίκηση.
  Την ίδια στιγμή, την 1η Μαΐου 1941, οι Γερμανοί είδαν σοβιετικά KV και T-34 στην παρέλαση της Κόκκινης Πλατείας. Και ο Χίτλερ διέταξε τη δημιουργία βαρέων γερμανικών ως απάντηση.
  Ο πόλεμος αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου 1943.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να απελευθερώσουν νέα άρματα μάχης μέχρι αυτή τη στιγμή - το Panther, το Tiger, το εκσυγχρονισμένο T-4 και το αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο Ferdinand. Όμως ο αριθμός τους ήταν ακόμα ανεπαρκής. Το μαχητικό ME-309 εμφανίστηκε επίσης, αλλά και μόλις άρχισε να μπαίνει στα στρατεύματα.
  Τα τανκς "Lion" και "Maus", μέχρι στιγμής μόνο σε δείγματα δοκιμής. Το επιθετικό τουφέκι MP-44, επίσης μόλις δημιουργήθηκε και δεν είχε χρόνο να μπει στη σειρά.
  Έτσι οι Γερμανοί δεν είναι αρκετά έτοιμοι στο σαράντα τρίτο έτος. Αλλά και στην ΕΣΣΔ δεν υπάρχει πλήρης αρμονία. Είναι αλήθεια ότι σε δύο επιπλέον χρόνια, η γραμμή Μολότοφ ολοκληρώθηκε ωστόσο, αλλά είναι πολύ κοντά στα σύνορα.
  Την ίδια στιγμή, τα σοβιετικά στρατεύματα και οι διοικητές εξακολουθούσαν να διδάσκονταν περισσότερο να επιτίθενται παρά να αμύνονται.
  Είναι αλήθεια ότι όχι αυτή τη φορά ο Κόκκινος Στρατός δεν μπορούσε να αιφνιδιαστεί και ο Στάλιν ανακοίνωσε μια γενική κινητοποίηση, ανεβάζοντας τον αριθμό των στρατευμάτων στα δώδεκα εκατομμύρια. Αλλά από την άλλη πλευρά, η Ιαπωνία ήταν επίσης έτοιμη να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο και μέρος των σοβιετικών στρατευμάτων έπρεπε να κρατηθεί στην Άπω Ανατολή.
  Η ΕΣΣΔ έγινε ισχυρότερη σε δύο χρόνια. Το τρίτο πενταετές πρόγραμμα υπερεκπληρώθηκε και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, η οικονομία διπλασιάστηκε. Παρήχθησαν επιπλέον σχεδόν δεκαπέντε χιλιάδες τανκς και τριάντα χιλιάδες αεροσκάφη και δεκάδες χιλιάδες όπλα.
  Ο Κόκκινος Στρατός ήταν πολύ δυνατός. Μα φυσικά, πρόσθεσε το Τρίτο Ράιχ.
  Αφού ο ενεργητικός Σπέερ έγινε Υπουργός Εξοπλισμών και η οικονομία του Τρίτου Ράιχ και των κατεχομένων μεταφέρθηκε σε στρατιωτική βάση, η παραγωγή όπλων αυξήθηκε σημαντικά. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα τεθωρακισμένα. Και ως αποτέλεσμα ενεργητικών μέτρων και χρήσης εργατικού δυναμικού στις αποικίες, η παραγωγή τανκς στο Τρίτο Ράιχ ξεπέρασε τα χίλια το μήνα, μπροστά από την ΕΣΣΔ.
  Το νεότερο "Πάνθηρας", σημαντικά ανώτερο από το κύριο σοβιετικό τανκ T-34, σε διάτρηση θωράκισης και ταχύτητα βολής του όπλου και σε μετωπική θωράκιση.
  Η σοβιετική σειρά KV, από την άλλη, αποδείχτηκε ανεπαρκώς αποτελεσματική, ακολουθώντας τον δρόμο της αδικαιολόγητης γιγαντομανίας.
  Υπήρχε επίσης ένας αρνητικός υποκειμενικός παράγοντας - η αγάπη του Στάλιν για τα μεγάλα τανκς. Τον Αύγουστο του 1941, το KV-3 βάρους εξήντα οκτώ τόνων βγήκε στην παραγωγή, τον Σεπτέμβριο του 1941 άρχισε να παράγεται το KV-5 βάρους εκατό τόνων. Και από τον Μάρτιο του 1942, το KV-4, βάρους εκατόν επτά τόνων, μπήκε στη σειρά.
  Και δεν είναι μόνο αυτό. Τον Αύγουστο του 1942 εμφανίστηκε το KV-6 βάρους εκατόν πενήντα τόνων. Και τον Μάρτιο του 1943, ένα KV-7 βάρους εκατόν ογδόντα τόνων.
  Έτσι, τα τανκς της σειράς KV πήραν τον αδικαιολόγητο δρόμο της στάθμισης.
  Μόνο το T-34-76 μπορεί να ονομαστεί σχετικά επιτυχημένο μηχάνημα. Αλλά εκτός από αυτό, τα A-30, τροχοφόρα άρματα μάχης και το T-29 κατασκευάστηκαν επίσης από αυτήν την κατηγορία.
  Η αεροπορία της ΕΣΣΔ δεν ήταν κακή, αλλά το PE-2 ήταν ακόμα πολύ δύσκολο στη διαχείριση και το MIG-3, το αγαπημένο μαχητικό του Στάλιν, επίσης δεν δικαιολογήθηκε.
  Οι Γερμανοί παρήγαγαν περίπου τόσα αεροσκάφη σε δύο χρόνια, όσα και η ΕΣΣΔ. Αλλά η αεροπορία τους ήταν, ίσως, πιο πρακτική. Το ME-309 ήταν πολύ ισχυρό σε οπλισμό και ταχύτητα, και αναμφίβολα ισχυρό, αλλά εξακολουθεί να είναι σπάνιο. Ωστόσο, στην πράξη, το ME-109 αποδείχθηκε ισχυρότερο από τα σοβιετικά μηχανήματα.
  Σε γενικές γραμμές, οι Γερμανοί ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι και τα στρατεύματά τους ήταν ισχυρά και είχαν μεγάλο πλεονέκτημα στην κινητικότητα.
  Συν ο παράγοντας της Ιαπωνίας, που επίσης απέσυρε τα στρατεύματα.
  Στην επίθεση, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν πολλά ξένα και αποικιακά τμήματα, τα οποία ήταν κατώτερα από τα ευρωπαϊκά σε μαχητική αποτελεσματικότητα.
  Η Βέρμαχτ σε βάρος των ξένων και αποικιακών τμημάτων ανέβασε τη δύναμή της στα δεκαέξι εκατομμύρια. Συν άλλα οκτώ εκατομμύρια Ιάπωνες και αποικιακοί στρατιώτες.
  Η Ιαπωνία και το Τρίτο Ράιχ ξεπέρασαν αριθμητικά την ΕΣΣΔ κατά περίπου δύο φορές στο πεζικό. Είναι αλήθεια ότι τα ιαπωνικά τανκς ήταν ελαφριά, αλλά κινητά. Στην αεροπορία ο Άξονας είχε την πλειοψηφία αριθμητικά.
  Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι μόνο αυτό... Οι Γερμανοί είχαν συμμάχους. Ανάμεσά τους η Τουρκία και η Ιταλία με μεγάλους στρατούς. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη τους δορυφόρους, η υπεροχή του Τρίτου Ράιχ αυξήθηκε ακόμη περισσότερο. Στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ είναι Φινλανδοί, Ούγγροι, Ρουμάνοι, Σλοβάκοι, Κροάτες, Βούλγαροι, Ισπανοί, ακόμη και οι Πορτογάλοι.
  Και η Σουηδία μπήκε σύντομα στον πόλεμο.
  Και τα γερμανικά στρατεύματα έσπασαν τη σοβιετική άμυνα ... Και ένα μήνα αργότερα έφτασαν στο Σμολένσκ.
  Και τότε εκτυλίχθηκε μια μεγαλειώδης μάχη για αυτήν την πόλη. Στην πραγματικότητα, έκρινε την τύχη της ΕΣΣΔ.
  Ο Αλεξέι, που ήταν ένα αγόρι δώδεκα ετών στη μάχη, καθώς και η Αλένκα και η Κάτκα, πολέμησαν στους δρόμους του Σμολένσκ.
  Οι ορδές του Χίτλερ προσπάθησαν να καταλάβουν την πόλη.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς μόνο, ο Aleksey, πυροβόλησε από ένα πολυβόλο, κουρεύοντας τους Ναζί.
  Ένα δωδεκάχρονο παιδί πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών και βρυχήθηκε:
  - Για τον κομμουνισμό της ΕΣΣΔ!
  Η Αλένκα έδωσε επίσης μια σειρά, έριξε νοκ άουτ τους Ναζί, πέταξε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της τακούνι και εξέδωσε:
  - Για την Πατρίδα μας - τη δική μου μητέρα!
  Η Κάτκα σκαρφίστηκε από πολυβόλα, έριξε νοκ άουτ τους Ναζί και μετά πετάχτηκαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, προκαλώντας καταστροφή και θάνατο.
  Ο πολεμιστής φώναξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Το τάγμα ελεύθερου σκοπευτών γυναικών υπό τη διοίκηση του λοχαγού Natashka Kaktusova πήρε αμυντική θέση στα ερείπια της οδού Volodarsky. Κορίτσια με πολυβόλα και τουφέκια, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων, κρύφτηκαν πίσω από τα ερείπια.
  Η ίδια η Νατάσα είναι με ένα στικτό χιτώνα πάνω από το γυμνό της σώμα, με κοντό παντελόνι και ξυπόλητη. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση, κοντό κούρεμα κάτω από μισό κουτί. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι, μπλε μάτια ανοιχτά. Ανοιχτό καστανά μαλλιά γκρίζα με σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Νατάσα παλεύει πάνω από δύο χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με κοψίματα και μώλωπες. Ένα κορίτσι είναι πιο ευκίνητο στο να κινείται ξυπόλητο από τις τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Η γυμνή σόλα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Από τη μια, τα πόδια του κοριτσιού σκληρύνθηκαν και δεν φοβήθηκαν το καυτό μέταλλο, ούτε τα αιχμηρά ερείπια των ερειπίων, αλλά από την άλλη, δεν έχασαν την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης του δεξαμενές.
  Η γλυκιά Νατάσκα κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης δεμένη πάνω της. Είναι απαραίτητο να σέρνετε στο τρομερό γερμανικό τανκ "Lion", ποτίζοντας τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μιραμπέλα σέρνεται δίπλα της. Επίσης ξυπόλητες, οπότε όλα τα κορίτσια από το τάγμα αποδείχτηκαν από μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται καθώς σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μιραμπέλα είναι ακατάστατα και μακριά... Λίγο φριζαρισμένα. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη, μικρή στο ανάστημα. Μπορεί ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μιραμπέλα έχει ήδη ζήσει πολλά. Κατάφερε να επισκεφθεί τόσο τη φασιστική αιχμαλωσία, έχοντας επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια, όσο και νάρκες, από όπου, από κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει. Κοιτάζοντας όμως το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι την χτυπούσαν με λαστιχένια μπαστούνια στις φτέρνες της, ένα ρεύμα πέρασε από το σώμα της.
  Ο Μιραμπέλα πυροβολεί ... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, με το ρύγχος του να σηκώνει άμμο και μπάζα.
  Η Νατάσκα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα γαλάζια μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια στο πρόσωπό της, σκουπισμένα από το ηλιακό έγκαυμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Οι τριάντα τέσσερις δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, μόνο οι βαριές Κέβες έχουν μια ευκαιρία. Αλλά οι πίστες είναι ο στόχος. Το κύριο πράγμα είναι να στερήσετε το αυτοκίνητο από την κινητικότητα ...
  Η Σβετλάνα εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο... Ένας στρατιώτης, κανείς δεν ξέρει τι εθνικότητα, πέφτει κάτω. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το αίμα του Άριου και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Άραβες, Αφρικανούς, Ινδούς, διάφορους Ασιάτες και Ευρωπαίους. Αυξήθηκε και ο αριθμός των Πολωνών - που είναι συνηθισμένοι από την κούνια να μισούν τη μπολσεβίκικη Ρωσία. Εδώ πολεμούν οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, και οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Χαγκανάτο. Ο Χίτλερ μεγάλωσε μια ολόκληρη διεθνή.
  Πολλοί εχθροί...
  Η Σβετλάνα αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα σχεδόν σχίστηκε, μαύρισε από τη σκόνη, μια στρογγυλή, κοριτσίστικη φτέρνα. Ο όμορφος καπετάνιος ένιωσε ακόμη και ένα γαργαλητό στο πόσο κοντά πέρασε ένα μεγάλο δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  Ούτε μια σφαίρα δεν θα μας σταματήσει!
  Η Μιραμπέλα αντεπιτίθεται... Άλλη μια κοπέλα Αγγελική - πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες. Επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τυλιγμένη μέση, όχι θηλυκούς φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Angelica παλεύει μόνο με το σορτσάκι της, ο χιτώνας είναι κομματιασμένος και καταρρέει σε σκόνη, και νέες στολές δεν παραδίδονται στον Βόλγα. Ο Θεός να μην μεταφέρει περισσότερα πυρομαχικά και μια σταγόνα τροφή για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Angelica είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα κομμάτι σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού ποδιού, και πονάει, είναι δύσκολο να περπατήσεις.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Angelica στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος, η Μόσχα και ο Στάλιν είναι από πάνω μας!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, η ίδια μετά βίας προλαβαίνει να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα τρομερά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. Εδώ είναι σχεδόν διακόσιοι τόνοι "Ποντίκια" και δεν μπορούν να περάσουν καθόλου ...
  Όπως περίμενε η Σβετλάνα, ο "Λεβ" οδήγησε λίγο και θάφτηκε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε, μερικοί κατεστραμμένοι κύλινδροι πέταξαν μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Κάπου βρόντηξε στο βάθος, αφήνοντας τα ερείπια. Η ξανθιά Σβετλάνα, σαν φίδι σφύριξε:
  - Αυτός είναι ο υπολογισμός μου! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι-καπετάνιο αναγκάζεται και πάλι να συρθεί μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Με υπαιτιότητα του επίμονου Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βυθίστηκαν σε μάχες θέσης σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μιραμπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντάς τους να κάνουν τούμπες σε γκρεμισμένους Γερμανούς ή Άραβες, αναποδογυρίζοντας. Ένας από τους Ναζί μαχητές σκίζει το χέρι του και κρεμάει πάνω του ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα.
  Η Μιραμπέλα λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα - ο δρόμος για την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένου κεραμικού από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Angelica ξεσκονίζει επίσης, με το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Και προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να τρυπώσεις όταν τα γερμανικά υποπολυβόλα γράφουν. Και σέρνετε με πλαστούνσκι τρόπο.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τις θέσεις του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και σκίζουν βαριές οβίδες, και πέφτουν βόμβες από τον ουρανό ... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Εδώ η Σβετλάνα βλέπει πώς σέρνεται ο Πάνθηρας. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε, έφτυσε τη σκόνη που σκαρφάλωσε στο κομψό στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να φύγεις κρυφά απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Angelica άρχισε να σέρνεται, ακουμπώντας στην αποχέτευση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της. Ήταν σαν μια γάτα που καταδιώκει ένα ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαρανταπρώτου έτους, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Δεν φοβήθηκε ούτε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χτύπησε στο στομάχι της. Θραύσματα ορμούν από ψηλά σαν κοπάδι άγριες μέλισσες. Η Αγγελική ψιθυρίζει με σκασμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης - Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και πετάει μια χειροβομβίδα με μια εκρηκτική συσκευασία. Το παρόν πετά σε τόξο. Ακούγεται μια έκρηξη, η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα προσφέρεται. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται, το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  Ευχαριστώ Κύριε Ιησού! Πιστεύω μόνο σε εσένα! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Σπάει τον πάνθηρα. Σκισμένος, ένας μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, που αποσπάται από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Σβετλάνα, της οποίας τα μάτια, με καστανό πρόσωπο από τη σκόνη και το ηλιακό έγκαυμα, αστράφτουν με άνθη αραβοσίτου, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Angelica είναι πολύ σέξι, με το μαύρο εσώρουχό της και γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο, καλυμμένο με σκόνη πόδι της. Και κολλημένος, ακριβώς στο λαιμό ενός φασίστα. Η όμορφη Αγγελική φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  Το κορίτσι, μετά από το οποίο σύρθηκε ξανά, πυροβολώντας. Led fire και η Σβετλάνα.
  Η καλλονή καπετάνιος, Νατάσα, αφού έκοψε τον φασίστα, κελαηδούσε:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα σε αυτήν είναι οι κρίκοι...
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Η Σβετλάνα, πάλι που σουτάρει με ακρίβεια, γρύλισε:
  - Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κύκλους στα μικροπράγματα...
  Ο Μιραμπέλα πυροβόλησε με ακρίβεια και πρόσθεσε:
  Διαφορετικά, η αλυσίδα θα σας τυλίξει!
  Μια άλλη κοπέλα Ολυμπιάδα, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με την πρωτοπόρο Seryozhka, ετοίμασαν μια νάρκη σε ένα σύρμα. Την έσπρωξαν οι δυο τους... Ο ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια του "Τίγρη"-2. Και πώς θα εκραγεί αυτό το μακρυάκαννο γερμανικό αυτοκίνητο.
  Το ξανθό αγόρι Σεργκέι αναφώνησε:
  - Ρωσία μας, έχεις κουβά!
  Και μετά βίας πρόλαβε να πηδήξει πίσω, αναβοσβήνει, με μαύρες, γκρεμισμένες γόβες, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ολυμπιάδα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος!
  Ο πρωτοπόρος πήρε το δρόμο για το μέτωπο και εντάχθηκε στο τάγμα των γυναικών. Το αγόρι είναι επίσης πολύ δημιουργικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης φασιστών. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Οι Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Ο Ολυμπίας λέει με ενόχληση:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν!
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος δεν θα μας πάρει κάτω από τον έναστρο ουρανό!
  Γιατί η αγία Ρωσία θα πολεμήσει σκληρά,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ολυμπιά, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι, με φαρδιούς γοφούς και ώμους, είναι μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης σε κουρέλια, τα δυνατά πόδια είναι γυμνά, τα μαλλιά είναι υφασμένα σε δύο πλεξούδες και ξεσκονίζονται πολύ.
  Ο Seryozhka είναι μόλις έντεκα χρονών, αδύνατος από τον υποσιτισμό, γδαρμένο και βρώμικο αγόρι, με σορτς. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έγιναν γκρίζα και τα πλευρά φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα. Πόδια τρομερά γκρεμισμένα, και σε εγκαύματα, μώλωπες, με φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα κράτησε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Στο φόντο του, οι Ολυμπιακοί Αγώνες φαίνονται μεγάλοι και χοντροί, αν και το κορίτσι δεν είναι καθόλου χοντρό, αλλά με δυνατό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλα. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την εύσωμη και μεγάλη σιλουέτα της.
  Το κορίτσι πυροβολεί από ένα βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Τα γερμανικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να τρυπηθούν στο μέτωπο, αλλά υπάρχει πιθανότητα στις πίστες.
  Και το βαρύ "Λιοντάρι", έχοντας δεχτεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο κάτω μέρος, άρχισε να βγάζει καπνό σαν βαρύς καπνιστής.
  Ο Seryozhka τραγούδησε με κακία:
  - Ο βρωμερός Φριτς χωρίς να το σκεφτεί άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ολυμπία, που τρεμοπαίζει με μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες, κέρδισε έναν χορό με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ιερά ρωσικά πρόσωπα τρεμοπαίζουν από την εικόνα ... Ο Θεός να μην μουσκέψετε τουλάχιστον χίλια Φριτς! Και αν κάποιος βουίζει περισσότερο από φασίστες, κανείς, πίστεψέ με, δεν θα σε καταδικάσει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά καπνό.
  Το κοριτσίστικο τάγμα προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο Φριτς. Υπέστη όμως και απώλειες. Εδώ ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της έγινε χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι απομένει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Σβετλάνα, στο μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον "Τίγρη". Ένα ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο, πήρε μια χειροβομβίδα στο πλάι, αλλά δεν υπέκυψε. Γυρίζει για να ρίξει ένα κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να τρυπώσει στο έδαφος και τα μπάζα, για να μην συντριβεί από το κύμα έκρηξης που απελευθερώνει το παρόν.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει απαλά:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό της. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Σχετικά με το ότι η ελαφριά διδασκαλία τον χειμώνα την άνοιξη... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Χίτλερ είναι κάθαρμα της πανούκλας!
  Η Angelica, σπάζοντας το βλέμμα των Ναζί, και ρίχνοντας νερό πάνω τους με μια έκρηξη, τεντώθηκε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Φύρερ τώρα! Και κλώτσησε τον καημένο κατευθείαν στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στο τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε το βαρέλι ... Ακολούθησε έκρηξη και το ρύγχος του "Τίγρη" παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Σβετλάνα βούλιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Το δικό μας, το δικό σας δεν θα υποχωρήσει!
  Ο Μιραμπέλα έκοψε με μια σφαίρα έναν χιτλερικό μισθοφόρο και τραγούδησε:
  - Και ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια και πόδια, στρίβει τα ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά ... Πίνει την πατρίδα στον πάτο!
  Η Σβετλάνα, γελώντας, γάβγισε:
  - Ο Φύρερ φωνάζει άγρια, σκίζεται!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, θανατηφόρα, χαμογελά!
  Ένα ακόμη πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger" εμφανίστηκε. Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Η Σβετλάνα βλέπει ότι το να πλησιάσεις τις θέσεις του Φριτς δεν είναι ρεαλιστικό. Αλλά στον ουρανό Focke-Wulfs. Ένα από αυτά τα μηχανήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Η Αγγελική ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει με μανία:
  - Στο βαθύ θάνατο - δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι δίνει μια στροφή από το πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther" -2 με έναν μικρό πυργίσκο και μια χαμηλότερη σιλουέτα οδηγεί γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες στο γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Η Angelica σφύριξε, σφυρίζοντας:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε το στόμα!
  Το Panther-2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς διέσπασε τον αέρα, και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρολύσε την ατμόσφαιρα.
  Η Αγγελική γέλασε, τα κοχύλια πέρασαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα κούνησε τους γοφούς της και είπε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Ο Φριτς διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα!
  Το Στάλινγκραντ βυθίστηκε σε πυρκαγιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και να τρίζουν μοβ, πορτοκαλί και κόκκινους σπινθήρες! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Σβετλάνα, γκρεμίζοντας ένα γερμανικό μαχητή, έλαμψε τα μπλε μάτια της, τραγούδησε:
  -Τι γκρινιάζεις κακή γριά; Πιστέψτε με, μόνο ένα ψυχιατρείο κλαίει για εσάς!
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε σε ένα άσμα, πυροβολώντας τους Ναζί:
  - Τι καλό είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τον Φριτς στο κεφάλι! Κανονίστε ένα κατάπλασμα για τον Φύρερ και στείλτε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf, έχοντας δεχτεί σκάγια κάτω από την κοιλιά, ανέβηκε βιαστικά ψηλότερα. Φαίνεται ότι αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από σπασμένα φτερά.
  Η Σβετλάνα, βλέποντας πώς ο Φόκε έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Ένα τσεκούρι κρέμεται στο σκάφος!
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη, σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις απομακρυσμένες γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος. Έκανα την τελευταία μου σειρά. Ο δήμιος έγινε στάχτη, όχι ο πιλότος!
  Η Μιραμπέλα φτερνίστηκε σκορπίζοντας σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει? Δεν είναι θέμα!
  Η Angelica πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, τόσο που, χτυπώντας το μάτι, βγήκε στον Φριτς, από το πίσω μέρος του κεφαλιού:
  - Είμαι αρμάδα τανκ! Και πρέπει να λάβετε θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές κατά των κοριτσιών δεν είχαν αποτέλεσμα. Εδώ ο Seryozhka ανέπτυξε έναν καταπέλτη και πώς χτυπά τον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος φώναξε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει το στόμα του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, που διαπερνούσε το πλήθος των Ναζί, τους έκανε να σκορπιστούν και ταυτόχρονα να κυλήσουν στον αέρα. Ο Φριτς έπεσε και έσπασε στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ "Τίγρης" -2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το "Λιοντάρι". Ω, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Σβετλάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, μπράβο Seryozhka!
  Το αγόρι γρύλισε επιθετικά.
  - Η Pioneer είναι πάντα έτοιμη!
  Η κοπέλα κούνησε το γυμνό της πόδι ως απάντηση.
  Το κορίτσι-καπετάνιο άρχισε πάλι να καρφώνει. Και η Ολυμπία γαργαλούσε το στενό πόδι του Σεριόζκα, πόσο σκληρά το έχει! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από τις φωτιές.
  Η Μιραμπέλα σε ένα άσμα, είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Angelica, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πράγματι η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες τις πιθανές!
  Και η κοπέλα έκανε ένα άλμα με πραξικόπημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, μην συγκρίνετε, μια γριά με μια κοπέλα. Και τι ομορφιά, σε αδύνατα κορμιά.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  - Ροή με το χρόνο, χρόνια σε ένα τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα τρίβει χένα σε ένα γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα,
  Δεν καταλαβαίνω πώς πέρασε η νεολαία!
  Η Σβετλάνα άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Δεν! Ωστόσο, στον πόλεμο υπάρχει μια τέτοια γοητεία - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Ο Ολυμπίας έβαλε νέα γόμωση στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάτε, αλλά περάστε!
  Ο Seryozhka ανακάτεψε το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Πρόσωπο Φριτς!
  Και η χειροβομβίδα, μαζί με το πακέτο έκρηξης, πέταξαν με πλήρη εξέλιξη στις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν τους δόθηκε. Για τρίτο μήνα από τα τέλη Ιουνίου, η επίθεση συνεχίζεται, αλλά η πόλη δεν κατάφερε να τα πάρει όλα. Σε άλλους τομείς του μετώπου, οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε το πιστόλι της και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, τυχαίνει να είναι δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε το ρεζερβουάρ μιας μοτοσυκλέτας. Το μηχάνημα εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μιραμπέλα συνέτριψε τους Γερμανούς με μια έκρηξη και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Η Αγγελική άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Μερικοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι σε ερείπια καλυμμένα με δόρατα:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Χίτλερ με κραγιόν, τον Μάινσταϊν με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Έλα το βράδυ, Αδόλφο, κρεμάσου... Σταμάτα να κοροϊδεύεις το κεφάλι σου! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον - να νικήσεις δυνατά τους ναζί!
  Ο Μιραμπέλα είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Τα κορίτσια από το τάγμα "Λένιν" σταμάτησαν την προέλαση των ξένων στρατευμάτων. Ο Φριτς προχώρησε, πετώντας κυριολεκτικά πτώματα στο κενό. Δεν βοήθησε ούτε το τανκ "Lev", με το οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες. Εδώ είναι μια τροποποίηση της μηχανής με πιστόλι 150 χλστ.
  Η Angelica χτυπά μια πέτρα που έχει κολλήσει στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη πηγαίνει πιο μακριά.
  Ο "Λιοντάρι" δέχθηκε ένα κενό στην κάμπια, και σταμάτησε. Πυροβολισμό από το δυνατό στόμα του. Γουργουρίζει και καταρρέει.
  Η Αγγελική, φτύνοντας, λέει:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και το κορίτσι ξαναπυροβολεί. Και το κάνει εξαιρετικά καλά. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Μάταια ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Ποιος τολμά, επιτίθεται στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς!
  Και η Αγγελική κυλάει τους μύες της πρέσας, που έχει πολύ ανάγλυφη.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Δεν θέλω να πεθάνει κανένας τους.
  Η Σταλενίδα έτρεξε... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και ανάγλυφη. Ρούχα πάνω της, μόνο σουτιέν και σλιπ. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Τα γυμνά πόδια και το τρεμόπαιγμα και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Σταλενίδα πυροβολεί και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Αγγελική παρατήρησε γελώντας:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε σαν εμένα με σορτς!
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Angelica κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε εύστοχα και τραγούδησε:
  - Κάτι μέλος της Komsomol έχει γίνει ασυνήθιστο! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Στελενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρεις χαρά στον Φριτς, κοίτα την ομορφιά μας!
  Η Αγγελική απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η ατσάλινη κοπέλα γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά φώναξε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Αγγελική γέλασε.
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Στελενίδα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μην νομίζετε ότι έχετε κερδίσει τους Ναζί!
  Η Αγγελική τραγουδάει:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Η νίκη περιμένει... Όσοι λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό της στήθος τρέμει. Καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Σβετλάνα φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στον Φριτς με ένα πολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε μια φιγούρα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα. Και σφύριξε σαν αηδόνι-ληστής. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους στρατιώτες του εχθρού, που μπορεί να κάνουν παιδιά που θα κλαίνε για τους νεκρούς πατέρες τους.
  Η Σβετλάνα, ωστόσο, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, οπότε θέλετε να ξεσπάσετε σε κλάματα από αυτές. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο μπήκε στις ρωσικές εκτάσεις.
  Η Σβετλάνα σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς, ο οποίος προσπαθούσε να πλησιάσει ήσυχα τις θέσεις των Ρώσων... Το μάτι και ο εγκέφαλος του άνδρα, που είχαν χτυπηθεί από σφαίρα, διέρρευσαν.
  Το κορίτσι-καπετάνιο χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσυκλέτα με ένα καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε, κύλησε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του βυθίστηκε στα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και στόχευσε ξανά. Το χαρούμενο, νεανικό πρόσωπό της γέλασε μάλλον χαμογελώντας. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Όχι, είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρώσικο μυρωδάτο ψωμί να λέγεται η λέξη φορ!
  Ο Μιραμπέλα έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, από το οποίο ο Φοκ-Γουλφ φούντωσε και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Για δολάρια, είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία ...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο όμορφος
  Ότι είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την Πατρίδα!
  Το κορίτσι, έκανε τούμπες και έδειξε στους Ναζί το σύκο, και έκανε κύλιση, και οι σφαίρες δεν άγγιξαν την ομορφιά.
  Εμφανίστηκε η Αγγελική, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε αμέσως μια χειροβομβίδα με δύο πόδια. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι ... ο Φριτς σε αιχμηρή πλευρά!
  Η Ολυμπίας διόρθωσε την Αγγελική:
  - Κοφτερή, στο πλάι, και όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο ρύγχος, και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό, το ναζιστικό πλάσμα υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο "Τίγρης" κάνει πίσω και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το Maiden Batalion έκανε ελιγμούς υπό επίθεση, αεροπορικές επιδρομές και βαριά όπλα. Εδώ χτυπούσαν τα βομβαρδιστικά, σπασμένα, καυτά απότομα υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Η Angelica είναι η πιο σέξι πολεμίστρια σε μανία: καλά, μπορούν οι Ναζί από το "Sturmtiger" τους να πυροβολήσουν πραγματικά τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους κόκκινους πολεμιστές;
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύριζε σε καταρράκτες τούμπες. Και περιστρέφεται όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ ρύγχος του Stormtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της ομορφιάς άστραψαν και η χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ ρύγχος. Και το ισχυρό μηχάνημα πρώτα έπνιξε και μετά όρμησε. Δύο "Βασιλικές τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι σκίστηκαν από πάνω τους, και έπεσαν κάτω, πετώντας σαν σπασμένο περιδέραιο της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Αγγελική και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Ωστόσο, η καλλονή προσγειώθηκε, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες έσκαψαν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του ποδιού, η άκρη τρύπησε.
  Αλλά η Angelica βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα είστε στη στάχτη!
  Η Σβετλάνα και άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από ένα εκρηκτικό κύμα, και μάλιστα συνθλίβονταν ελαφρά. Αλλά κανένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των Ναζί που πήδηξαν έξω και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Και όταν η τρομπέτα του Κυρίου μας πάει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά, θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Αγγελική, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ σε ένα τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και ο Seryozhka είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου, όχι τόσο ακριβής - σαν εκείνα τα γυμνά και δυνατά πόδια της Αγγελικής!
  Η Ολυμπιάδα, παίζοντας με τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Ακόμα σκέφτεσαι. Κάτι πιο δροσερό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Το Σμολένσκ έγινε εμπόδιο για τη Βέρμαχτ. Κύματα εχθρικής επιθετικότητας έπεσαν εναντίον του σαν πέτρες γρανίτη.
  Και πολλές εκατοντάδες γερμανικά τανκς κάηκαν και η άμυνα κράτησε σε κολοσσιαίο βάθος και θάρρος. Και προφανώς κανείς δεν ήθελε να ενδώσει και να υποκύψει.
  Ένα αγόρι δώδεκα χρονών στην εμφάνιση, ο Alexei Sotnikov συνέχισε να σκαρφίζει, από ένα πολυβόλο στους ναζί που προελαύνουν.
  Το παιδί κυβερνήτης έκοψε πολύ εύστοχα τους Ναζί. Χτυπώντας με μεγάλη ακρίβεια.
  Και την ίδια στιγμή, τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών του αγοριού ρίχνουν ξανά το δολοφόνο παρόν του αφανισμού και ανατρέπουν το φασιστικό τανκ.
  Το αγόρι πολέμαρχος βρυχάται:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Ο Αλένκα πυροβολεί επίσης με μεγάλη ακρίβεια στον εχθρό. Κάθε σφαίρα της βρίσκει στόχο.
  Στη συνέχεια, η κοπέλα απογύμνωσε το στήθος της και πίεσε την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του μπαζούκα. Και οι εκτοξευμένοι πύραυλοι τρύπησαν την πλευρά του τανκς Maus.
  Τότε η Αλένκα πέταξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζοντας μερικές δεκάδες Φριτς.
  Τότε το κορίτσι μουρμούρισε:
  - Δόξα στην Πατρίδα-ΕΣΣΔ! Κάθε ήρωας θα είναι πρωτοπόρος!
  Η Αικατερίνα συνέχισε να σκαρφίζεται με μεγάλη ακρίβεια στον εχθρό. Κόρεψε πολλούς ναζί και τσίριξε
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της υπέκυψαν ξανά, ένας τέτοιος καταστροφικός ανεμοστρόβιλος θανάτου.
  Και μετά πάτησε τη θηλή φράουλας στο κουμπί του μπαζούκα και είπε:
  - Δόξα τω Θεώ Svarog!
  Οι Γερμανοί συνέχισαν την επίθεσή τους στο Σμολένσκ. Έμοιαζε να έχει μείνει αρκετά, αλλά ήταν απίστευτα δύσκολο να περάσει το τελευταίο. Ακόμη και η μαζική χρήση του "Sturmtigers" δεν βοήθησε. Αν και η καταστροφή των τζετ βομβαρδιστικών προκάλεσε τεράστια. Ένα άλλο μέσο ήταν οι βόμβες ναπάλμ.
  Το τάγμα των κοριτσιών είχε αραιώσει, αλλά οι καλλονές εξακολουθούσαν να πολεμούν. Στις 20 Οκτωβρίου χιόνισε, και οι καλλονές ήταν όλες ξυπόλητες. Αφήνουν χαριτωμένα ίχνη στο λευκό κάλυμμα και οι στρογγυλές, γυμνές φτέρνες τους δεν παγώνουν!
  Όμορφα κορίτσια, κύλησαν λίγο στο χιόνι και έγιναν πιο καθαρά. Ο βαρύς Ολυμπίας, αφού κατέλαβε τη Σεριόζκα, δεν βρήκε θέση για τον εαυτό της. Ακόμα να χάσεις ένα τόσο έξυπνο και όμορφο αγόρι. Και τι τον περίμενε στη φασιστική αιχμαλωσία; Πρώτα βασανιστήρια και μετά θανατική ποινή!
  Το αγόρι ήταν πράγματι κοντά στον πυροβολισμό, αλλά κατέληξε στα ορυχεία. Δουλειά δεκαέξι ώρες την ημέρα, και πενιχρές μερίδες, το μαστίγιο του επόπτη περίμενε τον Seryozhka.
  Πιο συγκεκριμένα, το αγόρι είναι ήδη λατομείο και δουλεύει σκληρά εκεί σαν γάιδαρος. Αλλά είναι πολύ πιο ζεστό υπόγειο παρά στην επιφάνεια. Και οι πολεμιστές, για να μην παγώσουν, αναγκάζονται να πηδήξουν και να τρέξουν. Και τα κορίτσια τσακώνονται. Εδώ είναι το πανίσχυρο τανκ "Lion" σε μια πιο επιθετική τροποποίηση. Έχει ένα πυροβόλο 150 χλστ., πολύ πιο αποτελεσματικό και πρακτικό για μάχες στην πόλη. Το Fritz λατρεύει αυτό το τανκ γιατί είναι καλά προστατευμένο από όλες τις πλευρές.
  Το "ποντίκι" σέρνεται λίγο πίσω. Το γερμανικό όχημα, κάτω από διακόσιους τόνους, ήταν επίσης οπλισμένο με ένα πυροβόλο 150 χιλιοστών και ένα εβδομήντα πέντε βολών βραχείας βολής. Τόσο πολύ πιο πρακτικό. Ο αριθμός των πολυβόλων έχει αυξηθεί σε τέσσερα, και όπως πριν, είναι εύκολο να μην πλησιάσεις το τανκ.
  Η Σβετλάνα, η Μιραμπέλα και η Αντζέλικα προσπαθούν να ξεπεράσουν το μαστόδοντα μαζί. Προσεκτικά επιλεγμένα σε αυτόν.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Πως ζήσαμε, παλεύοντας, και μη φοβούμενοι τον θάνατο... Από εδώ και πέρα, εσύ κι εγώ θα ζούμε! Και στα έναστρα υψώματα, και βουνίσια σιωπή, σε ναυμαχία και έξαλλο πυρ! Και σε έξαλλη, και σε έξαλλη φωτιά!
  Το "Maus" ήταν η τελευταία τροποποίηση, με έξι πολυβόλα, δύο ομοαξονικά με κάννες και τέσσερα περιστρεφόμενα σε μεντεσέδες.
  Η Μιραμπέλα, σέρνοντας μέσα στο χιόνι, σφύριξε:
  - Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ! Μετά από όλα, ο Ιησούς ο Ύψιστος Θεός είναι μαζί μας!
  Η κοπέλα, πλησιάζοντας, πέταξε μια εκρηκτική συσκευασία στην κάμπια του Ποντίκι. Βούλιαξε, κάτω από την ασπίδα, και το παγοδρόμιο έσκασε.
  Τα σανδάλια φώναξαν από χαρά:
  - Πάρε φασίστα!
  Και γυμνά, ελαφρώς σκονισμένα τακούνια άστραψαν.
  Η Angelica έκανε μια κούνια και πέταξε μια χειροβομβίδα frag στο Fritz. Ο φασίστας πετάχτηκε από ένα εκρηκτικό κύμα, μαζί του σκίστηκαν και τα κεφάλια δύο μαύρων μαχητών από τα αποικιακά στρατεύματα.
  Η κοκκινομάλλα καλλονή σφύριξε:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Η Σβετλάνα πέταξε ξανά το εκρηκτικό πακέτο... Αυτή τη φορά όχι και τόσο επιτυχημένα, χτύπησε την πανοπλία και εξερράγη στην επιφάνεια του ατσάλινο κοχύλι.
  Το κορίτσι εκνευρισμένο είπε:
  - Ωχ, μάλωσε!
  Και σύρθηκε για μια νέα μερίδα σπιτικών εκρηκτικών. Οι στρογγυλές της γόβες, κόκκινες από το κρύο, τρεμόπαιζαν. Σχεδόν γυμνό κορίτσι, που σέρνεται στο χιόνι, λίγο άβολα. Κάνε όμως υπομονή. Ειδικά όταν ο βομβαρδισμός γίνεται από υπερβολική ζέστη, το χιόνι λιώνει.
  Η Σβετλάνα μάλιστα τραγούδησε:
  - Ξέρω, το κρύο θα εξαφανιστεί σύντομα,
  Το ρυάκι ορμάει δυνατά...
  Και ήδη τρέχουν μέσα από τις λακκούβες -
  Ξυπόλητα κορίτσια!
  Το κορίτσι πυροβολεί και ο Άραβας από τα αποικιακά στρατεύματα καταρρέει. Οι προσπάθειες του εχθρού να δράσουν σε μικρές ομάδες οδηγούν σε σοβαρές απώλειες.
  Το κοντό κανόνι του Ποντικού εκτοξεύει ξανά τον κατακερματισμό. Κάπου στον καπνό έσκασαν κοχύλια. Και πολλά διαλείμματα...
  Οι Γερμανοί έχουν σχεδόν καταλάβει το Στάλινγκραντ... Ελάχιστα έχουν απομείνει. Αλλά αυτό ακριβώς εμποδίζει τη Βέρμαχτ να χρησιμοποιήσει μεγάλες βόμβες και βαρύ πυροβολικό. Οι Fritz άφησαν τους ξένους να προχωρήσουν, που δεν λυπούνται.
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε το τουφέκι της. Ο φασίστας μισθοφόρος κατέρρευσε και κύλησε πάνω από τις πέτρες των ερειπίων.
  Το κορίτσι έτριψε το γυμνό στήθος της με κόκκινες θηλές. Έντυσαν τελείως τους πολεμιστές - πηδάνε με τα σορτσάκια τους. Αλλά από την άλλη, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου χτυπήματα σε αυτά. Προφανώς το γυμνό, κατά κάποιο τρόπο προστατεύει ιδιαίτερα τις καλλονές. Αφού είναι σε θέση να επιβιώσουν σε μια τέτοια κόλαση!
  Η Αγγελική τινάζει το μείγμα χιονιού και λάσπης και ξαναφουντώνει. Χτύπησε έναν μαύρο στρατιώτη ακριβώς στο μάτι. Κακή σκύλα, μην πεις τίποτα.
  Τα τρία κορίτσια πλησιάζουν ξανά τον Ποντίκι. Είναι δύσκολο να διαπεράσεις ένα αυτοκίνητο που έχει τόσο χοντρή πανοπλία από όλες τις πλευρές. Όμως οι πολεμιστές είναι γεμάτοι αισιοδοξία. Εάν δεν μπορείτε να σπάσετε το ίδιο το κέλυφος, τότε γιατί να μην σκίσετε το βαρέλι.
  Η Αγγελική, κλωτσώντας βρώμικους λόφους με τα γυμνά της πόδια, τραγούδησε:
  - Η αλήθεια μας, η αλήθεια μας ... Σαν τις ακτίνες του ήλιου! Το αύριο μας θα είναι φωτεινό, ρυάκια θα κυλούν από τα βουνά!
  Οι πολεμιστές έχουν από καιρό οπλιστεί με αιχμαλωτισμένα MP-44. Αυτά τα τουφέκια εφόδου έχουν μεγάλη εμβέλεια. Ομορφιά φωτιά με αυτοπεποίθηση. Οι μαύροι πέφτουν ξανά. Πυροβολούν βρύσες από κόκκινο αίμα.
  Η Μιραμπέλα, πυροβολώντας, με ένα τουφέκι και ένα αιχμάλωτο πολυβόλο στους ώμους της, τραγούδησε:
  - Η ύπουλη αράχνη έχει ακονίσει το κεντρί της,
  Και πίνει ιερό, ρωσικό αίμα από τη Ρωσία!
  Όλα είναι μικρά και μικρά για τον αντίπαλό του, θα σκοτώσει,
  Ποιος έχει αγάπη για τη Ρωσία!
  Αγάπη για τη Ρωσία!
  Η κοπέλα έστειλε μια σφαίρα στον ανάμεικτο "φύλακα" που σκαρφάλωσε από τις ρωγμές. Η καλλονή χαμογέλασε, το πρόσωπό της, αν και αδυνατισμένο, διατήρησε τη γοητεία και τη γοητεία του.
  Γενικά όλα τα κορίτσια στο τάγμα τους είναι όμορφα. Εδώ, για παράδειγμα, ο Τατάρ Σεραφείμ. Ο πατέρας της είναι Τατάρ, αλλά η μητέρα της είναι από τη Λευκορωσία και από τη Σεραφίμα της κληρονόμησε το χρώμα του ώριμου σιταριού. Επίσης ένα όμορφο κορίτσι, ξυπόλητο, και σχεδόν γυμνό. Και πυροβολεί από ένα πιασμένο πολυβόλο, σε σύντομες ριπές. Και φασίστες από άλλα στρατεύματα σέρνονται πάνω του.
  Ο Σεραφίμα σουτάρει αρκετά εύστοχα. Δίπλα της βρισκόταν η χρυσόμαλλη Μιραμπέλα. Και τα δύο κορίτσια πυροβολούν και τραγουδούν.
  - Πατρίδα! Η Μιραμπέλα ξεκίνησε...
  - Και ο στρατός! - Συνέχισε, πυροβολώντας τον Σεραφείμ.
  Η Μιραμπέλα έγραψε στο Twitter:
  - Αυτό είναι...
  Οδηγώντας τη φωτιά και χτυπώντας τους έγχρωμους, ο Σεραφείμ ανέφερε:
  - Δύο κοντάρια!
  Η Μιραμπέλα χαμογέλασε και κελαηδούσε:
  - Στο...
  Ο Σεραφείμ πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Οι οποίες...
  Η Μιραμπέλα έκοψε πέντε, συνέχισε:
  - Περίμενε!
  Ο Σεραφείμ, πυροβολώντας, χαιρέτησε:
  - Πλανήτης!
  Μιραμπέλα, πυροβολώντας, κελαηδούσε:
  - Στήθος...
  Ο Σεραφείμ, πυροβολώντας, γουργούρισε:
  - Προστατέψτε...
  Η Μιραμπέλα έσπασε το κεφάλι του φασίστα και έδωσε έξω:
  - Εμείς εσείς ....
  Ο Σεραφείμ κόβοντας τους Ναζί με σφαίρες, σφύριξε:
  - Η χώρα!
  Ο Μιραμπέλα, στέλνοντας εύστοχες σφαίρες, κελαηδούσε:
  - Ολοι....
  Ο Σεραφείμ, σουτάροντας όλο και πιο εύστοχα, πρόσθεσε:
  - Ανθρωποι!
  Η Μιραμπέλα, πετώντας τα χρυσά, βρώμικα μαλλιά της από το μέτωπό της, τραγούδησε:
  - Αρουραίος...
  Η σφαίρα Σεραφείμ, και στέλνοντας πυροβολισμούς, έδωσε έξω:
  - Τα δικα σου...
  Η Μιραμπέλα, χτυπώντας τον φασίστα στο λαιμό, συνέχισε:
  - Ζεστό!
  Η ξανθιά Τατάρ, στέλνοντας πυροβολισμούς, συνέχισε:
  - Σύννεφα...
  Ο Μιραμπέλα, σουτάροντας με ακρίβεια, πρόσθεσε:
  - Δροσερός!
  Ο Σεραφείμ, χαμογελώντας, κελαηδούσε:
  - Καθώς και...
  Η Μιραμπέλα σούταρε με ακρίβεια και γρύλισε:
  - Ο ήλιος!
  Ο Σεραφείμ, χτυπώντας κατά ριπάς, σφύριξε:
  - Ζόι!
  Η Μιραμπέλα συνέχισε γελώντας:
  - Αυτόματο...
  Ο Σεραφείμ, σαν να πυροβολούσε, γάβγισε:
  - Πατέρας...
  Η Μιραμπέλα πρόσθεσε εύστοχες βολές:
  - Ώμος...
  Ο Σεραφείμ πρόσθεσε γελώντας:
  - Στρατιώτης!
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε με ενθουσιασμό καθώς πυροβολούσε:
  -Θα σκάψω...
  Ο Σεραφίμα, επικεφαλής ενός πυροσβεστικού μαχητικού, πρόσθεσε:
  - Τάφος...
  Η Μιραμπέλα γκρέμισε τον Αφρικανό και συνέχισε:
  - Αντίπαλος!
  Τα κορίτσια δεν έχουν πυρομαχικά. Και αναγκάστηκε να τρέξει γρήγορα για κάλυψη. Ο εφοδιασμός σε όλο το Βόλγα είναι πολύ δύσκολος. Συνεχείς βομβαρδισμοί και βομβαρδισμοί. Εδώ έρχεται μια παρέα ενισχύσεων από την άλλη πλευρά.
  Σιντριβάνια από σπρέι και θραύσματα βράζουν γύρω από τις βάρκες. Stormtroopers βρυχάται στον ουρανό. Εδώ πετούν οι Focke-Wulfs. Και ρίχνουν βόμβες.
  Πολλά σκάφη διαλύθηκαν. Σοβιετικοί στρατιώτες πνίγονται και πεθαίνουν.
  Τα πυρά του εχθρικού πυροβολικού είναι πολύ πυκνά. Αλλά τα ξυπόλητα κορίτσια δεν μπορούν να τρομοκρατηθούν από αυτό ούτε για ένα σεντ.
  Ακόμη και τη νύχτα, οι Fritz κρατούν τα πάντα υπό πυρά. Και τα dive-bomber τους είναι φθαρμένα. Συμπεριλαμβανομένου του παππού του Yu-87. Αν και τα αεριωθούμενα αεροσκάφη έχουν ήδη μπει στη σειρά.
  Εδώ είναι το θρυλικό σοβιετικό Yak-9. Πολεμάει ένα γερμανικό ME-309. Συμφωνημένος ελιγμός, ενάντια στην ταχύτητα και τα όπλα. Ο Γερμανός προσπαθεί να νικήσει το σοβιετικό αυτοκίνητο από την πρώτη κιόλας κλήση. Όμως δεν τα καταφέρνει. Το γιακ, με τη σειρά του, προσπαθεί να μπει στην ουρά, αλλά ο Ναζί φεύγει λόγω μεγάλης ταχύτητας.
  Ένας πιο γρήγορος Γερμανός, με πιο δυνατά όπλα, ενάντια σε έναν πιο ευέλικτο Ρώσο. Αλλά η γρήγορη πτήση συνεχίζεται. Ο φασίστας χρησιμοποιεί επτά σημεία βολής εναντίον επτά και αγγίζει το σοβιετικό αυτοκίνητο. Χάνει ταχύτητα και αρχίζει να πέφτει.
  Εκπέμπει μύτες καπνού. Και ο κινητήρας είναι αναμμένος...
  Τι είναι αυτός ο πόλεμος! Είναι δύσκολο να αντισταθείς σε ένα μηχάνημα τόσο ισχυρό σε οπλισμό όπως το ME-309, στο οποίο επτά σημεία βολής αντισταθμίζουν το υπερβολικό βάρος και την κακή ικανότητα ελιγμών.
  Η υψηλή ταχύτητα επιτρέπει στον φασίστα να κάνει κατάδυση και το μέτωπο του γερμανικού μαχητή είναι καλά θωρακισμένο.
  Η Σβετλάνα προσπαθεί ξανά να υπονομεύσει το Μάους. Η κοπέλα ρισκάρει τη ζωή της. Είναι ήδη γδαρμένη, σέρνεται γυμνή μέσα στα οχυρά. Όλη ομορφιά σε γρατσουνιές και pisuga. Στη συνέχεια, όμως, ρίχνει μια χειροβομβίδα με ένα πακέτο συνδεδεμένο στην έκρηξη. Την χτυπά ακόμη και μια έκρηξη από πολυβόλο. Ξύνει τον ώμο της καλλονής.
  Από την άλλη όμως, το εκρηκτικό δέμα χτύπησε στο στόμιο ενός πυροβόλου 150 χλστ. Και ο Γερμανός έχει ήδη υποστεί σημαντική ζημιά. Με μεγάλη δυσκολία, το αυτοκίνητο μετακινείται από τη θέση του, και σέρνεται πίσω στη θέση των στρατευμάτων του για να γλείψει τις πληγές του.
  Focke-Wulfs και αρκετά TA-152 εμφανίζονται στον ουρανό. Αρχίζουν να βομβαρδίζουν τις σοβιετικές θέσεις. Εμφανίστηκαν επίσης μερικά από τα τελευταία HE-183, επιθετικά τζετ οχήματα. Αυτοί οι γύπες έφτασαν σε ταχύτητες έως και οκτακόσια χιλιόμετρα την ώρα και ήταν σχεδόν αδύνατο να τους χτυπήσουν.
  Τα κορίτσια πυροβολούν τους Γερμανούς. Υπάρχει πάντα η ευκαιρία να αγκιστρωθεί ο εχθρός, παρά την ισχυρή προστασία των επιθετικών αεροσκαφών από τα πυρά εδάφους.
  Η Σβετλάνα και η Ανζέλικα ανέσυραν την αιχμαλωτισμένη Λούφτφαουστ. Αυτό το όπλο, που αποτελείται από εννέα διασυνδεδεμένα είκοσι χιλιοστών χωρίς ανάκρουση.
  Μπορείτε να πυροβολήσετε σαν ένα μικρό αντιαεροπορικό όπλο.
  Και οι πολεμιστές δείχνουν τον εχθρό. Πατάνε απαλά την εκκίνηση... Και οι δύο καλλονές ακούμπησαν τα ξυπόλητα πόδια τους στα ερείπια, νιώθοντας μια ομαλή επιστροφή.
  Ο Focke-Wulf με έξι αεροβόλα, αρχίζει να καπνίζει - η κοιλιά του έχει σκιστεί.
  Τα κορίτσια βρυχώνται από χαρά:
  - Πουκ! Ροδέλα! Στόχος!
  Άλλα γερμανικά αεροπλάνα αρχίζουν να κάνουν κύκλους πάνω από τα κεφάλια των κοριτσιών. Οι καλλονές εκτοξεύονται στα υπόγεια περάσματα, αποφεύγοντας τους πυραύλους Focke-Wulf.
  Η Σβετλάνα έλαβε μια τραχιά στρογγυλή φτέρνα με μια λάμψη. Το κορίτσι μουρμούρισε:
  - Ω κολασμένες φλόγες!
  Το πέλμα του κοριτσιού ήταν καλυμμένο με φουσκάλες και πονούσε οδυνηρά. Ήθελα να πιάσω κάτι κρύο.
  Και επιφανειακά τα κενά συνεχίζονται. Το χιόνι σφυρίζει από τις φλόγες, ερείπια σχίζονται. Οι Γερμανοί πλημμυρίζουν τις θέσεις με φωτιά, αλλά δεν υπάρχει πολύ νόημα από αυτό. Οι πολεμιστές κρύβονταν σαν τα ποντίκια στα βιζόν. Αφήστε τους να σιδερωθούν.
  Η Αγγελική ψιθύρισε στο αυτί της Σβετλάνα:
  - Νομίζω ότι σύντομα οι Ναζί θα ξεμείνουν επιτέλους από τα χέρια. Έχουν πολλή δύναμη, αλλά στο Στάλινγκραντ δεν έχουν ευκαιρία να γυρίσουν!
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε περήφανα:
  Είμαστε εδώ σαν τριακόσιοι Σπαρτιάτες! Αντικατοπτρίζουμε τις ανώτερες δυνάμεις του εχθρού!
  Η κοκκινομάλλα Αγγελική γέλασε και έκλεισε το μάτι στο σύντροφό της:
  - Και δεν θα μας περιπλανηθείς!
  Όταν τα κορίτσια βγήκαν στην επιφάνεια, η επιδρομή έληξε. Νέοι μαύροι πεζοί εμφανίστηκαν. Ανέβηκαν μπροστά και τα κορίτσια έπρεπε να ανοίξουν πυρ, αναγκάζοντας τον εχθρό να σκάψει το έδαφος με τη μύτη τους.
  Και πάλι, τα "Λιοντάρια" και οι "Τίγρεις" πήγαν στη μάχη. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να πιέσουν τον σοβιετικό στρατό με βαριά άρματα μάχης. Κάθε τόσο έπεφταν βροχή. Ο πιο ευάλωτος "Τίγρης" προσπάθησε να μην ξεκολλήσει από τους σχηματισμούς του. Βουρνούσαν και οι όλμοι.
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν κατά των Γερμανών και των μισθοφόρων τους. Νοκ άουτ αντιπάλους. Η Angelica και η Svetlana πυροβόλησαν ανά δύο. Εχθρικές μουσούδες εμφανίστηκαν και εγκαταστάθηκαν. Στη συνέχεια, ένα νέο στρώμα προοδευτικών εχθρών.
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια της μάχης.
  Η Angelica ξεκίνησε πυροβολώντας:
  - Πριν...
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, συνέχισε:
  - Από εσάς...
  Η Angelica lupanuv πρόσθεσε:
  - Λεγεώνα...
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τρία, σώπασε:
  - Εχθροί...
  Η Αγγελική, καρφώνοντας τους αντιπάλους, ξέσπασε:
  - Αυτοί είναι....
  Η Σβετλάνα, έχοντας γκρεμίσει το μισό κρανίο του Άραβα, συνέχισε:
  - Αυτοί θέλουν...
  Η Αγγελική, συντρίβοντας τον εχθρό, συνέχισε:
  - Εσύ...
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, σφύριξε με οργή:
  - Τρίμα...
  Η Αγγελική, τρυπώντας το κρανίο του Άραβα, γρύλισε:
  - Καταστρέψτε...
  Η Σβετλάνα, συνεχίζοντας να καρφώνει, σφύριξε:
  - Σημειώσεις...
  Η Αγγελική, σαν να πυροβολούσε, σφύριξε:
  - Μην φοβάσαι...
  Η Σβετλάνα, έχοντας κάνει ένα ακριβές σουτ, γρύλισε:
  -Εχθρός...
  Η Angelica, πυροβολώντας σαν ελεύθερος σκοπευτής, συνέχισε:
  - Στύκοφ...
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας περαιτέρω, γάβγισε:
  - Ικανός να...
  Η Αγγελική, χωρίς να σταματήσει να πυροβολεί, σφύριξε:
  - Δύναμη...
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας έξαλλη, γρύλισε, διορθώνοντας τη φίλη της:
  - Κουράγιο...
  Η Angelica, σε σκληρή έκσταση, έχοντας πυροβολήσει μέσα από τα κεφάλια των Αφρικανών, γάβγισε:
  - Δύναμη...
  Η Σβετλάνα, καλπάζοντας με τη φωτιά, σφύριξε:
  - Αυξάνουν...
  Η Αγγελική, κουνώντας τις κόκκινες μπούκλες της, συνέχισε:
  - Και οι αντίπαλοι...
  Η Σβετλάνα, έχοντας χτυπήσει τον Άραβα στο στομάχι, εξέδωσε:
  - Αμέσως...
  Η Αγγελική, πυροβολώντας με όλα τα διαμετρήματα, γάβγισε:
  - Καταστρέψτε...
  Τα κορίτσια πήραν μια ανάσα. Και αφού πυροβόλησαν λίγο ακόμα, φώναξαν:
  - Είμαστε οι ιππότες του σκοπευτή, η φωνή του φόνου χτυπάει!
  Το κύμα ώθησης, αποικιακών στρατευμάτων υποχώρησε κάπως. Οι Ναζί προώθησαν και πάλι τα τανκς. Οι "Τίγρεις" -2 εμφανίστηκαν με τις μακριές μουσούδες τους και εκτόξευσαν οβίδες σε ό,τι κατάφεραν να προσέξουν.
  Το "Tiger" -2 είχε το αρχικό σχήμα του πύργου και τις κλίσεις των πλακών θωράκισης από τα πλάγια. Αυτό τον έκανε λίγο πιο επίμονο. Οι γυναίκες πολεμίστριες επέλεξαν και πάλι τα ίχνη του τανκ ως στόχο τους. Ο φασίστας έπρεπε να είναι σαν το φίδι στο τηγάνι.
  Η Σβετλάνα πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο, συνθλίβοντας τον μπροστινό κύλινδρο του "Τίγρη" -2 και τραγούδησε:
  - Σε γνώρισα με ένα δώρο ... Φυσικά, περιέγραψα μια θέση στο φέρετρο!
  Η Angelica σφύριξε, πετώντας χαρούμενη ένα μεγάλο, εκρηκτικό πακέτο στον φασίστα:
  - Μα Πασαράν!
  Και από την έκρηξη, το μακρύ ρύγχος του γερμανικού τανκ έστριψε. Και ο Βασιλιάς Τίγρης άρχισε να γυρίζει πίσω. Και πάλι ο φασίστας τραυματίστηκε βαριά. Η Angelica το πήρε και γάβγισε, πετώντας ένα κομμάτι γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Να είσαι εσύ σε ένα δρύινο φέρετρο!
  Το ποτήρι, αφού πέρασε, προσγειώθηκε ακριβώς στο λαιμό ενός Ινδού, από τα αποικιακά γερμανικά στρατεύματα.
  Η Σβετλάνα έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της και τραγούδησε:
  - Θα βουτήξω το κεφάλι μου σε αυτό το βαρέλι! Θα τους βουτήξω όλους!
  Η Αγγελική εκτόξευσε μια έκρηξη από το πολυβόλο της. Οι Γερμανοί δέχθηκαν ξανά επίθεση. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα! Και θα νικήσουμε!
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε το τουφέκι της και είπε:
  - Μια μεγάλη νίκη περιμένει! Να είναι δόξα οι παππούδες μας!
  Η Αγγελική έκανε μια τούμπα και κύλησε, στριφογυρίζοντας σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κορίτσι, κλείνοντας το μάτι, τραγούδησε:
  -Κύριε επιτυχία, πού πας... Κύριε επιτυχία - γελάνε οι φασίστες...
  Τα γερμανικά τανκς, μη γλυτώνοντας οβίδες, αύξησαν τα πυρά τους. Έριξαν τα δώρα τους που ξεσπούσαν. Και πλησίασαν τις σοβιετικές θέσεις, προσπαθώντας να αποφύγουν κενά.
  Η Σβετλάνα, χρησιμοποιώντας ένα σύρμα, όπως τους δίδαξε ο αιχμάλωτος Seryozhka, τράβηξε μια βαριά νάρκη. Το "Λιοντάρι" σύρθηκε αργά μέχρι τις σοβιετικές θέσεις. Το όπλο του των 150 χιλιοστών συνέχιζε να φτύνει τα κοχύλια. Τα κορίτσια σφύριξαν και έκλεισαν το μάτι.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε:
  - Γερμανοί-πιπεριές, φασίστες-ναζί... Το τέλος ενός ειρηνιστή σας περιμένει!
  Η Αγγελική είπε χαμογελώντας:
  - Ειρηνισμός... Είναι ακόμα και ηλίθιο να μιλάς για ειρηνισμό όταν πρόκειται για τους Ναζί!
  Η Σβετλάνα χτύπησε τη μύτη ενός Άραβα από την αποικιακή φρουρά με μια εύστοχη βολή και κελαηδούσε:
  - Και είναι ανάπηροι στη σκέψη ... Και στις στρατιωτικές υποθέσεις δεν είναι τόσο δυνατοί! Σύντομα θα τα σβήσουμε από το πρόσωπο του πλανήτη Γη!
  Η Αγγελική έριξε άλλη μια έκρηξη, έτριψε το γυμνό στήθος της στα ερείπια και τραγούδησε:
  - Είμαι ένας Ρώσος ιππότης στα γόνατα των αγρίων ... Θα σαρώσω τους εχθρούς της Πατρίδας από προσώπου γης!
  Τα κορίτσια κούνησαν μαζί το γυμνό στήθος τους.
  Η κοκκινομάλλα καλλονή έκλεισε το μάτι, σηκώνοντας μια ματιά στον ουρανό. Εκεί στριφογύριζαν "Πλαίσια", Γερμανοί πυροβολητές.
  Σέρνεται, κάθε τόσο, κολλώντας στο ανεμοφράκτη γερμανικό "Λιοντάρι". Και το όπλο του συνέχιζε να φτύνει.
  Η Σβετλάνα, μετακινώντας μια νάρκη κάτω από τα ίχνη ενός γερμανικού τανκ, σφύριξε:
  - Για τον Seryozha ....
  Ο Γερμανός σταμάτησε και πυροβόλησε ξανά. Η οβίδα έσκασε πίσω από τα κορίτσια.
  Η Σβετλάνα είπε:
  - Κοχύλια γάλακτος, ποιος έχει μυαλό μωρού!
  Ο "Λιοντάρι" στάθηκε για αρκετή ώρα. Είτε το έμπειρο γερμανικό πλήρωμα ένιωθε κίνδυνο μπροστά, είτε ήθελε να χρησιμοποιήσει το κιτ μάχης. Όμως το "Λιοντάρι" έμεινε ακίνητο για αρκετή ώρα και έφτυσε θανατηφόρα κοχύλια.
  Η Σβετλάνα σημείωσε ότι το γερμανικό τανκ έχει καλύτερο όπλο και πυροβολεί πιο συχνά από το KV-2. Και αυτό, φυσικά, κάνει αυτό το αυτοκίνητο πολύ πιο επικίνδυνο. Η Σβετλάνα σταυρώθηκε και σφύριξε:
  Είθε οι κακοί να πάνε στην κόλαση!
  Η Αγγελική πυροβόλησε τον φασίστα στο ηλιακό πλέγμα και γάβγισε:
  - Η νίκη μας είναι αναπόφευκτη! Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Η Σβετλάνα έκοψε επίσης τον Τούρκο και τραγούδησε:
  - Αν και φαίνεται ότι σύντομα η ζωή θα διακοπεί όταν το πρόβλημα χτυπήσει το μαύρο της κέρατο ... Τα άλογα φωνάζουν και το αίμα κυλά σαν ποτάμι, και πάλι η γη φεύγει κάτω από τα πόδια σου!
  Η Angelica, έχοντας μουλιάσει τον Ιρανό, πρόσθεσε:
  - Αλλά η γη έχει και τον δικό της φύλακα ... Και ανάμεσα στα αστέρια απλώνονται προς αυτόν ... Αόρατα σωτήρια νήματα για να εξορίσει τον Χίτλερ στο Kolyma!
  Τα κορίτσια, πυροβολώντας, τραγούδησαν με μια φωνή:
  - Ας σπάσουμε τον Αδόλφο, θα του κάνει κακό! Πιστεύω ότι ο φασισμός θα νικηθεί! Και στη Ρωσία μας θα εμφανιστεί ο μεσσίας, Κύριε των λαών όλων των χωρών!
  Και οι πολεμιστές συνέχισαν να πυροβολούν. Αλλά το εχθρικό πεζικό ξάπλωσε και άρχισε να πυροβολεί και να ρίχνει χειροβομβίδες. Φασιστικές ορδές προσπάθησαν να καπνίσουν τα κορίτσια με όλμους. Και ρίχνοντας πολλές χειροβομβίδες.
  Η Αγγελική παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Μπορείς να πάρεις τον αριθμό στις εκλογές, τη δεξιοτεχνία στις εκλογές χωρίς πόλεμο!
  Η Σβετλάνα γέλασε και σημείωσε:
  - Ο πόλεμος είναι ένας τομέας όπου η ποιότητα νικάει την ποσότητα, οι εκλογές κατά κανόνα είναι το αντίθετο και αυτό είναι αστείο!
  Οι πολεμιστές υποχώρησαν ελαφρώς, οι χειροβομβίδες και τα θραύσματά τους χύνονταν πολύ πυκνά. Η Αγγελική μάλιστα αναχαίτισε το πεταμένο δώρο με το πόδι της και το πέταξε πίσω. Η χειροβομβίδα πέρασε και χτύπησε τους Ναζί στα κράνη τους. Και πώς εκρήγνυται...
  Ήταν σαν να είχε εκραγεί κάπου ένας άλλος σύνδεσμος.
  Η Αγγελική φιλοσοφικά παρατήρησε:
  - Η τύχη είναι η δεύτερη ευτυχία, η επιτυχία είναι η τρίτη, αλλά η πρώτη δεξιότητα!
  Η Σβετλάνα γέλασε και παρενέβη:
  - Η τύχη είναι ανταμοιβή για το θάρρος, αλλά όχι για την απερισκεψία!
  Η Αγγελική έβγαλε το μάτι ενός Ινδουιστή από τον αποικιακό στρατό και σφύριξε:
  - Ποιος είναι τυχερός, τραγουδάει η ψυχή του!
  Η Σβετλάνα χαμογέλασε και κελαηδούσε:
  - Είναι καλό όταν είσαι τυχερός, σημαίνει ότι ο Θεός θα σε σώσει!
  Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πνευματώδη. Στη συνέχεια, το γερμανικό "Λιοντάρι" ωστόσο προχώρησε μπροστά, και χτύπησε μια νάρκη. Η κάμπια έπεσε πάνω σε εκρηκτικό μηχανισμό και σκίστηκε.
  Το πληγωμένο "Λιοντάρι" στριφογύρισε και σηκώθηκε... Οι πολεμιστές χάρηκαν και τραγούδησαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Ένα λιοντάρι είναι ανάπηρος στη σκέψη, μια τίγρη είναι μια πηγή όλων των ειδών τα προβλήματα ... Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από ένα άτομο στον κόσμο!
  Η Σβετλάνα έδωσε μια μεγάλη ουρά, απλώς ένας ξένος στρατός ξεσηκώθηκε και τραγούδησε:
  Έχουμε ρουκέτες, αεροπλάνα,
  Το ισχυρότερο ρωσικό πνεύμα στον κόσμο...
  Στο τιμόνι των καλύτερων πιλότων -
  Ο εχθρός θα συντριβεί σε σκόνη και κάτω!
  Το "Λιοντάρι" φαίνεται να έχει πάθει μεγάλη ζημιά. Πάγωσε, φτύνοντας δυο ακόμα κοχύλια.
  Εμφανίστηκε ένας ευκίνητος Πάνθηρας. Ωστόσο, φοβόταν να πάει βαθιά στις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων, αλλά άρχισε να πυροβολεί. Κοχύλια σφύριξαν πάνω από τα κεφάλια των κοριτσιών. Και έσπασαν μπάζα και φωτιές.
  Η Σβετλάνα ετοιμάστηκε να ρίξει μια χειροβομβίδα, έτοιμη να πιάσει τη στιγμή που το φασιστικό τανκ πλησίασε σε προσιτή απόσταση. Αλλά ούτε στον Πάνθηρα υπάρχουν ανόητοι. Οι Γερμανοί πυροβόλησαν, βάζοντας οβίδες σε σχέδιο σκακιέρας, προσπαθώντας να μην χάσουν ούτε ένα κομμάτι γης. Και κυριολεκτικά έβγαλε κάθε πέτρα.
  Η Αγγελική της χάιδεψε το γυμνό στήθος και παρατήρησε:
  - Οι τακτικές των Fritz είναι λανθασμένες ... Πόσο θα πετύχουν έτσι;
  Η Σβετλάνα παρατήρησε σοφά:
  - Μια κότα ραμφίζει κόκκους κόκκου και παίρνει βάρος πολύ πιο γρήγορα από ένα γουρούνι που καταπίνει μεγάλα κομμάτια!
  Ο Πάνθηρας έριξε περισσότερες από ογδόντα βολές, και αφού τελείωσαν τα πυρομαχικά, γύρισε, κατευθύνοντας πίσω στη φωλιά του. Στη θέση του εμφανίστηκε ένα νέο μαστόδοντο "Sturmtiger". Το μηχάνημα κάλυψε τον φαρδύ κορμό του με ένα καπάκι. Μπορεί να φανεί, έτσι, ελπίζοντας να σώσει τον εαυτό του.
  Το "Sturmtigr", πυροβόλησε από απόσταση τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Ρουκέτα εκτοξεύτηκε. Η γη σηκώθηκε, και μια πύρινη βρύση έχυσε πίδακες φλόγας.
  Τα κορίτσια μετά βίας επέζησαν, ήταν αρκετά καλυμμένα. Η Σβετλάνα ήταν έστω και ελαφρώς υπόκωφη. Το κορίτσι ξαφνικά είδε τον εαυτό της να καλπάζει πάνω σε ένα άλογο. Και ότι διοικεί μια ομάδα που επιτέθηκε στον στρατό των Τατάρων. Και πολεμιστές καβαλούν άλογα μαζί της. Οι Μογγόλο-Τάταροι, μη μπορώντας να αντέξουν το χτύπημα, υποχωρούν και πεθαίνουν κατά χιλιάδες κάτω από τις οπλές.
  Η Σβετλάνα, από την άλλη, κουνάει δύο σπαθιά και κόβει τους εχθρούς. Όμως το όραμα διακόπηκε ξαφνικά.
  Η Αγγελική χτύπησε τον σύντροφό της στα μάγουλα, την κουνάει λέγοντας:
  - Λοιπόν, όλα! Τώρα σταματήστε να ξαπλώνετε!
  Η Σβετλάνα απάντησε θυμωμένη:
  - Δεν ξάπλωσα, αλλά πάλεψα!
  Το κορίτσι πήδηξε έξαλλος και πέταξε μια χειροβομβίδα. Το παρόν, έχοντας πετάξει, προσγειώθηκε στο ρύγχος του τανκ "Lev". Έχοντας υποστεί ζημιά, το αυτοκίνητο ζάρωσε το βαρύ πορτμπαγκάζ του.
  Η Σβετλάνα αναφώνησε ψηλά στα πνευμόνια της:
  - Είμαι ο ιππότης της Ρωσίας!
  Η Angelica έριξε μια έκρηξη από το πολυβόλο της και γρύλισε:
  - απάντησε το αγόρι, σκαρφίζοντας τα φρύδια του,
  Θέλω να υπηρετήσω την Αγία Ρωσία...
  Αφήστε μια θάλασσα από αίμα να χυθεί
  Αλλά ο Θεός μπορεί να μας σώσει!
  Η Σβετλάνα έπεσε στα ερείπια με γυμνό το στομάχι και το στήθος της. Πάνω στην ώρα, καθώς εκατοντάδες εκρήξεις πολυβόλων πέρασαν πάνω από το κεφάλι της. Η κοπέλα έβγαλε τη γλώσσα της και είπε:
  - Η τρέλα των γενναίων στρατιωτών είναι η σωτηρία των ανήσυχων στρατηγών!
  Η Αγγελική συμφώνησε.
  - Ο στρατιώτης είναι γενναίος, ο στρατηγός είναι συνετός, ο εχθρός είναι πονηρός, η επιτυχία είναι αλληλεγγύη μόνο με σοφό θάρρος!
  Τα κορίτσια άνοιξαν ξανά πυρ και κελαηδούσαν σε ένδειξη αλληλεγγύης:
  Από πάνω του μοίρες
  Βρυχηθμός ομόφωνα
  Ο Αδόλφος είναι ένας δυνατός ανόητος -
  Φύτευση Σοδόμων!
  Εμφανίστηκε άλλο ένα θωρακισμένο "Λιοντάρι". Δυο στρατιώτες έτρεξαν μακριά του, αν κρίνουμε από τα αιχμηρά πρόσωπα - Άραβες. Προσπάθησαν να ρίξουν μια αλυσίδα στο γάντζο για να τραβήξουν το ανεπτυγμένο τανκ από το πεδίο της μάχης.
  Η Anzhelika και η Svetlana πυροβόλησαν, ξαπλώνοντας ταυτόχρονα τους τεχνικούς. Οι πολεμιστές τραγούδησαν:
  - Μην καταστρέφετε τον εαυτό σας και βοηθήστε έναν σύντροφο, βοηθήστε τους άλλους να βγουν από τη φωτιά!
  Τρεις μαύροι εμφανίστηκαν. Έτρεξαν με την αλυσίδα όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, αλλά πυροβολήθηκαν και από τα κορίτσια. Επιπλέον, η Σβετλάνα πυροβόλησε από ένα όπλο, πιέζοντας το σκυλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και κατάφερε να χτυπήσει εξαιρετικά τους αντιπάλους της, όπως ο Ρομπέν των Δασών εύστοχα.
  Η Αγγελική παρατήρησε:
  - Το σημάδι δεν είναι αυτός που χτυπάει με επιτυχία, αλλά που αστοχεί με κακή τύχη!
  Η Σβετλάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Ο πιο ακριβής με το όραμα ενός στιλέτο μπορεί να χάσει, αλλά ένα ασυγχώρητα κοφτερό μυαλό μπορεί να γλιστρήσει πέρα από τον στόχο!
  Η χειροβομβίδα χτύπησε τον όλμο και άρχισε να εκρήγνυται, πυροδοτώντας τις νάρκες.
  Ναι, το Σμολένσκ δεν ήταν εύκολο για τους Γερμανούς. Τους έβαλε σε μια απόκοσμη ακρόπολη του θανάτου!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Η άμυνα του Σμολένσκ είναι μια ένδοξη αποστολή... Ίσως όμως αυτό να μην αρκεί.
  Οι όμορφες Ρωσίδες Margarita Magnitnaya και Oksana πολέμησαν με τους Ναζί που προσπαθούσαν να διαπεράσουν νότια του ηρωικού Σμολένσκ. Και οι δύο καλλονές διοικούσαν μια ομάδα πρωτοπόρων - αγόρια και κορίτσια που πήραν τα όπλα.
  Ένας ζεστός άνεμος φύσηξε από νότια, το χιόνι έλιωσε. Πρωτοπόροι και πρωτοπόροι, ξυπόλητοι με σορτς, ζύμωναν το χώμα με τα πόδια τους.
  Εδώ κι εκεί απλώνονταν κιτρινοκόκκινα πεσμένα φύλλα. Τα δέντρα φτερουγίζουν, κρεμώντας τα γυμνά τους κλαδάκια.
  Τα παιδιά δεν κρύωνανЈ εργάζονταν ξυπόλητα και ημίγυμνα από τις αρχές της άνοιξης. Κινούνται δυναμικά - λεπτά, αλλά ευκίνητα.
  Η πρωτοπόρος Ekaterina Sotnikova τραγούδησε.
  Πετάξτε σαν φωτιά γαλάζιες νύχτες
  Είμαστε τα παιδιά πρωτοπόροι των εργαζομένων...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει -
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Και τα παιδιά σήκωσαν από κοινού, πατώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους στη λάσπη:
  - Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είσαι πάντα έτοιμος!
  Ακούγεται θόρυβος: Γερμανικά και αμερικανικά επιθετικά αεροσκάφη πλησιάζουν. Τα παιδιά σφίγγουν σφιχτά τις γροθιές τους.
  Η Alenka Sotnikova προφέρει με σιγουριά και το εικονικό κορίτσι της Komsomol στο παιχνίδι σφραγίζει το γυμνό της πόδι:
  - Έχουμε εκπλήξεις για εσάς γύπες!
  Πράγματι, ένα αγόρι με κόκκινη γραβάτα, ο μελλοντικός Αλεξέι Σότνικοφ έχει ήδη επιστρέψει στο μέτωπο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και κουνάει το χέρι ενός παιδιού.
  Ο ίδιος ξυπόλητος, και με σορτς, όπως και τα υπόλοιπα αγόρια, είναι γυμνός μέχρι τη μέση και φαίνονται πολύ ανάγλυφες, χυτές μύες. Φυσικά, τα άλλα αγόρια και κορίτσια είναι αδύνατα και ξηρά, δέρμα και κόκαλα σε μερίδες πείνας και δουλεύουν συνεχώς με φτυάρια.
  Το αγόρι Oleg έχει ύψος ενάμιση μέτρο, σχεδόν μαύρο από ηλιακό έγκαυμα, αλλά τα άσπρα μαλλιά του έχουν ήδη μεγαλώσει ξανά. Είναι αναμφίβολα ένα όμορφο και πολύ δυνατό παιδί της διαστημικής εποχής.
  Και τώρα φίδια βαμμένα στο χρώμα του ουρανού υψώνονται προς τους Ναζί.
  Το ξυπόλητο αγόρι Alexei Sotnikov προσάρτησε πάνω τους ειδικές χειροβομβίδες από πριονίδι, μικρές αλλά πολύ εκρηκτικές.
  Εδώ είναι το Focke-Wulf, XE-129, και το αμερικανικό P-47, P-51. Η Αμερική, χωρίς να ντρέπεται πια, πολεμά σχεδόν ανοιχτά στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ. Επίσημα, οι Αμερικανοί πιλότοι είναι εθελοντές. Αλλά στην πραγματικότητα είναι συμμετέχοντες στον πόλεμο που έστειλε η αμερικανική κυβέρνηση και οι ολιγάρχες.
  Παιδιά οπλισμένα με όπλα, άλλα με σπιτικά μπαζούκα ξάπλωσαν. Ο Alexei Sotnikov και τα ξυπόλητα κορίτσια Alenka και Ekaterina, ως πιο έμπειρες πολεμίστριες, μάζευαν σπιτικά μπαζούκα από σωλήνες χωρίς ανάκρουση. Και πώς θα πέσουν πάνω σε αυτοκίνητο που πετάει χαμηλά.
  Το αγόρι και τα ξανθά κορίτσια ακούμπησαν ξυπόλητα τα πόδια τους και πάτησαν απαλά τη σκανδάλη. Και οι κατηγορίες έπληξαν δύο αμερικανικά επιθετικά αεροσκάφη και το γερμανικό Focke-Wulf.
  Από τα χαρακώματα ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί - πυροβολούσαν και οι πρωτοπόροι.
  Ο Alexey Sotnikov, χτυπώντας τη γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα του, κελαηδούσε:
  - Αν και μοιάζει με ξυπόλητο αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη ένας τιτάνας ...
  Στις μάχες, ένας ενήλικος άντρας είναι ακόμη πολύς,
  Και χτυπήστε θανατηφόρο!
  Και τώρα το αγόρι τραβάει τα νήματα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και τα φτερωτά φίδια εμβολίζονται από γερμανικά και αμερικανικά επιθετικά αεροσκάφη. Δώδεκα αεροπλάνα των Συμμάχων και του Τρίτου Ράιχ εκρήγνυνται ταυτόχρονα.
  Ο Aleksey Sotnikov και δύο όμορφες κοπέλες με τα ίδια μαγιό τραβούν ξανά τη σκανδάλη, χτυπώντας τα επόμενα αυτοκίνητα του καπιταλιστικού συνασπισμού.
  Το αγόρι συνέτριψε το ζωύφιο με τη γυμνή φτέρνα του και βρυχήθηκε:
  Θα περάσουν εκείνες οι μέρες της κόλασης
  Το Τρίτο Ράιχ θα πέσει...
  Ο Σατανάς δεν θα βασιλέψει
  Πολέμησε μην παρασύρεσαι!
  Τα άλλα αγόρια κατευθύνουν επίσης τα φίδια με γυμνά πόδια. Και τώρα οι καταιγίδες του συνασπισμού σκοντάφτουν πάνω σε μικρά αλλά θανατηφόρα ιπτάμενα δώρα. Πολλά αεροπλάνα πεθαίνουν. Εκρήγνυνται στον αέρα και γίνονται κομμάτια.
  Οι πιλότοι του Χίτλερ καίγονται... Και τα επιζώντα επιθετικά αεροσκάφη βιαστικά, σκορπίζοντας ρουκέτες και βόμβες, πετούν χώρια.
  Το αιώνιο αγόρι Alexei Sotnikov τσιρίζει:
  - Δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Πρωτοπόροι αγόρια και κορίτσια παραλαμβάνουν σε χορωδία:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Η κοπέλα Μάσα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της, χτυπώντας το γυμνό, βρώμικο πόδι της:
  - Δόξα στον Στάλιν!
  Ο Boy Pashka προσθέτει:
  - Και Alyosha δόξα! Είναι ιδιοφυΐα!
  Τα χαρακώματα των παιδιών είναι καλά καμουφλαρισμένα και ως αποτέλεσμα εκρήξεων βομβών και ρουκετών, μόνο δύο αγόρια και ένα κορίτσι δέχθηκαν μικρές γρατσουνιές. Και αυτό παρά το γεγονός ότι σχηματίστηκαν τρομερές χοάνες και πολλές καταστροφές και ανατροπές των πλακών της γης ...
  Και σε κάποια σημεία το έδαφος από τη ζέστη έκαιγε και κάπνιζε.
  Ένα από τα κορίτσια σηκώθηκε με γυμνό πέλμα και έκαψε το πόδι της, από το οποίο ούρλιαξε:
  - Θάνατος στον Γκέρινγκ και τον Χίτλερ!
  Τα παιδιά ήταν γεμάτα ενθουσιασμό. Τα μέλη της Komsomol και τα κορίτσια των παιχνιδιών Alenka και Margarita είναι έτοιμα για μια μάχη.
  Ο Alexey Sotnikov τραγούδησε, συνθέτοντας εν κινήσει:
  Γεννήθηκα στη διαστημική εποχή
  Εκεί που τα πλοία ορμούσαν στους γαλαξίες...
  Οι πράξεις των ανθρώπων είναι πολύ καλές, πιστέψτε με,
  Διέλυσε τον πόλεμο, ιππότη!
  
  Όμως οι Θεοί του Δημιούργου διέταξαν
  Εσύ αγόρι, βοήθησε τους προγόνους σου...
  Να σε πάρω τον υπερblaster στα χέρια ενός παλικαριού,
  Και σκίστε τον Χίτλερ!
  
  Λοιπόν τα αγόρια γεννιούνται για να παλεύουν
  Είναι τολμηροί πολεμιστές, πιστέψτε με...
  Εξάλλου, οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν,
  Ας καταστραφεί το αρπακτικό θηρίο!
  
  Είθε η αγία μου χώρα να είναι δοξασμένη,
  Η μεγάλη μας γηγενής ΕΣΣΔ...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο στο χιόνι
  Δείχνοντας θάρρος!
  
  Και αγωνίζομαι με μανία ενάντια στο φασισμό
  Μεγάλος Ρώσος πρωτοπόρος...
  Και η πίστη μας θα είναι στον κομμουνισμό,
  Τουλάχιστον ο άπληστος Σαμ βοηθά τον Φριτς!
  
  Πιστέψτε με, οι Ρώσοι δεν θα σπάσουν,
  Όλοι οι λαοί θα συσπειρωθούν γύρω από τη Μόσχα...
  Είμαι ένας ιππότης καθόλου κολλημένος με ψυχή,
  Είμαστε πιστοί στον Στάλιν όπως στον Κύριο!
  
  Κανείς δεν μπορεί να σπάσει τους πρωτοπόρους,
  Δεν είναι παιδιά - αλλά γιοι Θεών...
  Θα είμαστε μια γενιά παραδειγμάτων
  Ο Φύρερ δεν θα μετρήσει αυτά τα κέρατα!
  
  Ναι, αιωρείται η δόξα της Πατρίδας μας,
  Πάνω από τα περισσότερα στο χιόνι, πιστέψτε τα βουνά...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο στο χιόνι
  Οδηγώντας τον Φριτς στο φέρετρο με τη γυμνή φτέρνα του!
  
  Μην πιστεύετε ότι οι Ναζί είναι δυνατοί τώρα,
  Αν και ο Σέρμαν τους παρουσιάστηκε από τον Σαμ...
  Δεν θα μετανιώσουμε ούτε να πιστέψουμε τη ζωή
  Ήρθε η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή!
  
  Η πατρίδα είναι τόσο όμορφη όσο ο ήλιος,
  Η παιχνιδιάρικη Πατρίδα είναι η μητέρα μας...
  Και τα μαλλιά του κοριτσιού μπούκλες με χρυσό,
  Θα μπορέσουμε να σκίσουμε το Fritz!
  
  Είμαστε οι πρωτοπόροι των παιδιών του κομμουνισμού,
  Υπηρετούμε και τον Svarog και τον Χριστό...
  Διασκορπίστε τις άθλιες ορδές του φασισμού,
  Θα φέρω τη νίκη στην Πατρίδα!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα του πλανήτη,
  Έχει τα αγαπημένα της όνειρα...
  Ευτυχισμένος γνωρίζουμε και ενήλικες και παιδιά
  Δεν χρειάζεται καμία επιπλέον φασαρία!
  
  Όταν έρθει ο Παντοδύναμος, θα υπάρχει ήλιος,
  Οι μηλιές θα ανθίσουν στον Άρη...
  Και οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες είναι ενωμένοι,
  Ένας Αμερικανός με έναν Ρώσο στην πορεία!
  
  Ενώστε τις ιδέες του κομμουνισμού,
  Και η πίστη ξέρει το όνειρο του Λένιν...
  Θα παραμερίσουμε το βδέλυγμα του κυνισμού,
  Ας χτίσουμε την ομορφιά στο σύμπαν!
  
  Για εμάς η Παναγία και η Αγία Λάδα,
  Τιμούμε τον Θεό και τον Μαρξ το "Κεφάλαιο"...
  Είθε όλοι οι πρωτοπόροι να ανταμειφθούν,
  Για εμάς ο Σβάρογκ και ο Στάλιν είναι ιδανικοί!
  
  Οι φασίστες ξέρουν ότι δεν θα κριάρι
  Έχουμε θέληση, δύναμη, γνωρίζουμε τη δύναμη...
  Θα συντρίψουμε τον εχθρό με ένα τριπλό χτύπημα,
  Και μετατρέψτε τον Φύρερ σύντομα σε ψείρα!
  
  Ας είναι η ένδοξη Ρωσία μας
  Σαν μια αιώνια ακίδα στον κήπο να ανθίσει...
  Σύντροφε Στάλιν, είσαι ο μεσσίας μας,
  Μαζί σας θα πάμε στον κομμουνισμό!
  
  Όταν λεπτά με καταιγίδες, δύσκολες στιγμές,
  Ο αιματηρός πόλεμος τελείωσε...
  Ξαφνικά τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν
  Θα έρθει η αιώνια ευτυχία!
  Ένα καλό ποίημα συνέθεσε ένα ξυπόλητο αγόρι Alexei Sotnikov, τελειώνοντάς το με μια νότα μείζονος σημασίας.
  Αλλά τώρα αρχίζει ο βομβαρδισμός... Εάν η επίθεση επίθεσης απέτυχε και κόστισε μεγάλες απώλειες, τώρα τα κανόνια σφυρηλατήθηκαν.
  Το αγόρι εξολοθρευτής πολέμαρχου από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα όπλο κατά του πυροβολικού. Αν και ένα λαμπρό παιδί ανέπτυξε πυραύλους σε ολισθήσεις του στυλό και έλξη άνθρακα.
  Το αγόρι ήταν έτοιμο να πολεμήσει, αλλά ενώ οι πύραυλοι δεν ήταν ακόμη έτοιμοι, η ξυπόλητη ομάδα του κρύφτηκε σε πιρόγες.
  Για να περάσει η ώρα κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού, δύο μέλη της Komsomol, ένας καλεσμένος από το μέλλον, και δύο κορίτσια Μάσα και Κλάρα, μαζί με το αγόρι Πάσκα, έπαιξαν χαρτιά.
  Η Αικατερίνα, της οποίας τα κόκκινα μαλλιά ήδη μεγαλώνουν και από τα οποία έγινε πολύ πιο όμορφη και πιο όμορφη, πέταξε την κάρτα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημειώνοντας:
  - Αλήθεια, μας πιέζουν ο Φριτς και οι Αμερικάνοι!
  Η Αλένκα, ένα κορίτσι με ελαφρώς σγουρά μαλλιά από φύλλα χρυσού, σημείωσε:
  - Αλλά και πάλι δεν θα σπάσουμε, γιατί έχουμε μαχητικό πνεύμα!
  Ο Alexey Sotnikov έγνεψε καταφατικά:
  - Η σοβιετική επιστήμη θα απαντήσει στην εχθρική τεχνολογία με ένα θαυματουργό όπλο! Το πιστεύω!
  Η Μάσα κούνησε το κεφάλι της με κοτσιδάκια:
  Είσαι και το όπλο μας!
  Και η κοπέλα πέταξε την κάρτα με το γυμνό, μικρό πόδι της, ξεπλυμένο από τη βρωμιά.
  Ο Πάσκα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Όλος ο καπιταλιστικός κόσμος μας πολεμάει! Τόσο άνισες δυνάμεις!
  Ο Alexey Sotnikov, αυτό το αιώνιο αγόρι παρατήρησε λογικά:
  - Ο Σουβόροφ κέρδισε τις ανώτερες δυνάμεις του εχθρού! Και θα νικήσουμε!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε γελώντας:
  - Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει, όσοι πιστεύουν στον ιερό κομμουνισμό!
  Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει, ο φασισμός καταστρέφεται από το κορίτσι!
  Η Κλάρα δήλωσε:
  - Όσο τρομερά κι αν ήταν τα τανκς των Ναζί, έχουμε μια απάντηση!
  Το αγόρι Αλεξέι Σοτνίκοφ χτύπησε το γυμνό, παιδικό του πόδι και έγνεψε:
  - Φυσικά και υπάρχει! Ναι, και ο βομβαρδισμός υποχωρεί, ήρθε η ώρα να φύγουμε!
  Και ένα είδος αγοριών και κοριτσιών πήδηξαν έξω από το καταφύγιο. Έλαμψαν οι ροζ, πλυμένες παιδικές, στρογγυλές γόβες τους.
  Οι Ναζί, φυσικά, πήγαν στην επίθεση με τανκς.
  Η όμορφη Αλένκα τραγούδησε:
  - Πρωτοπόρος, Komsomol! Περπατήστε μαζί στη ζωή!
  Πρωτοπόρος, Komsomol! Εμπιστευτείτε μας να μην παραστρατήσουμε!
  Ο Aleksey Sotnikov κοίταξε το γήπεδο με την οξεία όραση ενός παιδιού από το μέλλον. Γερμανικά, αμερικανικά και βρετανικά τανκς κινούνταν. Μια ολόκληρη αρμάδα από αυτοκίνητα. Εδώ μπορείτε να δείτε αυτοκινούμενα όπλα "Ferdinanda". Τα αμερικανικά τανκς Sherman είναι ψηλά, άλλα με κοντό ρύγχος, άλλα με μακρύτερα ρύγχη. Πιο οκλαδόν αγγλικό "Churchill", πολύ καλά προστατευμένο. Εδώ υπάρχουν εξέχοντα Cromwells με κοντά ρύγχη, αλλά μάλλον ευκίνητα, παρόμοια με ένα σίδερο. Πιο αρχαϊκό υψηλό "Grand" του Στρατού των ΗΠΑ. Το καλύτερο αγγλικό τανκ "Challenger" με όπλο δεκαεπτά ποδιών. Και ιδού τα γερμανικά. Τρομερό και μεγάλο "Λιοντάρι" με μακρόκαννο όπλο.
  Φαινομενικά ξεπερασμένο το "Tiger" στο τετράγωνο σχήμα του. Ευκίνητος "Πάνθηρας". Αργότερα και ακόμα σπάνια μοντέλα: "Tiger" -2 και "Panther" -2.
  Τα δύο τελευταία τανκς μοιάζουν πολύ - ακόμη και το κανόνι είναι το ίδιο, μόνο το Panther-2 έχει μικρότερο και στενότερο πυργίσκο και η σιλουέτα είναι χαμηλότερη.
  Το αυτοκινούμενο όπλο "Ferdinand" -2 είναι το πρώτο στη Βέρμαχτ, όπου ο κινητήρας θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε ένα μπλοκ με το κιβώτιο ταχυτήτων και απέναντι. Πόσο πιο ελαφρύ και πιο χαμηλό σιλουέτα έχει γίνει αυτό το αυτοκινούμενο όπλο.
  Αλλά το "Lion" -2 δεν έχει βγει ακόμη στην παραγωγή, πρέπει να λυθούν ορισμένα τεχνικά προβλήματα για να τεθούν σε κυκλοφορία τέτοια μηχανήματα. Προς το παρόν, λοιπόν, οι Γερμανοί έχουν τανκς με ξεπερασμένη διάταξη: το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μπροστά και ο κινητήρας πίσω, γεγονός που οδηγεί σε απώλειες στον στροφαλοφόρο άξονα.
  Όμως το αγγλικό "Challenger", το τελευταίο έχει διάταξη και κινητήρα εξακόσιων ίππων. Το τανκ εμφανίστηκε πρόσφατα και δεν είναι πολύ ογκώδες, αλλά αποτελεσματικό.
  Το πιο μαζικό όμως είναι το Sherman στις ΗΠΑ, το οποίο παράγεται σε τεράστιες ποσότητες. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο... Δεν προστατεύεται άσχημα στο μέτωπο και μερικά από τα τανκς έχουν ένα αρκετά μακρόκαννο όπλο.
  Υπάρχει μια τέτοια αρμάδα τανκ.
  Αλλά το ξυπόλητο αγόρι Aleksey Sotnikov, αυτός ο φρεσκοψημένος πρωτοπόρος, έχει ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις για τους Συμμάχους μαστόδοντες.
  Για παράδειγμα, οι νάρκες πριονιδιού άρχισαν να εκρήγνυνται. Γερμανικά, αμερικανικά, βρετανικά τανκς σκίστηκαν από κάμπιες, έσπασαν από κυλίνδρους. Καύση μετάλλου.
  Η πρωτοπόρος χαστούκισε το γυμνό της πόδι και έτριξε:
  - Αυτοί είναι οι φασίστες, κατάλαβε!
  Το τανκ Lion ήταν το πρώτο που ανατινάχθηκε. Μετά δύο Σέρμαν. Περαιτέρω "Panther" και "Churchill". Μετά πάλι "Σέρμανς" και "Κρόμγουελς".
  Και εδώ είναι ένα άλλο απαρχαιωμένο γερμανικό τανκ T-4. Επίσης τον ανατίναξε. Και τότε ο "Τίγρης" άρχισε να καπνίζει.
  Ο Alexey Sotnikov, πετώντας τα μπιζέλια του θανάτου, έτριξε με γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Η Alyonka, μια πολύ όμορφη κοπέλα με χρυσαφένια μαλλιά, το πήρε και τσάκισε το έντομο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Για την παγκόσμια επανάσταση!
  Η Κατερίνα τσίριξε:
  - Για τα υψηλότερα επιτεύγματα της ΕΣΣΔ!
  Και επίσης σαν ένα λουπανέτο από μπαζούκα. Και ο ίδιος ο Aleksey Sotnikov έφτιαξε ένα μπαζούκα από έναν σωλήνα. Και πυροβολεί πολύ θανατηφόρα.
  Το αγόρι-εξολοθρευτής-βοεβόδας πυροβόλησε επίσης, και πυροβόλησε από απόσταση "Τίγρη" -2, και φώναξε εκκωφαντικά:
  - Είμαι διαστημικός ιππότης!
  Και η ομάδα των πρωτοπόρων φώναξε:
  - Ζήτω ο κομμουνισμός!
  Οι Ναζί στην πραγματικότητα έπεσαν πάνω σε εξαιρετικά επιθετική αντίσταση από τους αντιπάλους τους. Και οι δεξαμενές τους, και οι δεξαμενές των συμμάχων κάθε τόσο εξερράγησαν και κατέρρευσαν. Και είναι άχρηστο να συγχωρούμε τα παιδιά του Κόκκινου Στρατού για έλεος.
  Τα τανκς πυροβόλησαν αδιακρίτως και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα στους πρωτοπόρους.
  Το αγόρι Alexei Sotnikov πυροβόλησε ξανά το μπαζούκα του και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Η Αλένκα πέταξε βότσαλα με τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσίστικων ποδιών της, γκρέμισε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Για το μεγαλείο της ΕΣΣΔ!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Το αγόρι Αντρέικα χτύπησε το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  - Σύντομα θα συναντηθούμε με ένα όνειρο,
  Το πρώτο βήμα στη ζωή είναι...
  Βλέπεις ξανά σε όλη τη χώρα,
  Ανεμοστρόβιλοι μανιασμένων επιθέσεων!
  Ο Aleksey Sotnikov πυροβόλησε ξανά από ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπαζούκα μεγάλης εμβέλειας, χώρισε τον Sherman και τραγούδησε:
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Η υπερπλασματική φωτιά βράζει...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος -
  Καταφέρνει μοιραίο χτύπημα!
  Αυτός ο νεαρός μαχητής είναι τόσο καλός άνθρωπος. Και με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών στρέφει το όπλο στον στόχο. Και πάλι φωτιές. Και οι σύμμαχοι συνεχίζουν να προχωρούν, τα τανκς τους σκαρφαλώνουν μαζί με τους Γερμανούς. Και προκύπτουν μόνο επιπλέον απώλειες.
  Όσο πλησιάζουν οι εχθροί μαστόδοντες, τόσο περισσότερες απώλειες υφίστανται. Τα παιδιά, συγκεκριμένα, πυροβολούν από ελαφριά και απλά μπαζούκα σε τανκς, γκρεμίζοντας πύργους από αυτά. Και προκαλούν τεράστιες απώλειες.
  Η κοπέλα Αλένκα ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα κοριτσίστικα πόδια και τραγουδά:
  - Αυτή είναι η δόξα, η δόξα του κομμουνισμού,
  Θα πετάξω στον παράδεισο με ένα τραγούδι!
  Η κοπέλα Λάρα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα εξαπολύσει επίσης ένα δολοφονικό δώρο θανάτου, σκίζοντας τους αντιπάλους και τσιρίζοντας:
  - Για το μεγαλείο του κομμουνισμού!
  Οι πρωτοπόροι παλεύουν επίμονα και αγόρια και κορίτσια ταυτόχρονα. Και όλοι αυτοί παλεύουν.
  Η αρκούδα είναι επίσης ξυπόλητη, ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι ενός παιδιού, σταματά τον Αμερικανό Σέρμαν και τρίζει:
  - Για τη Σοβιετική Ρωσία!
  Και τα παιδιά τσακώνονται ξανά. Τα τανκς του Χίτλερ και των συμμάχων πέφτουν πάνω σε νάρκες, χειροβομβίδες, πυροβολισμούς μπαζούκας. Και είναι κυριολεκτικά ασταμάτητοι.
  Το κορίτσι Κλάρα πυροβολεί ένα πολυβόλο στο πεζικό. Στη συνέχεια με το γυμνό της πόδι πέταξε ένα μπιζέλι με κάρβουνο εκρηκτικό. Έσκισε πολλούς φασίστες και κελαηδούσε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είμαι ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Και η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού θα ρίξει πάλι ένα μπιζέλι. Θα εκραγεί και θα σκίσει μερικούς ναζιστικούς κυλίνδρους δεξαμενών.
  Το κορίτσι Μάσα έδωσε μια στροφή και ένα πολυβόλο. Κόρεψε το Φριτς και γουργούρισε:
  - Δόξα στους Ρώσους ήρωες!
  Και ένα γυμνό, στρογγυλό τακούνι σαν δώρο αφανισμού.
  Εδώ είναι τα κορίτσια. Και τα αγόρια προσπαθούν να συμβαδίσουν. Και πυροβολούν κατά των Ναζί, και κουρεύουν τους πεζούς, και αυτή είναι μια ολόκληρη ξένη λεγεώνα. Και με τα γυμνά τακούνια τους οι πρωτοπόροι θα στείλουν την ολοκληρωτική καταστροφή του εχθρού.
  Και γελάνε.
  Και πώς οι φασίστες αλωνίζονται συλλογικά από τους πρωτοπόρους. Και με τα γυμνά, βρώμικα γόνατά τους, πιέζουν τα βαρέλια του μπαζούκα.
  Αλλά τα αγόρια στα καλώδια βγάζουν νάρκες από πριονίδι. Και πώς υπονομεύουν ανελέητα τον Φριτς και άλλους μισθοφόρους. Αυτό είναι πραγματικά μια ολοκληρωτική καταστροφή.
  Το ξυπόλυτο παιδί Alexei Sotnikov πυροβολεί από ένα μπαζούκα και το αγόρι τραγουδά:
  - Ο κόσμος είναι βυθισμένος στο ματωμένο φως,
  Ο κόσμος στέκεται στον τοίχο...
  Αλλά πιστεύω την ανατολή του ηλίου
  Αλλά πιστεύω την ανατολή του ηλίου!
  Θα διαλύσει το σκοτάδι του μπουντρούμι της φυλακής!
  Εμείς κύριοι, εμείς κύριοι...
  Εκπαιδευμένοι να εξαπατούν!
  Και χωρίς δοκιμασία! Και χωρίς δοκιμασία!
  Κλεισμένοι σε υπόγεια!
  Το αγόρι ενήργησε εξαιρετικά δυναμικά, όπως οι πρωτοπόροι του. Και τσάκισαν τον Φριτς χωρίς κανένα οίκτο. Τα έσπασαν με εύστοχες βολές και καταστροφή.
  Η όμορφη Αλένκα, πυροβολώντας τους Ναζί, και σαν να τους χτυπούσε, το πήρε και κελαηδούσε:
  - Η πίστη μας στον κομμουνισμό,
  Διαψεύστε τον κακό φασισμό!
  Και με γυμνά δάχτυλα, το κορίτσι πάλι θα πάρει και θα πυροβολήσει τον εχθρό.
  Η Masha Pioneer με τη γυμνή στρογγυλή φτέρνα της χτύπησε μια χειροβομβίδα και έσπασε ένα γερμανικό τανκ, τρίζοντας:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Αικατερίνα, πυροβολώντας από ένα πολυβόλο, γρύλισε:
  Θα βρούμε τον Χίτλερ στο δάσος, θα βρούμε τον Χίτλερ στο δάσος! Ας μην αστειευόμαστε μαζί του! Ας το ξεσκίσουμε!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το κορίτσι θα ρίξει ξανά μια χειροβομβίδα και θα κελαηδήσει:
  - Θα το σκίσω!
  Αν και το τανκ Lev είναι τρομερό, ένα μαστόδοντο βάρους ενενήντα τόνων, δεν μπορεί να αντισταθεί στους σοβιετικούς πρωτοπόρους.
  Και τα παιδιά το συνθλίβουν πετώντας με τα ξυπόλυτα μπιζέλια από τα κάρβουνα και αυτός είναι πραγματικός θάνατος.
  Η καλλονή Αλένκα φωνάζει:
  - Το ρωσικό μας πνεύμα!
  Και δίνει μια θανατηφόρα έκρηξη από το πολυβόλο, κουρεύοντας τον εχθρό. Και δίνοντας άλλο ένα βουνό από πτώματα.
  Ο Alexey Sotnikov, πυροβολώντας, σημειώνει:
  - Τους σταματήσαμε!
  Και πάλι το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και γυρίζει. Και ένα άλλο γερμανικό τανκ σταμάτησε.
  Εδώ κινείται το αμερικανικό αυτοκινούμενο όπλο "Witch". Γρήγορο αυτοκίνητο, αλλά ασθενώς προστατευμένο και καταρρίφθηκε με μπαζούκα. Ένα κορίτσι με κοτσιδάκια πυροβόλησε και χτύπησε ακριβώς.
  Ένα άλλο κορίτσι πέταξε ένα μπιζέλι με τα δάχτυλα των ποδιών της και κατέστρεψε τον φασίστα και τραγούδησε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ! Οι πρωτοπόροι είναι παράδειγμα για όλους!
  Και πάλι, όπως θα δώσει η σειρά της θανατηφόρας δύναμης. Και θα πάρει πολλούς φασίστες και θα τους κουρέψει.
  Πολεμώντας την Αλένκα, πυροβολώντας τον Φριτς, τσιρίζει:
  - Είμαι το κορίτσι που κερδίζει τους πάντες!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα, κάτι θα εκτοξεύσει ένα δολοφονικό.
  Η Catherine, πυροβολώντας τους αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Ο κοσμικός κομμουνισμός μπορεί να έρθει μαζί μας!
  Και πώς κλείνει το μάτι. Και με το γυμνό του τακούνι θα πάρει μια χειροβομβίδα και θα τη δώσει. Και πώς θα κοπούν οι Ναζί.
  Οι πρωτοπόροι πολεμούν γενναία. Και μην τους πλησιάσεις. Και πώς σουτάρουν με ακρίβεια και ακρίβεια.
  Το κορίτσι Αλένκα θα ρίξει ξανά μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα σκίσει τους εχθρούς και θα κελαηδήσει:
  - Για τον πιο κοσμικό κομμουνισμό!
  Τα κορίτσια πυροβολούν και τα αγόρια και τα κορίτσια συνεχίζουν.
  Τρεις Σέρμαν αναποδογύρισαν ταυτόχρονα. Εδώ τα παιδιά τους χτυπούν, έτσι αλωνίζουν επιμελώς τα προβλήματα.
  Η όμορφη Αλένκα έγραψε στο Twitter:
  - Με μια κλωστή, με μια κλωστή,
  Δεν θέλω να πάω...
  Ξυπόλητη Komsomolskaya,
  Ζω!
  Και πάλι, με γυμνό τακούνι, όσο για τους Ναζί, θα εκτοξεύσει ένα δώρο θανάτου. Και κουρέψτε με μεγάλο θάρρος των Ναζί.
  Η Αικατερίνα, γελώντας και βγάζοντας τα δόντια της, σημειώνει:
  - Στο όνομα των ιδεών του κομμουνισμού!
  Και πώς το δώρο του θανάτου και της καταστροφής θα ενδώσει με γυμνό τακούνι!
  Καταπολέμηση Alenka, πυροβολισμό και κούρεμα γραμμή μετά από γραμμή μισθοφόρων και φασιστών, που εκδόθηκε:
  - Δόξα στη σοβιετική γη!
  Και πάλι με γυμνό τακούνι, λες και θα έριχνε στους ναζί.
  Μια ολόκληρη δέσμη αίματος και θραυσμάτων θα σηκωθεί.
  Ο Alexei Sotnikov, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια και πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα, σημείωσε:
  - Χαρά, χαρά για πάντα!
  Το κορίτσι Lenka, πυροβολώντας, υποστήριξε το αγόρι εξολοθρευτής:
  - Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!
  Και με γυμνά δάχτυλα, ο πρωτοπόρος θα πετάξει το φονικό.
  Αυτά είναι τα μαχόμενα παιδιά.
  Ο Alexey Sotnikov σημείωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια του:
  - Κοντά, κοντά, χαρά και κόπο,
  Είναι απαραίτητο, είναι απαραίτητο, να δώσουμε μια σταθερή απάντηση!
  Η Alenka Sotnikova, πυροβολώντας τους Ναζί, εξέδωσε:
  - Ηλιόλουστος κόσμος,
  Ναι ναι ναι! Ναί!
  Πυρηνική έκρηξη
  ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!
  Και πάλι, πώς θα χρεωθεί με μια έκρηξη φονικών ζημιών.
  Ο Aleksey Sotnikov με τα γυμνά δάχτυλα των αγορίστικων ποδιών του, καθώς εκτοξεύει λίγα μπιζέλια ως δώρο θανάτου με δολοφονική δύναμη. Και τα γερμανικά τανκς, έχοντας υποστεί ζημιά, υποχωρούν.
  Το αγόρι-εξολοθρευτής-βοεβόδας κελαηδούσε σαν παπαγάλος:
  - Ενα δύο τρία! Σπάσε τον Αδόλφο!
  Και το αγόρι πήρε ένα ολόκληρο μάτσο ανθρακοβομβίδες με τη γυμνή φτέρνα του.
  Και τόσα πολλά από αυτά ο Φριτς έσπασαν αμέσως.
  Αυτό πήρε στους Ναζί εύστοχα γροθιά.
  Πολεμώντας την Αλένκα, πυροβολώντας τους Ναζί και χτυπώντας με μεγάλη ακρίβεια τους Ναζί, φώναξε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πέταξε μια χειροβομβίδα καταστροφής. Και τόσοι φασίστες έσπασαν με τη μία.
  Οι απώλειες του εχθρού σε τανκς αυξήθηκαν. Οι Γερμανοί, με τους συμμάχους, βλέποντας πόσο πείσμα η άμυνα, άρχισαν να υποχωρούν. Στην πραγματικότητα γύρισαν πίσω. Και οι βομβαρδισμοί εντάθηκαν.
  Η Αικατερίνη, πυροβολώντας τον εχθρό και στέλνοντας ένα μήνυμα από ένα μπαζούκα σε ψηλό τόξο, εξέδωσε:
  ύψος αστεριού,
  Η αγία μας χώρα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξε ξανά το μήνυμα του θανάτου, και συνέτριψε πολλούς αντιπάλους.
  Οι Γερμανοί και ο σύμμαχος υποχώρησαν...
  Οι πρωτοπόροι και φώναξαν, έτρεξαν πίσω τους, πετώντας χειροβομβίδες. Και υπήρχαν τέτοια μαχητικά αγόρια και κορίτσια.
  Η Combat Alenka παρατήρησε με σιγουριά:
  - Η αλήθεια μας σε όλα!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πάλι πώς να εκτοξεύσεις ένα δολοφονικό μπιζέλι του θανάτου.
  Ο Αλεξέι Σοτνίκοφ, πυροβολώντας εν κινήσει, τσίριξε:
  - Μαζί είμαστε μια μεγάλη δύναμη,
  Η μανία του κροκόδειλου είναι μαζί μας!
  Και το αγόρι θα εξαπολύσει ξανά ένα δολοφονικό δώρο καταστροφής.
  Όλος αυτός ο στρατός προχώρησε και συνέτριψε τη μισητή Βέρμαχτ.
  Και τα παιδιά ήταν στην επίθεση, κυνηγώντας τον εχθρό. Τα στρογγυλά τακούνια τους, μαυρισμένα από τη σκόνη, τρεμόπαιζαν.
  Και πώς οι πρωτοπόροι εξολόθρευσαν τους εχθρούς. Πώς τους τσάκισαν. Και κουρεύτηκε χωρίς διακοπή. Και πέταξαν χειροβομβίδες.
  Αυτοί είναι πραγματικά σοβιετικοί πρωτοπόροι, που κάθε φασίστας φοβάται.
  Κι αν ανέλαβαν να αλωνίσουν, θα τυραννήσουν ενδελεχώς.
  Παιδιά μαχητές, επιτιθέμενοι, τραγούδησαν αποφασιστικά.
  Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Μέχρι κάτω και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, νέο κόσμο,
  Όποιος δεν ήταν κανείς, θα γίνει τα πάντα!
  Και δύο κορίτσια - μέλη της Κομσομόλ, επίσης, σαν το lupanul από τα πολυβόλα και να κόψουν τους Ναζί.
  Και μετά, με γυμνά τακούνια, θα παραδοθούν σε ένα σακουλάκι πριονίδι. Αυτοί πέταξαν με μεγάλη ένταση και πήραν και εξερράγησαν πάνω από τα άρματα μάχης των Ναζί. Και τόσοι τα έσκισαν και τα διέλυσαν για κομμάτια.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Οι Γερμανοί και ξένοι μισθοφόροι από όλο τον κόσμο επιτέθηκαν στην πόλη Vyazma. Ένας ζεστός άνεμος φυσούσε από το νότο, και παρά την κρύα εποχή, το χιόνι έλιωσε και γνήσιος χυλός σάρωσε. Τα γερμανικά τανκς σέρνονταν με δυσκολία στους δρόμους της σοβιετικής πόλης.
  Ένα τάγμα πρωτοπόρων από παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων πολέμησε κατά των Ναζί στην οδό Κίροφ. Το μέλος της Komsomol Aliya διοικούσε το τάγμα.
  Ένα όμορφο κορίτσι πυροβόλησε από πολυβόλο. Για να το κάνει πιο επιδέξιο και για να σώσει τα παπούτσια της, έκρυψε τις μπότες της και λάμπανε, στρογγυλές, κοριτσίστικες γόβες.
  Η θερμοκρασία ήταν πάνω από το μηδέν, και τα παιδιά των μαχητών ήταν με σορτς, ή κοντά φορέματα, καμαρώνοντας τα γυμνά τακούνια τους.
  Τα παιδιά κινούνταν συνεχώς και επομένως δεν πάγωσαν.
  Το αγόρι Aleksey Sotnikov, μαζί με το κορίτσι Alenka (η γυναίκα του πήρε επίσης μια παιδική εμφάνιση, για να μην διαφέρει πολύ από τον άντρα της που είχε γίνει παιδί!), και οι δύο με κόκκινες γραβάτες, ακουμπώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους στα γυμνά τους πόδια, τράβηξε μια νάρκη και ο Γερμανός "Βασιλικός Τίγρης" έχοντας ανατινάξει το παγοδρόμιο, σταμάτησε.
  Ένα άλλο αγόρι πρωτοπόρος, ο Arkasha Sapozhkov, και το κορίτσι Alice, εξαπέλυσαν επίσης ένα δώρο θανάτου από σφεντόνα, χτυπώντας τον ναζιστικό μεταφορέα. Βρώμικα, τα παιδιά χτύπησαν τα ξυπόλυτα πόδια τους στα θραύσματα των κεραμιδιών, και δεν τσακίστηκαν καν.
  Οι νεαροί πολεμιστές τραγούδησαν:
  - Είμαστε οι πρωτοπόροι των παιδιών του κομμουνισμού!
  Το μέλος της Komsomol, η Νατάσα, ενέκρινε και πέταξε ένα πακέτο έκρηξης με το γυμνό της πόδι, σκίζοντας τους πεζούς έγνεψαν καταφατικά:
  - Για την υπόθεση του Λένιν!
  Το μέλος της Komsomol Masha έδωσε επίσης σειρά. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξε ένα μπούμερανγκ, κόβοντας τα κεφάλια των μισθοφόρων και τσίριξε:
  - Για την υπόθεση του Στάλιν!
  Το τάγμα των κοριτσιών στηρίζει τους πρωτοπόρους. Υπάρχουν πολλές κοπέλες και είναι πανέμορφες, με κοντές φούστες και ξυπόλητες.
  Το μέλος της Komsomol, Αλσού, έριξε από ένα αντιαρματικό τουφέκι και χτύπησε την πλευρά του Πάνθηρα. Τότε το κορίτσι τραγούδησε:
  - Κόμμα, Λένιν, Κομσομόλ!
  Μέλος της Komsomol Aziza - επίσης πώς να χτυπήσετε τον εχθρό μαζί με το κορίτσι Anisa από έναν αυτοσχέδιο καταπέλτη. Και οι καλλονές εδώ είναι πολύ μαχητικές και ακριβείς στη σκοποβολή και στις μάχες.
  Οι πολεμιστές δεν δίνουν έλεος στον εχθρό.
  Η Anastasia Vedmakova παλεύει στον ουρανό σαν μια πραγματική μάγισσα εξολοθρευτή. Μαζί της η Akulina Orlova. Αφήστε τα γερμανικά αεροπλάνα και πιο ισχυρά όπλα, αλλά οι πολεμιστές να τα συντρίψουν.
  Η Akulina ουρά Focke-Wulf. Ναι, ο εχθρός έχει έως και έξι αεροβόλα όπλα, αλλά αυτό δεν ενοχλεί το κορίτσι. Και παλεύει σαν αληθινός τιτάνας και γίγαντας.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα ενθάρρυνε τον σύντροφό της:
  - Είσαι ένα κορίτσι σούπερ κλάσης!
  Η Ακουλίνα, κόβοντας έναν άλλο Γερμανό και πατώντας τα πεντάλ με τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της, σημείωσε:
  - Ακούγεται πολύ παιδικό!
  Η Βεντμάκοβα γέλασε και σημείωσε:
  - Σε κάποιο βαθμό είμαστε παιδιά! Επιπλέον, τα παιδιά είναι κουλ!
  Και η νεαρή άστραψε τα μαργαριταρένια δόντια της.
  Το Γκρόζνι υποβλήθηκε σε βομβαρδισμούς... Τα μέλη της Κομσομόλ και οι πρωτοπόροι πολέμησαν απελπισμένα σαν πραγματικοί τιτάνες.
  Ο Aleksey Sotnikov και ο Lekha Teterev, και οι δύο ξυπόλητοι πρωτοπόροι, έσυραν επίσης μια εκρηκτική συσκευασία πριονιδιού με τη βοήθεια ενός σύρματος στο ισχυρό τανκ Lev, το οποίο με δυσκολία κινήθηκε μέσα στη λάσπη, μεταφέροντας ένα κολοσσιαίο σύνολο. Και τώρα ο πίσω κύλινδρος του έχει μεγαλώσει με εκρηκτικά, και πώς εκρήγνυται ... Σπασμένες κάμπιες σκορπισμένες σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Ο Αλεξέι τραγούδησε:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Ο Lyokha Teterev σήκωσε, πατώντας με γυμνό παιδικό πόδι:
  -Ο ήλιος θα λάμψει έντονα
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Τα αγόρια είναι και τα δύο μελαχρινή και με σορτς, ο Aleksey έχει μόνο ξανθά μαλλιά και ο Lekha με μαύρα. Αλλά πολεμούν μαζί τους Ναζί. Το μέλος της Komsomol Βασίμα με μαύρη χαίτη, η Βασιλίσα με άσπρα μαλλιά.
  Και οι δύο καλλονές παρά το κρύο με κοντές φούστες. Και οι στρογγυλές τους γόβες, τόσο σαγηνευτικές.
  Και η Bella είναι μέλος της Komsomol μαζί τους, και επίσης πυροβολεί. Και με γυμνά δάχτυλα πετά άλλο ένα εκρηκτικό πακέτο.
  Κορίτσια και παιδιά πολεμούν εδώ, αλλά οι Ναζί δεν επιτρέπεται να διαρρήξουν. Και οι μάχες είναι σκληρές.
  Ωστόσο, οι Ναζί προσπαθούν να περικυκλώσουν τον Vyazma. Και είναι επικίνδυνο. Όμως τανκς και μεταφορείς κολλάνε στη λάσπη...
  Και οι βόμβες εκρήγνυνται ... Έτσι ο Yu-488 προσπαθεί να βομβαρδίσει την πόλη. Και μαζί του, και τα αμερικανικά τέρατα B-29 ... Σφυρηλατούν επίσης όπλα αερίου ...
  Δύο κορίτσια πετούν στο Yu-288: η Ισαβέλλα και η Ζάιρα, όμορφες ξανθιές. Ρίχνουν βόμβες. Στη συνέχεια όμως το Yak-9 εμφανίζεται από το πλάι.
  Η Ισαβέλλα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κατευθύνει το αεροβόλο και πυροβολεί κατά της σοβιετικής μηχανής. Στη συνέχεια, προσθέστε ταχύτητα. Το Yak-9 δεν είναι πολύ γρήγορο ούτως ή άλλως, και εδώ είναι επίσης σε υπερφορτωμένη έκδοση και δεν μπορεί να προλάβει το γερμανικό αυτοκίνητο.
  Τα κορίτσια χτυπούν το τζάμι με τα γυμνά τους τακούνια και τρίζουν:
  - Γίνε διάσημος, ο στρατός μας είναι άγιος!
  Και πώς θα δείξουν οι γλώσσες!
  Και το σοβιετικό αυτοκίνητο δέχτηκε πυρά από δύο πίσω πυροβόλα αεροσκάφους και πήρε φωτιά, νερά που κάνουν τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσίστικων ποδιών.
  Η Ζάιρα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα πλύνω όλους τους κόκκινους στρατιώτες!
  Και κλείνουν το μάτι μπλε μάτια. Και δείχνει η πιο μαχητική και έντονη.
  Και πώς αγαπά τους όμορφους νέους.
  Ωστόσο, η επιθυμία της να σκοτώσει είναι πολύ μεγαλύτερη.
  Όταν οι Γερμανοί προσγειώθηκαν μετά τον βομβαρδισμό, η Ζάιρα ήπιε λίγη μπύρα. Και η Ισαβέλλα εκτός από μπύρα έβαλε και καραβίδες. Τα κορίτσια έφαγαν χαρούμενα. Άφησαν χαριτωμένα, γυμνά πόδια, πατημασιές στον πάγο του αεροδρομίου. Τα αγόρια κατασπάραξαν τις σχεδόν γυμνές καλλονές τους με βλέμματα πεινασμένα και αμήχανα. Πόσο όμορφα κορίτσια είναι και ταυτόχρονα τρομερά.
  Η Ισαβέλλα ρώτησε τη Ζάιρα:
  - Πιστεύετε ότι ο πόλεμος θα τελειώσει σύντομα;
  Η Ζαΐρα σημείωσε:
  - Όχι πριν από το καλοκαίρι! Μέχρι να πάρουμε τη Μόσχα, οι Ρώσοι δεν θα συνθηκολογήσουν!
  Η ξανθιά με τα σμαραγδένια μάτια παρατήρησε:
  - Και μετά την πτώση της Μόσχας, μπορεί ακόμα να υπάρξουν μάχες!
  Η ξανθιά με τα μπλε μαλλιά συμφώνησε:
  - Αυτοί μπορούν! Αλλά δεν θα είναι πια τσακωμοί, αλλά αγωνία!
  Και τα κορίτσια γέλασαν, τελείωσαν να τρώνε τις καραβίδες, και πάλι στη μάχη ... Ενώ ο καιρός ήταν σχετικά πετώντας. Και τα γυμνά τους πόδια άφησαν χαριτωμένα, γυμνά ίχνη.
  Η Ισαβέλλα σημείωσε:
  - Έχουμε τα πάντα όμορφα, ακόμα και ίχνη!
  Η Ζάιρα έγνεψε καταφατικά.
  - Τα Γερμανικά κορίτσια είναι τέλεια!
  Και οι δύο κακές καλλονές τραγούδησαν σε χορωδία:
  - Ο Ράιχ είναι η τελειότητα,
  Ο Ράιχ είναι η τελειότητα...
  Από χαμόγελο σε χειρονομία
  Πάνω από όλα έπαινος!
  Ω τι ευλογία
  Να ξέρετε ότι είμαστε τελειότητα
  Να ξέρετε ότι είμαστε τελειότητα
  Να ξέρετε ότι είμαστε οι ιδανικοί!
  Και πάλι, πέφτουν βόμβες στις σοβιετικές θέσεις. Και οι άνθρωποι πεθαίνουν. Πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από βομβαρδισμούς και βομβαρδισμούς. Και από πυροβολισμούς εκτοξευτών αερίου, και άλλες θανατηφόρες συσκευές.
  Η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova είναι πολύ όμορφα κορίτσια. Η Αναστασία έχει ήδη πολλά χρόνια, αλλά δεν γερνάει και φαίνεται πολύ φρέσκια και νέα, μόνο έντονα αναπτυγμένοι, μεγάλοι μύες την κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερη. Και το πρόσωπό της δεν έχει ρυτίδες ή δίχτυα, με λεπτό, μαυρισμένο δέρμα. Και η Akulina είναι ακόμα νέα για χρόνια. Και οι δύο ομορφιές είναι εξαιρετικές. Είναι άσοι της υψηλότερης κατηγορίας. Επιπλέον, ο Pokryshkin, αφού τον κατέρριψε ο Friedrich-Wolka, σοκάρεται σοβαρά και δεν κάνει πλέον άλλες εξόδους.
  Η Αναστασία κάνει ελιγμούς σε ένα σκισμένο βαρέλι. Και καταρρίπτει μερικά ήδη ξεπερασμένα ME-109. Μετά από αυτό, το κορίτσι ήρωας τρίζει:
  - Είμαστε ορμητικοί αετοί στον ουρανό!
  Η Akulina κάνει ελιγμούς, ένα φίδι αλεπού, και κόβει τον Focke-Wulf στην ουρά και κελαηδάει:
  - Η Ρωσία είναι πίσω μας! Η Ρωσία είναι πίσω μας!
  Τα κορίτσια είναι σίγουρα σε άνοδο. Δεν έβαλαν ούτε σουτιέν σε μερικά λεπτά εσώρουχα που τσακώνονται. Αλλά βοηθάει πολύ στη μάχη. Εξάλλου, αυξάνει την αποτελεσματικότητα του αντίκτυπου των δολοφονικών ιδιορρυθμιών.
  Η Αναστασία κάνει πάλι ελιγμό. Αυτή τη φορά έχει πιο σοβαρό αντίπαλο από το ME-309, το οποίο έχει επτά σημεία πυρκαγιάς. Συμπεριλαμβάνονται τρία πυροβόλα αεροσκάφους διαμετρήματος 30 χλστ. Και φυσικά αυτός είναι ένας σοβαρός αντίπαλος. Τα ισχυρά όπλα σας επιτρέπουν να κόψετε τον εχθρό με μία κίνηση. Και έχεις μόνο ένα αεροβόλο...
  Η Αναστασία, ωστόσο, πετάει επιδέξια το αεροπλάνο της στο πλάι, απομακρύνοντας τα ιπτάμενα μολύβδινα τζετ. Ναι, έχει μόνο διαμέτρημα όπλου 20 χιλιοστών. Αν όμως πυροβολήσεις στην ουρά.
  Η Αναστασία τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Οι γιούνκερ ήρθαν στην ουρά μου,
  Αλλά εδώ αναστέναξε...
  Ούρλιαξε ενοχλητικά οι βίδες,
  Δεν χρειάζονται καν σταυρούς στους τάφους τους,
  Σταυροί θα κατέβουν στα φτερά!
  Η Ακουλίνα γέλασε και έκοψε το Yu-188 φωνάζοντας:
  - Για διασκεδαστικές νίκες!
  Και έδειξε τα μαργαριταρένια δόντια της. Τα κορίτσια εδώ είναι η ευρύτερη και πιο κολοσσιαία διαρροή μάχης.
  Η Αναστασία πετάει το Yak-9 στην άκρη. Προσπαθούν να την ρίξουν πάλι κάτω. Πατά ME-309, το αυτοκίνητο είναι σοβαρό.
  Η Αναστασία τραγούδησε έξαλλη:
  - Και βλέπω ένα σοβαρό,
  Στο όνειρο του Ιβάν του Τρομερού...
  Διανεμήθηκε γη στη Σιβηρία,
  Εσύ ιθαγενής Ρωσία!
  Και ο πολεμιστής χτυπά ξανά το γερμανικό αυτοκίνητο. Πρώτα σκίζει το φτερό της. Σε κάνει να χάνεις ταχύτητα. Και μετά πηγαίνει στην ουρά. Ο Γερμανός έχει καλές πιθανότητες να ξεφύγει λόγω της μεγάλης ταχύτητας της κατάδυσης. Όχι όμως εναντίον των Witcher. Γιατί είναι άσος της υψηλότερης κατηγορίας!
  Σε σκληρή μάχη βρίσκεται και η Ακουλίνα. Η κοπέλα ακουμπά τα γυμνά της τακούνια στα πετάλια και τραγουδά:
  - Μην υπομένετε την ταπείνωση των Σλάβων,
  Ας ξεσηκωθούμε ενάντια στους Γερμανούς...
  Ας μην δεχόμαστε άλλες προσβολές
  Ας συντρίψουμε τον εχθρό με ένα ατσάλινο χέρι!
  Εδώ είναι η Airacobra εναντίον της. Ισχυρό μηχάνημα: τέσσερα πολυβόλα και ένα αεροβόλο των 37 χλστ. Η Ακουλίνα εκτοξεύει το αυτοκίνητό της σαν έλκηθρο κάτω από ένα λόφο, αποφεύγοντας τα κοχύλια αεροσκαφών. Και βουτάει κάτω από την κοιλιά. Πατάει τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του ... Και χτυπά ακριβώς σε έναν ευάλωτο στόχο.
  Και το αμερικάνικο αυτοκίνητο ανάβει.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού!
  Και η Αναστασία παλεύει καλά. Εδώ είναι τρεις Mustang εναντίον της. Φαίνεται ότι δεν είναι τόσο τρομερά όσο το ME-309, του οποίου τα αεροβόλα είναι ικανά να γκρεμίσουν με ένα χτύπημα. Η Mustang, το αμερικανικό μαχητικό, δεν έχει μόνο πολυβόλα. Αλλά από την άλλη, υπάρχουν έξι από αυτά, αρκετά μεγάλα σε διαμέτρημα 14 χιλιοστών.
  Η Αναστασία πρέπει να κάνει ελιγμούς. Ένας πίδακας από σφαίρες γρατζουνούσε ελαφρά το φτερό. Αλλά υπάρχει ένα χτύπημα στην προσέγγιση και το αμερικανικό μαχητικό φλέγεται.
  Η Αναστασία τραγούδησε:
  -Τρελό σπίτι καίγεται,
  Οι δαίμονες θα βασανίζουν ατελείωτα
  Ένας αμαρτωλός άνθρωπος θα πάρει τα δικά του
  Αυτός που λάτρευε τον Σατανά!
  Και εδώ είναι ένα ακόμη αυτοκίνητο των ΗΠΑ που έχει εκκαθαριστεί... Και αυτή, φυσικά, είναι μια αρκετά σοβαρή εφαρμογή.
  Το τελευταίο αυτοκίνητο Yankee προσπαθεί να ξεφύγει. Η Mustang ξεπερνά σε ταχύτητα το Yak-9 και καταφέρνει να ξεφύγει. Η Αναστασία πυροβόλησε από απόσταση.
  Και πήρε έναν Αμερικανό. Εκείνος όμως, φουσκώνοντας με την ουρά του, κατάφερε να βγει από τη μάχη.
  Η Αναστασία σημείωσε:
  - Μπανγκ Μπανγκ! Αναπάντητες! Το γκρίζο κουνελάκι έφυγε!
  Η Akulina πολέμησε επίσης με το R-51. Ισχυρό μηχάνημα με οκτώ πολυβόλα. Και, ενώ κάνει ελιγμούς, βάζει φωτιά στο φτερό αυτού του αυτοκινήτου ... Και οδηγεί προς τα πίσω, πυροβολεί.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε:
  Ο ήλιος γελάει
  Λάμπει λαμπερά για τα παιδιά...
  Και ξανά πέταξε το αυτοκίνητό της στο πλάι. Πυροβολεί το Yu-88. Αυτό το μηχάνημα είναι ξεπερασμένο, αλλά εξακολουθεί να παλεύει. Γερμανός, προσπαθώντας να ξεφύγει κρυφά. Δεν μπορεί όμως να κρυφτεί από την κοπέλα που πατάει δυναμικά τα πετάλια με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της και το αυτοκίνητο παίρνει φωτιά.
  Η Αναστασία παρατήρησε γελώντας:
  - Έτσι μας φοβούνται!
  Και άλλο ένα Focke-Wulf καλυμμένο!
  Η Ακουλίνα είπε έξαλλη ενώ πυροβολούσε:
  - Ο κόσμος πρέπει να μας σέβεται, να φοβάται,
  Τα κατορθώματα των κοριτσιών δεν μπορούν να μετρηθούν...
  Τα μέλη της Komsomol είναι τόσο καλά στη μάχη,
  Ο Σατανάς θα καταστραφεί!
  Και η πολεμίστρια έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Αν και δεν μπορείς να το δεις...
  Οι ομορφιές επέστρεψαν. Και είναι ριψοκίνδυνο. Εδώ το ME-109 αρχίζει να τους κυνηγά. Βολές...
  Τα κορίτσια κινούνται. Γερμανικό επικίνδυνο αυτοκίνητο. Το φτερό της Akulina υπέστη ζημιές και το δέντρο πήρε φωτιά.
  Η κοπέλα της έφτασε στην πασαρέλα. Το πήρε και η Witcher ... Και έσπασε την άτρακτο και διέρρευσε λάδι, κατέστρεψε ελαφρά τον κινητήρα.
  Τα κορίτσια αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πτήση προς το παρόν. Τα αυτοκίνητά τους επισκευάζονται.
  Και έτρεξε ξυπόλητος μέσα στο χιόνι. Τεντώστε τα δυνατά και μυώδη σώματά τους.
  Και τα δύο κορίτσια είναι μαυρισμένα. Κοκκινομάλλα, που τα μαλλιά της στον αέρα σαν το λάβαρο της ΕΣΣΔ, και ξανθιά.
  Η Αναστασία ρωτάει τον σύντροφό της:
  - Λοιπόν, πώς νομίζεις ότι θα νικήσουμε τους Γερμανούς;
  Η Ακουλίνα απάντησε ειλικρινά με έναν αναστεναγμό:
  - Αν μόνο οι Γερμανοί ... Όλος ο καπιταλιστικός κόσμος στους κινητήρες!
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά.
  - Ο εχθρός είναι πολύ δυνατός. Τι περίμενες όμως;
  Η ξανθιά παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Μετά το Στάλινγκραντ, είχαμε ως κλειδί την αισιοδοξία. Αλλά έτυχε να βιασθούμε πολύ να ανοίξουμε τη σαμπάνια....
  Εν τω μεταξύ, οι μάχες συνεχίζονταν με τη χρήση διαφορετικών τύπων εξοπλισμού. Η Gerda και η Charlotte, για παράδειγμα, μόλις έλαβαν τα τελευταία αυτοκινούμενα όπλα E-10 για δοκιμή στο μπροστινό μέρος.
  Μηχάνημα με χαμηλή σιλουέτα 1,4 μέτρα και πυροβόλο 75 χλστ. διαμετρήματος κάννης 48EL. Καθόλου άσχημα, και μέχρι στιγμής σε μια εύκολη έκδοση. Η μετωπική θωράκιση είναι 60 mm και η πλαϊνή θωράκιση είναι 30 mm. Βάρος δέκα τόνοι, κινητήρας 400 ίππους.
  Οι οδηγικές επιδόσεις του αυτοκινούμενου όπλου είναι εξαιρετικές και στα βουνά του Καυκάσου είναι το κατάλληλο μέρος για αυτό. Την ώρα των Καθολικών Χριστουγέννων, παραδόθηκε το πρώτο μοντέλο κατασκευασμένο από μέταλλο. Έχει μόνο ένα μειονέκτημα: μάλλον αδύναμη πανοπλία, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από τις μεγάλες γωνίες ορθολογικής κλίσης της πανοπλίας.
  Τα κορίτσια Gerda και Charlotte ξαπλώνουν σχεδόν ξαπλωμένα. Ένας ισχυρός κινητήρας δίνει ζεστασιά και είναι αρκετά άνετος με μπικίνι και ξυπόλητες καλλονές.
  Εδώ, πατώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η ξανθιά πετάει το αυτοκίνητο στο πλάι. Τώρα έχουν έναν ισχυρό εχθρό IS-2. Το αυτοκίνητο είναι ακόμα σπάνιο στον Κόκκινο Στρατό, αλλά τώρα το πήρα.
  Και είναι καλύτερα να μην πέσετε κάτω από το χτύπημα του κανονιού της 122 χλστ. Η σοβιετική μηχανή πυροβολεί από απόσταση. Και, φυσικά, του λείπει ένα γρήγορο αυτοκινούμενο όπλο.
  Και τώρα πρέπει να πλησιάσετε την απόσταση μάχης για να σπάσετε τον εχθρό.
  Η Gerda σημειώνει:
  - Ο εχθρός είναι δυνατός, αλλά αδέξιος!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε γελώντας:
  - Είναι μεγάλο, αλλά η θωράκιση του μετώπου του πύργου είναι μάλλον αδύναμη!
  Η ξανθιά έγνεψε καταφατικά.
  - Ας το δοκιμάσουμε λοιπόν!
  Το σοβιετικό αυτοκίνητο, εκτός από άλλες ελλείψεις, είχε ακόμα κακή ορατότητα και δεν μπορούσε να χτυπήσει το εύστροφο γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο.
  Άλλη μια βολή και έφυγε. Επιπλέον, ένα ισχυρό πυροβόλο έχει χαμηλό ρυθμό βολής.
  Και τι αυτοκινούμενο όπλο έχουν γρήγορα οι Γερμανοί.
  Και έτσι η Γκέρντα πάτησε το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το φονικό βλήμα τρύπησε το μέτωπο του πυργίσκου IS-2
  Και άρχισε να πυροδοτεί το σπασμένο ρωσικό τανκ. Το κεφάλαιο άρχισε ακόμη και να εκρήγνυται και τα κοχύλια του μπήκαν σε μια αλυσιδωτή αντίδραση.
  Και η καταστροφή έγινε πολύ κολοσσιαία.
  Ο πυργίσκος του σοβιετικού IS-2 mastodon φύσηξε και έσκισε, σαν να είχε πετάξει ένας φελλός από τη σαμπάνια.
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Καλό αυτοκινούμενο όπλο, αλλά το όπλο είναι μάλλον αδύναμο!
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Το όπλο από τον "Πάνθηρα" θα είναι πιο δυνατό!
  Η ξανθιά πρόσθεσε:
  - Και πιο αποτελεσματικό!
  Ο Red παρατήρησε:
  - Οι ελπίδες για ένα πλήρες καταστροφικό τανκ συνδέονται με το E-25. Ωστόσο, αν συνεχιστεί αυτό, σύντομα δεν θα έχουμε τίποτα να εξοντώσουμε.
  Το γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο έριξε νοκ άουτ δύο άλλα όπλα και συγκρούστηκε με το T-34-85. Ωστόσο, ούτε αυτό το αυτοκίνητο είναι πρόβλημα. Οι πολεμιστές έριξαν ένα βλήμα στη συμβολή του πύργου. Και το ρωσικό τανκ δέχθηκε θανάσιμο τραύμα. Και άρχισε να εκρήγνυται.
  Και το T-34-76 δεν είναι επικίνδυνο για ένα γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο στο μέτωπο. Το βλήμα του γλιστράει από την πανοπλία με μεγάλη κλίση.
  Η Γκέρντα το τρύπησε με την πίεση των γυμνών ποδιών της και σημείωσε:
  - Τώρα είμαι σταθερά σίγουρος για τη νίκη μας!
  Η Σάρλοτ παρενέβη σαρκαστικά:
  - Αλλά όχι τώρα?
  Η ξανθιά απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Μετά το Στάλινγκραντ προέκυψαν κάποιες αμφιβολίες!
  Η κοκκινομάλλα γέλασε.
  - Και μετά τη Μόσχα;
  Η Γκέρντα απάντησε σοβαρά:
  - Εκεί ηττηθήκαμε όχι από τους Ρώσους, αλλά από τον στρατηγό Φροστ!
  Η Σαρλότ τραγούδησε αστειευόμενη:
  - Ω παγωνιά, παγωνιά,
  Μη με παγώνεις
  Μη με παγώνεις...
  Το άλογο μου!
  Τα κορίτσια έστριψαν τα αυτοκινούμενα όπλα τους και έλαβαν μια οβίδα στο μέτωπό τους. Ηχούσε ακόμα και στα αυτιά μου. Όμως έφυγε από τις ράγες.
  Η Σάρλοτ καταράστηκε.
  - Ακούγεται σαν μουσική!
  Η Γκέρντα γέλασε.
  - Θα πιούμε καφέ και κακάο με τσάι!
  Μετά από αυτό, το αυτοκινούμενο όπλο τους έσπασε επίσης ένα σοβιετικό φορτηγό και στη συνέχεια ένα ρωσικό οβιδοβόλο χτυπήθηκε ακριβώς στη βράκα.
  Το E-10 κινούνταν έως και εκατό χιλιόμετρα την ώρα, και αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που δεν άφησε τον εαυτό του να χτυπηθεί.
  Εδώ τα κορίτσια εκτόξευσαν μια έκρηξη στους Ρώσους στρατιώτες από ένα πολυβόλο, δρεπάνοντας μερικές δεκάδες. Και τα κορίτσια γέλασαν.
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Το αυτοκινούμενο όπλο μας είναι το πιο υπέροχο, από πρακτική άποψη, και αυτό είναι πολύ ωραίο.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε γελώντας:
  - Ναι, μπορεί να δώσει τα κέρατα στους Αμερικανούς. Ας πάρουμε πρώτα τη Μόσχα και μετά τη Νέα Υόρκη.
  Και τότε το γερμανικό αυτοκίνητο πήρε και εκτόξευσε ένα άλλο δώρο θανάτου, έσπασε το αυτοκινούμενο όπλο της Ρωσίας. Και τα κορίτσια γελούν ξανά.
  Η Μιραμπέλα πέταξε στον ουρανό με ένα επιθετικό αεροσκάφος IL-2. Και κόντεψα να πέσω στο πλήρωμα της Γκέρντα. Και αν το συναντούσα, θα ήταν κακό για τα κορίτσια του Τρίτου Ράιχ. Το IL-2 θα τα είχε χτυπήσει από τον αέρα.
  Και έτσι ο Μιραμπέλα πυροβόλησε έξω από το αεροπλάνο Tiger-2 και κελαηδούσε:
  - Σε απέρριψα δύο φορές,
  Είπε να πληρώσει!
  Είμαι τόσο λοίμωξη -
  Δεν είμαι πάνω από είκοσι!
  Και πώς σφυρίζει.
  Και εδώ κινείται ένας απλός "Τίγρης" και μαζί του δύο "Σέρμαν". Τα αμερικανικά τανκς είναι ψηλά και μάλλον αδύναμα στον οπλισμό. Αν και τα τριάντα τέσσερα θα σπάσουν.
  Η Μιραμπέλα εκτόξευσε κανόνια στον Τίγρη. Έχει διαμέτρημα 50 χιλιοστά και έσπασε τον φασίστα. Μετά κελαηδούσε:
  - Ο Γκαϊντάρ κάνει βήματα μπροστά!
  Και μετέφερε τη φωτιά στους Σέρμαν. Ήταν πολύ νευρικοί. Και ας σκαρίψουμε από αντιαεροπορικά πολυβόλα. Ναι, αυτό είναι για την IL-2, μπορεί να είναι επικίνδυνο. Γενικά, το σοβιετικό αυτοκίνητο είναι ξεπερασμένο. Μπορεί να καταρριφθεί από κάποιο μαχητικό και τα χαρακτηριστικά πτήσης είναι ασήμαντα.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε:
  - Αλλά εδώ είναι ένα πρόνοιο χαμόγελο,
  Ένας σύγχρονος έφτασε εκεί...
  Όπου το πάθος είναι οδυνηρό, φλογερό,
  Το κορίτσι της κόλασης φλέγεται!
  Και τώρα ο πολεμιστής πυροβολεί τους Σέρμαν. Προσπαθεί να τους γκρεμίσει. Αλλά συσπώνται και αμύνονται.
  Η Μιραμπέλα τσίριξε:
  - Είμαι κουλ κορίτσι, τσακώνομαι εντελώς ξυπόλητος!
  Και με το γυμνό τακούνι του πατάει τη σκανδάλη. Και πάλι θα σκεπάσει τον εχθρό.
  Η Μιραμπέλα θυμάται τι όμορφο νεαρό είχε την τελευταία φορά και πόσο ευχάριστα ήταν μαζί του.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Άσπρα λαγουδάκια που πηδούν,
  Αγόρια τρέχουν με κορίτσια!
  Και κλείνει το μάτι με τα λιλά μάτια του. Και πώς αστράφτει με μαργαριταρένια δόντια.
  Επιστρέφοντας το κορίτσι στην πρώτη θέση, το ζήτησε από τον πλησιέστερο άντρα. Και ενώ το επιθετικό αεροσκάφος ανεφοδιάστηκε και αναπληρώθηκε με κιτ μάχης, ήταν καλά φορτισμένο με ενέργεια από αυτό. Και έγινε πολύ πιο δυνατή και πιο γρήγορη.
  Γενικά η αποχή είναι βλαβερή για τις γυναίκες, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
  Η Lolita, μια Αγγλίδα στο αεροσκάφος της επίθεσης, χτυπά επίσης τις σοβιετικές θέσεις. Το R-47 της είναι ένα αρκετά πρακτικό μηχάνημα.
  Η Λολίτα τραγουδά:
  - Κυβερνήστε τη Βρετανία, μεγάλη θάλασσα,
  Δεν θα γίνουμε ποτέ σκλάβοι!
  Και με το γυμνό τακούνι του πατάει τη σκανδάλη. Και θα συντρίψει τον εχθρό κεφαλαία. Και είναι ένα κορίτσι με κολοσσιαία εσωτερική δύναμη. Και η Λολίτα κλείνει το μάτι παίζοντας με τους μυς της. Ποιος κλείνει το μάτι; Ναι, στον εαυτό της, και της αρέσει ακόμα και υγιεινά!
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Μου επιτρέπεται να περάσω τη Ρωσία,
  Είμαι κορίτσι - γυμνή αποστολή!
  Και η ξυπόλητη Lolita κλείνει το μάτι με όχι αδύναμη δύναμη!
  Και είναι τόσο πολεμική ομορφιά! Απλά μεταφορικά υπέροχο.
  Εδώ, με τους Γερμανούς πιλότους Αλμπίνα και Αλβίνα, βασάνισε τον πρωτοπόρο. Τα κορίτσια αυτού του αγοριού πρώτα γδύθηκαν και μετά γκρεμίστηκαν με συρματοπλέγματα. Μετά ρίξανε αλάτι στις πληγές του αγοροκόριτσου και άρχισαν να τηγανίζουν με μια σπίθα. Τα κορίτσια καβάλησαν με δάδες στα χέρια και έκαψαν το δέρμα. Και μύριζε τόσο ορεκτικά ζεστό.
  Η Λολίτα προσφέρθηκε να καταβροχθίσει ένα κομμάτι του πρωτοπόρου με όρεξη. Και τα κορίτσια άρχισαν να το κόβουν και να το τρώνε. Νόστιμο για το αγόρι και ζουμερό κρέας. Απαλό και καθόλου λιπαρό. Και όταν πιπέρισαν, τότε μια ολόκληρη διμοιρία κοριτσιών άρχισε να καταβροχθίζει το παιδί.
  Και το συκώτι του αγοριού είναι τόσο ορεκτικό. Και η καρδιά έχει επίσης υπέροχη γεύση. Και το χάλασαν τελείως. Στη Λολίτα, για παράδειγμα, άρεσαν τα τηγανητά μυαλά ενός πρωτοπόρου.
  Ναι, ο κανιβαλισμός είναι πολύ κουλ. Το ανθρώπινο κρέας είναι πολύ νόστιμο. Ειδικά για τα αγόρια, όταν είναι άπαχο, αλλά όχι σκληρό, αλλά ζουμερό και φρέσκο, και αν είναι με πιπέρι, θα είναι πολύ νόστιμο.
  Αλλά και οι Ναζί παίρνουν κέρατα. Εδώ η Ελίζαμπεθ και το πλήρωμά της στο T-34-76 πολεμούν τους Ναζί. Ορμούν στον "Τίγρη", και πάνε γενναία για προσέγγιση, αφού δεν μπορείς να πάρεις το γερμανικό τέρας από απόσταση. Ο μαστόδοντας εξακολουθεί να κινείται μέσα στη λάσπη, και αβοήθητος στρίβει το ρύγχος. Και τα κορίτσια επιταχύνουν έτοιμα να τον χτυπήσουν πραγματικά.
  Και τώρα τα τριάντα τέσσερα άλματα κάτω από την ίδια την πλευρά του φασιστικού τανκ και πώς θα φυτέψει. Το μαστόδοντα υπέκυψε στη σανίδα και τρυπήθηκε καλά, αλλά και πυρπολήθηκε.
  Η πυροβολητής Έλενα τσιρίζει:
  - Είμαστε σπουδαίοι μαχητές, και πραγματικά μπράβο!
  Τότε θα δείξει η γλώσσα.
  Αυτοί είναι πραγματικά πολεμιστές από πολεμιστές. Κανείς δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει.
  Η Κατερίνα, βγάζοντας τα δόντια της, σημείωσε:
  - Η δύναμή μου είναι η πιο κολοσσιαία!
  Και από μακριά χτύπησαν τον Πάνθηρα από το πλάι. Το γερμανικό τανκ δέχθηκε μια θανάσιμη πληγή και οι οβίδες άρχισαν να σκάνε μέσα του.
  Και εδώ είναι το ξεπερασμένο T-4, ένα μηχάνημα που σταμάτησε να κυκλοφορεί μόνο το νέο έτος.
  Μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Έχει ένα γερμανικό πυροβόλο όπλο. Αλλά τα σοβιετικά κορίτσια δεν έχουν καμία αμφιβολία. Και χτυπούσαν από απόσταση. Χτύπημα στο μέτωπο. Είναι αλήθεια ότι οι Ναζί δεν τρυπήθηκαν, αλλά τινάχτηκαν.
  Η Κατερίνα σημείωσε:
  - Ογδόντα χιλιοστά θωράκισης. Πρέπει να αφήσουμε τον φασίστα πιο κοντά!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  -Χρειάζομαι! Αλλά έχουμε αδύναμο όπλο!
  Η Ευφροσύνη γέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά η ποιότητα κύλισης είναι καλή!
  Και ιδού ο "Πάνθηρας" -2 πλησιάζει. Αυτό το τανκ, λόγω του ισχυρού κανονιού του, μπορεί να χτυπήσει από μεγάλη απόσταση. Και το μέτωπό του δεν είναι εύκολο ούτε να πάρει το IS-2. Όχι τα τριάντα τέσσερα.
  Το αυτοκίνητο του Κόκκινου Στρατού κάνει ελιγμούς. Είναι ξεκάθαρο ότι σε περίπτωση χτυπήματος το τέλος αμέσως. Επιπλέον, το πάχος της θωράκισης μειώθηκε μόνο. Μάλιστα έκαναν το τανκ πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο, αλλά άφησαν προστασία μόνο από σφαίρες. Αλλά από την άλλη, οι τριάντα τέσσερις έγιναν τόσο γρήγοροι.
  Η Ευφροσύνη κάνει ελιγμούς στο τανκ για να αποφύγει το χτύπημα. Εδώ το T-4 έχει πλησιάσει ελαφρώς στο πλάι έχει μετατοπιστεί.
  Η κοπέλα πατάει το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το βλήμα που πέταξε η Έλενα τρυπάει τον φασίστα.
  Το κορίτσι λέει χαρούμενα:
  - Στον ιερό πόλεμο - θα υπάρξει η νίκη μας!
  Αλλά τώρα, "Πάνθηρας" -2 ξεπεραστεί. Καταφέρετε να το τρυπήσετε κατευθείαν στο πλάι, και αυτή θα είναι μια ευκαιρία.
  Η Ελισάβετ σημειώνει:
  - Εμφανίστηκε επικίνδυνο αυτοκίνητο!
  Η Κατερίνα αντιτίθεται έντονα:
  - Μεγάλα ντουλάπια, δυνατά και πέφτουν!
  Το σοβιετικό τανκ επιταχύνει. Μόνο δεκατέσσερις τόνοι βάρους. Και αυτό δίνει, με κινητήρα πεντακοσίων ίππων, μεγάλη ταχύτητα.
  Ο Γερμανός επίσης δεν είναι αδύναμος και σουτάρει. Εκτοξεύει ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης. Αλλά δεν μπορεί να μπει.
  Το δώρο του θανάτου περνάει...
  Η Ελισάβετ απαντά χαμογελώντας:
  - Μαύρα φτερά σε όλο τον κόσμο ....
  Το σοβιετικό αυτοκίνητο πυροβολεί εν κινήσει. Χτυπά έναν Γερμανό με μια οβίδα στο μέτωπο. Φυσικά το ρικοσέ. Αλλά τα τριάντα τέσσερα πρέπει ακόμα να είναι σε θέση να χτυπούν με ακρίβεια σε κίνηση.
  Η Κατερίνα σημείωσε:
  - Κλέψαμε τις ετικέτες!
  Ο "Πάνθηρας"-2 σουτάρει ξανά. Εκείνη σταμάτησε. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι το σοβιετικό αυτοκίνητο ήθελε να τους επιβιβαστεί. Και θέλουν να την πυροβολήσουν.
  Η Ελισάβετ είπε χαμογελώντας:
  - Ναι, ας είναι δόξας ο Κόκκινος Στρατός μας!
  Και το τανκ τους επιτάχυνε. Και πάλι μουτζουρώνουν οι Γερμανοί. Και τώρα το σοβιετικό αυτοκίνητο διαπερνά τη δεξιά πλευρά.
  Εδώ η θωράκιση του Panther-2 είναι μόνο εξήντα χιλιοστά, αν και είναι δυνατό να διαρρεύσει υπό γωνία.
  Η Έλενα πάτησε τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Το βλήμα αντέδρασε και χτύπησε τον εχθρό.
  Και αφού έλαβε μια θανάσιμη πληγή, ο Βασιλικός Πάνθηρας συστράφηκε από αγωνία.
  
  Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΚΗΡΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.
  Ο Χίτλερ δεν κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και η ίδια η Αμερική δεν μπήκε στη μάχη με το Τρίτο Ράιχ. Και αυτό οδήγησε στην απουσία βομβαρδισμών και στο δεύτερο μέτωπο.
  Το Τρίτο Ράιχ βαλτώθηκε κοντά στο Στάλινγκραντ. Όμως ο καλύτερος τότε Γερμανός άσος της Μαρσέιγ μεταφέρθηκε στο ανατολικό μέτωπο. Και ως αποτέλεσμα, τα σοβιετικά αεροσκάφη άρχισαν να καίγονται σαν πυρσοί.
  Οι Βρετανοί, χωρίς την Αμερική, δεν τόλμησαν να προχωρήσουν στην Αίγυπτο. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι η Ιαπωνία κέρδισε τη μάχη του Midway. Και άρπαξε την πρωτοβουλία στον Ειρηνικό.
  Κοντά στο Στάλινγκραντ, η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών μπόρεσε να δει εν μέρει τη συγκέντρωση των σοβιετικών στρατευμάτων στα πλευρά της Ομάδας Στρατού Β. Και ανασυγκρότησαν δυνάμεις. Ως αποτέλεσμα, οι επιθέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων αποκρούστηκαν. Επιπλέον, η επίθεση ξεκίνησε σε καιρό που δεν πετούσε. Και αυτό είχε και αρνητικό αποτέλεσμα.
  Η Μασσαλία σκόραρε γρήγορα και για τα τριακόσια σοβιετικά αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, για πρώτη φορά στη Βέρμαχτ, έλαβε τον δεύτερο Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Το όνομα της Μασσαλίας ενέπνευσε άγρια φρίκη στους Σοβιετικούς πιλότους και ήταν τρομερός - με το παρατσούκλι ο μαύρος διάβολος.
  Ο Κόκκινος Στρατός δεν μπόρεσε να διασπάσει τις γερμανικές άμυνες ούτε στο κέντρο ούτε στο νότο. Και βυθίστηκε στην επίθεση - που αποδείχτηκε άχρηστη. Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, οι μάχες υποχώρησαν. Τον Ιανουάριο, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση Iskra, αλλά οι Γερμανοί κατάφεραν να αποκρούσουν τη σοβιετική επίθεση προς την κατεύθυνση του Λένινγκραντ.
  Στο Τρίτο Ράιχ κηρύχτηκε ολοκληρωτικός πόλεμος και η παραγωγή όπλων αυξήθηκε κατακόρυφα. Συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων Panthers and Tigers. Επίσης μπήκε στη σειρά και το τανκ "Lion". Αυτό το μηχάνημα ήταν παρόμοιο σε σχήμα με το Panther, αλλά ζύγιζε ενενήντα τόνους και είχε ένα πυροβόλο 105 mm και ένα διαμέτρημα μήκους κάννης 70 EL. Ωστόσο, το "Λιοντάρι" από την αρχή έδειξε τα μειονεκτήματά του - χαμηλή ταχύτητα, συχνές βλάβες, χαμηλότερος ρυθμός πυρκαγιάς του όπλου.
  Τα πλεονεκτήματα της δεξαμενής Lion περιλαμβάνουν μια πολύ ισχυρή προστασία μετώπου του πυργίσκου 240 mm και καλά 150 mm του μετώπου της γάστρας. Επίσης, τα πλαϊνά προστατεύτηκαν σχετικά ικανοποιητικά με θωράκιση 82 χλστ. κάτω από κλίσεις. Και τα σοβιετικά πυροβόλα 76 χιλιοστών δεν το διείσδυσαν.
  Έτσι, το Λιοντάρι, μαζί με τον Φερδινάνδο, έγινε μια επαναστατική μηχανή.
  Και οι Ναζί έδωσαν το κύριο χτύπημα από την πλευρά του Στάλινγκραντ κατά μήκος του Βόλγα.
  Και το έκαναν αρκετά επιτυχημένο.
  Στις μάχες όμως πήραν μέρος και όμορφα κορίτσια και από τις δύο πλευρές.
  Για παράδειγμα, η Olesya παλεύει με ένα πολυβόλο και η Mirabela μαζί της. Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα.
  Και σουτάρουν με εξαιρετική ακρίβεια.
  Η Olesya τραγούδησε ακόμη:
  Πώς ένα πουλί κουνάει τα φτερά του!
  Ο Μιραμπέλα παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια του με ένα γέλιο:
  - Και αυτό θα είναι το γούρι μας!
  Και η ομορφιά, επίσης, θα δώσει μια σειρά, και μετά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πετάξει το δολοφονικό δώρο του αφανισμού.
  Αλλά δεν μπορείς να προστατευτείς μόνο με κορίτσια. Ο Χίτλερ είχε συγκεντρώσει περισσότερες από ογδόντα ολόσωμες μεραρχίες στην περιοχή της ανακάλυψης. Συμπεριλαμβανομένης της δεξαμενής, SS. Και είναι κεφαλαιωδώς ικανοί να διαπεράσουν. Αυτή είναι πραγματικά δαιμονική δύναμη.
  Τα τανκς "Lion" και τα αυτοκινούμενα όπλα "Ferdinand" προχωρούν προς τα εμπρός και σπάζουν τη σοβιετική γραμμή άμυνας.
  Και υπάρχουν ακόμα αεροπλάνα στον ουρανό. Γερμανικό μαχητικό ME-309, το οποίο δείχνει τα υψηλότερα ακροβατικά και ισχυρά όπλα. Τα επτά σημεία πυρκαγιάς δεν είναι αστεία.
  Το ME-309 σε ταχύτητα και οπλισμό είναι απαράμιλλο. Διαθέτει τρία αεροβόλα των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα των 14 χιλιοστών.
  Απέναντι σε μια τέτοια μηχανή, το άτυχο Yak-9, με ένα πυροβόλο των 20 χιλιοστών και ένα πολυβόλο, σαφώς δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Έτσι οι Γερμανοί κατέλαβαν αμέσως την αεροπορική υπεροχή. Και ας καταστρέψουμε τα σοβιετικά αυτοκίνητα.
  Εν ολίγοις, σε ενάμιση μήνα φτάσαμε στο Αστραχάν, και φτάσαμε στην Κασπία Θάλασσα. Το οποίο είναι πραγματικά ωραίο. Και οι Γερμανοί εμπόδισαν το οξυγόνο του Κόκκινου Στρατού στον Καύκασο.
  Τώρα γίνεται πραγματικά ανατριχιαστικό...
  Αλλά οι πρωτοπόροι και οι πρωτοπόροι πολεμούν ενάντια στους Ναζί.
  Μια ομάδα παιδιών στάθηκε εμπόδιο στο δρόμο τους. Αγόρια και κορίτσια πήραν σφεντόνες και τουφέκια.
  Εδώ πυροβολούν από σφεντόνα, απελευθερώνοντας ένα πακέτο με αυτοσχέδια εκρηκτικά στο τανκ. Το γερμανικό αυτοκίνητο τρύπωσε και σταμάτησε.
  Ο Seryozhka και ο Tanka σήκωσαν τα χέρια τους και χτύπησαν τα γυμνά, παιδικά πόδια τους, φωνάζοντας:
  - Δόξα στον Στάλιν!
  Και τα παιδιά έτρεχαν τρεμοπαίζοντας με μικρά τακούνια μαύρα από τη λάσπη.
  Ο πρωτοπόρος Όλεγκ και η κοπέλα Λάρα ξεκίνησαν επίσης πατώντας το κουμπί μπαζούκα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και τσίρισαν:
  - Για την Πατρίδα της ΕΣΣΔ!
  Και πάλι το γερμανικό τανκ σήκωσε και σταμάτησε.
  Οι πρωτοπόροι είναι απλώς ευχαριστημένοι.
  Ο Seryozhka ξεκούρασε τα γυμνά του πόδια και κελαηδούσε:
  - Για την Πατρίδα!
  Αλίμονο όμως ο ηρωισμός των πρωτοπόρων δεν σώζει. Οι Γερμανοί προχωρούν κατά μήκος των ακτών της Κασπίας Θάλασσας. Επιπλέον, η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο, επιδεινώνοντας την κατάσταση.
  Ο Στάλιν σε αυτή την κατάσταση πρόσφερε ειρήνη στον Χίτλερ ... Ο Φύρερ είπε ότι συμφώνησε μόνο να παραδοθεί.
  Πριν από το νέο έτος, οι Ναζί κατέλαβαν ολόκληρο τον Καύκασο και ενώθηκαν με τους Τούρκους.
  Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Φύρερ δεν ήθελε πλέον να επιτεθεί στη Μόσχα. Και πρόσφερε ειρήνη στον Στάλιν. Όμως ο Σοβιετικός δικτάτορας αρνήθηκε.
  Το χειμώνα, οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στην Αίγυπτο και την πραγματοποίησαν με επιτυχία. Καταφέραμε να καταλάβουμε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Και αυτό ήταν ένα σοβαρό επίτευγμα της Βέρμαχτ.
  Και στην τεχνολογία σημαδεύτηκε από την εμφάνιση του "Panther" -2, ενός καλά προστατευμένου και καλά οπλισμένου οχήματος με ισχυρό όπλο και κινητήρα.
  Το "Panther" -2 ήταν πλέον η κύρια δεξαμενή του panzvale. Και φυσικά, η δύναμή του είναι κολοσσιαία. Αλλά είναι ακόμα πιο επικίνδυνο όταν το διευθύνουν πολύ σκληρά κορίτσια.
  Η Γκέρντα εκτόξευσε το κανόνι των 88 χιλιοστών με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Η Σάρλοτ επιβεβαίωσε με σιγουριά, πυροβολώντας σοβιετικά οχήματα:
  - Είμαι υπερ!
  Η Χριστίνα σημείωσε, γκρεμίζοντας τους αντιπάλους με οβίδες και δείχνοντας μεγάλη ακρίβεια:
  - Είμαι κορυφαίας κατηγορίας!
  Και η Μάγδα επιβεβαίωσε, συντρίβοντας τον εχθρό σε σκόνη:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Φυσικά, τα κορίτσια εδώ είναι τα πιο επικίνδυνα στο σύμπαν. Και οι φιγούρες τους είναι απλώς υπερπρωταθλητές.
  Το νέο τανκ Tiger-2 κυκλοφόρησε με ισχυρότερο κινητήρα 1000 ίππων. Ας πούμε ότι το αυτοκίνητο είναι ισχυρό και γρήγορο ταυτόχρονα.
  Και ποιος μπορεί να αντισταθεί στον "Τίγρη" -2;
  Οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στο Σαράτοφ, προκαλώντας το κύριο πλήγμα κατά μήκος του Βόλγα, παρακάμπτοντας τη Μόσχα. Και τα στρατεύματά τους κινήθηκαν αρκετά γρήγορα.
  Τα νέα σοβιετικά άρματα μάχης IS-2 και T-34-85 εξακολουθούσαν να είναι κατώτερα από το Panther-2 και δεν μπορούσαν να του αντισταθούν.
  Και οι Γερμανοί είχαν και "Λιοντάρι" -2 με πιο πυκνή διάταξη. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονταν μαζί και μπροστά από τη δεξαμενή, γεγονός που επέτρεψε τη μείωση του ύψους του οχήματος και ο πυργίσκος θα είχε γίνει στενότερος και μικρότερος. Το "Lion" -2 έγινε έτσι ελαφρύτερο κατά ένα τρίτο, διατηρώντας το ίδιο πάχος θωράκισης και όπλων. Και ο κινητήρας έγινε πιο δυνατός σε χίλιους ίππους. Και το "Λιοντάρι" έγινε ένα πολύ κινητό μηχάνημα και όχι τόσο ογκώδες. Και τα ποντίκια δεν μπήκαν στη σειρά - ήταν πολύ βαριά.
  Αντίθετα, συνέχισαν να αναπτύσσουν πιο προηγμένα E-100.
  Αλλά ούτε αυτό το τανκ δεν ικανοποίησε τους στρατιωτικούς. Το κύριο όχημα επρόκειτο να είναι το Panther-3 ή το E-50. Και ένας τέτοιος κολοσσός αναπτύχθηκε ενεργά.
  Ο Σαράτοφ και ο Κουϊμπίσεφ συνελήφθησαν γρήγορα. Τον Ιούλιο του 1944, οι Γερμανοί πλησίασαν το Ουλιάνοφσκ και άρχισαν να εισβάλλουν σε αυτήν την πόλη.
  Τα σοβιετικά κορίτσια πολέμησαν με θάρρος.
  Η Αλένκα έδωσε μια στροφή και πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της μια τσάντα με ένα εκρηκτικό μείγμα, βρυχώντας:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Anyuta έριξε επίσης μια έκρηξη και πάτησε το κουμπί ενός αυτοσχέδιου μπαζούκα με τη κόκκινη θηλή της και χτύπησε ένα γερμανικό τανκ, μετά από το οποίο ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για τον Στάλιν!
  Και η κοκκινομάλλα Άλλα είναι επίσης μακριά. Κόρεψε τους Ναζί, μετά με το γυμνό της τακούνι έδωσε ένα πακέτο θανάτου και ούρλιαξε:
  - Για την όμορφη Πατρίδα μας!
  Έτσι η Μαρία σουτάρει αρκετά εύστοχα. Και η φραουλένια θηλή της στέλνει ένα μπιζέλι θανάτου κάτω από τη δεξαμενή.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και ο Ολυμπίας θα υποκύψει σε ένα σωρό χειροβομβίδες με γυμνά πέλματα, τα δυνατά του πόδια και τις φωνές του:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Εδώ είναι το Focke-Wulf, XE-129, και το αμερικανικό P-47, P-51. Η Αμερική δεν ντρέπεται πλέον να πολεμά σχεδόν ανοιχτά στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ. Επίσημα, οι Αμερικανοί πιλότοι είναι εθελοντές. Αλλά στην πραγματικότητα είναι συμμετέχοντες στον πόλεμο που έστειλε η αμερικανική κυβέρνηση και οι ολιγάρχες.
  Παιδιά οπλισμένα με όπλα, άλλα με σπιτικά μπαζούκα ξάπλωσαν. Ο Oleg Rybachenko και η Margarita με την Oksana, ως πιο έμπειροι πολεμιστές, πήραν σπιτικά σωλήνες μπαζούκα χωρίς ανάκρουση. Και πώς θα πέσουν πάνω σε αυτοκίνητο που πετάει χαμηλά.
  Το αγόρι και τα ξανθά κορίτσια ακούμπησαν ξυπόλητα τα πόδια τους και πάτησαν απαλά τη σκανδάλη. Και οι κατηγορίες έπληξαν δύο αμερικανικά επιθετικά αεροσκάφη και το γερμανικό Focke-Wulf.
  Από τα χαρακώματα ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί - πυροβολούσαν και οι πρωτοπόροι.
  Ο Oleg Rybachenko έγραψε στο Twitter:
  - Αν και μοιάζει με ξυπόλητο αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη ένας τιτάνας ...
  Στις μάχες, ένας ενήλικος άντρας είναι ακόμη πολύς,
  Και χτυπήστε θανατηφόρο!
  Και τώρα το αγόρι τραβάει τα νήματα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και τα φτερωτά φίδια εμβολίζονται από γερμανικά και αμερικανικά επιθετικά αεροσκάφη. Δώδεκα αεροπλάνα των Συμμάχων και του Τρίτου Ράιχ εκρήγνυνται ταυτόχρονα.
  Ο Oleg Rybachenko και δύο πανέμορφες κοπέλες με τα ίδια μαγιό τραβούν ξανά τη σκανδάλη, χτυπώντας τα επόμενα αυτοκίνητα του καπιταλιστικού συνασπισμού.
  Το αγόρι συνέτριψε το ζωύφιο με τη γυμνή φτέρνα του και βρυχήθηκε:
  Θα περάσουν εκείνες οι μέρες της κόλασης
  Το Τρίτο Ράιχ θα πέσει...
  Ο Σατανάς δεν θα βασιλέψει
  Πολέμησε μην παρασύρεσαι!
  Τα άλλα αγόρια κατευθύνουν επίσης τα φίδια με γυμνά πόδια. Και τώρα οι καταιγίδες του συνασπισμού σκοντάφτουν πάνω σε μικρά αλλά θανατηφόρα ιπτάμενα δώρα. Πολλά αεροπλάνα πεθαίνουν. Εκρήγνυνται στον αέρα και γίνονται κομμάτια.
  Οι πιλότοι του Χίτλερ καίγονται... Και τα επιζώντα επιθετικά αεροσκάφη βιαστικά, σκορπίζοντας ρουκέτες και βόμβες, πετούν χώρια.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Πρωτοπόροι αγόρια και κορίτσια παραλαμβάνουν σε χορωδία:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Η κοπέλα Μάσα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της, χτυπώντας το γυμνό, βρώμικο πόδι της:
  - Δόξα στον Στάλιν!
  Ο Boy Pashka προσθέτει:
  - Και δόξα στην Olezhka! Είναι ιδιοφυΐα!
  Τα χαρακώματα των παιδιών είναι καλά καμουφλαρισμένα και ως αποτέλεσμα εκρήξεων βομβών και ρουκετών, μόνο δύο αγόρια και ένα κορίτσι δέχθηκαν μικρές γρατσουνιές. Και αυτό παρά το γεγονός ότι σχηματίστηκαν τρομερές χοάνες και πολλές καταστροφές και ανατροπές των πλακών της γης ...
  Και σε κάποια σημεία το έδαφος από τη ζέστη έκαιγε και κάπνιζε.
  Ένα από τα κορίτσια σηκώθηκε με γυμνό πέλμα και έκαψε το πόδι της, από το οποίο ούρλιαξε:
  - Θάνατος στον Γκέρινγκ!
  Τα παιδιά ήταν γεμάτα ενθουσιασμό. Τα μέλη της Komsomol Margarita και Oksana είναι έτοιμα να πολεμήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε, συνθέτοντας εν κινήσει:
  Γεννήθηκα στη διαστημική εποχή
  Εκεί που τα πλοία όρμησαν μέσα από τους γαλαξίες...
  Οι πράξεις των ανθρώπων είναι πολύ καλές, πιστέψτε με,
  Διέλυσε τον πόλεμο, ιππότη!
  
  Όμως οι Θεοί του Δημιούργου διέταξαν
  Εσύ αγόρι, βοήθησε τους προγόνους σου...
  Να σε πάρω τον υπερblaster στα χέρια ενός παλικαριού,
  Και σκίστε τον Χίτλερ!
  
  Λοιπόν τα αγόρια γεννιούνται για να παλεύουν
  Είναι τολμηροί πολεμιστές, πιστέψτε με...
  Εξάλλου, οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν,
  Ας καταστραφεί το αρπακτικό θηρίο!
  
  Είθε η αγία μου χώρα να είναι δοξασμένη,
  Η μεγάλη μας γηγενής ΕΣΣΔ...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο στο χιόνι
  Δείχνοντας θάρρος!
  
  Και αγωνίζομαι με μανία κατά του φασισμού
  Μεγάλος Ρώσος πρωτοπόρος...
  Και η πίστη μας θα είναι στον κομμουνισμό,
  Τουλάχιστον ο άπληστος Σαμ βοηθάει τον Φριτς!
  
  Πιστέψτε με, οι Ρώσοι δεν θα σπάσουν,
  Όλοι οι λαοί θα συσπειρωθούν γύρω από τη Μόσχα...
  Είμαι ένας ιππότης καθόλου κολλημένος με ψυχή,
  Είμαστε πιστοί στον Στάλιν όπως στον Κύριο!
  
  Κανείς δεν μπορεί να σπάσει τους πρωτοπόρους,
  Δεν είναι παιδιά - αλλά γιοι των Θεών...
  Θα είμαστε μια γενιά παραδειγμάτων
  Ο Φύρερ δεν θα μετρήσει αυτά τα κέρατα!
  
  Ναι, αιωρείται η δόξα της Πατρίδας μας,
  Πάνω από τα περισσότερα στο χιόνι, πιστέψτε τα βουνά...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο στο χιόνι
  Οδηγώντας τον Φριτς στο φέρετρο με τη γυμνή φτέρνα του!
  
  Μην πιστεύετε ότι οι Ναζί είναι δυνατοί τώρα,
  Αν και ο "Σέρμαν" τους παρουσιάστηκε από τον Σαμ ...
  Δεν θα μετανιώσουμε ούτε να πιστέψουμε τη ζωή
  Ήρθε η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή!
  
  Η πατρίδα είναι τόσο όμορφη όσο ο ήλιος,
  Η παιχνιδιάρικη Πατρίδα είναι η μητέρα μας...
  Και τα μαλλιά του κοριτσιού μπούκλες με χρυσό,
  Θα μπορέσουμε να σκίσουμε το Fritz!
  
  Είμαστε οι πρωτοπόροι των παιδιών του κομμουνισμού,
  Υπηρετούμε και τον Svarog και τον Χριστό...
  Διασκορπίστε τις άθλιες ορδές του φασισμού,
  Θα φέρω τη νίκη στην Πατρίδα!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα του πλανήτη,
  Έχει τα αγαπημένα της όνειρα...
  Ευτυχισμένος γνωρίζουμε και ενήλικες και παιδιά
  Δεν χρειάζεται καμία επιπλέον φασαρία!
  
  Όταν έρθει ο Παντοδύναμος, θα υπάρχει ήλιος,
  Οι μηλιές θα ανθίσουν στον Άρη...
  Ηνωμένες και Κινέζοι και Ιάπωνες,
  Ένας Αμερικανός με έναν Ρώσο στην πορεία!
  
  Ενώστε τις ιδέες του κομμουνισμού,
  Και η πίστη ξέρει το όνειρο του Λένιν...
  Θα παραμερίσουμε το βδέλυγμα του κυνισμού,
  Ας χτίσουμε την ομορφιά στο σύμπαν!
  
  Για εμάς η Παναγία και η Αγία Λάδα,
  Τιμούμε τον Θεό και το "Κεφάλαιο" του Μαρξ...
  Είθε όλοι οι πρωτοπόροι να ανταμειφθούν,
  Για εμάς ο Σβάρογκ και ο Στάλιν είναι ιδανικοί!
  
  Οι φασίστες ξέρουν ότι δεν θα κριαρίσουν
  Έχουμε θέληση, δύναμη, γνωρίζουμε τη δύναμη...
  Θα συντρίψουμε τον εχθρό με ένα τριπλό χτύπημα,
  Και μετατρέψτε τον Φύρερ σύντομα σε ψείρα!
  
  Ας είναι η ένδοξη Ρωσία μας
  Σαν μια αιώνια ακίδα στον κήπο να ανθίσει...
  Σύντροφε Στάλιν, είσαι ο μεσσίας μας,
  Μαζί σας θα πάμε στον κομμουνισμό!
  
  Όταν λεπτά με καταιγίδες, δύσκολες στιγμές,
  Ο αιματηρός πόλεμος τελείωσε...
  Ξαφνικά τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν
  Θα έρθει η αιώνια ευτυχία!
  Αλλά παρ' όλο το θάρρος του Κόκκινου Στρατού, το Ουλιάνοφσκ έπεσε ακόμα.
  Και οι Γερμανοί περικύκλωσαν και το Καζάν... Και βουλώσανε ένα γιγάντιο καζάνι από τον Βορρά...
  Ο Στάλιν, υπό αυτές τις συνθήκες, συμφώνησε στη συνθηκολόγηση, με την επιφύλαξη της διατήρησης του δικού του δέρματος.
  Ο Χίτλερ συμφώνησε σε αυτό... Και η ΕΣΣΔ καταλήφθηκε πλήρως μέσα σε λίγους μήνες.
  Το Τρίτο Ράιχ πήρε τα πάντα. Και ο πόλεμος τελείωσε στα ανατολικά.
  Υπήρχαν όμως ακόμη η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.
  Το 1945, οι Γερμανοί πήραν τον έλεγχο όλης της Αφρικής. Και το 1946 έγινε απόβαση στη Βρετανία. Σχεδόν ολόκληρος ο αγγλικός στόλος βυθίστηκε από τα υποβρύχια του Τρίτου Ράιχ. Και η προσγείωση ήταν επιτυχής. Στις μάχες συμμετείχε και το Panther-4. Με βάρος εβδομήντα τόνων, αυτό το μηχάνημα είχε μετωπική θωράκιση 250 mm και πλευρική θωράκιση 170 mm κάτω από πλαγιές. Και ένα πυροβόλο με μήκος κάννης 105 mm 100 EL. Ταυτόχρονα, τοποθετήθηκε ο τελευταίος κινητήρας των 1500 ίππων - ένας αεριοστρόβιλος. Το "Panther" -4 αποδείχτηκε ότι ήταν ένα τανκ που είναι πρακτικά άτρωτο από όλες τις γωνίες πυρός, και χτυπά όλα τα οχήματα, ακόμη και σπάνια στα βρετανικά μέρη της "Χελώνας".
  Η Βρετανία έπεσε μέσα σε δέκα μέρες. Και ήταν ένα εντυπωσιακό blitzkrieg.
  Αλλά τώρα μια άλλη νίκη της Βέρμαχτ κερδήθηκε ... Και τώρα μένει να τελειώσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Εδώ το πιο δύσκολο πράγμα είναι, φυσικά, να περάσεις τον ωκεανό. Όμως οι Γερμανοί έχουν ήδη έναν αρκετά μεγάλο στόλο. Και πρώτα καταλήφθηκε η Ισλανδία, μετά η Γροιλανδία και μετά ο Καναδάς.
  Γερμανίδες τσακώνονται απεγνωσμένα.
  Έτσι τα κορίτσια εισβάλλουν στην πρωτεύουσα του Καναδά, το Κεμπέκ, με όλη τη φρενήρη μανία μιας πεινασμένης ύαινας.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έσπασε έναν αμερικανικό όλμο και ούρλιαξε:
  - Να είστε περήφανοι για τον ποταμό χάλυβα.
  Πυρισμένη και πύρινη Σάρλοτ, έσπασε τον όλμο του καπιταλιστικού στρατού. Και τραγούδησε επίσης:
  - Και ο άνεμος φλαμίνγκο πετάει στα σύννεφα!
  Η Χριστίνα κούνησε και τα γυμνά της δάχτυλα. Έσπασε το οβιδάκι, τσάκισε το ατσάλι. Και κελαηδούσε:
  Θα με καταλάβεις...
  Η Μάγδα, με τη σειρά της, χρησιμοποίησε τα γυμνά της δάχτυλα για να πυροβολήσει με τα κουμπιά του joystick. Έσπασε το κανόνι των 122 χιλιοστών και φώναξε:
  Και δεν θα βρείτε καλύτερη χώρα!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε... Ο πόλεμος την αηδίασε κι αυτή. Το πιο σημαντικό δεν είναι μόνο ότι δεν ξέρεις πότε θα είναι το τέλος, αλλά... Απλά το τέλος φαινόταν αρκετά κοντά.
  Η Μόσχα ήταν ήδη υπό επίθεση και περικυκλωμένη. Και το Κρεμλίνο θα είχε καταληφθεί απότομα αν όχι η συνθηκολόγηση του Στάλιν. Όχι, πραγματικά η πόλη είναι μεγάλη και μακριά από το Κρεμλίνο. Αλλά είναι ακόμα σαφές ότι η πτώση της πρωτεύουσας δεν είναι μακριά. Και πού θα πάει τότε ο Στάλιν; Στο Σβερντλόφσκ;
  Το χειμώνα, είναι δύσκολο να φτάσετε στα Ουράλια - θα ήταν αν η ΕΣΣΔ δεν είχε παραδοθεί! Αλλά αυτό δεν τρομάζει τους πολεμιστές.
  Η Γκέρντα φαντάστηκε πώς έτρεχε ξυπόλητη μέσα στο χιόνι... Φαινόταν πολύ αστείο. Όπως η συνονόματη από τη βασίλισσα του χιονιού. Ακόμη και σε κάποιο βαθμό, αυτό μπορεί να ονομαστεί εκπληκτικό. Η ιστορία είναι ένα ψέμα, αλλά υπάρχει ένας υπαινιγμός σε αυτό - ένα μάθημα για καλούς φίλους. Και ακόμα περισσότερα κορίτσια!
  Η Γκέρντα θυμήθηκε πώς έφερε το παιδί του Χίτλερ κάτω από την καρδιά της και γέλασε. Ναι, είναι διασκεδαστικό να μείνεις έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση. Ο Φύρερ, φυσικά, φρόντιζε τους δικούς του απογόνους. Τώρα ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των εποχών και των λαών θα ζει στα παιδιά του ποιος ξέρει πόσα χρόνια και χειμώνες ακόμα!
  Ίσως και χιλιετίες!
  Για την Γκέρντα, φυσικά, ο Φύρερ δεν είναι εγκληματίας, αλλά ο μεγαλύτερος πολιτικός. Αυτός που δεν είχε όμοιο στην ιστορία των πλανητών Γη! Και όχι μόνο για την Γκέρντα. Πολλοί Σοβιετικοί στρατιώτες προφέρουν αυτό το όνομα με σεβασμό και δέος.
  Αν και εξακολουθούν να περιμένουν ότι ο πόλεμος θα καταφέρει να σπάσει.
  Ο Στάλιν, ωστόσο, έχει όλο και λιγότερη δύναμη...
  Η Γκέρντα πίεσε τα γυμνά, χαριτωμένα δάχτυλά της στο κουμπί του joystick. Κατέστρεψε ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο. Και τσίριξε:
  - Ο ουρανός συνοφρυώνεται, βροντές θα χτυπήσουν σύντομα!
  Η Σάρλοτ κοίταξε με βλέμμα τον σύντροφό της. Ήταν ακριβώς έξω από τις δεξαμενές και έβρεχε, ωραία, άσχημη βροχή.
  Η πολεμίστρια πάτησε το joystick με τη γυμνή της φτέρνα και φώναξε:
  - Στη λυρική αίθουσα ... Λευκό ποντίκι!
  Η Χριστίνα μόρφασε. Πυροβόλησε κατά του σοβιετικού αντιαεροπορικού πυροβόλου και εξέδωσε:
  - Θα βρέξει στο δρόμο σαν τσίγκινο κουβά!
  Το κορίτσι έτριψε με το χέρι της τη σκληρή φτέρνα της και ούρλιαξε:
  -Τρέξε περισσότερο...
  Η Μάγδα παρατήρησε έξυπνα, πατώντας επίσης το κουμπί στον πίνακα ελέγχου του τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα:
  - Τρέξε χωρίς να τρέξεις!
  Και έστειλε ένα χαμόγελο!
  Η Γκέρντα συνοφρυώθηκε. Ως παιδί, ονειρευόταν να γίνει πολεμίστρια. Ήταν τόσο επιθετικό κορίτσι. Αλλά ακόμη και νωρίτερα, είχε μια Wishlist - να μπει στις μάγισσες.
  Αυτό δεν είναι καθόλου ωραίο, αλλά πολύ ωραίο ... Για να μάθετε πώς να πλάθετε και να ελέγχετε τον κόσμο. Και πολλά να διορθωθούν.
  Εδώ, για παράδειγμα, οι γριές είναι τόσο άσχημες και άσχημες! Είναι αυτό σωστό? Φυσικά και όχι! Μια γυναίκα πρέπει να είναι πάντα νέα και όμορφη!
  Η Gerda ονειρευόταν να δημιουργήσει το δικό της σύμπαν, στο οποίο όλα τα κορίτσια και τα αγόρια δεν γερνούν, δεν αρρωσταίνουν και είναι για πάντα όμορφα, αθάνατα! Τώρα θα ήταν μια καταπληκτική δημιουργία!
  Γιατί ο κόσμος μας είναι τόσο ατελής; Και ποιος φταίει για αυτό! Η Γκέρντα έκανε μερικές φορές αυτή την ερώτηση στον εαυτό της. Και δεν μπορούσε να βρει απάντηση. Από τη μια πλευρά, ο Θεός είναι υπεύθυνος για όλα. Είναι παντοδύναμος, ακόμα και ο διάβολος είναι δημιούργημά του. Λοιπόν... Φανταστείτε όμως έναν στοργικό Θεό να κάνει τις γυναίκες άσχημες; Πώς μπορεί να επιτραπεί αυτό;
  Η ίδια η Γκέρντα δεν βρήκε την απάντηση. Έκανε μια ερώτηση σε έναν ιερέα ... Εκείνος της απάντησε με μια φράση στο καθήκον:
  - Αυτές είναι οι συνέπειες της αμαρτίας!
  Η Γκέρντα έξυσε το πίσω μέρος του κεφαλιού της και απάντησε:
  - Είναι ένας λογικός πατέρας θα ακρωτηριάσει άτακτα παιδιά;
  Ο ιερέας δεν βρήκε τίποτα να απαντήσει...
  Και η Γκέρντα πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, ένας άνθρωπος αμάρτησε, τιμωρήστε τον με δικαιοσύνη, και μην τον κάνετε φρικιό! Διαφορετικά, εσύ ο ίδιος είσαι ακόμα χειρότερος από αυτόν!
  Πράγματι, το κορίτσι σκέφτηκε πολύ λογικά. Και δεν βρήκα μια λογική εξήγηση γιατί ο Θεός παραμορφώνει τις γυναίκες. Άλλωστε οι καλόγριες είναι άσχημες. Και τίποτα καλύτερο από τους αμαρτωλούς. Τι είναι μπερδεμένο, τι είναι καλόγρια - η ουσία ενός πράγματος γίνεται τέρατα σε μεγάλη ηλικία. Και δεν υπάρχει ομορφιά για αυτούς εδώ ... Αλλά η Γκέρντα φοβόταν πολύ να γίνει ηλικιωμένη γυναίκα. Να είσαι άσχημος; Ναι, ο θάνατος είναι καλύτερος!
  Ως εκ τούτου, άρχισε να ονειρεύεται μια καριέρα ως πολεμίστρια. Έτσι ώστε σε αυτή την περίπτωση να πεθάνεις νέος και στο πεδίο της μάχης! Για να μην υποφέρεις στα γεράματα!
  Είναι καλό να ζεις νέος... Και τι γίνεται με τα γεράματα; Τόσο άθλια κατάσταση! Και χωρίς αισθητική!
  Η Γκέρντα αγαπούσε να διαβάζει παραμύθια για ξωτικά. Αυτά είναι τα αληθινά πλάσματα. Και ζουν πολλούς αιώνες και δεν γερνούν. Για πάντα νέα, όμορφα, υγιή και χαρούμενα, αυτά τα ξωτικά. Αν οι άνθρωποι ήταν σαν κι αυτούς!
  Και να κάνεις έρωτα με ένα ξωτικό. Φανταστείτε έναν τέτοιο εραστή: το σώμα ενός όμορφου, μυώδους εφήβου και την εμπειρία της αγάπης για αιώνες. Τι είδους τέχνη και χαϊδευτικά ξωτικά διαφέρουν στο κρεβάτι. Πόσα διαφορετικά κόλπα ξέρουν. Και οι πιο υπέροχες και σέξι πόζες.
  Η Γκέρντα παρατήρησε ότι είναι καλύτερο να κάνεις έρωτα με νεαρούς άντρες ή ακόμα και εφήβους. Συνήθως είναι δειλά και επιφυλακτικά, λατρεύουν να σας χαϊδεύουν και να σας φιλούν το στήθος. Ναι, και τα νεαρά σώματα είναι πολύ πιο ευχάριστα στην επαφή με το γυναικείο δέρμα. Και ότι ένας τριχωτός κορμός δεν είναι πολύ ελκυστικός. Και κουνάς το κορμί, και σε χαϊδεύουν.
  Είναι καλό όταν ένας άντρας σου κάνει μασάζ. Και ειδικά αν αυτό το μασάζ είναι ταυτόχρονα απαλό και τραχύ. Είναι ωραίο όταν ένα δυνατό γυναικείο σώμα ζαρώνεται από δυνατά χέρια.
  Η Γκέρντα το φαντάστηκε αυτό και μάλιστα βόγκηξε από ενθουσιασμό. Πόσο υπέροχο είναι.
  Η Σάρλοτ πίεσε τα γυμνά της δάχτυλα στο joystick και κελαηδούσε:
  - Υπάρχουν κροκόδειλοι στο ποτάμι, βλάκες μπροστά!
  Και έσπασε τα τριάντα τέσσερα σε κομμάτια ... Ναι, ο βρωμερός κοκκινομάλλης διάβολος. Σκοτώνοντας Αμερικανούς.
  Πάτησε το κουμπί με γυμνό δάχτυλο και η Χριστίνα, γράφοντας στο Twitter:
  Όλοι χρειάζονται φίλους!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους κατέλαβαν τον Καναδά και μετέφεραν τις μάχες απευθείας στο έδαφος των ΗΠΑ.
  Οι μάχες μαίνονται στην ίδια την Αμερική
  Αλλά αυτή τη μέρα ή το βράδυ, το ξυπόλητο αγόρι Φρίντριχ δεν προοριζόταν να τελειώσει το κυνήγι. Αμερικανικά στρατεύματα από τη Φιλαδέλφεια και το Σικάγο προκάλεσαν ένα ισχυρό, υποτονικό πλήγμα στο πλευρό των ναζιστικών στρατευμάτων που προχωρούσαν στο Ριαζάν.
  Και ένα αγόρι δεκατριών χρονών, ξυπόλητο με κολυμβήθρα, ως το καλύτερο από τα καλύτερα, είχε ήδη πεταχτεί στη θέση της ανακάλυψης τη νύχτα.
  Ο Φρίντριχ, στο ME-362 του με αυξημένα πυρομαχικά, σημάδεψε αμέσως το i. Είναι αλήθεια ότι το πανταχού παρόν HE-362 κατάφερε να τον ξεπεράσει λίγο. Συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού Χάφμαν, του καλύτερου άσου της Δημοκρατίας της Ινγκουσετίας, για τον οποίο ήταν η μάχη του Σικάγο που έγινε η ώρα του θριάμβου.
  Αλλά φυσικά, το να καταρρίπτουν αεροπλάνα εκ των υστέρων, και μάλιστα από απόσταση πέντε ή έξι χιλιομέτρων, είναι πέρα από τη δύναμη του "μπέμπη". Ο Χάφμαν, εκμεταλλευόμενος την τρελή ταχύτητα του αυτοκινήτου του, χρησιμοποιεί την τακτική της απότομης προσέγγισης και περαιτέρω απόσυρσης. Παρεμπιπτόντως, έχει σχεδόν βέλτιστο οπλισμό για αυτό, κανόνια 30 χιλιοστών των πρώιμων μοντέλων του HE-362 - του εμμονικού "Salamander". Ένα μηχάνημα που αποδείχτηκε πολύ καλό στις μάχες και το πιο σημαντικό, ιδανικό για κυνήγι και τακτικές για την αντιμετώπιση ξαφνικών αεροπορικών επιδρομών.
  Ο Φρίντριχ, ωστόσο, κατάφερε να καταρρίψει μόνο σαράντα εννέα αεροσκάφη, ανατινάζοντας το κάλυμμα του αέρα, μετά το οποίο μεταπήδησε σε τανκς.
  Στο σκοτάδι πριν την αυγή, τα αυτοκίνητα μοιάζουν με μυρμήγκια που σκαρφαλώνουν στην ανηφόρα. Το κύριο άλογο του Pershing, σε ένα άλλο σύμπαν, είναι η δεξαμενή της νίκης. Εύκολη λεία για τον Φρίντριχ, που έχει πέσει σε έκσταση μάχης. Το υπόλοιπο είναι ακόμη μικρότερο από το "Sherman", το "Witch", αλλά υπάρχει επίσης το SAU-155 "Big Tom" για διάρρηξη οχυρώσεων και το SAU-240 - γενικά ένα τέρας.
  Και εδώ είναι μερικές δεξαμενές νεότερες και μεγαλύτερες από το "Washington" -11, προφανώς τα πρώτα μοντέλα ... Ο Φρίντριχ, ήδη με τη συνηθισμένη του αποσύνδεση, οδηγεί τα κοχύλια ακριβώς στις αρθρωτές καταπακτές των οχημάτων, έτσι ώστε να σκάσουν από μέσα. Τα πυρομαχικά του επιτρέπουν, και τα τρία όπλα του μοντέλου MP-103, με υψηλή ταχύτητα στομίου. Σε βάρος, ωστόσο, του οπλισμού πολυβόλου, αλλά από το τελευταίο, το αγόρι Friedrich αποδείχθηκε ότι ήταν γενικά, για να μην επιβραδύνει την ταχύτητα από το υπερβολικό βάρος και να βελτιώσει την ικανότητα ελιγμών των μηχανών.
  Όταν το "Washington" -11 απογειώθηκε, ένας από αυτούς πυροδότησε πυρομαχικά, το αγόρι αισθάνθηκε ξαφνικά μεγάλη υπερηφάνεια και μάλιστα συμπέρανε:
  - Μπορείς να προδώσεις οποιονδήποτε, αλλά να αλλάξεις μόνο τον εαυτό σου!
  Και τώρα η ντροπή της προδοσίας, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε, και ο Φρίντριχ τίναξε τον ύπνο του.
  Η Helga πολέμησε καλά, δύο αεροπλάνα και οκτώ τανκς, τέσσερα αυτοκινούμενα όπλα - το αποτέλεσμα για μια πτήση και για έναν απλό άνθρωπο είναι εξαιρετικό. Αλλά αυτή είναι μια πτήση... Μετά την επιστροφή, ακολούθησε όταν άνθισε η δεύτερη...
  Με εξαίρεση τρία Duck-2, δεν υπήρχαν άλλα αεροσκάφη και το κύριο χτύπημα έπρεπε να δοθεί σε τέτοιες στήλες. Εδώ, ίσως το κύριο πράγμα που κράτησε πίσω τον Φρίντριχ ήταν το γεγονός ότι, σε αντίθεση με το πρώτο κύμα των αεροσκαφών, τα τανκς δεν στριμώχνονταν μεταξύ τους και ήταν απαραίτητο, σαν να λέγαμε, να ξύνονται με ένα ρολό, κάνοντας υπερπτήσεις.
  Και τα αμερικανικά στρατεύματα πολέμησαν ηρωικά. Εδώ, για παράδειγμα, πόσες ευκίνητες, αλλά ασθενώς θωρακισμένες "Μάγισσες" -3, σήκωσαν τις προβοσκίδες τους. Η υψηλή ταχύτητα αυτών των αυτοκινούμενων όπλων, η κινητικότητα της "Μάγισσας" κατέστησαν δυνατή τη γρήγορη σύνδεση μιας σημαντικής ανακάλυψης με αυτό, αλλά οδήγησαν σε τεράστιες απώλειες. Αν δεν ήταν η υπεροχή του αέρα, τότε θα είχε κατεβάσει πλήρως το Fritz.
  Ωστόσο, μερικά Ferdinand-4 καταστράφηκαν επίσης - επηρεάστηκε η αδυναμία της πλευρικής θωράκισης αυτών των ισχυρών αυτοκινούμενων όπλων, ενός από τους καλύτερους καταστροφείς δεξαμενών στην ιστορία των πολέμων.
  Η Helga πάλεψε με ένα κομψό αμερικάνικο μπικίνι. Ένα μυώδες, λίγο πάνω από το μέσο ύψος κορίτσι, με τη μορφή μιας θεάς. Μια πολύ όμορφη πολεμίστρια, ο Φρίντριχ της άρεσε περισσότερο από την πολύ ψηλή (και που διαδέχτηκε) κόρη Πόρσε, αν και η τελευταία ήταν κληρονόμος μιας από τις πιο πλούσιες περιουσίες της Γερμανίας. Αλλά μαζί της, το αγόρι, αν και μπορούσε να παντρευτεί ταυτόχρονα με τη Χέλγκα, δεν έκανε και πολύ καλό. Είναι έξυπνος κώλος όμως.
  Η Μάργκαρετ, η κύρια σύζυγος του Φύρερ, πρόκειται να γεννήσει σύντομα... Αν και ίσως όχι τόσο σύντομα... Ανάθεμα, ο καιρός περνάει αργά στον πόλεμο. Πολύ οδυνηρά αργό. Εδώ, φαίνεται, είναι ένα τόσο ψυχικό συναίσθημα που η μάχη του Σικάγο θα διαρκέσει τουλάχιστον αρκετά χρόνια, αν και δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας - 29 Οκτωβρίου ... Η ψυχολογία της αντίληψης είναι ιδιαίτερη ...
  Ωστόσο, η μέρα πέρασε σχετικά γρήγορα. Αλλά στις 30 Οκτωβρίου 1947, ο Φρίντριχ άρχισε ξανά το κυνήγι. Στέρεψε η επίθεση του εχθρού στη σημαία. Αν και η Φιλαδέλφεια είναι ακόμα απρόσιτη για το Fritz.
  Ο Φρειδερίκος αποφάσισε ότι θα έπιανε οπωσδήποτε τον Γουαϊστάιν και θα έβαζε τέλος στην παρατεταμένη πολιορκία του καζανιού, επισπεύδοντας το τέλος του πολέμου. Πόσο μπορείς να σέρνεσαι και να πηδάς έτσι, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε επιτέλους.
  Και για αρχή, μιας και είναι ο Χίτλερ-Βίσμαρκ, φαίνεται ότι είναι ήδη στρατάρχης-στρατάρχης και έχει επίσημα μια αερομεταφερόμενη μοίρα υπό τις διαταγές του, για να καταλάβει τα πάντα, τον άπιαστο στρατηγό του στρατού και να αιχμαλωτίσει τη νύχτα. Η Superdeveloped Intuition έχει ήδη πει στο αγόρι Friedrich πού να βρει, σε ποιο τετράγωνο κρύβεται ο Vatutin. Και ο στρατηγός του στρατού δεν ήταν καθόλου παθητικός, έδινε διαταγές και απαιτούσε να σταθεί μέχρι θανάτου. Ακόμη και η Μόσχα δεν έχει καταληφθεί ακόμα, η μάχη συνεχίζεται για κάθε σπίτι, ακόμη και για μια είσοδο. Αυτή η πόλη συγκρίνεται ήδη με το Στάλινγκραντ.
  Ο Φρίντριχ φίλησε τη Χέλγκα στα γλυκά χείλη αντίο και είπε ψιθυριστά:
  - Πηγαίνω σε μια επικίνδυνη δουλειά ... Ίσως δεν επιστρέψω ...
  Το κορίτσι χαμογέλασε ως απάντηση.
  - Δεν μπορείς να χάσεις! Γιατί ο Φρίντριχ Μπίσμαρκ είναι η ενσάρκωση του Άριου πνεύματος. Πνεύμα που είναι αθάνατο!
  Ο νεαρός πολεμιστής έγνεψε στον φίλο του ως απάντηση:
  - Έτσι είναι, κατ 'αρχήν, αλλά ... Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας ... - Παύση και προσθήκη. - Είναι η αυτοπεποίθηση που οδηγεί σε πολλές αποτυχίες. Και μάλιστα ένα, μερικές φορές αρκετό για θάνατο.
  Η Helga θυμωμένη σημάδεψε το γυμνό, κοριτσίστικο πόδι της:
  - Δεν θα πεθάνεις ... Γιατί είμαι μαζί σου!
  Ο Φρίντριχ απάντησε:
  - Δεν θέλω να σε θέσω σε κίνδυνο. Εάν, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας μάχης, δεν σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας ή τον σκοπό της εργασίας, αλλά ανησυχείτε και για την αγαπημένη σας ... Αυτό αποσπά την προσοχή και προκαλεί αμηχανία. Μπορεί να αποτύχει την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ο νεαρός άνδρας έβαλε τα χέρια του στους ώμους της κοπέλας και την κοίταξε κατευθείαν στα μάτια. - Με καταλαβαίνεις?
  Η Χέλγκα συμφώνησε εύκολα.
  - Καταλαβαίνω... Επιπλέον, θα έχω κάτι παραπάνω από μια ανάμνηση για σένα.
  Ο Φρίντριχ έγινε ξαφνικά περίεργος, οι κόρες των ματιών του στένεψαν:
  - Τι εννοείς?
  Η Χέλγκα χαμογέλασε και απάντησε αθώα.
  - Φυσικά, δεν είμαι απολύτως σίγουρη, αλλά ... Φαίνεται ότι είναι έγκυος!
  Ο Μπίσμαρκ σφύριξε:
  -Ω καλά! Ωστόσο, δεν μπορείτε να το δείτε, η μέση είναι λεπτή!
  Η Χέλγκα ανασήκωσε τους μυώδεις ώμους της.
  - Οπότε ούτε ένας μήνας δεν πέρασε... Μα το ήθελες κι αυτό, έτσι δεν είναι;
  Ο Φρίντριχ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Κι αν πήγατε σε άδεια μητρότητας και δεν διακινδυνεύατε πλέον να πολεμήσετε στο μέτωπο, τότε ναι - το ήθελα! Και τα υπόλοιπα... Ίσως είναι αρκετά, πετάτε;
  Η Helga έβγαλε ανάσα:
  - Αυτή η μάχη θα τελειώσει, και θα δούμε. Μου φαίνεται ότι οι ανώτερες δυνάμεις δεν θα αφήσουν την κοπέλα να πεθάνει, η οποία φέρει τον γιο ενός ζωντανού θεού στην κοιλιά της.
  Ο Φρίντριχ έκλεισε τα γαλάζια μάτια του ως απάντηση:
  - Μπορεί! Αλλά ακόμη περισσότερος λόγος να τελειώσει αυτός ο πόλεμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  Και φιλώντας ξανά, αγκαλιάζοντας σφιχτά αντίο, χώρισαν. Η νύχτα αποδείχθηκε πιο δροσερή από το συνηθισμένο, ήδη την τριακοστή πρώτη μέρα, και μετά βλέμμα και ο Νοέμβριος, ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου. Ο Φρίντριχ περπάτησε, ή μάλλον, έτρεξε στην εργασία, ως συνήθως, με τα ίδια κολυμβητήρια, έτσι ώστε με το γυμνό του δέρμα να αισθανθεί καλύτερα την ένταση των γραμμών δύναμης και θεόπλασμα του πλανήτη γη. Το αγόρι ανυπομονούσε να πολεμήσει, εξαφανίστηκε, σαν να μην είχε ποτέ αίσθημα ντροπής, για την προδοσία του. Το έμπειρο λύκο μύριζε αίμα και δεν μπορούσε πλέον και δεν ήθελε να χάσει τον ενθουσιασμό του.
  Για την ειδική επιχείρηση, ο Φρίντριχ άλλαξε όπλα, προσθέτοντας πολυβόλα και άφησε μόνο ένα κανόνι για παν ενδεχόμενο. Τα άρματα μάχης στο περιβάλλον παρέμειναν πραγματικά μικροσκοπικά και θα πρέπει να πολεμήσουν κυρίως με πεζικό. Ο νεαρός Μπίσμαρκ βρήκε εύκολα μια δικαιολογία για τον εαυτό του - οι Ρώσοι δεν θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να μην επισπεύσουν την ήττα τους και έτσι να σώσουν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ένα είδος κακίας για το καλό. Επιπλέον, ο Φρίντριχ Μπίσμαρκ δεν έχει πού να επιστρέψει, και έχει ήδη μια πραγματική οικογένεια και μια ταχέως αυξανόμενη περιουσία στο Τρίτο Ράιχ. Ναι, και ίσως να μην είναι καθόλου οι πρόγονοί του, αλλά ένα παρόμοιο παράλληλο σύμπαν, ένα είδος μεταγλώττισης της ύλης και του χώρου.
  Άρα, δεν έχει νόημα να εκτελείτε τον εαυτό σας!
  Η συνείδηση δεν μπορεί να εξαπατηθεί, αλλά μπορεί να ξεγελαστεί!
  Ο Φρίντριχ ζήτησε συνολικά έξι βοηθούς για ένα ειδικό έργο, ένας από αυτούς ήταν ο Χάφμαν. Γενικά, η αρχική ιδέα ήταν να τα κάνουμε όλα μόνοι. Αλλά ο Μπίσμαρκ, αφού υπολόγισε, αποφάσισε ότι δεν θα του έκανε κακό να αποκτήσει εμπειρία στη διοίκηση και σε μια ομάδα. Εξάλλου, δεν θα πολεμάτε όλη την ώρα ως συνηθισμένος πιλότος σε ένα αεροπλάνο. Πρέπει επίσης να αναπτύξετε ηγετικές ιδιότητες στον εαυτό σας. Και τώρα επτά πετούν σε μια σκληρή μάχη ταυτόχρονα και μόνο επτά. Καταπληκτική ομάδα και ενδιαφέρουσα ισορροπία δυνάμεων. Αλλά παλεύουν με δεξιοτεχνία όταν δεν μπορούν να τους συντρίψουν οι αριθμοί! Ο Φρίντριχ θέλει να το πιάσει όσο είναι σκοτάδι, αλλά ταυτόχρονα πετάει όσο πιο χαμηλά γίνεται. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι επίσης στο ME-362 - four και Non-362.
  Η νύχτα είναι γεμάτη λάμψεις και εξαγριωμένες φωνές όπλων. Τα αμερικανικά στρατεύματα απαντούν πολύ λιγότερο συχνά, αλλά εξακολουθούν να μην στέκονται ακίνητα σαν μια τσάντα κάτω από τα χτυπήματα ενός puncher. Σαν μια αρκούδα που περιβάλλεται από μια ορδή, πολλαπλασιάζει τη δύναμή της σκορπίζοντας μεγάλα κοπάδια σκύλων, δημιουργώντας θαύματα δύναμης και θάρρους. Οι βόμβες λοιπόν πέφτουν στις θέσεις τους και δεν αντέχουν τέτοια πίεση.
  Όμως τα γερμανικά αεροπλάνα δεν πυροβολούν ακόμα, ομάδα είναι ομάδα. Και ο Φρίντριχ έπεσε σε βαθιά έκσταση, το ίδιο το σώμα του οδηγεί το αυτοκίνητο στον στόχο. Στο κεφάλι, με τη σειρά τους, σαν εντυπωσιακά σπίρτα, αναβοσβήνουν αφορισμοί.
  Είναι πιο εύκολο να σηκώσεις τον ωκεανό με μια δακτυλήθρα παρά να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα σε μια θρησκευτική συζήτηση!
  Η θρησκεία είναι συνήθως το αντίθετο της ανεκτικότητας!
  Το να μιλάς για πολιτική τις περισσότερες φορές οδηγεί σε τσακωμό!
  Ο χρυσός δεν σκουριάζει από το αίμα, δεν αμαυρώνει από τον ιδρώτα, δεν θρυμματίζεται από τα δάκρυα!
  Το κλομπ είναι μια γροθιά, το σπαθί είναι ένα μαχαίρι στη γροθιά!
  Αν θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα - μάθετε να κουμαντάρετε τον εαυτό σας!
  Όταν ένας γείτονας έχει άδειο πορτοφόλι, το δικό σου φαίνεται πιο γεμάτο!
  Καλύτερα να νηστεύεις παρά να ακούς τους στεναγμούς ενός παιδιού που πεθαίνει από την πείνα!
  Μερικές φορές ο χρόνος για να λογοδοτήσουν τα λάθη - παραμένει μόνο στον τάφο!
  Η επανάσταση θα χρησιμοποιήσει το μαστίγιο για να επισπεύσει τη στιγμή που το μαστίγιο δεν θα πέσει ποτέ σε έναν άνθρωπο!
  Η καλύτερη μηχανή προόδου είναι ο πόνος - αν τα κουρασμένα πόδια δεν πονούσαν, ένας άνθρωπος δεν θα είχε εφεύρει ένα αυτοκίνητο!
  Μόνο έχοντας βιώσει την πληρότητα του πόνου - θα μπορέσει να εκτιμήσει την πληρότητα της ευδαιμονίας!
  Αν θέλεις να γίνεις θεός, μάθε να αγαπάς τον πλησίον σου, γιατί ο Θεός είναι αγάπη!
  Οι εκλογές είναι το μόνο πεδίο μάχης όπου κερδίζει η ικανότητα, όχι οι αριθμοί!
  Ένας λύκος και μια χορτοφαγική ματιά στον κόσμο με διαφορετικό τρόπο, ειδικά από την ημέρα του πιάτου!
  Όταν ο βασιλιάς προδίδεται τρομερά, αλλά ακόμα χειρότερα όταν ο βασιλιάς προδίδει τη συνείδησή του!
  Το χαμόγελο είναι πιο πλατύ, η πυρίτιδα πιο στεγνή, η λεπίδα πιο κοφτερή και η καρδιά πιο θυμωμένη!
  Ο πόλεμος είναι κόλαση για το σώμα, καθαρτήριο για την ψυχή, παράδεισος για την ποίηση!
  Δεν μπορείς να νικήσεις τους πάντες αν δεν νικήσεις τον εαυτό σου!
  Το πιο τρομερό θηρίο, αυτό που ζει δίπλα ή μέσα στην καρδιά σου!
  Μερικές φορές η απαλότητα είναι συνώνυμη με την προδοσία!
  Κάθε έξυπνο είναι απλό στην παραδοξότητά του!
  Πικρό το ψωμί της προδοσίας, το μέλι της ασέβειας, τα δάκρυα των αθώων!
  Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τις ανάγκες είναι η μέτρια φιλοδοξία!
  Ένα άδειο στομάχι βιώνει περισσότερη χαρά από μια κρούστα μαύρου ψωμιού παρά μια γεμιστή κοιλιά από ανανά με φουντουκιές!
  Μερικές φορές μια γενναία ήττα είναι πιο πολύτιμη από μια δειλή νίκη!
  Ο χρυσός είναι τέτοιο μέταλλο, όσο πιο ψηλό είναι το δείγμα, τόσο πιο δυνατό δίνει αίμα!
  Το θάρρος διπλασιάζει τη δύναμη, η εξυπνάδα τετραπλασιάζει και η λογική φέρνει τη νίκη!
  Μερικές φορές η σκέψη της αυτοκτονίας παρατείνει τη ζωή!
  Χωρίς επιτεύγματα, η ζωή είναι ένα άθλιο υποκατάστατο της ύπαρξης!
  Ένας πόλεμος χωρίς θύματα είναι σαν ένα θέατρο χωρίς ηθοποιούς!
  Μόνο όσοι είναι ερωτευμένοι με το θάνατο μπορούν να εκτιμήσουν πραγματικά τις απολαύσεις της ζωής!
  Το να αγαπάς τη ζωή είναι ακόμα πιο φυσικό από το να λατρεύεις τον θάνατο - ο τελευταίος θυμίζει πολύ γάτα στο σακί!
  Ό,τι οδηγεί στη νίκη είναι υπέροχο: να καταλάβεις τον εχθρό - καλά, αλλά τα μέσα δεν μετράνε!
  Ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά η καρδιά τον κάνει σκληρό!
  Η γνώση στο κεφάλι ενός αχρείου είναι πιο επικίνδυνη από τους μύες ενός ανόητου!
  Ο διάβολος σκέφτηκε βότκα, λεφτά και λάδι! Όλα εξίσου καταστροφικά!
  Ένας παραβάτης αξίζει δύο αθώους - ο πρώτος σκίζει τις φλέβες του ονόματος μιας κακής εμπειρίας και ο δεύτερος υπολογίζει στην επιείκεια!
  Όποιος γλιτώνει από το στρατό, πάει σπασμένος στις αποζημιώσεις!
  Όχι ένα όπλο που σκοτώνει, αλλά ένα όπλο που μπορεί να υποδουλώσει!
  Ο θάνατος είναι σαν το κακό φαγητό.
  Η αγωνία της αναμονής, σε αντίθεση με τη γέννηση, δεν φεύγει με τον καιρό!
  Είναι αδύνατο να καταστρέψεις μόνο το κενό και τη βλακεία!
  Ο Φρίντριχ στα τελευταία λόγια είδε ήδη καθαρά τον στόχο και διέταξε να βουτήξει πάνω του. Την ίδια στιγμή, ο νεαρός τερματοφύλακας άνοιξε πυρ από όλες τις κάννες πολυβόλων. Εκρηκτικές και υψηλού διαμετρήματος σφαίρες διαπέρασαν τα στηθαία, τεμαχίζοντας στρατιώτες του εχθρού, έσπασαν τα κόκκαλά τους, γκρεμίζοντας βρύσες με λασπωμένο καφέ αίμα.
  Και ο Φρίντριχ κατέστρεψε δύο τανκς "Ουάσιγκτον" -7 της μάχιμης φρουράς ήδη κατά τη διάρκεια της κάλυψης. Με μια κίνηση του δαχτύλου έσπασε τις στέγες τους. Κόρεψε όλους όσοι ήταν σε απόσταση μισού χιλιομέτρου. Και μετά έβαλε αμέσως το αυτοκίνητο στη γη με χαρακώματα. Και ακόμη και πριν την τελική προσγείωση, πήδηξε από το καλοκαίρι.
  Το αγόρι πήδηξε στο καταφύγιο και έκανε μια τρομερή αναμέτρηση σε στυλ γκάνγκστερ. Και ενώ ο νεαρός εξολοθρευτής τραγούδησε?
  Φαινόταν να απογειώνομαι πάνω σε ένα γκρίζο άλογο,
  Τι γαϊδούρι βρυχάται έτσι;
  Ξέρω τον ίδιο τον Σατανά συγγενείς των ανθρώπων -
  Θα ασχοληθώ με όποιον επαναστατήσει τη χώρα!
  
  Οι διάβολοι έχουν εγκατασταθεί σε κακούς εγκεφάλους,
  Και καλπάζω θυμωμένες σκέψεις!
  Ας ισορροπήσουμε - σβήστε τα μηδενικά αμέσως,
  Καθαρίστε το σύστημα από την άβυσσο!
  
  Που πηδάω, δεν καταλαβαίνω ούτε τον εαυτό μου,
  Ένας υπερπλασματικός ανεμοστρόβιλος σάρωσε το κεφάλι!
  Μην αφήνεις τον εαυτό σου να υποκύψει σε σκατά,
  Έτσι ώστε το ρεύμα της δόξας να χυθεί πάνω από τον σεληνιακό κόσμο!
  
  Ο πόλεμος ρέει σε ένα αδιάκοπο ρεύμα -
  Ένα τέτοιο επάγγελμα περιμένει ένα άτομο ...
  Και θέλω να πιω μεθυσμένο κρασί -
  Και ειρηνικά συνεχίστε με το μέγεθος της συζήτησης.
  
  Αλλά ξέρετε ότι η αδυναμία και η πλήξη θα περάσουν -
  Αν βρεις άτομο, είσαι επιτυχημένος και καλεσμένος!
  Εμείς, ως πρωτοπόροι, προσπαθούμε να βαδίσουμε -
  Άλλωστε, ένας κουλ πολεμιστής δεν είναι ηλίθιο όνομα!
  
  Μπαμπάκ και σκισμένο, εδώ είναι ένα βουνό από πτώματα,
  Ο εχθρός μπερδεύεται, τρέχει υποχωρεί!
  Μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδρομή
  Αν και ο σκύλος του κάτω κόσμου γαβγίζει άγρια!
  
  Τι κάνουμε στον κόσμο - χωρίς φαντασία,
  Γεννηθήκαμε, λες και το ναπάλμ βασανίζει τον εγκέφαλο!
  Για πάντα θα είμαστε σαν τα νεανικά χρόνια -
  Και μια θέση στην κόλαση θα είναι καλύτερη από τον παράδεισο!
  
  Τι θέλει ο στρατιώτης; Για να συνεχιστεί ο πόλεμος
  Ειρήνη και ανία και αδυναμία του εγκεφάλου σε αυτόν!
  Θα προλάβουμε τον εχθρό μέχρι τον τάφο -
  Αλλά να ξέρετε ότι είναι πολύ αργά για να παραδοθείτε στους πολεμιστές!
  
  Δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα και δεν υπάρχει επιλογή -
  Τελείωσε τη δουλειά και αμέσως άλλο!
  Άλλωστε, αυτό είναι απλώς μια αρχή, μια προληπτική διαδρομή,
  Άλλωστε η στρατιωτική θητεία είναι καλή πράξη!
  Καλύπτοντας το δρόμο του με πτώματα, ο Φρίντριχ έφτασε στον στρατηγό του στρατού. Πέταξε το όπλο από τα χέρια του που έτρεμαν και φώναξε:
  - Hyundai Hoch!
  Ορκίστηκε ο Γουάιτσταϊν.
  - Φτερωτό λύκο.
  Ο Φρίντριχ είχε ήδη γρυλίσει στα αγγλικά:
  - Ναι, Ιβάν! Εδώ μπορείτε να παίξετε τον κομμουνισμό στην τρομπέτα, αλλά όπως και να παίξετε, όλοι παίζετε τα φώτα σβησμένα. Και αν υπάρχουν αυτοί που θα έρθουν σε εσάς, θα υπάρξουν και αυτοί που θα έρθουν για εσάς!
  Ο Βαϊτεσάιν κοίταξε το αγόρι, τρομαγμένος από την αφύσικα κοφτερή ανακούφιση, με ένα κοροϊδευτικό χαμόγελο, ξαπλώνοντας τους στρατιώτες που υπηρετούσαν κάτω από τη διανομή με δαγκωτικά χτυπήματα, και φώναξε:
  Είσαι ο πραγματικός Διάβολος.
  Ο Φρίντριχ δεν υποστήριξε τον παιχνιδιάρικο τόνο και είπε σκληρά:
  - Αρκετά! Τώρα δώστε εντολή σε όλους να παραδοθούν, σώστε τη δική σας και τη ζωή των άλλων! Πόσο ρωσικό και γερμανικό αίμα χύνεται...
  Ο στρατηγός Vaitshein είπε σκληρά:
  - Δεν! Καλύτερα να πεθάνεις παρά να προδώσεις!
  Ο Φρίντριχ πέταξε με τα γυμνά του δάχτυλα πέντε δηλητηριώδεις βελόνες (όπλα των ειδικών δυνάμεων των SS), βγάζοντας νοκ άουτ όσους προσπάθησαν να τρέξουν μέσα - επιλεγμένους φρουρούς. Και χαμογέλασε.
  - Και η συγκατάθεσή σας δεν χρειάζεται! Εγώ ο ίδιος θα δώσω διαταγή να παραδοθώ για λογαριασμό σου...
  Ο Βατούτιν φώναξε μπερδεμένος:
  - Και ο κωδικός του διακριτικού κλήσης;
  Ο Φρίντριχ χαμογέλασε κυνικά.
  - Και μου είναι γνωστός .... Αλλιώς πώς θα σε έβρισκα.
  Ο Βατούτιν, σε απόγνωση, όρμησε στον κολασμένο έφηβο με ένα στιλέτο, αλλά πέρασε και, χτυπώντας στον τοίχο, έχασε τις αισθήσεις του. Και ο Φρίντριχ σχημάτισε αμέσως τον κρυπτογράφηση, μιμούμενος με ακρίβεια τη φωνή του διοικητή, διέταξε όλα τα κατώτερα στρατεύματα να παραδοθούν αμέσως. Ο νεαρός άσος μίλησε με σιγουριά και σκληρότητα, η συνείδησή του καθησύχασε με μια λογική εξήγηση - παρόλα αυτά, είναι καταδικασμένοι σε θάνατο, οπότε είναι καλύτερα να σώσουν τη ζωή τους, και χιλιάδες Γερμανούς στρατιώτες επίσης.
  Και ο Galkin μπορεί επίσης να παραποιήσει τη φωνή κάποιου άλλου, οπότε γιατί να μην μπορεί να το κάνει αυτό ο Friedrich - ένας τύπος που δεν είναι απλός, αλλά ένας πολύ πραγματικός υπεράνθρωπος - ένας αληθινός Άριος και ένα άτομο της νέας γενιάς με την πιο άμεση έννοια.
  Η υπόλοιπη ομάδα του δεν φαίνεται να είναι τόσο τυχερή. Ένας σκοτώθηκε από άλλους τρεις, ωστόσο, αρκετά εύκολα για να πολεμήσει τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου του ανθεκτικού μικρού Huffman.
  Αλλά η διαταγή που φέρεται ότι ερχόταν προσωπικά από τον στρατηγό του στρατού είχε αντίκτυπο και οι επιθέσεις σταμάτησαν απευθείας πάνω τους.
  Ο Φρίντριχ επανέλαβε την εντολή αρκετές φορές, μετά από την οποία, για να σκοτώσει τον χρόνο, άρχισε, κρατώντας ένα φτερό στο ιδανικά σωστό σχήμα των δακτύλων του, να σκιαγραφεί νέους δροσερούς αφορισμούς.
  Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι και τίμιοι άνθρωποι, αλλά είναι διατεταγμένοι τόσο έξυπνα που δεν ανακατεύονται ποτέ!
  Η δειλία είναι το πρώτο σημάδι υπακοής. Και η υπακοή είναι η ψυχή του στρατιώτη! Και η ψυχή ενός στρατιώτη είναι το κλειδί της νίκης - για να κερδίσεις πρέπει να είσαι δειλός! Τέτοιο είναι το παράδοξο του πολέμου!
  : Ο Θεός είναι μέσα σε κάθε άνθρωπο, Θεός είναι κάθε άνθρωπος, αν έχει υψηλό ήθος, και η ψυχή δεν είναι ζώο!
  Το να σκοτώνεις στο όνομα του Χριστού είναι το ίδιο με το να σκοτώνεις τον Χριστό!
  Είναι καλύτερα να δουλεύεις στην προπόνηση παρά να ξεκουράζεσαι στον τάφο!
  Όταν σπάσει το σπαθί, το χέρι απλώνει το στιλέτο!
  Μπορείς να ζητάς κοινοτοπία, ή να υπομένεις προσβολές, αλλά δεν μπορείς να δικαιολογήσεις μια μπανάλ προσβολή!
  Κάθε τι σκληρό είναι εύθραυστο και φθαρτό, αλλά στην μαλακή αντοχή, υπάρχει δύναμη. Και ποιος δεν πιστεύει σε αυτό, φυσικά, θα δείξω τη γλώσσα που μπορείτε να φάτε! Όλα τα δόντια θρυμματίστηκαν σε σκόνη, αλλά είναι ζωντανός - λέω μπαμ!
  Η σταθερότητα στο σεξ καταστρέφει την αγάπη!
  Το να υπολογίζεις στην τύχη είναι σαν να πειράζεις τον Θεό και να ενοχλείς τον θάνατο!
  Τα χρυσά μήλα μεγαλώνουν καλύτερα όταν ποτίζεις τα δέντρα με αίμα!
  Υπάρχουν τρία πράγματα: των οποίων η αξία είναι αμετάβλητη: ο Παντοδύναμος, οι γονείς και η Πατρίδα!
  Το πιο ενδιαφέρον θέατρο είναι το θέατρο του πολέμου, μόνο που η είσοδος είναι απαγορευτικά υψηλή!
  Όμως στο θέατρο των επιχειρήσεων τα δάκρυα είναι πάντα αληθινά και κάθε πράξη είναι ένα μάθημα ζωής!
  Μόνο τότε το ταλέντο γίνεται ιδιοφυΐα, αν πολλαπλασιαστεί με κολοσσιαία επιμέλεια!
  Η αναβλητικότητα κλέβει δάφνες, η βιασύνη φέρνει την επιτυχία!
  Πραγματικός χειρουργός είναι αυτός που είναι σε θέση να κάνει μια πολύπλοκη επέμβαση απαρατήρητη!
  Όχι ο πυγμάχος που χτυπάει, αλλά αυτός που γκρεμίζει!
  Η ομορφιά είναι πάντα δηλητηριώδης - τα πιο λαμπερά μανιτάρια είναι μύγα αγαρικά, και το δηλητήριο είναι σαν το ξόρκι μιας γυναίκας - ζαλίζει και δηλητηριάζει την καρδιά!
  Ο φυσικός νους μπορεί να υποτάξει τη φυσική δύναμη, αλλά η έμφυτη δύναμη δεν θα υποτάξει ποτέ το μυαλό!
  Το να πεθαίνεις περήφανος είναι καλύτερο από το να ζεις ταπεινός!
  Όποιος κρατά τη ζωή από το λαιμό είναι πιο πιθανό να τη χάσει από εκείνον που ελευθερώνει τη γκόμενα της ευτυχίας!
  Η ομορφιά ξεθωριάζει, το κουράγιο μένει αιώνιο!
  Το ξίφος είναι πολύ κοφτερό για να κρατήσει πάνω του την εξουσία του κράτους, η κολακεία είναι πολύ γλυκιά για να πίνει ο κόσμος για πάντα μαζί του!
  Η εφευρετικότητα του στρατιώτη αντισταθμίζει τον λάθος υπολογισμό του στρατηγού, αλλά το να χτίζεις έναν υπολογισμό πάνω του είναι σαν να σκάβεις μια τρύπα με μια βελόνα!
  Είναι δύσκολο να ανάψεις αυτό που ήδη καίγεται και να σβήσεις ό,τι έχει ήδη καεί!
  Καυτή ανδρική ιδιοσυγκρασία, στεγνώνει τον εγκέφαλο και καίει το κάτω μέρος του πορτοφολιού!
  Μάλλον, καίει μια τρύπα στην τσέπη του - μια ζεστή καρδιά!
  Η πιο χοντρή θήκη τρυπιέται από σκληρό φαλλό!
  Για έναν άντρα, ο καλύτερος χρυσός καθρέφτης!
  Στο νόμισμα και τις ρυτίδες - η διακόσμηση ενός άνδρα!
  Ένας πόλεμος μπορεί να είναι χωρίς νικητή - αλλά πάντα θα υπάρχει ένας ηττημένος!
  Η ανθρώπινη αδυναμία είναι η κύρια κινητήρια δύναμη της προόδου!
  Αν θέλεις να είσαι ο πρώτος, δούλεψε σαν τον τελευταίο!
  Η ιδιοφυΐα είναι συγγενείς της θεότητας, και άξιοι συγγενείς!
  Μπορείτε να υπηρετήσετε λίγο την Πατρίδα, αλλά δεν μπορείτε να προδώσετε λίγο!
  ! Σκέφτομαι, άρα - υπάρχω, υπάρχω - άρα, ζω, ζω - άρα, ζω ευτυχισμένος!
  Οι σεξουαλικοί σύντροφοι είναι σαν το φαγητό - απαιτούν ποικιλία και ζεστά μπαχαρικά!
  Η επανάσταση γίνεται με καθαρή καρδιά, αλλά όχι με λευκά γάντιαЈ στο δρόμο προς την ευτυχία, οι τροχοί απαιτούν λίπανση αίματος!
  Τις περισσότερες φορές, δεν προδίδουν λόγω κακίας, αλλά λόγω αδυναμίας, αν και η αδυναμία είναι αυτή που κλίνει προς την κακία!
  Γενικά ο νόμος λέει ότι ένας σκουριασμένος μηχανισμός λειτουργεί μόνο με γράσο χρυσού!
  Πονηριά και υπολογισμός: πώς ένας σύζυγος γεννά τη νίκη - η ειλικρίνεια είναι το τρίτο επιπλέον!
  Η πιο απύθμενη δημιουργία στον κόσμο είναι ένα ποτήρι βότκα, το να πέφτεις μέσα του είναι ατελείωτο και ο πάτος είναι στο νεκροταφείο!
  Δεν είναι κάθε κατάδικος εγκληματίας, δεν είναι κάθε εγκληματίας κατάδικος!
  Είναι πιο εύκολο για μια καμήλα να περάσει από την τρύπα της βελόνας από το να δημοσιεύει χωρίς μπλακ!
  Ένας επαγγελματίας δικαστής είναι σαν μια επαγγελματίας πόρνη - η διαφορά είναι μόνο στο ύψος της αμοιβής και στο βαθμό του μαστροπού!
  Οι πολιτικοί είναι σαν τα σκουλήκια, μόνο που βγάζουν περισσότερο αίμα από τα σπλάχνα τους όταν εξορίζονται!
  Το αίμα είναι το καλύτερο λίπασμα για την καλλιέργεια του θάρρους της ανερχόμενης γενιάς!
  Η επιθετικά υπάκουη πλειοψηφία σκέφτεται με το στομάχι, όχι με την καρδιά, γιατί είναι πολύ μεγαλύτερο σε όγκο.
  Ωστόσο, το αθεϊστικό δόγμα είναι το πιο λογικό, καταδεικνύει την ωριμότητα της ανθρωπότητας, ενώ κάθε θρησκεία, συσχετίζεται με την παιδική ηλικία!
  Ο Θεός είναι ένας δυνατός Πατέρας με γερό γόνατο, στον οποίο ένα αδύναμο παιδί θέλει να στηριχτεί!
  Είναι σπάνιο κάποιος να ανάψει μια σπίθα ταλέντου όταν η υγρασία του ολοκληρωτισμού είναι γύρω!
  Όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με το παρελθόν και φοβούνται το παρόν σκέφτονται πιο συχνά το μέλλον!
  Είναι πιο εύκολο να χτυπήσεις το φεγγάρι με βράχο παρά να αναγκάσεις τους πολιτικούς να τηρήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις!
  Ο ζαχαρώδης ουμανισμός σε μια λαϊκή χώρα ταιριάζει με τη ζάχαρη στο μπορς!
  Τρία πράγματα είναι αιώνια: ο Θεός, ο χρόνος και η ανθρώπινη βλακεία!
  Αν θέλετε να κερδίσετε? ξέχνα τρεις λέξεις: είναι δύσκολο, δεν μπορώ, φτάνει!
  Ένα γουρούνι θα βρίσκει πάντα βρωμιά, ένας αρουραίος θα βρίσκει πάντα ένα κενό και ένας τεμπέλης θα βρίσκει πάντα μια δικαιολογία!
  Το ηθικό δίδαγμα της ίδιας ρίζας με τη λέξη βρώμικο! Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται για να λερώσει την αρετή και να ξεπλύνει την κακία!
  Και φυσικά, τα γερμανικά τανκς της σειράς Ε αποδείχτηκαν πολύ επικίνδυνα και μαχητικά οχήματα. Πού είναι οι Αμερικανοί πριν από αυτούς. Οι φασίστες έχουν τέτοια δύναμη.
  Ειδικά όταν το πλήρωμα του τανκ της Γκέρντα βρίσκεται στην επίθεση και συντρίβει τα αμερικανικά στρατεύματα.
  Έχει ένα αυτοκίνητο της σειράς E-50, ευκίνητο και γρήγορο. Έχει μήκος κάννης 100 EL και διαμέτρημα όπλου 105 mm. Αν ένα τέτοιο όπλο σβήσει.
  Η Γκέρντα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έριξε ένα βλήμα, χτυπώντας με ακρίβεια τον εχθρό και τσίριξε:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Σάρλοτ, αυτό το κοκκινομάλλης κορίτσι τρύπησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τους Αμερικάνους και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Δόξα στα ανίκητα στρατεύματά μας!
  Η Κριστίνα χτύπησε επίσης τα εύστροφα, λαξευμένα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα και φώναξε:
  - Δόξα στον ηρωισμό της Βέρμαχτ!
  Η Μάγδα, χρησιμοποιώντας τα μακριά χαριτωμένα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της, κοπάνησε και τσίριξε:
  - Δόξα στην ανίκητη Βέρμαχτ!
  Και τέσσερα κορίτσια θα το πάρουν και θα βρυχηθούν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Είμαστε αληθινοί αετοί, και γεμάτοι ηρωισμό! Και πετάμε σαν πουλιά, γιοι της γενναίας Πατρίδας!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε το αμερικανικό αυτοκίνητο και σφύριξε:
  - Όχι, όχι γιοι, αλλά κόρες!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε προς το αμερικανικό αυτοκίνητο, έσκισε τον πυργίσκο του και κελαηδούσε:
  - Φυσικά, οι κόρες είναι πολύ ηρωικές!
  Η Χριστίνα χαστούκισε τον αντίπαλό της. Διαπέρασε τον εχθρό και σφύριξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είμαστε οι πραγματικές μηχανές του θανάτου!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και κατά του εχθρού. Έσπασε την εχθρική πανοπλία, χτύπησε το μέτωπο του εχθρού και φώναξε:
  - Και είμαστε τα πιο τέλεια μηχανήματα στον κόσμο!
  Και τα κορίτσια ούρλιαξαν στο ρεφρέν:
  - Δόξα στη Γερμανία, δόξα, τα τανκς ορμούν μπροστά! Μεραρχίες του Τρίτου Ράιχ καλωσορίζουν τον γενναίο λαό!
  Εν ολίγοις, οι Γερμανοί τα πήγαιναν πραγματικά καλά και τα στρατεύματά τους σημείωναν τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες, φυσικά, έχουν ισχυρή οικονομία, αλλά έχασαν από άποψη τεχνολογίας. Ειδικά τανκς και αεριωθούμενα αεροσκάφη. Οι Γερμανοί είχαν ήδη το ME-262 X σε σειριακή παραγωγή και αυτό το αεροσκάφος ήταν και επιβιώσιμο, με ταχύτητα πάνω από 1150 χιλιόμετρα την ώρα και οπλισμένο με πέντε αεροσκάφη κανόνια των 30 χιλιοστών. Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια τέτοια μηχανή.
  Οι Γερμανοί είχαν και ένα πουλί XE-262, εύκολο στην κατασκευή, σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο, πολύ ελαφρύ και ευέλικτο. Αλλά το XE-262, λόγω της πολύ χαμηλής μάζας και της υψηλής ταχύτητάς του, ήταν επίσης δύσκολο στη διαχείριση και απαιτούσε πιλότους υψηλής εξειδίκευσης. Αλλά ήταν υπέροχος για το στυλ του Huffman, το οποίο λειτουργούσε στην προσέγγιση. Και από κοντά συνέτριψε τους Αμερικανούς.
  Αλλά εκτός από τον Χάφμαν, υπήρχαν και δύο κορίτσια που έπαιξαν: η Αλμπίνα και η Αλβίνα. Ο καθένας τους ξεπέρασε τα τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν και έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Οι σταυροί του Knight με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια έχουν μέχρι στιγμής μόνο τον Huffman, ο οποίος κατέρριψε περισσότερα από πεντακόσια αεροσκάφη, και τον Rudel, το θρυλικό επιθετικό αεροσκάφος, έριξε πάνω από πεντακόσια τανκς και πολλούς άλλους επίγειους στόχους. Και δεκαεπτά ακόμη αεροπλάνα.
  Στο Τρίτο Ράιχ, ενέκριναν επίσης τον έκτο βαθμό του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, σε όσους φτάσουν τα χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη ή τον ίδιο αριθμό σπασμένων δεξαμενών.
  Σε αυτόν τον Σταυρό του Ιππότη, τουλάχιστον εκατό διαμάντια θα έπρεπε να είχαν προσαρτηθεί και θα ήταν μεγαλύτερο από άλλους Σταυρούς Ιπποτών. Άρα το βραβείο δεν ήταν μόνο τιμητικό, αλλά και ακριβό.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα πετούν στον ουρανό. Καταρρίπτουν τα αεροπλάνα τους Yankee και τραγουδούν μέσα από τα δόντια τους:
  - Ομορφα κορίτσια,
  Καλοί φίλοι...
  Θα ήταν τρομερά παιδιά -
  Και υπέροχες κλωτσιές!
  Η Αλμπίνα στόχευσε το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον Αμερικανό και τσίριξε:
  - Φώτα χαρούμενων ματιών!
  Και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Έκοψε τον ομόλογό της. Έσπασε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό και τις ένδοξες νίκες μας!
  Η Αλμπίνα διόρθωσε τον σύντροφό της, καταρρίπτοντας το αεροπλάνο των Γιάνκι:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Εν τω μεταξύ, ο πόλεμος συνεχίστηκε. Οι Αμερικανοί έχαναν σαφώς από τον καλύτερο εχθρό στην τεχνολογία και την εκπαίδευση, ακόμη και χρησιμοποιώντας ξένες μεραρχίες.
  Συγκεκριμένα, οι Yankees έχουν το κύριο τανκ Sherman. Λοιπόν, πού είναι εναντίον του κύριου γερμανικού E-50. Η μηχανή των Ναζί είχε μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών, πλαϊνή θωράκιση 170 χιλιοστά και βάρος εβδομήντα τόνων με κινητήρα 1200 ίππων με ώθηση κινητήρα.
  Να σημειωθεί ότι το Sherman δεν μπόρεσε καν να διεισδύσει στη γερμανική πλευρά, αφού η θωράκιση του Ε-50 είναι κεκλιμένη. Ακόμη και ο Σέρμαν με ένα όπλο δεκαεπτά ποδιών, το Firefly, δεν πήρε πραγματικά έναν Γερμανό. Αλλά αυτή η δεξαμενή δεν ήταν τεράστια.
  Και οι Γερμανοί πήραν με σιγουριά το αμερικανικό τανκ από πέντε χιλιόμετρα μακριά. Επιπλέον, έχει υψηλή σιλουέτα. Οι Αμερικανοί είχαν τον Pershing κάπως καλύτερο. Αλλά αυτό το τανκ δεν ήταν τόσο ογκώδες όσο το Sherman, και παρόλα αυτά το όπλο των 90 mm δεν ήταν αρκετό για έναν αποτελεσματικό αγώνα.
  Μόνο το "Superpershing" μπορούσε να διεισδύσει στο γερμανικό E-50 στο πλάι. Το όφελος ενός πυροβόλου και ενός διαμετρήματος 90 mm και μήκους κάννης 73 EL. Αλλά από την άλλη, ο ρυθμός βολής είναι μόνο τέσσερις βολές ανά λεπτό έναντι δώδεκα για το γερμανικό E-50 και το βάρος των πενήντα τόνων είναι πολύ μεγάλο για έναν κινητήρα 500 ίππων. Ναι, και η θωράκιση είναι ανεπαρκής. Στο μέτωπο του γερμανικού κύριου μαστόδοντος, οι Αμερικανοί δεν έσπασαν ακόμα. Και το Fritz είχε επίσης ένα E-75 με πιστόλι διαμετρήματος 128 mm και πάχος πλευρικής θωράκισης 210 mm κάτω από πλαγιές, με ακόμα καλύτερη προστασία και κινητήρα 1500 ίππων.
  Οπότε από την αρχή οι ΗΠΑ έχαναν. Μόνο το άρμα Τ-93, πιο συγκεκριμένα ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο βάρους ενενήντα τριών τόνων, με μετωπική θωράκιση 305 mm και πυροβόλο 155 mm, μπορούσε να πολεμήσει κατά μέτωπο τα γερμανικά μαστόδοντα.
  Αλλά η οδηγική απόδοση αυτού του αυτοκινούμενου όπλου δεν ήταν σημαντική, όπως και ο ρυθμός βολής. Και οι Γερμανοί το κατέστρεψαν με αεροσκάφη.
  Έτσι, οι Αμερικανοί στο σύνολό τους δεν τα πήγαιναν καλά και έχαναν απελπιστικά.
  Και τα γερμανικά στρατεύματα ήρθαν όλο και πιο κοντά στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
  Ο Τρούμαν παρακάλεσε τον Χίτλερ για ειρήνη.
  Αλλά ο Φύρερ ήθελε μόνο πλήρη παράδοση χωρίς όρους. Η Ουάσιγκτον ήταν περικυκλωμένη. Και οι Ναζί άρχισαν μια επίθεση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda πάλεψε για ένα πιο φωτεινό αύριο. Και κέρδισε χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Το κορίτσι μάλιστα άρχισε να πυροβολεί όχι μόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αλλά και με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της. Και αυτό βοήθησε πολύ.
  Η Charlotte πυροβόλησε επίσης πατώντας τις ρουμπινί θηλές της στο κουμπί του joystick και κελαηδώντας:
  - Το μεγαλείο του κομμουνισμού έγκειται στο να μην είσαι ψάρι, αλλά φάλαινα!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας, πατώντας τα κουμπιά του joystick, σημείωσε:
  - Και εμείς οι Γερμανοί θα φτιάξουμε το μεγαλύτερο του κομμουνισμού!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας κατακόκκινες θηλές στους αντιπάλους της, εξέδωσε επιθετικά:
  - Ο πιο λαμπρός κομμουνισμός! Μόνο πάνω, ούτε ένα βήμα κάτω!
  Η Γκέρντα σημάδεψε το κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αναποδογυρίζοντας το αμερικάνικο όπλο με μια εύστοχη βολή, επιβεβαίωσε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Μετά την πτώση της Ουάσιγκτον, η Αμερική σύντομα συνθηκολόγησε. Και συνέβη στις 31 Ιανουαρίου 1948.
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Και η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία συνέπεσε με τη συνθηκολόγηση της Αμερικής.
  Φαινόταν ότι υπήρχε μια μακρά περίοδος ειρήνης. Στην πραγματικότητα, όλοι οι πόλεμοι έχουν τελειώσει, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταληφθεί και τι άλλο θα μπορούσατε να θέλετε; Αλλά υπήρχε μια ακόμη υπερδύναμη με αποικίες: η Ιαπωνία. Και ο Χίτλερ ήθελε να το κατακτήσει κι αυτός.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Στις 20 Απριλίου 1953 ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος για την αναδιαίρεση του κόσμου. Η ΕΣΣΔ υπήρχε ακόμα σε περικομμένη μορφή. Ο στρατός που ανέβηκε στην εξουσία μετά τον Στάλιν, έβαλε τον Βοζνεσένσκι ως την επίσημη κύρια κυβέρνηση. Αυτός ο ηγέτης κατάφερε να αποκαταστήσει εν μέρει τη ρωσική οικονομία. Και πρόσφερε στον Χίτλερ τη συμμετοχή της ΕΣΣΔ στον πόλεμο κατά της Ιαπωνίας. Συμφώνησε, αλλά υπό τον όρο ότι η Ρωσία θα επέστρεφε μόνο το Primorye, το νησί Sakhalin και την αλυσίδα Kuril, που προηγουμένως είχαν αιχμαλωτιστεί από τους σαμουράι.
  Έτσι ο Voznesensky είχε μια νέα ευκαιρία να αναβιώσει την ΕΣΣΔ και να αποκαταστήσει εν μέρει την αυτοκρατορία.
  Η μάχη εξελίχθηκε σε πλήρη ισχύ.
  Η Αλένκα και η ομάδα της πολέμησαν σε ένα νέο, πειραματικό τανκ T-11. Αυτό το αυτοκίνητο ήταν βαρύ και καλά προστατευμένο. Η μετωπική της θωράκιση έφτασε τα 300 χιλιοστά με βάρος μηχανής εξήντα οκτώ τόνων και πυροβόλο όπλο 130 χιλιοστών. Εν τω μεταξύ, το κύριο τανκ T-54 βρίσκεται ακόμα στην ΕΣΣΔ, κάτι που επίσης δεν είναι καθόλου κακό.
  Και η Αλένκα και ο σύντροφός της πυροβολούν από ένα ισχυρό όπλο από μεγάλη απόσταση. Οι Ιάπωνες, φυσικά, έχουν τα δικά τους αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, εδώ είναι το Ε-75, αντιγραμμένο από το γερμανικό μοντέλο με άδεια. Αλλά αυτή η δεξαμενή είναι ήδη κάπως ξεπερασμένη.
  Και η Αλένκα τον βγάζει νοκ άουτ χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Και στέλνει το βλήμα ακριβώς από άκρη σε άκρη.
  Το κορίτσι κελαηδάει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού! Δόξα στον Λένιν στις καρδιές!
  Πράγματι, αυτή είναι μια ομορφιά υψηλών προδιαγραφών.
  Η Anyuta πυροβολεί επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της με λαξευμένα πόδια και τρίξιμο:
  - Είμαι πολύ κουλ πολεμιστής και είναι σαν κουρδιστό κούκλα!
  Ο Άλλα πυροβολεί κι αυτός με τη σειρά του. Αυτό το κορίτσι τσάκισε τον σαμουράι και είπε:
  - Στο όνομα του φωτός, της ζέστης και του ανέμου!
  Και, φυσικά, χρησιμοποιώντας γυμνά πόδια.
  Και μετά προσγειώθηκε η Μαρία. Είναι ένα κορίτσι με τρομερή πνευματική δύναμη. Έσπασε ένα ιαπωνικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Για τον πανίσχυρο κομμουνισμό!
  Και υπέκυψε στο γυμνό της τακούνι.
  Και στο τέλος πυροβόλησε με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού και της Marusya. Το κορίτσι χτύπησε τον εχθρό και σφύριξε:
  - Δόξα στην εποχή ενός καλύτερου κόσμου!
  Και πώς σφυρίζει... Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο κορίτσι.
  Το σοβιετικό πλήρωμα δεξαμενής κάνει εξαιρετική δουλειά και μαζεύει λογαριασμούς. Τα κορίτσια φυσικά παίρνουν το προβάδισμα γρήγορα. Έχουν επίσης το καλύτερο αυτοκίνητο για τον Κόκκινο Στρατό.
  Και η Γκέρντα παλεύει σε ένα πυραμιδικό τανκ. Αυτό το αυτοκίνητο είναι ήδη πιο προηγμένο και έχει μόνο δύο μέλη πληρώματος.
  Αυτοί μαζί με τη Σαρλότ πυροβολούν τους Ιάπωνες και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί.
  Η Γκέρντα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πάτησε τα κουμπιά του joystick και χτύπησε το ιαπωνικό αυτοκίνητο, σφυρίζοντας:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης εναντίον της, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών της, και σφύριξε:
  - Αλλά η Βέρμαχτ μας από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, όλες είναι εκατομμύρια φορές πιο δυνατές!
  Η Μάγδα και η Χριστίνα τσακώνονται σε ένα άλλο πυραμιδικό τανκ.
  Τα κορίτσια Terminator είναι εξαιρετικά μαχητικά και κολοσσιαία σε δύναμη.
  Και έτσι η Χριστίνα πυροβολεί, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γρονθοκοπεί τον Ιάπωνα.
  Μετά ουρλιάζει:
  - Η εποχή μας με τις νίκες μπροστά!
  Η Μάγδα πυροβολεί και τον εχθρό. Κατεδαφίζει τον πύργο από τους σαμουράι και ουρλιάζει:
  - Και τα επιτεύγματα περιμένουν ακόμα πιο δροσερά!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, κερδίζει από το σύστημα, γκρεμίζοντας τους εχθρούς.
  Ναι, υπάρχουν κορίτσια που θα σταματήσουν ένα άλογο που καλπάζει και θα μπουν σε μια φλεγόμενη καλύβα.
  Οι πολεμιστές νίκησαν τον εχθρό και σταδιακά ανέβηκαν προς τα πάνω.
  Η Ιαπωνία έχανε. Και οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν ένα τρομερό όπλο - ντίσκο.
  Αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι δεν γνώριζαν τίποτα αντίστοιχο.
  Εδώ η Agatha και η Adala τσακώνονται σε μια δισκέτα. Οι πολεμιστές ελέγχουν το μηχάνημα με τη βοήθεια joysticks και αναπτύσσουν αυτήν την πιο ισχυρή μονάδα. Και έτσι συντρίβουν τους αντιπάλους. Και χτυπούσαν με ακτίνες θερμότητας από τον αέρα. Καταστρέφοντας κυριολεκτικά τη δύναμη των αντιπάλων.
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας τον εχθρό, βρυχάται:
  - Τρελά το πάθος μου!
  Και με γυμνό, στρογγυλό τακούνι, σαν να πιέζει.
  Η Adala, πυροβολώντας τους εχθρούς, δηλώνει με σιγουριά:
  - Είναι μόνο δύναμη!
  Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά του δάχτυλα κατά του εχθρού.
  Τα κορίτσια πραγματικά διαλύθηκαν. Και τέτοιες, ας πούμε στρέιτ μαχόμενες καλλονές.
  Ότι δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από την Ιαπωνία.
  Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχανε. Και αλίμονο, φαινόταν σχεδόν απελπιστικό.
  Οι σαμουράι αντιμετώπισαν τεχνολογική υπεροχή. Και πολύ σοβαρός αντίπαλος σε επίπεδο επιχειρησιακού σχεδιασμού.
  Η Ιαπωνία νίκησε τη Ρωσία στην εποχή της, αλλά τώρα έχανε από συνασπισμούς.
  Στο τέλος, το Τρίτο Ράιχ εξαπέλυσε ακόμη και πυρηνικό χτύπημα στα νησιά και η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου συνθηκολόγησε.
  Ως αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκε η κατάκτηση κολοσσιαίων εδαφών. Ωστόσο, το Τρίτο Ράιχ πολέμησε λίγο περισσότερο στη Λατινική Αμερική και πραγματοποίησε πρόσθετες κατασχέσεις εδαφών.
  Αλλά όταν ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται υπό το Τρίτο Ράιχ, η ακόμα ελεύθερη ΕΣΣΔ πειράζει τον Φύρερ.
  Και στις 20 Απριλίου 1957 αρχίζει η επιθετικότητα κατά της Ρωσίας. Και κολοσσιαίες δυνάμεις προελαύνουν προς την ΕΣΣΔ.
  Σε τι μπορεί να βασιστεί ο Κόκκινος Στρατός υπό αυτές τις συνθήκες; Οι δυνάμεις είναι ήδη πολύ άνισες.
  Αλλά προφανώς, οι Ρώσοι και άλλες εθνικότητες εξακολουθούν να έχουν κάποιους υπολογισμούς.
  Και παλεύουν πολύ σκληρά.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, ο Αυγουστίνος, η Σβετλάνα πολεμούν τους Ναζί.
  Κορίτσια παραδοσιακά ξυπόλητα και με μπικίνι. Και αυτό είναι το δόγμα τους. Πολεμούν με άγρια αγριότητα.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας από ένα πολυβόλο, παρατηρεί:
  - Σε τι είμαστε καλοί, που ξέρουμε να παλεύουμε!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον εχθρό, συμφώνησε:
  - Μπορούμε!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Η Αυγουστίνα σκαρφίστηκε στους Ναζί με ένα πολυβόλο και με μεγάλη συγκίνηση φώναξε, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Είμαι ο καταστροφέας του κακού!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας επίσης τον εχθρό, και πυροβολώντας με ακρίβεια, κουρεύοντας τους εχθρούς και πετώντας με γυμνό πόδι μια τσάντα με εκρηκτικά, εξαιτίας της οποίας το τανκ ανατράπηκε, εξέδωσε προκλητικά:
  - Θα αλέσω το Τρίτο Ράιχ σε σκόνη!
  Και η κοπέλα έβγαλε πάλι τη γλώσσα της.
  Εδώ είναι οι πολεμιστές. Με αυτά μπορείτε να πολεμήσετε σχεδόν κάθε τέρας. Και μάλιστα του Χίτλερ.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Ναζί και υπερασπιζόμενος τη Μόσχα, τραγούδησε:
  - Μας συνθλίβει ο ζυγός της ορδής,
  Μας καταπιέζει ο ζυγός του άπιστου...
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον Φριτς και εκτοξεύοντας τα γυμνά δάχτυλά της με τα πόδια της, έβγαλε ένα δολοφονικό σφύριγμα:
  Αλλά βράζει στις φλέβες μας
  Ο παράδεισος των Σλάβων...
  Η Αυγουστίνα, πυροβολώντας τους Ναζί, και ενεργώντας πολύ δυναμικά, δίνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, συνέχισε:
  Και από τις υπέροχες ακτές,
  Στις ακτές του Κολύμα...
  Η Σβετλάνα τραγούδησε με άγριο πάθος, παίζοντας με τους μύες των ποδιών της, και τα πλακάκια του τύπου έδιναν:
  Όλα αυτά είναι η Γη μας,
  Όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Και εδώ τα κορίτσια, πρέπει να πω, ήταν με μεγάλη έπαρση και κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να τους νικήσει. Οι κακές λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, οι κακές τίγρες χαιρετίζουν τους ήρωες.
  Ή ίσως ηρωίδες. Εδώ είναι τα κορίτσια του τζόγου της υψηλότερης πτήσης ενός πουλιού.
  Και αν πολεμήσουν, τότε από καρδιάς ....
  Και η Αλένκα με το πλήρωμά της στο τανκ T-13. Μια μηχανή που είναι έτοιμη να αντισταθεί στις γερμανικές, πυραμιδικές συνθέσεις. Το κορίτσι πυροβολεί τον εχθρό και τραγουδά:
  - Τα τανκς μας, είναι απλά ένα θαύμα,
  Από ερήμους στις βόρειες θάλασσες!
  Θα σε ξεσκίσουμε, πίστεψε Ιούδα,
  Το τρομερό θηρίο θα καταστραφεί!
  Η Anyuta επιβεβαίωσε με μανία, πυροβολώντας επίσης τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  - Θα σκίσω τον εχθρό και θα τους αλέσω σε σκόνη.
  Η Άλλα επιτέθηκε εκ περιτροπής στον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για το μεγαλείο του κόκκινου κομμουνισμού!
  Η Μαρία συνέτριψε επίσης τον εχθρό, κάνοντας μια εύστοχη βολή με το γυμνό κάτω άκρο της και βρυχήθηκε:
  - Για όμορφες νίκες!
  Η Μαρούσια επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κινούσε τον εχθρό, σαν να τον χτυπούσε, και φώναξε:
  - Για τις υψηλότερες ιδέες του κομμουνισμού!
  Οι Πέντε πολέμησαν τους Ναζί σαν εξολοθρευτές.
  Και οι Σοβιετικοί πιλότοι πολέμησαν επίσης στον ουρανό. Συγκεκριμένα, η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova.
  Πολέμησαν σαν επικές γυναίκες ήρωες. Χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα των ποδιών, έστειλαν βλήματα αέρα. Χτύπησαν τους εχθρούς πολύ εύστοχα.
  Η Αναστασία πάτησε την κατακόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick, χτύπησε τον φασίστα και κελαηδούσε:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Πυροβολώντας τον εχθρό χρησιμοποιώντας θηλές φράουλας, η ημίγυμνη Ακουλίνα φώναξε επίσης:
  - Δόξα στους Ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Αυτά είναι καυτά και δυνατά κορίτσια εδώ. Πώς πολεμούν σαν αληθινά θηρία. Και έχουν υπεράνθρωπο πάθος και κολοσσιαία δύναμη.
  Η Αναστασία, συντρίβοντας τους Ναζί, τραγούδησε:
  - Πάνω από τον δύστυχο πλανήτη κρεμάστηκε,
  Ο Κακός Φριτς βράζει σκοτάδι...
  Ο κατακτητής μισεί το τσεκούρι του,
  Ακονίστε και κόψτε το κεφάλι σας!
  
  Ωστόσο, δεν είναι πιόνι,
  Και να μην περπατάς για πάντα κάτω από το ζυγό ...
  Μετατρέπει τους κακούς εχθρούς σε πυροβόλα,
  Θα γίνει ο κυρίαρχος των κόσμων!
  Και μετά υπάρχει η Ελίζαμπεθ στο τανκ T-55. Μια μηχανή με πιο ισχυρό πυροβόλο 105 χιλιοστών από το T-54 και έτοιμο να πολεμήσει τους εχθρούς.
  Κορίτσια στο τανκ, φυσικά, μόνο με ένα μπικίνι.
  Η Ελισάβετ πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Για τη Ρωσία του κομμουνισμού!
  Στη συνέχεια η Αικατερίνα πυροβόλησε με τη σειρά της, χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του στήθους της για να πυροβολήσει.
  Χτύπησε το τανκ των Ναζί και φώναξε:
  - Για επιτυχία στην οικοδόμηση του κομμουνισμού!
  Η Έλενα πυροβόλησε και την αντίπαλό της χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Έσπασε την κάννη μιας πυραμιδικής δεξαμενής, τα έκανε όλα εύστοχα.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Ό,τι πιο λαμπρό θα έχουμε κομμουνισμό!
  Μετά η λουπανούλα και η Ευφρασία, αν και συνήθως είναι απλώς οδηγός. Αλλά το κορίτσι χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια, χτυπώντας το ρύγχος του ναζιστικού τανκ.
  Μετά ψέλλισε:
  - Ο κομμουνισμός μας είναι πιο λαμπερός από τον ήλιο!
  Τα κορίτσια στο τανκ είναι ξυπόλητα και με μπικίνι δείχνουν πολύ όμορφα και χαρισματικά. Και έχουν στήθος με τέτοιες κόκκινες θηλές.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με χαρά.
  Ας συντρίψουμε τον ζυγό, πιστέψτε τον φασισμό,
  Θα μετακινήσω βουνά αν χρειαστεί...
  Θα υπάρξει μια εποχή, η εποχή του κομμουνισμού,
  Θα πετάξω στον παράδεισο με ένα τραγούδι!
  Και πάλι, το κορίτσι με την κατακόκκινη θηλή της θα πατήσει το κουμπί του joystick και θα χτυπήσει τους Ναζί.
  Έτσι ο Φύρερ δεν θα το βρει λίγο.
  Με τέτοια κορίτσια, είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΣΣΔ είναι ακόμα ζωντανή και ο Χίτλερ δεν μπορεί να τη σπάσει τόσο εύκολα.
  
  
  
  ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΑΛΚΟΟΛ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ένα εικονικό και πολύ δροσερό παιχνίδι λαμβάνει χώρα στη μήτρα Hypernet, στο οποίο μπουκάλια αλκοόλ και πακέτα τσιγάρα τσακώνονται μεταξύ τους. Πολύ ενδιαφέρουσα και μαχητική στρατηγική.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Και οι οκτώ βούτηξαν αμέσως στο Hypermatrix. Ένα παιχνίδι τεράστιας κλίμακας και έντασης ξεκίνησε.
  Το πρώτο βήμα, φυσικά, ήταν η κατασκευή αστροπλοίων όλων των μοντέλων και μονάδων - μπουκαλιών και συσκευασιών με ανθρώπινες λαβές και πόδια.
  Ναι, τα παιχνίδια είναι πολύ περίεργα. Αντικατοπτρίζουν τις φαντασιώσεις ανθρώπων του μέλλοντος που έχουν ξεκάθαρα πέσει σε μια αιώνια, χαρούμενη παιδική ηλικία. Και αυτό, φυσικά, είναι πολύ ευρηματικό.
  Για παράδειγμα, η Αλίκη ξεκίνησε την εξερεύνηση του πλανήτη με πέντε πακέτα τσιγάρα. Αλλά προχωρούν γρήγορα. Υπάρχουν απεριόριστοι πόροι στον πλανήτη, αλλά πρέπει ακόμα να εξορυχθούν.
  Η Αλίκη, φυσικά, χρησιμοποιεί τον κωδικό εξαπάτησης. Όπως, όμως, και Αρκάσα. Η οικοδόμηση δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο η μάχη, και στους πλανήτες τους προσπαθούν να περάσουν το προπαρασκευαστικό στάδιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  Και πρώτα απ' όλα φτιάχνουν ένα κέντρο παραγωγής ρομποτικών εργατών. Και φτιάχνουν νέα ρομπότ και νέα εργαστήρια, αναπαράγοντας εργοστάσια με επιταχυνόμενους ρυθμούς. Και αυτό γίνεται πολύ cool με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Μεγάλα εργοστάσια, με τη σειρά τους, αρχίζουν να παράγουν διαστημόπλοια.
  Υπάρχει επίσης μια ακαδημία επιστημών, κατασκευών και στρατιωτικών για εκκίνηση. Τι χρειάζεστε για να διώξετε τα χαρακτηριστικά των πολεμικών πλοίων. Εδώ είναι τα πιο ελαφριά - αυτά είναι μονοθέσια μαχητικά. Είναι φθηνά και ευέλικτα, εύκολα στην κατασκευή. Όσο πιο βαρύς και ισχυρότερος είναι ο εξοπλισμός, τόσο πιο ακριβός είναι και τόσο πιο αργός είναι η σφραγίδα του.
  Επομένως, σμήνη μικρών αεροπλάνων με έναν πιλότο είναι τα πρώτα που πετούν στον ουρανό. Και σπεύδουν να συναντηθούν. Τα πακέτα τσιγάρα Camel είναι οι πιο ελίτ μαχητές και τους αντιτίθενται τα μπουκάλια κονιάκ Napoleon. Που είναι γενικά cool και εξαιρετικά cool. Και τώρα πυροβολούν τα κανόνια λέιζερ - τα μαχητικά μοιάζουν με τσουρέκια ή ψάρια βαθέων υδάτων με φτερά. Οι δοκοί διασκορπίζονται και πέφτουν σε αυτοκίνητα που κινούνται γρήγορα.
  Τα πρώτα σπασμένα μπουκάλια και αναμμένα τσιγάρα σε ένα πυροτέχνημα από πολύχρωμες εκρήξεις.
  Εξωτερικά, μοιάζει με σύγκρουση δύο θαλάσσιων κυμάτων. Αλληλεπικαλύπτονται. Αρκετοί μαχητές μάλιστα εμβολιάστηκαν μεταξύ τους. Ακολουθούν εκρήξεις... Ένα μπουκάλι ισχυρό ρούμι Τζαμάικας έγινε κομμάτια και φούντωσε.
  Η Αλίκη, βλέποντας αυτό και έδωσε εντολές, ψέλλισε:
  - Θα απελευθερώσουμε φωτόνια για εσάς!
  Ο Αρκάσα γέλασε και απάντησε:
  - Αυτό είναι μόνο η αρχή!
  Οι μαχητές συγκρούστηκαν, προσπάθησαν να μπουν στην ουρά του άλλου, στριφογύρισαν σαν σε δίνη.
  Και όλο και περισσότερες νέες δυνάμεις έμπαιναν στη μάχη. Εδώ μπήκαν στη δράση πιο ισχυρά διθέσια και τριθέσια αυτοκίνητα. Είχαν επίσης ένα απλοποιημένο σχήμα και ήταν ημιδιαφανείς.
  Τα τσιγάρα έτρεχαν με τις πατούσες τους πάνω σε χειριστήρια, τα μπουκάλια κουδουνίσανε και άγγιζαν επίσης τα άκρα τους. Όλα φαινόταν πολύ αιματηρά και σκληρά.
  Ο Σοτνίκοφ, έσπευσε επίσης στη μάχη με μονοθέσιο μαχητικό. Το όχημά του έχει έξι κανόνια λέιζερ και είναι θανατηφόρο. Ωστόσο, δεν μπορείτε εύκολα να σπάσετε το μέτωπο - το ημι-χωρικό πεδίο δονείται.
  Ο Alexey στο παιδικό του σώμα είναι πολύ επιδέξιος και είναι μπροστά από ένα πακέτο τσιγάρα σε αντίδραση. Εδώ είναι μια δολοφονική στροφή, και ο εχθρός κυριολεκτικά φούντωσε, σαν να πιτσιλίστηκε με βενζίνη.
  Οι φλόγες ήταν ένα μείγμα μπλε και πράσινου, σαν να αγνοούσαν το κενό.
  Ο Αλεξέι τραγούδησε:
  Δεν φοβόμαστε τον πόλεμο
  Είμαι άγγελος, όχι Σατανάς!
  Η Αλένκα είναι επίσης στη μάχη. Επέλεξε αστρομαχητές με δύο παλμικά κανόνια που εκτόξευαν δέσμες βαρύτητας. Ένα κορίτσι με μπικίνι που μόλις και μετά βίας καλύπτει το σώμα της.
  Και αυτό κάνει τη μυώδη και με καμπύλες Alyonka ακόμα πιο όμορφη και γοητευτική. Τα γυμνά της δάχτυλα, με τα γυαλιστερά νύχια, πατούσαν πολύ επιδέξια τα κουμπιά.
  Και τώρα το μαχητικό πακέτο "Belomor" χωρίστηκε σε δύο ίσα μέρη.
  Η Αλένκα είχε σχέση με την καρδιά.
  Το The Witch Girl τραγούδησε:
  - Η καημένη μου καρδιά είναι έτοιμη...
  Να εκραγεί στο στήθος σαν κοχύλι...
  Για ένα αγαπημένο πρόσωπο με ένα καλό λόγο,
  Για λαμπερή, αστραφτερή εμφάνιση!
  Ακόμη και μικρά σκάφη άρχισαν να συμμετέχουν στη μάχη. Είχαν, επίσης, σχήμα θαλάσσιων πλάσματα - δελφίνια ή καρχαρίες. Και βαριά καρφωμένο με όπλα.
  Η Νατάσα Μπελάγια φυσικά είναι και αυτή στη μάχη. Μόνο που αυτή τη φορά επέλεξε το ρόλο της διοικητής ενός αντιτορπιλικού πυραύλων. Τι σοβαρή επιλογή.
  Το καταστροφέας μοιάζει με καρχαρία barracuda με πενήντα όπλα διαφόρων διαμετρημάτων.
  Η Natasha Belaya τραγουδά:
  - Διαστημικές εκτάσεις -
  Σκεπασμένος ο θάνατος...
  Σκοτεινό τέλμα -
  Ρουφήθηκε λαίμαργα!
  Η Αλένκα γκρεμίζοντας σθεναρά μια άλλη εχθρική μηχανή, χωρίζοντάς την με μια παρόρμηση, εξέδωσε:
  - Πραγματικά τιμή
  Δεν μπορεί να βρεθεί στον ουρανό...
  Η καρδιά λαχταρά για εκδίκηση
  Θέλει να σώσει τον κόσμο!
  Από την άλλη πλευρά, η Κάτκα παλεύει... Πετά κάθε λογής πιρουέτες σε έναν μαχητή, και τη μεταφέρουν στο κενό σαν φτερό.
  Το κορίτσι με το γυμνό, στρογγυλό τακούνι πάτησε το κουμπί και τσίριξε:
  - Η διαταγή του διοικητή κατά τη διάρκεια του πολέμου ...
  Ο Lyokha Teterev, υποκινώντας έναν άλλο κολοσσό, η ώθηση της βελόνας του τρύπησε αυτή τη φορά την ουρά του σκάφους και το έκανε να καεί. Πώς έτρεξαν, συγκρούστηκαν και εκρήγνυνται μπουκάλια αλκοόλ. Διασκεδαστικά σπασμένα ανθρώπινα πόδια και πόδια αλκοολούχα ποτά.
  Ο νεαρός πολεμιστής και αθλητής τραγούδησε:
  Που ήταν κάποτε άνθρωπος
  Αυτό το ένα απενεργοποιεί το μηδέν!
  Η Κάτια, πιέζοντας τη γυμνή ροζ φτέρνα της στη σκανδάλη, έτριξε:
  - Μπουλ, μπουλ, μπουλ, μπουλ! Bool, bool, bool, bool!
  Ας τινάξουμε στον αέρα το αλκοόλ!
  Ο Μάχα συμμετείχε επίσης στον αγώνα. Αλλά ήδη ως κυβερνήτης του πρώτου καταδρομικού πυραύλων που βγήκε από τα υπόστεγα. Η κοπέλα είναι εξωτερικά σεμνή, αλλά έχει το δικό της μυαλό.
  Και ήταν μια δύσκολη μέρα για μπουκάλια αλκοολούχων ποτών. Και αυτό είναι μεταφορικό ξυλοδαρμό. Το πανίσχυρο κανόνι του καταδρομικού χτύπησε. Και ένα πύρινο πάλσαρ εξερράγη από τον αεραγωγό. Έφερε κολοσσιαία καταστροφή δύναμης. Και σάρωσε σαν εφιαλτικό γεια.
  Η Μάσα τραγούδησε, μιμούμενη τους άλλους:
  Όλα θα πάνε καλά σε αυτόν τον κόσμο
  Ευτυχισμένοι στον πλανήτη σαν παιδιά!
  Το καταδρομικό είναι κάτι σαν φάλαινα δολοφόνος. Σοβαρή μονάδα μάχης. Και πακέτα τσιγάρα χαιρετίζουν τον Μάχα. Εξωτερικά, όλα μοιάζουν κωμικά, όπως σε κινούμενα σχέδια για ενήλικες.
  Εδώ όμως είναι τα κελάρια του καταδρομικού. Κατασκευάζονται πιο αργά, αλλά έχουν διακόσια όπλα το καθένα και πυραύλους θερμοκουάρκ. Και φυσικά αυτό είναι ένα σοβαρό επιχείρημα.
  Η Αλίκη κελαηδούσε:
  -Στις εκλογές κερδίζουν με νούμερα, κι εγώ κέρδισα με δεξιοτεχνία!
  Και ο πολεμιστής και ταυτόχρονα ο μεγάλος-ακαδημαϊκός δίνει εντολές. Ναι, υπήρξαν βλάβες. Σαν αψιμαχίες με έναν ολόκληρο στρατό από σπασμένα ρομπότ. Αλλά όπως λένε: η καλοσύνη θριαμβεύει στον κόσμο. Ο τραυματίας διοικητής επισκευάστηκε και ο στρατός των μηχανών επέστρεψε σε μια επαρκή αντίληψη της πραγματικότητας.
  Ταυτόχρονα, φυσικά, φρεσκάροντας τη μνήμη των τριών νόμων της ρομποτικής.
  Και τώρα υπάρχει ένας εικονικός πόλεμος. Και κάθε πακέτο τσιγάρα με πόδια είναι και μια μονάδα μάχης-μονάδα και ταυτόχρονα μια προσωπικότητα.
  Η Αλίκη τραγούδησε:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Βγάζοντας ένα φωτόνιο εκτός τροχιάς....
  Ας σπάσουμε τα θωρηκτά -
  Οι εχθροί θα νικηθούν όλοι!
  Τα μπουκάλια, που εκρήγνυνται, καίγονται πολύ έντονα. Είναι γεμάτοι αλκοόλ. Ακόμα και αυτά που πρέπει να περιέχουν μπύρα. Αυτό είναι φυσικά πολύ ενδιαφέρον και αστείο.
  Η Μάχα πάτησε το κουμπί με το γυμνό της πόδι. Ένα θανατηφόρο πάλσαρ πέταξε έξω. Και η βάρκα κατέρρευσε. Εδώ είναι οι φρεγάτες στη μάχη. Είναι αρκετά άνετα και ευκίνητα οχήματα με δυνατά όπλα.
  Οι αρμαδίλοι πάνε στη μάχη. Ακόμη μεγαλύτερα από τα καταδρομικά, έχουν εξαιρετικά ισχυρά όπλα. Και εκτοξεύουν επίσης πυραύλους που ορμούν στον εχθρό με υπερφωτιστική ταχύτητα.
  Ο Σοτνίκοφ, βλέποντας πώς οι ουρές παραμένουν στο κενό, σημείωσε:
  - Πολύ αξιοπρεπής πόλεμος!
  Και το αγόρι του κυβερνήτη ένιωσε πώς πέρασε ένα βαρυτικό κύμα από τον πύραυλο που εξερράγη και ο νεαρός πολεμιστής τινάχτηκε.
  Πέταξε μέχρι την κορυφογραμμή... Οι αισθήσεις είναι πολύ έντονες, ακόμα και στο στομάχι γαργαλούσε.
  Και μετά μια απότομη πτώση προς τα κάτω.
  Η Alyonka, την οποία επίσης τίναξε, άφησε τα δόντια της και σημείωσε:
  - Είναι τσουνάμι;
  Ο Aleksey, ισοπεδώνοντας τον μαχητή, τραγούδησε:
  - Απευθείας με γυμνά χέρια -
  Αντιμετώπισα το τσουνάμι!
  Η Αλένκα πίεσε το μοχλό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ανατινάζοντας το υπερπλάσμα με μια εκκένωση και πρόσθεσε:
  - Και οποιοδήποτε ένατο κύμα,
  Αυτό είναι σαν τον Claude Vandamme!
  Τα θωρηκτά είναι τρομερά όπλα με ισχυρές άμυνες και είναι τα πιο αργά στην κατασκευή.
  Αλλά ταυτόχρονα, είναι τα πιο αποτελεσματικά και τρομερά πρωτοποριακά εργαλεία. Εξωτερικά, μοιάζουν με φάλαινες και φέρουν χιλιάδες όπλα.
  Η Νατάσα Μπελάγια μετακινήθηκε μέσα από το λοβό διαφυγής, φτερουγίζοντας σαν άρμα κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, στο πρώτο πλοίο μιας τέτοιας κολοσσιαίας κατηγορίας.
  Ο Alexey, στον οποίο ζούσε ο ποιητής και έχοντας εξαιρετική θέα από τον μαχητή, χάρη στις πολλές ογκομετρικές οθόνες, τραγούδησε:
  - Ένας τεράστιος ετερόκλητος πίνακας,
  Τα μοτέρ της βουίζουν...
  Οι στρατοί κινούνται ζωντανοί
  Και τανκς και θωρηκτά!
  Η Αλένκα τσίριξε, χτυπώντας έναν άλλο στόχο με μια εύστοχη βολή και έκανε τα πακέτα τσιγάρων να καπνίζουν:
  - Τάνκς λες!
  Το αγόρι βοεβόδας, απομακρυνόμενος επιδέξια από το βαρύ πάλσαρ που εκτοξεύτηκε από το όπλο, επιβεβαίωσε:
  - Ναι, και τανκς επίσης!
  Και πρόσθεσε, στρίβοντας ξανά την τεχνική της τριπλής κάννης:
  - Ψυχή έχει και το τανκ!
  Η Αλένα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, εδώ κάποια μπουκάλια έχουν ήδη αρχίσει να εξομολογούνται από μάχιμους εκτοξευτές. Αυτό πρέπει να ειπωθεί πολύ πρακτικό!
  Και η κοπέλα πέταξε το αυτοκίνητό της στα δεξιά. Έλαμψε ζουμερός, τρίχρωμος κεραυνός. Και αυτή είναι μια πολύ σοβαρή καταστροφική ουσία.
  Ή μήπως το όργανο του πολέμου;
  Η Νατάσα, ήδη από το θωρηκτό, πιέζοντας τα γυμνά, χαριτωμένα δάχτυλα των υπέροχα όμορφα και χαριτωμένα πόδια της στα κουμπιά του joystick, φλεγόμενα από μια θανατηφόρα στήλη.
  Αυτό είναι όταν το υπερπλάσμα πετάει, θερμαίνεται σε εκατομμύριο βαθμούς, τότε εδώ γίνεται τρομακτικό για τους διαβόλους.
  Η Νατάσα κελαηδούσε, βλέποντας το σπασμένο καταδρομικό με πακέτα ακριβά και όχι πολύ τσιγάρα να σπάει.
  Εδώ είναι το γενικό πακέτο του "Camel", πώς καίγεται από την υπερπλαστική υπερπυρκαγιά και αρχίζει να βασανίζει.
  Και τα πόδια τρέμουν, μια τόσο άγρια, φρενήρη φωνή έχει.
  Ναι, αυτό δεν είναι μπάνιο για εσάς.
  Η Νατάσα το κορίτσι εξολοθρευτής σημείωσε:
  - Υπάρχουν γυναίκες στα χωριά μας,
  Ότι οδηγούν αεροπλάνο αστειευόμενοι...
  Και υπάρχει μια πολύ σοφή άποψη,
  Τι κουλ γυναίκα θα νικήσει!
  Ο Arkasha Sapozhkov παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Η γυναίκα δεν είναι αδύναμο φύλο, αλλά όμορφη!
  Και έδωσε εντολή να αναπτυχθούν γειτονικοί πλανήτες και να χτιστούν νέα εργοστάσια για μπουκάλια σκλάβων. Ναι, αυτή είναι μια στρατηγική και μια κολοσσιαία, ασύγκριτη μάχη.
  Η Αλένκα, έχοντας γκρεμίσει ένα άλλο αυτοκίνητο, τραγούδησε με πάθος:
  - Γεννηθήκαμε για να κάνουμε πραγματικότητα ένα παραμύθι,
  Και όλοι οι εχθροί της Πατρίδας - σκόνη!
  Η Αλίκη εξακολουθεί να είναι αιχμάλωτη στο σώμα, αλλά στο μυαλό και την αντίληψη στο παιχνίδι. Και ο αγώνας είναι πολύ όμορφος. Τα θωρηκτά αφήνουν τα υπόστεγα και πηγαίνουν στη μάχη. Επιπλέουν σαν κούτσουρα στο ποτάμι. Υπάρχουν πολλές χιλιάδες όπλα πάνω τους και τα διαμετρήματα περνούν από την οροφή.
  Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το ακαθάριστο θωρηκτό, ένας πολύ ισχυρός και πραγματικός γίγαντας. Και η δύναμη κρούσης είναι μεγάλη...
  Η Αλίκη κάνει έναν πύραυλο να τρέχει... Αντί για ένα φορτίο θερμοκουάρκ, ένα ισχυρότερο θερμοπρεόν. Στους πρώιμους πυραύλους, τα κουάρκ συγχωνεύονται και στην επόμενη γενιά, τα σωματίδια, από τα οποία αποτελούνται τα κουάρκ - προονίδια.
  Και αυτό είναι ένα πολύ τρομερό όπλο. Αλλά ο Αρκάσα αντλεί τον στρατό του.
  Και τα πεδία δύναμης καλύπτονται από πριγκίπισσες-πλάσμα - που είναι πιο τέλεια προστασία λόγω της καμπυλότητας του χώρου.
  Τόσο τα μπουκάλια όσο και τα πακέτα τσιγάρων δεν μεταφράζονται. Φτιάχνονται με τρόπο κοντέινερ.
  Και η εξαγωγή των πάντων και όλων μπορεί να διαρκέσει στο matrix επ' αόριστον.
  Ωστόσο, στις περισσότερες στρατηγικές, οι πόροι είναι ανεξάντλητοι.
  Ο Αλεξέι βλέπει αυτούς τους χάλκινους. Και αναβαθμίζει τον μαχητή.
  Τώρα διαθέτει υπερλέιζερ, αντλούμενη από θερμοπρεόν και προστασία από κινηνοχωρικά στημονιά.
  Ο μικρός πολέμαρχος τραγούδησε:
  - Η βία συνθλίβει τον χάλυβα,
  Αλλά η δύναμη της κακίας δεν είναι αιώνια...
  Και εσύ μπροστά στον αντίπαλο δίνεις...
  Όταν ένα σταθερό χέρι
  Και οι στόχοι είναι ανθρώπινοι
  Εχθρός στην άβυσσο
  Και οι ήρωες πάνε στον παράδεισο!
  Ο Αλεξέι γυρίζει ξανά. Ήταν ήδη συνηθισμένος στο γεγονός ότι στα σαράντα του βρισκόταν στο σώμα ενός δωδεκάχρονου αγοριού. Αυτό δίνει πολλά οφέλη.
  Δηλαδή, δεν υπάρχει λόγος πανικού, ούτε λόγος...
  Αλλά τα μπουκάλια πανικοβλήθηκαν ξεκάθαρα όταν το χονδροειδές θωρηκτό έπιασε φωτιά από πολλά χτυπήματα ρουκετών.
  Τα μπουκάλια σκορπίστηκαν και αρκετά από αυτά αναρροφήθηκαν στον εξαερισμό. Μια ολόκληρη ντουζίνα μπουκάλια αλκοόλ εξερράγη αμέσως ... Ένα εύφλεκτο, κολασμένο μείγμα κύλησε στο πάτωμα ...
  Ο Αλεξέι τραγούδησε:
  - Βαριά πυρά όλμων,
  Και χωρίς μπουκάλι, δυστυχώς, δεν υπάρχει ζωή,
  Ας κατέβουμε στον μπουφέ του σταθμού!
  Και το αγόρι-βοεβόδας εκτελεί πάλι έναν επιδέξιο ελιγμό, και επενδύει το φτερό ενός διθέσιου μαχητή. Και κυριολεκτικά φούντωσε, σαν blotter.
  Η Νατάσα, φυσικά, διοικεί το μεγάλο θωρηκτό. Δίπλα το απλωμένο κονιάκ της "Napoleon". Και αυτό το μπουκάλι αστράφτει με τις επωμίδες του στρατάρχη.
  Η Νατάσα το πήρε και κελαηδούσε:
  - Όλοι κοιτάμε τους Ναπολέοντες,
  Εμπρός, επιτεθείτε - στις λεγεώνες!
  Και η κοπέλα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πίεσε ξανά τα κουμπιά του χειριστηρίου και, σαν αρμαδίλο τσιγάρων-πολεμιστών, θα σκορπιστεί σε σταγόνες λιωμένου μετάλλου.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα βόλεϊ που χρειάζεται...
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Δεν είμαστε αξιολύπητα έντομα,
  Είμαστε θωρακισμένοι σαν χελώνες...
  Αν χτυπήσουμε με λέιζερ,
  Ας αφήσουμε απλώς ένα κενό!
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια που σπέρνουν το θάνατο. Και καταστρέφουν το ένα εχθρικό καταδρομικό μετά το άλλο.
  Η Αλένκα, ωστόσο, απολαμβάνει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε έναν μαχητή. Το να καταρρίψει αμέσως ένα θωρηκτό δεν είναι μια σούπερ αποστολή για εκείνη. Και τώρα ξαναχτύπησε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
  Τότε είπε φιλοσοφικά:
  - Ένα κοτόπουλο ραμφίζει κόκκους κόκκου και παίρνει βάρος πολύ πιο γρήγορα από ένα γουρούνι που καταπίνει τεράστια κομμάτια!
  Και πολύ επιδέξια τύλιξε τα γυμνά δάχτυλά της. Αυτό είναι ένα κορίτσι.
  Και γαμάει τόσο πολύ αυτά τα τσιγάρα.
  Ο Αλεξέι παρατήρησε με μια ιδέα:
  - Δεν καταλαβαίνω αυτούς που καπνίζουν - είναι αηδιαστικό να κρατάς ένα τσιγάρο στο στόμα σου!
  Η Αλένα έγνεψε καταφατικά.
  - Κακή συνήθεια!
  Και το φίδι της αλεπούς έκανε επίσης το κόλπο, και ένας άλλος μαχητής φούντωσε.
  Και τότε το κορίτσι χτύπησε τη γυμνή της φτέρνα και έτριξε:
  - Ο στρατός μου είναι δυνατός
  Αυτή σώζει τον κόσμο!
  Το κορίτσι, φυσικά, έχει ήδη δει κάτι άλλο ... Αν και, φυσικά, η μονομαχία των τσιγάρων και του αλκοόλ φαίνεται πολύ υπερβολική. Αλλά εξακολουθεί να αξίζει να το κοιτάξετε.
  Και έτσι το κρασί της Βουργουνδίας μπήκε στη μάχη με ένα μεγάλο θωρηκτό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες τέτοια και όχι τέτοια μπουκάλια. Φαίνεται πολύ ωραίο σε μεγάλη κλίμακα.
  Και τα μπουκάλια τρέχουν, αστραφτερά με ετικέτες και επωμίδες. Φαίνεται κάτι παραπάνω από πλούσιο.
  Η λήψη έρχεται από διαφορετικές αποστάσεις και είναι πολύ ακριβής. Οι ήττες γίνονται όλο και πιο καταστροφικές. Και έπρεπε να πυροβολήσω με ρουκέτες και άλλους σπόρους.
  Η Αλίκη παρακολουθούσε στενά το πεδίο της μάχης. Μετέφερε τα στρατεύματά της, προσπαθώντας να καλύψει τις πλευρές με διαστημόπλοια. Και οι πράξεις της έμοιαζαν αρκετά λογικές.
  Αλλά ο Αρκάσα έδρασε επίσης δυναμικά. Αστρόπλοια τεράστιας χωρητικότητας πλησίαζαν σταδιακά. Και η ανταλλαγή πυροβολικού γινόταν όλο και πιο έντονη.
  Όπως οι σουπερνόβα, οι εκρήξεις πυραύλων ξέσπασαν. Και ήταν απλώς ολοκληρωτική καταστροφή. Και αυτή είναι πραγματικά μια μάχη στην οποία κάθε στρατιώτης είναι ένας ήρωας.
  Τα μπουκάλια και τα πακέτα κινούνταν με γρήγορο ρυθμό. Και τα πόδια και τα πόδια τους συνέχισαν να αναβοσβήνουν. Και ήταν ενεργητική δράση.
  Η Νατάσα συνέτριψε ξανά τα πόδια της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κατεύθυνε βαριές ρουκέτες στον εχθρό.
  Πάλι κενό και τώρα τα τσιγάρα του θωρηκτού άρχισαν να χωρίζονται. Και η φωτιά μέσα του φούντωσε, σαν τα κεριά εδώ άρχισαν να κρεμούν.
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Είμαστε γενναία κορίτσια, η φωνή μας είναι ηχηρή!
  Και πάλι πετούν θανατηφόροι και καταστροφικοί πύραυλοι. Και το κολασμένο μανιτάρι φλέγεται, και εδώ είναι η σκληρότητα σε μεγάλη κλίμακα.
  Ο Αρκάσα διέταξε τον στρατό από μπουκάλια:
  - Πραγματοποιήστε μια λοξή κοπή!
  Μπουκάλια-στρατηγοί γεμάτα ακριβό κονιάκ γάβγιζαν:
  - Σωστά, Διοικητά!
  Η Νατάσα παρατήρησε σοφά:
  - Ο στρατός μας πήρε το Βερολίνο, και το κορίτσι βοήθησε!
  Και η γυμνή της φτέρνα πιέζει ξανά τα κουμπιά. Και με μεγάλη επιτάχυνση ξεσπούν τα δολοφονικά δώρα του αφανισμού.
  Ο Αλεξέι κατέρριψε ξανά τον μαχητή με έναν λοξό ανεμόμυλο και τσίριξε:
  - Η κατηγορία μου είναι τέσσερις λέξεις,
  Δεν ψάχνω άλλο τρόπο!
  Η Νατάσα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, μην ψάχνετε για παρακάμψεις, παίξτε ευθεία κατά μήκος της άκρης!
  Αυτό το κορίτσι ξέρει τι κάνει. Και με πολύ έξυπνο τρόπο μαζί της. Συνολικά, ωστόσο, έχει διατηρηθεί μια δυναμική ισορροπία.
  Το αγόρι-βοεβόδα έκανε σαν έμπειρος άσος. Στην Τσετσενία έπρεπε να πολεμήσει. Υπήρχαν μισθοφόροι και ντόπιοι πολεμιστές και πολύ καλοί μαχητές.
  Οι Τσετσένοι θα μπορούσαν ακόμη και να θεωρήσουν τους εαυτούς τους νικητές του πρώτου πολέμου, αφού ο ρωσικός στρατός έφυγε χωρίς να πετύχει τον στόχο του. Ναι, και στη δεύτερη μάχη διήρκεσε δέκα χρόνια.
  Ο Alexey, πυροβολώντας τον εχθρό και εκ νέου ελιγμούς του μαχητή, χτύπησε πολύ επιδέξια σε ευάλωτα μέρη.
  Το αγόρι βοεβόδας έπεσε πάνω σε μια αγέλη Καμήλες. Αυτά είναι ελίτ τσιγάρα, που σημαίνει ότι ο πιλότος δεν είναι εύκολος.
  Άρχισε μια μάχη ελιγμών, δύο άσοι. Μια σκέψη πέρασε ακόμη και στο κεφάλι του Σότνικοφ: πώς θα έμοιαζε η μάχη μεταξύ του Κοζέντουμπ και του Χάφμαν; Μάλλον θα ήταν ένας άξιος αγώνας.
  Ο Alexey χτυπά επιδέξια έναν δευτερεύοντα μαχητή και τραγούδησε:
  - Είμαι ο μεγαλύτερος άντρας
  Αν και έζησε τον δεύτερο αιώνα!
  Η Αλένκα σημείωσε με ένα χαμόγελο που έστειλε μέσω της οθόνης:
  Όλα θα πάνε καλά αγόρι μου!
  Ο Σοτνίκοφ απάντησε:
  - Δεν είμαι αγόρι, αλλά σύζυγος!
  Η Alenka κατέρριψε τον εχθρό με μια πολύ ακριβή στροφή και πολύ επιδέξια νοκ άουτ τους μαχητές.
  Η Νατάσα σημείωσε έξυπνα και χτύπησε πολύ φριχτά τα κουμπιά με τα πλακάκια του πιεστηρίου.
  Και οι πύραυλοι αντέδρασαν πολύ επιθετικά σε αυτό. Και πέταξαν σαν το θανατηφόρο δηλητήριο μιας κόμπρας που εκτοξεύτηκε κάτω από το δέρμα.
  Ο Σοτνίκοφ πολέμησε ξανά με μια αγέλη Καμήλα. Το αιώνιο αγόρι ενήργησε πολύ ευθύς.
  Και ο αντίπαλός του μπόρεσε να πιάσει και ο Αλεξέι πλημμύρισε με έντονη ζέστη.
  Η Αλένκα φώναξε:
  - Πρόσεχε φίλε!
  Το αγόρι-βοεβόδα, έσκισε ελαφρώς την απόσταση. Όμως ο εχθρός του κόλλησε με μεγάλη σιγουριά.
  Και λίγο έλειψε να συγκρουστούν και τα δύο μαχητικά. Πήγε, πήγε επιθετική αντιπαράθεση. Και μάλιστα συγκρούστηκαν.
  Ο Αλεξέι τραγούδησε:
  - Θα υπάρχει μια πόλη στην Αφροδίτη,
  Και στον Άρη χτίζουμε μια πόλη...
  Όχι μια άσχημη χίμαιρα -
  Θα σας δώσουμε αποτελέσματα!
  Η Άλις χτύπησε το Marlboro στον ώμο και ψέλλισε:
  - Είσαι ένα ωραίο μικρό πράγμα!
  Ο στρατάρχης τουτου γρύλισε:
  - Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε!
  Η Sokolovskaya διέταξε:
  - Πήγαινε στην επίθεση! Ελάτε από την αριστερή παράκαμψη.
  Η κίνηση των μεγάλων θωρηκτών ήταν πολύ χαλαρή και κινούνταν με μεγαλύτερη ταχύτητα από τα καταδρομικά. Και έδρασαν με τρομερή ενέργεια.
  Η Αλίκη κοίταξε το πεδίο της μάχης, πιο συγκεκριμένα τον τρισδιάστατο χώρο. Και τώρα ο Αρκάσα προσπαθεί να ασκήσει πίεση. Η γραμμή του μετώπου τώρα χάλασε, μετά καμάρα.
  Και ήταν μια δυναμική ισορροπία. Η Άλις απελευθέρωσε τα πόδια της από τα παπούτσια της και άρχισε να πιέζει με τα γυμνά της δάχτυλα τα κουμπιά του joystick.
  Και έγινε αναθεώρηση και καταστροφή.
  Εδώ πήραν ένα από τα μεγάλα θωρηκτά και η πλευρά κατέρρευσε. Και κάηκε, κάηκε με τρομερή δύναμη.
  Η Νατάσα πυροβόλησε ενεργά και έλεγχε επίσης τα γυμνά δάχτυλά της.
  Και τρύπησε το ένα πλοίο μετά το άλλο.
  Έτσι όλες οι κινήσεις της ήταν χαριτωμένα και εξαιρετικά ακριβείς. Και πολύ έξυπνα έριξε νοκ άουτ αντιπάλους. Και τώρα τα πακέτα πούρα καίγονται ξανά, και τα μπουκάλια εκρήγνυνται από την άλλη πλευρά. Και οι πιθανότητες και για τις δύο πλευρές δεν ξεπερνούν τα όρια της δυναμικής ισορροπίας.
  Η Νατάσα μάλιστα τραγούδησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Μπορώ να νικήσω έναν ελέφαντα...
  Και σε αυτόν τον θλιβερό αέρα,
  Δεν είναι ο Κύριος που βασιλεύει - ο Σατανάς!
  Ο Άλεξ είπε χαμογελώντας:
  Είμαστε σαν τον Σατανά!
  Και το αγόρι-βοεβόδα, πατώντας τις γυμνές, στρογγυλές παιδικές του φτέρνες, αλλά τα κουμπιά και απελευθέρωσε επιθετικά ρεύματα υπερπλασίας ταυτόχρονα. Και κάπως έτσι γαμήθηκε... Και ο άσος με μια αγέλη "Camel", και κυριολεκτικά φλογισμένος.
  Πήρε και σημείωσε επιθετικά όταν ο εχθρός τελείωσε.
  Ο Σοτνίκοφ τραγούδησε:
  - Η νίκη των γενναίων μαχητών περιμένει,
  Μπορούμε να σπάσουμε τα εμπόδια...
  Θα είμαστε στη δόξα των μεγάλων πατέρων,
  Περιμένετε από τους στρατιώτες να γνωρίζουν τις ανταμοιβές!
  Η Αλιόνκα γέλασε, κόβοντας τη νέα μηχανή του εχθρού και τσίριξε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Ο Alexey παρατήρησε με ένα παιδικό χαμόγελο:
  - Και εδώ Ρωσία, είμαστε σε πόλεμο με τα μπουκάλια!
  Η μάγισσα απάντησε έξυπνα:
  - Για ένα πολύ μεγάλο μπουκάλι, μπορείτε να πάρετε χρήματα για το δοχείο!
  Και οι δύο αγωνιστές γέλασαν.
  Ο Αρκάδι δεν έχει εμπλακεί ακόμη στη μάχη. Μετέφερε στρατεύματα, για να μην επιτρέψει στον εχθρό να μπει στα μετόπισθεν.
  Η Αλίκη προσπάθησε να γλιστρήσει και να δημιουργήσει μια τσάντα. Μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερε.
  Πακέτα με ακριβά τσιγάρα έτρεχαν γύρω από το κορίτσι. Συνέχισαν να προσπαθούν να δίνουν συμβουλές. Ωστόσο, αυτό ήταν ελάχιστα χρήσιμο.
  Εδώ είναι ένα άλλο δύο θωρηκτά και από τις δύο πλευρές έπιασαν φωτιά και άρχισαν να καταρρέουν.
  Τα μπουκάλια τσουγκρίστηκαν.
  Ο Αλεξέι για την ώρα πολεμούσε σε μαχητικό αεροπλάνο, αν και μπήκε στον πειρασμό να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο.
  Ο Σοτνίκοφ κινήθηκε πολύ καλά. Αυτός, σαν βασίλισσα σε σανίδα, πήδηξε μέσα από το κενό.
  Και αυτή ήταν μια βιρτουόζικη απόδοση του ποιήματος από την πλευρά του.
  Η Αλένκα πίεσε επίσης με τα γυμνά της πόδια όλα τα κουμπιά και τους μοχλούς. Ένα μπουκάλι Μπορντό πάλεψε δίπλα της. Επίσης ένας επίλεκτος πολεμιστής που γκρέμισε τους εχθρούς με τον ενθουσιασμό ενός πιράνχα που συνθλίβει τα κοτόπουλα.
  Ο Σοτνίκοφ, από την άλλη, έκοψε έναν άλλον αντίπαλο με ένα δρεπάνι και τον έκανε να καεί ολοσχερώς.
  Εδώ τα μαχητικά συγκρούστηκαν κυριολεκτικά και τα πεδία δυνάμεων πέταξαν μακριά. Και αυτό είναι μια μεγάλη καταστροφή. Αλλά φυσικά όχι στον Αλεξέι - τον μαχητή του υψηλής αντοχής.
  Η Αλένκα ενθάρρυνε τον σύντροφο και τον σύζυγό της:
  - Μπράβο αγόρι! Πατήστε το!
  Η Νατάσα, από την άλλη πλευρά, εκτόξευσε συγκεντρωμένα πυρά θανάτου από το μεγάλο θωρηκτό. Είναι μια πολεμίστρια με μια θανατηφόρα κούνια.
  Η Νατάσα δεν στόχευσε, αλλά πίεσε διαισθητικά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και αυτή έπρεπε να έχει προβλήματα, ειδικά στην παιδική ηλικία.
  Αν και ήταν το ξέσπασμα ενός σπυριού που της έφερε τη μεγαλύτερη θλίψη. Πιο συγκεκριμένα, δεν έλαμψε, αλλά πήδηξε επάνω.
  Η Νατάσα, ελέγχοντας τη φλόγα, τραγούδησε:
  - Δεν πας πουθενά
  Θα κάνω ένα πούρο ψείρα!
  Ο Alexey σημείωσε λογικά:
  - Το χιούμορ μας βοηθά να χτίζουμε και να ζούμε!
  Η Νατάσα διευκρίνισε:
  - Όχι χιούμορ, αλλά τραγούδι!
  Ο Σοτνίκοφ, χτυπώντας έναν άλλο μαχητή με τη μορφή τσαμπουκά, τραγούδησε:
  Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Αφήστε τους να τραγουδήσουν μαζί μας!
  Η Νατάσα εκτόξευσε ένα εκατομμύριο ατομικές βόμβες που έπεσαν στη Χιροσίμα με ένα ρεύμα ενέργειας και φώναξε:
  - Αυτός που είναι χαρούμενος γελάει,
  Ποιος θέλει να πετύχει....
  Η Αλένκα πρόσθεσε γελώντας:
  -Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Και η γυμνή της φτέρνα έδειξε το πάλσαρ ακριβώς στον στόχο. Και φυσικά τα τσιγάρα ήταν πολύ δυσάρεστα.
  Όμως η Κάτκα, από την άλλη, δεν ήταν κατώτερη στη μάχη. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με όχι λιγότερη ευκινησία έστελναν δώρα θανάτου. Και δύσκολα έβαλε τις ορμές του θανάτου.
  Η Κάτια έκλεισε το μάτι στη Μάσα μέσα από το μόνιτορ:
  - Τι ομορφιά κρατήστε!
  Σε απάντηση, το αιώνιο κορίτσι των τριακοσίων ετών απάντησε:
  - Μην κρατιέστε και χτυπήστε!
  Και οι πολεμιστές έδειχναν τη γλώσσα τους ο ένας στον άλλο.
  Ωστόσο, η Katya είναι ακόμα σχεδόν έφηβη εδώ και χρόνια και η Masha δεν φαίνεται να έχει ωριμάσει.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι υψηλών προδιαγραφών.
  Ο Lyokha Teterev βρίσκεται επίσης στον πυρετό της μάχης, αλλά προτιμά να πυροβολεί από ένα μεγάλο θωρηκτό.
  Κι αυτός δεν έχει αποχωριστεί ακόμα τα παιδικά του χρόνια. Εδώ, στον κόσμο του μέλλοντος, τα πράγματα είναι λίγο έξω από το μυαλό τους.
  Ο Lyokha πήρε επίσης την εμφάνιση ενός αγοριού περίπου δεκατριών και πάτησε τα κουμπιά με τη γυμνή φτέρνα του και τραγούδησε ταυτόχρονα:
  - Φύσηξε, φυσήξτε, φυσήξτε, άλλο ένα χτύπημα,
  Εμείς οι μαχητές έχουμε ένα ιδιαίτερο δώρο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Η Μάσα έγνεψε καταφατικά, δείχνοντας επίσης όπλα με υπερπλασία στους εχθρούς με τα γυμνά δάχτυλά της από κοριτσίστικα πόδια και φαγητό:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο
  Και θα περάσουμε τη ζωή μας σαν σε πεδίο βολής!
  Η Κάτια απομακρύνθηκε από το φλεγόμενο ρεύμα σωματιδίων που θερμάνθηκαν σε δισεκατομμύρια βαθμούς.
  Το κορίτσι κόπηκε εκεί ήταν μια εποχή με μισθοφόρους που επιτέθηκαν στη Ρωσία. Και γκρεμισμένα κεφάλια παιχνιδιάρικα.
  Και υπάρχει επίσης ένα παιχνίδι. Τι γίνεται με το σπάσιμο των μπουκαλιών; Δεν είναι και αθάνατοι.
  Η Κάτια διάβασε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ενα δύο τρία τέσσερα πέντε -
  Η Κάτια βγήκε να σουτάρει!
  Η Μάσα επιβεβαίωσε, εκτοξεύοντας έναν θανατηφόρο πίδακα σωματιδίων:
  - Κερδίζουμε χωρίς εξαίρεση!
  Η Αλίκη τους φώναξε μέσα από τα ολογράμματα:
  - Μην κολυμπάτε πίσω από τις σημαδούρες, θα σας οδηγήσει στο κενό!
  Η Κάτια κελαηδούσε, γκρεμίζοντας έναν άλλο στόχο:
  - Η νίκη είναι πολύ καλή,
  Και θα αφήσουμε τους εχθρούς να συντρίψουν!
  Και τώρα τα διαστημόπλοια πλησιάζουν ξανά. Τα θωρηκτά και τα μεγάλα θωρηκτά προσπαθούν να παραμείνουν στον τοίχο, γεγονός που προκαλεί τη συσσώρευση των πεδίων δύναμης και μισού χώρου και τα διαστημόπλοια γίνονται πρακτικά άτρωτα.
  Η Κάτια αγωνίζεται με πάθος και εξαιρετικά συνετά. Η μάχη δεν είναι αστείο.
  Φυσικά ο πιο δυνατός θα κερδίσει.
  Αλλά στην πραγματικότητα, η στρατηγική μπορεί να διαρκέσει επ 'αόριστον. Ειδικά αν οι πόροι είναι συγκρίσιμοι. Και οι δυνάμεις είναι σχεδόν ακριβώς ίσες.
  Η Άλις έσφιξε το μέτωπό της. Πόσο συχνά ένας τέτοιος πόλεμος, όπως ένα παιχνίδι πούλι ή σκάκι, μετατράπηκε σε ισοπαλία.
  Και εδώ είναι ακόμα πιο δύσκολο να δράσεις από ό,τι στο σκάκι.
  Και μετά η ισορροπία και η ελαφριά ταλάντωση του μπολ.
  Η Αλένκα, επίσης, γαμημένα τσιγάρα, άρχισε να νευριάζει. Στην πραγματικότητα, εδώ γαμούνται μεταξύ τους, αλλά ο κακός δεν αστειεύεται ...
  Η Αλίκη γρύλισε:
  - Για τα τελευταία επιτεύγματα!
  Η Μάσα, κουβαλώντας μπουκάλια βότκα και κονιάκ, έτριξε:
  - Για την καλύτερη επιτυχία!
  Ο Λεχ απάντησε:
  - Δεν είναι αυτό!
  Η Κάτια κελαηδούσε, καλύπτοντας έναν άλλο στόχο:
  - Μετά τη συντριβή του αντιδραστήρα, δεν θα είναι το ίδιο!
  Η Αλίκη γρύλισε έξαλλη:
  - Είναι ξεκάθαρο αμέσως ότι δεν είναι ο Πούσκιν,
  Έγραψε αυτά τα δίχτυα!
  Η Κάτκα γέλασε και απάντησε, συντρίβοντας το μαχητή:
  - Και όχι διπλωμένο, αλλά όχι διπλωμένο!
  Το σορτσάκι σου είναι κρύο!
  Ο Λιόχα απείλησε την Κάτια με το δάχτυλό του:
  - Μην είσαι αγενής! Νέος και άπειρος!
  Η Κάτια γέλασε.
  - Συμπυκνωμένο γάλα?
  Η Αλίκη γρύλισε θυμωμένη:
  - Θα παίξει η Κάτια για ένα χρόνο, θα σας στερήσω τα γλυκά!
  Ο νεαρός πολεμιστής τσίριξε:
  - Και δεν έχεις δικαίωμα!
  Η Μάσα συμφώνησε, χτυπώντας θυμωμένα τη γυμνή της φτέρνα:
  - Και τι εντολές πραγματικά!;
  Η Αλίκη απάντησε σοφά:
  - Καλύτερα να έχεις βασιλιά στο κεφάλι σου παρά τον άνεμο!
  Η Μάσα χτύπησε το μαχητικό αεροσκάφος με ένα χαμόγελο και κελαηδούσε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Ο Λεχ πρόσθεσε με πάθος:
  - Η μάνα μας, η μάνα μας - θα σκοτώσουμε τη βότκα!
  Η Κάτια δήλωσε απροσδόκητα:
  - Και ο πατριός μου είπε ότι η βότκα είναι πιο επικίνδυνη για έναν Ρώσο από μια ντουζίνα Χίτλερ!
  Η Άλις έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, εκατοντάδες Χίτλερ είναι όντως πιο επικίνδυνοι! Ωστόσο, το σώμα μας δεν φοβάται το αλκοόλ!
  Και το κορίτσι πίεσε ξανά τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά του joystick. Και η ομάδα δούλεψε. Νέες λεγεώνες από μεγάλα και βαριά διαστημόπλοια γεμάτα πακέτα τσιγάρα έσπευσαν στη μάχη.
  Αλλά από την πλευρά του Arkasha Sapozhkov, οι ίδιες νεοπαραγόμενες λεγεώνες κινούνταν προς μια συνάντηση. Και τα διαστημόπλοια άφησαν πίσω τους μακρά αστραφτερά μονοπάτια.
  Ο Aleksey Sotnikov κινήθηκε με μαχητικό αεροσκάφος, είτε επιταχύνοντας είτε επιβραδύνοντας.
  Ήταν ένας γρήγορος νέος.
  Ο Αρκάσα έδωσε διαταγές. Αλλά κι αυτός είχε ήδη βαρεθεί να είναι διοικητής.
  Και αντί για τον εαυτό του, ο αιώνια νεαρός μεγάλος ακαδημαϊκός άφησε τον ηλεκτρονικό διοικητή και όρμησε στη μάχη.
  Η Alisa Sokolovskaya τον ακολούθησε. Ο μαχητής της επιτάχυνε απότομα.
  Και οι δύο πολέμαρχοι επέλεξαν οχήματα με πολύ ισχυρά όπλα και ενεργοποίησαν τη λειτουργία θεού.
  Εδώ πάμε από αυτές τις ανατροπές.
  Η Αλίκη, επίσης, απελευθέρωσε τα χαριτωμένα πόδια της από τα παπούτσια της και άρχισε να πατάει τα κουμπιά με τα γυμνά της δάχτυλα. Είναι τόσο ωραίο να παίζεις με τα πόδια σου.
  Η Αλίκη μάλιστα τραγούδησε:
  - Κάπου στο Κάμα,
  Δεν ξέρουμε τους εαυτούς μας!
  Κάπου στο Κάμα -
  Μητέρα Ποτάμι!
  Δεν μπορεί να φτάσει με τα χέρια
  Μην το πιάνετε με τα πόδια σας!
  Η Μάσα σήκωσε:
  - Γυμνά πόδια
  Κουρδιστό κορίτσια!
  Και εκεί έγιναν απλοί στρατιώτες, απολαμβάνοντας μια σκληρή μάχη.
  Και είναι τόσο δροσερή η διάθεση να παλεύεις έτσι!
  Η Αλίκη παρέμεινε με ένα μπικίνι. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Έχει τέλεια σιλουέτα και αναλογίες υπέροχου σώματος.
  Αλλά στην ανθρώπινη αυτοκρατορία, απέραντη για αρκετούς γαλαξίες, δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι ή με καθόλου φυσικά ελαττώματα.
  Και σίγουρα ευχαριστεί. Πόσο όμορφο και σωστό έχει γίνει τώρα το σύμπαν.
  Η Αλίκη πιέζει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στους μοχλούς. Πόσο όμορφη είναι και οι καμπύλες του σώματός της είναι τόσο σαγηνευτικές σε απόλυτη τελειότητα και αρμονία γραμμών.
  Το Hero Girl τραγούδησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου,
  Είμαστε όλοι μια φιλική οικογένεια!
  Και τώρα απελευθερώνει μια μικροσκοπική εκκένωση μπιζελιού σε έναν μίνι πύραυλο. Αλλά η αντίδραση θερμοπρεονίου εκρήγνυται επίσης ενέργεια κολοσσιαίας δύναμης.
  Και υπάρχει μια έκρηξη σουπερνόβα και μια ολόκληρη ντουζίνα μαχητές, μαζί με το σκάφος, καίγονται σαν σκόρος στις φλόγες του τζακιού.
  Τα μπουκάλια δεν πρόλαβαν ούτε να προφέρουν λέξη.
  Η Αλίκη κελαηδούσε:
  - Δίνοντας ένα γήπεδο -
  Ξέρουμε πώς να κόψουμε την αλλαγή!
  Ο Λεχ Τέτερεφ έγραψε στο Twitter:
  - Είσαι απλά σούπερ Αλίκη!
  Το Hero Girl έγραψε στο Twitter:
  - Λίζα-Αλίσοβα - καλό όνομα!
  Και πάλι, με ένα στρογγυλό, ροζ κοριτσίστικο τακούνι, το παρόν του θανάτου θα υποχωρήσει.
  Αυτή είναι μια τεράστια καταστροφή.
  Η Κάτια εξέπνευσε με απόλαυση, σκίζοντας ένα άλλο αεροπλάνο με μπουκάλια με πύραυλο:
  - Ναι, αυτό είναι καλό όνομα!
  Και τραγούδησε:
  - Ξαφνικά ο κυνηγός τρέχει έξω -
  Το υπερπλασμα χτυπαει!
  Η Μάσα γέλασε και είπε:
  - Είναι υπέροχο!
  Και τα γυμνά της δάχτυλα με τα λαξευμένα, μαυρισμένα πόδια της θα απελευθερώσουν κάτι εντελώς θανατηφόρο και ταυτόχρονα όμορφο.
  Και ακόμη και το αντιτορπιλικό χωρίστηκε από το χτύπημα.
  Σε απάντηση, η Νατάσα έκλεισε το μάτι στην αδερφή της μέσα από ένα ολόγραμμα σε έντονο χρώμα και έτριξε:
  - Αυτό είναι ένα θερμοπρέον!;
  Η Μάχα έγνεψε ζωηρά.
  - Ναι, κάτι τέτοιο! Και πολύ εποικοδομητικό!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν στα γέλια. Έβγαλαν ακόμη και τη γλώσσα τους. Αμέσως επιμήκυναν σαν μαστίγια και μπλέκονταν σε μπάλα. Και στράφηκε τόσο πολύ.
  Η Αλίκη σχολίασε:
  - Και είμαστε μπλεγμένοι σαν ένα ζευγάρι φίδια,
  Αγκαλιάζω σφιχτά δύο φίλους!
  Η Νατάσα φώναξε:
  - Είμαστε καλοί φίλοι!
  Ο Αρκάσα, που διατηρούσε επίσης επαφή μέσω τρισδιάστατης προβολής, μετατράπηκε σε αγόρι με μαύρο δέρμα του γιου της Αφρικής και τσίριξε:
  - Τα καλά κορίτσια είναι καλοί φίλοι,
  Νους σαν παιδιά προσχολικής ηλικίας - τους περιμένουν φόβοι!
  Και ένα μελαχρινό, γοητευτικό αγόρι από μαργαριταρένια δόντια έβγαζε ηλιαχτίδες.
  Και πήδηξαν, και ιδού ένα θαύμα, τέσσερις μαχητές με τσιγάρα ταυτόχρονα, απανθρακωμένοι σαν αποτσίγαρα σε καυστήρα αερίου.
  Η Άλις του έκλεισε το μάτι.
  - Απλώς γοητεύεις!
  Ο Αρκάσα σημείωσε, κινώντας τα αυτιά του:
  - Είμαι η ενσάρκωση της ευφυΐας!
  Και το αγόρι από τα ρουθούνια, σαν να σφυρίζει με κεραυνό, είναι ένα γούρι - το αποτέλεσμα της μήτρας, ή μάλλον της υπερμήτρας.
  Η Αλένκα σημείωσε ορθολογικά:
  - Το μυαλό μας γεννά αδιανόητη ύλη!
  Ο Aleksey Sotnikov, εν τω μεταξύ, δέχθηκε ένα χτύπημα στο μέτωπο. Και πάλι το αγόρι κυριεύτηκε από έντονη ζέστη. Αλλά δεν ντρεπόταν καθόλου.
  Αντίθετα θύμιζε στον πρώην κυβερνήτη λουτρό. Τι είναι πραγματικά το μπάνιο;
  Το αγοράκι τραγούδησε:
  Μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο!
  Έγχυμα βελανιδιάς και σημύδας!
  Η Αλένκα πήρε το πέρασμα του συζύγου της:
  Μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο!
  Ένα κομμάτι της ζωής μας είναι single!
  Ο Αρκάς αφαιρέθηκε ξανά με ηλιαχτίδες από τα δόντια του να αστράφτουν σαν κομμένα διαμάντια και σημείωσε:
  - Και είσαι σύζυγος!
  Ο Aleksey έγνεψε ζωηρά, απομακρυνόμενος από το ορυχείο που πετούσε κατά μήκος μιας πολύπλοκης τροχιάς:
  - Να φοβάται η γυναίκα τον άντρα της!
  Η Αλένκα γέλασε, η γυμνή, ροζ φτέρνα της πάτησε το πεντάλ και το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Δεν φοβάμαι τον άντρα μου, ούτε το κρύο!
  παρατήρησε ο Αλεξέι επικριτικά κοιτάζοντας το πάθος του. Τότε σχεδόν σκεπάστηκε από μια χειροβομβίδα χρονο. Ένα επικίνδυνο όπλο ακόμα κι αν έχετε λειτουργία θεού. Το αγόρι έτριξε, οι γυμνές, παιδικές φτέρνες του κάηκαν άσχημα.
  Ο Σοτνίκοφ εξέδωσε:
  - Πρόσεχε τον εαυτό σου, πρόσεχε!
  Ο Αλένκι το επιβεβαίωσε συντρίβοντας τον εχθρό μπριγκαντίν με έναν πομπό μάχης σε αυτό:
  - Πρόσεχε, πρόσεχε τον εαυτό σου!
  Ο Αρκάσα γέλασε και τραγούδησε:
  - Είμαι ένα πανίσχυρο τανκ της κόλασης -
  Η σοκολάτα θα είναι χαρούμενη!
  Η μάχη μεταξύ τσιγάρων και αλκοολούχων ποτών είναι μια φαντασίωση μεγάλου όγκου.
  Η Αλίκη, στο πλευρό της, έτριβε μπουκάλια σε διάφορα είδη διαστημόπλοιων και η Αρκάσα κρυφοκοίταζε πακέτα τσιγάρα σε διάφορα είδη αστροπλοίων. Ήταν τόσο ωραίο - ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.
  Ο Αρκάσα, γκρεμίζοντας ένα ολόκληρο καταδρομικό με προϊόντα καπνού, ψέλλισε:
  - Η Αλίκη από το τρελοκομείο -
  Υπέροχη αγελάδα!
  Η ηρωίδα απάντησε:
  - Θα πληρώσεις!
  Και ο πύραυλός της συνέτριψε ένα dreadnought με μια μεγάλη σειρά από όπλα και μπουκάλια.
  Ναι, ήταν εντυπωσιακό.
  Ο Aleksey Sotnikov, εν τω μεταξύ, αγωνίστηκε στη μάχη με ένα πακέτο τσιγάρα Korona. Ο άσος ήταν υψηλής κλάσης. Και τα δύο μαχητικά έκαναν ελιγμούς μέσα και έξω από τα εκρηκτικά ρεύματα ενέργειας.
  Το αγόρι βοεβόδας ήταν έστω και λίγο μπερδεμένο. Ο εχθρός είναι πραγματικά δυνατός. Μα που πήγαν οι δικοί μας;
  Ο Alexey τραγούδησε, κάνοντας ελιγμούς:
  - Δεν φοβόμαστε τους εχθρούς στο παραμικρό,
  Τα δυνατά μας ρωσικά σπαθιά!
  Και πάλι ένας αποφασιστικός και πολύ επιτυχημένος ελιγμός. Και τώρα το πνεύμα έχει χτυπηθεί από τον εχθρό. Αυτός, έχοντας μπει στη λωρίδα κενού, φαίνεται να ασφυκτιά.
  Ο Σοτνίκοφ τραγούδησε:
  - Ο ήλιος ανατέλλει και δύει
  Και η χώρα των ηρώων θα γεννήσει!
  Η Αλένκα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Η προφορά δεν ταιριάζει!
  Και το κορίτσι έστειλε ξανά το ξυπόλητο, γυαλιστερό βελούδινο δώρο της.
  Λοιπόν, αυτό είναι ένα σοβαρό τεστ μάχης.
  Πολεμιστής και πολεμιστής, όπως πάντα, σε μεγάλο υψόμετρο.
  Ο Αρκάσα Σαποζκόφ πλησίαζε την Αλίκη.
  Ο νεαρός εξωτερικά μεγάλος ακαδημαϊκός έγραψε στο Twitter:
  - Λοιπόν, φίλε - είσαι έτοιμος να δεχτείς το δεξί χέρι της μοίρας;
  Η Αλίκη απάντησε κραυγάζοντας:
  - Αγαπητέ μου αγόρι,
  Αυτή την ώρα, τι έχεις πάθει!
  Ο Αρκάσα φούντωσε με μια δέσμη εξολόθρευσης και έτριξε:
  - Όλα είναι εντάξει, μάταια έψαχναν προβλήματα σε μένα,
  Απλά Λίζα, είσαι η Αλίκη, μου έλειψες!
  Και το αγόρι έκλεισε το μάτι στο κορίτσι. Έμοιαζε μεγαλοπρεπές και κωμικό ταυτόχρονα.
  Η Νατάσα έστειλε και κάτι καταστροφικό και συνάμα φαγώσιμο.
  Η υπερπλασματική δέσμη μετατράπηκε σε ένα κέικ που κάλυπτε όλες τις υποδοχές θέασης των αστροπλοίων.
  Πράγματι, όταν είναι πολύ μπισκότο, πνίγονται!
  Η Αλίκη εκτίμησε τη γιγάντια επίθεση τούρτας.
  - Αυτό είναι υπέροχο! - Η κοπέλα τσίριξε.
  Ναι, σίγουρα μύριζε υπερβολικό. Τα πακέτα τσιγάρα άρχισαν να παίρνουν φωτιά από μόνα τους και τα μπουκάλια εξερράγησαν.
  Ο Αρκάσα το πήρε και κελαηδούσε:
  - Αν είσαι στήθος με κέικ,
  Πολύ περίφημα κόλλησε!
  Κάπου λοιπόν οι πίθηκοι -
  Έχετε χρησιμοποιήσει τον δέκτη!
  Και πετάξτε ένα αστραφτερό πάλσαρ από τα μάτια.
  Ο Aleksey Sotnikov, ασκώντας πίεση στον άσο ανταγωνιστή, εξέδωσε:
  - Τα παγάκια κυλούν από τα μάτια,
  Η ώρα του θανάτου του Πάνα έφτασε!
  Και πάλι στριμμένα με θανατηφόρους πυραύλους.
  Η Νατάσα έδωσε έξω, ξεκινώντας το επόμενο στάδιο από το μεγάλο θωρηκτό:
  - Το πάρτι μας θα κερδηθεί!
  Και η πτήση μιας υπερπλασματικής κηλίδας με τη μορφή χάρτη. Και το κενό σφύριξε, έτοιμο να χωριστεί σε πολλές σπίθες.
  Εν τω μεταξύ, κατά την πτήση, ένα μπουκάλι βότκα και ένα πακέτο Belomor συγκρούστηκαν αρχικά με μαχητικά. Έγινε έκρηξη και πλήρης αφανισμός.
  Και τότε το πακέτο και το μπουκάλι μετά την εκτίναξη άρχισαν να χτυπούν το ένα το άλλο στο κενό.
  Τα τσιγάρα και το αλκοόλ προκάλεσαν σαφώς αμοιβαία ασυμβατότητα.
  Ο Belomor, σπρώχνοντας τη βότκα Stolichnaya, γρύλισε άπληστα:
  - Τι περιμένεις?
  Το μπουκάλι απάντησε:
  - Στον αφανισμό σου!
  Το πακέτο με τα τσιγάρα γέλασε.
  - Δεν θα το πάρεις!
  Το μπουκάλι αντιτάχθηκε:
  - Πώς να περιμένω!
  Και κόλλησαν ο ένας το κεφάλι του άλλου. Να πώς άστραψαν όλοι.
  Ο Αρκάσα, κοιτάζοντας ανέμελα αυτήν την εικόνα, σφύριξε:
  - Όχι, τα σπασμένα φτερά δεν θα μπερδέψουν,
  Δεν υπάρχει κανένας οίκτος μέσα μου και όχι επιπόλαια!
  Ο Lekha Teterev υποστήριξε το απόσπασμα:
  - Δεν μου αρέσει η βία και η ανικανότητα -
  Είναι κρίμα για τον σταυρωμένο Χριστό!
  Η αποσυναρμολόγηση στο κενό ήταν πολύχρωμη και ζουμερή.
  Η Αλίκη σφύριξε και τραγούδησε μαζί, παίζοντας το πληκτρολόγιο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Το αληθινό μου χαμόγελο και ένα υπερ-δυνατό χτύπημα!
  Μετά από αυτό, η κοπέλα, όπως και τα μαλλιά της, θα απελευθερώσει ένα ολόκληρο δέμα σπινθήρες από το κεφάλι της.
  Ο Αρκάσα σημείωσε με μεγάλο πάθος:
  - Είμαι ένας φανταστικός διάβολος!
  Η Αλίκη απάντησε:
  -Όχι, είσαι απλώς ένας απατεώνας!
  Και ο μαλακός ακαδημαϊκός με το πρόθεμα χονδροειδές γρύλισε:
  - Είμαι ένας τσιμεντένιος φράχτης!
  Η Νατάσα απάντησε:
  - Δεν είναι Αρκάσα, είναι υπερτιτάνας!
  Ο Alexey, βγαίνοντας από έναν άλλο λόφο, σημείωσε με έκπληξη:
  - Όλοι εδώ αγαπούν το πρόθεμα υπερ!
  Η Αλίκη εξήγησε λογικά:
  - Και η ίδια η ζωή μας είναι ένα συνεχές υπερ. Αν όχι στη ζωή, τότε στην Υπερμήτρα!
  Ο Lyokha Teterev στριμώχτηκε σε τούμπα και ούρλιαξε σαν περιστέρι:
  - Περπατούν κατά μήκος της μήτρας,
  Αστρόπλοια ανατινάζονται!
  Και η Κάτια πρόσθεσε με απορία:
  - Λοιπόν, το matrix, αυτό είναι το matrix!
  Πράγματι, αυτό είναι απλώς ένα κολοσσιαίο σύστημα συνεχούς καταστροφής και αφανισμού.
  Μπουκάλια και πακέτα τσιγάρα ήταν καταδικασμένα σε συνεχή μαντεία. Ένα από τα μπουκάλια της βότκας "Crystal" άρχισε να εξομολογείται τις αμαρτίες της μπροστά στο πιστόλι.
  Μέχρι και γονάτισε - τραγουδώντας:
  - Άσε τις αμαρτίες μου,
  Ξέρω ότι έχω πολλά...
  Παρακαλώ ακούστε και βοηθήστε
  Θέλω να μετανοήσω ενώπιον του Θεού!
  Πραγματικά φαινόταν κωμικό. Στην πραγματικότητα όμως και τα εμφιαλωμένα τσιγάρα έχουν θρησκεία. Και ακόμη και τα όπλα μερικές φορές προσεύχονται.
  Ο Arkasha απάντησε στην ερώτηση του Sotnikov:
  - Ναι, φυσικά - πιστεύοντας ρομπότ - αυτό είναι πρόοδος!
  Το αγόρι φύλακας παρατήρησε:
  - Πόση πρόοδος έχει σημειωθεί;
  Για αδιανόητα θαύματα...
  Μόνο πολύ δελεαστικό
  Στο θέμα της πίστης, παράξενος δαίμονας!
  Η Αλίκη επιβεβαίωσε επιθετικά:
  - Τα προβλήματα ξεχασμένα
  Εγκαταλελειμμένο τρέξιμο...
  Τα ρομπότ οργώνουν περίφημα,
  Όχι άντρας!
  Ο Αρκάντι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, τα ρομπότ οργώνουν καλά!
  Και όλοι σε χορωδία στους τέσσερις, ή μάλλον οι οκτώ, τραγούδησαν:
  - Καπετάνιο, καπετάνιο χαμόγελο,
  Άλλωστε το χαμόγελο είναι η σημαία ενός πλοίου!
  Καπετάνιε, καπετάνιο, σήκωσε!
  Μόνο οι γενναίοι κατακτούν τις θάλασσες!
  Και θα σφυρίξουν όλοι μαζί...
  Λοιπόν, σωστά αηδόνια-ληστές!
  Ο Αλεξέι Σοτνίκοφ σήκωσε το παιδικό του χέρι, έσφιξε τις γροθιές του και τραγούδησε:
  - Γροθιές, γροθιές -
  Κτυπούσαν τους αντιπάλους με ένα χτύπημα,
  Οι γροθιές μας!
  Ήταν πραγματικά κάτι να δεις...
  Ένα άλλο κοστούμι μάχης άρχισε να τραγουδά:
  - Θέλεις να είσαι τζάμπα;
  Φυσικά και όχι,
  Δώσε μου λίγο κρασί
  Και ένα πακέτο τσιγάρα!
  σφύριξε ο Αλεξέι. Άφησε τον επόμενο πύραυλο και τσίριξε:
  - Αυτό είναι φυσιολογία!
  Και το αγόρι-βοεβόδα αποδείχθηκε ότι ήταν πλήρως ανοιχτό.
  Η εμφάνισή του ήταν σαν μια εισβολή στην υπερμήτρα και την εναλλακτική σκέψη.
  Η Αλίκη παρατήρησε με ένα χλευασμό:
  - Η αλήθεια μου είναι
  Να μετατρέψει τον κόσμο σε τρελοκομείο!
  Και το κορίτσι πάτησε ξανά το περίπλοκο και θανατηφόρο πληκτρολόγιο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο Arkady Sapozhkov πολύ λογικά σημείωσε:
  Παραλίγο να τρελαθούν όλοι
  Ακόμα και αυτοί που είναι τρελοί...
  Αλλά παιδιά που μούτραξατε -
  Θέλει πάρα πολλή δύναμη!
  Η Αλίκη συμφώνησε με αυτό:
  Πάρα πολύ, αυτό είναι σίγουρο!
  Και το γυμνό τακούνι του κοριτσιού κόλλησε στην κεραία. Και ένα κύμα τσουνάμι τεράστιας, απλά απεριόριστης ισχύος ξέσπασε.
  Ήταν προφανές ότι ακόμη και τα χονδροειδή θωρηκτά ανατρίχιαζαν στον πύρινο ιστό.
  Και τα μικρότερα σκάφη αποτράπηκαν εντελώς.
  Η Αλίκη τραγούδησε:
  - Πέταξα σε διαστημόπλοια,
  Και δεν υπάρχει αρκετή γη στον ουρανό!
  Ο Alexei Sotnikov διάβασε πιο στιχουργικά:
  - Θυμάμαι τώρα
  Το βλέμμα είναι λαμπερά...
  Μου τρύπησε την καρδιά με την αιχμή του στιλέτου!
  Κάηκα στα ρυάκια του πύρινου ανέμου,
  Έμεινες σιωπηλός ως απάντηση!
  Η Αλίκη μουρμούρισε ως απάντηση:
  - Ω, πόσο εύκολο είναι να μπεις στο περβάτσι.
  Σώπα, σκάσε, σκάσε!
  Η Arkasha συμφώνησε:
  - Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά συχνά πολύ χαμηλού επιπέδου!
  Η Άλις γέλασε και η γλώσσα της επιμήκυνε μια ντουζίνα μέτρα, και σαν ένα χαστούκι στο μέτωπο ενός μεγάλου ακαδημαϊκού.
  Ακόμα και τα μάτια του βγήκαν από τις κόγχες τους...
  Και οι οπλές ήδη πατούσαν στο κενό. Μπουκάλια οινοπνεύματος έτρεχαν με λευκά άλογα και τσιγάρα με μαύρα άλογα. Και φαινόταν εξαιρετικά τολμηρό.
  Και έγινε σύγκρουση...
  Ο Lekha Teterev τραγούδησε:
  - Άναψα δεύτερο τσιγάρο,
  Ακούστηκε ένα χτύπημα στο μπάνιο...
  Μάλλον το τέλος του κόσμου
  Πάρε με στον τρόμο!
  Η Αλίκη επιβεβαίωσε:
  - Ας το πάρουμε!
  Και η πολεμίστρια-ηρωίδα θα χτυπήσει ξανά τη γλώσσα της σαν σκιάχτρο ...
  Ο Αρκάσα αντιτάχθηκε σε αυτό με τον δικό του τρόπο. Το μπροστινό μέρος του στο μέτωπό του επιμήκυνε και έκοψε τη γλώσσα του. Αμέσως έγινε βραχυκύκλωμα και πώς άστραφτε... Πιο συγκεκριμένα, κεραυνός σφυρηλατήθηκε σαν τύμπανο.
  Και πάλι το κύμα τσουνάμι πήγε, μόνο που αυτή τη φορά το χτύπημα έπεσε σε διαστημόπλοια με πακέτα τσιγάρα. Και όλα θα ανάψουν και θα καούν...
  Και τα χονδροειδή θωρηκτά μοιάζουν με λόφους χιονοστιβάδων που ρίχνονται σε ένα τεράστιο τηγάνι.
  Αφού αντάλλαξαν χτυπήματα, το αιώνιο αγόρι και κορίτσι χτύπησαν τα μέτωπά τους και τραγούδησαν από κοινού:
  - Θα είμαστε φίλοι μαζί σου,
  Θησαυρός αιώνια φιλία!
  Η Αλίκη συμφώνησε σε αυτό και τραγούδησε:
  - Διάβολος, διάβολος, διάβολος σώσε,
  Κάποιος, κάποιος, μας τιμώρησε...
  Δώσε μας, δώσε μας, σπαθιά στα χέρια,
  Ενάντια, ενάντια στη νέα πανούκλα!
  Ο Σοτνίκοφ συμφώνησε:
  - Ναι, υπήρχε ένας τέτοιος κορονοϊός εδώ ....
  Η Αλίκη κελαηδούσε:
  Δεν θα μας πάρει ο ιός!
  Και αστραπές αναβλύζουν ξανά από τα μάτια της.
  Σε γενικές γραμμές, η ομάδα αποδείχθηκε... Ικανοποιημένη...
  Σχεδόν όλα τα μπουκάλια ήταν σπασμένα και τα τσιγάρα είχαν πάρει φωτιά. Και γενικά, η μάχη ήταν σε πλήρη εξέλιξη για μεγάλο χρονικό διάστημα και κυριολεκτικά κάηκε ...
  Ο Σοτνίκοφ σημείωσε:
  Το Matrix άλλαξε τα πάντα...
  Η Αλένα έγνεψε καταφατικά.
  - Το μπουκάλι είναι και πρόσωπο!
  Ο Lekha Teterev έγνεψε καταφατικά:
  - Και ότι τα τσιγάρα δεν είναι άνθρωποι;
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Θα πουλήσω όλο τον κόσμο για ένα τσιγάρο,
  Και ούτε μισή ζωή δεν είναι κρίμα για αυτό!
  Η Μάσα έτριξε:
  Ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική
  Ένας γενναίος ναύτης...
  Ταυτόχρονα όμως δίδασκε
  Όλος ο κόσμος καπνίζει!
  Ο Alexei Sotnikov παρατήρησε έξυπνα:
  - Και όταν τα πράγματα είναι άσχημα - λένε - είναι ο καπνός!
  Ο Αρκάσα έγνεψε καταφατικά:
  - Είναι σωστό! Έχουμε ήδη τσακωθεί! Και πάμε ελεύθεροι!
  Η Άλις έγνεψε καταφατικά.
  - Νομίζω ότι ξέρω πώς να απαλλαγώ από το κουκούλι!
  Ο Σότνικοφ έγνεψε καταφατικά.
  - Ένας καλός πόλεμος έτσι φωτίζει τις σκέψεις!
  Η Αλίκη συμφώνησε:
  Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν καλό αγώνα!
  Ο Αρκάδι τραγούδησε:
  - Ένας πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Συντριβή, σκότωσε χωρίς λόγο...
  Απελευθερώθηκε από τον Σατανά
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  Η ομάδα κλονίστηκε... Αστρόπλοια, σπασμένα αστέρια, σπασμένα μπουκάλια και απανθρακωμένα τσιγάρα όλα εξαφανίστηκαν...
  Εκεχειρία ανάμεσα σε δύο κανίβαλους
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ο Χίτλερ πρόσφερε ειρήνη στον Στάλιν ακόμη και πριν από το Κουρσκ. Ακριβώς κατά την επίσκεψη του Μολότοφ στην πρώτη γραμμή. Και σε μια προσωπική συνάντηση και οι δύο δικτάτορες κατά κάποιο τρόπο κατάφεραν να συμφωνήσουν. Ο Στάλιν αρχικά επέμεινε στην ειρήνη χωρίς προσαρτήσεις και αποζημιώσεις. Ο Χίτλερ, με τη σειρά του, σημείωσε ότι η Γερμανία εξακολουθεί να ελέγχει ένα σημαντικό μέρος των εδαφών της ΕΣΣΔ και οι απαιτήσεις του Στάλιν είναι υπερβολικές.
  Ο Χίτλερ πρόσφερε ειρήνη, με τη διατήρηση αυτού που είχε καταφέρει να κατακτήσει το Τρίτο Ράιχ.
  Τελικά, την τελευταία στιγμή, ο ηγέτης συμφώνησε σε έναν συμβιβασμό: επιστροφή στα σύνορα του 1939. Ο Φύρερ, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούσε να τραβήξει δύο μέτωπα, συμφώνησε σε αυτό. Επιπλέον, η Γερμανία κέρδισε κάτι και ήταν δυνατό να κατατεθεί το αποτέλεσμα της ανατολικής εκστρατείας για νίκη.
  Ο Στάλιν είχε και τον λόγο του. Πρώτον, μεγάλα εδάφη της ΕΣΣΔ απελευθερώθηκαν χωρίς ούτε έναν πυροβολισμό. Και δεύτερον, υπήρχε ένας υπολογισμός ότι ο Χίτλερ θα πολεμούσε στη Δύση για αρκετά χρόνια ακόμα. Και όλα αυτά θα καταλήξουν στον αμοιβαίο αφανισμό των συμμάχων και του Τρίτου Ράιχ.
  Και τότε η ΕΣΣΔ θα καταλάβει όλο τον κόσμο!
  Ο υπολογισμός είναι φαινομενικά κυνικός, αλλά πιθανώς αληθινός. Ο Χίτλερ, σε κάθε περίπτωση, έστρεψε πραγματικά τις ορδές του προς τη Δύση.
  Στις 20 Απριλίου, οι εχθροπραξίες σταμάτησαν στο σοβιετογερμανικό μέτωπο. Τότε άρχισε η αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων. Υποτίθεται ότι θα χρειαζόταν έξι μήνες.
  Οι Ναζί πήραν ό,τι μπορούσαν στα μετόπισθεν τους. Αλλά στην Τυνησία, οι εχθροπραξίες έχουν ενταθεί.
  Πρώτα από όλα βέβαια έφτασαν γερμανικά μαχητικά από το ανατολικό μέτωπο και καλύτεροι άσοι. Και άρχισαν να ψήνουν τους συμμάχους πολύ δυνατά.
  Στη συνέχεια, τα βομβαρδιστικά ανέβηκαν και άρχισαν να μεταφέρουν άρματα μάχης και πεζικό, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων μονάδων SS, καθώς και μονάδων πρώτης γραμμής που σκληρύνθηκαν σε μάχες στα ανατολικά.
  Φυσικά, το Panther ήταν ίσως το καλύτερο τανκ στον κόσμο εκείνη την εποχή. Έχει ένα πυροβόλο ταχείας βολής, ένα βλήμα που διαπερνά την πανοπλία και το μέτωπό της είναι καλά προστατευμένο. Και οι συνθήκες για το πλήρωμα είναι άνετες. Έτσι οι Γερμανοί έμοιαζαν να πετούν ένα δυνατό ατού.
  Και ταυτόχρονα τράβηξε πολλά υποβρύχια. Και η μάχη για την Τυνησία συνέχισε.
  Το πιο σημαντικό, οι Ναζί, έχοντας συγκεντρώσει αεροσκάφη, μπόρεσαν να επιτεθούν και να καταλάβουν τη Μάλτα. Και έτσι στέρησε από τους Βρετανούς μια ισχυρή βάση. Και έγινε πιο άνετο για τους Ναζί να μεταφέρουν δυνάμεις στη Μαύρη Ήπειρο.
  Και έγινε ακόμη χειρότερο για τους Συμμάχους όταν ο Φράνκο άφησε τους Γερμανούς να πάνε στο Γιβραλτάρ.
  Και το φρούριο έπεσε ως αποτέλεσμα μιας αστραπιαίας επίθεσης.
  Ο Σοτνίκοφ παρακολούθησε αυτή την επίθεση σε ένα όνειρο.
  Ο πρώτος πιλότος, που έχει ήδη γίνει θρυλικός, η Μασσαλία, που στην ιστορία της αεροπορίας εμπόδισε το αποτέλεσμα εκατόν πενήντα διακόσια τριακόσια αεροσκάφη, κέρδισε με σιγουριά ύψος στο Focken-Wulf. Δεν θα μπορούσε φυσικά να χάσει την πιο σημαντική μάχη, που αποφασίζει ποιος θα κυβερνήσει την Αφρική. Έτσι, αντί για το ME-109, συμφώνησε να οδηγήσει το ασυνήθιστο F-190, αν και η έκδοση βομβαρδιστικού αυτού του αυτοκινήτου ανέβηκε λίγο δυνατά, αφού το φορτίο της βόμβας είχε καθοριστεί στην έκδοση επαναφόρτωσης. Το F-190 ή Focken-Wulf, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έγινε ένα πραγματικό "ιπτάμενο άλογο" της Luftwaffe. Αυτό το αεροσκάφος, μάλλον καταραμένο στη σοβιετική εποχή, σε ρόλο βομβαρδιστικού πρώτης γραμμής ξεπέρασε το Pe-2 από κάθε άποψη, και ως αεροσκάφος επίθεσης ήταν αναμφίβολα καλύτερο από το Il-2 ή ακόμα και το πιο προηγμένο και κινητό Il -10.
  Τι καλύτερο; Ταχύτητα, ευελιξία, ειδικά κατά την κατάδυση από το φτερό, καλά, όπλα, έτσι αυτό το αεροσκάφος στην πιο μαζική του τροποποίηση είχε έως και έξι (!) Κανόνια.
  Ο δεύτερος πιλότος, που του απονεμήθηκε ο Σταυρός Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, πέταξε για να επιτεθεί στον αγγλικό στόλο όχι μόνος του. Μαζί του είναι μια ολόκληρη αρμάδα, βομβαρδιστικά, συμπεριλαμβανομένων βομβαρδιστικών κατάδυσης, επιθετικών αεροσκαφών και μαχητικών. Η αεροπορία συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό και για να χτυπήσει την ακρόπολη, και η βρετανική μοίρα. Όλα έχουν ήδη υπολογιστεί, αν και δεν υπάρχουν ακόμη υπολογιστές... Δεν πειράζει, σύντομα θα εμφανιστεί ένα τρανζίστορ υπολογιστικό μηχάνημα και τότε οι μάχες θα πάνε ακόμα πιο επιτυχημένα.
  Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά βαρύ, πολλή θωράκιση, λόγω της θέσης του κινητήρα μπροστά από τον πιλότο (όπως τα σοβιετικά Laggs), η ορατότητα επιδεινώθηκε. Αυτό βέβαια προστάτευε επιπλέον τον πιλότο, αλλά είχε και μειονεκτήματα. Ο οπλισμός αυτής της τροποποίησης του Focken-Wulf δεν είναι αδύναμος: δύο πυροβόλα τριάντα χιλιοστών και δύο πολυβόλα των 13 χιλιοστών. Είναι αλήθεια ότι για να διευκολυνθεί η ευελιξία, αφαιρέθηκαν δύο επιπλέον όπλα στα άκρα της πτέρυγας. Γενικά, το αεροσκάφος φυσικά είναι σχεδόν εξελιγμένο για την εποχή του. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να παραδεχτούμε ότι επιδιώκοντας πιο ισχυρά όπλα και πανοπλίες, οι Γερμανοί επιδείνωσαν σαφώς την απόδοση πτήσης της μηχανής. Και γενικά, ο τρόπος για να κρεμάσετε περισσότερα όπλα στα αεροπλάνα δεν ήταν ο καλύτερος, καθώς αύξανε το κόστος των μηχανών και μείωσε την ικανότητα ελιγμών λόγω αυξημένου βάρους.
  Αν και ο πόλεμος, φυσικά, δεν κερδίζεται από την τεχνολογία, αλλά από τους ίδιους τους ανθρώπους. Εδώ, για παράδειγμα, στο δεξί χέρι της Μασσαλίας, που δεν τιτλοφορείται ακόμα, αν και έχει ήδη λάβει τον σταυρό του ιππότη για τη βύθιση του Marat, ο οποίος αργότερα έγινε ο θρυλικός πιλότος επίθεσης Rudel, πετάει. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μύθου πέταξε με το Yu-87, το οποίο, φυσικά, είναι χειρότερο από το Focken-Wulf από όλες τις απόψεις.
  Επιπλέον, είναι ορατά και τα τρομερά Me-110. Διθέσια μαχητικά, που έχουν αποδειχθεί αρκετά καλά, σε ρόλο βομβαρδιστικών πρώτης γραμμής. Καθώς και αρκετές δεκάδες εσπευσμένα μετατρεπόμενα αεροσκάφη Me-210, Xe-123, ακόμη και ελαφρά αεροσκάφη επίθεσης με δύο αεροπλάνα. Υπήρχε ένας ολόκληρος γύπας της Luftwaffe εδώ. Το κύριο βομβαρδιστικό, φυσικά, είναι το Yu-88. Παρεμπιπτόντως, ο πιο παραγωγικός άσος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με το παρατσούκλι "παιδί", είχε μόλις αποφοιτήσει από τη σχολή πτήσεων. Ήταν όμως και πολεμιστής, κάτι που είναι απαραίτητο, και ίσως γίνει. Ωστόσο, είναι κρίμα, Pokryshkin και Kozhedub: οι καλύτεροι Σοβιετικοί άσοι έγιναν στρατάρχες του αέρα, ενώ οι Γερμανοί δεν υψώθηκαν ποτέ πάνω από τους συνταγματάρχες. Η Μασσαλία στην πραγματική ιστορία συνετρίβη σε ένα ατύχημα, τερματίζοντας μια σύντομη καριέρα πτήσεων. Αλλά είχε πολύ καλύτερη αναλογία: εξόδους - κατέρριψε εχθρικά αυτοκίνητα από τον Μέλντες και τον Χάφμαν. Αλλά αυτό δεν συνέβη εδώ, λόγω της απόφασης του Φύρερ να μεταφέρει τον πιλότο στην Ιταλία για να χτυπήσει στη Μάλτα. Μόλις συνέβη μια διχάλα στον μουσώνα.
  Και τώρα ο Marcel είναι ζωντανός και μπορεί ακόμη και να δοκιμάσει τον εαυτό του σε έναν διαφορετικό ρόλο: να οδηγεί ένα όχημα επίθεσης. Και κάτι άλλο να πέσει στα εχθρικά πλοία.
  Ίσως επειδή ένας γενναίος και επιδέξιος πολεμιστής πάντα επιβάλλει σεβασμό, ακόμα κι αν είναι εχθρός της χώρας σας. Από αυτό, οι Βρετανοί προφέρουν το όνομα Μασσαλία ψιθυριστά και σταυρώνουν. Τον αποκαλούσαν ευγενικό διάβολο. Αν και εξωτερικά ο πιο τρομερός άσος όλων των εποχών και των λαών μοιάζει με αγόρι, ή ακόμα και το πρόσωπό του μπορεί να εκληφθεί λανθασμένα με κορίτσι. Αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν!
  Ο Μαρσέλ κοίταξε στο πλάι. Εδώ είναι, εκατοντάδες αεροπλάνα πετούν και το Focken-Wulf του, με το σύστημα ώθησης κινητήρα και τον ισχυρό αερόψυκτο κινητήρα του, τραβάει ελαφρώς μπροστά. Κάτω τους είναι η θάλασσα, σύντομα η βρετανική μοίρα, που σημαίνει μάχη. Το μεγαλύτερο, πολεμικό πλοίο στην ιστορία της Βρετανίας, το θωρηκτό Victoria είναι ο προσωπικός του στόχος. Ο συνάδελφος Rudel βύθισε το σοβιετικό θωρηκτό "Marat" (πιο συγκεκριμένα, τον ανάγκασε να βυθιστεί στον πάτο, στο μέλλον, τον άφησε να φύγει και εν μέρει επέστρεψε στην υπηρεσία!). Και θα κάνει κάτι ακόμα πιο μεγαλειώδες.
  Εδώ, σαν δαίμονας από το σκοτάδι, οι Άγγλοι Spitfires και οι Harihers ξεπηδούν από τα σύννεφα για να τους συναντήσουν. Η Μασσαλία ανοίγει αμέσως πυρ από απόσταση μεγαλύτερη των τριών χιλιομέτρων. Και ποιο είναι το πλεονέκτημα του όπλου M-103 των 30 mm - αυτή είναι ακριβώς η ικανότητα να χτυπά σε μεγάλη απόσταση. Είναι αλήθεια ότι για να χτυπήσετε ταυτόχρονα έναν ιπτάμενο στόχο, απαιτείται ακρίβεια ελεύθερου σκοπευτή. Αλλά εδώ ο Kozhedub προτίμησε επίσης να σουτάρει από μεγάλη απόσταση 200-300 μέτρων, και ο Γερμανός "Kid", αντίθετα, από χαμηλή, αλλά με τεράστια, ελάχιστα αντιληπτή ταχύτητα.
  Η Μασσαλία, έχοντας ένα πυροβόλο όπλο του οποίου το βλήμα είναι τρεις φορές βαρύτερο από το κανόνι Lagg-5 των 20 mm, μπορεί να συντρίψει τον εχθρό από τρία χιλιόμετρα. Αποκτήστε το λοιπόν!
  Έχοντας ήδη αρχίσει να παθαίνουν ζημιές από απόσταση, οι Βρετανοί αναστατώθηκαν και, επιβραδύνοντας, άρχισαν να κινούνται στα πλάγια. Και ο Μαρσέλ ένιωσε την είσοδο σε κατάσταση έκστασης μάχης, όταν δεν στοχεύεις πλέον. Το σώμα, όπως λες, ελέγχεται από έναν δαίμονα που έχει ριζώσει μέσα σου, πατώντας σε μια υπέροχη έμπνευση. Συμβαίνει με μερικούς μαχητές όταν ο εγκέφαλος, τον οποίο ένα άτομο χρησιμοποιεί συνήθως το πολύ ένα χιλιοστό, ξαφνικά, απειλώντας να σκάσει, δίνει πλήρη ισχύ. Έχοντας αποκτήσει το χάρισμα της απόλυτης όρασης. Και ο νεαρός άσος συνέχισε πλέον να εκτοξεύει μονά σουτ για να κρατήσει περισσότερο το σετ. Γενικά βέβαια είναι σχεδόν αδύνατο να χτυπηθεί ένας μόνο στόχος από πολυβόλο, ακόμα και με ελεγχόμενη εγκατάσταση. Ίσως γι' αυτό δεν αναφέρονται τόσο πολλά στα απομνημονεύματα των πιλότων για τους πυραύλους αεριωθουμένων. Τώρα όμως ο Μαρσέλ είναι σαν μέσο και μπορεί να επικοινωνεί με δαιμονικά πνεύματα. Αυτό σημαίνει ότι ο αξιωματικός αεροπορίας πυροβόλησε σε κατάσταση έκστασης μάχης, χρησιμοποιώντας διαισθητικά παραφυσικές ικανότητες. Και δεν έχασε, γιατί ήξερε - εκ των προτέρων, πού θα βρισκόταν αυτός ή εκείνος ο μαχητής. Και αυτό έκανε δυνατό να πατήσετε τη σκανδάλη χωρίς διακοπή και να χτυπήσετε, χτυπήστε, χτυπήστε! Και ο εχθρός υπέστη κολοσσιαίες απώλειες, και έχασε το ηθικό μπροστά στα μάτια μας.
  Να τι συμβαίνει στους βρετανικούς γύπες που φαίνονται αβοήθητοι, καρχαρίες πεταμένοι στην άμμο της ερήμου. Και λυσσομανούν προσπαθώντας να κουμπώσουν πίσω με τον ίδιο τρόπο!
  Ωστόσο, τόσο ο νεοφερμένος Χάφμαν όσο και άλλοι Γερμανοί πιλότοι πολεμούν επίσης γενναία και, κυρίως, επιδέξια. Ο Rudel επίσης δεν έκανε γκάφα, αν και έχει ένα Yu-87, το οποίο δεν είναι πολύ καλό αυτοκίνητο για αερομαχίες. Αλήθεια, με δύο πυροβόλα 20 χλστ. Εδώ οι Βρετανοί δεν βάζουν όπλα στο αεροπλάνο τους, περιορίζονται στα πολυβόλα. Αλλά ο Μασσαλίας, παρά το μεγάλο βάρος του αυτοκινήτου του και τη χειρότερη ευελιξία ως αποτέλεσμα αυτού, εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος, ο αριθμός των κατεδαφισμένων μαχητικών έχει ξεπεράσει τα πενήντα, και ούτε μία (!) δεσποινίς.
  Τα βρετανικά μαχητικά είχαν ήδη καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό και μια μειοψηφία διασκορπίστηκε. Υπό τον γερμανικό αεροπορικό στόλο, βρετανικά πλοία. Εδώ είναι το μεγαλύτερο θωρηκτό από όλα τα θωρηκτά, το θωρηκτό Victoria, που πήρε το όνομά του από τη βασίλισσα της Κοινοπολιτείας, που κυβέρνησε το μεγαλύτερο διάστημα στην παγκόσμια ιστορία (για εκείνους τους ηγεμόνες των οποίων η πορεία μπορεί να παρακολουθηθεί λίγο πολύ αξιόπιστα!). Η Μασσαλία βλέπει ένα πλοίο από κάτω του, στο οποίο υπάρχει σχεδόν ένα τμήμα στρατιωτών και ναυτών. Εκατοντάδες όπλα διαφόρων διαμετρημάτων, μεταξύ των οποίων έξι έως είκοσι πέντε ίντσες, ικανά να φτύσουν έναν τόνο οβίδων. Τρομερό χονδρό θωρηκτό, δημιουργίες των καλύτερων Βρετανών μηχανικών. Πρέπει να ρίξετε μια βόμβα τόνου με τέτοιο τρόπο ώστε να χτυπήσει απευθείας στο μηχανοστάσιο ή στην αποθήκη πυρομαχικών, για να προκαλέσει έκρηξη. Διαφορετικά, ένας τόνος βόμβες, ένας τέτοιος βροντόσαυρος με αβύθιστα χωρίσματα, με φόντο τον οποίο ο "Τιτανικός" δεν θα πέσει κάτω από μια άθλια τσούχα. Ναι, και προσέξτε να μην πέσετε κάτω από τα πυρά των αντιαεροπορικών όπλων, από τα οποία υπάρχουν πολλά σε αυτό το μεγάλο θωρηκτό, πυροβολούν ήδη από αυτά, πυροτεχνήματα φουντώνουν από εκρήξεις.
  Ωστόσο, ο Marcel δεν στόχευσε ούτε επέλεξε τίποτα, όντας σε ημι-έκσταση και νιώθοντας, όπως ο Luke Skauker, τη δύναμη, καθώς και την ανάσα ολόκληρου του κοσμικού αιθέρα, απλά τράβηξε το μοχλό και μια βόμβα τόνου πέταξε κάτω. Ο Μαρσέλ ψιθύρισε μια προσευχή:
  - Θεέ μου, συγχώρεσε και ελέησέ μου, αλλά αυτό είναι το καθήκον μου!
  - Ο ηττημένος κάνει πάντα λάθος, αλλά είναι πάντα της μόδας να βγάζεις τα σωστά συμπεράσματα από την απώλεια! - Τότε, έχοντας σφυρηλατήσει, με έναν αφορισμό - Μπορείτε να κερδίσετε χάνοντας τα πάντα και να χάσετε - κερδίζοντας εγωισμό!
  Ακούστηκε ένας βρυχηθμός από κάτω με τέτοια δύναμη που ακόμη και τα γερμανικά αεροπλάνα σε αξιοπρεπές ύψος τινάχτηκαν αρκετά άσχημα. Το γιγάντιο θωρηκτό "Victoria" ήταν κατάφυτο από πύρινα φτερά, φτάνοντας στο ύψος ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, τα κύματα "τσουνάμι" που προέρχονταν από αυτό σκόρπισαν τα πλησιέστερα αγγλικά πλοία προς όλες τις κατευθύνσεις. Μια δυο φρεγάτες μάλιστα ανατράπηκαν... Και ήταν κατάρρευση.
  Η Μασσαλία διέταξε μέσω ενός ισχυρού ασυρμάτου:
  - Και τώρα από όλα τα όπλα, στο Γιβραλτάρ - φωτιά!
  Η διαταγή δόθηκε ακριβώς στην ώρα της, ακριβώς στην ακμή, όταν οι στρατιώτες βγήκαν από τους στρατώνες και έκαναν ασκήσεις, που σημαίνει ότι θα έδιναν στη Βρετανία ένα φως σήμερα με θερμοκουάρκ ναπάλμ.
  Λοιπόν, άλλα γερμανικά αεροπλάνα επιτέθηκαν στη μοίρα. Με την άκρη του ματιού του, ο Stalluk είδε ότι το Yu-87 του Rudel είχε ρίξει μια βαριά βόμβα 500 κιλών σε ένα αεροπλανοφόρο και χτύπησε, όπως πάντα, ακριβώς. Ο καπετάνιος-φύρερ αναφώνησε χαρούμενος:
  - Έτσι να κρατάς τον ήρωα του πολέμου!
  Το αεροπλανοφόρο δέχθηκε ζημιά, αλλά όχι μόνο από τον Ρούντελ. Συνέβαλαν και άλλοι Γερμανοί άσοι. Ο ίδιος ο Μασσαλίας, που είχε ακόμα δύο βόμβες 200 κιλών, αποφάσισε να τις χρησιμοποιήσει με αυτόν τον τρόπο. Το πρώτο θύμα ήταν ένα καταδρομικό. Η βόμβα τον χτύπησε ακριβώς σε μια μεγάλη καμινάδα που παράγει καπνό... Μια άλλη βρέθηκε σε μια φρεγάτα. Για να γίνει αυτό, η Μασσαλία πραγματοποίησε ακόμη και έναν ελιγμό κατάδυσης. Μετά από αυτό, η άτρακτος έγινε ελαφρύτερο και ο νεαρός άσος μετάνιωσε που δεν είχε φέρει την υπερφόρτωση στο όριο των 1800 κιλών. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε τόσο εγωιστές, αφήστε τους άλλους πολεμιστές του Τρίτου Ράιχ να ξεχωρίσουν και να αποκτήσουν δόξα. Άλλωστε, πρέπει να ειπωθεί τιμητικό πράγμα να είσαι πιο ψηλός και πιο ψύχραιμος από όλους.
  Στη φασιστική Γερμανία, υπήρχαν πολλοί ένδοξοι πολεμιστές, μελετώντας την ιστορία της και τα κατορθώματα διαφόρων ηρώων και ιπποτών του πολέμου, απλά εκπλήσσεσαι και δεν παύεις ποτέ να αναρωτιέσαι: γιατί οι Γερμανοί έσκασαν τόσο γρήγορα; Και γιατί η αεροπορία τους έχασε την αεροπορική υπεροχή;
  Φυσικά, στη Σοβιετική Ένωση, δεν υπήρχαν άσοι - ο Pokryshkin, ο πρώτος τρεις φορές ήρωας της ΕΣΣΔ, Kozhedub, θεωρήθηκε ο καλύτερος, έξι ακόμη άτομα είχαν περισσότερα από πενήντα. Αλλά ακόμα... Ίσως το σωστό είναι πραγματικά με την πλευρά της ΕΣΣΔ, και οι ανώτερες δυνάμεις υποστήριξαν τον Κόκκινο Στρατό και τη Σοβιετική Αυτοκρατορία!
  Ο Μαρσέλ τότε συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει τη δουλειά του και τώρα ήταν η ώρα να επιστρέψει, να ανεφοδιαστεί με καύσιμα και να χτυπήσει το φρούριο. Τα περισσότερα από τα πλοία, συμπεριλαμβανομένων δύο θωρηκτών και δύο αεροπλανοφόρων, έχουν βυθιστείЈ από τη θάλασσα, η Βρετανία δεν θα μπορεί πλέον να βοηθήσει το Γιβραλτάρ με οποιονδήποτε τρόπο. Και το ίδιο το φρούριο τώρα απλώς αλώνεται, και δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Ο πιλότος εξολοθρευτής γύρισε πίσω και ολόκληρη η νικηφόρα αρμάδα του Τρίτου Ράιχ τον ακολούθησε. Δεν έχει απομείνει σχεδόν τίποτα από τους Βρετανούς. Είναι αλήθεια ότι δεν υπήρξαν καθόλου απώλειες, ωστόσο πολέμησαν με μαχητικά και αντιαεροπορικά πυροβόλα. (Η Μασσαλία τους κατέστρεψε ακριβώς ογδόντα ένα αεροσκάφος, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αεροσκαφών στα 401!). Τώρα μπορείτε να το σημειώσετε...
  Όταν βέβαια πέσει το φρούριο...
  Παρεμπιπτόντως, ο Ρουντέλ, βέβαια, χωρίς αμφιβολία, μπράβο, βλέπεις πώς πήρε τις φρεγάτες, βλέπεις, έσπασε και το αεροπλανοφόρο.
  Εδώ έχει ήδη προσγειωθεί το μαχητικό-βομβαρδιστικό Marseille. Σκληρυμένο και συνηθισμένο στη στρατιωτική εργασία, το σώμα εκτελούσε κινήσεις αυτόματα.
  Ο ανεφοδιασμός και η επαναφόρτωση του αεροσκάφους δεν πρέπει να διαρκούν περισσότερο από δεκαπέντε λεπτά και στη συνέχεια να πηδήξουν και να συντρίψουν τα υπόλοιπα.
  Λοιπόν, ο δαιμονισμένος Αδόλφος Χίτλερ, όπως ανακοινώθηκε, ηγείται προσωπικά στην έφοδο του Γιβραλτάρ από την Ισπανία.
  Η ίδια η πιο ισχυρή, βρετανική ακρόπολη υποβλήθηκε σε μαζικούς βομβαρδισμούς και τα ορύγματα κυριολεκτικά εδαφίστηκαν, τείχη και χωρίσματα κατέρρευσαν. Μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί πόσο σοκαρισμένοι ήταν οι υπερασπιστές του φρουρίου του Γιβραλτάρ. Και όχι μόνο με οβίδες. Ωστόσο, ο βρυχηθμός και το ουρλιαχτό ήταν τρομερό. Νέγροι και Άραβες από τις αποικιακές μονάδες έχασαν τα κεφάλια τους ήδη στα πρώτα λεπτά της προετοιμασίας του πυροβολικού και οι λευκοί δεν έμοιαζαν καλύτερα.
  Ο ανώτερος δεκανέας Πάρκινσον ήταν τόσο φοβισμένος που όρμησε στην τουαλέτα. Αλλά τουλάχιστον μια ντουζίνα Άγγλοι και Άραβες είχαν ήδη μαζευτεί μαζί, έτσι ώστε ο δεκανέας κλωτσήθηκε ασυνήθιστα στο σαγόνι με μια φτέρνα. Ο Πάρκινσον φώναξε ακόμα πιο δυνατά και τράβηξε το όπλο του.
  - Γεια σου κιτρινοπρόσωπη εγώ εσύ!
  Από ψηλά, από το τίναγμα των κενών, έπεσε άμμος, καυτή και τσιμπημένη, σκαρφάλωσε κυριολεκτικά στο γιακά του δεκανέα. Έπεσε σε κατάσταση κατάρρευσης τζετ και άνοιξε πυρ για να σκοτώσει. Σε απάντηση, ένα στιλέτο πέταξε, τρυπώντας το στομάχι του Πάρκινσον. Μια πηγή αίματος ανάβλυσε άτονα από τη βαριά κοιλιά του, και ο ηττημένος δεκανέας συντρίφτηκε από αγωνία.
  Και σε άλλα μέρη δεν ήταν καλύτερα, κραυγές, δυσωδία, εκρήξεις, πυρομαχίες, όταν μαυρομάλληδες Βρετανοί ή, αντίθετα, χλωμόπρόσωποι, παρά το τροπικό καλοκαίρι, συνθλίβονται μεταξύ τους. Και στον επάνω όροφο ήταν, φυσικά, ακόμη χειρότερα, αλλά εκεί η υστερία γρήγορα έσβησε, όλοι οι βίαιοι χτυπήθηκαν.
  Μόνο που η ιερόδουλη του στρατιώτη Κορνέιγ δεν έχασε το κεφάλι της, αλλά εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή για προσωπικό πλουτισμό. Ένα, δύο, τρία - σκίστε τις τσέπες σας. Τέσσερα, οκτώ, πέντε - πρέπει να πυροβολήσετε τα κουνελάκια! Και η μαύρη πόρνη σκαρφάλωσε ασυνήθιστα στις τσέπες του και μάλιστα χαμογέλασε πονηρά.
  Πανικός έπιασε και τα σκυλιά, άρχισαν να ορμούν και να δαγκώνουν τους τρελαμένους Βρετανούς πολεμιστές και εκείνοι απάντησαν μανιωδώς πυροβολώντας και, κυρίως, χτυπώντας, όμως, όχι μόνο ζώα, αλλά και ανθρώπους. Ακόμη και ο συνταγματάρχης Phantomakh, με το παρατσούκλι μπουλντόγκ, έχασε το κεφάλι του σε τέτοιο βαθμό που άρχισε να σκάβει μέσα, χτυπώντας ανεπιτυχώς το πάτωμα του καταφυγίου με ένα φτυάρι.
  Λοιπόν, η Μασσαλία, ο Rudel, ο Getter και άλλοι ιππότες του πολέμου του Τρίτου Ράιχ ξεχύθηκαν από ψηλά, προσπαθώντας πρώτα από όλα να βγάλουν αντιαεροπορικά όπλα. Ωστόσο, δεν υπήρξε σχεδόν καμία καταστροφή εδώ και οι Βρετανοί ουσιαστικά δεν πυροβόλησαν. Καταστρέφοντας μόνο έναν τολμηρό κορμό, ο Μαρσέλ μίλησε:
  "Δεν είναι καλό να είσαι μικροσκοπικός σε ένα μεγάλο θέμα, αλλά είναι ακόμα χειρότερο να μην δίνεις σημασία στα μικροπράγματα λόγω λίγης λαχτάρας για τεμπελιά!"
  Το σχέδιο, που αναπτύχθηκε εκ των προτέρων από το αρχηγείο, πραγματοποιήθηκε, σαφώς όπως και στις ασκήσεις. Τα στρατεύματα προχώρησαν ακόμη και πριν από το τέλος της προετοιμασίας του πυροβολικού. Με αμέλεια αναδιάταξη πιόνια. Ο Φύρερ δεν μπορούσε καν να δώσει εντολές, καθώς όλα έγιναν αρμονικά. Ειδικότερα, το κίνημα των "Γολιάθων" που ανατινάζουν περάσματα σε ναρκοπέδια. Και επίσης παρακινήθηκε, προσωπικά από τον καπετάνιο-φύρερ, το εύχρηστο σύστημα "Snake Gorynych". Τα περάσματα στα ναρκοπέδια έμειναν φαρδιά, και αμέσως όρμησαν κατά μήκος τους ελαφρά τανκέτες και μετά το πεζικό. Ωστόσο, οι Βρετανοί, όπως θα περίμενε κανείς, πρακτικά δεν αντιστάθηκαν. Μόνο η παρουσία ναρκών με πυκνά στίγματα, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων, ραδιοελεγχόμενων, επιβράδυνε την προέλαση, καθώς και διάφορες αιχμές και τάφρους. Αυτό φυσικά δημιούργησε προβλήματα, και περισσότερα από σοβαρά προβλήματα. Αλλά τελικά οι Γερμανοί δεν είναι τόσο απλοί, προέβλεψαν πολλά.
  Εδώ ο Μασσαλίας γύρισε πίσω στο Fokken-Wulf του, αν είχε την ευκαιρία, θα είχε προσγειώσει το αεροπλάνο κάπου πιο κοντά, τι να κάνει, να αυτοπυροβοληθεί και να πολεμήσει με τα πόδια. Αλλά όπως θα το είχε η τύχη, είναι δύσκολο να βρεις ένα καλό μέρος, αν και το Focken-Wulf δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα ιδιότροπο αυτοκίνητο όσον αφορά την προσγείωση.
  Ο πιλότος Rudel ρώτησε τη Μασσαλία μέσω του ασύρματου:
  - Νιώθω ότι ο Μαξίμ θα τελειώσει σε μια ώρα συνάδελφε! Ίσως θα προσπαθήσουμε να καθίσουμε σε αυτή τη βραχώδη πλατφόρμα για να είμαστε εγκαίρως για την ανάλυση του καπέλου;
  Ο Μαρσέλ παρατήρησε με θλίψη:
  - Μπορεί να καθίσει μόνο ένας!
  Η Ρούντελ δίστασε. Κατάλαβε ότι ο μεγάλος πολεμιστής του δύσμοιρου Τρίτου Ράιχ ήθελε να πυροβολήσει περισσότερο, αλλά από την άλλη, ίσως να θεωρούσαν την παραχώρηση ότι φοβόταν και να εκθέσει τον αρχηγό σε σφαίρες.
  Ο Μαρσέλ το κατάλαβε και ξαφνικά μείωσε τον ενθουσιασμό του:
  - Εντάξει τότε! Κάτσε εσύ! Δεν μπορείς να είσαι τόσο εγωιστής και να παίρνεις όλα τα βραβεία για τον εαυτό σου! Αφήστε τους άλλους να πυροβολήσουν!
  Λίγα λεπτά αργότερα, ο νεαρός τερματοφύλακας άρχισε να ροχαλίζει και δεν είδε τις λευκές σημαίες να κυματίζουν πάνω από το φρούριο. Και μετά από λίγο καιρό, πολλές στήλες αιχμαλώτων που έχουν μείνει άναυδοι και έχουν χάσει την ανθρώπινη εμφάνισή τους ήδη οδηγούνται.
  Έτσι καταλήφθηκε ένα φρούριο μεγάλης στρατηγικής σημασίας. Και οι φασίστες άρχισαν τώρα να διεισδύουν απευθείας στην Αφρική. Τα στρατεύματα μεταφέρθηκαν στη μαύρη ήπειρο κατά μήκος της συντομότερης απόστασης.
  Και τώρα η ισορροπία δυνάμεων άρχισε να αλλάζει δραματικά. Ειδικά λόγω του ότι τα γερμανικά τανκς είχαν πλέον ανώτερη μαχητική ισχύ. Και όχι μόνο "Τίγρεις" και "Πάνθηρες", αλλά ακόμη και Τ-4. Έτσι ήταν πολύ δύσκολο για τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς.
  Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι τα γερμανικά στρατεύματα είχαν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία μάχης με έναν σοβαρό εχθρό και διακρίνονταν περισσότερο από πειθαρχία και εκπαίδευση.
  Επιπλέον, τα τυφέκια επίθεσης MP-44, τα οποία δεν είχαν όμοια, άρχισαν να εισέρχονται στα γερμανικά στρατεύματα.
  Επίσης, η ΕΣΣΔ άρχισε να πουλά πετρέλαιο στο Τρίτο Ράιχ και ο εξοπλισμός των Ναζί αναβίωσε. Έτσι το Μαρόκο καταλήφθηκε γρήγορα. Και οι Γερμανοί μπόρεσαν να συνδεθούν με τα στρατεύματά τους στην Τυνησία μέσω της Αλγερίας. Και οι ταξιαρχίες της Βέρμαχτ διέσχισαν τη Λιβύη.
  Φυσικά, τα όμορφα κορίτσια πολέμησαν πολύ γενναία.
  Στη Λιβύη, οι Βρετανοί δεν είχαν ισχυρή γραμμή άμυνας και ως εκ τούτου υποχώρησαν.
  Αλλά καταδιώχτηκαν με τα τακούνια των στρατευμάτων του Τρίτου Ράιχ.
  Και μόνο στην Αίγυπτο εκτυλίχθηκαν πραγματικά σκληρές μάχες. Εξάλλου, σοβαρές ενισχύσεις μεταφέρθηκαν από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.
  Η Μάγδα και η Σέλλα ήταν ήρωες στην Αίγυπτο. Η επίθεση των μονάδων του Ρόμελ έγινε σε δύσκολες συνθήκες ενός καυτού καλοκαιριού. Είναι πιο εύκολο για τις γυναίκες πολεμίστριες, είναι με μπικίνι, και αλειμμένες με μια προστατευτική, αρκετά αποτελεσματική κρέμα. Η καυτή άμμος της χώρας των Φαραώ εγκαθίσταται στα ξυπόλυτα πόδια τους, αλλά τα σκληρά πόδια δεν δίνουν πια σημασία σε ένα τέτοιο ασήμαντο. Απλώς οι σφαίρες και οι οβίδες είναι αληθινές. Και το επιθετικό "Desert Fox" επιλέγει, κατά κανόνα, στο σκοτάδι. Οι Άγγλοι πολεμούν διαφορετικά. Τα αποικιακά στρατεύματα καταρρέουν στην πρώτη επίθεση, αλλά μαχητές από την ίδια τη Βρετανία, καθώς και μερικές αυστραλιανές μεραρχίες, πολεμούν πολύ σκληρά.
  Εδώ, σκύβοντας και κατά μήκος μιας γραμμής με στροφές, τα κορίτσια τρέχουν στην επίθεση, σπάνε στο αυλάκι, όπου αρχίζει μια μεγάλη χωματερή.
  Το πιο δύσκολο πράγμα εδώ είναι να τρέχεις όταν σκάνε τριγύρω κοχύλια, βρύσες λιωμένης άμμου υψώνονται ψηλά στον αέρα. Και τα θραύσματα σχεδόν αγγίζουν το δέρμα χωρίς λίπος, κάτω από το οποίο κυλάει το σύρμα των ατσαλένια μυών.
  Και στην ίδια την τάφρο είναι ήδη πιο εύκολο. Η Σέλα κλωτσάει στο σαγόνι τον πλησιέστερο Άγγλο αξιωματικό. Τρίζει τα δόντια του και σωριάζεται σφιχτά.
  Η ξανθιά αναφωνεί χαρούμενη:
  - Να μια δεξίωση με τον Άρειο τρόπο!
  Ο φλογερός συνεργάτης προσθέτει ένα γόνατο στη βουβωνική χώρα, αναγκάζοντας τον Άραβα μισθοφόρο να εγκατασταθεί και φωνάζοντας:
  - Δεν είναι για σένα να παίζεις σπιλλίκιν!
  Ο πόλεμος είναι σκληρός. Ακόμα και η αγγελική Shella σκίζει την κοιλιά του πλησιέστερου Άγγλου με μια ξιφολόγχη. Είναι αηδιασμένη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα να κάνει. Ή είσαι εσύ, ή είσαι δικός του. Στον πόλεμο δεν υπάρχει η έννοια της κακίας, υπάρχουν μόνο κριτήρια αποτελεσματικότητας και σκοπιμότητας.
  Και αίμα. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι τόσα πολλά μπορούν να ρέουν από μέσα της από ένα στοιχειώδες δυνατό χτύπημα με ένα φτυάρι. Όταν το αίμα, έτσι, πιτσιλίζεται στην άμμο, και μετά δεν θέλει πεισματικά να απορροφηθεί.
  Η Shella, της οποίας τα σκληρυμένα πέλματα τσιμπολογούν αυτό το κολλώδες, δυσάρεστο υγρό, φωνάζει με μανία και βρυχάται:
  - Λιονταράκια, αυτό δεν θα βοηθήσει.
  Η οργή της κοπέλας από τα SS αυξάνεται δραματικά. Ακολουθεί σκληρό χτύπημα στον αντίπαλο στη βουβωνική χώρα. Και ο ταγματάρχης της RAF πετάει έξω σαν φελλός από σαμπάνια και χαρακώματα. Και φυσαλίδες αίματος βγαίνουν πίσω από το στόμα του αξιωματικού. Η Μάγδα εγκρίνει:
  - Αυτοί είναι οι κουμπάροι και πάρτε ικανοποίηση!
  Όμως το ίδιο το πύρινο δεν χάνει χρόνο. Κούνησε τον πισινό μιας επιθετικής καραμπίνας, έκανε τον εχθρό να κρεμάσει σαν κερί. Μόνο που το θύμα είναι νέγρος, τότε το κούτσουρο έγινε σκοτεινό. Τώρα η Σέλα ενθαρρύνει τη φίλη της:
  - Συνέχισε έτσι!
  Η Μάγδα, έχοντας απλώς εκτοξεύσει μερικές σφαίρες από ένα βελτιωμένο πιστόλι τύπου Mauser, επιβεβαιώνει:
  - Υπάρχει τόσο κρατήστε!
  Και τα υπόλοιπα κορίτσια αγωνίζονται ηρωικά και, κυρίως, πολύ επιδέξια. Παραδόξως, το τάγμα των τίγρεων υφίσταται ελάχιστες απώλειες, αν και μάχεται μέσα στον πόλεμο. Ίσως οι θεοί, και η πιο σημαντική θεά - Παλλάς ή Τύχη είναι ευνοϊκή για τις νεαρές παρθένες;
  Ίσως γι' αυτό στάλθηκε η παρέα τους να παλέψει στα βάθη της. Στην περιοχή της αναμενόμενης διάβασης μεγάλων βρετανικών δυνάμεων από την αποκλεισμένη Αλεξάνδρεια. Και ποια είναι η λογική σε αυτό.
  
  Τώρα λοιπόν τα κορίτσια είναι ξαπλωμένα σε ενέδρα και συζητούν.
  Η Μάγδα ρώτησε τη Σέλα:
  -Συμφωνείτε θα ονειρευόσασταν να πάτε από αυτή την κόλαση της ερήμου στη Ρωσία!
  Η Σέλι κούνησε το κεφάλι της.
  - Ειλικρινά, όχι. Αν και από άποψη κλίματος υπάρχει καλύτερα από εδώ!
  Η φλογερή Μάγδα μόρφασε άγρια:
  - Φοβάστε τους Ρώσους στρατιώτες ή τον Ρώσο χειμώνα;
  Η Σέλι κούνησε το κεφάλι της.
  - Λοιπόν όχι! Θα ήταν μάλιστα ενδιαφέρον πόσο θα άντεχε στο τσουχτερό τους κρύο, ξυπόλητοι και με ένα μαγιό. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, έτσι;
  Η Μάγδα μόρφασε με υπερβολική περιφρόνηση:
  - Και σε τι; Φοβάσαι να πεθάνεις;
  Η Shelley το έγνεψε:
  - Λοιπόν όχι! Δεν είμαι δειλός, που νομίζω ότι όλοι έχουν δει ήδη περισσότερες από μία φορές, αλλά βλέπετε, οι Ρώσοι είναι τέτοιος λαός... Που συνήθως παλεύει μέχρι το τέλος και ξεπερνά τους πιο επίμονους!
  Καίγοντας η Μάγδα, τινάζοντας τον ιδρώτα από το κεφάλι της, το σπρέι σκόρπισε και, πέφτοντας στην καυτή άμμο, σφύριξε αποκρουστικά, αντέτεινε:
  - Μα συνθηκολόγησαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μας υπέγραψαν επαίσχυντη ειρήνη, οπότε μετά θα ισχυριστείς ότι είναι ανίκητοι και παλεύουν μέχρι τέλους!
  Η Shelley απάντησε αναστενάζοντας:
  - Άρα τελικά συνθηκολογήσαμε στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε για να εκδικηθεί!
  Ο διάβολος της φωτιάς γρύλισε.
  - Ήταν προδοσία της κυβέρνησής μας!
  - Άρα έχουν προδοσία από τους επαναστάτες και τους μπολσεβίκους! Η Σέλι ξεφύσηξε. - Σαν να μην ξέρεις ποιος είναι ο Λένιν!
  Η Μάγδα έστριψε τα δάχτυλά της με ένα σπασμένο νύχι στον κρόταφο:
  - Δυστυχώς το ξέρω!
  Πάνω σε αυτό, η φίλη τελείωσε τη συνομιλία, ο λαιμός στεγνώνει, πονάει να μιλάει, και το ξίφος του Δαμόκλειου έλαμπε μπροστά.
  Όταν ο ήλιος πέρασε το ζενίθ, και μετά άρχισε να πεθαίνει, και οι σκιές επιμήκυναν, αποδείχθηκε ότι τα κορίτσια είχαν ξεκινήσει τη δουλειά τους όχι μάταια.
  Τώρα, όταν τελείωσε η ίδια η κόλαση, ακούστηκε ένα βουητό μοτέρ και κάποια κίνηση από την πλευρά της Αλεξάνδρειας.
  Η Gala παρήγγειλε:
  - Ετοιμαστείτε κορίτσια! Τότε η φωνή της έγινε πολύ πιο φρουρημένη. - Τίγρες στο όπλο!
  Τέλος, οι σιλουέτες των τανκς εμφανίστηκαν στο βάθος στη γραμμή του οχυρού. Κινούνται αργά, αλλά κατά κάποιο τρόπο δυσοίωνα. Τα κορίτσια ετοίμασαν τα αντιαρματικά τους. Τέτοιοι είναι οι εκτοξευτές χειροβομβίδων, ελαφροί χωρίς ανάκρουση. Η εκρηκτική τους ισχύς όμως δεν είναι κατάλληλη για κάθε τανκ.
  Το γκαλά, φουσκωτό, μοσχαρίσιο, αν και απολιπασμένο από τη ζέστη, διατάζει ή μάλλον προειδοποιεί:
  - Μην ανοίγετε πυρ χωρίς διαταγές. Ο Κρόμγουελς και ο Ματίλντας είναι μπροστά. Η μετωπική θωράκιση του τανκ Cromwell είναι εβδομήντα εκατοστά και η Matilda είναι ογδόντα. Οι χειροβομβίδες μας δεν θα τους πάρουν. Έτσι, θα πυροβολείτε μόνο στις πίστες.
  Τα κορίτσια φώναξαν από κοινού:
  - Έτσι είναι σύντροφε διοικητή!
  Η Shella, ποζάροντας παιχνιδιάρικα, παρατήρησε:
  - Ωστόσο, το "Cromwell" είναι τόσο καλά, το σίδερο μοιάζει γελοία! Το έχω δει τόσες φορές, αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω σε αυτό το αστείο.
  Πράγματι, αυτό το ένα από τα πιο ογκώδη αγγλικά τανκς έμοιαζε με ένα κοινόχρηστο σίδερο με το λοξότμητο μπροστινό του μέρος. Ωστόσο, ήταν πολύ δύσκολο να διαρρήξεις μια τέτοια δεξαμενή. Εδώ χρειάζεστε ένα διαμέτρημα τουλάχιστον 75, κάτι που είναι ακόμα σπάνιο για τον γερμανικό στρατό. Το κανόνι των 88 χιλιοστών είναι ακόμα καλύτερο, αλλά ο Ρόμελ έχει λίγα από αυτά και είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρεις ένα τέτοιο κολοσσό, ειδικά στην έρημο.
  Και εδώ είναι η Ματίλντα. Η καλύτερη προπολεμική δημιουργία βρετανικού τανκ. Ογδόντα χιλιοστά μετωπικής θωράκισης, με βάρος μόλις 27 τόνους. Δηλαδή, η μετωπική θωράκιση ενός μεσαίου άρματος είναι παχύτερη από αυτή των βαρέων σοβιετικών KV, και μάλιστα λοξότμητη σαν την πλώρη ενός πλοίου. Η Γκέρντα σκέφτηκε ότι η "Ματίλντα" προφανώς προετοιμαζόταν για τον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Οι Ρώσοι είχαν ήδη, ακόμη και πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπλα 76 χιλιοστών, που σημαίνει ότι μπορούσαν να τρυπήσουν ό,τι ήταν πιο αδύναμο. Το ίδιο το Matilda όμως δεν είναι καλά οπλισμένο, διαμετρήματος 47, αλλά έχει τρία πολυβόλα.
  Τα κορίτσια όμως είναι ψυχρόαιμα. Μόνο λίγο πάνω από τριάντα τανκς κινούνται, ακολουθούμενα από τανκς και πεζικό. Μέρος του πεζικού σε μοτοσυκλέτες με πλαϊνά καρότσια. Τανκέτες, λίγο πάνω από πενήντα, αλλά το μηχανοκίνητο πεζικό ορμά αξιοπρεπώς. Η Σέλα, ειλικρινά έκπληκτη, ρώτησε τη Μάγδα:
  - Από πού βρίσκουν τόσο εξοπλισμό στο μπλόκο;
  Ο κοκκινομάλλης δαίμονας χαμογέλασε καθώς η άρπυα απάντησε:
  - Ναι, ποτέ δεν είχαν προβλήματα με τενεκέδες. Θέλουν να μας δοκιμάσουν για δύναμη. Πώς να καταλάβετε αν τα παιδιά μας δεν θα παραπαίουν!
  Η Shelley απάντησε:
  - Όχι αγόρια, αλλά κορίτσια! Και επίσης το πιο cool...
  Και πίσω από τις σφήνες και τις μοτοσυκλέτες βάδιζε το πεζικό. Οι Άγγλοι στρατιώτες τράπηκαν σε φυγή, σκύβοντας ελαφρά, και στα χέρια τους κρατούσαν τουφέκια και πολυβόλα. Ακούστηκε ένα χτύπημα από κάμπιες και το τρίξιμο της άμμου.
  Η Μάγδα κοίταξε βιαστικά τριγύρω (φαίνεται να μην είναι τίποτα τρομερό, στις άκρες της θέσης που καταλαμβάνουν τα κορίτσια, σιδερένιο, Γερμανοί τύποι κάθονται επίσης σε ενέδρα!). Μέχρι στιγμής δεν έχει εκτοξευθεί ούτε ένας πυροβολισμός από τις μονάδες της Βέρμαχτ. Όλα είναι ήσυχα και ήρεμα. Η Σέλι ψιθύρισε σιγά:
  - Είμαστε σαν Ινδιάνοι σε ενέδρα, αλλά ταυτόχρονα κινδυνεύουμε να χάσουμε το τριχωτό της κεφαλής μας!
  Η Μάγδα βούρκωσε ως απάντηση με ιδιαίτερη περιφρόνηση, βγάζοντας ένα φλογερό τρίχωμα από το μέτωπό της:
  - Με τέτοια διάθεση, δεν πρέπει να πας καθόλου στη μάχη!
  Αλλά οι Βρετανοί είχαν χειρότερα νεύρα, ή ίσως ήθελαν να εντυπωσιάσουν τον εχθρό και ως εκ τούτου τα τανκς τυλίχτηκαν αμέσως στον καπνό, οι πυροβολισμοί έτρεξαν. Στον απόηχο αυτών, πυροβολήθηκαν πολυβόλα, και πεζοί έριξαν επίσης βόλι από τα τουφέκια τους. Οι Γερμανοί έμειναν σιωπηλοί, περιμένοντας τον εχθρό να πλησιάσει.
  Και όταν έμειναν μόνο εκατό μέτρα στους εχθρούς, ο Gala πρόσταξε συνοπτικά:
  - Φωτιά!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Τα κορίτσια είχαν ήδη καταφέρει αυτόματα να συμφωνήσουν για τα θύματά τους και πυροβόλησαν από εκτοξευτές χειροβομβίδων στις ράγες. Ευτυχώς φαίνονται τέλεια στα αγγλικά τανκς. Η Σέλα πυροβόλησε, και αναφώνησε χαρούμενη, η δεξιά κάμπια της θωρακισμένης "Ματίλντα" έσπασε. Το κορίτσι γύρισε:
  - Η "Ματίλντα" πήρε ματ!
  Η Μάγδα κατάφερε επίσης να χτυπήσει τον Κρόμγουελ, το κορίτσι έσπασε χαρούμενα:
  - Η επανάσταση των αστών στη Γερμανία δεν θα περάσει!
  Τότε και τα δύο κορίτσια γέλασαν. Οι άλλες λύκοι συνέτριψαν τους εκτοξευτές χειροβομβίδων τους με μεγάλη ακρίβεια, με αποτέλεσμα να σταματήσουν και τα τριάντα τέσσερα βρετανικά τανκ. Ο αρχηγός τους Γκέιλα αναφώνησε:
  - Οι Άγγλοι τρέμουν όλοι, η ασημαντότητά τους ξεπερνά τα όρια! Αν οι Γερμανοί πολεμούν, καλύτερα να μην τσακωθούν!
  Πράγματι, οι γυναίκες είναι τέτοια ράτσα που έχουν ένα ιδιαίτερο χάρισμα στη σκοποβολή. Και χτύπησαν εξαιρετικά. Έτσι η χτυπητική δύναμη των Βρετανών παρέλυσε.
  Είναι αλήθεια ότι η Βρετανία δεν είναι μια αδύναμη χώρα και τα σταματημένα αυτοκίνητα άρχισαν να πυροβολούν. Μα τι μειονέκτημα έχουν... Η μουσούδα δεν κατεβαίνει καλά, οπότε .... Η Gala εντολές:
  - Όσες κοπέλες δεν έχουν εκτοξεύσει τους χειροβομβίδες τους, ας διαλέξουν θύματα ανάμεσα σε τανκ.
  Η Μάγδα γέλασε.
  - Και σφήνες, ω σφήνες - θα τους κάνουμε γλυκά!
  Η Shella προσθέτει:
  - Αν και κάνουμε δίαιτα, αλλά έχεις θέση στην τουαλέτα!
  Η Μάγδα πρόσθεσε:
  - Μια κότα ραμφίζει κόκκους κόκκους, αλλά παίρνει βάρος πιο γρήγορα από ότι ένας κάπρος καταπίνει κομμάτια!
  Τι είναι ένα tankette; Αυτό είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει με μια μικρή δεξαμενή, άλλοτε ιχνηλάτη, άλλοτε τροχήλατη. Η αλήθεια ζυγίζει μόνο δύο ή τρεις τόνους, ή τεσσεράμισι τόνους. Οι βαρύτερες τροποποιήσεις έχουν και κανόνι. Ένα τόσο μικρό ... το διαμέτρημα του είναι 20 χιλιοστά, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο για το πεζικό. Παρεμπιπτόντως, μια τανκέτα μπορεί επίσης να τρυπηθεί στο μέτωπο, ειδικά αν μπείτε στο κύτος, όπου η πανοπλία πιθανότατα δεν θα ριχταριστεί. Ορισμένα κορίτσια συγκεκριμένα έχουν επίσης ένα επιπλέον σετ εκτοξευτών χειροβομβίδων. Γρήγορα ξαναγεμίζουν απαλά, σαν να χαϊδεύουν τα βαρέλια ενός παιδιού. Μετά ανοίγουν πυρ για να σκοτώσουν.
  Η Μάγδα μάλιστα τραγούδησε:
  - Επαναλαμβάνουμε απλές κινήσεις - εύστοχο χτύπημα στην ήττα!
  Οι σφήνες αντιδρούν στα χτυπήματα με διαφορετικούς τρόπους. Στο Shella, για παράδειγμα, ένα ατσάλινο θύμα εξερράγη και στη Μάγδα, έχοντας παραμορφωθεί, άρχισε να εγκαθίσταται. Τα κορίτσια μάλιστα τσιρίζουν από χαρά, σαν να τα χάιδευαν όμορφα παιδιά. Και η απάντηση είναι ο θάνατος.
  Η Σέλα έγλειψε ακόμη και τον εκτοξευτήρα χειροβομβίδων με τη γλώσσα της, ένιωσε μια μεταλλική γεύση. Σχεδόν όλα τα τανκέτες έχουν επένδυση. Οι βρετανικές μοτοσυκλέτες άρχισαν να επιβραδύνουν. Ακόμη και από μακριά, ήταν ξεκάθαρο πώς τα πρόσωπα των Αυστραλών ήταν στριμμένα. Η επίθεση της τρομερής Βρετανίας ήταν ξεκάθαρα πνιγμένη...
  Η Μάγδα, αφήνοντας κάτω τον εκτοξευτή χειροβομβίδων, σήκωσε ένα υποπολυβόλο και, πατώντας το πόδι, είπε:
  - Είμαι ευγενικός κομμωτής, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό από τον θάνατο!
  Η Σέλα ούρλιαξε:
  - Δεν είναι αμαρτία να κόβεις μαλλιά όπως οι Βρετανοί!
  Οι πυροβολισμοί από τους Βρετανούς έγιναν χαοτικοί και στη συνέχεια σφυρηλατήθηκαν τα γερμανικά βαριά πολυβόλα και τα κανόνια χτυπήθηκαν με οβίδες κατακερματισμού. Αρχικά, πυροβόλα όπλα μικρού διαμετρήματος εκτοξεύτηκαν, ωστόσο, προκάλεσαν επίσης αρκετή καταστροφή και στη συνέχεια κέρδισαν ένα μέσο διαμέτρημα 75 χιλιοστών. Όταν ένα τέτοιο διαμέτρημα χτυπά και τα κοχύλια θρυμματίζονται σε θραύσματα ...
  Η Μάγδα έτριψε τις παλάμες της με ικανοποίηση.
  - Να τους ένα χυλό!
  Ένας Άγγλος ήταν νέγρος, και τόσο τεράστιος: επτάμισι πόδια, ούτε λιγότερο. Φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και μούγκριζε σαν πληγωμένος κάπρος. Αφού χτυπήθηκε η μεγάλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ο μαύρος, πήδηξε από πάνω της και έτρεξε στη θέση. Η Σέλι χαμογέλασε πονηρά.
  Ναι, ήταν καλός τύπος.
  Το σουτ της ξυπόλητης ξανθιάς είναι διακαώς ακριβές, ακριβώς στη βουβωνική χώρα του θωρακισμένου Οθέλλου. Οι μαύροι φώναξαν: έχοντας βιώσει έναν συμπιεσμένο "οργασμό". Η Shelly έκανε ένα αστείο:
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε ωραία παιδιά
  Η ανδρεία θα επιβεβαιωθεί με ένα ατσάλινο σπαθί!
  Μια σφαίρα στο μέτωπο αποβρασμάτων από ένα πολυβόλο,
  Θα σκίσουμε κάτι φαλακρό μαύρο!
  Η Μάγδα κόντεψε να πνιγεί από την έκπληξη:
  - Οπότε ξέρεις ακόμα να βρίζεις! Λοιπόν, εσύ και ένας φίλος!
  Η Σέλι ανταπέδωσε το μάτι.
  - Και τι? Είμαι πολύ διαφορετική!
  Μέρος των Βρετανών ξάπλωσε και αντεπιτέθηκε. Η μάχη μεγάλωσε και μια από τις σφαίρες πέταξε τόσο κοντά στο κεφάλι της Μάγδας που έκοψε ακόμη και μια τούφα μαλλιά. Φαινόταν ότι ένα κομμάτι λαμπερής φλόγας είχε πέσει. Η φλογερή διάβολος σταυρώθηκε μηχανικά:
  - Αυτά τα κομμωτήρια έχουν τα χέρια τους ακονισμένα στην κόλαση!
  Η Shella, συνεχίζοντας να διεξάγει στοχευμένα πυρά, απάντησε:
  - Ku-kuken quakin!
  Η Μάγδα, παρ' όλη την ενασχόληση του αγώνα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ερώτηση:
  - Τι είπες?
  Η Σέλι έκλεισε πονηρά το μάτι.
  Καταλαβαίνεις Λατινικά; Μια έκφραση που δηλώνει ολικό καπούτ!
  Η Μάγδα, σε απάντηση, έκοψε μια μεγάλη ουρά από πέντε ακόμη Άγγλους που πήδηξαν τη λάθος στιγμή και είπε:
  - Η υπερβολή του μυαλού ισοδυναμεί με την έλλειψή του!
  Shella και μετά βρήκε κάτι να αντιταχθεί:
  - Οχι κάνεις λάθος! Είναι εύκολο να αφαιρέσεις το μυαλό, αλλά είναι δύσκολο να το προσθέσεις.
  Η Μάγδα, έχοντας βάλει έναν άλλον Άραβα στο κρεβάτι, αποφάσισε να συμφωνήσει:
  - Τι μπορώ να πω! Γενικά αδύνατο! Ένα ποτήρι κρασί - δεν θα προσθέσει μυαλό! Ο δεύτερος και ο τρίτος είναι τρελοί!
  Όμως, παρά την απώλεια του ηθικού, οι Βρετανοί εξακολουθούσαν να είναι επικίνδυνοι. Εδώ είναι ένας από τους λύκους, μια μαυρομάλλα χαριτωμένη με μπικίνι, μερικές σφαίρες χτυπήθηκαν στο κεφάλι, αναγκάζοντας μια σύντομη κραυγή να υποχωρήσει για πάντα. Είναι κρίμα που η ζωή του κοριτσιού ήταν τόσο σύντομη, σαν πεταλούδες μιας μέρας. Αρκετοί λύκοι τραυματίστηκαν. Η Μάγδα είπε:
  - Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άσοι, μόνο πολλά pid....
  διέκοψε η Σέλι.
  - Το να βρίζεις αισχρότητες κατά τη διάρκεια ενός καβγά είναι κακός οιωνός... Αν και το ματ σε ένα παιχνίδι είναι σημάδι κλάσης!
  Έχοντας πει αυτό, η κοπέλα έριξε μια σφαίρα στο μάτι του αντιπάλου. Έγινε ακόμη και κάπως θλιβερή, οπότε σκοτώνεις, σκοτώνεις .... Δεν υπάρχει τέλος σε αυτό. Η Μάγδα επίσης δεν έμεινε πίσω και άρχισε να μετράει ακόμη και τους νεκρούς. Γενικά, αν το καλοσκεφτείς, η δολοφονία προσθέτει δύναμη σε έναν άνθρωπο; Το να σκοτώνεις, φυσικά, προσθέτει και ενισχύει το κάρμα. Φαίνεται να τροφοδοτείτε από την ενέργεια κατώτερων ατόμων. Και γίνεσαι χίλιες φορές πιο δυνατός. Όπως λένε - πολεμιστές-ήρωες. Ή μάλλον πολεμιστές-μπογάτες. Εδώ είναι ένας Αυστραλός - σχεδόν ένα αγόρι έχασε το μισό του κρανίο. Η Μάγδα παρατήρησε:
  Καλύτερα να σκοτώσεις μια φορά παρά να βρίσεις χίλιες φορές!
  Η Shelley συμφώνησε.
  - Ασφαλώς! Μπορείτε να κάνετε κλικ σε όλους έτσι! Πού είναι η αυτόματη πίεση σου, μια άγρια σούβλα στα μυαλά του αστεριού.
  Η Μάγδα, έξαλλη με την τσίτα, πρόσθεσε:
  - Οι Βρετανοί σε κλείνουν, ρε, πιες στο διάολο! Μόνο βροχή στη στέγη του στρατηγού σας!
  Η Shella άρχισε επίσης να μετράει τα εξολοθρευμένα δείγματα. Πράγματι, ότι η ομορφιά της πρέπει να στέκεται στην τελετή. Αλλά εδώ είναι μια άλλη ερώτηση, πρέπει να βάλει κεριά για τους νεκρούς ή όχι; Εξάλλου, παρόλο που οι κακοί άνθρωποι είναι εχθροί, εξακολουθούν να είναι άνθρωποι. Πώς, για παράδειγμα, έκαναν οι Σπαρτιάτες σε τέτοιες περιπτώσεις. Μάλλον ευγενής.
  Η Σέλα, με έναν δυνατό ψίθυρο της θεάς που υποκινούσε, είπε:
  - Ξέρεις Μάγδα, ας πάμε μετά τον αγώνα στον πλησιέστερο ναό και ας προσευχηθούμε για όσους σκοτώθηκαν από εμάς, ώστε οι ψυχές τους από το καθαρτήριο να σπεύσουν κατευθείαν στον παράδεισο.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής μόρφασε.
  - Ή μήπως θα πάμε στο τζαμί; Λοιπόν, εσύ και η συναισθηματική Shelley. Όπως ακριβώς ο συνονόματός σου από το παραμύθι του Άντερσεν, ή μάλλον ο Σαρλ Περό. - Η Μάγδα έβαλε μια έκρηξη αναγκάζοντας άλλα τρία άτομα να ρέψουν αίμα. - Αλλά ο κόσμος μας δεν είναι αρένα για φτηνά συναισθήματα.
  Η ξανθιά πολεμίστρια ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Πώς να το πω? Δεν θα ήθελα σε περίπτωση θανάτου μου, το σώμα να ποδοπατηθεί σε κοπριά, και ακόμη και να ουρηθεί από πάνω. Κάνεις καλό και σου επιστρέφει...
  - Επιστρέφει με μια σφαίρα! Η Μάγδα έσπασε, έχοντας ήδη δεχτεί μερικές εφαπτόμενες γρατσουνιές.
  Η Shella κατέβασε άλλα δύο και παρατήρησε:
  - Και δεν χασμουριέσαι, τότε ούτε μια σφαίρα δεν θα σε βρει!
  Η Μάγδα έστριψε το λερωμένο της πρόσωπο.
  - Η σφαίρα είναι ανόητος και η ξιφολόγχη δεν είναι καθηγητής, αλλά το βλήμα δεν είναι επίκουρος καθηγητής! Αλλά δεν μπορείς να προστατευτείς από την αυτόματη πυρκαγιά με θυμιατήρι!
  Η Shelley παρατήρησε:
  - Έγραψε ένας διάσημος ποιητής - έτσι ώστε το στυλό να εξισώνεται με μια ξιφολόγχη!
  Σε αυτό το σημείο, το αυτί της ξανθιάς γρατσουνίστηκε ελαφρά από μια σφαίρα. Ωστόσο, η Shelley δεν πτοήθηκε καν. Και τι γίνεται αν η σφαίρα σφυρίζει, σημαίνει ότι πέρασε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  
  Η Μάγδα ενέκρινε αυτή τη μέθοδο:
  - Αυτή η συμπεριφορά είναι αντάξια ενός αληθινού Άριου!
  Η Shelley απάντησε:
  - Η γενναιοδωρία για τα κομπλιμέντα, καλύπτει τη σπανιότητα του μυαλού και την απληστία!
  Η Μάγδα από τη θέση της και από τη μέση, φώναξε:
  - Μια τέτοια φιλοσοφία θα σε φέρει στον τάφο!
  Δεξιά του Σέλλα, τραυματίστηκε και ένας ανοιχτομαλλιάς φίλος. Αν και η κοπέλα είναι ακόμα μια άγνωστη νεοφερμένη αντί για μια σύντροφο που έφυγε, εξακολουθεί να τη λυπάται. Αλλά δεν γκρινιάζει, αντίθετα έσφιξε ένα χαμόγελο. Τότε άρχισε να βγάζει τη σφαίρα με τη γλώσσα της. Η Σέλα σύρθηκε προς το μέρος της:
  - Ασε με να σε βοηθήσω...
  Εκείνη απάντησε:
  - Κατεβαίνω! Καλύτερα να πυροβολήσετε και να καταστρέψετε τα άθλια λιοντάρια. Αυτό είναι υπέροχο για εσάς.
  Η Σέλα δεν ανταπέδωσε με φουρκέτες ούτε πέταξε άμμο, παρόλο που μπήκε στον πειρασμό. Στηρίζοντας τον αγκώνα της και παίρνοντας έμφαση, ξαπλώνοντας ξεκάθαρα τρία άτομα σε μια σύντομη έκρηξη (έχει ήδη ένα υποπολυβόλο, έγινε τόσο ζεστό που η κάννη άρχισε να κοκκινίζει, είναι ακόμη περίεργο που δεν έχει μπλοκάρει ακόμα!), γρύλισε:
  - Εξαιρετικό, δεν γίνεται ποτέ σε πόλεμο! Σίγουρα κάτι ημιτελές!
  Μια φίλη (το όνομά της ήταν Whalen) είπε:
  - Αυτό θα ήταν στη γλώσσα σας, και βιδώστε ακόμη και τη σκανδάλη ενός πολυβόλου! Άρα θα κατέστρεφε τους πάντες.
  Η Σέλι γέλασε, πολύ δυνατά. Τότε ένας από τους Άγγλους φώναξε:
  - Είστε όλοι πόρνες Μπόσι!
  Η Shella απάντησε με δύναμη ρίχνοντας μια χειροβομβίδα θρυμματισμού:
  - Ακούω από ζιγκολό!
  Απειλώντας να βάλει φωτιά στην Αλεξάνδρεια χειρότερα από τον Καίσαρα, η Μάγδα έσπασε και πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα. Φώναξε:
  - Είμαστε πάντα γενναιόδωροι με τέτοια δώρα!
  Η Γουέιλεν τράβηξε τη σφαίρα από τον ώμο της και την έφτυσε.
  - Έχεις καλύτερη γεύση απ' όσο νιώθεις!
  Ενισχύσεις εμφανίστηκαν στα μετόπισθεν των Βρετανών, μια ντουζίνα ακόμη τανκς. Ναι, η Matildas και οι υπόλοιποι Μακκαβαίοι αγόρασαν στις ΗΠΑ. Τα τελευταία τανκς ήταν χωρίς πυργίσκο, αλλά με τρία πυροβόλα το καθένα. Η Μάγδα σφύριξε σιγανά.
  - Ναί! Αυτά είναι αυτοκίνητα δεινοσαύρων!
  Η Σέλι μόρφασε νευρικά.
  - Ξέρεις, ένας δεινόσαυρος μπορεί να πατήσει ένα θηλαστικό αν επιβραδύνει με το μυαλό του. Όλη η μάζα...
  Η Μάγδα διέκοψε ζωηρά:
  - Και εδώ δεν έχεις δίκιο. Ένα άτομο σκέφτεται δέκα φορές πιο γρήγορα από ό, τι κινείται. Δηλαδή δεν είναι ο εγκέφαλος που μας απογοητεύει πρώτα από όλα, αλλά το σώμα!
  Η Σέλι γούρλωσε τα μάτια της.
  - Ναι, το σώμα ... Η ψυχή είναι συνήθως δυνατή και χωρίς βάρος.
  Η Μάγδα γέλασε νευρικά.
  - Η ψυχή αμάρτησε, αλλά το σώμα ευθύνεται!
  Οι Μακκαβαίοι κινούνταν πολύ αργά, έτσι οι Ματίλντες δεν βιάζονταν. Ωστόσο, τα κορίτσια δεν ήταν νευρικά, τους έμειναν κάποιες εκπλήξεις, συγκεκριμένα, μερικές ντουζίνες αντιαρματικές γομώσεις. Όμως σε αυτή την περίπτωση δεν κατάφεραν να δείξουν τον εαυτό τους. Ακούστηκε ένας βρυχηθμός και τρεις οβίδες όρμησαν προς τα βρετανικά τανκς. Εδώ είναι ένα "Maccabee" που αποδείχθηκε αμέσως ότι χτυπήθηκε, μια τρύπα σχηματίστηκε στο φαρδύ κύτος του. Οι Βρετανοί, ωστόσο, δεν έχασαν το κεφάλι τους και μάλιστα έκαναν μια ανεπιτυχή προσπάθεια να ανοίξουν πυρ εν κινήσει. Ωστόσο, ήταν δύσκολο να προσδιοριστεί από πού πυροβολούσαν τα προσεκτικά μεταμφιεσμένα κανόνια του Ρόμελ. Ακολούθησε ένα άλλο βόλι και παραμόρφωσε τον πυργίσκο της Matilda. Η Σέλι χαμογέλασε χαρούμενα με τα μάτια ορθάνοιχτα.
  - Και τι? Αντιαεροπορικό όπλο και μετά ταχεία βολή!
  Η Μάγδα μουρμούρισε ενοχλημένη:
  "Δεν θα μείνει τίποτα για εμάς.
  Μετά τους Μακκαβαίους, εμφανίστηκαν νέα τανκέτες, καθώς και αρκετά Κρόμγουελ. Επιπλέον, αν κρίνουμε από το ξεφλούδισμα του χρώματος, αυτά τα αυτοκίνητα ξεθάφτηκαν από την άμμο. Επίσης ένα καλάμι, θέλουν να το πάρουν αναιδώς. Η κοκκινομάλλα Μάγδα έπιασε την αράχνη με τα δάχτυλά της, ένα κοριτσίστικο, γυμνό πόδι, και την τσάκισε χωρίς τελετή:
  - Το ίδιο ισχύει για όλους τους Βρετανούς!
  Η Shella ενέκρινε θερμά:
  - Μπράβο! Συνέχισε έτσι!
  Τα αντιαεροπορικά πυροβόλα των 88 mm συνέχισαν να εκτελούν στοχευμένα πυρά. Ο ρυθμός βολής τους ήταν υψηλός, αλλά η ακρίβειά τους δεν υποχώρησε. Ο εχθρός έσπασε πολύ τυχαία και δεν μπορούσε να προκαλέσει σημαντική ζημιά. Λοιπόν, και οι λύκοι να πολεμούν με το πεζικό, που έφτανε όλο και περισσότερο.
  Η Μάγδα, προσπαθώντας να απαλύνει την άσχημη φαγούρα της γρατσουνιάς, παρατήρησε:
  - Οι Βρετανοί είναι τόσο αντιοικονομικοί στη χρήση του ανθρώπινου δυναμικού. Είναι εκπληκτικό που κατάφεραν να κυριεύσουν τον μισό κόσμο!
  Η Σέλλα, λοιπόν, εκφράστηκε σε μια πολύ κολακευτική περίσταση για τους Γερμανούς:
  - Είναι κύριοι, μας πετούν πτώματα! Δεν μπορείς να αντιταχθείς σε αυτό, ουάου, τα πτώματα βρωμάνε πολύ!
  Η φλογερή Μάγδα γέλασε αραιά:
  - Ναι, επίθεση με αέρια, σοβαρό πράγμα.
  Τα βρετανικά τανκς σέρνονταν σαν χελώνες και σύντομα απέμειναν μόνο σωροί μετάλλων από τους Μακκαβαίους. Αλλά η πιο ευκίνητη "Matilda" κατάφερε να γλιστρήσει, αλλά οι λύκοι της σκότωσαν αμέσως την κάμπια, όπως πάντα χτυπώντας εύστοχα από τον εκτοξευτή χειροβομβίδων.
  Η Σέλι έγλειψε τα χείλη της.
  - Αυτός είναι ο τρόπος μας! Σύμφωνα με τους Esses!
  Οι Κρόμγουελ, ή μάλλον τα πληρώματά τους, ήταν τρομερά νευρικοί, τράβηξαν τα χειριστήρια και κατά λάθος συνέτριψαν τους δικούς τους στρατιώτες. Ακόμα και οι κάμπιες, από άμμο και αίμα, έγιναν βρώμικες και κοκκινοκαφέ. Ταυτόχρονα, τα τανκς συστράφηκαν επί τόπου και οι πύργοι προσπάθησαν να περιστραφούν αδέξια. Η Σέλα ξεγύμνωσε τα δόντια της και τραγούδησε:
  - Τα ξεχασμένα κάπου μεγαλώνουν. Η μαμά ψήνει πίτες! Το Ράιχ στο στόμα δεν είναι δόντια, αλλά κυνόδοντες από κοχύλια!
  Οι "Κρόμγουελς" συνέχισαν ανόητα να τριγυρίζουν και συνέτριψαν τους δικούς τους στρατιώτες, ακόμη πιο εντατικά. Ακόμα και τα γερμανικά αντιαεροπορικά σώπασαν για να μην επέμβουν στα τανκς, για να εκτελέσουν μια "τιμητική" αποστολή. Η Μάγδα γρύλισε άγρια:
  Οπότε φεύγουμε τώρα! Ίσως μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την καταιγίδα!
  Αλλά εδώ είναι μερικά "Cromwells" ακόμα κατάφεραν να ισοπεδωθούν και να ορμήσουν στις θέσεις που κατέλαβαν τα κορίτσια. Αλλά αναχαιτίστηκαν σχεδόν αμέσως από εύστοχες βολές. Προφανώς οι λύκοι βρίσκονται στον ενθουσιασμό της μάχης, απλά απαγόρευσαν στον εαυτό τους να χάσουν. Οι Βρετανοί αντιμετώπισαν ένα πραγματικά γερμανικό σθένος. Εδώ είναι ένα από τα τανκέτες, έχοντας χάσει τα απομεινάρια του θάρρους, που γύρισε πίσω. Ο Αυστραλός στρατηγός διέταξε κάτι και της πέταξαν χειροβομβίδες. Το θανάσιμα τραυματισμένο αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και στη συνέχεια οι οβίδες άρχισαν να σκάνε μέσα. Τέτοιο είναι το θέαμα.
  Η τρομερή παρθενική Σέλα είχε μπλοκάρει ένα πολυβόλο από υπερθέρμανση και, βάζοντας στο πλάι ένα κομμάτι σιδήρου που είχε γίνει άχρηστο, άρχισε να πυροβολεί από ένα αυτογεμιζόμενο τουφέκι. Και τι πολύ καλή τακτική! Ο ρυθμός πυρκαγιάς είναι χαμηλότερος, αλλά ο στόχος είναι υψηλότερος. Τα υπόλοιπα κορίτσια πολεμίστριες έκαναν το ίδιο και λίγο νωρίτερα. Η Μάγδα, κουνώντας το κεφάλι της, παρατήρησε:
  - Ο πόλεμος διδάσκει οικονομία. Και στο μπροστινό μέρος, ακόμη περισσότερο από ό,τι πίσω!
  Η Σέλι συμφώνησε απρόθυμα.
  - Αφήστε τον να διδάξει! Αλλά πόσα από αυτά τα λιονταράκια ορμούν κατά πάνω μας! Είναι δυνατόν οι Άγγλοι έτσι να μας έριξαν όλες τις δυνάμεις τους!
  Η Μάγδα, με πονηρά και πυροβόλα μάτια, όπως η Σταχτοπούτα, ή μάλλον οι ετεροθαλείς αδερφές της στην μπάλα, απάντησε:
  "Ειλικρινά, αυτό ακριβώς βασίζομαι!"
  Η Σέλλυ ξαφνιάστηκε.
  - Μετράς; Θέλεις να πεθάνουμε; Σε τόσο μικρή ηλικία να βρεις τον θάνατο;
  Η Μάγδα έκλεισε στοργικά το μάτι.
  - Όχι σε αυτή την περίπτωση! Σκεφτείτε μόνο, τι συμβαίνει όταν ο εχθρός συγκεντρώνει όλες του τις δυνάμεις σε ένα μέρος;
  Η Shelly απάντησε αμέσως:
  - Γίνε πιο δυνατός σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να σπάσει την πρώτη γραμμή.
  - Τι γίνεται με τους άλλους; Η Μάγδα έκλεισε το μάτι.
  - Ισχυρότερη! Όχι το αντίστροφο! - Ο Shelley μάντεψε ξαφνικά - Έτσι, ενώ ο εχθρός ρίχνει όλες του τις δυνάμεις εναντίον μας, τα υπόλοιπα στρατεύματά μας μπορούν να εισβάλλουν στο εχθρικό οχυρό!
  Η Μάγδα γύρισε γρήγορα και φίλησε τη φίλη της στο ιδρωμένο, γδαρμένο μάγουλό της:
  - Έξυπνος! Επιτέλους το κατάλαβα! Για να μην γίνει η Αλεξάνδρεια πόλη ρεκόρ που άντεξε απέναντι στη Βέρμαχτ τόσο καιρό.
  Η Shelley παρατήρησε:
  - Μα η Αλεξάνδρεια έχει γίνει ήδη μια τέτοια πόλη. Και ελπίζω καμία από τις εχθρικές πόλεις να μην ξεπεράσει το ρεκόρ του! Άλλωστε εμείς...
  Η Μάγδα διέκοψε:
  - Το να λέμε ότι είμαστε ανίκητοι μέχρι να τελειώσει η μάχη είναι κακός οιωνός. Και το ξέρεις!
  Η Σέλα άστραψε τα ζαφείρια μάτια της θυμωμένη ως απάντηση.
  - Το να είσαι πιστός δεν σημαίνει να είσαι προληπτικός. Αυτό μάλιστα αναφέρεται και στο κατηχητικό!
  Για άλλη μια φορά, η Μάγδα, έχοντας πυροβολήσει με επιτυχία από ένα όπλο και έκοψε μια άλλη "φάλαινα δολοφόνος", πρότεινε πολύ σοβαρά:
  - Τραγούδα φιλενάδα μου! Αυτό είναι σίγουρα καλύτερο να τραγουδάς παρά να γκρινιάζεις!
  Η Shelley είπε ξαφνικά:
  - Καλύτερα να γκρινιάζεις από τον οργασμό παρά να τραγουδάς από τον πόνο!
  Η Μάγδα θύμωσε περισσότερο:
  - Λοιπόν, δεν μπορείς να συνδέσεις δύο λέξεις και ως εκ τούτου λες χυδαιότητα. Έλα, τραγουδήστε το πιο δυνατά.
  Και η Shella άρχισε να τραγουδά, στην αρχή φαινόταν να είναι ήσυχη, αλλά με κάθε νέο στίχο, η φωνή της δυνάμωνε.
  Με τη φωτιά της ροής του αίματος,
  Μια χιονοστιβάδα πλημμύρισε τη γη μας...
  Ο πόλεμος δεν γνωρίζει χρονικό όριο,
  Καλύτερο από το πιο γλυκό κρασί!
  
  Η γεύση της νίκης δεν θα γίνει πικρή,
  Ακόμα και η πίκρα του καπνού και του αίματος.
  Όταν οι παππούδες μας πολέμησαν -
  Το αηδόνι κελαηδάει για αυτούς!
  
  Η αθανασία είναι το υψηλότερο βραβείο,
  Για να μην γνωρίζω τα βαρετά γηρατειά.
  Για να μην έρθουν οι αγγελιοφόροι της κόλασης,
  Για να ρέει η χάρη.
  
  Αγαπάμε τον κόσμο και τη μυρωδιά των πευκοβελόνων,
  Αλλά αν χρειαστεί, η μάχη περιμένει.
  Ω χρυσή καρδιά μας,
  Αφήστε το να καεί, λιώνοντας τον πάγο!
  
  Ναι, περνάει φρέσκα νιάτα,
  Όλα έχουν γίνει μπανάλ.
  που ο ήλιος ανατέλλει,
  Το να είσαι άνθρωπος δεν είναι ψέμα!
  
  Αγαπήστε τους ανθρώπους το φως του Κυρίου,
  Είναι πολύ ευγενικός, εμπιστευτείτε μας...
  Αν και το μονοπάτι μέσα από τη ζωή του κάτω κόσμου,
  Και κυβερνά τον κόσμο: Ηρώδης-Χαμ!
  
  Έχουμε καθαρούς στόχους
  Αλλά ο δρόμος προς αυτά είναι κρίμα στο αίμα!
  Τελικά, είναι μια αυτόματη μηχανή σαν αλτήρες,
  Το Λίχο του σκότους είναι γεμάτο συγγενείς!
  
  Ο Ιησούς και η Μαρία είναι η εγγύησή μας,
  Θα έρθουν και θα φέρουν την ευτυχία!
  Τότε το κρύο θα εξαφανιστεί - αλεύρι,
  Και θυμός με κακία kaput!
  Η βρετανική επίθεση τελικά σβήστηκε. Τα τελευταία χτυπημένα τανκς σταμάτησαν κοντά στα σκαμμένα γερμανικά χαρακώματα. Και μόνο το πεζικό και οι νεοαφιχθέντες μοτοσυκλετιστές δεν άφησαν ακόμα προσπάθειες να ξεφύγουν από τη λαβή. Εξαντλημένα από τη μεγάλη πορεία, τα κορίτσια, τραχιά από την άμμο κολλημένη στον ιδρώτα, πυροβόλησαν με τις τελευταίες τους σφαίρες. Η Σέλα προσάρμοσε τη ξιφολόγχη της και είπε στη Μάγδα:
  -Λοιπόν, χέρι με χέρι;
  Το κορίτσι απάντησε:
  - Ναι χέρι με χέρι! Θα είναι ένα ένδοξο κυνήγι, αν και για πολλούς θα είναι το τελευταίο! Απλά περιμένετε την εντολή του διοικητή!
  Η Σέλα ψιθύρισε:
  - Η διαταγή του διοικητή κατά τη διάρκεια του πολέμου είναι γεμάτη αγάπη και τεράστιο τίμημα!
  Ωστόσο, ήταν σαφές ότι δεν υπήρχε ενότητα μεταξύ των Βρετανών στρατιωτών. Κάποιοι από αυτούς ξάπλωσαν και δεν ήθελαν να τρέξουν μπροστά, ενώ οι υπόλοιποι κούμπωσαν δειλά τα πόδια τους. Οι γυναίκες πολεμίστριες είχαν ήδη λίγες βολές, αν και αρχικά υπήρχε μια ολόκληρη τσάντα με πυρομαχικά που έφερνε η κάθε λύκος. Ναι, είναι κορίτσια, όμορφα, ξυπόλητα, με πολύ δυνατά μπικίνι πολεμίστριας ενός επίλεκτου γυναικείου τάγματος SS. Το τμήμα στο οποίο πολέμησαν τα καλύτερα άτομα της Γερμανίας και μάλιστα εκπαιδεύτηκαν ανελέητα. Ένα είδος προγράμματος για τη δημιουργία ανθρώπων του μέλλοντος - τον υπεράνθρωπο που τραγούδησε ο λαμπρός Φρίντριχ Νίτσε. Τα κορίτσια προσπάθησαν να διαλέξουν το δικό τους θύμα και να μην χάσουν ούτε ένα φυσίγγιο μάταια. Και μετά υπήρχαν τανκς. Και από πού προέρχονται αυτές οι "Matildas", τις σταμπάρισαν μέσα από τη στέγη. Τώρα, όμως, φαίνεται: το όριο της υπομονής έχει φτάσει, ο Gala είναι ήδη έτοιμος να δώσει την εντολή για μάχη σώμα με σώμα, ξαφνικά. Η μεγαλειώδης συμφωνία του Βάγκνερ ακούστηκε από τα μακρινά σύννεφα. Αυτή η μουσική είναι τόσο κολοσσιαία και απολαυστική, ικανή να φέρει έναν αληθινό Άρειο σε πλήρη φρενίτιδα. Και οδηγήστε τον εχθρό σε μια ουρά. Ρίχνοντας μια ματιά στον ουρανό, η Μάγδα αναφώνησε δυνατά:
  - Ναι, αυτά είναι τα βομβαρδιστικά μας Stuka.
  Η Shelley γάβγιζε ένα λογοπαίγνιο:
  - Τα κομμάτια δεν θα κανονίσουν μια αποσυναρμολόγηση κομμάτι-κομμάτι!
  Τι μπορεί να πει κανείς για το τρομερό Yu-87, το θρυλικό βομβαρδιστικό κατάδυσης, το σύμβολο του γερμανικού Blitzkrieg; Αυτό το μηχάνημα, απλά τέλειο (για την εποχή του, όταν δεν υπήρχαν τόσο ισχυρά και αποτελεσματικά συστήματα καθοδήγησης ηλεκτρονικών υπολογιστών), είναι κατάλληλο για την καταστροφή επίγειων στόχων, και ειδικά πεζικού, αλλά και τανκς. Και η παραγωγή ενός άξιου αντικαταστάτη: Η Focke-Wulf μόλις αρχίζει να ξετυλίγεται.
  Η Γκέιλα γάβγισε δυνατά.
  - Γράψτε στην άμμο, γρήγορα και κρύψτε το κεφάλι σας!
  Και τώρα τα χτυπήματα που ακολούθησαν στους Βρετανούς, οι Matildas ανατινάζονται και ανατρέπονται. Η Σέλα ένιωσε τα θραύσματα, σαν χτένα, να περνούν από τα μαλλιά της και να της ξύνουν το αυτί. Η Μάγδα ήταν επίσης γαντζωμένη, και μια κοπέλα δεν ήταν καθόλου τυχερή, έκοψε το θραύσμα. Αλλά ευτυχώς, αυτά ήταν ήδη τα τελευταία θύματα. Τώρα η βρετανική επίθεση έχει επιτέλους πνιγεί και ένα πανό με μια σβάστικα έχει υψωθεί πάνω από τον κεντρικό μιναρέ της Αλεξάνδρειας! Αυτή η σημαία ήταν τεράστια και τρομοκρατούσε περισσότερο από τον μισό κόσμο:
  Η Μάγδα, με τρομερό θαυμασμό, αναφώνησε:
  - Βλάιμι! Τελικά!
  Η Σέλι ξαφνιάστηκε.
  - Κερδίσαμε? Κάπως δεν μπορώ να το πιστέψω!
  Η Μάγδα γέλασε απαλά.
  -Ναι ναι ναι ναι!
  Οι επιζώντες Βρετανοί άρχισαν επίσης να πετούν λευκά κουρέλια. Ήταν μια νίκη, κάτι που δεν μπορείς παρά να ονειρευτείς, στεκόμενος μπροστά σε μια εξωτερικά απόρθητη αρμάδα, έγινε.
  Η Shelley αναφώνησε:
  - Χαρά, χαρά όλη την ώρα! Θα είμαστε πάντα χαρούμενοι! Το πανό μας με το κατακόκκινο χρώμα δείχνει τον δρόμο...
  Κάποιος διάβολος τράβηξε τη Μάγδα από τη γλώσσα, κι εκείνη θόλωσε:
  - Δεν πάει πουθενά!
  Αλλά το κακό που άκουσε ο Γκέιλ, ήταν, για τύχη, κοντά και το βουητό εκείνη τη στιγμή υποχώρησε. Ο διοικητής του λόχου γρύλισε:
  - Ετσι? Ένα πανό με σβάστικα δεν οδηγεί, κατά τη γνώμη σας, στο πουθενά. Θα το καταλάβουμε μαζί σας, αλλά προς το παρόν πρέπει να φτιάξουμε κρατούμενους.
  Πράγματι, ανάμεσα σε αυτούς που παραδόθηκαν υπήρχαν πολλοί τραυματίες και μάλιστα σοβαρά. Μαζί τους οι Ναζί έδρασαν "έλεος", μια βολή ελέγχου στο κεφάλι και απόλυτη τάξη. Όσοι τραυματίστηκαν ελαφρά τοποθετήθηκαν σε ξεχωριστή στήλη - μπορούν να θεραπευτούν και να χρησιμοποιηθούν ως εργατικό δυναμικό. Η Σέλα, όμως, βίωσε ξαφνικά πόνο συνείδησης όταν είδε τη σφαγή των βαριά τραυματισμένων και ανάπηρων. Στο Τρίτο Ράιχ τα πάντα υποτάσσονταν στις επιταγές της σκοπιμότητας. Και έτσι, αφαιρέθηκαν τα περιττά. Η ίδια η Shella, παρ' όλη την άσκηση, και ήδη σταθερή (ειδικά μετά από αυτή τη μάχη!) Ο αριθμός των πτωμάτων στον λογαριασμό της, παρέμεινε ευγενικός και πολύ συναισθηματικός. Ένα πικρό δάκρυ κύλησε ακόμη και στο σκονισμένο, μαυρισμένο μάγουλό της. Τι βρώμικο πράγμα είναι ο πόλεμος, πώς αλλάζει τον χαρακτήρα και την εκτίμηση ενός ανθρώπου.
  Η Μάγδα ήταν επίσης νευρική. τι άλλο θα βρει η σκληρή Γκέιλα. Πώς θα τιμωρηθεί; Πράγματι, σε καιρό πολέμου, ο διοικητής μπορεί απλώς να διατάξει να πυροβοληθεί, χωρίς καν να εξηγήσει τους λόγους. Παρόλο που μάλλον δεν θα φτάσει σε αυτό. Εξάλλου, είναι η ελίτ, και σε περίπτωση εκτέλεσης, ακόμη και με μάρτυρες, μπορούν να αρχίσουν να σκάβουν τι είναι τι, γιατί. Είναι πολύτιμοι πολεμιστές, όχι συνηθισμένα κανονιοφόρα.
  Ο Ροθ, ωστόσο, ήταν αρκετά χτυπημένος. Τρεις Γερμανίδες πέθαναν, πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά, σχεδόν οι μισές ήταν ελαφριές και όλες ανεξαιρέτως γρατσουνισμένες και θανάσιμα κουρασμένες. Ο υπολογισμός των απωλειών πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα, αλλά προς το παρόν χτίστηκαν οι αιχμάλωτοι και μετρήθηκαν τα αιχμαλωτισμένα τρόπαια. Και επίσης τα κορίτσια τακτοποίησαν τα όπλα που έριξε ο εχθρός σε ξεχωριστό σωρό. Παρόλο που ήταν νύχτα, ήταν αρκετά ελαφρύ, ειδικά χάρη στην πανσέληνο. Η Shelley παρατήρησε:
  - Ξέρεις τη Μάγδα με τέτοιο καιρό, οι λυκάνθρωποι είναι συνήθως πολύ δραστήριοι. Ειδικά οι πρώην νεκροί!
  Η κοκκινομάλλα πολεμίστρια έστριψε το πρόσωπό της.
  - Αν τελικά παραμύθια, τότε ναι. Αλλά είστε ενήλικες. Μάλλον, είμαστε ενήλικα κορίτσια και οι ίδιοι είμαστε σαν καλικάντζαροι. Ακόμα κι αν είναι θηλυκά και πολύ όμορφα.
  Μπροστά στα μάτια της Shella, ή μάλλον στη νωπή της μνήμη, άστραψε ένα επεισόδιο της προηγούμενης μάχης, καθώς μετά την πτώση της βόμβας, τα σώματα των Βρετανών σκορπίστηκαν. Ανάμεσά τους, υπήρχε ένα - προφανώς από τους ιθαγενείς της Αυστραλίας, ένα ρύγχος με χοντρά χείλη και μια πεπλατυσμένη μύτη - απλώς φρίκη. Και τα μάτια ... Απλά το στοργικό και ευγενικό μου θηρίο, σε αγαπώ τόσο πολύ, πίστεψέ με. Το κεφάλι δεν έφτασε στον τρομερό Shella μόλις δέκα μέτρα! Και είναι σαν...
  Τα σκοτωμένα κορίτσια, σε αντίθεση με τους απλούς στρατιώτες, δεν μπορούσαν να ταφούν ακριβώς έτσι. Τα σώματά τους ήταν τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες και μετά την τελετή του αποχαιρετισμού και της κηδείας (αυτό το έκανε ειδικός ιερέας με μια σβάστικα στο μανίκι!), στάλθηκαν με αεροπλάνο στη Γερμανία.
  Ο ιερέας ήταν ένας ειδικός SS με κόκκινη στολή και με πρόσωπο επαγγελματία δολοφόνου. Ο Χίτλερ ήθελε από καιρό να ιδρύσει μια νέα θρησκεία στο Τρίτο Ράιχ. Είναι αλήθεια ότι η σύνταξη της εναλλακτικής θεολογίας συνάντησε δυσκολίες. Μερικοί φιλόδοξοι φιλόσοφοι ώθησαν ο καθένας το δικό του μοντέλο και θεωρία. Και μόνο ο ίδιος ο Φύρερ μπορούσε να επιλέξει ένα κοινό. Αλλά η υιοθέτηση μιας νέας θρησκείας, όπου ο σταυρός θα αντικαθιστούσε τη σβάστικα, ή μάλλον η σβάστικα θα αντικαθιστούσε τον σταυρό, θα σήμαινε μια αναπόφευκτη διάσπαση στην κοινωνία, και μάλιστα ακριβώς την παραμονή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Χίτλερ αποφάσισε να αναβάλει τη μεταρρύθμιση για καλύτερες στιγμές! Αλίμονο, ακόμη και ο Φύρερ φαινόταν ικανός να μετακινήσει βουνά και να αλλάξει τους νόμους της φύσης, αναγκασμένος να υπολογίζει τις ανθρώπινες προκαταλήψεις. Η Μάγδα είναι κοκκινομάλλα, αλλά η κοκκινομάλλα, το χρώμα της πονηριάς και της μη τυπικής σκέψης, αναστέναξε. Σε αντίθεση με την ξανθιά πολεμίστρια Shella, αυτή την επιδέξιη δολοφόνο με την ψυχή ενός αρνιού, δεν αγαπούσε τον Χριστό, θεωρώντας τον ειλικρινά αδύναμο και Εβραίο. Πράγματι, η Βίβλος είναι σκέτη χάλια. Το ίδιο το γεγονός ότι οι Εβραίοι είναι ο λαός που επέλεξε ο Θεός προκαλεί μόνο γέλιο και απόρριψη. Για να διαλέξει ο Θεός... Μπρρ... Η Μάγδα διέκοψε τις σκέψεις της και βοήθησε να φορτώσουν τους νεκρούς σε ένα ειδικό δοχείο. Είναι πραγματικά παράξενο που ένας άνθρωπος, το στέμμα του σύμπαντος, είναι τόσο εύθραυστο που μπορεί να σκοτωθεί. Τελικά, είναι δυνατόν να καταστρέψεις το τέλειο... Ωστόσο, είναι γελοίο να μιλάς για τέλειο άνθρωπο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Αυτό το πλάσμα είναι πολύ κακώς προσαρμοσμένο στη ζωή, ειδικά τα ανθρώπινα παιδιά. Και γιατί έτσι; Αυτό εγείρει αμφιβολίες για τη φυσική πορεία των πραγμάτων στην εξέλιξη. Άλλωστε, ο άνθρωπος είναι η υψηλότερη σφαίρα και κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι ακριβώς έτσι. Επομένως, ο αθεϊσμός είναι λογικός. Άλλωστε, οι ανθρώπινες αδυναμίες εξηγούνται από το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη πρακτικά στην αρχή της κλίμακας της εξέλιξης. Δηλαδή ενώ είσαι αδύναμος, αλλά στο μέλλον μπορείς να γίνεις δυνατός.
  Η χριστιανική ηθική προϋποθέτει: ότι γεννηθήκατε με σκατά και θα παραμείνετε τα ίδια σκατά, μόνο που θα κουβαλάτε την ταπείνωσή σας για πάντα. Λοιπόν, η ίδια η έννοια της έννοιας του Ισλάμ σημαίνει υποταγή... Και το να είσαι υποταγμένος σημαίνει να είσαι μια μη οντότητα, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτο για έναν αληθινά περήφανο άνθρωπο.
  Οι λύκοι, εν τω μεταξύ, ήταν απασχολημένες με τον καθαρισμό πτωμάτων και τη συλλογή εξοπλισμού. Ήταν ήδη νύχτα, η πιο φωτεινή του χρόνου. Τα πτώματα είχαν ήδη αρχίσει να αναπνέουν μια αποπνικτική μυρωδιά. Η Μάγδα μόρφασε: καλά, γιατί οι άνθρωποι έχουν τόσα σκατά! Ο άνθρωπος είναι ένας περιπατητικός σκουπιδοτενεκές! Αλλά θεωρητικά, ένα άτομο πρέπει να είναι - υπεράνθρωπος και υπερζώο! Αυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία - το μυαλό, το δόσιμο και τη φυσική τελειότητα. Πω πω, αυτοί οι άνθρωποι ... ή μάλλον ανθρωπάκια. Λοιπόν, γιατί είναι καλύτερα από τα ζώα, αν βρωμάνε έτσι! Απλά πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να αγγίξεις τα πτώματα και να τα πετάξεις... Η Shelle, θα έλεγε κανείς, ήταν τυχερή, σκάβει μια βαθιά και μεγάλη τρύπα μαζί με άλλους στρατιώτες, όπου θα πετάξουν τα πτώματα. Ωστόσο, η Μάγδα εξαπάτησε λίγο, έσπευσε να βοηθήσει το τανκ Cromwell που εγκαταλείφθηκε από τον εχθρό. Λοιπόν, τίποτα από την άποψη των ιδιοτήτων, ιδιαίτερα προστατευτικό και λειτουργικό αυτόν τον κολοσσό. Ο Πολεμιστής είπε:
  - Η τεχνική είναι χάλια.
  Η ξυπόλυτη ξανθιά Κετ, επίσης από την παρέα της, αντέτεινε:
  - Η τεχνολογία δεν έχει καμία σχέση με αυτήν αν οι άνθρωποι είναι σάπιοι!
  Η Μάγδα είναι εδώ και με τα δύο χέρια για, συμφώνησε αμέσως με την όμορφη και ζωηρή πολεμίστρια:
  - Ο σκουριασμένος εξοπλισμός καθαρίζεται πιο εύκολα από το να ανανεώνεις έναν σάπιο άνθρωπο! Ο πιο δυνατός μυς είναι ανίσχυρος - αν το μυαλό είναι αδύναμο!
  Η Κετ, σπρώχνοντας το τανκ με τα χέρια της, γέλασε:
  - Λοιπόν, εσύ και ο Σόλων! Ή μάλλον, ο Σωκράτης με φούστα, τόσο περίπλοκα εκφρασμένος. Αλλά ο Χίτλερ, όπως είπε: χτύπησε, χτύπησε και ξαναχτύπησε!
  Η Μάγδα γρύλισε εύστοχα με τον τρόπο του Σουβόροφ:
  - Χτύπα, αλλά μην αντεπιτίθεται!
  Ο μυτερός δικέφαλος της Κετ διογκώθηκε, έσπρωξε το τανκ με όλη της τη δύναμη και η κοιλιά του κοριτσιού βυθίστηκε από την προσπάθεια. Η Μάγδα επίσης, σαν γνήσιος Άριος, δεν απάτησε. Το κορίτσι προσπάθησε για το καλύτερο, και μάλιστα τραγούδησε μαζί:
  - Μην σκέφτεσαι την αγάπη! Σπρώξτε τεράστια βάρη! Άλλωστε, αυτό είναι το σοβαρό άθλημά μας - όχι ένα τοπικό, παγκόσμιο ρεκόρ!
  Η Κέιτ τραγούδησε:
  - Κάνουμε νέα ρεκόρ για να μεγαλώσει η γη! Δύο φορές, τρεις φορές υψηλότερα από τον κανόνα - για να ανθίσει η χώρα μου!
  Η Μάγδα συνέχισε μισοαστεία και μισοσοβαρά:
  - Και αυτοί οι δίσκοι είναι υπέροχοι - σκοτώστε περισσότερα καθάρματα! Δεν είμαστε κακά κορίτσια - συνθλίβουμε τούβλα με πιπέρι!
  Η κοκκινομάλλα πολεμίστρια, ακόμα και σε έκσταση, θα χτυπήσει το κεφάλι της στην πανοπλία. Και μετά άκουσα τη μουσική. Και μετά τεντώθηκε ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, είναι περίεργο ότι οι Βρετανοί, που έχουν μια τόσο ευλαβική στάση απέναντι στη μοναρχία, ονόμασαν το τανκ από τον Κρόμγουελ, έναν επαναστάτη, έναν επαναστάτη. Ναι, ακόμη και η εκτέλεση του βασιλιά Καρόλου του πρώτου. Πόσο αντίθετο με τη λογική είναι να ονομάζουμε ένα νέο άρμα καταδρομικού με το όνομα ενός δολοφόνου, με αρκετά ισχυρή θωράκιση. Αν και το όπλο εκτοξεύει κατακερματισμό, όχι αντιαρματικές οβίδες. Η Μάγδα έγλειψε δειλά την πανοπλία με τη γλώσσα της και μετά έφτυσε νόστιμα:
  - Ελαφρώς πικρή!
  Η Κέιτ παρατήρησε:
  - Αν δεν μας δοθεί ανταμοιβή μετά από αυτή τη μάχη, τότε αυτή θα είναι η ύψιστη αδικία!
  Η Μάγδα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Θεωρητικά, είναι απαραίτητο να επιβραβεύσουμε γενναιόδωρα όλες τις πολεμίστριες του τάγματός μας ή μάλλον του λόχου. Όλοι πολέμησαν σαν ήρωες, κανείς δεν διώχτηκε, και ο καθένας είχε τουλάχιστον μια ντουζίνα πτώματα κάτω από τα πόδια του. Εγώ ο ίδιος σκότωσα περισσότερα από σαράντα "λιοντάρια" μόνο σε αυτή τη μάχη. Και ότι όλοι πρέπει να ανταμείβονται - αυτό θα ήταν δίκαιο!
  Η Κατ έγνεψε καταφατικά.
  - Γιατί όχι! Επιπλέον, οι τρεις φίλοι μας παρέμειναν ξαπλωμένοι στην άμμο. Άρα όλα είναι τρομερά. Όλοι αυτοί οι αδιάκοποι πόλεμοι στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο πόλεμος είναι, φυσικά, ενδιαφέρον, αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν!
  Η Μάγδα τραγουδάει ξαφνικά τρυπώντας:
  - Οι άνθρωποι πεθαίνουν για το μέταλ! Οι άνθρωποι πεθαίνουν για το μέταλ! Ο Σατανάς κυβερνά την μπάλα εκεί, η μπάλα κυβερνά εκεί! Ο Σατανάς κυβερνά την μπάλα εκεί και χύνει ναπάλμ!
  Τα κορίτσια γέλασαν και τελικά φόρτωσαν το Cromwell στην πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, η Μάγδα κατάφερε να συνθλίψει το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού της, ξυπόλητη, αλλά με χαριτωμένες μαυρισμένες γραμμές της πολεμίστριας-πριγκίπισσας του ποδιού. Το κορίτσι μόρφασε και είπε:
  - Στα πόδια σαν στην άσφαλτο! Καντράν flat όχι βιόλα!
  Το χιούμορ είναι χιούμορ, αλλά η δουλειά είναι δουλειά. Οι λύκοι δούλευαν σκληρά, σαν να έκαναν σκληρή δουλειά, αλλά ταυτόχρονα ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Εδώ προσπάθησε να ξεχωρίσει και η Μάγδα. Οι ακόμα σαρκώδεις μηροί έτρεμαν τόσο βίαια. Η Κέιτ, κλαψουρίζοντας, παρατήρησε:
  - Ο χορός είναι χορός!
  Η Μάγδα ξαφνιάστηκε:
  - Τι σκαρώνεις?
  Η Κέιτ εξήγησε:
  - Χορεύουμε όπως στο μπαλέτο, αλλά ταυτόχρονα με βάρη. Άκουσα ότι και οι πυγμάχοι χρησιμοποιούν παρόμοια τεχνική προπόνησης - δώστε βάρη στα χέρια σας και πηδήξτε μπροστά από έναν καθρέφτη!
  Η Μάγδα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια.
  - Λοιπον ναι! Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι μια εξαιρετική μέθοδος! Αν τα βάρη είναι pood, τότε μετά τα βάρη στα ίδια γάντια, τα χέρια απλά θα πετάξουν!
  Η Κέιτ παρατήρησε:
  - Πολλοί θέλουν να απογειωθούν, αλλά η πλειοψηφία περιμένει τη μοίρα του Ίκαρου, αφού τα φτερά της φιλοδοξίας δένονται με το κερί της δειλίας!
  Η Μάγδα γέλασε πονηρά.
  - Κι εγώ σε βλέπω φιλόσοφο! Γενικά...
  Η Κέιτ διέκοψε:
  - Δεν υπάρχουν ανόητοι λύκοι ανάμεσά τους! Είμαστε όλοι μορφωμένοι, καλά, το να διαβάζουμε Φρίντριχ Νίτσε είναι απαραίτητο.
  Η Μάγδα ξύπνησε και ρώτησε αμέσως:
  - Νίτσε; Αυτός είναι ένας ενδιαφέρον φιλόσοφος. Όμως το κριτήριο του υπερανθρώπου δεν ορίζεται επακριβώς στο έργο του. Γενικά ο Νίτσε έλκεται προς το πρωτόγονο κοινοτικό σύστημα, δηλαδή τη πέτρινη εποχή, που προσωπικά δεν μου αρέσει.
  Η Κέιτ ξαφνιάστηκε
  - Και γιατί?
  Η Μάγδα γέλασε άγρια.
  - Γεγονός είναι ότι ο Νίτσε δεν διευκρινίζει επαρκώς ή μάλλον υποτιμά τελείως τον ρόλο της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου. Πώς επηρεάζει έναν άνθρωπο, και προς το καλύτερο. Και γενικά, μια προσπάθεια εξιδανίκευσης της πέτρινης εποχής - το να την αποκαλούμε χρυσή είναι ακατάλληλη. Στην πραγματικότητα, στην εξελικτική πορεία, οι άνθρωποι πηγαίνουν από το απλό στο σύνθετο, από το χειρότερο στο καλύτερο. Για παράδειγμα, πόσο γρήγορα αλλάζουν τα αεροσκάφη, από το πιο απλό στο πιο δυνατό. Έννοιες όπως η ταχύτητα, η ικανότητα ελιγμών και ούτω καθεξής.
  Η Κέιτ γέλασε και τραγούδησε:
  - Σε τι πρόοδο έχει φτάσει - σε αόρατα θαύματα! Μα κάτι λείπει, ένας πανούργος δαίμονας στρίβει την ουρά του!
  Η Μάγδα πρόσθεσε πιο μελωδικά:
  - Το πρόβλημα ξεχάστηκε! Το Τρίτο Ράιχ κυβερνά! Τα ρομπότ σύντομα! Πλακωμένο παράσιτο!
  Τα κορίτσια έπρεπε να μεταφέρουν και να δουλέψουν μέχρι να ανθίσουν, ήταν ήδη αρκετά ελαφρύ και τα πτώματα των εχθρών τελικά θάφτηκαν, φαινόταν ότι μπορούσαν να πάνε για ύπνο, αλλά δεν ήταν έτσι. Όχι, στα κορίτσια έδιναν ακόμα κάτι να φάνε, και με την ευκαιρία της νίκης, έφαγαν και μια μπουκιά τρόπαιο στιφάδο. Η Γκέιλα πρόσταξε ένθερμα:
  - Είναι μεγάλη τιμή για εσάς να γεύεστε το φαγητό του εχθρού σας!
  Μάγδα και μετά vyaknula:
  - Όχι, είναι μεγάλη τιμή για τους Βρετανούς που συμφωνήσαμε να τους φάμε το σκασμό!
  Τα μάτια της Γκέιλα έλαμψαν θυμωμένα.
  - Λοιπόν, όχι, ήδη ξεπερνά όλα τα σύνορα. Εσύ Μάγδα μένεις εντελώς χωρίς φαγητό! Επιπλέον, θα υποβληθείτε σε ένα είδος βασανιστηρίων. Συγκεκριμένα, μου φαίνεται ότι οι κοιλιακοί σου είναι πολύ πλαδατικοί και οι μύες σου δεν ανακουφίζονται. Λοιπόν, ας δοκιμάσουμε τη νέα εκτέλεση πρακτικής πάνω σας!
  Τότε κάποιος τράβηξε τη γλώσσα της Shella:
  - Δεν θέλω να αφήσω τη Μάγδα να υποφέρει μόνη. Να βασανίζομαι κι εγώ.
  Η Γκάλα χαμογέλασε ειρωνικά.
  -Μπράβο κορίτσι. Τέτοια αφοσίωση, ή μάλλον φιλία. Θα αντέξεις και τα δύο! Και μείνετε πεινασμένοι και οι δύο!
  Η Σέλα σώπασε, η μυρωδιά του στιφάδου γαργαλούσε τα ρουθούνια ενός πεινασμένου, κουρασμένου κοριτσιού. Και τότε οι υπόλοιπες φίλες της άρχισαν να μουρμουρίζουν υπερβολικά δυνατά.
  Αλλά το κύριο μαρτύριο δεν είχε έρθει ακόμη. Ο Γκέιλ σκέφτηκε πραγματικά κάτι εκλεπτυσμένο. Τα κορίτσια ήταν κρεμασμένα με τα χέρια τους σε ένα σύρμα που έσκαψε οδυνηρά στον καρπό και μια αλυσίδα ήταν δεμένη στα πόδια τους. Επιπλέον, εάν κρατάτε τα πόδια σας παράλληλα με το έδαφος, κάνοντας μια γωνία, τότε η χαλύβδινη αλυσίδα είναι λίγο κοντή, τότε το φύλλο σιδήρου. Αλλά αν χαμηλώσετε τα πόδια σας, τότε η άκρη της αλυσίδας ταλαντεύει το μέταλλο, το οποίο με τη σειρά του συνδέεται με μια πηγή τάσης. Και το σώμα σας διαπερνά την ηλεκτρική εκκένωση. Εδώ είναι ένα τόσο ενδιαφέρον μαρτύριο.
  Η Γκέιλα έγλειψε άγρια τα χείλη της.
  - Το πάτημά σας θα γίνει τόσο δυνατό ... Εσείς κορίτσια θα με ευχαριστήσετε για την εκπαίδευση!
  Η Μάγδα, γελώντας υστερικά, είπε:
  - Και γιατί τράβα, να σε ευχαριστήσουμε για την προπόνηση αμέσως! Ευχαριστούμε τους υπέροχους SS για τα χαρούμενα παιδικά μας χρόνια!
  Η Γκέιλα κούνησε το δάχτυλό της.
  - Εσείς κορίτσια θα πρέπει να κρεμαστείτε έτσι για μια ολόκληρη μέρα. Αλλά, επιτέλους, μπορείς να νιώσεις αληθινοί άντρες!
  Η Μάγδα κούνησε το κεφάλι της.
  - Όλα τα πειράματα δείχνουν ότι μια γυναίκα, αν εκπαιδευτεί σωστά, είναι πολύ πιο ανθεκτική και επικίνδυνη ακόμα και από τους σκληρούς από τους πολέμους άνδρες!
  Η Γκέιλα την έκοψε απότομα:
  - Μια ακόμα λέξη και θα προσθέσω μια μέρα νέων δοκιμών!
  Τα κορίτσια σώπασαν, είναι δύσκολο να κρατήσουν μια γωνία, ειδικά αν μια αλυσίδα είναι αλυσοδεμένη στα πόδια τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρεμάστε λοιπόν σαν θηλή. Η Γκέιλα έφυγε χωρίς να πει αντίο, αφήνοντας τα κορίτσια να υποφέρουν έτσι. Η Σέλα ένιωσε κάποια πίεση στο κάτω μέρος της κοιλιάς, η αλυσίδα έπληξε τους αστραγάλους της, έσυρε τα πόδια της. Το κορίτσι ξαφνικά παρασύρθηκε από την ευκαιρία να ελέγξει τι θα γινόταν αν το σίδερο ακουμπούσε με μια αλυσίδα. Τι να δοκιμάσω...
  Το ηλεκτροπληξία ήταν τόσο δυνατό που η σκληρυμένη Shella ούρλιαξε άθελά της. Σαν ένας πυρωμένος πάσσαλος τρύπησε το σώμα από τις φτέρνες μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού. Υπήρχε ένα δόντι στους μύες και ένας πονοκέφαλος. Η Σέλι γρύλισε.
  - Αυτή είναι η λαχτάρα για πειράματα τόσο χαρακτηριστική των SS!
  Η Μάγδα μισοαστεία πρόσθεσε:
  - Είναι καλό να πειραματιστείτε σε... εχθρούς! Ωστόσο, δεν με προσβάλλει το μάθημα.
  Τα κορίτσια σώπασαν για λίγο. Η Μάγδα σκέφτηκε: Λοιπόν, πόσο παράξενη είναι η μοίρα. Τώρα οι Γερμανοί νίκησαν, όλοι χαίρονται, και αναγκάζονται να κρέμονται σαν τα αχλάδια, και να υποφέρουν κιόλας. Σε ποιους είναι οι πίτες και οι λουκουμάδες, και σε ποιους οι μελανιές και τα χτυπήματα! Είναι ενδιαφέρον το τι ακολουθεί. Πλέον, μετά την πτώση της Αλεξάνδρειας, είναι πιθανό να εξαπολυθεί επίθεση στη Μέση Ανατολή, ακόμη και πριν από τη μεταφορά πρόσθετων ενισχύσεων. Στην πραγματικότητα, γιατί να περιμένουμε αν φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά στρατεύματα στο Ιράκ και την Παλαιστίνη, αλλά πώς μπορώ να πω ότι είναι... Όχι πολύ έτοιμα για μάχη, υπάρχουν πάρα πολλοί Άραβες και μαύροι που σκορπίζονται όταν η σειρήνα ουρλιάζει. Και αν καθυστερήσετε, τότε οι Βρετανοί θα έχουν χρόνο να αποσύρουν πολύ πλούτο, ειδικά από την Ιερουσαλήμ και τη Βαγδάτη. Δεν χρειάζεται να χτυπήσετε πιο γρήγορα και να χτυπήσετε τον εχθρό. Η Αφρική είναι μια ολόκληρη ήπειρος, αλλά η πτώση του Ιράκ είναι επίσης το κλειδί για την Ασία. Έχοντας καταλάβει αποθέματα πετρελαίου, βωξίτη και άλλων μετάλλων, η Γερμανία θα απαλλαγεί επιτέλους από κάθε εξάρτηση από την ΕΣΣΔ. Και ίσως και να κατακτήσει τη Ρωσία! Εκστρατεία προς τα ανατολικά... Ένα παλιό όνειρο των Αρίων! Και μετά τι? Ίσως ακόμη και διαστημική επέκταση, όπως τους αρέσει να περιγράφουν στα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Πετώντας προς τα αστέρια και νέους κόσμους. Εκεί που ζουν, για παράδειγμα, υβρίδια καρότων και βατράχων... Είναι υπέροχο, κάτι που δεν υπήρχε πριν, και δεν θα βρείτε ανάλογο στη Γη. Άλλωστε, άλλοι κόσμοι είναι γεμάτοι με απόρθητο φως, πράγμα που σημαίνει ότι τα γερμανικά στρατεύματα πρέπει να τους κατατροπώσουν. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο λαμπερό από τον ήλιο, εκτός από τα αστέρια! Η Μάγδα ρώτησε τον Σελ:
  - Λοιπόν, δεν σε καταλαβαίνω, γιατί ζήτησες τόσο επιπόλαια αλεύρι; Σας αρέσει να κρεμάτε έτσι στο ράφι; Επιπλέον, πονάει το στομάχι μου.
  Η Shelley κατάφερε να μοιάζει με ένα χαμόγελο.
  - Και ξέρεις καλά! Για παράδειγμα, παρατήρησα για πολύ καιρό ότι οι κοιλιακοί μου είναι ελαφρώς πίσω. Έτσι τράβηξα επάνω.
  Η Μάγδα παρατήρησε με θλίψη:
  - Λοιπόν, δεν ήξερα ότι θα μας ανάγκαζαν να εκπαιδεύσουμε τον Τύπο. Προσωπικά πίστευα ότι θα με χτυπούσαν με μπαστούνια στα τακούνια. Ή ίσως ακόμη και μαστίγιο με συρματοπλέγματα. Ωστόσο, αν σε κάνει χαρούμενο...
  Η Shelley μίλησε πιο δυνατά:
  - Ξέρεις, μην βασανίζεις την ψυχή! Ίσως θα έπρεπε να μιλήσουμε για κάτι άλλο.
  Η Μάγδα έγνεψε καταφατικά.
  - Ας μιλήσουμε! Τραγούδα ένα λουλούδι, μην ντρέπεσαι! Εξάλλου, με την ομορφιά μιας τέτοιας αδερφής, μπορείς να δεις να γράφει τραγούδια, μια σπουδαία τεχνίτη.
  Η Shella, αποφασίζοντας ότι ήταν καλύτερα να αποσπάσει την προσοχή της από τον πόνο με αυτόν τον τρόπο παρά να γκρινιάζει, τραγούδησε, επιπλέον, από ένα ανδρικό όνομα:
  Καπρίτσιο κορίτσι μούσα
  Χαϊδεύει, και μετά βαραίνει...
  Οι προθέσεις πηδούν και δεν υπάρχει ένωση,
  Μια χιονοστιβάδα από ρίμες θα σκουπιστεί!
  
  Αλλά αυτός που αγαπώ με όλη μου την καρδιά -
  Σε απάντηση, λέει σε τι χρησιμεύουν τα λόγια.
  Η κρυστάλλινη αγάπη μπορεί να ανοίξει την πόρτα
  Ανοίξτε το μονοπάτι ενός αετού προς αυτό!
  
  Σε τελική ανάλυση, πιστέψτε ότι το σπαθί του στυλό είναι πιο ακριβό,
  Υπάρχει σκληρότητα σε αυτό - το χνούδι θα ορμήσει σε μια ανεμοστρόβιλο!
  Αλαζονικοί υπερήφανοι ευγενείς,
  Θα υπάρχει ένας αγκαθωτός στίχος για αυτούς ...
  
  Δημιουργήσαμε τη δόξα της ράτι,
  Όπου κυλάει αίμα, και κάπου ιδρώτας.
  Διεύρυνε το κράτος τους,
  Από τις πυραμίδες μέχρι τους παγετώνες.
  
  Αλλά ταυτόχρονα η ψυχή είναι αρνί,
  Μέσα του η λύρα ακούγεται γλυκιά...
  Μετά από όλα, η φωνή του κοριτσιού είναι μια κλήση -
  Και το πάθος θα λιώσει και θα γρανίτη!
  
  Όπου υπάρχει μια λέξη, τα τριαντάφυλλα φλέγονται,
  Που ανθίζουν οι μηλιές...
  Δεν μπορεί να μας ενοχλεί το κρύο
  Και εκφοβίζει τη μάταιη δουλειά!
  
  Μετατρέπουμε τα όνειρα σε δημιουργίες
  Ας ξεπεράσουμε την άβυσσο...
  Όλος ο κόσμος θα παγώσει από έκπληξη
  Όταν η θλίψη της νύχτας εξαφανίζεται!
  
  Τότε τα βάσανα θα τελειώσουν
  Δεν θα υπάρχουν ανάπηροι και ορφανά...
  Και ο χωρισμός δεν θα έρθει σε εμάς,
  Αφήστε το ορμητικό πλάσμα να ρίξει το κατώφλι!
  
  Η πατρίδα θα γίνει το βασίλειο του Θεού,
  Καθένας από εμάς θεωρείται ο Δημιουργός.
  Μόνο στάχτη χύνεται στην απάτη,
  Ποιος είναι ειλικρινής, ευγενικός - μπράβο!
  
  Ο λόχος μειώθηκε σε ενενήντα πέντε πολεμιστές (τρεις σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν τόσο άσχημα που παρέμειναν στο νοσοκομείο). Πού πας: ο πόλεμος δεν είναι χωρίς απώλειες, μόνο οι απώλειες είναι χωρίς πόλεμο! Αρκετοί πολεμιστές είχαν ακόμα σημάδια στο λεπτό, μυώδες σώμα τους και μερικά κορίτσια αποδείχτηκε ότι ήταν δεμένα. Οι τίγρες, κουρασμένες από μακρινά ταξίδια, δεν έδειχναν πολύ πολεμικές - ήταν αδυνατισμένες, έτσι που φαινόταν ακόμη και τα πλευρά τους. Τα κορίτσια έξυσαν νευρικά τα πόδια τους στην άμμο, κάηκαν και χοντροκομμένα, φαγούρασαν πάρα πολύ και φαγούρασαν βάναυσα. Γενικά, αν υπάρχει ένα μέρος στη γη χειρότερο από την κόλαση του Δάντη, τότε το ανακάλυψαν μόνοι τους στην Αφρική. Ωστόσο, οι πολεμιστές δεν λιγουρεύτηκαν, και ίσως ακόμη και καμάρωναν το γεγονός ότι έπρεπε να βιώσουν τέτοιες σκληρές κακουχίες. Ένα είδος ηθικής: όσο περισσότερες δυσκολίες, τόσο το καλύτερο. Προπαγάνδα ασκητισμού και πνευματικών αξιών, χαρακτηριστικό του ναζισμού, ιδιαίτερα στη ριζοσπαστική εκδοχή του Γκέμπελς, σε αντίθεση με τη δυτική αστική ιδεολογία της κατανάλωσης. Έτσι μοιάζουν με καρικατούρα Αμερικανών αγωνιστών τα κορίτσια, μαυρισμένα από το ηλιακό έγκαυμα και τη σκόνη, μόλις καλυμμένα από μπικίνι και κρεμασμένα με όπλα. Και όχι πολύ μακριά είναι η γερμανική βάση και τα σύνορα με το Σουδάν .... Από εκεί φυσάει ένα καυτό αεράκι, ακούγεται η μυρωδιά καύσης και τα σύννεφα στον ουρανό είναι τόσο σπάνια ... απλά νησιά στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι ροζ αμμόλοφοι υπό την επίδραση των μαζών του αέρα κινούνται ελαφρώς, σαν οι αιχμάλωτοι τιτάνες να θέλουν να πετάξουν τη μαγεία των παγανιστικών θεών, αλλά ταυτόχρονα ασφυκτιούν στην ανικανότητα.
  Η Σέλα ψιθύρισε πολύ ήσυχα στη Μάγδα:
  Και όταν τελικά...
  Η κοκκινομάλλα διάβολος απάντησε ακόμη πιο σιγά:
  - Πολύ σύντομα! Ας μεθύσουμε πάλι!
  Η Γκέιλα φώναξε εκκωφαντικά:
  - Τρέξε, βήμα πορεία (μια τέτοια εντολή ακούγεται σαν ξεκάθαρη κοροϊδία!)
  Οι καλλονές όρμησαν, οι σκληρυμένες, καμένες φτέρνες τους άστραψαν με φόντο τη χρυσή, σχεδόν καπνιστή άμμο. Παρά το γεγονός ότι ο ήλιος πλησίαζε στο ζενίθ του, τα κορίτσια έπρεπε να τρέξουν ξανά. Τόσο σχεδόν γυμνός, με ένα συμπαγές φορτίο στους ώμους του...
  Η Shelley, συνοφρυωμένη, παρατήρησε:
  - Το απόγευμα θα μας δουν σε μεγάλη απόσταση και θα μας πυροβολήσουν!
  Η Μάγδα διαφώνησε:
  - Δεν είναι τόσο ζοφερό. Μπορεί να μην μας προσέχουν... Ή μάλλον, όλος ο υπολογισμός βασίζεται στο γεγονός ότι ένας κανονικός άνθρωπος δεν θα συναντήσει τόσο κολασμένη ζέστη στην έρημο.
  - Ειδικά ξυπόλητοι! Η Σέλι γέλασε.
  Και ο αέρας έγινε ακόμα πιο ζεστός. Αύριο είναι πρώτη Ιουλίου... Ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού, στην πιο καυτή ήπειρο του πλανήτη Γη. Και τα κορίτσια πρέπει να τρέξουν, σέρνοντας όπλα και ένα στερεό φορτίο πυρομαχικών μαζί τους. Η Μάγδα θυμήθηκε μια φανταστική ιστορία για το μακρινό μέλλον. Ένας ισχυρός και φαινομενικά ιδεαλιστικός υπερ-πολιτισμός απαγόρευε σε διάφορα είδη και φυλές στον γαλαξία να διεξάγουν πραγματικούς πολέμους μεγάλης κλίμακας μεταξύ τους. Λοιπόν, καθώς ορισμένες διαμάχες προκύπτουν συνεχώς μεταξύ αστρικών αυτοκρατοριών, τότε διεξάγετε περιορισμένες μάχες - με μικρές δυνάμεις και με περίπου ίσα όπλα.
  Φαίνεται να είναι μια λογική ιδέα από την άποψη της ανθρωπιστικής σκέψης, αλλά... Στην πραγματικότητα, ο ίδιος ο "Στρατός της Σωτηρίας" ενός υπερπολιτισμού στρατολόγησε στρατιώτες για αυτές τις μάχες, επιλέγοντας τους πιο δειλούς, πιο ανίκανους ή πεπεισμένους ειρηνιστές - που κατέληξαν στο στρατό λόγω μισθοφόρων σκοπιμοτήτων. Επιπλέον, στάλθηκαν προβοκάτορες στα στρατεύματα για να διαταράξουν τη μάχη πριν ακόμα ξεκινήσει... Με λίγα λόγια, ήταν μια παρωδία πολέμων, μέχρι που βρέθηκε ένα άτομο που κατάφερε να σπάσει αυτό το ελαττωματικό σύστημα. Αυτή είναι η κλήση του - το επάγγελμα ενός στρατιώτη, η ψυχή ενός πολεμιστή. Και το απροσδόκητο τέλος του Χόλιγουντ - δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συμμετοχή μιας γυναίκας!
  Όλα είναι όπως θα έπρεπε - τι είδους δουλειά, χωρίς αληθινή αγάπη και πάθος;
  Σκεπτόμενη, η πολεμίστρια Μάγδα πάτησε με το γυμνό της πόδι πάνω στο κύμα ενός κάκτου, ήταν τσίμπημα, αλλά το κορίτσι δεν έδωσε καν σημασία σε αυτό ...
  Ήταν δυνατό να σπάσει η ελαττωματική τάξη χωρίς πόλεμο, και επομένως ανδρεία στο σύμπαν ενός μη χαρούμενου μέλλοντος, τελικά με τη βοήθεια της αγάπης. Και η Μάγδα αγαπούσε μέχρι τώρα μόνο στα όνειρα, ή στα όνειρα. Ήταν καυτή και συνάμα ξεφτιλισμένη παρθένα. Και αποφόρτισε τη θυελλώδη ιδιοσυγκρασία της στις προπονήσεις και στους πολέμους. Και τι είναι αγάπη - κάτι για το οποίο χύνεται βίαια αίμα!
  Ο κοκκινομάλλης άγγελος της βελανιδιάς τίναξε τις χάντρες του ιδρώτα. Παράξενο, αλλά οι ποιητές πιο συχνά ομοιοκαταληκτούν την αγάπη και το αίμα. Προφανώς, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνδρες έχουν αναπτύξει μια λαχτάρα για βία σε σχέση με τη γυναίκα. Ο άνθρωπος, όμως, δεν είναι ζώο, με την έννοια ότι είναι σε θέση να σκέφτεται λογικά... Από την άλλη όμως, η χριστιανική ηθική του είναι εντελώς ξένη. Αυτό που διδάσκει ο Ιησούς για έναν άνθρωπο, και ιδιαίτερα έναν ισχυρό άνδρα, είναι τόσο αφύσικο και προκαλεί ένθερμη απόρριψη που η επιτυχία του Χριστιανισμού ήταν αντίθετη με τη λογική... Ωστόσο, όχι μόνο ο Χριστιανισμός, κάθε θρησκεία χαρακτηρίζεται από ένα συγκεκριμένο παράδοξο και την επιβολή ορισμένους περιορισμούς σε ένα άτομο. Και, συχνά πολύ παράλογο...
  Ήταν ήδη μια γεμάτη και ακόμη και συννεφιασμένη νύχτα (παρ 'όλα αυτά, ο άνεμος έπιασε τα σύννεφα από τη θάλασσα όχι τόσο μακριά από την ακτή), όταν τα κορίτσια έτρεξαν τελικά προς το στόχο.
  Πριν από αυτούς ήταν μια αγγλική βάση, και μάλιστα με αεροδρόμιο. Επιπλέον, αν κρίνουμε από τους πύργους που ήταν γεμάτοι με κάννες πολυβόλων μεγάλου διαμετρήματος, συρματοπλέγματα και τσιμεντένιους διαδρόμους, ήταν εξοπλισμένο εδώ και πολύ καιρό. Οι Βρετανοί κατέλαβαν την Αίγυπτο το 1882, εγκαθιστώντας εκεί ένα καθεστώς μαριονέτας. Τώρα οι Γερμανοί σχεδίαζαν να κάνουν το ίδιο.
  Το χαρούμενο Gala άρχισε να εξετάζει τη βάση και το αεροδρόμιο μέσω μιας ειδικής, περίπλοκα τυλιγμένης στρατιωτικής διόπτρας. Μαζί της έδωσαν αρκετές ακόμη κοπέλες-δεκανείς. Ήδη έμπειρη στον πόλεμο, από τότε που ήταν ακόμη νέος πρόσκοπος και σύνδεσμος στην Ισπανία και ήδη αδίστακτη πολεμίστρια στην Πολωνία, τη Γαλλία και τη Γιουγκοσλαβία, η Gala υπολόγιζε τις πιθανότητες με σύνεση. Το αεροδρόμιο υπερασπίστηκε αρκετά ισχυρά, συμπεριλαμβανομένου του αντιαεροπορικού πυροβολικού. Ναι, και υπήρχαν πολλά αεροπλάνα σε αυτό. Παρεμπιπτόντως, είναι περίεργο που οι Βρετανοί κρατούν τόση αεροπορία σε ένα μέρος χωρίς να τη διασκορπίζουν σε αεροδρόμια πεδίου; Μήπως υπάρχει ένας ψεύτικος στόχος εδώ, και τα πραγματικά αεροπλάνα βρίσκονται αλλού; Υπάρχουν πολλοί πύργοι πολυβόλων, υπάρχουν ακόμη και τρία τανκς Matilda και τέσσερα τανκς Cromwell. Εάν χαζεύετε, τότε δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αίμα.
  Η Γκέιλα κάλεσε δύο άστοχους, αλλά σίγουρα πολύ δυνατούς και επιδέξιους πολεμιστές. Τους μαστίγωσε με ένα μαστίγιο, έτσι ώστε το κανελό-καφέ στήθος της να ταλαντεύονται. Κάνοντας μια βάναυση γκριμάτσα, διέταξε σκληρά:
  - Η Μάγδα και η Σέλα έχουν εντολές για εσάς: να διεισδύσετε στο έδαφος του αεροδρομίου και να μάθετε τι αεροπλάνα υπάρχουν εκεί. Δείτε λοιπόν τις άμυνες αναλυτικά!
  Τα κορίτσια κούνησαν υπάκουα το κεφάλι τους: μια διαταγή, υπάρχει μια εντολή και πρέπει να εκτελεστεί. Και πώς - αυτό είναι το πρόβλημά τους. Η Σέλλα και η Μάγδα ξεκίνησαν γρήγορα για το αεροδρόμιο. Ο πολεμιστής της φωτιάς πρότεινε:
  - Ας πιάσουμε τη γλώσσα και να του πάρουμε τη μορφή. Στη συνέχεια, αφού αλλάξουμε ρούχα, θα διεισδύσουμε στο αεροδρόμιο. Ας διασκεδάσουμε λίγο εκεί!
  Η ξανθιά Σέλα παρατήρησε κάπως περίεργα:
  - Πρέπει πρώτα να βρούμε αυτή τη γλώσσα. Τότε νομίζεις ότι περιφέρονται στην έρημο; Και μπορείς να τους πιάσεις έτσι σε πλήθη;
  Η Μάγδα σφύριξε με κατακόκκινα χείλη:
  - Ασφαλώς. Για παράδειγμα, υπάρχουν φρουροί κοντά στις δεξαμενές, γιατί βρίσκονται πίσω από τις περιμέτρους των πύργων. Μπορείτε επίσης να πυροβολήσετε φρουρούς εκεί και αν χρειαστεί ...
  - Αιχμαλωτίστε ένα τανκ και βόλτα; Η Σέλι χαμογέλασε ειρωνικά.
  Η Μάγδα, κουνώντας το δάχτυλο του ποδιού της, έγνεψε καταφατικά:
  - Και ότι είναι πολύ πιθανό. Αν και είχαμε εντολή μόνο να κάνουμε αναγνώριση. Ανέβασμα θορύβου χωρίς εντολή ... Εσείς ο ίδιος ξέρετε τι είναι γεμάτη η εκδήλωση πρωτοβουλίας σε έναν πόλεμο!
  Η Σέλι αναστέναξε βαριά.
  - Δυστυχώς, το ξέρω πολύ καλά!
  Τα κορίτσια, σχεδόν χωρίς να κρυφτούν, έτρεξαν προς τα τανκς. Οι φρουροί ήταν επίσης από τους νέγρους - κάπνιζαν τσιγάρα και ουσιαστικά δεν έβλεπαν τίποτα. Μόνο ένας από αυτούς ήταν της λευκής φυλής και, φαίνεται, αξιωματικός. Ήταν όμως και αρκετά μεθυσμένος. Η Shell εξεπλάγη από αυτό: πώς συμπεριφέρονται οι Βρετανοί; Δεν φοβούνται τις δολιοφθορές, τις επιθέσεις των Αράβων ή μια τολμηρή πτήση από τους Γερμανούς; Αλήθεια, ίσως εξουθενωμένοι από την αφόρητη ζέστη, καθώς και από τα άσχημα νέα από το μέτωπο, οι συνήθως ψυχρόαιμοι Βρετανοί άρχισαν να χτυπούν δυνατά. Γενικά, ο Σέλλα το υπενθύμισε από σχολικά βιβλία: ο τύπος του Άγγλου, ως ψυχρό θέμα και χωρίς συναισθήματα, δεν είναι παρά ένας μύθος. Εξάλλου, οι Σκωτσέζοι και οι Ιρλανδοί πότες δεν είναι ανόητοι. Λοιπόν, οι μαύροι από αυτή την άποψη είναι εντελώς μπλοκαρισμένοι - τρελαίνονται από μια πενιχρή δόση, όπως, παρεμπιπτόντως, οι Ιάπωνες.
  Τα κορίτσια δεν συγχωρούν ποτέ τίποτα. Αιχμαλωτίζοντας το κεφάλι, και με ένα στιλέτο στο λαιμό, ακριβώς στην καρωτίδα - αυτή είναι η ώρα. Αλλά υπάρχει μια πιο αποτελεσματική υποδοχή, αφαίρεσαν το δεύτερο ζεύγος φρουρών, χτύπησαν το πηγούνι της με την παλάμη της και μετά γύρισαν, σηκώνοντας ελαφρά το κεφάλι της. Τραγανό και λαιμό στριμμένο.
  Η Μάγδα έκλεισε το μάτι στη φίλη της:
  - Έτσι τους πυροβολούμε. Σαν αχλάδια από δέντρα!
  Η Shelley απάντησε απαλά:
  - Υπάρχει ένας ακόμη πιο απλός τρόπος - για παράδειγμα, μια βολή από ένα αθόρυβο όπλο. Και έτσι το να λερώσεις τα χεράκια σου δεν είναι καλό.
  Η Μάγδα βούρκωσε περιφρονητικά, σαν μεγάλη αρπακτική γάτα:
  - Είσαι ένας προσγειωμένος άνθρωπος της Shell. Ο ρομαντισμός του να απολαμβάνεις την ομορφιά της μάχης δεν είναι μέσα σου. Όλα είναι τόσο πρωτόγονα. Έχει ενδιαφέρον να τραβάς και μάλιστα να κλείνεις;
  Ο Χιονάτης Διάβολος διέκοψε τη φίλη της:
  - Κοίτα καλύτερα, υπάρχει και ένα όγδοο τανκ. Ήταν αρκετά έξυπνα μεταμφιεσμένος σε άχυρα. Αλλά κατάλαβα αμέσως γιατί ο ήλιος θα μας στέγνωνε το γρασίδι, όταν ούτε μια καμήλα δεν θα ήθελε να το φάει μετά από αυτό.
  Η Μάγδα συμφώνησε.
  - Ναι, αυτή είναι μια πολύ λογική παρατήρηση. Δεξαμενή, θα πρέπει να δω ποια. Μάλλον ένα από τα τελευταία...
  Η Σέλα μύησε σανό και αμέσως σφύριξε:
  - Α, ναι, έχει πτυσσόμενο βαρέλι. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω αυτή την τεχνική. Μάλλον Αμερικανοί, αν κάνουν λάθος!
  Ο φλογερός διάβολος διέκοψε τον κατάλευκο πολεμιστή:
  Τώρα ας φτάσουμε στο αεροδρόμιο. Υπάρχουν και σκυλιά που τρέχουν τριγύρω. Αυτό είναι ένα άλλο πρόβλημα προβλημάτων.
  Η Σέλα έσπευσε να καθησυχάσει τη φίλη της:
  - Ξέρω πώς να επηρεάζω τα σκυλιά και επομένως θα πάω μόνος μου. Ευτυχώς, ο αξιωματικός από τους λευκούς είναι ξυρισμένος και μεσαίου ύψους. Η στολή του θα μου ταιριάζει. Ήδη αλλάζω πρόσωπο.
  Η κοπέλα, μάλιστα, έκανε γρήγορα μακιγιάζ. Και ότι το διδάχτηκαν και σε ειδικό σχολείο. Η Μάγδα δεν έφερε αντίρρηση.
  - Πήγαινε εσύ, και θα ασχοληθώ με το νέο τανκ. Έχει και κάτι χρήσιμο για τη γερμανική στρατιωτική επιστήμη. Αλλά εδώ είναι ο Schella, σε παρακαλώ, μην μείνεις πολύ, μόλις τελειώσεις την επιθεώρηση, οπότε θα αντεπιτεθώ.
  Ακόμα και ο τζέρμποα κουνούσε μια βούρτσα ως απάντηση - λένε, μην μας απογοητεύσετε, ξανθιά!
  Η ξανθιά κοπέλα απάντησε χαμογελώντας.
  -Θα τα κάνω όλα πολύ γρήγορα. Στο βαθμό που είναι δυνατόν.
  Η Μάγδα δεν έδινε πλέον καμία σημασία στη φίλη της, αλλά ανέλαβε πλήρως τη μελέτη του τανκ. Εδώ έκανε αρκετές ανακαλύψεις. Πρώτον, το τανκ είχε δύο συγκολλημένα όπλα. Ένα μακρόκαννο πυροβόλο 76 χιλιοστών με πτυσσόμενο ρύγχος και ένα κοντόκαννο πυροβόλο 47 χιλιοστών για εκτόξευση βλημάτων κατακερματισμού. Γενικά, τα όπλα είναι αρκετά πλούσια, ειδικά για το 1942 και την αφρικανική ήπειρο. Το όπλο, παρεμπιπτόντως, είχε ένα αρκετά ενδιαφέρον και συμπαγές φρένο ρύγχους και προφανώς ήταν το περίφημο όπλο των δεκαεπτά ποδιών, το οποίο δεν είχε ακόμη εφαρμοστεί, αλλά είχε ήδη διαφημιστεί με κάθε δυνατό τρόπο από τους Γκέμπελς της βασιλικής υπηρεσίας της Βρετανίας.
  Το κορίτσι τράβηξε την επιφάνεια και βρήκε το έμβλημα ενός αετού στην καταπακτή και την επιγραφή στα αγγλικά: "Made in the USA". Η Μάγδα καταράστηκε:
  - Λοιπόν, όπως πάντα υποψιαζόμουν, πρόκειται για αμερικανικό χακάρισμα. Προφανώς μας έβαλαν την Βρετανία στην ψυχή! Και δεν γνωρίζουν ότι γερμανικά τανκς θα περάσουν στη Νέα Υόρκη γι' αυτό.
  Το άνοιγμα της καταπακτής δεν ήταν τόσο εύκολο, αλλά τα κορίτσια, φυσικά, παιδαγωγικά και ταυτόχρονα, που ακούγεται παράδοξα δημιουργικά, το διδάχτηκαν και αυτό. Οπότε το να παίρνω σαν εμπόδιο ήταν θέμα τιμής.
  Η Σέλα, εν τω μεταξύ, μιμήθηκε επιδέξια ένα μεθυσμένο βάδισμα και πλησίασε την είσοδο του αεροδρομίου. Και αμέσως ένιωσα τη διαφορά μεταξύ της βρετανικής και της γερμανικής νοοτροπίας. Η νωχελική φωνή του φρουρού ρώτησε:
  "Τι δουλειά έχεις, Πέτρο;"
  Η Shelley απάντησε σύντομα:
  - Σε μια προσωπική σημείωση!
  - Ελα!
  Η Σέλα ήταν μέσα στο αεροδρόμιο. Επιθεώρησε τα αεροπλάνα και παρατήρησε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων λεκέδων καρναβαλιού στην άτρακτο, χυμένη βενζίνη και άλλα. Τότε της έγινε αμέσως σαφές ότι από περισσότερα από διακόσια αεροσκάφη, τουλάχιστον τα δύο τρίτα ήταν επιδέξια κατασκευασμένα μοτίβα καμουφλάζ. Ωστόσο, υπήρχαν και πραγματικές μηχανές, συμπεριλαμβανομένων των πανίσχυρων Λάνκαστερ ικανών να μεταφέρουν έως και έξι τόνους βομβών. Δύο μπουλντόγκ έτρεξαν να ανιχνεύσουν τη Σέλα. Το κορίτσι τους χάιδεψε απαλά και προχώρησε. Όταν υπάρχουν τόσα πολλά αεροπλάνα σε μια σχετικά μικρή περιοχή, προκαλεί εντύπωση, ειδικά σε ρομαντικές φύσεις.
  Αυτές οι φτερωτές μηχανές, όπως φαίνονται στις σειρές τους, είναι, λοιπόν, η φτυστή εικόνα των ιπποτών του Τευτονικού Τάγματος που ήρθαν να κατακτήσουν τους Σλάβους. Μόνο πολύ πιο μαζικό και τρομακτικό. Οι Γερμανοί, κατά κανόνα, προτιμούσαν πολύ ογκώδεις πανοπλίες που προστάτευαν καλά τον ιππότη. Ταυτόχρονα, ακόμα κι αν το τίμημα θα είναι μείωση της κινητικότητας ενός πολεμιστή. Αλλά στον σύγχρονο κόσμο, ο δρόμος ακολούθησε τη χρήση ελιγμών μαχητικών. Το ίδιο Me-109 εξακολουθεί να ζυγίζει λιγότερο από τους Άγγλους αντιπάλους του.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Και εδώ αυτοί οι φτερωτοί ιππότες στέκονται και περιμένουν κάτι, και μυρίζουν από τους βρυχηθμούς και θανατηφόρους τεχνικούς του εικοστού αιώνα.
  Η Shelle, ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη στο περπάτημα, τα κοριτσίστικα πόδια της έχουν χάσει τη συνήθεια των μπότες και έχουν ήδη αρχίσει να τρίβονται. Επιπλέον, οι Βρετανοί δεν έδειξαν μεγάλη φαντασία: έχοντας τοποθετήσει πραγματικά αεροπλάνα στη μία πλευρά, φαίνεται ακόμη και ένα κόκκινο ράφι οριοθέτησης. Λοιπόν, αυτό, γενικά, είναι κατανοητό γιατί, για να μην μπερδεύουν τίποτα οι Βρετανοί πιλότοι, και μάλιστα με μεθυσμένα μάτια. Και έτσι γενικά είναι ήδη δυνατή η επιστροφή.
  Η Σέλα γύρισε πίσω και μάλιστα άρχισε να τρεκλίζει περισσότερο. Μετά την άφησαν πίσω χωρίς να τη ρωτήσουν, και μόνο αφού μύρισαν τους βοσκούς, κλαψούρησαν ελαφρά. Ο κατάλευκος διάβολος τους ψιθύρισε σιγανά:
  - Τίποτα σύντομα αλλάζεις ιδιοκτήτη!
  Και σιγά σιγά πάλι πίσω... Και ο αέρας έγινε πολύ πιο φρέσκος, σύντομα θα αρχίσει να γίνεται ελαφρύς...
  Και η Μάγδα, εν τω μεταξύ, κατάλαβε τη δεξαμενή ... Ήταν ένα πειραματικό μοντέλο Mp-16 "D". Γενικά, το τανκ είναι αρκετά ισχυρό και διαθέτει υδραυλικό σύστημα ελέγχου για πολυβόλα (στο στυλ, ή μάλλον στο σύστημα, χαρακτηριστικό των τελευταίων μαχητικών!). Με μεγάλο φορτίο πυρομαχικών και σύστημα αυτόματης επαναφόρτισης. Το τανκ είναι το πιο καινούργιο για την εποχή του και δεν είναι καν ξεκάθαρο γιατί οι Βρετανοί έδειξαν τέτοια αμέλεια, φρουρώντας το τόσο απρόσεκτα; Μπορεί εδώ να λειτούργησε το χαρακτηριστικό της αιφνιδιασμού πολλών εθνών, κάποιου άλλου δεν μπορεί να είναι καλό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προστατευτεί!
  Πριν από την άφιξη της Shella, η φλογερή καλλονή, ανεφοδιάστηκε το τανκ και έλεγξε το φορτίο των πυρομαχικών. Η ξανθιά πολεμίστρια, έχοντας πετάξει τις μισητές μπότες από τα πόδια της θεάς του πολέμου, ανέφερε γρήγορα την κατάσταση στον σύντροφό της.
  Η Μάγδα μετέφερε αυτά που άκουσε στη Γκέιλα και μετά το πρόσωπό της έλαμψε:
  - Shellochka τώρα τα κορίτσια μας επιτίθενται στον εχθρό. Και μας επετράπη να χτυπήσουμε τον εχθρό αμέσως, χρησιμοποιώντας αυτά τα τανκς.
  Ο κατάλευκος πολεμιστής αναφώνησε:
  - Αυτό το ονειρεύτηκες! Λοιπόν, το αυτοκίνητο τρέχει;
  Η Μάγδα εύλογα επιβεβαίωσε:
  - Εργα. Οι Αμερικανοί έχουν πάντα τανκς καλύτερα από τάνκερ.
  Πράγματι, το αυτοκίνητο ξεκίνησε από την πρώτη στροφή. Είναι ενδιαφέρον ότι οι κινητήρες δεν ήταν θορυβώδεις. Τα κορίτσια, για παράδειγμα, ήξεραν ότι το ρωσικό T-34 βροντάει, οπότε... Αυτό το τανκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενάντια στα βρετανικά αποικιακά στρατεύματα για να διαλύσουν τους ιθαγενείς.
  Και οι πολεμιστές πάτησαν ένα βαρύ αυτοκίνητο πενήντα πέντε τόνων. Ωστόσο ελεγχόταν αρκετά εύκολα, αν και φυσικά χειρότερο από το ελαφρύτερο T-4. Πέντε κινητήρες τοποθετήθηκαν στο Mp-16 ταυτόχρονα, αλλά αυτό, ίσως, αύξησε ακόμη και τη δυνατότητα επιβίωσης της δεξαμενής στη μάχη.
  Τα κορίτσια χωρίς να το σκεφτούν άνοιξαν δύο φορές πυρ στους πύργους των πολυβόλων. Το πρώτο χτύπημα από θραυσματικό βλήμα και τα χτυπημένα "λιοντάρια" πετούν ανάποδα.
  Στους Βρετανούς, όπως θα περίμενε κανείς, η επίθεση προκάλεσε πανικό. Οι πυροβολισμοί ήταν ασταθείς και τα κορίτσια κατάφεραν να συνδέσουν πολυβόλα. Η Μάγδα ήθελε να καλύψει το Λάνκαστερ με μια εύστοχη βολή, αλλά στο ραδιόφωνο η Γκέιλα τη διέταξε σκληρά:
  - Φύλαξε τα εχθρικά αεροπλάνα, θα τα συλλάβουμε σώοι και αβλαβείς.
  Λοιπόν, γιατί ανταλλακτικά τόσο, ανταλλακτικά. Είναι καλύτερα να καταστρέψετε τους πύργους και να επιλέξετε ανθρώπινα θύματα. Τόσο εύστοχα χτυπήματα.
  Οι υπόλοιποι πολεμιστές, εν τω μεταξύ (είχαν ήδη πλησιάσει πιο κοντά) μπήκαν στα βρετανικά τανκς. Χρειάστηκε μόνο μισό λεπτό για να ανοίξουν οι καταπακτές και μετά η συσσώρευση. Γενικά, τα κορίτσια σχεδόν δεν έδωσαν καν προσοχή στο αεροδρόμιο, αλλά απλώς κινήθηκαν προς την αγγλική βάση. Ταυτόχρονα χτύπησαν τους στρατώνες, όπου βρίσκονταν οι εχθρικοί στρατιώτες, αλλά και κοιμώμενοι πιλότοι.
  Η Γκέιλα βρυχήθηκε σαν αρκούδα στη ζέστη:
  - Μην πυροβολείτε στην αποθήκη με καύσιμα! Θα μας είναι χρήσιμος!
  Η Μάγδα και η Σέλλα συνέτριψαν μερικούς πύργους πολυβόλων χρησιμοποιώντας τη μεγάλη μάζα της δεξαμενής τους. Τα κορίτσια έσφιγγαν κυριολεκτικά την κοιλιά τους από τα γέλια. Όπως, είναι ακόμα κουλ.
  Αλλά το κύριο έργο εξακολουθούσε να γίνεται από πολυβόλα. Ήταν απαραίτητο να μην αφήσουμε τους εχθρούς πιλότους στα αεροπλάνα, να μην τους αφήσουμε να απογειωθούν. Αλλά μερικοί πολεμιστές οι ίδιοι όρμησαν στα αγγλικά αυτοκίνητα και κάθισαν στο τιμόνι. Και τι μπορεί να ενσωματωθεί στη βάση τώρα, αφού διαθέτουν και τέτοια εκπαίδευση πτήσης. Ναι, και τα αεροπλάνα ανεφοδιάζονται με πλήρη πυρομαχικά. Εδώ είναι ένα τέτοιο masha-malashka αποδεικνύεται.
  Η Shella με μια εύστοχη βολή έσπασε ένα μικρό τανκάκι που πήδηξε έξω από το γκαράζ. Οκτώ τανκς με πληρώματα από λύκους άρχισαν να καταστρέφουν βίαια την τεράστια αγγλική βάση. Τα τανκς συνέτριψαν τις πύλες χωρίς πολλές τελετές και γέμισαν τα πάντα με μόλυβδο. Ακόμα και οι στρατώνες είχαν πάρει φωτιά. Ταραγμένοι Άγγλοι και ιθαγενείς κάθε είδους ξεπήδησαν από μέσα τους. Δεν υπήρχε ήδη μάχη, στην πραγματικότητα, αλλά υπήρχε απλώς ένας ολοκληρωτικός ήττα. Είναι αλήθεια ότι μεμονωμένοι Βρετανοί στρατιώτες και πύργοι πολυβόλων αντέδρασαν. Ακόμα και στην πανοπλία του τανκς μολυβένια χαλάζι σφυροκοπούσαν. Η Μάγδα γρύλισε σαν θυμωμένος πάνθηρας:
  - Λοιπόν, τι είστε λάτρεις των στρειδιών και της βρώμης, επιτέλους κατάλαβες τι είναι πραγματικός πόλεμος. Πολύ σύντομα θα είμαστε στο Λονδίνο!
  Η Σέλα τραγούδησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Τι να κάνουμε στο Albion,
  Πού είναι τα γλιστερά βατράχια - kwak!
  Αν και οι λεγεώνες βρίσκονται στην επίθεση,
  Μα χτύπημα με ξιφολόγχη σε δεκάρα!
  Η Μάγδα ζάρωσε το μέτωπό της και κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Όχι, δεν είναι αυτό το τραγούδι που εμπνέει για εκμεταλλεύσεις! Αλλά πρέπει να είναι διαφορετικό!
  Και ο φλογερός, γελώντας πολεμιστής σαν πολυβόλο. Έτσι, κομμάτια κρέατος πέταξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, και καμιά δεκαριά Άγγλοι κατέρρευσαν αμέσως.
  Και το ίδιο το βαρύ τανκ, ας συντρίψουμε τους εχθρούς στρατιώτες, "λιμαίνοντάς" τους με ένα σίδερο. Τα κόκαλα τσακίστηκαν κάτω από τις ράγες. Και τότε ο εχθρός άρχισε να σκορπίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αλλά τότε ο εχθρός "Matilda" πήδηξε έξω. Έτσι η Shella τη χτυπά με πανοπλία.
  - Πάρτε μια χειροβομβίδα "πλιγούρι", τραγουδήστε μια σερενάτα ως ενθύμιο!
  Αυτή τη φορά το βλήμα χτύπησε ακριβώς στο κοντάκι μεταξύ του πυργίσκου και της γάστρας και το τανκ, μετά από ένα καλό κούνημα, οδηγήθηκε στο πλάι. Την ίδια στιγμή, η δεξαμενή αερίου πυροδοτήθηκε, και εξερράγη αμέσως με μια κόκκινη-κόκκινη φλόγα.
  Το Blonde She-Devil δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην οξύτητα:
  - Η Ματίλντα παίρνει ματ - το αποτέλεσμα θα είναι αστείο!
  Η Μάγδα χαστούκισε τον σύντροφό της με μια παλάμη με κάλους στους κουρελιασμένους μηρούς της.
  - Και είσαι νέος, φιλενάδα μου! Τραγουδήστε λοιπόν έτσι!
  Ωστόσο, προφανώς ένας από τους Βρετανούς πυροβόλησε κατά λάθος, ή ίσως εσκεμμένα, στη δεξαμενή καυσίμου. Ένας βρώμικος-καφέ θάμνος από φλόγες βενζίνης άνθισε και άνθισε. Η Γκέρντα εκτόξευσε μια μεγάλη έκρηξη από ένα πολυβόλο ταχείας βολής των 9 χιλιοστών. Περίπου σαράντα Άγγλοι στρατιώτες κατέρρευσαν επί τόπου. Και αρκετοί από τους τραυματίες, χωρίς κανένα οίκτο, ποδοπάτησαν τις φαρδιές ράγες ενός αμερικανικού τανκ. Η Σέλι γέλασε πονηρά.
  - Αυτό δεν είναι κραγιόν! Πώς είναι να μετατρέπεσαι σε κέικ!
  Και η κοκκινομάλλα, ξεδιάντροπη διάβολος δεν ξέχασε να βάλει:
  - Όπως και να το στρίψεις, οι τηγανίτες που σφραγίζονται από μια δεξαμενή είναι καλύτερες από τα κόπρανα αγελάδας!
  Τα κορίτσια έσπασαν γρήγορα άλλες τρεις σφήνες. Η Shella καθοδήγησε και η Μάγδα έδωσε κοχύλια και η φόρτωση έγινε αυτόματα. Και οι ίδιοι έλαβαν μια οβίδα στην πανοπλία. Δεν φαίνεται τρομακτικό, για προστασία πυργίσκου 80 mm, αλλά βουίζει καλά. Η Μάγδα έκαψε τα δάχτυλά της και ψέλλισε:
  - Εδώ είναι τα δώρα του Μαρκήσιου του Καραμπά! Μπορούμε να τα πιπερώσουμε με κάτι πιο πικάντικο και να τα αλατίσουμε;
  Η Shella, έχοντας χωρίσει ένα άλλο "τέρας" με ένα κοχύλι, τραγούδησε:
  - Τι πιάτα, τι πιάτα - θα τα έπαιρνες όλα μαζί σου! Είναι κρίμα που δεν μαλώνουμε συχνά - ένα σπάνιο θηρίο, μια τέτοια σφαγή!
  Η Μάγδα ξαφνικά χαστούκισε το μέτωπό της και θυμήθηκε:
  - Μα για πολύ καιρό από εσένα Χιονάτη με όπλο, τραγούδια δεν έχουμε ακούσει! Τραγούδα ένα λουλούδι, μην ντρέπεσαι!
  Η μαργαριταρένια πολεμίστρια τραγούδησε και η φωνή της ήταν τόσο θεϊκή και διαβολική σε ένα φιαλίδιο που η σειρήνα δίπλα της δεν είχε τίποτα να κάνει.
  Ο ίδιος να παλέψει στις καρδιές της διάθεσης,
  Γλυπτές χαρακτήρων - Θεός ο Δημιουργός,
  Δημιουργεί με το σπαθί του ήρωα,
  Παράδειγμα για όλες τις γενιές!
  
  Αλλά εσύ ο ίδιος μπορείς να πολεμήσεις,
  Μεγάλωσε, ορδές να κερδίσουν!
  Η ψυχή ενός αετού και ενός λιονταριού δεν είναι λαγός,
  Τόση δύναμη και άγιος οικοδεσπότης!
  
  Ας είναι ο εχθρός σαν σκύλος οδηγημένος,
  Και η δυνατή μας ασπίδα έκοψε το διαμάντι!
  Η άκρη της αυγής για πάντα αγαπημένη,
  Για τη θλίψη, ο μαχητής θα ανταμείψει το θάνατο!
  
  Μην εμπιστεύεστε τους ηλίθιους ειρηνιστές
  Τι δίδαξε ο Ιησούς να αντέχεις...
  Έτσι που η σίκαλη ανθίζει κάτω από έναν καθαρό ουρανό,
  Γίνε δυνατός σαν αρκούδα!
  
  Στις μάχες είμαστε γεμάτοι από διακαές πάθος,
  Και με αίμα θυελλώδες, νέος...
  Σκίζουμε την κόλαση,
  Πού είναι οι λεγεώνες με τον Σατανά!
  
  Και όλοι γνωρίζουν ότι ο Δημιουργός?
  Μάθετε να δυναμώνετε τους μυς σας!
  Μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε βλακεία
  Διαφορετικά, θα έρθω σε εσάς με τιμωρία!
  
  Η αδυναμία είναι το κύριο ελάττωμα,
  Γέννησε κακία, κακία...
  Πληρώστε τους εισβολείς -
  Ξεχάστε τη γενναιότητα, την τιμή και την υπερηφάνεια!
  
  Αλλά παρ' όλα τα δεινά εσείς
  Θλίψη αδερφέ μην υποχωρείς!
  Είθε όλα τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα
  Ας χορέψουμε με μια γλυκιά μου σε ένα απαλό βαλς!
  
  Τι άλλο μπορεί να δώσει ο Κύριος
  Ναι, η μετά θάνατον ζωή είναι σε ομίχλη ...
  Αυτή η σάρκα υποφέρει στη ζωή,
  Δεν είναι όλα τόσο ομαλά όσο στο μυθιστόρημα...
  
  Γνώρισε τον άνθρωπο της γης σου
  Χτίστε την ευτυχία σας πάνω του...
  Κίνηση και πρόοδος τρέξιμο -
  Θα δώσουν εξουσία πάνω στο σύμπαν!
  Και στην Αίγυπτο, οι μάχες ήταν ακόμη σε πλήρη εξέλιξη. Οι ατρόμητοι πολεμιστές όλων των αντιπάλων έσπασαν με επιτυχία και τραγούδησαν εν κινήσει.
  Η Σέλα ολοκλήρωσε τη νότα της κορυφής, αλλά η Μάγδα τη έσφιξε ελαφρά με το πόδι της, ακριβώς με τη γυμνή φτέρνα της, σε μια δυνατή, μαυρισμένη πρέσα:
  - Και γιατί τραγουδάτε για τις χριστιανικές αξίες; Είμαστε Άριοι, όχι Χριστιανοί. Η Χιονάτη είναι τρελή!
  Η Σέλα κούνησε το κεφάλι της μανιωδώς, ενώ τα χέρια της δεν κουνήθηκαν για να ελέγξει το πολυβόλο:
  - Συγνώμη! Μπέρδεψε την Ορθόδοξη Ρωσία με την παγανιστική Πρωσία! Πολύ δύσκολο να τραβήξετε και να συνθέσετε ταυτόχρονα!
  Η Μάγδα, χωρίς να σταματήσει να οδηγεί την αποτελεσματική, κουρεμένη από τις τάξεις των Άγγλων εχθρών, τίναξε τις μακριές, μαύρες βλεφαρίδες της. Και βάζοντας μια άλλη σειρά από εχθρούς στο φέρετρο, σαν μια σειρήνα γέλασε:
  - Σε βάρος του πώς να συνθέσετε - αυτή είναι μια αμφισβητήσιμη ερώτηση, αλλά η λήψη είναι εύκολη και απλή!
  Πράγματι, πολυάριθμοι Άγγλοι αξιωματικοί και στρατιώτες, αρπάζοντας λευκά μαντήλια, άρχισαν να παραδίδονται δυναμικά. Ταυτόχρονα, ήταν τόσο φοβισμένοι που μουρμούρισαν κάθε λογής ανοησία, ή ακόμα και ούρλιαζαν καθόλου. Πολλές χιλιάδες αποικιοκράτες στρατιώτες (Άραβες και Νέγροι), έκπληκτοι από φόβο, καθώς και αρκετές εκατοντάδες, όχι λιγότερο δειλοί, χλωμοπρόσωποι Άγγλοι, σήκωσαν τα χέρια τους. Ακόμα και λευκά κουρέλια εμφανίστηκαν από τις δεξαμενές. Όπως λένε, βρήκαν έναν διαφορετικό τρόπο προστασίας - πιο αξιόπιστο από την ενεργή πανοπλία!
  Τα κορίτσια γελούσαν - έτσι γίνεται - μην υποχωρείς ποτέ!
  Η Σέλα πήδηξε έξω από τη δεξαμενή και έτρεξε επίτηδες ξυπόλητη κατά μήκος της φλεγόμενης αυλάκωσης. Η Μάγδα, όμως, δεν σκέφτηκε να υποκύψει στη φίλη της και τα γυμνά, μαυρισμένα κοριτσίστικα πόδια απλώς άστραψαν, σαν να περνούσαν ορμητικά κοπάδια από γαζέλες. Σκληρυμένες, αλλά στρογγυλές και χαριτωμένες κοριτσίστικες γόβες χάιδευαν τις γλώσσες της μπλε φλόγας. Αλλά οι πολεμιστές της τίγρης μόνο ούρλιαξαν ικανοποιημένοι ως απάντηση.
  Εδώ, ο αιχμάλωτος μαύρος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη λαγνεία του, όρμησε πάνω τους και δέχτηκε ένα συντριπτικό χτύπημα από τη φλογερή Μάγδα στο ηλιακό πλέγμα, μετά το οποίο, φτύνοντας έναν μεγάλο θρόμβο βλέννας και αίματος από το στόμα του, τελικά ηρεμούσε.
  Αυτό, όπως αποδείχθηκε, ήταν το τελευταίο ξέσπασμα αντίστασης. Τώρα οι Βρετανοί στρατιώτες ήταν εντελώς σπασμένοι. Πάνω από τρεις χιλιάδες κρατούμενοι στέκονταν στα πόδια τους. Ωστόσο, οι τίγρεις πυροβόλησαν ανεπιτήδευτα περίπου πεντακόσιους Βρετανούς που δεν μπορούσαν να σταθούν όρθιοι λόγω των πληγών τους, ακριβώς μια σφαίρα για δύο κεφάλια σπρώχνονται μεταξύ τους: γι' αυτό υποφέρουν και επιβαρύνουν τη Βέρμαχτ με ένα επιπλέον βάρος. Όπως είπε ο Χίμλερ: το έλεος δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια της οικονομικής σκοπιμότητας.
  Τα κορίτσια διέταξαν τους αιχμαλώτους, σαστισμένους από τη φρίκη, να σκάψουν τρύπες για να βάλουν τους νεκρούς εκεί. Ήταν ήδη αρκετά ελαφρύ και ο καπνός από την κατεστραμμένη βάση μεταφέρθηκε σε μεγάλη απόσταση.
  Ο φίλος της Shella θυμήθηκε την ταινία, πώς σε αυτή την ηρωική περίπτωση, ένας από τους κύριους χαρακτήρες, μετά από μια δύσκολη νίκη, λυπημένα σύρθηκε στον σωλήνα του. Και οι μεσαιωνικοί πολεμιστές, παρερμηνεύοντας τον δολοφόνο με τον Σατανά, άνοιξαν πυρ εναντίον του διοικητή τους. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η νίκη ήταν αρκετά εύκολη, αλλά ένα από τα κορίτσια βρήκε ακόμα την αγενή φίλη της - θάνατος, πέντε καλλονές τραυματίστηκαν και μερικές - ή μάλλον δύο, τραυματίστηκαν σοβαρά.
  Γερμανικά αεροπλάνα εμφανίστηκαν στον ουρανό από τη δυτική πλευρά. Τα κορίτσια τα χαιρέτησαν με χαρούμενη χαρά. Η Gaupman SS, η επιθετικά όμορφη γυναίκα ήρωας του Gale, φούσκωσε τα μάγουλά της και έπαιξε με τους μύες της να κυλούν κάτω από το σοκολατένιο δέρμα της και ανακοίνωσε με τον ίδιο τρόπο:
  - Τα στρατεύματά μας προελαύνουν με επιτυχία. Δεν έχουμε λοιπόν χρόνο να μείνουμε στάσιμοι. Αφήστε τους φυλακισμένους να δέσουν, και θα τους κλείσουμε στο υπόστεγο, αφήνοντας καμιά δεκαριά λύκους να φρουρούν. Και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να κινούνται γρήγορα πίσω από τον εχθρό.
  Η Μάγδα και η Σέλλα φοβήθηκαν πολύ ότι θα τους εμπιστευόταν την προστασία των σπασμένων σκλάβων και των αιχμαλώτων πολέμου που είχαν μετατραπεί σε υποταγμένο κοπάδι, γιατί τα κορίτσια ήταν ήδη ενθουσιασμένα και ήθελαν να πολεμήσουν. Και μόνο οι δειλοί ονειρεύονται υπηρεσία συνοδείας! Αλλά προφανώς οι μαχητικές τους ιδιότητες εντυπωσίασαν την Gala και, παίζοντας με τους δικέφαλους, τους ανακοίνωσε:
  - Ας ανεφοδιάζουμε και ανεφοδιάζουμε τα πυρομαχικά του τανκ. Οδηγήστε το περαιτέρω. Βλέπω ότι είσαι καλός στον αγώνα! Επιπλέον, δεν είστε ιδιαίτερα μεγάλοι και είστε πολύ πιο κατάλληλοι για τον έλεγχο μιας δεξαμενής.
  Τα κορίτσια, σηκώνοντας τα χέρια τους σε έναν στρατιωτικό χαιρετισμό, γάβγισαν:
  - Χαίρομαι που δοκιμάζω Σύντροφε Διοικητή!
  - Για να τα βγάλεις πιο εύκολα με το όπλο και τα πολυβόλα, η Φιλέλα θα πάει μαζί σου! - Έκοψε τον Γκέιλ και έτρεξε να εξηγήσει τον στόχο σε άλλα κορίτσια. Εκείνοι που ήταν φοβισμένοι ανοιγόκλεισαν τις βλεφαρίδες τους και λύγισαν την πρέσα, με ελάχιστα καλυμμένα ή ακόμα και ανοιχτά μπούστα. Η τρομερή καπετάνιος-τίγρης ήταν επίσης ξυπόλητη, και παρόλο που τα πόδια της δεν ήταν μικρά, το σχήμα της ήταν αρκετά όμορφο και η ίδια ήταν μόλις είκοσι δύο ετών, μόνο η υπερβολική μυϊκή ανάπτυξη έκανε τη Gala να φαίνεται πιο βαριά και μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα, είναι εκπληκτικά γρήγορη, πολύ επικίνδυνη για μάχη σώμα με σώμα.
  Ενώ τα κορίτσια ανεφοδιάζονταν με καύσιμα και πλήρωναν πυρομαχικά, η Φιλέλα τα βομβάρδισε με ερωτήσεις:
  - Ήσουν μέσα στην αεροπορική τους βάση, ολομόναχος. Ειδικά εσύ, Σέλα... Δεν είναι τρομακτικό;
  Η ξανθιά τίναξε το κουλούρι της ερήμου από το μάγουλό της, το οποίο κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να πιάσει το βελούδινο, μαυρισμένο δέρμα. Πετώντας το στιλέτο ψηλά, απάντησε σύντομα:
  - Δεν! Γιατί να φοβόμαστε; Είμαστε αληθινοί Άριοι!
  Η Φιλέλα, πιάνοντας ένα όπλο στα πεταχτά, και πετώντας το στο τραπέζι που ακονίζεται στη μέση της ερήμου, χασμουρήθηκε με ένα γοητευτικό στόμα. Τότε, με έναν αναστεναγμό, απάντησε:
  - Είστε ο μικρότερος από εμάς και πριν πάτε στην Αφρική δεν είχατε εμπειρία. Εδώ, όλα τα κορίτσια έχουν ήδη λάβει εμπειρία μάχης και μύρισαν μπαρούτι. Παρεμπιπτόντως, μοιάζετε σχεδόν σαν κορίτσια, με τόσο αθώα πρόσωπα.
  Η Μάγδα, πετώντας το μαχαίρι με τα δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε άγρια:
  Αλλά δεν σκοτώνουμε αθώα. Τι νόημα έχει αυτή η συζήτηση πάντως. Ψάχνετε για διαμάχη;
  Η Φιλέλα απέρριψε κατηγορηματικά:
  - Φυσικά και όχι! Αλλά σας το ομολογώ, αν και μύρισα για πρώτη φορά μπαρούτι την 1η Σεπτεμβρίου 1939 στην Πολωνία. Δηλαδή, ακόμη και πριν από τα περισσότερα κορίτσια της παρέας, συνήθως ξεκινούσαν το βάπτισμα του πυρός από τα χωράφια της Γαλλίας, αλλά ακόμα νιώθω φόβο. - Το κορίτσι χαμήλωσε ντροπαλά τα πράσινα μάτια της. Η αναγνώριση δεν ήταν εύκολη γι 'αυτήν - Ιδιαίτερα τραβάει τα νεύρα πριν από την έναρξη της μάχης.
  Η Σέλα χάιδεψε τον γδαρμένο, μυώδη ώμο της Φιλέλας.
  - Για να είμαι ειλικρινής, μερικές φορές νιώθω άβολα. Αν και το φυσικό φορτίο που βιώνουμε είναι τόσο κουραστικό που ονειρεύεστε ακόμη και να απαλλαγείτε από το θνητό σώμα.
  Η καστανομάλλα γυναίκα ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Λοιπόν, δεν ξέρω! Και με εξουθενώνει τελείως, όχι λιγότερο από σένα, αλλά και πάλι ο βασανιστικός φόβος παραμένει. - Η Φιλέλα έριξε μια μικρή ματιά στον ουρανό, χαμήλωσε τη φωνή της σε έναν ψίθυρο. Ίσως φοβόταν ότι ο Παντοδύναμος Θεός θα την κρυφάκουγε. "Εξάλλου, υπάρχει κάτι σαν ψυχή; Ο μεγάλος και σοφός Φύρερ δεν μίλησε ποτέ για αυτό και δεν έγραψε σε κανένα από τα έργα του.
  Η Μάγδα ξανάπιασε το μαχαίρι-ξιφολόγχη με τα γυμνά της δάχτυλα, αποφεύγοντας τα κοψίματα. Χαμογελώντας σαν τη Milady Winter, απάντησε για τη Shelley:
  - Και δεν πειράζει. Για εμάς, το κύριο πράγμα είναι να σκοτώνουμε τους εχθρούς όσο το δυνατόν περισσότερο και να θέτουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο όσο το δυνατόν λιγότερο. Φυσικά, εάν διαφορετικά - η προσοχή δεν θα μετατραπεί σε προδοσία!
  Η Φιλέλα συμφώνησε:
  - Όποιος δεν λυπάται τη ζωή στη μάχη, θα διατηρήσει την αξιοπρέπειά του ακόμα και όταν μοιράζει τρόπαια!
  Η Shella επιβεβαίωσε:
  - Όποιος κλέψει μια νίκη θα χάσει τους καρπούς της, καθώς η τελευταία σαπίζει από αμαυρωμένη φήμη!
  Καθισμένα στο τανκ, τα κορίτσια κρέμασαν αγγλικές σημαίες και έτσι έφυγαν με θρασύτητα. Και συνολικά ήταν δεκαπέντε πράγματα στην έρημο. Αυθάδεια αιχμάλωτα συνελήφθησαν από τους Βρετανούς, τεθωρακισμένα και καθόλου καλά οπλισμένα οχήματα. Έτσι οι αισθήσεις ήταν οι πιο υψηλές, σαν οι πολεμιστές να παρελαύνουν.
  Η Μάγδα σημείωσε:
  - Ορίστε, εδώ είναι η ομορφιά! Φέρνουμε τη γάτα μας μαζί μας! Θα, βλέπω μια μάχη - θα πάρει έναν νταή!
  Η Shella, χωρίς πολύ ενθουσιασμό, κουνώντας το κεφάλι της προς το Snow Maiden, αντιτάχθηκε:
  - Δεν είναι καθόλου αστείο! Είναι αμαρτία να χαμογελάς σε αυτό!
  Εδώ η Μάγδα, σαν να χτύπησε το ξυπνητήρι το πρωί:
  Τι σημαίνει η έννοια της αμαρτίας; Εδώ τραγουδάτε Shella για τον Ιησού Χριστό, και δεν συνειδητοποιείτε καν ότι ο κύριος Βιβλικός νόμος - ο μισθός της αμαρτίας - ο θάνατος είναι απλώς παράλογος! - Η φλογερή πολεμίστρια, έστω και για πειστικότητα, έκανε έναν κύκλο με τα χέρια της. - Εντελώς στερούμενος λογικής!
  Η Φιλέλα έσπευσε να προσθέσει:
  - Ασφαλώς! Διαφορετικά, τι είδους στρατιώτες είμαστε, αν δεν παραβιάσουμε την εντολή - μην σκοτώσετε!
  Η Μάγδα γέλασε νευρικά και άρχισε να μασάει τη λαβή του στιλέτου. Εδώ η Shella βρήκε κάτι για να αντιταχθεί:
  - Στην πραγματικότητα, στο πρωτότυπο - αυτή η έβδομη εντολή ακούγεται έτσι - μην κάνετε κακό φόνο! Δηλαδή εδώ μιλάμε για φόνο και όχι για στέρηση της ζωής ενός ανθρώπου. - Και δίνοντας στον εαυτό της την εμφάνιση του Κικέρωνα στον άμβωνα, και ίσως συμπλήρωσε η Τετρουλιάνα. - Υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις εδώ!
  Η Μάγδα έκοψε το κακό:
  - Επίσης συνδέσεις με τη μετάφραση από τα εβραϊκά. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι πιο αηδιαστικό! Η κοκκινομάλλα αυτή-διάβολος φλογιζόταν όλο και περισσότερο. Πράγματι, ο ίδιος ο πατέρας της Azello από το μυθιστόρημα του Bulgakov μπορεί. - Γενικά, υπάρχει πολύς παραλογισμός στη Βίβλο, αλλά το πιο παράλογο είναι οι αξιώσεις της για το ρόλο του λόγου του Θεού και για το αλάθητο! Η πολεμίστρια άστραψε τα δόντια της. - Χριστός ο Παντοδύναμος Δημιουργός όλων των δημιουργημάτων, παντός ορατού και αόρατου, παντός επίγειου και ουράνιου... Και ταυτόχρονα ο Ιησούς μπερδεύεται στα πιο στοιχειώδη!
  Η Shelley είπε σκληρά:
  - Δεν χρειάζεται να το πω, και μάλιστα κατηγορηματικά. Κατά κάποιο τρόπο είναι μπερδεμένος, και κατά κάποιο τρόπο είναι μάντης. - Προστέθηκε ο άγγελος τερματισμού της χιονιάς. - Επιπλέον, ο Ενσαρκωμένος Θεός μπορεί κάλλιστα να μεταφέρει την ουσία των Αγίων Γραφών με τα δικά του λόγια. Γενικά, υπάρχουν πολλές προφητείες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στη Βίβλο.
  Η Μάγδα κούνησε ζωηρά το φλογερό της κεφάλι:
  "Αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια, και θα σου το αποδείξω!"
  Η Σέλι στρίμωξε.
  - Λοιπόν, δοκιμάστε, έχετε τα χαρτιά στα χέρια!
  Η Μάγδα άρχισε να μιλάει, μιμούμενη τον καρικατούρα ελάτης τόνου του κληρικού.
  - Στα ιερά βιβλία όλων των θρησκειών, οι προφητείες, δηλαδή οι προβλέψεις του μέλλοντος, κατέχουν τη σημαντικότερη θέση. Υπάρχουν τέτοιες προφητείες στη Βίβλο. Οι περισσότερες από αυτές τις προφητείες είναι πολύ ασαφείς. - Ο κοκκινομάλλης τερματοφύλακας-φιλόσοφος έκανε στρογγυλά χείλη. - Σε μια αποχαιρετιστήρια συνομιλία με τους αποστόλους, ο Ιησούς είπε προφητικά: "Τότε ακούστε για πολέμους και φήμες πολέμου... Διότι έτσι πρέπει... Έθνος θα εγερθεί εναντίον έθνους και βασίλειο εναντίον βασιλείας, και θα υπάρξουν λιμοί, επιδημίες και σεισμοί" (Ευαγγέλιο κατά Ματθαίον 24:5-6). - Η κοπέλα ανασήκωσε το δεξί της φρύδι για μεγαλύτερη εκφραστικότητα. - Μα ακριβώς αυτό συνέβη στον κόσμο πριν από τις προφητείες του Χριστού, και αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ποια είναι, λοιπόν, η αξία εκείνων των προφητειών στις οποίες η "πρόβλεψη" γεγονότων συμβαίνουν συνεχώς χωρίς καμία προφητεία;
  Η Φιλέλα έγνεψε επιδοκιμαστικά καθώς εξέταζε ένα τρόπαιο ερωτικό περιοδικό που είχε κατασχεθεί από τους αιχμάλωτους Άγγλους. Αλλά την ίδια στιγμή, ο πολεμιστής άκουσε πολύ προσεκτικά:
  - Ναι, μπορείς να πεις ότι χθες έγιναν πόλεμοι, πόλεμοι υπάρχουν σήμερα, πόλεμοι θα γίνουν αύριο!
  Έχοντας επιβεβαιώσει τη Μάγδα (Τι να πω - λένε ότι δεν είναι κάθαρμα, είσαι γρήγορος!), συνέχισε τη διάλεξή της:
  Μερικές από τις βιβλικές προφητείες γράφτηκαν αναδρομικά - αφού αυτά τα γεγονότα είχαν ήδη συμβεί. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές οι προφήτες τόλμησαν να προβλέψουν μελλοντικά γεγονότα, αλλά ταυτόχρονα, κατά κανόνα, έπεφταν σε χάος.
  Έτσι, ο Θεός μέσω των προφητών υπόσχεται στους απογόνους του Δαβίδ την αιώνια βασιλεία (Β' Βασιλέων, 7:11-16), αλλά το βασίλειο του Δαβίδ διαλύθηκε στον Ισραήλ και στον Ιούδα μετά το θάνατο του γιου του Σολομώντα και στους απογόνους (απόγονο) του βασιλιά Δαβίδ καταστράφηκαν εν μέρει πρώτα στον Ασσύριο βασιλιά Αρταξέρξη, και στη συνέχεια - κάτω από τη ρίζα, χωρίς εξαίρεση, τον βασιλιά της Βαβυλώνας Ναβουχοδονόσορ. (Ιερεμίας 52:9-11, 22:28-30).
  Η Φιλέλα ενέκρινε με πολύ ζήλο:
  -Έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζεις. Και πώς να βάλουμε κάτω από τα τσεκούρια τους κατοίκους των πόλεων που καταλήφθηκαν, τότε αυτό, παρακαλώ. Και πώς τα φρόντισαν!
  Ο διάβολος της φωτιάς επιβεβαίωσε:
  - Μα φυσικά τα διάφορα λάθη των "προφητών" δεν περιορίζονται σε αυτό.
  Ο Θεός, μέσω του προφήτη Ιερεμία, υπόσχεται να καταστρέψει για πάντα, να ερημώσει την Αίγυπτο από το Σουέζ στην Αιθιοπία (28:8-14), αλλά ο Θεός δεν έχει εκπληρώσει αυτή την υπόσχεση μέχρι σήμερα.
  Και περισσότερα για τις προφητείες του Ιερεμία. Μέσω του στόματός του, ο Θεός υπόσχεται να παραδώσει την Αίγυπτο στα χέρια του Ναβουχοδονόσορα (29:19). καταστρέψτε για πάντα την Τύρο (26:3-14; 27;36; 28:19). Όμως ο Ναβουχοδονόσορ δεν πήρε και δεν προσπάθησε να καταλάβει την Αίγυπτο. Όσο για την πόλη της Τύρου, δεν την πήρε ο Ναβουχοδονόσορ, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος, και μέχρι στιγμής δεν έχει πάψει να υπάρχει ούτε μια μέρα.
  Η Σέλα επιβεβαίωσε με βαρύ αναστεναγμό:
  - Αλίμονο, είδα τον Τύρο στον χάρτη. Θα το πάρουμε σύντομα!
  Η Μάγδα συνέχισε:
  Σε αντίθεση με την προφητεία του Ιεζεκιήλ, ο Ναβουχοδονόσορ πήρε και κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ, όχι την Αίγυπτο και όχι την Τύρο. Ωστόσο, 16 χρόνια μετά την προφητεία του, ο ίδιος ο Ιερεμίας παραδέχεται ότι η πόλη της Τύρου συνεχίζει να υπάρχει αλώβητη (26:1Ј 29:8-14). Αργότερα, ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός μάταια προφήτευσε το θάνατο αυτής της ακλόνητης Τύρου (Ματθαίος, 11:21-22Ј Λουκάς, 10:14).
  Και πώς τα κατακόκκινα χείλη της έστριβαν πονηρά και γοητευτικά ταυτόχρονα. Αυτός είναι πραγματικά ο Σατανάς σε ένα υπέροχο γυναικείο πρόσωπο. Και τι φωνή.
  Ο ίδιος Ιερεμίας, εκ μέρους του Θεού, ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Ιωαχίν θα τιμωρούνταν για τις αμαρτίες του με το να μην κάνει παιδιά (22:28-30). Αλλά ο Ματθαίος αποκαλεί τον Ιεκωνία έναν από τους προγόνους του Ιησού Χριστού (Ματθαίος 1:11-12). Πώς ήταν που ο Ιησούς μπόρεσε να γεννηθεί από έναν μακρινό πρόγονο που δεν είχε παιδιά;
  Μετά την τελευταία δήλωση, η Φιλέλα γέλασε πονηρά. Η Shelly παρατήρησε:
  - Αυτή είναι μια υπό όρους προφητεία!
  Η Μάγδα βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Μα κάθε ψεύτικος χρησμός μπορεί να το πει! Ακούτε περαιτέρω! - Η κοκκινομάλλα διάβολος συνέχισε, γιατί τα τανκς δεν μπορούν να διασχίσουν πολύ γρήγορα την έρημο, και είναι αρκετά βαριά και υπάρχει χρόνος για κουβέντα... Η φωνή της Μάγδας ακουγόταν όλο και πιο σίγουρη:
  Ο Ιερεμίας, για λογαριασμό του Θεού, προβλέπει ότι ο Εβραίος βασιλιάς Σεδεκίας θα αιχμαλωτιστεί από τον Ναβουχοδονόσορ, αλλά του υπόσχεται έναν ήσυχο θάνατο και μια ευσεβή κηδεία (34:2-5). Όμως, όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο Ναβουχοδονόσορ σκότωσε όλους τους συγγενείς του Σεδεκία, και τον τύφλωσε ο ίδιος, τον έριξε στη φυλακή, όπου και πέθανε (52:9-11). Ουάου ειρηνικός θάνατος και ευσεβής κηδεία!
  Η ίδια "ήρεμη και γαλήνια" ζωή προφητεύεται για τον Βασιλιά Ιωσία (Β' Βασιλέων 22:18-20). Μετά από μια τέτοια προφητεία, ο Ιωσίας τραυματίστηκε θανάσιμα από τους Αιγύπτιους σε μια μάχη κοντά στη Μεγιδδώ (Ibid., 35:20-24).
  Η μαχόμενη φοράδα Φιλέλα ρούφηξε το στομάχι της και άρχισε να ξεπακετάρει τις κονσέρβες. Ένα κουτάκι από κασσίτερο με ένα Texas Buffalo στη συσκευασία είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Ιδιαίτερα ζουμερό κρέας εμποτισμένο με χυμό ντομάτας και σάλτσα σοκολάτας.
  Παρά το γεγονός ότι και η Μάγδα έδειξε όρεξη, το επίμονο κορίτσι συνέχισε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Ωστόσο, υπάρχει μια ωραία μικρή φωνή ότι είναι ωραίο να ακούς έναν πολεμιστή με μαλλιά στο χρώμα της έκρηξης του Κρακατόα:
  - Ο προφήτης Ησαΐας έγραψε ότι η Ιερουσαλήμ θα παραμείνει για πάντα: ότι κανένας ακάθαρτος δεν θα έμπαινε σε αυτήν, κανένας μη Εβραίος δεν θα έμπαινε. Αλλά αμέσως μετά από αυτή την προφητεία, η Ιερουσαλήμ καταλήφθηκε και καταστράφηκε από τον Ναβουχοδονόσορ (586 π.Χ.), στη συνέχεια καταλήφθηκε και καταστράφηκε στο έδαφος από τους Ρωμαίους (70 μ.Χ.). - Ο φλογερός πολεμιστής άρχισε να προσθέτει, προσπαθώντας να δώσει στη γλώσσα την όψη πίεσης θορύβου. - Η "Αιώνια Πόλη" καταλήφθηκε και καταστράφηκε από Πέρσες, Άραβες, Σταυροφόρους, Τούρκους, Βρετανούς και Γάλλους. - πρόσθεσε η Μάγδα λαχανιασμένη και ανέβασε τον τόνο της. - Σίγουρα Γερμανοί, και τώρα ζουν τόσοι "καθαροί" Εβραίοι όσοι και "ακάθαρτοι" (κατά τον ορισμό τους!) Άραβες, Ευρωπαίοι, μαύροι...
  Η Φιλέλα, καταβροχθίζοντας βουβαλίσιο κρέας, παρατήρησε:
  - Οι Χριστιανοί, κατά κανόνα, δεν διαβάζουν πραγματικά τις προφητείες σχετικά με τα γεγονότα πριν από τη γέννηση του Ιησού Χριστού. Τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι προφητείες του ίδιου του Ιησού Χριστού και των αποστόλων του, δηλαδή οι προφητείες των βιβλίων της Καινής Διαθήκης. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι προφητείες τους για τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού (για την Εσχάτη Κρίση, για τον Αρμαγεδδώνα).
  Η Μάγδα με χαρά επιβεβαίωσε, κουνώντας το κεφάλι ικανή να βάλει φωτιά και να αποτεφρώσει, στα θεμέλια της Αρχαίας Ρώμης και εκατοντάδων παρόμοιων πόλεων με κεφάλι:
  -Ας μην θίξουμε άλλες προφητείες, ούτε λεπτομέρειες των προφητειών για τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού. Ας σταθούμε μόνο σε ένα πιο σημαντικό ερώτημα: Πότε θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία; Ας δούμε τα λόγια του ίδιου του Ιησού Χριστού. Ο διάσημος Αμερικανός ιεροκήρυκας και ρήτορας Billy Graham υπολόγισε ότι προφητεύει για τη δεύτερη έλευση του Χριστού 380 φορές στη Βίβλο. Ας σταθούμε στον καρδινάλιο και πιο ξεκάθαρο από αυτούς.
  Η Μάγδα ήταν έτοιμη να συνεχίσει, όταν ακούστηκε ένα σήμα στο ραδιόφωνο:
  - Μια στήλη από αγγλικά τανκς προχωρά. Ετοιμαστείτε όλοι!
  Η Shelley παρατήρησε μπερδεμένη:
  "Δεν ξέρω ο ίδιος τι είναι χειρότερο - να διαπράξει έναν κακό φόνο ή να ακούσει μια τέτοια αίρεση!"
  Η Φιλέλα απάντησε:
  - Η Μάγδα απλώς λέει την καθαρή αλήθεια και διαφωνεί λογικά. Επιπλέον, αρκεί η Βίβλος, μιλάει καθαρά και σκληρά για ψευδοπροφήτες. Νίκησε λοιπόν τον εχθρό με το δικό του όπλο.
  Ο φλογερός διάβολος πολεμιστής πρόσθεσε:
  - Κοίτα, καλύτερα πώς θα νικήσουμε τον εχθρό με τα δικά του όπλα! Και όχι μόνο στο ιδεολογικό μέτωπο. Εξακολουθώ να μιλάω για τη Βίβλο. Στο μεταξύ, ρίξτε μια ματιά στα όπλα της Χιονάτης!
  Η Shelley έσπασε χωρίς καμία κακία:
  - Λοιπόν, φυσικά, ένα τόσο στοιχειώδες πράγμα, μπορώ να το κάνω μόνος μου! Για ποιον με παίρνετε! Είμαι η κυρία του πολέμου!
  Η Φιλέλα βοηθώντας να γεμίσει το κανόνι τραγούδησε:
  - Κυρία του Πολέμου! Ποιος άλλος μπορεί να συγκριθεί μαζί σας! Lady of war σύντομα θα είμαστε στην αγγλική πρωτεύουσα!
  Η χαμηλή, σχεδόν αντρική φωνή της Γκέιλα ακούστηκε από το ραδιόφωνο.
  - Περάστε τη στήλη και πυροβολήστε στο πλάι!
  Τα κορίτσια φώναξαν:
  - Sieg Heil!
  Φυσικά, πρέπει να έχετε σιδερένια νεύρα για να αφήσετε έναν ανυποψίαστο εχθρό να πλησιάσει και μετά να σας προσπεράσει. Εδώ, τα μεσαία τανκς, τα Cromwells και Matildas, προηγούνται και μετά τα ελαφριά τανκ. Μια ντουζίνα αιχμαλωτισμένα τανκς πρέπει να δράσουν συγχρονισμένα έτσι ώστε το καθένα να χτυπήσει το θύμα του. Αυτό είναι ένα είδος παράστασης μιας μουσικής συμφωνίας. Αν σπάσει τουλάχιστον μία νότα, η όλη σύνθεση θα αποδειχθεί ψευδής και θα χάσει τον τίτλο του αριστουργήματος. Και τι είναι αυτός ο πόλεμος! Οι περισσότεροι από τους θαυμαστές συγκεντρώνονται από τη στρατιωτική τέχνη, αλλά τα δάκρυα είναι πάντα ειλικρινή και κανείς δεν θέλει να καλέσει για ένα encore!
  Η Σέλα ψιθύρισε:
  Βοήθησέ μας Παναγία!
  Η Γκέιλα πρόσταξε άγρια:
  - Φωτιά!
  Και μια ντουζίνα βαρέλια έφτυσαν κοχύλια αμέσως. Οι πλευρές των Matildas και Cromwells προστατεύονται πολύ χειρότερα, πράγμα που σημαίνει ότι ... Η Μάγδα χάρηκε και αναφώνησε:
  - Σπασμένα κουτιά από χαρτόνι!
  Η Shella αμέσως, γεμίζοντας το κανόνι με νέο τρόπο, παρατήρησε:
  - Λοιπόν, ηλίθιοι Άγγλοι! Δεν μας ζήτησαν καν κωδικό, απλώς είδαν τις σημαίες, οπότε μας πήραν αμέσως για δικούς τους!
  Η Μάγδα γέλασε απαλά.
  - Είναι η βρετανική τους νοοτροπία!
  Καταστράφηκαν είκοσι πέντε μεγάλα τανκς και δώδεκα λύκο κορίτσια. Τότε είχαν χρόνο, πριν αντιδράσει ο μπερδεμένος εχθρός, να δώσουν ένα δεύτερο βόλι, στον εχθρό.
  Και μια ντουζίνα ακόμα θύματα, σπασμένα τανκς, σαν σκελετοί καρχαριών πεταμένοι στην ξηρά, σε καυτή, κίτρινη άμμο. Και την ίδια στιγμή εξακολουθούν να καπνίζουν, σκούρα καφέ ρυάκια σέρνονται στον ουρανό. Φαίνεται να είναι γόνος φιδιών. Επιπλέον, τα ερπετά, σαν να ακρωτηριάζονται από λανθασμένη εξέλιξη. Και το σφύριγμα είναι εκπληκτικό πόσο βαρετό μπορεί να είναι.
  Τα βρετανικά τανκς σταμάτησαν αμέσως και πάγωσαν. Το μόνο βαρύ τανκ που επέζησε προσπάθησε αδέξια να γυρίσει. Η Shella τραγούδησε:
  - Η ομορφιά! Η ομορφιά! Φέρνουμε τη γάτα μας μαζί μας!
  Η Μάγδα τραγούδησε:
  - Όχι σε τσάντα, αλλά σε μουσούδα! Με μια σφαίρα που διαπερνά την πανοπλία!
  Η Φιλέλα γέλασε.
  - Θα σας σκυλιά - μετά τον αγώνα μας!
  Μετά από αυτό, μπήκαν σε σφήνες. Λοιπόν, μπορούν να τσακιστούν στο μέτωπο. Μέρος των βρετανικών τάνκερ δεν άντεξε και, αφήνοντας τον εξοπλισμό τους, όρμησαν σε γενική πτήση. Μερικές σφήνες με πιο έμπειρους οδηγούς συνέχισαν να αντεπιτίθενται. Εδώ ένα βλήμα χτύπησε το τανκ Mp-16, προκαλώντας ένα κωφό βουητό στην πανοπλία.
  Η Σέλα έδειξε μια ροζ γλώσσα:
  - Οι ήρωές μας τρέχουν - ένας ανόητος Βρετανός δεν θα προλάβει!
  Η Μάγδα γρύλισε δυνατά:
  - Παράτα γρήγορα!
  Η Φιλέλα επιβεβαίωσε:
  - Και μη μας φοβάστε! Να χτυπάς κρατούμενους με ζώνη στον πάπα, απαγορεύει ο κόκκινος σταυρός!
  Η Σέλα, έχοντας έσπασε ένα επίμονο τανκάκι με ένα κοχύλι, είπε:
  - Σε έσπασα! Και ένα τούβλο στη μύξα όλων!
  Η μάχη τελείωσε, πολλά τανκέτα προσπάθησαν να φύγουν, αλλά χτυπήθηκαν ανεπιτήδευτα. Οι λύκοι έβγαλαν ένα σπαραχτικό τσιρίγμα απόλαυσης:
  - Βλάιμι! Αυτός ο αγώνας δεν είναι ανοησία!
  Ωστόσο, η μάχη δεν είχε τελειώσει ακόμα. Εμφανίζονται αγγλικά φορτηγά και μοτοσικλετιστές. Η Shella εκτόξευσε ένα βλήμα θραυσμάτων στο πλησιέστερο αυτοκίνητο, αυτό κατέρρευσε και οι δεξαμενές καυσίμων απλώς πυροδοτήθηκαν. Η Μάγδα άστραψε τα δόντια της.
  - Αποπληξία! Είναι ο τρόπος μας!
  Η Φιλέλα είπε:
  Καλύτερα να σκοτώσεις παρά να πείσεις!
  Η Shella ήταν ακόμα πιο συγκεκριμένη:
  - Καλύτερα να χτυπάς μια φορά παρά να λες εκατό φορές! Είναι καλύτερα να το χτυπήσεις εκατό φορές παρά να σιωπήσεις...
  Η Μάγδα διέκοψε:
  - Οι Βρετανοί ήδη τρέχουν! Έλα πίσω τους!
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν με μεγάλη ακρίβεια, η Shella δεν αστόχησε ποτέ, αλλά τα τανκς ακόμα δεν μπορούν να συγκριθούν με φορτηγά σε ταχύτητα. Επιπλέον, τα Cromwells εδώ δεν ήταν ο νεότερος κινητήρας Meteor των 600 ίππων, αλλά ένας πιο αδύναμος κινητήρας 400 ίππων. Προφανώς, δεν είχαν προλάβει ακόμη να εξοπλίσουν ξανά αυτό το τανκ κρουαζιέρας. Το Matilda ήταν επίσης πιο αδύναμο, και τι να πούμε για το βαρέων βαρών Mp-16.
  Τα κορίτσια λοιπόν είναι λίγο πίσω. Ναι, φυσούσε και αέρας προς τη συνάντηση, άρχισαν να μαζεύονται σύννεφα. Η Μάγδα παρατήρησε:
  - Τώρα θα βρέξει!
  Η Shelley ήταν ενθουσιασμένη:
  - Ολα τα καλύτερα! Και έχει πολύ ζέστη σε αυτή τη δεξαμενή! Και ζεσταίνεται, αλλά ο ήλιος καίει!
  Η Φιλέλα επιβεβαίωσε:
  - Λοιπον ναι! Και πόσο μπορείς να τηγανίσεις!
  Η Μάγδα δεν συμμερίστηκε την αισιοδοξία:
  - Η άμμος θα χωλαίνει και θα σταματήσουμε!
  Η Shelley δήλωσε με ενθουσιασμό:
  - Και προσωπικά δεν με τρομάζει!
  Τα σύννεφα μαζεύονταν πολύ γρήγορα και ο ουρανός σκοτείνιασε, σαν να υπήρχε πραγματικά έκλειψη Σελήνης. Η Μάγδα βρυχήθηκε:
  - Τότε πιστέψτε στον Θεό μετά από αυτό!
  Η Σέλι σφύριξε θυμωμένη.
  - Και τι? Γιατί δεν πιστεύεις! Δεν απέδειξε ο Χριστός ότι είναι ο αληθινός Θεός;
  Μεγάλες σταγόνες τροπικής βροχής σφυροκόπησαν στην οροφή της δεξαμενής. Θυμωμένη, η Μάγδα άρχισε να μιλάει ξανά.
  Σε συνομιλίες με τους μαθητές του, ο Χριστός τους διαβεβαίωσε ότι όλοι αυτοί, οι απόστολοί του, θα ζούσαν και θα έβλεπαν με τα μάτια τους τη Δευτέρα Παρουσία Του με δόξα. "Αλήθεια σας λέω, δεν θα έχετε χρόνο να περιηγηθείτε στις πόλεις του Ισραήλ (στην Παλαιστίνη) πριν έρθει ο Υιός του Ανθρώπου" (Ματθαίος 10:23).
  Η Φιλέλα σφύριξε έκπληκτη, αναβοσβήνει σαν να χύνει τις στάχτες της Χιροσίμα στα μάτια της:
  Το είπε πραγματικά αυτό ο Ιησούς;
  
  
  
  
  
  Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΡΑΪΧ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Οι Δυτικοί Σύμμαχοι υπέγραψαν ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία δεύτερου μετώπου και τους βομβαρδισμούς, οι Ναζί ενισχύουν τα στρατεύματά τους και περνούν στην επίθεση. Κάνει πολύ ζέστη.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του 1943, συνήφθη μια εκεχειρία μεταξύ του Τρίτου Ράιχ και των Συμμάχων. Ο Χίτλερ συμφώνησε να τερματίσει τις διώξεις των Εβραίων με αντάλλαγμα το πάγωμα των εχθροπραξιών στη Δύση. Επιπλέον, η Δύση σταμάτησε τις παραδόσεις στην ΕΣΣΔ στο πλαίσιο του Lend-Lease. Και αυτό είχε αντίκτυπο στην πορεία των εχθροπραξιών.
  Ο Χίτλερ καθυστέρησε την επίθεση στο εξόγκωμα του Κουρσκ για πάρα πολύ καιρό. Ανέβαλε την Επιχείρηση Citadel αναπτύσσοντας τα πιο πρόσφατα τανκς, τον Πάνθηρα και τον Τίγρη. Η τελευταία φορά που ο Φύρερ ανέβαλε την επίθεση ήταν τον Ιούλιο.
  Ήθελε να δοκιμάσει σε μάχες το πιο προηγμένο και ισχυρό Tiger-2, καθώς και το μαχητικό ME-309. Οι Γερμανοί ήθελαν να δοκιμάσουν και το "Maus" στην επίθεση. Και προσαρμόστε το "Πάνθηρας" -2.
  Και ως αποτέλεσμα, ο Στάλιν διέταξε τον εαυτό του να επιτεθεί την 1η Αυγούστου. Και αμέσως σε δύο κατευθύνσεις - Belgorod-Kharkov και Orlovsky. Οι Γερμανοί, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, ήταν πιο δυνατοί. Απέσυραν την ομάδα του Ρόμελ από την Αφρική, και μετέφεραν μέρος των δυνάμεων από τη Γαλλία και τα Βαλκάνια. Στα Βαλκάνια, οι Γερμανοί αντικαταστάθηκαν από Βούλγαρους και Ιταλούς. Έτσι, οκτώ γερμανικές μεραρχίες και μια ντουζίνα ιταλικές μεραρχίες έφυγαν από την Αφρική, επτά γερμανικές μεραρχίες από τα Βαλκάνια και είκοσι μεραρχίες από τη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης.
  Λόγω του γεγονότος ότι ο βομβαρδισμός του Τρίτου Ράιχ σταμάτησε, η απελευθέρωση όπλων ήταν σαράντα τοις εκατό υψηλότερη από ό, τι στην πραγματική ιστορία. Υπήρχαν περισσότερα τανκς και αεροπλάνα. Το Tiger-2 άρχισε να παράγεται μαζικά από τον Μάιο του 1943, μπήκε στη σειρά ME-309, καθώς και στο βομβαρδιστικό Yu-288. Και σοβαρεύτηκε.
  Και το "Ποντίκι" μπήκε σε σειρά... Οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Οι αμυντικές τους γραμμές ήταν πολύ δυνατές.
  Ναι, και ο "Πάνθηρας" τις πρώτες μέρες της μάχης αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό τανκ από άμυνα. Έριξε δεκαπέντε βολές το λεπτό και έκανε τριάντα τέσσερις από δύο χιλιόμετρα.
  Ναι, και ο "Φερδινάνδος" είναι θηρίο από μηχανής. Και αν χτυπήσει, τότε χτυπάει. Αυτά είναι πολεμικές μηχανές. Και η μετωπική θωράκιση είναι διακόσια χιλιοστά.
  Οι μάχες έδειξαν ότι οι Fritz είναι δυνατοί. Και επίσης τα κορίτσια άρχισαν να παλεύουν στο πλευρό τους και είναι ωραίο.
  Η Charlotte, shooting, τραγούδησε:
  - Και ξανα...
  Ο Γκέρντα, επίσης, πυροβολώντας από γρήγορο σουτέρ, υποστήριξε:
  - Συνεχίζει...
  Η Φρίντα τελείωσε με αγωνία:
  - Η μάχη...
  Η Charlotte, χωρίς να σταματήσει να πυροβολεί, εξέδωσε:
  - Βράζει...
  Η Φρίντα, χτυπώντας, γρύλισε:
  - Υπέρπλασμα...
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και έριξε ένα βλήμα και πρόσθεσε:
  - Φωτιά...
  Η Σάρλοτ ούρλιαξε και κοίταξε τα σοβιετικά όπλα και απάντησε χωρίς να χάσει:
  Και ο Γκέρινγκ...
  Η Φρίντα, χτυπώντας, ψέλλισε:
  - Τέτοιος...
  Η Γκέρντα συνέχισε πυροβολώντας με ένα ουρλιαχτό:
  - Νέος!
  Η Σαρλότ συνεχίζει τι να πάρει από το ξωτικό, παραποιώντας ξεδιάντροπα το σοβιετικό τραγούδι μέχρι να καρφώσει. Και αποδείχθηκε εξαιρετικά ανόητο και χυδαίο.
  Και νέος...
  Η Φρίντα αναστέναξε, δυστυχώς, εύστοχα όπως πάντα, και πρόσθεσε:
  - Μπύρα...
  Η Γκέρντα ολοκλήρωσε με ένα σουτ:
  - Εμπρός!
  Μετά από αυτό, οι πολεμιστές, πυροβολώντας, άλλαξαν ελαφρώς το θέμα του τραγουδιού. Άλλωστε, πλέον δεν είναι άνθρωποι, αλλά μισό ξωτικό. Και αυτό σημαίνει ότι θα τους πάρεις τους φτωχούς! Μπορούν μόνο να μην τραγουδήσουν, αλλά να βρυχηθούν, και κάτι απολύτως απόλυτο. Αυτό είναι το κάρμα τους, ξέρετε. Τα τραγούδια, φυσικά, αποδείχτηκαν χυδαία.
  Η Σάρλοτ, επικεφαλής της φωτιάς, έσυρε:
  - Έξω...
  Η Gerda lupanuv από ταχεία πυρκαγιά υποστηρίζεται:
  - Των ζώων...
  Η Φρίντα το κάρφωσε και συνέχισε:
  - Από το τραμ...
  Η Σάρλοτ χτύπησε και συνέχισε το ουρλιαχτό της:
  - Στο...
  Η Γκέρντα απολύθηκε και εξέδωσε:
  - Γωνία....
  Η Φρίντα φώναξε και συνέχισε:
  - Κόστος...
  Η Σάρλοτ, χαρίζοντας ένα δώρο με τη διαβολική της ακρίβεια, χτύπησε:
  -Μπύρα...
  Η Γκέρντα, έχοντας κόψει με ένα κοχύλι, φώναξε:
  - Εδώ...
  Η Φρίντα έδωσε ένα χαστούκι με ένα δώρο και τσίριξε:
  - Έσπασε...
  Η Σάρλοτ πυροβολεί, καθώς βρυχάται σαν θηρίο:
  - Τσάρος....
  Η Γκέρντα εξέπνευσε μια καυτερή, βίαια λόγια:
  - Των ζώων...
  Η Φρίντα, εκπέμποντας βλήματα, χτύπησε:
  -Δώσε....
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε απελπισμένη, φώναξε:
  - Μπύρα...
  Η Γκέρντα, αδειάζοντας τη βράκα, πρόσθεσε:
  - Βιάσου...
  Η Φρίντα πυροβολώντας φώναξε:
  - Ελέφαντας....
  Η Σάρλοτ, απελευθερώνοντας ένα βλήμα, φώναξε μετά το βλήμα:
  - Στραβισμένος...
  Η Γκέρντα χτύπησε ξανά και τσίριξε:
  - Σωστά...
  Η Φρίντα φώναξε χτυπώντας:
  -Μάτι...
  Charlotte πώς να τραγουδήσει σε μια ξέφρενη ουρά ...
  - Πήγε...
  Και τότε ακριβώς τελείωσαν οι οβίδες των κοριτσιών εξολοθρευτών. Έπρεπε να γυρίσουν πίσω για να αναπληρώσουν το κιτ μάχης από το φορτηγό. Αλλά η προσφορά στο Τρίτο Ράιχ είναι εξαιρετική και οι αράχνες, δυστυχώς, θα επιστρέψουν ξανά.
  Στο δρόμο της επιστροφής, τα κορίτσια άρχισαν να συζητούν το επόμενο θέμα. Charlotte, αυτός ο κοκκινομάλλης διάβολος έδωσε τη γνώμη της:
  - Νομίζω, μετά την κατάληψη της Μόσχας, επόμενος στόχος μας θα είναι το Λονδίνο!
  Η Γκέρντα γέλασε και επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά, θα πάμε να ελευθερώσουμε τους Βρετανούς από τη σιωνιστική σκλαβιά!
  Και τα τρία κορίτσια ξέσπασαν στα γέλια εκκωφαντικά. Νόμιζαν ότι ήταν πραγματικά διασκεδαστικό.
  Η Φρίντα πρότεινε:
  - Και ας ελευθερώσουμε την Αμερική από τους πιο άπληστους Σιωνιστές. Και επίσης από την κυριαρχία των έγχρωμων. Και τότε οι Μπολσεβίκοι τράβηξαν εντελώς τους Γιάνκηδες.
  Η Gerda ξαφνικά, όπως απροσδόκητα, τραγουδά:
  Αν σταθούμε όλοι ενάντια στους Γιάνκις,
  Θα συντρίψουμε τη βόρεια συμμαχία...
  Ούτε τα τομαχόκ δεν θα βοηθήσουν...
  Γιατί ο Θεός θα ανταποδώσει το κακό!
  Φυσικά, από την πλευρά των κοριτσιών τερματισμού, η έκκληση στον Θεό μοιάζει γελοία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Τρίτο Ράιχ είναι η ενσάρκωση του Αντίχριστου. Αλλά επειδή θα περάσει καιρός μέχρι να αλλάξει το φορτίο των πυρομαχικών, η κοκκινομάλλα διάβολος Charlotte έκανε θόρυβο. Ακούγοντας την τελευταία φράση της Γκέρντα, γρύλισε:
  - Δεν υπάρχει Θεός!
  Ο χερουβείμ πολεμιστής τσίριξε:
  - Πώς δεν είναι;
  Η Σάρλοτ επέμεινε:
  - Όχι βέβαια, ιατρικό γεγονός!
  Η Gerda έκανε την πιο φυσική ερώτηση:
  - Ποιος δημιούργησε το σύμπαν;
  Η Σάρλοτ απάντησε σχεδόν αμέσως:
  Το σύμπαν υπάρχει και υπήρχε πάντα. Άλλαξε μόνο την ύπαρξη και το συστατικό του, μεταμορφώνοντας και τροποποιώντας συνεχώς.
  Η Γκέρντα έτριψε το γυμνό της πόδι πίσω από το αυτί της. Αν και είχε τα γονίδια μιας αράχνης, όχι ενός σκύλου, και παρατήρησε απίστευτα:
  Πώς υπήρχε πάντα; Πρέπει να υπάρχει λόγος για αυτό.
  Η Σάρλοτ αποφάσισε να χτυπήσει τον θρησκευτικό της σύντροφο με το δικό της όπλο:
  - Και πώς γίνεται να υπήρχε πάντα ο παντοδύναμος Θεός; Πρέπει να υπάρχει λόγος!
  Η Γκέρντα έτριψε ξανά το γυμνό της πόδι, αυτή τη φορά στο μέτωπό της, και παρατήρησε αμφίβολα:
  - Ο Θεός εργάζεται με μυστηριώδεις τρόπους.
  Η Σάρλοτ, με τον δικό της λογικό τρόπο, παρατήρησε:
  - Άρα δεν είναι αυτή η απάντηση.
  Τότε η Γκέρντα πρότεινε:
  - Ας πάρουμε ως αξίωμα το αναμφισβήτητο γεγονός ότι ο Κύριος ο Θεός υπάρχει, και πάντα υπήρχε, και θα ξεκινήσουμε από αυτό.
  Η Σάρλοτ λογικά αντέδρασε με την ίδια μέθοδο:
  - Ας πάρουμε λοιπόν και ως αξίωμα το αναμφισβήτητο ότι η ύλη και το σύμπαν πάντα υπήρχαν και υπήρχαν και θα ξεκινήσουμε από αυτό.
  Η Φρίντα, που ήταν τρίτη σε αυτή τη διαμάχη, ξέσπασε σε γέλια και παρατήρησε:
  - Ναι... Αυτός είναι ένας διάλογος μεταξύ βουβών και κωφών. Έτσι δεν θα μπορέσετε να καταλήξετε σε κανένα σαφές συμπέρασμα.
  Η Σάρλοτ διαφώνησε.
  - Έχω ένα πλεονέκτημα έναντι της Γκέρντα. Για παράδειγμα, αν προχωρήσουμε από το γεγονός ότι η βασική αιτία των πάντων είναι η Παντοδύναμη Προσωπικότητα του Θεού, τότε στο μέλλον ένα παράγωγό του: ένα άτομο αποδείχθηκε πιο αδύναμο και όχι τεχνικά προηγμένο. Και αν θεωρήσουμε ότι η παντοδύναμη, αλλά απρόσωπη φύση είναι η αιτία και η βασική αιτία, τότε αποδεικνύεται ότι γέννησε έναν πιο τέλειο και προχωρημένο άνθρωπο. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι υπήρξε μια μετάβαση από το απλό στο σύνθετο. Και στο δημιουργιστικό μοντέλο, αντίθετα, από σύνθετο σε απλό. Ωστόσο, τώρα γινόμαστε μάρτυρες μιας διαδικασίας σταδιακής περιπλοκής, στην οποία τα πάντα από την τεχνολογία αναπτύσσονται με εξελικτικό τρόπο. Ναι, ο ανθρώπινος εγκέφαλος μεγαλώνει συνεχώς. Δηλαδή, να υποθέσουμε ότι είναι πρωτίστως ένα απρόσωπο θέμα, από το οποίο αναπτύχθηκε εξελικτικά κάτι πιο σύνθετο, πιο λογικό, παρά το αντίστροφο, σαν μια απολύτως παντοδύναμη και τέλεια προσωπικότητα να ήταν βλαστάρια ζιζανίων στο πρόσωπο της ανθρωπότητας.
  Η Φρίντα ξεσηκώθηκε και παρατήρησε:
  - Ναι, διάβασα κάποια θρησκευτική λογοτεχνία. Αν την πιστεύεις, τότε ο Αδάμ ήταν πιο τέλειος από τον σημερινό άντρα και αναπτύχθηκε πνευματικά. Και ότι οι άνθρωποι, έχοντας χωριστεί από τον Θεό, έχοντας ακολουθήσει το δρόμο της αμαρτίας, άρχισαν να γερνούν και να εξασθενούν, αλλά... Τώρα βλέπουμε την αντίστροφη διαδικασία: την αύξηση της δύναμης του ανθρώπου και την εκπληκτική πνευματική του ανάπτυξη. Ειδικά σε πολέμους! Θυμηθείτε σε ποια τανκς ξεκινήσαμε τον πόλεμο στο σαράντα πρώτο και τι έχουμε τώρα! Υπάρχει μια τεράστια διαφορά!
  Η Γκέρντα ψιθύρισε εκνευρισμένη:
  - Όλα είναι ίντριγκες!
  Οι Γερμανοί απέκρουσαν τη σοβιετική επίθεση προς όλες τις κατευθύνσεις. Και οι ίδιοι κατάφεραν συντριπτικά χτυπήματα.
  Και στον ουρανό στο ME-309, όμορφα, ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι πολέμησαν. Πάλεψαν πολύ σκληρά. Και κυριολεκτικά συνέτριψαν τον εχθρό, σαν μπριζόλες.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε τους αντιπάλους της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γκρέμισε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Για τις μεγάλες άριες ιδέες!
  Η Άλβινα χτυπά επίσης τον εχθρό, τον χωρίζει επιμελώς και ουρλιάζει:
  - Δόξα στις νέες ιδέες!
  Και πιέστε την κόκκινη θηλή του στον εχθρό.
  Αλλά η σοβιετική κοπέλα από την μπαταρία του πυροβολικού πυροβολεί τα φασιστικά τέρατα. Προσπαθούν να αποκρούσουν την έφοδο, ποσοτικά και ποιοτικά ανώτερη του εχθρού.
  Τα κορίτσια από το σοβιετικό τάγμα είναι επίσης πολύ όμορφα, και με κοντές φούστες, το στήθος καλύπτεται μόνο από σουτιέν. Τα γυμνά τους πόδια τρεμοπαίζουν και οι ίδιοι οι πολεμιστές ταξινομούν δυναμικά τα κοχύλια.
  Ένας από τους κάτω, η Akulina υπολοχαγός-πυροβολητής, παραδίδει οβίδες με γυμνά πόδια και η ίδια ακούμπησε τα χέρια της στον τροχό του όπλου. Και ακόμα κι αν πέφτουν οβίδες πάνω τους από ψηλά, και βόμβες πετούν από τους ουρανούς, παρόλα αυτά, τα κορίτσια δεν μπορούν να τεμαχιστούν και να σπάσουν. Πολέμησαν γενναία και θα συνεχίσουν να παλεύουν.
  Η Anyuta στοχεύει το όπλο... Το "Mouse" δεν τρυπιέται, αλλά το κορίτσι εξακολουθεί να το πυροβολεί. Και ξαφνικά, είσαι τυχερός και η πανοπλία θα υποκύψει. Σε αυτή την περίπτωση, ο Γερμανός θα πρέπει να παραγγείλει ένα φέρετρο με μουσική.
  Το ξυπόλητο κορίτσι είναι ευδιάθετο, αν και καταλαβαίνει ότι έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να βγουν από μια τέτοια δίνη. Για παράδειγμα, οι Sturmmaus πηγαίνουν στην επίθεση. Πρόκειται για μηχανήματα παρόμοια με το Shtrumtigr, μόνο πολύ μεγαλύτερα και με επιμήκη σασί Mouse. Και όταν ένας βαρύς πύραυλος πετάει από έναν εκτοξευτή βομβών 600 mm, τότε αυτό είναι απλά ένα τρομερό πράγμα.
  Κομμάτια καμένης γης έπεσαν βροχή στην Anyuta και έλιωσαν χώμα μετά το κενό. Όμως το κορίτσι δεν ντρεπόταν καθόλου. Αντίθετα, έβαλε ξυπόλητα τα πόδια της για να νιώσει ένα ευχάριστο μασάζ από τα θραύσματα. Και τραγούδησε χαρούμενα:
  Πατρίδα και στρατός είναι δύο πυλώνες,
  Που στηρίζεται ο πλανήτης!
  Θα σε προστατέψουμε με το στήθος μας,
  Ο στρατός σου τραγουδιέται από όλο τον λαό!
  
  Τα σύννεφα είναι δροσερά, αλλά ο ήλιος είναι καυτός,
  Το πολυβόλο έτριψε τον ώμο ενός στρατιώτη ...
  Για πάντα πατρίδα είμαστε μαζί σου -
  Ας σκάψουμε τάφο για τον κακό!
  Η Anyuta ήταν ήδη σε αιχμαλωσία των Ναζί και εκεί την ξυλοκόπησαν άγρια με ξύλα στις φτέρνες της. Το κορίτσι βόγκηξε και όρμησε, αλλά δεν πρόδωσε κανέναν. Τι της είναι όλα αυτά τα χτυπήματα. Είναι μέλος της Komsomol. Άλλο είναι ότι οι Ναζί έχουν ήδη σπάσει την πρώτη γραμμή της άμυνας και απειλούν να νικήσουν και αυτή. Ο Anyuta ξέρει και σουτάρει. Αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο, θα πρέπει να μπείτε στην κάννη του "Maus", και τότε το γερμανικό τανκ θα χάσει την ικανότητα να πυροβολεί και θα πρέπει να μεταφερθεί στο πίσω μέρος για επισκευή. Και αυτό είναι ήδη ένα πρόβλημα για τους Fritz.
  Και εδώ ο Anyuta, μετά από αρκετές αστοχίες, κατάφερε να νικήσει το "Tiger" -2 βαρέλι. Τότε το κορίτσι τραγούδησε χαρούμενα:
  - Τα δικά μας δεν θα υποχωρήσουν στα δικά σας!
  Και πυροβόλησε ξανά. Η Akulina τη συμβούλεψε να χρησιμοποιεί γυμνά πόδια κατά τη λήψη, καθώς είναι πολύ πιο πρακτικό. Η όμορφη κοπέλα συμφώνησε εν μέρει με αυτό. Και τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα. Όλα τα όπλα είναι διαμετρήματος 85 mm, όχι αρκετά ισχυρά ενάντια σε γερμανικά άρματα μάχης. Κι έτσι αν χτυπήσεις την κάννη, τότε εμφανίζονται οι πιθανότητες επιτυχίας.
  Ο Anyuta προσπαθεί να φανταστεί ένα μπλε πανόραμα με κινούμενες κίτρινες κουκκίδες πάνω του. Αυτή είναι η πυκνή πράσινη σιλουέτα ενός ναζιστικού τανκ. Τον βλέπεις σαν γιγάντιο ελέφαντα. Πάρτο λοιπόν και χτύπα τον μαστόδοντα στον κορμό. Τότε η υπεροχή του εχθρού σε κατηγορίες βάρους θα του είναι άχρηστη.
  Και τώρα ένας άλλος "Τίγρης" -2 χάνει την προβοσκίδα του. Και αρρωσταίνει εξαιρετικά.
  Η Akulina τραγουδάει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Πρώην ουρά, λέπια - δεν έπιασε ο Φριτς ήξερε την τσιπούρα!
  Η μπαταρία αποτελείται εξ ολοκλήρου από κορίτσια-σανδάλια και ως εκ τούτου, προφανώς, οι υψηλότερες δυνάμεις τις εξοικονομούν και τα κοχύλια δεν πονάνε. Καθένας από αυτούς έχει το δικό του σχολείο και τη δική του μοίρα. Ως παιδί, η Akulina ονειρευόταν να εφεύρει ένα φάρμακο που θα έδινε την αθανασία. Ο θάνατος της φαινόταν μια τρομερή και άδικη απόφαση. Άλλωστε το ότι πεθαίνουν άνθρωποι είναι τρομερό. Και παρόλο που το κορίτσι πίστευε στην αθανασία της ψυχής, η οποία είναι πρωταρχική σε σύγκριση με το σώμα, αλλά ακόμα. Ο κόσμος δεν είναι σκακιέρα, πάρτε ένα κομμάτι από πάνω της και ξαναβάλτε το. Όχι, το σύμπαν αποδείχθηκε σκληρό. Γιατί ένας άνθρωπος πρέπει να γεράσει και να πεθάνει; Η Ακουλίνα ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από τις γριές - αυτή η ασχήμια είναι τρομερή.
  Δεν είναι ο άνθρωπος σαν ένα λουλούδι, και όχι το στεφάνι της δημιουργίας; Ο άνθρωπος πρέπει να είναι και να παραμένει αθάνατος. Και δεν του φάνηκε σε καμία περίπτωση να αρρωστήσει και να πάει στον άλλο κόσμο. Άλλωστε, ο άνθρωπος γεννιέται για να είναι ευτυχισμένος.
  Και για ποια ευτυχία μπορούμε να μιλήσουμε αν οι άνθρωποι χάσουν τους συγγενείς και τους φίλους τους; Αν αυτός - η προσωπικότητα ξεθωριάζει; Όχι, αυτό είναι λάθος και όχι καλό. Και η Akulina βυθίστηκε στην ιατρική βιβλιογραφία. Σύντομα η κοπέλα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η χημεία από μόνη της δεν αρκεί για την αθανασία και κάτι θεμελιωδώς νέο και αποτελεσματικό πρέπει να εφευρεθεί.
  Ίσως και κάποια ακτινοβολία. Το οποίο, σε αντίθεση με το ραδιενεργό, δεν θα κατέστρεφε, αλλά θα θεραπεύει. Τότε άρχισε ο πόλεμος και δεν υπήρχε χρόνος για την αθανασία. Η Akulina εργάστηκε στο πίσω μέρος για κάποιο χρονικό διάστημα. Αλλά οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού μεγάλωσαν, τα κορίτσια καλούνταν στο μέτωπο όλο και πιο συχνά και μια ιατρική γυναίκα πήγε επίσης. Στην αρχή εργάστηκε ως νοσοκόμα και μετά πήγε στην μπαταρία. Πάνω από μία φορά η Akulina βρέθηκε στα πρόθυρα του θανάτου. Κάθε φορά όμως παρέμενε ζωντανή και μάλιστα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.
  Φτωχό κορίτσι που είχε τόσα διαφορετικά προβλήματα στη ζωή της. Και τώρα τους πλησιάζουν φασιστικά τανκς.
  Και εδώ είναι μια άλλη ομορφιά, η καστανά μαλλιά Τατιάνα. Το κορίτσι φέρνει κοχύλια, σέρνει κουτιά. Είναι επίσης ξυπόλητη, και μάλιστα βρίσκει ευχαρίστηση σε αυτό - άλλωστε, ο Ιούλιος είναι στην αυλή, ο πιο ζεστός μήνας του χρόνου. Είναι ωραία εδώ, όλα τα κορίτσια που συγκεντρώθηκαν είναι αρκετά όμορφα, εμπνέοντας δέος στους εχθρούς της πατρίδας. Η Τατιάνα τραβάει το κουτί και τραγουδά:
  Ένωση άφθαρτη, ελεύθερες δημοκρατίες,
  Δεν ήταν αγένεια, ούτε δύναμη, ούτε φόβος που συσπειρώθηκαν...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων -
  Ειρήνη, φιλία, φως, λογική και κουράγιο στα όνειρα!
  
  Δόξα στην Πατρίδα, την ελεύθερη μας,
  Η φιλία όλων των εθνών βασίζεται σε έναν αιώνα,
  Νόμιμη δύναμη, η βούληση του λαού,
  Άλλωστε ένας απλός άνθρωπος είναι υπέρ της Ενότητας!
  Και κάτω από τέτοια λόγια, είναι πιο ευδιάθετη και τα κουτιά δεν φαίνονται πια τόσο βαριά. Και το κορίτσι λύγισε εύκολα. Είναι τόσο γοητευτική. Και χαρούμενο κορίτσι. Εδώ είναι ένας Γερμανός σαμποτέρ που σέρνεται με μια χειροβομβίδα για να
  στηθαίο. Η Τατιάνα παίρνει ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραβώντας το με τα χαριτωμένα δάχτυλα, το ρίχνει στον εχθρό. Αμέσως τρεις Γερμανοί κατάσκοποι πετούν επάνω, κομμένοι κατά την πτήση από θραύσματα. Και η Τατιάνα, σταυρώνοντας τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της, τους έδειξε το σύκο. Όπως και να έχει, είναι ένα όμορφο κορίτσι. Και μπορεί να πεθάνει κι αυτή;
  Και εδώ είναι ο διοικητής της μπαταρίας τους, ο ταγματάρχης Voronina. Είναι ήδη τριάντα χρονών, αλλά η μέση από τη συνεχή κίνηση είναι λεπτή, σαν νεαρής κοπέλας. Τα μαλλιά της είναι λευκά, και επομένως τα γκρίζα μαλλιά δεν είναι αισθητά, και το πρόσωπό της από τον καθαρό αέρα είναι κατακόκκινο και καθαρό, ούτε μια ρυτίδα. Η Μαργαρίτα Βορονίνα πολέμησε από τις πρώτες κιόλας μέρες του πολέμου. Όχι πολύ επιτυχημένη στα βραβεία, δεδομένου ότι πολεμούσε για περισσότερα από έξι χρόνια και σκότωσε προσωπικά περισσότερους από εκατό Γερμανούς. Ούτε μια φορά η Μαργαρίτα τραυματίστηκε σοβαρά και δεν έμεινε στο νοσοκομείο. Την έλεγαν μάλιστα: Σιδερένια Μαργαρίτα. Όμως η γυναίκα ήταν ηθικά εξαντλημένη από τον παρατεταμένο πόλεμο ηθικά.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της είναι κάλους και σχεδόν σκονισμένα. Έμαθε τον εαυτό της να τρέχει ξυπόλητη πριν τον πόλεμο στο χιόνι. Και τώρα για περισσότερα από έξι χρόνια δεν έχω φορέσει μπότα. Στο σαράντα πρώτο έτος, για να κρατήσει τον όρκο της, πολέμησε στον νοτιότερο τομέα κοντά στο Ροστόφ. Μόνο χάρη στις αλοιφές της Σιβηρίας απέφυγε τα κρυοπαγήματα. Αλλά επέζησε χωρίς παπούτσια, πέρασε ένα σοβαρό τεστ στις ρωσικές χιονοστιβάδες. Και συνέχισε τον πόλεμο.
  Δεν την εκτιμούσαν ιδιαίτερα και δεν επέμενε ποτέ στα κατορθώματά της. Έτσι οι ανταμοιβές συσσωρεύτηκαν αργά αλλά σταθερά. Και τώρα έχει ήδη ανέλθει στο βαθμό της ταγματάρχης και έχει το Τάγμα της Δόξας και των τριών βαθμών. Αλλά το αστέρι του ήρωα που άξιζε εδώ και καιρό η Μαργαρίτα δεν είναι ακόμα. Όμως ο πολεμιστής δεν λυπάται ιδιαίτερα.
  Το κύριο πράγμα είναι να επιβιώσεις σε αυτόν τον πόλεμο. Και εδώ έχει ένα ειδικό φυλαχτό του Perun. Σας επιτρέπει να σώσετε τέσσερα άτομα σε οποιαδήποτε μάχη. Η ίδια η Μαργαρίτα και άλλα τρία άτομα της επιλογής της.
  Η ίδια η κύρια γυναίκα προγραμμάτισε τρεις για να σώσει: Akulina, Anyuta, Tatyana. Καλά κορίτσια και πολύ ικανά. Εδώ είναι το κανόνι τους, οι κάννες έχουν ήδη εκτοξεύσει πέντε Γερμανούς. Και τώρα ο Anyuta χτύπησε την κάμπια Panther. Το γερμανικό τανκ σταμάτησε και άρχισε να καπνίζει.
  Η Μαργαρίτα φωνάζει στα κορίτσια:
  - Συνέχισε έτσι!
  Απαντούν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Υπάρχει τόσο κρατήστε!
  Η Μαργαρίτα αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Δεν! Κανείς δεν θα μας σταματήσει. Κανείς δεν θα κερδίσει!
  Και το έκτο Ποντίκι έχασε το ρύγχος του. Τα γερμανικά τανκς είναι αρκετά γρήγορα, αλλά πολλές αντιαρματικές τάφροι και σκαντζόχοιροι τα εμποδίζουν να προχωρήσουν. Τα κορίτσια στοχεύουν μαζί, η Ακουλίνα βοηθά στο στόχαστρο του όπλου, είναι γρήγορη όσο κανένας άλλος μαχητής. Η Τατιάνα είναι επίσης δυνατή και ακριβής. Εδώ ξαναπυροβολούν. Και αυτή τη φορά το βλήμα χτύπησε την κάμπια του λιονταριού.
  Το χτύπημα στις ράγες του "Τίγρη" -2 είναι άχρηστο, αφού οι μικροί κύλινδροι κάνουν το αυτοκίνητο, ή μάλλον το κάτω μέρος του, ουσιαστικά άτρωτο. Αλλά σε ένα μακρύ βαρέλι, είναι αποτελεσματικό και δελεαστικό.
  Ο Anyuta προφέρει σαν πραγματικός ναύτης:
  - Λοιπόν, από τη βίδα!
  Η Akulina υποστηρίζει τον διάβολο-χερουβείμ:
  - Θα έρθουμε με χαρούμενα γέλια,
  Στα μεγάλα κτίρια του Ράιχ του Βερολίνου...
  Ας χαρούμε τα γλυκά δύο,
  Ο στρατός μας είναι ανίκητος!
  Και πάλι το γερμανικό τανκ άρχισε να καπνίζει τόσο βίαια και άρχισε να βγάζει μεταλλικά θραύσματα προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Παρασυρόμενος από ενθουσιασμό, ολόκληρο το παρθενικό τάγμα κανονιών άρχισε να τραγουδά.
  Κάποτε ένας άνθρωπος δεν ήξερε τα όνειρα,
  Δεν μπορούσα να καταλάβω το μαρασμό μιας φλογερής σκέψης!
  Κοιτάζοντας το φως ενός αστέρα που λάμπει -
  Δεν ήξερα την έννοια της Αγίας Πατρίδας.
  
  Ήταν ένα ζώο, ένας τραχύς άγριος -
  Ένα γεμάτο στομάχι - αυτή είναι η όλη παρηγοριά!
  Ένα ένστικτο - όπως ένα κοράκι ραμφίζει,
  Και η πείνα κατεβαίνει στην άβυσσο της κόλασης!
  
  Έπειτα όλα έπεσαν στο σανίδι,
  Και σε αυτό, ακόμη και τα ζώα είναι χαρούμενα!
  Και το πνεύμα επιθυμεί την αιώνια ομορφιά -
  Πιστεύει ότι θα κάνει καλύτερη δύναμη!
  
  Τότε εμείς οι άνθρωποι έχουμε την ιδέα -
  Ναι, μαζί του έρχεται και ένα τρομερό μαρτύριο!
  Μα εσύ παλεύεις για τη γνώση νεαρέ...
  Η λογική διδασκαλία θα εξυψώσει όλους!
  
  Τότε δεν θα υποφέρεις για πολύ
  Θα έρθει η ώρα - νιότη για πάντα!
  Θα αναστηθούν και ο πατέρας και η μητέρα σου,
  Θα πάνε σε εφιάλτες χωρίς να σακατευτούν!
  
  Αλλά οι σκέψεις είναι επίσης κακές η καθεμία -
  Παίρνουν φωτιά!
  Όταν παίρνουν άλλον να τρομάξουν,
  Όταν οι αθάνατοι έχουν ένα δώρο!
  
  Αλίμονο, πρέπει να ξεπεράσεις το θυμό σου -
  Δημιουργήστε ένα άλλο σύμπαν με δόξα!
  Τέτοια θα είναι η δύναμη στην καρδιά σου,
  Αυτή η ήττα είναι και ένα οικοδόμημα!
  Ισόπαλη έληξε η Μάχη του Κουρσκ. Και έγινε μια παύση. Οι Γερμανοί έφεραν το Panther -2 στη σειρά. Αυτό το μηχάνημα ήταν πιο προηγμένο με στενό πυργίσκο και χαμηλότερη σιλουέτα.
  Το βάρος του αυτοκινήτου μεγάλωσε, λίγο μέσα σε σαράντα επτά τόνους, από τους οποίους οι οδηγικές επιδόσεις βελτιώθηκαν ακόμη και λόγω του κινητήρα των εννιακόσιων ίππων. Όμως ο οπλισμός και η πανοπλία έχουν αυξηθεί σημαντικά. Το μέτωπο του πύργου έγινε 150 mm και οι πλευρές ήταν 60 mm, το μέτωπο του κύτους ήταν 120 mm σε κλίση σαράντα πέντε μοιρών και οι πλευρές ήταν 60 mm. Και το όπλο είναι 88 mm και 71 EL. Ένα τέτοιο όπλο διαπερνά από απόσταση ένα χιλιόμετρο θωράκισης 193 χιλιοστών σε κλίση 30 μοιρών. Άρα το μηχάνημα είναι πολύ σοβαρό και καταστροφικό.
  Λοιπόν, ποια είναι η απάντηση σε αυτό; Μόνο από το γεγονός ότι τα κορίτσια θα αγωνιστούν επίσης ξυπόλητα και με μπικίνι. Τότε ούτε το ρεζερβουάρ πρέπει να είναι τέλειο.
  Είναι ήδη χειμώνας. Και ένα από τα πρώτα άρματα μάχης IS-2 πηγαίνει στη μάχη. Και το πλήρωμα της Έλενας. Τα κορίτσια είναι φυσικά ξυπόλητα και με μπικίνι. Είναι έτοιμοι να πολεμήσουν τα αποβράσματα των Ναζί, πίσω από τα οποία βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες.
  Οπότε ο αγώνας θα είναι σκληρός.
  Η Έλενα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε τη μηχανή των Ναζί και τσίριξε:
  - Για την πατρίδα!
  Και η Ευφροσύνη χτυπά τον εχθρό, τον χτυπά στο πλάι και γελώντας εκκωφαντικά πρόσθεσε:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Τα κορίτσια έβαψαν το τανκ IS-2 λευκό πριν από τη μάχη. Και είναι πρακτικά αόρατο στο χιόνι. Και καταδιώκουν τον εχθρό πολύ εύστοχα.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας με ακρίβεια τον εχθρό και χτυπώντας με ακρίβεια τον εχθρό, πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Είμαι ο Ρομπέν των Δασών με μπικίνι!
  Η Έλενα συμφώνησε με αυτό:
  - Είσαι πραγματικά ένας πραγματικός Ρομπέν των Δασών!
  Και πώς θα το πάρει και θα πατήσει τη σκανδάλη με το γυμνό τακούνι του.
  Το Four E στο IS-2 είναι μεγάλη δύναμη. Αν και ο Gerda είναι σοβαρός αντίπαλος στο Panther-2.
  Και τα δύο τανκς είναι περίπου στην ίδια κατηγορία βάρους. Το γερμανικό έχει πιο λεπτή θωράκιση στα πλαϊνά, αλλά προστατεύεται καλύτερα στο μέτωπο, ειδικά από τον πυργίσκο και το κάτω μέρος της γάστρας. Και το γερμανικό κανόνι είναι πιο διαπεραστικό και πιο γρήγορο.
  Είναι αλήθεια ότι η μία φορά ζημιά του σοβιετικού όπλου είναι ίσως ισχυρότερη. Ναι, αυτό είναι φυσικά ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά το γερμανικό όπλο είναι πιο ακριβές. Και αυτό που είναι σημαντικό, το Panther-2 είναι πολύ πιο ευέλικτο και ευέλικτο.
  Οπότε η Γκέρντα έχει ένα συν. Και αν πατήσει το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, δεν θα φαίνεται λίγο.
  Και τα γερμανικά κορίτσια αγαπούν πολύ τους άντρες, και αυτό είναι και η δύναμή τους, ειδικά αν δουλεύουν τη γλώσσα τους με παλλόμενες ράβδους νεφρίτη.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός δεν πέτυχε μια αποφασιστική καμπή. Η πρώτη γραμμή παρέμεινε σταθερή. Και πρακτικά ακίνητος.
  Την επόμενη χρονιά, οι Γερμανοί εμφανίστηκαν σε μια σειρά τζετ αεροσκαφών και η εξέλιξη του Focke-Wulf - TA-152. Ένα υπέροχο μηχάνημα με ισχυρά όπλα και αξιοπρεπή ταχύτητα. Αυτό είναι σοβαρό...
  Στην ΕΣΣΔ, υπάρχουν ακόμη μόνο νέα άρματα μάχης IS-2 και T-34-85. Και αυτό ήταν επίσης ένα μεγάλο βήμα.
  Την άνοιξη, οι Γερμανοί εξαπέλυσαν νέα επίθεση. Προσπάθησαν να πάρουν την πρωτοβουλία.
  Η έναρξη της επίθεσης στις 21 Μαΐου πυροδοτήθηκε από το βρυχηθμό δεκάδων χιλιάδων όπλων και την αναχώρηση περισσότερων από εβδομήντα χιλιάδων βομβαρδιστικών με βόμβες ναπάλμ ταυτόχρονα και βάρους έως και δέκα τόνων. Ξεκίνησε η πιο επική μάχη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο εχθρός πέρασε τον Ρουβίκωνα και όρμησε στη Μόσχα. Γερμανικά τανκς βροντοφώναξαν, μικρότερα αυτοκίνητα χτύπησαν. Ορδές από χάλυβα προχωρούσαν στις σοβιετικές θέσεις, όπως το ιππικό του Τζένγκις Χαν με χοντρή πανοπλία. Οι συστοιχίες πήγαν μπροστά, και πρώτα από όλα, τα πιο προστατευμένα "Ποντίκια" και "Βασιλικά Λιοντάρια", "Τίγρες" -2 τα χρησιμοποιούσαν σαν κριάρι.
  Ακόμη και νωρίτερα, πέρασαν τηλετανκ - "Chess Horse". Ανατίναξαν ναρκοπέδια και άνοιξαν το δρόμο για τα γερμανικά οχήματα προς τις σοβιετικές θέσεις. Το "Serpent Gorynych" χρησιμοποιήθηκε επίσης, όταν οι σωλήνες γεμάτοι με εκρηκτικά πετάχτηκαν προς τα εμπρός και τα πάντα καθαρίστηκαν.
  Τα ξωτικά Frida, Charlotte, Gerda βρίσκονται στο νεότερο τανκ Panther-3 και κινούνται στην πρώτη γραμμή της επίθεσης. Όμορφοι πολεμιστές σε μια επίπεδη μηχανή βάρους 75 τόνων, γυμνώνουν τα πρόσωπά τους ο ένας στον άλλο και πυροβολούν από ένα όπλο του πρώην ακόμα διαμετρήματος 105 mm.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Έχουν ήδη περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από την έναρξη του πολέμου με τη Ρωσία. Αλλά η Μόσχα δεν έχει ληφθεί ακόμα!
  Η Φρίντα παρατήρησε αγανακτισμένη:
  - Αλλά σύντομα ο Καύκασος θα καταληφθεί. Και αυτό είναι ίσως ακόμα πιο σημαντικό!
  Η Γκέρντα απάντησε χαμογελώντας:
  - Φυσικά, υπάρχουν τόσο υπέροχα βουνά και υπέροχα μέρη, αλλά ... Ο πόλεμος συνήθως τελειώνει με την πτώση της πρωτεύουσας. Και ενώ δεν λαμβάνεται, είναι αδύνατον να μιλήσουμε για τη νίκη μας!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε απρόθυμα.
  - Οχι!
  Το νέο τανκ "Panther"-3 βρίσκεται ακόμα σε πειραματική δοκιμή. Όλα είναι τόσο αυτοματοποιημένα σε αυτό που δύο μέλη του πληρώματος θα ήταν αρκετά. Αλλά τα ξυπόλητα κορίτσια προτιμούν να κάνουν τρίο. Δεν τους διευκολύνει όμως.
  Και ορμώντας ένα γιγάντιο τανκ στις σοβιετικές θέσεις. Είναι βαρύ αλλά καλά προστατευμένο και διαθέτει πυροβόλο 105mm στα 100EL. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Βιασύνη προς τα εμπρός αυτό το τέρας...
  Και οι σοβιετικές οβίδες αναπηδούν από αυτό το τανκ.
  Η Γκέρντα παρατήρησε:
  - Οι τρεις μας είμαστε δύσκολοι!
  Η Σάρλοτ σημείωσε χαμογελώντας, πυροβολώντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Ας είναι δόξα η Πατρίδα μας!
  Η Φρίντα παρατήρησε γελώντας:
  - Δόξα στο Άρειο πνεύμα!
  Και θα πατήσει και με το γυμνό του τακούνι και το σοβιετικό τανκ θα σκοτώσει. Και γοητεύοντας:
  - Για νέες δυνάμεις!
  Εδώ μπαίνει η τεράστια δύναμη του τανκ.
  Αλλά, από την άλλη, τα σοβιετικά κορίτσια τσακώνονται. Και οι πολεμιστές από τη Ρωσία είναι επίσης ξυπόλητοι.
  Οι μάχες είναι σκληρές και οι Fritz προχωρούν, διαπερνώντας τις άμυνες σε βάθος. Και τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε από το IS-2 στον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Αικατερίνα σημείωσε, γαμώντας τον εχθρό:
  - Για τις αλλαγές μας, για τη Ρωσία!
  Το πήρε και η Έλενα και χτύπησε τον εχθρό φωνάζοντας:
  - Και όλα είναι σούπερ για τη Ρωσία!
  Η Ευφροσύνη έστειλε ένα δολοφονικό δώρο καταστροφής με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  - Για την Πατρίδα!
  Τα τέσσερα στο IS-2 δούλεψαν και πυροβόλησαν με μεγάλη ακρίβεια. Και με μεγάλη ακρίβεια, πολύ ζωηρά χτύπησε τους εχθρούς.
  Λοιπόν, οι Γερμανοί συνεχίζουν να διαπερνούν. Και κινούνται σε πολεμική κατεύθυνση.
  Είναι ήδη καλοκαίρι και το μπροστινό μέρος κυριολεκτικά γκρεμίζεται. Όμως τα κορίτσια συνεχίζουν να παλεύουν και να δείχνουν την υψηλότερη τάξη τους.
  Η Ελίζαμπεθ συνοφρυώθηκε με αυτά τα λόγια. Μετά από έναν σχετικά και όχι πολύ επιτυχημένο χειμώνα, τα πράγματα στα μέτωπα πήγαν χειρότερα. Στο Κουρσκ, παρά την αριθμητική υπεροχή, τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν βαριά ήττα. Και ακόμη και τώρα, η αντεπίθεση των μαχητικών κοντά στο Voronezh, που ξεκίνησε σχετικά επιτυχώς, αποτυγχάνει. Οι Γερμανοί πήγαν στα μετόπισθεν και έκοψαν τις επικοινωνίες. Και τώρα τα κορίτσια στο τανκ πρέπει να υποχωρήσουν.
  Ωστόσο, είναι καλό όταν στο αυτοκίνητο υπάρχουν μόνο γυναίκες - μυρίζουν μια τόσο ευχάριστη μυρωδιά, όχι σαν ιδρωμένους άντρες. Και το πλήρωμά τους είναι τόσο καλά συντονισμένο. Και οι τέσσερις ανέβηκαν για να είναι εξαιρετικά όμορφοι.
  Η Ελισάβετ λέει αποφασιστικά:
  Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα! Ακόμη και υποχώρηση στην Άπω Ανατολή!
  Η κοκκινομάλλα Aurora, χτυπώντας το γυμνό, λαξευμένο πόδι της στο νερό, μορφάζοντας, απάντησε με ένα τραγούδι στρατιώτη:
  "Επιτέλους, μας δόθηκε η εντολή να επιτεθούμε!" Αφαιρέστε μας τα γυναικεία και το αίμα! Αλλά θυμόμαστε πώς ο ήλιος γύρισε πίσω και κόντεψε να δύσει στην ανατολή!
  Η Αικατερίνα και η Έλενα απάντησαν στο ρεφρέν:
  -Καλά ειπώθηκαν!
  Η γυμνόποδη Aurora πρόσθεσε στην πεζογραφία:
  - Όλη η Ευρώπη εργάζεται για τους Ναζί, και ακόμη περισσότεροι πόροι στην Αφρική. Πρέπει λοιπόν να σηκώσουμε μια πολύ βαριά μπάρα!
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ χτύπησε το νερό με τη γροθιά της:
  - Να το μαζέψουμε και να το σκίσουμε! Και τώρα φτάνει! Ήδη φρεσκαρισμένο και πίσω στη δεξαμενή!
  Οι καλλονές δεν είχαν αντίρρηση. Ο ιδρώτας από δυνατά, μαυρισμένα σώματα ξεβράστηκε και εντάξει. Τα κορίτσια έχουν πολυτελείς γοφούς, στενή μέση και κοιλιά με ανάγλυφη πρέσα. Είναι πραγματικά σαν αγάλματα αρχαίων θεών. Και τα πόδια είναι τόσο λεπτά, και ταυτόχρονα μυώδη, μπάλες και ατσάλινο σύρμα μυών κυλούν κάτω από το δέρμα της ελιάς.
  Λένε για τέτοια κορίτσια: θα σταματήσουν ένα άλογο που καλπάζει, θα μπουν σε μια φλεγόμενη καλύβα!
  Αν και είναι απρόθυμο να επιστρέψει σε μια ζεστή δεξαμενή. Η Έλενα πιτσίλισε από τον κουβά πάνω στην πανοπλία για να κάνει το αυτοκίνητο τουλάχιστον λίγο πιο δροσερό.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε αυστηρά σε αυτό:
  - Πώς πολεμούν οι άντρες με στολή μέσα σε τέτοια ατσάλινα φέρετρα; Και είμαστε σχεδόν γυμνοί!
  Η ξυπόλητη Aurora, με μεγάλα δόντια και μαργαριταρένια δόντια, ξέσπασε στα γέλια:
  - Θα συμφωνήσετε ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα - να στείλετε ένα μπικίνι υπό Lend-Lease!
  Η Αικατερίνα απάντησε θυμωμένη, χτυπώντας το γυμνό της πόδι στην κάμπια του τανκ:
  - Ναι, υπέροχο. Ελάχιστη σπατάλη υφάσματος, μέγιστη φιλοδοξία!
  Η Έλενα, επίσης σπασμωδική, μόνο αυτή τη φορά με το στήθος της, γρύλισε:
  - Θα ήταν καλύτερα να έστελναν ένα επιπλέον τανκ! Ή ένα αεροπλάνο!
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ παρατήρησε σκυθρωπά:
  - Ναι, σκουπίδια έχουν τανκς!
  Η κοκκινομάλλα Aurora, σκαρφαλώνοντας στον πύργο, αντιτάχθηκε:
  - Όχι πραγματικά! Το νεότερο "Churchill" είναι πολύ καλό, ειδικά σε πανοπλίες!
  Η ξανθιά Ελισάβετ έσμιξε το μέτωπό της και ρώτησε:
  - Καβάλησες τον Τσόρτσιλ;
  Ο φλογερός διάβολος απάντησε ψιθυριστά:
  - Δεν! Όμως κατά λάθος ανακάλυψα ότι έχει μετωπική θωράκιση 102 - χιλιοστών!
  Η όμορφη Ελισάβετ στρογγύλεψε το πρόσωπό της, χτύπησε τα χαριτωμένα, γυμνά δάχτυλά της στην πανοπλία των τριάντα τεσσάρων και παρατήρησε:
  "Δύο φορές πιο χοντρό από το δικό μας;" Λοιπόν, τι καλή ιδέα!
  Η Έλενα, καθισμένη στη θέση του οδηγού, ρώτησε:
  Τι γίνεται με το διαμέτρημα του όπλου;
  Η ξυπόλητη Aurora απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Δεν ξέρω... Αλλά πιθανότατα είναι είτε 75 είτε 76 χιλιοστά. Σχεδόν συγκρίσιμο με το δικό μας.
  Η ξυπόλητη Aurora, καθώς εγκαταστάθηκε ως πυροβολητής, παρατήρησε:
  - Άρα μήπως η οδηγική του απόδοση είναι χειρότερη;
  Η γυμνόποδη Aurora ανασήκωσε τους δυνατούς, μυώδεις ώμους της.
  - Ίσως ... Αλλά οι Βρετανοί είχαν ήδη έναν κινητήρα Meteor 600 ίππων, οπότε δεν νομίζω ότι το τανκ Τσόρτσιλ είναι μια μηχανή φέρετρο!
  Η όμορφη Ελισάβετ έκανε μια άλλη ερώτηση:
  - Και ποιες είναι οι τελευταίες μας εξελίξεις;
  Η κοκκινομάλλα διάβολος τραγούδησε με μια στοργική φωνή:
  - Είναι μεγάλο μυστικό... Το πιστεύεις ή όχι;
  Η Ελισάβετ, κουνώντας τα ξυπόλητα πόδια της, απάντησε με μελωδική φωνή:
  - Φυσικά και σε πιστεύω! Για τέτοιες ερωτήσεις, μπορείς πολύ απλά να... κροταλίζεις στον καταυλισμό - εκεί που είναι η μικρή λευκή αρκούδα!
  Η ξυπόλητη Έλενα, ξεκινώντας το αυτοκίνητο, παρατήρησε:
  - Υπάρχουν φήμες ότι ένα τέρας θα εμφανιστεί σύντομα - επτά όπλα και δύο εκτοξευτές πυραύλων όπως στο Katyushas.
  Η φλογερή Aurora σφύριξε και κούνησε το κεφάλι της.
  - Ναι, ένα τέτοιο τέρας δεν θα γυρίσει καν!
  Η Έλενα είπε πομπωδώς:
  - Μα πόσο θα πονέσει!
  Το Τ-34-85 βρυχήθηκε. Έπρεπε να υψώσω τη φωνή μου για να φωνάξω πάνω από τη μηχανή.
  Ο Ανώτερος Υπολοχαγός Ελίζαμπεθ γρύλισε:
  - Άκουσα ότι έρχεται σύντομα ένα νέο IS, με πολύ χοντρή πανοπλία και δύο μηχανές. Οπότε οι Γερμανοί θα είναι Χαν!
  
  
  Η ξυπόλητη Aurora τραγούδησε χαριτολογώντας:
  "Θα σκάψουμε το τανκ, θα αρχίσει πάλι να σκοτώνει σε δύο νόρμες, θα αρχίσει να σας προμηθεύει με ένα χάν στις αυλές των εκκλησιών!"
  Και οι τέσσερις τους ξέσπασαν σε γέλια. Το αυτοκίνητο σταδιακά ανέβασε ταχύτητα. Παρά τα θρυλικά τριάντα τέσσερα και τα T-34-85, ήταν ένα αρκετά δύσκολο τανκ στην οδήγηση. Ειδικότερα, η αλλαγή του κιβωτίου ταχυτήτων απαιτούσε σημαντική προσπάθεια. Η ισχυρή γυμνόποδη Έλενα τα κατάφερε, μερικές φορές μια κοκκινομάλλα τη βοηθούσε με το πόδι της. Αλλά το ίδιο το κουτί θα μπορούσε να σπάσει.
  Επομένως, το "τριάντα τέσσερα" δεν τέθηκε στη μέγιστη ταχύτητα. Έτσι το τανκ κινούνταν πιο αργά από όσο μπορούσε. Και υπήρχε κίνδυνος κατά τη διάρκεια της ημέρας να το βρουν τα περιβόητα "πράγματα", το Yu-187, και το TA-152, ένα πολύ επικίνδυνο βομβαρδιστικό κατάδυσης.
  Η ξυπόλητη Ελίζαμπεθ το κατάλαβε αυτό και περίμενε να φτάσει στο δάσος πιο γρήγορα. Εκεί, η δεξαμενή τους δεν διακρίνεται πολύ.
  Η γυμνόποδη Aurora σφύριξε ένα τραγούδι κάτω από τη μύτη της. Η κοκκινομάλλα έχει πάντα κέφια, ακόμα και όταν μεταφέρει θλιβερά νέα.
  Η Νατάσα θυμήθηκε την αρχή του πολέμου. Έγινε το μεσημέρι, όταν το ανακοίνωσαν στο ραδιόφωνο. Όμως ήδη από το πρωί άρχισαν να διαδίδονται δυσοίωνες φήμες. Στη συνέχεια ανέφεραν στο ραδιόφωνο ότι η Γερμανία είχε επιτεθεί στην ΕΣΣΔ χωρίς να κηρύξει πόλεμο. Αμέσως πολλές γυναίκες ξέσπασαν σε κλάματα.
  Η διάθεση του κόσμου ήταν ανάμεικτη. Όσοι είναι νεότεροι, και ναρκωμένοι από την προπαγάνδα, χάρηκαν κιόλας: λένε, σε δύο εβδομάδες θα στρίβουμε τους Γερμανούς και θα είναι σκίφ. Οι παλιότεροι, αντίθετα, μαύρισαν.
  Η Ελίζαμπεθ, επίσης, ένιωθε άβολα. Ο μεγαλύτερος αδερφός της πέθανε στον πόλεμο της Φινλανδίας και ο μεσαίος αδερφός, αφού επέστρεψε, είπε πολλά τρομερά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, ήταν σαφές ότι το επίπεδο του Κόκκινου Στρατού δεν ήταν τόσο υψηλό όσο ισχυριζόταν η προπαγάνδα. Και ότι η εντολή δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, και πολλά τανκς καίγονται σαν σπίρτα.
  Οι αξιωματικοί μιλούσαν για τους Γερμανούς με σεβασμό... Ωστόσο, κατέκτησαν σχεδόν όλη την Ευρώπη. Και ποιος είναι μεγαλύτερος θυμήθηκε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, τα στρατεύματα του Κάιζερ έφτασαν στον Δνείπερο και η Ρωσία πήγε στην ταπεινωτική Συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ.
  Έτσι η ξυπόλητη Ελισάβετ στεναχωρήθηκε πολύ. Δεν ήθελα να θάψω ξανά τους αγαπημένους μου και ακόμη περισσότερο να πολεμήσω με έναν τόσο ισχυρό εχθρό όπως η Γερμανία και οι δορυφόροι της. Υπάρχει μικρή ελπίδα για τη Βρετανία. Ανεξάρτητα από το πώς θα ενώνονταν αυτά τα σαρκοφάγα αρπακτικά εναντίον της Ρωσίας.
  Οι πρώτες μέρες και εβδομάδες επιβεβαίωσαν τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις. Οι Γερμανοί προχώρησαν και πήραν τη μια πόλη μετά την άλλη. Το Μινσκ έπεσε μέσα σε λίγες μέρες. Και σε λιγότερο από ένα μήνα Σμολένσκ. Η Ελισάβετ προσφέρθηκε εθελοντικά στο μέτωπο. Είναι ένα δυνατό κορίτσι, και πολύ σκληραγωγημένο.
  
  Έγινε τάνκερ κατά τύχη, πριν από αυτό πολέμησε στο πεζικό. Οι Γερμανοί συνέχισαν να προελαύνουν. Το τμήμα στο οποίο πολέμησε η κοπέλα ήταν περικυκλωμένο. Η Νατάσα πήγε στο δικό της και έπεσε πάνω σε ένα εγκαταλελειμμένο τανκ. Η Έλενα ήταν μαζί της και μαζί τα κορίτσια κατάφεραν να ξεκινήσουν το αυτοκίνητο. Και μάλιστα την έφερε στην πρώτη γραμμή.
  Για αυτό έλαβαν ένα μετάλλιο και τους ανατέθηκαν σε στρατεύματα δεξαμενών. Η προετοιμασία ήταν πολύ σύντομη - μόνο ενάμιση μήνα. Τα κορίτσια κατάφεραν να λάβουν μέρος στην υπεράσπιση της Μόσχας.
  Φαινόταν ήδη ότι σχεδόν οι δικοί μας ήταν στα πρόθυρα. Οι προηγμένες μονάδες του Fritz είδαν το Κρεμλίνο με κιάλια, έχοντας μπει στα προάστια της πρωτεύουσας. Όμως έγινε ένα θαύμα.
  Οι εχθροί όχι μόνο αναχαιτίστηκαν, αλλά και κατάφεραν να περάσουν στην αντεπίθεση. Κανείς δεν σχεδίασε την τελευταία επέμβαση. Προχώρησε αυθόρμητα, αλλά από αυτό είχε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Οι Ναζί υποχώρησαν, εγκατέλειψαν τον εξοπλισμό τους και κυριολεκτικά πάγωσαν στο κρύο.
  Και οι "τριάντα τέσσερις" έδειξαν την καλή τους ποιότητα - ικανότητα αντοχής. Οι Γερμανοί κόλλησαν στις χιονοστιβάδες και οι ιππότες κινήθηκαν και συνέτριψαν τον εχθρό.
  Μετά την εξάλειψη της απειλής για τη Μόσχα, όλοι νόμιζαν ότι τώρα και πιο πέρα η δική μας θα προχωρούσε. Και ότι η πλάτη των Ναζί ήταν σπασμένη.
  Τώρα όμως όλα είναι και πάλι διαφορετικά! Σαν σε τρομακτικό παραμύθι! Σχετικά με τα βάρδια! Όταν το μαύρο γίνεται άσπρο και το άσπρο γίνεται μαύρο.
  Και τώρα έχει γίνει πολύ χειρότερο. Έχει σχηματιστεί ένα καζάνι, από το οποίο πρέπει να βγει κανείς.
  Η Σβετλάνα έγειρε έξω από τη δεξαμενή. Το T-34-85 είναι ένα μηχάνημα που, εκτός από ένα σφιχτό κιβώτιο ταχυτήτων, έχει επίσης ένα τέτοιο μειονέκτημα όπως η κακή ορατότητα. Εξαιτίας αυτού, αυτό το τανκ χάνει ένα σημαντικό μέρος των μαχών του. Το γερμανικό Panther-2 στερείται τέτοιου είδους μειονέκτημα και μέσα από αυτό όλα είναι σχετικά καλά ορατά.
  Το κορίτσι ανέβηκε ακόμη και στο τρόπαιο που κατακτήθηκε, σημειώνοντας τις πιο άνετες συνθήκες εργασίας για το πλήρωμα και την καλή οπτική του Γερμανού. Είναι αλήθεια ότι το όπλο των 88 mm απέχει πολύ από το αδύναμο και το βλήμα είναι επίσης τρεις φορές ελαφρύτερο από το σοβιετικό.
  Ο κόκκινος διάβολος προσπάθησε επίσης να σκύψει. Αλλά είναι λίγο στριμωγμένο για δύο κορίτσια να κοιτάζουν μέσα από μια καταπακτή. Άρχισαν να σπρώχνουν.
  Η ξυπόλητη Aurora γρύλισε σκληρά:
  "Αυτό είναι ακόμα το μέρος μου!" Είσαι πυροβολητής και πρέπει να κάθεσαι στο θέαμα!
  Η Κατερίνα έσπασε:
  - Αντιθέτως, πρέπει να τα δω όλα! Και καλύτερα να ξέρεις τη θέση σου!
  Τα κορίτσια άρχισαν να τσακώνονται. Πλεκτά μυώδη, μαυρισμένα σώματα, τεντωμένοι δυνατοί μύες. Ακόμα και τα σουτιέν τους γλίστρησαν από την προσπάθεια.
  Η Ελίζαμπεθ τους ούρλιαξε, μετά τους τράβηξε και τους δύο από τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών τους, αναγκάζοντάς τους να ηρεμήσουν:
  - Όχι μόνο αρπάζουν οι Γερμανοί, αλλά πρέπει ακόμα να πολεμήσετε! Φύλαξε τη θέρμη σου για τους Ναζί!
  Τα κορίτσια σταμάτησαν να σφίγγονται το ένα το άλλο, αλλά στράφηκαν στον διοικητή σε χορωδία:
  - Πώς μπορούμε να ακολουθήσουμε;
  Η Ελισάβετ πήρε μια απόφαση του Σόλωνα (υπήρχε ένας τόσο διάσημος γερουσιαστής Σόλων!):
  - Θα βγεις με τη σειρά σου!
  Η ξυπόλητη Aurora παρατήρησε ιδιότροπα:
  -Και η ξανθιά θα απατήσει!
  Η Κατερίνα απάντησε θυμωμένη:
  - Θα είχες ησυχάσει κόκκινο-ξεδιάντροπος!
  Η Ελισάβετ γρύλισε:
  - Αρκετά! Ή θα σου μαστιγώσω μπούτια κοτόπουλου! Θα αλλάξεις φίλο με δική μου εντολή!
  Η κοπέλα έδειξε τις γλώσσες της η μία στην άλλη και ... παρέμεινε παρέα μαζί στην καταπακτή.
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ είπε με ψυχρό τόνο:
  -Κοκκινομάλλα κάτσε, μένει η Σβετλάνα!
  Ο φλογερός Αυγουστίνος ήταν ειλικρινά αγανακτισμένος:
  Είναι εδώ για πολύ καιρό! Μόλις εμφανίστηκα! Και θεωρητικά θα έπρεπε να το αλλάξω!
  Η Ελίζαμπεθ, υψώνοντας τη φωνή της και άφησε το μέταλλο, γρύλισε:
  - Οι εντολές του διοικητή στον πόλεμο δεν συζητούνται, αλλά εκτελούνται ... Ή να σε μαστιγώσω;
  Ο φλεγόμενος διάβολος με σανδάλια κρύφτηκε απρόθυμα στον στενό, ζεστό πύργο, μουρμουρίζοντας:
  - Διαταγή από τον διοικητή στον πόλεμο, όταν σφυρίζουν τριγύρω σφαίρες! Γεμάτο αγάπη και μεγάλη αξία, ιερό για τους Ρώσους στρατιώτες!
  Η Ελίζαμπεθ χαμογέλασε. Η σύγκρουση επιλύθηκε, και σύντομα το δάσος, και θα κρυφτούν με ασφάλεια. Εδώ η άγρυπνη Αικατερίνη φώναξε ξαφνικά:
  - Μπροστά από τον Γερμανό στο τανκ!
  Τώρα αυτό είναι σοβαρό... Επιπλέον, η Ελισάβετ φοβόταν όχι τόσο μια μάχη με τανκς όσο το γεγονός ότι οι Ναζί θα καλούσαν επιθετικά αεροσκάφη στο ραδιόφωνο. Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα ότι το Fritz δεν θα πετάξει για χάρη ενός μοναχικού σοβιετικού τανκ.
  Αν και ο Γερμανός κρύφτηκε πίσω από μια στοίβα παλιό σανό, η Catherine κατάφερε να τον δει. Ήταν Panther-2, και στην τελευταία τροποποίηση με μήκος ρύγχους 100 EL. Το διαμέτρημα είναι το ίδιο 88 mm, αλλά η ταχύτητα στομίου του βλήματος είναι πολύ μεγαλύτερη.
  Το Panther-2 στην προηγούμενη τροποποίηση μπορούσε να διαρρεύσει σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 1000 μέτρα και στη συνέχεια όχι σίγουρα στο μέτωπο. Το σοβιετικό τριάντα τέσσερα μπορούσε θεωρητικά να φτάσει μέχρι και ένα χιλιόμετρο στο πλοίο, αλλά στην πράξη από πεντακόσια μέτρα. Αλλά αυτή τη φορά, οι πιθανότητες είναι σχεδόν ίσες. Και οι Ναζί έχουν καλύτερη οπτική.
  Παρ' όλο τον κίνδυνο, η Έλενα άνοιξε την τελευταία ταχύτητα με το γυμνό της τακούνι. Οι Τριαντατέσσερις βρυχήθηκαν ακόμα πιο δυνατά, έτσι που τα χέρια τους ήταν ενωμένα και το ίδιο το τανκ έτρεμε. Τώρα όμως είναι πολύ πιο δύσκολο να χτυπηθούν. Ο Γερμανός στέκεται ακίνητος και περιμένει το σοβιετικό αυτοκίνητο.
  Είναι πιο εύκολο να χτυπήσεις έναν ακίνητο στόχο, αλλά όταν το αυτοκίνητό σου κουνιέται έτσι...
  Η Αικατερίνα κατεβαίνει και, με τη βοήθεια της ξυπόλητης Aurora, στοχεύει και ρίχνει την πρώτη βολή.
  Μια οβίδα εκρήγνυται δέκα μέτρα μπροστά από τον Γερμανό.
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ προειδοποιεί αυστηρά:
  - Πρόσεχε! Δεν μας έχουν μείνει τόσα πυρομαχικά!
  Η Αικατερίνα, κουνώντας πρόχειρα το ξανθό της κεφάλι, απαντά:
  "Είναι απλώς μια βολή!"
  Η ξυπόλητη Aurora τραγούδησε κοροϊδευτικά:
  - Αύριο θα είναι καλύτερο από χθες! Αύριο θα είναι καλύτερο από χθες! Γεια σου ήλιε!
  Η ξυπόλητη Αικατερίνα είπε λίγο ηχηρά, αλλά ξεκάθαρα:
  - Κάντε πίσω!
  Το κορίτσι προσπάθησε να βάλει ξανά στόχο. Ο Γερμανός ήταν ακόμα πολύ μακριά. Είναι ακόμη απίθανο το πυροβόλο Zis-85 να τρυπήσει την πανοπλία του 60 χιλιοστών από τέτοια απόσταση. Ο Ναζί δεν πυροβόλησε ακόμα, αλλά έπιασε το στόχο. Ο μικρός πυργίσκος T-34 είναι ένας μικρός στόχος. Είναι δύσκολο να το χτυπήσεις από απόσταση, ειδικά όταν το τανκ ορμάει με φουλ ταχύτητα έτσι.
  Η ξυπόλητη Κάθριν δίστασε. Τραβήξτε τώρα ή αργότερα, πλησιάζοντας. Τριάντα τέσσερα κουνήματα σε κίνηση, και είναι αδύνατο να δει κανείς μια ακριβή όραση. Πρέπει είτε να σταματήσεις, είτε να πλησιάσεις αρκετά, ή ακόμα καλύτερα να κλείσεις.
  Η ξυπόλητη Έλενα λέει, σφίγγοντας τις γροθιές της:
  - Για τη δόξα της πατρίδας του αγίου!
  Η ξυπόλητη Αικατερίνα, τελικά, αποφασίζει και σουτάρει. Το βλήμα φτύνεται από την κάννη. Η κοπέλα τον συνοδεύει με ψυχική συνοδεία.
  Ήδη πιο κοντά, περίπου ενάμιση μέτρο, από τον Γερμανό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τριάντα τέσσερα είναι δύσκολο να τα δούμε από το θέαμα, αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Η ημίγυμνη Aurora, που έσκυψε έξω τη στιγμή του πυροβολισμού, γάβγισε δυνατά:
  - Σχεδόν λίγο ακόμα!
  Η Κατερίνα μουρμούρισε θυμωμένη:
  - Σχεδόν δεν μετράει!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος φώναξε:
  "Θα δώσουμε μια γροθιά στο πρόσωπο του Φύρερ, θα τα βγάλει πέρα!" Είμαστε τώρα λίγο σαν, λίγο τρελοί!
  Η Catherine έσπρωξε ανυπόμονα την καλλονή με το πόδι της:
  - Σώπα αν μπορείς!
  Η ξυπόλητη Aurora γρύλισε:
  - Τούβλα!
  Τελικά, ο Γερμανός δεν άντεξε, πυροβόλησε... Η οβίδα πέταξε με ένα σφύριγμα επικίνδυνα κοντά στο αυτοκίνητο. Όμως ο Φριτς δεν χτύπησε. Τι σκεφτόταν; Υποψιαστήκατε ότι τέτοιες καλλονές κάθονταν στην άμαξα ή πυροβόλησαν μηχανικά; Το Panther-2 έχει πυργίσκο διοικητή και καλή ορατότητα. Το σαράντα τέταρτο έτος, αυτό το τανκ έγινε το πιο ογκώδες. Με τη βοήθειά του, οι Γερμανοί πέτυχαν μεγάλες επιτυχίες, καταλαμβάνοντας εδάφη εντός των τεσσάρων γερμανικών συνόρων του 1937 και, σε μόλις πέντε μήνες.
  Η δεξαμενή έδειξε πλήρη επάρκεια. Ειδικά κατά του IS-2. Στο τέλος του σαράντα τέταρτου έτους, εμφανίστηκε μια επιλογή με μεγαλύτερο μήκος κάννης, άρα και την αρχική ταχύτητα του βλήματος. Ο Γερμανός περιμένει να χτυπήσει τον εχθρό, αν και το τριάντα τέσσερα είναι ένα προβληματικό αυτοκίνητο. Μερικές φορές οι Ρώσοι καταφέρνουν να χτυπήσουν από μεγάλη απόσταση, και εν κινήσει. Πρέπει να χτυπάμε τον εχθρό σαν μύγα.
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ, συνειδητοποιώντας ότι υπάρχει πάντα η ευκαιρία να χτυπήσει, ψιθυρίζει:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ!
  Μια τρελή σκέψη πέρασε από το μυαλό μου, γιατί να μην στραφώ στον Θεό; Αλλά ένα μέλος της Komsomol δεν υποτίθεται ότι πιστεύει στον Θεό. Και γενικά, αν υπάρχει, τότε γιατί τα επιτρέπει όλα αυτά; Θα επέτρεπε ένας φροντισμένος Δημιουργός μια τέτοια ανομία; Τι γίνεται με τα γηρατειά και τον θάνατο;
  Σχεδόν γυμνή, η Ελισάβετ, ίσως περισσότερο από τον θάνατο, φοβόταν μήπως γεράσει και γίνει άσχημη. Πόσο αντιαισθητικό είναι αυτό. Και πράγματι, αν υποθέσουμε ότι ένα άτομο είναι θνητό, για χάρη της ανάπτυξης και της προόδου, τότε η παραμόρφωση των ανθρώπων με τα γηρατειά κατά κάποιο τρόπο δεν είναι άσκοπη. Και πού είναι η αισθητική του δημιουργού; Του αρέσουν πραγματικά οι γριές με ρυτίδες και καμπούρες;
  Η όμορφη Ελισάβετ δεν μπορούσε να το εξηγήσει και κατέληξε - ο Θεός είναι εφεύρεση των ανθρώπων! Στην πραγματικότητα, υπάρχει εξέλιξη. Και ίσως έρθει η στιγμή που ένας άνθρωπος θα εξελιχθεί σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορέσει να αναστήσει νεκρούς! Και τότε όσοι πέθαναν στον πόλεμο θα ξαναγεννηθούν στον κόσμο του λαμπερού κομμουνισμού!
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ ψιθύρισε:
  - Ο Θεός να δώσει τη νίκη του αθεϊστικού μας κόμματος!
  Η καλλονή Αικατερίνα ηρέμησε και πυροβόλησε για τρίτη φορά... Η οβίδα φάνηκε να χτυπά την πανοπλία, αλλά πέταξε και πάλι. Αλλά ο Γερμανός φύτεψε ... Χαμός, χτύπησε!
  Ο πύργος σείστηκε, ακούστηκε ένα κουδούνισμα. Ευτυχώς, η κεκλιμένη πανοπλία ξέφυγε από τη βολή.
  Αλλά το πιο σημαντικό, από μια ακόμα αξιοπρεπή απόσταση, το Fritz κατάφερε να χτυπήσει ένα ταχέως κινούμενο τανκ με έναν μικρό πυργίσκο. Και αυτό σημαίνει ότι ένα έμπειρο δεξαμενόπλοιο κάθεται εκεί και την επόμενη φορά μπορεί να μην οδηγήσει ...
  Γυμνόποδη, γυαλιστερή από τον ιδρώτα, η Aurora έβαλε αυτόματα το βλήμα. Η Αικατερίνη γύρισε με μια προσευχή στην ... Άρτεμη! Προφανώς η θεά του κυνηγιού φάνηκε η πιο κατάλληλη σε αυτή την περίπτωση. Και η κοπέλα κλώτσησε με το γυμνό της πόδι σε μια απότομη γωνία. Η ξυπόλητη Αικατερίνα παρατήρησε ότι όταν είναι θυμωμένη σουτάρει καλύτερα. Και... έκλεισε τα μάτια στηριζόμενος στη διαίσθηση...
  Τέταρτη βολή...
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ ψιθύρισε απαλά:
  - Το σάβανο του ουρανού είναι σαν πέπλο!
  Και η ημίγυμνη Aurora, κοιτάζοντας πάλι πίσω από την καταπακτή, φώναξε:
  - Ακριβώς στο μάτι! Χτυπήστε τον πύργο!
  Η οβίδα έσπασε μια γερμανική δεξαμενή στη διασταύρωση. Ξέσπασε φωτιά και το κιτ μάχης άρχισε να σκίζεται. Εδώ η κοκκινομάλλα, όχι πολύ διακριτικά, παρατήρησε:
  - Τυχερή! Και μόνο από την τέταρτη φορά!
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ έσπευσε να διορθώσει την κοκκινομάλλα Aurora:
  - Με τέτοιο κούνημα, και όχι κακό! Στην τέταρτη προσπάθεια!
  Η ξυπόλητη Catherine τάχθηκε απροσδόκητα με την κοκκινομάλλα:
  - Δεν! Έχει δίκιο, ήταν καλύτερα να χτυπήσω την πρώτη φορά!
  Η Έλενα άρχισε να επιβραδύνει λίγο, προσπαθώντας να κινήσει τους μοχλούς με τα γυμνά της πόδια όσο πιο απαλά γινόταν. Οι τριάντα τέσσερις επιβράδυνσαν. Το τανκ φαινόταν μάλλον αγενές εξωτερικά, αλλά έδειξε την αποτελεσματικότητά του στην πράξη. Ο πυργίσκος του Γερμανού σκίστηκε εντελώς και το κύτος χωρίστηκε σε δύο μέρη από την έκρηξη.
  Η Έλενα άρχισε να επιβραδύνει λίγο, προσπαθώντας να κινήσει τους μοχλούς με τα γυμνά της πόδια όσο πιο απαλά γινόταν. Οι τριάντα τέσσερις επιβράδυνσαν. Το τανκ φαινόταν μάλλον αγενές εξωτερικά, αλλά έδειξε την αποτελεσματικότητά του στην πράξη. Ο πυργίσκος του Γερμανού σκίστηκε εντελώς και το κύτος χωρίστηκε σε δύο μέρη από την έκρηξη.
  Αλλά ένας Φριτς κατάφερε ακόμα να βγει από το αυτοκίνητο και κρύφτηκε πίσω από τους θάμνους, προσποιούμενος τον νεκρό. Με εντολή της Ελισάβετ, η Έλενα σταμάτησε το τανκ. Η Aurora και η Ekaterina πήδηξαν ημίγυμνες από τα τριάντα τέσσερα. Η κοκκινομάλλα πήδηξε πάνω στον Γερμανό και, επιδεικνύοντας εξαιρετική δύναμη, τον σήκωσε από το γιακά με το ένα χέρι. Ωστόσο, ο φασίστας δεν ήταν μόνο μικρόσωμος. Αυτό είναι πραγματικά ένα είδος παιδιού, ένα παιδικό πρόσωπο, ένα αδύνατο σώμα, ακόμη και ένα μουστάκι δεν έχει ακόμη σπάσει.
  Η μυώδης κοκκινομάλλα ρώτησε στα γερμανικά:
  - Είσαι τόσο υπανάπτυκτος δυστροφικός ή είσαι πραγματικά σκέτ;
  Το αγόρι μουρμούρισε φοβισμένο:
  - Δεν είμαι παιδί. Είμαι από το Jungvolk, έκανα πρακτική σε ένα τανκ!
  Η ξυπόλητη Aurora ξέσπασε σε γέλια:
  - Από το Jungvolk; Γιατί δεν έχεις άλλα δεκατέσσερα χρόνια;
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  "Είμαι μόνο έντεκα!" Ο θείος μου με πήγε βόλτα. Μη με στείλεις στη Σιβηρία! Και το αγόρι κλαψούρισε.
  Η ξυπόλητη Αικατερίνα, που καταλάβαινε αρκετά καλά γερμανικά, πρότεινε:
  "Ίσως πρέπει να αφήσουμε το παιδί μας να φύγει;"
  Η φλογερή Aurora απογύμνωσε τα δόντια της άγρια:
  - Να πάει ο Γερμανός στους δικούς σου; Ποτέ!
  Ο ξανθός πυροβολητής παρατήρησε λογικά:
  - Αν φέρουμε ένα τέτοιο σκετ αιχμάλωτο, όλοι θα μας κοροϊδεύουν!
  Η διοικητής Αικατερίνα έσκυψε κι αυτή και κοιτάζοντας το αγόρι, παρατήρησε:
  - Είναι κάπως αδύνατος. Και ρώτησε η κοπέλα στα γερμανικά. Είσαι όντως από το Jungvolk;
  Το αγόρι απάντησε:
  - Ναι Μίλαντυ...
  Η Κατερίνα παρατήρησε λογικά:
  - Αν τον πάρουμε μαζί μας, μπορούμε να τον στείλουμε σε ένα καλό ορφανοτροφείο. Κι αν αφήσουμε τους δικούς μας, τότε κοιτάς το παιδί και θα το σκοτώσουν!
  Η ξυπόλητη Aurora αντιτάχθηκε απροσδόκητα:
  Πού έχετε δει καλά ορφανοτροφεία; Εγώ ο ίδιος είμαι ορφανοτροφείο και επισκέφτηκα μια αποικία νεαρών και θέλω να πω ότι δεν υπάρχει διαφορά!
  Η Κάθριν γύρισε προς την Ορόρα και γρύλισε:
  - Ήσουν μια κοκκινομάλλα καθισμένη σε ένα νεαρό; Πάντα το υποψιαζόμουν!
  Χτυπώντας το γυμνό της πόδι, η Aurora βούλιαξε περιφρονητικά και παρατήρησε:
  - Η αποικία μας ήταν τόσο δραστήρια που δεν υπήρχαν κλέφτες σε αυτήν! Σαν πρωτοπόρος, αλλά με πολύ αυστηρή πειθαρχία. Δεν ξέρω καν τη γλώσσα των ληστών!
  Η Κατερίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Συμβαίνει... Επισκέφτηκα επίσης την αποικία, και εκεί όλοι οι μαθητές είναι τόσο καλλιεργημένοι και ακριβείς που σπάνια βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους σε ένα στρατόπεδο πρωτοπόρων. Λοιπόν, εντάξει, ίσως ένα γερμανόπαιδο θα γίνει παρίας μαζί μας και θα ήταν πιο ανθρώπινο να το αφήσουμε να φύγει!
  Η ξυπόλητη Aurora μόρφασε και της πρότεινε:
  "Ίσως τον αφήσουμε μαζί μας". Αφήστε τον να είναι γιος ενός συντάγματος, θα του μάθουμε τη ρωσική γλώσσα ...
  Η Ελίζαμπεθ συνοφρυώθηκε στην ημίγυμνη Aurora και γρύλισε:
  Χρειάζεστε ένα παιχνίδι;
  Η κοκκινομάλλα παρατήρησε σκληρά:
  - Και τι χειρότερο από το να ζούμε σε ένα φασιστικό θηριοτροφείο;
  Η Αικατερίνα πάτησε κατά λάθος το χυμένο λάδι κινητήρα και σκούπιζε τώρα το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της στο γρασίδι. Όμως η σκόνη κόλλησε πεισματικά. Το κορίτσι του πυροβολητή υποστήριξε την Aurora:
  - Ναι, το αγόρι θα είναι πραγματικά καλύτερα μαζί μας παρά με αυτό το ναζιστικό θηρίο! Είναι μικρός, αδύνατος, χωράει σε δεξαμενή! Θα του μάθουμε να πολεμά και να κάνει άθλους!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε με θλίψη:
  - Τριάντα τέσσερις και τόσο στριμωγμένοι για εμάς τους τέσσερις. Και μετά φυτέψτε το αγόρι. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Τότε θα πουν κάθε είδους άσχημα πράγματα για εμάς!
  Η όμορφη κοκκινομάλλα Aurora παρατήρησε θυμωμένη:
  Σκέφτεσαι πολύ άσχημα για τους άλλους. Δεν θα!
  Η Έλενα έγειρε επίσης έξω από το τανκ και σφύριξε:
  - Κορίτσια, ας ζήσουμε μαζί... Στο τέλος, αν θα αφήσουμε το αγόρι, δεν το αποφασίζουμε εμείς, αλλά ο διοικητής της μονάδας... Λοιπόν, προς το παρόν, ας πάρουμε το παιδί μαζί μας και ας καβαλήσουμε με το αεράκι !
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Η ξυπόλητη Ελίζαμπεθ έγνεψε απρόθυμα και γρύλισε:
  - Θα δεις, ο διοικητής θα μας απαγορεύσει να το μεταφέρουμε. Αυτό είναι πόλεμος, όχι νηπιαγωγείο!
  Η ξυπόλητη Aurora άπλωσε το χέρι της στο αγόρι και είπε σε καθαρά γερμανικά:
  Τώρα είμαι η μητέρα σου! Θα ζήσεις και θα φας μαζί μας!
  Το αγόρι απάντησε κλαψουρίζοντας:
  - Δεν χρειάζεται, θεία, θέλω να πάω σπίτι!
  Η κοκκινομάλλα Aurora κούνησε απειλητικά το κεφάλι της.
  -Δεν! Είσαι κρατούμενος μας! Αν δεν θέλετε να πάτε στη Σιβηρία, τότε θα είστε μαζί μας!
  Το αγόρι ήθελε να ξεσπάσει σε κλάματα, αλλά με μια προσπάθεια θέλησης συγκρατούσε τα δάκρυά του. Και ο άντρας δεν φάνηκε να κλαίει. Η Κάθριν πήρε το αγόρι στην αγκαλιά της και το μετέφερε στο αυτοκίνητο. Πράγματι, πέντε από εμάς στο τανκ γέμισε κόσμο. Και τα κορίτσια δεν είναι μικρά, και το αυτοκίνητο είναι πολύ στενό. Ο μικρός Γερμανός που πιάστηκε καθόταν πιο ήσυχος από το νερό κάτω από το γρασίδι.
  Το τανκ οδήγησε στο δάσος. Και ακριβώς στην ώρα, δύο διάσημα επιθετικά αεροσκάφη Yu-187 μόλις πέρασαν. Από μόνο του, αυτό το αεροσκάφος δεν είναι πολύ τρομερό στις αερομαχίες, αλλά ρίχνει βόμβες με μεγάλη ακρίβεια και μπορεί επίσης να χτυπήσει ένα ξεχωριστό τανκ.
  Η Ελισάβετ είπε χαμογελώντας:
  "Και σχεδόν χάσαμε χρόνο εξαιτίας αυτού του αγοριού. Θα έσπαζαν το τανκ μας σε κομμάτια.
  Η Κάθριν ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Κερδίσαμε μια μονομαχία τανκ με σχεδόν ισάξιο αντίπαλο, και προφανώς έμπειρο σουτέρ. Πριν από αυτό, είχαν χτυπήσει επίσης πολλά όπλα και επέζησαν. Από τους συντρόφους μας σίγουρα δεν ήταν όλοι τυχεροί!
  Η Ελισάβετ κοίταξε το σώμα της και παρατήρησε:
  - Και οι τέσσερις είμαστε τόσο λείοι, χωρίς σημάδια... Όσο κι αν μας εκδικείται η τύχη!
  Η ξυπόλητη Aurora κούνησε το κεφάλι της.
  Συνήθως μια καλή αρχή σημαίνει ένα καλό τέλος. Όπως και να έχει, είμαστε ακόμα ζωντανοί!
  Η Αικατερίνα έτριψε τη μύτη της με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και της πρότεινε:
  "Ίσως θα έπρεπε να σταματήσουμε και να φάμε κάτι. Μην τρώτε το πρωί!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Ας! Παράλληλα θα ταΐσουμε το παιδί!
  Το μεσημεριανό γεύμα ήταν μέτριο: λαρδί, ψωμί και κρεμμύδια. Δεν υπήρχε αρκετό σιτηρέσιο στρατού για όλους, οπότε πήραν ένα δώρο στο χωριό. Τα κορίτσια έφαγαν και το έδωσαν στο αγόρι. Προφανώς φοβόταν ακόμα και έφαγε μόνο μια λεπτή φέτα σάλσα και ψωμί. Αλλά η Κατρίν βρήκε λίγο ακόμα γάλα, αν και ξινό.
  Μετά το φαγητό, τα κορίτσια χαλάρωσαν και τραγούδησαν...
  Τολμηρά κορίτσια πολεμούν για τη Ρωσία,
  Είναι πολύ περήφανοι και οι γιοι του Σβάρογκ ....
  Η ομορφιά μας χτυπά τόσο εύστοχα με ένα πολυβόλο,
  Οι υπηρέτες του Σατανά δεν θα μπορέσουν να μας σπάσουν!
  
  Πολεμήσαμε γενναία, πολεμήσαμε ενάντια στο φασισμό,
  Θα νικήσουμε την κακή Βέρμαχτ, παρόλο που ο εχθρός είναι δυνατός...
  Πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε τον κομμουνισμό,
  Χρυσό φύλλωμα, λαμπερό από τον σφενδάμι!
  
  Δεν υπάρχει καλύτερη χώρα μας, ο κομμουνισμός είναι πιο όμορφος,
  Έτσι ώστε η Πατρίδα μας να ανθίζει λαμπερά ...
  Η ευτυχία με φως θα έρθει στον πλανήτη,
  Και το όνειρο για μια καλύτερη ζωή θα γίνει σύντομα πραγματικότητα!
  
  Πιστέψτε η Ρωσία μας θα γίνει μια μεγάλη ευτυχία,
  Θα κυβερνήσει η Μαρία, η Λάντα μητέρα των Θεών...
  Θα σταματήσουμε την επίθεση της κολασμένης άγριας Βέρμαχτ,
  Και δεν χρειάζονται επιπλέον και απομνημονευμένες λέξεις!
  
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να ξεσκίσει την καρδιά των κοριτσιών,
  Εμείς οι μαχητές ακονίσαμε ένα κοφτερό, ξέφρενο ξίφος...
  Η φωνή των καλλονών γνωρίζει πολύ καλά το κάλεσμα,
  Και θα μπορέσουμε να κόψουμε τις φασιστικές ορδές!
  
  Να ξέρετε ότι εμείς τα μέλη της Komsomol δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ,
  Θα ξαπλώσουμε όλους τους Ναζί με την πιο κοφτερή λεπίδα...
  Αφήστε τα πρόσωπα των κοριτσιών μας να λάμπουν με χρυσό,
  Και θα χτυπήσουμε με γροθιά τον φασίστα στο πρόσωπο!
  
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι ορμάει μέσα από τις σκληρές χιονοστιβάδες,
  Μουσκαρίζει ενεργά με έναν κεραυνό από το πολυβόλο ...
  Εσείς οι φασίστες δεν έχετε παρά να πνιγείτε,
  Γιατί η Πατρίδα είναι ένα μονόλιθο φρούριο!
  
  Θα νικήσουμε τους φασίστες, παρόλο που έχουν τη δύναμη της ειρήνης,
  Ο θείος Σαμ αποφάσισε να παίξει μαζί με τον Φριτς σε αυτή τη μάχη..
  Έγιναν είδωλο από τον Αδόλφο,
  Και τώρα έχει εναντίον τους ρωσικούς στρατούς!
  
  Εδώ βράζουν οι κακές μάχες, στη μάχη αυτού του μέλους της Komsomol,
  Συντρίβουν τους Ναζί, αν και σε έναν άνισο αγώνα...
  Η φωνή ενός κοριτσιού από το ασήμι είναι τόσο ηχηρή,
  Η καλλονή δεν θα υποκύψει στον Χίτλερ-Σατανά!
  
  Το ρωσικό μας μερίδιο είναι να κερδίζει συνεχώς,
  Αν και η φασιστική αρμάδα δεν γνωρίζει τον αριθμό ...
  Και χτυπήσαμε δυνατά τον Αδόλφο στο σαγόνι δυνατά,
  Η Εργατική Μόσχα υπέκυψε στο χτύπημα!
  
  Υπάρχουν ήδη χιονοστιβάδες και τα κορίτσια είναι ξυπόλητα,
  Τρεμοπαίουν με τη γυμνή φτέρνα τους, σαν ίχνος λαγού...
  Τα μέλη της Komsomol ορμούν στη μάχη,
  Πιστέψτε ότι ο εχθρός δεν θα δει την αυγή!
  
  Μη δίνετε έλεος στους φασίστες στη μάχη,
  Ο στρατός τους θα είναι στην κόλαση, σαν διάβολος στη φωτιά...
  Θα λάβουμε ανταμοιβές από τα χέρια του Ιησού,
  Θα είναι πολύ άγριο, τα Ρωσικά κορίτσια αρκούδα!
  
  Αν χρειαστεί, θα στρίψουμε, όλα τα βουνά είναι χιονισμένα,
  Και θα σταθούμε στο σύμπαν του ελαφρού παραδείσου κομμουνισμού...
  Μας άνοιξε μια βολή από τα όπλα της Aurora,
  Και ο βάναυσος φασισμός ρίχτηκε στην κόλαση!
  
  Το Στάλινγκραντ δεν υπέκυψε, αντισταθήκαμε κάτω από αυτό,
  Αν και μια ορδή ξέσπασε από ατσάλι και κόλαση...
  Τα κορίτσια πέταξαν ξυπόλητες χειροβομβίδες με τα πόδια τους,
  Γιατί η Πατρίδα των μελών της Komsomol είναι μία!
  
  Πιστεύω ότι θα είμαστε στο Βερολίνο, παρόλο που είναι δύσκολο,
  Οι Ναζί έχουν "Πάνθηρες", "Τίγρεις", "Λιοντάρια", "Φερδινάνδο"!
  Το κορίτσι τράβηξε την αλυσίδα στον ώμο της,
  Γιατί τα μέλη της Komsomol στη μάχη είναι ένα άγριο ταλέντο!
  
  Η καρδιά της νεαρής κοπέλας δίνεται στον Ιησού,
  Επίσης, ο Λένιν και ο Στάλιν ζουν με παθιασμένη πίστη ...
  Για να μην υπάρχουν πλέον επιδέξια αμφιβολίες,
  Ας πούμε σταθερά και δυνατά ότι ο Αδόλφος είναι κάπουτ!
  
  Θα συντρίψουμε τον πρόεδρο δράκο με σπαθιά,
  Και θα καταστρέφουμε τη συμμορία του για αιώνες ...
  Θα πατήσουμε με τα πόδια μας τις ορδές των κοριτσιών του φασισμού,
  Ας εκπληρωθεί το φως, άγιο όνειρο!
  
  Δώστε στους ανθρώπους ελευθερία, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους,
  Έτσι ώστε το αστέρι να λάμπει σαν τον Ήλιο του κομμουνισμού ...
  Επειδή θα έχουμε χυλό με βούτυρο τόσο πηχτό,
  Η αιώνια νιότη της αδερφής μας θα μας γίνει για πάντα!
  
  Εδώ το φως θα έρθει, η Πατρίδα θα λάμψει ...
  Η Πατρίδα θα είναι δόξα για μας για αιώνες ...
  Θα σταθούμε στην κορυφή, πιστεύετε στον κομμουνισμό,
  Η δύναμη του ρωσικού πνεύματος, ξέρετε ότι ο μαχητής είναι υπέροχος!
  
  Εδώ η Ρωσία είναι έτοιμη να γίνει πιο ευγενική και πιο όμορφη,
  Και βοηθήστε όλο τον κόσμο να πάει στην ευτυχία του παραδείσου ...
  Είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε το σύμπαν ακόμη και τις άκρες,
  Το σύμπαν χωρίς άκρη στην ευτυχία των δυνάμεων να φέρει!
  
  Αλλά δεν θα υπάρχει Ρωσία κάτω από τη φτέρνα του κακού Ράιχ,
  Γιατί έχει αληθινό ταλέντο στη μάχη...
  Στο χορό των κοριτσιών μας, σε εκείνο το ρολόι,
  Τι θα πιστέψει η καλλονή οποιοδήποτε αποτέλεσμα!
  
  Σύντομα θα έρθει η εποχή του λαμπερού ήλιου,
  Όταν η δόξα της Πατρίδας θα ανθίσει υπέροχα ...
  Ο στρατός μας πολεμά περίφημα με την κολασμένη Βέρμαχτ,
  Και θα μπορέσει να σαρώσει την ορδή του κακού Φριτς!
  
  Χαίρε Παναγία Λαδά, Μητέρα μας,
  Γέννησες τον Περούν και τον Γιαρίλ αιώνων...
  Ο απελπιστικός χυλός δεν θα λάβει πίστη,
  Αν ξοδέψεις πολλά, δεν θα κρατήσεις λόγια!
  
  Ο πιο σημαντικός ηγεμόνας είναι ο μεγάλος Στάλιν,
  Ο Λένιν του κληροδότησε τον πιο σοφό δρόμο για την Εδέμ...
  Επειδή ο Ιωσήφ είναι ο κυρίαρχος του φωτός,
  Και κάποια στιγμή για ανθρώπους ιδανικό!
  
  Οι Ναζί δεν θα μπορέσουν να ξεγελάσουν την Πατρίδα,
  Και αποκόψτε τη Μόσχα από τον Βόλγα, από τη Σιβηρία ...
  Πιστεύω ότι θα ζήσει - οι Ρώσοι υπό τον κομμουνισμό,
  Και η δύναμη του Αδόλφου - θα σβήσω το κορίτσι!
  
  Σύντομα θα υπάρξει νίκη, είναι αλήθεια σαν τον ήλιο,
  Σύντομα θα υπάρξει μια ακτινοβολία, όπως οι ακτίνες ενός κβάζαρ ...
  Και πιστέψτε τη Ρωσία, ο κομμουνισμός θα αναπτυχθεί,
  Λοιπόν, αν δεν με πιστεύεις, καλύτερα να σωπάσεις!
  
  Η επιστήμη σύντομα θα αναστήσει τους νεκρούς του κομμουνισμού,
  Η σοφία της είναι απεριόριστη, τόσο μεγάλη όσο ένα κβάζαρ...
  Θα νικήσουμε τους φασίστες με την καλή μας διάθεση,
  Ας μην παραδοθούμε στον πειρασμό της χρυσής τσάντας!
  
  Λοιπόν, εν ολίγοις θα περάσει, αυτή είναι μια κόλαση,
  Εμείς τα κορίτσια θα μπούμε στο Βερολίνο με τα κόκκινα...
  Και το απεριόριστο βάρος μας θα τελειώσει,
  Γιατί θα πάρουμε την ευτυχία μας με έναν αγώνα!
  Η Έλενα τραγούδησε μαζί με όλους για λίγο, αλλά μετά έβαλε σε λειτουργία τη μηχανή και το αυτοκίνητο βρόντηξε ξανά. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από την καταδίωξη των τριάντα τεσσάρων με τον δυνατό κινητήρα του. Το ντίζελ έχει επίσης πολλά μειονεκτήματα.
  Η ραδιοεπικοινωνία δεν λειτούργησε και έπρεπε απλώς να σπρώξετε ανατολικά. Κινηθείτε σχεδόν στα τυφλά. Η ημίγυμνη Ελισάβετ κατά καιρούς έγερνε έξω από την καταπακτή. Προσπάθησε να κοιτάξει εκεί και την κοκκινομάλλα Aurora. Και η Κατερίνα ήταν εξαντλημένη από τη ζέστη και το κορίτσι αποκοιμήθηκε.
  Το αγόρι κάθισε σε ένα μέρος και επίσης ράμφισε τη μύτη του. Η Ελισάβετ, από την άλλη, σκεφτόταν πού να στρώσει τη διαδρομή της. Υπήρχαν πολλές ιδέες. Ποια όμως θα οδηγήσει στη σωτηρία;
  Δεν ήθελα να με πιάσουν οι Ναζί. Η ημίγυμνη Ελισάβετ έχει ήδη δει τι είναι αυτό γεμάτο στο παράδειγμα της Ντάρια. Το φτωχό κορίτσι πιάστηκε σε μια επιδρομή αναγνώρισης. Οι Ναζί πρώτα την έγδυσαν και την έσκισαν επιμελώς με μαστίγια. Στη συνέχεια οδήγησαν ξυπόλητοι μέσα από το χιόνι σε ένα γειτονικό χωριό. Κι εκεί, με παγωμένα πόδια, αναγκάστηκαν να χορέψουν στα κάρβουνα.
  Η καημένη η Ντάρια βίωσε μεγάλα βάσανα. Μετά την έβαλαν σε μια σχάρα και την ανάγκασαν να κρεμαστεί σχεδόν γυμνή μέχρι να πεθάνει το κορίτσι από το κρύο. Έτσι η Ελισάβετ θυμήθηκε ότι ήταν αναμενόμενοι σε περίπτωση αιχμαλωσίας - βασανιστηρίων και εκτελέσεων.
  
  
  Γενικά, προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας τόσο καλλιεργημένος λαός όπως οι Γερμανοί αποδείχθηκε τόσο, απλώς υπερφυσικά σκληρός. Η ίδια η ημίγυμνη Ελισάβετ έμεινε έκπληκτη που οι Ναζί απλά δεν ένιωθαν οίκτο για κανέναν. Ακόμα και παιδιά βασανίστηκαν και αυτό προκάλεσε έκπληξη ...
  Ειδικά όταν οι πρωτοπόροι μαστίγονταν με αγκαθωτό, καυτό σύρμα. Brr! Έχουν οι Ναζί πέτρα αντί για καρδιά;
  Κατά τη διάρκεια του κινήματος, τα κορίτσια είδαν αρκετούς Σοβιετικούς στρατιώτες να σπρώχνουν το δρόμο τους μέσα στο δάσος.
  Η όμορφη Ελισάβετ διέταξε να σταματήσει το τανκ και προσφέρθηκε να φέρει τους στρατιώτες. Έτσι δεν υπήρχε θέση μέσα, οι μαχητές εγκαταστάθηκαν στις πανοπλίες - πύργους και σκαριά. Κρατήθηκαν ακόμη και χέρι χέρι για να μην πέσουν.
  Οι στρατιώτες ήταν νέοι, σχεδόν όλοι δεν είχαν ακόμη ούτε τρίχες, μόνο ο ταγματάρχης ήταν μεγαλύτερος από τους υπόλοιπους. Η γυμνόποδη Aurora, όντας, όπως οι περισσότερες κοκκινομάλλες, ιδιοσυγκρασιακή, άρχισε να φλερτάρει με τους μαχητές. Πήρε ακόμη και τα χέρια των πιο όμορφων και τα έβαλε στο στήθος της.
  Η Ελισάβετ φώναξε αυστηρά στο κοκκινομάλλης θηρίο:
  - Μείνε ήρεμος!
  Ο νεαρός, κοκκινίζοντας, έβγαλε τα χέρια του και η ημίγυμνη Aurora γρύλισε:
  "Λοιπόν, δεν λυπάσαι αυτά τα αγόρια που έχουν χάσει τη συνήθεια της γυναικείας στοργής;
  Η όμορφη Ελισάβετ, μαλακώνοντας, απάντησε:
  - Αλλά μην το κάνεις μπροστά σε όλους ... Όταν δεν βλέπει κανείς, τότε κάνε αυτό που θέλεις!
  Η γυμνόποδη Aurora τίναξε τους γοφούς της εκνευρισμένη. Εγγύτητα, όμορφοι νεαροί ενθουσιασμένοι. Και η κοκκινομάλλα, με ζεστό αίμα, βίωσε βάσανα που δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τον πόθο της τίγρης αυτή τη στιγμή. Με ένα μπικίνι, η Catherine ήταν επίσης ξεσηκωμένη, ήθελε άντρα, αλλά ήξερε πώς να ελέγχει τον εαυτό της. Αν και έχει ήδη περιγράψει τον εαυτό της θύμα μεταξύ των νεαρών ανδρών στην πανοπλία. Εδώ είναι το ανοιχτόχρωμο με μαύρα φρύδια. Όταν σταματήσουν για το βράδυ, τότε...
  Η γυμνόποδη Ελισάβετ αισθάνθηκε επίσης μια επιθυμία στον εαυτό της, αλλά η ανατροφή ενός μέλους της Komsomol διαμαρτύρεται για τα κτηνώδη ένστικτα. Δεν μπορείς απλά να κάνεις έρωτα με το πρώτο άτομο που θα γνωρίσεις, μόνο και μόνο επειδή είναι χαριτωμένο. Αν και είναι απολαυστικό.
  Η Ελισάβετ διώχνει αυτές τις σκέψεις από τον εαυτό της, αλλά όσο περισσότερο προσπαθεί, τόσο περισσότερο θέλει. Ευτυχώς, ένα άλλο σοβιετικό τανκ εμφανίστηκε μπροστά. Επιπλέον, κρίνοντας από το μέγεθος και το σχήμα - KV.
  Η κοπέλα αποσπάστηκε, και η ξυπόλητη Aurora, αφού το ραδιόφωνο δεν λειτουργούσε, έδωσε σήματα με σημαίες. Της απάντησαν από ένα σοβιετικό τανκ. Όπως, όλα είναι εντάξει, σύντομα θα αφήσουμε το λέβητα.
  Μόνο η Έλενα φαινόταν ανήσυχη - μπορεί να μην υπήρχε αρκετό καύσιμο.
  Το ξανθό κορίτσι φώναξε στην κοκκινομάλλα:
  "Σήμα ότι χρειαζόμαστε καύσιμα".
  Η ξυπόλητη Aurora έδωσε το σύνθημα. Και της απάντησαν. Ότι ένα φορτηγό ανεφοδιασμού θα χτυπήσει σύντομα και θα είναι καλύτερα. Η κοκκινομάλλα χάιδεψε το ακόμα χωρίς γενειάδα πρόσωπο του στρατιώτη και ... χτύπησε απότομα τα χείλη της. Ο νεαρός κοκκίνισε ξανά. Ο Ταγματάρχης, συνοφρυωμένος, ρώτησε:
  - Γιατί δεν με φιλάς;
  Η ημίγυμνη Aurora απάντησε χωρίς διακριτικότητα:
  -Είσαι μεγάλος!
  Ο ταγματάρχης απάντησε με μια προσβολή στη φωνή του:
  "Είμαι μόλις τριάντα τριών ετών. Η εποχή του Χριστού!
  Η ξυπόλητη Aurora βούλιαξε περιφρονητικά:
  - Δεν πιστεύω στον Θεό! - Όπως είπε ο Λένιν: Ο Θεός είναι απλώς μια ψευδαίσθηση, αλλά αυτή είναι μια πολύ βλαβερή ψευδαίσθηση, δεσμεύει το μυαλό!
  Ο ταγματάρχης, με θλίψη στη φωνή του, αντέτεινε:
  - Ούτε εγώ πίστευα στον Θεό, αλλά μου συνέβη ένα τόσο εκπληκτικό περιστατικό που αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο με την παρέμβαση ανώτερων δυνάμεων!
  Ο κόκκινος διάβολος ήταν δύσπιστος:
  - Όλα μπορούν να εξηγηθούν από υλιστικές θέσεις. Απλά χρειάζεται να έχετε τις σχετικές γνώσεις.
  Ο Ταγματάρχης ανασήκωσε τους ώμους του, τα μαλλιά του είχαν ήδη γκριζάρει, και πραγματικά φαινόταν να είναι τουλάχιστον σαράντα ετών. Η γυμνόποδη Aurora προτιμούσε ακόμα νεότερους. Και δεν την ενδιέφερε πολύ ο ταγματάρχης, ως άντρας. Αν και είναι περίεργο τι είδε ασυνήθιστο; Ίσως κόλαση;
  Μια ημίγυμνη Aurora έτρεξε τη γυμνή της σόλα κατά μήκος του αιχμηρού τμήματος του όπλου. Η φτέρνα έγινε γαργαλητό και η φλογερή ομορφιά χαμογέλασε.
  Τότε ρώτησε τον ταγματάρχη:
  - Και τι είδες;
  Εκείνος απάντησε απροσδόκητα:
  - Ξέρεις, θα σου το πω στην επόμενη συνάντηση!
  Η ημίγυμνη Aurora παρατήρησε με σκεπτικισμό:
  "Μα μπορούν να σε σκοτώσουν κι εσένα, έτσι δεν είναι;"
  Ο Ταγματάρχης είπε με εσκεμμένη αδιαφορία:
  Αυτή είναι λοιπόν η μοίρα! Όπως εσύ ομορφιά!
  Η κοκκινομάλλα απάντησε σοβαρά:
  "Είμαι μάγισσα, και οι μάγισσες δεν πεθαίνουν στον πόλεμο!"
  Ο ταγματάρχης ξέσπασε σε γέλια και χάιδεψε το φλογερό κεφάλι του κοριτσιού:
  "Η άθεη μάγισσα... Αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον!"
  Η ξυπόλητη Aurora απάντησε σοβαρά:
  - Δεν παρεμβαίνει! Επιπλέον, μη πιστεύοντας στην κόλαση, είσαι πολύ πιο θαρραλέος στη μαγεία!
  Ο ταγματάρχης ήθελε ακόμα να απαντήσει κάτι, όταν τρεις οβίδες χτύπησαν το τανκ KV μπροστά. Προσεκτικά μεταμφιεσμένοι, οι Γερμανοί έστησαν ενέδρα. Επιπλέον, ένα άρμα ήταν η τελευταία τροποποίηση του "Panther" -2 με μακρόκαννο πυροβόλο 88 χλστ., ικανό να διαπεράσει την μετωπική θωράκιση του IS-2 από κοντινή απόσταση. Και πάλι, τα κορίτσια έπρεπε να εμπλακούν σε μια άνιση μάχη. Αλλά προφανώς τέτοια είναι η μοίρα τους - να πολεμήσουν και να κερδίσουν! Και τίποτα δεν μπορεί να γίνει ενάντια σε αυτό ούτε με τον ηρωισμό τους!
  Αν και, όταν κερδίζετε νίκες σε αυτό, τότε όλη η γοητεία! Χωρίς φόβο!
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ τραγούδησε με δυνατή φωνή.
  Ο φασίστας δήμιος σκίζει τους ώμους του,
  Εδώ είναι το ράφι, η λαβίδα, τα τρυπάνια στο χέρι!
  Θέλει να σακατέψει το σώμα της ψυχής,
  Ασήμαντο τέρας, αλλά δείχνει κουλ!
  
  Υπόσχεται χρήματα, πλοία στη θάλασσα,
  Τι μπορεί να δώσει ακόμα και ένας τίτλος!
  Πραγματικά σε βάζουν στη γραμμή,
  Άλλωστε για αυτόν είσαι απλώς πτώμα και παιχνίδι!
  
  Θέλει να μάθει για την επιχείρησή μας,
  Τι νέο υπάρχει στην αλυσίδα των φτωχών να δεσμεύσουν!
  Επομένως, θα οδηγήσω γενναιόδωρα να συνεννοηθώ,
  Να ξεχάσει τον πατέρα του ακόμα και τη μητέρα του!
  
  Αλλά θα υπηρετήσουμε σταθερά την Πατρίδα,
  Δεν μπορεί να μας σπάσει η σκληρότητα του δήμιου!
  Ένα κλαδί θα λυγίσει από μια ριπή ανέμου,
  Και τα γυμνά μωρά κλαίνε!
  
  Ναι, έχασα τον πρώτο δύσκολο γύρο,
  Αλλά ο Παντοδύναμος θα δώσει την ευκαιρία να ανακτήσει!
  Και τότε εγώ ο ίδιος θα στείλω τον εχθρό στο νοκ άουτ,
  Η γροθιά μου θα σαγόνι γερά το ερπετό!
  
  Η πατρίδα μου δίνει τέτοια δύναμη
  Ότι είναι δυνατό να ξεπεραστεί ο πόνος όλων των βασανιστηρίων!
  Και βγες από αυτόν τον απύθμενο τάφο,
  Για να μην σε κατασπαράξουν, θυμωμένη αρκούδα!
  
  Λίγο ακόμα και η σωτηρία είναι κοντά -
  Θα πετύχουμε τη νίκη επί του εχθρού!
  Να ζεις κάτω από το φως του κομμουνισμού,
  Για να πλημμυρίσει ο Ήλιος το σπίτι με χρυσό!
  Λοιπόν, τι γίνεται με τέτοια κορίτσια, οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού είναι σε θέση να αντισταθούν στον εχθρό. Και θα πολεμήσουν γενναία.
  Παρόλα αυτά, οι Ναζί εισέβαλαν ξανά στο Στάλινγκραντ και διεξάγονται σκληρές μάχες για την πόλη στον Βόλγα.
  Κορίτσια και εδώ πολεμούν ηρωικά. Είναι σαν να είναι ένα πραγματικό αθάνατο τάγμα.
  Για παράδειγμα, η Αλένκα βρίσκεται σε μια απελπισμένη αντεπίθεση και ρίχνει ένα εκρηκτικό πακέτο κάρβουνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αναποδογυρίζοντας τον Πάνθηρα.
  Και αυτό είναι απλώς μάχες στα περίχωρα της πόλης, κάτι που είναι πολύ σκληρό.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί, τσιρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και η Άλλα με την κατακόκκινη θηλή της θα πατήσει το κουμπί του μπαζούκα και θα χτυπήσει με σιγουριά τον εχθρό επί τόπου.
  Μετά κελαηδάει:
  - Ακατάκτητη ούτε ένα βήμα πίσω,
  Ακατάκτητος - ο ήρωας του Στάλινγκραντ ...
  Απροσκύνητος ανά πάσα στιγμή,
  Μαζί μας η Ρωσία είναι ιερή χώρα!
  Η Μαρία κελαηδούσε, κόβοντας τους εχθρούς και κλείνοντας το μάτι:
  - Δόξα στην Αγία Ρωσία!
  Η Ολυμπιάδα απάντησε έξυπνα, κουρεύοντας τους Γερμανούς:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Στις 2 Σεπτεμβρίου 1944, ξεδιπλώθηκαν σκληρές μάχες για την πόλη στον Βόλγα. Το τάγμα ελεύθερου σκοπευτών γυναικών υπό τη διοίκηση του λοχαγού Natashka Kaktusova πήρε αμυντική θέση στα ερείπια της οδού Volodarsky. Κορίτσια με πολυβόλα και τουφέκια, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων, κρύφτηκαν πίσω από τα ερείπια.
  Η ίδια η Νατάσα είναι με ένα στικτό χιτώνα πάνω από το γυμνό της σώμα, με κοντό παντελόνι και ξυπόλητη. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση, κοντό κούρεμα κάτω από μισό κουτί. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι, μπλε μάτια ανοιχτά. Ανοιχτό καστανά μαλλιά γκρίζα με σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Νατάσα παλεύει πάνω από δύο χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με κοψίματα και μώλωπες. Ένα κορίτσι είναι πιο ευκίνητο στο να κινείται ξυπόλητο από τις τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Η γυμνή σόλα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Από τη μια, τα πόδια του κοριτσιού σκληρύνθηκαν και δεν φοβήθηκαν το καυτό μέταλλο, ούτε τα αιχμηρά ερείπια των ερειπίων, αλλά από την άλλη, δεν έχασαν την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης του δεξαμενές.
  Η γλυκιά Νατάσκα κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης δεμένη πάνω της. Είναι απαραίτητο να σέρνετε στο τρομερό γερμανικό τανκ "Lion", ποτίζοντας τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μιραμπέλα σέρνεται δίπλα της. Επίσης ξυπόλητες, οπότε όλα τα κορίτσια από το τάγμα αποδείχτηκαν από μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται όταν το κορίτσι σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μιραμπέλα είναι ακατάστατα και μακριά... Λίγο φριζαρισμένα. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη, μικρή στο ανάστημα. Μπορεί ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μιραμπέλα έχει ήδη ζήσει πολλά. Κατάφερε να επισκεφθεί τόσο τη φασιστική αιχμαλωσία, έχοντας επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια, όσο και νάρκες, από όπου, από κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει. Κοιτάζοντας όμως το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι την χτυπούσαν με λαστιχένια μπαστούνια στις φτέρνες της, ένα ρεύμα πέρασε από το σώμα της.
  Ο Μιραμπέλα πυροβολεί ... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, με το ρύγχος του να σηκώνει άμμο και μπάζα.
  Η Νατάσκα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα γαλάζια μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια στο πρόσωπό της, σκουπισμένα από το ηλιακό έγκαυμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Οι τριάντα τέσσερις δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, μόνο οι βαριές Κέβες έχουν μια ευκαιρία. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κύριο πράγμα είναι να στερήσετε το αυτοκίνητο από την κινητικότητα ...
  Η Σβετλάνα εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο... Ένας στρατιώτης, κανείς δεν ξέρει τι εθνικότητα, πέφτει κάτω. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το αίμα των Αριών και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Άραβες, Αφρικανούς, Ινδούς, διάφορους Ασιάτες και Ευρωπαίους. Αυξήθηκε και ο αριθμός των Πολωνών - που είναι συνηθισμένοι από την κούνια να μισούν τη μπολσεβίκικη Ρωσία. Εδώ πολεμούν οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, και οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Χαγκανάτο. Ο Χίτλερ μεγάλωσε μια ολόκληρη διεθνή.
  Πολλοί εχθροί...
  Η Σβετλάνα αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα σχεδόν σχίστηκε, μαύρισε από τη σκόνη, μια στρογγυλή, κοριτσίστικη φτέρνα. Ο όμορφος καπετάνιος ένιωσε ακόμη και ένα γαργαλητό στο πόσο κοντά πέρασε ένα μεγάλο δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  Ούτε μια σφαίρα δεν θα μας σταματήσει!
  Η Μιραμπέλα αντεπιτίθεται... Άλλη μια κοπέλα Αγγελική - πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες. Επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τυλιγμένη μέση, όχι θηλυκούς φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Angelica παλεύει μόνο με το σορτσάκι της, ο χιτώνας είναι κομματιασμένος και καταρρέει σε σκόνη, και νέες στολές δεν παραδίδονται στον Βόλγα. Ο Θεός να μην μεταφέρει περισσότερα πυρομαχικά και μια σταγόνα τροφή για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Angelica είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα κομμάτι σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού ποδιού, και πονάει, είναι δύσκολο να περπατήσεις.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Angelica στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος, η Μόσχα και ο Στάλιν είναι από πάνω μας!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, η ίδια μετά βίας προλαβαίνει να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα τρομερά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. Εδώ είναι σχεδόν διακόσιοι τόνοι "Ποντίκια" και δεν μπορούν να περάσουν καθόλου ...
  Όπως περίμενε η Σβετλάνα, ο "Λεβ" οδήγησε λίγο και θάφτηκε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε, μερικοί κατεστραμμένοι κύλινδροι πέταξαν μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Κάπου βρόντηξε στο βάθος, αφήνοντας τα ερείπια. Η ξανθιά Σβετλάνα, σαν φίδι σφύριξε:
  - Αυτός είναι ο υπολογισμός μου! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι-καπετάνιο αναγκάζεται και πάλι να συρθεί μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Με υπαιτιότητα του επίμονου Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βυθίστηκαν σε μάχες θέσης σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μιραμπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντάς τους να κάνουν τούμπες σε γκρεμισμένους Γερμανούς ή Άραβες, αναποδογυρίζοντας. Ένας από τους Ναζί μαχητές σκίζει το χέρι του και κρεμάει πάνω του ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα.
  Η Μιραμπέλα λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα - ο δρόμος για την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένου κεραμικού από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Angelica ξεσκονίζει επίσης, με το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Και προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να τρυπώσεις όταν τα γερμανικά υποπολυβόλα γράφουν. Και σέρνετε με πλαστούνσκι τρόπο.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τις θέσεις του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και σκίζουν βαριές οβίδες, και πέφτουν βόμβες από τον ουρανό ... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Εδώ η Σβετλάνα βλέπει πώς σέρνεται ο Πάνθηρας. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε, έφτυσε τη σκόνη που σκαρφάλωσε στο κομψό στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να φύγεις κρυφά απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Angelica άρχισε να σέρνεται, ακουμπώντας στην αποχέτευση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της. Ήταν σαν μια γάτα που καταδιώκει ένα ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαρανταπρώτου έτους, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Δεν φοβήθηκε ούτε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χτύπησε στο στομάχι της. Θραύσματα ορμούν από ψηλά σαν κοπάδι άγριες μέλισσες. Η Αγγελική ψιθυρίζει με σκασμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και τώρα, με ένα τρέξιμο, ρίχνει μια χειροβομβίδα με μια εκρηκτική συσκευασία. Το παρόν πετά σε τόξο. Γίνεται έκρηξη, η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα υποχωρεί. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται, το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  Ευχαριστώ Κύριε Ιησού! Πιστεύω μόνο σε εσένα! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Σπάει τον πάνθηρα. Σκισμένος, ένας μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, που αποσπάται από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Σβετλάνα, της οποίας τα μάτια, με καστανό πρόσωπο από τη σκόνη και το ηλιακό έγκαυμα, αστράφτουν με άνθη αραβοσίτου, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Angelica είναι πολύ σέξι, με το μαύρο εσώρουχό της και γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο, καλυμμένο με σκόνη πόδι της. Και κολλημένος, ακριβώς στο λαιμό ενός φασίστα. Η όμορφη Αγγελική φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Το κορίτσι, μετά από το οποίο σύρθηκε ξανά, πυροβολώντας. Led fire και η Σβετλάνα.
  Η καλλονή καπετάνιος, Νατάσα, αφού έκοψε τον φασίστα, κελαηδούσε:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα σε αυτήν είναι οι κρίκοι...
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Η Σβετλάνα, πάλι που σουτάρει με ακρίβεια, γρύλισε:
  - Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κύκλους στα μικροπράγματα...
  Ο Μιραμπέλα πυροβόλησε με ακρίβεια και πρόσθεσε:
  Διαφορετικά, η αλυσίδα θα σας τυλίξει!
  Μια άλλη κοπέλα Ολυμπιάδα, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με την πρωτοπόρο Seryozhka, ετοίμασαν μια νάρκη σε ένα σύρμα. Την έσπρωξαν οι δυο τους... Ο ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια του "Τίγρη"-2. Και πώς θα εκραγεί αυτό το μακρυάκαννο γερμανικό αυτοκίνητο.
  Το ξανθό αγόρι Σεργκέι αναφώνησε:
  - Ρωσία μας, έχεις κουβά!
  Και μετά βίας πρόλαβε να πηδήξει πίσω, αναβοσβήνει, με μαύρες, γκρεμισμένες γόβες, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ολυμπιάδα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος!
  Ο πρωτοπόρος πήρε το δρόμο για το μέτωπο και εντάχθηκε στο τάγμα των γυναικών. Το αγόρι είναι επίσης πολύ δημιουργικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης φασιστών. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Οι Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Ο Ολυμπίας λέει με ενόχληση:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν!
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος δεν θα μας πάρει κάτω από τον έναστρο ουρανό!
  Γιατί η αγία Ρωσία θα πολεμήσει σκληρά,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ολυμπιά, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι, με φαρδιούς γοφούς και ώμους, είναι μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης σε κουρέλια, τα δυνατά πόδια είναι γυμνά, τα μαλλιά είναι υφασμένα σε δύο πλεξούδες και ξεσκονίζονται πολύ.
  Ο Seryozhka είναι μόλις έντεκα χρονών, αδύνατος από τον υποσιτισμό, γδαρμένο και βρώμικο αγόρι, με σορτς. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έγιναν γκρίζα και τα πλευρά φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα. Πόδια τρομερά γκρεμισμένα, και σε εγκαύματα, μώλωπες, με φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα κράτησε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Στο φόντο του, οι Ολυμπιακοί Αγώνες φαίνονται μεγάλοι και χοντροί, αν και το κορίτσι δεν είναι καθόλου χοντρό, αλλά με δυνατό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλα. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την εύσωμη και μεγάλη σιλουέτα της.
  Το κορίτσι πυροβολεί από ένα βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Τα γερμανικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να τρυπηθούν στο μέτωπο, αλλά υπάρχει πιθανότητα στις πίστες.
  Και το βαρύ "Λιοντάρι", έχοντας δεχτεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο κάτω μέρος, άρχισε να βγάζει καπνό σαν βαρύς καπνιστής.
  Ο Seryozhka τραγούδησε με κακία:
  - Ο βρωμερός Φριτς χωρίς να το σκεφτεί άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ολυμπία, που τρεμοπαίζει με μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες, κέρδισε έναν χορό με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ιερά ρωσικά πρόσωπα τρεμοπαίζουν από την εικόνα ... Ο Θεός να μην μουσκέψετε τουλάχιστον χίλια Φριτς! Και αν κάποιος βουίζει περισσότερο από φασίστες, κανείς, πίστεψέ με, δεν θα σε καταδικάσει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά καπνό.
  Το κοριτσίστικο τάγμα προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο Φριτς. Υπέστη όμως και απώλειες. Εδώ ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της έγινε χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι απομένει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Σβετλάνα, στο μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον "Τίγρη". Ένα ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο, πήρε μια χειροβομβίδα στο πλάι, αλλά δεν υπέκυψε. Γυρίζει για να ρίξει ένα κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να τρυπώσει στο έδαφος και τα μπάζα, για να μην συντριβεί από το κύμα έκρηξης που απελευθερώνει το παρόν.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει απαλά:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό της. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Σχετικά με το γεγονός ότι η ελαφριά διδασκαλία τον χειμώνα την άνοιξη ... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Χίτλερ είναι κάθαρμα της πανούκλας!
  Η Angelica, σπάζοντας το βλέμμα των Ναζί, και ρίχνοντας νερό πάνω τους με μια έκρηξη, τεντώθηκε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Φύρερ τώρα! Και κλώτσησε τον καημένο κατευθείαν στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στο τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε το βαρέλι ... Ακολούθησε έκρηξη και το ρύγχος του "Τίγρη" παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Σβετλάνα βούλιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Το δικό μας, το δικό σας δεν θα υποχωρήσει!
  Ο Μιραμπέλα έκοψε με μια σφαίρα έναν χιτλερικό μισθοφόρο και τραγούδησε:
  - Και ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια και πόδια, στρίβει τα ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά ... Πίνει την πατρίδα στον πάτο!
  Η Σβετλάνα γέλασε και γάβγισε:
  - Ο Φύρερ φωνάζει άγρια, σκίζεται!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, ο θάνατος τζούρα, χαμογελά!
  Ένα ακόμη πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger" εμφανίστηκε. Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Η Σβετλάνα βλέπει ότι το να πλησιάσεις τις θέσεις του Φριτς δεν είναι ρεαλιστικό. Αλλά στον ουρανό Focke-Wulfs. Ένα από αυτά τα μηχανήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Η Αγγελική ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει με μανία:
  - Στο βαθύ θάνατο - δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι δίνει μια στροφή από το πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther" -2 με έναν μικρό πυργίσκο και μια χαμηλότερη σιλουέτα οδηγεί γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες στο γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Η Angelica σφύριξε, σφυρίζοντας:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε το στόμα!
  Το Panther-2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς διέσπασε τον αέρα, και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρολύσε την ατμόσφαιρα.
  Η Αγγελική γέλασε, τα κοχύλια πέρασαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα κούνησε τους γοφούς της και είπε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Ο Φριτς διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα!
  Το Στάλινγκραντ βυθίστηκε σε πυρκαγιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και να τρίζουν μοβ, πορτοκαλί και κόκκινους σπινθήρες! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Σβετλάνα, γκρεμίζοντας ένα γερμανικό μαχητή, έλαμψε τα μπλε μάτια της, τραγούδησε:
  -Τι γκρινιάζεις κακή γριά; Πιστέψτε με, μόνο ένα ψυχιατρείο κλαίει για εσάς!
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε σε ένα άσμα, πυροβολώντας τους Ναζί:
  - Τι καλό είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τον Φριτς στο κεφάλι! Κανονίστε ένα κατάπλασμα για τον Φύρερ και στείλτε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf, έχοντας δεχτεί σκάγια κάτω από την κοιλιά, ανέβηκε βιαστικά ψηλότερα. Φαίνεται ότι αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από σπασμένα φτερά.
  Η Σβετλάνα, βλέποντας πώς ο Φόκε έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Ένα τσεκούρι κρέμεται στο σκάφος!
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη, σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις απομακρυσμένες γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος. Έκανα την τελευταία μου σειρά. Ο δήμιος έγινε στάχτη, όχι ο πιλότος!
  Η Μιραμπέλα φτερνίστηκε σκορπίζοντας σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει? Δεν είναι θέμα!
  Η Angelica πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, τόσο που, χτυπώντας το μάτι, βγήκε στον Φριτς, από το πίσω μέρος του κεφαλιού:
  - Είμαι αρμάδα τανκ! Και πρέπει να λάβετε θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές κατά των κοριτσιών δεν είχαν αποτέλεσμα. Εδώ ο Seryozhka ανέπτυξε έναν καταπέλτη και πώς χτυπά τον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος φώναξε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει το στόμα του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, που διαπερνούσε το πλήθος των Ναζί, τους έκανε να σκορπιστούν και ταυτόχρονα να κυλήσουν στον αέρα. Ο Φριτς έπεσε και έσπασε στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ "Τίγρης" -2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το "Λιοντάρι". Ω, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Σβετλάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, μπράβο Seryozhka!
  Το αγόρι γρύλισε επιθετικά.
  - Η Pioneer είναι πάντα έτοιμη!
  Η κοπέλα κούνησε το γυμνό της πόδι ως απάντηση.
  Το κορίτσι-καπετάνιο άρχισε πάλι να καρφώνει. Και η Ολυμπία γαργαλούσε το στενό πόδι του Σεριόζκα, πόσο σκληρά το έχει! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από τις φωτιές.
  Η Μιραμπέλα σε ένα άσμα, είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Angelica, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πράγματι η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες τις πιθανές!
  Και η κοπέλα έκανε ένα άλμα με πραξικόπημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, μην συγκρίνετε, μια γριά με μια κοπέλα. Και τι ομορφιά, σε αδύνατα κορμιά.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  - Ροή με το χρόνο, χρόνια σε ένα τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα τρίβει χένα σε ένα γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα,
  Δεν καταλαβαίνω πώς πέρασε η νεολαία!
  Η Σβετλάνα άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Δεν! Ωστόσο, στον πόλεμο υπάρχει μια τέτοια γοητεία - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Ο Ολυμπίας έβαλε νέα γόμωση στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάτε, αλλά περάστε!
  Ο Seryozhka ανακάτεψε το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Πρόσωπο Φριτς!
  Και μια χειροβομβίδα, μαζί με ένα πακέτο έκρηξης, πέταξαν σε πλήρη εξέλιξη στις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν τους δόθηκε. Για τρίτο μήνα από τα τέλη Ιουνίου, η επίθεση συνεχίζεται, αλλά η πόλη δεν κατάφερε να τα πάρει όλα. Σε άλλους τομείς του μετώπου, οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε το πιστόλι της και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, τυχαίνει να είναι δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε το ρεζερβουάρ μιας μοτοσυκλέτας. Το μηχάνημα εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μιραμπέλα συνέτριψε τους Γερμανούς με μια έκρηξη και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Η Αγγελική άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Μερικοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι σε ερείπια καλυμμένα με δόρατα:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Χίτλερ με κραγιόν, τον Μάινσταϊν με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Έλα το βράδυ, Αδόλφο, κρεμάσου... Σταμάτα να κοροϊδεύεις το κεφάλι σου! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον - να νικήσεις δυνατά τους ναζί!
  Ο Μιραμπέλα είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Τα κορίτσια από το τάγμα "Λένιν" σταμάτησαν την προέλαση των ξένων στρατευμάτων. Ο Φριτς προχώρησε, πετώντας κυριολεκτικά πτώματα στο κενό. Δεν βοήθησε ούτε το τανκ "Lev", με το οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες. Εδώ είναι μια τροποποίηση της μηχανής με πιστόλι 150 χλστ.
  Η Angelica χτυπά μια πέτρα που έχει κολλήσει στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη πηγαίνει πιο μακριά.
  Ο "Λιοντάρι" δέχθηκε ένα κενό στην κάμπια, και σταμάτησε. Πυροβολισμό από το δυνατό στόμα του. Γουργουρίζει και καταρρέει.
  Η Αγγελική, φτύνοντας, λέει:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και το κορίτσι ξαναπυροβολεί. Και το κάνει εξαιρετικά καλά. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Μάταια ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Ποιος τολμά, επιτίθεται στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς!
  Και η Αγγελική κυλάει τους μύες της πρέσας, που έχει πολύ ανάγλυφη.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Δεν θέλω να πεθάνει κανένας τους.
  Η Σταλενίδα έτρεξε... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και ανάγλυφη. Ρούχα πάνω της, μόνο σουτιέν και σλιπ. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Τα γυμνά πόδια και το τρεμόπαιγμα και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Σταλενίδα πυροβολεί και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Αγγελική παρατήρησε γελώντας:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε σαν εμένα με σορτς!
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Angelica κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε εύστοχα και τραγούδησε:
  - Κάτι μέλος της Komsomol έχει γίνει ασυνήθιστο! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Στελενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρεις χαρά στον Φριτς, κοίτα την ομορφιά μας!
  Η Αγγελική απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η ατσάλινη κοπέλα γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά φώναξε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Αγγελική γέλασε.
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Στελενίδα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μην νομίζετε ότι έχετε κερδίσει τους Ναζί!
  Η Αγγελική τραγουδάει:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Η νίκη περιμένει... Όσοι λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό της στήθος τρέμει. Καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Σβετλάνα φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στον Φριτς με ένα πολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε μια φιγούρα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα. Και σφύριξε σαν αηδόνι-ληστής. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους στρατιώτες του εχθρού, που μπορεί να κάνουν παιδιά που θα κλαίνε για τους νεκρούς πατέρες τους.
  Η Σβετλάνα, ωστόσο, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, οπότε θέλετε να ξεσπάσετε σε κλάματα από αυτές. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο μπήκε στις ρωσικές εκτάσεις.
  Η Σβετλάνα σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς, ο οποίος προσπαθούσε να πλησιάσει ήσυχα τις θέσεις των Ρώσων... Το μάτι και ο εγκέφαλος του άνδρα, που είχαν χτυπηθεί από σφαίρα, διέρρευσαν.
  Το κορίτσι-καπετάνιο χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσυκλέτα με ένα καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε, κύλησε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του βυθίστηκε στα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και στόχευσε ξανά. Το χαρούμενο, νεανικό πρόσωπό της γέλασε μάλλον χαμογελώντας. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Όχι, είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρώσικο μυρωδάτο ψωμί να λέγεται η λέξη φορ!
  Ο Μιραμπέλα έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, από το οποίο ο Φοκ-Γουλφ φούντωσε και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Για δολάρια, είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία ...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο όμορφος
  Ότι είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την Πατρίδα!
  Το κορίτσι, έκανε τούμπες και έδειξε στους Ναζί το σύκο, και έκανε κύλιση, και οι σφαίρες δεν άγγιξαν την ομορφιά.
  Εμφανίστηκε η Αγγελική, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε αμέσως μια χειροβομβίδα με δύο πόδια. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι ... ο Φριτς σε αιχμηρή πλευρά!
  Η Ολυμπίας διόρθωσε την Αγγελική:
  - Κοφτερή, στο πλάι, και όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο ρύγχος, και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό, το ναζιστικό πλάσμα υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο "Τίγρης" κάνει πίσω και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το Maiden Batalion έκανε ελιγμούς υπό επίθεση, αεροπορικές επιδρομές και βαριά όπλα. Εδώ χτυπούσαν τα βομβαρδιστικά, σπασμένα, καυτά απότομα υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Η Angelica είναι η πιο σέξι πολεμίστρια σε μανία: καλά, μπορούν οι Ναζί από το "Sturmtiger" τους να πυροβολήσουν πραγματικά τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους κόκκινους πολεμιστές;
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύριζε σε καταρράκτες τούμπες. Και περιστρέφεται όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ ρύγχος του Stormtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της ομορφιάς άστραψαν και η χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ ρύγχος. Και το ισχυρό μηχάνημα πρώτα έπνιξε και μετά όρμησε. Δύο "Βασιλικές τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι σκίστηκαν από πάνω τους, και έπεσαν κάτω, πετώντας σαν σπασμένο περιδέραιο της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Αγγελική και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Ωστόσο, η καλλονή προσγειώθηκε, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες έσκαψαν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του ποδιού, η άκρη τρύπησε.
  Αλλά η Angelica βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα είστε στη στάχτη!
  Η Σβετλάνα και άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από ένα εκρηκτικό κύμα, και μάλιστα συνθλίβονταν ελαφρά. Αλλά κανένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των Ναζί που πήδηξαν έξω και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Και όταν η τρομπέτα του Κυρίου μας πάει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά, θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Αγγελική, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ σε ένα τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και ο Seryozhka είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου, όχι τόσο ακριβής - σαν εκείνα τα γυμνά και δυνατά πόδια της Αγγελικής!
  Η Ολυμπιάδα, παίζοντας με τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Ακόμα σκέφτεσαι. Κάτι πιο δροσερό!
  Το Στάλινγκραντ συνέχισε με πείσμα. Όμως στον Καύκασο, η κατάσταση επιδεινώθηκε από την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο.
  Το άνοιγμα ενός δεύτερου μετώπου με έναν οθωμανικό στρατό εκατομμυρίων, φυσικά πρόσθεσε προβλήματα.
  Οι μάχες εκτυλίχθηκαν στον Υπερκαύκασο. Και οι Τούρκοι πλημμύρισαν από μεγάλη πίεση ...
  Το φθινόπωρο και το χειμώνα, ως αποτέλεσμα σκληρών μαχών, ο Καύκασος έπεσε ... Και καταλήφθηκε από τους Ναζί και τους Τούρκους.
  Όλοι οι λαοί της Ρωσίας πολέμησαν απελπισμένα στον Καύκασο.
  Ωστόσο, και τα σοβιετικά κορίτσια στο SU-100 παλεύουν καλά.
  Αν και η θέση της Ρωσίας φαίνεται απελπιστική. Όμως οι πολεμιστές μαζί με την Ελισάβετ πολεμούν σαν αετοί.
  Η Αικατερίνα πατά το μοχλό με τα γυμνά δάχτυλά της. Στέλνει ένα βλήμα που τρυπάει το ναζιστικό αυτοκίνητο E-50 στο πλάι και βρυχάται:
  - Για τον μεγάλο κόκκινο και κατακόκκινο κομμουνισμό!
  Η Έλενα έριξε επίσης το κανόνι χρησιμοποιώντας το γυμνό, φινετσάτο πόδι της. Χτύπησε με ακρίβεια το εχθρικό τανκ.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Για την όμορφη Ρωσία μου!
  Η Ευφρασία παρατήρησε επιθετικά, οδηγώντας μια πολύ εύστοχη πυρκαγιά:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά, πελεκημένα πόδια.
  Η σοβιετική μηχανή είναι πολύ δυνατή και μαχητική. Και σουτάρει αρκετά καλά.
  Το SU-100 είναι ικανό να διεισδύσει στο E-50 στο πλάι. Αλλά τα κορίτσια διαπερνούν ακόμη και το μέτωπό της, μπαίνοντας σε ένα δέλεαρ ή από άκρη σε άκρη. Και κόβουν μέταλλο.
  Η Ελισάβετ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβόλησε τον εχθρό. Και κελαηδούσε:
  - Από το μπλε ρέμα...
  Πυροβόλησε και η Αικατερίνα, αυτή τη φορά σπρώχνοντας το μοχλό με την κατακόκκινη θηλή της και κραυγάζοντας:
  Το ποτάμι ξεκινάει...
  Η Έλενα, χαμογελώντας επιθετικά και σφυρίζοντας, έβγαλε:
  Λοιπόν, η φιλία αρχίζει...
  Και πάτησε και το μοχλό με τη γυμνή της φτέρνα.
  Η Ευφρασία φώναξε, πυροβολώντας κατά του εχθρού:
  - Με ενα ΧΑΜΟΓΕΛΟ!
  Τα κορίτσια εργάζονται στο SU-100 πολύ ενεργά. Και καταστρέψτε τον εχθρικό εξοπλισμό.
  Και στα περίχωρα του Μπακού, οι πρωτοπόροι σκάβουν χαρακώματα. Υπάρχουν τύποι διαφορετικών εθνικοτήτων. Συγκεκριμένα, πολλά λαμπερά κεφάλια τρεμοπαίζουν. Υπάρχουν κοκκινόμαυρα και ξανθά παιδιά.
  Ένα πράγμα τους ενώνει: πίστη στον θρίαμβο του κομμουνισμού και ξυπόλητα πόδια. Είναι σαφές ότι δεν έχουν όλοι παπούτσια κατά τη διάρκεια του πολέμου, και ως εκ τούτου, ως ένδειξη αλληλεγγύης, όλα τα παιδιά επιδεικνύουν τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους. Ο χειμώνας στην Υπερκαυκασία είναι αρκετά ήπιος και όταν μετακινείστε και εργάζεστε με φτυάρια, το κρύο δεν είναι τόσο τρομερό.
  Τα παιδιά εργάζονται με ενθουσιασμό και τραγουδούν:
  Σήκωσε φωτιές, γαλάζιες νύχτες,
  Είμαστε πρωτοπόροι - παιδιά εργατών...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Call of the pioneers - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Και έρχεται ξανά ο συναγερμός. Αγόρια και κορίτσια πηδούν στον πάτο της τάφρου. Και οι οβίδες έχουν ήδη αρχίσει να εκρήγνυνται από ψηλά: το εχθρικό πυροβολικό λειτουργεί.
  Ο Πάσκα ρώτησε τη Μάσα:
  - Λοιπόν, πιστεύεις ότι θα επιβιώσουμε;
  Το κορίτσι απάντησε με σιγουριά:
  - Θα αντισταθούμε τουλάχιστον μια φορά, στην πιο δύσκολη ώρα!
  Ο Pioneer Sasha λογικά σημείωσε:
  Ο ηρωισμός μας είναι ακλόνητος.
  Το αγόρι χτύπησε τη γυμνή του σόλα στις πέτρες. Φαίνεται ότι το αγόρι γέμισε με συμπαγείς κάλους.
  Το κορίτσι Tamara παρατήρησε:
  Θα πολεμήσουμε χωρίς φόβο
  Δεν θα κοπούμε ούτε ένα βήμα πίσω...
  Αφήστε το πουκάμισο μουσκεμένο με αίμα -
  Περισσότεροι εχθροί, μετατρέψτε τον ιππότη στην κόλαση!
  Το αγόρι Ruslan, ένας πρωτοπόρος με μαύρα μαλλιά, σημείωσε:
  Περνούν αιώνες, θα έρθει μια εποχή,
  Στο οποίο δεν θα υπάρχουν βάσανα και ψέματα...
  Πολέμησε για αυτό μέχρι την τελευταία σου πνοή -
  Υπηρετήστε την Πατρίδα σας, από καρδιάς!
  Το αγόρι Όλεγκ, αδύνατο και ξανθό, κελαηδούσε, στίχους:
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα ξεθωριάζει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού ...
  Η φωνή του λαού είναι ηχηρή -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη,
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Τα αγόρια και τα κορίτσια χειροκρότησαν από κοινού.
  Αλλά τώρα τα αεροσκάφη επίθεσης τζετ ήδη πετούν και ρίχνουν βόμβες. Και αυτή είναι μια επιθετική είσοδος.
  Ο Όλεγκ και η Σάσα σήκωσαν μια σφεντόνα και εξαπέλυσαν ένα δώρο θανάτου. Και η κάννη χτυπήθηκε από αεροσκάφος επίθεσης των Ναζί.
  Το κορίτσι Νατάσα τραγούδησε:
  - Η Komsomol δεν είναι μόνο ηλικία,
  Η Komsomol είναι η μοίρα μου!
  Θα κατακτήσω το διάστημα, πιστεύω
  Ας ζήσουμε για πάντα!
  Ο Αχμέντ, ένα αγόρι πρωτοπόρος από το Αζερμπαϊτζάν, απάντησε χαμογελώντας:
  - Δεν είσαι ακόμη μέλος της Komsomol Natasha!
  Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και απάντησε με μελωδική φωνήЈ
  Δίπλα στους πατεράδες, με ένα κεφάτο τραγούδι,
  Στεκόμαστε υπέρ της Komsomol...
  Η εποχή των ετών φωτός πλησιάζει,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Η κραυγή των πρωτοπόρων - να είστε πάντα έτοιμοι!
  Ο Όλεγκ σημάδεψε επίσης το γυμνό, παιδικό του πόδι και φώναξε:
  Πιο δυνατό σφυρί πιέζει τον προλετάριο,
  Από το χέρι τιτανίου που συνθλίβει τον ζυγό ...
  Θα τραγουδήσουμε χίλιες άριες στην Πατρίδα μας,
  Και ελαφρύ για τους επόμενους, καλά!
  Τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Και μάλιστα, οι Γερμανοί βομβάρδισαν και μόνο ένα κορίτσι πήρε ένα θραύσμα στη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της.
  Η Pioneer ούρλιαξε, αλλά μετά δάγκωσε τα χείλη της.
  Και έτσι ετοιμάστηκαν να αποκρούσουν την επίθεση. Και υπάρχουν ήδη τανκς με τους Ναζί. Κινούνται τρομερά Ε-100. Τόσο ισχυρά και επικίνδυνα μηχανήματα.
  Έχουν τέτοια προστασία. Που δεν μπορείς να το περάσεις από καμία γωνία. Δεν μπορείς να το χτυπήσεις από μία μόνο γωνία. Η μόνη ευκαιρία είναι να σπάσουμε τις ράγες.
  Τα παιδιά είναι έτοιμα να πολεμήσουν και κουνώντας τα ξυπόλητα τους. Εδώ βρίσκονται σε ένα σύρμα και σπρώχνουν πακέτα με αυτοσχέδια εκρηκτικά κάτω από τα ίχνη των Ναζί. Λειτουργεί και καταστρέφει τους κυλίνδρους των τανκς του στρατού του Ρόμελ.
  Και φαίνεται τρομερό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Η Σάσα τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Το αγόρι Pashka πυροβολεί με τον Oleg από μια σφεντόνα και τσιρίζει:
  - Δόξα στους πρωτοπόρους!
  Το αγόρι Ruslan, μαζί με το κορίτσι Sufir, σέρνει μια νάρκη κάτω από τον Γερμανό με ένα σύρμα και φωνάζει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Παιδιά από το Αζερμπαϊτζάν και Ρώσοι τύποι τσακώνονται. Μαυρισμένοι, αδύνατοι, ξυπόλητοι πρωτοπόροι ενάντια σε μια κολοσσιαία αρμάδα από τανκς.
  Το κορίτσι Tamara πατάει το χαριτωμένο, μικρό, γυμνό πόδι της και λέει:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Ο πρωτοπόρος Αχμέτ επιβεβαιώνει ενώ πυροβολεί τον εχθρό:
  - Είμαστε μια φιλική οικογένεια μαζί!
  Το αγόρι Ραμζάν, ένας κοκκινομάλλης Αζερμπαϊτζάν, επιβεβαιώνει, χτυπώντας ένα αυτοκίνητο:
  - Από τη λέξη είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Τα παιδιά είναι φιλικά... Ιδού η Αρμενίτσα Azatuhi, η οποία επίσης με τη βοήθεια ενός σύρματος μεταφέρει επιδέξια το εκρηκτικό δέμα κάτω από τη φασιστική κάμπια και τσιρίζει:
  - Η ΕΣΣΔ είναι μια οικογένεια λαών!
  Μια άλλη Αρμένια κοπέλα Αγάς λέει:
  - Μην λυγίζετε στον φασισμό:
  Και το κορίτσι τράβηξε το σύρμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πολλά παιδιά από το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία έχουν ξανθά μαλλιά και δεν διακρίνονται από τα σλαβικά παιδιά, από τα οποία είναι επίσης πολλά. Όποιος άφησε τους Γερμανούς μακριά, άλλες ρωσικές οικογένειες εγκαταστάθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν ακόμη και υπό τους τσάρους.
  Υπάρχουν πολλοί Σλάβοι στον Καύκασο. Πολλά μικτά ζευγάρια. Ναι, και τα παιδιά έχουν συνήθως πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά από τους γονείς τους. Και οι Σλάβοι μαύρισαν για να μην τους ξεχωρίσεις από τους ντόπιους. Επιπλέον, τα παιδιά συνήθως μοιάζουν περισσότερο από τους ενήλικες.
  Έτσι, το διεθνές σοβιετικό τάγμα αγοριών και κοριτσιών πολεμά, και είναι όλοι ενωμένοι, και πολύ όμοιοι. Τα γυμνά τακούνια τους αναβοσβήνουν όταν κινούνται.
  Και τα όνειρα τα παιδιά στέλνουν δώρα θανάτου. Ο Shamil και ο Seryozhka, και οι δύο πρωτοπόροι αγόρια, τραβούν το σύρμα. Και τώρα το γερμανικό Ε-50 σταματά με μια σπασμένη κάμπια.
  Τα αγόρια τραγουδούν ταυτόχρονα:
  Ένωση άφθαρτη, ελεύθερες δημοκρατίες,
  Δεν ήταν η ωμή βία, ούτε ο φόβος που συσπειρώθηκε...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και φιλία και λογική, και κουράγιο στα όνειρα!
  Και τα παιδιά είναι ευχαριστημένα. Χαμογελούν με λευκά, ομοιόμορφα δόντια. Και χαίρονται, αν και απειλούνται με θάνατο.
  Και οι Γερμανοί είναι χάλια. Τα κατεστραμμένα τανκς εκτοξεύουν τα κανόνια τους και τα πολυβόλα τους.
  Ορισμένα γερμανικά οχήματα είναι εξοπλισμένα με εκτοξευτές χειροβομβίδων και είναι πολύ επικίνδυνα.
  Το αγόρι Maksimka και το κορίτσι Zara από το Αζερμπαϊτζάν, και στηριζόμενοι στα ξυπόλυτα πόδια τους, τράβηξαν μια νάρκη κάτω από τον εχθρό και έριξαν νοκ άουτ τον φασίστα μαστόδοντα.
  Και φώναξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Τα παιδιά είναι τόσο αστεία.
  Οι πρωτοπόροι Abbas και Vladimir χρησιμοποιούν επίσης όπλα. Σε αυτή την περίπτωση, ο καταπέλτης και συντριβή της κάμπιας Ε-75 στους Ναζί. Τότε τα αγόρια τραγούδησαν:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη κάτω από την κάλυψη του κομμουνισμού!
  Ο Oleg και ο Abdula είναι επίσης πρωτοπόροι διαφορετικών εθνών, αλλά με μια ενιαία καρδιά, εκτοξεύουν επίσης εκρηκτικά. Χτυπούν το E-100 και τραγουδούν...
  Ανοίξαμε τον πλανήτη στα έθνη,
  Το μονοπάτι προς το διάστημα, προς αόρατους κόσμους...
  τραγουδιούνται ηρωικά κατορθώματα -
  Να σβήσει για πάντα την ουλή του θανάτου!
  
  Κάτω από το Ιερό Σημαίο της Ρωσίας,
  Με ειρήνη, φιλία, ευτυχία και αγάπη...
  Οι άνθρωποι ολόκληρης της γης θα γίνουν πιο ευτυχισμένοι,
  Το κολασμένο σκοτάδι θα διαλύσει στο βάθος!
  Παιδιά που μάχονται εδώ...
  Ο Abdurrahman και η Svetlana, ένα αγόρι και ένα κορίτσι από το Αζερμπαϊτζάν από τη Λευκορωσία, τράβηξαν ένα σύρμα και χτύπησαν ένα φασιστικό τανκ. Και τραγούδησαν:
  - Το μεγάλο όνομα της ιερής Ρωσίας,
  Λάμπει σε όλο τον κόσμο - σαν μια αχτίδα ήλιου ...
  Πιστεύω στην ενότητα θα γίνουμε πιο ευτυχισμένοι,
  Ας δείξουμε στον κόσμο τον σωστό δρόμο!
  Τα παιδιά είναι πολύ γενναία. Και οι Ναζί απλώς σοκαρίστηκαν από μια τέτοια πεισματική και λυσσαλέα αντίσταση.
  Ο Abudurrahman είναι πρωτοπόρος, έλαβε ένα θραύσμα στο γυμνό πέλμα του. Τρύπησε την επιφάνεια του ποδιού ενός παιδιού.
  Το αγόρι σφύριξε:
  - Και με πονάει!
  Η Σβετλάνα χτυπήθηκε επίσης στη στρογγυλή φτέρνα και έξυσε τον ώμο της. Αλλά το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην σπάσεις τους Πρωτοπόρους!
  Ο Αζίμ και η Κόλκα εμβόλωσαν επίσης το γερμανικό αυτοκίνητο.
  Τα αγόρια έδειξαν με ένα σύρμα και τραγούδησαν:
  Ο ύπουλος εχθρός πήγε στην επίθεση,
  Αλλά πιστεύω ότι δεν θα παραπαίει, ο σοβιετικός λαός ...
  Ο εχθρός περιμένει την ήττα και τη λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Ο εχθρός περιμένει: ήττα και λήθη,
  Και η δόξα της Ρωσίας θα ανθίσει πιο δυνατά!
  Τα παιδιά είναι γενναία και δεν λυγίζουν. Και θέλουν να κερδίσουν. Και τραγουδούν και παλεύουν.
  Οι Γερμανοί υφίστανται μεγάλες απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ως επί το πλείστον έχουν σπασμένες ράγες και κυλίνδρους. Και δεν είναι μοιραίο.
  Χειρότερα για τους πρωτοπόρους που πιάστηκαν αιχμάλωτοι.
  Το αγόρι Abdulhamid, όταν πιάστηκε αιχμάλωτος, το έβαλαν στο ράφι οι Ναζί. Έβαλαν τα γυμνά πόδια του πρωτοπόρου στο μπλοκ και άρχισαν να κρεμούν βάρη στα αγκίστρια. Και μετά άναψε τη φωτιά. Και τις γυμνές φτέρνες του αγοριού τις έγλειψε η φωτιά. Και ένα μαστίγιο έπεσε στην πλάτη του. Με χτυπούσαν για πολλή ώρα. Και τότε οι Ναζί άρχισαν να σπάνε τα πλευρά με καυτές λαβίδες.
  Το αγόρι, που πέθαινε κάτω από βασανιστήρια, όταν το σίδερο των πλευρών του, κόκκινο από τη ζέστη, το συνέτριψε, τραγούδησε:
  Το Βερολίνο είναι σχεδόν υπό την κυριαρχία μας,
  Μέσα από κιάλια βλέπουμε το καταραμένο Ράιχσταγκ...
  Ελπίζω να υπάρξει ειρήνη και ευτυχία σύντομα.
  Το οποίο θα περιγράψω στα ποιήματά μου!
  
  Η Ρωσία άνοιξε τον κομμουνισμό στους κόσμους,
  Έγινε οικογένεια για όλους.
  Αλλά η Βέρμαχτ μας κόλλησε ένα γουρουνίσιο ρύγχος,
  Και τώρα το αίμα πιτσιλάει από τις φλέβες σαν σιντριβάνι!
  
  Αυτό που ο Φύρερ ξέχασε μαζί μας κατά λάθος,
  Ήθελα να πάρω γη και σκλάβους!
  Ο φασισμός πήγε με μια πολύ μεγάλη εκστρατεία -
  Και εδώ είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, κολασμένα όνειρα!
  
  Ένα απλό αγόρι, ένα ξυπόλητο αγόρι,
  Πρόσφατα έδεσε μια κόκκινη γραβάτα.
  Ήθελε να χτίσει τον κόσμο μόνος του χωρίς Θεό,
  Όμως ξαφνικά έσκασε ναπάλμ από τον ουρανό!
  
  Έπρεπε να τρέξω μπροστά, ήμασταν AWOL,
  Κανείς δεν θέλει να πάρει τέτοιους νέους!
  Αλλά το αγόρι-μαχητής με ένα τουφέκι το έκανε,
  Ο δρόμος των πατέρων αποδείχθηκε άξιος!
  
  Πολέμησε όπου και πονηριά και δύναμη,
  Και η αδυναμία είναι επίσης πικρή, αλίμονο ...
  Οι σύντροφοι έπρεπε να σκάψουν τάφους
  Πλάνετε πεύκα φέρετρα στην παγωνιά!
  
  Είμαι πρωτοπόρος που τώρα έχω συνηθίσει να υποφέρω,
  Πήγε στην αναγνώριση ξυπόλητος, η χιονοστιβάδα τσάκισε.
  Ίσως τιμωρία για την απιστία,
  Ότι δεν ήθελα να γνωρίσω τον Ιησού!
  
  Τι είναι όμως οι τρεις ώρες του Γολγοθά;
  Πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια πολέμου!
  Σε οποιοδήποτε χωριό, οι χήρες κλαίνε πικρά,
  Πώς χάθηκαν οι γιοι στα νεκροταφεία της χώρας!
  
  Επέζησα, συγκλονίστηκα από οβίδα, τραυματίστηκα από σφαίρα,
  Αλλά ευτυχώς έμεινε στα πόδια του!
  Ειλικρινά επιστρέψαμε το χρέος στη Γερμανία,
  Ότι ο φασισμός έχει καταπατηθεί από εμάς!
  
  Έχω ωριμάσει, αλλά ακόμα αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη τιτάνας!
  Ναι, ενήλικας, και ίσως και πάρα πολύ,
  Άλλωστε η καρδιά έγινε σκληρή σαν μέταλλο!
  
  Hero Star υψηλότερο βραβείο -
  Ο ίδιος ο Στάλιν, πιστέψτε με, το παρέδωσε!
  Είπε: είναι απαραίτητο να πάρουμε ένα παράδειγμα από ανθρώπους σαν εσάς,
  Οι μαχητές σφυρηλατούν τα κλειδιά για τις πόρτες της Εδέμ!
  
  Αλλά τώρα άσε κάτω το γενναίο τουφέκι,
  Πάρτε σας, τσιμπίδες, ένα σφυρί και δουλέψτε!
  Φτιάξτε ένα ιστιοφόρο και μια βάρκα από ξύλο
  Και δημιουργήστε ένα αεροπλάνο για να πετάξει το πουλί!
  Αυτό είναι πραγματικά ένα ηρωικό έπος του κινηματογράφου... Αλλά ακόμα χαμένο.
  Και ο Καύκασος καταλαμβάνεται.
  Και την άνοιξη του 1945, οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του Σαράτοφ. Τα στρατεύματά τους κινήθηκαν σαν χιονοστιβάδα.
  Και τώρα οι τέσσερις έχουν λάβει ένα ακόμα πιο ισχυρό και τέλειο "E" -50 ή "Panther" -3, που διακρίνεται από ισχυρά όπλα και προστασία.
  Οι πολεμιστές ένιωθαν πολύ σίγουροι. Το χειριστήριο της δεξαμενής είναι το πιο σύγχρονο με joysticks. Το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο. Ακόμη και ο κινητήρας του αεριοστροβίλου. Υπάρχει όμως και πολύ "Πάνθηρας" -2. Ένα τριάντα τέσσερα οποιουδήποτε επιπέδου δεν ταιριάζει με ένα τέτοιο μηχάνημα.
  Η Γκέρντα ήταν ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα. Ήταν μπικίνι. Τα κορίτσια έχουν ήδη συνηθίσει να τσακώνονται ημίγυμνα. Η καυτή άμμος της ερήμου έκαιγε τα ξυπόλυτα πόδια τους, τα βότσαλα των βουνών τρύπησαν τα γυμνά τους πέλματα. Αλλά οι πολεμιστές δεν έσπασαν καθόλου και δεν τρίβονταν σε σκόνες.
  Ο διοικητής του πληρώματος, στον οποίο απονεμήθηκαν πολλά βραβεία, σφύριξε:
  - Και τώρα η Ρωσία είναι εναντίον μας! Περιμένουν νέες περιπέτειες και νίκες!
  Κούνησε το λευκό της κεφάλι σαν χιονιού. Φυσική ξανθιά, πολύ όμορφη και μαυρισμένη.
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε κρυφά.
  Αυτό το κορίτσι είχε χάλκινο-κόκκινα μαλλιά που έκαιγαν σαν φλόγα. Επίσης καλλονή, με μπρονζέ μαύρισμα. Με μπικίνι, μαυρισμένο, μυώδες. Με ξυπόλητα πόδια, πατώντας καυτή άμμο και κοφτερές πέτρες.
  Ο φλογερός διάβολος παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι είναι ίσως οι πιο φανατικοί αντίπαλοί μας!
  Η Χριστίνα ύψωσε τη φωνή της. Τα μαλλιά της είναι χάλκινο-κίτρινα, καίγονται επίσης σαν φλόγα, αλλά με μια χρυσή απόχρωση. Και το ίδιο μαύρισμα, μύες και ομορφιά. Πρόσωπο εκφραστικό και ταυτόχρονα απαλό. Και ένα μπικίνι. Πόδια που έχουν πατήσει για χιλιόμετρα σε μια σκληρή και φλεγόμενη επιφάνεια, αλλά δεν έχουν χάσει τη χάρη και τις λείες γραμμές τους. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών είναι τακτοποιημένα και πολύ ευκίνητα.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα ρώτησε:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  της απάντησε η Μάγδα. Αυτό το κορίτσι έχει ασπροχρυσά μαλλιά, ξανθό. Πολύ όμορφο, μυώδες, με εκφραστικό πρόσωπο, και ζαφείρι-σμαραγδένια μάτια. Τα πόδια είναι επίσης σκληρυμένα, με στρογγυλές φτέρνες και ίσια δάχτυλα. Ίσως η Μάγδα έχει το πιο τρυφερό πρόσωπο, σχεδόν πράο, παρά το θαρραλέο πηγούνι της. Η Γκέρντα, για παράδειγμα, φαίνεται πιο σκληρή. Λίγο πιο ήπια είναι η Χριστίνα, και δεν είναι τόσο ξεφτιλισμένη όσο είναι η μάγισσα της Σάρλοτ.
  Η Μάγδα παρατήρησε:
  - Έχουν ένα ολοκληρωτικό σύστημα σαν το δικό μας. Είναι λοιπόν πιο σκληροί!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Τα σοβιετικά τανκς είναι ένα σωρό παλιοσίδερα. Δεν πρέπει να τους φοβόμαστε!
  Η κοκκινομάλλα Σάρλοτ πίεσε τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά του joystick. Πυροβολήθηκε στο αμυντικό καταφύγιο. Ένα βλήμα των 105 χιλιοστών χτύπησε το σοβιετικό όπλο και το ανέτρεψε. Το σετ μάχης άρχισε να σκίζεται και οι οβίδες πυροδοτήθηκαν.
  Η κόκκινη μάγισσα σφύριξε:
  - Είμαι φοβερός ιππότης - στα γόνατα άγριοι! Θα σαρώσω τους εχθρούς της Πατρίδος από προσώπου γης!
  Και το χαμόγελο των μαργαριταριών δοντιών και η λάμψη των σμαραγδένιων ματιών. Τα κορίτσια είναι πραγματικά κορυφαία.
  Η Χριστίνα γέλασε και απάντησε:
  Τώρα θα πυροβολήσω!
  Και πυροβόλησε επίσης κατά του εχθρού. Ένα σοβιετικό πυροβόλο 76 χλστ. Η οβίδα χτύπησε το κεκλιμένο μέτωπο του Ε-50. Και φυγαδεύτηκε. Απλώς ηχούσε στα αυτιά των κοριτσιών.
  Η Γκέρντα χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και κελαηδούσε:
  - Τι πέρασμα!
  Και η ίδια έριξε την επόμενη βολή ... Γερμανικά τανκς πυροβόλησαν τη σοβιετική οχυρωμένη περιοχή. Το Ε-100 λειτούργησε επίσης. Αυτή η μηχανή αποδείχθηκε επίσης ότι ήταν παράγωγο του Maus. Δεν είναι πολύ καλή ιδέα για ένα τανκ με δύο όπλα. Το E-100 έχει ήδη καταργηθεί.
  Αντ 'αυτού, οι τροποποιήσεις επίθεσης της σειράς "E" έρχονται στη σειρά. Αλλά αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί. Και εκτοξεύει βλήματα.
  Η Σάρλοτ χαμογελά τσιριχτά και κουνάει το γυμνό της πόδι.
  - Ο πόλεμος είναι μια τρομερή κατάσταση, αλλά αιχμαλωτίζει σαν παιχνίδι!
  Και το κορίτσι πυροβόλησε, και πολύ εύστοχα.
  Η Χριστίνα ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια δόντια της. Είναι ένας σαρκοφάγος, αρπακτικός πάνθηρας.
  Τα σοβιετικά όπλα πυροβολούν και μπροστά τους υπάρχουν ναρκοπέδια. Τα γερμανικά τηλετανκ κινούνται. Και οι βομβαρδιστικοί βομβαρδιστές λειτουργούν με άγριο βρυχηθμό.
  Οι συνοριακοί σταθμοί κυλιούνται. Οι ορδές του Χίτλερ πέρασαν τα σύνορα.
  Η Μάγδα παρατήρησε όχι πολύ πνευματώδης, χτυπώντας το γυμνό της πόδι στην πανοπλία:
  - Σαρώνουμε μια δυνατή άμυνα, αλλά ατσάλινα πανικά!
  Οι πολεμιστές έκλεισαν το μάτι ο ένας στον άλλο. Η σοβιετική άμυνα ήταν αρκετά ισχυρή. Ειδικά πολλά λεπτά. Και αυτό καθυστέρησε τους Γερμανούς. Αλλά και πάλι κατάφεραν να προχωρήσουν.
  Τα βομβαρδιστικά δούλευαν σε σοβιετικές θέσεις και επιθετικά αεροσκάφη ήρθαν επίσης από ψηλά. Ορμώντας στα βάθη της άμυνας του Κόκκινου Στρατού και το TA-400, μια από τις πιο τρομερές τροποποιήσεις των βομβαρδιστικών. Έξι κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων των τζετ. Και βομβαρδίζουν και καταστρέφουν σοβιετικές πόλεις.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Στη μάχη είμαστε ζώα, αλλά με μυαλό ανθρώπου!
  Και πυροβόλησε ξανά. Κατέστρεψε ένα σοβιετικό κανόνι. Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα κορίτσι του υψηλότερου κλιμακίου. Και είναι τόσο ωραίο.
  Το E-50 πυροβόλησε κατά των σοβιετικών θέσεων, το ίδιο σχεδόν χωρίς να υποστεί ζημιά. Η κεκλιμένη θωράκιση του αυτοκινήτου με τσιμεντωμένο ατσάλι έδινε εξαιρετικούς ρικοσκέτες. Οι σοβιετικές οβίδες δεν μπορούσαν καν να ξύσουν σωστά τους Γερμανούς.
  Η Χριστίνα θυμήθηκε τις δοκιμές του "Τίγρη". Τότε ήταν το πρώτο γερμανικό τανκ μαζικής παραγωγής. Κανένα από τα κοχύλια δεν μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στον Τίγρη. Οι Βρετανοί έπεσαν κάτω από τα χτυπήματά του. Αλλά εδώ είναι ένα κανόνι δεκαεπτά ποδιών, τρυπημένο στο μέτωπο. Τότε τα κορίτσια παραλίγο να πεθάνουν. Και αυτό το θυμήθηκε ο πολεμιστής. Πόσο κοντά ήταν στην αποστεωμένη γριά με το δρεπάνι νιώθοντας την παγωμένη της ανάσα.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή της σόλα στη γωνία. Ήθελε πολύ να πηδήξει από τη δεξαμενή και να τρέξει. Είναι τόσο άμεση πολεμίστρια.
  Η Χριστίνα τραγούδησε με θλίψη:
  - Μπλε ομίχλη, και παντού δόλος!
  Οι πολεμιστές γελούσαν... Το βίντοκ τους ήταν πολύ σέξι και ερωτικό.
  Και το όπλο δούλεψε και πυροβόλησε. Δεν σκέφτηκε καν να σταματήσει. Όλοι έστελναν κοχύλι επί οβίδας. Σπάζοντας τις σοβιετικές θέσεις σε μάρκες και θραύσματα.
  Ένα τραγούδι ακούστηκε από τα μεγάφωνα πίσω.
  Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα...
  Και σκόνη σαν από χαλιά,
  Ξεφεύγουμε!
  Και μη σταματάς
  Και μην αλλάζετε πόδια -
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν
  Γυαλιστερές μπότες!
  Και πάλι η δύναμη ενός βομβαρδιστικού τζετ πέφτει στις σοβιετικές θέσεις. Και πάλι, καταστροφές και ολόκληρες οχυρωμένες περιοχές εκτοξεύονται. Και τα όπλα πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Πολλές δεκάδες γερμανικά τανκς πυροβολούν ταυτόχρονα και καταστρέφουν τα πάντα.
  Η Γκέρντα νιώθει σαν Μπαγκίρα που βγαίνει στο κυνήγι. Εδώ η πρώτη γραμμή σοβιετικής άμυνας έχει ήδη καταστραφεί. Όμως οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού εξακολουθούν να σωρεύουν και να πυροβολούν τους Γερμανούς.
  Μεταξύ των μαχητών υπάρχουν και πρωτοπόροι. Νεαροί λενινιστές εντάχθηκαν εθελοντικά στον Κόκκινο Στρατό. Τα περισσότερα αγόρια είναι ξυπόλητα και με σορτς. Φορούν τον εαυτό τους, φασαρία.
  Και οι πρωτοπόροι πεθαίνουν...
  Η Σάρλοτ, οδηγώντας τη φωτιά, γρύλισε:
  - Και οι πρωτοπόροι, αυτό είναι το πράγμα, όλη η χώρα παρακολουθούσε!
  Πυροβόλησε στους Ρώσους και η Χριστίνα σφύριξε δηλητηριώδη:
  - Μοιάζουμε με γεράκια, πετάξτε σαν αετοί!
  Και ξανά έβγαλε ένα φλογερό χαμόγελο. Πανέμορφα κορίτσια...
  Αρκετά γερμανικά τανκς κινήθηκαν υπόγεια. Και εμφανίστηκαν στο πίσω μέρος των σοβιετικών στρατευμάτων, προκαλώντας πανικό και γράφοντας πολυβόλα. Οι Ναζί εμφανίστηκαν σαν κουνούπια από εφιάλτη.
  Το E-50 είδε την κίνηση των τριάντα τεσσάρων μέσω της οπτικής. Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της και άρχισε να δείχνει το βαρέλι. Σοβιετική μηχανή με μικρό πύργο T-34-76 και πολύ κινητό. Δοκιμάστε αυτό και αποκτήστε το. Το κορίτσι είναι ήδη αρκετά έμπειρο, αλλά το σοβιετικό αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι διαφορετικό από τον Αμερικανό Sherman.
  Και η απόσταση από τους Ρώσους είναι σχεδόν πέντε χιλιόμετρα.
  Η κοπέλα ξύνει τη γυμνή της φτέρνα, η Σάρλοτ την γαργαλάει ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών της. Τα κορίτσια γελάνε.
  Τότε η Γκέρντα πυροβολεί το ρωσικό αυτοκίνητο. Το κοχύλι ορμάει πολύ κοντά, σχεδόν γρατσουνίζοντας την πανοπλία ... Αλλά ακόμα παρελθόν. Η Γκέρντα χτυπά το μέταλλο με τη γροθιά της ενοχλημένη.
  Η Μάγδα λέει στον σύντροφό της:
  - Χτύπησες το σώμα! Θα είναι πιο εύκολο να φτάσετε εκεί!
  Η Γκέρντα δίνει το joystick στη Μάγδα και ψιθυρίζει:
  - Οπότε το κάνεις μόνος σου!
  Η Μάγδα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Η γη είναι στο φινιστρίνι, η γη στο φινιστρίνι... - Η κοπέλα πήρε το joystick με τα γυμνά της δάχτυλα και πάτησε το κουμπί, συνεχίζοντας να τραγουδά. - Η γη φαίνεται στο φινιστρίνι!
  Και το βλήμα της μόλις χτύπησε τη βάση του σοβιετικού τανκ. Το αυτοκίνητο έσκασε και σχίστηκε. Άρχισε να καίγεται ... Σοβιετικά κοχύλια έσκασαν μέσα στη μήτρα.
  Η Μάγδα κούνησε τα γυμνά της δάχτυλα και γρύλισε:
  - Δείτε πώς το πήρα! Και λες...
  Η Σάρλοτ σφύριξε, βγάζοντας τους κυνόδοντές της.
  - Μιλάμε ξανά, σε διάφορες γλώσσες!
  Εμφανίστηκαν νέα σοβιετικά αυτοκίνητα. Τριάντα τέσσερα πήγαν πρώτα. Κινητά και πολυάριθμα αυτοκίνητα. Μετά περάσαμε από τη σειρά BT. Αυτός είναι ένας ξεπερασμένος τύπος τροχοφόρου κάμπιας. Προχωρούσαν επίσης τα προκατακλυσμιαία T-26, τα οποία δεν είναι ικανά να γρατσουνίσουν τη γερμανική πανοπλία. Πιο ισχυρά και βαρύτερα HF προχώρησαν στο τέλος. Και πολλοί πεζοί.
  Η Χριστίνα γέλασε και γρύλισε:
  Λοιπόν, θα τους δείξουμε!
  Γερμανικά οχήματα άνοιξαν πυρ από μεγάλη απόσταση, προσπαθώντας να καρφώσουν το σοβιετικό πεζικό στο έδαφος. Κατέστρεψαν επίσης τανκς και άλλα ζωντανά πλάσματα.
  Σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη εμφανίστηκαν επίσης στον ουρανό: το περίφημο Ilys. Επιτέθηκαν στον γερμανικό σχηματισμό. Οι μαχητές του Χίτλερ έτρεξαν προς το μέρος τους. Ήταν μια πραγματική χωματερή. Γερμανικά μαχητικά XE-262, πολύ εύστροφα και εύστροφα με ευελιξία. Επιτίθενται στη σοβιετική τεχνολογία, πιέζοντας σαν σίδερο.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε ξανά. Μπήκε στο Σοβιετικό BT και γρύλισε:
  - Δεν είναι παραμύθι αυτός ο στίχος... Το παραμύθι θα είναι μπροστά!
  Το E-50 σταμάτησε και αντανακλούσε τη σοβιετική αντεπίθεση. Όχι πολύ έμπειρη εντολή έριξε το απόθεμα δεξαμενής στην πραγματικότητα στη σφαγή. Και τα ρωσικά αυτοκίνητα χτυπήθηκαν - σαν κοτόπουλα σε μαδήματα. Και τους πολέμησαν ενδελεχώς.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, έσπασε το μέτωπο των τριάντα τεσσάρων και σφύριξε:
  - Τι είναι ο Δημιουργός - μια πληγωμένη κόλαση!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, έχοντας βρει τον στόχο, τα σοβιετικά αυτοκίνητα κινήθηκαν σε ευθεία γραμμή και τα κορίτσια κατάφεραν να πυροβολήσουν. Και γενικά, αυτά τα τέσσερα από τα φαινόμενα.
  Η κόκκινη άρπυια τραγούδησε:
  - Το δηλητήριό μας σκοτώνει τους πάντες!
  Και οι πολεμιστές συνέχισαν να πυροβολούν, βγάζοντας τα δόντια τους τόσο δυνατά και μεγάλα σαν άλογα.
  Η Χριστίνα έγραψε στο Twitter με απορία:
  - Το δηλητήριό μας σκοτώνει τους πάντες!
  Η Μάγδα, χτυπώντας τα τριάντα τέσσερα, γάβγισε:
  - Αυτό είναι το αποτέλεσμα μας!
  Τα κορίτσια χώρισαν...
  Αλλά και οι σοβιετικές καλλονές παλεύουν. Το πλήρωμα της Elizabeth στο T-34-85. Πολύ θαρραλέα κορίτσια. Και επίσης τσακώνονται ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Το αυτοκίνητό τους αγωνίζεται ενάντια στους Γερμανούς Πάνθηρες. Αυτό το όχημα είναι ακόμα σε υπηρεσία, αλλά όλο και περισσότερες νέες δεξαμενές της σειράς E συναντώνται.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τρυπάει τον εχθρό στο πλάι από μακριά και τρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του Στάλιν!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και παρατήρησε:
  - Δεν είναι τόσο δόξα!
  Η Έλενα αντιτάχθηκε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Είμαστε γεννημένοι για να κερδίζουμε!
  Και πυροβόλησε επίσης χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της...
  Την ίδια στιγμή, η κοπέλα αναστέναξε βαριά. Δυστυχείς σκέψεις περνούσαν από το κεφάλι μου. Ο πόλεμος ξεκίνησε με ήττες. Οι Γερμανοί έσπασαν τις άμυνες και προχώρησαν με σιγουριά.
  Η Έλενα έφυγε τότε προς τα ανατολικά. Τα παπούτσια της διαλύθηκαν τις πρώτες κιόλας μέρες. Και έπρεπε να χτυπήσω ξυπόλητος. Και πονάει ασυνήθιστα. Τα πόδια της κοπέλας ήταν όλα μελανιασμένα, μελανιασμένα, τρομερά χτυπημένα. Και δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει κανονικά, αλλά σκόνταψε. Όμως, παρόλα αυτά, κινήθηκε και περπάτησε. Η Έλενα έχασε πολύ βάρος στην εκστρατεία - ένα δέρμα και οστά. Όμως μαύρισε και τα μαλλιά της έγιναν ακόμα πιο ανοιχτά αφού έσβησαν στον ήλιο. Και τα γυμνά πέλματα έχουν podzhili και χοντροκομμένα. Και έφτασε στην πρώτη γραμμή και συνέχισε να πολεμά. Και οι μάχες ήταν ξανά σε πλήρη εξέλιξη.
  Η Έλενα πολέμησε κυρίως στο πεζικό. Συμπεριλαμβανομένου συμμετείχε στην υπεράσπιση της Μόσχας και του Στάλινγκραντ.
  Αλλά ήδη στο Kursk Bulge μετακόμισε σε μια δεξαμενή. Εκεί σχηματίστηκε η παρθενική τους τετράδα: Ελισάβετ, Έλενα, Αικατερίνη, Ευφρασία - τέσσερα "Ε". Οι πολεμιστές είναι πραγματικά θρυλικοί. Που πάλεψε ξυπόλητοι και με μπικίνι, ακόμα και στο κρύο, και έδωσε το Fritz στα κέρατα.
  Το τανκ Panther, το οποίο συνάντησαν τα κορίτσια στο Kursk Bulge, ήταν ένα πολύ επικίνδυνο όχημα. Ήταν αδύνατο να της ρίξω μια γροθιά στο μέτωπο. Και η ίδια πήρε από μεγάλη απόσταση. Επιπλέον, πυροδοτεί γρήγορα.
  Έτσι, για να διαπεράσεις, έπρεπε να ελέγχεις το τανκ με μεγάλη δεξιοτεχνία και να μην αφήνεις τον εαυτό σου να χτυπηθεί.
  Η Ελισάβετ έκανε ακριβώς αυτό. Αν και πυροβόλησε περισσότερο εν κινήσει. Και η Ευφρασινία οδήγησε το τανκ.
  Είναι σχεδόν αδύνατο να μπεις σε κίνηση από τριάντα τέσσερα. Όμως τα κορίτσια κατάφεραν να χτυπήσουν. Και πολέμησαν με πολύ θάρρος.
  Η Αικατερίνα πυροβολεί επίσης με μεγάλη ακρίβεια.
  Στο Kursk Bulge, τα κορίτσια καλύφθηκαν με δόξα και έλαβαν παραγγελίες.
  Και τώρα καθένας από αυτούς έχει ένα αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ.
  Αυτό χρειάζονται τα κορίτσια! Απλώς κορυφαίας κατηγορίας πολεμιστές!
  Η Κατερίνα τραγούδησε:
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Πράγματι, πρόκειται για κορίτσια που προκαλούν φθόνο στις φίλες. Όχι όπως η Γκέρντα και η ομάδα της.
  Εδώ κατά το υπόλοιπο, και αυτή και η συμμορία της, χωρίς δισταγμό, βασάνισαν τον πρωτοπόρο.
  Πρώτα, ένα αγόρι δεκατριών ετών ξεγύμνωσαν. Μετά άρχισαν να τον τσιμπούν. Και μετά τρυπήστε με βελόνες. Επιπλέον, στην αρχή οι βελόνες ήταν κρύες, αλλά στη συνέχεια θερμάνθηκαν στη φωτιά.
  Και πραγματικά πόνεσε πολύ.
  Η Σάρλοτ τρύπησε τον αφαλό του αγοριού και ούρλιαξε:
  - Είμαι μια κολασμένη μεζούρα!
  Μετά από αυτό, πήρε στα χέρια της μια καυτή ράβδο και άρχισε να καίει τα γυμνά, ελαφρώς τραχιά πέλματα του αγοριού με αυτήν. Ενώ απολάμβανε τις άγριες κραυγές του.
  Και η Χριστίνα πήρε και ζέστανε τη λαβίδα, άρχισε να σκάει τα δάχτυλα των πρωτοπόρων των γυμνών ποδιών της. Ξεκίνησα με το μικρό δάχτυλο, κάνοντας το αργά και ταυτόχρονα σκληρά. Και τα δάχτυλα του παιδιού ράγισαν και έσπασαν. Και ήταν τόσο οδυνηρό για τον πρωτοπόρο που το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του πολλές φορές.
  Η Μάγδα τρύπησε έναν λοστό, λευκό από το τσίμπημα, κάτω από την ωμοπλάτη της. Και το αγόρι θα ουρλιάζει.
  Βασάνισαν τον πρωτοπόρο μέχρι θανάτου. Και αποδείχθηκε ότι ήταν απλά υπέροχο. Και τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν.
  Έτσι συνεχίζεται. Pal και Saratov και Kuibyshev. Και οι Ναζί άρχισαν να εισβάλλουν στη Μόσχα.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, μόνο μια προσγείωση εκτελεστών μπορεί να σώσει τη Ρωσία. Και ο Anton Shelestov πηγαίνει σε μια δροσερή αποστολή με τα κορίτσια.
  Ναι, η θέση του Κόκκινου Στρατού είναι απλώς ήδη απολύτως απελπιστική. Και εδώ μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει την ΕΣΣΔ.
  Αλλά εδώ είναι τα σημάδια των έξι μαχητών που μπαίνουν στη μάχη. Μια ελπίδα για τον Άντον, τη Μαργαρίτα, τη Νατάσα, τη Ζόγια, τον Αυγουστίνο, τη Σβετλάνα. Είναι ικανά να σταματήσουν και να νικήσουν τους εχθρούς αμέσως, μετατρέποντάς τους σε στάχτη.
  Μια τέτοια άγρια και όμορφη ομάδα κοριτσιών έχει μαζευτεί. Και εναντίον τους ο Τολστόπουζ και η συμμορία του. Λοιπόν, δεν είναι τρομακτικό...
  Και οι Ναζί ήδη ρέουν γύρω από τη Μόσχα από διαφορετικές πλευρές.
  Τότε ο Άντον και τα κορίτσια μπήκαν ξανά στη μάχη, βοηθώντας τη Ρωσία ή μάλλον την ΕΣΣΔ.
  Τότε ήρθε μαζί τους η ξυπόλητη Μαργαρίτα. Επίσης, μια ενήλικη γυναίκα συγγραφέας έγινε κορίτσι περίπου δώδεκα με αντάλλαγμα την αθανασία και εκπληρώνει μια αποστολή.
  Οι πολεμιστές του εικοστού πρώτου αιώνα αντιμετώπισαν ξανά τους Ναζί του εικοστού.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί στρατιώτες στη φασιστική καφέ αυτοκρατορία. Κυκλοφορούν σαν ατελείωτο ποτάμι.
  Ο Άντον Σέλεστοφ βρυχήθηκε, καταστρέφοντας τους Ναζί με σπαθιά, πεζικό και τανκς:
  - Ποτέ μην τα παρατάς!
  Και ένας αιχμηρός δίσκος πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού!
  Μετά από αυτό, το παιδί θα σφυρίξει ότι τα κοράκια λιποθύμησαν, τρυπώντας το κρανίο τους.
  Η Μαργαρίτα, συνθλίβοντας τους αντιπάλους, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, γρύλισε:
  - Υπάρχει ένα μέρος για κατόρθωμα στον κόσμο!
  Και δηλητηριώδεις βελόνες σκορπίστηκαν από το γυμνό πόδι της κοπέλας, χτυπώντας τους Ναζί και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους.
  Η Νατάσα πέταξε και τα δάχτυλα των ποδιών της, δολοφονικά και ούρλιαξε:
  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
  Και τα ξίφη της πέρασαν από τους φασίστες στο μύλο.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Και νέες βελόνες σκορπίστηκαν από τα ξυπόλυτα πόδια της. Και τι στο μάτι, τι στο λαιμό των ναζί στρατιωτών και αεροσκαφών.
  Ναι, ήταν ξεκάθαρο ότι οι πολεμιστές έγιναν ενθουσιασμένοι και εξαγριωμένοι.
  Ο Αυγουστίνος, κόβοντας λευκούς στρατιώτες και τανκς, τσίριξε:
  - Η σιδερένια θέλησή μας!
  Και ένα νέο, θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Και πέφτουν τακνί και λευκοί μαχητές.
  Η Σβετλάνα κόβει στον μυλωνά, τα σπαθιά της είναι σαν κεραυνός.
  Οι Ναζί πέφτουν σαν στάχυα.
  Το κορίτσι πετάει βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Για τη μητέρα η Ρωσία θα κερδίσει!
  Ο Anton Shelestov προελαύνει κατά των Ναζί. Αγόρι εξολοθρευτής που κόβει καφέ στρατεύματα.
  Και την ίδια στιγμή, τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του αγοριού πετάνε βελόνες με δηλητήριο, σκίζουν κορμούς και καταρρίπτουν αεροπλάνα.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη μελλοντική Ρωσία!
  Και σε κίνηση κόβει το κεφάλι και τη μουσούδα όλων.
  Και μετά άλλο ένα σφύριγμα, και η πτώση των κορακιών, που τρυπούν ακόμη και τις οροφές των δεξαμενών.
  Η Μαργαρίτα τσακίζει και τους αντιπάλους.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της πέφτουν. Οι Ναζί πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς. Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Για νέα σύνορα!
  Και τότε το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει ...
  Η μάζα των πτωμάτων των φασιστών στρατιωτών.
  Και θα σφυρίξει επίσης, μια μάζα από κοράκια σε αιφνιδιασμό πέφτει στις ορδές του Φριτς, σπάζοντας ακόμη και τανκς.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Αλλά η Νατάσα είναι στην επίθεση. Κόβει τους Ναζί μαζί με τα τανκς και τραγουδάει:
  - Η Ρωσία είναι μεγάλη και λαμπερή,
  Είμαι πολύ περίεργο κορίτσι!
  Και οι δίσκοι πετάνε από τα γυμνά πόδια της. Ποιος είδε τους λαιμούς των ναζί. Ναι, αυτό είναι κορίτσι.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Κόβοντας καφέ στρατιώτες και με τα δύο χέρια. Φτύσιμο από ένα σωλήνα. Και ρίχνει θανατηφόρες βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του - καταρρίπτουν τανκς και αεροπλάνα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Ω, μπουλντό, ας πάμε,
  Α, το αγαπημένο μου θα πάει!
  Η Αυγουστίνα, κόβοντας τους Ναζί και εξοντώνοντας τους καφέ στρατιώτες, ουρλιάζει:
  - Όλα δασύτριχα και στο δέρμα ζώου,
  Έσπευσε στα ΜΑΤ με κλομπ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εκτοξεύσει στον εχθρό, κάτι που θα σκοτώσει έναν ελέφαντα, και πολύ περισσότερο ένα τανκ.
  Και μετά τρίξιμο:
  - Λύκοι!
  Η Σβετλάνα στην επίθεση. Κόβει, τσακίζοντας τους Ναζί. Με ξυπόλητα τους εκτοξεύει δώρα θανάτου.
  Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά.
  Συνέτριψε πολλούς μαχητές και ουρλιαχτά:
  - Έρχεται μεγάλη νίκη!
  Και πάλι το κορίτσι είναι σε μια άγρια κίνηση.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρες βελόνες, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο Άντον Σέλεστοφ πήδηξε όρθιος. Το αγόρι στριφογύρισε σε μια τούμπα. Έσπασε πολλούς από τους Ναζί στο άλμα.
  Πέταξε τις βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα και γουργούρισε:
  - Γίνε διάσημος για το όμορφο κουράγιο μου!
  Και πάλι το αγόρι είναι στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα περνάει στην επίθεση. Τεμαχίζει όλους τους εχθρούς στη σειρά. Τα ξίφη της είναι πιο σκληρά από τις λεπίδες των ανεμόμυλων. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάνε δώρα θανάτου, τανκς και αεροπλάνα καίγονται.
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση. Εξολοθρεύει καφέ πολεμιστές χωρίς τελετή.
  Και άλματα κάθε τόσο, και ανατροπές!
  Και από αυτήν πετάνε δώρα αφανισμού.
  Και οι ίδιοι οι Ναζί πέφτουν νεκροί. Και συσσωρεύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τρίζει:
  - Είμαι Αμερικανός καουμπόι!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν τη βελόνα.
  Και μετά καμιά δεκαριά βελόνες!
  Και τότε τα παιδιά θα σφυρίξουν στο ρεφρέν ότι ολόκληρα σύννεφα κοράκια πέφτουν πάνω στους Ναζί, κυριολεκτικά χτυπώντας τα κεφάλια τους και τρυπώντας το κρανίο τους, σαν με ένα τρυπάνι.
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι επίσης πολύ κουλ.
  Και ρίχνει με ξυπόλητα, και φτύνει από ένα καλαμάκι.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας αστραφτερός θάνατος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε!
  Και πάλι ομορφιά σε κίνηση.
  Η Ζόγια εισβάλλει σε μπλοκάρισμα πτωμάτων Ναζί. Και μπούμερανγκ της καταστροφής πετάνε επίσης από τα γυμνά πόδια της.
  Και οι καφέ πολεμιστές πέφτουν και πέφτουν συνέχεια.
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, θα κερδίσεις!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού. Που σκάβουν κατευθείαν στο λαιμό των Ναζί.
  Πέφτουν νεκροί.
  Ή μάλλον, εντελώς νεκρός.
  Ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Συντρίβει καφέ στρατεύματα. Τα ξίφη της φέρονται με δύο χέρια. Και είναι τόσο μεγάλη πολεμίστρια.
  Ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα φασιστικά στρατεύματα.
  Κορίτσι με κόκκινα μαλλιά βρυχάται:
  - Το μέλλον είναι κρυμμένο! Αλλά θα είναι νικηφόρα!
  Και στην επίθεση, μια καλλονή με φλογερά μαλλιά.
  Ο Αυγουστίνος βρυχάται σε άγρια έκσταση:
  - Οι θεοί του πολέμου θα σκίσουν τα πάντα!
  Και ο πολεμιστής στην επίθεση.
  Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολλές κοφτερές, δηλητηριώδεις βελόνες.
  Η Σβετλάνα στη μάχη Και τόσο αστραφτερό και μαχητικό. Τα γυμνά της πόδια ρίχνουν τόσα πολλά θανατηφόρα πράγματα. Όχι άντρας, αλλά θάνατος με ξανθά μαλλιά.
  Αλλά αν σπάσει, τότε δεν μπορείτε να το σταματήσετε.
  Η Σβετλάνα τραγουδά:
  - Η ζωή δεν θα είναι μέλι,
  Αυτό το άλμα σε έναν στρογγυλό χορό!
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα -
  Η ομορφιά μετατρέπει τον άντρα σε σκλάβο!
  Και στην κίνηση του ξυπόλητου κοριτσιού υπάρχει ολοένα και περισσότερη οργή.
  Το αγόρι Anton στην επίθεση επιταχύνει τα πάντα. Το αγόρι χτυπάει τους Ναζί.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του πετούν κοφτερές βελόνες - σκίζοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο νεαρός πολεμιστής τσιρίζει:
  - Η τρελή αυτοκρατορία θα τους διαλύσει όλους!
  Και πάλι το αγόρι είναι σε κίνηση.
  Η Μαργαρίτα είναι ένα καταιγιστικό κορίτσι στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πεταχτούν αμέσως εκατό Ναζί και δέκα τανκς.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και θα τρέχει τον μύλο με σπαθιά - τα βαρέλια των τανκς πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα επιτάχυνε τις κινήσεις της. Το κορίτσι κόβει τους καφέ πολεμιστές. Και ενώ φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει την αυτοκρατορία της Ρωσίας.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Ναζί με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Η Νατάσα είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει και τανκς και αεροπλάνα να παραστρατήσουν.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρέας και μεταλλική σαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με σπασμένους λαιμούς, ξαπλωμένοι σε σωρούς από πτώματα, καθώς και σπασμένα τανκς και κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Αυγουστίνος είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Ναζί. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Ναζί και μια ντουζίνα τανκς διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Δεν θα τολμήσεις να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν δίνει ούτε ένα γραμμάριο ανάπαυλα. Κορίτσι Wild Terminator.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Ναζί. Και η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων.
  Οι έξι ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Ο Anton Shelestov επιστρέφει στη δράση. Και προχωρά, κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί ναζί πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα.
  Το αγόρι εξολοθρευτής θυμάται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο Anton Shelestov τρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και εταιρεία "Adidas"!
  Μια πραγματικά ωραία παράσταση αποδείχτηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους καφέ μαχητές.
  Και να σφυρίξει, τότε το κοράκι θα πέσει στα φασιστικά συντάγματα σε κολοσσιαίες ποσότητες. Και τόσοι σκοτώθηκαν, και έτσι τα ράμφη των κορακιών διαπερνούν τις στέγες των δεξαμενών. Και επίσης τα αεροπλάνα συνθλίβουν.
  Στον αγώνα είναι και η Μαργαρίτα. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τανκς ακόμα και αεροπλάνα.
  Και η Νατάσα είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη διακόψει.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya είναι σε κίνηση και έχει κόψει πολλούς καφέ πολεμιστές.
  Και τα ξυπόλητα πετούν βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετούν θανατηφόρες βελόνες, που χτυπούσαν πεζικό και αεροσκάφη.
  Ο Anton Shelestov πηδά και πηδά.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι βγάζει ένα σωρό βελόνες, γκρεμίζει τανκς και τραγουδάει:
  - Πάμε κάμπινγκ, άνοιξε μεγάλο λογαριασμό!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στα καλύτερά του.
  Είναι ήδη αρκετά μεγάλος, σκέφτεται την κόλαση, αλλά μοιάζει με παιδί. Μόνο πολύ δυνατός και μυώδης.
  Ο Anton Shelestov τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και πάλι, θανατηφόρες και συντριβές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του.
  Και πάλι το αγόρι σφυρίζει, δεκάδες χιλιάδες κλέφτες χύνονται στους εχθρούς και τους ράβουν τα κράνη.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Ναζί και τα τανκς τους, συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και η πολεμίστρια, μόλις πετάξει ένα μπιζέλι με τα δάχτυλα των ποδιών της, έτσι αμέσως χίλιοι Ναζί πέταξαν στον αέρα. Ναι, ο στρατός της καφέ, κολασμένης αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι ναζί πεθαίνουν και αεροπλάνα πέφτουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια σε μια άγρια κίνηση. Επιτίθεται στους Ναζί. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια ρίχνει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διασχίζει τους αντιπάλους και πώς να βρυχάται:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και εκτελεί έναν άγριο μύλο με σπαθιά, σαρώνοντας τανκς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Όμως η κόμπρα του Αυγουστίνου πέρασε στην επίθεση. Αυτή η γυναίκα είναι ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα ξίφη της είναι σε δράση και κόβουν κρέας και μέταλλο.
  Η Σβετλάνα πηγαίνει επίσης στην επίθεση. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Μόλις ψιλοκόψουν, έτσι σκουπίζεται η μάζα των πτωμάτων, και πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Άντον πάλι εκατό από τους Ναζί, κουβαλώντας ένα μετέωρο, θα κόψουν. Και θα πάρει μια βόμβα και θα την πετάξει.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσει σε μικρά κομμάτια.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ούρλιαξε:
  - Θυελλώδη νιάτα τρομερών μηχανών!
  Η Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς καφέ μαχητές. Και κόβει μεγάλα κενά.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και χτυπήστε με ανανεωμένο σθένος.
  Και τα παιδιά θα σφυρίξουν ξανά και θα κατεβάσουν τα κοράκια στα κεφάλια των ναζί.
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι ακόμα πιο έξαλλη. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Δεν είναι πολύ καλό για αυτούς να αντιστέκονται σε τέτοια κορίτσια.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Το τρέξιμο επί τόπου είναι κοινός συμφιλιωτής!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των κεφαλών του καφέ στρατού γύρισε πίσω και τα τανκς καίγονταν.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίστε τον εαυτό σας μια τέτοια κίτρινη αρμάδα.
  Η Zoya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τρυπούν το λαιμό τους και φτιάχνουν φέρετρα, κάνουν τανκς και αεροπλάνα να εκραγούν.
  Η Ζόγια το πήρε και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Νατάσα φώναξε με χαρά:
  Εσύ λοιπόν φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και από τα γυμνά της πόδια πώς θα πετάξει η λεπίδα. Και θα χτυπήσει πολλούς μαχητές, κόβοντας πύργους από τανκς.
  Ο Αυγουστίνος εν κινήσει. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Σαν προλεταριακό πανό που κυματίζει. Αυτή η κοπέλα είναι μια αληθινή μοχθηρία.
  Και κόβει αντιπάλους - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο κάθαρμα!
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει κεφάλι ταύρου - δεν θα τρελαθούν οι μαχητές!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Ο Άντον Σέλεστοφ γρύλισε:
  - Ο, τι χρειάζεσαι! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι, σπάζοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Μεγάλο και κουλ κορίτσι!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που θα δαγκώσει οποιονδήποτε!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα θα εξαπολύσει μια δολοφονική.
  Η Σβετλάνα στη μάχη δεν είναι κατώτερη από τους αντιπάλους. Όχι κορίτσι, αλλά να τελειώνω με μια τέτοια μάγισσα στις φλόγες.
  Και ουρλιάζει:
  - Τι γαλάζιος ουρανός!
  Ο Augustine, ελευθερώνοντας μια λεπίδα με το γυμνό της πόδι, κόβοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η Σβετλάνα, τεμαχίζοντας εχθρούς και καταρρίπτοντας αεροπλάνα, κελαηδούσε:
  - Ένας ανόητος δεν χρειάζεται μαχαίρι ....
  Η Ζόγια έτριξε, πετώντας βελόνες με τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της:
  - Θα του πεις ψέματα από τρία κουτιά!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Ναζί, πρόσθεσε:
  - Και κάνε μαζί του μια δεκάρα!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα πηδήξουν. Είναι τόσο αιματηροί και ψύχραιμοι. Γενικά, έχουν πολύ ενθουσιασμό.
  Ο Anton Shelestov φαίνεται πολύ κομψός στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό και ο τύπος έχει ενδιαφέρον ...
  Το αγόρι εξολοθρευτής εκτόξευσε με το πόδι του κάτι που έμοιαζε με έλικα ελικοπτέρου. Έκοψε μερικές εκατοντάδες κεφάλια από τους Ναζί και τα τανκς, τσίριξε:
  - Αρκετά σπορ!
  Και τα δύο - ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πλήρη ανοιχτή διακόσμηση.
  Ο Άντον, κόβοντας καφέ στρατιώτες, γάργαρε:
  - Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη για εμάς!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε απαντώντας:
  - Σκοτώνουμε τους πάντες - με γυμνά πόδια!
  Το κορίτσι είναι πράγματι τόσο ενεργός τερματιστής.
  Η Νατάσα τραγούδησε στην επίθεση:
  - Ιερός πόλεμος!
  Και ο πολεμιστής εκτόξευσε ένα αιχμηρό δίσκο-μπούμερανγκ. Πέταξε σε ένα τόξο, έκοψε πολλούς Ναζί και πύργους δεξαμενών.
  Ο Ζόγια πρόσθεσε, συνεχίζοντας την εξόντωση:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και νέες βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησαν πολλά μαχητικά και αεροσκάφη.
  Το ξανθό κορίτσι είπε:
  - Ματ ο αντίπαλος!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Ο Αυγουστίνος, κουνώντας τα πόδια της και πετώντας σβάστικες με αιχμηρές άκρες, γάργαρε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και τώρα ένας δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια των πολεμιστών. Το κρέας σκίζεται και οι πύργοι των δεξαμενών γκρεμίζονται.
  Και ουρλιάζει πάλι:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Η Νατάσα πέταξε στον αέρα. Διέλυσε αντιπάλους και φτερωτούς γύπες και εξέδωσε:
  -Είμαστε λύκοι, τηγανίστε τον εχθρό!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα θα πετάξει ένας πολύ θανατηφόρος δίσκος.
  Η κοπέλα μάλιστα στρίβει σε έκσταση.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Οι γόβες μας αγαπούν τη φωτιά!
  Ναι, τα κορίτσια είναι πραγματικά σέξι.
  Ο Anton Shelestov για το γάργαρο:
  - Α, νωρίς, δίνει ασφάλεια!
  Και έκλεισε το μάτι στους πολεμιστές. Γελούν και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους ως απάντηση.
  Ένα φιλικό σφύριγμα και σύννεφα κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των Ναζί. Και οι πύργοι των δεξαμενών σκίζονται από τα χτυπήματα του ράμφους τους.
  Η Νατάσα έκοψε τους Ναζί και ούρλιαξε:
  - Στον κόσμο μας δεν υπάρχει χαρά, χωρίς αγώνα!
  Το αγόρι απάντησε:
  "Κάποιες φορές το να τσακώνεσαι δεν είναι ούτε διασκεδαστικό!"
  Η Νατάσα συμφώνησε:
  - Αν δεν υπάρχει δύναμη, τότε ναι ...
  Αλλά εμείς οι πολεμιστές είμαστε πάντα υγιείς!
  Το κορίτσι πέταξε βελόνες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ανατίναξε μια μάζα από τανκς και τραγούδησε:
  - Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Και έτοιμος για δράση!
  Μετά από αυτό, η Νατάσα έκοψε ξανά τους εχθρούς, κατεδαφίζοντας τους πύργους των δεξαμενών.
  Η Ζόγια είναι ένα πολύ γρήγορο μωρό. Εδώ εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι στους Ναζί. Και έσκισε μερικές χιλιάδες από μια έκρηξη.
  Μετά ψέλλισε:
  - Μη σταματάς, οι γόβες μας αστράφτουν!
  Και ένα κορίτσι με δαντέλα μάχης!
  Ο Αυγουστίνος στη μάχη επίσης δεν είναι αδύναμος. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Σαν από δέσμη αλυσίδων χτυπάει άουτ.
  Και κόβοντας τους αντιπάλους - τραγουδάει:
  - Προσοχή, θα είναι χρήσιμο
  Θα γίνει πίτα το φθινόπωρο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος πραγματικά οργώνει στη μάχη σαν διάβολος σε ταμπακιέρα.
  Και να πώς παλεύει η Σβετλάνα. Και οι Ναζί το παίρνουν από αυτήν.
  Και αν χτυπήσει, θα χτυπήσει.
  Από αυτό πετούν αιματηρές πιτσιλιές.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε σκληρά όταν πέταξαν μεταλλικές πιτσιλιές από το γυμνό της πόδι, που έλιωσαν τα κρανία και τους πύργους των δεξαμενών:
  - Δόξα στη Ρωσία, πολύ ακόμη δόξα!
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Εδώ τα κορίτσια ανέλαβαν τους Ναζί. Έτσι κόβονται και τεμαχίζονται. Όχι πολεμιστές, αλλά πραγματικά πάνθηρες που έχουν σπάσει την αλυσίδα.
  Ο Άντον βρίσκεται στη μάχη και επιτίθεται στους Ναζί. Τους χτυπάει χωρίς οίκτο, κόβει τα τανκς και τσιρίζει:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τον καφέ στρατό και κόβοντας τα τανκς, σήκωσε:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Νατάσα το πήρε και ούρλιαξε, κόβοντας τους καφέ μαχητές μαζί με τα τανκς:
  - Το ψέμα είναι εκτός ελέγχου!
  Η Ζόγια διέλυσε τους Ναζί, τσίριξε:
  - Όχι, όχι από τα χέρια!
  Και θα το πάρει κι αυτός, και θα βγάλει έναν αστερίσκο με το γυμνό του πόδι και θα τελειώσει πολλούς φασίστες.
  Η Νατάσα το πήρε και τσίριξε:
  - Η τηλεόρασή μας είναι ανοιχτή!
  Και μια δολοφονική δέσμη βελόνων πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Ζόγια, καταστρέφοντας επίσης τους Ναζί και τα τανκς τους, τσίριξε:
  - Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι τέτοια ρίψη που οι κύκλοι θολώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σκέτη εξόντωση των αντιπάλων.
  Το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα εκτοξεύσει τρία μπούμερανγκ. Και τα πτώματα από αυτό έγιναν ακόμη περισσότερα.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά θα δώσει:
  - Δεν θα δώσουμε έλεος στον εχθρό! Θα υπάρχει πτώμα!
  Και πάλι το θανατηφόρο πράγμα πετάει από το γυμνό τακούνι.
  Ο Αυγουστίνος επίσης πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Μόνο όχι ένα πτώμα, αλλά πολλά!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και περπάτησε ξυπόλητη μέσα από τις ματωμένες λακκούβες. Και σκότωσε πολλούς Ναζί.
  Και πώς βρυχάται:
  - Μαζική δολοφονία!
  Και τώρα θα χτυπήσει το κεφάλι του στον στρατηγό των Ναζί. Σπάστε το κρανίο του και δώστε έξω:
  - Μπανζάι! Θα πας στον παράδεισο!
  Η Σβετλάνα είναι πολύ έξαλλη στην επίθεση, ειδικά όταν γκρεμίζει τανκς, τσιρίζει:
  - Δεν θα γλυτώσεις!
  Και καμιά δεκαριά βελόνες πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Καθώς διαπερνά τους πάντες, τα αεροπλάνα καταρρέουν. Και πολύ ακόμη και ο πολεμιστής προσπαθεί να τεμαχίσει και να σκοτώσει.
  Ο Anton Shelestov τρίζει:
  - Ένδοξο σφυρί!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης ένα τόσο δροσερό αστέρι με τη μορφή σβάστικας με το γυμνό του πόδι. Περίπλοκο υβρίδιο.
  Και η μάζα των Ναζί κατέρρευσε.
  Ο Άντον βρυχήθηκε:
  - Μπανζάι!
  Και το αγόρι βρίσκεται ξανά σε άγρια επίθεση. Όχι, απλά βρέχει από δύναμη και τα ηφαίστεια γουργουρίζουν!
  Η Μαργαρίτα εν κινήσει. Θα σκίσει την κοιλιά όλων.
  Ένα κορίτσι με το πόδι της θα πετάξει πενήντα βελόνες ταυτόχρονα. Και η μάζα σκοτώθηκε από κάθε λογής εχθρούς, χτυπήθηκαν τανκς και αεροπλάνα.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με όρους κέφι:
  - Ενα δύο! Η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεστε!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά ψηλότερα με ένα σωλήνα.
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Αυτή είναι μια τόσο επιθετική εταιρεία. Το κορίτσι χτυπάει και ουρλιάζει:
  "Ο Πρόεδρος του Δράκου θα γίνει πτώμα!"
  Η Νατάσα στη μάχη είναι απλώς ένα είδος εξολοθρευτή. Και βρυχάται γάργαρα:
  - Μπανζάι! Αποκτήστε το γρήγορα!
  Και μια χειροβομβίδα πέταξε από το γυμνό της πόδι. Και οι Ναζί είναι σαν καρφιά. Και θα συντρίψει πολλούς μαστόδοντες και φτερωτές, κολασμένες μηχανές.
  Εδώ είναι ο πολεμιστής! Σε όλους τους πολεμιστές - ένας πολεμιστής!
  Ο Ζόγια είναι επίσης στην επίθεση. Τόσο εξαγριωμένη σκύλα.
  Και το πήρε και γουργούρισε:
  - Ο πατέρας μας είναι ο ίδιος ο Λευκός Θεός!
  Και κόβει τριπλό μύλο στους Ναζί!
  Και ο Αυγουστίνος φώναξε πίσω:
  - Και ο θεός μου είναι μαύρος!
  Πράγματι, η κοκκινομάλλα είναι η ίδια η ενσάρκωση της εξαπάτησης και της κακίας. Για τους εχθρούς, φυσικά. Και για φίλους, είναι αγαπημένη.
  Και πώς με γυμνά δάχτυλα θα πάρει και θα πετάξει. Και πολλοί σωροί πολεμιστών της καφέ αυτοκρατορίας, καθώς και τα τανκς και τα αεροσκάφη τους.
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Η Ρωσία και ο μαύρος Θεός είναι πίσω μας!
  Ένας πολεμιστής με πολύ υψηλές δυνατότητες μάχης. Όχι, κάτω από αυτό είναι καλύτερα να μην ανακατεύεστε. Όπως σκίζονται οι πύργοι των τανκς και τα φτερά των φασιστικών αεροσκαφών.
  Ο Αυγουστίνος σφύριξε:
  - Θα συντρίψουμε όλους τους προδότες σε σκόνη!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Ναι, αυτό το φλογερό κορίτσι δεν είναι ακριβώς κάτι που μπορεί να δώσει ειρήνη. Εκτός κι αν η ειρήνη είναι θανατηφόρα!
  Η Σβετλάνα, συντρίβοντας τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Θα σε βάλουμε στην ουρά!
  Ο Αυγουστίνος επιβεβαίωσε:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από τα ξυπόλυτά της πετάει ξανά το δώρο του ολοκληρωτικού αφανισμού! Και τόσα πολλά τανκς και αεροπλάνα εξερράγησαν σε μικρά τσιπ ταυτόχρονα.
  Ο Άντον τραγούδησε ως απάντηση:
  - Θα γίνει ένα πλήρες banzai!
  Ο Αυγουστίνος, σκίζοντας τους Ναζί με γυμνά χέρια, κόβοντάς τους με σπαθιά και πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα αμέσως, εξέδωσε:
  - Εν ολίγοις! Με λίγα λόγια!
  Η Νατάσα, καταστρέφοντας τους καφέ πολεμιστές, τσίριξε:
  - Με λίγα λόγια - μπαντζάι!
  Και ας κόψουμε τους αντιπάλους με άγρια πίκρα.
  Ο Anton Shelestov, κόβοντας τους αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κινέζικο,
  Και το ντεμπούτο, πιστέψτε με, είναι ταϊλανδέζικο!
  Και πάλι, ένας αιχμηρός δίσκος κοπής μετάλλων πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού. Έκοψε και τους πυργίσκους των τανκς και τις ουρές του αεροσκάφους.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους πολεμιστές της καφέ αυτοκρατορίας και την πανοπλία των τανκς, τραγούδησε:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Ας μην αστειευόμαστε με αυτό -
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Έκαναν καλή δουλειά τότε με τους Ναζί... Και η Σοβιετική Ρωσία νίκησε την καφέ αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια της εισβολής στη Μόσχα.
  Ο πόλεμος δεν είχε τελειώσει ακόμα, αλλά η ΕΣΣΔ είχε ήδη την ευκαιρία να νικήσει τους ίδιους τους Ναζί. Έτσι οι έξι έπρεπε και πάλι να διακόψουν την εκτέλεση της σούπερ και δροσερής αποστολής τους.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  Ο Maniac Chikatilo, σε εξιλέωση για αμαρτίες, έγινε το αγόρι κινουμένων σχεδίων Conan. Αυτό το αγόρι είναι ο ήρωας του ιαπωνικού anime. Αλλά με τη θέληση μιας ισχυρής μάγισσας, η ψυχή, ο πιο διάσημος και προωθημένος Ρώσος μανιακός, μετακόμισε σε αυτόν.
  Και τώρα το αγόρι κινουμένων σχεδίων Chikatilo είναι έτοιμο να πολεμήσει.
  Μοιάζει με ένα παιδί περίπου έντεκα ετών με σορτς, ξυπόλητο, με ανακουφισμένους μύες και γυμνό, μαυρισμένο κορμό. Μόνο τα ξανθά μαλλιά του τον ξεχώριζαν από τον Κόναν.
  Και τώρα μόνο το ιαπωνικό καρτούν έπρεπε να συμμετάσχει στην υπεράσπιση του Πορτ Άρθουρ.
  Το όρος Vysokaya είναι ένα σημείο κλειδί στην άμυνα των ρωσικών θέσεων.
  Το καρτούν αγόρι τσάκισε. Φοράει μόνο σορτς, και είναι ήδη Νοέμβρης και κάνει κρύο. Γυμνά πόδια περπατούν σε βρεγμένο χιόνι.
  Ακούγεται ο βρυχηθμός των όπλων. Οι Ιάπωνες έριξαν όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν το ψηλό όρος. Μετά από αυτό, ο θάνατος της μοίρας του Port Arthur θα γίνει αναπόφευκτος.
  Το καρτούν αγόρι βλέπει το βουνό λίγο από το πλάι. Οι Ιάπωνες είναι σε αυτό.
  Οι ρωσικές μονάδες πυροβολούν από τουφέκια και πολυβόλα.
  Ο Τσικατίλο τρέχει ανηφορικά. Το αγόρι γίνεται αντιληπτό από τους στρατιώτες. Αλλά δεν τον εμποδίζουν. Το ξανθό αγόρι με σορτς δεν προκαλεί υποψίες.
  Το παιδί καράτε ανέβηκε και αμέσως φόρτωσε το γυμνό του πόδι στο πηγούνι του σαμουράι. Αυτός, έχοντας δεχτεί ένα χτύπημα, πέταξε από το βουνό.
  Ο Τσικατίλο τσίριξε:
  - Ένα μηδέν!
  Και πάλι, η γυμνή στρογγυλή φτέρνα του αγοριού χτυπήθηκε από χτυπήματα στο στήθος. Και το παιδί του καράτε χτύπησε τον επόμενο σαμουράι με τη γροθιά του.
  Ο Chikatilo-Konan τραγούδησε:
  - Περιμένουμε την επιτυχία - είμαι ο πιο κουλ!
  Και τότε ένα άλλο αγόρι Leshka Brilliant εμφανίστηκε δίπλα του. Και μπήκε κι αυτός σε μια σφοδρή μάχη. Αυτό είναι άλλο ένα καρτούν. Και μαζί του τέσσερα κορίτσια με μπικίνι.
  Εδώ είναι έξι ολόκληροι επιθετικοί πολεμιστές που μπήκαν στη μάχη. Και ας καταστρέψουμε με τόσο ζήλο τους σαμουράι χωρίς κανέναν οίκτο. Και ο ουρανός φαινόταν σαν προβιά στους Ιάπωνες και άρχισε η ολοκληρωτική καταστροφή και ο αφανισμός. Όλα αυτά απειλούσαν την απόλυτη καταστροφή.
  Και τα κορίτσια ψιλοκομμένα με σπαθιά, και πέταξαν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους θανατηφόρα και σοκαριστικά μπιζέλια του θανάτου, και της ολοκληρωτικής καταστροφής. Και δεν υπήρχε κανένας οίκτος για τους Ιάπωνες.
  Ο Τσικατίλο πήρε και γυμνές γόβες πέταξαν ένα εκρηκτικό πακέτο και μια ολόκληρη παρέα σαμουράι σχίστηκε σε κομμάτια.
  The Terminator Boy τραγούδησε:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Δεν φοβόμαστε τον θάνατο στο πεδίο της μάχης...
  Ο ιππότης θα πολεμήσει γενναία με τον εχθρό,
  Και ακόμα και ο θάνατος θα κερδίσει!
  Η μάχη είναι σε κολοσσιαία κλίμακα και μια τεράστια αυγή σκέψης και ενέργειας είναι ορατή.
  Κορίτσια και αγόρια πολεμιστών έκαναν hacking επί ώρες.
  Άρχισαν λοιπόν να σκαρφίζονται από πολυβόλα. Και επίσης χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα.
  Το αγόρι Chikatilo πυροβόλησε, κούρεψε τους εχθρούς και τραγούδησε, απλώνοντας τη μια γραμμή μετά την άλλη:
  - Θα γίνω πιο γενναίος και πιο θαρραλέος από λιοντάρι!
  Το αγόρι Μπράλιαντ, κόβοντας τον σαμουράι και χτυπώντας τα βουνά, ξέσπασε:
  - Τι γίνεται με ένα λιοντάρι! Πιο γενναίος και από ρινόκερο!
  Η Βικτώρια, αυτή η κοκκινομάλλης έρμαιο, πέταξε κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο με το κεφάλι της με ένα κοριτσίστικο τακούνι.
  Έβγαλαν νοκ άουτ πολλούς Ιάπωνες και τσίρισαν:
  - Στη μεγαλύτερη ευθυγράμμιση!
  Η Nadezhda, χτυπώντας τους αντιπάλους σαν κορύνες με ρόπαλο, ούρλιαξε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Για μια νέα Ρωσία!
  Η Έλενα έβγαλε κεραυνό από τις κατακόκκινες θηλές της και ούρλιαξε:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη Γη!
  Η Ζόγια εκτόξευσε ένα καταρράκτη πάλσαρ από τον αφαλό της και βγάζοντας τα δόντια της και απελευθερώνοντας ηλιαχτίδες από αυτά, φώναξε:
  - Για εξαιρετικά επιτεύγματα!
  Η Ελπίδα το πήρε και από την κατακόκκινη θηλή έστειλε μια δολοφονική ακτίνα καταστροφής και γάργαρε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Βικτώρια, κουρεύοντας τους πιεστικούς Ιάπωνες, κελαηδούσε:
  - Ας δώσουμε την ψυχή μας,
  Είμαστε η αγία μας πατρίδα!
  Στεκόμαστε και κερδίζουμε -
  Και δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή!
  Και οι κατακόκκινες θηλές της θα εκτοξευθούν με καταστροφικό κεραυνό που καίει ένα ολόκληρο τάγμα.
  Η Ζόγια είπε:
  - Η καλή μας νίκη!
  Και επίσης στον εχθρό, πόσο απότομα θα χτυπήσει ...
  Η Ναντέζντα βογκούσε, ξεγυμνώνοντας το πρόσωπό της και τρίζοντας επιθετικά:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα εκτοξεύσουν ξανά μια φονική χειροβομβίδα.
  Τόση καταστροφή και καταστροφή γίνεται. Οι Ιάπωνες, χωρίς κανένα οίκτο, παρασύρονται από τους έξι.
  Το αγόρι Chikatilo, σκαρφαλώνοντας στους εχθρούς, τσιρίζει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Το Diamond προσθέτει:
  - Στο φέρετρο θα διώξουμε ρεβανσισμό!
  Άρα υποστήριξη πυρός, μόνο πυροβολικό ελαφρού πεδίου. Ο ρωσικός στρατός μπορεί να διεξάγει βαριά πυρά. Στο στυλ των Μπόερς εναντίον των Βρετανών. Αυτοί επίσης προσπάθησαν κάποια στιγμή να δεχτούν κατά μέτωπο επίθεση. Αλλά οι Βρετανοί είχαν ακόμα μια επιλογή, για παράδειγμα, να κάνουν παρακάμψεις και να προσπαθήσουν να περικυκλώσουν την πολιτοφυλακή των Μπόερ. Αυτό που έκαναν έστω και καθυστερημένα. Και οι Ιάπωνες δεν μπορούν να παρακάμψουν τα οχυρά - πρέπει να ανέβουν στην επίθεση.
  Ο Αντρέι Τσικατίλο πυροβολεί τους Ιάπωνες από πολυβόλο. Τώρα όλο το σχέδιο είναι σε πλήρη θέα και εσύ, μη γνωρίζοντας κάποιο λάθος, καρφώνεις. Τα κίτρινα πρόσωπα των νεκρών στρατιωτών είναι στριμμένα από κακία. Πίσω τους σκαρφαλώνουν άλλοι ακόμα πιο εξαγριωμένοι σαμουράι. Αλλά και αυτά τα κόβεις, κερδίζοντας όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι Ιάπωνες δεν μπορούν να περάσουν ένα τέτοιο ορόσημο.
  Οι τάξεις πέφτουν πίσω από τις τάξεις. Οι αλυσίδες διαλύονται και εμφανίζονται όλο και περισσότερες υποδιαιρέσεις. Μαχητές μικρού μεγέθους προσκολλώνται στο συρματόπλεγμα, το σκίζουν και πέφτουν ξανά. Γεμίζουν με ένα ολόκληρο βουνό από πτώματα. Μετά σε αυτό το βουνό άλλο ένα στρώμα νεκρών, μετά ένα άλλο. Και ούτω καθεξής μέχρι να μεγαλώσει ολόκληρος ο λόφος.
  Όταν το πολυβόλο του Αντρέι Σικατίλο υπερθερμαίνεται, το αγόρι παίρνει άλλο ένα. Αφήστε τους Ιάπωνες να πνιγούν στο αίμα. Σε ορισμένα σημεία ήδη ξεσπούν μάχες σώμα με σώμα. Αλλά το αγόρι πυροβολεί - μια σφαίρα, ένα ή ακόμα και δύο ή τρία πτώματα. Η ιαπωνική ράβδος είναι πολύ πυκνή και ένα πολυβόλο μπορεί να τρυπήσει πολλά από αυτά ταυτόχρονα. Αφήστε τα λοιπόν να πνιγούν στον εμετό.
  Δεν υπάρχει τίποτα εναντίον της Ιαπωνίας, το αγόρι εξολοθρευτής δεν έχει τίποτα. Αντίθετα, είναι πολύ γενναίοι σαμουράι, δεν φοβούνται τίποτα. Ανεβείτε και σκαρφαλώστε, μη φοβάστε να πεθάνετε. Αλλά ως επί το πλείστον, ο θάνατος ήταν αδιευκρίνιστος. Ας τα σκεπάσουν όμως όλα με πτώματα.
  Εδώ πάλι άλλαξαν τη ζώνη του πολυβόλου, και το αγόρι στάθηκε πάνω της με γυμνά πόδια, ήταν ακόμα πιο ζεστό. Το στέμμα του καλοκαιριού είναι ήδη στη μύτη, αλλά οι άνεμοι πνέουν από βορρά, και ο παγετός λαμβάνεται δίκαια. Θέλω να ζεσταθώ γρήγορα με σπαθί και μάχη σώμα με σώμα. Τελικά, το αγόρι, ήδη μετά την τριάντα πέρασε μακριά κορδέλα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί, έσπευσε στην επίθεση με ένα σπαθί. Και τώρα το αγόρι του Σούπερμαν είναι ασταμάτητο.
  Όταν κινείσαι τόσο γρήγορα, ψιλοκόβοντας σαν τον Ilya Muromets - στον δεξιό δρόμο, στην αριστερή λωρίδα. Μύλος, και μια ντουζίνα κεφάλια κομμένα. Πεταλούδα υποδοχής και καμιά δεκαριά άλλες. Λαμβάνοντας έναν θαυμαστή και μια ντουζίνα τρίτο. Και τα πτώματα είναι ζεστά, τρέχοντας πάνω τους με ξυπόλητα, αισθάνεσαι ευδαιμονία.
  Όχι όπως με αυτές τις... Μπότες! Μπράβο Leshka, προσπαθεί και αυτός να πολεμήσει ξυπόλητος. Και κρατώντας, αν και τα πόδια έχουν γίνει κόκκινα σαν χήνα.
  Οι Ιάπωνες συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν. Για να επιταχύνετε την εξόντωσή τους, πρέπει να πηδήξετε πίσω και να πιάσετε ξανά το πολυβόλο.
  Ναι, με τα πολυβόλα τους, αν κάθε σφαίρα σκοτώνει ένα πτώμα ή πολλά πτώματα, πάλι εξοντώνεις πιο γρήγορα παρά με σπαθιά. Μια ζώνη πολυβόλου είναι χίλια φυσίγγια. Προσοχή λοιπόν οι σαμουράι! Θα χορεύεις ακόμα.
  Πυροβολώντας, το αγόρι σκέφτηκε ότι η Ιαπωνία ήταν πολύ τυχερή σε αυτόν τον πόλεμο. Ειδικά στο γεγονός ότι ξέσπασε η επανάσταση. Λοιπόν, όταν συνήφθη η ειρήνη, οι Ιάπωνες είχαν ήδη εξαντληθεί στη στεριά και οι Ρώσοι θα μπορούσαν κάλλιστα να τους είχαν τελειώσει. Ο στρατηγός Σαμσόνοφ, ή μάλλον ο Λίνεβιτς, έχοντας διπλάσιο αριθμό στρατιωτών και λαμβάνοντας όλο και περισσότερους νέους ανεφοδιασμούς, θα μπορούσε να είχε επιτεθεί ο ίδιος στον σαμουράι. Αλλά αντ 'αυτού, οι ρωσικές μονάδες πέρασαν στη συνέχεια σε άμυνα. Οι Ιάπωνες, ωστόσο, δεν μπορούσαν πλέον να ανέβουν στην επίθεση. Άρα χρειάζονταν τον κόσμο περισσότερο από τη Ρωσία.
  Εδώ ο Ζόγια πυροβολεί από πολυβόλα ... Μουσκαρίζει με τρομερή δύναμη, κουρεύοντας εχθρούς χωρίς οίκτο.
  Και τώρα το κορίτσι πιέζει την κατακόκκινη θηλή της στη σφεντόνα και τώρα το θανατηφόρο δώρο της καταστροφής πετιέται έξω.
  Η Ζόγια τραγούδησε:
  - Το νήμα έχει σπάσει
  Ένας κακός θάνατος μας απειλεί...
  Για να ζήσουν οι Ρώσοι
  Ο εχθρός πρέπει απλά να πεθάνει!
  Η Έλενα, σκαρφίζοντας τους στρατιώτες με τα στενά μάτια, και βγάζοντας άλλη μια σειρά στη σειρά, φώναξε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Το αγόρι των κινουμένων σχεδίων συνέχισε να σκαρφίζεται, γκρεμίζοντας εχθρούς από την ουράνια αυτοκρατορία και σκεφτόταν.
  Το 1922, η Ιαπωνία δεν διακινδύνευσε έναν νέο μεγάλο πόλεμο. Οι Μπολσεβίκοι κατέλαβαν το Primorye. Πολλοί επέπληξαν έντονα τον τότε αυτοκράτορα ότι δεν εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του παράνομου κομμουνιστικού καθεστώτος και δεν πήρε για τον εαυτό του την Άπω Ανατολή. Το γιατί, λοιπόν, οι Ιάπωνες δίστασαν δεν είναι απολύτως σαφές.
  Το 1904, η Ιαπωνία αποφάσισε έναν πόλεμο, στον οποίο σχεδόν κανείς δεν πίστευε σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για τους σαμουράι. Όμως το 1922, οι Ιάπωνες δεν τόλμησαν να νικήσουν τον αποδυναμωμένο από τον εμφύλιο πόλεμο Κόκκινο Στρατό. Επιπλέον, είχαν την υποστήριξη όλου του καπιταλιστικού κόσμου.
  Σε γενικές γραμμές, οι Μπολσεβίκοι, φυσικά, ήταν τυχεροί. Η Αντάντ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε διαμελίσει τη Ρωσία και ο Κόκκινος Στρατός δεν είναι αντίπαλός τους. Εδώ ο Αντρέι Τσικατίλο δεν κατάλαβε κάποια πράγματα.
  Γιατί η Δύση την εικοστή χρονιά συγχώνευσε στην πραγματικότητα το κίνημα της Λευκής Φρουράς. Ακόμα κι αν οι Λευκοί δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη Μόσχα, τότε είναι πολύ πιθανό να κρατήσουν κάποια εδάφη για τον εαυτό τους. Ναι, και η Ρωσία θα μπορούσε να αποδυναμωθεί πάρα πολύ με τη διεξαγωγή ενός τέτοιου πολέμου. Δεν είναι επίσης σαφές γιατί η Αντάντ δεν υπερασπίστηκε τις αστικές κυβερνήσεις του Καυκάσου. Είχαν ακόμη και συμφωνία για στρατιωτική υποστήριξη. Είναι σαφές ότι ο εξαθλιωμένος τότε Κόκκινος Στρατός της Αντάντ δεν είναι αντίπαλος, ειδικά σε τεχνικούς όρους. Αλλά για κάποιο λόγο η Αγγλία και η Γαλλία έδειξαν παθητικότητα.
  Έτσι η Βικτώρια το πήρε και με τα γυμνά της πόδια εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά φτιαγμένα από πριονίδι.
  Και πώς εξερράγη με άγρια δύναμη. Κι εκείνη φώναξε:
  - Για τον βασιλιά και την αυτοκρατορία!
  Η Ζόγια, συνεχίζοντας να σκαρφίζει τον εχθρό, γρύλισε πολύ επιθετικά και η στροφή ήταν μακριά, κουρεύοντας τον εχθρό.
  Μετά βρυχήθηκε:
  - Θα υπάρχει ένα φέρετρο για εσάς σαμουράι!
  Η Έλενα, συντρίβοντας τον εχθρό και συσσωρεύοντας σωρούς από πτώματα, χτυπώντας τον εχθρό μέχρι θανάτου και ενεργώντας με απίστευτη δύναμη, σφυροκοπώντας ορδές σαμουράι στο φέρετρο, ούρλιαξε:
  - Για νίκη επί των εχθρών!
  Η Nadezhda, μη δίνοντας στον εχθρό την παραμικρή ευκαιρία, και κουρεύοντάς τον σαν δολοφονικό δρεπάνι και κόβοντας τους Ιάπωνες, είπε:
  - Πορτ Άρθουρ, Πορτ Άρθουρ -
  Ο Νικολάι δεν σε έσκασε!
  Θα μπορούσαν οι Βρετανοί, για παράδειγμα, να κρατήσουν την Κριμαία. Θα είχαν αποβιβάσει στρατεύματα με τανκς εκεί, δύσκολα θα είχαν εκδιωχθεί πέρα από τον Ισθμό, οι Κόκκινοι... Στην Κεντρική Ασία, οι Βρετανοί και οι Γάλλοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις αστικές δημοκρατίες. Και γενικά, πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είναι δυσάρεστα για τη Σοβιετική Ρωσία, αλλά ευτυχώς δεν έγινε τίποτα. Αν και, φυσικά, η Ιαπωνία θα ήθελε να κρατήσει το Primorye για τον εαυτό της, σίγουρα δεν θα υπήρχε η δύναμη να νοκ άουτ τους σαμουράι από εκεί στη δεκαετία του '20. Οι Ιάπωνες θα μπορούσαν κάλλιστα να οργανώσουν ένα καθεστώς μαριονέτας εκεί - όπως το Μαντζουριανό.
  Όταν ο Andrey Chikatilo διάβασε την Καρδιά του Bonivur, ενδιαφέρθηκε επίσης. Γιατί οι Ιάπωνες δεν μπήκαν στη μάχη με τον Κόκκινο Στρατό, αλλά απλώς έδωσαν το Primorye στους Μπολσεβίκους. Επιπλέον, οι σαμουράι θα έπρεπε να πολεμήσουν όχι με όλη τη Σοβιετική Ρωσία, αλλά μόνο με την Άπω Ανατολή. Δηλαδή τη Λαϊκή Δημοκρατία της Άπω Ανατολής. Και αυτό δεν ήταν αντίπαλος για την Ιαπωνία εκείνη την εποχή.
  Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Ιάπωνες κατέλαβαν τις γερμανικές κτήσεις στον Ειρηνικό σχεδόν χωρίς απώλειες, και έγιναν ακόμη ισχυρότεροι από ό,τι ήταν το 1904. Και δεν είναι απολύτως σαφές γιατί είχαν τότε το θάρρος και την αναίδεια και δεν είχαν το ίδιο 1922. Φυσικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία θα υποστήριζαν ενεργά τους Ιάπωνες στον αγώνα κατά των Μπολσεβίκων.
  Αυτό δεν μπορούσε να καταλάβει ο Αντρέι Τσικατίλο, μένοντας έκπληκτος ακόμα και όταν ήταν παιδί. Επιπλέον, στην αρχή οι Ιάπωνες κατέλαβαν το Βλαδιβοστόκ, αλλά στη συνέχεια κάπως έφυγαν χωρίς μάχη. Και η Ιαπωνία δεν ντρέπεται να καταλάβει ολόκληρη την Άπω Ανατολή, αλλά οι σαμουράι δεν πολέμησαν για αυτό ...
  Αλλά, πόσο θάρρος: πάνε σε μια επίθεση, πεθαίνουν κατά χιλιάδες, ακόμη και δεκάδες χιλιάδες, αλλά επιτίθενται σαν βιορομπότ. Και οι Ιάπωνες δεν έχουν ιδέα φόβου ή ένστικτου αυτοσυντήρησης. Αν όχι οι έξι τους, τότε δεν θα είχαν κρατήσει την πόλη-φρούριο.
  Στην πραγματική ιστορία, το Πορτ Άρθουρ είχε ήδη πέσει εκείνη τη στιγμή. Και τότε οι σαμουράι συγκέντρωσαν σχεδόν όλες τις χερσαίες δυνάμεις.
  Η Βικτόρια πέταξε ένα μπούμερανγκ με μια σβάστικα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έκοψε μια ντουζίνα κεφάλια αμέσως, γρυλίζοντας:
  - Για την Πίστη, τον Τσάρο και την Πατρίδα!
  Και τα κορίτσια εξοντώνουν τους Ιάπωνες και τα αγόρια....
  Το αγόρι, αντικαθιστώντας το υπερθερμασμένο πολυβόλο με ένα που είχε ήδη κρυώσει και όχι με μια καλή λέξη, ανέφερε τον Κουροπάτκιν:
  Αυτός ο γάιδαρος δεν εκμεταλλεύεται! Φαίνεται ότι θα πρέπει να σκοτώσουμε μόνοι μας όλους τους Ιάπωνες στρατιώτες. - Ο Όλεγκ πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θραύσματα έκοψαν μια ολόκληρη δέσμη Ιαπώνων στρατιωτών και το παιδί συνέχισε. - Αυτό είναι που ο Κουροπάτκιν έπρεπε να είχε κριθεί για τέτοια εγκληματική αδράνεια.
  Το αγόρι πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με τα πόδια του και μετά άρχισαν να πετούν καπάκια από κονσέρβες με τα γυμνά τους δάχτυλα. Έτσι σκοτώνεις δύο πουλιά με μια πέτρα: καταστρέφεις επιπλέον τους Ιάπωνες και τα γυμνά πόδια σου ζεσταίνονται. Όλος ο παγετός είναι πάνω από είκοσι βαθμούς, και όταν σκοτεινιάσει θα είναι ακόμα περισσότερο. Και έτσι είστε εν κινήσει και ζεσταθείτε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να πετάξετε θαμπά ξυραφάκια και βελόνες. Και γενικά, στο φρούριο υπάρχουν πολλά τρυπήματα και κομμένα μπάζα.
  Έτσι οι σαμουράι χτυπιούνται με χέρια και πόδια. Και από μακριά... Το αγόρι φώναξε:
  - Ο Σαμουράι πέθανε γενναία - υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Η Nadezhda πυροβόλησε με πολυβόλα χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αλλά της επιφύλασσε και κάποιες εκπλήξεις. Για παράδειγμα, μικροσκοπικά χημικά ορυχεία. Εδώ βέβαια χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη χρήση τους για να μην δηλητηριάσεις τους δικούς σου στρατιώτες. Αλλά προικισμένη στα μαθηματικά στον κύκλο του Αρχιμήδη και του Πέλμαν, η Ναντέζντα υπολόγιζε τα πάντα.
  Και όταν ο σαμουράι είχε ήδη εισβάλει στο γειτονικό φρούριο, μια όμορφη κοπέλα χτύπησε τον πυροκροτητή υπερήχων με τα γυμνά της πόδια. Και μικροσκοπικές αμπούλες με ισχυρό και καυστικό αέριο εκρήγνυνται, καλύπτοντας μια έκταση δέκα χιλιάδων εκταρίων ταυτόχρονα.
  Αυτό είναι πραγματικά το όπλο των Θεών του Δημιούργου, το οποίο δεν θα ήταν περιττό ακόμη και στον εικοστό πρώτο αιώνα. Κατά τη διάρκεια της ανακωχής, η πανέξυπνη Natashka, μαζί με τον ανιψιό του ίδιου του Mendeleev, ετοίμασαν ένα δηλητήριο που ήταν πολύ τοξικό, αλλά γρήγορα αποσυντέθηκε στον αέρα. Και η τοξική του δράση βασίζεται ακριβώς σε μια ειδική μέθοδο δέσμευσης οξυγόνου.
  Αμέσως, ενάμισι ιαπωνικό σώμα αποδείχθηκε ότι σκοτώθηκε σε δεκαπέντε με είκοσι δευτερόλεπτα ... Και το θέαμα δεκάδων χιλιάδων στρατιωτών που πέθαιναν σε σύντομη αγωνία, τρόμαξε την ιαπωνική διοίκηση.
  Η μουσική της υποχώρησης άρχισε να παίζει και έχοντας χάσει πάνω από εκατόν πενήντα χιλιάδες στρατιώτες κατά τη διάρκεια αυτής της επίθεσης, οι Ιάπωνες έγειραν πίσω. Οι Ρώσοι καταδίωξαν προσεκτικά τους Ιάπωνες, αλλά φοβήθηκαν επίσης το φυσικό αέριο ή κάποιο είδος ενέδρας. Η μάχη τελείωσε σαν να μην είχε ξεκινήσει ποτέ.
  Αλλά ο Αντρέι Τσικατίλο δεν είχε κοπεί ακόμα, κάτι είχε συσσωρεύσει πολλή ενέργεια στο αγόρι και έσπευσε να κυνηγήσει τον στενόφθαλμο. Έτσι τα προλαβαίνεις και τα ψιλοκόβεις, σαν να ροκανίζεις σπόρους. Λοιπόν, πώς να μην δείξετε τις ικανότητές σας εάν ο εχθρός δεν αντεπιτεθεί.
  Αλλά σε μια απροσδόκητη στροφή προς το αγόρι, ένας νίντζα με μαύρο φούτερ πήδηξε ξανά έξω. Και πάλι μια πραγματική μάχη για την ικανότητα.
  Ο Andrey Chikatilo, ως ήδη καλά θερμασμένος, επιτέθηκε στον ομόλογό του. Πέταξε έξω τρεις δίσκους ταυτόχρονα, αλλά δύο κόπηκαν από τα σπαθιά και ο τρίτος πέρασε ορμητικά, σχεδόν πιάνοντας το αυτί του αγοριού εξολοθρευτή. Ο νίντζα σφύριξε και είπε στα Ιαπωνικά:
  - Ρωσικό Naruto!
  Ο Andrey Chikatilo επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Φυσικά, είναι ωραίο!
  Τα ξίφη διασταυρώθηκαν, οι σπίθες πέταξαν. Ο νίντζα απέκρουσε τις επιθέσεις και υποχώρησε. Ο ίδιος ο Αντρέι πέταξε ένα κομμάτι μέταλλο με τα γυμνά του δάχτυλα. Ο εχθρός αντέδρασε, αλλά το αγόρι προέβλεψε πού θα αποφύγει και κόπηκε, σε οξεία γωνία, κυκλώνοντας τη λεπίδα. Ο εχθρός αγκιστρώθηκε, το προστατευτικό δέρμα έσκασε και το αίμα κοκκίνισε στα πλευρά του.
  Ο νίντζα πήδηξε πίσω, τραυματίστηκε και πολύ βαθιά, και αν ήταν ένα χτύπημα σε μεγάλη κλίμακα, θα είχε κοπεί τελείως στη μέση. Ο Ρώσος Naruto φαίνεται να είναι ένας θρυλικός μαχητής, οι λεπίδες του αναβοσβήνουν πολύ γρήγορα.
  Ο νίντζα προσπαθεί να ρίξει ξανά, αλλά χάνει ένα χτύπημα στο γόνατο με κνήμη και ο Αντρέι Τσικατίλο έπιασε χαρούμενα τη σβάστικα-μπούμερανγκ με τα δόντια του. Ο εχθρός προσπαθεί να επιτεθεί, αλλά ο ίδιος παίρνει μια λεπίδα στο χέρι. Ο δικέφαλος είναι χαραγμένος, και το αγόρι, χωρίς να σταματήσει, ξοδεύει μια ολόκληρη σειρά. Το ένατο χτύπημα θα σας φανεί χρήσιμο στον λαιμό... Λοιπόν, ο λαιμός του ταύρου του νίντζα είναι υπό προστασία, μόνο κατά το ήμισυ. Τίποτα άλλο όμως, λίγα εγκεφαλικά, ένα δυνατό χτύπημα με ένα στρίψιμο του σώματος και το κεφάλι τελικά χωρίζεται από το σώμα.
  Έτσι ο νίντζα τελείωσε την καριέρα του στο βορειοδυτικό μέτωπο.
  Το αγόρι εξολοθρευτής αναφώνησε:
  - Banzai στα ρωσικά!
  Μετά από αυτό, η επιθυμία για μάχη υποχώρησε λίγο. Πιο συγκεκριμένα, γιατί οι Ιάπωνες ήδη υποχωρούν.
  Η νύχτα της 22ης προς την 23η Νοεμβρίου 1904 ήταν και κρύο και ζεστό ταυτόχρονα. Ο Boreyko έπεισε τον Kondratenko να μην βιαστεί, καθώς αυτοί που επιτέθηκαν στους Ιάπωνες είναι άγνωστοι. Ίσως ακόμη και μεταξύ των σαμουράι να υπήρχε μια προσωπική αναμέτρηση, διαφορετικά μπορεί να χτυπηθείς από αυτούς και από αυτούς.
  Ο κουρασμένος Kondratenko αποκοιμήθηκε στο κουτί των πυρομαχικών. Στο μεταξύ, είχε ήδη αρχίσει να φωτίζει.
  Καθώς τα περιγράμματα της μάχης αναδύθηκαν από το σκοτάδι, πολυάριθμοι λόφοι από κομμένους και πυροβολισμένους Ιάπωνες έγιναν ορατοί. Τα κορίτσια όχι μόνο έκοψαν, αλλά κατέλαβαν και περίπου πενήντα πολυβόλα, επτά όπλα με πυρομαχικά. Μια βροχή από σφαίρες έπεσε ξανά στους σαμουράι και η κόρη του Περούν, η Ναντέζντα, ενώθηκε με την κόρη του λαγωνικού της Σβάρογκ Έλενα. Οι απώλειες των Ιαπώνων ήταν ήδη κολοσσιαίες, και σχεδόν αναντικατάστατες. Έως τις έντεκα το πρωί, η τελευταία επίθεση έπνιξε και επικρατούσε μια προσωρινή ηρεμία.
  Το μεσημέρι έφτασαν οι στρατηγοί Kondratenko και Smirnov. Και οι δύο ήδη έμπειροι πολεμιστές συγκλονίστηκαν από μια τέτοια κολοσσιαία συσσώρευση πτωμάτων σε ένα μέρος. Περισσότεροι από σαράντα πέντε χιλιάδες Ιάπωνες στρατιώτες και αξιωματικοί χάθηκαν μέσα σε μια νύχτα και το πρωί. Και πριν από τους στρατηγούς εμφανίστηκαν μόνο τέσσερα κορίτσια με μπικίνι, άφθονα πασπαλισμένα με αίμα, και δύο αθλητικά αγόρια με σορτς ραμμένα από ιδιαίτερα ανθεκτικό ύφασμα, στο οποίο δεν κολλούσε κόκκινο και οποιοδήποτε άλλο υγρό.
  Όλα αυτά θύμιζαν τρομακτικό παραλήρημα, και οι δύο στρατηγοί τσιμπούσαν ακόμη και ο ένας τον άλλον. Αλλά ο υπολοχαγός Boreyko, δύο μέτρα και λίγα καπίκια, άπλωσε τα χέρια του προς τα κορίτσια των δασοφυλάκων και χτύπησε:
  - Υπάρχουν γυναίκες στα χωριά μας!
  Η πανίσχυρη, κοκκινομάλλα Βικτώρια κούνησε σταθερά το δυνατό πόδι του Μπορέικο ως απάντηση και είπε φιλοσοφικά:
  - Υπάρχουν γυναίκες στα χωριά μας! Τι περίφημα πλανισμένα φέρετρα!
  Με ξανθά μαλλιά σαν το πρώτο χιόνι, η Nadezhda έδειξε πολλά ντροπιασμένα αγόρια:
  - Και τινάξτε τους, δεν πολέμησαν χειρότερα από εμάς!
  Ο Μπορέικο έσφιξε απαλά τα χέρια. Ένας πραγματικός γίγαντας με την ανάπτυξη του Nikolai Valuev, και ίσως περισσότερο σε βάρος. Το πρόσωπο δεν είναι πραγματικά τόσο στενόμυαλο, αλλά μάλλον κάτι από τον Ilya Muromets, ειδικά από τη στιγμή που ο Boreyko κατάφερε να αφήσει μούσι. Αλήθεια, ο γίγαντας υπολοχαγός δεν είναι άγγελος, έκανε τσακωμούς με το ποτό και χτύπησε πολλούς. Γενικά όμως η ψυχή του, όπως λένε, είναι ευδιάθετη.
  Ο Kondratenko είναι αξύριστος, με αναγεννημένο μουστάκι, που μοιάζει πολύ με τον Chapaev, όπως τον υποδύονταν στην ταινία. Ο Σμιρνόφ, αντίθετα, ξυρισμένος, σε χρυσό δεκάρα, μοιάζει με καθηγητή με επωμίδες. Πίσω τους είναι μια χούφτα στρατιώτες και ναύτες.
  Η σοφή και τεχνική Έλενα πρώτα απ 'όλα τους έδειξε τα αιχμαλωτισμένα τρόπαια και ο φλογερός διάβολος Βικτώρια άρχισε χωρίς δισταγμό να σκαρφαλώνει στις ιαπωνικές τσάντες, λέγοντας:
  - Εκεί έχουν ξερά σιτηρέσια ... Η φρουρά μετράει κάθε ψίχα ψωμιού.
  Η κόρη του Belobog Zoya, ως πολύ ευαίσθητο κορίτσι-μέσο, παρατήρησε:
  - Παιδιά, αφαιρέστε γρήγορα πολυβόλα και κανόνια: σε λίγες ώρες οι Ιάπωνες θα αρχίσουν να βομβαρδίζουν το βουνό, όλα τα όπλα θα συγκεντρωθούν σε αυτό, οπότε δεν θα μείνει ούτε ένας ολόκληρος θανατηφόρος μηχανισμός!
  Ο Kondratenko ρώτησε ανήσυχα:
  - Και πώς είσαι?
  Η επιθετική Βικτώρια απάντησε για την καλόκαρδη Ζόγια:
  - Και είμαστε πολύ δυνατοί, Ρωσίδες μάγισσες, ούτε κοχύλια ούτε θραύσματα θα μας πάρουν. Ας κοιμηθούμε λοιπόν λίγο... Και εκεί θα ξανακόψουμε!
  Η γαλανομάτη Έλενα συμφώνησε με αυτό:
  - Όσο ο κανονιοβολισμός βροντάει, οι Ιάπωνες δεν θα καταιγίσουν. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να αφήσεις κανέναν στο βουνό. Και μετά όταν ανέβουν οι σαμουράι, θα τους ψιλοκόψουμε όπως την προηγούμενη φορά!
  Η αστραφτερή Nadezhda, σχεδιάζοντας ένα στολίδι στο πρώτο χιόνι του φθινοπώρου με τα γυμνά της δάχτυλα, επιβεβαίωσε:
  - Ακριβώς! Το Ιαπωνικό Γενικό Επιτελείο αποφάσισε να συγκεντρώσει όλες τις προσπάθειές του σε αυτό το βουνό. Έτσι, σε άλλα μέτωπα, θα έχετε μια ανάσα προς το παρόν.
  Η σκληρή και τεχνική Έλενα διέταξε αυστηρά:
  - Αποκαταστήστε τα κατεστραμμένα! Μην ανησυχείτε για τη μοίρα - μέχρι να πάρουμε το όρος Vysokaya εδώ. Και ο εχθρός σύντομα θα εξαντληθεί όταν θα αντιμετωπίσει μαζί μας.
  Ο Andrey Chikatilo θεώρησε απαραίτητο επίσης να ψελλίσει:
  - Και θα βυθίσουμε και τα θωρηκτά του!
  Ένα μουρμουρητό επιδοκιμασίας πέρασε από τις τάξεις των στρατιωτών και των ναυτικών. Μετά από αυτό, όλοι άρχισαν να βγάζουν γρήγορα πολλά τρόπαια.
  Οι Ιάπωνες άνοιξαν πυρ ήδη κατά τη δύση του ηλίου. Πραγματικά εστίασαν ό,τι μπορούσαν στο βουνό. Αλλά τα μεταλλαγμένα κορίτσια και αγόρια φύλακες είχαν κλείσει μέχρι στιγμής στο υπόγειο του οχυρού και είχαν βυθιστεί σε μια κατάσταση βαθύ, αποκαταστατικού διαλογισμού. Και αφήστε τους Ιάπωνες να σπαταλήσουν τα καβούκια τους στον κενό χώρο. Θέλουν τις τακτικές της Αντάντ, ας το δοκιμάσουν.
  Ο Γενικός Κυβερνήτης Stessel, έχοντας μάθει για το τι συνέβη στο Όρος High, αρνήθηκε να πιστέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λίγο πιο αδύνατος, αλλά ακόμα παχύσαρκος, ο αξιωματούχος φώναξε:
  - Αυτές είναι οι ερωτικές σου φαντασιώσεις! Γυναίκες με σπαθιά - ανοησίες!
  Ο διοικητής του φρουρίου, στρατηγός Σμιρνόφ, ανασήκωσε τους ώμους του με σύγχυση και απάντησε δειλά:
  Αν δεν τους είχα δει με τα μάτια μου, δεν θα τους πίστευα ποτέ. Αλλά τα γεγονότα είναι πεισματικά πράγματα!
  Ο Στέσελ γρύλισε αγενώς:
  - Ανοησίες και άλλες ανοησίες!
  Τότε ο Smirnov πρότεινε πολύ λογικά:
  - Μπορείτε, εξοχότατε, να τους γνωρίσετε προσωπικά;
  Ωστόσο, ο κυβερνήτης αρνήθηκε μια τόσο δελεαστική πρόταση και ζήτησε να καλέσει τον Φοκ το συντομότερο δυνατό.
  Ο ηλικιωμένος Γερμανός δούλευε εδώ και καιρό για τις ιαπωνικές μυστικές υπηρεσίες και χάλασε πολύ τους Ρώσους. Ο ίδιος ο Φοκ εξωτερικά μοιάζει πολύ με τον Γκόμπσεκ, τον οποίο περιγράφει τόσο ταλαντούχα ο Μπαλζάκ, και όχι λιγότερο άπληστος. Στην πραγματικότητα, ήταν χρήματα που ώθησαν τον Φοκ να έρθει σε επαφή με τους πράκτορες του mikado. Εμπορικές εκτιμήσεις πάνω από όλα.
  Ωστόσο, η είδηση ότι το High Mountain δεν καταλήφθηκε και εμφανίστηκαν τέσσερις τερατώδες ισχυρές και διαβολικά όμορφες μάγισσες (τα ξυπόλητα αγόρια, φυσικά, δεν λήφθηκαν υπόψη!), μάλλον ευχαρίστησε τον Fok. Τώρα μπορείτε να ζητήσετε από το δίκτυο κατασκοπείας της Ιαπωνίας, μια επιπλέον χρέωση, για μια νέα, υπέροχη επίθεση ασβέστη.
  Και τα χρήματα αγαπούν έναν λογαριασμό ... Και όσο πιο δύσκολο είναι για τους σαμουράι κοντά στο Πορτ Άρθουρ, τόσο όλο και πιο ακριβές είναι οι υπηρεσίες ενός επαγγελματία κατασκόπου Φοκ.
  Ως εκ τούτου, ο Γερμανός στρατηγός πρότεινε χαμογελώντας:
  - Σε λίγες μέρες, κάντε μια συνάντηση και επιβραβεύστε τα κορίτσια με ότι μπορείτε! Και ενώ σκεφτόμαστε...
  Η απομάκρυνση ενός επικίνδυνου ατόμου δεν είναι τόσο εύκολη. Εδώ ο Kondratenko είναι ακόμα ζωντανός - αυτός ο στρατηγός είναι ένα έμβλημα, ένας πολύ ικανός διοικητής και ο Port Arthur κρατά μια σταθερή γραμμή άμυνας για τεσσεράμισι μήνες. Και όλη η πολιορκία συνεχίζεται για περισσότερο από έξι μήνες και η Ιαπωνία αιμορραγεί...
  Εκτός από τους πολλούς σκοτωμένους, υπήρχαν και αρκετοί ακόμη Ιάπωνες, συντετριμμένοι από πτώματα, συντετριμμένοι, αλλά ζωντανοί, που πιάστηκαν αιχμάλωτοι, στο High Mountain.
  Ένας από αυτούς, ο Captain Nakata, πρώην δικηγόρος υψηλού προφίλ από το Τόκιο, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα μαρτυρία.
  Αποδεικνύεται ότι η Ιαπωνία βρισκόταν ήδη σε εξαιρετικά δύσκολη χρηματοοικονομική και οικονομική κατάσταση. Τα αποθέματα στρατιωτικού υλικού τελείωναν, το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό τελείωσε. Οι στρατιώτες του πολιορκητικού στρατού είναι πολύ κουρασμένοι και εξαντλημένοι λόγω κακής και κακής ποιότητας τροφίμων. Στην ίδια την Ιαπωνία θέλουν ένα γρήγορο συμπέρασμα. Αλλά ταυτόχρονα επιμένουν να πάρουν το Πορτ Άρθουρ το συντομότερο δυνατό - διαφορετικά η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν θα κερδίσει τίποτα από αυτόν τον πόλεμο. Ναι, και η Ρωσία δεν θέλει ειρήνη. Εξάλλου, παρ' όλες τις ήττες στη Μαντζουρία, ο Κουροπάτκιν έχει πολύ περισσότερο ιππικό και πεζικό. Και σε όλες αυτές τις ήττες, οι Ιάπωνες έχασαν στρατιώτες όχι λιγότερους από τους Ρώσους.
  Λοιπόν, αν ο Κουροπάτκιν ήταν τέτοιο στρώμα, και αν είχε τουλάχιστον λίγο από τον Αλεξάντερ Σουβόροφ, η πορεία του πολέμου θα ήταν διαφορετική.
  Αλλά παρόλα αυτά, ο ρωσικός στρατός στη Μαντζουρία αυξάνεται και αυξάνεται κατά δύο σώματα κάθε μήνα. Και υπάρχει ένα όριο σε κάθε δειλία και μετριότητα, αν ο στρατός πολιορκίας δεν λύσει τα χέρια του, τότε μέχρι την Πρωτοχρονιά η υπεροχή του Kuropatkin στο πεζικό θα γίνει διπλή, στο ιππικό τριπλάσιο και στο πυροβολικό περισσότερες από μιάμιση φορές - Ο εχθρός χρειάζεται πολλά όπλα για την πολιορκία.
  Και με τόσο μεγάλο περιθώριο μπορεί να αντεπεξέλθει κάπως ο πρώην υπουργός Άμυνας;
  Με την ευκαιρία αυτή, ο υπολοχαγός Boreiko θυμήθηκε μια ιστορία που αφορούσε τον Tamerlane και τον Mulla Nasreddin.
  Η τσιριχτή φωνή ενός Ρώσου αξιωματικού έτρεξε ομαλά πάνω από τα χαρακώματα που είχαν καταστραφεί από τις οβίδες.
  - Όταν η πολιορκία του Δελχί κράτησε για πολύ καιρό, ο Ταμερλάνος άρχισε να υπαγορεύει στον γραμματέα ότι οι πίσω υπηρεσίες έπρεπε να σταλούν να βοηθήσουν.
  "Στείλτε πενήντα χιλιάδες εκπαιδευμένους πεζούς, είκοσι πέντε χιλιάδες ιππείς, εξακόσιους μπαλίστα και τριακόσιους καταπέλτες, ακόμη και διακόσιους άλλους πολεμικούς ελέφαντες...
  Ο Υπέρτατος Χάγκαν κοίταξε πίσω τον ταπεινά προσκυνημένο Μουλά Νασρεντίν και με απαλό τόνο ρώτησε:
  - Ίσως πετύχαμε κάτι το πιο σοφό;
  Ο Μουλάς κούνησε το κεφάλι του και απευθύνθηκε με θάρρος στον γραμματέα:
  - Σκίστε το φύλλο και ρίξτε την περγαμηνή στο καλάθι - δεν χρειαζόμαστε τίποτα από όλα αυτά!
  Ο Ταμερλάνος ξαφνιάστηκε και ρώτησε τον σοφό:
  - Και τι χρειαζόμαστε τότε!
  Ο Νασρεντίν απάντησε με σιγουριά:
  - Ας στείλουν έναν έξυπνο διοικητή!
  Τα λόγια του πολύ λογικού υπολοχαγού Boreyko έγιναν δεκτά με επιδοκιμαστικά γέλια από τους Ρώσους στρατιώτες.
  Μια άλλη σημαντική είδηση ήταν ότι η ελπίδα ότι η Γερμανία θα έμπαινε στον πόλεμο στο πλευρό της Ιαπωνίας δεν υλοποιήθηκε. Ο Κάιζερ Βίλχελμ παρείχε ακόμη και βοήθεια στη μοίρα του Ροζντεστβένσκι, η οποία τώρα, μαζί με έξι πλοία του υποναύαρχου Μπαμπούσκιν, θα έχει πενήντα ένα πλοία. Αν προσθέσουμε σε αυτό την πρώτη μοίρα του Ειρηνικού στο Πορτ Άρθουρ, τότε η συνολική δύναμη πυρός του ιαπωνικού και του ρωσικού στόλου μπορούμε να πούμε ότι είναι ίση. Και αν καταφέρετε ακόμα να αγοράσετε επτά βαριά καταδρομικά από την Αργεντινή, τότε θα επιτύχετε ένα πλεονέκτημα.
  Έτσι, ο Kondratenko αποκοιμήθηκε με εύθυμη διάθεση, αν και οι Ιάπωνες συγκέντρωσαν όλο τους το φιτίλι στο Mount High.
  
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
  Ο Χίτλερ δεν κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λοιπόν, το αμερικανικό Κογκρέσο δεν τόλμησε να μπει στον πόλεμο στην Ευρώπη. Η πορεία της ιστορίας άλλαξε από αυτό... Η Ιαπωνία κέρδισε τη μάχη του Midway και εδραιώθηκε σταθερά στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Ο Ρόμελ δεν κατάφερε ποτέ να καταλάβει την Αίγυπτο. Αλλά οι Βρετανοί δεν πήγαν ούτε για την επιχείρηση Torch.
  Στο Στάλινγκραντ, οι Ρώσοι κέρδισαν, αλλά στη συνέχεια ο Μάινσταϊν εξαπέλυσε αντεπίθεση στην Ουκρανία. Επιπλέον, καθώς δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στρατεύματα στην Αφρική, στην αντεπίθεση συμμετείχαν αρκετά ακόμη γερμανικά τμήματα. Το Fritz πρόσθεσε επίσης σημαντικά την αεροπορία. Εξάλλου, ο θρυλικός Γερμανός άσος Μαρσέιγ μεταφέρθηκε στο ανατολικό μέτωπο. Και ας καταστρέψει τα σοβιετικά αεροπλάνα.
  Η Μασσαλία είναι ένας θρύλος στον αέρα. Όταν κατέρριψε τριακόσια αεροπλάνα, ο Χίτλερ εισήγαγε έναν νέο βαθμό του Σταυρού του Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς ειδικά για αυτόν. Και για τετρακόσια αεροσκάφη παρουσίασε το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με διαμάντια. Και για πεντακόσια Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού παρέδωσε.
  Η Μασσαλία στον ουρανό είναι ένα μεγάλο φαινόμενο. Και οι Σοβιετικοί πιλότοι του φοβούνται.
  Τριάντα νέα άρματα μάχης Tiger συμμετείχαν επίσης στην αντεπίθεση του Mainstein, που, στην πραγματική ιστορία, εξαφανίστηκαν μέτρια στην άμμο της Σαχάρας. Και έτσι οι Αμερικάνοι δεν σκαρφαλώνουν και οι Βρετανοί προσπαθούν να κρατήσουν την Ινδία πάση θυσία και να μην προχωρήσουν στην Αίγυπτο.
  Με λίγα λόγια, ο Mainstein κατάφερε να ανακαταλάβει όχι μόνο το Kharkov και το Belgorod, αλλά και το Kursk. Και ο Κόκκινος Στρατός υπέστη μεγαλύτερη ζημιά. Και οι Γερμανοί σχημάτισαν αρκετούς λέβητες. Και μετά υπήρξε επιχειρησιακή παύση λόγω κατολισθήσεων.
  Στην πραγματική ιστορία, υπήρχε το Kursk Bulge. Τώρα όμως αυτή η προεξοχή κόπηκε.
  Και το ερώτημα είναι πού να πάτε; Δεν ήθελα να ξαναπάω στο Στάλινγκραντ. Αλλά χωρίς να πάρετε το Στάλινγκραντ δεν θα εξασφαλίσετε τα στρατεύματά σας στον Καύκασο. Αλλά και πάλι να σκαρφαλώσει σε αυτόν τον εφιάλτη;
  Επίθεση στη Μόσχα; Υπάρχει όμως μια ισχυρή και άμυνα σε βάθος.
  Επιπλέον, ο Κόκκινος Στρατός έκοψε την προεξοχή του Rzhev και δεν υπάρχουν σφήνες στις σοβιετικές θέσεις. Το Λένινγκραντ είναι επίσης ένα πολύ ισχυρό φρούριο - μια πόλη-ακρόπολη.
  Δηλαδή, όπου κι αν το πετάξεις - παντού υπάρχει μια ισχυρή σοβιετική άμυνα των στρατευμάτων με εκπληκτική αντοχή. Και τότε ο Χίτλερ αποφάσισε - να χτυπήσει το κύριο χτύπημα στην Αίγυπτο και να καταλάβει πετρελαιοπηγές στη Μέση Ανατολή.
  Και ταυτόχρονα να αναπληρώσετε τα στρατεύματα της Βέρμαχτ με αποικιακά, αραβικά τμήματα.
  Η ιδέα ήταν ελκυστική. Και στα ανατολικά, στοιχηματίστε σε αεροπορική επίθεση και τζετ αεροσκάφος. Συγκεκριμένα, τα βομβαρδιστικά τζετ Arado υποσχέθηκαν να γίνουν μια τρομερή δύναμη που πρακτικά δεν θα είχε απώλειες.
  Σε κάθε περίπτωση, στα ανατολικά, ο Φύρερ διέταξε να αμυνθεί και να προχωρήσει στην Αφρική.
  Ο Ρόμελ έλαβε αρκετές μεραρχίες αρμάτων μάχης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με Πάνθηρες και Τίγρες. Και τα δύο αυτά τανκς κατά την εμφάνισή τους και για κάποιο διάστημα μετά ήταν τα καλύτερα στον κόσμο. Τα βρετανικά τανκς ήταν ξεκάθαρα νικημένα. Αν και το "Churchill" δεν ήταν πιο αδύναμη πανοπλία. Αλλά το κανόνι του ήταν σαφώς ανεπαρκές.
  Το Focke-Wulf ήταν επίσης ένα καλό αυτοκίνητο. Αυτός ο μαχητής είχε τα πιο ισχυρά όπλα και κυριολεκτικά παρέσυρε τους αντιπάλους. Η χειρότερη ικανότητα ελιγμών αντισταθμίστηκε από την υψηλή ταχύτητα κατά την κατάδυση. Ναι, και έξι αεροβόλα μπορούσαν να καταρρίψουν οποιοδήποτε αεροπλάνο από την πρώτη κλήση. Άρα η πίεση ήταν πραγματικά τεράστια.
  Οι Βρετανοί έπεσαν κάτω από τα χτυπήματα ισχυρών, Γερμανών άσων. Όχι μόνο η Μασσαλία.
  Μια δυσάρεστη έκπληξη για τη Βρετανία ήταν το τανκ Tiger, το οποίο διέθετε πανοπλία υψηλής ποιότητας και ισχυρή ικανότητα επιβίωσης. Έτσι η επίθεση του Ρόμελ και του Ιουλίου προκάλεσε σοκ στη Βρετανία.
  Παρά τη ζέστη, οι Γερμανοί διέρρηξαν τις άμυνες και βάθυναν εκατοντάδες χιλιόμετρα εν κινήσει, καταλαμβάνοντας την Αλεξάνδρεια. Και κατέλαβε το Δέλτα του Νείλου. Στις μάχες, ο άσος του τανκ Wittmann διακρίθηκε στον Τίγρη. Και ένας νέος ήρωας στο Τρίτο Ράιχ.
  Ανατέλλει στην Αίγυπτο και το αστέρι του Huffman, που σύντομα θα γίνει το δεύτερο.
  Ο Ρούντελ ήταν επίσης ήρωας.
  Και πάλι γεμάτο γερμανικά κατορθώματα. Ο Ρόμελ διέταξε επιδέξια και κέρδισε με καζάνια. Υπήρχαν λιγότεροι Βρετανοί και ήταν χειρότεροι σε ποιότητα από τη Βέρμαχτ.
  Σε μάχες δοκιμάστηκε και η έλικα επίθεσης MP-44, η οποία ήταν η καλύτερη στον κόσμο και αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική. Γενικά, οι Γερμανοί κέρδισαν τη Βρετανία από όλες τις απόψεις και πέρασαν τη Διώρυγα του Σουέζ και πιο πέρα στο Ιράκ και το Κουβέιτ, με την Παλαιστίνη.
  Λίγο νωρίτερα καταλήφθηκε και η Μάλτα. Η οποία ήταν μια πολύ καλή επέμβαση. Ο Στάλιν δεν προχώρησε ακόμα και περίμενε. Όμως η ήττα των Βρετανών περιέπλεξε την κατάσταση. Και τώρα οι Ναζί μπορούσαν να χτυπήσουν στον Καύκασο και από το νότο.
  Καθυστερημένα, ο Κόκκινος Στρατός ξεκίνησε μια επίθεση εναντίον του Κουρσκ και του Ορέλ τον Σεπτέμβριο. Όμως οι Γερμανοί τον περίμεναν και ετοίμασαν μια ισχυρή άμυνα.
  Στην άμυνα πέρασε το τεστ και ο Γερμανός Φέρντιναντς. Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο με πολύ ισχυρή μετωπική θωράκιση αποδείχθηκε αποτελεσματικό στην καταστροφή τανκς.
  Καθόλου άσχημα στην άμυνα και "Πάνθηρας". Οι Γερμανοί αντιστάθηκαν με πείσμα. Τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν εξαιρετικά αργά και δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον επιχειρησιακό χώρο.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποφύγουν την κατάρρευση του μετώπου και να αντισταθούν. Και ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε μόνο εκατό χιλιόμετρα σε δύο μήνες, πλησίασε μόνο το Κουρσκ και το Ορέλ και, λόγω της μεγάλης ζημιάς, σταμάτησε. Και οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Και τον Νοέμβριο μπόρεσαν να καταλάβουν το Γιβραλτάρ. Ο Χίτλερ εξακολουθούσε να έπειθε τον Φράνκο.
  Επιπλέον, η Αγγλία ήταν πολύ αποδυναμωμένη λόγω της δραστηριότητας του εχθρικού υποβρυχιακού στόλου. Και αυτό είχε και αρνητικό αποτέλεσμα.
  Ο Τσόρτσιλ άρχισε μάλιστα να κλίνει προς μια ξεχωριστή ειρήνη. Όμως ο Χίτλερ ήθελε να υποτάξει πλήρως τη Μαύρη Ήπειρο. Και πρόσφερε στον Στάλιν ανακωχή για ένα χρόνο.
  Ο πανούργος ηγέτης της ΕΣΣΔ συμφώνησε σε αυτή την παύση. Υπολόγιζε σε ένα νέο όπλο.
  Όμως ο Χίτλερ ήξερε τι έκανε. Η Γερμανία κατέλαβε την Αφρική και το καλοκαίρι του 1944 άρχισε να αποβιβάζεται στη Βρετανία. Και αυτή τη φορά οι Ναζί κατάφεραν να τα κάνουν όλα άψογα. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη των Ναζί κατέλαβαν την κυριαρχία στον ουρανό. Και τα μαχητικά με έλικα ME-309 και TA-152 ήταν πολύ δυνατά. Και το επιθετικό τουφέκι MP-44 φάνηκε πολύ κουλ στη μαζική σειρά.
  Από τις δεξαμενές, το Panther-2 πρέπει να σημειωθεί με μια χαμηλότερη σιλουέτα και έναν μικρό στενό πυργίσκο. Έχοντας προσθέσει οπλισμό και θωράκιση, το νέο τανκ ζύγιζε μόνο σαράντα επτά τόνους με κινητήρα εννιακόσιας ίππους. Και είχε καλές επιδόσεις οδήγησης, με πυροβόλο 71EL 88 mm, και μετωπική θωράκιση εκατόν πενήντα χιλιοστών. Το Tiger-2 κατασκευάστηκε σε μικρές παρτίδες, λόγω του γεγονότος ότι η εμφάνιση του Panther-2, το οποίο δεν ήταν σχεδόν κατώτερο σε προστασία και ίσο σε οπλισμό, με συντριπτική υπεροχή στην οδηγική απόδοση, κατέστησε αμέσως αυτό το τανκ ξεπερασμένο.
  Σαν απλός "Τίγρης". Όμως το "Λιοντάρι" -2 αποδείχθηκε πιο επιτυχημένο μηχάνημα.
  Σε αυτό, ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων τοποθετήθηκαν μαζί και απέναντι. Ως αποτέλεσμα, η σιλουέτα έπεσε και η δεξαμενή έγινε πολύ πιο ελαφριά. "Λιοντάρι" -2 με βάρος πενήντα τρεις τόνους είχε. Ένα πυροβόλο όπλο 105 mm 70 EL, πλευρική θωράκιση 82 mm, μετωπική θωράκιση 150 και 120 mm γάστρα με κλίσεις. Και το μέτωπο του πύργου είναι 240 mm με κλίσεις.
  Και κινητήρας χιλίων ίππων. Το αυτοκίνητο, όπως μπορείτε να δείτε, είναι και λειτουργικό και ισχυρό από όλες τις απόψεις. Το Lev 2 ήταν εκπληκτικό.
  Εν ολίγοις - όλος Khan. Και η Βρετανία δεν έχει καμία πιθανότητα απέναντι στη Βέρμαχτ.
  Ο πιλότος της Μασσαλίας για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν έλαβε ένα νέο βραβείο: τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Και αυτή είναι μια πολύ ωραία χρήση του ταλέντου.
  Σε δύο εβδομάδες η Βρετανία έπεσε. Και το Λονδίνο καταλήφθηκε. Και ο Τσόρτσιλ έφυγε ντροπιασμένος.
  Αν και ο πόλεμος δεν έχει ακόμη τελειώσει επίσημα, οι Ιάπωνες έχουν ήδη καταλάβει την Αυστραλία.
  Και ο Καναδάς αποσύρθηκε σύντομα από τον πόλεμο. Οι Γερμανοί πραγματοποίησαν και την Επιχείρηση Ίκαρος τον Αύγουστο, καταλαμβάνοντας την Ισλανδία. Και τώρα οι ΗΠΑ δεν μπορούσαν να τους πάρουν.
  Μετά από αυτό, άρχισαν να προετοιμάζουν μια νέα επίθεση κατά της ΕΣΣΔ. Βασιζόμενος σε αεριωθούμενα αεροσκάφη και τανκς της σειράς "Ε". Καθώς και θεμελιωδώς νέα όπλα, όπως βαλλιστικοί πύραυλοι και δισκέτες.
  Οι ΗΠΑ σύντομα υπέγραψαν ειρήνη με την Ιαπωνία. Και στις 20 Απριλίου 1945, το Τρίτο Ράιχ και η χώρα των σαμουράι συμφώνησαν σε έναν κοινό πόλεμο. Και η επίθεση Fritz ξεκίνησε στις 15 Μαΐου όταν οι δρόμοι στέγνωσαν.
  Η ΕΣΣΔ προετοιμάστηκε για πολύ καιρό και έσκαψε πολλές οχυρώσεις. Στο σαράντα τέταρτο έτος, εμφανίστηκε ο Κόκκινος Στρατός - ο εκτοξευτής πυραύλων Andryusha. Επίσης στη σειρά είναι άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Και αεροσκάφη LA-7 και Yak-3. Ωστόσο, το Yak-3 δεν μπήκε σε μαζική παραγωγή λόγω της έλλειψης υψηλής ποιότητας duralumin. Και το Yak-9 παρέμεινε το κύριο μαχητικό. Το LA-7 ήταν καλύτερο στην ταχύτητα, αλλά παρόλα αυτά κατώτερο από τους Γερμανούς.
  Το πιο αποκρουστικό είναι ότι η ΕΣΣΔ έχασε την ποσοτική υπεροχή της στον αέρα. Οι Γερμανοί παρήγαγαν πολύ περισσότερα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των τζετ.
  Στα τανκς η Γερμανία εξακολουθεί να έχει πλεονέκτημα σε ποιότητα. Τόσο το "Panther" -2 και το "Lion" -2 είναι πιο προηγμένα και ισχυρά μηχανήματα. Τα E-10 και E-25 εμφανίστηκαν επίσης στη σειρά. Το τελευταίο αυτοκινούμενο όπλο ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο. Συνδυασμός όπλων στα 88 χλστ. στα 100 ΕΛ. Μετωπική θωράκιση 120 χιλιοστών σε μεγάλη κλίση, πλαϊνή θωράκιση 82 χιλιοστών με βάρος τριάντα τόνων με κινητήρα 900 ίππων, και ύψος ενάμιση μέτρο. Ναι, ήταν ήδη μια μηχανή απλά ένα θηρίο.
  Το νέο πυροβόλο εκτόξευε 12 φυσίγγια το λεπτό και τρύπησε όλα τα σοβιετικά άρματα μάχης από απόσταση μάχης.
  Το "Panther" -2, ένα καλό τανκ, αλλά το "Panther" -3 αναπτύχθηκε. Είναι βαρύτερη στους εξήντα πέντε τόνους, αλλά καλύτερα προστατευμένη και οπλισμένη. Αλλά μέχρι στιγμής στη σειρά μόνο τα E-10 και E-25 και E-100 είναι τεράστια. Η τελευταία δεξαμενή έλαβε έναν κινητήρα 1.500 ίππων, ο οποίος με βάρος 130 τόνων του έδινε ταχύτητα 40 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο. Η πλαϊνή θωράκιση αυτής της δεξαμενής είναι λοξή 210 mm και η μετωπική θωράκιση έχει κλίση 250 mm. Και δύο όπλα: 128 mm και 75.
  Αυτή η δεξαμενή ονομαζόταν "Μαμούθ". Είναι πιο προηγμένο από το "Maus" και συμπαγές διάταξη. Πολύ καλή προστασία από όλες τις γωνίες. Ένα ιδανικό ντεπόζιτο και αρκετά ευκίνητο.
  Αλλά ακόμα ακριβό και αρκετά βαρύ.
  Η ΕΣΣΔ παρέλαβε το IS-3 τον Μάιο. Αυτό το μηχάνημα προστατεύεται καλά στο μέτωπο, αλλά πιο βαρύ και χειρότερο στην απόδοση οδήγησης από το IS-2 με τον ίδιο οπλισμό. Και πιο ακριβό και πιο δύσκολο στην κατασκευή. Τον Δεκέμβριο του 1944 άρχισε να παράγεται το SU-100 - ένα πιο πρακτικό αυτοκινούμενο όπλο από τα προηγούμενα μοντέλα.
  Η ΕΣΣΔ είναι έτοιμη. Όχι όμως μέχρι τέλους. Επιπλέον, η Ιαπωνία προχωρά από τα ανατολικά.
  Το XE-162 δεν δικαιολογήθηκε. Ένα αεροσκάφος με εξαιρετικά χαρακτηριστικά πτήσης και φθηνό, εύκολο στην κατασκευή αποδείχθηκε δύσκολο στη διαχείριση και μόνο υψηλά καταρτισμένοι πιλότοι μπορούσαν να πετάξουν πάνω του.
  Είναι αλήθεια ότι του άρεσε στον Χάφμαν. Για το στυλ του αγώνα - το τέλειο μηχάνημα.
  Η Μασσαλία προτιμούσε το ME-309, ένα αξιόπιστο άλογο, ή το TA-152 με ισχυρά όπλα. Ήταν ελεύθερος σκοπευτής.
  Το ME-262 δεν είναι επίσης κακό, αλλά δεν είναι ακόμα εντελώς αξιόπιστο, αλλά αρκετά αποτελεσματικό και ανθεκτικό.
  Το τζετ ME-163 κυκλοφόρησε σε μια πιο προηγμένη έκδοση - ένα μικρό, χωρίς ουρά και πολύ γρήγορο - μαχητικό πυραύλων. Δεν είναι κακό αυτοκίνητο ME-1100 με φτερά που αλλάζουν σκούπισμα, αλλά απαιτεί υψηλά καταρτισμένους πιλότους.
  Καλό αυτοκίνητο ME-262 X, από κάθε άποψη - εξαιρετική ταχύτητα πάνω από 1100 χιλιόμετρα την ώρα, σαρωμένα φτερά, πέντε αεροβόλα πιστόλια, ευέλικτοι, πιο προηγμένοι και αξιόπιστοι κινητήρες και πρακτικοί για τον έλεγχο των απλών πιλότων. Αλλά όχι ακόμα στη σειρά.
  Τα κύρια άλογα εργασίας των ME-309 και TA-152. Τα μηχανήματα βιδώνουν, αλλά πολύ ανθεκτικά, υψηλής ταχύτητας και ισχυρά όπλα. Και το πιο σημαντικό, είναι πολλά από αυτά. Και η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να αναγκάζεται να βασίζεται στο Yak-9 και στο PE-2, το οποίο δεν είναι πολύ καλό, και τα μάλλον αδύναμα χαρακτηριστικά πτήσης του IL-2, και όχι πολύ καλύτερα από το IL-10.
  Ναι, οι δυνάμεις είναι άνισες.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν επίσης αποικιακό πεζικό στις μάχες. Πράγμα που είναι προβληματικό.
  Εκτός από την Ιαπωνία, στον πόλεμο μπήκε και η Τουρκία. Και τώρα οι Γερμανοί μαζί με τους Οθωμανούς προχωρούν πέρα από τον Καύκασο. Και αυτό είναι ακόμα το πρόβλημα.
  Ο Κόκκινος Στρατός είναι σφιγμένος.
  Ο Χίτλερ είναι γενικά σίγουρος για τη νίκη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπήκαν στον πόλεμο με το Τρίτο Ράιχ.
  Και οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση σε πολλές στρατηγικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Χτύπησαν από τη χερσόνησο Ταμάν. Και το Ροστόφ-ον-Ντον, και από το Κουρσκ στο Βορόνεζ, και στη Μόσχα στο κέντρο. Και στα βόρεια στο Tikhvin, για το δαχτυλίδι του δεύτερου Λένινγκραντ. Και η Καρελία. Και μαζί με τους Τούρκους στην Υπερκαυκασία. Και στο Ιράν.
  Και στα ανατολικά επιτέθηκε στους σαμουράι. Το κύριο πλήγμα για τη Μογγολία και το Primorye από τη στεριά, και για το Βλαδιβοστόκ και το Petropavlovsk από τη θάλασσα. Έσπρωξαν δυνατά.
  Η επίθεση σε πολλές κατευθύνσεις είναι φυσικά διασπορά δυνάμεων.
  Άλλωστε όμως ο εχθρός για να τον νικήσει αναγκάζεται να ψεκάσει. Και το Τρίτο Ράιχ έχει πολλά αποθέματα.
  Συμπεριλαμβανομένων τμημάτων από όλη την Ευρώπη. Η Σουηδία συμφώνησε να μπει στον πόλεμο, διαφορετικά θα την κατάπιε η επιχείρηση Polar Bear. Η Ελβετία έστειλε επίσης ένα τμήμα εθελοντών. Ο Φράνκο μπήκε επίσημα στον πόλεμο, ανακοίνωσε επιστράτευση. Και αυτή είναι μια σημαντική δύναμη.
  Η Ιταλία, έχοντας λύσει τα χέρια της, πραγματοποίησε πρόσθετες κινητοποιήσεις και έστειλε μεγάλες δυνάμεις στα ανατολικά. Ο Σαλαζάρ, υπό την πίεση του Χίτλερ, μπήκε και αυτός στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Οι βρετανικές και γαλλικές κυβερνήσεις υπό κατοχή έστειλαν στρατεύματα. Όλη η Ευρώπη ήταν κάτω από τα όπλα - όλες οι χώρες χωρίς εξαίρεση.
  Επιπλέον, τα ρωσικά μέρη του Vlasov και άλλα .... Καθώς και αραβικά και αφρικανικά, ακόμη και ινδικά και ιρανικά τμήματα. Τόσες δυνάμεις έχουν μαζευτεί. Δεν υπήρχαν αρκετά όπλα για όλους.
  Οι ΗΠΑ συμφώνησαν ακόμη και να δώσουν στους Γερμανούς μεγάλο αριθμό αυτόματα τουφέκια και πολυβόλα και αυτοκίνητα.
  Στα τανκς, το Τρίτο Ράιχ ήταν κατώτερο σε αριθμό από την ΕΣΣΔ, χάνοντας από τα τεράστια τριάντα τέσσερα. Αλλά προσπέρασε με αυτοκινούμενα όπλα. Τα E-10 και E-25 μπορούν να παραχθούν πολύ πιο εύκολα και σε τεράστιες ποσότητες. Και το πιο ογκώδες τανκ Panther-2 είναι σίγουρα καλύτερο από το T-34-85, ειδικά σε μετωπική θωράκιση και όπλα, αλλά εξακολουθεί να είναι μάλλον αδύναμο στα πλάγια.
  Οι Γερμανοί, όμως, με τη χρήση της βρετανικής βιομηχανίας, και οι πιο δραστήριοι Γάλλοι στην παραγωγή αρμάτων μάχης, ξεπέρασαν την ΕΣΣΔ, με μεγαλύτερη δύναμη. Και ανέπτυξαν και πυροβολικό. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν ήταν κατώτερος στα όπλα και αυτό έδωσε κάποιες ευκαιρίες.
  Αλλά στο πεζικό, ο εχθρός έχει ένα πλεονέκτημα και την κινητικότητα των στρατευμάτων επίσης.
  Η απόφαση για επίθεση σε όλα τα μέτωπα σκόρπισε αμέσως τις εφεδρείες του Κόκκινου Στρατού και παραπλάνησε τη διοίκηση. Το πιο άσχημο είναι ότι η ΕΣΣΔ, υποχωρώντας σε οικονομικό δυναμικό και ανθρώπινο δυναμικό, δεν είχε προοπτική.
  Ο εχθρός έγινε ισχυρότερος και μπορούσε να προσθέσει περισσότερα, αλλά ίσως η ΕΣΣΔ δεν το έκανε.
  Στο κέντρο, όπου η άμυνα ήταν η πιο δυνατή, ο Κόκκινος Στρατός άντεξε. Αλλά στον Καύκασο, το μέτωπο κατέρρευσε.
  Και ολόκληρη η νότια πλευρά κατέρρευσε. Και στο βορρά, οι Γερμανοί πήραν ακόμα τον Tikhvin και παρέδωσαν την αρτηρία στο Λένινγκραντ.
  Ο Χίτλερ χάρηκε.... Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι Γερμανοί και ο συνασπισμός τους κατάφεραν να καταλάβουν πλήρως τον Καύκασο και να φτάσουν στον Βόλγα στην περιοχή του Στάλινγκραντ και του Αστραχάν. Και τον Σεπτέμβριο καταλήφθηκαν τόσο το Στάλινγκραντ όσο και το Αστραχάν.
  Ο πόλεμος χάθηκε στρατηγικά. Και οι Ιάπωνες κατέλαβαν τη Μογγολία και το Primorye.
  Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Στάλιν πρόσφερε στον Φύρερ ειρήνη με οποιονδήποτε όρο.
  Ο Χίτλερ απαίτησε την παράδοση. Ο Στάλιν αρνήθηκε.
  Οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση κατά μήκος του Βόλγα. Ο Kuibyshev και οι Saratov, Tambov συνελήφθησαν ...
  Τον Δεκέμβριο, οι Γερμανοί πλησίασαν το Ουλιάνοφσκ. Υπήρξε μια προσωρινή παύση. Πολύ κρύο για Άραβες και μαύρους στρατιώτες. Ο Χίτλερ ήθελε να σώσει τη λευκή φυλή στις μάχες και πάγωσε την επίθεση μέχρι την άνοιξη.
  Το σαράντα έκτο έτος, τα αυτοκινούμενα όπλα SU-100 έγιναν η κύρια σοβιετική απάντηση. Πιο εύκολο στην κατασκευή από το T-34-85 και με ισχυρά και αποτελεσματικά όπλα, φαινόταν η καλύτερη διέξοδος. Αν και στην πραγματική ιστορία το SU-100 δεν ήταν πολύ τεράστιο.
  Στην ΕΣΣΔ, το IS-7 αναπτύχθηκε βιαστικάЈ είναι πολύ περίπλοκο για μαζική παραγωγή. Αν στην πραγματική ιστορία, ακόμη και τότε δεν τον άφησαν να μπει στη σειρά σε καιρό ειρήνης, τότε όταν ο εχθρός κοντά στο Ουλιάνοφσκ και βομβαρδίζεστε συνεχώς από αεροσκάφη, δεν μπορείτε καν να σηκώσετε το κεφάλι σας.
  Αντί για το IS-7, το SU-130 εκτοξεύτηκε βιαστικά στη σειρά στο πλαίσιο IS-2. Αυτό το μηχάνημα θα μπορούσε τουλάχιστον να κάνει κάτι ενάντια στους Γερμανούς μαστόδοντες. Επιπλέον, το Panther-4 μπήκε στη σειρά με τους Γερμανούς, ακόμη πιο βαρύ, και καλύτερα προστατευμένο, και το Lev-3.
  Τον Μάιο του 1946 ξεκίνησε μια νέα επίθεση των Ναζί. Παρακάμπτοντας τη Μόσχα, και με την καταιγίδα της ίδιας της πρωτεύουσας. Το Λένινγκραντ είναι ακόμα στα ρινγκ.
  Μαύροι και Άραβες οδηγήθηκαν στην επίθεση. Και χύθηκε πολύ αίμα.
  Ο Στάλιν διέταξε - να σταθεί μέχρι θανάτου!
  Το Ουλιάνοφσκ και το Καζάν έπεσαν μετά από ένα μήνα μάχης. Οι Γερμανοί πήραν και το Όρενμπουργκ και την Ούφα. Και δύο μήνες αργότερα, η πόλη Γκόρκι έπεσε επίσης. Και η Μόσχα ήταν περικυκλωμένη.
  Λοιπόν, ο Στάλιν, φυσικά, έφυγε και κρύφτηκε στη Σιβηρία. Την άμυνα της Μόσχας διοικούσε ο Ζούκοφ. Οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Η Μόσχα συνέχισε με πείσμα.
  Εκείνη όμως πιέστηκε. Την ίδια στιγμή οι Γερμανοί έφτασαν στα Ουράλια. Πήραν το Σβερντλόφσκ και το Τσελιάμπινσκ.
  Η Μόσχα άντεχε ακόμα. Και έπεσε μόνο τον Δεκέμβριο του 1946. Ο πόλεμος, ωστόσο, δεν έχει τελειώσει ακόμα... Το αρχηγείο μεταφέρθηκε στο Νοβοσιμπίρσκ.
  Και εκεί ο αγώνας συνεχίστηκε.
  Οι Γερμανοί άρχισαν να προελαύνουν ξανά τον Μάιο του 1947. Έχουν εμφανιστεί πιο προηγμένοι τύποι τεχνολογίας. Και στην αεροπορία - βομβαρδιστικά χωρίς ουρά και στην τεχνολογία. Το Panther-4 ζύγιζε ακόμη εβδομήντα τόνους με κινητήρα χίλια πεντακόσια άλογα. Το "Panther" -5 αναπτύχθηκε με τα ίδια όπλα, αλλά βάρους πενήντα πέντε τόνων και κινητήρα 1800 ίππων. Η θωράκιση έχει το ίδιο πάχος, αλλά οι γωνίες ορθολογικής κλίσης έχουν γίνει μεγαλύτερες.
  Τα πρώτα T-54 εμφανίστηκαν στον Κόκκινο Στρατό, αλλά αυτό είναι ήδη σαν νεκρό κατάπλασμα.
  Η Μασσαλία για χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη έλαβε το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για μιάμιση χιλιάδες αεροσκάφη, το αστέρι του Σταυρού του Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για δύο χιλιάδες αεροπλάνα, το αστέρι του Σταυρού του Ιππότη με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ο Κόκκινος Στρατός καιγόταν τώρα. Αλλά αγωνίστηκε με μεγάλη γενναιότητα. Το Kozhedub για το εκατοστό γερμανικό αεροσκάφος έλαβε το τέταρτο χρυσό αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ. Έγινε ο πρώτος που έλαβε τέτοιο βραβείο για τέταρτη φορά. Ο Πόκρισκιν ήταν ο πρώτος ήρωας που πέθανε τρεις φορές. Άλλοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αναπτυχθούν.
  Υπήρχε επίσης ένα νέο μηχάνημα υπό ανάπτυξη, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.
  Οι Γερμανοί πήραν το MP-54, που είναι πιο ελαφρύ σε βάρος και τέλειο.
  Εμφανίστηκε και το ME-362. Είναι επίσης ένα αυτοκίνητο υψηλής ποιότητας. Ο Rudel πήρε τα Platinum Oak Leaves και τον Huffman.
  Ο πόλεμος ήταν σε...
  Και εδώ είναι το τελευταίο στρατιωτικό καλοκαίρι. Οι Ναζί προχωρούν, σπάζοντας την αποδυναμωμένη αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων. Όλο και περισσότερες μονάδες του Κόκκινου Στρατού παραδίδονται χωρίς μάχη, όλο και περισσότεροι λιποτάκτες. Το Νοβοσιμπίρσκ έπεσε τον Σεπτέμβριο. Και τον Δεκέμβριο ολοκληρώθηκε η κατάληψη από τους Γερμανούς και τους Ιάπωνες σχεδόν όλων των μεγάλων πόλεων της Σιβηρίας και της Κεντρικής Ασίας.
  Τον Ιούνιο του 1948, η Τσουκότκα και όλοι οι λίγο πολύ σημαντικοί οικισμοί της ΕΣΣΔ καταλήφθηκαν. Ο πόλεμος μετατράπηκε σε κομματικό στάδιο. Τον Δεκέμβριο του 1948, ο Στάλιν σκοτώθηκε από επίθεση με ρουκέτα. Και τελικά, στις 30 Ιανουαρίου 1949, ο Μπέρια υπέγραψε συμφωνία για την παράδοση του Κόκκινου Στρατού και των στρατευμάτων του NKVD με αντάλλαγμα αμνηστία και συγχώρεση.
  Αλλά χωριστές ομάδες ανταρτών συνεχίστηκαν.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν την ατομική βόμβα και είναι πλέον απρόσιτη. Ωστόσο, κατακτήθηκε από το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία για να αφομοιώσει και να αφομοιώσει περισσότερες από μία γενεές. Ήρθε λοιπόν η ώρα της ειρήνης. Οι Γερμανοί πέταξαν στο διάστημα κατά τη διάρκεια του πολέμου με το V-4. Και στις 20 Απριλίου 1955 ξεκίνησε μια πτήση στο φεγγάρι με αστροναύτες.
  Υπήρχαν πλέον τρεις ηγεμονικές αυτοκρατορίες στον κόσμο - το Τρίτο Ράιχ, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία. Ζούσαν σχετικά ειρηνικά και ανταγωνίζονταν στη διαστημική οικονομία και επιστήμη. Αν και ο κόσμος βρισκόταν στα πρόθυρα του πυρηνικού πολέμου. Υπήρχε όμως μια ελπίδα να τακτοποιήσουμε και να τα καταφέρουμε!
  ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΑΠΟ ΗΡΩΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΩΝ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Οι πρωτοπόροι, όπως πάντα, δείχνουν την υψηλότερη κλάση και τα ακροβατικά κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Το τάγμα νεαρών πρωτοπόρων υπό τη διοίκηση του αιώνιου αγοριού Oleg Rybachenko μάχεται για να υπερασπιστεί την περικυκλωμένη Μόσχα, την πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ.
  Αγόρια και κορίτσια με κόκκινες γραβάτες, ξυπόλητα και κουρελιασμένα δίνουν μια άνιση μάχη ενάντια στη φασιστική αρμάδα.
  Οι Ναζί επιτίθενται από αέρος.
  Χωνιές είναι διάσπαρτες τριγύρω και πολυάριθμα θραύσματα διάσπαρτα σε όλες τις προσεγγίσεις προς τις σοβιετικές θέσεις. Τα δέντρα είναι απανθρακωμένα, οι σημύδες, απανθρακωμένες σαν σπίρτα, φαίνονται ιδιαίτερα συγκινητικές.
  Το αγόρι Όλεγκ και η κοπέλα Μαργαρίτα σκάβουν χαρακώματα, πιέζοντας τα γυμνά, σκληρυμένα, παιδικά πέλματά τους στα πλευρά των φτυαριών.
  Το κορίτσι παρατηρεί:
  - Είναι καλό να είσαι αθάνατος! Οι Ναζί μας βομβαρδίζουν, αλλά δεν φοβόμαστε.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του.
  - Απολύτως δεν φοβάμαι!
  Δίπλα τους άλλα παιδιά, επίσης ξυπόλητα, ημίγυμνα, μαυρισμένα και αδύνατα, δουλεύουν με φτυάρια.
  Το κορίτσι Μαρίνκα, πιέζοντας τη γυμνή στρογγυλή φτέρνα της στη λαβή ενός φτυαριού, τραγουδά:
  - Η Pioneer είναι πάντα έτοιμη! Και εμπρός χωρίς άλλη καθυστέρηση!
  Το αγόρι Seryozhka τραγουδά, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο! Μουλιάστε τους Ναζί στην τουαλέτα!
  Τα παιδιά είναι έτοιμα να πολεμήσουν ηρωικά. Ένα ολόκληρο τάγμα πρωτοπόρων. Και είναι πολύ γενναίοι.
  Αγόρια και κορίτσια είναι έτοιμα να παλέψουν μέχρι το τέλος. Και πάνε να πολεμήσουν.
  Το αγόρι Πέτκα προσαρμόζει μια σπιτική σφεντόνα.
  Τα παιδιά είναι έτοιμα να πολεμήσουν. Πολύ έτοιμο.
  Εδώ πετούν τα επιθετικά αεροσκάφη των Ναζί. Είναι πολλά από αυτά και μερικά από αυτά είναι ακόμη και τα νεότερα, αντιδραστικά.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova τραβούν μια σφεντόνα και εκτοξεύουν κάτι εντελώς θανατηφόρο στον εχθρό, δηλαδή μια εκρηκτική σακούλα με κάρβουνο.
  Θα πετάξει σε ένα τόξο και θα χτυπήσει ακριβώς στο αεροσκάφος επίθεσης. Θα εκραγεί και θα πιτσιλίσει προς όλες τις κατευθύνσεις με θραύσματα. Κάποια γειτονικά αεροπλάνα άρχισαν να καπνίζουν.
  Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα και κυριολεκτικά τσιρίζουν. Χαστούκι με γυμνά πόδια.
  Και ακούγεται ένα επιθετικό τρίξιμο.
  Το πρωτοπόρο αγόρι Sashka και το κορίτσι Masha ξεκινούν ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου. Και χτυπήστε τη μηχανή των Ναζί. Οι Stormtroopers εκτοξεύουν πυραύλους στους πρωτοπόρους. Παιδιά που τρεμοπαίζουν με γυμνά τακούνια, γκρίζα από τη σκόνη, σκορπίζονται. Και ξαναπυροβολήστε.
  Το αγόρι Oleg Rybachenko έγραψε στο Twitter:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό....
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Και το αγόρι και το κορίτσι, σαν να πυροβολούσαν από μπαζούκα. Και άλλο ένα γερμανικό αεροπλάνο σκίζεται.
  Η Μαργαρίτα ξεκούρασε τα ξυπόλητα πόδια της και τραγούδησε:
  - Θα νικήσουμε τους φασίστες,
  Ο Θεός και το χερουβείμ είναι μαζί μας!
  Το αγόρι Seryozhka αναφωνεί:
  Ο Στάλιν είναι μαζί μας!
  Και το παιδί πάτησε το κουμπί του μπαζούκα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του!
  Να πώς πυροβολούν. Ακούγεται ένα βουητό. Στο βάθος μπορείτε να δείτε πώς πλησιάζουν τανκς.
  Μπορείτε να δείτε πώς πέφτουν τα φύλλα από τα δέντρα. Και πώς σβούρες γης πετούν μέχρι την κορυφή.
  Και πώς καίγεται το γρασίδι. Το γυμνό πόδι της κοπέλας Λάρα καίγεται από ένα φως. Και ουρλιάζει.
  Η Λάρα τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Οι μπαταρίες εκτοξεύονται σε γερμανικά οχήματα. Πυροβολούν όμως από απόσταση.
  Ξυπόλητα κορίτσια-Μέλη της Komsomol σκορπίζονται τρεμοπαίζοντας με γυμνά ροζ τακούνια. Και φέρτε τα βλήματα. Εκτοξεύστε κάτι απολύτως θανατηφόρο.
  Και σπάει τη βουή.
  Veronica, αυτό το μέλος της Komsomol ενθαρρύνει:
  - Δόξα τω Θεώ Ροντ!
  Οι πολεμιστές πολεμούν πολύ απελπισμένα. Και ο πρωτοπόρος πετιέται χειροβομβίδες στους εχθρούς.
  Τα παιδιά πυροβολούν τον εχθρό και χτυπούν τους Ναζί. Πέφτουν νεκροί μισθοφόροι.
  Η Αλίκη, αυτό το πρωτοπόρο κορίτσι, πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλά της. Χτύπησε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Για τη θεά Λάδα!
  Το αγόρι Κάι έδωσε μια στροφή, κούρεψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα μπροστά!
  Το κορίτσι Glasha κούρεψε το Fritz και τσίριξε:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε μια δολοφονική χειροβομβίδα.
  Εδώ παλεύουν απελπισμένα τα παιδιά των πρωτοπόρων.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα εκτόξευσαν ξανά μια τσάντα άνθρακα από μια σφεντόνα και έσκισαν τον πυργίσκο από τη δεξαμενή. Το αγόρι και το κορίτσι γάβγιζαν σε χορωδία:
  - Για το φως του κομμουνισμού!
  Ο Oleg Rybachenko, ένα αγόρι περίπου έντεκα ετών, αλλά πολύ μυώδες, ακούμπησε τις γυμνές του φτέρνες στο γρασίδι και άρχισε να τραβάει το εκρηκτικό πακέτο στο σύρμα.
  Και τότε το "Λιοντάρι" του Χίτλερ το πήρε και έπεσε πάνω σε κάτι θανατηφόρο και οι κύλινδροι του, έχοντας καταστραφεί, πήγαν.
  Και κύλησαν. Εδώ το κορίτσι, με μια ρίψη λεμονιού, έσκισε το κεφάλι του Φριτς και κύλησε στο γρασίδι. Και τα δόντια πέταξαν έξω από το πρόσωπο.
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα μέχρι τέλους!
  Και τα νερά του γυμνού της ποδιού εκτόξευσαν ξανά ένα δολοφονικό και δροσερό.
  Και οι πρωτοπόροι είναι εξαιρετικά εύστοχα πυρά.
  Γερμανικά τανκς εισέρχονται. Μερικά από αυτά είναι καινούργια και squat. Πυροβολούν με ακρίβεια τον εχθρό. Πιο συγκεκριμένα, όχι ακριβής. Και απαντούν οι ξυπόλητοι πρωτοπόροι. Και καταστρέψτε τον εχθρό.
  Καθοδηγώντας τον Βαλεντίνο, αυτό το κορίτσι φώναξε τη φωτιά:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και έκοψε τον εχθρό με μια θανατηφόρα έκρηξη. Και πολλά πτώματα.
  Οι πρωτοπόροι παλεύουν σαν μπόγατιροι και μπογάτες.
  Το Warbler, αυτό το πρωτοπόρο αγόρι, που κόβει αντιπάλους, τραγουδά:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και το γυμνό τακούνι του παιδιού θα πετάξει ένα εκρηκτικό πακέτο.
  Αυτά είναι τα παιδιά εδώ - είναι πολύ φάουλ για τον Χίτλερ.
  Οι μαχητές είναι όντως νέοι, αλλά πολύ πολεμικοί. Δεν υπάρχει τρόπος να τους αντισταθείς.
  Το αγόρι Maksimka έδωσε επίσης μια στροφή και τσίριξε:
  - Θα υπάρξουν νέες εποχές
  Θα γίνει αλλαγή γενιάς...
  Αλλά κανείς, και ποτέ -
  Δεν θα ξεχάσω το όνομα Λένιν!
  Το κορίτσι Βερόνικα συμφώνησε:
  - Μην ξεχνάς και μη συγχωρείς!
  Και πάλι θα πετάξει ένα δολοφονικό πράγμα με το γυμνό του πόδι.
  Το αγόρι Seryozhka έχει ήδη καταφέρει να βρίσκεται στα χέρια των ναζί εκτελεστών και από θαύμα γλίτωσε.
  Αλλά είναι καλό να θυμόμαστε τις ανακρίσεις, τα βασανιστήρια και την απάνθρωπη κακοποίηση.
  Και οι ίδιοι οι Γερμανοί όχι μόνο πολέμησαν, αλλά διέπραξαν και σκληρές φρικαλεότητες. Κατά τη διάρκεια των μαχών, η πρώτη γραμμή ανακατευόταν συχνά. Έτσι ο ανιχνευτής Seryozhka Panteleev έπεσε σε μια παγίδα.
  Ένα δωδεκάχρονο αγόρι κατέληξε σε γερμανικό καζεμά, τον έγδυσαν και τον έψαξαν βρίσκοντας ένα σημειωματάριο και ένα μικρό αμερικάνικο πιστόλι.
  Μια Γερμανίδα αξιωματικός στα ρωσικά ρώτησε τη Σερέζα:
  - Θέλεις να ζήσεις αγόρι;
  Ο Παντελέεφ, χαμηλώνοντας το κεφάλι του, απάντησε:
  - Δεν φταίω σε τίποτα!
  Η γυναίκα άστραψε δυνατά τα μάτια της και είπε απειλητικά:
  - Δεν ήσουν μόνος... Πού πήγαν οι δύο ανώτεροι σύντροφοι;
  Ο Seryozhka ανατρίχιασε και απάντησε απρόθυμα:
  "Ακόμα κι αν ήξερα, πάλι δεν θα έλεγα..." Τότε το αγόρι σήκωσε το κεφάλι του και φώναξε. - Και ακόμα σύντομα τελειώνεις!
  Η γυναίκα γέλασε μοχθηρά.
  - Κάνετε λάθος! Ο Φύρερ είναι ανίκητος και θα μας πεις πολλά περισσότερα!
  Το σκουλαρίκι με ένα άσπρο σορτς βγήκε στο χιόνι. Η κρύα και παγωμένη επιφάνεια του τρύπησε τα γυμνά πόδια και τα γυμνά πλευρά του αδύνατος αγοριού, που προεξείχαν σαν τις ράβδους ενός καλαθιού, περπατούσαν, γαργαλώντας δυσάρεστα το κρύο αεράκι. Το αγόρι έτρεμε όχι μόνο από το κρύο, αλλά και από τον φόβο. Φαινόταν τόσο αβοήθητος και αξιολύπητος. Η γυναίκα τον ακολούθησε και το χιόνι τσάκισε κάτω από τις μπότες της.
  Ο Seryozhka έτριψε άθελά του τις δροσερές, ελαφρώς τραχιές σόλες του και προσπάθησε να προσθέσει ένα βήμα. Όμως τα χέρια που ήταν δεμένα πίσω από το σχοινί συσπάστηκαν άθελά τους. Το αγόρι σταμάτησε. Υπήρχαν ήδη έτοιμοι κουβάδες με παγωμένο νερό, ένα σωρό φρέσκα καλάμια. Υπάρχει ένα πρόχειρα σκαλισμένο ράφι, μια φωτιά καίει, πάνω στην οποία θερμαίνονται λαβίδες και ένας αηδιαστικά χαμογελαστός δήμιος. Ένα άκαρδο κατι που ετοιμαζόταν για ανάκριση με πάθος.
  Ο Ρινγκ έκανε πίσω και έκλεισε τα μάτια του. Το παιδί των προσκόπων φοβήθηκε - θα άρχιζαν πραγματικά να το βασανίζουν έτσι, ακριβώς στο κρύο;
  Φαίνεται όμως ότι έτσι ακριβώς θα είναι και θα τους βασανίσουν δημόσια - εδώ το πλήθος οδηγείται στην παράσταση. Οι Γερμανοί φρουροί φωνάζουν απειλητικά. Το ρώσο, ξανθό αγόρι, προσπαθεί απεγνωσμένα να ηρεμήσει το τρέμουλο, η παγωνιά του καίει ήδη τα τακούνια, αλλά, παρά το κρύο, ο ιδρώτας έσταζε στο αδύνατο, αλλά βαρετό σώμα του αγοριού.
  Η γυναίκα, στο μεταξύ, έβγαλε από την τσέπη της μια ταμπακιέρα και έναν αναπτήρα. Σιγά-σιγά άναψε ένα τσιγάρο και μετά ξαφνικά τρύπησε απότομα ένα φλεγόμενο τσιγάρο κάτω από την κοφτερή ωμοπλάτη του αγοριού.
  Ο Seryozhka ούρλιαξε ακούσια και γρονθοκόπησε στη μύτη. Μια αδύναμη γιούσκα έρεε. Και η γυναίκα φίδι σφύριξε:
  - Πες μας γρήγορα, πού αλλού έχεις επαφή, ποιος είναι ο κωδικός για το underground;
  Το αγόρι φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  "Δεν θα σου πω πάντως!" Δεν θα το πω ποτέ!
  Η γυναίκα διέταξε αυστηρά:
  - Τότε γάμησε τον!
  Τα χέρια του Serezha ήταν ήδη δεμένα πίσω από την πλάτη του και ο βοηθός του δήμιου έσπρωξε χοντροκομμένα το αγόρι. Αρκετές Ουγγρικές γυναίκες κελαηδούσαν με συμπάθεια στη γλώσσα τους:
  - Ωχ! Ωχ! Είναι απλά ένα παιδί!
  - Πολύ γυμνό στο κρύο ....
  - Θα βασανιστεί!
  Ο Seryozhka δεν ήξερε ουγγρικά, αλλά έμαθε να καταλαβαίνει αρκετά καλά γερμανικά - διαφορετικά, τι είδους αξιωματικός πληροφοριών είναι αν δεν ξέρει τη γλώσσα ενός πιθανού εχθρού! Αλλά, φυσικά, το έκρυψε αυτό μπροστά στους εισβολείς και προσπάθησε να φανεί πιο ανόητος από ό,τι είναι. Ένας από τους μικρού μεγέθους βοηθούς του δήμιου έριξε τη μάσκα και αναγκάστηκε να τη βγάλει. Ο Seryozhka σφύριξε έκπληκτος. Απλώς ένα κορίτσι, με ανοιχτόχρωμα κόκκινα μαλλιά πλεγμένα σε λεπτές πλεξίδες, ήταν μέλος μιας σαρκοφάγων ομάδας.
  Η νεαρή Γερμανίδα, τραβώντας το βλέμμα του αγοριού, έβγαλε τη γλώσσα της και σφύριξε, στα γερμανικά:
  - Είμαι δυνατός! Θα σου σπάσω και θα σου σπάσω τα κόκαλα με καυτές λαβίδες!
  Ο Seryozhka έριξε μια ματιά στη λαβίδα και χλόμιασε. Αν από μια μικρή φωτιά τσιγάρων πονάει γυμνό δέρμα κάτω από την ωμοπλάτη τόσο οδυνηρά και αηδιαστικά, τότε τι θα συμβεί όταν το κόκκινο σίδερο που μυρίζει κόλαση αγγίξει το σώμα του;
  Η γυναίκα αξιωματικός διέταξε με γάβγισμα:
  - Τραβήξτε το αγόρι στο ράφι!
  Η κοπέλα δήμιος, μη φορώντας μάσκα, πέταξε πολύ επιδέξια ένα γάντζο σε ένα γερό σχοινί που έδενε τα χέρια του νεαρού προσκόπου με ένα γάντζο. Ένας άλλος πιο ογκώδης, με μαύρη μάσκα, ο βοηθός του δήμιου, με τη βοήθεια μιας περιστρεφόμενης συσκευής, τράβηξε την αλυσίδα στην οποία ήταν στερεωμένο το άγκιστρο.
  Ευέλικτος ως ακροβάτης, ο Seryozhka δεν ένιωθε σχεδόν καθόλου πόνο καθώς τα χέρια του σηκώθηκαν και οι ώμοι του στριφογύριζαν στα πίσω πόδια τους. Άλλωστε, φυσικά, ο πρόσκοπος είχε μεγάλη εμπειρία στο σκαρφάλωμα από τα παράθυρα, κατά μήκος των σωλήνων της καμινάδας, και μάλιστα πήρε μαθήματα από ερμηνευτές τσίρκου. Ωστόσο, ο βοηθός δήμιος, έχοντας δείξει τη δύναμη ενός κοριτσιού, έριξε επιδέξια ένα τετράγωνο στα γυμνά πόδια του αγοριού και έσπασε σταθερά τις κλειδαριές.
  Αν κρίνουμε από τον μορφασμό της, παρά την επιδεξιότητά της, ήταν δύσκολο να φορέσει ένα μπλοκ, και στους ώμους και τους συνδέσμους του αγοριού, του οποίου το βάρος είχε υπερδιπλασιαστεί, πυροβόλησε από πόνο. Τώρα άρχισαν τα πραγματικά βασανιστήρια.
  Μια νεαρή νοσοκόμα με λευκό παλτό και λαστιχένια γάντια πήγε στο αγόρι των προσκόπων. Έβαλε το χέρι της μπροστά στην καρδιά του αγοριού και άκουσε τον παλμό, μετά χαμογελώντας από άγρια χαρά είπε:
  - Έχει πολύ δυνατή καρδιά, μπορεί να αντέξει πολύ!
  Η γυναίκα αξιωματικός σφύριξε στα ρωσικά:
  - Πες τον κωδικό!
  Ο Seryozhka, θυμούμενος το αγόρι-Kibalchich, τον οποίο, πιθανώς, η αστική τάξη σταύρωσε επίσης γυμνό στο ράφι και απαίτησε να δώσει το πιο σημαντικό μυστικό, πρόσθεσε θάρρος στον εαυτό του. Παραδόξως, αλλά ο πραγματικός πόνος κατέστειλε τον φόβο και έδωσε δύναμη να αντισταθεί στην αηδία του Χίτλερ.
  Ο νεαρός πρόσκοπος αναφώνησε:
  - Δεν θα σου πω τίποτα! Και ο Χίτλερ θα τολμήσει και θα ποντάρει!
  Η γυναίκα, που είχε ήδη παρευρεθεί πολλές φορές στις ανακρίσεις, και έχασε εντελώς κάθε όψη συνείδησης και οίκτου, διέταξε λακωνικά:
  - Ορμος!
  Το αγόρι ξυλοκοπήθηκε από μια νεαρή κοπέλα. Πρέπει να είναι ειδικός στο ξυλοδαρμό πολλών ανήλικων αιχμαλώτων. Είναι ικανό να προκαλέσει πόνο, αλλά ταυτόχρονα να μην σκοτωθεί και να μην επιτρέψει σε κάποιον να βουτήξει από την κόλαση των βασανιστηρίων στον παράδεισο μιας ολοκληρωτικής "απενεργοποίησης" της συνείδησης.
  Τα χτυπήματα έπεσαν στη λεπτή αλλά κουρελιασμένη πλάτη του Seryozhka, δαγκώνοντάς τον σαν σμήνη ώμων.
  Πονούσε, αλλά το αγόρι, αναπνέοντας βαριά και ανοίγοντας το στόμα του, δεν ούρλιαξε από τον πόνο. Σε αυτή, φαντάστηκε την πιο έντονη μάχη, στην οποία συμμετέχει ο Μαλχίσ-Κιμπαλκίσ. Στη θέση του Malchish-Kibalchish, πολεμά και διοικεί - Seryozhka. Μόνο που πολεμούν όχι με λευκούς, αλλά με πραγματικούς φασίστες.
  Εδώ είναι ένα καλάμι από τρομερές γερμανικές "Τίγρεις", μηχανές των οποίων η ομοιόμορφη εμφάνιση είναι εξαιρετικά ανατριχιαστική. Τώρα όμως μοιάζουν με χαρτόνι και τα ψιλοκόβεις με σπαθί!
  Η γυναίκα αξιωματικός, βλέποντας ότι το αγόρι, παρά τα ανοιχτά του μάτια, ουσιαστικά δεν αντιδρούσε στα χτυπήματα, διέταξε σκληρά:
  - Και τώρα το μαγκάλι!
  Η κοπέλα- βασανίστρια έτρεξε στο μαγκάλι και έβγαλε από ένα συρτάρι ένα βάζο με ελαιόλαδο. Και τότε έτρεξε προς το αγόρι, και, στρίβοντας το πρόσωπό της με περιφρόνηση, άρχισε να αλείφει το αγόρι στα σκληρά πέλματα των ποδιών, που δεν είχαν προλάβει να μαλακώσουν μετά από ένα ξυπόλητο καλοκαίρι.
  Η Seryozhka χάρηκε ακόμη και όταν της άγγιξαν τα άκαμπτα, γυμνά πόδια, τα ζεστά κοριτσίστικα χέρια και το ζεστό λάδι της. Το αγόρι γρύλισε ικανοποιημένο, αλλά ο αδίστακτος δήμιος του έδειξε τη γροθιά της και είπε στα σπασμένα ρωσικά:
  - Θα σου τηγανίσουμε τα τακούνια αγόρι! Θα ουρλιάζεις σαν λύκος!
  Ο Seryozhka θυμήθηκε την ταινία "Treasure Island" που είχε παρακολουθήσει στον κινηματογράφο ακριβώς την παραμονή του πολέμου. Εκεί, μια κοπέλα μεταμφιεσμένη σε καμπίνα απειλήθηκε επίσης να τηγανίσει τις φτέρνες της. Σήμαινε κάτι οδυνηρό και προφανώς όχι καλό. Τότε ο Seryozhka, από περιέργεια, άναψε ένα κερί και έφερε στο φως τη στρογγυλή, παιδική φτέρνα του.
  Πώς τότε φώναξε με φωνή που δεν ήταν δική του! Ήταν πραγματικά πολύ οδυνηρό και, στη φτέρνα, μια μωβ φουσκάλα πρήστηκε, πάνω στην οποία ήταν αδύνατο να σταθείς όρθιος. Έτσι για αρκετή ώρα το παιδί αναγκάστηκε να περπατήσει με το δεξί του πόδι στα δάχτυλα των ποδιών του. Η φουσκάλα, όμως, κατέβηκε γρήγορα, αλλά οι αναμνήσεις έμειναν.
  Το φθινόπωρο, όταν τα πόδια του αγοριού σκληρύνθηκαν σε σημείο κάλους, ο Σεργκέι προσπάθησε να τρέξει πάνω από τα κάρβουνα. Έτσι, μερικά αγόρια από τη Ρουμανία ήξεραν πώς να το κάνουν. Ωστόσο, τον έκαιγε - προφανώς είχαν τα δικά τους τοπικά μυστικά εδώ. Αλλά σε σπασμένο γυαλί, τα πέλματα με κάλους θα μπορούσαν, αν κατανείμετε ομοιόμορφα το βάρος σας, να πατήσουν. Για να μην αναφέρουμε το τρέξιμο σε ορεινές, κοφτερές πέτρες. Αυτό είναι σχεδόν ο κανόνας για τον Serezha.
  Οι αναμνήσεις αποσπάστηκαν από τη στιγμή που μια μικρή φωτιά άναψε κάτω από τα πόδια του. Μια τέτοια τεχνική βασανιστηρίων, τηγανίστε γυμνά τακούνια, αργά, αλλά οδυνηρά μακριά. Και το λάδι δεν καίει το παχύ, τραχύ δέρμα των πελμάτων. Και πραγματικά πονάει τόσο πολύ, και το πιο σημαντικό, ο πόνος σταδιακά αυξάνεται, σε σημείο αφόρητου.
  Η πλάτη, τα πλάγια, οι γλουτοί, ακόμα και τα πόδια πίσω από τον Serezha ήταν ήδη κομμένα σε αιματηρές ρίγες. Αλλά ο πόνος κατά κάποιο τρόπο αισθάνθηκε βαρετός. Ίσως ο συνδυασμός πολλών δεινών ταυτόχρονα να άτονε ή οι μνήμες βασανισμένων πρωτοπόρων ήρωων έδιναν κουράγιο.
  Αλλά είναι πραγματικά γεγονός ότι στην πραγματική ιστορία, λίγα από τα παιδιά που έπεσαν στη φασιστική αιχμαλωσία χωρίστηκαν και πρόδωσαν μυστικά κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Οι ενήλικες χωρίζονταν κάτω από βασανιστήρια πιο γρήγορα και πιο συχνά. Άρα οι πρωτοπόροι, ακάμπτοι στα φασιστικά μπουντρούμια, δεν είναι καθόλου μύθος!
  Ο Seryozhka στην αρχή ένιωσε μια ευχάριστη ζεστασιά στα πέλματα, αλλά μετά άρχισε να καίγεται, σαν να είχε χυθεί βραστό νερό. Ο πόνος είναι πολύ καυστικός και ο ανιχνευτής τράβηξε απελπισμένα τα πόδια του, σηκώνοντας ένα βαρύ μπλοκ κόβοντας με ατσάλινα άκρα του αστραγάλου. Αμέσως, το κορίτσι βασανιστή, προφανώς περίμενε το ίδιο από τον κρατούμενο, πέταξε ένα βαρύ κούτσουρο στο μπλοκ. Ο έντονος πόνος πέρασε από τις αρθρώσεις, τους συνδέσμους και τους ώμους του, προκαλώντας το αγόρι να ουρλιάζει.
  Τώρα τα βασανιστήρια εντάθηκαν, τα χέρια του βγήκαν κυριολεκτικά έξω και τα πόδια του κάηκαν. Ο Sergey Panteleev διάβασε περισσότερες από μία φορές πώς βασανίστηκαν οι παρτιζάνοι κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων και, στην πιο δύσκολη στιγμή, η απώλεια των αισθήσεων ήρθε στη διάσωση. Και μετά πέφτεις σαν βαθύ μπουντρούμι.
  Αλλά ο Seryozhka απλώς διακρίθηκε από ένα πολύ δυνατό κεφάλι και το γεγονός ότι δεν έχασε τη δημιουργία του, ακόμη και να πάρει ένα καλό χτύπημα στο κεφάλι. Ναι, και οι δήμιοι, μάλλον επαγγελματίες, ξέρουν να βασανίζουν.
  Πονάει πολύ, και τότε η ίδια η γυναίκα αξιωματικός αποφάσισε να διασκεδάσει. Της έδωσαν ένα λοστό καυτός στη φλόγα, κι εκείνος άρχισε να τον καίει, τα πιο ευαίσθητα μέρη, πάνω στο κουρελιασμένο σώμα του αγοριού.
  Και μετά, για να συγκρατήσει τις κραυγές, ο Seryozhka, σαν αληθινός πρωτοπόρος ήρωας, τραγούδησε.
  Θα σε προστατέψουμε, αγαπημένη μου γη,
  Πατρίδα απεριόριστες εκτάσεις,
  Ο ρωσικός λαός είναι ενωμένος με το κόμμα -
  Ο Frost σχεδιάζει σχέδια στο παράθυρο!
  
  Έχω μια κόκκινη γραβάτα - ένα κόκκινο πανό,
  Ήταν δεμένο με υπερηφάνεια και συνείδηση!
  Περπατούσαμε ένα ζεστό καλοκαίρι,
  Η ρουμπινιά φωτιά φωτίζει το φθινόπωρο!
  
  Αλλά η Βέρμαχτ χτύπησε ξαφνικά σαν βαριοπούλα,
  Σοβιετικός στρατιώτης, μην αντέχεις την ντροπή!
  Θα ζεστάνουμε πολύ τους φασίστες,
  Και βρόμικο Χίτλερ!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι, όλοι ενωμένοι στις τάξεις,
  Ο αγώνας για την Πατρίδα είναι ο στόχος μας!
  Ο στρατιώτης της Ρωσίας είναι ανίκητος στις μάχες,
  Και ποιος είναι ναζί, μάλιστα, κούτσουρο!
  
  Πηγαίνετε στο μέτωπο στο κάλεσμα της καρδιάς ξέρετε
  Αν και ήθελαν να μην αφήσουν τα αγόρια να μπουν,
  Αλλά μην κάθεστε, είμαστε κλεισμένοι στο γραφείο,
  Μόνο στα μέτωπα θα πάρετε μια σταθερή πεντάδα!
  
  Αν και οι δικοί μας υποχωρούν κάτω από πυρά,
  Πιστεύουμε όμως ότι η Βέρμαχτ θα ηττηθεί!
  Τα στρατεύματά μας λιώνουν σαν παγάκια,
  Αλλά ένας Θεός ξέρει, απήγγειλε μια πρόταση στο Ράιχ!
  
  Η κοπέλα παλεύει ξυπόλητη
  Τα αγόρια ξεφλούδισαν όλες τις μύτες,
  Η χώρα των νέων συμβουλίων ανθίζει,
  Κι εμείς, μάλιστα, είμαστε ιππότες-αετοί!
  Ο ανιχνευτής τραγούδησε και ο πόνος υποχώρησε, ούτε το μαγκάλι ούτε το καυτό μέταλλο τον ενόχλησαν, και φαινόταν ακόμη και τεράστια φτερά αετού να απλώνονται πίσω του.
  Ενοχλημένη, η βασανίστρια άρπαξε ένα μαστίγιο που είχε θερμανθεί στη φωτιά, φτιαγμένο από ατσάλι, συρματοπλέγματα, και άρχισε να χτυπά το αγόρι στην ήδη ματωμένη και σπασμένη πλάτη.
  Αλλά ο Seryozhka τραγούδησε με όλο και περισσότερο ενθουσιασμό.
  Θα πολεμήσουμε τον ναζισμό μέχρι τέλους,
  Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για τους Ρώσους,
  Ένα πουλί πετάει στον κόσμο με ένα κόκκινο χρώμα,
  Το αγαπημένο μας αηδόνι έγινε γεράκι!
  
  Η μητέρα είναι νέα, αλλά ήδη γκριζομάλλα,
  Οι Άγιοι λάμπουν από τις εικόνες σαν λάμψη προσώπου,
  Είσαι η αγαπημένη μου πατρίδα,
  Είμαι έτοιμος να πολεμήσεις μέχρι θανάτου!
  
  Κυνήγι για να κρεμάσουμε το κολασμένο Ράιχ στον ζυγό,
  Η ευρηματικότητα άρπαξε ένα πολυβόλο,
  Και ο μαχητής εμπνέεται από έναν υψηλό στόχο,
  Σήκωσε χειροβομβίδα και πάει στο τανκ!
  
  Μόνο ένα αγόρι, και λάσπη κάτω από τα πόδια,
  Έχεις ήδη παγετό το πρωί, αλλά είσαι ξυπόλητος,
  Αλλά δεν είναι σωστό για τους πρωτοπόρους να κλαίνε,
  Ποιος είναι δειλός είναι ήδη κάτω από τον Σατανά!
  
  Επομένως, δεν υπάρχει μέρος - ξέρετε την αδράνεια,
  Θα οδηγήσει μόνο στην κόλαση της αβύσσου,
  Ένας άλλος αναφώνησε - δεν δέχομαι τον φόβο,
  Τζετ έκοψε το αεροπλάνο του ουρανού!
  
  Ναι, το αγοράκι ζηλεύει τους πιλότους,
  Πετάνε στον ουρανό - συντρίβουν το σκοτάδι...
  Και έχεις μόνο ένα σκουριασμένο τουφέκι,
  Είσαι ο κουμάντο του βρώμικου Οκτώβρη!
  
  Αλλά υπάρχει μια τέτοια λέξη - πρέπει να πολεμήσετε,
  Καμία άλλη επιλογή, κανένας τρόπος
  Μια φορά κι έναν καιρό ήμασταν απλά παιδιά,
  Αλλά οι πολεμιστές είναι ακόμα ζωντανοί, ο κακός είναι ζωντανός!
  
  Ήδη κοντά στη Μόσχα, η κακιά Βέρμαχτ χτυπά κανόνια,
  Από μεγάλες βόμβες η γη σείεται - σκοτάδι!
  Περιγράφεις τον πόνο της γης - σοφέ Πούσκιν,
  Ήρθε στη Γη - ανελέητος φόβος!
  
  Όταν ο παγετός οδηγεί τις βελόνες - στη ζέστη του καλοκαιριού,
  Τονώνουμε τον εαυτό μας με ένα απαλό, υπέροχο όραμα,
  Πόσο καλά ήταν για εμάς την ώρα του ονείρου της αυγής,
  Έτρεχαν ξυπόλητοι, μέσα από τα σμαραγδένια χόρτα!
  
  Αφήστε το χιόνι κάτω από το γυμνό πέλμα του παιδιού,
  Αλλά ο Στάλιν ζεσταίνει τον πρωτοπόρο με πίστη!
  Και το γέλιο ως απάντηση ήταν πολύ ηχηρό,
  Αυτή η υποχώρηση στη μανία μιας χιονοθύελλας!
  
  Λοιπόν μετρήστε ξέρετε, περιμένοντας το ερπετό μαμωνά,
  Ας βάλουμε τέλος στην εξουσία, άσωτοι αντίπαλοι -
  Τώρα η γη τρέμει
  Και ο ουρανός σκεπάστηκε με μια ομίχλη από χυτοσίδηρο!
  
  Ο παγετός δεν μας έσπασε, γιατί το πνεύμα είναι καυτό,
  Και τα αυτιά του Φριτς πάγωσαν δυνατά...
  Αλλά βλέπει οποιονδήποτε βλέπει πραγματικά,
  Ότι εμείς οι φαντάροι κουρεύουμε αυτά τα σκουπίδια!
  Οι Γερμανοί δήμιοι που βασάνιζαν τον Seryozhka Panteleyev έχουν ήδη κυριολεκτικά φουσκώσει τα μάτια τους στην προσπάθεια. Το κορίτσι βασανίστρια κοκκίνισε σαν καρκίνος και σταγόνες λασπωμένου ιδρώτα έσταξαν στο όμορφο, αλλά παραμορφωμένο πρόσωπό της από ξέφρενο θυμό. Οι δήμιοι του Χίτλερ ήταν ανίσχυροι μπροστά στο θάρρος του παιδιού και στο ηρωικό του τραγούδι.
  Από τη Μόσχα, ο δρόμος προς την επιτυχία του Στάλινγκραντ,
  Περισσότερα παιδιά, αλλά το μυαλό είναι ενήλικας,
  Καθόμαστε πριν από τον αγώνα - ένα νεαρό ζευγάρι,
  Από πάνω μας δίνουν μια σκιά, στο αίσχος των πεύκων!
  
  Λοιπόν, τι πιστεύουμε στη δύναμη του κατάγματος,
  Ότι ο Βόλγας θα γίνει ο τάφος του Φριτς για όλους...
  Τι απέχθεια για τα τεχνοτρονικά Σόδομα,
  Ανατροπή στα Τάρταρα από τη σοβιετική εξουσία!
  
  Ο Θεός μας δεν είναι ένα είδωλο από απλό γύψο,
  Οι εντολές οδηγούν στην επιτυχία του Λένιν,
  Πρέπει να πολεμήσουμε την ορδή του χάλυβα,
  Σε ποιήματα θα τραγουδηθούν άθλοι!
  
  Να ξέρετε ότι το τραγούδι κόβει ατσάλι και όχι μέταλλο,
  Είναι ο πιο αετός χωρίς έξτρα κορδόνια!
  Προσεύχομαι να μην εξαφανιστεί η ανδρεία μας,
  Για να μην ντρέπομαι, βλακεία-μυθιστορία!
  
  Τελικά, υπάρχουν πολλοί πειρασμοί σε αυτόν τον κόσμο,
  Μερικές φορές φοβάμαι ακόμη και για τη ζωή μου όταν είμαι νέος...
  Αλλά αν ο εχθρός είναι στο κατώφλι σου,
  Αυτό σημαίνει ότι δεν αποφεύγουμε τη μάχη σώμα με σώμα!
  
  Ο λέβητας είναι καλά κλειστός κοντά στο Στάλινγκραντ,
  Ω Βόλγα που έτρεξες στο πεδίο της μάχης...
  Δεν μπορείτε να περάσετε από αυτό το ινστιτούτο ερήμην,
  Χρειάζεται για συγκολλητικό πνεύμα και στέρηση!
  
  Θα φτάσουμε έστω και με λύπη μέχρι το τέλος τον Μάιο,
  Κανείς από τους Σλάβους δεν είδε τους αιχμαλώτους του υποτακτικού,
  Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Θα περπατήσουμε με ένα τραγούδι στα ευρύχωρα λιβάδια!
  
  Αλλά η Βέρμαχτ χάλασε - είμαστε στην επίθεση,
  Ήταν επίσης πολύ τρομακτικό κοντά στο Kursk ...
  Κοζάκοι με τόλμη με σπαθί και καπέλο,
  Ρίχτηκαν στον "Τίγρη", τον χτυπημένο Φριτς γενναία!
  
  Πολεμήσαμε εκεί, όπως χρειάζονται οι πρωτοπόροι,
  Πέταξαν βόμβες, κάμπιες στο σπρέι...
  Αν και είναι δύσκολο, με τα κοχύλια ζορίζεται,
  Μόνο που οι σκέψεις μας άρχισαν να θριαμβεύουν!
  
  Αυτό που έκανε ο "Τίγρης" - πέταξε πίσω μόνο τους κυνόδοντές του,
  "Πάνθηρας", επίσης, χαμηλώσαμε το δέρμα ...
  Πλησιάζουμε τον Δνείπερο - φλογερό φθινόπωρο,
  Πότε θα είμαστε μαζί σας στο Βερολίνο;
  
  Δεν υπάρχει μέρος στη σκλαβιά - δεν υπάρχει παράδεισος,
  Αφού το να λυγίσεις την πλάτη των Ρώσων είναι ντροπή,
  Blossom, να είσαι για πάντα γεμάτος, λευκή άκρη,
  Να μεγαλώσει ευγενείς απογόνους!
  
  Εδώ το Κίεβο είναι σύμβολο της ενότητάς μας,
  Τον πήραμε ξυπόλητο!
  Για τη δόξα της ειρήνης, στον ήλιο του κομμουνισμού,
  Ελάτε, επιτεθείτε στη Βέρμαχτ, εμείς παιδιά!
  
  Και στο Μινσκ, πιασμένοι, εντάχθηκαν στην Komsomol,
  Αν και ένας χρόνος σίγουρα δεν ήταν αρκετός,
  Αλλά νικήσαμε τόσο μανιωδώς τον Φριτς,
  Αυτό το αναγνώρισαν όλοι - είμαστε Ρώσοι στρατιώτες!
  
  Και θα είναι απαραίτητο - κυβερνάμε τα βουνά,
  Η επιστήμη θα δώσει δύναμη - αυτό που δεν μπορεί να μετρηθεί,
  Ήταν δύσκολο για εμάς, κρυώναμε, πεινούσαμε,
  Αλλά μην υποκύψετε σε δηλητηριώδη τεμπελιά!
  
  Ναι, πολλοί από τους δικούς μας δεν γύρισαν από τη μάχη,
  Απομένουν μίλια και μίλια πτώματα,
  Αλλά ξέρετε στο Βερολίνο, συναντάμε τη νεολαία,
  Οι μεγαλύτερες σύζυγοι κλαίνε πάνω από τον τάφο!
  
  Είναι καλό που δώσαμε αντιπάλους,
  Τέτοια απεριόριστη δύναμη συντρίφτηκε,
  Ο κομμουνισμός μας άνοιξε ιερές αποστάσεις,
  Ο τρόπος, επισημαίνοντας για τη μητέρα Ρωσία!
  Ναι, τότε ο Seryozhka έδειξε την υψηλότερη τάξη και μπόρεσε να ξεφύγει από την αιχμαλωσία.
  Και ήταν απλώς ο συντριπτικός ηρωισμός του αγοριού.
  Ο Oleg Rybachenko έδειξε τις ικανότητές του αγωνιζόμενος.
  Και τώρα τα γυμνά πόδια του αγοριού πέταξαν δηλητηριώδεις βελόνες στους Ναζί. Και οι νεκροί ναζί έπεσαν.
  Αλλά η κοπέλα Μαργαρίτα πέταξε μια-δυο χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Κι άλλο ένα φασιστικό τανκ αναποδογύρισε.
  Το αγόρι και το κορίτσι τραγούδησαν καθώς πυροβόλησαν τον εχθρό.
  Πιστεύουμε στον Υπέρτατο Πατέρα,
  Αυτόν που οι άνθρωποι αποκαλούσαν Ροντ...
  Θα του είμαστε πιστοί μέχρι τέλους,
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία και την ελευθερία!
  
  Είθε ο κομμουνισμός να είναι σε αιώνια δόξα,
  Αυτό που χαρίζει απλόχερα ευτυχία σε ολόκληρο το σύμπαν...
  Και ο σκληρός ρεβανσισμός δεν θα περάσει,
  Ας διώξουμε τα σύννεφα και η κακοκαιρία θα φύγει!
  
  Είθε η δόξα της Οικογένειας να είναι για πάντα,
  Στο όνομα της πατρίδας μας Ρωσίας...
  Εκπλήρωσε ένα μεγάλο όνειρο
  Όταν έρθει ο Χριστός ο Μεσσίας!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι, γενναίοι μαχητές,
  Είθε το Lada να είναι μαζί μας για πάντα...
  Οι μητέρες και οι πατέρες είναι περήφανοι για εμάς,
  Είναι απαραίτητο να πολεμήσουμε γενναία για τη Ρωσία της αγάπης!
  
  Ο Μέγας Λευκός Θεός θα είναι μαζί μας,
  Χριστός, Σβάρογκ, Παναγία...
  Θα στρίψουμε όλους τους αντιπάλους μέχρι το κέρατο,
  Από τότε που οι Άριοι βασιλεύουν στη Ρωσία!
  
  Ο Δημιουργός δημιούργησε περίφημα τη Γη,
  Διαδώστε ζωηρά διαστημικές εκτάσεις ...
  Άλλωστε, έχει αρκετή δύναμη,
  Δημιουργήθηκαν θάλασσες, έρημοι, βουνά!
  
  Στο όνομα του Ιησού, ένδοξη οικογένεια,
  Οι επιθυμίες παίζοντας εκπληρώνονται...
  Και σύντομα θα υπάρξει παράδεισος - θα έρθει η ώρα,
  Όταν όλα ανθίζουν τον λαμπερό Μάη!
  
  Ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν
  Δεν φοβούνται τις άγριες χιονοστιβάδες ...
  Σύντομα θα κανονίσουν ένα καπούτ για τον Χίτλερ,
  Άλλωστε οι Ρώσοι πάντα μπορούσαν να πολεμήσουν!
  
  Ο Περούν θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον αγώνα,
  Και η θεά Λάδα θα γιατρέψει τις πληγές ....
  Θα είμαστε για πάντα Πατρίδα μαζί σας,
  Η Ρωσία ονειρεύεται να πολεμήσει γενναία!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι, γενναία παιδιά,
  Στο ραβδί επίθεσης στα φασιστικά τέρατα ....
  Μπράβο αγόρια και κορίτσια
  Συνεχίστε το έργο των ένδοξων κομμουνιστών!
  
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα,
  Όπως κληροδότησε ο μεγάλος ένδοξος Λένιν...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Ελάτε, πιστεύω, στον μεγαλύτερο στόχο!
  
  Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει πιστέψτε
  Για τις πιθανότητες εκδίκησης στις κολασμένες ορδές...
  Κινούμε με τόλμη τον Φύρερ κατάματα,
  Η Ρωσία θα σπάσει τον αντίπαλο!
  
  Οι Ναζί κατά κάποιο τρόπο αιχμαλώτισαν το αγόρι,
  Έκαψαν τα τακούνια με φωτιά με σίδερο ....
  Και για έναν ολόκληρο μήνα βασάνισαν το παλικάρι,
  Αλλά δεν μπορούσαν ούτε να κάνουν εμετό!
  
  Υπήρχε ένα παιδί ξυπόλυτο που θα το πυροβολούσαν,
  Η παγωνιά είναι η πιο δυνατή, τα πόδια είναι σαν φωτιά....
  Ο αέρας φύσηξε και τα πεύκα ταλαντεύτηκαν βίαια,
  Και κάπου χτύπησε το αεροπλάνο!
  
  Αλλά το αγόρι άντεξε μέχρι το τέλος,
  Αν και το μαστίγιο σφύριξε πολύ τρομερά ....
  Και ο πρωτοπόρος με την Πατρίδα είπε αντίο -
  Δεν χρειάζονται δάκρυα και να μην βρυχώνται στο πρόσωπο!
  
  Τελικά έφτυσε στο πρόσωπο του Φριτς,
  Και πήρα μια γυμνή σφαίρα στο στήθος...
  Ψιθύρισαν - τα χείλη των αγοριών πάνε στον παράδεισο,
  Κατέρρευσε σε χιονοστιβάδα ήδη εξαντλημένη!
  
  Αλλά οι στρατιώτες τον εκδικήθηκαν,
  Έσπασαν το Fritz σαν εκείνο το γυαλί...
  Και οι Ρώσοι κατέληξαν στο Βερολίνο,
  Αν και είναι δύσκολο να πολεμήσεις έναν φασίστα!
  
  Τα κορίτσια περπατούσαν ξυπόλητα,
  Τα τακούνια τους σκοτείνιασαν από το γρασίδι...
  Και πού πήγαν οι ομορφιές των ρωσικών ποδιών,
  Χρυσά δενδρύλλια σταχυώνων υψώθηκαν!
  
  Με λίγα λόγια, νικήσαμε τους Ναζί,
  Η Lada μας βοήθησε πολύ σε αυτό....
  Τελείωσε τη μάχη στο Βερολίνο -
  Αλλά ο Φύρερ είναι μια δύναμη - ο Σατανάς!
  Τα παιδιά τραγούδησαν και συνέχισαν να τσακώνονται. Ναι, έχουν περάσει πολλά.
  Για παράδειγμα, ο Αντρέικα συνελήφθη σε ηλικία έντεκα ετών.
  Βυθίστηκε γυμνός και αβοήθητος μια παγωμένη μέρα από μια τρύπα πάγου. Επίσης, βασανίστηκαν δημόσια. Και ο κόσμος παρακολουθούσε.
  Όταν το αγόρι έγινε μπλε από το κρύο, άρχισαν να το ζεσταίνουν με μαστίγια. Το λεπτό παιδικό κορμί πηδούσε μετά από κάθε χτύπημα. Τότε, ο Αντρέικα άρχισε να ρίχνει αλάτι στις πληγές.
  Και έφεραν τη δάδα στα γυμνά, παιδικά πόδια. Μύριζε καμένο κρέας. Στη συνέχεια η φωτιά μεταφέρθηκε στο οστέινο στήθος του αγοριού. Η Αντρέικα είναι ήδη αδύνατη και βουρκωμένη ουρλιάζει. Το παιδικό δέρμα φουσκάλες, πληγές καμένες. Ο νεαρός πρωτοπόρος έχασε πολλές φορές τις αισθήσεις του από επώδυνο σοκ.
  Ο Αντρέικα έσφιξε απελπισμένα τα δόντια του. Όμως εξακολουθούσε να φώναξε από τον πόνο πολλές φορές.
  Τότε ο δήμιος άρχισε να σπάει τα δάχτυλά του στα πόδια των παιδιών. Και στο τέλος του έκαψαν ένα πεντάκτινο αστέρι στο στήθος.
  Τότε ο Αντρέικα έσβησε για πολλή ώρα.
  Το αγόρι δόθηκε μερικές μέρες να ξεκουραστεί και βασανίστηκε ξανά στο ράφι. Τους χτυπούσαν στα γυμνά τους πόδια με ένα πυρωμένο σιδερένιο μαστίγιο. Μετά έβαλαν φωτιά στα μαλλιά του κεφαλιού.
  Βασανίσανε το παιδί μέχρι θανάτου.
  Η Λάρα ανακρίθηκε επίσης. Το κορίτσι είπε γενναία:
  - Δεν θα πω τίποτα.
  Την χτύπησαν με συρματοπλέγματα και στη συνέχεια την έβγαλαν στο κρύο το βράδυ με ένα σκισμένο και ματωμένο πουκάμισο. Ξεντυμένη, ξυπόλητη, με κομμένη πλάτη, η Λάρα πέρασε από το τσουχτερό κρύο. Ο ίδιος ο Γερμανός πάγωσε και την πήγε πίσω στην καλύβα να ζεσταθεί πρώτα απ' όλα.
  Η κοπέλα Λάρα υπέφερε πολύ, αλλά κράτησε. Οπότε δεν είπε τίποτε άλλο παρά αλαζονεία.
  Τότε ο φασίστας δήμιος έκαψε το γυμνό πόδι της, δύσκαμπτο στο κρύο, με ένα πόκερ για να το κοκκινίσει από τη ζέστη. Η Λάρα ούρλιαξε και έχασε τις αισθήσεις της.
  Της έριξαν μια μπανιέρα με παγωμένο νερό και την έκαψαν, δίνοντας ζωή στη δεύτερη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της κοπέλας.
  Και φυσικά είναι πολύ σκληρό. Η Λάρα δεν ομολόγησε ποτέ. Την βασάνισαν λίγο αργότερα με ρεύμα. Σίγουρα πόνεσε πολύ.
  Η κοπέλα δεν άντεξε την ηλεκτροπληξία και άρχισε να λέει βλακείες. Τότε η Λάρα είχε την ιδέα να πει στους Ναζί ότι ήξερε πού είχαν κρύψει χρυσό οι παρτιζάνοι.
  Έτσι, η Λάρα ξεκουράστηκε, τράφηκε καλά και της έκαναν μερικές ενέσεις ενδυνάμωσης. Μετά με πήγαν στο δάσος. Και η κοπέλα τους οδήγησε σε μια ενέδρα παρτιζάνων. Και κατά τη διάρκεια της μάχης, ήταν σανδάλι, και έφυγε μέσα από το χιόνι.
  Οι φτέρνες στο κρύο σταμάτησαν ακόμη και να πονάνε και οι φουσκάλες δεν πονούσαν τόσο πολύ.
  Η Λάρα επέζησε. Όμως οι Ναζί συνέλαβαν το αγόρι Βαντίμ το οποίο ονόμασε κάτω από βασανιστήρια.
  Ο Βαντίμ ήταν γιος του βουργείου και δεν είχε καμία σχέση με τους παρτιζάνους.
  Αλλά το αγόρι ήταν γδύσιμο και οδήγησε ξυπόλητο μέσα στον παγετό με τα μαγιό του. Και μετά το έβαλαν στο ράφι.
  Και ομολόγησε τα πάντα, και πρόδωσε ακόμη και τον πατέρα και τη μητέρα του. Φυσικά και βασανίστηκαν.
  Το αγόρι Βαντίμ βασανίστηκε για πολύ καιρό. Και μετά, μαζί με τη μητέρα μου, οδήγησαν ξυπόλητοι και μέσα στο χιόνι σε όλη την πόλη. Στο λαιμό μας κρεμάστηκαν ταμπέλες: είμαστε παρτιζάνοι. Και χτυπούσαν γυναίκες και αγόρια στη γυμνή πλάτη με μαστίγια.
  Και φυσικά κρέμασε. Όμως ο μπουργκάστος δεν έζησε για να δει την εκτέλεση και πέθανε κάτω από βασανιστήρια.
  Η Λάρα λυπήθηκε λίγο για τον Βαντίμ. Πιθανότατα όμως την πρόδωσε.
  Ο πόλεμος δεν γνωρίζει έλεος.
  Και τώρα μια σφοδρή μάχη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Και όλες οι νέες οβίδες και βόμβες πέφτουν στο έδαφος.
  Και οι πρωτοπόροι πολεμούν.
  Το αγόρι Seryozhka, πυροβολώντας, σημείωσε:
  Δεν μπορείς να στραγγαλίσεις το τραγούδι μας, δεν μπορείς να το σκοτώσεις! Δεν θα σκοτώσεις!
  Πώς κατάφερε να ξεφύγει; Λίγο τυχερός εδώ. Οι Γερμανοί είναι πολύ θυμωμένοι που το αγόρι τραγουδάει κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων, το πήραν και δεν τον κρέμασαν. Και αποφασίσαμε να καταλήξουμε σε κάτι πιο εξελιγμένο.
  Και μερικά βασανιστήρια για να δοκιμάσουν εντελώς απάνθρωπα.
  Το αγόρι αφέθηκε να κινηθεί λίγο. Και τον δηλητηρίασαν στο αυτοκίνητο στο στρατόπεδο θανάτου για πειράματα.
  Αλλά το παιδί κατάφερε να βρει ένα κενό στο αυτοκίνητο και να γλιστρήσει έξω. Η ρωγμή δημιουργήθηκε κατά λάθος από θραύσμα βόμβας και δεν έγινε αντιληπτή. Και μαζί με το κορίτσι Seryozhka έτρεξε μακριά. Και ήταν ξυπόλητοι και πέρασαν μέσα από το χιόνι. Όμως τα παιδιά είναι σκληραγωγημένα, άντεξαν στο κρύο. Και φτάσαμε στην πρώτη γραμμή.
  Ναι, οι Ναζί πιέζουν πολύ.
  Και οι βόμβες πέφτουν εξαιρετικά συχνά. Και οβίδες φυτεύονται στις θέσεις των πρωτοπόρων.
  Τα παιδιά ανταποκρίνονται αρχίζοντας να τραγουδούν ξανά.
  Είμαι ένα αγόρι που γεννήθηκε σε μια αγία γη,
  Που λέγεται απεριόριστη γνωρίζουν τη Ρωσία ...
  Και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το μάθεις σε ολόκληρη τη γη,
  Και όπως και να ζητάς από τον Θεό με σφοδρή πίστη!
  
  Αλλά γεννήθηκε ως ένθερμος άθεος
  Σε έναν κυνικό, σε αυτόν τον εικοστό πρώτο αιώνα...
  Θέλω να χτίσω έναν υπέροχο παράδεισο με το δικό μου χέρι,
  Πού θα γίνονταν οι ίδιοι οι θεοί άνθρωποι!
  
  Αλλά τώρα μπήκα στον εικοστό ταραχώδη αιώνα,
  Και είχα ένα αγόρι να πολεμήσω εκεί...
  Είθε να τραγουδηθεί το κατόρθωμα του ήρωα της Ρωσίας,
  Εμείς οι Ρώσοι ήμασταν πάντα σε θέση να πολεμήσουμε!
  
  Το θάρρος μας ζει στη νεανική καρδιά,
  Και το αίμα μου βράζει βίαια στις φλέβες μου...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν απεριόριστο λογαριασμό,
  Μαλώνουμε άγρια παιδιά μέρα νύχτα!
  
  Προς δόξα της γενναίας Ρωσίας μας,
  Ποια χάρη θα δώσει στη Lada ...
  Μπορούμε να κωπηλατήσουμε με ζήλο με κουπιά στην Εδέμ,
  Θα λάβουμε απεριόριστη ανταμοιβή!
  
  Εδώ είναι η πίστη μας και ο πανίσχυρος θεός Svarog,
  Και ο κεραυνός που ρίχνει ο ίδιος ο Perun ...
  Για εμάς, η αιώνια Ράβδος θα υπογράψει τον όρκο,
  Και η νίκη περιμένει τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Είμαστε Ρώσοι, μεγάλοι γιοι της γης,
  Πιστεύω ότι θα πετάξουμε στον Άρη σύντομα...
  Ξέρω ότι είμαι γεννημένος για να δημιουργώ νίκες,
  Ας θριαμβεύσει ο Άβελ, όχι ο Κάιν!
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα μας,
  Υπηρετήστε τη Ρωσία με το μυαλό και τις ξιφολόγχες σας...
  Το χερουβείμ θα ανοίξει τα φτερά του από τον παράδεισο,
  Θα κινηθούμε στους Ναζί με τις γροθιές μας!
  
  Σε τίποτα ο εχθρός δεν θα έχει την ευκαιρία,
  Η Βέρμαχτ δεν θα μας γονατίσει...
  Χτυπάμε τον Φριτς ακριβώς στο μάτι
  Για τη δόξα των πιο σημαντικών γενεών!
  
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής από μια φάτνη,
  Το μωρό τραβά τα χερούλια στο μηχάνημα ...
  Η διαταγή του Σβάρογκ - σκοτώστε τον Φύρερ -
  Η Lada θα δώσει μια γενναιόδωρη ανταμοιβή!
  
  Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο μας
  Πιο ακριβή είναι η νικηφόρα σημαία, κόκκινο, κόκκινο ...
  Η βάρκα έσπασε, το κουπί ράγισε,
  Είναι επικίνδυνο να πολεμάμε με την Πατρίδα μας!
  
  Κανείς δεν ξέρει πού είναι η άκρη του σύμπαντος,
  Που πάνε οι αστροναύτες...
  Svarog ο Ύψιστος, ο παντοδύναμος βασιλιάς,
  Και ο ιππότης θα λάβει επιχορηγήσεις από αυτόν!
  
  
  Μη φοβάστε, δεν θα μας σπάσουν οι φασίστες,
  Αν και σε αυτόν τον κόσμο, μαζί τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, με τα λιοντάρια ...
  Και η ζωή δεν θα διακοπεί, το ξέρω το νήμα,
  Δεν θα νικήσουν την πατρίδα με μπότες!
  
  Έχουμε στρατιωτική δύναμη, πιστέψτε
  Και τα τανκς, τα αεροπλάνα των δαιμόνων είναι πιο δροσερά...
  Το θηρίο του φασισμού θα νικηθεί,
  Ο Φύρερ και συνεργός του Ντούτσε απαγχονίστηκαν!
  
  Η σημαία είναι κόκκινη, αυτή είναι μια πολύ δυνατή σημαία,
  Λάμπει σαν κόκκινη τσάντα πάνω από το σύμπαν...
  Το μέλος της Komsomol έβαλε τον Φριτς στη βουβωνική χώρα,
  Με το τακούνι του, γυμνό, και όχι άσπρο!
  
  Πιστεύω ότι θα μπούμε στο Βερολίνο σύντομα,
  Με ένα νικηφόρο τραγούδι του γενναίου κομμουνισμού...
  Και θα σαρώσουμε όλους τους φασίστες,
  Για να μην υπάρχουν καθάρματα του ρεβανσισμού!
  
  Και τότε θα υπάρχει παράδεισος στο σύμπαν,
  Οι τρομπέτες των πανίσχυρων χερουβείμ παίζουν...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και τόλμησε,
  Με τη Russia Rod και είμαστε ανίκητοι!
  ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  Ο Όλεγκ κατέληξε στον πύργο στο ίδιο κελί με τη Νατάσα. Φορούσε ένα ακριβό κοστούμι, αλλά σκισμένο κατά τόπους. Το ξίφος και όλα τα όπλα αφαιρέθηκαν την ώρα της αιχμαλωσίας, και τους έψαξαν με αγένεια, παίρνοντας χρήματα και κοσμήματα. Προς το παρόν, όμως, άφησαν μπότες και μια καμιζόλα. Και κάθεσαι σε ένα δέμα άχυρο. Τώρα είσαι ένα αγόρι περίπου δεκατριών ετών στο Μεσαίωνα. Αυτό είναι λίγο λιγότερο από δώδεκα για τον εικοστό πρώτο αιώνα. Αλλά το σώμα είναι εκπαιδευμένο, ο πρίγκιπας, φυσικά, αναπτύσσεται με σωματικές ασκήσεις και ξιφασκία. Αλλά όχι τόσο δυνατός και γρήγορος όσο όταν ο Όλεγκ ήταν σε αθάνατη σάρκα. Αλλά και αυτό το σώμα είναι καλό. Λίγο πολύ υγιή, όλα τα δόντια άθικτα, αλλά πιο ευαίσθητα. Εδώ, κατά τη σύλληψη, τον ζάλισαν με ένα ρόπαλο και στο κεφάλι του φούσκωσε ένα βαρύ εξόγκωμα.
  Το χρυσό κράνος αφαιρέθηκε. Και αλυσοδεμένος από το λαιμό στον τοίχο. Αλλά η αλυσίδα είναι μακριά και μπορείς να σηκωθείς. Δίπλα του η μητέρα του. Η Νατάσα έχει αλλάξει λίγο. Όχι τόσο φαρδύς και μυώδης, αν και η γυναίκα είναι λεπτή και δυνατή, επίσης όχι από τις αδύναμες, αν και όχι αθάνατη μάγισσα. Λίγο μεγαλύτερη από τη Natashka, περίπου τριάντα ετών με τα σύγχρονα πρότυπα, και πολύ όμορφη, το πρόσωπό της είναι πιο τρυφερό και όχι τόσο σκληρό. Μια ώριμη γυναίκα, λίγο πιο χλωμή από τη Νατάσκα, που ήταν μελαχρινή από το έγκαυμα, και τα μαλλιά της είναι ξανθά, αλλά όχι μπλε, αλλά ελαφρώς χρυσαφί.
  Ήταν η πρώτη ομορφιά του βασιλείου, που γέννησε μόνο δύο παιδιά, και ως εκ τούτου, παίζοντας αθλήματα, κατάφερε να διατηρήσει μια κοριτσίστικη φιγούρα. Σύμφωνα με τα πρότυπα του Μεσαίωνα, φαίνεται απλά σούπερ!
  Μέχρι να ληστέψουν τη βασίλισσα, αιχμαλωτίστηκαν ξεχωριστοί και πιστοί άνθρωποι χωρίς αντίσταση. Και έχει κοσμήματα, ένα πανάκριβο φόρεμα, πολλά κοσμήματα, chabots κεντημένα με πέρλες και χρυσό. Μια όμορφη νεαρή γυναίκα, πλούσια, και εξωτερικά αρκετά ήρεμη. Ενώ δεν ήταν σε δεσμά, και ο Όλεγκ ντρεπόταν ακόμη και να τον αλυσοδέσουν σαν κουτάβι, και ότι το κουστούμι του ήταν σκισμένο σε σημεία, τρυπήθηκε και φαινόταν κηλίδες αίματος.
  Αλλά ήθελαν να πάρουν τον πρίγκιπα ζωντανό, αφού προφανώς έλαβαν μια αυστηρή εντολή, και δεν τρύπησαν, δεν έκοψαν, αλλά μόνο ελαφρώς έκπληκτοι. Αν και το μαχόμενο αγόρι αντιστάθηκε απεγνωσμένα.
  Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τους περιμένουν πιο σκληρές δοκιμασίες. Η βασίλισσα κάθεται σε ένα κρεβάτι με πουπουλένιο κρεβάτι και μαξιλάρια, δίπλα της μια υπηρέτρια.
  Ο Όλεγκ θυμήθηκε την ταινία: "Η κυρία και ο ληστής". Κι εκεί μια όμορφη γυναίκα, ή μάλλον η κοπέλα κρατούνταν σε έναν περισσότερο ή λιγότερο αποδεκτό πύργο, με ένα κρεβάτι και ένα πουπουλένιο κρεβάτι και μια υπηρέτρια. Και τα κοσμήματα αφαιρέθηκαν μόνο πριν από την εκτέλεση. Και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με την εκτέλεση. Και όχι το ανθρώπινο τσεκούρι του δήμιου, αλλά που καίγεται στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης. Μόνο πριν από αυτό, οι βασανιστές θα χτυπήσουν βάναυσα τις πληροφορίες που χρειάζονται για τους πολύ πλούσιους, τους θησαυρούς του στέμματος, και το πιο σημαντικό, για ένα ιερό λείψανο που μπορεί να δώσει στους ιεροεξεταστές κολοσσιαία δύναμη, και ίσως δύναμη σε όλο τον κόσμο!
  Ο Oleg Rybachenko ανατρίχιασε, είχε χάσει τη συνήθεια του συνηθισμένου, αν και νεαρού και υγιούς σώματος του. Δυσάρεστα, ο ατσάλινος γιακάς έτριβε το λαιμό του παιδιού. Και γενικά είναι εξευτελιστικό να κάθεσαι σε μια αλυσίδα, σαν το σκυλί. Και είχε λίγη προσωπικότητα και πρίγκιπα, δηλαδή περήφανο. Όταν είσαι αυτό και εσύ και όχι ακριβώς εσύ. Και είναι ταπεινωτικό να νιώθεις κουτάβι.
  Η Νατάσα τον κοιτάζει. Δεν είναι ακριβώς αυτή - η εμφάνιση μιας βασίλισσας. Και το μυαλό, και η αντίληψη και της ίδιας και της. Η μνήμη του πρώην μεταφορέα υπάρχει. Μα μάγισσες πολεμίστριες. Και έχεις διπλή μνήμη. Και ο Oleg Rybachenko, ο οποίος έχει ήδη βρεθεί σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών αποστολών και γραμμών, και ο πρίγκιπας, που έχει λιγότερες περιπέτειες, αλλά και στα δεκατρία του, ο χαρακτήρας του διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό.
  Και υπάρχουν και συνήθειες. Για παράδειγμα, το να κάθεσαι σε βρώμικα άχυρα είναι δυσάρεστο και αηδιαστικό, το κοστούμι του πρίγκιπα είναι κομψό και σχετικά καθαρό. Και ναι, θέλω να φάω. Και δεν θα έβλαπτε να πιείτε. Και τι θα δώσουν να πιουν οι κρατούμενοι;
  Θα κρατηθούν με ψωμί και νερό, σαν απλοί κρατούμενοι; Ή θα δώσουν κάτι πιο πολυτελές και κατάλληλο για βασιλιάδες.
  Εδώ στο μυθιστόρημα "Δέκα χρόνια αργότερα", στη Βαστίλη, οι κρατούμενοι τρέφονταν καλά. Αλλά μπορεί να είναι απλώς μια καλλιτεχνική εφεύρεση. Ή οι ευγενείς άνθρωποι τρέφονται καλά;
  Ο Όλεγκ αναστέναξε και ρώτησε τη βασίλισσα Νατάσα:
  - Να είμαστε έτοιμοι;
  Το κορίτσι του πιο αυγουστικού αίματος δήλωσε αποφασιστικά:
  -Πάντα έτοιμος!
  Ο πρίγκιπας ήθελε να πει κάτι άλλο, αλλά οι πόρτες του αρκετά μεγάλου τρίζουν. Κάποιος γύρισε το κλειδί της κλειδαριάς. Και μετά άνοιξαν από ένα πολύ χοντρό μέταλλο και μπήκε η κάμερα. Αρκετοί μεγάλοι, ειδικά εκπαιδευμένοι δεσμοφύλακες, επίσης δύο δήμιοι με ρόμπες, δύο ιερείς με σουλτάνους και μια γυναίκα με μοναστηριακή ενδυμασία.
  Ο ψηλότερος ιερέας έριξε μια ματιά στη βασίλισσα και είπε ξερά:
  - Αφαιρέστε της όλα τα κοσμήματα και τα φυλαχτά!
  Μια γυναίκα με ένα μοναστηριακό ράσο πλησίασε τη Νατάσα και φορώντας γάντια από λεπτό δέρμα, είπε ταπεινά:
  - Με συγχωρείτε, Μεγαλειότατε, πρέπει να σας ψάξω για να μην κρύψετε κανένα φυλαχτό που μπορεί να εμποδίσει τον διάβολο να μετανοήσει ακόμα και κάτω από βασανιστήρια!
  Ο ιερέας παρατήρησε αυστηρά:
  - Δεν πρόκειται για μεγαλειότητα, αλλά για ύποπτο για μαγεία! Αν αντισταθεί, θα την κρατήσουν οι φύλακες!
  Η Νατάσα είπε περήφανα:
  - Δεν αξίζω τον εαυτό μου!
  Άρχισε να βγάζει τα κοσμήματά της. Ο Όλεγκ θυμήθηκε το μυθιστόρημα Ivanhoe. Με τη Ρεβέκκα, λοιπόν, αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα και τα φωτεινά ανατολίτικα υφάσματα. Έμεινε μόνο με μια λευκή ρόμπα, τα μικρά πόδια της κοπέλας ήταν γυμνά. Ναι, φαίνεται ότι δεν είναι πολύ ευχάριστο να περπατάς ξυπόλητος στο αγγλικό ανώμαλο έδαφος για ένα κορίτσι από μια πλούσια οικογένεια με μη σκληρυμένα πέλματα. Ή ίσως ψυχρό. Παρεμπιπτόντως, στις προσαρμογές του Ivanhoe δεν είναι ξεκάθαρο αν η Rebecca είναι ξυπόλητη ή όχι.
  Αλλά αναρωτιέμαι αν η βασίλισσα Νατάσα θα ισοπεδωθεί;
  Η καλόγρια έβαλε την τιάρα, τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια σε μια τσάντα. Μετά ζήτησε ευγενικά την άδεια να αγγίξει τη Νατάσα για να δει αν είχε κρύψει κάτι.
  Ο ιερέας διέταξε αυστηρά:
  Πρέπει να γδύνεται!
  Η Νατάσα κοκκίνισε και έβαλε το πόδι της στο παπούτσι της:
  - Πώς τολμάς!
  Ο ιερέας γρύλισε:
  - Θα πρέπει να εξεταστείτε για κηλίδες μάγισσας! Και μην ντρέπεσαι, θα είσαι γυμνός κρεμασμένος στο ράφι με τον γιο σου! Εκτός, φυσικά, αν ομολογήσετε αμέσως και ανακαλύψετε πού είναι κρυμμένοι οι θησαυροί!
  Η Νατάσα γρύλισε θυμωμένη:
  - Ποτέ!
  Ο ιερέας γάβγισε πίσω:
  - Κράτα την! Ας κάνουμε μια πιο ενδελεχή αναζήτηση!
  Οι φρουροί έπιασαν τη βασίλισσα πολύ σφιχτά. Και η μοναχή με τα γάντια άρχισε να ξεκολλάει τον κορσέ της. Η Νατάσα αντιστάθηκε απεγνωσμένα και προσπάθησε να κλωτσήσει. Την χτύπησε ξαφνικά ένας φρουρός στο πρόσωπο και η βασίλισσα ούρλιαξε. Η καλόγρια ήταν έμπειρη δεσμοφύλακας και πολύ έξυπνα ξέσπασε το φόρεμά της και το έσκισε. Μετά ήρθε η μπλούζα και η φούστα. Η Νατάσα ένιωσε ντροπή. Ο Όλεγκ είναι ένα μείγμα αγανάκτησης και ταυτόχρονα ενθουσιασμού ενός εφήβου, στο οποίο μια όμορφη γυναίκα είναι γδύνεται. Εδώ σκίστηκαν τα παπούτσια από τη βασίλισσα και μετά οι κάλτσες. Τι χαριτωμένο πόδι έχει. Τα πόδια της Νατάσας, αν και ήταν όμορφα, ήταν μεγάλα και σκλήρυναν από το συνεχές ξυπόλητο περπάτημα. Και η βασίλισσα τα έχει μικρότερα, και πολύ πιο χαϊδεμένα.
  Εδώ είναι μια κάλτσα ψέματα και μετά μια άλλη. Μια άλλη φούστα ελευθερώθηκε επιδέξια από μια καλόγρια. Η βασίλισσα παρέμεινε ξυπόλητη, και με σουτιέν κεντημένο με διαμάντια και εσώρουχα. Αυτά είναι όλα τα ρούχα του ατιμασμένου αυγούστου.
  Η καλόγρια στράφηκε στον ιερέα, προφανώς τον αρχηγό των ιεροεξεταστή. Δίστασε, αλλά ένας άλλος άντρας με πλούσιο σουλτάνο και τουρμπάνι με σμαράγδια μπήκε στο κελί. Είπε άγρια:
  - Λοιπόν, τι περιμένεις, γδύσέ την κι άλλο! Η μάγισσα πρέπει να ψαχτεί μέχρι τέλους!
  Από τη βασίλισσα, η καλόγρια αφαίρεσε προσεκτικά το σουτιέν και μετά έβγαλε το εσώρουχο. Εκτέθηκε ο κόλπος της Αφροδίτης. Η Νατάσα ήθελε να τον καλύψει και κυριολεκτικά κάηκε από ντροπή. Όμως τα χέρια της κρατούνταν από δυνατούς και εκπαιδευμένους δεσμοφύλακες.
  Ο Όλεγκ ένιωσε τον πιο δυνατό ενθουσιασμό στον εαυτό του. Μια όμορφη γυναίκα γδύθηκε μπροστά σε έναν έφηβο και στον Μεσαίωνα, τα αγόρια, αν και όχι μεγάλα σε ανάστημα, ήταν πολύ ανεπτυγμένα. Η αρρενωπή τελειότητα του πρίγκιπα σηκώθηκε και φούσκωσε στα άκρα. Ήθελα τόσο πολύ να χρησιμοποιήσω τα χέρια μου, αλλά παρουσία άλλων ανθρώπων είναι κρίμα να το κάνω αυτό.
  Ο ιεροεξεταστής στο σουλτάνο με τα σμαράγδια διέταξε:
  "Ελέγξτε τον Τσαρλς στο σώμα της για σημάδια μάγισσας..."
  Ο ιερέας εμφανίστηκε με μια γυμνή, όμορφη, με καμπύλες γυναίκα. Η βασίλισσα γυμναζόταν και περιφράχτηκε συνεχώς, έτσι δεν είχε περιττό λίπος, ενώ φαινόταν ακόμη και ένα πιεστήριο, αν και όχι τόσο εμφανές όσο της Νατάσα στο πρώην σώμα της. Είναι όμορφη, αλλά εξωτερικά ο ιεροεξεταστής κράτησε ένα αδιαπέραστο πρόσωπο. Και τα χέρια και τα γάντια του σχεδόν άγγιξαν το σώμα, και η εξέταση της βασίλισσας είχε επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Μα το δέρμα μιας νεαρής γυναίκας, καθαρό, λείο, τρυφερό, χλωμό, αφού η βασίλισσα σπάνια μπορούσε να κάνει ηλιοθεραπεία και μόνο εκεί, για να μη φαίνεται.
  Όμως φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν θα είχε ελαττώματα και λεκέδες. Ο Όλεγκ ένιωσε ξαφνικά ότι ο ενθουσιασμός του υποχώρησε. Ήταν ακόμα πολύ μικρόσωμος για να τον κατακλύσουν οι ορμόνες και να υποφέρει οδυνηρά όταν δεν μπορούν να πεταχτούν. Όμως η μητέρα του ταπεινώνεται και οι δήμιοι την εξετάζουν. Και δεν ενθουσιάζει πια, αλλά προκαλεί θυμό. Ο θυελλώδης θυμός του πιο αυγάτου και κακομαθημένου αγοριού.
  Ο Όλεγκ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η αλυσίδα στο γιακά είναι αρκετά μακριά, πήδηξε και κατάφερε να φτάσει με το πόδι του στο πίσω μέρος του ιεροεξεταστή που εξέταζε τη μητέρα του. Το χτύπημα ήταν οδυνηρό, και ο ιερέας έπεσε. Χτύπησε το κεφάλι του, αλλά όχι ένα δυνατό στο στομάχι της βασίλισσας, και εκείνη τον κλώτσησε με το γόνατό της στο πηγούνι.
  Ο ιεροεξεταστής σε έναν σουλτάνο με σμαράγδια φώναξε:
  - Πάρτε αυτό το κουτάβι και ρίξτε το μέσα του, με καλάμια!
  Ο ιερέας παρακάτω απάντησε:
  - Δεν μπορείς να μαστιγώσεις τον αύγουστο χωρίς δικαστική απόφαση!
  - Και βασανιστήρια;
  Ο ιερέας απάντησε ψιθυριστά:
  - Το δικαστήριο έχει ήδη δώσει άδεια για βασανιστήρια, αλλά χωρίς ακρωτηριασμό, και μόνο για να πάρει πληροφορίες!
  Ο Ιεροεξεταστής παρατήρησε θυμωμένος:
  - Και βασανιστήρια για να πάρεις ομολογία στη μαγεία;
  Ο ιερέας ψιθύρισε σιγά:
  - Ο αυτοκράτορας χρειάζεται θησαυρούς, και μάλιστα υπόσχεται να αφήσει το αγόρι και τη γυναίκα, αν πουν και δώσουν την είσοδο στην κρύπτη!
  Ο Ιεροεξεταστής στο Σουλτάνο είπε θυμωμένος:
  - Γιατί τράβα; Ας βασανίσουμε τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα τώρα! Επιπλέον, δεν θέλουν να μιλήσουν!
  Ο ιερέας έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν έχει νόημα να τραβάς! Στο υπόγειό τους!
  Ο Όλεγκ συνελήφθη από τους φρουρούς και άρχισε να σκίζει τα ρούχα του. Ήταν πολύ δυνατοί, προφανώς είχαν επιλεγεί ειδικά οι καλύτεροι κρατούμενοι για να φυλάνε τους πιο πολύτιμους κρατούμενους. Ως εκ τούτου, έσκισαν κυριολεκτικά την καμιζόλα, το πουκάμισο, το παντελόνι, έσκισαν τις μπότες. Ο Όλεγκ ήταν εντελώς γυμνός, μόνο με σορτς.
  Του απαγκίστρωσαν τον γιακά και τον έσυραν στις σκάλες με τη Νατάσα. Ο Όλεγκ σκέφτηκε ότι, πιθανότατα, έτσι, με το ίδιο σορτς, μετέφεραν τον Malchish-Kibalchish στον θάλαμο βασανιστηρίων. Ωστόσο, ο Όλεγκ έχει ακόμα ένα προβάδισμα από τον πραγματικό πρίγκιπα, θα νιώσει πραγματικό πόνο, αλλά δεν θα πεθάνει πραγματικά, αλλά οι απόγονοι της βασιλικής οικογένειας θα φοβόντουσαν πολύ περισσότερο στη θέση του, αφού δεν μπορεί να μετρήσει σε έναν λογαριασμό Happy End για. Ακόμα κι αν πεις ένα μυστικό, θα σε κάψουν σαν μάγος - κανείς δεν χρειάζεται επιπλέον μάρτυρα.
  Ο δρόμος προς το υπόγειο δεν είναι πολύ μακρύς, όλα σε έναν πύργο. Για τους ευγενείς κρατούμενους, ο τόπος ανάκρισης είναι χαμηλότερος.
  Αν και ο Όλεγκ είχε ακούσει ότι ήταν καλύτερα να μην κοιτάξει τα όργανα του βασανισμού, κοίταξε περίεργος. Υπάρχει ένα πολύ πλούσιο οπλοστάσιο της Ιεράς Εξέτασης. Και τι απλά δεν ήταν. Και λαβίδες, και γάντζοι, και ράβδοι, και τρυπάνια, και ένα σωρό άλλα αντικείμενα.
  Ο Όλεγκ συνάντησε ένας κοκκινομάλλης δήμιος, ειδικός στα βασανιστήρια παιδιών. Κοίταξε το όμορφο, μυώδες αγόρι και τα μάτια της ξύπνησαν από ηδονικό πόθο.
  Αρπάζοντας το χαριτωμένο γυμνό πόδι του όμορφου αγοριού, ψέλλισε:
  - Τι ωραίο να βασανίζεις ένα τόσο χαριτωμένο αγόρι!
  Άρπαξε επιδέξια μια καυτή λαβίδα από το τζάκι και την άπλωσε στη στρογγυλή φτέρνα του Όλεγκ. Ο πόνος για το άσκληρο πέλμα του πρίγκιπα ήταν τρομερός και συσπάστηκε, βγάζοντας το πόδι του με ένα κλάμα.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος γέλασε και έσπρωξε το σίδερο, κόκκινο από τη ζέστη, στο στομάχι του αγοριού. Και πώς να χτυπήσετε με μια μπότα στη βουβωνική χώρα. Ο Όλεγκ πήρε την ανάσα του.
  Και η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά.
  - Γάμα τους και τους δύο!
  Αρχαία βασανιστήρια. Τα χέρια είναι δεμένα πίσω από την πλάτη τους και στριμωγμένα, κάτι που πονάει πολύ τους εκπαιδευόμενους. Ο Όλεγκ ένιωσε την καμένη φτέρνα του να καίει και είδε φουσκάλες στο δέρμα της κοιλιάς του. Όμως του έστριψαν τα χέρια και τον τράβηξαν ψηλά. Και οι αρθρώσεις τραβιούνται έξω από τους ώμους. Η Νατάσα ή η βασίλισσα είναι εντελώς γυμνή. Και αυτή, επίσης, είναι τραβηγμένη σε ένα ράφι. Μπορείτε να δείτε πώς τεντώθηκαν οι μύες της κοπέλας. Η Νατάσα προσπαθεί να κλωτσήσει, αλλά οι μύες της δεν είναι τόσο δυνατοί και οι δεξιότητές της είναι καλές.
  Ο Όλεγκ αισθάνεται πώς αψιδώνει και σκύβει, αλλά ο δήμιος τραντάζεται απότομα και οι αρθρώσεις στρίβονται και τα γυμνά πόδια του αγοριού σκίζονται από το πάτωμα. Εδώ σηκώνεται. Τα πόδια εισάγονται στο μπλοκ, από το οποίο επιπλέον βάρος και πολύ πιο επώδυνο.
  Ο Όλεγκ νιώθει τους αστραγάλους του να σφίγγονται στα κοντάκια. Είναι βαριά και διαθέτουν γάντζους για κρέμασμα βαρών και τέντωμα του θύματος. Το αγόρι έσφιξε τα δόντια του πιο δυνατά για να μην ουρλιάξει. Πρέπει να είσαι θαρραλέος απέναντι στα βασανιστήρια.
  Πείτε στον εαυτό σας ότι δεν πονάει πραγματικά. Έτσι το αγόρι που βασανίστηκε από τους Ναζί. Έβαλαν βελόνες κάτω από τα καρφιά, και φαντάστηκε ότι ήταν σκαντζόχοιρος που τρυπούσε.
  Ή Malchish-Kibalchish. Όταν τον βασάνισαν, του δόθηκε δύναμη που οι εχθροί του τον φοβόντουσαν ακόμη περισσότερο.
  Εδώ κρεμούν το βάρος από τον γάντζο. Ο πόνος στο τεντωμένο σώμα γίνεται πιο δυνατός. Και εδώ είναι η βασίλισσα γυμνή, και επίσης αυτή στη βελανιδιά. Η Νατάσα υποφέρει, πέταξε τα δόντια της και προσπαθεί να μην τρίζει. Το δέρμα της είναι τόσο λευκό, όχι χρυσαφένιο, μαυρισμένο ως συνήθως. Η νεαρή ιδρώνει από τον πόνο, και της κρεμούν και βάρη. Το μυώδες, τονωμένο σώμα της βασίλισσας τεντώνεται.
  Ο Όλεγκ αισθάνεται διέγερση στον εαυτό του και η αντρική τελειότητα ανεβαίνει ξανά. Ο κόκκινος διάβολος γελάει και γρυλίζει:
  Το αγόρι είναι ενθουσιασμένο!
  Και έσκισε απότομα το κιλότο της και έσφιξε τις μπάλες της με τα χέρια της. Και είναι τόσο δυνατοί.
  Ο Όλεγκ δεν άντεξε και φώναξε. Τα μάτια του θαμπώθηκαν από το σοκ του πόνου. Φαίνεται ότι τα αυγά πρόκειται να σκάσουν. Είναι πραγματικά τέτοια βασανιστήρια που κατέρριψαν και οι σοβιετικοί στρατηγοί.
  Ο κοκκινομάλλης δήμιος σφύριξε:
  - Πες μου, πού είναι η είσοδος στο θησαυροφυλάκιο;
  Οι γραμματείς έτριξαν με τα στυλό τους, έτοιμοι να γράψουν μια ομολογία σκισμένη στο ράφι.
  Ο Όλεγκ σφύριξε:
  - Ναι, πήγες...
  Ο κόκκινος έσφιξε πιο δυνατά και ο Όλεγκ λιποθύμησε. Ξύπνησα από έναν κουβά με κρύο νερό. Ο πόνος επέστρεψε με τις αισθήσεις. Οι σύνδεσμοι τεντώνονται στο ράφι, αλλά πονάει ιδιαίτερα στη βουβωνική χώρα, με τις μπάλες μισοτσακισμένες. Βλακωδώς πονεμένη και καμένη φτέρνα από κρότωνες. Οι δήμιοι κρεμούν επιπλέον βάρη, από τα οποία εντείνεται ο πόνος στους ώμους και τους συνδέσμους. Φαίνεται ότι τα χέρια και τα πόδια πρόκειται να ξεκολλήσουν.
  Ο Όλεγκ προσπαθεί να καθησυχάσει τον εαυτό του ότι δεν θα τον αφήσουν να σκίσει και ότι το τέντωμα θα τελειώσει σύντομα. Στο μεταξύ, φανταστείτε ότι είστε πρωτοπόροι. Ή ... Εδώ η Νατάσα τεντώθηκε καλά και άρχισαν να τον χτυπούν με ένα μαστίγιο. Οι δήμιοι μαστίγωσαν χωρίς πολλή κακία, αβίαστα, για να προκαλέσουν τον μέγιστο πόνο. Η έμπειρη Νατάσα μπορεί να δει κατά τη διάρκεια των αιώνων ζωής και χιλιάδες αποστολές έχει μάθει να ελέγχει τον πόνο και τα συναισθήματα, και δεν γκρινιάζει καν. Επιπλέον, χαμογελάει.
  Η διάθεση του Όλεγκ ανεβαίνει επίσης. Τι γίνεται όμως αν φαντάζεστε ότι ο πόνος είναι ευχάριστος; Σε κάποιους αρέσει. Όχι μια ιτιά, αλλά μια σιδερένια ράβδος κατέρρευσε ξαφνικά στην πλάτη του αγοριού, η ίδια η κοκκινομάλλα γρονθοκόπησε. Το σώμα του πρίγκιπα έτρεμε. Ο Όλεγκ ανατρίχιασε και γρύλισε:
  Λοιπόν, είσαι ο Σατανάς!
  Η κοκκινομάλλα ξαναχτύπησε... Το μαυρισμένο δέρμα του πρίγκιπα έσκασε... Αίμα χύθηκε.
  Μετά γρύλισε:
  - Ένα μαγκάλι κάτω από τα πόδια σας και ξεφλουδίστε με ένα μαστίγιο.
  Όταν χτυπάνε μαστίγια, δεν είναι τόσο τρομακτικό. Αλλά τα γυμνά πέλματα των αγοριών αλείφονταν με λάδι και από κάτω τους έβαζαν ένα μαγκάλι. Η φωτιά άναψε. Και ζεστά ρεύματα αέρα χτυπούσαν τις φτέρνες των παιδιών. Στην αρχή ο πόνος δεν ήταν τόσο δυνατός. Αλλά η ζέστη συσσωρεύτηκε και έκαιγε πιο δυνατά. Και η βασίλισσα Νατάσα ήταν και τηγανητή. Και είναι τόσο όμορφο όταν καίγονται τέτοια σαγηνευτικά πόδια ενός κοριτσιού.
  Ο Όλεγκ ένιωσε ξανά ενθουσιασμένος, αν και οι μπάλες του είχαν πρηστεί από το δυνατό σφίξιμο από το χέρι της γυναίκας δήμιο. Και η στύση ήταν πολύ επώδυνη. Και τα χτυπήματα του μαστίγιου στο σώμα σχεδόν δεν είναι αισθητά με φόντο τον πόνο που πλημμύρισε τους τεντωμένους συνδέσμους του σώματος και τις ψημένες φτέρνες.
  Εδώ η κοκκινομάλλα σήκωσε μια σιδερένια ράβδο με καυτή άκρη και πώς την έσπαξε στη μασχάλη του Όλεγκ. Και πάλι ο πόνος, το αγόρι συσπάται και παραλίγο να εξαρθρώσει το σαγόνι του για να μην ουρλιάξει.
  Ο κοκκινομάλλης θροΐζει, δείχνοντας μεγάλα δόντια σαν του αλόγου:
  - Πες μου πού είναι η είσοδος στο θησαυροφυλάκιο!
  Και το έκαψε στην άλλη, παιδική, μασχάλη του πρίγκιπα. Μετά κατέβασε ξανά τη βέργα στο τζάκι. Άρχισα να ζεσταίνω. Ο Όλεγκ έσφιξε ένα χαμόγελο, ο πόνος γέμισε το παιδικό σώμα του πρίγκιπα, αλλά προκάλεσε και ενθουσιασμό, από τον οποίο οι αισθήσεις ήταν σχεδόν ευχάριστες.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος, έχοντας ζεστάνει καλά τη ράβδο, την έβγαλε και την έφερε στο παιδικό πρόσωπο του Όλεγκ, βρυχώντας:
  - Μίλα κουτάβι! Λοιπόν, πού είναι κρυμμένοι οι θησαυροί;
  Το αγόρι απάντησε με τόλμη:
  - Που? Στην Καραγκάντα!
  Το καυτό σίδερο άγγιξε το λείο, παιδικό μάγουλο του αγοριού. Ο Oleg Rybachenko ένιωσε έναν άγριο πόνο και ταυτόχρονα φόβο ότι θα τον ακρωτηριάσουν. Και ήθελα πολύ να ομολογήσω. Αλλά μετά με χτύπησε στο κεφάλι. Είσαι σαν πρωτοπόρος στο ράφι! Άλλωστε, τα βασανιστήρια δεν μπορούσαν να τα σπάσουν.
  Η κοκκινομάλλα γρύλισε:
  - Θα μιλήσεις;
  Και ήδη το άλλο μάγουλο παραμορφώθηκε από πόνο από μια ράβδο. Ο Όλεγκ ήταν σιωπηλός. Η γυναίκα δήμιος γύρισε τη βρύση και το μαγκάλι κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού φούντωσε πιο έντονα. Στη συνέχεια, στο σημάδι της, δύο βοηθοί δήμιοι πήραν από το τζάκι ήδη ειδικά μαστίγια από συρματοπλέγματα, τα οποία έγιναν κόκκινο.
  Ο Όλεγκ ανατρίχιασε. Φαινόταν τρομακτικό. Αλλά ο πόνος είναι, τελικά, μια έντονη αίσθηση, και μπορεί, με μια συγκεκριμένη νοοτροπία, να είναι ευχάριστος.
  Φανταστείτε μόνο ότι σας χτυπούν με μια σκούπα στα μπάνια. Και το αγόρι μάλιστα χαμογέλασε όταν το συρματόπλεγμα, κόκκινο από τη ζέστη, έπεσε πάνω στο ήδη χτυπημένο κορμί του.
  Αλλά πονάει, πονάει πολύ, και κυριολεκτικά βρίσκεσαι σε ένα τσουνάμι βασάνων. Για τον Μεσαίωνα, τα βασανιστήρια είναι πολύ ωραία. Και η βασίλισσα Νατάσα μαστιγώθηκε με ένα καυτό σύρμα. Και αυτή, επίσης, χαμογελάει σαν ιερόδουλη όταν μια πελάτισσα μπαίνει στο σώβρακο της και γαργαλάει το μουνί της με το χέρι της.
  Από τέτοιες σκέψεις, το αγόρι-πρίγκιπας βιώνει έντονο ενθουσιασμό και η αρρενωπή του τελειότητα βγαίνει σαν μανταλάκι. Θυμωμένη κοκκινομάλλα. Πλησιάζει στο τζάκι, βγάζει από τη φωτιά μια φαρδιά λωρίδα σιδήρου με ειδική λαβίδα. Και το φέρνει στο στήθος του αγοριού. Άγγιξε το γυμνό δέρμα, πίεσε και ξεγύμνωσε τα δόντια της και είπε:
  - Λοιπόν, τι πονάει;
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε με τόλμη:
  - Με τιποτα! Σαν γυναίκα τρυπημένη με σουβλί!
  Και χτυπήθηκε με την άκρη της μπότας του στη βουβωνική χώρα. Ο πόνος είναι πραγματικά δυνατός, αλλά το αγόρι εμπνεύστηκε ότι ήταν ευχάριστο και επομένως δεν έκλαψε, δεν φώναξε, αλλά χαμογέλασε.
  Η κοκκινομάλλα θύμωνε όλο και περισσότερο. Άρπαξε την καυτή λαβίδα από τη φωτιά και άρπαξε το αγόρι από το πηγούνι. Κλώση. Τότε άρχισε να σπάει τα αγόρια των παιδιών στα πόδια τους με καυτές λαβίδες. Και ταυτόχρονα συνεχίζοντας να τηγανίζετε τις φτέρνες.
  Ο Όλεγκ γέλασε υστερικά. Ο πόνος ήταν τέτοιος που κυριολεκτικά με τρέλανε. Όμως ο πρίγκιπας ένιωσε τον πιο άγριο ενθουσιασμό μέσα του.
  Ο κοκκινομάλλης δήμιος έσπασε τα δάχτυλα των ποδιών του αγοριού και γρύλισε:
  - Θα μιλήσεις; Πού είναι οι θησαυροί;
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε ευθαρσώς:
  - Σώπα ηλίθιο τέρας! Ο θησαυρός σας δεν θα γίνει γνωστός!
  Και σπάει ξανά τα δάχτυλα των ποδιών του. Ωστόσο, η κοκκινομάλλα άρπυια σκέφτηκε ένα άλλο μαρτύριο. Έτσι οι δήμιοι του έβαλαν ένα χωνί στα δόντια και συνέδεσαν ένα λάστιχο. Και ας ρίξουμε κρύο νερό στο λαιμό σου. Επίσης αρχαία και αποτελεσματικά βασανιστήρια. Τώρα το στομάχι σου πρήζεται και πιέζει το στήθος σου. Και την ίδια στιγμή, το κορίτσι δήμιο με τα πύρινα μαλλιά βγάζει άλλη μια λωρίδα από πυρωμένο σίδερο. Και το βάζει στην κοιλιά του αγοριού που ξεχειλίζει. Βγάζει νερό και ουρεί αυθόρμητα.
  Και το μαγκάλι αρχίζει να σφυρίζει, που καίει τα ξυπόλητα πόδια του πρίγκιπα.
  Η κοκκινομάλλα δίνει ένα σύνθημα στους δήμιους:
  - Ικανοποιημένοι!
  Και με μεγάλη προσπάθεια σπάει το τελευταίο δάχτυλο του γυμνού ποδιού του αγοριού. Μετά γρυλίζει:
  - Κάθαρμα, θα σε σπάσουμε!
  Και το κορίτσι δήμιος βγάζει κοφτερές, καυτές βελόνες από ένα άλλο τζάκι και αρχίζει να τρυπάει το αγόρι Oleg στις νευρικές απολήξεις. Πονάει σαν κόλαση. Όμως το αγόρι συνεχίζει να χαμογελάει. Αν και ταυτόχρονα τον χτύπησαν με ένα καυτό σύρμα στην πλάτη και στα πλευρά. Και μετά ραντίζουμε με αλατόνερο.
  Λες και ο πιο άγριος πόνος έσκασε με βόμβες. Ωστόσο, η συνείδηση δεν έχει ξεθωριάσει. Το αγόρι ήταν υπερβολικά ενθουσιασμένο και ως εκ τούτου δεν έσβησε. Και ο πόνος ήταν ένα μείγμα πόνου και ευχαρίστησης. Όπως ο βιασμός για μια γυναίκα. Όταν βιώνει ταυτόχρονα πόνο και οργασμό.
  Έτσι, η Νατάσα, αν κρίνουμε από το πρόσωπό της, είναι πανευτυχής παρά το μαγκάλι κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια της και τα χτυπήματα από ένα καυτό σύρμα στο σώμα της.
  Ο Όλεγκ έκαψε ξανά τα μάγουλα των παιδιών, αυτή τη φορά με μια πιο φαρδιά ρίγα. Και έβαλε φωτιά στις μασχάλες με ένα δαυλό. Τρύπησαν το σώμα μέσα και μέσα με μια μακριά καυτή βελόνα. Μετά τρύπησαν ξανά.
  Το αλεύρι μπορεί να είναι διαφορετικό. Η Ιερά Εξέταση προσπάθησε. Έτσι, η γυναίκα δήμιος έβαλε μια καυτή ράβδο στο πέμπτο σημείο. Ο πόνος είναι άγριος και τυφλωτικός.
  Και εδώ έφεραν έναν πυρσό στα μαλλιά του αγοριού και του έβαλαν φωτιά. Αυτό είναι εντελώς τρομακτικό.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο γρύλισε ψυχρά:
  - Μην κλαις για ξυρισμένα μαλλιά!
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος, ως απάντηση, θα πιάσει το αγόρι από τη μύτη με καυτές λαβίδες και θα τραβήξει απότομα. Ο Όλεγκ το αγόρι γάβγισε:
  - Η μύτη της περίεργης Βαρβάρας κόπηκε στην αγορά!
  Και ουσιαστικά του έβγαλαν τη μισή μύτη, παραμορφώνοντας το αγόρι. Και τότε η καυτή ράβδος στον κώλο ανέβηκε ψηλότερα... Πέρασε στο στομάχι γέμισε με νερό και κάηκε μέσα από το κέλυφος.
  Ο Όλεγκ σχεδόν έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ, αλλά κατάφερε να γαυγίσει:
  - Δεν θα πω!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος το πήρε και άρχισε να χτυπά το αγόρι με ένα καυτό σύρμα σε μια άγρια φρενίτιδα. Ύστερα πήδηξε στο μαγκάλι και άρπαξε τις άσπρες καυτές λαβίδες σε έναν ειδικό φούρνο, όπου έκαιγε κάρβουνο και μια ιδιαίτερη ζέστη σαν σε υψικάμινο.
  Η γυναίκα δήμιος άρπαξε απότομα τις μπάλες του Oleg Rybachenko με άσπρη-καμμένη λαβίδα και τράβηξε. Η αρσενική ρίζα δραπέτευσε και το αγόρι-πρίγκιπα θα δεχόταν ένα τόσο οδυνηρό σοκ που πραγματικά έχασε τις αισθήσεις του. Και ένα συνηθισμένο σώμα δεν μπορούσε να αντέξει την υπερφόρτωση. Η ψυχή του Oleg Rybachenko πέταξε από την ακρωτηριασμένη σάρκα του βασανισμένου και θανάσιμα διχασμένου αγοριού.
  Και στο ασώματο κεφάλι, αλλά ικανό να σκέφτεται και να αντιλαμβάνεται ψυχές, ένα τραγούδι βουίζει.
  Έπεσε σε μια φασιστική τρομερή αιχμαλωσία,
  Επιπλέω στα κύματα του τρομερού πόνου!
  Αλλά αιμορραγώντας, τραγούδησε τραγούδια,
  Άλλωστε ο ατρόμητος πρωτοπόρος είναι φιλικός με την καρδιά!
  
  Και θα σας πω κατηγορηματικά, δήμιοι,
  Τι ποταπή χαρά, μάταια ξεχύθηκες!
  Οι αδύναμοι θα μου πουν να σιωπήσω,
  Άλλωστε ο πόνος είναι βασανιστικός και απλά τρομερός!
  
  Αλλά ξέρω, πιστεύω ακράδαντα
  Ο φασισμός θα πεταχτεί στην άβυσσο!
  Ένας πίδακας από κακές φλόγες θα σε κυριεύσει,
  Και όλοι όσοι έπεσαν, αγαλλιασμένοι, θα αναστηθούν!
  
  Και η πίστη μας στον κομμουνισμό είναι ισχυρή
  Ας πετάξουμε σαν γεράκι, ας υψωθούμε πάνω από όλα τα αστέρια!
  Αφήστε ποτάμια από μέλι να ρέουν κρασί
  Όλος ο κόσμος, το δυνατό κόρνα θα ακούσει συμβουλές!
  
  Και η μηχανή σφίγγει σφιχτά πρωτοπόρος,
  Κοίτα ψηλά στον ουρανό, νεαρέ!
  Και δώστε παράδειγμα για όσους αμφιταλαντεύονται,
  Η γραβάτα σου είναι λαμπερή σαν γαρύφαλλο!
  
  Πατρίδα για μένα σημαίνεις τα πάντα
  Μητέρα και το νόημα όλης της νεανικής ζωής!
  Αφήνοντας τη σκληρή ζωή μέχρι τώρα,
  Ο λαός μας υποφέρει κάτω από τον κακό φασισμό!
  
  Αλλά τέντωσε τη θέληση του κόκκινου παλικαριού,
  Φτύστε στο πρόσωπο έναν κολασμένο ληστή της σβάστικας!
  Αφήστε τους εχθρούς να ανατριχιάσουν από μανία,
  Και θα ηττηθούν από τον Κόκκινο Στρατό!
  
  ιερή χώρα της ΕΣΣΔ,
  Τι έδωσε τον κομμουνισμό στους λαούς!
  Πώς η μητέρα μας έδωσε την καρδιά της,
  Για ευτυχία, ειρήνη, ελπίδα και ελευθερία!
  
  Το ξυπόλυτο ξανθό προστατεύει την ΑΛΑΣΚΑ
  ΣΧΟΛΙΟ.
  Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος ήρθε στην εξουσία το 1966 και αποφάσισε να υπερασπιστεί την Αλάσκα από τον βρετανικό στρατό. Όμορφες ξανθές κοπέλες και μια κοκκινομάλλα γυναίκα που κατέχει μαγεία και διάφορες μεθόδους πολέμου βοηθούν να κρατηθούν τα ρωσικά εδάφη στην Αμερική.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Η Mirabela Magnetic βρίσκεται για άλλη μια φορά σε μια νέα δροσερή αποστολή. Αυτή τη φορά στον κόσμο του Αλέξανδρου Γ'. Επιπλέον, ο βασιλιάς άρχισε να κυβερνά πολύ νωρίτερα από ό, τι στην πραγματική ιστορία. Δεδομένου ότι ο πατέρας του Αλέξανδρος Β' σκοτώθηκε το 1866 τον Απρίλιο. Στην πραγματική ιστορία, ο βασιλιάς σώθηκε τυχαία, αλλά δεν λειτούργησε εδώ.
  Και ο πανίσχυρος Αλέξανδρος ο Τρίτος άρχισε να κυβερνά από το 1866. Και, φυσικά, το πρώτο του βήμα ήταν να απαγορεύσει την πώληση της Αλάσκας. Και είναι σωστό. Η μεγάλη, τσαρική Ρωσία δεν σκορπίζει τα εδάφη της. Μόνο τώρα η αλήθεια χρειάζεται να προστατεύσει αυτά τα εδάφη. Και δεν είναι εύκολο.
  Αυτή η απόφαση του τσάρου-ιερέα προκάλεσε κάποια αγανάκτηση στους ξένους κύκλους. Και η Βρετανία αποφάσισε να δοκιμάσει πρώτα τη Ρωσία.
  Ένα μικρό φρούριο με μια μικροσκοπική ρωσική φρουρά στην Αλάσκα τον Ιούνιο του 1868 δέχτηκε επίθεση από βρετανικά στρατεύματα.
  Φυσικά, ο Mirabela Magnetic, ως πιστός υπηρέτης των Ρώσων θεών, στάλθηκε σε αυτό το οχυρό στη ρωσική θέση της γης και έπρεπε να λάβει μέρος στις μάχες για την κατοχή της ρωσικής επικράτειας.
  Ξυπόλητη και με σορτς και σουτιέν, η κοπέλα επιτέθηκε στη βρετανική μπαταρία, η οποία βρισκόταν σε επιβλητικό ύψος πάνω από το οχυρό. Η Mirabela Magnitnaya είχε ήδη σημαντική εμπειρία στην εκπλήρωση διαφόρων αποστολών των παντοδύναμων Ρώσων θεών σε διαφορετικά σύμπαντα. Ναι, τέτοια είναι η μοίρα αυτού του κοριτσιού-ιδιοφυΐας. Ως ενήλικη μαθήτρια ήθελε να γίνει αθάνατη.
  Και οι Ρώσοι Θεοί του Δημιούργου την έκαναν αθάνατη, αλλά την μετέτρεψαν σε ένα κορίτσι εξολοθρευτή που υπηρετεί αυτούς και τους ανθρώπους της Μητέρας Ρωσίας. Αυτό ταιριάζει αρκετά στο αιώνιο κορίτσι.
  Σφίγγει το στόμα ενός Άγγλου φρουρού και του κόβει το λαιμό. Δεν είναι η πρώτη φορά και όχι στην πρώτη αποστολή που το κάνει αυτό. Από την αρχή, χάρη στο αθάνατο κορμί της, η αιώνια κοπέλα τα αντιλήφθηκε όλα αυτά ως παιχνίδι και ως εκ τούτου δεν ένιωσε τύψεις και καμία ενόχληση στην ψυχή της.
  Για αυτήν, κατά κάποιο τρόπο έγινε τόσο φυσικό που το κορίτσι χάρηκε μόνο για την επόμενη επιτυχία της.
  Εδώ απλά έσκισε το κεφάλι ενός άλλου φρουρού. Γνωρίστε τους Άγγλους μας: Η Αλάσκα ήταν και θα είναι Ρωσίδα!
  Mirabela Magnetic - αυτός ο έξυπνος και πιο παραγωγικός εφευρέτης στην ΚΑΚ έχει από καιρό εξοργιστεί που η Αλάσκα πουλήθηκε για μια δεκάρα! Όμως ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος δεν είναι έτσι! Όχι, αυτός ο μονάρχης δεν θα παραχωρήσει ούτε μια ίντσα ρωσικής γης!
  Δόξα στη Ρωσία και στους Ρώσους τσάρους!
  Το κορίτσι εξολοθρευτής με το γυμνό της πέμπτο κίνησε έναν άλλον Άγγλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Έσπασε το λαιμό του. Μετά τραγούδησε:
  - Η Αλάσκα θα είναι δική μας για πάντα,
  Όπου είναι η ρωσική σημαία, εκεί λάμπει ο ήλιος!
  Το μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα
  Και η φωνή των κοριτσιών είναι πολύ ηχηρή!
  Ναι, θα ήταν ωραίο να βοηθούσαν τώρα οι θρυλικές τέσσερις μάγισσες, όμορφες σαν σταρ. Θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Αλλά είναι εντάξει να πολεμάς μόνος.
  Εδώ βάζεις φωτιά σε σκόνη χωρίς καπνό και νιτρογλυκερίνη. Τώρα ολόκληρη η αγγλική μπαταρία θα πετάξει στον αέρα.
  Η Mirabela Magnetic τραγούδησε:
  - Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη χώρα στο σύμπαν,
  Ολόκληρο το σύμπαν είναι ένας πυρσός φωτός Rus!
  Η μπαταρία εκρήγνυται: σαν έκρηξη κολοσσιαίου ηφαιστείου. Αρκετές εκατοντάδες Άγγλοι πετάχτηκαν αμέσως και εξερράγησαν σε μικρά κομμάτια.
  Μετά από αυτό, το κορίτσι, κουνώντας δύο σπαθιά, άρχισε να κόβει τους Βρετανούς. Την ίδια στιγμή, ο νεαρός πολεμιστής-εξολοθρευτής θα ουρλιάζει όπως στα αγγλικά.
  Οι Σκωτσέζοι ξεσηκώθηκαν! Θέλουν να σκίσουν τη βασίλισσα!
  Από εδώ ξεκίνησε... Υπήρξαν πυροβολισμοί μεταξύ Άγγλων και Σκωτσέζων. Ναι, τόσο άγριος και άγριος πυροβολισμός.
  Και πήγε και η υλοτομία. Οι Σκωτσέζοι και οι Βρετανοί αγωνίστηκαν μεταξύ τους.
  Πολλές χιλιάδες στρατιώτες που πολιορκούσαν το οχυρό πολέμησαν τώρα με τη μεγαλύτερη φρενίτιδα.
  Mirabela Magnetic άροτρο:
  - Κόψε και σκότωσε! Πυροβολήστε τα!
  Η μάχη συνεχίστηκε σε μεγάλη κλίμακα. Η Μιραμπέλα, εν τω μεταξύ, έχοντας απίστευτη δύναμη, άρπαξε πολλά βαρέλια νιτρογλυκερίνης στο σκάφος και την έστειλε ήσυχα στο μεγαλύτερο αγγλικό θωρηκτό.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής φώναξε:
  - Για τη Ρωσία, δώρο αφανισμού!
  Και έσπρωξε το σκάφος μακριά με τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια της, τα οποία, επιταχύνοντας, σφυροκόπησαν στο πλάι του αρμαντίλου. Οι Βρετανοί επί του σκάφους πυροβόλησαν τα όπλα τους τυχαία και χωρίς αποτέλεσμα.
  Και ιδού το αποτέλεσμα, πόσο εμβληματικό. Και πολλά βαρέλια νιτρογλυκερίνης θα εκραγούν. Επιπλέον, το αθάνατο κορίτσι τα έδειξε με τόση ακρίβεια που εξερράγη εντελώς.
  Και ακολούθησε τέτοια καταστροφή. Και το θωρηκτό το πήρε και άρχισε να βυθίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Και οι Βρετανοί που επέβαιναν στο πλοίο πνίγηκαν. Εν τω μεταξύ, το κορίτσι βρίσκεται ήδη στο καταδρομικό. Κόβει τους ναύτες με σπαθιά, κι εκείνη τρέχει στην τιμονιέρα χτυπώντας τα ξυπόλητά της.
  Κόβει περίφημα ναύτες και τρίζει:
  - Δόξα στην όμορφη χώρα μας!
  Υπέροχη Ρωσία υπό έναν σοφό τσάρο!
  Δεν θα σας δώσω εχθρούς στην Αλάσκα!
  Θα γίνει κομμάτια σε μια μανία!
  Και τότε η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και έσκισε τους Βρετανούς.
  Μετά έσπασε στο τιμόνι και ας γυρίσουμε το καταδρομικό. Και δύο μεγάλα αγγλικά πλοία πώς να συγκρουστούν. Και η πανοπλία πάνω τους θα σκάσει. Και αφήστε τον εαυτό σας να βυθιστεί και να καεί ταυτόχρονα.
  Η Mirabella τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα!
  Το καταδρομικό ορμάει προς τα εμπρός ....
  Τσάρος Μέγας Αλέξανδρος,
  Θα ανοίξει λογαριασμό για νίκες!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι εξολοθρευτής πέταξε με ένα άλμα σε άλλο καταδρομικό. Και σε αυτό, επίσης, άρχισε να ψιλοκόβει ναύτες. Και σπάστε στο τιμόνι.
  Και εκεί, απλώς γυρίστε και σπρώξτε τα πλοία.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής μάλιστα τραγούδησε:
  - Μαύρη ζώνη,
  Είμαι πολύ ήρεμος...
  Μαύρη ζώνη -
  Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί!
  Μαύρη ζώνη,
  αστραπιαία εκκένωση -
  Όλοι οι Βρετανοί βρίσκονται νεκροί!
  Και η Mirabela Magnetic ωθεί ξανά τα πλοία μαζί. Αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά ο πιο κουλ πολεμιστής στον κόσμο!
  Και πηδήξτε ξανά, και σε άλλο καταδρομικό. Ναι, η ερωμένη των θαλασσών σκέφτηκε μια κακή ιδέα - να πολεμήσει με τη Ρωσία. Ειδικά όταν ένα τόσο σκληρό και απελπισμένο κορίτσι παλεύει.
  Mirabela Magnetic και μετά έκοψε πολλούς Άγγλους και γύρισε το πλοίο της. Πιο συγκεκριμένα συλλαμβάνεται από τους Βρετανούς. Και τον μετέφερε στην επίθεση σε άλλο καταδρομικό. Και με ένα άγριο βρυχηθμό εμβόλισε τον εχθρό.
  Ήταν σαν δύο τέρατα ενώθηκαν και αντιμετώπισαν μια άγρια στολή. Και κόψτε ο ένας τη μύτη του άλλου. Στη συνέχεια μάζεψαν θαλασσινό νερό και άρχισαν να βυθίζονται, χωρίς καμία ευκαιρία.
  Η Mirabela Magnetic φώναξε:
  - Δόξα στον Αλέξανδρο Γ'! Μεγάλη των βασιλιάδων!
  Και πάλι, με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών, θα πετάξει μια βόμβα με εκρηκτικά. Και ολόκληρη η φρεγάτα, έχοντας δεχτεί μια τρύπα, βυθίζεται.
  Ναι, οι Βρετανοί, φυσικά, δεν το περίμεναν αυτό. Πίστευαν ότι θα έρχονταν σε μια τόσο άγρια περιπέτεια;
  Mirabela Magnetic φώναξε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία των τσάρων!
  Και πάλι, το κορίτσι θα πάρει και θα πιάσει το τιμόνι του επόμενου καταδρομικού. Και με τη βοήθεια γυμνών, κοριτσίστικων ποδιών, θα τον γυρίσει και θα κριαρίσει τον εχθρό. Δύο πλοία καταρρέουν μαζί, και πνίγονται στον θαλάσσιο εμετό!
  Το κορίτσι εξολοθρευτής ουρλιάζει:
  - Για τη δόξα της πατρίδας του αγίου!
  Και πάλι υπάρχει άλμα εις μήκος. Και πέτα πάνω από τα κύματα. Μετά από αυτό, το κορίτσι κόβει ξανά με σπαθιά, σπάζοντας στο τιμόνι. Είναι μια πολύ μαχητική και επιθετική πολεμίστρια εξολοθρευτή.
  Συντρίβει τους Άγγλους ναύτες και τραγουδά:
  - Λάμπει με ένα λαμπερό αστέρι,
  Μέσα από το σκοτεινό σκοτάδι...
  Ο μεγάλος μας Τσάρος Αλέξανδρος,
  Δεν γνωρίζει πόνο, κανένα φόβο!
  
  Οι εχθροί υποχωρούν μπροστά σας
  Το πλήθος ζητωκραυγάζει...
  Η Ρωσία σε δέχεται -
  Ένα δυνατό χέρι κυβερνά!
  Και η Mirabela Magnetic έκοψε πολλούς Βρετανούς, και πάλι έσπρωξε τα πλοία σε μεγάλη κλίμακα, με τα μέτωπά τους.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι εξολοθρευτής. Μοιάζει περίπου είκοσι χρονών, έχει ύψος μόλις ένα μέτρο ενενήντα, και παρόλο που οι μύες είναι χυτό ατσάλι και το ανάγλυφο είναι σαν πλάκες σοκολάτας.
  Και αν ένα τέτοιο κορίτσι τραμπαριστεί, τότε δεν θα υπάρχει καθόλου μέλι.
  Και εδώ πάλι το κορίτσι πηδά από το ένα καταδρομικό στο άλλο. Και πάλι, χωρίς άλλα λόγια, τους σπρώχνει κατάματα.
  Και φωνάζει μόνος του:
  - Για τους Ρους των Ρομανόφ!
  Πράγματι, το κορίτσι εξολοθρευτής είναι σε ζαριά. Θα δείξει σε όλους την υψηλότερη τάξη της. Και θα κόψει και θα τσακίσει τους πάντες, σαν γίγαντας με ρόπαλο.
  Εδώ είναι ένα άλλο άλμα, αυτή τη φορά σε ένα αρμαντίλο.
  Τα ξυπόλυτα σπαθιά του κοριτσιού δουλεύουν ξανά. Προσπαθούν να την πυροβολήσουν, αλλά οι σφαίρες δεν χτυπούν την αθάνατη κοπέλα, και αν χτυπήσουν, αναπηδούν.
  Είναι καλό να είσαι ένα αιώνιο κορίτσι, δεν είσαι απλώς νέος, αλλά δεν μπορούν ούτε να σε σκοτώσουν. Εδώ αλωνίζεις τη Βρετανία.
  Πιάνεις το τιμόνι. Και τώρα το περιστρέφετε ήδη, και τώρα υπάρχουν ήδη δύο ολόκληρα θωρηκτά, πώς να συγκρουστείτε και να συντρίψετε. Και σπάνε μέταλλο που ακόμη και οι σπίθες πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η Mirabela Magnetic φωνάζει:
  - Για τη Ρωσία που όλοι θα κόψουν τα κέρατα!
  Και με γυμνό, στρογγυλό κοριτσίστικο τακούνι θα πετάξει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου. Θα σπάσει τη μάζα των Βρετανών και η επόμενη φρεγάτα πηγαίνει στον πάτο.
  Λοιπόν, απομένουν άλλα τέσσερα καταδρομικά. Είναι σαφές ότι οι Βρετανοί δεν θα στείλουν ολόκληρο τον στόλο στις ακτές της Αλάσκας.
  Εδώ το Mirabela Magnetic αιχμαλωτίζει ένα άλλο τιμόνι. Και από παντού το γυρίζει στον εχθρό. Και τώρα και τα δύο καταδρομικά παίρνουν και συγκρούονται μέτωπα.
  Ακούγεται ένα κουδούνισμα, και το σκάσιμο του μετάλλου. Και τα δύο πλοία αρχίζουν να βυθίζονται με μεγάλη όρεξη.
  Η Mirabela Magnetic τραγούδησε:
  - Στο κατάστημα "Beer-Water",
  Ψέματα ένας χαρούμενος άντρας...
  Προερχόταν από τον λαό
  Και βγήκε και έπεσε στο χιόνι!
  Τώρα πρέπει να καταστρέψετε τα τελευταία καταδρομικά και να αναλάβετε μικρότερα πλοία.
  Τότε οι Βρετανοί στην ξηρά, μετά τον θάνατο του στόλου, θα παραδοθούν στο έλεος του νικητή.
  Και για τη Βρετανία, αυτό θα είναι ένα τέτοιο μάθημα που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Και θα θυμούνται επίσης την Κριμαία, όπου έσπαζαν το κεφάλι τους επί βασιλείας του Μεγάλου παππού Νικολάου του Πρώτου. Ωστόσο, ο Nikolai Palych δεν έμεινε στην ιστορία ως σπουδαίος, αλλά αποδείχθηκε αποτυχημένος. Όμως ο εγγονός του πρέπει τώρα να δείξει τη δόξα των ρωσικών όπλων.
  Και σε αυτό τον βοηθά η Mirabela Magnetic - ένα πολύ κουλ και αποφασιστικό κορίτσι εξολοθρευτής.
  Η Μιραμπέλα πιάνει ένα άλλο τιμόνι και σπρώχνει και τα δύο βρετανικά καταδρομικά το ένα εναντίον του άλλου. Και ενεργεί πολύ αποφασιστικά και ψύχραιμα.
  Τότε το κορίτσι εξολοθρευτής αναφωνεί:
  - Τα πλοία πάνε στον πάτο,
  Με άγκυρες, πανιά...
  Και τότε θα γίνουν δικά σου
  Χρυσά σεντούκια!
  Χρυσά σεντούκια!
  Και άλλο ένα άλμα, αφού τέσσερα θωρηκτά και μια ντουζίνα καταδρομικά καταστράφηκαν, τότε ήρθε η ώρα να καταστρέψουμε τις φρεγάτες. Η Βρετανία θα χάσει πολλά πλοία.
  Και μετά καταλάβετε τι σημαίνει επίθεση στη Ρωσία.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Για το θαύμα και τη νίκη μας στον κόσμο!
  Και σέλανε το τιμόνι της επόμενης φρεγάτας, και κατευθύνει το πλοίο σε ένα κριάρι, και με ένα δυνατό χτύπημα, σαν φύσημα!
  Και τα δύο σκεύη θα ληφθούν, θα σπάσουν και θα χωριστούν σε κομμάτια. Και είναι υπέροχο και πολύ δροσερό.
  Το Mirabela Magnetic πηδά ξανά και πηδά σε άλλο σκάφος. Και από εκεί οδηγεί τη διαδικασία. Και πάλι γυρίζει το πλοίο, και οι φρεγάτες συγκρούονται.
  Και πάλι, η κραυγή σπασμένου μετάλλου, μια ισχυρή έκρηξη και οι επιζώντες ναύτες πέφτουν στο νερό.
  Η Μιραμπέλα φωνάζει:
  - Για την επιτυχία των όπλων μας!
  Και πάλι ένα γενναίο κορίτσι στην επίθεση. Έβαλε μια νέα φρεγάτα. Και στάλθηκε στον καταστροφέα.
  Τα πλοία συγκρούονται και εκρήγνυνται. Το μέταλλο σπάει και η φωτιά εκτοξεύεται στον αέρα. Και οι άνθρωποι καίγονται ζωντανοί.
  Αυτός είναι ο απόλυτος χειρότερος εφιάλτης όλων των εποχών. Και οι Βρετανοί καίγονται σαν μπάρμπεκιου.
  Μεταξύ των νεκρών ήταν και ένα αγόρι, ένα αγόρι περίπου δεκατριών ετών. Είναι κρίμα βέβαια που σκοτώθηκε ένας τέτοιος άνθρωπος. Αλλά ο πόλεμος είναι πόλεμος.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Θα υπάρχουν πτώματα, πολλά βουνά! Ο πατέρας Chernomor είναι μαζί μας!
  Και η κοπέλα πέταξε πάλι με το γυμνό της πόδι μια χειροβομβίδα, η οποία βύθισε ένα άλλο πλοίο.
  Η ιδιοφυή κοπέλα χτύπησε το κεφάλι του Βρετανού ναυάρχου, καθώς το κεφάλι του έσκασε σαν κολοκύθα που χτυπήθηκε από σωρό. Και με το γυμνό της τακούνι φόρτωσε τον τεράστιο μαύρο άντρα στο πιγούνι. Και πέταξε πάνω και κατέρριψε καμιά δεκαριά ναύτες.
  Και τότε η κοπέλα γύρισε ξανά τη φρεγάτα και χτύπησε τη γειτόνισσα της με αυτήν. Ανέβασε επιθετικά στο Twitter:
  - Είμαι μεγάλο αστέρι!
  Και πάλι, το κορίτσι εξολοθρευτής είναι στην επίθεση. Καταστροφικό και γρήγορο. Βράζει ένα ολόκληρο ηφαίστειο και μια έκρηξη κολοσσιαίας δύναμης. Αυτό είναι ένα ανίκητο κορίτσι ιδιοφυΐας.
  Και συνθλίβει τους πάντες χωρίς έλεος. Και τώρα το κοριτσάκι-σούπερμαν σαλώνει άλλη μια φρεγάτα. Και καταστρέφει τον αντίπαλο χωρίς μεγάλη καθυστέρηση. Αυτό το κορίτσι είναι μεγάλο αστέρι.
  Η Mirabela Magnetic έσπρωξε ξανά τα δύο πλοία το ένα εναντίον του άλλου και φώναξε στα πνεύμονά της:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και πάλι μια γενναία κοπέλα-μαχήτρια στην επίθεση. Ναι, εδώ παλεύετε με έναν νέο τρόπο. Όχι σαν μια άλλη επιτυχία για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλα είναι ωραία και φρέσκα εδώ. Μάχη της Βρετανίας για την Αλάσκα.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ανακάμψει ακόμη από τον εμφύλιο πόλεμο και δεν έχουν κοινά σύνορα με τη Ρωσία. Έτσι, αν πρέπει να παλέψετε με τους Γιάνκις, τότε πολύ αργότερα.
  Και η Βρετανία έχει μια αποικία του Καναδά και η Ρωσία έχει κοινά σύνορα μαζί της. Είναι λοιπόν απαραίτητο να αποκρούσουμε την επίθεση της πανίσχυρης Αγγλίας.
  Αλλά εδώ ένα άλλο ζευγάρι φρεγάτες συγκρούστηκαν. Σύντομα δεν θα μείνει τίποτα από τον βρετανικό στόλο.
  Και από ξηρά, δεν επιτίθεται στην Αλάσκα πάρα πολύ. Εδώ οι επικοινωνίες για τη Βρετανία είναι τεντωμένες.
  Η Mirabela Magnetic σπρώχνει ξανά τις φρεγάτες μαζί και βρυχάται:
  - Ένας πειρατής δεν χρειάζεται επιστήμη,
  Και είναι ξεκάθαρο γιατί...
  Έχουμε πόδια και χέρια
  Και χέρια...
  Και το κεφάλι, δεν χρειαζόμαστε τίποτα!
  Και το κεφάλι του κοριτσιού θα κουνηθεί σαν Άγγλος ναύτης, που θα πετάξει και θα γκρεμίσει καμιά δεκαριά μαχητές.
  Η Μιραμπέλα βρίσκεται ξανά στην επίθεση... Εδώ πάλι έσπρωξε τις φρεγάτες τη μια εναντίον της άλλης. Και σπάνε, καίγονται και βυθίζονται.
  Η Μιραμπέλα φώναξε:
  - Για την ψυχή της Ρωσίας!
  Και τώρα η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού βρίσκει ξανά στόχο. Συντρίβει τον αντίπαλο και βρυχάται:
  - Για την ιερή Πατρίδα!
  Και με γυμνό κοριτσίστικο γόνατο, σαν να χτυπούσε τον εχθρό στο στομάχι. Τον πήραν και τα έντερα του βγήκαν πίσω από το στόμα.
  Η Mirabela Magnetic φώναξε:
  - Για το μεγαλείο της Πατρίδας!
  Και γύρισε το πικάπ στον αέρα, σκίζοντας τους εχθρούς σε μικρά κομμάτια με τα γυμνά της πόδια.
  Ναι, το κορίτσι καταστρέφει αυθόρμητα ... Η ίδια θα αντιμετωπίσει εύκολα τους εχθρούς.
  Εμφανίστηκαν όμως τέσσερα κορίτσια μάγισσες. Και επίσης καλλονές ξυπόλητες και με μπικίνι.
  Και ας τσακίσουμε τους Βρετανούς. Αναπηδούν στον εαυτό τους, ρίχνουν χειροβομβίδες με γυμνά κοριτσίστικα πόδια και διαλύουν τη Βρετανία.
  Και εδώ είναι η Νατάσα - ένα μυώδες κορίτσι με μπικίνι. Θα πάρει και θα πετάξει ένα δίσκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του... Αρκετοί Άγγλοι ναύτες αποκόπτονται, και η φρεγάτα γυρίζει και εμβολίζει τον συνάδελφό της.
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Αλέξανδρος ο Τρίτος σούπερ σταρ!
  Η Ζόγια αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά επιβεβαιώνει:
  - Σούπερ σταρ και όχι ακόμα καθόλου!
  Ο Αυγουστίνος συντρίβοντας με μανία τους Άγγλους, αυτή η κοκκινομάλλα σκύλα ξεγυμνώθηκε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο κομμουνισμός θα είναι μαζί μας!
  Και η γυμνή φτέρνα της κοπέλας πήρε και σφυρηλάτησε τον εχθρό στο στόμιο του όπλου. Και η φρεγάτα πήρε και σχίστηκε.
  Η Σβετλάνα γέλασε, πυροβόλησε από ένα όπλο, συνέτριψε τον εχθρό, γύρισε, γυμνό το τιμόνι, γάβγιζε:
  - Βασιλιάδες μαζί μας!
  Τα κορίτσια διασκορπίστηκαν αμέσως και κατέστρεψαν πολύ επιθετικά τον στόλο. Λοιπόν, ποιος μπορεί να αντισταθεί. Οι φρεγάτες ξέμειναν γρήγορα και τώρα αντί γι' αυτές σπάζονταν μικρότερα σκάφη.
  Η Νατάσα, καταστρέφοντας τη Βρετανία, τραγούδησε:
  - Η Ρωσία φημίζεται εδώ και αιώνες ως αγία!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα πετάξει μια βόμβα που χώρισε τη μπριγκαντίνα.
  Η Ζόγια, συνεχίζοντας να συντρίβει τον εχθρό, ούρλιαξε:
  - Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή!
  Και πάλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα μπιζέλι. Αυτό το επόμενο αγγλικό πλοίο χωρίστηκε.
  Ο Αυγουστίνος πήρε κι αυτός και χτύπησε τον εχθρό. Συνέτριψε το πλοίο, η κοκκινομάλλα σκύλα βύθισε πολλούς αντιπάλους από τη Βρετανία. Και έλεγξε:
  - Για τον Αλέξανδρο Γ', που θα γίνει μεγάλος βασιλιάς!
  Η Σβετλάνα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Σίγουρα θα γίνει!
  Το γυμνό πόδι του ξανθού τερματιστή έπεσε στο πλάι του βρετανικού πλοίου με τέτοια δύναμη που το αγγλικό πλοίο έσπασε σε τρία μέρη.
  Η Μιραμπέλα η Μαγνητική, αυτό το αήττητο κορίτσι, χτύπησε επίσης τον εχθρό τόσο δυνατά με τη γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα της που η μπριγκαντίνα ράγισε και βυθίστηκε σχεδόν αμέσως.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Θα σαρώσουμε τον εχθρό με ένα χτύπημα,
  Θα επιβεβαιώσουμε τη δόξα με ένα ατσάλινο σπαθί ...
  Συντρίψαμε τη Βέρμαχτ για καλό λόγο,
  Παίζοντας οι Άγγλοι, θα σπάσουμε!
  Η Νατάσα έκλεισε το μάτι και είπε γελώντας:
  - Και, φυσικά, θα το κάνουμε με γυμνά κοριτσίστικα πόδια!
  Και το γυμνό τακούνι της κοπέλας έπεσε πάνω σε άλλο αγγλικό πλοίο.
  Η Ζόγια, βγάζοντας τα δόντια της, είπε επιθετικά:
  - Για τον κομμουνισμό στη βασιλική ενσάρκωση!
  Και η κοπέλα το πήρε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πέταξε κάτι που πλήττει θανάσιμα τους εχθρούς, κυριολεκτικά σαρώνοντάς τους και σκίζοντας τους.
  Ο Αυγουστίνος, συντρίβοντας τους Άγγλους, πήρε και εξέδωσε:
  - Δόξα στον Χριστό και την Οικογένεια!
  Μετά από αυτό, τα γυμνά της πόδια πέταξαν επίσης μια βόμβα, σκίζοντας ένα άλλο υποβρύχιο.
  Και τότε το γυμνό τακούνι χώρισε το μπριγκαντίν με ένα ακριβές χτύπημα. Και το έκανε πολύ χαριτωμένα.
  Η Σβετλάνα είναι επίσης σε ενεργή κίνηση. Καταστρέφει τους εχθρούς. Και με το γυμνό τακούνι του στέλνει έναν άλλο μπριγκαντίνο στον πάτο.
  Και το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάλι και με άγρια μανία ρίχνει μια χειροβομβίδα. Είναι μια καταπληκτική πολεμίστρια.
  Εδώ είναι η Νατάσα σε μια γρήγορη επίθεση, και πολύ επιθετική. Επιτίθεται απεγνωσμένα.
  Και το νέο αγγλικό πλοίο βυθίζεται όταν χτυπιέται από μια βόμβα που πέταξαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κοριτσιού.
  Η Νατάσα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι υπεράνθρωπος!
  Η Ζόγια κλώτσησε τη μπριγκαντίνα στη μύτη με το γυμνό της γόνατο. Και σχίστηκε σε ρωγμές και άρχισε να βυθίζεται.
  Η Mirabela Magnetic με το γυμνό της τακούνι χώρισε επίσης το μικρότερο βρετανικό πλοίο και τσίριξε:
  - Για τη δύναμή μου! Όλοι πασπαλίστηκαν!
  Και το αγόρι βρίσκεται ξανά σε κίνηση και επιθετική επίθεση.
  Ο Αυγουστίνος συνέχισε να κινείται σαν κόμπρα που τσιμπάει τη Βρετανία και έδωσε όρεξη:
  - Κομμουνισμός! Αυτή είναι μια περήφανη λέξη!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών αυτού του απελπισμένου κοριτσιού έριξαν άλλο ένα δώρο καταστροφής.
  Και η μάζα των Άγγλων κατέληξε σε ένα φέρετρο, ή στον πάτο της θάλασσας. Ωστόσο, τι είδους φέρετρο αν τα έσχιζαν;
  Και οι υπόλοιποι βυθίστηκαν!
  Η Mirabela Magnetic, με ένα άγριο χαμόγελο, έφτυσε τη μπριγκαντίνη και πήρε φωτιά σαν να ήταν βουτηγμένη με ναπάλμ.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής φώναξε:
  - Για βασιλική βότκα!
  Και πώς γελάει, και δίνει ένα γυμνό τακούνι στο πλοίο της Βρετανίας. Θα χωρίσει και θα μπουλ-μπουλ στα βάθη της θάλασσας.
  Η Σβετλάνα πέταξε τη βόμβα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Και τα τολμηρά κορίτσια βγαίνουν στη θάλασσα ...
  Και κόψτε τους εχθρούς με σπαθιά.
  Η Mirabela Magnetic, συντρίβοντας τους Βρετανούς, επιβεβαίωσε:
  - Θαλασσινό στοιχείο! Θαλασσινό στοιχείο!
  Έτσι χώρισαν οι πολεμιστές. Και η φοιτήτρια τσακώνεται τόσο μαζί τους. Και φρικτό ταυτόχρονα.
  Mirabela Magnetic βολή κατά του εχθρού από το κανόνι των Βρετανών. Και βυθίζοντας ένα άλλο πλοίο, εξέδωσε:
  - Διαστημικό όνειρο! Ας συντριβεί ο εχθρός!
  Τα κορίτσια θεά και η φοιτήτρια χώρισαν σε μια κολοσσιαία μανία. Και έκοψαν τον εχθρό, χωρίς κανένα τρόπο για τη Βρετανία να αντέξει μια τέτοια πίεση.
  Ο Μιραμπέλα βύθισε ένα άλλο πλοίο, θυμήθηκε ότι σε ένα από τα παράλληλα σύμπαντα, ο νάνος αποφάσισε να βοηθήσει τους Γερμανούς στο σχεδιασμό του "Τίγρη" -2. Και αυτή η τεχνική ιδιοφυΐα κατάφερε να φτιάξει ένα αυτοκίνητο με το πάχος της πανοπλίας και του οπλισμού του "Βασιλικού Τίγρη", βάρους μόλις τριάντα τόνων, και ενάμιση μέτρο ύψος!
  Και γιατί είναι νάνος! Και υπάρχει ένας σούπερ σχεδιαστής! Φυσικά, με μια τέτοια μηχανή, οι Γερμανοί μπόρεσαν να νικήσουν τους Συμμάχους στη Νορμανδία το καλοκαίρι του 1944 και το φθινόπωρο να σταματήσουν την επίθεση του Κόκκινου Στρατού που είχε διαρρεύσει στη Βαρσοβία.
  Το χειρότερο ήταν ότι ο καλικάντζαρος δεν σχεδίαζε μόνο τανκς. Το XE-162 αποδείχθηκε επίσης πολύ επιτυχημένο και ελαφρύ, και φθηνό και εύκολο στη διαχείριση. Και το βομβαρδιστικό Yu-287 αποδείχθηκε υπεράνθρωπος.
  Και τότε χρειάστηκε να επέμβουν οι πέντε τους. Και έτσι ο πόλεμος παρέμεινε μέχρι το σαράντα έβδομο έτος.
  Και αν δεν υπήρχαν πέντε από αυτούς, ο Fritz θα μπορούσε να είχε κερδίσει!
  Στη συνέχεια, η Mirabela Magnetic μίλησε σκληρά ενάντια στους καλικάντζαρους:
  - Είναι χειρότεροι από ξωτικά!
  Πράγματι, υπήρχε ένας τέτοιος ξωτικός δολοφόνος. Έγινε πιλότος της Luftwaffe, έχοντας καταρρίψει από το φθινόπωρο του σαρανταπρώτου έτους, έως τον Ιούνιο του 1944, περισσότερα από εξακόσια πενήντα αεροσκάφη και στα δύο μέτωπα. Έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με Ασημένια Δρυς Φύλλα, Σπαθιά και Διαμάντια όταν ο πρώτος στη Luftwaffe κατέρριψε διακόσια αεροσκάφη. Επιπλέον, για τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν έλαβε το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με διαμάντια. Για τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, το πρώτο Τάγμα του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού, με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για πεντακόσια αναμνηστικά αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν έως τις 20 Απριλίου 1944, το ξωτικό έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού - το δεύτερο στο Τρίτο Ράιχ μετά τον Χέρμαν Γκέρινγκ.
  Και για το 600ο αεροσκάφος, του απονεμήθηκε ένα ειδικό βραβείο: ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Το ένδοξο ξωτικό δεν καταρρίφθηκε ποτέ - η μαγεία λειτουργεί ως φυλαχτό των θεών. Και δούλευε μόνος του σαν ολόκληρο αεροπορικό σώμα.
  Αυτό όμως δεν είχε καμία επίδραση στην πορεία του πολέμου. Και οι Σύμμαχοι αποβιβάστηκαν στη Νορμανδία. Και αρκετά επιτυχημένα, παρά τις καλύτερες προσπάθειες του ξωτικού.
  Λοιπόν, τότε αυτός ο εκπρόσωπος του λαού των μάγων αποφάσισε να βγει στο δρόμο από το Τρίτο Ράιχ. Επιπλέον, τι χρειάζεται; Είναι δυνατόν να ανεβάσετε τους λογαριασμούς σας στους χίλιους; Ποιος θα είναι με τον εχθρό!
  Η Μιραμπέλα βύθισε μια άλλη μπριγκαντίνα και βρυχήθηκε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Ήδη πέντε από αυτά βύθισαν σχεδόν όλα τα πλοία. Στην τελευταία χορδή, πέντε σκάφη ωθήθηκαν μαζί ταυτόχρονα, ολοκληρώνοντας την ήττα του αγγλικού στόλου.
  Η Mirabela Magnetic τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Η Ρωσία θα είναι διάσημη για αιώνες,
  Σύντομα θα γίνει αλλαγή γενιάς...
  Στη χαρά, ένα μεγάλο όνειρο
  Ο Αλέξανδρος θα είναι, όχι ο Λένιν!
  Τα κορίτσια δείχνουν να είναι χαρούμενα. Στη θάλασσα η Αγγλία ηττάται. Τώρα μένει να τερματίσουμε τον χτυπημένο εχθρό στη στεριά.
  Και οι πέντε όρμησαν να κόψουν τον ήδη ανοργάνωτο και μισοσπασμένο εχθρό.
  Τα κορίτσια και το αγόρι συνέτριψαν τον εχθρό. Το έκοψαν με σπαθιά και πέταξαν χειροβομβίδες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και αποδείχθηκε εξαιρετικά κουλ.
  Η Νατάσα έκοψε και τραγούδησε, τα σπαθιά της είναι τόσο γρήγορα και είκοσι χτυπήματα το δευτερόλεπτο. Ναι, με τέτοια ταχύτητα, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις μάγισσες. Αυτό σημαίνει η δύναμη των Ρώσων θεών!
  Η Mirabela Magnetic με το γυμνό της τακούνι κινήθηκε πάνω στο κράνος και έσπασε τον λαιμό του Βρετανού στρατηγού, είπε:
  - Ενα δύο τρία τέσσερα!
  Η Ζόγια πέταξε έναν αιχμηρό, κοφτερό δίσκο με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε με ένα γέλιο:
  - Πόδια πάνω από τα χέρια ευρύτερα!
  Ο Αυγουστίνος έδρασε εξαιρετικά επιθετικά. Και τα γυμνά της πόδια είναι γρήγορα. Και τα χάλκινα μαλλιά κυματίζουν σαν μάχη, προλεταριακό λάβαρο.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Είμαι μάγισσα και δεν υπάρχει πιο όμορφο επάγγελμα!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους αντιπάλους, συμφώνησε:
  - Δεν! Και δεν νομίζω ότι θα γίνει!
  Και τα γυμνά της πόδια πέταξαν στιλέτα. Πέταξαν πάνω και έκοψαν δύο ντουζίνες Άγγλους.
  Η εξόντωση έγινε σύμφωνα με το σχέδιο. Τόσο τα κορίτσια όσο και το αγόρι έδρασαν με φανερή μανία. Και εκπληκτική ακρίβεια. Πολεμιστές εξαιρετικά συντετριμμένοι με άγρια έκρηξη.
  Mirabela Magnetic, κομμένη στη μέση άλλος στρατηγός, καθώς σφυρίζει.
  Και μια ντουζίνα κοράκια το πήραν και κατέρρευσαν από καρδιακή προσβολή. Έπεσε κάτω και τρύπησε στο κεφάλι μισό εκατό Άγγλους μαχητές.
  Εδώ είναι ο αγώνας! Ο πιο ωραίος αγώνας!
  Το κορίτσι εξολοθρευτής φώναξε:
  - Είμαι μεγάλος πολεμιστής! Είμαι ο Σβαρτσενέγκερ με φούστα!
  Η Νατάσα γρύλισε απότομα και χτύπησε το γυμνό της πόδι:
  - Είσαι Terminator με μπικίνι!
  Η Μιραμπέλα συμφώνησε:
  - Είμαι Εξολοθρευτής με μπικίνι που κάνει εμετό τους πάντες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Νατάσα, αυτό το ξυπόλητο κορίτσι με μπικίνι πήρε μια απόφαση:
  - Επιτιθόμαστε στους έξι Βρετανούς! Υπάρχουν πολύ λίγοι στρατιώτες μας στην Αλάσκα για να τους βάλουμε υπό επίθεση!
  Η Mirabela Magnetic συμφώνησε με αυτό:
  - Γιατί χρειαζόμαστε επιπλέον ξιφολόγχες; Το κυριότερο είναι ότι υπάρχει μαγεία!
  Και το αιώνιο κορίτσι, που ούτως ή άλλως εξωτερικά φαινόταν περίπου είκοσι χρονών, είχε μόνο πολύ προεξέχοντες μύες, στάμπαρε το γυμνό, κοριτσίστικο πόδι της.
  Η Μαργαρίτα, αυτό το κορίτσι εξολοθρευτής, είναι επίσης ένας από εκείνους τους ενήλικες που συμφώνησαν να επιστρέψουν στην παιδική ηλικία για χάρη της αθανασίας και να εκτελέσουν κάθε είδους αποστολές.
  Εκείνη φώναξε:
  - Επιτέλους κάτι να κάνουμε! Πόσο κουρασμένος είμαι, είναι ιδιαίτερα ηθικό να ασχολούμαι με μια κατασκευή!
  Η Mirabela Magnetic, αυτό το αθάνατο κορίτσι εξολοθρευτής επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  "Για να είμαι ειλικρινής, το βαρέθηκα κι εγώ!" Θέλω τσακωμούς!
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Κάτω από αυτό είναι ένας πίδακας του γαλάζιου φεγγαριού,
  Από πάνω του μια χρυσή αχτίδα ήλιου...
  Αλλά αυτός επαναστάτης θέλει μια καταιγίδα -
  Σαν να υπάρχει ειρήνη στην καταιγίδα!
  Ο πολεμιστής γέλασε, δείχνοντας αιχμηρούς κυνόδοντες.
  Οι έξι δεν είπαν άλλη λέξη. Απλώς πήρε και επιτέθηκε στους Βρετανούς. Ο βρετανικός στρατός ήταν μάλλον μεγάλος: εκατόν πενήντα χιλιάδες στρατιώτες, που σε ένα μέρος είναι πολλοί για τον δέκατο ένατο αιώνα. Ναι, θα προσπαθήσω να μαζέψω τόσα πολλά στον Καναδά.
  Στα συν, φυσικά, ένας τεράστιος στόλος, από διαφορετικές θάλασσες.
  Παρόλα αυτά η αρμάδα κινήθηκε προς τις ρωσικές θέσεις. Και πόσους στρατιώτες έχει η Ρωσία εκεί; Εκατό φορές λιγότερο! Λοιπόν, έρχονται και οι οικοδόμοι.
  Εδώ όμως οι έξι με τα μαγικά όπλα των Βρετανών πήραν και επιτέθηκαν.
  Αυτή τη φορά, οι αιώνια νέοι πολεμιστές έχουν πολυβόλα, σπαθιά και ολόκληρο το καταστροφικό μαγικό οπλοστάσιο.
  Και πώς ανέλαβαν την καταστροφή ενός τέτοιου στρατού.
  Η Mirabela Magnetic κούνησε τα ξίφη της, κόβοντας τους Άγγλους στρατιώτες. Στη συνέχεια έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων, κουρεύοντας τους αντιπάλους. Μετά από ξυπόλητα κοριτσίστικα πόδια, οι πολεμιστές έριξαν μια χειροβομβίδα, διαλύοντας τον στρατό της Αυτοκρατορίας των Λιονταριών.
  Και στο τέλος του πρώτου κύματος επίθεσης, ο Μιραμπέλα σφύριξε.
  Τα κοράκια λιποθύμησαν, χτυπώντας τις κορυφές των Άγγλων στρατιωτών.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Το πιο δυνατό στον κόσμο είναι το ρωσικό πνεύμα!
  Η Μαργαρίτα, αυτό το αιώνιο κορίτσι, και επίσης ένας εξολοθρευτής της κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης, τεμαχίστηκε με σπαθιά που επιμήκυναν. Και μετά έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων. Τότε τα γυμνά δάχτυλα του αιώνιου παιδιού εκτόξευσαν ένα δολοφονικό δώρο θανάτου. Διέλυσε μια μάζα εχθρών της Ρωσίας.
  Μετά από αυτό, ένα κορίτσι με χρυσά μαλλιά θα σφυρίξει σαν σφυρίχτρα και θα ρίξει ένα ολόκληρο σύννεφο κοράκια στα κεφάλια των Βρετανών. Αυτά τρυπούν τις κορυφές.
  Η Marguerite φώναξε:
  - Ο εχθρός θα συντριβεί σε σκόνη και πούπουλα!
  Η Νατάσα στην επίθεση... Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά έτρεξε πρώτα τον ανεμόμυλο με τα ξίφη της. Μετά το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε μια χειροβομβίδα που φέρνει θάνατο στους Βρετανούς. Μετά έριξε μια έκρηξη πολυβόλων.
  Μετά πέταξε το σουτιέν της και πώς αστράφτει ο κεραυνός από μια κατακόκκινη θηλή.
  Άλογα και άνθρωποι πετάχτηκαν με τη μία και σχίστηκαν σε κομμάτια.
  Η Νατάσα γρύλισε:
  - Μα Πασαράν!
  Η πολεμίστρια Μιραμπέλα πέταξε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα με το γυμνό, κοριτσίστικο πόδι της και τσίριξε:
  - Είμαι ένα κουλ κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα, αυτό το ακούραστο κορίτσι, με το γυμνό της τακούνι, πρόδωσε το δώρο του θανάτου και έδωσε:
  - Και είμαι μια δροσερή γυναίκα!
  Το κορίτσι Zoya με τα κίτρινα μαλλιά είναι καυτή στην επίθεση. Και πήρε μια έκρηξη από πολυβόλα, και μετά έκοψε με σπαθιά και έκανε μια δεξίωση με πεταλούδες. Η κοπέλα με ξυπόλητα πέταξε ένα δώρο καταστροφής. Διέλυσε μια μάζα Άγγλων στρατιωτών. Και τότε ο κατακόκκινος πολεμιστής της θηλής απελευθέρωσε ένα πάλσαρ καταστροφής. Και συνέτριψε τις τάξεις των Άγγλων.
  Η Ζόγια γουργούρισε:
  - Ετσι είμαι, ο πιο κουλ!
  Και πάλι ο πολεμιστής σαν κάθετο, αυτή τη φορά με κεραυνό από τον αφαλό. Θα πάρει και θα κάψει μερικές εκατοντάδες Άγγλους.
  Και γελάει με τον εαυτό του βγάζοντας τα δόντια του. Και από τα δόντια στέλνονται ηλιαχτίδες που τυφλώνουν τον εχθρό.
  Στον αγώνα είναι και ο Αυγουστίνος. Αυτό είναι το πιο κουλ από τα πιο σκληρά κορίτσια. Και τώρα θα πάρει σπαθιά που επιμηκύνουν το κόψιμο. Στη συνέχεια πυροβόλησε από τα πολυβόλα του. Κόψτε τη γραμμή των Βρετανών. Μετά από αυτό, με γυμνά δάχτυλα, θα ρίξει μια χειροβομβίδα. Που σπάει σαν blotter τους Άγγλους μαχητές.
  Και εδώ είναι ακόμα πιο δροσερό από τη ρουμπινιά θηλή απελευθερώνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου. Και πόσους αντιπάλους να ανατρέψει.
  Αλλά από τον στρογγυλό αφαλό της κοκκινομάλλας, ένας καταρράκτης κεραυνών ξεπετάει και καίει τους αντιπάλους σαν πυρσός για μπάρμπεκιου.
  Ο Αυγουστίνος ούρλιαξε στα πνεύμονά της:
  - Θα είναι πολύ νόστιμο!
  Η Σβετλάνα είναι ακριβώς εκεί. Είναι σε φρενίτιδα. Και τα ξίφη της περνούν από τις τάξεις σαν τανκς, μέσα από το πεζικό. Και μετά, με μια χαριτωμένη κίνηση, τα αυτόματα κόβουν τους αντιπάλους. Και όταν οι θηλές φράουλας λειτουργούν, τότε αυτό είναι εντελώς χάος.
  Και όταν ο αφαλός εκτοξεύει κάτι που είναι αληθινό και μυρίζει απείρως φόνο.
  Ο πολεμιστής ουρλιάζει:
  - Είμαι πρωταθλητής!
  Το Mirabela Magnetic σφυρίζει σαν γεράκι. Και πέσε στους Βρετανούς σαν γκρίζα βροχή. Εδώ το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει με τα σπαθιά σαν ψαλίδι. Και τότε οι μηχανές θα λειτουργήσουν. Ο νεαρός πολεμιστής είναι σε μεγάλο σοκ. Και εδώ είναι ακόμα πιο δροσερό, όταν το ξυπόλητο, κοριτσίστικο πόδι μιας φοιτήτριας εκτοξεύει ένα δώρο θανάτου.
  Η Μιραμπέλα τσίριξε:
  - Για το μεγαλείο της εκστρατείας του κομμουνισμού!
  Η Μαργαρίτα είναι ένα πολύ δραστήριο και σκληρό κορίτσι. Δίνει μια έκρηξη πολυβόλων, κόβοντας τους Βρετανούς. Και μετά κόβοντας σάρκες με σπαθιά.
  Και μετά με γυμνά πόδια θα στείλει ένα τόσο καταστροφικό.
  Και οι νεαροί πολεμιστές θα σφυρίξουν. Και τέτοιες χοντρές νιφάδες κορακιών που λιποθυμούν θα πέσουν στους εχθρούς.
  Η Νατάσα πυροβολεί με εξαιρετική ακρίβεια και βρυχάται:
  - Δόξα στην Πατρίδα των Τσάρων!
  Η κοπέλα εκτόξευσε μια έκρηξη από πολυβόλο. Στη συνέχεια έκοψε με ξίφη, κόβοντας τους μαχητές της αυτοκρατορίας των λιονταριών. Και μετά, με γυμνά δάχτυλα, πώς να πετάξεις ένα δώρο πλήρους καταστροφής.
  Και τότε τα πάλσαρ θα εκπέμπονται από κόκκινες θηλές. Και τότε ένας τέτοιος καταστροφικός και θανατηφόρος κεραυνός θα πετάξει έξω από τον στρογγυλό αφαλό. Και κάψτε γεμάτοι, Άγγλοι στρατιώτες.
  Αλλά το πιο καταστροφικό δώρο ήταν όταν ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά έσκασε το εσώρουχό της και ένας καταστροφικός ανεμοστρόβιλος μαγικής εξόντωσης πέταξε έξω από τους κόλπους της Αφροδίτης.
  Αυτό δεν αντέχουν καθόλου οι Βρετανοί. Θα το πάρει και θα το χτυπήσει σε μάρκες και φέρετρα.
  Ο πολεμιστής βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην κοσμική και βασιλική Πατρίδα!
  Η Ζόγια παλεύει με άγρια ενέργεια. Εδώ έτρεχε τον μύλο με σπαθιά. Έπειτα έδωσε μια ακριβή έκρηξη πολυβόλων. Επιπλέον, κάθε σφαίρα που εκτοξεύτηκε από ένα πολύ όμορφο κορίτσι με μαλλιά στο χρώμα μιας νεαρής πικραλίδας χτυπούσε ακριβώς στο στόχο και δεν ήταν μάταιη. Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών έριξαν ένα άλλο δώρο θανάτου. Και αποδείχθηκε πολύ ακριβές και εύστοχο. Και κάθε θραύσμα της μαγικής, επαναχρησιμοποιήσιμης χειροβομβίδας χτυπούσε ακριβώς στο στόχο.
  Και μετά πήρε την κατακόκκινη θηλή και πυροβόλησε από το δεξί στήθος το ιππικό, και από το αριστερό το πεζικό.
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στον Τσάρο Αλέξανδρο!
  Αλλά ο κεραυνός πέταξε έξω από τον αφαλό, πρώτα στο πεζικό και μετά στο ιππικό. Αποδείχθηκε εξαιρετικά θανατηφόρο και ακριβές.
  Και εδώ είναι η τελευταία συγχορδία, όταν ένας ανεμοστρόβιλος σηκώθηκε από το όμορφο σπήλαιο της Αφροδίτης, σκίζοντας το εσώρουχο του κοριτσιού πολεμιστή. Και τόσοι Άγγλοι καταστρέφονται ταυτόχρονα.
  Η μαχήτρια βρυχάται:
  - Για την υποσχεμένη Ρωσία!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Άγγλους στρατιώτες, παρατήρησε:
  - Η γη της επαγγελίας του Ισραήλ ... Η Ρωσία λέγεται λίγο διαφορετικά!
  Ο Αυγουστίνος είναι ένας πολεμιστής με ένα θανατηφόρο χαμόγελο με τα αστραφτερά δόντια της σαν καθρέφτης. Και από πάνω τους πετούν ηλιακά κουνελάκια, που ψήνουν Άγγλους στρατιώτες. Η κοκκινομάλλα κοπέλα εκτελεί μια τεχνική με σπαθιά, κόβοντας τους αντιπάλους. Μετά πυροβολεί από πολυβόλα, κόβοντάς τα σαν χλοοκοπτικό. Και όταν πετάει μια χειροβομβίδα από το γυμνό πόδι μιας κόκκινης άρπυιας, και σπάει τους Άγγλους μαχητές.
  Και τότε η πολεμίστρια του κόκκινου κοστουμιού, όπως παίρνει από τη ρουμπινιά θηλή, κάτι που φέρνει το θάνατο θα πυροβολήσει. Και άγρια πάλσαρ θα περάσουν.
  Η κοπέλα πήρε κάτι από τον αφαλό της, που δεν δίνει ευκαιρία να ξεφύγει, εκτοξεύεται και βροντοφωνάζει στην κορυφή των πνευμόνων της.
  - Για τη νίκη επί των εχθρών της Ρωσίας!
  Και στο τέλος, το σκίσιμο του λεπτού σλιπ από τους κόλπους της Αφροδίτης θα εκτοξεύσει κάτι που δεν έδωσε ούτε χρόνο στους Βρετανούς να σταυρωθούν. Κατέρρευσε δυνατά.
  Η Σβετλάνα το πήρε και το έκοψε με σπαθιά σαν τις λεπίδες ενός μύλου. Έκοψε τους Άγγλους μαχητές. Και μετά πυροβόλησε τα πολυβόλα της. Κόψτε πολλούς εχθρούς. Η κοπέλα το πήρε και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με τα λαξευμένα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της. Και διέλυσε τη μάζα των αντιπάλων. Και μετά από τις θηλές της φράουλας έριξε μια τέτοια εκκένωση κεραυνού. Και απέλυσε τους Άγγλους μαχητές χωρίς τον παραμικρό οίκτο.
  Έτσι πήρε από τον αφαλό και έστειλε μια ακτίνα μαγικής μαγείας. Και τα έσκισε όλα σε μικρά κομμάτια.
  Και στο τέλος, το πήρε, πέταξε το γαλάζιο εσώρουχό της, και πώς θα εξαπέλυε μια ολόκληρη καταιγίδα από τους κόλπους της Αφροδίτης, και θα έβαζε φωτιά στο σύνταγμα και θα το έκαιγε μέχρι τέλους.
  Η Mirabela Magnetic κουρεύτηκε ξανά κάνοντας μια τεχνική πεταλούδας στους ανθρώπους. Και τότε έριξε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Κόρεψε τους Άγγλους στρατιώτες. Τα ξυπόλητα πόδια του κοριτσιού πέταξαν πολλές επαναχρησιμοποιήσιμες χειροβομβίδες. Και διέλυσε τους αντιπάλους.
  Και μετά ο πολεμιστής πώς να σφυρίζει. Και από ψηλά, τα κοράκια άρχισαν να ξεχύνονται στους Βρετανούς με την ακούραστη δύναμη ενός πολυβόλου καβαλέτου. Και πώς τρύπησαν τους στρατιώτες της Βρετανικής Αυτοκρατορίας με τα κοφτερά ράμφη τους μαζί με τα κράνη τους.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσική Πατρίδα!
  Η Μαργαρίτα, η ακούραστη κοπέλα, ψέλλισε κι αυτή με ενθουσιασμό, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στον ήρωα Τσάρο Αλέξανδρο!
  Και με ξυπόλητα θα πάρει και θα ρίξει τέτοιο δολοφονικό, σαν να έπεσε από ψηλά ένας πύρινος σωρός.
  Και το κορίτσι θα σφυρίξει ξανά... Και τα κοράκια θα πέσουν σαν θανατηφόρα νεροποντή στα κεφάλια των Βρετανών.
  Η Νατάσα τσακώνεται με το πεζικό με μια ξέφρενη φρενίτιδα. Και θα πάρει τα ξίφη στους Βρετανούς και θα τρας. Και θα κουρέψει εχθρούς από ένα πολυβόλο. Και όταν η γυμνή φτέρνα της πετάει ένα δώρο θανάτου, γίνεται εξαιρετικά δροσερό.
  Και η γαλαζομάλλης πολεμίστρια θα απελευθερώσει ένα εντυπωσιακό δώρο αφανισμού από την κατακόκκινη θηλή της. Και τηγανίζουμε ζωντανούς τους Άγγλους στρατιώτες.
  Φυσικά, λυπάμαι για τα παιδιά, αλλά ήρθαν στην αρχική ρωσική γη - την Αλάσκα. Και είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις, χωρίς βία.
  Αλλά η Νατάσα, σαν να τρυπούσε από τον αφαλό της με μια ισχυρή, ηλεκτρική εκκένωση, χτυπώντας τους αντιπάλους σε ένα αιματηρό χάος. Το κάνει πολύ αποτελεσματικά.
  Αλλά η πιο καταστροφική τροφή περιμένει τους εχθρούς όταν βγουν από τους κόλπους της Αφροδίτης, όπως διατάζει η μαγική υπερπλασματική καταιγίδα. Αυτό φέρνει πλήρη αφανισμό.
  Ο πολεμιστής βρυχάται:
  - Έρχεται ο κομμουνισμός!
  Ζόγια, που οδηγεί μια θανατηφόρα πυρά στον εχθρό, από πολυβόλα, κομμένα με σπαθιά. Συνέτριψε μια ολόκληρη σειρά Άγγλων. Στη συνέχεια, με γυμνά δάχτυλα με χαριτωμένα πόδια, πέταξε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα. Διέλυσε Βρετανούς στρατιώτες.
  Και όταν οι κατακόκκινες θηλές άστραψαν με πάλσαρ, συντρίβοντας τη βρετανική δύναμη, οι Βρετανοί αρρώστησαν εντελώς.
  Όμως ο αφαλός της κοπέλας απελευθέρωσε κεραυνό, που έλιωσε τις ξιφολόγχες των τουφεκιών των Άγγλων μαχητών και τους έκανε να καπνίσουν μόνοι τους.
  Αλλά το πιο ισχυρό δώρο του αφανισμού πέταξε έξω από το σπήλαιο της Αφροδίτης. Πήρε όλους τους εχθρούς μονομιάς και έκαψε. Και άφησε μόνο κέρατα και πόδια από τους αντιπάλους. Πιο συγκεκριμένα, οι σόλες των μπότων.
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Ο κομμουνισμός θα έρθει - δόξα στον τσάρο!
  Ο Αυγουστίνος παλεύει με μια επιθετική φρενίτιδα. Είναι ένα κορίτσι, λοιπόν, τόσο μαχητικό κορίτσι που δεν μπορώ να σώσω κανέναν απέναντί της. Τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν στον άνεμο σαν το λάβαρο του Λένιν, με το οποίο πάνε να εισβάλουν στο Χειμερινό Παλάτι. Ο πολεμιστής θα δώσει μια έκρηξη από πολυβόλα και κάθε σφαίρα είναι ακριβώς στο στόχο. Και κόβει με σπαθιά χωρίς περιττές τελετές.
  Και όταν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κοριτσιού εξολοθρευτή ρίχνουν μια χειροβομβίδα της πιο θανατηφόρας δύναμης. Και θα σκίσουν σε μικρά, σκισμένα κομμάτια όλους τους στρατιώτες της Βρετανίας που βρέθηκαν στο επίκεντρο της καταστροφής.
  Αλλά οι ρουμπινί θηλές λειτούργησαν. Επίσης θανατηφόρο αποτέλεσμα στους αντιπάλους. Η μία θηλή, που άστραφτε από κοσμήματα, έφτυνε εκκενώσεις στο πεζικό και η άλλη στο ιππικό της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Και κυριολεκτικά φλέγεται από κολασμένη ζέστη.
  Ο Αυγουστίνος έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στην Πατρίδα της Ρωσίας!
  Και τώρα, από τον αφαλό ενός κοριτσιού με κόκκινο κοστούμι, θα πετάξει ο κεραυνός. Και θα φλέγεται κατά μήκος των αγγλικών τάξεων.
  Η Νατάσα έτριξε με τη γυμνή της φτέρνα:
  - Είσαι σούπερ!
  Η κοκκινομάλλης έρπες από το σπήλαιο της Αφροδίτης θα απελευθερώσει ένα δολοφονικό ρεύμα μαγικού ανεμοστρόβιλου και βρυχηθμού:
  - Η πατρίδα μου η ΕΣΣΔ!
  Η Σβετλάνα παλεύει επίσης με επιθετικές ανατροπές. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει λεπτούς δίσκους, που ο καθένας τους κόβει καμιά δεκαριά αγγλικά κεφάλια. Η πολεμίστρια βγάζει τα δόντια της. Πυροβολεί από πολυβόλα, κόβει τους αντιπάλους με σπαθιά και τους μετατρέπει σε αιματηρό χάος.
  Αλλά από τις φραουλένιες θηλές της, πέταξαν δέσμες μαγικών λέιζερ. Και ας πούμε ότι είναι πολύ ωραίο. Πώς να πυρπολήσεις τον εχθρό. Και αυτές οι ακτίνες που εκτοξεύουν το όμορφο στήθος του κοριτσιού κάνουν πραγματικά ένα υπέροχο κάψιμο.
  Το κορίτσι γενικά, ας πούμε ο πολεμιστής υπεράνθρωπος!
  Και από τον στρογγυλό αφαλό, οι καλλονές είναι σαν κεραυνός, που καίνε ολόκληρα ξέφωτα στις τάξεις του εχθρού.
  Η Σβετλάνα τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία, που είναι η πιο κουλ από όλες!
  Και τώρα, από το όμορφο στήθος της Αφροδίτης, ένα ρεύμα μαινόμενου μαγικού πλάσματος πετάει έξω και πέφτει πάνω στους Βρετανούς. Κυριολεκτικά καίγοντάς τα σε στάχτη και φωτιά.
  Η Σβετλάνα γρύλισε:
  - Στο όνομα του Ρώσου Χριστού!
  Η Mirabela Magnetic, πολεμώντας απελπισμένα και τσακίζοντας με σπαθιά σαν ελικόπτερο σε λειτουργία επίθεσης, επιβεβαίωσε:
  - Στο όνομα του Ιησού, του Ρώσου, Λευκού, Παντοδύναμου Θεού μας!
  Και το γυμνό πόδι του κοριτσιού θα εκτοξεύσει ένα τέτοιο δολοφονικό δώρο αφανισμού.
  Μετά από αυτό, το κορίτσι θα σφυρίξει ξανά σαν αηδόνι-ληστή. Τα κοράκια από ένα τέτοιο σφύριγμα τρελαίνονται και λιποθυμούν. Και τα ράμφη τους έφεραν αγγλικά κρανία.
  Η Mirabel σημειώνει:
  - Καλύτερα να είσαι βασιλιάς για μια ώρα παρά σκλάβος για έναν αιώνα .... Αλλά ο άνθρωπος δεν θέλει να πεθάνει!
  Η Μαργαρίτα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, οι ίδιοι οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν!
  Η κοπέλα έτρεξε τον ανεμόμυλο και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Έπειτα έλαμψε τα μαργαριταρένια της δόντια λέγοντας:
  - Ο άνθρωπος θέλει να γίνει Θεός, αλλά δεν θέλει να θυσιαστεί!
  Και η Μαργαρίτα, έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων. Κόρησε πολλούς αντιπάλους. Και μετά πώς να σφυρίξει. Και τα κοράκια έπεσαν στα κεφάλια των Άγγλων στρατιωτών, με μοιραίο αποτέλεσμα.
  Το κορίτσι παρατήρησε γελώντας:
  Όλα όσα οδηγούν στη νίκη είναι υπέροχα!
  Η Mirabela Magnetic, έχοντας πραγματοποιήσει ένα σφαγείο, έχοντας κόψει τα κεφάλια δώδεκα Άγγλων, επιβεβαίωσε:
  - Κατακτήστε τον εχθρό, αλλά τα μέσα δεν μετράνε!
  Η Νατάσα έκανε μια τεχνική πεταλούδας με τα ξίφη της. Στη συνέχεια έδωσε μια πολύ εύστοχη έκρηξη, κουρεύοντας τους αντιπάλους. Τα έκοψε σαν βούτυρο με το μαχαίρι. Και άστραψε τα μαργαριταρένια της δόντια. Από τους κυνόδοντές της πέταξαν ηλιαχτίδες, που έσκισαν τα κεφάλια των Άγγλων στρατιωτών. Και τα έκαναν όλα απειλητικά και πειστικά.
  Τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κοριτσιού πήραν και έριξαν ένα λεμόνι. Το οποίο, έχοντας σκίσει, έσβησε αμέσως εκατό στρατιώτες της Βρετανίας. Και τους έκοψε τα μέλη.
  Και τότε η Νατάσα από τον αφαλό της, καθώς ραντίζει με κεραυνούς θανάτου και καταστροφής, θα δείξει την υψηλότερη τάξη. Και ο ομφαλός λειτούργησε πολύ, πολύ επιθετικά, σπέρνοντας τον αναπόφευκτο θάνατο.
  Και όταν κηλίδες μαγικής, καταστροφικής ενέργειας έπεσαν βροχή από το σπήλαιο της Αφροδίτης, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πραγματικά εξαιρετικό ακροβατικό.
  Η Νατάσα γάβγισε:
  - Για ιερές νίκες!
  Και οι κόκκινες θηλές θα εκπέμπουν πάλσαρ μάχης που θα καθαρίσουν τον εχθρό.
  Στην επίθεση όμως ο Ζόγια. Αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά είναι τόσο δραστήριο και αστραφτερό. Το πήρε λοιπόν και από τα πολυβόλα έδωσε μια πολύ εύστοχη και ακριβή έκρηξη. Και μετά έκοψε με τα ξίφη της. Χτυπά την ξυπόλητη ρίψη μιας δολοφονικής βόμβας θανάτου. Και μετά πήρε κατακόκκινες θηλές καθώς θα έβγαζε θανατηφόρα πάλσαρ ακραίας ισχύος. Και σκίστε τους πολεμιστές της αυτοκρατορίας του λιονταριού.
  Και φώναξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και από τον αφαλό θα στείλει τόσο άγριο κεραυνό που θα κάψει τους εχθρούς στο έδαφος.
  Και τότε το κορίτσι από το σπήλαιο της Αφροδίτης θα σηκώσει ένα κύμα τέτοιας απεριόριστης δύναμης που θα είναι απλώς ένα άγριο στοιχείο.
  Η Ζόγια φώναξε:
  - Για τη Ρωσία, άγιοι βασιλιάδες!
  Και από μαργαριταρένια δόντια θα απελευθερώσει τέτοιους λαγούς ενέργειας εκμηδένισης που θα κάψουν το μισό αγγλικό σύνταγμα. Και πώς θα τρομάξει τα άλογα ότι δεν υπάρχουν πιο ψύχραιμα κορίτσια.
  Ο Αυγουστίνος ξεγύμνωσε τα δόντια της και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της. Μετά το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε το δώρο του θανάτου στους μαχητές της αυτοκρατορίας του λιονταριού. Πυροβόλησε μια έκρηξη πολυβόλων, στη συνέχεια λειτούργησε έναν μύλο με σπαθιά, κόβοντας τους αντιπάλους.
  Και τσιρίζοντας:
  - Για τον ρωσικό κομμουνισμό!
  Και από τις ρουμπινί θηλές απελευθερώθηκε ένα δώρο αφανισμού και καταστροφικής μαγείας. Κυριολεκτικά τρώει τους εχθρούς ζωντανούς.
  Και όταν πέταξαν κεραυνοί από τον αφαλό τους που ξέσπασαν στις τάξεις των Άγγλων, και γκρεμίστηκαν όλοι σαν δρεπάνι. Ναι, και τηγανητά, σαν κεμπάπ στο τηγάνι.
  Αλλά από τους κόλπους του Αυγουστίνου ξεχύθηκε ένα ρεύμα καυτής, κολασμένης ενέργειας. Και πώς άρχισε να τα καίει όλα, και να τα κάνει στάχτη. Και τώρα ένα ολόκληρο αγγλικό σύνταγμα, λόγω της ροής του μαγικού πλάσματος, είχε φύγει.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής ψέλλισε:
  - Για τον ρωσικό κομμουνισμό!
  Και από τα μαργαριταρένια δόντια του πώς θα απελευθερώσει τα λαγουδάκια του ήλιου. Και αυτοί οι Άγγλοι μαχητές θα καούν και τα κράνη τους θα λιώσουν.
  Έτσι δίνει η κοκκινομάλλα.
  Και εδώ είναι η Σβετλάνα στη μάχη. Μια τέτοια τρομερή και φλεγόμενη ομορφιά. Αν και τα μαλλιά της συνδέονται με το χιόνι.
  Ο πολεμιστής το πήρε και ξανά γύρισε τα ξίφη, κόβοντας τους αντιπάλους. Στη συνέχεια πυροβόλησε από τα πολυβόλα της και με μεγάλη ακρίβεια, σχεδόν μοιραία και θανατηφόρα. Όλες οι σφαίρες πήγαν κατευθείαν στον στόχο.
  Τότε τα γυμνά πόδια του κοριτσιού απελευθέρωσαν δώρα καταστροφής και αφανισμού.
  Έσκισαν πολλούς στρατιώτες της αυτοκρατορίας της Βρετανίας.
  Αλλά πάλσαρ του αφανισμού πέταξαν από τις κατακόκκινες θηλές. Ναι, είναι τόσο θανατηφόρα που δεν μπορώ να τα σώσω από αυτά. Και τόσοι μαχητές της Αγγλίας τηγανίστηκαν. Και έδρασαν χωρίς τον παραμικρό οίκτο.
  Και από τον αφαλό έσκασε με τόσο φλεγόμενο κεραυνό, πιο απότομα κι από την εκκένωση της ατμόσφαιρας. Και κάηκαν όλοι μαζί.
  Και τότε το κορίτσι πήρε και απελευθέρωσε από το στόμα της τα κουνελάκια της ολοκληρωτικής καταστροφής και του θανάτου.
  Έκαψε πολλούς αντιπάλους....
  Και κάπως έτσι θα πετάξει από τη μήτρα ένας ολόκληρος ανεμοστρόβιλος καταστροφής και αφανισμού. Και άναψε τους Άγγλους μαχητές σαν να είναι κεριά για τα Χριστούγεννα. Και θα καεί χωρίς την παραμικρή λύπη.
  Η Σβετλάνα γάβγισε:
  - Δόξα στην Πατρίδα του τσαρικού κομμουνισμού!
  Η Mirabela Magnetic επιβεβαίωσε με πάθος:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Και η κοπέλα εξέπεμπε και ηλιαχτίδες από τα δόντια της, που έκαψαν πολλούς Άγγλους.
  Στη συνέχεια πιάστηκαν τα κορίτσια των μάγισσων, και για να επισπεύσουν την ήττα των αντιπάλων, έβγαζαν μαγικά αέρια από τον πέμπτο πόντο. Και δεκάδες χιλιάδες Άγγλοι πάγωσαν αμέσως. Και μετά κατέρρευσε σε επώδυνους σπασμούς.
  Η Mirabela Magnitnaya και η Margarita Korshunova σφύριξαν ομόφωνα, συγχρονισμένα, και μια μάζα από κοράκια και γύπες που είχαν συρρέει για να ραμφίσουν τα σώματα των νεκρών, πήραν και έπεσαν σαν νιφάδες πάνω στους Βρετανούς. Και τρύπησαν τα κεφάλια τους, τα κράνη, και ούτω καθεξής. Το χτύπησαν δυνατά.
  Ο Αυγουστίνος πάλι από το σπήλαιο της Αφροδίτης απελευθέρωσε έναν ολόκληρο ανεμοστρόβιλο μαγείας, που χτύπησε τους αντιπάλους, και πώς σφυρίζει με ένα άγριο χαμόγελο δηλητηριωδών δοντιών.
  - Είμαι η ιδιοφυΐα του θανάτου!
  Και οι έξι θα σφυρίξουν ξανά... Οι τελευταίοι χιλιάδες Άγγλοι από τον τεράστιο στρατό έχουν τελειώσει με το σφύριγμα και την απεχθή δολοφονία τους. Μπήκαν κυριολεκτικά στα φέρετρα.
  Μετά από αυτό, ήρθε η ώρα να μεταβείτε στον βρετανικό στόλο. Μιάμιση εκατό χιλιάδες Άγγλοι καταστράφηκαν στη στεριά. Και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τη θάλασσα.
  Η Mirabela Magnetic, που μόλις αγγίζει τα κύματα με γυμνά ροζ τακούνια, τρέχει κατά μήκος των κυμάτων. Η κοπέλα κουνάει τα ξίφη της, πετάει στο κοντινότερο αρμαντίλο και κόβει τους ναύτες με τα ξίφη της. Μην ξεχάσετε να πυροβολήσετε από πολυβόλα.
  Και τα ξυπόλητα του πετάνε χειροβομβίδες με μεγάλη ακρίβεια και θανατηφόρα. Και μπορείς να πεις ότι είναι υπέροχο.
  Και στο τέλος η κοπέλα πιάνει το τιμόνι του πλοίου. Γυρίζει ένα ισχυρό θωρηκτό και αμέσως δύο πλοία συγκρούονται μεταξύ τους με πλήρη ταχύτητα. Ήταν σαν να ενώθηκαν δύο βουνά ταυτόχρονα, και το μέταλλο κατέρρευσε και τα χωρίσματα κάηκαν. Και οι μπερδεμένοι Άγγλοι έπεσαν στο νερό. Και πνίγηκε κατά εκατοντάδες.
  Μιραμπέλα πώς να σφυρίξει - το ψάρι τρελάθηκε και άρχισε να χτυπάει τους Άγγλους ναυτικούς με την ουρά τους στο ρύγχος.
  Το κορίτσι σφύριξε:
  - Δόξα στον τσαρισμό - προχωράμε προς τον κομμουνισμό!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους αντιπάλους, και τους κόβοντας με σπαθιά, και κόβοντας τους Άγγλους σαν το λάχανο, έσπασε στο τιμόνι. Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε χειροβομβίδες στον εχθρό και χτύπησε το εσωτερικό του. Το κορίτσι αποδείχθηκε πραγματικά πολύ κουλ και αήττητο. Και τώρα έπιασε το τιμόνι.
  Και πάλι οι δύο αγγλικές σιδερένιες γυρίζουν και συγκρούονται. Και το τρίξιμο του μετάλλου, και η πτώση των γιγάντων. Και μετά την πλημμύρα.
  Σε σφοδρή επίθεση βρίσκεται και η Νατάσα. Δούλευε με σπαθιά. Στη συνέχεια κόβουμε στη σειρά. Και με τα γυμνά δάχτυλα των γυναικείων ποδιών εκτόξευσε μια βόμβα.
  Μετά έπιασε το τιμόνι και έστρεψε το θωρηκτό σε ένα κριάρι. Αλλά ταυτόχρονα, δεν ξέχασε να πυροβολήσει ένα πάλσαρ από μια κόκκινη θηλή, σκίζοντας τους ναύτες.
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Κεραυνός και αστραπή!
  Ο Ζόγια, καταστρέφοντας αντιπάλους με σπαθιά και πυροβολώντας από πολυβόλα, άνοιξε το δρόμο προς το τιμόνι. Γύρισε το θωρηκτό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε τον πιο στενό του συνάδελφο.
  Η Ζόγια γρύλισε.
  - Είναι φανταστικό!
  Και από την κατακόκκινη θηλή θα απελευθερώσει άλλο ένα πάλσαρ.
  Και εδώ είναι ο Αυγουστίνος εν δράσει. Έκοψε τους ναύτες με τα ξίφη, έδωσε μια έκρηξη, τόσο που δεν πέρασε ούτε μια σφαίρα. Σπάστε στον στόχο. Το τιμόνι γυρίζει επίσης με γυμνά δάχτυλα.
  Και οι δύο αρμαδίλλοι συγκρούονται.
  Η κοκκινομάλλης έρμαιο αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Αετοί θα πολεμήσουν για την Πατρίδα!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης μια κυρίαρχη γυναίκα στη μάχη. Κόβει τους Άγγλους με τα ξίφη. Μετά θα κουρέψει με μια έκρηξη από το πολυβόλο. Και μετά με ξυπόλητα θα πετάξει κανα δυο λεπτούς δίσκους.
  Έπιασε το τιμόνι, γύρισε. Και πάλι οι αρμαδίλλοι συγκρούονται.
  Το κορίτσι τσίριξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Κάνω θαύματα!
  Η Mirabela Magnetic, έχοντας κόψει τους Άγγλους με σπαθιά, σέλασε ένα άλλο πλοίο. Και πάλι έσπρωξε τους αρμαδίλους με μια στροφή. Και πώς θα σφυρίξει ο πολεμιστής. Και ότι πολλοί ναύτες καταρρίφθηκαν από τρομαγμένα ψάρια στο νερό.
  Η Μαργαρίτα είναι και μαέστρος της μάχης. Πρώτον, οι Άγγλοι πετσοκόβονται με σπαθιά. Μετά το παίρνει με ξυπόλητα και πετάει δολοφονικούς δίσκους. Και μετά το κορίτσι, χωρίς περιττές τελετές, ξετυλίγεται ο αρμαδίλος, και κριάρια σε αντιπάλους.
  Τότε το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Το κοστούμι των καρτών θα είναι σούπερ!
  Η Νατάσα είναι επίσης κορίτσι, καθόλου γκάφα. Κόβει τους Άγγλους ναυτικούς σαν blotter. Μετά πιάνει το τιμόνι. Και πάλι σπρώχνει αρμαδίλους. Αλλά όταν ένα δώρο σούπερ κλάσης πετάει από την κόκκινη θηλή, τότε αυτό είναι πραγματικός θάνατος.
  Η Ζόγια παλεύει χωρίς κόμπλεξ. Κόψτε ένα μάτσο Άγγλους με σπαθιά. Πέταξε ένα μπούμερανγκ με το γυμνό της πόδι, κόβοντάς τους τα κεφάλια. Και μετά έπιασε το τιμόνι και πάλι τα δύο πλοία συγκρούστηκαν.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Πάμε στο κριάρι!
  Ο Αυγουστίνος είναι επίσης μια γυναίκα που δεν είναι δεσποινίδα. Το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της άρπαξε τον ναύαρχο από τη μύτη και τον πέταξε στη θάλασσα. Και μετά τους έκοψε όλους με ξίφη σαν ξινολάχανο. Και μετά έπιασε το τιμόνι και γύρισε το θωρηκτό με ένα κολασμένο κριάρι.
  Και άρχισαν να βυθίζονται μαζί.
  Η Σβετλάνα είναι μια πολεμίστρια από δυνάμεις συντριβής. Έκοψε πολλούς Άγγλους ναυτικούς. Και πήρε το τιμόνι με τα ξυπόλυτα πόδια της, και εμβόλισε τρία αγγλικά πλοία ταυτόχρονα και κατάφερε να τα πλημμυρίσει εύκολα.
  Τότε εκείνη φώναξε:
  - Κοσμήματα ευθανασίας!
  Το Mirabela Magnetic ένα άλλο βρετανικό πλοίο αιχμαλωτίζει και συγκρούεται με μια κουδουνίστρα, στην προκειμένη περίπτωση ένα καταδρομικό, που βρυχάται:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Μαργαρίτα έβαλε και ένα νέο πλοίο σε κίνηση. Και γέμισε με ένα τρελό κριάρι, καταστρέφοντας τον εχθρό.
  Και γρύλισε:
  - Τα καταδρομικά βυθίζονται!
  Η Νατάσα σέλασε και έσπρωξε το καταδρομικό με τη συνήθη μέθοδο. Την ίδια στιγμή, ένα πάλσαρ απελευθερώθηκε επίσης από την κόκκινη θηλή. Εμβόλισε το βρετανικό σκάφος ακριβώς στο πλάι και το χώρισε.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα του τσαρικού κομμουνισμού!
  Και τότε ένας θρόμβος θα πεταχτεί έξω από τους κόλπους της Αφροδίτης, που αμέσως πλημμύρισε δύο καταδρομικά.
  Στο επιθετικό κίνημα είναι και ο Ζόγια. Και το τιμόνι γύρισε. Ας καταστρέψουμε τους Βρετανούς και ας σπρώξουμε τα καταδρομικά, πλάι-πλάι. Και μετά πέταξε μια βόμβα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βύθισε ένα άλλο αγγλικό πλοίο.
  Στη συνέχεια το κορίτσι συνέχισε την καταστροφή με κεραυνό από θηλές βατόμουρου.
  Ο Αυγουστίνος βρίσκεται επίσης σε μια πολύ επιθετική ανατροπή. Κόψτε τους Άγγλους με σπαθιά. Και τότε πέταξε με το γυμνό της πόδι μια οβίδα, η οποία, χτυπώντας το τιμόνι, γύρισε το αγγλικό καταδρομικό ώστε να συγκρουστεί με τον συνάδελφό του.
  Η ρουμπινί δεξιά θηλή έσκασε κεραυνό που βύθισε τη φρεγάτα και η αριστερή μπριγκαντίνη.
  Η κόκκινη άρπυα φώναξε:
  - Δόξα στην εποχή του τσαρισμού!
  Και από το σπήλαιο της Αφροδίτης, σαν ένα μαγικό τσουνάμι.
  Η Σβετλάνα, επίσης σε άγρια έκσταση, γάβγισε:
  - Η Ρωσία θα κερδίσει!
  Και μετέτρεψε ένα άλλο πλοίο σε κριάρι και άρχισε να σπάει μέταλλο. Και τα δύο σκάφη αμέσως άρχισαν να βυθίζονται και να εκρήγνυνται.
  Η Mirabella Magnetic σφύριξε ξανά... Χίλια ψάρια πήδηξαν και χτύπησαν αμέσως τις ουρές τους στο πλάι του καταδρομικού. Έγειρε και άρχισε να βουλιάζει.
  Και το κορίτσι εξολοθρευτής αιχμαλώτισε ένα άλλο καταδρομικό, και το κατεύθυνε τόσο επιδέξια με τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια της, γυρνώντας το τιμόνι, που τέσσερα πλοία βυθίστηκαν από αυτό αμέσως.
  Και η Μαργαρίτα έσπρωξε δύο καταδρομικά, αφού τα βύθισε, τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα της βασιλικής ζωής!
  Και το κορίτσι πέταξε πέντε μπιζέλια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και αμέσως πέντε πλοία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας έσκασαν σαν καπάκια κάτω από μια βαριοπούλα.
  Η Νατάσα έγνεψε επιδοκιμαστικά. Και πέταξε ένα ρεύμα ενέργειας από τη μήτρα της Αφροδίτης. Έπνιξε μερικά καταδρομικά και γάργαρε:
  - Η Ρωσία να ζήσει κάτω από τον κομμουνισμό!
  Η Ζόγια πέταξε επίσης ένα τσουνάμι ενέργειας από τη μήτρα της, αναποδογυρίζοντας τα πλοία και σφύριξε:
  - Και ακόμα καλύτερα επί τσαρισμού!
  Η Αυγουστίνα διοχέτευσε ένα ρεύμα ενέργειας στους εχθρούς της με τις ρουμπινί θηλές της. Βάλτε φωτιά σε πολλά πλοία ταυτόχρονα. Έβγαλε την αστραπή από τον αφαλό της και φώναξε:
  - Για το βασιλικό κούρτσι!
  Η Σβετλάνα, εν τω μεταξύ, έσπρωξε τα δύο τελευταία βρετανικά καταδρομικά και βύθισε μερικά ακόμη πλοία πετώντας μαγικές ακτίνες λέιζερ από θηλές φράουλας. Μετά το πήρε και του έδωσε μια αστραπή από τους κόλπους της Αφροδίτης και ψέλλισε:
  - Για το μεγαλείο των τσάρων της Ρωσίας!
  Η Μιραμπέλα σφύριξε ξανά... Τώρα τα δελφίνια άρχισαν να χτυπούν τις πλευρές των αγγλικών σκαφών, αναγκάζοντάς τα να κυλήσουν και να βυθιστούν.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ο ανώτερος κομμουνισμός είναι τσαρισμός!
  Η Μαργαρίτα, αυτό το ξυπόλητο κορίτσι, πέταξε άλλο ένα μπιζέλι στη βρετανική φρεγάτα και βύθισε ένα άλλο σκάφος, κινώντας τη γυμνή της φτέρνα, τη vyaknula:
  - Και οι τσαρικές εποχές ήταν οι καλύτερες!
  Ο Μιραμπέλα, τερματίζοντας τους Βρετανούς, συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά το καλύτερο!
  Και η κοπέλα, μετακινώντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στην πλώρη της φρεγάτας, τον έκανε να πετάξει και να βυθίσει άλλα τρία πλοία.
  
  ΕΝΑ ΞΥΠΥΔΗΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΑΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ
  Το κορίτσι πολεμιστής σπεύδει στη μάχη της Κάλκα για να βοηθήσει τον Ρώσο Ράτι. Τρέχει, αναβοσβήνει τα γυμνά, λαξευμένα, μαυρισμένα πόδια της.
  Η μάχη στο Kalka είναι καίριας σημασίας. Εάν νικήσετε το μογγολικό ράτι, τότε ίσως δεν θα υπάρξει Batu με τον επόμενο μογγολο-ταταρικό ζυγό. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα μάθημα και οι απόγονοι του Τζένγκις Χαν θα το σκεφτούν τρεις φορές πριν πάνε στη Ρωσία.
  Η Μιραμπέλα τρέχει για να βοηθήσει τα ρωσικά στρατεύματα και τραγουδά με θέρμη στον εαυτό της, με τις γυμνές, στρογγυλές, ελαφρώς σκονισμένες φτέρνες της να τρεμοπαίζουν.
  Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο
  Ποιος γεννήθηκε στην αγνότητα...
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος στον πλανήτη -
  Θα ευημερούμε παντού!
  
  Είθε η Ρωσία να είναι διάσημη για όλα τα πιο υπέροχα,
  Η χώρα που κατέκτησε όλο τον κόσμο...
  Αφήστε τους ανθρώπους να γίνουν αμέσως πιο ενδιαφέροντες
  Κάθε πολεμιστής είναι ένα αληθινό είδωλο!
  
  Θα υπερασπιστώ την αγία χώρα
  Πού είναι οι πρόγονοί μας, πιστέψτε όλοι οι πιο δυνατοί ...
  Μάθετε τους ανθρώπους που το κορίτσι είναι ξυπόλητο,
  Είναι αετός, όχι σπουργίτι!
  
  Ήμουν μέλος της Komsomol σε μια προηγούμενη ζωή,
  Οι Ναζί πολέμησαν περίφημα τόσο συντριπτικά...
  Και η φωνή του κοριτσιού ηχούσε τόσο πολύ,
  Και μια φωτεινή αέρινη ψυχή!
  
  Πολέμησα κοντά στη Μόσχα πολύ γενναία,
  Στον παγετό υπήρχε ένα κορίτσι ξυπόλητο ...
  Και θεωρήστε την πίεσή μου τόσο συγκλονιστική,
  Έσπασα το πρόσωπο του Φριτς με τη γροθιά μου!
  
  Προς δόξα του Ιησού το λάβαρό μας,
  Και επίσης ο μεγαλύτερος Θεός Svarog ...
  Για πάντα το Lada πιο ιερό μαζί μας,
  Και ο λαμπρότερος Λευκός Θεός στον κόσμο!
  
  Είμαστε οι άνθρωποι που γεννηθήκαμε στο φως του ήλιου,
  Ο Yarilo μας ενέπνευσε για ένα κατόρθωμα...
  Και το τραγούδι των κοριτσιών χύνεται βίαια,
  Ιδού, το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του!
  
  Πυροβόλησα από πολυβόλο εύστοχα,
  Πετώντας ένα δώρο με γυμνό πόδι...
  Πέταξα το δίχτυ μου στον φασίστα,
  Το κορίτσι φαίνεται λίγο γερασμένο!
  
  Πολεμιστή, θεωρώ από τον Θεό,
  Δημιούργησε έναν κόσμο στον οποίο η ομορφιά...
  Στο όνομα του μεγαλύτερου Svarog,
  Στην ψυχή της ομορφιάς ωριμάζει η ομορφιά!
  
  Υπερασπιστήκαμε το Κρεμλίνο από τους Ναζί,
  Ήμασταν σε θέση να απολαύσουμε όλους κάθε φορά...
  Όχι, αποστράτευση δεν θα έρθει από κορίτσι,
  Και χτυπάμε τον Fritz κατευθείαν στο μάτι!
  
  Για τη δόξα του αιώνιου κομμουνισμού,
  Πολέμησα ξυπόλητος ως μέλος της Komsomol...
  Θα καταστρέψουμε τα κοπάδια του φασισμού,
  Για να μην υποκύψει ο χάλυβας στους εχθρούς της Ρωσίας!
  
  Τα κορίτσια πολέμησαν κοντά στο Στάλινγκραντ
  Ο Αλέλι είναι σαν ρουμπίνι στις θηλές τους...
  Θα δούμε σύντομα να δίνεται ο κομμουνισμός,
  Μη γνωρίζοντας θλίψη και λαχτάρα!
  
  Είμαστε τα καλύτερα κορίτσια στην Πατρίδα,
  Είμαι μέλος της Komsomol γυμνός σχεδόν...
  Αλλά έτσι συνέτριψε το Ράιχ από ένα πολυβόλο,
  Ότι δεν μπήκαν οι Γερμανοί στην παρέα μας!
  
  Στο όνομα της πιο λαμπερής Ρωσίας,
  Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά...
  Μεγάλη αποστολή του Ιησού πιστεύει
  Ενώ χτυπά κοχύλια σμίλη!
  
  Στο όνομα της μεγάλης μας Πατρίδας,
  Θα τρέξουμε τους κακούς φασίστες...
  Ναι, ας σταματήσουμε τα κοπάδια της άγριας ορδής,
  Ακόμα και σε μια έξαλλη επίθεση, ένας κακός κλέφτης!
  
  Αφήστε το όνομα του Ιησού να λάμψει σαν ήλιος
  Η μαμά Μαρία να χαρίζει έναν μεγάλο παράδεισο...
  Για τη Lada τον Παντοδύναμο, είμαστε παιδιά,
  Και παλεύεις γενναία και τολμάς!
  
  Στο όνομα της μεγάλης μας Πατρίδας,
  Αυτό που έδωσε στον κομμουνισμό παντού...
  Άγιοι από τις εικόνες λάμπουν, βλέπω τα πρόσωπα,
  Σε μια μόνο οικογένεια του Κυρίου!
  
  Στο όνομα του παντοδύναμου Svarog,
  Σωτήρα Χριστέ Παντοκράτορα...
  Πρέπει να είμαστε σαν τον Θεό της Οικογένειας,
  Σε όλο τον Άπειρο Δημιουργό!
  
  Ναι, η Ρωσία θα υψώσει το πανό πάνω από τον εαυτό της,
  Θα γίνουμε πιο δυνατοί και σοφότεροι...
  Αν και ο Τζένγκις Χαν επιτίθεται με μια απότομη,
  Αλλά εμείς τα κορίτσια είμαστε ακόμα πιο έξυπνες!
  
  Οπότε σας λέω ανθρώπους που τολμάτε
  Υπηρετήστε τους Ρώσους Θεούς πιστοί σε εμάς ...
  Και σώστε τις ψυχές των Ρώσων στη μάχη,
  Αν και χτυπάει ένα κολασμένο σμήνος!
  
  Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε όλους τους Ναζί...
  Ο Κάιν δεν θα συντρίψει τους μαχητές της Πατρίδας,
  Και με τρομερό βρυχηθμό η αρκούδα θα ζήσει!
  
  Θα κάνουμε τα πάντα πολύ ωραία,
  Θα νικήσουμε όλους τους Φριτς και τους Μογγόλους....
  Τελικά, είναι επικίνδυνο να τσακώνεσαι με κορίτσια,
  Ο λαός της Ρωσίας ξέρει ανίκητο!
  
  Όλοι θα δείξουμε απειλητικά χαμόγελα,
  θα σπάσουμε τα κέρατα του Τζένγκις Χαν...
  Στο όνομα της ατελείωτης δόξας,
  Ας υπάρξει μια πολύ φωτεινή μοίρα!
  
  Ναι, θα πολεμήσουμε όμορφα τα κορίτσια,
  Θα δείξουμε την υψηλότερη κατηγορία στον κόσμο ...
  Είμαι πολεμιστής και η ψυχή δεν πιστεύει κλόουν...
  Και ο Θεός θα ανταμείψει τον Χριστό για τις νίκες!
  
  Θα σπάσουμε τις τούμπες του Τζένγκις Χαν,
  Στο Kalka θα υπάρχουν κορίτσια στη μάχη ...
  Μην αντισταθείτε στο κολασμένο χτύπημα,
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν!
  
  Έτσι θα κόψω τους εχθρούς, πιστέψτε χωρίς να υπολογίζετε,
  Μπορώ να τους νικήσω σαν σκνίπες...
  Πιστέψτε με, έχουμε μια δύσκολη δουλειά,
  Αν και η ζωή είναι τόσο εύθραυστη όσο μια κλωστή από μετάξι!
  
  Στο όνομα της Λάντα, η Παναγία,
  Τι έδωσε νιάτα και αγάπη...
  Είμαστε κορίτσια με εντελώς γυμνά πόδια,
  Ας πατήσουμε τον αντίπαλο σε λάσπη και αίμα!
  
  Ο Χριστός θα έρθει και οι νεκροί θα αναστηθούν
  Perun, Yarilo, White God, Svarog ...
  Είναι ένα, ο κόσμος ξέρει ειλικρινά
  Και πάνω από το σύμπαν είναι η Παντοδύναμη Ράβδος!
  
  Με λίγα λόγια, η ευτυχία μας θα είναι αιώνια,
  Υπέροχο και υπέροχο εδώ και πολύ καιρό...
  Και ο ουρανός και η γη είναι σε ισχυρή δύναμη,
  Και η αθανασία, και η νιότη για πάντα!
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε υπέροχα και το σώμα της είναι πολύ μυώδες, μαυρισμένο και ελκυστικό. Και τα γυμνά της πόδια είναι πολύ ελκυστικά φλας.
  Το κορίτσι άργησε λίγο και η μάχη είχε ήδη ξεκινήσει. Αλλά μετά έτρεξαν άλλες ομορφιές. Νατάσα, Ζόγια, Αυγουστίνος, Αγγελική, Σβετλάνα. Και αυτό είναι ήδη έξι πολεμιστές. Και οι πολεμιστές είναι πολύ ψύχραιμοι και σωματικά πολύ δυνατοί με φαρδιούς ώμους και ψηλά στήθη.
  Εδώ είναι έξι κορίτσια με μυώδη και εξαιρετικά σμιλεμένα σώματα.
  Η Μιραμπέλα έκοψε με τα ξίφη της και συνέτριψε τους αντιπάλους κλαίγοντας:
  - Δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε έναν δίσκο κοφτερό με άκρες, και έκοψε τα κεφάλια.
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Μογγόλους πολεμιστές, έσφαξε τους αντιπάλους και τσίριζε:
  - Για τη Ρωσία μέχρι τέλους!
  Η Ζόγια, κόβοντας τους πυρηνικούς πυρήνες, δήλωσε, βγάζοντας τα δόντια της, γρύλισε:
  - Ρούμπι Τζένγκις Χαν!
  Ο Αυγουστίνος, διαπερνώντας τους εχθρούς της Ρωσίας του Κιέβου, πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Η Αγγελική έκοψε τους αντιπάλους και με τη γυμνή της φτέρνα πέταξε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα με καταστροφή και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα για τη Ρωσία!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους Μογγόλους πολεμιστές και ρίχνοντας δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα, γρύλισε:
  - Για τις πιο cool νίκες!
  Η Μιραμπέλα έκοψε τους εχθρούς πυρηνικούς πυροβολισμούς με μεγάλο πάθος και το ενθουσιώδες κορίτσι άρχισε να τραγουδά.
  Μεγάλη Ρωσία - απεριόριστα χωράφια,
  Αφήστε την αγία γη να καεί ανάμεσα στα αστέρια ...
  Πιστεύω ότι τα συναισθήματα της καρδιάς δεν λιώνουν -
  Θα προστατεύσουμε τα σύνορα από άκρη σε άκρη!
  
  Ας υπάρχει κομμουνισμός στο σπίτι μας,
  Αυτό γέννησε τον σύντροφο Λένιν...
  Και ο κακός εχθρός του φασισμού καταστρέφεται,
  Στο όνομα των μεγαλύτερων γενεών!
  
  Άλλωστε, η Πατρίδα στις καρδιές μας είναι μία,
  Και στο μέλλον σε πολλούς γαλαξίες...
  Ας είναι η χώρα μου διάσημη για αιώνες
  Πατρίδα δεν είσαι απλώς ένα γλυκό περιτύλιγμα!
  
  Να ανθίσει η Πατρίδα μου
  Θα νικήσουμε τον Τζένγκις Χαν...
  Κερδίζει ανοίγοντας έναν απεριόριστο λογαριασμό-
  Προς δόξα γνωρίζω τον Ρώσο Ιβάν!
  
  Είμαστε κορίτσια πολεμίστριες τόσο δυνατά
  Ότι ο αντίπαλος δεν μπορεί να μας νικήσει...
  Είμαστε οι κόρες του Svarog και γιοι,
  Ικανός να χτυπήσει τον Φύρερ στο πρόσωπο!
  
  Για εμάς Θεά Λάδα πιστεύω
  Που γέννησε πολλούς θεούς...
  Όλοι οι άνθρωποι είναι μια φιλική οικογένεια,
  Που στην καρδιά μου ξέρω τον Ροντ!
  
  Και ο παντοδύναμος Ρώσος Ιησούς,
  Γεννημένος στη μεγάλη Ορθοδοξία...
  Φυσικά, ο ημίουργος δεν είναι καθόλου δειλός,
  Ο Παντοδύναμος έχει εγκατασταθεί ανάμεσα στους ανθρώπους!
  
  Προς δόξαν του Παντοδύναμου Χριστού,
  Θα σηκώσουμε τα κοφτερά ξίφη μας...
  Πολεμήστε τους Μογγόλους μέχρι τέλους
  Για να μην έρθει η ορδή του Batu στη Ρωσία!
  
  Ναι, μαζί μας η άπειρη σε δύναμη Ρόντ,
  που δημιουργεί το σύμπαν...
  Και απλά μπορούσε να το κάνει
  Τι απλά μας εκπλήσσει τη συνείδηση!
  
  Είμαστε άνθρωποι - αυτός είναι ο χώρος του χώρου,
  Ικανός να κατακτήσει το σύμπαν...
  Παρόλο που ο Baty τσεκούρι τρύπησε τις ορδές,
  Η Ρωσία με τη δύναμη της Οικογένειας στη μάχη αναλλοίωτη!
  
  Τα κορίτσια αγαπούν πολύ τα ξυπόλητα,
  Βιαστείτε βιαστικά μέσα από τις παγωμένες χιονοστιβάδες...
  Και θα χτυπήσουν τον Μογγόλο με μια γροθιά,
  Να μην τολμήσω να ασχοληθώ με την Πατρίδα!
  
  Πιο όμορφη πατρίδα δεν μπορείς να βρεις
  Αν και επιτίθενται στη Ρωσία με ένα εφιαλτικό κοπάδι ...
  Το κορίτσι δεν είναι πάνω από είκοσι χρονών,
  Έχει ήδη κόψει τους σαμουράι!
  
  Είναι όμορφη και αριστοκρατική
  Το κορίτσι που καταστρέφει τους Μογγόλους αστειευόμενος...
  Αφήστε τον Σατανά να επιτεθεί στη Γη -
  Θα συντρίψουμε τον εχθρό με ατσάλι!
  
  Έτσι κούνησα το γυμνό μου πόδι,
  Και έσπρωξε τη γυμνή της φτέρνα στο πηγούνι...
  Έγινα ένα τόσο κουλ κορίτσι
  Δεν χρειάζεστε samovolok σε αυτή την περίπτωση!
  
  Τα ξίφη μου τρεμοπαίζουν σαν φτερό,
  Και έκοψαν τον μογγολικό στρατό τόσο περίφημα ...
  Το κουπί μου να είναι γερό,
  Ο εχθρός θα καταστραφεί άγρια!
  
  Ναι, η Ρωσία μας δεν είναι πιο όμορφη,
  Υπέροχο σαν τον ήλιο πάνω από τον πλανήτη...
  Μπορούμε να βρούμε την ευτυχία για τον εαυτό μας,
  Και τραγουδιούνται άθλοι ηρωισμού!
  
  Η Ρωσία είναι μια λαμπερή χώρα,
  Αυτό που έδωσε τον κομμουνισμό στους λαούς...
  Μας χαρίζεται για πάντα από τον Kin,
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία, για την ελευθερία!
  
  Πατρίδα - δοξάζουμε τον Κύριο Χριστό,
  Ας είναι ενωμένα η Μαρία και η Lada...
  Ο σύντροφος Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του -
  Εμείς οι Ρώσοι είμαστε ανίκητοι στις μάχες!
  
  Οι λαοί του κόσμου αγαπούν τον ρωσικό τρόπο,
  Είμαστε ένα, πιστέψτε τους ανθρώπους στην καρδιά...
  Πιστέψτε με, μη μας λυγίζετε με μια γροθιά,
  Σύντομα θα ανοίξουμε την πόρτα στο διάστημα, το ξέρω!
  
  Με γυμνά πόδια θα μπούμε στον Άρη,
  Σύντομα θα κυριαρχήσουμε στην Αφροδίτη με ανδρεία...
  Όλα θα είναι απλώς η υψηλότερη γνωστική τάξη,
  Και ένας άντρας θα γίνει οποιοσδήποτε ήρωας!
  
  Ναι, ο Ιησούς είναι ο Σούπερμαν
  Με τον Svarog, η Ρωσία θα σηκωθεί από τα γόνατα...
  Τα παιδιά δεν θα έχουν προβλήματα,
  Ας δοξάσουμε την Οικογένεια στο άπειρο Όνομα!
  Οι Μογγόλοι ήταν μόνο τριάντα χιλιάδες έξι κορίτσια τα έκοψαν πολύ περίφημα.
  Και όταν η Μιραμπέλα έκοψε το κεφάλι της Σουντούμπεϊ, πετώντας ένα κοφτερό στιλέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η ζυγαριά τελικά στράφηκε προς τα ρωσικά στρατεύματα.
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας τους Μογγόλους, είπε:
  - Στον πόλεμο, ο διοικητής θέλει συνήθως να ηγηθεί σαν λιοντάρι, αλλά για να κερδίσει, ο υφιστάμενος δεν πρέπει να είναι κριάρι!
  Η Νατάσα σημείωσε επιθετικά, κόβοντας τους πυρηνικούς πυρήνες και χτυπώντας τα κεφάλια τους χωρίς κανένα πρόβλημα:
  - Ο πολιτικός είναι ένας ώμος που δίνει δηλητηριασμένο μέλι, και ένα κύμα υποσχέσεων με καρύκευμα ψέματος και χωρίς το αλάτι της αλήθειας!
  Η Ζόγια, κόβοντας τους Μογγόλους και ρίχνοντας μια δηλητηριώδη βελόνα με το γυμνό της πόδι, ούρλιαξε:
  - Όταν ένας πολιτικός ανοίγει το στόμα του, η ψυχή του ψηφοφόρου κλείνει ερμητικά!
  Ο Αυγουστίνος, αποκόπτοντας τους Μογγόλους και τέμνοντάς τους μέχρι τις ίδιες τις σέλες, κελαηδούσε:
  - Όσο περισσότερα χρυσά βουνά πετούν από το στόμα του πολιτικού, τόσο πιο πιθανό είναι το πορτοφόλι του ψηφοφόρου να είναι άδειο!
  Η Αγγελική, κόβοντας τους Μογγόλους και κόβοντας τα κεφάλια τους, σπάζοντας τα σαγόνια τους με γυμνά τακούνια, σημείωσε έξυπνα:
  - Είναι εύκολο για έναν πολιτικό να σκαρφαλώσει στο χρυσό βουνό των δικών του υποσχέσεων, για τον ψηφοφόρο μια τέτοια άνοδος ανοίγει μια πτώση στην άβυσσο!
  Η Σβετλάνα συνέχισε, οι επιζώντες Μογγόλοι είχαν ήδη τραπεί σε φυγή, και εκείνη πετούσε βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κραυγάζοντας:
  - Ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο λόγο για δημιουργία και στην πολιτική για τιμωρία!
  Μετά από αυτό, η μάχη τελικά μετατράπηκε σε καταδίωξη εχθρών. Η Μιραμπέλα έκοψε τους αντιπάλους και τραγούδησε:
  - Οι πολεμιστές του σκότους είναι πραγματικά δυνατοί,
  Το κακό κυβερνά τον κόσμο χωρίς να ξέρει τον αριθμό...
  Εσείς όμως είστε γιοι του Σατανά,
  Μην σπάσεις τη δύναμη του Χριστού!
  Και η Μιραμπέλα τελειώνει τους εχθρούς.
  Κόβοντας τους τελευταίους Μογγόλους, είπε:
  - Ένας ημιτελής εχθρός είναι σαν μια αρρώστια χωρίς θεραπεία - περιμένετε επιπλοκές!
  Σε αυτή τη μάχη, οι Ρώσοι, φυσικά, κέρδισαν. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Οι Μογγόλοι, έχοντας συγκεντρώσει τις δυνάμεις τους, μπορούν ακόμα να πάνε στη Ρωσία. Αν και τους έκαναν μάθημα.
  Ως εκ τούτου, τα έξι κορίτσια έλαβαν μια αποστολή από τους Ρώσους Θεούς να σκοτώσουν τον Τζένγκις Χαν μέχρι να ενισχυθεί στο Χορεζμ.
  Απλώς πολιορκούν την παλιά πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας. Ίσως η μόνη μεγάλη πόλη που αρνήθηκε να παραδοθεί. Και τώρα οι Μογγόλοι το καταβάλλουν.
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Πρέπει να σκοτώσουμε τον Τζένγκις Χαν και τους γιους του. Τότε ο μογγολικός στρατός θα διαλυθεί!
  Η Mirabella επιβεβαίωσε:
  - Περισσότερη δράση - λιγότερα λόγια!
  Και τα κορίτσια - και τα έξι επιτέθηκαν στους αντιπάλους. Κι ας κόψουμε τους Μογγόλους με ξίφη που μακρύνανε, και να πετάξουμε δώρα θανάτου με γυμνά δάχτυλα.
  Οι πολεμιστές διασκορπίστηκαν ... Και έκοψαν ολόκληρα ξέφωτα στις θέσεις του εχθρού. Και πώς τα έκοψαν.
  Ο Μιραμπέλα, τεμαχίζοντας τους Μογγόλους, σημείωσε:
  - Δεν μπορούμε να νικηθούμε!
  Η Νατάσα, περνώντας τις λεγεώνες των Μογγόλων, επιβεβαίωσε αυτό:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι!
  Και η Ζόγια κινήθηκε στους Μογγόλους με το γυμνό της τακούνι, μεταφορικά τους κομματιάζοντας. Μετά ψέλλισε:
  - Πιστεύω ότι η Ρωσία θα ξαναγεννηθεί!
  Η Αγγελική, διαπερνώντας τους αντιπάλους, τσίριξε:
  - Γι' αυτό παλεύω!
  Ο Αυγουστίνος, συντρίβοντας τον Μογγόλο ράτι, βρυχήθηκε:
  - Και δεν φοβάμαι τους αντιπάλους!
  Η Σβετλάνα εξέδωσε, κόβοντας τους εχθρούς με απόλαυση:
  - Αυτή θα είναι η άμυνα του Κιέβου Ρως στις μακρινές προσεγγίσεις!
  Και τα κορίτσια, κόβοντας τους Μογγόλους, τραγουδούσαν σε χορωδίαЈ
  Ο Τζένγκις Χαν ήθελε να κυβερνήσει τον κόσμο,
  Έχει φιλοδοξίες γεμάτες κουτάκια...
  Θέλει να χτυπήσει την πατρίδα του Κιέβου,
  Αλλά θα τον οδηγήσουμε κατευθείαν στο φέρετρο!
  
  Είμαστε τα κορίτσια της κόρης του Svarog,
  Μπορούμε να νικήσουμε όλους τους Μογγόλους...
  Σε κάθε καρδιά υπάρχει ένα μόριο Θεού,
  Ένας κακός κλέφτης δεν θα μας νικήσει!
  
  Πιστέψτε ότι θα είμαστε σύντομα με τον Ιησού
  Φαντάζεται τον πιο ένδοξο Θεό...
  Να κατακτήσει τη μεγάλη τέχνη,
  Για να μπορούν όλοι στην καρδιά της δόξας!
  
  Ο Τζένγκις Χαν επιτίθεται ύπουλα,
  Οι ορδές του ράτι είναι μεγάλες...
  Γδύνω το κορίτσι στο λάσο,
  Οι πολεμιστές της Nuker οδήγησαν!
  
  Η Ρωσία, φυσικά, θα είναι πολύ φωτεινή,
  Η πιο αγνή μητέρα-χώρα...
  Ακόμη και οι μη πιστοί είναι χαρούμενοι σε αυτό,
  Αν και μερικές φορές προβλήματα με τον Σατανά!
  
  Ο μεγαλύτερος είναι ο κατακτητής,
  Αυτός ο κακός βάρβαρος Τζένγκις Χαν...
  Αυτός που λύγισε είναι προδότης στην ψυχή του,
  Δεν θα μας κατακτήσει ο Μογγόλος Χαν!
  
  Ο εχθρός, φυσικά, είναι πολύ δυνατός,
  Οι ορδές του είναι σαν ωκεανός...
  Αλλά τα κορίτσια φαίνονται κομψά,
  Χτυπήθηκε στην καρδιά του Τζένγκις Χαν!
  
  Μπορούμε να κατακτήσουμε ένα σωματίδιο του κόσμου
  Ας ξεπεράσουμε την αστεία ορδή...
  Επομένως, εν Χριστώ ψυχή ειδώλου,
  Θα σπάσω τον στρατό των Μογγόλων!
  
  Ο Τζένγκις Χαν είναι ένας μαχητής αν και σπουδαίος,
  Αλλά πιστέψτε με, θα το σπάσουμε...
  Αν και ο δράκος πάει με χίλια πρόσωπα,
  Η δόξα θα επιβεβαιωθεί με ατσάλινο σπαθί!
  
  Η Ρωσία υπερασπίστηκε τη χώρα με τον εαυτό της,
  Από τις εισβολές της κολασμένης ακρίδας...
  Κάλυψε το στήθος της μητέρας της -
  Όλοι οι λαοί του Ήλιου και της Γης!
  
  Τα κορίτσια είπαν πολύ αποφασιστικά:
  Ο Τζένγκις Χαν δεν μπορείς να αντισταθείς...
  Η σημαία της Πατρίδας αναπτύχθηκε περήφανα,
  Θα περάσεις γερά τις εξετάσεις με πέντε!
  
  Το σπαθί των κοριτσιών έχει ένα σημείο,
  Αυτό που είναι πιο δυνατό στο σύμπαν δεν μπορεί να βρεθεί...
  Μην μεταφέρετε τα ζώα ανοησίες,
  Θα μπορέσουμε να μπούμε στον παράδεισο της αγάπης!
  
  Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στην Πατρίδα από τα
  κορίτσια του κόσμου, τον κόσμο, το διαμάντι...
  Ρώσοι, Τάταροι, Μορδοβιανοί, Τσούκτσι -
  Για όλους εσάς ο Χριστός θα δώσει τη ζωή του!
  
  Όλα θα πάνε καλά στον κόσμο μας,
  η ορδή του Τζένγκις Χαν έχει χαθεί...
  Το Armageddon Batu δεν θα έρθει,
  Ο Σατανάς δεν θα πατήσει τους Ρώσους!
  Εδώ η Νατάσα πέταξε ένα κοφτερό στιλέτο και τελείωσε τον Τζένγκις Χαν πετώντας ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και η Mirabela Magnetic έκοψε το κεφάλι του μεγαλύτερου γιου του Τζένγκις Χαν Τζότσι.
  Έτσι, σκοτώθηκαν οι δύο κύριοι ηγέτες των Μογγόλων.
  Ο δεύτερος γιος του Τζένγκις Χαν σκοτώθηκε από τον Αυγουστίνο και ο τρίτος από τη Ζόγια, χτυπώντας με θανατηφόρα δώρα.
  Αλλά ο τέταρτος γιος, η Σβετλάνα έσπασε το λαιμό της με ένα χτύπημα με το γυμνό της πόδι.
  Ναι, αυτά τα κορίτσια έδειξαν την υψηλότερη αγωνιστική τάξη. Ο Τζένγκις Χαν έχει μόνο έναν νόμιμο γιο, τον Κουλκάν, αλλά είναι ακόμα μικρό παιδί. Άρα ο αγώνας για την εξουσία είναι αναπόφευκτος. Ωστόσο, υπάρχει και ένας εγγονός του Mengo - ο μεγαλύτερος από το Jochi και ήδη σχεδόν ενήλικος νεαρός.
  Του δόθηκε να τελειώσει το ανοιχτό κόκκινο Angelica. Για να μείνουν μόνο μικρά παιδιά και να γίνει αγώνας για τον θρόνο του Τζένγκις Χαν.
  Έτσι οι Μογγόλοι δεν θα είναι στο ύψος της εκστρατείας κατά της Ρωσίας. Και πιθανότατα η αυτοκρατορία τους θα καταρρεύσει και θα βυθιστεί σε ακάρεα.
  Ωστόσο, τα κορίτσια, για κάθε ενδεχόμενο, χάκαραν μέχρι θανάτου αρκετούς από τους πιο έγκυρους διοικητές του Τζένγκις Χαν, έτσι ώστε κανείς να μην κατακτήσει τη Ρωσία και να ενώσει τους Μογγόλους.
  Μετά από αυτό, οι γυμνές, στρογγυλές γόβες που τρεμοπαίζουν επέστρεψαν στην εποχή τους.
  Η Ρωσία του Κιέβου δεν γνώριζε την εισβολή. Σταδιακά, ο φεουδαρχικός κατακερματισμός αντικαταστάθηκε από την ενοποίηση των Εδαφών. Και αυτό το έκανε ο Αλέξανδρος Νιέφσκι, του οποίου οι νίκες επί των Σουηδών και των Γερμανών ενίσχυσαν την εξουσία του. Και αφού δεν δηλητηριάστηκε, κυβέρνησε για πολύ καιρό, και μάλιστα κατάφερε να στεφθεί, λαμβάνοντας τον τίτλο του αυτοκράτορα και του βασιλιά. Πριν από αυτό, έχοντας κατακτήσει την Πολωνία, τη Βουλγαρία και όλα τα κράτη κατά μήκος του Βόλγα. Το Τσάργκραντ καταλήφθηκε επίσης. Δημιουργήστε τη δική σας μεγάλη αυτοκρατορία. Το οποίο δεν κατέρρευσε, αφού ο Νέφσκι ενίσχυσε τη διαδοχή στο θρόνο από γιο σε γιο και κατά αρχαιότητα.
  Έτσι προέκυψε η βασιλική δυναστεία. Η Ρωσία του Κιέβου συνέχισε να κατακτά. Είχε δυνάμεις που δεν ήταν συγκρίσιμες με τους γείτονές της. Και σε αντίθεση με το ισλαμικό χαλιφάτο και την αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν, δεν κατέρρευσε. Ο Αλέξανδρος Νιέφσκι δημιούργησε έναν ισχυρό συγκεντρωτισμό της ρωσικής αυτοκρατορίας και περιόρισε τη δύναμη των σατράπων, καθιστώντας τους αντικαταστάσιμους και υποταγμένους στο Κίεβο και την Κωνσταντινούπολη.
  Οπότε όλα ήταν καλά. Μέχρι που όλος ο κόσμος ενώθηκε και εδραιώθηκε.
  Και αυτό, φυσικά, επιτάχυνε την επιστημονική πρόοδο και οι άνθρωποι πέταξαν στο διάστημα πολύ νωρίτερα και κυρίευσαν τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Η ζωή γινόταν όλο και καλύτερη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Τζένγκις Χαν θυμόταν μερικές φορές και σημειωνόταν ότι θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει μια μεγάλη αυτοκρατορία αν δεν τον είχαν σταματήσει οι Ρωσικές Θεές.
  Έχουν γυριστεί και ταινίες...
  Και όταν η επιστήμη αναπτύχθηκε και κατέκτησε το μυστικό του χρόνου, τότε ο Αλέξανδρος Νιέφσκι και ο Τζένγκις Χαν αναστήθηκαν από τους νεκρούς.
  Έπαιζαν σκάκι μεταξύ τους. Ο Νιέφσκι σημείωσε:
  - Ήσουν άξιος κατακτητής!
  Ο Τζένγκις Χαν έγνεψε καταφατικά.
  - Έδωσα μόνο στις κόρες των Ρώσων Θεών!
  Και έφτιαξε ένα κάστρο .... Και οι δύο άρχοντες της αρχαιότητας γέλασαν και παρατήρησαν:
  - Κάθε άνθρωπος είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας, αλλά ό,τι υπάρχει στον κόσμο εξαρτάται από ανώτερες δυνάμεις, χωρίς να υπολογίζεται η τιμή!
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΕΟΣ
  Αυτή τη φορά η Μιραμπέλα στέλνεται να βοηθήσει τον Αλέξανδρο τον Τέταρτο, τον γιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του πιο θρυλικού βασιλιάδων, στη μάχη.
  Είναι μόλις ένα δεκάχρονο αγόρι. Και η πραγματική δύναμη στην αυτοκρατορία ανήκει στον αντιβασιλέα.
  Η Μιραμπέλα δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομα του αντιβασιλέα. Και προς το παρόν, έτρεξε στην καυτή άμμο της Μέσης Ανατολής, χτυπώντας τα γυμνά, μαυρισμένα και χαριτωμένα πόδια της.
  Ναι, δεν ήταν εύκολος δρόμος για εκείνη. Η άμμος στα τακούνια του γυμνού κοριτσιού καίει πολύ.
  Για να αποσπαστεί λίγο η Μιραμπέλα αποφάσισε να τραγουδήσει. Άλλωστε, το τραγούδι ανεβάζει πραγματικά τον τόνο της ζωής συγκεκριμένα:
  Και η φωνή της καλλονής είναι υπέροχη.
  Το κορίτσι τραγουδά τόσο χαρούμενα.
  Είμαι ένα ξυπόλητο κορίτσι που τρέχει στην έρημο
  Η καυτή άμμος βασανίζει τα πέλματά μου...
  Τι απέγινε τώρα η καλλονή
  Γιατί έχει αηδόνι-φωνή!
  
  Ο κόσμος, φυσικά, πιστέψτε με, δεν είναι γλυκός,
  Πιστέψτε με, υπάρχουν πολλά προβλήματα κάτω από τον ήλιο...
  Αλίμονο, μια δυσάρεστη επίγευση παραμένει,
  Και τα κορίτσια κυνηγιού ξέρουν μεγάλες αλλαγές!
  
  Εδώ στην εποχή που κατέβηκε, πίστεψε Αλέξανδρος,
  Μεγάλος Μακεδονομάχος από τον Θεό...
  Ήταν εκεί σαν γυμνή Κασσάνδρα,
  Ο πανίσχυρος διοικητής - πιστέψτε με, μπράβο!
  
  Αλλά ο ηγεμόνας, όμορφος σαν τον ήλιο, πέθανε,
  Ο μικρός του γιος παρέμεινε στον θρόνο...
  Και φυσικά, δεν σκίζετε τα κοράκια σε αυτό,
  Τι παιδί στον θρόνο, αλίμονο, εντελώς μόνος!
  
  Το κορίτσι προσπάθησε με ζήλο να τον προστατεύσει,
  Κράτα το άγιο όνειρο στον θρόνο...
  Έτσι ώστε η αυτοκρατορία να κυβερνά τον κόσμο όχι λίγο,
  Θα διαβάσω μια προσευχή στον Παντοδύναμο Θεό!
  
  Τώρα τρέχω ξυπόλητος στην έρημο,
  Είναι πολύ οδυνηρό για τα δύστυχα πέλματά μου...
  Η αυτοκρατορία βρισκόταν σε πλήρη αναταραχή
  Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να βοηθήσει, χερουβείμ!
  
  Έτρεξα λοιπόν στο στρατόπεδο των πολεμοχαρών Ελλήνων,
  Προσφέρονται υπηρεσίες ξιφομαχίας...
  Γιατί είμαστε όλοι αδέρφια
  Και πιστέψτε με τόλμη ότι θα σπάσουμε τους αντιπάλους!
  
  Ποια είναι η μοίρα του Σλάβου,
  Πολέμησε σκληρά, μην βρίζεις τη μοίρα...
  Εάν χρειαστεί, θα βάλουμε τράπεζες στον εχθρό,
  Ο λογαριασμός άνοιξε είχε ήδη ένα πρόστιμο!
  
  Εδώ αγωνίζομαι για την ενότητα του αρχαίου κόσμου,
  Έτσι ώστε ο Μέγας Υπέρτατος Κύριος να κυβερνά ...
  Άλλωστε, οι μάχες της Πατρίδος ακούγονται σαν παραδεισένια λύρα,
  Σκίζοντας κατά καιρούς την ιερή σάρκα!
  
  Ναι, το κορίτσι είναι ήρωας της χώρας, πατριώτης,
  Για την αυτοκρατορία των Ελλήνων που αγωνίζονται αγαπώντας ...
  Θα προστατεύσω το αρχαίο παιδί στο θρόνο,
  Γιατί ήρθε από τον Θεό, ξέρεις, παιδί!
  
  Ο κόσμος της ανθρωπότητας θα είναι ένδοξος,
  Ξέρω ότι θα είναι υπέροχο και όλα θα πάνε καλά...
  Η Μακεδονία είναι σχεδόν εγγενής Ρωσία,
  Το σκάφος πρέπει να ισοπεδωθεί αν σπάσει το κουπί μέσα του!
  
  Σύντομα ο Θεός Ιησούς θα έρθει σε μας με χάρη,
  Θα δώσει τη σωτηρία στους γιους της ανθρωπότητας σε όλους...
  Για να γίνουν οι πληβείοι οι πιο σοφοί ευγενείς,
  Για να λύσουμε περισσότερα καθημερινά προβλήματα!
  
  Δόξα στον Θεό και δόξα στον Ιησού Χριστό,
  Ότι ο μεγάλος ήλιος στον ουρανό γέννησε...
  Έχει να κάνει με την τέχνη...
  Είθε να έχουμε περισσότερες δίκαιες δυνάμεις!
  
  Τότε είναι που πετάμε στους ουρανούς στους ουρανούς,
  Ας ανεβούμε πάνω από τα αστέρια για να κρατήσουμε τον Ιησού...
  Όλοι όσοι πέθαναν σε μεγάλη έκσταση θα αναστηθούν,
  Δοξάστε την Παναγία για τον Υιό!
  Η Μιραμπέλα τελείωσε το τραγούδι, και πώς πήδηξε όρθια και κύλισε το πικάπ στον αέρα με τα γυμνά πόδια της. Και γελάστε.
  Τότε το κορίτσι θυμήθηκε ότι ο αντιβασιλέας του τέταρτου Αλεξάνδρου, Φίλιππος Αρριδαίας, ήταν θείος του και αδελφός του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όμως σκοτώθηκε. Και τώρα στον θρόνο ο Αντίγονος Μονόφθαλμος. Υποστηρίζει τον Αλέξανδρο τον Τέταρτο.
  Και ο Κάσσανδρος, ο ηγεμόνας και σατράπης της Μακεδονίας, του εναντιώνεται.
  Εδώ πρόκειται να διεξαχθεί μια μάχη, στην οποία θα χαθούν τόσο ο Αντίγονος Μονόφθαλμος όσο και ο ονομαστικός Τσάρος Αλέξανδρος ο Τέταρτος.
  Ο Antigonus One-Eyed έχει περισσότερη επικράτεια και στρατεύματα. Ο Κάσσανδρος έχει την ίδια τη Μακεδονία και την Ελλάδα - έναν πιο οργανωμένο και καλύτερο οπλισμένο στρατό.
  Έτσι οι πιθανότητες είναι περίπου ίσες - και η παραμικρή ευκαιρία μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα της μάχης.
  Αν και αυτή η ιστορία είναι λίγο διαφορετική από την επίσημη, αλλά οι καιροί είναι παλιοί, κανείς δεν ξέρει πραγματικά πώς ήταν.
  Η Μιραμπέλα καταφεύγει στο στρατόπεδο του Αντιγόνου Μονόφθαλμου. Και οι γυμνές, στρογγυλές γόβες της αστράφτουν.
  Τα σημαιάκια και οι σημαίες του στρατοπέδου είναι ήδη ορατά στο βάθος. Ο στρατός είναι μεγάλος. Μετρήστε τα εδάφη μέχρι την Ινδία και μέρος της Ινδίας. Η Αίγυπτος εξακολουθεί να διστάζει ποια πλευρά να πάρει.
  Ο Αντίγονος και ο Κάσσανδρος μάχονται για την εξουσία. Όμως η νίκη του Αντιγόνου καθιστά δυνατή τη συγκέντρωση της αυτοκρατορίας σε μια και μόνο γροθιά, ενώ ο Κάσσανδρος, αντίθετα, τη διαλύει.
  Η επιλογή της Μιραμπέλα λοιπόν είναι προφανής!
  Το κορίτσι τρέχει στο στρατόπεδο. Οι Warriors κοίταξαν αμέσως το μυώδες, μαυρισμένο της, με ένα μπικίνι.
  Κανείς όμως δεν τόλμησε να μαλώσει και να επιβραδύνει.
  Η Μιραμπέλα ορμά και τα γυμνά της πόδια αφήνουν χαριτωμένα ίχνη στην άμμο.
  Πολλοί πολεμιστές, ιδιαίτερα νέοι, πέφτουν στα γόνατα και φιλούν με λαχτάρα αυτά τα ίχνη.
  Εδώ είναι ένα όμορφο, μυώδες κορίτσι που περπατά δίπλα από τις σκηνές. Οι πολεμιστές της υποκλίνονται.
  Και φίλησε ξανά τα ίχνη της. Η Μιραμπέλα είναι ένα κορίτσι που είναι απλά σούπερ.
  Ένας νεαρός πολεμιστής προσπαθεί να την πιάσει από το γυμνό της γόνατο. Και η κοπέλα το πήρε και το κλώτσησε.
  Έπεσε και τράκαρε.
  Η Mirabella τραγούδησε:
  - Άξιζε με, μου αξίζει
  Σου αξίζει ένα κορίτσι!
  Αξίζει, ομορφιά με όπλο,
  Μην αμαρτάνεις άλλο!
  Και όλοι πέφτουν στα γόνατα μπροστά της.
  Το κορίτσι τρέχει μέχρι τη σκηνή του Αντιγόνου. Είναι τόσο μεγάλο όσο ένα πραγματικό παλάτι.
  Και υπάρχουν πολλοί πολεμιστές εδώ - τουλάχιστον διακόσιες χιλιάδες για ολόκληρο το στρατόπεδο. Εδώ είναι το μυρμήγκι.
  Στην είσοδο τον Μιραμπέλα συναντούν πραγματικοί ήρωες. Και άφησαν το κορίτσι να περάσει.
  Εδώ ο πολεμιστής μπαίνει στη σκηνή και προχωρά παραπέρα, πατώντας με γυμνά, χαριτωμένα πόδια πάνω σε καταπράσινα χαλιά.
  Είναι ξανά, και ξανά λείπει. Και τα κορίτσια υποκλίνονται κατευθείαν μέχρι τη μέση. Και όλα φαίνονται υπέροχα.
  Εδώ είναι μέσα στη σκηνή και τη συνάντησε ο Αντίγονος. Ένας αρκετά μεγαλόσωμος άντρας με έμπλαστρο στα μάτια.
  Κοίταξε το κορίτσι όμορφη λέξη θεά.
  Και είπε:
  - Ήρθες για αγάπη!
  Η Μιραμπέλα κούνησε το κεφάλι της και φώναξε:
  - Ήρθα να σου φέρω τη νίκη!
  Ο Αντίγονος έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Τι ξέρεις για την Κασσάνδρα!
  Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  Σου έχει στήσει παγίδα! Έχει τρεις λιγότερους στρατιώτες, αλλά είναι πιο οργανωμένοι. Ωστόσο, αν πάμε από την πλευρά που δεν μας περιμένουν, μπορούμε να κερδίσουμε μια καθοριστική νίκη!
  Ο Αντίγονος ρώτησε καχύποπτα:
  "Και αν ο Κάσσανδρος σε έστελνε ο ίδιος;" Και θα μας οδηγήσετε σε παγίδα!
  Η Μιραμπέλα απάντησε με σιγουριά:
  - Ο Κάσσανδρος δεν θα μπορέσει να ενώσει την αυτοκρατορία. Είναι απλώς σφετεριστής. Μόνο υπό την κυριαρχία του γιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπορεί να διατηρηθεί η ενότητα του κράτους. Και πάντα βοηθάω αυτούς που συμβάλλουν στην ενότητα της ανθρωπότητας!
  Ο Αντίγονος έγνεψε καταφατικά.
  -Κάπως σε πιστεύω! Λοιπόν, πάμε για κάμπινγκ!
  Η Μιραμπέλα απάντησε επιθετικά με μανία:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη για τη δύναμη του Petrik,
  Και στα όνειρα ο Θεός Αμών - άγια πρόσωπα!
  Μετά από αυτό το κορίτσι προσφέρθηκε να ηγηθεί του στρατού και ο Αντίγονος συμφώνησε.
  Εμφανίστηκε ο ίδιος ο Αλέξανδρος ο Τέταρτος.
  Ήταν ένα αρκετά μεγαλόσωμο και μυώδες αγόρι. Ξανθά μαλλιά και σκούρο δέρμα από ηλιακό έγκαυμα, ήταν ξεκάθαρο ότι το παιδί ήταν πιο άνετο να περπατάει ξυπόλητος παρά να φορέσει σανδάλια και πανοπλία.
  Αλλά εδώ το αγόρι ανεβαίνει στο άλογο. Είναι έντεκα χρονών, αλλά μπορείς να δώσεις δεκατέσσερα ή δεκαπέντε.
  Φαίνεται ότι κοιτάζει τη Μιραμπέλα με ενδιαφέρον και είπε:
  Τι μύες έχει!
  Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  "Είμαι πολεμιστής κορυφαίας κατηγορίας!"
  Το αγόρι ο βασιλιάς έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Μετά τη νίκη θα σε κάνω την πρώτη μου γυναίκα!
  Η Μιραμπέλα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Νομίζω, μετά τη νίκη, θα μεταφερθώ σε άλλο κόσμο! Αλίμονο, στόχος μου είναι να σε βοηθήσω, αλλά δεν έχω καμία δύναμη πάνω μου!
  Ο Αλέξανδρος ο Τέταρτος διέταξε:
  - Οδηγήστε μας στη μάχη!
  Και ο τεράστιος στρατός του Αντιγόνου ξεκίνησε εκστρατεία. Είχε ακόμη και πολεμικούς ελέφαντες.
  Η Μιραμπέλα σημείωσε επιθετικά, τραβώντας την καυτή άμμο με τα γυμνά, δυνατά της πόδια:
  - Θα μπούμε με τόλμη στη μάχη για την εξουσία των Σοβιετικών!
  Και μετά έγινε καλύτερα:
  - Για τη δύναμη της Μακεδονίας!
  Μαχητικό κορίτσι - δεν μπορείς να πεις τίποτα εναντίον της. Αυτή είναι πραγματικά μια κολοσσιαία σκύλα.
  Και ο στρατός του Αντιγόνου και του Αλεξάνδρου κινείται γύρω από τα στρατεύματα του Κάσσανδρου.
  Υπάρχει μεγάλη κίνηση.
  Η Μιραμπέλα τραγουδά σε μια καμπάνια και από ανδρικό όνομα:
  Είμαι ο Αλέξανδρος, ο βασιλιάς των Ελλήνων.
  Είναι ο Δαρείος, ο κυρίαρχος των Περσών.Συναντηθήκαμε ξανά στο πεδίο της μάχης.
  
  Κάτω από τον Ίσσα τον κέρδισα Και μου άξιζε η δόξα γι' αυτό, πήρε το όνομα ο "Ανίκητος"!
  
  Όλος ο κόσμος τότε με αναγνώρισε, με αποκάλεσε "Θεϊκό"!Το απέδειξα με το σπαθί μου!
  
  Ήρθα να τον νικήσω Και να συνδέσω όλες τις χώρες. Είναι καιρός όλοι οι άνθρωποι να ζήσουν ειρηνικά μαζί! - - - Τα στρατεύματά του είναι μπροστά μου Από φόβο συσπειρώσαμε το σύστημα Παίζουμε ξανά με τη μοίρα μας!
  
  Είναι σχεδόν επτά φορές περισσότεροι από εμάς, Μα σπίθες χτυπούν από τα μάτια μας Πιστεύουμε: οι θεοί δεν θα μας αφήσουν! - - - Οι εχθροί μας πήγαν σε ένα πλήθος, Δεν ξέρουν τι είναι σύστημα. Έστειλε τα στρατεύματά του για σφαγή!
  
  Εδώ είναι οι αναβάτες του που πετούν, Θέλουν να μας τρομάξουν.Τέτοιοι - θα νικήσουν μόνο δειλούς! - - - Η φάλαγγα στο κέντρο κρατάει τη γραμμή Θα πεθάνουν, αλλά δεν θα φύγουν από τη μάχη Οι Πέρσες ανακατεύτηκαν μπροστά στο τείχος τους!
  
  Και σωστός αγώνας. Σφοδρός αγώνας, αλλά υπομονή! Και κρατήστε τη γραμμή!Οι Θράκες είναι εκεί! Δεν είναι η πρώτη φορά για αυτούς!
  
  Μα η αριστερή πτέρυγα είναι τσαλακωμένη Και υποχωρεί εδώ και καιρό, Και ζητάει τη βοήθειά μου!
  
  Δεν πρόκειται να τους βοηθήσω.Τελικά αυτός είναι αγώνας! Στέκομαι και περιμένω!Υπάρχουν Θεσσαλοί! Πιστεύω στη μοίρα!
  
  Στο κέντρο βράζει πανικός, τους συνωστίζει η φάλαγγα μας, Και το ιππικό τους τρέχει στα πλάγια!
  
  Ο στόχος μου επετεύχθη εδώ!Οι θεοί μας άνοιξαν την πόρτα!!Σ' αυτό το κενό ρίχνω ιππικό!!! - - - Η γη τρέμει και η σκόνη στροβιλίζεται, Και σπινθήρες χτυπούν από κάτω από τις οπλές - Αυτό το βαρύ ιππικό πετάει!
  
  Όλοι είναι σύντροφοί μου, Πέταξαν το γάντι στη μοίρα!Θέλουμε να υποτάξουμε όλο τον κόσμο!
  
  Πεζικό - το κύριο πράγμα στη μάχη, Τρέχει πίσω από το ιππικό στις τάξεις Ανίκητος, όπως ο Αχιλλέας στη μάχη!
  
  Νιώθω το αποτέλεσμα της μάχης.
  
  Κόβουμε τα στρατεύματά του!Η νίκη είναι πολύ κοντά!!Η μάχη μας θα θυμάται ο κόσμος για αιώνες!!!
  
  Η φρουρά του είναι ήδη τσαλακωμένη!Και εκατό μέτρα πριν από αυτόν!Και δεν υπάρχει άλλος μπροστά! - - - Βλέποντάς μας μπροστά του, Σαν ποταπός δειλός, όχι ήρωας, Τρομαγμένος ο Δαρείος φεύγει από τη μάχη.
  
  Τι δειλός είναι αυτός! Τι απατεώνας!Ατίμασε το στέμμα του!Και όλη του η δύναμη έφτασε στο τέλος της!
  
  Πού πηγαίνεις?! Τρέξτε!Προστατέψτε τον εαυτό σας από τον θάνατο!Θεοί! Πόσο γελοίοι είναι οι εχθροί μου!
  
  Όλος ο στρατός των Περσών τρέχει ήδη.Σήμερα είμαι γεμάτος μάχη!Ο μισός κόσμος μου ανήκει πλέον!
  Εδώ ο στρατός ολοκλήρωσε την εκστρατεία και πήγε στα μετόπισθεν της Κασσάνδρας. Και τότε ο Μιραμπέλα περίμενε την ανακάλυψη - εκτός από τα ελληνικά και τα μακεδονικά στρατεύματα, υπήρχαν και Αιγύπτιοι.
  Γι' αυτό ο Κάσσανδρος στην πραγματική ιστορία κέρδισε και ο Αλέξανδρος ο Τέταρτος συνελήφθη και σκοτώθηκε.
  Έτσι, ο Αντίγονος έχει μόνο μιάμιση φορά περισσότερους στρατιώτες, με την καλύτερη ποιότητα του εχθρού.
  Έχει όμως πιο πλεονεκτική θέση και τακτική έκπληξη με το μέρος του.
  Η Μιραμπέλα έσπευσε στην επίθεση.
  Και με τα τέσσερα γοητευτικά κορίτσια της: τις κόρες των θεών.
  Και ας κόψουμε τους αντιπάλους.
  Η Μιραμπέλα οδήγησε τον μύλο με τα ξίφη της, κόβοντας τους στρατιώτες της Κασσάνδρας και κελαηδώντας:
  - Η γυναίκα είναι ένα κλαδί που ωριμάζει καλύτερα στο χούμο της αποχαύνωσης, αλλά η ανταπόδοση την περιμένει έτσι κι αλλιώς!
  Η Νατάσα ψιλοκόβε κι αυτή με φρενίτιδα και μανία. Το γυμνό της μαρτύριο έσπασε το σαγόνι του Έλληνα πολεμιστή, τρίζοντας:
  - Πολιτικός είναι ο μαθηματικός που αφαιρεί και διχάζει, και το κάνει με ένα κολοσσιαίο λάθος στην τσέπη!
  Η Ζόγια, συνεχίζοντας να κόβει τους αντιπάλους και να ρίχνει δηλητηριώδη παιχνίδια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζοντας:
  - Ο Θεός δημιούργησε μια γυναίκα ξυπόλητη και νέα, ο Σατανάς, με τη βοήθεια των πολιτικών, τη σώπασε, και την ανάγκασε να πέσει στην παιδική ηλικία!
  Η Angelica έκοψε επιθετικά μια μάζα εχθρών και τα χάλκινα μαλλιά της ανεμίζουν στον αέρα σαν προλεταριακό λάβαρο.
  Και το κορίτσι φώναξε:
  - Είναι καλύτερα για μια γυναίκα να καμαρώνει τα γυμνά τακούνια παρά να την ντύνουν με το γάμο για μια μπότα!
  Η Σβετλάνα έκοψε τους αντιπάλους και τους έκοψε και ούρλιαξε:
  - Μια γυναίκα είναι το πιο όμορφο λουλούδι στον κήπο του Κυρίου Θεού, αλλά η πιο ύπουλη κάμπια - ένας άσχημος άνδρας πολιτικός τρώει το κοτσάνι της!
  Ο Μιραμπέλα, συνεχίζοντας να κόβει τους εχθρούς, τσίριξε και έβγαλε:
  - Εκθέτοντας το στήθος της, μια γυναίκα θα αφήσει έναν άντρα χωρίς παντελόνι και θα του σκίσει τρία δέρματα!
  Η Νατάσα συνέχισε επιθετικά, συντρίβοντας τους αντιπάλους της:
  - Το ξανθό κορίτσι είναι σίγουρα όμορφο, μόνο το λαμπερό κεφάλι είναι πολύ κυριολεκτικά!
  Η Ζόγια, κόβοντας τους πολεμιστές, η Κασσάνδρα γρύλισε:
  - Ξανθό κορίτσι ωραίο κεφάλι δεν είναι πάντα κυριολεκτικά, αλλά πάντα μεταφορικά το ωραίο φύλο!
  Η Αγγελική, συνεχίζοντας να συντρίβει τους αντιπάλους της, τσίριξε:
  - Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πολιτικού και μιας ιερόδουλης - ο τελευταίος ξαπλώνει για χάρη του χρήματος κάτω από τον οποιονδήποτε, και ο πρώτος ξαπλώνει τους μισούς ψηφοφόρους για χάρη του κέρδους με κάθε μέσο!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους εχθρούς του στρατού της Κασσάνδρας και ρίχνοντας ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Για λεφτά, μια ιερόδουλη μετατρέπει κάθε γάιδαρο μη οντότητα σε άντρα, πολιτικό και δωρεάν βούλησε έναν ασήμαντο γάιδαρο από κάθε άνθρωπο!
  Η Μιραμπέλα, συνθλίβοντας διάφορα είδη αντιπάλων και σπάζοντας τα σαγόνια της με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της, εξέδωσε:
  - Τα αγόρια τελικά γίνονται άντρες, οι πολιτικοί με τα χρόνια είτε γίνονται δικτάτορες, είτε γίνονται ανέκδοτα!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους αντιπάλους και κόβοντας τα κεφάλια τους, πετώντας σπάζοντας αντικείμενα με τα γυμνά της δάχτυλα, έτριξε:
  - Ο πολιτικός δεν είναι πάντα αστείος, αλλά πάντα αστείο που περπατάει, και ελεύθερος κλόουν!
  Η Ζόγια, κόβοντας κάθε είδους εχθρούς, φώναξε:
  - Ο δικτάτορας κάνει συχνά τους υπηκόους του να δακρύζουν, αλλά στα αστεία τον θέλει όλη η χώρα!
  Η Αγγελική, κόβοντας τους Μακεδόνες, τσίριξε:
  - Πόσο χρήσιμες είναι οι δικτατορίες - όταν οι άνθρωποι χτίζουν, θέλουν να κουρευτούν σαν πρόβατα, και μια αλεπού ξυπνά στα κεφάλια των προβάτων!
  Η Σβετλάνα κρατούσε έναν πολεμικό μύλο, έκοψε κεφάλια και κελαηδούσε:
  - Αν θα σε κουρέψουν με το μυαλό του κριαριού, αν έχεις την επινοητικότητα της αλεπούς, θα το βάλεις στο γιακά των ανταγωνιστών σου!
  Η Μιραμπέλα, συνεχίζοντας να ανατέμνει τους αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Μια αλεπού θα κόψει τρία δέρματα από ένα λιοντάρι και θα ξεφλουδίσει τόσο δυνατή όσο η βελανιδιά σαν κολλώδης!
  Η Νατάσα, πολεμώντας με τους φαλαγγίτες που προχωρούσαν, σημείωσε:
  - Όση ώρα κι αν είναι η γλώσσα του πολιτικού, η ζωή του ψηφοφόρου μόνο μικρότερη θα γίνει από αυτό!
  Η Ζόγια παρατήρησε επιθετικά καθώς έκοβε τους εχθρούς:
  - Επιδιώκοντας ένα μακρύ ρούβλι, οι πολιτικοί κονταίνουν τη γλώσσα τους για κριτική, θυμούνται - η σιωπή είναι χρυσός!
  Η Αγγελική, κόβοντας τους έρποντες εχθρούς, εξέδωσε:
  - Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά συχνά στην τσέπη κάποιου άλλου!
  Η Σβετλάνα, διαπερνώντας τους εχθρούς, φώναξε:
  - Ένας άντρας με κεφαλαίο έλκεται στο φως, ένας άντρας, ομολογουμένως αρσενικό, στους ξανθούς!
  Ο Μιραμπέλα, συνεχίζοντας να κόβει τον εχθρικό στρατό, γρύλισε:
  - Ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο μυαλό και αθάνατη ψυχή, ο Σατανάς πέταξε το μυαλό πάνω από το μυαλό, μετατρέποντας το σώμα σε κουφάρι!
  Η Νατάσα, συνθλίβοντας τους αντιπάλους, γάβγισε:
  - Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο που κυβερνάται από μια αλεπού που υποδύεται το λιοντάρι με ρούχα προβάτου!
  Τα κορίτσια διαλύθηκαν, κόβοντας με μεγάλη αποτελεσματικότητα και πίεση τον στρατό της Κασσάνδρας. Και τα ξίφη τους άστραψαν σαν έλικες.
  Η Ζόγια σημείωσε, πετώντας ένα μπιζέλι με θανατηφόρα εκρηκτικά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ο άνθρωπος ονειρεύεται να έχει τη δύναμη του Παντοδύναμου Θεού, για χάρη της επίτευξης βασικών στόχων μαϊμού!
  Η Αγγελική η κόκκινη έρπες, ανατέμνοντας τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Φυσικά, ο Θεός αγαπά τις ψυχές μας, αλλά θέλαμε τόσο πολύ ο Παντοδύναμος να αγαπήσει και το σώμα μας, στέλνοντας όχι μόνο πνευματική θεραπεία!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους εχθρούς, πρόσθεσε επίσης, σπάζοντας το σαγόνι του εχθρού με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Ο Θεός δημιούργησε την Εύα για να δώσει την ευτυχία, και έφτιαξε έναν πολιτικό για να κλέβει όνειρα, αλλά ταυτόχρονα να ευφραίνει, αν και χωρίς ομορφιά!
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας τους αντιπάλους και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριξε:
  - Ο πολιτικός είναι ένα είδος πορτοφολέα που αντικαθιστά τα επιδέξια δάχτυλα με μια μακριά γλώσσα και κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο όταν κλέβει, καταργώντας την ικανότητα σκέψης!
  Η Νατάσα συμφώνησε πλήρως με αυτό, συντρίβοντας τους εχθρούς και κελαηδώντας:
  - Ένας κυβερνήτης που του αρέσει να μιλάει πολύ λίγα θα πετύχει σε πρακτικά θέματα, αφού η μακριά γλώσσα κονταίνει τα χέρια!
  Η Ζόγια σημείωσε επιθετικά, κόβοντας ένα άλλο μέρος των εχθρών και πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Γιατί ο Παντοδύναμος Θεός σπάνια μιλάει με ανθρώπους - για να μην γίνουμε σαν πολιτικοί με λεκτική διάρροια που καλύπτει την ανικανότητα!
  Η Αγγελική, κόβοντας τους εχθρούς και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και έριξε έναν δολοφόνο στον εχθρό και τσούξε:
  - Ο πολιτικός μιλάει πολύ, και μιλάει ακόμα περισσότερο, αλλά τα λόγια του περνούν από τα αυτιά του ψηφοφόρου, που δεν κωφεύει από τις άσκοπες κουβέντες!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους εχθρούς και εξαπολύοντας την καταστροφή με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Όσο πιο μακριά είναι η γλώσσα ενός πολιτικού, τόσο πιο κοντό είναι το μυαλό του ψηφοφόρου που τον ψηφίζει!
  Η Μιραμπέλα σημείωσε, ρίχνοντας ξανά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μια θανατηφόρα βόμβα:
  - Για τον ψηφοφόρο η μακριά γλώσσα του πολιτικού είναι μια θηλιά στο λαιμό, που όμως πρώτα στάζει στον εγκέφαλο, και μετά σκονίζει το κεφάλι, άλλη μια άδεια σκόνη!
  Η Νατάσα δήλωσε επιθετικά, κουρεύοντας τους εχθρούς:
  - Το υψηλό μυαλό σπάνια συνδυάζεται με μια μακριά γλώσσα, αλλά η αλαζονεία είναι συνηθισμένη για βερμπαλισμούς που δεν γνωρίζουν όρια!
  Η Ζόγια παρατήρησε έξυπνα, βγάζοντας τα δόντια της και γρυλίζοντας σαν πάνθηρας:
  - Μια μακριά γλώσσα χωράει καλά στις τσέπες, αν συνδυάζεται με γνώση των περιπλοκών της συκοφαντίας!
  Η Αγγελική, ανατέμνοντας τους εχθρούς, παρατήρησε πολύ έξυπνα:
  - Μια πραγματική ιδιοφυΐα δεν θα μιλήσει για πολύ καιρό, η συντομία είναι η αδερφή του ταλέντου και η ιδιοφυΐα είναι ο αδερφός της συνοπτικής!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους φαλαγγίτες, που είχαν ήδη τραπεί σε φυγή, γάβγισε:
  - Η μακριά γλώσσα δεν είναι μόνο σημάδι κοντού μυαλού, αλλά και ατελείωτης βλακείας!
  Εν ολίγοις, νίκησαν τον στρατό του Κάσσανδρου και ο Μιραμπέλα του έκοψε προσωπικά το κεφάλι.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια ανάγκασαν τους κρατούμενους να φιλήσουν τα γυμνά, λαξευμένα, ελαφρώς σκονισμένα και ματωμένα πόδια τους.
  Το έκαναν ταπεινά και σκύβοντας σε τρεις θανάτους.
  Η αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποκατέστησε την ενότητα. Και το λάβαρο της Μακεδονίας έλαμψε ξανά.
  Στη συνέχεια ακολούθησαν νέες εκστρατείες κατά των Αράβων, με την κατάκτησή τους. Στη συνέχεια στους Στύλους του Ηρακλή, με την κατάληψη της Ρώμης και της Καρχηδόνας. Και στην Ινδία με την ολοκληρωτική της κατάκτηση.
  Ο Αλέξανδρος ο Τέταρτος έζησε εβδομήντα χρόνια και κατάφερε να κατακτήσει την Κίνα, ξεπερνώντας τη δόξα του πατέρα του.
  Τον ονόμασαν Μέγα Αλέξανδρο. Κατέλαβε όλες τις πολιτισμένες χώρες του αρχαίου κόσμου. Και μια αυτοκρατορία προέκυψε από τον Ατλαντικό μέχρι τον Ειρηνικό. Τεράστια, ισχυρή και ευημερούσα.
  Λίγο αργότερα εισέβαλε και η Ιαπωνία. Και τότε η Αμερική κατακτήθηκε.
  Η αυτοκρατορία έγινε παγκόσμια. Κυβερνήθηκε από την οικογένεια Petrik. Η εξουσία του οποίου ήταν τόσο μεγάλη που δεν υπήρξαν σοβαρές εξεγέρσεις των σατράπων. Και τώρα η πρόοδος, έχοντας περάσει την εποχή του ζοφερού Μεσαίωνα, πέρασε αμέσως στη βιομηχανική.
  Και μετά η βιομηχανική επανάσταση. Και οι πτήσεις της ανθρωπότητας στο διάστημα είναι χίλια χρόνια νωρίτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Και στον εικοστό πρώτο αιώνα, η αυτοκρατορία έφτασε στην άκρη του σύμπαντος. Δημιουργήθηκε μια χρονομηχανή και έμαθαν πώς να ανασταίνουν τους νεκρούς.
  Ανέστη και ο Μέγας Αλέξανδρος και ο μεγαλύτερος γιος του.
  Έτσι άλλαξε η πορεία της παγκόσμιας ιστορίας. Και ήταν υπέροχο για την ανθρωπότητα.
  Φανταστείτε μια παγκόσμια αυτοκρατορία στην οποία ανασταίνουν ακόμη και νεκροί εδώ και καιρό, και τον σύγχρονο εικοστό πρώτο αιώνα. Στην οποία υπάρχουν περισσότερες από διακόσιες χώρες στον κόσμο, και ισορροπούν στο χείλος του πυρηνικού πολέμου.
  Και διαφορετικοί κοροναϊοί κυκλοφορούν όλοι!
  Λοιπόν... Τα κορίτσια έχουν καταφέρει το μεγαλύτερο κατόρθωμα για χάρη όλης της προοδευτικής και όχι πολύ προοδευτικής ανθρωπότητας!
  
  ΞΑΝΘΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣ ΣΒΙΑΤΟΣΛΑΒ
  Το κορίτσι-ήρωας είναι μυώδες και με μπικίνι τρέχει στο στρατόπεδο του Μεγάλου Δούκα του Κιέβου Σβιατόσλαβ.
  Ο στρατός του Ρωμαίου αυτοκράτορα πλησίασε το ρωσικό στρατόπεδο. Οι Ρωμαίοι έχουν πλεονέκτημα σε δύναμη μιάμιση φορά. Συγκέντρωσαν μεγάλο στρατό.
  Ο Σβιατόσλαβ έχασε την πρωτοβουλία. Οι επιδρομές των Πετσενέγκων και οι προδοσίες των Βουλγάρων έπληξαν πολύ τον στρατό του. Και τώρα θα πρέπει να πολεμήσετε υπεράριθμοι.
  Στην πραγματική ιστορία, ο Svyatoslav ανέλαβε την άμυνα στο φρούριο. Όμως ο ρωμαϊκός στόλος διέκοψε τον ανεφοδιασμό των Ρώσων κατά μήκος του Δούναβη. Και ως αποτέλεσμα, παραλίγο να πεθάνουν μέχρι που συμφώνησαν να φύγουν μετά από αρκετές αψιμαχίες, με δύσκολους όρους.
  Ο Μιραμπέλα κατάλαβε ότι η καλύτερη ευκαιρία ήταν να νικήσει αμέσως τα ρωμαϊκά στρατεύματα και να πάει στην Κωνσταντινούπολη.
  Τότε οι Βούλγαροι, και οι Έλληνες και οι Ούγγροι θα υποστηρίξουν τον νικητή Σβιατοσλάβ, και η Βυζαντινή Αυτοκρατορία θα τελειώσει!
  Και το Τσάργκραντ θα γίνει η πρωτεύουσα του μεγάλου ρωσικού κράτους! Για τον Svyatoslav κέρδισε πολλά. Όλη η περιοχή του Βόλγα και η Κριμαία, και ο Βόρειος Καύκασος, και η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Όμως μετά τον θάνατό του, ο κατακτημένος χάθηκε. Και οι Πετσενέγκοι σκαρφαλώνουν ήδη στον Βόλγα.
  Τώρα λοιπόν είναι η κρίσιμη στιγμή. Και υπάρχει περίπτωση η Ρωσία του Κιέβου να γίνει η ισχυρότερη και πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία στον κόσμο, ακόμη και πριν από τη βάπτισή της.
  Η Μιραμπέλα το ξέρει αυτό και ορμάει στη μάχη.
  Τι θα κάνει όμως μόνη της; Ίσως έρθουν άλλοι πέντε μαχητές -ένα αγόρι και τέσσερα κορίτσια- οι κόρες των Ρώσων Θεών και ένα αθάνατο παιδί;
  Η Μιραμπέλα βασίζεται πραγματικά σε αυτό.
  Αλλά ενώ τρέχετε τρεμοπαίζουν, γυμνές, ροζ γόβες. Την ίδια στιγμή, το κορίτσι τραγουδά:
  - Πολεμάμε για τη Ρωσία,
  Με το όνομα Svarog...
  Μην είσαι δειλό κορίτσι
  Είσαι στην καρδιά του Θεού!
  Εδώ τρέχει όλο και πιο κοντά στο φρούριο, όπου βρίσκονται τα ρωσικά στρατεύματα του Svyatoslav.
  Πρώτα, το κορίτσι κόβει με σπαθιά δύο Ρωμαίους φρουρούς που στέκονται κοντά στην ακρόπολη.
  Η Μιραμπέλα μάλιστα τραγούδησε:
  - Η πατρίδα πετά στον ουρανό ...
  Στο όνομα του Περούν, η Ρωσία θα ξανασηκωθεί!
  Αυτός είναι ο λόγος που οι Ρώσοι έπρεπε να αποδεχτούν την πίστη κάποιου άλλου; Στην πραγματικότητα, είναι πολύ καλύτερο να πιστεύεις τους δικούς σου και λαμπερούς. Εκείνοι οι Ρώσοι Θεοί που φρόντισαν τους Σλάβους και συνέβαλαν στην ευημερία τους.
  Εδώ ο πολεμιστής τρέχει μέχρι τον τοίχο. Στην κορυφή βρίσκονται οι φρουροί.
  Βλέπουν μια γραπτή, χρυσαυγίτη καλλονή και την παίρνουν για θεά.
  Επιπλέον, η Μιραμπέλα είναι πολύ ψηλή, ειδικά για εκείνες τις εποχές, και μυώδης, που θα την παρερμήνευαν με μια συνηθισμένη γυναίκα.
  Και έτσι η Μιραμπέλα άρχισε να κολλάει στα δάχτυλά της και στα γυμνά της πόδια, ανεβαίνοντας στον τοίχο. Και φαινόταν πολύ ωραίο.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο και η ανακούφιση των μυών της ζηλεύει οποιοσδήποτε άντρας.
  Αυτή είναι πραγματικά η κόρη των θεών.
  Η Μιραμπέλα ανέβηκε. Χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι στους φρουρούς.
  Οι πολεμιστές ήταν πιο κοντοί από αυτήν και έμειναν έκπληκτοι με τους δυνατούς και βαθιά χαραγμένους μύες του κοριτσιού.
  Ο πολεμιστής πήρε αμέσως τον ταύρο από τα κέρατα:
  - Πάρε με στον πρίγκιπα Σβιατόσλαβ!
  Ο μεγαλύτερος από τους πολεμιστές με γκρίζα γενειάδα έγνεψε:
  - Ναι, Θεά, είμαστε έτοιμοι!
  Δύο νεαροί έπεσαν στα γόνατα και φίλησαν τα γυμνά πόδια της Μιραμπέλα. Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι υπέροχο!
  Μετά από αυτό, μετακόμισε, συνοδευόμενη από στρατιώτες, στο κέντρο του φρουρίου, όπου βρισκόταν ο ίδιος ο μεγάλος πρίγκιπας του Κιέβου Svyatoslav.
  Η Μιραμπέλα ήταν ευδιάθετη και τραγούδησε:
  - Θα υπάρξει ένα ωραίο αποτέλεσμα,
  Πάμε στο Τσάργκραντ!
  Εδώ, χτυπώντας τα γυμνά της πέλματα στα λιθόστρωτα, έφτασε στο κτίριο όπου βρισκόταν ο διάσημος αρχαίος Ρώσος διοικητής. Η προσωπικότητα είναι θρυλική.
  Εδώ μέσα την συνάντησαν νέοι πολεμιστές. Ένιωσαν τη Μιραμπέλα για δυνατούς μύες και στήθος. Μετά πέρασαν μπροστά.
  Ο Σβιατόσλαβ δεν είχε πάει ακόμη για ύπνο και συνάντησε έναν ψηλό επισκέπτη. Ήταν κοντός, αλλά με φαρδύς ώμους, με ξυρισμένο κεφάλι, που στεφανωνόταν με μπροστινό μέρος. Όχι ακόμα ένας γέρος, ώριμος σύζυγος, γεμάτος δύναμη και ενέργεια. Κοίταξε τη Μιραμπέλα και συνοφρυώθηκε. Δεν είναι ευχάριστο όταν σε σκύβει μια γυναίκα.
  Τη ρώτησε με ένα χαμόγελο που φαινόταν τεταμένο, καθώς τα μάτια του έμοιαζαν μοχθηρά:
  - Για ποιο σκοπό μου ήρθε η καλλονή;
  Η Μιραμπέλα απάντησε επίσης χαμογελώντας και κοίταξε ευγενικά:
  - Για να σε βοηθήσω να νικήσεις τους μεγάλους Ρωμαίους!
  Ο Σβιατόσλαβ παρατήρησε με έναν αναστεναγμό:
  - Ένα σπαθί δεν λύνει τίποτα, κι ας είσαι δυνατός, βλέπω πολεμιστή!
  Η κοπέλα χτύπησε το γυμνό της πόδι και απάντησε:
  - Πρέπει να επιτεθούμε στους Ρωμαίους τώρα. Δεν έχουν συγκεντρώσει ακόμη όλες τις δυνάμεις, και θα λάβουν ενισχύσεις. Σπάστε αμέσως και πηγαίνετε στο Tsargrad!
  Ο Σβιατόσλαβ έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Το σκέφτηκα και εγώ. Αλλά ο εχθρός έχει το πάνω χέρι!
  Η Μιραμπέλα απάντησε λογικά:
  - Ο χρόνος λειτουργεί εναντίον μας! Αν καθυστερήσουμε λίγο ακόμα, ο ρωμαϊκός στόλος θα μας κόψει κατά μήκος του Δούναβη, και δεν θα έχουμε ούτε ενισχύσεις ούτε προμήθειες. Και οι δυνάμεις του εχθρού μόνο θα αυξηθούν!
  Ο Σβιατόσλαβ παρατήρησε με έναν αναστεναγμό:
  - Ο χρησμός μας προέβλεψε ότι σε ανοιχτή μάχη θα χάσουμε!
  Η Μιραμπέλα απάντησε σκληρά:
  "Δεν νόμιζες ότι αυτό το μαντείο το αγόρασε ο βασιλικός;". Και αυτή η καθυστέρηση θα αυξήσει μόνο το πλεονέκτημα του Βυζαντίου!
  Ο Σβιατόσλαβ αντέτεινε με θλίψη:
  - Το μαντείο σπάνια ήταν λάθος, και προηγουμένως προέβλεψε τις νίκες μας, τόσο επί των Χαζάρων όσο και έναντι άλλων λαών. Ωστόσο... Είστε κατά τύχη η κόρη των θεών;
  Η Μιραμπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορείς να με δοκιμάσεις στη μάχη με οποιονδήποτε από τους πολεμιστές σου!
  Ο Σβιατόσλαβ χτύπησε απροσδόκητα τον Μιραμπέλα στο στομάχι. Το κορίτσι μετατοπίστηκε μηχανικά και κούμπωσε τον πρίγκιπα με το κεφάλι της στο μέτωπο. Επεσε.
  Δύο ψηλοί πολεμιστές όρμησαν στη Μιραμπέλα, αλλά η κοπέλα πήδηξε και τους χτύπησε με τα γυμνά της τακούνια.
  Τα μαχητικά συνετρίβη...
  Η Μιραμπέλα έσκυψε και πίεσε τον λαιμό του Σβιατόσλαβ. Συνήλθε και άνοιξε τα μάτια του.
  Μετά μουρμούρισε, τρίβοντας το μελανιασμένο μέτωπό του:
  - Αυτός είναι ο Μαύρος Θεός. Εσείς, προφανώς, είστε η κόρη του Chernobog. Τόσο συγκινημένος, το κεφάλι ραγίζει!
  Η Mirabelle απάντησε:
  - Μπορώ να φτιάξω ένα φίλτρο που θα κάνει τους πολεμιστές σας πιο δυνατούς και πιο ανθεκτικούς.
  Τότε σίγουρα θα νικήσουμε τον εχθρό!
  Ο Σβιατόσλαβ έγνεψε καταφατικά, το κεφάλι του ξυρίστηκε με το μπροστινό μέρος:
  - Βάρη! Σε πιστεύω!
  Η Μιραμπέλα ρώτησε:
  - Διάλεξε λίγο ζιζάνιο και το φίλτρο θα είναι έτοιμο!
  Ο Μέγας Δούκας της έδωσε μερικές δεκάδες υπηρέτριες για να τη βοηθήσουν.
  Ο Μιραμπέλα, μαζί του, πήγε στο άλσος για να μαζέψει ένα φίλτρο που αυξάνει τη δύναμη και την αντοχή των μαχητών. Στο άλσος δεν υπήρχαν ακόμη Βυζαντινοί πολεμιστές.
  Όμως το κορίτσι-ήρωας ήταν σε επιφυλακή. Και για καλό λόγο.
  Εδώ είναι αρκετές δεκάδες αναβάτες που προσπάθησαν να επιτεθούν στις κοπέλες που επέστρεφαν με καλάθια γεμάτα βότανα και μανιτάρια.
  Η Μιραμπέλα όρμησε στον εχθρό στη μάχη. Και κουνώντας τα ξίφη της, έκοψε τρία κεφάλια ταυτόχρονα.
  Τότε πώς ας κόψουμε τους αντιπάλους. Αυτό το κορίτσι είναι απλώς ένας εξολοθρευτής με μπικίνι και γυμνά πόδια.
  Η γυμνή φτέρνα της χτύπησε τον Βυζαντινό πολεμιστή στο πηγούνι. Αυτός, έχοντας πετάξει, κατέρριψε πέντε εχθρικούς ιππείς ταυτόχρονα.
  Η Μιραμπέλα έγραψε στο Twitter:
  - Είμαι η πιο cool στον κόσμο, και το κορίτσι είναι συγκεκριμένα ξυπόλητο!
  Αυτό ήταν πραγματικά μια σούπερ ανατροπή. Η Μιραμπέλα συνέχισε να κόβει τους αντιπάλους της και να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτυπώντας τους αντιπάλους της.
  Όσοι Ρωμαίοι δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν σκοτώθηκαν. Και η Μιραμπέλα κέρδισε άλλη μια νίκη.
  Εδώ είναι τα κορίτσια που δέρνουν με ξυπόλητα πόδια, κάνει ζέστη στα Βαλκάνια το καλοκαίρι, και έφεραν μανιτάρια, μούρα και χόρτο. Και η Μιραμπέλα σε μια μεγάλη δεξαμενή άρχισε να ετοιμάζει θανατηφόρα και ερωτικά ξόρκια.
  Και έφερε μια έντονη μυρωδιά τάρτας σε όλο το στρατόπεδο. Και ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά ανακάτευε τα πάντα με το γυμνό, πελεκημένο πόδι της.
  Και αυτό βοήθησε πολύ.
  Η Μιραμπέλα έφτιαξε ένα φίλτρο σε ένα καζάνι και τραγούδησε.
  Γεννήθηκα τον εικοστό πρώτο αιώνα,
  Στα οποία τα ηλεκτρονικά είναι παντού...
  Και πιστέψτε με, ατσάλινα νεύρα -
  Ξέρεις ότι οι άνθρωποι πέταξαν στο φεγγάρι!
  
  Μεγάλη δημιουργία του ανθρώπου
  Ικανό να αγκαλιάζει ενώ παίζει την μπάλα...
  Είμαστε τα παιδιά του φορητού υπολογιστή, του Διαδικτύου
  Και θα χτυπήσουμε τους αδαείς!
  
  Τι ξέρετε εμείς εφεύραμε
  Μια οθόνη περικλείεται σε ένα μικρό δάχτυλο ...
  Θα δούμε σύντομα να δίνεται ο κομμουνισμός,
  Αν καίει και μια κακιά φωτιά!
  
  Πιστέψτε με, θα έρθει η ώρα μας
  Η χώρα της επιστήμης θα ανθίσει...
  Ας θριαμβεύσει ο Άβελ, όχι ο Κάιν,
  Wins άνοιξε έναν απεριόριστο λογαριασμό!
  
  Πιστεύουμε στη μητέρα μας Ρωσία,
  Τι έκανε μια αστρική στροφή...
  Τα χωράφια ποτίστηκαν με δροσιά από μαργαριτάρια,
  Τα Wins άνοιξαν έναν ατελείωτο λογαριασμό!
  
  Προς δόξα του Ιησού και του Σβάρογκ,
  Μαζί θα νικήσουμε τους εχθρούς μας...
  Στο όνομα του Παντοδύναμου, γνωρίστε την Οικογένεια,
  Ανοίξαμε τον μεγάλο ρωσικό στρατό!
  
  Ναι, ας βροντοφωνάξει η αγάπη σε μεγάλη δόξα,
  Αφήστε το Lada να είναι μαζί μας για πάντα ...
  Γεννηθήκαμε σε μια διαστημική δύναμη -
  Ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα!
  
  Είχαμε τον Λένιν και τον μεγάλο Στάλιν,
  Ο Τσάρος Πέτρος ο Μέγας και η καταιγίδα Ιβάν ...
  Έχουμε μύες, γίναμε πιο σκληροί,
  Τέτοια είναι η μοίρα της μεγάλης ράτης!
  
  Είθε η Πατρίδα να ανθίσει με πίστη,
  Η αγάπη που μας έφερε...
  Ας είναι ο καιρός αιώνιος Μάης
  Και χύνει μόνο κακό αίμα στη μάχη!
  
  Γεννηθήκαμε για να κάνουμε πραγματικότητα ένα παραμύθι
  Προς δόξα των Ρώσων αγγέλων, των θεών...
  Έτσι ώστε ο κακός εχθρός να μετατραπεί αμέσως σε σκόνη,
  Και γενναιόδωρα ψημένες πίτες!
  
  Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος δεν θα είναι αδύναμος,
  Το πεπρωμένο του είναι να κατακτήσει όλους τους δαίμονες...
  Λάβετε τα μεγαλύτερα βραβεία
  Αφήστε το να καταστραφεί στη μάχη!
  
  Ναι, ο εχθρός μας δεν γνωρίζει ακόμη τη δύναμη,
  Αλλά πιστεύω ότι η Ρωσία θα ξαναγεννηθεί...
  Παρόλο που τα μωρά, οι γυναίκες δέχονται επίθεση,
  Θα κερδίσουμε - το πιστεύω και μη φοβάσαι!
  
  Είθε η πατρίδα μας να είναι ελεύθερη,
  Ας είναι σε αιώνια δόξα για πάντα...
  Είμαστε ιππότες, πιστέψτε με, ευγενείς,
  Δεν φοβόμαστε τα δεινά και τα χρόνια!
  
  Εν ολίγοις, σύντομα θα συγχωρηθούμε,
  Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε τον αντίπαλο...
  Θα έρθει μια ανακοίνωση από τον God Sort,
  Αφήστε το χερουβείμ να ανοίξει τα φτερά του!
  
  Τότε ας τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε
  Ας φτιάξουμε μια νέα πόλη πιο δυνατή από όλες...
  Και θα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι στην αρχή,
  Ο κουλ κακός θα σβήσει σε σκόνη!
  Το ηρωικό κορίτσι τελείωσε το τραγούδι. Και εδώ πάλι όλα γύρισαν στο καζάνι, άστραψαν και το φίλτρο ήταν έτοιμο.
  Τώρα το ήπιαν Ρώσοι στρατιώτες. Ήταν πάνω από τριάντα χιλιάδες μαζί με τους Βούλγαρους.
  Ο Σβιατόσλαβ ήπιε επίσης μια γουλιά από το φίλτρο. Ήταν έτοιμος να πολεμήσει. Μαζί του και ο αδερφός του, ένας πολύ ψηλότερος Ντανίλο.
  Λοιπόν, ποιος είναι ο δρόμος για τους Ρώσους ιππότες. Όλα αυτά θα είναι μια μεγάλη και αιματηρή μάχη.
  Η Μιραμπέλα ήπιε κι αυτή και ένιωσε να της ήρθε ήδη μεγάλη δύναμη.
  Το κορίτσι άστραψε τα ξίφη της και είπε:
  - Καλύτερα να κερδίζεις όρθιος παρά να χάνεις στα γόνατα!
  Μετά από αυτό, ο Svyatoslav διέταξε ήδη:
  - Λοιπόν, αδέρφια στη μάχη!
  Και οι πύλες άνοιξαν και η ρωσική ομάδα βγήκε έξω. Και ήταν ένας στρατός γεμάτος δύναμη και ενέργεια.
  Οι Βυζαντινοί έχουν πενήντα χιλιάδες στρατεύματα και παρατάχθηκαν κι αυτοί. Φαίνεται ότι είναι περισσότερο σε αριθμό, αλλά όχι τόσο θαρραλέα και διακαώς στο πνεύμα.
  Ο ίδιος ο Ρωμαίος αυτοκράτορας μαζεύτηκε για να μαλώσει. Κι έτσι ο βυζαντινός στρατός πήρε και κινήθηκε.
  Είναι πιο βαριά στην πανοπλία και έχει πλεονέκτημα στο ιππικό.
  Αλλά προσπερνώντας τους αναβάτες μπροστά τρέχει το Mirabela Magnetic, γεμάτο ενέργεια και πρόθυμο να πολεμήσει. Το κορίτσι εδώ είναι του υψηλότερου διαμετρήματος. Και πώς θα συγκρουστεί με τους Βυζαντινούς πολεμιστές.
  Εκτελεί ένα άλμα με δύο γυμνά πόδια ταυτόχρονα, χτυπώντας τους αντιπάλους και ουρλιάζοντας:
  - Δόξα στους καιρούς του Ρώσου ράτι!
  Τότε το κορίτσι θα σφυρίξει εκκωφαντικά στην κορυφή των πνευμόνων της. Ναι, φαίνεται ωραίο και αστείο.
  Και τα ξίφη της πώς να πέφτουν στους εχθρούς, κόβοντάς τους σαν ξυράφι. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και μετά υπάρχουν και άλλοι πολεμιστές.
  Η Νατάσα κόβει με σπαθιά τους Βυζαντινούς πολεμιστές και φωνάζει:
  - Για τη Ρωσία Svyatoslav!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα πετάξει μια δηλητηριώδη βελόνα.
  Και τότε η Ζόγια πηγαίνει στη μάχη. Βυζαντινοί στρατιώτες έκοψαν με μεγάλη απόγνωση. Και τους συνθλίβει με διακαή ενθουσιασμό.
  Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά.
  Και η κοκκινομάλλα Αγγελική πήρε τους Ρωμαίους και ας τους καταστρέψουμε με μεγάλη μανία και απελπισμένη πίεση.
  Και το γυμνό της τακούνι λειτουργεί επίσης και σπάει τα σαγόνια.
  Κορίτσι βρυχάται:
  - Στο όνομα του Περούν!
  Και η Σβετλάνα έκοψε επίσης με μεγάλη πίεση, καταστρέφοντας τον εχθρό.
  Και οδηγεί τον μύλο με σπαθιά και τσιρίσματα:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Μιραμπέλα ανατέμνει τους Ρωμαίους, σημειώνει:
  - Αν θέλεις να κερδίσεις όλο τον κόσμο, γέμισε το κεφάλι σου με σοφία και την καρδιά σου με αγάπη!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους αντιπάλους από το Βυζάντιο, είπε:
  - Μια χρυσή καρδιά δεν προσελκύει πάντα χρήματα στην τσέπη σας, αλλά σας επιτρέπει να βρείτε αμέτρητους θησαυρούς στον παράδεισο, σε σύγκριση με τους οποίους τα βουνά από χαρτονομίσματα δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα!
  Η Ζόγια, κόβοντας τους λεγεωνάριους, σημείωσε:
  - Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ο Θεός επιτρέπει το κακό, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί ο άνθρωπος δεν επιτρέπει την καλοσύνη στην καρδιά του και το έλεος στις πράξεις του!
  Η Angelica σημείωσε, κόβοντας τους Ρωμαίους και πετώντας δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Χρυσά βουνά από τα χείλη των πολιτικών δεν αξίζουν δεκάρα, αλλά μια χάλκινη δεκάρα, αν ο άνθρωπος είναι καρδούλα, είναι μεγάλος θησαυρός του κόσμου!
  Η Σβετλάνα, τεμαχίζοντας επιθετικά τους Βυζαντινούς μαχητές, σημείωσε:
  - Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο για την ευτυχία, αλλά ο άνθρωπος δημιουργεί προβλήματα και κακοτυχίες στον εαυτό του, επιθυμώντας να γίνει Θεός ο Δημιουργός!
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας τους αντιπάλους με ξίφη, εξέδωσε:
  - Ό,τι θέλει μια γυναίκα, θέλει ο Θεός, ίσως γι' αυτό οι άντρες έχουν συνεχείς ταλαιπωρίες και προβλήματα, γιατί η γυναίκα είναι άθεη συγκινητική!
  Η Νατάσα, αναλύοντας τους Ρωμαίους, σημείωσε:
  - Όταν τα παιδιά γελούν από ευτυχία, οι γονείς δεν γελούν, οπότε το κόστος των δώρων δεν ήταν καθόλου αστείο!
  Η Ζόγια, πετσοκόβοντας τους Βυζαντινούς και χτυπώντας τους με το γυμνό της πόδι, λογικά σημείωσε:
  - Ο Θεός είναι πάντα ένας στοργικός Πατέρας για τον άνθρωπο, αλλά η μοίρα είναι συχνά μια ιδιότροπη θετή μητέρα!
  Ο Αυγουστίνος ανατέμνει τους Ρωμαίους, λογικά πρόσθεσε:
  - Είναι δύσκολο ακόμα και μια αλεπού να ξεγελάσει τη μοίρα και είναι αδύνατο να εξαπατήσει τον Θεό!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας σε φέτες αντιπάλους, συνθλίβοντας τους επιθετικά και πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο με τη γυμνή φτέρνα της, εξέδωσε:
  - Όλα είναι πιθανά στην πολιτική, αλλά και πάλι δεν μπορείς να εξαπατήσεις τον Θεό ούτε μια φορά, παρόλο που έχεις συνηθίσει να οδηγείς τους ψηφοφόρους από τη μύτη στο άπειρο!
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας τους αντιπάλους σε λάχανο και φτιάχνοντας ρωμαϊκές μπριζόλες από αυτά, είπε:
  - Οι πολιτικοί είναι μεγάλοι απατεώνες στον δόλο, αλλά ασήμαντοι σε θέματα αλήθειας!
  Η Νατάσα, συνεχίζοντας να κόβει με ενθουσιασμό τους εχθρούς, σημείωσε:
  - Ο πολιτικός κρύβει τους κυνόδοντές του, αλλά του αρέσει να δείχνει τα δόντια του, ειδικά αν ο ψηφοφόρος είναι με μυαλά κότας!
  Η Ζόγια, συντρίβοντας τους Ρωμαίους, παρατήρησε έξυπνα:
  - Ο πολιτικός δεν έχει αίσθηση του μέτρου στις υποσχέσεις, αλλά την εφαρμογή αυστηρών ορίων που τείνει στο μηδέν!
  Η Αγγελική, διαπερνώντας τους εχθρούς, δήλωσε με μανία:
  - Ο πολιτικός έχει μηδενική μνήμη για υποσχέσεις, αλλά την επιθυμία να πει ψέματα στο άπειρο!
  Η Σβετλάνα παρατήρησε επιθετικά, κόβοντας τα κεφάλια των Ρωμαίων:
  - Ένας πολιτικός με τη γλώσσα του μπορεί να σηκώσει ολόκληρο τσουνάμι, αλλά όταν πρόκειται να δουλέψει με το κεφάλι του, υπάρχει απόλυτη ηρεμία!
  Η Μιραμπέλα έτρεξε ένα πικάπ με τα γυμνά της πόδια, κόβοντας τους αντιπάλους και κελαηδώντας:
  - Ένας μεθυσμένος θα παρακοιμηθεί, και ένας πολιτικός θα ροχαλίσει όταν πρόκειται να εκπληρώσει την υπόσχεση με μεθυσμένα μάτια!
  Η Νατάσα σημείωσε αρχικά, κόβοντας τους εχθρούς:
  - Πολιτικός είναι μια ιερόδουλη που παίρνει ψήφους με τη μία, αλλά ποτέ δεν φέρνει ευχαρίστηση!
  Η Ζόγια, κόβοντας τους Ρωμαίους, συμφώνησε πλήρως με αυτό:
  - Ο πολιτικός έχει τις φιλοδοξίες του λιονταριού, που φέρνουν τον ψηφοφόρο στη ζωή του σκύλου!
  Η Αγγελική, πολεμώντας με τους Βυζαντινούς και συντρίβοντας τους, λογικά σημείωσε:
  - Ο Θεός αγαπά τον άνθρωπο και στις αμαρτίες, μόνο η ασέβεια θα καταστρέψει την ψυχή!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους λεγεωνάριους σαν τρίχες ξυραφιού στα γένια, σφύριξε:
  - Η ελεύθερη βούληση είναι δώρο Θεού, μόνο που ο άνθρωπος δεν γνωρίζει το κατώφλι της συνείδησης!
  Ο Μιραμπέλα, κόβοντας τους ήδη αραιωμένους Ρωμαίους, ούρλιαξε:
  - Η ελευθερία της συνείδησης είναι δώρο του Υψίστου, η ελευθερία από τη συνείδηση είναι κατάρα από τα κατώτερα!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Ρωμαίους, ή μάλλον τους Βυζαντινούς στρατιώτες, συνόψισε:
  " Ο Θεός έδωσε ελεύθερη βούληση από μεγάλη αγάπη, αλλά ο άνθρωπος διάλεξε το μερίδιό του από σημαντικό αίμα!"
  Για να γίνει κάπως πιο χαρούμενη, η Ζόγια τραγούδησε:
  Είμαι ένα απλό κορίτσι της Κομσομόλ,
  Πρόσφατα πρωτοστάτησε...
  Ροκ σε ένα σχοινί πολύ επιδέξια,
  Όπως λένε η ομορφιά είναι γλυκιά!
  
  Αλλά ο Φύρερ εισέβαλε στην αγαπημένη Ρωσία,
  Ένα εξαγριωμένο χαμόγελο απειλεί τον φασισμό...
  Αλλά και πάλι τα κορίτσια είναι πιο όμορφα από όλα
  Θα απαντήσουμε στο πιο ύπουλο χτύπημα!
  
  Προς δόξα της μεγάλης μας μητέρας,
  Τα αγόρια θα πεθάνουν με τόλμη...
  Ας σταματήσουμε το μεγαλύτερο μέρος των άγριων ναζί,
  Ο στρατός μας θα είναι ανίκητος!
  
  Το μέλος της Komsomol μου έδωσε μια εργασία,
  Αντίθετα, φέρτε νοημοσύνη στα κεντρικά γραφεία,
  Έτσι καταπονείτε την αναπνοή σας
  Για να μην υπήρχαν ολισθηροί φρύνοι σε ένα όνειρο!
  
  Περπατάω ξυπόλητος στο λιβάδι,
  Αν και όχι από συνήθεια έκλεψαν την πόλη,
  Καλό στην αρχή, δύσκολα μετά
  Το να περπατάς ξυπόλητος σε χαλίκι είναι ακριβό!
  
  Τα πέλματα είναι πολύ μαυρισμένα από πέτρες,
  Και αίμα τρέχει από τα κοψίματα...
  Αλλά οι σημαίες στην Πατρίδα κυματίζουν λαμπερά,
  Και η αγάπη του Κυρίου θα είναι μαζί μας!
  
  Δοξάστε τον γίγαντα Ιησού
  Που είναι πιο ψηλό και πιο όμορφο από όλα...
  Όταν ο λαός και το κόμμα είναι ενωμένοι,
  Ας γιορτάσουμε καλή τύχη και επιτυχία!
  
  Πιστεύουμε στον φασισμό, θα σπάσουμε τη ραχοκοκαλιά,
  Αφού κάθε πόλεμος από φάτνη...
  Η νίκη θα είναι τον ακτινοβόλο Μάιο,
  Στη Γέεννα, γίνε κακός!
  
  Ας δοξαστεί η αγία μου γη,
  Βροντούν οι νίκες της δόξας του Οκτωβρίου...
  Αν και το κορίτσι είναι κουρελιασμένο και ξυπόλητο,
  Υποφέρει, αγαπητέ, όχι μάταια!
  
  Αφιερώσαμε την καρδιά μας για την Πατρίδα,
  Για τη δόξα του χρυσού, μετρήστε ψυχές ...
  Στην επιτυχία, άνοιξαν γρήγορα την πόρτα,
  Και στραγγαλίστε την κακία και τον δόλο!
  
  Είθε η Ρωσία να είναι ο ηγεμόνας του κόσμου,
  Βάλτε τάξη στο σύμπαν...
  Επιβραβεύστε όλους τους αντιπάλους με ήττα,
  Και χαριτολογώντας μετακινήστε το πιόνι στη βασίλισσα!
  
  Είθε η Ρωσία μου να είναι σε παγκόσμια δόξα,
  Αφήστε τις μηλιές να ανθίσουν σε αυτό στον Άρη ...
  Στη Σοβιετική, κόκκινη, εξαγριωμένη δύναμη,
  Ο κόσμος θα κάνει το όνειρο πραγματικότητα!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα μεγάλη,
  Δεδομένου ότι τα μέλη της Komsomol είναι τα πιο κουλ...
  Στηρίξτε τα πρόσωπα των αγίων στις εικόνες,
  Θα νικήσουμε, αφήνοντας την αμαρτία στις καρδιές μας!
  Σχεδόν ολόκληρος ο βυζαντινός στρατός σκοτώθηκε και τα απομεινάρια του τράπηκαν σε φυγή.
  Καταδιώκοντας τον εχθρό, η Angelica εξέδωσε:
  - Το δώρο του Θεού δεν είναι ομελέτα, αλλά όποιος αρνείται τη χάρη έχει μυαλό βρεγμένου κοτόπουλου και μαλακό!
  Η Σβετλάνα κίνησε τον εχθρό με τη γυμνή της φτέρνα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και έτριξε:
  - Ο Θεός δίνει χάρη σε κάθε άνθρωπο, αλλά δεν είναι όλοι προορισμένοι να πάρουν πλούτη!
  Η Μιραμπέλα, καταστρέφοντας τους εχθρούς, πρόσθεσε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Το έλκηθρο μπορεί να είναι δικό του, μπορεί να μην είναι δικό του, αλλά η θέση στο θρόνο είναι πάντα κάποιου άλλου, γιατί η πολιτική είναι στην εξουσία, έχει κακή φιλοδοξία!
  Η Νατάσα, τελειώνοντας τους Ρωμαίους, πολύ λογικά και σωστά παρατήρησε:
  - Ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, άρα θέλει πάντα να κανονίζει μια αιώνια Δευτέρα για τους ψηφοφόρους του και μια σταθερή Κυριακή για τον εαυτό του!
  Η Ζωή σημείωσε επιθετικά καθώς έκοβε τα κεφάλια των Ρωμαίων που υποχωρούσαν:
  - Ένας πολιτικός λατρεύει να δίνει συμβουλές στους ψηφοφόρους, αλλά οι καλές συμβουλές είναι ακριβές, και αυτές που δίνουν οι πολιτικοί είναι άχρηστες!
  Η Αγγελική, ψιλοκόβοντας τους φυγαδεύοντες Βυζαντινούς, γρύλισε:
  - Δεν υπάρχει πιο γλυκό αλάτι από το αλάτι της αλήθειας, και πιο πικρό μέλι από το μέλι των προεκλογικών υποσχέσεων!
  Η Σβετλάνα, συνθλίβοντας τους μαχητές που δραπετεύουν, σημείωσε, πετώντας με γυμνό πόδι έναν δίσκο με αιχμηρές άκρες:
  - Ο Θεός μπορεί να συγχωρήσει κάθε αμαρτία δείχνοντας συμμετοχή, αλλά ένας άνθρωπος είναι ασυγχώρητα ανόητος αν συγχωρεί στον εαυτό του την αδιάφορη αδιαφορία!
  Ο Μιραμπέλα τα συνόψισε όλα, ολοκληρώνοντας τους τελευταίους Ρωμαίους:
  - Μπορείτε και να πιστεύετε στον Θεό και να μην πιστεύετε, μόνο ο πρώτος μας κάνει εικόνα του Παντοδύναμου, και ο τελευταίος, ένα ζώο από την τάξη της πρωτοκαθεδρίας του κατώτερου!
  Ο βυζαντινός στρατός ηττήθηκε ολοσχερώς, και τώρα τίποτα δεν μας εμπόδιζε να μεταβούμε στην Κωνσταντινούπολη.
  Ο στρατός του Σβιατοσλάβ αυξήθηκε αλματωδώς. Μαζί του συμμετείχαν και Έλληνες, και Βούλγαροι, και Σέρβοι, και Ούγγροι και άλλες δυνάμεις.
  Και μετά ακολούθησε η επίθεση σε αυτή την πανίσχυρη ακρόπολη.
  Η Μιραμπέλα επιτέθηκε μαζί με τα άλλα κορίτσια. Καθώς έκοβε τους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης, η κοπέλα συνέχισε να αστειεύεται:
  - Ο Θεός δημιούργησε την Εύα όμορφη και νέα για να την αγαπήσει ο Αδάμ, αλλά ο πολιτικός στην ανθρώπινη ψυχή, σκότωσε τη νεότητα της ψυχής, και παραμόρφωσε το σώμα στην κόλαση!
  Η Νατάσα, τεμαχίζοντας τους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης, σημείωσε:
  - Είναι καλό να είσαι μια νέα γυναίκα με κορμί, είναι κακό να είσαι αβοήθητο παιδί όταν πρόκειται για δουλειά!
  Η Zoya, κόβοντας τους αντιπάλους, εξέδωσε ορθολογικά:
  - Ο πολιτικός με διαφορετικά λόγια λέει ουσιαστικά ένα πράγμα - εγώ έχω δύναμη, κι εσύ χυλόπιτα στ' αυτιά σου, έχω θρόνο και στενάζεις από ενόχληση!
  Η Αγγελική, αυτό το κοκκινομάλλης κορίτσι, ξανακάνοντας απότομες στροφές με τα σπαθιά της, παρατήρησε:
  - Πολιτικός είναι ένα αηδόνι που τραγουδάει γλυκά, αλλά τις νότες ενός αληθινού πουλιού τις γράφει ο Θεός, και τις νότες ενός πολιτικού το πόδι ενός χρυσαυγίτη!
  Η Σβετλάνα πρόσθεσε έξυπνα, κόβοντας έναν άλλο υπερασπιστή του Τσάργκραντ:
  - Ο Θεός αποφάσισε - ο άνθρωπος είναι δικός του γιος, αλλά ο πολιτικός έκανε τον ψηφοφόρο ορφανό θετό γιο!
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας με μανία τους εχθρούς και ρίχνοντας δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τελείωσε:
  - Ο πιο στοργικός Γονέας είναι ο Παντοδύναμος Θεός, αν και δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ένας άντρας-παιδί κλαίει πικρά, ριγμένος από τον Παντοδύναμο Πατέρα, στην άβυσσο ενός σκληρού σύμπαντος - ακόμα και ένα πικρό δάκρυ ενός παιδιού σκίζει την καρδιά της αγάπης!
  Η επίθεση έχει ήδη τελειώσει και το Τσάργκραντ έπεσε. Οι κατακτήσεις του Σβιατοσλάβ ενισχύθηκαν. Ακολούθησαν εκστρατείες στο Ιράν και την Ινδία. Και εκεί οι Ρώσοι κατακτούσαν όλο και περισσότερα νέα εδάφη. Παλ και Βαγδάτη....
  Μια τεράστια αυτοκρατορία δημιουργήθηκε, από την Αίγυπτο, τα Βαλκάνια, μέχρι την ίδια την Κίνα.
  Μετά τον θάνατο του Σβιατόσλαβ, ωστόσο, υπήρξε διαίρεση των κτήσεων. Αλλά ο μεγαλύτερος ήταν ο εγγονός Γιαροσλάβ ο Σοφός. Και ένωσε ξανά την αυτοκρατορία, και κατέκτησε την Κίνα.
  Στη Ρωσία, μια νέα θρησκεία υιοθετήθηκε: η Rodnoverie, με επικεφαλής τον Δημιουργό Ροντ και το δόγμα του παραδείσου και της κόλασης. Αλλά ο Ροντ είχε ακόμα ένα πλήρες πάνθεον θεών - γιους και κόρες.
  Δεν θα υπάρξει τέλος του κόσμου, επομένως η Ρωσία είναι αιώνια και οι Ρώσοι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού.
  Μια νέα ιστορία λοιπόν γεννήθηκε σε ένα παράλληλο σύμπαν.
  
  ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΞΑΝΘΟΣ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΥ Γ'
  Ο Oleg Rybachenko και η Mirabela Magnitnaya, ωστόσο, σύντομα πέρασαν σε μια διαφορετική ιστορία.
  Ο στρατός του Βασιλείου Γ' πολιόρκησε το Καζάν. Διοικητής, ωστόσο, δεν ήταν ο ίδιος ο τσάρος, αλλά ο αδελφός του Ντμίτρι. Νεαρός πολεμιστής! Έμπειρος όμως!
  Ήταν το 1506, το πρώτο πλήρες έτος της βασιλείας του Βασιλείου του Τρίτου, ο οποίος ενίσχυσε σημαντικά τη Μοσχοβία και ενίσχυσε τον συγκεντρωτισμό του ηγεμόνα. Αλήθεια, δεν έχει κερδίσει πολλά, αλλά έχει τεράστιες φιλοδοξίες!
  Και έτσι ο Oleg Rybachenko και η Mirabela Magnitnaya αποφάσισαν να βοηθήσουν τον Ρώσο Μέγα Δούκα, ακόμη και, σε κάποιο βαθμό, τον Αυτοκράτορα να καταλάβουν την πόλη και την πρωτεύουσα του Χανάτου.
  Το αθάνατο αγόρι και το κορίτσι εξολοθρευτής πήγαν στην καταιγίδα του Καζάν, κραδαίνοντας σπαθιά. Πολέμησαν σαν ήρωες. Όντας αθάνατοι πολεμιστές κινούνταν πιο γρήγορα από τα τσιτάχ. Και με γυμνά δάχτυλα εκτόξευσαν απότομα ακονισμένους δίσκους προετοιμασμένους εκ των προτέρων, οι οποίοι χτύπησαν τους Τατάρους ακριβώς στο λαιμό.
  Ο Όλεγκ και η Μιραμπέλα όρμησαν γρήγορα και αφού απογειώθηκαν στον τοίχο, έκαναν μύλους, κόβοντας πέντε ή έξι Τατάρους μαχητές.
  Στη συνέχεια άρχισαν να κόβουν τους αντιπάλους και να τους εκτοξεύουν, γκρεμίζοντας μια ντουζίνα πυρηνικούς πυρήνες.
  Και έπεσαν και κατέρρευσαν.
  Αγόρι και κορίτσι πολέμησαν σαν τιτάνες. Διακρίνονταν για την ευκινησία τους και τα ξίφη έκαναν δεκαπέντε κούνιες σε ένα δευτερόλεπτο. Και έτσι έκοψαν τον εχθρό. Οι νεαροί πολεμιστές είχαν ειδικά όπλα: σπαθιά και σπαθιά ταυτόχρονα και έκοβαν σχεδόν κάθε μέταλλο και σάρκα.
  Ο Όλεγκ κράτησε μια μεγάλη πεταλούδα, έκοψε μια ντουζίνα αντιπάλους ταυτόχρονα και βρυχήθηκε:
  - Είμαι μεγάλο σκούτερ!
  Και πάλι το αγόρι σε έξαλλη επίθεση.
  Και εδώ είναι η κοπέλα Μιραμπέλα που ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και τρίζει:
  - Η Πατρίδα μας ένδοξη, γηγενής-πιστή, Ορθόδοξη! Και θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Τατάρους, και να είμαστε Καζάν υπό τη Ρωσία!
  Και πάλι οι νέοι, αθάνατοι πολεμιστές επιτίθενται. Και πολεμούν με έξαλλη φρενίτιδα. Έχουν έναν άγριο καταρράκτη ιδεών και ξέφρενη ενέργεια.
  Νεαρό ζευγάρι στην επίθεση. Και οι Τατάροι πολεμιστές πέφτουν κάτω από τα χτυπήματά τους. Και οι μαχητές που έχουν λάβει την αθανασία και εργάζονται για την αιώνια ζωή τους είναι πολύ διασκεδαστικοί.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τον Τατάρ, βρυχήθηκε:
  - Εκατό, μετά από εκατό, σύνταγμα μετά από σύνταγμα! Ρώσοι ιππότες κόβονται με σπαθί! Πιστεύω ότι η νίκη θα έρθει σύντομα! Ανοίγουμε έναν ένδοξο λογαριασμό!
  Η Μιραμπέλα πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έναν ακονισμένο δίσκο και τραγούδησε:
  - Κολοβράτ! Evpatiy Kolovrat!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, αυτό το αιώνιο αγόρι, πέταξε επίσης ένα δίσκο με το γυμνό, παιδικό, αλλά πολύ δυνατό πόδι του και τραγούδησε:
  - Υπερασπιστής της Πατρίδας! Στρατιώτης Περούνοφ!
  Η Mirabela Magnetic, συνεχίζοντας να ψιλοκόβει, τραγούδησε:
  - Κολοβράτ! Evpatiy Kolovrat!
  Το αγόρι, κόβοντας τους εχθρούς, σφύριξε:
  - Το Heroes of Russia συλλέγει σε συναγερμό!
  Έτσι πολεμούν τα ηρωικά παιδιά - μεγάλοι ήρωες! Έχουν πάθος και δύναμη, για μια ολόκληρη λεγεώνα.
  Ή ίσως δέκα λεγεώνες! Κοιτάζοντάς τους, οι υπόλοιποι στρατιώτες επευφημήθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τα τείχη του Καζάν.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους Τατάρους, φώναξε:
  - Για τον Τσάρο Βασίλι Γ'!
  Και πώς θα ρίξει έναν απότομα ακονισμένο δίσκο, πώς θα κόψει μια ντουζίνα αντιπάλους της Ρωσίας.
  Και πάλι θα γυρίσει την πεταλούδα, και πίσω της τον μύλο. Κόψτε μια ντουζίνα κάθε φορά. Και τότε το αγόρι θα το πάρει, και με τη γυμνή φτέρνα του θα κινήσει τον Χαν στο πηγούνι.
  Θα πετάξει και θα πέσει κατευθείαν στο καζάνι με τη βρασμένη πίσσα.
  Ο Oleg Rybachenko φώναξε:
  - Λοιπόν, στο διάολο!
  Η Μιραμπέλα πήρε το μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έκοψε πέντε πυρηνικά και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην Πατρίδα του Τσάρου Βασίλι!
  Ο Oleg Rybachenko επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό:
  - Χαίρε αγία Ρωσία!
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας τους Τατάρους, σφύριξε:
  - Αυτή δεν είναι ακόμα Ρωσία, αλλά Μόσχα!
  Ένα σημαντικό μέρος του τείχους έχει ήδη καταληφθεί από Ρώσους στρατιώτες. Ήδη διεισδύουν στην ίδια την πόλη.
  Ο Μέγας Δούκας Βασίλι βρέθηκε κάπως στη σκιά εξαιτίας του μεγάλου γιου του Ιβάν του Τρομερού.
  Αλλά στην πραγματική ιστορία, ο Καζάν δεν υποτάχθηκε σε αυτόν. Και τώρα το παιδί και το ηρωικό κορίτσι ξαναγράφουν, και προσθέτουν όσα δεν κατάφεραν οι Ρώσοι πρόγονοι.
  Ο Oleg Rybachenko έκοψε τέσσερα κεφάλια με ένα χτύπημα. Στη συνέχεια, το αγόρι πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Έκοψε άλλους επτά μαχητές και ούρλιαξε:
  - Κάπως οδήγησαν στο φέρετρο, και ο πιο ισχυρός καλικάντζαρος,
  Ήθελε να μου δαγκώσει τον λαιμό, αλλά αποδείχτηκε σαν παιχνίδι!
  Και ο νεαρός πολεμιστής θα το βαρεθεί...
  Η Μαργαρίτα γύρισε τη βίδα και τσίριξε:
  - Είμαι μια κόμπρα έτοιμη να πηδήξει!
  Και πάλι θα εξαπολύσει ένα δολοφονικό μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Το κορίτσι, σίγουρα, είναι σαν την πιο κουλ θεά.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Καζάν έχει ήδη καταληφθεί. Γενναίοι πολεμιστές εισβάλλουν στο παλάτι του ανώτατου χάνου. Είναι γεμάτοι οργή και άγριο ενθουσιασμό. Ο Oleg Rybachenko και η Mirabela Magnitnaya είναι πολεμιστές εξολοθρευτές. Και κάθε κούνια τους, και κουνάνε πολύ συχνά - αυτά είναι νέα πτώματα!
  Ο Oleg Rybachenko, αγωνιζόμενος, παρατήρησε:
  - Αλλά αυτή η μάχη μπορεί να αλλάξει πολλά!
  Η Μιραμπέλα συμφώνησε λογικά:
  - Ο Ιβάν ο Τρομερός κατέκτησε το Καζάν! Και τώρα ο θείος του Ντμίτρι θα την κατακτήσει!
  Το αγόρι πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Έκοψε το λαιμό πέντε Τατάρων και γάβγισε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία και τον ουρανό των Σλάβων!
  Η Μιραμπέλα είναι ένα όμορφο κορίτσι, επιβεβαιώθηκε με σιγουριά:
  - Για τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία!
  Και η κοπέλα πέταξε επίσης μια κοφτερά ακονισμένη λεπίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και έκοψε πολλά πυρίμαχα, και έκοψε ποιον. Είναι μια τέτοια πολεμική ομορφιά.
  Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο Mirabela. Για χάρη της αθανασίας, συμφώνησε να γίνει κορίτσι με μπικίνι, εγκαταλείποντας το πρώην κορμί της και να πουληθεί σκλάβα. Στη συνέχεια όμως απέκτησε τέτοια υπεράνθρωπη δύναμη! Και πιστέψτε με, φυσικά, είναι σούπερ για εκείνη!
  Το κορίτσι πολεμά και το αγόρι πολεμά και οι εχθροί πέφτουν. Είναι σπασμένα και αποδυναμωμένα.
  Έτσι οι γενναίοι πολεμιστές εισβάλλουν στην αίθουσα του θρόνου, όπου βρίσκεται ο Καζάν Χαν.
  Προσπαθεί να φύγει, αλλά το αγόρι ρίχνει έναν αστερίσκο με το γυμνό του πόδι και σπάει το πίσω μέρος του κεφαλιού του Χαν. Ο σπασμένος πέφτει και πεθαίνει...
  Τότε οι πολεμιστές φύλακες εξοντώνουν τους υπόλοιπους Τατάρους. Ωστόσο, οι τελευταίοι, έχοντας χάσει τον αφέντη τους, αφήνουν τα όπλα και παραδίδονται.
  Έτσι ο Καζάν έπεσε. Τώρα η Ρωσία ανέβηκε σε αυτά τα εδάφη. Ο Μέγας Δούκας της Μοσχοβίας Βασίλι εγκατέστησε μέρος των Τατάρων στη Ρωσία και μέρος των Ρώσων εγκατέστησε στο Καζάν.
  Μετά έγινε ακόμα καλύτερο. Ο νέος Μέγας Δούκας της Ρωσίας εξελέγη επίσης Μέγας Δούκας της Λιθουανίας. Ανέβηκε στο θρόνο...
  Είναι ξεκάθαρο γιατί - η νίκη επί του Καζάν ήταν πολύ εντυπωσιακή για όλους. Και κατάλαβαν ότι η Ρωσία είναι πολύ δυνατή!
  Και οι πολεμιστές φύλακες έκαναν ό,τι μπορούσαν εδώ. Πήραν και νίκησαν τον στρατό του κύριου ανταγωνιστή του Μεγάλου Δούκα Βασίλι Γ΄. Και ο ίδιος ο αιτητής καταλήφθηκε και γκρεμίστηκε από το κεφάλι του αθάνατου αγοριού και κοριτσιού.
  Και το έκαναν αυτό πετώντας δίσκους με τα γυμνά τους πόδια ταυτόχρονα, ενώ φώναζαν:
  - Οι Σλάβοι πρέπει να είναι ενωμένοι! Ας είμαστε όλοι ανίκητοι!
  Και πηδώντας και σκοτώνοντας τον χέτμαν, οι νεαροί πολεμιστές αναφώνησαν:
  - Είμαστε πολεμιστές μιας νέας εποχής και ενός cool σχηματισμού!
  Μετά από αυτό, οι κρατούμενοι φίλησαν τα γυμνά ίχνη των νεαρών πολεμιστών, που τους άφησαν στο φρέσκο χιόνι. Και θα συμφωνήσετε ότι είναι πολύ cool!
  Και μετά ένα ταξίδι στο Αστραχάν. Έτσι μια νίκη τραβάει και άλλους μαζί της.
  Ο Oleg Rybachenko και η Mirabela Magnitnaya, μαζί με αυτόν τον Μεγάλο Δούκα, μετακόμισαν στο Αστραχάν.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι εισέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη πόλη. Πολέμησαν, φτάνοντας πάλι τον ρωσικό στρατό μέσα από το διάδρομο του χρόνου.
  Και πάλι κόπηκαν, και πέταξαν το μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Εδώ είναι που τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα. Και τον στρατό διοικούσε ο ίδιος ο Βασίλι ο Τρίτος. Και η δύναμή του ήταν μεγάλη. Έφτασαν και τα στρατεύματα του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας. Εισέβαλαν σε αυτή την πόλη.
  Και τα παιδιά των εξολοθρευτών κόπηκαν και πέταξαν μπούμερανγκ, δίσκους, αστέρια. Ο Oleg Rybachenko πέταξε ακόμη και μερικές χειροβομβίδες.
  Με τα γυμνά τους πόδια, οι νεαροί πολεμιστές έριχναν επίσης αιχμηρά αστέρια, και λεπτά, αλλά ικανά να κόψουν πολλούς λαιμούς τη φορά.
  Και τα πόδια τους είναι πραγματικά η ενσάρκωση της ευκινησίας και της γρήγορης και πολύ άγριας δύναμης.
  Και όπως ένα κορίτσι ρίχνει μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τότε οι εχθροί της αγίας Μόσχας Ρωσίας δεν θα είναι καθόλου μέλι!
  Οι Πολεμιστές του Εξολοθρευτή φώναξαν από κοινού:
  - Δόξα στον Βασίλη τον Τρίτο, τον μεγαλύτερο από τους Ρώσους τσάρους!
  Και πάλι μεγάλη νίκη για το ρωσικό βασίλειο.
  Ο Βασίλειος ο Τρίτος στέφθηκε με τον τίτλο του βασιλιά και αναγνωρίστηκε επίσημα ως αυτοκράτορας. Η αυτοκρατορία του έγινε τεράστια. Οι Ρώσοι άρχισαν επίσης να διεισδύουν στη Σιβηρία. Και το Χανάτο της Κριμαίας αναγνώρισε τον εαυτό του ως υποτελές της Ρωσίας.
  Μετά την εκδίωξη του μητροπολίτη, ο Βασίλειος Γ' υποχρέωσε τον νέο άρχοντα της εκκλησίας να αλλάξει τα δόγματα και να επιτρέψει την πολυγαμία. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στην προσάρτηση του Καζάν, του Αστραχάν και άλλων ισλαμικών εδαφών.
  Ο ίδιος ο Βασίλι ο Τρίτος παντρεύτηκε αμέσως τη Λιθουανή πριγκίπισσα Γκλίνσκαγια και την Τατάρ Ταμάρα. Και μετά επίσης στο τέταρτο κορίτσι.
  Η Σύνοδος επέτρεψε στους Ρώσους να έχουν τέσσερις συζύγους. Και πολλοί πρίγκιπες το εκμεταλλεύτηκαν αυτό.
  Ο πόλεμος με την Πολωνία έληξε με κατάκτηση... Ο ρωσικός στρατός ήταν ισχυρός και πολύ πιο πολυάριθμος. Ναι, ο Όλεγκ και η Μιραμπέλα βοήθησαν. Και με αυτούς τους πολεμιστές εξολοθρευτές, κανένας αντίπαλος δεν είναι τρομερός.
  Και ο Βασίλης ο Τρίτος έγινε βασιλιάς της Πολωνίας. Η αυτοκρατορία έχει ενισχυθεί. Αλλά ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής ήρθε στον θρόνο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και αυτός ο ηγεμόνας κατέκτησε την Ουγγαρία. Πολιόρκησε και τη Βιέννη.
  Αλλά το Χανάτο της Κριμαίας έσπασε με τη Ρωσία. Και ακολούθησε μια νέα καμπάνια. Ο Oleg Rybachenko και η Mirabela Magnitnaya διέπρεψαν επίσης εδώ κατόπιν εντολής της υπερ-παντοδύναμης μάγισσας-θεάς. Φυσικά, κατά την επίθεση στο Perekop. Εδώ είναι το πιο δυνατό κομμάτι της άμυνας των Τατάρων της Κριμαίας. Αλλά μετά από όλα, οι πολεμιστές: Ο Όλεγκ και η Μιραμπέλα είναι πολύ κουλ!
  Και πώς βιάζονται, και πώς ορμούν! Και πώς θα κόψουν τους Τατάρους. Και με τι άγριο ενθουσιασμό θα το αναλάβουν.
  Και το αγόρι πέταξε ένα αστέρι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, και έκοψε έξι Τατάρους ταυτόχρονα.
  Και το κορίτσι κατέρριψε πέντε με έναν αστερίσκο. Αυτοί οι τύποι αποδείχτηκε ότι τσακώνονταν.
  Ο Όλεγκ και η Μιραμπέλα καθάρισαν μέρος του τοίχου. Επιπλέον, δούλεψε και το πυροβολικό. Έγιναν πολλές καταστροφές στους Τατάρους. Έτσι το Χανάτο της Κριμαίας έπεσε.
  Τότε έγινε μάχη με τον στρατό του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς. Αυτή τη φορά, στην πραγματική ιστορία, ο μεγάλος σουλτάνος δεν στάθηκε τυχερός. Ο Oleg Rybachenko και η Mirabela Magnitnaya όχι μόνο σκότωσαν μια μάζα Τούρκων, αλλά συνέλαβαν και τον Σουλτάνο.
  Η Ρωσία ανάγκασε τους Τούρκους να εγκαταλείψουν τα Βαλκάνια. Και ίδρυσε εκεί τα δικά της φρούρια. Και επίσης επιλεγμένη Κωνσταντινούπολη. Η Κωνσταντινούπολη ξανασηκώθηκε.
  Ο Βασίλι Γ' σταμάτησε προσωρινά. Η κατάκτηση έπρεπε να χωνευτεί. Η Λιβόνια συμφώνησε να πληρώσει φόρο τιμής στους Ρώσους και παραχώρησε τη Νάρβα στις κτήσεις χωρίς πόλεμο.
  Ο Βασίλης ο Τρίτος, ακόμη και το 1535, διέταξε την κατασκευή μιας πόλης-λιμανιού στις εκβολές του Νέβα. Κάτι σαν την Πετρούπολη του Μεγάλου Πέτρου. Είναι αλήθεια ότι ο Βασίλειος μετέφερε την πρωτεύουσα μόνο στην Κωνσταντινούπολη.
  Το 1537 οι Ρώσοι κατέλαβαν το Βίμποργκ και οχυρώθηκαν από τα βόρεια των Σουηδών, νικώντας τους ολοκληρωτικά.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Vyborg, οι Oleg Rybachenko και Mirabela Magnitnaya διακρίθηκαν ξανά.
  Το αγόρι και το κορίτσι ξεπήδησαν φυσικά το κατώφλι του χρόνου και συμμετείχαν στην επίθεση.
  Εδώ ο Όλεγκ πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά του πόδια, χτύπησε δώδεκα αντιπάλους και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία και τον Τσάρο της Βασίλη τον Τρίτο!
  Η Μιραμπέλα πέταξε και κάτι θανατηφόρο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και με τόλμη είπε:
  - Για την αγία Ρωσία και την απόκοσμη βασίλισσα!
  Μετά από αυτό, το αγόρι και το κορίτσι διασκορπίστηκαν τόσο πολύ που κόπηκε ολόκληρος ο καθαρισμός των πτωμάτων των Σουηδών.
  Το 1540-1541 τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν και τη Μικρά Ασία από τους Τούρκους. Και το 1545, και επίσης η Μεσοποταμία και η Παλαιστίνη. Το 1547 τον Μάρτιο, ο βασιλιάς, σε ηλικία μόλις εξήντα οκτώ ετών, πέθανε. Η σαράντα δύο χρόνια βασιλεία του αποδείχθηκε μακρά και πολύ χαρούμενη με πολλές κατακτήσεις για τη Ρωσία.
  Ο Βασίλειος ο Τρίτος ονομάστηκε Βασίλειος ο Μέγας. Και στον θρόνο ήταν ένας νεαρός, αλλά σύμφωνα με τα πρότυπα της Ρωσίας, ένας ενήλικος Ιβάν Βασιλίεβιτς.
  Και δεδομένου ότι ο Βασίλι ο Τρίτος έζησε περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, η αναταραχή των βογιάρων αποφεύχθηκε.
  Ο Ivan Vasilyevich, αρχικά αποφάσισε να υποτάξει πλήρως τη Λιβονία, ο πόλεμος το 1550 ήταν επιτυχής. Το ισχυρό ρωσικό πυροβολικό παρέσυρε τους πάντες και σχεδόν όλες οι πόλεις κατελήφθησαν γρήγορα.
  Φυσικά, τα παιδιά εξολοθρευτή Oleg Rybachenko και Mirabela Magnitnaya συμμετείχαν στις μάχες.
  Με τα γυμνά, παιδικά τους πόδια, πέταξαν τα πάντα αιχμηρά και διαπεραστικά με τόσο ζήλο που τα λιβονικά στρατεύματα πέθαναν σε τεράστιους αριθμούς.
  Επιπλέον, νεαροί πολεμιστές πυροβολούν επίσης με ακρίβεια από κανόνια και με τόση ακρίβεια.
  Ο Όλεγκ το αγόρι εξολοθρευτής πυροβόλησε και πέταξε έναν δολοφόνο με γυμνά πόδια.
  Σκόρπισε τους αντιπάλους και τσίριξε:
  Είμαι η καταστροφή ενσαρκωμένη!
  Και το αγόρι θα γελάσει και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι ο γιος μιας μεγάλης αναβίωσης!
  Η Μιραμπέλα, αυτό το σκληρό κορίτσι, θα εξαπολύσει έναν δολοφόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα τρίζει:
  - Είμαι η κόρη των μεγάλων θεών του αφανισμού!
  Και πάλι τα παιδιά γελάνε και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους. Και μετά πετάξτε μέχρι το φρούριο. Και έτσι θα κοπούν όλοι. Δεν έχουν σπαθιά, έχουν μόνο προπέλες. Και εξοντώνουν τους Λιβονιανούς και άλλους στρατιώτες του μισθοφορικού στρατού χωρίς οίκτο.
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι ξυπόλητοι όλη την ώρα, ακόμα και στο χιόνι. Και είναι αθάνατοι πολεμιστές ακόμα κι αυτό!
  Γιατί όχι? Γιατί παπούτσια για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν σώμα πιο γρήγορα από οποιοδήποτε ζώο, και φυσικά δεν μπορούν να συγχωρήσουν ή να αρρωστήσουν.
  Τότε ο Ιβάν ο Τρομερός πολέμησε στην Αίγυπτο. Έχοντας κατακτήσει μέσα σε λίγα χρόνια ολόκληρη τη βόρεια Αφρική, συμπεριλαμβανομένου του Μαρόκου. Τότε η Αραβική Χερσόνησος καταλήφθηκε.
  Η Γερμανία ήταν κατακερματισμένη, η Αυστρία ήταν αδύναμη, η Ισπανία και άλλες χώρες ήταν απασχολημένες με πολέμους.
  Η τσαρική Ρωσία πέρασε από το Ιράν στην Ινδία. Μέχρι το 1590, η Ινδία εισέβαλε. Ο Ιβάν ο Τρομερός έζησε μέχρι την ηλικία των εξήντα οκτώ και πέθανε το 1598. Και τον διαδέχθηκε ο Ιβάν ο πέμπτος. Η Ρωσία συνέχισε την επέκτασή της προς τα ανατολικά και την κατάληψη της Κίνας. Αν και ο πόλεμος αποδείχθηκε μακρύς και σκληρός.
  Χρειάστηκαν τρεις πόλεμοι για να κατακτηθεί η Κίνα.
  Ακόμη και η συμμετοχή στις μάχες των Oleg Rybachenko και Mirabela Magnitnaya δεν εξασφάλισε αμέσως τη νίκη.
  Ναι, και νεαροί πολεμιστές πολέμησαν σε επεισόδια. Θα τρέξουν στον εαυτό τους, θα κόψουν τους Κινέζους και θα τρέξουν ξανά πίσω.
  Φυσικά, το αγόρι και το κορίτσι έδρασαν πολύ ενεργά και αποτελεσματικά. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πέταξαν ενεργά αιχμηρά αστέρια, δίσκους και μπούμερανγκ.
  Ο Oleg Rybachenko δολοφόνησε προσωπικά τον Κινέζο Υπουργό Άμυνας. Και μετά πώς πετάει μια χειροβομβίδα με αγορίστικο πόδι. Έτσι αμέσως δύο ντουζίνες κίτρινοι πολεμιστές στον άλλο κόσμο, λέγοντας:
  - Δόξα στη Ρωσία, που για πάντα στους αιώνες υποδεικνύει το μονοπάτι του σύμπαντος!
  Και η κοπέλα Μαργαρίτα θα το πάρει και θα βγάλει μπούμερανγκ με το γυμνό της πόδι, που είναι θανατηφόρο, που δεν είναι πουθενά πιο δροσερό.
  Και έχοντας νικήσει τους αντιπάλους, το κορίτσι τρίζει:
  - Για τέτοια Ρωσία παλεύεις και μη φοβάσαι!
  Και το αγόρι και το κορίτσι άρχισαν να κυματίζουν ακόμα πιο έντονα.
  Ο Ιβάν ο πέμπτος πέθανε το 1620 και ο γιος του Ιβάν ο έκτος συνέχισε το έργο του. Μετά από πεισματικούς πολέμους το 1640, η Κίνα τελικά υποτάχθηκε.
  Ο Oleg Rybachenko και ο Mirabela Magnetic άρχισαν να εμφανίζονται πιο ενεργά σε διαφορετικά μέρη μαχών και μαχών.
  Και τότε το αγόρι Oleg πέταξε ένα μπούμερανγκ και φύσηξε το κεφάλι του Κινέζου αυτοκράτορα. Και έγινε ήρωας!
  Και η κοπέλα Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και έριξε νοκ άουτ όλο το αρχηγείο των αντιπάλων.
  Και φυσικά, χάρη σε αυτά τα αθάνατα παιδιά, κατακτήθηκε η μεγαλύτερη από τις νίκες της Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Και μετά τη νίκη επί της Κίνας, της Μόσχας Ρωσίας, ουσιαστικά κανείς δεν φοβάται! Και κανείς δεν θα σταματήσει τους Ρώσους και δεν θα κερδίσει! Έχουν περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή!
  Και η Ρωσία έγινε ισχυρότερη ως μεγάλη αυτοκρατορία. Ο Ιβάν ο Έκτος κυβέρνησε για άλλα δέκα χρόνια μέχρι να καταλάβει την Κορέα και το μεγαλύτερο μέρος της Ινδοκίνας.
  Μετά από αυτόν, ο Αλέξανδρος ο Πρώτος ανέβηκε στο presto. Ο νέος βασιλιάς συνέχισε την προηγούμενη κατακτητική του πορεία. Η Ινδοκίνα κατακτήθηκε πλήρως και ρωσικά πλοία αποβιβάστηκαν στην Αυστραλία και άρχισαν να εξερευνούν αυτήν την ήπειρο. Επιπλέον, οι Ρώσοι μπήκαν στην Αλάσκα ακόμη νωρίτερα και προχώρησαν σε όλο τον Καναδά... Εδώ συνάντησαν ήδη τη Γαλλία, η οποία τελικά κέρδισε σταθερότητα και ευημερία υπό τον Λουδοβίκο τον δέκατο τέταρτο, και την Αγγλία, η οποία κέρδιζε ραγδαία δυναμική.
  Επιπλέον, η Ρωσία συνέχισε να εξερευνά την Αφρική και αντιμετώπισε την αντίθεση από τη Βρετανία και εκεί. Η Σουηδία επίσης ανέβηκε και προσπάθησε να επιτεθεί στη Ρωσία.
  Όμως τα ρωσικά στρατεύματα ήταν σε επιφυλακή και η Βρετανία και η Γαλλία δεν έδρασαν από κοινού. Και τα στρατεύματα του Αλεξάνδρου του Πρώτου κατέκτησαν αυτό το κράτος.
  Φυσικά, σε αυτό συμμετείχαν τόσο ο Oleg Rybachenko όσο και η Mirabela Magnitnaya.
  Οι ξυπόλητοι πολεμιστές πετούσαν δίσκους και τεμαχίζονταν με μακριά, ειδικά σκληρυμένα ξίφη.
  Είναι τόσο κουλ και ακαταμάχητοι.
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε ένα αιχμηρό αστέρι με τα γυμνά δάχτυλα των αγορίστικων ποδιών του, γκρέμισε μια ντουζίνα Σουηδούς και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα της ιερής Ρωσίας!
  Η κοπέλα Μιραμπέλα πέταξε επίσης ένα θανατηφόρο αντικείμενο με τα γυμνά της πόδια και σφύριξε:
  - Για το μεγαλείο της ανίκητης Οικογένειας!
  Και τα παιδιά θα πηδήξουν μαζί και θα χτυπήσουν τον Σουηδό κυβερνήτη στο στήθος με τα γυμνά τακούνια τους.
  Πέταξε πάνω και κατέρριψε άλλες ντουζίνες εχθρικούς στρατιώτες.
  Μετά το θάνατο του Αλέξανδρου του Πρώτου το 1675, ο Τσάρος Αλεξέι ο Πρώτος γιος του Αλεξάνδρου ανέβηκε στο θρόνο. Συνήθως η διαδοχή στο θρόνο πήγαινε ανάλογα με την αρχαιότητα των γιων και μετά τα εγγόνια από τον μεγαλύτερο γιο. Ο Βασίλειος ο Τρίτος το καθιέρωσε έτσι ώστε να μην υπάρξει αργότερα αγώνας για τον θρόνο. Με ισχυρό συγκεντρωτισμό.
  Ο Αλεξέι συνάντησε για πρώτη φορά τη Γαλλία στην Αμερική και με τη Βρετανία στην Αφρική.
  Τα ρωσικά στρατεύματα, εν τω μεταξύ, εισήλθαν στα γερμανικά εδάφη. Η κατάληψη ήταν αρκετά επιτυχημένη, καθώς τα πριγκιπάτα ήταν κατακερματισμένα. Υπεραριθμητικά ρωσικά συντάγματα κατέλαβαν επίσης την Ιταλία. Ακολούθησε εκστρατεία κατά της Γαλλίας. Η βασιλεία του Λουδοβίκου του Βασιλιά Ήλιου έληξε άδοξα. Ρωσικά και ξένα συντάγματα κατέλαβαν τη Γαλλία.
  Διέπρεψαν ξανά οι Oleg Rybachenko και Mirabela Magnitnaya.
  Οι νεαροί πολεμιστές πολέμησαν με ξίφη και πετούσαν δίσκους στους εχθρικούς στρατιώτες. Σκότωσε πολλούς στρατιώτες.
  Το αγόρι έριξε ένα αστέρι στον εχθρό με το γυμνό του πόδι και βρυχήθηκε:
  - Είμαι ένας υπεράνθρωπος πολεμιστής!
  Η κοπέλα, επίσης, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε τον δολοφόνο δίσκο και σφύριξε:
  - Και είμαι η ενσάρκωση ενός υπέροχου κόσμου!
  Και πώς θα δείξει τη μακριά του γλώσσα! Και μετά πώς να δώσεις γυμνό τακούνι στη μύτη του γαλλικού κόμη. Αυτή η ρωγμή στο μέτωπο.
  Και ο Oleg Rybachenko θα πετάξει σαν κολασμένος μετέωρος, και μερικές δεκάδες Γάλλοι πήραν και πέθαναν. Και μετά το αγόρι, σαν να ανατινάσσεται από αιχμάλωτο κανόνι με buckshot.
  Και βάλε πολλούς μαχητές. Συρίζονται από τον πόνο και πεθαίνουν!
  Και οι πολεμιστές εξολοθρευτές ορμούν στον εαυτό τους και κόβουν τους πάντες, σαν να είναι οι ίδιοι οι άγγελοι του θανάτου και να είναι πιο γρήγοροι από τα τσιτάχ.
  Η Βρετανία πολέμησε με κάποιο τρόπο στη θάλασσα και ζήτησε ειρήνη. Η Ρωσία συνέχισε την επέκτασή της στην Αμερική. Τα στρατεύματά της κατέλαβαν όλες τις αγγλικές και γαλλικές αποικίες και έφτασαν στο Μεξικό.
  Ολοκληρώθηκε η κατάκτηση της Αφρικής και της Αυστραλίας.
  Τώρα μόνο η Ισπανία και οι αποικίες της, και η Πορτογαλία με τις αποικίες της, παρέμειναν ακατοίκητες.
  Αλλά αυτός ο πόλεμος ήταν ήδη για τον Μέγα Πέτρο, ο οποίος έλαβε την εξουσία το 1700. Ο νέος τσάρος, όχι ο Ρομανόφ, αλλά ο Ρουρικόβιτς, εκμεταλλευόμενος την περίσταση ως επίθεση εναντίον Ρώσων εμπόρων, έστειλε στρατεύματα στην Ισπανία και την Πορτογαλία.
  Αυτές οι χώρες ήταν ήδη σε παρακμή και γρήγορα ηττήθηκαν. Τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν επίσης να κατακτούν αποικίες. Ήταν και οι δύο πιο πολυάριθμοι και καλύτερα εξοπλισμένοι και οπλισμένοι. Ο ρωσικός στρατός διέθετε ήδη άκαπνη σκόνη και οβίδες υψηλής έκρηξης και πολεμικά αερόπλοια. Υπήρχαν ακόμη και τανκς. Και τα πρώτα θωρακισμένα τρένα. Κάτι που έκανε εντύπωση στους αντιπάλους.
  Τα πρώτα πολυβόλα εμφανίστηκαν και στον ρωσικό στρατό.
  Αλλά ακόμη και εδώ οι Oleg Rybachenko και Mirabela Magnitnaya δεν μπορούσαν να μην το παρατηρήσουν. Πρέπει να πολεμήσουν και να δουλέψουν την αθανασία τους.
  Εδώ το αγόρι ρίχνει πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και σκίστε τους αντιπάλους σας σε κομμάτια. Στη συνέχεια τραγούδησαν:
  - Στο όνομα αυτής της Ρωσίας που κατακτά ολόκληρο τον κόσμο και τις καρδιές των ανθρώπων!
  Και η κοπέλα σαν να πετούσε γυμνό πόδι, μια μικρή, αλλά δυνατή από άποψη εκρηκτικής δύναμης, μια βόμβα. Θα σκίσει τους Ισπανούς και θα τρίξει:
  - Για τέτοια που υπήρχε ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους πάντα!
  Και τα παιδιά, πετώντας δώρα θανάτου με τα ξυπόλητά τους, τραγούδησαν:
  - Ας είναι για πάντα νέοι και τα φωτεινά μας χρόνια!
  Και μετά από αυτό, ως χρέωση με κάτι αρκετά θανατηφόρο. Και κουνάνε τα σπαθιά τους έτσι.
  Αυτό το αίμα κυλάει σαν ποτάμι, και όλη η γη φεύγει κάτω από τα πόδια σου!
  Εδώ είναι οι πολεμιστές! Λοιπόν, απλώς υπεράντρες με γυμνά πόδια, που είναι σχεδόν γυμνά στη ζέστη και το κρύο.
  Αλλά τόσο εξαιρετικοί μαχητές! Η υψηλότερη μάρκα και κατηγορία! Εδώ αυτοκόβονται και εξοντώνουν τους αντιπάλους!
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι σαν τους Αρχάγγελους του πιο άγριου αφανισμού, που δεν έχουν φραγμούς και εμπόδια στο δρόμο για νέες νίκες και επιτεύγματα.
  Στο δρόμο τους, οι πόλεις παραδίδονται και οι κάτοικοι βγαίνουν και φιλούν τα αποτυπώματα των γυμνών ποδιών αθάνατων και μεγάλων πολεμιστών.
  Η Ισπανία και η Πορτογαλία, μαζί με τις αποικίες, κατακτήθηκαν γρήγορα. Και έμεινε μόνο η Βρετανία.
  Αλλά το 1725, τα στρατεύματα του Μεγάλου Πέτρου αποβιβάστηκαν σε αυτό.
  Ο Oleg Rybachenko και η Mirabela Magnitnaya, όπως πάντα, είναι μπροστά από όλους. Οι νεαροί πολεμιστές είναι αθάνατοι και πηδούν στο χρόνο.
  Πυροβολούν πολυβόλα και ρίχνουν φονικές χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Σκίζοντας τους Βρετανούς και άλλους πολεμιστές.
  Ο Όλεγκ βρυχάται, πυροβολεί και κουρεύει:
  - Είμαστε πολεμιστές της διαστημικής αδελφότητας!
  Το κορίτσι Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ψέλλισε:
  - Και θα νικήσουμε τους πάντες χωρίς αμφιβολία!
  Τότε η κοπέλα με το γυμνό της τακούνι χτύπησε τόσο δυνατά τον δούκα του Μπάκιγχαμ που του έσπασε τον λαιμό!
  Κατέλαβαν το Λονδίνο και τελικά ολοκλήρωσαν την κατάκτηση του κόσμου.
  Έτσι προέκυψε, μια ενιαία αυτοκρατορία. Ο Μέγας Πέτρος πέθανε το 1735 και ο εγγονός του Πέτρος ο Δεύτερος ανέβηκε στο θρόνο. Νέος ακόμα, αλλά έξυπνος και σκληρός κυβερνήτης. Η Ρωσία ενίσχυσε τον συγκεντρωτισμό, κατασκευάστηκαν εργοστάσια και δρόμοι. Τα αεροπλάνα εμφανίστηκαν και οι σιδηρόδρομοι τεντώνονταν όλο και πιο ενεργά.
  Ο Πέτρος Β' κυβέρνησε για μεγάλο χρονικό διάστημα και σταθερά. Το 1790 τον διαδέχθηκε ο Πέτρος ο Τρίτος. Η χώρα ήταν ευημερούσα, αλλά ειρηνική. Γίνεται ήδη λόγος για διαστημική επέκταση.
  Και το 1817, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο διάστημα. Το 1820 ο Αλέξανδρος Β' έγινε τσάρος. Ο νέος βασιλιάς ήθελε μια πιο γρήγορη ανάπτυξη του διαστήματος και της εξερεύνησης του διαστήματος.
  Το 1825 έγινε η πρώτη πτήση στο φεγγάρι. Και το 1845, ρωσικά πλοία πέταξαν στον Άρη. Και το 1847 στην Αφροδίτη. Το 1850, στον Ερμή, και το επόμενο στους δορυφόρους του Δία. Ρώσοι κοσμοναύτες μπήκαν στον πιο μακρινό πλανήτη Πλούτωνα το 1860.
  Έτσι προχώρησε η ανάπτυξη του ηλιακού συστήματος. Και το 1917, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση έξω από το ηλιακό σύστημα. Αρκετά μεγάλα διαστημόπλοια ξεκίνησαν για τον Άλφα Κενταύρου.
  Και το 1921, και στον Σείριο ... Παρεμπιπτόντως, ανακάλυψαν αρκετούς σχετικά κανονικούς πλανήτες εκεί. Σαράντα χρόνια αργότερα, εμφανίστηκαν τα πρώτα πλοία που πετούσαν με υπερφωτιστική ταχύτητα.
  Και το 2017, για πρώτη φορά, ένας Ρώσος κοσμοναύτης πέταξε στην άκρη του γαλαξία.
  Γενικά ήταν υπέροχο.
  Το 2030 εφευρέθηκε μια χρονομηχανή... Και η ανθρωπότητα πέρασε σε ένα διαφορετικό, υψηλότερο στάδιο ανάπτυξης. Ακόμα κι αν οι Ρουρικόβιτς κάθονται ακόμα στον θρόνο, και η απόλυτη μοναρχία κυβερνά την ανθρώπινη αυτοκρατορία.
  Ωστόσο, υπάρχει μια αντιπολίτευση που υποστηρίζει αν ο κόσμος της Ρωσίας χρειάζεται μια δημοκρατία. Αλλά είναι ήσυχη. Ο κόσμος είναι ήδη ικανοποιημένος με την υπάρχουσα κατάσταση, αφού η ζωή έχει γίνει πολύ καλή, και κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη.
  
  Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟ
  Η Mirabela Magnetic βρίσκεται ξανά σε αποστολή. Αυτή τη φορά βοηθά τον σοβαρό Ιβάν τον Τρομερό.
  Σε αυτή την περίπτωση, προστατεύει το Polotsk από τις ορδές του Stefan Batory.
  Το αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko παρέμεινε στο Polotsk. Η επίθεση αποκρούστηκε, αλλά η κατάσταση παρέμενε ανησυχητική. Στη συνέχεια όμως εμφανίστηκε η Mirabela Magnetic και άλλα τέσσερα κορίτσια. Εμφανίστηκαν σαν από μια τρύπα στο διάστημα. Και τα πέντε κορίτσια ήταν ξυπόλητα και με μπικίνι.Έτσι εμφανίστηκε η μαγική εξάδα.
  Το αγόρι, που είχε ζήσει αρκετά και ήταν ακόμη μαθητής του Mirabela Magnetic, που είχε ήδη προλάβει να επισκεφτεί την εποχή του Ναπολέοντα Γ', σφύριξε:
  - Το ξαναχτυπήσαμε! Αυτό είναι υπέροχο!
  Ο Oleg Rybachenko δήλωσε αποφασιστικά:
  - Και σίγουρα αλλάξτε τον ρου της ιστορίας!
  Η Νατάσα, η Μαρούσια, η Αυγουστίνα, η Σβετλάνα τίναξαν τα ξίφη τους. Τα κορίτσια ήταν πολύ αποφασισμένα.
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Είμαστε έξι τώρα... Ας χτυπήσουμε το πολωνικό στρατόπεδο!
  Ο Oleg Rybachenko υποστήριξε πρόθυμα αυτήν την ιδέα:
  - Και τι? Πάμε thrash! Όλοι μαζί είμαστε μια μεγάλη δύναμη!
  Η Mirabela Magnetic συμφώνησε πολύ πρόθυμα με αυτό:
  Είμαστε μια κολοσσιαία δύναμη!
  Και η γυμνή της φτέρνα συνέτριψε μια κατσαρίδα.
  Και οι πολεμιστές χτύπησαν τα ξυπόλυτα πόδια τους, ο ένας στον άλλο, ως επιβεβαίωση.
  Τη νύχτα, έξι σκληραγωγημένοι μαχητές κατέβηκαν από το τείχος της πόλης Pskov. Έτρεχαν στις μύτες των ποδιών προς το πολωνικό στρατόπεδο. Εδώ τυπικά ο στρατός της Πολωνίας, αλλά μάλιστα μισθοφόροι από όλη την Ευρώπη. Ειδικά πολλοί Γερμανοί. Μεγάλος στρατός.
  Αλλά τελικά, οι έξι μαχητές είναι ψύχραιμοι. Και τα κορίτσια με το αγόρι πήραν και αφαίρεσαν τους φρουρούς, πετώντας κοφτερές βελόνες με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών τους. Οι σπασμένοι φρουροί έπεσαν. Οι γυναίκες πολεμίστριες κρούνασαν τα ξίφη τους και άρχισαν να κόβουν. Σαν κοπάδι φίδια, επιτέθηκαν στο στρατόπεδο.
  Για τον Μεσαίωνα, πόσο ασυνήθιστο - όταν τα κορίτσια με μπικίνι επιτίθενται. Και αυτοί, συντρίβοντας τον εχθρό, σπέρνουν κυριολεκτικά ολόκληρα χωράφια θανάτου.
  Ο Oleg Rybachenko κούνησε τα ξίφη του και έκοψε. Κουνώντας το αγόρι έκοψε τον ζηλωτό συνταγματάρχη.
  Και μουρμούρισε:
  Θα πολεμήσουμε για την Αγία Ρωσία!
  Η Mirabela Magnetic έκοψε το πλούσιο τηγάνι στη μέση και σπάζοντας τη μύτη της Γερμανίδας κόμης με το γυμνό της τακούνι, κελαηδούσε:
  Δεν φοβόμαστε τον θάνατο στο πεδίο της μάχης!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Πολωνούς, τους Γερμανούς και άλλους μισθοφόρους, ούρλιαξε:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο!
  Καταστρέφοντας τον πολωνικό στρατό και τους μισθοφόρους, Marusya, αυτό το κορίτσι εξολοθρευτής φώναξε:
  - Κάτω από τον έναστρο ουρανό δεν θα μας πάρει ο θάνατος!
  Augustine, είναι το κορίτσι της προπέλας. Η καλύτερη ενσάρκωση των σοβιετικών ειδικών δυνάμεων, ακόμη και κάποιου μεταλλαγμένου, που κόβει τους Πολωνούς - έγραψε στο Twitter:
  - Θα πολεμήσω για την αγία μου Ρωσία!
  Η Σβετλάνα, στρίβοντας τα ξίφη της και κόβοντας τους Γερμανούς, τους Σουηδούς και τους Πολωνούς, κελαηδώντας με τη στρογγυλή φτέρνα της, κελαηδούσε:
  - Θα φορτώσω το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Νατάσα, περνώντας μέσα από τους Πολωνούς, τους Γερμανούς και όλους τους μισθοφόρους από την Ευρώπη, ακόμα και τους Τούρκους, κελαηδούσε:
  - Καταστρέψτε τους εχθρούς - μη γνωρίζοντας τη σκιά του φόβου!
  Ο φλογερός Αυγουστίνος, με τα χάλκινα μαλλιά της να ανεμίζουν στον άνεμο σαν το λάβαρο της Aurora, ψιθύρισε:
  - Οι κόσμοι του σύμπαντος σε κοιτάζουν!
  Marusya, αυτή είναι μια ξανθιά με χρυσά μαλλιά, καθώς κελαηδάει, πηδώντας στα γυμνά της πόδια:
  - Αφήστε το πουκάμισό σας να καεί στο αίμα!
  Η Μιραμπέλα ρίχνει κι αυτή έναν αιχμηρό δίσκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κόβοντας τα κεφάλια των μισθοφόρων και γαβγίζει:
  - Για τον Ιβάν τον Τρομερό!
  Η Σβετλάνα, με μια μεγάλη κίνηση, χτύπησε τη γυμνή της φτέρνα στο στομάχι του Πολωνού. Έπειτα πέταξε αρκετούς δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κόβοντας μερικές δεκάδες, φωνάζοντας:
  - Πέθανε την Πατρίδα με την ψυχή σου να αγαπά!
  Και τα κορίτσια γέλασαν. Τι όμορφοι και σέξι διάβολοι που είναι. Και μεγάλο, και φουσκωμένο με ανακουφιστικούς μύες. Και ρίχνουν βελόνες με τα γυμνά τους πόδια, και λεπτούς δίσκους - σκοτώνοντας αρκετούς στρατιώτες ταυτόχρονα με έναν.
  Και κυριολεκτικά πάνε πάνω από τα πτώματα ...
  Και αφήνουν ματωμένα, χαριτωμένα αποτυπώματα από γυμνά, κοριτσίστικα πόδια.
  Και μόνο έξι άτομα έναντι πολλών δεκάδων χιλιάδων μαχητών. Όμως στις τάξεις των Πολωνών επικρατεί πανικός. Και δεν ξέρουν πόσοι τους επιτέθηκαν. Και είναι τελείως τρελοί. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα άρχισαν να πυροβολούν ο ένας στον άλλο και να αυτοκόβονται.
  Ο Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι, πέταξε μια αυτοσχέδια βόμβα με τα γυμνά του πόδια και βρυχήθηκε στα πολωνικά:
  - Οι Γερμανοί επιτέθηκαν! Μας επιτίθενται οι Γερμανοί!
  Και μετά πέταξε ξανά τη βόμβα και φώναξε, αυτή τη φορά στα γερμανικά:
  - Πολωνοί επιτέθηκαν! Οι Πολωνοί μας επιτίθενται!
  Το Mirabela πήρε στα γερμανικά:
  - Οι Πολωνοί μας επιτίθενται! Οι Πολωνοί σκοτώνουν τους Γερμανούς!
  Και τι ξεκίνησε: οι Γερμανοί μισθοφόροι μάτωσαν με τους Πολωνούς. Και στη σφαγή συμμετείχαν και οι Σουηδοί. Έγινε μια αιματηρή συμπλοκή. Το οποίο επιδεινώθηκε από την κούνια των σπαθιών, και τις σπαθιές των κοριτσιών με τα γυμνά πόδια, και ενός αγένειου αγοριού με σορτς.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο φώναξε στα πνεύμονά του:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι!
  Και πρόσθεσε στα γερμανικά:
  - Ρουμπίνι Πολωνοί!
  Στη συνέχεια στα σουηδικά:
  - Ψιλοκόψτε τους Πολωνούς και τους Γερμανούς!
  Τότε το ξυπόλητο αγόρι πρόσθεσε στα πολωνικά:
  - Ψιλοκόψτε τους Γερμανούς και τους Σουηδούς!
  Η Μιραμπέλα βρυχήθηκε επίσης στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Ψιλοκόψτε τους Πολωνούς και τους Σουηδούς!
  Και με το γυμνό της τακούνι, το κορίτσι χτύπησε τους εχθρούς στα πηγούνια.
  Και πέταξαν δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και ο πανικός εντάθηκε... Ο αμοιβαίος καυγάς μεγάλωσε. Και το αγόρι και η Νατάσα άρχισαν να πλησιάζουν κάτω από το πρόσχημα, κόβοντας ένα κομμάτι από τα πτώματα για τον εαυτό τους, στη σκηνή του βασιλιά της Πολωνίας, Στέφαν Μπατόριο.
  Αυτός ο βασιλιάς ήταν ο κυβερνήτης του Semigrad. Δηλαδή ο αντιβασιλέας του Τούρκου Σουλτάνου επί της Ουγγαρίας. Η μεσοβασιλεία στην Πολωνία άργησε. Μεταξύ των διεκδικητών του πολωνικού θρόνου ήταν ο Ιβάν ο Τρομερός. Ωστόσο, ο Ιβάν δεν κατάφερε να πάρει τον θρόνο. Αποτέλεσμα είχε και η αντίθεση των δυτικών χωρών που δεν ήθελαν τόσο απότομη ενίσχυση της Ρωσίας. Και ο φόβος των ευγενών να χάσουν τις ελευθερίες τους. Και ο δισταγμός του ίδιου του Ιβάν του Τρομερού - δεν θα οδηγήσει η προσάρτηση της Πολωνίας στο γεγονός ότι οι δικοί τους μπόγιαρ θα σηκώσουν κεφάλι;
  Σε κάθε περίπτωση, ένα ιστορικό γεγονός: η ένωση της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας υπό την κυριαρχία του Ιβάν Βασίλιεβιτς δεν πραγματοποιήθηκε. Και τον πολωνικό θρόνο κατέλαβε ξαφνικά ο Στέφαν Μπατόριο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Ρωσία είχε καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της Λιβονίας. Και το εβδομήντα έβδομο έτος, σχεδόν όλη η Λιβονία, εκτός από τη Ρίγα και τον Ρεβέλ, ήταν υπό τη Ρωσία.
  Ο Stefan Batory, έχοντας συσσωρεύσει δύναμη και έχοντας λάβει χρήματα για τον πόλεμο από τον Τούρκο Σουλτάνο, και το Βατικανό ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά της Ρωσίας. Επιλέγοντας το Polotsk ως πρώτο στόχο. Και κάτω από αυτήν την πόλη αποφασίστηκε η μοίρα του Λιβονικού Πολέμου. Στην πραγματική ιστορία, το Polotsk καταλήφθηκε από τους Πολωνούς, μετά από το οποίο πήραν την πρωτοβουλία και άρχισαν να κερδίζουν. Και ανυπολόγιστες καταστροφές έπεσαν στη Ρωσία.
  Αλλά αυτή τη φορά στη μάχη, μια υπέροχη εξάδα. Και οι Πολωνοί και οι μισθοφόροι τους δεν μπορούν να σταθούν απέναντί τους!
  Και το μακελειό πήγε τόσο αιματηρό που είναι αδύνατο να το πει κανείς σε παραμύθι, να μην το περιγράψει με στυλό. Αν και, για παράδειγμα, ένα ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο είναι αρκετά πιθανό.
  Ο Oleg Rybachenko σφύριξε και γάβγισε:
  - Οι Πολωνοί κόβουν τους Γερμανούς!
  Η Mirabela Magnetic φώναξε:
  - Οι Γερμανοί κόβουν Πολωνούς!
  Και έσπασε με τη Νατάσα στο στρατόπεδο του βασιλιά. Ο Stefan Batory προσπάθησε να προσανατολιστεί. Ήταν πλούσια ντυμένος και είχε ένα μείγμα ανατολίτικων και ευρωπαϊκών χαρακτηριστικών.
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε έναν κοφτερό, λεπτό δίσκο με τα γυμνά δάχτυλα των αγορίστικων ποδιών του. Πέταξε σε ένα τόξο, σφύριξε αραιά. Και κόλλησε τον Stefan Batory ανάμεσα στα μάτια. Ο βασιλιάς της Πολωνίας τραυματίστηκε θανάσιμα και κατέρρευσε με ένα βογγητό. Ναι, δεν ήταν εύκολο για τον μονάρχη. Η βασιλεία του δεν κράτησε πολύ. Ένα συνηθισμένο, ξυπόλητο αγόρι. Ή ακόμα και όχι πολύ συνηθισμένος τον πέταξε.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε με χαρά:
  - Είμαι μαχητικό αεροσκάφος, η μηχανή μου έχει πάρει φωτιά! Ο παράδεισος είναι το σπίτι μου! Και να χτυπηθεί ο επιθετικός, ψύχραιμος κύριος του θανάτου!
  Η Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσκισε μια μάζα μισθοφόρων και τσίριζε:
  - Και είμαι ηρωικό κορίτσι!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο τσακίστηκε και φώναξε στα πολωνικά:
  - Οι Γερμανοί σκότωσαν τον βασιλιά!
  Και μετά πώς βρυχάται ξανά:
  - Οι Σουηδοί είναι ταυτόχρονα με τους Γερμανούς!
  Η Μιραμπέλα φωνάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Θα εκδικηθούμε τον βασιλιά!
  Και μετά από αυτό, άρχισε μια πραγματική χωματερή μεταξύ των Πολωνών και των μισθοφόρων. Κόπηκαν στο έπακρο. Και μαστίγωσαν ενεργά ο ένας τον άλλον και βρέχονταν με σφαίρες. Και η μάζα των πτωμάτων χύθηκε και έγινε κομμάτια. Και οι πολεμιστές πέθαναν κατά χιλιάδες.
  Και μετά υπάρχουν τα κορίτσια και δύο αγόρια καθώς προσπάθησαν. Ήταν ένα πραγματικό χάος. Και τέτοια είναι η συνολική υλοτόμηση. Και μαστίγωσε τον Φριτς, και τους Πολωνούς, και τους Σουηδούς, ακόμα και τους Τούρκους. Και η κρεατομηχανή πήγε στην υψηλότερη τάξη.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Ο χρυσός είναι απρόσιτος για τους Σουηδούς ... Τουλάχιστον έχουν μυαλό! Θα κόψω τους εχθρούς της Ρωσίας! Και ποιον θα σκοτώσω με σπαθιά!
  Και οι δρόμοι των κοριτσιών χώρισαν. Και ας πετούν αντικείμενα που σπάνε με τα γυμνά τους δάχτυλα. Αυτές είναι ομορφιές και πουλιά της υψηλότερης πτήσης.
  Ο Oleg Rybachenko το πήρε και τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Η αναταραχή δεν μου είναι οικεία! Έχω αποθηκευτικό χώρο στο στήθος μου! Είμαι πολεμιστής της υψηλότερης τάξης!
  Η Μιραμπέλα, κρατώντας το οκτώ με τα χέρια της, πρόσθεσε:
  - Εχθρικό τακούνι στο μάτι!
  Η Νατάσα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Και μαχητής της εταιρείας "Adidas"!
  Η Μαρούσια πήδηξε και γάβγισε:
  - Άλογο Πήγασο!
  Και πώς θα πηδήξουν οι πολεμιστές, και πώς θα γαυγίσουν. Και οι φωνές τους ανθούν, όπως των μαύρων αλόγων!
  Ο φλογερός Αυγουστίνος σφύριξε:
  - Είμαστε πολεμιστές .... - Η κοπέλα πέταξε μια ντουζίνα δίσκους με τα γυμνά της δάχτυλα αμέσως και χτύπησε αρκετές δεκάδες Πολωνούς και Γερμανούς. - Το πιο κουλ χτύπημα! Και πώς ο Ιβάν Κρουσίλα!
  Σβετλάνα, αυτός ο ξανθός εξολοθρευτής επιβεβαίωσε:
  - Και θα τους έπνιγα όλους!
  Έπειτα πέταξε ξανά γυμνά, χαριτωμένα δάχτυλα των ποδιών της, κοφτερές, δηλητηριασμένες βελόνες.
  Και πάλι σωροί αντιπάλων - Γερμανών και Πολωνών.
  Η Μιραμπέλα πέταξε μια αυτοσχέδια εκρηκτική συσκευασία με το γυμνό της τακούνι, σκορπίζοντας τους αντιπάλους και τσίριζε:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Η Νατάσκα ξεγύμνωσε τα δόντια της, κυκλοφόρησε πολλά θανατηφόρα δώρα με τα γυμνά πόδια της και δημοσίευσε:
  - Θα πολεμήσουμε στη Γη! Στον ουρανό και στο απόλυτο σκοτάδι!
  Ο Oleg Rybachenko, ψιλοκόβοντας με σπαθιά στα δύο χέρια και πετώντας δίσκους με αγορίστικα πόδια, τραγούδησε:
  Η μηχανή του θανάτου έχει τρελαθεί...
  Η Marusya, κόβοντας τους πάντες στη σειρά και πετώντας δίσκους με τα χαριτωμένα δάχτυλα των γυμνών κοριτσίστικων ποδιών της, συνέχισε:
  - Πετάει μετεωρίτη!
  Ο φλογερός Αυγουστίνος, σφύριξε, πετούσε δίσκους που έλαμπαν και σφύριξε:
  - Και ο ίδιος ο Σατανάς κυβερνά τον κόσμο!
  Η ξανθιά Σβετλάνα συνέχισε να τραγουδά με χαρά:
  Και ας γιορτάσουμε την επιτυχία μας!
  Η Νατάσα το πήρε και κελαηδούσε με χαρά:
  - Πόλεμος σήμερα...
  Ο Μαρούσια πρόσθεσε με απορία, πετώντας βελόνες και δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του:
  - Αύριο θα υπάρχει ειρήνη!
  Ο φλογερός Αυγουστίνος απάντησε με άγρια μανία, σφυρίζοντας σαν φίδι. Και τα γυμνά της πόδια πέταξαν τόσο αιχμηρές βελόνες που τρύπησαν τους πάντες μέχρι το λαιμό:
  - Και πιστέψτε το είδωλο του Εωσφόρου!
  Η Σβετλάνα συνέχισε με μια άγρια, έξαλλη επίθεση:
  - Θα πολεμήσουμε στο έδαφος στον ουρανό και θα πέσουμε στο σκοτάδι!
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας τον εχθρό και χτυπώντας τον εχθρό με το κεφάλι της, το πήρε και ούρλιαξε:
  - Για τη δόξα της Πατρίδας και εμένα!
  Η Νατάσα, πετώντας δίσκους με τη βοήθεια γυμνών, χαριτωμένα κοριτσίστικα δάχτυλα, τραγούδησε:
  - Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, θα κάνουμε τις καρδιές μας να χτυπήσουν αρμονικά!
  Η Μαρούσια γέλασε και κελαηδούσε, κόβοντας τους Πολωνούς και πετώντας βότσαλα με τα γυμνά της πόδια.
  - Και μετά φεγγαρόφωτο για overclocking!
  Ο φλογερός Αυγουστίνος, στέλνοντας θανατηφόρες βελόνες, κι αυτό που χτυπάει και σπάει, σφύριξε:
  - Και μετά κρασί - μέχρι το τέλος!
  Η ξανθιά εξολοθρευτής έστειλε πάλι δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  - Ή μπύρα γενναιόδωρη έκχυση!
  Μετά από αυτό, η πολεμίστρια της ομορφιάς γέλασε και από το γέλιο της οι μισθοφόροι του Stefan Batory έσκασαν τα τύμπανα των αυτιών τους.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε έξυπνα:
  - Χωρίς πόλεμο δεν υπάρχει ειρήνη, χωρίς αγάπη δεν υπάρχει γλέντι!
  Η Νατάσα, πετώντας μπούμερανγκ με αιχμηρές άκρες με τα γυμνά δάχτυλά της από χαριτωμένα, κοριτσίστικα πόδια, κελαηδούσε:
  - Η γυναικεία ελκυστικότητα αγαπά τη νεολαία, τα οικονομικά των ανδρών!
  Η Marusya, λάμποντας ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο και πετώντας δώρα θανάτου με τα πόδια της, έδωσε:
  - Οι γυναίκες είναι καλές στα νιάτα, οι άντρες με τα λεφτά!
  Η φλογερή Αυγουστίνη, με τη δραστηριότητα μιας βοκάνης, έβγαζε ρυάκια θανάτου με τα ξυπόλυτα πόδια της, σφύριξε:
  - Η γυναίκα είναι λουλούδι, ο άντρας είναι κηφήνας που πηγαίνει στο μέλι!
  Η μαργαριταρένια ξανθιά Σβετλάνα κελαηδούσε, πετώντας τις λεπίδες με τα γυμνά της τακούνια, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είναι καλό να είσαι γυναίκα, είναι κακό να είσαι γυναίκα!
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Πολωνούς και τους μισθοφόρους, και κουνώντας τα ξίφη του σαν λεπίδες ελικοπτέρου, γρύλισε:
  - Ένας άντρας έπρεπε να είναι με τη γυναίκα του, αλλά όχι να είναι γυναίκα!
  Η Νατάσα εκτόξευσε τα γυμνά της δάχτυλα, κουρεύοντας μπούμερανγκ και πετώντας τα μπλε μαλλιά της, γάβγιζε:
  - Ένας άντρας είναι πάντα αρσενικό, αλλά τις περισσότερες φορές οι σκύλες τον φέρνουν στη ζωή του σκύλου!
  Η Ζόγια, κουνώντας τα μαλλιά της στο χρώμα του φύλλου χρυσού, κελαηδούσε ομόφωνα, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και πετώντας με τα γυμνά της τακούνια αυτό που σκοτώνει, ή χειρότερα, σπάει σε κομμάτια:
  -Καλύτερα όταν ένας άντρας είναι αρσενικό παρά σκύλα!
  Η Μιραμπέλα, έκανε ένα τέχνασμα με σπαθιά - έναν τριπλό δράκο, και πετώντας ένα στιλέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γρύλισε:
  - Για την Πατρίδα όλου του κόσμου πιο όμορφη!
  Ο Αυγουστίνος, του οποίου τα χάλκινα μαλλιά φτερούγιζαν σαν προλεταριακό λάβαρο και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της έριχναν χείμαρρους θανάτου και αφανισμού, φώναξε:
  - Αν ένας άντρας θέλει να έχει γυναικείο σώμα, πρέπει να ξεκινήσει μια αντρική επιχείρηση!
  Η Σβετλάνα, εκτοξεύοντας με τα γυμνά της πόδια, ένα μπούμερανγκ με τη μορφή μιας πεντάκτινης σβάστικας, κελαηδούσε:
  - Είναι καλό για έναν άντρα να έχει γυναικείο σώμα - αλλά όχι κυριολεκτικά!
  Ο Oleg Rybachenko, ένα αγόρι που φαινόταν περίπου δεκατριών ετών, άρχισε να τραγουδά, συνθέτοντας κυριολεκτικά εν κινήσει:
  Γεννήθηκα σε μια χρυσή εποχή
  Η πρόοδος είναι ο μεγάλος εικοστός πρώτος αιώνας...
  Και το σώμα του αγοριού είναι νέο,
  Είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο!
  Ήμουν ένα αγόρι σε έναν χαρούμενο, γενναιόδωρο κόσμο,
  Φαινόταν ότι μπορούσε να μετακινήσει βουνά αμέσως...
  Δεν ανακάλυψα: ότι δύο φορές δύο είναι τέσσερα -
  Για να φωτίσει το δρόμο προς την επιτυχία!
  Αλλά γρήγορα προς τα εμπρός στον ταραγμένο εικοστό αιώνα,
  Στην οποία ο ανεμοστρόβιλος είναι ένας ιερός πόλεμος...
  Καταστράφηκε από τον μαρμάρινο θάλαμο -
  Και ο πανίσχυρος Σατανάς κυβερνά την μπάλα!
  Στη Ρωσία, αυτή είναι μια φυλή γιγάντων,
  Μπορούμε να γυρίσουμε ένα σμήνος πλανητών...
  Όταν ο λαός και το κόμμα είναι ενωμένοι,
  Και φωτίζουν τον δρόμο προς τον κομμουνισμό!
  Εδώ το αγόρι ήταν στον πόλεμο,
  Και ο Στάλιν έγινε ιδανικός γι 'αυτόν ...
  Ο νεαρός πολεμιστής έμεινε ξυπόλητος,
  Όταν ένας φασίστας επιτέθηκε στην πατρίδα του!
  Η γη καίγεται και τα πεύκα πεθαίνουν
  Ο πλανήτης φλέγεται...
  Το αγόρι περπατά ξυπόλητο μέσα από τη χιονοστιβάδα,
  Στο μεγάλο, γενναίο όνειρό σας!
  Τι να κάνει, ο ίδιος, δυστυχώς, δεν ξέρει
  Στριφογυρίζει στο κρύο, άγριο χιόνι...
  Λοιπόν, για κάποιο λόγο, ο Κάιν θριαμβεύει,
  Όλη η επιτυχία έχουν οι βλακείες!
  Μπορείτε να περιμένετε - ξέρω ότι θα λειτουργήσει,
  Και πετάξτε γρήγορα στον Άρη...
  Το κορίτσι μου έχει χάσει πολλά κιλά
  Αλλά έδειξε απλώς τάξη στη μάχη!
  Έτρεξε ξυπόλητη μέσα στο χιόνι,
  Ο παγετός της τσίμπησε με μανία τις φτέρνες...
  Θα ανατρέψουμε τον Αδόλφο περίφημα από το βάθρο,
  Και ας χτυπήσουμε γρήγορα!
  Απωθήσαμε τους Ναζί από τη Μόσχα,
  Μπήκαν στο ηττημένο Βερολίνο με ένα βέλος ...
  Και έγινε πολύ καθαρό στον πλανήτη,
  Ιδού, το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του!
  Θα μπούμε στο Βερολίνο, το ξέρουμε σίγουρα,
  Αν και ο φασίστας είναι πονηρός και σκληρός...
  Και θα έχουμε διακοπές τον ακτινοβόλο Μάιο,
  Το μεγαλείο να μην πάει στην άμμο!
  Θα αναβιώσουμε τις εκτάσεις του σύμπαντος,
  Και θα υπάρχει ένας λαμπερός παράδεισος στον πλανήτη ...
  Για τη δόξα της άπειρης δημιουργίας
  Αγόρι τσακώνεσαι και τολμάς!
  Η Mirabela Magnetic πρόσθεσε με μεγάλο ενθουσιασμό, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Κορίτσι τσακώνεσαι και τολμάς!
  Και ο Oleg Rybachenko πάλεψε με ξέφρενη οργή, που συνδυάστηκε με εκλεπτυσμένη σύνεση. Ένα όμορφο, πολύ μυώδες αγόρι με πολύ επιδέξια πέταξε αιχμηρούς δίσκους με τα γυμνά του δάχτυλα, κόβοντας τα κεφάλια Πολωνών και Γερμανών στρατιωτών.
  Και τα κορίτσια έσπρωχναν ακόμα πιο επιδέξια και χρησιμοποιούσαν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους για να πετάξουν βελόνες και να φέρουν το θάνατο. Οι πολεμιστές έκοψαν τους πάντες με σπαθιά και έκαναν μια ολική σκόνη από αίμα και κόκαλα. Και ψιλοκόβανε, ψιλοκόβανε, εκτόξευσαν κοφτερές βελόνες, και πολλούς δίσκους και μπούμερανγκ.
  Οι Πολωνοί υπέστησαν κολοσσιαία ζημιά και πνίγηκαν στο αίμα. Και πώς έπνιξαν. Σαν συντριβάνια και καταρράκτες από κόκκινο υγρό κυλούσαν. Και πιτσίλισε, κάηκε, έχασε μέλη. Όλα αυτά συνέβησαν με ξέφρενο, τυφώνα ρυθμό.
  Περισσότεροι από 60.000 στρατιώτες χάθηκαν και καταστράφηκαν.
  Ο Oleg Rybachenko, πετώντας θανατηφόρους δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών, φώναξε:
  - Τα στρατεύματα είναι έτοιμα - κυρία! Θα τους καταστρέψουμε όλους!
  Η Νατάσα, πνευματώδης και με τα δόντια της, εξέδωσε:
  Θα τους καταστρέψουμε όλους!
  Η Μιραμπέλα, αφού έλαβε τον μύλο, μουρμούρισε:
  - Και χτυπήστε τον αντίπαλο!
  Και οι πολεμιστές πήγαν να κόψουν τους πάντες και να τεμαχίσουν σαν κομμένο μαχαίρι. Και αυτές οι προπέλες εξοντώνονταν. Και μάλιστα τραγούδησαν:
  - Μα για να είμαι ειλικρινής! Ας εξοντώσουμε τους πάντες!
  Οι πολεμιστές όλων έκαψαν κυριολεκτικά τους ανταγωνιστές τους - απλώς εξολοθρεύοντας και φτιάχνοντας συνολικά φέρετρα. Και κάνοντας εικονική και συνεχή καταστροφή.
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας τον εχθρό σαν φέτες τυρί και κόβοντας τα κεφάλια, τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία και τον νέο πρόεδρο της χώρας!
  Η Ζόγια με τα χρυσά μαλλιά ενός κοριτσιού και οδήγησε σε μια ολοκληρωτική καταστροφή. Και παίζοντας με τους δικέφαλους της είπε:
  - Τι δεν θα ήταν ένας πολεμιστής! Είναι πάντα άξιο να κερδίζεις!
  Και πάλι, οι πολεμιστές πέταξαν ξυπόλητα, λεπίδες που χτυπούσαν τους αντιπάλους. Και δημιούργησαν ρυάκια αίματος.
  Τα κορίτσια πιτσίλησαν με τα γυμνά τους πόδια μέσα από τις κατακόκκινες λακκούβες και σήκωσαν σωρούς από κατακόκκινες, θανατηφόρες πιτσιλιές.
  Η Φλογερή Αγγελική παρατήρησε έξυπνα, στέλνοντας αρκετές θανατηφόρες και δολοφονικές λεπίδες που ψέκαζαν με σιντριβάνια ξέφρενης, βίαιης ενέργειας. Και σηκώθηκαν ολόκληρα σύννεφα από απείρως σκληρούς και εξαγριωμένους δαίμονες.
  Το κορίτσι είπε σοφά:
  - Ας γελάσουμε και ας γίνουμε φίλοι! Και θα τους νικήσουμε όλους!
  Η Σβετλάνα έστριψε σε μια τούμπα και ξανά χτύπησε με τα γυμνά της τακούνια στο στήθος ενός από τους Πολωνούς, που αναποδογύρισε, και πετώντας τις οπλές του μακριά, έσπασε τους λαιμούς πολλών δεκάδων ανθρώπων.
  Η Σβετλάνα αναφώνησε με χαρά:
  - Αυτό είναι ένα θανατηφόρο έρμα! Αυτό είναι το χτύπημα!
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας μισθοφόρους και άλλα κακά πνεύματα, κόβοντάς τα με σπαθιά και συνθλίβοντας με τα γυμνά της τακούνια ένα άλλο σαγόνι του Ούγγρου πρίγκιπα, κελαηδούσε:
  - Το χτύπημα μου είναι το πιο θανατηφόρο στο σύμπαν!
  Η Νατάσα γέλασε και βγάζοντας ένα σωρό ηλιαχτίδες με τα πύρινα δόντια της, είπε:
  - Η αγάπη νικάει και σκοτώνει!
  Και τα κορίτσια γέλασαν και τα τέσσερα, αλλά το γέλιο τους έπνιγε και σκότωσε τους αντιπάλους.
  Εκείνη τη στιγμή, Ρώσοι μαχητές και πολιτοφυλακές βγήκαν από τις πύλες του Polotsk. Όρμησαν στον εχθρό με όλη τους τη δύναμη. Και ενεργά στριμμένα ξίφη.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι περισσότεροι Πολωνοί και μισθοφόροι σκοτώθηκαν. Και οι αραιωμένες τάξεις των αντιπάλων, οι οποίες δέχθηκαν επίθεση από κύματα ρωσικών στρατευμάτων. Το χτύπημα των ρωσικών στρατευμάτων ήταν προσεκτικό. Από τα μουσκέτα πυροβόλησαν οι τοξότες, αποφεύγοντας όμως μέχρι στιγμής την προσέγγιση. Και εξοντωμένους αντιπάλους.
  Και τα κορίτσια εξακολουθούσαν να πετάνε λεπίδες και μπούμερανγκ με τα ξυπόλυτα πόδια τους και έβγαζαν τα χιονιά τους δόντια. Έβγαλαν ακόμη και καθρέφτες και τύφλωσαν τα μάτια των αντιπάλων.
  Οι Lyakhs έχασαν τον προσανατολισμό τους και τελείωσαν με χτυπήματα από ακονισμένα ξίφη. Και δεν είχαν καμία ευκαιρία, κανένα έλεος. Υπήρχε κάτι που είναι θανατηφόρο και ανελέητο. Και κάτι που δεν μπορεί να σταματήσει με ανθρώπινες προσπάθειες.
  Και εκτελέσεις από τοξότες, και πολιτοφυλακές και ανελέητες υλοτομίες, από τα κορίτσια εξολοθρευτές που συνθλίβουν και αλέθουν.
  Οι καλοί πολεμιστές συμπεριφέρονται και κόβουν σκληρά. Και επιλέγουν να καταστρέψουν τους στόχους των αρχηγών. Τους έκοψαν τα κεφάλια, πετώντας δίσκους. Ή βγάλτε τα μάτια - με αιχμηρές βελόνες. Έτσι τα κορίτσια συμπεριφέρονται τολμηρά και ψύχραιμα. Αλέθουν χωρίς καμία τελετή.
  Η Μιραμπέλα έκοψε πολλούς μισθοφόρους και άλλες βρομιές, και κάτω από τα ξίφη της, κεφάλια σαν καρπούζια σκορπισμένα με κατακόκκινες πιτσιλιές προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Η υψηλότερη τάξη μου στο σύμπαν!
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με ένα στρίψιμο με το γυμνό της πόδι και πώς κελαηδάει από ενέργεια:
  - Είμαστε το μεγαλείο του σύμπαντος! Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Η Ζόγια, κουνώντας τα χρυσαφένια μαλλιά της, έστειλε έναν κύκλο με ακονισμένες άκρες με τα γυμνά της δάχτυλα.
  Και τα έδωσε έξω με μανία, γνέφοντας:
  - Είμαι αυτό που φέρνει και βγάζει!
  Η φλογερή Αγγελική έστειλε άλλο ένα δώρο θανάτου και έξυπνα παρατήρησε:
  - Κάθε ανόητος μπορεί να αντέξει, δεν μπορεί να ωφεληθεί κάθε σοφός!
  Η Σβετλάνα, πνευματώδης και αστραφτερή με μαργαριταρένια μαλλιά, έβγαλε έναν αφορισμό:
  -Σκότωσε, ικανός, και ηλίθιε, η ανάσταση δεν υπόκειται σε ιδιοφυΐα!
  Ο Oleg Rybachenko είπε επίσης με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο:
  - Νικώντας τον εχθρό - τον σκοτώνεις, νικώντας τον εαυτό σου - δίνεις μια καλύτερη ζωή!
  Ο Μιραμπέλα πρόσθεσε, συντρίβοντας τους εχθρούς με όρεξη:
  - Είναι προτιμότερο να δώσεις μια ζωή σε έναν άξιο άνθρωπο παρά να σκοτώσεις χίλιους κακοποιούς - είναι πιο παραγωγικό να μεγαλώσεις ένα λουλούδι παρά να πατήσεις χίλια έντομα!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Πολωνούς και τους Ούγγρους, σημείωσε:
  - Όχι ο δυνατός που σκοτώνει, αλλά ο παντοδύναμος που ανασταίνει!
  Η κοκκινομάλλα Αγγελική, που κόβει τους στρατιώτες της Κοινοπολιτείας, vyaknula:
  - Όποιος σηκώνει τη μύτη του πολύ πριν τον αγώνα, παραμένει με τη μύτη του όταν μοιράζεται τρόπαια!
  Η Ζόγια, κόβοντας τους αντιπάλους, πετώντας μια δολοφονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γρύλισε:
  - Όταν ένας άνθρωπος έπαψε να είναι μαϊμού - όταν άρχισε να μιμείται όχι τη φύση, αλλά μια αγγελική ράτσα!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους εχθρούς και ελευθερώνοντας τον κεραυνό από την κόκκινη θηλή της, την πήρε και είπε έξυπνα:
  - Το αν ένας άνθρωπος ήταν πίθηκος είναι αμφιλεγόμενο, αλλά στην επιθυμία του να κυριαρχήσει είναι ένα τυπικό ζώο, και μάλιστα επιρρεπές σε χειμερία νάρκη!
  Η Mirabela Magnetic, σκοτώνοντας τους αντιπάλους της με μανία και τερματίζοντας τους τελευταίους αντιπάλους, πρόσθεσε:
  - Ο πολιτικός είναι μια αλεπού με φιλοδοξίες λιονταριών, χοιρινές μεθόδους, γαϊδουροπείσμα και μαϊμού επιρρεπής στη λογοκλοπή!
  Και μετά ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με γυμνή ροζ σόλα, πρόσθεσε:
  - Αν θέλετε να γίνετε απλώς έξυπνοι - πιστέψτε τα σχολικά βιβλία, αν θέλετε να γίνετε πραγματικά σοφότεροι - μην εμπιστεύεστε τους πολιτικούς!
  Ο στρατός του Stefan Batory τελείωσε. Ο ρωσικός στρατός πήγε ξανά στη Βαρσοβία. Και έγιναν εκλογές για το Sejm, όπου ο Ιβάν ο Τρομερός έγινε ο νέος βασιλιάς της Κοινοπολιτείας.
  Έγινε η ενότητα των λαών του σλαβικού κόσμου. Και η Λιβονία έγινε επίσης μέρος της Ρωσίας. Στη συνέχεια υπήρξε νίκη επί της Σουηδίας και κατάκτηση της Βίμποργκ.
  Και τότε ο κυβερνήτης Skopin-Shuisky έφτασε στη Στοκχόλμη. Και η Σουηδία κατακτήθηκε.
  Η Ρωσία έγινε μεγάλη αυτοκρατορία στρέφοντας το βλέμμα της προς την ανατολή. Και έγιναν πολλές κατακτήσεις, συν την οικοδόμηση πόλεων. Στη συνέχεια τα ρωσικά στρατεύματα κατέκτησαν το Χανάτο της Κριμαίας, μαζί με το φρούριο του Αζόφ. Και αυτά είναι μεγάλα επιτεύγματα.
  Ο Ιβάν ο Τρομερός έζησε μέχρι το 1599 και η βασιλεία του αποδείχθηκε πολύ μεγάλη και, το πιο σημαντικό, ένδοξη. Ο γιος Ιβάν ο πέμπτος διαδέχθηκε στο θρόνο και η δυναστεία των Ρουρίκ διατηρήθηκε στον θρόνο. Οι κατακτήσεις και οι εκστρατείες συνεχίστηκαν.
  Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Εκτός αν η τσαρική Ρωσία πέτυχε περισσότερα, και οι Πολωνοί, οι Ουκρανοί, οι Λευκορώσοι και οι Ρώσοι ήταν μαζί και νίκησαν με σιγουριά τους εχθρούς. Κατακτώντας λοιπόν σταδιακά όλο τον κόσμο, και επεκτείνοντας από βασίλειο σε βασίλειο!
  Και ο Ιβάν ο Τρομερός έμεινε στη μνήμη του λαού ως ο μεγαλύτερος των Ρώσων τσάρων! Και έμεινε στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος κατακτητής, αυξάνοντας αρκετές φορές το έδαφος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  
  ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΩΝ Γ'
  Το κορίτσι Mirabela Magnetic μπήκε στον κόσμο του γαλλο-πρωσικού πολέμου, μεταξύ του Βίσμαρκ και του Ναπολέοντα Γ'. Στην πραγματική ιστορία, η Γερμανία κέρδισε και ολοκλήρωσε την ενοποίησή της. Και μετά οδήγησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και στην κατάρρευση της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και της δυναστείας των Ρομανόφ.
  Φυσικά, θα ήταν καλύτερα για τη Ρωσία αν η Γερμανία δεν είχε ενωθεί και δεν μπορούσε να νικήσει τον Ναπολέοντα Γ'.
  Η Mirabela Magnetic, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια της στο γρασίδι, έτρεχε τώρα προς τους Γάλλους.
  Ήταν απαραίτητο να προειδοποιήσουμε ότι κοντά στο Σεντάν, οι Πρώσοι ετοίμασαν μια παγίδα για τον Ναπολέοντα Γ' και κατέλαβαν τα κυρίαρχα ύψη.
  Τι μπορεί να ειπωθεί για τον Ναπολέοντα Γ'; Ο ανιψιός του Μεγάλου Ναπολέοντα προσπάθησε να μιμηθεί τον θείο του. Και ήθελε να δημιουργήσει μια πανίσχυρη αυτοκρατορία και θα μπορούσε να κατακτήσει την Ευρώπη.
  Στην αρχή είχε επιτυχία. Κατάφερε να κερδίσει τον πόλεμο της Κριμαίας με τη Ρωσία. Είναι αλήθεια ότι με το κόστος των μεγάλων απωλειών, η ίδια η Γαλλία δεν έλαβε εδαφικά κέρδη από αυτό. Μετά οι πόλεμοι στην Ινδοκίνα.
  Νίκη επί της Αυστρίας και προσάρτηση κάποιων περιοχών στην Ιταλία.
  Επιπλέον όχι και τόσο επιτυχημένα. Το Βέλγιο δεν καταλήφθηκε. Το Μεξικό επίσης.
  Η ευκαιρία να βοηθήσει την Αυστρία στον πόλεμο με την Πρωσία χάθηκε.
  Και τώρα ο πόλεμος με την πανίσχυρη Γερμανία.
  Στην πραγματική ιστορία - η πλήρης ήττα της Γαλλίας και η σύλληψη του Ναπολέοντα Γ'.
  Αλλά η Μιραμπέλα, ένα ξυπόλητο κορίτσι με μπικίνι, έχει την ευκαιρία να αποτρέψει την καταστροφή. Και να μην αφήσει τη Γερμανία να φτάσει στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας και να αναπτύξει έναν ισχυρό εχθρό.
  Η Μιραμπέλα τρέχει σε ένα μονοπάτι στο δάσος και τραγουδά:
  - Αν, αν είναι πολύ, πολύ...
  Αν, αν στο μονοπάτι...
  Πήδα και τρέξε!
  Αλλά ίσως, ίσως...
  Αλλά ίσως, είναι δυνατόν, είναι δυνατόν!
  Αυτό είναι πολύ, πολύ πιθανό!
  Μπορείτε να πάτε στην Αφρική!
  Στην Αφρική, τα ποτάμια είναι τόσο πλατιά
  Και τα αφρικανικά βουνά είναι τόσο ψηλά!
  Ω, κροκόδειλοι, ιπποπόταμοι!
  Αχ, μαϊμούδες, σπερματοφάλαινες!
  Α, αχ, και ο πράσινος παπαγάλος!
  Α, αχ, και ο πράσινος παπαγάλος!
  Εδώ, με αυτό το παιδικό τραγούδι, πηδά στο στρατόπεδο του Ναπολέοντα Γ'.
  Οι Γάλλοι είναι αρκετά πολλοί και το στρατόπεδο μεγάλο. Αν και η πειθαρχία δεν συγκρίνεται με τους Πρώσους. Και, ίσως, τα όπλα είναι ξεπερασμένα και οι στολές είναι πολύ φωτεινές. Και γενικά ο στρατός είναι χειρότερος από την εποχή του Ναπολέοντα.
  Είναι αλήθεια ότι οι Γάλλοι είναι καλοί στο να πολεμούν με ξιφολόγχες. Αυτό το όπλο εφευρέθηκε στη Γαλλία.
  Έτσι μπορείτε να πολεμήσετε σχεδόν επί ίσοις όροις. Και ο αγώνας θα είναι πολύ σκληρός.
  Το κορίτσι με το μπικίνι δεν σταμάτησε. Αν και οι στρατιώτες την κατασπάραξαν με τα μάτια τους.
  Η Μιραμπέλα είναι μια σπάνια ομορφιά και πολύ αθλητική χάρη. Τρέχει προς τον εαυτό της αναβοσβήνει γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες.
  Και τώρα τρέχει μέχρι την κεντρική σκηνή, όπου βρίσκεται ο αυτοκράτορας της Γαλλίας, Ναπολέων ο Τρίτος. Η δύναμή του είναι μεγάλη. Αν και τυπικά υπάρχει βουλή και γερουσία. Αλλά στην πραγματικότητα, ο Ναπολέων Γ' είναι σχεδόν απεριόριστος.
  Και τώρα είναι γεμάτος επιθυμία να νικήσει τους Γερμανούς και να συμπεριλάβει μέρος της νότιας Γερμανίας στη σύνθεσή του.
  Φυσικά, απέχει πολύ από τον Ναπολέοντα τον Πρώτο. Είχε ήδη πεθάνει στα χρόνια του Ναπολέοντα Γ' και σε ηλικία σαράντα ετών υπέταξε όλη την Ευρώπη.
  Όμως ο Ναπολέων Γ' εξακολουθεί να πιστεύει στη δόξα του. Επιπλέον, η Γαλλία έχει ήδη διεισδύσει στην Αφρική και έχει μια τεράστια ματαιοδοξία.
  Το κορίτσι σταμάτησε στην είσοδο της σκηνής από τους φρουρούς και ρώτησαν:
  "Τι δουλειά έχεις με τον Αυτοκράτορα;"
  Η Μιραμπέλα κοιτάζοντας ειλικρινά με μάτια ζαφείρι απάντησε:
  - Ιδιωτική επιχείρηση!
  Και την άφησαν να περάσει χωρίς αμφιβολία. Είναι σαφές ότι μια τέτοια ομορφιά έχει μόνο προσωπική υπόθεση για τον αυτοκράτορα.
  Η Μιραμπέλα, χτυπώντας τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της κατά μήκος των χαλιών, κινήθηκε γύρω από τη σκηνή που έμοιαζε με το μέγεθος μιας σκηνής τσίρκου. Την πέρασε πολλές φορές από τον φύλακα.
  Τελικά η Μιραμπέλα μπήκε στο γραφείο του αυτοκράτορα. Ο Ναπολέων Γ' αναφώνησε αμέσως:
  - Τι ομορφιά!
  Το κορίτσι υποκλίθηκε στον μονάρχη. Ο Ναπολέων Γ' ήταν μεσήλικας, κοντός και όχι πολύ προβεβλημένος. Φαλακρός, και όχι σαν μεγάλος κυβερνήτης.
  Η Μιραμπέλα ήταν πολύ πιο ψηλή από αυτόν και η εμφάνισή της είναι τόσο λαμπερή.
  Ο Ναπολέων την κοίταξε λαίμαργα, γουργουρίζοντας:
  - Έχεις τέτοια ομορφιά... Απλά ένα θαύμα!
  Η Μιραμπέλα γέλασε και απάντησε:
  Όλοι νομίζουν ότι είμαι όμορφη. Μόνο για κάποιους άντρες, είμαι πολύ μεγάλος!
  Ο Ναπολέων έγνεψε καταφατικά βγάζοντας τα ψεύτικα του δόντια.
  - Λατρεύω τις μεγάλες γυναίκες! Μου αρέσεις!
  Η Μιραμπέλα σημάδεψε το γυμνό, μαυρισμένο, μυώδες πόδι της και σημείωσε, παίρνοντας αμέσως τον ταύρο από τα κέρατα:
  - Δεν ήρθα να κάνω έρωτα μαζί σου! Και θέλω να σας ενημερώσω ότι οι Πρώσοι έχουν στήσει ενέδρα στο δρόμο σας, και σας περιμένουν να μπείτε στην κοιλάδα!
  Ο Ναπολέων ανασήκωσε τα φρύδια του και ρώτησε:
  - Πώς το ξέρεις αυτό?
  Η Μιραμπέλα απάντησε σκληρά:
  - Πρώτον, συνηθίζεται να απευθύνεστε στις κυρίες ως εσάς! Και δεύτερον - το ξέρω!
  Ο Ναπολέων υποχώρησε.
  "Είχα επίσης ένα ασαφές προαίσθημα, αλλά η ευφυΐα μου δεν επιβεβαίωσε τίποτα. Πώς το ξέρεις αυτό;
  Το κορίτσι λογικά παρατήρησε:
  - Σε κάθε γυναίκα ο Διάβολος! Και ο Διάβολος τα ξέρει όλα - είναι σχεδόν Θεός, μόνο από την άλλη πλευρά!
  Ο Αυτοκράτορας έγνεψε καταφατικά.
  - Λογικά! Είσαι πολύ όμορφος για να είσαι κατάσκοπος. Λοιπόν, εντάξει... Θα πάω από την άλλη πλευρά, οι στρατηγοί μου είπαν ότι υπό τον Σεντάν η πεδιάδα είναι πολύ άβολη για επίθεση. Αλλά θέλω να περάσω τη νύχτα μαζί σου!
  Η Μιραμπέλα παρατήρησε:
  - Μεταξύ μας σαράντα χρόνια διαφορά!
  Πράγματι, ο Ναπολέων είναι ήδη εξήντα δύο ετών. Και είναι φαλακρός και δεν λάμπει από ομορφιά. Αλλά το φαλακρό σημείο στο μέτωπο είναι ακόμα μικρό και η εμφάνιση είναι ευγενής. Οι ώμοι είναι αρκετά φαρδιοί, υπάρχουν πολλές παραγγελίες με βότσαλα στο στήθος.
  Επιπλέον, οι παραγγελίες δεν είναι μόνο γαλλικές, αλλά και αγγλικές, ρωσικές και άλλες.
  Παρόλο που η Ρωσία χαίρεται ακόμη και για τον πόλεμο με τους Γάλλους, τους οποίους δέσμευσε η Γερμανία.
  Ο Ναπολέων διέταξε:
  - Ενοχή μας!
  Οι υπηρέτριες έτρεξαν και έριξαν κρασί σε ασημένια κύπελλα. Μετά τράπηκαν σε φυγή πατώντας τα τακούνια τους.
  Ο Ναπολέων ήπιε μια γουλιά και την έδωσε στη Μιραμπέλα.
  Γεύτηκε το κρασί. Και ένιωσα ότι ήταν ευχάριστο και δυνατό.
  Ήπιε το μισό ποτήρι και σημείωσε:
  - Ενα καλό πράγμα! Αλλά πρέπει πρώτα να νικήσετε τους Πρώσους!
  Ο Ναπολέων ρώτησε:
  - Είσαι Γάλλος?
  Η Μιραμπέλα απάντησε ειλικρινά:
  - Δεν!
  Ο αυτοκράτορας ρώτησε:
  - Και ποιος είσαι εσύ?
  Η Μιραμπέλα είπε περήφανα:
  - Ειμαι ΡΩΣΟΣ!
  Ο Ναπολέων έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Τόσο όμορφη και ρωσική; Τα μαλλιά σου είναι σαν φύλλα χρυσού!
  Το κορίτσι επιβεβαίωσε:
  - Τα μαλλιά μου είναι υπέροχα!
  Ο Αυτοκράτορας πρότεινε:
  - Ίσως τότε θα δοκιμάσεις μαύρο χαβιάρι;
  Η Μιραμπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα!
  Και το κορίτσι άπλωσε το χέρι με ένα χρυσό κουτάλι σε ένα ποτήρι χαβιάρι. Ο αυτοκράτορας με ένα χαμόγελο πρότεινε:
  - Γίνε το αγαπημένο μου! Θα σου φτιάξω μια δούκισσα!
  Η Μιραμπέλα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Πολύ κολακευτικό... Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα προλάβω να γίνω δούκισσα! Η αποστολή μου θα είναι πιο σύντομη!
  Ο Ναπολέων αναστέναξε και απάντησε:
  - Σε αγάπησα, χωρίς να γνωρίζω το πάθος πριν,
  Αγάπησα στις καρδιές, χωρίς περιορισμούς μαραζώνουμε ...
  Σε αγάπησα τόσο ειλικρινά, τόσο τρυφερά,
  Πώς σας δίνει ο Θεός - να σας αγαπούν οι άλλοι!
  Η Μιραμπέλα έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Μπορείς να γίνεις μεγάλος μονάρχης. Ξέρεις, μπορώ να σε πάω στα μετόπισθεν των Γερμανών και θα κερδίσεις τη μεγαλύτερη νίκη!
  Ο Ναπολέων ξαφνιάστηκε:
  - Μπορείτε να το κάνετε?
  Η Μιραμπέλα έγραψε στο Twitter:
  - Όλα τα ακατόρθωτα, ίσως ξέρω σίγουρα!
  Ο Αυτοκράτορας έγνεψε καταφατικά.
  - Είσαι αξιαγάπητος! Ας χορέψουμε.
  Ο Ναπολέων σηκώθηκε. Αν και η Μιραμπέλα ήταν ξυπόλητη, ήταν ακόμα πιο ψηλή από τον μονάρχη σχεδόν κατά ένα ολόκληρο κεφάλι.
  Άρχισαν να χορεύουν. Το κορίτσι δεν ήταν πολύ καλό σε αυτό. Αλλά ο Ναπολέων τη βοήθησε.
  Η Μιραμπέλα έγραψε στο Twitter:
  Όλοι κοιτάμε τον Ναπολέοντα
  Εκατομμύρια τρελοί...
  Θέλουν να υπηρετήσουν το όνειρο
  Και απλά μετατράπηκαν σε παιχνίδι!
  Η Μιραμπέλα απάντησε με ενθουσιασμό τραγουδώντας ένα τραγούδι για τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη:
  Ναπολέων, Ναπολέων
  Πήγε να πολεμήσει εναντίον της Ρωσίας, αν πήγαινε να πολεμήσει εναντίον της Ρωσίας, ήθελε να κυβερνήσει ολόκληρο τον κόσμο.
  
  Ήθελε να κυβερνήσει όλο τον κόσμο, Αλέξανδρε, να ρωτήσει τον Τσάρο φόβο Αλεξάνδρα, φοβήθηκε, του υπέγραψα ένα γράμμα πίσω.
  
  Κύριοι, όλοι οι ευγενείς μας, Φοβήθηκαν, δεν ξέρουν τι να κάνουν.
  Φοβήθηκαν, μα όλοι τράπηκαν σε φυγή,
  Α, ναι, δεν υπάρχει κανείς στη Μόσχα, αδέρφια!
  
  Ως ένας, ένας δεν φοβήθηκε - Εδώ είναι ο Κουτούζοφ, ο διοικητής όλων μας. Ως ένας, μόνο ένας δεν φοβήθηκε - ο Πρίγκιπας Κουτούζοφ - εδώ είναι ο ήρωάς μας!
  Ο Ναπολέων Γ' έγνεψε καταφατικά.
  - Έλα, τραγουδήστε ομορφιά!
  Η Μιραμπέλα συνέχισε να τραγουδά, ένα ολόκληρο ποίημα που είχε δει κάποτε στο Διαδίκτυο:
  Στέκομαι στο σούπερ μάρκετ... Εκεί-ταράμ-ταράμ-ταράμ... Κοιτάζω
  τα ράφια, δεν χτυπάω κανέναν... Και ένας λευκός άγγελος, που δεν στέκεται εδώ για τίποτα, Μου λέει γλυκά: "Καλά, τι θέλεις; ... Τι;"
  
  Και από αυτόν τον ήχο μου γίνεται μαγικό, κάτι μουρμουρίζω, αλλά δεν ακούω τη φλυαρία μου, λέω ότι η νηστεία είναι κατ' αρχήν θεραπεία, αλλά, στην πραγματικότητα, τουλάχιστον θα έβαζες κάτι στα ράφια.. Και
  
  πάνω σε αυτό η άγγελος Λούσι (έτσι την αποκαλεί ο κόσμος), λέει αρκετά ήσυχα: "Εκεί-ταράμ-ταράμ-εκεί-εκεί!!!", Που μάλλον σημαίνει ότι δεν αξίζει τον κόπο, όπως... Τι , λένε, θα σας δαγκώσει το λαιμό για το γηγενές σούπερ μάρκετ!
  
  ... Και πάλι κολυμπάω στη νιρβάνα, λαίμαργα για αέρα με το στόμα μου, Όλα γίνονται άσπρο-μπλε-κόκκινο, γκρίζος καπνός από όλες
  
  
  
  
  
  τις πλευρές . Δεν τους άφησαν να μπουν! Υποχωρούν κατά μήκος της Σμολένσκαγια, όπου κατάφεραν να φάτε τα πάντα... Οι στρατάρχες συνωστίζονται πίσω, σιχαίνονται πεινασμένοι... Οι πιο αδύνατοι φρουροί - είναι μόνο κρίμα να τους κοιτάξετε!
  
  Ο Βοναπάρτης τρέμει με το χαβιάρι (αυτό, παρεμπιπτόντως, είναι σημάδι!), Κοιτάζει τα ράφια, και το χαβιάρι τρέμει πιο έντονα ... Γυρίζει στη Λους, μας καλεί τον Μουράτ, πιο λεπτός και γοητευτικός, σηκώνει το μουστάκι του ψηλά. ...
  
  Ο αυτοκράτορας αρχίζει: "A la ger, com a la hero! Ο στρατός είναι πολύ πεινασμένος! Ο στρατός είναι πολύ πεινασμένος! Θα πληρώσουμε με χρυσό!" Η Lucy, επίσης στα γαλλικά, πολύ ήσυχα και ήρεμα, Λέει: " Άνοιξε το zenki! Όλα είναι στο παράθυρο!",
  
  Και ο γέρος φρουρός με καπέλα αρκούδας Κυνηγημένος στο Pollock Hall και τυρόπηγμα ... Οι καλές ελπίδες πνίγηκαν στα τυριά Pollack, Οι ατσάλινες ξιφολόγχες λυγίστηκαν σε τυρόπηγμα ...
  
  αυτοκράτορας συνεχίζει: "Ο στρατός είναι πολύ πεινασμένος! Ω, ανάθεμά σου ... sheri!", Υπνωτική δύναμη που καραδοκούν τα μάτια του, Όλα κατευθύνονται στη Lucy, όλα γύρω καπνίζουν ήδη ...
  
  Ο αυτοκράτορας κοιτάζει απειλητικά - Η Lucy κοιτάζει Μουράτ, Και ο Μουράτ - είναι ένας γενναίος τύπος! Σηκώνει το μουστάκι του, ο Αυτοκράτορας γίνεται μωβ - Η Λούσι κοιτάζει τον Μουράτ, Και ο Μουράτ - είναι γενναίος τύπος, σηκώνει το μουστάκι του ψηλά, ο αυτοκράτορας τρώει με τα μάτια του - Η Λούσι κοιτάζει τον Μουράτ και ο Μουράτ - είναι γενναίος τύπος , σηκώνει το μουστάκι του.
  
  Και ο γέρος φρουρός, με πόνο στα πρόσωπά τους, αποφάσισε ο "Pollock" με τα όπλα τους. Το κορνέ από την Τουλούζη - ο ήρωας του Austerlitz - δάγκωσε το τυρί ... και ηρέμησε για πάντα ...
  
  Ο αυτοκράτορας με μια δυνατή κραυγή, και Ο Μουράτ με την ίδια κραυγή, Και οι φρουροί - επίσης με κλάματα - φεύγουν από το μαγαζί, Και περιφέρονται σε ένα πλήθος σε έναν χιονισμένο δρόμο, Βρίζοντας τα πάντα στον κόσμο ... Η Μπερεζίνα είναι μπροστά ... Ναι, ναι . .. Wee-wee ...
  
  Η εικόνα αλλάζει ξανά: όλα γύρω φωτίζονται ξανά, Το ίδιο ταμείο, η ίδια Lucy, ήσυχα και ειρηνικά, όπως πάντα. Στέκομαι και χαμογελάω, η ψυχή μου ζεσταίνεται , καταλαβαίνω τι θα γινόταν αν υπήρχε φαγητό εδώ ...
  
  Δείξτε προσοχή. Ζητώ να δώσουν ένα βιβλίο με παράπονα ή προτάσεις, Να γράψουν σε αυτό ευγνωμοσύνη σε δύο σελίδες. Ευγνωμοσύνη, ευγνωμοσύνη, ευγνωμοσύνη και πέντε ...
  Ο Ναπολέων Γ' μουρμούρισε:
  - Είναι υπέροχο!
  Και ο αυτοκράτορας έπεσε σε μια καρέκλα και ροχάλισε. Η Μιραμπέλα κοίταξε πίσω. Και χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, πήρε και έχυσε στον εαυτό της περισσότερο κρασί. Ήπιε μια γουλιά από χαρά και άρχισε να την τραβάει.
  Μετά χαστούκισε τον αυτοκράτορα στο μάγουλο. Ο Ναπολέων ξύπνησε.
  Το κορίτσι είπε:
  - Ήρθε η ώρα, Μεγαλειότατε, να μαζέψετε στρατεύματα και να πάτε στα μετόπισθεν των Πρώσων!
  Ο Ναπολέων αναστέναξε:
  - Θα ήταν δύσκολο!
  Η Μιραμπέλα απάντησε:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για την εξουσία των σοβιέτ...
  Θα σπάσουμε τους Πρώσους -
  Σε αυτό το τραγούδι!
  Ο Ναπολέων συμμορφώθηκε απρόθυμα. Και τώρα η Μιραμπέλα τον οδηγεί από το χέρι, και κάνει τη συλλογή τρομπέτα. Τα στρατεύματα είχαν ήδη χρόνο να ξεκουραστούν και ήρθε η ώρα να κάνουν έναν ελιγμό κυκλικού κόμβου.
  Για να φτιάξει λίγο το κέφι του Ναπολέοντα, η ηρωίδα του κάνει μασάζ στον αυχένα. Και ο Βοναπάρτης Τζούνιορ νιώθει μια εισροή ενέργειας στον εαυτό του. Και έρχεται ο μεγάλος γαλλικός στρατός.
  Ο Μιραμπέλα εκδίδει εντολές για λογαριασμό του αυτοκράτορα. Ως αποτέλεσμα, τα στρατεύματα βρίσκονται σε κίνηση, αλλά χωρίς μουσική και τύμπανα. Το οποίο είναι πολύ συμπαγές. Ο στρατός μαζεύεται.
  Και ενεργεί, κινείται κατά μήκος του γάντζου, παρακάμπτοντας τα ύψη. Η ίδια η Μιραμπέλα ανέλαβε να διώξει τους Γάλλους. Και τους φωνάζει πολύ ευγενικά. Ο στρατός είναι σε κίνηση.
  Το κορίτσι έτρεξε προς τα εμπρός και έφυγε ορμητικά, αναβοσβήνει τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες της. Τα στρατεύματα την ακολούθησαν.
  Η Μιραμπέλα έτρεξε και τραγούδησε:
  - Αν το φρούριο είναι στο δρόμο,
  Ο εχθρός έχτισε...
  Είναι απαραίτητο να παρακάμψετε από το πίσω μέρος -
  Πάρτε την χωρίς πυροβολισμό!
  Έτσι η κοπέλα οδήγησε έναν μεγάλο στρατό στα μετόπισθεν των Πρώσων. Και οι Γάλλοι επιτέθηκαν στους Γερμανούς αιφνιδιάζοντάς τους. Ήταν μια έξαλλη και απελπισμένη επίθεση.
  Η Μιραμπέλα με δύο σπαθιά όρμησε στη μάχη.
  Πρώτα, μια ηρωική κοπέλα έκανε δεξίωση στο μύλο και έκοψε τα κεφάλια μερικών Πρώσων στρατιωτών. Τότε η γυμνή της φτέρνα πήρε και προσγειώθηκε στο πηγούνι ενός Γερμανού αξιωματικού, συνθλίβοντας το σαγόνι του.
  Η Μιραμπέλα φώναξε:
  - Θα σαρώσουμε τον εχθρό με ένα χτύπημα,
  Η δόξα θα επιβεβαιωθεί με ένα ατσάλινο σπαθί...
  Χτυπάμε τη Βέρμαχτ όχι μάταια -
  Ας συντρίψουμε τους Πρώσους σε μάρκες!
  Και έτσι η κοπέλα κίνησε το γόνατό της στο πηγούνι του Γερμανού συνταγματάρχη. Και από δυνατό χτύπημα έσπασε ο λαιμός του. Ήταν πραγματικά ένας εντυπωσιακός αγώνας. Και ο αγώνας είναι αυτό που χρειάζεσαι.
  Η Μιραμπέλα έκανε μια τεχνική πεταλούδας με τα σπαθιά της και κελαηδούσε:
  - Ομορφιά, ομορφιά, είμαι Πρώσος σαν τη γάτα!
  Και η γυμνή της φτέρνα σε ένα άλμα χτύπησε τον Γερμανό στρατηγό στο στήθος. Πέταξε από ένα δυνατό χτύπημα και έπεσε πάνω σε πρωσικές ξιφολόγχες. Αυτό αποδείχθηκε υπέροχο. Και πιτσιλισμένες βρύσες αίματος.
  Η Μιραμπέλα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Η δύναμή μου είναι μεγάλη, θα συντρίψουμε τον Πρώσο!
  Οι Γάλλοι, αιφνιδιάζοντας τους Γερμανούς, τους συνέτριψαν βαριά. Ο στρατός του Βίσμαρκ αριθμούσε πάνω από διακόσιες χιλιάδες στρατιώτες. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη μάχη μετά τη "Μάχη των Εθνών". Ο ίδιος ο Ναπολέων ο Τρίτος δεν βιάζεται στη μάχη, αλλά προτιμά να οδηγεί από απόσταση.
  Ο Μπίσμαρκ επίσης δεν ανεβαίνει στη μάχη. Προσπαθεί να συγκεντρώσει τα κατακερματισμένα γερμανικά μέρη. Άρα η ένταση δεν πέφτει.
  Η Μιραμπέλα κόβει με δύο σπαθιά. Επιπλέον, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει ένα στιλέτο στον εχθρό. Και αμέσως τρεις Πρώσοι πέφτουν από εύστοχη ρίψη.
  Η Mirabella τραγούδησε:
  Ζούμε στη γη του πατέρα μας
  Τα εγγόνια της Lada και τα παιδιά του Θεού...
  Και πετάει πάνω σε ένα φτερωτό άλογο,
  Η Ρωσία στα μεγάλα επιτεύγματα αιώνων!
  Και τώρα τα ξίφη των κοριτσιών της έχουν χακαριστεί στους Πρώσους. Και πάλι, η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού θα σπάσει το σαγόνι ενός άλλου Γερμανού στρατηγού. Ας πούμε μόνο αυτό το κορίτσι - απλά σούπερ.
  Και τώρα πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Μπίσμαρκ. Το κορίτσι είναι πολύ αποφασισμένο. Και ρίχνει μια βόμβα νιτρογλυκερίνης με όλη του τη δύναμη. Θα πετάξει και πώς θα ευχαριστήσει τον Μπίσμαρκ ακριβώς στο μέτωπο του κράνους.
  Και έγινε μια ισχυρή έκρηξη. Ο Βίσμαρκ αμέσως, μαζί με τους στρατηγούς, διαλύθηκε.
  Και έχοντας χάσει το κεφάλι του, ο πρωσικός στρατός μετατράπηκε αμέσως σε μια ανεξέλεγκτη μάζα.
  Και οι Γερμανοί έτρεξαν, πετώντας πανό, όπλα και προμήθειες. Οι Γάλλοι καταδίωξαν λυσσαλέα. Και οδήγησαν αυτούς τους Πρώσους στα ίδια τα σύνορα. Μέχρι που σχεδόν όλοι έπεσαν και έπεσαν στην αιχμαλωσία.
  Μετά από αυτό, ο πόλεμος έχει ήδη μετακινηθεί σε γερμανικό έδαφος. Η Γαλλία κατέκτησε σημαντικό μέρος της επικράτειας, μέχρι τον Έλβα. Και ενίσχυσε την επιρροή του.
  Ο Ναπολέων Γ' πέθανε σύντομα, αλλά πέθανε με δόξα. Και τον θρόνο διαδέχθηκε ο Ναπολέων Δ'.
  Η Ρωσία, στο πρόσωπο της Γερμανίας, δεν δέχθηκε ισχυρό εχθρό. Αλλά κατά τη διάρκεια του πολέμου με την Τουρκία το 1877, η Γαλλία μετακόμισε ξανά στην Κριμαία. Ο Αλέξανδρος Β' σε αυτές τις συνθήκες αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα Βαλκάνια. Και η Γαλλία κατέλαβε επίσης την Ιταλία ... Αλλά η Βρετανία, ανήσυχη για την ηγεμονία των Ναπολέοντα, μπήκε η ίδια στον πόλεμο.
  Οι μάχες συνέχισαν και κατέκλυσαν ολόκληρη την Ευρώπη. Στον πόλεμο μπήκε και η Αυστρία.
  Και η Ρωσία, ήδη υπό τον Αλέξανδρο τον Τρίτο, άρχισε πάλι πόλεμο με την Τουρκία. Και αφού κανείς δεν της επενέβη, κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη, τη Μικρά Ασία και τα εδάφη προς την Αίγυπτο, καθώς και το Ιράκ, φτάνοντας στον Ινδικό Ωκεανό.
  Τότε ο Αλέξανδρος ο Τρίτος κατέκτησε το Ιράν. Περνώντας στην ιστορία όχι πλέον ως ειρηνοποιός, αλλά ως κατακτητής. Η Ρωσία έχει γίνει δυνατή. Η Γαλλία και η Βρετανία συνέχισαν τον πόλεμο. Ο Ναπολέων ο τέταρτος πρότεινε μια συμμαχία στη Ρωσία.
  Ο Νικόλαος Β', ο οποίος κληρονόμησε τον πρόωρα αποθανόντα Αλέξανδρο Γ', συμφώνησε.
  Η Ρωσία επιτέθηκε στις βρετανικές αποικίες στην Ινδία, το Πακιστάν και την Αίγυπτο. Επιπλέον, οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις επιτέθηκαν στην Αυστροουγγαρία και την Πρωσία.
  Η Ευρώπη κατακτήθηκε από ρωσικά και γαλλικά στρατεύματα. Η Ρωσία έλαβε όλα τα σλαβικά εδάφη για τον εαυτό της και τα σύνορα περνούσαν κατά μήκος του Όντερ και σχεδόν στη Βιέννη.
  Έτσι τελείωσε η πρώτη διαίρεση του κόσμου. Τότε η Ιαπωνία επιτέθηκε στη Ρωσία. Όμως οι Ρώσοι ήταν δυνατοί και έτοιμοι. Επιπλέον, έχουν επίσης έναν ισχυρό στόλο όχι μόνο στον Ειρηνικό, αλλά και στον Ινδικό Ωκεανό. Έτσι η τσαρική Ρωσία του Νικολάου Β' τους νίκησε με σιγουριά.
  Η Ιαπωνία έγινε ρωσική επαρχία.
  Στη συνέχεια, μαζί με τη Γαλλία, η τσαρική Ρωσία του Νικολάου Β' μοίρασε την Αφρική. Επιπλέον, οι Ρώσοι κατέλαβαν επίσης την Κίνα και τη Γαλλία εξ ολοκλήρου την Ταϊλάνδη και την Ινδοκίνα. Και μετά οι Ρώσοι και οι Γάλλοι κατέλαβαν την Αυστραλία.
  Ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο χωρίστηκε μεταξύ Ρωσίας και Γαλλίας.
  Αλλά υπήρχαν ακόμη μη κατεχόμενα εδάφη στο δυτικό ημισφαίριο, και κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η κατάκτησή τους είναι μια άλλη ιστορία. Και το Mirabela Magnetic είναι μπράβο - απλά ένα σούπερ κορίτσι!
  
  Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΧΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2011 απέτυχαν. Και τώρα η Ρωσία του Πούτιν πολεμά στο Αφγανιστάν. Οι μάχες σκληρές, η ζυγαριά ταλαντεύεται. Φυσικά, οι εκπρόσωποι των γυναικείων ειδικών δυνάμεων δείχνουν ιδιαίτερο ηρωισμό - το ωραίο φύλο χτυπά τους Μουτζαχεντίν.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Για κάθε ενδεχόμενο, οι Αμερικανοί έδιωξαν ύποπτα άτομα από τη χώρα τους και η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 δεν έγινε. Και τώρα ο ρωσικός στρατός πολεμά τους Ταλιμπάν.
  Οι μάχες είναι πολύ σκληρές. Και βομβάρδισαν τις θέσεις των Μουτζαχεντίν.
  Υπάρχουν τέσσερα κορίτσια από τη Ρωσία στον ουρανό: η Natasha Sokolovskaya, η Anastasia Vedmakova, η Akulina Orlova, η Mirabela Magnitnaya.
  Και αλωνίζουν ενεργά ντουσμάν.
  Και πατάνε τα δάχτυλα των ξυπόλυτων ποδιών τους στα κουμπιά του joystick. Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια. Ποιος μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα.
  Και χτύπησαν τους μισητούς dushmans. Γίνεται πόλεμος με τους Ταλιμπάν. Κυρίως η Ρωσία βομβαρδίζει. Υπάρχουν όμως και μονάδες εδάφους που πολεμούν με εχθρούς.
  Και συμπεριλαμβανομένου του πειραματικού οχήματος T-95.
  Και η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα και η Σβετλάνα παλεύουν επίσης.
  Και αλωνίζουν και τους Μουτζαχεντίν...
  Ο πόλεμος συνεχίζεται εδώ και αρκετά χρόνια. Η προεδρία Πούτιν φτάνει στο τέλος της. Και σε αντίθεση με την προηγούμενη ιστορία, υπάρχει ίντριγκα. Αλήθεια, ποιος θα κερδίσει; Η οικονομία δεν πάει καλά. Ο πόλεμος κράτησε τόσο στην Τσετσενία όσο και στο Αφγανιστάν. Είναι γεμάτο προβλήματα. Οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου δεν είναι τόσο υψηλές όσο στην πραγματική ιστορία. Άρα οι κομμουνιστές ισχυρίζονται περισσότερα.
  Η Natasha Korshunova, πυροβολώντας από ένα τανκ, σημείωσε:
  - Εδώ είμαστε σε πόλεμο, αλλά οι προοπτικές δεν φαίνονται!
  Η Ζόγια έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Δεν είναι αυτός ο πόλεμος μας! Και γιατί κάνουμε κούκους σε αυτά τα βουνά;
  Ο Αυγουστίνος απάντησε:
  - Σταμάτα να μιλάς!
  Εμπρός και πάνω, και εκεί...
  Μετά από όλα, αυτά είναι τα βουνά μας -
  Θα μας βοηθήσουν!
  Θα μας βοηθήσουν!
  Η Σβετλάνα συμφώνησε με αυτά:
  - Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν!
  Και το Τ-95 εκτόξευσε άλλο ένα βαρύ βλήμα στους Μουτζαχεντίν. Και τα έσπασε καλά, τόσο συντριπτικό χτύπημα.
  Και κόπηκαν θραύσματα dushman με υψηλή εκρηκτικότητα.
  Η Νατάσα χτύπησε τη γυμνή ροζ φτέρνα της και τραγούδησε:
  - Προχωράμε για τον ιερό κομμουνισμό,
  Και ξυπόλητες χειροβομβίδες ρίχνουν!
  Και τα κορίτσια είναι επιθετικά στη μάχη ...
  Και οι Μουτζαχεντίν κάπως τηγάνισαν τα τακούνια ενός μέλους της Komsomol. Πιασμένο και μέχρι τη γυμνή σόλα με ένα καυτό σίδερο. Και πρέπει να πω ότι πόνεσε πολύ.
  Και το κορίτσι βρυχήθηκε από την ταλαιπωρία και τσίριξε ...
  Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έσπασαν τα dushmans με λαβίδες. Εδώ είναι η πολιτική τους.
  Η Ζόγια το πήρε και βρυχήθηκε:
  - Πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος,
  Αφήστε το να βρυχάται με μανία σε όλο τον κόσμο...
  Οι τάξεις και οι παραγγελίες πηγαίνουν πιο γρήγορα -
  Όταν οι οβίδες σκάνε μέρα νύχτα!
  Και με γυμνό τακούνι, πώς να πατήσετε ...
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε γελώντας:
  - Κανείς δεν θα πατήσει τα κορίτσια!
  Έτσι, ανάγκασαν πραγματικά τον αιχμάλωτο dushman να φιλήσει τα γυμνά πόδια τους,
  Χαριτωμένα πόδια. Και τους έβρεχε με φιλιά.
  Ο Αυγουστίνος ένιωσε τη γλώσσα της να γλείφει τη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της.
  Κι εκείνη φώναξε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο - Θα μουσκέψω τους εχθρούς στην τουαλέτα!
  Και γελάω ξανά στα πνευμόνια μου!
  Εδώ τα κορίτσια στο Αφγανιστάν ήταν άγρια.
  Εδώ η Tamara και η Veronica ανάγκασαν τις γυμνές σκονισμένες φτέρνες τους να γλείψουν τους αιχμαλωτισμένους Μουτζαχεντίν. Και μετά τους κατούρησαν. Και πώς εκτινάσσονται από έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων - σκίζοντας dushmans.
  Η Tamara σημείωσε επιθετικά:
  - Είμαστε οι πιο κουλ στον κόσμο!
  Η Βερόνικα συμφώνησε:
  - Δεν γίνεται καλύτερα!
  Και τα κορίτσια έπιαναν τους άντρες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών από τη μύτη και τους έφτιαχναν δαμάσκηνα.
  Είναι τέτοιες ομορφιές. Και σε απάντηση, αν τους αιχμαλώτιζαν, τηγάνιζαν τα τακούνια τους.
  Ο πόλεμος, φυσικά, συνεχίζεται με διάφορους βαθμούς επιτυχίας.
  Τα ρωσικά στρατεύματα συντρίβουν τους Μουτζαχεντίν. Και αυτοί που απαντούν διεξάγουν έναν πόλεμο ναρκών.
  Και υπονομεύουν επίσης τα ρωσικά στρατεύματα. Ή θα χαμηλώσει το κλιμάκιο, ή θα τιναχθεί στον αέρα κάτι άλλο.
  Και καταρρίπτουν ελικόπτερα με εκτοξευτές. Αυτό που κάνουν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.
  Σε απάντηση, τα κορίτσια κοροϊδεύουν τους Μουτζαχεντίν. Και πολλά πράγματα κάνουν τις καλλονές να γλείφουν με τις γλώσσες.
  Η Σταλενίδα παρατήρησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ένας κακός dushman σέρνεται κατά μήκος των βράχων,
  Χτυπήστε τον με ναπάλμ!
  Δεν τους γλιτώνεις
  Σκότωσε αυτό το κάθαρμα...
  Πώς να συνθλίψετε κοριούς -
  Χτύπα σαν κατσαρίδες!
  Έτσι τα κορίτσια ασχολήθηκαν...
  Η Αλένκα, για παράδειγμα, με το ξυπόλητο τάγμα της με μπικίνι, πώς ανέλαβε να καταστρέψει τους πολεμιστές του Αλλάχ.
  Και μολύνθηκε ξυπόλητη, και τα κορίτσια έχουν τέτοια ανακούφιση. Και τα τακούνια των κοριτσιών είναι στρογγυλά και ροζ.
  Η Αλένκα ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχάται:
  - Στο όνομα της ΕΣΣΔ!
  Η Anyuta γέλασε, κούρεψε τους Μουτζαχεντίν και τσίριξε:
  - Η ΕΣΣΔ έχει φύγει προ πολλού! Υπάρχει Ρωσία!
  Η Άλλα πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα και τη φυγή της στη δόξα!
  Και το κορίτσι γελάει. Και πάλι θα δώσει σειρά, και εξαιρετικά εύστοχα.
  Η Μαρία, επίσης πυροβολώντας, και πετώντας μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη, κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για τις μεγαλύτερες νίκες!
  Η Ολυμπιάδα, γράφοντας πάνω στους Μουτζαχεντίν, σκοτώνοντάς τους με εξαιρετική ακρίβεια και πετώντας ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσίριξε:
  - Για υπέροχα δώρα!
  Η Matrena συνέτριψε επίσης τρόμους και έτριξε:
  - Δόξα στη Ρωσία, και ο Ηρακλής θα είναι ο μεσσίας!
  Η Marusya, χτυπώντας τους εχθρούς και ρίχνοντας ένα δώρο θανάτου στον εχθρό με το γυμνό της πόδι, φώναξε:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ.
  Και πιάνουν τα dushmans με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους από τη μύτη. Έτσι τα τσακίζουν.
  Η Νατάσα, γράφοντας από τα πολυβόλα, τσίριξε:
  - Για το δίκιο μας!
  Και πώς θα πάρει η ομορφιά και θα γελάσει.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - όλα τα κορίτσια κορίτσια ...
  Η Αλίκη και η Αγγελική εργάζονται ως ελεύθεροι σκοπευτές. Είναι πολύ όμορφα και μαχητικά κορίτσια.
  Και χτυπούσαν από τουφέκια με μεγάλη ακρίβεια. Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει.
  Αλίκη, αν σουτάρει, τότε ακριβώς στο μάτι. Και χτυπήστε εξαιρετικά εύστοχα.
  Στη συνέχεια σημείωσε:
  - Πολεμάμε γενναία!
  Αγγελική, αυτή η ψηλή, μυώδης, κοκκινομάλλα γυναίκα πέταξε μια χειροβομβίδα, ξέσκισε τους Μουτζαχεντίν και τσίριξε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η ξανθιά Αλίκη πέταξε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μια δηλητηριώδη βελόνα, τρύπησε τον διοικητή των Αφγανών μαχητών και τσίριξε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και πάλι κατέρριψε ένα droid από ένα τουφέκι.
  Η Αγγελική παρατήρησε:
  - Και η φούσκα επεκτάθηκε μέχρι να σκάσει!
  Η Αλίκη συμφώνησε με αυτό:
  - Πρέπει να ξέρεις το μέτρο των πάντων! Άλλωστε ο πλανήτης είναι στρογγυλός!
  Και τα κορίτσια γέλασαν, βγάζοντας τα δόντια τους.
  Μάλιστα εδώ τσακώνονται, και δεν είναι γνωστό για τι.
  Πόλεμος στο Αφγανιστάν - επεισόδιο δεύτερο!
  Ωστόσο, υπήρξε και ο πόλεμος της Τσετσενίας, με επανάληψη. Πρώτα ήττα και μετά εκδίκηση.
  Αλλά για το Αφγανιστάν, ο Πούτιν ήθελε να εκδικηθεί. Το να κατακτήσεις το Αφγανιστάν σημαίνει να ξεπεράσεις τα επιτεύγματα των Σοβιετικών ηγετών.
  Έχασαν τον πόλεμο για το Αφγανιστάν!
  Μόνο η ερώτηση θα πετύχει; Μια ελπίδα για τα μαχητικά κορίτσια!
  Τα κορίτσια συνέτριψαν τον εχθρό με μεγάλο ενθουσιασμό ...
  Τα χαριτωμένα, μαυρισμένα, μυώδη και γυμνά πόδια των κοριτσιών πολεμιστών πιτσιλίστηκαν μέσα από τις ζεστές λακκούβες που ζεστάθηκαν από τον Απριλιάτικο ήλιο.
  Οι πλυμένοι από τη βροχή πολεμιστές της Κομσομόλ ήταν όμορφοι, σαν νεράιδες των παραμυθιών, αν και τρομερά γδαρμένοι, τραυματισμένοι στις μάχες, μωβ τιτμούλες σε αθώα πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια της μάχης, σχεδόν όλα τα ρούχα των λαμπερών πολεμιστών της μεγάλης Ρωσίας κάηκαν ή σκίστηκαν και έτρεχαν ημίγυμνοι και δάδες από μαλλιά: η Γκαλίνα, σαν φύλλο χρυσού, η Αγγελίνα, σαν τις φλόγες του ηφαιστείου Βεζούβιου που εκρήγνυε. τους λεπτούς, κυλιόμενους μύες τους σαν σταγόνες υδραργύρου.
  Πίσω ήταν ένα χωράφι γεμάτο με πτώματα και σπασμένα εξοπλισμό, όλα γεμάτο με βόμβες, κρατήρες και βαθιές πληγές, χαρακώματα που είχαν απομείνει από την πρόσκρουση άγνωστων δισκοπλάνων.
  Η ίδια η Καμπούλ, σαν ένα κορμί που βασανίζεται από μια ανίατη ασθένεια, έβγαζε ρόπαλα μαύρου, αλλά ταυτόχρονα σαν άψυχο καπνό. Σπείρες από άτομα καμένης ύλης διασταυρώθηκαν και τέμνονταν στον ουρανό σε ένα σατανικό στολίδι.
  Η Angelina Siberian πολεμίστρια σημείωσε:
  - Ακόμα και η φύση προσπαθεί να τονίσει την ανθρώπινη αδυναμία και την αδυναμία μας μπροστά στα στοιχεία!
  Η Γκαλίνα, πιτσιλίζοντας νερό στη λακκούβα με ένα δυνατό χτύπημα, αντιτάχθηκε:
  - Εμείς οι άνθρωποι είμαστε προικισμένοι με το χάρισμα να δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα. Άλλωστε, το μυαλό είναι ουσιαστικά πιο δυνατό από τους μύες. Τι είναι οι μύες; Απλώς πρωτεϊνικές ίνες στις οποίες αλληλεπιδρούν ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις.
  Η Αντζελίνα κοίταξε τον ουρανό. Οι ανεμοστρόβιλοι του καπνού έμοιαζαν να ξεκινούν μια μινιατούρα μάχη μεταξύ τους. Σαν οι δαίμονες να μοιράζονταν την εξουσία πάνω στο σύμπαν. Τα ρυάκια συγκρούστηκαν, διασταυρώθηκαν, μετά συνέθεσαν ένα είδος στολιδιού και μετά, αντίθετα, θολώθηκαν στο χώρο.
  Η Angelina τρύπησε κατά λάθος το γυμνό της πόδι στην άκρη ενός μεταλλικού θραύσματος και, σταματώντας, βόγκηξε:
  "Διάβολε, είμαι σε μεγάλο μπελά! Πόσο αιχμηρά μπορεί να είναι τα θραύσματα!
  Η Γκαλίνα παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Όλος ο κόσμος αποτελείται από βελόνες, μόνο στους ζωντανούς φαίνεται κομψός, λόγω της υποδουλωμένης συνείδησης! - Και προστέθηκε διευκρινίζοντας. - Μπορούμε να μας ντύνουν και να μας γδύνουν άγνωστοι, αλλά "παπουτσώνουμε" μόνο τον εαυτό μας!
  Η Αντζελίνα πέταξε αυτόματα το τουφέκι της και πυροβόλησε τον επίμονο στην επιθυμία της να βρέξει όλους, που είχαν σηκωθεί για να συναντήσουν τον dushman. Οι Μουτζαχεντίν με σπασμένο πρόσωπο έριξαν το τουφέκι του από τα χέρια του και βόγκηξαν τον κώλο. Ο Σιβηρικός πολεμιστής πείραξε:
  - Θα ήσουν κουλ, αλλά γίνε κακός! Σε αυτό οδηγεί η υπηρεσία στους σεΐχηδες!
  Η Γκαλίνα πετάχτηκε στο έδαφος με το στομάχι της και πυροβόλησε μια στοχευμένη έκρηξη. Τρεις Μουτζαχεντίν εγκαταστάθηκαν ομαλά στο φρέσκο ανοιξιάτικο γρασίδι. Η Angelina είπε πολύ εύλογα:
  - Ήθελαν ρωσική γη, οπότε την πήρες, έστω και με σταθερό όριο!
  Η Γκαλίνα γέλασε πονηρά:
  - Οι κυβερνήτες που θέλουν απεριόριστους χώρους λαμβάνουν αυστηρά σύμφωνα με το όριο, χρήματα για τον τάφο τους! Ωστόσο, δυστυχώς, οι πολίτες θάβονται όχι λιγότερο συχνά!
  Η Αντζελίνα είπε με κάθε σοβαρότητα:
  - Ο θάνατος είναι κακός, αλλά η ζωή κάτω από το ζυγό είναι ακόμα χειρότερη ... Όσο πιο βαρύς είναι ο ζυγός, τόσο πιο δύσκολο είναι να τον πετάξεις. - Τότε θυμήθηκε ο πύρινος διάβολος. - Μα τώρα γιορτάζουμε μια νικηφόρα γιορτή, όλα πάνε καλά, ακόμα και η απόρθητη πρωτεύουσα του Τρίτου Χαλιφάτου - η Καμπούλ είναι στα πόδια μας!
  Η Γκαλίνα είπε με κουρασμένο ύφος:
  - Και ποιο είναι το νόημα. Θα χρειαστεί να αλέσουμε αργότερα, όπως δεν το είχαμε ονειρευτεί! Νομίζεις ότι τώρα οι Αφγανοί θα κάνουν τα πάντα για εμάς; Αφελής κοπέλα είσαι!
  Η Angelina εύλογα αντιτάχθηκε σε αυτό:
  - Εάν νικήσουμε τον κύριο εχθρό μας, τότε αυτό θα απελευθερώσει πόρους για περαιτέρω αγώνα! Εσείς οι ίδιοι πρέπει να το καταλάβετε αυτό.
  Η Γκαλίνα, αντί να απαντήσει, κοίταξε το χαρακωμένο χωράφι που βρισκόταν μπροστά της. Πόσοι τύποι, Ρώσοι και Αφγανοί, βρήκαν τον θάνατο πάνω του; Ο κόσμος δεν είναι κόλαση, αλλά σίγουρα δεν είναι καθόλου παράδεισος. Σε αυτό, ίσως, ακόμη και το πιο πιθανό - κυριαρχούν τεράστια αντικείμενα του κάτω κόσμου. Άλλωστε, οι εκκλησιαστικές ορθοδοξίες διδάσκουν ότι μια ασήμαντη μειοψηφία σώζεται.
  Και η πλειοψηφία των ανθρώπων, λόγω της αμαρτωλότητας της φύσης τους, είναι καταδικασμένοι να βασανίζονται.
  Η Γκαλίνα ήταν πάντα εκνευρισμένη και απορριφθείσα από ένα τέτοιο αξίωμα των Αγίων Γραφών. Αλήθεια αυτό θεωρούν αμαρτία οι ορθόδοξοι; Είναι μάλιστα απολύτως φυσιολογική η επιθυμία κάθε ζωντανού ανθρώπου για καριέρα και ανωτερότητα. Δεν είναι όμως αυτό μια φυσική συνέπεια της ανθρώπινης φύσης; Και ο αμετάβλητος νόμος της εξέλιξης.
  Για παράδειγμα, αν ο Κόκκινος Στρατός καθοδηγούνταν από τις διδασκαλίες του Χριστού - σε χτυπούσαν στο δεξί μάγουλο, στρίψε το αριστερό σου, πώς θα τελείωνε για ολόκληρη τη Σοβιετική Πατρίδα.
  Τα κορίτσια της Komsomol έπεσαν πάνω σε ένα ημιτελώς κατεστραμμένο αφγανικό κουτί χαπιών και αναγκάστηκαν να ξαπλώσουν κάτω από στοχευμένα πυρά.
  Η Αντζελίνα, τρίβοντας το γρασίδι με τα γυμνά της πέλματα, γιατί η φτέρνα της είχε πολύ φαγούρα, είπε:
  - Μερικές φορές πρέπει να υποφέρεις... Αλλά ακόμα και το αλεύρι γίνεται ρουτίνα, που, στην πραγματικότητα, είναι ό,τι χειρότερο!
  Η Γκαλίνα άλλαξε θέση, με μια εύστοχη βολή έσκασε το μισό κρανίο του Μουτζαχεντίν που έδινε εντολές με γαβγίσματα και γρύλισε:
  - Ο ουαχαμπισμός χρησιμοποιεί μη αισθητικές μεθόδους: πέντε προς ένα. Και αν είναι λιγότερα, τότε υποχωρεί!
  Η Αντζελίνα είπε με λύπη:
  -Τι θέλεις ειλικρίνεια από την αλεπού;
  Η Γκαλίνα απάντησε με λύπη:
  - Σύμφωνοι, γιατί θέλεις να πιστεύεις σε κάτι όμορφο! Ακόμα και η ειλικρίνεια μιας αλεπούς, ή η αρχοντιά ενός λύκου!
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ αναγκάστηκαν να συρθούν μέχρι τα σωζόμενα κουτιά χαπιών στα τέσσερα. Μια αρχαία τακτική σέρνοντας, που χρησιμοποιούνταν από γυναίκες πολεμίστριες στη μάχη. Και πρέπει να πω, όχι χωρίς επιτυχία.
  Η Αντζελίνα κατέβασε πέντε στρατιώτες Ταλιμπάν που προσπαθούσαν να συρθούν από την κρυψώνα με μια έκρηξη και είπε με χαρά:
  - Ο ρωσικός στρατός, όπως πάντα, κερδίζει. Κι ας έχει πλεονέκτημα ο εχθρός!
  Η Γκαλίνα, απελευθερώνοντας μια συντριπτική έκρηξη, γέλασε ως απάντηση:
  - Οι Μουτζαχεντίν δεν θα έχουν ποτέ πλεονέκτημα. - Στη συνέχεια, γκρεμίζοντας δύο με έναν πυροβολισμό, πρόσθεσε. - Τώρα δεν θα είναι ποτέ!
  Η Αντζελίνα μετά βίας πρόλαβε να σκύψει το κεφάλι της από την πρόσκρουση της κατηγορίας. Ακόμη και ένα σκέλος από φλογερά μαλλιά κόπηκε, ένα γωνιώδες κομμάτι. Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής της Komsomol αναφώνησε:
  - Το κούρεμα εδώ είναι δωρεάν, αν και η τουαλέτα είναι ακριβή!
  Η Γκαλίνα, γελώντας μέσα από τα δάκρυά της, απάντησε στη φίλη της:
  - Ξέρεις, αυτό δεν είναι καθόλου αστείο... Γενικά, σε περίπτωση θανάτου, θα υπάρξει συνέχεια, αυτό είναι το ερώτημα;
  Η Αντζελίνα προσποιήθηκε ότι ξαφνιάστηκε:
  - Και τι είναι, στην πραγματικότητα, φασαρία; Άλλωστε, η ανυπαρξία, τουλάχιστον, δεν περιέχει πόνο, κούραση, ή εμπειρίες. Είναι λοιπόν πολύ πιο γλυκό από τη ζωή μας των συνεχών δοκιμών! - Και μετά πρόσθεσε ο πύρινος διάβολος. - Η ζωή είναι μια συνεχής δοκιμασία του στενού μονοπατιού, αλλά τα προβλήματα είναι το φαγητό, η επιθυμία μας να ζήσουμε πολύ!
  Πριν απαντήσει, η Γκαλίνα είδε τους Μουτζαχεντίν με το πρόσωπο ενός μιγαδικού και πατώντας ομαλά τη σκανδάλη έβαλε τέλος στο σκούπισμα του. Η πολεμίστρια της Κομσομόλ, κουνώντας τις κόκκινες μπούκλες της, χαμογέλασε:
  - Ξέρεις, όλοι ανεξαιρέτως προτιμούν τη ζωή από το τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και στο δικό μας μυαλό, υπάρχει μια απερίγραπτη γοητεία!
  Η Γκαλίνα γέλασε, με προφανή προσπάθεια:
  - Συμπεριλαμβανομένων ζήστε και υποφέρετε! - Ο χρυσαυγίτης πολεμιστής της Κομσομόλ σταμάτησε και πρόσθεσε με πιο ήρεμη φωνή χωρίς αγωνία. - Μα είναι δυνατόν να καταλάβεις το φως χωρίς να γνωρίζεις τη σκιά. Και η ευδαιμονία δεν γνωρίζει πόνο. Όλο το φως είναι γνωστό μέσω του δυϊσμού!
  Η Angelina συμφώνησε μόνο εν μέρει:
  -Αν μιλάμε έτσι, τότε έπρεπε να νικηθούμε από τους Μουτζαχεντίν για να καταλάβουμε πραγματικά τη γεύση της νίκης. - Το φλογερό διαβολικό μέλος της Komsomol κούνησε τη γροθιά της, σχίζοντας ένα κομμάτι της πλάκας. - Επίσης, τέλος πάντων, δυϊσμός: έχασε και κέρδισε! Η νίκη είναι πάντα πικρή με απώλειες, αλλά γλυκιά με έπαθλα - η ήττα αποκτά μόνο πίκρα, και την αλμυρή γεύση του "πριμίου" ζυγού!
  Η Γκαλίνα, σκουπίζοντας το οπτικό όραμα, δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει:
  - Ναι, φυσικά, υπάρχει ένας ορισμένος δυϊσμός σε όλα. Ως είδος, η Θεότητα, θα ήταν απελπιστικά ρουτίνα χωρίς τον Διάβολο.
  Η Αντζελίνα έσπευσε, χωρίς να σταματήσει τη φωτιά, να διορθώσει τη φίλη της:
  - Από μόνος του, ο όρος Διάβολος στα Αρχαία Ελληνικά σημαίνει συκοφάντης. Δηλαδή, έγινε προσπάθεια στη Βίβλο να παρουσιαστεί η εναντίωση στον Θεό με τον πιο μοχθηρό τρόπο.
  Η Γκαλίνα, βγάζοντας το μάτι ενός άλλου Μουτζαχεντίν από έναν ελεύθερο σκοπευτή, ώθησε τη φίλη της:
  - Αυτό είναι μαύρο PR. Προσπαθείτε να αυξήσετε τη βαθμολογία σας μειώνοντας τον αντίπαλό σας;
  Η Angelina πολύ λογικά σημείωσε:
  - Φυσικά, κάθε άνθρωπος στην εξουσία χρησιμοποιεί τους δικούς του διοικητικούς πόρους για να δυσφημήσει τον αντίπαλό του. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο σε αυτό, όχι μια επιθυμία να παραχωρήσουμε την εξουσία και να χάσουμε προνόμια με μια γούρνα. Επομένως, το να περιμένουμε στη Βίβλο έναν αντικειμενικό ορισμό της αντιπαράθεσης μεταξύ Θεού και Σατανά είναι τουλάχιστον αφελές.
  Η Γκαλίνα γούρλωσε ακόμη και τα γαλάζια μάτια της στο μέτωπό της:
  - Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να απαιτεί αντικειμενικότητα από τις αρχές. Το ερώτημα όμως είναι ποιος είναι ο Σατανάς. Ο πιο τέλειος άγγελος που προσπαθεί να δώσει περισσότερη ελευθερία στη δημιουργία, ή... Αυτός που έγινε πατέρας του κακού και του πόνου;
  Η Αντζελίνα αναστέναξε λυπημένη.
  - Ο πόνος και η ταλαιπωρία έχουν γίνει τόσο φυσικά για την ανθρωπότητα που έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι ήταν ο Εωσφόρος που τα γέννησε... Σε κάθε περίπτωση, χωρίς την επιθυμία του Παντοδύναμου Θεού, είναι απίθανο ένα δημιουργημένο ον να τα καταφέρει τουλάχιστον. ..
  Η Γκαλίνα, έχοντας στείλει μια θανατηφόρα σφαίρα στη στραβή γέφυρα της μύτης των Μουτζαχεντίν, θόλωσε, αμέσως αιμόφυρτος. Ο πολεμιστής συμφώνησε αμέσως:
  - Ναι, όλο το κακό και τα προβλήματα που αποδίδονται στον Διάβολο είναι το ίδιο με το να προσβάλλεσαι από το μαστίγιο που χτύπησε παρά από αυτόν που το χτύπησε.
  Η ίδια η Angelina, χτυπώντας τον εχθρό με μια σύντομη έκρηξη, και φύτεψε επίσης έναν πισινό στο πλησιέστερο στρεβλό πρόσωπο, μετά το οποίο πρόσθεσε:
  - Η ακόλουθη αναλογία είναι πιο κατάλληλη εδώ: ο ιδιοκτήτης σκάλισε ένα ραβδί από ξύλο, χτύπησε τον δούλο με αυτό και μετά λέει - το ραβδί είναι απόλυτο κακό και ο ιδιοκτήτης είναι απόλυτο καλό!
  Η Galina γύρισε κατά λάθος και το σπασμένο οστό της κλείδας του κοριτσιού προκάλεσε τρομερό πόνο στις φλεγμονώδεις αρθρώσεις. Η πολεμίστρια ζάρωσε ελαφρά το μέτωπό της, αλλά δεν έσκυψε σε γκρίνια. Επιπλέον, σαν να έπαιζε κορύνες, χτύπησε τρεις Μουτζαχεντίν. Ένας από τους Αφγανούς έριξε έναν οπλισμένο φάουστπατρον, με αποτέλεσμα ο εκτοξευτής να σβήσει.
  Ένα δέμα φωτιάς φαινόταν να καίει μέσα από το σκυρόδεμα, και θραύσματα από σώματα, οστά, σκισμένα κρέατα πέταξαν επάνω.
  Η Γκαλίνα, γελώντας, κοροϊδεύοντας τον εαυτό της (δεν μπορείς να επιβιώσεις σε έναν πόλεμο χωρίς χιούμορ, ή τουλάχιστον να μην διατηρήσεις την ψυχή σου σε καλή υγεία) τραγούδησε:
  - Τι πόνος, καλός πόνος: ένας αγώνας ενάντια στα πνεύματα των Ναζί. εκατό - μηδέν!
  Και οι δύο όμορφες κοπέλες γέλασαν δυνατά, δυνατά .... Και προφανώς από ένα διαπεραστικό γέλιο επηρέασε τόσο τους φοβισμένους Μουτζαχεντίν που οι πυροβολισμοί από την πλευρά τους βράχηκαν αμέσως. Η σιωπή ήταν τόσο ξαφνική και βαριά που χτύπησε τους πολεμιστές στα αυτιά. Ακόμη και πιθανότατα η έκρηξη του πυραύλου V-5 στο κρανίο δεν ήταν τόσο θανατηφόρα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Η Αντζελίνα αναφώνησε:
  - Τίποτα δεν ουρλιάζει τόσο διαπεραστικά για τις απώλειες όσο μια στρατιωτική ηρεμία!
  Η Γκαλίνα, ξύνοντας νευρικά το αυτί της με το γυμνό της πόδι, πρόσθεσε με ανεξάντλητο πνεύμα:
  - Οι ήχοι της μάχης είναι εκκωφαντικοί, αλλά γίνεσαι πραγματικά κουφός όταν δεν παρατηρείς το τέλος του κανονιοβολισμού!
  Οι Μουτζαχεντίν έκαναν απροσδόκητα το έργο πιο εύκολο - πέταξαν τα άσπρα κουρέλια και άρχισαν να φωνάζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Μπιν Λάντεν καπούτ! Μπιν Λάντεν καπούτ!
  Ο Σιβηρικός πολεμιστής και πάλι δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έναν αφορισμό:
  -Ο κόσμος αντιμετωπίζει έναν κακό κυβερνήτη σαν μπύρα, θέλει να το δει κρύο και στο τραπέζι, αλλά είναι έτοιμος να το πληρώσει όχι μόνο με ένα χαρτί!
  Η Galina παρατήρησε διακριτικά σε αυτό:
  - Όταν ο ηγεμόνας είναι κακός, τον λένε καλά στα αστεία! Και όταν υπάρχουν πολλά αστεία, τότε η ζωή γίνεται πιο διασκεδαστική! Και το γέλιο παρατείνει τη ζωή! Δηλαδή, με άχρηστους ηγέτες: η ζωή είναι σαν ένα συνεχές ανέκδοτο: μακρά, χαρούμενη, τρομερή, αλλά πάντα πρόθυμη να μάθει τη συνέχεια!
  Η Αντζελίνα γέλασε νευρικά.
  - Και δεν ήξερα γιατί οι μέτριοι βασιλιάδες συνήθως κυβερνούν τόσο καιρό!
  Σχεδόν εκατόν πενήντα Μουτζαχεντίν παραδόθηκαν. Ανάμεσά τους ήταν τουλάχιστον τριάντα αγόρια από δέκα έως δεκαέξι χρονών, τα περισσότερα με σορτς και ξυπόλητα, που είχαν καταφέρει να χτυπήσουν τα γυμνά μαυρισμένα γόνατά τους στα χαρακώματα. Στη θέα όμορφων κοριτσιών που μόλις καλύπτονται με κουρελιασμένα κουρέλια, τα αγόρια κοκκινίζουν και χαμηλώνουν τα κεφάλια τους, αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουν να σιχαίνονται τους απόκοσμα όμορφους πολεμιστές.
  Οι Μουτζαχεντίν-Αφγανοί καταθέτουν τα όπλα τους μπερδεμένοι, δεν τους περνάει καν από το μυαλό ότι είναι κρίμα να σκεφτούν το μισό τάγμα να παραδοθεί σε δύο τραυματισμένα, πολύ νεαρά κορίτσια ακόμα. Πόσο φοβισμένοι και ζαλισμένοι είναι.
  Ένα από τα αγόρια, ξύνοντας νευρικά τη βρώμικη σόλα του στο γρασίδι, έμοιαζε να έβαλε ένα θραύσμα στη γυμνή φτέρνα του και είπε στα σπασμένα ρωσικά:
  - Θείες μη με στείλετε στη Σιβηρία, εκεί θα παγώσουμε μύτη, δάχτυλα και πόδια!
  Η Αντζελίνα είπε θυμωμένη:
  - Θα το στείλουμε πάντως, και για να μη σκληρύνουν τα ξυπόλυτά σου στο χιόνι, θα σε χτυπούν δυνατά κάθε ώρα με ξύλα στα ξυπόλυτα πόδια σου.
  Το αγόρι-μουτζαχίντ έτρεμε από φόβο και ξέσπασε σε κλάματα σαν κορίτσι. Η Γκαλίνα έσπευσε να παρηγορήσει το παιδί:
  -Είσαι ακόμα πολύ μικρός. Μάλλον, θα συνοψιστείτε στην κατηγορία των πολιτών. Για κάθε περίπτωση, θα πεις ότι δεν είσαι ακόμα δώδεκα, τότε σίγουρα δεν θα σε πάνε στην κατασκήνωση.
  Το αγόρι της πολιτοφυλακής ξαφνικά σταμάτησε να βρυχάται και με χαμηλότερο τόνο φωνής, προσπαθώντας να μιμηθεί έναν ενήλικα, είπε:
  Δεν θα αφήσω τους συντρόφους μου! Είτε όλοι είναι ελεύθεροι είτε μαζί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης!
  Τα κορίτσια έμειναν έκπληκτα με το απροσδόκητο θάρρος του αγοριού, η Angelina ήρθε και του χάιδεψε το κεφάλι:
  - Μπράβο, θα σας πιστωθεί... Αλλά μην φοβάστε, οι περισσότεροι από τους αιχμαλωτισμένους Μουτζαχεντίν θα εργαστούν στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας, αποκαθιστώντας εργοστάσια και γεωργία, και για τα παιδιά σας θα υπάρχει καλό φαγητό, καλύτερα από θα προβληθούν οι κάρτες σας και οι πιο όμορφες ταινίες.
  Τα αιχμάλωτα αγόρια ήταν πραγματικά αδύναμα, μερικά έδειχναν ακόμη και ζυγωματικά, και τρεις τύποι γυμνοί μέχρι τη μέση κάτω από το λεπτό δέρμα φαινόταν από κάθε πλευρά, και τα χέρια τους έγιναν τόσο λεπτά που ήταν εκπληκτικό πώς κρατούσαν μέσα τους Αφγανούς θαμώνες. Οι μερίδες φαγητού στο Τρίτο Χαλιφάτο των Ταλιμπάν, που δίνονται σε κάρτες με σιτηρέσια, έχουν μειωθεί τους τελευταίους μήνες σε σημείο που ο πληθυσμός έχει σχεδόν πεθάνει από την πείνα. Επιπλέον, η άνοιξη είναι παραδοσιακά η πιο σπάνια εποχή του χρόνου σε προϊόντα.
  Η Γκαλίνα λυπήθηκε αυτούς τους τύπους, τα παιδιά των "υπερανθρώπων", που τώρα μοιάζουν με έναν φτωχό, πεινασμένο ξυπόλητο. Έψαξε τις τσέπες της, βρήκε σε αυτές μια μικρή αμερικάνικη σοκολάτα και έμεινε έκπληκτη.
  Το δώρο που έλαβε υπό το Lend-Lease ήταν πολύ μικρό και ήταν τριάντα δύο αγόρια (τα υπόλοιπα είναι πολύ μεγαλύτερα, με στρατιωτικές ή πυροσβεστικές στολές, αξύριστοι, πολύ δυσάρεστοι, καμπουριασμένοι, που τα κάνει να μοιάζουν με γέρους!), δεν θα είναι αρκετή η σοκολάτα για όλους.
  Να δίνω σε έναν και να προσβάλλω τους άλλους; Ή να πετάξω πολλά; Το τελευταίο είναι συνήθως η διέξοδος, αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορεί να φαίνεται γελοίο. Ή μοιράστε έξι πλακίδια μεταξύ των μικρότερων μαχητών.
  Το τελευταίο φάνηκε στην Galina Lomonosova το πιο δίκαιο και, αφού έβγαλε μια σοκολάτα, αφαίρεσε προσεκτικά το περιτύλιγμα, μοίρασε τις φέτες, δίνοντάς τις στους πιο μικρούς και λεπτότερους Αφγανούς.
  Οι πρώην Μουτζαχεντίν έμοιαζαν πραγματικά να έχουν σπάσει. Κανένας από αυτούς δεν έσπευσε, δεν έκανε απόπειρα, όρμησε ή αφαίρεσε το όπλο. Είναι αλήθεια ότι μερικοί από αυτούς μουρμούρισαν κάποιο είδος κατάρας μέσα από τα δόντια τους, αλλά μόλις τα κορίτσια της Κομσομόλ έκαναν ένα βήμα προς την κατεύθυνση τους, οι τρομοκράτες αμέσως σώπασαν και πίεσαν το κεφάλι τους στους ώμους τους, σαν να περίμεναν ένα χτύπημα.
  Η Γκαλίνα μάλιστα βούρκωσε με αχαρακτήριστη περιφρόνηση:
  - Είναι απαραίτητο να τσακιστούν οι υπεράνθρωποι. Και πού είναι το άφθαρτο μουσουλμανικό πνεύμα των Ταλιμπάν;
  Η Αντζελίνα, αρπάζοντας ένα τσιγάρο από ένα από τα αγόρια, και πετώντας το στο γρασίδι, σβήνοντάς το με τα λαξευμένα δάχτυλά της, αν και καλυμμένα με γδαρσίματα, τα πόδια της, φώναξε:
  - Για κάποιον που καπνίζει τσιγάρα, χτίζοντας επιτυχία στη ζωή, πολύ συχνά κάνε ένα διάλειμμα καπνού!
  Η Γκαλίνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Αυτό συμφωνώ με τον Μπιν Λάντεν, ένας πραγματικός πολεμιστής Μουτζαχεντίν δεν πρέπει: να πίνει, να καπνίζει και να είναι πιστός!
  Μετά από αυτά τα λόγια, τα μελαγχολικά αγόρια, έτοιμα να ξεσπάσουν σε κλάματα ανά πάσα στιγμή, ξέσπασαν σε φιλικά γέλια, και όλα κατά κάποιο τρόπο έγιναν πιο εύκολα στην ψυχή.
  Όταν οι πολεμιστές της Komsomol παρέδωσαν τους αιχμαλώτους πολέμου στην πλησιέστερη ρωσική μονάδα, η Angelina έφτιαξε ένα ντύσιμο για τη Galina, στερεώνοντας ένα είδος νάρθηκα σε μια σπασμένη κλείδα. Ο γιατρός του πεδίου πρότεινε αμέσως στον πολεμιστή να ξαπλώσει σε ένα φορείο και να περάσει αρκετές μέρες μόνος. Ο πολεμιστής της Komsomol απέρριψε αυτή την πρόταση με περιφρόνηση, αν και κατάλαβε ότι, δυστυχώς, υπήρχαν πολλοί στρατιώτες στον ρωσικό στρατό που θα τον καταλάμβαναν αμέσως. Η φωνή της ήταν αυστηρή, σαν δασκάλα που μάλωσε έναν αμελή μαθητή:
  - Να χάσουμε τις ώρες του θριάμβου μας, τις τελευταίες πιο χαρούμενες μέρες του πολέμου; Ναι, αυτή είναι η πιο σκληρή τιμωρία που μπορεί κανείς να φανταστεί. Και δεν θέλετε να στερήσετε από τον ρωσικό στρατό τον καλύτερο ελεύθερο σκοπευτή του;
  Ο γιατρός χλόμιασε, το ηλικιωμένο πρόσωπό του έγινε θαμπό, το σημάδι ενός δικαστηρίου εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια του ... Η Γκαλίνα, βλέποντας τον φόβο του μόνο δυνατά, σαν μικρό κορίτσι, γέλασε και χτύπησε το χέρι της στον ώμο της:
  - Λοιπόν, μην το κάνεις αυτό! Ο ίδιος μισώ περισσότερο αυτούς που γράφουν καταγγελίες από τους Μουτζαχεντίν. Ετσι ώστε...
  Και το κορίτσι, σφυρίζοντας, έφυγε ...
  Ο δακτύλιος γύρω από την Καμπούλ δεν ήταν ακόμα αρκετά πυκνός, χωριστές αφγανικές μονάδες διέσχισαν από τους λέβητες στους αμυντικούς κόμβους της πρωτεύουσάς τους. Η νότια κατεύθυνση αποκόπηκε, αλλά στο βορρά, όπου η επίθεση ξεκίνησε μόλις στις 20 Απριλίου και η διέλευση του πλήρους ρέματος του ποταμού Αφγανιστάν καθυστέρησε επίσης, οι Μουτζαχεντίν είχαν ακόμα παραθυράκια.
  Ο Μπιν Λάντεν πείστηκε να φύγει από την Καμπούλ, να τρέξει νότια και μετά να κρυφτεί σε ένα υποβρύχιο. Ο στόλος των υποβρυχίων του Αφγανιστάν, με όλες του τις απώλειες, ήταν ακόμα ο πιο δυσδιάκριτος στον κόσμο και υπήρχαν λιγότερα μαχητικά υποβρύχια από όλους τους άλλους στόλους στον κόσμο μαζί!
  Αλλά ήταν μυστικοπαθείς στο άκρο.
  Αλλά ο Μπιν Λάντεν φαινόταν τόσο ψυχικά συντετριμμένος από το δικό του πολιτικό και στρατιωτικό φιάσκο που αποφάσισε να αποδεχτεί τον θάνατο. Ο υστερικός δικτάτορας δεν ήταν σε καμία περίπτωση απλώς ένα είδος ευγένειας και δεν ήταν δειλός, έτοιμος να κάνει τα πάντα για να καθυστερήσει μια συνάντηση με μια ηλικιωμένη γυναίκα της οποίας η αναπνοή είναι πιο κρύα από το υγρό άζωτο και της οποίας η λαβή είναι αδυσώπητη. Ωστόσο, το ανακοίνωσε δημόσια, αλλά τι πίστευε πραγματικά...
  Δίνεται γλώσσα σε έναν έξυπνο πολιτικό για να κρύψει τις σκέψεις του, αλλά τις περισσότερες φορές όλος ο λόγος ενός πολιτικού φανερώνει παράλογη βλακεία!
  Η Νατάσα επίσης παλεύει πολύ σκληρά. Και η γυμνή στρογγυλή φτέρνα της, σαν να παραδίδεται σε ένα δώρο εκμηδένισης, και μια χειροβομβίδα θα πετάξει και θα σκίσει εντελώς τους Μουτζαχεντίν.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Ενα δύο τρία τέσσερα πέντε! Η γυναίκα βγήκε να πυροβολήσει!
  Η Ζόγια, σκαρφίζοντας πάνω σε ντούσμαν, και κουρεύοντας ολόκληρες τάξεις μαχητών, τσίριξε:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό....
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε μια γραμμή στους Αφγανούς μαχητές και έκοψε ολόκληρη τη γραμμή.
  Κι εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό στη Ρωσία!
  Η Σβετλάνα παρατήρησε γελώντας:
  Έχουμε καπιταλισμό!
  Και το κορίτσι πέταξε ένα θανατηφόρο μπιζέλι με τη γυμνή φτέρνα της.
  Μετά ψέλλισε:
  - Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία για πάντα...
  Η σοβιετική κυβέρνηση -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα, ανατρέποντας το τανκ των Μουτζαχεντίν, που ήταν κατασκευασμένο από ξύλο, και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και οι πολεμιστές το πήραν και σφύριξαν. Και τα κοράκια που έπεσαν σε λιποθυμία άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό.
  Και τρύπησαν τα κεφάλια των Μουτζαχεντίν με το ράμφος τους. Και τους τρύπησαν το τουρμπάνι και τα λοιπά.
  Η Ζόγια έτριξε, κλείνοντας το μάτι:
  - Δόξα στη Ρωσία, με τον δεύτερο ερχομό του κομμουνισμού!
  Τα κορίτσια ήταν πολύ πνευματώδη. Και κυριολεκτικά τους άστραψε.
  Ο Αυγουστίνος χαμογέλασε τα δόντια της:
  - Γίνε διάσημος για την Πατρίδα - που είναι σε πόλεμο με τους τρομοκράτες!
  Και το κορίτσι πήρε από το μπαζούκα σαν λουπανέτο. Και η εκπληκτική της δύναμη είναι απλά θανατηφόρα.
  Η Ζόγια το πήρε και κελαηδούσε:
  - Θα υπάρξει νίκη επί των στρατιωτών του Μπιν Λάντεν!
  Και ο πολεμιστής έδωσε μια πολύ εύστοχη στροφή. Και κάθε σφαίρα χτύπησε τον στόχο.
  Τότε τα κορίτσια κελαηδούσαν:
  - Τώρα είμαστε πίσω στην παρέλαση,
  Η φωτιά του μπολσεβικισμού στο στήθος...
  Κομμουνιστική ταξιαρχία -
  Μαζί μας ο Λένιν μπροστά!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε, κουρεύει τους αντιπάλους σαν δρεπάνι και έγραψε στο Twitter:
  - Για ακροβατικά!
  Και το κορίτσι πήρε και κατέρριψε ένα εχθρικό αεροπλάνο. Και, το έκανε εξαιρετικά καλά.
  Η Νατάσα σημείωσε επιθετικά, κουρεύοντας τους αντιπάλους της και τσίριξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και ιδού το κορίτσι, πώς σφυροκοπάει τον εχθρό. Και τότε η δεξαμενή ανατινάχθηκε από τον πύργο, και το μέταλλο σκίστηκε από τη γάστρα και οι κύλινδροι πήγαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Έτρεξαν και στριφογύρισαν στο γρασίδι και έκαψαν τα πάντα. Και ένας από τους κυλίνδρους χτύπησε τους Μουτζαχεντίν στο στομάχι και το έκοψε στη μέση.
  Η Νατάσα παρατήρησε με ένα κλείσιμο του ματιού:
  - Για την Πατρίδα, που είναι η πιο κουλ από όλες!
  Και ο πολεμιστής δίνει μια εξαιρετικά ακριβή στροφή. Οι αγώνες εδώ είναι σκληροί και αιματηροί.
  Θραύση Dushmans. Φαίνονται να είναι κυριολεκτικά αμέτρητοι.
  Οι Αφγανοί θέλουν ειρήνη και ενιαία διακυβέρνηση. Τώρα όμως η Ρωσία βρίσκεται ξανά στο έδαφός τους. Και υπάρχουν σκληρές μάχες εκεί σε αυτό το μοιραίο Αφγανιστάν.
  Η Ζόγια, πυροβολώντας, σημείωσε:
  - Δόξα στους καιρούς του μεγάλου κομμουνισμού!
  Και η κοπέλα θα πετάξει ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με δολοφονική δύναμη.
  Και διαλύστε τους αντιπάλους σας.
  Ο Αυγουστίνα παρατήρησε, κουρεύοντας τους Μουτζαχεντίν:
  - Δόξα στην πίστη και την πίστη μας!
  Η κοκκινομάλλα πετάχτηκε όρθια και έτρεξε στους τρομοκράτες. Τα χάλκινα μαλλιά της κυμάτιζαν σαν πανό μάχης. Μπορείτε να δείτε αμέσως - το κορίτσι είναι αυτό που χρειάζεστε.
  Και τώρα το κορίτσι με τη γυμνή, ροζ, σκληρυμένη φτέρνα της θα χτυπήσει το πηγούνι ενός Αφγανού στρατηγού. Και να του σπάσει το σαγόνι. Τότε η καλλονή φώναξε:
  - Για τα εξαιρετικά επιτεύγματα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Και πάλι, οι μάχες στο Αφγανιστάν είναι πολύ σκληρές και αιματηρές. Μάζα από διάφορα είδη καταστροφής και θανάτου τριγύρω.
  Ο Μιραμπέλα, προκαλώντας συντριπτικά χτυπήματα σε τρόμους από τον αέρα και σηκώνοντας ολόκληρες ράβδους από πέτρες και μέταλλο, με λιωμένο σίδερο, φώναξε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός πιλότος!
  Η Akulina Orlova αμφέβαλλε:
  - Όχι, είμαι ο πιο δυνατός!
  Και επίσης πώς θα χτυπήσει τον εχθρό με μεγάλη καταστροφική δύναμη με πύραυλο.
  Η Anastasia Vedmakova παρατήρησε πολύ επιθετικά, στέλνοντας οβίδες με κολοσσιαία καταστροφική δύναμη από το επιθετικό της αεροσκάφος.
  Το κορίτσι, συνθλίβοντας τη γυμνή ροζ φτέρνα της, ούρλιαξε:
  - Θα πολεμήσουμε για την Πατρίδα,
  Ας φιληθούμε!
  Και το θωρακισμένο μας τρένο κατάφερε να επιταχύνει!
  Η Akulina Orlova είχε δόντια στο χρώμα του μαργαριταριού και ένα πολύ όμορφο στόμα. Και η γλώσσα της είναι πολύ ροζ και χαριτωμένη, ικανή να κάνει θαύματα.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Μην υπομένετε την ταπείνωση των Σλάβων,
  Θα πατήσουμε τους Ταλιμπάν με ένα βουνό...
  Δεν θα ανεχτούμε άλλες προσβολές -
  Ας συντρίψουμε τον εχθρό με τα γυμνά μας πόδια!
  Φυσικά, τα κορίτσια είναι πολύ αστεία και μελωδικά. Έχουν τόση γοητεία και διαφορετικά αστεία.
  Η Μιραμπέλα θυμήθηκε πώς η γλώσσα του ντάμας έγλειφε τα σκληρυμένα, σκονισμένα πέλματα των γυμνών ποδιών του κοριτσιού.
  Και πόσο γαργαλητό και ευχάριστο είναι.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο
  Θα μουλιάζουμε όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα ....
  Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα -
  Και θα δώσουμε εγκεφαλικό χτύπημα στους κακούς ολιγάρχες!
  Η Natasha Sokolovskaya, πιλότος από το Lucifer, έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στη Ρωσία, τη μεγαλύτερη των χωρών!
  Και με γυμνό τακούνι πώς να πατάς. Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια με εφιαλτικό χαμόγελο. Και αν η θανατηφόρα δύναμη των πυραύλων πετάξει έξω από τις πολυλειτουργικές τους μηχανές, τότε υψώνονται χαρακώματα και αποθήκες!
  Τα κορίτσια στον πόλεμο του Αφγανιστάν είναι φυσικά κάτι ξεχωριστό και μοναδικό.
  Η Stalenida εκτοξεύει ρουκέτες κολοσσιαίας, θανατηφόρου δύναμης στους Μουτζαχεντίν.
  Και διαλύοντας τους πολεμιστές του Αλλάχ τους Ταλιμπάν τους. Ναι, αυτό το κίνημα έχει δείξει τη βιωσιμότητά του. Τόσα χρόνια πολεμώντας με τη Ρωσία.
  Η Σταλενίδα και η Βερόνικα, χτυπώντας τα γυμνά, σκονισμένα πέλματά τους στην άμμο, τύλιξαν μια εκκένωση.
  Και πάλι κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο πετάει. Και κουβαλώντας πολλές καταστροφές.
  Η Steelenida τραγούδησε:
  - Δόξα στην όμορφη Πατρίδα μας!
  Τότε πώς να πάρει και να δείξει τη γλώσσα. Και η γυμνή της φτέρνα θα πατήσει το κουμπί της σκανδάλης.
  Η Victoria και η Veronica πήραν και τράβηξαν κάτι γεμάτο δύναμη και κολοσσιαία δύναμη καταστροφής.
  Και τότε λειτούργησε η ρωσική μηχανή αερίου. Και καίει ολόκληρα χωράφια με dushman.
  Τα κορίτσια είχαν γόνατα στο χρώμα της σοκολάτας - τόσο μαυρισμένα. Και είναι πραγματικά πολύ σέξι. Το δέρμα σχεδόν των κοριτσιών είναι μαύρο και τα χνουδωτά μαλλιά, αντίθετα, είναι ανοιχτόχρωμα και λίγο χρυσαφί.
  Εδώ είναι μερικές εκπληκτικές ομορφιές.
  Κι αν εκτοξεύσουν κάτι... Όμορφα κορίτσια λάμπουν από ιδρώτα, και το μαυρισμένο δέρμα τους μοιάζει να ξεχύνεται από μπρούτζο.
  Πόσο γοητευτικό είναι αυτό.
  Η Στελενίδα, εξοντώνοντας τους Αφγανούς, τσίριξε:
  - Ο στρατός μου είναι δυνατός, προστατεύει τον κόσμο!
  Η Tamara απάντησε σε αυτό:
  - Ίσως εννοούσες - τον στρατό μας!
  Η Βερόνικα και η Βικτόρια τραγούδησαν καθώς πυροβόλησαν στους αφγανούς τρομοκράτες:
  - Δεν είναι πολύ νωρίς...
  Δεν θέλουμε να πάμε στρατό!
  Ωχ ωχ ωχ -
  Δεν θέλουμε να πάμε στρατό!
  Εκεί οι τύποι δεν είναι πολύ σκληραγωγημένοι για αγάπη!
  Και πώς γελούν οι καλλονές.
  Η Ταμάρα χτύπησε την αντίπαλό της και τσούξε:
  - Για τον μεγαλύτερο κομμουνισμό στο σύμπαν!
  Η Νικολέττα τραγούδησε τρεμοπαίζοντας τα γυμνά της γόνατα:
  - Ο καπιταλισμός λέει ένα σταθερό όχι,
  Ο σοσιαλισμός είναι η απάντησή μας!
  Και το κορίτσι πάλι, σαν να ρίχνει μια θανατηφόρα δύναμη, μια κολοσσιαία καταστροφή μιας χειροβομβίδας.
  Η Αλένκα και η ομάδα της τσακώνονται με πολλούς τρομοκράτες.
  Το κορίτσι παλεύει με μεγάλο ενθουσιασμό. Πολεμάει σαν τέρας. Δείχνει την κολοσσιαία τάξη του και τρίζει:
  - Στο όνομα των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Η Anyuta απάντησε χαμογελώντας:
  - Στη Ρωσία τώρα ο καπιταλισμός! Ετσι ώστε...
  Η Αλένκα έριξε κολοσσιαία καταστροφή με τη γυμνή της φτέρνα και τρίζοντας:
  - Ζήτω ο Σοσιαλισμός!
  Ο Αλλάχ με ένα ικανοποιημένο βλέμμα σημείωσε:
  - Θα υπάρξει μια εποχή μεγάλου κομμουνισμού!
  Και πάλι, καθώς εκρήγνυται η δολοφονική στροφή.
  Η Μαρία φώναξε, με ένα πολύ χαρούμενο βλέμμα, και συντρίβοντας τους Μουτζαχεντίν, που σέρνονταν σαν ακρίδες:
  Ας έρθει μια εποχή κομμουνισμού!
  Και πάλι, πώς να πετάξεις ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Ο Ολυμπιάς παρατήρησε πολύ επιθετικά, χτυπώντας τις ορδές των Ταλιμπάν και ουρλιάζοντας:
  - Για το μεγαλείο της κομμουνιστικής Ρωσίας!
  Και πάλι, πώς μια κοπέλα ρίχνει το γυμνό της πόδι μια τέτοια πρωτόγνωρη καταστροφή.
  Η Μαρούσια, γρονθοκοπώντας τους εχθρούς, τους κούρεψε από το πολυβόλο και παίζοντας με τα κεραμίδια του πιεστηρίου, τσίριξε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ματρύωνα, κόβοντας τον εχθρό και κουρεύοντάς τον, ψέλλισε:
  - Για τον Θεό Περούν!
  Η Έλενα επιβεβαίωσε:
  - Και για τον Svarog!
  Η Άλα κούρεψε μια σειρά από ντούσμαν και βρυχήθηκε:
  - Και μην ξεχνάτε τη μεγάλη Μητέρα των Θεών Lada!
  Η Μαρία, χτυπώντας τους Μουτζαχεντίν, σημείωσε:
  - Το μεγαλείο της Πατρίδας μας είναι σε όλα!
  Olympias πώς να ενσωματώσει από έναν εκτοξευτήρα χειροβομβίδων, και να σκίσει τους εχθρούς και να τσιρίσει, στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Κερδίζουμε χωρίς εξαίρεση!
  Ο Anyuta συμφώνησε πλήρως με αυτό:
  - Ναι, η νίκη μας είναι αναπόφευκτη!
  Και ο πολεμιστής το πήρε, και το γυμνό τακούνι λειτούργησε.
  Και από το τανκ των Αφγανών - ο πύργος σκίστηκε.
  Η Ματρυόνα τραγούδησε γελώντας:
  - Όλα τα καλύτερα θα είναι μαζί μας!
  Τα κορίτσια συνεχίζουν να πολεμούν με αναρίθμητους μουτζαχεντίν σαν επίθεση από ένα σύννεφο ακρίδων.
  Πόσοι από αυτούς είναι εδώ - πάρα πολλοί.
  Υπάρχουν όμως και πολλά κορίτσια. Και είναι πολύ όμορφα.
  Η Viola και η Malvina αντιμετώπισαν πολύ περίφημα τους Αφγανούς dushmans. Και ας τους συντρίψουμε με βαρβαρότητα.
  Η Βιόλα μάλιστα κελαηδούσε, πετώντας μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι:
  - Τα καταστρέφω όλα!
  Και πώς θα δώσει μια εύστοχη και ακριβή στροφή στους Μουτζαχεντίν.
  Η Μαλβίνα σημείωσε, γράφοντας επίσης με μεγάλη ακρίβεια στα σπόικ:
  - Η νίκη μας στον ιερό πόλεμο!
  Και πάλι θα ρίξει μια χειροβομβίδα με τη βοήθεια ενός γυμνού τακουνιού.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη τιμή στην κατηγορία τους.
  Η Βιόλα μάλιστα κελαηδούσε με ένα κλείσιμο του ματιού:
  - Θα υπάρχει και πόλη στην Αφροδίτη και τον Άρη!
  Η Μαλβίνα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Θα ανθίσουν εκεί μηλιές!
  Τα κορίτσια διακρίνονταν από πολύ μεγάλη ομορφιά και ο θαυμασμός ήταν κολοσσιαίος.
  Αλλά και εδώ, η Gerda από τους μισθοφόρους κινείται στο τανκ.
  Και ο πολεμιστής είναι επίσης ξυπόλητος και με μπικίνι.
  Και είναι σε ένα ειδικό - δροσερό τανκ - "Leopard" -3. Και αυτό είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο, πρέπει να πω δύναμη.
  Και μαζί της, τα κορίτσια είναι επίσης σχεδόν γυμνά.
  Η Γκέρντα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή των νέων τεχνολογιών!
  Και πώς καρφώνει τον εχθρό.
  Και ένα ισχυρά εκρηκτικό βλήμα κατακερματισμού κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης θα εκραγεί.
  Οι Μουτζαχεντίν με τα χέρια και τα πόδια τους κομμένα πετούν μακριά σε μακρινές κατευθύνσεις.
  Ένας από αυτούς του έκοψαν το κεφάλι σε ένα κράνος. Την πέταξαν και την κλώτσησαν.
  Και η κοπέλα Aurora πέταξε αυτό το κεφάλι λάχανου με το γυμνό της πόδι.
  Τότε το κορίτσι τσίριξε:
  - Το τρέξιμό μας είναι το πιο κουλ!
  Και έδωσε μια πολύ εύστοχη και εύστοχη στροφή. Από την οποία κουρεύτηκαν δώδεκα Μουτζαχεντίν.
  Η Aurora φώναξε με ένα χαμόγελο:
  - Ανθίζουν οι μηλιές, θα έχουμε στιφάδο!
  Η Γκέρντα στο τανκ έσπασε τα ντούσμαν. Και αυτή, μαζί με τις φίλες της, οι πυροβολισμοί από δύο όπλα ήταν δολοφονικού χαρακτήρα.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε, πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά του joystick και φώναξε:
  - Η περίφημη παντομίμα του Χέοπα!
  Τότε η καλλονή θα σκάσει στα γέλια.
  Η Χριστίνα, γαμώντας τους Αφγανούς με ένα πολυβόλο, σημείωσε:
  - Ο Θεός να είναι μαζί μας!
  Η Μάγδα παρατήρησε λογικά:
  - Χρειάζεται ξυπόλητα, θολά κορίτσια σαν εμάς;
  Η Γκέρντα φώναξε:
  Χρειάζομαι μεγάλη δύναμη!
  Και πώς χτυπά τον εχθρό με φονικό βλήμα. Και η μάζα των νεκρών και η καταστροφή πήγαν αμέσως.
  Η Charlotte σημείωσε πατώντας το κουμπί του joystick με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Είναι σαν τον στρατό του Εωσφόρου!
  Μετά από αυτό, η ομορφιά λάμπει με μαργαριταρένια δόντια.
  Μουτζαχεντίν βασάνισαν ένα από τα κορίτσια. Της άλειψαν τα γυμνά πέλματα με ηλιέλαιο και έστησαν ένα μαγκάλι. Και η φλόγα άρχισε να γλείφει τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες του κοριτσιού.
  Και ήταν τόσο υπέροχο. Και κυριολεκτικά χάιδεψε τη σόλα της.
  Η Γκέρντα γουργούρισε έξαλλη:
  Θα σας ψήσουμε όλους!
  Η Σάρλοτ γέλασε και είπε:
  - Εμείς πρώτα στα μάτια των πνευμάτων - θα δούμε! Και μετά θα τα τηγανίσουμε όλα και θα τα φάμε!
  Πολεμιστές φυσικά σε μεγάλο ύψος.
  Εδώ άρχισαν να συνθλίβουν τους Μουτζαχεντίν με κάμπιες. Και είχαν μεγάλη επιτυχία σε αυτό. Αίμα χύθηκε κάτω από τους κυλίνδρους και τα κόκαλα τσάκισαν. Όλα φαίνονταν πολύ ωραία.
  Η Γκέρντα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Είμαι μανιασμένη κόμπρα!
  Και πάλι σαν στα πνεύματα τραμπουκίζει. Αυτή είναι η πίστη της.
  Και βόμβα μετά βόμβα τοποθετείται από αέρος. Και δεν δίνουν έλεος σε όλη αυτή την αγέλη των Ταλιμπάν.
  Η Σάρλοτ έκλεισε το μάτι στους πιλότους μέσω Skype και τσίριξε:
  - Μακάρι να πραγματοποιηθεί το καταιγιστικό μας πρόγραμμα!
  Η Χριστίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά και θα γίνει!
  Και στον ουρανό, η Αλμπίνα, σαν να σφυρηλατούσε τρομακτικά. Και θα προκαλέσει πολλές καταστροφές.
  Μετά κελαηδάει:
  - Είμαι ένας πραγματικός ξανθός δράκος!
  Και η Alvina θα εκτοξευθεί από τον αέρα σαν πύραυλος, και οι εχθροί θα συντριβούν.
  Τότε θα βρυχάται:
  - Για την εποχή του κολοσσιαίου κομμουνισμού!
  Η Αλμπίνα, κλωτσώντας τα πνεύματα από τον αέρα, πρόσθεσε:
  - Και ούτε κολοσσιαία!
  Κορίτσια φυσικά με φαντασία.
  Ο πόλεμος μεταξύ ΕΣΣΔ και Αφγανιστάν συνεχίστηκε...
  Η Νατάσα πυροβόλησε τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν, τους κούρεψε κυριολεκτικά και τραγούδησε...
  Ας είναι πάντα ο ήλιος
  Να υπάρχει πάντα παράδεισος...
  Είθε να υπάρχει πάντα μια μητέρα -
  Να είμαι πάντα!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα εκτοξεύσει μια δολοφονική χειροβομβίδα στους Αφγανούς. Και η μάζα των πολεμιστών της ισλαμικής αυτοκρατορίας θα διαλυθεί.
  Η Zoya επίσης πυροβολεί και τραγουδά:
  - Δόξασε, δοξάσου, είσαι η Γη μας!
  Τα γηγενή μας δάση και χωράφια!
  Στο όνομα του Παντοδύναμου,
  Είστε η αγαπημένη μας, αγία οικογένεια!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πετάξει και κάτι τόσο θανατηφόρο στους Μουτζαχεντίν.
  Ναι, οι πολεμιστές της φονταμενταλιστικής αυτοκρατορίας αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα.
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος συνέχισε να κουρεύει τους Μουτζαχεντίν και κελαηδούσε, κουρεύοντας τις τάξεις τους:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και πώς ρίχνει ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα της δολοφονικής δύναμης, ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Και η Σβετλάνα προσθέτει επίσης κάτι θανατηφόρο στους εχθρούς και καταστρέφοντας το σώμα.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου!
  Και αυτός, επίσης, θα ρίξει ένα δώρο αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θανατηφόρου δύναμης.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά απαίσια.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες έχουν καταλάβει το Αφγανιστάν και τα τσιπ πετάνε από την αυτοκρατορία των Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν και τους κούρεψε, σημείωσε:
  - Θα δοξάσουμε τον Θεό με το Όνομα του Σβάρογκ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσεις ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού.
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά ένας δείκτης των υψηλότερων ακροβατικών.
  Η Ζόγια πάτησε την κατακόκκινη θηλή της στο κουμπί του μπαζούκα, χτύπησε τους Μουτζαχεντίν και τσίριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και ο Αυγουστίνος θα πάρει και θα νικήσει τα κίτρινα στρατεύματα. Και θα συντρίψει και θα τρίξει πολλούς Μουτζαχεντίν:
  - Μα να ζεις όπως πριν, αλλά να ζεις σύμφωνα με τον Μπρέζνιεφ!
  Είμαι χαζός, είμαι χαζός, δεν μπορώ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα εκτοξεύσει ξανά κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και η Σβετλάνα, επίσης, στη μάχη είναι ένα πολύ μαχητικό παλικάρι. Και παλεύει απεγνωσμένα. Και είναι σε θέση να αποκόψει μια μάζα προωθούμενων μαχητών από την Ισλαμική Αυτοκρατορία των Ταλιμπάν.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό Svarog!
  Και άλλοι επιβεβαιώνουν:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Η Ελισάβετ πυροβολεί τον εχθρό. Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Έχει ένα καλό τανκ, ικανό να τρυπήσει τους αντιπάλους. Και αυτό το κορίτσι πρέπει να ειπωθεί, απλά
  σούπερ τάξη.
  Και πυροβολεί, και χτυπά τους αντιπάλους.
  Και τραγουδάει:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Και το κόκκινο πανό της Πατρίδας μας,
  Θα είμαστε πάντα ανιδιοτελώς πιστοί!
  Η Αικατερίνα πυροβολεί επίσης εναντίον του εχθρού, τον χτυπά και διαπερνά και σπάει τους πύργους των αυτοκινήτων. Μετά ουρλιάζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό Lada!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Η Έλενα πυροβολεί επίσης τους Μουτζαχεντίν. Αλωνίζοντας την αυτοκρατορία των Ταλιμπάν. Της χτυπάει κατευθείαν και τσιρίζει:
  - Ο σκοπός μας είναι σωστός!
  Και η Ευφροσύνη χτυπά και τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια. Και τραγουδάει:
  - Στο όνομα των μεγάλων ιδεών! Ο κακός θα νικηθεί!
  Και επίσης πώς κλείνει το μάτι στους συντρόφους του.
  Και πώς θα πηδήξει το τανκ της Ελισάβετ. Και ας καταστρέψουμε τα στρατεύματα των Μουτζαχεντίν. Και ήταν άγριο.
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και μούγκρισαν:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και πάλι πυροβόλησαν με μεγάλη ακρίβεια.
  Αυτά ήταν τα κορίτσια - ό,τι χρειάζεστε!
  Και τσάκισαν περίφημα τους εχθρούς-μουτζαχεντίν.
  Εδώ στον ουρανό τα κορίτσια έδιναν και dushman.
  Η Anastasia Vedmakova, καταρρίπτοντας αεροπλάνα, μεταπήδησε σε επίγειους στόχους. Τους τσάκισε και ψέλλισε:
  - Εμείς τα κορίτσια είμαστε γενναία, γενναία. γενναίος,
  Έχουμε πολύ χαριτωμένα σγουρά αγόρια!
  Τα αλευρώνουμε ζεστά
  Και μετά φτύνουμε, πάνω από τον αριστερό ώμο!
  Η Akulina Orlova, γαμημένοι αντίπαλοι, εξέδωσε:
  - Στο δρόμο!
  Και γκρέμισε τους Μουτζαχεντίν με γυμνά πόδια.
  Η Mirabela Magnetic γκρέμισε επίσης τα στρατεύματα των Ταλιμπάν και κελαηδούσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Θα υπάρξουν πολλές νίκες!
  Και τα γυμνά δάχτυλά της άρχισαν να κινούνται.
  Αυτά ήταν τα κορίτσια - απλά super class!
  Η Αλένκα και η ομάδα της πολέμησαν με τους Μουτζαχεντίν. Και φαινόταν πολύ χαρισματικό.
  Τα κορίτσια κράτησαν την άμυνα και πέταξαν δώρα καταστροφής στους προελαύνοντες στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Η Αλένκα έκανε δώρο αφανισμού με το γυμνό της τακούνι και τραγούδησε:
  - Άλεκ, χύνει δάκρυα ευτυχίας!
  Η Ανγιούτα πέταξε δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Πώς η ψυχή της τραγουδάει άρπα!
  Η Alla τράβηξε επίσης πατώντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του μπαζούκα και έδωσε έξω:
  - Στάξτε, στάλατε, στάλατε, και της Αλένκας τα γαλάζια μάτια, δάκρυα πέφτουν στο δόρυ!
  Η Μαρία κλώτσησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και έτριξε:
  - Ακριβώς στο δόρυ! Και μαμά!
  Ο Ολυμπιάς, επίσης, πώς να γελάει, και να γυμνώνει τα μαργαριταρένια του δόντια.
  Είναι ένα κορίτσι σπάνιας ομορφιάς και γοητείας.
  Την ίδια στιγμή, ο πολεμιστής γελάει και τσιρίζει:
  - Δόξα στους βασιλιάδες του κομμουνισμού!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα υποκύψει στο δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Η Marusya είναι επίσης πρόθυμη να πολεμήσει...
  Και σκαρφίζεται στους Μουτζαχεντίν με μεγάλη ένταση από πολυβόλα. Και με το γυμνό τακούνι του πετάει δώρα θανάτου.
  Και λέει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Matrena κτυπά επίσης τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν. Τα κουρεύει με μεγάλη ένταση. Και αναφωνεί κλείνοντας το μάτι:
  - Για εξαιρετικές νίκες!
  Η Αλένκα δηλώνει επιθετικά, κουρεύοντας τον εχθρό:
  - Η Ρωσία μας είναι η πρώτη και σπουδαία!
  Και ρίχνει και ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού με το γυμνό του πόδι.
  Ο Anyuta δηλώνει με ένα γέλιο, μειώνοντας τις τάξεις των στρατιωτών Μουτζαχεντίν:
  - Δόξα στον Κόκκινο Στρατό!
  Και πάλι ρίχνει στον εχθρό, δολοφονικό δώρο αφανισμού.
  Και ο Αλλάχ θα αρχίσει να καταστρέφει τους αντιπάλους. Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της συντρίβουν τους εχθρούς επιμελώς.
  Και το δώρο του θανάτου πεταμένο με ξυπόλητα πετάει.
  Και η Μαρία είναι επίσης ένα πολύ μαχητικό κορίτσι στη μάχη. Και οι βολές της είναι πολύ εύστοχες και χτυπούν τον εχθρό με εγγύηση.
  Και αυτό το κορίτσι είναι επίσης μαχητικός χαρακτήρας.
  Πυροβολείται και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Ολυμπιάδα πυροβολεί τον εχθρό. Κουρεύει τους Μουτζαχεντίν και λέει χαμογελώντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και πάλι, ας αλωνίσουμε τους Αφγανούς.
  Και με γυμνά δάχτυλα να πετάει δώρα θανάτου στους αντιπάλους.
  Αυτά είναι τα κορίτσια του ρωσικού στρατού.
  Και πυροβολούν τον εχθρό, τον χτυπούν συγκεκριμένα.
  Ο Marusya πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Και το κάνει πολύ καλά.
  Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στο ΚΚΣΕ!
  Και κλείνει το μάτι με μωβ μάτια.
  Και πάλι ρίχνει ένα δώρο καταστροφής με γυμνά πόδια. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Η Marusya είναι όμορφη και σχεδόν γυμνή.
  Η Matrena πυροβολεί επίσης στον εχθρό, και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια. Τον χτυπάει και τρίζει, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Ουρανός και Γη - αγάπη μου!
  Και επίσης το κορίτσι πώς να μουλιάσει τον εχθρό με τη βοήθεια της γυμνής φτέρνας των ποδιών.
  Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν - αυτά είναι κορίτσια!
  Ο Σταλενίδα πολεμά επίσης εντατικά εναντίον των Μουτζαχεντίν.
  Και αυτό το κορίτσι θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο στους στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν. Και πώς θα σκίσει μια μάζα Αφγανών στρατιωτών. Αυτό είναι ένα κορίτσι - ας πούμε μόνο αυτό που χρειαζόμαστε.
  Η Steelenida φώναξε:
  - Για την Πατρίδα - την ΕΣΣΔ!
  Η Βερόνικα επίσης μάχεται με τους εχθρούς απελπισμένα. Και ρίχνει θανατηφόρα δώρα θανάτου με γυμνά δάχτυλα.
  Και ενώ το κορίτσι τσιρίζει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Βικτώρια παλεύει. Πίεσε λοιπόν τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της στον εκτοξευτήρα και πώς χτύπησε τους Μουτζαχεντίν. Τα ξέσκισε και ούρλιαξε:
  - Εμπιστεύσου την Πατρίδα μου!
  Και ο Σεραφείμ ως έκρηξη στον εχθρό. Πώς θα ξαπλώσει και θα καταστρέψει μια μάζα Μουτζαχεντίν που γαβγίζουν:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλώς ένα θαύμα.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αθάνατο αγόρι τσακώνεται και με τα κορίτσια. Είναι πραγματικός και ο πιο κουλ μαχητής στον κόσμο.
  Το αγόρι κόβει τους Αφγανούς στρατιώτες με σπαθιά και τους πετάει δώρα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών του.
  Και ενώ τραγουδάει:
  - Αν το φρούριο είναι στο δρόμο,
  Ο εχθρός έχτισε...
  Είναι απαραίτητο να παρακάμψετε από το πίσω μέρος -
  Πάρτε την χωρίς πυροβολισμό!
  Και πάλι το αγόρι και το κορίτσι, μαζί του, η Μαργαρίτα πώς σφυρίζουν.
  Και τα κοράκια, παθώντας καρδιακή προσβολή, πέφτουν στα κεφάλια των μουτζαχεντίν στρατιωτών.
  Η Margarita Korshunova κόβει τους Μουτζαχεντίν με σπαθιά, αυτό το ορμητικό κορίτσι τρίζει:
  - Δόξα στους βασιλιάδες του κομμουνισμού!
  Και πάλι θα κουνήσει το γυμνό του πόδι, και θα ρίξει δηλητηριώδεις βελόνες στους εχθρούς.
  Αυτά τα παιδιά είναι τα πραγματικά τέρατα.
  Oleg Rybachenko, σκαρφαλώνοντας τους αντιπάλους, όπως θα δώσει:
  - Μακάρι να υπήρχε ολόκληρο κεφάλι!
  Σύντομα θα είμαστε στην Καμπούλ,
  Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό!
  Η Μαργαρίτα το επιβεβαίωσε εξολοθρεύοντας τους αντιπάλους της:
  - Ναι, θα είμαστε στην Καμπούλ!
  Και πώς θα πάρει το δώρο του θανάτου με το γυμνό τακούνι του.
  Αυτά τα παιδιά είναι τα πραγματικά τέρατα.
  Και πολεμούν σαν νέοι ήρωες. Αν και φαίνονται μόλις δώδεκα χρονών. Αλλά μοιάζουν μόνο με παιδιά.
  Τώρα ο Μπιν Λάντεν έχει γίνει τόσο τέρας που τρομάζουν τα παιδιά. Όπως πριν ήταν καιρός, τους τρόμαξε ο Χίτλερ. Και αυτό, φυσικά, είναι επίσης ενδιαφέρον και λογικό.
  Και οι Μουτζαχεντίν σε ορισμένα σημεία κατάφεραν να σφηνωθούν στο ρωσικό έδαφος.
  Γι' αυτό είναι Μουτζαχεντίν και είναι δυνατοί αριθμητικά.
  Στα κατεχόμενα χωριά, τα στρατεύματα της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν πήραν και χωρίς δισταγμό αποφάσισαν να μαστιγώσουν και να χτυπήσουν όλες τις γυναίκες και τα παιδιά με ραβδιά στις φτέρνες και απλώς να κλειδώσουν τους ενήλικες άνδρες
  καίγονται σε υπόστεγα. Στην πραγματικότητα, είναι επικίνδυνοι και οι Μουτζαχεντίν δεν χρειάζονται ανθρώπινο δυναμικό. Και οι γυναίκες μπορούν να βιαστούν. Και τους άντρες τους πήραν και τους έσπρωξαν στον αχυρώνα. Ποιος αντιστάθηκε
  πυροβολήθηκαν επί τόπου. Όλοι οι έφηβοι των οποίων τα μουστάκια είχαν ήδη σπάσει πετάχτηκαν επίσης στα υπόστεγα, περιχυμένα με βενζίνη, μαζί με ενήλικες άνδρες. Στην πραγματικότητα, μπορούν ήδη να πολεμήσουν.
  Οι Μουτζαχεντίν το πήραν και το έβαλαν φωτιά. Και οι άντρες κάηκαν ζωντανοί. Και αγόρια όχι μεγαλύτερα των δεκατεσσάρων και όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, γδύθηκαν και άρχισαν να μαστιγώνουν με ένα μαστίγιο.
  Και μετά χτυπήστε τα τακούνια με μπαστούνια μπαμπού. Πολλά μικρότερα παιδιά και αρκετές ηλικιωμένες γυναίκες έριξαν τις οπλές τους από το σοκ του πόνου. Άλλους χτυπούσαν για να μην μπορούν να σταθούν όρθιοι.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια τους πρήζονται.
  Τότε οι Κινέζοι τους σήκωσαν και τους οδήγησαν με ξιφολόγχες προς την κατεύθυνση τους. Αυτά είναι σκληρά πλάσματα.
  Και έτσι ξεκίνησε μια νέα τάξη πραγμάτων υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν.
  Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
  Οι Μουτζαχεντίν έχουν πολλαπλή υπεροχή στο πεζικό, αλλά πολύ πιο αδύναμη αεροπορία και λιγότερο και χειρότερη ποιότητα εξοπλισμού και βαρέων όπλων. Πολλά αφγανικά τανκς κατασκευάζονται από
  δέντρο. Και αυτό δεν τους κάνει πιο δυνατούς.
  Εδώ η Γκέρντα, με το αυτοκίνητό της, συνθλίβει πολύ περίφημα τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν. Και τους γκρεμίζει με μεγάλη ένταση. Και το όπλο της λειτουργεί.
  Η Γκέρντα χτύπησε τα πόδια της αντιπάλου με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού μεταξύ των Γερμανών!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης με τα ξυπόλυτα πόδια της και έτριξε:
  - Δόξα στους ήρωες του κομμουνισμού!
  Η Χριστίνα το πήρε και χαστούκισε τον εχθρό, πατώντας το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της και τσίριξε:
  - Και δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και η Μάγδα πώς να χτυπήσει τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κραυγάζοντας:
  - Ο ρόλος της Πατρίδας μας εδώ και αιώνες!
  Και επίσης χτυπήστε τον εχθρό.
  Και αυτές είναι μαχόμενες καλλονές - σούπερ και υπερτάση.
  Πολεμιστές του ευρύτερου προφίλ και από τη δοκιμασία μάχης.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα, πιλότοι μάχης από τη Γερμανία, αλωνίζουν επίσης τους Μουτζαχεντίν.
  Και το κάνουν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Και χρησιμοποιούν γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Ο Άλμπιν καταρρίπτει ένα αφγανικό αεροπλάνο στον ουρανό και ουρλιάζει:
  - Για τον κομμουνισμό στις ανεπτυγμένες χώρες!
  Η Alvina κατέρριψε το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πρόσθεσε:
  - Και στην ανάπτυξη επίσης!
  Αυτά ήταν πραγματικά κορίτσια - αυτό που χρειάζεστε!
  Και συντρίψτε τους Μουτζαχεντίν. Και τώρα τα αφγανικά αεροπλάνα καταρρίπτονται στον ουρανό.
  Και μετά προχωρούν σε επίγειους στόχους.
  Μαζί τους και η Helga, επίσης ένα πολύ όμορφο ξανθό κορίτσι.
  Και κατατροπώστε τον εχθρό.
  Και έκοψε το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και κουκούλι:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η Αλμπίνα θα γκρεμίσει το αφγανικό αυτοκίνητο, θα το κάνει να καεί και θα προσθέσει:
  - Για τις μεγαλύτερες εκτάσεις!
  Και η Alvina θα κόψει το επιθετικό αεροσκάφος των Μουτζαχεντίν και θα δώσει:
  - Για τη θεά Ήρα!
  Και γελάστε.
  Η Helga επίσης, χωρίς να το πολυσκεφτεί, συνθλίβει τους Αφγανούς και βρυχάται:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Και καταρρίπτει τους εχθρούς πολύ εύστοχα.
  Και η Νατάσα και η ομάδα της είναι άγριες.
  Εξοντώνουν τους Μουτζαχεντίν σε μεγάλες μάζες. Και ενώ τραγουδούν:
  - Και πετάει σε ένα φτερωτό άλογο,
  Ρωσία από μακρινές χιλιετίες!
  Η Ζόγια χτυπάει επίσης τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και των φωνών της:
  - Για τη Ρωσία στην οποία κυβερνούν οι Ρώσοι Θεοί!
  Ο Αυγουστίνος πρόσθεσε χαμογελώντας, συντρίβοντας τους εχθρούς. και χρησιμοποιώντας γυμνά τακούνια για αυτό:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και επίσης πώς να προσθέσετε μια βολή πατώντας την κόκκινη θηλή στο κουμπί του μπαζούκα.
  Και η Σβετλάνα εξοντώνει επίσης ειδικά τους εχθρούς.
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και κουρεύει πολλούς Μουτζαχεντίν.
  Ενώ τραγουδάει:
  - Ζούμε στη γη του πατέρα μας,
  Τα εγγόνια του Svarog είναι ένδοξα παιδιά!
  Η Νατάσα πάτησε το κουμπί του μπαζούκα με μια ρουμπινί θηλή και έριξε νοκ άουτ το τανκ των Μουτζαχεντίν, εξέδωσε:
  - Και πετάμε σε ένα φτερωτό άλογο,
  Βρισκόμαστε στις μακρινές χιλιετίες!
  Η Ζόγια κόβει κατά ριπάς τους Μουτζαχεντίν. Και μαζεύοντας πτώματα από τους στρατιώτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, έτριξε:
  Η Ρωσία γέλασε
  Και έκλαψε και τραγούδησε...
  Σε όλες τις εποχές, γι' αυτό είναι η Ρωσία!
  Ο Αυγουστίνος, γράφοντας στους εχθρούς, σημείωσε πολύ επιθετικά, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Θα είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και επίσης πώς χτυπάει τους Μουτζαχεντίν. Και αμέσως κόψτε μια ολόκληρη σειρά από αυτά.
  Και η Σβετλάνα εξοντώνει επίσης τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της καταστροφικής δύναμης, πετάει δώρα και τραγουδά:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού,
  Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε ειρηνισμό!
  Και το κορίτσι θα πατήσει το κουμπί του μπαζούκα και θα σπάσει καλά τη θηλή της φράουλας.
  Κι εδώ άλλες καλλονές τσακώνονται.
  Για παράδειγμα, η Τζέιν Άρμστρονγκ. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ένα πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό κορίτσι ομορφιάς.
  Συνθλίβει τους πιεστικούς Μουτζαχεντίν και, τρίζοντας, λέει:
  - Έρχεται το καλοκαίρι!
  Η κοπέλα πυροβόλησε κατά των Αφγανών, τους έκοψε και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Γερτρούδη κατακεραυνώθηκε επίσης στον εχθρό. Κατέρριψε ένα τανκ των Μουτζαχεντίν και έτριξε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η Malanya θα εκτοξεύσει κάτι θανατηφόρο στον εχθρό. Θα το σπάσει σε κομμάτια και θα τρίζει:
  - Πάω στο γρασίδι!
  Και η Μόνικα θα χτυπήσει τον εχθρό με κάτι θανατηφόρο και θα κελαηδήσει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα κοιτάξω τον καθαρό ουρανό και θα καταλάβω ότι ζω!
  Η Τζέιν το πήρε και φώναξε:
  - Ένα κουδούνι θα χτυπήσει στον ουρανό!
  Η Γερτρούδη έσπρωξε τον εχθρό και ψέλλισε:
  - Θα βρέξει καταρρακτωδώς!
  Malanya πώς να σκυλάσετε τον εχθρό με ένα τσιρίγμα:
  - Πάω στα παιδικά μου χρόνια!
  Η Μόνικα πυροβόλησε εναντίον των Μουτζαχεντίν, έσπασε το αυτοκίνητο του εχθρού και τραγούδησε:
  - Καλοκαιρινή βροχή για μένα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά!
  Η Νατάσα σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας εχθρούς και φαγητό:
  - Είμαστε οι μεγάλοι πολεμιστές του Svarog!
  Και θα πετάξει ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η Ζόγια το πήρε και έσκασε στον εχθρό με μια αυτόματη έκρηξη. Εκείνη τον γκρέμισε και του έτριξε:
  - Για τη Ρωσία Svarog!
  Και πέταξε το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Ο Αυγουστίνος κι αυτός σαν χαστούκι στον εχθρό. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών θα ρίξουν ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού. Θα σκίσει τον εχθρό και θα τρίξει:
  - Για το κίνημα προς τον κομμουνισμό!
  Και η Σβετλάνα χτυπά επίσης τον εχθρό σαν σούγκανετ. Και σβήστε γρήγορα τον εχθρό. Και η γυμνή φτέρνα της θα πάρει, και το θανατηφόρο δώρο του θανάτου θα βρει. Και θα χτυπήσουν πολλοί εχθροί.
  Και τότε το κορίτσι τραγουδά:
  - Η άποψή μας είναι η πιο μαχητική,
  Έγινα κορίτσι, πολύ κουλ!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Η Νατάσα βάζει τον εαυτό της σε πολύ μαχητικό τρόπο.
  Αλλά και ο Oleg Rybachenko παλεύει απελπισμένα.
  Και το αγόρι κόβει τους Μουτζαχεντίν με τα σπαθιά και τρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και με γυμνά δάχτυλα ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Αυτό το παιδί είναι απλά καταπληκτικό.
  Και η Margarita Korshunova αλωνίζει επιμελώς τους εχθρούς. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των εχθρών καταστρέφει.
  Μετά ουρλιάζει:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, πώς να εξαπολύεις αιχμηρά και δηλητηριώδη παιχνίδια στον εχθρό.
  Και μετά θα το πάρουν τα παιδιά και θα σφυρίξουν. Και η μάζα των κορακιών ζαλίζεται αμέσως και πέφτει πάνω στους εχθρούς, διαπερνώντας τους. Και τα κρανία γεμίζουν τρύπες.
  Ας πούμε ότι έτσι πήγε η αποσυναρμολόγηση στη μάχη.
  Και παιδιά, αντικειμενικά μιλώντας, μαχόμενα και αθάνατα.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε, κομματιάζοντας τους Μουτζαχεντίν.
  Ήταν τόσο όμορφα
  Ο άνθρωπος έχει γίνει σκλάβος της συλλογικότητας!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, το αγόρι θα στείλει ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου στους εχθρούς χωρίς πολλές τελετές. Αυτό είναι πραγματικά ένας δολοφόνος.
  Ο Oleg Rybachenko πήρε και τραγούδησε:
  - Τα, τα, τα, παίρνουμε μια γάτα μαζί μας!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, το θανατηφόρο χτυπά τον εχθρό. Και είναι πολύ επιθετικό.
  Η Μαργαρίτα συντρίβοντας τους εχθρούς και κουρεύοντάς τους με εύστοχες βολές εξέδωσε:
  - Δόξα στην εποχή του ρωσικού κομμουνισμού!
  Και πάλι έριξε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Εδώ θα το ξαναπάρουν τα παιδιά και θα σφυρίξουν. Και μια μάζα από κοράκια έπεσε στα κεφάλια των Κινέζων στρατιωτών. Έτσι πήγε η ολική τους εξόντωση.
  Και τα παιδιά είναι γεμάτα ενθουσιασμό και επιθυμία να αγωνιστούν πραγματικά.
  Η Αλένκα πυροβολεί τον εχθρό και τσιρίζει:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και θα ρίξει ένα δώρο θανάτου με ένα γυμνό, λαξευμένο πόδι.
  Ας πούμε ότι αυτά τα κορίτσια είναι πολύ μαχητικά.
  Η Anyuta σκαρφίζεται στον εχθρό και τσιρίζει εκκωφαντικά:
  - Για τη μεγάλη μας Πατρίδα.
  Και με το γυμνό του τακούνι θα πετάξει αυτό που φέρνει καταστροφή και θάνατο.
  Και ο Άλλα σβήνει τους εχθρούς με ριπές. Κόβει πολλούς Μουτζαχεντίν και ρίχνει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και τρίξιμο:
  - Για νέες μεγάλες νίκες!
  Και επίσης πώς να χτυπήσετε με μια θανατηφόρα έκρηξη.
  Αλλά και η Μαρία γκρεμίζει τους εχθρούς με ένα δολοφόνο δρεπάνι. Και με γυμνό τακούνι, κάτι πολύ καταστροφικό ρίχνεται στους εχθρούς. Και βγάζοντας τα δόντια του λέει:
  - Πρωταθλήτρια θα είναι η Ρωσία!
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, επίσης, θα νικήσουν τον εχθρό με μεγάλη ενέργεια. Και θα ρίξει μια δολοφονική γροθιά, ή μια βαριοπούλα, στον εχθρό. Και επίσης χρησιμοποιήστε γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και βρυχάται:
  - Για την πιο ιερή Ρωσία!
  Και ξεγυμνώνει τα δόντια του με ένα χαμόγελο.
  Η Marusya είναι επίσης σε θέση μάχης και τσιρίζει βγάζοντας τους κυνόδοντές της:
  - Θα σας κάνω κομμάτια Μουτζαχεντίν!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του ρίχνει το πιο θανατηφόρο δώρο θανάτου.
  Και η Ματρύωνα, σαν εχθρός, θα σφυρί. Και πραγματικά θα την πληγώσει. Και θα οδηγήσει πολλούς Μουτζαχεντίν στο φέρετρο της Matryona. Και τρίζει, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Είμαι ο πιο μαχητικός στον κόσμο!
  Και γελάστε.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - η φωνή των καλλονών είναι ηχηρή.
  Η Σταλενίδα συντρίβει επίσης τους αντιπάλους, εξοντώνει τους Μουτζαχεντίν και βρυχάται:
  - Για τον μεγάλο οικοδεσπότη των Ρώσων θεών!
  Και θα ρίξει και μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και θα σπάσει τη μάζα των Μουτζαχεντίν.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη κατηγορία και σούπερ.
  Η Βερόνικα σφυρίζει τα dushmans και φωνάζει:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και πάλι τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κόβονται από το αφγανικό αυτοκίνητο.
  Η Βικτώρια καταστρέφει στρατιώτες. Τα κουρεύει σαν δρεπάνι και χαμογελώντας επιθετικά λέει:
  - Για την απέραντη Πατρίδα μας!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πάλι ρίχνει το δώρο του θανάτου.
  Και ο Σεραφείμ είναι επίσης σαν ένα λουπανέτο των Μουτζαχεντίν. Και από το μπαζούκα θα φτύσει το δώρο του θανάτου πατώντας το κουμπί με μια κατακόκκινη θηλή.
  Εδώ είναι - μια μαχόμενη γυναίκα.
  Και μουρμουρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται ακόμα. Αυτά τα κορίτσια είναι ελεύθεροι σκοπευτές. Και πυροβολούν τους Κινέζους με μεγάλη θανατηφόρα δύναμη.
  Και χτυπήστε ακριβώς στο στόχο με τρομερή ακρίβεια.
  Την ίδια στιγμή, η Αλίκη βρυχάται:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς θα πάρει και θα εκτοξεύσει το δώρο του αφανισμού, εξοντώνοντας τους Μουτζαχεντίν.
  Και η Αγγελική θα χτυπήσει επίσης τον στρατό μες. Και χρησιμοποιήστε γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και πατάει τη σκανδάλη με την κατακόκκινη θηλή του στήθους του και μουρμουρίζει:
  - Δόξα στον κόσμο μου!
  Και επίσης πώς να γελάσουμε.
  Εδώ είναι τα κορίτσια, όλα τα κορίτσια είναι κορίτσια.
  Η Αλίκη τραγουδά επιθετικά και ενεργά, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Η γη μας δοξάζεται,
  Είμαστε όλοι λαοί - μια γηγενής οικογένεια!
  Και η Αλίκη, επίσης, θα ρίξει μια δολοφονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και η Αγγελική αλωνίζει και εχθρούς. Και με γυμνά δάχτυλα πετάει δώρα θανάτου.
  Την ίδια στιγμή, η κοκκινομάλλα τραγουδά:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ μας!
  Και η γυμνή της φτέρνα ρίχνει μια θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - κόκκινα και ξανθά.
  υπάρχουν τόσα πολλά σε αυτά τα κορίτσια και τόσο ξεχωριστά, κουλ και αληθινά.
  Η Στελενίδα, πυροβολώντας τον εχθρό και κάνοντας εύστοχες βολές με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, φώναξε επιθετικά:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και πάλι πάτησε το κουμπί με τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της.
  Η Σταλενίδα είναι ένα πολύ λαγωνικό και κουλ κορίτσι. Και έχει τόσο πάθος και θέληση με δύναμη.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ο Στάλιν είναι η δόξα της μάχης,
  Ο Στάλιν της νεανικής μας πτήσης...
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν και εξοντώνοντάς τους ενεργά, τσίριξε:
  Πολεμώντας και κερδίζοντας με το τραγούδι,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τα αφγανικά στρατεύματα, κελαηδούσε:
  - Μας δίνονται τεράστια φτερά,
  Μας δίνεται μεγάλο κουράγιο...
  Η αφθονία της συλλογικής φάρμας του Στάλιν,
  Δόξα στη σοβιετική χώρα!
  Και το κορίτσι πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με γυμνό πόδι.
  Ο Σεραφείμ, κουρεύοντας τους Μουτζαχεντίν χωρίς περιττές τελετές, εξέδωσε:
  Ο Στάλιν είναι η δόξα της μάχης,
  Ο Στάλιν της νεανικής μας πτήσης...
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Η Στελενίδα το σήκωσε χαμογελώντας τραγουδώντας:
  - Πολεμώντας και κερδίζοντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Και έτσι οι πολεμιστές ανέλαβαν πραγματικά την εξόντωση των Μουτζαχεντίν χωρίς περιττή αλαζονεία και φασαρία. Πρέπει να πω ότι είναι πολύ μαχητικές καλλονές.
  Η Σταλενίδα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Παλεύοντας με το τραγούδι και κερδίζοντας,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ.
  Η Βερόνικα είπε χαμογελώντας:
  - Θα υπάρξει η νίκη μας στον ιερό πόλεμο.
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Εδώ λοιπόν τα κορίτσια είναι απλά το υψηλότερο και πιο cool γούστο σε αυτά.
  Η Βικτώρια σημείωσε, κλείνοντας το μάτι στα κορίτσια:
  - Αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μάχη μας!
  Και πάλι πώς κοπανάει τον εχθρό.
  Και χτυπήστε με γυμνά δάχτυλα.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα.
  Και κορίτσια που αγαπούν πραγματικά να τσακώνονται τόσο πολύ.
  Η Steelenida σφύριξε:
  - Και είναι ασήμαντο για τους Ταλιμπάν να είναι σε ένα φέρετρο!
  Η Victoria συμφώνησε με αυτό:
  - ναι ναι! Και αυτός ο Μπιν Λάντεν είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον Χίτλερ!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έχει πολύ περισσότερους στρατιώτες!
  Ο Σεραφείμ σημείωσε θυμωμένος, κουρεύοντας κατά ριπάς τους Μουτζαχεντίν:
  - Ο αριθμός θέλει να πάρει!
  Η Steelenida είπε με σιγουριά:
  - Δεν θα το πάρεις!
  Και της έλαμψαν μαργαριταρένια δόντια.
  Στη συνέχεια πέταξε μια χειροβομβίδα καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Βικτώρια σημείωσε με ένα χαμόγελο, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και πάλι πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Βερόνικα χαστούκισε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό και στο κόμμα μας!
  Ο Σεραφείμ σημείωσε:
  Και δόξα στην υπόθεση του Λένιν!
  Και έστειλε δώρο αφανισμού στον εχθρό.
  Και έτσι χώρισαν αυτά τα κορίτσια. Και έτσι οι Μουτζαχεντίν αλωνίζονται.
  Η Alyonka, κουρεύοντας τους Αφγανούς στρατιώτες, σημείωσε με μανία:
  - Για τα υψηλότερα επιτεύγματα του κομμουνισμού!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που πετάγεται από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάει.
  Και εδώ ο Anyuta ενεργεί πολύ επιθετικά εναντίον του εχθρού.
  Και κουρεύει τους εχθρούς με θανατηφόρα πίεση. Τα κόβει σαν δρεπάνι. Και κραυγές:
  - Για τη δόξα της ΕΣΣΔ!
  Ο μαχόμενος Άλλα των Μουτζαχεντίν αλωνίζει και ουρλιάζει:
  - Στο όνομα του Περούν!
  Και θα πετάξει και δολοφονικά δώρα στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η επιθετική Μαρία παρατήρησε καθώς κούρεψε τους αντιπάλους:
  - Για χάρη του ελέγχου της ΕΣΣΔ!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, πώς θα υποκύψει το θανατηφόρο δώρο του θανάτου.
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, καθώς θα αντιμετωπίσει τους εχθρούς, θα χτυπήσει και θα τρίζει:
  - Για την Πατρίδα στην υψηλότερη νίκη!
  Και επίσης τα γυμνά της πόδια θα στείλουν ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι - ας πούμε - ultra!
  Και η Matryona πήρε τους Μουτζαχεντίν, και ας τους σκοτώσουμε. Και έδρασε με κολοσσιαία πίεση.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Μας συντρίβει ο ζυγός της ορδής!
  Και η Μαρούσια, ξεριζώνοντας τους αντιπάλους και τους κόβοντας σαν δολοφόνο δρεπάνι, ξεστόμισε:
  - Μας πιέζει ο ζυγός του άπιστου!
  Και η Ολυμπιάδα, κόβοντας τα αφγανικά κακά πνεύματα, τσίριξε:
  - Μα βράζει στις φλέβες μας,
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τον εχθρό, πρόσθεσε:
  - Ο ουρανός των Σλάβων!
  Και η Anyuta κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Και από την ακτή της θάλασσας,
  Στο παγωμένο Κολύμα!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα πρόσθεσε με σιγουριά:
  - Όλα αυτά είναι η Γη μας,
  Όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους αντιπάλους, πρόσθεσε:
  - Ολοι μας!
  Και με ένα ρίξιμο των γυμνών ποδιών της, σκόρπισε πολλούς Μουτζαχεντίν.
  Εδώ είναι τα μαχητικά κορίτσια. Και σε αυτά η πίεση, ας πούμε - σούπερ.
  Η Αλένκα σημείωσε γελώντας στη γροθιά της:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Anyuta πρόσθεσε γελώντας:
  - Δόξα στον Λένιν!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν, εξέδωσε:
  Πρωτοπόροι εδώ κι εκεί
  Τραγουδήστε ένα τραγούδι στον Λένιν!
  Και πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Αυτό είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι Μαρία. Και συντρίβει τους Μουτζαχεντίν με κολοσσιαία πίεση.
  Και κυριολεκτικά παρασύρονται με μια σκούπα.
  Η Μαρία, σκαρφίζοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Είμαστε πρωτοπόροι - κόρες του κομμουνισμού!
  Και πάλι, πώς να πετάξουμε στον εχθρό, μεγάλη μερίδα εκρηκτικών.
  Η Ολυμπιάδα σημείωσε, κόβοντας τον εχθρό, σαν χόρτο με δρεπάνι:
  - Είμαι πολεμιστής super class!
  Και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της είναι σαν γαμημένοι Μουτζαχεντίν, κολοσσιαία και καταστροφικά.
  Εδώ είναι τα κορίτσια. Ας πούμε ότι είναι υπέροχοι.
  Η Αλένκα είπε:
  - Είμαστε πρωτοπόροι και τραγουδάμε τραγούδια στον Λένιν!
  Η Άννα διόρθωσε:
  - Όχι, είμαστε μέλη της Komsomol! Και τραγουδήστε τραγούδια στον Στάλιν!
  Ο Άλλα σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Θα μπορέσουμε να τελειώσουμε τον εχθρό,
  Και θα υπάρξει μια πρώτη γιορτή!
  Και η Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, κουρεύοντας τον εχθρό, και η μάζα των Μουτζαχεντίν ήταν μούσκεμα.
  Το κορίτσι τσίριξε, χαμογελώντας:
  - Για τη Ρωσία και το διάστημα!
  Η Ολυμπία γέλασε εκκωφαντικά και έκλεισε το μάτι.
  - Για τη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πετάξει ένα δώρο θανάτου με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Μαρούσια γέλασε και σημείωσε επιθετικά:
  - Για τη νίκη επί του Αφγανιστάν.
  Η Matrena γέλασε με απορία:
  - Δόξα στο ΚΚΣΕ!
  Και πώς θα δείξει η γλώσσα!
  Αυτά είναι τα cool κορίτσια.
  Και ο Oleg Rybachenko χτυπά τους Μουτζαχεντίν με σπαθιά και βρυχηθμούς:
  - Για τη μεγάλη ΕΣΣΔ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, το αγόρι, σαν να ανατριχιάζει τον εχθρό.
  Και κελαηδάει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Μαργαρίτα κόβει τους Αφγανούς και τσιρίζει:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και με γυμνά δάχτυλα το κορίτσι θα εκτοξεύσει δηλητηριώδεις βελόνες. Και τον λαιμό των Μουτζαχεντίν κολλάνε.
  Και το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Ο μεγάλος μου κομμουνισμός θα είναι μαζί μας!
  Και τα παιδιά θα σφυρίξουν ξανά, και χιλιάδες κοράκια που λιποθυμούσαν χτύπησαν τα κρανία των Μουτζαχεντίν.
  
  Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ
  Ο Ναπολέων Βοναπάρτης παντρεύτηκε την αδερφή του Αλέξανδρου Α'. Αυτός ο γάμος ήταν ευεργετικός και για τις δύο αυτοκρατορίες. Και οι δύο αυτοκράτορες ήταν συγγενείς. Και αντί για έναν παράλογο πόλεμο μεταξύ τους, αποφάσισαν να καταλάβουν την Τουρκία.
  Οι Οθωμανοί, φυσικά, δεν είναι ανταγωνιστές του ρωσο-γαλλικού στρατού και η Κωνσταντινούπολη καταλήφθηκε κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας. Στη συνέχεια έγινε ένα ταξίδι στη Μικρά Ασία και στην Αίγυπτο. Τόνοι νέων συλλήψεων.
  Ο Ναπολέων κατέκτησε και το Ιράν. Η Κεντρική Ασία πήγε στη Ρωσία. Και μετά ακολούθησε ένα ταξίδι στην Ινδία. Ο μεγάλος Βοναπάρτης κατέλαβε μεγάλο μέρος της Γης.
  Όμως το 1825 πέθανε ο Αλέξανδρος ο Πρώτος. Ο Κωνσταντίνος αποκήρυξε. Και ο Νικόλαος Α' βρέθηκε αντιμέτωπος με μια εξέγερση των Δεκεμβριστών.
  Και το κατέστειλε βάναυσα. Και τότε ο Ναπολέων αποφάσισε να τοποθετήσει στον θρόνο της Ρωσίας τον γιο του και συγγενή του Τσάρου Αλέξανδρου του πρώτου, αντί του Νικόλαου του σφετεριστή.
  Και ήταν μια δυνατή κίνηση. Η Γαλλία, μαζί με τις αποικίες, είχε έναν τεράστιο στρατό. Και ο Ναπολέων θεωρούνταν ιδιοφυΐα. Και φυσικά υπολόγιζε σε μια γρήγορη νίκη.
  Και ο Κουτούζοφ απλά δεν ήταν εκεί. Τα ρωσικά στρατεύματα ηττήθηκαν, ειδικά οι καλύτεροι στρατηγοί αποδείχθηκαν Δεκεμβριστές, και συνελήφθησαν ή εκτελέστηκαν.
  Η εκστρατεία του Ναπολέοντα έληξε με την κατάληψη της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης.
  Ο αυτοκράτορας κατάργησε τη δουλοπαροικία και ο λαός την αντιμετώπισε θετικά.
  Η τοπική ελίτ συμφιλιώθηκε επίσης και ο Ναπολέων Β' τοποθετήθηκε στο θρόνο.
  Και δέκα χρόνια αργότερα, έγινε δημοψήφισμα και έγινε η οριστική συγχώνευση των δύο αυτοκρατοριών.
  Ο Ναπολέων έζησε μέχρι το 1838 και πέθανε σε ηλικία εξήντα εννέα ετών. Η βασιλεία του ήταν πολύ ένδοξη και οι κατακτήσεις ήταν ρεκόρ για ένα άτομο.
  Το 1831, ο Ναπολέων κατόρθωσε να αποβιβαστεί στη Βρετανία και να την κυριεύσει. Στη συνέχεια κατέλαβε τις αποικίες στην Αμερική και κατάφερε να κάνει πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ο Ναπολέων Β', ένας ξανθός, ψηλός νέος, έγινε ο νέος αυτοκράτορας. Ήταν ήδη αρκετά μεγάλος για να συνεχίσει το έργο του πατέρα του και να κατακτήσει τον υπόλοιπο κόσμο.
  Υπήρχαν επίσης άγρια εδάφη και Κίνα, Ιαπωνία και εκείνες οι αποικίες στην Αμερική που οι Γάλλοι δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν.
  Ο πόλεμος ήταν γενικά υπό την υπαγόρευση της νέας αυτοκρατορίας. Ο Ναπολέων Β' κυβέρνησε μέχρι το 1880 και κατάφερε να κατακτήσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο. Τότε ο Ναπολέων Γ' ανέβηκε στο θρόνο. Και άρπαξε τα τελευταία άγρια εδάφη, ενισχύοντας την αυτοκρατορία.
  Όλος ο πλανήτης έχει γίνει ένα. Ήρθε η εποχή της ευημερίας. Σπάνια ξεσπούσαν εξεγέρσεις, οπότε η ζωή ήταν καλή. Και οι θρησκείες ζούσαν ειρηνικά. Αλλά όλο και περισσότερο κυριαρχεί ο αθεϊσμός, με τη λατρεία της προσωπικότητας του αυτοκράτορα.
  Και η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο διάστημα έγινε το 1930. Η επιστήμη σε μια ενιαία αυτοκρατορία αναπτύχθηκε ταχύτερα. Και μετά στη Σελήνη, μετά στον Άρη και σε όλο το ηλιακό σύστημα.
  Και το 2001 ξεκίνησε η πρώτη επανδρωμένη πτήση προς το αστέρι Sirius. Και αυτό είναι μια τεράστια ανακάλυψη για την ανθρωπότητα.
  Ναι, ο Ναπολέων μπόρεσε να ενώσει τους ανθρώπους και να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Και αυτό γέννησε ένα πιο τέλειο μοντέλο εξουσίας και οικονομίας.
  Η ιδιοφυΐα του Ναπολέοντα κέρδισε... Και ο κόσμος έγινε πολύ πιο χαρούμενος... Ήδη το 2021, δεν είναι η επιδημία του κορωνοϊού που περπατά γύρω από τον πλανήτη Γη, αλλά οι πόλεις χτίζονται σε γειτονικούς πλανήτες και τα βλαστοκύτταρα έχουν μάθει να ενεργοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να πραγματοποιούν με επιτυχία την ανθρώπινη αναζωογόνηση. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Και ήδη οι γέροι γίνονται νέοι, και οι γριές γίνονται κορίτσια. Και έγινε κατά κάποιο τρόπο σούπερ!
  Αυτή είναι μια ιστορία... Όχι σαν μια κακή πραγματικότητα, όταν οι άνθρωποι παθαίνουν είτε κορωνοϊό, είτε ξηρασία, ή, αντίθετα, έντονες βροχές. Και πολλά, πολλά άλλα.
  Δεν υπάρχει τάξη στον κόσμο - γεμάτο πολέμους και σκληρότητες.
  Και στον κόσμο της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του Ναπολέοντα - ήδη ο κομμουνισμός. Δεν υπάρχουν φτωχοί, όλοι έχουν δουλειά, και όλοι είναι χορτάτοι. Όλα τα παιδιά σπουδάζουν στο σχολείο με υπολογιστές ή μέσω Διαδικτύου. Πολλοί γενικά λειτουργούν καθαρά ονομαστικά.
  Μόνο τέσσερις ώρες εργάσιμη ημέρα, και τρεις ημέρες άδεια την εβδομάδα με ένα σωρό διακοπές.
  Πολλά ρομπότ στις βιομηχανίες παραγωγής και υπηρεσιών. Υπάρχουν πολλές δουλειές όπου απλά βάζεις like στον υπολογιστή.
  Έγινε καλό να ζεις. Τα αυτοκίνητα δίνονται δωρεάν ή αυτοκίνητα όπως τα μικρά ελικόπτερα με ηλεκτροκινητήρες. Οι κινητήρες είναι πιο προηγμένοι και φιλικοί προς το περιβάλλον.
  Και τι δεν είναι... ακόμη και τα παιδιά έχουν παπούτσια για τρέξιμο και με τη βοήθειά τους μπορείτε να πετάξετε στον αέρα.
  Το έγκλημα σχεδόν εξαφανίστηκε εντελώς, και ακόμη και οι μάχες μονομάχων άρχισαν να οργανώνονται όπως στην αρχαία Ρώμη.
  Οι θάλασσες έχουν ήδη εμφανιστεί στη Σελήνη και οι μεγάλες πόλεις χτίζονται με επιταχυνόμενο ρυθμό. Και στον Άρη επίσης, και στην Αφροδίτη. Τα εργοστάσια έχουν ήδη κατακτήσει τον υδράργυρο στην ηλιακή ενέργεια. Τι ωραία που έγινε μόνο και μόνο επειδή ο Ναπολέων Βοναπάρτης παντρεύτηκε την αδερφή του Αλέξανδρου του Πρώτου!
  
  
  ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΤΡΙΑ
  Ο Χίτλερ δεν επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ το 1941. Αποφάσισε να συνεχίσει να πολεμά στη Δύση εναντίον της Βρετανίας. Επιπλέον, μετά την κατάληψη της Γιουγκοσλαβίας και την απόβαση στο νησί της Κρήτης, υπήρχαν φόβοι ότι οι Γερμανοί δεν θα προλάβαιναν επιπόλαια να ολοκληρώσουν την εταιρεία στα ανατολικά - πριν από το κρύο και τις έντονες βροχοπτώσεις.
  Επιλέχθηκε λοιπόν ένας διαφορετικός δρόμος. Τον Ιούλιο, οι Γερμανοί συνέτριψαν τη βρετανική στρατιωτική βάση στη Μάλτα και αποβίβασαν στρατεύματα εκεί. Ενίσχυσαν επίσης το γκρουπ του Ρόμελ. Το Tolbuk καταιγίδα. Και τότε άρχισε η επίθεση στην Αίγυπτο.
  Την ίδια στιγμή, το Γιβραλτάρ καταιγίστηκε τον Σεπτέμβριο. Μετά από αυτό, οι Ναζί άρχισαν να μεταφέρουν στρατεύματα απευθείας στην Αφρική.
  Ο Φύρερ αποφάσισε ότι εκατόν πενήντα γερμανικές μεραρχίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πιο ορθολογικά και αντί για την ΕΣΣΔ, να καταλάβουν τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Αφρική.
  Ήδη τον Οκτώβριο, οκτώ μεραρχίες Rommel και ιταλικές μονάδες κατέλαβαν την Αίγυπτο.
  Και μετά άρχισε η εισβολή στο Ιράκ, στην Παλαιστίνη, στο Κουβέιτ. Οι Γερμανοί μετακινούσαν όλο και περισσότερα στρατεύματα στην Αφρική. Ο Στάλιν περίμενε προς το παρόν.
  Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι Γερμανοί κατέκτησαν τη Μέση Ανατολή και μετακόμισαν στο Ιράν. Αυτό συνέπεσε με την είσοδο στον πόλεμο της Ιαπωνίας, η οποία επιτέθηκε στις ΗΠΑ στο λιμάνι του Περού.
  Και κατέλαβε μεγάλες εκτάσεις.
  Την άνοιξη του 1942 οι Γερμανοί βρίσκονταν ήδη στην Ινδία. Και κατέλαβαν ολόκληρο τον βορρά και μέρος του κέντρου της Αφρικής.
  Και το καλοκαίρι και το φθινόπωρο κατέκτησαν την υπόλοιπη Μαύρη Ήπειρο.
  Και ήταν δροσερό.
  Άρχισε αεροπορική πολιορκία και επίθεση στη Βρετανία με αεροσκάφη.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τους πόρους και την εργασία των κατακτημένων εδαφών.
  Και πίεσαν την Αγγλία σαν σάκο του μποξ.
  Τα αεροσκάφη Yu-188 ήταν πιο ισχυρά και προηγμένα. Οι μαχητές έχουν επίσης ενημερωθεί.
  Εμφανίστηκαν νέοι άσοι - extra-class που συνέτριψαν τους Βρετανούς στον ουρανό.
  Και τότε ο Τσόρτσιλ, βλέποντας ότι ήταν δυστυχισμένοι, πρόσφερε στο Τρίτο Ράιχ ειρήνη με οποιονδήποτε όρο.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν επίσης έτοιμες να υποχωρήσουν τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ιαπωνία. Ο Φύρερ συμφώνησε να σταματήσει τον πόλεμο, αλλά υπό τον όρο να καταβάλει μεγάλες αποζημιώσεις. Και επίσης λαμβάνοντας αποικίες στην Αφρική και την Ασία.
  Μετά από αυτό, οι Γερμανοί άρχισαν να προετοιμάζουν μια εκστρατεία κατά της ΕΣΣΔ. Πίσω στο σαράντα πρώτο έτος, ξεκίνησε η ανάπτυξη μιας οικογένειας τανκς νέας γενιάς, και πολύ βαρέων.
  Δηλαδή - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" και κάπως παρωχημένο "Tiger". Μέχρι τον Ιούνιο του 1943, μόνο ο Πάνθηρας και η Τίγρη ήταν στη σειρά. Τα υπόλοιπα μηχανήματα βρίσκονται ακόμα υπό δοκιμή. Το T-4 υποβλήθηκε επίσης σε εκσυγχρονισμό, έχοντας λάβει ισχυρότερα όπλα, και το T-3.
  Οι Γερμανοί δεν πρόλαβαν να επανεξοπλίσουν τον στρατό τους. Το νεότερο μαχητικό ME-309 μόλις άρχισε να έρχεται. Είναι αλήθεια ότι στη σειρά υπήρχε ένα Focke-Wulf - μια ισχυρή μηχανή σε οπλισμό και ταχύτητα. Το Yu-288 μόλις άρχισε να μπαίνει στη σειρά.
  Η ΕΣΣΔ παρήγαγε περισσότερα από δώδεκα χιλιάδες τανκς και μικρό αριθμό αυτοκινούμενων όπλων σε δύο χρόνια. Το Τρίτο Πενταετές Πρόγραμμα υπερεκπληρώθηκε σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Τα αεροσκάφη κατασκευάστηκαν της τάξης των δεκαοκτώ χιλιάδων. Πολλές χιλιάδες όπλα και όλμοι. Καθώς και περίπου ένα εκατομμύριο υποπολυβόλα. Ο στρατός μεταφέρθηκε σε πολυβόλα.
  Το T-34-76 ήταν σε υπηρεσία, και κάποιοι άλλοι τύποι τανκς. Συγκεκριμένα, η σειρά KV. Mighty KV-3, KV-4, KV-5. Την ίδια στιγμή, το KV-3 ζύγιζε εξήντα οκτώ τόνους, και το KV-4 εκατόν οκτώ τόνους, το KV-5 εκατό τόνους. Αν και η πραγματική πρακτική έχει δείξει ότι τα βαριά άρματα μάχης συχνά καταρρέουν και δεν είναι πολύ αποτελεσματικά στη μάχη.
  Εκτός από το T-34-76, παρήχθη και το τροχήλατο άρμα A-20, εξέλιξη του προηγούμενου BT, και το T-29 ήταν επίσης τροχοφόρα, αλλά με τρία πυροβόλα.
  Πολύ αδύναμη πανοπλία. Γενικά, ο στόλος των αρμάτων μάχης ήταν ισχυρός.
  Περισσότερα από τριάντα τρεις χιλιάδες τανκς και ένας μικρός αριθμός αυτοκινούμενων όπλων, καθώς και σφήνες.
  Είναι αλήθεια ότι μέρος των δυνάμεων βρισκόταν στην Άπω Ανατολή, καθώς η Ιαπωνία έλυσε τα χέρια της και προετοιμάστηκε για επίθεση μαζί με το Τρίτο Ράιχ.
  Οι σαμουράι δεν είναι πολύ δυνατοί στα τανκς, αλλά έχουν πολύ πεζικό. συμπεριλαμβανομένης της αποικιοκρατίας.
  Το Τρίτο Ράιχ είχε τον Ιούνιο του 1941 πέντε χιλιάδες εννιακόσια τανκς έναντι είκοσι δύο χιλιάδων Σοβιετικών. Περίπου η αναλογία είναι ένα προς τέσσερα.
  Αλήθεια, υπήρχαν και τρόπαια, αλλά σχεδόν δεν χρησιμοποιήθηκαν. Συνολικά, οι Γερμανοί έχουν είκοσι μία μεραρχίες αρμάτων μάχης. Το δεύτερο εξάμηνο του σαρανταπρώτου έτους παρήχθησαν μόνο 1800 τανκς, με μικρές απώλειες, αλλά με φθορά. Στο σαράντα δεύτερο γκολ εκτοξεύτηκαν έξι χιλιάδες τανκς. Σε μεγάλο βαθμό χάρη στις προσπάθειες του Speer. Και το Τρίτο Ράιχ πρόλαβε την ΕΣΣΔ ως προς τον αριθμό των αυτοκινήτων που παράγονται ετησίως. Ναι, η ποιότητα έχει ανέβει. Εμφανίστηκε στη σειρά "Tiger" και το T-4 και το T-3 αναβαθμίστηκαν. Την παραμονή της εισβολής στην ΕΣΣΔ, η απελευθέρωση των τανκς έφτασε τα χίλια οχήματα το μήνα, συν τα αυτοκινούμενα όπλα. Το Panther μπήκε στη σειρά, που ξεπέρασε τα περισσότερα σοβιετικά οχήματα και το T-34-76 σε θωράκιση και οπλισμό μετώπου. Αυτό το τανκ δεν ήταν κακό, όπως και το Τ-4 με πυροβόλο 75 χιλιοστών και διαμέτρημα 48 EL, επίσης ανώτερο από τα τριάντα τέσσερα. Και ο ίδιος ο "Τίγρης", επίσης μια μηχανή, αν και ξεπερασμένη, αλλά τρομερή.
  Αλλά ενώ το Τρίτο Ράιχ ήταν κατώτερο στον συνολικό αριθμό των αρμάτων. Είναι αλήθεια ότι η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες έδωσαν κάτι στους Γερμανούς. Συγκεκριμένα, οι Σέρμαν, περίπου συγκρίσιμοι σε μετωπική θωράκιση και οπλισμός με τους σοβιετικούς τριαντατετράδες, και οι Άγγλοι Τσόρτσιλ, καλά προστατευμένοι από πανοπλίες. Συνολικά, περισσότερες από δυόμισι χιλιάδες από αυτές τις δεξαμενές.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί είχαν και ιταλικά τανκς, αλλά αδύναμα, και έναν συγκεκριμένο αριθμό τουρκικών, που πουλήθηκαν κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Οι Γερμανοί ανέβασαν τον συνολικό αριθμό των αρμάτων μάχης σε δεκαοκτώ χιλιάδες, συν τα αυτοκινούμενα όπλα. Ταυτόχρονα, η ΕΣΣΔ έχει ακόμη περισσότερα από τριάντα τρεις χιλιάδες άρματα μάχης συνολικά. Αλλά αν πάρουμε το τελευταίο, τότε οι Γερμανοί θα έχουν ήδη περισσότερα.
  Ενώ η ΕΣΣΔ δεν είχε ακόμη πολεμήσει και δουλέψει σε σιδηροτροχιές σε καιρό ειρήνης και ήταν κατώτερη από τους Γερμανούς στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που παρήχθη ανά μήνα. Ειδικά σε αυτοκινούμενα όπλα, τα οποία παράγονταν πολύ, ειδικά ελαφριά - "Hunter".
  Επιπλέον, αυτό το ACS είναι αρκετά καλό και κινητό.
  Σε αυτό μπορούμε να προσθέσουμε δέκα χιλιάδες ιαπωνικά τανκς. Αλλά είναι συνήθως ελαφριά, και μερικά από αυτά βρίσκονται σε πόλεμο με την Κίνα.
  Γενικά, υπάρχει στενή ισοτιμία στα τανκς. Επιπλέον, ένα μέρος των αυτοκινήτων των Γερμανών, ειδικά των Panthers, δεν έχουν κατακτηθεί από τα πληρώματα. Άρα, σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ισοτιμία σε αυτό το θέμα.
  Αλλά χειρότερα από ό,τι στα σαράντα ένα. Τότε οι Γερμανοί ήταν κατώτεροι αριθμητικά. Και τα άρματα μάχης τους, τα οχήματα KV και T-34, ουσιαστικά δεν διείσδυσαν.
  Και έπρεπε ήδη να πολεμήσουμε - ακριβώς σε δύο μέτωπα. Και υπάρχει μόνο ένας σύμμαχος: η Μογγολία.
  Στην αεροπορία τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Η ΕΣΣΔ φαίνεται να είναι ισχυρή στον αριθμό των αεροσκαφών. Αλλά οι Γερμανοί ανέβασαν την αεροπορία σε ποσότητα, πιέζοντας τη Βρετανία. Και ανέπτυξαν τη δεξιοτεχνία των άσων - ειδικά η Μαρσέιγ. Αυτός ο πιλότος, έχοντας ξεπεράσει τα τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, έλαβε αμέσως δύο Τάγματα του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Το σαράντα δεύτερο έτος, οι Γερμανοί παρήγαγαν περισσότερα από είκοσι οκτώ χιλιάδες αεροσκάφη. Για το πρώτο μισό του σαράντα τρίτου, ήδη είκοσι χιλιάδες, και μπόρεσαν να φτάσουν συνολικά την ΕΣΣΔ. Με μηχανήματα καλύτερης ποιότητας.
  Ειδικά το νεότερο ME-309, το οποίο είχε επτά σημεία βολής, μεταξύ των οποίων τρία αεροβόλα των 30 χιλιοστών.
  Θα συμφωνήσετε ότι αυτή είναι μια μεγάλη δύναμη. Όπως και ο Focke-Wulf. Το Yu-188 είναι ένα βομβαρδιστικό που δεν έχει ίσο.
  Σε αυτό πρέπει να προστεθεί και η ιαπωνική αεροπορία. Κάτι που έδωσε στις δυνάμεις του Άξονα ένα απτό πλεονέκτημα.
  Οι Ιάπωνες άσοι είναι επίσης πολύ έμπειροι. Και οι μαχητές τους είναι ευκίνητοι.
  Έτσι, στον ουρανό, οι Δυνάμεις του Άξονα υπερέχουν τόσο στον αριθμό όσο και στην ποιότητα των δυνάμεων.
  Επιπλέον, η Αμερική και η Βρετανία μετέφεραν έναν συγκεκριμένο αριθμό αεροσκαφών τους. Το αμερικανικό βομβαρδιστικό B-29 και το μαχητικό Airacobra είναι ιδιαίτερα ισχυρά. Το μαχητικό Mustang είναι μάλλον χειρότερο. Έχει μόνο έξι πολυβόλα. Αλλά θα είναι και καλύτερο από τα σοβιετικά. Το P-51 είναι επίσης ένα καλό αμερικανικό αεροσκάφος επίθεσης.
  Σε γενικές γραμμές, λαμβάνοντας υπόψη τη δυτική τεχνολογία, την υπεροχή των Γερμανών και των Ιαπώνων στον ουρανό και ο αριθμός και η ποιότητα και η εμπειρία μάχης είναι ακόμη μεγαλύτερη.
  Έτσι στον ουρανό, πιθανότατα, ο άξονας θα κυριαρχήσει εξ ολοκλήρου.
  Το πυροβολικό είναι λίγο καλύτερο. Η ΕΣΣΔ έχει πολλά όπλα και όλμους. Υπήρχαν περίπου εκατό χιλιάδες τον Ιούνιο του σαρανταπρώτου έτους εναντίον σαράντα οκτώ χιλιάδων των Γερμανών και του συνασπισμού. Φυσικά, οι Γερμανοί συνέχισαν να παράγουν όπλα, αλλά και πάλι δεν έκαναν επιθετικούς πολέμους πάρα πολύ. Εδώ λοιπόν η ΕΣΣΔ διατήρησε ένα πλεονέκτημα. Συν επίσης "Katyusha".
  Οι Ναζί είχαν κανόνια αερίου, αλλά όχι σε πολύ μεγάλες ποσότητες.
  Προς το παρόν λοιπόν, τα όπλα της ΕΣΣΔ είναι ισχυρότερα. Αν και τα γερμανικά πυροβόλα 88 mm είναι ίσως τα καλύτερα στον κόσμο. Αρκετά παράγονται. Και η Κατιούσα δεν είναι πολύ δυνατή στην άμυνα. Και όχι πολύ ακριβές.
  Οπότε η ισορροπία δυνάμεων, πώς να πω εδώ, λίγο πολύ, και μπορείς να κρατηθείς στην άμυνα.
  Και η άμυνα ενισχύθηκε. Η Γραμμή Μολότοφ ολοκληρώθηκε σε δύο επιπλέον χρόνια. Και η γραμμή του Στάλιν αποκαταστάθηκε. Έτσι μπορείτε να κρατηθείτε.
  Στο πεζικό άλλαξε και η ισορροπία δυνάμεων... κινητοποιήθηκε η ΕΣΣΔ.
  Και μετά το σαράντα πρώτο έτος, όπου είχε πεντέμισι εκατομμύρια στρατιώτες, ανέβασε τον αριθμό του στα δεκαπέντε εκατομμύρια.
  Η κλίμακα της κινητοποίησης ήταν μεγάλη.
  Όμως το Τρίτο Ράιχ ανέπτυξε μεγάλες δυνάμεις. Πολλά ξένα τμήματα, αποικιακά στρατεύματα, δορυφορικοί στρατοί. Και οι Γερμανοί είχαν είκοσι πέντε εκατομμύρια πεζούς και οι Σύμμαχοι είχαν πέντε εκατομμύρια. Τριάντα εκατομμύρια συνολικά είναι ένα μεγάλο περιθώριο. Είναι αλήθεια ότι τα αποικιακά τμήματα δεν είναι πολύ καλά εκπαιδευμένα, αλλά με Γερμανούς διοικητές.
  Τα τμήματα των SS γενικά έχουν τους Γερμανούς σε μεγάλο υψόμετρο. Μέρος της Βέρμαχτ έχει μεγάλη στρατιωτική εμπειρία. Και από αυτή την άποψη, οι Ναζί είναι ισχυροί. Επιπλέον, οι Γερμανοί έχουν τεράστιο πλεονέκτημα στην κινητικότητα. Εδώ η παραγωγή της Ευρώπης, και οι προμήθειες από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Στον αριθμό των αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και φορτηγών στους Γερμανούς, το πλεονέκτημα είναι επτά έως οκτώ φορές.
  Και έχουν περισσότερα υποπολυβόλα. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παραδόθηκαν από την Αμερική και τη Βρετανία.
  Γενικά οι ναζί στο πεζικό είναι δυνατοί. Και άλλα δέκα εκατομμύρια εναντίον της ΕΣΣΔ κινητοποιήθηκαν από την Ιαπωνία, χωρίς να υπολογίζονται τα άλλα μέρη εναντίον της Κίνας.
  Ως προς το ανθρώπινο δυναμικό λοιπόν, οι δυνάμεις του Άξονα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα. Και στην κινητικότητά της επίσης.
  Το ναυτικό της Ιαπωνίας είναι πολλές φορές ισχυρότερο από τον Σοβιετικό Ειρηνικό.
  Μεγάλο πλεονέκτημα έχουν και οι Γερμανοί στα χιτώνια.
  Αλλά όχι τόσο μακριά σε αεροπλανοφόρα και μεγάλα πλοία. Αλλά και εδώ η ΕΣΣΔ δεν είναι δυνατή.
  Πολλά πλοία όμως έχουν την Ιταλία. Γενικά ο εχθρός είναι πολύ πιο δυνατός και στη θάλασσα.
  Η ΕΣΣΔ, κατώτερη σε αέρα, ποιότητα και ποσότητα, έχει κάποια υπεροχή στο πυροβολικό, περισσότερο ποσοτική παρά ποιοτική. Στις δεξαμενές, είναι ελαφρώς πιο δυνατό σε ποσότητα, αλλά χειρότερο σε ποιότητα. Και γενικά, ακόμα και στα τανκς, ο εχθρός μπορεί να είναι πιο δυνατός. Στο πεζικό είναι κατώτερο σε αριθμό και κινητικότητα. Πολλά μέρη του Τρίτου Ράιχ είναι αποικιακή τροφή για κανόνια, όπως και οι Ιάπωνες. Αλλά στην ΕΣΣΔ, δεν είναι όλοι οι κινητοποιημένοι κατάλληλα εκπαιδευμένοι. Οι Ναζί έχουν περισσότερη εμπειρία μάχης. Είναι αλήθεια ότι τα σοβιετικά στρατεύματα βρίσκονται σε καλή άμυνα.
  Μια αρκετά ισχυρή, κατασκευασμένη άμυνα δίνει την ευκαιρία να συγκρατήσει πολυάριθμο πεζικό.
  Υπάρχουν πολλά πολυβόλα και κανόνια και αυτό αυξάνει επίσης την αντοχή.
  Δύο γραμμές Μολότοφ και Στάλιν, και μια τρίτη χτίζεται πίσω τους.
  Σε γενικές γραμμές, η θέση της ΕΣΣΔ είναι στρατηγικά απελπιστική. Σε έναν πόλεμο φθοράς, αργά ή γρήγορα, οι δορυφόροι της, οι οποίοι είναι ανώτεροι σε οικονομία και πόρους από το Τρίτο Ράιχ, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας και της Ιαπωνίας με αποικίες, θα νικήσουν.
  Μια ελπίδα σε περίπτωση παρατεταμένου πολέμου, η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να ανοίξουν ένα δεύτερο μέτωπο.
  Λοιπόν, άλλο ένα θαυματουργό όπλο...
  Σε κάθε περίπτωση, το στοίχημα τίθεται σε σφιχτή άμυνα. Και να φθείρουν και να σταματήσουν τον εχθρό.
  Ο Στάλιν, ωστόσο, ακόμη και πριν από τον πόλεμο προσπαθεί να διαπραγματευτεί. Για παράδειγμα, παραχωρήστε μέρος της επικράτειας στους Γερμανούς. Ή προσφέρετε να μισθώσετε πετρελαιοπηγές.
  Ή μήπως να πληρώσετε αποζημιώσεις - σε σιτηρά, πετρέλαιο, χρυσό, άνθρακα ή ακόμα και σε κονσερβοποιημένα προϊόντα;
  Ο Χίτλερ όμως δεν θέλει ειρήνη. Αυτό είναι κατανοητό - ο στρατός της ΕΣΣΔ είναι μια πιθανή απειλή. Όπως η κομμουνιστική ιδεολογία. Άρα είναι θανάσιμοι εχθροί.
  Και ο Φύρερ θέλει πόλεμο.
  Ο Hirohito ονειρεύεται επίσης εκδίκηση για τον Khalkhin Gol. Και θέλει εκτάσεις της Σιβηρίας.
  Ναι, και στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί δεν πειράζουν να πολεμήσουν ενάντια στην ΕΣΣΔ.
  Αλλά ενώ ο Χίτλερ δεν τους καλεί. Η ισορροπία δυνάμεων είναι τρομερή ... Και τι να κάνουμε;
  Ο Στάλιν, φυσικά, προσπαθεί κρυφά να διαπραγματευτεί με Βρετανούς και Αμερικανούς.
  Αλλά του είπαν: υπομονή με όλη σου τη δύναμη και μετά βλέπουμε. Ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε. Και δεν θα το ρισκάρουμε.
  Εν ολίγοις, ο πόλεμος έγινε αναπόφευκτος.... Και υπάρχουν ακόμα προβλήματα - ο Κόκκινος Στρατός δεν είναι πολύ καλός στην άμυνα. Της έμαθαν να πολεμά σε ξένο έδαφος και να επιτίθεται, όχι να αμύνεται.
  Αλλά οι Γερμανοί κατέλαβαν ακόμα τον μισό κόσμο και ξέρουν πώς να κάνουν πολλά.
  Στις 22 Ιουνίου 1943 ξεκίνησε ο πόλεμος. Δεν ήταν απροσδόκητο, αλλά και πάλι τακτικά αποδείχθηκε ξαφνικό. Αμέσως όλες οι δυνάμεις του Φριτς ρίχτηκαν στον εχθρό.
  Και έτοιμος να καταστρέψει τον εχθρό.
  Τις πρώτες κιόλας ώρες αποδείχτηκε ότι οι Γερμανοί ήταν δυνατοί στον αέρα. Και ότι έχουν πολλά στρατεύματα υψηλού επιπέδου. Και ότι ο "Τίγρης" είναι ένα πολύ καλό άρμα μάχης, αν και απαρχαιωμένο. Και η τρομερή δύναμη των ME-309 και Yu-288.
  Ναι, αυτή η αρμάδα όρμησε και τα σοβιετικά στρατεύματά τους συνάντησαν πεισματική αντίσταση.
  Οι μάχες εκτυλίχθηκαν σε όλα τα σύνορα. Και πέρασαν κυρίως υπό την υπαγόρευση της Βέρμαχτ. Ανέβαιναν σαν έντομα, πολυάριθμοι μισθοφόροι.
  Όπως αποδείχθηκε, οι οχυρώσεις βρίσκονταν πολύ κοντά στα σύνορα και δεν είχαν επαρκές βάθος στην άμυνα. Επιπλέον, και το πιο σημαντικό, αυτά είναι τα λάθη των στρατηγών, που είχαν μικρή εμπειρία και δεν καταλάβαιναν πραγματικά πώς να κρατήσουν την άμυνα.
  Και το στρατιωτικό πνεύμα πολλών μονάδων, ειδικά στην Ουκρανία, αποδείχθηκε αδύναμο.
  Και η μαζική παράδοση και η εγκατάλειψη έγιναν κανόνας. Ειδικά στη Δυτική Ουκρανία.
  Και στην Υπερκαυκασία, όπου οι Τούρκοι και οι Γερμανοί προχωρούσαν, ο ξένος στρατός ήταν ανήσυχος. Ο εχθρός κατάφερε να διαρρήξει και να περικυκλώσει το Ερεβάν. Όμως η ίδια η πόλη δεν το έβαλε κάτω.
  Το Μπατούμι, μετά από δέκα μέρες επίμονων μαχών, καταλήφθηκε. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να διεισδύσουν δεκάδες χιλιόμετρα στη σοβιετική άμυνα τις πρώτες μέρες. Και έκοψε το Bialystok ... Και ένα καζάνι εμφανίστηκε κάτω από το λιοντάρι. Και παρόλο που οι Ναζί σημείωσαν μικρότερη πρόοδο τις δύο πρώτες εβδομάδες από ό,τι στην πραγματική ιστορία το σαράντα πρώτο έτος, ήταν δύσκολο για τα σοβιετικά στρατεύματα να πάρουν την πρωτοβουλία. Άρα ο εχθρός είναι πιο δυνατός.
  Αν στο σαράντα πρώτο έτος οι Γερμανοί είχαν πλεονέκτημα στο πεζικό, μόνο τις πρώτες κιόλας μέρες. Και τότε το πλεονέκτημα πέρασε στον Κόκκινο Στρατό. Δεν υπήρχε τίποτα να κινητοποιηθεί εδώ.
  Και η σφήνα αποδείχθηκε επικίνδυνη ... Και έτσι οι Γερμανοί μπόρεσαν να περάσουν στο Μινσκ με μάχες. Και αυτό είναι ήδη σοβαρό.
  Σφοδρές μάχες ξέσπασαν στην ίδια την πόλη. Ο Φύρερ διέταξε να προχωρήσει και να μην παραδοθεί. Και ο Στάλιν διέταξε - ούτε ένα βήμα πίσω!
  Ένα μήνα μετά την έναρξη της επίθεσης, οι Γερμανοί κεντήθηκαν στο Berezina και πήραν το Μινσκ ... Πλησίασαν τον Zhitomir.
  Οι Ιάπωνες μπόρεσαν να περικυκλώσουν το Βλαδιβοστόκ. Και αυτό είναι επίσης ένας σοβαρός ισχυρισμός από την πλευρά τους. Σημαντικό τμήμα της Μογγολίας καταλήφθηκε επίσης.
  Οι Γερμανοί επίσης μαζί με τους δορυφόρους κατέλαβαν τη Μολδαβία και άρχισαν να πλησιάζουν την Οδησσό. Και είναι κουλ.
  Ο Στάλιν ένιωθε εξαιρετικά άβολα. Και κατάλαβε τον χαμό του, απέναντι σε έναν τέτοιο συνασπισμό.
  Και πάλι πρόσφερε ειρήνη. Αλλά ο Φύρερ, φυσικά, δεν ήθελε. Και οι Γερμανοί συνέχισαν να προχωρούν...
  Στο τέλος, ο Στάλιν αποφάσισε να κρατήσει την άμυνα στον Δνείπερο.
  Δύο μήνες μετά την έναρξη του πολέμου, οι Ναζί έφτασαν στον Δνείπερο και στο κέντρο πλησίασαν ακόμη και το Σμολένσκ.
  Το Ερεβάν, περικυκλωμένο από τους Τούρκους, άντεχε ακόμα... είχε δημιουργηθεί μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση.
  Ο Στάλιν συγκάλεσε συνάντηση των στρατιωτικών. Πρέπει να γίνει κάτι. Αν απλώς υπερασπιστείς τον εαυτό σου, η ήττα είναι μόνο θέμα χρόνου.
  Ο Ζούκοφ προσφέρθηκε να χτυπήσει στο κέντρο. Αν και οι δυνάμεις δεν ήταν αρκετές ... Ήδη τον Αύγουστο ...
  Τα πρώτα τανκς Lev εμφανίστηκαν στο μέτωπο. Ωρίμασαν για πολεμική χρήση λίγο αργότερα. Αυτό το μηχάνημα ήταν βαρύ σε ενενήντα τόνους και με ένα ισχυρό όπλο. Η μετωπική προστασία είναι συμπαγής: εκατόν πενήντα χιλιοστά του μετώπου του κύτους με κλίσεις, και διακόσια σαράντα χιλιοστά του μετώπου του πύργου. Ένα τέτοιο άρμα κρατούσε όλα τα οχήματα της ΕΣΣΔ και το πυροβόλο 105 mm με μήκος κάννης 70 EL τρύπησε ακόμη και το KV-4 με μετωπική θωράκιση 180 mm.
  Αυτό είναι ένα πραγματικά σοβαρό όπλο. Αλλά το υπερβολικό βάρος, φυσικά, δυσκόλευε τους ελιγμούς και την ταχύτητα. Ναι, το όπλο έριξε μόνο πέντε βολές ανά λεπτό. Οι Γερμανοί έλαβαν ένα ισχυρό τανκ, αλλά όχι πολύ πρακτικό στη χρήση.
  Εμφανίστηκε και ο "Τίγρης" -2. Αυτό το αυτοκίνητο αποδείχθηκε καλύτερο σε πρακτικούς όρους από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Αφού δημιουργήθηκε και υλοποιήθηκε ο κινητήρας των χιλίων ίππων. Και με βάρος εξήντα οκτώ τόνων, αυτό το μηχάνημα αποδείχθηκε σχετικά κινητό και γρήγορο και δεν χαλούσε τόσο συχνά.
  Άρχισε να φτάνει και το "Πάνθηρας" -2. Ζύγιζε πενήντα τρεις τόνους, αλλά ο κινητήρας των 900 ίππων το κάλυπτε. Το πυροβόλο 71EL μήκους 88 χιλιοστών ήταν αρκετά ισχυρό και το διαπεραστικό, ακριβές και γρήγορο πυροβόλο ήταν ικανοποιητικό, ή και καλό, για την καταπολέμηση των εχθρικών αρμάτων μάχης.
  Αυτά τα οχήματα έδειξαν το επίπεδό τους στις μάχες. Τον Σεπτέμβριο, οι Γερμανοί περικύκλωσαν τελικά το Σμολένσκ. Pal και η πόλη του Ταλίν. Οι Γερμανοί και οι αποικιακές ορδές τους, μαζί με τους δορυφόρους, πλησίασαν το Λένινγκραντ.
  Ήρθε στην Κριμαία. Το Κίεβο, το οποίο βρισκόταν σε έναν λόφο και ήταν καλά οχυρωμένο, κρατήθηκε ακόμα στο ...
  Ήρθε ο Οκτώβρης ... Έβρεξε και η κίνηση των Ναζί επιβραδύνθηκε.
  Δεν ήταν δυνατό να τερματιστεί γρήγορα ο πόλεμος. Οι Ιάπωνες σταμάτησαν επίσης, αποκλείοντας το Βλαδιβοστόκ, κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Μογγολίας και κατόρθωσαν να καταλάβουν το Khabarovsk.
  Οι Γερμανοί αποφάσισαν μέχρι στιγμής να μην πάνε στη μανία, αλλά να πιέσουν αεροσκάφη. Επιπλέον, υπήρξαν καλές εξελίξεις στα τζετ. Και οι βομβαρδιστές του νέου σχηματισμού θα μπορούσαν να βομβαρδίσουν ουσιαστικά ατιμώρητοι.
  Ναι, και οι βαλλιστικοί πύραυλοι, αυτό είναι επίσης μια μεγάλη δύναμη καταστροφής.
  Είναι αλήθεια ότι είναι ακριβά και δεν έχουν μεγάλη ακρίβεια.
  Αλλά τα τζετ βομβαρδιστικά φαίνονται πολλά υποσχόμενα.
  Και οι Γερμανοί εξαπέλυσαν αεροπορική επίθεση. Τα νέα αεροσκάφη Yu-488 και TA-400 θα μπορούσαν να βομβαρδίσουν τα εργοστάσια της ΕΣΣΔ στα Ουράλια και πέρα από τα Ουράλια. Το νέο Yu-488 είναι το πρώτο σειριακό γερμανικό βομβαρδιστικό με τέσσερις κινητήρες.
  Σε αντίθεση με το αμερικανικό B-29, έχει μικρότερη περιοχή πτερυγίων και μεγαλύτερη ταχύτητα. Και το TA-400 έχει έξι κινητήρες γενικά και η ισχύς είναι τεράστια.
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους πέρασαν τελικά σε άμυνα τον Νοέμβριο. Μόνο πολεμούσαν και βομβάρδιζαν. Έγινε αεροπορική επίθεση.
  Και υπήρχαν πολλά όμορφα κορίτσια στις μάχες.
  Εδώ, το πλήρωμα της Ελισάβετ πολεμά στο τανκ T-34-76. Κορίτσια παρά το κρύο με μπικίνι και ξυπόλητα.
  Κινούνται, και απέναντί τους είναι ο Πάνθηρας. Ο πολεμιστής Ευφροσύνη επιταχύνει το τανκ με τη βοήθεια μιας γυμνής, στρογγυλής φτέρνας και τραγουδά:
  - Για τις ιδέες του κομμουνισμού
  Πήγαινε με τόλμη στη μάχη
  Και ο στρατός του φασισμού
  Θα σπάσουμε!
  Ο "Πάνθηρας" στο μέτωπο δεν μπορεί να τρυπηθεί. Και πρέπει να την πλησιάσεις για να επιβιβαστείς. Τα κορίτσια παίζουν με τους μυς του τύπου. Το τανκ τους πλησιάζει γρήγορα τον εχθρό.
  Ο Πάνθηρας σουτάρει. Ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης πετά, αλλά οι τριάντα τέσσερις αποφεύγουν.
  Η Κατερίνα παρατηρεί:
  - Επικίνδυνη τακτική!
  Τα όπλα των Panthers εκτοξεύουν δεκαπέντε φυσίγγια το λεπτό. Και είναι πολύ δύσκολο να γλιστρήσει στην επιθυμητή απόσταση.
  Τα κορίτσια τραγουδούν:
  - Και στα έναστρα ύψη και τη σιωπή του βουνού,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά!
  Και έξαλλος, και έξαλλος, και έξαλλη φωτιά!
  Και τώρα το τανκ τους γλιστρά ανάμεσα στους "Πάνθηρες" και τους πυροβολεί στα πλάγια.
  Εδώ είναι τα μαχητικά κορίτσια. Και τα αυτοκίνητα καίγονται. Πρώτα τρυπιέται ένας πάνθηρας και μετά ένας άλλος.
  Η Έλενα το πήρε και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας - την ΕΣΣΔ!
  Και πάλι τα κορίτσια στη γρήγορη κίνηση του τανκ. Και νοκ άουτ τον "Τίγρη". Είναι προφανώς κουλ.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με χαρά, πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Και πάνε στη μάχη - τα κορίτσια είναι ξυπόλητα,
  Μεγάλο στοιχείο, δροσερό στοιχείο!
  Πολεμιστές τι να πω - από πάνω!
  Νίκησε τους εχθρούς με όλη την ταχύτητα των πάνθηρων. Κανείς δεν θα τους σταματήσει.
  Και στον ουρανό η Αναστασία Βεντμάκοβα είναι ακόμα κλέφτης. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά ανατριχιαστικά.
  Και πόσο επιθετικά και χωρίς τελετές πολεμούν.
  Έτσι το κορίτσι το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έστρεψε το αεροπλάνο και χτύπησε τον εχθρό.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Είμαι η πιο κουλ γυναίκα!
  Και ο αγώνας συνεχίζεται...
  Η Akulina Orlova βρυχάται, κουρεύει αντιπάλους:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Και πάλι κουρεύει τον εχθρό. Αυτά είναι που κλάπηκαν.
  Και κάνει ένα διπλό ρολό χτυπώντας το ME-309 που είναι πολύ ωραίο.
  Εδώ είναι οι πολεμιστές που δίνουν φως στη Luftwaffe.
  Η Akulina Orlova καταρρίπτει ένα εχθρικό αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Η Mirabela Magnetic είναι επίσης στις τάξεις, απλώς θαυματουργός. Και αυτός ο πιλότος γκρεμίζει με σιγουριά τον Ναζί με ένα τριπλό βαρέλι και τρίζει:
  - Για τις μεγαλύτερες ιδέες του κομμουνισμού στον πλανήτη Γη!
  Αυτό αποδείχθηκε πολύ ωραίο.
  Τα τρία κορίτσια συμπεριφέρονται σαν να κλέβουν και είναι πολύ μαχητικά σε ύψος και μέγεθος.
  Ο χειμώνας έχει ήδη έρθει. Και παγετός... Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει.
  Όμως ο εχθρός είναι λίγο πολύ έτοιμος για τον χειμώνα. Αυτή τη φορά, η Βέρμαχτ, για κάθε ενδεχόμενο και για την κρύα περίοδο, προμηθεύτηκε ρούχα και τρόφιμα.
  Είναι αλήθεια ότι τα αποικιακά στρατεύματα είναι πολύ ψυχρά και άβολα.
  Ο Κόκκινος Στρατός πέτυχε να απελευθερώσει το Σμολένσκ και να απωθήσει τους Ναζί πέρα από τον Δνείπερο στην Ουκρανία.
  Αλλά ο εχθρός είναι ισχυρός και το αεροσκάφος του είναι αχαλίνωτο. Και βόμβες, βόμβες, και πάλι βόμβες!
  Και τώρα μαχητικά τζετ στη μάχη. Και αντί για το Focke-Wulf, το πιο εξελιγμένο μηχάνημα TA-152. Και αυτό, φυσικά, είναι επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα.
  Στην αεροπορία και οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες είναι δυνατοί. Η Μασσαλία για τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν έλαβε ένα υψηλό βραβείο - τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για πεντακόσια τιμήθηκε με τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού.
  Αυτός ο πιλότος έγινε πραγματικά θρυλικός. Και είναι απλώς ένας εφιάλτης για τους Σοβιετικούς πιλότους.
  Ο Στάλιν μάλιστα παρατήρησε:
  - Είναι μαύρος διάβολος! Και ήρθε η ώρα να τον στείλουμε στην κόλαση!
  Ναι, ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη. Τον χειμώνα σημειώθηκαν κάποιες επιτυχίες, αλλά δεν υπήρξε καθοριστική καμπή.
  Είναι αλήθεια ότι το μαχητικό αεροσκάφος ME-262 αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πολύ αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Και ο κινητήρας απέχει πολύ από το τέλειο. Αλλά το TA-152 είναι πολύ πιο πρακτικό από το Focke-Wulf. Και αυτό το μηχάνημα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται όχι μόνο ως μαχητικό, αλλά και ως αεροσκάφος επίθεσης και βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής.
  Το αυτοκίνητο αποδείχθηκε πολυχρηστικό και σοβαρό. Μέχρι στιγμής, μόνο το Yak-9 έχει εμφανιστεί στην ΕΣΣΔ, το οποίο είναι απλοποιημένο, και το MIG-3 έχει διακοπεί.
  Την άνοιξη, καθώς το χιόνι έλιωνε και οι Ναζί άρχισαν να προελαύνουν ξανά, έγινε πιο ζεστό.
  Και τα νότια στρατεύματα πολέμησαν πιο πρόθυμα όταν δεν υπήρχαν παγετοί. Οι μάχες ήταν σκληρές.
  Ο Κόκκινος Στρατός πολέμησε σκληρά. Όμως οι δυνάμεις ήταν άνισες. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν το Panther-2 ως το πιο ογκώδες τανκ, μια μηχανή με ισχυρά όπλα και καλά προστατευμένο στο μέτωπο. Και το "Tiger" -2 είναι επίσης αξιοπρεπές.
  Στις μάχες συμμετείχαν και οι Μάους.
  Αν και αυτό το μηχάνημα είναι πολύ βαρύ και αργό. Και το τανκ "Lion" βγήκε στην πραγματικότητα από την παραγωγή.
  Ακόμα στη σειρά ήταν το εκσυγχρονισμένο T-4. Και το Τ-3 έχει ήδη βγει από την παραγωγή.
  Η ΕΣΣΔ έχει επίσης προβλήματα ... Είναι απαραίτητο να εκσυγχρονιστεί η σειρά KV. Και είναι ακόμα αναποτελεσματικό.
  Το IS-2 δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Αλλά το T-34-85 μπήκε σε σειρά. Και αυτό είναι γενικά λογικό.
  Και τα βαριά άρματα μάχης αφαιρέθηκαν εντελώς από την παραγωγή. Ο Στάλιν διέταξε να ποντάρει σε ένα τεράστιο T-34-85. Πράγμα που είναι γενικά λογικό. Αν και αυτό το μηχάνημα "Πάνθηρας" -2 δεν το πήρε στο μέτωπο. Αλλά θα μπορούσε να χτυπήσει στο πλάι.
  Το καλοκαίρι εμφανίστηκαν γερμανικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Arado, τα οποία τα σοβιετικά μαχητικά δεν μπορούσαν καν να φτάσουν. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Οι Ναζί κατέλαβαν το Σμολένσκ, τον Βιάζμα, τον Ρζέφ και τον Καλίνιν.
  Αποκλεισμένο Λένινγκραντ ... Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, η Μόσχα ήταν μόλις εκατό χιλιόμετρα μακριά.
  Αλλά ο Κόκκινος Στρατός πολέμησε πολύ σκληρά. Οι Ιάπωνες ολοκλήρωσαν την κατάληψη της Μογγολίας και εισέβαλαν στην Κεντρική Ασία.
  Η κατάσταση έγινε εξαιρετικά περίπλοκη.
  Ο Στάλιν έριξε βροντές και αστραπές και πότε έπεφτε σε υστερία. Αλλά αυτό δεν βοήθησε πολύ.
  Η κατάσταση γινόταν όλο και πιο δύσκολη. Το φθινόπωρο οι Γερμανοί άλλαξαν σχέδιο και στράφηκαν νότια, προς τον Καύκασο.
  Το Orel, το Kursk και τον Οκτώβριο το Voronezh καταλήφθηκαν ... Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, ο Κόκκινος Στρατός υποχώρησε πέρα από το Don και περιχαρακώθηκε εκεί. Χάθηκαν σημαντικά εδάφη.
  Και η πίεση των Ναζί μεγάλωνε.
  Ειδικά τα τζετ βομβαρδιστικά το καταλαβαίνουν. Και δαγκώνουν πολύ δυνατά.
  Αλλά τα σοβιετικά κορίτσια πολεμούν σε μεγάλο υψόμετρο.
  Οι Γερμανοί προσπαθούν να περάσουν στο Λένινγκραντ. Επίθεση στο Νόβγκοροντ. Όμως τα γενναία τέσσερα κορίτσια στάθηκαν εμπόδιο στο δρόμο τους.
  Η Νατάσα πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στους Ναζί και τραγούδησε:
  - Σωστά...
  Η Ζόγια έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε:
  -Εχθρός...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε σε κάτι καταστροφικό και τσίριξε:
  -Σκέφτεται...
  Η Σβετλάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Τι...
  Η Νατάσα πέταξε δυο λεμόνια με τα ξυπόλυτα πόδια της και φώναξε:
  - Ρωσική...
  Η Ζόγια επίσης υπέκυψε σε κάτι ενεργητικό και θανατηφόρο, τρίζοντας:
  - Διαχειρίστηκε...
  Ο Αυγουστίνος εκτόξευσε το θανατηφόρο, μουρμουρίζοντας:
  - Εχθρός....
  Η Σβετλάνα υπέκυψε και πάλι στο καταστροφικό και vyaknula:
  - Διακοπή!
  Η Νατάσα έδωσε μια στροφή και τσίριξε:
  - ΠΟΥ...
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης κατά των μαύρων αλλοδαπών που στρατολόγησαν οι Ναζί και έτριξε:
  - Τόλμησε!
  Ο Αυγουστίνος μίλησε με δύναμη και μανία:
  - Οτι...
  Η Σβετλάνα υπέκυψε με το χαμόγελο ενός πάνθηρα:
  - ΣΤΟ...
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Πάλη...
  Η Ζόγια πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα και μουρμούρισε:
  - Επιθέσεις!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε και μουρμούρισε:
  - Εχθροί...
  Η Σβετλάνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα και πώς φωνάζει με τα πόδια της:
  - Καλά...
  Η Νατάσα κάρφωσε την έκρηξη και σφύριξε:
  - Έξαλλος...
  Η Ζόγια έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ρυθμός!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε ξανά και φώναξε:
  - Έξαλλος...
  Η Σβετλάνα κελαηδούσε καθώς πυροβόλησε:
  - Ρυθμός!
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της, κελαηδώντας:
  - Θα καταστρέψουμε τους Ναζί!
  Η Ζόγια το πήρε και κελαηδούσε:
  - Η μελλοντική πορεία προς τον κομμουνισμό!
  Και πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλά της.
  
  Οι πολεμιστές τραγουδούν στην κορυφή των πνευμόνων τους.
  Μεγάλη χώρα της ΕΣΣΔ,
  Ποιο είναι το πιο cool στο σύμπαν...
  Έγιναν ένα εκατομμύριο προβλήματα καταμέτρησης
  Η δουλειά μας όμως είναι η δουλειά και η δημιουργία!
  
  Πιστέψτε ότι ο εχθρός δεν θα κερδίσει τη χώρα,
  Που είναι πιο όμορφο και πιο δυνατό από όλα...
  Θα βάλουμε μια αξιόπιστη ασπίδα σύντομα,
  Και επιτέλους θα πιστεύουμε πιο έξυπνοι...
  
  Ναι, ο θείος Σαμ αποφάσισε να βοηθήσει,
  Στους Ναζί μετά την αλλαγή εξουσίας στο Ράιχ...
  Και η δύναμη των Ναζί ανανεώθηκε,
  Ο εχθρός θέλει να διαλύσει την ΕΣΣΔ!
  
  Τώρα πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά
  Με τους ναζί που οι δυνατοί σπάνε...
  αλλά θα χτυπήσουμε κάτω από το στομάχι των εχθρών,
  Προς δόξα της μητέρας μας Ρωσίας!
  
  Όχι, απλά δεν μπορείς να σπάσεις τα ρωσικά,
  Ξέρουμε πώς, μας αρέσει να πολεμάμε γενναία...
  Εδώ η Βέρμαχτ αποφάσισε να μας επιτεθεί,
  Αλλά μπορεί μόνο να καταρρεύσει και να μην στύψει!
  
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής από μια φάτνη,
  Το παιδί τραβά τα χέρια του στο όπλο...
  Ας είναι ένας πολύ έξυπνος μάγος
  Ποιος δημιούργησε αυτόν τον πλανήτη!
  
  Για τον Χίτλερ, μην παίρνετε τη Μόσχα στα δόντια,
  Χτυπήθηκε δυνατά στο ρύγχος...
  Γιατί ανέβηκε στη Ρωσία, δεν καταλαβαίνω,
  Του είναι αδύναμο να σκοτώνει έναν βάκιλο με σπαθί!
  
  Ναι, κοντά στη Μόσχα ο εχθρός δέχτηκε ένα χτύπημα,
  Τα κορίτσια του έδωσαν ένα γυμνό τακούνι ...
  Μπορείτε να δείτε ότι ο Φύρερ είναι απλώς ένας βλάκας -
  Ο Κολ καταπάτησε τον κομμουνισμό έδωσε!
  
  Εδώ έρχονται οι πρωτοπόροι με τραγούδια,
  Στην επίθεση με τύμπανο...
  Αφήστε τον Φύρερ να είναι κάπουτ τώρα,
  Και θα οδηγήσουμε τον Fritz σε αιχμαλωσία!
  
  Το αγόρι είναι ξυπόλητο σε μια χιονοθύελλα,
  Βήμα μπροστά χωρίς φόβο...
  Οι Ναζί σύντομα θα οδηγηθούν στο φέρετρο,
  Και τα τριαντάφυλλα θα ανθίσουν τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Και ο Χίτλερ θα έχει σύντομα καμπίνες,
  Θα μπει στον τάφο. και ο διάδοχός του Γκέρινγκ...
  Θα βάλουμε τον Φύρερ στο γάντζο σύντομα,
  αν και μερικές φορές μια βαριά φραγκοσυστή σκούπα!
  
  Θα δημιουργήσουμε έναν υπέροχο ρωσικό κόσμο,
  Στην οποία θα κυβερνήσει η Ρωσία, πιστέψτε με...
  Ο Σαίξπηρ δεν τόλμησε να συνθέσει κάτι τέτοιο,
  Αν και επιτίθενται στη Ρωσία με την πίεση των διαβόλων!
  
  Η σκληρή πίεση του Χίτλερ είναι ορατή,
  Ο πρώην σύμμαχός του τον βοηθά...
  Δεν είναι περίεργο που ακούγεται η γκρίνια των κοριτσιών,
  Δεν θα υπάρχει μέρος για να δεις σύντομα στον παράδεισο!
  
  Ναι, ο θείος Σαμ άλλαξε τη διαδρομή,
  Και τανκς, αεροπλάνα στέλνονται στους Ναζί...
  Στην φιλοδοξία του, οι Yankees είναι πολύ κουλ,
  Να οδηγήσουν περισσότερους κομμουνιστές στο φέρετρο!
  
  Έγινε χειρότερο, παρόλο που το Στάλινγκραντ,
  Συνέτριψα σχεδόν όλες τις πλευρές των Ναζί...
  Προέκυψε μια τέτοια ασταμάτητη ευθυγράμμιση,
  Κάτω από αυτόν τον ουρανό, σίγουρα καθαρό!
  
  Λοιπόν, τι να κάνουμε - τα κορίτσια είναι εκτός ελέγχου,
  Κρύβεται από τον Φύρερ της ορδής στις μάχες...
  Και οι μπότες δεν ταιριάζουν στα κορίτσια,
  Ξέρουν πάντα να πολεμούν!
  
  Για τα κορίτσια, οι παγετοί δεν είναι τρομεροί,
  Όταν πολέμησαν κοντά στη Μόσχα,
  Ήταν σχεδόν γυμνοί και ξυπόλητοι,
  Πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό σας πόδι!
  
  Τι ήθελες λοιπόν Γκέρινγκ,
  Λοιπόν, νόμιζα ότι οι Yankees θα σε βοηθούσαν αμέσως...
  Και φύτεψε το απόλυτο χάος,
  Και τα κορίτσια μόνο γκρινιάζουν από άγριο θυμό!
  
  Γίνονται πολύ αιματηρές μάχες,
  Τα κορίτσια ξέρουν να πιστεύουν για πάντα να μην τα παρατάνε...
  Δεν θα έχουμε μηδενικά στους λογαριασμούς,
  Και ένα ισχυρό RPG μπαίνει σε ένα σακίδιο!
  
  Οι πολεμιστές είναι ομορφιά
  Η ίδια η Lada είναι έτοιμη να αγωνιστεί για αυτούς ...
  Έχουν περιστέρια ιερής αγνότητας,
  Ας υπάρχει απλώς το υψηλότερο βραβείο!
  
  Ναι, πιστεύω ότι ο Θεός των Δυνάμεων Svarog θα έρθει,
  Και οι νεκροί στη μάχη θα αναστηθούν...
  Και φυσήξτε το ένδοξο κέρατο του κυνηγού,
  Και τα κέρδη θα είναι τα πιο ειλικρινή!
  
  Δεν θα υπάρχει πια θλίψη στη Γη,
  Και τα πικρά δάκρυα θα στεγνώσουν...
  Θα ζήσουμε σε μια ενιαία οικογένεια γνωρίζω-
  Και οι κακοί διάβολοι απλά θα πεθάνουν!
  
  Αγόρια πρωτοπόροι στη μάχη με τόλμη,
  ξυπόλητα παλικάρια ορμούν μέσα στο χιόνι..
  Πιστεύω ότι η Ρωσία θα είναι πάντα μαζί σας,
  Αν και μερικές φορές πιατάκια σπάνε!
  
  Ο Θεός Ιησούς θα αναστήσει όλους τους πεσόντες,
  Και θα κυβερνήσει με τον Λευκό Θεό...
  Θα υψώσουμε με τόλμη μια ασπίδα για την Πατρίδα,
  Θα είναι ένδοξο καθήκον να υπηρετήσουμε τη Ρωσία!
  
  Ναι, ο Σαμ είναι πονηρός, απλά πονηρός,
  Οι πολύ κατανοητές επιθυμίες του...
  Είναι πλοκάμια στη Μόσχα τώρα αφίσα,
  Και οι κακές δοκιμασίες περιμένουν την Πατρίδα!
  
  Αλλά η Lada και ο Λόρδος Perun είναι μαζί μας,
  Και ο Λένιν, ο Στάλιν και ο πιο σοφός Τρότσκι...
  Το οποίο, προφανώς, λύγισε τον στρατό,
  Και το πιο σημαντικό αηδόνι Βισότσκι!
  
  Εν ολίγοις, θα υπάρχει πλήθος ιερών Θεών,
  Θα κερδίσουμε τη μάχη του αντιπάλου...
  Και σηκώστε πολλές δυνατές γροθιές,
  Για τη δόξα του μεγαλύτερου στρατιώτη!
  
  Κορίτσια επιτίθενται ξυπόλητα
  Τρέχουν και δεν παλεύουν, ξέρουν τον παγετό...
  Μην τους τραβάτε στη μάχη, σκεφτείτε τους με τη βία,
  Γνωρίστε ότι το κόκκινο λάμπει στο φως ενός τριαντάφυλλου!
  
  Με λίγα λόγια, μαχητές για την πατρίδα,
  Σερβίρετε με αδιαφορία περήφανοι...
  ας είναι περήφανοι οι παππούδες και οι πατέρες,
  Και από τον ουρανό δεν περιμένεις δώρα ούτε μια δεκάρα!
  Η Νατάσα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Από τον ουρανό...
  Η Ζόγια πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  - Αστερίσκος...
  Ο Αυγουστίνος έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - ΛΑΜΠΡΌΣ...
  Η Σβετλάνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα, με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού, και εξέδωσε:
  - Κρυστάλλινο!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και σφύριξε:
  -Εγώ σε σένα...
  Η Ζόγια ξεκίνησε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σφυρίζοντας:
  - Τραγούδι...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε με το γυμνό της τακούνι, αυτό που φέρνει το θάνατο και τσίριξε:
  -Θα τραγουδήσω...
  Η Νατάσκα συνέχισε, τραγουδώντας επιθετικά:
  - Σχετικά με....
  Η Ζόγια πέταξε με γυμνό πόδι μια εκρηκτική συσκευασία σκορπίζοντας τους Ναζί και τσίριξε:
  - Εγγενής...
  Η Αυγουστίνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με το γυμνό της τακούνι, έδωσε έξω:
  - Στάλιν!
  Ο Αυγουστίνος πήρε και σκόρπισε τις γραμμές, και τα γυμνά της πόδια πέταξαν με καταστροφή κατά μήκος του Φριτς:
  - Θα χωρίσουμε τους αντιπάλους!
  Η Σβετλάνα το πήρε και το πέταξε με τη γυμνή της φτέρνα, ένα μάτσο χειροβομβίδες, και τσίριξε:
  Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Και οι τέσσερις συνέχισαν να πυροβολούν και να ρίχνουν χειροβομβίδες. Το γερμανικό "Tiger" -3 κινούνταν. Μηχάνημα με πυροβόλο 128 χλστ. Και αυτοπυροβολείται.
  Και τα κορίτσια πέταξαν χειροβομβίδες. Υπονόμευσε τους Ναζί. Και πυροβόλησαν. Ανέβηκαν μπροστά. Τα τανκς κυλούν ξανά. Μετακινεί το τελευταίο γερμανικό "Leopard" -1. Ένα πολύ κινητό αυτοκίνητο.
  Όμως τα κορίτσια του ανέλαβαν και τον έριξαν νοκ άουτ. Έσκισαν σε κομμάτια ένα κινητό μηχάνημα με κινητήρα αεριοστροβίλου. Και την έκαναν κομμάτια.
  Η Νατάσα παρατήρησε γελώντας:
  Δίνουμε μεγάλη μάχη!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ κουλ!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε σοφά:
  - Θα νικήσουμε!
  Και εκτόξευσε μια αντιαρματική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Δυνατό κορίτσι. Και έχει τόση εξυπνάδα.
  Η Σβετλάνα έκανε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και χτύπησε τον εχθρό. Ένα πολύ επιθετικό κορίτσι, με μάτια στο χρώμα του αραβοσίτου. Έχει τέτοια εξυπνάδα και ένα πέρασμα δύναμης!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και χαμογέλασε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ζόγια πυροβόλησε πολύ ενεργά και χαμογέλασε δείχνοντας μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι πολεμιστής αυτού του επιπέδου που δεν σβήνει!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε επίσης. Κόρησε τους Ναζί και γάργαρε:
  "Είμαι ένας πολεμιστής με μεγάλες φιλοδοξίες!"
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια της δόντια!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε:
  - Πολύ μεγάλες φιλοδοξίες!
  Τα κορίτσια τσακώνονται εδώ και πολύ καιρό. Και φυσικά πέτυχαν σε στρατιωτική εργασία. Είναι απολύτως υπέροχες ομορφιές. Εξαιρετικό μυαλό. Και πυροβολούν πρώτης κατηγορίας.
  
  ΛΙΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΒΕΛΤ
  Ο Φράνκλιν Ρούσβελτ πέθανε πολύ νωρίτερα, σε μια παράξενη ανατροπή της μοίρας στις 30 Ιανουαρίου 1943. Αν και ο Henry Wallace θεωρούνταν αριστερός, αποδείχθηκε πολύ πιο ιδεαλιστής και απαίτησε από τον Στάλιν, σε αντάλλαγμα για στρατιωτική βοήθεια, να προβεί σε πολιτικές μεταρρυθμίσεις και αμνηστία για όλους τους πολιτικούς κρατούμενους.
  Η σκληρή αντίδραση του Στάλιν, ο οποίος είχε επίσης μόλις κερδίσει μια σημαντική νίκη στο Στάλινγκραντ, και ένιωθε πολύ σκληρός και δυνατός, εξόργισε τον Γουάλας και ανακοίνωσε τον τερματισμό της στρατιωτικής βοήθειας προς την ΕΣΣΔ. Έπαιξε αρνητικό ρόλο και η θέση του Τσόρτσιλ, που δεν ήθελε την ταχεία προέλαση του Κόκκινου Στρατού στην Ευρώπη και την απροσδόκητη ευελιξία του Αδόλφου Χίτλερ, ο οποίος ανακοίνωσε το πάγωμα της "τελικής λύσης του εβραϊκού ζητήματος". Ο Φύρερ κατάφερε να πείσει λογικούς ανθρώπους από το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου, παραδόξως, του αρχιεκτελεστή του Τρίτου Ράιχ, Χίμλερ.
  Το επιχείρημα λειτούργησε: ότι οι Εβραίοι δεν θα πάνε πουθενά, και αν χάσεις τον πόλεμο, μπορείς να χάσεις τα πάντα και ανεπανόρθωτα. Λοιπόν, έχοντας κερδίσει στην Ανατολή, θα είναι δυνατό να μιλήσουμε με τους συμμάχους με διαφορετικό τρόπο.
  Σε κάθε περίπτωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες πάγωσαν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, η Βρετανία επίσης, και παρόλο που επίσημα δεν ανακοινώθηκε επίσημα ούτε μια εκεχειρία, η σύγκρουση στη Δύση αποδείχθηκε ότι περιορίστηκε. Κάτι που φυσικά ωφέλησε τη Βέρμαχτ. Ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων σταμάτησε τις επιδρομές, οι Σύμμαχοι συστράφηκαν, σταματώντας τους στρατηγικούς βομβαρδισμούς.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα, όπως στην πραγματική ιστορία, κατέλαβαν το Κουρσκ στις αρχές Φεβρουαρίου στις 8 και το Μπέλγκοροντ στις 9. Στις 15 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η επίθεση στο Χάρκοβο, η οποία, αποφεύγοντας την περικύκλωση, άφησε τα γερμανικά στρατεύματα. Ακόμη νωρίτερα, οι Ναζί έφυγαν από το Ροστόφ-ον-Ντον.
  Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Χίτλερ έφτασε προσωπικά στο αρχηγείο. Έδωσε στον Mainstein νέες εξουσίες. Επιπλέον, εσπευσμένα μεταφέρθηκαν ενισχύσεις από τη Δύση. Πρώτα από όλα, φυσικά, η αεροπορία. Το δυτικό μέτωπο απορρόφησε το αεροσκάφος όχι τόσο λίγο - σχεδόν το μισό αεροσκάφος. Αρκετές μεραρχίες που σχεδιάζονταν να μεταφερθούν στην Αφρική στάλθηκαν σιδηροδρομικώς στην Ανατολή. Επιπλέον, όλοι οι περισσότερο ή λιγότερο έτοιμοι για μάχη σχηματισμοί μεταφέρθηκαν από τη Γαλλία και τα Βαλκάνια και στην ίδια τη Γερμανία κηρύχθηκε από το Ράιχσταγκ ολοκληρωτική επιστράτευση και πόλεμος.
  Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Mainstein διέταξε την 4η Στρατιά Panzer να ξεκινήσει μια αντεπίθεση για να σταματήσει τα σοβιετικά στρατεύματα να προελαύνουν μέσω του Pavlograd. Στις 22 Φεβρουαρίου το Pavlograd καταλήφθηκε. Το έργο της υπεράσπισης των διαδρομών προς τον Δνείπερο από τα βόρεια μέσω Krasnograd ή Dnepropetrovsk, ή μέσω Poltava ή Kremenchug, ανατέθηκε στον όμιλο Kempf.
  Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, οι Γερμανοί πέτυχαν πολύ περισσότερα. Χάρη στην εισαγωγή όλων των αεροπορικών στρατών τους στη μάχη, είχαν και πάλι πλεονέκτημα στον αέρα. Επιπλέον, περισσότερα χερσαία στρατεύματα συμμετείχαν στην επίθεση, συμπεριλαμβανομένων 30 ολοκαίνουργιων αρμάτων μάχης Tiger, τα οποία στην πραγματική ιστορία κόλλησαν άδοξα στην αφρικανική άμμο.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να περικυκλώσουν το Kharkov έξι ημέρες νωρίτερα από την πραγματική ιστορία, στις 8 Μαρτίου, το Belgorod καταλήφθηκε από τον Fritz και το Belgorod αιχμαλωτίστηκε εν κινήσει 9 ημέρες νωρίτερα - στις 10 Μαρτίου.
  Οι Ναζί κατάφεραν επίσης να καταλάβουν το Κουρσκ με μια ριπή, κλείνοντας άλλο ένα ρινγκ στις 14 Μαρτίου. Στις 18 Μαρτίου, οι Fritz κατέλαβαν επίσης το Stary Oskol. Ωστόσο, η απόψυξη που ακολούθησε και η ηρωική αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων εμπόδισαν τους Ναζί να αναπτύξουν επιτυχία. Αλλά οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού στους λέβητες αποδείχθηκαν πιο σημαντικές από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και το Kursk Bulge περικόπηκε τον Μάρτιο του 1943.
  Η επιτυχία του Mainstein αποδείχθηκε σοβαρή, αλλά περιορισμένη, έτσι οι Ναζί δεν μπορούσαν καν να επιστρέψουν όλα όσα είχαν χάσει κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Voronezh-Kastornoe. Αν και τώρα δεν είχαν πια πονοκέφαλο - το Κουρσκ εξόγκωμα. Αυτό όμως δημιούργησε πρόσθετα προβλήματα: πού και πώς να επιτεθεί;
  Ενώ οι Σύμμαχοι συμπεριφέρθηκαν παθητικά, η γερμανική οικονομία ήταν πολύ ενεργά αποστρεβλωμένη. Η παραγωγή αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενων όπλων διπλασιάστηκε μέσα σε τρεις μήνες, φτάνοντας τα 1.200 οχήματα το μήνα, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων "Tigers", "Panthers" - σημαντικά ανώτερα σε ισχύ μάχης από τον σοβιετικό εξοπλισμό. Αλλά τα πληρώματα έπρεπε ακόμα να κατακτήσουν τα νέα τανκς και να φέρουν στο μυαλό τους τις παιδικές τους ασθένειες.
  Και δεν είναι εύκολο να επιλέξεις κατευθύνσεις για την επίθεση. Μπορείτε να προχωρήσετε στη Μόσχα και να προσπαθήσετε ξανά να εκδικηθείτε για το Στάλινγκραντ, να διασχίσετε το πετρέλαιο του Καυκάσου. Το Λένινγκραντ, όπου είναι δύσκολο για τους Σοβιετικούς να μεταφέρουν ενισχύσεις, θα μπορούσε να γίνει ένας από τους στόχους.
  Οι Γερμανοί περίμεναν τρεις μήνες, εξοικονόμησαν δυνάμεις και νέα τανκς, εκπαίδευσαν νεοσύλλεκτους. Ήδη στο στρατό και τα δεκατετράχρονα αγόρια δεν είναι ασυνήθιστο, έχουν σχηματιστεί πολλά τμήματα ξένων. Η δύναμη της Βέρμαχτ έφτασε τα 10,5 εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικούς το πολύ, ακόμη και με μια ελαφρά μείωση της ποιότητας των στρατευμάτων.
  Στον αέρα, οι μάχες έγιναν με ποικίλη επιτυχία. Οι Ναζί αύξησαν την παραγωγή αεροσκαφών και έδρασαν πιο ενεργά.
  Οι άσοι τους, κατά κανόνα, επέλεγαν τον τόπο μάχης τους και προσπάθησαν να μην συμμετάσχουν στη μάχη, υποχωρώντας σε αριθμούς.
  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Focke-Wulf, αν και κατώτερο από τα σοβιετικά αεροσκάφη σε ελιγμούς, αλλά η υψηλή ταχύτητα κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης του επέτρεψε να διαφύγει όταν άφησε την ουρά και τα ισχυρά όπλα για να καταρρίψουν το αεροσκάφος από την πρώτη κιόλας προσέγγιση. Έτσι δεν ήταν δυνατό να εκμεταλλευτεί πλήρως το πλεονέκτημα έναντι των Ναζί και μάλλον πιο έμπειροι Γερμανοί άσοι, με πιο ισχυρά όπλα, κυριάρχησαν στον αέρα.
  Ο Χίτλερ ωστόσο αποφάσισε να επιτεθεί στον Καύκασο, μόνο με λίγο διαφορετικό τρόπο. Δηλαδή, καθιστώντας το Στάλινγκραντ την κύρια κατεύθυνση και στέλνοντας εκεί ομάδες στρατού "Α" και "Β". Η λύση, φυσικά, δεν είναι η βέλτιστη, αλλά μετά την απώλεια του προγεφυρώματος Rzhev, προχωρώντας στη Μόσχα, οι Γερμανοί θα έπρεπε να ξεπεράσουν μια πολύ ισχυρή γραμμή άμυνας.
  Σε βάρος του Λένινγκραντ, τότε η επίθεση στην πόλη της ακρόπολης δεν έδωσε στο Τρίτο Ράιχ, ακόμη κι αν ήταν επιτυχημένο, αποφασιστικά μερίσματα.
  Απομένει λοιπόν να κινηθούμε νότια. Ο Στάλιν ωστόσο προηγήθηκε του Χίτλερ Στις 22 Ιουνίου, τα σοβιετικά στρατεύματα ξεκίνησαν επίθεση στις κατευθύνσεις Oryol και Kusk. Ο λόγος για την εγκατάλειψη της τακτικής αναμονής συνδέθηκε με την παθητική συμπεριφορά του συμμάχου: όχι ειρήνη, όχι πόλεμος. Τι άλλο θα μπορούσε να ανεχθεί, αλλά... Η έλλειψη ντουραλουμίνης, μαζί με την ολοένα αυξανόμενη παραγωγή γερμανικών αεροσκαφών, μετέφεραν σταδιακά όλο και περισσότερες πρωτοβουλίες στη Luftwaffe.
  Επιπλέον, οι Ναζί είχαν ήδη ένα πολύ καλό βομβαρδιστικό Yu-188, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα που ήταν ανώτερη ή τουλάχιστον όχι κατώτερη από τα Yaks, και μάλιστα δοκίμασε με επιτυχία το Yu-288. Το τελευταίο αυτοκίνητο, μαζί με το σειριακό DO-217, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό στρατηγικό βομβαρδιστικό. Και έτσι, η γερμανική αεροπορία έγινε ένας εξαιρετικά δυσμενής παράγοντας για τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Ο Χίτλερ, από την άλλη πλευρά, δίστασε με την επίθεση, έτσι ο σχηματισμός νέων τμημάτων αρμάτων μάχης και η εκπαίδευση των πληρωμάτων συνεχίστηκε. Λόγω της έλλειψης βομβαρδισμών, οι Τίγρεις και οι Πάνθηρες κυκλοφόρησαν περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και έπρεπε να κατακτηθούν.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να προετοιμαστούν για την άμυνα στο σύνολό τους, δεν μπορούσαν να αιφνιδιαστούν. Οι μάχες κράτησαν πάνω από ένα μήνα. Τα σοβιετικά στρατεύματα αντιμετώπισαν νέα γερμανική τεχνολογία και αποδείχθηκε ότι ο "Πάνθηρας" και ο "Τίγρης" στις επερχόμενες μάχες ήταν μια τάξη μεγέθους ισχυρότεροι από τα σοβιετικά οχήματα. Το Butting δεν έδωσε στο T-34 και στο KV μια πραγματική ευκαιρία να κερδίσουν. Επιπλέον, η παραγωγή οχημάτων με πιο ισχυρό πυροβόλο 85 mm δεν έχει ακόμη κατακτηθεί και τα 76 mm "Panther" και "Tiger" δεν μπορούσαν να ληφθούν κατά μέτωπο.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα μόνο σε ορισμένες περιοχές προχώρησαν έως και δεκαπέντε χιλιόμετρα και υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να περάσουν στην αντεπίθεση. Από τους διοικητές πρέπει να σημειωθεί ο Ρόμελ, νεοφερμένος στο ανατολικό μέτωπο, αλλά ευρέως γνωστός στη Δύση. Κατάφερε να αποδειχθεί καλά στη μάχη με τους Σοβιετικούς.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν, αναπτύσσοντας μια αντεπίθεση, να φτάσουν στο Ντον. Στη συνέχεια, όμως, αντί να προχωρήσουν προς τη Μόσχα, έστριψαν νότια.
  Ο Φύρερ λαχταρούσε να εκδικηθεί για το Στάλινγκραντ. Ας σημειωθεί ότι στην αρχή αυτό ωφέλησε ακόμη και τους Γερμανούς. Ο Στάλιν δεν πίστευε στην επιλογή της επανάληψης της Επιχείρησης Blau και μετέφερε όλες τις εφεδρείες του πιο κοντά στη Μόσχα. Ως αποτέλεσμα, οι Ναζί, κινούμενοι κατά μήκος του Ντον, εισήλθαν στα σοβιετικά στρατεύματα από το πίσω μέρος.
  Ωστόσο, ο Κόκκινος Στρατός ήταν ήδη διαφορετικός. Οι Σοβιετικοί στρατηγοί, που απέκτησαν εμπειρία μάχης, έδρασαν πιο επιδέξια και οι ίδιοι οι στρατιώτες έγιναν αισθητά μετριασμένοι. Οι Φριτς ήταν τόσο ανίκανοι να διασχίσουν το Ντον και να διασχίσουν το Στάλινγκραντ. Το μέγιστο των επιτευγμάτων τους, η κατάληψη του Ροστόφ-ον-Ντον και η πρόσβαση στον ποταμό σε όλο το εύρος του. Είναι αλήθεια ότι τα σοβιετικά στρατεύματα έχασαν το Voroshilovgrad, το Donets και σημαντικά εδάφη, αλλά οι Ναζί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών και φθινοπωρινών εκστρατειών, ακόμη και αυτό που κατάφεραν να κάνουν το 1942. Αυτό που ο Στάλιν θεωρούσε βέβαιη επιτυχία. Αν έχουμε υπόψη μας ότι η ΕΣΣΔ πολεμούσε πλέον σε ένα μέτωπο.
  Η απειλή από την Ιαπωνία εξασθενούσε καθώς οι ήττες της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου ως αποτέλεσμα των ήττων στον Ειρηνικό Ωκεανό. Και ενώ η ΕΣΣΔ δεν μπορούσε να φοβάται πολύ για την Άπω Ανατολή.
  Το χειμώνα ξεκίνησε η αντεπίθεση του Κόκκινου Στρατού. Πολλά γερμανικά τανκς στο κρύο και τις χιονοστιβάδες προφανώς υποχώρησαν και η κλιμακωτή διάταξη των κυλίνδρων έφραξε το σασί. Αλλά δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί απόλυτη επιτυχία εδώ. Οι Γερμανοί ωθήθηκαν λίγο στο κέντρο και απέτυχαν στο Ντον, αλλά η περιοχή του Λένινγκραντ, λόγω της πολύ ισχυρής άμυνας του εχθρού, δεν μπόρεσε να απελευθερωθεί. Όσο διατηρούνταν ο αποκλεισμός. Και οι Γερμανοί έμαθαν πολλά, αλλά ήταν ήδη εξαντλημένοι από τον πόλεμο. Το επόμενο καλοκαίρι ήταν μια προσπάθεια να αρπάξει την πρωτοβουλία του Fritz. Αλλά και πάλι οι Ναζί μπόρεσαν να φτάσουν μόνο στον Ντον. Η επίθεση στο Λένινγκραντ κατέληξε σε αποτυχία.
  Αλλαγές έχουν γίνει στις ΗΠΑ. Μια τακτική αναμονής, ο Γουάλας έχασε τις προεδρικές εκλογές από τον Ρεπουμπλικανό Τσένι. Όμως ο διάδοχος συνέχισε να συμπεριφέρεται παθητικά. Όπως ακριβώς και οι Εργατικοί που αντικατέστησαν τον Τσόρτσιλ στο τιμόνι της Βρετανίας. Τον χειμώνα του 1945, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να διαπεράσουν τις άμυνες της Βέρμαχτ στο κέντρο και να προχωρήσουν στο Σμολένσκ και ακόμη και να καταλάβουν αυτήν την πόλη. Όμως τα αεριωθούμενα αεροσκάφη του εχθρού κυριάρχησαν στον αέρα και η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων σταμάτησε. Και τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι Fritz κέρδισαν πίσω ό,τι είχαν χάσει. Το καλοκαίρι του 1945, οι Γερμανοί προσπάθησαν να αναπτύξουν μια επίθεση εναντίον της Μόσχας χρησιμοποιώντας τανκς "Ε" και βομβαρδιστικά τζετ και τα πρώτα οχήματα μάχης σε σχήμα δίσκου στον κόσμο.
  Οι βαλλιστικοί πύραυλοι, από την άλλη πλευρά, αναγνωρίστηκαν ως πολύ ακριβά και αναποτελεσματικά όπλα. Οι Γερμανοί κατάφεραν να πλησιάσουν τη Μόσχα, αλλά είχε ήδη έρθει το τέλος του φθινοπώρου και οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν ατομικά όπλα και ανάγκασαν την Ιαπωνία να συνθηκολογήσει.
  Έχοντας ατομική βόμβα, ο Τσένι ζήτησε από τις δύο χώρες να συνάψουν ειρήνη.
  Αλλά τόσο ο Στάλιν όσο και ο Χίτλερ δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν με κανέναν τρόπο. Δεν υπήρχε ενότητα ούτε στις ΗΠΑ, όπου πολλοί αντιδραστικοί κύκλοι πίστευαν ότι και οι δύο πλευρές θα έπρεπε να συνεχίσουν να αλληλοσκοτώνονται για όσο το δυνατόν περισσότερο.
  Αλλά αφού οι Ναζί τα κατάφεραν, αυτή τη φορά τελικά έκοψαν το Λένινγκραντ και πλησίασαν εκατό χιλιόμετρα στη Μόσχα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία άρχισαν να βοηθούν την ΕΣΣΔ ξαναρχίζοντας την παροχή Lend-Lease.
  Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα άρχισαν ξανά να σπρώχνουν τους Ναζί, αλλά δεν μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν το Λένινγκραντ. Η πόλη του Λένιν έπεσε, αλλά οι Φριτς απωθήθηκαν λίγο από την πρωτεύουσα. Η βοήθεια από τη Δύση ήταν μέτρια και θα μπορούσε να ήταν αποφασιστική. Αλλά οι Γερμανοί ήταν καταραμένα κουρασμένοι και εξαντλημένοι.
  Το καλοκαίρι του 1946 πέρασε με μικρές θέσεις. Και το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα πέτυχαν κάποια επιτυχία, χτυπώντας τους Fritz από τον Rzhev και τον Vyazma και ωθώντας τους, αν και ελαφρώς, στο Don.
  Την άνοιξη του 1947, ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε και, στις 18 Μαΐου, υπογράφηκε ανακωχή με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας. Οι συνθήκες αποδείχθηκαν αρκετά δύσκολες για την ΕΣΣΔ και όχι πολύ ευνοϊκές για τη Γερμανία. Η Ουκρανία, η Λευκορωσία, όλα τα εδάφη που κατείχε η Βέρμαχτ έγιναν εδάφη υπό εντολή υπό τον κοινό έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας, της Γερμανίας και των δορυφόρων.
  Το Τρίτο Ράιχ έγινε σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κατεχόμενα σοβιετικά εδάφη, όπως τα προτεκτοράτα, συμπεριλαμβανομένου του Λένινγκραντ. Ο Ντον έλαβε το καθεστώς μιας εντεταλμένης επικράτειας, ανεξάρτητης από την ΕΣΣΔ και τυπικά ανεξάρτητης, αλλά στην πραγματικότητα με μεγάλη επιρροή από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Έτσι, το έδαφος της Σοβιετικής Ρωσίας μειώθηκε πολύ. Ο ηλικιωμένος και αποδυναμωμένος Στάλιν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πολιτική. Η εξουσία του έπεσε απότομα και η συνοδεία του διχάστηκε.
  Μετά την παραίτηση του Στάλιν, ο Καύκασος - Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν - σύντομα χωρίστηκε από την ΕΣΣΔ. Και λίγα χρόνια αργότερα, και η Κεντρική Ασία. Έτσι, η Ρωσία υποβιβάστηκε στο ρόλο μιας δευτερεύουσας δύναμης, αν και με πυρηνικά όπλα. Σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία, η Αγία Πετρούπολη, το Σμολένσκ, το Pskov και ορισμένες άλλες περιοχές στη Δύση αποδείχθηκαν ότι είχαν εντολή.
  Και σύντομα οι περιοχές του Βόρειου Καυκάσου, κατοικημένες κυρίως από μουσουλμάνους, χωρίστηκαν επίσης. Στη Γερμανία, μετά το θάνατο του Χίτλερ (πιθανότατα ο Φύρερ βοήθησε να φύγει), ο τοξικομανής Γκέρινγκ πέθανε σύντομα. Ο Χίμλερ σκοτώθηκε επίσης. Ο πιο μετριοπαθής Σπέερ κατέλαβε την εξουσία. Λίγα χρόνια αργότερα, το πολυκομματικό σύστημα αποκαταστάθηκε και οι Ναζί έγιναν πολύ πιο μετριοπαθείς.
  Τελικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήρθαν να κυριαρχήσουν και να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Δεν είχαν πλέον την ΕΣΣΔ ως ανταγωνιστή και οι κομμουνιστές έχασαν σύντομα την εξουσία. Στην Κίνα κυβερνά μια φιλοαμερικανική κυβέρνηση, στον ισλαμικό κόσμο το ίδιο. Η εποχή της απόλυτης αμερικανικής κυριαρχίας έφτασε...
  Αλλά αυτό δεν έφερε ευτυχία στην ανθρωπότητα, αν και οι Αμερικανοί, έχοντας δημιουργήσει ηγεμονία στη Γη, μπόρεσαν να πετάξουν στον Άρη τον εικοστό αιώνα, επιπλέον, η πρόοδος και η τεχνολογία αναπτύχθηκαν ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες έλεγχαν επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Αλλά δεν είναι μυστικό ότι ήταν η υπερβολική μυστικότητα που εμπόδισε την ανάπτυξη της ανθρώπινης επιστήμης.
  Κατά μία έννοια, έχει γίνει πιο ασφαλές από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Οι στρατοί των Ηνωμένων Πολιτειών και οι δορυφόροί τους θα μπορούσαν να συντρίψουν τρομοκράτες και εξτρεμιστές οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς να φοβούνται ότι θα κατηγορηθούν ότι δεν είναι πολιτικά ορθοί. Είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν ανθρωπιστικές παρεμβάσεις και αποτελεσματική οικονομική και πολιτική παγκοσμιοποίηση. Δεν έχει νόημα να ταΐζουμε θρησκευτικούς εξτρεμιστές για να ανατρέψουμε πολιτικούς αντιπάλους - αυτό μπορεί να γίνει με μια απλή παρέμβαση.
  Έτσι, ως ένα βαθμό, ο κόσμος φαίνεται να κέρδισε με το να γίνει μονοπολικός σε σύγκριση με έναν πραγματικό πολυπολικό. Αλλά τότε ο Βασίλι Τέρκιν είδε τη μοίρα ενός μόνο ατόμου ...
  Η Άννα Καζέι (ένα ενδιαφέρον και μάλλον όχι τυχαίο επώνυμα, αν και η δράση διαδραματίζεται στον εικοστό πρώτο αιώνα!) κατέβηκε από το σιδηροδρομικό σταθμό και συνέχισε με τα πόδια. Το τρένο είναι κομψό, με βελτιωμένα αυτοκίνητα, αλλά ο ίδιος ο σταθμός είναι ένας από τους πιο επαρχιακούς. Ήταν ένα ζεστό ουκρανικό φθινόπωρο - ένα ινδικό καλοκαίρι, όταν τα χρυσά φορέματα ήταν στους ώμους μιας σημύδας και τα δάση και τα άλση ήταν ντυμένα με βασιλικό κόκκινο χρώμα. Η φύση είναι όμορφη, και μια γυναίκα δεν είναι ακόμα χωρίς γοητεία, αν και είναι τουλάχιστον τριάντα πέντε ετών, και τα γκρίζα μαλλιά φαίνονται ήδη.
  Η Άννα Καζέι είναι λυπημένη, οπότε βγαίνει ραντεβού με τα παιδιά της ... σε φυλακή καταναγκαστικής εργασίας. Τι λέει ο δικαστής που καταδίκασε ένα 12χρονο αγόρι και ένα 15χρονο κορίτσι σε 99 χρόνια φυλάκιση; Αυτό κάνετε με τα δυστυχισμένα παιδιά; Και τι έκαναν; Λοιπόν, έσκισαν τα φυλλάδια με τις διαφημίσεις. Ναι, έκοψαν καλώδια τηλεφώνου και Διαδικτύου για να καταπολεμήσουν τη μετάδοση της αμερικανικής επιρροής.
  Υπάρχει ένα κίνημα στην Ανατολική Ουκρανία - "Πατριωτική Αντίσταση". Όχι, δεν διεξάγουν πραγματικό ανταρτοπόλεμο, όπως έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Βασικά η αντίστασή τους είναι προπαγάνδα και δολιοφθορά μικρής κλίμακας χωρίς ανθρώπινες απώλειες. Έτσι τα παιδιά της θέλησαν να αμφισβητήσουν τη δυτική τυραννία κόβοντας το σύρμα πολλές φορές.
  Μπόρεσαν όμως να τα μαγνητοσκοπήσουν σε βιντεοκάμερα και υπάρχουν αρκετοί "καλοθελητές". Τα παιδιά κατηγορήθηκαν για δολιοφθορά, ακόμη και τρομοκρατία, καθώς και για πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικονομία. Και οι συνδέσεις σε νεαρή ηλικία, έλαβαν υπόψη τους μια ελαφρυντική περίσταση - έδωσαν σχεδόν εκατό χρόνια σκληρής δουλειάς.
  Το δικαστήριο πέρασε πολύ γρήγορα και ο δικηγόρος έγνεψε μόνο καταφατικά στον εισαγγελέα. Ναι, και η ίδια η διαδικασία έκλεισε. Επιπλέον, η Άννα άφησε να εννοηθεί ότι τα παιδιά της θα ήταν ακόμα τυχερά αν ήξεραν, και θα είχαν σχέσεις με το υπόγειο, δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν πρώτα τα βασανιστήρια και μετά τη θανατική ποινή. Ωστόσο, η ίδια η σκληρή εργασία δεν είναι βασανιστήριο.
  Τα πόδια της Άννας είναι μπλεγμένα σε παλιά παπούτσια. Κουβαλάει ένα ολόκληρο σακίδιο με προγράμματα που επιτρέπεται να γίνονται μόνο μία φορά το χρόνο. Και τα δύστυχα παιδιά, μάλλον, δεν είναι πολύ ψύχραιμα στη φυλακή.
  Οι κατάδικοι στέκονται στο δρόμο, άρα δεν είναι στο στρατόπεδο του στρατώνα, είναι απλωμένοι στον αυτοκινητόδρομο. Οι περίπολοι χασκογελούν στην Άννα, και χωρίς τελετές πιάνουν το σακίδιο με τα χέρια τους, βγάζοντας φαγητό. Ο γεροδεμένος αστυνομικός από τους ντόπιους του έβαλε αμέσως το λουκάνικο σερβελάτο στο στόμα. Παρά το γεγονός ότι επισήμως η Ουκρανία, όπως ήταν, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του κράτους, συμπεριλαμβανομένου του εκλεγμένου Ράντα, αλλά υπάρχουν περισσότερες αμερικανικές σημαίες από κίτρινες-μπλε.
  Τα αγόρια κάτω των δεκαοκτώ εργάζονται χωριστά από τους ενήλικες. Η μέρα είναι ζεστή, ηλιόλουστη, ριγέ, τα πουκάμισα της φυλακής διπλωμένα σε ένα ξεχωριστό σωρό, και λεπτά, κουρελιασμένα κορμιά, σοκολάτα από τον ήλιο των εφήβων, γυαλιστερό από τον ιδρώτα. Μερικοί τσουγκρίζουν πέτρες και χαλίκια στις σιδηροδρομικές γραμμές με φαρδιές ανακατατάξεις, άλλοι τραβούν ράγες, άλλοι πλανίζουν και πριονίζουν κορμούς.
  Υπάρχουν αγόρια από δέκα έως δεκαεπτά χρονών και μερικά φαίνονται ακόμη πιο μικρά. Και πώς μπορεί κανείς να μην τους λυπηθεί, αν κυριαρχεί το αγγλοσαξονικό δίκαιο στην εντεταλμένη Ουκρανία, όταν από την ηλικία των δέκα ετών ισχύει ποινική ευθύνη για τους ενήλικες;
  Στη συνέχεια, ο αστυνομικός έδειξε στην Άννα, της οποίας το σακίδιο ήταν αισθητά ελαφρύτερο - πού να ψάξει για τον γιο του Marat (επίσης ίσως όχι τυχαία σύμπτωση ονομάτων εδώ!). Ναι, της είναι δύσκολο να σηκώσει τέτοιο βάρος, αλλά εξακολουθεί να είναι προσκολλημένη. Και αυτή η ανακούφιση δεν είναι χαρά, γιατί εδώ οι μερίδες είναι πενιχρές και οι τύποι αραιοί.
  Και εδώ είναι ο γιος της. Ακούμπησε τα γυμνά του πόδια, με ριγέ παντελόνι διατεταγμένο πάνω από τα γόνατα, σε κοφτερές πέτρες και σπρώχνει ένα βαρέλι από μπετόν. Και κοιτάζοντας τον ξυπόλυτο, αναπνέοντας βαριά σιωπηλός, η Άννα συνειδητοποίησε ότι και αυτός δυνάμωνε τον εαυτό του με μια απίστευτη προσπάθεια θέλησης. Ένα ξυρισμένο κεφάλι στο φόντο των λεπτών ώμων φαίνεται μεγάλο και τα ξανθά μαλλιά στο φόντο ενός μαυρισμένου γωνιακού κρανίου είναι σχεδόν αόρατα. Από ότι το αγόρι φαίνεται εντελώς φαλακρό. Η ρυτίδα στο μέτωπο έγινε πιο αισθητή πιο βαθιά. Από την οποία, αν δεν ήταν το μικρό ανάστημα και οι στενοί ώμοι, τα αγόρια θα φαίνονταν πολύ μεγαλύτερα.
  Ο Μαράτ εργάζεται και θηριώδεις επιτηρητές περιφέρονται κοντά, φωνάζοντας και κουνώντας πλατιές μάστιγες από ακατέργαστο δέρμα. Αυτή είναι σκληρή δουλειά, ανελέητη. Για να αντέξεις έναν τέτοιο ρυθμό εργασίας, θα πρέπει να χαλαρώσεις τουλάχιστον για λίγα δευτερόλεπτα και να ξαπλώσεις στο βαρέλι για να ξεκουραστείς στην κουρελιασμένη, κομμένη πλάτη σου. Ωστόσο, όταν καίγεται, συνήθως δεν κόβει το δέρμα.
  Η Άννα δεν έχει δικαίωμα να έρθει μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα στη δουλειά. Πρέπει λοιπόν να παρακολουθείς και να περιμένεις.
  Τα δάκρυα της μάνας αναβλύζουν άθελά τους. Τα πόδια του αγοριού είναι καλυμμένα με μώλωπες, μελανιές, μελανιές, τα πέλματα είναι καλυμμένα με κάλους. Όλη την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, οι ανήλικοι κατάδικοι αναγκάζονται να εργάζονται ξυπόλητοι. Λένε ότι είναι ακόμα πιο επιδέξιο και καλύτερο για τα φυλακισμένα αγόρια. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η περιβόητη αμερικανική οικονομία. Επιπλέον, τα παπούτσια δυτικού τύπου φθείρονται πολύ γρήγορα. Και έτσι, ο Θεός φυλάξοι, οι κρατικές μπότες τουλάχιστον αντέχουν για τον χειμώνα - ευτυχώς το κλίμα έχει ζεσταθεί και οι καιροί με χιόνι δεν είναι τόσο μεγάλοι.
  Αλλά τώρα τα αγόρια αναγκάζονται να σέρνουν βαριές ράγες. Λοιπόν, που είναι τα Μαράτικα. Είναι λεπτός σαν καλάμι, έτσι φαίνονται τα πλευρά κάτω από το μαυρισμένο δέρμα και το στομάχι καταρρέει από την ένταση. Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, λένε ότι η σκληρή εργασία δεν είναι εύκολη για ένα αγοράκι. Θα μπορέσει να παρατείνει είκοσι χρόνια, μετά τα οποία θα είναι δυνατό να ασκήσει νόμιμο δικαίωμα προσφυγής;
  Αλλά πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Marat, βάζει επιδέξια τη ράγα και όταν βλέπει τη μητέρα του, χαμογελάει ως απάντηση. Η ρυτίδα στο μέτωπο λειαίνεται και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα αγόρι που βρίσκει διασκέδαση σε κάθε περίσταση...
  Το μαστίγιο σφυρίζει και καίει οδυνηρά τον Marat. Η μητέρα ουρλιάζει, προσπαθεί να ορμήσει στον επιβλέποντα στον αστυνομικό, η άμπαλ την αρπάζει από τον ώμο, σταματώντας τη:
  - Μην τολμήσεις! Επίθεση σε δεσμοφύλακα στη γραμμή του καθήκοντος... Στην καλύτερη περίπτωση, μια ντουζίνα!
  Η Άννα είναι ήδη πιο αγανακτισμένη:
  - Έχουν το δικαίωμα να χτυπούν παιδιά σύμφωνα με το νόμο;
  Ο αστυνομικός απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Αυτό ονομάζεται αναγκαστικό μέτρο σωματικής επιρροής σε σχέση με εγκληματίες. Το παράπονο είναι εντελώς άχρηστο!
  Η γυναίκα αναστέναξε βαριά και προσπάθησε να πάρει τα μάτια της από τον γιο της για να μην είναι τόσο δύσκολο. Τα υπόλοιπα αγόρια πάνε μαζί. Σχεδόν όλοι είναι ξυπόλητοι, μόνο μερικά από τα πιο παλιά σε κάποια προφανώς σπιτικά σκηνικά. Και όλοι είναι ξυρισμένοι φαλακροί, ανεξαιρέτως. Όταν ένας από αυτούς πλησίασε με μια πέτρα στους ώμους του, η Άννα είδε τον τρυπημένο αριθμό του.
  Φρίκη - το έχει αυτό ο γιος της;
  Το μεσημεριανό διάλειμμα είναι σύντομο - σύμφωνα με το νόμο, οι κατάδικοι πρέπει να εργάζονται τουλάχιστον δώδεκα ώρες την ημέρα, αλλά στην πραγματικότητα οδηγούνται από δεκατέσσερις έως δεκαέξι. Είναι αλήθεια ότι πολλά εξαρτώνται από τη σοβαρότητα της εργασίας. Για παράδειγμα, είναι απίθανο ακόμη και ένας ενήλικας να αντέχει να κουβαλάει πενήντα κιλά βάρους, από τον ένα όροφο στον άλλο στους ώμους του.
  Αλλά, για παράδειγμα, μπορείτε να συλλέξετε βαμβάκι περισσότερο. Τα κορίτσια συνήθως εργάζονται σε φυτείες, επομένως είναι σωματικά πιο δύσκολο για τα αγόρια.
  Για μεσημεριανό γεύμα, τα αγόρια ταΐζουν με ρύζιЈ στην Ουκρανία, έχει ριζώσει πολύ καλά και είναι μια πολύτιμη τροφή πρωτεΐνης. Προσθέτουν και λίγο γάλα με ψωμί και σκόρδο - για να πονάνε λιγότερο. Το φαγητό είναι αρκετά υγιεινό, με αποτέλεσμα τα αγόρια, αν και όχι αρκετά, να μην βλέπουν ανοιχτά στόματα. Εδώ είναι μήλα και λεμόνια.
  Ο Μαράτ, αν και πεινασμένος, εξηγεί στη μητέρα του:
  - Έχουμε ένα έθιμο, και ένα σοφό - να μοιράζουμε τα προγράμματα για όλα τα αγόρια!
  Η Άννα ξαφνιάστηκε
  - Σοφός;
  Ένα μεγαλύτερο αγόρι, με ένα περίτεχνο τατουάζ στο χέρι και ένα σταυρό στο στήθος, εξήγησε με σιγουριά:
  - Ασφαλώς! Πιο συχνά από μία φορά το χρόνο, μπορείτε να λάβετε μεταφορά μόνο για ένα μεγάλο barryk. Και δεν μπορείς να το κρατήσεις. Είμαστε τόσοι πολλοί και κάποιο είδος επαναφόρτισης συνεχίζεται συνεχώς!
  Η Άννα συμφώνησε και, χαϊδεύοντας τον γιο της στην πλάτη, ένιωσε φρέσκες και ήδη επουλωμένες ρίγες και εκδορές. Η μαμά ρώτησε τον γιο της:
  - Χτυπάνε συχνά;
  Ο Μαράτ έκανε ένα χαμόγελο και απάντησε:
  - Προσπαθούν να μην πονάνε. Τα νεφρά και τα ζωτικά όργανα δεν χτυπούν.
  Η Άννα συνέχισε την ερώτησή της:
  - Δεν κάνει κρύο να περπατάς ξυπόλητος;
  Το αγόρι απάντησε ειλικρινά:
  - Φυσικά, στο χωριό έτρεχαν ξυπόλητοι μόνο τις ζεστές μέρες, αλλά εδώ τους διώχνουν μέχρι να πέσει το χιόνι, και αυτό μπορεί να είναι σωτήριο ... Αλλά.
  Το αγόρι με το σταυρό επενέβη ξανά:
  - Είμαι εδώ πέντε χρόνια! Δεν πειράζει, δουλεύεις σε εξωτερικούς χώρους, τρως υγιεινά τρόφιμα, μπορείς να σκληραγωγηθείς και ούτε καν να βήξεις! Θα επιζήσουμε αν δεν πεθάνουμε!
  Ο Μαράτ, δαγκώνοντας προσεκτικά τα λουκάνικα, παρατήρησε:
  - Φυσικά, θα επιβιώσουμε, και ίσως βρούμε την ελευθερία!
  Εδώ η Άννα συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι τα θέματα για συζήτηση είχαν εξαντληθεί. Ο Μαράτ έζησε τη ζωή του, εκείνη τη δική της. Και είναι ακατάλληλο να συμπονάς το αγόρι, μόνο θα προσβληθεί. Αν και οι πιθανότητες του Μαράτ να δει τη θέλησή του είναι κοντά στο μηδέν. Ναι, και οργανώστε μια απόδραση από το βασίλειο της φαντασίας. Επιπλέον, ακόμα κι αν τρέξεις μακριά, τότε στον σύγχρονο κόσμο, πώς μπορείς να κρυφτείς υπόγεια για πάρα πολύ καιρό; Η τεχνολογία προχωράει και η συνομιλία τους μάλλον καταγράφεται και ίσως και με εικόνα βίντεο.
  Ο Μαράτ ρώτησε για τον σκύλο Πολκάν και αφού έλαβε απάντηση, σώπασε. Η Άννα κοίταξε τον γιο της συνειδητά. Τον βλέπουμε, ήθελε να ρωτήσει πιο αναλυτικά για την αδερφή του, αλλά ένιωσε ότι η μητέρα του δεν είχε ακόμη επικοινωνήσει μαζί της. Το μεσημεριανό διάλειμμα είναι σύντομο και σε πέντε λεπτά τα αγόρια του Τρούντοβικ θα αρχίσουν να δουλεύουν ξανά.
  Η Άννα άπλωσε πλεκτές παντόφλες στον γιο της:
  - Βάλε αγάπη μου!
  Ο Μαράτ απάντησε ψιθυριστά:
  - Δεν πρέπει να... Όλα τα αγόρια πρέπει να είναι ίδια στην τιμωρία. Και το να περπατάς ξυπόλητος μέχρι τον παγετό είναι μια από τις μορφές τιμωρίας! Απλώς θα τα κάψουν. Καλύτερα ας συκοφαντεί όταν μεγαλώσει το αδερφάκι μου.
  Η μαμά χάιδεψε τελικά τα σκληρυμένα, χτυπημένα πόδια του γιου της και τα φίλησε παρά τη σκόνη. Τότε δόθηκε ένα τελευταίο φιλί στο μέτωπο και κάτω από την απειλητική κραυγή του φύλακα, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την έξοδο. Μετά σταμάτησε. Το έργο οργανώθηκε με αμερικανικό ορθολογισμό: οι κατάδικοι εργάστηκαν σκληρά, έτσι ώστε το φορτίο να πηγαίνει σε διαφορετικές μυϊκές ομάδες. Τότε η δουλειά και το σώμα αναπτύσσονται, είναι πιο αναλογικά και οι κρατούμενοι κουράζονται λιγότερο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τους στριμώξεις πολύ περισσότερα.
  Τα χέρια του Μαράτ είναι ήδη καυλιάρηδες από κάλους και φορτώνει με σιγουριά το παπούτσι. Το σώμα είναι λεπτό, αλλά σφιχτό, και τα λεπτά χέρια είναι δυνατά. Όχι, ίσως αντέξουν σε σκληρή δουλειά για πολύ καιρό. Οπότε είναι πολύ νωρίς για να θάψουμε το αγόρι.
  Η συνοδός έσπρωξε πρόχειρα την Άννα και φώναξε:
  - Ο χρόνος σου τελείωσε! Ας φύγουμε από εδώ! Και έτσι ξεπέρασα το όριο!
  Τα πόδια της γυναίκας φαίνονται πολύ βαριά. Μπροστά είναι μια επίσκεψη στην αδελφή Μαρίνκα. Αυτή τη στιγμή είναι φθινοπωρινό βάσανο και πρέπει να προλάβουμε την ώρα. Είναι καλό που ο αδερφός και η αδερφή δεν είναι πολύ μακριά.
  Το αμερικανικό κεφάλαιο κυριαρχεί στην Ουκρανία, όπως άλλωστε και ξένοι αξιωματούχοι. Οι ίδιοι οι απλοί άνθρωποι ζουν σεμνά, αλλά και κάτι τους πέφτει. Σε κάθε περίπτωση, τα κουρέλια είναι φτηνά, και η Άννα με τα φτωχά καινούργια ρούχα της μοιάζει με μαύρο πρόβατο.
  Ωστόσο, νεαρά κορίτσια κατάδικα με τα ριγέ φορέματά τους μοιάζουν με κρατούμενες στα ναζιστικά στρατόπεδα. Φαίνονται από το βαγόνι του τρένου. Πολλά κορίτσια ρίχνονται στη φυλακή για απλή φοροδιαφυγή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εργαστούν. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλοί καταναγκαστικοί εργάτες στα χωράφια.
  Η Άννα ήταν τυχερή, τα κορίτσια μόλις είχαν ολοκληρώσει μια μεγάλη έκταση και πριν από τη νέα πατούσαν ξυπόλητες για άλλα δέκα βερστάκια. Έτσι μπορείτε να μιλήσετε με τη Μαρίνα. Προφανώς μια ξυπόλητη, αδύνατη κοπέλα, με ριγέ φόρεμα με νούμερο και επώνυμο στο στήθος, δεν φάνηκε επικίνδυνη για τη συνοδό και περπάτησε βάζοντας το πολυβόλο του στον ώμο του. Η Μαρίνκα, όπως και ο Μαράτ, έχει γίνει λίγο πιο ψηλή και πολύ πιο αδύνατη από την τελευταία συνάντηση. Ωστόσο, δεν υπήρχε πρόβλημα με το φαγητό στο ουκρανικό χωριό.
  Εδώ τρέφονται κατά κανόνα, προφανώς ανεπαρκείς, για τόσο εντατική και σκληρή δουλειά. Η Μαρίνα εξομολογήθηκε στην ερώτηση της μητέρας της:
  - Ναι, θέλω πολύ να φάω! Ακόμη και γαιοσκώληκες πιάνουμε, τους πλένουμε και τους καπνίζουμε με ιδιαίτερο τρόπο και μερικές φορές τους τρώμε ωμούς. Πεινασμένος!
  Η Άννα ρώτησε για την υγεία. Η Μαρίνα απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Στην αρχή πονούσαν πολύ οι μύες, ο ύπνος πονούσε ιδιαίτερα, αλλά τώρα έμπλεξα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο - δουλεύουμε στον καθαρό αέρα και στη γη. Θα είναι χειρότερα τον χειμώνα, τα μηχανήματα είναι πραγματικά σκληρά και κουραστικά.
  Η μαμά, θυμούμενη το κλωστήριο, πρόσθεσε:
  - Και σκονισμένο!
  Η Μαρίνκα ρώτησε για τον Μαράτ. Έμαθα ότι το αγόρι ήταν υγιές, και ακόμη και μετά από λίγους μήνες σκληρής δουλειάς, δυνάμωσε σωματικά και μετριάστηκε. Χαιρόταν. Ο μικρότερος αδερφός είναι ήδη επτά ετών και είναι επίσης δυνατός. Ο πατέρας μου είναι τώρα σε σκληρή δουλειά κάπου στη Σιβηρία και του στερήθηκε το δικαίωμα να αλληλογραφεί. Είναι γνωστό μόνο ότι είναι ακόμα ζωντανός, σε περίπτωση θανάτου θα υπήρχε ειδοποίηση.
  Η Μαρίνα είπε αναστενάζοντας:
  "Αν δεν ήταν ο πατέρας μου, ίσως να μην είχα μπει σε αυτή την επιχείρηση!" Το να περνάς όλη σου τη ζωή με μια ριγέ ρόμπα, ακόμα και να πηγαίνεις στην τουαλέτα στη σειρά και με τραγούδια είναι ένας εφιάλτης!
  Η Άννα προσπάθησε να χαμογελάσει, παρατηρώντας:
  - Εάν δεν υπάρχουν σχόλια, μετά από είκοσι χρόνια, σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να στείλετε αίτηση για πρόωρη αποφυλάκιση!
  Η Μαρίνα κούνησε το κεφάλι της.
  - Την πρώτη εικοσαετία, συνήθως δεν συγχωρούν, με εξαίρεση τα εξέχοντα προσόντα... Λοιπόν, αν αποκαλύψεις μια απόδραση ή μια συνωμοσία! - Η κοπέλα μείωσε απειλητικά τα ασπρισμένα από τον ήλιο φρύδια της στο χρώμα του υπερώριμο σταριού. -Μα δεν θα πάω ποτέ στην καταγγελία!
  Η Άννα κοίταξε την κόρη της. Θαρραλέα, όπως το πηγούνι του Μαράτ, τακτικά, κάπως μυτερά χαρακτηριστικά. Εν κατακλείδι, τα μαλλιά των κοριτσιών είναι ξυρισμένα φαλακρά, αλλά έχουν ήδη καταφέρει να μεγαλώσουν λίγο. Οι λευκές, χρυσαφένιες μπούκλες άρχισαν ακόμη και να καμπυλώνουν λίγο. Ένα αρκετά ψηλό κορίτσι, και παρά το λεπτό της, δεν φαίνεται καθόλου αποστεωμένο ή γωνιώδες.
  Η Άννα ρώτησε άθελά της την κόρη της:
  - Και ότι εσύ ... Δεν προσπάθησαν να σε βιάσουν;
  Το πρόσωπο της Μαρίνκα έτρεμε και απάντησε ήσυχα:
  - Όχι χωρίς αυτό, αλλά... Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να είναι θρησκευόμενοι και δεν το ενθαρρύνουν... Χωρίς την άδεια των ανώτερων αρχών. Μπορείς όμως επίσημα να εγγραφείς σε οίκο ανοχής και ένα έτος της θητείας θα πάει σε δύο!
  Η Άννα δεν ρώτησε. Ήξερε ότι η Μαρίνκα θα προσβλήθηκε μόνο από την προσφορά τέτοιων υπηρεσιών. Η καρδιά της γυναίκας έγινε ακόμα πιο σκληρή. Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Μην στεναχωριέσαι... Πάντα υπάρχουν πιθανότητες! Υπάρχουν περισσότερα, στη ζωή υπάρχει πολλή διασκέδαση.
  Και η αδυνατισμένη ομορφιά τραγούδησε, και τα κορίτσια σήκωσαν στο ρεφρέν.
  Τι απέγινε η τρυφερή νύφη
  Είμαι σε ταλαιπωρία με μαύρη ψυχή!
  Αναπολώντας το υπέροχο πρόσωπό της,
  Τι κρατάω όταν πάω στη μάχη!
  Ξυπόλητα κορίτσια τραγούδησαν για λογαριασμό του άντρα, ένα όμορφο ειδύλλιο, και φαινόταν αρκετά φυσικό και όμορφο.
  Θυμάμαι πώς το μονοπάτι περιπλανιόταν χωρίς βιασύνη,
  Μέσα από ειρηνικά χωριά, ερημιές!
  Έχεις έξυπνα ρούχα
  Εύκολο βήμα και δρόμος για τα μοναστήρια!
  
  Και το χρυσό γρασίδι ωριμάζει στο χωράφι,
  Το αεράκι διέλυσε όλη την ομίχλη!
  Η Ορθοδοξία θα είναι σε αιώνια δόξα,
  Το φως της ελπίδας στις προσευχές των χριστιανών!
  
  Γυμνά πόδια στους δρόμους
  Το κορίτσι και εγώ μετανοούμε για τις αμαρτίες!
  Υποκλιθείτε και πιστέψτε στον Άγιο Θεό
  Θα ζυγίσει τη ζωή σου στη ζυγαριά!
  Οι φρουροί αποτελούνταν κυρίως από ντόπιους αστυνομικούς και άκουγαν ευνοϊκά τα κορίτσια. Ωραίοι κρατούμενοι μπήκαν στη λωρίδα, όπου πέρασε μόνο αυτό, επισκιάζοντας μια καταιγίδα.
  Και όταν με ένα κρυφό μια φωνή από το θρόνο,
  Δεν είσαι άξιος να μπεις στον Παράδεισο Μου!
  Γιατί η αγιότητα του ουρανού
  Μη διαθέσιμο, μην ονειρευτείτε!
  
  Είσαι αμαρτωλός σε χαμηλά, βρώμικα προβλήματα,
  Κάποιος πρέπει να μείνει και να μείνει για αιώνες!
  Μόνο το θάρρος στις νίκες εκτιμάται,
  Σαν συγχώνευση ενός μόνο ρωσικού στρατού!
  
  Ο στρατιώτης μας δεν πάει σε ταβέρνες,
  Πίνοντας βότκα, αηδιάζει - κακός!
  Είναι ο πιο δυνατός πολεμιστής - η καταιγίδα του κόσμου!
  Όποιος ανέβηκε στη Ρωσία, θα τον σβήσουμε σε σκατά!
  
  Το κορίτσι μου κατηφορίζει το μονοπάτι
  Πίσω από τους ώμους ενός σκισμένου σεντούκι!
  Φροντίζει τις μπότες της
  Έδωσα τα πάντα στους κάδους του Θεού!
  Τα κορίτσια είχαν όλα κοινά - ήταν ρόμπες και ξυπόλυτα πόδια. Τα περισσότερα από αυτά είναι ήδη ψηλά και μεγάλα κορίτσια, αλλά υπάρχουν ακόμα πολύ μικρά κορίτσια με ξυρισμένα κεφάλια. Αφήνουν τα ίδια μικρά, γυμνά ίχνη. Η Άννα χύνει άθελά της ένα δάκρυ - οι άτυχοι αιχμάλωτοι του καθεστώτος των κατακτητών. Και για ποιον από αυτούς τους έστειλαν να δουλέψουν σκληρά για δεκατέσσερις ή δεκαέξι ώρες σε σκληρή εργασία;
  Και ήδη μυρίζει, μαύρη καύση,
  Μια ορδή σάρωσε τα χωριά!
  Ολόκληρη η χώρα διαλύθηκε
  Στις στάχτες και τα ερείπια της πόλης!
  
  Τότε ήταν που η κοπέλα αγανάκτησε,
  - Όχι, δεν είναι θέμα να κρυφτείς στο υπόγειο!
  Και στο μέτωπο με όλο το πάθος ρώτησε,
  Επειδή ο Ιησούς κάλεσε!
  
  Της έδωσαν ένα αεροπλάνο για να χτυπήσει τους Ναζί,
  Να πετάς, δοξάζοντας αυτόν τον Χριστό!
  Να είσαι ζεστός στον καθαρό ουρανό,
  Για να κλείσουμε τους ουρανούς στο Fritz!
  
  Ναι, πάλεψε με όλη της τη δύναμη,
  Και προσευχήθηκε μπροστά στην εικόνα του κακού!
  Δεν ήθελε να με κρατήσει αιχμάλωτο στον τάφο
  Εξολόθρευσε τα ερπετά, όχι τον αριθμό!
  Με αυτά τα λόγια, τα κορίτσια, ακόμα και τα περισσότερα, έψαξαν και επιτάχυναν τον ρυθμό τους. Η Άννα κωπηλατούσε επίσης ξυπόλητη στη ζεστή λάσπη. Και ήταν ευχαριστημένη. Είναι σαν να επιστρέφεις στα νιάτα σου. Μεγάλα βότσαλα των δρόμων γαργαλάνε το γυμνό πέλμα και η κούραση υποχωρεί από αυτό και δείχνει κέφι. Και παρόλο που η περαιτέρω συνέχεια του ειδύλλου είναι πολύ θλιβερή, η Άννα χαμογελά πλατιά.
  Αλλά στην τελευταία μάχη αποδείχτηκε άσχημα,
  Για κάποιο λόγο έσκασε το ρεζερβουάρ!
  ελέησον, προσεύχομαι, κλαίω στον Θεό,
  Κρίμα να φλέγονται τα κορίτσια!
  
  Ο Ιησούς μου απάντησε αυστηρά
  Υπέφερα για σένα, υπέφερα!
  Και τώρα πιστέψτε με - δεν υπάρχει φέρετρο,
  Ο Παντοδύναμος ανέστησε τους πεσόντες!
  
  Και τώρα η νύφη σου είναι στον παράδεισο
  Είναι καλό για αυτήν, σκούπισε ένα δάκρυ μόνος του!
  Πιστέψτε με, υπάρχει μέρος και για εσάς
  Θα κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα!
  
  Απλώς ξέρετε - υπηρετώντας τη Ρωσία,
  Αυτός είναι ο τρόπος για να ευχαριστήσουμε τον Θεό!
  Τι να είναι όλος ο πλανήτης ευτυχισμένος,
  Είναι απαραίτητο να υπηρετήσουμε την Πατρίδα με όλο το φρούριο!
  
  Το κύριο αμάρτημα είναι να απομακρύνεις την Πατρίδα,
  Μην πηγαίνετε σε επίπληξη - ξαπλώστε στους θάμνους!
  Προτιμήστε τον ρόλο του άθλιου μπουμπούν,
  Μη γνωρίζοντας την ομορφιά του Κυρίου!
  
  Πηγαίνετε λοιπόν να εκδικηθείτε τους Ναζί,
  Ο Ιησούς μίλησε τόσο δυσοίωνα!
  Ο καπνός θα εξαφανιστεί στον μυρωδάτο αέρα,
  Θα υπάρξει χρόνος για ειρήνη!
  
  ΥΠΟ τον Τσάρο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ
  Έτσι στις 20 Απριλίου 1946 ξεκίνησε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Γερμανία, η Ιταλία και η Ιαπωνία επιτέθηκαν στον τσαρικό ρωσικό στρατό. Και πάλι, το πιο δυσάρεστο αποδείχθηκε - οι στρατηγοί κοιμήθηκαν την αποφασιστική, αρχική στιγμή της απεργίας.
  Ο Φον Μποκ διέσχιζε από την Ανατολική Πρωσία, ο Μάινσταϊν πίεζε από το νότο και ο θρυλικός Ρόμελ προχωρούσε στο κέντρο.
  Είναι αλήθεια ότι ο ιταλικός στρατός αποδείχθηκε αποδιοργανωμένος και όχι πολύ έτοιμος για μάχη, αλλά οι σαμουράι πολέμησαν εξαιρετικά επιτυχώς. Η ναζιστική Γερμανία μπήκε στον πόλεμο, κινητοποιήθηκε και μετά από τρεις εβδομάδες επίμονων μαχών, τα στρατεύματά της έφτασαν στον Βιστούλα και επιτέθηκαν στη Βαρσοβία.
  Αλλά μετά ο ρυθμός επιβραδύνθηκε. Η Βαρσοβία υπερασπιζόταν ένα πολύ ισχυρό δαχτυλίδι άμυνας, πιο συγκεκριμένα, τέσσερις σχεδόν απόρθητες λωρίδες ταυτόχρονα, και η ίδια η πόλη μετατράπηκε σε ακρόπολη. Θα ήταν πιο λογικό να αφήσουμε την πρωτεύουσα του βασιλείου της Πολωνίας αποκλεισμένη και να προχωρήσουμε, αλλά ο Χίτλερ επέμεινε να μην αφήσει ανεκμετάλλευτα φρούρια στο γερμανικό πίσω μέρος και διέταξε να καταλάβει την πόλη με κάθε κόστος.
  Ας σημειωθεί ότι ο Φύρερ του Τρίτου, αν και πέτυχε τα μεγαλύτερα επιτεύγματα και φαινομενικές κατακτήσεις κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, ήταν βαριά άρρωστος με το σύνδρομο Πάρκινσον. Και ως αποτέλεσμα, δεν μπορούσε να αντιληφθεί επαρκώς την πραγματικότητα.
  Η μάχη για τη Βαρσοβία έγινε ένα επικό επεισόδιο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Ναζί, έχοντας χάσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, στο τέλος κατέλαβαν την πρωτεύουσα του πολωνικού βασιλείου, αλλά ξόδεψαν τεσσεράμισι μήνες πολύτιμου χρόνου σε αυτήν.
  Έτσι, η προσπάθεια ανάπτυξης επίθεσης προς τα ανατολικά απέτυχε. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί μπόρεσαν να ενωθούν στην Ανατολική Πρωσία και να καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος του βασιλείου της Πολωνίας - Βαρσοβίας και Κρακοβίας. Αλλά μετά την κατάληψη της Πράγας, μια προσπάθεια επίθεσης στη Σλοβακία με κρότο μετατράπηκε σε σκωρία.
  Ο Χίτλερ μπορούσε να πολεμήσει σε υστερίες όσο ήθελε, αλλά το Τρίτο Ράιχ έσωσε. Ωστόσο, ο υπολογισμός των Ρώσων στρατηγών για ένα blitzkrieg και μια επίθεση στο Βερολίνο δεν υλοποιήθηκε.
  Το χειμώνα του σαράντα έκτου, σαράντα έβδομου έτους, οι εχθροπραξίες συνεχίστηκαν. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να προχωρήσουν και υπέστησαν απώλειες. Οι ρωσικές μονάδες ανέλαβαν αρκετές προσεκτικές επιθετικές επιχειρήσεις. Ανακατέλαβαν την περιοχή Klaipeda και τις δυτικές περιοχές της Λιθουανίας που κατέλαβαν οι Γερμανοί.Οι Ιάπωνες υπέστησαν μεγάλες απώλειες, αλλά αναχαιτίστηκαν.
  Στην Αφρική, το χειμώνα, τα ρωσικά συντάγματα μπόρεσαν να επιστρέψουν ό,τι είχε χαθεί το καλοκαίρι και να φτάσουν στις αρχικές τους γραμμές. Και σε ορισμένα μέρη ακόμη και σφήνα σε ιταλικές κτήσεις.
  Όταν πέρασε η κορυφή της άνοιξης, οι Γερμανοί εξαπέλυσαν νέα μεγάλη επίθεση από την Ευρώπη. Έκαναν το κύριο στοίχημα σε υπερβαριές δεξαμενές βάρους άνω των εκατό τόνων. Πρέπει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ρωσικό τανκ "Alexander"-4 ζύγιζε μόνο εξήντα τόνους και, φυσικά, οι Γερμανοί κατάφεραν να αποκτήσουν πλεονέκτημα σε οπλισμό.
  Υπήρχαν όμως και μειονεκτήματα στη χρήση μαστοδόνων. Ειδικά όταν ήταν απαραίτητο να ξεπεραστούν τα υδάτινα εμπόδια.
  Δεν υπήρχε καμία ενιαία άποψη στην τσαρική ηγεσία - να παράγουν υπερ-βαριά τανκς μόνα τους ή όχι.
  Οι πιο σκληρές μάχες έγιναν στον ουρανό. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη καθόρισαν ποιος θα είχε αεροπορική υπεροχή. Μέχρι στιγμής, η σχετική ποιοτική ισοτιμία έχει διατηρηθεί. Ίσως ακόμη και οι Γερμανοί ήταν λίγο πιο μπροστά από τον ρωσικό στρατό σε ποιότητα, αλλά ελαφρώς κατώτεροι σε ποσότητα.
  Επιπλέον, η απόφαση του Χίτλερ να αυξήσει την παραγωγή βαλλιστικών πυραύλων δεν δικαιολογήθηκε. Τα ακριβά, αλλά ανεπαρκώς ακριβή όπλα δεν δικαιολογούνταν. Αν και, για παράδειγμα, δεν μπορεί να ονομαστεί εντελώς αναποτελεσματικό. Αν σαμποτέρ ή κατάσκοποι έστηναν ένα φάρο, τότε έβρισκε τους στόχους του πολύ καθαρά. Ναι, και οι πύραυλοι κρουζ αποκτούσαν ήδη ακρίβεια.
  Το ρωσικό μεσαίο τανκ "Peter" - 5, όσον αφορά το σύνολο των χαρακτηριστικών, αποδείχθηκε ότι ήταν το καλύτερο όχημα στην κατηγορία του με λιγότερο βάρος, όχι κατώτερο σε χαρακτηριστικά μάχης από το πιο ακριβό "Panther" - 3.
  Ένα άλλο χαρτί στη Γερμανία ήταν τα τανκ-θωρηκτά "Rat", "Monster", "Alligator". Ως μέσο τακτικής ανακάλυψης, τέτοιες μηχανές είναι ισχυρές, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να αναπτυχθεί μια επίθεση με τη βοήθειά τους.
  Τα αεροσκάφη δίσκων, παρά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά πτήσης τους, χρησιμοποιήθηκαν μόνο στην αναγνώριση και ως βομβαρδιστικά μεγάλου ύψους. Θα μπορούσαν να ανέβουν σε ύψος έως και τριάντα χιλιόμετρα και να αιωρούνται πάνω από τη Μόσχα, αλλά η κακή επιβίωση στη μάχη και το υψηλό κόστος στέρησαν από το αυτοκίνητο το πλεονέκτημα να το χρησιμοποιήσει ως μαχητικό.
  Ο λόγος για τη χαμηλή επιβίωση είναι ο δακτύλιος των κινητήρων τζετ υψηλής ισχύος, ένα χτύπημα στον κινητήρα και η δισκέτα χάνει τη σταθερότητα. Επιπλέον, το μέγεθος του αεροσκάφους δεν θα μπορούσε να είναι μικρότερο από τριάντα μέτρα σε διάμετρο.
  Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ογκώδες και ακριβό πράγμα.
  Οι Γερμανοί προχωρούσαν κατά διαστήματα στις αρχές της άνοιξης, όλο το καλοκαίρι και μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου. Ο τσαρικός στρατός υπερασπίστηκε πεισματικά και έσκαψε... Τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ υπέστησαν πολύ βαριές, τεράστιες απώλειες και προχώρησαν μόνο από εκατόν έως εκατόν πενήντα χιλιόμετρα. Και στην Αφρική, εν τω μεταξύ, ο ρωσικός, τσαρικός στρατός, με την υποστήριξη των ιθαγενών, έδιωξε τους Ιταλούς από την Αιθιοπία και τη Σομαλία, κατέλαβε την Τρίπολη στη Λιβύη.
  Μαζί με τους παγετούς, ήρθε η ώρα για τους Ρώσους στρατηγούς να κερδίσουν πίσω ό,τι είχε χαθεί προηγουμένως. Αλλά ακόμη και αυτοί δεν είχαν τη δύναμη να σπάσουν αποφασιστικά ακόμη και τις μάχες. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου 1948, οι Γερμανοί απωθήθηκαν μόνο στις αρχικές τους θέσεις. Αλλά στην Αφρική, οι Ιταλοί εκδιώχθηκαν από τη Λιβύη και έχουν ήδη εισέλθει στην Τυνησία. Αξιοσημείωτα τα ρωσικά στρατεύματα προέλασαν στην ισημερινή Αφρική.
  Τον Μάιο, οι Γερμανοί και ο συμμαχικός στρατός τους προχωρούσαν ήδη. Υπήρχε πόλεμος και εξάντληση. Εδώ η Ρωσία έχει ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα στο ανθρώπινο δυναμικό.
  Και πάλι, οι γερμανικές επιτυχίες είναι μικρές. Αλλά το τσαρικό ναυτικό έριξε έξω την Ιαπωνία από πολλά μεγάλα θαλάσσια αρχιπέλαγα και έδιωξε τους σαμουράι στα τέλη του φθινοπώρου - βάζοντας την Ινδονησία στις μπότες των γερακιών.
  Το χειμώνα, ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε απροσδόκητα μια μεγάλη επίθεση στις χιονισμένες Άλπεις. Το σχέδιο ήταν να απενεργοποιηθεί οριστικά η Ιταλία και να εξαναγκαστούν οι Γερμανοί να απλώσουν τις δυνάμεις τους σε νέα μέτωπα.
  Το ξαφνικό και το θράσος απέδωσε καρπούς. Η Ρώμη έπεσε στα τέλη Ιανουαρίου. Η πόλη-θρύλος στην οποία βρισκόταν ο παπικός θρόνος και οι συμβολικές σχέσεις συνδέονται μαζί του με την πιο σφιχτή, συρματοπλέγματα-θηλιά.
  Οι Γερμανοί απωθήθηκαν ξανά πέρα από τον Βιστούλα... Αλλά το πιο σημαντικό, στα μέσα Απριλίου, η Ιταλία έγινε εντελώς ελεύθερη. Εκτός βέβαια και αν η μετατροπή σε μια από τις ρωσικές επαρχίες με σατράπη που διορίστηκε από τον Αυτοκράτορα μονάρχη μπορεί να θεωρηθεί απελευθέρωση.
  Αλλά το 1949, η ναζιστική Γερμανία πολεμούσε ήδη σχεδόν μόνη. Η Ιαπωνία απωθήθηκε πίσω στη μητρική τους χώρα, ενώ η Ισπανία και η Πορτογαλία συνέχισαν να περιμένουν. Και οι πιθανότητές τους για εξουσία σε αυτό το μακελειό έπεφταν κατακόρυφα.
  Όταν, όμως, το καλοκαίρι το Τρίτο Ράιχ, αποσπώντας τις τελευταίες εφεδρείες, πέρασε και πάλι στην επίθεση, ο Πορτογάλος δικτάτορας Σαλαζάρ κήρυξε τον πόλεμο στη Ρωσία. Ο Tolya ανησυχούσε για τις επιτυχίες των ρωσικών στρατευμάτων στην Αφρική - είχαν ήδη καταλάβει τη Βοστώνη και πλησίασαν τα σύνορα της Νότιας Αφρικής και της Αγκόλας. Μόνο που εδώ έπαιξαν το ρόλο τους οι ΗΠΑ. Ο ύπουλος Τρούμαν άφησε να εννοηθεί ότι η πιο ισχυρή δύναμη στην οικονομική ανάπτυξη δεν θα χάσει τη δική της και δεν θα επέτρεπε στη Ρωσία να εγκαθιδρύσει παγκόσμια ηγεμονία.
  Σε κάθε περίπτωση, ο στρατηγός Φράνκο έδειξε αυτοσυγκράτηση, αλλά ο Σαλαζάρ όχι. Το άνοιγμα ενός νέου μετώπου από τους Πορτογάλους δημιούργησε προβλήματα στον ρωσικό στρατό που εισήλθε στην Αλγερία.
  Όμως το καλοκαίρι στις αρχές του φθινοπώρου, οι Γερμανοί δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι σημαντικό. Έτρεξαν σε άμυνα σε βάθος. Και το βαρύτερο σούπερ-τανκ του κόσμου "Monster" -3, το οποίο έφτασε σε βάρος 10 χιλιάδες τόνους και διαμέτρημα βόμβας 2000 χιλιοστών, αποδείχθηκε μόνο μια εξαιρετικά δαπανηρή παρεξήγηση. Παρά την αφθονία των αντιαεροπορικών όπλων, καταστράφηκε από ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη, προκαλώντας τολμηρά αεροπορικά πλήγματα.
  Όταν επικράτησε η χειμερινή ηρεμία, ο ρωσικός στρατός μετέφερε το κύριο βάρος των μαχών στην Αφρική.
  Τα πορτογαλικά, αποικιακά στρατεύματα δεν ήταν πολύ ισχυρά. Ο τσαρικός στρατός, με την υποστήριξη των Αράβων και του ντόπιου πληθυσμού, προχώρησε. Το χειμώνα, απελευθέρωσαν την Αγκόλα, απέκοψαν τους Γερμανούς από τη Νότια Αφρική και τη Μαδαγασκάρη. Την άνοιξη, οι μάχες κλιμακώθηκαν περισσότερο στο Αλγέρι και το Καμερούν. Οι Ναζί υποχώρησαν, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσουν. Αλλά και πάλι επιτυχία μετά από επιτυχία.
  Και στην Ευρώπη επικρατούσε ηρεμία, εκτός από τις αερομαχίες.
  Το 1950, η αυταρχική Ρωσία συνέχισε να αυξάνει την παραγωγή όπλων. Είχε ένα συντριπτικό πλεονέκτημα στους πόρους. Η Αυστραλία πέρασε τελικά υπό τον έλεγχο του ρωσικού κράτους.
  Το καλοκαίρι, ο Fritz όρμησε, έσπρωξε, πέταξε χιλιάδες βαλλιστικούς πυραύλους σε ρωσικές θέσεις, ακόμη και βομβαρδισμός της Μόσχας χρησιμοποιώντας Fau εκτεταμένου βεληνεκούς. Όμως δεν πέτυχαν σχεδόν τίποτα. Κολλημένος και λαχανιασμένος.
  Και η τσαρική διοίκηση τελείωσε σιγά σιγά να τρώει την Αφρική ... Οι μάχες για το Μαρόκο διήρκεσαν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 1951. Αλλά από την άλλη, οι επικοινωνίες του Τρίτου Ράιχ στη μαύρη ήπειρο τελικά έσπασαν.
  Η Νότια Αφρική και η Μαδαγασκάρη άντεξαν ακόμα και την άνοιξη του 1951 ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Νιγηρίας για να ισοπεδώσει τελικά το μέτωπο.
  Το καλοκαίρι του 1951, οι Γερμανοί προσπάθησαν ξανά να προχωρήσουν ... Και οι Ρώσοι πίεσαν την Αφρική και πίεσαν την Ιαπωνία με αεροσκάφη. Οι Σαμουράι υπερασπίζονταν αποκλειστικά τη μητρόπολη, αλλά πεισματικά δεν ήθελαν να κάνουν ειρήνη.
  Το πιο σημαντικό, μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, όλη η ισημερινή Αφρική τέθηκε υπό τον έλεγχο της τσαρικής Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Τώρα το Τρίτο Ράιχ, παρέμενε πραγματικά υπό έλεγχο, μόνο τα χτυπημένα εδάφη της Δυτικής Ευρώπης.
  Το έτος 1952 χαρακτηρίστηκε από την επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων στη Μαδαγασκάρη και τη Νότια Αφρική, καθώς και από την κατάκτηση της αεροπορικής υπεροχής από τη ρωσική αεροπορία. Τον Σεπτέμβριο του 1952 έπεσε ο τελευταίος γερμανικός οικισμός στη μαύρη ήπειρο. Μπορεί να φανεί ότι τώρα, το πρωσικό πνεύμα έχει επιτέλους βγει.
  Διαισθανόμενη την απελπισία της θέσης τους, η Ιαπωνία υπέγραψε βαριά παράδοση τον Νοέμβριο. Επιβλήθηκαν κολοσσιαίες αποζημιώσεις στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και εισήχθησαν ρωσικά στρατεύματα.
  Αν και ο αυτοκράτορας Χιροχίτο διατήρησε τον επίσημο τίτλο του, η Ιαπωνία βρέθηκε σε υποτελή εξάρτηση από τη Ρωσία.
  Και την 1η Ιανουαρίου 1953, τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν τελικά την αποφασιστική τους επίθεση στην Ευρώπη. Ο βαριά άρρωστος Αδόλφος Χίτλερ δεν ήθελε καν να ακούσει για ειρήνη, ή κάποιου είδους έντιμη παράδοση. Αν και είναι ήδη ορατό με γυμνό μάτι - η Γερμανία είναι εξαιρετικά εξαντλημένη.
  Και ο ρωσικός στρατός απέκτησε νέα, τέλεια άρματα μάχης "Peter" -7 και "Alexander" -10 με δυναμική προστασία και κοχύλια φτερών. Και έτρεξε στα αστέρια. Πιο συγκεκριμένα, Βερολίνο.
  Οι μάχες στην Ανατολική Πρωσία ήταν εξαιρετικά επίμονες. Το Koenigsberg περικυκλώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου και έπεσε μόνο τον Απρίλιο.
  Τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο, οι Γερμανοί εκδιώχθηκαν από την περιοχή μεταξύ του Βιστούλα και του Όντερ. Τον Μάρτιο, οι Ρώσοι κατέλαβαν τη Βιέννη και τον Απρίλιο τη Βαυαρία.
  Το Βερολίνο επιτέθηκε επίσης τον Απρίλιο - αυτός ο μήνας αποδείχθηκε τόσο χαρούμενος για την τσαρική Ρωσία. Και η επίθεση τελείωσε με την πτώση της φασιστικής πρωτεύουσας. Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε. Πέθανε στη Βόννη, από πολλές από τις ανίατες ασθένειές του.
  Αλλά και από μια περίεργη ειρωνεία της μοίρας ή του ιδιότροπου Πάλλα, αυτό συνέβη στις 30 Απριλίου. Αλήθεια, όχι το 1945, αλλά το 1953. Όμως τα επιπλέον οκτώ χρόνια που του έδωσε η Νέμεσις σαφώς δεν ωφέλησαν το δαιμονισμένο κάθαρμα. Μόνο περισσότερο αίμα και περισσότερος θάνατος.
  Και ο ίδιος ο Χίτλερ υπέφερε για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Η παράδοση έπεσε επίσης σε παρόμοια ημερομηνία, στις 9 Μαΐου 1953. Έτσι τελείωσε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
  Διήρκεσε λίγο περισσότερο από επτά χρόνια. Στοίχισε συνολικά πάνω από εκατόν είκοσι εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές. Είναι δύσκολο να υπολογιστεί με ακρίβεια. Η Ευρώπη αποδείχθηκε αναίμακτη. Η Ρωσία υπέστη επίσης κολοσσιαία ζημιά, για μια χώρα με ετήσια πληθυσμιακή αύξηση άνω του 3 τοις εκατό, αυτό δεν είναι μοιραίο.
  Αλλά ο Τσάρος Βλαντιμίρ ο Τρίτος έκανε ακόμη και ένα πρωτοφανές βήμα - νομιμοποίησε την πολυγαμία. Ακόμη και η Ορθόδοξη Εκκλησία έκανε μια παραχώρηση σε αυτό το θέμα, επιτρέποντας σε έναν Χριστιανό να έχει τέσσερις γυναίκες.
  Και γενικά, η κατήχηση αναθεωρήθηκε σε πολλά θέματα, για να ταιριάζει στις σύγχρονες πραγματικότητες.
  Η Ρωσία ανέλαβε πλήρως τον έλεγχο της Αφρικής, εκτός από τις μικροσκοπικές ισπανικές κτήσεις, την Αυστραλία, την Αυστρία, τα γερμανικά εδάφη κατά μήκος του Όντερ, περιελάμβαναν την Ιταλία και όλες τις κτήσεις των σαμουράι και των Γερμανών στην Ασία και τον Ειρηνικό.
  Η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ολλανδία χώρισαν τη Γερμανία, αφήνοντας στους Γερμανούς μόνο το Βερολίνο και μέρος της γης γύρω από αυτό. Και την ίδια στιγμή αναγνώρισαν τους εαυτούς τους ως Ρώσους υποτελείς.
  Αυτή η έκβαση του πολέμου ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση του Βλαντιμίρ Γ'.
  Ήρθε η ώρα για σχετική σταθερότητα. Οι ΗΠΑ αναπτύχθηκαν μόνες τους και είχαν πυρηνικά όπλα. Και ο Τσάρος Βλαντιμίρ Ρομάνοφ συγκέντρωσε επίσης ένα αξιοπρεπές οπλοστάσιο. Η Ρωσία χωνεύει τις κτήσεις της και δεν υπήρχε ιδιαίτερη επιθυμία να κατακτήσει κάτι άλλο.
  Επιπλέον, η εκτόξευση ενός δορυφόρου ξέσπασε και, στη συνέχεια, η πτήση ενός ανθρώπου στο διάστημα - συνέβη επίσης το 1961, μόνο στις 9 Μαΐου, αλλά υπήρχαν δύο Ρώσοι κοσμοναύτες Oleg και Natasha ταυτόχρονα. Και η ίδια η πτήση ήταν πιο μεγαλοπρεπώς επιπλωμένη.
  Το 1969, τόσο η Ρωσία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες πέταξαν ταυτόχρονα στο φεγγάρι. Και ήταν μια πραγματική ανακάλυψη στο διάστημα.
  Η περαιτέρω επέκταση αναπτύχθηκε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Το 1981, το πόδι ενός Σοβιετικού κοσμοναύτη πάτησε το πόδι του στον Άρη και το 1984 στην Αφροδίτη. Οι πρώτοι τακτικοί οικισμοί άρχισαν να χτίζονται στη Σελήνη. Ο υδράργυρος έγινε ένα νέο στάδιο για τους ανθρώπους το 1991.
  Η επόμενη χρονιά δεν ήταν τόσο διασκεδαστική για τους Ρώσους. Πέθανε ο μεγαλύτερος Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς. Η βασιλεία του αποδείχθηκε η μεγαλύτερη τόσο για τη δυναστεία των Ρομανόφ όσο και για ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας: εξήντα δύο χρόνια! Και αυτό, πρέπει να ομολογήσουμε, αποδείχτηκε ότι ήταν χρόνια μεγάλων επιτευγμάτων, ακόμα κι αν έπρεπε να πληρώσουν ένα κολοσσιαίο τίμημα για αυτά.
  Δεδομένου ότι δεν υπήρχαν αρσενικοί γιοι στον Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς, προέκυψε μια νομική σύγκρουση. Ο ίδιος ο βασιλιάς το αποφάσισε πολύ απλά - ανακήρυξε διάδοχο την κόρη του Μαρία. και κληρονόμος. Ένας αυταρχικός μονάρχης μπορεί να κάνει τα πάντα, είναι υπεράνω του νόμου και του ίδιου του νόμου. Αλλά οι εκπρόσωποι του ανώτερου κλάδου του Νικολάου Β' επαναστάτησαν. Επιπλέον, ο Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Ρομάνοφ άφησε απογόνους. Πρώτα ο γιος, και μετά, αφού ο απόγονος πέθανε σχετικά νέος, και ο εγγονός. Έτσι, ένας άλλος διεκδικητής του θρόνου προέκυψε, ήδη από τη γραμμή του Αλέξανδρου Γ'.
  Το θέμα μύριζε εμφύλιο πόλεμο... Αλλά... Μετά από θυελλώδεις συγκεντρώσεις και συζητήσεις στη Γερουσία, υιοθετήθηκε συμβιβασμός. Ο μικρός γιος της Μαρίας, Γεώργιος ο Πρώτος, ανακηρύσσεται αυτοκράτορας. Και μέχρι να ενηλικιωθεί, κυβερνά ένα συλλογικό συμβούλιο αντιβασιλείας, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα κύρια προηγούμενα από την αυτοκρατορική οικογένεια.
  Σε αυτό κρίθηκαν όλα.
  Το 1993, ένας Ρώσος κοσμοναύτης προσγειώθηκε για πρώτη φορά σε ένα από τα φεγγάρια του Δία. Ο ίδιος ο γιγάντιος πλανήτης είναι πάρα πολύς - ένας αβάσταχτος όγκος, που δεν θα ευχόσουν ούτε έναν εχθρό. Πάνω, ένα φλιτζάνι καφέ ζυγίζοντας, με μια βαριοπούλα!
  Το συμβούλιο της αντιβασιλείας υπήρχε και μετά την είσοδο του Γεώργιου του πρώτου στον θρόνο ως νομικά αρμόδιος μονάρχης. Η αυτοκρατορία παρέμεινε ακλόνητη. Παρά την αύξηση του γραμματισμού και της ευαισθητοποίησης του πληθυσμού - το 2000 εισήγαγαν την καθολική υποχρεωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση και προκάλεσαν μια απολύτως φυσική επιθυμία για μεγαλύτερη πολιτική ελευθερία και εκπροσώπηση στις δομές εξουσίας ολόκληρου του άμαχου πληθυσμού της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και θα υπάρχουν περισσότεροι Κινέζοι και Ινδοί σε αυτό παρά Ρώσοι.
  Επιπλέον, σε αυτή την κατάσταση, η αριστοκρατία δεν μπορούσε να πάει για εκδημοκρατισμό και κοινοβουλευτική μορφή διακυβέρνησης. Η ρωσική αριστοκρατία θα μπορούσε να είχε διαλυθεί, και σίγουρα θα είχε διαλυθεί στο κύμα των απλών ανθρώπων και των ξένων.
  Και έτσι ο μονάρχης στο θρόνο έγινε πραγματικός εγγυητής - η σταθερότητα και η κυριαρχία του βασικού έθνους.
  Και το 2012 πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο γεγονός - ο πιο μακρινός πλανήτης του ηλιακού συστήματος, ο Πλούτωνας, υποβλήθηκε στους Ρώσους αστροναύτες! Και από την Αφροδίτη, τα πρώτα λαχανικά και φρούτα που καλλιεργήθηκαν σε έναν απόκοσμο πλανήτη σερβίρονταν στο τραπέζι του μονάρχη.
  
  ΜΗΝ ΠΕΤΑΣΕΤΕ ΜΙΚΡΟΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Κατά λάθος έπεσε ένας δίσκος με ένα ολόγραμμα που αποκάλυψε στον Αδόλφο Χίτλερ τη γνώση του μέλλοντος, η οποία αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνη για τον κόσμο. Ο Φύρερ αρνείται προσωρινά να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ και προς το παρόν επιθέσεις στη Δύση.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ο χρονοταξιδιώτης έριξε κατά λάθος έναν μικρό σκληρό δίσκο με ένα ολόγραμμα πάνω του. Και σε αυτό ήταν η ιστορία του πλανήτη Γη. Και έπεσε στα χέρια των SS, και σε έναν πολύ έξυπνο συνταγματάρχη. Και μπόρεσε να περάσει στον Χίμλερ και τον Χίτλερ. Και το δέχτηκαν και κοίταξαν το ολόγραμμα. Και έβγαλαν συμπεράσματα.
  Πρώτα από όλα, φυσικά, αποφάσισε ο Χίτλερ. Έλαβε τώρα τη γνώση για το πώς θα εξελισσόταν ο πόλεμος.
  Και, φυσικά, έκανα κάποιες προσαρμογές. Συγκεκριμένα, δεν σταμάτησε τα τανκς κοντά στο Ντούκερ. Και νίκησε τους Άγγλους. Ναι, και η Γαλλία συνθηκολόγησε λίγες μέρες νωρίτερα, αφού οι Ναζί γνώριζαν καλά τον αριθμό και τη διάθεση των στρατευμάτων.
  Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι περαιτέρω... Ο Χίτλερ αποφάσισε να αποβιβάσει στρατεύματα στη Βρετανία και να την κατακτήσει. Και φαινόταν σαν μια δυνατή κίνηση. Πριν από αυτό λοιπόν, ο Φριτς είχε αμφιβολίες. Ο ίδιος ο Χίτλερ είναι μεγάλος Αγγλόφιλος και βασιζόταν σοβαρά στη συμμαχία της Βρετανίας και του Τρίτου Ράιχ ενάντια στην ΕΣΣΔ. Όμως αυτή τη φορά όλα ήταν ξεκάθαρα.
  Επιπλέον, ο Χίτλερ γνώριζε ήδη με βεβαιότητα ότι δεν θα ήταν δυνατή η διαπραγμάτευση με τη Βρετανία και η ΕΣΣΔ ήταν πολύ ισχυρή στρατιωτικά και σχημάτισε αποθεματικά πολύ γρήγορα. Δεν είναι λοιπόν τόσο εύκολο να ασχοληθείς μαζί του. Και πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν ισχυρό στόλο δεξαμενών, έναντι τριάντα τεσσάρων.
  Και να παίρνετε ακόμα τους πόρους των αγγλικών αποικιών. Και αυτό είναι το κύριο πράγμα - τότε το Τρίτο Ράιχ θα έχει αναρίθμητα αποθέματα και δύναμη. Και φυσικά οι Βρετανοί είναι πλέον πιο αδύναμοι. Τα στρατεύματα που χάθηκαν κοντά στο Ντούκερ δεν καταμετρήθηκαν.
  Επιπλέον, ο Χίτλερ είχε τώρα ακριβείς πληροφορίες για τις βρετανικές παράκτιες άμυνες και καταλάβαινε καλύτερα πώς να διεξάγει έναν αεροπορικό πόλεμο. Επιπλέον, ο Φύρερ διόρισε τον Σπέρ Υπουργό Όπλων και Πυρομαχικών και του έδωσε εξουσίες έκτακτης ανάγκης - διατάσσοντας να μεταφέρει την οικονομία του Τρίτου Ράιχ και των κατεχόμενων χωρών σε πολεμική βάση. Και η παραγωγή όπλων στη Γερμανία έχει αυξηθεί δραματικά - ειδικά αεροσκαφών. Αυτό κατέστησε δυνατό να κερδίσει την αεροπορική μάχη για τη Βρετανία και να πραγματοποιήσει την προσγείωση. Και φυσικά είναι πολύ, πολύ cool.
  Ο Χίτλερ γνώριζε πλέον πολύ περισσότερα για τους αντιπάλους του. Και ως εκ τούτου αποφάσισε να κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο πολύ νωρίτερα, και πριν αρχίσει να χάνει το Τρίτο Ράιχ. Είναι σαφές ότι οι σύμμαχοι είναι ισχυροί. Και ότι ενώ η Βέρμαχτ δεν έχει βαλτώσει με την ΕΣΣΔ, η Βρετανία πρέπει να καταργηθεί. Απόλαυσε τη στιγμή.
  Ταυτόχρονα βέβαια να μεταφερθεί ο μέγιστος αριθμός εργοστασίων σε τρεις βάρδιες και να χρησιμοποιηθούν ξένοι εργάτες. Και φυσικά αυτό είναι πολύ σοβαρό. Και να φτιάξετε περισσότερα υποβρύχια. Θυμηθείτε ότι την ίδια στιγμή ήταν δυνατό να κερδίσουμε τον πόλεμο των υποβρυχίων.
  Οι Γερμανοί έφτιαχναν τις δυνατότητές τους με επιταχυνόμενους ρυθμούς. Και πίεσε τους Βρετανούς στον ουρανό. Επιπλέον, κατάφεραν ένα συντριπτικό χτύπημα, καταλαμβάνοντας τη Μάλτα. Και αυτό είχε επίσης σημασία. Ο Χίτλερ μίλησε σκληρά με τον Φράνκο και τον ανάγκασε να αφήσει τα γερμανικά στρατεύματα να περάσουν και εισέβαλε στο Γιβραλτάρ. Μετά από αυτό, ο Φριτς όρμησε στην Αφρική σε κοπάδια. Και η πίεση στη Βρετανία μεγάλωνε.
  Και φαινόταν ότι οι Βρετανοί δεν είχαν καμία πιθανότητα ... Κατ 'αρχήν, όπως είναι. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπήκαν ανοιχτά στον πόλεμο. Και η προσγείωση έγινε τον Σεπτέμβριο, μετά την καταστολή της βρετανικής αεροπορίας από τις ανώτερες δυνάμεις της Luftwaffe. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι προσπάθειες του Σπέερ, τον οποίο ο Χίτλερ διόρισε τον Μάιο και διέταξε να μεταφέρει την οικονομία σε πολεμική βάση. Και πέτυχε. Το Τρίτο Ράιχ κέρδισε γρήγορα δυναμική και το στρατιωτικό-βιομηχανικό του σύμπλεγμα. Οι δυνατότητες των γερμανικών εργοστασίων αεροσκαφών επέτρεψαν την παραγωγή ενενήντα εκατό αεροσκαφών την ημέρα. Και η Βρετανία δεν μπορούσε να αντισταθεί σε τέτοια δύναμη.
  Επιπλέον, μια άλλη δυνατή κίνηση από την πλευρά του Χίτλερ για να επιτρέψει στις γυναίκες να πολεμούν στον ουρανό.
  Και εδώ είναι η Albina και η Alvina - δύο ξυπόλητες καλλονές με μπικίνι τσακώνονται στον αέρα.
  Είναι πολύ ψύχραιμοι που πιέζουν τους Βρετανούς.
  Η Albina καταρρίπτει ένα βρετανικό αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  Θα τα κάνουμε όλα κομμάτια!
  Η Alvina κόβει επίσης τον εχθρό με το γυμνό της τακούνι και τσιρίζει:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Ναι, αν τα κορίτσια τσακωθούν σχεδόν γυμνά, τότε θα είναι σοβαρό. Κι έτσι ο εχθρός θα γίνει κομμάτια που δεν θα φανεί σε κανέναν αρκετό. Πόσο δυνατά είναι τα ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι.
  Και αν αρχίσουν ήδη να τσιρίζουν και να βρυχώνται, τότε αυτό είναι ένα πλήρες μπλοκάρισμα.
  Η Alvina, γκρεμίζοντας ένα άλλο αγγλικό αυτοκίνητο, εξέδωσε:
  - Δεν μπορούμε να νικηθούμε!
  Η Αλμπίνα, κόβοντας τον Άγγλο, έτριξε επίσης:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί!
  Τα κορίτσια είναι σίγουρα κουλ. Καλή παρουσίασε και η Μασσαλία. Ο Χίτλερ του έδωσε ιδιαίτερη προσοχή. Και αυτό το φαινόμενο του άσου, που έκανε αρκετά ρεκόρ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αποκαλύφθηκε πολύ νωρίτερα.
  Το πιο σημαντικό είναι, φυσικά, η προσγείωση στη στεριά. Οι Γερμανοί είχαν ακριβή πρόγνωση καιρού, και γνώση της άμυνας των ακτών, οπότε η απόβαση πήγε πολύ καλά.
  Οι Ναζί έδρασαν με αυτοπεποίθηση. Στη μάχη συμμετείχε το τάγμα κοριτσιών SS "Wolves". Οι γυναίκες πολεμίστριες πολέμησαν μόνο με μπικίνι και ξυπόλητες, κάτι που τις έκανε ανίκητες. Και αυτό, πρέπει να πω, είναι μια πολύ αποκαλυπτική και ψύχραιμη απόφαση.
  Οι Ναζί συνέχισαν να επιτίθενται ... Και αμέσως προγεφυρώματα σε βρετανικό έδαφος καταλήφθηκαν εν κινήσει.
  Η Γκέρντα και η Σαρλότ, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους μέσα στις φθινοπωρινές λακκούβες, πυροβόλησαν προς τα αγγλικά στρατεύματα και ούρλιαξαν:
  - Στον ιερό πόλεμο θα είναι η νίκη μας! Αυτοκρατορική σημαία εμπρός - δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και άλλα κορίτσια, πετώντας χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους, έδειξαν την υψηλότερη τάξη τους, βρυχώνοντας:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει
  Τίποτα δεν θα μας νικήσει!
  Με τόλμη θα καταστρέψουμε τον εχθρό,
  Η θέλησή μας είναι μονόλιθος!
  Και πράγματι τα κορίτσια ήταν απλά καταπληκτικά. Και μάλιστα - αυτά τα κορίτσια είναι σούπερ!
  Και όταν έβγαλαν και τα σουτιέν και έδειξαν τέτοια ακάθεκτη επιθετικότητα, έγινε πραγματικά - σούπερ!
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τους αντιπάλους, τσίριξε:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Και με το γυμνό της τακούνι πέταξε μια χειροβομβίδα. Και να καταστρέψεις πολλούς εχθρούς.
  Η Σάρλοτ, επίσης, πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσκισε μια μάζα από εχθρούς και τσίριξε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Η Χριστίνα αγωνίζεται επίσης κουρεύοντας αντιπάλους και βρυχάται:
  - Για τη μητέρα Πρωσία!
  Η Μάγδα πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τη γυμνή της φτέρνα, φώναξε:
  - Για μεγάλα ορόσημα και επιτεύγματα!
  Τα κορίτσια φαίνονται να λυσσομανούν. Και δείχνουν την τάξη τους. Και αρκετά σημαντικό.
  Πού είναι κόντρα στην ομάδα των κοριτσιών, ειδικά αν τους έσκισαν τα σουτιέν - αντισταθείτε!
  Κορίτσια, βέβαια, αν δείξουν τάξη, θα το δείξουν πολύ σημαντικά.
  Και πώς μουγκρίζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους.
  Ναι, πού είναι το Τρίτο Ράιχ εναντίον αυτού για να αντισταθεί...
  Αλλά τελικά, ο Fritz παρέκαμψε το Λονδίνο. Και κινήθηκε στα τετράγωνά του.
  Και ο Τσόρτσιλ φεύγει στον Καναδά.
  Οι Βρετανοί παρέδωσαν το Λονδίνο για να αποφύγουν την καταστροφή. Και γενικά αντιστάθηκε μάλλον αδύναμα. Και ηττήθηκαν μαζί.
  Η Αγγλία έπεσε. Ένας φιλογερμανός βασιλιάς τοποθετήθηκε στον θρόνο και σχηματίστηκε κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Μόσλεϋ.
  Τότε άρχισε η κατάκτηση των αποικιών της Αγγλίας. Και οι Γερμανοί ετοιμάζονταν να βαδίσουν ανατολικά. Και μάζεψαν νέα τανκς. Το T-4 αναβαθμίστηκε για ένα πιο ισχυρό όπλο. Και το T-3 πήρε ένα όπλο με μακρύτερη κάννη.
  Ο Τσόρτσιλ, φυσικά, γύρισε την ουρά του ανάμεσα στα πόδια του και άρχισε να ζητά από τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπουν στον πόλεμο. Αλλά η Αμερική έχασε την επιθυμία της να δει πόσο δυνατοί ήταν οι Ναζί.
  Και υπήρξαν κάποιες αλλαγές στην τεχνολογία. Οι Γερμανοί, φτιάχνοντας τον "Τίγρη", τοποθέτησαν τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων μαζί και σε ένα τετράγωνο και απέναντι, ο πύργος έγινε μικρότερος και στενότερος, και το υπόστρωμα άλλαξε σε ελαφρύτερο και πιο πρακτικό.
  Το "Tiger" ως αποτέλεσμα αποδείχθηκε ότι ήταν λιγότερο από δύο μέτρα και ζύγιζε λιγότερο από τριάντα οκτώ τόνους. Που, με κινητήρα επτακοσίων ίππων, του παρείχε καλή κινητικότητα. Και η προστασία ήταν ακόμα καλύτερη, αφού η πανοπλία βρισκόταν κάτω από τις πλαγιές. Και έτσι η δεξαμενή απλά δεν έχει ληφθεί.
  Αυτό το αυτοκίνητο ήταν απαράμιλλο.
  Μετά τη συνθηκολόγηση και την υποταγή της Βρετανίας ξεκίνησε η διαδικασία κατάληψης των αποικιών.
  Οι Γερμανοί δεν είχαν χρόνο να επιτεθούν στην ΕΣΣΔ την άνοιξη του σαράντα ένα. Και το καλοκαίρι ήταν φανερό ότι δεν θα ήταν στην ώρα τους πριν τον χειμώνα!
  Έτσι ο Χίτλερ αποφάσισε να μην πάει στη Ρωσία προς το παρόν. Και αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να δημιουργήσουν μια ατομική βόμβα, πρέπει πρώτα να τις υποτάξεις. Αν και η απόκτηση της Αμερικής στο εξωτερικό δεν είναι εύκολη. Αλλά εσύ πρέπει να...
  Πρώτα από όλα, οι Γερμανοί τον Μάιο του 1941 πραγματοποίησαν την επιχείρηση Ίκαρος για την κατάληψη της Ισλανδίας. Και ήταν τολμηρό και έξυπνο. Μετά στη Γροιλανδία και μετά στον Καναδά.
  Έγινε μια συζήτηση - θα ήθελε ο Στάλιν να ενταχθεί στον συνασπισμό του Άξονα; Και επίσης να πάμε σε πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες; Ο πειρασμός ήταν φυσικά μεγάλος. Αλλά ο Στάλιν κράτησε τη συνέπεια ... και δεν μπήκε στον πόλεμο.
  Και οι Γερμανοί πλησίαζαν τις ΗΠΑ. Η Ιαπωνία νίκησε τον αμερικανικό στόλο στο λιμάνι του Περού και κατέλαβε πολλή γη. Οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν και την Ινδία. Και ήταν η δυνατή τους κίνηση.
  Ο Χίτλερ διέταξε τη συσσώρευση στρατευμάτων στην Αργεντινή και τη Βραζιλία. Και να μαζέψει εκεί κολοσσιαίες δυνάμεις. Και επίσης μετακινηθείτε μέσω του Καναδά. Η Ιαπωνία μπλόκαρε τις ΗΠΑ και τον Ισθμό του Παναμά. Και άρχισαν να ασκούν πίεση στους Αμερικανούς και από τις δύο πλευρές.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να πείσουν την Αργεντινή και τη Βραζιλία να μπουν στον πόλεμο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εξουσία του Τρίτου Ράιχ ήταν μεγάλη. Η Αμερική έχει μια ισχυρή οικονομία, αλλά έναν μάλλον αδύναμο στρατό. Και πιέζεται πολύ. Και τη θάλασσα, οι Ιάπωνες βύθισαν σχεδόν ολόκληρο τον στόλο. Και η Αμερική δέχτηκε επίθεση από τον στόλο των υποβρυχίων. Και πολύ δυνατές συντριπτικές ήττες ισχυρών πλοίων και αεροπλανοφόρων. Τα οποία επίσης καταστρέφουν τους πάντες.
  Ο Χίτλερ πήρε τον εχθρό για πάτημα και άρχισε να συνθλίβει σαν σπάσιμο των οστών. Και πόνεσε.
  Και τα κορίτσια τσακίζουν τους Αμερικάνους στον ουρανό. Και το τανκ "Tiger" στην εκσυγχρονισμένη έκδοση έχει γίνει ένα δροσερό αυτοκίνητο. Και τσάκισε τους πάντες σαν τζάκας.
  Ο Χίτλερ, όπως λένε, είναι ένας δολοφόνος εξολοθρευτής. Και τα κορίτσια στη Βέρμαχτ είναι τόσο δολοφόνοι πολεμιστές και χτυπούν τον εχθρό.
  Για παράδειγμα, δύο πιλότοι από το Τρίτο Ράιχ - η Albina και η Alvina τους αποκαλούσαν Α - ένα τετράγωνο, σημείωσαν πολύ ζωηρά λογαριασμούς. Ενώ πρωταθλήτρια θεωρούνταν η Μαρσέιγ. Μέχρι τον Ιούνιο του 1943, έφερε τον λογαριασμό του σε τετρακόσια αυτοκίνητα και ως αποτέλεσμα έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και αυτός είναι ο πέμπτος βαθμός.
  Όμως η Αλμπίνα και η Αλβίνα τον είχαν ήδη προλάβει. Ξεπερνώντας τα τριακόσια κατεδαφισμένα οχήματα το καθένα, έλαβαν τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Τώρα όμως πλησίαζαν ήδη τα τετρακόσια. Και δεν επρόκειτο να σταματήσουν.
  Εδώ η Αλμπίνα πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα πεντάλ του τιμονιού και κελαηδούσε:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Και κατέρριψε μερικά αμερικανικά αεροπλάνα.
  Η Alvina, συνεχίζοντας να πυροβολεί, τράπηκε επίσης. Κατέρριψε δύο αεροπλάνα του αμερικανικού στρατού με τα ξυπόλυτα πόδια της και έτριξε:
  Είμαστε η ενσάρκωση του μίσους!
  Οι δρόμοι των κοριτσιών χώρισαν. Είναι πολύ ευκίνητοι στη μάχη.
  Η Αλμπίνα έριξε το κανόνι της και σφύριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα - μαστίγιο!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Τεράστια δόξα!
  Οι Γερμανοί πίεσαν πολύ τους Αμερικανούς. Και πήραν την ποιότητα της αεροπορίας τους.
  Το E-50 αποδείχθηκε μια καλή εξέλιξη. Αυτό το τανκ αποδείχτηκε με ένα πυροβόλο τεθωρακισμένων και ταχείας βολής. Και με καλή μετωπική προστασία.
  Ο Αμερικανός Σέρμαν δεν είναι αντίπαλός του. Και ο Pershing επίσης. Το E-50 αποδείχθηκε ότι ήταν ένα θηρίο μιας μηχανής.
  Οι Γερμανοί το σαράντα τρίτο έτος εγκαταστάθηκαν στη Γροιλανδία, και δημιούργησαν μια βάση στον Καναδά. Ταυτόχρονα, η γερμανική διπλωματία κέρδισε τη Βραζιλία στο πλευρό της, μαζί με την Αργεντινή, η οποία ήταν από καιρό υπάκουη. Και η προβολή ξεκίνησε από τα νότια προγεφυρώματα.
  Το 1944 ήταν μια αποφασιστική χρονιά. Γερμανικά και ιαπωνικά στρατεύματα εισέβαλαν στο Μεξικό και κατέλαβαν σχεδόν όλο τον Καναδά, εισβάλλοντας και στην Αλάσκα. Και τότε οι εχθροπραξίες μεταφέρθηκαν τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο έδαφός της άρχισαν να γίνονται πραγματικές μάχες.
  Και φυσικά, τα γερμανικά τανκς της σειράς Ε αποδείχτηκαν πολύ επικίνδυνα και μαχητικά οχήματα. Πού είναι οι Αμερικανοί πριν από αυτούς. Οι φασίστες έχουν τέτοια δύναμη.
  Ειδικά όταν το πλήρωμα του τανκ της Γκέρντα βρίσκεται στην επίθεση και συντρίβει τα αμερικανικά στρατεύματα.
  Έχει ένα αυτοκίνητο της σειράς E-50, ευκίνητο και γρήγορο. Έχει μήκος κάννης 100 EL και διαμέτρημα όπλου 105 mm. Αν ένα τέτοιο όπλο σβήσει.
  Η Γκέρντα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έριξε ένα βλήμα, χτυπώντας με ακρίβεια τον εχθρό και τσίριξε:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Σάρλοτ, αυτό το κοκκινομάλλης κορίτσι τρύπησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τους Αμερικάνους και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Δόξα στα ανίκητα στρατεύματά μας!
  Η Κριστίνα χτύπησε επίσης τα εύστροφα, λαξευμένα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα και φώναξε:
  - Δόξα στον ηρωισμό της Βέρμαχτ!
  Η Μάγδα, χρησιμοποιώντας τα μακριά χαριτωμένα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της, κοπάνησε και τσίριξε:
  - Δόξα στην ανίκητη Βέρμαχτ!
  Και τέσσερα κορίτσια θα το πάρουν και θα βρυχηθούν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Είμαστε αληθινοί αετοί, και γεμάτοι ηρωισμό! Και πετάμε σαν πουλιά, γιοι της γενναίας Πατρίδας!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε το αμερικανικό αυτοκίνητο και σφύριξε:
  - Όχι, όχι γιοι, αλλά κόρες!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε προς το αμερικανικό αυτοκίνητο, έσκισε τον πυργίσκο του και κελαηδούσε:
  - Φυσικά, οι κόρες είναι πολύ ηρωικές!
  Η Χριστίνα χαστούκισε τον αντίπαλό της. Διαπέρασε τον εχθρό και σφύριξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είμαστε οι πραγματικές μηχανές του θανάτου!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και κατά του εχθρού. Έσπασε την εχθρική πανοπλία, χτύπησε το μέτωπο του εχθρού και φώναξε:
  - Και είμαστε τα πιο τέλεια μηχανήματα στον κόσμο!
  Και τα κορίτσια ούρλιαξαν στο ρεφρέν:
  - Δόξα στη Γερμανία, δόξα, τα τανκς ορμούν μπροστά! Μεραρχίες του Τρίτου Ράιχ καλωσορίζουν τον γενναίο λαό!
  Εν ολίγοις, οι Γερμανοί τα πήγαιναν πραγματικά καλά και τα στρατεύματά τους σημείωναν τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες, φυσικά, έχουν ισχυρή οικονομία, αλλά έχασαν από άποψη τεχνολογίας. Ειδικά τανκς και αεριωθούμενα αεροσκάφη. Οι Γερμανοί είχαν ήδη το ME-262 X σε σειριακή παραγωγή και αυτό το αεροσκάφος ήταν και επιβιώσιμο, με ταχύτητα πάνω από 1150 χιλιόμετρα την ώρα και οπλισμένο με πέντε αεροσκάφη κανόνια των 30 χιλιοστών. Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια τέτοια μηχανή.
  Οι Γερμανοί είχαν και ένα πουλί XE-262, εύκολο στην κατασκευή, σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο, πολύ ελαφρύ και ευέλικτο. Αλλά το XE-262, λόγω της πολύ χαμηλής μάζας και της υψηλής ταχύτητάς του, ήταν επίσης δύσκολο στη διαχείριση και απαιτούσε πιλότους υψηλής εξειδίκευσης. Αλλά ήταν υπέροχος για το στυλ του Huffman, το οποίο λειτουργούσε στην προσέγγιση. Και από κοντά συνέτριψε τους Αμερικανούς.
  Αλλά εκτός από τον Marcel, υπήρχαν και δύο κορίτσια: η Albina και η Alvina. Ο καθένας τους ξεπέρασε τα τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν και έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Οι σταυροί του Knight με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια έχουν μέχρι στιγμής μόνο τον Huffman, ο οποίος κατέρριψε περισσότερα από πεντακόσια αεροσκάφη, και τον Rudel, το θρυλικό επιθετικό αεροσκάφος, έριξε πάνω από πεντακόσια τανκς και πολλούς άλλους επίγειους στόχους. Και δεκαεπτά ακόμη αεροπλάνα.
  Στο Τρίτο Ράιχ, ενέκριναν επίσης τον έκτο βαθμό του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, σε όσους φτάσουν τα χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη ή τον ίδιο αριθμό σπασμένων δεξαμενών.
  Αυτός ο Σταυρός του Ιππότη θα έπρεπε να είχε στερεωθεί με τουλάχιστον εκατό διαμάντια και θα ήταν μεγαλύτερος από άλλους Ιπποτικούς Σταυρούς. Άρα το βραβείο δεν ήταν μόνο τιμητικό, αλλά και ακριβό.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα πετούν στον ουρανό. Καταρρίπτουν τα αεροπλάνα τους Yankee και τραγουδούν μέσα από τα δόντια τους:
  - Ομορφα κορίτσια,
  Καλοί φίλοι...
  Θα ήταν τρομερά παιδιά -
  Και υπέροχες κλωτσιές!
  Η Αλμπίνα στόχευσε το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον Αμερικανό και τσίριξε:
  - Φώτα χαρούμενων ματιών!
  Και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Έκοψε τον ομόλογό της. Έσπασε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό και τις ένδοξες νίκες μας!
  Η Αλμπίνα διόρθωσε τον σύντροφό της, καταρρίπτοντας το αεροπλάνο των Γιάνκι:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Εν τω μεταξύ, ο πόλεμος συνεχίστηκε. Οι Αμερικανοί έχαναν σαφώς από τον καλύτερο εχθρό στην τεχνολογία και την εκπαίδευση, ακόμη και χρησιμοποιώντας ξένες μεραρχίες.
  Συγκεκριμένα, οι Yankees έχουν το κύριο τανκ Sherman. Λοιπόν, πού είναι εναντίον του κύριου γερμανικού E-50. Η μηχανή των Ναζί είχε μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών, πλαϊνή θωράκιση 170 χιλιοστά και βάρος εβδομήντα τόνων με κινητήρα 1200 ίππων με ώθηση κινητήρα.
  Να σημειωθεί ότι το Sherman δεν μπόρεσε καν να διεισδύσει στη γερμανική πλευρά, αφού η θωράκιση του Ε-50 είναι κεκλιμένη. Ακόμη και ο Σέρμαν με ένα όπλο δεκαεπτά ποδιών, το Firefly, δεν πήρε πραγματικά έναν Γερμανό. Αλλά αυτή η δεξαμενή δεν ήταν τεράστια.
  Και οι Γερμανοί πήραν με σιγουριά το αμερικανικό τανκ από πέντε χιλιόμετρα μακριά. Επιπλέον, έχει υψηλή σιλουέτα. Οι Αμερικανοί είχαν τον Pershing κάπως καλύτερο. Αλλά αυτό το τανκ δεν ήταν τόσο ογκώδες όσο το Sherman, και παρόλα αυτά το όπλο των 90 mm δεν ήταν αρκετό για έναν αποτελεσματικό αγώνα.
  Μόνο το "Superpershing" μπορούσε να διεισδύσει στο γερμανικό E-50 στο πλάι. Το όφελος ενός πυροβόλου και ενός διαμετρήματος 90 mm και μήκους κάννης 73 EL. Αλλά από την άλλη, ο ρυθμός βολής είναι μόνο τέσσερις βολές ανά λεπτό έναντι δώδεκα για το γερμανικό E-50 και το βάρος των πενήντα τόνων είναι πολύ μεγάλο για έναν κινητήρα 500 ίππων. Ναι, και η θωράκιση είναι ανεπαρκής. Στο μέτωπο του γερμανικού κύριου μαστόδοντος, οι Αμερικανοί δεν έσπασαν ακόμα. Και το Fritz είχε επίσης ένα E-75 με πιστόλι διαμετρήματος 128 mm και πάχος πλευρικής θωράκισης 210 mm κάτω από πλαγιές, με ακόμα καλύτερη προστασία και κινητήρα 1500 ίππων.
  Οπότε από την αρχή οι ΗΠΑ έχαναν. Μόνο το άρμα T-93, πιο συγκεκριμένα ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο βάρους ενενήντα τριών τόνων, με μετωπική θωράκιση 305 mm και πυροβόλο 155 mm, μπορούσε να πολεμήσει κατά μέτωπο τα γερμανικά μαστόδοντα.
  Αλλά η οδηγική απόδοση αυτού του αυτοκινούμενου όπλου δεν ήταν σημαντική, όπως και ο ρυθμός βολής. Και οι Γερμανοί το κατέστρεψαν με αεροσκάφη.
  Έτσι, οι Αμερικανοί στο σύνολό τους δεν τα πήγαιναν καλά και έχαναν απελπιστικά.
  Και τα γερμανικά στρατεύματα ήρθαν όλο και πιο κοντά στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
  Ο Ρούσβελτ παρακάλεσε τον Χίτλερ για ειρήνη.
  Αλλά ο Φύρερ ήθελε μόνο πλήρη παράδοση χωρίς όρους. Η Ουάσιγκτον ήταν περικυκλωμένη. Και οι Ναζί άρχισαν μια επίθεση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda πάλεψε για ένα πιο φωτεινό αύριο. Και κέρδισε χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Το κορίτσι μάλιστα άρχισε να πυροβολεί όχι μόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αλλά και με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της. Και βοήθησε πολύ.
  Η Charlotte πυροβόλησε επίσης πατώντας τις ρουμπινί θηλές της στο κουμπί του joystick και κελαηδώντας:
  - Το μεγαλείο του κομμουνισμού έγκειται στο να μην είσαι ψάρι, αλλά φάλαινα!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας, πατώντας τα κουμπιά του joystick, σημείωσε:
  - Και εμείς οι Γερμανοί θα φτιάξουμε το μεγαλύτερο του κομμουνισμού!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας κατακόκκινες θηλές στους αντιπάλους της, εξέδωσε επιθετικά:
  - Ο πιο λαμπρός κομμουνισμός! Μόνο πάνω, ούτε ένα βήμα κάτω!
  Η Γκέρντα σημάδεψε το κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αναποδογυρίζοντας το αμερικάνικο όπλο με μια εύστοχη βολή, επιβεβαίωσε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Μετά την πτώση της Ουάσιγκτον, η Αμερική σύντομα συνθηκολόγησε. Και συνέβη στις 31 Ιανουαρίου 1945.
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Και η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία συνέπεσε με τη συνθηκολόγηση της Αμερικής.
  Φαινόταν ότι υπήρχε μια μακρά περίοδος ειρήνης. Στην πραγματικότητα, όλοι οι πόλεμοι έχουν τελειώσει, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταληφθεί και τι άλλο θα μπορούσατε να θέλετε; Αλλά υπήρχε μια ακόμη υπερδύναμη με αποικίες: η Ιαπωνία. Και ο Χίτλερ ήθελε να την κατακτήσει, όπως και την ΕΣΣΔ.
  Στις 22 Ιουνίου 1945 ξεκίνησε η εισβολή του στρατού του Τρίτου Ράιχ στην ΕΣΣΔ.
  Σε τι μπορεί να βασιστεί ο Κόκκινος Στρατός υπό αυτές τις συνθήκες; Οι δυνάμεις είναι ήδη πολύ άνισες.
  Αλλά προφανώς, οι Ρώσοι και άλλες εθνικότητες εξακολουθούν να έχουν κάποιους υπολογισμούς.
  Και παλεύουν πολύ σκληρά.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, ο Αυγουστίνος, η Σβετλάνα πολεμούν τους Ναζί.
  Κορίτσια παραδοσιακά ξυπόλητα και με μπικίνι. Και αυτό είναι το δόγμα τους. Πολεμούν με άγρια αγριότητα.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας από ένα πολυβόλο, παρατηρεί:
  - Σε τι είμαστε καλοί, που ξέρουμε να παλεύουμε!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον εχθρό, συμφώνησε:
  - Μπορούμε!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Η Αυγουστίνα σκαρφίστηκε στους Ναζί με ένα πολυβόλο και με μεγάλη συγκίνηση φώναξε, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Είμαι ο καταστροφέας του κακού!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας επίσης τον εχθρό και πυροβολώντας με ακρίβεια, κουρεύοντας τους εχθρούς και πετώντας με γυμνό πόδι μια τσάντα με εκρηκτικά, εξαιτίας της οποίας το τανκ ανατράπηκε, εξέδωσε προκλητικά:
  - Θα αλέσω το Τρίτο Ράιχ σε σκόνη!
  Και η κοπέλα έβγαλε πάλι τη γλώσσα της.
  Εδώ είναι οι πολεμιστές. Με αυτά μπορείτε να πολεμήσετε σχεδόν κάθε τέρας. Και μάλιστα του Χίτλερ.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Ναζί και υπερασπιζόμενος τη Μόσχα, τραγούδησε:
  - Μας συνθλίβει ο ζυγός της ορδής,
  Μας καταπιέζει ο ζυγός του άπιστου...
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον Φριτς και εκτοξεύοντας τα γυμνά δάχτυλά της με τα πόδια της, έβγαλε ένα δολοφονικό σφύριγμα:
  Αλλά βράζει στις φλέβες μας
  Ο παράδεισος των Σλάβων...
  Η Αυγουστίνα, πυροβολώντας τους Ναζί, και ενεργώντας πολύ δυναμικά, δίνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, συνέχισε:
  Και από τις υπέροχες ακτές,
  Στις ακτές του Κολύμα...
  Η Σβετλάνα τραγούδησε με άγριο πάθος, παίζοντας με τους μύες των ποδιών της, και τα πλακάκια του τύπου έδιναν:
  Όλα αυτά είναι η Γη μας,
  Όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Και εδώ τα κορίτσια, πρέπει να πω, ήταν με μεγάλη έπαρση και κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να τους νικήσει. Οι κακές λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, οι κακές τίγρες χαιρετίζουν τους ήρωες.
  Ή ίσως ηρωίδες. Εδώ είναι τα κορίτσια του τζόγου της υψηλότερης πτήσης ενός πουλιού.
  Και αν πολεμήσουν, τότε από καρδιάς ....
  Και η Αλένκα με το πλήρωμά της στο τανκ KV-13. Μια μηχανή που είναι έτοιμη να αντισταθεί στις γερμανικές, πυραμιδικές συνθέσεις. Το κορίτσι πυροβολεί τον εχθρό και τραγουδά:
  - Τα τανκς μας, είναι απλά ένα θαύμα,
  Από ερήμους στις βόρειες θάλασσες!
  Θα σε ξεσκίσουμε, πίστεψε Ιούδα,
  Το τρομερό θηρίο θα καταστραφεί!
  Η Anyuta επιβεβαίωσε με μανία, πυροβολώντας επίσης τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  - Θα σκίσω τον εχθρό και θα τους αλέσω σε σκόνη.
  Η Άλλα επιτέθηκε εκ περιτροπής στον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για το μεγαλείο του κόκκινου κομμουνισμού!
  Η Μαρία συνέτριψε επίσης τον εχθρό, κάνοντας μια εύστοχη βολή με το γυμνό κάτω άκρο της και βρυχήθηκε:
  - Για όμορφες νίκες!
  Η Μαρούσια επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κινούσε τον εχθρό, σαν να τον χτυπούσε, και φώναξε:
  - Για τις υψηλότερες ιδέες του κομμουνισμού!
  Οι Πέντε πολέμησαν τους Ναζί σαν εξολοθρευτές.
  Και οι Σοβιετικοί πιλότοι πολέμησαν επίσης στον ουρανό. Συγκεκριμένα, η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova.
  Πολέμησαν σαν επικές γυναίκες ήρωες. Χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα των ποδιών, έστειλαν βλήματα αέρα. Χτύπησαν τους εχθρούς πολύ εύστοχα.
  Η Αναστασία πάτησε την κατακόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick, χτύπησε τον φασίστα και κελαηδούσε:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Πυροβολώντας τον εχθρό χρησιμοποιώντας θηλές φράουλας, η ημίγυμνη Ακουλίνα φώναξε επίσης:
  - Δόξα στους Ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Αυτά είναι καυτά και δυνατά κορίτσια εδώ. Πώς πολεμούν σαν αληθινά θηρία. Και έχουν υπεράνθρωπο πάθος και κολοσσιαία δύναμη.
  Η Αναστασία, συντρίβοντας τους Ναζί, τραγούδησε:
  - Πάνω από τον δύστυχο πλανήτη κρεμάστηκε,
  Ο Κακός Φριτς βράζει σκοτάδι...
  Ο κατακτητής μισεί το τσεκούρι του,
  Ακονίστε και κόψτε το κεφάλι σας!
  
  Ωστόσο, δεν είναι πιόνι,
  Και να μην περπατάς για πάντα κάτω από το ζυγό ...
  Μετατρέπει τους κακούς εχθρούς σε πυροβόλα,
  Θα γίνει ο κυρίαρχος των κόσμων!
  Και μετά υπάρχει η Ελισαβέτα με ένα αυτοκινούμενο όπλο SU-100. Μια μηχανή με πιο ισχυρό πυροβόλο των 100 χλστ. από το Τ-34-85 και έτοιμο να πολεμήσει τους εχθρούς.
  Κορίτσια στο τανκ, φυσικά, μόνο με ένα μπικίνι.
  Η Ελισάβετ πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Για τη Ρωσία του κομμουνισμού!
  Στη συνέχεια η Αικατερίνα πυροβόλησε με τη σειρά της, χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του στήθους της για να πυροβολήσει.
  Χτύπησε το τανκ των Ναζί και φώναξε:
  - Για επιτυχία στην οικοδόμηση του κομμουνισμού!
  Η Έλενα πυροβόλησε και την αντίπαλό της χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Έσπασε την κάννη μιας πυραμιδικής δεξαμενής, τα έκανε όλα εύστοχα.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Ό,τι πιο λαμπρό θα έχουμε κομμουνισμό!
  Μετά η λουπανούλα και η Ευφροσύνη, αν και συνήθως είναι απλώς οδηγός. Αλλά το κορίτσι χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια, χτυπώντας το ρύγχος του ναζιστικού τανκ.
  Μετά ψέλλισε:
  - Ο κομμουνισμός μας είναι πιο λαμπερός από τον ήλιο!
  Τα κορίτσια στο τανκ είναι ξυπόλητα και με μπικίνι δείχνουν πολύ όμορφα και χαρισματικά. Και έχουν στήθος με τέτοιες κόκκινες θηλές.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με χαρά.
  Ας συντρίψουμε τον ζυγό, πιστέψτε τον φασισμό,
  Θα μετακινήσω βουνά αν χρειαστεί...
  Θα υπάρξει μια εποχή, η εποχή του κομμουνισμού,
  Θα πετάξω στον παράδεισο με ένα τραγούδι!
  Και πάλι, το κορίτσι με την κατακόκκινη θηλή της θα πατήσει το κουμπί του joystick και θα χτυπήσει τους Ναζί.
  Έτσι ο Φύρερ δεν θα το βρει λίγο.
  Με τέτοια κορίτσια, είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΣΣΔ είναι ακόμα ζωντανή και ο Χίτλερ δεν μπορεί να τη σπάσει τόσο εύκολα.
  Αν και οι Γερμανοί σκαρφαλώνουν μπροστά...
  Ο Γκέρντα πολεμά στο τανκ E-50 U, τότε θα υπάρξει μια θανατηφόρα συντριβή. Και έτσι όλοι το τραμπουκίζουν.
  Πατά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και χτυπάει ένα τριάντα τέσσερα και βρυχάται:
  - Για τον κομμουνισμό, ο μεγάλος Άριος!
  Η Σάρλοτ τσακώνεται και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στέλνει επίσης ένα φονικό βλήμα και τσιρίζει:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  Η Χριστίνα το πήρε και χτύπησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της τον εχθρό με ένα θανατηφόρο άλμα και ούρλιαξε:
  - Για μεγάλες νίκες!
  Και η Μάγδα, επίσης, σαν λουπανί με φονικό πήδημα, με τη βοήθεια μιας γυμνής φτέρνας, λουπανούλα από πολυβόλα και γρύλισε:
  - Για υπεράντρες!
  Άρα ο Κόκκινος Στρατός είναι σφιχτός από αυτό.
  Εδώ η Agatha και η Adala τσακώνονται σε μια δισκέτα. Οι πολεμιστές ελέγχουν το μηχάνημα με τη βοήθεια joysticks και αναπτύσσουν αυτήν την πιο ισχυρή μονάδα. Και έτσι συντρίβουν τους αντιπάλους. Και χτυπούσαν με ακτίνες θερμότητας από τον αέρα. Καταστρέφοντας κυριολεκτικά τη δύναμη των αντιπάλων.
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας τον εχθρό, βρυχάται:
  - Τρελά το πάθος μου!
  Και με γυμνό, στρογγυλό τακούνι, σαν να πιέζει.
  Η Adala, πυροβολώντας τους εχθρούς, δηλώνει με σιγουριά:
  - Είναι μόνο δύναμη!
  Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά του δάχτυλα κατά του εχθρού.
  Τα κορίτσια πραγματικά διαλύθηκαν. Και τέτοιες, ας πούμε στρέιτ μαχόμενες καλλονές.
  Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο για την ΕΣΣΔ να αντισταθεί σε τέτοια δύναμη.
  Η Albina και η Alvina επίσης πολεμούν και καταρρίπτουν τους εχθρούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και πολύ δυσοίωνο.
  Και τα κορίτσια συντρίβουν τον Κόκκινο Στρατό και βρυχώνται:
  - Λευκοί λύκοι στριμώχνονται σε μια αγέλη,
  Μόνο τότε θα επιβιώσει το είδος...
  Οι αδύναμοι χάνονται - σκοτώνονται ...
  Καθαρίζοντας το ιερό αίμα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους πιέζουν τον Κόκκινο Στρατό. Και να καταστρέψουν τη Ρωσία.
  Αλλά και τα σοβιετικά κορίτσια πολεμούν σε αντάλλαγμα. Και δείχνουν την υψηλότερη τάξη τους.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα πηδά στο αεροπλάνο. Τον σηκώνει στον αέρα, περπατάει βουρκωμένος και βρυχάται:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Το κορίτσι τσακώνεται με το εσώρουχο μόνο του. Και είναι πολύ όμορφο.
  Και η Akulina Orlova έβγαλε ακόμη και το σουτιέν της, και μόνο ένας δειλός τσακώνεται. Και το κορίτσι είναι πολύ κουλ.
  Η Akulina είναι ένα σούπερ κορίτσι και με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της γκρεμίζει τον εχθρό και τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Mirabela Magnetic φορούσε μόνο μαγιό. Ένα τόσο όμορφο και μαχητικό κορίτσι. Και πώς τσιρίζει:
  - Έχω ένα κορίτσι που είναι σούπερ!
  Και επίσης με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων, τρυπάει τον εχθρό.
  Αυτά είναι τα κορίτσια και πολύ κουλ και φρικιαστικά. Και έτσι τσακίζουν όλο τον φασιστικό συνασπισμό στα παγάκια σαν κλομπ.
  Αλλά και πάλι η Βέρμαχτ προχωρά.
  Τότε τα τέσσερα κορίτσια κέρδισαν τη θρυλική φήμη. Αν και γενικά η ένδοξη πορεία τους ξεκίνησε το σαράντα πρώτο έτος. Ο Χίμλερ έπεισε τον Φύρερ να δοκιμάσει γυναικεία τάγματα σε μάχες, από ειδικά εκπαιδευμένους Άριους.
  Οι μάχες έδειξαν ότι οι γυναίκες δεν είναι καθόλου αδύναμος κρίκος και ξέρουν να αγωνίζονται καλά. Και ταυτόχρονα να φέρει λιγότερες απώλειες από τους άνδρες. Οι πολεμιστές πολέμησαν και στο πεζικό, χτυπώντας τα γυμνά πόδια τους στην καυτή άμμο της ερήμου Σαχάρα. Και κατέκτησε τα τανκς. Έχοντας δοκιμάσει τον "Τίγρη", σε μάχες με τη Βρετανία.
  Η μοίρα του τανκ Panther αποδείχθηκε ενδιαφέρουσα. Στην πραγματική ιστορία, αυτή η καλύτερη και δεύτερη μεγαλύτερη δεξαμενή του Τρίτου Ράιχ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο Pantsval. Εναλλακτικά, οι "Πάνθηρες" σχεδόν δεν αγωνίστηκαν. Δεν πρόλαβαν να εισβάλουν στη βρετανική μητρόπολη. Πιο προηγμένοι και ισχυροί "Panthers" -2 μπήκαν στη σειρά για μάχες εναντίον των ΗΠΑ.
  Και τώρα οι τέσσερις έχουν λάβει ένα ακόμα πιο ισχυρό και τέλειο "E" -50, που διακρίνεται από ισχυρά όπλα και προστασία.
  Οι πολεμιστές ένιωθαν πολύ σίγουροι. Το χειριστήριο της δεξαμενής είναι το πιο σύγχρονο με joysticks. Το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο. Ακόμη και ο κινητήρας του αεριοστροβίλου. Υπάρχουν όμως και πολλά "Πάνθηρες" -2. Το τριάντα τέσσερα δεν είναι αντίπαλος μιας τέτοιας μηχανής.
  Η Γκέρντα ήταν ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα. Ήταν μπικίνι. Τα κορίτσια έχουν ήδη συνηθίσει να τσακώνονται ημίγυμνα. Η καυτή άμμος της ερήμου έκαιγε τα ξυπόλυτα πόδια τους, τα βότσαλα των βουνών τρύπησαν τα γυμνά τους πέλματα. Αλλά οι πολεμιστές δεν έσπασαν καθόλου και δεν τρίβονταν σε σκόνες.
  Ο διοικητής του πληρώματος, στον οποίο απονεμήθηκαν πολλά βραβεία, σφύριξε:
  - Και τώρα η Ρωσία είναι εναντίον μας! Περιμένουν νέες περιπέτειες και νίκες!
  Κούνησε το λευκό της κεφάλι σαν χιονιού. Φυσική ξανθιά, πολύ όμορφη και μαυρισμένη.
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε κρυφά.
  Αυτό το κορίτσι είχε χάλκινο-κόκκινα μαλλιά που έκαιγαν σαν φλόγα. Επίσης καλλονή, με μπρονζέ μαύρισμα. Με μπικίνι, μαυρισμένο, μυώδες. Με ξυπόλητα πόδια, πατώντας καυτή άμμο και κοφτερές πέτρες.
  Ο φλογερός διάβολος παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι είναι ίσως οι πιο φανατικοί αντίπαλοί μας!
  Η Χριστίνα ύψωσε τη φωνή της. Τα μαλλιά της είναι χάλκινο-κίτρινα, καίγονται επίσης σαν φλόγα, αλλά με μια χρυσή απόχρωση. Και το ίδιο μαύρισμα, μύες και ομορφιά. Πρόσωπο εκφραστικό και ταυτόχρονα απαλό. Και ένα μπικίνι. Πόδια που έχουν πατήσει για χιλιόμετρα σε μια σκληρή και φλεγόμενη επιφάνεια, αλλά δεν έχουν χάσει τη χάρη και τις λείες γραμμές τους. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών είναι τακτοποιημένα και πολύ ευκίνητα.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα ρώτησε:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  της απάντησε η Μάγδα. Αυτό το κορίτσι έχει ασπροχρυσά μαλλιά, ξανθό. Πολύ όμορφο, μυώδες, με εκφραστικό πρόσωπο, και ζαφείρι-σμαραγδένια μάτια. Τα πόδια είναι επίσης σκληρυμένα, με στρογγυλές φτέρνες και ίσια δάχτυλα. Ίσως η Μάγδα έχει το πιο τρυφερό πρόσωπο, σχεδόν πράο, παρά το θαρραλέο πηγούνι της. Η Γκέρντα, για παράδειγμα, φαίνεται πιο σκληρή. Λίγο πιο ήπια από τη Χριστίνα, και κάπως διεστραμμένα σαν τη μάγισσα Σαρλότ.
  Η Μάγδα παρατήρησε:
  - Έχουν ένα ολοκληρωτικό σύστημα σαν το δικό μας. Είναι λοιπόν πιο σκληροί!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Τα σοβιετικά τανκς είναι ένα σωρό παλιοσίδερα. Δεν πρέπει να τους φοβόμαστε!
  Η Μάγδα απάντησε απαλά:
  - Στη σειρά KV, είναι γεμάτη μαστόδοντες. Ειδικά το KV9.
  Τα κορίτσια γέλασαν. Το τελευταίο τανκ αποδείχθηκε πραγματικά ένα "αριστούργημα" - το βαρύτερο μηχάνημα με τρία όπλα: δύο 152 mm και ένα 122, με βάρος τριακόσιους τόνους και μετωπική θωράκιση 200 mm. Ένα από τα πιο αποτυχημένα μοντέλα στην κατασκευή δεξαμενών. Δεν ήταν καθόλου δυνατή η μεταφορά μιας τέτοιας δεξαμενής. Και το αυτοκίνητο είναι απλά σπατάλη χρημάτων! Το KV-10 μπήκε επίσης στη σειρά - ένα μηχάνημα με τρία πυροβόλα των 107 mm και βάρος διακοσίων τόνων, ένα είδος καταστροφέα δεξαμενών.
  Δεν είναι η καλύτερη ιδέα να βάλετε δύο όπλα στο τανκ. Και μάλιστα περισσότερα από τρία. Εδώ ο Στάλιν, φυσικά, έδειξε τυραννία. Και παρενέβη σε μεγάλο βαθμό στη χώρα. Ωστόσο, αναπτύχθηκε και μια δεξαμενή από τη σειρά Isov. Αλλά και τεράστιο και βαρύ. Η μόνη διαφορά από τη σειρά KV είναι μια προσπάθεια να τεθεί η θωράκιση σε μια λογική κλίση. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν διεξήγαγε πόλεμο και επομένως η τεχνική δεν βελτιώθηκε πολύ. Και δεν υπήρχε μαχητική πρακτική χρήσης μηχανών.
  Σε γενικές γραμμές, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν πιο γόνιμα τέσσερα χρόνια καθυστέρησης σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία.
  Η κοκκινομάλλα Σάρλοτ πίεσε τα γυμνά δάχτυλά της στο joystick. Πυροβολήθηκε στο καταφύγιο των συνόρων. Ένα βλήμα των 105 χιλιοστών χτύπησε το σοβιετικό όπλο και το ανέτρεψε. Το σετ μάχης άρχισε να σκίζεται και οι οβίδες πυροδοτήθηκαν.
  Η κόκκινη μάγισσα σφύριξε:
  - Είμαι φοβερός ιππότης - στα γόνατα άγριοι! Θα σαρώσω τους εχθρούς της Πατρίδος από προσώπου γης!
  Και το χαμόγελο των μαργαριταριών δοντιών και η λάμψη των σμαραγδένιων ματιών. Τα κορίτσια είναι πραγματικά κορυφαία.
  Η Χριστίνα γέλασε και απάντησε:
  Τώρα θα πυροβολήσω!
  Και πυροβόλησε επίσης κατά του εχθρού. Ένα σοβιετικό πυροβόλο 76 χλστ. Η οβίδα χτύπησε το κεκλιμένο μέτωπο του Ε-50. Και φυγαδεύτηκε. Απλώς ηχούσε στα αυτιά των κοριτσιών.
  Η Γκέρντα χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και κελαηδούσε:
  - Τι πέρασμα!
  Και η ίδια έριξε την επόμενη βολή ... Γερμανικά τανκς πυροβόλησαν τη σοβιετική οχυρωμένη περιοχή. Το Ε-100 λειτούργησε επίσης. Αυτό το μηχάνημα αποδείχθηκε επίσης ότι ήταν παράγωγο του ποντικιού. Δεν είναι πολύ καλή ιδέα για ένα τανκ με δύο όπλα. Το E-100 έχει ήδη καταργηθεί.
  Αντίθετα, οι τροποποιήσεις επίθεσης της σειράς "E" μπαίνουν στη σειρά. Αλλά αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί. Και εκτοξεύει βλήματα.
  Η Σάρλοτ χαμογελά τσιριχτά και κουνάει το γυμνό της πόδι.
  - Ο πόλεμος είναι μια τρομερή κατάσταση, αλλά αιχμαλωτίζει σαν παιχνίδι!
  Και το κορίτσι πυροβόλησε, και πολύ εύστοχα.
  Η Χριστίνα ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια δόντια της. Είναι ένας σαρκοφάγος, αρπακτικός πάνθηρας.
  Τα σοβιετικά όπλα πυροβολούν και μπροστά τους υπάρχουν ναρκοπέδια. Τα γερμανικά τηλετανκ κινούνται. Και οι βομβαρδιστικοί βομβαρδιστές λειτουργούν με άγριο βρυχηθμό.
  Οι συνοριακοί σταθμοί κυλιούνται. Οι ορδές του Χίτλερ πέρασαν τα σύνορα.
  Η Μάγδα παρατήρησε όχι πολύ πνευματώδης, χτυπώντας το γυμνό της πόδι στην πανοπλία:
  - Σαρώνουμε μια δυνατή άμυνα, αλλά ατσάλινα πανικά!
  Οι πολεμιστές έκλεισαν το μάτι ο ένας στον άλλο. Η σοβιετική άμυνα ήταν αρκετά ισχυρή. Ειδικά πολλά λεπτά. Και αυτό καθυστέρησε τους Γερμανούς. Αλλά και πάλι κατάφεραν να προχωρήσουν.
  Τα βομβαρδιστικά δούλευαν σε σοβιετικές θέσεις και επιθετικά αεροσκάφη ήρθαν επίσης από ψηλά. Ορμώντας στα βάθη της άμυνας του Κόκκινου Στρατού και το TA-400, μια από τις πιο τρομερές τροποποιήσεις των βομβαρδιστικών. Έξι κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων των τζετ. Και βομβαρδίζουν και καταστρέφουν σοβιετικές πόλεις.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Στη μάχη είμαστε ζώα, αλλά με μυαλό ανθρώπου!
  Και πυροβόλησε ξανά. Κατέστρεψε ένα σοβιετικό κανόνι. Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα κορίτσι του υψηλότερου κλιμακίου. Και είναι τόσο ωραίο.
  Το E-50 πυροβόλησε κατά των σοβιετικών θέσεων, το ίδιο σχεδόν χωρίς να υποστεί ζημιά. Η κεκλιμένη θωράκιση του αυτοκινήτου με τσιμεντωμένο ατσάλι έδινε εξαιρετικούς ρικοσκέτες. Οι σοβιετικές οβίδες δεν μπορούσαν καν να ξύσουν σωστά τους Γερμανούς.
  Η Χριστίνα θυμήθηκε τις δοκιμές του "Τίγρη". Τότε ήταν το πρώτο γερμανικό τανκ μαζικής παραγωγής. Κανένα από τα κοχύλια δεν μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στον Τίγρη. Οι Βρετανοί έπεσαν κάτω από τα χτυπήματά του. Αλλά εδώ είναι ένα κανόνι δεκαεπτά ποδιών, τρυπημένο στο μέτωπο. Τότε τα κορίτσια παραλίγο να πεθάνουν. Και αυτό το θυμήθηκε ο πολεμιστής. Πόσο κοντά ήταν στην αποστεωμένη γριά με το δρεπάνι νιώθοντας την παγωμένη της ανάσα.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή της σόλα στη γωνία. Ήθελε πολύ να πηδήξει από τη δεξαμενή και να τρέξει. Είναι τόσο άμεση πολεμίστρια.
  Η Χριστίνα τραγούδησε με θλίψη:
  - Μπλε ομίχλη, και παντού δόλος!
  Οι πολεμιστές γέλασαν... Το βίντεο τους ήταν πολύ σέξι και ερωτικό.
  Και το όπλο δούλεψε και πυροβόλησε. Δεν σκέφτηκε καν να σταματήσει. Όλοι έστελναν κοχύλι μετά οβίδα. Σπάζοντας τις σοβιετικές θέσεις σε μάρκες και θραύσματα.
  Ένα τραγούδι ακούστηκε από τα μεγάφωνα πίσω.
  Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα...
  Και σκόνη σαν από χαλιά,
  Ξεφεύγουμε!
  Και μη σταματάς
  Και μην αλλάζετε πόδια -
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν
  Γυαλιστερές μπότες!
  Και πάλι η δύναμη ενός βομβαρδιστικού τζετ πέφτει στις σοβιετικές θέσεις. Και πάλι, καταστροφές και ολόκληρες οχυρωμένες περιοχές εκτοξεύονται. Και τα όπλα πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Πολλές δεκάδες γερμανικά τανκς πυροβολούν ταυτόχρονα και καταστρέφουν τα πάντα.
  Η Γκέρντα νιώθει σαν Μπαγκίρα που βγαίνει στο κυνήγι. Εδώ η πρώτη γραμμή σοβιετικής άμυνας έχει ήδη καταστραφεί. Όμως οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού εξακολουθούν να σωρεύουν και να πυροβολούν τους Γερμανούς.
  Μεταξύ των μαχητών υπάρχουν και πρωτοπόροι. Νεαροί λενινιστές εντάχθηκαν εθελοντικά στον Κόκκινο Στρατό. Τα περισσότερα αγόρια είναι ξυπόλητα και με σορτς. Φορούν τον εαυτό τους, φασαρία.
  Και οι πρωτοπόροι πεθαίνουν...
  Η Σάρλοτ, οδηγώντας τη φωτιά, γρύλισε:
  - Και οι πρωτοπόροι, αυτό είναι το πράγμα, όλη η χώρα παρακολουθούσε!
  Πυροβόλησε στους Ρώσους και η Χριστίνα σφύριξε δηλητηριώδη:
  - Μοιάζουμε με γεράκια, πετάξτε σαν αετοί!
  Και άφησε πάλι ένα φλογερό χαμόγελο. Πανέμορφα κορίτσια...
  Αρκετά γερμανικά τανκς κινήθηκαν υπόγεια. Και εμφανίστηκαν στο πίσω μέρος των σοβιετικών στρατευμάτων, προκαλώντας πανικό και γράφοντας πολυβόλα. Οι Ναζί εμφανίστηκαν σαν κουνούπια από εφιάλτη.
  Το E-50 είδε την κίνηση των τριάντα τεσσάρων μέσω της οπτικής. Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της και άρχισε να δείχνει το βαρέλι. Σοβιετική μηχανή με μικρό πύργο T-34-76 και πολύ κινητό. Δοκιμάστε αυτό και αποκτήστε το. Το κορίτσι είναι ήδη αρκετά έμπειρο, αλλά το σοβιετικό αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι διαφορετικό από τον Αμερικανό Sherman.
  Και η απόσταση από τους Ρώσους είναι σχεδόν πέντε χιλιόμετρα.
  Η κοπέλα ξύνει τη γυμνή της φτέρνα, η Σάρλοτ την γαργαλάει ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών της. Τα κορίτσια γελάνε.
  Τότε η Γκέρντα πυροβολεί το ρωσικό αυτοκίνητο. Το κοχύλι ορμάει πολύ κοντά, σχεδόν γρατσουνίζοντας την πανοπλία ... Αλλά ακόμα παρελθόν. Η Γκέρντα χτυπά το μέταλλο με τη γροθιά της ενοχλημένη.
  Η Μάγδα λέει στον σύντροφό της:
  - Χτύπησες το σώμα! Θα είναι πιο εύκολο να φτάσετε εκεί!
  Η Γκέρντα δίνει το joystick στη Μάγδα και ψιθυρίζει:
  - Οπότε το κάνεις μόνος σου!
  Η Μάγδα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Η γη είναι στο φινιστρίνι, η γη στο φινιστρίνι... - Η κοπέλα πήρε το joystick με τα γυμνά της δάχτυλα και πάτησε το κουμπί, συνεχίζοντας να τραγουδά. - Η γη φαίνεται στο φινιστρίνι!
  Και το βλήμα της μόλις χτύπησε τη βάση του σοβιετικού τανκ. Το αυτοκίνητο έσκασε και σχίστηκε. Άρχισε να καίγεται ... Σοβιετικά κοχύλια έσκασαν μέσα στη μήτρα.
  Η Μάγδα κούνησε τα γυμνά της δάχτυλα και γρύλισε:
  - Δείτε πώς το πήρα! Και λες...
  Η Σάρλοτ σφύριξε, βγάζοντας τους κυνόδοντές της.
  - Μιλάμε ξανά, σε διάφορες γλώσσες!
  Εμφανίστηκαν νέα σοβιετικά αυτοκίνητα. Τριάντα τέσσερα πήγαν πρώτα. Κινητά και πολυάριθμα αυτοκίνητα. Μετά περάσαμε από τη σειρά BT. Αυτός είναι ένας ξεπερασμένος τύπος τροχοφόρου κάμπιας. Προχωρούσαν επίσης τα προκατακλυσμιαία T-26, τα οποία δεν είναι ικανά να γρατσουνίσουν τη γερμανική πανοπλία. Πιο ισχυρά και βαρύτερα HF προχώρησαν στο τέλος. Και πολλοί πεζοί.
  Η Χριστίνα γέλασε και γρύλισε:
  Λοιπόν, θα τους δείξουμε!
  Γερμανικά οχήματα άνοιξαν πυρ από μεγάλη απόσταση, προσπαθώντας να καρφώσουν το σοβιετικό πεζικό στο έδαφος. Κατέστρεψαν επίσης τανκς και άλλα ζωντανά πλάσματα.
  Σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη εμφανίστηκαν επίσης στον ουρανό: το περίφημο Ilys. Επιτέθηκαν στον γερμανικό σχηματισμό. Οι μαχητές του Χίτλερ έτρεξαν προς το μέρος τους. Ήταν μια πραγματική χωματερή. Γερμανικά μαχητικά XE-262, πολύ εύστροφα και εύστροφα με ευελιξία. Επιτίθενται στη σοβιετική τεχνολογία, πιέζοντας σαν σίδερο.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε ξανά. Μπήκε στο Σοβιετικό BT και γρύλισε:
  - Δεν είναι παραμύθι αυτός ο στίχος... Το παραμύθι θα είναι μπροστά!
  Το E-50 σταμάτησε και αντανακλούσε τη σοβιετική αντεπίθεση. Όχι πολύ έμπειρη εντολή έριξε το απόθεμα δεξαμενής στην πραγματικότητα στη σφαγή. Και τα ρωσικά αυτοκίνητα χτυπήθηκαν - σαν κοτόπουλα σε μαδήματα. Και τους πολέμησαν ενδελεχώς.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, έσπασε το μέτωπο των τριάντα τεσσάρων και σφύριξε:
  - Τι είναι ο Δημιουργός - μια πληγωμένη κόλαση!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, έχοντας βρει τον στόχο, τα σοβιετικά αυτοκίνητα κινήθηκαν σε ευθεία γραμμή και τα κορίτσια κατάφεραν να πυροβολήσουν. Και γενικά, αυτά τα τέσσερα από τα φαινόμενα.
  Η κόκκινη άρπυια τραγούδησε:
  - Το δηλητήριό μας σκοτώνει τους πάντες!
  Και οι πολεμιστές συνέχισαν να πυροβολούν, βγάζοντας τα δόντια τους τόσο δυνατά και μεγάλα σαν άλογα.
  Η Χριστίνα έγραψε στο Twitter με απορία:
  - Το δηλητήριό μας σκοτώνει τους πάντες!
  Η Μάγδα, χτυπώντας τα τριάντα τέσσερα, γάβγισε:
  - Αυτό είναι το αποτέλεσμα μας!
  Η Βερόνικα, η Οξάνα και η Νατάσα, μαζί με άλλα κορίτσια, έφυγαν από την περικύκλωση. Το τάγμα των κοριτσιών διατάχθηκε να υποχωρήσει προς τα πίσω, καθώς οι πολεμιστές δεν είχαν ουσιαστικά αντιαρματικά όπλα. Η Stalenida Pavlovna είχε εμπειρία από τον πόλεμο, υπηρετώντας ως εθελόντρια στην Ισπανία. Και κατάλαβα ότι τα συνοριακά στρατεύματα δεν μπορούσαν να αντισταθούν στα άρματα μάχης της σειράς "Ε". Τα κορίτσια, ωστόσο, έβγαλαν νοκ άουτ αρκετούς μεταφορείς, αλλά τα ίδια υπέστησαν απώλειες.
  Τώρα το τάγμα διαλύθηκε και υποχώρησε.
  Η Βερόνικα, η Οξάνα και η Νατάσα, έχοντας πετάξει τις μπότες τους, έφευγαν ξυπόλητες και φορώντας ελαφριές μπλούζες. Τα σοβιετικά στρατεύματα δεν είναι έτοιμα να απωθήσουν βαριές στήλες αρμάτων μάχης. Και απλά δεν υπάρχει τίποτα για να σπάσει το τανκ Ε-50. Η μόνη πιθανότητα είναι να καταστραφούν οι πίστες. Αλλά σε αυτό το μηχάνημα, οι κύλινδροι βρίσκονται σε ξεχωριστά καρότσια και είναι πολύ δύσκολο να τα απενεργοποιήσετε.
  Τα κορίτσια μετακινήθηκαν ανατολικά μέσα από το δάσος, και σε μικρές ομάδες. Έδειχναν πολύ συγκινητικά. Έβαλαν τα παντελόνια τους, και μόνο με ελαφριά πουκάμισα. Μακριά, ξανθά, ελαφρώς σγουρά μαλλιά κυλούσαν προς τα κάτω. Τα γυμνά πόδια γαργαλούνται ευχάριστα από το γρασίδι και μερικές φορές συναντώνται εξογκώματα. Όλα φαίνονται εξαιρετικά ερωτικά. Το στήθος φαίνεται μέσα από τα λεπτά πουκάμισα.
  Η Βερόνικα, τσουγκρίζοντας το γρασίδι με το γυμνό της πόδι, λέει ενοχλημένη:
  - Ανάθεμα - ο πόλεμος μόλις άρχισε, και ήδη πρέπει να υποχωρήσεις!
  Η Οξάνα, της οποίας τα ξανθά μαλλιά ήταν ελαφρώς κοκκινωπά, χαμογελώντας τα δόντια της, απαντά:
  - Και δεν είχα ιδιαίτερες ψευδαισθήσεις! Ο Χίτλερ κατέκτησε σχεδόν όλο τον κόσμο... Δοκίμασε με τέτοιο πλήθος, αντέχεις!
  Η Νατάσα κούνησε τα κατάλευκα μαλλιά της και είπε:
  - Όλοι θέλουν να ευχαριστήσουν... Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις! Το να είσαι πιστός δεν είναι εύκολο!
  Η Βερόνικα έγνεψε καταφατικά. Τα μαλλιά της είναι τόσο χρυσά και όμορφα. Αυτή είναι υπέροχη.
  Αλλά η Βικτώρια τους πρόλαβε. Ένα κοκκινομάλλη κορίτσι. Τα μαλλιά είναι σαν τη φωτιά. Και τόσο συγκινητικό. Φύσηξε ο άνεμος και, φαίνεται, είναι το προλεταριακό λάβαρο που κυματίζει, μια τέτοια φλεγόμενη τρίχα.
  Η Βικτόρια έβγαλε το πουκάμισό της και ξεσκέπασε τον κορμό της. Το στήθος της ήταν γεμάτο, οι θηλές της ήταν κατακόκκινες, σαν παπαρούνες. Όμορφη πολεμίστρια. Και το δυνατό, εκπαιδευμένο σώμα της είναι εκτεθειμένο.
  Η Νατάσα γέλασε και επίσης ξεγύμνωσε τον κορμό της, παρατηρώντας:
  - Και τα σώματά μας είναι όμορφα ... Είμαστε απλώς Αμαζόνες!
  Η Βερόνικα κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν είναι πολύ ριζοσπαστικό - για να εκθέσει το στήθος! Πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες ευπρέπειας!
  Η Βικτόρια κούνησε το κεφάλι της και κούνησε τις κόκκινες μπούκλες της.
  - Σε μια κομμουνιστική κοινωνία - οι κανόνες της ηθικής, η έννοια είναι σχετική. - Η κοπέλα τίναξε το γυμνό της στήθος, οι κατακόκκινες θηλές της έλαμπαν πολύ σαγηνευτικά. - Το να είσαι γυμνός δεν είναι αμαρτία. Πιο συγκεκριμένα, η έννοια της αμαρτίας είναι ιερατική, αλλά το δόγμα μας είναι η ελευθερία από την αστική ηθική!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε, κουνώντας το πλούσιο και ελαστικό μπούστο της:
  - Πιο κοντά στη φύση! Πιο κοντά στο φυσικό! Και φυσικό γυμνό!
  Η Οξάνα χαμογέλασε επίσης και απογύμνωσε τον κορμό της. Μάλιστα, στη ζέστη του καλοκαιριού, πόσο ευχάριστο είναι όταν το στήθος είναι γυμνό. Και τους φυσάει ο άνεμος. Ένα όμορφο κορίτσι, και έρχεται γυμνό. Όλα τα κορίτσια είναι αθλητικά, με φιγούρες, τα γυμνά σώματα των πολεμιστών φαίνονται πολύ αρμονικά.
  Όμορφα κορίτσια περπατούν κατά μήκος του μονοπατιού. Είναι τόσο αξιολάτρευτα και πολύ ελκυστικά.
  Η Βερόνικα κελαηδούσε κουνώντας το κεφάλι της.
  Αλλά δεν είναι καθόλου ευχάριστο αισθητικά!
  Η Βικτόρια κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Δεν! Έχουμε υπέροχα σώματα! Και δείχνουμε γυμνοί απλά υπέροχα!
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά, και πηδώντας, είπε:
  - Ήταν καλό να είσαι γυμνός... Εδώ ο Ίλιτς ήρθε με όπλο!
  Η Οξάνα χάιδεψε το στήθος της και τσίριξε:
  - Μάλιστα, το μπούστο μου είναι σούπερ!
  Η Βικτώρια τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Α, κορίτσια, και είμαστε επιδρομείς! Πορτοφόλια, πορτοφόλια και πορτοφόλια! Έχουμε δει δολάρια - βουνά από χρυσό!
  Η Νατάσα κουνώντας το γυμνό της στήθος τραγούδησε χαμογελώντας:
  - Ήταν γυμνοί, ξυπόλητοι, κακοί!
  Και οι τέσσερις τους ξέσπασαν σε γέλια. Τα κορίτσια χτύπησαν με γυμνά πόδια, σήκωσαν τις γυμνές φτέρνες τους. Όμορφοι πολεμιστές. Πίσω τους είναι σακίδια και τυφέκια εφόδου PPSh. Χαριτωμένοι πολεμιστές, πολύ υπέροχοι.
  Η Βερόνικα είπε απαλά:
  - Ενώπιον του Θεού, είμαστε όλοι ίσοι... Και θα πρέπει να λογοδοτήσουμε για την ακολασία!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε με κάθε αποφασιστικότητα:
  - Δεν υπάρχει Θεός! Αυτό είναι παραμύθι!
  Η Βικτώρια, κουνώντας το γυμνό, μαυρισμένο στήθος της, αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Ο Θεός εφευρέθηκε από τους ισχυρούς αυτού του κόσμου για να κρατήσει τους ανθρώπους σε υποταγή!
  Η Βερόνικα κούνησε αρνητικά το χρυσό κεφάλι της.
  Ποιος δημιούργησε τότε το σύμπαν;
  Η Βικτώρια γέλασε και απάντησε:
  - Τα ίδια τα σύμπαντα μεγαλώνουν σαν φύλλα σε δέντρο. Μεγαλώνουν από το τίποτα. Όταν στο πολύ άπειρο ένα δέντρο στο σύμπαν άρχισε να μεγαλώνει από την αρχή, και από τότε εμφανίστηκαν πολλά σύμπαντα.
  Η Νατάσα γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της, παρατηρώντας:
  - Είναι ζεστό! Μπορούμε να βγάλουμε το παντελόνι μας;
  Η Victoria υποστήριξε την ιδέα:
  - Είναι υπέροχη ιδέα!
  Και τα τρία κορίτσια ξεφορτώθηκαν ομόφωνα το παντελόνι τους, παραμένοντας με το σλιπ. Και τι δυνατά και μυώδη σώματα έχουν. Απλά υπέροχο, και ακροβατικά.
  Η Οξάνα τραγούδησε με χαρά:
  - Η κατσαρίδα έχει κεραίες, η κοπέλα έχει γυμνό σλιπ!
  Μόνο η Βερόνικα έμεινε με το παντελόνι της τυλιγμένο και το πουκάμισό της. Εκείνη απάντησε επικριτικά:
  - Δεν είναι καλό να είσαι γυμνός έτσι! Κι αν μας δουν!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και ας δουν κιόλας! Μου αρέσει να ενθουσιάζω τους άντρες!
  Η Βικτώρια γέλασε, κούνησε τους σχεδόν γυμνούς μηρούς της, απάντησε:
  - Οι άντρες είναι σκουπίδια - απλά αποβράσματα!
  Και χτυπώντας έναν φρέσκο μύκητα με γυμνό πόδι, πρόσθεσε:
  - Τι ωραία που είναι να πάρεις έναν επιβήτορα και να τον καβαλήσεις!
  Η Οξάνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Όταν σε χαϊδεύουν, είναι ωραίο... Ειδικά αν οι άντρες είναι νέοι, ωραίοι...
  Η Νατάσα υπενθύμισε στα κορίτσια:
  - Θυμηθείτε, πιάσαμε το αγόρι. Υπέροχο παιδί, και σίγουρα έχει μεγάλη τελειότητα πέρα από τα χρόνια του!
  Η Βικτώρια έγλειψε τα χείλη της και είπε με πόθο στη φωνή της:
  - Θα ήταν υπέροχο να το ελέγξετε!
  Η Βερόνικα γάβγισε αγανακτισμένη:
  - Τι άσχημα πράγματα που λες! Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τα συναισθήματα των ανθρώπων έτσι! Ειδικά όταν πρόκειται για γερμανικά, αλλά αγόρι!
  Η Οξάνα γέλασε και απάντησε:
  - Μας συγχωρείτε, αλλά η καρδιά μου είναι τόσο βρώμικη...
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Οι Γερμανοί προχωρούν, και θέλω να ονειρεύομαι κάτι καλό! Για παράδειγμα, για τα αγόρια!
  Η Βικτώρια πρότεινε γελώντας:
  - Και τι γίνεται αν πιάνεις πραγματικά άντρες; Ήταν τόσο υπέροχο!
  Η Βερόνικα απάντησε σκληρά:
  - Οι γυναίκες στολίζονται με σεμνότητα, όχι αλαζονική παρενόχληση!
  Η Βικτόρια κούνησε αρνητικά το φλογερό κεφάλι της. Χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και γάβγισε:
  - Δεν! Απλώς δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση, να επιλέγει η ίδια έναν άντρα και να τον σύρει στο κρεβάτι. Ο κοκκινομάλλης διάβολος τίναξε τις χάλκινες μπούκλες της και συνέχισε. - Αυτό είναι να ξαπλώσεις στους θάμνους για χάρη της ευχαρίστησης και να μην κατέβεις στον διάδρομο.
  Η Βερόνικα είπε αυστηρά:
  - Το σεξ χωρίς λόγο είναι σημάδι ανόητου! - Και πρόσθεσε. - Αυτό είναι αντίθετο με τους κανόνες της κομμουνιστικής ηθικής!
  Η Βικτώρια διαφώνησε:
  - Ο ίδιος ο Λένιν είπε - οι γυναίκες πρέπει να είναι κοινές!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, δεν μπορώ να πω ότι ρίχτηκα στους άντρες έτσι, αλλά είναι ωραίο να παίζεις ενεργό ρόλο! Αν σας αρέσει να επιλέγετε για ποιον θα χτυπήσετε! Αλλά από την πλευρά μας δεν έρχεται σε αυτό.
  Η Βικτόρια έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, έχουμε μόνο κορίτσια ... Αλλά μπορείτε να ξεπεράσετε τον φράχτη! - Το κορίτσι κελαηδούσε με μεγάλη ευχαρίστηση. - Χωρικοί, μουτζίκοι... Οι άντρες μας σέρνονται με ζήλο στην κοιλιά τους!
  Η Βερόνικα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Όχι, ο Λένιν δεν το είπε ποτέ αυτό!
  Η Νατάσα αναφώνησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας:
  - Όχι, αυτό ακριβώς είπε ο Βλαντιμίρ Ίλιτς! Στον κομμουνισμό, όλα θα είναι κοινά, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων!
  Η Βικτώρια γέλασε και μουρμούρισε:
  - Οι γυναίκες είναι καλές... Οι άντρες είναι ακόμα καλύτεροι! Ε, να σε αιχμαλωτίσει, να σε βιάσει εκεί μια ολόκληρη παρέα.
  Τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα. Και η Βικτώρια, χαμογελώντας, πρόσθεσε:
  - Και μετά τον χτύπησαν με τα ντουφέκια! Και τα τακούνια θα έβαζαν φωτιά με απαλή φλόγα και θα πασπαλίζονταν με κορμπίτη!
  Η Νατάσα κλώτσησε ένα χτύπημα με το γυμνό της πόδι και ούρλιαξε:
  - Τα τακούνια χαίρονται όταν χτυπιούνται με μπαμπού! Εδώ στην Κίνα, κορίτσια και αγόρια χτυπήθηκαν με ξύλα στα γυμνά τους πέλματα. Και το λάτρεψαν!
  Η Βικτώρια τραγούδησε με κέφι:
  - Τι βασανιστήρια στο Χόλιγουντ! Μόνο κατς, όχι άνθρωποι!
  Η Βερόνικα παρατήρησε σοφά:
  - Εδώ θα πας στην κόλαση... Θα βασανιστείς, και οι φτέρνες σου θα καούν όχι μόνο με μπαμπού, αλλά και με πυρωμένο σίδερο!
  Η Νατάσα τραγούδησε σφίγγοντας τις γροθιές της:
  - Μαύρο κοράκι στην επόμενη πύλη!
  Η Βικτώρια, κουνώντας τα γυμνά της βυζιά, με τις κατακόκκινες θηλές, συνέχισε:
  - Κούνια, χειροπέδες, σκισμένο στόμα!
  Η Οξάνα, της οποίας το στήθος είναι επίσης γυμνό και κουνώντας τους γοφούς της, απάντησε:
  - Πόσες φορές μετά τον αγώνα το κεφάλι μου!
  Η Βερόνικα υποστήριξε την παρόρμηση, πατώντας τα γυμνά πόδια της:
  - Από το πολυσύχναστο μπλοκ κοπής πέταξα όπου ....
  Η Νατάσα φώναξε έξαλλη κουνώντας το γυμνό στήθος της:
  - Πού είναι η Πατρίδα! Αφήστε τους να ουρλιάζουν άσχημα!
  Η Βικτόρια χτύπησε και τσίριξε, στρίβοντας τους γοφούς της, που μόλις κάλυπταν από διαφανές σλιπ:
  - Και μας αρέσει κι ας μην είναι όμορφη!
  Η Οξάνα σφύριξε, τινάζοντας τα γυμνά μαυρισμένα γόνατά της:
  - Εμπιστεύεσαι τα καθάρματα!
  Η Βερόνικα είπε αναστενάζοντας:
  - Είμαστε Σοβιετικοί συνοριοφύλακες. Και μιλάμε σαν πόρνες του φράχτη. Είναι αυτό εφικτό...
  Η Victoria τραγούδησε ως απάντηση:
  - Ευχαριστώ Στάλιν-αρχηγό! Για χαζά, άδεια μάτια! Για το ότι είμαστε σαν ψείρα, δεν μπορείς να ζήσεις!
  Η Νατάσα απείλησε τον κόκκινο διάβολο με τη γροθιά της:
  - Νου, εσύ όχι λαγωνικό! Θα είστε σε ένα ειδικό τμήμα!
  Η Βικτώρια είπε με σιγουριά:
  - Σύντομα οι Γερμανοί θα έρθουν στη Μόσχα ... Και ήδη ο Στάλιν θα οδηγηθεί σε ένα κλουβί!
  Η Οξάνα γέλασε και αντιτάχθηκε:
  Πιστεύετε ότι η έκβαση του πολέμου είναι δεδομένο;
  Η Βικτώρια απάντησε πολύ σοβαρά:
  - Πως αλλιώς? Ο Χίτλερ έχει περισσότερο από το ήμισυ του κόσμου υπό κατοχή, συν την Ιαπωνία και τις αποικίες της. - Το κορίτσι χτύπησε θυμωμένα το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της. - Και δεν έχουμε ούτε αξιοπρεπή τανκς! Η σειρά KV είναι μια παρωδία αυτοκινήτων. Το T-34 είναι σαφώς πολύ μικρό. Όμως δεν έχει δημιουργηθεί κανονική δεξαμενή! Και οι οβίδες που διαπερνούν την πανοπλία θα είναι χειρότερες από τις γερμανικές!
  Η Νατάσα αναστέναξε βαριά και γουργούρισε:
  - Πρέπει να συμφωνήσουμε με αυτό! Αλίμονο, οι δεξαμενές μας είναι ακόμα τόσο ατελείς. Τι γίνεται με το KV; Ναι, σπάνε...
  Τα κορίτσια σώπασαν και το παιχνίδι τους έπεσε.
  Πράγματι, ήδη από τις πρώτες ώρες του πολέμου έδειξαν ότι το T-34-76 δεν έχει απολύτως αξιόπιστο κιβώτιο ταχυτήτων, και ακόμη περισσότερο τη σειρά KV. Και τι είναι φάουλ, όσο πιο βαρύ είναι το τανκ, τόσο πιο αδύναμο είναι προσαρμοσμένο στην κίνηση. Και η μετωπική θωράκιση 200 χλστ. δεν αρκεί για να συγκρατήσει τις οβίδες ακόμη και του κανονιού Panther-2 των 88 χλστ. και όχι του Ε-50.
  Όπως αποδείχθηκε απροσδόκητα, τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι κατά μια τάξη μεγέθους ισχυρότερα στην πρόσθια θωράκιση και την ικανότητα να χτυπήσουν. Και η σοβιετική τεχνολογία ξεκάθαρα αποτυγχάνει.
  Ωστόσο, στην πραγματική ιστορία, οι Γερμανοί κέρδισαν τις πρώτες ώρες και μέρες. Αλλά δεν είχαν τέτοιο αριθμό δεξαμενών και αεροσκαφών, και τρομερά αεριωθούμενα αεροσκάφη. Και δεν υπήρχαν αυτοκίνητα βαρύτερα από είκοσι δύο τόνους. Σε γενικές γραμμές, οι Γερμανοί αποδείχτηκαν εκπληκτικά αδύναμοι στο σαράντα πρώτο έτος. Και την ίδια στιγμή, το περίεργο ήταν να νικήσουμε έναν πιο δυνατό αντίπαλο. Και τώρα? Όλα τα ατού των Ναζί: εμπειρία μάχης, καλύτερη κινητικότητα στρατευμάτων, ικανότητα διάρρηξης σε άμυνες - έχουν ενταθεί. Και ο Φύρερ δεν είναι τρεισήμισι χιλιάδες ελαφριές και βαριές δεξαμενές, αλλά δέκα χιλιάδες βαριές. Και αεριωθούμενα αεροσκάφη, τα οποία, κατ 'αρχήν, η προπέλα δεν είναι αντίπαλος.
  Και ο Κόκκινος Στρατός είναι ακόμα καλύτερα εκπαιδευμένος στην επίθεση παρά στην άμυνα. Και δίδαξαν τους στρατιώτες να χτυπούν τον εχθρό στο δικό του έδαφος και όχι να υπερασπίζονται το δικό του. Βέβαια κάποια πράγματα έγιναν καλύτερα. Η γραμμή Μολότοφ ολοκληρώθηκε. Αυτό είναι ήδη ένα συν. Η αμυντική γραμμή από άποψη μηχανικής είναι πολύ ισχυρότερη από ό,τι στο σαράντα πρώτο έτος.
  Επιπλέον, τα στρατεύματα εξακολουθούν να κινητοποιούνται καλύτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Και ετοιμάστηκε να αποκρούσει το χτύπημα. Αλλά και πάλι η προπόνηση στην άμυνα δεν είναι πολύ καλή. Το πνεύμα δεν είναι πολύ προσβλητικό. Η αεροπορία περνάει ειλικρινά. Και το επίπεδο εκπαίδευσης των πιλότων δεν συγκρίνεται με το γερμανικό. Αλλά οι Fritz έχουν μια τόσο κολοσσιαία εμπειρία.
  Η ισορροπία δυνάμεων είναι πολύ χειρότερη από ό,τι το σαράντα πρώτο έτος. Τότε η ΕΣΣΔ είχε τέσσερις φορές περισσότερα άρματα μάχης και αεροσκάφη, και παρόλα αυτά έπεσε κάτω. Και τώρα? Πλέον οι Γερμανοί έχουν πλεονέκτημα σε ποιότητα και ποσότητα. Επιπλέον, στα τανκς, η ποιότητα είναι ω, πόσο αισθητή από την πλευρά των Ναζί. Ναι, και η αεροπορία επίσης.
  Ίσως γι' αυτό τα τέσσερα κορίτσια είναι τόσο απαισιόδοξα.
  Οι πολεμιστές δεν ξεκινούν καθόλου.
  Η Νατάσα, πατώντας στις ρίζες των δέντρων και νιώθοντας ένα μυρμήγκιασμα στα γυμνά πόδια της, παρατήρησε:
  - Δείξαμε την πλάτη στους εχθρούς! Ή ίσως θα ήταν καλύτερα να σηκωθούμε και να πεθάνουμε με αξιοπρέπεια!
  Η Βικτόρια κούνησε το κόκκινο κεφάλι της.
  Τι θα αλλάξει ο θάνατός μας; Μόνο οι Ναζί θα καυχηθούν για νέα νίκη!
  Η Βερόνικα συμφώνησε:
  - Σωστά! Ο θάνατός μας μόνο φασιστικές δάφνες θα προσθέσει! Και θα πρέπει να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα όπλα και να πολεμήσετε τους Ναζί.
  Η Οξάνα παρατήρησε με σκεπτικισμό:
  - Αλλά όπως? Απέναντι στο Ε-50, όχι όπλα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Τα κορίτσια σώπασαν... Και αλήθεια, τι είδους τανκ είναι το Ε-50; Μηχάνημα με πυκνή διάταξη, κάτω από δύο μέτρα και μεγάλες γωνίες κλίσης της θωράκισης. Ένα είδος τελειότητας στην κατασκευή δεξαμενών.
  Μια νέα γενιά μηχανών με υδραυλικό σταθεροποιητή πιστολιού. Και η πανοπλία γέρνει και τα πλαϊνά, και το μέτωπο, και η πρύμνη. Τύπος squat. Κατ 'αρχήν, το αδύνατο σημείο είναι το κάτω μέρος της γάστρας, αν μπείτε ανάμεσα στους κυλίνδρους. Αλλά και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό. Επιπλέον, οι Γερμανοί κρέμονται σε κάμπιες και οθόνες - δίνοντας διπλή προστασία.
  Έτσι το Fritz απέκτησε τη βέλτιστη δεξαμενή, την οποία το SU-100, ένα ακόμα σπάνιο αυτοκινούμενο όπλο, δεν μπορούσε να αντέξει.
  Κατά τον βομβαρδισμό σοβιετικών θέσεων χρησιμοποιήθηκαν κανόνια αερίου και βομβαρδιστικά.
  Αλλά τώρα, επιθετικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από τα κορίτσια. Απείλησαν ξεκάθαρα ότι θα θάψουν τις καλλονές.
  Μακάρι να τα δουν φυσικά.
  Η Νατάσα, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της, είπε:
  - Είμαστε όλες σκύλες - ο Φύρερ δεν είναι κουλ!
  Και πάλι έστειλε ένα χαμόγελο στους Ναζί.
  Η Βικτώρια λογικά και πνευματώδη παρατήρησε:
  - Δεν είναι ο πρώτος μαχητής, ούτε ο δεύτερος!
  Η Oksana σημείωσε σοβαρά:
  - Ένα "Πάνθηρας" -2 στο σκάφος είναι πολύ πιθανό να ληφθεί. Έχει μόνο 82 mm πανοπλία κάτω από μια μικρή κλίση. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς!
  Η Βερόνικα γέλασε και πρότεινε:
  - Ίσως μπορούμε απλώς να φτιάξουμε μια τέτοια δεξαμενή ...
  Τα κορίτσια περπατούσαν για αρκετές ώρες χωρίς να σταματήσουν. Η ώρα πέρασε το μεσημέρι. Μπορείτε να σταματήσετε και να φάτε. Οι άνθρωποι στην ΕΣΣΔ δεν ζούσαν πολύ εύκολα, αλλά η κατάσταση στην οικονομία βελτιώθηκε. Ορισμένα από τα προϊόντα πωλούνταν σε πολύ χαμηλές τιμές σιτηρέσιου, μερικά σε υψηλές εμπορικές τιμές.
  Το τρίτο πενταετές σχέδιο 1938-1942 τυπικά μάλιστα υπερεκπληρώθηκε. Αυτό επιτεύχθηκε, ωστόσο, με την αύξηση της διάρκειας της εργάσιμης ημέρας και τις δρακόντειες τιμωρίες για απουσίες. Ακόμη πιο επίσημα, τα δύο πρώτα πενταετή σχέδια έχουν υπερεκπληρωθεί, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Το υψηλό επίπεδο πληθωρισμού κατέστησε δυνατή τη χειραγώγηση των στατιστικών.
  Όμως η χώρα αναπτύχθηκε αρκετά γρήγορα. Ίσως όχι τόσο γρήγορα όσο σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, αλλά... Τα νούμερα αυξάνονταν. Κατασκευάζονταν εργοστάσια, η παραγωγή αυξήθηκε ιδιαίτερα στη μηχανολογία. Αυξημένος άξονας και όπλα.
  Προστέθηκε γεωργία. Μετά την αρχική παρακμή που προκλήθηκε από την κολεκτιβοποίηση, άρχισαν να λειτουργούν οι κολχόζ. Όλο και περισσότερα τρακτέρ, λιπάσματα και διάφορα εργαλεία παράγονταν. Τα συλλογικά αγροκτήματα σταδιακά ανέβηκαν. Το τέταρτο πενταετές σχέδιο σχεδιάστηκε λίγο πιο συγκρατημένα, γιατί όσο υψηλότερο ήταν το επίπεδο. Όσο πιο δύσκολο είναι να ανεβάσεις αυτό το επίπεδο! Όμως τα σαράντα τρίτο και σαράντα τέταρτα χρόνια πέρασαν, τουλάχιστον επίσημα, σύμφωνα με το σχέδιο. Ή έστω λίγο μπροστά. Η υπερωριακή εργασία ενθαρρύνθηκε επίσης ενεργά. και διάφορα είδη δανείων.
  Η γεωργία πρόσθεσε λίγο περισσότερο, και αυτό επέτρεψε να παγώσουν οι τιμές των σιτηρέσιων τροφίμων και να αυξηθεί το όριο για την απελευθέρωση τροφίμων. Οι μισθοί έχουν ανέβει λίγο.
  Φυσικά, στην ΕΣΣΔ, δεν είναι όλα τόσο τέλεια όσο στις κινηματογραφικές οθόνες, αλλά η ζωή σταδιακά έγινε καλύτερη. Εμφανίστηκαν τα ποδήλατα και μάλιστα στο σαράντα τέταρτο έτος οι πρώτες ασπρόμαυρες τηλεοράσεις. Γύρισαν και την πρώτη έγχρωμη ταινία για τον Στάλιν, φυσικά. Το αυτοκίνητο "Moskvich" κυκλοφόρησε στη σειρά. Προστέθηκε η παραγωγή κονσερβοποιημένων τροφίμων και γλυκών, προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Εμφανίστηκε στην πώληση και ψυγεία με αμμωνία.
  Δηλαδή στην ΕΣΣΔ έγιναν μετατοπίσεις προς το καλύτερο. Και το NKVD δεν ήταν πλέον τόσο αχαλίνωτο όσο το τριάντα έβδομο και τριάντα όγδοο έτος. Ο λαός βέβαια δεν ήθελε πόλεμο. Και οι Γερμανοί φοβήθηκαν.
  Η ΕΣΣΔ είχε ήδη μια πολύ ανεπτυγμένη βαριά βιομηχανία και μηχανολογία. Αλλά προς το παρόν δεν πρόλαβαν να αναπληρώσουν τον στρατό με αυτοκίνητα. Αν και, φυσικά, σε σύγκριση με το σαράντα πρώτο έτος, ο εξοπλισμός έχει αυξηθεί κατά μια τάξη μεγέθους. Και το μέγεθος του ίδιου του στρατού έφτασε τα έντεκα εκατομμύρια - διπλάσιο από το σαράντα πρώτο. Και η οικονομία πάλευε να συμβαδίσει.
  Ο Στάλιν κατάφερε να δημιουργήσει μια ισχυρή βιομηχανία, αλλά ο Φύρερ κέρδισε πάρα πολλά και δεν ήταν δυνατό να ασχοληθεί μαζί του. Οι πόροι αποδείχθηκαν εντελώς ασύγκριτοι.
  Όμως ένα καλό στιφάδο παραγόταν ήδη στην ΕΣΣΔ. Και τα κορίτσια το έφαγαν με ευχαρίστηση, μαζί με κρεμμύδια και ψωμί.
  Η Νατάσα παρατήρησε θυμωμένη, μασώντας κρέας:
  - Λοιπόν, γιατί ο Φύρερ δεν πήγε ακόμα στην Ιαπωνία! Και έλα σε εμάς!
  Η Βικτώρια, χτυπώντας δυνατά το γυμνό της πόδι στην εμπλοκή, απάντησε:
  - Η βλακεία αδιαπέραστη!
  Η Oksana πρότεινε:
  - Νομίζω ότι οι Φριτς μας υποτιμούν! Αλλά στην πραγματικότητα, πρέπει να σπάσουμε όλη αυτή την αγέλη του Χίτλερ!
  Η Βερόνικα είπε αναστενάζοντας:
  - Δεν ήμασταν τυχεροί ... Αν και ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει στο σαράντα πρώτο. Αυτές ήταν οι φήμες τότε!
  Η Βικτόρια έγνεψε καταφατικά και κούνησε το γυμνό στήθος της, σφυρίζοντας:
  - Μάλλον έτσι! Αλλά προφανώς η Γιουγκοσλαβία και οι επιτυχίες της Βρετανίας κατά της Ιταλίας μπέρδεψαν τα σχέδια του Χίτλερ. Αλλά, στην πραγματικότητα, ωφέλησε ακόμη και τον Φριτς.
  Η Νατάσα συνέτριψε το μυρμήγκι με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένα πόδια της και έγνεψε καταφατικά:
  - Ασφαλώς! Τον σαράντα πρώτο χρόνο, το Τρίτο Ράιχ, χωρίς βαριά άρματα μάχης και πυροβολικό, θα ήταν απολύτως ασφαλές για εμάς. Θα τον είχαμε τολμήσει... Και έτσι ο Φριτς ανέβασε τον πήχη.
  Το κορίτσι αναστέναξε βαριά.
  Η Βικτόρια κοίταξε τη Νατάσα. Στο γυμνό, ελαστικό στήθος της και σκέφτηκε: "Ωστόσο, τι ωραία", πόσο ωραία θα ήταν να τη χαϊδέψεις. Αλλά δεν το είπε δυνατά - είναι πραγματικά απρεπές.
  Η Βερόνικα παρατήρησε λογικά:
  - Η ιστορία δεν έχει υποτακτική διάθεση... Αλλά γενικά, θα ήταν καλύτερα να χτυπήσουμε το τεσσαρακοστό έτος, όταν οι Ναζί προέλασαν στη Γαλλία. Τότε η στιγμή - πιο βολικό δεν συμβαίνει!
  Η Βικτόρια βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Και να σπάσει το σύμφωνο; Ο Στάλιν δεν θα συμφωνήσει με αυτό! Έδωσε τον λόγο της τιμής του να μην επιτεθεί!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ω, πόσο ευγενείς είμαστε!
  Τα κορίτσια τελείωσαν το ψωμί, το στιφάδο και τα κρεμμύδια τους. Έπιναν ξινόγαλα από φιάλες. Προχωρήσαμε.
  Κάπου εκεί ακουγόταν το βουητό των μηχανών. Γερμανικά τανκς κινούνταν. Ανάμεσά τους και το μεγαλύτερο E-100. Ο Speer κατάφερε να απορρίψει πιο ογκώδη δείγματα. Αλλά αλήθεια, γιατί μια δεξαμενή χρειάζεται δύο βαρέλια; Είναι καλύτερα να κάνετε δύο δεξαμενές ελαφρύτερες με διαφορετικές κάννες παρά μία με δύο, αλλά βαριές.
  Το E-100 είναι επίσης εκτός παραγωγής, αλλά μπορεί ακόμα να το βρεις στη σειρά. Επιπλέον, ο Χίτλερ αγαπά επίσης τα μαστόδοντα και διέταξε να κρατήσει ολόκληρη τη σειρά από E-5 έως E-100.
  Αρκετά ογκώδες μηχάνημα E-75 με 128 mm και βάρος ογδόντα τόνων. Ενοποιήθηκε με το E-50 σε θωράκιση. Δεν είναι το καλύτερο μοντέλο, πρακτικά θα είναι ακόμα χειρότερο. "Βασιλικό Λιοντάρι" με πυροβόλο 210 χλστ., και βάρους εκατό τόνων.
  Τα κορίτσια σκαρφάλωσαν σε ένα ψηλό πεύκο και παρακολουθούσαν τα τανκς. "Βασιλικό Λιοντάρι" χάρη στον κινητήρα των 1800 ίππων, αρκετά δυνατός μαστόδον και ευκίνητος. Το E-100 είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα. Το Shturmlev κινείται επίσης, με έναν ισχυρό εκτοξευτή πυραύλων 500 χιλιοστών. Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μηχανήματα επανάστασης.
  Η μοίρα του ίδιου του τανκς Lev ήταν διφορούμενη. Εμφανίστηκε μπροστά στον "Πάνθηρα" και κατάφερε να πολεμήσει στη Σουηδία, την Ελβετία και κατά την απόβαση στην ίδια τη Βρετανία.
  Ο Χίτλερ κατέκτησε τόσο την Ελβετία όσο και τη Σουηδία, επέβαλε συμφωνίες υποδούλωσης στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Αυτοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το εθνικό τους νόμισμα και να υιοθετήσουν το σήμα. Πέφτοντας έτσι στην επιρροή του γερμανικού κεφαλαίου.
  Το τανκ "Λιοντάρι" έπρεπε να χρησιμοποιηθεί εναντίον της Αμερικής. Αλλά ένα πολύ βαρύ αυτοκίνητο, με όπλο ανεπαρκώς γρήγορης βολής, δεν ταίριαζε στον στρατό. Προτίμηση δόθηκε στο πιο εξελιγμένο "Πάνθηρας" -2. Αυτό το όχημα ικανοποίησε τον στρατό με τα όπλα του και οι οδηγικές επιδόσεις, και ειδικά η μετωπική θωράκιση, είναι κάτι παραπάνω από άξιες. Το "Panther" -2 έγινε το τανκ της νίκης στον πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και το "Lion" χρησιμοποιήθηκε εξαιρετικά σπάνια. Ο "Τίγρης" δεν ήταν επίσης ένα πολύ παραγωγικό τανκ, που μόλις είχε χρόνο να ανάψει στις μάχες του τέλους του σαράντα δεύτερου έτους. Και το "Tiger" -2 είναι ξεπερασμένο, μετά βίας που έχει χρόνο να εμφανιστεί. Το εκσυγχρονισμένο "Panther" -2, με βάρος πενήντα τόνων, δεν υστερούσε σε προστασία και οπλισμό του "Tigr" -2 και υπερτερούσε σε οδηγικές επιδόσεις με βάρος δεκαοκτώ τόνων λιγότερο.
  Η πρακτική μάχης έχει δείξει ότι το "Panther" -2 είναι σημαντικά ανώτερο από το "Sherman" σε πολεμικές ιδιότητες, χτυπώντας αυτό το όχημα από μεγάλη απόσταση, έως και τρεισήμισι χιλιόμετρα, και είναι πρακτικά αδιαπέραστο στο μέτωπο και μόνο σε κοντινή απόσταση. η εμβέλεια είναι ευάλωτη στο πλάι. Και αυτό απέχει πολύ από το να ισχύει για όλα τα μοντέλα Sherman.
  Η Αμερική έχασε από γερμανικά αεριωθούμενα αεροσκάφη και Panthers, καθώς και από το προηγούμενο E-25 - ένα μοναδικό αυτοκινούμενο όπλο, ύψους μόλις ενάμιση μέτρου.
  Οι ΗΠΑ συνθηκολόγησαν...
  Η Νατάσα χάιδεψε τη θηλή της με φράουλα. Και με ένα αστραφτερό χαμόγελο είπε:
  - Εγώ εσύ! Αυτός, αυτή - μαζί όλη η χώρα!
  Η Victoria υποστήριξε:
  - Μαζί μια φιλική οικογένεια! Με μια λέξη, είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Η Οξάνα γέλασε και, δείχνοντας τα μαστόδοντα, παρατήρησε:
  - Το τανκ "Ε" είναι πολύ κοντό και οκλαδόν. Θα είναι δύσκολο να τον αποκτήσεις.
  Η Βερόνικα σφύριξε με θλίψη:
  - Ο Θεός να μας ευλογεί!
  Η Νατάσα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Στην Αμερική για όλη τη χώρα, στην Αμερική για όλη τη χώρα, στην Αμερική για ολόκληρη τη χώρα - οι ευκαιρίες είναι ίσες!
  Η φλογερή Βικτώρια γελάει και βρυχάται:
  - Οι ευκαιρίες είναι ίσες για διαφορετικά στρώματα της κοινωνίας!
  Και όπως θέλεις. Και τα δόντια της είναι όμορφα όπως δείχνουν.
  Η Oksana σχολίασε:
  - Όταν ξεκολλήσουν οι Γερμανοί, θα είναι πολύ κακό για αυτούς από τις βάσεις ανεφοδιασμού τους!
  Η Βερόνικα γέλασε και πρότεινε:
  Ας προσευχηθούμε λοιπόν!
  Η Νατάσα βούλιαξε περιφρονητικά και κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν! Είμαστε μέλη της Komsomol, που σημαίνει ότι είμαστε άθεοι!
  Η Βικτώρια προειδοποίησε επιθετικά:
  - Και γενικά είμαι μαχητικός άθεος! Και δεν υπάρχει Θεός - αυτό είναι ένα ιατρικό γεγονός!
  Η Βερόνικα παρατήρησε προσεκτικά:
  Αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις!
  Η Βικτώρια άστραψε επιθετικά τα σμαραγδένια μάτια της ως απάντηση. Και σφύριξε με ένα χαμόγελο:
  - Εγώ μπορώ! Αν υπάρχει Θεός, τότε πρέπει να είναι υπεύθυνος. Σημαίνει φροντίδα των ανθρώπων. - Η κοκκινομάλλα κοπέλα χτύπησε επιθετικά τον κορμό του πεύκου με το γυμνό της πόδι. - Είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς ένα φανταστικό κοσμικό μυαλό που δεν θα νοιαζόταν για τη δημιουργία του!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Αυτό είναι! Άλλωστε, είμαστε για τον Θεό όπως είναι τα παιδιά για τον Πατέρα, και δεν νοιάζεται για εμάς!
  Η Βερόνικα παρατήρησε προσεκτικά:
  Αλλά ακόμα κι ένας φροντικός πατέρας τιμωρεί τα παιδιά του...
  Η Νατάσα γέλασε ως απάντηση.
  -Μην τα παραμορφώνεις όμως!
  Η Βικτώρια θυμωμένη παρατήρησε:
  - Υπάρχουν πραγματικά περίεργες μέθοδοι ανατροφής στον Θεό σου! Αυτός, για παράδειγμα, πήρε και έπνιξε όλη την ανθρωπότητα και ακόμη και αθώα ζώα. Τίθεται το ερώτημα, τι είδους φασιστικές μέθοδοι;
  Η Οξάνα πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Και γενικά, αιώνιο μαρτύριο στην κόλαση... Είναι επίσης μια προφανής υπερβολή, αφού καμία μέθοδος δικαιοσύνης δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα βασανιστήρια!
  Η Βερόνικα άπλωσε τα χέρια της μπερδεμένη και είπε αναστενάζοντας:
  - Νομίζω επίσης ότι ο κατακλυσμός του Νώε είναι υπερβολικός. Όμως η Γη γέμισε αμαρτία μπροστά στα μάτια του Θεού...
  Η Βικτώρια γέλασε:
  - Ναι, τα παιδιά άρχισαν να παίζουν φάρσες. Ο πατέρας σήκωσε ένα πολυβόλο και πυροβόλησε αυτούς που μύριζαν, αφήνοντας μόνο αυτούς που κάθονταν πιο ήσυχοι από το νερό, κάτω από το γρασίδι. Η κοκκινομάλλα ξεγύμνωσε τα μεγάλα της δόντια. - Τέτοια λαμβάνεται η αναλογία!
  Η Βερόνικα ανασήκωσε τους ώμους της και είπε απαλά:
  - Δεν είμαι παπάς για να δίνω απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις. Αλλά νομίζω ότι ο Θεός είχε λόγους για αυτό.
  Η Βικτώρια γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι ... Για έναν λόγο έπεσαν χωρίς λόγο, μόνο που έβλεπαν τους πάντες σαν να είχαν εξαφανιστεί!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Ίσως η Βίβλος να είναι απλώς ένα εβραϊκό παραμύθι. Γιατί να το πιστέψουμε;
  Η Oksana εξέφρασε την άποψή της:
  - Πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να κρατήσεις την τιμή σου. Και μην υπολογίζετε πολύ σε έναν μεταθανάτιο παράδεισο!
  Η Βικτώρια γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι... Οι ιερείς λατρεύουν να λένε ιστορίες! Και όχι πολύ ελκυστικό!
  Η Βερόνικα παρατήρησε ήσυχα:
  - Αλλά ο Ιησούς Χριστός είναι μια πολύ ελκυστική εικόνα!
  Η Βικτόρια γέλασε και κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν θα παντρευόμουν έναν τέτοιο ειρηνιστή!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, ένας άνθρωπος πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του... Και τι διδάσκει η Αγία Γραφή; Σε χτύπησαν στο δεξί μάγουλο - στρίψε αριστερά!
  Η Βερόνικα ήθελε να πει, αλλά ήταν εμφανώς αμήχανα. Και μετά το έβαλε η Βικτώρια:
  - Πραγματικά περίεργη ηθική. Είτε ο Θεός μας διδάσκει να αγαπάμε τους εχθρούς, είτε πνίγει όλη την ανθρωπότητα αμέσως. Και πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό;
  Η Νατάσα απάντησε η ίδια:
  - Νομίζω ότι η Βίβλος γράφτηκε από ταλαντούχους οραματιστές!
  Η Βερόνικα αντιτάχθηκε λυπημένα σε αυτό:
  - Όποιος το κοιτάξει... Αλλά διαφορετικά από την ύπαρξη του Θεού είναι αδύνατο να εξηγηθεί η εμφάνιση του Σύμπαντος. - Τότε το κορίτσι επευφημούσε. Έτρεξε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της κατά μήκος του φλοιού και συνέχισε. - Ό,τι και να πει κανείς, αλλά είναι αδύνατο να βρει ή να εφεύρει μια πιο πειστική εκδοχή για την προέλευση του Σύμπαντος, εκτός από το πώς το δημιούργησε ο Θεός!
  Η Νατάσα ανασήκωσε τους ώμους της και ρώτησε:
  - Και η βασική αιτία της εμφάνισης του Θεού;
  Η Βερόνικα αναστέναξε και απάντησε, χάνοντας την εμπιστοσύνη:
  - Αυτό είναι ήδη αξίωμα... Πρέπει να γίνει δεκτό με πίστη ότι υπάρχει Θεός. Και ότι υπάρχει για πάντα και δεν έχει πρώτη αιτία.
  Η Νατάσα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αποδεχτείτε με πίστη την προαιωνιότητα του Θεού; Αλλά μπορώ να προσφέρω να δεχτώ με πίστη την αιωνιότητα του σύμπαντος, αλλά χωρίς τον Παντοδύναμο...
  Η Βερόνικα παρατήρησε λογικά:
  - Μοιάζει με αλογισμό. Πώς είναι αυτή η αιώνια ύλη και από πού προήλθε;
  Η Βικτώρια απάντησε αμέσως:
  - Και τι είναι λογικό - Ο Θεός είναι αιώνιος... Και από πού ήρθε!; Πολύ πιο άμεσα παντοδύναμος και παντογνώστης;
  Η Βερόνικα απάντησε με απόγνωση:
  - Πάντα υπήρχε... Με πίστη το δεχόμαστε! Και πώς είναι δυνατόν αυτό - ακατανόητο!
  Η Νατάσα παρατήρησε:
  "Πράγματι, βρισκόμαστε σε ισότιμη βάση εδώ. Η ύλη έπρεπε να γεννηθεί με κάποιο τρόπο. Και συμβαίνει το αδιανόητο. - Το κορίτσι χαμογέλασε και σημείωσε με σιγουριά. - Αλλά και πάλι, το ερώτημα γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό στη γη παραμένει ανοιχτό.
  Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά να διαφωνήσουμε...
  Σε κάθε περίπτωση, οι Ναζί αντιτάχθηκαν από μικρότερες, λιγότερο έμπειρες και χειρότερες τεχνικές δυνάμεις.
  Αν στην πραγματική ιστορία το σαράντα πρώτο έτος η ΕΣΣΔ είχε τετραπλάσια πλεονεκτήματα στα τανκς, με οχήματα καλύτερης ποιότητας, τώρα οι Γερμανοί έχουν ήδη περισσότερα μαστόδοντα και είναι πιο αποτελεσματικοί. Και οι Γερμανοί έχουν τζετ αεροσκάφη και επίσης περισσότερα σε αριθμό και ποιότητα. Στην πραγματική ιστορία, η ΕΣΣΔ είχε τετραπλάσια αεροσκάφη. Είναι αλήθεια ότι ίσως η ποιότητα είναι με το μέρος της Luftwaffe. Τα απαρχαιωμένα αυτοκίνητα ήταν κατώτερα από τα γερμανικά. Και τα νεότερα δεν ήταν επίσης μονοσήμαντα. Αλλά τώρα οι Γερμανοί έχουν ήδη αεριωθούμενα αεροσκάφη, τα οποία τα σοβιετικά ελικοφόρα αεροσκάφη δεν είναι αντίπαλοι.
  Φυσικά, κατάφεραν να σκάψουν γραμμές άμυνας, αλλά η προπόνηση είναι μάλλον αδύναμη. Ωστόσο, ο Κόκκινος Στρατός είναι κυρίως επιθετικός στη φύση του. Ένα συν είναι ότι οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να αιφνιδιάσουν τα στρατεύματα. Αλλά το μειονέκτημα είναι ότι έχουν ένα ποσοτικό πλεονέκτημα σε όλα, και ακόμη πιο πραγματική εμπειρία μάχης από ότι στο σαράντα πρώτο.
  Ο Plus καταλαβαίνει ακόμα τον αριθμό των δυνάμεων. Και είναι τόσο δύσκολο να αντισταθείς. Στο σαράντα πρώτο έτος της ΕΣΣΔ, μετά την επιστράτευση, ξεπέρασε αριθμητικά τη Βέρμαχτ, αλλά ήταν κατώτερη σε ποιότητα πεζικού και γενικής κινητικότητας. Τώρα, σε βάρος της ποιότητας, δεν είναι όλα ξεκάθαρα. Υπάρχουν πολλά αποικιακά τμήματα στη Βέρμαχτ, όχι πολύ έτοιμα για μάχη. Αλλά από την άλλη, μια καλή προπέλα επίθεσης MP-44 και πολύς εξοπλισμός. Και σε αυτόν τον πλανήτη, ο εχθρός έχει γίνει ακόμα πιο δυνατός. Η ΕΣΣΔ, φυσικά, πρόσθεσε, αλλά όχι τόσο.
  Σχεδόν όλος ο κόσμος είναι εναντίον της Ρωσίας. Και εδώ οι πιθανότητες είναι πολύ λιγότερες από ό,τι στο σαράντα πρώτο.
  Η Albina, έχοντας καταρρίψει πολλά αεροπλάνα, παρατήρησε:
  - Εδώ αλώνουμε, αλωνίζουμε, αλλά οι όχθες δεν φαίνονται...
  Η Αλβίνα γέλασε και απάντησε:
  - Πλησιάζουμε ήδη τον Δνείπερο και θα γίνει μεγάλη μάχη ...
  Οι πολεμιστές του μπικίνι συνέχισαν την προέλασή τους. Οι Ναζί παρέκαμψαν το φρούριο του Μπρεστ και έβαλαν την πρίζα του λέβητα. Δεξαμενή Ε-50, κινούμενη με ανατολική κατεύθυνση.
  Η Γκέρντα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι τόσο κουλ κορίτσι! Σπάω όλους τους εχθρούς σαν παγάκια... Και στο κρύο, ξυπόλητος, με τόλμη, που ακόμα και σπίθες ξεχύνονται από κάτω από τα πόδια μου!
  Η Σάρλοτ γέλασε, χτύπησε ένα τριάντα τέσσερα στο σώμα και αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε για την Πατρίδα! Οι πολεμιστές είναι πιο σκληροί από τους άνδρες!
  Η Χριστίνα πάτησε επίσης το κουμπί με το γυμνό της πόδι, και πρόδωσε με μανία, χτυπώντας το σοβιετικό κανόνι. Έτσι ακόμα και το πορτμπαγκάζ ξεκόλλησε:
  - Τα έσοδα είναι υψηλά σαν βουνοκορφές!
  Η Μάγδα εκτόξευσε ένα ένα το κανόνι της. Ήταν 105 χλστ. και θανατηφόρο με την τελευταία τροποποίηση, ήταν αρκετά γρήγορο, εκτοξεύοντας δέκα βολές ανά λεπτό.
  Το κορίτσι πίεσε τα γυμνά της δάχτυλα και ψιθύρισε:
  - Ποσοστό στη γραμμή του μέλλοντος δεδομένου ...
  Η Γκέρντα χτύπησε το σοβιετικό τανκ, συνέτριψε την πανοπλία και φώναξε:
  - Θα το δείτε μόνοι σας!
  Χτύπησε και η Σάρλοτ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, με ένα άγριο, ξέφρενο βρυχηθμό:
  - Η Πατρίδα είναι πλέον πιο κοντά μας!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των γυμνών, μαυρισμένων ποδιών της, εκπέμποντας:
  - Χαιρετίστε τον ήλιο μαζί μας!
  Η Μάγδα χτύπησε κι αυτή και πίεσε τη γυμνή της φτέρνα. Έσπασε το σοβιετικό κανόνι σε αιωρούμενα θραύσματα, τραγουδώντας:
  - Η Πατρίδα είναι η πιο δυνατή!
  Και οι πολεμιστές θα βρυχώνται σαν τα βουβάλια στο σφαγείο. Το Four αγαπά πολύ τους άντρες. Τους ταιριάζει πραγματικά. Γιατί όχι? Είναι τόσο όμορφα και επιθετικά. Και αγαπώντας. Και ο άντρας είναι σκύλος, απλά κάνε. Και θα έχετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων. Και αυτές οι γυναίκες είναι σωματικά πολύ δυνατές. Και χωνεύουν την ανδρική τελειότητα με τρελό ταμπεραμέντο. Και συνεχής ευχαρίστηση.
  Δεν χρειάζεται να περιμένεις έναν ολόκληρο χρόνο για έναν άντρα - και όμως ο οργασμός θα σε βρει!
  Η Γκέρντα το πήρε και βρυχήθηκε, πυροβολώντας τους σοβιετικούς τριάντα τέσσερις και γκρεμίζοντας τον πύργο:
  - Είμαι αληθινός ιππότης του αφανισμού!
  Η Χριστίνα έβγαλε τη γλώσσα της και φώναξε απειλητικά:
  - Και το χαμόγελό μου είναι σαν του πάνθηρα!
  Η Σάρλοτ μίλησε επιθετικά, κουνώντας τη γροθιά της και σπρώχνοντας το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά!
  Η Μάγδα κελαηδούσε και φώναξε:
  - Είμαστε η ενσάρκωση της εταίρας!
  Η Γκέρντα γέλασε και απάντησε:
  - Τι ωραία που σε χαϊδεύουν τα χέρια όμορφων νεαρών!
  Και η κοπέλα φαντάστηκε πώς οι παλάμες της χτυπούσαν τις θηλές φράουλας. Είναι πραγματικά τόσο υπέροχο. Και γαργαλητό και συναρπαστικό. Και πολύ ωραίο.
  Ο Γκέρντα πυροβόλησε κατά του σοβιετικού SU-85. Τράκαρε το αυτοκίνητο και κελαηδούσε χτυπώντας τα γυμνά της πόδια στην πανοπλία:
  - Αχ, κυρίες βελανιδιάς, κυρίες βελανιδιάς!
  Η Σάρλοτ επιβεβαίωσε επιθετικά, φουσκώνοντας τα μάγουλά της και κουνώντας το γεμάτο στήθος της.
  - Ντούμπα! Δρυς! Ντούμπα κυρίες!
  Και πώς θα το πάρει και θα γελάσει ... Σαν να χτυπούν οι καμπάνες. Και η φωνή του είναι τόσο λαμπερή.
  Και το θύμα της ήταν ένα ρωσικό όπλο 76 χιλιοστών. Τα όπλα είναι αρκετά αρχαϊκά.
  Η Χριστίνα γέλασε και ψέλλισε:
  - Θα βρυχώ και θα σπάσω!
  Και με τα γυμνά της δάχτυλα, έστρεψε και ένα βλήμα σε εχθρικό αυτοκίνητο.
  Πόσο όμορφη είναι. Ο χρυσός και ο χαλκός είναι υπέροχοι!
  Η Μάγδα είναι εντελώς χρυσή, καθώς τραγουδάει με ενθουσιασμό:
  - Το κουρντί κλαίει ακόμα...
  Μετά γύρισε γύρω από το Σοβιετικό τριάντα τέσσερα και συνέχισε να τραγουδά λυπημένη.
  - Είναι άγνωστη στο Βερολίνο!
  Η Γκέρντα κελαηδούσε ως απάντηση. Πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κατέρριψε ένα σοβιετικό όπλο.
  - Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα του κόσμου!
  Η Σάρλοτ μουρμούρισε με απορία ως απάντηση:
  - Και το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα του Παρισιού!
  Και καρφιά στο σοβιετικό T-26. Το μηχάνημα, αν και όχι μεγάλο, θεωρείται και τανκ.
  Η Χριστίνα το πήρε και το έδωσε, γυρνώντας το ποδήλατο με τα ξυπόλυτα πόδια της:
  - Και το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα της Ρώμης!
  Μετά, μόλις γελάσει... Και με σμαραγδένια μάτια θα τρυπήσει όλους τους πολεμιστές στη σειρά. Και να χαμογελάς ταυτόχρονα, και να αστράφτεις με τα δόντια. Αλλά καθόλου πώς θα πάρει και θα σφυρί στα σοβιετικά τανκς. Θα γκρεμίσει τον μισό πύργο στις τριάντα τέσσερις.
  Και μετά από αυτήν θα το πάρει η Μάγδα και θα το ανάψει με μια χειροβομβίδα. Βλήμα δηλαδή. Σύμφωνα με το SU-76. Ήδη ξεκάθαρα ξεπερασμένο αυτοκίνητο, αλλά ακόμα καταχωρημένο.
  Και κελαηδούσε:
  - Και η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα του Μαϊάμι!
  Είναι πραγματικά αστείο. Αλλά τα κορίτσια παρασύρθηκαν πάρα πολύ. Δεν παρατήρησαν πώς μερικοί στρατιώτες του σοβιετικού στρατού σύρθηκαν κοντά τους με δέσμες αντιαρματικών χειροβομβίδων και ανατίναξαν τις ράγες. Και πώς θα πάρει και θα εκραγεί. Οι κύλινδροι έσκασαν και το Ε-50 έχασε την κινητικότητά του.
  Λοιπόν τι γίνεται...
  Οι Ναζί έχουν πολλά τανκς και είναι πολύ πιο εξελιγμένοι από τους Σοβιετικούς. Και έχουν πιο έμπειρα πληρώματα.
  Φυσικά, υπάρχουν πολλοί ξένοι στρατιώτες, κάτι που δημιουργεί κάποια προβλήματα, αλλά δεν είναι τρομακτικό. Αλλά ο αριθμός των στρατευμάτων είναι πολύ ισχυρός. Και δεν μπορείς να το διαφωνήσεις.
  Ο αριθμός στο σαράντα πρώτο έτος δεν ήταν αρκετός για τους Fritz. Υπήρχαν ιδιαίτερα λίγα τανκς. Και αυτό τους εμπόδισε να πολεμήσουν.
  Η Albina και η Alvina σε αεροσκάφη επίθεσης έριξαν βόμβες στον εχθρό. Ο Κόκκινος Στρατός, κάτω από τα χτυπήματά του, ανατρίχιασε και χάθηκε.
  Η Αλμπίνα, ρίχνοντας άλλο ένα δώρο θανάτου, τσίριξε:
  - Για καθοριστικές αλλαγές και νίκη!
  Η Alvina επιβεβαίωσε πρόθυμα, πυροβολώντας πατώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά του joystick:
  - Για το γεγονός ότι πέταξαν από τα πόδια τους από τις επιτυχίες του Τρίτου Ράιχ.
  Οι Γερμανοί πιλότοι Gertrude και Adala, χτυπώντας τα γυμνά τους πόδια, σκαρφάλωσαν σε ένα διθέσιο XE-328, σε μια μηχανή τζετ - αυτό είναι ένα τέρας με δέκα αεροβόλα.
  Η βροχή είχε μόλις περάσει και τα κορίτσια άφησαν χαριτωμένα, πολύ καθαρά ίχνη από τα γυμνά τους πόδια.
  Ήταν τόσο σαγηνευτικοί που οι έφηβοι που υπηρετούσαν στο αεροδρόμιο καταβρόχθιζαν με τα μάτια τους τα γυμνά ίχνη, και ακόμη και τα αγόρια άρχισαν να διογκώνονται στην τελειότητα. Γενικά, υπήρχαν πολλοί πιλότοι - οι μάχες έδειξαν ότι οι γυναίκες, υπό ίσες συνθήκες, έχουν διπλάσιο ποσοστό επιβίωσης από τους άνδρες. Και αυτό σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικά. Και ο Χίτλερ, φυσικά, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος για να λυπηθεί κανέναν.
  Στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ εισήχθη επίσημα η πολυγαμία - το δικαίωμα σε τέσσερις συζύγους. Αυτό είναι πολύ πρακτικό. Αλλά δεν ταιριάζει πολύ στις χριστιανικές παραδόσεις. Δεν είναι περίεργο που ο φασισμός αναζητά μια νέα μορφή θρησκείας. Ο Χίτλερ επιμένει να είναι μονοθεϊσμός, αλλά τόσο ιδιαίτερος - με ένα πάνθεον παγανιστικών, αρχαίων γερμανικών θεών. Φυσικά, ο ίδιος ο Χίτλερ σε αυτό το πάνθεον τοποθετείται πάνω από όλα ως αγγελιοφόρος και αγγελιοφόρος του Υψίστου Θεού.
  Έτσι, ο Φύρερ, φυσικά, αγαπά πολύ να καλλιεργεί τον εαυτό του.
  Η Gertrude και η Adala εκτοξεύουν το αεροσκάφος επίθεσης πολλαπλών χρήσεων στον ουρανό, το οποίο μπορεί επίσης να παίξει το ρόλο ενός μαχητικού.
  Οι πολεμιστές έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι Ρώσοι δεν διαθέτουν τζετ αεροσκάφη και είναι απίθανο να αντέξουν την επίθεση των τίγρεων του ουρανού.
  Η Γερτρούδη γρύλισε:
  - Είμαι ιππότης ενός φλεγόμενου ρυακιού ...
  Η Adala επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και θα κάνω ματ σε όλους!
  Τα κορίτσια γέλασαν. Πίεσαν τα γυμνά τακούνια τους στα πεντάλ και στριφογύρισαν το επιθετικό αεροσκάφος.
  Ήταν ακόμα σκοτάδι, αλλά μια λωρίδα φωτός φαινόταν ήδη στα ανατολικά. Τα κορίτσια σφύριξαν... Οι εκτάσεις της Ρωσίας έπλεαν ήδη από κάτω τους. Οι γυναίκες πολεμίστριες γέλασαν και έκλεισαν το μάτι η μια στην άλλη. Είναι τόσο υπερβολικά και όμορφα.
  Εδώ σοβιετικά αυτοκίνητα απογειώνονται προς το μέρος τους. Η βίδα Yak-9 είναι ίσως η πιο μαζική μηχανή παραγωγής μεταξύ των τελευταίων εκδόσεων. Όχι υπερβολικά οπλισμένο, αλλά σχετικά φθηνό και με λίγη πανοπλία. MIG-5, πιο γρήγορα, με πολυβόλα. Το MIG-3 είναι παλαιότερο μοντέλο. Το LAGG-7 είναι ίσως το πιο γρήγορο και πιο οπλισμένο πουλί. Στην τελευταία τροποποίηση, υπάρχουν έως και τρία πυροβόλα των 20 χλστ.
  Αλλά όλα αυτά είναι μηχανές με έλικα - δεν έχουν δημιουργηθεί αεριωθούμενα αεροσκάφη. Και οι Γερμανοί νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Η Γερτρούδη εκτοξεύει δέκα αεροβόλα. Χτύπησαν 30mm και δύο πυροβόλα των 37mm. Ορμούν σαν φλογερός ανεμοστρόβιλος μέσα από σοβιετικά αεροσκάφη. Ωστόσο, οι κόκκινοι πιλότοι προσπαθούν να αποφύγουν και να πάνε στην ουρά.
  Η Adala κάνει ελιγμούς αυτή τη στιγμή. Δεν μπορείτε να πάρετε ένα γερμανικό αυτοκίνητο κατά μέτωπο, αλλά το να μπείτε στην ουρά είναι γεμάτο. Για την ΕΣΣΔ, η επίθεση δεν είναι απροσδόκητη. Έχουν ήδη εκτοξευθεί αντιαεροπορικά πυροβόλα. Τα εκραγμένα κοχύλια λάμπουν στο σκοτάδι.
  Οι Γερμανοί βιώνουν μια κάποια νευρικότητα. Φαινόταν ότι είχαν ήδη δει τόσα πολλά που τίποτα δεν θα σας ξάφνιαζε, αλλά ... οι Σοβιετικοί πιλότοι είναι γενναίοι και δεν φοβούνται τις απώλειες. Τίποτα να τους τρομάξει. Όμως η εμπειρία δεν είναι αρκετή. Το γερμανικό αεροπλάνο βγαίνει εύκολα από την κατάδυση και καταρρίπτει το σοβιετικό αυτοκίνητο. Σπάει άλλο ένα σε κομμάτια.
  Η δύναμη των γερμανικών όπλων είναι πολύ μεγάλη. Αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο οι Fritz έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της Ρωσίας. Αλλά η ταχύτητα των Ναζί είναι κολοσσιαία.
  Η Adala επιταχύνει και σπάει προς τα εμπρός. Και η Γερτρούδη εκτοξεύει ρουκέτες στον εχθρό. Οι συμβουλές λαμβάνονται από τα δόντια. Ορισμένα πυρομαχικά στοχεύουν στη θερμότητα ή τον ήχο.
  Η Adala ψιθυρίζει:
  Δεν θα μας σκοτώσουν!
  Τα κορίτσια γυρίζουν το αυτοκίνητό τους... Προσπαθούν να είναι ψύχραιμα. Και τότε ένα σοβιετικό μαχητικό εμβολίζει ένα κοντινό γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος. Και πώς αρχίζει να σκίζεται, και να χωρίζει. Και ουρανός και αέρας.
  Η Γερτρούδη ψιθύρισε:
  - Τρελός θάνατος!
  Οι πολεμιστές ήταν ξεκάθαρα μπερδεμένοι και μπορεί να τους χτυπήσουν έτσι.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Ένα τρομερό χτύπημα έπεσε στο ειρηνικό Βλαδιβοστόκ (στην Άπω Ανατολή, ο στρατιωτικός νόμος δεν εισήχθη). Τα περισσότερα από τα πλοία του στόλου του Ειρηνικού αφοπλίστηκαν στα λιμάνια, πολλοί ναύτες μεταφέρθηκαν επίσης στο δυτικό μέτωπο. Από τη μια οι επιθέσεις της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου ήταν αναμενόμενες, αλλά στην πράξη αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αναμενόμενες. Ο στρατηγός Γιαμαμότο έβαλε στοίχημα σε ταυτόχρονο χτύπημα με όλες τις δυνάμεις που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Η Αμερική, νικώντας σχετικά γρήγορα, δεν είχε χρόνο να βυθίσει τη συντριπτική πλειοψηφία του ιαπωνικού ναυτικού, τα θωρηκτά αντιπροσώπευαν ιδιαίτερα τρομερή δύναμη.
  Ο καπετάνιος της πρώτης βαθμίδας Βασίλτσικοφ, ακριβώς αυτή την ώρα της αυγής, έπαιζε χαρτιά με άλλους αξιωματικούς του στόλου. Τα παιδιά ήταν ακόμα αρκετά μικρά, τα άφησαν εδώ για να βεβαιωθούν ότι τα πλοία δεν σαπίσουν τελείως. Ο Vasilchikov ήταν ο μόνος που μύριζε μπαρούτι, μεταφέρθηκε από το Λένινγκραντ λόγω της ανάγκης να νοσηλευτεί για σοβαρή πνευμονία, πιάστηκε σε μια πολύ συννεφιασμένη πόλη. Ο λοχαγός της πρώτης βαθμίδας, ή αν μεταφερόταν στις χερσαίες δυνάμεις, ο συνταγματάρχης, απολάμβανε τη σιωπή του Βλαδιβοστόκ, τους ανθισμένους δρόμους του. Ο χειμώνας πέρασε, ο Απρίλης πέρασε με χαρά, ήταν υπέροχος, ζεστός, ο Ιούνιος δεν ήταν στη μέση, αλλά στην τροπική ζώνη. Οι αξιωματικοί ήπιαν λίγο, η καλή βότκα στο μαρινάδικο, με τα σημερινά δεδομένα (ο προπολεμικός πληθωρισμός υποτίμησε το ρούβλι), είναι σχεδόν φθηνότερη από το γάλα.
  Το κλίμα όμως χάλασε η είδηση ότι δεν θα ερχόταν το επόμενο τροχόσπιτο με αμερικάνικο στιφάδο, με αποτέλεσμα το σνακ να ανέβει στην τιμή και αντί για το τρυφερό μοσχαράκι Τέξας, να φάμε το ήδη βαρετό ψάρι με πίκλες . Οι αξιωματικοί προσπάθησαν πολλές φορές να μεταφράσουν τη συνομιλία για το θέμα του πολέμου και ζήτησαν να μιλήσουν για ορισμένες μάχες, αλλά ο Vasilchikov παρέμεινε σιωπηλός και παρέσυρε τη συζήτηση. Τελικά, όταν τελικά τον πήραν, γάβγισε:
  - Θα σε στείλουν στο μέτωπο, έτσι θα αναγνωρίσεις τη μητέρα του Kuz'kin. Καταλάβετε ότι το μπαρούτι δεν μυρίζει από άρωμα, αλλά από πτώματα!
  Ένας πολύ νεαρός ανθυπολοχαγός (μόλις είχε λάβει επωμίδες, μετά από μισό χρόνο εκπαίδευσης, στην οποία μπήκε αμέσως από το σχολείο) πήδηξε:
  - Αυτός μας λείπει! Γυναίκες! Ομορφη γυναίκα! Γιατί καθόμαστε μόνοι μας, γιατί η πόλη είναι γεμάτη μοναχικά κορίτσια.
  Τα αγόρια επευφημούσαν:
  - Φυσικά, πάμε να ψάξουμε για κορίτσια.
  Ο αξιωματικός τραγούδησε ένα ειδύλλιο:
  - Τι καλό είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι, και τι νόστιμο να φας! Κανονίστε μια αναδιάταξη στο λουτρό και καλέστε τα νεαρά κορίτσια!
  Ο Βασιλτσίκοφ φώναξε στη μανιασμένη νεολαία:
  - Υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας έξω και τα κορίτσια κοιμούνται μετά από σκληρή δουλειά! Δεν είναι όλοι αρκετά τυχεροί να αποκτήσουν ένα τέτοιο μέρος κλεφτών, ευτυχισμένο όταν ο ιδρώτας και το αίμα χύνεται τριγύρω.
  Ο αξιωματικός πείραξε:
  - Το μπαρούτι δεν μυρίζει πνεύματα, αλλά πτώματα, μόνο για ιδιώτες, οι διοικητές έχουν μάσκες αερίων με φίλτρο!
  Ο Βασίλτσικοφ συνοφρυώθηκε.
  - Φιλόσοφος! Τυπικός Σπινόζα, μένει μόνο να μάθεις πώς να πατάς τη σκανδάλη με τη γλώσσα σου! Και θα είναι: παχ! Αχαμνά! Αχαμνά!
  Οι αστυνομικοί γέλασαν, ακόμη και τα παράθυρα άρχισαν να τρέμουν. Ο Vasilchikov πρόσθεσε:
  - Η γλώσσα σου είναι υπέροχη όταν το μυαλό του αντιπάλου σου είναι μικρό!
  Ο κατώτερος αξιωματικός μουρμούρισε:
  "Φτάνει πια, ας πιούμε ένα ποτό!
  Οι υπόλοιποι μαχητές βρυχήθηκαν:
  - Σωστά, χύστε το! Μέχρι το ξημέρωμα βέβαια θα έχουμε αρκετή βότκα, αλλά θα υπάρχουν και αρκετά μεζεδάκια στο διάολο!
  Και πύρινο νερό χύθηκε σε ποτήρια! Ναι, έτσι άρχισε να βράζει και να αφρίζει, ακούστηκαν άσεμνα, άσεμνα τραγούδια.
  Η πόρτα άνοιξε ξαφνικά και το δωμάτιο φαινόταν να καταρρέει από έναν τυφώνα. Ένα ψηλό φλογερό κορίτσι πήδηξε στους αστυνομικούς και με όλη της τη δύναμη έσπασε έναν τοίχο από τούβλα με ένα ημιτελές μπουκάλι βότκα. Το κορίτσι φώναξε:
  - Αλκοολικοί και βαρετοί! Όλη η χώρα δουλεύει, ή παλεύει, είστε μακάριοι σαν τα γουρούνια. Ξεχάσατε τη συνείδηση και την τιμή! Δεν είναι περίεργο που είπε ο Λένιν: η μέθη είναι η χειρότερη από όλες τις κακίες, η ιδιαίτερη καταστροφικότητά της στον δημόσιο τομέα!
  Ο κατώτερος αξιωματικός ήταν ήδη αρκετά μεθυσμένος, τα μάτια του γύρισαν και φώναξε πίσω, αρπάζοντας ένα άδειο μπουκάλι:
  - Σκύλα φύγε από εδώ! Τώρα θα το κάνω!
  Το κορίτσι χτύπησε για λίγο τη μύτη της μπότας της κάτω από το γόνατο. Το χτύπημα φαινόταν ελαφρύ, χωρίς πεδίο, αλλά ο νεαρός ούρλιαξε και βυθίστηκε. Το μπουκάλι έπεσε και έσπασε. Όλοι λαχάνιασαν, ο Βασίλτσικοφ αναφώνησε:
  - Ναι, αυτά είναι τα σημάδια της Άννας Βεντμάκοβα, πιλότου άσου στην Ισπανία και τη Φινλανδία. Έχει θρυλικά μαλλιά, στο χρώμα της φωτιάς! Καλώς ήρθες σμηναγό...
  Ο Witcher έγνεψε καταφατικά.
  - Είμαι ακόμα στον βαθμό του ταγματάρχη και ο πρώτος πιλότος άσος απένειμε το αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ. Μόλις έφτασε με το μαχητικό της MIG-5. Ενώ η υπόλοιπη μοίρα βρίσκεται στο ανατολικό μέτωπο. Μου έδωσαν οδηγίες... Λοιπόν, δεν σε αφορά το ότι μου έδωσαν οδηγίες. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζομαι το αντιτορπιλικό σας να σηκώσει αμέσως την αμερικανική σημαία και να πάει στη θάλασσα.
  Ο Βασίλτσικοφ ξαφνιάστηκε:
  - Γιατί το δικό μας;
  Τα πράσινα μάτια του Witcher άστραψαν.
  - Επειδή αυτό το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο στις ΗΠΑ. Σας παραδόθηκε υπό Lend-Lease και μετά ακολουθήστε μόνο τις παραγγελίες μου.
  Ο Βασιλτσίκοφ μόρφασε:
  - Ο συνταγματάρχης υπακούει στον ταγματάρχη, και μάλιστα από άλλο τμήμα. Έχετε την εξουσία.
  Η Βεντμάκοβα κράτησε ένα έγγραφο με τη σφραγίδα του NKVD και την υπογραφή του Αντιπροέδρου του Αρχηγείου και του Προέδρου του Συμβουλίου των Λαϊκών Επιτρόπων, του επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας - Στρατάρχη Μπέρια.
  - Κατάλαβα! Και χωρίς άλλα λόγια, θα υπακούσετε μόνο εμένα! Τι θα γίνει αλλιώς, δεν θα πω: δεν είσαι πέντε χρονών!
  Ο Βασιλτσίκοφ υποκλίθηκε:
  - Καλός! Το αντιτορπιλικό βρίσκεται σε κίνηση, χρειάζεται μόνο να σηκωθούν οι ναύτες από τον στρατώνα και να αποπλεύσει σε δύο ώρες.
  Η Βεντμάκοβα άρπαξε τον νεαρό αξιωματικό από τα μαλλιά, ήταν ένα κεφάλι ψηλότερη από αυτόν και σαφώς πιο δυνατή:
  - Τι βαρέος και μεθυσμένος! Γιατί έχεις τόσο διαλυμένη ομάδα! Αυτός ο τύπος μοιάζει περισσότερο με καμπίνα παρά με αξιωματικό. Ίσως για αρχή να το φυσήξετε καλά για να βγει όλος ο λυκίσκος.
  Ο Βασιλτσίκοφ ντρεπόταν:
  - Αυτός είναι ο Πασάς Κολομπκόφ. Στάλθηκε σε μαθήματα απευθείας από τη Σχολή Σουβόροφ, σύμφωνα με ένα συντομευμένο πρόγραμμα. Είναι ακόμα αρκετά αγόρι, σε δύο μήνες τα γενέθλιά του είναι δεκαέξι χρονών.
  Η Witcher μόρφασε:
  - Ουάου! Στα δεκαπέντε και ήδη αξιωματικός! Αυτό κάνει η επιτάχυνση! Και δεν ήξερα ότι τα γάλατα έπαιρναν ήδη τίτλους.
  Ο Βασίλτσικοφ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Στο κομμουνιστικό μέτωπο, τα παιδιά μεγαλώνουν νωρίς! Επιπλέον, του συνέβη μια ιστορία, όπως έγραψε την καλύτερη ιστορία για τη φανταστική άμυνα της Μόσχας, και ο Ζούκοφ το σημείωσε και τον συμβούλεψε να μεταφέρει το αγόρι από δόκιμους σε αξιωματικούς.
  Το The Witcher βελτίωσε:
  - Καλός! Δεν είναι κακό που δεν είναι βλάκας, αλλά δεν πίνει άλλο! Το μυρίζω, και η μύτη μου είναι σαν σκύλος, αμέσως κάτω από το δικαστήριο! Στην πραγματικότητα, θα το πληρώσετε. Ήδη μεσήλικας, αλλά ο ίδιος.
  Ο Βασιλτσίκοφ έβηξε:
  - Στην πραγματικότητα, είμαι τριάντα δύο, αλλά έχω ήδη τραυματιστεί έξι φορές στην Ισπανία και τη Φινλανδία, οπότε φαίνομαι γέρος...
  Η Βεντμάκοβα ήθελε να πει κάτι ως απάντηση, όταν ξαφνικά ένας τερατώδης βρυχηθμός έσπασε τη σιωπή πριν την αυγή. Ήταν σαν να έπεφταν βαριές πέτρες από τον ουρανό, το τζάμι του παραθύρου έσκασε αμέσως. Θραύσματα χαλαζιού χτυπούσαν πάνω στο τραπέζι και έπεσαν στα χέρια και στα πρόσωπα μεθυσμένων αξιωματικών. Ο Witcher φώναξε:
  - Όλοι έξω αμέσως.
  Ο Βασίλκοφ φώναξε σε απάντηση, τόσο που κόντεψε να σκίσει τις φωνητικές του χορδές:
  - Αυτά είναι κοχύλια δώδεκα ιντσών! Τα ιαπωνικά θωρηκτά φαίνεται να είναι στο κυνήγι, αυτό σημαίνει.
  Η Βεντμάκοβα, εκνευρισμένη, χτύπησε στον τοίχο με την μπότα της:
  - Ξεκινήσαμε, αλλά όχι όπως είχαμε σχεδιάσει! Καθόλου! Ανάθεμα, πρέπει να πάμε αμέσως τη μοίρα στη θάλασσα και να βουλιάξουμε τον στόλο της χώρας των στενόμυαλων πιθήκων.
  Ο Βασιλτσίκοφ μουρμούρισε:
  - Υπάρχουν όπλα μόνο στο αντιτορπιλικό μου και σε μερικές μικρές γούρνες. Δεν έχουμε καν απάντηση.
  Η Βεντμάκοβα έδειξε τη γροθιά της:
  - Λοιπόν, πρέπει να έχεις παράκτιο πυροβολικό! Άλλωστε δεν στάλθηκαν όλοι στο δυτικό μέτωπο, όπως και η αεροπορία. Άλλωστε το ότι η Ιαπωνία μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει στον πόλεμο συζητείται εδώ και χρόνια.
  Ο Βασίλκοφ ήθελε να πει κάτι, αλλά πάλι βρόντηξε, θραύσματα έπεσαν βροχή. Η σειρήνα φώναξε, προειδοποιώντας για την άφιξη του αεροσκάφους. Ο Βασίλτσικοφ σηκώθηκε και φώναξε πάνω στο βρυχηθμό του Witcher:
  - Διαθέτουμε αεροπορία και μπαταρίες ακτοπλοΐας, ακόμα κι αν όχι σε πλήρες σετ, είναι διαθέσιμες. Ας απαντήσουμε!
  Η πιλότος γρύλισε καθώς έτρεχε στους δρόμους:
  - Απλώς θα έτρεχα στον μαχητή μου και θα φυτέψω αυτούς τους Ιάπωνες, δεν θα μου φανεί αρκετό. Θα συνεχίσουν να πληρώνουν για τον Τσουσίμα και τον Μούντεν.
  Ο Vasilchikov συμφώνησε:
  - Ναι, θα πληρώσουν! Ναι, έστω και με ποσοστό!
  Ακούστηκαν εκρήξεις και αργοπορημένο κελάηδισμα αντιαεροπορικών πυροβόλων. Γενικά, το μεγαλύτερο μέρος της αεράμυνας του Βλαδιβοστόκ αφαιρέθηκε το σαράντα πρώτο έτος, για να ενισχυθεί η άμυνα της Μόσχας (αναμενόταν ότι ο Χίτλερ θα χτυπούσε, αλλά μετά πέρασε!), Έτσι τα πολλαπλά σημεία του κουνουπιού -σπίτι της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν φάνηκε να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιο "θόρυβο". Τα ιαπωνικά βομβαρδιστικά κατάδυσης έριξαν ανοιξιάτικα "δώρα" με μια διαπεραστική κραυγή. Το πλήγμα έγινε τόσο στην πόλη όσο και στον στόλο. Τα ιαπωνικά αεροπλάνα δεν είναι πολύ μεγάλα, αλλά ευκίνητα, αλλά τα θωρηκτά, αντίθετα, είναι γερά. Μέχρι στιγμής, οι Αμερικανοί έχουν καταφέρει να βυθίσουν μόνο δύο τέτοιες καλλονές και οι επιζώντες, μαζί με τα καταδρομικά, κατέστρεφαν την ακτή. Έμοιαζε έντονα με την κακή επίθεση της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου στις 27 Ιανουαρίου 1904. Μόνο που τότε δεν υπήρχε αεροπορία.
  Ο Βασίλτσικοφ ένιωσε ότι ασφυκτιά από το τρέξιμο. Δεν είναι υπεράνθρωπος, αλλά ένας απλός άνθρωπος με άρρωστους πνεύμονες, πιασμένος σε δύσκολη κατάσταση. Και στη Βεντμάκοβα δεν τον προσπέρασε πολύ. Αναρωτιέμαι πόσο χρονών είναι, μόλις πάνω από τριάντα, το στήθος της είναι μεγάλο και οι ώμοι της φαρδιοί σαν αντρικού.
  Η Βεντμάκοβα γύρισε ξαφνικά και κούνησε το χέρι της:
  - Μην τρέχεις γέρο, ακολούθησέ με! - Φώναξε με τέτοια δύναμη που το ηχητικό κύμα μόλις χτύπησε στα αυτιά της. - Βγάλτε το αντιτορπιλικό στη θάλασσα το συντομότερο δυνατό.
  Εκρήξεις χτύπησαν κοντά, συντρίμμια έπεσαν βροχή, ένα από αυτά έπεσε κατευθείαν στη Βεντμάκοβα και το έπιασε μηχανικά με τα χέρια της. Η κοπέλα πιλότος ένιωθε σαν τερματοφύλακας που κέρδισε με επιτυχία πέναλτι, το θραύσμα ήταν στρογγυλό, ζεστό και έμοιαζε με μπάλα. Η Άννα ένιωσε ξαφνικά κάτι υγρό να ρέει στα χέρια της. Η κοπέλα κοίταξε το θραύσμα και μετά ακόμη και ο σιδερένιος πολεμιστής της, σκληραγωγημένος από τρία χρόνια πολέμου (Μαζί με τους Ισπανούς), η ναυτία έφτασε στο λαιμό της. Στα χέρια της είχε το κεφάλι ενός μωρού. Φτωχό κορίτσι (αυτό φαίνεται από τις κοντές κοτσιδάκια, με τα μάτια έξω. Η Βεντμάκοβα έβαλε προσεκτικά το κεφάλι της στη ραγισμένη άσφαλτο και σταύρωσε:
  - Δεν πρόλαβες να αμαρτήσεις, να μη ζήσεις! Ωστόσο, δεν υπάρχει μεγαλύτερος αμαρτωλός από τον Θεό, επομένως δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αδιαφορία για τα βάσανα των παιδιών.
  Και πάλι, ένας βρυχηθμός και θραύσματα, ένα χτύπησε το κορίτσι στην μπότα, ξύνοντας το δέρμα. Η Βεντμάκοβα ήθελε ήδη να γυρίσει και να ορμήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε στον διάδρομο, όπου το MIG της περίμενε υπομονετικά την επιθετική οικοδέσποινα, αλλά ...
  Κοφτερό σαν λεπίδα στιλέτου, το βλέμμα του πολεμιστή διέκρινε μια αφόρητη γκριμάτσα πόνου στο πρόσωπο του λοχαγού της πρώτης βαθμίδας Βασιλτσίκοφ, όταν το πάνω μέρος του σχισμένου κορμιού του πέταξε πάνω από το κύμα έκρηξης. Η ίδια η κοπέλα μόλις απέφυγε το θραύσμα. Ήδη κάποτε, κάπως γαντζώθηκε το μάγουλό της, ακόμη και κατά τη διάρκεια της αεροπορικής μάχης στην Ισπανία. Ως αποτέλεσμα, έμεινε μια βαθιά ουλή, η οποία, για πολύ καιρό, της χάλασε την εμφάνισή της. Είναι αλήθεια ότι στη Σιβηρία γνώρισε έναν πολύ δυνατό μάγο, ο οποίος, με τη βοήθεια αλοιφών και την επίκληση πνευμάτων, κατάφερε να θεραπεύσει σαν να μην ήταν ποτέ, αυτή την πληγή και μια-δυο ακόμη. Για αυτό, η Βεντμάκοβα του έδωσε την αθωότητά της, γνωρίζοντας τις χαρές των γυναικών. Μετά από αυτό, η κοπέλα έπιασε την παραμικρή ευκαιρία να δαγκώσει την ευτυχία της αγάπης με έναν άντρα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να γίνει σε ιερά σοβιετικά χρόνια, ακόμη και με τη σατανική ομορφιά και την ικανότητά της να δελεάζει. Το θέμα, φυσικά, δεν είναι τόσο να πείσεις τον άντρα, αλλά να φροντίσεις να μην το μάθει ο διοργανωτής του πάρτι. Και υπάρχουν τόσοι απατεώνες κάθε λωρίδας, που τους οδηγεί ένας τσαμπουκάς, πάνω σε ένα τσιφλίκι και έναν τσαμπουκά. Επομένως, δεν θα επιταχύνετε πραγματικά εάν η καριέρα σας είναι αγαπητή. Αλλά πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν της απονεμήθηκε το αστέρι του ήρωα, για το εικοστό πέμπτο φασιστικό αεροπλάνο που καταρρίφθηκε στη σειρά: συναντήθηκε στη Μπέρια. Και σε ολόκληρη τη σοβιετική ελίτ δεν υπήρχε μεγαλύτερος γυναικείος από τον αρχηγό της μυστικής και φανερής αστυνομίας.
  Η Βεντμάκοβα έτρεξε σαν πασαρέλα. Επιπλέον, κάτι που της συμβαίνει σπάνια, μπέρδεψε τον δρόμο σε μια άγνωστη πόλη, με αποτέλεσμα να αυξήσει μόνο την απόσταση.
  Ο πιλότος έφυγε και θυμήθηκε: Η Μπέρια ήταν εφευρετική στο κρεβάτι, αλλά όχι το γούστο της, φαλακρός, κοιλιά, όχι ο Απόλλωνας. Έτσι δεν έγινε ποτέ εραστής της. Γενικά, οι φήμες ότι ο Μπέρια βίαζε γυναίκες είναι ξεκάθαρη υπερβολή. Αν του έλεγαν ένα σταθερό όχι, ο δεύτερος άνθρωπος της Κόκκινης Αυτοκρατορίας, κατά κανόνα, δεν κατέφευγε σε εξαναγκασμό. Αν και ποιος τολμά από τα κορίτσια να πει όχι σε ένα τέτοιο τέρας; Ο δήμιος της Ρωσίας νούμερο ένα!
  Αλλά εδώ έγινε έμπιστη του Lavrenty Palych. Γενικά, έγινε μια από τις πρώτες εθελόντριες που πολέμησαν στην Ισπανία. Στην πραγματικότητα, ελάχιστοι Σοβιετικοί πιλότοι συμμετείχαν σε αυτόν τον εμφύλιο πόλεμο. Φαίνεται ότι ο ίδιος ο Στάλιν δεν ήθελε ιδιαίτερα τη νίκη των σοσιαλιστών. Και αυτό που είναι λογικό, στη Γαλλία, οι σοσιαλιστές, φαινομενικά αριστεροί, κέρδισαν και οι σχέσεις με την ΕΣΣΔ μόνο χειροτέρεψαν. Αλλά την ίδια στιγμή, δεδομένου ότι ο Φράνκο είναι φασίστας και αστός και η λαϊκή κυβέρνηση της Ισπανίας φαίνεται να είναι αριστερή, ήταν αδύνατο να αγνοηθούν εντελώς τα αιτήματα για βοήθεια. Ναι, οι Σοβιετικοί πιλότοι έπρεπε να αποκτήσουν εμπειρία, να δοκιμάσουν νέο εξοπλισμό. Αρχικά, ο πόλεμος συνεχίστηκε με ποικίλη επιτυχία, αλλά στη συνέχεια ο στρατός του Φράνκο, με την υποστήριξη ιταλικών και γερμανικών μονάδων, κατάφερε να καταλάβει την Καταλονία. Η μάχη στον αέρα ήταν στην αρχή ισότιμη, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε ο περίφημος Messerschmitt. Στην πρώτη αεροπορική μάχη, η Vedmakova ένιωσε τη δύναμη αυτού του αεροσκάφους σε σύγκριση με το IL-16. Συγκεκριμένα, η ταχύτητα, μια διαφορά εκατό χιλιομέτρων την ώρα, επέτρεπε στους φασίστες πιλότους να επιλέξουν μόνοι τους πού, πώς και πότε θα συμμετάσχουν στη μάχη. Δεύτερον, ο οπλισμός ενός πυροβόλου αέρα 20 mm μπορούσε να καταρρίψει ένα κόντρα πλακέ IL-16 σε μεγάλη απόσταση, ενώ το ME-109, έχοντας αλεξίσφαιρη μετωπική θωράκιση, κρατούσε βολές από ένα πολυβόλο 9,6 mm ενός σοβιετικού μαχητικού. Επομένως, για να καταστρέψετε τον Messer, χρειαζόταν είτε να επιτεθείτε από το πίσω μέρος, είτε αν ήσασταν πολύ τυχεροί να μπείτε στον κινητήρα, είτε στο τζάμι. Να σημειωθεί ότι και οι Γερμανοί είχαν πολύ καλύτερη επικοινωνία και έδρασαν πιο αρμονικά. Η Βεντμάκοβα καταρρίφθηκε δύο φορές και την τρίτη φορά τραυματίστηκε σοβαρά και αιχμαλωτίστηκε. Οι καιροί ήταν σκληροί τότε, αλλά αφού ο πόλεμος είχε ήδη χαθεί, η Μαδρίτη έπεσε, ο Χίτλερ, ως ένδειξη καλής θέλησης, και σχεδίασε μια συμμαχία με τον Στάλιν, διέταξε την επιστροφή των Σοβιετικών αιχμαλώτων στην πατρίδα τους. Η Βεντμάκοβα πέρασε μόνο ένα μήνα στην αιχμαλωσία, τοποθετήθηκε σε νοσοκομείο για αξιωματικούς, ταΐστηκε καλά και φροντίστηκε. Κανείς δεν χτύπησε ή βίασε, ίσως οι Ναζί και το καθεστώς του Φράνκο προσπάθησαν μπροστά σε όλο τον κόσμο να φανούν ως ανθρωπιστές σε αντίθεση με τον αιματηρό τύραννο: τον Στάλιν! Αλλά μετά την επιστροφή στην πατρίδα της, από όλους τους πρώην αιχμαλώτους πολέμου, μόνο μία Βεντμάκοβα παρέμεινε ελεύθερη.
  Είναι αλήθεια ότι η εντολή που δόθηκε, για το μοναδικό κατεδαφισμένο Ιταλό μαχητικό, της στερήθηκε. Όμως παρέμεινε στο στρατό και μάλιστα συμμετείχε στον πόλεμο με τη Φινλανδία. Η χώρα Suomi είχε μόνο 118 απαρχαιωμένα κόντρα πλακέ στον στόλο αεροσκαφών της. Το κορίτσι σχεδόν δεν συμμετείχε σε αεροπορικές μάχες, ασχολήθηκε περισσότερο με την αναγνώριση, έλαβε μια παραγγελία, φαίνεται ένα μονοπλάνο, ωστόσο κατέρριψε, αλλά δεν μετρήθηκε.
  Ωστόσο, η νυχτερινή αναγνώριση δεν είναι επίσης κακή, είναι σημαντική υπόθεση για τον στρατό. Φυσικά, το γεγονός ότι ο πόλεμος με τους Φινλανδούς κράτησε εκατόν δεκαπέντε ημέρες και τα σοβιετικά στρατεύματα προχωρούσαν μισό χιλιόμετρο την ημέρα, δεν μπορούσε παρά να προκαλέσει ένα αίσθημα ενόχλησης. Τότε ο Μπέρια της άφησε να ξεφύγει ότι η αναλογία των απωλειών ήταν πέντε προς ένα υπέρ της χώρας Σουόμι. Είναι αλήθεια ότι η γραμμή του Mannerheim διασπάστηκε από μια κατά μέτωπο επίθεση, η οποία είναι επίσης ένα επίτευγμα. Το Vyborg έρχεται με δώρα - ωστόσο, δεν το πήραν, αλλά το άφησαν οι Φινλανδοί μετά την υπογραφή της ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο πόλεμος κερδήθηκε, αν και πληρώνοντας με ένα ποτάμι αίμα. Η Βεντμάκοβα επικοινωνούσε συχνά με τους τραυματίες, το πεζικό και τα τάνκερ. Γενικά, το επίπεδο οργάνωσης του Κόκκινου Στρατού απείχε πολύ από το τέλειο. Αν και, για παράδειγμα, η δεξαμενή KV-2 έκανε έντονη εντύπωση στο κορίτσι. Ο οβιδοβόλος των 152 χιλιοστών του μπορούσε να σπάσει τις πιρόγες και να καταστείλει τις μπαταρίες. Υπήρχαν επίσης νέα σοβιετικά αεροσκάφη MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU και άλλα. Ο Βεντμάκοφ πήρε το MIG, που πήρε το όνομά του από τον Μικογιάν. Το αεροσκάφος είχε εξαιρετική απόδοση πτήσης και τη μεγαλύτερη οροφή υψομέτρου μεταξύ των σοβιετικών γερακιών. Είναι αλήθεια ότι αυτό το αεροσκάφος άρχισε να φτάνει κυριολεκτικά την παραμονή του πολέμου, οι περισσότεροι από τους πιλότους είχαν μόνο λίγες ώρες πτήσης και είχαν φυτευτεί στα νεότερα, μη ανεπτυγμένα πηδάλια. Αλλά πιο έμπειρα στελέχη πέταξαν ακόμα το ξεπερασμένο IL-16, ένα αεροσκάφος που είχε τελική ταχύτητα είκοσι χιλιόμετρα χαμηλότερη από το βομβαρδιστικό Yu-88. Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει πολλή αεροπορία, αλλά αν λάβετε υπόψη την ποιότητά της ...
  Η γερμανική επίθεση δεν ήταν εντελώς απροσδόκητη. Από τον Ιανουάριο κυκλοφορούσαν φήμες ότι ετοιμαζόταν πόλεμος. Περίπου πέντε εκατομμύρια έφεδροι στρατιώτες επιστρατεύτηκαν στο στρατό, η θητεία της στρατιωτικής θητείας παρατάθηκε σε τέσσερα χρόνια, τα τανκς ανασύρθηκαν μέχρι τα σύνορα. Και ταυτόχρονα έσκαβαν ενεργά χαρακώματα, ένας μεγάλος στρατός δεν στάθηκε στο πεδίο, σαν να το έβγαλαν επίτηδες και το τακτοποίησαν έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για τους Γερμανούς να περικυκλώσουν και να καταστρέψουν τα στρατεύματά μας. Ήταν στα οχυρά. Είναι αλήθεια ότι τον Μάιο υπήρχε μια φήμη ότι είχε ληφθεί μια απόφαση και η απελευθέρωση της Ευρώπης επρόκειτο να ξεκινήσει. Καταρχήν, Βεντμάκοβα, αν ο Στάλιν χτυπούσε τον Χίτλερ νωρίτερα, θα έλεγε μόνο ευχαριστώ. Για κάθε χώρα, και ειδικά για τη Ρωσία, είναι απολύτως φυσικό να αναπτύσσεται σε έδαφος, να προσπαθεί για επέκταση. Ο ηγεμόνας-κατακτητής, αυτός είναι ένας τιμητικός τίτλος... Και πράγματι, ο απώτερος στόχος του κομμουνισμού είναι μια παγκόσμια επανάσταση, μια Σοβιετική Ένωση για ολόκληρο τον πλανήτη, με προοπτική επέκτασης στο διάστημα. Εξάλλου, δεν μπορεί κανείς να διστάσει για πολύ καιρό και να επιτρέψει στους Ναζί να δημιουργήσουν όπλα ικανά να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Από την άλλη, τι βλάκας πρέπει να είσαι, που είναι τόσο ανόητο να υποκαθιστάς και τον στρατό και τη χώρα. Κρατήστε τα στρατεύματα στην πιο ευάλωτη μορφή, αγνοώντας όλα τα δεδομένα για την επικείμενη επίθεση; Δύο μήνες πριν την έναρξη του πολέμου, ένας γνωστός μάγος της επιτέθηκε ότι τη συντομότερη μέρα του χρόνου, φασιστικές ορδές θα εισέβαλαν στην ΕΣΣΔ! Και της έστειλε ένα προστατευτικό μετάλλιο, προειδοποιώντας ότι όσο ήταν πάνω της, η Βεντμιάκοβα δεν θα κινδύνευε με θάνατο ή τραυματισμό. Και τι! Σε λίγες μέρες, έχει ήδη καταρρίψει είκοσι εννέα φασιστικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων δύο Yu-488 και ενός Yu-287, παρεμπιπτόντως, το τελευταίο βομβαρδιστικό είναι τόσο ευκίνητο που το MiG-5 μετά βίας μπορούσε να το προλάβει. Μετά από αυτό, η Vedmyakova ικέτευσε για ένα αυτοκίνητο της τελευταίας τροποποίησης. Τι γίνεται με τον καβαλάρη και το άλογο. Μεταξύ των σοβιετικών γυναικών, είναι η πρώτη στον αριθμό των κατεδαφισμένων αυτοκινήτων και μεταξύ των ανδρών, η πρώτη από τα πρώτα. Έδωσαν λοιπόν τον ταγματάρχη. Τόσο γρήγορα, σαν σε παραμύθι. Αλλά η νίκη του Τρίτου Ράιχ είναι αρκετά πραγματική. Μια στροφή στην Αφρική το σαράντα πρώτο, και μετά η έξοδος από τον πόλεμο όλων των πιθανών συμμάχων που συνθηκολόγησαν με το Τρίτο Ράιχ, και τώρα επίσης μια αιφνιδιαστική επίθεση από την Ιαπωνία. Το τελευταίο είναι γενικά κακό, αλλά όχι μοιραίο. Ναι, ο πληθυσμός της Ιαπωνίας, περίπου εκατό εκατομμύρια ή και λίγο περισσότερο τώρα! (Δεν έχει γίνει απογραφή εδώ και πολύ καιρό, αλλά το ποσοστό γεννήσεων είναι πολύ υψηλό, και μέχρι στιγμής, χωρίς περιορισμούς στη δημογραφική πολιτική, η αύξηση είναι μεγαλύτερη από ό,τι στην ΕΣΣΔ). Και αν προσθέσουμε και το καθεστώς Μαριονέτας με τον Κινέζο "αυτοκράτορα" στη Μαντζουρία, τότε πρόκειται για άλλα τριάντα με σαράντα εκατομμύρια (κανείς δεν μετρούσε πραγματικά εκεί για πολύ καιρό). Επιπλέον, υπάρχουν τριακόσια εκατομμύρια κατακτημένες αποικίες.
  Είναι αλήθεια ότι μέρος των ιαπωνικών στρατευμάτων δεσμεύει την Κίνα, αλλά τώρα πιθανότατα θα υπογραφεί ειρήνη με τον Τσιάνγκ Κάι Σεκ, ή μάλλον, ό,τι έχει απομείνει από αυτόν έχει συνθηκολογήσει, και μαζί με την Αμερική θα αντιταχθούν στον ήδη μικρό Κόκκινο Στρατό του Μάο.
  Στην ίδια τη Μαντζουρία υπάρχουν ήδη περίπου δέκα εκατομμύρια Ιάπωνες και τρία εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες "Κινέζοι" στρατιώτες. Η συνολική δύναμη των Ιαπωνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι περίπου είκοσι επτά εκατομμύρια, αλλά είτε είναι διασκορπισμένες σε όλη την Ασία, ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, είτε τέσσερα εκατομμύρια από αυτά είναι στρατεύματα αυτοάμυνας και βρίσκονται στους σκελετούς. Η Ιαπωνία έχει πολλά τανκς, μόνο είκοσι δυόμισι χιλιάδες, και στην ίδια τη Μαντζουρία, περίπου δέκα χιλιάδες. Και τα ίδια τα τανκς είναι αδύναμα, χειρότερα από τα γερμανικά μοντέλα του 1941. Το πιο ογκώδες Chi-Ha δεν θα μπορέσει να διαπεράσει την πανοπλία του T-34 ακόμη και από κοντινή απόσταση και το αυτοκίνητό μας μπορεί να σκοράρει σε απόσταση μεγαλύτερη από ένα χιλιόμετρο. Η αλήθεια είναι πραγματική, το T-34, χτυπά με ακρίβεια από τα 500 μέτρα. Ο επανεξοπλισμός με οπτικά καθυστέρησε και η ορατότητα είναι ακόμα αδύναμη. Αλλά αυτά είναι τανκς και η αεροπορία της Ιαπωνίας δεν είναι κακή. Η αλήθεια είναι λίγο χειρότερη από τη γερμανική και την αμερικανική, αλλά αυτό είναι λίγο. Η διαφορά δεν είναι μεγαλύτερη από έξι μήνες. Κατά τη διάρκεια των μαχών κοντά στο Khalkhin Gol, ένας Ιάπωνας πιλότος άσου (φτου, το επώνυμό του πέταξε από το κεφάλι του, φαινόταν εντελώς χαζός σε αυτή τη μηχανή κοπής κρέατος), κατέρριψε 41 σοβιετικά αεροσκάφη μέχρι να τελειώσει. Οπότε περί τίνος πρόκειται; Η Ιαπωνία έχει καλή αεροπορία και το επίπεδο εκπαίδευσης των άσων είναι υψηλό. Είναι αλήθεια ότι ο επανεξοπλισμός με νέα αεροσκάφη κατά τη διάρκεια του πολέμου είναι μια ιδέα πιο αργή από αυτή άλλων χωρών. Γιατί; Ίσως λόγω του γεγονότος ότι η χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου δεν έχει αρκετό βιομηχανικό δυναμικό για να αποκρούσει ταυτόχρονα την επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες παράγουν περισσότερα από διακόσια αεροσκάφη την ημέρα, και να κυριαρχήσουν νέα μοντέλα. Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν σφοδρά την Ιαπωνία, κατέστρεψαν εργοστάσια, έκαψαν πόλεις. Ωστόσο, εξακολουθεί να μην είναι τόσο έντονο, μέχρι που τα νησιά είναι πολύ μακριά, δεν πρόλαβαν να πλησιάσουν, και τώρα, όταν συνθηκολόγησαν με το Τρίτο Ράιχ, δεν βομβαρδίζουν καθόλου. Και πώς να αντιμετωπίσεις μια τέτοια δύναμη. Το ιαπωνικό ναυτικό είναι πολύ ισχυρότερο από τον σημερινό, ημιτελή Ειρηνικό. Όσο δεν είναι βυθισμένο, δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί ούτε τη νίκη. Αλλά εδώ είναι ο χερσαίος στρατός ... Στην Άπω Ανατολή, κοντά στα σύνορα, υπάρχουν επίσημα εβδομήντα δύο μεραρχίες, ο Μπέρια της έδωσε αυτές τις πληροφορίες υπό μεγάλη μυστικότητα, συν άλλα τρία συνοριακά τμήματα και δύο τμήματα του NKVD. Φαίνεται να είναι αρκετά, αλλά είναι πλήρως στελεχωμένα σύμφωνα με τον κανονικό αριθμό, μόνο τα στρατεύματα του NKVD. Τα υπόλοιπα τμήματα έχουν πολιτείες εν καιρώ ειρήνης. Αυτό σημαίνει ότι η Ιαπωνία έχει μεγάλο πλεονέκτημα στο πεζικό, την αεροπορία, ακόμη και στα τανκς. Λοιπόν, στα τανκς, από την πλευρά μας αντισταθμίζεται από ποιοτική υπεροχή, και τα υπόλοιπα είναι πολύ χειρότερα. Αν και αν πάρεις φορητά όπλα, η Ιαπωνία υστερεί επίσης στον αριθμό των πολυβόλων, κυρίως έχει όπλα. Ωστόσο, τα τμήματα της Άπω Ανατολής είναι ελάχιστα εξοπλισμένα με υποπολυβόλα. Δεν υπάρχουν αρκετά μηχανήματα για όλους. Έτσι ... Από την άποψη της ποιότητας, δεν υπάρχει υπεροχή στο πεζικό, μάλλον, ακόμη χειρότερα, όλοι οι καλύτεροι αξιωματικοί μεταφέρονται στο σοβιετικό μέτωπο, εδώ τα χειρότερα στρατεύματα, κατά κανόνα, δεν πυροβολούνται, έχοντας ένα ελάχιστο της στρατιωτικής εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος ξεκινά, σε μια εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση για την ΕΣΣΔ. Και δεν είναι λίγες οι νεοσύστατες εφεδρείες που θα πεταχτούν προς τα ανατολικά ...
  Ο Γουίττσερ χώθηκε ξαφνικά στη φωτιά. Το βομβαρδισμένο νοσοκομείο της πόλης καιγόταν. Η εικόνα είναι πραγματικά αποκαλυπτική και γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι καίγονται ζωντανοί. Εδώ το μωρό έπεσε ακριβώς στη φωτιά, και τριγύρω ακούστηκε ένας τρομερός βρυχηθμός και γκρίνια.
  Η Βεντμάκοβα ένιωσε τις σάλπιγγες των αρχαγγέλων στο κεφάλι της και ρίχτηκε στις φλόγες. Γλώσσες φωτιάς έγλειψαν τα γυμνά χέρια και το ανοιχτό πρόσωπο του κοριτσιού, αλλά ο πιλότος κινήθηκε τόσο γρήγορα που κατάφερε να αρπάξει το παιδί, τραβώντας το από την αγκαλιά της καταστροφής.
  Το κορίτσι πήδηξε έξω, νιώθοντας μόνο μια ελαφριά φαγούρα στο δέρμα της, έριξε μια ματιά στο μωρό. Αλίμονο, ήταν πολύ αργά, το αγόρι πνίγηκε, τραβώντας φλόγες στους πνεύμονές του, εγκαύματα στο στρογγυλό του πρόσωπο. Τέτοιες σκισμένες φουσκάλες στο δέρμα είναι πιο απαλές από τα μπουμπούκια της μαργαρίτας. Ο Witcher φώναξε:
  - Εδώ είναι ανθρώπινο χάος!
  Χτύπησε με την μπότα της ένα σωρό σκουπίδια και μετά έσπευσε να βοηθήσει ποιος άλλος μπορούσε να σωθεί. Ήταν σαν μια κόμπρα που χόρευε ανάμεσα σε καυστήρες υγραερίου, το κορίτσι τσαλάκωσε πολύ περίεργα και χόρευε. Κάηκε, οι μπότες της έλιωσαν, ο χιτώνας της απανθρακώθηκε, αλλά συνέχισε να παλεύει με πείσμα για κάθε δάκρυ ενός παιδιού, για κάθε χτύπο μιας μικρής καρδιάς, για κάθε εύθραυστη ζωή, αλλά τόσο απαραίτητη για τη χώρα! Οι μπότες διαλύθηκαν και τώρα η κοπέλα χόρευε μέσα στις ανεμοστρόβιλες της φλόγας, με τα γυμνά, γοητευτικά της πόδια. Ήταν μάρτυρας, αλλά όχι απλώς μοναχή που βασανιζόταν με νηστείες και μαστίγιο, που δεν ωφελεί ούτε τον Θεό ούτε τους ανθρώπους, μια μάρτυρας-μαχήτρια που σώζει συγκεκριμένες ζωές. Τα πόδια του κοριτσιού πιλότου ήταν καλυμμένα με ένα στρώμα από μικρές φουσκάλες, αλλά κινήθηκαν ακόμη πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον πόνο.
  Ο καπετάνιος της ιατρικής υπηρεσίας, έβγαλε μεγάλες μπότες από την τσάντα του, της φώναξε:
  - Πάρτε τα, βάλτε τα γρήγορα! Θα γίνεις τόσο ανάπηρος.
  Ο πιλότος απάντησε αμέσως:
  - Είναι καλύτερα να γίνεις ανάπηρος σωματικά παρά να είσαι φρικιό ηθικά! Ούτε ένα δευτερόλεπτο για τον εαυτό σου, τα πάντα για το μέτωπο, τα πάντα για τη νίκη!
  Ο καπετάνιος της ιατρικής υπηρεσίας απάντησε:
  - Αυτός είναι ένας πραγματικός Σοβιετικός άνθρωπος!
  Η μάγισσα καταράστηκε:
  - Και τι αξίζεις να σώσεις ανθρώπους!
  Ο καπετάνιος αναστέναξε.
  - Έχω προσθετικά, αντί για πόδια!
  Η Βεντμάκοβα, βγάζοντας ένα άλλο κορίτσι με μισοκαμμένο πρόσωπο και αναίσθητο, φώναξε:
  Πόσο σκληρός είναι ο Θεός!
  Ο καπετάνιος ανασήκωσε τους ώμους του.
  Δεν φταίει ο Θεός, αλλά οι άνθρωποι!
  Η Βεντμάκοβα αντιτάχθηκε:
  - Αυτό είναι το ίδιο με το να λες - δεν φταίνε οι γονείς, αλλά τα παιδιά!
  Ο καπετάνιος ήθελε να πει κάτι, αλλά τα σύννεφα καπνού μπήκαν στο λαιμό του και έβηξε θυμωμένος.
  Το ξυπόλητο κορίτσι φώναξε:
  - Είμαι μάγισσα και δεν υπάρχει πιο όμορφο επάγγελμα!
  Και δίνοντας ένα γυμνό τακούνι, συνέχισε:
  - Αδόλφος ας είναι χαιρετισμοί και μια ανθοδέσμη στο κακό φέρετρο!
  Οι βομβαρδισμοί υποχώρησαν, αλλά οι βομβαρδισμοί συνεχίστηκαν. Τα πυροβόλα όπλα του πλοίου έχουν μια αξιοπρεπή προσφορά οβίδων, ωστόσο, η φωτιά τώρα κατευθύνθηκε περισσότερο στα αφοπλισμένα σοβιετικά σκάφη. Ο Γιαμαμότο κατάλαβε ότι η κυριαρχία στη θάλασσα θα μετέφερε την πρωτοβουλία σε αυτόν τον πόλεμο στην Ιαπωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και για την κατασκευή πλοίων, η διαδικασία είναι δαπανηρή και μακρά, αν και, για παράδειγμα, τα υποβρύχια, ίσως, είναι πιο εύκολο να σφραγιστούν. Αυτό, φυσικά, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη, αλλά είναι σημαντικό να σπάσει η δομή. Ο ναύαρχος Γιαμαμότο, ο ισχυρότερος άνθρωπος της Ιαπωνίας μετά τον αυτοκράτορα Χιροχίτο, ένιωθε σαν θεός. Ένας πραγματικός θεός, έτσι η θρησκεία της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου δίδασκε ότι ο καλύτερος τρόπος για τη θεοποίηση είναι η στρατιωτική ανδρεία! Και τώρα ο μεγάλος διοικητής μπορούσε αυθαίρετα να βασανίζει και να καταστρέφει τον χώρο γύρω του.
  Πάνω από το Βλαδιβοστόκ υπάρχουν πυκνά, μαύρα σύννεφα καπνού για πολλά χιλιόμετραЈ πρόκειται για εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου και αποθήκες καυσίμων που καίγονται. Εκατοντάδες, χιλιάδες άνθρωποι καίγονται, κόλαση, καλά, μετά από αυτό, πώς μπορείς να μη νιώθεις σαν θεός που εκδικήθηκε τους Ρώσους για αιώνες ταπείνωσης, ένας μεγάλος λαός αναγκάζεται να στριμώχνεται σε μια σειρά από νησιά τόσο μικρά σε σύγκριση με τις εκτάσεις της Ρωσίας. Τώρα ο ρωσικός στόλος βυθίζεται και σε αντίθεση με το λιμάνι του Περού, δεν θα αφήσουν ούτε ένα σκάφος.
  Κατά τη διάρκεια της μάχης του Khalkhin Gol, ο Yamamoto πρότεινε να δώσει ένα παρόμοιο χτύπημα στο Βλαδιβοστόκ, για το οποίο καταρτίστηκε λεπτομερές σχέδιο. Αλλά ο Χίτλερ έκανε απροσδόκητα ειρήνη με τον Στάλιν. Γενικά, ο ηλίθιος Χίτλερ, ξεκίνησε τη σφαγή των Εβραίων και έτσι έβαλε εναντίον του και την Πολωνία και τις χώρες της Δύσης. Και γιατί το χρειαζόταν; Θέλετε να αποκτήσετε εβραϊκά πλούτη; Αλλά ήταν καλύτερα να γίνουμε πρώτα παγκόσμια δύναμη, νικώντας την ΕΣΣΔ, και ίσως μετά άλλες χώρες. Η Δύση κερδίζει ευκολότερα λόγω του ότι η νοοτροπία της χαρακτηρίζεται πολύ λιγότερο από φανατισμό και τάση για αυτοθυσία. Υπάρχει τουλάχιστον μία γνωστή περίπτωση Αμερικανών πιλότων να εμβολίζουν; Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν μερικές συγκρούσεις, αλλά αυτό είναι πιθανότατα ατύχημα.
  Οι Ρώσοι είναι φανατικοί, κάτι που είναι περίεργο, γιατί η Ορθόδοξη πίστη δεν εγκρίνει την αυτοκτονία και δεν θεωρεί καθόλου ότι μπορεί κανείς να κερδίσει τον δρόμο για τον παράδεισο με άθλους όπλων. Γενικά, οι διδασκαλίες του Χριστού, κατά τη γνώμη του, είναι εξαιρετικά ανόητες και μη πρακτικές. Ο Γιαμαμότο διάβασε τη Βίβλο και θαύμασε με τη βλακεία των ανθρώπων να θεωρούν έναν τόσο ειρηνιστή Θεό. Για παράδειγμα, διδάσκει: σε χτυπούν στο δεξί μάγουλο - στρίψε αριστερά, σου ζητούν ένα πουκάμισο - δώσε δύο, αγάπησε τον εχθρό σου! Μόνο ένας ψυχικά άρρωστος μπορεί να θεωρεί τον Χριστό Θεό. Μια τέτοια θρησκεία είναι καλή μόνο για σκλάβους, δεσμευμένους υποτελείς. Και όλη η Ευρώπη και ο μισός κόσμος πρέπει να πίστευε.
  Είναι αλήθεια ότι οι διδασκαλίες του Ιησού, παρά το γεγονός ότι απορρίπτει την αρχή της Παλαιάς Διαθήκης, οφθαλμός αντί οφθαλμού, και σας διδάσκει να αγαπάτε τους εχθρούς σας, δεν εμπόδισαν τους Βρετανούς να κατακτήσουν το ένα τρίτο ολόκληρου του πλανήτη, δημιουργώντας το η πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και αυτό παρά τη θρησκευτικότητα της Βρετανίας, όπου ο Θεός αναφέρεται ακόμη και στον εθνικό ύμνο. Περιέργως, οι πρόεδροι των ΗΠΑ ορκίζονται στη Βίβλο, αλλά παρόλα αυτά βομβάρδισαν ιαπωνικές πόλεις με βόμβες ναπάλμ, καίγοντας χιλιάδες γυναίκες και παιδιά ζωντανά. Επιπλέον, σκότωσαν τον άμαχο πληθυσμό, όχι τυχαία, αλλά εσκεμμένα, αυτή ήταν μια τακτική τρομοκράτησης του άμαχου πληθυσμού: υπονόμευση των ανθρώπινων και οικονομικών πόρων.
  Αλλά οι Ιάπωνες δεν βομβάρδισαν τις Ηνωμένες Πολιτείες στην αρχή, πριν από τη γερμανική εισβολή, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του πολέμου μόνο ένα βομβαρδιστικό έσπασε και σκότωσε, μόνο έξι πολίτες. Και επίσης αποδίδουν ιδιαίτερη σκληρότητα στους σαμουράι. Άλλωστε, ο Yamamoto, αν το ήθελε, θα μπορούσε να διαρρεύσει με βομβαρδιστικά στις πόλεις των ΗΠΑ, ειδικά μετά την ήττα του στόλου των Yankee κοντά στο λιμάνι του Περού. Ναι, οι Ευρωπαίοι είναι ηθικά καθάρματα. Έχουν διεστραμμένη κατανόηση, πίστη, διδασκαλία και μη πράττει!
  Όχι τόσο στην Ιαπωνία! Αυτό που διδασκόμαστε είναι αυτό που κάνουμε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ο Θεός να λέει γυρίστε το άλλο μάγουλο, ωστόσο οι υπηρέτες του σκότωσαν εσκεμμένα μικρά παιδιά. Ναι, γενικά, η πεποίθηση ότι ο Θεός είναι ένας και Παντοδύναμος δεν μπορεί να είναι αληθινή. Αν ήταν μόνος, τότε φυσικά θα φρόντιζε να τον λατρεύουν σωστά, με πίστη και αλήθεια, και να έχουν ένα μόνο δόγμα. Και έτσι ο καθένας προσεύχεται όπως θέλει, ό,τι θέλει. Και ο κόσμος είναι πολύ άσχημος και λάθος για να δημιουργηθεί από έναν μόνο Παντοδύναμο Θεό. Άλλωστε, κάθε υπεύθυνος κυβερνήτης καταρχήν αγωνίζεται για τάξη και δικαιοσύνη. Θέλει τους δυνατούς, σοφούς, ευγενείς, τίμιους να είναι στην πρώτη θέση και οι υπόλοιποι είτε διορθώνονται, είτε μεγαλώνουν σωματικά και πνευματικά, είτε... Ωστόσο, αν ο Θεός είναι Παντοδύναμος και ο Δημιουργός του σύμπαντος, τότε δεν θα δημιουργούν σωματικά και ψυχικά φρικιά.
  Τελικά, γιατί ο αυτοκράτορας μερικές φορές αναγκάζεται να υπομένει τις αδυναμίες των ανθρώπων ως δεδομένες; Επειδή δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, δεν μπορεί εν ριπή οφθαλμού να μετατρέψει τα φρικιά σε ωραίους άντρες και τους δειλούς σε τολμηρούς. Αλλά αν μπορούσα, θα το έκανα αμέσως! Αλίμονο, πρέπει να αποδεχτώ αυτό που είναι και να ασχοληθώ με το ανθρώπινο υλικό που έλαβα ως δεδομένο. Αλλά από ποιον το έλαβε είναι άλλο ερώτημα. Ναι, και ο ίδιος ο αυτοκράτορας έχει αδυναμίες: είναι απλώς ένας άντρας - γερνά, άρρωστος, εξαθλιωμένος. Περιέργως, ένας θεϊκός αυτοκράτορας συχνά ζει λιγότερο από έναν απλό υπηρέτη, έχει λιγότερες ικανότητες στα όπλα από τους περισσότερους στρατηγούς και πολλούς στρατιώτες. Λοιπόν, τι υπάρχει από τον Παντοδύναμο Θεό. Αλλά το λευκό δεν είναι καλύτερο! Σε ολόκληρη την ιστορία της Ευρώπης, δεν υπήρχε πιο τρομερός και επιτυχημένος κατακτητής από τον Χίτλερ. Ναι, είναι πραγματικά σύμβολο της στρατιωτικής ικανότητας των λευκών! Και, παρόλα αυτά, ο μεγαλύτερος διοικητής όλων των εποχών και των λαών, δεν μπόρεσε ούτε να τελειώσει το γυμνάσιο, να πάρει δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η οποία είναι υποχρεωτική στην Ιαπωνία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Επιπλέον, ο Χίτλερ δεν έγινε δεκτός στο στρατό, για λόγους υγείας. Περιέργως, αυτός ο ζηλωτής της λατρείας της δύναμης, το λιοντάρι του πολέμου, αποδείχθηκε τόσο σωματικά αδύναμος που ακόμη και στη Γερμανία, όπου υπάρχει στρατιωτική θέση σε κάθε θέση, δεν κλήθηκε ως στρατιώτης. Πόσο υποβαθμισμένη είναι η Ευρώπη.
  Ωστόσο, ο Στάλιν, ένας άλλος από τους πιο επιφανείς πολιτικούς της εποχής μας, δεν είχε επίσης δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ήταν ψήγμα. Και είναι ενδιαφέρον ότι επίσης δεν κλήθηκε στο στρατό, για λόγους υγείας. Ενδιαφέρον, συμπτώσεις, δύο κακόβουλοι εχθροί δεν είχαν δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δεν κλήθηκαν για στρατιωτική θητεία για λόγους υγείας, είχαν πατέρες μέθυσους και ο πατέρας του Χίτλερ εργάστηκε επίσης ως τσαγκάρης στην αρχή!
  Να μια τέτοια σύμπτωση, περίεργη, δυσοίωνη. Ο Γκέρινγκ, ο επίσημος διάδοχος του Χίτλερ, δεν είναι έτσι. Είναι από οικογένεια αριστοκρατών, ο πρόγονος του Γκέρινγκ ήταν ο αναπληρωτής του πραγματικού ηγεμόνα της Γερμανίας, Βίσμαρκ. Επομένως, Τσόρτσιλ: αριστοκράτης, από ευγενική οικογένεια, και Αμερικανοί πλουτοκράτες, (ο Πρόεδρος Ρούσβελτ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πιόνι, βρήκαν γρήγορα μια κοινή γλώσσα μαζί του.
  Ήθελαν να αντικαταστήσουν τον Χίτλερ μαζί τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Χίτλερ τους κατέκτησε όλους! Ο Γκέρινγκ είναι επιχειρηματίας, ολιγάρχης, αριστοκράτης και πραγματιστής. Είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ικανός να ενώσει όλες τις αντιμπολσεβίκικες και αντιρωσικές δυνάμεις όλου του κόσμου. Η Αμερική και η Βρετανία θέλουν να τερματίσουν τη Ρωσία, ανεξάρτητα από το κυβερνών καθεστώς, αλλά οι κομμουνιστές, που αρνούνται την ίδια την έννοια της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, θέλουν να τελειώσουν τόσο άσχημα. Είναι φανατικό να κλείνουν ακόμη και τα μάτια στην υπερβολική ενίσχυση της Γερμανίας και να αναγκάζονται οι ίδιοι να ενταχθούν στο Τρίτο Ράιχ.
  Ωστόσο, η Γερμανία είναι ένας γεωπολιτικός ανταγωνιστής, αλλά ένας ανταγωνιστής στο πλαίσιο των καπιταλιστικών και αριστοκρατικών κανόνων του παιχνιδιού, και η μπολσεβίκικη Ρωσία είναι απολύτως ξένη και εχθρική. Είναι ακόμη εκπληκτικό το γεγονός ότι ο ίδιος ο Τσόρτσιλ πρόσφερε βοήθεια στον Στάλιν, παρ' όλο το αντικομμουνιστικό, παραδοσιακό, αγγλικό μίσος του για τη Ρωσία.
  Πίσω στο 1941, ήθελα να βάλω τη Ρωσία του Στάλιν ενάντια στη Γερμανία του Χίτλερ. Οδυνηρά τον έσφιξαν οι Γερμανοί. Άλλωστε, η Γερμανία κάτω από τα κόκκινα είναι ένα πολεμικό άλογο δεμένο στο σοβιετικό άρμα και η ΕΣΣΔ κάτω από τους καφέ είναι μια αιώνια παρτιζάνικη ζώνη. Άλλωστε, οι φανατικοί μπολσεβίκοι δεν θα συμφιλιωθούν και θα κάνουν έναν παρατεταμένο ανταρτοπόλεμο, που θα εξαντλήσει τόσο το Τρίτο Ράιχ που όλα τα όνειρα για περαιτέρω επέκταση θα εξαφανιστούν σαν ουράνιο τόξο μετά από καταιγίδα! Η Ρωσία υπό τη Γερμανία, καλύτερα από τη Γερμανία υπό τη Ρωσία! Κατανοώντας αυτό, είναι σαφές γιατί ο Τσόρτσιλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από μια στρατιωτική ήττα και παράδοση, προχώρησαν τόσο γρήγορα σε προσέγγιση με το Τρίτο Ράιχ.
  Ο Γιαμαμότο είναι πραγματιστής, ήταν κατά του πολέμου με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Όμως αυτές οι δύο αυτοκρατορίες προκάλεσαν την Ιαπωνία επιβάλλοντας εμπάργκο στην προμήθεια πετρελαιοειδών. Εξάλλου, η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν έχει δικά της πηγάδια, και πολλές άλλες πρώτες ύλες. Οι Ιάπωνες διαπραγματεύονταν, οι Αμερικανοί ολοένα και πιο ταπεινωτικές απαιτήσεις.
  Και ταυτόχρονα, οι Γιάνκηδες, προκαλώντας τον πόλεμο, δεν φρόντισαν καθόλου να φέρουν τον στρατό και το ναυτικό σε πολεμική ετοιμότητα. Ο πειρασμός αποδείχτηκε πολύ μεγάλος, ακόμη περισσότερο υπήρχε μια αχτίδα ελπίδας ότι η Μόσχα ήταν έτοιμη να πέσει και η Γερμανία και οι σύμμαχοί της θα έρχονταν σε διάσωση. Επιπλέον, υπήρχε η ελπίδα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, εξακολουθώντας να είναι μια σχετικά δημοκρατική χώρα, σε μεγάλο βαθμό εξαρτώμενη από την κοινή γνώμη, εάν ο πόλεμος διαρκούσε, δεν θα ήθελαν να χύσουν αίμα στα νησιά των άλλων. Πράγματι, γιατί ένας απλός Αμερικανός στο δρόμο να παίρνει φέρετρα ψευδαργύρου με τους συγγενείς του, αν δεν μιλάμε για την προστασία του εδάφους των ίδιων των Ηνωμένων Πολιτειών, και μάλιστα να πληρώνει αρκετά μεγάλους στρατιωτικούς φόρους! Ίσως γι' αυτό η τσαρική Ρωσία έχασε, έχοντας περισσότερους στρατιώτες, αλλά ο ρωσικός λαός δεν θεωρούσε τη Μαντζουρία έδαφός του, και δεν ήθελε να πληρώσει με αίμα και ιδρώτα για αφηρημένα συμφέροντα. Αλίμονο, ο Χίτλερ δεν πήγε στη Μόσχα, εν μέρει λόγω της απροετοίμησης για τον σκληρό Χειμώνα και εν μέρει λόγω του φανατισμού που χαρακτηρίζει τους Μπολσεβίκους.
  Δεν ήθελα να το ζήσω μόνη μου.
  Ωστόσο, όχι μόνο οι Μπολσεβίκοι, αλλά και ο ρωσικός λαός είναι επιρρεπής στην αυτοθυσία για μεγάλους στόχους. Άλλωστε το πρώτο air ram έφτιαξε ο Ρώσος Messer. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι το έκανε αυτό όχι για χάρη των ωρών του παραδείσου, αλλά για χάρη της Πατρίδας. Αν και ο... Μέσερ είναι εν μέρει ανόητος, τελικά, είναι μάστορας των ακροβατικών, εφευρέτης, σχεδιαστής και φυσικά ένας ζωντανός θα έφερνε πολύ περισσότερα οφέλη στην Πατρίδα. Ίσως οι Yankees να μην έχουν τόσο λάθος, επαναλαμβάνοντας την αρχή: το κύριο πράγμα στη μάχη είναι να επιβιώσεις! Άλλωστε οι νεκροί δεν μπορούν πια να σκοτώσουν!
  Αρκετά ημίγυμνα κορίτσια με γυμνό στήθος υποκλίθηκαν ως επιδοκιμασία.
  Ο ναύαρχος Naumo παρατήρησε:
  - Έχουμε ήδη εξαντλήσει περισσότερα από τα δύο τρίτα των πυρομαχικών. Τα όπλα είναι πολύ ζεστά, είναι περιχυμένα με κουβάδες νερό!
  Ο Γιαμαμότο έκανε ένα σταυρό με το δάχτυλό του στον αέρα και είπε με χαμηλή, ελαφρώς βραχνή φωνή:
  - Νομίζω ότι τα όπλα θα αντέξουν το τελευταίο τρίτο των οβίδων. Αν και όχι, νοκ άουτ έως και ενενήντα πέντε τοις εκατό.
  Ο ναύαρχος Ναούμο ανασήκωσε τους ώμους του και σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του.
  - Αξίζει τον κόπο να δώσεις ό,τι καλύτερο την πρώτη μέρα;
  Ο Γιαμαμότο έσφιξε τις γροθιές του.
  - Κόστος! Φυσικά και αξίζει τον κόπο! Αιφνιδιάσαμε τους Ρώσους, όπως ήταν το 1904, τους Γερμανούς το 1940, αλλά ο Στάλιν θα τιμωρήσει αυστηρά την εντολή και αυτό δεν θα ξαναγίνει. Είναι λοιπόν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε το γεγονός ότι η ουρά του δράκου αποκοιμήθηκε. Στην πραγματικότητα, καταλαβαίνω τον Στάλιν, ο πόλεμος με τη Γερμανία τράβηξε την προσοχή του σε τέτοιο βαθμό που σταμάτησε να φροντίζει την Άπω Ανατολή. Και η συνοδεία του χωρίς αρχηγό φοβάται να πάρει την πρωτοβουλία. Εδώ χάσαμε το χτύπημα μας. Όπως και οι Αμερικανοί. Ήταν φανερό σε όλους ότι το θέμα ετοιμαζόταν, τα σύννεφα μαζεύονταν, σύντομα θα χτυπούσαν βροντές, αλλά...
  Έτρεξαν, αναβοσβήνουν ξυπόλητοι, στρογγυλές γόβες του κοριτσιού. Ήταν σε μια σημαντική αποστολή.
  Ο Naumo άγγιξε τη λαβή του ξίφους σαμουράι που κρέμονταν στη ζώνη του, ή όπως κοινώς αποκαλείται katana:
  - Οι Ρώσοι ενεργούν πάντα αργά! Ο πόλεμος δεν θα αργήσει πολύ και θα φτάσουμε στα Ουράλια.
  Ο Γιαμαμότο σήκωσε τα μάτια του στον ουρανό.
  "Είθε οι θεοί να μας βοηθήσουν σε αυτό, αλλά δεν νομίζω!" Μαθαίνουν γρήγορα, ο Khalkhin Gol έδειξε ότι το επίπεδο των Ρώσων είναι υψηλότερο από τον πόλεμο του 1904-1905. Επιπλέον, θα σας πω ένα μυστικό. Ο μυστικός μας πράκτορας στο Βλαδιβοστόκ βοήθησε λίγο, ότι το αρκετά ισχυρό παράκτιο πυροβολικό δεν είχε οβίδες και το αεροσκάφος απέτυχε να απογειωθεί εγκαίρως. Αυτός είναι ο μυστικός πόλεμος.
  Ο Naumo έμεινε έκπληκτος:
  - Και πού φαινόταν το SMERSH και το NKVD;
  Ο Γιαμαμότο γέλασε κουνώντας τα δάχτυλά του.
  "Τα χειρότερα στελέχη της Ρωσίας υπηρετούν εδώ στην Άπω Ανατολή, όσοι φοβούνται να πεθάνουν στο σοβιετογερμανικό μέτωπο αγωνίζονται για το Βλαδιβοστόκ. Επομένως, εδώ, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις έναν προδότη ή έναν ανόητο στην κορυφή, καθώς και ένα άτομο που εξυπηρετεί τον εαυτό του. Και το NKVD είναι τόσο συνηθισμένο να αποκαλύπτει φανταστικές συνωμοσίες που δεν παρατηρεί πλέον πραγματικούς προδότες. Άρα είναι πολύ πιθανό να δουλέψεις. Παρεμπιπτόντως, αν αρκετοί στρατηγοί πήγαν στο πλευρό των Γερμανών, παρά το γεγονός ότι οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι τους απειλούνται με εκτέλεση για αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να δωροδοκηθεί κάποιος από την κορυφή. Ή χρησιμοποιήστε το στο σκοτάδι, που είναι ακόμα καλύτερο.
  Έτσι, έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Εμείς οι Ιάπωνες χαρακτηριζόμαστε γενικά από σχολαστικότητα στο να σκεφτόμαστε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και να λαμβάνουμε υπόψη όλα τα μικρά πράγματα.
  Ο Ναούμο έτριψε τη λαβή του κατάνα του.
  - Σωστά! Όμως η ντροπή του Khalkhin Gol προκαλεί ένα αίσθημα πικρίας και έντονης ενόχλησης! Πώς θα μπορούσαμε...
  Ο Γιαμαμότο παρηγόρησε:
  - Υπήρχαν περισσότεροι Μάντσους παρά Ιάπωνες, και γενικά είναι αδύνατο να κερδίζεις όλη την ώρα. Πρέπει να σημειώσω ότι, ωστόσο, δεν πολέμησαν οι καλύτερες μονάδες στο πλευρό μας και οι Ρώσοι είχαν μεγάλο πλεονέκτημα στην αεροπορία και τα τανκς.
  Ο Ναούμο μισοσύρει την κατάνα του.
  - Δεν δικαιωνόμαστε! Ένας σαμουράι δεν θα αναφέρεται ποτέ σε μια θαμπή λεπίδα και ένα κουρασμένο άλογο, πολλούς εχθρούς και ένα αδύναμο όπλο!
  Ο Yamamoto διόρθωσε:
  - Σαμουράι, φυσικά όχι, αλλά ένας άντρας, δυστυχώς ναι! Οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν λάθη!
  Ο Γιαμαμότο αποσπάστηκε και φώναξε κάτι στους σωλήνες και μετά συνέχισε:
  - Και ξέρετε, προσφέρθηκα να χτυπήσω τη Ρωσία τον Μάιο του 1942. Αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει την προέλαση του πρώτου Fritz.
  Ο Ναούμο έγνεψε καταφατικά.
  - Πραγματικά! Αλλά πολεμήσαμε τις ΗΠΑ και το βρετανικό λιοντάρι.
  Ο Γιαμαμότο χτύπησε την τιμονιέρα με το δάχτυλό του.
  - Ναί! Είναι αλήθεια, αλλά οι ΗΠΑ χτυπήθηκαν στα δόντια, η Βρετανία έχασε τις αποικίες της και η Γερμανία ήταν σχετικά σφιχτή. Θέλαμε να αντλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη δύναμη από τη Δύση της Ρωσίας για να διευκολύνουμε τη Βέρμαχτ να προχωρήσει στην επίθεση εναντίον της Βρετανίας χωρίς να φοβάται ότι θα μαχαιρωθεί πισώπλατα από τον Στάλιν. - Ο ναύαρχος ήπιε το σάκε που πρόσφερε μια ξυπόλητη κοπέλα με κοντή φούστα και συνέχισε. - Το χτύπημα ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο, μέχρι να στεγνώσουν οι δρόμοι, αλλά οι Αμερικανοί απέτρεψαν.
  Ο Naumo τράβηξε το katana του και το έκοψε στον αέρα:
  - Θάνατος στις ΗΠΑ! Πάντα παρεμβαίνουν στην Ιαπωνία.
  Ο Γιαμαμότο χαμογέλασε πονηρά.
  - Όχι πάντα, βέβαια, για παράδειγμα, όταν πρωτοπολεμήσαμε με τη Ρωσία, οι Γιάνκηδες μας βοήθησαν πολύ με δάνεια, καθώς και με προμήθειες όπλων. Πάνω από το ήμισυ του στόλου μας κατασκευάστηκε με τα χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας και στα δικά τους ναυπηγεία. Άρα η Αμερική δεν είναι πάντα κακή, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση.
  Ο Ναούμο ρώτησε έκπληκτος:
  - Και γιατί?
  Έτρεξαν πάλι μπροστά από τους Ιάπωνες ναύαρχους, αναβοσβήνουν τα γυμνά τακούνια της υπηρέτριας.
  Ο Γιαμαμότο συνετέλεσε να εξηγήσει:
  - Ένα κοπάδι βομβαρδιστικών μεγάλης εμβέλειας διέρρηξε το Τόκιο και έδωσε ένα ύπουλο πλήγμα στην πρωτεύουσα, χρησιμοποιώντας βόμβες ναπάλμ. Εκατοντάδες ξύλινα σπίτια κάηκαν και ο αυτοκράτορας διέταξε με κάθε κόστος να μετακινηθεί η ζώνη ελέγχου μακριά από την πρωτεύουσα. Και πρώτα απ 'όλα, να συλλάβει το συγκρότημα μάχης των αμερικανικών βάσεων στο αρχιπέλαγος Medei, πιο κοντά στους ιαπωνικούς σκελετούς. Αλίμονο, δεν τα καταφέραμε, οπότε αρχίσαμε να χάνουμε τη μάχη για τον Ειρηνικό Ωκεανό. Είναι καλό που ταυτόχρονα είχαμε τη σοφία να συνάψουμε γρήγορα μια συμμαχία με το Τρίτο Ράιχ και να κατέβουμε μικροί. Διαφορετικά δεν θα έμεναν ούτε ερείπια από τις πόλεις μας.
  Τα ξυπόλητα κορίτσια μάλιστα πετάχτηκαν πάνω, κουνώντας τις μαύρες και κόκκινες πλεξούδες τους.
  Ο Ναούμα κούνησε το σπαθί του στον αέρα:
  Θα είχαμε κερδίσει πάντως! Είναι λοιπόν πραγματικά απαραίτητο να δώσουμε στον Χίτλερ τις Φιλιππίνες μετά τον πόλεμο; Αυτό το μαργαριτάρι του ιαπωνικού στέμματος, η απόρθητη Σιγκαπούρη, το ανθισμένο Χονγκ Κονγκ, η Ινδονησία, οι πετρελαιοπηγές των αιχμαλωτισμένων αγγλικών αποικιών και η Γαλλική Γουινέα, η Ινδοκίνα, η Βιρμανία, η Ταϊλάνδη. Και πολύ περισσότερο, τι να μιλήσουμε δεν γυρίζει τη γλώσσα. Άλλωστε, βρισκόμαστε στα σύνορα με την Ινδία, στο κατώφλι της οποίας κατέλαβε ο Φύρερ - την Αυστραλία. Και παράτα τα όλα χωρίς μάχη, σαν δειλός...
  Ο Γιαμαμότο διέκοψε:
  - Μεταξύ των λευκών, επίσης, υπάρχουν έξυπνοι! Δεν είναι περίεργο που ο Αυτοκράτορας στο γραφείο του έβαλε μια προτομή του Ναπολέοντα. Αλλά υπήρχε ένας άλλος Καίσαρας, είπε: είναι πιο δύσκολο να κρατήσεις τον κατακτημένο παρά να κερδίσεις. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό ισχύει για εμάς καταρχήν. Σε αυτή τη φάση δεν είχαμε άλλη επιλογή. Αποφασίσαμε να κρατήσουμε ένα μέρος για να μην χάσουμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της κυριαρχίας.
  Ο Nauma αναπαρήγαγε τη φιγούρα οκτώ με το σπαθί:
  Καταλαβαίνω με το μυαλό μου, αλλά με την καρδιά μου!
  Ο Γιαμαμότο σηκώθηκε και χτύπησε τον συνάδελφό του στον ώμο.
  - Ναι, μην στεναχωριέσαι, σε αυτήν την περίπτωση, αν φύγουμε, τότε να επιστρέψουμε. Θα νικήσουμε την ΕΣΣΔ και θα ορμήσουμε ξανά στο Τρίτο Ράιχ εναντίον των ΗΠΑ και των Βρετανών, αλλά θα τους νικήσουμε ήδη μαζί με τους Γερμανούς και τα ζυμαρικά. Και μετά θα τα επιστρέψουμε όλα, συν θα καταλάβουμε και την Ινδία, την Αυστραλία, την Αλάσκα και μέχρι ... Θα φανεί εκεί, άλλωστε, θα έχουμε τους πόρους της ρωσικής Σιβηρίας, και η Αμερική θα πέσει ξανά σε κατάθλιψη. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό!
  Για άλλη μια φορά, τα ξυπόλητα κορίτσια έγνεψαν καταφατικά με τη μεγαλύτερη επιδοκιμασία. Είναι τόσο όμορφα, μαυρισμένα, μερικά από τα κορίτσια ήταν ακόμη και με ξανθά μαλλιά και μυώδη.
  Ο ναύαρχος Nauma, με μια σχεδόν ανεπαίσθητη κίνηση, έκρυψε το katana στη θήκη του και, ψιθυρίζοντας, ψιθύρισε:
  - Το μέλλον είναι καλό, αλλά το παρόν είναι καλύτερο! Ακούστε για αεροπλανοφόρα, ολόκληρη η προμήθεια βομβών έχει εξαντληθεί και για ...
  Ο Γιαμαμότο διέταξε εν συντομία:
  - Ελάτε στο κατάστρωμα και κοιτάξτε γύρω μας, σε μισή ώρα θα γυρίσουμε και θα φύγουμε για την πλησιέστερη βάση μας.
  Ο Ναούμα σφύριξε από τη μύτη του:
  - Άκου τον διοικητή!
  Ο ναύαρχος πήδηξε έξω κρατώντας την πόρτα για να μην χτυπήσει. Πριν τελειώσουν τα βήματά του, μια σκιά γλίστρησε έξω από την πόρτα, περπάτησε στις μύτες των ποδιών και πέταξε το κάλυμμα. Ο Γιαμαμότο γέλασε.
  - Λαίδη Άρμστρονγκ, είσαι ξαφνική όπως πάντα!
  Ένα ρεύμα φωτός έπεσε πάνω στο πλάσμα, δείχνοντάς το σε όλο του το μεγαλείο. Ήταν μια ξανθιά, νύμφη φιγούρα, με τέλειες αναλογίες, αλλά με το πρόσωπο μιας ώριμης γυναίκας γύρω στα τριάντα της. Ελαφρώς ψηλότερο από το Yamamoto, με δερμάτινα παπούτσια κεντημένα με σμαράγδια και ζαφείρια για να ταιριάζουν με το χρώμα του κύματος, με απαλές σόλες. Έχοντας πετάξει τα σκεπάσματα, ήταν με μαγιό και κινούνταν σαν Ινδή χορεύτρια.
  Ο Γιαμαμότο σταμάτησε τη γυναίκα:
  - Χορέψτε αργότερα! Στο μεταξύ, ακούστε με προσεκτικά, πώς αντέδρασε ο πρόεδρος-μαριονέτα των Ηνωμένων Πολιτειών ως μέλος του Τρίτου Ράιχ, Χένρι Τρούμαν, στην πρότασή μας να δώσουμε σε όλα τα απελευθερωμένα εδάφη το καθεστώς των επίσημα ανεξάρτητων κρατών;
  Ο Άρμστρονγκ απάντησε με την απαλή φωνή της:
  - Είπε ότι αυτός και ο Τσόρτσιλ ήταν αντίθετοι. Όλες οι αποικίες θα συνεχίσουν να είναι αποικίες και η Κίνα θα παραμείνει διχασμένη. Παρεμπιπτόντως, ο Τρούμαν είπε ότι εάν η Ιαπωνία βοηθήσει το καθεστώς Chai Kang Shi, μπορεί να το σώσει - θα ρωτήσει προσωπικά τον Χίτλερ ότι ήταν έτσι. Εν ολίγοις, έχετε τις βάσεις σας στη Μαντζουρία, καθώς και το καθεστώς, ακόμη και να πάρετε κάτι στην ηπειρωτική Κίνα. Ειδικότερα, παραχωρήσεις και πρόσβαση σε πρώτες ύλες.
  Ο Γιαμαμότο χαμογέλασε.
  - Είναι καλά νέα! Γνωρίζει η κυβέρνηση-μαριονέτα των ΗΠΑ ότι χτυπήσαμε την ΕΣΣΔ; Ή όχι ακόμα;
  Η Άρμστρονγκ έκανε έναν κύκλο με το δάχτυλό της.
  - Ξέρει ήδη! Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση, αλλά ο Τρούμαν έχει ήδη καταφέρει να αναφωνήσει: μπράβο Ιάπωνες!
  Ο Γιαμαμότο συνοφρυώθηκε και έσφιξε τα φρύδια του θυμωμένα.
  - Δεν είμαστε Ιάπωνες γι' αυτόν, αλλά οι Ιάπωνες, ένα έθνος πολεμιστών και σοφών, και όχι βοσκών και καταδίκων όπως οι Αμερικανοί. Αν και, φυσικά, αυτό είναι καλό, σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εμπόδια για μια επίθεση βαθιά στη Σιβηρία.
  Η γυναίκα κούνησε παιχνιδιάρικα τα πόδια της στο πάτωμα:
  - Η Σιβηρία είναι καλή - είναι μεγάλη, πλούσια! Και την ίδια στιγμή, η Σιβηρία είναι κακή - υπάρχει χιόνι και κρύο!
  Ο Γιαμαμότο έσφιξε τα χείλη του.
  - Ο Ιάπωνας στρατιώτης δεν φοβάται τον παγετό. Αυτή είναι η ουσία του κώδικα Bushido: μην αναζητάτε μια εύκολη ζωή για τον εαυτό σας, αλλά ξεπεράστε τις δυσκολίες. Δεν είναι περίεργο το σύμβολο του σαμουράι - ο σταυροειδές κυπρίνος! Αυτό το ψάρι κολυμπά πάντα ενάντια στο ρεύμα.
  Ο Άρμστρονγκ εξεπλάγη:
  - Κυπρίνος; Ένα τόσο ακίνδυνο ψάρι. Οι τρομεροί, πραγματικοί δαίμονες των σαμουράι της αποκάλυψης συγκρίνονται με τους εαυτούς τους με ένα μιννοού, το οποίο τηγανίζεται σε τηγάνι, και όχι με μια τίγρη ή ένα λιοντάρι.
  Ο Γιαμαμότο άπλωσε τα χέρια του.
  - Δεν υπάρχουν λιοντάρια στην Ιαπωνία! Και η τίγρη είναι πολύ τρυφερή γάτα, της λείπει θάρρος. Ξέρετε, μια από τις κύριες δοκιμασίες ενός σαμουράι, στα δέκα του χρόνια, εισάγεται σε ένα κλουβί με μια τίγρη και πρέπει να πάρει ένα κομμάτι φρέσκο κρέας από το θηρίο. Ότι ο Ζένκι εκκολάφθηκε, δεν το πιστεύετε;
  Η Άρμστρονγκ κούνησε το κεφάλι της.
  "Δεν πιστεύω ότι ένα δεκάχρονο αγόρι μπορεί να χειριστεί μια τίγρη, ακόμα κι αν έχει το πιο κοφτερό σπαθί στα χέρια του.
  Ο Γιαμαμότο έβαλε απαλά το χέρι του στην πλάτη του κοριτσιού και χάιδεψε το γυμνό, βελούδινο δέρμα της.
  - Παρεξήγησες. Ο γιος ενός σαμουράι μπαίνει στο κλουβί με την τίγρη χωρίς σπαθί ή όπλο. Πρέπει να χρησιμοποιήσει το δυνατό μυαλό και τη δύναμη της θέλησής του για να πείσει την τίγρη να του δώσει το φαγητό του!
  Ο Άρμστρονγκ αναφώνησε:
  - Ναι, είναι απλά απίστευτο! Ο Σαμουράι είναι ο πραγματικός Διάβολος! Έχετε πάει και εσείς σε αυτό το κελί;
  Ο Γιαμαμότο χαμήλωσε τα μάτια του.
  - Δυστυχώς όχι! Αυτό είναι το έθιμο των αρχαίων χρόνων! Αλλά αν θέλεις, θα σε ρίξουμε σε ένα κλουβί; Λέτε ότι θέλετε να μπείτε στο κλουβί με την τίγρη;
  Η Άρμστρονγκ γουργούρισε, με τα μαυρισμένα, κομψά ελληνικά μπράτσα της τυλιγμένα γύρω από το λαιμό του ναύαρχου. Τα χείλη άνοιξαν ελκυστικά:
  - Αν η τίγρη είσαι εσύ, τότε είμαι έτοιμος ακόμα και για την κόλαση! Αν και ο παράδεισος είναι χειρότερος από την κόλαση χωρίς εσένα, ω αγαπημένος μου σαμουράι.
  Ο Γιαμαμότο έσπρωξε ξαφνικά τη γυναίκα και φώναξε:
  - Τώρα πρέπει να συνοψίσω τα αποτελέσματα της επιδρομής στην ΕΣΣΔ με άλλους ναύαρχους, καθώς και να μάθω πώς είναι τα πράγματα στη στεριά. Δεν υπάρχει χρόνος για να αφεθείτε στις γυναικείες απολαύσεις. Καταλαβαίνετε: δεν υπάρχει χρόνος! Θα σε πάρω τηλέφωνο μόνο το βράδυ. Παρεμπιπτόντως, το στενό κόψιμο των ματιών μου και το κίτρινο δέρμα δεν με ενοχλούν.
  Η Άρμστρονγκ κύλησε τους γοφούς της.
  - Δεν! Ακριβώς το αντίθετο! Ακόμα πιο ρομαντικό και ασυνήθιστο λοιπόν! Εσύ είσαι Ιάπωνας, εγώ είμαι Αμερικανός: κίτρινη και λευκή φυλή, άγγελος και δαίμονας! Αυτή η αντίθεση είναι τρελή! Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν το πρωτότυπο και όχι σαν τις υπόλοιπες.
  Ο Γιαμαμότο έριξε στον εαυτό του μισό ποτήρι σάκε ανακατεμένο με "Ginn" και, καταπίνοντας με τη μία, χαλάρωσε:
  - Στην πραγματικότητα, νόμιζα ότι οι γυναίκες ήταν πιο συντηρητικές από τους άνδρες. Οι γυναίκες έχουν κάνει πολλές επιστημονικές ανακαλύψεις;
  Ο Άρμστρονγκ πέταξε το κεφάλι της και κούνησε τα ξανθά μαλλιά της και είπε:
  - Η πιο σημαντική ανακάλυψη για μια γυναίκα είναι η ανακάλυψη ενός νέου άντρα, μόνο με την προϋπόθεση ότι είναι βιβλίο, όχι ραδιόφωνο! Και οι σαμουράι δεν είναι ομιλητές!
  Ακούστηκε ένα υστερικό κουδούνι, ένα πράσινο φως άναψε. Ο ναύαρχος έριξε στον εαυτό του άλλο μισό ποτήρι, βούρκωσε στα ρώσικα και έφαγε λεμόνι αλειμμένο με μέλι. Έγλειψε τα χείλη του και έδειξε τη λαβή ενός σπαθιού σαμουράι:
  - Εγώ προσωπικά σκότωσα περισσότερους από εκατό ανθρώπους, τουλάχιστον είκοσι από αυτούς νεαρές γυναίκες! Θα είσαι η πιο όμορφη από όλα τα θύματα.
  Ο Άρμστρονγκ απείλησε, βγάζοντας την κατακόκκινη γλώσσα του Γιαμαμότο:
  - Έχω τρεις γιους και θα εκδικηθούν εσένα και την οικογένειά σου, ναύαρχε!
  Ο Γιαμαμότο δεν φαινόταν καθόλου προσβεβλημένος.
  - Γέννησε τρία παιδιά...
  - Πέντε! Ο Άμστρονγκ διόρθωσε.
  Ειδικά πέντε! Και κράτησε τη μέση του κοριτσιού;
  Η κυρία πέταξε το πόδι της στο λαιμό της:
  - Είμαι Αμερικανός και αυτό τα λέει όλα!
  Ο Γιαμαμότο έγνεψε καταφατικά και σφύριξε:
  - Τώρα θα σου έρθει ένα αγόρι, είναι μια πολύ δυνατή μαχήτρια νίντζα. Εξυπηρετήστε τον με τα υψηλότερα πρότυπα. Καταλάβατε;!
  Ο Άρμστρονγκ έγνεψε καταφατικά.
  - Λατρεύω τους νέους... Ελπίζω να είναι όμορφος;
  Οι Ιάπωνες απάντησαν με σιγουριά:
  - Ακόμα περισσότερο! Θα σου αρέσει!
  Και έφυγε αποφασιστικά από την καμπίνα. Αντίθετα, ένα αγόρι εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως. Φαίνεται περίπου δεκατριών ή δεκατεσσάρων ετών, πολύ μυώδης, ξυπόλητος και φορώντας σορτς. Πραγματικά όμορφος, με ξανθά μαλλιά.
  Η Άρμστρονγκ χάρηκε... Που δεν θα χρειαζόταν να αντιμετωπίσει κάποιο παλιό φρικιό.
  Το αγόρι, ωστόσο, κοίταξε θυμωμένος και μουρμούρισε λακωνικά στα αγγλικά:
  - Γδύσου!
  Η γυναίκα χαμογέλασε και είπε:
  - Ίσως λίγο πιο ρομαντικό!
  Το αγόρι απάντησε χαστουκίζοντας την στο πρόσωπο. Το μάγουλο της κυρίας κάηκε. Η κατάσκοπος αναστέναξε βαριά και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Αλίμονο, όχι μια πολλά υποσχόμενη αρχή.
  Το αγόρι ξεγύμνωσε τα δόντια του, πέταξε το σορτς του και αποκάλυψε την βαριά ανδρική τελειότητα.
  Σύρισε χαμογελώντας:
  - Ξαπλωνω!
  Με έναν αναστεναγμό, η λαίδη Άρμστρονγκ ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια της. Το αγόρι με πίεση και πολύ αγενή μπήκε μέσα της και άρχισε να σφυρίζει σαν πολυβόλο. Ούτε χάδια, ούτε λόγια...
  Η κατάσκοπος ήταν ήδη μια έμπειρη πόρνη και δεν έπαθε τίποτα. Αντίθετα, τα απότομα τραντάγματα είναι σχεδόν ευχάριστα. Έτσι την ενθουσίασαν και το σπήλαιο της Αφροδίτης άρχισε να γεμίζει υγρασία. Μετά ξεκίνησε τελείως και ακούστηκαν ηδονικά μουγκρητά.
  Οι κυρίες αντιμετωπίζονται σκληρά, αλλά αυτό είναι επίσης μια ευχαρίστηση. Και εδώ σε καλύπτει ένα κύμα οργασμού.
  Το αγόρι ξαφνικά σταματά να σφυροκοπά, αρπάζει τη λαίδη Άρμστρονγκ από τα μαλλιά με δύναμη και σκύβει γυμνό στην τελειότητα του. Η κατάσκοπος ανοίγει το στόμα της και ο πίδακας χτυπά τη γλώσσα της. Δεν είναι και η πρώτη φορά. Και ο λευκός χυλός από το αγόρι είναι γλυκός και πολύ ευχάριστος στη γεύση. Ο Άρμστρονγκ γλείφει τα χείλη του με γνήσια ευχαρίστηση.
  Τότε ο ίδιος ο νεαρός νίντζα γέρνει προς το στήθος της με το πρόσωπό του και αρχίζει να εργάζεται ανιδιοτελώς. Ο Άρμστρονγκ ανατριχιάζει με άλλο ένα κύμα έκστασης και βρυχάται σαν βουβάλι σε σφαγείο. Πρέπει να πιάσει την τελειότητα με το κόκκινο στόμα της. Και να δουλεύεις με ροζ γλώσσα. Ώσπου η βρύση του λευκού και του γλυκού ξεσπάσει ξανά.
  Τόση πλάκα. Και ο νεαρός, μυώδης και ξανθός νίντζα είναι απλά ακούραστος. Η ενέργειά του είναι αμέτρητη και συντριπτική. Αυτός ο επιφανής μαχητής και γίγαντας του κρεβατιού. Και ξανθά μαλλιά... Απλά όλα είναι σούπερ και κορυφαίας κατηγορίας.
  Το επισκευασμένο Ε-50 μπήκε στη μάχη. Ωστόσο, οι Ρώσοι δημιούργησαν οχυρώσεις και οι Γερμανοί έπρεπε να ξεπεράσουν τις άμυνες σε βάθος. Οι πολεμιστές κατέστρεψαν μεθοδικά την μπαταρία.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, σπάζοντας το σοβιετικό κανόνι, και μετά με ένα χαμόγελο στη φωνή της είπε:
  - Θα χτυπάμε κόσμο, και τους κουβάδες!
  Η Charlotte τραγούδησε τις χάλκινες κόκκινες μπούκλες της:
  -Είμαστε, ω, ληστές! Ληστές!
  Και πατώντας το κουμπί του joystick με το γυμνό της δάχτυλο, έστειλε ένα βλήμα, σπάζοντας το σοβιετικό καταφύγιο.
  Και τότε η Χριστίνα γρύλισε εκκωφαντικά:
  - Μπανγκ Μπανγκ! Και είσαι νεκρός! Οι νεκροί! Οι νεκροί!
  Και πιέζει επίσης ένα χαριτωμένο πόδι με γυμνό δάχτυλο, στέλνοντας τον εχθρό σε νοκ-άουτ.
  Και μετά ήταν η Μάγδα. Εδώ είναι το κορίτσι. Επίσης πατάει το joystick με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού του, και πώς τραμπαρίζει.
  - Α, όποιος μας δει αμέσως θα λαχανιάσει!
  Η γοητευτική Γκέρντα, κουνώντας το γεμάτο στήθος της, χτύπησε τα τριάντα τέσσερα και ψέλλισε:
  - Και για κάποιον θα μυρίζει τηγανητό!
  Η Σάρλοτ πίεσε τα γυμνά της δάχτυλα στα κουμπιά του joystick και κελαηδούσε σαν σπουργίτι:
  - Και κάτι κρατάμε στην αγκαλιά μας!
  Η Κριστίνα έσκισε ένα σοβιετικό όπλο με μια οβίδα και θρόισμα, χτυπώντας τα κατακόκκινα χείλη της:
  -Μην μας πλησιάζεις...
  Η Μάγδα πάτησε επίσης το κουμπί με το γυμνό της δάχτυλο. Φύσηξε ένα τριάντα τέσσερα και φώναξε:
  - Μην μας πλησιάζεις!
  Και η Γκέρντα, αυτό το επιθετικό θηρίο, με τα ξανθά μαλλιά, θα σφυρίξει επίσης με ένα βλήμα, και οι τριαντατέσσερις θα σκάσουν σαν τη μύτη του μποξέρ κάτω από τη γροθιά του μποξέρ. Και ο πολεμιστής θα γκρινιάζει:
  - Θα το σκοτώσουμε!
  Και πάλι τα κορίτσια θα ξεσπάσουν σε κλάματα και θα πυροβολήσουν, χωρίς καμία λύπη ή παύση.
  Η Σάρλοτ φώναξε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι μεγάλος ληστής...
  Και επίσης πώς χτυπά ένα σοβιετικό οβιδοβόλο. Μόνο μέρη πέταξαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Χριστίνα γρυλίζει. Καθώς πατάει το γυμνό του δάχτυλο στο κουμπί του joystick και κελαηδάει:
  - Και η κόρη των δαιμόνων πέθανε!
  Η Μάγδα επίσης καρφώνει πιέζοντας τα ξυπόλυτα πόδια της σε ένα εντυπωσιακό αντικείμενο, συνθλίβει ένα σοβιετικό τανκ και εκπέμπει:
  - Και όχι σεμνό!
  Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της, τα δόντια της έλαμψαν. Φαντάστηκε έναν όμορφο νεαρό άνδρα. Τόσο μυώδης, αθλητικός, με μυϊκή ανακούφιση και μεγάλη αρρενωπή τελειότητα. Και πώς σκύβει και τυλίγει τα κατακόκκινα χείλη της γύρω από τον παλλόμενο, νεφρίτη πυρήνα του. Πόσο νόστιμο είναι, σαν παγωτό σοκολάτα. Και αυτό το παγωτό σοκολάτα που γλύφεις με τη γλώσσα σου. Και είναι τόσο ωραίο, τόσο συναρπαστικό.
  Ω, τι ωραία αν ένας άλλος νέος θα την ενώσει από πίσω. Και η παλλόμενη ράβδος νεφρίτη θα μπει στο υγρό σπήλαιο της Αφροδίτης. Και πόσο υπέροχο είναι.
  Η Γκέρντα τινάχτηκε ακόμη και από μαρασμό. Πόσο συγκινητικό και απολαυστικό της φαινόταν.
  Το κορίτσι πυροβόλησε στο σοβιετικό όπλο. Και κελαηδούσε με θαυμασμό, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  Παιδιά, παιδιά, εξαρτάται από εσάς...
  Η Σάρλοτ έσπασε επίσης και έσπασε το ρωσικό τανκ, καθώς βροντοφωνάζει, κουνώντας το γεμάτο μπούστο της:
  - Σώστε τη γη από τη φωτιά!
  Η Χριστίνα κούνησε τα χαλκοκίτρινα μαλλιά της. Έσκασε ένα φλογερό χαμόγελο, κελαηδώντας:
  - Είμαστε για την ειρήνη, για τη φιλία, για τα χαμόγελα του κόσμου....
  Η Μάγδα έστειλε ένα κλικ στο joystick με το γυμνό της δάχτυλο. Έσπασε το σοβιετικό τανκ και γρύλισε:
  - Για εγκάρδιες συναντήσεις!
  Οι πολεμιστές φαίνονταν εξαιρετικά ευδιάθετοι. Και πώς ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Και κλείνουν το μάτι και τσιρίζουν.
  Η Charlotte φαντάζεται επίσης έναν τύπο. Νέος, αλλά με μούσι. Καθώς της χαϊδεύει το στήθος. Καθώς ένα μούσι γαργαλάει το στήθος, τα σγουρά μαλλιά τρέχουν πάνω από τις ώριμες φράουλες των θηλών. Και την γαργαλάει, και της φιλάει το στήθος. Κυκλώστε τη γλυκιά, μελωμένη θηλή με τη γλώσσα σας. Τέτοιο είναι το ειδύλλιο. Και αν ο τύπος εξακολουθεί να κολλάει τη γλώσσα του στο σπήλαιο της Αφροδίτης. Τι γεύση!
  Η Σάρλοτ σουτάρει και τσιρίζει:
  - Και το σπαθί θα είναι κοφτερό!
  Φυσικά, τα κορίτσια, αν και καλλονές, κάνουν μια βρώμικη πράξη - σκοτώνουν σοβιετικούς στρατιώτες. Αλλά διδάχτηκαν έτσι από την πρώιμη παιδική ηλικία. Είναι αδίστακτοι λύκοι.
  Και νομίζουν ότι έχουν δίκιο. Έχουν την ίδια ανατροφή και νοοτροπία. Τα κορίτσια άρχισαν να πολεμούν στο σαράντα ένα, μερικά από το τάγμα "λύκος" τους, ακόμη νωρίτερα. Και θυμηθείτε άθελά σας τα πρώτα βήματα. Όταν ήσουν μόλις δεκαέξι. Και όλα γύρω έμοιαζαν υπέροχα, όμορφα ρομαντικά.
  Ωστόσο, είναι ακόμα αρκετά μικρά!
  Δυο δωδεκάδες αγγλικά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από τα μεταμφιεσμένα κορίτσια, μάλλον δεν παρατήρησαν τίποτα και είχαν ήδη αρχίσει να διαλύονται πίσω από τον ορίζοντα, όταν ξαφνικά ακούστηκαν νέοι ύποπτοι ήχοι. Η Madeleine διέταξε:
  Ξαπλώστε όλοι και μην κουνηθείτε!
  Τα κορίτσια πάγωσαν, κάτι περίμεναν. Και τότε ελαφρά μεταφορείς και φορτηγά εμφανίστηκαν πίσω από τον αμμόλοφο. Αν κρίνουμε από το σχέδιο, αγγλική και αμερικανική παραγωγή. Προχώρησαν αργά προς την πρωτεύουσα της Τυνησίας. Η Μάντελεϊν ξαφνιάστηκε λίγο. Πίστευε ότι η πρώτη γραμμή ήταν ακόμα μακριά, πράγμα που σημαίνει ότι οι Βρετανοί δεν θα είχαν χρόνο να εμφανιστούν ακόμα. Ή μάλλον, δεν πρέπει να εμφανίζονται. Και μετά υπάρχει μια ολόκληρη στήλη. Αν και, ίσως, λιγότερο από ένα τάγμα ... Ποιοι είναι αυτοί, κάποιο είδος ομάδας μάχης, παρακάμπτοντας τις ερήμους σε καμία περίπτωση ένα συνεχές μέτωπο, θέλει να ψαχουλέψει στα μετόπισθεν. Φαίνεται να είναι λογικό, αν και με την τεχνολογία είναι εύκολο να εντοπιστούν στην έρημο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μεταδώσετε στους δικούς σας στο ραδιόφωνο, αλλά μην ανοίξετε πυρ. Επιπλέον, υπάρχουν μόνο εκατό από αυτούς, και υπάρχουν περισσότεροι από τριακόσιοι Άγγλοι!
  Η Γκέρντα ψιθύρισε στην Σάρλοτ:
  - Είναι Άγγλοι! Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπω από κοντά!
  Ο κοκκινομάλλης φίλος, επίσης αρκετά νευρικός, απάντησε:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Και υπάρχουν τόσοι μαύροι ανάμεσά τους!
  Πράγματι, τουλάχιστον οι μισοί Βρετανοί ήταν μαύροι. Και η στήλη κινήθηκε αργά, και οι μαύροι εξακολουθούσαν να ουρλιάζουν κάτι ... Πλησιάζουν όλο και πιο κοντά ...
  Τότε τα νεύρα μιας από τις κοπέλες δεν άντεξαν και χτύπησε με ένα πολυβόλο. Στο ίδιο δευτερόλεπτο, οι υπόλοιποι πολεμιστές άνοιξαν πυρ και η Μάντελεϊν γάβγισε καθυστερημένα:
  - Πλή!
  Αρκετές δεκάδες Άγγλοι κόπηκαν αμέσως, ένα από τα φορτηγά πήρε φωτιά. Οι υπόλοιποι Βρετανοί άνοιξαν πυρ αδιακρίτως. Η Μάντελεϊν άδραξε τη στιγμή και φώναξε:
  - Ρίξτε επιθετικές χειροβομβίδες μαζί!
  Τα κορίτσια από το επίλεκτο τάγμα SS "She-Wolves" ρίχνουν χειροβομβίδες μακριά και με ακρίβεια. Και ότι έχουν εκπαιδευτεί από την παιδική ηλικία, και πέρασαν και από μια ειδική τεχνική. Είναι όταν προπονείσαι με ρεύμα, λίγη καθυστέρηση με τη ρίψη και εσύ με αποφόρτιση. Η Gerda και η Charlotte πέταξαν επίσης τα δώρα τους. Και οι Βρετανοί είναι σοταρισμένοι και ανάποδοι... Είναι αστείο. Πυροβολούν τυχαία, και οι μαύροι εξακολουθούν να φωνάζουν σε μια ακατανόητη γλώσσα. Ιδού μερικοί βλάκες...
  Και η Γκέρντα σουτάρει και πετάει, τραγουδώντας επίσης:
  - Στους μαθητές των SS είναι ένας εφιάλτης! Ένα άλμα - ένα χτύπημα! Είμαστε λύκοι - η μέθοδός μας είναι απλή! Δεν μας αρέσει να τραβάμε τη γάτα από την ουρά!
  Η Σάρλοτ επίσης γρυλίζει ως απάντηση. Οι σφαίρες που εκτοξεύτηκαν από αυτήν θρυμματίζονται σε θραύσματα του κρανίου. Και βγάζουν τα μάτια. Εδώ είναι ένας φοβισμένος μαύρος, πώς θα ξιφολογήσει την ξανθιά σύντροφό του στο πλάι. Θα φτύσει αίμα ως απάντηση. Η Charlotte τραγουδάει μαζί:
  - Άγγελοι της έναστρης ζοφερής κόλασης! Φαίνεται ότι όλα στο σύμπαν θα καταστραφούν! Είναι απαραίτητο να πετάξετε στον ουρανό με ένα γρήγορο γεράκι! Για προστασία από το θάνατο της ψυχής!
  Οι Βρετανοί ενεργούν με ανοργάνωτο τρόπο, οι περισσότεροι από αυτούς είναι αποικιακοί στρατιώτες: Νέγροι και Ινδοί, Άραβες. Είτε πέφτουν, παγώνουν, είτε, αντίθετα, πηδούν απότομα και αρχίζουν να ορμούν σαν τρελοί λαγοί. Ωστόσο, τα κορίτσια πυροβολούν με ακρίβεια, και οι χειροβομβίδες, αν και τα θραύσματα δεν πετούν μακριά, αλλά πυκνά! Τώρα έχουν μείνει λίγοι εχθροί. Η Madeleine ουρλιάζει στα αγγλικά, η φωνή της είναι τόσο εκκωφαντικά δυνατή που δεν χρειάζεσαι καν επιστόμιο:
  - Παραδοθείτε και θα σας σώσουμε τη ζωή! Στην αιχμαλωσία θα έχετε καλό φαγητό, κρασί και σεξ!
  Λειτούργησε αμέσως και αφού ήδη τα παρατάνε... Ψηλά τα χέρια και...
  Συγκεντρώθηκαν πενήντα αιχμάλωτοι, εκ των οποίων οι μισοί τραυματίστηκαν. Η Madeleine διέταξε:
  - Σκότωσε τους τραυματίες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Η Stalenida Pavlovna ωστόσο μπήκε σε μια άνιση μάχη με μια ομάδα κοριτσιών. Οι δυνάμεις στην πραγματικότητα δεν είναι ίδιες... Αλλά οι πολεμιστές επιτέθηκαν στη μεταφορά του Fritz. Όχι τόσο βαριά θωρακισμένο και πιο ευάλωτο.
  Ξυπόλητα, ημίγυμνα κορίτσια άνοιξαν πυρ εναντίον των Ναζί. Έχοντας χτυπήσει, ο μεταφορέας πήρε φωτιά. Στη συνέχεια, οι πολεμιστές έριξαν νοκ άουτ ένα άλλο μεταφορικό μέσο. Το έκανε να καπνίσει και να σκάσει. Το τρίτο τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού προσπάθησε να φύγει. Αλλά η Νατάσα τον έριξε νοκ άουτ με έναν συλλαμβανόμενο εκτοξευτή χειροβομβίδων. Μετά από αυτό, ένα μικρό μαστόδον τελείωσε.
  Οι Warriors μετά από αυτό άρχισαν να παίρνουν τρόπαια. Η Οξάνα έδειξε τη βελτιωμένη χειροβομβίδα με ένα χαμόγελο:
  - Γερμανική έκδοση!
  Η Βικτώρια, βγάζοντας τα δόντια της, αναφώνησε:
  - Και φαίνεστε μαύροι!
  Πράγματι, μεταξύ των νεκρών ήταν μαύροι, Ινδοί και Άραβες! Υπάρχουν μόνο λίγοι λευκοί. Οι πολεμιστές πήραν τα όπλα από τους νεκρούς. Λεηλάτησαν και τις τσέπες τους αναζητώντας χρήματα. Υπήρχαν επίσης γερμανικά μάρκα σε χαρτιά και μεταλλικά νομίσματα.
  Μέχρι στιγμής, το μάρκο παρέμεινε το πιο ισχυρό νόμισμα στη γη. Και μάλιστα μετά την κατάκτηση της Αφρικής με χρυσή υποστήριξη.
  Οι πολεμιστές, χτυπώντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους, λήστεψαν τα πτώματα. Και φορτωμένος με όπλα.
  Μετά επιστρέψαμε στο δάσος. Η Σταλενίδα ρώτησε τους τέσσερις:
  - Λοιπόν, πώς; Πήγες?
  Η Βικτώρια φούσκωσε το στήθος της και απάντησε περήφανα:
  - Ναι, τρέξαμε λίγο, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο ...
  Η Σταλινίδα πρότεινε:
  "Ίσως μπορούμε να χωρίσουμε ξανά και να κατευθυνθούμε ανατολικά;"
  Η Νατάσα πρότεινε με σεμνότητα:
  - Και αν δημιουργήσετε παρτιζάνικο απόσπασμα;
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Όχι... Υπάρχει διαταγή να υποχωρήσουμε, πίσω από την πρώτη γραμμή. Παρεμπιπτόντως, τι γνωρίζετε για την πορεία των μαχών;
  Η Βερόνικα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Μέχρι στιγμής, τίποτα... Δεν έχουμε ούτε ραδιόφωνο, ούτε...
  Η Σταλενίδα τη διέκοψε λέγοντας σοβαρά:
  - Ο πόλεμος θα είναι μακρύς και σκληρός. Ίσως δεν θα μπορέσουν όλοι να το επιβιώσουν. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να...
  Η Βερόνικα είχε το θάρρος να διακόψει:
  - Θυμάσαι τον Θεό;
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Είμαι κομμουνιστής και άθεος... Και ακόμα και η λαϊκή σοφία λέει: εμπιστεύσου τον Θεό και μην κάνεις λάθος!
  Η Βικτώρια τσίριξε:
  - Αυτό το κορίτσι έπεσε υπό την επήρεια θρησκευτικού ναρκωτικού. Και έτσι νομίζω: ότι ο Θεός είναι απλώς μια ψευδαίσθηση, αλλά αυτή είναι μια πολύ βλαβερή ψευδαίσθηση, δεσμεύει το μυαλό!
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Σεβαστείτε την πίστη κάποιου άλλου Vic... Γενικά, βέβαια, οι πιστοί είναι αυτοί που πρέπει να αποδείξουν ότι υπάρχει Θεός!
  Η Νατάσα χτύπησε θυμωμένη το γυμνό της πόδι και απάντησε:
  - Και τι υπάρχει να αποδείξει! Αν ο Θεός παραδέχεται ότι οι φασίστες έχουν καταλάβει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, τότε τι Θεός είναι αυτός!
  Η Βικτόρια γρύλισε σκληρά.
  - Λοιπόν, απόδειξε την ύπαρξη του Θεού Βέρα. Εκτός από το λιπαρό επιχείρημα ότι όλα πρέπει να έχουν μια πρώτη αιτία!
  Η Βερόνικα τέντωσε το μέτωπό της, έτριψε τη γυμνή, ελαφρώς αιματοβαμμένη σόλα της στο γρασίδι και έφυγε:
  - Λοιπόν, για να εξηγήσω ότι δεν υπήρχε ζωή, αλλά αναπτύχθηκε και μάλιστα εμφανίστηκε ένας άνθρωπος;
  Η Στελενίδα είπε σιγανά:
  - Η θεωρία της εξέλιξης... Όλα πάνε από απλά σε πιο σύνθετα και τέλεια. Και αυτό αποδεικνύεται από την ύπαρξη γεωλογικών στρωμάτων. - Μια νεαρή γυναίκα πέρασε το γυμνό της δάχτυλο στο γρασίδι και κελαηδούσε. - Εδώ, για παράδειγμα, υπάρχουν διαφορετικές γεωλογικές περίοδοι, και αυτό κρίνεται από τα απολιθώματα.
  Η Βερόνικα ανασήκωσε τους ώμους.
  "Δεν είμαι ειδικός στον κρεοκιανισμό. Και τέτοια βιβλία δεν θα βρείτε στην ΕΣΣΔ. Υπάρχουν όμως έργα στο εξωτερικό όπου αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα η επιστήμη δεν έρχεται σε αντίθεση με τη θρησκεία. Και συνόψισε την επιστημονική βάση για τη μελέτη της Βίβλου. Ιδιαίτερα για τις βιβλικές προφητείες!
  Η Βικτώρια γέλασε και παρατήρησε:
  - Οι προφητείες αυτές γίνονται αναδρομικά. Δεν υπάρχουν χειρόγραφα της Βίβλου και της Παλαιάς Διαθήκης παλαιότερα από τον δέκατο αιώνα μ.Χ. Δεν υπάρχει λοιπόν τρόπος να αποδειχθούν οι προφητείες!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε σθεναρά:
  - Σίγουρα έτσι... No Faith, η πίστη σου βασίζεται κυρίως στην τυφλή πίστη και...
  Η Βικτώρια πρότεινε πρόθυμα:
  - Φόβος πριν από το θάνατο! Ό,τι εικάζει οποιαδήποτε θρησκεία!
  Η Βερόνικα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  Γιατί οι άθεοι δεν φοβούνται τον θάνατο; Και ότι έχουν κάτι άλλο να ελπίζουν;
  Η Βικτόρια χαστούκισε ξυπόλητη ένα κλαδάκι, το έσπασε και της πρότεινε:
  - Λοιπόν, για παράδειγμα, μπορούμε να πιστέψουμε στην ανάσταση με τη δύναμη της επιστήμης. Και αυτό είναι υπέροχο επίσης!
  Η Νατάσα γούρλωσε τα μάτια της και είπε ονειρικά:
  - Αυτό είναι! Φανταστείτε ένα κομμουνιστικό μέλλον. Δεν υπάρχουν χρήματα σε αυτό, αλλά μια αφθονία δωρεάν αγαθών. Συμπεριλαμβανομένων μοτοσυκλετών με τις οποίες μπορείτε να πετάξετε στο διάστημα. Και όλα τα προϊόντα - κέικ, παγωτό, ανανάδες, φουντουκιές και ούτω καθεξής καλλιεργούνται συνθετικά. Παντού ρομπότ. Οι άνθρωποι εργάζονται μόνο δύο ώρες την ημέρα και μετά δίνουν μόνο εντολές στους μηχανισμούς. Και σε μια μέρα.
  Τα κορίτσια, μιλώντας, περπατούσαν, μετρώντας τα πάντα με τα γυμνά τους πόδια. Είναι φορτωμένοι με διάφορα πολυβόλα και μπαζούκες. Μια ολόκληρη ντουζίνα καλλονές.
  Και η Νατάσα έλεγε συνέχεια:
  - Και η πιο πλούσια βιομηχανία ψυχαγωγίας. Μόνο ευχαρίστηση. Για παράδειγμα, έγχρωμες τηλεοράσεις, και βλέπεις αμέσως μια ντουζίνα κινούμενα σχέδια. Και πολλά αξιοθέατα. Κουλοχέρηδες, παιχνίδια στον υπολογιστή, διάφορα ρομπότ... Και ακόμη και στρατηγικές. Όπως, για παράδειγμα, παίζεις ως Στάλιν και νικάς τον Χίτλερ. Ακόμα κι αν έχει τις δυνατότητες όλου του κόσμου ....
  Η Βικτώρια συνέχισε ονειρικά, για τη Νατάσα:
  Και τα σπίτια είναι τόσο όμορφα. Καθένα έχει εξοχική κατοικία με σιντριβάνι και κήπο. Και αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τους ανθρώπους στη Γη, τότε κατοικούν στην Αφροδίτη, τη Σελήνη, τον Άρη και άλλους πλανήτες. Συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί διαστημόπλοια με υπερφωτιστικές ταχύτητες, ή ακόμα και λεωφορεία μηδενικής μετάβασης. Αυτό είναι όταν μπαίνεις στο λεωφορείο και μεταφέρεσαι στο διάστημα ή ακόμα και σε άλλο κόσμο. Έτσι σας χαιρετούν οι κένταυροι ή τα μυθικά ξωτικά. - Το κορίτσι έπιασε μια λιβελλούλη στην παλάμη της, την έφερε στο αυτί και ακούγοντας συνέχισε να μιλάει. - Και για παράδειγμα, τα θαύματα της γενετικής μηχανικής. Δεν υπάρχει μεγάλη ηλικία. Όλοι οι άντρες δεν φαίνονται μεγαλύτεροι από είκοσι, όπως και τα κορίτσια. Όλα υγιή και μυώδη, με ευχάριστες, φρέσκες μυρωδιές. Τα κορίτσια είναι πάντα υγιή, χωρίς έμμηνο ρύση. Είναι πιθανό ότι τα παιδιά δεν θα χρειαστεί να γεννηθούν, θα μεγαλώσουν σε μήτρες στον κυβερνοχώρο.
  Η Νατάσα το υποστήριξε με ένα χαμόγελο:
  - Και θα εμφανιστούν τα δέντρα, πάνω στα οποία γλυκά, παγωτά, γλειφιτζούρια, κέικ - θα μεγαλώσουν σαν φρούτα. Και μπορούν να καταναλωθούν χωρίς μια σταγόνα λίπος. Και όλοι θα χαρούν να έχουν νέα αυτοκίνητα που μπορείτε να πετάξετε. Και σε άλλη ήπειρο και στον Άρη, ακόμα και σε γειτονικό γαλαξία!
  Ο Steele πρότεινε:
  - Και τότε οι άνθρωποι θα είναι διαφορετικοί, με υπερδυνάμεις. Αυτό, φυσικά, θα είναι ένα συν. Και οι νεκροί θα αναστηθούν, και δεν θα θυμούνται ότι κάποιος πίστευε κάποτε σε βιβλικές ιστορίες!
  Η Βικτώρια συνέτριψε ένα αγαρικό μύγας με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Ναι, σίγουρα ναι! Λοιπόν, αλήθεια, τι υπόσχεται η Βίβλος; Κάνουμε ουρά μέχρι το τύμπανο, ή μάλλον στους ήχους του οργάνου; Και δεν θα υπάρχει καν κρέας!
  Η Βερόνικα άπλωσε τα χέρια της και παρατήρησε:
  - Ποια είναι η επίγνωσή σας; Αλλά στις Αγίες Γραφές, η ανταμοιβή δεν αναφέρεται καθόλου με βεβαιότητα. Και χτίζουμε στο τύμπανο, αυτό είναι εικασίες!
  Η Βικτόρια γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της. Αφού σημείωσε:
  - Λοιπόν, ναι ... Και τι θα γίνει εκεί; Κάτι χωρίς αμαρτία; Και τι γίνεται με την ελεύθερη βούληση, πώς χωρίς αυτήν;!
  Η Βερόνικα απάντησε ήσυχα, στενεύοντας ελαφρά τα μάτια της:
  - Η ελεύθερη βούληση θα παραμείνει, αλλά δεν θα υπάρχει αμαρτία. - Η κοπέλα έτριψε το γυμνό της πόδι στα βρύα και συνέχισε. - Θα γίνει δυνατό γιατί οι άνθρωποι θα μισούν την αμαρτία. Όχι όλοι οι άνθρωποι, αλλά οι σωζόμενοι δίκαιοι. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο Σατανάς και οι ερεθιστικοί παράγοντες αφαιρεθούν, η αμαρτία θα χάσει την ελκυστικότητά της και θα μειώσει τα εισαγωγικά.
  Η Βικτόρια σφύριξε, κίνησε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στον κορμό μιας σημύδας. Και είπε απαλά:
  - Και πώς μπορείς να μισήσεις την αμαρτία, αν δίνει τόση ευχαρίστηση. Εδώ, για παράδειγμα, με τους άνδρες, ειδικά τους νέους. Πότε σε πατάνε, πότε σε γαργαλάνε, όταν σου κάνουν μασάζ στις φτέρνες. Άλλωστε είναι μεγάλη ευχαρίστηση να νιώθεις το άγγιγμα των μυωδών σωμάτων. Και λες ότι είναι αμαρτία!
  Η Βερόνικα γρύλισε θυμωμένη:
  - Και είναι ανήθικο να κάνεις σεξ με διαφορετικούς άντρες!
  Η Steelenida παρατήρησε θυμωμένη:
  - Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι και πουριτανός, αλλά... Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας κομμουνιστικός ηθικός κώδικας και πρέπει να προσπαθήσει κανείς να τον τηρήσει. Και μην ξαπλώνετε κάτω από όλους όσους γνέφουν!
  Η Βικτώρια απάντησε με τόλμη:
  - Μου αρέσει να είμαι ενεργός. Και μου αρέσει να αναζητώ και να προσελκύω άντρες ο ίδιος. Στη συνέχεια, κάντε έρωτα μαζί τους όπως θέλετε. Δεν είναι υπέροχο. Λοιπόν, γιατί να είμαστε σεμνοί, αντί να κορνιζάρουμε μόνοι μας τα αρσενικά μας!
  Ο Στάλιν παρατήρησε ψυχρά:
  - Με την εμφάνισή σου δεν είναι δύσκολο! Αλλά μετά από όλα και να σκοτώσει, είστε πολύ!
  Η Βικτώρια προσπάθησε να εκτρέψει λίγο τη συζήτηση:
  - Σε κάθε περίπτωση, ξέρετε το κομμουνιστικό μέλλον, ελεύθεροι και σοφοί άνθρωποι, πολύ καλύτερα από την εξουσία του Θεού, που επιτρέπει τον θρίαμβο του φασισμού, ή πνίγοντας την ανθρωπότητα σε μια πλημμύρα. - Ο πύρινος διάβολος συνέτριψε τον φρύνο με τα γυμνά δάχτυλα του δεξιού της ποδιού και συνέχισε. - Προσωπικά δεν μου αρέσει να ζω στο βασίλειο ενός τυράννου που αποκαλεί τους Εβραίους λαό του, και πώς αποδεικνύεται ότι οι υπόλοιποι είναι ξένοι;!
  Η Στελενίδα απάντησε σοβαρά:
  - Μπορείτε να διαφωνείτε για τον ανώτερο νου για πολύ καιρό, αλλά στη Βίβλο ... Είναι λογικό να το θεωρείτε Θεία αποκάλυψη;
  Η Βικτώρια απάντησε με σιγουριά:
  - Φυσικά και όχι! Η σκληρότητα της Παλαιάς Διαθήκης, ο παράλογος πασιφισμός της Καινής - η απόδοση προνομίων σε έναν λαό ... Δεν είναι παράλογο;
  Η Βερόνικα χτύπησε το κούτσουρο με τα γυμνά της δάχτυλα ενοχλημένη. Εκείνη μόρφασε από τον πόνο και απάντησε:
  - Ο Παύλος λοιπόν λέει: Η διδασκαλία μας είναι εμπόδιο για τους Εβραίους, τρέλα για τους βαρβάρους! Ένα αμαρτωλό μυαλό δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό!
  Η Βικτώρια χαμογέλασε και είπε με μια ευχάριστη φωνή:
  - Η Ρωσία δεν μπορεί να γίνει κατανοητή με το μυαλό,
  Δεν μπορεί να μετρηθεί με ένα κοινό arshin...
  Έχει μια ιδιαίτερη όψη -
  Μόνο στη Ρωσία μπορεί να πιστέψει κανείς!
  Η Στελενίδα, σηκώνοντας αυστηρά τα φρύδια της, παρατήρησε:
  - Και εδώ η Ρωσία πριν από τον Χριστιανισμό. Εκατομμύρια, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι πίστεψαν στον Θεό. Ανάμεσά τους υπήρχαν εξαιρετικά μυαλά. Όπως ο Νεύτωνας, ο Παράκελσος, ο Καντ, ο Παστέρ... Και είχαν τους δικούς τους λόγους να πιστεύουν. Εμείς με τη σειρά μας είμαστε ενάντια στις ψευδαισθήσεις! - Η νεαρή γυναίκα χτύπησε ένα πεσμένο κλαδί με το γυμνό, δυνατό πόδι της, το έσπασε και συνέχισε. - Είμαστε οπαδοί του επιστημονικού αθεϊσμού και πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας! Και ότι δεν είναι απαραίτητο να πιστεύουμε ότι ο καλός θείος Ιησούς θα έρθει και θα χτίσει τους πάντες, θα μας λύσει όλα τα προβλήματα! Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται επιστημονική διαχείριση και επέκταση στο διάστημα! Και μην αφεθείτε σε κάθε είδους ελπίδες για παραδεισένια μέρη ή χαρέμια!
  Η Βικτώρια γέλασε και γρύλισε:
  - Και δεν θα αρνιόμουν το ανδρικό χαρέμι!
  Η Στελενίδα παρατήρησε αυστηρά:
  - Λοιπόν, είσαι κοκκινομάλλης και αδικοχαμένος... Ποιος σε μεγάλωσε;
  Η Βικτώρια απάντησε αστειευόμενη:
  -Πότε μπαμπά Κάρλο, και πότε κανένας!
  Η Σταλενίδα γκρέμισε τη μύγα με τη γροθιά της και σφύριξε:
  - Είναι ορατό ... Αν δεν υπάρχει Θεός, αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι πρέπει κανείς να είναι χυδαίος και διαλυμένος!
  Η Βικτώρια απάντησε ειλικρινά:
  - Αρέσει! Καταλαβαίνεις έτσι!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ο κομμουνισμός διακήρυξε την ισότητα των δύο φύλων. Και αυτό σημαίνει το δικαίωμα της γυναίκας να αναζητά η ίδια άντρα. Για παράδειγμα, πιστεύω ότι το να επιλέγεις έναν άντρα που σου αρέσει είναι φυσιολογικό να τον πλαισιώνεις! - Η κοπέλα χτύπησε με το γυμνό της πόδι το σκουλήκι και συνέχισε. - Και είναι πολύ φυσιολογικό να αγαπάς πολλούς άντρες ταυτόχρονα. Άλλωστε είναι διαφορετικά και το καθένα σε χαϊδεύει με διαφορετικούς τρόπους, πράγμα πολύ ωραίο!
  Η Βερόνικα ψιθύρισε απαλά:
  - Θα καείς στην κόλαση για τέτοιους λόγους και πράξεις!
  Η Στελενίδα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Η ηθική του κομμουνισμού δεν είναι λιγότερο αυστηρή από τη χριστιανική. Και αν φερθείς έτσι, τότε... νομίζω ότι δεν θα συναντήσεις την έγκριση! Όλοι μας δεν είμαστε ... οίκος ανοχής!
  Η Βικτώρια παρατήρησε σοβαρά:
  - Γιατί να γεννάτε την υποκρισία; Αυτός ο Χριστιανισμός έθεσε διάφορους περιορισμούς στις γυναίκες. Συμπεριλαμβανομένων, όπως η απαγόρευση, να αγαπάς περισσότερους από έναν συζύγους. - Η κοκκινομάλλα αυτή-διάβολος χτύπησε θυμωμένη το χτύπημα με το γυμνό της πόδι, το πέταξε πιο ψηλά. Και συνέχισε εκείνη. - Και ο κομμουνισμός διακήρυξε ότι δεν υπάρχει Θεός! Και αυτό σημαίνει ότι όλα επιτρέπονται! Και εμείς οι γυναίκες μπορούμε να είμαστε ελεύθερα πουλιά σε αναζήτηση αγάπης. Επιλέγοντας εκείνους τους άνδρες που προσφέρουν πολύ περισσότερη ευχαρίστηση. Και αυτό είναι το κύριο σημείο!
  Η Σταλενίδα τίναξε την κοκκινομάλλα με τον δείκτη της:
  - Αυτό δεν είναι το κύριο πράγμα για το μέλος της Komsomol! Γενικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υπηρεσία στην Πατρίδα και την υπόθεση του Λένιν. Και όχι η αναζήτηση της ευχαρίστησης για το σώμα! Πρέπει να το καταλάβετε αυτό!
  Η Βικτώρια απάντησε αγανακτισμένη:
  - Είμαι θηρίο και κρεβάτι στη μάχη! Μην μου παραπονιέσαι λοιπόν!
  Η κοκκινομάλλα διάβολος σφύριξε:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Η Βερόνικα έβαλε δειλά:
  - Το ήθος του κομμουνισμού και του χριστιανισμού είναι ένα: όποιος δεν δουλεύει, δεν υπάρχει!
  Η Βικτώρια έδειξε γνώση της Βίβλου:
  - Και ο Ιησούς είπε: μην ανησυχείς για το καθημερινό σου ψωμί... Γίνε σαν τα πουλιά του δάσους.
  Η Σταλενίδα παρατήρησε επιθετικά:
  -Ο κομμουνισμός γεννήθηκε σε μεγάλο βαθμό στην άρνηση των χριστιανικών αξιών. Και κάποιοι παραλληλισμοί είναι αρκετά πιθανοί. Άρα και οι Ναζί έχουν μια κόκκινη σημαία, σαν τη δική μας!
  Η Βικτώρια συνέτριψε το αγαρικό μύγας με το γυμνό της πόδι, έτριψε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στα βρύα και πρόσθεσε:
  - Το Τρίτο Ράιχ έχει μεγάλους φόρους στο ιδιωτικό κεφάλαιο, και υψηλό ποσοστό κρατικής περιουσίας. Έχουν εν μέρει σοσιαλισμό, αλλά προνόμια για τους Γερμανούς! - Το κορίτσι δάγκωσε ένα φύλλο από μια σημύδα και γέλασε, πρόσθεσε. - Γενικά, για τη θρησκεία, έχω ένα αστείο τραγούδι. Θέλεις να το κάνω;
  Η Σταλενίδα έγνεψε πρόθυμα το λαμπερό της κεφάλι, γκρέμισε ένα σάπιο κλαδί με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της και κελαηδούσε:
  - Τραγουδήστε ένα λουλούδι, μην ντρέπεστε!
  Και η Βικτώρια τραγούδησε με ενθουσιασμό.
  Τι εννοούσε ο Κύριος;
  Εκείνος, ζώντας σε τρομερή απόσταση...
  Όταν δόθηκε η εντολή για εργασία,
  Για να μη μείνουμε σε όνειρο.
  
  Αν και υπέροχη βασιλική ενδυμασία,
  Αλλά δεν υπάρχει πιο τσιγκούνης....
  Η φτώχεια εκτοξεύεται -
  Ο κόσμος του πόνου μας είναι επικός!
  
  Και δεν φταίει ο Αδάμ
  Ένας απλός Σοβιετικός, Ρώσος...
  Περπάτησε γυμνός, χωρίς να κρύβει ντροπή,
  Σαν προλετάριος στον τσαρισμό!
  
  Ο Θεός του έδωσε φαγητό - ένα όριο,
  Λιβάδι χωρίς να ξέρεις τις διχάλες...
  Κι αν θες κι άλλο, θα κοπανηθείς!
  Και πιείτε με την παλάμη του χεριού σας χωρίς μπουκάλια.
  
  Ο Αδάμ υπέμεινε μια τέτοια μοίρα,
  Σε κάποιον ανατριχιαστικό, βαρετό παράδεισο!
  Αλλά το φίδι πέταξε με φτερά,
  Κατάλαβε: ένα άτομο υποφέρει ...
  
  Υπάρχει τρόπος να βγεις από τα πυκνά,
  Χτίστε μια πόλη, δώστε απογόνους!
  Για να μην περιπλανηθείς στο άλσος,
  Μερικές φορές χρειάζεστε απιστία!
  
  Έκλεψα το μαγικό κλειδί από τον παράδεισο,
  Για να φύγω από τη ρουτίνα της Εδέμ...
  Εκεί θα βρεις ένα κορίτσι που ονειρεύεται
  Τουλάχιστον μπορείς να χαθείς στον κάτω κόσμο!
  
  Ναι, φυσικά υπάρχει κίνδυνος, αγόρι,
  Αυτός ο πλανήτης δεν είναι δώρο...
  Αλλά θα γνωρίσεις τη συνείδηση, την τιμή,
  Και θα βρείτε, ξέρετε το ζευγάρι σας!
  
  Ο Αδάμ έλαβε αυτό το κλειδί -
  Άνοιξε τις πύλες και έφυγε από τον παράδεισο.
  Ο αμαρτωλός ξόδεψε πολλή δύναμη,
  Πατώντας στις πέτρες των μεγάλων βουνών...
  
  Εδώ βλέπει ξανά την πύλη -
  Και πάλι εμφανίστηκε το φτερωτό φίδι...
  Είπε: Είμαι καλός Σατανάς -
  Το μπουλόνι άνοιξε μόνο του...
  
  Ο Αδάμ μπήκε και βλέπει -
  Ένα τόσο ζωγραφισμένο θαύμα...
  Γυμνή κοπέλα πίσω από τον λόφο,
  Ένα tert πορσελάνη είναι ένα χρυσό πιάτο.
  
  Μα πόσο καλό είναι
  Ο Αδάμ το αγόρι δεν μπόρεσε να αντισταθεί!
  Και φίλησε το στόμα της
  Πιο γλυκιά από το μέλι!
  
  
  Εκείνη του απάντησε -
  Σώματα σε μια θυελλώδη έκσταση ενώθηκαν...
  Όχι, μην βρίζεις τον Σατανά -
  Παιδιά εμφανίστηκαν στην αμαρτία!
  
  Ο Θεός τους έδιωξε από τον παράδεισο, αλλά...
  Ο πλανήτης έγινε το σπίτι τους.
  Αν και οι άνθρωποι έχουν έναν ήλιο,
  Όμως οι απόγονοι έγιναν χιλιάδες!
  
  Ναι, ήταν πολύ δύσκολο
  Πλημμύρες, ξηρασίες και χειμώνες.
  Αλλά το μυαλό είναι ένα δυνατό κουπί,
  Ο άνθρωπος έχει γίνει δυνατό πλάσμα!
  
  Πώς μπορεί να πετάξει ένας άγγελος
  Πώς τα δαιμονικά βουνά καταστρέφουν την ανακούφιση!
  Δημιουργήστε έναν δρόμο, όπου είναι το μονοπάτι -
  Φτάστε σε οποιοδήποτε σημείο της ξηράς.
  
  Και χρειάζεσαι χώρο -
  Θα μπορέσουμε και να κατακτήσουμε.
  Άρα η αμαρτία μας δεν είναι πρόταση,
  Όχι, μη λες ποπ βλακείες!
  
  Μην είσαι αμαρτία - δεν υπάρχει πρόοδος,
  Οι σκέψεις δημιουργούν κίνηση!
  Μια απάντηση στο κήρυγμα:
  Δεν χρειαζόμαστε τον παράδεισο κάποιου άλλου!
  Τα κορίτσια χειροκρότησαν ομόφωνα. Να σημειωθεί ότι η φωνή της Βικτώριας είναι δυνατή, μεστή, πολύ ευχάριστη. Και οι πολεμιστές ήταν πραγματικά γοητευμένοι από αυτό το ποίημα.
  Η Στελενίδα πρότεινε χαμογελώντας:
  - Όταν υπάρχει χρόνος, θα ερμηνεύσετε αυτό το τραγούδι στο γήπεδο!
  Η Βικτώρια έγνεψε καταφατικά και πρότεινε:
  - Και ταυτόχρονα θα εγκρίνουμε το βραβείο!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα γέλασε και ήθελε να περπατήσει στα χέρια της. Αλλά έχει πάρα πολλά όπλα.
  Τα κορίτσια περπατούσαν αρκετά και ήταν κουρασμένα. Κάθισε να γευματίσει. Άνοιξαν τρόπαιο κονσέρβες και στιφάδο. Δυναμικά κερδισμένα σαγόνια. Οι πολεμιστές είναι όλοι νέοι, υγιείς, μυώδεις.
  Η Νατάσα παρατήρησε χαμογελώντας:
  "Μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν από εμάς, σχεδόν όλοι είναι αλλοδαποί. Οι Γερμανοί ρίχνουν ξένο στρατό εναντίον μας!
  Η Βικτώρια τραγούδησε εκτός τόπου:
  - Και ο στρατός μας είναι στα αριστερά, και ο στρατός μας στα δεξιά ... Είναι καλό για εμάς να πολεμάμε με ένα ποτό!
  Η Σταλενίδα κοίταξε αυστηρά την κοκκινομάλλα και παρατήρησε:
  - Είσαι παιχνιδιάρικο κορίτσι ... Πρέπει να σε παντρευτούμε!
  Η Βικτόρια κούνησε το κεφάλι της.
  - Γιατί σύζυγος; Καλύτερα να έχεις καμιά δεκαριά εραστές!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Δεν είναι ενδιαφέρον να επικοινωνείς με έναν άντρα για μεγάλο χρονικό διάστημα - ενοχλεί! Είναι καλύτερα όταν έχεις διαφορετικά αγόρια!
  Η Oksana πρότεινε:
  - Ίσως την επόμενη φορά πάρουμε έναν Γερμανό αιχμάλωτο... Και θα τον κοροϊδέψουμε!
  Η Στελενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, κορίτσια είστε εφευρετικές... Και δεν θα μας έβλαπτε να συλλάβουμε τη γλώσσα!
  Η Νατάσα, βγάζοντας τα δόντια της άγρια, είπε:
  - Μούτζικς, μούτζικς... Είσαι πολύ, πολύ κακός, μουτζίκες μας! Παιδιά! Παιδιά! Οι άντρες μας θα χτυπηθούν από τα κορίτσια!
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια... Ήπιαν λίγο από τις φιάλες του αραιωμένου αλκοόλ. Μια δυο καλλονές μάλιστα ροχάλισε.
  Αλλά η Σταλενίδα γρύλισε:
  - Ανέβα! Όποιος κοιμηθεί θα τον σκοτώσουμε!
  Τα κορίτσια πετάχτηκαν και απλώθηκαν σε χορδές. Κουδουνίσανε τα όπλα τους και έλαμψαν τα δόντια τους. Πανέμορφες ομορφιές. Και κλείνουν το μάτι με τα ζαφείρια μάτια τους. Θέλουν έστω λίγο, αλλά να παίζουν κόλπα. Κάτσε σε ένα άλογο.
  Και έτσι βαδίστε ξανά και ποδοπατήστε τα ξυπόλυτα πόδια σας. Αν και τα κορίτσια φαίνονται πολύ όμορφα. Έχουν τόση ομορφιά. Και μυώδη, δυνατά κορμιά κοριτσιών.
  Η Νατάσα, περπατώντας, παρατήρησε:
  - Μέχρι να λύσουμε το πρόβλημα των ναζιστικών αρμάτων, δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε ενάντια στους στρατιώτες του Φύρερ!
  Η Βικτώρια διευκρίνισε:
  - Ήθελες να πεις όχι στρατιώτες, αλλά μηχανές! Και γενικά δεν υπάρχει υποδοχή κατά του σκραπ αν δεν υπάρχει άλλο σκραπ!
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος χτύπησε με το γυμνό του πόδι σε ένα μακρόσυρτο κούτσουρο. Σήκωσε ένα σύννεφο σκουπιδιών και σκόνης.
  Η Βερόνικα φώναξε ταπεινά:
  - Όλο το θέλημα του Θεού!
  Η Σταλενίδα είπε θυμωμένη χτυπώντας τη γυμνή της φτέρνα στο λιθόστρωτο:
  - Δεν! Όλα θα είναι η μπολσεβίκικη θέλησή μας!
  Και τα μάτια της άστραψαν κυριολεκτικά από θυμό!
  Η Βικτώρια παρατήρησε σκληρά:
  - Οι χιτλερικοί εξοντώνουν τους Εβραίους χωρίς περιττές τελετές. Γιατί ο Θεός δεν υπερασπίστηκε τον λαό του;
  Η Βερόνικα απάντησε νωχελικά:
  - Αμαρτίες...
  Η Βικτώρια τραγούδησε πατώντας ξυπόλητα τα πόδια της:
  - Ω, αμαρτίες, αμαρτίες... Μην αμαρτάνεις κατσίκα! Μην αμαρτάνεις κατσίκα! Θα νικήσει το αμπέλι! Θα κοπανήσει το ασπρομάνικο κλήμα!
  Και η κοκκινομάλλα καλλονή έπιασε την πεταλούδα με τα γυμνά της δάχτυλα, και σήκωσε το πόδι της, δείχνοντας στους φίλους της.
  - Αυτά είναι τα θαύματα που γίνονται στα δάση μας!
  Η Βερόνικα απάντησε έξυπνα χαμογελώντας:
  - Βλέπεις τι ομορφιά... Και λες ότι αυτό δεν είναι δημιούργημα του Θεού!
  Η Βικτώρια γάβγισε:
  -Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού! Και η πεταλούδα είναι όμορφη για να μεταμφιέζεται καλύτερα σε λουλούδια!
  Η Steelenida παρατήρησε θυμωμένη:
  - Ίσως αρκετά για τη θρησκεία; Είναι καλύτερα να αφήσετε τη Βέρα να σας πει πώς θα συμπεριφερθεί εάν την στείλουν στις υπηρεσίες πληροφοριών;
  Η Βερόνικα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Θα είμαι ταπεινός!
  Η Νατάσα ήθελε να πει κάτι, αλλά το κορίτσι έκανε θόρυβο πάνω της. Έτρεξαν τζετ θύελλα. Πολλά ατσάλινα και πολύ αρπακτικά όρνια. Βούιξαν και φυσούσαν ατμό. Υπάρχουν πολλά όπλα και οι Γερμανοί πυροβολούν πολύ επιθετικά.
  Ο Steeleed παρήγγειλε:
  - Μεταμφίεση!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Η Ελισαβέτα Πέτροβα, μια νεαρή ανθυπολοχαγός των συνοριακών στρατευμάτων, έμεινε άναυδη. Οι φήμες για ενδεχόμενο ξέσπασμα πολέμου κυκλοφορούσαν εδώ και δύο μήνες. Αλλά παρόλα αυτά, κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσα να το πιστέψω ... Όντας ένα έξυπνο κορίτσι, η Ελισάβετ δεν συμμεριζόταν την προσχηματική ανωτέρα βία του επίσημου δόγματος - ότι ο Κόκκινος Στρατός ήταν ισχυρότερος από όλους. Ο θείος της πολέμησε στον πόλεμο της Φινλανδίας, τραυματίστηκε και μίλησε με πολύ πάθος για την πορεία του.
  - Οι δεξαμενές μας κυλούσαν αργά σαν ζελέ από τηγάνι. Το τρομερό QMS προχώρησε, με δύο φίμωτρα, εξήντα τόνων το καθένα. Ένα είδος κριαριού για άμυνα σπάζοντας. Και πώς βροντοφωνάζουν! Οι κεραυνοί είναι σαν το τρίξιμο ενός ποντικιού σε σύγκριση με το βρυχηθμό ενός ταύρου. Και κάτω από τις κάμπιες υπάρχουν λακκούβες. Πριν από λίγες μέρες έγινε απόψυξη, η μαύρη γη καλύφθηκε με κρούστα πάγου. Τα τανκς κινούνται όλο και πιο αργά, το ιππικό τα προλαβαίνει. Χιλιάδες ιππείς, πρέπει να κρατηθούν πίσω για να μην προλάβουν τα τανκς. Και μπροστά, οι Φινλανδοί έβαλαν νάρκες και έθαψαν βαρέλια πετρελαίου. Πολλά από τα τανκς μας κάηκαν σαν κεριά. Τρομερό θέαμα, ειδικά στις αρχές της πολικής νύχτας, χύθηκε βενζίνη και λάδι, ανακατεμένα με νερό που έλιωνε. Τα άλογα φοβήθηκαν και βογκούσαν μανιασμένα, κάηκαν, και μια ζωντανή χιονοστιβάδα όρμησε στο πεζικό. Το θέαμα είναι απλά τρομερό, τα τανκς δεν μπορούσαν ούτε να σταματήσουν ούτε να γυρίσουν. Ναι, και η εντολή μας απαγόρευσε να σταματήσουμε.
  Εάν πας μόνο μπροστά - σπάζοντας τον εχθρό. Και τα τανκς έσκασαν και κάηκαν, το ιππικό πάτησε το δικό του πεζικό. Η επίθεση έπνιξε, φαινόταν, τα αστέρια έπεσαν από τον ουρανό.
  Ο θείος έβηξε αίμα και σταμάτησε. Ήπιε μια γουλιά εκατό γραμμαρίων και συνέχισε.
  - Έτσι, χωρίς αναγνώριση, χωρίς αεροπορική κάλυψη, πλημμυρίσαμε. Πολέμησαν όλο τον χειμώνα και μισό Μάρτη, διέρρηξαν τα οχυρά, αλλά διακόσιες χιλιάδες στρατιώτες μας δεν θα χαρούν ποτέ τη νίκη. Το φως τους έσβησε για πάντα.
  Η κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Αλήθεια τόσο πολύ;
  Ο θείος έγνεψε καταφατικά.
  - Ακριβώς, νομίζω, κανείς δεν ξέρει, αλλά τα πτώματα τα έβγαλαν κλιμάκια. Ήταν ανατριχιαστικό. Αναγκαστήκαμε να κατακτήσουμε τις άμυνες και οι Φινλανδοί κούρεψαν τις τάξεις μας. Μόνο άγρια τρέλα.
  Η Έλενα τραύλισε και ρώτησε:
  - Και τι, δεν είμαστε τόσο δυνατοί;
  Ο θείος απάντησε:
  - Η δύναμη του τανκ δεν βρίσκεται στην πανοπλία, αλλά στο κεφάλι του δεξαμενόπλοιου!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Υπέροχα είπες!
  Η Ελίζαμπεθ θυμόταν αυτή τη συζήτηση για πολύ καιρό. Ρώτησε τι είδους τανκς είχαν οι Γερμανοί και οι Φινλανδοί. Η Φινλανδία, ωστόσο, δεν είχε καθόλου άρματα μάχης, εκτός από μια ντουζίνα ελαφριά τανκέτα τριών τόνων. Και τα γερμανικά τανκς, ωχ ο θείος μου τα ήξερε, του είπε ένας ξάδερφος που πήγε στη Γερμανία το σαράντα πρώτο. Γενικά, η τεχνική του στους Ναζί εκείνη την εποχή δεν εντυπωσιάστηκε.
  - Tank T-1, ζυγίζει μόνο πεντέμισι τόνους, η ταχύτητα είναι 57 χιλιόμετρα την ώρα. Αλεξίσφαιρη πανοπλία, τρία πολυβόλα. Λοιπόν, θα πάει ενάντια στο πεζικό, αλλά η μηχανή είναι τόσο αδύναμη.
  Αλλά δεν είναι μόνη; - ρώτησε ανήσυχα το κορίτσι.
  - Υπάρχουν επίσης T-2, T-3, T-4 και T-5!
  Η Ελίζαμπεθ χαμογέλασε.
  - Και ποιο από αυτά είναι το πιο δυνατό;
  - Τ-5! Έχει δύο πυροβόλα 75 mm και 37 mm, τέσσερα πολυβόλα. Ναι, αυτό είναι ένα όμορφο τανκ, οι Γερμανοί τον λένε "Λυκάνθρωπο". - Ο θείος άπλωσε τα χέρια του κουνώντας τα σαν ανεμόμυλος.
  - Και η ταχύτητα; - Περίεργος, ρώτησε το κορίτσι!
  - Πενήντα χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο, γενικά, αρκετά. Σε γενικές γραμμές, το τανκ είναι ενδιαφέρον, με έναν εξορθολογισμένο πυργίσκο. Το καλύτερο από τις δημιουργίες του φασιστικού τανκ. Ο θείος αναστέναξε. - Είναι αλήθεια ότι το T-28 μας, και ειδικά το T-34, δεν είναι χειρότερο, και τα πυροβόλα των τανκς μας είναι ακόμα πιο ισχυρά.
  Το κορίτσι πρότεινε:
  - Κι αν δημιουργήσουμε νέες δεξαμενές, πιο δροσερές.
  Ο θείος απάντησε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από το KV-2, είναι τέτοια δύναμη, αλλά υπάρχει και το KV-3, και το KV-4, και ειδικά το KV-5. Το τελευταίο τέρας ζυγίζει εκατόν είκοσι τόνους και πρόκειται να βγει στη μαζική παραγωγή. Τότε είναι που οι Γερμανοί θα αλωνιστούν σαν αλυσίδα από κεχρί.
  Η κοπέλα χασμουρήθηκε επιδεικτικά:
  - Αν θέλετε να βαρεθείτε ένα κορίτσι, μιλήστε για όπλα, αλλά αν θέλετε να φύγετε για πάντα - μιλήστε για σοβιετικά όπλα!
  Ο θείος προσβλήθηκε:
  - Γιατί έχουμε κακή τεχνική;!
  Το κορίτσι αστειεύτηκε:
  - Αλλά τα δεδομένα σχετικά με αυτό είναι ταξινομημένα. Λένε ότι μπορείτε να πάρετε έναν όρο για μία αναφορά του διαμετρήματος ενός όπλου τανκ.
  Ο θείος κούνησε το κεφάλι του.
  - Δεν είναι αλήθεια! Για τέτοια μικροπράγματα δεν φυλακίζεται κανείς!
  Το κορίτσι μόρφασε.
  - Πώς να το πω! Και αυτό δεν έγινε.
  Ο θείος παρατήρησε:
  - Θα σας πω για το Τ-34, το διαμέτρημα του όπλου είναι 76 χλστ. Και η θωράκιση είναι 52mm, σε περίπτωση που αναρωτιέστε.
  Το κορίτσι βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Θα ήθελα να δω αυτό το θαύμα. Θα δείξεις;
  Ο θείος απάντησε διστακτικά:
  - Θα σου δείξω αν θέλεις! Ωστόσο, ο Voroshilov ονόμασε αυτό το τανκ ασχήμια. Ευχαριστώ τον Στρατάρχη Kulik για την επιμονή στην εφαρμογή του. Ναι, ο Στάλιν εκτιμούσε προσωπικά αυτό το τανκ. Μέχρι τις αρχές του σαράντα τρίτου, σχεδιάζεται να εξοπλιστεί με αυτό εκατόν δώδεκα μεραρχίες δεξαμενών.
  Το κορίτσι ξαφνιάστηκε:
  - Μία δεξαμενή;
  - Δεν! Επισης KV και T-80 παντως αυτο το τανκς ειναι ελαφρυ, εννοω Τ-80. Μπορεί πραγματικά να κολυμπήσει!
  Το κορίτσι ξαφνιάστηκε:
  - Να κολυμπήσω; Είναι ενδιαφέρον!
  - Έχουμε τρείς χιλιάδες τριακόσιες αμφίβιες δεξαμενές. - Ο θείος το είπε με περηφάνια, μετά χαμήλωσε τη φωνή του σε έναν ψίθυρο. Μην το πεις σε κανέναν, είναι τεράστιο μυστικό. Αν φλυαρούσατε, θα μπορούσατε να καταλήξετε πίσω από τα κάγκελα. Κοίτα: τίποτα δεν συντομεύει τη ζωή όσο μια μακριά γλώσσα.
  Η Ελισάβετ σώπασε αμέσως: πριν από δύο μέρες συνέβη μια μάλλον δυσάρεστη ιστορία στην καλή της φίλη. Συνέβη το εξής. Υπήρχε θεατρική βραδιά, όλοι διασκέδασαν πολύ, αλλά φυσικά ήπιαν. Έπαιζαν τρομπέτες, χόρευαν κορίτσια και αγόρια. Έτσι, ο Yashka Klopov, ένας χαρούμενος τύπος και αρχηγός, ήθελε όπως πάντα να παίξει ένα αστείο. Έτρεξα στον τοίχο όπου κρεμόταν ένα πορτρέτο του Στάλιν. Ένα βαρύ πορτρέτο σε όλο τον τοίχο, φωτεινό, με ένθετα μωσαϊκά. Ο Στάλιν φαινόταν νέος, περίπου τριάντα πέντε ετών, όχι πια, όμορφος. Ακόμα και το μέτωπο δεν ήταν τόσο χαμηλό και κεκλιμένο όσο το πρωτότυπο. Ο Yashka έπαιξε τη φυσαρμόνικα και μετά την πέταξε στην αίθουσα.
  - Ω, Γιούλι, Γιούλι, Γιούλι! Είναι ένα τραγούδι ματούλι!
  Ποιος ρώτησε κοροϊδευτικά:
  - Και γιατί τραγουδάς για τη μητέρα σου, αν είναι μπροστά σου ο πατέρας σου;
  Η Yashka γέλασε ως απάντηση και τραγούδησε:
  - Ο φρικιάρης πατέρας μου ξεκληρίστηκε στο χωριό! Ο πατέρας μου, ο πατέρας του λαού, βασιλεύει στο ιερό Κρεμλίνο!
  Όλοι γέλασαν, χτυπώντας τα χέρια τους και σφυρίζοντας. Εν τω μεταξύ, ο Yashka έβγαλε έναν χάρακα από τη ζώνη του και, γελώντας, δήλωσε:
  - Θα ήθελα να μετρήσω τη μύτη του πατέρα των εθνών!
  Το κοινό ρώτησε σε χορωδία:
  - Γιατί?
  Ο Yashka, παίζοντας με έναν χάρακα, γουργούρισε:
  - Γιατί ο Στάλιν έχει μεγάλη καρδιά! Το μεγαλύτερο στον κόσμο! Άρα η μύτη πρέπει να είναι η μεγαλύτερη!
  Σε απάντηση, φιλικό γέλιο και σφύριγμα:
  Ο Yashka σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών, έβαλε έναν χάρακα, τον αναποδογυρίζει μερικές φορές. και γελώντας είπε:
  - Πενήντα τρία εκατοστά! Αυτό είναι ωραίο! Είναι πραγματικά το μεγαλύτερο!
  Όλοι γελούσαν ξανά, δείχνοντας τα δάχτυλα. Συνολικά, η βραδιά στέφθηκε με επιτυχία. Η Ελίζαμπεθ κούνησε εκνευρισμένη το κεφάλι της, διώχνοντας τις αναμνήσεις. Τον Yashka τον πήραν τα ξημερώματα, στο δρόμο προς το μαύρο χωνί, άνθρωποι με δερμάτινα μπουφάν τον χτύπησαν με μπαστούνια και γροθιές. Το άλλοτε νεαρό, χαρούμενο πρόσωπο μετατράπηκε σε αιματηρό χάος. Η Ελισάβετ το είδε αυτό, γιατί είχαν μαζευτεί όλοι ειδικά για να δουν τη σύλληψη. Τότε μίλησε ο πολιτικός υπάλληλος, φώναξε πολύ και απείλησε. Άλλοι πέντε συνελήφθησαν επί τόπου, κανείς δεν τόλμησε να αντισταθεί. Η Ελισάβετ το θυμήθηκε αυτό, η διακαής αγάπη της για το πάρτι κλονίστηκε.
  Ωστόσο, ακόμη και τώρα, αν ο εχθρός έκανε απόπειρα εναντίον του Στάλιν, πρόσφερε το στήθος της χωρίς δισταγμό!
  Η κοπέλα ρώτησε τον θείο της:
  - Είναι η Γαλλία μια ισχυρή χώρα;
  Απάντησε:
  - Ναι, δυνατά! Μαζί με τη Βρετανία ελέγχουν πάνω από το ένα τρίτο του κόσμου! Λαμβάνοντας υπόψη τις αποικίες, ο πληθυσμός της Γαλλίας δεν είναι κατώτερος από την ΕΣΣΔ.
  σφύριξε η Ελίζαμπεθ.
  - Και τέτοια δύναμη χάθηκε!
  Ο θείος έξυσε το φαλακρό πάνω μέρος του κεφαλιού του:
  - Ναι, έχασα! Σε ενάμιση μήνα, τέσσερις ευρωπαϊκές δυνάμεις ηττήθηκαν! Ακόμη και ο Ναπολέων και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχαν τέτοιες νίκες όπως ο Χίτλερ.
  Η Ελισάβετ ρώτησε ψιθυριστά:
  Τι είδους Χίτλερ είναι;
  Ο θείος ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Δεν τον είδα! Στα πορτραίτα τον είδες μόνος σου. Λένε μέσου ύψους, νευρικός, τρώει ανθρώπινο κρέας, του αρέσει ιδιαίτερα να κόβει το στήθος των γυναικών!
  Η Ελίζαμπεθ κούνησε το κεφάλι της.
  - Μη σφυρίζεις! Ο Χίτλερ είναι χορτοφάγος!
  Ο θείος διαφώνησε.
  - Στο πνεύμα είναι τυπικός κανίβαλος! Ο Ρεμ διέταξε τον καλύτερό του φίλο να τον κόψουν σε δύο κομμάτια με συρματοπλέγματα. Γιατί όχι ένα σαρκοφάγο τέρας! Μετά την παράδοση της Γαλλίας, διέταξε να κάψουν ζωντανούς εκατό χιλιάδες Εβραίους που ζούσαν στο Παρίσι και τα περίχωρά του. Ως αποτέλεσμα, υπήρχε μια τρομερή δυσοσμία! Επιπλέον, οι Ναζί δεν φύλαξαν ούτε μικρά παιδιά. Μετά το κάψιμο, οι SS προκλητικά ούρησαν στις στάχτες! Λένε ότι ο Χίτλερ εμπλέκεται προσωπικά σε βασανιστήρια και βασανιστήρια!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Ο ηγεμόνας αυτών που παίρνουν ψωμί από τον δήμιο, μαζεύει αλάτι στον κώλο του!
  Ο θείος κούνησε το κεφάλι του, έβγαλε ένα τσιγάρο, τράβηξε μια τζούρα. Ήξερε να καπνίζει πολύ ενδιαφέροντα, φυσώντας κρίκους καπνού. Το βλέμμα του έγινε πιο εύθυμο:
  - Ξέρεις τι φοβάμαι!
  Το κορίτσι απάντησε χαμηλόφωνα:
  - Νομίζω τίποτα!
  Ο αδερφός του πατέρα εναντιώθηκε παίρνοντας σύντομες ρουφηξιές:
  - Μόνο οι κρυοπαγείς δεν φοβούνται τίποτα! Για έναν κανονικό άνθρωπο, δεν είναι καθόλου ντροπή να βιώνει φόβο! Ειδικά αν είναι λογικός, και όχι τόσο για τον εαυτό του όσο για τους άλλους.
  Το κορίτσι έγνεψε αποφασιστικά.
  - Εδώ συμφωνώ!
  Ο θείος σταμάτησε να καπνίζει, κούνησε το κεφάλι του, σαν να τέντωσε το λαιμό του:
  - Ξέρετε, υπάρχουν φήμες ότι οι Ναζί δημιουργούν ένα νέο τρομερό όπλο. Μια βόμβα ικανή να σβήσει ολόκληρες πόλεις σε δηλητηριώδη σκόνη. Και δεν θα υπάρξει διαφυγή από αυτό.
  Η Ελίζαμπεθ βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Μια τυπική προπαγανδιστική μπλόφα του Γκέμπελς!
  Ο θείος αναστέναξε βαθιά, σαν θαλάσσιο ίππο κάτω από το νερό:
  - Ωχ όχι! Αυτό είναι επιστήμη! Τα όπλα λένε ότι οι επιστήμονες είναι πραγματικά αληθινοί! Βρήκε ακόμη και ένα όνομα - την ατομική βόμβα! Νομίζω λοιπόν ότι είναι καλύτερο να μην περιμένουμε να πέσει στα χέρια των Ναζί ένα τόσο τερατώδες όπλο, για να επιτεθούμε πρώτα στη Γερμανία!
  Η Ελίζαμπεθ ανατρίχιασε, σαν από ηλεκτροπληξία:
  - Αλλά είναι άτιμο να παραβιάσεις την ειρηνευτική συμφωνία. Έχουμε ένα σύμφωνο μη επίθεσης με τη Γερμανία, μια συνθήκη φιλίας και συνόρων!
  Ο θείος παρατήρησε σαρκαστικά:
  - Οι Ναζί σεβάστηκαν ποτέ τις συμφωνίες; Ας θυμηθούμε τουλάχιστον την Πολωνία, ή το Βέλγιο και την Ολλανδία! Ο Χίτλερ είπε μάλιστα το εξής: η ειλικρίνεια είναι τυπική θυσία, στον βωμό της σκοπιμότητας!
  Το κορίτσι απάντησε με ενθουσιασμό:
  - Ο Στάλιν δεν είναι Χίτλερ!
  Ο θείος το έκανε, συμφώνησε, αλλά φύτεψε το εκ διαμέτρου αντίθετο:
  - Φυσικά, και γι' αυτό πρέπει πρώτα να χτυπήσεις! Οι απόγονοι δεν θα του συγχωρήσουν την καθυστέρηση! Η επίθεση τριπλασιάζει τη δύναμη, η άμυνα τα μισά!
  Η Έλενα παρατήρησε:
  - Ο στρατός μας θα είναι ο πιο επιθετικός στον κόσμο αν χτυπήσει ο εχθρός! Και μετά το επανέλαβε ακόμα πιο δυνατά. - Αλλά μόνο αν χτυπήσει ο εχθρός!
  Ο θείος κοίταξε πονηρά:
  - Ένα κεφάλι κομμένο με λεπίδα ονομάζεται κεφάλι κήπου, από αυτό φυτρώνουν συστάδες ανταπόδοσης! Όχι, νομίζω ότι ο Χίτλερ έπρεπε να είχε τελειώσει ακόμα και όταν οι ορδές του έσπευσαν στο Παρίσι.
  Το κορίτσι χτύπησε το γυμνό της πόδι (οι μπότες στέκονταν κοντά!), Απάντησε:
  - Ισως εχεις δικιο!
  Η Ελίζαμπεθ θυμόταν αυτή τη συζήτηση για πολύ καιρό. Οι φήμες για συγκέντρωση ναζιστικών στρατευμάτων, ειδικά στην Πολωνία, οι συνεχείς παραβιάσεις των σοβιετικών συνόρων από γερμανικά αεροσκάφη και οι συχνές συλλήψεις μεταξύ των στρατευμάτων δημιούργησαν νευρική ατμόσφαιρα. Την ίδια στιγμή, οι πολιτικοί αξιωματικοί ενέπνευσαν ενεργά: δεν θα γίνει πόλεμος! Ωστόσο, πρόσθετες δυνάμεις ανασύρονταν στα σύνορα, ιδιαίτερα τεθωρακισμένες! Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ είδε για πρώτη φορά το τελευταίο άρμα KV-3, με δύο πυροβόλα και βάρος εβδομήντα πέντε τόνους. Ήταν ένα πειραματικό μοντέλο, το οποίο, όπως ψιθύρισε κάποιος, θα έπρεπε να είχε δοκιμαστεί σε μάχες. Το κορίτσι, ωστόσο, δεν του άρεσε πολύ το τανκ, καθώς ήταν πολύ βαρύ, διακρίθηκε από χαμηλή ικανότητα αντοχής, έσπασε γέφυρες, ο πύργος περιστρεφόταν αργά. Επιπλέον, λόγω του μεγάλου διαμετρήματος των πυροβόλων, ο ρυθμός βολής υπέφερε και η ακρίβεια ήταν σχετικά χαμηλή! Ωστόσο, ένα τόσο ισχυρό τανκ ενέπνεε εμπιστοσύνη. Ο κινητήρας ντίζελ των 850 ίππων βρόντηξε τρομερά, έμοιαζε με έκρηξη ηφαιστείου, τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι πολύ πιο ήσυχα. Η κοπέλα έριξε μια δύσπιστη ματιά στο τέρας και γύρισε με τα τακούνια της...
  Το πρωί της 22ας Ιουνίου 1945 ήταν ένα τρομερό γεγονός, μεγάλες δυνάμεις του φασισμού ρίχτηκαν στην ΕΣΣΔ. Η Ελισάβετ, ωστόσο, στην αρχή δεν υπέστη σοκ. Επιπλέον, τα λόγια του θείου για την ατομική βόμβα που δημιουργούν οι Ναζί είναι βαθιά ενσωματωμένα στη μνήμη μου. Ίσως ακόμα καλύτερα, ο Χίτλερ επιτέθηκε τώρα, όταν η δημιουργία ενός υπερόπλου είναι ακόμα μακριά! Είναι καλύτερα να συνθλίψεις μια τίγρη όταν δεν έχει ακόμη μεγαλώσει κυνόδοντες! Αν και τι είδους Φύρερ είναι μια τίγρη, μάλλον ένα τσακάλι. Αλλά το πιο θλιβερό θα είναι το τέλος του φασισμού!
  Η Ελίζαμπεθ σηκώθηκε στο κρεβάτι και ντύθηκε γρήγορα, ενώθηκε με τους υπόλοιπους συμπολεμιστές και αδέρφια της στα όπλα.
  Οι Ναζί έδωσαν το κύριο χτύπημα στο πίσω μέρος της ομάδας Bialystok. Ισχυρές θωρακισμένες και μηχανοποιημένες στήλες, μέσα σε δύο ώρες, βάθυναν σαράντα χιλιόμετρα. Και όπως θα το είχε η τύχη, ακόμη και τα χαρακώματα δεν σκάφτηκαν πολύ προσεκτικά.
  Δεν φέρθηκαν οβίδες πυροβολικού και τα κορίτσια αναγκάστηκαν να συναντήσουν τους Ναζί με τουφέκια και χειροβομβίδες. Εδώ εμφανίστηκαν τα τανκς του Χίτλερ και τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Τα Ε-50 προχωρούσαν, οπλισμένα με τέσσερα πολυβόλα και ένα πυροβόλο διαμετρήματος 105 χιλιοστών. Κάπως μικρότερο από τα άρματα μάχης E-50 Sh, με οβίδες κατακερματισμού υψηλής εκρηκτικής ικανότητας και πυροβόλα διαμετρήματος 150, 180 και εκτοξευτή ρουκετών 380 χλστ.
  Πίσω τους βρίσκονται πιο ευάλωτα, αλλά ακόμα αδιαπέραστα Panther-2, με πυροβόλα 88 χλστ.
  Η Ελίζαμπεθ ένιωσε αμέσως αβοήθητη. Τι μπορεί να κάνει, οπλισμένη μόνο με ένα τουφέκι Moskin και μερικές χειροβομβίδες κατά προσωπικού; Τα γερμανικά τανκς ρίχνουν πυρά με πολυβόλα στο σοβιετικό πεζικό, οι οβίδες εκρήγνυνται. Κοντά πέφτουν ματωμένα κορίτσια και νεαροί άνδρες. Ένας άλλος αγένειος άντρας του έσκασαν τα πόδια. Ουρλιάζει και απλώνει τα χέρια του στην Ελισάβετ, από τα οποία λείπουν τα δάχτυλα. Εκρήξεις πάλι, γερμανικά Messers 262 εμφανίζονται στον αέρα και μετά XE-183 jet jet αεροσκάφος. Από απόσταση δεν είναι πολύ τρομακτικά και μοιάζουν με μύγες, αλλά όταν πετούν πιο κοντά μετατρέπονται σε γύπες.
  Τα γερμανικά τανκς πλησιάζουν όλο και περισσότερο, φίδια με σβάστικες αιωρούνται από πάνω τους. Ταυτόχρονα ακούγεται μια μεγαλειώδης συμφωνία του Βάγκνερ. Όλα φαίνονται ασυνήθιστα απειλητικά, ακόμη και οι δεξαμενές, παρεμπιπτόντως, δεν είναι πολύ μεγάλες, βαμμένες έτσι ώστε να μοιάζουν με αρπακτικά ζώα. Ειδικά πολλά γυμνά πρόσωπα. Η Ελισάβετ νιώθει ζωώδη φρίκη, θέλει να τρέξει, τα πόδια της μουδιάζουν, αλλά....
  Πώς μπορεί ένας Ρώσος (Και οι Λευκορώσοι και οι Ρώσοι είναι ένας και ο ίδιος λαός), να προδώσει και να φοβηθεί.
  Η Ελισάβετ ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αυτή, έχοντας ένα δυνατό χέρι, ρίχνει μακριά και χτυπά το Ε-50. Το τανκ παγώνει για μια στιγμή και ανταποκρίνεται αμέσως. Ακούγεται μια εκκωφαντική έκρηξη, η κοπέλα πετιέται στον αέρα και ένα κύμα σκότους σκεπάζει τη συνείδησή της...
  Η Ελίζαμπεθ ένιωσε τον εαυτό της να βυθίζεται σε μια βαθιά πισίνα - κατάμαυρο, και μόνο στα ύψη τα φλεγόμενα μάτια των αστεριών τρεμοπαίζουν δυσοίωνα. Καθώς βουτάς, η πίεση στο στήθος δυναμώνει, οι βαριοπούλες χτυπούν στο κεφάλι και κάθε τους χτύπημα γίνεται όλο και πιο οδυνηρό και βαρύ! Τέλος, το σώμα της αγγίζει το κάτω μέρος, το πίσω μέρος του κεφαλιού της κρυώνει, το κορίτσι θέλει να πηδήξει και δεν μπορεί να κινηθεί. Εδώ γύρω - την ίδια στιγμή, ακούγεται ένα τρίξιμο από όλες τις πλευρές, κάποια μικρά πλάσματα θροΐζουν. Η Ελισάβετ νιώθει την καρδιά της να χτυπά άγρια στο στήθος της. Οι αρουραίοι, μεγάλοι σαν κουνέλια και πολύχρωμοι, με επικράτηση μιας αιματηρής απόχρωσης, δεν πετιούνται. Ορμούν και αρχίζουν να σκίζουν. Η Ελισάβετ ουρλιάζει και... συνέρχεται.
  Δύο Γερμανοί στρατιώτες ψηλαφίζουν το κορίτσι και μετά σηκώνουν απότομα τα μαλλιά της:
  - Σνέλ! Σήκω σκύλα!
  Η Ελισάβετ σηκώνεται, την κουνάει. Το κορίτσι γυρίζει το κεφάλι, είναι βαρύ. Ουάου! Όμως όλα δείχνουν να είναι άθικτα.
  Οι Γερμανοί χτίζουν χωριστά στήλες αιχμαλώτων, ανδρών και γυναικών. Η Έλενα έμεινε έκπληκτη που τόσοι πολλοί παραδόθηκαν. Μερικές γυναίκες, πάνω από πενήντα, οι τραυματίες δεν φαίνονται, φαίνεται ότι οι Ναζί απλώς τελείωσαν με τέτοιους ανθρώπους. Σπρώχνοντας τα οπίσθια των κοριτσιών (σχεδόν όλες οι γυναίκες στρατιώτες είναι νέες και πρόσφατα στρατευμένες), οδήγησαν. Έκανε αρκετή ζέστη, κάποιες γυναίκες τους έσκισαν τους χιτώνες και "καμάρωναν" με πουκάμισα.
  Η Ελισάβετ ρώτησε την καπετάν Βαλεντίνα Σινίτσα, είχε μερικές εντυπωσιακές μελανιές στο πρόσωπό της:
  - Νου και αυτό τώρα Βάλια;
  Ο καπετάνιος, μια εικοσιοχτάχρονη μάλλον όμορφη κοκκινομάλλα κοπέλα, απάντησε:
  - Δεν πειράζει, αν η νύχτα είναι σκοτεινή, τότε θα σκάσουμε!
  Η Ελισάβετ εξέτασε τον εαυτό της:
  - Νομίζω ναι! Η αιχμαλωσία δεν είναι για τον σοβιετικό λαό! Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία ζημιά, τα θραύσματα λυπήθηκαν το σώμα μου! Απλώς βουίζει στο κεφάλι μου.
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  Φαίνεται ότι έμεινες έκπληκτος! Brr! Αλλά εγώ ο ίδιος δεν καταλαβαίνω πώς κατέληξα στην αιχμαλωσία. Το πολυβόλο μπλόκαρε και τα άλλα κορίτσια τα παράτησαν. Με αποτέλεσμα να πιάστηκα σαν τον τελευταίο ανόητο!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, καλή αρχή στον πόλεμο! Πριν καν προλάβει να σκοτώσει έναν Γερμανό, αιχμαλωτίστηκε. Άγρια φρίκη! Κι αν δεν μπορούμε να ξεφύγουμε;
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Ξέρεις ότι είσαι εξαιρετικά όμορφη! Χρυσομάλλης με τέλεια σιλουέτα. Δεν έχω δει πιο όμορφο κορίτσι από σένα!
  Η Ελίζαμπεθ το κούνησε με το χέρι.
  - Γιατί χρειάζομαι αυτά τα κομπλιμέντα! Και δεν είσαι και τύπος!
  Ο καπετάνιος παρατήρησε:
  - Μπορεί απλά να σε βιάσουν!
  Η Ελίζαμπεθ ξαφνιάστηκε.
  - Πώς να βιάσεις;
  Η Βαλεντίνα εξεπλάγη ειλικρινά:
  - Δεν ξέρεις;
  Η Ελίζαμπεθ έκλεισε τα μάτια της.
  - Θεωρητικά, φυσικά και ξέρω, αλλά ...
  Η Βαλεντίνα συνοφρυώθηκε.
  - Δοκίμασες ποτέ με άντρα;
  Η Ελίζαμπεθ κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Φυσικά και όχι! Γενικά, ένας κομμουνιστής δεν πρέπει να αποσυντίθεται ηθικά και να κάνει έρωτα εκτός γάμου!
  Η Βαλεντίνα ανασήκωσε τους ώμους.
  - Πώς να το πω! Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός! Επιπλέον, οι άντρες είναι όλοι διαφορετικοί και απολαμβάνετε την ευχαρίστηση από αυτούς με τον δικό σας τρόπο. Δεν είναι τόσο εύκολο να μαντέψεις εδώ, αλλά ο σύζυγος γίνεται γρήγορα βαρετός.
  Ένα κορίτσι της Κομσομόλ που περπατούσε προς τα δεξιά αντιτάχθηκε:
  - Για έναν άνθρωπο, το κύριο πράγμα είναι η πνευματική επικοινωνία, και όχι τα ζωώδη ένστικτα!
  Η Βαλεντίνα έδωσε ένα μπράβο.
  - Ας μην μιλάμε για απρεπή θέματα! Ίσως καλύτερα να μιλήσουμε για το κόμμα και την οικοδόμηση του κομμουνισμού!
  Η Ελίζαμπεθ ήθελε να πει κάτι, καθώς ακολουθούσε η εντολή - η στήλη να σταματήσει.
  Βρίσκονταν ακριβώς μπροστά από μια τσιμεντένια πλατφόρμα, στην οποία έφτασαν δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα εμφανίστηκε μια άλλη στήλη καταδιωκόμενων γυναικών. Αν κρίνουμε από τα ρούχα, ήταν πολίτες.
  Ένας παχύσαρκος Γερμανός σύρθηκε από ένα γερμανικό αυτοκίνητο βαμμένο με χακί. Είχε ένα δυσάρεστο, κακοξυρισμένο πρόσωπο με τριπλό πηγούνι και ένα περίεργο διπλό πολυβόλο στους ώμους του. Αλλά το καπάκι, στο οποίο έλαμψε το έμβλημα - δύο κεραυνοί, πρόδωσε έναν άνδρα των SS. Ο φασίστας βγήκε μπροστά στα κορίτσια και διέταξε με σπασμένα ρωσικά:
  - Ανεβαίνοντας επίπεδο! Προσοχή!
  Τα κορίτσια απλώθηκαν αυτόματα, επηρεάστηκε η στρατιωτική εκπαίδευση. Ένα από τα κορίτσια δίστασε πραγματικά και έλαβε έναν πισινό στον πάπα.
  Ο αξιωματικός των SS γρύλισε ικανοποιημένος, κοίταξε τα πόδια της γυναίκας και διέταξε:
  - Όλοι, βγάλτε τις μπότες σας!
  Τα κορίτσια ανατρίχιασαν, μια βουή σάρωσε τις σειρές. Ο χοντρός Γερμανός χασμουρήθηκε προκλητικά και μουρμούρισε άτονα:
  Όποιος δεν υπακούσει θα κρεμαστεί! - Και ξαφνικά μια τρομερή κραυγή. - Σνέλ! Schnel!
  Τα κορίτσια άρχισαν να βγάζουν τα παπούτσια τους. Η Ελίζαμπεθ ένιωσε τα χέρια της να κινούνται αυτόματα. Φαίνεται λες και συνηθίζεται να υπακούει στα φασιστικά τέρατα. Έβγαλε τη μια μπότα της, νιώθοντας με το γυμνό της πόδι, την ευχάριστη ζεστασιά του τσιμεντένιου πεζοδρομίου. Στη συνέχεια, το δεύτερο, φορέστε προσεκτικά νέες, πρόσφατα εκδοθείσες δερμάτινες μπότες (οι μπότες από μουσαμά θα εμφανιστούν μόνο στο τέλος του πολέμου). Ακούστηκαν κραυγές. Ένα νεαρό κορίτσι όχι μεγαλύτερο των δεκαέξι πήδηξε έξω και φώναξε:
  - Δεν θα πυροβολήσω μπαμπούλες! Ας είναι καλύτερα να απομακρύνεις τους νεκρούς από πάνω μου!
  Ο Γερμανός borov έδωσε ένα σημάδι, δύο ψηλοί άνδρες των SS άρπαξαν την κοπέλα και την έσυραν στην αγχόνη που είχε προετοιμαστεί εκ των προτέρων.
  Τα κορίτσια-αιχμάλωτοι έβγαλαν έναν αναστεναγμό, αλλά κανείς δεν τόλμησε να αντιταχθεί, το σοκ της αιχμαλωσίας προφανώς επηρέασε.
  - Γάντζωσε την! - Φώναξε ένας χοντρός φασίστας. - Μην τον αφήσεις να πεθάνει αμέσως! Ο διάβολος θα ξέρει πώς να αντισταθεί.
  Τα ρούχα της νεαρής κοπέλας σκίστηκαν, ο άνδρας των SS έσπρωξε ακόμη και ένα πούρο στη ροζ θηλή της καλλονής. Το κορίτσι ούρλιαξε και φώναξε:
  - Να με θυμάσαι, με λένε Τάνια! Θάνατος στους φασίστες!
  Ο αξιωματικός των SS βρυχήθηκε:
  - Βγάλε της τη γλώσσα!
  Ένας Μορδοβιανός πήδηξε προς το κορίτσι με μια τσαλακωμένη βρώμικη ποδιά και λαβίδες στα χέρια του. Ένας άλλος Ναζί έσφιξε τα μάγουλα της κοπέλας, ανοίγοντας το στόμα του. Προσπάθησε να αντισταθεί. αλλά οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες. Αίμα χύθηκε από το στόμα της κοπέλας και η ίδια έχασε τις αισθήσεις της από το σοκ του πόνου. Το φασιστικό τέρας πέταξε τη σκισμένη του γλώσσα και την πάτησε με την μπότα του. Το κρεμασμένο γυμνό κορίτσι κρεμάστηκε γρήγορα από τους Ναζί σε ένα κοφτερό άγκιστρο πλοίου. Έβγαλε ένα αδύναμο κλάμα και έτρεμε, ο επιπλέον πόνος της έφερε. Η ευδαιμονία ήταν γραμμένη στα πρόσωπα των Ναζί, αυτό το απίστευτο αίσθημα σαδιστικής ικανοποίησης όταν πληγώνεις το δικό σου είδος. Κι ας είναι ένα όμορφο κορίτσι με ξανθά μαλλιά. Εδώ, ο σαδισμός αναμιγνύεται με ένα σεξουαλικό στοιχείο.
  Η Ελισάβετ έκλεισε τα μάτια της για να μη δει τέτοιες αυθαιρεσίες. Στο μεταξύ, μια στήλη αιχμαλώτων, πολιτικών γυναικών, τους πλησίασε. Οι Ναζί τους ανάγκασαν επίσης να βγάλουν τα παπούτσια τους. Οι γυναίκες μαζεύτηκαν νεαρές, καμία δεν ήταν πάνω από τριάντα πέντε ή κάτω των δεκαέξι. Δυνατές Λευκορωσίδες, κυρίως ξανθές, γαλανομάτες, ευχάριστες, με αίμα και γάλα.
  Ο χοντρός αξιωματικός πρόσταξε ξανά:
  - Αφαιρέστε τα εξωτερικά ρούχα!
  Η Ελισάβετ ξαφνικά κοκκίνισε, αλλά τι γίνεται αν οι Ναζί την αφήσουν εντελώς γυμνή; Και τα δάχτυλα ήδη ξεκουμπώνουν τον χιτώνα. Οι άμαχοι κλαίνε και γκρινιάζουν, σαν να επρόκειτο να τις εκτελέσουν. Ένας από αυτούς κρατάει ένα μωρό. Ο Ναζί τον αρπάζει από τα χέρια του. Η μητέρα ορμάει και μαχαιρώνεται στο στομάχι με μια ξιφολόγχη. Πέφτει, τρέμοντας με ένα κλάμα που ραγίζει την καρδιά. Ο αξιωματικός των SS τρέχει στο μωρό, το ρίχνει κάτω από τα πόδια του και αρχίζει να πατάει. Και το κάνει για να μην πεθάνει αμέσως, σπάζοντας ευαίσθητα χέρια και πόδια.
  Η μητέρα ουρλιάζει και τη σέρνουν στην αγχόνη για να κρεμαστεί σε ένα γάντζο όσο είναι ακόμα ζωντανή. Στο δρόμο τους κομματιάζουν τα ρούχα και τους χτυπούν με ντουφεκιές. Στη συνέχεια τραβούν την ακρωτηριασμένη γυναίκα μέχρι το τέλος, ενώ γελούν εύθυμα, σαν λιθοβολημένη με μαριχουάνα.
  Η Ελισάβετ ψιθύρισε:
  - Και υπάρχει όριο στις φρικαλεότητες τους! Ποιος τα γέννησε, γυναίκα ή λύκος!
  Η Βαλεντίνα είπε με πάθος:
  Δεν θα συγχωρήσουμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Για κάθε θηριωδία τους, οι Ναζί θα πληρώσουν αδρά.
  Η Ελισάβετ απάντησε:
  - Αυτό δεν είναι αρκετό για όλους τους Ναζί στη Γερμανία.
  Η Βαλεντίνα αστειεύτηκε:
  - Τι μένει, τότε στην Ιαπωνία!
  Ο κύριος ναζί ακόμα δεν ηρέμησε, η τρέλα έκαιγε στα θαμπά μάτια του, το μικρό του στόμα στριμμένο:
  Τώρα σε προειδοποιώ! Θα σας μεταφέρουμε στο έδαφος της Γερμανίας. Όσοι συμπεριφέρονται καλά θα έχουν καλό μέρος, φαγητό και στο μέλλον τιμητική υπηκοότητα της Μεγάλης Γερμανίας. Αν όμως γλιτώσει κανείς, τότε για κάθε φυγόδικο, θα διατάξω να κάψουν ζωντανούς είκοσι ομήρους. Με καταλαβαίνεις! - Ο βρυχηθμός του κακού εντάθηκε. - Και τώρα θα δείτε καθαρά τι σημαίνει να μην υπακούτε στον Φύρερ.
  Οι Ναζί όρμησαν σε μια στήλη άμαχων γυναικών και διάλεξαν μια ντουζίνα από τις πιο άσχημες. Τους έσερναν ασυνήθιστα από τα μαλλιά και τους χτύπησαν σε ένα σωρό. Μετά από αυτό, οι άνδρες των SS άρχισαν να στρίβουν τις γυναίκες με συρματοπλέγματα. Προσπάθησαν απεγνωσμένα να ξεφύγουν. Σε απάντηση, δέχθηκαν πισινό στους ώμους και στο στήθος (που δεν έχασαν τις αισθήσεις τους).
  Ο χοντρός αξιωματικός γέλασε.
  - Λοιπόν, τώρα μια δάδα για αυτούς! Αφήστε τους να "χαρούν" τον πόνο!
  Και πάλι τα ηλίθια γέλια των φασιστικών θηρίων. Τρεις άνδρες των SS με εκφυλισμένες φυσιογνωμίες έσυραν τη δεξαμενή από τη βενζίνη και ξεβίδωσαν το καπάκι. Παρά την απόσταση, μια αποκρουστική μυρωδιά καυσίμου έφτασε στην Ελίζαμπεθ. Φαίνεται ότι ήταν βενζίνη χαμηλών οκτανίων που προέρχεται από μια διαδικασία υδρόλυσης άνθρακα. Παρά τον πολυάριθμο εξοπλισμό, ο Φύρερ δεν είχε αρκετό φυσικό έλαιο, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τις προμήθειες της ΕΣΣΔ και τις κατεχόμενες αφρικανικές αποικίες, έτσι οι φυσικοί του Τρίτου Ράιχ έδειξαν ευρηματικότητα. Αυτή η βενζίνη είχε μια ιδιαιτερότητα, μια χαμηλότερη θερμοκρασία καύσης σε σύγκριση με τη συνηθισμένη, αλλά και το γεγονός ότι άρχισε να παγώνει ήδη στους εννέα βαθμούς κάτω από το μηδέν. Με τον καιρό αυτό θα επηρεάσει την πορεία του πολέμου. Στριμμένες με μεταλλικά συρματοπλέγματα, οι γυναίκες κουνούσαν απεγνωσμένα τα χέρια τους (όσες τις είχαν ελεύθερες), οι Ναζί, χαμογελώντας και δείχνοντας τη γλώσσα τους, φώναξαν κάτι στα γερμανικά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Το τανκ Ε-50 έχει ήδη δεχθεί πολλά χτυπήματα. Αλλά οι πολεμιστές έπεσαν πάνω σε ένα ολόκληρο βαρέλι νιτρογλυκερίνης. Η δεξαμενή εξερράγη, η οποία έσκασε εντελώς όλους τους κυλίνδρους. Και οι πολεμιστές ήταν χωρίς αυτοκίνητο. Ενώ έψαχναν για άλλο τανκ, οι καλλονές βυθίστηκαν σε πολύ ενδιαφέρουσες αναμνήσεις του σαρανταπρώτου έτους.
  Αλίμονο, ένα τόσο ευχάριστο όνειρο της Gerda αποδείχθηκε σύντομο. Να σηκωθείς ξανά και να ασκηθείς. Ωστόσο, τα κορίτσια δεν σκέφτηκαν να μπερδευτούν με αυτό. Εργάστηκαν μάλιστα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Η Madeleine, εν τω μεταξύ, αποφάσισε να διαφοροποιήσει κάπως τη σωματική δραστηριότητα και τα κορίτσια χρησιμοποιήθηκαν σε ειδικά καρότσια στα οποία στέκονταν τα τανκς. Ο διοικητής της εταιρείας SS είπε χαρούμενος:
  - Εδώ κορίτσια, θα εξοικονομήσουμε καύσιμα και θα σας εκπαιδεύσουμε. Νέος τύπος φορτίου, με εφαρμοσμένη αξία!
  Όταν κορίτσια με μαγιό τραβούν τανκς, ακόμα και ιδρώνουν κάτω από τον καυτό ήλιο, είναι ένα ωραίο θέαμα. Όμως τα κορίτσια πρέπει να ακουμπήσουν τα ξυπόλυτά τους στην άμμο και τις κοφτερές πέτρες. Σηκωθείτε και μην τα παρατάτε....
  Η Γκέρντα πήρε την ανάσα της με δυσκολία, παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Είναι υπέροχο, φυσικά, αλλά... Έτσι μοιάζουμε τώρα με τους σκλάβους της Αρχαίας Αιγύπτου. Σέρνουμε και το πιο βαρύ φορτίο, αλλά τουλάχιστον δεν μας χτυπούν με μαστίγιο!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε:
  - Φυσικά, δεν χτυπάνε, αλλά αυτό δεν το κάνει πιο εύκολο! Αν και όχι - είναι απλώς γυμναστική σε συνδυασμό με άρση βαρών!
  Η Γκέρντα προσπάθησε να μετατρέψει τη συζήτηση σε άλλο θέμα:
  - Τι νομίζεις, αν ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε πεθάνει σε τόσο νεαρή ηλικία, θα είχε καταλάβει τη Ρώμη, και μετά όλο τον κόσμο;
  Η Σάρλοτ απάντησε μετά από μια παύση, τινάζοντας τον ιδρώτα της:
  - Δύσκολο να πεις... Άλλωστε, σχεδίαζε εκστρατεία κατά των απείθαρχων Αράβων... Μα φυσικά είχε μια ευκαιρία! Αν και πρέπει να χαιρόμαστε που δεν τα κατάφερε!
  - Γιατί?! - Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε, ισιώνοντας το λουρί τρίβοντας τον ώμο της.
  Η Σάρλοτ, χαμογελώντας στα δόντια της, απάντησε:
  - Γιατί ο Χίτλερ σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσεις. Και έτσι θα περάσουν άλλα δύο χιλιάδες χρόνια και το ερώτημα ποιος ήταν ο καλύτερος και μεγαλύτερος διοικητής όλων των εποχών και των λαών θα ακολουθήσει μια κατηγορηματική απάντηση - ο Φύρερ της Γερμανίας!
  Η Γκέρντα φίλησε το λουράκι πιο δυνατά:
  - Ναι, ο Αδόλφος Χίτλερ έχει ήδη ξεπεράσει τον Ναπολέοντα ... Αυτό θα γίνει ιδιαίτερα προφανές: όταν πάρουμε την Αίγυπτο, αυτός ο Ναπολέων απέτυχε! Και εκεί, μέχρι την Ινδία .... Αλλά το κύριο πράγμα, φυσικά, είναι η απόβαση στη Βρετανία ...
  Η Charlotte επιβεβαίωσε σταθερά:
  - Αυτό που δεν κατάφερε ο Ναπολέων: να μπει στο Λονδίνο, θα κάνει η Βέρμαχτ υπό την ηγεσία του Αδόλφου Χίτλερ! Απλώς έχει ενδιαφέρον, θα ξεκινήσουμε την εισβολή στη Ρωσία, πριν ή μετά;
  Η Γκέρντα είπε αμφίβολα:
  - Νομίζω ότι είναι καλύτερα αφού ο Ναπολέων, παρεμπιπτόντως, κατέστρεψε ολόκληρο τον στρατό στη Ρωσία. Αλλά δεν είμαστε Γάλλοι. Οι βάτραχοι δεν είναι πολύ ικανοί πολεμιστές!
  Η πανίσχυρη ξανθιά, τραβώντας το λουρί μαζί τους, μπήκε σε συζήτηση. Η φωνή της φαινόταν πολύ χαμηλή, σαν αντρική, αν και η φιγούρα ήταν θηλυκή και ελκυστική:
  - Ναι, οι Γάλλοι είναι κάπως δειλοί, αλλά η τεχνική τους δεν είναι καθόλου κακή. Είδα πώς το Ziz-35, ατιμώρητα, τρύπησε την πανοπλία των γερμανικών T-4. Ένιωσα ντροπή ακόμη και για τον εξοπλισμό μας... Το ίδιο και η "Ματίλντας" των Βρετανών. Μια χειροβομβίδα μπορεί να σπάσει τις κάμπιες τους, αλλά να σπάσει την πανοπλία ... όπλα 88 χιλιοστών την πήραν, αλλά έχουμε πολύ λίγα από αυτά. Μένει μόνο να χτυπήσουν τις πίστες και να ακινητοποιηθούν ... Γενικά οι Βρετανοί είναι δυνατοί και στην αεροπορία ...
  Η Γκέρντα έτρεμε εδώ, και παρά τη ζέστη, ένιωσε ένα ρίγος:
  - Για να μας βρουν στην έρημο και να πετάξουν βόμβες στα τανκς!
  Η ξανθιά γυναίκα-ήρωας παρηγόρησε:
  - Μόνο βομβαρδιστικά κατάδυσης με έμπειρους άσους μπορούν πραγματικά να μπουν στο τανκ. Οπότε η πιθανότητα να τους σκοντάψουμε είναι μικρή. Άλλωστε πιστεύω στην τύχη μας.
  Ακολούθησε μια οδυνηρή παύση. Μια ντουζίνα λυκό κορίτσια δεσμεύτηκαν σε κάθε κάρο με μια δεξαμενή. Κινήθηκαν σε δύο μικρές κολώνες, τόσο μαυρισμένα, μυώδη κορίτσια ... Τι όμορφα που ήταν ... Και οι αμμόλοφοι έμοιαζαν ροζ στο χρώμα του ήλιου. Καταπληκτικό τοπίο....
  Όχι πολύ μακριά από τα κορίτσια, ο συνταγματάρχης των SS Dess, με μια ντουζίνα Άραβες οδηγούς και δύο μεγάλους τραμπούκους, κινούνταν στην έρημο. Τα πόδια του αγοριού-οδηγού πυρπολήθηκαν και τον έβαλαν με έλεος σε έναν γάιδαρο. Ο συνταγματάρχης Dass συνοφρυώθηκε με αηδία, λόγω της έλλειψης νερού, οι νομάδες οδηγοί ήταν άπλυτοι και μύριζαν άσχημα. Και η μέρα αποδείχτηκε ζεστή, ακόμη και για τα πρότυπα της αφρικανικής ακτής, καθώς ο άνεμος έφερε την πνοή της κόλασης από τη Σαχάρα. Έπρεπε λοιπόν να ιδρώσω. Ο δρόμος φαινόταν μακρύς. Ο Ντες ένιωθε σαν εντελώς ηλίθιος. Μπορεί να χάσει λίγες μέρες εξαιτίας ενός αγοριού που βρίσκεται από τρία κουτιά. Και θα λάβει και πειθαρχική κύρωση, επειδή απουσίαζε... Αλήθεια, τα γερμανικά στρατεύματα δεν σχεδιάζουν να επιτεθούν τις επόμενες ημέρες, και ακόμη και εδώ, στα σύνορα με τη Λιβύη και την Τυνησία, υπάρχει ένα μάλλον βαθύ πίσω μέρος. Λοιπόν, μπορείς πάντα να σκεφτείς έναν λόγο για την απουσία... Αλλά είναι ακόμα ένα στοίχημα, και... Δεν υπάρχει απληστία ισχυρότερη από τα επιχειρήματα της λογικής.
  Ο Ντες κάνει βόλτα στη σκιά σε μια καμήλα, πίνοντας αράκα χουρμά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Αν και αυτό το ποτό μπορεί να είναι πιο δυνατό από τα σνάπ, αλλά σε αυτή τη ζέστη είναι αυτοκτονικό. Το τοπίο τριγύρω δεν έχει ενδιαφέρον και αρκετοί μήνες υπηρεσίας έχουν ήδη γίνει βαρετοί. Ο Ντες προσπαθεί να φανταστεί πόσο θησαυρό μπορεί να έχει ένας σεΐχης... Η Τυνησία βρίσκεται δίπλα στην Αλγερία και συχνά οι πειρατές έκρυβαν εκεί θησαυρό. Λοιπόν, πειρατές, ή μάλλον ιδιώτες στην υπηρεσία του Τούρκου Σουλτάνου, ήταν συχνά οι ίδιοι οι σεΐχηδες. Επιπλέον, υπάρχουν ορυχεία χρυσού στην Τυνησία και εξορύχθηκαν σμαράγδια. Αλήθεια, με την έλευση των Γάλλων, η εξόρυξη σμαραγδιών έσβησε ... Γιατί; Λόγω του βρετανικού μονοπωλίου, της απροθυμίας να μειωθεί η τιμή των ινδικών σμαραγδιών, που ανάγκασε την ανάπτυξη να παγώσει στις αποικίες της Γαλλίας. Και ο χρυσός εξορύσσονταν ως επί το πλείστον σε εύκολα μέρη, και ήταν πολύ τεμπέληδες για να σκάψουν βαθιά ορυχεία... Ο Ντες σκέφτηκε ότι, τελικά, οι Γάλλοι ήταν ίσως το πιο τεμπέλικο και επιπόλαιο έθνος στην Ευρώπη. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι πρόκειται για κακούς πολεμιστές... Ο Ναπολέων Βοναπάρτης, για παράδειγμα, κατέκτησε την Ευρώπη, και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί με άχρηστους στρατιώτες. Και αλήθεια, τι ευρηματικός είχε ο Ναπολέων; Μια απλή τακτική, μια γρήγορη μετάβαση, ένα χτύπημα με όλη σας τη δύναμη, παράκαμψη από τα πλάγια και προσπάθειες να πάτε προς τα πίσω... Αν ο Φρειδερίκος ο Μέγας ανέπτυξε την πιο πρόσφατη και πιο αποτελεσματική γραμμική τακτική, τότε ο Ναπολέων απλώς μιμήθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο. .. Ναι, τέτοιες τακτικές έφερναν επιτυχία, αλλά κανονίστε ποιος θα έπεφτε σε ενέδρα σε όποιον ταχέως κινούντα στρατεύματα του Μακεδόνα ή του Ναπολέοντα, ή θα συντρίβονταν και θα σκοτωθούν στην πορεία. Στο τέλος, στο Waterloo, ο Blucher και ο Wellington έπιασαν τον Βοναπάρτη στον επικίνδυνο ελιγμό του. Είναι σαν μια σύντομη γροθιά να συναντάς έναν μπόξερ με φαρδιά αιώρηση. Και ο Ναπολέων χτυπήθηκε... Τα ρωσικά στρατεύματα, παρεμπιπτόντως, δεν νίκησαν τον Βοναπάρτη στη μάχη, αλλά πήραν με τη βοήθεια του γενικού παγετού, επιδημίες και παρτιζάνους.
  Τι πιστεύει για τον Χίτλερ; Στην αρχή, βέβαια, υπήρχαν σκέψεις ότι ο Φύρερ ήταν απλώς ένας δεκανέας και αρχάριος, γιος πρώην τσαγκάρη... Προτιμούσε το παλιό Χίντενμπουργκ στις προεδρικές εκλογές, αν και κατάλαβε ότι ένας ογδόνταχρονος απλά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει φυσικά στα καθήκοντα ενός δικτάτορα! Αλλά ο Χίτλερ δεν συμπάθησε τους φτωχούς - ιθαγενείς του βυθού! Αλλά τότε, όταν ο Αδόλφος διορίστηκε Καγκελάριος του Ράιχ, έδωσε ακόμα την ψήφο του στους εθνικοσοσιαλιστές, γιατί δεν είχε μείνει άλλη συμπαγής δεξιά δύναμη. Ναι, οι stormtroopers, μάλιστα, όλος ο στρατός του έκανε εντύπωση. Αλλά υπήρχε αμφιβολία ότι ο Χίτλερ θα διατηρούσε την εξουσία, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, μιας τρομερής ύφεσης, ότι η Γερμανία δεν θα κατέρρεε εντελώς.
  Αλλά ο Χίτλερ, από την αρχή, ξεκίνησε με σκληρή αποκατάσταση της τάξης, απαγορεύοντας τους κομμουνιστές και στη συνέχεια άλλα κόμματα. Διέλυσε τα συνδικάτα, αντικαθιστώντας τα με εργατικό μέτωπο. Έγινε πραγματικός δικτάτορας, με μονοκομματικό σύστημα. Και ανέβασε την οικονομία, επανεξόπλισε τον στρατό. Ωστόσο, ο Ντες δεν συμφωνούσε με όλα όσα έκανε ο Φύρερ. Για παράδειγμα, γιατί θα πρέπει να δαπανηθούν τόσο μεγάλοι πόροι για το πρόγραμμα: "Work through Joy!" και να παίρνουν εργάτες διακοπές, στη Νορβηγία, στη Γαλλία, ακόμη και στα Κανάρια Νησιά. Δεν θα ήταν καλύτερο να χτιστούν μερικά επιπλέον εργοστάσια δεξαμενών ή επιχειρήσεις κατασκευής αεροσκαφών με αυτά τα κεφάλαια; Ή πάρτε το σχέδιο Volkswagen, ένα λαϊκό αυτοκίνητο - πόσα τανκς θα μπορούσαν να κατασκευαστούν... Γενικά, ο Χίτλερ προσπάθησε να καθίσει σε δύο καρέκλες, να ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο και να εκσυγχρονίσει τον στρατό. Ωστόσο, αν κυνηγήσεις δύο λαγούς, δεν θα πιάσεις κανέναν. Ο Ντες είχε σχέση με τον επικεφαλής οικονομολόγο του Τρίτου Ράιχ, Σταχ, και γνώριζε καλά τα γενικά χαρακτηριστικά της γερμανικής οικονομίας. Η Γερμανία μπήκε στον πόλεμο με την Πολωνία, έχοντας πυρομαχικά μόνο για τρεις εβδομάδες (!) έντονων εχθροπραξιών. Τότε οι σύμμαχοι θα χτυπούσαν, θα έμεναν πυροβόλα από το Τρίτο Ράιχ. Ο Χίτλερ ξεκίνησε την επίθεση κατά της Γαλλίας, παραδίδοντας τανκς και όπλα, προσωπικό και αεροσκάφη! Αλλά νίκησε τους βατράχους χωρίς καν να πτοηθεί. Στη συνέχεια, η επίθεση στην Αγγλία ... Εδώ ο Χίτλερ υπολόγισε λάθος, ήταν απαραίτητο να τελειώσει η Βρετανία υπό τον Ντάκερ, και μετά τον Ιούλιο, χρησιμοποιώντας τα πλοία του γερμανικού εμπορικού στόλου (και δεν ήταν μικρό), στρατεύματα αποβίβασης στα νησιά. Τότε θα γινόταν ο κύριος της κατάστασης. Αλλά ο Φύρερ δεν τόλμησε, ίσως φοβούμενος ότι τα βρετανικά πλοία της γραμμής θα βύθιζαν μεταφορές με στρατεύματα... Αλλά η ουσία είναι ότι εκείνη τη στιγμή επικρατούσε τέτοιος πανικός και σύγχυση στη Βρετανία και η παρατήρηση της θάλασσας ήταν σωστά αποδιοργανωμένος, ότι υπήρχε πολύ μεγάλη πιθανότητα, καθώς φορές για γρήγορη αιφνιδιαστική προσγείωση. Λοιπόν, στην ξηρά, η Αγγλία δεν είχε τίποτα να αντιταχθεί. Ποιοτικά τουλάχιστον... Όμως ο Χίτλερ έχασε χρόνο και τον Σεπτέμβριο ο Τσόρτσιλ είπε μια ιστορική φράση: Η θέση του Χίτλερ είναι λαμπρή και... απελπιστική. Μετά από αυτό, ο ίδιος ο Ντες πήγε στη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών. Αν και ο Φύρερ έχασε τη μάχη για την Αγγλία, η αναλογία των απωλειών ήταν περίπου ένα προς ένα, και αν υποθέσουμε ότι περίπου το είκοσι πέντε τοις εκατό ήταν αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν από αντιαεροπορικό πυροβολικό, τότε οι Γερμανοί άσοι ήταν ακόμη καλύτεροι από τους Άγγλους. . Ναι, και τα αεροπλάνα δεν είναι χειρότερα, ίσως ακόμη και το ME-109 (F) και καλύτερα από το κοπάδι των λιονταριών. Σε κάθε περίπτωση, στην Αφρική η ισορροπία δυνάμεων και οι απώλειες στον αέρα είναι ακόμη πιο ευνοϊκές από ό,τι στη Βρετανία. Το έτος 1940, που ξεκίνησε τόσο λαμπρά, έφερε στο τέλος πολλές απογοητεύσεις. Χάσαμε πολλούς δυνατούς άσους και αεροσκάφη, και ακόμη και ο σύμμαχος του Μουσολίνι, ηττήθηκε επαίσχυντα στην Ελλάδα. Είχε όμως ένα τόσο μεγάλο πλεονέκτημα σε δύναμη. Και τότε στις αρχές της χρονιάς ήταν χαμός, η Ιταλία έχασε την Αιθιοπία, τη Σομαλία, το μεγαλύτερο μέρος της Λιβύης και επιπλέον, σε όλες τις μάχες, οι Βρετανοί ήταν σημαντικά (αρκετές φορές!) Υπεραριθμητικοί. Αιχμαλωτίστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ζυμαρικά. Λοιπόν, πώς να μην πιστεύουμε στην επικείμενη κατάρρευση του Τρίτου Ράιχ, ειδικά στο πλαίσιο της αυξανόμενης βοήθειας προς τους εχθρούς της Γερμανίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά μετά, πάλι, η ζυγαριά στράφηκε προς το Τρίτο Ράιχ. Ο Rommel νίκησε τους Βρετανούς και κατέλαβε το Kollencourt, μετά η Γιουγκοσλαβία, η Ελλάδα έπεσε σε δύο εβδομάδες, ακολουθούμενη από το νησί της Κρήτης. Ο Ντες ήταν χαρούμενος ακόμη και για τους Γερμανούς, αλλά υπήρχε και ο φόβος της έκθεσης. Ωστόσο, τώρα μια άλλη ανησυχία είναι αν οι Γερμανοί θα επιτεθούν στην ΕΣΣΔ. Ο Shtach είπε ότι ο Χίτλερ είχε ήδη λάβει μια απόφαση αρχής, αλλά οι τελικές ημερομηνίες δεν ήταν ακόμη σαφείς. Τις περισσότερες φορές ονομάζεται 22 Ιουνίου, η ημερομηνία παράδοσης της Γαλλίας ...
  Είναι απίθανο η Γερμανία να αντέξει τον πόλεμο, σε δύο μέτωπα, εκτός αν, φυσικά, τελειώσει το σαράντα πρώτο και πριν από τον χειμώνα... Και τον χειμώνα, οι Γερμανοί δεν είναι καθόλου έτοιμοι να πολεμήσουν... Αλλά αν Ο Στάλιν συνθηκολογεί, τότε... Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν έχουν χρόνο Αν οι Γερμανοί πάρουν τη Μόσχα, τότε οι Ρώσοι είναι απίθανο να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια αρκετά ισχυρή τεχνικά ομάδα. Τόσα όπλα κυκλοφόρησαν κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο; Σε σύγκριση με τη Γερμανία, είναι τελείως αυθόρμητο! Άρα, είναι απίθανο οι Ρώσοι να μας εκπλήξουν με κάτι άλλο εκτός από μεγάλες μάζες πεζικού.
  Τι άλλο μπορεί να είναι; Πιθανότατα ο πόλεμος να διαρκέσει αρκετά χρόνια ακόμα και να τελειώσει ισόπαλος. Η Βρετανία δεν θα μπορέσει ποτέ να συγκεντρώσει τόσα πολλά στρατεύματα για να νικήσει τις υπέροχες και καλά εκπαιδευμένες μονάδες της Βέρμαχτ και η Γερμανία είναι απίθανο να καταστείλει τα απόρθητα νησιά με αεροσκάφη και ναυτικό και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα περιοριστούν στην οικονομική βοήθεια . Εξάλλου, ο Αμερικανός λαϊκός δεν θα καταλάβει γιατί οι Γιάνκι πρέπει να πεθάνουν, λόγω κάποιου είδους Ευρώπης. Λοιπόν, ο ρωσικός λαός είναι πεισματάρης, θα κομματιαστεί, ο πόλεμος θα τραβήξει, αλλά δεν θα έχει αρκετή δύναμη για να προχωρήσει σε μια αποφασιστική επίθεση. Πιθανότατα, η Βρετανία δεν θα μπορέσει να κρατήσει τη Βόρεια Αφρική... Εν ολίγοις, το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι το Τρίτο Ράιχ να είναι μια μεγάλη αυτοκρατορία, αλλά όχι παγκόσμια, αλλά εκεί...
  Αυτό ακριβώς ήθελε ο Ντες: η ήττα της Βρετανίας και η κατάληψη των νησιών είναι γεμάτη αποκάλυψη (αν και η μυστική υπηρεσία μπορεί να έχει χρόνο να καταστρέψει το ντουλάπι αρχείων και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά τότε πόσο τυχερός!). Φυσικά, δεν ήθελα να ευχηθώ να χάσει το Τρίτο Ράιχ, δηλαδή την πατρίδα του με το καθεστώς, που ταίριαζε πολύ στον άνθρωπο των SS. Η ισοπαλία ήταν η καλύτερη!
  Ένα μικρό τροχόσπιτο σέρνεται κατά μήκος της άμμου. Ένας από τους Άραβες οδηγούς τραγούδησε ένα πένθιμο τραγούδι. Ταυτόχρονα συχνά θυμόμαστε τον Αλλάχ. Ο Ντες σκέφτηκε τότε, γιατί οι Μουσουλμάνοι θεωρούν σωστό και καλό για τον εαυτό τους να προφέρουν το όνομα του Αλλάχ όσο πιο συχνά γίνεται; Εδώ στον Χριστιανισμό, αντίθετα - μην θυμάστε το όνομα του Θεού μάταια! Εδώ οι Εβραίοι ξέχασαν ακόμη και το αληθινό όνομα του Θεού τους - εξάλλου ο Ιεχωβά είναι μεταγενέστερη μορφή προφοράς... Γενικά στον Ντες δεν άρεσε η Βίβλος και ο αδύναμος Χριστός, ξαφνιάστηκε ακόμη και πώς οι πολεμοχαρείς Ρωμαίοι, οι μεγάλοι μια αυτοκρατορία με λατρεία δύναμης θα μπορούσε να δεχτεί ένα τέτοιο βασικά ειρηνιστικό δόγμα; Ακόμα κι αν ο ειρηνισμός του Χριστιανισμού δεν παρενέβη στη διεξαγωγή του πολέμου, αλλά η ίδια η βάση του δόγματος ... Αγαπήστε τον εχθρό σας - θα έπρεπε να είχε απορρίψει τη ρωμαϊκή ελίτ, και όχι μόνο την ελίτ.
  Αλλά ο Χριστιανισμός ριζώθηκε, και ακόμη και η κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας δεν τον επηρέασε: οι βάρβαροι αποδέχτηκαν επίσης αυτό το δόγμα, παρ' όλη την αφύσικότητά του. Αν και φυσικά δεν τον ακολούθησαν ιδιαίτερα. Για παράδειγμα, ο ειρηνισμός δεν παρενέβαινε στην ύπαρξη αγωνιστικών εντολών. Συγκεκριμένα, οι τραμπέρ, που, παρεμπιπτόντως, χρησιμοποιούσαν και τη σβάστικα και θεωρούσαν θεό τους τα χρήματα! Άλλα λένε λοιπόν και άλλα κάνουν! Ο Χίτλερ από αυτή την άποψη ήταν πολύ πιο συνεπής! Ό,τι λέει, το κάνει! Χωρίς υποκριτικές δηλώσεις, για αγάπη προς τον πλησίον!
  Ωστόσο, είναι εκπληκτικό ότι το εκκλησιαστικό σύστημα, χτισμένο πάνω σε δόλο και ψέματα, κράτησε τόσους αιώνες! Και ακόμη και η πρόοδος κατάφερε ελάχιστα να ταρακουνήσει τα θεμέλιά της.
  Κάπου μακριά ακούστηκε ο ήχος των μηχανών. αν κρίνω από τον τόνο - ήταν τα αεροπλάνα. Ο Ντες, ωστόσο, περίμενε ότι αφού φορούσαν κάπες, οι Βρετανοί θα τους μπερδέψανε με Άραβες και δεν θα άνοιγαν πυρ. Ένας μεγάλος σωματοφύλακας, ο Χανς, έδειξε ένα αντιαρματικό τουφέκι, από το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι δυνατό, κατά περίπτωση, να καταρρίψει έναν μαχητή (αν και όχι χωρίς δυσκολία, όσον αφορά το χτύπημα!).
  Αλλά τα αεροπλάνα δεν φάνηκαν, πέταξαν μπροστά... Μετά από αυτό οι Άραβες άρχισαν πάλι να τραγουδούν πένθιμα... Ο Ντες πυροβόλησε το πιστόλι του, τόσο που έπιασε το αυτί του τρελό. Ο Άραβας κατέρρευσε από φόβο. Και ο συνταγματάρχης των SS έβρισε:
  - Σταμάτα να ουρλιάζεις τσακάλια! Αθόρυβα, τρελά, αλλά πιο γρήγορα!
  Οι νομάδες οδηγοί σήκωσαν τον άτυχο σύντροφό τους και συνέχισαν το δρόμο τους. Αν και τα πρόσωπά τους έγιναν πιο συννεφιασμένα, κανείς δεν τόλμησε να γκρινιάξει... Ο συνταγματάρχης των SS χάιδεψε την κάννη του πιστολιού (παρεμπιπτόντως κατ' ειδική παραγγελία!), τι εξαιρετικό επιχείρημα... Σε κάθε περίπτωση!
  Αναρωτιέμαι αν οι Ρώσοι τους επιτεθούν πρώτοι, θα μπορέσουν οι Γερμανοί να αντέξουν μια παρόμοια επίθεση του ασιατικού στρατού; Στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Ρώσοι υπέστησαν τεράστιες απώλειες, στις περισσότερες περιπτώσεις ενήργησαν εξαιρετικά ανόητα, αλλά παρόλα αυτά δέσμευσαν τις μεγάλες δυνάμεις του Κάιζερ Γερμανίας ... Και στη συνέχεια, ακόμη και υπό τον Μπρουσίλοφ, άφησαν τους Αυστριακούς να καπνίζουν στον αγωγό .... Οπότε, ο πόλεμος για αυτούς δεν είναι εντελώς κακός γάτος... Και αν θυμάστε τον επτάχρονο... Ακόμα και ο Μέγας Φρειδερίκος ενέδωσε στον στρατό της Ρωσίας! Όχι, οι Ρώσοι δεν πρέπει να υποτιμηθούν σε καμία περίπτωση, το ολοκληρωτικό κομμουνιστικό καθεστώς τους έκανε ακόμα πιο ισχυρούς! Ο Στάλιν ανέβασε το επίπεδο πειθαρχίας των σοβιετικών στρατευμάτων, βιομηχανικής παραγωγής και προσφοράς. Πιέζεται έντονα η διαφθορά, που σημαίνει ότι τώρα δεν είναι η εποχή του Νικολάου Β'! Η ΕΣΣΔ λοιπόν είναι ένας πολύ επικίνδυνος εχθρός, ίσως και θανατηφόρος, ειδικά αν χτυπήσει πρώτα! Στη σύγχρονη πολεμική, ο παράγοντας του αιφνιδιασμού έχει μεγάλη σημασία, όπως και κατά τους πολέμους της αρχαιότητας. Τι κι αν χάσουμε, τότε, σε αντίθεση με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν θα υπάρξει εκδίκηση! Οι νικήτριες χώρες δεν θα επιτρέψουν πλέον να γίνει αυτό... Αν και αν αρχίσει η τριβή μεταξύ ΕΣΣΔ και Δύσης, επειδή η επέκταση δεν είναι λιγότερο χαρακτηριστικό του κομμουνισμού από τον φασισμό, τότε θα είναι... Ένας νέος γερμανικός πολιτισμός θα ανθίσει στα πτώματα δεδομένων καπιταλιστών και ανατολικών επιτρόπων . Όποιος είναι εναντίον μας θα είναι ακόμα μαζί μας! Και ίσως υπάρξει ένας μεγάλος αντιμπολσεβίκικος συνασπισμός!
  Ο Χανς, σιωπηλός μέχρι το χωριό, ρώτησε ξαφνικά τον συνταγματάρχη:
  "Ίσως να σταματήσει και να ανακρίνει ξανά το εθισμένο αγόρι;"
  Ο Ντες κούνησε αρνητικά το θυμωμένο κεφάλι του.
  - Δεν βγάζει νόημα! Δεν θα πει τίποτα καινούργιο.
  - Τότε μήπως θα φάμε, στο στομάχι μου, ουρλιάζει μια χιονοθύελλα;
  Ο συνταγματάρχης των SS εξεπλάγη:
  Τι θέλετε να φάτε σε αυτή τη ζέστη;
  Ο Χανς έγνεψε καταφατικά.
  - Θέλω να τρώω πάντα!
  Ο Ντες κοίταξε τον ήλιο, είχε ήδη περάσει το ζενίθ, ήταν όντως η ώρα τέσσερις και ήταν ώρα να σταματήσουμε. Οι Άραβες έτρωγαν χωριστά μαζεμένοι σε κύκλο, οι τρεις των Ναζί δεν περιφρονούσαν το κρέας και την μπύρα. Έτσι φώναξαν, ο Ντες έστω και για λίγο ξέχασε τον εαυτό του σε ένα όνειρο ....
  Και είδα κάτι τρελό... Κάποια έντομα, στην αρχή μικρά, και μετά μεγαλώνουν και γίνονται όλο και πιο τρομακτικά... Και τα σαγόνια τους είναι γενικά τερατώδη, τέτοια απόλυτη παραμόρφωση! Ο συνταγματάρχης ένιωσε τον εαυτό του να ασφυκτιά, τινάχτηκε σπασμωδικά και ξύπνησε. Όχι, όλα ήταν ήρεμα, δύο σιδερένιοι στρατιώτες των SS σε επιφυλακή και μετά πάλι στο δρόμο.
  Η Γκέρντα και η Σάρλοτ ήταν στην πιο σκληρή δουλειά όλη μέρα και μετά αποκοιμήθηκαν σαν νεκροί και βυθίστηκαν στον κόσμο τους.
  Υπήρχε ένα τεράστιο ολόγραμμα με ένα στάδιο όπου γίνονταν σύγχρονοι αγώνες μονομάχων. Το γήπεδο ήταν τεράστιο με πολλά εκατομμύρια κόσμο. Η ετερόκλητη θάλασσα έτρεμε. Υπήρξε μια μάχη μεταξύ της γυναίκας μονομάχου Γκέρντα και ενός ημι-έξυπνου πλάσματος από το πρωτάθλημα των σκοτεινών κόσμων, το νεφέλωμα της σκόνης.
  Η Γκέρντα βγήκε πρώτη. Ήταν ένα ζωηρό, ευέλικτο κορίτσι, με ένα χτένισμα με λευκό χιόνι-μαργαριτάρι. Ο πολεμιστής έκανε μια τριπλή τούμπα, στρίβοντας γύρω από την αρένα. Σύμφωνα με το έθιμο, φορούσε μόνο ένα λεπτό σουτιέν και εσώρουχο, ειδικά για να μην μπορεί να κρυφτεί το όπλο. Και έτσι ημίγυμνη έπρεπε να πολεμήσει μόνο με ένα φωτόσπαθο. Ωστόσο, τέτοια όπλα είναι επίσης αρκετά αποτελεσματικά. Οι συνθήκες της μάχης δεν είναι οι πιο άνετες, οι ημι-ραδιενεργές πέτρες λάμπουν κάτω από τα χαριτωμένα γυμνά πόδια του κοριτσιού. Εκείνη, φυσικά, χαμογελά προσπαθώντας να μην προδώσει τον πόνο.
  Η Γκέρντα κατακλύζεται από ενέργεια, ξαναπηδάει και κάνει πενταπλάσια τούμπα.
  - Αυτός είμαι εγώ!
  Και η ανήσυχη φίλη της Σάρλοτ εξηγεί στον φίλο της:
  - Πριν από τον αγώνα, αυτό το κορίτσι σαρώθηκε προσεκτικά, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα τσιπ ή κάτι ηλεκτρονικό μέσα της. Ελέγχουν επίσης το κορίτσι για την παρουσία της μαγείας κάποιου άλλου. Δηλαδή, ένας μονομάχος μπορεί να βασίζεται είτε μόνο στο σώμα του, είτε σε ένα κοφτερό μυαλό. Ωστόσο, η Γκέρντα δεν ήταν ποτέ ανόητη και απλοϊκή.
  Τι αμφέβαλα; - ρώτησε που μοιάζει με νεαρό άνδρα του Απόλλωνα.
  - Δεν! Αλλά μια πενταπλάσια τούμπα, χωρίς ηλεκτρονικά, είναι δείκτης καλής φυσικής κατάστασης. Επομένως, όλοι έχουν δέος, θα μπορούσαν οι γυμναστές σας να κάνουν κάτι τέτοιο; Η Σάρλοτ έκλεισε πονηρά το μάτι.
  - Τρεις θα μπορούσαν, πέντε όχι! Ναι, και πήδηξε πολύ ψηλά με ένα σύντομο τρέξιμο! - Ο νεαρός ήρωας άπλωσε τα χέρια του ευρύτερα.
  - Τέτοια είναι η δύναμη! Η δύναμη του Τρίτου Ράιχ και σε άλλους κόσμους.
  Εν τω μεταξύ γίνονταν στοιχήματα. Ενώ τυφλός μέχρι την εμφάνιση του εχθρού. Η Γκέρντα φαίνεται ότι ήταν πολύ γνωστή και αγαπημένη ανεξαρτήτως φυλής ή είδους.
  Το κορίτσι μονομάχος έτρεξε και έκανε πρώτα μια εξαπλή τούμπα και μετά μια επταπλή. Στη συνέχεια υποκλίθηκε στο κοινό. Οι μύες της ταλαντεύονταν σαν κυματισμοί της θάλασσας, γενικά, το κορίτσι φαινόταν εντυπωσιακό: μια τυπική Αμαζόνα. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο να γκρεμίσεις ένα αστέρι με μια πέτρα παρά να βρεις ένα άσχημο κορίτσι στη Μεγάλη Διαστημική Αυτοκρατορία της Γερμανίας.
  - Υπάρχουν γυναίκες στα χωριά μας: στις οποίες αγάπη και τιμή, θα σταματήσουν ένα άλογο που καλπάζει, θα μπουν σε μια φλεγόμενη καλύβα. τραγούδησε η Charlotte.
  Η συντριπτική πλειοψηφία των μη αναφερόμενων στοιχημάτων ήταν υπέρ της Gerda. Είναι αλήθεια ότι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού περίμενε να εμφανιστεί η αντίπαλός της.
  Και περίμενε. Οι γιγάντιες πύλες χώρισαν και ένα βαρύ κουφάρι άρχισε να σέρνεται πάνω στην πλατφόρμα. Ήταν ένας πραγματικός δεινόσαυρος, σαν αρπακτικό, μόνο που είχε περισσότερα από τριάντα πλοκάμια. Και τεράστια, τουλάχιστον ογδόντα τόνων, χοντρή πανοπλία. Γίγαντας του ζωικού κόσμου.
  Εκατομμύρια λαιμοί, φώναξαν, τσίριξαν, κελαηδούσαν, γέμισαν ένα αηδόνι. Προφανώς ο γίγαντας τους εντυπωσίασε.
  - Στοιχηματίστε έξυπνα! - Ο υπολογιστής βροντάει.
  - Σε ποιον! - Το κοινό ψάλλει.
  - Το όνομα του Friplodof είναι! Κόζα Νόστρα!
  Inogalacts όλων των λωρίδων έκαναν στοιχήματα διαφόρων επιπέδων. Εδώ μέσα στον ενθουσιασμό που στοιχηματίζουν, φέρνοντας το θέμα σε εκατομμύρια. Μερικοί από αυτούς που στο σκοτάδι πόνταραν στο κορίτσι Gerda: επαναδιαπραγματεύτηκαν το στοίχημα, για ακόμη μεγαλύτερο ποσό! Η Κόζα Νόστρα τους εντυπωσίασε!
  Ακολούθησαν ανακοινώσεις.
  - Ο μονομάχος Γκέρντα έχει πενήντα οκτώ αγώνες και μηδέν ήττες, η Κόζα Νόστρα έχει εκατόν ογδόντα τέσσερις αγώνες και κανείς δεν έμεινε ζωντανός. Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας!
  Τα κορίτσια από το τάγμα SS "Wolves" έβαλαν επίσης στοιχήματα, αλλά όλοι εκτός από τον αυστηρό διοικητή Madeleine επευφημούσαν για την Gerda. Άρα τα στοιχήματα είναι μονόπλευρα.
  Η Haupmann Madeleine, όπως θα έπρεπε, έχει ιδιαίτερη άποψη για να μην ξεχωρίζει το αφεντικό απέναντι στους υφισταμένους της. Τα κορίτσια το κατάλαβαν πολύ καλά, δεν τους πείραζε ιδιαίτερα.
  Μόνο ο φίλος της Σάρλοτ παρατήρησε με θλίψη:
  Καλύτερα να χάσεις χρήματα παρά να προδώσεις ένα τέτοιο κορίτσι. Αυτά τα χρήματα είναι φθαρτά, δύσκολα κανείς θα ταΐσει με ποταπό χαρτί...
  - Λοιπόν, καλά αν είσαι τόσο αδιάφορος! Ίσως θα θέλαμε να πολεμήσουμε; Η Μάντελεϊν στένεψε αυστηρά τα φρύδια της.
  - Μην πειράζεις! - είπε η εύθυμη λύκος Μπέρτα. - Μπορώ να μεταφερθώ στην αίθουσα των μονομάχων;
  "Δεν έχουμε τόσο ισχυρή μαγεία ακόμα." Η Σάρλοτ αντιτάχθηκε συνοφρυωμένη. - Καταφέρετε να συγκρατήσετε την επιθυμία σας: σκοτώστε όλους τους εχθρούς χωρίς καθυστέρηση, γιατί η εκδίκηση θα έρθει ούτως ή άλλως, οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταστραφούν όπως τα βοοειδή!
  - Εύλογα είπε! - Είπε ο φίλος της Απόλλωνας.
  Ένα σήμα ακούστηκε στην αρένα και ο αγώνας άρχισε: ο τεράστιος δεινόσαυρος της Κόζα Νόστρα πήδηξε μπροστά. Από την πρόσκρουση μιας τέτοιας κολοσσιαίας μάζας, δονήθηκε η ημι-ραδιενεργή επικάλυψη του δακτυλίου.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε:
  - Έχει συγκεκριμένο όνομα. Γιατί Κόζα Νόστρα;
  Ξανθιά με ελαφριά μωβ απόχρωση, η Berta παρουσίασε μια εκδοχή:
  -Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε μια αρχαία τηλεοπτική σειρά, η Cosa Nostra ήταν μια ασυνήθιστα cool μαφία, που δημιουργούσε τον δικό της εικονικό κόσμο δεινοσαύρων για να καταγράψει το σύμπαν!
  - Και λοιπόν τί? Η Σάρλοτ δεν κατάλαβε.
  - Και οι ανόγαλακτοι κοίταξαν, και εντυπωσιάστηκαν. - Δεν είμαι σίγουρος ότι πρότεινε η Μπέρτα.
  Οτιδήποτε είναι αδύνατο είναι δυνατό στο σύμπαν! Που κατακτάμε με την αναλλοίωτη δύναμή μας! τραγούδησε η Charlotte. - Και οι στρατιώτες του Ράιχ δεν θα υποχωρήσουν ποτέ, είναι σαν ένα φωτεινό αστέρι - αδράξτε τις στιγμές.
  Η έμπειρη Γκέρντα (είχε ξαφνικά μια περίεργη ανάμνηση) δεν βιαζόταν να επιτεθεί. Περίμενε το τέρας, πηδώντας στο πλάι ή λίγο όταν έφτασε σε επικίνδυνη απόσταση και προσπάθησε να συντρίψει. Το θηρίο ήταν πολύ γρήγορο, αλλά λόγω της μεγάλης μάζας ήταν αδρανές και συχνά έχανε.
  Ο Γκέρντα, με τη σειρά του, μελέτησε τους ελιγμούς του, αν ο εχθρός κέρδισε εκατόν ογδόντα τέσσερις μάχες, τότε σημαίνει ότι έχει και δυνάμεις. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες μάχες, πιθανότατα, έπεσαν στα ίδια ζώα με τον ίδιο.
  Όταν δύο εξίσου ανόητα τέρατα συγκρούονται και αυτός που είναι μεγαλύτερος κερδίζει.
  Ωστόσο, πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά, υπάρχουν πολλά πλοκάμια και είναι αιχμηρά, κυρτά σαν ράβδοι, πιθανώς δηλητηριώδη.
  Οι μύες του πιεστηρίου της Γκέρντα παίζουν, στριφογυρίζει σαν κόμπρα στους ήχους της πίπας του φακίρη. Το στήθος της τρέμει και ο υπέροχα όμορφος φίλος της Σάρλοτ πιάνει τον εαυτό του να σκέφτεται ότι θέλει να τη δει ολόκληρη, γυμνή σαν αρχαία Ελληνίδα θεά.
  Το τέρας αστόχησε πολλές φορές, αλλά δεν κατέβασε ταχύτητα. Ήταν φανερό ότι ήταν ένα πλάσμα της κόλασης, έτοιμο να κυνηγήσει το κορίτσι με τη μεθοδικότητα μιας μηχανής.
  Η Γκέρντα πήδηξε ξανά, φυσώντας ένα φιλί στο πλήθος. Το ειδώλιο του πολεμιστή άρχισε να λάμπει από τον ιδρώτα που είχε βγει. Ήταν σαν γυαλισμένο και γυαλισμένο μπρούτζο.
  - Ναι, έξυπνο κορίτσι! - Φτιαγμένο με θαυμασμό Berta. "Δεν θα με πείραζε να χορέψω εγώ ο ίδιος στην αρένα.
  - Και δεν θα αρνιόμουν! - Μιλώντας έτσι, ο αθλητικός τύπος της Σάρλοτ ήταν λίγο πονηρός. Σίγουρα ένιωθε κάποιο ενθουσιασμό και επιθυμία να αγωνιστεί. Ταυτόχρονα είχε επίγνωση του κινδύνου σύγκρουσης με γίγαντα.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε επιθετικά:
  - Δεν παλεύω χειρότερα από αυτήν!
  Προφανώς, έχοντας παρακολουθήσει τις κινήσεις ικανοποιημένος από την καρδιά της, η Γκέρντα πήδηξε σαν ακρίδα. Το φωτόσπαθό της άστραψε, κόβοντας τα πλοκάμια με μια κίνηση. Πέταξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, πιτσιλίζοντας μπλε και καφέ αίμα. Λίγες σταγόνες έπεσαν στα γυμνά, σκούρα πόδια του κοριτσιού. Το ελαστικό δέρμα συρρικνώθηκε, το θηλυκό μονομάχο το τίναξε, αλλά τα εγκαύματα παρέμειναν.
  - Ουάου, δηλητηριώδες κάθαρμα. - Τα πολύπαθα κάλους πόδια της περπάτησαν πάνω από τα αγκάθια και τις φλεγόμενες πληγές, το σώμα του τέρατος. Η κοπέλα κατάφερε να πατήσει, οπότε δεν έσκασε το πόδι της.
  Η Μπέρτα είπε με γνήσιο θαυμασμό:
  - Βιρτουόζο! Σαν μια ιδιοφυΐα που παίζει ένα μουσικό όργανο. Θα ήταν ωραίο να κάνουμε σύνθεση.
  Ο εραστής της Σάρλοτ γέλασε.
  - Και αυτή η θεωρία δεν πρέπει να υστερεί στην πράξη.
  Το τέρας συστράφηκε, με αποτέλεσμα το κορίτσι να πηδήξει από την πλάτη της. Κύλησε πολλές φορές στον αέρα, ξεπροβάλλοντας κάτω από την παρατήρηση δώδεκα κρυστάλλινων ματιών του τέρατος.
  Η Μπέρτα μάλιστα πήδηξε με χαρά:
  - Είμαι έτοιμος! Εκεί! - αναφώνησε.
  - Πού πού! Από πού είσαι και που είσαι; - μιμήθηκε η Σάρλοτ.
  Η Γκέρντα επιτέθηκε ξανά στον δεινόσαυρο. Αποφάσισε να δράσει σε σύντομες εκρήξεις και κατά προτίμηση να αποφύγει να χτυπηθεί από δηλητήριο. Το φωτόσπαθο λειτουργεί με βάση την αρχή της έκρηξης φωτονίων σε ένα σταθερό μισό χώρο, το οποίο καθιστά δυνατό να κόψουμε κυριολεκτικά τα πάντα με ελάχιστη δαπάνη ενέργειας. Το χρησιμοποιεί το κορίτσι. Είναι αλήθεια ότι σε αυτή την περίπτωση, το ξίφος του μονομάχου είναι φορτισμένο με ελάχιστη ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κόβει τόσο δυνατά και γρήγορα όσο ήθελε ο μαχητής. Και γενικά, τι είδους τσακωμός είναι όταν ο ένας σύντροφος απλώς χτυπάει τον άλλον. Είναι απαραίτητο ο αρνητικός χαρακτήρας να είχε επίσης μια ευκαιρία, διαφορετικά το κοινό απλά δεν θα πάει σε τέτοιες παραστάσεις. Η τύχη είναι άστατο πράγμα...
  Αυτή τη φορά, η Γκέρντα έκανε ένα μικρό λάθος. Τα πλοκάμια στο κέντρο ήταν πολύ πιο γρήγορα από εκείνα στα πλάγια του τέρατος. Μία από αυτές μαχαίρωσε στο στήθος, κόβοντας το σουτιέν της. Το γυμνό στήθος τίναξε, ο φίλος της Σάρλοτ εξέτασε τις ρουμπινί θηλές τους, που λάμπουν έντονα στο φως αρκετών εξωγήινων ήλιων.
  Ακολούθησε άλλο ένα χτύπημα: η Γκέρντα έκοψε ένα ζευγάρι πλοκάμια, αλλά η δεξιά πλευρά του στήθους της κόπηκε, το κοριτσίστικο αίμα πέταξε.
  Η γυναίκα μονομάχος έκοψε ένα άλλο πλοκάμι και πήδηξε από το φράγμα.
  Κλείνοντας, η θερμοκρασία των λιθόστρωτων άρχισε να ανεβαίνει. Προφανώς, ήθελαν να ωθήσουν τους μαχητές σε μια στενότερη προσέγγιση και μια ταχεία απόσυρση.
  Η Γκέρντα δεν μπορούσε να σταματήσει, ούτε για ένα δευτερόλεπτο, τα ξυπόλυτα πόδια της έκαιγαν, φουσκάλες σαν σε μεσαιωνικό ράφι.
  Ο φίλος της Σάρλοτ παρατήρησε με έκπληξη:
  Γιατί το κορίτσι δεν φόρεσε σανδάλια; -Τελικά θα καούν τα υπέροχα πόδια της!
  Η Charlotte εξήγησε:
  - Τέτοιο έθιμο! Γενικά, ένας μονομάχος πρέπει να αντέχει τον πόνο, ειδικά αν είναι γυναίκα. Το κοινό είναι ευχαριστημένο όταν εκείνοι που αγωνίζονται βασανίζονται.
  - Κοσμικός σαδισμός! - Συνόψισε το "Απόλλωνας".
  Δεν διευκόλυνε καθόλου το κορίτσι. Έπρεπε να ριχτεί ξανά στο τέρας. Αυτή τη φορά, τα θύματά της ήταν τα μάτια των πλασμάτων των σκοτεινών αστερισμών. Η εμπειρία είπε στη γυναίκα μονομάχο ότι τις περισσότερες φορές ο εγκέφαλος βρίσκεται πιο κοντά στα μάτια. Από τι? Επειδή είναι απαραίτητο να επεξεργαστείτε πάρα πολλές πληροφορίες που δεν εξασθενούν από ένα μακρύ κανάλι μετάδοσης. Ως εκ τούτου, ο πολεμιστής, μη εξοικειωμένος με τη δομή του πλάσματος, προσπάθησε να βρει τον εγκέφαλο.
  Το ένα μετά το άλλο, χτύπησε τέσσερα μάτια, αλλά δέχθηκε μερικές γρατσουνιές η ίδια. Το τέρας βρυχήθηκε, σαν να ένιωσε και πόνο. Και σε αντίθεση με τον άνθρωπο, δεν επρόκειτο να το αντέξει.
  Η Σάρλοτ το σημείωσε αυτό και συνήγαγε έναν αφορισμό:
  - Όσο πιο δυνατός είναι ο βρυχηθμός - όσο πιο ήσυχο το μυαλό, τόσο υψηλότερος ο τόνος - τόσο χαμηλότερη είναι η νοημοσύνη!
  - Σωστή παρατήρηση! Ο Απόλλων συμφώνησε. - Ο κόκορας δεν είναι ο πιο εξαιρετικός διοικητής!
  Η Γκέρντα υποχώρησε, μια άλλη εκτόξευση των πλοκαμιών ενός πολύ γρήγορου ζώου χτύπησε την πλάκα της πρέσας, σπάζοντας την, σχεδόν μέχρι την κορυφογραμμή. Φαίνεται ότι ακόμη και το στομάχι υπέφερε. Ευτυχώς ήταν άδειο, κανείς δεν θα έτρωγε υπερβολικά πριν από έναν αγώνα.
  Τώρα ο μονομάχος συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει τη μάχη, παρά τις προσωρινές επιτυχίες. Οι πέτρες έγιναν τόσο καυτές που ακόμα και το τέρας ένιωσε τη θερμότητά τους μέσα από τα κόκαλα στα πόδια. Η Γκέρντα σώθηκε μόνο από την ισχυρή φυσική κατάσταση των άκρων της. Το κορίτσι, συχνά ξυπόλητο, χόρευε πάνω σε ένα καυτό σίδερο, επιδεικνύοντας εξαιρετική αντοχή. Είναι αλήθεια ότι αυτά τα λιθόστρωτα θα μπορούσαν να δώσουν ακόμη περισσότερη θερμότητα, όπως ένας πυρηνικός αντιδραστήρας, λόγω ημι-ραδιενεργής ακτινοβολίας.
  Έτσι το θάρρος δεν άφησε την ομορφιά, παρά το γεγονός ότι η απειλή του θανάτου έγινε πραγματική. Και σε έναν αγώνα σαν αυτόν, δεν μπορείς να τα παρατήσεις. Ή μάλλον, μπορείς, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι η πιο δυνατή ντροπή για τη ζωή.
  Ο Απόλλων ρώτησε τη Σάρλοτ:
  - Και ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο θάνατος;!
  - Από όσο ξέρω η Γκέρντα, δεν θα κάνει άλλη επιλογή για τον εαυτό της!
  - Θαρραλέα, δεν θα πεις τίποτα, αλλά κατάφερα να την ερωτευτώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή! Έχοντας πει αυτό, το αγόρι πήρε μια βαθιά ανάσα.
  Το κορίτσι δεν άντεξε και πήδηξε ξανά στο κοχύλι, αγγίζοντας τα καμένα πόδια της. Πέρασε μερικά δυνατά χτυπήματα, έκανε μερικά άλματα. Τώρα άρχισε να κάνει τούμπες, ψιλοκομμένες.
  - Όποιος δεν έχει την ελαφρότητα μιας πεταλούδας, δεν θα γλιτώσει να τον συνθλίψει ένα δίχτυ! - Είπε μια φράση που έγινε φτερωτή από τα αρχαία χρόνια. Έτσι η Ράμπμπερ Φοξ, ο ποιητής του μποξέρ, πάλεψε ακόμα. Διακινδύνευσε και τη ζωή του, αλλά σε μικρότερο βαθμό δεν είχε τόσο σοβαρό, και κυρίως, δύσκολο αντίπαλο.
  Η Σάρλοτ την παρακίνησε, κλαίγοντας με σπαρακτικά:
  - Κόψε του την κοιλιά. Σε ορισμένα από αυτά τα πλάσματα, ο εγκέφαλος βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο στομάχι.
  Ο Απόλλων δήλωσε:
  - Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να τη βοηθήσετε; Σαν μαγεία;
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της.
  - Η μαγεία δεν λειτουργεί στην αρένα. Είναι κάτι ασυνήθιστο και εξαιρετικά δυνατό.
  "Δεν έχω κατακτήσει ακόμα τη μαγεία των κυμάτων!" - Αναστέναξε ο γραπτός νέος όμορφος.
  - Μα την ξέρω τέλεια. - Το ξωτικό, απροσδόκητα σκουληκιασμένο στην παρέα τους, καυχήθηκε. - Οι άνθρωποι και η μαγεία είναι ένα!
  Η Γκέρντα πήδηξε μερικές ακόμη φορές, μετά ξαφνικά μια λεπίδα πέταξε έξω, κινήθηκε πολύ γρήγορα, χωρίς να την άφησε να αναπηδήσει. Το κορίτσι μόλις πρόλαβε να σηκώσει το χέρι της. Από ένα τρομερό χτύπημα, έσπασε και η λεπίδα και το χέρι, το χέρι του μονομάχου κούμπωσε.
  - Να και άλλος γάντζος! - απάντησε, σκουπίζοντας τον ιδρώτα από το πρόσωπο του Μπερτ. -Τι θα γίνει τώρα.
  Η Σάρλοτ φώναξε στην κοπέλα Γκέρντα.
  - Βουτήξτε κάτω από αυτό! Φαίνεται να θυμάμαι πού έχουν νευρικό κέντρο αυτά τα πλάσματα.
  - Να της πω! αναφώνησε ο εραστής της Σάρλοτ.
  - Αδύνατο! - Κόψτε το φλογερό κοκκινομάλλη κορίτσι.
  Η Γκέρντα κόπηκε ακόμα πιο απελπισμένα, μια βαθιά ουλή πέρασε στο πρόσωπό της, έκοψε το μάγουλό της. Για άλλη μια φορά, ήταν γαντζώθηκε. Το χέρι ήταν χαλασμένο, αλλά το δεξί, όπου βρισκόταν το σπαθί, εξακολουθούσε να λειτουργεί.
  Το κοινό είχε φρικάρει και η πλειοψηφία, κάτι που ήταν τρομακτικό, ριζοβολούσε για το τέρας! Προφανώς κουρασμένος από τις συνεχείς νίκες της Γκέρντα. Το κορίτσι, φαίνεται, ήταν πολύ συνηθισμένο στην αγάπη του πλήθους, αυτό ήταν δυσάρεστο. Για μια στιγμή, έχασε το ρυθμό της, για το οποίο τιμωρήθηκε αμέσως, το πλοκάμι έσπασε το πόδι της, σαν να ήταν σκαλισμένο από καφέ μάρμαρο.
  Η ταχύτητα της Γκέρντα έπεσε και κύλησε από την πλάτη της, δεχόμενη άλλο ένα χτύπημα που έσπασε την κλείδα της. Το πρόσωπό της στράβωσε από τον πόνο, αλλά ο πολεμιστής φώναξε μέσα από την αγωνία:
  - Δεν θα σπάσω!
  Η κοπέλα έπεσε λοξά στα καυτά λιθόστρωτα, σπάζοντας δυο πλευρά, φυσαλίδες αίματος βγήκαν πίσω από το στόμα της. Ακούστηκε μια κουδουνίστρα, το τέρας πάτησε με ογδόντα τόνους κουφάρι σε ένα υγιές πόδι, συντρίβοντας την ομορφιά. Καπνός βγήκε από το κορίτσι και άρχισε να σπάζει.
  Ο Απόλλων ούρλιαξε:
  - Πεθαίνει! Τελείωσαν όλα;
  Η Μπέρντα μύρισε τη μύτη της με γκρίνια φωνή.
  - Μάλλον ναι! Αγαπητή κοπέλα, πεθαίνεις, τι κρίμα που είσαι!
  Η Σάρλοτ με το εσώρουχό της παρατήρησε:
  - Δεν είσαι λεσβία, Μπέρτα;
  - Σε καμία περίπτωση! - Για να αποδείξει τα λόγια της, η κοπέλα έγειρε το κεφάλι του Απόλλωνα και τον φίλησε σταθερά στα χείλη.
  Ο νεαρός την έσκυψε ως απάντηση. Όταν σε φιλάνε έτσι πραγματικά με πάθος - είναι απλώς ένα θαύμα.
  - Κοίτα προσεκτικά! - Η Σάρλοτ διέκοψε τη φυγή του πάθους τους, ωστόσο, δεν υπήρχε ούτε μια σταγόνα ζήλιας στον τόνο της.
  Πράγματι, το τεράστιο στόμα ενός μεταλλαγμένου δεινοσαύρου έσκυψε πάνω από το κορίτσι. Και εκείνη τη στιγμή, με μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια, ο μονομάχος πέταξε το ξίφος στο κενό μεταξύ του ουρανού και του λαιμού. Γλίστρησε μέσα. Τα αέρια που συσσωρεύτηκαν στο στομάχι όρμησαν, η φωτιά φούντωσε από το στόμα και το κύμα έκρηξης πέταξε το κορίτσι μακριά. Η Cosa Nostra έσπασε σε πολλά κομμάτια, το καμένο κρέας πέταξε.
  Η κοπέλα, έχοντας χάσει και τα δύο πόδια και τα χέρια, βρισκόταν αναίσθητη. Δίπλα της εμφανίστηκαν ρομπότ. Μια εικόνα του στήθους εμφανίστηκε στο σαρωτή, δύο καρδιές χτυπούσαν με δυσκολία, αλλά ομοιόμορφα σε ένα υγιές γυναικείο σώμα.
  - Η Gladiator Gerda επέζησε και της απονέμεται η νίκη! Έτσι, η επόμενη παράσταση θα είναι σε τρία λεπτά! - Δυνατά, αλλά χωρίς κανένα συναίσθημα ανακοίνωσε ο υπολογιστής.
  - Τα στοιχήματα έπαιξαν! - Φώναξε κάποιος, ξεκάθαρα απόκοσμη φωνή προέλευσης.
  Ό,τι είχε απομείνει από την Γκέρντα το μαζεύτηκε.
  Ο "Απόλλων" (καλά, ποιος θα το φανταζόταν) ωστόσο έκλαψε:
  - Και αυτό το κορίτσι θα μείνει για πάντα ανάπηρο;
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της τόσο δυνατά που πέταξαν πολλά ποτήρια κρασιού:
  - Ουάου! Τα επιτεύγματα του φαρμάκου μας είναι τέτοια που σε λίγες ώρες θα είναι καινούργια και δεν θα μείνει η παραμικρή ζημιά. Λοιπόν, πες μου, ανόητο αγόρι μου, που είδες ανάπηρους μαζί μας.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Η Ελισάβετ ρώτησε απελπισμένη:
  - Θα τους βάλουν φωτιά!
  Η Βαλεντίνα απάντησε με θυμό:
  - Όχι, αφήστε τους να φύγουν! Ναι, θα δώσουν τούρτες για το δρόμο!
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ έκλαψε:
  - Και είναι ακόμα τόσο σκληρό! Λοιπόν, εντάξει, άνδρες, αλλά γυναίκες, γιατί πρέπει να υποφέρουν τόσο πολύ!
  Η Βαλεντίνα πρότεινε:
  - Οι Γερμανοί χρειάζονται τους Σλάβους, μόνο ως σκλάβους. Ένας σκλάβος πρέπει να φοβάται και να υπακούει! Αυτή είναι μια υπαγόρευση που βασίζεται στον φόβο! Και για να εκφοβίσεις, πρέπει να πληγώσεις!
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ άστραφτε με μπλε μάτια:
  - Και για να θυμώσεις χρειάζεται να πληγώσεις!
  Μια φλόγα ξέσπασε, η φωτιά δεν εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα όσο με τη συνηθισμένη βενζίνη, οι γυναίκες όρμησαν προσπαθώντας να σπάσουν το σύρμα, αίμα έσταζε από το σώμα τους σκισμένο με βελόνες.
  Στην ξυπόλητη Ελίζαμπεθ φαινόταν ότι ο χρόνος σέρνονταν απροσδόκητα αργά, σαν σερπεντίνη, φυσούσε ένας φρέσκος άνεμος και το σώμα, που μόλις κάλυπτε ένα ελαφρύ πουκάμισο, κρύωσε.
  Οι φλόγες τύλιξαν τελικά όλες τις γυναίκες μάρτυρες, οι κραυγές τους έγιναν πολύ πιο δυνατές. Το δέρμα στα μάτια καλύφθηκε με φουσκάλες και ξεφλούδισε. Η μυρωδιά της καύσης γινόταν όλο και πιο δυνατή. Ήταν άρρωστος και δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια των κοριτσιών. Ο αρχιφασίστας λάλησε με ένα πονηρό χαμόγελο:
  - Αν κάποιος σκάσει, θα σας κάψω όλους! Χάιλ! Χάιλ Χίτλερ, ο μεγαλύτερος κυβερνήτης του σύμπαντος!
  Οι φασίστες στρατιώτες έβγαλαν φυσαρμόνικες από τις ζώνες τους και τις έπαιξαν εύθυμα! Επιπλέον, οι Ναζί δεν υπέφεραν από παντελή έλλειψη ακοής. Αλλά αυτό έκανε τη μουσική ακόμα πιο απαίσια.
  Ο χοντρός αξιωματικός βρυχήθηκε στα Ρωσικά:
  - Μουσική, μουσική, μουσική χύνεται! Αυτό είναι λυπηρό, τότε δειλά αναπνέει! Που χορεύει χαρούμενα με τη μελωδία που φωτίζει την ψυχή! Η μουσική χύνει, μουσική, μουσική, μακριά θλίψη, σταματήστε τους Γερμανούς να θρηνούν! Άπειρο, αιώνιο, νέο, από το οποίο τόσο θέλει κανείς να ζήσει!
  Ο βοηθός του, ένας κοκκινομάλλης αξιωματικός, φώναξε:
  - Όλοι χορεύουν! Λοιπόν, χορέψτε σκύλες αλλιώς θα σας κάψω όλους!
  Τα κορίτσια άρχισαν δειλά να αγγίζουν με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Ο αρχιφασίστας φώναξε δυνατά κουνώντας τα χέρια του:
  - Ζήσε! Λοιπόν σκύλες και πόρνες, ελάτε!
  Τα κορίτσια άρχισαν να κινούνται πολύ πιο γρήγορα στη διχόνοια, αλλά δεν έμοιαζε με πολιτιστικό χορό, αλλά μάλλον ήταν ένας άγριος χορός των Παπουανών, την ακτή της Παραγουάης!
  Οι Ναζί έτρεξαν προς τις γυναίκες και τις χτύπησαν στο πρόσωπο με τις γροθιές τους, τσιρίζοντας κάτι σπαρακτικά και γρυλίζοντας.
  Ο βασικός φασίστας έκανε μια χειρονομία. Ένα αγόρι με τη μορφή Χιτλερικής Νεολαίας του έφερε ένα μπουκάλι κονιάκ! Το χοντρό γουρούνι τράβηξε κατευθείαν από το λαιμό, το υγρό των σαράντα βαθμών ζέσταινε το στομάχι. Ο Μπόροφ ρώτησε το αγόρι με προσεγμένο τρόπο:
  - Έχεις ήδη δεκατέσσερα, σου επιτρέπω να πυροβολήσεις οποιαδήποτε πόρνη!
  Η απογοήτευση φάνηκε στο πρόσωπο του αγοριού.
  - Και απλά πυροβολήστε! Είναι πολύ μαλακό! αναφώνησε.
  Το χοντρό κάθαρμα γρύλισε.
  - Τι θέλεις να της κάνεις;
  Το αγόρι έσπασε:
  - Βιδώθηκε μέχρι θανάτου, και μετά πυρπολήθηκε!
  - Εντάξει, έλα! Μόνο πιο γρήγορα, αυτές οι δαμαλίδες πρέπει ακόμα να οδηγηθούν στη Γερμανία εγκαίρως.
  Το αγόρι, που έλαμπε με εκθαμβωτικές, χοντρές γυαλισμένες μπότες, κινήθηκε κατά μήκος της σειράς των γυναικών. Χαμογέλασε πονηρά και χαμογέλασε σκληρά. Από καιρό σε καιρό, ο νεαρός Ναζί σταματούσε και κλωτσούσε αυτή ή εκείνη τη γυναίκα στο στομάχι, αλλά εκείνη δεν έκανε επιλογή.
  Η Ελισάβετ προσευχήθηκε σε κάποιον άγνωστο - αλλά όχι σε μένα! Αλλά ο νεαρός απλώς σταμάτησε μπροστά της και έδειξε με το δάχτυλό του:
  - Αυτή είναι η πόρνη μου!
  Η Ελίζαμπεθ πάγωσε, τρέμοντας προδοτικά, και το μαυρισμένο της πρόσωπο χλόμιασε. Ο αρχιφασίστας αντιτάχθηκε απροσδόκητα:
  - Εννιά!
  Το αγόρι φασίστας προσβλήθηκε:
  - Και γιατι είναι αυτό?
  Ο Borov απάντησε:
  - Είναι πολύ όμορφη! Απλά μια υπέροχη κοπέλα, μπορείς να την δώσεις σε κάποιον στρατηγό και να πάρεις πολλά λεφτά.
  Ο νεαρός χιτλερικός συμφώνησε απρόθυμα:
  - Εντάξει! Ακριβώς επειδή αρνήθηκες το πρώτο μου αίτημα, θα βασανίσω δύο πόρνες!
  Το αγόρι γύρισε γρήγορα έτρεξε και διάλεξε δύο μικρότερα κορίτσια. Αυτή τη φορά βιαζόταν, φοβούμενος ότι δεν θα ανασυρόταν το νόμιμο θήραμα.
  Τα κορίτσια πήδηξαν τα ίδια στην πλατεία, ίσως ήλπιζαν ότι ένα όμορφο αγόρι θα τα ελεούσε αν ήταν υποτακτικά. Η νεολαία βούρκωσε χλευαστικά.
  - Γόνατα και φίλα τις μπότες μου!
  Τα κορίτσια κατέρρευσαν και σύρθηκαν. Φιλούσαν με σιγουριά το γυαλισμένο δέρμα, μυρίζοντας την έντονη μυρωδιά του ακριβού κεριού. Οι απόγονοι της Χιτλερικής Νεολαίας άρπαξαν ξαφνικά τα κορίτσια από τα μαλλιά και τα σήκωσαν με δύναμη:
  - Τι σκύλες! - Το αγόρι σφύριξε στα Ρωσικά. - Βαρέθηκα να ζω! Τώρα γδύσου αμέσως!
  Τα κορίτσια έβγαλαν μανιωδώς τα ρούχα τους αφήνοντας μόνο εσώρουχα. Ο νεαρός σαδιστής διέταξε:
  - Ξαπλωνω! Σε σφιγκτήρες!
  Τα κορίτσια ξάπλωσαν ευσυνείδητα και οι βοηθοί των SS ασφάλισαν τα χέρια και τα πόδια τους σε ειδικά κοντάκια. Το αγόρι πέρασε τα δάχτυλά του πάνω από τις σαγηνευτικές ροζ γόβες των κοριτσιών, που δεν είχαν προλάβει ακόμη να ξεσκονίσουν. Ξαφνικά ένιωσε έναν έντονο ενθουσιασμό και φώναξε σπαραχτικά:
  - Βαρύ μαστίγιο για μένα!
  Οι κολλητοί παρέδωσαν το μαστίγιο. Δεν ήταν εύκολο, αλλά αποτελούνταν από καυτό, καυτό σύρμα με αιχμηρά αστέρια. Τα χτυπήματα με ένα τέτοιο όπλο είναι πολύ πιο ευαίσθητα.
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ έπεσε σε πυρετό όταν σκέφτηκε τι την περίμενε. Εδώ είναι το τερατώδες χαμόγελο του φασισμού, όταν οι άνθρωποι μετατρέπονται σε θηρία. Και αυτά τα κολασμένα μαρτύρια τεράτων που έχουν χάσει στοιχειώδη ανθρώπινα συναισθήματα.
  Το μαστίγιο σφυρίζει δυσοίωνα και πέφτει στις γυμνές, όμορφες πλάτες των κοριτσιών. Ένα χτύπημα στο κόκκαλο κόβει το δέρμα και το κρέας. Ο νεαρός φασίστας γουργούρισε ικανοποιημένος, ένιωθε αληθινός Θεός. Ναι, ήταν μια θεότητα του κακού, και άφθαρτης θέλησης, χωρίς το παραμικρό αίσθημα συμπόνιας. Ωστόσο, στη Χιτλερική Νεολαία δίδασκαν ότι η συμπόνια είναι αδυναμία! Το κρίμα είναι ένα κακό συναίσθημα που δεν αξίζει έναν αληθινό Άριο. Δεν αρκεί να σκοτώσεις τον εχθρό, πρέπει να υποφέρει και να ταπεινωθεί με τον πιο άθλιο τρόπο! Οι Σλάβοι είναι ένα κατώτερο έθνος όπως οι Εβραίοι, και το να σκοτώνεις έναν Σλάβο είναι σαν να σκοτώνεις ένα λυσσασμένο σκυλί. Τι είναι η συνείδηση - μια κολασμένη παγίδα της ψυχής, που επινοήθηκε από Εβραίους και Ρώσους φιλοσόφους. Ένας αληθινός Άριος δεν γνωρίζει τύψεις, μόνο ένα πράγμα τον ενοχλεί, ότι σκότωσε λίγους εχθρούς! Αλλά το σκληρό βασανισμό μιας γυναίκας ή ενός παιδιού: η υψηλότερη εκδήλωση της άριστης ανδρείας.
  Το εσώρουχο έσκασε κάτω από τα χτυπήματα του καυτό σύρματος και κατέβηκε από τους γλουτούς. Τα κορίτσια ούρλιαξαν στην αρχή, αλλά το αγόρι ήταν δυνατό πέρα από τα χρόνια του και γρήγορα ηρέμησαν, χάνοντας τις αισθήσεις τους από ένα τρομερό σοκ. Ωστόσο, οι ναζί εκτελεστές δεν ήταν χαμένοι, κατέβασαν στα κεφάλια νεαρών καλλονών προετοιμασμένους κουβάδες με παγωμένο νερό (χρησιμοποιώντας ένα ψυγείο κατασκήνωσης). Εν τω μεταξύ, ο ανήλικος σαδιστής ζέστανε ξανά το σύρμα στη φωτιά και το κατέβασε στα γυμνά πόδια του κοριτσιού. Και πάλι τρομερές κραυγές, κραυγές, στις οποίες δεν υπήρχε τίποτα ανθρώπινο.
  Η Ελίζαμπεθ μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια της, φαινόταν από πού μπορούσε να έρθει η δύναμη για να αντέξει κάτι τέτοιο. Ήταν κάτι χωρίς το παραμικρό νόημα, πολύ πέρα από το ανθρώπινο. Είναι περίεργο πώς ένα τόσο χαριτωμένο αγόρι, σχεδόν παιδί, θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Είναι απλά απίστευτο κατά πόσο ο φασισμός παραμορφώνει τις ψυχές, ακόμα και τις παιδικές. Σακατείστε λοιπόν την αντίληψη μιας ολόκληρης γενιάς!
  Οι κοπέλες σώπασαν πάλι, και ξανά χύθηκε νερό πάνω τους. Ωστόσο, παρ' όλες τις προσπάθειες, οι κραυγές των βασανισμένων γίνονταν όλο και πιο ήσυχες. Από τους ώμους μέχρι τα πόδια, στους άτυχους μάρτυρες δεν έμεινε χώρος ζωής. Τελικά, το αγόρι κουράστηκε, σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του και έφτυσε την απόλαυση μέσα από τα δόντια του προς την κατεύθυνση της στήλης των άτυχων γυναικών.
  - Κουρασμένος! Μπορείτε να τα κάψετε!
  Τα σκισμένα κορίτσια δεν κουνήθηκαν πια, μάλλον η ταλαιπωρία είχε ξεπεράσει ένα ορισμένο μέτρο. Οι Ναζί έτρεξαν στον άτυχο, μη στάζοντας ιδιαίτερα γενναιόδωρα βενζίνη, του έβαλαν φωτιά. Τα κορίτσια δεν κουνήθηκαν καν, αν και η φωτιά καταβρόχθισε σιγά σιγά τις σάρκες τους με όρεξη.
  Εκείνη την ώρα, είχαν καταλαγιάσει και οι κραυγές του άτυχου που το μόνο λάθος τους ήταν ότι υποτίθεται ότι ήταν μια ξεκάθαρη απόδειξη της αδυσώπητης θέλησης του ναζισμού!
  Το χοντρό κάθαρμα κούνησε τη στραβή του γροθιά.
  - Λοιπόν, πόρνες! Ελπίζω να καταλαβαίνετε γιατί η λίβρα είναι ορμητική! Και τώρα η πορεία προς το νέο της πεπρωμένο θα χτιστεί και βήμα-βήμα.
  Οι γυναίκες στέκονταν ακίνητες, όσο συγκλονισμένες κι αν ήταν από τη σκληρότητα, το εφιαλτικό θέαμα.
  Το αγόρι φασίστας, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, έβγαλε ένα πιστόλι και, χαμογελώντας αρπακτικά, πυροβόλησε το κορίτσι στο πόδι:
  - Άκουσες, σου είπαν να βαδίσεις!
  Ο πυροβολισμός ξύπνησε τις γυναίκες, η Ελίζαμπεθ ένιωσε τα απαλά χέρια της Βαλεντίνα στους ώμους της.
  - Στείλε πιστό μου σύντροφο, να πάρεις εκδίκηση, πρέπει να ζήσεις!
  Το κορίτσι απάντησε γενναία:
  - Και ορκίζομαι ότι θα επιβιώσω!
  Εν τω μεταξύ, ένα ανήλικο κάθαρμα πυροβολούσε ένα πεσμένο κορίτσι. Παράλληλα, προσπάθησε να της σκοτώσει τα χέρια και τα ξυπόλητα πόδια της. Δεν ήθελα να τελειώσω αμέσως το κορίτσι, γιατί το να ακούς κραυγές πόνου είναι πολύ πιο ευχάριστο από το γέλιο.
  Η βαριά πληγωμένη κοπέλα έμεινε ξαπλωμένη στο δρόμο, ο νεαρός φασίστας δεν τελείωσε και την έπιασαν με ένα γάντζο από τα πλευρά και την έσυραν στην αγχόνη.
  Ο χοντρός άνδρας των SS χάιδεψε το αγόρι στο κεφάλι:
  - Αγαπητέ μου φίλε! Είσαι ακριβώς σαν τον Φύρερ ως παιδί! Και ξέρετε, ο μεγάλος Αδόλφος τσακώθηκε με ένα κορίτσι ήδη στην πρώτη δημοτικού. Έτσι, μαζί με δύο φίλους του, της έστησαν ενέδρα στο δρόμο για το σπίτι. Την έπιασαν και την έδεσαν, άρχισαν να την κοροϊδεύουν. Την έκαψαν με φωτιά, έσπασαν κόκκαλα, της έβγαλαν τα μάτια και μετά ο νεαρός Αντίκ γέμισε το λαιμό της με θειικό οξύ που είχε πάρει από τα μαθήματα χημείας. Τότε ο Χίτλερ ήταν μόλις έξι ετών και ήταν ήδη ικανός να κάνει μια θαρραλέα πράξη αντάξια ενός Άριου συζύγου.
  Ο νεαρός Ναζί μορφάζοντας ρώτησε:
  - Η κοπέλα ήταν Εβραία;
  - Όχι, Σλάβος! Η Αυστροουγγαρία κατέρρευσε επειδή οι Γερμανοί προδόθηκαν από τους Σλάβους, που ο Φύρερ ορκίστηκε να τους ξεριζώσει! - Ο Μπόροφ πέρασε το χέρι του στο λαιμό του. - Γενικά, οι μαϊμούδες αξίζουν τέρψη, αλλά οι Σλάβοι όχι!
  Οι άνδρες των SS σήκωσαν τα πόδια τους από κοινού:
  - Χάιλ Χίτλερ!
  Νέες, ξυπόλητες, μισοντυμένες γυναίκες περπάτησαν γρήγορα στο δρόμο. Οι Ναζί επέβαιναν σε ειδικά τετράτροχα ποδήλατα συνοδείας (για να μην σπαταλούν βενζίνη σε συνοδεία υπανθρώπων). Η Ελισάβετ, σοκαρισμένη από τις φρικαλεότητες και την κραυγαλέα ανηθικότητα των Ναζί, έμεινε σιωπηλή τις πρώτες δύο ώρες, δεν σκέφτηκε καν τίποτα, αλλά περπάτησε μισοκοιμισμένη. Τα άλλα κορίτσια, όπως φάνηκε, δεν είχαν επίσης διάθεση να μιλήσουν, τουλάχιστον για κοσμικά θέματα.
  Ενώ τα ξυπόλητα κορίτσια περπατούσαν σε λεία άσφαλτο απλωμένη στο σοβιετικό έδαφος, τα πόδια τους ένιωθαν λίγο πολύ άνετα. Αλλά αφού πέρασαν το κατεστραμμένο συνοριακό φυλάκιο, κατέληξαν σε πολωνικό έδαφος ... Ο δρόμος αποδείχθηκε ότι ήταν καλυμμένος με ψιλό χαλίκι και κοφτερό χαλίκι που έσκαβε στα γυμνά πόδια των κοριτσιών. Τα τελευταία χρόνια, η Ελισάβετ δεν μπορούσε να αντέξει συχνά τις ξυπόλητες βόλτες, σύντομα ένιωσε πώς τα γυμνά τακούνια της άρχισαν να σκίζονται και να ψήνονται ανελέητα. Για να αποσπάσει την προσοχή της, μίλησε στη Βαλεντίνα:
  - Και τώρα τι κάνουμε;
  Ο καπετάνιος απάντησε ήσυχα μετά από μια παύση:
  - Δεν μπορούμε να τρέξουμε, αλλιώς θα σκοτωθούν όλα τα κορίτσια! Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει δύναμη να το αντέξεις ούτε αυτό!
  Η Ελισάβετ πρότεινε:
  - Κι αν κανονίσουμε μια απόδραση για όλους;
  Η Βαλεντίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Απλά το σκέφτομαι! Είναι απλώς τεχνικά δύσκολο να γίνει αυτό. Κοίτα πόσοι φρουροί είναι τριγύρω.
  Η Ελισάβετ είπε μια φράση Σουβόροφ:
  - Δεν ουρλιάζουν από τον αριθμό, αλλά από την ικανότητα!
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Ένας από τους κύριους λόγους για τις νίκες του Σουβόροφ ήταν τα καλύτερα κέρδη από τη μάχη και η σωματική εκπαίδευση των ρωσικών στρατευμάτων. Συγκεκριμένα, τα τουρκικά στρατεύματα δεν διδάχτηκαν ξιφολόγχη και μάχη σώμα με σώμα, έτσι γρήγορα κατέρρευσαν. Αλλά με τους Γάλλους, ήταν πιο δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που η ξιφολόγχη εφευρέθηκε στη Γαλλία.
  Η Ελισάβετ απάντησε αποφασιστικά:
  - Μα κέρδισαν!
  - Ναι, νίκησαν! Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε στα σχολικά βιβλία! Η Βαλεντίνα αναστέναξε. - Το τίμημα της νίκης είναι πολύ ακριβό, μπορεί να υποτιμήσει τρόπαια!
  Η Ελισάβετ μουρμούρισε:
  - Δεν μιλάμε για τρόπαια. Το μεγαλύτερο τρόπαιο στον πόλεμο είναι μια σωζόμενη ζωή! Γενικά, όπως είπε ο Στάλιν, ο στρατιώτης δεν έχει φύλο!
  Η Βαλεντίνα πρότεινε:
  - Τότε γίνε αγόρι και θα νιώσεις καλύτερα!
  Η Ελίζαμπεθ στρίμωξε.
  - Εγώ ο ίδιος δεν θα με πείραζε να γίνω αγόρι, τα αγόρια είναι πολύ πιο ελεύθερα!
  Η Βαλεντίνα σφύριξε.
  - Γιατί?
  - Γιατί τα πόδια τους είναι πιο τραχιά, και με καίει σαν να περπατάω στα κάρβουνα! - τσίριξε η Ελίζαμπεθ.
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Και έχω μια αίσθηση σαν να με χτυπούν στα τακούνια με ξύλα για πολλή ώρα και δυνατά, αλλά πρέπει να αντέξω. Είναι πιθανό η αιχμαλωσία μας να καθυστερήσει και όχι ακόμα. Άκουσα ότι στις γυναίκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δίνουν παπούτσια μόνο όταν χιονίζει, και ακόμη και τότε είναι φτιαγμένα από ξύλο.
  Η ξυπόλητη Ελίζαμπεθ ανατρίχιασε:
  - Τα ξύλινα παπούτσια για τα πόδια των κοριτσιών είναι απλώς μαρτύριο, κάποτε, όταν ήμουν ακόμα μαθήτρια σε ένα μουσείο, τα φόρεσα και περπάτησα στον διάδρομο. Είναι τόσο άβολα και πέφτουν συνεχώς.
  Η Βαλεντίνα διόρθωσε:
  - Και τρίβουν τα πόδια τους τρομερά, και τα ζεσταίνουν πολύ άσχημα τον χειμώνα! Τα παπούτσια Bast είναι πολύ καλύτερα, είναι και πιο ζεστά και πιο απαλά!
  Οι γυναίκες στα χωριά ήταν πιο σκληραγωγημένες και δεν παραπονιόντουσαν, ενώ οι γυναίκες των πόλεων είχαν ήδη αρχίσει να βλέπουν σταγόνες αίματος, να αποτυπώνουν ίχνη χαριτωμένων, νεανικών ποδιών στο χαλίκι.
  Ένα σμήνος μαχητικών ME-109 πέταξε στον ουρανό, έτρεξαν σε σχετικά χαμηλό υψόμετρο και μπορούσες να δεις ακόμη και τη σβάστικα στα φτερά.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Αναρωτιέμαι πού είναι τα ένδοξα MiG μας;
  Η Βαλεντίνα απάντησε απρόθυμα:
  - Νομίζω ότι δεν γεμίζουν! Γενικά, οι Γερμανοί έχουν μια ενδιαφέρουσα καινοτομία, μικροσκοπικές βόμβες, μπορούν ακόμη και να αναρτηθούν από τα φτερά των μαχητών. Πέφτουν στο έδαφος σαν χαλάζι. Το τανκ δεν θα το πάρει, αλλά ενάντια σε πεζικό ή αεροσκάφη, ειδικά σε ελαφριά όπως το IL-26, είναι αρκετά αποτελεσματικό.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Φαίνεται ότι είχαμε και εμείς τέτοια "μικροπράγματα" έμελλε να βγουν στην παραγωγή. Δεν τα καταφέραμε λίγο. Γενικά, η βαριά κληρονομιά του τσαρικού συστήματος, η αναδιάρθρωση της βιομηχανίας από τις καπιταλιστικές σε σοσιαλιστικές ράγες.
  Η Valentina πρόσθεσε:
  - Συν εμφύλιος πόλεμος! Κατά το εικοστό πρώτο έτος, η βιομηχανική παραγωγή μειώθηκε επτά φορές σε σύγκριση με το δέκατο τρίτο έτος. Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν, η χώρα καταστράφηκε και, σε αντίθεση με την τσαρική κυβέρνηση, κανείς δεν μας έδωσε δάνεια. Φυσικά, δεν είχαμε πολύ χρόνο. Ο Χίτλερ μας έπιασε τη στιγμή που ο στρατός μόλις άρχιζε να επανεξοπλίζεται με πραγματικά αποτελεσματικά τανκς.
  Η ξυπόλητη Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Εδώ έχεις δίκιο! Κάναμε πολλά, αλλά δεν καταφέραμε και πολλά. Όλη η Ευρώπη δουλεύει για τη Βέρμαχτ. Ευρώπη! Και η τσαρική Ρωσία έχανε τον πόλεμο, παρά το γεγονός ότι η Γερμανία κρατούσε τις κύριες δυνάμεις στη Δύση. Τώρα είμαστε σε μια άθλια κατάσταση.
  Και πότε θα φτάσουν τα τανκς μας στην Ευρώπη;
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Μακάρι να ήταν σύντομα! Αλλά πολέμησα επίσης στη Φινλανδία, οπότε δεν είμαι τόσο γεμάτος αισιοδοξία, ο στρατός μας δεν είναι έτοιμος για πόλεμο.
  Ένα νεαρό κορίτσι με τους ιμάντες ώμου ενός κατώτερου λοχία μπήκε σε μια συζήτηση:
  - Νομίζω ότι σε δύο εβδομάδες τα τανκς μας θα απελευθερώσουν τη Βαρσοβία και σε ένα μήνα το Βερολίνο!
  Η Βαλεντίνα κούνησε το κεφάλι της, απλώνοντας την κόκκινη χαίτη της.
  - Θα ήθελα να το πιστέψω, αλλά... Οι Ναζί κατέλαβαν δεκατέσσερις ευρωπαϊκές χώρες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια κατέκτησαν την Αφρική και τη Βρετανία. Εισέβαλε στη Μέση Ανατολή και την Ινδία. Και μετά νίκησαν την Αμερική, μαζί με τον Καναδά. - Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι, γκρέμισε τις πέτρες. - Αυτό μιλάει για την πολύ μεγάλη δύναμη της Βέρμαχτ, και για τρεισήμισι μήνες ήμασταν απασχολημένοι με τον μικροσκοπικό φινλανδικό στρατό. Ξέρω από πρώτο χέρι τι είναι πόλεμος. Όχι, σε αυτή την περίπτωση, ο εχθρός είναι πολύ πιο δυνατός από εμάς!
  Η νεαρή κοπέλα ήταν μπερδεμένη
  - Δηλαδή μπορούμε να χάσουμε;
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  Βασικά ναι, αλλά...
  Το σανδάλι έτριξε:
  - Τι αλλά...
  Η ξυπόλητη Βαλεντίνα απάντησε:
  - Οι ίδιοι οι Ναζί θα γίνουν τυμβωρύχοι του εαυτού τους! Κοίτα πόσο βάναυσοι είναι. Τα πάντα από θάλασσα σε θάλασσα σύντομα θα ξεσηκωθούν εναντίον τους. Ακόμα και οι πρωτοπόροι θα πολεμήσουν ενάντια στο φασισμό, το έδαφος θα καεί κάτω από τα πόδια των εισβολέων. Οι Ναζί θα πνιγούν στο ίδιο τους το αίμα. Η απόφασή τους να επιτεθούν στην ΕΣΣΔ θα ήταν μοιραίο λάθος. - Η κοπέλα ξαναπάτησε χωρίς να τη γλιτώσει γυμνή, πεσμένη, κόκκινη από ένα φρέσκο μαύρισμα πόδι. - Ή μάλλον, μια καταστροφή και ο φασισμός θα σαρωθεί από το πρόσωπο του πλανήτη!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Όχι, ο βρικόλακας Χίτλερ δεν μπορεί να ξεφύγει από τον πάσσαλο της ασπέν! Τώρα όμως πόσες πόλεις μας θα καταστραφούν και θα καούν χωριά. - Το κορίτσι έστριψε θυμωμένα τον δυνατό λαιμό της, τα χρυσά μαλλιά άρχισαν να κινούνται. - Και είμαστε ανόητοι που ξέρουμε για την επικείμενη απεργία, δεν σκάψαμε καν χαρακώματα!
  Η ξυπόλητη Βαλεντίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Νομίζω ότι ο Παβλόφ θα πυροβοληθεί!
  Η Ελίζαμπεθ το κούνησε με το χέρι.
  - Ναι, δεν πρόκειται για τον Παβλόφ! Σε γενικές γραμμές, η εντολή να τεθεί ο στρατός σε πλήρη ετοιμότητα μάχης έπρεπε να δοθεί προσωπικά από τον Στάλιν.
  Η Βαλεντίνα έγνεψε ζωηρά.
  - Σίγουρα έχεις δίκιο! Αλλά προφανώς ο ηγέτης ήθελε να καθυστερήσει την έναρξη του πολέμου μέχρι το τέλος, ειδικά επειδή η Βέρμαχτ δεν ήταν έτοιμη για το χειμώνα και αν κερδίσαμε τουλάχιστον ένα μήνα, η Βέρμαχτ δεν ήταν τόσο τρομερή. Και μέχρι το σαράντα έκτο ή το σαράντα έβδομο έτος, ο στρατός μας θα είχε γίνει πολύ ισχυρότερος. Αυτό που με ανησυχεί είναι η θέση των κατεχόμενων ΗΠΑ και Βρετανίας. Μπορούν, μετά την ολοκλήρωση μιας έντιμης παράδοσης με τη Γερμανία, και ακόμη και να λάβουν μέρος της σοβιετικής επικράτειας. - Το κορίτσι την στάμπαρε γυμνή, γρατσουνισμένη και γκρεμισμένη, στρογγυλή, σκονισμένη φτέρνα. - Επιπλέον, η Ιαπωνία μπορεί να προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στη Μαντζουρία.
  Λένε ότι έχει ήδη επιτεθεί στο Βλαδιβοστόκ μας. Και τότε θα βρεθούμε σε ένα δαχτυλίδι απομόνωσης.
  Η κουρασμένη ξυπόλητη Ελίζαμπεθ βόγκηξε, πατώντας σε ένα κοφτερό βότσαλο, το πόδι της άρχισε να αιμορραγεί σαν στρας και τα μελανιασμένα δάχτυλά της γκρίνιαζαν περισσότερο. Σκέφτηκε: ότι οι Ναζί, ίσως, δεν τους αφήνουν να φορέσουν νέα και ποιοτικά παπούτσια, πόση επιθυμία να ταπεινώσουν και να προκαλέσουν πόνο. Πράγματι, στη Ρωσία, τα γυμνά πόδια θεωρούνταν σημάδι φτώχειας, όχι χωρίς λόγο υπήρχε μια έκφραση αλήτης - δηλαδή ζητιάνος. Τώρα μένει να δούμε αν θα καταφέρει, έχοντας τόσο σπάσει και τραυματίσει τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της, να σταματήσει. Κι αν πέσει, τι θα γίνει.
  Σαν να συμφωνούσε με τα λόγια της, ένα από τα νεαρά κορίτσια με ματωμένα σπασμένα πόδια φώναξε:
  - Δεν μπορώ άλλο!
  Και κάθισε οκλαδόν τεντώνοντας τα πολύπαθα πόδια του μπροστά. Οι Ναζί την πλησίασαν και βενζίνη χύθηκε στο κεφάλι της κοπέλας. Πήδηξε απότομα, αλλά ήταν πολύ αργά, ένας εγκαταλειμμένος αναπτήρας φούντωσε, η άτυχη γυναίκα τυλίχθηκε σε φλεγόμενη φλόγα.
  Το κορίτσι, φωνάζοντας, όρμησε να τρέξει, οι άλλοι αιχμάλωτοι σκορπίστηκαν στα πλάγια. Έχοντας προσπεράσει την στήλη, ο μάρτυρας κατέρρευσε, χάνοντας τις αισθήσεις του, τα ρεύματα της φλόγας έκαψαν τους άτυχους πνεύμονες και ο θάνατος ήταν τρομερός! Ακολούθησε μια δυσοίωνη κραυγή:
  - Σνέλ! Schnel! Ύστερα σκύλες θάνατος!
  Τα κορίτσια σε απόγνωση πρόσθεσαν ένα βήμα. Η Ελίζαμπεθ βόγκηξε σιγανά και κούτσαινε, τα γυμνά, κομμένα πόδια της έσκασαν από πόνο, σαν από το άγγιγμα του πυρωμένου σιδήρου. Αλλά αυτή, όπως και άλλα κορίτσια, ήταν κουμπωμένη.
  Για να αποσπαστεί λίγο η προσοχή, η ξυπόλητη Ελισάβετ είπε:
  - Μπορούμε να τραγουδήσουμε το Internationale;
  Η Βαλεντίνα κούνησε το κεφάλι της.
  - Αυτά τα τέρατα θα μας πυροβολήσουν όλους! Κάνε υπομονή! Τα γυμνά πόδια, ειδικά σε νέους σαν εμάς, γίνονται γρήγορα χοντρά. Θα αντέξουμε και θα επιβιώσουμε. Η νίκη θα είναι για τον Κόκκινο Στρατό. Ακόμα κι αν όλοι οι καπιταλιστές πάρουν τα όπλα εναντίον μας! Άλλωστε, από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, ο Κόκκινος Στρατός είναι ο ισχυρότερος όλων!
  Η Ελίζαμπεθ έσφιξε τις γροθιές της.
  - Αλλά δεν υπάρχει ισχυρότερο ρωσικό πνεύμα,
  Τα ερείπιά τους μόνοι μας θα τα ξαναζήσουμε!
  Ρώσος πολεμιστής παίρνει το σπαθί σύντομα
  Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε ξανά!
  Μετά από αυτό, κατά κάποιο τρόπο έγινε πιο εύκολο, και ακόμη και ο καυστικός πόνος στα ματωμένα πόδια έγινε πιο αδύναμος.
  Ο ήλιος έπεφτε, οι Ναζί ήταν όλο και πιο νευρικοί και παρότρυναν τα κορίτσια να συνεχίσουν.
  Έγινε πιο φρέσκο, το αεράκι φύσηξε ευχάριστα ιδρωμένα πρόσωπα. Η ξυπόλητη Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Φαίνεται ότι ακόμα και ο ήλιος είναι για εμάς!
  Η Βαλεντίνα χαμογέλασε δυνατά.
  - Ο ήλιος του κομμουνισμού είναι πάντα για εμάς!
  Οι σκιές στο δρόμο επιμήκυναν, όλο και πιο σκοτεινές. Οι Ναζί άναβαν φανάρια, που έκαναν την εμφάνιση των ποδηλάτων τους πολύ πιο μυστηριώδη, υπήρχε μια αίσθηση μυστηρίου σε αυτό. Η Ελισάβετ φαντάστηκε ήδη ότι δεν ήταν οι Ναζί, αλλά τρομερά τέρατα. Ένα είδος πολύπλευρου Viy ή ghouls. Παραδόξως, αλλά αυτό έκανε τους Ναζί να μην είναι τρομακτικοί και, όπως ήταν, μη ρεαλιστικοί. Poveselev - ένας δεύτερος άνεμος άνοιξε, η Βαλεντίνα άρχισε να τραγουδά ένα τραγούδι:
  - Εκεί στα άγνωστα μονοπάτια χορεύουν διάβολοι με σανδάλια! Λοιπόν, ο Koschei έφαγε πάρα πολύ λαχανόσουπα!
  Η Βαλεντίνα χαμογέλασε.
  Είσαι καταπληκτική όπως πάντα!
  Τελικά, ένας πύργος σηματοδότησης εμφανίστηκε από μακριά και σπίτια έγιναν ορατά, με μπλακ άουτ. Έτσι το ταξίδι τους πλησιάζει στο τέλος του. Τα περισσότερα από τα κορίτσια ήταν ήδη εξαντλημένα, ήταν στην τελευταία γραμμή σωματικής εξάντλησης και κρατήθηκαν μόνο στο ένστικτο της επιβίωσης.
  Η Ελισάβετ ρώτησε τη Βαλεντίνα σαν να έπρεπε να το ξέρει:
  - Θα μας ταΐσουν;
  Ο καπετάνιος αστειευόμενος, αν και της ήταν δύσκολο, απάντησε:
  - Για τους Γερμανούς είμαστε σαν τα βοοειδή και κανείς δεν υποσχέθηκε να ταΐσει τα βοοειδή στο δρόμο!
  Η ξυπόλητη Βαλεντίνα απάντησε θυμωμένη:
  "Τότε θα κόψω τον λαιμό του Χίτλερ!
  Μερικές εκατοντάδες ακόμη επώδυνα βήματα, κομματιασμένα, με γυμνά πόδια, και τα κορίτσια άρχισαν να οδηγούνται σε ένα ειδικό στρατόπεδο. Φαίνεται ότι ήταν προετοιμασμένο εκ των προτέρων για αιχμαλώτους πολέμου, ξύλινοι στρατώνες φαίνονται στο σκοτάδι, επίσης πύργοι με συρματοπλέγματα. Οι γυναίκες άρχισαν να αναπαράγονται πάνω τους, προσπαθώντας να τοποθετήσουν πολιτικούς και στρατιωτικούς χωριστά. Ωστόσο, οι κρατούμενοι ήταν τόσο κουρασμένοι που δεν σκέφτηκαν καν να δραπετεύσουν. Απλώς έπεσαν πάνω στις τραχιές ξύλινες κουκέτες. Η Ελίζαμπεθ, πατώντας στο πατημένο γρασίδι με τα μελανιασμένα, ματωμένα πόδια της, βίωσε μια ευδαιμονία. Επιτέλους, μπορεί να κοιμηθεί. Αλλά όταν έμπαινε ήδη στον στρατώνα, δύο άνδρες των SS πήδηξαν κοντά της και την έσπασαν χωρίς τελετές.
  - Για τι? - Φώναξε το κορίτσι.
  - Ρώσος Σβάιν! Ακολουθήστε εκεί που τους λένε!
  Η Ελισάβετ οδηγήθηκε έξω από το στρατόπεδο, έτσι πέρασαν τους πύργους και τις σιδερένιες πύλες. Στην αρχή, η κοπέλα νόμιζε ότι ήθελαν να την πυροβολήσουν, αλλά μετά φοβήθηκε ότι θα την βασάνιζαν. Τι κι αν οι Ναζί πιστεύουν ότι το κορίτσι έχει ένα σημαντικό μυστικό;
  Την πήγαν σε μια έπαυλη διακοσμημένη με ανάγλυφο λιονταριών. Παραδόξως, η θέα μιας πλούσιας περιουσίας καθησύχασε την Ελίζαμπεθ, δεν έμοιαζε με τα ζοφερά κελάρια βασανιστηρίων του Μεσαίωνα. Ωστόσο, αυτά τα τέρατα μπορούν να βασανίζουν και να βασανίζουν οπουδήποτε και όσο θέλουν.
  Την οδήγησαν στο κτίριο, τα γυμνά πόδια του κοριτσιού άγγιξαν το καταπράσινο, βελούδινο χαλί και πνίγηκαν σε αυτό.
  Ένα λαμπερό ηλεκτρικό φως αναβοσβήνει. Εμφανίστηκε ένας άντρας με λιβάδια, ρίχνοντας μια απρόσεκτη ματιά στο κορίτσι και πρόσταξε:
  - Πλύνε τα πόδια της!
  Η Ελίζαμπεθ ήταν καθισμένη σε μια καρέκλα και μια καλοντυμένη υπηρέτρια έφερε ένα ασημένιο μπολ με νερό. Υπηρέτρια στην καταγωγή, ήταν Λευκορωσίδα Πολωνή και ήξερε ρωσικά. Βουτώντας τα μελανιασμένα πόδια της σε ένα μπολ με σκούρο νερό, τα έτριψε απαλά. Τα κοριτσίστικα πόδια της Ελίζαμπεθ ήταν ένα αξιολύπητο θέαμα. Κυριολεκτικά δεν τους είχε μείνει ζωντανός χώρος, τα δάχτυλα γκρεμίστηκαν. Και, ωστόσο, τα πόδια της Λευκορωσικής ομορφιάς ήταν όμορφα και άξια μιας πριγκίπισσας ή μιας Ελληνίδας θεάς.
  Η υπηρέτρια έπλυνε απαλά τη σκόνη και το αίμα, τρίβοντας κάθε δάχτυλο. Τότε, με συμπάθεια στη φωνή της, ρώτησε:
  - Φαίνεται ότι έχεις πολλά, αγαπητέ;
  Η Ελισάβετ απάντησε:
  - Άλλοι δυσκολεύτηκαν! Δεν έχω να παραπονεθώ για τη μοίρα!
  Ο Πολωνός έγνεψε καταφατικά.
  - Πιστεύω για τη χώρα των Σοβιετικών όλα θα τελειώσουν καλά!
  Οι άνδρες των SS διέκοψαν τη συνομιλία και, παίρνοντας την Ελίζαμπεθ, την έσυραν στην υπέροχα επιπλωμένη αίθουσα. Η κοπέλα αντιστάθηκε άτονα, την πέταξαν χτυπώντας την πόρτα και αμέσως σαν φάντασμα εμφανίστηκε ένας χοντρός κάπρος. Ήδη πριν από κολικούς στον εγκέφαλο, μια γνώριμη φωνή σφύριξε:
  - Λοιπόν, πουλάκι, θα υποταχθείς!
  Η Ελισάβετ προσπάθησε να πηδήξει πίσω, αλλά ο φαινομενικά αδέξιος Ναζί αποδείχθηκε πιο ευκίνητος. Πήδηξε απότομα προς το κορίτσι και έσκισε το πουκάμισό της, αποκαλύπτοντας δύο αρκετά μεγάλα, σταθερά στήθη με ακονισμένες θηλές. Το κορίτσι τον κλώτσησε στη βουβωνική χώρα με το γόνατό της, αλλά ο φασίστας το περίμενε αυτό, ωστόσο, δεν υπηρετούσαν αδύναμοι στα SS και απέκρουσε την επίθεση.
  - Αντισταθείτε, θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό!
  Ο χοντρός κάπρος όρμησε ξανά πάνω της, σκίζοντας τα υπολείμματα των ρούχων της, ειδικά το παντελόνι της, αλλά ξαφνικά ούρλιαξε με σπαρακτικά:
  - Ναι, ακόμα δαγκώνεις σκύλα.
  Η ημίγυμνη Ελισάβετ ξέφυγε και όρμησε στην απέναντι πόρτα, ήλπιζε ότι ίσως δεν θα υπήρχαν τέτοιοι στρατιώτες. Το άνοιξε και δέχτηκε αμέσως ένα δυνατό χτύπημα στο πηγούνι. Μπροστά της εμφανίστηκε ένας μυώδης έφηβος με γυμνό κορμό. Μέσα του, προς φρίκη της, αναγνώρισε τον νεαρό σαδιστή από τη Νεολαία του Χίτλερ. Χαμογέλασε πονηρά με λευκά δόντια.
  - Και είσαι ιδιοσυγκρασιακός!
  Ο χοντρός άνδρας των SS έτριξε:
  - Σας δίνω την άδεια να το χρησιμοποιήσετε μαζί μου! Είσαι ήδη ενήλικας και ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το γυναικείο σώμα!
  Ο νεαρός χιτλερικός απάντησε:
  - Δεν έχω βιάσει ακόμα Ρώσους.
  Η Ελισάβετ αρρώστησε, από το γεγονός ότι θα μπορούσε να βιαστεί, το να στερήσει την τιμή από τον έφηβο ήταν ιδιαίτερα ντροπή. Στα είκοσι δύο της, κράτησε την αθωότητά της και τώρα, πρέπει να αποχωριστεί την αγιότητα όχι με τον αγαπημένο της, Σοβιετικό τύπο, αλλά με τέτοιους εκφυλισμένους που δεν έχει δει ακόμα ο κόσμος. Το κορίτσι ούρλιαξε σπαραχτικά, αλλά ένας μεγαλόσωμος φασίστας και σε καμία περίπτωση ένα μικρό παιδί της επιτέθηκε αμέσως. Ο κάπρος ζύγιζε τουλάχιστον ενάμισι σεντ και η κουρασμένη Ελίζαμπεθ ένιωσε πόσο γρήγορα λιγόστευαν τα απομεινάρια της δύναμής της.
  Την ίδια στιγμή, η νεαρή σαδίστρια πίεσε τα χέρια της και της έσφιξε το στήθος. Επιτέλους έπεσε, και το τέρας την πήρε χοντροκομμένα, με τη λιχουδιά ενός κάπρου στη ζέστη. Η Ελισάβετ βίωσε τρομερό πόνο, βυθίζοντας στην κόλαση!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Το τανκ ήταν σταθερό για τους πολεμιστές και συνέχισαν την προέλασή τους στα βάθη των σοβιετικών θέσεων. Οι καλλονές πυροβόλησαν κατά των ρωσικών τανκς, και κελαηδούσαν, ξεγύμνωσαν τα δόντια τους.
  Η Γκέρντα έκοψε τα τριάντα τέσσερα με ένα κοχύλι και κελαηδούσε:
  "Είμαι Πολεμιστής της Υπερτάξεως!"
  Μετά από αυτό, πώς έσκασες στα γέλια... Πραγματικά υπέροχο κορίτσι. Πολεμιστής των υψηλότερων ακροβατικών. Και λίγο κακό, και μια πόρνη... Ένας άσχημος δολοφόνος καλών ανδρών.
  Η Charlotte θα πατήσει επίσης το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα δώσει:
  - Μου αρέσει να καταστρέφω τανκς!
  Και το σοβιετικό τριάντα τέσσερα θα χωρίσει χωρίς περαιτέρω παρατηρήσεις. Οι πύργοι γκρεμίζονται και τρυπούνται.
  Η Χριστίνα πυροβόλησε χωρίς προκατάληψη. Αυτή τη φορά, το θύμα των γυμνών της δακτύλων ήταν ένα σοβιετικό οβιδοβόλο 152 διαμετρήματος. Είναι πολύ άσχημο διαμέτρημα. Φυσικά, δεν θα διαπεράσει την πρόσθια θωράκιση ενός γερμανικού αυτοκινήτου, αλλά θα κουνηθεί αρκετά καλά. Και τα κορίτσια θα βάλουν τα αυτιά τους.
  Ο χρυσοκόκκινος πολεμιστής λέει:
  - Είμαι μια τέτοια ομορφιά, ένα ξυπόλητο όνειρο!
  Και μετά το κάρφωσε και η Μάγδα. Επίσης ένας πολεμιστής, αν όχι από τον Θεό, τότε σίγουρα από τον Σατανά. Και αυτό παρ' όλη τη θρησκευτικότητά της.
  Και τι όμορφο κορίτσι που είναι. Και πολύ σέξι, αλλά ταυτόχρονα ντροπαλή.
  Η Μάγδα τραγούδησε, χτυπώντας το γυμνό της πόδι και τινάζοντας τις μακριές μαύρες βλεφαρίδες της:
  - Δεν συμβαίνει άλλωστε στον κόσμο να σπάνε τανκς στον μπουφέ!
  Η Γκέρντα ξεγύμνωσε τα δόντια της και σφύριξε, αστράφτοντας με σμαραγδένια μάτια, χτυπώντας ένα άλλο όπλο:
  - Θα γίνω Σούπερμαν! Και θα τους κάψω όλους!
  Και πάλι με τα δάχτυλά του πιέζει και κουνάει το σοβιετικό καταφύγιο. Επιθετικό κορίτσι. Δοκιμάστε αυτό και ξεπεράστε! Έχει απίστευτη δύναμη!
  Ένα γερμανικό τανκ πυροβόλησε την μπαταρία. Οι Ναζί είχαν ήδη μπει βαθιά στις σοβιετικές θέσεις, πλησιάζοντας το Μινσκ. Υπάρχουν όμως πολλές γραμμές άμυνας και ο Κόκκινος Στρατός αντιστέκεται με πείσμα. Τόσα πολλά έχουν σκαφτεί εδώ. Τόσο εύκολα μπαίνεις στον επιχειρησιακό χώρο και δεν θα ξεσπάσεις. Καταραμένα, δύσκολα καθήκοντα προς επίλυση.
  Ήδη υπήρξαν περιπτώσεις τανκ κριιών. Ειδικότερα, τα υψηλής ταχύτητας, αλλά ασθενώς θωρακισμένα BT, προσπαθούν συνεχώς να εμβολίσουν. Έτσι δεν μπορούν να πάρουν τη γερμανική τεχνολογία. Υπήρχε περίπτωση που ο Yaks έπεσε και σε γερμανικές κολώνες με εξοπλισμό.
  Η Σάρλοτ σφύριξε, χτυπώντας τη σοβιετική μπαταρία:
  - Τι ανόητοι αυτοί οι Ρώσοι. Όχι, να συνθηκολογήσουν αμέσως, αλλά αντιστέκονται...
  Η Χριστίνα απάντησε λογικά, αλλά πρώτα, πιέζοντας με το γυμνό δάχτυλο του ποδιού της, ανέτρεψε το σοβιετικό πυροβόλο των 100 χλστ.
  - Οι Αμερικανοί είναι πρακτικός λαός, αλλά ούτε αυτοί συνθηκολόγησαν εναντίον μας αμέσως! Πώς αλλιώς να πούμε ποιος είναι πιο χαζός. Είμαστε ακόμα τόσο μακριά από τη Μόσχα!
  Η Μάγδα πάτησε το κουμπί του joystick με το γυμνό δάχτυλο του ποδιού της και είπε με σιγουριά:
  - Πάμε εκεί! Θα είμαστε εκεί σίγουρα και σύντομα!
  Η Γκέρντα σφύριξε και τραγούδησε ανοίγοντας τα κατακόκκινα χείλη της:
  - Βαδίζουμε στη Μόσχα, και βλέπουμε τον φασισμό από μακριά... Σε λίγο θα νικήσω τον Λένιν, και ο σύντροφος Στάλιν θα αιχμαλωτιστεί!
  Αφού η κοπέλα πάτησε ξανά τα γυμνά της δάχτυλα στο κουμπί του joystick. Και πόσο ατημέλητο. Ένα σοβιετικό όπλο των 85 χλστ. πέταξε με τους τροχούς του σκισμένους.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε, επίσης, και πολύ εύστοχα. Την ίδια στιγμή σφύριξε κακόβουλα:
  - Θα τους αφήσω τα όπλα στον ουρανό! Και θα κατεβάσω το φεγγάρι από τη σφαίρα!
  Μετά από αυτό, ένα άλλο σοβιετικό όπλο αποδείχθηκε ότι χωρίστηκε σαν καρύδι κάτω από μια βαριοπούλα.
  Ναι, το γερμανικό πυροβόλο των 105 χλστ. είναι πολύ, ακόμη και εξαιρετικά θανατηφόρο. Όμως οι ομορφιές ξεκίνησαν από το πεζικό. Και έχουμε περάσει πολλά με αυτό. Και γιατί μόνο τα ξυπόλητά τους δεν όργωναν. Ήταν το σαράντα πρώτο έτος. Όταν έχουν αποφασιστεί πολλά. Η έκβαση του πολέμου δεν ήταν προκαθορισμένη. Και οι πολεμιστές πήγαν ενάντια στις πολύ μεγάλες δυνάμεις της Βρετανίας. Η ερωμένη των θαλασσών δεν επρόκειτο να υποχωρήσει ακόμα, και αντιστάθηκε απεγνωσμένα.
  Αυτό θυμήθηκε η Γκέρντα καθώς εισέβαλε σε μια άλλη, πολύ ισχυρή γραμμή σοβιετικής άμυνας. Αλλά όταν ήταν ακόμη αρκετά μικρά, περπατούσαν έτσι και έκαναν αυτό. Πόσο διασκέδαζαν τότε!
  Εικόνες επέπλεαν μπροστά στα μάτια της Γκέρντα, σαν σε ταινία.
  Ο Απόλλων απάντησε:
  - Πουθενά! Στον ευτυχισμένο κόσμο μας δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να είναι ανάπηροι! Γιατί το Τρίτο Ράιχ που κατέκτησε τον κόσμο δίνει σε όλους ευτυχία!
  Τα κορίτσια σήκωσαν τα χέρια τους σε έναν εύθυμο χαιρετισμό.
  - Ζιντ Χέιλ! Φυσικά, ευτυχία! Θέλουμε καλό... Δύο λευκά φτερά πάνω από τον κόσμο! Υπάρχει φως στις ψυχές μας, η πιο φωτεινή αυγή - ο Σαίξπηρ δεν μπορεί να περιγράψει!
  Αλίμονο, ξύπνημα ξανά... Η Γκέρντα ξύπνησε, νιώθοντας τον πιο άγριο πόνο στο σώμα της... Δεν είναι εύκολο να οδηγείς μέσα στην έρημο και να τραβάς τανκς, ακόμα κι αν σε θεωρούν υπεράνθρωπο. Ή αληθινός Άριος - ανελέητος στους εχθρούς του Ράιχ! Η Σάρλοτ, ωστόσο, δεν πόνεσε λιγότερο, και μάλιστα βόγκηξε:
  - Τέτοιος πόνος! Τι πόνος - το Τρίτο Ράιχ ενάντια στους Γιάνκηδες - εκατόν μηδέν!
  Η Γκέρντα προσπάθησε να φτιάξει τη διάθεση της ίδιας και της φίλης της:
  - Ο Σούπερμαν κατά τον Νίτσε πρέπει να είναι ανελέητος με τους άλλους, αλλά ακόμη περισσότερο με τον εαυτό του!
  "Μακάρι να μπορούσα να κάνω τον ίδιο τον Φρίντριχ Νίτσε να τρέξει στην άμμο και να τραβήξει το τανκ", γκρίνιαξε η Σάρλοτ.
  Η Γκέρντα συμφώνησε.
  - Ναι, συμφωνώ: ποιος δεν έπαθε, δεν θα καταλάβει!
  Μετά το πρωινό, η Madeleine ενθουσίασε τα κορίτσια:
  - Τώρα ένα απλό τρέξιμο, φυσικά με φορτίο. Η αυξημένη δραστηριότητα των Βρετανών προβλέπεται, θα επιστρέψει τα όρνια τους, οπότε είναι καλύτερα να μην ρισκάρουν τανκς. Εξάλλου, ανεξάρτητα από το πόσο κουλ κορίτσια είστε, δεν θα μπορείτε να τραβήξετε το τανκ πιο γρήγορα από ό,τι πηγαίνουν μόνα τους!
  Η Γκέρντα γκρίνιαξε αγανακτισμένη:
  "Φυσικά δεν το κουβαλάς μόνος σου!"
  Η Μάντελεϊν ήταν έξαλλη ή προσποιήθηκε ότι ήταν έξαλλη:
  - Πενήντα χτύπησε με ένα ραβδί στις φτέρνες αυτού του ηλίθιου κοριτσιού!
  Οι λύκοι όρμησαν να εκπληρώσουν την εντολή της ερωμένης. Η Γκέρντα ξάπλωσε υπάκουα και έβαλε τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της στη συσκευή που είχε προετοιμάσει εκ των προτέρων. Φαλάκα ήταν! Η κοπέλα πήρε μια βαθιά ανάσα προσπαθώντας να μην προδώσει την ψυχική της αγωνία. Η ίδια η Madeleine πλησίασε το θύμα της, άγγιξε τις σκληρυμένες, όχι ακόμα σκονισμένες φτέρνες της. Χτύπησε τη γλώσσα της και είπε:
  - Μετρήστε τα χτυπήματα!
  Για ξυλοδαρμό, η Madeleine επέλεξε ένα ειδικό κλομπ, καουτσούκ, αλλά με μια ατσάλινη ράβδο μέσα. Η ίδια η διοικητή είναι επίσης κορίτσι, αλλά λόγω της ογκώδους, αθλητικής της σιλουέτας, φαίνεται μεγαλύτερη από τα χρόνια της, μύρισε το λάστιχο και η φίλη της τον χτύπησε απότομα.
  - Μια φορά! - είπε η Γκέρντα με πονεμένο τόνο.
  Η Madeleine χτύπησε την Gerda στις φτέρνες ακόμα πιο δυνατά.
  - Δύο! - Είπε το κορίτσι.
  Ο διοικητής της εταιρείας SS συνέχισε την εκτέλεση. Προσπάθησε να μοιράσει ομοιόμορφα τα χτυπήματα, ώστε ο πόνος να είναι μέγιστος, αλλά ταυτόχρονα να αποφύγει τον ακρωτηριασμό. Η Γκέρντα μέτρησε, προσπαθώντας να δώσει λιγότερη προσοχή στα φλεγόμενα πέλματα. Όταν έτρεξε ξυπόλητη μέσα στο χιόνι, ο πόνος δεν ήταν λιγότερος, αλλά το κορίτσι άντεξε και δεν επιβράδυνε, συνειδητοποιώντας ότι η σωτηρία της ήταν ακριβώς στην ταχύτητα. Διαφορετικά, θα πάθεις κρυοπαγήματα, θα γίνεις ανάπηρος και θα πας χαμένος. Άρα είναι απαραίτητο, τότε είναι απαραίτητο να είσαι αληθινός Άριος και να υπομένεις, μετριαστικό θάρρος. Γενικά δεν υπάρχει πόνος ως τέτοιος! Αυτό είναι μια ψευδαίσθηση. Στην πραγματικότητα, οι Σιωνιστές επινόησαν τον πόνο, την αδυναμία και τα γηρατειά! Στην πραγματικότητα όμως, ο άνθρωπος προορίζεται να είναι θεός, ή μάλλον υπεράνθρωπος! Πρέπει όμως να κλαίει ο υπεράνθρωπος, ακόμα κι αν είσαι ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι, που δεν το έχει φιλήσει ποτέ ένας άντρας. Σε καμία περίπτωση!
  Στην καταμέτρηση των πενήντα (δόξα στην Πρόνοια δεν παρέσυρε!), η Μάντελεϊν σταμάτησε και είπε:
  - Νεολαία! Μια τιμωρία σε σας δεν έχει τελειώσει. Θα τρέχετε ξυπόλητοι στην έρημο χωρίς να λιπάνετε τα πέλματα με προστατευτική κρέμα. Ο επιπλέον πόνος θα σας δώσει ένα μάθημα!
  Η Γκέρντα έγνεψε υπάκουα.
  - Ευχαριστώ διοικητή.
  Στην πραγματικότητα, η κοπέλα δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, και με πονούσε να τρέχει έτσι, και χωρίς προστατευτική κρέμα ήταν ακόμα πιο επίπονο, αλλά περίμενε να αντέξει. Έχει γερές σόλες, παπούτσια φορούσαν κοριτσάκια ελίτ μόνο στις παρελάσεις ή αν ήταν απαραίτητο να περάσουν πολύ χρόνο στο κρύο, πέρα από την αντοχή του σώματος. Αλλά είναι περίεργο, τα κορίτσια ουσιαστικά δεν αρρώστησαν με τόσο σοβαρή σκλήρυνση ... Ή ίσως είναι φυσικό! Την εποχή της τσαρικής Ρωσίας η βρεφική θνησιμότητα ήταν υψηλή, αλλά όσοι επέζησαν ήταν εξαιρετικά υγιή παιδιά και άνθρωποι! Λοιπόν, τώρα να τρέχει ξυπόλητη στην καυτή άμμο της ερήμου... Πώς να το αντέξει!
  Ω, ω, ω, πόσο οδυνηρό, αλλά ας μην συνοφρυωνόμαστε, αλλά μάλλον ας χαμογελάμε. Αν το μωρό χαμογελάσει: ίσως όλα πάνε καλά!
  Η Γκέρντα τραγούδησε ακόμη και ολοζώντανα, η φωνή ξεχύθηκε στην έρημο:
  Τύχη είσαι άπιστος φίλος,
  Αδερφή της ανάγκης και του μόχθου!
  Πόσο σύντομη είναι μια φευγαλέα στιγμή αναψυχής,
  Αν και η επιθυμία για νίκη είναι πάντα!
  
  Να γεννήσω ένα παιδί - να το ακούσω να φλυαρεί,
  Οι λύκοι δεν γνωρίζουν σύντομα την προόρισή τους!
  Οδηγήστε πρώτα τους εχθρούς - πρέπει να νιώθετε δέος,
  Αφήστε το κρασί μου να βράσει από μανία!
  
  Για ένα κορίτσι, το σπαθί είναι η πρώτη παρηγοριά,
  Θα της δώσει πίστη σε ένα φρικτό βήμα!
  Και κάπου μαίνεται ένας τυφώνας της κόλασης,
  Ας εκφράσουμε την αγάπη για την Πατρίδα με στίχους!
  
  Σε στίχους που δεν γράφτηκαν από λασπόνερα,
  Και αυτοί που αφαίμαξαν έναν μαχητή!
  Αλλά θα υπάρχει χρόνος για να ζήσουμε μια υπέροχη ζωή,
  Όταν ο Παντοδύναμος στοργικός Πατέρας!
  
  Αλλά μην βασίζεστε στον Πατέρα
  Γιατί είμαστε σχεδόν ενήλικες!
  Και αν ευχόμαστε αμέσως ένα καλύτερο μερίδιο,
  Όταν η αδικία δεν σιωπά!
  
  Αγωνιστείτε για κάθε αυτί στο γρασίδι
  Για κάθε μαργαριτάρι και φύλλο!
  Οι πολεμιστές τολμούν άγρια,
  Το σύνθημα είναι απλό: πάλεψε και παλεύεις!
  
  Δεν υπάρχει επιτυχία χωρίς αγώνα - έτσι είναι ο κόσμος
  Τι να μην μαδήσετε τα φρούτα αν τα χέρια είναι βρύα!
  Η θηλιά έσφιξε το λαιμό ακόμα περισσότερο,
  Η πηγή ξαφνικά στέρεψε άθελά της!
  
  Αλλά η Πατρίδα μας έδωσε υπερδυνάμεις,
  Είσαι ένας πολεμιστής, ένας νέος ιππότης!
  Τι ήταν ζεστό και γλυκό για εμάς,
  Στην καρδιά της παρθένας θα μείνει για πάντα!
  Η κοπέλα τελείωσε το τραγούδι, οι φίλοι της τραγούδησαν μαζί... Υποκλίθηκε στον άνεμο και όρμησε. Πώς μερικές φορές συμβαίνει, όμορφο, γαλήνη, ακόμα κι όταν πονάει. Και γιατί θα τρέξει μέχρι το τέλος, γιατί ένας πολεμιστής ... Και ένας Γερμανός πολεμιστής δεν είναι καν ένα κομμάτι σίδερο, αλλά κάτι πιο σκληρό από ατσάλι! Και το να γκρινιάζεις γι' αυτόν σημαίνει να προδίδεις τον εαυτό του!
  Τα κορίτσια δεν αφέθηκαν να ξεκουραστούν για μεσημεριανό γεύμα και σύντομα οι τρεις λύκοι έπεσαν αναίσθητες. Τους σήκωναν με ζώνες και τους έσυραν, δέκα ταυτόχρονα. Η ξυπόλυτη Γκέρντα ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αιχμαλωτίστηκαν. Πόσο βάναυσα κάηκαν τα γυμνά πέλματα της κοπέλας και πονούσαν οι γάμπες της, αλλά δεν γκρίνιαζε καν. Μόνο η γλώσσα ήταν πρησμένη από τη δίψα και ήταν οδυνηρό να μιλάς. Και μισή ώρα αργότερα, πέντε πολεμιστές έπεσαν ταυτόχρονα. Μετά από αυτό, ανακοινώθηκε μια παύση και τα κορίτσια αφέθηκαν να πιουν νερό. Και μετά συνεχίστηκε η εθελοντική-αναγκαστική κόλαση...
  Τα κορίτσια δεν κατάφεραν να φτάσουν στη βάση και αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα ακριβώς στην έρημο. Οι πολεμιστές τέντωσαν τριχωτά σχοινιά γύρω τους και μετά ξάπλωσαν μεταξύ τους, πάνω σε ένα αδιάβροχο. Βυθιστήκαμε σε ένα όνειρο... Η Γκέρντα είδε ξανά κάτι μάχη.
  Εδώ αυτή και οι άλλοι πολεμιστές καβαλούν άλογα. Τους περιμένουν όμορφες μάχες, εκείνες οι ένδοξες εποχές που εκτιμούνταν το θάρρος και η τιμή, και όλοι ήταν ιππότες... Όλοι όσοι πολέμησαν, φυσικά, χωρίς τέτοιες ιησουϊτικές τεχνικές, όταν το πεζικό βομβαρδίζεται από αέρος. Και τότε υπάρχουν περίπου ίσα όπλα και πολλές ευκαιρίες για να δείξετε ανδρεία.
  Η χαριτωμένη κούρσα τους χτίζει και ανεβάζει το ρυθμό. Σταδιακά επιταχύνοντας, τα άλογα έφτασαν εκπληκτική ταχύτητα. Ιδού το περίφημο "Seven-League Step" του Τρίτου Ράιχ! Όταν ένα άλογο δεν είναι άλογο, αλλά τι είναι υπέροχο και φτερωτό. Τα μαλλιά των καβαλάρηδων έμοιαζαν να είναι παγωμένα στον αέρα και απλωμένα σε χρυσά, μαργαριτάρια, σμαραγδένια τρένα... Και μόνο μερικές φορές, έτρεμαν νευρικά στο χρόνο με την κίνηση, σαν μια λεπτή χορδή κιθάρας.
  Τα δυνατά μυώδη σώματα των αλόγων απλώνονταν σε μεγάλα, σαν τεμπέλικα, πηδήματα και μετά διπλώνονταν σχεδόν στη μέση, σαν τεράστια ελατήρια, για να ξανασπρώξουν από το έδαφος. Τα άλματα διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο, ρυθμικές παρορμήσεις, συγχρονισμένα σε όλα τα ζώα του αποσπάσματος. Η Γκέρντα θαύμασε: οι κινήσεις των αλόγων ήταν τόσο ελεύθερες, σαν να μην τα δέσμευε τίποτα. Αν και, φυσικά, με καμπύλες με εξέχοντες μύες, οι ημίγυμνοι πολεμιστές έμοιαζαν να είναι μέρος των αλόγων, πόσο επιδέξια κάθονταν. Οι καλλονές χτυπούσαν στα πλάγια με τα γυμνά τακούνια τους και τα άλογα, ξεχνώντας ότι ξέφρενοι εχθροί ορμούσαν πίσω τους, όρμησαν σε αυτό το μαγικό μισό τρέξιμο-μισή πτήση!
  Η Γκέρντα φαντάστηκε ότι πετούσε με μαχητικό ... Πώς ήθελε εκείνη τη στιγμή να γίνει πιλότος και να τεμαχίσει τα βρετανικά αεροπλάνα - φέρνοντας το θάνατο στη Γερμανία.
  Το απόσπασμα τράβηξε βιαστικά στα θαμνώδη περάσματα. Γοητευτικές γυναίκες πολεμίστριες στα μπροστινά άλογα έσκυψαν, κοιτούσαν προσεχτικά μπροστά και κρύβονταν πίσω από τους κυρτούς λαιμούς των ζώων. Είναι μυώδεις καλλονές αντάξιες των πιο διάσημων πασαρέλες, ήταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν τον εχθρό, κινδυνεύοντας να πέσουν κάτω από μια θανατηφόρα νεροποντή. Νησιά από στενά αλληλένδετα κλαδιά πότε πότε χωρίστηκαν ξαφνικά, αποκαλύπτοντας νέα περάσματα, παρόμοια με κοίτες ποταμών. Οι λύκοι της μοίρας του ιππικού κυλούσαν από πάνω τους σε ένα εύκαμπτο κύμα, σαν ένα σκοτεινό ρεύμα που λάμπει από ατσάλι.
  Η Γκέρντα φαντάστηκε μια στήλη τανκ που κατευθυνόταν προς το Παρίσι. Η Γερμανία πολέμησε τότε μόνη, εναντίον τριών αυτοκρατοριών με αποικιακές κτήσεις: Αγγλία, Γαλλία και Ολλανδία, καθώς και το Βέλγιο... Ο υποκριτικός Φράνκο αρνήθηκε να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο και μάλιστα διεξήγαγε χωριστές διαπραγματεύσεις για το τι θα έπαιρνε αν έμπαινε στον πόλεμο εναντίον Γερμανία. Ο Μουσολίνι ξεκίνησε μια μυστική αλληλογραφία με τον Τσόρτσιλ για το ποιες γερμανικές πόλεις θα περνούσαν στην Ιταλία σε περίπτωση ανοίγματος του δεύτερου, νότιου μετώπου, και ο πιο ύπουλος Στάλιν κινητοποίησε όλο και περισσότερα νέα τμήματα. Οι Σοβιετικοί ομαδοποιούσαν ισχυρές γροθιές τανκ (Αυτή η πληροφορία εμφανίστηκε ξαφνικά στον εγκέφαλο του Γκέρντα). Αν η ζυγαριά ταλαντευόταν και τα ναζιστικά στρατεύματα σταματούσαν, τότε ... Ήταν δυνατό να αποκτήσετε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και να πέσετε σε μια στρατηγικά χαμένη θέση. Αλλά ο Χίτλερ αποδείχθηκε ιδιοφυΐα, όχι μόνο κέρδισε, αλλά κέρδισε γρήγορα. Πήγε στα μετόπισθεν και κατέστρεψε πρώτα ένα μέρος των συμμαχικών στρατευμάτων και μετά ένα άλλο. Και παρόλο που οι Δυτικοί είχαν περισσότερα όπλα, στρατιώτες και τανκς, τους ανάγκασε να συνθηκολογήσουν! Ναι, και οι σύμμαχοι δεν είχαν αυτόν τον πυρήνα, αυτό το ιδιαίτερο φασιστικό πνεύμα (ο φασισμός δεν είναι για τίποτα, από τη λέξη φασίνα-δέσμη!). Έτσι έχασαν όταν τα στρατεύματα πήγαν πίσω από τις γραμμές τους ...
  Το πνεύμα αποδείχθηκε πιο δυνατό από την ύλη και μπορείς να επιτεθείς με λιγότερη δύναμη! Γιατί δεν κερδήθηκε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος; Ίσως λόγω του γεγονότος ότι το καθεστώς του Κάιζερ δεν απολάμβανε τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων όπως η κυβέρνηση του Χίτλερ ... Και οι παλιοί στρατηγοί δεν ήταν τόσο επιδέξιοι και έπρεπε να πολεμήσουν σε δύο μέτωπα ...
  Ξαφνικά η Γκέρντα ένιωσε πώς, σαν τις ακτίνες ενός ηλιοβασιλέματος, τα κακά προαισθήματα πύκνωσαν - και αν επιτεθεί η κόκκινη Ρωσία, και πάλι θα δέχονται διπλό χτύπημα; Είναι αλήθεια ότι τώρα δεν υπάρχει πλέον η κύρια δύναμη ποδιών της Γαλλίας, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ευκολότερο. Επιπλέον, οι Γερμανοί είναι ενωμένοι και μαζεμένοι, συσπειρωμένοι γύρω από τη φωτεινή εθνικοσοσιαλιστική ιδέα. Ποτέ δεν ήταν τόσο ενωμένοι!
  Όλο και περισσότερα θαμνώδη νησιά περνούσαν με μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίστηκαν στο βάθος. Οι ίδιοι οι θάμνοι ήταν πράσινοι με πορτοκαλί κηλίδες, με βελόνες στρογγυλεμένες σαν αγκίστρια ψαριών. Όλοι προσπαθούν να πιάσουν τα άλογα από τις οπλές, και τα φύλλα μοιάζουν με αρπακτικά πρόσωπα, κάτι τέτοιο σε μεσαιωνικούς καλλιτέχνες ζωγραφισμένους διαβόλους! Οι χοντρές, φλογερές κόκκινες πλεξούδες της ηρωικής κοπέλας Μαντλίν χόρευαν στον αέρα μπροστά στο πρόσωπο της Γκέρντα. Το συγκεντρωμένο κορίτσι έσφιξε τις ζώνες ελέγχου και με τα δύο χέρια, αλλά και πάλι αναγκάστηκε να βγει από τις πρώτες σειρές. Κάπως διακριτικά, δύο ακόμη πολεμιστές κόλλησαν και στις δύο πλευρές. Γαλήνιοι αναβάτες, πετρωμένοι και ταυτόχρονα παραδόξως κινητικοί, λεπτοί, χαριτωμένοι και συνάμα δυνατοί. Τα μαυρισμένα πρόσωπα φαίνονται σκοτεινά και τα μακριά μαλλιά που ρέουν, αντίθετα, αστράφτουν στο φως τριών ηλιοβασιλέματος. Οι πολεμιστές είναι αυστηροί, τα μάτια σμαράγδι, ζαφείρι, κεχριμπάρι, τυρκουάζ λάμψη. Παρόλα αυτά, στα πρόσωπα των κοριτσιών υπάρχει κάτι παιδικό, αφελές, από το οποίο θέλεις να σε αγγίξουν. Είναι η Γκέρντα, η σύντροφος και η αδερφή τους, αλλά αν οι συμπολεμιστές νιώσουν αδυναμία ή προδοσία από την πλευρά της, θα σκοτωθούν επί τόπου! Και ό,τι τους διατάζει η Μαντλέν ... θα το εκπληρώσουν αδιαμφισβήτητα!
  Οι φωτιστές μπήκαν και τα φεγγάρια ανέτειλαν στη θέση τους. Το ένα μετά το άλλο, τόσο φωτεινά και πολύχρωμα, διαφορετικών χρωμάτων ... Πόσο όμορφα ανθίζουν τα λουλούδια στον ουρανό και τα λουλούδια από τον κήπο της Εδέμ!
  Το σφύριγμα του ανέμου στα αυτιά μου, το ευχάριστο άρωμα υγιών κοριτσίστικων κορμιών, ανακατεμένο με ξινό ιδρώτα αλόγου και μυρωδάτα βότανα. Και κάπου μπροστά, πολλοί εχθροί κρύβονται. Οι ωμοπλάτες του ζώου, δυνατές και ακόμη και κάτω από το κορίτσι, περπατούσαν και στις δύο πλευρές της κούνιας. Το θέαμα των μυών που μεθοδικά πρήζονταν και πέφτουν θύμιζε αόριστα κάτι στην Γκέρντα. Αλλά να τι δεν μπορούσε να θυμηθεί ο πολεμιστής. Ναι, και ο ύπουλος χρόνος φαινόταν να εξαφανίζεται ...
  Κάπου πολύ πίσω, μόλις ακούγονταν στο χτύπημα των ποδιών με νύχια, ακούστηκαν κραυγές, οι ασυνήθιστα κοφτερές κραυγές των καλκάνικων, το κουδούνισμα των μετάλλων, τα κυλιόμενα τσιρίγματα υβριδίων μιας καμήλας και ενός γαϊδάρου. Ακούστηκε το καθυστερημένο κάλεσμα μιας τρομπέτας. Ότι προφανώς η Charlotte, δυστυχώς, είναι απαραίτητο να πετάξει μέσα έτσι, συγκρούστηκε με τους καλικάντζαρους. Αλλά τόσο το χειρότερο για αυτούς!
  Αλλά - ρε! - Σχεδόν αμέσως οι κορυφαίοι αναβάτες της Madeleine φώναξαν προειδοποιώντας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τις λέξεις - μόνο έντονους, ενθουσιώδεις τόνους. Ακολουθώντας τις οδηγίες των χεριών, η Γκέρντα παρατήρησε τα κεφάλια των εξωγήινων καλικάντζαρων να υψώνονται πάνω από τους θάμνους στα δεξιά μπροστά, εκατόν πενήντα βήματα μακριά. Μεγάλωσαν σαν από το πουθενά - όχι λιγότερο από εκατό πυκνές φιγούρες. Εμφανίστηκαν επίσης αναβάτες - σκούρες κουκκίδες στις πλάτες τεράστιων ζώων.
  Η Detachment Madeleine άλλαξε αμέσως και ομοιόμορφα κατεύθυνση - σαν ένα κοπάδι ψαριών να πέταξε στο πλάι. Τα άλογα, φαινόταν, εξακολουθούσαν να σπρώχνουν προς τα εμπρός, αν και αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Και οι καλικάντζαροι με κάποιο τρόπο αντέδρασαν αργά στον εχθρό, κάτι που επέτρεψε στη Μάντελεϊν να πάει γύρω και να τους προσπεράσει. Και εκείνη τη στιγμή, που φαινόταν ότι ο κίνδυνος είχε περάσει, ακούστηκαν νέες κραυγές επιφυλακής. Η δεύτερη εχθρική ομάδα εμφανίστηκε αυτή τη φορά από την αριστερή πλευρά - όχι λιγότερο από ογδόντα τεράστια πλάσματα. Ένα απόσπασμα από λύκους, που δεν αριθμούσε σχεδόν πέντε δωδεκάδες πολεμιστές, γύρισε σαν άλογο του σκέιτερ, αποφεύγοντας τη μάχη. Και πάλι ο εχθρός ενήργησε αργά, σαν να μην συμβαδίζει με τους ρέοντες φυγάδες.
  Η Γκέρντα συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι απλώς τους κατευθύνουν, οδηγώντας τους σε κάποιο προετοιμασμένο μέρος. Θα ήταν χονδροειδές, καταστροφικό λάθος να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο. Ο νεαρός πολεμιστής προσπάθησε να αναφωνήσει:
  - Προσέχετε φίλοι! Το να είσαι προβλέψιμος είναι να γίνεις τιμωρούμενος!
  Όμως η απελπισμένη κραυγή της πνίγηκε... Και η ίδια η ξυπόλητη Γκέρντα ένιωθε αδύναμη. Ίσως έτσι να ένιωσε ο Φύρερ όταν πληροφορήθηκε ότι η αερομαχία για τη Βρετανία χάθηκε! Ωστόσο, ο πόλεμος μόλις αρχίζει.
  Αλλά η Madeleine τα είχε καταλάβει ήδη όλα και έκλεισε το μάτι στο κορίτσι:
  - Η τέλεια παγίδα για όταν το θύμα νομίζει ότι είναι ξυλοδαρμός! - Και κόβοντας ένα κλαδάκι με σπαθί, πρόσθεσε. - Ιδανική ληστεία είναι όταν ένας πελάτης είναι φίλος μου σε διαδικασία ληστείας!
  Κοιτάζοντας τριγύρω, η Γκέρντα παρατήρησε με ανησυχία ότι και οι δύο ομάδες ακολουθούσαν παράλληλες διαδρομές από απόσταση, δεξιά και αριστερά. Όπως τα άκρα κοπής του ψαλιδιού, έτοιμο να κόψει μια αρτηρία.
  - Από πού προήλθαν αυτοί οι κυνόδοντες; - Στη φωνή του κοριτσιού ακουγόταν οργή και απόγνωση. - Ναι, έστω και σε τέτοιες ποσότητες!;
  Έχοντας υπολογίσει την κατεύθυνση προς την οποία τους οδηγούσαν οι εχθροί, η Γκέρντα προσπάθησε να προσδιορίσει τον τόπο της ενέδρας. Όμως μπροστά στη ζωντανή "βάρκα" τους εμφανίζονταν όλο και περισσότερα νέα θαμνώδη νησιά, διαφορετικών χρωμάτων, που κινούνταν σαν τα κύματα της θάλασσας στην επιφάνεια της οποίας απλώνονταν το πετρέλαιο κίνησης, πολύχρωμα, που αντανακλούσαν ρεύματα φωτός για πέντε φεγγάρια. Και αυτό ήταν που δυσκόλευε την πλοήγηση.
  Κάνοντας ελιγμούς ανάμεσα στα αλσύλλια, τα άλογα άρχισαν να δείχνουν τα πρώτα σημάδια κόπωσης. Το σώμα τους ήταν άφθονο καλυμμένο με υγρό αφρό, οι βαριές κουβέρτες έγιναν σκούρες στις άκρες, η οξυμένη μυρωδιά ερέθιζε τα ρουθούνια των αναβατών. Η Γκέρντα έτριψε τη γυμνή, ροζ φτέρνα της στην πλάτη της, ένιωσε την καυτή ολίσθηση του δέρματος ενός αλόγου. Το κύριο πράγμα είναι να μην χάσετε ταχύτητα!
  Διαισθανόμενη μια μάχη που πλησιάζει, η ξυπόλητη Γκέρντα επιθεώρησε τον εξοπλισμό μάχης. Αρκετές δέσμες από κοντά και μακριά δόρατα είναι προσαρτημένα σε κοντινή απόσταση από τους αναβάτες. Κάτω από αυτά διακρίνονται δύο αραβικά σκιμιτάρια, επιμήκη και ελαφρώς κυρτά. Αλλά προστασία από βέλη ... Είναι σχεδόν γυμνοί, με μπικίνι, μπορεί να τους πυροβολήσουν στο διάολο! Δεν είναι ανόητο να πας στη μάχη σχεδόν γυμνός όταν ο εχθρός απλώς απειλεί να σε πυροβολήσει με βέλη. Και τι σκεφτόντουσαν οι διοικητές; Θυμήθηκα ότι κάπως η Charlotte έπεσε: "Το πιο ογκώδες, μεσαίο γαλλικό τανκ Ziz-35, αδιαπέραστο στο μέτωπο! Και τα τανκς μας, δυστυχώς, είναι σαν σχολικά blotter!"
  Αλλά η Μάντελεϊν φάνηκε να καταλαβαίνει την απειλή και έσπευσε να καθησυχάσει:
  - Το δέρμα μας είναι αλειμμένο με φίλτρο μάγισσας, που θα προστατεύει πολύ καλύτερα από την πανοπλία!
  Η Γκέρντα απάντησε αστειευόμενη:
  - Όποιος σκέφτεται την προστασία κατά τη διάρκεια της μάχης είναι απολύτως ανυπεράσπιστος απέναντι στον πανικό!
  Ωστόσο, η Madeleine προειδοποίησε:
  - Στα μάτια, τα αυτιά και το πάνω μέρος του λαιμού, το φίλτρο είναι πιο αδύναμο. Προσοχή λοιπόν, μπορεί να σας πιάσουν!
  Η Γκέρντα απάντησε χαρούμενα:
  - Καταλαβαίνω ότι... Αλλά ανωτέρα βία, είναι και ανωτέρα βία στην Αφρική. Τι μπορείς να κάνεις!
  Μακριοί ήχοι διαπέρασαν τον αέρα, σαν το τρίξιμο από θρυμματισμένα λιθόστρωτα. Με κάποια διαίσθηση, η Γκέρντα συνειδητοποίησε ότι ήταν το κλάμα της Μάντελεϊν. Τα όμορφα κορίτσια γάβγισαν ως απάντηση, και μετά οι πολεμιστές σήκωσαν αμέσως τα σπαθιά τους - άλλα στο δεξί τους χέρι και άλλα στο αριστερό και επίσης ένα δόρυ. Η Γκέρντα τίναξε κι αυτή το μαντρί της αναφωνώντας:
  - Είμαι ένα συντριπτικό κορίτσι!
  Ξαφνικά, η Γκέρντα είδε τη Σάρλοτ να ορμάει πάνω τους, με μια μικρή παρέα καλλονών: μπράβο είναι σούπερ!
  Την ίδια στιγμή, οριζόντιες γραμμές άστραψαν μπροστά σε διακόσια άλματα. Στη συνέχεια, τα αποσπάσματα πεζικού από καλικάντζαρους και καλικάντζαρους απέκλεισαν το ξέφωτο κατά μήκος του οποίου όρμησαν οι Γερμανοί πολεμιστές. Δεν υπήρχαν άλλα πλευρικά κλαδιά εδώ, αυτό το πέρασμα οδήγησε κατευθείαν στον θάνατο. Στις λοξές ακτίνες ενός μείγματος ηλιοβασιλέματος και σεληνόφωτος, πολλές τάξεις του εχθρού έλαμψαν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου να αντανακλώνται από το ατσάλι.
  Ο νέος βρυχηθμός της Madeleine συγκλόνισε τον χώρο και η απόσπαση των κοριτσιών χωρίστηκε σε δύο ομάδες, οι οποίες γλίστρησαν αμέσως στα πλάγια. Απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλο, πιέζοντας τις απέναντι άκρες του ξέφωτου. Η Γκέρντα αναφώνησε:
  - Ο Μέγας Αλέξανδρος με μπικίνι!
  Έχοντας φτάσει στο σημείο με το μικρότερο πλάτος των θάμνων, οι πολεμιστές πήδηξαν μπροστά μέσα από τα καταπράσινα νησιά. Αμέσως ακούστηκε μια παρατεταμένη γκρίνια, σαν γαϊδουράκια, από την οποία ο ίδιος ο αέρας ταλαντευόταν σαν τζάμι. Η Γκέρντα συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι άκουγε στεναγμούς όχι μόνο με τα αυτιά της, αλλά και μέσα από τα πολύπαθα, κοριτσίστικα πόδια της. Φαίνεται ότι και αυτοί πονάνε, καθώς ο πολεμιστής ένιωσε βουβός κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ξυπόλητος, σε ένα καυτό, έτσι ώστε να ψήσεις ακόμα και ένα αυγό κότας στην άμμο της ερήμου. Λοιπόν, όπως λένε οι σοφοί: ένα άλογο διαφέρει από έναν άνθρωπο στο ότι ο αναβάτης δεν καθορίζεται από την ψήφο και καμία ικανότητα δεν δίνει την ευκαιρία να σελαρώσει τον αναβάτη! Ή αλλιώς: ένα άλογο έχει τέσσερα πόδια, θα τρέξει πιο γρήγορα από έναν άνθρωπο, αλλά θα τεντώσει και τις οπλές του νωρίτερα!
  Οι θάμνοι πέρασαν σε μια στιγμή, και τα άλογα πέταξαν ξανά στον ανοιχτό χώρο. Οι μακριές αιμορραγικές γρατσουνιές έγιναν ορατές στο σώμα τους. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος αυτών των ποδιών, οι γρατσουνιές ήταν μεγάλου βάθους. όπως οι Κινέζοι (εργατικό έθνος!) έσκαψαν χαρακώματα!
  Οι καβαλάρηδες γύρω άρχισαν βιαστικά να ξετυλίγουν τα όπλα τους, επίσης δερμάτινα κομμάτια, καλύπτοντας τα άλογα με αυτά. Έτσι, αυτό το ντυμένο, κοκκώδες, αστραφτερό δέρμα προστάτευε τα άλογα.
  Η ξυπόλητη Γκέρντα ανακάλυψε, δυσάρεστα για τον εαυτό της, ότι τα δάχτυλά της είχαν γίνει αρκετά δύσκολα. Για κάποιο λόγο γλιστράνε από τους κόμπους, ε, η άβυσσος είναι μαζί τους, θα τη σκεπάσει πάντως!
  Τρελή, σαν φλόγα φωτιάς στα ξερά κλαδιά του άλματος, μπήκε σε μια κρίσιμη φάση. Η ίδια η φύση ηρέμησε, παγωμένη σε ένα ανησυχητικό τοπίο. Ο ορίζοντας καταβρόχθισε το φωτιστικό, στη δύση όλα ήταν βαμμένα με μια παλέτα αίματος και παγωμένης ηρεμίας. Μπροστά στα ανατολικά, ο ουρανός που μετατοπιζόταν είχε ήδη αρχίσει να φωτίζεται, μετατρεπόμενος σε ένα λαμπερό χρώμα ώχρας. Αλλά ακόμα και σε αυτό το φόντο, σκιές, θάνατος και τάξεις από καλικάντζαρους και καλικάντζαρους που άστραφταν από σίδερο έμοιαζαν να ελλοχεύουν.
  Κάθαρμα, τρομερά άσχημα πλάσματα, βλέποντας ότι η ενέδρα τους ρέει γύρω από τα πλάγια, όρμησαν από τις θέσεις τους. Αδέξιες φιγούρες πεζοπόρων σκορπίστηκαν γρήγορα από τις θέσεις τους, βουτώντας στα περάσματα στα αλσύλλια. Στη θέση τους, εκτέθηκαν φαρδιές σειρές από μυτερά κοντάρια σκαμμένα υπό γωνία - πιθανώς όπλα εναντίον Γερμανών πολεμιστών. Έφιπποι αποσπάσματα διωκτών πίσω, παρατηρώντας τον ελιγμό της Μάντελεϊν, πρόσθεσαν ταχύτητα, προσπαθώντας να προλάβουν τους φυγάδες. Κάθε ένα από τα δύο αποσπάσματα του εχθρικού ιππικού ήταν πολύ μεγαλύτερο από την αντίπαλη ομάδα πολεμιστών και μπορούσε να υπολογίζει σε βέβαιη επιτυχία σε μια σύγκρουση. Αλλά οι καλικάντζαροι είναι βαρείς και τα υβρίδια καμήλας-γάιδαρου είναι πολύ πιο αργά. Αντί να συρρικνωθεί, η απόσταση αυξήθηκε μόνο. Και τι συνέκρινε ένα άλογο, μια καμήλα με έναν γάιδαρο σε ταχύτητα!
  Η Γκέρντα είπε φιλοσοφικά:
  - Μπορείς να είσαι ανεπιτήδευτος και σκληραγωγημένος, αλλά δεν πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο σαν καμήλα και να δείχνεις πείσμα γάιδαρου!
  Γυρίζοντας, ο πολεμιστής παρατήρησε ότι τους καταδίωκαν όχι δύο, αλλά τρεις ομάδες ιππέων. Αυτό σήμαινε ότι δεν έδειχναν να έχουν άλλη κατεύθυνση παρά να κινηθούν προς την ενέδρα. Εάν παρεκκλίνει, τότε θα πρέπει να πολεμήσετε με έναν ανώτερο αριθμό του εχθρού. Λοιπόν, οι λύκοι ξέρουν τι θέλουν, όχι την πρώτη φορά που τσακώνονται. Μάταια ο εχθρός νομίζει ότι θα τους παρασύρει σε παγίδα. Αντίθετα, θα κερδίσουν χρόνο και θα μπορέσουν να ελιχθούν. Τότε η Γκέρντα θυμήθηκε πώς η ίδια χόρευε ξυπόλητη πάνω σε συρματοπλέγματα. Πονούσε, επίσης, αλλά το να πέφτεις στα κάρβουνα που φλεγόταν από κάτω ήταν ακόμα πιο τρομερό, και το πιο σημαντικό, πιο ντροπή. Οι γυμνές, στρογγυλές, παιδικές γόβες της αισθάνονται την ατσάλινα αιχμή να κολλάει μέσα, σχεδόν να τρυπάει τους κάλους που είναι γεμισμένοι στις κοφτερές πέτρες. Ωστόσο, σε σύγκριση με τη φωτιά, είναι σχεδόν σαν μασάζ.
  Ακόμη και πριν από την έναρξη του αγώνα, η Madeleine πήρε την πρωτοβουλία, ξεπερνώντας επιδέξια τον αντίπαλο. Και όταν οι αντίπαλοί σου είναι καλικάντζαροι και καλικάντζαροι, είναι κάτι παραπάνω από ταπεινωτικό να τους υποκύψεις στην τακτική. Και η Γκέρντα ήθελε να πιστέψει ότι οι τακτικές τους κινήσεις ήταν απροσδόκητες για τον εχθρό. Το γεγονός ότι τα κεφάλια των εχθρών θα κόψουν τη γκιλοτίνα. Και ότι η Γερμανία είναι πάνω από όλα, σαν τις φωτεινές ιδέες του Τρίτου Ράιχ!
  - Η ομάδα σε πλήρη ετοιμότητα! - Η δυνατή φωνή της Madeleine επανέφερε την Gerda στην πραγματικότητα. - Τώρα ψιλοκόψτε.
  Τα δάχτυλα του κοριτσιού εξακολουθούσαν να παίζουν με τα δεσίματα. Έτσι θα είναι δυνατό να αφήσετε το άλογο γυμνό. Γενικά, σε πόλεμο, όπως σε πόλεμο. Αφήστε τα πιάτα να σκεπάσουν τον πιστό σύντροφο, κάτι που θα περιορίσει κάπως την κινητικότητά του. Πάνω από ντυμένο δέρμα, πλάκες από κόκκαλο σκοτεινές σε γεωμετρικές σειρές, θρόιζαν, τσουγκρίζοντας ξερά στον αέρα. Από το χτύπημα τους, η κοπέλα έγινε ευδιάθετη.
  Οι καβαλάρηδες έκαναν τις τελευταίες προετοιμασίες για τη μάχη. Τα κορίτσια χαστούκισαν με τα ξυπόλυτα τους κότσους των αλόγων και άρχισαν να λύνουν τα δόρατά τους. Ακολουθώντας το παράδειγμά τους, η ημίγυμνη Γκέρντα ζύγισε με χαρά στο χέρι της έναν μακρύ, τραχύ άξονα με μια αιχμηρή μεταλλική άκρη. Η πολεμίστρια χτύπησε τα χείλη της - καλό δόρυ!
  Η ξυπόλητη και μυώδης πολεμίστρια Γκέρντα είχε ήδη βιώσει την ιππασία και ένιωθε αρκετά σίγουρη. Σαν μια Αμαζόνα στο Μακεδονικό ιππικό, που δεν αρπάζει, κάθε στιγμή, για ζώνες στήριξης.
  Λύνοντας τη ζώνη, η κοπέλα μάλιστα καταφέρνει να διατηρήσει την ισορροπία με τη βοήθεια κάποιων μυών της γάμπας. Τώρα ήταν έτοιμη να τα δώσει στη Σάρλοτ (η φίλη της έσπασε ακόμα!) Και η ίδια πέταξε δόρατα, όσο κι αν κράτησε η μάχη.
  Και η Madeleine συνέχισε να ελίσσεται... Στο κεφάλι της ξυπόλητης, όμορφης, και πολύ σέξι Γκέρντα, το τραγούδι ακούστηκε ξανά, τόσο τρελό και προκλητικό, αλλά ταυτόχρονα τραγικό και λυπηρό...
  Τα κύματα παίζουν σαν τα πρόβατα στη θάλασσα,
  Είμαι γυμνός στην αρένα και παλεύω με σπαθί!
  Έριξε μια περήφανη ματιά στον εχθρό,
  Τραγικά προβλήματα και πόνος - τίποτα!
  
  Άλλωστε, κάποτε γεννήθηκα, σκλάβος χωρίς δικαιώματα,
  Τραβούσε πέτρες, τίναξε ογκόλιθους στην πλάτη της!
  Να είσαι σε ένταση, σε βάσανα, το εγγενές στοιχείο,
  Οι ώμοι χαϊδεύονται με μαστίγιο από άτακτους δήμιους!
  
  Κάποιος είναι πλούσιος και κοιμάται στη σκιά με μπύρα,
  Κουνώ ένα σφυρί κάτω από ένα καυτό ρυάκι!
  Είναι ένα έθιμο τόσο τρομερά παλιό
  Πρέπει να ρουφήξετε την υπακοή στους ευγενείς με γάλα!
  
  Αλλά τυχερός - αν μπορείτε, πείτε το τύχη,
  Πούλησε το κορίτσι από τα ορυχεία και έστειλε στη μάχη!
  Και με φώτισε με έναν υπέροχο φωτισμό,
  Έγινε όχι απλώς σκλάβα, αλλά και κουλ γυναίκα!
  
  Αλλά πιστέψτε με, η απεριόριστη ευτυχία δεν συμβαίνει,
  Ένας τρομερός εχθρός έχει πιαστεί, και είμαι τραυματίας!
  Με έκοψαν σε κομμάτια σε μια κακή μάχη,
  Θεέ μου, χρεώθηκα - έπεσε πέναλτι!
  
  Αλλά δεν τα παρατάω, παλεύω με τις τελευταίες μου δυνάμεις,
  Ναι, σκότωσε ανθρώπους, καταράστηκε τους θεούς!
  Σε αυτό, φυσικά, τώρα μετανιώνω πικρά,
  Δεν βρίσκω τις σωστές λέξεις εδώ!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #11
  Οι κοπέλες υπό την ηγεσία της Σταλενίδας πήραν άλλη μάχη. Αλλά εδώ δεν πήγε τόσο καλά. Το απόσπασμα υπέστη απώλειες.
  Τρία κορίτσια πέθαναν, και οι υπόλοιποι δεκάδες μαχητές τραυματίστηκαν διαφορετικής σοβαρότητας και μετά βίας κατάφεραν να ξεφύγουν. Έπρεπε μάλιστα να μεταφερθούν δύο κορίτσια. Αλίμονο, αυτός είναι πόλεμος. Δεν είναι πάντα δυνατό να καταστρέφεις τους πάντες. Επιπλέον, υπήρχαν πολύ ανθεκτικά τανκς στην στήλη, πιο συγκεκριμένα αυτοκινούμενα όπλα Ε-5. Φαίνονται να είναι μικροί, αλλά πολύ επίμονοι. Και τότε το αεροσκάφος επίθεσης τζετ έφτασε εγκαίρως.
  Και πίσω τους δισκοειδή ελικόπτερα. Προσπαθήστε να αντισταθείτε σε μια τέτοια δύναμη. Μόνο τρία ακόμη θύματα από τα δώδεκα - θα έλεγε κανείς, κατέβηκαν φτηνά. Αλλά οι Ναζί έβαλαν πάνω από είκοσι. Έτσι εξελίχθηκε ο αγώνας.
  Οι πολεμιστές έφυγαν παρασυρόμενοι, προσπαθώντας με όλες τους τις δυνάμεις. Η Νατάσα, αυτό το άτακτο κορίτσι, παρατήρησε:
  - Τι κρίμα για τα κορίτσια ... Είναι κρίμα ακόμα ... Αλλά γιατί να μην προσθέσουμε παιδιά στο τάγμα μας;
  Η Σταλενίδα γρύλισε, σπρώχνοντας θυμωμένα το γυμνό της πόδι πάνω από το Maybug:
  - Ποιος έχει τι ... Και έχετε μόνο αρσενικά στο μυαλό σας!
  Η Βικτώρια προσβλήθηκε και παρατήρησε:
  - Και εγώ! Πώς θέλεις να σε χαϊδεύει ένας άντρας. Νιώστε το στήθος σας στην αγκαλιά σας...
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος μάδησε ένα γρασίδι, το δάγκωσε και ούρλιαξε:
  - Α, τα αγόρια μου είναι κουλ... Καλά που δεν είσαι ομοφυλόφιλος... Λατρεύω αυτούς που γαμούν τα κορίτσια... Άλλωστε, σουπερμαν μάτσο από την κούνια!
  Η Στελενίδα μαλάκωσε λίγο και χαμογέλασε:
  - Ναι... Γίνεται λίγο πιο διασκεδαστικό. Και πώς είναι η φίλη σου η Νατάσα;
  Η ξανθιά κοπέλα, μη καταλαβαίνοντας, ξαναρώτησε:
  - Τι φίλος?
  Ο Major απάντησε με σιγουριά:
  - Αντρέικα! Άλλωστε βραβεύτηκε και με τον Ζούκοφ!
  Η Νατάσα αναστέναξε βαριά και ανασήκωσε τους ώμους της.
  -Δυστυχώς δεν ξέρω...
  Ο Αντρέικα (Κι αυτό ήταν το γνωστό τους αγόρι και πρωτοπόρος ήρωας) στο μεταξύ πετάχτηκε στο καζεμά. Το τραυματισμένο αγόρι έμεινε δεμένο, και μάλιστα αλυσοδεμένο στον τοίχο από το λαιμό. Πόσο φοβόντουσαν οι Ναζί τα παιδιά των Ρώσων. Είχε υγρασία στο καζεμά, ένα κορίτσι αλυσοδεμένο στον τοίχο κρεμόταν όχι μακριά από το αγόρι. Εντελώς γυμνό, το σώμα της ήταν μια συνεχόμενη πληγή, μώλωπες, pisugi, κοψίματα, εγκαύματα, το κορίτσι βασανίστηκε. Ήταν αναίσθητη και μόνο βόγκηξε απαλά.
  Το αγόρι κοίταξε τους τοίχους. Η φυλακή ήταν αρχαία, χτισμένη στα χρόνια των τσαρικών χρόνων, οι τοίχοι ήταν χοντροί, ένα μικρό παράθυρο ακριβώς κάτω από το ταβάνι ήταν καγκελό. Ο Αντρέικα ένιωσε τον εαυτό του όχι απλώς κρατούμενο, αλλά αιχμάλωτο της αρχαιότητας. Ως ο θρυλικός λαϊκός επαναστάτης Stenka Razin, αναμενόταν να βασανιστεί και να εκτελεστεί.
  Ο Αντρέικα βόγκηξε, μπορεί αυτός, ένα εντεκάχρονο αγόρι, να αντέξει τα βασανιστήρια; Δεν θα έκλαιγε σαν κορίτσι! Άλλωστε δεν είναι του πρωτοπόρου να γκρινιάζει και να κλαίει. Ο ξυπόλυτος, γδαρμένος Αντρέικα γύρισε, η πληγή πονούσε πολύ, οι αγκώνες του ήταν δεμένοι, έπρεπε κάπως να γυρίσει για να το διευκολύνει, άλλαξε γωνία. Ο τρομερός πόνος υποχώρησε για μια στιγμή.
  Υπάρχει μια τρομερή δυσοσμία στο κελί. Το πάτωμα είναι βαμμένο με πηγμένο αίμα. Τα ροκανισμένα οστά είναι διάσπαρτα. Των ανθρώπων? Είναι ακόμη τρομακτικό, μπορείτε να δείτε αρκετούς κρατούμενους να περνούν από αυτό το κελί. Είναι αλήθεια ότι ο Αντρέι πίστευε ότι οι Ναζί είχαν καταλάβει το Γκρόντνο σχετικά πρόσφατα. Και πότε κατάφεραν να μπλέξουν έτσι; Είναι μεγαλύτερα θύματα; Για παράδειγμα, το NKVD; Το αγόρι τσακίστηκε. Αποδείχθηκε ειλικρινής φρίκη! Πόσο δύσκολο είναι στο μπουντρούμι. Δεν υπάρχει κανένας να μιλήσει, φαίνεται ότι το κορίτσι είναι σε πλήρη υπόκλιση. Οι δήμιοι τη βασάνισαν σαν τους ήρωες της αρχαιότητας. Απλά αναρωτιέμαι γιατί; Τι κακό θα μπορούσε να προκαλέσει μια νεαρή κοπέλα στους Ναζί. Ωστόσο, ο Andreyka, επίσης, είναι απλώς ένα αγόρι και άρχισε να σκοτώνει, πολεμώντας αυτά τα κακά πνεύματα. Οι Ναζί έβαλαν το έθνος τους πάνω από άλλα έθνη και λαούς. Έτσι νομιμοποίησαν το κακό και τα βάσανα! Όχι, ένας κανονικός άνθρωπος θα έπρεπε να πολεμήσει μια τέτοια ανομία. Επιπλέον, οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν είναι ελεύθεροι, είναι δεμένοι από τον ολοκληρωτικό μηχανισμό. Καταπνίγει με κάθε δυνατό τρόπο την παραμικρή πρωτοβουλία και εκδήλωση ανθρώπινων συναισθημάτων.
  Φασισμός προέρχεται από τη λέξη μάτσο. Πλέκει ανελέητα τους ανθρώπους, μετατρέποντάς τους σε αλυσοδεμένους σκλάβους. Ο κομμουνισμός, με τη σειρά του, εξυψώνει τον άνθρωπο, του δίνει νέα δύναμη και τονώνει τη δάδα της ζωής. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Ο κομμουνισμός είναι διεθνής και παγκόσμιος. Ο χιτλερισμός εξυψώνει μόνο ένα έθνος, και όχι ολόκληρη την ανθρωπότητα συνολικά. Αυτή είναι η αδυναμία του. Αλλά τελικά, οι άνθρωποι έχουν κοινές ρίζες, κάτι που είναι βιολογικά αποδεδειγμένο. Οι ίδιοι μαύροι και λευκοί έχουν αρκετά υγιείς και παραγωγικούς απογόνους. Είναι ο Αντρέικα, γιος ενός Ρώσου και ενός Λευκορώσου, αρκετά βιώσιμος, καθόλου ανόητος και έτοιμος να πολεμήσει τον φασισμό.
  Φυσικά, ο Πάβελ αποδείχθηκε πιο δυνατός και κατάφερε να ξεφύγει από τους εχθρούς, έχοντας σκοτώσει πολλούς Γερμανούς. Ο Αντρέικα έκανε σαν αδύναμος, τον αιχμαλώτισαν. Ίσως έπρεπε να κρατήσεις την τελευταία σφαίρα για τον εαυτό σου. Αν και νεκρός, δεν μπορεί πλέον να σκοτώσει ούτε έναν Γερμανό! Και έτσι είναι ζωντανός, αν και υποφέρει.
  Ο ξυπόλητος Αντρέι έξυσε το ελαφρώς καμένο πόδι του σε μια υγρή πέτρα, η Ίλζα βρήκε το πιο οδυνηρό σημείο, το έκαψε με ένα τσιγάρο, έτσι ώστε να σχηματιστεί μια φουσκάλα. Μα τίποτα, γενναίο αγόρι, δεν θα σπάσει. Αντίθετα, ο πόνος θα πρέπει να γίνει ερέθισμα από το οποίο θα αυξηθεί το θάρρος του. Και ο πρωτοπόρος δεν θα σπάσει ποτέ. Γενικά ο θρίαμβος των Γερμανών είναι προσωρινός. Θα νικηθούν αργά ή γρήγορα, όπως πάντα το κακό χάνει από το καλό. Φυσικά, μπορεί κανείς να αντιταχθεί ότι η καλοσύνη κερδίζει μόνο στα παραμύθια, αλλά στη ζωή όλα είναι πιο δύσκολα. Αλλά ακόμη και ένα παραμύθι είναι μόνο μια αντανάκλαση της πραγματικότητας. Εξάλλου, πολλά από αυτά ήταν όνειρο έχουν γίνει πλέον πραγματικότητα. Ο Αντρέι σκέφτηκε: ίσως είναι προορισμένος να πεθάνει; Τι είναι πολύ πιθανό! Φοβάται όμως τον θάνατο; Αν νικήσει ο κομμουνισμός, τότε αυτός και άλλοι ήρωες της σοβιετικής χώρας θα αναστηθούν για μια νέα ευτυχισμένη και αιώνια ζωή. Τότε θα ζήσει σε έναν κόσμο χωρίς θλίψη, μαρτύριο, θάνατο και κακό! Το κυριότερο είναι ότι κερδίζεται η τελική νίκη! Άλλωστε μόνο σε αυτή την περίπτωση θα αναστηθούν όλοι οι πεσόντες ήρωες!
  Και το βασίλειο του κομμουνισμού θα έρθει! Ένας κόσμος όπου τα πιο κρυφά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Ένα τέτοιο σύμπαν όπου ένα άτομο κατέχει ό,τι υπάρχει, το οποίο μπορεί κανείς μόνο να ονειρευτεί, και ούτε καν να υπολογίζει πάντα στην επιτυχία. Να, τι περίπλοκος και πολύπλευρος κόσμος. Και τότε άλλοι κόσμοι θα ανοίξουν την αγκαλιά τους στον άνθρωπο. Καλά τότε! Είναι πιθανό ότι οι τεράστιες εκτάσεις του σύμπαντος είναι επίσης κακές! Θα στοιχειώσει και θα βασανίσει ζωντανούς εξωγήινους. Αλλά και ο καπιταλισμός θα τους δώσει ελευθερία! Θα σπάσει τα δεσμά της σκλαβιάς και της ταπείνωσης. Θα έρθει η ώρα και η ώρα της ελευθερίας, θα φωτίσει τη γη με το λαμπερό φως της! Και θα πετάξουν τον ζυγό του σκότους, τους λαούς του σκότους, και ο άνθρωπος θα κατακτήσει τους κόσμους του σύμπαντος! Και τα εγγόνια θα θυμούνται να μην πιστεύουν ότι ζούσαν στο σκοτάδι κάτω από μια σιδερένια φτέρνα. Φορέσαμε τα σημάδια ενός κακού θηρίου και τώρα περπατάμε με πίστη αγνοί και άγιοι!
  Ο Αντρέικα εξεπλάγη ακόμη και πόσο καλά διαμορφώθηκαν οι σκέψεις του. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό σε αυτά. Όπως ήταν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, όταν το κύριο όπλο του προλεταριάτου ήταν ο στίχος, και η πεζογραφία ίσως ακόμη και κάπως περιφρονήθηκε και παραμελήθηκε. Τώρα ο ποιητής είναι αιχμάλωτος και τα φτερά και η λύρα, μεταφορικά μιλώντας, αλυσοδεμένα. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω, και προσβλέπει σε ένα καλύτερο μέλλον. Και το τι θα είναι εξαρτάται από τον καθένα. Δεν υπάρχει κάποιος που αποφασίζει και φυτεύει τα πάντα.
  Ο Andreyka είπε:
  - Το μέλλον εξαρτάται από εμάς! Ακόμα κι όταν φαίνεται ότι τίποτα δεν εξαρτάται από εμάς!
  Το αγόρι έστριψε, προσπάθησε να αλέσει τις ράβδους. Αυτή η ενασχόληση είναι κουραστική και δύσκολη, αλλά πάντα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες επιτυχίας. Ο Αντρέικα, ξεπερνώντας τον τρομερό πόνο, άρχισε να τρίβεται στον τοίχο. Το κύριο πράγμα είναι να μην φωνάξεις, να μην δείξεις την αδυναμία σου. Είναι πρωτοπόρος, και ως εκ τούτου η ενσάρκωση του θάρρους. Πρέπει να παλέψεις, άρα θα πολεμήσει, και σίγουρα θα κερδίσει! Για τη δόξα της σοβιετικής πατρίδας.
  Το αγόρι έτριψε πεισματικά, εκείνη τη στιγμή το κορίτσι συνήλθε και μουρμούρισε:
  - Στο πράσινο γρασίδι, πηδώντας μπλε κουνελάκια!
  Και μετά έπεσε ξανά στη λήθη. Το αγόρι είπε:
  -Δυστυχισμένος! Την βασάνισαν οι καταραμένοι φασίστες! Αλλά πιστεύω ότι η εκδίκηση δεν θα αργήσει να έρθει! Η ώρα της νίκης επί των τεράτων της ανθρωπότητας πλησιάζει. Το αγόρι γύρισε και τραγούδησε:
  Και η σημαία θα λάμψει πάνω από τον πλανήτη,
  Αγία χώρα, δεν υπάρχει πιο όμορφη στο σύμπαν!
  Και αν χρειαστεί, θα πεθάνουμε ξανά,
  Για τον κομμουνισμό, για τον μεγάλο μας σκοπό!
  Ο πόνος πέρασε ξανά το αγόρι, απομακρύνθηκε ελαφρώς από τον τοίχο και άρχισε να τραντάζει το κεφάλι του.
  Τότε ακούστηκε ένα τρίξιμο και πέντε ψηλοί άνδρες των SS μπήκαν στο κελί. Χωρίς να το ξανασκεφτούν, κλώτσησαν το αγόρι με τις μπότες τους και το έπιασαν από τα χέρια:
  - Έλα σκύλα!
  Ο Αντρέικα κατάλαβε ότι ήταν άχρηστο να αντισταθεί. Το κολάρο του λύθηκε. Με χτύπησαν μια-δυο φορές ακόμα και με σήκωσαν στα χέρια. Το αγόρι έμοιαζε να βυθίζεται σε παγωμένο κρύο: εκεί που τον μετέφεραν. Θα συμβεί το χειρότερο τώρα;
  Πράγματι, το αγόρι το έσερναν κάπου κάτω. Και παραδόξως, έγινε πιο ζεστό. Ο Αντρέικα αισθάνθηκε ξαφνικά πολύ πιο χαρούμενος: πού είναι το δικό μας, δεν εξαφανίστηκε! Θα ξεφύγει και από αυτό το χάλι.
  Τον ανέβασαν τις σκάλες κατεβάζοντάς τον αργά! Επιτέλους το αγόρι ένιωσε ότι η υγρασία είχε δώσει τη θέση της στην ξηρότητα. Οι δήμιοι μετέφεραν το παιδί σε ένα αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο. Είναι αλήθεια ότι οι τοίχοι φαίνονταν δυσοίωνοι, ήταν κρεμασμένοι με διάφορα και φανταστικά διαμορφωμένα όργανα. Το αγόρι είδε πολλά αναμμένα τζάκια και ένα σκεύος σε σχήμα ράφι. Υπήρχαν επίσης πολλές ραγάδες και διάφορα αντικείμενα βασανιστηρίων. Ο Αντρέικα ένιωσε ξαφνικά ένα βάρος στο στομάχι του, κάτι μαχαιρωμένο!
  Αυτό είναι φόβος! Το αγόρι κατάλαβε, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκύψει!
  Ο ξυπόλητος Αντρέι τεντώθηκε. Στην αίθουσα κάθονταν ένας συνταγματάρχης των SS και μια ήδη γνώριμη γυναίκα, αυτή που συμμετείχε στη σύλληψη του αγοριού. Ο πρωτοπόρος Αντρέικα χλώμιασε, είναι ξεκάθαρο ότι τον περιμένει μια δύσκολη μοίρα αν πρόκειται να ανακρίνουν ένα παιδί, ανυποχώρητους δήμιους. Όχι, δεν θα τους ενδώσει ποτέ, ακόμα κι αν έπρεπε να φωνάξουν ούτε μια σκέψη, ούτε έναν ήχο! Αλλά μόνο αν μπορεί να το διαχειριστεί.
  Ο συνταγματάρχης SS ρώτησε:
  - Ονομα!
  Ο Άντριου έμεινε σιωπηλός. Τον μαστίγωσαν με μαστίγιο. Υπάρχει μια κόκκινη ρίγα στο πίσω μέρος. Ο συνταγματάρχης SS, επανέλαβε ξανά:
  - Πες το όνομα του μωρού!
  Ο απελπισμένος Αντρέικα απάντησε με κακία:
  - Είμαι ο μικρός Στάλιν!
  Ο συνταγματάρχης των SS βούρκωσε.
  - Αυτός είναι ο τόνος της σκύλας! Φαίνεται να θέλει μια πιο σκληρή σχέση.
  Η Ilsa είπε:
  - Ας τηγανίσουμε τις γόβες του παιδιού.
  Ο συνταγματάρχης SS ρώτησε:
  - Ονομάστε τους συνεργούς σας και σε αυτή την περίπτωση θα σας αφήσουμε να φύγετε!
  Ο Ruslan, ως αληθινός πρωτοπόρος ήρωας, απάντησε:
  - Ολόκληρος ο σοβιετικός λαός είναι συνεργοί μου, από τον γέρο μέχρι το παιδί!
  Ο συνταγματάρχης SS σφύριξε:
  - Ναι, είσαι επίμονο πλάσμα! Δεν καταλαβαίνεις ότι μπορούμε να σε σκοτώσουμε!
  Αναβοσβήνουν μπλε μάτια, ο Αντρέι απάντησε:
  - Οι Ναζί μπορούν να σκοτώσουν, αλλά αυτό που δεν μπορούν να κάνουν είναι να αφαιρέσουν την ελπίδα της αθανασίας!
  Ο συνταγματάρχης φώναξε:
  - Ξεκίνα!
  Ξυπόλητος και τραυματισμένος, ο Ρουσλάν σηκώθηκε, τα σχοινιά κόπηκαν και οι επίδεσμοι ξηλώθηκαν ανεπιτήδευτα. Το αγόρι ξεφύσηξε. Τα χέρια έφεραν πίσω και έφερε τον εαυτό του στο ράφι. Πέταξαν ένα σκοινί στα χέρια τους. Ο συνταγματάρχης φώναξε:
  - Στρίψτε τις αρθρώσεις του παλαβού!
  Το σχοινί τεντώθηκε μέχρι την κορυφή. Ο Αντρέικα ένιωσε έναν κολασμένο πόνο στον πληγωμένο ώμο του και βόγκηξε:
  - Μαμά! Αυτό ειναι φρικτό!
  Ο συνταγματάρχης χαμογέλασε.
  - Θα μιλήσεις!
  Ο Αντρέικα κούνησε το λαμπερό του κεφάλι:
  - Δεν!
  Τα αγόρια έβαζαν βαριά δεσμά στα ξυπόλυτα πόδια τους, τα κόκαλα στους ώμους τους να τρίζουν από την τρομερή πίεση. Αίμα χύθηκε. Ο πόνος ήταν τρομακτικός, ο πρωτοπόρος Αντρέι χλόμιασε, το μέτωπό του ήταν καλυμμένο από εφίδρωση, ακούστηκε ένα ακούσιο βογγητό πίσω από το στόμα του, αλλά βρήκε τη δύναμη να πει:
  - Δεν! Και πάλι όχι!
  Η Ίλσα έβαλε ένα ατσάλινο ράβδο στο τζάκι και είπε χαμογελώντας:
  - Αγαπητέ μου, εξομολογήσου, και θα σου δώσουμε σοκολάτες.
  Ο τραυματισμένος Αντρέι φώναξε:
  - Δεν! Δεν χρειάζομαι το βρόμικο ερσάτς σου!
  Η Ίλσα ούρλιαξε:
  - Λοιπόν, εσύ και μια σκύλα!
  Έπειτα έβγαλε ένα καυτό ραβδί από τη φλόγα και το βούτηξε στην πληγή. Ο πρωτοπόρος Αντρέικα δεν είχε ξανανιώσει τέτοιο πόνο, κόπηκε η ανάσα του, έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ.
  Η Ilsa, ως έμπειρος δήμιος, άρχισε να του κάνει μασάζ στα μάγουλα και στο λαιμό, έφερε γρήγορα το αγόρι στα συγκαλά της.
  - Μην περιμένετε από το βλάκας να βρει τη λήθη σε ένα σωτήριο σοκ!
  Ο συνταγματάρχης SS διέταξε:
  - Ψήστε τις φτέρνες του.
  Οι δήμιοι των SS άναψαν αμέσως μια μικρή φωτιά, η φλόγα άρχισε να γλείφει τα όμορφα, γυμνά πόδια του παιδιού. Η Ίλσα, εν τω μεταξύ, βύθισε ξανά το καυτό ραβδί στην πληγή. Ο γιατρός των SS έκανε ένεση στο αγόρι με ένα ειδικό φάρμακο, ώστε να αισθάνεται πιο έντονο πόνο και να χάνει τις αισθήσεις του πιο αργά. Τώρα ο πρωτοπόρος Αντρέικα παρασύρθηκε από έναν απέραντο ωκεανό βασάνων, ακόμη χειρότερο από την κόλαση του Δάντη. Άλλοι δύο δήμιοι άρχισαν να βάζουν άσπρες καρφίτσες κάτω από τα νύχια του αγοριού.
  Ο Αντρέικα, κυριευμένος από φρικτά βάσανα, ένιωσε τον εαυτό του στα πρόθυρα της πλήρους κατάρρευσης. Αλλά ξαφνικά, μισοπαραληρημένος, εμφανίστηκε μπροστά του η εικόνα του Στάλιν:
  - Τι να κάνεις αρχηγέ; - ρώτησε το αγόρι.
  Και ο Στάλιν, χαμογελώντας ασπροδόντια, απάντησε:
  - Και τι άλλο μπορεί να κάνει ένας πρωτοπόρος σε αυτή την κατάσταση! Μην κλαις μόνο! Πάρτε μια βαθιά ανάσα και τραγουδήστε.
  Ο πρωτοπόρος Αντρέικα έκανε ένα χαμόγελο:
  - Άκου τον αρχηγό!
  Το αγόρι τεντώθηκε και, με τη βία, έσπασε, αλλά ταυτόχρονα τραγούδησε με καθαρή και δυνατή φωνή, συνθέτοντας αμέσως εν κινήσει:
  Έπεσε σε μια φασιστική τρομερή αιχμαλωσία,
  Επιπλέω στα κύματα του τρομερού πόνου!
  Αλλά αιμορραγώντας, τραγούδησε τραγούδια,
  Άλλωστε ο ατρόμητος πρωτοπόρος είναι φιλικός με την καρδιά!
  
  Και θα σας πω κατηγορηματικά, δήμιοι,
  Τι ποταπή χαρά, μάταια ξεχύθηκες!
  Οι αδύναμοι θα μου πουν να σιωπήσω,
  Άλλωστε ο πόνος είναι βασανιστικός και απλά τρομερός!
  
  Αλλά ξέρω, πιστεύω ακράδαντα
  Ο φασισμός θα πεταχτεί στην άβυσσο!
  Ένας πίδακας από κακές φλόγες θα σε κυριεύσει,
  Και όλοι όσοι έπεσαν, αγαλλιασμένοι, θα αναστηθούν!
  
  Και η πίστη μας στον κομμουνισμό είναι ισχυρή
  Ας πετάξουμε σαν γεράκι, ας υψωθούμε πάνω από όλα τα αστέρια!
  Αφήστε ποτάμια από μέλι να ρέουν κρασί
  Όλος ο κόσμος, το δυνατό κόρνα θα ακούσει συμβουλές!
  
  Και η μηχανή σφίγγει σφιχτά πρωτοπόρος,
  Κοίτα ψηλά στον ουρανό, νεαρέ!
  Και δώστε παράδειγμα για όσους αμφιταλαντεύονται,
  Η γραβάτα σου είναι λαμπερή σαν γαρύφαλλο!
  
  Πατρίδα για μένα σημαίνεις τα πάντα
  Μητέρα και το νόημα όλης της νεανικής ζωής!
  Αφήνοντας τη σκληρή ζωή μέχρι τώρα,
  Ο λαός μας υποφέρει κάτω από τον κακό φασισμό!
  
  Αλλά τέντωσε τη θέληση του κόκκινου παλικαριού,
  Φτύστε στο πρόσωπο έναν κολασμένο ληστή της σβάστικας!
  Αφήστε τους εχθρούς να ανατριχιάσουν από μανία,
  Και θα ηττηθούν από τον Κόκκινο Στρατό!
  
  ιερή χώρα της ΕΣΣΔ,
  Τι έδωσε τον κομμουνισμό στους λαούς!
  Πώς η μητέρα μας έδωσε την καρδιά της,
  Για ευτυχία, ειρήνη, ελπίδα και ελευθερία!
  Έτσι φέρθηκε θαρραλέα ο ήρωας-πρωτοπόρος. Και ήταν άξιος του τίτλου του, ως πρωτοπόρος ακούγεται περήφανο. Έτσι ακριβώς πρέπει να συμπεριφέρεται κάθε σοβιετικό αγόρι.
  Τα κορίτσια, εν τω μεταξύ, σκαρφάλωσαν στο πάχος του αλσύλλου. Άναψαν μια μικρή φωτιά και δροσίστηκαν. Δύο από τα εννέα κορίτσια δεν μπορούσαν να περπατήσουν και αφού τους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, τους έδεσαν, τους έδωσαν τρόπαιο οινόπνευμα για να μην πονέσουν τα τραύματα και τα κορίτσια να κοιμηθούν.
  Η Νατάσα παρατήρησε χαμογελώντας:
  Τα πάντα στον κόσμο μας είναι σχετικά. Για παράδειγμα, το αλκοόλ είναι σε μεγάλο βαθμό ένα δηλητήριο και ταυτόχρονα θεραπεύει. Τα κορίτσια κοιμούνται! Και τους έγινε πολύ πιο εύκολο!
  Η Βικτώρια παρατήρησε σοφά:
  - Όλα στον κόσμο είναι σχετικά... Και ο Θεός δεν είναι άγγελος, και ο Διάβολος δεν είναι διάβολος!
  Η Βερόνικα απάντησε θυμωμένη:
  - Τι είδους βλασφημία ... Τι είναι αυτό;
  Η κοκκινομάλλα διάβολος παρατήρησε λογικά:
  - Και για αυτό... Στη Βίβλο, ο Θεός μιλάει μόνο τη γλώσσα της βίας. Ένα τότε ο Νώε αξίζει κάτι. Και ο διάβολος; Στην πραγματικότητα, δεν ακούγονται πολλά για αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και στη Βίβλο, ο Σατανάς περισσότερο δελεάζει παρά σκοτώνει!
  Η Νατάσα σημείωσε ορθολογικά:
  - Ο Θεός αγαπά πραγματικά τη βία. Ο βασιλιάς Δαβίδ διεξήγαγε βάναυσους πολέμους. Ο Σαούλ ο Θεός διέταξε να εξοντώσει ένα ολόκληρο έθνος χωρίς εξαίρεση: συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών και ζώων! Είναι περίεργο να μιλάς για έλεος... Δεν νομίζεις;!
  Η Βερόνικα ήθελε να πει, αλλά τίποτα καλό δεν μου ήρθε στο μυαλό. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να καλύψουμε. Για τον κατακλυσμό του Νώε, η ίδια σκέφτηκε πολύ. Και δεν μπορούσε να βρει μια εξήγηση, τουλάχιστον μια λογική, για μια τέτοια σκληρότητα. Ο Θεός δεν κατέστρεψε την αμαρτία, ήδη ο Χαμ φώτισε, και ο Νώε δεν ήταν καθόλου άγιος. Και δεν ήταν ο Χαμ, αλλά ο Χαμάμ που καταράστηκε. Είναι επίσης ασαφές. Γενικά, όλη αυτή η Βίβλος, ειδικά η Παλαιά Διαθήκη, είναι γεμάτη παρεξηγήσεις. Για παράδειγμα, ο Ελισσαιέ σκότωσε σαράντα δύο παιδιά για ένα τέτοιο ασήμαντο που τον πείραξαν για την φαλάκρα του.
  Αυτό είναι ξεκάθαρα υπερβολικό! Κάντε αυτό με τα παιδιά. Και είναι δύσκολο να το εξηγήσω αυτό.
  Η ίδια η Βερόνικα δίσταζε στη θρησκεία. Δεν ήξερα καν ποια πίστη να δεχτώ. Δεν μου άρεσε πολύ η Ορθοδοξία: πολλά εξωτερικά εφέ, λαμπρότητα, αλλά όλα ήταν κατά κάποιο τρόπο ψυχρά. Αλλά και οι Βαπτιστές δεν έδωσαν ανάπαυση και ειρήνη. Είτε αρέσει είτε όχι, αλλά η θρησκεία σε κάθε περίπτωση απαιτεί πίστη. Και ένα έξυπνο κορίτσι ήθελε όλα να είναι λογικά και όλα τα άκρα να συγκλίνουν.
  Για να φαίνονται όλα λογικά και σωστά. Και έτσι... Ακόμα και το δόγμα των αιώνιων κολασμένων βασανιστηρίων φαίνεται υπερβολικό. Το χειρότερο πράγμα για την κόλαση είναι η διάρκεια των τιμωριών: πάντα θα υπάρχει κόλαση. Και θα περάσουν δισεκατομμύρια δισεκατομμύρια χρόνια, και οι αμαρτωλοί θα εξακολουθούν να υποφέρουν και να υποφέρουν. Και είναι τρομερό! Τι είναι η αιωνιότητα; Είναι πιο εύκολο για έναν πίθηκο με δεμένα μάτια να πληκτρολογήσει τη Βίβλο σε ένα πληκτρολόγιο παρά να περιμένει την αιωνιότητα.
  Τα βασανιστήρια στην κόλαση είναι ένα ξεχωριστό θέμα. Δεν είναι αμαρτία να βασανίζεις τον Χίτλερ όλο και πιο σκληρά. Τι γίνεται όμως αν ένας έφηβος πάει στην κόλαση; Γενικά πώς μπορεί να σωθεί ένας άνθρωπος αν αμαρτήσει. Ακόμα κι αν όχι με πράξεις, τότε με λόγια ή σκέψεις! Και τι είναι η αμαρτία;
  Η Βικτώρια, βλέποντας ότι η Βερόνικα είναι σιωπηλή, αύξησε την πίεση:
  - Ναι, και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ... Μόλις η ζωή στη Γη άρχισε να βελτιώνεται, πώς μπορούμε να ρίξουμε εκτελέσεις στον πλανήτη Γη. Και έτσι βασανίζουν όλη την ανθρωπότητα. Και τι μπορεί να ειπωθεί;
  Η Βερόνικα απάντησε σκληρά:
  - Θα πας στην κόλαση - θα ξέρεις!
  Η Στελενίδα σταμάτησε τον καβγά:
  - Όλο κοιμηθείτε! Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας!
  Τα κορίτσια έκλεισαν πρόθυμα τα μάτια τους. Η νύχτα του καλοκαιριού είναι αρκετά ζεστή, και οι πολεμιστές μαζεύτηκαν μαζί και αποκοιμήθηκαν ο ένας με τον άλλον.
  Η Βερόνικα ονειρευόταν ότι βρισκόταν στον κόσμο ενός φουτουριστικού μέλλοντος. Περπατάς στο δρόμο και τα πεζοδρόμια κινούνται σαν ποτάμι. Και πολύχρωμα αυτοκίνητα πετούν από πάνω του. Και παντού είναι γεμάτο από πρωτοπόρους με κόκκινες γραβάτες. Και αυτά τα παιδιά πετούν και γυρίζουν σαν σκόρος. Και όλοι χαμογελούν, χαμογελούν.
  Η Βερόνικα κούνησε τα χέρια της και πέταξε. Είναι σαν πεταλούδα και μπορείς να ακούσεις το χτύπημα των φτερών της. Και πετάτε μόνοι σας, πετάτε ... Και υπάρχουν τόσο φωτεινά χρώματα τριγύρω. Τα σπίτια είναι τεράστια, πολύχρωμα, βαμμένα σαν τούρτες. Και πολλά αγάλματα - διάφορα υπέροχα ζώα. Όλα είναι τόσο όμορφα. Ένα από τα κτίρια μοιάζει με cheesecake με διαμάντια. Και γύρω του περιστρέφονται ιπτάμενοι δίσκοι. Λάμπουν πορτοκαλί και δίνουν μια εκθαμβωτική λάμψη.
  Ένα άλλο κτίριο με τη μορφή επτά καβουριών που στέκονται το ένα πάνω στο άλλο. Επιπλέον, κάθε καβούρι έχει διαφορετικό χρώμα και τα νύχια αστράφτουν με πολύτιμους λίθους. Και το αεροσκάφος: τόσο όμορφο και κομψό. Μερικά από αυτά δεν έχουν σταθερό σχήμα, αλλά κινούνται στο χώρο σαν λεκέδες.
  Άλλα, αντίθετα, είναι δομημένα. Θυμίζει νιφάδες χιονιού, ένα τόσο άψογο γεωμετρικό σχήμα. Γιατί όχι ομορφιά και η ενσάρκωση της αισθητικής.
  Αλλά το κτίριο πετάει στον αέρα και μοιάζει με αετό με ντυμένα φτερά, μόνο σαν να είναι φτιαγμένο από κρύσταλλο. Και το ράμφος λάμπει πιο λαμπερό από ένα διαμάντι, και ίσως ακόμη και από τον ήλιο.
  Και τι γίνεται με τη δομή στην κορυφή, η οποία έχει ένα ολόκληρο ενυδρείο με υπέροχα θαλάσσια ζώα. Και ψάρια με ασημένια λέπια και μακριά, χρυσά πτερύγια. Και υπάρχουν τόσα άλλα πλάσματα εκεί έξω. Και, επίσης, σαν στολισμένο με κοσμήματα. Και μέδουσες που δίνουν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Ένα κορίτσι με κόκκινη γραβάτα πέταξε μέχρι τη Βερόνικα. Έκπληκτη ρώτησε:
  -Είσαι ενήλικας;
  Η Βερόνικα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι γιατι?
  Ο Pioneer γέλασε και απάντησε:
  - Τίποτα καλό! Αν είσαι ενήλικας, τότε θα σε πάρει ο υπερδράκος.
  σφύριξε η Βερόνικα.
  - Ωχ! Και νόμιζα ότι ήσουν κομμουνισμός!
  Το κορίτσι με την κόκκινη γραβάτα έγνεψε λυπημένα και απάντησε δυνατά:
  - Έχουμε πραγματικά κομμουνισμό! Τα προϊόντα είναι δωρεάν, τα αγαθά είναι δωρεάν, υπάρχουν απολύτως τα πάντα. Από κονσόλες παιχνιδιών μέχρι εικονικά κράνη. - Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά, και κούνησε μια διάφανη, κρυστάλλινη παντόφλα, κελαηδώντας. - Κοίτα αυτό το δέντρο.
  Πράγματι, κοντά στο κτίριο με τη μορφή τεσσάρων αστέρων που στέκονται ο ένας πάνω στον άλλο, φύτρωσε μια βελανιδιά με χρυσά φύλλα. Και πάνω του φύτρωναν κέικ, κέικ και διάφορα γαστρονομικά προϊόντα. Τόσο αφράτο και όμορφο.
  Η Βερόνικα αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Αυτό είναι υπέροχο! Τι δέντρο...
  Η πρωτοπόρος έγνεψε καταφατικά και μια τούρτα εμφανίστηκε στο χέρι της. Το κορίτσι κελαηδούσε.
  - Προσπαθήστε! Είναι νόστιμο!
  Η Βερόνικα κατάπιε τη γλυκιά σάρκα του κέικ. Η γεύση ήταν πραγματικά τόσο απαλή, ευχάριστη, σαν να ανθίζει ένα θερμοκήπιο στο στόμα. Και πόσο υπέροχα είναι όλα αυτά.
  Η Βερόνικα παραδέχτηκε ειλικρινά:
  - Δεν έχω φάει ποτέ κάτι καλύτερο!
  Η Πρωτοπόρος χαμογέλασε και βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της, απάντησε θυμωμένα:
  - Και με τον ίδιο τρόπο, στην ηλικία της ενηλικίωσης, ακριβέστερα, όταν γινόμαστε έφηβοι, ο υπερδράκος καταβροχθίζει. Αυτή ακριβώς είναι η τραγωδία των μεγάλων ανθρώπων μας!
  Η Βερόνικα είπε αποφασιστικά, έσφιξε τις γροθιές της και κλώτσησε το γυμνό της πόδι στον αέρα:
  - Θα πάρω εκδίκηση τον δράκο! Είμαι έτοιμος να τον πολεμήσω!
  Η πρωτοπόρος έσπασε τα δάχτυλα του δεξιού της χεριού. Και ένα κοφτερό σπαθί φάνηκε στον αέρα. Μεγάλο και αστραφτερό. Με κοφτερές άκρες και η λεπίδα του έκαιγε σαν να ήταν φτιαγμένη από αστέρια.
  Η Βερόνικα άπλωσε το χέρι της. Το σπαθί μπήκε μόνο του και ο πολεμιστής το έσφιξε. Είπε ενθουσιασμένη:
  - Θα πολεμήσω για την Πατρίδα... Με τη βοήθεια του Θεού, για χάρη του λαού!
  Η πρωτοπόρος απάντησε θυμωμένα, και εξέπεμψε ακόμη και σπίθες από τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Δεν υπάρχει Θεός! Όλα αυτά είναι ανθρώπινες προκαταλήψεις!
  Η Βερόνικα αναστέναξε βαριά.
  - Α! Και πάλι... Και εδώ είναι το άθεο βασίλειο...
  Το κορίτσι απάντησε έντονα:
  Δεν έχουμε βασίλειο! Έχουμε δημοκρατία! Η γερουσία και το συνέδριο κυβερνούν, και δύο πρόξενοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, εκλέγονται για ένα χρόνο από όλο το λαό. - Η Pioneer χτύπησε το παπούτσι της στο κενό, τόσο πολύ που ακούστηκε ένα κουδούνισμα. Ύστερα γρύλισε. - Ο κομμουνισμός είναι η δύναμη του λαού και όχι μια λατρεία ενός ατόμου όπως ο Στάλιν!
  Η Βερόνικα συμφώνησε εν μέρει:
  - Ο Στάλιν επέτρεψε πραγματικά να τον επαινούν πάρα πολύ! Πρέπει να είναι τουλάχιστον λίγο πιο σεμνός!
  Η Πρωτοπόρος τίναξε τη κόκκινη γραβάτα της και φώναξε, σηκώνοντας το δεξί της χέρι:
  - Η Pioneer είναι πάντα έτοιμη! Θα σκοτώσουμε όλα τα βοοειδή!
  Η Βερόνικα δεν μπόρεσε να αντισταθεί να ρωτήσει:
  - Και πόσο χρονών είσαι?
  Το κορίτσι χαμογέλασε και απάντησε ευγενικά:
  - Διακόσια είκοσι πέντε!
  Η Βερόνικα σφύριξε και γούρλωσε τα μάτια της.
  - Ναι;
  Το κορίτσι έκανε μια σοβαρή γκριμάτσα και είπε:
  Μεγαλώνουμε πολύ αργά! Από τη γέννηση μέχρι την απορρόφηση από τον δράκο, περνούν λίγο περισσότερα από χίλια χρόνια!
  Η Βερόνικα φώναξε, χτυπώντας τις πλούσιες, μαύρες βλεφαρίδες της:
  - Είναι σαν αιώνια παιδική ηλικία! Σαν σε παραμύθι!
  Ο Pioneer είπε με λύπη:
  - Αυτό είναι ένα παραμύθι, μόνο ένα πολύ τρομερό ... Αν δεν ήταν ο δράκος, θα ήμασταν γενικά αθάνατοι και δεν θα ξέραμε τα γηρατειά!
  Η Βερόνικα είπε έντονα:
  - Ο κομμουνισμός είναι το βασίλειο της αιώνιας νιότης!
  Το κορίτσι κούνησε το χρυσό κεφάλι της και κελαηδούσε:
  "Τώρα, σε παρακαλώ, τραγουδήστε μας κάτι!" Για να το κάνουμε πιο διασκεδαστικό!
  Από όλες τις πλευρές, τα παιδιά άρχισαν να πετούν μέχρι τη Βερόνικα. Αγόρια, κορίτσια, όλα όμορφα, με κομψά ρούχα. Και χτυπούσαν με ασημί φωνές, τόσο ευχάριστες, και απολαυστικά όμορφες.
  - Τραγουδήστε ένα λουλούδι! Μην ντρέπεσαι! Είστε απλά καταπληκτικοί!
  Και η Βερόνικα προσγειώθηκε στο κινούμενο μονοπάτι, και χορεύοντας κατά μήκος του με τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της, παίζοντας με ενθουσιασμό και υπέροχα τη φωνή της, τραγούδησε.
  Είμαι η κόρη της Πατρίδας του φωτός και της αγάπης,
  Το πιο όμορφο κορίτσι της Komsomol ...
  Αν και ο Φύρερ χτίζει μια βαθμολογία στο αίμα,
  Μερικές φορές νιώθω άβολα!
  
  Εδώ είναι ένας πολύ ένδοξος αιώνας του σταλινισμού,
  Όταν ολόγυρα αστράφτει και αστράφτει...
  Ένας περήφανος άντρας άνοιξε τα φτερά του -
  Και ο Άβελ θριαμβεύει, ο Κάιν έφυγε!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα μου
  Αν και μερικές φορές νιώθω άβολα...
  Και η Komsomol είναι μια ενιαία οικογένεια,
  Αν και ξυπόλητοι για να ακολουθήσετε το μονοπάτι απότομα!
  
  Ο φασισμός επιτέθηκε απότομα στην Πατρίδα,
  Οι κυνόδοντες αυτού του κάπρου, εξαγριωμένοι έβγαλαν τα δόντια του...
  Ένα έξαλλο ναπάλμ ξεχύθηκε από τον ουρανό,
  Μα ο Θεός και ο λαμπρός Στάλιν είναι μαζί μας!
  
  Η Ρωσία είναι η Κόκκινη ΕΣΣΔ,
  Πανίσχυρη μεγάλη Πατρίδα...
  Μάταια απλώνει τα νύχια του κύριε,
  Σίγουρα θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  
  Αν και ο μεγάλος πόλεμος έχει ξεκινήσει,
  Και χύθηκε πολύ αίμα...
  Εδώ είναι μια μεγάλη χώρα που στριφογυρίζει,
  Από δάκρυα, πυρκαγιές και μεγάλο πόνο!
  
  Αλλά πιστεύω ότι θα αναβιώσουμε την Πατρίδα,
  Και θα υψώσουμε τη σοβιετική σημαία πάνω από τα αστέρια ...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Μεγάλη, λαμπερή Ρωσία!
  
  Αυτή είναι η πατρίδα μου
  Δεν υπάρχει κανείς σε όλο το σύμπαν, είναι πιο όμορφο...
  Αν και η δεκάρα του Σατανά έχει τρέξει,
  Η πίστη μας θα δυναμώσει σε αυτά τα βάσανα!
  
  Όπως έκανε ο αυτοαποκαλούμενος Χίτλερ,
  Κατάφερε να πάρει την Αφρική με τη μία...
  Πού έχει τόση δύναμη ο φασισμός
  Μια μόλυνση εξαπλώθηκε σε όλη τη Γη!
  
  Τόσα έπιασε ο Φύρερ,
  Και δεν μετράει καν...
  Τι δημιούργησε ένα σμήνος ληστών,
  Από πάνω τους, μια κατακόκκινη σημαία κυματίζει εφιάλτης!
  
  Τέτοια φριτς είναι δυνατά τώρα,
  Δεν έχουν "Τίγρεις", αλλά τα τανκς είναι χειρότερα ...
  Και χτυπήστε τον Αδόλφο με έναν ελεύθερο σκοπευτή στο μάτι -
  Δώστε στους Ναζί ισχυρότερες τράπεζες!
  
  Ό,τι δεν μπορούμε να κάνουμε, θα το κάνουμε αστειευόμενοι,
  Αν και ξυπόλητα κορίτσια στο κρύο ...
  Μεγαλώνουμε ένα πολύ δυνατό παιδί,
  Και ένα κόκκινο, όμορφο τριαντάφυλλο!
  
  Αν και ο εχθρός προσπαθεί, σπεύστε στη Μόσχα,
  Αλλά τα κορίτσια με γυμνό στήθος σηκώθηκαν...
  Ας χτυπήσουμε με ένα πολυβόλο από ένα δρεπάνι,
  Στρατιώτες απολύουν συγγενείς!
  
  Θα κάνουμε τη Ρωσία πάνω από όλα,
  Μια χώρα που στο σύμπαν του Ήλιου είναι πιο όμορφη...
  Και θα υπάρξει μια πειστική επιτυχία,
  Η πίστη μας θα δυναμώσει στην Ορθοδοξία!
  
  Και πιστέψτε τους νεκρούς, θα αναστήσουμε τα κορίτσια,
  Είτε με τη δύναμη του Θεού, είτε με το άνθος της επιστήμης...
  Θα κατακτήσουμε τις εκτάσεις του σύμπαντος,
  Χωρίς όλες τις καθυστερήσεις, ποταπή βαρεμάρα!
  
  Θα μπορέσουμε να κάνουμε την Πατρίδα δροσερή,
  Ας υψώσουμε τον θρόνο της Ρωσίας πάνω από τα αστέρια...
  Είσαι ο μουστακαλής Φύρερ,
  Αυτό που φαντάζεται τον εαυτό του χωρίς τις όψεις του κακού ως μεσσίας!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα σαν γίγαντα,
  Τι θα συμβεί, σαν ένα μονόπετρο...
  Το κορίτσι σηκώθηκε μαζί στον σπάγκο,
  Άλλωστε οι ιππότες είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Σώστε τη μεγάλη Πατρίδα
  Τότε θα λάβεις ανταμοιβή από τον Χριστό...
  Ο Παντοδύναμος καλύτερα να σπάσει τον πόλεμο,
  Αν και μερικές φορές πρέπει να πολεμήσεις γενναία!
  
  Εν ολίγοις, οι μάχες σύντομα θα σβήσουν,
  Οι μάχες και οι απώλειες θα τελειώσουν...
  Και οι ιππότες είναι μεγάλοι αετοί,
  Από τη γέννηση όλοι οι στρατιώτες!
  
  
  
  
  
  ΠΑΘΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΔΙΟΛΕΚΤΑΝΟΥ
  Ο αυτοκράτορας Διολεκτάν δεν παραιτήθηκε, αλλά παρέμεινε στον θρόνο και κυβέρνησε τη μεγάλη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Κατάφερε όχι μόνο να εδραιώσει τη Ρώμη, αλλά να νικήσει την Παρθία. Επιπλέον, ο Diolektan είχε έναν γιο που κληρονόμησε τον θρόνο - ιδρύοντας τη δυναστεία των Diolektan. Ο ίδιος ο αυτοκράτορας που ίδρυσε την Κυρίαρχη έζησε εβδομήντα ένα χρόνια και μπόρεσε να αποκαταστήσει πλήρως τη σταθερότητα και να αναβιώσει την αυτοκρατορία. Ο γιος του Οκταβιανός συνέχισε την πορεία της ευημερίας και της επέκτασης. Το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν εμφανίστηκε ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος και ο Χριστιανισμός δεν έγινε κρατική ιδεολογία και θρησκεία.
  Και αυτό είναι σοβαρό... Σταδιακά, η θρησκεία του Χριστού άρχισε να υποχωρεί και να αποδυναμώνεται. Και στη Ρώμη, ο παγανισμός υπέστη κάποιο εκσυγχρονισμό.
  Εμφανίστηκε ο κύριος Θεός - ο Χρόνος, ο οποίος δημιούργησε και άλλους θεούς και το σύμπαν.
  Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αναπτύχθηκε... Οι Σκοτεινοί Αιώνες δεν ήρθαν ποτέ. Και η επιστήμη αναπτύχθηκε πολύ πιο γρήγορα... Και ήδη το 1200 μ.Χ., από τη γέννηση του Χριστού, που φυσικά δεν γιορταζόταν, αλλά ήταν η ημέρα του Ήλιου, έγινε η πρώτη πτήση των ανθρώπων στο φεγγάρι. Και τριάντα χρόνια αργότερα, η παγκόσμια αυτοκρατορία της Ρώμης άρχισε να πετάει στον Άρη.
  Ο Oleg Rybachenko μετακόμισε σε αυτήν την περίοδο σε μια χρονομηχανή, πιο συγκεκριμένα με τη βοήθεια μιας χρονοχειροβομβίδας. Ήταν ένα παρελθόν εναλλακτικού επιπέδου. Εκεί που μόνο ο Διολεκτάν δεν αποσύρθηκε πριν από την εποχή του. Και ιδρύθηκε μια νέα, ένδοξη δυναστεία.
  Αλλά είναι μόνο 1230. Και την 1η Μαΐου θα ξεκινήσει μια αποστολή πέντε αστροπλοίων στον Άρη.
  Ολόκληρος ο πλανήτης Γη βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Φυσικά, η τάξη και η ευημερία βασιλεύουν. Και επίσης επικρατεί το ρωμαϊκό δίκαιο. Και η ίδια η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα του κόσμου!
  Ο Oleg Rybachenko - ένα συνηθισμένο αγόρι περίπου δώδεκα με σορτς και γυμνό κορμό, περπατά στους δρόμους της πόλης.
  Αυτή η Ρώμη είναι πολύ όμορφη. Μερικοί δρόμοι σε αυτήν την πόλη κινούνται ήδη, και η άσφαλτος ρέει. Το αγόρι Oleg χαμογελά. Η δουλεία εξακολουθεί να υπάρχει στην αρχαία Ρώμη, και μπορεί κάλλιστα να τον μπερδέψουν με έναν νεαρό σκλάβο.
  Βόλτα στην πόλη και τα αυτοκίνητα. Μόνο όχι σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά σε ηλεκτρικούς. Και είναι πολύ πιο καθαρό και πιο πρακτικό. Τα αυτοκίνητα είναι ως επί το πλείστον σε σχήμα δακρύων και πολύ κομψά. Τα χρώματα είναι φωτεινά και πολύ εντυπωσιακά.
  Το αγόρι Oleg πηγαίνει στον εαυτό του και σφυρίζει, απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και τη θέα σε ψηλά σπίτια με διαφημιστικές αφίσες. Αρκετά σύγχρονη πόλη με κολοσσιαίους ουρανοξύστες. Μόνο που μοιάζουν έντονα με παλάτια και είναι πολύ όμορφα. Πολύχρωμο με τεχνητούς πολύτιμους λίθους.
  Ο Όλεγκ το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των γυμνών ποδιών του έπιασε μια μύγα και κελαηδούσε:
  - Κομμουνισμός, κομμουνισμός,
  Απλά πάνω όχι κάτω!
  Ένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα ήταν σαν γαλάζια φάλαινα. Και ένα ψηλό σιντριβάνι ξεχύθηκε από την κορυφή του. Και οι πίδακες του λαμπύριζαν με διαμάντια. Φαινόταν όμορφο. Ένα κορίτσι πέρασε τρέχοντας, με κοντό χιτώνα, και με γυμνά πόδια. Τα παιδιά ήταν γενικά ξυπόλητα. Ο καιρός είναι ζεστός και η άσφαλτος μοιάζει με καθρέφτη και δεν λερώνει τα πέλματα. Είναι αλήθεια ότι ξυπόλητα παιδιά είναι αυτά που έχουν χαμηλή κοινωνική θέση. Οι πιο πλούσιοι φορούν σανδάλια.
  Σκλάβα αγόρια με σορτς τρέχουν, μαυρισμένα και μυώδη, σαρώνουν τους δρόμους.
  Παρόλο που είναι τόσο καθαρά. Τα ρομπότ είναι ήδη ορατά.
  Η δουλεία πεθαίνει στη Ρώμη. Η τεχνική εκτοπίζει τους σκλάβους. Υπάρχουν πολλά πορτρέτα του Υπερ-Αυτοκράτορα, καθώς και του Διολεκτάν και του γιου του Οκτόβιν. Ο τελευταίος κατέλαβε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας.
  Ο Όλεγκ πείνασε και πήγε στο μηχάνημα. Αυτός τσίριξε:
  - Σκλάβο αγόρι, πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις παγωτό!
  Ο Όλεγκ έβγαλε ένα βασιλικό τσερβόνετ και έδειξε το σαρωτή!
  Σε απάντηση, ένα τρίξιμο και μια χούφτα ασημένια κέρματα αλλαγής, μαζί με παγωτό σε σοκολάτα.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο άρχισε να γλείφει το παγωτό και χτυπώντας τα χείλη του, ούρλιαξε:
  - Χαίρε Πατρίδα! Και η Αρχαία Ρώμη!
  Υπήρχε επισημότητα στον αέρα. Μόλις ανακοινώθηκε ότι πέντε πλοία εκτοξεύτηκαν με επιτυχία στον Άρη. Και ότι σε λίγες εβδομάδες θα πετάξουν.
  Ο Όλεγκ έφαγε παγωτό. Και με τη γυμνή, στρογγυλή, σκληρυμένη φτέρνα του, πίεσε τα κράσπεδα στο τούβλο. Ήταν ελαφρώς λυγισμένος, δεν ήταν εύθραυστος, αλλά ελαστικός.
  Το αγόρι τελείωσε το παγωτό του και προχώρησε. Για παράδειγμα, μπορείτε να κοιτάξετε πίσω από το κτίριο με τη μορφή καρότου με πέταλα αστεριού. Και ας πούμε ότι είναι εντυπωσιακό.
  Όσο περισσότερα καρότα έχουν ύψος μισό μίλι. Υπάρχει πραγματικά κάτι να δείτε εδώ.
  Ο Όλεγκ πήδηξε και γύρισε το πικάπ στον αέρα. Ήταν πολύ όμορφος και μια από τις γυναίκες, που έμοιαζε να είναι γύρω στα σαράντα, φώναξε:
  - Ελα σε μένα!
  Το αγόρι έτρεξε κοντά της... Η γυναίκα άρχισε να χαϊδεύει το μαυρισμένο, μυώδες στήθος του, λέγοντας:
  - Τι όμορφο αγόρι που είσαι, ωραίο, και τα φρύδια σου είναι σκούρα. Ίσως μπορείτε να γλείψετε τις θηλές του στήθους μου;
  Ο Όλεγκ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Εγώ μπορώ! Αλλά για αυτό έχετε ένα χρυσό νόμισμα!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Δούλεψε σκληρά με τη γλώσσα σου και θα τα καταφέρεις!
  Και έβγαλε το φόρεμά της. Το στήθος της ήταν μεγάλο και πλούσιο. Ο Όλεγκ τη φίλησε και άρχισε να γλείφει τη θηλή με τη γλώσσα του. Είναι αρκετά ευχάριστο, αν και η γυναίκα είναι λίγο μεγάλη για αγόρι. Αν και ο Όλεγκ είναι ήδη τόσα χρονών που έχει χάσει το μέτρημα. Αλλά ακόμα ένα αιώνιο αγόρι.
  Εν τω μεταξύ, η γυναίκα τον ένιωσε, και μάλιστα συνέτριψε την ανδρική τελειότητα. Και το αγόρι είναι πολύ μεγάλο. Και πώς άρχισε να σηκώνεται όρθια.
  Και έγινε ανηφόρα...
  Τότε εμφανίστηκαν δύο αστυνομικοί και φώναξαν:
  - Μην κάνετε έρωτα στο δρόμο!
  Η γυναίκα πέταξε ένα χρυσό κομμάτι στον Όλεγκ και είπε:
  - Ο άντρας μου με καλεί στο κελί επειγόντως! Αλλά θα ξαναβρεθούμε, σίγουρα θα βρεθούμε!
  Ο Όλεγκ χαμογέλασε. Πόσες χιλιάδες γυναίκες είχε. Και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Επιπλέον, ποιο είναι το πλεονέκτημα του να είσαι εξωτερικά αγόρι; Άλλες γυναίκες με παιδί αισθάνονται πολύ μεγαλύτερες και πρόθυμα πληρώνουν χρήματα για σεξ. Που είναι και ευεργετικό και πολύ ευχάριστο να νιώθεις σαν αρσενική πόρνη. Πολύς κόσμος μάλλον τον ζηλεύει. Είναι πολύ καλό όταν σε πυροβολούν γυναίκες.
  Εντάξει, ας δούμε τη σούπερ πόλη. Για παράδειγμα, ένα κτίριο που έχει επιχρυσωμένους τοίχους και μοιάζει με στέμμα. Ας πούμε ότι είναι πολύ ωραίο. Ή μια άλλη κατασκευή που μοιάζει με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και ταυτόχρονα, υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια και γιρλάντες πάνω του, απλά κακόγουστο. Και όλα είναι τόσο όμορφα και κατατοπιστικά.
  Το αγόρι ανέβασε λίγο το ρυθμό του, οι γυμνές, στρογγυλές γόβες του άστραψαν.
  Ο Όλεγκ παρακολούθησε, για παράδειγμα, μια σκλάβα μαστιγώθηκε. Ήταν εντελώς γυμνή και τα αγόρια με παντελόνια μαστίγιζαν και από τις δύο πλευρές. Αρκετές δεκάδες άνθρωποι απόλαυσαν το θέαμα ενός γυμνού σκλάβου που ξυλοκοπήθηκε με μαστίγιο. Μερικά από τα αγόρια έβαλαν ακόμη και τα χέρια τους στο παντελόνι τους. Και ήταν απλώς γελοίο.
  Ο Όλεγκ το πήρε και τραγούδησε:
  - Φύσηξε, χτύπησε, άλλο χτύπημα, άλλο χτύπημα, και τώρα,
  Μια γυμνή κοπέλα μαστιγώνεται και μπορούν να της χτυπήσουν μια γροθιά στο στόμα!
  Ναι, ήταν διασκεδαστικό. Τα κορίτσια μαστιγώθηκαν και χτυπήθηκαν στην πλάτη, στα πλάγια και στα γυμνά τακούνια. Και φαινόταν πολύ εκφραστικό και δροσερό.
  Ο Oleg Rybachenko ένιωσε ξανά στύση στο παντελόνι του. Μια γυναίκα γύρω στα τριάντα, αρκετά όμορφη, του έγνεψε. Και όταν το αγόρι, με πολύ ανάγλυφους μύες, έτρεξε, γάβγισε:
  - Έλα, κάνε με έρωτα!
  Ο Όλεγκ έγνεψε... Η γυναίκα πέταξε πίσω τον χιτώνα της και άνοιξε τα λεπτά πόδια της. Το αιώνιο αγόρι χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές μπήκε σε αυτό και άρχισε να δουλεύει. Ακούστηκαν γλυκά μουγκρητά.
  Ο Όλεγκ μουρμούρισε:
  - Πληρώστε!
  Του πέταξε ένα χρυσό νόμισμα με το πορτρέτο του αυτοκράτορα. Το αγόρι δούλευε.
  Ο Όλεγκ, ωστόσο, θυμήθηκε πώς ήταν σε ένα ειδικό σχολείο, εξετάστηκε από νοσοκόμες, ήταν μια τόσο ζωντανή ανάμνηση.
  Και ακόμη πιο λαμπερός όταν ήταν στη Ρώμη, αλλά με ένα ελαφρύ ελάττωμα όταν έγινε πολύ μικρότερος και πιο αδύναμος. Αυτή ήταν μια κολασμένη περιπέτεια.
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να ανεβαίνει. Γύρισε μαζί με το μονοπάτι και περπάτησε γύρω από ένα μεγάλο γέρικο δέντρο. Για να φτάσετε στο δεύτερο λιβάδι με σύντομο τρόπο, ήταν απαραίτητο να ανεβείτε ψηλότερα στο βουνό και στη συνέχεια, αφού το στρογγυλέψετε, να πάτε σε άλλο μονοπάτι. Το αγόρι περπατούσε για πάνω από μία ώρα. Η φάρμα όπου μεγάλωσε, παραμένοντας σκλάβος σε όλη του τη ζωή, έγινε αρκετά μικρή. Φαινόταν καθαρά, αλλά το παιδί περιπλανήθηκε χωρίς να κοιτάξει πίσω. Ποτέ δεν έδειχνε έτσι όταν ήταν στο δρόμο. Του άρεσε περισσότερο έτσι: να μην κοιτάζει και να μην σκέφτεται εκείνο το δυσάρεστο, ακόμη και το τρομερό, που είχε μείνει πίσω του.
  Οι σαύρες λιάζονταν στις λείες πέτρες. Λιβελλούλες έκαναν κύκλους πάνω από το γρασίδι. Τα ποντίκια σέρνονταν στη σκιά των πεύκων και των φυλλοβόλων δέντρων.
  "Στα πλατιά χωράφια για πολλές μέρες λαχταρούσα ανάμεσα στα άλογα, ανάμεσα στα πρόβατα που περίμενα το πρωί, αποκοιμήθηκα με μια κατσίκα δίπλα μου", περιστρέφονταν τα λόγια του τραγουδιού ενός βοσκού στη μνήμη του Oleg Rybachenko. Το άκουσε χιλιάδες φορές στη σύντομη άχρωμη ζωή του. Και ήξερε μερικά ακόμη παρόμοια τραγούδια.
  Το στομάχι του αγοριού, σχεδόν πάντα βασανισμένο από την πείνα, ήταν ήρεμο αυτή την ώρα. Το παιδί έχει συνηθίσει να ξεχνάει το φαγητό όταν δεν υπήρχε. Αυτό που έτρωγε το πρωί έμελλε να γίνει σύντομα μια μακρινή ανάμνηση. Έπρεπε να πηγαίνουμε όλη μέρα και όλη νύχτα. Έχοντας φτάσει στους βοσκούς το βράδυ, το μωρό έπρεπε να επιστρέψει στο αγρόκτημα το πρωί.
  Τα πουλιά τραγούδησαν τριγύρω και ο ήλιος και ο ελαφρύς άνεμος χάιδευαν με ζεστασιά τα πυκνά μαλλιά του Oleg Rybachenko. Σιωπηλός το μεγαλύτερο μέρος του πρωινού, το σκλάβο αγόρι βρήκε τη δύναμη να τραγουδήσει ασυνάρτητα. Μέσα στους ήχους θλίψης, αδέξια υφασμένους από λέξεις, έβρισκε τώρα παρηγοριά. Σταδιακά, το τραγούδι του παιδιού έγινε λιγότερο λυπηρό. Υπήρχαν νότες χαράς μέσα της, φυσικές σε στιγμές ασφάλειας και γαλήνης. Το αγόρι προχώρησε, χωρίς να παρατηρήσει τίποτα. Ένα ξέφωτο διάσπαρτο με μούρα, δροσερό νερό δίπλα στο ρέμα και η κρυφή ευτυχία ενός σκλάβου - μοναξιά τον περίμενε.
  Στα πυκνά άγρια βατόμουρα, το παιδί σταμάτησε. Χωρίς να σταματήσει να βουίζει, άρχισε να μαζεύει και να τρώει ξινά μούρα. Τίποτα δεν τον ανησυχούσε τώρα. Πριν από τρία χρόνια, ως μωρό, βρήκε αυτό το μέρος γεμάτο τόσες γευστικές απολαύσεις.
  Τα ώριμα μούρα προσέλκυσαν σκούρο χρώμα. Δεν ήταν μεγάλα, και τα αλσύλλια ήταν πυκνά. Προστάτευαν τους καρπούς τους με αιχμηρά αγκάθια. Το παιδί προσπάθησε να μην γρατσουνιστεί. Έβγαλε τη μια μούρη μετά την άλλη από ένα πράσινο φραγκοσυκιά σύννεφο. Τα σμέουρα έλιωσαν στη γλώσσα. Έριξε ξινό ζουμί στο στόμα. Γέμισε τα ρουθούνια μου με ένα γλυκό άρωμα.
  Το αγόρι μετακόμισε από τον έναν θάμνο στον άλλο. Ξαφνικά ένιωσε τους ετερόκλητους ήχους των εντόμων να παύουν. Τα γρήγορα δυνατά χέρια κάποιου, που έσπασαν τον θάμνο, τον άρπαξαν. Το ένα βαρύ αρσενικό πόδι πήρε το παιδί από το λαιμό και το άλλο έσφιξε το στόμα του οδυνηρά. Τα χέρια τράβηξαν απότομα τον Oleg Rybachenko. Ένιωθε πόνο από τις πολλές γρατσουνιές που έβγαζε. Ο παλιός χιτώνας ράγισε.
  Το σώμα του αγοριού βρισκόταν αμέσως πίσω από έναν θάμνο. Μια εξωγήινη δύναμη τον παρέσυρε αλύπητα μέσα από τα ακανθώδη αλσύλλια.
  Δύο κοκκινωπά, βαθιά βουρκωμένα μάτια έσκαψαν το πρόσωπο του τρομοκρατημένου αιχμάλωτου. Στο παιδί φάνηκε ότι έβγαιναν από μια κόκκινη γενειάδα. Τα χοντρά χείλη του άντρα σφίχτηκαν σφιχτά μεταξύ τους. Το πρόσωπο έγινε ακόμα πιο τρομερό. Έμοιαζε με ένα δυνατό τέρας, που μύριζε καπνό, ιδρώτα και καμένο κρέας. Πάνω από ένα κιτρινογκρι πουκάμισο φορούσε ένα τραχύ δερμάτινο κέλυφος με ραμμένες πλάκες από κέρατο. Από τη ζώνη του κρεμόταν ένα βαρύ σπαθί. "Ληστές!" το παιδί τρόμαξε, "Αυτοί είναι ληστές!" Η καρδιά του έσκαγε.
  "Γκότσα, Ρομάν", γρύλισε ο άντρας-γένια χαμηλόφωνα. - Ελάτε παιδιά! Πιο γρήγορα, στο όνομα του κεραυνού του Περούν! Κίνηση!
  - Πώς να πιάσετε έναν λαγό. Ξέρεις, κυνηγός!
  - Ήξερα ότι θα ήμασταν τυχεροί. Υπήρχαν τέτοια σημάδια, καλά, - πρόσθεσε μια άλλη, βραχνή φωνή. - Πριόνι με κοχύλι χελώνας...
  Τα μάτια του εγκλωβισμένου παιδιού τρεμόπαιξαν. Το παιδί παρατήρησε άλλους τρεις ληστές. Δύο από αυτούς πλησίασαν, περνώντας μέσα από τους θάμνους. Κουβαλούσαν βελάκια στους ώμους τους. Το αγόρι κατάλαβε - αυτοί οι δύο τον περίμεναν στο γρασίδι. Αν κατάφερνε να ξεφύγει από τα νύχια της κοκκινογένειας, θα σταματούσαν τον δραπέτη χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ο τρίτος στεκόταν στα δεξιά του κακοποιού που έσφιγγε τον Oleg Rybachenko. Στα χέρια του είχε ένα τόξο και ένα ζευγάρι βέλη. Με την τρομερή εμφάνιση των ανθρώπων που τον έπιασαν και την ακατανόητη ομιλία, το αγόρι μάντεψε ότι δεν ήταν μεταξύ των υπηκόων του χριστιανικού Βυζαντίου.
  - Βάρβαροι! προσπάθησε να μουρμουρίσει με τρόμο.
  Το παιδί άκουσε πολλές τρομερές ιστορίες από τους βοσκούς για ανθρώπους που ήρθαν από την άλλη πλευρά του Δούναβη για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Λέγεται ότι, πέφτοντας σε οργή, μετατρέπονται σε λύκους και μπορούν ακόμη και να περπατήσουν κάτω από το νερό. Είπαν επίσης ότι οι βάρβαροι μπορούν να μετατραπούν σε φίδια και να σέρνονται οπουδήποτε. Πάντα ξαφνικοί στην επίθεση, άπληστοι για θήραμα, οι άγριοι των θρύλων των βοσκών δεν συγχώρεσαν τίποτα και δεν άφησαν κανέναν ζωντανό. Ο Oleg Rybachenko άκουσε επίσης ότι οι άγριοι άνθρωποι πίνουν το αίμα των χριστιανών και θυσιάζουν μωρά. Τρελός τρόμος κατέλαβε το αγόρι αμέσως, μόλις κατάλαβε στα χέρια ποιανού βρισκόταν. "Σώσε με, Κύριε!" - άστραψε μέσα από το κεφάλι του παιδιού. Ο ξύλινος σταυρός στο στήθος έπρεπε να εκπληρώσει τον σκοπό του: να προστατεύει από προβλήματα. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά;
  "Ρομάν", γέλασε ο ασπρομάλλης νεαρός, κατεβάζοντας το ακόντιό του.
  "Είναι πολύ αξιολύπητος", παρατήρησε ένας άλλος πολεμιστής, του οποίου οι κροτάφοι ήταν καλυμμένοι με ξανθές πλεξίδες. - Σαν ποντίκι. Απλώς δεν τρίζει.
  "Ναι, το στόμα του είναι σφιγμένο", άστραψε ένας νεαρός βάρβαρος με ένα ασημένιο σκουλαρίκι. -Θα ήθελα να δω πώς τρίζεις με κλειστό το στόμα.
  - Κοίτα, δεν το έκανε - γενναίος άνθρωπος.
  - Αρκετά μύξα. Δεν χωράει πουθενά.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο διέκοψε τις αναμνήσεις του. Η γυναίκα, έχοντας βιώσει αρκετούς δυνατούς οργασμούς, εξαντλήθηκε και αποκοιμήθηκε.
  Το αγόρι της πήρε το πορτοφόλι με τα χρυσά νομίσματα και προχώρησε. Η διάθεσή του βελτιώθηκε... Τώρα έπρεπε να προχωρήσει λίγο μπροστά.
  Άλλα εκατό χρόνια πέρασαν το 1330... Η ανθρωπότητα έχει ήδη εγκατασταθεί στο ηλιακό σύστημα. Και τα διαστημόπλοια έχουν ήδη φτάσει την ταχύτητα του φωτός και προσπαθούν να εξερευνήσουν αστρικά συστήματα.
  Η Ρώμη εξελίχθηκε σε μια κολοσσιαία μητρόπολη. Και υπάρχουν εκατομμύρια αεροσκάφη στον ουρανό.
  Ο Oleg Rybachenko τρέχει στο δρόμο και βλέπει ορδές αγοριών και κοριτσιών να ορμούν πάνω του από ψηλά.
  Τα κτίρια τριγύρω είναι ακόμα μεγαλύτερα και μεγαλύτερα. Και όλα είναι τόσο όμορφα.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε χαρούμενα.
  Είμαστε ιππότες - σπαθί και φωτιά,
  Ας τους ξεσκίσουμε όλους σαν ζώα!
  Θα εκδώσουμε ένα τιμολόγιο - έχει τελειώσει ένα πρόστιμο,
  Μην γίνετε ο παπαγάλος ιππότης μας!
  
  Θα γίνουμε ψύχραιμοι σαν αετοί
  Ας σκουπίσουμε διάφορα κακά πνεύματα ταυτόχρονα!
  Γνωρίστε τους καλούς γιους μας της Πατρίδας,
  Πετάμε κάτω την πρόκληση μας στην αιωνιότητα!
  
  Πόσο όμορφα μαίνεται ο πόλεμος
  Στο οποίο καίγονται οι λαοί...
  Ο Σατανάς ήρθε από τον κάτω κόσμο για εμάς,
  Πίσω του ράβδοι φασίστες φρικιά!
  
  Θα δώσουμε τα κορίτσια σκληρά στο πρόσωπο,
  Θα σπάσουμε τους Ναζί σαν κλαδί...
  Και τότε ο στρατιώτης μας θα γίνει κύριος,
  Αφήστε τα τριαντάφυλλα του Μαΐου να ανθίσουν υπέροχα!
  
  Επίτευξε, μπορούμε να γνωρίζουμε πολλά,
  Ανεβάστε τις δυνάμεις σας πάνω από τα αστέρια...
  Και έτσι ο μεγάλος πολεμιστής πολεμάει και τολμά,
  Θα φτιάξουμε απειλητικούς τάφους!
  
  Κοίτα, τότε θα υπάρχει ένας πολεμιστής,
  Όλα είναι καινούργια και σαν σφενδάμι...
  Και πιστεύω ότι το πρόβλημα θα μας περάσει στη μάχη,
  Γίνε ιππότης, έμπειρος μαχητής!
  
  Εδώ, με ένα δυνατό χτύπημα, κούρεψε ένα ολόκληρο σύνταγμα,
  Και μαζί του, δύο συντάγματα ήταν εμποτισμένα ...
  Και ο Φύρερ του δράκου, έτσι ώστε ο άσχημος είναι νεκρός,
  Και είμαστε ένδοξα μίλια στα αστέρια!
  
  Εδώ ο Κάιζερ άφησε ένα δάκρυ από φόβο,
  Προσεύχομαι για το έλεός σου!
  Έχουμε πολλές βίαιες δυνάμεις,
  Θα είμαστε φουλ ντυμένοι!
  
  Όταν μπαίνουμε σε αυτό το Βερολίνο με τρία χρώματα,
  Και ο Τσάρος Νικόλαος γίνεται Θεός,
  Ο λαός θα αποφασίσει το μονοπάτι στο άπειρο των δυνάμεων,
  Μην κρίνετε τον μονάρχη τόσο αυστηρά!
  
  Το πρόβλημα για την Πατρίδα δεν θα χαθεί τότε,
  Μεγαλείο θα είναι ο Ήλιος...
  Η κακιά ορδή του Κάιζερ θα διαλυθεί,
  Άφησε την καρδιά να χτυπά σε μαρασμό!
  
  Με μια όμορφη κοπέλα περνάμε τα περίφημα,
  Μέσα από τις ρωσικές μας εκτάσεις!
  Και θα είναι υπέροχο για εμάς με την οικογένεια μαζί,
  Πιστεύω ότι η ευτυχία θα έρθει σύντομα!
  
  Η ΝΕΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ BOBBY FISCHER
  Ο Μπόμπι Φίσερ συμφώνησε σε ρεβάνς με τον Μπόρις Σπάσκι. Και οι Αμερικανοί μπόρεσαν, κατ' εξαίρεση, να ξεπεράσουν αυτή την εκδίκηση, αλλά σύμφωνα με τους παλιούς κανόνες. Αλλά το χρηματικό έπαθλο ήταν υψηλό - ρεκόρ στην ιστορία του σκακιού. Και ο αγώνας έγινε στις Η.Π.Α. Ο Μπόρις Σπάσκι πριν από αυτόν τον αγώνα κατάφερε να γίνει ο πρωταθλητής της ΕΣΣΔ. Και ανέβηκε ξανά στην κατάταξη. Και τώρα ο Μπόμπι Φίσερ τσακώνεται ξανά. Και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον.
  Ο Μπόμπι Φίσερ έκανε την πρώτη του κίνηση με το πιόνι D-two, D-four. Και εφάρμοσε την καινοτομία, αποκτώντας γρήγορα πλεονέκτημα και κερδίζοντας. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Σπάσκι έδωσε E-two, E-four. Ο Φίσερ, από συνήθεια, έπαιξε τη Σικελική άμυνα και εδώ η έκπληξη είναι το Dragon Variation. Προηγουμένως, μια τέτοια παραλλαγή δεν συναντήθηκε στην πρακτική του Fischer. Και έτσι ο Μπόμπι ανέπτυξε μια δυνατή επίθεση εναντίον του βασιλιά Σπάσκι και ολοκλήρωσε το θέμα με ματ.
  Και στο τρίτο παιχνίδι, πάλι, έκπληξη - ο Φίσερ επέστρεψε στο E-two - E-four. Ο Σπάσκι δέχτηκε την πρόκληση και πήγε στην ανοιχτή παραλλαγή και δέχτηκε μια καταστροφική επίθεση. Προφανώς, δεν περίμενε τέτοια ευκινησία από τον Φίσερ. Και στο παιχνίδι γραμμής, ο ίδιος ο Σπάσκι έπαιξε D-two, D-four. Στο οποίο ο Φίσερ χρησιμοποίησε την Ινδική άμυνα του Βασιλιά και σαφώς βρήκε μια βελτίωση. Και χτύπησε ξανά τον Σπάσκι. Και στο πέμπτο παιχνίδι, ο Φίσερ επέλεξε απροσδόκητα το άνοιγμα του Ρέτι. Ο Σπάσκι προφανώς δεν το περίμενε αυτό. Και πήρε αρκετά γρήγορα μια δύσκολη, και στη συνέχεια έχασε εντελώς θέση.
  Στο έκτο παιχνίδι ο Σπάσκι έριξε ξανά: Ε-δύο, Ε-φουρ. Σε αυτό, ο Φίσερ πήρε την έκδοση του Τσελιάμπινσκ του Σικελιανού, η οποία επίσης αποδείχθηκε έκπληξη και προκάλεσε μια ήττα στον Σπάσκι. Και στο έβδομο, ο Φίσερ επέστρεψε στο E-two - E-four. Και στην ανοιχτή παραλλαγή πήρε και εφάρμοσε το Gambit του Βασιλιά. Και ήταν μια δύσκολη απόφαση. Ο Σπάσκι έπεσε ξανά σε μια καταστροφική επίθεση και έχασε... Και ο όγδοος Φίσερ επέλεξε ξανά την παραλλαγή Dragon, και πώς θα ασκούσε πίεση στον αντίπαλο. Και πάλι ματ επίθεση.
  Ο Σπάσκι δεν μπορούσε πλέον να ελέγξει τα νεύρα του και τον κυρίευσε η αδιαφορία.
  Ο Φίσερ τον συνέτριψε με σκορ δεκατρείς - μηδέν, απόλυτο ρεκόρ για αγώνες παγκοσμίου πρωταθλήματος. Και ενημέρωσε το ρεκόρ βαθμολογίας του ELO.
  Έγινε μια τόσο συντριπτική και φανταστική μάχη.
  Τώρα ο Μπόμπι Φίσερ έχει αποκτήσει τόση αυτοπεποίθηση που δεν ξέφυγε από τον Ανατόλι Καρπόφ. Και αποδέχτηκε την πρόκληση - να παίξει έναν αγώνα με δέκα νίκες.
  Ξεκίνησε η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ανατόλι Καρπόφ και τον Μπόμπι Φίσερ. Μια αναμέτρηση ρεκόρ δύο προσωπικοτήτων στην ιστορία του σκακιού, που δεν έχει ξαναγίνει.
  Ο Φίσερ θεωρήθηκε το ξεκάθαρο φαβορί στο πρώτο ματς. Η προηγούμενη ήττα του από τον Μπόρις Σπάσκι ήταν απλά εκπληκτική.
  Αλλά ο Karpov είναι νεότερος και ψυχικά πιο σταθερός.
  Ωστόσο, όλα είναι σχετικά. Ο Φίσερ στο πρώτο κιόλας παιχνίδι, παίζοντας λευκό, αιφνιδιάστηκε. Εφάρμοσα το άνοιγμα Sokolsky, το οποίο δεν θεωρείται αρκετά σωστό. Αλλά ο παράγοντας της έκπληξης και ο αρχικός ενθουσιασμός του Karpov έπαιξαν ρόλο. Και ο Μπόμπι Φίσερ κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα, το οποίο πήρε μορφή σε μια θεαματική επίθεση.
  Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Karpov εγκατέλειψε ήδη την κίνηση E-two, E-four και κίνησε το C-πιόνι προς τα εμπρός ... Ο Fischer απάντησε στο E-5 και πήγε να παίξει κομμάτια. Ο Karpov ήταν ακόμα νευρικός και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα χρόνου και δέχτηκε βαριά επίθεση από τον Fischer και έχασε ξανά. Στο τρίτο παιχνίδι, ο Μπόμπι επέστρεψε στο E-two, E-four. Ο Karpov επέλεξε την ανοιχτή επιλογή. Προφανώς φοβάται τους Σικελούς. Όμως δεν τα κατάφερε. Ο Φίσερ βρήκε ξανά τρόπο να οξύνει τον αγώνα και δέχτηκε μια δυνατή επίθεση στον βασιλιά. Και κέρδισε ξανά...
  Ο Anatoly Karpov προφανώς το έχει παρακάνει... Παρ' όλα αυτά, στο επόμενο παιχνίδι ο Karpov έπαιξε E-two, E-four... Ο Fischer έπαιξε τη Σικελική Άμυνα και την αγαπημένη του παραλλαγή του Naidrof.
  Ο Ανατόλι Κάρποφ δέχτηκε επίθεση, αλλά συνεχίζοντας να αμύνεται απελπισμένα, κατάφερε να αποκρούσει την επίθεση και με μεγάλη δυσκολία σώσε το παιχνίδι χωρίς πιόνι.
  Στο πέμπτο παιχνίδι, ο Φίσερ έπαιξε επίσης C-two και C-four, στο στυλ του Karpov. Ο αγώνας ήταν οξύς, αλλά ο Karpov έκανε ένα λάθος σε ένα δυνατό πρόβλημα και πήρε έναν σύντροφο ...
  Στην έκτη συνάντηση, ο Anatoly Evgenievich κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά, αλλά έχασε από E-two, E-four της έβδομης συνάντησης. Το σκορ ήταν πέντε-μηδέν, κάτι που έδειχνε τη συντριπτική υπεροχή του Μπόμπι Φίσερ. Να σημειωθεί ότι οι Φιλιππινέζοι ανησυχούσαν ότι ο αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα ήταν πολύ σύντομος. Αλλά ξεκινώντας από την έβδομη συνάντηση, ο Karpov αντιστεκόταν όλο και πιο πεισματικά. Ακολούθησαν οκτώ ισοπαλίες. Μέχρι που ο Φίσερ χρησιμοποίησε σημαντική ενίσχυση στον Σικελιανό, δεν έσπασε τον Ανατόλι Κάρποφ... Το σκορ έγινε έξι - μηδέν... Όμως ο Κάρποφ κράτησε. Και τελικά, παίζοντας μαύρο, ο Anatoly Evgenievich έσπασε τελικά το σκορ. Ο Φίσερ, ενοχλημένος από τον μεγάλο αριθμό ισοπαλιών, πήγε πολύ μακριά, θυσίασε πάρα πολλά στην επίθεση και, φυσικά, ο Κάρποφ κατάφερε να γλιστρήσει και να παραμείνει με ένα συντριπτικό υλικό πλεονέκτημα. Στη συνέχεια όμως ο Μπόμπι κέρδισε το εικοστό όγδοο, το τριακοστό, το τριάντα δεύτερο και το τριάντα τέταρτο σετ για να τελειώσει τον αγώνα με σκορ δέκα-ένα υπέρ του. Στον πρώτο αγώνα ο Ανατόλι Καρπόφ ηττήθηκε με καταστροφικό σκορ.
  Μετά από αυτόν τον αγώνα, ο Bobby Fischer επέστρεψε στα τουρνουά. Τα έπαιξε με μεγάλη επιτυχία. Σε ένα από αυτά μάλιστα κατέρριψε το ρεκόρ του Αλεχίν, ξεφεύγοντας από τη δεύτερη θέση κατά έξι και μισούς βαθμούς.
  Ο Φίσερ έπαιξε και έναν αγώνα με τον Ταλ και συντρίφτηκε με ξερό σκορ οκτώ - μηδέν. Εκδίκηση για την ήττα στο τουρνουά υποψηφίων.
  Αλλά ο Anatoly Karpov έπαιξε καλά και σε τουρνουά. Και μπόρεσε να ξαναπεράσει ολόκληρο τον κύκλο, κερδίζοντας αγώνες και φτάνοντας τον Φίσερ. Για άλλη μια φορά, ο Μπόμπι Φίσερ είναι το φαβορί για στοιχήματα.
  Αλλά αυτή τη φορά ο Φίσερ χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πιο επίμονη αντίσταση από τον Ανατόλι Εβγκένιεβιτς. Ο αγώνας διήρκεσε σαράντα ένα παιχνίδια, ο Φίσερ κέρδισε δέκα, ο Κάρποφ τρία - και τα τρία εναντίον του Δράκου, τον οποίο ο Μπόμπι έπαιξε για τους μαύρους.
  Έτσι ο Anatoly Karpov έκοψε τον Δράκο και έδειξε ότι ο Fischer μπορεί και πρέπει να πολεμηθεί.
  Ο Φίσερ έπαιξε ξανά. Πήρε μέρος στην Ολυμπιάδα και το 1980 κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Κέρες κερδίζοντας και τους δεκατέσσερις αγώνες στο πρώτο ταμπλό.
  Το 1981 έγινε νέος αγώνας με τον Καρπόφ. Αυτή τη φορά ο Φίσερ κατάφερε να κερδίσει με σκορ δέκα - τέσσερα. Και ο αγώνας κράτησε σαράντα οκτώ αγώνες.
  Και το 1984 έγινε ξανά αγώνας. Και αυτή τη φορά η κατάσταση ήταν τόσο δύσκολη. Ο Φίσερ ήταν ήδη στα σαράντα του. Αλλά και πάλι τους έκοψε όλους και κέρδισε αβίαστα. Και ο Ανατόλι Καρπόφ έφτασε στο απόγειό του. Και έτσι ξεκίνησε η σκληρή μάχη...
  Αρχικά, ο Φίσερ πήρε το προβάδισμα. Έγινε τέσσερα μηδέν. Στη συνέχεια ο Φίσερ κέρδισε έναν βαθμό και μετά πάλι ο Κάρποφ. Μετά ήταν ο Φίσερ, και πέρασαν σαράντα οκτώ αγώνες, ακολουθούμενοι από ένα διάλειμμα τριών μηνών. Το όριο επιλέχθηκε για πρώτη φορά. Και το σκορ είναι έξι-δύο για τον Μπόμπι Φίσερ. Μετά την επανέναρξη του αγώνα. Ο Karpov κέρδισε το σαράντα ένατο παιχνίδι. Μετά έχασε το πενήντα δεύτερο και το πενήντα τρίτο. Και ο Μπόμπι κέρδισε το πεντηκοστό έκτο παιχνίδι, κάνοντας το σκορ εννιά-τρία, αλλά έκανε αγένεια στο πενήντα έβδομο. Και έχασε με λευκό και εξήντα δεύτερο, έχασε εξήντα επτά από μαύρο. Και έχασε το εβδομήντα, και μάλιστα λευκό. Το σκορ ήταν οκτώ εννέα... Μετά από μια σειρά ισοπαλιών και τη νίκη του Φίσερ στο εβδομήντα όγδοο παιχνίδι, έληξε ο μεγαλύτερος αγώνας στην ιστορία του σκακιού.
  Τότε τέθηκε το ερώτημα από την ακύρωση του παιχνιδιού χωρίς όριο. Τόσοι το ήθελαν.
  Αλλά μέχρι στιγμής η FIDE έχει αποφασίσει μόνο να μειώσει το όριο σε τριάντα έξι παιχνίδια.
  Ο Karpov έχει ήδη κερδίσει μία φορά σε αγώνα με τον Garry Kasparov. Κέρδισε με σκορ τέσσερα - μηδέν. Όμως το δεύτερο ματς αποδείχθηκε πιο επίμονο.
  Ο Karpov πήρε αρχικά το προβάδισμα - δύο - μηδέν, αλλά έκανε λάθος στο ενδέκατο παιχνίδι, στη συνέχεια έχασε το δέκατο έκτο παιχνίδι και αφού κέρδισε το δέκατο ένατο παιχνίδι, ο Kasparov πήρε το προβάδισμα. Αλλά νίκη στο εικοστό δεύτερο, ο Karpov ισοφάρισε. Και έχοντας κερδίσει το εικοστό τέταρτο με το λευκό, κέρδισε το δικαίωμα σε νέο πέμπτο αγώνα με τον Μπόμπι Φίσερ.
  Το 1987, νέος αγώνας με τον Μπόμπι Φίσερ, ο οποίος είναι σχεδόν σαράντα πέντε ετών. Αλλά ο Μπόμπι δεν καπνίζει, δεν πίνει, αθλείται και εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Είναι ήδη έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μόνο ο Λάσκερ ήταν πιο πολλαπλός.
  Ο πέμπτος αγώνας με τον Karpov είναι ένας σούπερ αγώνας. Ο Μπόμπι Φίσερ είναι έτοιμος όπως πάντα, αλλά το τελευταίο ματς έδειξε ότι η υπεροχή του δεν είναι συντριπτική...
  Ο αγώνας εξελίχθηκε σε έναν σκληρό αγώνα. Μετά από είκοσι τέσσερις αγώνες, το σκορ ήταν τέσσερα - τέσσερα, στη συνέχεια στο εικοστό έβδομο παιχνίδι, ο Ανατόλι Κάρποφ πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Φίσερ. Φαινόταν ότι επρόκειτο να συμβεί μια αίσθηση, αλλά... Ο Φίσερ κέρδισε τέσσερις στους επόμενους πέντε αγώνες... Και το σκορ έγινε οκτώ - πέντε υπέρ του... Μετά άλλες τέσσερις ισοπαλίες και το όριο εξαντλήθηκε. Ο πέμπτος αγώνας της πιο επικής αναμέτρησης στον κόσμο του σκακιού στην ιστορία. Και ο Bobby Fischer, όπως και ο Emmanuel Lasker, έγινε επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Όλα όμως πάνε σε κύκλους. Ο Garry Kasparov, ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός σκακιστής, έχει ασχοληθεί με την πολιτική. Ναι, περεστρόικα, πολυκομματικό σύστημα. Ο Garry Kimovich δεν είχε χρόνο να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής και αφού δεν είστε ο πρώτος, το σκάκι δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο η πολιτική και δεν έπαιξε στους αγώνες των υποψηφίων. Και ο Anatoly Karpov έχασε απροσδόκητα από τον νεαρό Vishy Anand. Λοιπόν, πόσο μπορείς πραγματικά να κερδίσεις όλους τους αγώνες. Επιπλέον, ο Ινδός κατάφερε να πάρει το κλειδί για την άμυνα Caro-Kann, που δύσκολα μπορεί να σπάσει ακόμη και ο Bobby Fischer.
  Και τώρα το ατσάλι και η φωτιά ενώθηκαν στη μάχη. Η διαφορά ηλικίας των δύο σκακιστών είναι είκοσι πέντε χρόνια. Ο Μπόμπι Φίσερ είναι ακόμα υπέροχος και δυνατός και νέος Ανάντ το 1990. Το λιγότερο δύσκολο ματς.
  Ο Vishy Anand είναι φυσικά πολύ ταλαντούχος, αλλά του λείπει η σταθερότητα. Μετά από οκτώ ισοπαλίες, κέρδισε τον ένατο αγώνα, αλλά ο δέκατος έχασε την ψυχραιμία του όταν έπεσε πάνω σε μια πρώτη καινοτομία. Στη συνέχεια έχασε στην ενδέκατη. Και έπεσε κάτω από τη σφιχτή λαβή του Φίσερ στη δωδέκατη δόση. Το έσκασα στο δέκατο τρίτο. Έχασε από το Vishy παρά το πλεονέκτημα στο άνοιγμα και το δέκατο τέταρτο παιχνίδι, έχασε τις ευκαιρίες του δεκαπέντε και έχασε το δέκατο έκτο. Έχασα τις ευκαιρίες μου στο δέκατο έβδομο και έχασα το δέκατο όγδοο ... Και μετά το εικοστό παιχνίδι. Και ο εικοστός τρίτος και ο εικοστός τέταρτος έχοντας τελειώσει τον αγώνα. Ο Μπόμπι κέρδισε τον Λάσκερ και κέρδισε με σκορ δέκα προς ένα. Και ο Μπόμπι Φίσερ είναι ακόμα πρωταθλητής. Το 1993 έγινε ο αγώνας του με τον Σορτ, τον οποίο κέρδισε κόντρα στους Κάρποφ. Αν και ο Μπόμπι Φίσερ ήταν πενήντα ετών, ήταν σε φόρμα. Πώς χτύπησε τον Short. Μετά από δεκαπέντε αγώνες το σκορ ήταν οκτώ - μηδέν υπέρ του Φίσερ. Αλλά ο Short μούσκεψε το σκορ στη δέκατη έκτη δόση. Στη συνέχεια όμως έχασε τον εικοστό πρώτο και τον εικοστό τρίτο αγώνα.
  Και επίσης τελείωσε δέκα - ένα. Στη συνέχεια, ο Μπόμπι Φίσερ έπαιξε έναν αγώνα το 1996. Η Gatta Kamsky είχε ήδη παλέψει μαζί του. Αυτός ο σκακιστής ήταν πάνω από τριάντα χρόνια νεότερος από τον Φίσερ. Και πολύ επίμονος. Πολλοί ήθελαν ένα δύσκολο ματς. Αλλά στην αρχή, ο Bobby Fischer πήρε με αυτοπεποίθηση το προβάδισμα με πέντε πόντους. Το σκορ έγινε έξι ένα. Στη συνέχεια όμως ο Gatta Kamsky έδειξε καλές αγωνιστικές ιδιότητες. Ούτε ένα παιχνίδι του αγώνα τους δεν κράτησε λιγότερο από σαράντα κινήσεις.
  Το σκορ ήταν επτά - τρία μετά από είκοσι τέσσερις αγώνες ... Μετά μια σειρά από δέκα ισοπαλίες. Και η Gatta Kamsky κέρδισε ξανά, αλλά στο τριακοστό έκτο παιχνίδι, ο Bobby Fischer πήρε το προβάδισμα. Ο Μπόμπι Φίσερ κερδίζει ξανά... Και το 1999, άλλος ένας αγώνας με τον Βλαντιμίρ Κράμνικ - διαφορά τριάντα δύο ετών - είναι μεγάλη διαφορά. Και ο Μπόμπι Φίσερ είναι ήδη πενήντα έξι ετών. Είναι ήδη είκοσι επτά στον θρόνο, και πρόκειται να σπάσει το ρεκόρ του Λάσκερ. Και σε αυτό. Περισσότερο
  Δέκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής - αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του σκακιού.
  Ο Μπόμπι Φίσερ, φυσικά, είναι ένας αιωνόβιος σκακιστής, αλλά κατάφερε τελικά να ακυρώσει το όριο των τριάντα έξι παρτίδων. Και αυτό το έκανε ήδη ο νέος πρόεδρος της FIDE Kirsan. Αλλά τι ... Θα υπάρξει κάτι πολύ ενδιαφέρον.
  Επιπλέον, αυτός ο αγώνας θα είναι σχεδόν ο τελευταίος, μόνο μια εκδίκηση εάν κερδίσει ο Βλαντιμίρ Κράμνικ και τότε το σύστημα νοκ-άουτ θα πάει παραπέρα.
  Και έτσι ξεκίνησε το ματς... Και από την αρχή έκπληξη - με αρχηγό τον Βλαντιμίρ Κράμνικ. Μετά από δεκαπέντε αγώνες το σκορ ήταν δύο - μηδέν υπέρ του Βλαντιμίρ Κράμνικ. Στη συνέχεια όμως ο Φίσερ κέρδισε τρία συνεχόμενα παιχνίδια και πήρε το προβάδισμα. Όμως ο Βλαντιμίρ πάλεψε σκληρά. Και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ στο εικοστό πρώτο παιχνίδι... Στη συνέχεια απλώθηκε μια σειρά από ισοπαλίες... Μέχρι που ο Μπόμπι Φίσερ κέρδισε στο σαράντα δεύτερο παιχνίδι... Στο σαράντα έβδομο, ο Βλαντιμίρ Κράμνικ πανηγύρισε τη νίκη του , και στο σαράντα όγδοο πάλι ο Μπόμπι Φίσερ.
  Το σκορ ήταν τέσσερα - πέντε υπέρ του Μπόμπι Φίσερ μετά από διάλειμμα τριών μηνών που ανακοινώθηκε. Οι σκακιστές ξεκουράζονταν. Ο Μπόμπι Φίσερ εξακολουθούσε να είναι το φαβορί. Ο αγώνας συνεχίστηκε. Τα πρώτα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Μόνο στο εξήντα έβδομο παιχνίδι κέρδισε τελικά ο Κράμνικ. Το σκορ έγινε πέντε - πέντε. Στη συνέχεια, στα εβδομήντα επτά, ο Κράμνικ νίκησε ξανά τον Φίσερ και πήρε το προβάδισμα. Όμως ο Μπόμπι ισοφάρισε το σκορ στην ενενηκοστή έκτη συνάντηση και έγινε - έξι - έξι. Αυτός ο αγώνας αναβλήθηκε ξανά για τρεις μήνες, κάτι που είναι ήδη ρεκόρ. Ο Μπόμπι Φίσερ σημείωσε: αυτός είναι ο πιο επίμονος αγώνας μου.
  Εδώ είναι ο αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο οποίος ξανάρχισε τρεις μήνες αργότερα. Άλλη μια σειρά κληρώσεων. Στο παιχνίδι 120, ο Bobby Fischer τελικά κέρδισε... Στο παιχνίδι 135, ο Vladimir Kramnik ισοφάρισε. Και μετά από εκατόν σαράντα τέσσερις αγώνες, το σκορ ήταν επτά επτά. Μετά από αυτό, το παιχνίδι συνεχίστηκε ξανά μετά από τρίμηνη διακοπή. Και μετά άλλος αγώνας, μέχρι και εκατόν ενενήντα δεύτερο παιχνίδι. Και το σκορ ήταν μόνο οκτώ - οκτώ. Μετά πάλι διάλειμμα τριών μηνών. Και πάλι το παιχνίδι ... Μετά από διακόσια σαράντα παιχνίδια, το σκορ έγινε: εννιά-εννιά.
  Εδώ ήρθε ο σκληρός αγώνας μέχρι την πρώτη νίκη. Μετά από άλλους τρεις μήνες παύσης. Και έτσι έπαιξαν... Μια σειρά από ισοπαλίες. Και εδώ είναι η διακόσια ογδόντα όγδοη παρτίδα. Ο Μπόμπι Φίσερ έπαιξε το White και επέστρεψε στο E-yes, E-four. Και ο Κράμνικ δέχτηκε την πρόκληση. Και επέλεξε τη Σικελική Άμυνα.
  Ήταν ένας άγριος αγώνας μέχρι ολοκληρωτικού αφανισμού. Ακολούθησε μια τέτοια βάναυση ανταλλαγή χτυπημάτων. Αλλά μέσα είναι έξαλλη, με δολοφονίες μορφών. Στην αρχή, ο Λευκός είχε το πλεονέκτημα, αλλά στη συνέχεια ο Μαύρος πήρε την πρωτοβουλία και υπήρξε μια ηχηρή νίκη. Και τελικά, ο Βλαντιμίρ Κράμνικ κέρδισε, η ηγεμονία του Μπόμπι Φίσερ τελείωσε. Και ήταν απλά υπέροχο!
  Και ο Μπόμπι Φίσερ έσπασε το ρεκόρ του Λάσκερ.
  Και δεν υπήρχε χρόνος για ρεβάνς. Η υπόθεση μπήκε σε σύστημα νοκ άουτ. Ναι, και ο Μπόμπι Φίσερ είναι ήδη πολύς καιρός και δεν θέλει να παίξει πια. Αν και συμμετέχει σε τουρνουά.
  Ο Φίσερ κέρδισε μερικά τουρνουά... Και σταμάτησε να παίζει.
  Ο Γκάρι Κασπάροφ συμμετείχε στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία το 2000 και το 2004. Και το 2008 δεν πέρασε την εγγραφή. Μετά από αυτό, κινήθηκε σε σκληρή αντίθεση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Βλαντιμίρ Κράμνικ ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής για κάποιο διάστημα, αλλά στη συνέχεια έχασε τον αγώνα από τον Βίσι Ανάντ.
  Και μετά ήρθε η βασιλεία του Κάρλεσον. Το 2010, ο Bobby Fischer και ο Anatoly Karpov έπαιξαν έναν άλλο αγώνα. Αυτή τη φορά με μικρότερο χρόνο ελέγχου: μισή ώρα ανά παιχνίδι. Και μετά από είκοσι τέσσερις αγώνες σημειώθηκε ισοπαλία.
  Και έτσι τελείωσε το μαχητικό έπος των αγώνων... Ο Φίσερ πέθανε σύντομα... Έτσι παρέμεινε θρύλος στον κόσμο του σκακιού. Ο Γκάρι Κασπάροφ μετανάστευσε στις ΗΠΑ. Αλλά το 2022, ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν πέθανε απροσδόκητα και ο Γκάρι Κασπάροφ επέστρεψε.
  Στη Ρωσία, νέα γεγονότα, αλλαγές και πολλοί διαφορετικοί παράγοντες... Ο Μιχαήλ Μισούστιν απελευθέρωσε τον Ναβάλνι από την αποικία και ανακοίνωσε μια πορεία προς τη βελτίωση των σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες...
  Και αποδείχθηκε επίσης πολύ ενδιαφέρον. Τελικά έφυγε και ο Λουκασένκο. Και ο Wladimir Klitschko έσπασε το ρεκόρ του Foreman. Και ήταν ένα επίτευγμα, απλά σούπερ.
  Στη Ρωσία, εγκρίθηκαν ορισμένες τροπολογίες στο σύνταγμα, οι οποίες το έκαναν πιο ανοιχτό στον κόσμο. Ήδη στην κηδεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Μπάιντεν και ο Μισούστιν συναντήθηκαν και συμφώνησαν ότι η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα γίνουν φιλικοί εταίροι, και ίσως σύμμαχοι. Τότε υποσχέθηκαν να πραγματοποιήσουν μια σύνοδο κορυφής με ανοιχτές πόρτες. Ο κόσμος γινόταν όλο και πιο σταθερός και καλύτερος. Ο θάνατος του Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε δεκτός από πολλούς θετικά. Ναι, και στη Ρωσία, οι άνθρωποι χάρηκαν - επιτέλους απέκτησαν ελευθερία.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, συμμετέχοντας και πάλι στην προεδρική κούρσα, σημείωσε:
  Η εποχή πέθανε, ζήτω η εποχή!
  Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο κατέφυγε στην Κίνα... Όμως ο Κόλκα έμεινε στη Ρωσία. Ο κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο.
  
  ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τον ZYUGANOV
  Στις προεδρικές εκλογές του 1996 στη Ρωσία, ο Γέλτσιν συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στον πρώτο γύρο. Και ο στρατηγός Λέμπεντ, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση, πήγε στο πλευρό του νυν προέδρου. Η θέση των κομμουνιστών έγινε απελπιστική. Και τουλάχιστον αποδείχθηκε ότι για τέσσερα χρόνια έχασαν την εξουσία. Στο πιο σημαντικό κομμάτι του προεδρικού. Αλλά ένας έξυπνος κομμουνιστής από τη φρουρά του Zyuganov αποφάσισε ότι ο ίδιος ο Gennady Andreevich ήταν απλώς ένα μέτριο πιόνι που δεν σήμαινε λίγα για το κόμμα. Και αυτή τη στιγμή απλώς μπαίνει εμπόδιο.
  Και την 1η Ιουλίου 1996, ο Gennady Zyuganov πέθανε από έκρηξη βόμβας. Και άλλαξε πολύ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νόμο, η προεκλογική εκστρατεία ξεκίνησε με νέο τρόπο, και έπρεπε να διεξαχθεί εντός τεσσάρων μηνών. Και ήταν απαραίτητο να συγκεντρωθούν ήδη μισό εκατομμύριο υπογραφές. Όλα λοιπόν έκαναν πάλι τον κύκλο τους.
  Και η ημερομηνία των εκλογών επρόκειτο να ανακοινωθεί από το Συμβούλιο των Ομοσπονδιών. Και φυσικά μέχρι τέλος Οκτωβρίου.
  Οι συκοφάντες του Γέλτσιν προσπάθησαν να κηρύξουν τη νίκη του και με βάση τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, αλλά απέτυχαν.
  Αντίθετα, το Συμβούλιο των Ομοσπονδιών ανακοίνωσε την 29η Οκτωβρίου 1996 ως ημερομηνία διεξαγωγής νέων προεδρικών εκλογών. Άρα η κατάσταση είναι εξαιρετικά επιδεινωμένη. Φυσικά, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι και ο Γκριγκόρι Γιαβλίνσκι ανακοίνωσαν την επιθυμία τους να αγωνιστούν ξανά. Φυσικά, θα έπρεπε να υπάρχει και υποψήφιος από τους κομμουνιστές, αλλά ποιος; Ακολούθησε ένας εσωτερικός αγώνας. Προβλήματα υπάρχουν και με τον Γέλτσιν - η υγεία του απέτυχε και έπαθε τέταρτο καρδιακό επεισόδιο. Αλλά η ελίτ σαφώς δεν ήθελε να πιέσει τον Alexander Lebed. Δεν είναι σίγουρο ότι ο νέος δικτάτορας θα είναι διαχειρίσιμος. Ίσως αρχίσετε να σκίζετε τα συνδεδεμένα νήματα.
  Ο Alexander Lebed είναι ήδη στο αξίωμα... Αυτή είναι η κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι οι κομμουνιστές πρότειναν τον Valentin Kuptsov. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή: ακόμη και μεγαλύτερος από τον Zyuganov, αλλά τουλάχιστον όχι φαλακρός. Και μαζί του η χτυπητική δύναμη του Κομμουνιστικού Κόμματος. Ο Ρούτσκοι πήγε στη θέση του κυβερνήτη της περιοχής του Κουρσκ. Όλα παραγγελία κατά παραγγελία. Η αντιπαράθεση μεταξύ των κομμουνιστών και του κυβερνώντος κόμματος συνεχίστηκε. Μόνο ο Γέλτσιν είναι ήδη μισοπεθαμένος. Και το Κομμουνιστικό Κόμμα άλλαξε το άλογο. Ο Σίλοφ αντικαταστάθηκε από τον Μίλοφ. Και παρόλα αυτά, και οι δύο κομμουνιστές ηγέτες στερούνταν χάρισμα και δεν είχαν μεγάλη φήμη.
  Αλλά ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, μετά από μια ανεπιτυχή εμφάνιση, πήρε μια δεύτερη ευκαιρία. Και αυτό τον ενθουσίασε πολύ. Και άρχισε να επιπλήττει τον Γέλτσιν πολύ πιο ενεργά.
  Και ο τελευταίος πήγε ακόμα σε νέες εκλογές. Ο δεύτερος γύρος της προεκλογικής εκστρατείας ξεκίνησε.
  Ο Valentin Kuptsov δεν είναι ακριβώς χαρισματικός, αλλά πίσω του βρίσκεται η δύναμη των αριστερών κομμάτων. Και μαζεύει γρήγορα υπογραφές. Ο Yavlinsky, έχοντας λάβει την τέταρτη θέση, θέλει περισσότερα. Και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι είναι έξαλλος.
  Επιπλέον, ο λόγος βρίσκεται. Οι Τσετσένοι εισέβαλαν στην πόλη του Γκρόζνι και ο Λέμπεντ υπέγραψε μια επαίσχυντη παράδοση. Και αυτές οι συμφωνίες είναι ένας εξαιρετικός λόγος για να πιάσει ο Ζιρινόφσκι.
  Ο Vladimir Bryntsalov δεν πήγε πλέον στις κάλπες, προφανώς είχε αρκετή φήμη και δημοτικότητα. Και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι άρχισε να πετάει ξανά άλογα και η προσοχή των μέσων ενημέρωσης άρχισε να στρέφεται σε αυτόν. Και τότε ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς αρνήθηκε επίσης την εγγραφή, δηλώνοντας ότι οι υπογραφές ήταν πλαστές. Και επίσης πολύ σκάνδαλο.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ανέβηκε... Κινήθηκε σαν τίγρη απελευθερωμένη. Και το σκάνδαλο ακολούθησε το σκάνδαλο... Ως αποτέλεσμα, ο Βαλεντίν Κούπτσοφ πήγε στη σκιά και η προπαγάνδα σκόπιμα μείωσε τις εκλογές σε μια αντιπαράθεση μεταξύ του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι και του Μπόρις Γέλτσιν. Έτσι φαινόταν σε όλους και πιο κερδοφόρο και πιο ασφαλές. Επιπλέον, ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς παρουσιάστηκε ως ο δεύτερος Χίτλερ και μια τεράστια απειλή για τη Δύση. Και αυτό πρέπει να ειπωθεί σοβαρά.
  Εδώ είναι ένα τέτοιο σκιάχτρο για να πάρετε και να χρησιμοποιήσετε για τους δικούς σας σκοπούς. Και η Valentina Kuptsova θα πρέπει να αγνοηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτή ήταν μια τόσο πονηρή τακτική του Μπόρις Έλτσιν. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπόρις Έλτσιν.
  Και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, παίζοντας μαζί με το κοινό, συνέκρινε τον εαυτό του με τον Χίτλερ. Παρατηρώντας ότι ο Χίτλερ δεν είχε καν δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι αποφοίτησε από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας με κόκκινο δίπλωμα. Είναι ένας τέτοιος ήρωας, ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς. Επιπλέον, εάν ο Χίτλερ, χωρίς δευτεροβάθμια εκπαίδευση, κατέκτησε όλη την Ευρώπη σε ενάμιση μήνα, τότε ο Ζιρινόφσκι θα καταλάβει ολόκληρο τον κόσμο σε τρεις μήνες και όλοι οι λαοί του πλανήτη Γη θα εργαστούν για τη Ρωσία!
  Μια τέτοια μαχητική παρόρμηση, φυσικά, προσέλκυσε, και ταυτόχρονα τρόμαξε.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι οργίστηκε και όλο και περισσότερο...
  Και με ευχαρίστηση έπαιξε το ρόλο ενός σκιάχτρου και αποκλίνονταν όλο και περισσότερο. Και η βαθμολογία του Vladimir Volfovich αυξήθηκε με άλματα. Η μαχητικότητά του άρεσε σε πολλούς, ιδιαίτερα στους νέους. Και ένα τρομερό τίναγμα γροθιών.
  Και ο Γιέλτσιν έπαιρνε φάρμακα... Και σπάνια εμφανιζόταν στο κοινό, και ήταν ξεκάθαρο ότι του ήταν δύσκολο να κινηθεί.
  Υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία - όχι τόσο επιφανείς. Δεν έπαιξαν ρόλο. Οι Shakum, Vlasov, Fedorov δεν πήγαν στις κάλπες. Ο Tuleev έλαβε τη θέση του Υπουργού Υποθέσεων της ΚΑΚ και επίσης δεν συμμετείχε στις εκλογές. Αντί του Τουλέεφ, ο Πιότρ Ρομάνοφ έγινε μαθητής των κομμουνιστών. Και αυτό είναι επίσης πολύ σοβαρό.
  Ορισμένοι Δημοκρατικοί ανέβηκαν στην προεδρία. Εκτός από τον Yavlinsky, αποφάσισε να δοκιμάσει και ο Konstantin Borovoy. Και μπόρεσε επίσης να συγκεντρώσει υπογραφές για εγγραφή. Τουλάχιστον έγινε βουλευτής. Και κατάφερε να εγγραφεί. Άλλα ήταν ήδη ελάχιστα γνωστά και όχι λαμπερά.
  Έτσι, ήδη ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ανέλαβε το ρόλο του κύριου άνδρα του χαλιού. Όχι όπως την προηγούμενη φορά που ο γιος του δικηγόρου δεν έμοιαζε με τον εαυτό του! Όχι, αυτή τη φορά ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι φλεγόταν και τελείωσε σαν κόλαση. Και μιλούσαν γι' αυτό όλη την ώρα.
  Και αυτός για τον οποίο μιλούν είναι αυτός που ψηφίζουν... Αλλά ο Γιέλτσιν με κάποιο τρόπο, για λόγους υγείας, σχεδόν δεν ταράχτηκε. Αλλά έκαναν εκστρατεία για αυτόν. Έχουν γίνει πολλά βίντεο.
  Δηλαδή, ο Γέλτσιν έγινε εικονικός ήρωας. Και είναι ωραίο... Σαν ένα άτομο με αναπηρία με τέσσερα εμφράγματα ανεβαίνει στην προεδρία. Αλλά υπάρχουν διαφορετικές φήμες για τον Γέλτσιν. Και πολλές ανησυχίες...
  Και η έκβαση των εκλογών είναι απρόβλεπτη... Αν και λένε πολλά για το ότι πλέον επικρατεί ειρήνη στον Καύκασο, στην πραγματικότητα εκεί έγινε μια επαίσχυντη συνθηκολόγηση.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι όλο και πιο συχνά συνέκρινε ειλικρινά τον εαυτό του με τον Χίτλερ και μάλιστα ξεκάθαρα το απολάμβανε ...
  Όλα λοιπόν κλιμακώθηκαν...Ταυτόχρονα υπογράφτηκαν συμφωνίες με τον Μασκάντοφ και τον Γιανταρμπίεφ. Ο Λέμπεντ ήταν πλέον στην εξουσία και έκανε εκστρατεία υπέρ του Γέλτσιν. Μόνο που όλο και λιγότερο γίνεται λόγος για τον ίδιο τον Γέλτσιν. Αλήθεια, όταν τους κάνουν ενέσεις ναρκωτικών, θα βγει και θα πει καμιά βλακεία και μετά θα κρυφτεί ξανά.
  Ναι, είναι κάπως αστείο. Πώς άρχισαν να πηγαίνουν οι εκλογές σύμφωνα με το σχέδιο του Shiza. Και ο Αλεξάντερ Λέμπεντ μιλάει για τον Γέλτσιν πολύ πιο συχνά από όσο φαίνεται ο ίδιος ο Γιέλτσιν.
  Ο καιρός περνάει... και η 29η Οκτωβρίου 1996 πλησιάζει όλο και περισσότερο...
  Εδώ στη Λευκορωσία, ο Λουκασένκο κάνει επίσης πραξικόπημα στο στυλ του Γέλτσιν. Όλα πάνε προς την κατεύθυνση του αυταρχισμού.
  Και ο δικτάτορας είναι γυμνός!
  Ωστόσο, όσο σκληρά κι αν η προπαγάνδα του Γέλτσιν, και όλα αυτά τα μέσα ενημέρωσης, προσπάθησαν να φέρουν τον σημερινό, άρρωστο και συμβιβασμένο πρόεδρο και τον νέο Φύρερ Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι στον δεύτερο γύρο, δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, ο Valentin Kuptsov βρέθηκε στη δεύτερη θέση, με διαφορά μόλις 3% από τον Eltsin. Και ο Ζιρινόφσκι ήταν τρίτος. Είναι σαφές ότι ο μισοπεθαμένος Μπόρις Νικολάεβιτς απλά δεν τράβηξε φυσικά την προεκλογική εκστρατεία και δεν μπόρεσε να κερδίσει στον πρώτο γύρο. Όμως οι αρχές φαίνεται να το θέλουν αυτό. Και τώρα η κατάσταση έχει κλιμακωθεί απότομα.
  Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι αντιμετώπισε μια δύσκολη επιλογή. Υποστηρίξτε τους κομμουνιστές ή τον βαριά άρρωστο Γέλτσιν. Οι κομμουνιστές πρόσφεραν στον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς τη θέση του πρωθυπουργού και πέντε έδρες στην κυβέρνηση. Αλλά ο Μπόρις Γέλτσιν δεν ήθελε να δώσει τίποτα ...
  Και είναι απαραίτητο ... Αλλά ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι κατάλαβε ότι αν κερδίσουν οι κομμουνιστές, τότε όλα θα μπορούσαν να επιστρέψουν ξανά στο μονοκομματικό σύστημα. Ως εκ τούτου, ο Valentin Kuptsov δεν ήθελε να κερδίσει. Υπήρχε μια τόσο καταραμένη δύσκολη κατάσταση, όπου και να το πετάξεις, όπου κι αν πας.
  Και δεν ήθελα να πάω για συμμαχία με τους κομμουνιστές, και ο Γέλτσιν δεν θέλει να δώσει τίποτα.
  Στο τέλος, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δίστασε λίγο, αλλά παρ' όλα αυτά αποφάσισε ότι θα ήταν ωραίο να είναι πρωθυπουργός. Και κάλεσε το εκλογικό του σώμα να ψηφίσει τον Valentin Kuptsov.
  Και τον Νοέμβριο του 1996, ο δεύτερος γύρος των εκλογών. Σε όλο τον κόπο, με τον Έλτσιν, αυτός και ο Λέμπεντ άρχισαν να λένε ειλικρινείς ανοησίες και η συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου έναντι του δολαρίου κατέρρευσε απότομα.
  Ο Valentin Kuptsov πήγε στον δεύτερο γύρο μαζί με τον Vladimir Zhirinovsky. Και αυτό έγινε η κίνηση του grandmaster του...
  Οι εκλογές έγιναν σε τρεις εβδομάδες... Ο Γιέλτσιν ηττήθηκε και η κυβέρνηση άλλαξε.
  Πρωθυπουργός έγινε ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι και πρόεδρος ο Βαλεντίν Κούπτσοφ... Και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας ήρθε στην εξουσία.
  Και τώρα μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει. Ο Valentin Kuptsov, αν και τυπικά κομμουνιστής, συνέχισε στην πραγματικότητα την προηγούμενη πορεία. Μόνο οι ολιγάρχες έχουν αλλάξει. Λοιπόν, πήρε και ακύρωσε τον περιοριστή σε δημοψήφισμα σε δύο θητείες. Οι τιμές του πετρελαίου ανέβαιναν, άρχισε μια οικονομική ανάκαμψη και ο Βαλεντίν Κούπτσοφ κέρδισε εύκολα τις προεδρικές εκλογές... Η εξωτερική πολιτική ήταν μέτρια και ο Βαλεντίν δεν ανέβηκε στη μανία. Αλλά δεν μπήκε ούτε στο ΝΑΤΟ... Έτσι, όλα πήγαν με τα συνηθισμένα κύματα. Ο Βαλεντίν δεν συνέτριψε την αντιπολίτευση, δεν φυλάκισε τους ολιγάρχες και ήταν κάτι σαν ευγενικός παππούς... Κέρδισε τις προεδρικές εκλογές το 2000 τον Δεκέμβριο. και 2004. και 2008. Και το 2012...
  Ο Βαλεντίν Κούπτσοφ γερνούσε και του επέτρεπε να κλέβει... Και κανόνισε τη συνοδεία του. Και κέρδισε το 2016 χωρίς προβλήματα, αλλά... Το 2020 ήρθε ο κορωνοϊός. Και ο Valentin Kuptsov είναι ήδη ογδόντα τριών ετών. Και για πρώτη φορά, ο στάσιμος βάλτος της κομμουνιστικής Ρωσίας σείστηκε. Και για πρώτη φορά υπήρξαν σοβαρές αναταραχές και μαζική μόλυνση. Και τότε άρχισε να κλονίζει τη Ρωσία.
  Και στην οικονομία εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν μηδενική ανάπτυξη. Και ο Βαλεντίν Κούπτσοφ έμοιαζε όλο και περισσότερο με τον αείμνηστο Μπρέζνιεφ. Και ετοιμαζόταν για την ολοκληρωτική του νίκη. Όμως οι εκλογές έγιναν υπό σφυρίχτρα και θόρυβο και μαζικές διαμαρτυρίες.
  Ο Βαλεντίν Κούπτσοφ ένιωσε ότι ο θρόνος του έτρεμε... Και ο αναντικατάστατος δικτάτορας άρχισε να ρίχνει στρατεύματα στους επαναστάτες.
  Και με κάποιο τρόπο κατέστειλε τις διαμαρτυρίες, και εξελέγη για έβδομη συνεχόμενη θητεία.
  Υπήρχαν επίσης διάφορα γεγονότα στον κόσμο. Δεν υπήρχε Μαϊντάν στην Ουκρανία, αφού ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς ήταν αρκετά πιστός στη Δύση.
  Ο Vitali Klitschko ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας για λίγο ακόμα. Θα νικήσει τον υποχρεωτικό Στίβενσον, και μετά τρεις πυγμάχους. Αναμονή μέχρι το τέλος του 2016. Ο ευρύτερος χάλκινος βομβαρδιστής κέρδισε τον τίτλο του προσωρινού παγκόσμιου πρωταθλητή. Και μετά κληρονόμησε τον Vitali Klitschko, ο οποίος τελείωσε την καριέρα του. Ο Wyder ωφελήθηκε από τον μετέπειτα αγώνα. Και το ρεκόρ του νοκ άουτ ήταν ακόμα μεγαλύτερο, σαράντα πέντε αγώνες...
  Ο Wladimir Klitschko νίκησε αυτή τη φορά τον Tyson Fury και μετά τον Glazkov. Έπειτα ένας άλλος Μπράουν και άλλοι τρεις πυγμάχοι... Αλλά ο αγώνας με τον Βάιντερ δεν μπορούσε να γίνει... Και ο Wladimir Klitschko έχασε ακόμα από τον Anthony Joshua, αλλά όχι το 2017, αλλά το 2019.... Ακόμα, και η ηλικία και ο εχθρός είναι πεινασμένοι, νέοι, θυμωμένοι. Έτσι ο Wladimir Klitschko, αν και σημείωσε αρκετά ρεκόρ, δεν μπόρεσε να γίνει ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής. Αν και και τα δύο αδέρφια έχουν πετύχει περισσότερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Και η καριέρα τους ήταν μεγαλύτερη και περισσότερες νίκες. Ο Wladimir Klitschko έκανε πολλά ρεκόρ και μπήκε στο Hall of Fame. Πολλοί τον θεωρούσαν ακόμη και τον καλύτερο πυγμάχο βαρέων βαρών όλων των εποχών.
  Ο Γκάρι Κασπάροφ δεν τελείωσε επίσης τη σκακιστική του καριέρα. Και ακόμη και παρά τη σημαντική ηλικία του, το 2016 μπόρεσε να παίξει στον αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα με τον Carleson, και μάλιστα μείωσε τον κύριο χρόνο του αγώνα σε ισοπαλία.
  Υπήρχαν και άλλες αλλαγές. Μετά από δύο θητείες του Γιανουκόβιτς το 2020, ο Vitali Klitschko αναλήφθηκε και εξελέγη νέος πρόεδρος της Ουκρανίας.
   Έτσι, για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας έγινε πρόεδρος της χώρας... Και αυτό είναι επίσης ενδιαφέρον... Ο αμετάκλητος Λουκασένκο κυβερνά στη Λευκορωσία για πολύ καιρό, αλλά και εκεί υπήρξαν αναταραχές και ταραχές. Και υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις και αλλαγή συντάγματος. Επομένως, μην κάνετε εύνοια στον δικτάτορα - σύντομα θα έρθει το τέλος κάθε τυραννίας.
  Στο Καζακστάν, ο Nazarbayev έφυγε και μέχρι στιγμής είναι ήρεμα, εκτός από τον κορονοϊό.
  Το εμβόλιο αναπτύχθηκε στη Ρωσία πολύ αργά. Ωστόσο, η κυβέρνηση είναι παλιά και αδρανής. Και ο Βαλεντίν Κούπτσοφ πέφτει όλο και περισσότερο στην παράνοια. Και τον στηρίζουν ήδη.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε μια δεύτερη θητεία. Ο κοροναϊός έπληξε την Αμερική λιγότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και δεν υπήρξε εξέγερση των μαύρων. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία δεν βρίσκονται σε αντιπαράθεση, οπότε ούτε τα μέσα ενημέρωσης του Τραμπ πίεσαν τόσο σκληρά.
  Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι λοιπόν στη δεύτερη θητεία του... Και ο Wladimir Klitschko αρνήθηκε να εργαστεί στην κυβέρνηση του αδερφού του Vitali, που έγινε πρόεδρος, και ανέλαβε και συνέχισε την καριέρα του στην πυγμαχία. Και το φθινόπωρο του 2021, ουσιαστικά έριξε νοκ άουτ τον White, ο οποίος είχε τον τίτλο του προσωρινού παγκόσμιου πρωταθλητή. Έτσι ο Wladimir Klitschko ταλαντεύτηκε στο ρεκόρ του Foreman. Και αυτό είναι αξιέπαινο.
  Ειδικά από τη στιγμή που κέρδισε ήδη τον Tyson Fury. Και ο βασιλιάς των τσιγγάνων μιλούσε ήδη για εκδίκηση.
  Ήθελε να ανακτήσει, ελπίζοντας να δει ότι ο Wladimir Klitschko δεν είναι πια ο ίδιος.
  Και αυτός είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας που ετοιμάζεται. Και, αμέσως και για τις τέσσερις ζώνες. Και ο Wladimir Klitschko δεν το είχε ποτέ αυτό για να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής σε όλες τις εκδόσεις ταυτόχρονα. Και ο Wladimir Klitschko πολεμά έναν ελέφαντα-λιοντάρι.
  Και τον Μάρτιο του 2022, πραγματοποιήθηκε η μονομαχία μεταξύ του Wladimir Klitschko και του Tyson Fury. Και αυτός ο αγώνας πρέπει να ειπωθεί απλά σούπερ. Και μια προφανής αίσθηση δημιουργούσε.
  Ο Wladimir Klitschko προετοιμάστηκε σχολαστικά και είχε κίνητρο όσο ποτέ άλλοτε. Και ένας ολόκληρος τυφώνας μαινόταν μέσα του, και μια ορμή πάθους.
  Και έτσι ο αγώνας ξεκίνησε με πυροβολισμούς τζεμπ. Αλλά αυτός ο Βλαντιμίρ έδρασε πολύ πιο διαφορετικά. Και χτύπησε με το δεξί του χέρι στο σώμα. Ο Tyson Fury δεν το περίμενε αυτό. Ο Wladimir Klitschko δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Και ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς έκανε επίσης ένα υπέροχο χτύπημα με το αριστερό του χέρι στο σώμα. Και κατευθείαν στο συκώτι.
  Λοιπόν, ο Tyson Fury δεν περίμενε τέτοιο δόλο όταν χτύπησαν το συκώτι με όλη τους τη δύναμη. Και αστόχησε, και δέχτηκε ένα σοβαρό χτύπημα και έπεσε. Και πραγματικά κατάφερε να σηκωθεί, αλλά τρεκλίζοντας.
  Και ο Vladimir Vladimirovich Klitschko τελείωσε τον Tyson Fury. Και ήταν μια υπέροχη και συγκλονιστική νίκη.
  Ο Wladimir Klitschko όχι μόνο έσπασε το ρεκόρ του Foreman, αλλά μεταξύ όλων των κατηγοριών βάρους έγινε ο γηραιότερος απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής. Και αυτό, φυσικά, είναι ένα σούπερ επίτευγμα! Αλλά μπορείτε επίσης να κρατήσετε μια άμυνα και να δώσετε εκδίκηση στον Tyson Fury. Αλλά μόνο για πολλά χρήματα. Ο Tyson Fury το θέλει.
  Και στον Wladimir Klitschko προσφέρθηκε αμοιβή ρεκόρ στην ιστορία της πυγμαχίας περισσότερα από τριακόσια εκατομμύρια δολάρια. Και είναι ένας τρελός αγώνας. Αυτό είναι γενικά πολύ ωραίο.
  Και τον Σεπτέμβριο του 2022 έγινε τελικά η ρεβάνς. Η μάχη είναι απλά καταπληκτική. Και οι δύο γιγάντιοι πυγμάχοι αλληλοτρύπησαν ο ένας τον άλλον. Και ήταν ένας αγώνας πέρα από κάθε πιθανότητα.
  Και ο Wladimir Klitschko κέρδισε ξανά, στον πιο θεαματικό και αιματηρό αγώνα στην ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας. Και ήταν απλά υπέροχο!
  Ο Wladimir Klitschko έσπασε επίσης ένα άλλο ρεκόρ Foreman στην υπεράσπιση του τίτλου.
  Και στις 4 Δεκεμβρίου 2022, ο Valentin Kuptsov έφυγε οικειοθελώς από τη θέση του προέδρου της Ρωσίας σε ηλικία μόλις ογδόντα πέντε ετών. Και έδωσε τη θέση του σε νεότερα στελέχη.
  Και έτσι η ιστορία περιστρέφεται, σε έναν κόσμο όπου δεν υπήρχε θέση για τον γεροντικό Gennady Zyuganov.
  
  ΑΝ ΔΕΝ ΚΗΡΥΞΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
  Η Γερμανία έκανε λίγο πιο έξυπνα στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ειδικά ο βασιλιάς Γουλιέλμος Β'. Δεν κήρυξε τον πόλεμο στη Ρωσία. Και ήταν μια πραγματικά δυνατή κίνηση. Ο Νικόλαος Β' δίστασε. Και έτσι τα στρατεύματα της Γερμανίας, χωρίς να αποσπαστούν από το δεύτερο, ανατολικό μέτωπο, κατέλαβαν το Βέλγιο σε δέκα μέρες. Και μετά γύρισαν το Παρίσι, παίρνοντας το στο ρινγκ. Και τα αγγλογαλλικά στρατεύματα ηττήθηκαν, και εν μέρει παραδόθηκαν.
  Και η τσαρική Ρωσία δεν μπήκε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Γαλλία καταλήφθηκε. Και η Αυστροουγγαρία επιτέθηκε στην Ιταλία ... Και τότε οι δυνάμεις ήταν άνισες.
  Αλλά στη θάλασσα, η Βρετανία κατάφερε να νικήσει τον γερμανικό στόλο. Και ο πόλεμος στη Δύση πήρε παρατεταμένο χαρακτήρα. Η Τουρκία και τα γερμανικά στρατεύματα άρχισαν να προελαύνουν προς την Αίγυπτο. Και κέρδισαν. Τότε οι Γερμανοί κατέλαβαν αποικίες στην Αφρική. Η στιγμή κλειδί ήταν η κατάληψη του Γιβραλτάρ. Για χάρη αυτού, τα γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν την Ισπανία. Ο στρατός της Καστιλιανής Αυτοκρατορίας ήταν, έναντι των Γερμανών, πολύ αδύναμος. Και κατέλαβαν το Γιβραλτάρ σε μια βιαστική και γρήγορη επίθεση.
  Μετά από αυτό, απέκλεισαν την είσοδο για την αγγλική μοίρα και άρχισαν να καταλαμβάνουν την Αφρική.
  Εδώ και η τσαρική Ρωσία μετά από λίγη σκέψη κήρυξε τον πόλεμο στη Βρετανία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αρπάξετε το Ιράν, την Ινδία και μέρος της Ινδοκίνας. Και χωρίς μεγάλες απώλειες. Και ο στρατός του Wilhelm πήρε και κατέλαβε την Πορτογαλία, μαζί με όλες τις αποικίες της. Και αυτή είναι μια πολύ τολμηρή κίνηση, και πολύ καταστροφική.
  Και η τσαρική Ρωσία μετακινήθηκε, μέσω του Ιράν, στην Ινδία και περαιτέρω στην Ασία. Και η Ιαπωνία πήρε και επιτέθηκε επίσης στη Βρετανία. Και αυτό είναι ήδη σοβαρό. Άρχισαν να πιέζουν τους Βρετανούς σαν να ανακατεύουν το βούτυρο στην κρέμα γάλακτος. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Εδώ οι Γερμανοί εκτόξευσαν και υποβρύχια - ευτυχώς έχουν αρκετούς πόρους. Και άρχισαν να δημιουργούν βομβαρδιστικά χτυπήματα στο Λονδίνο και την ίδια την Αγγλία, κάνοντας μια μπριζόλα. Η δύναμη του Wilhelm ενήργησε με μαχητικό τρόπο. Πολύ μαχητικό. Φαινόταν ότι λίγο ακόμα και η Βρετανία θα γονάτιζε. Στη συνέχεια όμως οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο. Και αυτό είναι ήδη σοβαρό. Η τσαρική Ρωσία κατέλαβε την Ινδία, το Ιράν και το μεγαλύτερο μέρος της Ινδοκίνας. Κάτι πήρε η Ιαπωνία στην Ασία. Μετά από αυτό, οι σαμουράι μπήκαν σε πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μάχες εκτυλίχθηκαν στη θάλασσα.
  Και η Γερμανία εξαπέλυσε αεροπορική και υποβρύχια επίθεση στη Βρετανία.
  Η Ρωσία αποδείχθηκε ότι ήταν στην πιο πλεονεκτική θέση - η οποία κατέλαβε πολλά σχεδόν χωρίς απώλεια και τώρα άρχισε να χωνεύει τις νέες της αποικίες ...
  Και ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πήρε έναν παρατεταμένο χαρακτήρα.
  Οι Ιάπωνες στη θάλασσα νίκησαν αρχικά τους λιγότερο έμπειρους και ικανούς Αμερικανούς. Στη συνέχεια, όμως, οι Ηνωμένες Πολιτείες, χρησιμοποιώντας την οικονομική δύναμη, απελευθέρωσαν πολλά πλοία και τα υποβρύχια άρχισαν να καταλαμβάνουν την πρωτοβουλία.
  Αλλά οι Γερμανοί, έχοντας τον έλεγχο της Αφρικής και σχεδόν όλης της Ευρώπης: η Ιταλία καταλήφθηκε από την Αυστροουγγαρία, μπόρεσαν, μετά από τρία χρόνια υποβρυχιακού πολέμου, να χτυπήσουν τον αγγλικό στόλο και, κατακτώντας την κυριαρχία στη θάλασσα, αποβιβάστηκαν στη μητρική χώρα. .
  Οι Βρετανοί πολέμησαν απελπισμένα, χρησιμοποίησαν τανκς στις μάχες. Όμως οι Γερμανοί είχαν ήδη το δικό τους.
  Και τον Σεπτέμβριο του 1918, το Λονδίνο έπεσε. Και έτσι οι Βρετανοί συνέχισαν τον πόλεμο από τον Καναδά. Και η Γερμανία επιτέθηκε στις ΗΠΑ. Και ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος συνεχίστηκε με μεγάλη πικρία.
  Αλώνισαν το επόμενο 1919, τα γερμανικά υποβρύχια των Αμερικανών και προσπάθησαν να το αποκτήσουν. Αλλά η Ιαπωνία ηττάται στη θάλασσα και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να φτάσει κανείς στην Αμερική με αεροπλάνα. Και πρέπει να φτιάξετε βιαστικά έναν τεράστιο στόλο.
  Και οι μάχες μετατράπηκαν σε αέρα και νερό ...
  Το 1919 και το 1920 πέρασαν χωρίς πολλές αλλαγές, με μάχες στη θάλασσα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υπέστησαν μεγάλες απώλειες, αλλά κατασκεύασαν βιαστικά νέα πλοία. Χάθηκε και η Γερμανία, μαζί με τις αποικίες, και η Ιαπωνία... Το 1921, η τσαρική Ρωσία, υπό την πίεση των Γερμανών, συμφώνησε να μπει στον πόλεμο. Τώρα σχεδόν ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο ήταν εναντίον των ΗΠΑ.
  Τα τσαρικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση στην Αλάσκα τον χειμώνα του 1922. Και ήταν μια δυνατή κίνηση, αφού η επικράτεια εκεί είναι σχεδόν κοντά και μάλιστα συνορεύει.
  Καλά τανκς εμφανίστηκαν στον τσαρικό στρατό, σχεδιασμένα από τον γιο του Μεντελέεφ. Καθώς και τα πρώτα ελικόπτερα στον κόσμο, και τα ισχυρότερα βομβαρδιστικά με έξι και οκτώ κινητήρες.
  Και η τσαρική Ρωσία έχει ήδη γίνει ένας τρομερός αντίπαλος ...
  Και τώρα, στη βαριά δεξαμενή "Peter" - ένα από τα πρώτα μεταξύ των διογκωμένων, το πλήρωμα της Alenka πολεμά.
  Παρά την παγωνιά του Μαρτίου στην Αλάσκα, τα κορίτσια παλεύουν ξυπόλητα και μόνο με μπικίνι. Και το τανκ είναι πολύ ισχυρό στη Ρωσία.
  Η Αλένκα πυροβολεί από ένα ισχυρό και πολύ θανατηφόρο όπλο και λέει χαμογελώντας:
  - Για τον βασιλιά πεθαίνουν ως ήρωες, για έναν πολιτικό χωρίς βασιλιά στο κεφάλι τους, μετατρέπονται σε πτώματα όσο ζούνε!
  Η Anyuta σημείωσε με ένα κλείσιμο του ματιού στους σκληρούς συνεργάτες της και επίσης χτυπώντας τον εχθρό με ένα κανόνι:
  - Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανόητο από το να πεθαίνεις για έναν ανάξιο άνθρωπο, αλλά είναι ακόμα χειρότερο να πεθάνεις για μια παράλογη ιδέα!
  Η Άλλα χτύπησε επίσης με κολοσσιαία δύναμη, μετακινώντας τη γυμνή της φτέρνα στη ζιβάγκο του όπλου και φώναξε:
  - Ο μεγαλύτερος ηγεμόνας δεν είναι τίποτα ενώπιον του Θεού, και ο πιο έντιμος πολιτικός, η ηθική εξαθλίωση μπροστά σε έναν πραγματικό άνθρωπο!
  Η Μαρία έδωσε μια έκρηξη πολυβόλων και κούρεψε πολύ επιθετικά τους εχθρούς:
  - Το χιόνι είναι λευκό, αλλά μαυρίζει από τις βιομηχανικές εκλογές, ο άνθρωπος γεννιέται καθαρός, αλλά μαθαίνει να είναι γουρούνι, έχοντας πάει στην πολιτική!
  Η Matrena δήλωσε, συντρίβοντας τους Αμερικανούς που της επιτέθηκαν με άγριο πάθος:
  - Ο πολιτικός προσπαθεί να παρουσιαστεί λευκός και χνουδωτός, αλλά στην πραγματικότητα είναι αγκαθωτός σαν κάκτος, μόνο που όχι στην έρημο, αλλά στη μέση ενός δάσους γεμάτο βελανιδιές και πριονισμένα κούτσουρα!
  Η Marusya έγραψε στον εχθρό, και πυροβόλησε επίσης από ένα κανόνι, καταστρέφοντας το αμερικανικό καταφύγιο και τρίζοντας:
  - Αν θέλεις να ζήσεις σαν λευκός, κάνε σκοτεινά πράγματα με απάνθρωπη ασυνειδησία!
  Η Ολυμπιάδα το πήρε και πάτησε τη γυμνή της φτέρνα στα πετάλια, προσπαθώντας να επιταχύνει το δυνατό της τανκ και φώναξε:
  - Το να ζεις ως λευκό άτομο δεν εξαρτάται από το χρώμα του δέρματος, αλλά από την ποσότητα της φαιάς ουσίας στο κεφάλι και από τη φωτεινή χαρισματικότητα στην ικανότητα να ξεγελάς τους ανθρώπους!
  Και το κορίτσι-ήρωας θα σκάσει στα γέλια ...
  Ο τσαρικός στρατός διασχίζει την Αλάσκα... Και στα τέλη της άνοιξης του 1922, έχει ήδη μπει στον Καναδά.
  Στις μάχες ο τσαρικός στρατός αποδείχθηκε καθόλου αδύναμος. Και τα κορίτσια πολεμούν στον ουρανό με μαχητικά αεροσκάφη.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα κατέρριψε ένα αμερικάνικο αεροπλάνο, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Η ευτυχία δεν μπορεί να χτιστεί με αίμα, αλλά με τη βοήθεια των χρημάτων μπορείτε τουλάχιστον να χτίσετε την ψευδαίσθηση της ευημερίας!
  Η Akulina Orlova το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έστρεψε το πολυβόλο στον στόχο και έπεσε στον εχθρό, δημοσίευσε:
  - Μπορείς να κολλήσεις την ενότητα με σίδηρο και αίμα, αλλά το αίμα, όπως το οξύ, θα διαβρώσει οποιοδήποτε μέταλλο, αλλά η αγάπη θα δέσει με μια τέτοια αλυσίδα που δεν θα σπάσει ούτε το τιτάνιο!
  Η Μαργαρίτα Μαγκνίτναγια έριξε, και έκοψε τον εχθρό, και τον έκανε να καεί και να τρίζει:
  - Ο διάβολος δημιούργησε την πολιτική για να πάρουν οι άνθρωποι λίγη ελπίδα από τα αηδόνια, και πολλά ράμφη από τα κοκόρια, και έναν ανυπολόγιστο αριθμό συμφορών που λαλούν τα πολιτικά κοράκια!
  Τα κορίτσια είναι πολύ σοφά πολεμιστές, στα οποία υπάρχει τόση ζέστη και μεγάλη πίεση.
  Η Αλίκη και η Αγγελική πυροβολούν και κόβουν τους εχθρούς.
  Η Αλίκη πυροβόλησε, γκρεμίζοντας τον εχθρό και εξέδωσε:
  - Ο Σατανάς γεννήθηκε όταν ένας πολιτικός υποσχέθηκε για πρώτη φορά το αδύνατο ακόμα και για τον Παντοδύναμο Θεό!
  Η Αγγελική πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της μια χειροβομβίδα καταστροφικής δύναμης, έσκισε τους Αμερικανούς και τσίριξε:
  - Κανείς δεν έχει δει ποτέ τον Θεό, αλλά ο δικτάτορας αναβοσβήνει στην οθόνη όλη την ώρα, και θέλει επίσης να γίνει σαν τον Παντοδύναμο, αν και ο ίδιος μοιάζει περισσότερο με φλύαρο γελωτοποιό!
  Η Αλίκη πέταξε ξανά τη θανατηφόρα χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Δεν υπάρχει κανείς ισχυρότερος από τον Παντοδύναμο Θεό, αλλά στην κακία ο πολιτικός είναι ανώτερος από τον Διάβολο και είναι σε θέση να υποσχεθεί κάτι πέρα από τη δύναμη του Παντοδύναμου!
  Η Angelica πήρε και πέταξε το εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι και φώναξε επιθετικά:
  - Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει Θεός, κοιτάζοντας τον κόσμο μας, τότε βεβαιωθείτε αμέσως ότι υπάρχει ο Διάβολος - κοιτάζοντας τους πολιτικούς!
  Εδώ τσακώνονται και η Βικτώρια και η Βερόνικα.
  Η Βικτόρια πέταξε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της και έσκισε μια μάζα αντιπάλων σε σκισμένα κομμάτια:
  - Ένας πολιτικός έχει λιγότερη συνείδηση από τα μόρια στο κενό, αλλά υπάρχουν περισσότερες υποσχέσεις από σταγόνες στη θάλασσα!
  Η Βερόνικα σημείωσε, πυροβολώντας τον εχθρό, και απελευθέρωσε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τη βυακνούλα:
  - Δεν υπάρχουν ξερολιθιές στο ποτάμι, έντιμοι άνθρωποι στην πολιτική, που νιώθουν συμπόνια ανάμεσα στους δικτάτορες, και όσοι ψηφίσουν αυτούς που κουβαλούν μια πέτρα στην καρδιά τους θα τιμωρηθούν!
  Εδώ στον τσαρικό στρατό πολεμά και η Σταλενίδα. Και με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της πάτησε το κουμπί και τσίριξε:
  - Μπορείς να μετρήσεις όλες τις σταγόνες στη θάλασσα, όλα τα αστέρια στον ουρανό, αλλά οι πολιτικοί δίνουν τόσες προεκλογικές υποσχέσεις που ο ακριβής αριθμός είναι άγνωστος στον παντογνώστη Παντοδύναμο Θεό!
  Η Tamara συνέτριψε επίσης τα στρατεύματα των Yankee. Γύρισε τη δεξαμενή του Maccabee με ένα ακριβές χτύπημα και φώναξε:
  - Όταν ένας δικτάτορας επαναφέρει τους όρους διακυβέρνησης, οι αξίες ζωής των υποκειμένων υπό τέτοιο έλεγχο τείνουν στο μηδέν και οι υποσχέσεις μειώνονται στο τίποτα!
  Οι Great Four πολέμησαν επίσης εδώ.
  Η Νατάσα εκτόξευσε κεραυνό από τη κόκκινη θηλή της, έκαψε τους στρατιώτες των Γιάνκηδων και ούρλιαξε:
  - Έχοντας επαναφέρει τους όρους της δικτατορίας, δεν θα μπορέσετε να σβήσετε σε τίποτα και τη μνήμη των εγκλημάτων και των λαθών του τυράννου!
  Η Ζόγια εκτόξευσε επίσης ένα μαγικό πάλσαρ πλάσματος από μια θηλή φράουλας και τσίριξε:
  - Ο δικτάτορας έχει ένα ρόπαλο στα χέρια του, αλλά και πάλι θα είναι αυτός που δεν μπορεί να οδηγηθεί σε στάβλο με βοοειδή!
  Ο Αυγουστίνος μαχαίρωσε επίσης με δοκάρια μαγείας μάχης από τις κόκκινες θηλές της και ούρλιαξε:
  - Ο Θεός δεν έδωσε κέρατα χοίρου, δικτάτορα παντοδυναμίας, πολιτική ατιμωρησίας, αλλά γυναίκα αιώνιας νιότης, αλλά ο καθένας έχει την ευκαιρία να πάρει αυτό που του αξίζει!
  Η Σβετλάνα, με ένα γέλιο, άφησε μια καταστροφική κηλίδα από τις φραουλένιες θηλές της, πλήρους καταστροφής, και είπε:
  - Ένας λύκος έχει κυνόδοντες, ένα λιοντάρι έχει νύχια, μια αλεπού έχει ουρά, ένας πολιτικός έχει γλώσσα, ένας άνθρωπος έχει κεφάλι και ένα άθλιο γουρούνι έχει πρόβλημα - τα κέρατα δεν μεγαλώνουν!
  Έτσι οι τέσσερις τσακώνονται σαν τα κορίτσια είναι σούπερ...
  Και στον ουρανό, ο Άλμπιν και ο Άλβιν αλωνίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Γερμανία. Κορίτσια, επίσης, τι να πω - super class!
  Η Αλμπίνα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της πόδια, κατέρριψε ένα αμερικάνικο αεροπλάνο και ούρλιαξε:
  - Ο λύκος τρέφεται από γρήγορα πόδια, η γυναίκα είναι γυμνά και λεπτά πόδια, ο λύκος βασανίζει το θύμα με κυνόδοντες, οι γυναίκες χτυπούν μέχρι θανάτου με μακριές γλώσσες!
  Η Alvina, συντρίβοντας τον εχθρό, και χτυπώντας κάτω πατώντας τη γυμνή της φτέρνα, το πήρε και φώναξε:
  - Το τρέξιμο παρατείνει τη ζωή, αλλά γιατί ένας λαγός ζει τόσο λίγο; Γιατί δεν τρέχει, αλλά τρέχει, και όποιος ξεφεύγει δεν υποφέρει από μακροζωία!
  Τα κορίτσια, φυσικά, συνθλίβουν εντελώς τους Αμερικάνους στον ουρανό. Ο Καναδάς έχει ήδη καταληφθεί και οι μάχες βρίσκονται σε εξέλιξη στο έδαφος της ίδιας της Αμερικής. Εδώ η αντίσταση είναι σκληρή, αλλά όχι αρκετά συστημική. Όμως παρόλα αυτά προχωρούν οι γερμανικές και ρωσικές και μετά οι ιαπωνικές μονάδες. Υπάρχει ένα πραγματικό κλιπ των ΗΠΑ. Και εδώ φυσικά τα κορίτσια έρχονται πρώτα ως μαχήτριες.
  Ο Νικόλαος Β' παρατήρησε σχετικά:
  - Υπάρχουν γυναίκες στη Ρωσία μας,
  Ότι οδηγούν αεροπλάνο αστειευόμενοι...
  Ότι όλοι στο σύμπαν είναι πιο όμορφοι,
  Σπάστε τον εχθρό σε κομμάτια!
  
  Είναι γεννημένοι για να κερδίζουν
  Για να δοξάσει τη Ρωσία για αιώνες ...
  Άλλωστε οι προπάππους μας,
  Τους μάζεψαν στρατό αμέσως!
  Πράγματι, αυτό είναι και ψύχραιμο και μαχητικό... Τέλος, ο συνασπισμός προσέγγισε τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. Και οι ΗΠΑ συνθηκολόγησαν. Μόλις 25 Δεκεμβρίου 1922. Έτσι τελείωσε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
  Ο κόσμος έγινε πιο ήρεμος και οι αποικίες ανακατανεμήθηκαν. Χώνεψαν οι κατακτημένες χώρες-νικητές. Υπήρξε μια ταχεία οικονομική ανάκαμψη σε όλο τον κόσμο. Η Ρωσία αναπτύχθηκε ιδιαίτερα γρήγορα. Αν και, φυσικά, δεν μπορεί να υπάρξει αιώνια ειρήνη ...
  Ένας νέος πόλεμος ετοιμάζεται μεταξύ της Γερμανίας, της Αυστροουγγαρίας, που έχει αποκτήσει αποικίες, και της Ρωσίας. Αυτό που έχει σημασία εδώ είναι σε ποια πλευρά βρίσκεται η Ιαπωνία.
  Οι Γερμανοί θέλουν να κερδίσουν τους σαμουράι στο πλευρό τους και οι Ρώσοι στη δική τους. Και πολλά εξαρτώνται από αυτό - ποιος θα είναι ο νικητής.
  Λοιπόν, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά με τέτοια μαχητικά και σκληρά κορίτσια, η Ρωσία, κατ 'αρχήν, δεν μπορεί να χάσει. Ας είναι λοιπόν ένδοξα τα κορίτσια μας!
  
  KURSK DUT ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ
  Σε ένα από τα παράλληλα σύμπαντα, η Ιαπωνία κέρδισε τη Μάχη του Μίντγουεϊ - όπως θα έπρεπε να ήταν με πιθανότητα ενενήντα τοις εκατό. Και στη συνέχεια κατέλαβε το Αρχιπέλαγος της Χαβάης. Οι Σαμουράι χτύπησαν και την Ινδία. Για να σώσει τη μεγαλύτερη αποικία του, ο Τσόρτσιλ αναγκάστηκε να μεταφέρει μέρος των στρατευμάτων από την Αίγυπτο. Κάτι που οδήγησε στο γεγονός ότι η επιχείρηση "Πυρσός" αναβλήθηκε.
  Ωστόσο, αυτό δεν έχει επηρεάσει ακόμη την πορεία του πολέμου στα ανατολικά. Οι Γερμανοί ηττήθηκαν στο Στάλινγκραντ. Ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε στην Ουκρανία, αλλά στη συνέχεια ο Μάινσταϊν αποκατέστησε εν μέρει την κατάσταση. Και η πρώτη γραμμή ήταν η ίδια όπως στο σαράντα τρίτο έτος στην πραγματική ιστορία.
  Αλλά στην Αίγυπτο, ο Ρόμελ περίμενε ακόμα ενισχύσεις, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης Tiger - τριάντα ολοκαίνουργια κομμάτια και τέσσερις ακόμη γερμανικές και οκτώ ιταλικές μεραρχίες. Και κατάφερε να νικήσει τους εξασθενημένους ακόμα Βρετανούς φτάνοντας στη Διώρυγα του Σουέζ. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Τσόρτσιλ τον Απρίλιο του 1943 πρόσφερε στους Γερμανούς ανακωχή για ένα χρόνο. Ο Ρούσβελτ, ο οποίος χτυπήθηκε στη θάλασσα από τους Ιάπωνες, και οι Ηνωμένες Πολιτείες βασανίζονταν όλο και περισσότερο από τον αυξανόμενο αριθμό γερμανικών υποβρυχίων, πρότεινε επίσης μια εκεχειρία για χρόνια. Και ο βομβαρδισμός του Τρίτου Ράιχ μείωσε την ένταση ακόμη νωρίτερα.
  Έτσι το Τρίτο Ράιχ πήρε τον έλεγχο της βόρειας Αφρικής και άφησε ελεύθερους τα χέρια του στη Δύση.
  Και επίσης ο superas Johann Marcel παρέμεινε ζωντανός. Και αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο συν για το Τρίτο Ράιχ.
  Έτσι, ο Χίτλερ ανέβαλε ξανά την Επιχείρηση Ακρόπολη προκειμένου να συγκεντρώσει περισσότερες δυνάμεις εκεί και να αποκτήσει πλεονέκτημα στην τεχνολογία.
  Η Μασσαλία μέχρι το τέλος του σαράντα δεύτερου έτους κατέρριψε τριακόσια αεροσκάφη και για αυτό έλαβε ξανά τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού, με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Μετά από αυτό μεταφέρθηκε στο ανατολικό μέτωπο. Κάτι που αποδείχθηκε πολύ πιο κουλ και όχι λιγότερο επιτυχημένο για τη Μασσαλία.
  Όμως συνέχισε να πολεμά και για πεντακόσια αεροσκάφη μέχρι το καλοκαίρι του 1943 έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Επιπλέον, η Μασσαλία έλαβε το Luftwaffe Platinum Cup με διαμάντια για τετρακόσια αεροσκάφη. Επίσης μέχρι τον Αύγουστο φέρνοντας
  Ο αριθμός των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν μέχρι τις εξακόσιες Μασσαλία έλαβε χρυσό σταυρό στρατιωτικής αξίας με διαμάντια. Ο πρώτος από τους στρατιώτες του Τρίτου Ράιχ που πέτυχε ένα τέτοιο βραβείο.
  Η ναζιστική επίθεση στο Kursk Bulge ξεκίνησε μόλις την 1η Αυγούστου 1943. Υπήρχαν αρκετοί λόγοι για την καθυστέρηση. Συμπεριλαμβανομένης της επιθυμίας να δοκιμάσετε τα πιο πρόσφατα τανκς στη μάχη. Και όχι μόνο γνωστά στην πραγματική ιστορία: "Τίγρης", "Πάνθηρας" και "Φερδινάνδος". Αλλά το "Λιοντάρι", το οποίο οι Γερμανοί μπόρεσαν να ξεκινήσουν στη σειρά, για το λόγο ότι μετά τη νίκη στο Μίντγουεϊ, ο βομβαρδισμός του Τρίτου Ράιχ έγινε πολλές φορές πιο αδύναμος και ο Φριτς είχε αρκετούς πόρους για να φέρει το "Λιοντάρι". δεξαμενή σε σειριακή παραγωγή. Λίγο νωρίτερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον "Τίγρη" -2. Στην πραγματική ιστορία, θα μπορούσε να είχε λανσαριστεί έξι μήνες νωρίτερα στη μαζική παραγωγή, αλλά η προσδοκία του Panther -2 το απέτρεψε. Σε αυτή την περίπτωση, ο Χίτλερ έδωσε στην εγκατάσταση γρηγορότερα "Tiger" -2 για να οδηγήσει σε μια σειρά. Και για να γίνει πιο τέλειο το Panther -2, ώστε με καλύτερη προστασία να μην ζυγίζει πολύ και να είναι πιο χαμηλό σε σιλουέτα. Και φυσικά το ποντίκι. Αυτό το μηχάνημα, επίσης, λόγω του γεγονότος ότι οι σύμμαχοι παρενέβησαν λιγότερο στους Γερμανούς και στη συνέχεια σταμάτησαν εντελώς να παρεμβαίνουν, δημιουργήθηκε επίσης σε μεταλλική μορφή νωρίτερα και κατάφερε να πάει σε μια μικρή σειρά.
  Έτσι οι Γερμανοί είχαν ήδη σε υπηρεσία την 1η Αυγούστου: "Πάνθηρας", "Τίγρης", "Τίγρης" -2, "Λιοντάρι", "Μάους" και "Φερδινάνδος". Επιπλέον, ο "Τίγρης" έμοιαζε ήδη, όπως ο "Φερδινάνδος", κάπως ξεπερασμένος. Και το "Λιοντάρι" βάρους ενενήντα τόνων, έμοιαζε με διευρυμένο "Τίγρη" -2. Μόνο η πλαϊνή θωράκιση είναι 100mm παχύτερη στις πλαγιές και το όπλο έχει πάχος 105mm σε μήκος κάννης 70EL. Είναι αλήθεια ότι οι πραγματικές μάχες έδειξαν ότι αυτό είναι ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών με 71 el και ταχύτερο και καλύτερο, αν και το Lion έχει πιο ισχυρές, αλλά μόνο πέντε βολές ανά λεπτό έναντι οκτώ, και συν, φυσικά, μια μικρότερη προσφορά οβίδων.
  Η αύξηση του διαμετρήματος είναι επίσης ένα μείον ...
  Γενικά, οι Γερμανοί συγκέντρωσαν κολοσσιαίες δυνάμεις ... Και μπόρεσαν να κερδίσουν την αεροπορική υπεροχή. Και ο Κόκκινος Στρατός δημιούργησε μια ισχυρή άμυνα. Οι Γερμανοί είχαν περισσότερα άρματα μάχης, πεζικό, όπλα και ειδικά αεροσκάφη από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Αλλά παρόλα αυτά, μαζί με τα αποθέματα του Μετώπου της Στέπας, η ΕΣΣΔ συγκέντρωσε περισσότερους από δύο εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικούς, πεντέμισι χιλιάδες τανκς, περίπου τριάντα χιλιάδες όπλα και εκτοξευτές και περίπου τρεις χιλιάδες αεροσκάφη. Και ταυτόχρονα, μια πολύ ανεπτυγμένη άμυνα από πλευράς μηχανικής.
  Οι Γερμανοί συγκέντρωσαν μαζί με τους συμμάχους περισσότερους από ενάμιση εκατομμύριο στρατιώτες, τεσσεράμισι χιλιάδες τανκς, δεκαέξι χιλιάδες όπλα και εκτοξευτές αερίου και περίπου τέσσερις χιλιάδες αεροσκάφη.
  Έτσι, το Fritz είχε υπεροχή μόνο στον αέρα, υποχωρώντας στις επίγειες δυνάμεις. Ειδικά στο πυροβολικό. Αλλά από την άλλη, η ΕΣΣΔ είχε μεγαλύτερο ποσοστό ελαφρύτερων όπλων μικρού διαμετρήματος. Το Fritz είχε μεγάλο πλεονέκτημα στα βαριά άρματα μάχης και στα αυτοκινούμενα όπλα. Επιπλέον, το γενικό επίπεδο κινητικότητας του γερμανικού στρατού ήταν υψηλότερο. Οι Γερμανοί είχαν πλεονέκτημα στον αριθμό των μοτοσυκλετών και των φορτηγών και των αυτοκινήτων. Επιπλέον, οι παραδόσεις Lend-Lease έχουν πρακτικά σταματήσει.
  Έτσι οι δυνάμεις είναι περίπου κοντά σε επίπεδο, και το αποτέλεσμα της μάχης είναι ασαφές. Οι Γερμανοί, ίσως, είναι καλύτερης ποιότητας, αλλά και τα σοβιετικά στρατεύματα απέκτησαν μεγάλη εμπειρία μάχης. Πολλά τμήματα SS.
  Ο Κόκκινος Στρατός σε άμυνα. Άρα οι πιθανότητες είναι περίπου πενήντα-πενήντα.
  Την 1η Αυγούστου οι Γερμανοί κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τακτικό αιφνιδιασμό, αλλά όχι στρατηγικό. Αυτή τη φορά, οι Ναζί μπόρεσαν να ξεπεράσουν τον Κόκκινο Στρατό με παραπληροφόρηση και η προετοιμασία του πυροβολικού δεν πραγματοποιήθηκε.
  Μετά κινήθηκαν τα φασιστικά τέρατα.
  Στο τανκ "Λιοντάρι", το γυναικείο πλήρωμα της Γκέρντα καβαλάει. Τα κορίτσια είναι έτοιμα να πολεμήσουν. Κοχύλια αναπηδούν από την πανοπλία της δεξαμενής τους σαν μπιζέλια. Δεν μπορείς να του πάρεις τίποτα στο μέτωπο.
  Η Γκέρντα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και λέει:
  - Ένας πολιτικός είναι τόσο χάλια που το καλύτερο είναι να βγαίνει στα ταραγμένα νερά μιας προεκλογικής εκστρατείας!
  Η Σάρλοτ πυροβολεί πίσω της και χτυπά επίσης το σοβιετικό κανόνι, λέγοντας επιθετικά:
  - Στους πολιτικούς, όπως τα παιδιά, αρέσει πολύ να συνθέτουν, αλλά σε αντίθεση με τα παιδιά, κάνουν τους ψηφοφόρους ορφανούς του μυαλού!
  Λουπανούλα από τα πολυβόλα του τανκ "Λιοντάρι" και η Χριστίνα, παρατηρώντας:
  - Ο πολιτικός χρησιμοποιεί τη μακριά του γλώσσα ως δίχτυ για να πιάσει ψηφοφόρους με τη νοημοσύνη των λιβελλούλων!
  Η Μάγδα πυροβόλησε κι αυτή από το κανόνι με τη σειρά της, κραυγάζοντας:
  - Πολιτικός είναι μια πόρνη της οποίας η γλώσσα είναι πολύ μακριά για να δώσει ευχαρίστηση και τα πόδια της είναι πολύ κοντά για να την ωθήσουν στην κορυφή!
  Και γερμανικά αεροπλάνα πολέμησαν στον ουρανό. Αυτή τη φορά, το ME-309 μπήκε στη σειρά, αφού οι Σύμμαχοι δεν βομβάρδισαν και έγινε πιο εύκολο να στραφούν στην παραγωγή ενός νέου, πιο προηγμένου και ισχυρού αεροσκάφους.
  Το ME-309 είχε ταχύτητα έως και 740 χιλιόμετρα την ώρα, που είναι αρκετά οχήματα με έλικα, και τρία αεροβόλα των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα των 14 χιλιοστών. Επτά σημεία βολής για ένα μονοθέσιο μαχητικό είναι πολλά.
  Φυσικά, ο Johann Marcel είναι πέρα από τον ανταγωνισμό, αλλά δύο Γερμανίδες, απλά οι πιλότοι της υψηλότερης κατηγορίας, άνοιξαν την καριέρα τους: η Albina και η Alvina. Και είναι πανέμορφες και τσακώνονται στο Kursk Bulge ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Η Αλμπίνα γκρέμισε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο εν όψει και τσίριξε:
  - Ο πολιτικός θέλει να γίνει ουράνιος, αλλά έχει μόνο περηφάνια στους ουρανούς, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας δαίμονας από τον κάτω κόσμο!
  Η Alvina σημείωσε επιθετικά, καταρρίπτοντας ένα άλλο αεροπλάνο του Κόκκινου Στρατού:
  - Ένας πολιτικός έχει ένα ράμφος για να κινηθεί και μια γλώσσα για να τρυπήσει, αλλά αυτό το φτερωτό πουλί δεν έχει τα φτερά για να ξεπεράσει τα δικά του προβλήματα!
  Η Αλμπίνα κατέρριψε ξανά ένα Σοβιετικό Γιακ στον ουρανό και ούρλιαξε:
  - Ο πολιτικός είναι αετός, και δεν είναι τόσο κακό αν είναι χωρίς φτερά, πολύ χειρότερα αν είναι ανεγκέφαλος κόκορας!
  Η Alvina πήρε και εκτόξευσε μια έκρηξη αεροπορικών βλημάτων στον εχθρό και φώναξε:
  - Ένας πολιτικός, όπως μια γυναίκα, είναι ιδιότροπος, και του αρέσει να παραδίδεται για χρήματα, αλλά είναι ικανός να γεννήσει μόνο τέρατα στον έλεγχο, κατσίκες στον κήπο και γουρούνια στην τσέπη του!
  Τα κορίτσια έκαναν μια μπριζόλα από τη σοβιετική αεροπορία ...
  Η Albina στο ME-309 έκοψε το σοβιετικό αυτοκίνητο και σημείωσε:
  - Η τεχνική χωρίς ανθρώπινα χέρια είναι νεκρή και χωρίς μυαλό σκοτώνει τον δημιουργό!
  Η Alvina συμφώνησε πρόθυμα με αυτό, καταρρίπτοντας ένα σοβιετικό βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  - Εάν ο διοικητής είναι κριός, τότε καμία τεχνική, ακόμη και από μια αλεπού, δεν θα βοηθήσει να κερδίσετε μια μονομαχία με κάποιον που δεν είναι δρυοκολάπτης!
  Κορίτσια στον ουρανό Πολέμησαν τον Κόκκινο Στρατό σαν κολλητοί. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να σφηνώσουν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Και τις δύο πρώτες μέρες διανύσαμε δεκαπέντε ή είκοσι χιλιόμετρα.
  Το τανκ "Maus" συμμετείχε στις μάχες για πρώτη φορά. Έχει επίσης μια ομάδα κοριτσιών, με επικεφαλής την Adala.
  Το γερμανικό αυτοκίνητο ζυγίζει εκατόν ογδόντα οκτώ τόνους. Αυτό είναι πολύ μεγάλο βάρος. Και κινείται σκληρά.
  Η Adala εκτοξεύει το πυροβόλο των 128 χιλιοστών της στις σοβιετικές γραμμές και φωνάζει:
  - Αν ένας πολιτικός είναι πάντα γουρούνι, τότε ένας δικτάτορας είναι τουλάχιστον μερικές φορές λιοντάρι, αλλά ταυτόχρονα σκίζει χοντρά κομμάτια από τον ψηφοφόρο!
  Η Αγκάθα συμφώνησε, εκτοξεύοντας το κανόνι των 75 χλστ., χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ένας στρατιώτης είναι κατά κάποιο τρόπο απλώς ένα πιόνι σε μια σκακιέρα, αλλά μπορεί να γίνει στρατηγός, πολιτικός, ακόμα κι αν είναι σημαντική προσωπικότητα, θα παραμείνει για πάντα ένα μείγμα αλεπούς και γουρουνιού!
  Το κορίτσι του τάνκερ Ματίλντα ξέσπασε με πολυβόλα και κελαηδούσε, κλείνοντας το μάτι στα παιδιά της:
  - Ένα άτομο έχει δύο κύριους εχθρούς: τη φτώχεια και το γήρας, αλλά αν ο πρώτος μπορούσε να νικηθεί από κάποιους, τότε από τον δεύτερο υπάρχει μόνο μία σωτηρία - ο θάνατος!
  Η Βιόλα, επίσης μια όμορφη κοπέλα, ενώ οδηγούσε ένα τανκ, ούρλιαξε βγάζοντας τα δόντια της, στο χρώμα των μαργαριταριών:
  - Και ο βασιλιάς και ο δούλος γεννιούνται από γυναίκα με πόνο, αλλά η πολιτική γεννά την προδοσία με αβάσταχτο μαρτύριο για τους ψηφοφόρους!
  Η Ντομίνικα, βοηθώντας να φορτώσει ένα βαρύ βλήμα σε ένα ισχυρό όπλο, πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Όταν ο Θεός θέλει να τιμωρήσει ελαφρά, στερεί το μυαλό του κυβερνήτη για μια προεδρική θητεία, αλλά αν ο Παντοδύναμος θέλει να τιμωρήσει σοβαρά, τότε οι ψηφοφόροι στερούνται μια λογική επιλογή για όλες τις εταιρείες!
  Και το κορίτσι θα σκάσει στα γέλια. Και θα χτυπήσουν τα ρωσικά στρατεύματα αρκετά καλά.
  "Maus", η δεξαμενή είναι φυσικά μεγάλη, και καλά προστατευμένη από όλες τις γωνίες. Αλλά ακριβό, βαρύ, αργό. Αλλά κοχύλια από αυτόν χύνονται σαν μπιζέλια. Από αυτή την άποψη, αυτή η δεξαμενή είναι κατάλληλη για μια σημαντική ανακάλυψη και επιτρέπεται προς τα εμπρός. Μόλις το πήρε και ανατινάχθηκε σε μια νάρκη.
  Η Αγκάθα παρατήρησε σαρκαστικά:
  - Όταν ο Θεός έχει πρόβλημα χρόνου, οι ψηφοφόροι δεν έχουν αρκετό χρόνο για να μετανοήσουν για την επιλογή των πολιτικών τους!
  Η Adala εκτόξευσε το κανόνι της στις σοβιετικές θέσεις, αναποδογυρίζοντας το οβιδάκι και σφύριξε:
  - Ακόμα κι αν ο ψηφοφόρος έχει επτά ανοίγματα στο μέτωπό του, θα εκλέξει έναν πολιτικό με επτά Παρασκευές την εβδομάδα και μια αιώνια άδεια για εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων!
  Η Ματίλντα, γράφοντας από πολυβόλα, σέρνοντας στο "Maus" μέχρι τους Σοβιετικούς στρατιώτες και σκοτώνοντας τους Ρώσους, παρατήρησε:
  - Καλύτερα να έχεις έναν βασιλιά παρά εφτά αγόρια στο θρόνο, επτά νταντάδες να έχουν ένα παιδί χωρίς μάτι, επτά αγόρια έχουν δύναμη χωρίς βασιλιά στο κεφάλι τους!
  Η Βιόλα προσπάθησε να βγάλει τη δεξαμενή από το ναρκοπέδιο, ακουμπώντας στα ξυπόλυτα πόδια της και σημείωσε:
  - Ακόμη και η τυραννία είναι καλύτερη από την πλήρη αναρχία, ένας μεγάλος λύκος θα σκοτώσει λιγότερους ανθρώπους από ένα εκατομμύριο κουνούπια κορεσμένα με μόλυνση!
  Η Ντομίνικα, ενδίδοντας σε ένα άλλο βαρύ βλήμα, σημείωσε αρκετά ορθολογικά και σοφά:
  - Ο ελέφαντας φοβάται ένα μικρό ποντίκι, ένας τρομερός δικτάτορας της αυτοκρατορίας θα πέσει κάτω από μια μικροσκοπική σταγόνα δηλητηρίου και ένας μικρός βάκιλλος θα ξαπλώσει ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους!
  Το πανίσχυρο "Maus" στην όπισθεν με κάποιο τρόπο σύρθηκε πίσω. Οι Ναζί ήταν έτοιμοι για νέες νίκες ή το αντίστροφο να τσακωθούν.
  Το Kursk Bulge βρόντηξε και άστραφτε ... Και οι μάχες εδώ είναι τόσο σκληρές και εξαγριωμένες.
  Σαν εκρήξεις λάβας. Και μην σταματάς, μην αλλάζεις πόδια ...
  Λάμψτε τα πρόσωπά μας, αστραφτερές μπότες...
  Ο Χίτλερ λάμβανε νέα από το μέτωπο κάθε ώρα. Η επίθεση δεν πήγε ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά οι Ναζί μπήκαν μέσα. Το Tank "Mouse" έδειξε την επιβίωσή του. Όπως και ο Λέων. Αλλά γενικά, τα υπερβαρέα αυτοκίνητα δεν είναι πολύ καλά. Ο "Πάνθηρας", λόγω των αδυναμιών των πλευρών, δεν ήταν ιδιαίτερα επίμονος. Όμως ο "Τίγρης", που λόγω του τετράγωνου σχήματός του, θεωρούνταν ξεπερασμένος, απλώς φαινόταν αρκετά καλός. Ίσως το καλύτερο από όλα τα γερμανικά τανκ. Και αυτό, φυσικά, ήταν μια μικρή ανακάλυψη του εξογκώματος Kursk.
  Στον ουρανό, οι Γερμανοί κατέλαβαν την κυριαρχία. Και ο Johann Marcel όπως πάντα έλαμψε, γκρεμίζοντας δεκάδες Ρώσους. Μα φυσικά τα κορίτσια Albina και Alvin έδειξαν έντονα τον εαυτό τους. Το νέο αστέρι του Ace Huffman άρχισε επίσης να ανεβαίνει. Και ο Rudel κατέστρεψε επίσης σοβιετικά τανκς σε αεροσκάφος επίθεσης. Και η Helga εμφανίστηκε επίσης στο Focke-Wulf. Το κορίτσι είναι επίσης πολύ δυνατός άσος.
  Δήλωσε μάλιστα, χτυπώντας ένα άλλο σοβιετικό τανκ:
  - Το σκάκι θέλει λογική, διαίσθηση και ευρηματικότητα για να κερδίσεις, στην πολιτική μια κακία αρκεί συχνά, αν και η νίκη είναι πάντα Πύρρειος!
  Ο Ρούντελ συμφώνησε με αυτό, ήταν ακόμα νέος και δεν ήταν ακόμη ανάπηρος:
  - Ένας πολεμιστής στον πόλεμο μοιάζει με τον Σατανά, αν όχι με τη βία, τότε με το θάρρος με το οποίο ορμά στον θεό του πολέμου!
  Οι Γερμανοί φυσικά παλεύουν σκληρά. Αλλά και ο Κόκκινος Στρατός πολεμά σαν κράμα τιτανίου. Και οι σοβιετικοί μαχητές δεν υποχωρούν ούτε ένα βήμα, χωρίς μάχη.
  Η Αλένκα είναι επίσης σε μάχη με την ομάδα της μπροστά από την κορυφή της σφήνας των Ναζί. Και οι Γερμανοί λατρεύουν να σπάζουν τον εχθρό με αυτόν τον τρόπο.
  Η Αλένκα πέταξε μια βόμβα με γυμνό πόδι θανατηφόρας δύναμης και τσίριξε με ένα γέλιο:
  - Ένας άνθρωπος γεννιέται με την επιθυμία να γνωρίσει τη σοφία, αλλά μόνο μια κατσίκα γεννιέται με γένια, και αυτό δεν είναι πάντα κυριολεκτικό!
  Η Anyuta, πυροβολώντας τους Ναζί, συμφώνησε εύκολα με αυτό, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Ένας άντρας θέλει να έχει δύναμη ταύρου, αλλά το μυαλό του γαϊδάρου τον κάνει κριάρι για μπάρμπεκιου!
  Η Άλλα, πυροβολώντας τον εχθρό, και πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, vyaknula:
  - Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για πρόοδο, μόνο να χαρίζει την ευτυχία σε όλους, είναι ανίσχυρος, λόγω της παντοδυναμίας του ανθρώπινου φθόνου και εγωισμού!
  Η Μαρία συνέτριψε επίσης τον εχθρό, έσπασε καλά το τανκ με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Ακόμη και ο Παντοδύναμος Θεός είναι ανίσχυρος να δώσει την ευτυχία σε όλους, επομένως ακόμη και ο Παντοδύναμος δεν έχει βρει αντίδοτο για τέτοιες ιδιότητες: όταν όλα δεν είναι αρκετά για έναν άνθρωπο και φαίνεται ότι όλα είναι καλύτερα με έναν γείτονα, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας του!
  Η Μαρούσια από αυτό το ξυπόλητο τάγμα κοριτσιών πέταξε ένα σωρό χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα και ούρλιαξε:
  - Η αληθινή ευτυχία δεν είναι όταν έχεις όλα όσα θέλεις, αφού αυτό δεν είναι ρεαλιστικό ακόμα και για έναν δισεκατομμυριούχο, αλλά όταν σταματάς να ζηλεύεις τον διπλανό σου - αν και αυτό είναι συχνά μια φαντασίωση!
  Η Matrena, αυτό το μαυρισμένο, μυώδες κορίτσι με το εσώρουχο, έριξε με τα γυμνά της πόδια ένα βαρύ, αυτοσχέδιο εκρηκτικό πακέτο κάρβουνο και ούρλιαξε:
  - Φαινόταν ότι ήταν πιο εύκολο να νικήσεις το φθόνο του γείτονά σου και να κοιτάξεις προσεκτικά τη γυναίκα του, αλλά μερικές φορές είναι πιο εύκολο να ρίξεις τον ουρανό στο έδαφος παρά να σταματήσεις να ζηλεύεις την επιτυχία του άλλου!
  Η Ολυμπιάδα είναι ένα πανίσχυρο ηρωικό κορίτσι που πήρε και πέταξε ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά, έσκισε μια μάζα ναζί και μάλιστα αναποδογύρισε το τανκ Πάνθηρας και κελαηδούσε:
  - Πώς μπορείτε να νικήσετε τον εγωισμό στον εαυτό σας - σταματήστε να θυμάστε ότι ο πρόγονός σας είναι πίθηκος, αλλά θυμηθείτε ότι δημιουργηθήκατε κατ' εικόνα και ομοίωση του Θεού και γεννηθήκατε από τον Παντοδύναμο και ότι ο κύριος στόχος σας είναι να υπηρετήσετε τους ουράνιους!
  Όμως η Σταλενίδα μαζί με την ξυπόλητη Ταμάρα και τη Βερόνικα στόχευσαν ένα πυροβόλο των 203 χλστ. Και πώς εκτοξεύεται στα ποντίκια. Θεωρητικά, ένα τέτοιο όπλο μπορεί ακόμη και να τρυπήσει αυτό το τέρας, αλλά ... Το βλήμα, αν και βαρύ, δεν είναι πανοπλία, και ρικοσκεύει από την πανοπλία αυτού του τέρατος. Ωστόσο, 250 mm γερμένο μέταλλο στο μέτωπο. Τέτοια είναι η δημιουργία της μηχανικής σκέψης του Τρίτου Ράιχ.
  Η Steelenida παρατηρεί γελώντας:
  - Ένα άτομο προοδεύει από μαϊμού σε παντοδυναμία, ένας πολιτικός ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της καριέρας από αλεπού, σε δικτατορία των χοίρων!
  Η Βικτώρια, η Βερόνικα και η Ταμάρα, στηριγμένες στα γυμνά τους πόδια, έβαλαν ένα βλήμα εκατό κιλών στο όπλο και άρχισαν να το κατευθύνουν.
  Η Βικτώρια, αυτή η όμορφη κοπέλα με μπικίνι, που ξεγυμνώνει τα δόντια της, παρατήρησε έξυπνα:
  - Πολλά προβλήματα περιμένουν ένα άτομο στη ζωή, αλλά μετά το θάνατο, η ψυχή δεν έχει βρει ακόμα θέση για τον εαυτό της, οι αμαρτίες δεν επιτρέπονται στον παράδεισο και τα κοκόρια θα ραμφίσουν στην κόλαση!
  Η Βερόνικα, ακουμπώντας τα γυμνά της τακούνια στο σμαραγδένιο γρασίδι, συμφώνησε επίσης με αυτό:
  - Το σώμα μερικές φορές είναι δύσκολο να φορεθεί, και η ψυχή είναι αβαρής, αν έζησες αμαρτωλά, δεν θα βρεις σπίτι στον παράδεισο!
  Η Ταμάρα με ένα γέλιο, βγάζοντας τα δόντια της, δήλωσε πολύ λογικά, βγάζοντας σπίθες από τα δόντια της:
  - Σε έναν άντρα αρέσει να κοιτάζει τα γυμνά πόδια των γυναικών και σε μια γυναίκα αρέσει να οδηγεί, έχοντας προηγουμένως φορέσει παπούτσια μέχρι τα αυτιά της και έχοντας σκίσει τρία δέρματα ενός άνδρα κάτω από τη φτέρνα του!
  Η Σταλενίδα ξεγύμνωσε τα δόντια της με ένα ασπροδόντιο και πολύ επιθετικό χαμόγελο και ακουμπώντας τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της, σημείωσε:
  - Ένας άντρας κάτω από μια γυναικεία φτέρνα από ένα κομψό παπούτσι είναι πολύ πιο ευχάριστος από ό, τι κάτω από μια μπότα ενός δικτάτορα, ειδικά αν είναι ένα παπούτσι με νόημα!
  Η Βικτώρια γέλασε καθώς έστελνε το βλήμα σε ένα τόξο και είπε:
  - Ο πολιτικός είναι πάντα καμπούρη, αλλά έχει κοινά με την καμήλα, μόνο που ήθελε να μας φτύσει!
  Η Βερόνικα δήλωσε επιθετικά, κλείνοντας το μάτι και είπε όμορφα, με μεγάλη αξιοπρέπεια:
  - Ο πολιτικός μας φτύνει σαν καμήλα, αλλά ταυτόχρονα θέλει την πλάτη μας να λυγίσει σαν καμπούρες σε μια υπόκλιση στην ασημαντότητά του!
  Η Tamara παρατήρησε επιθετικά, τραβώντας ένα άλλο, τεράστιο, καταστροφικό βλήμα:
  - Η καμήλα είναι ένα ατμόπλοιο της ερήμου και ο πολιτικός είναι ένα γουρούνι που μετατρέπει μια ανθισμένη γη σε ερημιά!
  Την τρίτη μέρα οι Γερμανοί προχώρησαν λίγο περισσότερο. Τα "Ποντίκια", "Λιοντάρια", "Τίγρεις" και "Πάνθηρες" άρχισαν να καταρρέουν συχνότερα. Έγινε μεγάλη φασαρία μαζί τους.
  Η Γκέρντα σημείωσε στέλνοντας ένα βλήμα από ένα πυροβόλο εναντίον ενός σοβιετικού καταφυγίου. Το πιο ισχυρό γερμανικό όπλο ήταν πιο αποτελεσματικό εδώ από τα μικρά κοχύλια του Πάνθηρα.
  - Όσο πιο βαριά είναι η σάρκα ενός άντρα, τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνει βάρος στα μάτια της γυναίκας ως όργανο για την ηδονή του σώματος!
  Η Σάρλοτ σημείωσε, στέλνοντας ένα φονικό βλήμα στη θέση των σοβιετικών στρατευμάτων:
  - Οι εγκέφαλοι είναι μαλακοί στην αφή, αλλά έχουν μεγαλύτερη διεισδυτική δύναμη από τις χυτοσίδηροι!
  Η Κριστίνα πυροβόλησε κατά του εχθρού, χτύπησε τα σοβιετικά στρατεύματα και κελαηδούσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Εάν το κεφάλι σας είναι συμπαγές κόκαλο, τότε η θέση στη ζωή θα είναι εύθραυστη!
  Η Μάγδα σφυροκόπησε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τον έσπασε, αναποδογυρίζοντας το ρωσικό κανόνι και παρατήρησε:
  - Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σθένος για έναν άνθρωπο από την αναγνώριση των δικών του λαθών, αλλά για έναν πολιτικό αυτό είναι άχρηστο, αφού χαλάει αρκετά συνειδητά, και ο ψηφοφόρος κάνει λάθος επιλέγοντάς τον!
  Τα κορίτσια είναι τέτοια που δεν μπορείς να τα μαλώσεις...
  Δύο γυναίκες ελεύθεροι σκοπευτές Alice και Anzhelika πολεμούν επίσης από τη σοβιετική πλευρά.
  Χτύπησαν και τους Ναζί.
  Η Αλίκη πυροβόλησε και είπε, κλείνοντας το μάτι στον σύντροφό της:
  - Αν είσαι μαρτινέτος βελανιδιάς, τότε πρέπει να είσαι ο ίδιος στρατηγός των ντέφι, σαν γυμνός βασιλιάς, από τον οποίο αφαιρέθηκαν τα τσιπ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε μια χειροβομβίδα, σκίζοντας τους Ναζί.
  Η Angelica χτυπά επίσης τον Fritz και με τη γυμνή φτέρνα της υποκύπτει στην καταστροφή του θανάτου και τρίζει:
  - Ο πολιτικός μέσα στον εγωισμό του δεν μπορεί ούτε να υποσχεθεί τίποτα χρήσιμο για τον ψηφοφόρο, αφού το χρυσό βουνό, που δεν αξίζει δεκάρα, μόνο να συντρίψει!
  Η Αλίκη πυροβόλησε πάλι με ακρίβεια στον εχθρό, πέταξε ένα θανατηφόρο με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και τσίριξε:
  - Στα ψέματα, ο πολιτικός δεν είναι ίσος, στο να δικαιολογεί την αποτυχία εκπλήρωσης της υπόσχεσης, είναι καθόλου βιρτουόζος!
  Η Angelica γελάει, και η γραμμή κόβει πολλούς φασίστες, και ένα σωρό χειροβομβίδες πετάει από το γυμνό πέλμα της καλλονής. Κορίτσι βρυχάται:
  - Ο πολιτικός προσπαθεί να πει ψέματα για να αρπάξει τη μερίδα του λέοντος, και γουρούνι για χάρη των παχιών κομματιών, αλλά παριστάνει μόνο το λιοντάρι, αλλά ένα πραγματικό γουρούνι!
  
  ΣΥΣΚΤΙΚΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΡΠΟΦ
  Ο Anatoly Karpov το 1984 κατάφερε να νικήσει τον Garry Kasparov στον αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο τριακοστό πρώτο παιχνίδι. Και ο αγώνας έληξε με σκορ έξι - μηδέν υπέρ του Ανατόλι Καρπόφ. Η τρίτη περίπτωση στην ιστορία των αγώνων σκακιού για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που έληξε με στεγνό σκορ, όταν ο ισχύων παγκόσμιος πρωταθλητής δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία παρτίδα.
  Ο Anatoly Karpov κατάφερε επίσης να ξεπεράσει τον Bobby Fischer και τον ELO. Ήταν μια φανταστική νίκη - για την οποία έπρεπε να είμαστε περήφανοι.
  Απογοητευμένος, ο Garry Kasparov έπαθε κατάθλιψη και σταμάτησε να παίζει σκάκι.
  Ο Ανατόλι Καρπόφ συνέχισε τις παραστάσεις του. Το 1986, είχε μια μονομαχία με τον Sokolov. Το παιχνίδι πήγε επίσης από την αρχή στο ένα γκολ, μετά από έντεκα αγώνες το σκορ έγινε: τέσσερα μηδέν υπέρ του Karpov. Και μόνο το δέκατο τρίτο παιχνίδι ο Sokolov, χρησιμοποιώντας μια απροσδόκητη καινοτομία, κατάφερε να απορροφήσει το σκορ. Αλλά ο Karpov τελείωσε τον αντίπαλό του στο δέκατο τέταρτο παιχνίδι και στο δέκατο όγδοο. Σε αυτό το ματς κυριαρχούσε ο Κάρποφ. Και ο Karpov είναι ήδη πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής όπως ο Mikhail Botvinnik.
  Αλλά το 1988, πραγματοποιήθηκε μια μονομαχία με τον Yusupov. Ξεκάθαρο φαβορί θεωρούνταν ο Ανατόλι Καρπόφ. Δεν είναι καν μεγάλος ακόμα. Και ο Γιουσούποφ έχανε ήδη από τον Σοκόλοφ, ο οποίος νικήθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά από τον Κάρποφ. Και γενικά δεν τον θεωρούσαν τόσο super class αθλητή. Και όσον αφορά τη βαθμολογία, έμεινε πολύ πίσω από τον Karpov. Όμως ο Γκάρι Κασπάροφ ήταν ακόμη πιο μπροστά του πριν από τον καταστροφικό αγώνα.
  Αλλά ο αγώνας αποδείχθηκε πολύ πιο επίμονος. Η αίσθηση έγινε από την αρχή, όταν ο Γιουσούποφ πήρε το προβάδισμα. Στη συνέχεια ο Κάρποφ ισοφάρισε και προηγήθηκε στη δέκατη αγωνιστική. Αλλά ο δέκατος τρίτος Yusupov νίκησε και ισοφάρισε το σκορ. Και δεκαέξι αγώνες προκάλεσαν μια συγκλονιστική ήττα στον Karpov με την άμυνα της Σικελίας, εφαρμόζοντας ένα νέο gambit.
  Και προχώρησε! Ήταν σκληρό!
  Ο Karpov κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά το σκορ μόνο στο εικοστό δεύτερο παιχνίδι ... Στη συνέχεια προχώρησε στο εικοστό έβδομο παιχνίδι. Και έχοντας κερδίσει το τριακοστό πρώτο παιχνίδι, κατάφερε να κάνει το σκορ πέντε-τρία... Το παιχνίδι συνεχίστηκε με μεγάλη επιμονή μέχρι που ο Anatoly Karpov έβαλε πόντο νίκης στο σαράντα πρώτο παιχνίδι.
  Ο αγώνας αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος στην ιστορία του σκακιού - σαράντα ένα παιχνίδια, και πολύ πεισματάρης. Και ο Γιουσούποφ κέρδισε εξουσία και σεβασμό με τόσο σκληρή αδιαπέραστη αντίσταση στον παγκόσμιο πρωταθλητή.
  Και ο Anatoly Karpov ξεπέρασε τον Mikhail Botvinnik με το να γίνει έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
  Το 1990, ο Anatoly Karpov έπαιξε ξανά έναν αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και απέναντί του ο Vishy Anand. Νεαρός σκακιστής από την Ινδία. Δεκαοκτώ χρόνια διαφορά. Ο Κάρποφ θα γίνει σύντομα σαράντα. Και ο αντίπαλός του είναι ακόμα είκοσι ενός ετών και σύντομα θα γίνει είκοσι δύο. Πώς θυμίζει τον Κασπάροφ. Και η βαθμολογία του Anand δεν είναι κακή. Και υπάρχουν μεγάλες νίκες στα τουρνουά.
  Και έτσι αρχίζει η σκληρή μάχη. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ματς με τον Ανάντ ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός. Και θα υπάρξει ένας σοβαρός καυγάς σε αυτό.
  Πράγματι, στην αρχή ο Karpov και ο Anand αντάλλαξαν χτυπήματα. Στη συνέχεια ο Karpov πήρε το προβάδισμα... Στη δέκατη έκτη αγωνιστική ο Anand ισοφάρισε... Μόνο στο εικοστό έβδομο παιχνίδι ο Krapov προηγήθηκε ξανά... Στη συνέχεια ο Anand ισοφάρισε ξανά το σκορ στο τριάντα δεύτερο παιχνίδι... Στο σαράντα πρώτο παιχνίδι ο Karpov πήρε ξανά το προβάδισμα. Και κέρδισε την σαράντα έβδομη συνάντηση, αλλά ο Ανάντ κέρδισε στο σαράντα όγδοο ... Μετά από το οποίο, για πρώτη φορά στην ιστορία του σκακιού, ανακοινώθηκε ένα διάλειμμα για τρεις μήνες, το μεγαλύτερο στην ιστορία του αγώνα.
  Σε αυτό το ματς ο Άναντ έδειξε μεγάλη ικανότητα στην άμυνα. Και σημαδεύτηκε από ένα ρεκόρ, και ένα παγκόσμιο.
  Μετά από τρεις μήνες ο αγώνας ξανάρχισε... Μετά από ισοπαλία στο σαράντα ένατο παιχνίδι, ο Anand κέρδισε το πεντηκοστό. Και το σκορ ισοφαρίστηκε... ακολούθησαν άλλες δεκαέξι ισοπαλίες, ώσπου ο Κάρποφ κέρδισε τελικά την εξηκοστή έβδομη αγωνιστική. Και το supermatch επιτέλους τελείωσε.
  Το 1992, ο Anatoly Karpov προσπάθησε να σπάσει το ρεκόρ του Lasker για τον αριθμό των αγώνων παγκοσμίου πρωταθλήματος που κέρδισε. Και ο Άγγλος Σορτ έγινε αντίπαλος του. Το οποίο δεν θεωρήθηκε καθόλου φαβορί και είχε αρκετά χαμηλή βαθμολογία.
  Αλλά ο Anatoly Karpov έχασε δύο παιχνίδια στην αρχή της ανταλλαγής χτυπημάτων, το προβάδισμα ήταν δύο πόντους. Στο δέκατο τρίτο παιχνίδι, ο Σορτ μπόρεσε να αυξήσει το σκορ κατά τέσσερα προς ένα. Και ήταν ήδη μια αίσθηση. Στο εικοστό τέταρτο παιχνίδι, ο Σορτ κέρδισε ξανά, ανεβάζοντας το σκορ στο πέντε ένα. Και τώρα η εικοστή έβδομη δόση του Karpov κλείνει το χάσμα. Αλλά στο τριάντα δεύτερο παιχνίδι, ο Short σκοράρει το έκτο γκολ και γίνεται παγκόσμιος πρωταθλητής. Παράλληλα, με πολύ πειστικό σκορ - έξι - δύο! Εδώ είναι ένας πραγματικά συγκλονιστικός αγώνας.
  Όμως, σύμφωνα με τους κανόνες της FIDE, ο Karpov έχει δικαίωμα σε ρεβάνς. Επιπλέον, το παιχνίδι φτάνει στις έξι νίκες, και δεν υπάρχει χάντικαπ για τον πρωταθλητή.
  Και η εκδίκηση το ζητούσε, παρά την αίσθηση του Σορτ. Και το 1993 γίνεται η ρεβάνς.
  Ο Anatoly Karpov πρώτα κέρδισε και μετά έχασε. Στη συνέχεια κέρδισε τρία παιχνίδια στη σειρά. Μετά άλλο ένα παιχνίδι... Το σκορ έγινε πέντε ένα... Μετά ο Σορτ κέρδισε πίσω έναν πόντο... Αλλά στο εικοστό έβδομο παιχνίδι, ο Ανατόλι Κάρποφ έβαλε πόντο νίκης. Και πάλι ηχηρή νίκη. Και το σκορ έγινε έξι - δύο, αλλά ήδη υπέρ του Karpov.
  Και με αυτόν τον τρόπο, το ρεκόρ του Lasker καταρρίφθηκε - κάτι που είναι πολύ ωραίο.
  Το 1994, νέος αγώνας από τον Anatoly Karpov. Αυτή τη φορά αντίπαλός του είναι η Γκάτα Κάμσκι. Ο σκακιστής είναι νέος και πολύ πεισματάρης. Η διαφορά ηλικίας είναι είκοσι τρία χρόνια. Και πρέπει να πούμε ότι ο Karpov έχει έναν σοβαρό αντίπαλο.
  Το ματς δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τον Κάμσκι. Μετά από είκοσι αγώνες το σκορ ήταν πέντε - ένα υπέρ του Κάρποφ. Αλλά ο Κάμσκι κέρδισε το εικοστό δεύτερο παιχνίδι, το εικοστό τέταρτο και το εικοστό έκτο - μειώνοντας τη διαφορά στο σκορ. Και όλα τα παιχνίδια σε αυτό το ματς παίχτηκαν στον έλεγχο του χρόνου. Ο Karpov κέρδισε τον εικοστό έβδομο αγώνα και έγινε εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό και ρεκόρ αποτέλεσμα στην ιστορία του σκακιού.
  Ο Anatoly Evgenievich είπε ότι πρέπει να γίνετε τουλάχιστον δέκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής για να είναι μια αίσθηση και ένα ρεκόρ και μια στρογγυλή φιγούρα.
  Αλλά το 1996, ο Anand πολέμησε ξανά με τον Anatoly Karpov. Αυτή τη φορά, ο Ινδός έχει την υψηλότερη βαθμολογία στον κόσμο. Και είναι σε άνοδο. Και ο Anatoly Karpov είναι ήδη σαράντα πέντε, και όλοι θυμούνται πώς πολέμησαν πριν από έξι χρόνια. Ο αγώνας θα είναι σκληρός.
  Τα πρώτα έξι παιχνίδια έγιναν σε σκληρό αγώνα. Οι σκακιστές κέρδισαν δύο παρτίδες ο καθένας... Μετά ακολούθησε σειρά ισοπαλιών και η νίκη του Ανάντ στη δέκατη τρίτη παρτίδα. Τότε ο Vishy κέρδισε το δέκατο έκτο παιχνίδι... Και το εικοστό τέταρτο στο Σικελικό... Στο εικοστό έβδομο, ο Karpov έκλεισε τη διαφορά... Αλλά το τριάντα δεύτερο παιχνίδι το κέρδισε ο Anand. Και στο τριακοστό έκτο παιχνίδι, ο Ινδός έσπασε την άμυνα του Karpov και έγινε ο δέκατος τέταρτος παγκόσμιος πρωταθλητής.
  Αφού έχασε το ματς με σκορ έξι - τρία, ο Ανατόλι Καρπόφ αποφάσισε να παίξει για εκδίκηση. Νέος, αυτή τη φορά ο τρίτος αγώνας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
  Αν στην πραγματική σκακιστική ιστορία η αναμέτρηση Κάρποφ-Κασπάροφ ήταν η πιο ρεκόρ, τότε ιδού η Ανάντα-Κάρποβα.
  Έχουν ήδη γίνει εκατόν τρεις αγώνες, συμπεριλαμβανομένου ενός αγώνα ρεκόρ εξήντα επτά μονομαχιών. Εκτός από τα τουρνουά. Και μετά υπάρχει ο τρίτος αγώνας χωρίς όρια.
  Ο Ανατόλι Καρπόφ είναι φυσικά έτοιμος να εκμεταλλευτεί το δικαίωμα σε ρεβάνς. Και εδώ πάλι η μάχη δύο ιπποτών ενός μανδύα και ενός στιλέτου.
  Το έτος είναι 1997 - ο Karpov είναι σαράντα έξι ετών. Και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις έναν αγώνα χωρίς όριο. Πρέπει όμως να κερδίσεις.
  Ο αγώνας ξεκίνησε προσεκτικά... Τα πρώτα οκτώ παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Μετά κέρδισε ο Anand... Στη συνέχεια ο Vishy κέρδισε το δέκατο έβδομο παιχνίδι και προηγήθηκε με σκορ δύο προς μηδέν... Περαιτέρω νίκη στο εικοστό τρίτο παιχνίδι.... Και μόνο στην εικοστή έβδομη συνάντηση, ο Anatoly Karpov έσπασε το σκορ. Κάπως έτσι, στο εικοστό έβδομο παιχνίδι, ο Anatoly Evgenievich κερδίζει πάντα. Και ιδού τα νέα παιχνίδια... Ο Άναντ δεν βιάζεται... Στο σαράντα πρώτο παιχνίδι κερδίζει από το σαράντα έβδομο. Και ο Μπλακ βάζει νικητήριο πόντο στο σαράντα όγδοο.
  Κάπως έτσι τελείωσε ο αγώνας, η τρίτη και τελευταία δισκογραφική αναμέτρηση των δύο ιδιοφυιών.
  Ο Anatoly Karpov παραδέχτηκε ότι ο χρόνος του έχει περάσει και είναι ευχαριστημένος που έμεινε στην ιστορία ως εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος ρεκόρ σε αυτό το άθλημα. Συνολικά, ο Karpov ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής για είκοσι χρόνια, δεύτερος μόνο μετά τον Lasker.
  Και ο Garry Kasparov άρχισε να ενδιαφέρεται για την πολιτική. ήταν μέλος του συμβουλίου. Δημιούργησε το δικό του κόμμα - "Thinking Russia". Το 2000, έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Ρωσίας και κατέλαβε την τελευταία θέση. Και σύντομα άφησε την ενεργό πολιτική, έχοντας λάβει θέση στο Υπουργείο Εξωτερικών.
  Και ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής από το 1996 είναι ο Vishy Anand. Ο Ινδουιστής κατάφερε να αντέξει μέχρι το 2014 -δεκαοκτώ χρόνια- μόνο ο Λάσκερ και ο Κάρποφ είχαν περισσότερα! Αλλά ο Anand, παίζοντας αγώνες κάθε δύο χρόνια, κατάφερε να ξεπεράσει τον Karpov όσον αφορά τον αριθμό των αγώνων και την πολλαπλότητα του πρωταθλήματος. Έγινε δέκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία και παίζοντας δεκατρείς αγώνες παγκοσμίου πρωταθλήματος.
  Μέχρι που αντικαταστάθηκε από τον Κάρλεσον.
  Ο αντίκτυπος στην πορεία της παγκόσμιας ιστορίας αποδείχθηκε σημαντικός. Γιατί το σύμπαν είναι διαφορετικό, και όλα αλλάζουν λίγο. Ο Γκάρι Κασπάροφ κέρδισε τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι στην Κρατική Δούμα, με αποτέλεσμα να χάσει την εξουσία του. Και το 1995, πέρασαν οι εκλογές για την Κρατική Δούμα αντί του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος - KRO. Και άλλαξε πολύ. Ειδικά όταν ήρθε η ψηφοφορία για την παραπομπή του Γέλτσιν. Υπήρχαν αρκετές ψήφοι σε αυτή την Κρατική Δούμα και η παραπομπή έγινε. Ο Γέλτσιν έφυγε και ο Γιεβγκένι Πριμάκοφ έγινε διάδοχός του. Και το φαινόμενο του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έγινε. Ο ίδιος ο Πούτιν παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της FSB
  στην επιχείρηση. Αλλά δεν είχε μεγάλη επιτυχία σε αυτό. Κι έτσι παρέμεινε ένας ελάχιστα γνωστός αξιωματούχος.
  Ο Yevgeny Primakov υπηρέτησε δύο θητείες ως Πρόεδρος και το 2008 παρέδωσε τον θρόνο στον Luzhkov. Κυβέρνησε μέχρι το 2016. Επίσης δύο θητείες, και μετά από αυτόν έγινε πρόεδρος ο Gennady Zyuganov. Η πολιτική της Ρωσίας ήταν πιο χαλαρή, η Αμερική δεν εκφοβίστηκε... Στην Ουκρανία, ο Γιανουκόβιτς υπηρέτησε δύο θητείες και το 2020 έχασε από τον δισεκατομμυριούχο Ποροσένκο. Ο Vitali Klitschko εγκιβωτίστηκε λίγο περισσότερο από την πραγματική ιστορία... Ο Στίβενσον θα κερδίσει, και τρεις ακόμη πυγμάχοι, συμπεριλαμβανομένου του Alexander Povetkin. Και έφυγε μόνο το 2016, αρνούμενος να πολεμήσει με χάλκινο βομβιστή.
  Ο Wladimir Klitschko παρουσίασε κάπως πιο επιτυχημένα. Νίκησε τον Tyson Fury και μετά τον Glazkov και τον Brown. Ωστόσο, σε ηλικία σαράντα ενός ετών, έχασε από τον Άντονι Τζόσουα. Μπόρεσε όμως να ξεπεράσει το ρεκόρ του Τζο Λούις. Και αυτό είναι επίσης το εξαιρετικό του επίτευγμα στον αθλητισμό.
  Η Κριμαία παρέμεινε μέρος της Ουκρανίας. Ο κόσμος είναι πιο ήρεμος και ειρηνικός. Το ISIS δεν εμφανίστηκε. Δεν υπήρξε τρομοκρατική επίθεση στις 9/11. Οι Ταλιμπάν τελικά νίκησαν τη βόρεια συμμαχία και πήραν τον έλεγχο του Αφγανιστάν. Και τώρα υπάρχει ειρήνη. Ο Λουκασένκο, έχοντας υπηρετήσει δύο θητείες το 2006, σύμφωνα με το σύνταγμα, πήγε σε τιμητική σύνταξη. Και ο πρώην πρωθυπουργός Sidorsky έγινε πρόεδρος. Και υπηρέτησε επίσης δύο θητείες και το 2016 μεταβίβασε την εξουσία στον Korotkevich.
  Όλα έγιναν καλύτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Στον κόσμο, ακόμη και η μόλυνση από τον κορωνοϊό δεν ξέσπασε. Και αυτό είναι σίγουρα ένα καλό επίτευγμα.
  Η σκακιστική καριέρα του Μπόμπι Φίσερ πήρε μια κάπως διαφορετική τροπή. Το σκακιστικό τέρας, μετά τη νίκη στο Σπάσκι το 1992, σήκωσε και έπαιξε έναν αγώνα με τον Λιουμπόγεβιτς. Τον νίκησε με πιο καταστροφικό ύφος. Στη συνέχεια νίκησε την Κορτσνόι... Έπαιξε και με τον Ιβαντσούκ, αυτή τη φορά ισόπαλα. Και το 1999 έπαιξε έναν αγώνα με τον Karpov έως και δέκα νίκες. Με τεράστια αμοιβή.
  Ακόμα κι αν όχι για τον παγκόσμιο τίτλο, αυτός ο αγώνας προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον.
  Ο Μπόμπι Φίσερ κέρδισε το πρώτο παιχνίδι... Στη συνέχεια, μια σειρά από δέκα ισοπαλίες και νίκησε τον Κάρποφ ως απάντηση... Έπειτα, άλλη μια σειρά ισοπαλιών... Μέχρι που ο Φίσερ κέρδισε το εικοστό τέταρτο παιχνίδι και ο Καρπόφ κέρδισε τον εικοστό έβδομο. Τότε ο Φίσερ κέρδισε από το τριάντα δεύτερο παιχνίδι. Ο Karpov κέρδισε το σαράντα πρώτο.
  Μετά αντάλλαξαν χτυπήματα στην τεσσαρακοστή έβδομη και σαράντα όγδοη δόση. Και το σκορ έγινε πέντε - πέντε... Τότε και οι δύο βετεράνοι του σκακιού ξεκουράστηκαν για τρεις μήνες. Ετοιμαστείτε να συνεχίσετε τον αγώνα. Και είναι πραγματικά δυνατό να νικήσουμε το ρεκόρ εξήντα επτά αγώνων με τον Ανάντ σε αυτόν τον αγώνα.
  Και η αμοιβή για τον αγώνα είναι επίσης ρεκόρ. Εκατό εκατομμύρια δολάρια... Και φυσικά ένα μακρύ ματς σε διάφορες πόλεις είναι το πιο κερδοφόρο. Έτσι, ο Bobby Fischer ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, πετώντας έξω αυτό ή εκείνο το κωνικό. Και να κανονίζει σκάνδαλα κάθε τόσο.
  Ή θα έρθει με κράνος, ή οι Karpov θα τον κατηγορήσουν ότι χρησιμοποιεί μέντιουμ. Και μετά με πολλούς άλλους τρόπους. Και έβαλε γυαλιά καθρέφτη, φοβούμενος ένα υπνωτιστικό βλέμμα.
  Η σαράντα ένατη παρτίδα δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο Fisher, ντυμένος με στολή του Άγιου Βασίλη, άρχισε να μοιράζει δώρα. Και φαινόταν αρκετά αστείο. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο... Μετά άλλες δώδεκα ισοπαλίες...
  Στο εξήντα δεύτερο παιχνίδι, ο Φίσερ επέστρεψε ξανά στην κίνηση E-2 - E 4 και ο Karpov επέλεξε ξανά το Karo-Kan. Ο Φίσερ κατάφερε να βρει ώθηση στην επίθεση και πήρε το πλεονέκτημα. Το παιχνίδι κράτησε σχεδόν εκατό κινήσεις μέχρι που ο Karpov παραιτήθηκε σε απελπιστική θέση... Στο εξήντα έβδομο παιχνίδι, ο Anatoly Karpov κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ. Στη συνέχεια, από την εξηκοστή όγδοη παρτίδα, το προηγούμενο ρεκόρ του Karpov και του Anand καταρρίφθηκε ... Και η μεγαλύτερη σειρά των είκοσι ισοπαλιών στην ιστορία των αγώνων σκακιού επεκτάθηκε. Μέχρι που ο Μπόμπι Φίσερ κέρδισε στο ογδόντα όγδοο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα. Το σκορ ήταν έξι - επτά... Και πάλι ενενήντα έξι παιχνίδια και άλλο ένα τρίμηνο διάλειμμα, μια σειρά από ισοπαλίες. Αυτός ο μεγαλύτερος αγώνας στην ιστορία του σκακιού καλύφθηκε από την τηλεόραση. Και προκάλεσε πολλά αστεία. Για παράδειγμα, όταν φορτώθηκε η πλήρης λίστα των παιχνιδιών στον αγώνα Fischer-Karpov, το ρολόι έπρεπε να αλλάξει - μια στοίβα από βιβλία πήγε σε άλλη ζώνη ώρας.
  Ο αγώνας ξανάρχισε... Ο Φίσερ κέρδισε ξανά στο 100ο παιχνίδι, το σκορ ήταν έξι - οκτώ υπέρ του Φίσερ. Και αυτό είναι σοβαρό. Όμως ο Κάρποφ συνέχισε να κρατιέται σαν βράχος. Και στην 111η αγωνιστική κατάφερε να μειώσει τη διαφορά... Μετά σερί ισοπαλίες... Και ο Κάρποφ κέρδισε την 131η αγωνιστική ισοφαρίζοντας το σκορ. Έπειτα μέχρι και εκατόν σαράντα τέσσερις αγώνες έγιναν ισόπαλοι. Και πάλι διάλειμμα τριών μηνών... Τόσο μεγάλο ματς, και το σκορ είναι ακόμα οκτώ-οκτώ. Και τώρα, τρεις μήνες μετά, επέστρεψε. Ο μεγαλύτερος αγώνας σκακιού στην ιστορία του κόσμου.
  Και αυτό είναι πολύ σοβαρό. Και αρκετά δροσερό και επίσημο. Και κολοσσιαία δύναμη ορατά επιτεύγματα.
  Και τώρα ξαναρχίζει ο αγώνας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα... Ο Φίσερ μάλιστα αστειεύτηκε ότι κάποιοι δεν θα ζούσαν να δουν το τέλος αυτής της αναμέτρησης. Και ο αγώνας αποδείχθηκε πολύ σημαντικός.
  Η νέα σειρά ισοπαλιών ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του σκακιού, εμποδίζοντας το προηγούμενο επίτευγμα αυτού του αγώνα. Και μόνο στο εκατόν εξήντα πρώτο παιχνίδι κέρδισε ο Anatoly Karpov. Έμενε μόνο ένα βήμα για να γίνει. Όμως στο εκατόν ενενήντα δεύτερο παιχνίδι, ο Μπόμπι Φίσερ σημείωσε άλλη μια νίκη προς το τέλος και το σκορ έγινε εννιά - εννέα! Και πάλι διάλειμμα για τρεις μήνες.
  Και ο μεγαλύτερος αγώνας στην ιστορία κράτησε μέχρι την πρώτη νίκη.
  Και γενικά είναι σούπερ - και υπερ! Όπως ακριβώς στις ταινίες! Και τίποτα δεν συγκρίνεται!
  Αυτή τη φορά οι Fischer και Karpov έπαιξαν το πέμπτο μέρος του αγώνα στη Μόσχα. Και πρέπει να ειπωθεί μεταφορικά - σούπερ! Και το παιχνίδι είναι τόσο υπέροχο και μαχητικό.
  Ο αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ξεκίνησε ξανά. Πιο συγκεκριμένα, μόνο ένα ματς για εκατό εκατομμύρια δολάρια, το πιο ρεκόρ στον κόσμο. Και πήγε με μεγάλη πίεση.
  Πιο συγκεκριμένα, ακολούθησε και πάλι σειρά ισοπαλιών. Η μεγαλύτερη σειρά στην ιστορία του σκακιού. Σαράντα επτά κόμματα. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι δεν υπήρχε αγώνας σε αυτά. Και ο Bobby Fischer και ο Anatoly Karpov κρεμάστηκαν στα πρόθυρα της ήττας περισσότερες από μία φορές.
  Αλλά σαράντα επτά ισοπαλίες. Ένας άγριος αγώνας - χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό. Χωρίς κανένα έλεος. Και ταυτόχρονα αναίμακτα και χωρίς τη νίκη της μιας ή της άλλης πλευράς. Αλλά έρχεται το τελευταίο διακόσιο τεσσαρακοστό παιχνίδι αυτού του αγώνα. Στη συνέχεια είναι δυνατό ένα διάλειμμα τριών μηνών. Μόνο από πού θα είναι η συνέχεια; Το ενδιαφέρον για τον αγώνα είναι πάντα μεγάλο και υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να τον φιλοξενήσει.
  Πολλοί θέλουν τη συνέχεια αυτού του θεάματος, πρόκειται για έναν σούπερ μαραθώνιο. Και αυτό το υπέροχο, αμίμητο ταίρι. Το οποίο μόλις έγινε σούπερ.
  Όμως ο Μπόμπι Φίσερ έχει άλλα σχέδια. Σαφώς δεν θέλει να ξαναπαλέψει με τον Κάρποφ.
  Και στο τελευταίο του, λευκό παιχνίδι, είναι έτοιμος να βάλει ένα τέλος. Και τι? Καλή τύχη μαχητή!
  Ο Μπόμπι Φίσερ σκέφτηκε ένα νέο σχέδιο εναντίον του Καρπόφ. Ναι, η κίνηση Ε - Δύο - Ε τέσσερα έχει ήδη ξεχαστεί ξανά. Και τώρα η επιλογή είναι του Karpov. Έχοντας απογαλακτιστεί από ανοιχτά ανοίγματα και παίζοντας κλειστά σχεδόν όλη την ώρα, ο Anatoly Karpov άρχισε να σκέφτεται. Ήθελα να παίξω τον Caro-Kann... Η άμυνα του στέμματος και πήρε το πιόνι C. Αλλά το κίνησε δύο τετράγωνα. Ας υπάρξει Σικελική Άμυνα και πραγματικός αγώνας... Ας βροντοφωνάξει μια πραγματική ολόσωμη μάχη στο τελικό μέρος του αγώνα της Μόσχας.
  Ο Μπόμπι Φίσερ τρίβει τα χέρια του ικανοποιημένος. Κατέληξε σε ένα πολύ πρωτότυπο σχέδιο. Χωρίς κάστρο, το πιόνι του βασιλιά άρχισε να ρίχνει στη μάχη, σπρώχνοντάς τους απελπισμένα προς τα εμπρός.
  Ο Ανατόλι Καρπόφ αποδέχτηκε αυτή την πρόκληση. Και ήταν επίσης έτοιμος να πολεμήσει. Αν και το παιχνίδι του Φίσερ έμοιαζε να είναι αντιθετικό.
  Και οι δύο αντίπαλοι πάλεψαν πολύ σκληρά. Ο Φίσερ μπόρεσε να αποκτήσει πλεονέκτημα στο διάστημα. Και θυσιάζοντας ένα πιόνι για να αναπτύξετε μια ισχυρή επίθεση. Ο Ανατόλι Κάρποφ, έχοντας προβλήματα χρόνου, έκανε αρκετά λάθη και πήρε ματ. Έτσι το ματς για πολλά λεφτά τελείωσε πολύ αποτελεσματικά. Διήρκεσε διακόσια σαράντα παιχνίδια και αποδείχτηκε ρεκόρ στην ιστορία ολόκληρου του σκακιστικού κόσμου. Και ίσως γενικά ο μεγαλύτερος αγώνας στον κόσμο του αθλητισμού και της ανθρωπότητας.
  Αυτός ήταν πραγματικά ένας αγώνας ... Και ο αγώνας είναι αυτό που χρειάζεστε!
  Ο Fischer και ο Karpov μπήκαν στην παγκόσμια ιστορία όλων των αθλημάτων με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Και ένα από τα υψηλότερα τέλη στον κόσμο του αθλητισμού. Μόνο οι επαγγελματίες πυγμάχοι μπορούσαν να πάρουν περισσότερα, και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν τέτοιες αμοιβές μεταξύ τους.
  Ο Μπόμπι Φίσερ έλαβε τα δύο τρίτα του χρηματικού βραβείου ως νικητής. Και ο Anatoly Karpov με το ένα τρίτο κέρδισε περισσότερα από τους προηγούμενους αγώνες του. Και φυσικά το απολαμβάνει. Μετά από αυτό, ο Bobby Fischer δεν έπαιξε πλέον και σύντομα πέθανε. Ο Ανατόλι Καρπόφ έπαιζε κατά καιρούς, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Ωστόσο, συναντήθηκαν με τον Κασπάροφ το 2010. Ο Χάρι δεν έχει παίξει εδώ και πολύ καιρό και έχει προπονηθεί. Αλλά και ο Ανατόλι Καρπόφ γέρασε.
  Άρα οι πιθανότητες ήταν περίπου ίσες.
  Το ματς ανέβηκε στις έξι νίκες... Επίσης απεριόριστες και για πολλά χρήματα. Αν και πιο σεμνά από ό,τι με τον Φίσερ.
  Στην αρχή, ο Anatoly Karpov, ο οποίος έχει παίξει πολλά τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια από τον αγώνα με τον Kasparov, και ως αποτέλεσμα πήρε το προβάδισμα.
  Μετά τα πρώτα εννέα παιχνίδια το σκορ ήταν τρία - μηδέν υπέρ του Κάρποφ. Ο Anatoly Evgenievich κέρδισε το πρώτο παιχνίδι. Ο Garry Kasparov, παίζοντας μαύρος, άρχισε αμέσως να θυσιάζεται και να πηγαίνει σε επιπλοκές. Και στο πρώτο παιχνίδι υπήρξαν πολλές εκπλήξεις. Ο Karpov έκανε την πρώτη κίνηση - E-two - E - four, η οποία ήταν σπάνια στην πρακτική του. Και ο Garry Kasparov στην αρχή δέχτηκε και αρνήθηκε την άμυνα της Σικελίας και άρχισε να κινείται εντελώς υπερβολικά. Πρώτα, έριξε το F-πιόνι στη μάχη, μετά έπαιξε με τον ιππότη και πάλι, ως απάντηση στην κίνηση του Karpov, πέταξε το γειτονικό πιόνι. Και μετά ο Karpov πήρε άλλο ένα. Αν και ο Garry Kasparov κέρδισε ένα ρυθμό, έμεινε δύο πιόνια κάτω και με έναν αδύναμο βασιλιά.
  Αυτό ήταν το αρχικό παιχνίδι του Κασπάροφ. Το οποίο επέτρεψε σε ποια περίπτωση να εμφανιστούν επιπλοκές. Αλλά η ανταμοιβή γι' αυτόν ήταν δύο πιόνια και η όχι πολύ ασφαλής θέση του βασιλιά. Και ένας ρυθμός για τον Μαύρο δεν αρκεί για να κερδίσει. Και ο Γουάιτ έχει μεγάλο πλεονέκτημα στο κέντρο. Ο Karpov, φυσικά, μετέτρεψε το πλεονέκτημά του. Όμως ο Κασπάροφ έχασε... Μετά υπήρξαν ισοπαλίες και νίκες του Καρπόφ με τον Γουάιτ στην έβδομη και ένατη αγωνιστική.
  Η ιστορία φαινόταν να επαναλαμβάνεται, αλλά στο δέκατο τρίτο παιχνίδι στη Σικελική άμυνα, ο Κασπάροφ εφάρμοσε μια καινοτομία και έπαιξε πιο σωστό παιχνίδι. Και κατάφερε να μουσκέψει το σκορ τελικά... Και η δέκατη έκτη δόση έκλεισε επίσης τη διαφορά. Είναι αλήθεια ότι στο δέκατο έβδομο ο Karpov κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά ξανά στους δύο πόντους. Και για την εικοστή έβδομη αγωνιστική το σκορ ήταν δύο - πέντε. Και αυτό είναι ήδη σοβαρό. Ο Anatoly Karpov φαινόταν να θέλει να κερδίσει το τριακοστό πρώτο παιχνίδι, όπως και την προηγούμενη φορά. Αλλά αυτή τη φορά δεν λειτούργησε. Και ο Κασπάροφ κέρδισε το τριάντα δεύτερο παιχνίδι. Περαιτέρω, το παιχνίδι κράτησε μέχρι το σαράντα έβδομο παιχνίδι, το οποίο ο κουρασμένος και ήδη ηλικιωμένος Karpov φύσηξε. Και το σαράντα όγδοο, όπου ο Γκάρι Κίμοβιτς, έχοντας ξυπνήσει από τον ύπνο του, ισοφάρισε το σκορ.
  Μετά έγινε ένα διάλειμμα τριών μηνών... Ο Ανατόλι Κάρποφ ξεκουράστηκε, και εδώ είναι με τον Χάρι σε έναν πικρό αγώνα. Ο Ανατόλι παίζει τον Γουάιτ. Και ο Καρπόφ επιλέγει το άνοιγμα του Ρέτη. Κάτι που δεν έχει ξαναπαιχτεί. Ο Κασπάροφ προσπαθεί επίσης να παίξει εκτός κανονιού. Και παίρνει μια δύσκολη θέση... Το παιχνίδι τραβούσε πολύ. Ο Χάρι οδήγησε την άμυνα με ακριβή ακρίβεια. Και μετά από τριακόσιες και πλέον κινήσεις πήρε την ισοπαλία. Ακολούθησε μια σειρά από δεκαοκτώ ισοπαλίες, ξεπερνώντας τον δείκτη του πρώτου αγώνα... Και τελικά, στο λευκό παιχνίδι, ο Χάρι κατάφερε να σπάσει την άμυνα του Κάρο-Καν. Δώρισε δύο φιγούρες. Μια αλήθεια έπαιξε σχεδόν αμέσως. Μετά ήρθε η επίθεση στον βασιλιά. Στο τέλος, ματ Ανατόλι Καρπόφ. Και τελικά πέτυχε μια πειστική εκδίκηση. Έστω και με ελάχιστο περιθώριο, κατά ένα πόντο, πριν χάσει στεγνό. Ωστόσο, μετά από ένα τέταρτο του αιώνα, ο Garry Kasparov πήρε εκδίκηση. Και η εξουσία του είναι πολύ υψηλή.
  Η νίκη του Garry Kasparov ενέπνευσε την Korchnoi να αμφισβητήσει και τον Anatoly Karpov. Και φυσικά υπήρχαν χορηγοί που πρόσφεραν μια υπέροχη αμοιβή για έναν αγώνα έως και έξι νίκες. Ο Korchnoi είναι είκοσι χρόνια μεγαλύτερος από τον Karpov. Όμως έχει πολύ καλή απόδοση παρά το προχωρημένο της ηλικίας του. Και προσφέρει με τόλμη εκδίκηση. Και το 2013, έγινε ένας νέος πολύ ενδιαφέρον αγώνας έως και έξι νίκες.
  Viktor Korchnoi vs Anatoly Karpov. Και είναι υπέροχο! Ο αγώνας έγινε στη Νέα Υόρκη.
  Ένας σκληρός αγώνας ξεκίνησε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Ο Karpov ξεκίνησε με Ε δύο και Ε τέσσερα. Ο Κορτσνόι έπαιξε απροσδόκητα την αγαπημένη άμυνα του Κάρποφ: τον Κάρο-Καν. Και το θέμα έφτασε γρήγορα στην ισοπαλία. Μετά ήρθε και η Κορτσνόη. Τα πρώτα δώδεκα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Και τότε ο Viktor Korchnoi έπαιξε τη Σικελική άμυνα και την παραλλαγή Naidroff στο δέκατο τρίτο παιχνίδι. Και ως αποτέλεσμα, σε έναν οξύ αγώνα, κατάφερε να κερδίσει μια πειστική νίκη για την Κορχνόη. Έγινε μια αμοιβαία μάχη με πολλά θύματα, και μια όμορφη επίθεση.
  Στη δέκατη έκτη αγωνιστική, και μάλιστα με τον White, η Κορχνόη κέρδισε ξανά, και ανέβασε τη διαφορά και το πλεονέκτημα στους δύο βαθμούς. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Κορχνόη είναι ογδόντα δύο ετών, τότε ναι, είναι ένας υπέροχος σκακιστής! Και στο εικοστό τέταρτο παιχνίδι, ο Κορτσνόι πανηγύρισε μια νίκη: το σκορ ήταν τρία - μηδέν υπέρ του και φαινόταν ότι θα υπήρχε αίσθηση, και ηχηρή νίκη για τον βετεράνο. Αλλά ο Karpov, έχοντας κερδίσει το εικοστό έβδομο παιχνίδι, κατάφερε να αποκαταστήσει την ψυχική του ισορροπία. Στη συνέχεια κέρδισε στο τριακοστό πρώτο παιχνίδι με τα λευκά. Και στο 32ο παιχνίδι, εφάρμοσε απροσδόκητα τη Σικελική άμυνα και την παραλλαγή Dragon στο ανοιχτό άνοιγμα.
  Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Karpov συνήθως κέρδιζε το Dragon Variation παίζοντας για τον White, μια τέτοια απόφαση θα πρέπει να θεωρείται απροσδόκητη. Και ο Karpov μπόρεσε να πάρει την πρωτοβουλία σε έναν σκληρό αγώνα και να φέρει έναν κομψό σύντροφο.
  Το σκορ ξεκαθάρισε αρκετά γρήγορα. Αλλά ο Anatoly Karpov έχασε ξανά τη δραστηριότητά του και μια μακρά σειρά κληρώσεων κράτησε. Μέχρι που τελείωσαν σαράντα οκτώ παιχνίδια και ήρθε ένα τρίμηνο ρεπό.
  Πολλοί οπαδοί ήταν δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι και οι δύο μαχητές δεν ήταν πολύ πρόθυμοι να πολεμήσουν.
  Αλλά μετά το διάλειμμα, η μάχη και πάλι... Η Κορτσνόι άρχισε να παίρνει περισσότερα ρίσκα ζητώντας μπελάδες. Και στο πεντηκοστό πρώτο παιχνίδι κέρδισε την ίδια νίκη.
  Και πάλι πήρε το προβάδισμα ... Αλλά στο πεντηκοστό τρίτο ο Κόρχνοι θυσίασε πάρα πολύ και πήγε πολύ μακριά και ηττήθηκε. Το σκορ ήταν ισόπαλο... Μετά σερί ισοπαλίες... Και οι δύο σκακιστές συμπεριφέρθηκαν παθητικά. Και μόνο στο ενενηκοστό παιχνίδι κέρδισε τελικά ο Karpov. Το σκορ έγινε τέσσερα - πέντε. Και αυτό είναι σοβαρό. Μετά από ενενήντα έξι αγώνες, υπήρξε και πάλι διάλειμμα για τρεις μήνες.
  Ο αγώνας Κόρτσνοι-Κάρποφ εξελίχθηκε σε πολύ σκληρή αναμέτρηση. Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στην 101η αναμέτρηση, ο Δράκος ήταν ξανά, αλλά αυτή τη φορά η Κορχνόη είχε μια ώθηση. Και έτσι πήρε την πρωτοβουλία. Και μπόρεσε να αναπτύξει μια ακαταμάχητη επίθεση στον μαύρο βασιλιά.
  Και πάλι ήρθε η περίοδος των ισοπαλιών. Το σκορ ήταν πέντε-πέντε. Ωστόσο, το τελευταίο παιχνίδι, εκατόν σαράντα τέσσερα από αυτόν τον κύκλο, αποδείχθηκε καθοριστικό.
  Ο Karpov επέστρεψε στο E-two-E-four. Και στην ανοιχτή παραλλαγή που πρότεινε ο Korchnoi, εφάρμοσε απροσδόκητα το Gambit του Βασιλιά. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Korchnoi, ο Karpov μάντεψε ότι θα διάλεγε την πιο βασική συνέχεια και θα αποδεχόταν το παιχνίδι. Αλλά για αυτό είχε επιφυλάξει - μια ισχυρή καινοτομία. Και άρχισε μια σκληρή και επιθετική μάχη. Και η επίθεση στον μαύρο βασιλιά αποδείχθηκε πολύ δυνατή. Ως αποτέλεσμα, η Κορχνόη έμεινε χωρίς κομμάτι. Αλλά για άλλες σαράντα πέντε κινήσεις πάλεψε απεγνωσμένα μέχρι το ματ.
  Έτσι η προσπάθεια εκδίκησης του Κάρποφ δεν πραγματοποιήθηκε. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο Κορτσνόι κέρδισε πολλά χρήματα και κέρδισε τον σεβασμό για τον ασυμβίβαστο αγώνα του.
  Αλλά τότε ο Anand έπαψε να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και το 2020 ο Anatoly Karpov πραγματοποίησε ξανά αγώνα παγκόσμιου πρωταθλήματος μεταξύ του, έως και δέκα νίκες, αλλά με όριο τα σαράντα οκτώ παιχνίδια. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ανατόλι Κάρποφ είχε τελικά ξεθωριάσει και ο Βίσι Ανάντ ήταν ακόμα δυνατός και σε εξαιρετική φόρμα. Ο αγώνας διεξήχθη στη Μόσχα. Φέτος δεν υπήρχε κορωνοϊός και όλα ήταν πολύ καλά.
  Ίσως όχι για τον Karpov... Ο Vishy Anand κυριάρχησε στη μονομαχία και κέρδιζε παιχνίδι με το παιχνίδι... Αυτή τη φορά ο Anatoly Karpov δεν κατάφερε να προβάλει πεισματική αντίσταση και, έχοντας χάσει την εικοστή τέταρτη μονομαχία με τον White, τελείωσε τον αγώνα με σκορ δέκα - μηδέν σε εύνοια του Ανάντ. Σε αυτό το ματς, ο Karpov δοκίμασε τρεις φορές τον Dragon με τον Black και έπαιξε μαζί του. Και ο αγώνας πήγε σε έναν στόχο. Μόλις στο δέκατο έκτο παιχνίδι με τον Ουάιτ ο Κάρποφ είχε ευκαιρίες να κερδίσει, αλλά και πάλι τις έχασε.
  Έτσι δεν ήταν δυνατή η εκκαθάριση του λογαριασμού ...
  Ο Ανατόλι Καρπόφ είπε ότι είχε ήδη παίξει τον ρόλο του και ήθελε να ... ασχοληθεί πιο σοβαρά με την πολιτική. Συγκεκριμένα, ο Zyuganov, χωρίς να ακυρώσει τον περιοριστή σε δύο θητείες και τέσσερα χρόνια, έκανε τον ίδιο μηδενισμό. Αυτό προκάλεσε μεγάλη αγανάκτηση στην κοινωνία. Θυμήθηκαν ότι ο Γέλτσιν, ο Πριμάκοφ και ο Λουζκόφ περιορίστηκαν σε δύο θητείες. Γιατί ο Gennady Andreevich αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση από τον εαυτό του; Επιπλέον, η Genka δεν είναι νεότερη από αυτούς. Ωστόσο, ο Zyuganov ανέφερε ότι ο Μπάιντεν είναι ακόμα μεγαλύτερος από αυτόν. Αν και ένα κακό παράδειγμα δεν αξίζει να επαναληφθεί. Αλλά ο Gena είναι απλώς φανατικός της εξουσίας. Και δεν θέλει να φύγει.
  Και ο Ανατόλι Καρπόφ αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος. Και μπήκε στην εξουσία σαν τανκ. Παρόλα αυτά, είναι νεότερος από τον Zyuganov και για είκοσι χρόνια ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι.
  Και τώρα, στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία το 2024, ο Gennady Andreevich Zyuganov είναι υποψήφιος για τρίτη θητεία. Κι ας είναι ογδόντα χρονών. Ο παλαιότερος πρόεδρος και ηγεμόνας στην ιστορία της Ρωσίας. Ξεπέρασε τόσο τον Λουζκόφ όσο και τον Πριμάκοφ. Και ο πρόεδρος εξακολουθεί να ανεβαίνει για τρίτη θητεία. Και ποιος το χρειάζεται; Έκανε μερικές τροπολογίες στο σύνταγμα, συμπεριλαμβανομένου ότι ο κατώτατος μισθός και η σύνταξη δεν πρέπει να είναι μικρότερες από το μεροκάματο. Και ακύρωσε τις προθεσμίες του. Ανεβαίνει στον τρίτο.
  Και οι εκλογές είναι αντιδημοκρατικές. Τα κόμματα της Κρατικής Δούμας μπορούν να προτείνουν τον πρόεδρο και ούτω καθεξής. Αλλά για τα υπόλοιπα, μάζεψε δύο εκατομμύρια υπογραφές το μήνα.
  Λοιπόν, ο Zyuganov το πήρε και έβαλε το κεφάλι του στην προεδρία για τρίτη θητεία. Αλλά ο Ανατόλι Καρπόφ πήγε στη μάχη. Και κατάφερε να συγκεντρώσει δύο εκατομμύρια υπογραφές. Ο Ζιρινόφσκι ορμάει ξανά από το LDPR. Είναι αλήθεια ότι ένα άλλο έχει ήδη εμφανιστεί από το Yabloko - νεότερο. Από το Πατρώνυμο επίσης προχωρημένοι νέοι. Και ένας άλλος νεαρός δισεκατομμυριούχος, και ο Ανατόλι Καρπόφ.
  Η ρωσική οικονομία είναι στάσιμη. Και ο Gennady Zyuganov ενόχλησε λίγο πολύ τους πάντες. Άρα το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ασαφές. Είναι αλήθεια ότι ο νυν πρόεδρος έχει ένα μεγάλο προβάδισμα με τη μορφή διοικητικών πόρων. Και φυσικά τα ελεγχόμενα μέσα. Αλλά αυτό, φυσικά, δεν αρκεί για να κερδίσουμε με σιγουριά από τον πρώτο κιόλας γύρο. Αν και μπορεί να είναι αρκετό. Οι ανταγωνιστές δεν είναι πολύ δυνατοί. Μόνο από το "Fatherland - All Russia", ο αντίπαλος είναι ένας σοβαρός κυβερνήτης της επικράτειας του Κρασνοντάρ και ένα πολύ ισχυρό επιχειρηματικό στέλεχος, και ταυτόχρονα νέος. Λοιπόν, ο Ζιρινόφσκι είναι απλώς ένας γέρος κλόουν. Και η Yabloko δεν συγκέντρωσε ποτέ πολλά. Ούτε ο δισεκατομμυριούχος θα πάρει πολλά, ειδικά αφού είναι Εβραίος. Τι γίνεται με τον Ανατόλι Καρπόφ; Η πρώτη έκπληξη ήταν ότι κατάφερε να συγκεντρώσει δύο εκατομμύρια υπογραφές. Το δεύτερο είναι ότι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι άρχισε να κερδίζει σταθερά ποσοστά σε διάφορες δημοσκοπήσεις στο Διαδίκτυο. Και ήταν έκπληξη για όλους.
  Και τότε ο Anatoly Karpov πήρε απροσδόκητα τη δεύτερη θέση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
  Και έγινε μια μικρή αίσθηση. Ή ίσως όχι τόσο μικρό. Μετά, ακόμα πιο δύσκολο. Ο Ζιουγκάνοφ, ήδη γερασμένος, σκόνταψε στο διάδρομο του αεροπλάνου. Και η βαθμολογία του άρχισε να πέφτει κατακόρυφα. Και η οικονομία χειροτέρεψε. Και όλοι έχουν βαρεθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα στην εξουσία.
  Με λίγα λόγια, άρχισε να προσθέτει ο Ανατόλι Κάρποφ, ο οποίος είναι ακόμα σε καλή φυσική κατάσταση. Και η βαθμολογία του αυξήθηκε ραγδαία. Και στον πρώτο γύρο έγινε αίσθηση. Ο Zyuganov όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει εν κινήσει, αλλά κέρδισε επίσης τον Anatoly Karpov μόνο με 3 τοις εκατό. Και σίγουρα είναι μεγάλη αίσθηση. Και ο αγώνας θα είναι πολύ σκληρός. Ο Ζιρινόφσκι, φυσικά, υποστήριξε το κυβερνών κόμμα και τον Ζιουγκάνοφ. Εδώ, ο εκπρόσωπος της Πατρίδας, που κατέλαβε την τρίτη θέση, υποστήριξε απροσδόκητα τον Karpov. Ο δισεκατομμυριούχος βρίσκεται στην πέμπτη θέση, επίσης για τον Ανατόλι Καρπόφ. Και είναι πολύ ωραίο.
  Και τώρα οι εκλογές και ο δεύτερος γύρος. Και πάλι αίσθηση. Ο Anatoly Karpov νικά τον Gennady Zyuganov. Ας είναι το πλεονέκτημα μικρό, αλλά ακόμα. Για πρώτη φορά έχασε ένας νυν πρόεδρος. Και φυσικά αυτό είναι μια αίσθηση μεγάλου μεγέθους.
  Στη Δύση χαιρετίστηκε η νίκη του Ανατόλι Καρπόφ. Και πολύ βίαια. Μίλησαν για νέα σκέψη και ότι η εποχή του κομμουνισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και της χαράς και της ευτυχίας θα έρθει σύντομα. Και ότι σύντομα θα είναι απλά υπέροχο πόσο ευχάριστο είναι να ζεις σε όλο τον κόσμο...
  Ο Ανατόλι Καρπόφ είπε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει η Ρωσία είναι να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και θα είναι ένα πολύ ωραίο και εξαιρετικό επίτευγμα. Και ότι σύντομα θα υπάρξει μια ένωση όλων των λευκών λαών. Μια μαύρη γυναίκα έγινε ο νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Και αυτό ήταν επίσης ένα προοδευτικό βήμα. Και ο δρόμος προς την παγκόσμια αδελφότητα.
  Και ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν, εν τω μεταξύ, πέθανε ήσυχα σε ένα νοσοκομείο φυλακών. Φυλακίστηκε για κλοπή και φοροδιαφυγή. Έτσι έγινε ο κόσμος...
  Και μόλις ο Anatoly Karpov κέρδισε το τριακοστό πρώτο παιχνίδι του αγώνα του το 1984 εναντίον του Garry Kasparov. Τέτοια θαύματα γίνονται σε αυτόν τον κόσμο...
  Ναι, ας τελειώσει σύντομα η εποχή του Βλαντιμίρ Πούτιν.
  
  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ MAINSTEIN ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
  Τον Νοέμβριο του 1943, κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης του Mainstein, ο οποίος κατέστρεψε τα σοβιετικά στρατεύματα, οι Γερμανοί μπόρεσαν να πετύχουν περισσότερα. Και όλα αυτά επειδή ο Στάλιν διέταξε να κρατηθεί ο Ζιτόμιρ με οποιοδήποτε κόστος και απαγόρευσε να πάει στην άμυνα. Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν ξανά το Κίεβο και να περικυκλώσουν τις σοβιετικές μονάδες και στη συνέχεια να τις καταστρέψουν. Επιπλέον, ο καιρός αποδείχθηκε ξηρός και οι Γερμανοί μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν πιο αποτελεσματικά τις ήδη πολυάριθμες Τίγρες και Πάνθηρες τους. Ως αποτέλεσμα, τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν μια συντριπτική ήττα.
  Ο Στάλιν, με τη σειρά του, έριξε νέες δυνάμεις στη μάχη. Σοβιετικές μονάδες σκαρφάλωσαν στον Δνείπερο. Αλλά δεν ήταν έτοιμοι, αλλά οι Ναζί ομαδοποιήθηκαν. Και κατέστειλε πολύ επιδέξια τις σοβιετικές μονάδες. Τον Ιανουάριο, η μάχη ήταν για τον Δνείπερο και τα σοβιετικά στρατεύματα μεταφέρθηκαν σε μεγάλους αριθμούς. Αλλά η επίθεση του Κόκκινου Στρατού κοντά στο Λένινγκραντ αποκρούστηκε και πνίγηκε στο ίδιο του το αίμα. Ο λόγος είναι ότι μέρος των δυνάμεων μεταφέρθηκε στον Δνείπερο και χρησιμοποιήθηκε αναποτελεσματικά.
  Με λίγα λόγια, οι Γερμανοί μπόρεσαν να αντέξουν τον χειμώνα και να αποφύγουν την ήττα. Η πρώτη γραμμή έχει σταθεροποιηθεί. Ο Στάλιν προσπάθησε ακόμα πεισματικά να διαρρήξει τον Δνείπερο, αλλά δεν τα κατάφερε.
  Οι Ναζί έκαναν κάποια βήματα. Ειδικότερα μέτρα για ολοκληρωτικό πόλεμο και χρήση εργατικού δυναμικού. Η παραγωγή όπλων στο Τρίτο Ράιχ αυξανόταν. Εμφανίστηκαν επίσης αεριωθούμενα αεροσκάφη και πύραυλοι της FAA. Αν και όχι πολύ αποτελεσματικό...
  Ο Κόκκινος Στρατός δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την άμυνα του Φριτς στον Δνείπερο. Ο Στάλιν, ανήσυχος ότι η Αμερική και η Βρετανία θα μπορούσαν να έρθουν στην Ευρώπη νωρίτερα, έκανε μια ιπποτική κίνηση: πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή για έξι μήνες. Ο Φύρερ συμφώνησε, αλλά με την επιφύλαξη της διακοπής του ανταρτοπόλεμου.
  Σε αυτό συμφώνησε και ο Στάλιν. Και την 1η Μαΐου 1944 επικρατούσε ηρεμία στο ανατολικό μέτωπο.
  Οι Σύμμαχοι εξακολουθούσαν να προσπαθούν να αποβιβαστούν στη Νορμανδία. Όμως αυτή τη φορά η προσπάθεια κατέληξε σε συντριπτική ήττα. Και η απώλεια περισσότερων από ένα εκατομμύριο Αμερικανών και Βρετανών στρατιωτών μόνο από αιχμαλώτους είναι μια τρομερή καταστροφή. Μετά την καλοκαιρινή ήττα ακολούθησε η γερμανική επίθεση στην Ιταλία. Πράγμα που οδήγησε επίσης στην ήττα των συμμάχων και στην κατάληψη πρώτα της Νάπολης και μετά της Σικελίας.
  Μέχρι τη στιγμή που έληξε η ανακωχή την 1η Νοεμβρίου 1944, οι Γερμανοί είχαν ανακτήσει πλήρως τον έλεγχο της δυτικής Ευρώπης. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Στάλιν προσφέρθηκε να παρατείνει την εκεχειρία για άλλους έξι μήνες ... Ο Χίτλερ συμφώνησε. Η Βρετανία χτυπήθηκε από βαλλιστικούς πυραύλους και βομβαρδιστικά τζετ κλάσης Arado. Στον αέρα, οι Γερμανοί εκτόξευσαν ένα αεροσκάφος πολλαπλών χρήσεων αντί για το Focke-Wulf TA-152 σε σειρά. Το οποίο αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό. Και το καλύτερο από κάθε άποψη. Ναι, και το XE-162 έδειξε τα καλύτερα χαρακτηριστικά πτήσης και την τρομερή του αποτελεσματικότητα στον πόλεμο.
  Και συν σημαίνει ο υποβρύχιος στόλος του Τρίτου Ράιχ. Που έπνιξε πολύ αποτελεσματικά όλους τους εχθρούς του φασισμού. Και συγκεκριμένα μικροσκοπικά υποβρύχια για ένα άτομο. Τόσο αποτελεσματικά απέκτησαν τόσο τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και τη Βρετανία.
  Μετά τον θάνατο του Προέδρου των ΗΠΑ Ρούσβελτ, ο νέος Πρόεδρος Τρούμαν πρόσφερε αμέσως στον Χίτλερ ανακωχή και ανταλλαγή αιχμαλώτων. Ο Φύρερ συμφώνησε σε αυτό. Και οι σύμμαχοι με τη Γερμανία από την 1η Μαΐου 1945 κατέληξαν σε παύση του πολέμου για μια περίοδο τριών ετών. Έγινε ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου και αποκατάσταση των οικονομικών σχέσεων. Αλλά στο ανατολικό μέτωπο, ο πόλεμος ξανάρχισε με ανανεωμένο σθένος. Στις 22 Ιουνίου 1945, οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση στο κέντρο. Για πρώτη φορά, στις μάχες συμμετείχαν άρματα μάχης E-100 νέας γενιάς και αυτοκινούμενα πυροβόλα E-10 και E-25. Το άρμα E-50 ήταν ακόμα υπό ανάπτυξη. Όμως το Panther-2 εμφανίστηκε στη σειρά με μικρότερο πυργίσκο και χαμηλή σιλουέτα με κινητήρα 900 ίππων και βάρος πενήντα τόνων. Ήταν ήδη δροσερό. Το νέο γερμανικό όχημα "Panther"-2 και "Panther" F αποδείχθηκαν καλύτερα προστατευμένα και πιο βαριά οπλισμένα.
  Σαν αυτοκινούμενα πυροβόλα της σειράς E ... Και αεριωθούμενα αεροσκάφη νέας γενιάς. Και ο Κόκκινος Στρατός στο κέντρο υποχώρησε... Οι Γερμανοί μπόρεσαν να διαπεράσουν πολλές γραμμές άμυνας. Στη συνέχεια όμως σταμάτησαν. Το SU-100 συμμετείχε στις μάχες. Ωστόσο, ήταν μάλλον αδύναμοι έναντι του E-100. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να περικυκλώσουν σχεδόν πλήρως το Σμολένσκ, αλλά η ίδια η πόλη άντεξε απεγνωσμένα.
  Ο Στάλιν διέταξε να σταθεί μέχρι θανάτου. Οι Γερμανοί έχουν βαλτώσει στο κέντρο. Η ΕΣΣΔ είχε μέχρι και διακόσιες μεραρχίες εδώ και κατείχε θέσεις. Ωστόσο, οι Ναζί έχουν απτή υπεροχή στην ποιότητα των τυφεκίων εφόδου και στον αέρα με τους κινητήρες τζετ.
  Στους ουρανούς η Luftwaffe κατέκτησε την κυριαρχία. Όσον αφορά την παραγωγή αεροσκαφών, το Τρίτο Ράιχ της ΕΣΣΔ πρόλαβε, και το ξεπέρασε σημαντικά σε ποιότητα. Ειδικά σε αντιδραστικά μοντέλα. Η εμφάνιση στον αέρα ενός πιο προηγμένου XE-262 X, με σαρωμένα φτερά, αποδείχθηκε πραγματικό σοκ για τους Σοβιετικούς πιλότους. Αυτό το μηχάνημα είχε ταχύτητα πάνω από 1100 χιλιόμετρα την ώρα και πέντε πυροβόλα αεροσκάφους των 30 χιλιοστών. Φυσικά, τα σοβιετικά αεροσκάφη δεν μπορούσαν να αντισταθούν σε κάτι τέτοιο. Καθώς και τζετ βομβαρδιστικά που είναι απλά αδύνατο να προφθάσουν.
  Οι Γερμανοί σταμάτησαν το φθινόπωρο του 1945. Και ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει ξανά. Όμως συνάντησα μια δυνατή άμυνα. Το Fritz είχε πολύ καλά αυτοκινούμενα πυροβόλα της σειράς Ε. Και το φθινόπωρο εμφανίστηκε η πρώτη τροποποίηση του Ε-50. Το αυτοκίνητο ήταν παρόμοιο με το Tiger-2, αλλά με μικρότερο και στενότερο πυργίσκο με μπροστινό μέρος 200 mm και πλευρές 100 mm. Είχε πλευρές κάπως πιο χοντρές: 100 mm και μέτωπο 150 mm κάτω από μεγάλες πλαγιές. Το κάτω μέρος ήταν επίσης ελαφρύτερο και πιο τέλειο. Και ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονταν σε ένα μπλοκ, γεγονός που μείωσε το ύψος του αυτοκινήτου και εξοικονομούσε χρήματα στον στροφαλοφόρο άξονα. Το όπλο ήταν μακρύτερο και διαμετρήματος 100 EL και 88 χλστ.
  Το Ε-50 ονομάστηκε: "Πάνθηρας" -3. Το βάρος του ξεπέρασε τους εξήντα τόνους, αλλά ο κινητήρας των 1200 ίππων το αποζημίωσε. Το "Panther" -3 επρόκειτο να γίνει το κύριο γερμανικό τανκ - το πιο ογκώδες. Η ΕΣΣΔ έχει ακόμα το πιο σημαντικό Τ-34-85 της σειράς, που δεν ήταν καν κοντά στο γερμανικό. Και το IS-3 και το μεταγενέστερο IS-4 παράγονται σε μικρές παρτίδες.
  Ο χειμώνας πέρασε σε ίσο αγώνα - οι Γερμανοί απέκρουσαν τη σοβιετική επίθεση.
  Ούτε όμως σημείωσαν πρόοδο.
  Την άνοιξη του σαράντα έκτου έτους άρχισε η επίθεση των γερμανικών στρατευμάτων, στην περιοχή του Σμολένσκ. Οι μάχες ήταν πολύ σφοδρές εκεί.
  Για πρώτη φορά, το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda συμμετείχε στη μάχη. Μπήκαν στη μάχη στις 20 Μαΐου και πολέμησαν στο πρώτο πειραματικό τανκ "Tiger" -4. Αυτό το μηχάνημα, βάρους εβδομήντα τόνων, είχε 250 mm μετωπική θωράκιση και 170 mm πλευρική θωράκιση, με ύψος μικρότερο από δύο μέτρα. Και με πυροβόλο 105 mm με μήκος κάννης 100 EL. "Τίγρης" -4 από τη σειρά μηδέν με κινητήρα 1500 ίππων - αεριοστρόβιλο. Και είναι δύσκολο να πάρεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο από οποιαδήποτε γωνία.
  
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Ο στρατός μας δεν νοιάζεται!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε με έναν αναστεναγμό, διαπερνώντας τα σοβιετικά τριάντα τέσσερα:
  - Οι Ρώσοι δεν θέλουν να υποχωρήσουν! Είναι τόσο επίμονοι!
  Η Χριστίνα παρατήρησε:
  - Φέτος πρέπει να πάρουμε τη Μόσχα! Έχουμε νέα όπλα!
  Η Μάγδα ανατίναξε το ρωσικό πεζικό με πολυβόλα και πρόσθεσε:
  - Ναι, έχουμε τέτοιες ντίσκο! Σύντομα ο Στάλιν θα γίνει καπούτος!
  Πράγματι, οι δίσκοι του Τρίτου Ράιχ δεν ήταν πλέον αδύναμοι. Και συνέτριψαν ριζικά τον Κόκκινο Στρατό.
  Εδώ σε ένα από αυτά, η Gertrude, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα, καταρρίπτει σοβιετικά αεροσκάφη και τσιρίζει:
  - Ο Πινόκιο εμφανίστηκε από ένα κούτσουρο, και κατάφερε να γίνει άντρας, ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι ένας πολιτικός θα δώσει βελανιδιά, και θα του αφαιρέσουν για πάντα τσιπς!
  Η Εύα, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και εμβολίζοντας ένα άλλο ρωσικό αυτοκίνητο, είπε:
  - Όταν αποκαλύφθηκε η πρώτη μοιχεία στην ιστορία της ανθρωπότητας, όταν οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο πρόγονός μας ήταν μαϊμού!
  Η Γκέρντα, επίσης πυροβολώντας από ένα κανόνι, παρατήρησε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Το γεγονός ότι ένα πρόσωπο είναι η εικόνα και η ομοίωση του Κυρίου Θεού μπορεί να γίνει πιστευτό μόνο σε ένα στοιχείο, βλέποντας πώς οι πολιτικοί αντιδρούν αδιάφορα στις εκκλήσεις των ψηφοφόρων!
  Η Σάρλοτ την καταδίωξε και χτύπησε το σοβιετικό κανόνι, επιβεβαιώνοντας, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ένας πολιτικός είναι καλός μόνο στο να προσθέτει εισόδημα στην τσέπη του, αλλά διαφορετικά μπορεί μόνο να αφαιρεί και να διαιρεί, και το τελευταίο το κάνει πάντα ανέντιμα!
  Η Κριστίνα πυροβόλησε με πολυβόλα, κούρεψε μια ντουζίνα Σοβιετικούς στρατιώτες και γάργαρε:
  - Ο δικτάτορας δεν είναι φτηνός για τον λαό, αλλά η αναρχία είναι ακόμα πιο ακριβό να πάει στο πλάι, αν και δεν κοστίζει τίποτα!
  Η Μάγδα παρατήρησε επιθετικά, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της και κλείνοντας το μάτι επιθετικά:
  - Ένας έξυπνος δικτάτορας είναι καλύτερος από την τρελή αναρχία, άρα μπορείς να σταθείς, αλλά δεν μπορείς να χορέψεις στη φλόγα για πολλή ώρα!
  Κατά τη διάρκεια των μαχών, οι Γερμανοί μέχρι τα τέλη Ιουνίου 1946 μπόρεσαν να κλείσουν το δαχτυλίδι γύρω από το Σμολένσκ.
  Μέχρι στιγμής, ο Γερμανός πιλότος Huffman ήταν πρώτος στον αέρα. Για πεντακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, του απονεμήθηκε η Πέμπτη Τάξη του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα χρυσής βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Όμως η Αλμπίνα και η Αλβίνα τον πρόλαβαν. Αυτά τα δύο κορίτσια τσακώθηκαν μόνο με μπικίνι και ξυπόλητα, κάτι που είναι αρκετά αποτελεσματικό. Και πάλεψαν απελπισμένα, με μεγάλη πίεση.
  Η Αλμπίνα κατέρριψε τρία ρωσικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και ούρλιαξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ένας πολιτικός είναι ένα μικρό πατημασιά που προσπαθεί να διοικήσει έναν τεράστιο λαό ελέφαντα, αλλά τον οδηγεί μόνο σε ένα μαγαζί σπασμένων υποσχέσεων!
  Η Αλβίνα έδωσε επίσης μια στροφή με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Ένας πολιτικός υπόσχεται σε έναν ψηφοφόρο μελόψωμο με μέλι στην αμβροσία των γλυκών ομιλιών, αλλά παίρνει μόνο μια τρύπα για ντόνατ και σάπια νουντλς στα αυτιά του!
  Κορίτσια όπως λένε στο ζουμί, αν και κολασμένα. Παλεύουν σκληρά!
  Αλλά και οι Σοβιετικοί πιλότοι πολεμούν εναντίον των Ναζί.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα κόβει το ναζιστικό αεροπλάνο και σφυρίζει:
  - Ο πολιτικός υπόσχεται ποτάμια μελιού με ζελέ, μόνο μύγες-ψηφοφόροι από τέτοια γλυκά μεταφέρονται με τα πόδια!
  Η Akulina Orlova, χτυπώντας το Fritz και ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε:
  - Αν ένας πολιτικός έχει πολλές γλυκές υποσχέσεις, τότε όταν έρθει στην εξουσία δεν θα φανεί αρκετό σε κανέναν και η ζωή δεν θα αποδειχθεί μέλι!
  Η Mirabela Magnetic, παλεύοντας απελπισμένα στον αέρα, κελαηδούσε:
  - Ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, δεν μπορεί απλώς να κάνει έναν πολιτικό έντιμο, και η προεκλογική του υπόσχεση μπορεί να εκπληρωθεί!
  Τα κορίτσια έδειξαν την εξαιρετική τους τάξη. Ωστόσο, οι Ναζί είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσουν.
  Μετά την περικύκλωση του Σμολένσκ, το Fritz προχώρησε στο Vyazma. Και από εκεί έστριψαν ξαφνικά νότια.
  Στις μάχες συμμετείχαν διάφορα είδη όπλων. Το τανκ T-54 δεν ήταν ακόμα έτοιμο για μαζική παραγωγή και αντί γι' αυτό, η παραγωγή του SU-100 αυξήθηκε ενεργά, με πιο ισχυρά όπλα, τουλάχιστον κατά κάποιο τρόπο ικανά να συγκρατήσουν και να διεισδύσουν στα πιο πρόσφατα τανκς των Ναζί, ακόμα κι αν η πλευρά.
  Το πλεονέκτημα των αυτοκινούμενων όπλων, εκτός από τα ισχυρότερα όπλα, ήταν η ευκολία παραγωγής. Πράγματι, τα αυτοκινούμενα όπλα είναι περίπου το ένα τρίτο φθηνότερα από τα άρματα μάχης με περιστρεφόμενο πυργίσκο. Και έχω πιο δυνατό όπλο και χαμηλότερη σιλουέτα. Αυτό είναι φυσικά ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αν και, φυσικά, κατά κάποιο τρόπο μια δεξαμενή και ένας πυργίσκος που μπορούν να περιστραφούν θα είναι καλύτερα. Αλλά σε έναν αμυντικό πόλεμο στον οποίο μεταπήδησε η ΕΣΣΔ, όπου είναι δυνατό να πυροβολήσει πίσω από μια ενέδρα, το αυτοκινούμενο όπλο δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερο από το τανκ από άποψη αποτελεσματικότητας. Έτσι το SU-100 άρχισε να παράγεται σε συνεχώς αυξανόμενες ποσότητες. Αλλά το IS-3 διακόπηκε και το IS-4 παρήχθη σε μικρές ποσότητες. Και μια σειρά ισχυρότερων IS-7 είναι γενικά υπό αμφισβήτηση. Προς το παρόν, λοιπόν, το SU-100 έχει γίνει σωτήριο που θα μπορούσε να τσιμπήσει με την επιδέξια χρήση του Panther-3 και ήταν επίσης επικίνδυνο για το Tiger-3, το οποίο είναι βαρύτερο, αλλά καλύτερα προστατευμένο.
  Η Ελισαβέτα εκτόξευσε ένα κανόνι 100 χιλιοστών, τρύπησε τον γερμανικό "Πάνθηρα" -2 και ούρλιαξε:
  - Αν ένας πολιτικός είναι ένα τσακάλι που αγωνίζεται για την εξουσία, τότε ένας καταξιωμένος δικτάτορας είναι τίγρη, αλλά και οι δύο εξακολουθούν να προτιμούν να ντύνονται με ρούχα προβάτου σαν λύκοι!
  Και η Αικατερίνα πυροβόλησε με τη σειρά της κατά του εχθρού και γάργαρε:
  - Δεν υπάρχει πολιτικός με αγνή ψυχή, αλλά συναντιούνται με άδειες τσέπες, από τις οποίες μπορούν να βάλουν μόνο ένα γουρούνι!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης το κανόνι της όταν ήρθε η σειρά της και σημείωσε, αφαιρώντας τη γυμνή της φτέρνα από την πανοπλία:
  - Μια άδεια τσέπη μπορεί να γεμίσει με χρήματα, μόνο ρινίσματα πριονιδιού από τις ψεύτικες υποσχέσεις των πολιτικών μπαίνουν σε ένα άδειο κεφάλι!
  Η Ευφροσύνη έριξε και μια βολή με τη σειρά της. Ξήρανση στάθηκε σε ενέδρα και ήταν βολικό να πυροβολήσει. Τότε εκείνη είπε:
  - Αν έχεις πριονίδι στο κεφάλι σου, τότε είσαι ένα πλήρες κούτσουρο, από το οποίο κάθε μέρα αφαιρούνται ρινίσματα και που δεν τεμπελιάζει!
  Τα κορίτσια εδώ χαζεύουν επιμελώς και έδειξαν την ψυχραιμία τους. Και το στέγνωμα τους λειτούργησε εξαιρετικά.
  Αλλά και πάλι έπρεπε να ενδώσω. Οι Γερμανοί κινήθηκαν και προχώρησαν. Και οι δυνάμεις έμοιαζαν πολύ άνισες. Και όχι μόνο φαινόταν. Οι Ναζί χρησιμοποίησαν στρατεύματα από όλη την Ευρώπη και τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Μεταξύ άλλων πολέμησαν και οι δορυφόροι. Συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, που ήθελαν να αποκτήσουν νέες αποικίες σε βάρος της ΕΣΣΔ. Και έγινε πραγματικά τεράστιο πρόβλημα.
  Αν και αυτές οι χώρες φαίνονται μικρές. Αν και η Πορτογαλία έχει επίσης αποικίες.
  Οι φασίστες τώρα προχωρούν προς τα νότια και έχουν επιτυχία μετά από επιτυχία.
  Το Tiger-4 δοκιμάζεται τώρα σε μια νέα, πιο προηγμένη τροποποίηση με κινητήρα 1800 ίππων. Και αυτό, με βάρος εβδομήντα τόνων, δίνει στη ναζιστική μηχανή καλές οδηγικές επιδόσεις.
  Η Γκέρντα πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια με το φονικό της όπλο, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχάται:
  - Ο πολιτικός γεννήθηκε επίσης από γυναίκα, αλλά η πραγματική του μητέρα είναι ψέμα, και ο πατέρας του είναι ένας διάβολος που ισχυρίζεται ότι είναι Θεϊκές τιμές!
  Πυροβόλησε από το κανόνι με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και τη Σάρλοτ, γογγίζοντας επιθετικά:
  - Ο πόλεμος είναι θηλυκός, και εξοντώνει πολύ κόσμο, γιατί έχει πολιτικό - σύζυγο - φρικιό!
  
  Μετά από αυτήν, η Χριστίνα πυροβόλησε, πρόκειται για κορίτσια με χρυσοκόκκινα μαλλιά, σημειώνοντας:
  - Ο πόλεμος έχει αντιγυναικείο πρόσωπο, ο πολιτικός που τον εξαπέλυσε μια κούπα ψέματα!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης μία προς μία από το κανόνι, κάτι που έκανε σε αυτόματη λειτουργία - δέκα βολές το λεπτό και σημείωσε:
  - Η αλεπού είναι κακιά στην ψυχή, αλλά όμορφη στο κέλυφος, και ο πολιτικός μοιάζει με σκασμό, και η ψυχή είναι σαν όσχεο!
  Οι Ναζί κινήθηκαν γύρω από τον Δνείπερο. Και κατάφεραν να πάρουν το Orel σχεδόν αμέσως και να εισβάλουν στο Donbass.
  Ο Στάλιν είχε φρικάρει... Αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Στις μάχες, ενώ η γερμανική τεχνολογία ήταν ισχυρότερη και οι Ναζί βελτίωναν τα αεριωθούμενα αεροσκάφη τους.
  Η Albina και η Alvina ξεπέρασαν ο καθένας τα πεντακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, και ο καθένας έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη και ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια!
  Η Αλμπίνα, κόβοντας πολλά σοβιετικά αεροσκάφη με μια έκρηξη, ούρλιαξε:
  - Η αλεπού είναι μικρό ζώο, αλλά με κολακεία και προσποίηση υποτάσσει τα μεγάλα ζώα με νοημοσύνη γαϊδάρου!
  Η Alvina, που έκοψε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ένα άλλο Σοβιετικό Yak, ακολουθούμενο από ένα LA-7 και ένα PE-2 κελαηδούσαν:
  - Η αλεπού δεν είναι ο μεγαλύτερος θηρευτής, αλλά αν έχεις μυαλά κοτόπουλου, θα καταπιεί το θηρίο με το χτύπημα ενός ελέφαντα και θα έχει ανοδική δύναμη!
  Ναι, ενάντια σε ένα τέτοιο κορίτσι, η αεροπορική δύναμη της Ρωσίας δεν μπορεί να αντισταθεί. Αυτοί είναι απλώς διάβολοι του κεφαλαίου, η υψηλότερη τάξη του πολέμου. Και οι Ναζί άσκησαν πραγματικά πίεση στη Ρωσία.
  Η Γερτρούδη και η Εύα πετούν σε μια δισκέτα. Δύο κορίτσια χρησιμοποιούν το στρωτό πίδακα ενός ιπτάμενου δίσκου. Και με μεγάλη ταχύτητα εμβολίζουν σοβιετικά αεροπλάνα. Και σε μια πτήση χαμηλού επιπέδου, μπορείτε να οδηγήσετε μια μπαταρία, ή ακόμα και μια δεξαμενή, στο έδαφος με ένα στρωτό πίδακα. Ή πολλά τανκς.
  Η Γερτρούδη, συνθλίβοντας τα σοβιετικά αυτοκίνητα, παρατηρεί:
  - Στον πόλεμο, θέλεις να ακούς αηδόνια, αλλά στο αυτί σου φτάνει μόνο το τσούξιμο των κορακιών, το χτύπημα μιας κουκουβάγιας και στην καλύτερη περίπτωση το βουητό ενός κούκου που δεν θα σε σκοτώσουν σήμερα!
  Η Εύα, χτύπησε ένα άλλο πιόνι, και μετά πέρασε τα χρόνια της δισκέτας για να βυθίσει την μπαταρία στο έδαφος και τσίριξε:
  - Δίνοντας την ψήφο του στον κόκορα, ο ίδιος ο ψηφοφόρος σίγουρα θα κατέβει και θα γυρίσει τον κώλο του!
  Η Γερτρούδη συμφώνησε με αυτό:
  - Καλύτερα να μην πω!
  Η Εύα λογικά πρόσθεσε:
  - Πολιτικός-κόκορας θορυβώδης, αλλά στις ομιλίες του δεν μπορείς να ακούσεις τις νότες της λογικής, και το αηδόνι της αλήθειας!
  Η Γερτρούδη συμφώνησε, σπρώχνοντας μερικά σοβιετικά τανκς στο έδαφος με ένα στρωτό πίδακα:
  - Ο κόκορας κι αυτός σαν τον αετό από το γένος των πτηνών, αλλά πρώτα απ' όλα ραμφίζει τους ψηφοφόρους με τη σκέψη του κοτόπουλου!
  Η πίεση των Ναζί αυξήθηκε...
  Οι μάχες εκτυλίχθηκαν για το Κουρσκ.
  Οι Γερμανοί προσπαθούν να διασχίσουν το Voronezh. Το Κουρσκ δέχεται επίθεση με μεγάλες δυνάμεις. Όμως τα γενναία τέσσερα κορίτσια στάθηκαν εμπόδιο στο δρόμο τους.
  Η Νατάσα πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στους Ναζί και τραγούδησε:
  - Σωστά...
  Η Ζόγια έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε:
  -Εχθρός...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε σε κάτι καταστροφικό και τσίριξε:
  -Σκέφτεται...
  Η Σβετλάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Τι...
  Η Νατάσα πέταξε δυο λεμόνια με τα ξυπόλυτα πόδια της και φώναξε:
  - Ρωσική...
  Η Ζόγια επίσης υπέκυψε σε κάτι ενεργητικό και θανατηφόρο, τρίζοντας:
  - Διαχειρίστηκε...
  Ο Αυγουστίνος εκτόξευσε το θανατηφόρο, μουρμουρίζοντας:
  - Εχθρός....
  Η Σβετλάνα υπέκυψε και πάλι στο καταστροφικό και vyaknula:
  - Διακοπή!
  Η Νατάσα έδωσε μια στροφή και τσίριξε:
  - ΠΟΥ...
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης κατά των μαύρων αλλοδαπών που στρατολόγησαν οι Ναζί και έτριξε:
  - Τόλμησε!
  Ο Αυγουστίνος μίλησε με δύναμη και μανία:
  - Οτι...
  Η Σβετλάνα υπέκυψε με το χαμόγελο ενός πάνθηρα:
  - ΣΤΟ...
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Πάλη...
  Η Ζόγια πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα και μουρμούρισε:
  - Επιθέσεις!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε και μουρμούρισε:
  - Εχθροί...
  Η Σβετλάνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα και πώς φωνάζει με τα πόδια της:
  - Καλά...
  Η Νατάσα κάρφωσε την έκρηξη και σφύριξε:
  - Έξαλλος...
  Η Ζόγια έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ρυθμός!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε ξανά και φώναξε:
  - Έξαλλος...
  Η Σβετλάνα κελαηδούσε καθώς πυροβόλησε:
  - Ρυθμός!
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της, κελαηδώντας:
  - Θα καταστρέψουμε τους Ναζί!
  Η Ζόγια το πήρε και κελαηδούσε:
  - Η μελλοντική πορεία προς τον κομμουνισμό!
  Και πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Ο Αυγουστίνος πήρε και σκόρπισε τις γραμμές, και τα γυμνά της πόδια πέταξαν με καταστροφή κατά μήκος του Φριτς:
  - Θα χωρίσουμε τους αντιπάλους!
  Η Σβετλάνα το πήρε και το πέταξε με τη γυμνή της φτέρνα, ένα μάτσο χειροβομβίδες, και τσίριξε:
  Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Και οι τέσσερις συνέχισαν να πυροβολούν και να ρίχνουν χειροβομβίδες. Το γερμανικό Ε-75 κινούνταν. Μηχάνημα με πυροβόλο 128 χλστ. Και αυτοπυροβολείται.
  Και τα κορίτσια πέταξαν χειροβομβίδες. Υπονόμευσε τους Ναζί. Και πυροβόλησαν. Ανέβηκαν μπροστά. Τα τανκς κυλούν ξανά. Μετακινεί το τελευταίο γερμανικό "Leopard" -1. Ένα πολύ κινητό αυτοκίνητο.
  Όμως τα κορίτσια του ανέλαβαν και τον έριξαν νοκ άουτ. Έσκισαν σε κομμάτια ένα κινητό μηχάνημα με κινητήρα αεριοστροβίλου. Και την έκαναν κομμάτια.
  Η Νατάσα παρατήρησε γελώντας:
  Δίνουμε μεγάλη μάχη!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ κουλ!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε σοφά:
  - Θα νικήσουμε!
  Και εκτόξευσε μια αντιαρματική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Δυνατό κορίτσι. Και έχει τόση εξυπνάδα.
  Η Σβετλάνα έκανε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και χτύπησε τον εχθρό. Ένα πολύ επιθετικό κορίτσι, με μάτια στο χρώμα του αραβοσίτου. Έχει τέτοια εξυπνάδα και ένα πέρασμα δύναμης!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και χαμογέλασε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ζόγια πυροβόλησε πολύ ενεργά και χαμογέλασε δείχνοντας μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι πολεμιστής αυτού του επιπέδου που δεν σβήνει!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε επίσης. Κόρησε τους Ναζί και γάργαρε:
  "Είμαι ένας πολεμιστής με μεγάλες φιλοδοξίες!"
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια της δόντια!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε:
  - Πολύ μεγάλες φιλοδοξίες!
  Τα κορίτσια τσακώνονται εδώ και πολύ καιρό. Και φυσικά πέτυχαν σε στρατιωτική εργασία. Είναι απολύτως υπέροχες ομορφιές. Εξαιρετικό μυαλό. Και πυροβολούν πρώτης κατηγορίας.
  Η Ελισαβέτα και το πλήρωμά της στο SU-100 πολεμούν επίσης πολύ απελπισμένα και πολύ γενναία.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε επίσης ένα όπλο 100 χιλιοστών, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδώντας, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο πολιτικός ξέρει σαν την άκρη του χεριού του κόλπα για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους, αλλά αγνοεί παντελώς έννοιες όπως μέτρο και συνείδηση!
  Η Αικατερίνα παρατήρησε πολύ επιθετικά, πυροβόλησε εύστοχα τους εχθρούς και φώναξε:
  - Ο πολιτικός έχει το πιο σημαντικό δάχτυλο με τον δείκτη του, αλλά μπορεί μόνο να βάλει προβλήματα με αυτό και δεν μπορείς να γλείφεις ρωγμές από ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις με τη γλώσσα σου!
  Η Έλενα σημείωσε πολύ επιθετικά, χτυπώντας τους αντιπάλους με γυμνό τακούνι:
  - Ο πολιτικός είναι παντελώς αγράμματος στο θέμα της δημιουργίας, αλλά ξέρει απέξω όλες τις δικαιολογίες για τις αποτυχίες!
  Η Ευφροσύνη σημείωσε επίσης, πυροβολώντας και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών:
  - Στην πολιτική, όπως και στο σκάκι, υπάρχουν δυνατές και αδύναμες κινήσεις, αλλά δεν υπάρχουν σαφείς κανόνες για κάθε κομμάτι, και όποιος παραβιάζει τη σειρά των κινήσεων παίρνει πλεονέκτημα!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες πολεμούν με τις ανώτερες δυνάμεις των Ναζί σαν τιτάνες από τον κόκκινο Όλυμπο. Και δείχνουν κολοσσιαία δύναμη θάρρος και ηρωισμό. Κι όμως εξακολουθούν να τραγουδούν.
  Ο Κουρσκ μπόρεσε να συγκρατήσει κάπως την επίθεση των Ναζί ... Εκεί οι πολεμιστές και οι διάσημοι τέσσερις πολεμούν έτσι. Μόλις έθαψαν τον πρωτοπόρο Seryozhka, ο οποίος ήταν κομματιασμένος, και είπαν ομόφωνα:
  - Οι γενναίοι στρατιώτες δεν πεθαίνουν, γιατί το πνεύμα δεν μπορεί να σκοτωθεί, οι πολιτικοί που εξαπέλυσαν τον πόλεμο δεν ζουν, γιατί όταν ένα πτώμα που περπατάει είναι χοιρινό, δεν είναι καν βλάστηση!
  Μετά από αυτό, άλλος αγώνας, και σκληρές μάχες θαρραλέων κοριτσιών.
  Η Νατάσα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Από τον ουρανό...
  Η Ζόγια πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  - Αστερίσκος...
  Ο Αυγουστίνος έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - ΛΑΜΠΡΌΣ...
  Η Σβετλάνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα, με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού, και εξέδωσε:
  - Κρυστάλλινο!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και σφύριξε:
  -Εγώ σε σένα...
  Η Ζόγια ξεκίνησε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σφυρίζοντας:
  - Τραγούδι...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε με το γυμνό της τακούνι, αυτό που φέρνει το θάνατο και τσίριξε:
  -Θα τραγουδήσω...
  Η Νατάσκα συνέχισε, τραγουδώντας επιθετικά:
  - Σχετικά με....
  Η Ζόγια πέταξε με γυμνό πόδι μια εκρηκτική συσκευασία σκορπίζοντας τους Ναζί και τσίριξε:
  - Εγγενής...
  Η Αυγουστίνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με το γυμνό της τακούνι, έδωσε έξω:
  - Στάλιν!
  Οι Γερμανοί βαλτώθηκαν στις μάχες για την απόρθητη πόλη-φρούριο του Κουρσκ, αλλά μπόρεσαν να περικυκλώσουν πλήρως την πόλη. Και πυροβόλησαν εναντίον του χρησιμοποιώντας αυτοκινούμενα όπλα "Shturmlev" και "Sturmmaus". Η δύναμη των Ναζί είναι μεγάλη.
  Ωστόσο, ακόμη και μικρά παιδιά πολέμησαν εναντίον των Ναζί. Αγόρια και κορίτσια πέταξαν αυτοσχέδιες εκρηκτικές συσκευασίες σε γερμανικά τανκς, αυτοκινούμενα όπλα και πεζικό.
  Οι πρωτοπόροι πολέμησαν με πολύ θάρρος. Ήξεραν τι σημαίνει φασιστική αιχμαλωσία.
  Η κοπέλα Μαρίνκα, για παράδειγμα, έπεσε στα νύχια των Ναζί. Της λάδωσαν τα ξυπόλητα και την τοποθέτησαν κοντά στο μαγκάλι. Γλώσσες από φλόγα σχεδόν έγλειψαν τις γυμνές, σκληρυμένες φτέρνες του κοριτσιού από το μακρινό περπάτημα ξυπόλυτο. Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν για περίπου δεκαπέντε λεπτά, μέχρι που τα πέλματα καλύφθηκαν με φουσκάλες. Τότε, λύθηκαν τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας. Και πάλι έκαναν ερωτήσεις. Με χτύπησαν με λαστιχένιες μάνικες στο γυμνό μου σώμα.
  Μετά πέρασαν το ρεύμα... Η Μαρίνκα βασανίστηκε μέχρι δέκα απώλειας των αισθήσεων κατά την ανάκριση. Και μετά την άφησαν να ξεκουραστεί. Όταν τα ξυπόλητα έστριβαν λίγο, τα αλείφουν ξανά με λάδι και το μαγκάλι ξανασηκώνονταν. Τέτοια βασανιστήρια μπορούν να επαναληφθούν πολλές φορές. Και βασανίστε με ρεύμα, και μαστίγιο με ελαστικούς σωλήνες.
  Η Μαρίνκα βασανίστηκε για έξι μήνες. Μέχρι που τυφλώθηκε και έγινε γκρίζα από τα βασανιστήρια. Μετά την έθαψαν ζωντανή στο έδαφος. Δεν έχασε ούτε μια σφαίρα.
  Πρωτοπόρος Βάσια, οι Ναζί μαστίγωσαν με καυτό σύρμα στο γυμνό σώμα του.
  Στη συνέχεια, τα γυμνά τακούνια κάηκαν με καυτές λωρίδες σιδήρου. Το αγόρι δεν άντεξε να φωνάζει, αλλά και πάλι δεν πρόδωσε τους συντρόφους του.
  Οι Ναζί τον διέλυσαν ζωντανό σε υδροχλωρικό οξύ. Και αυτός είναι ένας τρομερός πόνος.
  Αυτά τα Fritzes είναι τέτοια τέρατα... Το μέλος της Komsomol βασανίστηκε με σίδερο. Μετά το κρέμασαν σε μια σχάρα, το σήκωσαν και το πέταξαν κάτω. Στη συνέχεια, άρχισαν να καίγονται με έναν καυτό λοστό. Το στήθος σκίστηκε με λαβίδα. Έπειτα η μύτη κόπηκε κυριολεκτικά με καυτές πένσες.
  Η κοπέλα βασανίστηκε μέχρι θανάτου... Της έσπασαν όλα τα δάχτυλα και το πόδι. Ένα άλλο μέλος της Komsomol, η Άννα, καρφώθηκε στο ξύλο. Και όταν πέθανε, έκαιγαν με δάδες.
  Με λίγα λόγια, οι Ναζί κορόιδευαν όσο καλύτερα μπορούσαν και όπως ήθελαν. Βασάνισαν και βασάνισαν τους πάντες.
  Η Νατάσα και η ομάδα της εξακολουθούσαν να πολεμούν στην περικύκλωση. Τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους στη μάχη και πετούσαν χειροβομβίδες. Πολέμησαν τις ανώτερες δυνάμεις του Fritz. Κρατήθηκαν πολύ θαρραλέα και δεν επρόκειτο να υποχωρήσουν.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Στις αρχές του φθινοπώρου ήταν ξηρό και ζεστό. Οι Ναζί διέρρηξαν το νότο και προσπάθησαν να περάσουν. Από τεχνική άποψη, οι ένοπλες δυνάμεις τους είναι πολύ ισχυρότερες. Και αυτό είναι ένα προφανές συν για τους Ναζί. Το καλύτερο και takni και αεροπλάνα και άλλα. Και οι ντίσκο είναι πολύ θανατηφόρες.
  Και οι Γερμανοί το εκμεταλλεύονται αυτό. Έχουν ακόμα έναν ηγέτη - τον αμετάκλητο Φύρερ! Και αυτό έχει πλεονεκτήματα. Και υπάρχουν επίσης πολύ όμορφες και σκληρές γυναίκες πολεμίστριες, κάτι που δίνει ένα πλεονέκτημα.
  Η Gerda, η Charlotte, η Christina και η Magda επιβαίνουν σε ένα τανκ E-100 της κατηγορίας U. Αυτό το όχημα είναι πιο συμπαγές, για τέσσερα μέλη πληρώματος. Και τα όπλα του είναι ένα τζετ βομβαρδιστικό και ένα καθολικό πυροβόλο 88 χιλιοστών 100 EL - ένα αντιτορπιλικό τανκ.
  Οι πολεμιστές πάνε και σφυρίζουν μόνοι τους.
  Η Γκέρντα εκτοξεύει ένα μακρύ κανόνι. Χτυπά στο πλάι από απόσταση T-34-85 και κελαηδάει:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για την πατρίδα,
  Και θα τηγανίσουμε τον Στάλιν και θα τον φάμε!
  Η Σάρλοτ εκτόξευσε τον εκτοξευτή πυραύλων της. Κάλυψε το σοβιετικό καταφύγιο και έτριξε:
  - Είμαστε ανίκητοι!
  Η Χριστίνα το πήρε και γρύλισε, τραβώντας τη σκανδάλη με το γυμνό της τακούνι:
  - Θα το πάρουμε και στα δύο!
  Ντολμπανούλα και εύστοχα και η Μάγδα. Κατέστρεψε τα σοβιετικά αυτοκινούμενα όπλα SU-152. Κι εκείνη φώναξε:
  - Θα έρθει καιρός, θα έρθει η νίκη!
  Η Γκέρντα τσίριξε καθώς πυροβόλησε:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Μα Πασαράν!
  Το κοκκινομάλλης θηρίο πέρασε ολόκληρο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο με την Gerda, ξεκινώντας από την Πολωνία και τελειώνοντας με αυτήν την επίθεση του Μαΐου, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης στο Σμολένσκ και άλλους ελιγμούς κυκλικού κόμβου. Ο κοκκινομάλλης διάβολος είδε πολλά πράγματα.
  Και έτοιμος να παλέψει μέχρι το τέλος!
  Η Χριστίνα πυροβολεί επίσης, και ξεγύμνωσε τα δόντια της. Τα μαλλιά της είναι χρυσοκόκκινα. Στον πόλεμο, τα κορίτσια δεν γερνούν, ακόμη και, ίσως, νεότερα! Είναι τόσο άγριοι και τρυφεροί. Ξεγύμνωσαν τα δόντια τους.
  Και ούτε μια τρύπα στα δόντια.
  Η Μάγδα έχει μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού. Και επίσης να χαμογελά ενεργά. Τέλειο κορίτσι. Έχει μια τόσο επιθετική χάρη και ενέργεια χιλίων αλόγων.
  Η Γκέρντα, ένα κορίτσι με άσπρα μαλλιά, πυροβολεί και παρατηρεί χαμογελώντας:
  -Υπάρχουν πολλά καλά και άσχημα στον κόσμο... Μα διάολε, πόσο κράτησε αυτός ο πόλεμος!
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Και στην πραγματικότητα, ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος διαρκεί πάρα πολύ. Όλοι οι τσακωμοί, και οι τσακωμοί... Είναι πραγματικά εξαντλητικό!
  Η Χριστίνα κίνησε το γυμνό της πόδι κατά μήκος της πανοπλίας και φώναξε:
  - Αλλά η Βρετανία ακόμα δεν έχει ηττηθεί!
  Η Μάγδα πυροβόλησε τους Ρώσους και γρύλισε:
  - Πρέπει να νικηθεί! Αυτή είναι η πίστη μας!
  Η Γκέρντα σφύριξε, πυροβολώντας τους Ρώσους, βγάζοντας τα δόντια της από ελεφαντόδοντο:
  - Χρειαζόμαστε μια νίκη!
  Γαμημένος και η Σάρλοτ, φωνάζοντας:
  - Ένας για όλους, δεν θα σταθούμε στην τιμή!
  Η Χριστίνα το κοκκινομάλλης και χρυσαφένιο θηρίο τσίριξε:
  - Δεν! Ας μην στεκόμαστε!
  Η Μάγδα χτύπησε τα κατακόκκινα χείλη της κελαηδώντας:
  - Δεν πάμε στο κατάστημα για την τιμή!
  Και πυροβόλησε η χρυσόμαλλη άρπυια.
  Ο Γκέρντα χτύπησε και τα ρωσικά τανκς. Χτύπησε το αυτοκίνητο και φώναξε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Η Charlotte πρόσθεσε, τραγουδώντας μαζί:
  - Όλοι οι εχθροί μουλιάζουν στην τουαλέτα!
  Η Χριστίνα υποστήριξε την παρόρμηση του τραγουδιού:
  - Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα!
  Η Μάγδα συνέχισε με τραγουδιστή φωνή:
  - Και θα δώσουμε όλους τους κομμουνιστές στο μυαλό!
  Και τα κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο. Γενικά έχουν καλό τανκ. Μόνο από απόσταση είναι δύσκολο να σπάσεις το IS-4 στο μέτωπο. Ωστόσο, μετωπική θωράκιση πάχους 250 mm. Αλλά τελικά, οι Γερμανοί έχουν ένα δύσκολο βλήμα, αλλά με πυρήνα ουρανίου. Και υπάρχουν πολλοί μαύροι στο στρατό. Που παλεύουν με ξέφρενη μανία. Και δεν μπορούν όλοι να τους ανταγωνιστούν.
  Τα κορίτσια συνηθίζουν να πολεμούν ξυπόλητα. Ακόμη και στην Πολωνία, ήταν μόνο με ένα μπικίνι, και ξυπόλητοι.
  Όταν το γυμνό πέλμα έρχεται σε επαφή με το έδαφος, αναζωογονείται. Ίσως γι' αυτό τα κορίτσια δεν γερνούν! Αν και ο χρόνος τελειώνει! Πολεμιστές, ας πούμε πολύ ηρωικοί.
  Έχουν κάνει τόσα πολλά κατορθώματα, αλλά πολεμούν σαν απλοί στρατιώτες. Και πάντα μόνο με μπικίνι, και ξυπόλητη. Το χειμώνα, είναι ακόμη και ευχάριστο να δέρνουν με γυμνά πόδια πάνω σε χιονοστιβάδες.
  Η Gerda πυροβολεί και τραγουδά:
  Θα περάσουμε μέσα από φωτιά και νερό!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε τους Ρώσους με το βομβαρδιστικό της και είπε:
  - Δόξα στον πρωσικό λαό!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε κι αυτή και τσίριξε:
  Θα κυβερνήσουμε τον πλανήτη!
  Η Μάγδα κάρφωσε και επιβεβαίωσε:
  - Θα το κάνουμε σίγουρα!
  Η Γκέρντα χτύπησε ξανά το βλήμα και έτριξε:
  "Ούτε το ναπάλμ δεν θα μας σταματήσει!"
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  - Και μάλιστα την ατομική βόμβα, που δεν τη φοβόμαστε!
  Η Χριστίνα σώπασε και απάντησε:
  - Οι Αμερικανοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ατομική βόμβα! Είναι μπλόφα!
  Η Μάγδα αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Ο κόσμος δεν μπορεί να ξεφύγει από τη νέα γερμανική τάξη!
  Οι Γερμανοί τον Σεπτέμβριο προέλασαν γύρω από το Κουρσκ από τα νότια. Οι στήλες των αρμάτων τους είναι ισχυρές και υπάρχουν πολλά πεζικά στρατολογημένα στην Αφρική και τις αραβικές χώρες. Fritz λαμβάνονται από τον αριθμό.
  Επιπλέον, η Γερμανία ήταν οπλισμένη με ντίσκο άτρωτες στα φορητά όπλα.
  Δύο κορίτσια η Αλμπίνα και η Αλβίνα πετούν μόνοι τους σε έναν τέτοιο ιπτάμενο δίσκο. Είναι άτρωτα χάρη στον ισχυρό στρωτή πίδακα. Αλλά δεν μπορούν να πυροβολήσουν μόνοι τους. Αλλά χάρη στην κολοσσιαία ταχύτητα μπορούν να προσπεράσουν και να εμβολίσουν σοβιετικά αεροσκάφη.
  Η Αλμπίνα, σκύβοντας τη δισκέτα της, παρατήρησε:
  - Τεχνολογία σιδήρου, σίγουρα απαραίτητη και πολύ χρήσιμη!
  Η Άλβινα γέλασε, ξεγύμνωσε τα δόντια της και σφύριξε:
  - Μα όλα τα αποφασίζει το πνεύμα!
  Η Albina είπε:
  - Το περισσότερο που ούτε είναι ακριβώς το μαχητικό πνεύμα!
  Και τα δύο κορίτσια είναι ξανθά και με μπικίνι. Πολύ όμορφο και ξυπόλητο. Όταν μια πολεμίστρια είναι χωρίς παπούτσια, είναι τυχερή. Τώρα τα κορίτσια είναι τόσο πολύχρωμα και πανέμορφα.
  Και πριν πάνε να πολεμήσουν, οι καλλονές σίγουρα θα δουλέψουν με τη γλώσσα με την ανδρική τελειότητα. Είναι τόσο ωραίο και δυναμωτικό. Οι γυναίκες πολεμίστριες λατρεύουν να πίνουν από ένα μαγικό σκάφος. Αυτή είναι μια πραγματική γιορτή της σάρκας για αυτούς.
  Τόσο καλά είναι τα κορίτσια.
  Η Alvina κατέρριψε δύο νεότερα σοβιετικά έλικα Yak-15 και έγραψε στο Twitter:
  - Ένδοξο το κυνήγι μας!
  Η Albina επιβεβαίωσε το ramming και εξέδωσε:
  Και δεν θα είναι ποτέ το τελευταίο!
  Η Άλβινα γκρέμισε άλλα τρία σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη και ούρλιαξε:
  - Έτσι πιστεύεις ότι ο Θεός αγαπά τη Γερμανία;
  Η Αλμπίνα κούνησε το κεφάλι της αμφίβολα.
  - Προφανώς όχι τόσο πολύ!
  Η Αλβίνα γέλασε και ρώτησε ξανά:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  Η Αλμπίνα χτύπησε δύο σοβιετικά αυτοκίνητα και τσίριξε:
  Ο πόλεμος κράτησε πάρα πολύ!
  Η Alvina παρατήρησε λογικά:
  - Μα ερχόμαστε!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και φώναξε:
  - Θα έρθει λοιπόν η νίκη!
  Ο Άλβινα κατέρριψε τέσσερα σοβιετικά αεροσκάφη ταυτόχρονα, με έναν τολμηρό ελιγμό και ούρλιαξε:
  - Θα έρθει σίγουρα!
  Η Albina θεώρησε απαραίτητο να υπενθυμίσει:
  - Μετά το Στάλινγκραντ, ο πόλεμος δεν πήγε σύμφωνα με τους κανόνες ...
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Είναι σίγουρα ενάντια στους κανόνες!
  Η Αλμπίνα έτριξε εκνευρισμένη:
  - Αρχίσαμε να χάνουμε!
  Η Αλβίνα τσίριξε εκνευρισμένη:
  - Σίγουρα έχει!
  Η Αλμπίνα χτύπησε πολλά ακόμη σοβιετικά οχήματα και τσιρίξε:
  - Δεν είναι πρόβλημα για εμάς;
  Η Alvina κατέρριψε μερικά ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη και ξέσπασε:
  Νομίζαμε ότι η κατάσταση ήταν απελπιστική!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε σαρκοφάγα και σφύριξε:
  -Τι βλέπουμε τώρα;
  Η Alvina έγραψε στο Twitter με απορία:
  - Κάτι ακλόνητο και μοναδικό!
  Η Αλμπίνα έλαμψε τα μαργαριταρένια της δόντια και απάντησε:
  - Το ότι κερδίζει το Τρίτο Ράιχ!
  Η Alvina γκρέμισε ένα δύο ακόμη σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη και έβγαλε:
  - Πραγματικά πρέπει να κερδίσουμε!
  Τα κορίτσια μόρφασαν. Κάποτε δούλευαν και επίσημα σε οίκο ανοχής στρατιώτη. Πολλοί άντρες πέρασαν από τον εαυτό τους, και όχι μόνο η λευκή φυλή. Και τους άρεσε πολύ. Λοιπόν, πόσο ευχάριστο είναι για τα σώματα. Στη συνέχεια, όμως, οι πόρνες έπεσαν υπό σοβιετική επίθεση. Συνελήφθησαν αιχμάλωτοι. Λοιπόν, οι καυτεροί νόμιζαν ότι θα τους βιάσουν. Και εδώ είναι ο διάβολος δύο!
  Έβαλαν τις πόρνες να σκάβουν χαρακώματα και χαρακώματα. Και στις πρώην νεράιδες της νύχτας δεν άρεσε και πολύ. Έτσι μπόρεσαν όλοι να ξεφύγουν. Αποπλάνησαν τους φρουρούς.
  Και ορκίστηκαν εκδίκηση στους Ρώσους.
  Και πολέμησαν εναντίον της Ρωσίας. Αυτά είναι τα καταραμένα...
  Η Αλμπίνα πέταξε πολλά ακόμα ρωσικά αυτοκίνητα και μουρμούρισε:
  - Μπορείς ακόμα να ζήσεις με άντρες!
  Η Alvina συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Δεν γίνεται καν, αλλά είναι απαραίτητο!
  Η Αλμπίνα ξεγύμνωσε τα δόντια της και απάντησε:
  - Αλλά ακόμα... Είναι γλυκό να σκοτώνεις.
  Και τα κορίτσια κατέρριψαν άλλα πέντε σοβιετικά αυτοκίνητα με την κίνηση μιας δισκέτας.
  Η Αλβίνα γέλασε και είπε:
  - Και πότε είναι πικρό;
  Η Αλμπίνα γκρέμισε άλλα έξι αυτοκίνητα και απάντησε:
  - Θα παντρευτώ μετά τη νίκη! Και να γεννήσεις δέκα παιδιά!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Και τραγούδησαν.
  Είμαστε οι ιππότες της πίστης του φασισμού,
  Ας σκουπίσουμε τους αγωνιστές του κομμουνισμού στη σκόνη!
  Και πώς γελούν, λικνίζοντας τα άσπρα βουνά τους.
  Οι Ναζί μπόρεσαν να παρακάμψουν το Κουρσκ και κατέλαβαν το Μπέλγκοροντ. Υπήρχε επίσης μια απειλή για το Λένινγκραντ. Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη. Αν και όχι καταστροφικό. Αλλά η ΕΣΣΔ δεν είχε πολλά αποθέματα. Και δεν είναι γνωστό πόσο ακόμη θα μπορέσει να αντέξει η Ρωσία. Ναι, και οι Γερμανοί είναι αιμορραγικοί και εξαντλημένοι.
  Αλλά οι Krauts έχουν τέσσερα κορίτσια και τέτοια λαγωνικά.
  Η Γκέρντα εκτόξευσε το κανόνι της και χτύπησε το IS-4 στο κάτω μέρος της γάστρας και κελαηδούσε, αναβοσβήνοντας τα ζαφείρια μάτια της:
  - Όχι, τελικά, ο Θεός αγαπά τη Γερμανία! Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Η Charlotte συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Δεν μπορούμε να χάσουμε! Σύντομα θα βγούμε στο Καλίνιν, και η Μόσχα θα είναι σε απόσταση αναπνοής!
  Η Χριστίνα έβγαλε τις μαργαριταρένιες τσιμπίδες της και φώναξε:
  - Ας φτάσουμε εκεί, θα υπάρχει χρόνος για το Βλαδιβοστόκ!
  Η Μάγδα σημείωσε με λύπη:
  - Και οι Ιάπωνες έχουν ήδη ηττηθεί. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, έχουμε χάσει έναν σημαντικό σύμμαχο.
  Η Γκέρντα χτύπησε ένα νέο σοβιετικό τανκ και τσίριξε:
  - Μπορούμε χωρίς αυτούς!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Αν το μωρό χαμογελάσει, ίσως όλα πάνε καλά!
  Η Χριστίνα είπε με ομοιοκαταληξία:
  - Ένας ιπποπόταμος έσκασε από ένα χαμόγελο!
  Η Μάγδα την υποστήριξε:
  - Το κορίτσι έχει πολύ λαίμαργο στόμα!
  Και οι πολεμιστές το πήραν και ξέσπασαν σε γέλια. Έχουν αστραφτερή ενέργεια, θα έλεγε κανείς, και σε αφθονία!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά προς τα σοβιετικά οχήματα και φώναξε:
  - Ο επόμενος αιώνας θα είναι δικός μας!
  Η Σαρλότ φώναξε επίσης και επιβεβαίωσε:
  - Θα γίνουν πτήσεις στο διάστημα!
  Η Χριστίνα το επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ας πετάξουμε στο διάστημα!
  Η Μάγδα πυροβόλησε από εκτοξευτή βομβών και έδωσε έξω:
  - Καθισμένος σε ένα αστέρι αεροπλάνο!
  Η Γκέρντα έβγαλε τη γλώσσα της και τσίριξε:
  - Τον νέο αιώνα θα κυβερνήσει η αυτοκρατορία του Τρίτου Ράιχ!
  Η Σάρλοτ με ένα επιθετικό χαμόγελο επιβεβαίωσε:
  - Και το τέταρτο επίσης.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά γύρισε ξανά το σοβιετικό τανκ.
  Η Χριστίνα, αυτή η διαβολική πολεμίστρια, που αστράφτει με τα μαργαριταρένια δόντια, τσίριξε:
  - Ναι, ας γίνει νέα παραγγελία! Και δόξα στη Μεγάλη Αυτοκρατορία!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε με έξαλλη μανία:
  - Δόξα στην Αυτοκρατορία!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά και είπε:
  - Δόξα και σε μας!
  Και προφανώς το πήρε το κορίτσι.
  Gvozdanula και Charlotte. Και πολύ εύστοχο. Τρύπησα ένα σοβιετικό τανκ ακριβώς στο πλάι. Μετά κελαηδούσε:
  - Παλεύουμε για μια νέα τάξη!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας και χτυπώντας αντιπάλους, επιβεβαίωσε:
  - Και χωρίς καμία αμφιβολία θα το πετύχουμε!
  Η Γκέρντα κάρφωσε ξανά, και πολύ εύστοχα και είπε:
  - Θα πετύχουμε με μεγάλη διαφορά!
  Και άστραφτε με ζαφείρι και πολύ λαμπερά μάτια.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, χτύπησε το ρωσικό αυτοκίνητο και φώναξε, αυτή είναι μια διάβολος με πορτοκαλί μαλλιά:
  - Όλα θα είναι απλά ακροβατικά!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και αυτή με ξέφρενη μανία. Έσπασε το Τ-44 και τσίριξε:
  - Και το μελλοντικό πλήρωμα!
  Εδώ όμως τα κορίτσια είχαν προβλήματα. Εμφανίστηκε το IS-9. Το αυτοκίνητο είναι πολύ μεγάλο. Και έχει ένα όπλο 152 χιλιοστών με μακριά κάννη. Ίσως ένας Γερμανός να ξεπεράσει.
  Η Γκέρντα στένεψε τα μάτια της και ρώτησε τη Σάρλοτ:
  - Μπορείς να το καλύψεις με μπόμπιρα;
  Η κοκκινομάλλα απάντησε:
  - Φυσικά υπάρχει πιθανότητα ... Αλλά η ακρίβεια του βομβαρδιστή είναι ανεπαρκής!
  Η Χριστίνα πρότεινε με πάθος:
  - Επιτρέψτε μου να δοκιμάσω το χαρτί 88 γραφικών μου;
  Η Γκέρντα παρατήρησε δύσπιστα:
  - Αυτό το IS-9 έχει μετωπική θωράκιση 400 mm σε μεγάλη κλίση. Δεν μπορείς να τον πάρεις!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Ανάθεμα! Και νόμιζα ότι οι Ρώσοι δεν είχαν τέτοιο τανκ! Μόνο φήμες!
  Η Μάγδα είπε:
  Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν bug! Βλέπουμε όμως ότι δεν είναι έτσι! Και το βαρέλι του Ρώσου είναι τόσο μακρύ!
  Η Γκέρντα τραγούδησε χτυπώντας τη γυμνή της φτέρνα στο θωρακισμένο πάτωμα:
  Θα πολεμήσουμε άφοβα!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε τη στάση του συντρόφου της:
  - Θα κοπούμε ούτε ένα βήμα πίσω!
  Η Χριστίνα πρότεινε:
  - Και τι γίνεται αν χτυπήσετε ένα σοβιετικό τανκ με ένα ακριβές χτύπημα ενός κελύφους στην κάννη;
  Η Γκέρντα αμφέβαλλε:
  - Μπορείτε να το κάνετε αυτό, από μεγάλη απόσταση;
  Η Χριστίνα επιβεβαίωσε:
  - Αν φέρεις τη φλόγα ενός αναπτήρα στα γυμνά μου πέλματα, τότε είμαι αρκετά ικανός να χτυπήσω πολύ καλά!
  Αντί να απαντήσει, η Γκέρντα πάτησε τον αναπτήρα της. Η Χριστίνα έστριψε το γυμνό της πόδι και η γυμνή, ελαφρώς σκληρυμένη φτέρνα της έλαμπε στο φως των φλόγων.
  Η Γκέρντα έφερε φωτιά στο πέλμα του κοριτσιού. Υπήρχε μια μυρωδιά καμένου. Πολύ ευχάριστη μυρωδιά, σαν ψητό shish kebab.
  Η Χριστίνα ψιθύρισε:
  - Και στο δεύτερο τακούνι!
  Τότε η Μάγδα άναψε τη φωτιά. Και οι δύο γλώσσες της φλόγας έγλειφαν τώρα τα γυμνά πέλματα ενός πολύ όμορφου και κοκκινομάλλης κοριτσιού.
  Τότε η Σάρλοτ φώναξε και ξεγύμνωσε το στήθος της. Χωρίς τελετή, το πήρε και πάτησε το κουμπί του joystick με την κατακόκκινη θηλή της. Το όπλο πυροβόλησε αυτόματα.
  Η οβίδα πέταξε μόνη της και προσγειώθηκε ακριβώς στο βαρέλι μιας εντυπωσιακής, σοβιετικής μηχανής.
  Σαν γιγάντιος ελέφαντας έκοψε ένα μακρύ κορμό. Έχοντας δεχτεί ένα συντριπτικό χτύπημα, το σοβιετικό τανκ σταμάτησε την κίνηση. Ήταν σαν να του είχαν χτυπήσει ένα ξίφος από τα χέρια.
  Αυτές οι τυχερές πόρνες!
  Η Σάρλοτ τραγούδησε χαμογελώντας χαρούμενη:
  - Μόνο ο φόβος θα μας δώσει φίλους! Μόνο ο πόνος σε παρακινεί να δουλέψεις!
  Η Γκέρντα συμπλήρωσε με ενθουσιασμό:
  - Θέλω όλο και περισσότερο να συντρίβω τα ηλίθια μούτρα σου!
  Οι πολεμιστές του Τρίτου Ράιχ έδειχναν να είναι πολύ ευχαριστημένοι!
  Και το άρμα IS-9, όπως το IS-7, δεν μπήκε σε σειρά, ήταν πολύ ακριβό και δύσκολο να κατασκευαστούν οχήματα.
  Αλλά στο SU-100, το πλήρωμα της Ελισαβέτα πολεμά γενναία. Το κορίτσι πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και λέει:
  - Το πρόσωπο του πολιτικού είναι κακό, κάτω από μια καλή μάσκα, ο εξωτερικός λόγος του είναι έξυπνος και γλυκός, αλλά το προζύμι της τρέλας!
  Η Catherine σημείωσε, διεξάγοντας πολύ καλά στοχευμένα πυρά στον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Πολιτικός είναι ένας εκούσιος τρελός από την τρέλα του οποίου υποφέρουν ψηφοφόροι που δεν έχουν ακόμη χάσει τα μυαλά τους!
  Η Έλενα, επίσης, πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σημείωσε με ένα τρελό χαμόγελο:
  - Η τρέλα δεν είναι ιός, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο μεταδοτικό από την τρέλα των πολιτικών!
  Το πήρε και η Ευφροσύνη και το χτύπησε με τη βοήθεια ενός γυμνού, λαξευμένου ποδιού στον εχθρό και τσίριξε:
  - Αν θέλετε να απογοητευτείτε - ψηφίστε έναν πολιτικό που φέρνει γοητεία!
  Τα κορίτσια στο SU-100 παλεύουν πολύ καλά. Και σουτάρουν με εκπληκτική ακρίβεια.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας ξανά, πιέζοντας τη γυμνή της φτέρνα, σημείωσε:
  - Μια σφαίρα από μόλυβδο είναι βαριά και μαλακή, μια σφυρηλατημένη από χρυσό αλυσίδα είναι ισχυρότερη από το τιτάνιο, επομένως αποθαρρύνει την επιθυμία να το σκίσετε και μια χρυσή σφαίρα είναι πιο θανατηφόρα από τον μόλυβδο, καθώς καθιστά αδύνατη την αποφυγή του χτυπήματος!
  Η Αικατερίνα κοπάνησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα μακριά και ευκίνητα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της, και παρατήρησε:
  - Εάν μια σφαίρα μουσκέτο χυθεί από μόλυβδο, τότε τι είδους σκατά πλάθεται από έναν πολιτικό ενός ηθικού δολοφόνου;!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης πολύ εύστοχα και παρατήρησε με ένα άγριο χαμόγελο, σπάζοντας τον "Πάνθηρα" -3:
  - Η μεγαλύτερη επιθυμία μεταξύ των ανθρώπων θα λάβει τον Άγιο Βασίλη στο θρόνο, αλλά πιο συχνά τον παίρνει ο Baba Yaga, ο κανίβαλος ή το φίδι Gorynych χωρίς βασιλιά στο κεφάλι του!
  Το πήρε και η Ευφροσύνη και, με τη σειρά της, πυροβόλησε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έδωσε έξω:
  - Ο κόσμος θέλει τον Άγιο Βασίλη με ένα τσουβάλι χωρίς πάτο για τον θρόνο, αλλά παίρνει είτε μια γάτα με το σάκο είτε έναν λύκο με ρούχα προβάτου!
  Τα κορίτσια έδειξαν έναν πολύ καλό αγώνα ... αλλά οι Ναζί συνεχίζουν να διασχίζουν κατά μήκος του Ντον. Και παρέκαμψε τα σοβιετικά στρατεύματα από το νότο. Το Voroshilovgrad έχει ήδη πέσει.
  Και στο Κρασνοντόν πάλι οι Ναζί. Και όταν εκεί πυροβολήθηκαν οι νεαροί φρουροί.
  Και πάλι ο κόσμος βλέπει τους Γερμανούς, και ο εφιάλτης επέστρεψε... Αρκετοί άνθρωποι αιχμαλωτίστηκαν στο Κρασνοντόν. Οι άνδρες εκτελέστηκαν αμέσως. Και αποφάσισαν να βασανίσουν δύο μέλη της Komsomol και ένα αγόρι Andreika.
  Ας υπάρχουν καλά βασανιστήρια.
  Ένα αγόρι περίπου δώδεκα ετών μαστίγωσαν για πρώτη φορά. Πρώτα με μαστίγιο και μετά με σύρμα. Μετά το πήραν και το έβαλαν στο ράφι. Έστριψαν τις αρθρώσεις του πρωτοπόρου και άρχισαν να καίνε τις γυμνές φτέρνες του με μια καυτή ράβδο. Στη συνέχεια, σίδερο, που φλεγόταν από τη θερμότητα, εφαρμόστηκε επίσης στο γυμνό στήθος του αγοριού. Βασανίσανε καλά τον πρωτοπόρο.
  Η γυναίκα δήμιος βασάνιζε με ευχαρίστηση το όμορφο αγόρι, ενώ παρατήρησε πολύ σοφά:
  - Στον πολιτικό αρέσει να δέχεται ηθικά τον πόνο των ψηφοφόρων, αλλά θα γίνει πραγματικός σαδιστής, έχοντας λάβει εξουσία όχι μεταφορικά!
  Η σύντροφός της Στέλλα επιβεβαίωσε χαμογελώντας, σπάζοντας το πλευρό του αγοριού με καυτές λαβίδες:
  - Ο πιο σκληρός δήμιος, που σπάει τα κόκαλα του θύματος με λαβίδα, δεν συγκρίνεται σε σαδισμό με έναν πολιτικό που στρίβει με τη γλώσσα του τον εγκέφαλο του ψηφοφόρου!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν στα γέλια με ένα πολύ χαρούμενο βλέμμα ...
  Τα δάχτυλα των ποδιών του αγοριού έσπασαν με κόκκινη λαβίδα από τη ζέστη. Στη συνέχεια τα πλευρά συνθλίβονταν. Και το έκαναν πολύ σκληρά. Πολεμιστές τι να πω ζώα.
  Η Ίλσα παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια της, ότι ήταν πιο λευκή από το χιόνι:
  - Είναι καλύτερο και πιο ανθρώπινο να είσαι δήμιος και να κόβεις κεφάλια με τσεκούρι παρά ένας πολιτικός που ανοίγει το στόμα του και στάζει δηλητηριώδες σάλιο στον εγκέφαλό του!
  Η Στέλλα το επιβεβαίωσε με σιγουριά, πατώντας τα γυμνά της πόδια στο πέτρινο, κρύο πάτωμα:
  - Ο δήμιος κάνει το καθήκον του και τη δουλειά του με μέτρια αμοιβή, ο πολιτικός δουλεύει μόνο με τη γλώσσα του, χρεωμένες υποσχέσεις στον ψηφοφόρο και σκίζοντας τρία δέρματα για να μην αξίζει ούτε μια δεκάρα!
  Τα κορίτσια βασανίζουν το άτυχο αγόρι.
  Και οι Σοβιετικοί πιλότοι πολεμούν στον ουρανό και δείχνουν το θάρρος και τον ακάθεκτο ηρωισμό τους.
  Η Αναστασία Γουιτσάκοφ κατέρριψε γερμανικό αεροπλάνο και εξέδωσε:
  - Δεν συμφέρει ο στρατιώτης να υποχωρήσει στη μάχη - θα τον πυροβολήσουν στην πλάτη, δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσει ο ψηφοφόρος στις εκλογές, θα τον χτυπήσουν στα νεφρά!
  Η Akulina Orlova έκοψε επίσης το γερμανικό αυτοκίνητο και κελαηδούσε, κλείνοντας το μάτι στους φίλους της, παρόλο που δεν τη βλέπουν στο μαχητικό LA-7:
  - Στην πολιτική, ένα πλήρες θηριοτροφείο: λύκοι, γουρούνια, αλεπούδες, τσακάλια, γαϊδούρια, μερικές φορές ακόμη και περιστασιακά συναντούν λιοντάρια, αλλά οι άνθρωποι είναι ακόμη και άντρας, ακόμη και γενειοφόροι και με μια τσάντα δώρα!
  Η Mirabela Magnetic, κόβοντας τη μηχανή των Ναζί, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, ούρλιαξε με ένα χαμόγελο:
  - Ο μεγαλύτερος απατεώνας δικτάτορας στο θρόνο, απατά και λίγο στην τιμωρία, αλλά σε καλή πράξη βάζει γεμάτα παπούτσια!
  Τα κορίτσια συντρίβουν τους Ναζί στον ουρανό. Αλλά δυστυχώς, οι Ναζί εισβάλλουν ήδη στο Voronezh και φαίνεται ότι δεν μπορούν να συγκρατηθούν.
  Η Νατάσα παλεύει στο Κουρσκ και παρατηρεί έξυπνα, πολεμώντας σαν εξολοθρευτής:
  - Το να πιστεύεις ότι η Βίβλος είναι ο λόγος του Θεού, είναι σαν να θεωρείς ένα σωρό μυρμηγκιών ίσο με την πυραμίδα του Χέοπα, μια μακρινή ομοιότητα μορφής και εντελώς μη πειστικό περιεχόμενο, κάθε μυρμήγκι φαντάζεται τον εαυτό του φαραώ, μόνο κάτω από ζυγό σκλάβων, και όχι θρόνος!
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια μετά από αυτά τα λόγια. Και τους έβγαλαν τα σουτιέν. Άρχισε να λούζει το στήθος του άλλου με κόκκινες θηλές με φιλιά. Γιατί είναι τόσο ωραίο και καταπληκτικό. Είναι αληθινοί πολεμιστές.
  Η Νατάσα είπε αποφασιστικά:
  Η Βίβλος είναι σίγουρα ένα παραμύθι!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε λογικά:
  - Δεν είναι απαραίτητο να δίνουμε αποκαλύψεις στον Θεό, μέσα από ένα εβραϊκό παραμύθι! Ο προσωπικός μου Θεός είναι η Παντοδύναμη Ράβδος! Για τη δόξα της Υπέρτατης Οικογένειας, θα αγωνιστούμε!
  Και τα τέσσερα κορίτσια αναφώνησαν, σηκώνοντας τα γυμνά τους πόδια:
  - Δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Από τότε που ο αποκλεισμός του Κουρσκ παρέμεινε, τα τέσσερα κορίτσια υπέφεραν από κρύο και πείνα, όπως τα απομεινάρια της σοβιετικής φρουράς. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι τα κορίτσια έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν την περικύκλωση.
  Από αυτούς δεν είναι τίποτα άλλο παρά σορτς, μαυρισμένα, ξυπόλητα, πηγαίνουν για μια σημαντική ανακάλυψη.
  Τρέχουν στον εαυτό τους, και κάνουν μονές βολές, καθώς πρέπει να σωθούν φυσίγγια.
  Και οι Ναζί κατέβασαν πάνω τους κυριολεκτικά ένα ολόκληρο πυροβολικό. Όμως τα κορίτσια δεν είναι χωρίς λόγο μόνο με λεπτή κιλότα. Σφαίρες, λοιπόν, μην τις παίρνετε. Και ορμούν, όντας απολύτως άτρωτοι. Και τα γυμνά πόδια επίσης προστατεύουν τέλεια τα κορίτσια στη μάχη.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, γκρέμισε τον φασίστα και βρυχήθηκε:
  Ο Στάλιν είναι μαζί μας!
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης, πέταξε με γυμνό πόδι ένα κομμάτι από το μπουκάλι. Πέταξε δύο Φριτς και φώναξε:
  - Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου!
  Η Αυγουστίνα πυροβόλησε επίσης, και απέδωσε με αποφασιστικότητα:
  - Στο όνομα της Ρωσίας!
  Και έδειξε τη γλώσσα της. Και πέταξε τον φασίστα.
  Η Σβετλάνα κάρφωσε, χτύπησε τον Ναζί και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα του κομμουνισμού!
  Τέσσερις ξυπόλυτοι, μόνο με λεπτές κιλότες κοριτσιών, όρμησαν μέσα από τις θέσεις των Ναζί. Οι πολεμιστές δεν είχαν σχεδόν καθόλου ρούχα. Μόνο εσώρουχα διαφορετικών χρωμάτων: μαύρο, λευκό, κόκκινο, μπλε.
  Και αυτό είναι επίσης μαγεία, εκτρέποντας σφαίρες και θραύσματα. Δοκιμάστε αυτά τα κορίτσια με γυμνά χέρια! Είναι απλά οι καλλονές της υψηλότερης κατηγορίας!
  Και τι στήθος. Οι θηλές είναι σαν τις φράουλες. Και πολύ σαγηνευτικό. Γενικά, τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και σχεδόν γυμνά.
  Η Natashka, πυροβολώντας, παρουσιάστηκε στη δημοπρασία των σκλάβων. Καθώς της αφαιρείται το πέπλο μετά το πέπλο. Εκθέτουν ένα δυνατό, μυώδες, κοριτσίστικο σώμα. Και στέκεται μόνος της, ισιώνοντας περήφανα τους ώμους της, σηκώνοντας το κεφάλι της, δείχνοντας ότι δεν ντρέπεται καθόλου. Είναι ένα κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας. Στην αυγή της δύναμης, και όχι της γήρανσης.
  Όταν μια γυναίκα περπατά ξυπόλητη, γίνεται νεότερη και παραμένει για πάντα νέα. Το κύριο πράγμα είναι ένα ελάχιστο ρούχων και συνεχές σεξ με έναν άντρα. Πιο συγκεκριμένα με άντρες διαφορετικούς και κατά προτίμηση νέους. Να γίνεις νεότερος.
  Η Νατάσα φαντάστηκε τον εαυτό της γυμνό στο σκλαβοπάζαρο και ένιωσε ενθουσιασμένη. Σαν να το νιώθουν οι αγοραστές και να σκαρφαλώνουν στα πιο ευαίσθητα μέρη με τα χέρια τους. Πόσο υπέροχο πρέπει να είναι να είσαι σκλάβος. Αλλά το χαρέμι δεν είναι διασκεδαστικό. Δεν υπάρχουν άντρες, μόνο ευνούχοι. Και θέλω πολλά και με διαφορετικά.
  Αχ, οι καημένες του χαρεμιού. Πόσο άτυχος είσαι με τους άντρες. Πόσο μπορείς να υποφέρεις από την αποχή! Αλλά η Natashka δεν ήθελε να συγκρατήσει τα ένστικτα του καρχαρία.
  Το κορίτσι πυροβόλησε τον φασίστα και φώναξε:
  - Είμαι εξολοθρευτής!
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης, κελαηδώντας:
  - Και είμαι πολεμιστής υπερ-κλάσης!
  Ο Αυγουστίνος πήρε και γκρέμισε τρεις φασίστες και κελαηδούσε:
  - Ο Στάλιν ήταν μαζί μας!
  Η Σβετλάνα τα χάλασε. Νίκησε τέσσερις φασίστες και τσίριξε:
  - Ο Στάλιν είναι μαζί μας!
  Η Νατάσα κατέρριψε αρκετούς μισθοφόρους του Τρίτου Ράιχ, πέταξε μια πέτρα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Ο Στάλιν θα είναι πάντα ανάμεσά μας!
  Η Ζόγια χαμογέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της, τρίζοντας:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Ο Αυγουστίνος πέταξε με τα γυμνά της δάχτυλα ένα κομμάτι γυαλιού, έκοψε το λαιμό του φασίστα και τσίριξε:
  - Για το νέο μας σλαβικό καλάμι!
  Και γέλασε...
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε κατά των Ναζί, έκοψε αρκετούς μαχητές και εξέδωσε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Νατάσα κάρφωσε τους Ναζί. Έδωσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, την οποία οι Ναζί εκτόξευσαν εναντίον της. Διάσπαρτα το ακριβές χτύπημα των Fritz και vyaknula:
  - Για τον Svarog!
  Έπειτα ξεγύμνωσε το πρόσωπό της, στο οποίο υπάρχει τόση χάρη και οργή του πάνθηρα.
  Η Ζόγια το πήρε και τράβηξε ένα σκουριασμένο καρφί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τρύπησε τα μάτια ενός αξιωματικού των Ναζί και κελαηδούσε:
  - Για τον Λευκό Θεό!
  Ο Augustine πήρε και υπέκυψε στα γυμνά τακούνια της με ένα εκρηκτικό πακέτο. Σκόρπισε τον Φριτς σαν θραύσματα γυαλιού και έτριξε:
  - Για μια νέα ρωσική παραγγελία!
  Η Σβετλάνα το πήρε και το πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θανατηφόρα, τρύπησε το Φριτς και γάβγισε:
  - Για το ρώσικο σπίτι!
  Τα τέσσερα κορίτσια πολέμησαν απελπισμένα και πολέμησαν πολύ επιθετικά. Οι Γερμανοί και οι μισθοφόροι τους υποχώρησαν. Υποστηρίζεται μπροστά στα κορίτσια. Πού είναι οι Ναζί ενάντια στον Κόκκινο Στρατό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Η Νατάσκα πέταξε ξανά το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Υπάρχει τόσο πολύ χάος στον κόσμο που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει σε έναν δίκαιο Θεό, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί αδίστακτοι πολιτικοί που δεν υπάρχει αμφιβολία για την ύπαρξη του Διαβόλου!
  Η Ζόγια σημείωσε επιθετικά, έδωσε μια στροφή, κουρεύοντας τους Ναζί και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ξεκίνησε ένα δολοφονικό - φωνάζοντας:
  - Γιατί γεννιέται μια γυναίκα - για χάρη της χαράς και του μέλλοντος του άντρα, γιατί γεννήθηκαν οι πολιτικοί για να γνωρίσουν οι άνθρωποι τη λύπη και να καταλάβουν ότι δεν έχουν μέλλον!
  Ο Αυγουστίνος, κοφτερά δόντια σαν του λύκου, πέταξε μια εκρηκτική τσάντα με τη γυμνή της φτέρνα και είπε:
  - Μια γυναίκα γεννά τη ζωή στο δικό της μαρτύριο, οι πολιτικοί γεννούν θάνατο βασανίζοντας ψηφοφόρους!
  Η Σβετλάνα έσκασε επίσης στον εχθρό και κατέστρεψε πολλούς εχθρούς, κατακεραυνώθηκε:
  - Ένα ραβδί έχει δύο άκρα, κι ένας πολιτικός που αναγκάζει τον εαυτό του να διαλέξει μια άκρη από κάτω από το ξύλο, ανάθεμα για πάντα, μην είστε απρόσεκτοι ψηφοφόροι!
  Η Νατάσα πήδηξε σε μια τούμπα, γύρισε με τη γυμνή φτέρνα της και φώναξε:
  - Ο πολιτικός στην εξέδρα βροντάει σαν βροντή, αλλά οι ψηφοφόροι που το κεφάλι τους δεν είναι τύμπανο μπορούν να χτυπήσουν μόνο με τη δική τους βλακεία!
  Η Ζόγια ούρλιαξε, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Αν θέλεις να εκλεγείς στο θρόνο, όντας γυμνός βασιλιάς, μάζευε ψηφοφόρους χωρίς βασιλιά στο κεφάλι σου!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε έξυπνα, κλείνοντας το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της και στέλνοντας ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Όταν ένας πολιτικός είναι γυμνός βασιλιάς και χωρίς βασιλιά στο κεφάλι του, οι ψηφοφόροι πάνε "κουμπάροι", και με ένα γουρούνι στην αγκαλιά τους!
  Η Σβετλάνα έδωσε επίσης μια σειρά, κούρεψε μια μάζα Ναζί, εξαπέλυσε την καταστροφή με τα γυμνά πόδια της και κελαηδούσε:
  - Ένας πολιτικός στο ρεπερτόριό του είναι ένας τραγουδιστής με τη φωνή κάποιου άλλου, αλλά το soundtrack του φτιάχτηκε με το βλέμμα να σκαρώσει κάτω από το πρόσχημα του αηδονιού!
  Θυμηθείτε τον Φριτς Στάλινγκραντ. Πώς τα χτυπούσαν τα κορίτσια εκεί πάνω. Πολέμησαν επίσης ξυπόλητοι και με μπικίνι. Αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά ρούχα. Κανείς δεν θα σταματήσει τα κορίτσια όταν είναι ημίγυμνα. Και με ξυπόλητα πετάνε δώρα καταστροφής.
  Η Νατάσκα πέταξε ένα κομμάτι κεραμικό με τα γυμνά της δάχτυλα. Έσπασε το κρανίο ενός Γερμανού στρατηγού και τραγούδησε:
  - Στο όνομα της μητέρας Ρωσίας!
  Η Ζόγια πήρε και πέταξε ένα κομμάτι με τα γυμνά της δάχτυλα, γρονθοκόπησε τον φασίστα και φώναξε:
  - Ναι, για το σπίτι μου!
  Ο Αυγουστίνος εκτοξεύτηκε, με γυμνό πόδι. Έκοψε έξι Ναζί και τσίριξε:
  - Για τον Στάλιν!
  Η Σβετλάνα υποχώρησε επίσης σε ένα νέο απόσπασμα, γκρέμισε τον Φριτς και τσίριξε:
  - Για έναν νέο κόσμο!
  Τώρα το πλήρωμα της Γκέρντα προχωρούσε προς την κατεύθυνση του Βιάζμα. Δέκα χιλιόμετρα από την πόλη. Αλλά η αντίσταση του Κόκκινου Στρατού αυξάνεται. Τα νέα σοβιετικά άρματα μάχης IS-6 μπαίνουν στη μάχη, με ισχυρότερα πυροβόλα 105 χιλιοστών και παχύτερη θωράκιση. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ακόμα λίγα τέτοια μηχανήματα.
  Η Charlotte, πατώντας το κουμπί του joystick με το γυμνό της πόδι, τρύπησε την πανοπλία του σοβιετικού τανκ ακριβώς στη διασταύρωση. Χτύπησε με ακρίβεια το αυτοκίνητο του Κόκκινου Στρατού, παρά την καλύτερη προστασία του σε σύγκριση με το IS-4.
  Ο κόκκινος διάβολος γέλασε και παρατήρησε:
  - Έχουμε τον πιο δυνατό στρατό!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Και θα είμαστε πιο δυνατοί από όλους!
  Και πίεσε τα πόδια της στα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε το σοβιετικό αυτοκίνητο. Είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι. Η Χριστίνα θυμήθηκε πώς έκανε κατορθώματα. Πώς έκανα έρωτα με τον Σάχη του Ιράν. Ναι, αυτό είναι πολύ ωραίο!
  Και ο πολεμιστής μουρμούρισε:
  - Για τη μεγάλη Γερμανία!
  Η Μάγδα, αυτή η ξανθιά με τα χρυσά μαλλιά, πυροβόλησε τα σοβιετικά στρατεύματα και μίλησε:
  - Για την ιερή νίκη!
  Το κορίτσι, πυροβολώντας, σκέφτηκε με ενόχληση. Οι Γερμανοί έχασαν την ευκαιρία τους κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και γιατί ματαίωσαν το σχέδιο επίθεσης στο Παρίσι και μετέφεραν τρία σώματα στην Ανατολική Πρωσία; Ήταν δυνατόν να θυσιαστεί προσωρινά το έδαφος στα ανατολικά, αλλά να πάρει το Παρίσι και να λύσει το πρόβλημα της Γαλλίας με τον πιο ριζοσπαστικό τρόπο.
  Αυτό όμως δεν έγινε. Και γενικά δεν άξιζε να κηρύξουμε πόλεμο στη Ρωσία. Σίγουρα ο Νικόλαος Β' δεν θα τολμούσε να πολεμήσει με έναν τόσο ισχυρό εχθρό όπως η Γερμανία. Και γιατί ήταν απαραίτητο να πολεμήσουμε σε δύο μέτωπα; Ήταν δυνατό, ήταν δυνατό να χτυπηθεί η Ρωσία, αγνοώντας τη Γαλλία και το Βέλγιο.
  Και γενικά, σκέφτηκε η Μάγδα, ήταν απαραίτητο να επιτεθούμε στη Ρωσία όταν αυτή ήταν δεσμευμένη από τον πόλεμο με την Ιαπωνία. Σε αυτή την περίπτωση, ο Νικόλαος Β' θα μπορούσε να είχε καταλήξει χωρίς την υποστήριξη της Βρετανίας και της Γαλλίας. Θα τον πίεζαν οι Αυστριακοί και οι Τούρκοι και οι Ιταλοί και η Γερμανία και η Ιαπωνία.
  Απλώς θα συνέτριβαν τη Ρωσία. Και δεν θα έκανε τίποτα.
  Αντίθετα, η Γερμανία ξεκίνησε έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα, ενάντια σε ισχυρότερες δυνάμεις. Συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ και της Ιταλίας.
  Ο Wilhelm λοιπόν δεν υπολόγισε σωστά. Ο Χίτλερ αποδείχθηκε πιο διορατικός, έκανε ειρήνη με την ΕΣΣΔ και νικώντας τη Γαλλία.
  Αλλά οι Γερμανοί κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκαν μεταξύ ενός βράχου και ενός σκληρού τόπου. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' είναι γενικά χαμένος. Όμως η αυτοκρατορία του ήταν μεγάλη, τρεις φορές ο πληθυσμός των Γερμανών. Και αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο να αντισταθείς στους Ρώσους.
  Έχοντας περισσότερες δυνάμεις, η τσαρική Ρωσία αντιπροσώπευε σχεδόν τις μισές χερσαίες δυνάμεις της Αντάντ. Και ήταν προορισμένη να κερδίσει. Αν δεν υπήρχε το στρατιωτικό πραξικόπημα που έγινε στην Αγία Πετρούπολη, είναι απίθανο η Γερμανία να είχε επιβιώσει. Αλλά ένα τρομερό πράγμα συνέβη για τους Ρώσους - η μοναρχία έπεσε. Ο χρισμένος του Θεού έφυγε. Και έγινε πολύ άσχημο!
  Και για τους Γερμανούς, ανακούφιση, ωστόσο, η Γερμανία έχασε.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο και αποδείχθηκαν πολύ δυνατές. Και το πιο σημαντικό τανκς. Συνέτριψαν κυριολεκτικά τους Γερμανούς με τη ατσάλινη μάζα τους.
  Μια ντροπιαστική ήττα. Και, ό,τι και να πει κανείς, ίσως η παράδοση ήταν η καλύτερη διέξοδος. Η Γερμανία έχασε όλους τους συμμάχους της, πιέστηκε από τανκς. Δεν υπήρχε πραγματική πιθανότητα νίκης.
  Ναι, και η μπολσεβίκικη Ρωσία θα μπορούσε κάλλιστα να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο στα ανατολικά.
  Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση της συνθηκολόγησης ήταν δύσκολη, αλλά αναγκαστική.
  Η Μάγδα θυμήθηκε πώς τη μαστίγωσαν επειδή έκλεψε ένα κομμάτι ψωμί στην τραπεζαρία. Η κοπέλα τότε ομολόγησε και έλαβε λίγο λιγότερα μαστίγια. Και μπόρεσε να υπομείνει την τιμωρία στη σιωπή. Δεν έκλαψε ούτε γκρίνιαξε. Αν και, όταν χτυπάνε στη γυμνή πλάτη, πονάει.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, τρύπησε το σοβιετικό τανκ και γρύλισε:
  - Γεννημένος ανίκητος!
  Η Charlotte συμφώνησε με αυτό:
  -Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!
  Η Χριστίνα έσπασε και φώναξε:
  - Ποτέ στον κόσμο!
  Η Μάγδα τσίριξε εκκωφαντικά:
  - Και στον επόμενο κόσμο - επίσης!
  Οι τέσσερις πολεμιστές έφυγαν από την περικύκλωση. Περιπλανήθηκε λίγο στους βάλτους και τραγούδησε χαρούμενα.
  Το φεγγάρι έγινε κατακόκκινο,
  Εκεί που τα κύματα έπεσαν πάνω στα βράχια.
  "Πάμε, ομορφιά, βόλτα,
  Σε περίμενα πολύ καιρό".
  
  "Πηγαίνω μαζί σου πρόθυμα,
  Λατρεύω τα κύματα της θάλασσας.
  Απελευθερώστε το πανί
  Θα πάρω το τιμόνι μόνος μου".
  
  "Εσείς κυβερνάτε την ανοιχτή θάλασσα,
  Εκεί που δεν μπορούμε να αντέξουμε την καταιγίδα.
  Με τόσο τρελό καιρό
  Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα κύματα".
  
  "Αδύνατον; Γιατί, αγαπητέ μου;
  Και στο παρελθόν, η περασμένη μοίρα,
  Θυμάσαι, προδότη, προδότη,
  Πώς σε εμπιστεύτηκα;"
  
  Το φεγγάρι έγινε κατακόκκινο,
  Εκεί που τα κύματα έπεσαν πάνω στα βράχια.
  "Πάμε, ομορφιά, βόλτα,
  Σε περίμενα πολύ καιρό".
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και χειροκροτούσαν μόνα τους. Ο Αυγουστίνος παρατήρησε, χαμογελώντας στην άκρη του στόματός της:
  - Ναι, δώσαμε πολλά στους Ναζί. Ο αγώνας ήταν ένδοξος και για πολλούς τελευταίος!
  Η Νατάσα γέλασε.
  - Είσαι σαν τον Maugi!
  Ο Αυγουστίνος χαμογέλασε και συμφώνησε:
  Ο Mowgli ήταν υπέροχος!
  Η Ζόγια παρατήρησε με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε τις ανώτερες δυνάμεις της Βέρμαχτ!
  Η Σβετλάνα πρότεινε:
  - Κάποιο είδος υπερ-ισχυρού αερίου!
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια της στις λακκούβες:
  Αέρια, αέρια, αέρια, αέρια! Θα εξοντώσουμε όλους τους εχθρούς ταυτόχρονα!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  Ας τραγουδήσουμε κάτι άλλο!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν μαζί.
  Το φεγγάρι έγινε κατακόκκινο,
  Εκεί που τα κύματα έπεσαν πάνω στα βράχια.
  "Πάμε, ομορφιά, βόλτα,
  Σε περίμενα πολύ καιρό".
  
  "Πηγαίνω μαζί σου πρόθυμα,
  Λατρεύω τα κύματα της θάλασσας.
  Απελευθερώστε το πανί
  Θα πάρω το τιμόνι μόνος μου".
  
  "Εσείς κυβερνάτε την ανοιχτή θάλασσα,
  Εκεί που δεν μπορούμε να αντέξουμε την καταιγίδα.
  Με τόσο τρελό καιρό
  Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα κύματα".
  
  "Αδύνατον; Γιατί, αγαπητέ μου;
  Και στο παρελθόν, η περασμένη μοίρα,
  Θυμάσαι, προδότη, προδότη,
  Πώς σε εμπιστεύτηκα;"
  
  Το φεγγάρι έγινε κατακόκκινο,
  Εκεί που τα κύματα έπεσαν πάνω στα βράχια.
  "Πάμε, ομορφιά, βόλτα,
  Σε περίμενα πολύ καιρό".
  Τα κορίτσια τελείωσαν το τραγούδι και έγιναν τούμπες. Μετά από όλα, έχουν μια μάζα σε φωτεινά κεφάλια. Τρεις ξανθιές και μια κοκκινομάλλα. Cool κορίτσια.
  Ο Αυγουστίνος, ενώ έτρεχε, θυμήθηκε πώς έπαιζε μπιλιάρδο. Σίγουρα όχι χρήματα. Και επειδή δεν είχε τίποτα εκείνη τη στιγμή, τότε το κορίτσι έβαλε μια πίπα, έναντι πέντε ρούβλια. Και κέρδισε το πρώτο παιχνίδι. Επιπλέον, έπαιζα ξυπόλητος, κάτι που βοήθησε πολύ. Μετά έπαιξε άλλο ένα παιχνίδι με τον διάσημο κλέφτη.
  Και κέρδισε ξανά. Μετά άλλο ένα παιχνίδι με διπλασιασμό των στοιχημάτων. Το κορίτσι ήταν πολύ έξυπνο. Και η ποινική αρχή ήταν και μεθυσμένη. Τελικά, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Ο Αυγουστίνος, παίρνοντας τα χρήματα που κέρδισε, εξαφανίστηκε, αναβοσβήνοντας τα γυμνά της τακούνια. Ναι, αυτοί οι άντρες είναι τόσο νευρικοί. Ίσως πραγματικά όχι για να παίξεις μαζί τους, αλλά για να βγάλεις λεφτά κάνοντας έρωτα;
  Ο Αυγουστίνος θα μπορούσε να ζήσει καλά στη Μόσχα, αλλά το κορίτσι, μετά την αποικία, ανυπομονούσε να πάει στο μέτωπο. Ήθελε να πολεμήσει. Επιπλέον, την έλκυαν τα κατορθώματα. Το να είσαι ηρωίδα είναι πολύ ωραίο!
  Πρέπει επίσης να μπορείτε να παίξετε χαρτιά για χρήματα. Ο Αυγουστίνος με κάποιο τρόπο εξαπατήθηκε από απατεώνες και έπρεπε να γλείψουν. Λοιπόν, μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτό είναι μέλι και εσείς οι ίδιοι θέλετε να μην είναι τόσο αηδιαστικό. Αλλά το να δουλέψεις στο limber, έτσι είναι γενικά ευχαρίστηση για μια ιδιοσυγκρασιακή κοκκινομάλλα αυτή-διάβολο. Με οποιονδήποτε άντρα έφτασε σε οργασμό. Έτσι στη Μόσχα έβγαζε χρήματα εύκολα και ευχάριστα για τον εαυτό της.
  Κρίμα, αλλά ο πόλεμος έκανε τις δικές του προσαρμογές. Ο Αυγουστίνος χρησιμοποίησε ακόμη και τη γοητεία της στην αναγνώριση. Και παρέσυρε όλους τους άντρες στη σειρά. Και της άρεσε να τους πειράζει. Ειδικά οι νεότεροι. Στον διάβολο άρεσε. Ωστόσο, παρά τα πολλά βραβεία, τα κορίτσια πήγαν στους καπετάνιους και μόνο η Νατάσα έγινε ταγματάρχης.
  Οι Ναζί, μετά την πτώση του Σμολένσκ, επικάλυψαν τον Βιάζμα. Η πόλη κράτησε με πείσμα. Στο βορρά, οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν το Νόβγκοροντ και πλησίασαν το Λένινγκραντ. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με την είσοδο της Σουηδίας στον πόλεμο. Αυτή η χώρα ήθελε επίσης εδαφικές εξαγορές από τη Ρωσία. Και θυμήθηκαν τους προηγούμενους πολέμους, ειδικά τον Κάρολο τον Δωδέκατο. Επίσης σημαντικά γεγονότα της αρχαιότητας. Και οι σουηδικές μεραρχίες εμφανίστηκαν στο μέτωπο και κινήθηκαν προς το Πετραζαβόντσκ και το Λένινγκραντ από τα βόρεια. Prut Φινλανδο-σουηδικά και γερμανικά στρατεύματα με ξένους. Και δεν σταματούν τους φαίνεται.
  Όμορφα σουηδικά κορίτσια πετούν με αεροπλάνα. Η Gringeta και η Gertrude, δύο Gs, τσακώνονται ανά δύο. Είναι πολύ γενναία κορίτσια. Και όμορφη. Πετάνε μόνοι τους με το ME-462, μαχητικά τζετ που αγοράστηκαν από τους Γερμανούς. Ως συνήθως με κορίτσια με ένα μπικίνι και ξυπόλητα.
  Η γερμανική μηχανή είναι πολύ ισχυρά όπλα. Έχει επτά αεροβόλα όπλα. Ένα 37mm και έξι 30mm. Σοβιετικά μαχητικά MIG-15 σπεύδουν εναντίον. Κάπως πιο αδύναμα όπλα: αεροβόλο 37 mm και δύο αεροβόλα των 23 mm. Δηλαδή οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες.
  Η Γκριγκέτα εκτοξεύει αεροβόλα. Χτυπά ένα σοβιετικό μαχητικό αεροσκάφος και τρίζει:
  - Αυτά είναι τα ακροβατικά μας!
  Η Γερτρούδη επίσης χτυπά το αυτοκίνητό της στο πρώτο τρέξιμο και τσιρίζει:
  - Για τον Κάρολο τον δωδέκατο!
  Πράγματι, ο ξανθός διάβολος είναι εξαιρετικά ενοχλητικός που η Σουηδία έχασε τον πόλεμο από τη Ρωσία. Υπό τον Ιβάν τον Τρομερό, οι Σουηδοί μπόρεσαν να καταλάβουν τη Νάρβα και αρκετές ρωσικές πόλεις στην ακτή. Στη συνέχεια όμως η Ρωσία, υπό τον Φεντό τον πρώτο, ανακατέλαβε τα εδάφη της που χάθηκαν στον πόλεμο της Λιβονίας. Είναι αλήθεια ότι αυτό διευκολύνθηκε από το γεγονός ότι η Πολωνία πολέμησε στο πλευρό της Ρωσίας.
  Αλλά τότε οι Σουηδοί κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Shuisky μπόρεσαν να κατακτήσουν ρωσικές πόλεις. Στη συνέχεια, πάρτε το Νόβγκοροντ. Πολιορκημένος Pskov. Χωρίς επιτυχία όμως.
  Μετά υπήρξε ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Πολωνίας. Με το πονηρό, οι Σουηδοί κατέλαβαν τα περισσότερα από τα κράτη της Βαλτικής και τη Ρίγα. Πριν από αυτό, εδάφη στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί.
  Η Σουηδία έχει γίνει παγκόσμια δύναμη. Έχει φτάσει στο μέγιστο.
  Αλλά στη Ρωσία, ο Μέγας Πέτρος ήρθε στην εξουσία και άρχισε να δημιουργεί μια μεγάλη αυτοκρατορία. Στη Σουηδία αντιτάχθηκαν η Πολωνία, η Σαξονία, η Δανία και φυσικά η Ρωσία. Οι δυνάμεις είναι άνισες.
  Αλλά ο Κάρολος ο Δωδέκατος, σε ηλικία δεκαέξι ετών, μπόρεσε να νικήσει τη Δανία εν κινήσει, και στη συνέχεια κοντά στη Νάρβα επιτέθηκε στις ανώτερες δυνάμεις της Ρωσίας και κέρδισε μια αξιοσημείωτη νίκη.
  Αλλά ο Μέγας Πέτρος δεν έσπασε από την αποτυχία. Συγκέντρωσε νέες δυνάμεις και πέρασε στην επίθεση, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Κάρολος ο Δωδέκατος βρισκόταν σε πόλεμο με την Πολωνία.
  Όμως οι Σουηδοί κατέκτησαν την Πολωνία. Και η προσέγγιση των ρωσικών στρατευμάτων δεν βοήθησε. Ο Μέγας Πέτρος ήταν ακόμη έτοιμος για ειρήνη, επιστρέφοντας στους Σουηδούς τις πόλεις και τη Νάρβα που είχαν κατακτήσει οι Ρώσοι.
  Όμως ο Κάρολος ο Δωδέκατος ήταν αποφασισμένος. Ωστόσο, ο Μέγας Πέτρος κατάφερε να ανατρέψει το ρεύμα του πολέμου. Έπαιξε τον ρόλο του ότι ο λαός της Πολωνίας και της Ουκρανίας δεν υποστήριξε τον Κάρολο τον Δωδέκατο. Κοντά στην Πολτάβα οι Σουηδοί γνώρισαν τελική ήττα. Πώς συνέβη? Οι Ρώσοι μπόρεσαν να φθείρουν τους Σουηδούς οχυρώνοντας τους εαυτούς τους πίσω από τα redoubts. Και τότε όλα κρίθηκαν από μια θανατηφόρα αντεπίθεση.
  Αρνητικό ρόλο έπαιξε και η πληγή του Καρόλου XII πριν από τη μάχη.
  Μετά τη Νάρβα, η Ρωσία ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία. Και μπόρεσε να νικήσει τους Σουηδούς ακόμα και στη θάλασσα. Κάτι που είναι πολύ, πολύ ενοχλητικό.
  Ο Κάρολος ο Δωδέκατος πέθανε κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του νορβηγικού φρουρίου. Και ο πόλεμος σύντομα τελείωσε με την πραγματική ήττα των Σουηδών. Είναι αλήθεια ότι ο Μέγας Πέτρος συμφώνησε, υπό την πίεση των ευρωπαϊκών χωρών, να επισημοποιήσει τις εδαφικές του εξαγορές ως αγορά. Η Σουηδία έχει χάσει πολλά εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης. Και ήδη υπό τον Αλέξανδρο τον πρώτο, η Φινλανδία κατακτήθηκε επίσης από τους Ρώσους.
  Φυσικά, η Σουηδία είναι προσβεβλημένη και θέλει εκδίκηση. Η κατάσταση κλιμακώθηκε, ιδιαίτερα μετά τη νίκη των Ναζί στις βουλευτικές εκλογές. Και ο πόλεμος είναι πλέον για τους Σουηδούς με ιστορικούς παραλληλισμούς.
  Η Γερτρούδη επιτίθεται στη σοβιετική μηχανή και τραγουδά:
  - Εκεί ζούσε ο Άντον ο τέταρτος...
  Η Γκριγκέτα κόβει το μαχητικό Yak-15 και βρυχάται:
  Ήταν ένας ένδοξος βασιλιάς...
  Η Γερτρούδη γκρέμισε έναν Ρώσο και τραγούδησε:
  - Του άρεσε το κρασί στο διάολο ....
  Η Γκριγκέτα προσπαθεί να μπει στο σοβιετικό αυτοκίνητο και ουρλιάζει:
  - Τι κράξιμο έγινε μερικές φορές!
  Η Γερτρούδη τραγούδησε:
  - Τιλί μπομ! Tili bom!
  Και το κορίτσι έβγαλε τη ροζ γλώσσα της.
  Τα κορίτσια αποδείχθηκαν ευδιάθετα... Πολέμησαν με μεγάλη όρεξη. Πολέμησαν σαν αετοί. Και δεν έκαναν ποτέ πίσω.
  Η Γκριγκέτα έτρεξε ξυπόλητη μέσα στο χιόνι. Και ήταν τόσο τρελό κορίτσι. Και θυμήθηκε τα κατορθώματά της. Πώς ήταν ξυπόλητοι και με μπικίνι κυνηγώντας μια πολική αρκούδα. Το οποίο ήταν πολύ διασκεδαστικό.
  Ημίγυμνα κορίτσια πυροβολούσαν με τόξο ένα θηρίο. Χτύπησαν και έκαναν το θηρίο να βρυχάται.
  Μετά τράπηκαν σε φυγή, αναβοσβήνοντας κοριτσίστικες γόβες κόκκινες από το κρύο. Τα κορίτσια ήταν όμορφα. Σχεδόν γυμνός, αλλά πολύ γενναίος. Και κυνηγούσαν τον εαυτό τους, όντας ατρόμητοι.
  Μετά, όταν πέθανε η πληγωμένη αρκούδα, τα κορίτσια του έψηναν το κρέας και του έκαναν γλέντι. Ήταν τόσο υπέροχο. Τα κορίτσια κολύμπησαν στην τρύπα και ραντίστηκαν μεταξύ τους με χιόνι. Έπειτα έτρεξαν βρεγμένοι μέσα από τις χιονοστιβάδες. Είναι όλα τόσο υπέροχα και δροσερά.
  Η Γερτρούδη και η Γκριγκέτα ήταν τώρα στο κυνήγι των Σοβιετικών πιλότων. Θυμήθηκαν τον κύριο κανόνα: είναι απαραίτητο να πολεμήσετε σχεδόν γυμνό και ξυπόλητο και τότε το κορίτσι δεν θα καταρριφθεί. Δίνει τέτοια δύναμη στους πολεμιστές όταν είναι σχεδόν χωρίς ρούχα. Γι' αυτό κανείς δεν κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο στον Μεσαίωνα;
  Επειδή υποτίμησαν τη δύναμη των γυμνών, γυναικείων ποδιών. Και τα ξυπόλητα κορίτσια είναι πολύ κουλ και δυνατά! Όταν ένα κορίτσι δεν έχει παπούτσια, η γυμνή του σόλα λαμβάνει την ενέργεια της γης.
  Αυτή είναι η κολοσσιαία δύναμη των πολεμιστών.
  Η Γερτρούδη κατέρριψε ένα σοβιετικό αεροπλάνο και έγραψε στο Twitter:
  - Τα ξυπόλητα κορίτσια είναι πιο κουλ!
  Η Γκριγκέτα χτύπησε επίσης στα ρωσικά και έτριξε:
  Τα κορίτσια δεν χρειάζονται παπούτσια!
  Και είδα το φλεγόμενο, ρωσικό μαχητικό, να πέφτει.
  Σκέφτηκα πόσο υπέροχο είναι να τρέχεις ξυπόλητοι, μέσα από χιονοστιβάδες και μέσα στην έρημο. Το πέλμα των ποδιών του κοριτσιού γίνεται πολύ ελαστικό και ανθεκτικό και ταυτόχρονα δεν σπάει. Μην ανησυχείτε λοιπόν για προβλήματα. Στη Ρωσία, οι χειμώνες είναι γενικά σκληροί και θα είναι ωραίο να τρέχεις στο χιόνι. Είναι το κορίτσι του υψηλότερου περάσματος.
  Και πόσο χαριτωμένο και μοναδικά όμορφο ξυπόλητο, κοριτσίστικο πόδι πάνω σε χιονοστιβάδα; Και τα δάχτυλα, και το πόδι, και όλα αυτά μαζί; Πόσο υπέροχο είναι όταν τα λαξευμένα πόδια πατούν σε μια λευκή επιφάνεια και τα ίδια μαυρίζονται. Και τα κορίτσια έχουν ξανθά μαλλιά, είναι τόσο κουλ ξανθιές.
  Και τους αρέσει όταν οι άντρες τους φιλούν στα γυμνά τακούνια τους.
  Η Γκριγκέτα καταρρίπτει ένα άλλο σοβιετικό αυτοκίνητο και έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στην Πατρίδα, Δόξα!
  Η Γερτρούδη κατέρριψε ένα ρωσικό μαχητικό και εξέδωσε:
  - Ο Καρλομάγνος είναι μαζί μας!
  Τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα και έχουν τόση μοναδική ομορφιά. Μπορείς πραγματικά να τρελαθείς με αυτά τα κορίτσια. Και το σώμα τους, τόσο μυώδες και ευχάριστο.
  Η Γκριγκέτα άρεσε πολύ να τη χαϊδεύουν οι άντρες. Ήταν τόσο ευχάριστο για εκείνη. Και το δέρμα της είναι λείο, ελαστικό, σαν γυαλισμένο. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και μου αρέσει το μασάζ.
  Τώρα κατέρριψε ένα ρωσικό αεροπλάνο και βρυχήθηκε:
  - Είμαι σαν αρκούδα!
  Και έδειξε τη γλώσσα της!
  Η Γερτρούδη πυροβόλησε ξανά και κελαηδούσε:
  Τίγρες είμαστε!
  Και τα κορίτσια σε μια φωνή έκαναν νεκρές θηλιές. Είναι γενικά τόσο ψύχραιμοι πολεμιστές. Είναι γεμάτοι πάθος και θρίαμβο θέλησης. Και το δέρμα είναι τόσο μαυρισμένο, σαν μπρούτζος.
  Οι πολεμιστές κατάφεραν να πολεμήσουν στην Αφρική και το πεζικό. Που είναι πολύ καλό για ξανθιές. Και έγιναν τόσο όμορφες και τραχιές.
  Η Γερτρούδη τραγούδησε:
  - Φυσική ξανθιά! Μυώδης πλάτη!
  Η Γκριγκέτα επιβεβαίωσε:
  - Κερδίζω όλες τις δημοσκοπήσεις!
  Σοβιετικοί πολεμιστές πολεμούν για το Vyazma, το οποίο ήταν περικυκλωμένο από τους Ναζί σχεδόν από όλες τις πλευρές. Και πολεμήστε ηρωικά.
  Η Νατάσκα, όμως, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, τσίριξε:
  - Η νίκη δεν πρέπει να αποφευχθεί!
  Σειρά έδωσε και η Ζόγια. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Καταρρίψαμε τους Ναζί και τσούξαμε:
  - Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο θάνατοι!
  Έδωσε τη σειρά και ο Αυγουστίνος. Ο κοκκινομάλλης διάβολος πέταξε τη χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Ο επόμενος αιώνας θα είναι δικός μας!
  Η Σβετλάνα έριξε επίσης μια έκρηξη. Ξάπλωσε κάτω ένα μάτσο Φριτς και γάργαρε:
  - Γεννιόμαστε με μια νέα εποχή!
  Και έδειξε τη γλώσσα της!
  Τα κορίτσια είναι πολύ επιβλητικά. Είναι πολύ όμορφες, και μαυρισμένες, τρεις ξανθές και μια κοκκινομάλλα, με ξηρούς και ανακουφιστικούς μύες.
  Τι καλά κορίτσια...
  Η Νατάσα σκέφτηκε καθώς πυροβόλησε, αφού η Βίβλος δεν είναι ο λόγος του Θεού, τότε οι Ρώσοι χρειάζονται μια διαφορετική, πιο τέλεια θρησκεία. Να μεγαλώνεις σε πνεύμα και αλήθεια!
  Και τι καλύτερο από την πίστη στην Υπέρτατη Οικογένεια!
  Και ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η πόρτα της σωτηρίας θα είναι ανοιχτή!
  Τα κορίτσια, φυσικά, πυροβολούν τους Ναζί από όλα τα όπλα και τα φονικά οβιδοβόλα. Και αν το χτυπήσουν, τότε δεν θα φαίνεται σε κανέναν.
  Πολεμιστές που μπορούν να πηδήξουν, και να τραγουδήσουν και να πηδήξουν....
  Και μετά περπατήστε στα κεφάλια τους...
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και σημείωσε με γέλιο και εξυπνάδα:
  - Ένας άντρας έχει μια καρδιά και δύο χέρια, αλλά ένας πολιτικός κωπηλατεί με τα πόδια του για τέσσερα και είναι εντελώς άκαρδος!
  Η Zoya, πυροβολώντας τους εχθρούς και χτυπώντας τους με άγρια δύναμη, και σημείωσε με ένα επιθετικό γέλιο:
  - Υπάρχει μόνο μια πατρίδα, μια καρδιά, και μόνο μια νίκη, αλλά έχει τριακόσιους πολιτικούς-πατέρες που μπορούν μόνο να ορφανίσουν τον ψηφοφόρο!
  Ο Αυγουστίνος σημείωσε με μεγάλο πάθος, χτυπώντας τον εχθρό με άγρια μανία και πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Όσα μηδενικά και να προσθέσετε δεν θα πάρετε πραγματικό νούμερο, παρά μόνο η εκλογή πολιτικού από ανθρώπους με μηδενική ευφυΐα!
  Η Σβετλάνα παρατήρησε με ένα γέλιο, εξοντώνοντας τους Ναζί και πετώντας ένα πακέτο έκρηξης με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Στην αριθμητική, η προσθήκη μηδενικών δεν θα προσθέσει αποτελέσματαЈ στην πολιτική, η προσθήκη μηδενικής ευφυΐας μεταξύ των ψηφοφόρων προσθέτει στη βαθμολογία!
  Τα κορίτσια προσθέτουν πραγματικά πολύ καταστροφική ορμή.
  Και ο Φριτς δεν μπορεί να περάσει μέσα από τέτοιες ομορφιές... Η Αλένκα επίσης παλεύει με το τάγμα της.
  Το κορίτσι ρίχνει μια χειροβομβίδα με ένα γυμνό, λαξευμένο πόδι και λέει:
  - Ούτε μια ιδιοφυΐα δεν μπορεί να αποδείξει ότι ο Θεός δεν υπάρχει, αλλά ότι ένας πολιτικός δεν έχει έννοια συνείδησης είναι προφανές ακόμα και σε ένα μωρό!
  Η Anyuta έριξε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο, και επίσης πέταξε ένα δώρο θανάτου με θανατηφόρα δύναμη, κραυγάζοντας:
  - Ένας πολιτικός που γεννήθηκε το έτος των γουρουνιών, ανεξάρτητα από την ημερομηνία γέννησης, ένας πολιτικός που γεννήθηκε το έτος της τίγρης είναι κανίβαλος και η χρονιά δεν έχει καμία σχέση με αυτό!
  Η Άλλα παρατήρησε επιθετικά, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  - Στην πολιτική, τα παλάτια γίνονται χοιροστάσια, και τα λιοντάρια κατεβαίνουν στο επίπεδο των προβάτων, και μόνο μια αλεπού γίνεται άντρας!
  Η Μαρία, συνεχίζοντας να θρυμματίζει τους αντιπάλους με κολοσσιαία μαχητική δύναμη, φώναξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ένας πολιτικός οποιουδήποτε παλατιού θα γυρίσει ένα χοιροστάσιο και θα γυρίσει κάθε αλήθεια από μέσα προς τα έξω, και σε οποιοδήποτε πρόβατο θα παραμείνει κανίβαλος-λύκος!
  Ο Ολυμπιάδας, εκτελώντας εύστοχα πυρά κατά του εχθρού, κουρεύοντας τις τάξεις, λογικά σημείωσε:
  - Δεν υπάρχουν συγγενείς στην πολιτική, αν και οι ψηφοφόροι είναι αδέρφια κουνελιών για έναν πολιτικό, και ο ίδιος ο Διάβολος είναι ο ίδιος ο πατέρας του!
  Η Alyonka έριξε μια έκρηξη στους Ναζί, τους κούρεψε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης, ουρλιάζοντας:
  - Ένας πολιτικός αρέσει συχνά να δίνει υποσχέσεις με μούσι, αλλά για τους ψηφοφόρους είναι ήδη τράγος!
  Η Anyuta, πυροβολώντας τους αντιπάλους με μεγάλη ακρίβεια και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά της δάχτυλα, σημείωσε:
  - Ο πολιτικός είναι και αστείο με μούσι και αληθινή κατσίκα, αλλά ταυτόχρονα είναι ακόμα μεγαλύτερο γουρούνι, που κάνει μπριζόλα στους ψηφοφόρους, ξεσκίζοντας παχιά κομμάτια!
  Η Άλλα απάντησε επιθετικά, με άγρια γέλια, και κλείνοντας το μάτι με κολασμένη βλοσυρή και βρυχηθμό:
  - Η πολιτική είναι πολύ βρώμικη δουλειά, οι πολιτικοί πλένουν τα κολλημένα χέρια τους, μόνο με χοντρά ρεύματα αίματος ψηφοφόρων!
  Η Μαρία έδωσε επίσης μια σειρά και κούρεψε μια μάζα από τον Φριτς και τους μισθωτούς στρατιώτες τους και κελαηδούσε:
  - Αν και το χρήμα δεν μυρίζει, η μυρωδιά από τον δωροδοκητή είναι αποκρουστική, και είναι ιδιαίτερα αρρωστημένη όταν, με αντάλλαγμα πολλά χρήματα, του βάζει ένα μεγάλο γουρούνι!
  Η Ολυμπιάδα παρατήρησε μάλλον επιθετικά, κλείνοντας το μάτι με τα ζαφείρια και τα σμαραγδένια μάτια της:
  - Ο πολιτικός είναι τράγος, και γιατί οι υποσχέσεις του είναι με μούσι, και άρα λατρεύει το cash greening, και γιατί κέρατα συνεχώς τους ψηφοφόρους!
  Με τέτοια εντυπωσιακή δύναμη των κοριτσιών, είναι δύσκολο για τους Ναζί να νικήσουν ακόμη και με τα τελευταία τανκς. Αλλά και πάλι σκαρφαλώνουν μπροστά και κολλάνε.
  Όταν πυροβολούν, χρησιμοποιούν τους πιο πρόσφατους εκτοξευτές αερίου και κάτι άλλο πιο ισχυρό και μαχητικό.
  Και τότε γενικά αρχίζουν να κάθονται σε ένα άσπρο άλογο. Εδώ είναι το Shturmlev στη μάχη. Και αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό όπλο. Και το "Sturmmaus" είναι ακόμα πιο επικίνδυνο και πιο σοβαρό. Ένα τέτοιο άγριο και κολασμένο όπλο. Και αν χτυπήσει, τότε δεν θα υπάρχει έλεος από αυτήν. Αυτή είναι μια κολοσσιαία καταστροφική δύναμη.
  Τα κορίτσια που διευθύνουν το Sturmmaus είναι σχεδόν γυμνά με εσώρουχα. Και ταυτόχρονα πολύ εύστροφος και εύστροφος. Αυτοί που μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα.
  Και μόλις χτυπήσουν τα σοβιετικά στρατεύματα, ο Κόκκινος Στρατός δεν θα φαίνεται αρκετός.
  
  Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΤ
  Έτσι, η Emmanuelle άρχισε να δουλεύει ξανά και έγλειψε τις παλλόμενες ράβδους νεφρίτη των ξωτικών. Και ενώ το έκανε αυτό, αναπτύχθηκε μια διαφορετική ιστορία.
  Το 1944, ο Χίτλερ δολοφονήθηκε στις 20 Απριλίου. Ο Σπέρ, ο Φύρερ και ο Ανώτατος Διοικητής Ρόμελ, έγινε Καγκελάριος του Τρίτου Ράιχ.
  Και οι σύμμαχοι κήρυξαν εκεχειρία και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τη νέα κυβέρνηση. Προϋπόθεση ήταν η παύση της γενοκτονίας των Εβραίων και η κατάργηση των φυλετικών νόμων του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Ρόμελ συμφώνησε να το κάνει επίσημα, αλλά δεν απελευθέρωσε τους Εβραίους, αλλά τους μετέφερε από τα στρατόπεδα στα ορυχεία και στα στρατιωτικά εργοστάσια. Ο βομβαρδισμός του Τρίτου Ράιχ σταμάτησε και η απελευθέρωση όπλων αυξήθηκε κατακόρυφα. Το πολυαναμενόμενο Panther-2 με ισχυρότερα όπλα και καλύτερη προστασία εμφανίστηκε επίσης σε μαζική παραγωγή. Ο κινητήρας των 900 ίππων αντιστάθμισε το αυξημένο βάρος της δεξαμενής και το πυροβόλο των 88 χιλιοστών χτύπησε τα σοβιετικά οχήματα από απόσταση.
  Αντί για πυραύλους FAA, ο Rommel παρήγγειλε το XE-162, ένα φθηνό και αποτελεσματικό μαχητικό τζετ. Αυτό επέτρεψε στους Ναζί να αποκτήσουν αεροπορική υπεροχή.
  Το TA-152 αποδείχθηκε επίσης ένα πολύ καλό αεροσκάφος γενικής χρήσης, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως μαχητικό, αεροσκάφος επίθεσης και βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής. Και το ME-262 είναι ένα καλό αυτοκίνητο, αν και είναι δύσκολο να κατασκευαστεί και έχει έκτακτη ανάγκη. Έτσι οι Γερμανοί πήραν σοβαρά τον εκσυγχρονισμό του στρατού.
  Επιπλέον, ο Ρόμελ μάντεψε σωστά ότι ο Κόκκινος Στρατός θα προκαλούσε το κύριο πλήγμα στη Λευκορωσία. Τα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών έδειξαν ότι οι ενισχύσεις μεταφέρονταν πολύ καθαρά στη νότια πλευρά και κρυφά στο κέντρο.
  Ο Ρόμελ αντιμετώπισε μια δύσκολη επιλογή: ήταν σχεδόν αδύνατο να κρατήσει τη Λευκορωσία, όπου υπήρχαν πολλοί βάλτοι και παρτιζάνοι, ακόμη και με μεγάλο αριθμό στρατευμάτων.
  Τότε ο Ρόμελ αποφάσισε να επιτεθεί ο ίδιος στην Ουκρανία. Ήταν μια ισχυρή απόφαση και το σημαντικότερο απροσδόκητη για τη σοβιετική διοίκηση. Οι Ναζί έχουν πολλά τανκς και ο "Τίγρης" στην ανακάλυψη είναι αρκετά δυνατός, όπως ο "Τίγρης" -2 και ο "Πάνθηρας" -2, που όμως μόλις άρχισε να φτάνει στο μέτωπο.
  Ο Ρόμελ, έχοντας εκθέσει το δυτικό μέτωπο, συγκέντρωσε όλες τις δυνάμεις του στο νότο. Και πήγε στην επίθεση.
  Οι Γερμανοί πήγαν στην επίθεση το βράδυ της 15ης Ιουνίου και μπόρεσαν να αιφνιδιάσουν τον Κόκκινο Στρατό! Και κατάφεραν να σπάσουν την άμυνα. Και προχώρησαν με σιγουριά, και πήραν πόλη μετά από πόλη.
  Τα χτυπήματα δέχθηκαν από τα δυτικά της Ουκρανίας και τη Μολδαβία. Συγκλίνουσες κατευθύνσεις. Και μέχρι στιγμής όλα πήγαιναν σύμφωνα με την υπαγόρευση του Ρόμελ.
  Οι Γερμανοί είχαν ήδη πλεονέκτημα σε τανκς στο ανατολικό μέτωπο. Τα νέα IS-2 και T-34-85 μόλις άρχισαν να φτάνουν και η παραγωγή παλαιότερων οχημάτων μειώθηκε. Ενώ η κυκλοφορία των "Panthers" και "Tigers" έφτασε σε υψηλά επίπεδα. Επιπλέον, το κουτί "Tiger" ήταν αρκετά απλό στη συναρμολόγηση και ένα πολύ αποτελεσματικό τανκ.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να σχηματίσουν ένα τεράστιο καζάνι, το οποίο διαλύθηκε από αρκετά μικρά χτυπήματα. Και στα νότια έγινε μια καταστροφή. Ο Στάλιν ακύρωσε την απεργία στο κέντρο και διέταξε την αποκατάσταση, μεταφέροντας δυνάμεις στο νότο.
  Η απόφαση αυτή είναι κάπως καθυστερημένη. Και η καταστροφή δεν μπορούσε να αποφευχθεί. Μόνο ένα μέρος των σοβιετικών στρατευμάτων κατάφερε να ξεφύγει από τους λέβητες. Η ζημιά ήταν πολύ σημαντική.
  Ο Στάλιν τρόμαξε και ήταν έξαλλος. Απαίτησε να προχωρήσει... Αλλά ο Ρόμελ ενήργησε πολύ επιδέξια. Μία από τις δυνατές κινήσεις του νέου Φύρερ ήταν η διάλυση των μεραρχιών των SS και η αύξηση των αξιωματικών των απλών μονάδων της Βέρμαχτ σε βάρος τους. Και αυτό επέτρεψε να αυξηθεί σημαντικά η ποιότητα του στρατού.
  Μια άλλη σημαντική κίνηση ήταν η πρόσληψη γυναικών για στρατιωτική θητεία. Και ειδικά στην αεροπορία και στο τανκ, καθώς και στις μονάδες ελεύθερων σκοπευτών. Η απόφαση αυτή είχε θετική επίδραση και στην εξέλιξη των μαχών. Και άρχισαν οι πρώτες επιτυχίες.
  Η ομάδα του Γκέρντα στον Πάνθηρα διακρίθηκε ιδιαίτερα.
  Ο ασπρομάλλης πολεμιστής ήταν πραγματικά κουλ και αστείος. Είναι έτοιμη να πολεμήσει με μια έξαλλη φρενίτιδα.
  Εδώ η Γκέρντα πυροβόλησε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Ο νόμος δεν είναι γραμμένος στον διάβολο!
  Η οβίδα της γκρέμισε με ακρίβεια τον πυργίσκο των τριάντα τεσσάρων. Πράγματι, ήταν μια τυφώνα προσέγγιση για τις επιχειρήσεις.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, πιέζοντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους της στη σκανδάλη και τσίριξε:
  - Είμαστε πανίσχυροι διάβολοι!
  Η Χριστίνα στόχευσε και το όπλο. Τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους για να πυροβολήσουν. Ευτυχώς, ο Πάνθηρας εκτόξευε δεκαπέντε φυσίγγια το λεπτό. Και μπορεί να καταρρίψει σοβιετικά όπλα και τανκς σαν σιτηρά με τσιμπούκια.
  Εδώ φλέγεται άλλο ένα ρωσικό αυτοκίνητο.
  Η Χριστίνα φώναξε:
  "Είμαι ένας καταραμένος δαίμονας που χύνει αίμα!"
  Η Μάγδα πυροβόλησε και με το γυμνό της τακούνι, κάτι που έκανε πολύ καλά και πανηγύρισε χαρούμενη:
  - Είμαι διαβολομάχος!
  Ναι, αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά κάτι τερατώδες.
  Όπως οι νέοι πολεμιστές Albina και Alvina. Επέλεξαν για τον εαυτό τους αεροσκάφη TA-152 και ταυτόχρονα κυνηγούσαν από εναέριους και επίγειους στόχους.
  Το έκαναν με ενθουσιασμό και επιθετικότητα.
  Η Αλμπίνα κατέρριψε ένα σοβιετικό αεροπλάνο και ούρλιαξε:
  - Και είμαι μια τερατώδης επιθετικότητα!
  Μετά από αυτό, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, τρύπησε επίσης το τανκ του στρατού της ΕΣΣΔ.
  Η Alvina χτύπησε επίσης ένα ρωσικό αυτοκίνητο στον ουρανό και κελαηδούσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της με ένα χαμόγελο:
  - Το διαβολικό μας πλήρωμα!
  Και επίσης με μεγάλη σιγουριά από το TA-152 τρύπησε την οροφή ενός σοβιετικού τανκ.
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά στο πεδίο της μάχης, αυτό είναι κάτι ...
  Οι Ναζί νίκησαν περισσότερες από εκατό σοβιετικές μεραρχίες και πήραν την πρωτοβουλία.
  Άρχισαν να κινούνται προς το Κίεβο και είχαν ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ο Στάλιν, από την άλλη, φρίκαρε και βρυχήθηκε, δίνοντας αντικρουόμενες εντολές. Ενώ η συγκατάθεση και
  Δεν είχα.
  Ο Rommel έδρασε με αυτοπεποίθηση και δημιούργησε λέβητες. Κατάφερε να ελιχθεί και να κερδίσει, παρακάμπτοντας τις σοβιετικές θέσεις. Και χτυπώντας τη νύχτα, και χρησιμοποιώντας διάφορα κόλπα.
  Για άλλη μια φορά οι Γερμανοί ανέλαβαν την πρωτοβουλία. Και τώρα έχουν ήδη διασχίσει τον Δνείπερο, και ήδη εκεί κέρδισαν νίκη μετά από νίκη.
  Μόνο το φθινόπωρο και οι βροχές άρδευσης σταμάτησαν κάπως τους Ναζί. Όμως το μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας ανακαταλήφθηκε. Οι Ναζί κατάφεραν ακόμη και να πάρουν το Χάρκοβο. Εγκαταλείφθηκε από τον Κόκκινο Στρατό και το Κίεβο.
  Ο Ρόμελ προσπάθησε να χτυπήσει και στο κέντρο. Αλλά εδώ τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν ήδη σε θέση να προετοιμαστούν για άμυνα και έδειξαν αντοχή. Και ήδη τα σοβιετικά κορίτσια έδειξαν την τάξη τους.
  Η Ελίζαβ και το πλήρωμά της πολέμησαν στο IS-2.
  Τα κορίτσια ήταν επίσης με μπικίνι και ξυπόλητα. Και πολέμησαν με μεγάλη αγριότητα.
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Είμαι μεγάλη τίγρη!
  Η Αικατερίνα επίσης τα χάλασε τόσο πολύ που το βλήμα περιέγραψε ένα τόξο και τρύπησε τον Πάνθηρα και φώναξε:
  - Καμία λέξη δειλός!
  Η Έλενα έσκασε επίσης στον εχθρό, έσπασε το τανκ της γενιάς μάχης και κελαηδούσε:
  - Όχι καπιταλισμός!
  Πυροβολούσε και η επιθετική Ευφροσύνη, εκδίδοντας:
  Ναι στον σοσιαλισμό!
  Οι γυναίκες πιλότοι πολέμησαν και στον αέρα.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα χτύπησε το αεροπλάνο και έγραψε στο Twitter:
  - Η ζωή στον κόσμο δεν είναι παράδεισος!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Η Akulina Orlova γκρέμισε ξανά ένα γερμανικό αυτοκίνητο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Ο κομμουνισμός θα κυβερνήσει τον πλανήτη!
  Η Mirabela Magnetic γκρέμισε τη Messerschmid με το γυμνό της τακούνι και ούρλιαξε:
  - Για μεγάλες νίκες!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της, ακόμα κι αν δεν την έβλεπαν.
  Η Akulina Orlova σημείωσε:
  - Τα τζετ τέρατα δεν αποτελούν εμπόδιο για εμάς ...
  Στα τέλη του φθινοπώρου και του χειμώνα, οι Γερμανοί αποφάσισαν να σταθούν στην άμυνα. Και ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε ήδη. Ο Στάλιν αποφάσισε να χτυπήσει στο κέντρο. Ο Ρόμελ, ωστόσο, σε αντίθεση με τον Χίτλερ, έκανε τη δεύτερη και την τρίτη γραμμή στροφών ισχυρότερες από την πρώτη, γεγονός που μείωσε την επίδραση της προετοιμασίας του πυροβολικού.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να νικήσουν τη σοβιετική επίθεση στο κέντρο. Για πρώτη φορά, αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-10 και Ε-25 συμμετείχαν στις μάχες του Ιανουαρίου. Ήταν μικρά, με χαμηλή σιλουέτα και τη θέση του κινητήρα μαζί με το κιβώτιο ταχυτήτων απέναντι και το κιβώτιο ταχυτήτων στον ίδιο τον κινητήρα. Και είναι πολύ παραγωγικό.
  Το E-10 είναι ένα πολύ πρακτικό και εύκολο στην κατασκευή αυτοκινούμενο όπλο, ύψους μόλις 1,4 μέτρων. Και το E-25 είναι μόνο 1,5 μέτρο, και μόνο λίγο πιο βαρύ με ένα πυροβόλο όπλο Panther και έναν κινητήρα επτακοσίων ίππων. Αυτό το αυτοκίνητο είχε καλή προστασία: μέτωπο 120 mm, πλευρές 82 mm κάτω από πλαγιές. Και η πρώτη του πολεμική χρήση έδειξε μεγάλη αποτελεσματικότητα και κινητικότητα.
  Η Μάργκαρετ και η Χέλγκα πολέμησαν στο Ε-25 και χτύπησαν πολύ περίφημα τον εχθρό. Η ήττα του εχθρού ακολούθησε την ήττα σε πλημμύρα.
  Η Μάργκαρετ πυροβόλησε κατά της σοβιετικής μηχανής. Το χτύπησε και είπε:
  - Όλα θα είναι απλά σούπερ!
  Η Helga έριξε επίσης ένα βλήμα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  Ίσως υπερ...
  Η πολεμίστρια τρύπησε με σιγουριά το τανκ IS-2 και σφύριξε από τα ρουθούνια της.
  Η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων το χειμώνα αποκρούστηκε. Αλλά και πάλι πόλεμος και μάχη. Οι Γερμανοί άρχισαν να προελαύνουν τον Μάρτιο.
  Το χτύπημα των στρατευμάτων τους ήταν προς την κατεύθυνση του Κουρσκ. Στις μάχες συμμετείχαν και Ε-100. Αυτό το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλά προστατευμένο από όλες τις γωνίες, και ταυτόχρονα σχετικά κινητό παρά το μεγάλο βάρος. Και στην ανακάλυψη έδειξε την αποτελεσματικότητά του.
  Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί προχώρησαν τη νύχτα χρησιμοποιώντας συσκευές νυχτερινής όρασης. Οι Fritz μπόρεσαν να σπάσουν τις άμυνες του Κόκκινου Στρατού και κατέλαβαν το Orel, το Kursk, το Belgorod. Έχουμε πετύχει πολλές επιτυχίες. Πλησιάσαμε το Voronezh στα μέσα Απριλίου.
  Ο Ρόμελ ένιωθε σίγουρος. Φαινόταν ότι λίγο ακόμα και θα υπήρχε πλήρης νίκη. Αλλά οι σύμμαχοι έδωσαν ένα τελεσίγραφο: λένε να τελειώσει ο πόλεμος. Και το ίδιο ισχυρίζεται και στον Στάλιν.
  Στις 10 Μαΐου 1945 κηρύχθηκε ανακωχή. Μετά ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις. Οι ΗΠΑ και η Βρετανία προσέφεραν τη μεσολάβησή τους. Ένα μήνα αργότερα, συνήφθη ειρήνη. Η Γερμανία έλαβε την Ουκρανία χωρίς την Κριμαία, τη Λευκορωσία, τα κράτη της Βαλτικής, τη Μολδαβία και μέρος του μαύρου εδάφους του Ντον με αντάλλαγμα το Κουρσκ, το Ορέλ και το Μπέλγκοροντ. Η Φινλανδία αποκατέστησε τα πρώην σύνορα, αλλά επέστρεψε την περιοχή Petrazavodsk. Αλήθεια, σε αντάλλαγμα για χρηματική αποζημίωση από την ΕΣΣΔ. Η Νορβηγία έλαβε επίσης ένα μικρό έδαφος κοντά στο Μούρμανσκ, το οποίο συνήψε σε ομοσπονδία με το Τρίτο Ράιχ.
  Δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση - που περιελάμβανε όλες τις χώρες που κατείχαν οι Γερμανοί και οι δορυφόροι, καθώς και οι πρώην δημοκρατίες της ΕΣΣΔ. Ο Rommel και ο Speer ακολούθησαν μια μέτρια πολιτική και διακήρυξαν επίσημα την ισότητα όλων των εθνών και των φυλών. Το Euroreich εμφανίστηκε.
  Όμως η δημοκρατία ήταν περιορισμένη. Παρόλα αυτά εμφανίστηκαν άλλα κόμματα πλην των Ναζί και ιδρύθηκε το αιρετό αξίωμα του προέδρου. Ο Ρόμελ έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κυβέρνησε για τέσσερις θητείες πέντε ετών μέχρι που παραιτήθηκε το 1966 για να ανοίξει χώρο στους νεότερους. Στη συνέχεια εγκρίθηκε η τροπολογία για δύο θητείες του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  Ο Στάλιν πέθανε τον Μάρτιο του 1953. Τον διαδέχθηκε ο Χρουστσόφ μετά από αγώνα για την εξουσία. Εκεί έγινε το εικοστό συνέδριο. Και ο Στάλιν τσαντίστηκε ακόμα περισσότερο από τους δικούς του ανθρώπους. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα πήγαν λίγο διαφορετικά. Η ΕΣΣΔ έχασε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ο ρόλος της στον κόσμο ήταν μικρότερος. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν ονειρεύτηκαν καν να χτίσουν τον κομμουνισμό. Ο Νικήτα Χρουστσόφ δεν ανατράπηκε, αλλά κυβέρνησε μέχρι το θάνατό του το 1971. Και τον διαδέχθηκε όχι ο Μπρέζνιεφ, αλλά ο Σέλεπιν. Οι Γερμανοί ήταν οι πρώτοι που πέταξαν στο διάστημα, αλλά και στο φεγγάρι. Στη συνέχεια, το 1980, η Ευρωπαϊκή Ένωση πέταξε στον Άρη. Το Euroreich ένωσε όλες τις χώρες της Ευρώπης και μέρος της ΕΣΣΔ, και έλεγχε επίσης κτήσεις στην Αφρική και την Ασία. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πολύ ισχυρό κράτος. Και αυτή, έχοντας ξεπεράσει τις ΗΠΑ, έγινε ο παγκόσμιος ηγεμόνας. Η Κίνα και η Ιαπωνία δεν ανέβηκαν ποτέ. Το τελευταίο καταλήφθηκε από τους Αμερικανούς και έγινε ανταρτοπόλεμος. Ο εμφύλιος πόλεμος και ο άγριος καπιταλισμός συνεχίστηκαν στην Κίνα.
  Ο κόσμος έχει γίνει πιο ευρωκεντρικός. Και το αποικιακό σύστημα δεν κατέρρευσε. Έτσι η Emmanuelle κατέληξε το 1984. Στη Ρώμη γίνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
  Το κορίτσι Εμμανουέλ πηγαίνει στη μεγάλη πόλη. Όλα είναι πολύ καθαρά και τακτοποιημένα.
  Ο Εμμανουήλ τραγουδάει:
  - Είμαι Ρωμαίος πολεμιστής στα γόνατα των αγρίων!
  Εχθρούς του Νέρωνα θα σαρώσω από προσώπου γης!
  Όλγα Ριμπατσένκο, αυτό το κορίτσι εμφανίστηκε δίπλα στην Εμμανουέλ, βγαίνοντας σαν διάβολος από μια ταμπακιέρα και φώναξε:
  - Τι πιστεύεις ότι είναι όλα αυτά; Ανάθεμα δύο!
  Ο Εμμανουήλ τσίριξε:
  - Τι άλλο?
  Η Όλγα απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Και μετά... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι σύμμαχοι θα συμφιλιώσουν τον Στάλιν και τον Ρόμελ. Είναι ακριβώς το αντίθετο! Στην πραγματικότητα, το παρακάτω είναι πολύ πιο αληθινό!
  Οι Γερμανοί στα μέσα Μαΐου 1945 επανέλαβαν την επίθεση. Το Στάλινγκραντ έγινε η κύρια κατεύθυνση. Οι κύριες μάχες εκτυλίχθηκαν κατά μήκος του Ντον και πιο πέρα στον Βόλγα.
  Οι Ναζί πλησίασαν το Στάλινγκραντ στις αρχές Ιουλίου και άρχισε μια μεγαλειώδης μάχη.
  Το τάγμα ελεύθερου σκοπευτών γυναικών υπό τη διοίκηση του λοχαγού Natashka Kaktusova πήρε αμυντική θέση στα ερείπια της οδού Volodarsky. Κορίτσια με πολυβόλα και τουφέκια, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων, κρύφτηκαν πίσω από τα ερείπια.
  Η ίδια η Νατάσα είναι με ένα στικτό χιτώνα πάνω από το γυμνό της σώμα, με κοντό παντελόνι και ξυπόλητη. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση, κοντό κούρεμα κάτω από μισό κουτί. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι, μπλε μάτια ανοιχτά. Ανοιχτό καστανά μαλλιά γκρίζα με σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Νατάσα παλεύει πάνω από δύο χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με κοψίματα και μώλωπες. Ένα κορίτσι είναι πιο ευκίνητο στο να κινείται ξυπόλητο από τις τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Η γυμνή σόλα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Από τη μια, τα πόδια του κοριτσιού σκληρύνθηκαν και δεν φοβήθηκαν το καυτό μέταλλο, ούτε τα αιχμηρά ερείπια των ερειπίων, αλλά από την άλλη, δεν έχασαν την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης του δεξαμενές.
  Η γλυκιά Νατάσκα κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης δεμένη πάνω της. Είναι απαραίτητο να σέρνετε στο τρομερό γερμανικό τανκ "Lion", ποτίζοντας τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μιραμπέλα σέρνεται δίπλα της. Επίσης ξυπόλητες, οπότε όλα τα κορίτσια από το τάγμα αποδείχτηκαν από μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται καθώς σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μιραμπέλα είναι ακατάστατα και μακριά... Λίγο φριζαρισμένα. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη, μικρή στο ανάστημα. Μπορεί ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μιραμπέλα έχει ήδη ζήσει πολλά. Κατάφερε να επισκεφθεί τόσο τη φασιστική αιχμαλωσία, έχοντας επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια, όσο και νάρκες, από όπου, από κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει. Κοιτάζοντας όμως το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι την χτυπούσαν με λαστιχένια μπαστούνια στις φτέρνες της, ένα ρεύμα πέρασε από το σώμα της.
  Ο Μιραμπέλα πυροβολεί ... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, με το ρύγχος του να σηκώνει άμμο και μπάζα.
  Η Νατάσκα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα γαλάζια μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια στο πρόσωπό της, σκουπισμένα από το ηλιακό έγκαυμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Οι τριάντα τέσσερις δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, μόνο οι βαριές Κέβες έχουν μια ευκαιρία. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κύριο πράγμα είναι να στερήσετε το αυτοκίνητο από την κινητικότητα ...
  Η Σβετλάνα εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο... Ένας στρατιώτης, κανείς δεν ξέρει τι εθνικότητα, πέφτει κάτω. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει, έστω και ηθικά ως επί το πλείστον, το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το Άριο αίμα και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Άραβες, Αφρικανούς, Ινδούς, διάφορους Ασιάτες και Ευρωπαίους. Αυξήθηκε και ο αριθμός των Πολωνών - που είναι συνηθισμένοι από την κούνια να μισούν τη μπολσεβίκικη Ρωσία. Εδώ πολεμούν οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, και οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Χαγκανάτο. Ο Ρόμελ μεγάλωσε έναν ολόκληρο διεθνή.
  Πολλοί εχθροί...
  Η Σβετλάνα αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα σχεδόν σχίστηκε, μαύρισε από τη σκόνη, μια στρογγυλή, κοριτσίστικη φτέρνα. Ο όμορφος καπετάνιος ένιωσε ακόμη και ένα γαργαλητό στο πόσο κοντά πέρασε ένα μεγάλο δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  Ούτε μια σφαίρα δεν θα μας σταματήσει!
  Η Μιραμπέλα αντεπιτίθεται... Άλλη μια κοπέλα Αγγελική - πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες. Επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τυλιγμένη μέση, όχι θηλυκούς φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Angelica παλεύει μόνο με το σορτσάκι της, ο χιτώνας είναι κομματιασμένος και καταρρέει σε σκόνη, και νέες στολές δεν παραδίδονται στον Βόλγα. Ο Θεός να μην μεταφέρει περισσότερα πυρομαχικά και μια σταγόνα τροφή για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Angelica είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα κομμάτι σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού ποδιού, και πονάει, είναι δύσκολο να περπατήσεις.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Angelica στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος, η Μόσχα και ο Στάλιν είναι από πάνω μας!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, η ίδια μετά βίας προλαβαίνει να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα τρομερά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. Εδώ είναι σχεδόν διακόσιοι τόνοι "Ποντίκια" και δεν μπορούν να περάσουν καθόλου ...
  Όπως περίμενε η Σβετλάνα, ο "Λεβ" οδήγησε λίγο και θάφτηκε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε, μερικοί κατεστραμμένοι κύλινδροι πέταξαν μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Κάπου βρόντηξε στο βάθος, αφήνοντας τα ερείπια. Η ξανθιά Σβετλάνα, σαν φίδι σφύριξε:
  - Αυτός είναι ο υπολογισμός μου! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι-καπετάνιο αναγκάζεται και πάλι να συρθεί μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Με υπαιτιότητα του επίμονου Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βυθίστηκαν σε μάχες θέσης σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μιραμπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντάς τους να κάνουν τούμπες σε γκρεμισμένους Γερμανούς ή Άραβες, αναποδογυρίζοντας. Ένας από τους Ναζί μαχητές σκίζει το χέρι του και κρεμάει πάνω του ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα.
  Η Μιραμπέλα λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα - ο δρόμος για την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένου κεραμικού από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Angelica ξεσκονίζει επίσης, με το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Και προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να τρυπώσεις όταν τα γερμανικά υποπολυβόλα γράφουν. Και σέρνετε με πλαστούνσκι τρόπο.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τις θέσεις του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και σκίζουν βαριές οβίδες, και πέφτουν βόμβες από τον ουρανό ... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Εδώ η Σβετλάνα βλέπει πώς σέρνεται ο Πάνθηρας. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε, έφτυσε τη σκόνη που σκαρφάλωσε στο κομψό στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να φύγεις κρυφά απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Angelica άρχισε να σέρνεται, ακουμπώντας στην αποχέτευση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της. Ήταν σαν μια γάτα που καταδιώκει ένα ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαρανταπρώτου έτους, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Δεν φοβήθηκε ούτε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χτύπησε στο στομάχι της. Θραύσματα ορμούν από ψηλά σαν κοπάδι άγριες μέλισσες. Η Αγγελική ψιθυρίζει με σκασμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και πετάει μια χειροβομβίδα με μια εκρηκτική συσκευασία. Το παρόν πετά σε τόξο. Ακούγεται μια έκρηξη, η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα προσφέρεται. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται, το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  Ευχαριστώ Κύριε Ιησού! Πιστεύω μόνο σε εσένα! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Σπάει τον πάνθηρα. Σκισμένος, ένας μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, που αποσπάται από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Σβετλάνα, της οποίας τα μάτια, με καστανό πρόσωπο από τη σκόνη και το ηλιακό έγκαυμα, αστράφτουν με άνθη αραβοσίτου, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Angelica είναι πολύ σέξι, με το μαύρο εσώρουχό της και γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο, καλυμμένο με σκόνη πόδι της. Και κολλημένος, ακριβώς στο λαιμό ενός φασίστα. Η όμορφη Αγγελική φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  Το κορίτσι, μετά από το οποίο σύρθηκε ξανά, πυροβολώντας. Led fire και η Σβετλάνα.
  Η καλλονή καπετάνιος, Νατάσα, αφού έκοψε τον φασίστα, κελαηδούσε:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα σε αυτήν είναι οι κρίκοι...
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Η Σβετλάνα, πάλι που σουτάρει με ακρίβεια, γρύλισε:
  - Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κύκλους στα μικροπράγματα...
  Ο Μιραμπέλα πυροβόλησε με ακρίβεια και πρόσθεσε:
  Διαφορετικά, η αλυσίδα θα σας τυλίξει!
  Ο Emmanuel και η Olga Rybachenko αγωνίζονται επίσης γενναία εδώ.
  Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ μαχητικά. Και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Ο Εμμανουήλ παρατηρεί με ένα γέλιο:
  - Και εδώ η μάχη δεν είναι αδύναμη!
  Η Olga Rybachenko, βγάζοντας τα δόντια της, συμφώνησε:
  - Όχι αδύναμο! Αλλά γίνεται χειρότερο!
  Η Εμμανουέλ ψέλλισε, κλείνοντας το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της.
  - Όλα θα είναι απλά σούπερ! Πάμε στον κορονοϊό!
  Και ο πολεμιστής θα γελάσει. Και ρίχνοντας ένα μαχαίρι με γυμνά δάχτυλα, θα τρυπήσει τον Πάνθηρα στο πλάι.
  Η Ολυμπία, που τρεμοπαίζει με μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες, κέρδισε έναν χορό με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ιερά ρωσικά πρόσωπα τρεμοπαίζουν από την εικόνα ... Ο Θεός να μην μουσκέψετε τουλάχιστον χίλια Φριτς! Και αν κάποιος βουίζει περισσότερο από φασίστες, κανείς, πίστεψέ με, δεν θα σε καταδικάσει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά καπνό.
  Το κοριτσίστικο τάγμα προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο Φριτς. Υπέστη όμως και απώλειες. Εδώ ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της έγινε χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι απομένει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Σβετλάνα, στο μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον "Τίγρη". Ένα ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο, πήρε μια χειροβομβίδα στο πλάι, αλλά δεν υπέκυψε. Γυρίζει για να ρίξει ένα κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να τρυπώσει στο έδαφος και τα μπάζα, για να μην συντριβεί από το κύμα έκρηξης που απελευθερώνει το παρόν.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει απαλά:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό της. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Σχετικά με το γεγονός ότι η ελαφριά διδασκαλία τον χειμώνα την άνοιξη ... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Ρόμελ είναι κάθαρμα της πανούκλας!
  Η Angelica, σπάζοντας το βλέμμα των Ναζί, και ρίχνοντας νερό πάνω τους με μια έκρηξη, τεντώθηκε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Φύρερ τώρα! Και κλώτσησε τον καημένο κατευθείαν στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στο τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε το βαρέλι ... Ακολούθησε έκρηξη και το ρύγχος του "Τίγρη" παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Σβετλάνα βούλιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Το δικό μας, το δικό σας δεν θα υποχωρήσει!
  Ο Μιραμπέλα έκοψε με μια σφαίρα έναν χιτλερικό μισθοφόρο και τραγούδησε:
  - Και ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια και πόδια, στρίβει τα ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά ... Πίνει την πατρίδα στον πάτο!
  Η Σβετλάνα, γελώντας, γάβγισε:
  - Ο Φύρερ φωνάζει άγρια, σκίζεται!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, θανατηφόρα, χαμογελά!
  Ένα ακόμη πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger" εμφανίστηκε. Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Η Σβετλάνα βλέπει ότι το να πλησιάσεις τις θέσεις του Φριτς δεν είναι ρεαλιστικό. Αλλά στον ουρανό Focke-Wulfs. Ένα από αυτά τα μηχανήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Η Αγγελική ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει με μανία:
  - Στο βαθύ θάνατο - δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι δίνει μια στροφή από το πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther" -2 με έναν μικρό πυργίσκο και μια χαμηλότερη σιλουέτα οδηγεί γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες στο γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Η Angelica σφύριξε, σφυρίζοντας:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε το στόμα!
  Το Panther-2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς διέσπασε τον αέρα, και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρολύσε την ατμόσφαιρα.
  Η Αγγελική γέλασε, τα κοχύλια πέρασαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα κούνησε τους γοφούς της και είπε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Ο Φριτς διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα!
  Το Στάλινγκραντ βυθίστηκε σε πυρκαγιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και να τρίζουν μοβ, πορτοκαλί και κόκκινους σπινθήρες! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Σβετλάνα, γκρεμίζοντας ένα γερμανικό μαχητή, έλαμψε τα μπλε μάτια της, τραγούδησε:
  -Τι γκρινιάζεις κακή γριά; Πιστέψτε με, μόνο ένα ψυχιατρείο κλαίει για εσάς!
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε σε ένα άσμα, πυροβολώντας τους Ναζί:
  - Τι καλό είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τον Φριτς στο κεφάλι! Κανονίστε ένα κατάπλασμα για τον Φύρερ και στείλτε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf, έχοντας δεχτεί σκάγια κάτω από την κοιλιά, ανέβηκε βιαστικά ψηλότερα. Φαίνεται ότι αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από σπασμένα φτερά.
  Η Σβετλάνα, βλέποντας πώς ο Φόκε έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Ένα τσεκούρι κρέμεται στο σκάφος!
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη, σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις απομακρυσμένες γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος. Έκανα την τελευταία μου σειρά. Ο δήμιος έγινε στάχτη, όχι ο πιλότος!
  Η Μιραμπέλα φτερνίστηκε σκορπίζοντας σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει? Δεν είναι θέμα!
  Η Angelica πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, τόσο που, χτυπώντας το μάτι, βγήκε στον Φριτς, από το πίσω μέρος του κεφαλιού:
  - Είμαι αρμάδα τανκ! Και πρέπει να λάβετε θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές κατά των κοριτσιών δεν είχαν αποτέλεσμα. Εδώ η Emmanuelle ανέπτυξε έναν καταπέλτη και πώς χτύπησε τον εχθρό ως απάντηση.
  Το κορίτσι συγγραφέας φώναξε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει το στόμα του Ρόμελ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, που διαπερνούσε το πλήθος των Ναζί, τους έκανε να σκορπιστούν και ταυτόχρονα να κυλήσουν στον αέρα. Ο Φριτς έπεσε και έσπασε στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ "Τίγρης" -2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το "Λιοντάρι". Ω, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Σβετλάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, μπράβο Εμμανουήλ!
  Η κοπέλα συγγραφέας γάβγισε επιθετικά:
  - Η Εμμανουέλ είναι πάντα έτοιμη!
  Η κοπέλα κούνησε το γυμνό της πόδι ως απάντηση.
  Το κορίτσι-καπετάνιο άρχισε πάλι να καρφώνει. Και η Ολυμπία γαργάλησε το στενό πόδι της Εμμανουέλας, πόσο σκληρό είναι τώρα! Δεν είναι περίεργο που το κορίτσι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από τις πυρκαγιές.
  Η Μιραμπέλα σε ένα άσμα, είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Angelica, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πράγματι η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες τις πιθανές!
  Και η κοπέλα έκανε ένα άλμα με πραξικόπημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, μην συγκρίνετε, μια γριά με μια κοπέλα. Και τι ομορφιά, σε αδύνατα κορμιά.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  - Ροή με το χρόνο, χρόνια σε ένα τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα τρίβει χένα σε ένα γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα,
  Δεν καταλαβαίνω πώς πέρασε η νεολαία!
  Η Σβετλάνα άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Δεν! Ωστόσο, στον πόλεμο υπάρχει μια τέτοια γοητεία - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Ο Ολυμπίας έβαλε νέα γόμωση στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάτε, αλλά περάστε!
  Η Εμμανουέλ ανακάτεψε το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι της και γάβγισε:
  - Πρόσωπο Φριτς!
  Και μια χειροβομβίδα, μαζί με ένα πακέτο έκρηξης, πέταξαν σε πλήρη εξέλιξη στις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν τους δόθηκε. Για τρίτο μήνα από τα τέλη Ιουνίου, η επίθεση συνεχίζεται, αλλά η πόλη δεν κατάφερε να τα πάρει όλα. Σε άλλους τομείς του μετώπου, οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε το πιστόλι της και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, τυχαίνει να είναι δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε το ρεζερβουάρ μιας μοτοσυκλέτας. Το μηχάνημα εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μιραμπέλα συνέτριψε τους Γερμανούς με μια έκρηξη και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Η Αγγελική άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Μερικοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι σε ερείπια καλυμμένα με δόρατα:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Rommel με κραγιόν, τον Mainstein με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Έλα το βράδυ, Αδόλφο, κρεμάσου... Σταμάτα να κοροϊδεύεις το κεφάλι σου! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον - να νικήσεις δυνατά τους ναζί!
  Ο Μιραμπέλα είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Τα κορίτσια από το τάγμα "Λένιν" σταμάτησαν την προέλαση των ξένων στρατευμάτων. Ο Φριτς προχώρησε, πετώντας κυριολεκτικά πτώματα στο κενό. Δεν βοήθησε ούτε το τανκ "Lev", με το οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες. Εδώ είναι μια τροποποίηση της μηχανής με πιστόλι 150 χλστ.
  Η Angelica χτυπά μια πέτρα που έχει κολλήσει στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη πηγαίνει πιο μακριά.
  Ο "Λιοντάρι" δέχθηκε ένα κενό στην κάμπια, και σταμάτησε. Πυροβολισμό από το δυνατό στόμα του. Γουργουρίζει και καταρρέει.
  Η Αγγελική, φτύνοντας, λέει:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και το κορίτσι ξαναπυροβολεί. Και το κάνει εξαιρετικά καλά. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Μάταια ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Ποιος τολμά, επιτίθεται στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς!
  Και η Αγγελική κυλάει τους μύες της πρέσας, που έχει πολύ ανάγλυφη.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Δεν θέλω να πεθάνει κανένας τους.
  Η Σταλενίδα έτρεξε... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και ανάγλυφη. Ρούχα πάνω της, μόνο σουτιέν και σλιπ. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Τα γυμνά πόδια και το τρεμόπαιγμα και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Σταλενίδα πυροβολεί και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Αγγελική παρατήρησε γελώντας:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε σαν εμένα με σορτς!
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Angelica κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε εύστοχα και τραγούδησε:
  - Κάτι μέλος της Komsomol έχει γίνει ασυνήθιστο! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Στελενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρεις χαρά στον Φριτς, κοίτα την ομορφιά μας!
  Η Αγγελική απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η ατσάλινη κοπέλα γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά φώναξε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Αγγελική γέλασε.
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Στελενίδα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μην νομίζετε ότι έχετε κερδίσει τους Ναζί!
  Η Αγγελική τραγουδάει:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Η νίκη περιμένει... Όσοι λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό της στήθος τρέμει. Καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Σβετλάνα φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στον Φριτς με ένα πολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε μια φιγούρα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα. Και σφύριξε σαν αηδόνι-ληστής. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους στρατιώτες του εχθρού, που μπορεί να κάνουν παιδιά που θα κλαίνε για τους νεκρούς πατέρες τους.
  Η Σβετλάνα, όμως, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, οπότε θέλεις να κλάψεις από αυτές. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο μπήκε στις ρωσικές εκτάσεις.
  Η Σβετλάνα σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς, ο οποίος προσπαθούσε να πλησιάσει ήσυχα τις θέσεις των Ρώσων... Το μάτι και ο εγκέφαλος του άνδρα, που είχαν χτυπηθεί από σφαίρα, διέρρευσαν.
  Το κορίτσι-καπετάνιο χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσυκλέτα με ένα καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε, κύλησε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του βυθίστηκε στα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και στόχευσε ξανά. Το χαρούμενο, νεανικό πρόσωπό της γέλασε μάλλον χαμογελώντας. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Όχι, είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρώσικο μυρωδάτο ψωμί να λέγεται η λέξη φορ!
  Ο Μιραμπέλα έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, από το οποίο ο Φοκ-Γουλφ φούντωσε και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Για δολάρια, είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία ...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο όμορφος
  Ότι είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την Πατρίδα!
  Το κορίτσι, έκανε τούμπες και έδειξε στους Ναζί το σύκο, και έκανε κύλιση, και οι σφαίρες δεν άγγιξαν την ομορφιά.
  Εμφανίστηκε η Αγγελική, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε αμέσως μια χειροβομβίδα με δύο πόδια. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι ... ο Φριτς σε αιχμηρή πλευρά!
  Η Ολυμπίας διόρθωσε την Αγγελική:
  - Κοφτερή, στο πλάι, και όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο ρύγχος, και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό, το ναζιστικό πλάσμα υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο "Τίγρης" κάνει πίσω και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το Maiden Batalion έκανε ελιγμούς υπό επίθεση, αεροπορικές επιδρομές και βαριά όπλα. Εδώ χτυπούσαν τα βομβαρδιστικά, σπασμένα, καυτά απότομα υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Η Angelica είναι η πιο σέξι πολεμίστρια σε μανία: καλά, μπορούν οι Ναζί από το "Sturmtiger" τους να πυροβολήσουν πραγματικά τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους κόκκινους πολεμιστές;
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύριζε σε καταρράκτες τούμπες. Και περιστρέφεται όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ ρύγχος του Stormtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της ομορφιάς άστραψαν και η χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ ρύγχος. Και το ισχυρό μηχάνημα πρώτα έπνιξε και μετά όρμησε. Δύο "Βασιλικές τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι σκίστηκαν από πάνω τους, και έπεσαν κάτω, πετώντας σαν σπασμένο περιδέραιο της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Αγγελική και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Ωστόσο, η καλλονή προσγειώθηκε, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες έσκαψαν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του ποδιού, η άκρη τρύπησε.
  Αλλά η Angelica βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα είστε στη στάχτη!
  Η Σβετλάνα και άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από ένα εκρηκτικό κύμα, και μάλιστα συνθλίβονταν ελαφρά. Αλλά κανένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των Ναζί που πήδηξαν έξω και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Και όταν η τρομπέτα του Κυρίου μας πάει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά, θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Αγγελική, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ σε ένα τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και η Εμμανουέλ είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου, όχι τόσο ακριβής - σαν εκείνα τα γυμνά και δυνατά πόδια της Αγγελικής!
  Η Ολυμπιάδα, παίζοντας με τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Ακόμα σκέφτεσαι. Κάτι πιο δροσερό!
  
  ΜΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
  Ο Χίτλερ δεν βομβάρδισε αγγλικές πόλεις και κατάφερε να κερδίσει την αεροπορική μάχη για την Αγγλία. Επιπλέον, ο Speer έλαβε τη θέση του Υπουργού Εξοπλισμών και Πυρομαχικών του Ράιχ ήδη από τον Μάιο του τεσσαρακοστού έτους. Και ως αποτέλεσμα, η παραγωγή αεροσκαφών άρχισε να αυξάνεται ραγδαία.
  Και στις 4 Νοεμβρίου 1940, ακολούθησε μια απρόσμενη αλλά τολμηρή απόβαση στη Βρετανία. Κάτι που αιφνιδίασε τις παράκτιες άμυνες. Και οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν τα προγεφύρια αιχμαλωτίζοντας μεγάλο αριθμό Βρετανών στρατιωτών. Και στη συνέχεια αναπτύξτε αμέσως την επιτυχία.
  Κερδίστηκε μια σημαντική νίκη και η Αγγλία έπεσε πίσω το σαράντα έτος. Ο πόλεμος συνεχίστηκε για αρκετή ώρα. Ο Τσόρτσιλ κατέφυγε στον Καναδά και προσπάθησε να οργανώσει αντίσταση εκεί. Και οι Γερμανοί κατέλαβαν πολλές αποικίες της Αγγλίας με στρατεύματα. Και τότε η Ιαπωνία επιτέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και το Τρίτο Ράιχ έπρεπε να αξιοποιηθεί.
  Η απόκτηση της Αμερικής δεν είναι εύκολη - τη χωρίζει ο ωκεανός. Όμως οι Γερμανοί δημιούργησαν ένα προγεφύρωμα στη Λατινική Αμερική και άρχισαν να προωθούν τις δυνάμεις τους από εκεί. Και άρχισαν να σφίγγουν το δαχτυλίδι γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Στο σαράντα τρίτο έτος, οι Ναζί είχαν στη σειρά τον Πάνθηρα, την Τίγρη και το Λιοντάρι. Το τελευταίο αυτοκίνητο δεν ήταν στην πραγματική ιστορία, αλλά τώρα οι Ναζί είχαν πολύ περισσότερους πόρους. Ωστόσο, το "Λιοντάρι" με βάρος ενενήντα τόνων, και ένα υπερβολικά ισχυρό πυροβόλο κατά των "Σέρμαν", δεν δικαιολογήθηκε και πολύ. Όπως το τανκ Maus. Αν σε δοκιμές αυτό το μηχάνημα έδειξε ικανοποιητικά αποτελέσματα, τότε στην πραγματική ιστορία άρχισε να χαλάει.
  Κάπως καλύτερη ήταν αυτή που έλαβε από τις σαράντα τρεις Σεπτεμβρίου στη σειρά Panther-2. Αρκετά βαρύ στους πενήντα τρεις τόνους, αλλά με κινητήρα εννιακόσιας ίππους, κινούνταν καλά. Και το κανόνι της 88 χιλιοστών στο 71 EL τρύπησε τους Σέρμαν από τέσσερα χιλιόμετρα.
  Η Gerda μόλις έλαβε μία από τις πρώτες τροποποιήσεις Panther-2 και πολέμησε τους Αμερικανούς στον Καναδά.
  Ήταν Οκτώβριος του 1843. Παρά τη φθινοπωρινή δροσιά, τα κορίτσια ήταν ξυπόλητα και με ένα μπικίνι.
  Το "Panther" -2 από μεγάλη απόσταση μπορούσε να χτυπήσει, και είχε καλή προστασία στο μέτωπο. Και τα πλευρά της προστατεύονται καλύτερα από αυτά ενός απλού ΠάνθηραЈ δεν μπορείς να πάρεις μπαζούκα ή όπλο μικρού διαμετρήματος.
  Αλλά για να χτυπήσεις από μεγάλη απόσταση πρέπει να έχεις εκπληκτική ακρίβεια.
  Και η Γκέρντα μάλλον πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να χτυπήσει. Το βλήμα περιγράφει ένα τόξο και τρυπάει τη δεξαμενή American Grant από τέσσερα χιλιόμετρα.
  Κορίτσι βρυχάται:
  - Είμαστε απλώς διάβολοι!
  Με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, σχολιάζοντας επιθετικά:
  - Ο πολιτικός είναι ένα γουρούνι με καθαρό κοστούμι, και μια αλεπού με το πρόσχημα της ιερής αθωότητας!
  Η Κριστίνα πυροβόλησε μία προς μία, κάτι που έκανε πολύ εύστοχα και ευχαριστημένη, σπάζοντας με ακρίβεια τον Σέρμαν και ουρλιάζοντας:
  - Στον πολιτικό λατρεύει να γαβγίζει δυνατά και να υπόσχεται εκκωφαντικά, αλλά όταν πρέπει να εκπληρώσεις την υπόσχεση, δεν θα ακούσεις παρά δικαιολογίες!
  Η Μάγδα χτύπησε επίσης τον εχθρό με ένα πολύ θανατηφόρο βλήμα, τρύπησε το μέτωπο του πυργίσκου του τανκ και κελαηδούσε:
  - Καλύτερα να δέρνεις έναν πολιτικό που υπόσχεται αδράνεια παρά να χτυπάς μπράβο όταν χάνεις τη δουλειά σου!
  Και η κοπέλα ξέσπασε στα γέλια... Και πάλι πυροβόλησε από το όπλο. Τόσο εύκολα οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να νικήσουν το Τρίτο Ράιχ.
  Αλλά οι Fritz έχουν ανθρώπινο υλικό και η τεχνική είναι πιο δυνατή. Για παράδειγμα, το ME-309 είναι τρομερό, εναντίον του οποίου δεν υπάρχει υποδοχή, και από το οποίο δεν υπάρχει διαφυγή. Αυτό το μηχάνημα έχει έναν πολύ ισχυρό οπλισμό: τρία πυροβόλα αεροσκάφους των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα των δεκατεσσάρων χιλιοστών που είναι επίσης θανατηφόρα μέρη. Έως και επτά φλογερά σημεία - ωραίο!
  Το ME-309 είναι ένα τέρας, ειδικά αν το διαχειρίζονται κορίτσια. Σε αυτή την περίπτωση, δύο καλλονές: η Albina και η Alvina. Και οι δύο ξανθιές είναι ξυπόλητες και μόνο με μπικίνι.
  Και πώς θα αντιμετωπίσουν τους Αμερικανούς. Μόνο θραύσματα πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Σπρώχνοντας τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Αλμπίνα πυροβόλησε και κατέρριψε ένα αμερικανικό αεροπλάνο, ουρλιάζοντας:
  - Ο πολιτικός είναι μια φτηνή ιερόδουλη που τα βγάζει πέρα για πολύ καιρό, και φέρνει όχι μόνο μια αφροδίσια λοίμωξη στη σάρκα, αλλά γεννά και έναν βάκιλο ανασφάλειας στην ψυχή!
  Εδώ η Alvina πατάει το πεντάλ με το γυμνό της τακούνι, πολύ εύστοχα σφυριά και κελαηδάει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Οι φτηνές ιερόδουλες είναι οι πιο ακριβές - ειδικά αν είναι πολιτικές!
  Ναι, αυτά τα κορίτσια γνωρίζουν την αξία τους και βγάζουν νοκ άουτ το πνεύμα και την υλική συνιστώσα του αντιπάλου.
  Σταδιακά οι Γερμανοί ξεπερνούν την Αμερική. Εδώ έχουν ήδη ένα νέο επιθετικό τουφέκι MP-44, το οποίο καταστρέφει πλήρως τους Αμερικανούς. Αυτό το επιθετικό τουφέκι δεν ανταποκρίνεται σε κανέναν. Και δίνει στη Βέρμαχτ ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα.
  Και τα κορίτσια πολεμούν στο πεζικό: η Μάργκαρετ και η Χέλγκα. Χρησιμοποιούν επίσης μια ειδική φόρμα: παλεύουν ξυπόλητοι και με μπικίνι. Και είναι πολύ αποτελεσματικό.
  Η Μάργκαρετ έριξε μια έκρηξη στους Αμερικανούς και εξαπέλυσε μια κολοσσιαία, θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ένας πολιτικός είναι τόσο ιερόδουλη που υπόσχεται παραδεισένια απόλαυση δωρεάν, αλλά βάζει μόνο ένα γουρούνι στο κρεβάτι!
  Η Helga παρατήρησε καθώς πυροβόλησε τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια και ακρίβεια:
  - Ένας πολιτικός δεν μπορεί παρά να αφαιρέσει και να διχάσει αριθμητικά, και αφού γίνει δικτάτορας, μπορεί να επαναφέρει και τους όρους της κυβέρνησης!
  Και η κοπέλα πήρε και με το γυμνό της πόδι πέταξε ένα μεγάλο, καταστροφικό δώρο θανάτου.
  Η Μάργκαρετ, ενώ πυροβόλησε το όπλο της, παρατήρησε:
  - Δεν έχει σημασία όταν ένας δικτάτορας επαναφέρει τους όρους του κανόνα, είναι χειρότερο όταν όλα τα επιτεύγματα μηδενίζονται χωρίς ραβδί!
  Και το κορίτσι θα πετάξει και ένα δώρο αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Helga, κουρεύοντας τους Αμερικανούς στην επίθεση και νικώντας τους σε τάξεις ακριβώς εν κινήσει, εξέδωσε:
  - Όταν τα επιτεύγματα της δικτατορίας μηδενίζονται, οι όροι διακυβέρνησης μηδενίζονται!
  Και τα κορίτσια θα το πάρουν και θα γελάσουν, βγάζοντας τα δόντια τους που αστράφτουν σαν μαργαριτάρια.
  Το Τορόντο και το Κεμπέκ έπεσαν ακόμη και πριν από το χειμώνα... Και τον χειμώνα, οι μάχες εκτυλίχθηκαν ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δυνάμεις ήταν άνισες... Αν και οι Αμερικανοί, λόγω της διάρκειας των επικοινωνιών και της ισχυρής οικονομίας, είχαν μεγάλο πλεονέκτημα στον όγκο του εξοπλισμού. Αλλά ήταν κατώτερα σε ποιότητα.
  Την άνοιξη του σαράντα τέταρτου έτους, τα αεριωθούμενα οχήματα άρχισαν να συμμετέχουν μαζικά σε αεροπορικές μάχες: ME-262 και XE-162, που δεν είχαν ίσους αντιπάλους.
  Το νεότερο "Lion" -2 εμφανίστηκε στις δεξαμενές, στις οποίες οι Γερμανοί, για πρώτη φορά στην κατασκευή δεξαμενών, τοποθέτησαν το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα σε ένα τετράγωνο και απέναντι, και το κιβώτιο ταχυτήτων στον ίδιο τον κινητήρα και μπροστά - μετατοπίζοντας το πίσω πύργος. Το Lion-2 αποδείχθηκε ότι είχε χαμηλότερη σιλουέτα, επιπλέον, το υπόστρωμα έγινε ελαφρύτερο και ο πυργίσκος αποδείχθηκε στενότερος με ένα πυροβόλο όπλο 88 mm - το 105 εξακολουθεί να είναι περιττό για τα αμερικανικά άρματα μάχης. Το "Lion" -2 αποδείχθηκε ότι ήταν κινητό και καλά προστατευμένο. Στο πεδίο της μάχης, πήρε αμέσως την πρωτοβουλία ως το καλύτερο τανκ στον κόσμο.
  Η ΕΣΣΔ μετά τον πόλεμο με τη Φινλανδία δεν έχει ακόμη πολεμήσει με κανέναν. Η ανάπτυξή του στην κατασκευή δεξαμενών δεν πήγε με τον πιο παραγωγικό τρόπο. Εμφανίστηκαν τέρατα KV, με τεράστιες κλίμακες και πολλά όπλα. Μόνο το T-34 μπορεί να ονομαστεί επιτυχημένο τανκ. Αν και όχι αρκετά ισχυρό.
  Επιπλέον, η ανάπτυξη τροχοφόρων δεξαμενών εμφανίστηκε στην ΕΣΣΔ. Η Serie A είναι ήδη αυτοκινητόδρομος. Και πολλά άλλα αυτοκίνητα.
  Οι Γερμανοί από την άλλη έμαθαν να πολεμούν και έλαβαν μεγάλη μαχητική εμπειρία. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, περισσότερο από το ήμισυ της επικράτειας των ΗΠΑ είχε ήδη καταληφθεί από τους Ναζί. Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε η επίθεση στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
  Η Gerda έχει ήδη αγωνιστεί στο Lev-2. Αυτό το όχημα ζύγιζε εξήντα τόνους, αλλά είχε παχύτερη πλευρική θωράκιση 100 mm στις πλαγιές και ένα πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 100 EL. Και η μετωπική θωράκιση κάτω από μεγάλες πλαγιές ήταν επίσης κάπως παχύτερη. Το σώμα είναι 150 mm και 45 μοίρες, και το μέτωπο είναι 200 mm και έχει επίσης κλίση.
  Τα αμερικανικά όπλα δεν πήραν την μετωπική θωράκιση ενός τέτοιου τανκ. Και αυτά που μπορούσαν να διεισδύσουν στο πλάι ήταν λίγα και όχι σε τανκς.
  Η Γκέρντα έστειλε ένα βλήμα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, έσπασε τον Σέρμαν και σημείωσε:
  - Ο πολιτικός δουλεύει με τη γλώσσα του, έλκοντας ενεργητικά την καρδιά, μόνο που ως αποτέλεσμα όλα τα λόγια δίνονται στο συκώτι!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε κατά των Αμερικανών και ανέτρεψε το ακριβές χτύπημα του οβιδοφόρου και γρύλισε:
  - Όσο πιο χαζό είναι το μυαλό του ηγεμόνα, τόσο πιο κοφτερό το τσεκούρι του δήμιου του!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε ξανά στον εχθρό, έσπασε ένα άλλο τανκ στη σειρά και φώναξε:
  - Η επαναφορά της θητείας του δικτάτορα θα μετατρέψει τον ψηφοφόρο σε τακτοποιημένο ποσό!
  Η Μάγδα κινήθηκε και εδώ στον εχθρό, και έσπασε το αντιαεροπορικό όπλο, μουρμουρίζοντας:
  - Στον κυβερνήτη αρέσει να μιλάει στρογγυλά, έστω και μόνο για να μηδενίζει τις εύγλωττες αποτυχίες!
  Και τα κορίτσια έστειλαν πάλι ένα βλήμα τεράστιας, θανατηφόρας δύναμης!
  Και στον ουρανό, σοβαρές μάχες είναι σε πλήρη εξέλιξη, και πολύ αιματηρές.
  Η Albina στο ME-262 γκρέμισε ένα άλλο αμερικανικό αυτοκίνητο και τσίριξε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ο γύπας δικτάτορας έχει πάντα δίκιο, γιατί έχει πολλά δικαιώματα, χωρίς σύνορα, και ο ψηφοφόρος που έχει δικαιώματα πτηνών δεν μπορεί παρά να πετάξει πάνω από τον κλοιό!
  Η Alvina, σε ένα ME-262, έκοψε επίσης ένα αμερικανικό μαχητικό και φώναξε έξυπνα:
  - Αν θέλεις να γίνεις αετός, σταμάτα να πετάς με δικαιώματα πουλιών!
  Οι Ναζί ήδη εισβάλλουν στον Λευκό Οίκο. Τρία κορίτσια: η Helga, η Margaret και η Frida κατευθύνονται προς τον τρούλο για να κρεμάσουν τη σημαία τους εκεί.
  Οι πολεμιστές είναι ξυπόλητοι και με ένα μόνο μπικίνι. Κρυφά και τσακώνονται.
  Η Χέλγκα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και έριξε μια έκρηξη από το πολυβόλο της, κραυγάζοντας:
  - Τις περισσότερες φορές, όσοι έχουν δικαιώματα πτηνών και τη συνήθεια να μετράνε κοράκια είναι τις περισσότερες φορές κόκορες!
  Η Μάργκαρετ πυροβόλησε επιθετικά και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε το παρόν του αφανισμού και τσίριξε:
  - Μέχρι να ξεμάθετε πώς να μετράτε τα κοράκια, θα πετάτε με δικαιώματα πουλιών και εφευρετικότητα κότας!
  Η Φρίντα έκοψε αρκετούς μαύρους στρατιώτες των Γιάνκι και ούρλιαξε, πετώντας μια καταστροφική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Με τα δικαιώματα των πουλιών δεν θα απογειωθείτε στον ουρανό, αλλά θα πετάξετε στην κόλαση σαν ένα κοτόπουλο σε μάπη!
  Τα γιαπωνέζικα νίντζα παλεύουν επίσης με τους Αμερικανούς. Πιέζουν από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Το κορίτσι των μπλε νίντζα έκοψε τους Αμερικανούς με σπαθιά. Πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Εάν έχετε μυαλό κοτόπουλου, δικαιώματα πουλιών και φιλοδοξίες κόκορα, τότε τα φτερά θα πετάξουν με εγγύηση!
  Η κίτρινη κοπέλα νίντζα χρησιμοποίησε τα ξίφη της για να κόψει τους Αμερικανούς και έτριξε, πετώντας ένα δώρο αφανισμού με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Αυτός που έχει μυαλά κοτόπουλου μετράει κοράκια και επιδιώκει μόνο τα δικαιώματα των πτηνών!
  Η κόκκινη κοπέλα νίντζα εκτόξευσε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κόβοντας τα κεφάλια των εχθρών και τσίριξε:
  - Όποιος μετράει πολλά κοράκια έχει προβλήματα χωρίς να μετράει!
  Το λευκό κορίτσι νίντζα πήρε το δώρο του θανάτου με την κατακόκκινη θηλή της και φώναξε:
  - Μετρώντας κοράκια, κινδυνεύεις να κραυγάσεις, να τρίψεις τη μύτη σου, θα μπεις σε μάπα σαν το κοτόπουλο!
  Τελικά ανέλαβε ο Λευκός Οίκος. Τόσο η Νέα Υόρκη όσο και η Ουάσιγκτον έπεσαν στις αρχές Οκτωβρίου.
  Και στις 8 Νοεμβρίου 1944, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό συνθηκολόγησαν με την Ιαπωνία και το Τρίτο Ράιχ.
  Υπήρξε μια προσωρινή παύση. Το Τρίτο Ράιχ έπρεπε να χωνέψει τα υπάρχοντα και να προετοιμαστεί για έναν νέο πόλεμο. Η Ιαπωνία πήρε επίσης πολλά.
  Ο Στάλιν προετοιμαζόταν επίσης για πολέμους, αλλά δεν χωρούσε πουθενά. Όλα ήταν ήρεμα.
  Οι Γερμανοί ξεκίνησαν την κατασκευή τανκς της σειράς Ε. Επίσης τον σαράντα πέμπτο χρόνο αποκτήθηκαν πολύ επιτυχημένα δισκοπλάνα, τα οποία μπορούσαν να αποτελέσουν σημείο καμπής σε κάθε πόλεμο. Αναπτύχθηκαν επίσης πυρηνικά όπλα. Ωστόσο, στην ΕΣΣΔ, ο Στάλιν τον αντιμετώπισε με ψυχραιμία και σχεδόν δεν χρηματοδοτούσε. Η στάση του Χίτλερ ήταν επίσης δύσπιστη. Αλλά στην Ιαπωνία, έγιναν κάποιες εργασίες.
  Η νοημοσύνη του Τρίτου Ράιχ έλαβε πληροφορίες ότι οι Ιάπωνες είχαν πετύχει κάτι.
  Μετά από μια προσωπική συνάντηση μεταξύ Χίτλερ και Στάλιν, πάρθηκαν αποφάσεις για έναν κοινό πόλεμο κατά της Ιαπωνίας.
  Ο Στάλιν, σε μεγάλη ηλικία, ήθελε να λάβει τη δόξα ενός εξαιρετικού διοικητή και μετά από δισταγμό αποφάσισε να συνάψει στρατιωτική συμμαχία με τη Γερμανία. Ο Χίτλερ, που προσωπικά κατάφερε να κάνει φίλους με τον κόκκινο δικτάτορα, προτίμησε επίσης να πολεμήσει την Ιαπωνία. Επιπλέον, έχει πολλές αποικίες και εξακολουθεί να είναι σχετικά καθυστερημένος στρατός. Αν και πολυάριθμος, και φανατικός. Μια τόσο εύκολη βόλτα δεν περίμενε κανείς.
  Στις 20 Απριλίου 1950 ξεκίνησε ένας μεγάλος πόλεμος εναντίον της Ιαπωνίας με τις αποικίες, την ΕΣΣΔ και το Τρίτο Ράιχ.
  Ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε από τη Μαντζουρία. Μη έχοντας εμπειρία σε επιθετικές επιχειρήσεις, κατά της ισχυρής ιαπωνικής άμυνας, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν αργά και με μεγάλες απώλειες.
  Η Ελισαβέτα πολεμά σαμουράι στο νεότερο τανκ T-54. Το σοβιετικό αυτοκίνητο είναι πιο προηγμένο από τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά εμφανίστηκε πρόσφατα. Και έχει ένα κανόνι 122 χιλιοστών, και η ίδια είναι πολύ βαριά - πενήντα πέντε τόνοι.
  Ο Στάλιν, χωρίς να έχει εμπειρία από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, προχώρησε αυξάνοντας το μέγεθος και τη μάζα των αρμάτων μάχης.
  Του άρεσαν όλα τα μεγάλα και ογκώδη.
  Όπως και η σειρά KV, ορισμένα μοντέλα, όπως το KV-14, ζύγιζαν πάνω από τριακόσιους τόνους.
  Οι Γερμανοί, αντίθετα, συνειδητοποίησαν ότι τα μεγάλα βάρη ήταν αναποτελεσματικά και το τανκ χρειαζόταν κινητικότητα. Και το πυραμιδικό AG-50 έγινε η κύρια μηχανή. Είχε γωνίες ορθολογικής κλίσης προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και δεν μπορεί να διεισδύσει από σοβιετικά όπλα από καμία γωνία. Ταυτόχρονα, το βάρος είναι μόλις πενήντα τόνοι και ο κινητήρας των 1800 ίππων είναι αεριοστρόβιλος. Το AG-50 είναι ένα τέλειο αυτοκίνητο για την εποχή του και πολύ γρήγορο, μερικές φορές εκατό χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο.
  Και το κανόνι τοποθετήθηκε πρόσφατα με κοντή κάννη, αλλά υψηλής πίεσης, που είναι ικανό να διαπεράσει όλα τα αυτοκίνητα. Και το διαμέτρημα των 88 mm δεν χρειάστηκε να αλλάξει. Μάλιστα, το διαμέτρημα είναι μικρότερο και η παροχή οβίδων μεγαλύτερη και ο ρυθμός βολής του όπλου μεγαλύτερος. Και αυτό είναι ήδη αξίωμα. Αντίθετα, τα μεγάλα διαμετρήματα σε μια μονομαχία τανκ είναι στην πραγματικότητα χειρότερα από τα μικρά.
  Το AG-50 είναι το τέρας που συντρίβει την Ιαπωνία. Οι σαμουράι έχουν μόνο τανκς της σειράς E, και ακόμη και τότε τα πρώιμα, μακριά από τα πιο προηγμένα μοντέλα αυτής της τροποποίησης.
  Αλλά η Ελισάβετ εξακολουθεί να οδηγεί ένα T-54 και να πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Χτύπησε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Ο τύραννος φαντάζεται τον εαυτό του λιοντάρι, αλλά τρώει πτώματα σαν ύαινα, αγαπά τον πόλεμο, αλλά δεν θέλει να τραβήξει το λουρί του στρατιώτη, του αρέσει να ξαπλώνει ένα γουρούνι και να το καταβροχθίζει με εντόσθια!
  Η Αικατερίνα αποκάλυψε την κατακόκκινη θηλή της, χτύπησε τον εχθρό πατώντας το κουμπί με το στήθος της και φώναξε:
  - Αν είσαι ανάπηρος με το μυαλό σου, τότε το προσθετικό της παιδείας δεν θα σε βοηθήσει!
  Η Έλενα χαστούκισε επίσης με τη βοήθεια μιας γυμνής φτέρνας και ούρλιαξε:
  - Ένα λιοντάρι χωρίς εκπαίδευση είναι καλύτερος ηγέτης από ένα πιστοποιημένο κριάρι!
  Η Ευφροσύνη πυροβόλησε επίσης με τη σειρά της, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και φώναξε:
  - Ένας πυγμάχος έχει ένα δυνατό χτύπημα στο χέρι του, αλλά ένας πολιτικός χτυπάει το μυαλό του με τη γλώσσα του, ακόμα κι όταν ο ίδιος είναι μάλλον αδύναμος στο κεφάλι!
  Η επίθεση είναι σε όλα τα μέτωπα. Σοβιετικοί πιλότοι πολεμούν επίσης. Ήδη εμφανίστηκε το MIG-15 που μπορεί να ανταγωνιστεί τα ιαπωνικά οχήματα και μάλλον καλύτερα θα είναι τα γερμανικά ειδικά σε ταχύτητα και οπλισμό.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα αγωνίζεται στον ουρανό με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Χτυπά δύο ιαπωνικά αυτοκίνητα και τσιρίζει:
  - Ένας πυγμάχος έχει δύο χέρια και αρκετούς συνδυασμούς μπουνιών, ένας πολιτικός έχει μια γλώσσα, ατελείωτη αναπαράσταση τραγουδιών ουσιαστικά του ίδιου κινήτρου!
  Η Akulina Orlova, πυροβολώντας ανελέητα στον εχθρό και χτυπώντας εντελώς, σημείωσε:
  - Ξυπόλητη, η ίδια η κοπέλα φορά έναν άντρα, γδύνεται - θα τον αφήσει χωρίς παντελόνι, και απλώνοντας τα πόδια της, θα σφίξει το λαιμό της με μια λαβή θανάτου!
  Η Mirabela Magnetic, κόβοντας ιαπωνικά αεροπλάνα και ενεργώντας με εικονική επιθετικότητα, παρατήρησε:
  - Μια γυναίκα, απλώνοντας τα πόδια της, σφίγγει μαμούθ σε έναν άντρα για να στύψει χρυσές σταγόνες!
  Τα κορίτσια πολέμησαν με μεγάλη δραστηριότητα και κινούνταν από άκρη σε άκρη, αποφεύγοντας εύστοχες βολές του εχθρού.
  Γερμανοί πιλότοι παρενόχλησαν και τους Ιάπωνες.
  Η Αλμπίνα έκοψε τέσσερα αυτοκίνητα ταυτόχρονα και φώναξε με ενθουσιασμό:
  - Γυμνά γυναικεία πόδια, γδύνονται τέλεια οι άνδρες που δεν έχουν κεφάλι!
  Η Alvina πήρε και έκοψε πέντε ιαπωνικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και έτριξε:
  - Είναι καλύτερα να φιλάς τα ξυπόλυτα πόδια ενός κοριτσιού παρά να είσαι ένα εντελώς μοναχικό παπούτσι!
  Η Gerda στο τανκ AG-50 πολέμησε στο πλευρό της Charlotte. Και τα δύο κορίτσια αγωνίστηκαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε εναντίον του εχθρού, έσπασε το ιαπωνικό αυτοκίνητο και ούρλιαξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ο ταύρος έχει κυριολεκτικά κέρατα και ένας άνθρωπος χωρίς ανοδική υγεία θα αποκτήσει μεταφορικά κέρατα!
  Η Σαρλότ έκανε επίσης μια εύστοχη βολή, τρύπησε τον εχθρό και σημείωσε:
  - Ένας άντρας που ήταν ντυμένος με γυμνά γυναικεία πόδια - ένα πλήρες παπούτσι!
  Η Χριστίνα και η Μάγδα παλεύουν επίσης στο AG-50 και αγωνίζονται απελπισμένα.
  Η Χριστίνα πυροβόλησε και φώναξε:
  - Αν ένας άντρας είναι παπούτσι, τότε είναι προορισμένος να είναι κάτω από τη φτέρνα και αλήτης!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης, και με μεγάλη ακρίβεια, και έσπασε το οβιδοβόλο του εχθρού, τρίζοντας:
  - Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός ενός ανθρώπου από την έλλειψη θάρρους και μεγαλύτερο πρόβλημα από την υπερβολική επιθυμία!
  Και τα κορίτσια συνέχισαν να τραμπουκίζουν τους σαμουράι.
  Τους πίεζαν όλο και πιο δυνατά σε διαφορετικά μέτωπα.
  Η Αλένκα και η ομάδα της πολέμησαν στο πιο πρόσφατο τανκ IS-3. Αυτό το μηχάνημα είναι από μια πιο μοντέρνα σειρά με πυροβόλο 130 χιλιοστών, στην προκειμένη περίπτωση ενός και βάρους ογδόντα τόνων.
  Έχει πέντε μέλη πληρώματος - όλα κορίτσια. Και αυτό είναι υπέροχο.
  Η Alyonka πυροβόλησε από το όπλο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Ο άντρας είναι λάγνος πίθηκος με στοργικό λόγο, αλλά η βλακεία των κοριτσιών θα σακατέψει!
  Ο Anyuta πυροβόλησε ξανά με τη σειρά του, τρύπησε το ιαπωνικό αυτοκίνητο και κελαηδούσε:
  - Αν οργώσεις ένα γάιδαρο με το μυαλό σου σαν τον γάιδαρο για την αλεπού, αν έχεις λαγό στο πνεύμα, τρία δέρματα θα σου σκίσουν το καπέλο!
  Η Άλλα έδωσε μια ακριβή βολή με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής με την οποία πάτησε το κουμπί και τσίριξε:
  - Μπορείτε να φτιάξετε έναν γερουσιαστή από ένα άλογο, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε έναν έντιμο άροτρο από έναν πολιτικό!
  Η Μαρία κλώτσησε επίσης τον εχθρό, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, και κελαηδούσε:
  - Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις γερουσιαστή είναι από κάποιον που ξέρει να κάνει τουλάχιστον ένα άλογο, αλλά για κάποιο λόγο σε οποιοδήποτε κοινοβούλιο υπάρχουν πολλά γαϊδούρια και μάλιστα τεμπέληδες!
  Η Ολυμπία πυροβόλησε επίσης με το γυμνό τακούνι της και εξέδωσε:
  - Αν δεν μάθεις να ιππεύεις, θα είσαι γυμνός βασιλιάς!
  Τα κορίτσια έδειξαν την υψηλότερη τάξη στις μάχες. Και έτσι τα σοβιετικά στρατεύματα για μισό χρόνο μάχης έφτασαν στο Πορτ Άρθουρ. Αυτή η πόλη καλύφθηκε από τους Ιάπωνες από τη θάλασσα.
  Η Νότια Σαχαλίνη κατάφερε επίσης να ανακαταλάβει.
  Έτσι, πάρθηκε εκδίκηση για προηγούμενες ήττες από την Ιαπωνία. Επιπλέον, η εκδίκηση ήταν ακόμα μερική που κρατούσε ο Πορτ Άρθουρ ...
  Άρχισε η πολιορκία του.
  Το βαρύ σοβιετικό πυροβολικό βομβάρδισε αυτό το φρούριο. Τα κορίτσια πυροβόλησαν με οβίδες.
  Η Αλίκη και η Αγγελική εκτοξεύτηκαν οβίδα μετά από οβίδα.
  Η Αλίκη πυροβόλησε και παρατήρησε:
  - Σε κάθε τουρνουά υπάρχει πλήθος αγώνων και τελικών αποτελεσμάτων, μόνο στην πολιτική υπάρχουν συνεχείς επαναφορές και παράλληλη καταμέτρηση!
  Η Αγγελική, ακουμπώντας τα γυμνά της τακούνια, έδωσε ένα κοχύλι και ούρλιαξε:
  - Στην πυγμαχία τα χαμηλά χτυπήματα τιμωρούνται ανεξάρτητα από το χρώμα των γαντιών, στην πολιτική φέρνουν τη νίκη, ειδικά αν τα γάντια δεν είναι λευκά!
  Κατά τη διάρκεια του έτους των μαχών, η Ιαπωνία έχασε όλες τις αποικίες της. Και τώρα οι μάχες εκτυλίχθηκαν για την ίδια τη μητρόπολη.
  Και οι όμορφοι πολεμιστές πλησίασαν το Τόκιο.
  Και τα σοβιετικά τάνκερ πήραν τελικά το Port Arthur.
  Η Ελίζαμπεθ στόχευσε το όπλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πυροβόλησε κατά του εχθρού και έτριξε:
  - Ο άντρας δεν απέχει πολύ από τον γίβωνα, αν όχι από διάνοια, τότε από πόθο, το αρσενικό είναι τυπικός πίθηκος!
  Η Αικατερίνη πυροβόλησε επίσης στον εχθρό χρησιμοποιώντας τη γυμνή φτέρνα της και παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Ένας άντρας έχει μια τελειότητα και δύο χέρια, αλλά μια γυναίκα αναζητά την τελειότητα η ίδια με τα χέρια που τσουγκρίζουν και την ισχυρή αξιοπρέπεια!
  Η Έλενα, πυροβολώντας τους Ιάπωνες, και αναποδογυρίζοντας ένα άλλο όπλο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, σημείωσε:
  - Οι κλόουν στο τσίρκο προκαλούν υγιές γέλιο και διασκέδαση, οι γελωτοποιοί στην πολιτική προκαλούν ανθυγιεινό γρύλισμα και απογοήτευση!
  Τα κορίτσια, όπως βλέπεις, τσακίζουν τους Ιάπωνες κατά βάθος. Με τέτοια, φυσικά, θα πέσει χωρίς αμφιβολία ο Πορτ Άρθουρ.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα πολεμά στον ουρανό πάνω από την Ιαπωνία και δίνει στον εχθρό μια κάθοδο, τραγουδώντας:
  - Ένα, δύο, τρία, σκίστε τον σαμουράι!
  Και λέει έναν αφορισμό, πολύ εύστοχο:
  - Στο σκάκι η κίνηση του ιππότη συχνά κάνει ματ, στην πολιτική ο ψηφοφόρος πάντα ζευγαρώνει με τις κινήσεις του ιππότη!
  Η Akulina Orlova, συνθλίβοντας τον σαμουράι στον ουρανό και κλείνοντας το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της, σημείωσε:
  - Μια αρκούδα πάτησε το αυτί ενός κακού μουσικού, ενός ηλίθιου ψηφοφόρου βούισε - πολιτικοί αλεπούδες!
  Η Mirabela Magnetic έκοψε ένα άλλο αυτοκίνητο από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου από μια στροφή και σημείωσε:
  - Δύο δυνατοί, αλλά διαφορετικοί χαρακτήρες γεννούν μια έκρηξη, δύο έξυπνα, αλλά διαφορετικά άτομα γεννούν ιδιοφυΐα!
  Τα κορίτσια σηκώθηκαν στον ουρανό πάνω από τους σαμουράι.
  Η Αλμπίνα, γκρεμίζοντας το αεροπλάνο της Ιαπωνίας, χαμογελώντας τα δόντια της, σημείωσε επιθετικά, κλείνοντας το μάτι:
  - Τα παιδιά γεννιούνται από την αγάπη των δύο φύλων, η επιτυχία από τον συνδυασμό εργατικότητας και ταλέντου!
  Η Άλβινα, επίσης, κλώτσησε τον σαμουράι με τη γυμνή της φτέρνα και ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Οι άντρες θέλουν γιους από όμορφες γυναίκες και οι γυναίκες θέλουν κόρες από έξυπνους άντρες, το συμπέρασμα είναι ότι οι υγιείς απόγονοι απαιτούν ομορφιά και εξυπνάδα, αλλά πού να βρεις συνδυασμό τέτοιας καλοσύνης!
  Αλλά οι μάχες έχουν ήδη εκτυλιχθεί για το Τόκιο. Οι Γερμανοί και μεμονωμένα σοβιετικά τάγματα εισβάλλουν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Ο Μάης του 1951 είναι στην αυλή, όλα κυριολεκτικά ανθίζουν. Και πολύ όμορφο και πλούσιο.
  Όμως η πόλη του Τόκιο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Τμήματα της Βέρμαχτ προχωρούν κατά μήκος της και οι μάχες είναι πολύ σκληρές και άνισες.
  Η Gerda στο AG-50 αγωνίζεται στο πλευρό της Charlotte. Αυτά τα κορίτσια πιστεύουν με πολύ πάθος στη νίκη τους.
  Η Gerda πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πατώντας τα κουμπιά του joystick και λέει:
  - Αυτό που θέλει μια γυναίκα είναι αυτό που θέλει ο Θεός, αλλά οι επιθυμίες ενός άντρα είναι παρόμοιες με τις επιθυμίες μιας μαϊμούς!
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης τον εχθρό, χτύπησε τον πυργίσκο από το ιαπωνικό αυτοκίνητο και τσιρίξε:
  - Ο Θεός δημιούργησε μια γυναίκα ως λουλούδι για ομορφιά, ένας άντρας χρειαζόταν ως χούμο για να ταΐσει ένα απολαυστικό φυτό!
  Στο άλλο τανκ AG-50, πολεμούν και κορίτσια, που είναι απλά ματωμένα τέρατα της super class. Είναι πολύ μάχιμοι και επιθετικοί πολεμιστές, αλλά ταυτόχρονα ήπιοι.
  Η Χριστίνα πυροβόλησε με τα γυμνά της δάχτυλα και τα λαξευμένα πόδια της και παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Η γυναίκα είναι τριαντάφυλλο, αλλά μακριά από φυτό, ο άντρας είναι κόκορας, αλλά όχι φτερωτός, αλλά ένα τυπικό κερασφόρο ζώο!
  Η Μάγδα με ένα γέλιο πυροβόλησε τον εχθρό με ένα φονικό βλήμα και τσίριξε:
  - Ένας άντρας που κουνάει σαν πουλί, αλλά χωρίς φτερά, ξεχύνεται σαν αηδόνι, αλλά όχι τραγουδιστής, υπόσχεται σε μια γυναίκα χρυσά βουνά, αλλά δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα στο κρεβάτι!
  Στην έφοδο του Τόκιο συμμετέχουν και σοβιετικά κορίτσια. Συγκεκριμένα, το πλήρωμα του Αλένκα. Μεταπήδησαν σε ένα ακόμη πιο ισχυρό και βαρύ IS-4, με ένα δεύτερο πυροβόλο των 85 χλστ.
  Όμως η πρώτη πεντάδα παρέμεινε η ίδια.
  Η Αλένκα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Στις υποσχέσεις του πολιτικού, ο αυτοκράτορας, στην εκπλήρωση του γυμνού βασιλιά, υπόσχεται το φεγγάρι από τον ουρανό, και οι ψηφοφόροι παίρνουν σκυλίσια ζωή!
  Ο Anyuta παρατήρησε επιθετικά, στέλνοντας ένα βλήμα από ένα κανόνι και χτυπώντας με ακρίβεια τον εχθρό:
  - Ένας έξυπνος ηγεμόνας δεν επιδιώκει να αποθεώσει τον εαυτό του, αλλά προσπαθεί να δώσει στον εκλέκτορα ανθρώπινη ζωή!
  Η Άλλα κατακεραυνώθηκε κατά του εχθρού, στοχεύοντας ένα δώρο θανάτου με το γυμνό λαξευμένο πόδι της και έδωσε έξω:
  - Ακόμα κι ένας ηλίθιος στο θρόνο μπορεί να φυτέψει πολλά, αλλά πλούσια σοδειά θερίζεται με όχι βαρύ μυαλό!
  Η Μαρία έριξε επίσης πυροβολισμούς, μόνο που αυτή τη φορά από πολυβόλα, έριξε νοκ άουτ πολλούς αντιπάλους και εξέδωσε:
  - Ένας δικτάτορας που φυτεύει πολύ και χύνει αίμα, θα κάθεται σε μια λακκούβα και θα βρυχάται από τον πόνο!
  Η Ολυμπιάδα, επίσης, πυροβόλησε, πατώντας τις σκανδάλες με τα γυμνά της πέλματα και επιθετικά, σημείωσε:
  - Ένας ψηφοφόρος που ψηφίζει έναν πολιτικό που συχνά καβαλάει ένα άλογο, θα τον καταλάβουν φλάερ!
  Η επίθεση στο αυτοκρατορικό παλάτι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Οι τελευταίοι Ιάπωνες έχουν τελειώσει πλήρως.
  Η Emmanuelle έχει ήδη συμμετάσχει στον αγώνα. Φυσικά είναι σχεδόν γυμνή, φορώντας μόνο εσώρουχα.
  Έλυσε έναν κεραυνό από τη κόκκινη θηλή της και ούρλιαξε:
  - Πολιτικός είναι ένα μείγμα από λύκο με πρόβατα, αλεπού με αηδόνι γλυκό τρίλι, γουρούνι με καινούργιο φράκο, αλλά θα ζήσεις μαζί του σαν τα σκυλιά!
  Η Helga μάχεται επίσης, εισβάλλοντας στις θέσεις των Ιαπώνων και ουρλιάζοντας, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Είναι ανόητο να ψηφίζεις λύκο με πρόβατα, μπορεί να αποδειχτεί ολοκληρωμένο πρόβατο!
  Η Μαργαρίτα έδωσε μια σειρά και, στερεώνοντας τη σημαία του εισβολέα στον τρούλο του αυτοκρατορικού παλατιού, σημείωσε:
  - Μια αλεπού με ρούχα προβάτου σε έναν θρόνο είναι καλύτερη από ένα κριάρι με παλτό κάστορα, ένας έξυπνος απατεώνας θα κάνει περισσότερο καλό από έναν τίμιο ανόητο!
  Η Εμμανουέλ τελικά έσφιξε το κόκκινο πανί και φώναξε με μανία:
  - Ο θρόνος δεν ανέχεται φασαρία και γαβγίσματα, και δεν είναι μέθοδος για να υποτάξει τον φόβο, αλλά ο ηγεμόνας κυβερνά με αγένεια, δίνει διατάγματα σε κουφούς παρακλήσεις!
  Η Ιαπωνία ηττήθηκε. Και μετά τη συνθηκολόγηση της, η ΕΣΣΔ ανέκτησε τη νότια Σαχαλίνη, έλαβε την κορυφογραμμή των Κουρίλ, τη Μαντζουρία, το Πορτ Άρθουρ, τη Βόρεια Κορέα και τελικά οχυρώθηκε στη Μογγολία.
  Το Τρίτο Ράιχ ανέλαβε όλα τα άλλα. Και πάλι υπήρξε περίοδος ειρήνης. Το Τρίτο Ράιχ ανέλαβε τον υπόλοιπο κόσμο και διεξήγαγε δημοψήφισμα το 1959 για την εγκαθίδρυση μοναρχίας και παγκόσμιας αυτοκρατορίας.
  Ο Χίτλερ έγινε αυτοκράτορας. Στην ΕΣΣΔ, μετά το θάνατο του Στάλιν στις 5 Μαρτίου 1953, ο Νικολάι Βοζνεσένσκι, ακαδημαϊκός και ιδιοφυΐα, έγινε ο νέος ηγέτης. Και κάτω από αυτόν, άρχισαν να δημιουργούνται νέα όπλα στην ΕΣΣΔ.
  Όταν ο Χίτλερ πέθανε τον Μάρτιο του 1963, ξεκίνησε μια μάχη για την εξουσία στο Τρίτο Ράιχ μεταξύ των πολυάριθμων γιων του Αδόλφου για τεχνητή γονιμοποίηση.
  Και ο Κόκκινος Στρατός της ΕΣΣΔ ξεκίνησε μια εκστρατεία απελευθέρωσης στην Ευρώπη με εντολή του Νικολάι Βοζνεσένσκι. Και την 1η Μαΐου 1963 εκτυλίχθηκαν σκληρές μάχες.
  Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, πώς ο Κόκκινος Στρατός της ΕΣΣΔ έσωσε τον κόσμο από τον φασισμό.
  
  ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
  Μεταξύ του βασιλιά της Γαλλίας, Λουδοβίκου του δέκατου τέταρτου και του βασιλιά της Νορβηγίας, Γεωργίου του πρώτου, συνήφθη συμφωνία. Σύμφωνα με αυτόν, η κόρη του Γεωργίου του πρώτου θα παντρευτεί τον γιο του Λουδοβίκου του δέκατου τέταρτου. Και είχε τέτοια ομορφιά, όμορφη σαν τον ήλιο, με μαλλιά στο χρώμα του χιονιού. Σύμφωνα με το έθιμο, παντρεύτηκαν αρκετά νωρίς τότε και το δεκατριάχρονο κορίτσι ξεκίνησε τον δρόμο με το κομβόι. Μαζί τους πήγε και η υιοθετημένη κόρη του βασιλιά, Στέλλα. Ήταν κακιά, αλλά ήξερε να προσποιείται καλά. Και αρκετά όμορφη, αν και με μαύρα μαλλιά.
  Συνελήφθη κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας κατά των νομάδων προς το νότο. Η Στέλλα μισούσε και ζήλευε την κόρη του βασιλιά Γερτρούδη. Όμως προσποιήθηκε την καλύτερή της φίλη. Και είχε ένα πονηρό σχέδιο στο κεφάλι της. Εκ πρώτης όψεως, το να αντικαθιστάς την πριγκίπισσα και να την υποδύεσαι δεν είναι ρεαλιστικό. Πλέουν σε μεγάλο καράβι με αξιότιμους φύλακες και δώρα. Όμως η Γερτρούδη έχει ένα αδύνατο σημείο. Αυτή, όπως και οι εκπρόσωποι της δυναστείας της, τηρεί ιερά όρκους, ακόμη και δυσμενείς για τους ίδιους.
  Σε μια συνομιλία λοιπόν με τη Στέλλα (αυτό το όνομα της είχαν ήδη δοθεί στο Νορβηγικό βασίλειο!), η Γερτρούδη ορκίστηκε, με την καρδιά της μητέρας της, ότι θα εκπλήρωνε κάθε επιθυμία της φίλης της αν της έσωζε τη ζωή.
  Τότε η ύπουλη Στέλλα ήταν ήδη ανοιχτά της ακτής, κατά τη διάρκεια μιας ελαφριάς καταιγίδας έβαλε φωτιά σε ένα βαρέλι μπαρούτι και ανατίναξε το πλοίο. Και η ίδια ετοίμασε μια βάρκα από πριν. Όλοι οι ναυτικοί, στους οποίους η κακιά κόρη του χάν έβαλε ναρκωτικά στο κρασί, πέθαναν. Και μόνο η Γερτρούδη σώθηκε, με τη βοήθεια φυσικά της επώνυμης αδερφής της. Τράβηξε τις πριγκίπισσες στο σκάφος.
  Και ζήτησε την εκπλήρωση του όρκου της. επιβεβαίωσε η Γερτρούδη. Και η Στέλλα είπε θυμωμένη:
  - Ας ανταλλάξουμε φορέματα μαζί σου. Τώρα θα είσαι υπηρέτης μου και εγώ ο ίδιος θα γίνω πριγκίπισσα.
  Η Γερτρούδη έκλαψε πικρά, αλλά αυτός ο όρκος έπρεπε να τηρηθεί. Δεν πρέπει να παραβιάζεται, διαφορετικά η καρδιά της μητέρας θα σπάσει σε κομμάτια. Και η κόρη του Χαν πήρε τη θέση της.
  Κατά την άφιξή της στο παλάτι, η Στέλλα δήλωσε ότι είναι κόρη του Γεωργίου, επιζώντας από θαύμα από ένα ναυάγιο. Και η Γερτρούδη αναγκάστηκε να το αναγνωρίσει με ένα τόξο.
  Η Στέλλα διέταξε την πρώην πριγκίπισσα να σταλεί στην Κορσική για να βοσκήσει πρόβατα. Έτσι φέρεται να την τόλμησε, και δεν θέλει να τη δει δίπλα της.
  Η Γερτρούδη στεκόταν στους θαλάμους όταν της δόθηκε εντολή να πάει στην φρουρά. Εκεί της διέταξαν να βγάλει το πανάκριβο φόρεμα της υπηρέτριάς της και να φορέσει τα άμφια μιας βοσκοπού. Η πριγκίπισσα ήταν πολύ αμήχανη και ξέσπασε σε κλάματα. Τότε οι στρατιώτες έφυγαν από το φρουραρχείο, και η παλιά σόμπα της έδωσε μόνο πλυμένα, αλλά ερειπωμένα και μπαλωμένα ρούχα και ξύλινα τσόκαρα, λέγοντας:
  Εδώ είναι μερικά ρούχα και παπούτσια για εσάς. Στην Κορσική κάνει ζέστη και θα το συνηθίσεις.
  Η Γερτρούδη, συνειδητοποιώντας ότι η αντίσταση ήταν άχρηστη, άλλαξε σιγά σιγά τα ρούχα της. Τα τραχιά τσόκαρα αποδείχθηκαν πολύ μεγάλα για εκείνη και η κοπέλα απλά τα πέταξε και αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να περπατήσει ξυπόλητη. Επιπλέον, ήταν υπέροχος ο καιρός του Μαΐου. Αυτή είναι η Γαλλία, με το πολύ πιο ήπιο κλίμα της.
  Το κορίτσι έλαβε εντολή να μπει σε μια άμαξα με ράβδους στα παράθυρα. Υποτίθεται ότι θα παρέδιδε την πριγκίπισσα που έγινε βοσκοπούλα σε έναν εντελώς ανέντιμο εξόριστο στην Κορσική.
  Τα λιθόστρωτα του πεζοδρομίου θερμάνθηκαν και έκαψαν οδυνηρά τα πόδια της πριγκίπισσας, που δεν είχε συνηθίσει να περπατά ξυπόλητη. Και το γυμνό πέλμα του αυγούστου ερεθίστηκε δυσάρεστα από την τραχύτητα της επιφάνειας.
  Πολλά φτωχά αγόρια στριφογύριζαν γύρω της και η Γερτρούδη ένιωθε μεγάλη ντροπή που ήταν κόρη βασιλιάδων που περπατούσε σαν ζητιάνος ξυπόλητη με ένα παλιό, μπαλωμένο φόρεμα.
  Η ζητιάνα πριγκίπισσα κοκκίνισε από την ταπείνωση και έστω και για λίγο ξέχασε ότι οι χαϊδεμένες, ροζ γόβες της έψηναν στο φραγκόσυκο πεζοδρόμιο. Και πονάει τόσο πολύ για τα πόδια της πριγκίπισσας, που μάλλον ήταν ξυπόλητη μόνο σε μια μπανιέρα από καθαρό χρυσό, στρωμένη με διαμάντια.
  Και τώρα τα γυμνά, τρυφερά πέλματα της νεαρής ομορφιάς βασανίζονται από τις σκληρές, κοφτερές, καυτές πέτρες του πεζοδρομίου.
  Ευτυχώς για την κοπέλα, η άμαξα την περίμενε ήδη. Πήδηξε μέσα του χωρίς αντίσταση. Και άκουσε ένα διαπεραστικό σφύριγμα, γέλια και επιφωνήματα των αγοριών:
  - Φέρνουν τον κλέφτη!
  Η πριγκίπισσα ντράπηκε. Είναι και αυτή εγκληματίας τώρα. Αυτή της οποίας η καταγωγή είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των Βουρβόνων. Και πρέπει να κάθεται πίσω από τα κάγκελα, μέσα από τα οποία το φως σχεδόν δεν διαπερνά. Θλιβερό και λυπηρό. Και το πιο σημαντικό, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Αν αρχίσει να ουρλιάζει ότι είναι κόρη βασιλιά, τότε κανείς δεν θα την πιστέψει.
  Και οι γυμνές γόβες του κοριτσιού τρυπούν στις σανίδες της βελανιδιάς.
  Και η μικρή πριγκίπισσα έκλαψε. Ο οδηγός και οι χωροφύλακες δεν έδωσαν σημασία στα δάκρυά της. Λοιπόν, βρυχάται η φυλακισμένη, τι άλλο να κάνει; Το επάγγελμα μετέτρεψε τους χωροφύλακες και τους έκανε σκληρούς.
  Η Γερτρούδη έκλαψε και θυμήθηκε τις τελετουργικές δεξιώσεις στο παλάτι όταν όλοι της υποκλίνονταν και ένιωθε περήφανη και χρειαζόμενη.
  Μετά από αρκετές ώρες καθίσματος σε ένα γυμνό παγκάκι, η πλάτη του κοριτσιού πονούσε. Και άρχισε να χτυπά τις γροθιές της στον τοίχο της θωρακισμένης άμαξας. Αφού αποφάσισαν ότι το κορίτσι θέλει να βγει, οι χωροφύλακες άφησαν ελεύθερο την πριγκίπισσα. Μόλις έμεινε ελεύθερη, έκανε μερικά βήματα πίσω από τους θάμνους και ... φυσικά, άρχισε να τρέχει. Ήθελε πολύ να ξεφύγει από τους χωροφύλακες που την οδηγούσαν στην εξορία. Όμως ο σκληρός χλοοτάπητας τραυμάτισε τα ξυπόλυτα πόδια του και η αστυνομία δεν βιαζόταν. Κινήθηκαν σαν σε αργή κίνηση. Ή ίσως ήθελαν να διδάξουν ένα χαϊδεμένο κορίτσι. Και αυτό είναι πραγματικά μαρτύριο για την πριγκίπισσα, το γεγονός ότι η χωριανή ήταν απλώς ένα ευχάριστο τρέξιμο.
  Η Γερτρούδη έτρεχε κουτσαίνοντας όλο και περισσότερο, και τα πόδια της μπερδεύονταν, τα γυμνά, γκρεμισμένα πέλματά της κυριολεκτικά καίγονταν. Τελικά, δεν άντεξε, έπεσε στα γόνατα και σύρθηκε στα τέσσερα, ενώ μούγκριζε σπαρακτικά.
  Οι χωροφύλακες έτρεξαν πίσω από το κορίτσι τώρα γρήγορα. Την άρπαξαν κάτω από τα χέρια. Η κοπέλα κουνούσε σαστισμένα τα κομμένα και τρυπημένα πόδια της, παρακαλώντας να μην την χτυπήσουν.
  Οι χωροφύλακες λυπήθηκαν την πριγκίπισσα και έδωσαν μόνο δυο ελαφρά χαστούκια. Αλήθεια, υπόσχεται την επόμενη φορά να μαστιγώσει βάναυσα αν προσπαθήσει να δραπετεύσει ξανά. Παρόλο που η Στέλλα διέταξε να αντιμετωπιστεί η πρώην πριγκίπισσα ως ένας ειδικός βδελυρός βαθμός, ακόμη και οι ανελέητοι υπηρέτες συγκινήθηκαν από τη σπάνια ομορφιά της χιονάτης Γερτρούδης, η οποία τονίστηκε ακόμη περισσότερο από το φόρεμα ζητιάνου.
  Το κορίτσι δεν προσπάθησε πλέον να τρέξει. Το βράδυ κοιμόταν στον στάβλο, δεμένη από το πόδι με χοντρό σχοινί στο τριχωτό πόδι του χωροφύλακα. Συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούσε να φύγει τόσο εύκολα και καταρχήν ήταν πολύ κουρασμένη, η κοπέλα κοιμήθηκε όλο το βράδυ, σχεδόν χωρίς να δώσει σημασία στη δυσοσμία του στάβλου.
  Και την επόμενη μέρα, έπρεπε πάλι να υποφέρω σε μια άμαξα φυλακής που ορμούσε με όλες τις ταχύτητες, πάνω στην οποία συνήθως μεταφέρονταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι εγκληματίες.
  Έτσι η ορατότητα λόγω των χοντρές ράβδους πρακτικά καμία κοπέλα δεν βαριόταν πολύ. Και προσπάθησε να ξυπνήσει αναμνήσεις στον εαυτό της, τουλάχιστον με κάποιο τρόπο να φωτίσει την καθημερινότητά της.
  Για παράδειγμα, μια επίσημη δεξίωση ή όταν ο πατέρας της της χάρισε έναν καθαρόαιμο επιβήτορα. Άσπρα σαν τα μαλλιά της, πιο λευκά από το χιόνι. Ή ένα μικρό ανακατεμένο πόνυ. Λάτρευε τα άλογα. Τι γίνεται με το άλογό της; Μάλλον έχει ήδη συμφιλιωθεί με τον νέο του ιδιοκτήτη. Η Στέλλα, όντας κόρη ενός Χαν, διέθετε την έμφυτη τέχνη της επικοινωνίας με τα άλογα. Όχι, η Γερτρούδη δεν της ταιριάζει σε αυτό το θέμα.
  Και το κορίτσι έκλαψε πικρά ξανά. Όλα έγιναν εξαιρετικά άσχημα. Και άθελά της αποκοιμήθηκε. Ονειρεύτηκε ότι βοσκούσε πρόβατα και πέρασε από την πύλη. Και πάνω τους είναι καρφωμένο το κομμένο κεφάλι του πιστού χιονιά αλόγου της. Ξαφνικά το κεφάλι ζωντανεύει και λέει:
  - Και είσαι μια ξυπόλητη πριγκίπισσα που βόσκει πρόβατα. Αν το ήξερε η μητέρα σου, θα ραγίσει η καρδιά της!
  Η Γερτρούδη άρχισε και ξύπνησε. Έγινε ακόμα πιο λυπημένη. Αποδείχτηκε ότι δεν μπορούσε να πει τίποτα σε κανέναν, όχι μόνο επειδή είχε ορκιστεί, αλλά από τον φόβο ότι θα το μάθει η μητέρα της. Και είναι τόσο τρομερό.
  Και η κοπέλα ξαναγύρισε. Αυτή είναι πραγματικά μια στιγμή αφόρητης ταλαιπωρίας. Και πονάει και η πλάτη. Το να ξαπλώνει σε έναν ξύλινο πάγκο κρατουμένων είναι άβολο και κανείς δεν θα της δώσει ένα μαξιλάρι.
  Όταν το βράδυ σταμάτησαν στο χάνι, έγινε πολύ πιο εύκολο. Για δείπνο, στην πρώην πριγκίπισσα δόθηκε μόνο μια κούπα γάλα και φρέσκο μαύρο ψωμί. Το πεινασμένο κορίτσι το έφαγε με χαρά και ζήτησε κι άλλα. Σε απάντηση, κούνησαν τα χείλη της, κάνοντας τη πάλι να βρυχάται πικρά.
  Ο χωροφύλακας απάντησε επισήμως:
  - Θα προσθέσει ο εισαγγελέας!
  Μετά από αυτό, η Γερτρούδη λιμοκτονημένη ξάπλωσε στο σανό και κουλουριάστηκε. Και δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλή ώρα. Η μυρωδιά των στάβλων γαργαλούσε τα ρουθούνια, ξεραμένες λεπίδες χόρτου τρύπησαν δυσάρεστα το κορμί της κοπέλας. Το κορίτσι υπέφερε από αϋπνία. Γυρνούσε συνέχεια, και η καημένη ήταν εξαντλημένη τη νύχτα.
  Το πρωί της έδιναν μόνο ψωμί και νερό. Αλλά φαινόταν ασυνήθιστα νόστιμο στο πεινασμένο κορίτσι, αν και τα σαγόνια της μόλις κουνήθηκαν από την κούραση. Ήδη στην ίδια την άμαξα της φυλακής, η Γερτρούδη αποκοιμήθηκε. Η κατοικία της ταλαντευόταν ομοιόμορφα κατά μήκος του δρόμου. Αλλά και το κούνημα μόνο νανούρισε το κουρασμένο κορίτσι.
  Σε εναλλάξιμα άλογα, η άμαξα με τις ράβδους όρμησε αρκετά γρήγορα. Και τώρα όρμησαν στη θάλασσα το βράδυ. Διανυκτέρευσαν και στο χάνι. Η καλόκαρδη οικοδέσποινα παρατήρησε ότι το κορίτσι ήταν χλωμό και της έφερε μια φτερούγα κοτόπουλου.
  Το κρέας έκανε το στομάχι πιο βαρύ και η πριγκίπισσα αποκοιμήθηκε.
  Το πρωί την περίμενε ένα νέο τεστ. Το κοριτσάκι του πιο αυγουστικού αίματος το πέταξαν στο αμπάρι, στα παπάκια. Τσίμπησαν τη Γερτρούδη οδυνηρά με το ράμφος τους και έξυσαν με τα πόδια τους. Ήταν πολύ οδυνηρό και αηδιαστικό. Και τα παπάκια μύριζαν αποκρουστικά. Την πήγαιναν, έτσι, σε ένα κλουβί με πουλερικά στην Κορσική, ένα τέλμα. Το κορίτσι ξέσπασε ξανά σε κλάματα. Αλλά μετά διασκέδασε και σκέφτηκε ότι τελικά τα παπάκια δεν είναι τόσο τρομακτικά.
  Λόγω της μυρωδιάς των πουλιών, η πριγκίπισσα δεν είχε καθόλου όρεξη για φαγητό και άρχισε να ταΐζει τα παπάκια με το μερίδιο ψωμιού της φυλακής.
  Μετά τα χάιδεψε προσεκτικά. Οι πάπιες σταμάτησαν να μαδάνε και έγιναν στοργικές. Τότε η πριγκίπισσα άρχισε να παίζει μαζί τους. "Αυτός θα είναι ο βασιλιάς", είπε η Γερτρούδη στο μεγαλύτερο παπάκι. "Μα θα γίνεις" η βασίλισσα. Το κορίτσι χρησιμοποίησε κορδόνια από το άθλιο και κουρελιασμένο φόρεμα της υπηρέτριας της για να τα σημαδέψει.
  Και αυτό το παιχνίδι έχει γίνει ενδιαφέρον. Κάποιες από τις πάπιες έλαβαν την ιδιότητα του πρίγκιπα, κάποιες από τους δούκες. Και η Γερτρούδη άρχισε να εκπαιδεύει τις πάπιες που είχαν κάνει φίλους. Μετά αποκοιμήθηκε μαζί τους αγκαλιά.
  Ξύπνησα από το γεγονός ότι μια από τις πάπιες γαργαλούσε τη σόλα, ήδη ζωντανή, από το ξυπόλητο τεστ. Το κορίτσι χάιδεψε την πάπια στο ακρώμιο και ξανακοιμήθηκε.
  Φυσικά, το καράβι πηγαίνει στην Κορσική πιο αργά από μια άμαξα φυλακής με εφεδρικά άλογα. Η πεινασμένη Γερτρούδη βρήκε ακόμα τη δύναμη να μοιράζεται τις μερίδες της φυλακής με παπάκια και να ζει σε αρμονία με ένα κοπάδι πουλιών. Τα παπάκια πέταξαν την κλωστή και η πριγκίπισσα τα φόρεσε ξανά. Όταν πολέμησαν οι νεοσσοί, φαντάστηκε ότι έγινε επίθεση στο παλάτι και ότι οι ληστές επιτέθηκαν στη βασιλική φρουρά.
  Η φαντασία του κοριτσιού γινόταν όλο και πιο πλούσια. Εκείνη, κάποτε μια αλαζονική και τσαχπινιά πριγκίπισσα, δεν πρόσεχε πλέον τη δυσοσμία στο κλουβί και δεν περιφρονούσε όταν οι πάπιες απέκριναν κάτι και το κλουβί δεν καθαριζόταν συχνά. Και τις περισσότερες φορές έπρεπε να ανακουφιστώ πίσω από τα κάγκελα. Μια τέτοια απροσδόκητη ανατροπή της μοίρας: είσαι η πριγκίπισσα του όχι μικρότερου βασιλείου, ο πατέρας στον θρόνο των δύο χωρών της Δανίας και της Νορβηγίας, υπάρχουν κτήματα στην Ευρώπη. Και τώρα είσαι σαν βρόμικος ζητιάνος, που κάθεσαι, χωρίς να βγεις έξω, σε ένα κλουβί με γκόμενους. Κι εσύ ο ίδιος γίνεσαι άπλυτος και βρώμικος.
  Όταν έφτασαν στο νησί, οι χωροφύλακες, ακριβώς με το φόρεμα, πέταξαν την κοπέλα σε ζεστές. Η Μεσόγειος Θάλασσα έχει ήδη ζεσταθεί, αλλά καταρχήν ψύχεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Είναι πολύ ευχάριστο να κολυμπάς σε αυτό. Και ξέπλυμα από κυτταρικά ροκανίσματα. Και οι φρουροί τρύπησαν την κοπέλα με ξύλα και την γελούσαν. Η Γερτρούδη δεν είχε ταξιδέψει ποτέ ξανά στη θάλασσα. Αφού στη Νορβηγία ή ακόμα και στη Δανία, ακόμα και το καλοκαίρι το νερό είναι κρύο. Αλλά από την άλλη, είχε μια λαμπρή εμπειρία να πιτσιλίζει σε μια πισίνα με επιχρυσωμένες ακτές. Πόσο της άρεσε, ειδικά τον χειμώνα. Τριγύρω υπάρχουν χιονοστιβάδες, και στο τεράστιο, αρχαίο παλάτι είναι ζεστό, και στην ίδια την πισίνα το νερό θερμαίνεται από ένα θερμοπίδακα.
  Αλλά είναι τόσο ευρύχωρο εδώ, και θέλω να το πάρω και να αποπλεύσω. Κολυμπήστε για να νιώσετε τη θέληση και τις νέες περιπέτειες. Η Γερτρούδη ένιωσε ξαφνικά τα αποβράσματα του πόνου και της ταπείνωσης να ξεκολλούν από πάνω της.
  Αλλά δυστυχώς, η ευτυχία δεν κράτησε πολύ. Το κορίτσι αναγκάστηκε να βγει στη στεριά. Και ανέβα σε ένα άλογο, όπου ο χωροφύλακας την έδεσε στο κρουπ. Η άμμος της παραλίας έκαψε τα ξυπόλητα πόδια της και η πριγκίπισσα φώναξε. Μετά βρέθηκε στην κοιλιά της πάνω σε ένα άλογο, κάτι που είναι εξαιρετικά οδυνηρό και δυσάρεστο, ειδικά αν το ζώο καλπάζει.
  Ευτυχώς, το μονοπάτι δεν ήταν πολύ μεγάλο - η Κορσική είναι ένα σχετικά μικρό νησί. Αλλά παρόλα αυτά, η κοπέλα ξύπνησε, τρέμοντας στο κούτσουρο του αλόγου για αρκετές ώρες, και έπεσε ακόμη και σε μια τσαχπινιά. Την έφεραν στο νοτιότερο μέρος του νησιού, σε ένα επαρχιακό αγρόκτημα. Εκεί έμενε στο κτήμα ο αυστηρός γαιοκτήμονας Νέμεσις. Ήταν μια δυσάρεστη, χοντρή, κυρία. Πολύ τσιγκούνης. Η αυλή της ήταν σχετικά μικρή και η ίδια η Νέμεσις ζούσε στην πραγματική εξορία.
  Ο χωροφύλακας ξεδίπλωσε την περγαμηνή και ανακοίνωσε τη διαταγή:
  - Αυτή η κοπέλα Στέλλα, η χαμηλόγεννη, καταδικάζεται με εντολή του βασιλιά σε αιώνια εξορία στο νησί της Κορσικής, στο πιο μακρινό από τα αγροκτήματα. Πρέπει να είναι ντυμένη και να ταΐζεται σαν κορίτσι άθλιου βαθμού και να μαστιγώνεται σε περίπτωση υπαιτιότητας. Η δουλειά της είναι να εκτρέφει πρόβατα ή κάποια άλλη εξίσου ταπεινωτική δουλειά. Θα είναι εδώ μέχρι τον θάνατό της ή άλλη εντολή του βασιλιά! Ας το έτσι! Louis, ο δέκατος τέταρτος βασιλιάς Ήλιος!
  Η Νέμεσις έγνεψε καταφατικά το παχύ πηγούνι της και απάντησε με θλίψη:
  - Έχουμε πολλά πρόβατα και το αγόρι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Ας τον βοηθήσει η Στέλλα!
  Οι χωροφύλακες υποκλίθηκαν και η Γερτρούδη μεταφέρθηκε κυριολεκτικά στον αχυρώνα. Αφού κουνήθηκε πάνω σε ένα άλογο, το κορίτσι είναι πολύ σπασμένο και κουρασμένο.
  Η Νέμεσις διέταξε τον στάβλο:
  - Ταΐστε την πιο σεμνά. Είθε να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε σήμερα. Αύριο το πρωί θα φυλάει αιγοπρόβατα.
  Ο στάβλος έφερε στην πριγκίπισσα κέικ, κατσικίσιο γάλα και παρά την απαγόρευση της οικοδέσποινας, μέλι. Το χλωμό και σπασμένο αγαπητό κορίτσι φαινόταν οδυνηρά αξιολύπητο. Η Γερτρούδη ήταν τόσο κουρασμένη που δεν μπορούσε να φάει και κοιμόταν το δεύτερο μισό της ημέρας και όλη τη νύχτα.
  Και ονειρεύτηκε ότι η ορδή του Χαν έκανε επιδρομή στο νορβηγικό βασίλειο και ολόκληρη η οικογένειά τους αιχμαλωτίστηκε. Και η πριγκίπισσα τραβήχτηκε πάνω στο ράφι, στρίβοντας τις αρθρώσεις της. Η ίδια η Γερτρούδη συνειδητοποίησε ότι αυτό ήταν ένα όνειρο, αλλά ήταν τόσο κουρασμένη και εξαντλημένη στο δρόμο που δεν μπορούσε και δεν ήθελε να ξυπνήσει. Κρεμάστηκε λοιπόν στο ράφι, λέγοντας στον εαυτό της ότι δεν πονούσε καθόλου και η φωτιά κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια της δεν έψηνε καθόλου τρομερά. Μετά ονειρεύτηκε ότι αποκοιμήθηκε σε ένα όνειρο, ακριβώς με τις αρθρώσεις της στριμμένες στο ράφι. Και ήδη ένα άλλο, όραμα ουράνιου τόξου, τρέχοντας στο γρασίδι, πηδώντας με κουνελάκια. Όλα είναι ελαφριά και ευάερα.
  Φαίνεται ο πιο λαμπρός άγγελος, που δείχνει σύνθετα σημάδια της Γερτρούδης, και μεγαλώνει στο δρόμο της στήλης. Και ήδη ένας μεγάλος, μεγάλος άγγελος λέει:
  - Είσαι μάρτυρας, που σημαίνει ότι σου αξίζει ο παράδεισος!
  Και ο ίδιος ο αρχάγγελος Γαβριήλ οδηγεί το κορίτσι, κατά μήκος των σύννεφων πιο μαλακό από χνούδι, στον ουράνιο θρόνο.
  Και εκεί ο Παντοδύναμος Κύριος Θεός Ιησούς δείχνει τόσο υπέροχα ουράνια παλάτια που τα παλάτια της Σκανδιναβίας και ακόμη και οι περίφημες γαλλικές Βερσαλλίες ξεθωριάζουν στο φόντο τους.
  Το κορίτσι ξύπνησε από το άγγιγμα ενός δροσερού σφουγγαριού στο πρόσωπό της. Άνοιξε απρόθυμα τα μάτια της. Πόσο δεν ήθελα να ξεφύγω από την εικόνα του παραδείσου, και να επιστρέψω στον βρωμερό αχυρώνα. Αληθινό με μαλακό άχυρο.
  Μπροστά της στεκόταν ένα αγόρι, περίπου ένα χρόνο μικρότερο από τη Γερτρούδη. Μαυρισμένος στον ήλιο της Κορσικής σχεδόν μέχρι το μαύρο, αλλά τα φρύδια, οι βλεφαρίδες και τα μάλλον μακριά μαλλιά του, αντίθετα, κάηκαν και έγιναν άσπρα σαν υπερώριμο σιτάρι. Το αγόρι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά κοντό παντελόνι, αδύνατο και νευρικό, με ωραίο, ευχάριστο πρόσωπο και χαμογελούσε με υγιή δόντια. Η Γερτρούδη κατάλαβε αμέσως ότι ήταν καλό παιδί και του χαμογέλασε.
  Το αγόρι ψιθύρισε:
  - Με λένε Έρικ. Ή ακόμα και ο βοσκός Έρικ. - Τότε το αγόρι κοίταξε πίσω και είπε ήσυχα. - Πρέπει να είσαι ευγενής άνθρωπος και να είσαι εξόριστος;
  Η πριγκίπισσα ήταν ντροπιασμένη και κοκκίνισε. Είναι ξυπόλητη, με ένα φόρεμα που έχει γίνει κουρελιασμένο, για να παραδεχτεί ότι είναι κόρη βασιλιάδων, και το αίμα ακόμη και του ίδιου του Καρλομάγνου κυλάει μέσα της; Ναι, είναι εξαιρετικά ενοχλητικό.
  Η Γερτρούδη απάντησε με τρεμάμενη φωνή:
  - Όχι... Από πού το πήρες;
  Ο Έρικ ψιθύρισε απαλά:
  - Σας έφεραν χωροφύλακες, αρκετοί φρουροί, και διαβάστηκε το προσωπικό διάταγμα του βασιλιά. Λοιπόν, ο Λούης ο δέκατος τέταρτος δεν έχει όντως άλλα πράγματα να κάνει για να εκδώσει διαταγή, για κάποια ζητιάνα; Επιπλέον, είστε πολύ χλωμοί, τα χέρια και τα πόδια σας είναι τρυφερά και μπορείτε να δείτε ότι έχετε χτυπήσει τα πέλματά σας. Φυσικά είσαι ευγενής άνθρωπος.
  Η Γερτρούδη αναστέναξε βαριά και απάντησε:
  - Ναι, εγώ ... Κάπως εγώ ο ίδιος δεν θέλω να θυμάμαι ποιος είμαι!
  Ο Έρικ έγνεψε λυπημένα και ψιθύρισε:
  -Μην ντρέπεσαι. Είμαι επίσης γιος ενός δούκα που εκτελέστηκε με την κατηγορία της προδοσίας. Σε ηλικία πέντε ετών με εξόρησαν στο πιο μακρινό αγρόκτημα της Κορσικής. Στην αρχή ήμουν βοηθός της βοσκοπού, της κόρης της κόμισσας. Στη συνέχεια, ωρίμασε και πήγε σε σκληρή εργασία. Θα είμαι κι εγώ εδώ μέχρι τα δεκαέξι μου. Τότε μάλλον περιμένω Τουλόν και γαλέρες. Προς το παρόν λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε τον παράδεισο.
  Η Γερτρούδη ανατρίχιασε και ρώτησε το αγόρι:
  Προσπάθησες να ξεφύγεις μόνος σου;
  Ο Έρικ κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  "Δεν υπάρχει ούτε ένα αγρόκτημα για δέκα μίλια, και η σπιτονοικοκυρά έχει εξαιρετικά σκυλιά στον αγρό και τέσσερις έμπειροι αστυνομικοί ζουν μόνιμα. Σίγουρα θα μας βρουν. Προσπάθησα να ξεφύγω μόνος μου και το πήρα.
  Το αγόρι έδειξε μια μάρκα στον ώμο του, με τη μορφή του γράμματος "Κ", και συνέχισε με έναν βαρύ αναστεναγμό:
  - Εξακολουθεί να μην είναι τόσο κακό όσο σε σκληρή εργασία ή υπόγεια φυλακή. Αναπνέουμε καθαρό αέρα, τα πρόβατα και τα κατσίκια με υπακούουν, το φαγητό δεν είναι το χειρότερο στον κόσμο. Όταν γερνάμε, θα είναι πολύ χειρότερα αν...
  Η Γερτρούδη τεντώθηκε και ρώτησε το αγόρι:
  - Αν τίποτα;
  απάντησε ο Έρικ με ένα χαμόγελο.
  "Εκτός αν ο βασιλιάς διατάξει να με πάρουν στο στρατό αντί για γαλέρες. Είναι επίσης δύσκολο εκεί, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να γίνεις διάσημος και να πάρεις αξιωματικούς για στρατιωτικά κατορθώματα. Από τη σκληρή δουλειά, υπάρχει μόνο ένας δρόμος για το νεκροταφείο!
  Η πριγκίπισσα ήθελε να απαντήσει σε αυτό, αλλά εμφανίστηκε το νυσταγμένο πρόσωπο του έρωτα. Αυτός φώναξε βραχνά:
  - Θέλεις να πάρεις βλεφαρίδες. Είναι ήδη πολύ αργά, ήρθε η ώρα να διώξουμε τα βοοειδή!
  Το αγόρι άπλωσε το χέρι του στην πριγκίπισσα.
  - Πάμε... Αν και όχι! Διώχνω τον εαυτό μου, ενώ εσύ τρως κέικ με γάλα και μέλι. Το μέλι είναι μια σπάνια λιχουδιά και απλά σε λυπούνται.
  Και αναβοσβήνοντας τα γυμνά του τακούνια, το αγόρι εξαφανίστηκε έξω από την πόρτα. Ο Έρικ ήταν τόσο ευκίνητος όσο ο άνεμος.
  Και η Γερτρούδη, που ήταν ήδη υποσιτισμένη για αρκετές μέρες, ένιωσε μια δυνατή πείνα μέσα της και όρμησε λαίμαργα πάνω σε ένα μεγάλο κέικ και ένα ποτήρι γάλα. Έχοντας φάει και πιει, δεν θα είχε αρνηθεί περισσότερα. Αλλά ήταν απαραίτητο να ακολουθήσω το αγόρι.
  Το γρασίδι στην αυλή μου τρύπησε τα πόδια δυσάρεστα, αλλά ήταν ακόμα ανεκτό. Αλλά όταν η Γερτρούδη σηκώθηκε στις βραχώδεις κορυφογραμμές και οι αιχμηρές πέτρες, που δεν είχαν προλάβει να ζεσταθούν το πρωί, τρύπησαν τα ξυπόλυτα πόδια της πριγκίπισσας, η κοπέλα ούρλιαξε και αποσύρθηκε στο γρασίδι. Έκοψε και λίγο στα πόδια της, που είχαν αρχίσει να επουλώνονται, αλλά ήταν ακόμα δυνατό να περπατήσει πάνω του, έστω και με δυσκολία.
  Ο Έρικ περπάτησε πάνω από τα βότσαλα και το χαλίκι ελαφρά και με χαμόγελο. Γενικά, τα αγόρια, αν δεν τους βλάπτει τίποτα, συνήθως χαμογελούν. Έκανε τόσο ζέστη, ο γιος του δούκα δεν φορούσε τίποτε άλλο παρά ένα σορτς, μια λινή τσάντα, στην οποία άρπαξε το αύριο για τον εαυτό του και την κοπέλα του, και κάτι άλλο. Ο Έρικ οδήγησε τα πρόβατα και τις κατσίκες, κινήθηκε σε ένα τρέξιμο και δεν έμεινε ακίνητος. Το αγόρι έβρισκε χαρά στην κίνηση, πηδώντας κάθε τόσο πάνω κάτω. Αλλά η Γερτρούδη κάθε βήμα δόθηκε με αλεύρι.
  Για να μην πατήσουν τα βότσαλα, οι πριγκίπισσες σύρθηκαν λοξά κατά μήκος του γρασιδιού μέχρι την πύλη. Μετά έπρεπε να τρέξει στον αιχμηρό χωματόδρομο.
  Ο Έρικ, βλέποντας τις δυσκολίες της κοπέλας, την άρπαξε κάτω από το μπράτσο και την μετέφερε σε τρέξιμο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Γερτρούδη ήταν ψηλότερη από το αγόρι και δεν είχε προλάβει ακόμη να αδυνατίσει, στο επίπεδο του σκελετού, τότε ο Έρικ έδειξε την όχι βαριά δύναμή του. Ο πατέρας του, επίσης, δεν ήταν πολύ ψηλός, αλλά τον διέκρινε δύναμη, χωρίς ηρωική ανάπτυξη.
  Το κορίτσι στάθηκε στο γρασίδι και φοβόταν να κάνει ένα επιπλέον βήμα. Και ο Έρικ οδήγησε ένα εντυπωσιακό κοπάδι αιγοπροβάτων σε ένα ορεινό βοσκότοπο. Το αγόρι κινήθηκε γρήγορα, και έκανε ακόμη και τούμπες, προτρέποντας τα ζώα να συνεχίσουν. Ο Έρικ ήταν σαν γεννημένος βοσκός, κινητός και ευέλικτος. Τα ζώα τον υπάκουσαν και κινήθηκαν γρήγορα
  Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, η Γερτρούδη τους ακολούθησε. Έξω από την αυλή, το γρασίδι ήταν πιο ψηλό και πιο δύσκολο να το περπατήσεις. Οι μίσχοι, λυγίζοντας κάτω από το βάρος του κοριτσιού, τρυπήθηκαν έντονα κάτω από τη φτέρνα και άλλα ευαίσθητα πέλματα της πριγκίπισσας. Η Γερτρούδη βόγκηξε και άντεξε, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να προλάβει το κοπάδι που έφευγε για τα βουνά. Όμως οι νευρικές δυνάμεις της είχαν εξαντληθεί και το κορίτσι σταμάτησε και... Άρχισε πάλι να βρυχάται, δάκρυα κύλησαν στα μάγουλά της, που είχαν αραιώσει, αλλά δεν είχαν ακόμη χάσει τελείως την ευχάριστη στρογγυλότητά τους. Επιπλέον, το χλωμό δέρμα έγινε δυσάρεστα ωμό από τον απαλό νότιο ήλιο.
  Ασυνήθιστο για τη Χιονάτη κάτω από ένα φωτιστικό στην Κορσική, ειδικά τον Μάιο.
  Η Γερτρούδη ούρλιαξε τρομαγμένη:
  - Έρικ!
  Το αγόρι απάντησε αμέσως στο κλάμα της:
  - Μείνε εκεί που είσαι, θα είμαι εκεί!
  Και σαν ελάφι του βουνού, ο γιος του δούκα όρμησε ολοταχώς. Θα γινόταν εξαιρετικός δρομέας.
  Ο Έρικ κοίταξε τα γδαρμένα πόδια της Γερτρούδης και τα κοκκινισμένα χέρια και το πρόσωπό της διέταξε:
  - Ανέβα στην πλάτη μου!
  Η πριγκίπισσα ρώτησε προσεκτικά:
  "Δεν θα σου είναι δύσκολο, νεαρέ δούκα;"
  Το αγόρι κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  - Ναι, τι ανοησίες. Αντίθετα, προπόνηση!
  Η Γερτρούδη κάθισε στο λαιμό του. Πολύ σκληροί, αν και σχετικά φαρδιοί ώμοι, δεν είναι πολύ άνετοι για να καθίσετε. Αλλά είναι καλύτερο από το να υπομείνεις το μαρτύριο των "ισπανικών μπότων", ακόμα κι αν είναι σε ψηλό, καταπράσινο γρασίδι της Κορσικής. Και ο Έρικ είναι ένα πολύ δυνατό αγόρι, περπατάει εύκολα και είναι απόλυτα ισορροπημένος. Και μάδησε ένα φύλλο από έναν φοίνικα και σκέπασε τη Γερτρούδη από τον ανελέητο ήλιο.
  Ο γιος του δούκα, όταν ρωτήθηκε από τη Γερτρούδη γιατί είναι τόσο δυνατός, απάντησε:
  "Κληρονομικό... Επιπλέον, ενώ ετοιμάζομαι να μπω στον βασιλικό στρατό, κουβαλάω βαριά βότσαλα για εκπαίδευση.
  Η πριγκίπισσα παρατήρησε με ανησυχία:
  - Τα πρόβατα και τα κατσίκια δεν θα σκορπιστούν ενώ περπατάτε;
  Ο Έρικ διαβεβαίωσε τη νεοσύστατη κοπέλα του:
  - Δεν! Έχω ένα σωλήνα, κάτω από τους μαγευτικούς ήχους του ενώνονται.
  Και το αγόρι έβγαλε ένα γοητευτικό όργανο από την τσάντα του και το έδειξε στη Γερτρούδη.
  Η πριγκίπισσα το άγγιξε απαλά και παρατήρησε:
  - Έχεις όμορφο φλάουτο. Μόνος σου το έκοψες;
  Ο Έρικ κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  - Δεν! Αυτό είναι ακόμα από την αριστερά του συντρόφου μου. Αυτή, αυτός ο σωλήνας είναι κατασκευασμένος από πολύ ανθεκτικό ξύλο και μπορεί να διαρκέσει για δεκαετίες.
  Η Γερτρούδη αναφώνησε έκπληκτη:
  - Ουάου! Συμβαίνει έτσι...
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Τώρα ας βγούμε στο γκαζόν και θα σε βάλω σε κούπες. Μπορείτε επίσης να πάρετε έναν υπνάκο εκεί. Μπορώ να διαχειριστώ τα πάντα μόνος μου.
  Με τρεμάμενη φωνή, η πριγκίπισσα ρώτησε τον γιο του δούκα:
  "Πρέπει να με περιφρονείς που είμαι τόσο αδικοχαμένη. Δεν μπορώ καν να περπατήσω ξυπόλητος στο έδαφος.
  Ο Έρικ της έκλεισε το μάτι και παρατήρησε:
  - Ήμουν κι εγώ εκεί. Έσπασα τα πόδια μου μέχρι αίμα την πρώτη μέρα. Όμως η κοπέλα μου με καταλάβαινε και με λυπήθηκε. Σύντομα θα το συνηθίσεις. Δεν ξέρω παπούτσια εδώ και επτά χρόνια, και όπως μπορείτε να δείτε, νιώθω υπέροχα!
  - Επτά χρόνια! - Η Γερτρούδη ανατρίχιασε, φανταζόμενη πόσο θα διαρκούσε η εξορία της. Και όλο αυτό το διάστημα θα είναι ξυπόλητη και θα περπατάει με ένα φτωχό φόρεμα. Και τα μαλακά μαλακά πέλματά της θα μετατραπούν σε οπλές αλόγων. Και δεν θα είναι καν διασκεδαστικό.
  Ο Έρικ, πιάνοντας τη σκιά των λόγων της, παρατήρησε:
  "Όταν μεγαλώσεις, μπορεί να σε στείλουν σε ένα εργαστήριο ή σε μια φυτεία σε μια νότια αποικία. Οπότε καλύτερα να απολαύσεις αυτόν τον κόσμο.
  Σε απάντηση, η πριγκίπισσα ξέσπασε σε κλάματα. Και το αγόρι κατάλαβε ότι έσκασε άλλο ένα faux pas. Όμως ο γιος του δούκα δεν διδάχθηκε ηθική στην εξορία. Ο Έρικ, για να ηρεμήσει λίγο τον ομόλογό του και να μαζέψει πρόβατα και κατσίκια, έπαιξε τον πίπα. Η μουσική ήταν υπέροχη και έλαμψε στον αέρα σαν ρυάκια σκόρων. Η Γερτρούδη σταμάτησε να κλαίει. Χαμογέλασε και μάλιστα άρχισε να τραγουδάει μαζί. Και ο σύνδεσμος της φάνηκε πιο διασκεδαστικός.
  Το κορίτσι κάθισε στις κούπες, κρύφτηκε από τον ήλιο και κοιμήθηκε. Το αγόρι συνέχισε να πηδάει και να τρέχει και μετά όρμησε στο ρέμα. Ξυπνώντας, η πριγκίπισσα περπάτησε προσεκτικά πάνω σε μαλακό γρασίδι. Δεν ήταν πλέον τόσο οδυνηρό και το κορίτσι μπορούσε να κάνει μερικούς κύκλους. Για μεσημεριανό, το αγόρι της έφερε γάλα και αποξηραμένα ψάρια με ένα κέικ και μερικά φρούτα. Όχι, δεν πεινούσαν. Ο Έρικ προσφέρθηκε να πετάξει στην ακτή και αντικατέστησε την πλάτη του για την προσγείωση.
  Στη θάλασσα και μάλιστα το πιτσίλισμα είναι απόλαυση. Ο γιος του δούκα κολύμπησε εντελώς γυμνός και η Γερτρούδη, έχοντας αποφασίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα για να ντρέπεται, ξεφορτώθηκε τα κουρέλια. Είχε ήδη σχηματίσει μια ενήλικη φιγούρα, ένα μικρό στήθος και οι γοφοί άρχισαν να ξεχωρίζουν. Ο Έρικ προσπάθησε με διακριτικότητα να μην κοιτάξει επίμονα, αλλά κοίταζε πίσω από καιρό σε καιρό. Ένας μικρόσωμος άντρας ξύπνησε μέσα σε αυτό. Όμως και πάλι πιτσιλίστηκαν σαν παιδιά και απολάμβαναν το νερό. Όταν έδυσε ο ήλιος, η Γερτρούδη, με μεγάλη λύπη, φόρεσε τα σκισμένα, όχι πολύ καθαρά κουρέλια της και, σκαρφαλώνοντας στην πλάτη του Έρικ, πήγε σπίτι.
  Η μέρα στο σύνολό της δεν ήταν βαρετή, αν και το λεπτό δέρμα κάηκε σε ορισμένα σημεία, και στο νερό είναι εντελώς ανεπαίσθητο. Αλλά για κάποιο λόγο, αποφεύχθηκε σοβαρά εγκαύματα.
  Ο γιος του δούκα της εξήγησε:
  - Σε αυτό το μέρος της θάλασσας, το νερό είναι θεραπευτικό. Δεν αγκαλιάζει το δέρμα σου.
  Η Γερτρούδη δεν ήθελε καν να γυρίσει πίσω. Τι κι αν η οικοδέσποινα της φωνάξει ή έστω διατάξει να τη μαστιγώσουν.
  Αλλά η Νέμεσις ήταν απασχολημένη με κάτι, και δεν έδωσε καν σημασία στο κοπάδι. Ο στάβλος μέτρησε βιαστικά όλα τα γίδια και τα πρόβατα και έκλεισε τους νεαρούς βοσκούς στον αχυρώνα. Μετά τον καθαρό αέρα, η δυσοσμία ήταν αισθητή, αλλά ο Έρικ τοποθέτησε ένα στεφάνι με φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια δίπλα στο κεφάλι της πριγκίπισσας και το κορίτσι αποκοιμήθηκε με ένα χαμόγελο στα χείλη.
  Η επόμενη μέρα ήταν παρόμοια με την προηγούμενη. Αν και έπρεπε να ξυπνήσω νωρίς και να κοιμηθώ αργά, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το φαγητό είναι μάλλον φτωχό, αλλά ο Έρικ ψάρευε και αναζήτησε ξηρούς καρπούς και φρούτα στο δάσος. Θα μπορούσατε να κολυμπήσετε στη θάλασσα κάθε μέρα και να παίξετε στον καθαρό αέρα. Η κούπα της Gertrude, αντί για κόλαση, έμοιαζε με πατριαρχικό, απλό παράδεισο. Χωρίς σκληρή δουλειά. Ήπιο και ζεστό θαλάσσιο κλίμα, ελάχιστα ενοχλητικά έντομα, και απλό και νόστιμο φαγητό, και ώρες μπάνιου στη θάλασσα.
  Σταδιακά, η πριγκίπισσα έμαθε να περπατάει ξυπόλητη. Πρώτα στο γρασίδι, μετά σε άμμο και βράχια. Τα τρυφερά της πόδια άρχισαν γρήγορα να τραχύνονται και το αγόρι τα άλειψε με ιχθυέλαιο για να μην σκάσουν και φαγούρα οι νεοσχηματισμένοι κάλοι. Η Γερτρούδη, όπως και πριν, τριγυρνούσε είτε με κουρέλια είτε σχεδόν γυμνή στον καθαρό αέρα, παύοντας εντελώς να ντρέπεται από τον Έρικ. Ωστόσο, έμοιαζαν περισσότερο με αδερφό και αδερφή. Χαμογελούσαν πολύ, έπαιξαν, είπαν αστείες τρομακτικές ιστορίες ο ένας στον άλλον.
  Ο Έρικ είχε πλούσια φαντασία και είναι πάντα ενδιαφέρον να μιλάς μαζί του. Και το γεγονός ότι ήταν παιδιά του δέκατου έβδομου αιώνα μόνο τους ωφέλησε. Ακόμη και όντας ευγενές άτομο, ή μάλλον βασιλικό κόκαλο, η Γερτρούδη δεν γνώριζε ούτε υπολογιστές, ούτε τηλεόραση, ούτε το Διαδίκτυο, ούτε τα αεροπλάνα, ούτε πολλούς άλλους καρπούς προόδου. Και επομένως μην υποφέρετε από την απουσία τους.
  Τι άλλο της λείπει; Θέλετε να οδηγήσετε ένα πόνυ; Άρα για αυτό το σκοπό θα χωρέσει μια κατσίκα. Η Γερτρούδη σταδιακά συνήθισε τα ζώα και μπορούσε εύκολα να σελώσει μια κατσίκα. Και δεν ήταν ποτέ δειλή. Δεν είναι αντίθετο στο κλάμα, αλλά είναι μάλλον ένα συναισθηματικό ξέσπασμα. Η θάλασσα είναι ζεστή και απαλή στο χέρι και μπορείτε να πιτσιλίζετε όλη την ώρα. Η σκληρή δουλειά δεν είναι πιο διασκεδαστική. Υπάρχει αρκετό φαγητό, το ίδιο ψάρι για να τρώει χορτάτο, και ο Έρικ ξέρει να μαγειρεύει ένα εξαιρετικό αυτί που γλείφεις τα δάχτυλά σου, μπορεί να πάρει οτιδήποτε μέλι. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η Γερτρούδη υπέφερε από εξορία.
  Μάλλον, αντίθετα, της άρεσε ήδη να τρέχει ξυπόλητη σε καυτές κοφτερές πέτρες, να νιώθει τον μασέρ με μια σόλα με κάλους και από καιρό σε καιρό να χτυπά το μαστίγιο στα ζώα.
  Βέβαια, κάποιες φορές υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο παλάτι, και κάθε λογής νταντάδες, αλλά εδώ σχεδόν όλη την ώρα ο Έρικ είναι μαζί σου. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ανυπόφορο. Ο βοσκός δεν πρόλαβε να βαρεθεί, η Γερτρούδη δεν είχε προλάβει ακόμη να νοσταλγήσει τους γονείς της και διάφορα ψάρια να γίνουν βαρετά. Μερικές φορές, φυσικά, ήθελα να φάω κέικ, γλυκά ή σοκολάτα. Αλλά και στο παλάτι δεν το έτρωγε τόσο συχνά, καθώς οι γονείς της ανησυχούσαν για την υγεία της. Και ο Έρικ σκαρφάλωσε μερικές φορές στο ντουλάπι και έκλεβε μερικά γλυκά. Επομένως, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η Γερτρούδη καθόταν αποκλειστικά σε μερίδες βοσκού.
  Το καλοκαίρι λοιπόν πέρασε χαρούμενα και ήρθε το φθινόπωρο. Οι μέρες είναι μικρότερες, οι νύχτες είναι μεγαλύτερες και πιο δροσερές. Αλλά η θάλασσα είναι ακόμα ζεστή και οι μέρες είναι διασκεδαστικές.
  Η Γερτρούδη έχει ζήσει μια ανέμελη ζωή για την ώρα. Αν και ο χειμώνας θα μπορούσε να είναι δροσερός, και το κολύμπι στη θάλασσα δεν θα ήταν πλέον τόσο άνετο. Αλλά τίποτα, δεν θα πεθάνουν, και θα υπάρχουν και άλλες διασκεδάσεις.
  Αλλά η Στέλλα, έχοντας παντρευτεί τον πρίγκιπα, ξεκίνησε μια θυελλώδη δραστηριότητα. Ακόμα και έκπληξη για ένα κορίτσι της ίδιας ηλικίας με τη Γερτρούδη. Η Στέλλα έπλεξε ίντριγκες και κατάφερε να αποκτήσει ισχυρή επιρροή στον πεθερό της, Λουδοβίκο τον δέκατο τέταρτο. Έσπρωξε τον βασιλιά ήλιο σε έναν άλλο πόλεμο με κάθε δυνατό τρόπο. Η κατάκτηση της Ισπανίας και όλης της, καθώς και των πορτογαλικών αποικιών, ήταν το όνειρό της. Και εκεί και η Αγγλία να υποτάξει. Επιπλέον, ο King James είναι αδύναμος και χρειάζεται γαλλική υποστήριξη. Και θα μπορούσε η Στέλλα να καθίσει για τον ισπανικό θρόνο.
  Λόγω της πληθώρας των περιπτώσεων, η Στέλλα έχει ήδη αρχίσει να ξεχνά τη Γερτρούδη. Μέχρι που μου την θύμισε ο πρέσβης που έφτασε από τη Νορβηγία. Η κόρη του Χαν ήλπιζε ότι η πρώην ερωμένη της υπέφερε πολύ στην εξορία ή ίσως είχε ήδη βάλει τα χέρια πάνω της. Αν γνώριζε την πραγματικότητα, σίγουρα θα είχε τρελαθεί από την ενόχληση. Τι είναι πραγματικά καλό και διασκεδαστικό για την πριγκίπισσα.
  Αλλά δεν ήταν στο ύψος της. Τώρα όμως η Στέλλα είχε έναν δισταγμό. Τώρα έχει τόσα πολλά χρήματα που είναι εύκολο να προσλάβει έναν επαγγελματία δολοφόνο που θα σκοτώσει το κορίτσι και έτσι θα απομακρύνει έναν επικίνδυνο μάρτυρα. Δεν ήταν όμως αρκετό για τη Στέλλα να σκοτώσει τον πρώην σύντροφο και ερωμένη της. Ήθελε ακριβώς αυτό - να ταπεινώσει και να ταπεινώσει την περήφανη πριγκίπισσα.
  Για να μην πάει σε χριστιανικό παράδεισο, σαν νεαρή μάρτυρας, αλλά να υποφέρει για πολύ καιρό σε μια πραγματική κόλαση φτώχειας. Και ποιο είναι το πιο υποτιμητικό επάγγελμα, αν όχι η βοσκοπούλα; Όχι, δεν θα σκοτώσει τη Γερτρούδη, αλλά η ζωή της πριγκίπισσας πρέπει να γίνει πιο δύσκολη. Και για το σκοπό αυτό, η κόρη του Χαν θα στείλει έναν ειδικό μισθοφόρο που θα πρέπει να κάνει ακόμα πιο κολασμένη τη διαμονή της πριγκίπισσας και ταυτόχρονα να ενημερώνει κατά καιρούς τη Στέλλα.
  Απλά πρέπει να αφιερώσεις το χρόνο σου και να βρεις έναν άνθρωπο με φαντασία, που έχει ένα περιστέρι ταχυδρομείο, που, χωρίς να σκοτώσει, θα σακατέψει, αλλά θα φέρει τη Γερτρούδη στον τάφο πρώτα και θα την παρακάμψει στην κόλαση μέχρι το τέλος.
  Είναι αρχές Δεκεμβρίου στην Κορσική. Έκανε αισθητά πιο κρύο και ακόμη και το πρωί είχε παγετό στα βότσαλα. Η Γερτρούδη έτρεξε έξω ξυπόλητη και ανατρίχιασε. Πόσο απότομα άλλαξε ο καιρός. Ακόμη και χθες ήταν πάνω από είκοσι βαθμοί κατά τη διάρκεια της ημέρας, και αυτό είναι αποδεκτό. Και τώρα το κρύο μπήκε από τον Βορρά και έχει παγώσει. Η πριγκίπισσα τυλίχθηκε με ένα χνουδωτό μαντίλι, αλλά τα γυμνά της πόδια έγιναν πολύ δυνατά. Συνέχισε να πηδάει πάνω κάτω και προσπαθούσε να βρει μια πιο αιχμηρή πέτρα. Όταν η θερμοκρασία έπεσε σιγά σιγά, το εκ φύσεως δυνατό κορίτσι το συνήθισε και δεν ένιωθε πλέον σοβαρή ενόχληση. Τα γυμνά πόδια προσαρμόζονται επίσης στο επιδεινούμενο κλίμα. Αλλά όταν πήδηξε απότομα, μετατρέπεται σε βασανιστήριο.
  Ακόμη και τα σκληρυμένα πόδια του Έρικ έγιναν κόκκινα, σαν πόδια χήνας. Το αγόρι ρώτησε τον γαμπρό:
  - Μπορεί να υπάρχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι παπούτσια για το κορίτσι; Μπορεί να συγχωρήσει!
  Ο στάβλος ρώτησε το αγόρι με σκεπτικισμό:
  - Και εσύ? Αντέχεις μόνος σου;
  Ο Έρικ είπε με σιγουριά:
  - Ξέρεις, δεν έβηξα ποτέ, αν και όλους τους προηγούμενους χειμώνες περπάτησα ξυπόλητος. Αλλά είναι ακόμα ένα κορίτσι, και όχι σκληραγωγημένο, όπως οι ντόπιες αγρότισσες από μια πληγωμένη παιδική ηλικία.
  Ο στάβλος έγνεψε καταφατικά.
  - Θα ρωτήσω την οικοδέσποινα.
  Και ένας βαρύς, μεγαλόσωμος άντρας μπήκε στο σπίτι. Και ένα λεπτό αργότερα πέταξε έξω σαν τσιμπημένος, τσιρίζοντας:
  - Το απαγόρευσε η κυρία! Δεν έχει χιονίσει ακόμα και πρέπει να είστε και οι δύο ξυπόλητοι! Διαφορετικά, θα σε μαστιγώσουν στο στάβλο!
  Ο Έρικ πήρε μια βαθιά ανάσα και είπε:
  - Εντάξει! Ας είναι λοιπόν, πάμε!
  Έχοντας διώξει γρήγορα τα βοοειδή, το αγόρι κάλεσε την πριγκίπισσα να καθίσει ξανά στην πλάτη του. Και ο ίδιος άρχισε να κάνει ζωηρά μασάζ στα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας, σκληραγωγημένα και σκληρυμένα από το κρύο. Η Γερτρούδη έτρεμε από το κρύο, αλλά ζεστάθηκε γρήγορα, ειδικά από τη στιγμή που βγήκε ο ήλιος και ο αέρας έπεσε. Και ο γιος του δούκα, σκίζοντας φύλλα από φοίνικες, άρχισε να φτιάχνει ψηλές μπότες για την πριγκίπισσα.
  Η Γερτρούδη τραγούδησε ενοχλημένη:
  - Λοιπόν, γιατί δεν κρατάει το καλοκαίρι όλο το χρόνο, γιατί η παγωνιά μας καίει άσχημα τις φτέρνες!
  Ο Έρικ παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Για να μην είναι πολύ μαλακά τα πόδια, υπάρχει μια πέτρα και για να μην λιαζόμαστε τον χειμώνα. Και είναι αρκετά ευγενική.
  Ωστόσο, αφού βγήκε στο γρασίδι, το αγόρι άναψε μια φωτιά και ζέστανε γάλα και μέλι, αναγκάζοντας την πριγκίπισσα να πιει:
  - Δεν μπορείς να συγχωρήσεις. Δεν υπάρχουν γιατροί εδώ. Και οι χωροφύλακες έχουν κάτι να γιατρέψουν.
  Η ψυχρολουσία της Γερτρούδης πέρασε και, καλυμμένη με ένα μάλλινο σάλι και φύλλα, το κορίτσι αποκοιμήθηκε στον ήλιο.
  Μετά ξύπνησα όταν είχε ήδη σκοτεινιάσει. Έκανε πιο κρύο, αλλά και πάλι ανεκτό. Εκείνη λοιπόν, με σπιτικές μπότες, και με φύλλα, κυνήγησε τον Έρικ, που σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, έτρεχε ημίγυμνος. Εκτός κι αν πέταξε ένα μπλουζάκι πάνω από έναν μυώδη κορμό. Όχι, κανείς δεν παίρνει το αγόρι.
  Οι χειμώνες στην Κορσική, ειδικά στο νότιο άκρο, είναι πραγματικά ήπιοι. Οι επόμενες μέρες ήταν πολύ πιο ζεστές. Και η Γερτρούδη έτρεξε ξανά, ειδικά μετά την ανατολή του ηλίου, ξυπόλητη πάνω από τα βότσαλα και τουλάχιστον μια φορά φτερνίστηκε. Χιόνισε μόνο τη νύχτα των Χριστουγέννων. Τα βοοειδή δεν εκδιώχθηκαν εκείνη τη μέρα και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, το αγόρι και το κορίτσι κατέληξαν στο σπίτι του αφέντη. Η Νέμεσις αποφάσισε να κανονίσει διακοπές για τον εαυτό της και ως εκ τούτου της ετοίμασαν όλα τα είδη των πραγμάτων. Και ο Έρικ και η Γερτρούδη την σέρβιραν στο τραπέζι. Η Νέμεσις ήταν ευδιάθετη. Δίπλα της καθόταν ένας καλεσμένος τον οποίο η πριγκίπισσα στην αρχή μπέρδεψε με νεαρό άνδρα. Ανδρικά ρούχα, κοντό ξανθό κούρεμα και αντρικό πηγούνι. Τότε, από τη φιγούρα και τον τρόπο της μιλάντι, η Γερτρούδη συνειδητοποίησε ότι αυτή ήταν μια γυναίκα και μια όμορφη γυναίκα, περίπου είκοσι πέντε ετών, ή ακόμα και νεότερη.
  Όμως, παρά την ομορφιά της, έχει ήδη ένα σκληρό βλέμμα από ατσάλινα μάτια και δυνατά χέρια, με γεμάτες αρθρώσεις γροθιές. Σαν μαχητής του δρόμου.
  Χαμογέλασε στη Γερτρούδη, ένα πλατύ χαμόγελο με λευκά, λαμπερά και μεγάλα δόντια. Όμως τα μάτια του ήταν ακόμα κρύα και σκληρά. Και μαζί της, το κορίτσι ένιωσε κάποια καλά κρυμμένη εχθρότητα.
  Η γυναίκα, ωστόσο, είπε με μια φιλική και στοργική φωνή:
  - Αφήστε αυτά τα παιδιά να καθίσουν στο τραπέζι και να γευματίσουν μαζί μας. Θέλεις πραγματικά μια τούρτα, Στέλλα;
  Ναι, τελευταία η Γερτρούδη ονειρευόταν όλο και πιο συχνά για κέικ και μπισκότα με κρέμα, τα οποία έτρωγε στο παλάτι της. Πραγματικά δεν της ήταν αρκετό. Και φοβούμενη ότι αυτή η όμορφη θεία με τις γροθιές του δολοφόνου θα της άλλαζε γνώμη, η πριγκίπισσα πετάχτηκε αμέσως πάνω στην καρέκλα που της πρόσφεραν. Ο Έρικ κάθισε λίγο συγκρατημένος. Ήθελε πολύ επίσης να δοκιμάσει την τούρτα.
  Η γυναίκα κοίταξε τη Γερτρούδη. Πήρε προσεκτικά το πιρούνι και το μαχαίρι. Και κοίταξε την κυρία, μην τολμώντας να κοπεί.
  Η Milady είπε σιγανά:
  - Κόψτε το μωρό όσο θέλετε, και αφήστε το αγόρι να φάει.
  Η Γερτρούδη άρχισε να κόβει, το έκανε προσεκτικά, σύμφωνα με την εθιμοτυπία. Η πολεμίστρια παρακολουθούσε προσεκτικά τις κινήσεις της. Το αγόρι, που είχε ήδη καταφέρει να ξεχάσει τους καλούς τρόπους για σχεδόν οκτώ χρόνια βοσκού, ενήργησε πιο αγενώς, αλλά και ακολουθώντας το παράδειγμα της συντρόφου του πήρε στα χέρια του ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι. Και λερώθηκε σε μια αρωματική κρέμα.
  Και η Γερτρούδη έτρωγε πολύ προσεκτικά, προσπαθώντας να μη λερωθεί. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, το κορίτσι ένιωσε επιτέλους την αξέχαστη γεύση του μπισκότου και της κρέμας σοκολάτας στη γλώσσα της. Πόσο υπέροχο είναι να τρως ένα κέικ, τη γεύση του οποίου δεν πρόλαβε να ξεχάσει.
  Η Milady ρώτησε απαλά το κορίτσι στα νορβηγικά:
  - Πρέπει να είσαι ευγενής σενιόρα;
  Η Γερτρούδη απάντησε αυτόματα, λέγοντας ψέματα:
  - Δεν!
  Η γυναίκα χαμογέλασε σαρκοφάγα και παρατήρησε:
  - Μα η ομορφιά και οι τρόποι σου σε χαρίζουν. Γερτρούδη λοιπόν!
  Η πριγκίπισσα ανατρίχιασε και πρόδωσε τον εαυτό της:
  - Πώς ξέρεις το όνομά μου;
  Η Milady χαμογέλασε και συνέχισε στα νορβηγικά:
  - Μη φοβάσαι... Όταν ο μαυρομάλλης απατεώνας προσφέρθηκε να σε ακολουθήσει και να καταστρέψει τη ζωή σου, αμέσως μου φάνηκε ότι το θέμα ήταν ακάθαρτο. Γιατί είναι για την πριγκίπισσα και τη γυναίκα του διαδόχου να εκδικούνται την υπηρέτρια τόσο διακριτικά. Άκουσα εξάλλου για την οικογένειά σου. Είσαι Σκανδιναβός και σχεδόν όλος ξανθός. Και είναι μαύρος μελαχρινός, καθόλου σαν τον πατέρα του. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να γοητεύσει τον Λούις τον δέκατο τέταρτο και αυτός ο γέρος είναι ερωτευμένος μαζί της. Έτσι σκέφτηκα - θα πάρω άλλη μια προσφορά και θα καώ με τον εαυτό μου.
  Η Γερτρούδη αναστέναξε βαριά και παρατήρησε:
  "Ορκίστηκα στην καρδιά της μητέρας μου να μην το πω σε κανέναν!"
  Η Milady κούνησε το κεφάλι της και είπε απαλά:
  - Αυτό εξηγεί τη σιωπή σου, αλλά... Αργά ή γρήγορα, η απάτη της Στέλλας θα αποκαλυφθεί και... Δεν μπορεί να βγάλει το κεφάλι της.
  Η πριγκίπισσα χαμογέλασε, αλλά μετά συνοφρυώθηκε καθώς είπε:
  - Κανείς δεν θα πιστέψει ότι ένας ξυπόλητος ζητιάνος είναι βασιλική κόρη.
  Η Milady απέρριψε σθεναρά τις αμφιβολίες.
  - Μπορούμε να γράψουμε ένα γράμμα στον πατέρα σου και θα επισκεφτεί προσωπικά την αυλή του Λουδοβίκου 14ου. Τότε όλα τα προβλήματα λύνονται ταυτόχρονα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε μερικές λέξεις στην περγαμηνή, και η Στέλλα θα τελειώσει!
  Η Γερτρούδη ανασηκώθηκε και κοίταξε τον Έρικ. Προφανώς δεν ήξερε τη νορβηγική γλώσσα και δεν έδωσε σημασία στη συζήτηση. Αν και η πριγκίπισσα δεν ένιωθε άσχημα στην εξορία, δεν ήθελε πια να ανέχεται την εξουσία της Στέλλας. Και το κορίτσι αποφάσισε:
  - Θα γράψω γράμμα στον πατέρα μου!
  Η Milady χαμογέλασε πλατιά και είπε στο κορίτσι:
  - Πάμε σε άλλο δωμάτιο. Το στυλό και το μελάνι είναι έτοιμα.
  Η Γερτρούδη κυνήγησε την πολεμίστρια. Τα γυμνά πόδια της πριγκίπισσας κινήθηκαν σχεδόν αθόρυβα και οι μπότες της μιλάντι έτριξαν. Είναι αστείο, αλλά το βασιλικό πρόσωπο μοιάζει με ζητιάνο με κουρέλια, με φόντο μια γυναίκα με ανδρικά ρούχα.
  Καθισμένη κάτω, η Γερτρούδη βύθισε το στυλό της στο μελανοδοχείο. Δεν ήξερε τι να γράψει συγκεκριμένα. Επιπλέον, ο όρκος εξακολουθούσε να ισχύει και δεν ήθελε να τον παραβεί. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε.
  Η Milady, κατανοώντας τον λόγο του δισταγμού, προκάλεσε:
  - Γράψε απλά: Μπαμπά, σε αγαπώ πολύ και θέλω να σε δω. Έλα σύντομα στο Παρίσι, Γερτρούδη, που σε αγαπάει.
  Η πριγκίπισσα σταυρώθηκε και βύθισε το στυλό πολλές φορές στο μελανοδοχείο και σημείωσε μερικές λέξεις. Μετά έβαλα τη ζωγραφιά μου...
  Η Μίλαντι πήρε αυτό που είχε γράψει, το έβαλε σε ένα φάκελο και το σφράγισε. Μετά φίλησε την πριγκίπισσα αντίο, ψιθυρίζοντας:
  - Η επιστολή θα παραδοθεί στη διεύθυνση. Και Στέλλα, θα δώσουμε το θανατηφόρο χτύπημα.
  Και τρίζοντας με μαύρες, γυαλιστερές μπότες, η γυναίκα κόμπρα έφυγε από το δωμάτιο, τον πύργο, σε μια απομακρυσμένη φάρμα.
  Η Γερτρούδη ψιθύρισε μετά τη milady:
  - Ο Θεός να μας ευλογεί!
  
  
  Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΥΛΗΤΟΣ ΓΕΡΔ
  Το κορίτσι ήταν η ίδια Γκέρντα από τη Βασίλισσα του Χιονιού και την άνοιξη, μόλις έλιωνε το χιόνι, πήγε έξω από την πόλη για να αναζητήσει τον αδερφό της που ονομαζόταν Κάι. Πήρε μαζί της ένα μικρό σακουλάκι με φαγητό και φόρεσε τα κόκκινα παπούτσια της, ό,τι πιο πολύτιμο είχε. Ο ήλιος έλαμπε και είχε υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό. Η Γκέρντα περπάτησε βιαστικά και σφύριξε ένα τραγούδι:
  Περπατάω σε ένα μακρύ δρόμο
  Ψάχνω τον χαμένο μου αδερφό...
  Και πιστεύω ότι θα βρω τον Kai
  Αν και το αγόρι δεν είναι μπάλωμα.
  
  Ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος
  Υπάρχουν απόκρημνες και πεδιάδες σε αυτό ...
  Αλλά να ξέρεις ότι ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα -
  Για πάντα με τον αδερφό μου είμαστε ένα!
  
  Αν πρέπει να είμαι ξυπόλητος,
  Στην πέτρα και στις χιονισμένες πλαγιές...
  Και θα τον σύρω με το ζόρι,
  Ο αδερφός μου είναι ο καλύτερος!
  
  Ο δρόμος είναι δύσκολος, πιστέψτε με
  Μερικές φορές οι λύκοι ουρλιάζουν τόσο αρπακτικά ...
  Κάθε ζώο μπορεί να πονέσει
  Και η πέτρα κάτω από τα πόδια είναι κοφτερή!
  
  Αλλά Kai, πιστεύω, θα βρω,
  Φιλήστε τον όμορφο...
  Θα περάσω το κρύο και τη χιονοθύελλα,
  Το χιόνι μου καίει το γυμνό πόδι!
  
  Ναι, το μονοπάτι είναι σκληρό, πιστεύεις
  Και η Γκέρντα πεινάει...
  Αποφύγετε τις απώλειες στην πορεία
  Η καρδιά του κοριτσιού χτυπά με αγωνία!
  
  Αλλά θα περάσω την άμμο και το χιόνι,
  Και θα σε βοηθήσω, πίστεψε Καγιά...
  Το να αγαπάς ένα αγόρι δεν είναι αμαρτία
  Θα περπατήσω στο χιόνι ξυπόλητος!
  
  Αλλά το τέλος του δρόμου θα έρθει
  Βλέποντας τον αδερφό μου με νέο πρίσμα...
  Θα ανοίξω έναν ένδοξο λογαριασμό νικών,
  Ο πλανήτης θα γίνει πιο ζεστός!
  Η Γκέρντα περπάτησε στο μονοπάτι και τα πόδια της με ολοκαίνουργια παπούτσια τρίβονταν. Το κορίτσι είπε στον εαυτό της:
  - Ο δρόμος για τον αδερφό μου είναι μακρύς, και θα πατήσω αυτά τα νέα κόκκινα παπούτσια με κουρέλια. Θα τους βγάλω καλύτερες φωτογραφίες! Ήδη ζεστό!
  Η Γκέρντα έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες της και έκρυψε το σακίδιο τους. Ο ξυπόλητος, μάλιστα, ήταν πιο εύκολος στο περπάτημα και πιο ευχάριστος. Η σκόνη στο δρόμο τρύπησε τα πόδια. Η οικογένεια της Gerda δεν είναι πλούσια και τη ζεστή εποχή το κορίτσι έπαιζε συχνά ξυπόλητη. Αλλά μετά τον χειμώνα, και είναι χιονισμένη στη Δανία, με τις σόλες της με μπότες από τσόχα χαϊδεμένες. Και για να πάμε μόνο τα πρώτα λεπτά, ο βραχώδης δρόμος ήταν ευχάριστος. Τότε τα γυμνά, πέλματα του κοριτσιού άρχισαν να γκρινιάζουν και να πονάνε.
  Η Γκέρντα άφησε τον βραχώδη ευρωπαϊκό δρόμο και περπάτησε στο φρέσκο ανοιξιάτικο γρασίδι. Έτσι ήταν πολύ λιγότερο τσιμπημένο. Αν και το περπάτημα δεν είναι τόσο βολικό.
  Η κοπέλα περπάτησε στον εαυτό της και βούιξε ξανά κάτι. Μετά έφαγε λίγο ψωμί από το πορτοφόλι της.
  Τελικά, ένα χωριό φάνηκε μπροστά. Η Γκέρντα, με το απλό της φόρεμα και ξυπόλητη, θα μπορούσε να περάσει για ζητιάνο, αλλά φαινόταν πολύ καθαρή. Είναι ξανθιά και όμορφη, το πρόσωπό της ακόμα και λίγο πιο σκούρο από τα κατάλευκα μαλλιά της.
  Ήρθε, μπαίνοντας στο χωριό, να φύγει από το απαλό γρασίδι, και πάλι η άμμος και το χαλίκι των δρόμων της τρύπησαν τα πόδια. Αλλά τα παιδιά του χωριού επιδείκνυαν ήδη τις γυμνές, σκονισμένες γόβες τους με δύναμη και κυρίως, και η Γκέρντα έσφιξε τα δόντια της και δεν ήθελε να περάσει για ένα σίσσυ.
  Το κορίτσι ρώτησε τα παιδιά για τον Κάι.
  Ένα από τα αγόρια απάντησε:
  Και είμαι ο Κάι!
  Η Γκέρντα γέλασε και κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν είσαι ο Κάι!
  Το αγόρι άστραψε τις γυμνές, σκονισμένες γόβες του και εξαφανίστηκε.
  Η Γκέρντα, συνειδητοποιώντας ότι η αναζήτηση για τον αδερφό της θα μπορούσε να καθυστερήσει, ρώτησε αν το έργο.
  Ένας ιδιοκτήτης είπε ότι ήταν κουραστικό να κουβαλάς δέκα κουβάδες για ένα γεύμα.
  Η Γκέρντα πήρε το ζυγό, μάζεψε δύο κουβάδες και μετέφερε. Πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι να μεταφέρει μεγάλους κουβάδες. Τα γυμνά πέλματά του πήραν κυριολεκτικά φωτιά.
  Όμως εκείνη, σφίγγοντας τα δόντια της, περπάτησε και φώναξε. Στην πόλη, η Γκέρντα δεν ήταν συνηθισμένη στη σκληρή δουλειά, αν και είχε να κάνει και με τις δουλειές του σπιτιού.
  Το κορίτσι έφερε τους τελευταίους κουβάδες κυριολεκτικά τρεκλίζοντας. Και κόντεψε να τα ρίξει. Αλλά αναπνέοντας βαριά, το μετέφερε στη βεράντα.
  Ο ιδιοκτήτης της έδωσε μια κόρα ψωμί και είπε:
  - Αν θέλεις, μπορώ να σε πάρω για υπηρέτρια!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της, αναπνέοντας βαριά.
  - Δεν!
  Και τρεμοπαίζοντας με μαύρες γόβες στη σκόνη, έτρεξε έξω από το χωριό. Με δυσκολία έφτασε στο πλησιέστερο άχυρα και έπεσε μέσα σε αυτό πλήρως εξουθενωμένη. Τότε την έπιασε ο ύπνος.
  Και είχε εφιάλτες...
  Η καημένη η Γκέρντα, τσουγκρίζοντας με βαριά δεσμά να της κουράζουν τα πόδια, περιπλανιέται σε μια παρισινή φυλακή. Τα έβαλαν και στο Chatelet, σε ένα κρύο, μυρωδάτο κελί, όπου και τα δύο κοριτσάκια πιάστηκαν να κλέβουν και οι μεγαλύτερες γυναίκες κάθονται μαζί, αλλά σχεδόν όλες είναι μικρές.
  Σε ταΐζουν αηδιαστική βότκα και μπαγιάτικο ψωμί. Έτσι μπορείτε να περάσετε περισσότερο από ένα χρόνο σε απάνθρωπες συνθήκες.
  Όμως η Γκέρντα καλείται για ανάκριση. Αλείφουν τις φτέρνες τους με λάδι και φέρνουν ένα φλεγόμενο μαγκάλι στα γυμνά τους πόδια. Το κορίτσι ουρλιάζει από τον πόνο και χάνει τις αισθήσεις του. Και αναγκάζεται να αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία ενός ευγενή.
  Τα βασανιστήρια συνεχίζονται για αρκετές μέρες, το παιδί μαστιγώνεται, κρεμιέται σε ένα ράφι, αλλά η Γκέρντα δείχνει απίστευτο θάρρος. Τίποτα δεν αναγνωρίζεται. Και μετά εφαρμόζω ισπανικές μπότες σε αυτό.
  Οι σανίδες σφίγγουν τα πόδια των παιδιών και ο δήμιος οδηγεί σε σφήνες. Μετά τα πρώτα χτυπήματα η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της. Της ρίχνουν όμως κρύο νερό αναγκάζοντάς την να συνέλθει. Μετά ξαναχτύπησαν τα σανίδια. Ο πόνος είναι απλώς φρικτός. Η Γκέρντα συριγίζει και βγαίνει με μια άγρια κραυγή.
  Ο μεθυσμένος δήμιος χαμογελάει.
  Ο ανακριτής επαναλαμβάνει την ερώτηση:
  - Σκότωσες τον Vicomte de Jouzac;
  Η Γκέρντα απαντά με ένα βογγητό:
  - Δεν!
  Ο ερευνητής φωνάζει:
  - Δήμιε, μια σφήνα ακόμα γι' αυτήν! Πιο παχύ!
  Και ακολουθεί πάλι ένα χτύπημα, από το οποίο ανατριχιάζει όλο το κορμί της κοπέλας. Δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της Γκέρντα, η ηρωίδα του Άντερσεν είναι πολύ πληγωμένη, αλλά δεν το ομολογεί.
  Ο ανακριτής φωνάζει:
  - Ναι, ομολογήστε μας! Αυτά είναι μόνο λόγια!
  Η Γκέρντα βρίσκει ξαφνικά τη δύναμη να απαντήσει ξεκάθαρα:
  -Τα λόγια είναι σαν τον άνεμο, που κλωσουν μύλο που δίνει αλεύρι στους σοφούς και αλεύρι στους ανόητους!
  Ο ανακριτής φωνάζει:
  - Δύο σφήνες ακόμα!
  Και πάλι το σφυρί πετάει ... τα κόκαλα, τα πόδια των παιδιών τσακίζουν, από το σοκ του πόνου το παιδί χάνει πάλι τις αισθήσεις του. Η Γκέρντα αναβιώνει με έναν κουβά παγωμένο νερό από το κελάρι. Και συνεχίζουν το σοφιστικέ και συνάμα αδέξιο μαρτύριο. Εδώ σε μια μέγγενη την ίδια στιγμή σφίγγουν, τα δάχτυλα των χεριών της κοπέλας. Στύψτε τη μέγγενη. Η Γκέρντα λιποθυμά ξανά. Αυτή τη φορά για πολύ καιρό. Ούτε ένας κουβάς νερό δεν μπορεί να τη ζωντανέψει.
  Το κορίτσι είναι ξαπλωμένο σε μια καρέκλα βασανιστηρίων, χλωμό και αιμόφυρτο.
  Η Γκέρντα ξύπνησε. Λοιπόν, έχει έναν εφιάλτη. Ωστόσο, μετά από σκληρή δουλειά και ένα μακρύ ταξίδι, τα γυμνά πόδια της βουίζουν πολύ και πονάνε. Τα γυμνά, σκονισμένα πέλματα του κοριτσιού είναι ραγισμένα και πονάει να τα πατάς. Με τη βία, η Γκέρντα ανάγκασε τον εαυτό της να σηκωθεί και κινήθηκε με τα πόδια. Τα χτυπημένα πόδια πονούσαν, αλλά το κορίτσι έσφιξε τα δόντια της πιο δυνατά και περπάτησε στην άγρια φύση. Αν και κάθε βήμα εξερράγη από άγριο πόνο.
  Σιγά σιγά, όμως, το σώμα ζεστάθηκε και ο πόνος αμβλύνθηκε. Αν και τα πόδια, και ειδικά οι γάμπες, ήταν πολύ κουρασμένα από την κούραση, και η γυμνή, γκρεμισμένη σόλα πονούσε από μικρά βότσαλα στο δρόμο.
  Το κορίτσι περπάτησε μέσα από τη δύναμή της και πρόσθεσε ακόμη και ένα βήμα ... Ο ήλιος πέρασε το μεσημέρι. Ένα νέο χωριό εμφανίστηκε. Η Γκέρντα, κουτσαίνοντας, μπήκε μέσα του. Οι φλέβες της μυρμήγκιασαν από ένταση.
  Η κοπέλα άπλωσε το χέρι της και ρώτησε δακρυσμένη:
  - Δώσε μου λίγο ψωμί, σε παρακαλώ.
  Μια από τις γυναίκες της έδωσε ένα κομμάτι τηγανίτα, μια φίλη της μια μπαγιάτικη κρούστα, μια τρίτη πατάτα.
  Η Γκέρντα ενίσχυσε λίγο τη δύναμή της. Και κάθισε για λίγο στον πάγκο. Ένα αγόρι ήρθε κοντά της και τη ρώτησε:
  - Που πας κορίτσι μου;
  Η Γκέρντα απάντησε ειλικρινά:
  - Ψάχνω τον αδερφό μου τον Κάι!
  Το αγόρι ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  - Δύο Kai και έχουμε στο χωριό. Το όνομα είναι κοινό. Και ο κόσμος είναι μεγάλος. Και τα πόδια σου είναι γεμάτα αίματα.
  Η Γκέρντα αναστέναξε βαριά και απάντησε:
  - Το ξέρω. Αλλά δεν μπορώ να προδώσω τον φίλο μου!
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Έχεις κάτι στην τσάντα σου!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, έχει κόκκινα παπούτσια!
  ρώτησε το αγόρι με ένα χαμόγελο
  - Ακριβός?
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Η γιαγιά έκανε οικονομία για έξι μήνες!
  Το αγόρι ρώτησε έκπληκτος:
  Γιατί δεν πας σε αυτούς;
  Η Γκέρντα απάντησε ειλικρινά:
  - Γι' αυτό δεν πάω γιατί είναι ακριβά! Το μονοπάτι μπορεί να είναι μακρύ και καταρρέουν.
  Το αγόρι πρότεινε:
  - Πουλήστε τα και μπορείτε να αγοράσετε φαγητό στην πορεία!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν! Ο Κάι δεν τους είδε ποτέ! Θέλω να εμφανιστώ σε αυτά!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Καταλαβαίνω! Πάρε μια χάλκινη δεκάρα! Σε λίγο θα φτάσετε στην πόλη, θα είναι αρκετό για ένα καρβέλι ψωμί. Απλά μην προσπαθήσεις να κλέψεις. Κι ας είσαι παιδί, θα σε βάλουν φυλακή και θα σε μαστιγώσουν!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν θα κλέψω ποτέ τίποτα!
  Τότε το κορίτσι σηκώθηκε από τον πάγκο και πάτησε. Τα πόδια της πονούσαν, τα πόδια της κάηκαν, αλλά το καθήκον την απαιτούσε να συνεχίσει.
  Πριν νυχτώσει, δεν πρόλαβε να φτάσει στην πόλη και πέρασε ξανά τη νύχτα σε μια θημωνιά.
  Αυτή τη φορά ο ύπνος της ήταν πιο ξεκούραστος.
  Η κόρη του δήμιου έκρυψε την Γκέρντα σε ένα καλάθι και την έβγαλε έξω από το κελί. Έσπευσε να φύγει από το Chatelet μέχρι να χαθούν οι αιχμάλωτοι. Και το κορίτσι έφυγε τρέχοντας με τις αποσκευές.
  Η κόρη του δήμιου ξεκίνησε με την Γκέρντα στο δρόμο της προς τη νότια Γαλλία, ελπίζοντας να χαθεί εκεί. Περπάτησε με δερμάτινα παπούτσια, η Γκέρντα πατούσε ξυπόλητη δίπλα της. Τότε όμως, από τον βραχώδη δρόμο, τα παπούτσια της κοπέλας διαλύθηκαν και με δυσκολία μπορούσε να πατήσει στα ματωμένα πόδια της. Ήταν λίγο πιο εύκολο για την Γκέρντα, αφού αρχικά είχε τραχιά πέλματα, προφανώς, παρά την έντονη αναζωογόνηση, το σώμα του κοριτσιού κράτησε αναμνήσεις από προηγούμενες δοκιμές.
  Η κόρη του δήμιου θεωρούνταν από εύπορη οικογένεια και συνήθως φορούσε παπούτσια, όπως συνηθίζεται στις μη φτωχές παριζιάνικες οικογένειες. Και η κοριτσίστικη σόλα της δεν ήταν συνηθισμένη σε πέτρες, βότσαλα, πετρώδεις γαλλικούς δρόμους. Όμως η κοπέλα, έχοντας σπάσει τα πόδια της στο αίμα, έδειξε θάρρος και δεν παραπονέθηκε. Η Γκέρντα, ακινητοποιημένη, φίλησε τα πόδια της στα ματωμένα πόδια της και ο πόνος υποχώρησε, η κόρη του δήμιου αποκοιμήθηκε.
  Σταδιακά, τα πόδια της επουλώθηκαν και καλύφθηκαν με μια σκληρή κρούστα. Η κόρη του δήμιου ντύθηκε μόνη της και ζούσε με ελεημοσύνη, και η Γκέρντα έμεινε μόνο με κουρέλια. Για το χειμώνα, το κορίτσι και το κορίτσι μετακόμισαν στην Ιταλία. Δεν υπάρχουν παγετοί, και λίγο πολύ ανεκτοί. Αλλά η ζωή τους έχει γίνει ζωή αλητών. Δηλαδή πολύ βαρύ και πεινασμένο. Και δεν υπήρχε φως σε αυτή τη ζωή. Η κόρη του δήμιου ήταν όμορφη, αλλά καθόλου όμορφη και εντελώς αδυνατισμένη, έγινε καλάμι.
  Και η Gerda, εμπνευσμένη στην πορεία, άρχισε να τραγουδάει.
  Η Gerda Kaya έψαχνε ξυπόλητη,
  Περιπλανήθηκα στις σκληρές χιονοστιβάδες...
  Μετά από όλα, η ψυχή της είναι χρυσή,
  Σαν ένα λαμπερό λευκό χιόνι!
  
  Δεν μπόρεσα να βρω γαμπρό
  Και έφτασε στους Ναζί πλήρως ...
  Ω, καημένη η Γκέρντα,
  Τι ντροπή να αντέχεις!
  
  Το κλάμα ετοίμασε ένα ράφι,
  Άνοιξε φωτιά κάτω από τα πόδια σου...
  Τηγανίζουν το κορίτσι σαν ψάρι,
  Αλλά να ξέρεις ότι είναι σαν αετός!
  
  Και υπέμεινε μεγάλα βάσανα
  Βασανιστήρια και βασανιστήρια αμέτρητα...
  Επικαλύπτεται με ένα ατυχές αφιέρωμα,
  Για να κλάψει ένα κορίτσι!
  
  Τα ξυπόλυτα πόδια γλείφουν με φλόγες,
  Κτυπήστε το κορίτσι βίαια!
  Εδώ κάτω από τον τρούλο στο αυστηρό Παρίσι,
  Οδηγούν την Γκέρντα με ρόμπα στη φωτιά!
  
  Τα βασανιστήρια είναι σκληρά κορίτσι αντέχει,
  Και γελάει στο πρόσωπο των εκτελεστών...
  Όχι, δεν θα ζητήσει θάνατο -
  Μια δοκιμή στους ώμους της!
  
  Μπορεί να αντέξει τα βασανιστήρια
  Έχετε υπομονή γιατί το ιδανικό...
  Η Gerda μας γεννήθηκε στη Ρωσία,
  Ορθοδοξία από καρδιάς!
  Αν και της σπάνε τα κόκαλα με τσιμπούρια,
  Ένα κοφτερό σημείο τρυπάει ένα λευκό στήθος...
  Και με τα ξυπόλυτα πόδια στο κάρβουνο,
  Έβαλαν Γκέρντα, άρα πόνο - μην αναπνέεις!
  
  Ένα κορίτσι κατεβαίνει περήφανα στη φωτιά,
  Αν και το πρόσωπο είναι καλυμμένο με αίμα, μώλωπες...
  Γέλασε δυνατά από χαρά
  Αν και τα χέρια και τα πόδια είναι αλυσοδεμένα!
  
  Και φαινόταν ότι δεν υπήρχε διαφυγή
  Το πόδι του δήμιου καίει τη φωτιά...
  Ζήτησε από τον Θεό συγχώρεση
  Αν και πύρινες γλώσσες της απλώθηκαν!
  
  Το σώμα γλείφεται από μια μανιασμένη φλόγα,
  Και η Γκέρντα στενάζει από τον πόνο, ουρλιάζει...
  Αλλά το πανό εξακολουθεί να πετά στην ψυχή,
  Και στην καρδιά του redoubt-μονόλιθου!
  
  Θα υπάρχει ένα μνημείο για το κορίτσι του φωτός,
  Και η Ρωσία θα θυμάται την κόρη της...
  Θα τραγουδηθεί η Γκέρντα η γενναία
  Θα έρθει η μέρα και η νύχτα θα εξαφανιστεί!
  Η Γκέρντα, πάντα πεινασμένη, ξυπόλητη και με κουρέλια, τριγυρνούσε με τα πόδια στην Ιταλία. Έλπιζε ακόμα να βρει τον αδερφό της Κάι. Για κάποιο λόγο τον έψαχνε στη νότια Ευρώπη και όχι στον Βόρειο Πόλο.
  Και τώρα πλησίαζε ήδη τη Νάπολη. Όχι πολύ μακριά από την πόλη βρισκόταν ένα μεγάλο και πολύ όμορφο παλάτι.
  Το κορίτσι κάθισε σε έναν βράχο. Και άρχισε να κλαίει με βαθιά θλίψη.
  Ένα αγόρι ήρθε κοντά της. Με πλούσια ρούχα και παπούτσια από λουστρίνι. Είχε προφανώς την ίδια ηλικία με την Γκέρντα. Και ρώτησε ήσυχα:
  - Γιατί κλαις ζητιάνο;
  Το κορίτσι απάντησε ειλικρινά:
  - Εδώ και πολλά χρόνια ψάχνω τον αδερφό μου με το όνομα Κάι, και έχω περπατήσει τον μισό κόσμο ξυπόλητος!
  Το αγόρι παρατήρησε δύσπιστα:
  - Πολλά χρόνια? Τον ψάχνεις από βρεφική ηλικία;
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της και απάντησε:
  - Λοιπόν όχι! Είμαι πολύ μεγαλύτερος από όσο φαίνομαι!
  Το αγόρι χαμογέλασε και απάντησε:
  - Μου αρέσει να ακούω ιστορίες! Πες μου την ιστορία σου!
  Η Γκέρντα άρχισε να εξηγεί, ειλικρινά και χωρίς στολίδια.
  Το αγόρι την άκουσε και άκουσε... Τότε απάντησε:
  - Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, αλλά ίσως ο πρίγκιπας μας είναι ο Κάι!
  σφύριξε η Γκέρντα.
  - Ναι;
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Είμαι υπηρέτης στο παλάτι του πρίγκιπα, και ξέρω ότι ο κύριος μου είναι από τον απλό λαό! Η ίδια η πριγκίπισσά μας επέλεξε έναν νεαρό που πρέπει να είναι ιδιοφυΐα και να την εντυπωσιάζει με κάτι!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ο Κάι θα μπορούσε! Είναι πολύ έξυπνος και εξαιρετικός πρωτότυπος! Μερικές φορές συνέθετε τέτοια ποιήματα που τα παιδιά συνέρρεαν από όλη την Κοπεγχάγη και τα άκουγαν, χειροκροτώντας!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Σε πιστεύω! Ο πρίγκιπας ήταν πραγματικά ένα αγόρι σαν εμένα! Ήρθε μάλιστα ξυπόλητος και φόρεσε μπότες, μόνο στην είσοδο του παλατιού. Και απλά αποδείχθηκε καταπληκτικό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπήρχε ολόκληρος κόσμος που ήθελε να παντρευτεί, τότε έκανε εντύπωση!
  Η Γκέρντα ρώτησε:
  Έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια;
  Το αγόρι που ήταν ο ίδιος με τα μαύρα μαλλιά έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Και άρεσε και στον βασιλιά, που δεν είναι Ιταλός, αλλά μιλάει τέλεια τη γλώσσα μας!
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Η γιαγιά μας ήταν καθηγήτρια ξένων γλωσσών. Και ο Kai από ξέραμε από νωρίς! Είναι σίγουρα αυτός!
  Το υπηρέτης παρατήρησε:
  -Είσαι επιτέλους τυχερός!
  Το κορίτσι χτύπησε το γυμνό της πόδι.
  - Πήγαινε με στον πρίγκιπα!
  Το αγόρι ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Οι φρουροί δεν θα αφήσουν το κορίτσι σε κουρέλια και ένα ξυπόλητο κορίτσι ... Θα σας ρίξουν απλά σε ένα μπουντρούμι!
  Η Γκέρντα ανατρίχιασε και έτριξε:
  - Τι να κάνω?
  Το αγόρι πρότεινε:
  - Μελέτησα όλες τις γωνιές και τις γωνιές του παλατιού. Θα σε καθοδηγήσω στα κρυφά. Όταν είναι βράδυ, μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Και θα έρθετε αμέσως σε επαφή με τον πρίγκιπα!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Συμφωνώ!
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Ίσως θα έπρεπε να πάρεις ένα νέο φόρεμα και παπούτσια. Σοκάρεις τον Κάι με αυτή τη μορφή!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της.
  - Είναι πιο εύκολο να περπατάς ξυπόλητος χωρίς θόρυβο! Άλλωστε να δει ο αδερφός μου τι έγινα!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Κάτσε στον βράχο! Θα σου φέρω φαγητό. Είσαι τόσο αδύνατη και πεινασμένη. Και μετά πάμε!
  Η κοπέλα κούνησε νευρικά τα ξυπόλητά της, τρέμοντας από ανυπομονησία. Έχει τελειώσει το σερί της κακής τύχης και θα δει ξανά τον μεγαλύτερο αδερφό της Κάι;
  Περπάτησε κι αυτός ξυπόλητος από τη Δανία στη νότια Ιταλία; Φτωχό αγόρι. Έχει γυμνά πέλματα, παρόλο που είναι κορίτσι, σαν τις οπλές ενός αλόγου από τους δρόμους της Ευρώπης γεμάτες με κοφτερές πέτρες. Και κρύο και ζέστη, βίωσε και άντεξε τα πάντα.
  Το αγόρι της έφερε μερικά κέικ κρέμας από την κουζίνα, ένα μπούτι κοτόπουλου.
  Η Γκέρντα το έφαγε λαίμαργα.
  Είχε ήδη σκοτεινιάσει... Η κοπέλα έπλυνε προσεκτικά τα γυμνά της πόδια στο ρέμα. Άξιζε όμως να κάνεις μερικά βήματα, καθώς οι τραχιές σόλες σκονίστηκαν ξανά. Το αγόρι φαινόταν τόσο έξυπνο.
  Την οδήγησε μέσα από μια κρυφή τρύπα στον φράχτη και κινήθηκε μαζί της στους πίσω δρόμους.
  Όλα ήταν σαν σε παραμύθι... Ιταλία, και το παλάτι όπου την πήγε το αγόρι. Και νόμιζε ότι αυτός ο πρίγκιπας ήταν ο αδερφός της Κάι. Αλλά πράγματι οι φρουροί δεν θα αφήσουν ένα ξυπόλητο κορίτσι με κουρέλια να περάσει.
  Ο υπηρέτης την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα του πρίγκιπα. Ο ίδιος έβγαλε τα παπούτσια του, στο παλάτι, για να μην κάνει θόρυβο, και τα παιδιά περπατούσαν ξυπόλητα στους διαδρόμους, παρακάμπτοντας επιδέξια τους φρουρούς.
  Μερικές φορές έγχρωμες εικόνες έλαμπαν κατά μήκος των τοίχων, που ήταν αστεία όνειρα.
  Και στο χρυσό λουλούδι κοιμόταν ο νεαρός πρίγκιπας και στα δεξιά του η πριγκίπισσα.
  Ο πρίγκιπας ήταν όμορφος, αλλά κάπως υπέρβαρος από τα πολυτελή γλέντια στο παλάτι και μεγαλύτερος από τον Κάι. Αλλά η Γκέρντα συνειδητοποίησε αμέσως ότι δεν ήταν αυτός.
  Και το ζευγάρι του Αυγούστου ξύπνησε.
  Στην αρχή τρόμαξαν και οι φρουροί άρπαξαν τα παιδιά. Αλλά τότε η πριγκίπισσα ζήτησε από ένα αδύνατο, ξανθό κορίτσι με κουρέλια με κάλους, σκονισμένα πόδια να πει την ιστορία της.
  Η Γκέρντα τα έβαλε όλα σε τάξη. Συμπεριλαμβανομένων περιγραφών βίαιων βασανιστηρίων σε γαλλική φυλακή.
  Η πριγκίπισσα είπε με συμπόνια:
  Αφήστε την να μείνει μαζί μας!
  Ο πρίγκιπας συμφώνησε:
  - Αυτή είναι η πιο υπέροχη ιστορία που έχω ακούσει ποτέ!
  Και πρόσθεσε:
  - Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής μέσω της Ευρώπης, εξακολουθούσα να ιππεύω ένα άλογο. Και μόνο όταν έπεσε, έπρεπε να πάει με τα πόδια. Είναι επίσης καλό που στο μοναστήρι μας επιτρέπεται στα αγόρια να φορούν παπούτσια μόνο στο κρύο και τα πόδια μου δεν ήταν τρυφερά. Αλλά παρόλα αυτά, γκρέμισα τα πόδια μου και κουτσός. Περπάτησε ξυπόλητη την Ευρώπη από άκρη σε άκρη!
  Η πριγκίπισσα είπε κατηγορηματικά:
  Θα είναι η αγαπημένη μου κυρία σε αναμονή! Και να είσαι σύμφωνα με αυτό! Και το αγόρι που την έφερε, δέκα χτυπήματα με ξύλα και στις φτέρνες, για παραβίαση της ηθικής, και είκοσι χρυσά νομίσματα που μας βρήκε νέο φίλο!
  Ο νεαρός υπηρέτης υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Είσαι τόσο δίκαιος!
  Το κορίτσι υποκλίθηκε και ρώτησε:
  - Καλύτερα να μου δώσεις μπαστούνια στις φτέρνες! Για όλα φταίω εδώ!
  Ο πρίγκιπας χαμογέλασε και απάντησε:
  - Θα σε χτυπήσουν με ξύλα μόνοι τους! Για παράνομη είσοδο στο παλάτι! Είμαστε απλώς κυρίαρχοι!
  Η πριγκίπισσα επιβεβαίωσε:
  - Και αυτή, δέκα χτυπήματα με ραβδιά στις γυμνές φτέρνες της!
  Η Γκέρντα αναστέναξε βαριά. Ξάπλωσε ανάσκελα και οι υπηρέτες της έβαλαν τα γυμνά πόδια σε θηλιές. Αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο τρομακτικό.
  Την χτύπησαν με ένα λεπτό κλαδάκι, μόνο για επίδειξη, και οι σκληρυμένες πατούσες της Γκέρντα δεν πονούσαν, παρά μόνο γαργαλούσαν.
  Αλλά το αγόρι χτυπήθηκε με ένα εύκαμπτο ραβδί, και ήταν πραγματικά πληγωμένο. Όμως έσφιξε τα δόντια του σφιχτά, και σπασμένος, κατάφερε να συγκρατήσει τις κραυγές του. Και μετά σηκώθηκε και κούτσαινε βαριά και στα δύο πόδια.
  Και πάλι η πολύπαθη Γκέρντα έπιασε το τυχερό δελτίο. Το κορίτσι έγινε υπηρέτης ενός ευγενούς πρίγκιπα. Έγινε μια κυρία σε αναμονή, ντυμένη στα μετάξι και το βελούδο. Η ιστορία σύμφωνα με τον Άντερσεν επαναλήφθηκε, μόνο ελαφρώς σε διαφορετική εκδοχή. Η Γκέρντα την πρώτη κιόλας μέρα έτριψε τα πόδια της στις νέες της μπότες και συνειδητοποίησε ότι ο πλούτος δεν είναι μόνο γλύκα. Και στα μεταξωτά κάνει λίγο ζέστη το ιταλικό καλοκαίρι. Και τα πιο εκλεκτά πιάτα δεν είναι τόσο καλά όταν έχεις γεμάτο στομάχι.
  Πιέζει και παρεμβαίνει στο περπάτημα...
  Επιπλέον, η Γκέρντα έπρεπε να μάθει ξένες γλώσσες, καλούς τρόπους, κάθε λογής εθιμοτυπία και επιστήμη. Και αυτό δεν είναι καθόλου τόσο ενδιαφέρον όσο η ζωή ενός αλήτη.
  Ακόμα και το κεφάλι μου τρέμει.
  Η Γκέρντα προσπάθησε να το συνηθίσει, υπέφερε για πολύ καιρό. Εδώ πέρασε ένας χρόνος. Και φαινόταν ήδη ότι είχε παρασυρθεί σε αυτόν τον εξαντλητικό, ρυθμό της ζωής της κουμπάρας.
  Και ότι ήδη διστάζει να πάει κάπου και να ψάξει κάτι.
  Όμως στον καθρέφτη μπροστά στον οποίο έκανε την τελετή, εμφανίστηκε ξαφνικά ο αδερφός της που ονομάζεται Κάι. Το αγόρι δεν μεγάλωσε καθόλου και δεν άλλαξε με τα πολλά χρόνια του χωρισμού, μόνο που έγινε πολύ χλωμός με ένα ανθυγιεινό μπλε. Στο κάστρο της Βασίλισσας του Χιονιού, φαινόταν να έχει παγώσει και ακόμα προσπαθούσε να συνθέσει τη λέξη: "Αιωνιότητα" από τον πάγο.
  Και χωρίς αυτόν, είναι κρατούμενος.
  Όμως δεν φαινόταν να μπορεί. Και πώς είναι να κάθεσαι σε ένα κάστρο πάγου για πολλά χρόνια, ακόμα κι αν δεν νιώθεις το κρύο;
  Και δεν υπάρχουν άλλα παιδιά κοντά;
  Η Γκέρντα ένιωσε ότι ο ονομαζόμενος αδερφός της ήταν βαθιά δυστυχισμένος. Υπάρχουν μόνο πάγοι και πολικές αρκούδες τριγύρω, μπορείτε να ταξινομήσετε μέσα από παγετώνες που αστράφτουν σαν διαμάντια. Ακόμη και αν λάβουμε υπόψη ότι η καρδιά του επώνυμου αδερφού πάγωσε, είναι ακόμα σαφές ότι είναι βαθιά δυστυχισμένος. Και μόνο με την ίδια τη Βασίλισσα του Χιονιού μπορείς να μιλήσεις, αλλά εμφανίζεται στο κάστρο του πάγου τόσο σπάνια.
  
  Η Γκέρντα ούρλιαξε και αποφάσισε να τρέξει. Πήγε στο δωμάτιό της. Ειλικρινά αριστερά μπότες, ακριβό φόρεμα και λεπτά εσώρουχα. Έντυσε το πρώην της, έγινε κουρελιασμένο, αλλά προσεκτικά αποθηκευμένο φόρεμα. Έγινε κράχτη και ξεγύμνωσε τα πόδια της πάνω από τα γόνατά της. Το κορίτσι μεγάλωσε, και φαίνεται να είναι δεκατριών ετών, αλλά στην πραγματικότητα είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Πόσο καιρό είχε περάσει από τότε που πήγε να βρει τον ορκισμένο αδερφό της; Για δεκατρία χρόνια, αν όχι περισσότερα.
  Το κορίτσι φίλησε τον σταυρό και έτσι, ξυπόλητη, πήγε να αναζητήσει τον ονομαζόμενο αδελφό της. Τουλάχιστον εκείνη ήξερε τώρα ότι ήταν πολύ βόρεια. Στο δρόμο την συνάντησαν φρουροί. Βλέποντας την Γκέρντα ξυπόλητη και με κουρέλια, ξαφνιάστηκαν:
  -Είσαι κυρία σε αναμονή; Τι είδους εμφάνιση έχετε;
  Η Γκέρντα είπε ψέματα:
  - Θύμωσα τον πρίγκιπά μου, και με διέταξε να πάω και στις τέσσερις κατευθύνσεις, με τα ίδια κουρέλια που πήγα στην υπηρεσία.
  Ο φρουρός παρατήρησε με θλίψη:
  - Θα γκρεμίσεις όλα σου τα πόδια, θα σου δώσω τουλάχιστον ένα ζευγάρι παπούτσια. Η κόρη μου μεγάλωσε από αυτά, και θα είναι ακριβώς για εσάς!
  Το κορίτσι έλειπε να περπατάει ξυπόλητος, κάτι που είναι τόσο ωραίο όταν τα πέλματα είναι τραχιά.
  Η Γκέρντα απάντησε σεμνά:
  - Δεν το άξιζα... Κράτα το ή πούλησέ το!
  Ο γενειοφόρος άνδρας κούνησε το κεφάλι του.
  - Λοιπον δεν! Οι δρόμοι της Ιταλίας είναι πολύ σκληροί και βραχώδεις για τα γυμνά πόδια του κοριτσιού. Επιπλέον, έχετε ήδη απογαλακτιστεί από τη σκληρή επιφάνεια. Είναι ακόμα Μάιος, και δεν θα κάνει κρύο σύντομα, αλλά για το βράδυ θα σου δώσω μια κουβερτούλα που καλύπτεται... Μέχρι να βρεις νέους καλούς ιδιοκτήτες!
  - Σας ευχαριστώ! απάντησε η Γκέρντα.
  Δεν ήθελε να προσβάλει τον φρουρό.
  Πήρε μαζί της τα δερμάτινα και σχεδόν αφόρητα παπούτσια - προφανώς η κόρη της τα φορούσε μόνο στις γιορτές, και ένα πουπουλένιο, επίσης ένα πρακτικό καινούργιο φουλάρι. Ευχαρίστησε τον μαλακό φρουρό. Τα παπούτσια ήταν όντως άνετα, λίγο υπερμεγέθη, αλλά κανονικά. Ήταν άνετο να περπατάς μέσα τους.
  Μόλις όμως έστριψε στη γωνία, η κοπέλα έβγαλε τα παπούτσια της και τα κρέμασε στον ώμο της. Ήθελε πολύ να περπατήσει ξυπόλητη, να κάνει ένα διάλειμμα από τα παπούτσια του παλατιού. Στην αρχή ήταν ευχάριστο το περπάτημα, η σκόνη του δρόμου γαργαλούσε τις γυμνές μου φτέρνες. Αλλά μετά, μια μακρά απουσία συνήθειας άρχισε να επηρεάζει. Τα πέλματα του κοριτσιού έγιναν όλο και πιο μαλακά και σύντομα ένιωσε την οξύτητα των βότσαλων και το κάψιμο. Και γενικά, κάθε φυμάτιο του γυμνού ποδιού, στο οποίο έχουν ξεκολλήσει οι κάλοι, αισθάνεται οδυνηρό.
  
  Αλλά η Γκέρντα, που κατάφερε να κρεμαστεί στο ράφι στην ήδη όχι τόσο σύντομη ζωή της, δεν ντρεπόταν. Εξάλλου, το να περπατάς ξυπόλητος σε έναν βραχώδη δρόμο δεν βλάπτει τόσο όσο να ψήνεις τις φτέρνες σου σε ένα μαγκάλι. Έστω κι αν για ένα χρόνο αυτή, η κουμπάρα, περιποιήθηκε τον εαυτό της. Τίποτα δεν αντέχει.
  Και η Καγιά θα βρει, οπωσδήποτε.
  Μέχρι το τέλος της ημέρας, τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας αιμορραγούσαν, αλλά δεν το έβαλε κάτω και αποκοιμήθηκε σε μια θημωνιά. Και την επόμενη μέρα πάλι πήγε σε έναν βραχώδη δρόμο.
  Και περπάτησε μέσα από τη δύναμη, ακόμα κι αν τα πόδια της έσκαγαν από πόνο σε κάθε βήμα.
  Η Γκέρντα δεν πήρε μαζί της φαγητό και έπρεπε να φάει ελεημοσύνη. Ένα όμορφο κορίτσι με κουρέλια σερβίρεται πρόθυμα.
  Η Gerda στην αρχή ήθελε να πουλήσει δερμάτινα παπούτσια ή να τα ανταλλάξει με φαγητό, αλλά μετά άλλαξε γνώμη. Τα πόδια της έγιναν πολύ γρήγορα χοντροκομμένα και δεν χρειάζονταν παπούτσια, ειδικά τη ζεστή εποχή. Συνάντησε όμως δύο αγοράκια που κυριολεκτικά πέθαιναν από την πείνα.
  Η Γκέρντα δεν μπορούσε να τους αφήσει.
  Η κοπέλα τα τάιζε με ό,τι μάζευε σε μια τσάντα και μετά τα πούλησε σε ένα κατάστημα με μεγάλη έκπτωση, φυσικά σχεδόν καινούργια παπούτσια. Αγοράσαμε φαγητό και το αφήσαμε για τα αγόρια, μαζί με ένα πουπουλένιο μαντίλι.
  Μην αφήσετε τα αγόρια να παγώσουν.
  Φυσικά, η Γκέρντα συμπεριφέρθηκε με χριστιανικό γενναιόδωρο τρόπο. Επιπλέον, ήταν καλοκαίρι και το βράδυ δεν χρειαζόταν να καλύπτεται με κασκόλ. Όταν όμως τελείωσαν τα γενναιόδωρα χωράφια της Ιταλίας, το κορίτσι που περπατούσε βόρεια κατέληξε στις Άλπεις. Και είναι ακόμα ζεστό τη μέρα, αλλά κρύο τη νύχτα. Και τα χωριά είναι πολύ πιο σπάνια, πρέπει να πεινάς.
  Και πολύ κοφτερά βότσαλα στους δρόμους, σκαλίζουν στους φρέσκους κάλους της σόλας ενός κοριτσιού.
  Μια φορά το καλοκαίρι, έπεσε παγωνιά στο βουνό και τα κουρέλια πάγωσαν. Το κορίτσι συσπάστηκε και τελικά έσκισε το φόρεμά της. Ήταν γυμνή και ανυπεράσπιστη. Έπρεπε, κρατώντας τα κουρέλια πάνω μου, να πάω με γρήγορο ρυθμό. Δεν μπορείς να κοιμηθείς γυμνός τη νύχτα - μια πραγματική κόλαση. Η Γκέρντα δεν κοιμήθηκε όλη μέρα και νύχτα, αλλά το πρωί κατέβηκε λίγο πιο κάτω και ζεστάθηκε, κοιμήθηκε. Έπειτα περπάτησε ξανά όλη τη νύχτα και μέχρι το δείπνο την επόμενη μέρα ήρθε σε ένα ορεινό αγρόκτημα.
  Ο ιδιοκτήτης συμφώνησε να δώσει στην Γκέρντα απλά και παλιά ρούχα, αλλά σε αντάλλαγμα τον ανάγκασε να κόβει ξύλα για δύο ολόκληρες εβδομάδες και να μεταφέρει νερό σε κουβάδες με ζυγό.
  Και όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τους γείτονές τους.
  Το κορίτσι δούλευε σκληρά μέχρι εξάντλησης και έτρωγε μόνο μπαγιάτικο ψωμί και ξινόγαλο. Ο ιδιοκτήτης την κάλεσε να μείνει, αλλά η Γκέρντα είπε ψέματα, λέγοντας ότι έκανε προσκύνημα. Απρόθυμα, η γροθιά του βουνού της έδωσε ένα είδος τρυπητή σάκο, αλλά τουλάχιστον δεν είσαι γυμνή. Και δεν πέταξε ούτε ένα κομμάτι ψωμί στο δρόμο.
  Αν και η κοπέλα γεμίστηκε με κάλους στα χέρια της.
  Η Γκέρντα έπρεπε να πάει με άδειο στομάχι. Και στα βουνά, τα χωριά είναι σπάνια, και οι ίδιες οι Άλπεις είναι μεγάλες, στις κορυφές των βουνών, ακόμη και το καλοκαίρι έχει χιόνι. Το κορίτσι από την πείνα έσκισε χόρτα, τριφύλλι, ροκάνισε χωνάκια ελάτου. Σε δέκα μέρες, ήταν αδυνατισμένη για να γίνει ένα δέρμα και κόκαλα. Ακόμα και ο σκίουρος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έτρωγε ωμό.
  Και ακόμη και ροκάνισε το δέρμα.
  Μετά ξαναχτύπησα το αγρόκτημα. Εκεί δούλεψε σκληρά τρεις μέρες, αλλά μετά έφαγε, και της έδωσαν λίγο για το δρόμο. Αλλά περισσότερο από όλα στα υψίπεδα έκανε το κρύο της νύχτας. Η κοπέλα κοιμόταν τη μέρα, τη νύχτα πατούσε, με τα γυμνά, κάλους πόδια της, πάνω σε κοφτερές πέτρες. Μερικές φορές οι λύκοι ούρλιαζαν, αρκετές φορές η Γκέρντα έπεσε στην άβυσσο και κόντεψε να πέσει, αλλά η μοίρα την κράτησε. Αν και ένας σημαντικός φόβος να περάσει μέσα από τα βουνά και τη νύχτα. Και πεινασμένος...
  Αλλά τουλάχιστον ξέρει πού να πάει.
  Όταν ο Αννίβας πέρασε τις Άλπεις στην Ιταλία, ο μισός στρατός του και όλοι οι ελέφαντες πέθαναν. Και εδώ τη μετάβαση την κάνει ένα μικρό, καλά, έστω και για χρόνια, και ένα ενήλικο κορίτσι.
  Οι λύκοι γλείφουν τα ξυπόλητα, χαριτωμένα αποτυπώματα της που άφησαν τα πολύπαθα πόδια της.
  Όταν η Γκέρντα ήταν ήδη στα πρόθυρα, μπήκε εμπόδιο σε μια άλλη φάρμα και πάλι φαγητό. Ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε πιο ευγενικός και πρόσφερε στα κορίτσια ένα παλτό και παπούτσια από δέρμα προβάτου, αλλά η Γκέρντα αρνήθηκε, λέγοντας ότι ήταν ήδη συνηθισμένη στις πέτρες και το κρύο και ότι τα γυμνά πόδια πάνε πολύ πιο εύκολα από τα παπούτσια. Ο ιδιοκτήτης έδωσε μια ολόκληρη τσάντα με φαγητό για το δρόμο.
  Είχε συνείδηση.
  Φυσικά, αυτό βάραινε την κοπέλα, αλλά της επέτρεψε να πάει για μια-δυο εβδομάδες ακόμη χωρίς να σταματήσει. Τα υψίπεδα έφταναν στο τέλος τους, τα βουνά όλο και πιο χαμηλά. Και η Γκέρντα διέσχισε το πιο δύσκολο κομμάτι του ταξιδιού: την κορυφή των Άλπεων.
  Και αυτό είναι ήδη ένα επίτευγμα.
  Τώρα ήταν στην Ελβετία, όπου είναι λίγο πιο μαλακό, και οι φάρμες είναι πιο συνηθισμένες. Η μετάβαση σκλήρυνε την Γκέρντα, και δεν κρυολόγησε στα βουνά, ούτε καν κρυολόγησε. Ότι οι Θεοί δεν αγαπούν τους αδύναμους στο πνεύμα, αλλά ανταμείβουν τους δυνατούς.
  Ναι, και οι λύκοι έγλειψαν μόνο τα γυμνά ίχνη του κοριτσιού, αλλά δεν τολμούσαν να πηδήξουν.
  Η Gerda περπάτησε και περπάτησε, σταματούσε σε αγροκτήματα, δούλευε, μερικές φορές τραγουδούσε. Η περιπλανώμενη ζωή της είναι ευχάριστη και οικεία. Οι μέρες άρχισαν να περνούν όλο και πιο δύσκολα. Η μοίρα μέχρι στιγμής προστατεύει το κορίτσι από κακούς ανθρώπους, ληστές και βιαστές. Ωστόσο, η Gerda δεν είναι πλέον τόσο μικρή και θα μπορούσε να προσελκύσει βιαστές. Αλλά μέχρι στιγμής όλα πήγαν καλά.
  Ανώτερες δυνάμεις τη φρόντισαν...
  Εδώ το κορίτσι πέρασε και την Ελβετία, μπαίνοντας στη Βαυαρία. Το καλοκαίρι έχει ήδη περάσει την κορυφή του κεφαλιού, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ζεστό στον κάμπο, ακόμα και τη νύχτα. Και οι δρόμοι δεν είναι τόσο βραχώδεις. Το περπάτημα ήταν απόλαυση. Τα χωριά συναντούσαν συχνά, και δεν υπήρχαν προβλήματα με το φαγητό. Η Gerda, εργαζόμενη με μερική απασχόληση, μάζεψε κάποια χρήματα για τον εαυτό της και ανανέωσε το φόρεμά της για ένα πιο κομψό και νέο. Προτίμησε όμως να περπατάει ξυπόλητη, ειδικά αφού η σόλα έγινε πιο σκληρή από αυτή των μπότων.
  Και τα πόδια σχεδόν δεν παγώνουν ούτε τη νύχτα και μετά τις βροχές.
  Όμως η ώρα πέρασε. Το κορίτσι μετακόμισε βόρεια. Το καλοκαίρι τελείωσε και ήρθε το φθινόπωρο. Έπεσαν κρύες βροχές και η Γκέρντα βρέθηκε στα βόρεια της Γερμανίας. Χτύπησε τα γυμνά της πόδια μέσα από τις παγωμένες λακκούβες, νιώθοντας μια ελαφριά ψύχρα. Αλλά η Gerda είναι ήδη τόσο οικεία που αποφάσισε να μην πάρει παπούτσια, περιοριζόμενη σε ένα μόνο μάλλινο μαντήλι. Προτίμησε πάλι να διανυκτερεύει, μόνο τη μέρα, και να πατάει τη νύχτα.
  Επιπλέον, είναι πιο ζεστός ο ύπνος κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν θα παγώσετε στην κίνηση.
  Πέρασε λοιπόν το αρκετά πυκνοκατοικημένο βόρειο τμήμα της Γερμανίας και πήγε στη θάλασσα.
  Χτύπησε το γυμνό της πόδι στο νερό ....
  Δεν υπάρχει πουθενά να πάτε πιο μακριά από τη στεριά και δεν είναι ρεαλιστικό να κολυμπήσετε στη θάλασσα. Σχετικά κοντά ήταν η μητρική Δανία. Η κοπέλα θέλησε ξαφνικά να επιστρέψει στην πατρίδα της την Κοπεγχάγη. Ίσως η γιαγιά της να είναι ακόμα ζωντανή. Επιπλέον, δεν είναι σαφές πώς να προχωρήσουμε περαιτέρω.
  Αλλά η Γκέρντα κάθισε σε ένα βότσαλο δίπλα στη θάλασσα και, αφού το σκέφτηκε, απέρριψε την ιδέα της επιστροφής. Εάν δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, τότε θα πρέπει να βρείτε ένα πλοίο που πηγαίνει βόρεια, να φτάσετε στον πάγο και μετά να μετακινηθείτε στον Βόρειο Πόλο. Γιατί, πιθανότατα, εκεί βρίσκεται το κάστρο της βασίλισσας του χιονιού.
  Το κρύο, ειδικά τη νύχτα, δαγκώνει το κορίτσι, αλλά δεν μπορεί να σπάσει τη θέλησή της.
  Λοιπόν, αν χρειαστεί, θα βρει ένα τέτοιο πλοίο, αλλά προς το παρόν, στο λιμάνι.
  
  JUNG ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ AMAZON
  Ο Edmond D'Artagnan είναι τώρα ένα αγόρι σε ένα πειρατικό πλοίο της Amazon. Όλο το πλήρωμα αποτελείται μόνο από όμορφα κορίτσια. Είναι όλες με κοντές φούστες και μαρινιέρα. Αυτά είναι ριγέ και σγουρά. Και αρχηγός τους είναι η βασίλισσα των πειρατών: η Charlotte de Condé.
  Είναι επίσης ξυπόλητη, αλλά τους αστραγάλους της στολίζουν χρυσά βραχιόλια φιδιού με σμαραγδένια μάτια. Και στους καρπούς είναι βραχιόλια με καρφιά με διαμάντια. Μια πολύ όμορφη βασίλισσα, και μυώδης, δυνατή.
  Ο Έντμοντ είναι απλώς ένα αγόρι. Με κοντό παντελόνι και με γυμνό, μαυρισμένο, μυώδες κορμό, τραβάει το σχοινί. Το τυλίγει πιο σφιχτά. Ναι, αυτό είναι ένα πολύ επιθετικό αγόρι. Ακούμπησε τα ξυπόλυτα πόδια του στον ιστό και στις στροφές.
  Τα κορίτσια κουλουριάζονται γύρω του. Δύο τραβούν το πανί, με τα γυμνά, μυώδη, μαυρισμένα πόδια τους τεντωμένα.
  Ο Edmond d'Artagnan τραγούδησε:
  Οι πειρατές δεν χρειάζονται επιστήμη
  Και είναι ξεκάθαρο γιατί...
  Έχουμε πόδια και χέρια
  Και το κεφάλι μας είναι άχρηστο!
  Υπάρχουν χίλια πεντακόσια κορίτσια σε μια μπριγκαντίνα. Και είναι έστω και λίγο στριμωγμένοι. Το ίδιο το μπριγκαντίν είναι πολύ όμορφο και βαμμένο. Τα πανιά αποτελούνται από χρωματιστά σχέδια και λεπτό μετάξι.
  Ο Έντμοντ χάιδεψε το πανί με το μωρό του πόδι και γέλασε γαργαλιστικά. Και τα κορίτσια μυρίζουν ακριβά αρώματα, σαν να κάνουν θαύματα στα κοσμήματα.
  Μερικοί από αυτούς φορούν επίσης κοσμήματα και στολίδια. Όλες είναι μαυρισμένες και οι περισσότερες είναι ξανθές. Υπάρχουν πολλές κοκκινομάλλες ... Υπέροχες καλλονές.
  Το αγόρι έφτιαξε το πανί και σηκώθηκε πιο ψηλά. Το κατάρτι ζεστάθηκε και έκαψε ευχάριστα τα γυμνά, σκληρυμένα πόδια του αγοριού.
  Ο Έντμοντ είδε ξαφνικά πανιά από μακριά και σφύριξε. Ήταν τόσο υπέροχο. Είχε προγραμματιστεί μια περιπέτεια.
  Και το νεαρό αγόρι της καμπίνας πρόσταξε:
  - Βλέπω ένα γαλόνι μπροστά!
  Τα κορίτσια άρχισαν να ταράζουν και άρχισαν να κινούνται. Τώρα είχαν ένα θήραμα.
  Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μόνο δώδεκα όπλα στο μπριγκαντίν. Ένα γαλόνι είναι εντυπωσιακό σε μέγεθος.
  Λίγο πριν από αυτό, τα κορίτσια καθάρισαν τη μύτη της μπριγκαντίνας τους από αυξήσεις. Και περπάτησε πολύ γρήγορα. Για να επιταχύνει την κίνησή της, η Charlotte de Condé διέταξε ένα επιπλέον πανί. Και η ταχύτητα του brigantine έχει αυξηθεί αισθητά.
  Ο Γκάλιον δεν άλλαξε πορεία. Φαίνεται ότι το πειρατικό πλοίο τους φαινόταν μικρό. Πράγματι, μόνο τα επί του σκάφους πυροβόλα όπλα του γαλόνιου είχαν σαράντα οκτώ, χωρίς να υπολογίζουμε την πρύμνη και το τόξο. Ναι, είναι μεγαλύτερα σε διαμέτρημα.
  Ο βοηθός του καπετάνιου και βασιλιά των πειρατών, Εμμανουήλ, σημείωσε με ανησυχία:
  "Μπορεί κάλλιστα να μας βυθίσουν!"
  Η Σάρλοτ χτύπησε το γυμνό της πόδι στο κατάστρωμα και είπε αποφασιστικά:
  - Δεν! Δεν μπορείς να μας πνίξεις τόσο εύκολα!
  Ο Έντμοντ φώναξε από το πάνω κατάστρωμα:
  - Να μάχεσαι! Κορίτσια με τόλμη στη μάχη!
  Η Εμμανουέλ γρύλισε θυμωμένη:
  - Πω πω, διαβολάκι! Ας πάμε κάτω!
  Ευκίνητο σαν μαϊμού, το αγόρι πήδηξε. Οι γυμνές, ροζ γόβες του άστραψαν.
  Η Σάρλοτ ρώτησε κλείνοντας το μάτι:
  - Θέλεις να τσακωθείς μωρό μου;
  Ο Έντμουντ γρύλισε ως απάντηση:
  - Το θέλω πολύ!
  Η κοκκινομάλλα Emmanuelle υποστήριξε απροσδόκητα το αγόρι:
  - Αυτό το γαλόνι είναι γεμάτο φορτίο, τόσο σκληρά κινείται! Σε καμία μεγάλη λεία!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε:
  - Ας γλιστρήσουμε κατά μήκος της πρύμνης, έχουμε μια στενή πλώρη, και πάρτε τον εχθρό στο πλοίο!
  Ο Έντμοντ, πηδώντας ψηλά, τραγούδησε:
  - Ο ίδιος ο διάβολος δεν είναι αδερφός σου -
  Κόψτε τους εχθρούς πειρατές!
  Η Σάρλοτ διέταξε, πατώντας τη γυμνή της φτέρνα στη βελανιδιά της πρύμνης:
  - Ακολουθήστε τα πανιά του αγοριού της καμπίνας!
  Ο μπριγκαντίνος πλησίασε. Ο Γκάλιον προσπάθησε να γυρίσει. Αλλά κινήθηκε πολύ σκληρά. Ο μπριγκαντίνος μετατοπίστηκε τη στιγμή της βολής από τα όπλα και δεν έλαβε σχεδόν καμία ζημιά. Είναι αλήθεια ότι ο ένας πυροβολισμός χτύπησε το τόξο και ο άλλος κατέρριψε το πανί.
  Αλλά δεν είχε σχεδόν καμία επίδραση στην ταχύτητα. Τα κορίτσια τράβηξαν αμέσως περισσότερα χαρτιά και ανέβασαν το ρυθμό τους.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε γελώντας:
  Είμαστε πολεμιστές του φωτός!
  Και έκλεισε το μάτι στις φίλες της...
  Η Emmanuelle απάντησε:
  - Πιο συγκεκριμένα ο κάτω κόσμος!
  Τα κορίτσια ετοίμασαν αγκίστρια εκ των προτέρων. Κατάφεραν να προλάβουν το γαλόνι σε μια προσπάθεια να γυρίσουν την άλλη πλευρά. Τα όπλα γεμίζονται μάλλον αργά, αλλά ένα βόλεϊ στο μπριγκαντίν σε κοντινή απόσταση θα ήταν μοιραίο. Αλλά η κοπέλα Gertrude κατάφερε να πυροβολήσει από το όπλο και έσπασε το πρυμναίο τιμόνι του γαλονιού, εξαιτίας του οποίου επιβράδυνε και τινάχτηκε. Εδώ τα κορίτσια γύρισαν τα χάρτινα πανιά σε διαφορετική γωνία, για να μην τα αφήσουν να συγκρουστούν πολύ έντονα. Και το μπριγκαντίν έδεσε ομαλά. Τα άγκιστρα στερεώθηκαν σφιχτά και συγκολλήθηκαν με κολλώδες λάδι.
  Πειρατές πολεμιστές επιτέθηκαν σε χιονοστιβάδα. Οι γυμνές στρογγυλές φτέρνες τους άστραψαν. Και στο γαλόνιο, πολεμιστές με χάλκινη πανοπλία πολέμησαν εναντίον τους.
  Υπήρχαν διπλάσιοι από αυτούς, αλλά ήταν σαφώς κατώτεροι από τις όμορφες Αμαζόνες σε επιδεξιότητα.
  Η ίδια η Charlotte ηγήθηκε της επίθεσης, έτρεξε έναν ανεμόμυλο με δύο σπαθιά και γκρέμισε το κεφάλι ενός εχθρού λεγεωνάριου. Το γενειοφόρο κεφάλι γύρισε πίσω.
  Η De Conde, η βασίλισσα των πειρατών κίνησε τη γυμνή της φτέρνα στο πηγούνι του αντιπάλου και κελαηδούσε:
  - Για πειρατική ευτυχία!
  Το αγόρι ο Έντμοντ πολέμησε επίσης. Είναι μικρά, αλλά ευκίνητα. Και έτσι κόβει τους αντιπάλους με σπαθιά.
  Εδώ το δεύτερο κεφάλι κύλησε, αφήνοντας αίμα στο κατάστρωμα. Οι Ισπανοί (ναι, είναι σαν τους Ισπανούς - φουσκωτοί, γενειοφόροι, με πανοπλίες και ψηλές μπότες παρά τη ζέστη!) αντιστέκονται απεγνωσμένα.
  Ο Έντμουντ έκοψε ένα άλλο κεφάλι σε έναν επιδέξιο πλευρικό ελιγμό και κελαηδούσε:
  - Για τον Άθωνα!
  Και πάλι χτύπησε τον εχθρό στο πηγούνι με τη γυμνή φτέρνα του. Και το χτύπημα ήταν καλό, το σαγόνι πέταξε.
  Το αγόρι βρυχήθηκε:
  - Για τον Πόρθο!
  Είχε πολύ μαχητικό πνεύμα, σαν βραστό νερό σε τσαγιέρα.
  Η Εμμανουέλ κόπηκε και κίνησε το γυμνό της γόνατο στο στομάχι. Έτσι ανάβλυσε αίμα από το στόμα του εχθρού.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Για την πειρατική αδελφότητα!
  Και πάλι πώς θα το πάρει και θα το κόψει με σπαθιά, σαν από ανατροπή...
  Η Σάρλοτ πέρασε τις πεταλούδες με τα σπαθιά της και κελαηδούσε:
  Κάνω μια νέα στροφή
  Είμαι ένας άγγελος, ένας πιλότος του Αντίχριστου!
  Και πώς θα κινήσει τη γυμνή του φτέρνα στον εχθρό στην ίδια την ανάσα.
  Ο Έντμοντ σκόνταψε. Και ένας μεγαλόσωμος Ισπανός δεκανέας, καθώς πετάει στη θάλασσα και πνίγεται εκεί.
  Το αγόρι το πήρε και τραγούδησε:
  - Κρίμα που κανείς δεν ξέρει
  Και δεν ξέρουμε ούτε τους εαυτούς μας...
  Πόσο χρυσό χρειαζόμαστε
  Πόσα λεφτά θέλουμε!
  Και ο Έντμοντ έκοψε άλλον έναν αντίπαλο. Κορίτσια πειρατών σκαρφάλωσαν στη μάχη και έκοψαν τους πάντες σαν λάχανο. Είχαν πάθος και κολοσσιαία επιθυμία να κερδίσουν.
  Η Emmanuelle παραβιάστηκε, με τα δύο σπαθιά της να αναβοσβήνουν σαν λεπίδες προπέλας. Και φαινόταν εξαιρετικά μαχητικό και επιθετικό κορίτσι.
  Και το γυμνό, στρογγυλό τακούνι βρήκε ένα άλλο πηγούνι ενός Ισπανού αξιωματικού. Αυτό από ένα συντριπτικό χτύπημα, καθώς πετάει, σπάζοντας ένα δέντρο στη θάλασσα.
  Η Emmanuelle τραγούδησε:
  -Κλέβουμε καραβέλες,
  Κλέβουμε γαλόνια....
  Δεν καλούμαστε να λογοδοτήσουμε -
  Δεν με νοιάζουν όλοι οι νόμοι!
  Και η κοπέλα έπεσε ανάσκελα, και κλώτσησε με τα πόδια της έναν άλλο μεγαλόσωμο αξιωματικό, και πέταξε στη θάλασσα με βαριά πανοπλία. Και βυθίστηκε στο αλμυρό, θαλασσινό νερό.
  Η Emmanuelle φώναξε:
  - Λοιπόν, από τη βίδα!
  Η Σάρλοτ την υποστήριξε:
  - Η βροντή ξανασπάει
  Θα κυβερνήσει το κόκαλο!
  Και το κορίτσι θα πηδήξει και θα χτυπήσει τον εχθρό με τη γυμνή φτέρνα της στο στήθος. Η κουϊράς του έσκασε από ένα δυνατό σπρώξιμο και αίμα ανάβλυσε από το στόμα του σαν σιντριβάνι.
  Η Charlotte de Condé τραγούδησε:
  - Φύσηξε, χτύπησε, περισσότερο, χτύπημα,
  Άλλο ένα χτύπημα και τώρα ...
  Έχω ένα χάρισμα στις μάχες,
  Θα σε σκοτώσω φρικιό!
  Και η κοπέλα πάλι σφίγγει με σπαθιά. Τα κομμένα κεφάλια πετούν ξανά.
  Η Σάρλοτ βρυχήθηκε από χαρά:
  - Η μαύρη μας σημαία είναι πάνω από όλα!
  Μερικοί Ισπανοί, βλέποντας ότι πολεμούσαν με πειρατές, έπεσαν απελπιστικά στα γόνατά τους και παρακαλούσαν για έλεος.
  Τα κορίτσια πρώτα τα ανάγκασαν να φιλήσουν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους και μετά τα πέταξαν στη θάλασσα.
  Η Σαρλότ ντε Κοντέ τσίριξε:
  - Για μεγάλη επιτυχία!
  Και πάλι, πώς μετακινεί τη γυμνή φτέρνα του κατευθείαν στη μύτη του αντιπάλου. Και συνθλίψτε τον έτσι ώστε να εμφανιστεί μια τρύπα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Και από εκεί χύθηκε μια βρύση αίματος.
  Αλλά όλα τελείωσαν.
  Οι πειρατές κέρδισαν και οι τελευταίοι Ισπανοί στρατιώτες έπεσαν στα γόνατα, εκλιπαρώντας για έλεος.
  Η Charlotte de Condé είπε χαμογελώντας:
  - Ας τα βάλουμε στη θάλασσα, πρέπει να φάνε και τα ψάρια! Και μετά θα ψάξουμε τα αμπάρια και τις καμπίνες.
  Τα κορίτσια συμμορφώθηκαν πρόθυμα με τη διαταγή. Επιτρέπουν στους άντρες να φιλούν μόνο τα γυμνά τους πέλματα πριν πεθάνουν, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο για τα κορίτσια. Και τους πέταξε στη θάλασσα.
  Ο Edmond, φιλοσοφικά παρατήρησε:
  - Σε ποιον πίτες και λουκουμάδες,
  Και ποιος μελανιές και χτυπήματα!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια μετακινήθηκαν μέσα από τις καμπίνες σε αναζήτηση θηράματος.
  Στην καμπίνα του καπετάνιου βρήκαν μια αρχόντισσα γύρω στα τριάντα πέντε και ένα κορίτσι δεκαπέντε. Ήταν με ακριβά φορέματα και παπούτσια με διακοσμητικά.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Μπορείς να πάρεις λύτρα. Ή προτιμάτε τη θηλιά;
  Η σενόρα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Έλεος την κόρη σου!
  Η βασίλισσα των πειρατών έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορώ να την πάρω στην ομάδα μου! Εάν συμφωνεί να συμμετάσχει, τότε παρακαλώ!
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Να γίνεις πειρατής;
  Η Σαρλότ ντε Κοντέ έγνεψε καταφατικά.
  - Οπως θέλεις! Τα λύτρα κάνουν πάρα πολλή φασαρία. Θα σας πουλήσουμε καλύτερα στη φυτεία ζαχαροκάλαμου!
  Το κορίτσι κελαηδούσε απαντώντας:
  - Συμφωνώ να γίνω φιλίμπαστερ!
  Ο Εμμανουήλ παρατήρησε:
  - Είναι πολύ τρυφερή, και για εμάς θα είναι μόνο βάρος. Ίσως είναι καλύτερα να κάνετε την υπέρβαση!
  Ο Έντμοντ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Δεν είναι καλό να σκοτώνεις γυναίκες!
  Ο Εμμανουήλ λογικά παρατήρησε:
  - Δεν είναι καλό να σκοτώνεις και άντρες! Είναι ακόμα ζωντανά πλάσματα! Και έχουν παιδιά!
  Ο σωματοφύλακας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, σωστά! Τα παιδιά κλαίνε για τον μπαμπά. Και δεν σκέφτηκα πόσο αηδιαστικό είναι να σκοτώνεις!
  Η Emmanuelle σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Αλλά εσύ πρέπει να!
  Ο Σωματοφύλακας φώναξε:
  - Σ' αγαπώ ζωή! Και ελπίζω να είναι αμοιβαίο!
  Η Σαρλότ ντε Κοντέ έγνεψε καταφατικά.
  - Σε πάμε στην ομάδα μας! Τι να κάνουμε με το μεγαλύτερο;
  Η νεαρή γυναίκα πρότεινε:
  - Μπορείς να πάρεις μεγάλα λύτρα για μένα! Αυτό είναι ακριβώς!
  Η βασίλισσα των πειρατών είπε:
  - Πολλή φασαρία με αυτά τα λύτρα. Προτείνω το εξής... Θα την πουλήσουμε στη δημοπρασία σκλάβων. Ίσως καταλήξει στις φυτείες, και ως οικιακή υπηρέτρια, κάτι που θα της είναι πολύ πιο εύκολο!
  Η Σενόρα μουρμούρισε:
  - Δείξε έλεος...
  Η Σάρλοτ είπε κατηγορηματικά:
  - Πάρτε τους ό,τι πολύτιμο!
  Οι πειρατές έβγαλαν όλα τα κοσμήματα από την κοπέλα και τη γυναίκα και έσκισαν τα παπούτσια και μετά όλα τα ακριβά ρούχα. Στον μικρότερο δόθηκε μια κοντή φούστα και ένα ναύτη. Και ο μεγαλύτερος λευκός κουκουλοφόρος, που φεύγει ξυπόλητος και ξυπόλητος.
  Ο νεότερος μπήκε στις Αμαζόνες. Αναγκάστηκε αμέσως να προπονηθεί και να περιφράσσεται με καλλονές. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό... Άρχισαν να την τσιμπούν αν δεν κινούνταν αρκετά γρήγορα.
  Και μετά οι Αμαζόνες μετακόμισαν στο αμπάρι και μέσα από διάφορες γωνιές και γωνίες. Και αμέσως ούρλιαξαν από χαρά: συνάντησαν βαρέλια γεμάτα χρυσάφι και άλλα πολλά. Ιδιαίτερα περκά και καφές.
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν αμέσως, χτυπώντας τα χέρια τους:
  - Είμαστε υπερτάξιοι πολεμιστές,
  Θα τα καταστρέψουμε όλα...
  Χτύπα το ντέφι -
  Να ζεις μανιασμένα!
  Πολεμιστές και, μάλιστα, μια κολοσσιαία κατηγορία ομορφιάς. Και τα γυμνά τους πόδια απλώς αναβοσβήνουν. Και είναι μυώδεις και μαυρισμένες.
  Οι θησαυροί στο γαλόνι είναι κολοσσιαίοι. Εδώ όμως έρχεται ο συναγερμός. Εμφανίστηκε και ένα καταδρομικό συνοδείας. Ένα ισχυρό θωρηκτό με εκατό ολόκληρα όπλα. Ήταν προφανώς προσηλωμένος να φυλάει ένα γαλόνι γεμάτο χρυσό.
  Το τεράστιο καταδρομικό σέρνονταν πάνω στα κορίτσια.
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και διέταξε:
  - Σηκώστε όλα τα πανιά - επιβιβαστείτε!
  Ο Εμμανουήλ συμφώνησε:
  - Δεν έχουμε άλλη επιλογή!
  Ο Έντμοντ αναφώνησε στα πνεύμονά του:
  - Κατασκευασμένο από πλήρωμα κοριτσιών από χάλυβα,
  Πηγαίνει με πλήθος για επιβίβαση!
  Τα κορίτσια, αφήνοντας αρκετές καλλονές στο γαλόνι αιχμάλωτες και γεμάτες λεία, πήραν θέσεις στο μπριγκαντίν.
  Τώρα από τη σωτηρία ήταν μόνο στην ταχύτητα. Το καταδρομικό με εκατό όπλα δεν είναι αστείο. Μπορεί να τα πνίξει σαν γατάκια. Ένας μπριγκαντίνος με δώδεκα όπλα εναντίον του είναι σαν μια λεπίδα χόρτου.
  Υπήρχε ο κίνδυνος να βυθιστεί προτού αποπλεύσει στο πανίσχυρο καταδρομικό, του οποίου τα όπλα ήταν ικανά να ρίξουν βολές βάρους πέντε κιλών και αρκετά μακριά.
  Και εκτός από εκατό όπλα στα πλάγια, αυτό το πρώτης τάξεως πολεμικό καταδρομικό έχει επίσης πρύμνη και τόξο όπλα.
  Τότε μια σκέψη πέρασε από το αγόρι Έντμοντ:
  - Ας δώσουμε σήμα ότι παραδοθούμε!
  Η Εμανουέλ βούλιαξε περιφρονητικά.
  - Να ταπεινώσεις πριν από αυτό;
  Ο Γιουνγκ παρατήρησε λογικά:
  - Έχουμε μια τρύπα στη μύτη, και αυτό το πλοίο είναι πιο ευέλικτο από ένα βαριά φορτωμένο γαλόνι. Θα βουλιάξουμε επιπόλαια. Και έτσι σηκώνουμε τη λευκή σημαία και θα έρθουν να αποχωρήσουν την ομάδα του βραβείου. Και θα τους πάρουμε επί του σκάφους.
  Η Charlotte de Condé συμφώνησε, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Σωστά! Πιστεύω επίσης ότι δεν αξίζει το ρίσκο για άλλη μια φορά και καλύτερα να σηκωθεί η λευκή σημαία!
  Η Εμανουέλ βούλιαξε περιφρονητικά.
  - Δείξε δειλία;
  Η Charlotte de Conde λογικά αντιτάχθηκε:
  - Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόστε το κόλπο!
  Η κοκκινομάλλα Εμμανουέλ χαμογέλασε και κούνησε το φλογερό της κεφάλι:
  - Εφαρμογή κόλπου; Τι συμφωνώ!
  Και έτσι ο Έντμοντ τράβηξε το λευκό πανί προς τα πάνω. Το μπριγκαντίν είναι μικρό, το cruiser έχει όγκο δωδεκαπλάσιο ή και περισσότερο. Και έχει πλήρωμα χιλίων ατόμων. Εναντίον μιάμιση εκατό Αμαζόνων. Μόνο ένα ξυπόλητο κορίτσι αξίζει δέκα αδέξια Ισπανούς στη μάχη. Έτσι οι ομορφιές έχουν μια ευκαιρία.
  Σκέφτηκε η Σάρλοτ ότι τι θα συμβεί αν ρίξουμε το γαλόνι και χρησιμοποιήσουμε την ταχύτητα και την ικανότητα ελιγμών του μπριγκαντίν για να ξεφύγουμε από τον γίγαντα; Σίγουρα έχουν μια ευκαιρία. Επιπλέον, υπάρχουν πάρα πολλοί εχθροί στο καταδρομικό μάχης της πρώτης κατηγορίας. Και δεν μπορείς χωρίς απώλειες.
  Αλλά για αυτό είναι τα κορίτσια, να παλεύουν γενναία και να κερδίζουν.
  Η Σαρλότ ντε Κοντ έκανε ένα οκτώ με το σπαθί της και τσίριξε:
  - Θα είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε, και αν πρέπει να πεθάνουμε!
  Cruiser ambassador από απόσταση πυρήνα. Έριξε το πανί από το μπριγκαντίν. σφύριξε η Εμμανουέλ. Ήξεραν πώς να πυροβολούν στο καταδρομικό, και τώρα τα κορίτσια θα μπορούσαν να γίνουν πολύ άσχημα. Έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν το πλοίο για να του επιτεθούν.
  Όμως ο υπολογισμός για την απληστία των Ισπανών λειτούργησε. Και το καταδρομικό τους, βλέποντας τη λευκή σημαία υψωμένη, κινήθηκε προς το μπριγκαντίν. Στην πραγματικότητα, οι πειρατές μπορεί στο παρελθόν να είχαν αιχμαλωτίσει θησαυρούς και γιατί να μην επωφεληθούν από αυτούς; Θα ήταν ωραίο.
  Το καταδρομικό κινήθηκε προς το μπριγκαντίν. Ο Έντμοντ τραγούδησε γελώντας:
  - Βασιλιάς για να πάρει λίγα χρήματα,
  Χαίρομαι που ντύνομαι στα κουρέλια!
  Η Emmanuelle παρατήρησε, χτυπώντας θυμωμένα το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της:
  - Και σε τι είναι αυτό; Ασήμαντες ανοησίες!
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Το τραγούδι μας βοηθά να χτίσουμε και να ζήσουμε!
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  - Είναι διασκεδαστικό να περπατάς στους ανοιχτούς χώρους με ένα τραγούδι,
  Μέσα από τις εκτάσεις, μέσα από τις εκτάσεις!
  Και φυσικά είναι καλύτερα να χτυπάς με λοστό,
  Καλύτερος λοστός, καλύτερος λοστός!
  Ο Έντμοντ, βγάζοντας τα δόντια του, σήκωσε:
  - Ένας επιθετικός, δύο επιθετικοί
  Κουνιέται...
  Ένας επιθετικός, δύο επιθετικοί -
  Ψέματα λέει!
  Η Σάρλοτ, πρόσθεσε εκείνη η βασίλισσα των πειρατών, πατώντας τα γυμνά της πόδια:
  - Μία σανίδα, δύο σανίδες,
  Το φέρετρο είναι υπό κατασκευή....
  Η Emmanuelle το σήκωσε, πηδώντας:
  - Μια σπάτουλα, δύο σπάτουλες,
  Η τρύπα σκάβει!
  Και όλα τα κορίτσια πειρατές τραγούδησαν από κοινού:
  - Είναι διασκεδαστικό να περπατάς στους ανοιχτούς χώρους με ένα τραγούδι,
  Μέσα από τους χώρους, μέσα από τους χώρους...
  Και φυσικά είναι καλύτερο να νικάς τους εχθρούς με λοστό,
  Καλύτερος λοστός, καλύτερος λοστός!
  Και τώρα το καταδρομικό πλησίασε το μπριγκαντίν. Άρχισαν να πετάγονται γάντζοι από πάνω του. Να δέσουν πιο σφιχτά.
  Και οι πολεμιστές με χάλκινη και χάλκινη πανοπλία άρχισαν να κατεβαίνουν στο κατάστρωμα του μπριγκαντίν. Πάτησε βαριές μπότες από σφυρήλατο σίδερο. Και παρόλο που οι Ισπανοί και τα θηράματα ήταν ντυμένα καυτά επιμελώς, κουβαλούν μια δυσάρεστη δυσοσμία.
  Η Σάρλοτ πρόσταξε, κλείνοντας το μάτι στους φίλους της:
  - Πάλη!
  Και τα κορίτσια επιτέθηκαν στον εχθρό με όλη τη μανία των πεινασμένων πάνθηρων. Έκοψαν τον εχθρό με άγριο παροξυσμό.
  Η Emmanuelle έτρεξε έναν ανεμόμυλο με τα ξίφη της, έκοψε μερικά κεφάλια Ισπανών και τσίριξε:
  - Για τους πειρατές στο φεγγάρι!
  Ο Έντμοντ, αυτό το αγόρι, κόβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Για τον Ντ' Αρτανιάν!
  Και το αγόρι έκοψε με άγρια μανία μια μικρή λεοπάρδαλη - τους Ισπανούς λεγεωνάριους.
  Η Σάρλοτ κίνησε τη γυμνή της φτέρνα στο πηγούνι του Ισπανού στρατηγού και ούρλιαξε:
  - Για τη νίκη μας!
  Το χτύπημα έσπασε το σαγόνι του Ισπανού.
  Η Σαρλότ ντε Κοντέ ψέλλισε:
  - Για την δυνατή μας γροθιά!
  Και θα πάρει και θα κινήσει τον εχθρό με τις γροθιές του στο πηγούνι. Και πάλι το κόκαλο θα πάρει και θα σπάσει.
  Η Εμανουέλ κελαηδούσε βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Οι άνθρωποι πεθαίνουν για το μέταλ!
  Και με το γυμνό της τακούνι κίνησε τον εχθρό στο διπλανό σαγόνι. Και το έσπασε με όλη του τη δύναμη.
  Ο Έντμοντ σημείωσε, αφού έκανε δεξίωση με πεταλούδες και έκοψε τους αντιπάλους, κλείνοντας το μάτι στα κορίτσια:
  - Είναι ακόμα καλύτερα όταν κερδίζουν!
  Τα κορίτσια προχώρησαν στον εχθρό κινούμενοι με άγρια πίεση και φρενίτιδα. Υπήρχε τόση οργή και επιθετικότητα μέσα τους που τα μαυρισμένα κορμιά τους έλαμπαν κυριολεκτικά από τον ιδρώτα. Και φαινόταν μυώδη κορίτσια με πιάτα της πρέσας σαν σοκολατάκια σαν αλειμμένα με βούτυρο.
  Ο Έντμοντ τσίριξε, κόβοντας έναν άλλο αντίπαλο:
  - Κακάο και καφές! Θα αντικατασταθείτε από αθλήματα και επαγγελματίες!
  Το κορίτσι με τους μύες μιας τίγρης έκοψε έναν άλλο εχθρό και ούρλιαξε:
  - Κλέψαμε τρελά!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα κινήσει τον εχθρό στο μάτι. Το πήρε και το κρανίο έσπασε. Και τα μυαλά πέταξαν έξω.
  Η Emmanuelle στριφογύρισε επίσης τα ξίφη της και τρία κεφάλια έπεσαν αμέσως. Ο Πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Για νίκες μεγάλης κλίμακας!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού είναι σαν χτύπημα στον κρόταφο του στρατηγού. Αυτό θα καταρρεύσει και άλλα τρία μαχητικά θα πιτσιλίσουν από το πλάι στο νερό.
  Η Σαρλότ παλεύει επίσης με μεγάλη πικρία. Και κόβει τους εχθρούς σαν σφυρί.
  Η Βασίλισσα των Πειρατών κάνει δεξίωση θαυμαστών. Κόβει τους αντιπάλους και τραγουδά, βγάζοντας μεγάλα δόντια:
  - Ο κόσμος θαύμαζε τη βασίλισσα,
  Όλα τα αγόρια της αυλής ερωτεύτηκαν!
  Και η Σαρλότ πάλι σαν να σκίζει αντιπάλους. Και κόψτε πολλούς αντιπάλους με μια κίνηση.
  Η Emmanuelle το πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι κορίτσι της τάξης - σούπερ!
  Και κούνησε ξανά τα ξίφη της, κόβοντας στη μέση τους αντιπάλους. Και τα ξίφη της είναι οι υπέρτατοι πιλότοι του ξυραφιού.
  Τα κορίτσια επιτίθενται και κόβουν. Είναι πολύ πιο γρήγοροι από τους Ισπανούς. Πολλές από τις καλλονές έχουν πετάξει τα γιλέκα τους και αγωνίζονται γυμνόστηθες. Και έτσι συμβαίνει στα κορίτσια. Και δείχνουν τον εαυτό τους - εξαιρετικοί κλέφτες.
  Η Σάρλοτ έκοψε με την τεχνική Kolovrat και βρυχήθηκε, πετώντας τα κομμένα κεφάλια στη θάλασσα με γυμνό πόδι:
  - Έχω ένα κορίτσι super class!
  Η Emmanuelle, κόβοντας τους αντιπάλους με σπαθιά που είναι πιο αιχμηρά από ξυράφι, πρόσθεσε:
  - Είμαι υπερ!
  Και επίσης με ένα γυμνό, λαξευμένο πόδι, πέταξε τα κεφάλια της στο νερό. Ένα από τα κρανοφόρα κεφάλια γκρέμισε έναν εχθρικό στρατιώτη. Κατέρρευσε και πνίγηκε. Μην παίρνετε λοιπόν τα κορίτσια για επίδειξη.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε γελώντας:
  - Είμαι η υψηλότερη τάξη!
  Ο Έντμοντ είναι και πάλι έξαλλος.
  Και το αγόρι κόβει σαν αμυχή, κόβοντας τα κεφάλια των αντιπάλων. Και πολλοί από αυτούς πήραν και έμειναν χωρίς κεφάλια λάχανου.
  Ο Ντ' Αρτανιάν ο νεότερος τραγούδησε:
  Μα γιατί,
  Είναι αδύνατο να ζεις στο μυαλό!
  Μα γιατί,
  Δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν!
  Μα γιατί! Μα γιατί!
  Ο Εμμανουήλ κόβει τους αντιπάλους με άγρια πίεση και μετατοπίζεται γρήγορα από πλευρά σε πλευρά. Τα κεφάλια των κομμένων Ισπανών κύλησαν και τα κορίτσια τα πέταξαν επάνω με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Και οι πολεμιστές τραγούδησαν, με τον ενθουσιασμό της τίγρης που είδαν το αρνί:
  - Το νήμα έχει σπάσει
  Ένας κακός θάνατος μας απειλεί...
  Και για να ζήσει - ο
  Ήρωας πρέπει να πεθάνει!
  Η Emmanuelle σημείωσε, σηκώνοντας άλλο ένα κεφάλι με τη γυμνή της σόλα και γκρεμίζοντας τον εχθρό:
  - Μα γιατί,
  Για να ανθίσει η αγάπη...
  Πρέπει να ρίξουμε το αίμα κάποιου!
  Μα γιατί!
  Η πολεμίστρια γέλασε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της. Τέτοιες ομορφιές πολεμούν εδώ.
  Η Emmanuelle σημείωσε καθώς έκοψε τους αντιπάλους σαν γυαλόχαρτο:
  - Το μεγαλείο του πλανήτη θα είναι μαζί μας!
  Και πάλι τρέχει ο μύλος με σπαθιά. Είναι μια απελπισμένη ομορφιά.
  Η Charlotte de Conde σημείωσε ότι κόβει τους εχθρούς και έκοψε τα κεφάλια με το γυμνό τακούνι του ποδοσφαίρου:
  - Ολα θα πάνε καλά!
  Ολα θα πάνε καλά!
  Το ξέρω! Και σκοτώνω!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου. Και είναι πολύ ωραίο.
  Σάρλοτ, αυτή η βασίλισσα των πειρατών το πήρε και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα μου,
  Ας σκοτώσουμε τα καθάρματα!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε ένα κοφτερό στιλέτο, που έκοψε τα κεφάλια αρκετών Ισπανών στρατιωτών.
  Παρά την αριθμητική υπεροχή της ομάδας καταδρομικών, τα κορίτσια ξεπέρασαν. Είναι τόσο ευκίνητοι, εύστροφοι και γενναίοι. Νιώθουν μια τεράστια δύναμη.
  Η Εμμανουέλ, κόβοντας τον εχθρό σαν λάχανο, το πήρε και τραγούδησε:
  - Τεράστιες εκτάσεις διαστήματος,
  Δεν θα κουραστείς από την αγάπη...
  Ας κυλήσουμε δάση και βουνά σε μια γροθιά,
  Από τότε που ο ίδιος ο Svarog αναστήθηκε!
  Και η κοπέλα πάλι, σαν να κόβει μύλο με τα σπαθιά, και να κόβει πολλούς εχθρούς, σε μαχητικό πάθος.
  Ο Έντμοντ τραγούδησε με χαρά, συντρίβοντας τους αντιπάλους.
  -Η λέξη "δειλός" είναι άγνωστη στη Γασκώνη.
  -Δεν ξέρω το σπαθί αν κάνεις λάθος -Εμείς οι Γασκώνοι έχουμε το καλύτερο γούστο στον κόσμο -Δεν μας αρέσει τίποτα άλλο παρά η δόξα.
  
  Αναιδές πρόσωπο, ξεχωριστό για να γίνεις - Εδώ είναι μια γκασκονέζικη εμφάνιση χωρίς ψεγάδι. Πιστέψτε με, κύριε, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ. Το Παρίσι θα εξακολουθεί να αναγνωρίζει τον D'Artagnan!
  
  Χωρίς δόξα, δεν μπορώ να ζήσω στο Παρίσι, έχει περάσει όλη μου η ζωή, ήρθε η ώρα να φροντίσω τη μοίρα. - Πόσο χρονών είσαι, παιδί μου; - Ω, πολλά, κύριε, πολλά - περίπου δώδεκα χρόνια! εχθρός: -Το χέρι σου είναι σταθερό; - αυτό είναι ένα αληθινό χαρακτηριστικό της περίφημης κόλλας Γασκώνας, Και ήμουν το ίδιο τολμηρός όταν ο Πάρης αναγνώρισε τον Εμμανουήλ στην ομορφιά.
  
  Βουργουνδία, Νορμανδία, Σαμπάνια ή Προβηγκία, Και υπάρχει και φωτιά στις φλέβες σας, Αλλά η καλή τύχη, από τον Θεό, δεν εξαρτάται από εσάς, όσο υπάρχει Γασκώνη στον κόσμο!
  Ενώ στον λευκό κόσμο...
  Ενώ στο λευκό φως...
  Αρκεί να υπάρχει Γασκώνη στον κόσμο!
  Έκοψαν λοιπόν αυτά τα καθάρματα και σκόρπισαν τους δρόμους με πτώματα. Και όλο το κατάστρωμα ήταν γεμάτο αίματα. Τα γυμνά πόδια των κοριτσιών ήταν τόσο χαριτωμένα και προκαλούσαν ενθουσιασμό και αίσθημα χαράς όταν τα κοιτούσες.
  Ο Έντμοντ τραγούδησε με χαρά:
  - Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι,
  Κάτω από τις βροντές του Ιουλίου και υπό τον ήχο του σερφ....
  Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι
  Επιτρέπεται να παίξουμε μαζί σας!
  Η Emmanuelle επεσήμανε επιθετικά, κόβοντας τους αντιπάλους και φτιάχνοντας έναν άλλο μύλο με τα ξίφη της:
  - Τα αγόρια πρέπει να αντέχουν τους ξυλοδαρμούς και να συνηθίζουν τη σκληρότητα από την παιδική ηλικία!
  Και ο πολεμιστής ξανακίνησε τη γυμνή φτέρνα του εχθρού στο πηγούνι. Και συνετρίβη, χτυπώντας άλλους πέντε Ισπανούς στρατιώτες στη θάλασσα.
  Η Charlotte de Conde σημείωσε:
  Ο διάβολος είναι εδώ, ο διάβολος είναι εκεί
  Η ζωή είναι ένα απόλυτο ψέμα!
  Και έκλεισε το μάτι στους άτυχους συντρόφους της. Και έκοψαν τον εχθρό με κολοσσιαία πίκρα. Και τότε κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Ο Έντμοντ παρατήρησε καθώς έκοψε έναν άλλο αντίπαλο:
  - Άγιος Βασίλης με μια σκούπα,
  Ο Άγιος Βασίλης είναι ωραίος!
  Και το αγόρι εκτέλεσε ξανά μια τεχνική ανεμόμυλου με σπαθιά, από την οποία έπεσαν κομμένα κεφάλια. Παρεμπιπτόντως, αυτά ήταν ξίφη παρόμοια με σπαθιά. Και μπορούν να ονομαστούν και σπαθιά και σπαθιά.
  Ο Έντμοντ κίνησε επίσης τη γυμνή φτέρνα του στο πηγούνι του εχθρού και έσπασε το σαγόνι του, αναγκάζοντάς τον να καταρρεύσει.
  Τότε τραγούδησε με μανία.
  Τι λέει ο κόσμος
  Δεν μας νοιάζει...
  Μην πηγαίνετε στο καράτε -
  Έγινε απρεπές!
  Το αγόρι συνέχισε να κόβει ενεργά, κουνώντας και τα δύο σπαθιά ταυτόχρονα. Και παίρνοντας το ένα κεφάλι μετά το άλλο.
  Η Εμανουέλ παρατήρησε, κουνώντας τα ξίφη της σαν λιβελλούλη, χτυπώντας τα φτερά της και κελαηδώντας:
  - Ρουμπίν, αλλά μην κόβεις τον εαυτό σου!
  Ο Έντμοντ συμφώνησε πρόθυμα με αυτό, εξοντώνοντας τους αντιπάλους:
  Αν είσαι μεθυσμένος, μην σε πιάσουν!
  Και το αγόρι θα γυρίσει το πικάπ και θα χτυπήσει τον αστυνομικό στο πηγούνι με τη γυμνή φτέρνα του. Αυτός σαν τσουβάλι θα πάρει και θα καταρρεύσει.
  Ο Έντμοντ είπε με επιθετικότητα στη φωνή του:
  - Μπύρα και χαβιάρι, ποτό μέχρι το πρωί!
  Και το αγόρι γελάει, ευχαριστημένο με το αστείο του. Μάλιστα, μπορείς να πεις ότι είναι παιδί - σούπερ! Και τρέχει, και πηδά, και κουνάει τις γροθιές του. Και αν κουνήσει τη γυμνή φτέρνα του στη μύτη, τότε κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Θα υπάρξει ολικό νοκ άουτ.
  Ο Έντμοντ, από την άλλη, ενεργεί με τη μέγιστη δύναμη και απεριόριστη επιθετικότητα. Τρελό αγόρι - μην πεις τίποτα!
  Η Εμμανουέλ, κόβοντας τους πιεστικούς μαχητές της Καστιλιανής Αυτοκρατορίας, ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Μα δεν θέλω, δεν θέλω με υπολογισμό! Και το θέλω για αγάπη, για αγάπη!
  Η Charlotte de Conde, ανατέμνοντας τους αντιπάλους και συνθλίβοντας τους σε μια τούρτα, ούρλιαξε, φυσώντας κεραυνούς από τα ρουθούνια της:
  - Ελευθερία, ελευθερία! Δώσε μου ελευθερία! Θα πετάξω σαν πουλί!
  Μαχόμενο κορίτσι - μην πεις τίποτα! Έχει ένα άγριο και αχαλίνωτο πάθος. Και μια θέση μάχης.
  Ο Έντμοντ παρατήρησε πολύ λογικά, κόβοντας τους επόμενους αντιπάλους, ή μάλλον τον άτυχο στρατιώτη:
  - Ο Θεός δεν θα δώσει, εκτός βέβαια κι αν εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε γκάφα!
  Η Σαρλότ ντε Κοντ το πήρε και πήδηξε επάνω. Κούνησε το γυμνό της πόδι πάνω από τα κεφάλια των Ισπανών στρατιωτών. Τους πέταξε σε ένα πλήρες νοκ-άουτ και ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Το φωτοστέφανο της αθανασίας - σαδιστικό ροκ,
  Αετός του απολογισμού - για την τρέχουσα θητεία!
  Ο πολεμιστής ένιωθε πολύ μάχιμος και ματωμένος και οπλισμένος.
  Και αν μετακινηθεί ξανά, τότε μια μάζα αντιπάλων θα το πάρει από τις οπλές και θα καταρρεύσει. Και ταιριάζει αρκετά στη Σαρλότ.
  Ο Έντμοντ, σκίζοντας τον εχθρό, πέταξε το στιλέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και ούρλιαξε:
  - Μαινόμενος Αετός -
  Σπάζοντας το λιοντάρι...
  Άνοιξαν φτερά -
  Ανατριχιαστικός Σατανάς!
  Και το αγόρι θα το ξαναπάρει και θα σκίσει με σπαθιά. Και θα καταρρίψει πολλά κεφάλια εχθρών ταυτόχρονα.
  Το μαχόμενο αγόρι είναι ο γιος του Charlie D'Artagnan. Η μαχητικότητά του είναι εκπληκτική. Και η μαχητική φύση είναι λαμπρή ....
  Οι περισσότεροι Ισπανοί στρατιώτες έχουν ήδη σκοτωθεί. Και φυσικά, αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.
  Μερικοί από αυτούς, βλέποντας ήδη ότι οι Αμαζόνες δεν μπορούν να σταματήσουν, πέφτουν στα γόνατά τους ή ακόμη και πέφτουν εντελώς με τα μούτρα. Και φιλούν τα ξυπόλυτα πέλματα των κοριτσιών. Και είναι απολύτως υπέροχο. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει και να νικήσει τέτοιους πολεμιστές.
  Η Εμμανουέλ, κόβοντας τους αντιπάλους, φώναξε:
  - Και δεν θα σταματήσει
  Και μην αλλάζετε πόδια...
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν
  Γυαλιστερές μπότες!
  Και πάλι η κοπέλα περνάει έναν αξιοπρεπέστατο μύλο με τα σπαθιά. Και κόψτε κεφάλια σαν λάχανα. Και ενεργεί εξαιρετικά επιθετικά, tfu, για όσο μπορείς να επαναλαμβάνεις την ενοχλητική έκφραση - εξαιρετικά επιθετικά!
  Ίσως εφαρμόσετε κάτι νέο - για παράδειγμα, απείρως επιθετικό!
  Και τότε θα είναι καθόλου - Ku!
  Η Σαρλότ ντε Κοντέ φώναξε με ένα κλείσιμο του ματιού:
  - Δεν μας παίρνουν και σφαίρα και ξιφολόγχη!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της μοιάζει με σφυρί στο κερασφόρο κράνος του Ισπανού ναυάρχου. Θα πετάξει ανάποδα και θα χτυπήσει άουτ αρκετούς θωρακισμένους μαχητές με αποτέλεσμα να πέφτουν στο νερό. Και σηκώθηκε μετά την πτώση τους ένας τυφώνας που βράζει.
  Ο πολεμιστής παρατήρησε γελώντας:
  - Δεν τα βάζουν σε ένα φέρετρο δύο φορές, ο Φύρερ θα είναι καπούτος!
  Ο Εμμανουήλ ρώτησε:
  - Και ποιος είναι ο Φύρερ;
  Η Charlotte de Conde γέλασε και απάντησε:
  - Είναι ο Γερμανός αρχηγός!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος με ένα γέλιο ξαναρώτησε:
  - Ίσως εννοείς τον Μπαρμπαρόσα;
  Η βασίλισσα των πειρατών με ένα χαμόγελο αλόγου είπε:
  - Όχι, εννοώ τον σκύλο Μπαρμπόσα!
  Ο Έντμοντ, κόβοντας τους θωρακισμένους πολεμιστές, παρατήρησε:
  - Μισώ τους νταήδες! Θα κρέμαζα όλα τα σκυλιά ταυτόχρονα!
  Η Εμμανουέλ απάντησε ιδιότροπα, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Τα σκυλιά δεν φταίνε σε τίποτα!
  Και πάλι σαν γυμνό τακούνι θα κινήσει τον εχθρό από το πηγούνι. Η υποδοχή μπανάλ, αλλά αποτελεσματική. Και αν το κάνει, θα είναι πολύ χαζό.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε ότι οι κοιλιακοί της με πλακάκια λύγιζαν.
  Και το πήρε και τραγούδησε κλείνοντας το μάτι, και τα μάτια της τρεμόπαιζαν σαν τα φώτα του φαναριού.
  Ο Ντε Κόντε μουρμούρισε:
  - Θα τους πάρουμε όλους και θα σφάξουμε!
  Ο Έντμοντ τραγούδησε στην κορυφή των πνευμόνων του, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Θα σε σκοτώσω! Θα σας κόψω όλους σύντομα!
  Η Emmanuelle, κόβοντας τους αντιπάλους, τσίριξε:
  - Θα σας κόψω όλους σύντομα!
  Ένα άλλο κορίτσι θα το πάρει και θα βροντοφωνάξει:
  - Θα σε σκοτώσω!
  Η Σάρλοτ επεσήμανε επιθετικά, κόβοντας τους αντιπάλους της σαν δρεπάνι:
  - Θα κόψω, θα δέρνω, έτσι κι αλλιώς δεν θα ζήσεις!
  Ο πόλεμος, όπως λένε, είναι ένας επικίνδυνος δρόμος, όλοι όσοι τον έχουν πατήσει το γνωρίζουν. Δεν μπορείς να βγεις από αυτό, δεν μπορείς να πηδήξεις - ο Οθέλλος στραγγάλισε το κορίτσι!
  Και μετά τα κορίτσια, όταν επιβιβάζονται στο καταδρομικό, δείχνουν μια διασκεδαστική σειρά απόδοσης.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε χαμογελώντας:
  Έτσι σκοτώνουμε!
  Ο Εμμανουήλ σημείωσε:
  - Αλλά η τιμή του σκακιστικού στέμματος στον χάρτη -
  Δεν μπορείς να ξεφύγεις από την ήττα!
  Και η κοπέλα πέταξε μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και διέλυσε πολλούς εχθρούς.
  Και τώρα τα εννέα δέκατα των στρατιωτών του καταδρομικού έχουν σκοτωθεί. Και οι επιζώντες πολεμιστές πέφτουν με τα μούτρα, και τα κορίτσια κολλάνε τα γυμνά πόδια τους στα πρόσωπά τους. Σε κάνουν να γλύφεις τις φτέρνες σου και να φιλάς. Και ταυτόχρονα κάνουν ερωτήσεις: πόσες σταγόνες είναι στη θάλασσα, πόσα αστέρια στον ουρανό, πόσες τρίχες έχει μια τσιγγάνα στο κεφάλι της.
  Αν η απάντηση των κοριτσιών δεν τους ταιριάζει, αυτές, χωρίς περιττές τελετές, τρυπούν τους αιχμαλώτους με σπαθιά σαν αράχνες με βελόνες. Και πετάξτε τα στη θάλασσα.
  Η Εμμανουέλ έπιασε τη μύτη του στρατηγού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έσφιξε δυνατά. Τότε εκείνη είπε:
  - Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου, αλλά όχι ο αδερφός σου;
  Ο στρατηγός μουρμούρισε:
  - Κάθαρμα...
  Η Εμμανουέλ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Η απάντηση είναι λάθος! Ετσι ώστε...
  Και η κοπέλα τον πήρε και τον κλώτσησε στη θάλασσα. Πέταξε έξω και έπεσε στη θάλασσα. Και σχεδόν αμέσως πνίγηκε στην πανοπλία του.
  Τα κορίτσια ζητωκραύγαζαν και γελούσαν, βγάζοντας τα δόντια τους. Τα μάτια τους ήταν ζαφείρι ή σμαραγδί. Και έκλεισαν το μάτι στους συντρόφους τους.
  Και σταδιακά πέταξε τους κρατούμενους στη θάλασσα. Δεν τους χρειάζονταν. Τα λύτρα ήταν αμελητέα και η ταλαιπωρία είναι γεμάτη.
  Ο Έντμοντ έσπρωξε επίσης τον αιχμάλωτό του στη θάλασσα και παρατήρησε:
  - Η ζωή είναι συχνά άδικη! Χίλιοι τύποι πέθαναν και για τι;
  Η Emmanuelle απάντησε γελώντας:
  - Για να καθαρίσετε μια θέση στον πλανήτη Γη!
  Ο Σωματοφύλακας τσίριξε:
  - Καθαρό, καθαρό, καθαρό
  Κρίμα τον καπνοδοχοκαθαριστή!
  Ο Εμμανουήλ συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, πρέπει να φάει και ο καπνοδοχοκαθαριστής!
  Αφού τελείωσαν τους τελευταίους αιχμαλώτους, τα κορίτσια έστειλαν το καταδρομικό στα ρυάκια του νερού... Πιο συγκεκριμένα, η Σάρλοτ παρατήρησε λογικά:
  - Δεν χρειαζόμαστε αυτό το τέρας, μπορούμε να το βυθίσουμε;
  Ο Έντμοντ πρότεινε με ένα χαμόγελο:
  - Είναι κρίμα να πνίγεις τέτοια ομορφιά, μήπως είναι καλύτερα να την πουλήσεις;
  Η Emmanuelle επιβεβαίωσε σθεναρά:
  - Ίσως είναι καλύτερα να πουλάς πραγματικά;
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Μπορείτε να το πουλήσετε πίσω στο ισπανικό στέμμα! Το καταδρομικό έχει πολλά όπλα! Ένα που έχει τη μορφή μονόκερου μπορείτε να το παραλάβετε μόνοι σας. Και τα υπόλοιπα θα τα πουλήσουμε για πολλά λεφτά.
  Και τα κορίτσια έγνεψαν έντονα καταφατικά.
  
  ΤΟ ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΠΑΔΑΝΤΩΝ
  Ο Στάλιν, όντας ένας διαβολικά πονηρός πολιτικός, πήρε και ενημέρωσε τους Γερμανούς ότι οι Βρετανοί επρόκειτο να διεξαγάγουν την επιχείρηση Torch κατά του Ρόμελ στην Αίγυπτο. Και έδωσε στους Γερμανούς τις λεπτομέρειες και την ακριβή ημερομηνία της επιχείρησης. Ως αποτέλεσμα, ο Ρόμελ ανέλαβε έγκαιρα μέτρα. Και ανασυγκρότησαν τα στρατεύματα σε άμυνα. Ναι, ο Χίτλερ κατάφερε να μεταφέρει μια-δυο μεραρχίες από τη Γαλλία, όπου ήταν ακόμα ήρεμα.
  Η βρετανική επίθεση στην Αίγυπτο αποκρούστηκε τελικά με τεράστιες απώλειες για τη Βρετανία. Και μετά την ήττα των Βρετανών, ο Ρούσβελτ δεν συμφώνησε με την απόβαση στο Μαρόκο, υποστηρίζοντας ότι οι απώλειες των Αμερικανών θα ήταν πολύ μεγάλες και ότι το κύριο πράγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν να νικήσουν την Ιαπωνία. Η αποτυχία της επιχείρησης Torch είχε εκτεταμένες συνέπειες. Δεν επηρέασε την επιχείρηση "Ring", κοντά στο Στάλινγκραντ, αλλά οι σύμμαχοι μύρισαν ωστόσο ότι έριξαν τις πληροφορίες στους Γερμανούς κατόπιν εντολής του Στάλιν. Και αποφάσισαν να βάλουν φρένο στον πόλεμο στη Δύση για τέτοια κακία.
  Ο Στάλιν κατάλαβε ότι η ΕΣΣΔ ήταν τουλάχιστον μπροστά από τα Βαλκάνια, και ως εκ τούτου το έκανε έτσι ώστε η Βρετανία να χάσει στην Αίγυπτο. Όμως υποτίμησε την πιθανότητα διαρροών και την εκδικητική συμπεριφορά του Τσόρτσιλ. Το οποίο ουσιαστικά μετά από αυτό άρχισε να σαμποτάρει το δεύτερο μέτωπο. Και κατάφερε να πείσει τους Αμερικανούς γι' αυτό.
  Η πορεία του πολέμου στα ανατολικά ήταν περίπου η ίδια με την πραγματική ιστορία. Η ήττα των Γερμανών κοντά στο Στάλινγκραντ, η κατάρρευση του μετώπου και η αντεπίθεση του Μάινσταϊν αποκατέστησαν εν μέρει τις θέσεις. Και μια μεγάλη παύση στο Kursk Bulge, όταν και οι δύο πλευρές συσσώρευαν δύναμη.
  Μόνο που αυτή τη φορά, οι ΗΠΑ και η Βρετανία έχουν περιορίσει τους βομβαρδισμούς των εδαφών που ελέγχονται από το Τρίτο Ράιχ. Και η απελευθέρωση όπλων ήταν μεγαλύτερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Και οι Γερμανοί μπόρεσαν να εκπληρώσουν τα σχέδια για την παραγωγή "Panthers" και "Tigers", και μάλιστα υπερεκπλήρωσαν την εκσυγχρονισμένη έκδοση του T-4. Έτσι προσέγγισαν τη μάχη με μεγάλη δύναμη. Επιπλέον, το Τρίτο Ράιχ δεν μετέφερε επιπλέον τμήματα στην Αφρική, και στη Σικελία, στα Βαλκάνια και στη Γαλλία.
  Και οι Γερμανοί μπόρεσαν να τοποθετήσουν περισσότερο πεζικό και άρματα μάχης, και ειδικά αεροσκάφη.
  Το καλοκαίρι, το τελευταίο ME-309 εμφανίστηκε σε σειριακή παραγωγή, με μεγαλύτερη ταχύτητα και ισχυρά όπλα: τρία πυροβόλα αεροσκάφους των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα. Και η ταχύτητα είναι 740 χιλιόμετρα την ώρα, έναντι 600 για τα σοβιετικά μαχητικά. Άρα οι δυνάμεις είναι σαφώς άνισες.
  Ο Χίτλερ καθυστέρησε την Επιχείρηση Citadel αρκετές φορές. Και τον Ιούλιο το ανέβαλα, οπότε ήθελα να δοκιμάσω το ME-309 και το νεότερο τέρας "Maus" σε δράση. Αυτό το τανκ έδειξε ικανοποιητικά αποτελέσματα στις δοκιμές και ο Χίτλερ ήταν πρόθυμος να το δοκιμάσει στη μάχη. Και δείτε επίσης το τανκ Lev, το οποίο αναπτύχθηκε μαζί με το Panther και ήταν παρόμοιο με αυτό στο σχήμα του κύτους και του πυργίσκου, αλλά πολύ μεγαλύτερο με ένα πυροβόλο όπλο διαμετρήματος 105 mm EL 70.
  Εξαιτίας αυτών των σχεδίων του Φύρερ, η Ακρόπολη αναβλήθηκε και πάλι. Και την 1η Αυγούστου 1943, ο Στάλιν, έχοντας χάσει την υπομονή του, διέταξε τον Κόκκινο Στρατό να προχωρήσει.
  Το κύριο χτύπημα δόθηκε προς την κατεύθυνση του Ορέλ. Προχώρησαν επίσης προς την κατεύθυνση του Χάρκοβο και του Μπέλγκοροντ.
  Αλλά οι Ναζί ήταν έτοιμοι για αυτό. Και ξέσπασαν σκληρές μάχες.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Γκέρντα πολέμησε στον Πάνθηρα. Ήταν η πρώτη βάπτιση κοριτσιών του πυρός. Αλλά πριν από αυτό, είχαν εμπειρία στη δοκιμή νέας τεχνολογίας και διακρίνονταν για εκπληκτική ακρίβεια.
  Ο Χίτλερ μετά βίας πείστηκε να δώσει στα κορίτσια την ευκαιρία να δείξουν τον εαυτό τους σε μια πραγματική μάχη. Και προσπάθησαν με χαρά να δικαιολογήσουν την εμπιστοσύνη.
  Οι πολεμιστές πολέμησαν με ένα μπικίνι και ξυπόλητοι. Αυτό τους έδωσε μια ιδιαίτερη γοητεία. Και ήταν απλά καταπληκτικό.
  Η Γκέρντα χτύπησε από το κανόνι χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε ένα τριάντα τέσσερα και φώναξε:
  - Είμαι μεγάλη ομορφιά!
  Η Charlotte, η κοκκινομάλλα γόης, στόχευσε επίσης το όπλο, με τα γυμνά της πόδια. Ήταν το σήμα κατατεθέν τους - να πυροβολούν με τα πόδια τους. Και το κανόνι του Πάνθηρα τρυπάει ένα τριάντα τέσσερα στο μέτωπο από δύο χιλιόμετρα και εκτοξεύει δεκαπέντε βολές το λεπτό. Με λίγα λόγια, ένα υπέροχο τανκ για τον πόλεμο με τα τανκς. Και κάπως χειρότερα σε μια σημαντική ανακάλυψη και στον αγώνα κατά του πεζικού.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι με μπικίνι απολυμένο. Τρύπησε το σοβιετικό αυτοκίνητο στο μέτωπο και βρυχήθηκε:
  - Είμαι ο Ρομπέν των Δασών!
  Ακολούθησε η Cristina. Χρησιμοποίησε γυμνό τακούνι, που πρέπει να πω ότι είναι μια πολύ δυνατή κίνηση. Κι εκείνη φώναξε:
  - Ο ιερός πόλεμος θα είναι η νίκη μας!
  Και στο τέλος, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κλώτσησε και η μελόξανθη Μάγδα.
  Και ξαναχτύπησε τα τριάντα τέσσερα, κραυγάζοντας:
  - Αυτό είναι ακριβές σουτ - είναι ξεκάθαρο σε όλους ως δύο φορές δύο!
  Οι πολεμιστές γενικά έμοιαζαν με κορίτσια σούπερ επιπέδου.
  Ο "Πάνθηρας" τους στάθηκε σε ενέδρα προσεκτικά καμουφλαρισμένος και χτύπησε τα σοβιετικά άρματα μάχης.
  Δούλεψαν και οι Φερδινάνδοι. Τρυπούσαν ενεργά και δεν μπορούσαν να τρυπηθούν στο μέτωπο από τα σοβιετικά όπλα.
  Τα αεροπλάνα πάλευαν στον ουρανό. Το ME-309 μόλις άρχισε να μπαίνει σε μονάδες μάχης. Αλλά δύο Γερμανοί πιλότοι - η Albina και η Alvina έχουν ήδη κατακτήσει αυτό το μηχάνημα και πολεμούν με επιτυχία σε αυτό. Επιπλέον, είναι και καλλονές - ξυπόλητες και με μπικίνι.
  Η Αλμπίνα γκρέμισε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Για μεγάλα επιτεύγματα και τολμηρές αποφάσεις!
  Η Άλβινα, οδηγώντας ακριβή πυρά και γκρεμίζοντας τους αντιπάλους, πιέζοντας τη γυμνή της φτέρνα στο πεντάλ, γρύλισε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Τίποτα δεν θα μας νικήσει!
  Και τα δύο κορίτσια πώς να βρυχώνται:
  - Οι κακοί λύκοι θα σκίσουν τον εχθρό!
  Ναι, ούτε ο διάβολος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τέτοια κορίτσια. Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα να αφήσουμε τα κορίτσια να παλέψουν είναι πολύ καλή.
  Οι μάχες έδειξαν ότι τα γερμανικά τανκς ήταν δυνατά και αποτελεσματικά στην άμυνα. Και ότι με τη σωστή τακτική, ο Focke-Wulf δεν είναι και κακός. Ο ισχυρός οπλισμός του επέτρεπε την κατάρριψη από μία διαδρομή και η υψηλή του ταχύτητα κατά την κατάδυση για να διαφύγει σε περίπτωση που πάτε προς τα πίσω.
  Έτσι, σε γενικές γραμμές, το γερμανικό στοίχημα στην ενεργό άμυνα δικαίωσε τον εαυτό του. Οι μάχες διήρκεσαν περισσότερο από ένα μήνα και η έκβασή τους ήταν αβέβαιη. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση και ο Κόκκινος Στρατός υπέστη σημαντικά περισσότερες απώλειες, ειδικά σε άρματα μάχης.
  Αλλά και οι Ναζί τσιμπήθηκαν και δεν τόλμησαν να επιτεθούν στο Κουρσκ ...
  Οι μάχες πάγωσαν μέχρι τον χειμώνα. Ο Κόκκινος Στρατός αναπλήρωσε τη ζημιά και πήγε στην επίθεση μόνο στις 24 Δεκεμβρίου. Αλλά οι Ναζί είχαν καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή να προετοιμαστούν και να συγκεντρώσουν σημαντικές δυνάμεις. Ο αετός δεν καταλήφθηκε ποτέ και οι Ναζί μπόρεσαν να αντισταθούν. Το Μπέλγκοροντ κρατήθηκε επίσης. Οι Ναζί κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση του Κόκκινου Στρατού κοντά στο Λένινγκραντ. Ο χειμώνας στο σύνολό του χαρακτηρίστηκε από το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι Ναζί μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη σοβιετική επίθεση και να την απωθήσουν όλα.
  Η καλύτερη ευφυΐα του Fritz και η πιο ενδελεχής προετοιμασία για το χειμώνα, είχαν αποτέλεσμα εδώ. Ότι οι Γερμανοί σχεδόν δεν προχώρησαν το σαράντα τρίτο έτος, και μπόρεσαν να σώσουν περισσότερες δυνάμεις στον κρύο καιρό. Στα συν, η προδοσία των συμμάχων, που έβαλαν φρένο στον πόλεμο στη Δύση. Και οι Γερμανοί δεν έπαθαν ζημιές από τους βομβαρδισμούς, και το δεύτερο μέτωπο.
  Επιπλέον, ο ολοκληρωτικός πόλεμος απέφερε καρπούς. Η παραγωγή όπλων το σαράντα τρίτο έτος αυξήθηκε στο Τρίτο Ράιχ κατά δυόμισι φορές. Μέχρι το τέλος του έτους, οι Γερμανοί πρόλαβαν την ΕΣΣΔ ως προς τον αριθμό των αεροσκαφών με καλύτερη ποιότητα, περίπου ισοδύναμο σε άρματα μάχης και αυτοκινούμενα πυροβόλα, επίσης με ποιοτική υπεροχή.
  Έτσι τώρα δεν ήταν κατώτεροι από την ΕΣΣΔ σε τεχνολογία. Επιπλέον, εμφανίστηκε ένα εξαιρετικό επιθετικό τουφέκι MP-44, το οποίο δεν είχε ίσο. Και αυτό άρχισε να αλλάζει την πορεία των μαχών υπέρ του Τρίτου Ράιχ.
  Είναι αλήθεια ότι την άνοιξη η ΕΣΣΔ έλαβε νέα άρματα μάχης IS-2 και T-34-85, αλλά οι Γερμανοί εκτόξευσαν επίσης πιο προηγμένα άρματα μάχης Tiger-2 και Panther-2 στη σειρά. Επιπλέον, τα γερμανικά τανκς απέκτησαν, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, πιο ισχυρούς κινητήρες. Το "Tiger" -2 στους 1000 ίππους, και το "Panther" -2 στα 900 και τώρα το Fritz σε οπλισμό και οδηγική απόδοση, και μετωπική θωράκιση και τεχνική αξιοπιστία ήταν στα καλύτερά τους.
  Λοιπόν, το γερμανικό τζετ έγινε σοβαρό πρόβλημα. Μέχρι το καλοκαίρι του 1944, περισσότερα από χίλια μαχητικά αεριωθούμενα ME-262 πολεμούσαν ήδη στις τάξεις, τα οποία δεν είχαν όμοιο σε ταχύτητα, σε ορισμένους τύπους ελιγμών, επιτάχυνση, ακόμη και ικανότητα επιβίωσης.
  Είναι αλήθεια, ενώ αυτό το αυτοκίνητο χάλασε και τράκαρε αρκετά συχνά. Αλλά οι πιλότοι πέθαιναν λιγότερο συχνά - χάρη στις νέες συσκευές εκτίναξης.
  Υπήρξε επίσης μια εξέλιξη του Focke-Wulf TA-152 με έξι πυροβόλα αεροσκάφους και ταχύτητα 760 χιλιομέτρων την ώρα και καλύτερη ευελιξία.
  Στην ΕΣΣΔ εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα στην αεροπορία. Λόγω της έλλειψης ντουραλουμινίου και της παύσης των προμηθειών αλουμινίου υπό lend-lease, οι σειρές Yak-3 και LA-7 δεν κυκλοφόρησαν. Και προς το παρόν, οι Σοβιετικοί πιλότοι πετούν ξεπερασμένα Yak-9 και LA-5. Και τα αεριωθούμενα αεροσκάφη ακόμα δεν μυρίζουν.
  Και στις 22 Ιουνίου 1944, μια νέα γερμανική επίθεση ξεκίνησε στην περιοχή του Kursk Bulge. Ένα χρόνο αργότερα, ωστόσο, η Επιχείρηση Citadel ξεκίνησε. Και ξέσπασε μια τεράστια μάχη.
  Αυτή τη φορά, οι Fritz έχουν ένα συντριπτικό πλεονέκτημα στον αέρα. Αλλά στον αριθμό των τανκς, ισοδυναμεί κατά προσέγγιση με την ποιοτική υπεροχή της Γερμανίας. Η ΕΣΣΔ έχει κάπως ισχυρότερο πυροβολικό όσον αφορά την ποσότητα. Πεζικό κατά προσέγγιση ισότητα. Οι Γερμανοί έχουν πραγματικά καλύτερα πολυβόλα, αλλά ένα σημαντικό μέρος του πεζικού είναι ξένοι. Ωστόσο, η ποιότητα της εκπαίδευσης των στρατιωτών στην ΕΣΣΔ δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Το επίπεδο κινητικότητας μεταξύ των Γερμανών είναι υψηλότερο. Επιπλέον, οι σύμμαχοι ουσιαστικά δεν προμηθεύουν αυτοκίνητα. Πολεμήστε λοιπόν έτσι...
  Οι Γερμανοί είναι γενικά πιο δυνατοί, αλλά ο Κόκκινος Στρατός έχει πολύ ανεπτυγμένη μηχανική και άμυνα σε βάθος.
  Εν ολίγοις, βρήκα ένα δρεπάνι σε μια πέτρα. Οι Γερμανοί τις δύο πρώτες εβδομάδες της μάχης σφήνωσαν λίγο στις σοβιετικές θέσεις, αφού ταξίδεψαν μέχρι και τριάντα με τριάντα πέντε χιλιόμετρα και σταμάτησαν.
  Έτσι για άλλες δύο εβδομάδες προσπάθησαν να προχωρήσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Και δεν πέτυχαν τίποτα. Μετά από αυτό, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε.
  Οι Γερμανοί αποσύρθηκαν στις αρχικές τους θέσεις, πάλι και οι δύο στρατοί πολέμησαν λίγο, αλλά δεν πέτυχαν τίποτα. Έτσι σταμάτησαν.
  Το φθινόπωρο πέρασε στην προσπάθεια του Κόκκινου Στρατού να προχωρήσει, αλλά χωρίς επιτυχία. Όπως και τον χειμώνα. Οι Γερμανοί ήταν σε άμυνα με κρύο καιρό. Και μπορούσαν να αντισταθούν. Ήρθε το σαράντα πέμπτο έτος.
  Οι Ναζί έχουν βομβαρδιστικά αεροσκάφη Arado στον ουρανό, και TA-400, και μια τετρακινητήρια προπέλα Yu-488, και ένα μαχητικό τζετ XE-162, που έχει την καλύτερη ευελιξία και ταχύτητα από όλα τα αεροσκάφη.
  Και στην ξηρά εμφανίστηκαν τανκς της σειράς Ε. Πρώτα από όλα φυσικά το κύριο όχημα της νέας γενιάς Ε-50. Με το βάρος του "Τίγρη" -2, έχει πολύ πιο πυκνή διάταξη, το ύψος είναι μιάμιση φορά μικρότερο, ο πύργος μικρός, το υπόστρωμα ελαφρύτερο και τέλειο. Αυτό κατέστησε δυνατή την κατασκευή της θωράκισης πολύ παχύτερη και σε μεγαλύτερες κλίσεις, με κινητήρα αεριοστροβίλου 1.500 ίππων και βάρος εβδομήντα τόνων. Το άρμα αυτό είχε μετωπική θωράκιση 250 mm με κλίσεις, πλευρική θωράκιση 170 mm, επίσης με κλίσεις, πυροβόλο 105 ή 88 mm με μήκος κάννης 100 EL και αξιοπρεπή ταχύτητα. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ένα μπλοκ και κατά μήκος, και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκεται στον κινητήρα.
  Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα υπέροχο αυτοκίνητο. Και έτσι οι Γερμανοί εξαπέλυσαν μια επίθεση στη νότια πλευρά το καλοκαίρι του 1945.
  Και τελικά, η Τουρκία, έχοντας αγοράσει μεγάλο αριθμό αμερικανικού και γερμανικού εξοπλισμού για πίστωση, μπήκε στον πόλεμο.
  Και η νότια σημαία του Κόκκινου Στρατού άρχισε να καταρρέει. Και η ΕΣΣΔ πήρε μόνο ένα νέο άρμα IS-3, το οποίο, ωστόσο, είναι πολύ ακριβό και δύσκολο να κατασκευαστεί για να είναι τεράστιο.
  Αν και το πλεονέκτημα του IS-3 μπορεί να ονομαστεί ισχυρή προστασία του μετώπου της δεξαμενής. Ωστόσο, απέναντι στο Ε-50, που μετονομάστηκε σε "Τίγρη" -3, και το οποίο φαίνεται να έχει κανονίσει οι στρατιωτικοί στην άμυνά του, δεν τραβάει.
  Η γερμανική επίθεση στο νότο ήταν αρκετά επιτυχημένη, αν και μια πολύ ισχυρή και κατασκευασμένη άμυνα επρόκειτο να διαρρεύσει. Αλλά οι Γερμανοί είχαν ήδη ένα πολύ ισχυρό αεροσκάφος, και ως εκ τούτου η ανακάλυψη τους ήταν περισσότερο ή λιγότερο επιτυχημένη. Η κυριαρχία στον αέρα κατέστησε δυνατή την καταστολή ορισμένων σημείων. Επιπλέον, το Fritz έλαβε πιο προηγμένους εκτοξευτές αερίου, οι οποίοι είναι πολύ αποτελεσματικοί στο σπάσιμο της άμυνας και ικανοί να καταστείλουν τον εχθρό. Ας σημειωθεί ότι το Fritz διέθετε πιο εξελιγμένα πολυβόλα, και πολλά μεταφορικά και διάφορο εξοπλισμό, μεταξύ των οποίων και μοτοσυκλέτες.
  Δεν είναι εύκολο να αντισταθείς σε τέτοια δύναμη.
  Επιπλέον, σπουδαίοι μαχητές... Δύο κορίτσια η Αλμπίνα και η Άλβινα κατέρριψαν περισσότερα από πεντακόσια αεροσκάφη το καθένα στον ουρανό και έλαβαν και τους πέντε βαθμούς του Σταυρού του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού. Συμπεριλαμβανομένου του υψηλότερου: με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Οι πολεμιστές που αγωνίστηκαν ξυπόλητοι και με μπικίνι σε κάθε καιρό ήταν πολύ ευχαριστημένοι.
  Και κατέρριψαν σοβιετικά αεροπλάνα σαν σπουργίτια από σφεντόνα. Όπως δεν ήταν ίσοι στον ουρανό.
  Η Αλμπίνα εκτόξευσε τα κανόνια της στο σοβιετικό αυτοκίνητο, το γκρέμισε, κελαηδώντας:
  - Είμαι διάβολος!
  Η Alvina έκοψε δύο ρωσικά αυτοκίνητα με τη μία και τσίριξε:
  - Είμαι ο θάνατος ενσαρκωμένος!
  Έτσι, ο εφιαλτικός γόνος εμφανίστηκε στον ουρανό. Και το καλοκαίρι στα μέσα του φθινοπώρου, ξεπερνώντας την πεισματική αντίσταση του Κόκκινου Στρατού, οι Γερμανοί έφτασαν στο Στάλινγκραντ.
  Και εκεί εκτυλίχθηκε μια σκληρή μάχη, που ο πλανήτης δεν γνώριζε πριν.
  . Οι μάχες για το Στάλινγκραντ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Τα σοβιετικά στρατεύματα πολεμούν ηρωικά. Ούτε ένα βήμα πίσω... Και αυτοί είναι τόσο πεισματάρηδες τύποι και κορίτσια εδώ. Το τάγμα ελεύθερου σκοπευτών γυναικών υπό τη διοίκηση του λοχαγού Natashka Kaktusova πήρε αμυντική θέση στα ερείπια της οδού Volodarsky. Κορίτσια με πολυβόλα και τουφέκια, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων, κρύφτηκαν πίσω από τα ερείπια.
  Η ίδια η Νατάσα είναι με ένα στικτό χιτώνα πάνω από το γυμνό της σώμα, με κοντό παντελόνι και ξυπόλητη. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση, κοντό κούρεμα κάτω από μισό κουτί. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι, μπλε μάτια ανοιχτά. Ανοιχτό καστανά μαλλιά γκρίζα με σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Νατάσα παλεύει πάνω από δύο χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με κοψίματα και μώλωπες. Ένα κορίτσι είναι πιο ευκίνητο στο να κινείται ξυπόλητο από τις τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Η γυμνή σόλα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Από τη μια, τα πόδια του κοριτσιού σκληρύνθηκαν και δεν φοβήθηκαν το καυτό μέταλλο, ούτε τα αιχμηρά ερείπια των ερειπίων, αλλά από την άλλη, δεν έχασαν την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης του δεξαμενές.
  Η γλυκιά Νατάσκα κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης δεμένη πάνω της. Είναι απαραίτητο να σέρνετε στο τρομερό γερμανικό τανκ "Tiger" -3, ποτίζοντας τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μιραμπέλα σέρνεται δίπλα της. Επίσης ξυπόλητες, οπότε όλα τα κορίτσια από το τάγμα αποδείχτηκαν από μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται καθώς σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μιραμπέλα είναι ακατάστατα και μακριά... Λίγο φριζαρισμένα. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη, μικρή στο ανάστημα. Μπορεί ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μιραμπέλα έχει ήδη ζήσει πολλά. Κατάφερε να επισκεφθεί τόσο τη φασιστική αιχμαλωσία, έχοντας επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια, όσο και νάρκες, από όπου, από κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει. Κοιτάζοντας όμως το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι την χτυπούσαν με λαστιχένια μπαστούνια στις φτέρνες της, ένα ρεύμα πέρασε από το σώμα της.
  Ο Μιραμπέλα πυροβολεί ... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, με το ρύγχος του να σηκώνει άμμο και μπάζα.
  Η Νατάσκα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα Lev-2 ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα γαλάζια μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια στο πρόσωπό της, σκουπισμένα από το ηλιακό έγκαυμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 150 χλστ., και μάλιστα υπό γωνία. Οι τριάντα τέσσερις δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, μόνο οι βαριές στεγνωτήρες έχουν μια ευκαιρία. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κύριο πράγμα είναι να στερήσετε το αυτοκίνητο από την κινητικότητα ...
  Η Σβετλάνα εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο... Ένας στρατιώτης, κανείς δεν ξέρει τι εθνικότητα, πέφτει κάτω. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει, έστω και ηθικά ως επί το πλείστον, το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το Άριο αίμα και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Άραβες, Αφρικανούς, Ινδούς, διάφορους Ασιάτες και Ευρωπαίους. Αυξήθηκε και ο αριθμός των Πολωνών - που είναι συνηθισμένοι από την κούνια να μισούν τη μπολσεβίκικη Ρωσία. Εδώ πολεμούν οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, και οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Χαγκανάτο. Ο Χίτλερ μεγάλωσε μια ολόκληρη διεθνή.
  Πολλοί εχθροί...
  Η Σβετλάνα αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα σχεδόν σχίστηκε, μαύρισε από τη σκόνη, μια στρογγυλή, κοριτσίστικη φτέρνα. Ο όμορφος καπετάνιος ένιωσε ακόμη και ένα γαργαλητό στο πόσο κοντά πέρασε ένα μεγάλο δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  Ούτε μια σφαίρα δεν θα μας σταματήσει!
  Η Μιραμπέλα αντεπιτίθεται... Άλλη μια κοπέλα Αγγελική - πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες. Επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τυλιγμένη μέση, όχι θηλυκούς φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Angelica παλεύει μόνο με το σορτσάκι της, ο χιτώνας είναι κομματιασμένος και καταρρέει σε σκόνη, και νέες στολές δεν παραδίδονται στον Βόλγα. Ο Θεός να μην μεταφέρει περισσότερα πυρομαχικά και μια σταγόνα τροφή για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Angelica είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα κομμάτι σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού ποδιού, και πονάει, είναι δύσκολο να περπατήσεις.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Angelica στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος, η Μόσχα και ο Στάλιν είναι από πάνω μας!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, η ίδια μετά βίας προλαβαίνει να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα τρομερά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. Εδώ είναι σχεδόν διακόσιοι τόνοι "Ποντίκια" και δεν μπορούν να περάσουν καθόλου ...
  Όπως περίμενε η Σβετλάνα, ο "Λεβ" -2 οδήγησε λίγο και θάφτηκε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε, μερικοί κατεστραμμένοι κύλινδροι πέταξαν μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Κάπου βρόντηξε στο βάθος, αφήνοντας τα ερείπια. Η ξανθιά Σβετλάνα, σαν φίδι σφύριξε:
  - Αυτός είναι ο υπολογισμός μου! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι-καπετάνιο αναγκάζεται και πάλι να συρθεί μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Με υπαιτιότητα του επίμονου Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βυθίστηκαν σε μάχες θέσης σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μιραμπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντάς τους να κάνουν τούμπες σε γκρεμισμένους Γερμανούς ή Άραβες, αναποδογυρίζοντας. Ένας από τους Ναζί μαχητές σκίζει το χέρι του και κρεμάει πάνω του ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα.
  Η Μιραμπέλα λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα - ο δρόμος για την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένου κεραμικού από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Angelica ξεσκονίζει επίσης, με το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Και προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να τρυπώσεις όταν τα γερμανικά υποπολυβόλα γράφουν. Και σέρνετε με πλαστούνσκι τρόπο.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τις θέσεις του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και σκίζουν βαριές οβίδες, και πέφτουν βόμβες από τον ουρανό ... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Εδώ η Σβετλάνα βλέπει πώς σέρνεται ο "Πάνθηρας" -3. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε, έφτυσε τη σκόνη που σκαρφάλωσε στο κομψό στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να φύγεις κρυφά απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Angelica άρχισε να σέρνεται, ακουμπώντας στην αποχέτευση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της. Ήταν σαν μια γάτα που καταδιώκει ένα ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαρανταπρώτου έτους, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Δεν φοβήθηκε ούτε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χτύπησε στο στομάχι της. Θραύσματα ορμούν από ψηλά σαν κοπάδι άγριες μέλισσες. Η Αγγελική ψιθυρίζει με σκασμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και πετάει μια χειροβομβίδα με μια εκρηκτική συσκευασία. Το παρόν πετά σε τόξο. Ακούγεται μια έκρηξη, η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα προσφέρεται. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται, το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  Ευχαριστώ Κύριε Ιησού! Πιστεύω μόνο σε εσένα! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Απλώνει Panther-3. Σκισμένος, ένας μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, που αποσπάται από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Σβετλάνα, της οποίας τα μάτια, με καστανό πρόσωπο από τη σκόνη και το ηλιακό έγκαυμα, αστράφτουν με άνθη αραβοσίτου, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Angelica είναι πολύ σέξι, με το μαύρο εσώρουχό της και γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο, καλυμμένο με σκόνη πόδι της. Και κολλημένος, ακριβώς στο λαιμό ενός φασίστα. Η όμορφη Αγγελική φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  Το κορίτσι, μετά από το οποίο σύρθηκε ξανά, πυροβολώντας. Led fire και η Σβετλάνα.
  Η καλλονή καπετάνιος, Νατάσα, αφού έκοψε τον φασίστα, κελαηδούσε:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα σε αυτήν είναι οι κρίκοι...
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Η Σβετλάνα, πάλι που σουτάρει με ακρίβεια, γρύλισε:
  - Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κύκλους στα μικροπράγματα...
  Ο Μιραμπέλα πυροβόλησε με ακρίβεια και πρόσθεσε:
  Διαφορετικά, η αλυσίδα θα σας τυλίξει!
  Μια άλλη κοπέλα Ολυμπιάδα, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με την πρωτοπόρο Olezhka Koltsov, ετοίμασαν μια νάρκη σε ένα σύρμα. Οι δυο τους την έσπρωξαν... Ένας ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια του "Τίγρη"-3. Και πώς θα εκραγεί αυτό το μακρυάκαννο γερμανικό αυτοκίνητο.
  Το ξανθό αγόρι Olezhka αναφώνησε:
  - Ρωσία μας, έχεις κουβά!
  Και μετά βίας πρόλαβε να πηδήξει πίσω, αναβοσβήνει, με μαύρες, γκρεμισμένες γόβες, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ολυμπιάδα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος!
  Ο πρωτοπόρος πήρε το δρόμο για το μέτωπο και εντάχθηκε στο τάγμα των γυναικών. Το αγόρι είναι επίσης πολύ δημιουργικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης φασιστών. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Οι Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Ο Ολυμπίας λέει με ενόχληση:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν!
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος δεν θα μας πάρει κάτω από τον έναστρο ουρανό!
  Γιατί η αγία Ρωσία θα πολεμήσει σκληρά,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ολυμπιά, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι, με φαρδιούς γοφούς και ώμους, είναι μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης σε κουρέλια, τα δυνατά πόδια είναι γυμνά, τα μαλλιά είναι υφασμένα σε δύο πλεξούδες και ξεσκονίζονται πολύ.
  Η Olezhka είναι μόλις οκτώ χρονών, αδύνατη από υποσιτισμό, ένα γδαρμένο και βρώμικο αγόρι, με ένα σορτς. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έγιναν γκρίζα και τα πλευρά φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα. Πόδια τρομερά γκρεμισμένα, και σε εγκαύματα, μώλωπες, με φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα κράτησε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Στο φόντο του, οι Ολυμπιακοί Αγώνες φαίνονται μεγάλοι και χοντροί, αν και το κορίτσι δεν είναι καθόλου χοντρό, αλλά με δυνατό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλα. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την εύσωμη και μεγάλη σιλουέτα της.
  Το κορίτσι πυροβολεί από ένα βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Τα γερμανικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να τρυπηθούν στο μέτωπο, αλλά υπάρχει πιθανότητα στις πίστες.
  Και το βαρύ "Λιοντάρι" -2, έχοντας δεχθεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο κάτω μέρος, άρχισε να βγάζει καπνό σαν βαρύς καπνιστής.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ τραγούδησε με κακία:
  - Ο βρωμερός Φριτς χωρίς να το σκεφτεί άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ολυμπία, που τρεμοπαίζει με μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες, κέρδισε έναν χορό με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ιερά ρωσικά πρόσωπα τρεμοπαίζουν από την εικόνα ... Ο Θεός να μην μουσκέψετε τουλάχιστον χίλια Φριτς! Και αν κάποιος βουίζει περισσότερο από φασίστες, κανείς, πίστεψέ με, δεν θα σε καταδικάσει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά καπνό.
  Το κοριτσίστικο τάγμα προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο Φριτς. Υπέστη όμως και απώλειες. Εδώ ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της έγινε χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι απομένει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Σβετλάνα, στο μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει το "Τίγρη" -3. Ένα ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο, πήρε μια χειροβομβίδα στο πλάι, αλλά δεν υπέκυψε. Γυρίζει για να ρίξει ένα κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να τρυπώσει στο έδαφος και τα μπάζα, για να μην συντριβεί από το κύμα έκρηξης που απελευθερώνει το παρόν.
  Η Σβετλάνα ψιθυρίζει απαλά:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μιραμπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα στο Tiger-3, η οποία έσκασε στο μέτωπό της. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Σχετικά με το ότι η ελαφριά διδασκαλία τον χειμώνα την άνοιξη... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Χίτλερ είναι κάθαρμα της πανούκλας!
  Η Angelica, σπάζοντας το βλέμμα των Ναζί, και ρίχνοντας νερό πάνω τους με μια έκρηξη, τεντώθηκε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Φύρερ τώρα! Και κλώτσησε τον καημένο κατευθείαν στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στο τανκ με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε την κάννη ... Ακολούθησε έκρηξη και το ρύγχος του "Τίγρη" -3 παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Σβετλάνα βούλιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Το δικό μας, το δικό σας δεν θα υποχωρήσει!
  Ο Μιραμπέλα έκοψε με μια σφαίρα έναν χιτλερικό μισθοφόρο και τραγούδησε:
  - Και ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια και πόδια, στρίβει τα ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά ... Πίνει την πατρίδα στον πάτο!
  Η Σβετλάνα, γελώντας, γάβγισε:
  - Ο Φύρερ φωνάζει άγρια, σκίζεται!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, θανατηφόρα, χαμογελά!
  Ένα ακόμη πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger" εμφανίστηκε. Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Η Σβετλάνα βλέπει ότι το να πλησιάσεις τις θέσεις του Φριτς δεν είναι ρεαλιστικό. Αλλά στον ουρανό Focke-Wulfs. Ένα από αυτά τα μηχανήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Η Αγγελική ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει με μανία:
  - Στο βαθύ θάνατο - δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι δίνει μια στροφή από το πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther" -4 με μικρό πυργίσκο και χαμηλότερη σιλουέτα ανεβάζει γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες στο γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Η Angelica σφύριξε, σφυρίζοντας:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε το στόμα!
  Το Panther-4 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς διέσπασε τον αέρα, και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρολύσε την ατμόσφαιρα.
  Η Αγγελική γέλασε, τα κοχύλια πέρασαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα κούνησε τους γοφούς της και είπε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Ο Φριτς διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Το Στάλινγκραντ βυθίστηκε σε πυρκαγιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και να τρίζουν μοβ, πορτοκαλί και κόκκινους σπινθήρες! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Σβετλάνα, γκρεμίζοντας ένα γερμανικό μαχητή, έλαμψε τα μπλε μάτια της, τραγούδησε:
  -Τι γκρινιάζεις κακή γριά; Πιστέψτε με, μόνο ένα ψυχιατρείο κλαίει για εσάς!
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε σε ένα άσμα, πυροβολώντας τους Ναζί:
  - Τι καλό είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τον Φριτς στο κεφάλι! Κανονίστε ένα κατάπλασμα για τον Φύρερ και στείλτε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf-3, έχοντας δεχθεί σκάγια κάτω από την κοιλιά, ανέβηκε γρήγορα ψηλότερα. Φαίνεται ότι αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από σπασμένα φτερά.
  Η Σβετλάνα, βλέποντας πώς ο Φόκε έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Ένα τσεκούρι κρέμεται στο σκάφος!
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη, σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις απομακρυσμένες γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος. Έκανα την τελευταία μου σειρά. Ο δήμιος έγινε στάχτη, όχι ο πιλότος!
  Η Μιραμπέλα φτερνίστηκε σκορπίζοντας σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει? Δεν είναι θέμα!
  Η Angelica πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, τόσο που, χτυπώντας το μάτι, βγήκε στον Φριτς, από το πίσω μέρος του κεφαλιού:
  - Είμαι αρμάδα τανκ! Και πρέπει να λάβετε θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές κατά των κοριτσιών δεν είχαν αποτέλεσμα. Εδώ ο Olezhka Koltsov ανέπτυξε έναν καταπέλτη και πώς χτύπησε τον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος φώναξε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει το στόμα του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, που διαπερνούσε το πλήθος των Ναζί, τους έκανε να σκορπιστούν και ταυτόχρονα να κυλήσουν στον αέρα. Ο Φριτς έπεσε και έσπασε στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ "Τίγρης" -3 έχασε την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το "Λιοντάρι". Ω, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Σβετλάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, μπράβο Olezhka!
  Το αγόρι γρύλισε επιθετικά.
  - Η Pioneer είναι πάντα έτοιμη!
  Η κοπέλα κούνησε το γυμνό της πόδι ως απάντηση.
  Το κορίτσι-καπετάνιο άρχισε πάλι να καρφώνει. Και η Ολυμπία γαργαλούσε το στενό πόδι του Σεριόζκα, πόσο σκληρά το έχει! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από τις φωτιές.
  Η Μιραμπέλα σε ένα άσμα, είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Angelica, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πράγματι η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες τις πιθανές!
  Και η κοπέλα έκανε ένα άλμα με πραξικόπημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, μην συγκρίνετε, μια γριά με μια κοπέλα. Και τι ομορφιά, σε αδύνατα κορμιά.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  - Ροή με το χρόνο, χρόνια σε ένα τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα τρίβει χένα σε ένα γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα,
  Δεν καταλαβαίνω πώς πέρασε η νεολαία!
  Η Σβετλάνα άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Δεν! Ωστόσο, στον πόλεμο υπάρχει μια τέτοια γοητεία - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Ο Ολυμπίας έβαλε νέα γόμωση στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάτε, αλλά περάστε!
  Ο Ολέζκα ανακάτεψε το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Πρόσωπο Φριτς!
  Και μια χειροβομβίδα, μαζί με ένα πακέτο έκρηξης, πέταξαν σε πλήρη εξέλιξη στις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν τους δόθηκε. Για τρίτο μήνα από τα τέλη Αυγούστου, η επίθεση συνεχίζεται, αλλά η πόλη δεν έχει καταφέρει να πάρει τα πάντα. Σε άλλους τομείς του μετώπου, οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε το πιστόλι της και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, τυχαίνει να είναι δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε το ρεζερβουάρ μιας μοτοσυκλέτας. Το μηχάνημα εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μιραμπέλα συνέτριψε τους Γερμανούς με μια έκρηξη και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Η Αγγελική άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Μερικοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι σε ερείπια καλυμμένα με δόρατα:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Χίτλερ με κραγιόν, τον Μάινσταϊν με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Έλα το βράδυ, Αδόλφο, κρεμάσου... Σταμάτα να κοροϊδεύεις το κεφάλι σου! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον - να νικήσεις δυνατά τους ναζί!
  Ο Μιραμπέλα είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Τα κορίτσια από το τάγμα "Λένιν" σταμάτησαν την προέλαση των ξένων στρατευμάτων. Ο Φριτς προχώρησε, πετώντας κυριολεκτικά πτώματα στο κενό. Δεν βοήθησε ούτε το τανκ "Lev", με το οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες. Εδώ είναι μια τροποποίηση της μηχανής με πιστόλι 150 χλστ.
  Η Angelica χτυπά μια πέτρα που έχει κολλήσει στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη πηγαίνει πιο μακριά.
  Ο "Λιοντάρι" δέχθηκε ένα κενό στην κάμπια, και σταμάτησε. Πυροβολισμό από το δυνατό στόμα του. Γουργουρίζει και καταρρέει.
  Η Αγγελική, φτύνοντας, λέει:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και το κορίτσι ξαναπυροβολεί. Και το κάνει εξαιρετικά καλά. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Μάταια ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Ποιος τολμά, επιτίθεται στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς!
  Και η Αγγελική κυλάει τους μύες της πρέσας, που έχει πολύ ανάγλυφη.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Δεν θέλω να πεθάνει κανένας τους.
  Η Σταλενίδα έτρεξε... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και ανάγλυφη. Ρούχα πάνω της, μόνο σουτιέν και σλιπ. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Τα γυμνά πόδια και το τρεμόπαιγμα και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Σταλενίδα πυροβολεί και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Αγγελική παρατήρησε γελώντας:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε σαν εμένα με σορτς!
  Η Στελενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Angelica κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε εύστοχα και τραγούδησε:
  - Κάτι μέλος της Komsomol έχει γίνει ασυνήθιστο! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Στελενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρεις χαρά στον Φριτς, κοίτα την ομορφιά μας!
  Η Αγγελική απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η ατσάλινη κοπέλα γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά φώναξε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Αγγελική γέλασε.
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Στελενίδα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μην νομίζετε ότι έχετε κερδίσει τους Ναζί!
  Η Αγγελική τραγουδάει:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Η νίκη περιμένει... Όσοι λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό της στήθος τρέμει. Καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Σβετλάνα φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στον Φριτς με ένα πολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε μια φιγούρα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα. Και σφύριξε σαν αηδόνι-ληστής. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους στρατιώτες του εχθρού, που μπορεί να κάνουν παιδιά που θα κλαίνε για τους νεκρούς πατέρες τους.
  Η Σβετλάνα, όμως, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, οπότε θέλεις να κλάψεις από αυτές. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο μπήκε στις ρωσικές εκτάσεις.
  Η Σβετλάνα σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς, ο οποίος προσπαθούσε να πλησιάσει ήσυχα τις θέσεις των Ρώσων... Το μάτι και ο εγκέφαλος του άνδρα, που είχαν χτυπηθεί από σφαίρα, διέρρευσαν.
  Το κορίτσι-καπετάνιο χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσυκλέτα με ένα καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε, κύλησε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του βυθίστηκε στα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και στόχευσε ξανά. Το χαρούμενο, νεανικό πρόσωπό της γέλασε μάλλον χαμογελώντας. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Όχι, είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρώσικο μυρωδάτο ψωμί να λέγεται η λέξη φορ!
  Ο Μιραμπέλα έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, από το οποίο το Focke-Wulf-3 φούντωσε και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Για δολάρια, είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία ...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο όμορφος
  Ότι είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την Πατρίδα!
  Το κορίτσι, έκανε τούμπες και έδειξε στους Ναζί το σύκο, και έκανε κύλιση, και οι σφαίρες δεν άγγιξαν την ομορφιά.
  Εμφανίστηκε η Αγγελική, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε αμέσως μια χειροβομβίδα με δύο πόδια. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι ... ο Φριτς σε αιχμηρή πλευρά!
  Η Ολυμπίας διόρθωσε την Αγγελική:
  - Κοφτερή, στο πλάι, και όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" -3 χτυπήθηκε στο ρύγχος, και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό, το ναζιστικό πλάσμα υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο "Τίγρης" κάνει πίσω, και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το Maiden Batalion έκανε ελιγμούς υπό επίθεση, αεροπορικές επιδρομές και βαριά όπλα. Εδώ χτυπούσαν τα βομβαρδιστικά, σπασμένα, καυτά απότομα υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Η Angelica είναι η πιο σέξι πολεμίστρια σε μανία: καλά, μπορούν οι Ναζί από το "Sturmtiger" τους να πυροβολήσουν πραγματικά τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους κόκκινους πολεμιστές;
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύριζε σε καταρράκτες τούμπες. Και περιστρέφεται όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ ρύγχος του Stormtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της ομορφιάς άστραψαν και η χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ ρύγχος. Και το ισχυρό μηχάνημα πρώτα έπνιξε και μετά όρμησε. Δύο "Βασιλικές τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι σκίστηκαν από πάνω τους, και έπεσαν κάτω, πετώντας σαν σπασμένο περιδέραιο της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Αγγελική και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Ωστόσο, η καλλονή προσγειώθηκε, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες έσκαψαν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του ποδιού, η άκρη τρύπησε.
  Αλλά η Angelica βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα είστε στη στάχτη!
  Η Σβετλάνα και άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από ένα εκρηκτικό κύμα, και μάλιστα συνθλίβονταν ελαφρά. Αλλά κανένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των Ναζί που πήδηξαν έξω και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Και όταν η τρομπέτα του Κυρίου μας πάει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά, θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Αγγελική, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ σε ένα τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και η Olezhka είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου, όχι τόσο ακριβής - σαν εκείνα τα γυμνά και δυνατά πόδια της Αγγελικής!
  Η Ολυμπιάδα, παίζοντας με τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Ακόμα σκέφτεσαι. Κάτι πιο δροσερό!
  Το Στάλινγκραντ έπεσε τελικά στα τέλη Δεκεμβρίου 1945. Αυτήν την εποχή, στον Καύκασο, οι Γερμανοί και οι Τούρκοι ωστόσο ενώθηκαν. Και δημιουργήθηκε μια κρίσιμη κατάσταση.
  Τι πρέπει να κάνει ο Κόκκινος Στρατός σε αυτή την κατάσταση;
  Ο Στάλιν εξαπέλυσε επίθεση στο κέντρο. Και οι μάχες στράφηκαν προς την κατεύθυνση του Σμολένσκ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το πλήρωμα της Ελισάβετ αγωνίζεται στο τανκ IS-3. Τα κορίτσια παλεύουν με θάρρος και τόλμη.
  Και αυτοί, επίσης, υιοθέτησαν τη στρατηγική κίνηση της Γκέρντα, παρά την ψυχραιμία του τσακωμού με μπικίνι και ξυπόλητα.
  Το IS-3 είναι ένα μηχάνημα που προστατεύεται αρκετά καλά στο μέτωπο, αλλά το όπλο εξακολουθεί να μην είναι αρκετά δυνατό. Και για να σπάσετε το κύριο γερμανικό τανκ "Tiger" -3, πρέπει να χτυπήσετε ακριβώς το πισινό μεταξύ του κύτους και του πύργου. Και μόνο αυτό το θρυλικό τέσσερα κορίτσια-τανκέρ μπορεί να το κάνει.
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλά της. Τρύπησε με ένα κοχύλι τον Γερμανό "Πάνθηρα" και κελαηδούσε:
  - Για το ρωσικό πνεύμα!
  Η Αικατερίνα χτύπησε επίσης τον εχθρό, πατώντας τη γυμνή της φτέρνα και σημείωσε με ενθουσιασμό:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Μετά έκλεισε το μάτι στις φίλες της!
  Η Έλενα κίνησε επίσης το βλήμα στον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και φώναξε:
  - Για πατριωτικά επιτεύγματα!
  Και στο τέλος, η Ευφροσύνη γάμησε χρησιμοποιώντας και τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της, που είναι απλά σούπερ.
  Και έλεγξε:
  - Για τους επόμενους αιώνες!
  Τα τέσσερα κορίτσια είναι πολύ καλά στη μάχη. Και σουτάρει πολύ καλά.
  Όμως είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις τις άμυνες των Ναζί. Τα τανκς τους είναι ισχυρότερα και πιο προηγμένα και τα πυροβόλα τους είναι πιο αποτελεσματικά, όχι κατώτερα σε αριθμό. Προσπάθησε να το σπάσεις αυτό.
  Και στον ουρανό, Σοβιετικές γυναίκες πιλότοι συμμετέχουν σε άνισες μάχες. Ανάμεσά τους, τρία κορίτσια - η Anastasia Vedmakova, η Akulina Orlova, η Mirabela Magnitnaya - είναι τα πιο δυνατά.
  Η Αναστασία μάλιστα παρατήρησε, γκρεμίζοντας το Γερμανό Focke-Wulf με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  - Οι Ναζί είναι δυνατοί, αλλά εμείς δεν είμαστε αδύναμοι!
  Η Ακουλίνα, λογικά παρατήρησε, τυλίγει τη γυμνή της φτέρνα και συνθλίβει το TA-152 και ουρλιάζει:
  Ό,τι δεν σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!
  Η Mirabela Magnetic γέλασε καθώς έκοψε το ME-262 και ούρλιαξε,
  - Η πιο δυνατή κίνηση που δεν περιμένεις!
  Τρεις πολεμιστές πολέμησαν στον αέρα, χωρίς να γνωρίζουν οίκτο και αμφιβολίες για το δίκιο τους...
  Αλλά και εδώ η κατάσταση έγινε πιο περίπλοκη... Μέχρι την άνοιξη, ο Καύκασος τελικά έπεσε, και τα πηγάδια του Μπακού χάθηκαν.
  Οι Γερμανοί πέτυχαν κάποια επιτυχία και κοντά στο Λένινγκραντ. Κατάφεραν να πάρουν τον Tikhvin και να κλείσουν το δεύτερο δαχτυλίδι πάνω από την πόλη. Και έγινε ακόμα χειρότερο.
  Ο Χίτλερ απαίτησε να προχωρήσει το καλοκαίρι του 1946 στη Μόσχα. Και η φασιστική χιονοστιβάδα ίδρωνε.
  Οι Ναζί σημειώνουν πρόοδο στην περιοχή της Κεντρικής Ασίας. Μια πολύ δύσκολη κατάσταση έχει δημιουργηθεί σχεδόν παντού.
  Και οι Ναζί ήδη ρέουν γύρω από τη Μόσχα από διαφορετικές πλευρές.
  Στη συνέχεια, ο Oleg Koltsov και τα κορίτσια μπήκαν ξανά στη μάχη, βοηθώντας τη Ρωσία ή μάλλον την ΕΣΣΔ.
  Τότε ήρθε μαζί τους η ξυπόλητη Μαργαρίτα. Επίσης, μια ενήλικη γυναίκα συγγραφέας έγινε κορίτσι περίπου δώδεκα με αντάλλαγμα την αθανασία και εκπληρώνει μια αποστολή.
  Οι πολεμιστές του εικοστού πρώτου αιώνα αντιμετώπισαν ξανά τους Ναζί του εικοστού.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί στρατιώτες στη φασιστική καφέ αυτοκρατορία. Κυκλοφορούν σαν ατελείωτο ποτάμι.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ, κόβοντας τους Ναζί με σπαθιά, πεζικό και τανκς, βρυχήθηκε:
  - Ποτέ μην τα παρατάς!
  Και ένας αιχμηρός δίσκος πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού!
  Η Μαργαρίτα, συνθλίβοντας τους αντιπάλους, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, γρύλισε:
  - Υπάρχει ένα μέρος για κατόρθωμα στον κόσμο!
  Και δηλητηριώδεις βελόνες σκορπίστηκαν από το γυμνό πόδι της κοπέλας, χτυπώντας τους Ναζί και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους.
  Η Νατάσα πέταξε και τα δάχτυλα των ποδιών της, δολοφονικά και ούρλιαξε:
  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
  Και τα ξίφη της πέρασαν από τους φασίστες στο μύλο.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Και νέες βελόνες σκορπίστηκαν από τα ξυπόλυτα πόδια της. Και τι στο μάτι, τι στο λαιμό των ναζί στρατιωτών και αεροσκαφών.
  Ναι, ήταν ξεκάθαρο ότι οι πολεμιστές έγιναν ενθουσιασμένοι και εξαγριωμένοι.
  Ο Αυγουστίνος, κόβοντας λευκούς στρατιώτες και τανκς, τσίριξε:
  - Η σιδερένια θέλησή μας!
  Και ένα νέο, θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Και πέφτουν τακνί και λευκοί μαχητές.
  Η Σβετλάνα κόβει στον μυλωνά, τα σπαθιά της είναι σαν κεραυνός.
  Οι Ναζί πέφτουν σαν στάχυα.
  Το κορίτσι πετάει βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Για τη μητέρα η Ρωσία θα κερδίσει!
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ προχωρά ενάντια στους Ναζί. Αγόρι εξολοθρευτής που κόβει καφέ στρατεύματα.
  Και την ίδια στιγμή, τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του αγοριού πετάνε βελόνες με δηλητήριο, σκίζουν κορμούς και καταρρίπτουν αεροπλάνα.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη μελλοντική Ρωσία!
  Και σε κίνηση κόβει το κεφάλι και τη μουσούδα όλων.
  Η Μαργαρίτα τσακίζει και τους αντιπάλους.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της πέφτουν. Οι Ναζί πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς. Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Για νέα σύνορα!
  Και τότε το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει ...
  Η μάζα των πτωμάτων των φασιστών στρατιωτών.
  Αλλά η Νατάσα είναι στην επίθεση. Κόβει τους Ναζί μαζί με τα τανκς και τραγουδάει:
  - Η Ρωσία είναι μεγάλη και λαμπερή,
  Είμαι πολύ περίεργο κορίτσι!
  Και οι δίσκοι πετάνε από τα γυμνά πόδια της. Ποιος είδε τους λαιμούς των ναζί. Ναι, αυτό είναι κορίτσι.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Κόβοντας καφέ στρατιώτες και με τα δύο χέρια. Φτύσιμο από ένα σωλήνα. Και ρίχνει θανατηφόρες βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του - καταρρίπτει τανκς και αεροπλάνα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Ω, μπουλντό, ας πάμε,
  Α, το αγαπημένο μου θα πάει!
  Η Αυγουστίνα, κόβοντας τους Ναζί και εξοντώνοντας τους καφέ στρατιώτες, ουρλιάζει:
  - Όλα δασύτριχα και στο δέρμα ζώου,
  Έσπευσε στα ΜΑΤ με κλομπ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εκτοξεύσει στον εχθρό, κάτι που θα σκοτώσει έναν ελέφαντα, και πολύ περισσότερο ένα τανκ.
  Και μετά τρίξιμο:
  - Λύκοι!
  Η Σβετλάνα στην επίθεση. Κόβει, τσακίζοντας τους Ναζί. Με ξυπόλητα τους εκτοξεύει δώρα θανάτου.
  Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά.
  Συνέτριψε πολλούς μαχητές και ουρλιαχτά:
  - Έρχεται μεγάλη νίκη!
  Και πάλι το κορίτσι είναι σε μια άγρια κίνηση.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρες βελόνες, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ πήδηξε όρθιος. Το αγόρι στριφογύρισε σε μια τούμπα. Έσπασε πολλούς από τους Ναζί στο άλμα.
  Πέταξε τις βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα και γουργούρισε:
  - Γίνε διάσημος για το όμορφο κουράγιο μου!
  Το αγόρι πώς να σφυρίζει και να καταρρίπτει τους στρατιώτες της ναζιστικής αυτοκρατορίας, ζαλισμένα κοράκια. Εκείνοι που έλαβαν κρίση έπεσαν σε λιποθυμία και τρύπησαν τα κρανία του Φριτς.
  Και πάλι το αγόρι είναι στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα περνάει στην επίθεση. Τεμαχίζει όλους τους εχθρούς στη σειρά. Τα ξίφη της είναι πιο σκληρά από τις λεπίδες των ανεμόμυλων. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάνε δώρα θανάτου, τανκς και αεροπλάνα καίγονται.
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση. Εξολοθρεύει καφέ πολεμιστές χωρίς τελετή.
  Και άλματα κάθε τόσο, και ανατροπές!
  Και από αυτήν πετάνε δώρα αφανισμού.
  Και οι ίδιοι οι Ναζί πέφτουν νεκροί. Και συσσωρεύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τρίζει:
  - Είμαι Αμερικανός καουμπόι!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν τη βελόνα.
  Και μετά καμιά δεκαριά βελόνες!
  Και το γυμνό τακούνι θα δώσει το δώρο του θανάτου!
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι επίσης πολύ κουλ.
  Και ρίχνει με ξυπόλητα, και φτύνει από ένα καλαμάκι.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας αστραφτερός θάνατος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε!
  Και πάλι ομορφιά σε κίνηση.
  Η Ζόγια εισβάλλει σε μπλοκάρισμα πτωμάτων Ναζί. Και μπούμερανγκ της καταστροφής πετάνε επίσης από τα γυμνά πόδια της.
  Και οι καφέ πολεμιστές πέφτουν και πέφτουν συνέχεια.
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, θα κερδίσεις!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού. Που σκάβουν κατευθείαν στο λαιμό των Ναζί.
  Πέφτουν νεκροί.
  Ή μάλλον, εντελώς νεκρός.
  Ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Συντρίβει καφέ στρατεύματα. Τα ξίφη της μεταφέρονται με δύο χέρια. Και είναι τόσο μεγάλη πολεμίστρια.
  Ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα φασιστικά στρατεύματα.
  Κορίτσι με κόκκινα μαλλιά βρυχάται:
  - Το μέλλον είναι κρυμμένο! Αλλά θα είναι νικηφόρα!
  Και στην επίθεση, μια καλλονή με φλογερά μαλλιά.
  Ο Αυγουστίνος βρυχάται σε άγρια έκσταση:
  - Οι θεοί του πολέμου θα σκίσουν τα πάντα!
  Και ο πολεμιστής στην επίθεση.
  Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολλές κοφτερές, δηλητηριώδεις βελόνες.
  Η Σβετλάνα στη μάχη Και τόσο αστραφτερό και μαχητικό. Τα γυμνά της πόδια ρίχνουν τόσα πολλά θανατηφόρα πράγματα. Όχι άντρας, αλλά θάνατος με ξανθά μαλλιά.
  Αλλά αν σπάσει, τότε δεν μπορείτε να το σταματήσετε.
  Η Σβετλάνα τραγουδά:
  - Η ζωή δεν θα είναι μέλι,
  Αυτό το άλμα σε έναν στρογγυλό χορό!
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα -
  Η ομορφιά μετατρέπει τον άντρα σε σκλάβο!
  Και στην κίνηση του ξυπόλητου κοριτσιού υπάρχει ολοένα και περισσότερη οργή.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ στην επίθεση επιταχύνει. Το αγόρι χτυπάει τους Ναζί.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του πετούν κοφτερές βελόνες - σκίζοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο νεαρός πολεμιστής τσιρίζει:
  - Η τρελή αυτοκρατορία θα τους διαλύσει όλους!
  Και πάλι το αγόρι είναι σε κίνηση.
  Και πάλι σφυρίζει, από το οποίο τα κοράκια παθαίνουν έμφραγμα και καταρρέουν σαν γκρεμισμένα.
  Η Μαργαρίτα είναι ένα καταιγιστικό κορίτσι στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πεταχτούν αμέσως εκατό Ναζί και δέκα τανκς.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και θα τρέχει τον μύλο με σπαθιά - τα βαρέλια των τανκς πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα επιτάχυνε τις κινήσεις της. Το κορίτσι κόβει τους καφέ πολεμιστές. Και ενώ φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει την αυτοκρατορία της Ρωσίας.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Ναζί με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Η Νατάσα είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει και τανκς και αεροπλάνα να παραστρατήσουν.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρέας και μεταλλική σαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με σπασμένους λαιμούς, ξαπλωμένοι σε σωρούς από πτώματα, καθώς και σπασμένα τανκς και κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Αυγουστίνος είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Ναζί. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Ναζί και μια ντουζίνα τανκς διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Δεν θα τολμήσεις να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν δίνει ούτε ένα γραμμάριο ανάπαυλα. Κορίτσι Wild Terminator.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Ναζί. Και η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων.
  Οι έξι ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ επιστρέφει στη δράση. Και προχωρά, κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί ναζί πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα.
  Ένα αγόρι καράτε θυμάται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ τρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και εταιρεία "Adidas"!
  Μια πραγματικά ωραία παράσταση αποδείχτηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους καφέ μαχητές.
  Και τότε το μαχόμενο αγόρι σφυρίζει, και πάλι χιλιάδες ζαλισμένα κοράκια κείτονται τριγύρω, χτυπώντας τους αντιπάλους σαν στιλέτα.
  Στον αγώνα και η Μαργαρίτα. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τανκς ακόμα και αεροπλάνα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Και η Νατάσα είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη διακόψει.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya είναι σε κίνηση και έχει κόψει πολλούς καφέ πολεμιστές.
  Και ξυπόλητα πετάνε βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετούν θανατηφόρες βελόνες, που χτυπούσαν πεζικό και αεροσκάφη.
  Ο Oleg Koltsov πηδά και πηδά.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι βγάζει ένα σωρό βελόνες, γκρεμίζει τανκς και τραγουδάει:
  - Πάμε κάμπινγκ, άνοιξε μεγάλο λογαριασμό!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στα καλύτερά του.
  Φυσικά, δεν είναι αρκετά μεγάλος, αλλά μοιάζει με παιδί. Μόνο πολύ δυνατός και μυώδης.
  Ο Oleg Koltsov τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και πάλι, θανατηφόρες και συντριβές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του.
  Και πάλι, ένα άγριο σφύριγμα, που γκρεμίζει επιμελώς πολλά κοράκια που διαπερνούν τους αντιπάλους.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Ναζί και τα τανκς τους, συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και η πολεμίστρια, μόλις πετάξει ένα μπιζέλι με τα δάχτυλα των ποδιών της, έτσι αμέσως χίλιοι Ναζί πέταξαν στον αέρα. Ναι, ο στρατός της καφέ, κολασμένης αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι ναζί πεθαίνουν και αεροπλάνα πέφτουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια σε μια άγρια κίνηση. Επιτίθεται στους Ναζί. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια ρίχνει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διασχίζει τους αντιπάλους και πώς να βρυχάται:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και εκτελεί έναν άγριο μύλο με σπαθιά, σαρώνοντας τανκς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Όμως η κόμπρα του Αυγουστίνου πέρασε στην επίθεση. Αυτή η γυναίκα είναι ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα ξίφη της είναι σε δράση και κόβουν κρέας και μέταλλο.
  Η Σβετλάνα πηγαίνει επίσης στην επίθεση. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Μόλις ψιλοκόψουν, έτσι σκουπίζεται η μάζα των πτωμάτων, και πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ, πάλι εκατό από τους Ναζί, που κουβαλούσαν ένα μετέωρο, αποκόπηκαν. Και θα πάρει μια βόμβα και θα την πετάξει.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσει σε μικρά κομμάτια.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ούρλιαξε:
  - Θυελλώδη νιάτα τρομερών μηχανών!
  Ο ρωσικός λαός είναι ανίκητος!
  Και το αγόρι θα σφυρίξει χρησιμοποιώντας τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Η Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς καφέ μαχητές. Και κόβει μεγάλα κενά.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και χτυπήστε με ανανεωμένο σθένος.
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι ακόμα πιο έξαλλη. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Δεν είναι πολύ καλό για αυτούς να αντιστέκονται σε τέτοια κορίτσια.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Το τρέξιμο επί τόπου είναι κοινός συμφιλιωτής!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των κεφαλών του καφέ στρατού γύρισε πίσω και τα τανκς καίγονταν.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίστε τον εαυτό σας μια τέτοια κίτρινη αρμάδα.
  Η Zoya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τρυπούν το λαιμό τους και φτιάχνουν φέρετρα, κάνουν τανκς και αεροπλάνα να εκραγούν.
  Η Ζόγια το πήρε και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Νατάσα φώναξε με χαρά:
  Εσύ λοιπόν φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και από τα γυμνά της πόδια πώς θα πετάξει η λεπίδα. Και θα χτυπήσει πολλούς μαχητές, κόβοντας πύργους από τανκς.
  Ο Αυγουστίνος εν κινήσει. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Σαν προλεταριακό πανό που κυματίζει. Αυτή η κοπέλα είναι μια αληθινή μοχθηρία.
  Και κόβει αντιπάλους - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο κάθαρμα!
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει κεφάλι ταύρου - δεν θα τρελαθούν οι μαχητές!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ γκρίνιαξε:
  - Ο, τι χρειάζεσαι! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι, σπάζοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Μεγάλο και κουλ κορίτσι!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που θα δαγκώσει οποιονδήποτε!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα θα εξαπολύσει μια δολοφονική.
  Η Σβετλάνα στη μάχη δεν είναι κατώτερη από τους αντιπάλους. Όχι κορίτσι, αλλά να τελειώνω με μια τέτοια μάγισσα στις φλόγες.
  Και ουρλιάζει:
  - Τι γαλάζιος ουρανός!
  Ο Augustine, ελευθερώνοντας μια λεπίδα με το γυμνό της πόδι, κόβοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η Σβετλάνα, τεμαχίζοντας εχθρούς και καταρρίπτοντας αεροπλάνα, κελαηδούσε:
  - Ένας ανόητος δεν χρειάζεται μαχαίρι ....
  Η Ζόγια έτριξε, πετώντας βελόνες με τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της:
  - Θα του πεις ψέματα από τρία κουτιά!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Ναζί, πρόσθεσε:
  - Και κάνε μαζί του μια δεκάρα!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα πηδήξουν. Είναι τόσο αιματηροί και ψύχραιμοι. Γενικά, έχουν πολύ ενθουσιασμό.
  Ο Oleg Koltsov φαίνεται στη μάχη - πολύ κομψός.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό και ο τύπος έχει ενδιαφέρον ...
  Το αγόρι καράτε εκτόξευσε με το πόδι του κάτι που έμοιαζε με έλικα ελικοπτέρου. Έκοψε μερικές εκατοντάδες κεφάλια από τους Ναζί και τα τανκς, τσίριξε:
  - Αρκετά σπορ!
  Και τα δύο - ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πλήρη ανοιχτή διακόσμηση.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας καφέ στρατιώτες, γάργαρε:
  - Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη για εμάς!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε απαντώντας:
  - Σκοτώνουμε τους πάντες - με γυμνά πόδια!
  Το κορίτσι είναι πράγματι τόσο ενεργός τερματιστής.
  Η Νατάσα τραγούδησε στην επίθεση:
  - Ιερός πόλεμος!
  Και ο πολεμιστής εκτόξευσε ένα αιχμηρό δίσκο-μπούμερανγκ. Πέταξε σε ένα τόξο, έκοψε πολλούς Ναζί και πύργους δεξαμενών.
  Ο Ζόγια πρόσθεσε, συνεχίζοντας την εξόντωση:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και νέες βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησαν πολλά μαχητικά και αεροσκάφη.
  Το ξανθό κορίτσι είπε:
  - Ματ ο αντίπαλος!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Ο Αυγουστίνος, κουνώντας τα πόδια της και πετώντας σβάστικες με αιχμηρές άκρες, γάργαρε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και τώρα ένας δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια των πολεμιστών. Το κρέας σκίζεται και οι πύργοι των δεξαμενών γκρεμίζονται.
  Και ουρλιάζει πάλι:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Η Νατάσα πέταξε στον αέρα. Διέλυσε αντιπάλους και φτερωτούς γύπες και εξέδωσε:
  -Είμαστε λύκοι, τηγανίστε τον εχθρό!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα θα πετάξει ένας πολύ θανατηφόρος δίσκος.
  Η κοπέλα μάλιστα στρίβει σε έκσταση.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Οι γόβες μας αγαπούν τη φωτιά!
  Ναι, τα κορίτσια είναι πραγματικά σέξι.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ γουργούρισε:
  - Α, νωρίς, δίνει ασφάλεια!
  Και έκλεισε το μάτι στους πολεμιστές. Γελούν και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους ως απάντηση.
  Η Νατάσα έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Στον κόσμο μας δεν υπάρχει χαρά, χωρίς αγώνα!
  Το αγόρι απάντησε:
  "Κάποιες φορές το να τσακώνεσαι δεν είναι ούτε διασκεδαστικό!"
  Η Νατάσα συμφώνησε:
  - Αν δεν υπάρχει δύναμη, τότε ναι ...
  Αλλά εμείς οι πολεμιστές είμαστε πάντα υγιείς!
  Το κορίτσι πέταξε βελόνες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ανατίναξε μια μάζα από τανκς και τραγούδησε:
  - Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Και έτοιμος για δράση!
  Μετά από αυτό, η Νατάσα έκοψε ξανά τους εχθρούς, κατεδαφίζοντας τους πύργους των δεξαμενών.
  Η Ζόγια είναι ένα πολύ γρήγορο μωρό. Εδώ εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι στους Ναζί. Και έσκισε μερικές χιλιάδες από μια έκρηξη.
  Μετά ψέλλισε:
  - Μη σταματάς, οι γόβες μας αστράφτουν!
  Και ένα κορίτσι με δαντέλα μάχης!
  Ο Αυγουστίνος στη μάχη επίσης δεν είναι αδύναμος. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Σαν από δέσμη αλυσίδων χτυπάει άουτ.
  Και κόβοντας τους αντιπάλους - τραγουδάει:
  - Προσοχή, θα είναι χρήσιμο
  Θα γίνει πίτα το φθινόπωρο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος πραγματικά οργώνει στη μάχη σαν διάβολος σε ταμπακιέρα.
  Και να πώς παλεύει η Σβετλάνα. Και οι Ναζί το παίρνουν από αυτήν.
  Και αν χτυπήσει, θα χτυπήσει.
  Από αυτό πετούν αιματηρές πιτσιλιές.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε σκληρά όταν πέταξαν μεταλλικές πιτσιλιές από το γυμνό της πόδι, που έλιωσαν τα κρανία και τους πύργους των δεξαμενών:
  - Δόξα στη Ρωσία, πολύ ακόμη δόξα!
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Εδώ τα κορίτσια ανέλαβαν τους Ναζί. Έτσι κόβονται και τεμαχίζονται. Όχι πολεμιστές, αλλά πραγματικά πάνθηρες που έχουν σπάσει την αλυσίδα.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ στη μάχη και επιτίθεται στους Ναζί. Τους χτυπάει χωρίς οίκτο, κόβει τα τανκς και τσιρίζει:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τον καφέ στρατό και κόβοντας τα τανκς, σήκωσε:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Νατάσα το πήρε και ούρλιαξε, κόβοντας τους καφέ μαχητές μαζί με τα τανκς:
  - Το ψέμα είναι εκτός ελέγχου!
  Η Ζόγια διέλυσε τους Ναζί, τσίριξε:
  - Όχι, όχι από τα χέρια!
  Και, επίσης, θα πάρει και θα βγάλει έναν αστερίσκο με το γυμνό του πόδι και θα τελειώσει πολλούς φασίστες.
  Η Νατάσα το πήρε και τσίριξε:
  - Η τηλεόρασή μας είναι ανοιχτή!
  Και μια δολοφονική δέσμη βελόνων πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Ζόγια, καταστρέφοντας επίσης τους Ναζί και τα τανκς τους, τσίριξε:
  - Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι τέτοια ρίψη που οι κύκλοι θολώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σκέτη εξόντωση των αντιπάλων.
  Το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα εκτοξεύσει τρία μπούμερανγκ. Και τα πτώματα από αυτό έγιναν ακόμη περισσότερα.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά θα δώσει:
  - Δεν θα δώσουμε έλεος στον εχθρό! Θα υπάρχει πτώμα!
  Και πάλι το θανατηφόρο πράγμα πετάει από το γυμνό τακούνι.
  Ο Αυγουστίνος επίσης πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Μόνο όχι ένα πτώμα, αλλά πολλά!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και περπάτησε ξυπόλητη μέσα από τις ματωμένες λακκούβες. Και σκότωσε πολλούς Ναζί.
  Και πώς βρυχάται:
  - Μαζική δολοφονία!
  Και τώρα θα χτυπήσει το κεφάλι του στον στρατηγό των Ναζί. Σπάστε το κρανίο του και δώστε έξω:
  - Μπανζάι! Θα πας στον παράδεισο!
  Η Σβετλάνα είναι πολύ έξαλλη στην επίθεση, ειδικά όταν γκρεμίζει τανκς, τσιρίζει:
  - Δεν θα γλυτώσεις!
  Και καμιά δεκαριά βελόνες πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Καθώς διαπερνά τους πάντες, τα αεροπλάνα καταρρέουν. Και πολύ ακόμη και ο πολεμιστής προσπαθεί να τεμαχίσει και να σκοτώσει.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ τρίζει:
  - Ένδοξο σφυρί!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης ένα τόσο δροσερό αστέρι με τη μορφή σβάστικας με το γυμνό του πόδι. Περίπλοκο υβρίδιο.
  Και η μάζα των Ναζί κατέρρευσε.
  Ο Όλεγκ βρυχήθηκε:
  - Μπανζάι!
  Και το αγόρι βρίσκεται ξανά σε άγρια επίθεση. Όχι, απλά βρέχει από δύναμη και τα ηφαίστεια γουργουρίζουν!
  Και το σφύριγμα ενός κορακιού που πέφτει στα κεφάλια των Ναζί, εκκωφαντικό.
  Η Μαργαρίτα εν κινήσει. Θα σκίσει την κοιλιά όλων.
  Ένα κορίτσι με το πόδι της θα πετάξει πενήντα βελόνες ταυτόχρονα. Και η μάζα σκοτώθηκε από κάθε λογής εχθρούς, χτυπήθηκαν τανκς και αεροπλάνα.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με όρους κέφι:
  - Ενα δύο! Η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεστε!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά ψηλότερα με ένα σωλήνα.
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Αυτή είναι μια τόσο επιθετική εταιρεία. Το κορίτσι χτυπάει και ουρλιάζει:
  "Ο Πρόεδρος του Δράκου θα γίνει πτώμα!"
  Η Νατάσα στη μάχη είναι απλώς ένα είδος εξολοθρευτή. Και βρυχάται γάργαρα:
  - Μπανζάι! Αποκτήστε το γρήγορα!
  Και μια χειροβομβίδα πέταξε από το γυμνό της πόδι. Και οι Ναζί είναι σαν καρφιά. Και θα συντρίψει πολλούς μαστόδοντες και φτερωτές, κολασμένες μηχανές.
  Εδώ είναι ο πολεμιστής! Σε όλους τους πολεμιστές - ένας πολεμιστής!
  Ο Ζόγια είναι επίσης στην επίθεση. Τόσο εξαγριωμένη σκύλα.
  Και το πήρε και γουργούρισε:
  - Ο πατέρας μας είναι ο ίδιος ο Λευκός Θεός!
  Και κόβει τριπλό μύλο στους Ναζί!
  Και ο Αυγουστίνος φώναξε πίσω:
  - Και ο θεός μου είναι μαύρος!
  Πράγματι, η κοκκινομάλλα είναι η ίδια η ενσάρκωση της εξαπάτησης και της κακίας. Για τους εχθρούς, φυσικά. Και για φίλους, είναι αγαπημένη.
  Και πώς με γυμνά δάχτυλα θα πάρει και θα πετάξει. Και πολλοί σωροί πολεμιστών της καφέ αυτοκρατορίας, καθώς και τα τανκς και τα αεροσκάφη τους.
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Η Ρωσία και ο μαύρος Θεός είναι πίσω μας!
  Ένας πολεμιστής με πολύ υψηλές δυνατότητες μάχης. Όχι, κάτω από αυτό είναι καλύτερα να μην ανακατεύεστε. Όπως σκίζονται οι πύργοι των τανκς και τα φτερά των φασιστικών αεροσκαφών.
  Ο Αυγουστίνος σφύριξε:
  - Θα συντρίψουμε όλους τους προδότες σε σκόνη!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Ναι, αυτό το φλογερό κορίτσι δεν είναι ακριβώς κάτι που μπορεί να δώσει ειρήνη. Εκτός κι αν η ειρήνη είναι θανατηφόρα!
  Η Σβετλάνα, συντρίβοντας τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Θα σε βάλουμε στην ουρά!
  Ο Αυγουστίνος επιβεβαίωσε:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από τα ξυπόλυτά της πετάει ξανά το δώρο του ολοκληρωτικού αφανισμού! Και τόσα πολλά τανκς και αεροπλάνα εξερράγησαν σε μικρά τσιπ ταυτόχρονα.
  Ο Oleg Koltsov τραγούδησε ως απάντηση:
  - Θα γίνει ένα πλήρες banzai!
  Ο Αυγουστίνος, σκίζοντας τους Ναζί με γυμνά χέρια, κόβοντάς τους με σπαθιά και πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα αμέσως, εξέδωσε:
  - Εν ολίγοις! Με λίγα λόγια!
  Η Νατάσα, καταστρέφοντας τους καφέ πολεμιστές, τσίριξε:
  - Με λίγα λόγια - μπαντζάι!
  Και ας κόψουμε τους αντιπάλους με άγρια πίκρα.
  Ο Oleg Koltsov, κόβοντας τους αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κινέζικο,
  Και το ντεμπούτο, πιστέψτε με, είναι ταϊλανδέζικο!
  Και πάλι, ένας αιχμηρός δίσκος κοπής μετάλλων πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού. Έκοψε και τους πυργίσκους των τανκς και τις ουρές του αεροσκάφους.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους πολεμιστές της καφέ αυτοκρατορίας και την πανοπλία των τανκς, τραγούδησε:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Ας μην αστειευόμαστε με αυτό -
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Έκαναν καλή δουλειά τότε με τους Ναζί... Και η Σοβιετική Ρωσία νίκησε την καφέ αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια της εισβολής στη Μόσχα.
  Ο πόλεμος δεν είχε τελειώσει ακόμα, αλλά η ΕΣΣΔ είχε ήδη την ευκαιρία να νικήσει τους ίδιους τους Ναζί. Έτσι οι έξι έπρεπε και πάλι να διακόψουν την εκτέλεση της σούπερ και δροσερής αποστολής τους.
  Ο Όλεγκ Κόλτσοφ τραγούδησε ακόμη και με χαρά.
  Είμαστε πρωτοπόροι - ήρωες της Πατρίδας,
  Ποιοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Οκτωβρίου...
  Δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή για τη Ρωσία,
  Να δοξαστείς με το κόκκινο λάβαρο του βασιλιά!
  
  Αγαπάμε και ξέρουμε να παλεύουμε σκληρά,
  Οι Ναζί έσπασαν με ζήλο τα κέρατα ...
  Έχουμε χειροβομβίδες σε μια ευρύχωρη τσάντα,
  Η ζωή δεν είναι ακριβή για εμάς τους πρωτοπόρους!
  
  Αγαπάμε την αγία μας Πατρίδα,
  Τι δημιούργησε ο τρομερός κομμουνισμός...
  Εδώ είναι ένα κορίτσι της Κομσομόλ που περπατά ξυπόλητη μέσα στο χιόνι,
  Και ο φασίστας θέλει να μας ρίξει κάτω!
  
  Πολέμησα με ζήλο με τον ναζισμό κοντά στη Μόσχα,
  Και κουρέψαμε όλους τους εχθρούς με ένα δρεπάνι...
  Γιατί δόθηκε αυτή η Βέρμαχτ στους Ρώσους,
  Θα τον χτυπήσω με τη γροθιά μου!
  
  Είμαι πρωτοπόρος και υπό τη μεγάλη Μόσχα,
  Πολέμησε σαν γίγαντας πολεμιστής...
  Σταμάτησε την άγρια επίθεση του φασισμού,
  Έχουμε ένα Λόρδο Ανώτατο Είδος!
  
  Δεν υπάρχουν άκρα στην αναβίωση της Ρωσίας,
  Μεγάλε Στάλιν, μας σήκωσε από τα γόνατα...
  Svarog ο μεγάλος, ο υψηλότερος μεσσίας,
  Και το λαμπερό ιδανικό της Lada!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι, αγόρια, κορίτσια,
  Μας αρέσει να πολεμάμε - αυτό είναι το πεπρωμένο μας ...
  Και η φωνή του μέλους της Komsomol καλεί,
  Αν και επικρατεί αιματηρό χάος!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα του Svarog,
  Και ο κομμουνισμός άναψε το δρόμο...
  Οι πρωτοπόροι δεν χρειάζονται έναν κακό Θεό,
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να μας λυγίσει σε γροθιά!
  
  Έχουμε ένα δροσερό τανκ με κεκλιμένη πανοπλία,
  Είναι τόσο εύκολο για τον Fritz να μην διαρρεύσει,
  Με αγάπη στη Lada, αρχοντική κοπέλα,
  Για να μετατρέψετε ένα αρπακτικό σε παιχνίδι!
  
  Ο μαχόμενος λαός της Μόσχας υπερασπίστηκε,
  Και μετά ήταν το μεγάλο Στάλινγκραντ....
  Θα δούμε σύντομα να δίνεται ο κομμουνισμός,
  Περάστε και μάθετε την παρέλαση στο Βερολίνο!
  
  Ναι, το Στάλινγκραντ είναι περήφανο για αυτή τη λέξη,
  Είμαστε ξυπόλητοι πρωτοπόροι σε μια χιονοστιβάδα...
  Θα σπάσουμε το κέρατο μιας ηλίθιας αγελάδας
  Και θα οδηγήσουμε τον Χίτλερ κατευθείαν στο φέρετρο!
  
  Να ξέρετε ότι η Πατρίδα δεν θα λυγίσει ποτέ,
  Η παρόρμησή της δεν συγκρατείται...
  Είθε ο ήλιος να λάμπει για πάντα πάνω από τη Ρωσία,
  Και ο ύπουλος κλέφτης θα τσακιστεί!
  
  Έδειξαν θάρρος στο Στάλινγκραντ,
  Καταφέραμε να σταματήσουμε τους Ναζί...
  Οι Ρώσοι έχουν τέτοια αναίδεια, ξέρετε,
  Και οι εχθροί θα πάνε μόνο μηδενικά!
  
  Η Ρωσία μπορεί να πετάξει στον Άρη
  Και δημιουργήστε διαφορετικό μεγαλείο...
  Και φυσικά όλα θα είναι πολύ ωραία,
  Αν και η ζωή είναι τόσο εύθραυστη όσο μια κλωστή από μετάξι!
  
  Το ρωσικό πνεύμα δεν ξέρει στις μάχες του φράγματος,
  Έχει τη δύναμη του Περούν...
  Περιμένουμε ανταμοιβές από τους θεούς,
  Και το στοιχείο λάμπει, πιστέψτε τον ρούνο!
  
  Με ποιον τρόπο το ρωσικό πνεύμα δεν γνωρίζει καμία ήττα;
  Πιστέψτε με, θα τα πατήσει όλα...
  Εμείς οι πρωτοπόροι θέλουμε εκδίκηση τόσο πολύ...
  Ανίκητος όπως ο στρατός της Πατρίδας!
  
  Έχουμε σχεδόν κερδίσει
  Ας υπάρχει φως στη δόξα του κομμουνισμού...
  Οι παππούδες μας πολέμησαν για την Πατρίδα,
  Σύντομα θα συναντήσουμε τη χαρά και το ξημέρωμα!
  
  Χωρίς μητέρα πατρίδα, δεν υπάρχουν ζωές για πρωτοπόρους,
  Θέλουν να πολεμήσουν για αυτήν...
  Και τι θέλετε κακοί κύριοι;
  Πρέπει να παρέχουμε ζωή σκλάβου;
  
  Όχι, ο Φύρερ των Ρώσων θα υποδουλωθεί,
  Θα τον τσακίσουμε σαν κούκλα...
  Μετά από όλα, οι ιππότες της Ρωσίας μπορούν να πολεμήσουν,
  Και το χρυσόφτερο χερουβείμ είναι μαζί μας!
  
  Δεν υπάρχουν πρόσωπα της Πατρίδας μας κάτω από τον κόσμο,
  Φλέγεται σαν το πιο λαμπερό αστέρι...
  Έχεις γίνει είδωλο για μένα,
  Δεν θα σε αποχωριστώ ποτέ!
  
  Είμαι πρωτοπόρος και ξυπόλητο αγόρι
  Αυτό με γυμνό τακούνι ορμάει μέσα στο χιόνι...
  Και κάπου ένα λευκό, χαριτωμένο κουνελάκι πηδάει,
  Ποιος θα σπάσει το κέρας του εχθρού!
  
  Ο πρωτοπόρος στη μάχη της αμφιβολίας δεν ξέρει,
  Δεν είναι κλόουν, αλλά ξέρεις τον εξολοθρευτή...
  Οι άγριοι φασίστες θα έρθουν, πιστέψτε την εκδίκηση,
  Και ο κομμουνισμός θα είναι ένας φωτεινός παράδεισος!
  
  Πώς θα έρθει η εποχή,
  Στο οποίο κάθε πολεμιστής από τη φάτνη ...
  Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου πνοή
  Για να καταστρέψεις τους άγριους, γνώρισε τον κακό!
  
  Τα αστέρια του κομμουνισμού λάμπουν έντονα,
  Η εποχή του φωτός, δεν υπάρχει πιο όμορφη στον κόσμο ....
  Θα συντρίψουμε τον ζυγό του φασισμού,
  Και ο Χίτλερ θα είναι Ρώσος για δείπνο!
  
  Πιστεύουμε ότι τέτοιες χαλύβδινες δεξαμενές,
  Ότι το κέλυφος του πάνθηρα τους δεν θα διεισδύσει ...
  Ας κουνήσουμε ιώδιο στις πληγές του αγοριού μας,
  Και πάλι ο πρωτοπόρος ορμά γενναία στη μάχη!
  Λοιπόν, τι δυσκόλεψαν οι Ναζί,
  Δεν πίστευαν ότι μπορούσαμε απλώς να κερδίσουμε....
  Προφανώς γνωρίζουμε τον κομμουνισμό για χιλιόμετρα,
  Και μπορούμε να νικήσουμε τη Βέρμαχτ αστειευόμενη!
  
  Στο όνομα της πανίσχυρης πατρίδας μας,
  Ένας περήφανος πρωτοπόρος μπαίνει στην επίθεση...
  Αν και τα σύννεφα κρέμονται πάνω από την Πατρίδα,
  Ας δώσουμε το νικητήριο παράδειγμα για όλους!
  
  Πιστέψτε ότι ο εχθρός δεν θα σταματήσει το όνειρο,
  Θα νικήσουμε ξανά όλους τους φασίστες...
  Το κακό δεν θα πιστέψει να βασιλέψει στο θρόνο,
  Θα δημιουργήσουμε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων!
  
  Όλα θα πάνε καλά στην Πατρίδα, ξέρεις
  Είμαι αγόρι, αλλά σε μάχη όπως ο Ρομπέν των Δασών,
  Στην αρχή γρατσούνιζα μόνο το γραφείο,
  Και τώρα πολύ ακόμη και πιστεύω cool!
  
  Η Ρωσία μπορεί να σκίσει τους Ναζί με μια ξιφολόγχη,
  Θα νικήσει κάθε στρατό...
  Και για να ζήσουν οι πρωτοπόροι κάτω από τον κομμουνισμό...
  Άλλωστε, η φιλία μας είναι δυνατός μονόλιθος!
  
  Δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτα στον Fritz,
  Μπορούμε να νικήσουμε τους εχθρούς κάνοντας πλάκα...
  Και έτσι νικήσαμε τους Ναζί με ένα κλομπ,
  Μια χιονοθύελλα βρυχάται, στριφογυρίζοντας το χιόνι σε ανεμοστρόβιλους!
  
  Η Ρωσία δεν ξέρει ότι οι Ναζί γνωρίζουν έλεος,
  Είναι ανίκητη δυνατή...
  Θα βάλουν μια σπαθιά γερά στο λαιμό των καθάρματα,
  Και ο Σατανάς θα καταστραφεί!
  
  Μην πιστεύετε ότι ο Χίτλερ είναι ανίκητος,
  Αν και η δύναμη της κόλασης, θεωρήστε συγκεντρωμένα τα πάντα ...
  Όταν ο λαός και το κόμμα είναι ενωμένοι,
  Οι άνθρωποι της Βέρμαχτ μας σκίστηκαν!
  
  Η Ρωσία είναι διάσημη εδώ και αιώνες ως άγιος,
  Έσπασε τους Tigers σαν μέταλλο...
  Απλώστε από άκρη σε άκρη,
  Μόνο ένας νέος ονειρευόταν μια τέτοια χώρα!
  
  Κερδίσαμε σαν γίγαντες
  Οι ψιλοκομμένοι αντίπαλοι ξέρουν με σπαθί ...
  Εμείς οι Ρώσοι είμαστε ανίκητοι στις μάχες,
  Θα νικήσουμε τους αντιπάλους της Πατρίδας!
  
  Πιστέψτε με, τίποτα δεν θα μας σταματήσει
  Και ξέρεις ότι τίποτα δεν θα κερδίσει...
  Θα θάψουμε τον Φύρερ στο κεφάλι,
  Έχουμε ένα κοφτερό σπαθί και μια ατσάλινη ασπίδα!
  
  Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει πιο όμορφη Ρωσία,
  Θα έχει μια εποχή φωτός για αιώνες...
  Όλες οι γενιές θα είναι ειρήνη και ευτυχία,
  Η Πατρίδα χρειάζεται γερό χέρι!
  
  Όταν λοιπόν παίζεις στο Βερολίνο,
  Ας αλείψουμε τη Βέρμαχτ σαν στάχτη στο αίμα...
  Αυτή θα είναι η ώρα των συνόρων του παραδείσου,
  Και μαζί με το Lada η αγάπη βασιλεύει!
  
  ΒΑΣΑΝΙΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ DOMKI
  Ο αρχηγός μιας από τις Αμαζόνες των διμοιριών Ντόμκα έπεσε σε ενέδρα. Πολέμησε γενναία, αλλά οι τοξότες της Μόσχας διατάχθηκαν να πάρουν ζωντανή την ηρωίδα. Και έστριψαν τον πολεμιστή με λάσο.
  Στη συνέχεια το κορίτσι τοποθετήθηκε σε ένα κλουβί. Το σπίτι ήταν δεμένο με τα χέρια και τα πόδια.
  Εμφανίστηκε ο ίδιος ο βοεβόδας Γιούρι Ντολγκορούκοφ. Κοίταξε το αλυσοδεμένο κορίτσι και φώναξε:
  - Να μην αντιμετωπίζεις ληστή με χλιδάτες ρόμπες να περπατάς!
  Οι δήμιοι έσκισαν τα μεταξωτά ρούχα της κοπέλας, τα μαργαριταρένια μενταγιόν και τα παπούτσια με ασημένια πέταλα. Και εξέθεσαν εντελώς την Ντόμκα. Και στην πραγματικότητα, αυτό το κορίτσι είναι απλά υπέροχο - ένας ήρωας. Οι μύες είναι δυνατοί και ανάγλυφα, ψηλό στήθος, πολυτελή ισχία, λεπτή μέση. Τα μαλλιά είναι μακριά, σγουρά, λευκά σαν το χιόνι με μια ελαφριά κιτρινιά. Πολύ όμορφο, μεγάλο κορίτσι.
  Ο βοεβόδας Γιούρι Ντολγκορούκοφ έγλειψε τα χείλη του και διέταξε στεγνά.
  - Κλείσε την σε ξεχωριστό κελί. Αλυσίδα γύρω από τα χέρια, τα πόδια και το λαιμό. Το βράδυ, εγώ ο ίδιος θα φτιάξω την ανάκρισή της.
  Το σπίτι ήταν κλειστό σε ένα κρύο μπουντρούμι, φορώντας μόνο μια σκισμένη λινάτσα. Το κορίτσι πεινούσε, τα δεσμά και το γιακά της έτριβαν τους αστραγάλους, τα χέρια και τον δυνατό λαιμό της. Ένα πολύ δυνατό κορίτσι, προσπάθησε να λύσει την αλυσίδα. Αλλά εδώ το ατσάλι σχεδιάστηκε σαφώς για να κρατά έναν ελέφαντα. Κάθε κρίκος της αλυσίδας είναι τόσο χοντρός όσο ο αντίχειρας ενός μεγαλόσωμου άνδρα. Οι τοίχοι δεν έχουν ακόμη προλάβει να βραχούν και είναι τόσο δυνατοί όσο το τιτάνιο.
  Το κορίτσι χτύπησε τον τοίχο με τη γυμνή της φτέρνα. Άρχισα να τρίβω τον σύνδεσμο στον σύνδεσμο. Αλλά ο χάλυβας ήταν καλά σκληρυμένος και δεν υπέκυψε. Το σπίτι αναστέναξε βαριά. Την περίμεναν βασανιστήρια. Και αυτό, φυσικά, θέλει θάρρος. Θα χτυπήσουν, και θα καούν, και θα τεντωθούν και θα τρυπήσουν.
  Ο Domku θα ερωτηθεί πού έκρυψαν οι ληστές τους θησαυρούς και ούτω καθεξής. Πρέπει να είσαι σκληρός σαν βράχος.
  Εδώ βασάνισαν ένα αγόρι προσκόπων. Οι δήμιοι έκαψαν ζωντανό τον φαλακρό. Αλλά ο Sanka δεν έδωσε μακριά την τοποθεσία του αποσπάσματος των επαναστατών. Και έτσι πέθανε μαρτυρικά.
  Θα αντέξει η Ντόμκα και δεν θα γκρινιάσει. Και ακόμη περισσότερο για να δώσει έξω το μέρος όπου είναι κρυμμένοι οι θησαυροί.
  Μετά ήρθε η νύχτα και το κορίτσι ανασύρθηκε από το υπόγειο. Η ανάκριση ξεκίνησε δύσκολα. Το έβαλαν αμέσως στο ράφι. Ανέβασαν το κορίτσι στο ταβάνι, το δωμάτιο βασανιστηρίων βρισκόταν στον πύργο. Και το ταβάνι ήταν ψηλό. Όταν το σχοινί απελευθερώθηκε, ο πολεμιστής πέταξε κάτω. Αποδείχτηκαν δυνατοί μύες και δυνατοί σύνδεσμοι του κοριτσιού. Η Ντόμκα βόγκηξε απαλά από τον αφόρητο πόνο, αλλά συγκράτησε την κραυγή της.
  Τότε οι δήμιοι της έσκισαν τη λινάτσα.
  Και άρχισαν να χτυπούν με όλη τους τη δύναμη με μαστίγια. Το δυνατό δέρμα του κοριτσιού-ήρωα δεν υπέκυψε αμέσως. Οι δήμιοι προσπάθησαν με δύναμη και κυρίως. Χτυπούσαν από παντού. Το σώμα της κοπέλας ταλαντεύτηκε.
  Ο κύριος βασανιστής διέταξε:
  - Φτιάξε τα πόδια σου!
  Τα γυμνά μέλη του κοριτσιού ήταν σφιγμένα στο μπλοκ. Και μετά κρέμασαν το φορτίο. Το μυώδες σώμα της Ντόμκα τεντώθηκε.
  Οι δήμιοι αύξησαν το βάρος. Και από τα τζάκια βγήκε καυτό σύρμα.
  Άρχισαν να μαστιγώνουν το κορίτσι με φλεγόμενες λωρίδες μετάλλου.
  Η Ντόμκα έσφιξε πιο δυνατά τα δόντια της. Ανέπνευσε βαριά. Το πιεστήριο ανακούφισης απέτυχε από τον πόνο, αλλά το κορίτσι ήταν σιωπηλό.
  Ο Γιούρι Ντολγκορούκοφ το κοίταξε... Ένιωσε κάπως ενοχλημένος που το θύμα δεν ούρλιαζε και στεκόταν ακίνητο. Λάτρεψε τη φιγούρα.
  Ο κυβερνήτης έδωσε προσωπικά την εντολή:
  - Και τώρα τηγανίστε τα γυμνά τακούνια του κοριτσιού!
  Οι δήμιοι τοποθέτησαν μια δέσμη με θαμνόξυλο εμποτισμένο με θείο στα πόδια του πολεμιστή. Και του έβαλαν φωτιά. Η φλόγα έγλειψε τις γυναικείες φτέρνες αρπακτικά. Τα πέλματα της Ντόνκα ήταν τραχιά, σαν αγρότισσα, αλλά ακόμα ζωντανά. Επιπλέον, τους τελευταίους μήνες, η αρχηγός φορούσε μπότες και οι κάλοι της στα πόδια της μαλάκωσαν λίγο.
  Ο πόνος ήταν άγριος και τα μάτια του πολεμιστή βγήκαν έξω. Εκείνη όμως ήταν σιωπηλή. Και μια στάλα αίμα κυλούσε από την άκρη του στόματός του. Το κορίτσι άρχισε να αναπνέει ακόμα πιο δυνατά και ένα μείγμα αίματος και ιδρώτα έσταζε από το σώμα της.
  Μύριζε τηγανητό, σαν μπάρμπεκιου. Ο Γιούρι Ντολγκορούκοφ, εκνευρισμένος από τη σιωπή του αιχμάλωτου, άρπαξε ο ίδιος καυτές λαβίδες από το τζάκι. Και έπιασε το κορίτσι από τη θηλή της φράουλας. Η Ντόμκα σε απάντηση απόλαυσε να έφτυσε τον κυβερνήτη.
  Ο Γιούρι άρχισε να χτυπά με λαβίδες στο στήθος, βρυχήθηκε:
  - Σπάσε της τα δάχτυλα των ποδιών! Και χτύπησε πιο δυνατά.
  Οι δήμιοι άρχισαν να σπάνε τα δάχτυλά τους με καυτές λαβίδες. Ένας άλλος βασανιστής ανέβασε τη θερμότητα κάτω από το ράφι. Χτύπησαν το κορίτσι με σύρμα. Η Ντόμκα έμεινε σιωπηλή, αν και της κόστισε μια τιτάνια προσπάθεια. Η συνείδηση ήταν ελαφρώς θολή από τον άγριο πόνο, αλλά δεν ήθελε να αφήσει τον πολεμιστή. Άντεξε και άντεξε.
  Στο τέλος, ο Γιούρι Ντολγκορούκοφ έβαλε έναν αναμμένο φακό ανάμεσα στα πόδια της. Ο πόνος τρύπησε με μια καυτή βελόνα, από τις φτέρνες μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού. Και το κορίτσι τελικά έχασε τις αισθήσεις του.
  Ο γιατρός που ήταν παρών στα βασανιστήρια μουρμούρισε:
  - Αρκετά για σήμερα! Δεν νιώθει πια τίποτα.
  Ο κυβερνήτης διέταξε με σκληρό τόνο:
  - Στο κελί της! Συνεχίζουμε αύριο!
  Έβγαλαν το σπίτι από το ράφι, φόρεσαν ένα τσουβάλι, πάνω σε ένα κουρελιασμένο, καμένο, σκισμένο σώμα και το πέταξαν ξανά στο υπόγειο. Δεμένα χέρια και πόδια.
  Το κορίτσι ξάπλωσε στο σάπιο άχυρο. Ήρθε στον εαυτό της, νιώθοντας έντονο πόνο. Αρκετοί αρουραίοι έκαναν ήδη κύκλους γύρω από τη Ντόμκα.
  Το κορίτσι ήταν ακόμα αρκετά δυνατό και έπιασε τον αρουραίο με το χέρι της. Θρυμματισμένο. Στη συνέχεια, αγνοώντας τον πόνο, αποκοιμήθηκε.
  Ονειρευόταν ότι η Στένκα Ραζίν έμπαινε στη Μόσχα με τον στρατό του. Όλοι οι βασιλικοί στρατοί ηττήθηκαν. Κερδίστηκε μια νίκη. Και ο κόσμος χαίρεται όταν συναντά τους Κοζάκους.
  Η Ντόμκα καλπάζει δίπλα στον αταμάν. Κομψό, όμορφο, περήφανο.
  Και τα τύμπανα χτυπούν, οι τρομπέτες βουίζουν. Νίκη και θρίαμβος των επαναστατών.
  Το σπίτι ξύπνησε από την κουδουνίστρα του κάστρου και ανατρίχιασε. Πέρασε από το κεφάλι μου: θα βασανίσουν ξανά.
  Όμως ήταν ακόμα νωρίς. Ο δεσμοφύλακας έφερε ψωμί και μια στάμνα νερό:
  - Στην σκύλα!
  Και το έβαλε έτσι ώστε να πιτσιλιστεί νερό στο σώμα του πολεμιστή-ήρωα.
  Το σπίτι έχει ανέβει. Τα σπασμένα δάχτυλα των ποδιών πονούσαν πολύ, σαν εκδορές και εγκαύματα. Το κορίτσι έφαγε το ψωμί. Ήπια λίγο νερό και ένιωσα περισσότερη ενέργεια. Ίσιωσε τα δάχτυλά της και σκέφτηκε ότι ο σπασμένος χόνδρος της θα μεγάλωνε μαζί και δεν συνέβη τίποτα τρομερό. Ξέρει πώς να αφαιρεί εγκαύματα και να θεραπεύει πληγές με τη βοήθεια ενός φίλτρου. Να μην αφήσει κανένα ίχνος. Το κύριο πράγμα είναι να υπομείνει τα βασανιστήρια, και μετά ... Η Ντόμκα θυμήθηκε το βλέμμα του κυβερνήτη και σκέφτηκε ότι θα την βασάνιζαν για πολύ καιρό και διακριτικά. Λοιπόν, μην την αφήσεις να σπάσει.
  Η Ντόμκα βασανιζόταν κάθε μέρα για δύο συνεχόμενες εβδομάδες. Αλήθεια προσεκτικά και με λίγη προσοχή. Έκαψαν, τεντώθηκαν, στράβωσαν, ξυλοκόπησαν, βασάνισαν. Τρύπησαν με βελόνες, και σήκωσαν, πετώντας στο ράφι. Τα γυμνά πέλματα των ποδιών ψήνονταν συνεχώς. Το κορίτσι ένιωσε πόνο σε όλο της το σώμα. Στις πληγές της χύθηκε αλάτι, κάτι που είναι πολύ οδυνηρό.
  Παρόλα αυτά, η Ντόμκα δεν το έβαλε κάτω. Με τη βοήθεια των άσπρων μαλλιών τους, σαν υπερώριμη σίκαλη, πριόνισαν δεσμά. Το έκανε αθόρυβα και συνεχώς.
  Παράξενο, αλλά ακόμη και το σκληρυμένο ατσάλι μπορεί να λειανθεί με τρίχες. Ο πόνος έζησε μέσα σου Domke. Ο πόνος είναι παντού, δεν μένει αίμα, καμία φλέβα ανέγγιχτη από τον πόνο. Όταν κάηκαν και την χτύπησαν, κάτι άλλο έγινε αισθητό. Όταν όμως το βάσανο κατέκλυσε όλο το είναι, αυτό θαμπώθηκε.
  Η Ντόμκα ήταν ακόμα ένα ηρωικό κορίτσι. Οι δήμιοι απείλησαν ότι θα έκαιγαν τη μάγισσα, και δεν θα υπήρχε ανθρώπινο τσεκούρι. Λοιπόν, τι ήταν έτοιμη για αυτό η Ντόμκα.
  Ωστόσο, η ελπίδα της φυγής δεν την άφησε. Ίσως θα έχει χρόνο να κόψει τις αλυσίδες. Κρίμα που το παράθυρο είναι πολύ στενό. Δεν θα το ξεπεράσεις τόσο εύκολα.
  Ίσως ζαλίσει τον δεσμοφύλακα και να δραπετεύσει με τα ρούχα του; Είναι ένα μεγάλο κορίτσι και ο φύλακας έχει μια μάσκα στο πρόσωπό της. Ίσως μπορέσεις να ξεφύγεις; Φυσικά, είναι δύσκολο να πατήσεις ανάπηρα πόδια, αλλά θα έρθει.
  Μόνο για να ασχοληθώ με τις αλυσίδες.
  Εδώ της μπήκε ο αρχιεκτελεστής της Σάμου:
  - Γεια σου όμορφη!
  Το σπίτι απάντησε αγενώς:
  - Δεν είναι καλά ο δήμιος, άρα πεθάνεις!
  Η Σαμόσα χαμογέλασε.
  - Σου έφερα κάτι όμορφο!
  Η Ντόμκα γέλασε και ξαναρώτησε:
  - Και γιατί το ξενοδοχείο; Καυτά κάρβουνα;
  Η Samosa απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Θέλεις να ζήσεις;
  Το σπίτι τσίμπησε τις αλυσίδες του και απάντησε χαμογελώντας:
  - Τι ερώτηση! Φυσικά και θέλω!
  Ο αρχιεκτελεστής είπε:
  - Ο μεγάλος κυβερνήτης Γιούρι Ντολγκορούκοφ σας προσφέρει μια μάγισσα να αποκηρύξετε το ανάθεμα Στένκα και τους Κοζάκους ληστές. Μετανοήστε και ο βασιλιάς θα σας ελεήσει. Θα καταδικαστείς σε σκληρά έργα, αλλά θα πας στο κτήμα του κυβερνήτη, όπου θα ζήσεις σαν πριγκίπισσα!
  Το σπίτι γέλασε και παρατήρησε:
  - Και πού να κρύψω τους θησαυρούς, δεν θα με ρωτήσουν;
  Η Samosa απάντησε ευγενικά:
  - Ο κυβερνήτης έχει αρκετά δικά του πλούτη! Θα είστε στοργικοί μαζί του, θα λάβετε και ζωή και ευτυχία. Και έτσι ... Αύριο θα σας περιμένει φωτιά. Επιπλέον, η φωτιά θα είναι αργή και δεν θα καείτε αμέσως. Θα υποφέρεις για αρκετές ώρες, γυμνός μπροστά στο πλήθος. Και τότε οι στάχτες σας θα αναμειχθούν με κοπριά αλόγων και θα γονιμοποιηθούν με αυτήν στα χωράφια. Καταληπτώς?
  Η Ντόμκα χαμογέλασε ξανά, παρά τα άγρια βασανιστήρια, όλα της τα δόντια επέζησαν και παρατήρησε:
  - Θέλεις να είμαι στοργικός με τον βασανιστή μου κυβερνήτη; Πόσες ευχές έχει!
  Ο Σαμόσα παρατήρησε με θλίψη, χαμηλώνοντας τη φωνή του:
  - Αν ήμουν στη θέση σου, θα συμφωνούσα. Δεν μπορείς να τρέξεις από τη φωτιά.
  Η Ντόμκα έγνεψε καταφατικά και τσίμπησε την αλυσίδα της:
  - Είναι λογικό... Η αγκαλιά ενός άλλου ανθρώπου ή μια φλόγα. Και είναι ακόμα άγνωστο ποιος θα είναι στην κορυφή...
  Η κοπέλα χτύπησε τα χέρια της και απάντησε:
  - Είμαι έτοιμος να είμαι στοργικός με τον κυβερνήτη. Αλλά δεν θα απαρνηθώ τη Στένκα Ραζίν και τους Κοζάκους! Ειδικά δημόσια!
  Ο Σαμόσα ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Αλλά τότε ο κυρίαρχος δεν θα μπορεί να σας συγχωρήσει. Και έτσι... Αυτά είναι μόνο λόγια. Η εξέγερση έχει ήδη καταπνιγεί. Η Στένκα Ραζίν βρίσκεται σε αιχμαλωσία και σύντομα θα εκτελεστεί. Και τώρα βασανίζεται όπως εσύ. Και η παραίτησή σας δεν θα έχει σημασία!
  Η Ντόμκα με λυπημένο βλέμμα ρώτησε:
  - Ίσως επιτρέψτε μου να σκεφτώ;
  Η Samosa απάντησε με ένα βλέμμα δυσαρεστημένο:
  "Το κάψιμο σου έχει προγραμματιστεί για αύριο". Το πολύ να δώσεις απάντηση μέχρι μεθαύριο. Εν τω μεταξύ... Θέλετε να περάσετε τη νύχτα σε ένα καθαρό απαλό κρεβάτι και χωρίς αλυσίδες;
  Η Ντόμκα κούνησε περήφανα το κεφάλι της, τα λευκά, ελαφρώς χρυσαφί μαλλιά της έγιναν πιο βρώμικα, αλλά δεν φάνηκε ούτε μια γκρίζα τρίχα. Το κορίτσι απάντησε σκληρά:
  - Προτιμώ το μπουντρούμι. Σκέφτεται καλύτερα!
  σφύριξε ο Σαμόσα.
  - Λοιπόν, είσαι περήφανος! Σπάνια βλέπεις έναν τέτοιο άντρα! Ξέρεις, σου προτείνω να τρως σαν άνθρωπος. Ενισχύστε τη δύναμή σας. Και μετά αδυνατισμένος με ψωμί και νερό.
  Το σπίτι γέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, μπορείς να φας! Εδώ οι αρχές μου δεν παρεμβαίνουν.
  Εμφανίστηκε ο βοηθός δήμιος. Έφερε ένα δίσκο ψητή χήνα, μια πίτα και ένα ποτήρι βότκα.
  Το σπίτι γέλασε. Και είπε χαρούμενα:
  - Τέτοια γλέντια που δεν θέλεις να πεθάνεις!
  Ο βοηθός μουρμούρισε:
  - Θα σκεφτόμουν την ψυχή!
  Η Ντόμκα έγνεψε καταφατικά και ομολόγησε:
  - Ναι, ήμουν με άντρες, και περισσότερες από μία φορές. Συμπεριλαμβανομένων των ίδιων του Stepan Razin. Έτσι κι αλλιώς η κόλαση με περιμένει.
  Το πεινασμένο κορίτσι πήρε την πίτα και μια αρκετά μεγάλη ψητή χήνα. Άρχισε δυναμικά να ροκανίζει κρέας.
  Η Samosa ρώτησε το κορίτσι:
  - Πιστεύεις ότι υπάρχει αυτή η κόλαση;
  Η Ντόμκα παρατήρησε λογικά:
  - Αν υπάρχουν μαρτύρια σε αυτόν τον κόσμο, τότε γιατί να μην είναι σε άλλο κόσμο;
  Ο Σαμόσα αναστέναξε και τρύπωσε το πιγούνι του με τη γροθιά του.
  - Λογικά... βλέπω τον δήμιο στην κόλαση.
  Το σπίτι γέλασε και πρότεινε:
  - Και γιατί? Απλώς ακολουθείς εντολές. Έχω σκοτώσει και ανθρώπους. Πολέμησε για την αλήθεια... Η αλήθεια είναι σχετική! Αν αφαιρέσεις κάποιους βογιάρους, αύριο οι ίδιοι Κοζάκοι οπλαρχηγοί θα γίνουν χειρότεροι από τους πρώην ευγενείς! Μερικές φορές σκέφτεσαι, τι είναι ευτυχία;
  Ο Samosa πρότεινε, απλά και ορθολογικά:
  - Η ευτυχία είναι πάντα σχετική! Εδώ πεινάς τρώγοντας μια χήνα και αυτή τη στιγμή είσαι χαρούμενος!
  Το σπίτι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, σωστά! Καλή χήνα... Έτσι ταΐζουν πάντα τους καταδικασμένους σε θάνατο;
  Ο Samosa απάντησε διστακτικά:
  -Όπως όταν. Αλλά ο ίδιος ο μεγάλος κυβερνήτης Dolgorukov σας υπόσχεται μια γλυκιά ζωή υπό την αιγίδα του. Και τρως μόνος σου και χαίρεσαι!
  Η Ντόμκα ρώτησε με ένα χαμόγελο και έναν ευχάριστο τόνο:
  - Μπορεί να δοθεί χάρη στη Στένκα Ραζίν;
  Ο Σαμόσα κούνησε το κεφάλι του.
  - Δεν! Είναι πολύ μεγάλος εγκληματίας!
  Ο Ντόμκα τότε πρότεινε:
  "Ίσως αρνηθώ τη χάρη, αν μαζί με τον Στέπαν εκτελεσθούμε με ένα τσεκούρι.
  Ο Σαμόσα κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  - Όχι... Δεν το χρειάζεται ο κυβερνήτης! Λοιπόν, προσποιήσου ότι τον αγαπάς, αλλιώς μια τέτοια πονηρή γυναίκα σαν εσένα μπορεί πάντα να ξεφύγει!
  Η Ντόμκα συνέχισε να μασάει το πουλί και την πίτα. Μύρισε ένα ποτήρι βότκα. Ωστόσο, στο κορίτσι δεν άρεσε να πίνει. Και τραγούδησε χαρούμενα:
  - Όλα είναι αδύνατα, είναι δυνατά, στο σύμπαν, δοκιμαζόμαστε μόνο στην οικοδόμηση!
  
  ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ JEANNE DARK
  Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι προδότες έκλεισαν επίτηδες την πύλη για να αφήσουν το κορίτσι έξω. Κι αυτή, αποκομμένη με μια χούφτα κόσμο, πολέμησε απελπισμένη. Αναμφίβολα, η Υπηρέτρια της Ορλεάνης θα είχε πέσει στα όπλα, αν όχι η κατηγορηματική εντολή του Δούκα της Βουργουνδίας - να πάρει τη μάγισσα ζωντανή.
  Η Ζαν τραυματίστηκε σοβαρά από ένα δόρυ στον ώμο, είχε βαθιές γρατσουνιές στο πρόσωπό της και ένα βαρύ εξόγκωμα στο μέτωπό της. Πληγωμένος από βέλος και δεξί χέρι. Τρυπήθηκε ένας δυνατός δικέφαλος.
  Και την έγδυσαν γυμνή, άφησε μόνο με κουρέλια, την αλυσόδεσαν από τα χέρια με αλυσίδες, τραβώντας την κορυφή. Τα ξυπόλυτα πόδια της Υπηρέτριας της Ορλεάνης, με τα γυμνά δάχτυλα να αγγίζουν το κρύο, πέτρινο πάτωμα, στρογγυλά τακούνια γυρισμένα μέχρι την κορυφή. Και η ίδια κρεμόταν στην πραγματικότητα στο ράφι. Ο πόνος στον τραυματισμένο ώμο και η σφαίρα στο χέρι ήταν τρομεροί. Παρόλα αυτά, ένα δυνατό, αθλητικό κορίτσι, σφίγγοντας σφιχτά τα δόντια της, κατάφερε να συγκρατήσει τους στεναγμούς της - αν και ο πόνος ήταν στα πρόθυρα να χάσει τις αισθήσεις της.
  Τα μαλλιά της Jeanne αποδείχτηκαν απροσδόκητα ξανθά, αν και ήταν συνήθως βαμμένη ως μελαχρινή ή κοκκινομάλλα. Ο λαιμός είναι ισχυρός, όχι θηλυκός, αλλά το στήθος είναι ανεπτυγμένο, όπως οι μύες ενός δυνατού σώματος. Βέβαια, δύσκολα νήστευε, όπως συνηθίζεται να γράφουν για αυτήν σε βιβλία. Αλλά τώρα, πράγματι, δεν την τάισαν και της έδωσαν μόνο να πιει για να μην πεθάνει. Για ένα πληγωμένο κορίτσι, μια τέτοια αναστολή είναι πραγματικό μαρτύριο.
  Ο Δούκας της Βουργουνδίας επισκέφτηκε την Ιωάννα μόνο την τρίτη μέρα. Η δυνατή κοπέλα, παρά τις στριμμένες αρθρώσεις της, ανέπνεε ομοιόμορφα. Επιπλέον, ακόμη και μια βαθιά πληγή στον ώμο άρχισε να βελτιώνεται και στον δικέφαλο έκλεισε. Υπήρχε τόση ζωντάνια σε αυτό το κορίτσι. Οι αρουραίοι στριφογύριζαν γύρω από τα χαριτωμένα και δυνατά γυμνά πόδια της, αλλά κανένας δεν τόλμησε να δαγκώσει.
  Κοίταξε τον δούκα με καθαρά μάτια. Δεν διαβάζουν ούτε πόνο ούτε φόβο, αλλά μόνο βαθιά περιφρόνηση. Ο Δούκας ντρεπόταν και προφέρθηκε ευγενικά.
  - Με συγχωρείτε, Milady Jeanne. Δεν ήξερα ότι σου φέρθηκαν τόσο σκληρά.
  Και ο δούκας φώναξε. "Αφαιρέστε τα δεσμά της και συνοδέψτε μας σε ένα πιο αξιόλογο μέρος.
  Πράγματι, ο ίδιος ο αξιωματούχος είναι πολύ απρόθυμος να βρεθεί σε ένα κρύο, υγρό και, το πιο σημαντικό, δύσοσμο μπουντρούμι.
  Οι αλυσίδες αφαιρέθηκαν από τη Jeanne και παρά τον τρομερό πόνο που τη διαπέρασε όταν η κοπέλα κατέβασε τα χέρια της, η κοπέλα της Ορλεάνης, προς τιμήν της, δεν τρύπησε καν. Μόνο οι κόρες των ματιών διευρύνθηκαν πολύ, δείχνοντας πόσο επώδυνες ήταν οι βάναυσα στριμμένες αρθρώσεις της.
  Ο Ντιουκ άφησε τη Ζαν να προχωρήσει. Το κορίτσι περπάτησε με αυτοπεποίθηση. Έχασε λίγο βάρος, αλλά παρέμεινε μυώδης και δυνατή. Σχεδόν τόσο ψηλός όσο ο δούκας και λαμβάνοντας υπόψη ότι φοράει γόβες, τότε ίσως και λίγο πιο ψηλός από αυτόν. Φυσικά, το πρόσωπό της είναι όμορφο, αλλά το χαμόγελό της είναι πολύ τραχύ και αρρενωπό.
  Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο, ο δούκας προσφέρθηκε ευγενικά να φάει και να πιει ακριβό και παλαιωμένο κρασί. Η καμαριέρα, με τη σειρά της, έπλυνε τα πόδια της Ζαν και της έφερε τις παντόφλες. Αλλά ήταν μικροί. Λόγω του χαριτωμένου και λαξευμένου σχήματος, τα μαυρισμένα πόδια του μελλοντικού αγίου φαίνονταν μικρότερα από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Η Jeanne, ωστόσο, ξαφνικά αρνήθηκε να αλλάξει ρούχα, λέγοντας εύλογα:
  "Αν είμαι φυλακισμένος, τότε τα κουρέλια θα κάνουν για έναν κρατούμενο. Και αν είμαι φιλοξενούμενος, τότε έχω το δικαίωμα να φύγω από το κάστρο!
  Ο δούκας της Βουργουνδίας διέταξε τους υπηρέτες να φύγουν. Προσωπικά, ρίχνοντας τη Jeanne σε ένα μπολ και προσφέροντας σνακ, δήλωσε:
  - Πίστεψέ με! Αλήθεια, είμαι κρατούμενος σου!
  Η κοπέλα πολεμίστρια χαμογέλασε και ήπιε την κούπα της. Τότε έφαγε ένα κομμάτι ζαρκάδι και παρατήρησε:
  "Δεν είσαι ο πρώτος άντρας που έχω πιάσει αιχμάλωτο!"
  Ο Δούκας πρότεινε ένα τοστ και μετά παρατήρησε:
  - Τα δικαιώματά μου στον θρόνο δεν είναι κατώτερα και ξεπερνούν ακόμη και αυτά που έχει ο Καρλ.
  Η Ζαν χαμογέλασε συγκαταβατικά και παρατήρησε:
  - Θέλετε να σκαρφαλώσετε στην άγρια φύση της γενεαλογίας; Λες και η κόρη του Φιλίππου του Μακρύ δίνει στην οικογένειά σας το δικαίωμα στον γαλλικό θρόνο;
  Ο Δούκας της Βουργουνδίας κούνησε έντονα το κεφάλι του και επιβεβαίωσε:
  - Α, καλά! Άλλωστε, ο Σαλικός νόμος λέει ότι η γη απλά μοιράζεται στους γιους της οικογένειας και δεν έχει καμία σχέση με τη διαδοχή του θρόνου!
  Η Jeanne παρατήρησε λογικά:
  - Μετά υπάρχει ένα υποκατάστημα από τον Λουδοβίκο τον γκρινιάρη. Έχουν ακόμη περισσότερα δικαιώματα στον θρόνο!
  Ο Δούκας αντιτάχθηκε, αν και μη πειστικά:
  - Και ότι η Ιωάννα, η αίθουσα των συνομηλίκων στέρησε το δικαίωμα στο θρόνο. Συμπεριλαμβανομένων λόγω αμφιβολιών για την προέλευσή του.
  Η κοπέλα της Ορλεάνης γέλασε και έδειξε τη πολυμάθειά της:
  - Άρα ο νόμος Salic εγκρίθηκε από το Επιμελητήριο Ομοτίμων.
  Το επιχείρημα ήταν ισχυρό. Ο δούκας κάλεσε ξανά τις υπηρέτριες και ζήτησε πιο σοβαρό φαγητό. Φαίνεται ότι η Jeanne δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Και δεν πρόκειται απλώς για μια ευγενική και δυνατή νεαρή αγρότισσα που μοιάζει με αρόσιμο άλογο. Αυτός είναι ένας πολύ πιο μορφωμένος άνθρωπος, αν και στην πολιτική.
  Μια σαγηνευτική σκέψη βασανιστηρίων πέρασε από το κεφάλι μου. Αλλά το κορίτσι, όπως μόλις είχε δει, ήταν πολύ καλό στο να αντέχει τον πόνο. Και χρειάζεται πρώτα από όλα τη Zhanna ως σύμμαχο.
  Ο δούκας έδωσε στη Ζανν κάτι να φάει και μετά μπήκε από την άλλη πλευρά:
  "Πόσο άδικα σου φέρεται ο βασιλιάς. Έχετε κάνει τόσα πολλά γι 'αυτόν που έχετε κερδίσει πλήρως τον τίτλο του δούκα. Αλλά είσαι ακόμα μια φτωχή αγρότισσα. Υπακούς στο στρατό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα για την ψυχή!
  Η Jeanne παρατήρησε με λύπη:
  - Οι Άγιοι αρκούνται σε λίγα!
  Ο δούκας γέλασε κάπως αναγκαστικά και παρατήρησε:
  - Οι περισσότεροι από τους αγίους και τους πάπες είναι λάτρεις του χρήματος, που δεν έχουν ακόμη αναζητηθεί. Και για παράδειγμα οι καρδινάλιοι ..... Ακόμα δεν ξέρεις τη ζωή!
  Η Jeanne απάντησε απαλά:
  "Πίστεψέ με, το ξέρω όσο εσύ, δούκα. Και αυτή η γνώση δεν μου δίνει χαρά!
  Ο Δούκας ήθελε περισσότερη σαφήνεια:
  - Μα συμφωνείς ότι δεν χρωστάς τίποτα στον βασιλιά και δεν έχεις υποχρεώσεις απέναντί του;
  - Όχι στον Βασιλιά - Ναι στον Θεό! - απάντησε ακόμα πιο εμπνευσμένη η ομίχλη Jeanne.
  Ο Δούκας απάντησε χαμογελώντας:
  - Και ο Θεός θέλει ειρήνη. Και ο κόσμος θα προτιμούσε να δημιουργηθεί από την πολυπληθή και δυνατή οικογένειά μας, και όχι από τον Βαλουά. Ειδικά για εμάς τη Βρετανία. Μόνο η δυναστεία μας μπορεί να συμφιλιωθεί μαζί της!
  Η Ζαν είπε με απρόσμενη συγκίνηση:
  - Επέλεξα τον Καρλ όχι επειδή είναι καλύτερος από σένα. Και το κορίτσι κάνει την επιλογή μια για πάντα! Και το μαρτύριο είναι πολύ καλύτερο από την προδοσία!
  Ο Δούκας κόντεψε να πνιγεί. Ήπιε περισσότερο κρασί, στραγγίζοντας το κύπελλο μέχρι το τέλος. Τον γέμισε θυμός. Ακολούθησε η απειλή.
  - Θα σε διατάξω να σε βασανίσουν!
  Η Jeanne απάντησε πεισματικά:
  - Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από το να ακούς τις υποσχέσεις σου!
  - Γάμησέ την! - Ο δούκας διέταξε απειλητικά και υπηρέτες και δήμιοι, που ήδη ανυπομονούσαν για τη διασκέδαση, εισέβαλαν στο δωμάτιο.
  
  Διαφορετικά, δεν θα μπορούσε να είναι: ο δούκας της Βουργουνδίας διέταξε τους βασανιστές να το κόψουν. Ένα πολύ πλούσιο μπουντρούμι με διάφορα όργανα βασανιστηρίων. Και ένας δήμιος από την Ισπανία, ο μισός Μαυριτανός. Αλλά μιλάει αξιοπρεπώς γαλλικά:
  - Αυτός είναι ο αρχηγός του στρατού των βατράχων; - Ο μελαχρινός τραμπούκος γέλασε εκκωφαντικά και παρατήρησε. - Καλά βυζιά, θηλές όπως φράουλες, δυνατοί μηροί - ακριβώς για ένα μαστίγιο και ένα ράφι!
  Η Jeanne Darc μόνο ρουθούνισε περιφρονητικά: προτού την οδηγήσει στον δήμιο, η υπηρέτρια της Ορλεάνης ξεγυμνώθηκε και ερευνήθηκε εξονυχιστικά. Δεν είναι πολύ ευχάριστο όταν τα βρώμικα, αρσενικά χέρια νιώθουν ολόκληρο το σώμα, ακόμη και αν σκαρφαλώνουν σε οικεία μέρη και τα ζαρώνουν κατά προσέγγιση. Η Jeanne d'Arc, η οποία μέχρι πρόσφατα υπαγόταν σε πρόσωπα με τίτλο, ένιωθε εξαιρετικά ταπεινωμένη. Ο επίδεσμος της σχίστηκε και μια βαθιά, πληγή πληγή άνοιξε στον ώμο της. Προκάλεσε λίγο πόνο. Ο δήμιος την κοίταξε με ευχαρίστηση, θα είναι δυνατό να νικήσει επιπλέον ταλαιπωρία από το κορίτσι λόγω τραυματισμού.
  Χτυπώντας τα πυκνά του χείλη, ο βασανιστής μουρμούρισε:
  - Τι! Ας ξεκινήσουμε με το ράφι! Ή θέλεις να μας πεις κάτι;
  Η Ζαν ντ' Αρκ έριξε μια ματιά στη γωνία: εκεί κάθονταν δύο γραμματείς, έτοιμοι να γράψουν κάθε μαρτυρία της. Κοντά ήταν ένας γιατρός και αρκετοί βοηθοί του δήμιου. Το ράφι προετοιμάστηκε εκ των προτέρων. Με σταθερή φωνή, η υπηρέτρια της Ορλεάνης είπε:
  - Γράψε το παρακάτω!
  Οι γραμματείς άρχισαν αμέσως να γράφουν. Το κορίτσι φώναξε:
  - Δούκας της Βουργουνδίας στρογγυλός ανόητος! Ένας ακονισμένος πάσσαλος τον περιμένει!
  Ο Μαυριτανός δήμιος τη χτύπησε στο πρόσωπο:
  - Αρκετά! Στο ράφι ένα τολμηρό κορίτσι.
  Η θηλιά έπιασε τα μυώδη μπράτσα της Υπηρέτριας της Ορλεάνης και άρχισε να σηκώνεται, στρίβοντας τις αρθρώσεις της. Ο πόνος στον πληγωμένο ώμο ήταν τρομερός, αλλά η ακλόνητη Ζαν έσφιξε ένα χαμόγελο. Αν και τα κόκκαλά της, φαρδιά για μια νεαρή κοπέλα, τσακίστηκαν από ένα απότομο τίναγμα, ούτε καν ένας μυς δεν πίκρανε στο όμορφο πρόσωπό της.
  Χέρια στριμμένα στις αρθρώσεις, ξυπόλητα χαριτωμένα, κοριτσίστικα πόδια από το έδαφος. Το θρυλικό κορίτσι κρεμάστηκε στον αέρα. Οι βοηθοί του δήμιου εξασφάλισαν αμέσως ένα βαρύ φορτίο στα πόδια τους.
  Ο δήμιος κοίταξε προσεκτικά το σώμα του θύματος. Από τον τρομερό πόνο στον ώμο, η πρέσα ανακούφισης απέτυχε, το μυώδες κοριτσίστικο, μαυρισμένο σώμα, άτυπο για τον Μεσαίωνα, άρχισε να ιδρώνει. Ναι, νιώθει πόνο, αλλά τι αντοχή χρειάζεται για να χαμογελάσει ασπροδόντια ταυτόχρονα.
  Ο βασανιστής ρώτησε:
  - Ονομάστε τα ονόματα των βοηθών σας στο στρατόπεδο της Βουργουνδίας!
  Η Zhanna απάντησε φτύνοντας. Ο δήμιος, αν και χτυπήθηκε, δεν κουνήθηκε καν, ένα χαμόγελο έπαιξε στο άσχημο, γενειοφόρο, σχεδόν μαύρο πρόσωπό του:
  Οπότε παίζουμε χαζοί. Εντάξει κορίτσι, θα σε βοηθήσω.
  Ο δήμιος έβγαλε ένα ράβδο και το κόλλησε στην πληγή και μετά άρχισε να στρίβει. Το πρόσωπο του κοριτσιού έγινε κόκκινο, ο ιδρώτας άρχισε να στραγγίζει και να στάζει από αυτό, οι μύες συσπώνται ακούσια, η αναπνοή ήταν βαριά, διακοπτόμενη, σαν μετά από πολύ τρέξιμο. Αλλά παραδόξως, το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη της.
  Ο δήμιος τρύπησε μέχρι το τέλος, και μετά το τράβηξε απότομα: οι κόρες των ματιών της Υπηρέτριας της Ορλεάνης στένεψαν, αλλά το χαμόγελο έγινε ακόμα πιο πλατύ!
  - Δυνατή γυναίκα! Ένας πραγματικός ήρωας! Δεν πειράζει, θα σε κάνω να ουρλιάξεις. - Ο βασανιστής άρχισε να ζεσταίνει το ράβδο σε μια ανοιχτόκόκκινη φωτιά, ο βοηθός του kata έβγαλε τη λαβίδα από τη φλόγα. Το δάγκωμα έγινε κόκκινο από τη ζέστη.
  Ο πιο θαρραλέος μπορεί να χάσει το κουράγιο του, αλλά η Ζαν το κοίταξε σαν να ήταν απλωμένο μπροστά της ένα τραπέζι με πιάτα.
  Ο δήμιος, ασεβώς ψεύτικος, τραγούδησε:
  - Γυναικείο μπούτι, τηγανίστε λίγο!
  Παίρνοντας τη λαβίδα στα χέρια του, ο βασανιστής άγγιξε το πυρωμένο σίδερο στη στρογγυλή, ελαφρώς σκονισμένη φτέρνα του κοριτσιού. Επέλεξε τα πιο ευαίσθητα μέρη στους πρόποδες της Υπηρέτριας της Ορλεάνης. Η μυρωδιά του φλεγόμενου κρέατος πέρασε στο δωμάτιο. Ο δήμιος τον τράβηξε με τη μύτη του:
  - Είναι πολύ καλό!
  Ο βασανιστής ενήργησε προσεκτικά, κατανέμοντας τα εγκαύματα ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πέλμα. Όταν η ζέστη είναι πολύ δυνατή, καίει όχι μόνο το δέρμα, αλλά και τις νευρικές απολήξεις, οπότε σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται μεγάλη επιδεξιότητα στην πρόκληση πόνου. Η Ζαν φέρθηκε ηρωικά, δεν ξεστόμισε, κάτι που πόνεσε τα μάτια της και έσταζε ιδρώτα, αλλά ένα χαμόγελο έπαιξε στο πρόσωπό της.
  Ο δήμιος, στο μεταξύ, άρχισε να σπάει τα δάχτυλά του.
  - Ήπια, εσύ κορίτσι θα είσαι πολύ ευχαριστημένη!
  Η Ζαν είπε με περιφρόνηση:
  - Και τι? Σαν άντρας δεν μπορείς!
  Τα μακριά χέρια του δήμιου ήταν δυνατά. Τα δάχτυλα έτριξαν, ο βασανιστής άρχισε με το μικρό δάχτυλο. Όταν το καυτό σίδερο σπάει νύχια και δάχτυλα, είναι τερατώδες. Ακούγεται ένα κράξιμο. Η Jeanne προσπαθεί να συσπαστεί, αλλά τα πόδια της είναι καλά δεμένα και κάθε κρίκος της αλυσίδας είναι παχύς όσο ένα μεγάλο δάχτυλο. Ακόμη και οι μύες της, σκληραγωγημένοι από την αγροτική εργασία και τις βαριές μάχες, δεν είναι ικανοί να σπάσουν τόσο δυνατά ατσάλινα δεσμά.
  Έχοντας σπάσει το μικρό του δάχτυλο, ο δήμιος γρύλισε μάλλον:
  - Τελείωσα! Είσαι κορίτσι, πιάνεις ευχαρίστηση!
  Η Ζαν βούρκωσε στωικά.
  - Δεν είναι κακό, αλλά το σίδερο είναι πολύ κρύο!
  Ο δήμιος απάντησε:
  - Είναι εντάξει! Θα σε ψήσω!
  Ο βασανιστής έσπασε αργά, στρίβοντας το μεσαίο του δάχτυλο γύρω από τον άξονά του. Όμορφα δάχτυλα του κοριτσιού της Ορλεάνης, μακριά, ομοιόμορφα, χαριτωμένα. Τα κόκαλα είναι γερά, δεν σπάει εύκολα και ο δήμιος ίδρωσε κιόλας από την προσπάθεια. Μια χάντρα ιδρώτα κύλησε από το κεκλιμένο μέτωπό του και έπεσε πάνω στην πυρωμένη λαβίδα. Τα πόδια μιας νεαρής και δυνατής κοπέλας μυρίζουν πολύ ωραία. Μια τέτοια αγάπη είναι μεγάλη απόλαυση. Και το βασανιστήριο είναι ακόμα καλύτερο. Τώρα είναι η σειρά του μεγάλου δακτύλου του γυμνού ποδιού. Η αλήθεια είναι ότι δεν αρκεί να σπάσεις.
  Η Ζαν, κρύβοντας την αγωνία της, γάβγισε θυμωμένα:
  - Λοιπόν, πόσο αδύναμος! Δεν μπορείς να σπάσεις κόκαλο!
  Ο δήμιος απάντησε δακρυσμένος:
  - Όχι τίποτα, θα βοηθήσεις!
  Ο τεράστιος βοηθός του βασανιστή γλίστρησε μια ειδική συσκευή. Ο αντίχειρας σφίχτηκε, ακούστηκε ένα κρακ. Το δάχτυλο έσπασε, ο δήμιος είπε με ικανοποίηση:
  - Και τώρα το αριστερό πόδι!
  Η διαδικασία του βασανισμού είναι πολύ ευχάριστη. Κόκαλα ω πόσο ραγίζουν, ακόμα και καμένα δέρματα. Η θρυλική κοπέλα αντέχει, και έβγαζε ακόμα και τη γλώσσα της, πειράζοντας τα φλάερ.
  Ο δήμιος με τεντωμένο χάδι λέει:
  - Αν ομολογήσεις τα πάντα, προδώσεις τους συνεργούς σου, θα σταματήσουμε τα βασανιστήρια και θα σε περιποιηθούμε.
  Η Ζαν, με τον αδιάφορο τόνο που της δόθηκε με τόση δυσκολία, απάντησε:
  -Τι με πονάς!
  Αφού τελείωσε το σπάσιμο των δακτύλων του, ο δήμιος θέλησε να κρατηθεί στα χέρια, αλλά ο γιατρός τον σταμάτησε:
  - Θα χρειαστεί αυτή η σκύλα να υπογράψει κάτι άλλο, για παράδειγμα, αναγνώριση του Δούκα της Βουργουνδίας ως βασιλιά της Γαλλίας, οπότε αφήστε τα χέρια σας ήσυχα.
  Ο δήμιος συμφώνησε πρόθυμα:
  - Ναι, ας το αφήσουμε για γλυκό! Και τώρα θα τη χτυπήσουμε με μαστίγιο!
  Ο βοηθός του βασανιστή έβγαλε ένα μαστίγιο από τη φλόγα, από λεπτές λευκές αλυσίδες από τη φωτιά. Η Ζαν έσφιξε τα μάτια της και φώναξε ειρωνικά:
  - Λοιπόν, αυτό είναι ένα υπέροχο μπάνιο!
  Ο δήμιος απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Όμορφη σκούπα! Εσύ ανόητη θα είσαι πολύ ευχαριστημένος και θα είσαι τρελός!
  Η Κατ ταλαντεύτηκε και γρονθοκόπησε. Ένας σπασμός πέρασε από το δυνατό σώμα της Zhanna.
  - Σου αρέσει?
  Η υπηρέτρια της Ορλεάνης απάντησε, με πολύ χαμηλή φωνή για κορίτσι:
  - Και τι? Πρόστιμο! Μόνο που εδώ το χτύπημα είναι αδύναμο!
  Ο βοηθός του φανατικού χτύπησε ξανά. Ο δήμιος, σαν να είχε μια τραγουδιστική φωνή, είπε:
  - Δύο-αχ-αχ!
  Άλλο ένα χτύπημα και μια μελωδική αντίστροφη μέτρηση:
  - Τρεις! Τέσσερα!
  Η κοπέλα τεντώνει τους κοιλιακούς της, θέλει να γρονθοκοπήσει τον δήμιο, αλλά δεν μπορεί να τον πιάσει.
  - Ελα πιο κοντά μου! Η Ζαν ουρλιάζει.
  Ο Φλάερ την πειράζει:
  - Ναι, είσαι τόσο καλός!
  Σταδιακά, η πλάτη, οι ώμοι και οι γλουτοί, ο πιο διάσημος πολεμιστής όλων των εποχών και των λαών, μετατρέπονται σε ένα συνεχές αιματηρό χάος καλυμμένο με εγκαύματα. Παρά το αφόρητο μαρτύριο, η Jeanne εξακολουθεί να κοιτάζει πεισματικά, και η επόμενη ερώτηση:
  - Πες μου πού κρύβεις τους θησαυρούς που μας έκλεψαν; - Βρυχάται σαν λεοπάρδαλη του χιονιού:
  - Στη σούβλα σου!
  Ο δήμιος έπιασε ξανά την πυρωμένη λαβίδα και την άρπαξε από την κατακόκκινη θηλή στο στήθος της, την γύρισε πρόχειρα!
  Η υπηρέτρια της Ορλεάνης, τινάζοντας έναν ματωμένο ιδρώτα, στριμώχτηκε από μέσα της:
  - Εκλεπτυσμένο χάδι!
  Ο δήμιος συνέχισε τα βασανιστήρια με το άλλο στήθος. Ξαφνικά, το ξανθό κεφάλι της Zhanna τινάχτηκε και έχασε τις αισθήσεις της.
  Ο γιατρός ούρλιαξε έντρομος:
  - Ξαπλωμένος!
  Ο δήμιος έβαλε το χέρι του στο λαιμό του:
  - Λοιπόν όχι! Η καρδιά χτυπά με σιγουριά! Προχωρώ?
  Ο γιατρός κούνησε το κεφάλι του.
  - Αρκετά για σήμερα! Δεν υπάρχει ζωντανός χώρος σε αυτό. Δεν νομίζω ότι θα πάρεις τίποτα από αυτήν.
  Ο δήμιος έγνεψε με απροκάλυπτη ενόχληση.
  - Δεν ούρλιαξα ποτέ! Δυνατός χαρακτήρας, αν και το γυναικείο σώμα είναι πολύ επώδυνο. Οι μύες της όμως είναι σαν ενός πολύ δυνατού άνδρα.
  Ο γιατρός ήσυχα και ακόμη και κοιτάζοντας γύρω του είπε:
  - Οι Άγγλοι την καταδίκασαν να καεί στην πυρά. Αυτός ο διάβολος πρέπει να έχει αρκετή δύναμη για να σκαρφαλώσει μόνη της στο ικρίωμα. Επομένως, πλύνετε τη Jeanne και τοποθετήστε την στο πιο φυλασσόμενο κελί υπό βαριά προστασία, αλυσοδεμένη.
  Ο δήμιος έγνεψε ανυπόμονα.
  - Εδώ όλοι οι στρατιώτες είναι νέοι φρουροί, μισθοφόροι. Με προσωπική εντολή του Δούκα της Βουργουνδίας αντικαταστάθηκαν όλοι οι Γάλλοι, οπότε η Ζαν δεν θα έχει συνεργούς! Λοιπόν, με ενισχυμένη συνοδεία θα την απομακρύνουμε και θα την κάψουμε στην κεντρική πλατεία. Ω, πόσο θα χαρώ να φέρω τη δάδα σε αυτά τα παιχνιδιάρικα, αλλά τόσο σαγηνευτικά πόδια.
  Ο γιατρός απάντησε ψυχρά:
  - Αν η Ζάννα υπογράψει τα απαραίτητα χαρτιά, τότε θα πεθάνει γρήγορα. Διαφορετικά, η φωτιά θα αργήσει, καταβροχθίζοντας σταδιακά το όμορφο κορμί της!
  Η Ζαν συνήλθε και ψιθύρισε θυμωμένη:
  - Μην περιμένεις!
  Σε απάντηση, ο δήμιος πήρε φρέσκια καυτή λαβίδα και άρπαξε απότομα την ανοιχτή πληγή στον ώμο του με αυτήν. Έσφιξε περισσότερο: Το κορίτσι έχασε πάλι τις αισθήσεις του. Την πλημμύρισαν με παγωμένο νερό. Μετά το έβγαλαν από το ράφι. Ο δήμιος γκρίνιαξε:
  - Λοιπόν, σκύλα! Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ! Ίσως τη βιάσει με ένα καυτό λοστό;
  Ο γιατρός κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  - Καλή ιδέα, αλλά ο δούκας της Βουργουνδίας έχει βρει κάτι καλύτερο. Αυτή, μια αγία παρθένα, πριν την εκτελέσουν μπροστά σε όλο το πλήθος, θα τη βιάσουν οι δύο βοηθοί σου. Αυτή θα είναι μια πολύ περίπλοκη εκδίκηση!
  Ο δήμιος χτύπησε τα χέρια του.
  - Ναι, είναι τόσο υπέροχο! Και θα δω;!
  - Θα δει όλη η πόλη! - Υποσχέθηκε ο γιατρός.
  Ο δήμιος χόρεψε:
  - Α, είσαι καυτή λαβίδα, και καυτά γαρίφαλα στη φλόγα! Μου αρέσει πολύ να βασανίζω κορίτσια και να υποκλίνομαι στον Δούκα-Βασιλιά στη ζώνη! - Μπότες, σφυρηλατημένες με σίδερο, τυμπανισμένες ορμητικά στο πέτρινο πάτωμα.
  Η Jeanne μεταφέρθηκε στο μπουντρούμι και, φεύγοντας σε όρθια θέση, αλυσοδεμένη σε έναν σταυρό. Και τριγύρω βάλτε έναν αξιόπιστο φύλακα!
  
  EDMOND DARTAGNAN ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝ Ο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΣ
  Σε ένα όνειρο, το αγόρι Edmond D'Artagnan είδε κάτι ασυνήθιστο...
  Εδώ ήταν δίπλα στον Ιουλιανό τον Αποστάτη. Ο περίφημος Ρωμαίος αυτοκράτορας στη μάχη με τους Πάρθους έπεσε σε δύσκολη κατάσταση. Όμως οι κληρονόμοι του Καίσαρα πολέμησαν θαρραλέα και απώθησαν τους Πάρθους. Αλλά ο ίδιος ο αυτοκράτορας ήταν περικυκλωμένος από ένα μικρό απόσπασμα, που προσπαθούσε απεγνωσμένα να περάσει στους δικούς του.
  Ο Edmond Dartagnan πήδηξε στην καυτή άμμο. Το αγόρι εξολοθρευτής συνειδητοποίησε αμέσως ότι αυτό δεν ήταν και πολύ όνειρο, ειδικά επειδή οι φουσκάλες που δεν είχαν ακόμη επουλωθεί πλήρως στα πέλματα πονούσαν. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για διαφωνία - ο αυτοκράτορας πρέπει να σωθεί!
  Ο δασοφύλακας κατέρριψε πέντε Πάρθους που είχαν ήδη πολιορκήσει τον αυτοκράτορα με ένα χτύπημα σε άλμα. Τότε, ο Όλιβερ Τουίστ, σήκωσε πολύ επιδέξια και τα δύο ξίφη και άρχισε να μαλώνει. Οι τέσσερις πρώτοι Πέρσες πολεμιστές έπεσαν με κομμένα κεφάλια. Στη συνέχεια, το αγόρι πέταξε το στιλέτο με τα γυμνά του δάχτυλα, και αυτό στρίβει στη μέση της πτήσης και έκοψε το λαιμό τριών τοξότων.
  Ο Dartagnan Edmond αναφώνησε χαρούμενα:
  - Είναι αντρικός αγώνας!
  Μετά πέρασε σε μια αποφασιστική επίθεση. Οι κούνιες του σπαθιού του ήταν σαν χλοοκοπτικό. Έκοψαν τους πάντες στη σειρά, και έκοψαν τα μέλη των Περσών. Εδώ είναι ένα κύριο κεφάλι των Πάρθων που προσπαθεί να κάνει τον ίδιο τον αυτοκράτορα να χάσει το χέρι του. Και μετά το κεφάλι.
  Ο Edmond Dartagnan πέταξε αμέσως πέντε στιλέτα από το πικάπ με τα πόδια του και κούρεψε μια ολόκληρη σειρά από τοξότες. Τότε φώναξε:
  - Ώρα της τύχης! Ήρθε η ώρα να παίξουμε!
  Και τα ξίφη του κούρεψαν τον παρθικό στρατό. Ο αρχηγός του στρατού, ο βασιλιάς της Περσίας, Indemon, εκκολάπτει το zenki. Ένα ημίγυμνο, μυώδες αγόρι έκοψε τους πάντες στη σειρά και σκόρπισε όλες τις προσεγγίσεις στον Τζούλιαν με πτώματα. Ποτέ άλλοτε ο ηγεμόνας της Παρθίας δεν είχε δει τόσο άγριο μαχητή. Και το γεγονός ότι πρόκειται απλώς για μια νεαρή χωρίς γένια ενέπνευσε σοβαρό φόβο.
  Ξαφνικά, οι πραγματικά παγανιστές Θεοί αποφάσισαν να βοηθήσουν την Αρχαία Ρώμη και αντί να υποχωρήσει, ο Ιουλιανός επέστρεψε στη Γη τη θρησκεία των προγόνων του! Και τώρα είναι είτε ο Ηρακλής είτε ο γιος του Ηρακλή που πολεμά τον Παρθικό στρατό.
  Και ο Dartagnan Edmond εξαγριωνόταν όλο και περισσότερο. Πέταξε βαριά και αιχμηρά αντικείμενα. Μαχαίρωσε και συνέτριψε τους εχθρούς της Αρχαίας Ρώμης και τα ξίφη του έμοιαζαν σαν ακαταμάχητος κεραυνός. Το αγόρι εξολοθρευτής ενέπνευσε τους υπόλοιπους Ρωμαίους. Φωνάζοντας: Ηρακλής! Ο Ηρακλής μαζί μας! Όρμησαν στους Πάρθους, τριπλασιάζοντας τις δυνάμεις τους. Ο ίδιος ο αυτοκράτορας πολέμησε.
  Ο Τζούλιαν ήταν λίγο πάνω από το μέσο ύψος, αλλά καλοφτιαγμένος και όμορφος. Την εποχή του θανάτου του, ήταν μόλις τριάντα δύο ετών και δεν είναι γνωστό τι θα περίμενε τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αν ο αποστάτης είχε ζήσει περισσότερο. Αλλά τώρα, φαίνεται, οι Πάρθοι έχουν απομακρυνθεί και άρχισαν να υποχωρούν.
  Και ο υπόλοιπος ρωμαϊκός στρατός πρόσθεσε θερμότητα. Ο βασιλιάς Indemon προσπάθησε να αλλάξει το ρεύμα της μάχης και με χίλιους εκλεκτούς αθάνατους πήγε στη μάχη. Αυτό όμως ήταν το μοιραίο λάθος του.
  Ο Edmond Dartagnan επέστησε την προσοχή σε ένα πολύ μεγάλο - ψηλότερο από τον Ratslayer, το ύψος ενός άνδρα, με στέμμα και ώμους, σαν μια ντουλάπα σε χρυσή αλυσίδα. Και το αγόρι, βλέποντας πώς ακούνε τις εντολές αυτού του ηγεμόνα, κατάλαβε: ήρθε η ώρα να ενεργήσει. Και σήκωσε την πλώρη που έριξε ο Πέρσης. Το τράβηξε γρήγορα με το πόδι του, έτσι που κόντεψε να σκάσει το τόξο. Και μετά άφησε ένα βέλος, που συνόδευε νοερά την πτήση της.
  Και ορμώντας, ένα φραγκόσυκο τσίμπημα τρύπησε στο λαιμό τον αγέρωχο βασιλιά της Παρθίας, σπάζοντας την καρωτίδα. Και ένα τεράστιο βάρος ενάμισι, ή και δύο centners, ο χάρακας συνετρίβη από έναν ελέφαντα συρόμενο.
  Ο θάνατος του βασιλιά, φυσικά, συντριπτικό πλήγμα για τον στρατό. Ειδικά όταν ο νεότερος διάδοχος προσπάθησε να αναλάβει τη διοίκηση, καθώς ο Edmond Dartagnan του έστειλε ένα βέλος. Ως αποτέλεσμα, αυτός ο αντίπαλος αποδείχθηκε ότι ήταν ένας τρυπημένος σκορπιός. Οι Ρωμαίοι, βλέποντας τον αυτοκράτορα να ορμάει στη μάχη, τώρα φώναξαν: Απόλλωνα, ο Απόλλωνας είναι μαζί μας!
  Και ο Edmond Dartagnan κτυπούσε τους Πάρθους με τα χέρια και τα γυμνά παιδικά του πόδια, χρησιμοποιώντας τεχνικές που διάβασε σε ένα κινεζικό βιβλίο μεταφρασμένο στα λατινικά.
  Και αυτός ο βάρβαρος στρατός μετατράπηκε σε πτήση χονδρικής. Τώρα οι Ρωμαίοι κυνηγούσαν την Παρθία και σε αυτή τη φυλή των λύκων δεν υπήρχε θέμα συγχώρεσης και ελέους. Αλίμονο σε αυτούς που φεύγουν, και αλίμονο σε όσους φεύγουν από τους Ρωμαίους διπλά.
  Ο ανατολικός στρατός έλιωνε μπροστά στα μάτια μας, και τα συντάγματα, οι λεγεώνες και οι κοόρτες των Λατίνων ήταν αδυσώπητες. Σιδερένια και γερά, σπάνε και τεμαχίζουν τα πάντα, και σκοτώνουν τους ευγενείς...
  Το αγόρι, από την άλλη, άστραψε με γυμνά, ροζ τακούνια και έτρεξε έναν μύλο με σπαθιά, κόβοντας πέντε αντιπάλους ταυτόχρονα.
  Πλήρης νίκη. Οι Πάρθοι που επέζησαν πέφτουν στα γόνατα και εκλιπαρούν για έλεος.
  Ο Edmond Dartagnan πλησίασε μετά από πρόσκληση του αυτοκράτορα. Τον κοίταξε με στοργή. Στην αρχαιότητα, οι άνθρωποι ήταν λίγο χαμηλότεροι από τους μεταγενέστερους αιώνες, και σε ένα όνειρο το αγόρι φαντάζεται τον εαυτό του μεγαλύτερο σε ηλικία. Έτσι, σύμφωνα με τα ρωμαϊκά πρότυπα, το αγόρι Dartagnan φαίνεται να είναι δεκατεσσάρων, δεκαπέντε ετών. Δηλαδή, μπορεί ήδη να θεωρείται άντρας, αν και χωρίς μούσι. Ο Τζούλιαν κοίταξε τις γρατσουνιές και τις μελανιές του και ρώτησε με ένα πλατύ χαμόγελο:
  - Είσαι θεός;
  Ο Edmond Dartagnan απάντησε ειλικρινά και δίκαια:
  - Είμαι άνθρωπος!
  Ο Τζούλιαν αναστέναξε βαριά και επίσης απάντησε ειλικρινά:
  - Κρίμα... Λυπάμαι πολύ!
  Αυτό έκανε το αγόρι εξολοθρευτής να θυμώσει και απάντησε σκληρά:
  - Δεν υπάρχει τίποτα για να μετανιώσεις! Φίλε αυτό ακούγεται περήφανο!
  Ο Τζούλιαν έγνεψε επιδοκιμαστικά και χάιδεψε το αγόρι στον ώμο:
  - Καλά ειπώθηκαν! Αυτός ο άνθρωπος ακούγεται περήφανος, και πρέπει να είναι περήφανος, και όχι πηλός στα χέρια ενός αγγειοπλάστη!
  Ο στρατός μουρμούρισε επιδοκιμάζοντας. Ο βαδίζοντας ιερέας άρχισε να ετοιμάζει παγανιστική προσευχή με την ευκαιρία της νίκης. Ο Τζούλιαν αποφάσισε να αναβιώσει τις παλιές λατρείες. Ένα από αυτά είναι η λατρεία του Δία, του Άρη και του Μίθρα. Αν και είναι σαφές ότι η παγανιστική πίστη χρειάζεται εκσυγχρονισμό. Εδώ έχουν προταθεί διάφορες ιδέες. Άλλωστε, υπάρχει ήδη μια διδασκαλία για τα Ηλύσια Πεδία - έναν παράδεισο για πολεμιστές και ηρωικούς ανθρώπους, ειδικούς. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε επίσημο δόγμα. Θα είσαι υποταγμένος στον αυτοκράτορα, θα μπορείς να διακριθείς στην υπηρεσία και θα αποκτήσεις χαρέμι στον άλλο κόσμο και θα γιορτάζεις εκεί ευγενικές γιορτές, όντας για πάντα νέος και δυνατός! Γιατί λοιπόν η ελίτ τότε το δόγμα του Χριστού;
  Το περήφανο αγόρι Edmond Dartagnan, που επίσης δεν του άρεσε πολύ ο παραδοσιακός Χριστιανισμός, δίψαρο και σκληρό, παρατήρησε:
  - Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας και είναι ο αγγειοπλάστης της επιτυχίας του!
  Ο Τζούλιαν άπλωσε το χέρι του στο αγόρι, το έσφιξε θερμά και πρότεινε με κάθε ειλικρίνεια:
  - Γίνε γιος και κληρονόμος μου! Είσαι σοφός πέρα από τα χρόνια σου, και έχεις υπεράνθρωπη δύναμη!
  Μετά από αυτό, ο αυτοκράτορας έβγαλε από τη ζώνη του το δαχτυλίδι των Καίσαρων. Αυτό το δαχτυλίδι συνήθως φοριέται από τον αυτοκράτορα σε όποιον επιλέξει να είναι διάδοχός του και συνήθως είναι σημάδι υιοθεσίας.
  Ο Edmond Dartagnan έβαλε το δαχτυλίδι στον δείκτη του και είπε με ενθουσιασμό:
  "Ελπίζω να είμαι άξιος να γίνω γιος του αυτοκράτορα..."
  Ο Ιουλιανός νίκησε τον Παρθικό στρατό και πολιόρκησε ξανά την καλά οχυρωμένη πρωτεύουσά τους. Η εμφάνιση του Edmond Dartagnan έγινε δεκτή με χαρά. Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας φίλησε το αγόρι και το σήκωσε με δυνατά χέρια από πάνω του, λέγοντας:
  - Δόξα τω θεώ! Νόμιζα ήδη ότι ήσουν νεκρός!
  Ο Έντμοντ, συνειδητοποιώντας ότι η αλήθεια δεν είναι τόσο εύκολο να εξηγηθεί, πατώντας τα γυμνά του πόδια, απάντησε:
  - Ειλικρινά, η Μεγαλειότητά σας είναι ο πραγματικός μου πατέρας, αυτός είναι ο Απόλλωνας και μερικές φορές με πηγαίνει στον Όλυμπο και σε άλλους κόσμους για να μην συνηθίσω πολύ τους ανθρώπους!
  Ο αυτοκράτορας, με το παρατσούκλι στην πραγματική ιστορία ως αποστάτης, εξεπλάγη:
  - Έχεις δει τον Όλυμπο;
  Ο Edmond Dartagnan, όπως όλα τα διανοητικά ανεπτυγμένα αγόρια, λάτρευε να συνθέτει και επομένως εύκολα επιβεβαίωσε:
  - Ναί!
  Ο Τζούλιαν αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Και είδα τον Δία!
  Το αγόρι-ιππότης, χαμογελώντας πλατιά με μαργαριταρένια δόντια, απάντησε:
  - Ο παππούς μου ο Δίας σου λέει γεια! Και σας εύχεται καλή επιτυχία! Έτσι ώστε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία - κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο! Και όλο το σύμπαν!
  Ο αυτοκράτορας αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Ευχαριστώ τους θεούς! Μακάρι να φέρουν τη νίκη!
  Το αγόρι-κληρονόμος προσφέρθηκε αμέσως να μην καθυστερήσει την επίθεση, καθώς η περιοχή γύρω ήταν ερειπωμένη και ήταν πολύ δύσκολο για τα ρωμαϊκά στρατεύματα να πάρουν το δικό τους φαγητό και ποτό.
  Ο Έντμοντ, οπλισμένος με το καλύτερο ρωμαϊκό τόξο, το οποίο επίσης βελτίωσε, πήγε για κυνήγι. Είναι καλύτερα να σκεφτείτε το σχέδιο επίθεσης, βλέποντας το ίδιο το φρούριο και ταυτόχρονα σκοτώνοντας εχθρούς.
  Ο Edmond Dartagnan πυροβόλησε από απόσταση εναντίον ενός πολεμιστή με κόκκινα φτερά στο κράνος του. Σε απάντηση, σύννεφα από βέλη πέταξαν στο αγόρι. Αλλά ο νεαρός πολεμιστής δεν τους έδωσε την παραμικρή προσοχή: εξακολουθούσαν να μην έφτασαν, και ψύχραιμα χτυπούσαν τους αντιπάλους, και ο ίδιος, με ένα γρήγορο βήμα, κάθε τόσο, πηγαίνοντας σε ένα τρέξιμο, περπατούσε γύρω από τον τοίχο.
  Η πόλη ήταν πράγματι μεγάλη, όχι πολύ μικρότερη από τη Ρώμη και περιβαλλόμενη από ψηλά τείχη. Ο Μέγας Τραϊανός και πολλοί άλλοι κατακτητές δεν μπορούσαν να τον πάρουν στα δικά τους. Αλλά εδώ είναι στην πραγματικότητα η κύρια δύναμη της Παρθίας. Κατακτήστε την και οι κυριαρχίες σας στη Ρώμη μπορεί να επεκταθούν μέχρι την Ινδία.
  Το αγόρι Έντμοντ παρατήρησε ότι τα τείχη της πόλης ήταν σχεδόν παντού μεγάλα, χοντρά και οδοντωτά. Για να πάρετε μια τέτοια πόλη, χρειάζεστε πολλές μεγάλες σκάλες, και δεν είναι σίγουρο ότι θα τις βρείτε. Η προστασία είναι κάπως πιο αδύναμη, όπου η πόλη βρέχεται από το ποτάμι, υπάρχει ένα φουρτουνιασμένο ρέμα. Είναι δυνατή η εκτροπή του ποταμού, αλλά θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες σκληρής δουλειάς. Ποιοι είναι λοιπόν οι άλλοι τρόποι;
  Για παράδειγμα, ανατινάξτε τον τοίχο και σπάστε το ρήγμα! Ο πιο εύκολος τρόπος, αλλά χρειάζεστε εκρηκτικά. Αλλά όχι μακριά από την πόλη υπάρχει ένα εντυπωσιακό δάσος. Και με λίγη επιδεξιότητα, μπορούν να κατασκευαστούν εκρηκτικά από... πριονίδι, προσθέτοντας σε αυτά τα πιο απλά μέταλλα και άλατα. Και με τα γυμνά του τακούνια, το αγόρι ένιωσε ότι υπήρχαν τέτοια μέταλλα και άλατα στο χώμα.
  Είναι καλύτερο να υπονομεύσετε το υψηλότερο τμήμα του τείχους, όπου έχει συσσωρευτεί ο μεγαλύτερος αριθμός εχθρικών στρατιωτών. Τώρα οι Πάρθοι θα μετανιώσουν που τόλμησαν να πάνε καθόλου εναντίον της Ρώμης.
  Ο Edmond Dartagnan, έχοντας πυροβολήσει τέσσερις φαρέτρες, επέστρεψε στο στρατόπεδο και ενημέρωσε χαρούμενα τον Julian:
  - Οι θεοί μου είπαν πώς να πάρω το φρούριο! Αλλά αφήστε τους πολεμιστές σας να υπηρετήσουν το τελετουργικό μας!
  Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας διέταξε αυστηρά:
  - Υπάκουσε τον γιο μου όπως υπακούς σε μένα!
  Και ο στρατός, που είχε δει τον Edmund Dartagnan σε δράση, φώναξε έναν χαιρετισμό σε αντάλλαγμα. Και το αγόρι, ο Τσεσάρεβιτς, έδωσε ενεργά εντολές. Πρώτα πρέπει πρώτα να κόψετε τα δέντρα και να τρίψετε λεπτά. Και θα αποδειχθεί μια πολύ καλή θανατηφόρα δύναμη ενάντια στους εχθρούς της Αρχαίας Ρώμης.
  Πρέπει να αναμίξετε πολύ πριονίδι με ορυκτά και στη συνέχεια θα έχετε μια ισχυρή βόμβα των αρχαίων χρόνων. Θα πρέπει να λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά από την πυρίτιδα και όχι χειρότερα από τη νιτρογλυκερίνη. Αυτό είναι πραγματικά το αγόρι εξολοθρευτής που συνελήφθη. Επιπλέον, ο ίδιος ο Edmond έκοψε προσωπικά το δάσος και άλεσε κορμούς σε ασπίδες και πριονίδι.
  Ο γυμνός, μυώδης κορμός του αγοριού έλαμπε από ιδρώτα και φαινόταν ότι το αγόρι ήταν χυτό σε μπρούτζο.
  Πιστεύοντας στη θέληση των θεών, ο ρωμαϊκός στρατός εργάστηκε πολύ φιλικά, αρμονικά και δυναμικά. Πριονίδια και ισχυρές ξύλινες ασπίδες κατασκευάστηκαν γρήγορα. Είναι αλήθεια ότι οι Πάρθοι προσπάθησαν να κάνουν μια πτήση.
  Ο Edmond Dartagnan κούνησε χαρούμενα τα δύο ξίφη του και το ιππικό έφυγε από την ενέδρα. Κάποιες χιλιάδες Πέρσες περικυκλώθηκαν. Το αγόρι-ιππότης γαμάει τον αρχηγό τους με το πόδι στο σαγόνι, αναγκάζοντάς τον να χάσει πολλά δόντια. Και τότε το ζευγάρι των σπαθιών του λειτούργησε σαν να ήταν ξυράφια. Και οι Πάρθοι ήταν σε ένα ασκό, και περικυκλωμένοι από τον πιο γενναίο στρατό στον κόσμο.
  Ναι, πολλοί βάρβαροι πολεμούσαν τώρα στον ρωμαϊκό στρατό, αλλά αυτό τον έκανε πιο δυνατό, απορροφώντας φρέσκο αίμα και νέες τεχνικές μάχης.
  Ο Edmond Dartagnan πέτυχε περισσότερο από άλλους σε αυτό το κόψιμο. Και επίτηδες, το παιδί έπεσε σε μεγάλες λίμνες αίματος για να ψεκάσει τους Ρωμαίους στρατιώτες. Και τους άρεσε, αποδείχθηκε ότι λαμβάνουν θεία χάρη, δύναμη και καλή τύχη από τον ίδιο τον γιο του Απόλλωνα.
  Ακριβώς όπως πολλοί στη Ρώμη χάρηκαν για την επιστροφή των παλαιών παγανιστικών λατρειών. Και με μεγάλη χαρά προσευχήθηκαν στην Τύχη και στον Δία.
  Το αγόρι εξολοθρευτής φάνηκε να επιβεβαιώνει, κόβοντας τους Πέρσες στη μέση με μια κούνια, ότι η πίστη των παγανιστών δίνει κολοσσιαίες κοσμικές δυνάμεις. Και ότι σχεδόν κάθε άτομο, αν το επιθυμεί, μπορεί να γίνει θεός και να κάνει θαύματα!
  Ο Χριστιανισμός, από την άλλη, φαινόταν πολύ εχθρικός προς τις απολαύσεις της ζωής και ως εκ τούτου μη ελκυστικός. Επιπλέον, θα υπάρχει ακόμα αυτός ο παράδεισος; Και είδε κανείς από αυτούς που ζουν στον τέταρτο αιώνα τον αναστημένο Χριστό;
  Ναι, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς στην παντοδυναμία ενός σταυρωμένου, άτυχου ανθρώπου, ακόμα και για ένα εκλεπτυσμένο μυαλό. Και ακόμη περισσότερο στους βαρβάρους, ή στους Ρωμαίους, που εκτιμούσαν τη λατρεία της δύναμης και για τους οποίους ο σταυρός ήταν ντροπή. Το να ταπεινώσει ο παντοδύναμος Θεός μέχρι θανάτου στον σταυρό - φαινόταν καθόλου τρέλα και να πιστεύει σε τέτοια ....
  Και οι θεοί τους απλοί, κατανοητοί, ανθρώπινοι... Και κανείς δεν πρόβαλε σοβαρή αντίσταση στις αναβιωμένες λατρείες!
  Και τώρα οι πολεμιστές του ρυζιού, ακόμα κι αν οι μισοί από αυτούς δεν είναι Λατίνοι, αλλά βάρβαροι εκτελούν με ενθουσιασμό τις εντολές του αυτοκράτορα και του Γιου του και του Γιου του Απόλλωνα.
  Τη νύχτα, αρκετό πριονίδι και μέταλλα έχουν ήδη παρασκευαστεί. Ο Edmond Dartagnan δεν περίμενε να ξημερώσει, αλλά διέταξε να μετακινηθεί αμέσως το κάρο στο κεντρικό σημείο της εχθρικής άμυνας.
  Και τα τρόπαια παρθικά άλογα όρμησαν μαζί με το θανατηφόρο φορτίο στον πύργο των βασιλέων. Τους οδήγησαν, καίγοντας το κεφάλι και τα πόδια με αναμμένους πυρσούς και χτυπήματα από μακριά μαστίγια. Και παρόλο που οι Πέρσες άνοιξαν αδιάκριτα πυρά στο σκοτάδι της νύχτας, ήταν ήδη πολύ αργά.
  Ο Edmond Dartagnan, για να αυξήσει τη φωνή του, φώναξε μέσα από μια τεράστια ορειχάλκινη κόρνα:
  - Ας εκπληρωθεί το όνομα των Θεών! Μακάρι ο Δίας να βοηθήσει!
  Εξερράγη έτσι που ακόμη και μερικά μίλια από τα κεφάλια των Ρωμαίων έριξαν τα κράνη τους από τα κεφάλια τους. Όμως οι Πάρθοι υπέφεραν χίλιες φορές περισσότερο. Το κύριο καταφύγιο από το κύμα έκρηξης πετάχτηκε ψηλότερα και οι τοίχοι ανέβηκαν. Πολλές εκατοντάδες Πέρσες στρατιώτες σκοτώθηκαν επί τόπου και ακόμη περισσότεροι ανάπηροι...
  Ο Edmond Dartagnan, ο οποίος επίσης ωθήθηκε από την έκρηξη, έπεσε στα γόνατα, αλλά αμέσως πήδηξε επάνω. Το αγόρι-ιππότης γάβγισε ξανά:
  - Και τώρα οι φίλοι επιτίθενται! Προς δόξαν του Θεού μας Απόλλωνα!
  Και όρμησε πρώτος, αστράφτοντας ξυπόλητος, με τη σκόνη κολλημένη στο αίμα των αγορίστικων τακουνιών. Και πίσω του όρμησε όλος ο ρωμαϊκός στρατός, αναρίθμητος, πάντως, σε εφιάλτη.
  Ο Edmond Dartagnan ήταν ο πρώτος που έφτασε στη θέση των Πάρθων και σκαρφάλωσε βιαστικά κάτω από το γκρεμισμένο τείχος. Το αγόρι εξολοθρευτής ήταν σε μεγάλο ενθουσιασμό. Έκοψε τους πάντες στη σειρά, αν και ήταν ήδη ξεκάθαρο ότι οι Πάρθοι είχαν χάσει την ικανότητα να αντιστέκονται πραγματικά. Το ηθικό τους έπεσε και κάθε επιθυμία να εναντιωθούν στους Ρωμαίους εξατμίστηκε. Ωστόσο, η εξόντωση συνεχίστηκε και έγινε μια πραγματική σφαγή.
  Το αγόρι εξολοθρευτής χτύπησε έναν από τους ευγενείς Πέρσες με τη γυμνή φτέρνα του στο πηγούνι και έσπασε το σαγόνι και τον λαιμό του. Έπεσε ακριβώς στο καζάνι με τη βρασμένη πίσσα που είχαν ετοιμάσει οι Πάρθοι να ρίξουν στο κεφάλι των επιτιθέμενων Ρωμαίων.
  Ρητίνη χύθηκε και αρκετοί Πέρσες φοβισμένοι έπεσαν κι αυτοί στα καζάνια και ψήθηκαν ζωντανοί μέσα σε αυτά.
  Ο Όλιβερ Τουίστ, κραδαίνοντας τα ξίφη του και περνώντας ένα άλλο ξέφωτο, τραγούδησε μια ολόκληρη μπαλάντα:
  Είμαι ιππότης της Ρώμης και του σπαθιού...
  Ο Κύριος με κάλεσε σε μάχη!
  Ο κόσμος απέκτησε έναν δήμιο αμέσως,
  Και καλύτερα να επαινείς το Fortune!
  
  Αποφάσισε να αναβιώσει το μεγάλο όνειρο
  Αυτός ο άνθρωπος έγινε δυνατός σαν Θεός!
  Και ερωτεύτηκε, τη σοφία, την ομορφιά,
  Στο οποίο ενσαρκώνεται η ορμή των καρδιών στο μέταλλο!
  
  Όχι, δεν ήταν ειδωλολάτρης, ο Καίσαρας ήταν,
  Δεν ήξερε το όμοιό του στην αναλογία ...
  Και η Ρώμη με λαμπερή δόξα,
  Αψηφήστε τον φόβο-Σατανά!
  
  Όλα θα γίνουν σκόνη
  Αλλά μόνο το πνεύμα είναι αθάνατο!
  Βρείτε δύναμη στα λόγια
  Που δεν μας τα λένε δυνατά!
  
  Πιστέψτε με, ένα άτομο δεν είναι πτώμα,
  Είναι το καλύτερο, πάντα ζει...
  Η αχτίδα της δόξας δεν έχει σβήσει...
  Αστέρι στις καρδιές της αγάπης!
  
  Και τι είναι αίμα
  Μας δίνει ζωή...
  Από τον πόνο υπάρχει αγάπη
  Και κράτα την!
  
  Πίστεψε ότι δεν είσαι αδύναμος
  Και ήταν δυνατός στο πνεύμα!
  Ας χαθεί ο σκλάβος κατά τη σάρκα,
  Εμείς θα χειριστούμε το χαλινάρι!
  
  Όταν κατακτάς τη δειλία
  Και η άγρια φρίκη θα χαθεί...
  Μετά πετάς πάνω από τις στέγες,
  Οι θεοί μετρούν τα πρόσωπα!
  
  Θα έρθει ο Όλυμπος, θα ανάψει τη φωτιά,
  Και θα υπάρχει φως...
  Αλλά μην αγγίζετε τον αδύναμο ήρωα,
  Πελάτης οφθαλμίατρου...
  
  Ποιος πατάει ένα μικρό σκουλήκι,
  Ο ίδιος είναι ανάξιος στην καρδιά!
  Και το μεγάλο μου πάθος
  Κάτω από την ουρά δύο ροδέλες πιπεριού!
  
  Με λίγα λόγια, έλα Belobog,
  Θα γίνω Απόλλωνας...
  Θα διαγράψουμε μηδενικά με ένα στυλό,
  Έχουμε εκατομμύρια πίσω μας!
  Και με κάθε χτύπημα του μυώδους αγοριού που έμοιαζε με τον Ηρακλή, κάποιος έπεφτε. Και οι Πέρσες γονάτισαν και ούρλιαξαν σπαρακτικά για έλεος.
  Η πρωτεύουσα της Παρθίας είχε πέσει και η ρωμαϊκή σημαία κυμάτιζε τώρα από πάνω της.
  Οι κρατούμενοι έπεσαν με τα μούτρα και φίλησαν τα χαριτωμένα ίχνη των γυμνών ποδιών του αγοριού-θεότητας που έκανε τους κόπους του Ηρακλή.
  Ο Edmond Dartagnan πήρε το κλειδί της Ασίας στα δυνατά του χέρια και ανέβηκε στον αυτοκράτορα Ιουλιανό. Ευχαρίστησε τον κληρονόμο και του το παρέδωσε πίσω λέγοντας: "Δόξα στον Απόλλωνα".
  Ο Τζούλιαν χτίζει μια νέα πρωτεύουσα. Ο Έντμοντ άρχισε επίσης να ονειρεύεται τα πάντα σαν να ήταν λίγο επιταχυνόμενα, σαν ταινία ... Εδώ συνάντησε ξανά τον αυτοκράτορα Ιουλιανό. Το βασίλειο των Πάρθων, από το οποίο οι Ρωμαίοι νικήθηκαν τόσα προβλήματα, και ο Ιουλιανός, που ονομαζόταν ήδη Μέγας, αποφάσισαν να αποκαταστήσουν τη Βαβυλώνα.
  Η εμφάνιση του Edmond Dartagnan, του επώνυμου γιου του αυτοκράτορα και που θεωρούνταν γιος του Απόλλωνα, έγινε αντιληπτή από τους Ρωμαίους ως σημάδι των θεών.
  Μπροστά στο αγόρι, οι Vestal Virgins πασπαλίζουν ροδοπέταλα. Ο Έντμοντ τα πάτησε με τα γυμνά του πόδια και βγάζοντας περήφανα το στήθος του, βάδισε σαν θριαμβευτής. Τα πέταλα γαργαλούσαν ευχάριστα τις γυμνές της φτέρνες και η διάθεση ανέβηκε από αυτό. Ο Τζούλιαν έσφιξε το χέρι του αγοριού, που είχε κάθαρση από τη στρατιωτική εργασία, λέγοντας:
  - Ω γιε μου! Διέταξα από τους θησαυρούς που αιχμαλωτίστηκαν από τους Πάρθους να σου ρίξουν ένα χρυσό άγαλμα, βάζοντας σμαράγδια αντί για μάτια! Αφού είσαι ο γιος του Απόλλωνα, τότε είσαι σαν τον ίδιο τον Θεό της ομορφιάς και της στρατιωτικής τέχνης!
  Ο Edmond Dantes απάντησε σεμνά, σταυρώνοντας τα χέρια του πάνω από το μυώδες στήθος ενός δυνατού έφηβου:
  - Είμαι σαν θεός, είμαι άντρας!
  Ο Τζούλιαν έγνεψε στο δυνατό αγόρι, όπως ο Απόλλωνας στην εφηβεία του, και ανακοίνωσε:
  - Από την πλευρά σας και προς τιμήν της έναρξης της αναβίωσης της Βαβυλώνας, θα κανονίσουμε αγώνες μονομάχων!
  Ο Edmond είπε ειλικρινά:
  - Λιγότερο αίμα! Οι θεοί μας δεν απαιτούν θυσίες, αλλά θάρρος και γενναιότητα!
  Ο Τζούλιαν συμφώνησε με αυτό:
  - Ας το έτσι! Αλλά όσοι Πάρθοι δεν παραιτήθηκαν οι ίδιοι πρέπει να πεθάνουν σε μάχες μονομάχων για να μην προκαλέσουν νέα προβλήματα στη Ρώμη!
  Ο Edmond D'Artagnan, Jr. απάντησε σε αυτό:
  Αφήστε τους θεούς να αποφασίσουν τη μοίρα τους! Μόνο γυναίκες και παιδιά να μην συμμετέχουν σε αυτά!
  Ο Τζούλιαν απάντησε διφορούμενα:
  - Όσοι δεν είναι επικίνδυνοι για εμάς δεν θα συμμετέχουν στο χορό του θανάτου!
  Το άγαλμα του Έντμοντ Ντ' Αρτανιάν ήταν ακόμα πιο ψηλό από το πραγματικό μέγεθος και τα σμαραγδένια μάτια έκαιγαν. Στα χέρια του, το αγόρι-θεότητα κρατούσε δύο σπαθιά με ατσάλινες λεπίδες και λαβές στολισμένες με ρουμπίνια. Οι ανακουφιστικοί μύες ήταν αρκετά συνεπείς με τον αρχικό.
  Στη συνέχεια έγινε ένα πλούσιο γλέντι και ήδη κατά τη διάρκεια της γιορτής πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας μονομάχων. Δύο καλά πλυμένοι και λαδωμένοι Πάρθοι πολέμησαν. Επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο με ξίφη. Ο μεγαλύτερος έχασε πολλά χτυπήματα του ξίφους στο στήθος και το στομάχι, σωριάστηκε στην άμμο. Ο αγώνας αποδείχθηκε φευγαλέος και σχεδόν όλοι οι Ρωμαίοι, δυσαρεστημένοι με μια τέτοια έκβαση, έγειραν τα δάχτυλά τους προς τα κάτω - τελειώστε τον! Ο Όλιβερ απέφυγε. Δεν ήθελε να φανεί σκληρός ή ελεήμων.
  Ο Πάρθιος χωρίς ίχνος συνείδησης μαχαίρωσε τον συμπατριώτη του. Σε αυτό, μάλιστα, τελείωσαν οι παραστάσεις των μονομάχων. Μόνο προς το τέλος της γιορτής, όταν ο Ιουλιανός, όπως ο Νέρων, τραγούδησε ένα τραγούδι, οι στρατιώτες κλήθηκαν ξανά στο στάδιο. Αυτή τη φορά ήταν δύο έφηβοι.
  Πολέμησαν αρκετά, προκαλώντας πολλές πληγές ο ένας στον άλλο. Και στο τέλος, εντελώς εξουθενωμένοι, τρύπησαν ο ένας το στήθος του άλλου με τα ξίφη τους και πάγωσαν.
  Ο Έντμοντ χτύπησε το γυμνό του πόδι και παρατήρησε δυσαρεστημένα:
  - Εσύ ο πατέρας υποσχέθηκες ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στη μονομαχία των μονομάχων!
  Ο Τζούλιαν απάντησε αποφασιστικά, χτυπώντας τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Και αυτά δεν είναι παιδιά! Είναι ήδη δεκατεσσάρων!
  Αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε μια ορισμένη απογοήτευση στους Ρωμαίους και αποδοκίμασαν τους νεκρούς μαχητές.
  Ο Έντμοντ δεν έφερε αντίρρηση. Ο ίδιος δεν θεωρούσε παιδιά δεκατεσσάρων ετών. Αν ένα αγόρι μπορεί ήδη να είναι με μια γυναίκα, τότε δεν είναι παιδί!
  Ναι, και εκείνες τις μέρες τέτοια χρόνια στη Γασκώνη παντρεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Αρχαιότητα και Μεσαίωνας είναι ένα!
  Οι αγώνες μονομάχων ξεκίνησαν την επόμενη μέρα.
  Οι Πάρθοι πολέμησαν μεταξύ τους. Έγιναν έξαλλοι, πετάχτηκαν και μαχαίρωσαν. Χύθηκε πολύ αίμα και ιδρώτας.
  Ήδη στην πρώτη μάχη πολέμησαν είκοσι άτομα σε κάθε πλευρά. Αυτοί που βγήκαν πρώτοι με πράσινες λοβές, και οι δεύτεροι με κίτρινες. Η μάχη προχώρησε με ποικίλη επιτυχία. Κέρδισαν οι πράσινοι, από τους οποίους μόνο οι τρεις έμειναν στα πόδια τους και μάλιστα τραυματίστηκαν σοβαρά.
  Η δεύτερη μονομαχία αποδείχθηκε λίγο λιγότερο αιματηρή από την πρώτη.
  Αυτή τη φορά υπήρχαν δεκαπέντε άντρες σε κάθε πλευρά. Άλλα σε πορτοκαλί επιδέσμους, άλλα σε μπλε. Οι βαριές μπότες χτυπάνε στην άμμο. Οι ίδιοι οι μονομάχοι είναι ημίγυμνοι, πολλοί είναι τριχωτές, οπότε το θέαμα είναι αρκετά βάρβαρο και τεταμένο. Το πορτοκαλί φάνηκε να είναι πιο δυνατό, αν και σε γενικές γραμμές ο αγώνας αποδείχθηκε ανταγωνιστικός. Έγινε μια πεισματική ανταλλαγή χτυπημάτων, έσταζε αίμα.
  Και οι δύο πλευρές ταλαντεύονταν σαν κύμα αεράκι.
  Το πορτοκαλί αποδείχθηκε πιο δυνατό, εκ των οποίων πέντε πολεμιστές στάθηκαν στα πόδια τους. Κι εκείνους τους γαλάζιους που ήταν σωροί, αλλά σκοτώθηκαν, οι Ρωμαίοι δεν τους συγχώρεσαν.
  Οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Εδώ, για παράδειγμα, τρία λιοντάρια και πέντε Πάρθοι με αμβλύ σπαθιά. Η μπάνια αποδείχθηκε αιματηρή ... Αυτή τη φορά η τύχη χαμογέλασε στα λιοντάρια, εκτός από τα ζώα, επίσης, και τα ξίφη δόθηκαν στους αιχμαλώτους κοντά, σκουριασμένα και όχι ακονισμένα για πολύ καιρό.
  Στη συνέχεια, έφηβοι μπήκαν στο ρινγκ, οπλισμένοι μόνο με στιλέτα. Ακούγονταν τόσα πολλά ουρλιαχτά, ουρλιαχτά, δαγκώματα. Μπλέκονταν σε μια αγκαλιά και μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλον με τις πόντους τους, κτυπούσαν, κλωτσούσαν. Τα αγόρια ήταν τόσο εξαγριωμένα που δεν έβλεπαν καν ποιος ήταν σε ποια ομάδα. Απλώς σκότωσαν ο ένας τον άλλον, ακρωτηριάστηκαν και τελείωσαν επί τόπου.
  Ο ένας μάλιστα έβγαλε την καρδιά του άλλου από το μυώδες στήθος του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πεθάνει από έντονο σοκ πόνου.
  Πόσο σκληρό και αηδιαστικό είναι, αλλά ταυτόχρονα αιματηρό συναρπαστικό. Όταν βιώνεις ένα μείγμα ενθουσιασμού, ευχαρίστησης και ταυτόχρονα αηδίας, όταν γυμνοί, ιδρωμένοι, ματωμένοι και κομμένοι έφηβοι βασανίζονται και δαγκώνουν ο ένας τον άλλον με όπλα.
  Και στην αρχαιότητα γεννιούνται πολλά παιδιά και μεγάλος αριθμός αγοριών συμμετέχει σε αγώνες μονομάχων. Είναι λιγότερο πολύτιμα αγαθά και δεν είναι τόσο αξιολύπητα. Συχνά οι νεαροί σκλάβοι πολεμούν εντελώς γυμνοί και πάντα ξυπόλητοι.
  Οι γυναίκες μονομάχοι είναι επίσης σχεδόν πάντα ξυπόλητες, εκτός από τις πιο διάσημες από αυτές. Τέτοια κορίτσια φορούν κομψά σανδάλια για να τονίσουν την υψηλότερη θέση τους.
  Οι σκλάβοι δεν πρέπει να φορούν παπούτσια μέχρι να ενηλικιωθούν, μόνο όταν ο καιρός είναι κρύος τους δίνουν τραχιά ξύλινα παπούτσια για να μην λυγίζουν τα πολύτιμα βοοειδή από το κρύο. Και αν ένα παιδί είναι από τη φύση του δυνατό και αντέχει το χιόνι, προτιμούν να το αφήσουν χωρίς χιτώνα. Τα παιδιά των ελεύθερων Ρωμαίων, και ιδιαίτερα των πατρικίων, φορούν σανδάλια ή παντόφλες και μπότες στον κρύο καιρό, για να είναι λιγότερο σαν σκλάβοι.
  Ο Edmond D'Artagnan είναι, φυσικά, ως γιος του θεού Απόλλωνα, πάνω από τέτοιες προκαταλήψεις. Αλλά μερικοί Πάρθοι αιχμάλωτοι, κοιτάζοντας το αγόρι με σορτς που κάθεται μόνο του δίπλα στον αυτοκράτορα, προφανώς τον μπέρδεψαν για τιμητικό κόζνικ και ψιθύρισαν.
  Και η ακοή του Έντμοντ είναι πολύ οξεία, και είναι δυσάρεστο όταν σε σκέφτομαι έτσι. Δύο ημίγυμνες σκλάβες πλησίασαν τον πρίγκιπα και άρχισαν να κάνουν ευχάριστα μασάζ για τα γυμνά πόδια του αγοριού. Νιώθω τόσο ωραία να σε αγγίζουν Ασιάτισσες. Προφανώς, και αιχμάλωτοι σκλάβοι στην κατακτημένη Παρθία.
  Μόνο ένας από τους έφηβους έμεινε στα πόδια του, ο οποίος όμως και αυτός δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος λόγω πολυάριθμων τραυμάτων και στάθηκε στα τέσσερα.
  Ο επόμενος αγώνας ήταν λίγο πιο εξωτικός. Τέσσερις κροκόδειλοι εναντίον δύο δωδεκάδων Πάρθων με ραβδιά. Και μόνο ένας είχε ένα τσεκούρι στα χέρια του. Αλιγάτορες όρμησαν στους κρατούμενους και εκείνοι χτύπησαν με ξύλα σε απάντηση. Κάποιοι Πάρθοι τράπηκαν σε φυγή. Ο κροκόδειλος είναι ένα πολύ τρομακτικό ζώο. Όπως χτυπάει το στόμα, έτσι και ο δαγκωμένος Πάρθιος πέθανε σε τέτοια δόντια.
  Και ο άλλος πολεμιστής έχει ήδη χάσει τα πόδια του και το άλλο χέρι. Και οι κροκόδειλοι μονομάχοι τρώνε πολύ με απόλαυση.
  Ένας ψηλός Πέρσης με τσεκούρι έκοψε τον αλιγάτορα με τσεκούρι. Δεν αντέδρασε καν: αποδείχθηκε τόσο δυνατό δέρμα. Και όλα χτυπούν στη σειρά και ορμάουν να κατασπαράξουν όλους όσους έχουν πέσει κάτω από τους κυνόδοντες.
  Το αιματηρό χάος εμφανίστηκε. Και άρχισε να απλώνεται σε άμμο και χαλίκι.
  Ο Edmond D'Artagnan άρχισε να φλερτάρει με σκλάβες... Και ξύπνησε!
  
  Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο Στάλιν επιτέθηκε προδοτικά στους συμμάχους και ξεκίνησε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Τα σοβιετικά στρατεύματα πέτυχαν αρχικά σημαντική επιτυχία, αλλά η ευτυχία στον πόλεμο είναι μεταβλητή.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Στις 30 Μαΐου 1945, ένας νέος πόλεμος ξεκίνησε μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και των Συμμαχικών δυνάμεων. Ο Στάλιν αποφάσισε ότι η Δύση έπρεπε να καταργηθεί πριν αποκτήσει μια ατομική βόμβα.
  Και άρχισε ο πόλεμος. Η ΕΣΣΔ είχε περίπου επτά εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικούς στο μέτωπο. Η Δύση είχε περίπου τον ίδιο αριθμό πεζικού διαφόρων ειδών. Και διαφορετικές χώρες. Οι σύμμαχοι έχουν περισσότερα από είκοσι χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα εναντίον δεκαπέντε Σοβιετικών. Είναι αλήθεια ότι η ΕΣΣΔ έχει βαριά IS-2, ενώ οι σύμμαχοι πρακτικά δεν έχουν τέτοια τέρατα. Ίσως, εκτός από είκοσι τανκς Tortila βάρους ογδόντα τόνων. Όμως οι σύμμαχοι έχουν τα "Pershings", τα οποία είναι ανώτερα από τα T-34-85 σε οπλισμό και μετωπική θωράκιση, και "Churchill", τα οποία είναι πολύ καλύτερα θωρακισμένα από τα τριάντα τέσσερα.
  Υπάρχει επίσης, αν και όχι ένα τεράστιο "Superpershing" με ένα ισχυρό και μακρόκαννο πυροβόλο 90 χιλιοστών σε μήκος κάννης 73 EL και παχύτερη μετωπική θωράκιση. Είναι επίσης ένα πολύ επικίνδυνο αυτοκίνητο. Αλλά ο πιο ογκώδης "Σέρμαν". Σε πανοπλίες και οπλισμό, αυτό το τανκ είναι κοντά στα τριάντα τέσσερα. Στην ορατότητα, ακόμα καλύτερα στην οπτική. Οι ταχύτητες είναι κατά προσέγγιση, όπως και το βάρος. Ο "Σέρμαν" είναι πραγματικά ψηλός και λιγότερο σταθερός, είναι πιο δύσκολο να το κρύψεις. Αλλά είναι πολύ πιο ήσυχο στην κίνηση. Το T-34-85 είναι πολύ πιο δυνατό.
  Είναι αλήθεια ότι το σοβιετικό αυτοκίνητο ντίζελ έχει μεγάλο απόθεμα ισχύος και καίει λιγότερο.
  Μερικοί Shermans - "Firefly" είναι εξοπλισμένοι με ένα όπλο δεκαεπτά ποδιών και είναι ανώτεροι από τα τριάντα τέσσερα και τη δύναμη διάτρησης πανοπλίας του όπλου. Αλλά αυτά δεν είναι τα πιο μαζικά.
  Σε γενικές γραμμές, οι σύμμαχοι δεν φαίνεται να είναι πιο αδύναμοι στην ξηρά. Έχουν αρκετά πολυβόλα και υποπολυβόλα.
  Αλλά το σοβιετικό πεζικό είναι πιο σκληραγωγημένο και έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε βαριές μάχες με τον εχθρό. Από αυτή την άποψη, ο Κόκκινος Στρατός είναι ισχυρός.
  Στην αεροπορία, η υπεροχή των δυνάμεων είναι με το μέρος των συμμάχων. Ειδικά στο μπόμπερ. Και ειδικά σε τετρακινητήρια αεροσκάφη. Τα σοβιετικά μαχητικά είναι καλύτερα στον ελιγμό των συμμαχικών οχημάτων, αλλά κατώτερα σε οπλισμό και ταχύτητα.
  Φυσικά, η απόφαση του Στάλιν είναι, εκ πρώτης όψεως, ένα στοίχημα. Αλλά οι σοβιετικοί άσοι είναι καλύτεροι και πιο παραγωγικοί από τους δυτικούς. Και το πιο σημαντικό, βασίστηκα στην έκπληξη.
  Και αυτή είναι μια μεγάλη δύναμη όταν επιτίθεται ξαφνικά. Και τότε ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να αιφνιδιάσει τους συμμάχους. Και ας τους τσακίσουμε.
  Εδώ έγινε ένα ξαφνικό και πολύ δυνατό χτύπημα.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα τις πρώτες κιόλας μέρες μπήκαν μέσα.
  Το πλήρωμα της Ελισάβετ πολέμησε στο SU-100 και έστειλε βλήματα μετά από οβίδα.
  Η κοπέλα πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο μοχλό, και σαν να ανατινάχθηκε με θανατηφόρα δύναμη.
  Εδώ είναι οι γυναίκες που χρειάζεστε.
  Και κόβουν όμορφα σε πατάτες.
  Η Ελισάβετ, συντρίβοντας τα στρατεύματα των συμμάχων, εξέδωσε:
  - Η χαρά μας περιμένει, η υψηλότερη τάξη!
  Η Αικατερίνα κοπάνησε με τη βοήθεια του γυμνού, λαξευμένου ποδιού της και τσίριξε:
  - Για να χαρείς τη νίκη και να μην θρηνήσεις την πίκρα της ήττας, χρειάζεσαι τον ιδρώτα της επιμέλειας και μια σπίθα ταλέντου!
  Η Έλενα κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της και κλείνοντας το μάτι:
  - Ένας στρατιώτης νιώθει στην καρδιά του πότε να πάει στην επίθεση, και ένας πολιτικός που έχει από καιρό στο συκώτι στέλνει για σφαγή!
  Η Efrosinya πίεσε τη γυμνή της φτέρνα στο πεντάλ, έστειλε ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης και έβγαλε:
  - Τον στρατιώτη επισκέπτονται μερικές φορές αμφιβολίες για την ικανότητα της διοίκησης, αλλά ο πολιτικός, χωρίς καμία αμφιβολία, δεν είναι ικανός, ότι στην ικανότητα να λέει ψέματα!
  Το SU-100 διείσδυσε με σιγουριά σε όλα τα συμμαχικά άρματα μάχης από μεγάλη απόσταση και έδειξε την αποτελεσματικότητά του.
  Η Ελισάβετ κλώτσησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και έτριξε:
  - Στρατιώτης είναι γιος αετού που ραμφίζει έναν αντίπαλο και φτερουγίζει στον ουρανό, πολιτικός είναι γιος αλεπούς που σκάει στο κεφάλι και γουρούνια στο περιθώριο!
  Η Αικατερίνα γρονθοκόπησε με τη βοήθεια μιας γυμνής, στρογγυλής, ροζ φτέρνας και ούρλιαξε:
  - Στη μάχη, ο γενναίος τον νίκησε πριν αρχίσει ο αγώνας, ο δειλός έχασε χωρίς να μπει στη μάχη, ο πολιτικός απάτησε και πριν από τη μοιρασιά των τροπαίων!
  Η Έλενα γέλασε, έσπρωξε την κόκκινη θηλή της προς τα κάτω, έστειλε μια θανατηφόρα εκμηδένιση του θανάτου και τσίριξε:
  - Σε μια μάχη, οι δυνάμεις είναι πάντα άνισες, κάποιος είναι πιο δυνατός, κάποιος είναι πιο αδύναμος και όλοι είναι εξίσου καλοί στο να παίζουν πολιτική!
  Η Ευφροσινία, επίσης, χτυπάει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα βουητά της, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Στη μάχη, ένας στρατιώτης σκαρφίζεται από ένα πολυβόλο, και ένας πολιτικός στο πίσω μέρος χτυπάει τη γλώσσα του χωρίς αποτέλεσμα!
  Η Ελισάβετ σημείωσε καθώς πυροβόλησε τα συμμαχικά τανκς:
  - Ένας στρατιώτης δεν χρειάζεται να τον παρακινήσει σε ένα κατόρθωμα - είναι πάντα έτοιμος και ένας πολιτικός θα σε κατηγορήσει ανά πάσα στιγμή!
  Η Αικατερίνα, με τη βοήθεια της γυμνής φτέρνας της, έσπασε ένα άλλο τανκ και τσίριξε:
  - Ένας στρατιώτης, σαν γάτα, έχει εννιά ζωές, κι ένας πολιτικός, σαν διάβολος, έχει ένα εκατομμύριο μάσκες!
  Η Έλενα με μεγάλη δραστηριότητα εκτόξευσε θανατηφόρα βλήματα στον εχθρό και τσούξε:
  - Ένας στρατιώτης, ακόμα κι αν είναι σωματικά άρρωστος, είναι ψυχικά υγιής, και ένας πολιτικός διακατέχεται πάντα από μια οδυνηρή επιθυμία να βιδώσει τον ψηφοφόρο!
  Η Efrosinya σημείωσε επιθετικά, στέλνοντας κοχύλια θανατηφόρου δύναμης με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  - Τα ρομπότ δεν μπορούν να αρρωστήσουν, οι πραγματικοί στρατιώτες δεν τα παρατάνε και οι πολιτικοί από τη φύση τους δεν μπορούν παρά να τα σκάσουν!
  Η μηχανή συνέχισε να εξοντώνει τους συμμάχους. Επιπλέον, το στέγνωμα τρύπησε και τα όπλα και το εχθρικό πεζικό.
  Και οι Σοβιετικοί πιλότοι πολέμησαν επίσης στον ουρανό.
  Οι τέσσερις καλλονές επιτέθηκαν στον ουρανό. Πολέμησαν σαν γίγαντες με μπικίνι και ξυπόλητοι.
  Τόσο όμορφα και μαχητικά κορίτσια.
  Η Natasha Sokolovskaya έριξε τον εχθρό από τον μαχητή της, χτύπησε το αυτοκίνητο και φώναξε:
  - Ένας πολεμιστής είναι ένας πολεμιστής τρεις φορές, ένας πολιτικός είναι ένα γουρούνι ένα εκατομμύριο φορές!
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα χτύπησε επίσης το μαχαίρι με τα γυμνά της δάχτυλα και έτριξε:
  - Ο στρατιώτης είναι πρώτα απ' όλα άνθρωπος και δεύτερον πολεμιστής, ο πολιτικός είναι γουρούνι στον πρώτο βαθμό και η αλεπού στον δεύτερο!
  Η Akulina Orlova, συνθλίβοντας τους Ναζί και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της, σημείωσε:
  - Μια ξυπόλυτη γυναίκα μπορεί να ξεπεράσει κάθε παπουτσή, είναι εύκολο για τα πόδια της χωρίς παπούτσια, είναι δύσκολο να ζήσει χωρίς μυαλό!
  Η Mirabela Magnetic το πήρε και με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της έστειλε ένα δώρο θανάτου και τσίριξε:
  - Μια γυναίκα δεν ντρέπεται να καμαρώνει το γυμνό της τακούνι, είναι πολύ χειρότερο αν ένας άντρας σε σπαθίσει και σου κόψει τρία δέρματα!
  Η κοπέλα πάλεψε στον αέρα απελπισμένα και επιδέξια. Κατέρριψαν συμμαχικά αεροπλάνα.
  Η Νατάσα, μια πολεμίστρια με μπικίνι, χτύπησε ένα άλλο εχθρικό αυτοκίνητο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Ένας πολιτικός μπορεί να σπρώχνει σαν τανκ, αλλά η πανοπλία του είναι σαν λεκτική ζελέ διάρροιας!
  Η Αναστασία, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπώντας τον εχθρό, εξέδωσε:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να κολλήσει ψείρες σε μια εκστρατεία, αλλά ένας πολιτικός που είναι στα μετόπισθεν είναι ήδη ψείρα κοπριάς στο επάγγελμα, ακόμα και γουρούνια όλη την ώρα!
  Η Ακουλίνα, μια σκληρή πολεμίστρια, χαστούκισε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και έδωσε έξω:
  - Πολιτικός είναι εκείνο το πρόβατο από το οποίο δεν θα πάρεις μαλλί για μπότες από τσόχινα, αλλά μόνος σου θα σαλπάρεις λαχανόσουπα με παπουτσάκια!
  Η Μιραμπέλα συμφώνησε πλήρως με αυτό και φώναξε με το πελεκημένο γυμνό της πόδι:
  - Ένα γουρούνι δίνει στους ανθρώπους κρέας και μπέικον, και ένας γουρούνι πολιτικός κρεμάει μόνο χυλοπίτες στα αυτιά του και βάζει τυρί σε μια ποντικοπαγίδα!
  Η Νατάσα χρησιμοποίησε την τεχνική της κάννης, κατέρριψε ένα άλλο αεροπλάνο και τσίριξε:
  - Η ομιλία του πολιτικού είναι ένας συμπαγής χυλός και μια κουκούλα υποσχέσεων, και σε αυτόν λίγο τυρί από μια ποντικοπαγίδα, τέτοια φαγητά δεν προκαλούν παρά έλκος απογοήτευσης!
  Η Αναστασία γέλασε και, κλείνοντας το μάτι στα ζαφείρια μάτια της, χαμογελώντας έξυπνα, είπε:
  - Ο στρατιώτης αγαπά τις γυναίκες και την Πατρίδα, ο ίδιος ο πολιτικός είναι σαν μια ιδιότροπη γυναίκα και αγαπά την εξουσία πάνω στην Πατρίδα!
  Η Ακουλίνα παρατήρησε επιθετικά, κλείνοντας το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια της και χρησιμοποιώντας τα γυμνά της πόδια:
  - Ένας στρατιώτης θέλει να καταφέρει ένα κατόρθωμα και να γίνει ήρωας, ένας πολιτικός πάντα βρίσκει την ευκαιρία να διαπράξει κακία και να πάρει μια ανταμοιβή!
  Η Μιραμπέλα με μεγάλη εξυπνάδα και έξοχη ευφυΐα παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Εάν ένας στρατιώτης δεν μετράει τα αστέρια, τότε αργά ή γρήγορα θα τα κερδίσει στους ώμους, αλλά ένας πολιτικός, θεωρώντας τον εαυτό του αστέρι, δεν άξιζε ούτε έναν σταυρό στον τάφο του!
  Στα αεροπλάνα, τα κορίτσια έβαλαν γρήγορα λογαριασμούς. Μα φυσικά οι μάχες ήταν σκληρές.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα τις πρώτες κιόλας μέρες διέρρηξαν βαθιά τις άμυνες και σφηνώθηκαν στις εχθρικές θέσεις.
  Το τανκ IS-3 μόλις είχε αρχίσει να φτάνει στο μέτωπο. Αυτό το μηχάνημα έχει έναν πολύ καλό πυργίσκο - ειδικά όσον αφορά την μετωπική θωράκιση. Είναι αλήθεια ότι η ίδια η δεξαμενή είναι τρεις τόνους βαρύτερο από το IS-2 με παρόμοιο πλαίσιο και κινητήρα.
  Η Αλένκα οδηγεί αυτό το αυτοκίνητο με άλλα κορίτσια. Και το τανκ πολεμά αδιαπέραστο στο μέτωπο για τα πυροβόλα των συμμάχων.
  Η Αλένκα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πυροβόλησε τον εχθρό, χώρισε την πανοπλία του Σέρμαν και κελαηδούσε:
  - Ένας στρατιώτης δεν βρίσκει πάντα μια θέση κάτω από τον ήλιο, αλλά η ψυχή του είναι φωτεινή, ένας πολιτικός παίρνει μερικές φορές τη θέση ενός φωτιστή, αλλά ο ίδιος ο διάβολος είναι στο πνεύμα!
  Η Anyuta πυροβόλησε επίσης τα πολυβόλα της και παρατήρησε έξυπνα:
  - Ο στρατιώτης ψάχνει τη δόξα και θέλει να επιβιώσει, ο πολιτικός έχει ήδη βρει την ντροπή και θέλει να ζήσει μεγαλόπρεπα!
  Η Άλλα, αυτό το κοκκινομάλλης κορίτσι με εξαγριωμένη δύναμη, έστειλε ένα βλήμα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και τσίριξε:
  - Ένας στρατιώτης χαιρετίζει, και μένει με τιμή, ένας πολιτικός γλιστράει ένα γουρούνι, και ο ίδιος μένει ψαχτόχοιρος!
  Η Μαρία, αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά, πάτησε το μοχλό με τη γυμνή φτέρνα της, στέλνοντας ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου και κελαηδούσε:
  - Η υπηρεσία του στρατιώτη δεν επιτρέπει να μεγαλώσει η κοιλιά, αλλά έχοντας χάσει μια κοιλιά, ένας πολεμιστής κερδίζει την αθανασία στις καρδιές των ανθρώπων και ένας πολιτικός, έχοντας φτιάξει μια κοιλιά, παραμένει μόνο στο συκώτι!
  Ο Ολυμπιάς, χτυπώντας τον εχθρό με τα γυμνά τακούνια του, εξέδωσε:
  - Ο φαντάρος δεν λυπάται το στομάχι και δεν έχει κοιλιά για ότι μας αγαπάνε τα κορίτσια, ο πολιτικός τρέμει από το στομάχι και δούλεψε το μαμούθ, και γι' αυτό μας μισούν οι ψηφοφόροι!
  Τα κορίτσια, όπως μπορείτε να δείτε, έχουν αποκλίνει εντελώς. Και βρίσκονται στο τανκ IS-3 που μαίνεται σαν γίγαντες.
  Και νίκησε τα στρατεύματα των συμμάχων.
  Ο Τσόρτσιλ και ο Τρούμαν απλώς κούνησαν το κεφάλι τους. Έτσι αποδείχθηκε μια καταστροφική ήττα των στρατευμάτων τους. Ο Κόκκινος Στρατός είχε ήδη φτάσει στον Ρήνο, σχηματίζοντας αρκετούς λέβητες.
  Ωστόσο, δεν έχουν κριθεί όλα ακόμη. Συμμαχικά αεροπορικά πιεστήρια. Τα βομβαρδιστικά είναι πολύ ισχυρά και με κολοσσιαία φονική δύναμη.
  Το B-29 είναι γενικά πολύ επικίνδυνο με δώδεκα πολυβόλα. Είναι τόσο εύκολο που δεν μπορείς να τον σταματήσεις.
  Και αρκετά γρήγορα. Συγκρίσιμο σε ταχύτητα με το Yak. Όχι, δεν μπορείς απλά να το πάρεις.
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι πολύ επιθετικά και όμορφα στη σοβιετική αεροπορία και δεν μπορείς να τα σταματήσεις τόσο εύκολα. Μπορούν να καταρρίψουν οποιοδήποτε αεροπλάνο.
  Ακόμα και το τρομερό B-29, που έχει θανατηφόρα δύναμη. Και τους γκρεμίζει όλους.
  Στο τιμόνι του αεροπλάνου κάθισε για παράδειγμα η Σταλενίδα. Και κατέρριψε ένα αμερικανικό αυτοκίνητο από το LA-7 της, κραυγάζοντας:
  - Μια ξυπόλητη κοπέλα είναι πιο ευτυχισμένη από μια γριά που την πέταξαν οι τσαρλατάνοι, υποσχόμενη αιώνια νιότη και πλούτο, αλλά αντί για νεανικό δέρμα, ξέσκισαν τρία δέρματα!
  Η κοπέλα πάτησε τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γκρέμισε έναν άλλο εχθρό και τσίριξε:
  - Ο στρατιώτης δεν είναι ακόμα αρκετά στρατηγός, δεν είναι κατώτερος από αυτόν σε ευρηματικότητα και θάρρος, ο πολιτικός δεν είναι εντελώς σατανάς, αλλά για να κάνει κακία, έχει ακόμα κάτι να μάθει από τον διάβολο!
  Η Steelenida είναι ένα πολύ κουλ και ριψοκίνδυνο κορίτσι.
  Εδώ χτυπά το εχθρικό αεροπλάνο. Τον νοκ άουτ με κολοσσιαία ακρίβεια και λέει:
  - Η γυμνή γυναικεία φτέρνα είναι στρογγυλή και σαγηνευτική, οι γυμνοί βασιλιάδες με τους οποίους εμφανίζονται μπροστά μας οι πολιτικοί όταν σκίζεται η μάσκα, στρογγυλεμένη στην ομιλία, αλλά αποκρουστική!
  Η πολεμίστρια δείχνει τα ακροβατικά και την καταστροφή της. Και αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό.
  Οι σύμμαχοι πιέζονται από τους μαχητές μας. Αλλά και τα αμερικανικά στρατεύματα δεν πολεμούν τόσο άσχημα.
  Στρατιώτες από την Αμερική πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια. Οι άνθρωποί τους είναι οπλισμένοι, από παιδική ηλικία και ξέρουν να χτυπούν με όπλα και τουφέκια. Και οι Αμερικάνοι έχουν καλά υποπολυβόλα.
  Αφού αμβλύνθηκε κάπως η επίδραση του αιφνιδιασμού, οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού άρχισαν να αυξάνονται.
  Ωστόσο, η Αμερική και η Βρετανία είναι ισχυρές χώρες με πολλές αποικίες.
  Και ακόμη και στον αέρα οι μάχες βράζουν επί ίσοις όροις.
  Και οι πιλότοι των συμμάχων δεν είναι κακοί.
  Η Natasha Sokolovskaya, τσακωμένη και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το πήρε και είπε έξυπνα:
  - Ο πιλότος δεν γεννιέται φτερωτός, παίρνει φτερά στον αγώνα, ο πολιτικός δεν γεννιέται με μύτη, αλλά αφήνει τους ψηφοφόρους με μύτη χωρίς δυσκολία!
  Η Αναστασία, γκρεμίζοντας ένα άλλο αυτοκίνητο, κελαηδούσε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της και κλείνοντας το μάτι:
  - Η ικανότητα του στρατιώτη γεννιέται στην αγωνία, η πολιτική δεξιοτεχνία γεννά την αγωνία των ψηφοφόρων!
  Η Ακουλίνα σημείωσε, πυροβολώντας με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων της στα λαξευμένα πόδια της:
  - Ένας στρατιώτης δεν είναι ακόμα κύριος, αλλά μαθαίνει από μάχη σε μάχη, ο πολιτικός δεν είναι πια άγγελος και γίνεται ατημέλητος από τη μια προεκλογική εκστρατεία στην άλλη!
  Ο Μιραμπέλα, αποκόπτοντας τους εχθρούς με τη βοήθεια πολύ εύστοχων και ακριβών εκρήξεων, εξέδωσε:
  - Ο γεννημένος για να σέρνεται δεν μπορεί να πετάξει, αλλά ένας σκλάβος από τη γέννησή του είναι σε θέση να πετάξει μέχρι το θρόνο αν έχει την επιμονή ενός δρυοκολάπτη, τη διάνοια μιας κουκουβάγιας και την προοπτική ενός αετού!
  Κατέρριψαν αυτοκίνητα περίφημα ... Ο Κόκκινος Στρατός έσπασε στη Ρώμη. Εκεί τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι Ιταλοί κομμουνιστές. Και πολλές άλλες εθνικότητες.
  Ξεκίνησε η εκστρατεία απελευθέρωσης του Κόκκινου Στρατού στην Ευρώπη. Και αναπτύχθηκε με μεγάλη επιτυχία. Αν και οι απώλειες ήταν πολύ μεγάλες.
  Ένα μήνα μετά την έναρξη της επίθεσης, τα σοβιετικά στρατεύματα πλησίαζαν ήδη το Παρίσι.
  Ακόμη και οι μαζικοί βομβαρδισμοί δεν μπορούσαν να τους σταματήσουν. Υπήρχε μια αργή αλλά σταθερή πρόοδος. Και οι απώλειες ήταν ανακτήσιμες.
  Υπήρξε μια πορεία αναπλήρωσης, στρατολογήθηκαν και στρατιώτες από την Ευρώπη.
  Οι Πολωνοί, οι Ρουμάνοι και οι Ούγγροι πολέμησαν επίσης με τους συμμάχους. Υπήρχε μια τεράστια επίθεση σε εξέλιξη.
  Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί έχασαν ξεκάθαρα, αλλά συνέχισαν τον πόλεμο...
  Στις 3 Ιουλίου 1945, τα σοβιετικά στρατεύματα εισήλθαν στο Παρίσι. Σφοδρές μάχες ξέσπασαν στην πόλη.
  Οι σύμμαχοι είχαν ήδη υποστεί ανεπανόρθωτες απώλειες και αντιστάθηκαν νωχελικά. Η ήττα των δυτικών στρατών έγινε σχεδόν με ρυθμό αστραπής. Ο Στάλιν ήταν πολύ ευχαριστημένος.
  Ναι, είναι κακό, φυσικά, αλλά πρακτικό. Και τα στρατεύματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας προσπαθούσαν απεγνωσμένα να προλάβουν.
  Και ο λογαριασμός των κρατουμένων έφτασε σε εκατομμύρια, και το εργατικό δυναμικό εξακολουθεί να είναι πολύ απαραίτητο στα στρατόπεδα.
  Ο Ιωσήφ Στάλιν παρατήρησε σοφά:
  - Ο πιο δυνατός κερδίζει στον πόλεμο, και η μεγαλύτερη δύναμη είναι στην πονηριά, έτσι η αλεπού θα καταλαμβάνει πάντα το λιοντάρι!
  Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Μπροστά από τη Βρετανία, η οποία προστατεύεται από έναν πολύ ισχυρό στόλο.
  
  Το σοβιετικό υποβρύχιο "Pioneer" με πλήρωμα κοριτσιών επιτίθεται στους Βρετανούς.
  Η κοπέλα Νικολέττα στέλνει μια τορπίλη στον Άγγλο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και τσιρίζει:
  - Ο στρατιώτης το παίρνει όχι τόσο με το ζόρι όσο με την εφευρετικότητα, ο εγκέφαλος είναι το πιο δυνατό μέρος του σώματος, αν και δεν έχει μύες, και η γλώσσα είναι το πιο βλαβερό, αν και πίσω από τα δόντια!
  Η Tamara, στέλνοντας επίσης μια τορπίλη με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σημείωσε:
  - Ο στρατιώτης σφίγγει το ζωνάρι για να είναι πιο εύκολο να τρέξει, η πολιτική κάνει τους ψηφοφόρους να σφίξουν το ζωνάρι, και σκορπίζουν!
  Η Aurora εκτόξευσε επίσης μια τορπίλη στον εχθρό και έτριξε:
  - Ο στρατιώτης έχει πνευματικά φτερά και έναν αετό στην ψυχή του, ο πολιτικός έχει ένα γουρούνι στο πνεύμα του και μια ψυχή χειρότερη από το γουρούνι!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια θα γελάσουν και θα πάρουν κάτι αστείο και θα τραγουδήσουν, προς δόξα της Ρωσίας.
  Και πίσω στον αγώνα...
  Αποδεικνύεται ότι είναι ένας πλήρης πόλεμος. Η Γαλλία έχει ήδη καταληφθεί και ο Κόκκινος Στρατός έχει περάσει τα Πυρηναία. Η ώρα της νίκης πλησιάζει όλο και περισσότερο.
  Εδώ είναι τα κορίτσια στα τέλη Ιουλίου στη Μαδρίτη.
  Οι αιχμάλωτοι στρατιώτες αναγκάζονται να φιλήσουν τα γυμνά πόδια τους. Το κάνουν με ενθουσιασμό.
  Η Ζόγια παρατηρεί χαμογελώντας:
  - Η γλώσσα ενός άντρα γλείφει πρόθυμα τη γυμνή φτέρνα μιας γυναίκας, αλλά οι ανόητοι άνδρες ακόμη πιο πρόθυμα επιτρέπουν να τους τσακίσουν οι γλωσσοδέτες πολιτικοί!
  Ο Αυγουστίνος, του οποίου τα γυμνά πόδια πλημμύρισαν με φιλιά από άντρες, παρατήρησε ορθολογικά:
  - Οι πολιτικοί έχουν μακριές γλώσσες, αλλά πολύ κοντά χέρια για να εκπληρώσουν την υπόσχεση για αδιάστατα στόματα!
  Η Σβετλάνα, της οποίας τα γυμνά πέλματα, ελαφρώς σκονισμένα αλλά κομψά, έγλειφαν από δύο νεαρούς, παρατήρησε:
  - Όποιος έχει τη διάνοια, οι μύγες ραμφίζουν τις ομιλίες των πολιτικών με μέλι, και ποιος έχει την απληστία των αρουραίων, σπεύστε να ελευθερώσετε τυρί σε μια ποντικοπαγίδα!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια, ήταν πολύ διασκεδαστικό και ευχάριστο με τον δικό του τρόπο ...
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε επίσης με τις συμμαχικές δυνάμεις. Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά του δάχτυλα και είπε:
  - Οι πολιτικοί σπάνια είναι ανόητοι, αντίθετα, πιο συχνά ανόητοι είναι εκείνοι που βάζουν τη φωνή τους ως μελωδικός πολιτικός, κινδυνεύοντας να χτυπηθούν στα αυτιά για αυτό και να μείνουν χωρίς παντελόνι!
  Η Margarita Korshunova, πολεμώντας με έναν ισχυρό στρατό, και επίσης πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έδωσε έξω, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο πολιτικός είναι πορτοφολάς ο ίδιος, και είναι χαρτζιλίκι, και η τσέπη του δεν έχει πάτο, αλλά μπορεί να βγάλει από αυτήν μόνο ένα σύκο για τους ψηφοφόρους!
  
  Το αγόρι και το κορίτσι γέλασαν και έβγαλαν τα μαργαριταρένια και πολύ αστραφτερά δόντια τους.
  Ο Oleg Rybachenko, δίνοντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα του, σημείωσε:
  - Ο εισβολέας πατάει το χώμα με τις μπότες του, και η γυναίκα πατάει τον άντρα με τα ξυπόλυτα πόδια της, η γη στενάζει από τον πόνο, ο άντρας γελάει από χαρά!
  Η κοπέλα Μαργαρίτα έδωσε σειρά και συνέχισε:
  - Ο στρατιώτης δεν θέλει να σκοτώσει, αλλά κάνει το καθήκον του ευσυνείδητα, ο πολιτικός διψάει για αίμα, και δεν έχει ούτε μια ουγγιά συνείδηση!
  Τα παιδιά πάλεψαν και έδειξαν τις υψηλότερες μαχητικές τους ικανότητες.
  Το Γιβραλτάρ ήδη δέχεται έφοδο από τον Κόκκινο Στρατό.
  Η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται. Τα κορίτσια, φυσικά, είναι σχεδόν γυμνά μόνο με λεπτή κιλότα και μαυρισμένα.
  Η Αλίκη πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι, κροτάλισε το τανκ του Τσάλεντζερ και ούρλιαξε:
  - Ένας στρατιώτης δεν είναι χάμστερ για να τα μαζέψει, ούτε γοφάρι για να κρυφτεί, ούτε αρουραίος για να ροκανίσει μόνος του, αλλά έχει πραγματικά λιοντάρι όταν παλεύει για έναν δίκαιο σκοπό!
  Η Αγγελική, ελευθερώνοντας μια θανατηφόρα έκρηξη και στέλνοντας ένα δώρο θανάτου με τη γυμνή της φτέρνα, φώναξε:
  - Ο στρατιώτης είναι μάχιμη μονάδα, ο πολιτικός είναι απλώς ένα μαχητικό μηδέν!
  Η Αλίκη, επιτιθέμενη και πυροβολώντας, είπε:
  - Ένας πολιτικός δεν είναι στρατιώτης ή πολεμιστής, αλλά σκοτώνει πολύ αποτελεσματικά με μακριά γλώσσα και σκίζει τη στέγη από τους μεντεσέδες της!
  Η Αγγελική, κόβοντας τους στρατιώτες των συμμάχων και τους τεμαχίζει, πρόδωσε, δίνοντας δώρο θανάτου με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Ο δικτάτορας αφαιρεί επίσης ρινίσματα από κούτσουρα χρησιμοποιώντας μια μακριά γλώσσα, ένα πριόνι ευγλωττίας!
  Τα κορίτσια έδειξαν την τάξη τους. Το Γιβραλτάρ έπεσε. Οι αιχμάλωτοι Βρετανοί φίλησαν τα γυμνά πόδια της κοπέλας.
  Η Αλίκη παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Το πιο δυνατό κόκκαλο είναι η γλώσσα, αν δεν είναι γλωσσοδέτη!
  Η Angelica συμφώνησε πλήρως με αυτό, πιάνοντας τα πόδια ενός από τους κρατούμενους από τη μύτη με τα γυμνά της δάχτυλα:
  - Αν ένας πολιτικός έχει γλώσσα, τότε στην πολεμική δεν θα μαζεύει κόκαλα!
  Η Άλις χαμογέλασε και σημείωσε επιθετικά, κλείνοντας το μάτι ζαφείρι:
  - Πολιτικός είναι ακόμα εκείνο το φρούτο, δεν θα ωριμάσει ποτέ για να ταΐσει τους ψηφοφόρους, αλλά σάπιο από τη στιγμή που εκτίθεται για αξιολόγηση με ψηφοφορία!
  Η Αγγελική, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της, παρατήρησε:
  - Πολιτικός είναι ένα φρούτο που ξεχύνοντας το ζουμί της ευγλωττίας, μετατρέπει τους ψηφοφόρους σε λαχανικά!
  Και τα κορίτσια έπεσαν - το ένα γυμνό πέλμα ενάντια στο άλλο.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Ένα μπουκάλι βότκα μισού λίτρου είναι πιο θανατηφόρο από μια ντουζίνα Χίτλερ, οπότε ας πιούμε στο γεγονός ότι μόνο το αλκοόλ σκοτώνει τους Ρώσους!
  Μετά από αυτό, τα μέλη της Komsomol τραγούδησαν σε χορωδία.
  Ένδοξα κορίτσια της Komsomol,
  Πιστοί στη τσάρτα στον μεγάλο πόλεμο...
  Η φωνή των καλλονών είναι ηχηρή,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος στη γη!
  
  Η πατρίδα μας θα γίνει όμορφη,
  Θα φτιάξουμε έναν φωτεινό κομμουνισμό...
  Είναι επικίνδυνο να πολεμάς ενάντια στους Ρώσους,
  Ο κακός φασισμός καταστρέφεται αμέσως!
  
  Πολεμήσαμε μια φορά κοντά στη Μόσχα,
  Υπήρχαν έντονοι παγετοί.
  Ο Χίτλερ ήταν σύμμαχος με τον Σατανά
  Και τώρα ο Φύρερ έχει μηδενικά!
  
  Η Μαρία και η Lada μας βοηθούν,
  Οι αντίπαλοι ξεπερνούν γενναία...
  Δεν υπάρχουν καλύτερες ομορφιές από εμάς,
  Η αρκούδα ξέσπασε σε οργή!
  
  Αν και ο παγετός μαίνεται πολύ άγριος,
  Τα μέλη της Komsomol ορμούν ξυπόλητα...
  Συχνά είναι κρίμα να συναντάς τον Ιούδα,
  Ας τους ρίξουμε μια γροθιά στο πρόσωπο!
  
  Για τα κορίτσια, ένα που καλεί να πολεμήσει,
  Τολμήστε να δείξετε σκληρή μάχη...
  Ένα μέλος της Komsomol που δεν έχει την ψυχή του μπουμπούν,
  Οι εξετάσεις στατιστικών είναι απλά πέντε!
  
  τάξη μεγάλη κοπέλα θα δείξει
  Η δόξα θα επιβεβαιωθεί με ένα ατσάλινο σπαθί...
  Είμαστε πιο ψύχραιμοι και από τους μαύρους δαίμονες,
  Ας σπάσουμε τους Μουτζαχεντίν σε κομμάτια!
  
  Μην δίνετε έλεος στον Φύρερ
  Κορίτσια στην αιώνια δόξα για πάντα...
  Θα υπάρχει ένα αστέρι για εμάς, πιστέψτε σε μια ανταμοιβή,
  Και ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα!
  
  Δεν θα γονατίσουμε ποτέ
  Μην λυγίζετε τους ιππότες σε αιχμαλωσία ...
  Ο δάσκαλός μας είναι ο σοφός Λένιν,
  Κρίνουμε φυσικά από το μυαλό!
  
  Δεν υπάρχει Πατρίδα - Η Πατρίδα είναι πιο ακριβή,
  Ο κομμουνισμός κλονίζει τη γη...
  Χτύπησαν τον Φύρερ στο πρόσωπο,
  Πήρε μια βαριοπούλα ο κακός φασισμός!
  
  Ξέρουμε να πολεμάμε πολύ γενναία,
  Θα είμαστε σε θέση να αντέξουμε όλα τα εμπόδια με καταιγίδα ...
  Φοράει ένα κορίτσι RPG σε μια τσάντα,
  Έγραψα τον αριθμό μου στο τετράδιό μου!
  
  Κοντά στη Μόσχα, οι Ναζί δόθηκαν σταθερά,
  Τα τανκς τους έκαιγαν σαν κερί...
  Και έτρεξαν μακριά από τα δικά μας,
  Κομσομόλ κοπέλα κόβει από τον ώμο της!
  
  Δεν δίνουμε έλεος στον Χίτλερ,
  Το αυτόματο μηχάνημα του κοριτσιού μουντζουρώνει...
  Όλοι τρέχουν μακριά χάνοντας τα καθάρματα,
  Η σταθερότητα του ρωσικού πνεύματος είναι μονόλιθος!
  
  Έχουμε φονικούς πυραύλους,
  Ένα αεροπλάνο απογειώνεται πάνω από τα αστέρια...
  Ψάλλονται ηρωικά κατορθώματα,
  Έτρεξε σαν αετός σε πτήση!
  
  Είμαστε τρελά κορίτσια της Κομσομόλ,
  Όλοι οι κακοί γεννήθηκαν για να τρέχουν...
  Τα δάχτυλα των γυμνών μας ποδιών,
  Να πετάξουν εύστοχες χειροβομβίδες!
  
  Τι φασίστας πιστεύει ότι θα πάρεις
  Θα πάρεις φωτιά σαν αράχνη...
  Οι δαίμονες θα βασανίζονται στον κάτω κόσμο,
  Ποιος υπηρέτησε τον Αδόλφο - Σατανά!
  Τα ερπετά χτυπούν το κακό στα κέρατα,
  Το πολυβόλο της κοπέλας σκαρφίζεται...
  Πιστέψτε μας, χαιρόμαστε γενναιόδωρα για τους επισκέπτες,
  Και έχουμε αξιόπιστο σπαθί και ασπίδα!
  
  Το κορίτσι γύρισε τον μύλο
  Οι Μουτζαχεντίν έκοψαν επιδέξια...
  Τόσο μεγάλο στόχευε στο ρύγχος,
  Αυτή όμως παρέσυρε με τη φωτιά του!
  
  Δεν υπάρχει ισχυρότερος στρατός στη Ρωσία
  Από τα κορίτσια ξυπόλητα και με σορτς ...
  Μην κουβαλάς έναν υποκριτή, είσαι ανοησία,
  Θα τους σκάσεις στους θάμνους!
  
  Το λευκό φως αστράφτει σαν αστραπή,
  Και ένα αστέρι που λάμπει...
  Η πρωτεύουσα αντιστάθηκε στην ορδή,
  Η θεόσταλτη Μόσχα μας!
  
  Στάλινγκραντ και αυτό είναι ένα ένδοξο κατόρθωμα,
  Κάθε Ρώσος πολεμιστής είναι ένας γίγαντας...
  Ας ετοιμάσουμε ένα φέρετρο για τους Ναζί,
  Άλλωστε, ο Κύριος είναι πάντα Ένας μαζί μας!
  
  Η άπειρη δύναμη του σύμπαντος
  Ας ανθίσουμε στην πίστη του παραδείσου...
  Η δουλειά μας είναι η δουλειά και η δημιουργία,
  Περνάμε εξετάσεις για πέντε!
  
  Δοξάστε τη Λάντα και τη Μαρία,
  Είναι άγιες, μητέρες των θεών...
  Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για τα μέλη της Komsomol τώρα,
  Για χάρη των παππούδων και των πατεράδων μας!
  
  Σύντομα θα χτίσουμε τον παράδεισο στον πλανήτη,
  Δεν θα υπάρχει θλίψη και εχθρότητα σε αυτό ...
  Άλλωστε, ο ιππότης της ποινής αξίζει,
  Αντανακλώντας την επίθεση της κακιάς ορδής!
  
  Φοβήσου και μετάνοια, εχθρέ του Κυρίου,
  Θα πεταχτείς κατευθείαν στην κόλαση...
  Αυτός που λάτρευε τον κάτω κόσμο
  Θα είναι για πάντα στις φλόγες!
  
  Τιμώμενος Αδόλφος και γι' αυτό σε αγωνία,
  Πονάει τόσο πολύ να στριμώχνεσαι στην κόλαση...
  Θα υπάρχει επιστήμη για τους κακούς,
  Προτιμήσατε τον Χίτλερ από τον Χριστό!
  
  Και για την ιδιοφυΐα της Κομσομόλ Στάλιν,
  Αυτό είναι το παγκόσμιο ιδανικό...
  Τα νεύρα του έγιναν ακόμα πιο δυνατά,
  Τέτοιο μεγαλείο ονειρευόμουν!
  
  Έρχεται σύντομα η εποχή του κομμουνισμού
  Η δύναμη της επιστήμης θα αναστήσει τους νεκρούς...
  Οι ορδές του ρεβανσισμού δεν θα έρθουν,
  Το χάλκινο κέρας της νίκης ουρλιάζει!
  Τα μέλη της Komsomol τελείωσαν το τραγούδι και ο Oleg Rybachenko αποφάσισε επίσης να τραγουδήσει μόνος του, σαν αιώνια νεαρός άνδρας.
  Στα διαστημόπλοια το αγόρι απογειώθηκε,
  Θέλει να ανταγωνιστεί τον εχθρό στη μάχη ...
  Αν και το χάος κυριαρχεί στο σύμπαν,
  Αλλά ένα ισχυρό blaster κρυμμένο σε μια τσάντα!
  
  Πολεμιστής μεγάλος Ρώσος μαχητής,
  Μπορεί να κινήσει σπαθιά ενώ παίζει...
  Αν και φαίνεται τέλειος νεαρός,
  Η δύναμη βράζει ζεστός Μάιος!
  
  Θέλει να αγωνιστεί σαν πρωταθλητής
  Πολλοί κακοί από τον πλανήτη θα γεμίσουν...
  Αν και ένα εκατομμύριο ορδές επιτίθενται,
  Αλλά ο διοικητής θα σε επαινέσει με νίκη!
  
  Ένα αγόρι με διαστημική στολή είναι ένας τολμηρός τύπος,
  Το σπαθί του υπερπλάσματος θα κόψει σε στάχυα...
  Συχνά έτρεχα ξυπόλητος μέσα στο χιόνι,
  Για να μην πατήσουμε τη Ρωσία με μπότες!
  
  Η αληθινή αλήθεια στις καρδιές μας
  Σηκώνουμε περήφανα το κεφάλι...
  Το πνεύμα που κάποτε ήταν στους λευκούς πατέρες,
  Θα γνωρίσουμε χυλό!
  
  Η δύναμη της Πατρίδας είναι τόσο μεγάλη
  Ότι η Βέρμαχτ δεν τολμά να το αντιμετωπίσει,
  Η Ρωσία, που δοξάζει εδώ και αιώνες,
  Και μην κουβαλάτε ανοησίες!
  
  Ας υπηρετούμε πιστά τον Θεό
  Σε οποιαδήποτε επιχείρηση, χτίζουμε δημιουργία ...
  Μην στεναχωριέστε άντρες για κορίτσια,
  Η συνείδησή μας θα είναι όμορφη!
  
  Όχι, θα παραπαίω στη μάχη, μαχητής,
  Ακόμα κι αν γίνω πρωτοπόρος...
  Ο Ιησούς είναι ο μεγαλύτερος αδελφός και πατέρας μου,
  Χύνει τη χάρη του με μια άφθονη νεροποντή!
  
  Η Ρωσία μου δίνει ένα μπουκέτο παράδεισο,
  Οι πέτρες στον ουρανό αστράφτουν σαν διαμάντι...
  Το κατόρθωμα ενός στρατιώτη τραγουδιέται σε ποιήματα,
  Θα έχουμε μια γενναιόδωρη θέση στον παράδεισο!
  
  Όχι, θα είμαστε ανόητα άτακτοι,
  Ας κάνουμε τον κόσμο φρέσκο όμορφο...
  Ο κακός κυνηγός έχει γίνει πλέον παιχνίδι,
  Είναι πολύ επικίνδυνο να μαλώνεις μαζί μας!
  
  Τα κορίτσια μας είναι τόσο καλά
  Τα δόντια αστράφτουν σαν μαργαριτάρια...
  Θα χορέψουμε μαζί τους από καρδιάς,
  Κεραυνός χτυπά χρυσό από τον ουρανό!
  
  Έχουμε έναν ισχυρό στρατό
  Κατασκευάζουμε βάρκες με κανόνια ακόμα και ...
  Δόξα στη Ρωσία αληθινή τιμή,
  Θα μαγειρέψουμε πολύ λαδωμένο χυλό!
  
  Σε γενικές γραμμές, το αγόρι είναι ένας γενναίος στρατιώτης,
  Και θα νικήσει τους αντιπάλους παίζοντας ...
  Το αγόρι στόχευσε το βλέμμα στο πολυβόλο,
  Ο πλανήτης θα γίνει Εδέμ και παράδεισος!
  
  Τώρα που η Ευρώπη έχει κατακτηθεί, πρέπει να φτάσουμε στην Αμερική και να προσγειωθούμε στη Βρετανία.
  Αλλά η Αγγλία και οι ΗΠΑ έχουν έναν ισχυρό στόλο. Και η ΕΣΣΔ στη θάλασσα είναι πολύ πιο αδύναμη και δεν είναι τόσο εύκολο να καταλάβεις τη Βρετανία.
  Γίνεται πόλεμος υποβρυχίων. Εδώ η ΕΣΣΔ προσπαθεί να χρησιμοποιήσει γερμανικά υποβρύχια. Φυσικά, το δικό σου δεν αρκεί για να κερδίσεις.
  Όμως οι Γερμανοί κατάφεραν να βυθίσουν τα περισσότερα υποβρύχια τους.
  Τα πληρώματα προετοιμάζονται επειγόντως για τους επιζώντες.
  Ο πόλεμος έχει κάπως τραβήξει και μια δεύτερη ακόμη πιο δραματική σειρά μαχών βρίσκεται μπροστά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Και πάλι ο Oleg Rybachenko οι Ρώσοι Θεοί επέστρεψαν στην αποστολή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
  Ήρθε το έτος 1946 ... Η μάχη μεταφέρθηκε στη θάλασσα και στον αέρα. Όσο η ίδια η Βρετανία αντέχει.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova τσακώνονται στην Αφρική. Επιδιώκουν να απελευθερώσουν τις αποικίες.
  Ένα αγόρι που μοιάζει δώδεκα, μαζί με ένα κορίτσι, επίσης περίπου στην ίδια ηλικία, τρέχει μέσα στη ζούγκλα.
  Γυμνές, στρογγυλές, φτέρνες από παιδικά πόδια αναβοσβήνουν. Τα παιδιά είναι έτοιμοι να πολεμήσουν και είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova επεξεργάζονται την αθανασία εκτελώντας αποστολές στα μέτωπα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Και χαίρονται να πολεμούν.
  Εδώ είναι αθάνατα παιδιά που σκόνταψαν στη βάση των Βρετανών. Και με μανία επιτίθενται σε ολόκληρο σύνταγμα αντιπάλων.
  Ο Oleg Rybachenko ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του δάχτυλα και λέει:
  - Ένα αγόρι με γυμνό τακούνι χτυπά τα δόντια ενός εχθρού, ένας ενήλικας που έχει ντύνει την πολιτική παραμένει ένας σκύλος χωρίς δόντια που ουρλιάζει στο φεγγάρι!
  Το κορίτσι εξολοθρευτής Margarita Korshunova θα πετάξει επίσης ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και το τρίξιμο:
  - Η δυνατή δόξα έρχεται σε έναν στρατιώτη όχι εύκολα, αλλά είναι έξυπνη, αλλά ένας πολιτικός πότε πότε τρέχει σε ηχηρά σκάνδαλα φήμης!
  Παιδιά με εκπληκτική δύναμη συνέτριψαν τους Βρετανούς και έδειξαν την ανώτερη τάξη τους.
  Και άλλα παιδιά αγωνίστηκαν επίσης με μεγάλη πίεση στην Αφρική.
  Ο Dimka και ο Danka, μαζί με άλλα παιδιά από το κατώτερο τάγμα του Κόκκινου Στρατού, πέταξαν στην Αφρική. Το σοβιετικό εξάκινητήριο μεταφορικό μέσο μπορούσε να μεταφέρει έως και διακόσιους ένοπλους αλεξιπτωτιστές. Υπήρχε όμως ένα ολόκληρο τάγμα από τριακόσιους μαχητές της νεότερης ποικιλίας των Stalin Eaglets. Τριακόσια αγόρια περίπου δώδεκα ετών, που έμοιαζαν να έχουν ακόμα φουσκωμένη μύτη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ειδικά επιλεγμένα αγόρια που είχαν ήδη λάβει όχι αδύναμη στρατιωτική εκπαίδευση.
  Ο Στάλιν ήθελε όσο το δυνατόν περισσότερους έφηβους να συμμετάσχουν στον πόλεμο. Στην Αφρική, οι κύριες βρετανικές δυνάμεις έχουν ήδη ηττηθεί, αν και υπάρχουν ακόμη ισχυρές φρουρές στο Σουδάν. Είναι αλήθεια ότι τα αποικιακά στρατεύματα δεν είναι απολύτως αξιόπιστα, και στην πραγματικότητα, οι βρετανικές μονάδες .... Δεν είναι τόσο καλά οπλισμένες, ειδικά με τανκς, προσπαθούν να μεταφέρουν εξοπλισμό σε όλη τη μητρόπολη. Επομένως, ο κίνδυνος μεγάλων απωλειών στα αγόρια είναι ελάχιστος. Υποτίθεται ότι είναι σε επίπεδο συμβατικών τακτικών ασκήσεων και η νεότερη γενιά θα αποκτήσει εμπειρία στον πόλεμο.
  Ο Ντμίτρι και η Ντάνκα γνωρίζουν καλά γερμανικά (ο υποτιθέμενος εχθρός), καθώς και αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά. Το σχολείο τους είναι επίσης ελίτ και τα σοβιετικά παιδιά, θεωρητικά, θα έπρεπε να είναι τα πιο έξυπνα.
  Το σοβιετικό αγόρι, προφανώς από τους ηγέτες, ψηλός και μυώδης Maxim Tankov έσφιξε τα χέρια και είπε με ειλικρίνεια:
  - Δεν περιμέναμε ότι οι Λευκορώσοι μπορούν να είναι τόσο δυνατοί και έξυπνοι. Για παράδειγμα, φτύστε το δρόμο μας, σαν πρωτοκλασάτοι Ρώσοι! Και τα γερμανικά είναι ακόμα καλύτερα!
  Η Dimka παρατήρησε σεμνά:
  - Και τι είναι τόσο εκπληκτικό. Ίσως θα πρέπει να παλέψουμε, αλλά αν πάτε σε αναγνώριση και δεν ξέρετε τη γερμανική γλώσσα, πόσες πληροφορίες θα συλλέξετε;
  Ο Μαξίμ συμφώνησε.
  - Είναι αλήθεια! Αλλά γενικά, οι Γερμανοί μάθαιναν ότι είστε Ρώσοι υπάνθρωποι. Σλάβοι, υποτίθεται ότι αυτό είναι ένα μεταβατικό στάδιο μεταξύ μαϊμού και ανθρώπου. Δηλαδή, όσον αφορά την ανάπτυξη της νοημοσύνης, τα Ρωσικά είναι λίγο υψηλότερα από ένα κατοικίδιο. Τι ηλίθιοι ήταν οι Ναζί!
  Ο Ντάνκα έσφιξε θυμωμένα τις γροθιές του:
  - Ναι, μπορώ να ενσωματώσω για τέτοιες λέξεις.
  Η Maksimka απάντησε:
  - Μόνο η επιλογή των όπλων εξαρτάται από εμένα. Με τα γάντια, είστε ο πρωταθλητής του Half World, αλλά τι γίνεται με έναν αγώνα nunchaku;
  Η Ντάνκα ξαφνιάστηκε:
  - Και τι είναι αυτό?
  Το παιδί της σοβιετικής ελίτ ήθελε να απαντήσει, αλλά ο Dimka ήταν μπροστά του:
  - Αυτό είναι ένα γεωργικό εργαλείο, το οποίο στην Κίνα βγάζει στάχυα. Οι Μογγόλο-Τάταροι απαγόρευσαν στους Κινέζους να φέρουν όπλα, έτσι μετέτρεψαν αυτήν την εξωτερικά αβλαβή συσκευή σε θανατηφόρο κλαμπ. Αναπτύχθηκε ένα ολόκληρο σύστημα μάχης σε nunchucks. Στη συνέχεια υιοθετήθηκε από τους Ιάπωνες στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα. Πιθανώς, πήγε από αυτούς στα στρατεύματα της ΕΣΣΔ.
  Ο Maxim απάντησε:
  - Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο. Ο μεγάλος Στάλιν κάλεσε αρκετούς γκουρού από την Κίνα πριν από δέκα χρόνια, διατάζοντας η σχολή μάχης σώμα με σώμα της Σοβιετικής Ένωσης να είναι η πιο προηγμένη στον κόσμο. Δεν πρέπει να πιστεύει κανείς ότι εμείς οι Σοβιετικοί, ως το υψηλότερο έθνος, δεν θέλουμε να μάθουμε τίποτα από άλλους λαούς. Η σοβιετική στρατιωτική μας σχολή απαιτεί τη μέγιστη προσοχή στον ανθρώπινο παράγοντα.
  Η Ντάνκα έγνεψε καταφατικά.
  - Και η Λευκορωσία επίσης. Ο Στάλιν είπε - η τεχνολογία κατά την περίοδο της ανοικοδόμησης αποφασίζει τα πάντα! Και μετά, στο δεύτερο πενταετές πρόγραμμα, ανέπτυξε την ιδέα - τα στελέχη αποφασίζουν τα πάντα!
  Η Dimka είπε διαφορετικά:
  - Πρέπει να πω ότι δεν πάνε όλα καλά με τον ανθρώπινο παράγοντα. Για παράδειγμα, το επίπεδο τεχνικής κατάρτισης των στρατιωτών υστερεί. Αλλά γενικά.
  Ο Max πρότεινε:
  - Θα ήθελες να παίξεις Στάλιν-Κας;
  Τα σοβιετικά αγόρια εξεπλάγησαν:
  - Και τι είναι αυτό?
  Ο Μαξίμ έκλεισε το μάτι.
  - Η τελευταία εφεύρεση του Μεγάλου Στάλιν. Όπως το σκάκι που το παίζουν όχι δύο, αλλά τέσσερις, δύο δύο. Αλλά σε μια σανίδα τετρακοσίων κελιών. Διαθέτει τανκς και αυτοκινούμενα όπλα και θωρηκτά. Συνολικά, κάθε αριθμός έχει σαράντα, και συνολικά εκατόν εξήντα. Κάποιοι κινούνται σαν σκάκι, άλλοι όχι. Συν κάποιες άλλες καινοτομίες... Για παράδειγμα, ένα άρμα και ένα θωρηκτό μπορούν να καταρριφθούν μόνο από τανκς, αυτοκινούμενα όπλα και Links, και πεζικό είτε μαζί, είτε αν φτάσουν σε μια συγκεκριμένη γραμμή, ενισχύουν τα όπλα τους. Γενικά το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, καθόλου σαν το σκάκι.
  - Δείξε της. - ρώτησε η Ντάνκα.
  Ο Μαξίμκα έβγαλε από το σακίδιο του μια πτυσσόμενη σανίδα. Ήταν αρθρωτό και αρκετά συμπαγές. Οι φιγούρες μαγνητίζονται. Σαράντα πανομοιότυπα το καθένα. Ο ίδιος ο πίνακας είναι αρκετά συντηρητικός, ένα ορθογώνιο. Οι κανόνες είναι ενδιαφέροντες, συγκεκριμένα, σχεδόν όλα τα κομμάτια δεν χτυπούν όπως κινούνται, εκτός από τα τανκς. Μπορούν και να χτυπήσουν και να περπατήσουν με μια σύλληψη.
  Όπως ήταν αναμενόμενο, το πιο δυνατό κομμάτι είναι το θωρηκτό, το πιο αδύναμο είναι ο ελαφρύς πεζικός. Υπήρχαν αυτοκινούμενα όπλα εδώ, και ποιος ενδιαφερόταν για αεροσκάφη, και ένα κάθε φορά, αλλά από την άλλη πλευρά, ένα αεροσκάφος επίθεσης, ένα μαχητικό, ένα βομβαρδιστικό και ένα υδροπλάνο. Εκτός από θωρηκτά, υπάρχουν και αντιτορπιλικά. Το πεζικό είναι επίσης διαφορετικό, μηχανοποιημένο, απλό και ιππικό. Δηλαδή, δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε τους κανόνες. Η Dimka σημείωσε αμέσως:
  - Όχι, αυτό το παιχνίδι σκάκι δεν μπορεί να νικηθεί σε δημοτικότητα. Το επίπεδο δυσκολίας είναι λίγο πάνω από την κορυφή!
  Ο Μαξίμ συμφώνησε:
  - Ναι, δεν θα είναι εύκολο να αναπτυχθεί μια στρατηγική εδώ. Και δεν μπορείς να γράψεις έξυπνα βιβλία. Αλλά αυτό είναι ακριβώς για τους κόκκινους Αρίους!
  Η Ντάνκα συμφώνησε.
  - Ναι, για τους Άριους της Λευκής Ρωσίας! Ας παίξουμε!
  Ο Ντίμα προειδοποίησε:
  - Θα υπάρχει λίγη ευχαρίστηση!
  Ο Maksimka κάλεσε ένα άλλο αγόρι και έχοντας σχηματίσει ένα ζευγάρι, άρχισε να παίζει εναντίον των αγοριών. Σε αυτή την περίπτωση επέλεξα το καφέ. Η Dimka και η Danka είναι φυσικά κόκκινες!
  Το παιχνίδι δεν ήταν πραγματικά συναρπαστικό στην αρχή, αλλά στη συνέχεια συμμετείχαν τα αγόρια. Ο Dimka, ως γεννημένος στρατηγός, πήρε την πρωτοβουλία και άρχισε να σπρώχνει τους εχθρούς από τα πλάγια. Στο παιχνίδι του Φύρερ, γενικά, δεν υπήρχε βασιλιάς και η έδρα μπορούσε να εκτοπιστεί χωρίς να χάσει μια στροφή.
  Όμως τα αγόρια δεν επιτρεπόταν να παίξουν. Συναγερμός σήμανε...
  - Αεροπορική επίθεση!
  Τα αγόρια όρμησαν αμέσως στα φινιστρίνια. Αν και τα παράθυρα ήταν στενά, δεν μπορούσες να δεις πολύ καλά μέσα από αυτά, και υπήρχε ακόμη και μια συντριβή.
  Αεροπλάνα προσγείωσης πετούσαν σε κολόνα και φυσικά με τη συνοδεία καλά οπλισμένων μαχητικών.
  Δεν ήταν περισσότεροι από μια ντουζίνα Άγγλοι. Οι Spitfires, βλέποντας ότι οι Ρώσοι άνοιξαν περισσότερο πυρ από πολυβόλα, προσπαθώντας να χτυπήσουν από μεγάλη απόσταση. Την απάντηση όμως την πήραν οι ίδιοι. Τρία αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας άρχισαν να καπνίζουν και τα υπόλοιπα τράπηκαν σε φυγή.
  Τα αγόρια σφύριξαν δυνατά, αλλά κανείς δεν ορκίστηκε αισχρότητες - πειθαρχία. Αλλά ποδοπάτησαν με τις μπότες τους και έβγαλαν μια σειρά από αλμυρά αστεία.
  Φυσικά, η μεταφορά δεν μπορεί να κυνηγήσει μαχητικά, η διαφορά στις ταχύτητες είναι τάξη μεγέθους, οπότε τα αγόρια έπρεπε να ηρεμήσουν και να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Κάποιοι άρχισαν μάλιστα να κάνουν push-ups από το πάτωμα, άλλοι να κάνουν την πρέσα.
  Ωστόσο, ο Dimka εμπνεύστηκε τόσο πολύ που τραγούδησε:
  Αγαπητέ σύντροφε Στάλιν,
  Είσαι ένας γίγαντας - μια πανίσχυρη ιδιοφυΐα!
  Και προικισμένος με γήινη δύναμη,
  Μακριά με τους ανεμοστρόβιλους των κακών φαντασμάτων!
  
  Χτίζουμε έναν νέο, φωτεινό κόσμο.
  Στην οποία - ο κύριος προλετάριος!
  Να ξέρετε ότι θα κατακτήσουμε τους ουρανούς
  Ας παίξουμε έναν ύμνο στο βρυχηθμό των αριών!
  
  Εδώ βαδίζουμε στον πόλεμο:
  Η πεζοπορία οδηγεί στην απελευθέρωση!
  Για την όμορφη χώρα μας
  Για το απεριόριστο δώρο των επιτευγμάτων!
  
  Η δύναμη δεν βρίσκεται στα τανκς, ούτε στην πανοπλία,
  Είναι σε έναν ελεύθερο άνθρωπο!
  Δεν υπάρχει πνεύμα στον ποταπό σκλάβο,
  Που είναι για πάντα σκλαβιά!
  Αλλά ο σκλάβος είναι μόνο το στρατόπεδο της ψυχής σου.
  Πάντα υπάρχει η δύναμη να πετάξεις τον ζυγό!
  Σπάστε την αλυσίδα των εκτελεστών,
  Δεν χρειάζεται να κοιμάστε σαν να είναι μαύρο σε ένα καρότσι!
  
  Όταν παρατηρείς την αξιοπρέπεια.
  Θα αναγκάσετε τους πάντες να σας υπολογίσουν!
  Άλλωστε άντρας είσαι, όχι ψείρας,
  Ο στρατιώτης δεν είναι γελωτοποιός με πρόσωπο μπουφέ!
  
  Θα έρθει, ξέρω καθαρό φως,
  Όπου δεν πειράζει, και όλα είναι υπέροχα!
  Πού είναι η απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση,
  Εκεί που δεν έχει κόσμο πουθενά!
  
  Δούλεψε σκληρά για αυτό
  Πρέπει να σπουδάσεις και να εργαστείς!
  Φανταστείτε τη ζωή έτσι
  Το πρώτο της μέλημα!
  Η Dimka τελείωσε το τραγούδι και άκουσε το χειροκρότημα και η πτήση συνεχίστηκε...
  Η Natasha Sokolovskaya και άλλα κορίτσια συνέχισαν να πολεμούν στον ουρανό.
  Η Νατάσα πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά του joystick και κατέρριψε ένα αγγλικό αεροπλάνο και ούρλιαξε:
  - Ο στρατιώτης είναι πολεμιστής του φωτός, για όποια ιδέα κι αν πολεμά, ο πολιτικός είναι βδέλυγμα του σκότους, ανεξάρτητα από ποια σημαία ενεργεί!
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα έσκασε επίσης με μια εκπληκτική αναπήδηση στο πλάι, χτυπώντας την αντίπαλό της κάτω, κελαηδώντας:
  - Δεν έχει σημασία κάτω από ποια σημαία είναι ο στρατιώτης, το κυριότερο είναι ότι το θάρρος φλέγεται στην καρδιά του, και το χρώμα του χρώματος δεν έχει σημασία, δειλά θα είναι στο συκώτι του ψηφοφόρου!
  Η Akulina Orlova συνέχισε να μάχεται, πετώντας το αεροπλάνο της από άκρη σε άκρη. Γύρισε ένα υπέροχο αυτοκίνητο.
  Και τότε κατέρριψε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Ένας στρατιώτης κάτω από μια κακή σημαία αξίζει περισσότερο σεβασμό από έναν πολιτικό κάτω από τα σωστά συνθήματα, αλλά ανεξάρτητα από το παζάρι, που γεννά ένα γουρούνι!
  Η Mirabela Magnetic, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κατεύθυνε το αεροπλάνο της ανάμεσα στα ρεύματα της φωτιάς και εξέδωσε:
  - Ο κομμουνισμός είναι ένας παράδεισος που οι άνθρωποι χτίζουν ακόμη και στη γη με σκληρά χέρια, αλλά οι πολιτικοί γουρουνιών μετατρέπουν τον πλανήτη σε κόλαση, καταστρέφοντας το καλό με τις μακριές γλώσσες!
  Τα κορίτσια πάλεψαν με μεγάλο πάθος. Και απέδωσαν πολύ καλά.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε ξανά με τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς και κόβοντας τους εχθρούς που τραγούδησε:
  - Ο στρατιώτης για την Πατρίδα είναι πάντα βουνό, ο πολιτικός επιβραδύνει μόνο ένα λιθόστρωτο, ο μαχητής του είναι ένα γουρουνάκι, για να μην κάνει πολλά!
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα έσφαξε τους συμμάχους στρατιώτες με τα ξίφη της, περνώντας από ένα σφαγείο και έτριξε:
  - Μια γυναίκα μπορεί σιωπηλά να είναι καλός στρατιώτης, και ένας πολιτικός, ακόμα και με το παντελόνι του, είναι μια φάουλ, φλύαρη γυναίκα!
  Το τάγμα, αποτελούμενο από τους αγωνιστές Red Eaglet, τριακόσια δωδεκάχρονα αγόρια, ξαναχτίστηκε επί τόπου και μεταφέρθηκε νοτιότερα. Στην αρχή, τα αγόρια οδηγήθηκαν μερικά χιλιόμετρα με αυτοκίνητα, αλλά στη συνέχεια η διοίκηση προφανώς άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κανονίσει ένα τρέξιμο επιβίωσης για τα αγόρια.
  Τα αγόρια αναγκάστηκαν να γδυθούν, παραμένοντας με μερικά στρατιωτικά σορτσάκια, και έτσι σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα με τις τσάντες στους ώμους τους, να τρέξουν νότια.
  Φυσικά, τους επετράπη να αλείψουν τον εαυτό τους με ένα νέο, αρκετά αποτελεσματικό αντηλιακό και η διαδρομή δεν διέσχιζε την έρημο, αλλά μέσα από πιο μαλακό και λιγότερο φλεγόμενο γρασίδι, καθώς έτρεχε κατά μήκος του ποταμού Νείλου και γύρω από μια πηγή με πλήρη ροή , γρασίδι και δέντρα φύτρωσαν, αλλά και πάλι η δοκιμασία ήταν η πιο δύσκολη. Γιατί έπρεπε να φύγω, στις συνθήκες της άγριας αφρικανικής ζέστης του Σεπτέμβρη, και μάλιστα με ένα πολυβόλο, καθώς και σακίδια με προμήθειες.
  Φυσικά, υπήρχαν αγόρια στο τάγμα, που αντιπροσώπευαν το χρώμα του σοβιετικού έθνους και είχαν αξιοπρεπή φυσική κατάρτιση, αλλά παρόλα αυτά.
  Οι νεαροί πολεμιστές ήταν χτισμένοι και ο διοικητής τους, το ίδιο τράνταγμα με αυτούς, αν και αρκετά ψηλός, με τους μύες του Απόλλωνα, διέταξε:
  - Λοιπόν, αδερφέ! Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εσάς, αλλά το χρέος είναι χρέος! Πρέπει να διανύσουμε πενήντα χιλιόμετρα μέχρι το βράδυ! Αυτό είναι εντολή.
  Ο Ντίμα παρατήρησε:
  - Χμμ ναι! Η λέξη αυτή η εντολή ακούγεται σαν ξόρκι! Δεν μπορεί να αγνοηθεί.
  Ο Ντάνι παρατήρησε:
  - Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι δεν θα το κάνουμε!
  Ο Maxim Tankovy αντιτάχθηκε:
  - Είμαστε υποχρεωμένοι να εκπληρώσουμε, γιατί είμαστε κόκκινοι Άριοι! Και είστε και Λευκορώσοι, Άριοι, αν γράψετε στο καλύτερο τάγμα "Red Eaglet".
  Ένα σακίδιο πίσω από την πλάτη του, μαζί με πυρομαχικά, νερό και κολλήσεις, είναι δεκαοκτώ κιλά, συν ένα πολυβόλο τριών κιλών. Είκοσι ένα κιλά, είναι δύσκολο για έναν ενήλικα αν περπατήσει για πολλή ώρα και μετά τρέχει, ακόμη και κάτω από τον καυτό ήλιο.
  Ο Ντίμκα έτριψε το γυμνό, παιδικό του πόδι στο γρασίδι. Τα αγόρια ενθουσιάστηκαν με το να ξεφορτωθούν τα παπούτσια, φορώντας δερμάτινες μπότες (το δέρμα είναι πραγματικά τεχνητό, αλλά και πάλι δεν είναι κάποιο είδος kirzach), είναι δύσκολο να τρέξεις εδώ. Παπούτσια κέδρ ή τένις θα ήταν καλύτερα, αλλά στις συνθήκες της εμπόλεμης Σοβιετικής Ρωσίας αυτό είναι πολυτέλεια και αποφάσισαν να μην χαλάσουν τα αγόρια.
  Ακούστηκε μια εντολή και οι στρατιώτες από το Red Eaglet έσπευσαν να τρέξουν, ενώ προσπαθούσαν να διατηρήσουν μια ομοιότητα σχηματισμού.
  Ένας φρέσκος άνεμος φύσηξε από τον Νείλο, που φυσούσε ευχάριστα πάνω από τους γυμνούς, μυώδεις κορμούς των αγοριών. Θύμιζαν κάπως έφηβους τιτάνες έτοιμους να καταιγίσουν στον ουρανό. Έτρεχαν μετρημένα αναπνέοντας, σχεδόν από τα δάχτυλα των ποδιών. Μπροστά ήταν ο ψηλότερος, και φυσικά ο ψηλός Ντάνκα, αν και έξι αγόρια, συμπεριλαμβανομένου του διοικητή, ήταν ψηλότερα από αυτόν. Ο Dimka, ο οποίος ήταν λίγο πάνω από το πρότυπο, ο εντεκάχρονος του έπρεπε να βιαστεί, σχεδόν στο τέλος. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε ένα πλεονέκτημα σε αυτό, λιγότερες πιθανότητες να συνθλίψεις τα τακούνια ή να πάρεις ένα λάκτισμα με ένα πόδι. Είναι ο νεότερος εδώ, αλλά σίγουρα όχι ο πιο αδύναμος ή ακόμα πιο ανόητος.
  Το φορτίο είναι χειροπιαστό, αλλά και πάλι αποδεκτό, και όλοι έχουν εμπειρία τζόκινγκ με φορτίο. Ακόμα και με πολλά κιλά, όταν κουβαλούσαν, για παράδειγμα, έναν σύντροφο στους ώμους τους.
  Κάτω από τα γυμνά πόδια των ξυπόλυτων, από καιρό σε καιρό τσακίζονται σε σπασμένα κλαδιά φοινίκων ή κώνων, μερικές φορές υπάρχουν αγκάθια φυτά που τα αγόρια προσπαθούν να περιφέρουν. Το γρασίδι θερμαίνεται, συχνά στεγνώνει, αλλά σίγουρα δεν καίγεται όπως η άμμος της ερήμου. Γενικά, μπορείς ακόμα να ζήσεις, μόνο ο Ήλιος ανατέλλει και εντείνει τη ζέστη.
  Ψηλός Μαξίμ, περίπου στο ίδιο ύψος με τον Ντάνκα, και τρέχουν ώμο με ώμο. Ένα Ρώσο αγόρι ρωτά ένα Σοβιετικό αγόρι:
  - Λοιπόν, τώρα είσαι σε πόλεμο! Φυσικά, δεν έχω μυρίσει ακόμα μπαρούτι, αλλά τα έχουμε όλα μπροστά. Βιώνετε κάποιου είδους ενθουσιασμό;
  Η Danka απάντησε ειλικρινά:
  - Οχι ακόμα! - Και πρόσθεσε. - Ειλικρινά, όχι!
  Η Μακσίμκα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Δέχομαι! Θα είμαι ειλικρινής, ναι! Λοιπόν, τι από τα αγόρια της ηλικίας μου μπορεί νόμιμα να πάει στον πόλεμο. Πολεμήστε, πυροβολήστε, σκοτώστε, ανατινάξτε, αιχμαλωτίστε. Άλλωστε αυτό είναι ρομαντισμός. Άλλωστε, εσείς και η Dimka θέλατε να νιώθετε ζωντανοί πολεμιστές, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα!
  Ο Ντάνκα απάντησε:
  Η ζωή μας δεν είναι ρουτίνα. Γενικά, το να είσαι πρωτοπόρος, ακόμα και ηγέτης και αθλητής, είναι πολύ ενδιαφέρον.
  Γιατί λοιπόν εγγραφήκατε μαζί μας; Φοβάσαι μήπως σε σκοτώσουν ή σε ακρωτηριάσουν; - πείραξε σαρκαστικά η Μακσίμκα.
  Ο Ντάνκα μύησε:
  - Γι' αυτό υπέγραψα για να δείξω ότι οι Λευκορώσοι δεν μπορούν να πολεμήσουν χειρότερα από τους Ρώσους. Και τότε όλος ο κόσμος γράφει και μιλάει για τις νίκες σας ...
  Ο Χανς γέλασε.
  - Λοιπον ναι! Για τις νίκες μας, δόξα σε όλο το σύμπαν. Και εσείς οι Λευκορώσοι δύσκολα μπορείτε να σπρώξετε τον μικροσκοπικό γερμανικό στρατό στους βάλτους με κομματικές μεθόδους. Δεν έχετε τίποτα να καυχηθείτε!
  Ο Ντάνκα απάντησε:
  - Έχουμε και Khalkhin Gol!
  Η Μακσίμκα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Μικρή αψιμαχία όπου στην Ασία. Και τα παιδιά μας έχουν ήδη πάρει την Ευρώπη, και σχεδόν όλη την Αφρική και την Ασία. Και θα πιάσουμε την Αμερική, ήρθε η ώρα να φτύσουμε!
  Τα μάτια της Ντάνκα έλαμψαν θυμωμένα:
  - Οι πολιτικοί έχουν μακριές γλώσσες και αδιάστατες φιλοδοξίες, αλλά για να αρπάξουν τη Γη, τα χέρια είναι κοντά, και το μυαλό ακόμη λιγότερο!
  Ο Μαξίμ γέλασε.
  - Και πώς σας υποχρεώσαμε να υπογράψετε τη Συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ; Μας δώσατε γη, μετρήστε μέχρι τον Δνείπερο, έχοντας τρεις φορές περισσότερες ξιφολόγχες και σπαθιά. Τι μπορεί να ειπωθεί για τον Λευκορώσο ως στρατιώτη σε αυτή την περίπτωση;
  Το αγόρι χτύπησε το γυμνό του πόδι και κελαηδούσε με ομοιοκαταληξία:
  -Μην καυχιέσαι για την τεχνολογία του χάλυβα, αν το πνεύμα σου είναι σαν ζελέ, τότε οι άγριοι έδωσαν σε έναν δειλό ένα κλομπ με ρόπαλο, και στον ουρανό και στη γη!
  Ο Ντάνκα ήθελε να χτυπήσει τον Μαξίμ στο ρύγχος και γνωρίζοντας τη δύναμή του ως πρωταθλητής του "μισού κόσμου", σίγουρα θα είχε νοκ άουτ τον αλαζονικό σοβιετικό παιδί, αλλά ... δεν ήθελα να σπάσω τη γραμμή και να κανονίσω ένα πάλη. Ναι, και δεν είναι καλό να χρησιμοποιείτε γροθιές κατά τη διάρκεια της διαμάχης. Εκτός από αυτή την περίπτωση, πιθανότατα θα συλληφθεί και δεν θα έχει χρόνο να δείξει ότι οι Λευκορώσοι δεν πολεμούν χειρότερα από τους Ρώσους. Ως εκ τούτου, η Danka αντέτεινε ήρεμα:
  - Εμείς οι Λευκορώσοι σας κερδίσαμε υπό τον Sigismund II, και πήραμε ακόμη και τη Μόσχα. Και όταν μας διέταξε ο Μέγας Ναπολέων, ο μισός στρατός του ήταν Λευκορώσοι και Πολωνοί, και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρξε μια σημαντική ανακάλυψη του Μπρουσιλόφσκι. Και το πραγματοποιήσαμε Λευκορώσοι. Και οι Γερμανοί δεν πήραν ούτε το Παρίσι, γιατί τα στρατεύματά μας της Λευκορωσίας παραλίγο να καταλάβουν το Koenigsberg.
  Η Maksimka απάντησε:
  - Μα τέλος πάντων, στις τελευταίες μάχες με τους Γερμανούς, ηττηθήκατε!
  Η Danka εύλογα αντιτάχθηκε:
  - Επί τσάρου, είχαμε μια καθυστερημένη βιομηχανία, ειδικά στον στρατιωτικό-τεχνικό τομέα. Και τώρα, έχουμε αναπτύξει μια σοβαρή βιομηχανία. Για παράδειγμα, είδατε τη δεξαμενή KV-2. Είναι εξοπλισμένο με οβίδα 152 χλστ. Έχουν κάτι τέτοιο οι Αμερικάνοι;
  Ο Μαξίμ γέλασε.
  - Οι Γάλλοι στα τανκς S-2 διέθεταν επίσης οβίδες ακόμη μεγαλύτερες από το διαμέτρημα των 155 χιλιοστών, αλλά οι Γερμανοί δεν εμπόδισαν τους Βάτραχους να νικήσουν τις κολυμβητικές δεξαμενές, έχοντας πιο αδύναμο εξοπλισμό από τώρα. Η κύρια δύναμη του Κόκκινου Στρατού είναι η υπεροχή του ανθρώπινου παράγοντα!
  Ο Ντάνι χάλασε το πρόσωπό του.
  - Και γιατί πιστεύεις ότι έχεις πλεονέκτημα έναντι μας στον ανθρώπινο παράγοντα, αν έγινες πρωταθλητής του "μισού κόσμου"; Και να νικήσεις τους καλύτερους από τα παιδιά σου;
  Ο Maksimka δήλωσε πολύ εύλογα:
  - Οι εξαιρέσεις του λευκού rus μερικές φορές επιβεβαιώνουν μόνο τους κανόνες. Στην πραγματικότητα, σχεδόν πάντα! Τώρα, αν λάβουμε όχι μεμονωμένα φαινόμενα, αλλά το επίπεδο της στρατιωτικής εκπαίδευσης στο σύνολό του, τότε εδώ ...
  Η Ντάνκα θύμωσε:
  - Δεν ξέρετε τι επίπεδο εκπαίδευσης μάχης έχουμε και πώς γίνονται οι ασκήσεις στον σοβιετικό στρατό στη Λευκορωσία. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνουμε εικασίες!
  Η Maksimka παρατήρησε λογικά:
  - Στην Ισπανία έγινε διαγωνισμός μεταξύ της σοβιετικής στρατιωτικής σχολής από τη Λευκορωσία, του δόγματος και της σοβιετικής από τη Ρωσία. Δοκιμάσαμε τον εξοπλισμό και τα όπλα μας. Το αποτέλεσμα είναι η νίκη της στρατιωτικής μας σχολής και της στρατηγικής τέχνης και η εδραίωση του κομμουνιστικού καθεστώτος σύμφωνα με τον Στάλιν. Άρα τσακωθήκαμε ήδη με τα παιδιά σας και κερδίσαμε!
  Ο Ντάνκα παρατήρησε με λύπη:
  - Είχες πολύ περισσότερα στρατεύματα από εμάς! Μόλις πήρες το ποσό!
  - Δεν θα το έλεγα αυτό. - Ο Maksimka χαμήλωσε το όμορφο κεφάλι του με ένα κοντό κούρεμα και σώπασε, τα πρώτα σημάδια κούρασης άρχισαν να εμφανίζονται και δυσκολεύτηκε να μιλήσει.
  Το χειρότερο μέρος είναι, φυσικά, η ζέστη. Ο ήλιος απαρέγκλιτα πήγε στο ζενίθ. Κανένα από τα αγόρια δεν την είχε συνηθίσει. Η Λευκορωσία και η Ρωσία είναι βόρειες χώρες και το καλοκαίρι σπάνια ξεπερνούν τους τριάντα βαθμούς. Και αυτή είναι η Αφρική τον Σεπτέμβριο, και το αεράκι έχει σταματήσει να τραβάει από τον Νείλο.
  Τα πόδια των αγοριών άρχισαν να τρυπάνε με ξερά χόρτα, και μετά ξαφνικά τελείωσε και ένα ολόκληρο χιλιόμετρο καλύφθηκε με αναμμένο χαλίκι. Ήταν πολύ οδυνηρό, μερικά από τα όχι πολύ συγκρατημένα αγόρια τσίριξαν. Ο ιδρώτας έσταζε από πάνω τους και έσταζε με ένα σφύριγμα πάνω στο καυτό χαλίκι. Η Dimka και η Danka, και τα περισσότερα από τα άλλα αγόρια προσπάθησαν να χαμογελάσουν και να μην προδώσουν την αγωνία τους. Σκέφτονταν κάτι άλλο. Έτσι ο Ντίμκα φαντάστηκε ότι τα ξυπόλυτα πόδια του γλείφτηκαν από μια φλόγα στο ράφι και ήθελαν να του αρπάξουν ένα σημαντικό κρατικό μυστικό. Και πρέπει να το αντέξει και να μην δείξει ότι είναι πληγωμένος ή φοβισμένος. Επιπλέον, τα αγόρια μεγάλωσαν σε σκληρές συνθήκες και τα τακούνια τους δεν ήταν τόσο χαϊδεμένα, αν και ο ποιητής και το μαύρο χαλίκι έκαιγαν, αλλά όχι τόσο ώστε το τραχύ δέρμα να ξεφλουδίσει.
  Σύντομα ακολούθησαν θερμοπληξίες. Σχεδόν ταυτόχρονα, πολλά υπερθερμασμένα αγόρια λιποθύμησαν και έπρεπε να τα πάρουν σε ένα ελαφρύ, πτυσσόμενο φορείο.
  Ο Dimka σημείωσε στον εαυτό του ότι οι Γερμανοί, γενικά, έχουν καλό εξοπλισμό. Είναι δυνατόν στον Κόκκινο Στρατό να βρείτε μια συσκευή μεταφοράς τραυματιών από ντουραλούμ, η οποία ταυτόχρονα κρύβεται εύκολα σε ένα σακίδιο.
  Αλλά είναι πιο δύσκολο να τρέχεις με επιπλέον φορτίο στα χέρια σου και οι γυμνές φτέρνες σου καίγονται πιο έντονα, καθώς αυξάνεται η πίεση. Άρα βρίσκονται σε μια εθελοντική-αναγκαστική κόλαση. Ο Dimka σκέφτηκε ακόμη: πώς θα αντιδρούσαν οι σύντροφοί του σε μια τέτοια δοκιμασία, όλοι θα είχαν επιβιώσει.
  Ευρεία κομμάτια από καυτό, μαυρισμένο χαλίκι συνδυάστηκαν με μαχαιρώματα, ξεραμένο γρασίδι. Επιπλέον, ο διοικητής οδήγησε σταδιακά τα αγόρια μακριά από τον Νείλο, προφανώς για να αποφύγει την είσοδο στους οικισμούς της Αιγύπτου.
  Και πάλι, μερικά από τα αγόρια άρχισαν να καταρρέουν και τα αγόρια, εξαντλημένα ή ζαλισμένα από το κλαμπ για τον ήλιο, κάλυψαν τα κεφάλια τους με ένα κουρέλι εμποτισμένο με νερό και τα έβαλαν σε ένα φορείο. Κάποιοι που στο παρελθόν είχαν υποστεί ελαφριά απεργία σηκώθηκαν και συνέχισαν να τρέχουν.
  Αλλά η δύναμη των νεαρών μειώνονταν και σχεδόν τα μισά ήταν εκτός λειτουργίας.
  Τέλος, ο διοικητής, επίσης αρκετά κουρασμένος, είπε:
  - Διατάζω να ξεκουραστούν όλοι! Φτάσαμε στο όριο! Καλύψτε τον εαυτό σας με σκίαστρα, πιείτε νερό με ξύδι και σοκολάτα. Μετά θα ξαπλώσεις να κάνεις ασκήσεις αναπνοής!
  Τα αγόρια αναφώνησαν σε ένα αδύναμο ρεφρέν:
  - Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία!
  Παρά το αντηλιακό, το δέρμα του μωρού έγινε κόκκινο και μελανιασμένο. Ήταν άβολο να ξαπλώνεις στο φραγκόσυκο ξερό γρασίδι και τα αγόρια έβαζαν σελοφάν από κάτω.
  Η Dimka και ο Oleg εγκαταστάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο στην ίδια σκηνή. Τα αγόρια έμοιαζαν ελαφρώς ξεραμένα και το δέρμα σκουρόχρωμο. Τα γυμνά πόδια κάηκαν και φαγούρασαν άσχημα, τα πόδια έπρεπε να σηκωθούν έτσι ώστε το αίμα να κυλήσει και να γίνει τουλάχιστον λίγο πιο εύκολο.
  Ο Ντάνι παρατήρησε:
  - Το ότι ο πόλεμος δεν είναι μέλι, το ξέραμε, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό!
  Η Dimka υποσχέθηκε σκυθρωπά:
  - Είναι ακόμα λουλούδια. Αν δεις αίμα και κοιτάξεις το πρώτο σου πτώμα, θα καταλάβεις ότι όλα αυτά που τρέχουν σε μια καυτή επιφάνεια δεν είναι τίποτα!
  Ο Ντάνκα τράβηξε το στομάχι του και είπε:
  - Στα βιβλία, βέβαια, γράφουν για το πώς νιώθεις όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά. Ακόμα κι ένας κακός άνθρωπος και ο εχθρός σου, έτοιμος να απελευθερώσει τα κότσια. Αλλά και πάλι είναι..
  Ο Ντίμα παρατήρησε:
  - Στο βιβλίο του Boussenard "Captain Daredevil", υπήρχε επίσης ένα ολόκληρο τάγμα κορόιδων που πολέμησαν με τους Βρετανούς. Κάτι μας θυμίζει. Αλλά εκεί το πρόβλημα της ψυχολογίας, λένε, πώς είναι να σκοτώνεις έναν άνθρωπο, θίγεται μόνο εν συντομία όταν μια σφαίρα κούρεψε κατά λάθος έναν νεαρό ντράμερ. Και έτσι γενικά υπάρχει μια μάλλον επιπόλαιη στάση απέναντι στον θάνατο. Φαίνεται ότι δεν είναι καν πόλεμος, αλλά διακοπές!
  Η Danka λογικά αντιτάχθηκε:
  - Αυτό είναι ένα βιβλίο για παιδιά και εφήβους. που βαριούνται να διαβάζουν για ψυχολογικές εμπειρίες. Και το τέλος είναι τόσο κακό, σχεδόν όλο το τάγμα των milksops πέθανε, και η συνέχεια δεν γράφτηκε ποτέ!
  Ο Ντίμα παρατήρησε:
  - Αλλά αυτό είναι ένα τέτοιο βιβλίο που μετανιώνεις πόσο γρήγορα τελείωσε. Αλλά πολύ πιο συχνά συμβαίνει το αντίστροφο, να βασανίζεστε κυριολεκτικά προσπαθώντας να ξεπεράσετε αυτό ή εκείνο το έργο!
  - Αν έχετε το μυθιστόρημα του Λέοντος Τολστόι "Πόλεμος και Ειρήνη", τότε ο Όλεζεκ έχει αναμφίβολα δίκιο! Η Ντάνκα συμφώνησε.
  Στη συνέχεια ο νεαρός σύντροφος αντέτεινε:
  - Στο βιβλίο "Πόλεμος και Ειρήνη" υπάρχει ίντριγκα, αρκετές ιστορίες και χαρακτήρες που αποκαλύπτονται λεπτομερώς. Όχι, δεν είναι άδεια. Σε καμία περίπτωση βαρετό! Αν και φυσικά στην αρχή απέχει πολύ από το πιο ενδιαφέρον.
  Η Ντάνκα συμφώνησε.
  - Ναι, έτσι είναι... Πολλοί συγγραφείς αμαρτάνουν με μια νωθρή πλοκή, όταν, πριν ξεκινήσει η πιο ενδιαφέρουσα δράση, καταφέρνεις να απορρίψεις ένα φαινομενικά βαρετό βιβλίο.
  Αφού επέτρεψε στα αγόρια να περιμένουν μέχρι την κορυφή του ήλιου, ο διοικητής είναι ο χαρούμενος Βλαντιμίρ Γούλβεριν, ένα πολύ μυώδες παιδί ηλικίας περίπου δεκατεσσάρων ετών σε εμφάνιση. Το πρόσωπο είναι όμορφο, αλλά αυστηρό, παιδικό και ενήλικο ταυτόχρονα. Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ είναι ακόμα από το Krasny Orlyonok, αλλά η αρχή του είναι ότι οι νέοι πρέπει να οδηγούνται από τους νέους. Και το ότι ο Wolverine δεν έχει εμπειρία και είναι ακόμα παιδί δεν ενοχλεί κανέναν. Το κυριότερο είναι ότι είναι κόκκινος Άριος και διοικεί τους Σοβιετικούς Αρίους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε θέση να κάνει το αδύνατο στους απλούς ανθρώπους. Και τι? Το κάνουν!
  Τρέξιμο ξανά, ξεχνώντας τον πόνο, την κούραση, τα αγόρια που ντρέπονται ακόμα και (έτσι είναι η ανατροφή!), να θυμηθούν τη μαμά, τον μπαμπά ή να σκεφτούν κάτι τρυφερό. Αυτό συμβαίνει όταν η ικανότητα να υπομένεις τα βάσανα και η ίδια η δοκιμασία είναι μια μεγάλη ευλογία.
  Οι νεαροί πολεμιστές τρέχουν χωρίς να σκέφτονται την ανυπακοή και αν θέλουν κάτι, είναι αγώνας!
  Η ζέστη είναι ακόμα πολύ δυνατή, και πάλι τα αγόρια τρέχουν έξω στο φραγκόσυκο καυτό χαλίκι. Και δεν βλέπει καν το τέλος. Ο πόνος γίνεται αφόρητος και πολλοί από τους νεαρούς πολεμιστές δεν μπορούν πλέον να συγκρατήσουν τους στεναγμούς του πόνου.
  Τότε ο Dimka άρχισε να τραγουδά ένα τραγούδι που συνέθεσε εν κινήσει, μια πραγματική πορεία:
  Θέλουμε να επιτύχουμε ελευθερία για τους ανθρώπους:
  Ανακτήστε το βραδινό αστέρι από τον ουρανό!
  Εξάλλου, το καλό είναι ο στόχος που φέρνουν οι καμπάνιες σε όλους.
  Ο Κύριος είπε, θα έρθω με στρατό!
  
  Αλλά η πίστη μας είναι η πίστη του κομμουνισμού,
  Ο δρόμος μας είναι δύσκολος, αλλά σύντομα θα έρθουμε!
  Ο καπιταλιστής μούφαξε, γεμάτος κυνισμό,
  Αλλά θα συντρίψουμε το ερπετό με το σπαθί!
  
  Ας φτιάξουμε έναν κόσμο για μελλοντικούς απογόνους.
  Για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα!
  Έτσι που το καρούλι χτύπησε με ένα κουδούνισμα νόμισμα,
  Πολέμησε για τη Ρωσία, με τόλμη και τόλμη!
  
  Γνωρίζουμε την επιχείρηση, ξεκινάμε την πίστη,
  Αφήστε τον πλανήτη να ανθίσει!
  Έτσι ώστε κάθε μήνας να είναι σαν ένα λουλούδι τον Μάιο,
  Για να γίνει ολόκληρη η Γη ένα!
  
  Τότε δεν θα υπάρξουν πόλεμοι και κακές πράξεις,
  Και θα υπάρχει ευτυχία και ελευθερία για όλους!
  Ναι, υπάρχουν πολλές κολασμένες φρικαλεότητες στον κόσμο,
  Αλλά υπάρχει πρόοδος στην επίλυση προβλημάτων!
  
  Στον άνθρωπο, ο λόγος είναι δύναμη.
  Είναι μυς, αλλά έξυπνος μυς!
  Και για να μην μας γκρεμίσει όλους κάτω το πλάσμα,
  Χρειαζόμαστε σταθερότητα, θέληση μέχρι τέλους!
  
  Τι να κάνετε εάν οι δυνάμεις δεν είναι ήδη αρκετές.
  Όταν ο εχθρός είναι δυνατός, η τεχνική αριθμός!
  Πού μπορούμε να βρούμε την έκφραση του παραδείσου,
  Όταν το ιππικό τρέχει!
  
  Ναι, πού είναι η ερώτηση. και στο μυαλό και στην καρδιά,
  Εκεί που τις αποφάσεις τις παίρνει το μυαλό!
  Δεν χρειάζεται να γυρνάς ξανά,
  Και να είσαι ήρεμος, σταθερός σαν μουλάρι!
  
  Θα φτάσετε στο στόχο σας αν επιμείνετε
  Αυτή είναι η εγγύηση του αγίου λαού μας!
  Ο σοβιετικός λαός είναι πολύ σοφός και περήφανος.
  Σε αυτόν ο Κύριος με τα δώρα, πιστέψτε, θα έρθει!
  
  Φυσικά ο Θεός, όχι ένας θείος με γένια,
  Και είναι πρόοδος, επιστήμη, μυαλό, εγκέφαλος!
  Εξυπηρετώντας μας με τον πατρικό δρόμο,
  Για να ανέβει ένα άτομο στην εξουσία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Η Dimka τελείωσε το παιχνιδιάρικο τραγούδι και τα σοβιετικά αγόρια το ενέκριναν με σφυρίγματα και γέλια.
  Έγινε πιο διασκεδαστικό το τρέξιμο, προστέθηκε περισσότερο σθένος... Και σύντομα το χαλίκι τελείωσε και έφυγε απαλό γρασίδι, που έγινε απόλαυση για τα καμένα παιδικά πόδια, θαρραλέα αγόρια.
  Ο Ντάνι παρατήρησε:
  - Λένε ότι ένα τραγούδι μας βοηθάει να ζήσουμε, αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα για το ότι μας ελαφρύνει και ένα βαρύ φορτίο πίσω από την πλάτη μας!
  Ο Ντίμα απάντησε:
  - Ακόμη και κατά τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό, ήταν γνωστό για τη ζωογόνο δράση της μουσικής στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και των τραγουδιών. Για παράδειγμα, μικροσκλάβοι και σκλάβες που δεν μπορούσαν ακόμη να εργαστούν αποτελεσματικά στα χωράφια και στα λατομεία αναγκάζονταν να τραγουδούν για να ευθυμήσουν τις ενήλικες σκλάβες. Άλλωστε μια τέτοια επιστήμη της Βαλλιολογίας ήρθε από την Αίγυπτο.
  Ο διοικητής Βλαντιμίρ φώναξε:
  - Ανοικοδόμηση για ανάπτυξη! Και μη μιλάς!
  Τα αγόρια πολεμιστές αναδιοργανώθηκαν αμέσως και μετά έτρεξαν σιωπηλά.
  Ο ήλιος έχει ήδη μπει στο ηλιοβασίλεμα (στη Βόρεια Αφρική τον Ιούλιο σκοτεινιάζει νωρίτερα από τη μεσαία λωρίδα.). Η στάση ήταν ήδη κοντά, όταν ξαφνικά ακολούθησε ένα σήμα.
  - Ξαπλώστε όλοι και μεταμφιεσθείτε!
  Όπως αποδείχθηκε για κάποιο λόγο. Υπήρχε ένας μακρινός θόρυβος μπροστά. Και τα αγόρια δούλευαν ενεργά με φτυάρια, πετώντας γρασίδι από πάνω τους. Ήταν ήδη αρκετά σκοτεινά...
  Ο Maksimka παρατήρησε:
  - Μάλλον, είναι δικό μας! Είναι ακόμα πολύ μακριά στην πρώτη γραμμή, γιατί ο Κόκκινος Στρατός έχει προχωρήσει αξιοπρεπώς.
  Ο Ντάνι παρατήρησε:
  "Αλλά η εκμάθηση της τέχνης της μεταμφίεσης δεν βλάπτει ποτέ!" Σε έναν πραγματικό πόλεμο, αυτό θα σας φανεί χρήσιμο!
  Ο Μαξίμ συμφώνησε:
  - Ναι, ποτέ, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι δικό μας!
  Ο Βλαντιμίρ γέλασε:
  "Μια λέξη ακόμα και θα σε πυροβολήσω επί τόπου!" Όλοι περιμένουν! Και φτιάξτε ρόδια.
  Όπως φάνηκε σύντομα, η Maksimka έκανε όντως λάθος. Εμφανίστηκαν βρετανικά τανκ. Ωστόσο, τα αγόρια κάθονταν ήσυχα σε ενέδρα: τι θα γινόταν αν ήταν δικά τους σε αιχμαλωτισμένα οχήματα.
  Αν και τα τανκς κατευθύνονται βόρεια. Υπάρχουν μόνο τέσσερα από αυτά, τρία ελαφριά και ένα δυσπρόσιτο "Matilda" -3. Το τελευταίο τανκ είναι μεγάλο πρόβλημα, αφού οι χειροβομβίδες μπορούν μόνο να βλάψουν τα ίχνη του. Οι πνεύμονες, από την άλλη, μπορούν να χτυπηθούν με ακριβείς βολές στην οροφή ή στην πρύμνη. Εάν η Matilda -3 σπάσει τις ράγες, τότε μπορεί να προκαλέσει απώλειες στα παιδιά με τα δύο πολυβόλα της και ένα κανόνι.
  Ο Βλαντιμίρ δεν ήθελε οι φίλοι του να πεθάνουν ήδη τη δεύτερη, ή μάλλον, ακόμη και την τρίτη μέρα μετά την άφιξή τους στην Αφρική. Είναι αλήθεια ότι τα πολυβόλα μπορούσαν να απενεργοποιήσουν ακριβή χτυπήματα. Αλλά το ερώτημα είναι ποιανού τα τανκς είναι αυτά; Ξαφνικά, τρόπαια που έχουν ήδη καταλάβει οι Γερμανοί;
  Ο Βλαντιμίρ διέταξε:
  - Ιδιωτικός Red Eaglet Dimka. Βγείτε στα τανκς χωρίς όπλα και τσάντα και μάθετε ποιοι είναι!
  Η Ντίμκα ψιθύρισε:
  - Άκου τον διοικητή!
  Ημιγυμνό με μαύρο σορτσάκι, το αγόρι ήταν φουσκωμένο από προστατευτική κρέμα και για να κρύψει τα ξανθά μαλλιά του φόρεσε κάποιο τουρμπάνι από τις εφημερίδες. Τώρα έμοιαζε με ένα συνηθισμένο, φτωχό Άραβα παιδί. Είναι απίθανο να τον πάρουν για εχθρό.
  Τα τανκς κινούνταν με χαλαρό ρυθμό, μεταβαίνοντας σε ταχύτητα όπου οι κινητήρες έκαναν τον λιγότερο θόρυβο, κάτι που επίσης προκάλεσε υποψίες. Πηδώντας κοντά τους, ο Ντίμκα κούνησε τα χέρια του ζωηρά και φώναξε με σπασμένα αγγλικά.
  - Υπάρχουν ορυχεία! Υπάρχουν ορυχεία!
  Τα τανκς σταμάτησαν, ένα κεφάλι με κράνος βγήκε έξω από τη Ματίλντα και μια θυμωμένη φωνή στα αγγλικά απάντησε:
  - Γιατί αραπτσόνοκ, θες;
  Το αγοράκι φώναξε:
  - Οι Ρώσοι έβαλαν νάρκες εμπόδιο! Να είστε προσεκτικοί βασιλικά στρατεύματα!
  Ένα δεύτερο κεφάλι εμφανίστηκε από τον ιμάντα ώμου, άκουσα την απάντηση:
  Ας πεθάνουν αυτοί οι κακοί Ρώσοι! Μαζί μας ο Βασιλιάς Γεώργιος και ο ανίκητος Τσόρτσιλ. Πες, πού είναι κουτάβι τα ορυχεία;
  Η Ντίμκα έτρεξε κοντά τους:
  - Θα σας δείξω άρχοντές μου! Τώρα θα τα φάμε!
  - Έλα κάτσε εδώ! - Διέταξε, αν κρίνουμε από τις επωμίδες, συνταγματάρχης του Βασιλικού Βρετανικού Στρατού Αρμάτων!
  Το αγόρι ανέβηκε τον πύργο, νιώθοντας την ευχάριστη δροσιά της πανοπλίας στα γυμνά, μικροσκοπικά πόδια του με φουσκάλες. Μετά έγειρε πίσω και άρχισε να δείχνει στους Βρετανούς τον δρόμο.
  Ήταν πέντε από αυτούς και στον όχι πολύ ευρύχωρο πυργίσκο του μεσαίου τανκ Matilda-3 είχε λίγο κόσμο. Τότε η Dimka αποφάσισε να γίνει ήρωας. Τα επιδέξια, εκπαιδευμένα χέρια του, σαν επαγγελματία πορτοφολάδες, άπλωσαν τις ζώνες τους και έβγαλαν περίστροφα. Οι αντίχειρες αφαίρεσαν τις ασφάλειες αμέσως.
  Φυσικά, ήταν ποταπό, αλλά ο πειρασμός να πραγματοποιήσει το "κατόρθωμα" ήταν τόσο δυνατός που ο Ντμίτρι πυροβόλησε μερικές φορές από κάθε περίστροφο, ενώ στόχευε κάτω από την αριστερή ωμοπλάτη.
  Από μια τέτοια απόσταση, είναι δύσκολο να χάσετε, και μόνο ένας τρελός, ή ο τελευταίος δειλός, μπορεί να φορέσει ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ κάθεται σε ένα τανκ. Ο συνταγματάρχης ξαφνιάστηκε και ένιωσε το ρύγχος ενός πιστολιού πίσω από το λαιμό. Το αγόρι ψιθύρισε, στην πιο αγνή λονδρέζικη διάλεκτο:
  - Αν θέλεις να ζήσεις, παράγγειλε τα άλλα τρία τανκς να παραδοθούν! Διαφορετικά το τάγμα μας θα τους καταστρέψει μαζί με τα πληρώματα!
  Ο συνταγματάρχης ξαφνιάστηκε:
  - Ποιος είσαι?
  Η Dimka απάντησε ειλικρινά:
  - Η τελευταία σου ευκαιρία για επιβίωση! Τρία ελαφρά τανκς θα βομβαρδιστούν με χειροβομβίδες και θα βασανιστείτε από φωτιά. Οι άνθρωποι θα πεθάνουν! Θα μετρήσω μέχρι το τρία, ή θα δώσεις εντολή να παραδοθούν και να βγουν από το αμάξι ή θα σε πυροβολήσω στη σάρκα του ποδιού σου και θα επαναλάβω το αίτημα από την αρχή! Ενα δύο...
  Ο συνταγματάρχης γκρίνιαξε.
  - Συμφωνώ! Απλά μη μας σκοτώσεις!
  Η Dimka δήλωσε περήφανα:
  - Δεν σκοτώνουμε Ρώσους αιχμαλώτους! Και μετά τη συνθηκολόγηση της Βρετανίας, μπορείτε να υπηρετήσετε ξανά στις νέες Βασιλικές Δυνάμεις, την ανανεωμένη Βρετανία.
  Ο συνταγματάρχης έδωσε την εντολή με τρεμάμενη φωνή. Τα τάνκερ ανέβηκαν υπάκουα από τα τανκς, αφήνοντας τα όπλα. Αρκετά από τα μεγαλύτερα αγόρια της Γερμανίας, πετώντας το γρασίδι παραλλαγής τους, έτρεξαν προς το μέρος τους, προετοιμάζοντας να παραλάβουν την πρώτη παρτίδα κρατουμένων στη ζωή τους.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε επίσης με τα αποικιακά στρατεύματα, τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
  Το αγόρι και το κορίτσι απέκρουσαν την επίθεση του εχθρού.
  Ο Όλεγκ πέταξε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, γύρισε το βρετανικό αυτοκίνητο και τσίριξε:
  - Πολιτικός, αλέθει ανοησίες, από τις οποίες δεν είναι αλεύρι για ψωμί, αλλά συμπαγές αλεύρι, με χυλοπίτες στα αυτιά των ψηφοφόρων!
  Η Μαργαρίτα συμπλήρωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και επίσης υποκύπτοντας στο εκρηκτικό πακέτο του θανάτου με το γυμνό της τακούνι:
  - Ένας στρατιώτης είναι ένας ιππότης που πολεμά έναν δράκο, αλλά αυτός ο δράκος είναι στην πραγματικότητα στο πίσω μέρος και δεν έχει επτά κεφάλια, αλλά ένα εκατομμύριο μάσκες και έναν αναρίθμητο αριθμό από μύξα γουρουνιών!
  Τα παιδιά μάλωναν άγρια. Βάζοντας φωτιά σε αυτοκίνητα που προχωρούσαν και πετούσαν χειροβομβίδες με γυμνά δάχτυλα.
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας, σημείωσε:
  - Στρατιώτης για να μην γίνει μαδημένο κοτόπουλο πρέπει να είναι χήνα, πολιτικός, για να τηγανίζει ψηφοφόρους στο μπάρμπεκιου, θα χαίρεται να τσαντίζει, όχι συντροφικά!
  Η Μαργαρίτα, πετώντας μια βόμβα με το γυμνό της τακούνι, τσίριξε:
  - Οι στρατιώτες είναι απλά αγόρια, αλλά μεγαλώνουν από μάχη σε μάχη, οι πολιτικοί, ανεξαρτήτως ηλικίας, από τη μια προεκλογική εκστρατεία στην άλλη, πέφτουν σε ακόμη μεγαλύτερη παραφροσύνη!
  Τα παιδιά με το χάρισμα της αθανασίας πολεμούν σαν τιτάνες. Αλλά στον ουρανό υπάρχουν ακόμα κορίτσια που τσακώνονται.
  Η Νατάσα έκοψε το αυτοκίνητο από τους συμμάχους, το συνέθλιψε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για βότκα, και τσίριξε:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να είναι χωρίς γένια, αλλά ένας ένδοξος πολεμιστής, και ένας πολιτικός σε οποιαδήποτε κατάσταση δεν μπορεί παρά να αφήσει την ουρά του!
  Η Αναστασία έκανε επίσης μια κλωτσιά, γκρέμισε ένα αγγλικό αυτοκίνητο και φώναξε επιθετικά:
  - Το αγόρι ονειρεύεται να γίνει πολεμιστής αετού, αλλά δεν είναι σαφές από πού προέρχονται οι πολιτικοί-γουρούνια τόσο βρώμικα που είναι αηδιαστικό να τα ονειρεύεσαι!
  Η Ακουλίνα σημείωσε επιθετικά, πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κραυγάζοντας:
  - Ένα γεννημένο αγόρι μαχητής θα προτιμούσε να τρέξει ξυπόλητος στο χιόνι παρά να επιτρέψει στον εαυτό του να ντύνεται με την πολιτική και να μετατραπεί σε μπότα από τσόχα!
  Η Μιραμπέλα παρατήρησε επιθετικά, χτυπώντας τα γυμνά της τακούνια στα πετάλια και ουρλιάζοντας:
  - Γυμνή γυναίκα δεν είναι μαδημένο κοτόπουλο, θα βγάλει το παντελόνι οποιουδήποτε άντρα και θα μετατρέψει ακόμα και έναν αλαζονικό κυβερνήτη σε γυμνό βασιλιά!
  Τα κορίτσια αγωνίζονται με μεγάλο ενθουσιασμό και δείχνουν εξαιρετική τάξη.
  Και τα αγόρια σε ολόκληρα τάγματα δείχνουν ολοένα αυξανόμενη ικανότητα και σθένος.
  Έχοντας συλλάβει τα τανκς και τους Βρετανούς, τα αγόρια τα παρέδωσαν στον πλησιέστερο οικισμό και μετά τους διατάχθηκε να κινηθούν νοτιότερα στην αρχαία αιγυπτιακή πόλη Mehu.
  Τα αγόρια ήταν πάλι ξυπόλητα και με αθλητικά σορτς, με φορτίο, έτρεχαν κατά μήκος του δέλτα, όπου συχνά μαλακό γρασίδι εναλλάσσονταν με βραχώδες χώμα.
  Την επόμενη μέρα μετά το προηγούμενο τρέξιμο, οι μύες των νεαρών μαχητών του Red Eaglet της ΕΣΣΔ πονούσαν έντονα. Ειδικά τα μοσχάρια, που σαν ποτάμια ήταν σκεπασμένα με φλέβες που είχαν βγει, τις πλάτες και τα βάναυσα καμένα και σκισμένα πέλματα των γυμνών, παιδικών ποδιών.
  Πολλά από τα αγόρια ένιωθαν πολύ άσχημα και στην αρχή το τάγμα δεν μπορούσε να πάρει γρήγορο ρυθμό. Ο διοικητής Vladimir Wolverine, επίσης, παρεμπιπτόντως, όπως όλοι οι άλλοι, ξυπόλητος και εξαντλημένος, φώναξε, απείλησε να πυροβολήσει, αλλά δεν μπορούσε να μαστιγώσει τα παιδιά. Αλήθεια, ωστόσο πυροβόλησε, κόβοντας μια τούφα ξανθά μαλλιά με μια σφαίρα σε ένα από τα πιο αδυνατισμένα αγόρια. Μετά από αυτό, το τρέξιμο έγινε λίγο πιο ενεργητικό.
  Ο πόνος ήταν κολασμένος, τα γυμνά πέλματα ήταν ζεστά, αλλά μετά από λίγα χιλιόμετρα έγινε πιο εύκολο, ένας δεύτερος άνεμος άνοιξε και οι μύες εμποτισμένοι με γαλακτικό οξύ ζεστάθηκαν και δεν πονούσαν πια τόσο πολύ.
  Ο Dimka και ο Danka υπέφεραν επίσης, αν και, ίσως, λιγότερο από τα άλλα παιδιά, επειδή η εκπαίδευσή τους υπό την καθοδήγηση ενός γκουρού ήταν ακόμη πιο επίπονη. Και γενικά, οι Σλάβοι τύποι χαρακτηρίζονται από γενετική αντοχή. Ωστόσο και οι Άριοι.
  Τα αγόρια απέφευγαν με κάθε δυνατό τρόπο τους οικισμούς κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Κι όταν η ζέστη έγινε αφόρητη, ξάπλωσαν κάτω από τις τέντες του ήλιου.
  Η Dimka, που κούρνιασε με την Danka, παρατήρησε:
  - Ναι, υπάρχουν δυνατοί τύποι! Γενικά, αν πρόκειται για πόλεμο Λευκορώσων και Ρώσων, θα δυσκολευτούμε! Πολύ στενά!
  Ο Ντάνκα απάντησε:
  - Προετοιμάζουν πολύ καλά τους νέους, αλλά αυτές δεν είναι η πλειοψηφία των μονάδων. Επιπλέον, εξακολουθούμε να είμαστε περισσότεροι από κόκκινους Άριους.
  Ο Ντίμα παρατήρησε:
  - Υπάρχουν περίπου εκατό εκατομμύρια Ρώσοι οι ίδιοι μόνο στην Ευρώπη, αλλά υπάρχουν και στρατεύματα των συμμάχων της Σοβιετικής Ρωσίας. Επιπλέον, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν εκατομμύρια αραβικά και νέγρικα συντάγματα εναντίον μας. Οι δυνάμεις είναι άνισες, ειδικά αν οι κομμουνιστές τελικά ριζώσουν στην Αφρική και την Ασία.
  Η Ντάνκα τσακίστηκε.
  - Και ποιο είναι το συμπέρασμα;
  Ο Ντίμα αναστέναξε.
  - Αν ήμουν ο Steel Eagle, θα χτυπούσα πρώτος.
  Στη συνέχεια, άλλα αγόρια από τη Γερμανία μπήκαν στη συζήτηση και έπρεπε να σιωπήσω. Στη συνέχεια, η εντολή να κάνετε ασκήσεις αναπνοής. Στη συνέχεια, όταν ο ήλιος έπεσε, και πάλι τρέχοντας μέσα από όχι το πιο τρυφερό έδαφος. Και πήραν τη μερίδα του λέοντος της νύχτας.
  Το όνειρο ήταν βαρύ, οι μύες ήταν πολύ οδυνηρά στριμωγμένοι από τον πόνο και τα πόδια των τύπων έκαιγαν σε μια αργή φωτιά. Η επόμενη μέρα, λόγω συσσωρευμένης κούρασης, ήταν η πιο δύσκολη. Ακόμα και ο Βλαντιμίρ το κατάλαβε αυτό και επέτρεψε στην ομάδα του να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς.
  Τα παιδιά, ωστόσο, προσπάθησαν να κρατηθούν, αλλά τρία αγόρια έπεσαν κάτω. Ο ρυθμός επιβραδύνθηκε και τα νεαρά παιδιά έκαναν επιτέλους ένα βήμα. Τότε η Dimka αποφάσισε να τους φτιάξει τη διάθεση με ένα τραγούδι:
  Η κόρνα του πρωτοπόρου φύσηξε πάνω από την Πατρίδα,
  Σε αυτό είναι ένα κάλεσμα για βηματισμό προς τα επιτεύγματα - τη νεολαία!
  Η πίστη μας είναι η πίστη του κομμουνισμού,
  Και δεν θα πάρετε τον ποταπό εχθρό από φόβο!
  
  Πρωτοπόροι θα πολεμήσουμε
  Για τη Ρωσία και την ελευθερία σαν αετοί!
  Το αεροπλάνο - το φτερό λάμπει με γυαλιστερό χρώμα,
  Οι πιλότοι μας είναι σοβιετικοί γιοι!
  
  Η γραβάτα είναι κόκκινη, το χρώμα του χυμένου αίματος.
  Ο κόσμος είναι σκληρός, κυβερνάται από χρήματα και πόλεμο!
  Θέλουμε να δώσουμε σε όλους μια γουλιά, ελεύθερη βούληση,
  Έτσι ώστε το σκοτάδι της ορδής να κυλήσει στον κάτω κόσμο!
  
  Πρωτοπόρος, είσαι ακόμη μικρότερος αδερφός των κομμουνιστών,
  Θέλετε να χτίσετε έναν κόσμο στον οποίο η ευτυχία είναι για όλους!
  Έτσι ώστε το ουράνιο χρώμα να καρποφορήσει στη ζωή,
  Για να αποφύγετε βάσανα και προβλήματα!
  
  Στο δρόμο, όμως, πόλεμοι και σκληρότητα,
  Ένταση και μερικές φορές σκληρή!
  Το πολυβόλο είναι βαρύ και μειώνει τον αγκώνα,
  Και η παλάμη είναι σκληρή, μεγάλο κουπί!
  
  Αλλά δεν γνωρίζουμε μια τέτοια λέξη - αδυναμία,
  Δεν έχουμε τέτοια λέξη - δεν θέλω!
  Τα γηρατειά δεν θα έρθουν για τους Σοβιετικούς στρατιώτες,
  Θα πετάξω στο διάστημα με έναν πύραυλο!
  
  Μας δίνει δύναμη και αθανασία.
  Μόνο επιστήμη, φως απέραντο!
  Και όσοι έπεσαν θα σηκωθούν, πιστέψτε
  Καλή τύχη και η επιτυχία θα έρθει σε εμάς!
  Το τραγούδι ενθουσίασε τους νεαρούς μαχητές και μεταπήδησαν σε γρήγορο τρέξιμο.
  Ωστόσο, όταν ο ήλιος έφτασε στο απόγειό του, έπρεπε να ξεκουραστώ ξανά. Μετά από αυτό έγινε αφόρητο και τα αγόρια έκαναν ένα βήμα. Ο δρόμος ήταν βασανιστικός και τα χτυπημένα πόδια τους αιμορραγούσαν και η αγωνία ήταν σχεδόν αφόρητη.
  Στο δρόμο, ευτυχώς, συνάντησα ένα ποτάμι που χύνεται στον Νείλο και τα αγόρια πήδηξαν εκεί. Ήθελαν να απαλύνουν τα βάσανά τους. Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο να διώξουν τα αγόρια από το νερό. Ο Βλαντιμίρ έπρεπε να δώσει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο πάνω από τα κεφάλια.
  Η περαιτέρω πορεία έμοιαζε με μια μεταβατική περίοδο της οικονομίας κάτω από τη γραφειοκρατία: επίπονη και χωρίς βιασύνη.
  Έφτασαν στην πόλη μετά τα μεσάνυχτα και μετά βίας κουνούσαν τα πόδια τους. Μεταφέρθηκαν στον στρατώνα και τα αγόρια, στοιβαγμένα σε ξύλινες κουκέτες, χωρίς καν να προσπαθήσουν να δειπνήσουν.
  Τα όνειρα ήταν βαριά, γεμάτα φρίκη, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τίποτα ... Ο Ντμίτρι ξύπνησε μερικές φορές και πέταξε τα χέρια των αγοριών που ήταν σφιχτά ξαπλωμένα. Ήταν βουλωμένο, τα κάγκελα στα παράθυρα ήταν κλειστά και έμοιαζε με μια τυπική νότια αποικία ανηλίκων.
  Αλλά το πρωί τα αγόρια περίμεναν καλά νέα: ο ίδιος ο Στρατάρχης, ο κύριος Ροκοσόφσκι, θα τους απένειμε βραβεία. Αφού διαιρέθηκε η ομάδα των γερμανικών στρατευμάτων, τα στρατεύματα της Γερμανίας και της Ιταλίας, που έπρεπε να επιτεθούν στο Σουδάν από την Αίγυπτο και νοτιότερα, διορίστηκαν να διοικήσουν τον έμπειρο μεγάλο Ροκοσόφσκι. Αυτός ο στρατάρχης μάχης απολάμβανε την πλήρη εμπιστοσύνη του πρώην Στάλιν, γι' αυτό του ανατέθηκε να διοικήσει την πιο ισχυρή ομάδα σοβιετικού στρατού "Κέντρο", που συγκεκριμένα έπρεπε να καταλάβει το Παρίσι.
  Δεδομένου ότι δεν υπήρχε κατάλληλη στολή για τους νεαρούς μαχητές του Red Eaglet, παρατάχθηκαν ημίγυμνες, σχεδόν μαύρες από προστατευτική κρέμα και φρέσκο αφρικανικό μαύρισμα. Τα αγόρια έχουν στεγνώσει λίγο τις τελευταίες μέρες και έχουν αρχίσει να μοιάζουν με Άραβες σκλάβους από τα λατομεία, μόνο περήφανα βλέμματα.
  Η τελετή απονομής ήταν περιστασιακή, χωρίς λαμπρότητα και τελετή.
  Ο ίδιος ο Konstantin Rokossovsky ήταν ψηλός, αδύνατος, με νεανικό, αλλά ήδη φθαρμένο πρόσωπο. Ένας τυπικός Πολωνός διοικητής, με αυστηρό βλέμμα. Απλώς ανακοίνωσε:
  - Για το θάρρος που έδειξε το τάγμα κατά την αναγκαστική πορεία και τη σύλληψη των Βρετανών, απονείμετε στο τάγμα τον Ερυθρό Αετό της ΕΣΣΔ, με ειδική κορδέλα με χάλκινο αετό στα πρότυπα της μονάδας. Στον διοικητή, με τη σειρά του, απονέμεται το χάλκινο μετάλλιο "Εργασία και Θάρρος!".
  Τα παιδιά χτύπησαν τα χέρια τους και ο στρατάρχης συνέχισε:
  - Ο στρατιώτης Ντμίτρι Ρόκετνι, για την ευστροφία, τον ηρωισμό και την εφευρετικότητά του, χάρη στην οποία συνέλαβε τον συνταγματάρχη των Βασιλικών στρατευμάτων, απονέμεται με το Τάγμα της Δόξας της δεύτερης τάξης. Έτσι, σε ηλικία μόλις έντεκα ετών, ο καλεσμένος μας από τη Λευκορωσία έγινε ο νεότερος αποδέκτης αυτού του βραβείου από όλους όσους βραβεύτηκαν μετά την άνοδο του Στάλιν στην εξουσία.
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να κάνει κατορθώματα με την κοπέλα του.
  Το αγόρι πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του έναν αιχμηρό σκληρυμένο δίσκο, έκοψε τα κεφάλια των Βρετανών και τσίριξε:
  - Ένα αγόρι μεγαλώνει σε στρατιώτη, και ποιος ήταν πολιτικός στα νιάτα του αν ένα τόσο μεγάλο γουρούνι φύτρωνε από μέσα του;
  Η Μαργαρίτα, πολεμώντας και σκοτώνοντας αντιπάλους, λογικά παρατήρησε, κόβοντας τους αντιπάλους:
  - Μια ιερόδουλη είναι ειλικρινής με τους πελάτες - χρήματα σε αντάλλαγμα για ευχαρίστηση, και ένας πολιτικός είναι εντελώς ψεύτης, ψήφους και φόρους με αντάλλαγμα την απόλυτη απογοήτευση!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου με τη γυμνή φτέρνα του, σκόρπισε τους αντιπάλους του και τσίριξε:
  - Ο πολιτικός είναι μια πανάκριβη ιερόδουλη, από την οποία όχι μόνο κινδυνεύεις να πάθεις σύφιλη του εγκεφάλου, αλλά και ένα γουρούνι στην τσέπη!
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα το πήρε και έδωσε μια σειρά, κούρεψε μια μάζα αντιπάλων και κελαηδούσε:
  - Ο πολιτικός είναι ένα είδος ιερόδουλης που αντί να βγάλει τα ρούχα της, σκίζει τρία δέρματα από τους ψηφοφόρους και τους μολύνει μέσω της τηλεόρασης!
  Η Νατάσα πάλεψε στον ουρανό. Και οι φίλοι της εκεί έδειξαν επίσης ένα παράδειγμα της ανομίας τους σε δύναμη.
  Η Νατάσα έριξε νοκ άουτ ένα αγγλικό αεροπλάνο και ούρλιαξε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Δεν μπαίνεις στο ίδιο ποτάμι δύο φορές, αλλά ένα μονίμως γουρουνάκι κάθαρμα μπορεί να επανεκλεγεί καμιά δεκαριά φορές!
  Η Αναστασία το πήρε και είπε πολύ έξυπνα, και έριξε το αεροπλάνο με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, τσίριξε:
  - Στα ζώα και στα παιδιά δεν αρέσει το φαγητό χωρίς αλάτι, αλλά γιατί οι μεγάλοι πέφτουν στον γλυκό λόγο των πολιτικών που στερούνται το αλάτι της αλήθειας!
  Η Akulina Orlova σημείωσε επιθετικά, κόβοντας ένα άλλο αγγλικό αεροπλάνο και vyaknula:
  - Το αλάτι της αλήθειας είναι πικρό, αλλά έχει θεραπευτική δύναμη, ο λόγος του πολιτικού είναι γλυκός, αλλά προκαλεί διαβήτη του νου!
  Mirabela Magnetic, κόβοντας μια άλλη, μεγάλη και μεγάλη μηχανή των συμμάχων, και εξέδωσε:
  - Ένας άνθρωπος δεν θέλει να είναι πιόνι, αλλά μια καριέρα στο στρατό ξεκινά με ιδιώτες, ένας πολιτικός δεν θέλει να παίζει με τους κανόνες, και κάνει καριέρα στην πολιτική με την ανομία!
  Τα κορίτσια, φυσικά, είναι πολύ όμορφα και σέξι. Όλη την ώρα τσακώνονται ξυπόλητοι και με ένα μπικίνι.
  Τέτοια υπέροχα κλοπιμαία.
  Το SU-100 μάχεται και στην Αφρική. Όπως είναι φυσικό, κάνει πολύ ζέστη και τα κορίτσια είναι με λεπτές κιλότες.
  Η Ελισάβετ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, συνέτριψε τον εχθρό και είπε:
  - Ένας πολιτικός που προσβάλλει τους ομοφυλόφιλους είναι μεγάλος γάιδαρος και δεν έχει ανδρισμό!
  Η Αικατερίνα, χτύπησε τον εχθρό, και χρησιμοποιώντας επίσης τη γυμνή της φτέρνα, φώναξε:
  - Ένας στρατιώτης δεν θα πεθάνει δύο φορές, αλλά ένας πολιτικός θα προδώσει τρεις φορές και θα εξαπατήσει ένα εκατομμύριο φορές!
  Η Έλενα σημείωσε έξυπνα, κλωτσώντας τα γυμνά δάχτυλά της στον επιθετικό εχθρό:
  - Δεν συμβαίνουν δύο θάνατοι, και δεν μπορείς να βγάλεις τις μπότες σου με γυμνά πόδια, αλλά οι πολιτικοί καταφέρνουν να σκοτώνουν όλη την ώρα και να σκίζουν τρία δέρματα!
  Η Ευφροσινία χτύπησε επίσης ένα βλήμα στον εχθρό και έτριξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Η κοπέλα δεν φοβάται να τρέξει ξυπόλητη στο χιόνι, φοβάται ότι ο γαμπρός δεν θα αποδειχτεί μια ηλίθια μπότα από τσόχα, κουμπωμένη μέχρι τα αυτιά του!
  Οι πολεμιστές πολέμησαν στην Αφρική και όπου ήταν δυνατόν, και δημιούργησαν θαύματα.
  Και στην Αφρική δεν έλαβαν χώρα λιγότερο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα γεγονότα.
  Ένα τάγμα ξυπόλητων αγοριών από το Red Falcon συνέχισε την εξαντλητική πορεία του για επιβίωση ... Ήταν μια κόλαση που έπρεπε να περάσει για να αξίζει τον παράδεισο. Και πόνος, και αλεύρι, πριν την ευδαιμονία.
  Μετά την τελετή απονομής, ωστόσο, τα αγόρια εμπνεύστηκαν τόσο πολύ που έτρεξαν το δεύτερο μισό της ημέρας και της νύχτας, σχεδόν χωρίς να σταματήσουν και να ξεχάσουν την κούραση.
  Ο Βλαντιμίρ πήρε μια απόφαση: θα κοιμούνται τη μέρα και τη νύχτα, όταν ο ήλιος δεν καίει, θα κάνουν αναγκαστικές πορείες. Γενικά, υπάρχουν αγόρια εδώ, σκληραγωγημένη ελίτ, και τέτοιες δοκιμές δεν είναι η πρώτη φορά. Μόνο τώρα που η ζέστη δεν είναι τόσο κολασμένη. Το πιο λογικό σε αυτή την περίπτωση, όταν ο ήλιος είναι στο ζενίθ του, ξαπλώστε κάτω από τις τέντες και κοιμηθείτε ήσυχοι.
  Η Danka εκτίμησε αυτήν την αναδιανομή:
  - Οι νυχτερινές αναγκαστικές πορείες δεν είναι συχνοί καλεσμένοι στον Κόκκινο Στρατό. Πρέπει επίσης να μάθουμε πώς να πολεμάμε στο σκοτάδι!
  Το ξυπόλυτο αγόρι Dimka συμφώνησε:
  - Το βράδυ είναι πιο δύσκολο να επιτεθούν, αλλά στο κάτω-κάτω θα αμυνθούν και χαζά. Και ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε και τα δύο.
  Οι επόμενες μέρες ήταν πολύ πιο δύσκολες... Την τελευταία φορά, με τον ενθουσιασμό των παιδιών, μπλόκαραν τα όρια των οργανισμών, και τώρα φαινόταν ότι κάθε μυϊκή ίνα βομβαρδίζονταν στρατηγικά χρησιμοποιώντας ναπάλμ.
  Δεν μπορούσαν καν να συγκρατήσουν τους στεναγμούς τους και φαινόταν ότι επρόκειτο για ένα κοπάδι νεαρών μοσχαριών που τσίμπησαν.
  Για να εμψυχώσει τους νέους του συντρόφους, ο Dimka τραγούδησε:
  Ο Κύριος δίνει μια πηγή νερού στους ζωντανούς,
  Χρυσοί φοίνικες και τριαντάφυλλα ανθίζουν στον παράδεισο!
  Για να γίνει πραγματικότητα, ότι σε ένα όνειρο ένα όνειρο,
  Πρέπει να παλεύουμε, όχι να δακρύζουμε σαν γυναίκες!
  
  Ο Θεός θα ρίξει τους φοβισμένους στην κόλαση,
  Και αυτός που είναι γενναίος θα γίνει παντοδύναμος σύζυγος!
  Εδώ τα αστέρια στο Κρεμλίνο καίγονται,
  Ο δρόμος υποδεικνύεται από αυτό που μας έχει δώσει ο Αιώνιος!
  Χτίζουμε τον περίφημο κομμουνισμό,
  Η αρχή μας είναι απλή - ταχύτερη, υψηλότερη και ισχυρότερη!
  Για να μην πέσει η βαθμολογία μας,
  Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να είμαστε πιο θαρραλέοι και πιο έξυπνοι!
  
  Μετά από όλα, κάθε πολεμιστής είναι ένας άνθρωπος,
  Πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα αδύναμο πλάσμα!
  Η διάνοια μας δίνει βάρος:
  Και το σύμπαν θα υποταχθεί στους αστροναύτες!
  
  Είναι κρίμα που η ενότητα είναι μακριά:
  Υπάρχουν πολλές χώρες, άνθρωποι, έθνη και θρησκείες!
  Αλλά πρέπει κανείς να σκεφτεί βαθιά.
  Θα πετάξουμε τις αλυσίδες του εγωισμού!
  
  Ο πόλεμος δεν είναι καθόλου γι' αυτό.
  Να ταπεινώσει και να βασανίσει τους κατοίκους του πλανήτη!
  Και για να σπάσουμε τον ζυγό από τους ανθρώπους,
  Για αυτά τα κατορθώματα θα τραγουδηθούν δίστιχα!
  
  Τότε θα είμαστε όλη η οικογένεια μαζί.
  Πού είναι όλοι στον κόσμο, αγαπητέ αδερφέ και αδερφή!
  Όπου δεν φασαρία καριέρα?
  Και ο αλτρουισμός και το να βοηθάς τον πλησίον είναι συνήθεια!
  
  Δεν θα υπάρξει θάνατος και κανένα πρόβλημα.
  Εκεί ένας πανίσχυρος, πιστεύω, θα γίνει!
  Ξεπέρασες την τεμπελιά σου
  Πάρτε ένα τουφέκι και ένα σακίδιο με φορτίο!
  Μετά από ένα τέτοιο τραγούδι, οι νεαροί πολεμιστές του Κόκκινου Γεράκι επευφημούσαν απότομα και ένα νέο κύμα ενθουσιασμού και σθένους τους κυρίευσε. Επέζησαν λοιπόν αυτές τις μέρες, και όταν άνθισε και άρχισε να ψήνεται, αποκοιμήθηκαν.
  Ο Dimka ονειρευόταν κάτι ξεχωριστό... Κατέληξε σε έναν κόσμο όπου βρισκόταν στον παράδεισο, και αυτό του τράβηξε το μάτι εξαρχής. Δηλαδή, οι φωστήρες έπαιζαν ποδόσφαιρο. Επιπλέον, αυτά ήταν υβρίδια από ριγέ καρπούζια και κροκόδειλους σε μια ομάδα και ένα μείγμα από αγγούρια και ρινόκερους στην άλλη.
  Η Ντίμκα κάθισε σε ένα βότσαλο και προσπάθησε να συγκεντρώσει σκέψεις σκορπισμένες προς όλες τις κατευθύνσεις σαν ένα κοπάδι καυτών επιβήτορων. Εξάλλου, δεν μπορεί να παίζουν ποδόσφαιρο οι φωστήρες, ακόμη και να παίρνουν τέτοιες απίστευτες μορφές που δεν είναι καθόλου χαρακτηριστικές της πραγματικής χλωρίδας και πανίδας.
  Γενικά, σύμφωνα με όλους τους νόμους της φυσικής, τα αστέρια υποτίθεται ότι είναι σφαιρικά, πράγμα που είναι ουσιαστικά ακλόνητο αξίωμα! Σε κάθε περίπτωση, αν οι φυσικές σταθερές αντιστοιχούν στο σύμπαν στο οποίο ζουν οι άνθρωποι. Και αυτό λοιπόν είναι ένας στοιχειώδης αδιανόητος γρίφος!
  Τις σκέψεις ενός έξυπνου αγοριού διέκοψε η εμφάνιση ενός ακατανόητου μικρού ζώου. Εδώ ήταν επίσης εκπληκτικό το γεγονός ότι το πλάσμα, σαν να λέγαμε, υλοποιήθηκε από τον αέρα, σαν ένα ψάρι που αναδύεται από μια τρύπα πάγου. Παρεμπιπτόντως, το κεφάλι ήταν ένα ψάρι, αλλά το σώμα είχε τη μορφή μιας ώρας από το βέλος. Επιπλέον, στο καντράν, αντί για τους αριθμούς που υποδεικνύουν τις ώρες, υπάρχουν μερικά άγλυκα ιερογλυφικά σε μορφή σχεδίων. Ναι, και τα ίδια τα βέλη είναι περισσότερα από μια ντουζίνα και περιστρέφονται με διαφορετικές ταχύτητες.
  Η Ντίμκα σφύριξε:
  - Βλάιμι! Ποιος είσαι?
  Ένα μείγμα από ψάρια και ένα υπέροχο ξυπνητήρι απάντησε απροσδόκητα στα Ρωσικά:
  - Και ο Γιαχίτα, και ποιος είσαι, ασπρομάλλη;
  - Ανδρας! απάντησε ο Ντίμα.
  Ο Γιαχίτα γέλασε πολύ αραιά σαν κουνούπι:
  - Βλέπω ότι είσαι άνθρωπος. Με ενδιαφέρει η θέση, το όνομα, το επάγγελμα!
  Η Dimka αιφνιδιάστηκε σοβαρά:
  - Τι γίνεται με τους ανθρώπους στον κόσμο σας;
  Ο Γιαχίτα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, φυσικά και υπάρχει! Είναι ακόμη δύσκολο να βρεις έναν κόσμο όπου δεν θα συναντούσες άτριχα πρωτεύοντα. Αν και οι άνθρωποι είναι πολύ διαφορετικοί παντού, υπάρχουν δυνατοί και ανεπτυγμένοι σαν αρχάγγελοι, και υπάρχουν πρωτόγονοι άγριοι! Δεν μοιάζει με εκπρόσωπο του ανεπτυγμένου κόσμου, ξυπόλητος, σχεδόν γυμνός, αλλά δεν μπορείς να σε λένε και άγριο ...
  Ο Ντίμα δεν μπόρεσε να αντισταθεί ρωτώντας:
  - Και γιατί όχι?
  Ο Yahita εξήγησε:
  "Τα μάτια σου είναι πολύ έξυπνα, σαν αυτά ενός σοφού, και όχι ενός παιδιού από μια πρωτόγονη φυλή!"
  Η Dimka έκανε ένα απολύτως λογικό επιχείρημα:
  "Και γιατί πιστεύεις ότι οι άγριοι πρέπει να είναι ηλίθιοι". Εξάλλου, για να επιβιώσετε χωρίς εκτοξευτές με πυρηνική άντληση ανάμεσα στα μεγαλύτερα και με κυνόδοντες ζώα, χρειάζεστε σοβαρή εφευρετικότητα και πρακτική επινοητικότητα!
  Ο Γιαχίτα συμφώνησε:
  - Σωστά! Αλλά πώς θα ήξερε ένας άγριος για έναν εκτοξευτήρα με πυρηνική άντληση, αν και σύμφωνα με τα πρότυπα των ανθρώπινων αρχαγγέλων αυτή είναι ήδη η πέτρινη εποχή. Πες μου, ποιος είσαι κατά θέση και με τι καθήκον σε έστειλαν εδώ;
  Η Dimka προσπάθησε να αποφύγει μια ευθεία απάντηση:
  - Τα πάντα στο σύμπαν μας είναι σχετικά: ειδικά οι θέσεις! Τι γίνεται με την εργασία; Ναι, απλώς ταξιδεύω στους κόσμους. Εξάλλου, τα αστέρια που παίζουν ποδόσφαιρο είναι τόσο ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα!
  Διόρθωσε η Γιαχίτα, τα βέλη στην επιφάνεια του διαφανούς κορμού της άρχισαν να περιστρέφονται λίγο διαφορετικά:
  - Αυτό είναι ποδόσφαιρο, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Κοιτάξτε, εδώ οι μπάλες έχουν φτερά, και υπάρχουν τρία από αυτά ταυτόχρονα, και η πύλη δεν φαίνεται! Μοιάζει με το ανθρώπινο ποδόσφαιρό σας από τα αρχαία χρόνια;
  Η Dimka αναγκάστηκε να συμφωνήσει:
  - Όχι βέβαια... Αν και, μόλις κοίταξα, προέκυψε αμέσως η σχέση με το ποδόσφαιρο. Άλλωστε, υπάρχει κάποιου είδους ομοιότητα! Ακόμα κι αν δεν είναι τυπικό!
  Ο Γιαχίτα το κούνησε με το χέρι.
  - Αυτοί είναι οι συνειρμοί... Πονάει μόνο το κεφάλι μου και γίνονται καβγάδες. Πες μου όμως, δεν είσαι σαμποτέρ για μια ώρα;
  -Τυπικά όχι! απάντησε μηχανικά η Ντίμκα.
  Η Γιαχίτα κούνησε το πόδι της.
  - Τότε ακολούθησέ με. Θα σας δείξω κάτι ενδιαφέρον!
  Ο Ντμίτρι Ρόκετ σηκώθηκε και κινήθηκε, την ακολούθησε, καθώς ένα όνειρο ξαφνικά έφτασε κάπου και ακούστηκε το σήμα να ανέβει.
  Τα αγόρια, μόλις ξεκουράστηκαν, έτρεξαν ξανά με το φορτίο, εδώ δεν είχαν ήδη επιλογές για ξεκούραση. Ο οξύς πόνος στους μύες θαμπώθηκε και τα χτυπημένα πόδια έγιναν άκαμπτα, δεν εκρήγνυνται πλέον από ταλαιπωρία, αλλά απλώς πονούσαν έντονα και η γκρίνια απλώθηκε σε όλα τα πόδια και η τρίτη και η τέταρτη αναπνοή άνοιξαν στους πνεύμονες.
  Ο Ντάνκα, όντας ο πιο δυνατός σωματικά, υπέφερε σε μικρότερο βαθμό και ένιωθε βαριεστημένος: ήθελε να τσακωθεί, αλλά στην τύχη δεν έπεσε ούτε μια βολή... Εδώ, ο Ντμίτρι, όπως πάντα τυχερός, έκανε ένα κινηματογραφικό κατόρθωμα, πήρε στο λαιμό του τον συνταγματάρχη και το Τάγμα της Δόξας. Το ίδιο το βραβείο δεν είναι ακριβό, αυτό που παίρνεις από σίδερο και ένα λεπτό στρώμα νικελίου για να μην σκουριάζει, αλλά δεν υπάρχει ένα μεγάλο σταμπωτό σχέδιο. Το κύριο πράγμα, φυσικά, είναι το κύρος. Η ΕΣΣΔ είχε επίσης σοβαρούς εχθρούς.
  Κατά τη διάρκεια του προσωρινού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Χίτλερ κατάφερε να κερδίσει τέσσερις παραγγελίες, συμπεριλαμβανομένου ενός σιδερένιου σταυρού πρώτου βαθμού, σπάνιο για έναν απλό δεκανέα. Ναι, ήταν ένας πραγματικά γενναίος και έξυπνος στρατιώτης, παρόλο που τώρα το όνομά του χρησιμοποιείται για να τρομάζει τα παιδιά.
  Αλλά μπορούν να τρέχουν χωρίς στόχο όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, όταν η τύχη εξακολουθεί να πέφτει έξω.
  Τα αγόρια βρήκαν τελικά τον τόπο μιας πρόσφατης μάχης, τα πτώματα των νεκρών Βρετανών στρατιωτών κείτονταν, ως επί το πλείστον ήταν Νέγροι και Άραβες. Η νεκρή σάρκα σε τέτοια ζέστη απλά στέγνωσε και δεν άρχισε να αποσυντίθεται. Θραύσματα μετάλλου, κάλυκες κείτονταν τριγύρω, αλλά τακτοποιημένοι Ρώσοι κατάφεραν να πάρουν όλα τα όπλα που είχαν συλληφθεί. Ωστόσο, ένα από τα αγόρια ήταν τυχερό και πήρε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Και αμερικανικής κατασκευής. Στο τρέξιμο, έδειξε στους φίλους του:
  - Αυτό είναι το τρόπαιό μου!
  Μούγκρισαν ως απάντηση:
  - Βρήκα κάτι για να καυχηθείς! Καλύτερα να σκοτώσεις έναν Άγγλο!
  Ο κακός απάντησε:
  - Και αυτό δεν θα γίνει! Αυτό είναι μόνο για να βρεις τους εχθρούς! Και πρέπει να τρέξεις ακόμα πιο γρήγορα!
  Αλλά αυτές οι μέρες πέρασαν χωρίς συγκρούσεις, κάτι που, παρεμπιπτόντως, είναι απολύτως φυσικό για τους περισσότερους πολέμους. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης, περισσότερο κινείσαι παρά περπατάς. Ακριβώς όπως οι άσοι, οι περισσότερες εκδρομές είναι κενές, ειδικά μεταξύ μεγάλων μαχών και επιθετικών επιχειρήσεων. Πριν αποκοιμηθεί, η Ντάνκα είπε στη Ντίμκα:
  - Ξέρεις, το λευκό τίγρη (με το παρατσούκλι Ντμίτρι), ο πόλεμος δεν είναι καθόλου τόσο ρομαντικός όσο φαίνεται στην ταινία Red Devils, ή Captain Daredevil, και σε άλλες. Νιώθεις κάποια απογοήτευση. Όχι, φυσικά, δεν είμαι μικρός και καταλαβαίνω ότι το σινεμά και το πραγματικό δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά ακόμα....
  Η Ντίμκα χασμουρήθηκε προκλητικά:
  - Καλύτερα να μιλήσουμε γι' αυτό σε ένα μήνα, αλλά προς το παρόν, διαλογισμός και να πάμε για ύπνο. Ωστόσο, πρέπει οι νέοι μας σύντροφοι να είναι άξια παιδιά. Καλά κρατάνε!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Ο πόλεμος συνεχίστηκε με μικρή ένταση. Στην Αφρική, τα αμερικανικά και βρετανικά στρατεύματα δεν είναι πολύ δυνατά, αλλά οι εκτάσεις είναι τεράστιες, και η ζούγκλα και οι έρημοι, και πολλά ποτάμια και βάλτοι.
  Ναι, η Μαύρη Ήπειρος είναι τεράστια και προσπαθήστε να την καταγράψετε γρήγορα. Έτσι ο πόλεμος κράτησε πολύ.
  Και η ίδια η Βρετανία στην ήπειρο δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί. Αυτό ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova παλεύουν σαν νέοι τιτάνες. Και κερδίζουν μια ένδοξη νίκη. Αγωνίζονται με πολύ δυνατούς, αν και όχι πολύ πολλούς αντιπάλους.
  Ωστόσο, πού είναι οι Αμερικανοί, οι Βρετανοί και τα αποικιακά στρατεύματά τους πριν από τα αθάνατα παιδικά φαινόμενα.
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε, κόβοντας μια άλλη σειρά αντιπάλων και πετώντας ένα μπιζέλι με αντιύλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του:
  - Ένας στρατιώτης σε έναν πόλεμο γίνεται πιο νέος και ώριμος ταυτόχρονα, ένας πολιτικός σε έναν μυστικό αγώνα, γερνάει και ωριμάζει, βυθίζοντας ταυτόχρονα σε επίπεδο άγριου θηρίου!
  Η Μαργαρίτα, αυτό το μαχόμενο κορίτσι, το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξε ένα δίσκο που έκοψε κεφάλια και σημείωσε:
  - Ένας στρατιώτης είναι στρατιώτης και γίνεται επαγγελματίας στον πόλεμο, ένας πολιτικός δεν γνωρίζει τις προθεσμίες και επαγγελματίας στην απόδοση νίκης!
  Το αγόρι και το κορίτσι συνέτριψαν υπέροχα τους αντιπάλους. Και τα έκοψαν χωρίς άλλο.
  Ο Όλεγκ το πήρε και εκτόξευσε κάτι παραπάνω από θανατηφόρο και καταστροφικό με τη γυμνή φτέρνα του - δηλώνοντας:
  - Ένας στρατιώτης πρέπει να είναι πυριτόλιθος, αλλά να μην γίνει πέτρα στην καρδιά του, ένας πολιτικός έχει από καιρό πέτρα αντί για καρδιά, αλλά έχει τη σκληρότητα του καουτσούκ!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους στρατιώτες της Βρετανίας και πολλούς μαύρους πολεμιστές, πετώντας αιχμηρές καρφίτσες με τα δάχτυλα των ποδιών της, εξέδωσε:
  - Ένας καλός στρατιώτης στη μάχη είναι σαν τον Διάβολο - ότι είναι απαραίτητο να σβήσει τη φωτιά, ένας ικανός πολιτικός στην κακία είναι ο ίδιος ο Σατανάς και η εκπλήρωση των υποσχέσεων είναι μια τυπική μάνικα!
  Ενήργησαν πολύ καλά και πολύ πνευματώδη εναντίον του εχθρού και κατέστρεψαν επιθετικά τις βρετανικές μονάδες. Λοιπόν, όχι μόνο φυσικά είναι.
  Ο Όλεγκ, αφού έκοψε τους αντιπάλους, φώναξε:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να πεθάνει στο πεδίο της μάχης, αλλά είναι καλύτερο από το να εξαφανιστεί κάτω από ένα ρεύμα γλυκών ψεμάτων από τα στόματα των πολιτικών σε καιρό ειρήνης!
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας αναρίθμητους αντιπάλους, από τους οποίους όμως δεν έμειναν τόσοι, το πήρε και πέταξε τη βόμβα με τα γυμνά της δάχτυλα και τσίριξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Όποιος γεννιέται πολεμιστής, θα πεθάνει ήρωας, που έχει γίνει πολιτικός, είναι ήδη ένα νεκρό κάθαρμα, και ένα πτώμα που περπατάει!
  Τα παιδιά των πολεμιστών πολέμησαν σαν αληθινοί γίγαντες και γίγαντες της σκέψης.
  Αλλά η Ελισάβετ και το πλήρωμα του τανκ της αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν πολλά και πέρασαν μέσα στη ζούγκλα. Αν και το SU-100 έχει την ίδια ικανότητα cross-country με το τριάντα τέσσερα, εξακολουθεί να μην είναι εύκολο να οδηγείς μέσα στη ζούγκλα.
  Η Ελίζαμπεθ χασμουρήθηκε και παρατήρησε δίνοντας τη σειρά της:
  - Πολιτική είναι όταν λένε ένα πράγμα, εννοούν άλλο, κάνε ένα τρίτο, βγαίνει το τέταρτο, αλλά παρόλα αυτά πάει πλάγια και μένει βδέλυγμα στο συκώτι!
  Η Catherine συμφώνησε πολύ λογικά με αυτό:
  - Δεν υπάρχουν αδέρφια στην πολιτική, αλλά υπάρχουν πολλοί φτωχοί συγγενείς, δεν υπάρχουν παραμυθένιοι πρίγκιπες, αλλά μια περίσσεια γυμνών βασιλιάδων, δεν υπάρχει αλήθεια ούτε για μια στιγμή, αλλά θα υπάρχουν αρκετά ψέματα για περισσότερα από μια γενιά!
  Η Έλενα παρατήρησε επιθετικά με ένα χαμόγελο των δοντιών ότι αστράφτουν σαν πέρλες και είναι όμορφα:
  - Η αγάπη έρχεται όταν δεν περιμένεις, οι πολιτικοί κολλάνε όταν δεν τηλεφωνείς!
  Η Ευφροσινία παρατήρησε, κλείνοντας το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της και χτυπώντας την πανοπλία της με τα γυμνά της δάχτυλα:
  - Όλες οι ηλικίες είναι υποταγμένες στην αγάπη, οι πολιτικοί μπορούν να χειριστούν κάθε κακία!
  Τα κορίτσια βαρέθηκαν λίγο, άρχισαν να τραγουδούν, κάτι πολύ σχετικό.
  Έκπληξη, έκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη! Έκπληξη, έκπληξη! Ζήτω η έκπληξη!
  
  Φανταστείτε μια τέτοια κατάσταση - Όλα όσα θα σας συμβούν, τα ξέρετε εκ των προτέρων. Δεν υπάρχει λόγος τότε για ανησυχίες, αμφιβολίες, Όλα στον κόσμο θα παρέχουν ένα πρόγραμμα.
  
  Και αμφισβητούμε την πλήξη Γιατί, γιατί είναι αδύνατο για κανέναν να ζήσει στον κόσμο χωρίς εκπλήξεις.
  
  Έκπληξη, έκπληξη! Ζήτω η έκπληξη! Έκπληξη, έκπληξη! Ζήτω η έκπληξη!
  
  Παρέχει ένα πρόγραμμα περπατήματος, Παρέχει αύξηση της συνείδησης Και φυσικά, το χασμουρητό θα αυξηθεί, Και ο συνωστισμός θα γεμίσει το σύμπαν.
  
  Και αμφισβητούμε την πλήξη Γιατί, γιατί είναι αδύνατο για κανέναν να ζήσει στον κόσμο χωρίς εκπλήξεις.
  
  Έκπληξη, έκπληξη! Ζήτω η έκπληξη! Έκπληξη, έκπληξη! Ζήτω η έκπληξη!
  
  Και αμφισβητούμε την πλήξη Γιατί, γιατί είναι αδύνατο για κανέναν να ζήσει στον κόσμο χωρίς εκπλήξεις.
  
  Έκπληξη, έκπληξη! Ζήτω η έκπληξη! Έκπληξη, έκπληξη! Ζήτω η έκπληξη!
  Αλλά άλλοι ήρωες, το τάγμα των αγοριών από το Red Eaglet της ΕΣΣΔ, ήταν πολύ πιο τυχεροί. Και ότι τα αγόρια ήταν ήδη έτοιμα να ουρλιάξουν από πλήξη: όχι μάχες, όχι περιπέτειες, μόνο τρέξιμο! Τελικά έλαβαν μια προειδοποίηση ότι ένα περίπου ισάξιο βρετανικό τάγμα ήταν μπροστά.
  Ο Βλαντιμίρ τους διέταξε να ξαπλώσουν και μετά να συρθούν στην κοιλιά τους. Τα αγόρια έκαναν ακριβώς αυτό. Οι Βρετανοί φάνηκαν να τους παρατήρησαν και αμέσως, χωρίς να περιμένουν την προσέγγιση, άνοιξαν πυρ. Αλλά προφανώς έσπευσαν, μόνο ένα από τα νεαρά γεράκια του Στάλιν τραυματίστηκε στον ώμο, και τα υπόλοιπα απλά κατάφεραν να κυλήσουν πίσω. Το έδαφος για έναν ισόπαλο αγώνα δεν ήταν αρκετά τυπικό, όλο καλυμμένο με θάμνους και αλσύλλια. Οι βρετανικές μονάδες πυροβόλησαν ενεργά, αλλά όχι με ακρίβεια. Οι μαχητές του Red Eaglet ανταποκρίθηκαν λιγότερο συχνά, αλλά πολύ πιο αποτελεσματικά. Περισσότερα αγόρια μεταμφιέστηκαν με επιτυχία, φορώντας χακί αδιάβροχα και κινούνταν σιωπηλά. Οι Βρετανοί, με τη σειρά τους, ήταν πολύ νευρικοί και επέτρεπαν συνεχώς στους εαυτούς τους να προλάβουν.
  Η Dimka Rocket ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Γρήγορα, σαν χήνα, σκαρφάλωσε στα μετόπισθεν των Βρετανών (αυτή τη φορά σχεδόν αποκλειστικά λευκοί πολέμησαν εναντίον τους, που σημαίνει πολύ πιο επίμονοι μαχητές που δεν σκορπίζονταν από το ουρλιαχτό των σειρήνων) και τους πυροβόλησε σαν στόχους σε πεδίο βολής. Το αυτόματο τουφέκι λειτούργησε τέλεια και ο αριθμός των θυμάτων συνέχιζε να αυξάνεται!
  Ωστόσο, δυστυχώς, και τα αγόρια υπέστησαν απώλειες, ειδικά όταν η ανταλλαγή άρχισε με ρίψη χειροβομβίδων. Ένα από τα γενναία αγόρια σκίστηκε από ένα κομμάτι του στομάχου και τα έντερα σύρθηκαν έξω. Ένας άλλος συνέτριψε το κόκκαλο του ποδιού, επίσης πολύ δυσάρεστο. Αλλά η μάχη μόλις φούντωνε, και οι καταραμένοι, σκληροί Άγγλοι αποδείχτηκαν πολύ περισσότεροι από ό,τι υπέθεταν αρχικά οι νεαροί λενινιστές. Υπήρχαν τόσες κραυγές και στεναγμοί και από τις δύο πλευρές.
  Τότε η Dimka, αφού άκουσε, καθόρισε τον διοικητή. Ήταν ένας μεγαλόσωμος Άγγλος, επίσης συνταγματάρχης με βαθιά φωνή. Κρύφτηκε σε μια προηγουμένως σκαμμένη τάφρο.
  Το ξανθό αγόρι χαμογέλασε και γρήγορα, σαν μικρή οχιά, έχοντας απομακρύνει τους Άγγλους που τον περιέβαλλαν, σύρθηκε στο όρυγμα. Ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα στιλέτο και ο συνταγματάρχης σώπασε, σφυρίζοντας από τα χείλη του, σαν τρυπημένο λάστιχο αυτοκινήτου. Μετά από αυτό, το αγόρι, βάζοντας ένα μάτσο τσαλακωμένα φύλλα στο στόμα του, βρυχήθηκε με παρόμοια φωνή.
  Εδώ το μυστικό βρισκόταν στο γεγονός ότι τα φύλλα ήταν εμποτισμένα με κολλώδη χυμό (η Dimka το είχε προετοιμάσει εκ των προτέρων, αν και ήλπιζε να τρομάξει τους αγρίμιους, αλλά μετά υπήρχε το φαινόμενο Πινόκιο, όταν ψάχνεις για ένα πράγμα, αλλά κάτι βγάζει αλλιώς, αλλά αποδεικνύεται κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά και χρήσιμο!).
  Όσο τρομερή κι αν ήταν η φωνή του διοικητή, λειτούργησε σε παραμορφωμένα αγγλικά:
  - Όλοι σηκωθείτε, και τρέξτε πίσω βήμα πορεία!
  Και λειτούργησε! Οι Βρετανοί πήδηξαν όρθια και μετά έπεσαν βροχή πάνω τους από εκρήξεις πολυβόλων και αυτόματα τουφέκια. Φυσικά, βλέποντας τέτοιες απώλειες, θα τρέξετε χωρίς εντολή ... Οι γενναίοι στρατιώτες της Βρετανίας ορμούν στα τακούνια τους, και τα αγόρια, που τρεμοπαίζουν, δηλητηριώδες πράσινο από το γρασίδι, ξυπόλητα, στρογγυλά τακούνια, ορμούν πίσω τους, ενώ πυροβολούν η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ!
  Τώρα αυτό ήταν αγώνας! Ολική και συνάμα αποτελεσματική εξόντωση! Με άγρια καταδίωξη.
  Ο Βλαντιμίρ φώναξε στα πνεύμονά του:
  - Για μένα μαχητές μπροστά! Ανοίξαμε έναν λογαριασμό εδώ!
  Τα άλλα αγόρια τραγούδησαν μαζί:
  - Ο Στάλιν μας έδωσε ατσάλινα μπράτσα-φτερά, και αντί για καρδιά, μια φλογερή μηχανή!
  Ο Βλαντιμίρ πρόσθεσε:
  - Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά! Να αγωνιζόμαστε για το πέταγμα των πουλιών μας, και σε κάθε έλικα αναπνέει, η ηρεμία των συνόρων μας!
  Πώς ήξεραν οι Γερμανοί τέτοια τραγούδια; Αν ο Dimka προτιμούσε να συνθέτει το δικό του, τότε ο φίλος του Danka, αντίθετα, προώθησε αυτό που ήταν ήδη σύνθετο, δημοφιλές και γνωστό ...
  Ωστόσο, ο Dimka, που ουσιαστικά ήταν ο κύριος νικητής αυτή τη φορά, εκνευρίστηκε και τραγούδησε τη δική του μελωδία:
  Ορκιζόμαστε στον Στάλιν τον Μέγα.
  Τιμή να κρατηθεί και να παλέψει μέχρι τέλους!
  Επειδή η δύναμή Του είναι σαν τον ήλιο,
  Γιατί το φως του Θεού είναι χώρα!
  
  Ας προστατεύσουμε την Πατρίδα από τις αντιξοότητες.
  Λιοντάρι Βρετανός αναποδογυρισμένος από την ουρά!
  Θα χτίσουμε την ευτυχία στον πλανήτη.
  Όπως πρόσταξε ο Κύριος άγιος Χριστός!
  
  Η ισότητα και η αδελφοσύνη θα κυριαρχήσουν.
  Ο ουρανός θα γίνει γαλάζιος!
  Μετά από όλα, έχετε το δικαίωμα να παλέψετε για αυτό,
  Ο δρόμος του σοσιαλισμού είναι για τους νέους!
  
  Πατρίδα όμορφη Ρωσία,
  Ο Στάλιν είναι ένας ηγέτης από τον Θεό που μας δόθηκε!
  Εκεί που τα λουλούδια στο χωράφι είναι τα πιο όμορφα,
  Εκεί που η λέξη μπούρ δεν μπορεί να ξεχυθεί!
  
  Τα πάντα στη χώρα μεγαλώνουν, είναι ευρύ.
  Έχει πάγο και καταπράσινα λιβάδια!
  Έρημος χρυσός από την ανατολή
  Χιονοθύελλα με ασήμι και μαργαριτάρια!
  
  Υπάρχει ένα Κρεμλίνο στον πλανήτη όλου του φωτιστικού.
  Αλλά ακόμα πιο απότομα η δύναμη είναι μέσα μας!
  Εδώ το "Katyusha" φώτισε τον ουρανό.
  Σαν να έδωσε μάτι ο ίδιος ο αρχάγγελος!
  
  Όλοι οι λαοί της Πατρίδας είναι ενωμένοι.
  Δεν έχουμε κενά προβλήματα μεταξύ τους!
  Η Ρωσία δεν λύγισε κάτω από τον ζυγό της πλάτης.
  Δεν καταφέρατε να πάρετε τη γη, κύριε!
  
  Έτσι ώστε τα αστεία να μην είναι πλέον κατάλληλα,
  Κύριοι είμαστε και εμείς!
  Οι Ρώσοι δεν έχουν κόσμο στον πλανήτη,
  Γλυκό νερό πέφτει από τον ουρανό!
  
  Τα γιγάντια χωράφια μεγαλώνουν.
  Ο κολοσσός είναι σαν τη μέλισσα της καρδιάς!
  Ο Θεός έδωσε στους Ρώσους μια θέση στον ίδιο τον παράδεισο,
  Και ένα στεφάνι δάφνης σε σένα!
  
  Όλα έγιναν υπάκουα στον άνθρωπο,
  Μόνο η περηφάνια δεν μπορούσε να συγκρατηθεί!
  Αλλά να μην είναι το τέλος της ανθρώπινης εποχής.
  Ο χώρος μας ανοίγει την πόρτα!
  Τα αγόρια χειροκρότησαν την υπέροχη εμφάνιση πολύ δυναμικά και επιδοκιμαστικά. Ο Βλαντιμίρ κατέρριψε ακόμη και ένα κοράκι με μια εύστοχη βολή από ένα πιστόλι και ο Ντάνκα είπε:
  - Και εσύ, Dimka, είσαι υπέροχη - βασικά τραγουδάς και συνθέτεις μόνο τη δική σου!
  Ο νεαρός μαέστρος σημείωσε:
  - Και αυτό είναι το πιο πολύτιμο πράγμα όταν δημιουργείς τον εαυτό σου, και μην επαναλαμβάνεις σαν παπαγάλος!
  Οι απώλειες υπολογίστηκαν γρήγορα ... Αλίμονο, τρία αγόρια χώρισαν με το απόσπασμα για πάντα, άλλα πέντε τραυματίστηκαν τόσο σοβαρά που θα έπρεπε να μεταφερθούν και είκοσι πέντε άτομα τραυματίστηκαν μέτρια υπό την εξουσία τους ή ελαφρά ...
  Πάνω από οκτακόσια σαράντα άτομα σκοτώθηκαν από τους Άγγλους .... Σε γενικές γραμμές, η αναλογία είναι αρκετά αποδεκτή! Αλλά ο κρατούμενος δεν ήταν, εκτός από έναν ταγματάρχη της ιατρικής υπηρεσίας. Όλοι οι άλλοι σφαγιάστηκαν...
  Ο Ντάνκα ειρωνεύτηκε:
  - Εμείς, θαμπώνοντας πολυβόλα για πολύ καιρό, πριονίσαμε και γκρεμίσαμε χιλιάδες πεντακόσιους Άγγλους!
  Ο Βλαντιμίρ τον διέκοψε:
  - Σώπα, θα κάνεις; Τρία από τα παιδιά μας πέθαναν. Σκέφτομαι να τα θάψω εδώ, στο πεδίο της μάχης ή να τα μεταφέρω στις μονάδες μου για να ταφούν σύμφωνα με το έθιμο του Χριστού!
  Η Ντάνκα ξαφνιάστηκε:
  - Η ΕΣΣΔ εκτιμά πολύ τον Χριστό; Άλλωστε, τόσο εσείς όσο και ο ίδιος ο Στάλιν λέτε συνεχώς - Ο Χριστός είναι αδύναμος και σαθρός και όχι Άριος!
  Ο Βλαντιμίρ απάντησε ήρεμα:
  - Εξαρτάται από το τι είδους Χριστός ... Αυτός στη Βίβλο δεν είναι Άριος και ειρηνιστής! Αυτός στον οποίο πιστεύουμε, δηλαδή χωρίς τη λεγόμενη Αγία Γραφή, είναι ακριβώς ο ίδιος κόκκινος Άριος! Και όχι απλά ένας κόκκινος Άριος, αλλά και ένας εξαιρετικά θαρραλέος άνθρωπος! Πρέπει να το καταλάβετε αυτό.
  Η Ντίμα συμφώνησε.
  - Κι εγώ έχω έναν βιβλικό Ιησού, που διδάσκει να μην αντιστέκεσαι στο κακό και να μην αρέσει καθόλου στα αποβράσματα των μάγουλων. Στην τσαρική εποχή ήταν ήδη έτσι, οπότε τι; Κτύπησε, συγκεκριμένα, τον αφέντη του αγρότη, έσπασε το πρόσωπό του στο αίμα, έσπασε τα πλευρά του στο ράφι και αυτός ο άτυχος άντρας απλώς προσευχήθηκε για τον κύριο. Αλλά αυτό έκανε τον ιδιοκτήτη της γης έστω και μια δεκάρα καλύτερο;
  Ο ίδιος ο Danka απάντησε για όλους:
  - Φυσικά και όχι! Το κακό πρέπει να αντισταθεί αμέσως! Γιατί το κακό είναι φλόγα. για τα οποία η καλύτερη βενζίνη είναι η υπομονή, και τα καλύτερα ταιριαστά η αδιαφορία και ο εγωισμός!
  Ο Βλαντιμίρ τους διέκοψε σοβαρά:
  - Αυτό που λες είναι ήδη προφανές, απολύτως για κάθε λογικό άνθρωπο. Άρα, δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε και να μας διδάξουμε κάτι επιπλέον. Γενικά, Ρώσοι, ξέρω ένα έθνος που λατρεύει τον φιλοσοφικό συλλογισμό και την μπολτολογία στο στυλ του Ντοστογιέφσκι. Στο μεταξύ, εσείς ο Όλεγκ και ο Ντάνκα θα κουβαλάτε το φορείο με τον Πίτερ, άρα είναι ο βαρύτερος από τους σκοτωμένους. Ας πάμε τώρα...
  Τα αγόρια εμπνεύστηκαν και εμπνεύστηκαν από την πρώτη, πραγματικά στρατιωτική νίκη, και τα σκληραγωγημένα σώματα είχαν ήδη αρχίσει να προσαρμόζονται στη ζέστη και το άγχος. Ήταν απλά διασκεδαστικό! Τρέξε λοιπόν και χαζομάρα...
  Ο Ντάνκα ρώτησε τον Ντμίτρι τρέχοντας:
  - Μα είσαι προχωρημένο παιδί, μπορείς να πεις επιστήμονας... Γιατί πιστεύεις ότι ο Χριστιανισμός μπόρεσε να πετύχει τέτοια επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Και επιπλέον, η λογική σε αυτό το δόγμα, όχι ένα κουάρκ!
  Το ασπρομάλλη αγόρι, αφού το σκέφτηκε λίγο, απάντησε:
  - Θυμάμαι ότι ο διδάκτορας των επιστημών της προπαγάνδας Γκέμπελς είπε: για να πιστέψει κανείς σε ένα ψέμα, πρέπει να είναι μεγάλο. Για να παραφράσουμε, για να γίνει πιστευτό το δόγμα, πρέπει να στερείται κάθε λογικής! Ή ακόμη ακριβέστερα: για να πιστεύει κανείς σε μια θρησκεία πρέπει να στερείται λογικής και κοινής λογικής!
  Ο Ντάνκα έγνεψε καταφατικά καθώς έτρεχε.
  - Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια, αλλά ακόμα... Πολλά πράγματα στον κόσμο μας στερούνται λογικής και νοήματος, αλλά τίποτα δεν έχει επιτύχει τέτοια επιτυχία όσο ο Χριστιανισμός, και αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνο με παράδοξο!
  Ο Ντίμα είπε:
  - Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες και ο διοικητικός πόρος αυτών που βρίσκονται στην εξουσία, αφού επωφελήθηκαν από υπάκουους υπηρέτες, ξεγελασμένοι από την πίστη σε μια καλύτερη μετά θάνατον ζωή και μη θέλοντας να αλλάξουν τίποτα στη γη. Και φυσικά, η αδυναμία των σκλάβων, που κατάλαβαν ότι ήταν πολύ αδύναμοι και ανοργάνωτοι για να αντισταθούν στις λεγεώνες της Αιώνιας Ρώμης. Και ούτω καθεξής... Η πολύ ρομαντική εικόνα του Ιησού Χριστού. Παρατηρήστε ότι ο Ιησούς δεν ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Το ένα τρίτο της ανθρωπότητας τον θεωρεί ως τον Παντοδύναμο Θεό που εμφανίστηκε στη σάρκα. Και αυτό είναι δυνατό μόνο για ένα άτομο με ένα ιδιαίτερο χάρισμα γοητείας.
  Το σοβιετικό αγόρι που τρέχει στο δεξί χέρι προφανώς κατάλαβε τη λευκορωσική γλώσσα και παρενέβη:
  - Και εδώ όλα είναι πολύ πιο εύκολα! Το νόημα είναι ότι ο ίδιος ο Παντοδύναμος Θεός πήρε ανθρώπινη μορφή για χάρη των ανθρώπων, ανέβηκε στο σταυρό. Η ίδια η πράξη είναι τόσο παράλογη, ακατανόητη σε όλους, δύσκολα εξηγήσιμη, αλλά ταυτόχρονα απολαυστική που οι άνθρωποι την ερωτεύτηκαν. Επιπλέον, το άτομο είναι κολακευτικό. Γιατί κολακευτικό; Επειδή είναι άνθρωπος, αποδεικνύεται τόσο τεράστια αξία που ο ίδιος ο δημιουργός του σύμπαντος υποφέρει για χάρη του και δίνει τη ζωή του! Και γενικά είναι υπέροχο!
  Η Ντάνκα συμφώνησε.
  - Ναι, είναι ακατανόητο! Ο Δημιουργός του Σύμπαντος βασανίζεται και σταυρώνεται και προσεύχεται για τους δήμιους του! Ποιος μπορεί να το φανταστεί αυτό; Τι θα μπορούσε να είναι περισσότερο;
  Η Ντίμα συμφώνησε.
  - Τίποτα! Άλλωστε, ήταν η παράδοξη φύση του ίδιου του Ευαγγελίου που έγινε η αιτία που πίστεψαν σε αυτό, μεταξύ των οποίων και σοφοί άνθρωποι, συνειδητοποιώντας ότι ήταν αδύνατο να εφεύρουν κάτι τέτοιο! Συγκεκριμένα, ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος καθοδηγήθηκε όχι μόνο από πρακτικούς υπολογισμούς: δεν ήταν επικερδής. Οι Χριστιανοί δεν ήταν η πλειοψηφία στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Αντιθέτως, ήταν μια απελπισμένη μειοψηφία, επιπλέον, μια παθητική και ειρηνική μειοψηφία. Και οι ειδωλολάτρες, αντίθετα, ήταν επιθετική πλειοψηφία. Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος λοιπόν μπορεί να πίστευε... Επιπλέον, πίστευε ειλικρινά, και όταν δεχόταν τον Χριστιανισμό, πήρε ένα μοιραίο ρίσκο για τον εαυτό του...
  Ο Ντάνι βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Δεν καταλαβαίνω, ποιος ήταν ο θανάσιμος κίνδυνος εδώ;
  Η Dimka εξήγησε υπομονετικά:
  - Για τους περήφανους Ρωμαίους, οι Χριστιανοί ήταν απλώς μια εβραϊκή αίρεση. Δηλαδή δεν τους θεωρούσαν καν ως ανθρώπους, αλλά οι Ολυμπιακοί Θεοί είναι εθνική θρησκεία, έστω και δανεισμένοι από τους Έλληνες. Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος πήγε κόντρα και στους προγόνους του και στο περιβάλλον του. Επιπλέον, ο Χριστιανισμός χαρακτηρίζεται από πουριτανισμό και οι Ρωμαίοι δεν είχαν συνηθίσει να περιορίζονται με κανέναν τρόπο. Δηλαδή, ήταν ακριβώς η αφύσικοτητα του Χριστιανισμού, το γεγονός ότι αυτή η πίστη κάνει κάποιον να εγκαταλείπει πολλές από τις απολαύσεις της ζωής, και αυτός ήταν ο κολοσσιαίος κίνδυνος στην υιοθέτησή του. Έτσι, μόνο η τύχη στις στρατιωτικές υποθέσεις επέτρεψε στον Κωνσταντίνο να αποκτήσει βάση, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας του σταυρού στις ασπίδες!
  Ο Ντάνι παρατήρησε:
  - Όπως ακριβώς το Ισλάμ καθιερώθηκε στις ξιφολόγχες, ή μάλλον στα ξίφη και στα δόρατα! Αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά - όποιος είναι δυνατός έχει δίκιο! Οι δυνατές γροθιές είναι τα καλύτερα επιχειρήματα!
  Η Ντίμα γέλασε.
  - Μπορεί να μην είναι αστείο... Αλλά είναι τραγικό όταν το μυαλό δεν εκτιμάται ιδιαίτερα. Αν και μάταια κάποιοι πιστεύουν ότι οι έφηβοι σέβονται μόνο τη σωματική δύναμη. Χαρακτηρίζονται επίσης από άλλες, μεταξύ των οποίων και πνευματικές αξίες!
  Τα αγόρια σώπασαν... Η συζήτηση, φυσικά, έχει ενδιαφέρον, αλλά μέχρι στιγμής τα θέματα αιωρούνται μόνο στον αέρα. Η θρησκεία δεν είναι το πιο δημοφιλές θέμα στις συζητήσεις των αγοριών. Λοιπόν, ίσως προσπαθήσετε να συζητήσετε για τανκς;
  Η Ντάνκα ρώτησε τον Ντίμα:
  - Και τι πιστεύετε για την ποιότητα του γερμανικού στρατιωτικού εξοπλισμού; Ειδικότερα το περίφημο μέρος του panzvale;
  Το αγόρι πολύ λογικά απάντησε:
  - Σε καμία περίπτωση, η πρακτική επιβεβαιώνει ότι τα γερμανικά τανκς είναι ισχυρά και αποτελεσματικά! Τι άλλο μπορεί να ειπωθεί εδώ; Και τέτοιοι δείκτες όπως όπλο, πανοπλία, κινητήρας και το αποτέλεσμα: εντυπωσιακή ισχύς, προστασία, κινητήρας, φυσικά, είναι σημαντικοί, αλλά ταυτόχρονα δευτερεύοντες. Φυσικά, αν δεν υπάρχουν πραγματικοί άσοι τανκ!
  Ο Ντάνι συνοφρυώθηκε.
  - Τι θέλεις να πεις που δεν έχουμε άσους τανκ;
  Η Ντίμα χαμογέλασε αθώα σαν καλόγρια:
  - Και από πού να είναι; Τα λευκορωσικά τανκς μας δεν έχουν ακόμη πολεμήσει με τανκς. Η χώρα των Φινλανδών Suomi δεν είχε σχεδόν καθόλου τανκ, η Ιαπωνία στο Khalkhin Gol τα είχε επίσης με μύτη gugulkin. Δεν πρόλαβαν να το μεγαλώσουν - γεγονός αδιαμφισβήτητο! Οπότε είναι άχρηστο να μιλάμε για αυτό το θέμα προς το παρόν.
  Ο Ντάνι χάλασε το πρόσωπό του.
  - Ναι, δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και όχι! Έτσι είναι δυνατόν να ευχαριστήσουμε τα υπόγεια του NKVD για αντισοβιετική αναταραχή.
  Η Ντίμκα γέλασε απαλά.
  - Αλλά εδώ πιστεύουμε και θα είμαστε οι πρώτοι! Ίσως πάρουμε και σταυρούς ιπποτών, γιατί εμείς οι Ρώσοι γεννηθήκαμε για να νικάμε!
  Το σοβιετικό αγόρι διέκοψε θυμωμένο:
  -Ωχ όχι! Εμείς οι Άριοι είμαστε γεννημένοι για να νικάμε. Άλλωστε το μόνο που σας έχει βοηθήσει μέχρι τώρα είναι ότι ο στρατός μας δεν έχει στραφεί ακόμα προς την Ανατολή. Αλλά μόλις η Βρετανία συνθηκολογήσει, θα δείτε τα τανκς μας να παρελαύνουν στο Κρεμλίνο.
  Η Ντάνκα πείραξε τον νεαρό Ναζί:
  - Ως πολεμικά τρόπαια, φυσικά. Ναι, ακόμα και με τις στήλες των αιχμαλώτων να τρελαίνονται κάτω από τη συνοδεία! Έτσι θα δείτε τη Μόσχα!
  Ένας καυγάς που απείλησε να ξεσπάσει απέτρεψε η απειλητική κραυγή του Βλαντιμίρ:
  - Σκάσε! Εσύ Ντάνκα για μακρόγλωσση τιμωρία... Αντί για βραδινό ύπνο, στέκεσαι φρουρός, όλη νύχτα με μια τσάντα στην πλάτη σου. Και θα υπάρξει κάτι τέτοιο...
  Η Ντάνκα ήθελε να σκαρφαλώσει στο μπουκάλι, αλλά η Ντίμκα τον καθησύχασε:
  - Εσυ φταις. Άλλωστε, είμαστε φιλοξενούμενοι μιας φιλικής χώρας και προσβάλλετε τους στρατιώτες της... Ζητήστε συγγνώμη και τηρήστε την τακτική που αρμόζει σε έναν καλεσμένο!
  Ο Ντάνι ήταν σιωπηλός. Δεν ήθελε να παραδεχτεί ένα λάθος ή να προκαλέσει σύγκρουση. Και ο Ντίμα πρότεινε:
  - Μπορείς να τραγουδήσεις κάτι ως ένδειξη συμφιλίωσης;
  Ο διοικητής απάντησε:
  - Όχι, δεν είναι η ώρα!
  - Τότε μπορώ να σταθώ και εγώ στη νυχτερινή φρουρά μαζί με τη φίλη μου την Ντάνκα;
  Ο Βλαντιμίρ πάλι και αρκετά εύλογα αντιτάχθηκε:
  - Και θα είναι λάθος, γι 'αυτόν θα υπάρχει περιττή διασκέδαση ... Αφήνοντας κάποιον να βαρεθεί και να σκέφτεται σκληρά ... - Ο νεαρός διοικητής του τάγματος σταμάτησε και σχεδόν υπονοούμενα ρώτησε:
  - Με εκπλήσσεις. Από πού βρήκες τέτοιες απίστευτες στρατιωτικές ικανότητες; Πολεμάτε σαν σούπερμαν από τα αμερικανικά κόμικς, ποιο είναι το μυστικό σας;
  Η Ντίμκα μπερδεύτηκε:
  - Λοιπόν, γιατί είναι ο Σούπερμαν ... Όλα, καταρχήν, είναι μέσα στις δυνατότητες ενός ανθρώπου. Είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκα μπροστά στα τανκς. Με μπέρδεψαν για ένα αγόρι Άραβα, κάτι που ήταν απίστευτο και εξαιρετικό. Τότε πίστεψαν την ιστορία, επίσης φυσικά, λοιπόν, το παιδί θέλει να κερδίσει χρήματα και να βοηθήσει τους Βρετανούς. Λοιπόν, φυσικά, δεν μπορεί ο καθένας να βγάλει πιστόλια από τη ζώνη του, μπορεί να το κάνει ανεπαίσθητα χωρίς να τον πιάσουν, αλλά κάθε "τσίμπημα" ακόμα και σε νεαρή ηλικία είναι αρκετά ικανό. Λοιπόν, οποιοσδήποτε από εσάς είναι ικανός να πυροβολήσει τέσσερα δεξαμενόπλοια από δύο πιστόλια. Και το γεγονός ότι ο συνταγματάρχης παραδόθηκε αμέσως, έχοντας εμπειρία από τον πόλεμο με τη Βρετανία, δεν προκαλεί έκπληξη. Εδώ είναι τρία εκατομμύρια Γάλλοι που παραδόθηκαν σχεδόν χωρίς μάχη και κάθονται σε εξαιρετικές οχυρώσεις, κάτι που είναι πολύ πιο εκπληκτικό. Εν ολίγοις, ο πρώτος σταυρός της δεύτερης τάξης, παραλήφθηκε αρκετά λογικά, έκανα ό,τι μπορούσε να κάνει κάθε παιδί από το τάγμα σας στη θέση μου. Και το ίδιο το βραβείο δεν είναι μοναδικόЈ κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σχεδόν εκατόν έξι χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικοί το απονεμήθηκαν. Γιατί λοιπόν να εξυψώσω τον εαυτό μου τόσο πολύ!
  Ο Βλαντιμίρ συμφώνησε εν μέρει:
  - Από τη μια φαίνεται να είναι έτσι, αλλά... Κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα, δεν ήσουν σαν όλους τους άλλους. Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί δεν φάνηκαν να σας προσέχουν και χτυπήσατε απότομα χωρίς να στοχεύσετε, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να χάσετε. Και δεν μπορούν όλοι να μιμηθούν τη φωνή του συνταγματάρχη!
  Η Dimka αντιτάχθηκε:
  - Όχι, ο καθένας μπορεί να κάνει το δεύτερο αν χρησιμοποιείτε συσκευή για αντήχηση. Θα σας το μάθω αν θέλετε. Όσο για το σουτ χωρίς αστοχία, τότε σουτάρεις πολύ αξιοπρεπώς. Οποιοσδήποτε μαχητής από το τάγμα σας μπορεί να λάβει τον τίτλο του Τυφεκιστή Voroshilov. Με είδαν οι Άγγλοι; Έτσι δεν πρόσεξαν ούτε τους άλλους μαχητές, τους χάσαμε και τους τρεις νεκρούς, που σημαίνει ότι αυτοί οι πολεμιστές κάλυψαν ξεκάθαρα τα μάτια τους!
  - Ήδη τέσσερις νεκροί! - Διόρθωσε τη φωνή από πίσω η Ντίμκα. - Ο Αλέξανδρος πέθανε, αλίμονο, ο πόλεμος.
  Ο Βλαντιμίρ είχε βαρεθεί μια τέτοια συζήτηση και φώναξε:
  - Βιαστείτε πιο γρήγορα, αλλιώς δεν θα ενημερώσουμε τους υπόλοιπους.
  Στο δρόμο, ένας άλλος βαριά τραυματισμένος μαχητής πέθανε, αλλά οι μαχητές έσπευσαν σε ένα μεγάλο αραβικό χωριό. Εκεί παρασχέθηκαν επείγουσα βοήθεια σε όσους δεν μπορούσαν να σηκωθούν. Μετά από αυτό, ο Βλαντιμίρ μίλησε με τον συνταγματάρχη του Κόκκινου Στρατού της ΕΣΣΔ, εξηγώντας του την κατάσταση και λέγοντάς του για την προηγούμενη μάχη. Διέταξε να στείλουν δύο έφιππους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού με Άραβες οδηγούς για έλεγχο. Ωστόσο, ο Βλαντιμίρ του έδειξε μια φωτογραφία με ένα σωρό σκοτωμένους Άγγλους και είπε:
  - Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε, δεν έχουμε μάθει ακόμα να λέμε ψέματα!
  - Μα έμαθε να συνθέτεις! - Θλιμμένα και χωρίς πολλή χαρά απάντησε ο συνταγματάρχης.
  Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, ο Βλαντιμίρ δεν ντράπηκε και περιέγραψε το τελευταίο περιστατικό στον στρατηγό που έφτασε. Του έσφιξε τα χέρια και υποσχέθηκε να ανταμείψει όσους διακρίθηκαν. Μετά από αυτό, οι νεαροί μαχητές στάλθηκαν για ύπνο στους στρατώνες.
  Ωστόσο, ο Vladimir Wolverine, συνειδητοποιώντας ότι ήταν πολύ βουλωμένο στους στρατώνες, διέταξε να σέρνεται στο δρόμο ... Να ξέρετε ότι οι τύποι μας δεν φοβούνται τις δεξαμενές, τη βρωμιά και τις σκνίπες. Ο Ντάνκα τέθηκε σε φρουρά. Του έβαλαν πλακόστρωτα στο σακίδιο, για περισσότερο βάρος και σκληρότερη τιμωρία. Ωστόσο, ο Βλαντιμίρ έσπευσε, χαμογελώντας για να παρηγορήσει το κουτί του πέναλτι:
  - Αλλά δεν θα στερηθείτε τα κοινά μας βραβεία και πλεονεκτήματα. Δεν σας επιβάλλουμε πειθαρχική ποινή, η οποία είναι ευεργετική για εσάς!
  Η Ντάνκα, σαν να μην καταλάβαινε, ρώτησε:
  - Γιατί είναι ωφέλιμο;
  Ο Vladimir Wolverine εξήγησε απλά:
  - Η ύπαρξη πειθαρχικών κυρώσεων είναι ένας εξαιρετικός λόγος για την άρνηση απόδοσης βραβείου για στρατιωτική αξία. Κι εσύ φυσικά θέλεις να δείξεις τον Σταυρό του Αγίου Γεωργίου, ή κάποια άλλη παραγγελία, όταν επιστρέψεις στην πατρίδα σου.
  Ο Ντάνκα κούνησε το κεφάλι του θυμωμένος.
  - Ναι, καμία επιθυμία;
  Ο Βλαδίμηρος στραβά, σαν χυλός χαμογέλασε:
  - Ναι... Δεν το πιστεύω, γιατί οι φίλοι σου μάλλον θα αρχίσουν να ρωτούν γιατί ο φίλος σου έχει σιδερένιους σταυρούς, εσύ όμως όχι; Γιατί έμεινες χωρίς ανταμοιβή, μήπως πολέμησες άσχημα!
  Η Ντάνκα έριξε μια αδιάφορη ματιά:
  - Δεν με νοιάζει. Τα σοβιετικά βραβεία είναι πολύ πιο πολύτιμα από τα γερμανικά μπιχλιμπίδια, ακόμα και από έναν σταυρό ιππότη με διαμάντια! Ετσι ώστε!
  - Λοιπόν, σταμάτα τον περήφανο Λευκορώσο! Πιστεύω ότι θα φυλάξεις τη συνείδησή σου. - Ο Βλαντιμίρ Γούλβεριν έφυγε σιωπηλά. Αφήνοντας ίχνη από τα γυμνά πόδια ενός δωδεκάχρονου, αλλά μάλλον μεγαλόσωμου για την ηλικία του αγοριού.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε την ενδιαφέρουσα αποστολή του. Αυτός, μαζί με την κοπέλα Μαργαρίτα, καταστρέφει μια άλλη αγγλική βάση.
  Το αγόρι εξολοθρευτής έδωσε μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα του και είπε:
  - Ένας πολιτικός είναι ένα τέρας που υποδύεται έναν όμορφο άντρα, αλλά κανένα πολυτελές πυρομαχικό δεν μπορεί να κρύψει μια δεκάρα χοίρου και κυνόδοντες λύκου!
  Η κοπέλα πολεμίστρια, πετώντας ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, φώναξε:
  - Τέρας είναι και ο στρατιώτης κατά κάποιο τρόπο, γιατί σκοτώνει στο πεδίο της μάχης, αλλά σε αντίθεση με τον πολιτικό, είναι ισότιμος, αλλά ο ψηφοφόρος πάντα χάνει!
  Ο Oleg Rybachenko, εκτοξεύοντας μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και σκορπίζοντας τους αντιπάλους, φώναξε:
  - Η γυναίκα θέλει αγάπη και ευτυχία για τον εαυτό της και την οικογένειά της, ο πολιτικός ενδιαφέρεται πρωτίστως να κακομαθαίνει τους άλλους και έχει εμμονή με την αγάπη για το χρήμα!
  Η Μαργαρίτα πέταξε ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρας δύναμης και έδωσε:
  - Μια γυναίκα είναι σαν ένα τριαντάφυλλο: ένα σαγηνευτικό άρωμα, μια λαμπερή εμφάνιση, αιχμηρά αγκάθια, και σε ποιον μοιάζει ένας πολιτικός που χτυπά με δυσωδία, άθλια εμφάνιση και καυστικότητα κάκτου;
  Το αγόρι εξολοθρευτής, συνθλίβοντας τους αντιπάλους και κλείνοντας τα μάτια από ζαφείρι, παρατήρησε:
  - Η γυναίκα είναι η ενσάρκωση της ομορφιάς και της αγνότητας, αν και όχι πάντα ιδανική, αλλά ένας πολιτικός θα είναι πάντα το πρότυπο της κακίας και της ασχήμιας!
  Το κορίτσι εξολοθρευτής παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Ένα ξυπόλητο αγόρι δεν συμπεριφέρεται συχνά και μπαίνει στην τσέπη του, όπως ένας πολιτικός κάνει άσχημα πράγματα και βάζει ένα γουρούνι μέσα!
  Τα αθάνατα παιδιά έκαναν πραγματικά θαύματα και ήταν υπέροχα.
  Όπως, όμως, και τα κορίτσια πιλότων που κέρδισαν την αεροπορική μάχη για τη Βρετανία.
  Η Νατάσα γκρέμισε ένα αγγλικό αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τα γυμνά της πόδια και τσίριξε:
  - Το παιδί λατρεύει να παίζει με τα όπλα, αλλά είναι υπέροχο, ο πολιτικός λατρεύει να τα κροταλίζει, αλλά αντί για φόβο εμπνέει αηδία και γέλιο!
  Η Αναστασία σημείωσε επιθετικά, γκρεμίζοντας ένα άλλο εχθρικό αυτοκίνητο:
  - Όπως λένε οι επιστήμονες, ο άνθρωπος προέρχεται από έναν πίθηκο, έναν πολιτικό, αν και ένα τυπικό πρωτεύον, ιδιαίτερα επιτυχημένοι άνθρωποι, έχει σχέση με ένα τσακάλι!
  Η Akulina Orlova σημείωσε επιθετικά, γκρεμίζοντας έναν άλλο αντίπαλο με μια τεχνική κάννης:
  - Ένας άνθρωπος έχει Θεϊκή δημιουργική φύση, αλλά οι πολιτικοί σταυρώνουν ότι είναι από τη φύση τους απλώς διάβολοι και δημιουργούν χάος!
  Η Mirabela Magnetic, που χτυπάει εχθρικά αεροπλάνα και τα κόβει σαν με κύμα ανεμιστήρα, εξέδωσε:
  - Ο πολιτικός είναι ο κατά σάρκα Διάβολος, αλλά όχι ο άρχοντας της κόλασης, αλλά ο δημιουργός του κάτω κόσμου στη Γη, στον οποίο οι διάβολοι ξεφεύγουν από τον έλεγχο και δημιουργούν χάος!
  Τα κορίτσια, φυσικά, είναι θηλυκά τέρατα και δίνουν τα κέρατα σε ολόκληρο το συμμαχικό κουνούπι ή ένα σμήνος κουνουπιών.
  Εν τω μεταξύ, μερικά όμορφα κορίτσια από την ΕΣΣΔ πωλούνται στον Ιρανό Σάχη στο χαρέμι.
  Τα σώματα των πολεμιστών υποβλήθηκαν επίσης σε μασάζ, και αυτό δεν το έκαναν υπηρέτριες, ούτε καν ευνούχοι, αλλά μυώδεις έφηβες σκλάβες. Από το άγγιγμά τους, τα κορίτσια πραγματικά ενθουσιάστηκαν και έγιναν πολύ πιο ελκυστικά και ελκυστικά.
  Και η κοκκινομάλλα Αγγελική και η ξανθιά Αλίκη ξέχασαν τη σεμνότητα και γουργούρησαν ηδονικά κάτω από τις επιδέξιες πινελιές των νεαρών ανδρών. Ήταν ένα προοίμιο για να διαπραγματευτούν για να είναι διασκεδαστικά και όσο το δυνατόν ερωτικά ελκυστικά.
  Ας τελειώσουμε την "άσκηση", τα κορίτσια πλύθηκαν ξανά και ντύθηκαν. Φορούσαν παπούτσια με ψηλοτάκουνα και πολύτιμους λίθους στα πόδια και τιάρες με κοσμήματα στα μαλλιά. Η Angelica ξαφνιάστηκε:
  - Δεν είναι κρίμα ο ιδιοκτήτης να μας στολίζει έτσι; Άλλωστε αυτά τα βότσαλα αξίζουν μια περιουσία και πόσα θα μας δώσουν είναι άγνωστο!
  Η υπηρέτρια τους καθησύχασε:
  - Κατά τη διάρκεια της συμφωνίας, θα είστε εντελώς γυμνοί και θα κάνετε έναν ξυπόλητο χορό. Δηλαδή, αν σε πουλούσαν με τη στολή της Εύας, δεν θα είχες νήμα πάνω σου. Και οτιδήποτε άλλο, ο αγοραστής μπορεί να αγοράσει με επιπλέον χρέωση.
  Η Άλις κοκκίνισε, ντροπιασμένη.
  - Δηλαδή πρέπει να είμαστε εντελώς γυμνοί μπροστά σε μια αγέλη ανδρών;
  Η υπηρέτρια έγνεψε καταφατικά.
  - Ασφαλώς! Αυτό είναι το αρχαίο έθιμο. Ο αγοραστής πρέπει να γνωρίζει απολύτως τα πάντα για τους σκλάβους του. Όλα τα ελαττώματα, αν φυσικά, υπάρχουν αρετές. Φυσικά, πολλά κορίτσια είναι τρομερά αναστατωμένα, γιατί δεν έχουν συνηθίσει ούτε καν να βγάζουν το πέπλο μπροστά στους άντρες. Αλλά δεν κάνουμε τέρψη.
  Αγγελική, εδώ έγινε περίεργο:
  - Και αν ο δούλος από ντροπή κανονίσει ξεσπάσματα;
  Ένας τεράστιος και χοντρός ευνούχος με αλυσιδωτή γκρίζα με σκόνη και ένα πολυτελές τουρμπάνι απάντησε για την υπηρέτρια:
  - Και μιλάμε μαζί τους πριν από τη δημοπρασία, εξηγώντας ότι αυτό δεν συμβαίνει όταν πρέπει να ντρέπεσαι, αλλά αντίθετα, πρέπει να δείξεις ταπεινοφροσύνη. Διαφορετικά, περιμένει τιμωρία. Συνήθως λειτουργεί και οι σκλάβοι είναι ήσυχοι. Όσο για εσένα, αν και παρθένες, φαίνεται ότι έχεις συνηθίσει να περπατάς ημίγυμνη, βλέπεις από το μαύρισμά σου, οπότε κάνε υπομονή. Αν σας πουλήσουν στο χαρέμι του Σάχη, θα είναι η καλύτερη από όλες τις πιθανές μοίρες.
  Η Άλις έκανε μια ελαφριά απότομη.
  -Μας παρηγορήσατε!
  Τα κορίτσια καλύφθηκαν με πολλά ημιδιαφανή καλύμματα, τα οποία έπρεπε να αφαιρεθούν, έτσι ώστε το σώμα της σκλάβας που πωλήθηκε στη δημοπρασία να δείξει σταδιακά τη γοητεία του.
  Σύμφωνα με τα αραβικά πρότυπα, η Αλίκη και η Αγγελική ήταν ψηλές ντίβες, τις πασπαλίζουν με θυμίαμα και για άλλη μια φορά τις άφησαν κάτω, έστριψαν τα υπέροχα μαλλιά τους για να πέφτουν στους ώμους τους, εν μέσω παζαριών.
  Και οι δύο πολεμιστές ήταν ήρεμοι, η ζωή, ο πόλεμος και η εκπαίδευση τους σκλήρυνε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε λόγος να φρικάρουν. Τι είναι για αυτούς προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες; Και δεν έχουν τίποτα να ντρέπονται για το σώμα τους.
  Εδώ ακούστηκε το σήμα και οι σκλάβοι οδηγήθηκαν στη δημοπρασία. Εδώ, παρεμπιπτόντως, με ψηλά τακούνια, στα οποία τα κορίτσια δεν είχαν συνηθίσει, περιόριζαν πραγματικά τα πόδια τους και ήταν δυσάρεστο ότι η κάλτσα ήταν τσιμπημένη και αντιστοιχούσε σε όλο το βάρος των δυνατών, κοριτσίστων σωμάτων.
  Οπότε περπατούσε ήδη, κάτι σαν ανακριτικό μαρτύριο, όμως, σε πιο ήπια εκδοχή.
  Μαζεύτηκε πολύς κόσμος, όπου γίνονταν πλειστηριασμοί, για τους φτωχούς. Πουλούσαν γυναίκες, παιδιά, άντρες. Ήταν όμως σε ανοιχτό βάθρο με αγαθά χαμηλής ποιότητας ή χαμηλής αξίας. Οι γυναίκες, όμως, γδύνονταν αδίστακτα και χαϊδεύονταν μπροστά σε όλους, όσες προσπαθούσαν να κρυφτούν χτυπιούνταν με μαστίγια. Ακούστηκαν μουγκρητά και πολλά ουρλιαχτά. Ναι, και οι κραυγές μερικές φορές εξέφραζαν πόνο. Ήταν ιδιαίτερα τρομακτικό για τα παιδιά που έμειναν χωρίς γονείς, που τα πήγαιναν γυμνά στη δημοπρασία και κάθε τόσο οι αγοραστές σκαρφάλωναν στο στόμα τους με άπλυτα δάχτυλα και τα τσιμπούσαν. Έτσι, το κλάμα ήταν χύμα, σαν το σφύριγμα ενός μαστιγίου. Επιπλέον, μύριζε και διάφορα λύματα, σε κάποια σημεία έβλεπε κανείς κέικ που άφησαν τα γαϊδούρια. Μόνο ένα ζευγάρι άθλιες, πράσινου χρώματος μοτοσυκλέτες κατέστρεψαν εν μέρει το μεσαιωνικό τοπίο του δουλεμπορίου.
  Η Αλίκη παρατήρησε με πικρία:
  Πόσο ταπεινωτικό είναι αυτό. Να φέρεστε σαν ζώα.
  Η Angelica πρόσθεσε:
  - Ελπίζω να μην είναι για εμάς;
  Ο αρχιευνούχος καθησύχασε τα κορίτσια:
  - Όχι, θα σε πουλήσουν στο παλάτι, για πλούσιους. Παρεμπιπτόντως, αν τα πόδια της κοπέλας έχουν βαρεθεί με τα παπούτσια, ένα ρίκσο θα σας κάνει μια βόλτα.
  Ναι, στους ψηλούς, Άραβες νέους έδιναν άμαξες και οι κυρίες κάθισαν πάνω τους. Με τη σειρά της, η συνοδός από τον φρουρό, απέκτησε απροσδόκητα ποδήλατα. Ο μεγάλος ευνούχος υποσχέθηκε:
  - Σε λίγο θα φτάσουμε στον λαμπρό στόχο!
  Αυτή τη φορά η μουσούδα δεν είπε ψέματα. Το παλάτι όπου έφερναν τα κορίτσια ήταν μεγάλο, πολυτελές, με αγάλματα και βρύσες.
  Αλλά το κύριο πράγμα είναι το ίδιο το μέρος για διαπραγματεύσεις, που θυμίζει θεατρική σκηνή. Και εδώ, επίσης, έπρεπε να περιμένω στην ουρά. Η Angelica μάλιστα ρώτησε:
  - Είναι σημαντικό κέντρο του δουλεμπορίου;
  Ο Αρχιευνούχος είπε:
  "Αυτό είναι ένα σημαντικό κέντρο για το εμπόριο γυναικών σκλάβων. Οι άνδρες πωλούνται κυρίως αλλού. Παρεμπιπτόντως, και αγόρια, για παρηγοριά ...
  Το πλειοδοτικό ήταν ενεργό, το κοινό μαζεύτηκε πολύ και όλα με πολυτελή ανατολίτικα ενδύματα. Μόνο λίγοι ήταν με ευρωπαϊκές φορεσιές, αλλά συνολικά ήταν αρκετά. Ακούστηκε πολύς θόρυβος και τα κορίτσια που οδηγήθηκαν στην εξέδρα είτε εκτέθηκαν σταδιακά είτε αμέσως βγήκαν γυμνά.
  Εδώ είναι ένας από αυτούς, ωστόσο, άντεξε την ταπείνωση και έριξε οργή. Μούγκριζε σαν δαμαλίδα στο σφαγείο, ενώ την γδέρνουν ζωντανή. Οι φρουροί τη φίμωσαν και τη μετέφεραν έξω από το δωμάτιο. Ο Αρχιευνούχος δήλωσε:
  "Θα τα μαστιγώσουν για να μην βλάψουν το δέρμα, ίσως ψήσουν και τα πόδια σε ένα μαγκάλι, έτσι ώστε τα πέλματα να καλυφθούν με μικρές φουσκάλες, και είναι επίσης δυνατή μια σχάρα. Η κυρία πρέπει να συνέλθει. Είσαι το ίδιο αν πετάξεις τα "άλογα" θα λάβεις μια σκληρή, τιμωρία χωρίς ακρωτηριασμό και θα οδηγηθείς να πουλήσεις ξανά.
  Η Αγγελική ρώτησε ακόμα:
  - Αν ξαναρίξουμε ξεσπάσματα!
  Ο ευνούχος είπε αυστηρά:
  - Τότε θα σε βάλουν στο ξύλο, οπότε βάλε σε πειρασμό τη μοίρα!
  Όταν τελικά τα κορίτσια βγήκαν στην εξέδρα, ένιωσαν περισσότερη ανακούφιση παρά φόβο.
  Ο υπεύθυνος της δημοπρασίας διάβασε:
  - Δύο νεαροί γόητες, παρθένοι, παθιασμένοι, εκπαιδευμένοι να αγαπούν με τον δυτικό τρόπο, αλλά δεν γνώριζαν ακόμη άντρες. Ξανθό και φλογερό πωλείται ως ζευγάρι. Η τιμή εκκίνησης είναι πέντε χιλιάδες χρυσές πιάστρες.
  Σε απάντηση, ακούστηκαν δυσαρεστημένα επιφωνήματα στα αραβικά:
  - Δείξε μας τα πρόσωπά τους! Τι ντίβες.
  Οι ευνούχοι, που στέκονταν στα πλάγια, πέταξαν το πέπλο από τα κορίτσια και κάλυψαν τις φυσιογνωμίες τους, φλεγόμενοι από ενθουσιασμό. Η Γκέρντα ανατρίχιασε άθελά της, η σκέψη ότι τώρα θα γδύνονταν μπροστά σε μερικές εκατοντάδες λάγνους άντρες ήταν τόσο αηδιαστική που το τρυφερό της πρόσωπο έγινε κόκκινο και τα ζαφείρια μάτια της πήδηξαν.
  Και το κοινό ούρλιαξε από χαρά και φεύγουμε:
  - Επτά χιλιάδες πιάστρες.
  - Οκτώ χιλιάδες!
  - Δέκα χιλιάδες!
  - Δώδεκα χιλιάδες! φώναξε ένας άντρας με γκρίζα γενειάδα με πράσινο τουρμπάνι στολισμένο με σμαράγδια.
  Η Αγγελική ρώτησε τον ευνούχο:
  - Και πόσα είναι δώδεκα χιλιάδες πιάστρες αν μεταφραστούν σε ευρωπαϊκά χρήματα;
  Ομοίως έμπειρος και μορφωμένος ήταν και ο ευνούχος:
  "Είναι περίπου εκατόν είκοσι χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ. Λοιπόν, περίπου το ίδιο ποσοστό αν υπολογίζετε σε χρυσό!
  Η Άλις στρογγύλεψε τα χείλη της.
  - Mama Mio, αυτά είναι τρία βαριά άρματα μάχης M-16.
  Η Angelica διόρθωσε:
  - Όχι, πολύ περισσότερο!
  Ένας πραγματικά ψηλός, μάλλον ξερός άντρας, με μύτη κιλίνινη και κόκκινο τουρμπάνι, πρόσφερε μέχρι και δεκαπέντε και μισή χιλιάδες πιάστρες.
  Ο αρχιευνούχος ψιθύρισε:
  - Αυτός με ένα κόκκινο τουρμπάνι, ο ίδιος ο Αλί-Τοπάλ, προμηθευτής στο χαρέμι του Σάχη του Ιράν. Δεν έχει συνηθίσει να χάνει προσφορές.
  Ένας πλούσιος άνδρας με ένα πράσινο τουρμπάνι με σμαράγδια που εκδόθηκε:
  - Δεκαεπτά χιλιάδες πιάστρες, για μερικές ώρες...
  Τότε ένας νεαρός χωρίς τουρμπάνι, αλλά με ευρωπαϊκή στολή, σηκώθηκε και φώναξε:
  - Δεκαοχτώ χιλιάδες πιάστρες! Αυτές οι γυναίκες είναι αντάξιες για μένα, τον Ινδό Ράτζα Μάλικ.
  Έγινε μια προσωρινή παύση... οι άντρες αναστατώθηκαν... Ο πλούσιος με το σμαραγδένιο τουρμπάνι παρατήρησε στον πρίγκιπα:
  - Και θέλεις να δώσεις χρήματα για δύο κλοπές, με τα οποία μπορείς να αγοράσεις ένα καταστροφέα;
  Ο πρίγκιπας απάντησε θυμωμένος:
  - Θέλεις να κοιμηθείς με ένα σιδερένιο καράβι;
  Στο μεταξύ, οι ευνούχοι πέταξαν τα σκεπάσματα από τα κορίτσια που κάλυπταν το χαριτωμένο σφαιρικό στήθος τους. Οι θηλές άστραψαν σαν ροζ μπουμπούκια. Το εμπόριο αναβίωσε. Ένας από τους σεΐχηδες έχυσε μια χούφτα διαμάντια από το πορτοφόλι του και είπε:
  "Τους προσφέρω είκοσι χιλιάδες πιάστρες!" Αξίζουν τον κόπο!
  - Είκοσι μία χιλιάδες! - Προσφέρθηκε ένας άντρας με πράσινο τουρμπάνι.
  - Είκοσι δύο χιλιάδες! Ο πρίγκιπας γρύλισε.
  - Είκοσι-πέντε χιλιάδες! - Φυτεύεται από τον προμηθευτή του Σάχη.
  Ένας βόμβος διαπέρασε τις σειρές, αλλά το παζάρι δεν σταμάτησε. Ο σεΐχης έτρεξε στον κοσμηματοπώλη και τίναξε όλο το περιεχόμενο του πορτοφολιού και ρώτησε:
  - Δείτε αυτά τα διαμάντια!
  Έσπρωξε έξω:
  - Είκοσι οκτώ πιάστρες!
  Ο Σεΐχης γρύλισε:
  - Είναι δικά μου, και τα δύο κορίτσια!
  Ο πρίγκιπας από την Ινδία αντιτάχθηκε:
  - Όχι δικό μου! Τριάντα χιλιάδες πιάστρες!
  Έγινε πάλι μια παύση. Σκεφτείτε τριακόσιες χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ, αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό για εκείνη την εποχή. Πολλοί αρχίζουν να αναρωτιούνται αν αξίζει τον κόπο να βάλουμε τόσα πολλά για τα κορίτσια.
  Σε ένα σήμα οι ευνούχοι πέταξαν τα πέπλα που κάλυπταν τις κοιλιές των σκλάβων και μετά έβγαλαν τα διαδήματα απλώνοντας τα υπέροχα μαλλιά τους... Οι δημοπρασίες ξανάρχισαν, οι στέγες των αντρών πήγαν.
  - Τριάντα τρία!
  - Τριάντα πέντε!
  - Τριάντα εννέα!
  - Σαράντα μία χιλιάδες!
  Παύση .... Και τότε ο προμηθευτής του σάχη εξέδωσε:
  - Σαράντα πέντε χιλιάδες πιάστρες. Και προειδοποιώ τους υπόλοιπους ότι αυτός που κατονομάζει το ποσό και δεν μπορεί να το πληρώσει στο ακέραιο θα μαστιγωθεί δημόσια και θα αποβληθεί από τη δημοπρασία ντροπιαστικά.
  Οι σεΐχηδες ήταν λίγο αποθαρρυμένοι... Τότε δεν υπήρχαν τόσο άφθονες ροές πετροδολαρίων και το ίδιο το δολάριο δεν είχε ακόμη προλάβει να υποτιμηθεί, οπότε το ποσό ήταν πολύ μεγάλο. Και δώσε την για σκλάβα...
  Αλλά ο Αρχηγός Ευνούχος δεν είχε ακόμη απλώσει όλα τα ατού και το τελευταίο πέπλο που κάλυπτε τους γοφούς και τα πόδια πέταξε από τα κορίτσια. Και μετά πιέζοντας τα καρφιά απελευθέρωσαν τα πόδια από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ακολούθησε η εντολή:
  - Χορέψτε!
  Αν μια γυναίκα χορεύει, τότε δεν είναι καθόλου όπως όταν στέκεται ακίνητη. Άλλωστε αυτό δεν είναι πια άγαλμα, κι ας είναι όμορφο, αλλά ζωντανή σάρκα που τρέμει. Και τα κορίτσια, έντονα ενθουσιασμένα από την ντροπή, και ταυτόχρονα από την πικάντικη κατάσταση, χόρεψαν πολύ δυναμικά.
  - Πενήντα χιλιάδες! βόγκηξε ο άντρας με το πράσινο τουρμπάνι.
  - Πενήντα πέντε χιλιάδες! - Ο προμηθευτής του χαρεμιού δεν το έβαλε κάτω.
  - Εξήντα! - Φώναξε ένας από τους σεΐχηδες.
  - Εξήντα πέντε! - Προστέθηκε ο προμηθευτής της επιταγής.
  - Εβδομήντα! - φώναξε ο ιδιοκτήτης του σμαραγδένιου τουρμπάνι.
  - Ογδόντα! - Ο προμηθευτής του σάχη διέκοψε και πρόσθεσε. - Ελέγξτε την ισορροπία σας δυστυχώς, μπορείτε να πάρετε ένα μαστίγιο.
  Ο τελευταίος χάκστερ μαράθηκε ... Ακολούθησε ομοιοκαταληξία:
  - Ένα, δύο ... - Υπάρχει μια παύση, ξαφνικά κάποιος αλλάζει γνώμη ... ψιθύρισε η Αλίκη (ναι, πότε θα τελειώσει επιτέλους! Είμαι άθεος-μέλος της Κομσομόλ έτοιμος να προσευχηθώ στον Αλλάχ!). - Τρεις! Πωλήθηκε στον προμηθευτή του χαρεμιού του Σάχη.
  Αμέσως πέταξαν ένα πέπλο πάνω από τα κορίτσια και κυριολεκτικά τα μετέφεραν στην αγκαλιά τους από τη δημοπρασία. Έτσι τελείωσε η "εργατική" ημέρα των πολεμιστών. Πιο συγκεκριμένα, όχι ακόμα. Φόρτωσαν το πραγματικό τους τρέιλερ που αγόρασαν στην Αμερική και το πήγαν στην Τεχεράνη. Τα ίδια τα κορίτσια ήταν ακόμα, στην πραγματικότητα, γυμνά, αλλά καλυμμένα με καλύμματα και ξαπλωμένα σε καναπέδες. Τους έδιναν ακόμη και γκουρμέ γεύματα και οι φύλακες έμειναν έξω. Ξάπλωσε λοιπόν και απόλαυσε αγαπητέ.
  Η Αλίκη παρατήρησε με έκπληξη:
  - Είναι ακόμα περίεργο! Μας πλήρωσαν ένα ποσό ίσο με είκοσι βαριά άρματα μάχης των ΗΠΑ. Αυτή είναι μια περιουσία με χρυσά δολάρια που δεν έχουν υποτιμηθεί ακόμη από τον πληθωρισμό. Κι όμως, καμία υπερηφάνεια, κάτι δεν γίνεται αισθητό!
  Η Αντζέλικα αναστέναξε.
  - Ο χρυσός είναι πάντα μια αξία, αλλά όταν οι ράβδοι ενός κλουβιού είναι φτιαγμένες από αυτόν, θέλετε να τον κάνετε έκπτωση!
  Η Αλίκη πρότεινε:
  - Ίσως παίξουμε στις πόλεις. Θα ονομάσουμε την πόλη και μετά μια άλλη ώστε να ξεκινά στο τέλος της προηγούμενης;
  Η Αντζέλικα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Είναι ήδη κάπως στριμωγμένο. Ίσως μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο. Ποιες ιδέες;
  Η Αλίκη βρήκε:
  - Και μετά ας κάνουμε push-up με τη σειρά μας. Όποιος σπάσει πρώτος, χάνει!
  Η Angelica συμφώνησε πρόθυμα:
  - Ορίστε! Παράλληλα, θα εκπαιδεύσουμε τα χέρια και το στήθος. Και τότε τα πόδια μας έλαβαν αρκετό φορτίο, αλλά δεν υπήρχαν χέρια!
  Όσο διασκέδαζαν τα κορίτσια, έκανε ζέστη και στην Αφρική....
  Το τάγμα της ΕΣΣΔ Red Eaglet κινούνταν νότια ... Τέτοιες είναι οι παύλες και οι αναγκαστικές πορείες. Τα αγόρια είχαν ήδη παρασυρθεί στον αποπνικτικό και εξαντλητικό ρυθμό του τρεξίματος στις ερήμους και τις ζούγκλες. Και στην πορεία, έπρεπε να ξεπεράσουμε τη στρατιωτική αντίσταση των Βρετανών.
  Συγκεκριμένα, σημείο ελέγχου με δύο πύργους πολυβόλων. Εδώ έπρεπε να πυροβολήσω λίγο πριν χρησιμοποιηθούν οι χειροβομβίδες. Δεν υπήρξαν απώλειες...
  Αλλά τότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο, οκτώ τανκς και τέσσερα αυτοκινούμενα όπλα ήταν θαμμένα στο έδαφος, και γύρω τους ήταν πεζικό, πολυβόλα, έμπειροι στρατιώτες, χαρακώματα σκαμμένα με ένα εξάγωνο. Δεν είναι τόσο εύκολο να πάρετε εδώ, ένα είδος οχυρωμένης περιοχής στη διασταύρωση τριών δρόμων που οδηγούν και συνδέουν τη Σομαλία, το Σουδάν και την Αιθιοπία.
  Δεν ήταν εύκολο να πλησιάσεις, η περιοχή καταστράφηκε και το δάσος τριγύρω κόπηκε. Ο Βλαντιμίρ, συνειδητοποιώντας την περιπέτεια της επίθεσης, ήταν έτοιμος να καλέσει την αεροπορία για βοήθεια, αλλά ο Dimka Rocket προσφέρθηκε να φτιάξει μια όψη καταπέλτη και να ρίξει μερικές δέσμες αντιαρματικών χειροβομβίδων.
  - Δεν είναι απαραίτητο να αποσπαστεί η προσοχή της κόκκινης αεροπορίας, ειδικά επειδή ο εχθρός έχει τουλάχιστον πέντε ισχυρά αντιαεροπορικά πυροβόλα διαμετρήματος 90 χιλιοστών, χωρίς να υπολογίζονται περισσότερα αεροβόλα. Εδώ υπάρχει ένα μικρό εχθρικό φυλάκιο και χρειάζονται πολιορκητές μπαλίστας εναντίον των φυλακίων.
  Ο διοικητής του τάγματος των αγοριών και των ερυθρών Αρίων Βλαντιμίρ εδώ, πολύ σωστά, μεταξύ άλλων, είχε κάποιες αμφιβολίες:
  - Πιστεύεις ότι μπορείς να ξεφύγεις από αυτό με αρκετή ακρίβεια;
  Ο Dimka, στύβοντας φοινικέλαιο και ρετσίνι μαζί με τους φίλους του, επιβεβαίωσε:
  - Ναι, νομίζω ότι ναι, ο σκοπευτής Voroshilovsky είναι ακόμα μικρό πράγμα. Ναι, και ο ίδιος ο Voroshilov είναι ο πιο πρωτόγονος πολεμιστής. Απλώς δώσε μου το προβάδισμα.
  Το αγόρι διαλογίστηκε πραγματικά πριν από τη βολή, και πρόσθεσε επίσης βενζίνη αναμεμειγμένη με φοινικέλαιο και ρητίνες, στην οποία πρόσθεσαν ασβέστη και καρβίδιο, στις χειροβομβίδες. Και μετά, αφού έκανε έναν υπολογισμό, σταυρώθηκε, έδωσε έναν πρωτοπόρο χαιρετισμό και πυροβόλησε ακαριαία:
  - Εδώ θα πάρεις nedolvyat!
  Ένας πυροβολισμός και μετά ένας άλλος φωνάζοντας:
  - Για την πατρίδα για τον Στάλιν!
  Από την πλευρά του εχθρού, βρυχηθμός, κραυγές, στεναγμοί.
  Η Dimka διέταξε ξανά:
  - Άλλο ένα βόλεϊ!
  Τα γκρίνια, το βρυχηθμό, οι φλόγες έγιναν πιο δυνατές, ακούστηκαν φωνές στα αγγλικά: παραδοθείτε!
  Αυτή τη φορά υπήρχαν περισσότεροι από πεντακόσιοι κρατούμενοι, και ήταν κυρίως λευκοί Άγγλοι. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτά τα παιδιά μόλις πριν από έξι μήνες συνέτριψαν τις ανώτερες δυνάμεις των Ιταλών στην Αιθιοπία και στην ίδια την Ιταλία. Τώρα όμως χτίστηκαν σαν άθλιο κοπάδι προβάτων.
  Ξυπόλητα, γδαρμένα, αλλά χαρούμενα αγόρια οδηγούσαν τους κρατούμενους, χωρίς να δίνουν σημασία στις πέτρες και τα αγκάθια κάτω από τα πόδια τους. Και η Dimka Rocket μάλιστα τραγούδησε:
  Η χώρα είναι ιερή για τον κομμουνισμό.
  Άναψες τη δάδα όλου του πλανήτη!
  Φέρτε το λάβαρο του σταλινισμού,
  Ποιος έδωσε τέτοια ευτυχία στα παιδιά!
  
  Ο καθένας μας έχει ένα τουφέκι
  Ξέρουμε τη στρατιωτική εργασία τιμητική!
  Μετά από όλα, το τραγούδι ορμάει ζουμερά, δυνατά,
  Από πάνω με το κόκκινο φως ενός αστεριού!
  
  Φέρνουμε χαρά, ευτυχία σε όλο τον κόσμο,
  Για να εργασιομανής ήταν ο ιδιοκτήτης!
  Χοντρός καπιταλιστής να απαντήσει,
  Ο προλετάριος ανέβηκε στο θρόνο!
  
  Η κόκκινη σημαία μας, φυσικά το χρώμα του αίματος.
  Η δύναμη του Κυρίου Χριστού αποκαλύπτεται μέσα του!
  Και θα πρέπει να υπομείνουν πολύ πόνο,
  Μας οδηγούν οι άγιοι από την εικόνα των προσώπων!
  
  Και τότε τα παιδιά δεν θα δουν τον παράδεισο,
  Θα μας αναστήσουν επιστήμονες με σοφές σκέψεις!
  Στη συνέχεια συναντήστε με λουλούδια το βήμα ενός στρατιώτη,
  Υπό λαμπρό κομμουνισμό!
  
  Ο σύντροφος Στάλιν διορίστηκε από τον Κύριο.
  Κυριάρχησε την πατρίδα και οδήγησε στη νίκη!
  Η πορεία μας προς την κορυφή είναι πολύ λοξή,
  Και είσαι ο μεγάλος ηγέτης για όλα στην απάντηση!
  
  Η ενότητα θα είναι ο χαιρετισμός μας στους λαούς,
  Ποιος θα ωφεληθεί από τη ξιφολόγχη του λενινισμού!
  Μια καυτή ακτίνα ελευθερίας θα λιώσει τον πάγο,
  Κάτω από το κόκκινο πανό kumach!
  
  Εδώ τα τανκς σκίζουν σε κομμάτια μια σειρά πεζικού,
  Και οι κάθε λογής δειλοί, χωρίς λέξη, παραδοθείτε!
  Αυτός είναι ο ηρωισμός των αγοριών της γενναίας παρέας.
  Ότι τα αεροπλάνα δεν είναι κατσαρόλες και πιατάκια!
  
  Μεγάλη δόξα περιμένει - πιστέψτε
  Αυτοί που εκτιμούν τη Ρωσία πάνω από τη ζωή!
  Ας ανοίξουμε τις λαμπερές πόρτες στο διάστημα,
  Για να μην υπάρχει τεμπελιά που σαπίζει!
  
  Για την Πατρίδα χρειάζεται ένα κατόρθωμα.
  Και θα της το αφιερώσουμε, πιστέψτε μας!
  Και ο κακός φασισμός έχει ήδη ηττηθεί,
  Προς δόξα, τιμή, χαρά - γενιές!
  Ο Dimka τραγούδησε σαν πραγματικός μαέστρος και τα σοβιετικά αγόρια μαζί του ... Και κανείς δεν έδωσε σημασία στην επίθεση κατά του ολοκληρωτισμού, η οποία δεν ήταν απολύτως κατάλληλη σε αυτήν την εταιρεία. Και τι, τυπικά, η Σοβιετική Ρωσία δεν είναι ολοκληρωτική, αλλά δημοκρατική!
  Μόνο ο Ντάνκα ψιθύρισε με τα χείλη του:
  - Λοιπόν, δίνεις Dimka!
  Οι κρατούμενοι παραδόθηκαν στην πλησιέστερη βάση και τα απελευθερωμένα αγόρια έσπευσαν. Μέχρι στιγμής δεν έχουν σταματήσει. Ο Στρατάρχης Ροκοσόφσκι έπρεπε να διανύσει πολύ δρόμο μέχρι τη Νότια Αφρική. Και δοκιμάστε έτσι, περάστε από ολόκληρη την Αφρική. Επιπλέον, υπάρχουν πολύ περισσότερα βρετανικά στρατεύματα στα ανατολικά της αφρικανικής ηπείρου παρά στη Δύση. Ναι, και στην Αιθιοπία, πρέπει να λογαριαστείς με τους αντάρτες και με διάφορους φιλο-Βρετανούς πρίγκιπες.
  Έτσι τα μαχόμενα αγόρια πρέπει να τρέξουν πάνω από αγκάθια και βότσαλα, χωρίς να σκέφτονται την ανάπαυση. Εδώ έρχεται άλλη μια αψιμαχία, αυτή τη φορά από μια τοπική, επαναστατική φυλή.
  Η μάχη δεν ήταν τόσο αναίμακτη, ένα παιδί ξαπλώθηκε από το "Bur" χτυπώντας ακριβώς στο μέτωπο. Είναι αλήθεια ότι το πήραν και οι Σουδανοί, τους κόπηκαν τετρακόσιοι, χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες θρυμματισμού και τους πετούσαν σε φυγή.
  Τρία παιδιά τραυματίστηκαν τόσο σοβαρά που χρειάστηκε να τα μεταφέρουν με φορεία.
  Πριν πάει για ύπνο, η Ντίμκα είπε στον Ντάνκα, ο οποίος επίσης γρατζουνίστηκε ελαφρά από ένα θραύσμα στην ασπίδα του πλατιού στήθους του:
  "Βλέπετε, ο πόλεμος διασκεδάζει. Και μάχες, υπάρχουν θύματα, και ρομαντισμός!
  Η Ντάνκα συμφώνησε.
  - Ναι, τώρα συμφωνώ, υπάρχει ρομαντισμός, και θύματα. Αν και είναι καλύτερο να μην υπήρξαν καθόλου θύματα από μέρους μας.
  Η Ντίμκα έκλεισε πονηρά το μάτι:
  - Α... Ξέρεις, αυτό θέλει μαγεία. Αλλά πιστέψτε με, θα είναι καλύτερα.
  Η επόμενη μέρα πέρασε το ίδιο έντονα, κάποιοι ιππείς προσπάθησαν να τους επιτεθούν, αλλά τα αγόρια ήταν σε εγρήγορση, και αυτή τη φορά απέφυγαν τις απώλειες, ξαπλώνοντας εκατόν πενήντα επιθετικούς τύπους. Μεταξύ των νεκρών ήταν και δύο Βρετανοί αξιωματικοί. Και έτσι ο πόλεμος φούντωσε σταδιακά. Ήταν προφανές ότι δεν επρόκειτο για περίπατο, και όχι απλώς αναγκαστικές πορείες.
  Έφτασαν λοιπόν στο βρετανικό οχυρό κοντά στο Μπαχτσι. Αλλά δεν υπήρχε σχεδόν καμία ανάγκη να πολεμήσουμε. Μια ντουζίνα ή περισσότεροι Βρετανοί στρατιώτες προσπάθησαν να φράξουν τον εαυτό τους στο καταφύγιο, αλλά τους κάπνισαν με αυτοσχέδιες δηλητηριώδεις ουσίες. Αρκετοί Βρετανοί πέθαναν επί τόπου και οι υπόλοιποι ξέσπασαν, όπου τους έδεσαν.
  Αλλά ο εξοπλισμός καταλήφθηκε αρκετά συνήθως, και οι Άραβες που συγκεντρώθηκαν για να προστατεύσουν το σημείο έδωσαν όρκο πίστης στη Σοβιετική Ένωση.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova είναι ήδη καθ' οδόν για τη Νότια Αφρική.
  Καταστρέφουν την αγγλική βάση στη Ναμίμπια και, όπως πάντα, σε μεγάλο πλήγμα. Τόσο άσχημοι τύποι.
  Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα και καταστροφική δύναμη στους Βρετανούς και τσίριζε:
  - Ο στρατιώτης κρίνεται από τον Θεό και τον χρόνο, ο πολιτικός είναι κάθαρμα χωρίς δίκη, και η ανομία του δεν γνωρίζει χρονικό πλαίσιο!
  Το κορίτσι παρατήρησε επιθετικά, στέλνοντας ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών της:
  - Ο στρατιώτης δεν ζητά την ειρήνη, και η καταιγίδα δεν γνέφει, ο πολιτικός θα θάψει τα κατορθώματά του, το παράσιτο είναι πολύ ζηλιάρη!
  Ο Oleg Rybachenko εκτόξευσε ξανά μια χειροβομβίδα στον εχθρό, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή, παιδική φτέρνα του και εξέδωσε:
  - Ένας στρατιώτης είναι μερικές φορές πολεμιστής άθελά του και δεν θέλει να σκοτώσει, αλλά εκπληρώνει ένα ιερό καθήκον προς την Πατρίδα, ενώ ένας πολιτικός είναι εθελοντής προδότης που του αρέσει να χοίρωνει, να μην εκπληρώνει υποχρεώσεις προς τους ψηφοφόρους!
  Η Μαργαρίτα έκοψε τον εχθρό με μια εύστοχη έκρηξη, σκίζοντας τα μέσα, δηλώνοντας:
  - Ένας στρατιώτης λύνει γρίφους στις μάχες, ένας πολιτικός χτίζει πονηρούς συνδυασμούς, δεν μπορεί να λύσει το θέμα ειρηνικά!
  Σε άλλα μέρη, τα κορίτσια έκαναν κατορθώματα.
  Η Αλίκη και η Αντζέλικα έκαναν push-up αρκετές χιλιάδες φορές, αλλά ιδρωμένες παντού, δεν ήθελαν να ενδώσουν ο ένας στον άλλο. Τέλος, τα κορίτσια θεώρησαν εύλογα ότι είχαν χορτάσει και η δύναμή τους θα ήταν ακόμα χρήσιμη. Οπότε καλύτερα να ξεκουραστείς.
  Η Angelica δήλωσε:
  - Κι εσύ κι εγώ είμαστε σαν Ρωσίδες χωριανές, δηλαδή πεισματάρες. Τι θα διασκεδάσουμε τώρα;
  Η Αλίκη αστειεύτηκε:
  - Μάλλον πεταλούδες...
  Το τρέιλερ σταμάτησε και τα κορίτσια έφεραν πάλι φαγητό σε χρυσούς δίσκους. Μετά από μια βάναυση προπόνηση με push-ups, οι πολεμιστές ήταν πολύ πεινασμένοι. Χύθηκαν λαίμαργα σε φαγητό και ποτό ... Έφαγαν κέικ, και σοκολάτα, και φρούτα με μέλι ... Και δεν πρόσεξαν πώς ο πιο βαρύς ύπνος κύλησε πάνω τους.
  Μετατράπηκε σε πραγματική σαπουνόπερα: η ονειρική σειρά συνεχίστηκε.
  Μια νέα ελπίδα μέθυσε τις καρδιές και των δύο ωραιότερων αναβατών. Και καβάλησαν στο υπέροχο άλογό τους - μεγαγνώστη.
  Η Αγγελική είπε ενθουσιασμένη:
  - Ξέρεις, όντας σε αυτόν τον κόσμο της φαντασίας, ξεκουράζει κανείς πραγματικά το σύμπαν του από βροντερό σίδερο!
  Η Αλίκη, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της, συμφώνησε:
  -Μάλιστα είναι! Χαλάρωσε και πάρε την ψυχή σου.
  Ο Διάβολος της Φωτιάς μίλησε:
  - Αν δεν υπήρχε ο πόλεμος, τότε θα έπρεπε να είχε εφευρεθεί, και σε αντίθεση με τον Παντοδύναμο Θεό, αυτό το παραμύθι θα φαινόταν ασύγκριτα πιο αληθοφανές!
  Η Αλίκη υπέκυψε:
  - Υποθέτω ναι! Αλλά γνωρίζοντας πόσο μεγάλος είναι ο Στάλιν στη χώρα μας, είναι πολύ πιθανό να πιστέψουμε στην ύπαρξη του Υψίστου Θεού!
  Αγγελική με πονηρό βλέμμα και αρκετά λογικά ξεκαθάρισε:
  - Αλλά, εκτός αν, φυσικά, ο Παντοδύναμος Θεός δεν είναι ο Ιησούς Χριστός!
  Η Άλις αναστέναξε βαριά.
  - Είναι πιο εύκολο να πιστέψεις στην ανικανότητα του Διαβόλου παρά στην παντοδυναμία του Ιησού!
  Όταν το σκοτάδι της νύχτας έδωσε τη θέση του σε ένα παχύρρευστο σούρουπο πριν την αυγή, μια παράξενη σκοτεινή λωρίδα έκλεισε το μονοπάτι. Κάπως από απόσταση έμοιαζε με στικτό πύθωνα. Δυνατοί, στίγματα και με παράξενες καμπύλες, οι ογκόλιθοι απλώνονταν σε μια ατελείωτη γραμμή μέσα στο υγρό, τραχύ γρασίδι.
  Η Αλίκη αναφώνησε:
  "Εδώ, αυτό είναι μάλλον το όριο των κτήσεων του άρχοντα του κάτω κόσμου!"
  - Όχι, μη φοβάσαι, ξανθιά ντίβα, είναι απλώς ένα παλιό περίγραμμα! αναφώνησε χαρούμενη η Αντζέλικα. - Τώρα είμαστε σχεδόν, καλά, το ελπίζω - μόνο στο σπίτι!
  Η ξυπόλητη ξανθιά πολεμίστρια μόρφασε.
  - Και είσαι ακόμα γεμάτος αισιοδοξία μέχρι τις ίδιες τις αμυγδαλές!
  Ο φλογερός πολεμιστής προσβλήθηκε:
  - Ποιος θα μιλούσε ήδη για αισιοδοξία, χωρίς λόγο!
  Κανείς δεν φύλαγε τις βρύες πέτρες, και από την άλλη πλευρά ήταν τόσο άδειο όσο στην πλευρά της αυτοκρατορίας των κακών τρολ και των καλικάντζων. Η Αλίκη έξυσε το καβούκι της με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και σφύριξε:
  - Είναι ωραία εδώ, όμως! Ή μάλλον λυπηρό!
  Φυσικά, η διέλευση αυτών των ορίων, όπως το πρόσφατο ποτάμι, δεν έδινε εγγυήσεις, αλλά και πάλι οι ακτινοβόλο φυγάδες ένιωθαν λίγο πιο ήρεμοι.
  Η Αγγελική το έθεσε ποιητικά:
  - Εδώ είναι η γη της επαγγελίας, αλλά όχι το Ισραήλ!
  - Και γιατί τα νέα σύνορα είναι τόσο περίεργα διαμορφωμένα; - ρώτησε η Άλις, ακολουθώντας με το αστραφτερό της βλέμμα ένα σωρό από ογκόλιθους. - Είναι πιο βολικό, πιθανώς, από ό, τι στις πέτρες ή το ίδιο δεν υπάρχει;
  Η Αγγελική γρύλισε:
  - Γιατί πρέπει να το ξέρεις αυτό;
  Η Άλις ανασήκωσε τους ώμους.
  - Ναι, τόσο περίεργη. Είμαι αρχάριος σε αυτόν τον κόσμο. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να είσαι περήφανος για αυτό!
  - Το πέτρινο όριο δεν τέθηκε για καλικάντζαρους ή πολεμιστές. Προηγουμένως, υπήρχαν χώρες με δαγκώματα - μοχθηρά και πολύ δυνατά τρολ δολοφόνων. Ο πόλεμος με τα τρολ, τα ξωτικά, τους καλικάντζαρους και τις κατσαρίδες τίγρη κράτησε για αιώνες. Οι στρατιές των διαφόρων πλασμάτων ήταν απλά τεράστιοι - έφτασαν τις εκατοντάδες χιλιάδες! Μόλις κέρδισαν πολλές νίκες, τρολ που δαγκώνουν τα κόκαλα, έφτασαν στους πρόποδες και σχεδόν κατέστρεψαν το Peach-Amber - και αυτή είναι, τελικά, η πρωτεύουσα της Χώρας της Αγάπης και της Ελπίδας, της οποίας το Ακτινοβόλο Φως και η πηγή ενέργειας κατέχει Καρδιά του Σύμπαντος! - Αγγελική εξέδωσε.
  Η Άλις αναφώνησε, σφίγγοντας τα χέρια της:
  - Τι φρίκη! Δηλαδή όλα τα σύμπαντα και οι μυριάδες κόσμοι ήταν υπό απειλή;
  Η φλογερή πολεμίστρια καθησύχασε ευγενικά τη φίλη της:
  "Αλλά η δύναμή τους έχει στεγνώσει στα βουνά. Στη συνέχεια, σε μια καλή χρονιά, οι πολεμιστές μας, μαζί με τα ξωτικά, παρόλα αυτά ανέτρεψαν τις στρατιές των κακών τρολ και χτύπησαν μέχρι το τέλος. Το χορτάρι τους κάηκε παντού, οι πόλεις καταλήφθηκαν και θεραπεύτηκαν. Και τα σύνορα μεταφέρθηκαν από το όριο στα όρια του βορρά!
  Η Άλις γέλασε.
  - Ουάου! Όμως τέτοιες ιστορίες είναι χαρακτηριστικές, σχεδόν για όλα τα παραμύθια!
  Η Angelica απάντησε πολύ λογικά:
  - Και τι είναι ένα παραμύθι, αν όχι λίγο στολισμένο με ζωή
  - Θέλετε να πείτε ότι οι πολεμιστές έσωσαν το σύμπαν ... - Η Γκέρντα άρχισε να καταλαβαίνει γιατί η Αγγελική δεν έμοιαζε διαφορετική από τις θεές της αρχαίας εποχής, τις οποίες οι Έλληνες απεικόνιζαν στα αγάλματά τους.
  Μια σαύρα σε χρώμα κεχριμπαρένιο πέρασε από τα δάχτυλά της, προκαλώντας μια αίσθηση γαργαλήματος.
  - Όλοι οι πολεμιστές είναι απόγονοι αρχαίων θεών και θεών. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει ένας κόσμος παραδείσου εδώ για τόσο καιρό. Αλλά ο Εωσφόρος είπε: αρκετή χάρη! Λοιπόν, οι καλικάντζαροι αποφάσισαν τώρα ότι οι Άριοι έχουν εκφυλιστεί, γι' αυτό επιτέθηκαν στην αυτοκρατορία της Δικαιοσύνης και της Ευτυχίας...
  Η Αγγελική τελείωσε και έπιασε επιδέξια τη σαύρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Αλίκη γρύλισε:
  - Ω ναι. Λοιπόν, έχουμε εκφυλιστεί κι εμείς... Ποιος θα μιλούσε βλέποντας τα freak trolls και τις ομορφιές και των κοριτσιών και των ξωτικών μας!
  Η Αγγελική απάντησε λογικά:
  Κάθε έθνος έχει τη δική του αντίληψη για την ομορφιά.
  Η Αλίκη συμφώνησε. Πήδηξε από το μεγάνωμο και έκανε μια τούμπα στον αέρα.
  - Ναι, η έννοια της ομορφιάς για κάθε έθνος και είδος έχει τη δική της. Μόνο που τώρα οι απόψεις για τις αγανακτήσεις είναι εκπληκτικά ίδιες για όλους, ανεξαιρέτως. Υπάρχει ένα τέτοιο φαινόμενο. Παρεμπιπτόντως, συνήθως όταν λένε κορίτσι, προσθέτουν μια όμορφη, και όταν μια γριά είναι άσχημη!
  Η Αγγελική έκανε επίσης μια τούμπα και γύρισε το σπαθί της:
  - Ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο ... Όλοι οι άνθρωποι, προσέξτε, οι άνθρωποι αγαπούν τη νιότη και φοβούνται τα γηρατειά. Αυτό είναι ένα τόσο τυπικό φαινόμενο. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να μην συμφωνήσει ότι είναι φυσικό.
  Εδώ οι συνομιλίες των κοριτσιών διακόπηκαν, ένα άλλο θηρίο πήδηξε μπροστά τους, ήδη μια παλιά γνώριμη τίγρη-κατσαρίδα. Είναι αλήθεια ότι ήταν μόνος, αλλά με δύο πολύ μακριά σπαθιά, ακόμη και ασπίδες.
  - Δεν θα πολεμήσουν τα κορίτσια-πολεμιστές;
  Η Αγγελική έκανε ένα βήμα προς το μέρος του:
  - Φυσικά, πιστέψτε με, δεν θα ντρεπόμαστε! Και δεν φοβηθήκατε να έρθετε μόνοι μας!
  Τίγρη-κατσαρίδα αντιτάχθηκε:
  - Όχι ξυπόλητες καλλονές, απλά δεν είμαι μόνη.
  Η Άλις σφύριξε.
  - Ήξερα ότι δεν θα τολμούσες ποτέ να πολεμήσεις τίμια. Να υποθέσω ότι έφερες το στρατό μαζί σου;
  Τίγρη-κατσαρίδα αντιτάχθηκε:
  - Όχι, στην πραγματικότητα είμαι μόνος, αλλά είναι μαζί μου οι σκοτεινοί θεοί μου, που θα με βοηθήσουν να σε νικήσω. Μόνο εμείς θα πολεμήσουμε, ελπίζω ειλικρινά - ένας προς έναν!
  Η Αλίκη συμφώνησε με ορατή προθυμία:
  - Φυσικά, για να είμαι ειλικρινής. Και αφού είμαι ξανθιά, και σε βοηθούν οι σκοτεινοί θεοί, τότε η επιλογή του αντιπάλου να πέσει πάνω μου!
  Η Αγγελική σιωπηλά, απότομα, σαν να είχε κοπεί μια βαλβίδα από πίεση, γύρισε και έκαψε την Αλίκη με ένα πολύ δυσάρεστο βλέμμα. Ένα ασυνάρτητο σφύριγμα ξέφυγε από τα χείλη του πολεμιστή.
  Η ξανθιά πολεμίστρια έμεινε έκπληκτη:
  -Τι είσαι φίλε;
  "Δεν μου αρέσει να σου μιλάω", είπε τελικά ο Φλογερός Διάβολος βαρετά και παγωμένα απόμακρα. - Σε νιώθω σαν ένα άδειο μέρος.
  Η Αλίκη προσπάθησε να καθησυχάσει τη φίλη της:
  - Κι όμως είναι επιλογή μου! Η Angelica να είσαι πατριώτης, όχι εγωίστρια, συνεπής στην υπηρεσία της Σοβιετικής Ένωσης...
  Η Angelica έπνιξε:
  - Εντάξει, τσακωθείτε! Και κέρδισε, αν μπορείς, φυσικά, και σε πιστεύω!
  Η τίγρη κατσαρίδα όρμησε αμέσως στον ξανθό πολεμιστή. Προφανώς προσπάθησαν να την πάρουν αυθάδη, ελπίζοντας ότι ο φέρων τα ξανθά μαλλιά δεν είχε ακόμη ζεσταθεί. Αλλά η Αλίκη, φαίνεται, ήταν έτοιμη για αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ο πιο αιχμηρός ταμίας της άνοιξε την κοιλιά του τέρατος ήδη στα πρώτα δευτερόλεπτα της μάχης. Η Αγγελική ενθάρρυνε τη φίλη της:
  - Σωστά! Βλέπεις στη φόρμα!
  Ο εχθρός φώναξε πονηρά:
  - Ναι, είσαι ένα ασπρομάλλη πλάσμα!
  Η τίγρη κατσαρίδα αιωρήθηκε πολύ και επένδυσε με όλη του τη δύναμη, κάτι που εκμεταλλεύτηκε τέλεια η Αλίκη, κόβοντας τη βούρτσα του επιτιθέμενου. Στη συνέχεια εξέφρασε:
  - Η κούνια είναι μεγάλη, αλλά η προοπτική είναι στενή!
  Η τίγρη κατσαρίδα επιτέθηκε ως απάντηση, προσπαθώντας να κλωτσήσει και με τα κάτω άκρα της. Αλλά ο ξανθός τερματιστής έκοψε πολύ επιδέξια το γόνατό του, αναγκάζοντας τον εχθρό να τρεκλίζει. Η Angelica ενέκρινε ξανά:
  - Αυτό είναι αρκετά στο στυλ της ανίκητης Σοβιετικής Ένωσης. Τώρα τελειώστε το γρήγορα.
  Η Αλίκη όρμησε πάνω στο θήραμά της σαν ανεμοστρόβιλος στους τροπικούς, η τίγρη-κατσαρίδα μόλις και μετά βίας είχε χρόνο να αντισταθεί και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σύντομα το άσχημο κεφάλι του αποχωρίστηκε από το σώμα. Έτσι τελείωσε η μάχη...
  Η Angelica εξέφρασε τις σκέψεις της:
  - Όλα τα ακατόρθωτα είναι δυνατά το ξέρω σίγουρα! Είναι αδύνατο να είσαι για πάντα μια άψογη παρθένα!
  Τότε η Αλίκη ρώτησε έκπληκτη τη φίλη της:
  - Και γιατί, όταν ήθελα να τον παλέψω, το πήρες τόσο ψύχραιμα, σαν να ήταν κάποιο άθλιο κόλπο. Άλλωστε είναι δικαίωμά μου!
  Η Αντζέλικα μόρφασε.
  - Και το δικαίωμά μου να σου αρνηθώ μια εξήγηση. Αλλά θα έρθει η ώρα και θα τα μάθετε όλα!
  Η Αλίκη αναστέναξε βαριά, αλλά δεν ενόχλησε τη φίλη της με ερωτήσεις.
  Έμειναν σιωπηλοί μέχρι την ανατολή του ηλίου. Η Angelica σταδιακά ξεψύχησε και με κάποιο τρόπο αναχαιτίστηκε. Τα ιερογλυφικά στην πανοπλία του ταλαντευόμενου μεγάνωμου έγιναν πιο έντονα καθώς το στερέωμα γινόταν πιο χλωμό. Όταν καθάρισε, η Αλίκη μπορούσε να δει με λεπτομέρεια την πόλη στη δεξιά πλευρά του ποταμού, απλωμένη μπροστά τους, με κύματα στο χρώμα του χυμού πορτοκαλιού. Όμως το τεράστιο έμβλημα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν σκαλισμένο από ημιπολύτιμους λίθους, με εκπληκτική λεπτομέρεια, και ίσως το παιχνίδι του πρωινού κιαροσκούρο να ζωντάνεψε αυτό το μικρό μαγικό ανάγλυφο. Το κάθετα τοποθετημένο πουλί άνοιξε φαρδιά αλλά λυγισμένα φτερά και γύρισε το κεφάλι του σε προφίλ.
  Τα καλά καθορισμένα διογκωμένα μάτια συμβόλιζαν την αιχμηρή όραση και το λυγισμένο αρπακτικό ράμφος ήταν επικίνδυνα κοφτερό. Αλλά το πιο εκπληκτικό ήταν το παρακάτω. Καθένα από τα φτερά του φτερού ήταν επίσης ένα μικρό πουλί, και όλοι μαζί έγιναν ένα παγωμένο απόσπασμα πολεμιστών πουλιών, που κοιτούσαν πιστά τον μεγάλο τους κυβερνήτη, σαν να περίμεναν μια εντολή ... Δύναμη, πίστη και ετοιμότητα για μια στιγμιαία επίθεση μεταφέρθηκαν αριστοτεχνικά. Η Αλίκη κοίταξε αυτό το πανίσχυρο ζώδιο για πολλή ώρα, σκεπτόμενη...
  Ο ύπνος των κοριτσιών, όπως ήταν αναμενόμενο, διακόπηκε, αλλά συνέβη, δεν είναι καθόλου έτσι όπως σχεδίασαν οι φίλες. Ξύπνησαν σε μια υπέροχη, τεράστια αίθουσα ενός υπέροχα όμορφου παλατιού, όπου κάθε μικρό πράγμα ήταν ένα αριστούργημα της παγκόσμιας τέχνης, όπου ο αέρας ήταν ευωδιαστός και τα πουλιά του παραδείσου τραγουδούσαν.
  Ρεύματα γλυκού νερού κυλούσαν, μια πισίνα γεμάτη σαμπάνια πιτσίλισε και οι τοίχοι ήταν σε σχέδια. Τα ίδια τα δύο κορίτσια ήταν ξαπλωμένα σε ψηλά πουπουλένια κρεβάτια, στα κρεβάτια μιας άξιας Βασίλισσας της Σεβά. Όλα θα ήταν γενικά υπέροχα αν δεν υπήρχαν οι χρυσές αλυσίδες που δένουν τους καρπούς και τους αστραγάλους των κοριτσιών. Τα υπέροχα, υπέροχα γυμνά, μαγικά κορμιά τους σταυρώθηκαν, σαν να λέγαμε, στα κρεβάτια τους. Τέτοια είναι η ανήμπορη κατάσταση των ταπεινωμένων και υπέροχα λαμπερών σκλάβων.
  Η Αντζέλικα αναστέναξε βαθιά.
  "Δεν ήξερα λοιπόν ότι ένα κλουβί μπορεί να είναι χρυσό, όχι μόνο με μεταφορική έννοια.
  Η Αλίκη παρηγόρησε τη φίλη της:
  - Μόνο ο σάχης μπορεί να έχει ένα τόσο μεγάλο και πολυτελές παλάτι. Έτσι, μάλιστα, έφτασαν στον στόχο τους και έφτασαν στον προορισμό τους!
  Η Αγγελική χαμογέλασε γλυκά.
  - Αναρωτιέμαι τι είδους σάχης είναι;
  Σαν να απαντούσε στην ερώτηση, ακούστηκε ένας παφλασμός και ένας μεγαλόσωμος, γενειοφόρος άνδρας, που έμοιαζε περίπου πενήντα ή πενήντα πέντε ετών, σκαρφάλωσε από την πισίνα της σαμπάνιας. Ήταν με φαρδύ στήθος και φαρδύς ώμους, όμως, με μια μπουνιά. Υπήρχε μια μεγάλη φυσική δύναμη μέσα του, αλλά οι μύες κολύμπησαν με λίπος από άεργο τρόπο ζωής και λαιμαργία. Αυτός ο άντρας ήταν γυμνός, μόνο ένα πολύτιμο φυλαχτό σε μια αλυσίδα ήταν όλη του η διακόσμηση, αλλά δεν υπήρχε αμφιβολία, ήταν μια επιταγή. Ναι, και το φυλαχτό στο στήθος ήταν σύμβολο της βασιλικής εξουσίας.
  Φυσικά, είδαν τη φωτογραφία του κοριτσιού του σάχη, αν και φαινόταν νεότερος σε αυτήν και τα γένια του ήταν πιο κοντά.
  Ο σάχης είχε μόλις λουστεί στη σαμπάνια, αλλά περπατούσε σταθερά, με το βλέμμα ενός σίγουρου κυβερνήτη. Και φυσικά, τα νέα ωράρια για το χαρέμι δεν μπορούσαν να περάσουν από την προσοχή του. Πρώτα απ 'όλα, ο αυταρχικός (τυπικά απεριόριστος) ηγεμόνας του Ιράν πλησίασε την Αλίκη. Το τριχωτό χέρι του ακούμπησε στον αστράγαλο της κοπέλας και το χάιδεψε απαλά. Η ξανθιά κοίταξε τον Σάχη με ένα αδιάφορο βλέμμα, αλλά μετά το σώμα της άρχισε να προδίδει και τα μάγουλά της κοκκίνισαν από ντροπή.
  Είσαι παρθένα παρθένα; - Ο λόρδος ρώτησε τον Γερντ.
  Η ξανθιά με δάκρυα στα μάτια της απάντησε:
  - Μάλιστα κύριε!
  Ο Σάχης χαμογέλασε ειρωνικά.
  - Λοιπόν, αυτό είναι υπέροχο. Τώρα θα γίνετε γυναίκα, έχοντας λάβει την πρώτη εμπειρία να απολαμβάνετε τον απόγονο του Αγγελιαφόρου του Αλλάχ ως βασιλιά στην τριακοστή γενιά.
  Γνήσια δάκρυα κύλησαν στα κατακόκκινα μάγουλα της Αλίκης:
  - Είναι τόσο οδυνηρό και σκληρό, κύριε. Το φοβάμαι πολύ αυτό!
  Ο Σαχ έβαλε το φαρδύ χέρι του στον πολυτελή γοφό του κοριτσιού και άρχισε να κάνει μασάζ, ηρεμώντας:
  - Δεν πρέπει να φοβάσαι! Είμαι ικανός εραστής. Ο πόνος θα είναι σύντομος, σαν τσίμπημα κουνουπιού, και μετά θα βουτήξετε στον ωκεανό της απόλαυσης.
  Η Άλις συνέχισε, και χωρίς την παραμικρή σκιά προσποίησης, να κλαίει. Η σκέψη να χάσει κανείς την αθωότητά του ήταν πραγματικά τρομερή. Ειδικά για μια πουριτανή χριστιανή σαν αυτήν.
  - Όχι, σε παρακαλώ... Είσαι ένας τεράστιος, τεράστιος άνθρωπος, επιτρέψτε μου τον εαυτό μου...
  - Τι γίνεται με την ίδια; Ο σάχης ξαφνιάστηκε.
  - Εγώ ο ίδιος θα σαλώσω την αξιοπρέπειά σου αντάξια ενός τιτάνα και θα το κάνω τόσο προσεκτικά και επιδέξια που θα είναι καλό για σένα και για μένα. Σας ικετεύω για χάρη του Αλλάχ!
  Ο σάχης ντράπηκε, λυπήθηκε πραγματικά το αθώο κορίτσι, που έμοιαζε με τον πιο γοητευτικό άγγελο, και διέταξε:
  - Αφήστε την!
  Οι δύο ευνούχοι φρουροί που ακολουθούσαν τον σάχη κούνησαν αμείλικτα τα μπρελόκ τους και άνοιξαν γρήγορα τις κλειδαριές στα μπράτσα και τους αστραγάλους της ξανθής κοπέλας. Έτσι αργά σηκώθηκε και χαμογέλασε στον Σάχη. Του έγνεψε:
  - Λοιπόν, έλα, γλυκιά μου, πήδα στο μανταλάκι μου.
  Η Αλίκη πήδηξε πραγματικά και χτύπησε τον Σάχη στο πηγούνι με τον αγκώνα της. Ένας τεράστιος άνδρας έπεσε... Οι ευνούχοι είχαν χρόνο να λαχανιάσουν, καθώς το γυμνό πόδι της Αλίκης έσπρωξε το πόδι στα δεξιά με μια στρογγυλή φτέρνα στο ηλιακό πλέγμα, προκαλώντας ισχυρό σοκ πόνου που της έκοψε την ανάσα και της κράτησε την κραυγή. Ο ευνούχος στα αριστερά άπλωσε το χέρι με ένα σπαθί, αλλά ένα χτύπημα έπεσε πάνω του, η Αλίκη χτύπησε τον κρόταφο με ένα βαρύ φυλαχτό που σκίστηκε από το λαιμό του ηγεμόνα.
  Αυτή τη φορά ήταν μοιραίο... Άλλο ένα χτύπημα χτύπησε η ξανθιά πολεμίστρια στο πίσω μέρος του κεφαλιού του δεύτερου ευνούχου, λυγισμένος από ένα πόδι με ηλιακό πλέγμα. Έτσι, η πλησιέστερη φρουρά του Σάχη καταστράφηκε. Η Αντζέλικα φώναξε στην Αλίκη χαμηλόφωνα:
  - Πάρε τα κλειδιά και άφησέ με γρήγορα!
  Ο ξανθός εξολοθρευτής απάντησε:
  - Αυτό δεν είναι πρόβλημα! Τώρα!
  Δεν ήταν δύσκολο να ανοίξεις τις αλυσίδες, αφού εδώ δεν υπήρχαν ιδιαίτερες επιλογές με κλειδαρότρυπα και κλειδί. Γενικά, τα κορίτσια ήταν μάλλον δεσμευμένα όχι από φόβο δολοφονίας, αλλά για να παίξουν.
  Όταν η Angelica ελευθερώθηκε, ο Σάχης μόλις άρχισε να σηκώνει το κεφάλι του, προσπαθώντας να συνέλθει από ένα βαρύ νοκ ντάουν. Ο πύρινος διάβολος άρπαξε δύο στιλέτα από τη ζώνη του δολοφονημένου ευνούχου. Πέταξε το ένα στην Αλίκη και το δεύτερο, πηδώντας ψηλά, άγγιξε το λαιμό του σάχη:
  - Λοιπόν, ο ηγεμόνας της Περσίας και του Ιράν, ο πανίσχυρος αυτοκράτορας... Θέλεις να σώσεις τη ζωή σου και τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων υπηκόων σου, καθώς και να διατηρήσεις την ανεξαρτησία της χώρας και, φυσικά, την προσωπική σου εξουσία?
  Ο σάχης βυθίστηκε βαριά σε ένα σκύψιμο και μουρμούρισε μπερδεμένος:
  - Ε, ποιος δεν θέλει... Το θέλουν όλοι!
  Ο Πύρινος Διάβολος άστραψε δυνατά τα σμαραγδένια μάτια της:
  - Κηρύξτε λοιπόν αμέσως τον πόλεμο στη Βρετανία και κάντε συμμαχία με τη Σοβιετική Ένωση!
  Ο σάχης, αναβοσβήνει συχνά, τους κοίταξε και τελικά τον ξημέρωσε:
  - Άρα είστε Σοβιετικοί κατάσκοποι. Τι γάιδαρος που είμαι, με τύφλωσε ο πόθος, αλλά έπρεπε να μαντέψω ποιος είσαι. Είναι δυνατόν για τις απλές Ευρωπαίες γυναίκες να έχουν τόσο μυώδη και στεγνά σώματα...
  Η Αντζέλικα ανασήκωσε τους ώμους.
  - Ό,τι γίνεται προς το καλύτερο. Για παράδειγμα, τα στρατεύματα της ΕΣΣΔ είναι ανίκητα και ο κακώς οπλισμένος και ανεπαρκώς εκπαιδευμένος στρατός σας, παρά τον μεγάλο αριθμό του, αναμφίβολα θα είχε ηττηθεί. Και μερικές βρετανικές μεραρχίες που βρίσκονται στην επικράτειά σας, πολύ λίγη βοήθεια. Έτσι έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να διατηρήσετε τη δύναμη, τον πλούτο σας και επιτέλους να απαλλαγείτε από την κηδεμονία της Βρετανίας. Ή να πεθάνεις ντροπιασμένος... Να θυμάσαι, είμαι σαδιστής, και πρώτα θα σου κόψω την αξιοπρέπεια, που είναι και οδυνηρό και ταπεινωτικό.
  - Και τα βασανιστήρια των δημίων μου δεν σε τρομάζουν; - Οχι με σιγουριά μουρμούρισε ο σάχης.
  Η Άλις γέλασε ως απάντηση.
  - Και ήξεραν πολύ καλά σε τι έμπαιναν συμφωνώντας σε ένα τέτοιο έργο. Δεν θα παραδοθούμε ζωντανοί, και αν μας συλλάβουν, θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε τα βασανιστήρια σαν αληθινά μέλη της Κομσομόλ. Και ο θάνατός σας ισοδυναμεί ήδη με την ολοκλήρωση του έργου, αφού η αντίσταση του αποκεφαλισμένου ιρανικού στρατού δεν θα είναι πλέον τόσο οργανωμένη, και πολλοί στον κύκλο σας είναι υπέρ μιας συμμαχίας με τη Σοβιετική Ρωσία.
  Ο Σαχ λίγο ακόμα, διστάζοντας για χάρη της εμφάνισης, είπε αποφασιστικά και σταθερά:
  - Με έπεισες! Τόσο καλά, πόλεμος για την Αγγλία, ένωση για την ΕΣΣΔ!
  Η Αγγελική είπε σκληρά:
  - Θα κηρύξεις επίσημα τον πόλεμο, για να μην υπάρξει εξαπάτηση, θα σε ακολουθούμε και μαζί σου όλη την ώρα. Λαμβάνοντας υπόψη την ομορφιά μας, αυτό δεν θα προκαλέσει καμία υποψία. Και να έχετε κατά νου ότι με τον φίλο μου ρίχνουμε ένα στιλέτο τόσο αριστοτεχνικά όσο πολεμάμε ή πυροβολούμε.
  - Ναι! - μουρμούρισε δύσπιστα ο Σαχ.
  Η Αγγελική εδώ με δύναμη πέταξε ένα στιλέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έχοντας πετάξει τριάντα μέτρα, φαινόταν να τρυπάει τον κορμό μιας πεταλούδας σκυμμένης σε ένα παλιό πορτρέτο. Ο σάχης, που είχε αιχμηρή όραση, έμεινε έκπληκτος με την ακρίβεια που αποδείχτηκε ότι τρυπήθηκε το μικρό σώμα του εντόμου. Μουρμούρισε ξανά:
  - Με έπεισες! Θα κάνω τα πάντα για σένα... Αλλά αν θέλεις, θα σου δώσω ένα σεντούκι χρυσό για μια νύχτα αγάπης, και την πιο πλούσια επαρχία του Ιράν;
  Η Αγγελική απάντησε αμέσως:
  - Συμφωνώ, αλλά μόνο υπό τον όρο της διατήρησης της ακεραιότητας ...
  Ο Σαχ μείωσε τους μισθούς:
  - Τότε μόνο για ένα σεντούκι από χρυσό, όπου θα υπάρχει ακριβώς ένα centner του πολύτιμου μετάλλου. Η αθωότητά σου θα παραμείνει, αλλά όλα τα άλλα θα τα κάνεις όπως διατάζω!
  Ο φλογερός διάβολος απάντησε για την Αλίκη και για τον εαυτό της:
  - Φυσικά, συμφωνούμε, αλλά μόνο αφού τηρηθούν όλες οι επίσημες τελετές και τυπικότητες! Ο πόλεμος της Βρετανίας, η συμμαχία με την ΕΣΣΔ ή η Σοβιετική Ρωσία. Εδώ είναι το προαπαιτούμενο.
  Η συμφωνία με τον κύριο επισφραγίστηκε με χειραψία...
  Επιπλέον, γενικά δεν ήταν πια τόσο ενδιαφέρον, ο Σάχης κήρυξε επίσημα την τζιχάντ της Βρετανίας και αναγνώρισε τη συμμαχία και την αιγίδα της ΕΣΣΔ πάνω στο Ιράν, στην πραγματικότητα να γίνει υποτελής της Σοβιετικής Ρωσίας. Κανείς από τους κοντινούς του δεν έφερε αντίρρηση και οι Βρετανοί απεσταλμένοι και εκπρόσωποι συνελήφθησαν αμέσως.
  Λοιπόν, η στρατιωτική ομάδα "Vostok" Bagramyan και Konev διέσχισαν τα σύνορα στην Περσία ....
  Το έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τα κορίτσια τρόμαξαν μόνο από την επερχόμενη νύχτα αγάπης με τον σάχη. Πόσο χαζό είναι για τις νεαρές παρθένες, ακόμα κι αν δεν στερούνται την αθωότητά τους.
  Ωστόσο, για να φτιάξει το κέφι της και της φίλης της, η Alice αποφάσισε να ερμηνεύσει το τραγούδι που μόλις είχε συνθέσει:
  Ήταν ένα ήσυχο, σεμνό κορίτσι,
  Ονειρευόμουν να έχω δικό μου σπίτι!
  Έτσι το γέλιο των παιδιών έτρεχε ηχηρό,
  Έτσι που η αρκούδα ήταν ήμερη στο δάσος!
  
  Ήθελα ένα ήσυχο ώριμο χωράφι,
  Χνούδι από χρυσά στάχυα!
  Για να μην ξέρετε για πάντα την αναταραχή,
  Και ότι δεν υπήρχαν εχθροί!
  
  Αλλά εδώ έρχεται η επιδρομή των Τατάρων,
  Και ο κρότος των σφυρηλατητών οπλών!
  Λοιπόν, πού είσαι ένα σύνταγμα μαχητών ουσάρων;
  Τι φημίζεται για τις βρισιές του;
  
  Πού είναι οι ιππότες, είστε γίγαντες,
  Γιατί όμως δεν υπάρχει προστασία;
  Εδώ είναι η μοναδική μας πατρίδα.
  Καυτό καυτό, κολασμένο φως!
  Με οδηγούν στο ζυγό ξυπόλητο,
  Με κώνους, κλαδιά και στέπες!
  Και κόβουν τις πλάτες τους με ένα μαστίγιο,
  Πόσο δύσκολο είναι να γκρινιάζεις με αλυσίδες!
  
  Λαιμός κοριτσίστικο εχθρό με λάσο,
  Στύβεται και θέλει να στραγγαλίσει!
  Εδώ στο βασίλειο του κακού σουλτάνου,
  Έγινα καυτό παιχνίδι!
  
  Πρώτα στον τομέα υπέφερα
  Οι τσάντες φορούσαν τσίμπημα!
  Αλλά η ομορφιά άνθισε
  Άλλωστε, ένας γενναιόδωρος κυρίαρχος Θεός!
  
  Εδώ άρεσε στον Κύριο.
  Με έστειλαν στο σεράλι!
  Εκεί, νιώθοντας τη δύναμη ενός ανθρώπου,
  Άρχισα να ευχαριστώ όλα τα σκουπίδια!
  
  Να ξέρεις τέτοια ταπείνωση
  Ανταλλάξτε το πιο γλυκό σώμα!
  Είναι καλύτερα να υπομείνεις τη στέρηση,
  Για να μην στρώνει η ίδια μου η μάνα!
  
  Τι περιμένει στο τέλος του δρόμου, δεν ξέρω
  Τρομάζει τα γηρατειά και τον δήμιο!
  Αλλά δεν υπάρχει θέση για τον άσωτο στον παράδεισο,
  Μένει μόνο - πικρά κλάμα!
  Και στην Αφρική, υπήρξαν επίσης γεγονότα που επηρεάζουν την τρέχουσα πορεία της ιστορίας.
  Το τάγμα Red Eaglet πολέμησε μερικές ακόμη αψιμαχίες, μετά τις οποίες υπήρξε μια σύντομη ηρεμία. Στο Σουδάν, οι βρετανικές φρουρές είτε καταστράφηκαν είτε συνθηκολογήθηκαν, μόνο στη Σομαλία ξεχωριστοί, αλλά γρήγορα εξασθενημένοι θύλακες αντίστασης εξακολουθούσαν να σιγοκαίνονται. Λοιπόν, προς τα νότια, κινητές κολώνες παρέλασαν και μόνο η κακή κατάσταση των αφρικανικών δρόμων και τα προβλήματα με την παροχή καυσίμων επιβράδυναν την κίνηση.
  Όμως το τάγμα τους, που ονομαζόταν ανεπίσημα "Τσιτάχ", κατάφερε να διακριθεί και φαίνεται ότι ακόμη και ο αρχηγός Στάλιν τους έδωσε σημασία. Όπως και να έχει, ακολούθησε η σειρά: να επιβραβευτούν τα αγόρια και να μεταφερθούν στη Γαλλία, με μεταγωγικό αεροπλάνο.
  Τα τελευταία νέα ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τα παιδιά της Γερμανίας: σήμαινε ότι, πιθανότατα, θα τους δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστούν για την ίδια τη βρετανική μητρόπολη. Και αυτό είναι πολύ πιο τιμητικό από το να πολεμάς στην αχανή, αλλά ημιάγρια Αφρική.
  Το τάγμα που διακρίθηκε βραβεύτηκε φυσικά από τον ίδιο τον στρατάρχη μάχης Konstantin Rokossovsky. Αλλά επειδή ολόκληρο το απόσπασμα είναι σχεδόν τριακόσια άτομα, είναι ακριβό να το γιορτάσετε μόνοι σας, τα σιδερένια αστέρια της δεύτερης τάξης παραδόθηκαν από ειδικά κορίτσια βοηθούς. Τα αγόρια μετατράπηκαν σε στολές, προσπάθησαν να φαίνονται πιο ψηλά και πιο ώριμα, και ταυτόχρονα εκφοβίζονταν, μούφαζαν...
  Ο ίδιος ο Στρατάρχης της ΕΣΣΔ βράβευσε προσωπικά δύο. Διοικητής Βλαντιμίρ και ιδιαίτερα διακεκριμένος Ντμίτρι. Έλαβαν πολύτιμες, ειδικά ως προς το κύρος του αστεριού του Ήρωα Πρώτης Τάξης. Αυτό το διακριτικό δεν είχε ακόμη χρόνο να υποτιμηθεί στη συχνότητα απονομής και για τα αγόρια - αυτός είναι γενικά ένας τέτοιος λόγος υπερηφάνειας!
  Αν και, φυσικά, ο σταυρός του ιππότη θα ήταν πιο διάσημος και ακόμη μεγαλύτερος σε μέγεθος.
  Ο Ντίμκα, ωστόσο, ψιθύρισε στον Ντάνκα:
  - Θα προτιμούσα το χρυσό αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ από τον Σταυρό του Ιππότη!
  Ο φίλος του απάντησε:
  - Και ποιος χρειάζεται σταυρό, ειδικά για τάφο!
  Στην τελετή απονομής, ένα στρατιωτικό συγκρότημα έπαιξε μια πορεία και τα κορίτσια έπαιξαν έναν ρωσικό λαϊκό χορό, σηκώνοντας περίφημα τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους παρά τις δύσκολες μεταβάσεις.
  Σε αυτό, ωστόσο, όλα τελείωσαν, τα παιδιά στάλθηκαν σε σχηματισμό σε μια ισχυρή μεταφορά. Ο Konstantin Rokossovsky ήταν ακόμη και αγανακτισμένος για αυτό:
  - Αξίζει να κάψεις τόση βενζίνη για χάρη της μετακίνησης ενός τάγματος κορόιδων. Στη Γαλλία, υπάρχουν αρκετά τμήματα προσωπικού, από έμπειρους μαχητές, για να μην ρίξουν παιδιά στην επόμενη απεργία.
  Ο υποστράτηγος με την ευκαιρία αυτή πρότεινε:
  - Εδώ νομίζω ότι αρκετοί παράγοντες. Πρώτον: ίσως ο Στάλιν πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο τιμά τους νέους αγωνιστές. Και πράγματι τα αγόρια θα ενοχλούνταν πολύ αν η καταιγίδα του Λονδίνου γινόταν χωρίς αυτά. Δεύτερον: το ίδιο το γεγονός ότι τα αγόρια παλεύουν σαν ήρωες θα έπρεπε να φτιάξει τη διάθεση των ενηλίκων μας και να προκαλέσει ένα αίσθημα δειλίας στους Βρετανούς. Και τρίτον: ίσως σε μερικές εβδομάδες να τελειώσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και θα ήταν δύσκολο να μην αφήσουμε τους διακεκριμένους μαχητές να παίξουν την τελευταία τους νικηφόρα συγχορδία!
  Ο στρατάρχης μάχης της ΕΣΣΔ κοίταξε το παγώνι που κουνούσε την ουρά του άτονα και δήλωσε:
  -Τι? Ίσως έχετε δίκιο! Με ενοχλεί επίσης ότι με έστειλαν στην καυτή Αφρική, όπου το καλοκαίρι είναι απλώς αλεύρι, αντί να καταιγίσω το Foggy Albion. Και παρόλο που προσπαθώ να το κρύψω αυτό, με πονάει πολύ. Εδώ στον Ζούκοφ δόθηκε ένας μεγάλος στρατάρχης, αλλά προς τι η ερώτηση;
  Ο στρατηγός απάντησε πονηρά:
  - Προφανώς γιατί δεν επέτρεψε ποτέ στον εαυτό του να καταδικάσει ορισμένες αποφάσεις του Στάλιν!
  Ήταν αρκετά άνετα στη μεταφορά, έπαιζε μουσική, υπήρχαν μπανιέρες με φρεσκοκομμένα λουλούδια. Τα αγόρια διασκέδασαν παίζοντας χαρτιά, ντόμινο, σκάκι για push-ups και sit-ups... Η πτήση ήταν αρκετά μεγάλη και η ταχύτητα πλεύσης του μεγαλύτερου μεταφορικού αεροσκάφους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ήταν κάτι λιγότερο από τριακόσια χιλιόμετρα ανά ώρα.
  Ο Ντίμκα και ο Ντάνκα έπαιξαν δυο παιχνίδια στο ήδη γνώριμο σκάκι του Φύρερ, αλλά μετά το βαρέθηκαν. Εδώ τα χαρτιά φαίνονταν πρωτόγονα, αλλά γιατί να μην παίξετε παραδοσιακό ινδικό σκάκι στο στυλ του blitz.
  Ένα μικρό ελβετικό ρολόι ήταν στη θέση του και, ποντάροντας τρία λεπτά ανά παιχνίδι, μπορούσε κανείς να παίξει αρκετά.
  Ωστόσο, ακόμη και εδώ η Dimka κέρδιζε όλη την ώρα, απλά άσεμνα εύκολα. Και ότι το αγόρι διάβασε τη θεωρία των ανοιγμάτων με γρήγορο ρυθμό, ένας ολόκληρος πληροφοριοδότης, και μάλιστα σκέφτηκε τη δική του. Απλώς κράτησε τη μάχη και έλυσε την υπόθεση με μια επίθεση ζευγαρώματος. Άλλοι δεν γνώριζαν τη θεωρία, ούτε είχαν τόσο μεγάλη ταχύτητα υπολογισμού.
  Ήταν ένα μονόπλευρο χτύπημα σε στυλ blitz, και ως αποτέλεσμα, ξέσπασε ακόμη και ένας καυγάς όταν ένα από τα ψηλά αγόρια της Γερμανίας εκτόξευσε κομμάτια στη Dimka. Με ένα ακριβές χτύπημα της γροθιάς του, μέχρι το νοκ άουτ του πηγουνιού, έκανε τον εχθρό να πέσει.
  Ξεκίνησε, ήταν μια χωματερή, μερικοί από τους τύπους στάθηκαν υπέρ του αστεριού ήρωα Dimka, και κάποιοι για τους δικούς τους ...
  Η παρέμβαση του διοικητή Βλαντιμίρ που άνοιξε πυρ εναντίον των μαχητών με λευκό αφρό από πυροσβεστήρα σταμάτησε τη σφαγή.
  Μετά από αυτό, τα αγόρια έσφιξαν τα χέρια και η Dimka, ως ένδειξη συμφιλίωσης, τραγούδησε το τραγούδι:
  Η Πατρίδα μας είναι υπέροχης ομορφιάς.
  Ανθίζει υπέροχα - ένας φωτεινός χαρούμενος κήπος!
  Σοβαρές μάχες - κακές ώρες.
  Αλλά πρέπει να νικήσετε όλους τους αντιπάλους!
  
  Τελικά, η ήττα είναι χειρότερη από τον θάνατο,
  Δεν υπάρχει ζωή, να ξέρεις στην απόλυτη σκλαβιά!
  Κόλαση κακά πνεύματα - πρέπει να διαγραφούν,
  Να ανάψει, ένα αστέρι στην καρδιά της ελπίδας!
  Τα όπλα βρυχώνται, τα βέλη είναι αυτόματα,
  Έτσι το θωρηκτό έσπασε σε κομμάτια!
  Αφήστε τους στρατιώτες να αιμορραγούν
  Ο κόσμος είναι ζάχαρη, ο αγώνας είναι πραγματικός!
  
  Οι μητέρες κλαίνε - οι γιοι έπεσαν,
  Φρέσκα κηδειών - θυελλώδες ρεύμα!
  Κάποιος θα πάρει γήπεδα,
  Κάποιος θα είναι σε ένα κλουβί με ένα βογγητό!
  
  Γνωρίστε στον πόλεμο - μια ξιφολόγχη σαν έναν επώνυμο αδελφό,
  Συχνά μερικές φορές παραμένει άμυνα!
  Εάν το μηχάνημά σας μπλοκάρει,
  Λοιπόν, δούλεψε σαν σύλλογος!
  
  Εδάφη της Ρωσίας, δάσος και λιβάδια:
  Η μυρωδιά του χαμομηλιού, η μυρωδιά της φράουλας!
  Το αίμα κυλάει σαν καταρράκτης στο χέρι μου,
  Λοιπόν, στα πτώματα ανθίζουν τα γαρίφαλα!
  
  Πρέπει να προστατεύσουμε όλα αυτά.
  Για να γελάσουν δυνατά τα παιδιά!
  Για να περάσετε τις εξετάσεις σε πέντε,
  Για να μην χρειαστεί να πάτε AWOL!
  
  Σύντομα στο τέλος, ο πόνος τελειώνει,
  Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα πετύχουν την αθανασία!
  Ποιος κατάφερε να επιβιώσει, μπράβο,
  Θα χαρούμε: πιστέψτε με, πίστεψέ με!
  Ο Ντίμκα τελείωσε το τραγούδι και όλοι τον χειροκρότησαν με πολύ ζήλο και ομόφωνα.
  Μετά από αυτό, ο ξανθός τραγουδιστής Ντμίτρι Ρόκετ, αρκετά πολιτικά ορθός, έχασε μια παρτίδα σκάκι και έκανε εκατό push-ups πέναλτι. Σε αυτό ηρέμησαν.
  Στη Σικελία, έπρεπε ακόμα να ανεφοδιάζουμε καύσιμα και τα αγόρια κατάφερναν να παίζουν ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αλήθεια, με έναν πολύ ιδιόρρυθμο τρόπο, πιο κοντά στα αμερικάνικα, δηλαδή με σπρωξίματα και ταξίδια, παρά στα αγγλικά. Και υπήρχαν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που έπαιζαν ταυτόχρονα από ό,τι στα τυπικά παιχνίδια.
  Αλλά παρεμπιπτόντως, ήταν ακόμα πιο διασκεδαστικό και χρήσιμο όσον αφορά τις στρατιωτικές δεξιότητες. Και ότι η πάλη είναι η βάση του αγώνα χωρίς κανόνες.
  Μετά πάλι η πτήση, για Παρίσι... Δεν υπήρξαν ιδιαίτερα επεισόδια, και η αποβίβαση έγινε νύχτα.
  Τα αγόρια βγήκαν ανάλαφρα, μετά από ένα καυτό σαλόνι γυμνά μέχρι τη μέση, προσπαθώντας να επιδείξουν μια αξιοζήλευτη μυϊκή ανακούφιση. Αλλά μετά τη φλεγόμενη Αφρική, το Παρίσι τη νύχτα φαίνεται δροσερό. Τα αγόρια τρέμουν και τραβούν τη στολή των SS.
  Μετά από αυτό, τους επιτρέπεται να κάνουν μια μικρή βόλτα στην πολυτελή πόλη. Ο Ντμίτρι είπε ήσυχα στον φίλο του Ντάνκα:
  - Τι υπέροχη πόλη, ειδικά ο Πύργος του Άιφελ. Ας ανέβουμε πάνω του και ας δούμε το Παρίσι από ψηλά.
  Ο Ντάνι έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό θα ήταν το καλύτερο! Ξέρεις, νόμιζα ότι η Μόσχα ήταν καλύτερη και πιο όμορφη από οποιαδήποτε πόλη εκτός από το Παρίσι... Ουφ, θα μας βάλουν φυλακή για αυτό! Ένα κομπλιμέντο στους καπιταλιστές εχθρούς!
  Ο Ντίμκα στένεψε πονηρά τα μάτια του:
  - Δεν υπάρχει κανένας να αναφέρω... Και μπορεί να με βάλουν φυλακή για ένα σιδερένιο αστέρι πρώτου βαθμού. Εντάξει, πάμε στον πύργο!
  Υπήρχε ένα πρόβλημα στην είσοδο, ο Dimka δεν πίστευε ότι είχε έναν τόσο νεαρό μαχητή έναν πραγματικό σιδερένιο σταυρό πρώτου βαθμού. Ο Ντάνκα, γενικά, φαινόταν πολύ πιο πειστικός. Αλλά όλα πήγαν καλά και τα παιδιά αφέθηκαν να μπουν δωρεάν. Ανέβηκαν γρήγορα τα σκαλιά μέχρι την κορυφή και εκεί αποφάσισαν να διασκεδάσουν περπατώντας με τα χέρια τους στο στηθαίο. Και ότι αυτό το κόλπο συνήθως εκτελείται από απατεώνες για χρήματα, που σημαίνει ...
  Αποδείχθηκε αστείο, κάτω από σας υπάρχει μια άβυσσος, στην οποία κοιτάζετε άφοβα, και πολλά φώτα. Με την άφιξη του Φύρερ, οι Γερμανοί απέκτησαν τέτοια αυτοπεποίθηση που έκλεισαν εντελώς το μπλακ άουτ. Οπότε το Παρίσι ήταν αναμφίβολα όμορφο και αν το δεις ανάποδα, τότε διπλά. Και τα αγόρια γελούσαν και μιλούσαν εν κινήσει.
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Η απόβαση στρατευμάτων στη Βρετανία έχει ήδη ξεκινήσει. Και ήταν σαν ένα κύμα ανεμοστρόβιλου - ξαφνικό και δυνατό.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε σε ένα αεροπλάνο και το αγόρι γκρέμισε με σιγουριά τους εχθρούς στον αέρα.
  Και το κορίτσι Margarita Korshunova πάλεψε δίπλα του.
  Το ζευγάρι δύο αθάνατων παιδιών ήταν ανίκητο. Και κυριολεκτικά τα κατάφεραν. Και πραγματοποίησαν τη σύλληψη, μετά τη σύλληψη.
  Και κατέρριψαν τους Βρετανούς κατά εκατοντάδες. Τα αεροπλάνα πήραν φωτιά και κάθε κέλυφος του όπλου του αεροσκάφους βρήκε τον στόχο του.
  Και τα αγγλικά πλοία βυθίστηκαν πνιγμένα στα κύματα.
  Την ίδια στιγμή, τα παιδιά εξολοθρευτών τραγούδησαν ...
  Έχουμε ρουκέτες, αεροπλάνα,
  Το ισχυρότερο ρωσικό πνεύμα στον κόσμο...
  Στο τιμόνι των καλύτερων πιλότων -
  Ο εχθρός θα νικηθεί: στάχτη και κάτω!
  Οι απλοί στρατιώτες πολέμησαν επίσης με επιτυχία με τους Βρετανούς. Ειδικότερα η Angelica και η Alice. Πύρινοι και κατάλευκοι πολεμιστές επιτέθηκαν στον εχθρό, χτυπήθηκαν από πολυβόλα, αιχμαλώτισαν τους εχθρούς...
  Μόνο μία από τις στιγμές αποδείχθηκε επικίνδυνη για τους πολεμιστές, όταν τα βρετανικά τανκς πέρασαν στην αντεπίθεση. Όμως τα κορίτσια δεν σώθηκαν απέναντί τους. Πρώτα, έσπασαν τις ράγες με εύστοχες ρίψεις αθροιστικών χειροβομβίδων και στη συνέχεια, αγνοώντας την εκτόξευση των τσεκούρια των βομβιστών, έστριψαν τα ρύγχη των πλησιέστερων οχημάτων και έσπασαν τα οπτικά.
  Εδώ η Αλίκη τραυματίστηκε ακόμη και στον ώμο, τότε ο πόνος έκανε μόνο έξαλλη τη Ρωσίδα λύκαινα. Σε γενικές γραμμές, με ένα τσεκούρι σβήλων είναι πολύ πιθανό να στρίψετε ή να κόψετε το ρύγχος μιας δεξαμενής, και ακόμη περισσότερο ένα πολυβόλο.
  Τα κορίτσια όρμησαν στα τανκς και τα χτύπησαν τόσο πολύ που άρχισε ένας εφιαλτικός πανικός στην πολυάριθμη αγγλική στήλη. Λευκές σημαίες ή απλά κασκόλ πέταξαν πάνω από καμιά δεκαριά αυτοκίνητα... Και έτσι ομόφωνα, σαν να είχαν δώσει εντολή.
  Η Angelica γέλασε σαν χιόνι σε μια κωμική σειρά:
  Λοιπόν, αυτό ακριβώς θα περίμενες! Η επιδεικτική τους στιλπνότητα τελείωσε!
  Η Αλίκη πρότεινε:
  - Ή μήπως θα μπούμε στη δεξαμενή ως συνήθως και θα οδηγήσουμε; Άρα θα είναι υπέροχο;
  Η Αντζέλικα κούνησε το χέρι της.
  - Εντάξει! Ας! Πάμε Λονδίνο!
  Και τα κορίτσια, σε στυλ Χόλιγουντ γουέστερν, κάθισαν στο πιο ισχυρό βαρύ μηχάνημα M-36 που αγοράστηκε στις ΗΠΑ. Και προσπαθούσαμε να συντρίψουμε, να σπάσουμε, να αλέσει τα πάντα.
  Το τάγμα της ΕΣΣΔ από το Krasny Orlyonok πολέμησε επίσης πολύ γενναία και επιδέξια. Τα αγόρια επιτέθηκαν με χαλαρό σχηματισμό και ήδη οδήγησαν τη στήλη των αιχμαλώτων πολέμου, τους έδεσαν και ξανά όρμησαν στην επίθεση με τακούνια που τρεμοπαίζουν μαυρισμένα με λάσπη (τα ξυπόλητα αγόρια πάνε στην επίθεση πολύ πιο επιδέξια!), αποφεύγοντας τα θανατηφόρα φιλιά από σφαίρες. Ωστόσο, φοβισμένοι από το ουρλιαχτό των σειρήνων, τη μουσική του Βάγκνερ και τους μαζικούς βομβαρδισμούς, οι Βρετανοί δεν αντιστάθηκαν ή δεν πυροβόλησαν καθόλου ή προσπάθησαν να πυροβολούν όσο το δυνατόν συχνότερα χωρίς να στοχεύουν.
  Ο Dimka, ενθουσιασμένος, κατάφερε να καταρρίψει ένα αγγλικό διθέσιο διπλάνο από ένα τουφέκι, αυτό φούντωσε και, αφήνοντας ένα τρένο, χτύπησε στο έδαφος. Ο Βλαντιμίρ ενέκρινε:
  - Καλοστοχευμένη βολή... Μπορείτε να κατεβάσετε το Spitfire;
  - Αν μπορώ να το πάρω! - είπε με σιγουριά η Ντίμκα.
  Μετά από μισή ώρα, αμέσως συναντήθηκαν τρία Spitfire. Και "παραδοσιακά" πήγαιναν στους προγόνους τους. Ο ένας κατέστρεψε τον Ντάνκα και ο Ντίμκα κατέστρεψε αμέσως δύο. Άλλοι Ρώσοι μαχητές δεν είχαν χρόνο να επιλέξουν θύματα - τα αγόρια της Λευκορωσίας ήταν πιο γρήγορα.
  Ωστόσο, για τα υπόλοιπα αγόρια υπήρχαν στόχοι και αντικείμενα ηρωισμού. Δυστυχώς, δεν μπορούσε να κάνει χωρίς απώλειες, καθώς τα αγόρια σκαρφάλωσαν στο πάχος του.
  Το βράδυ, ο Oleg Rybachenko είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη μάχη του τανκ. T-44 εναντίον βρετανικών οχημάτων. Παρά την αριθμητική υπεροχή των Βρετανών, ο σχεδιασμός του Oleg Rybachenko (στην πραγματικότητα μια τροποποίηση του T-54!), Κατέστρεψε εχθρικά άρματα χωρίς προβλήματα. Το ημιαυτόματο πυροβόλο, η εξαιρετική ορατότητα, η οπτική και το πιο σημαντικό, η απολύτως αδιαπέραστη πανοπλία, βοήθησαν στην κυριαρχία στο πεδίο της μάχης. Και αυτό δεν είναι μισοτυφλό keveshka για εσάς, αυτό είναι ένα μείγμα ρωσικής και πρωσικής τεχνικής ιδιοφυΐας.
  Ναι, οι πύργοι σκίστηκαν από τους Matildas, Churchills, Pershings, και δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για άλλα τανκς. Η μάχη αποδείχθηκε τόσο μονόπλευρη που μερικά από τα βρετανικά πληρώματα εγκατέλειψαν δειλά τα τανκς τους και άρχισαν να σκορπίζουν ...
  Ο Oleg Rybachenko χτύπησε τα χείλη του σαν έμπορος που έλαβε ένα απίστευτο και απροσδόκητο κέρδος:
  - Αυτό είναι ωραίο! Δεν έκανα λάθος στην επιλογή τανκ. Μια ντουζίνα τέτοια τμήματα με αυτές τις υπέροχες μηχανές θα περάσουν την Αμερική σε ένα μήνα, ή και πιο γρήγορα!
  Ήδη το βράδυ οι μάχες εκτυλίχθηκαν για το ίδιο το Λονδίνο. Το πολύ υψηλό επίπεδο κινητικότητας των σοβιετικών στρατευμάτων και η ασθενής αντίσταση των Βρετανών, συν μια σχετικά μικρή απόσταση, κατέστησαν δυνατή την πρόσβαση στην πρωτεύουσα τόσο γρήγορα. Η νύχτα ήταν καυτή, οι μάχες της καταστροφής...
  Το Λονδίνο είναι μια μεγάλη πόλη, με πολλά προάστια, οχυρά, διάφορα παλιά κτίρια. Οι Άγγλοι εξακολουθούν να είναι πολύ δυνατοί, και τα τμήματα της Βασιλικής Φρουράς πολεμούν γενναία. Αλλά εδώ είναι οι πολυάριθμες πολιτοφυλακές, από τις οποίες ήταν δυόμισι εκατομμύρια, και με τις οποίες ο Τσόρτσιλ και η συνοδεία του συνέδεαν τόσο μεγάλες ελπίδες, δεν δικαιώθηκαν.
  Οι πολιτοφυλακές σκορπίζονται στα σπίτια τους ή παραδίδονται μαζικά. Και πολλοί δεν εμφανίστηκαν καθόλου στο σημείο συλλογής. Είναι τόσο μονόπλευρος ξυλοδαρμός.
  Το πρωί της δέκατης έβδομης Αυγούστου, έγινε σαφές ότι τα γερμανικά στρατεύματα είχαν ήδη καταλάβει ορισμένες συνοικίες του Λονδίνου. Η επικοινωνία με τις μονάδες είχε ήδη χαθεί, αν και ο Τσόρτσιλ προσπάθησε να φωνάξει στο ραδιόφωνο ότι δεν θα έφευγε ποτέ από το Λονδίνο. Γιατί είναι ακόμα καλύτερο...
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε:
  - Μείνε εδώ Τσόρτσιλ! Τότε χωρίς εσάς, η Βρετανία σίγουρα θα συνθηκολογήσει πλήρως. Και ακόμη κι αν δεν συνθηκολογήσει, θα καταστραφεί ολοσχερώς. Αυτό δεν αποτελεί πλέον επιλογή.
  Στη μία το μεσημέρι, μια κόκκινη σημαία με ένα δρεπάνι και ένα σφυρί πέταξε πάνω από το διάσημο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Και αυτό είναι ήδη σύμβολο της κοντινής τελικής νίκης.
  Φαίνεται ότι σχεδόν αμέσως μετά από αυτό άρχισαν να πετάγονται λευκές σημαίες σε άλλες περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο Ροκοσόφσκι είπε στο ραδιόφωνο:
  - Οι ελβετικές ταξιαρχίες όχι απλώς συνθηκολογούν, αλλά είναι και έτοιμες να δώσουν όρκο πίστης στον ηγέτη Στάλιν και τη Μεγάλη Σοβιετική Ρωσία!
  Ο Oleg Rybachenko διέταξε εν συντομία:
  - Ας δεχτούν, και ετοιμαστείτε να καταλάβετε τα υπόλοιπα εδάφη της Αγγλίας, θεωρήστε το Λονδίνο δικό μας.
  - Έχουμε αρκετή δύναμη για κάθε τι λαμπρό διοικητή! είπε με σιγουριά ο Ροκοσόφσκι. - Ένας από τους στρατιώτες μας αξίζει εκατοντάδες αγγλικά! - Η τελευταία φράση ειπώθηκε, ο στρατάρχης είναι ακόμα πιο σίγουρος!
  Εδώ ο Oleg Rybachenko ένιωσε ξαφνικά ένα σήμα προσοχής: έπρεπε να παρέμβει. Το αγόρι-στρατηγός φώναξε:
  - Φαίνεται ότι ο Ουίνστον Τσόρτσιλ τρέχει... Λοιπόν, τι τον κυνηγάω...
  Ο Τσόρτσιλ στην πραγματικότητα αποφάσισε να φύγει. Εκπρόσωποι από το περιβάλλον του δήλωσαν εύλογα ότι το Λονδίνο δεν μπορούσε πλέον να κρατηθεί και ο αγώνας κατά του Τρίτου Ράιχ θα μπορούσε να συνεχιστεί από τις ΗΠΑ ή από τον Καναδά, επίσημα τη Βρετανική Κυριαρχία. Και έτσι ο θάνατος ή η αιχμαλωσία του θα ωφελήσει μόνο τον Χίτλερ...
  Ήταν λογικό, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ξεφύγω από το αγόρι στρατηγό ...
  Ο Oleg Rybachenko, χωρίς καμία τελετή, κατέρριψε οκτώ μαχητικά αεροσκάφη της προσωπικής αυτοκινητοπομπής του άλλοτε τρομερού πρωθυπουργού. Ο στρατηγός δεν έδωσε καν σημασία στα πυρετώδη πυρά των πολυβόλων τους. Στη συνέχεια, έριξε νοκ άουτ ένα ζευγάρι κινητήρων της τετρακινητήριας γραμμής μεγάλου υψομέτρου του αρχηγού του κράτους. Το μεγάλο αυτοκίνητο άρχισε να χάνει ύψος. Πέντε αλεξιπτωτιστές πέταξαν έξω από τη μήτρα. Ο Oleg Rybachenko βούτηξε πίσω τους. Το οξυμένο όραμα του στρατηγού κατέστησε δυνατό να διακρίνει κανείς το φοβισμένο, μπουλντόγκ πρόσωπο του επικεφαλής της Βρετανίας, προικισμένου με δυνάμεις έκτακτης ανάγκης.
  Ο Τσόρτσιλ, φυσικά, θα μπορούσε να σκοτωθεί, και αυτό θα ήταν ωραίο, αλλά το να συλληφθείς είναι ακόμα καλύτερο. Και πάρε το προσωπικά...
  Ο Oleg Rybachenko καταφέρνει, χρησιμοποιώντας την ικανότητα των φτερών του βελτιωμένου Aurora να αλλάξει το σκούπισμα, να προσγειώσει το αυτοκίνητό του στο γρασίδι σε ένα πάρκο του Λονδίνου. Το αγόρι-στρατηγός πετάει έξω και τρέχει προς την κατεύθυνση που θέλει να τρέξει ο Τσόρτσιλ. Ξυπόλητες, παιδικές γόβες του αγοριού αναβοσβήνουν. Πυροβολούν τον Oleg Rybachenko, μια από τις σφαίρες καίει δυσάρεστα την πλευρά του ...
  Το αγόρι στρατηγός έβρισε:
  - Ανάθεμα!
  Ο Oleg Rybachenko αναγκάζεται να αποφύγει τις σφαίρες και να απαντήσει με το αυτόματο τουφέκι του. Οι Άγγλοι σωπαίνουν, τα "δώρα" που στέλνει ο στρατηγός είναι ανελέητα ακριβή. Ο Oleg Rybachenko τρέχει ακόμα πιο γρήγορα, αφήνοντας πίσω του μια ολόκληρη διμοιρία Βρετανών κουρεμένων από σφαίρες...
  Η διαίσθηση οδηγεί αναμφισβήτητα, εδώ είναι ο ίδιος ο Τσόρτσιλ με τους υπουργούς του. Δεν προσπαθούν καν να πυροβολήσουν, απλώς επιπλέουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Χρησιμοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των νεαρών αθάνατων μυών και των ανδρικών ορμονών, τις οποίες παράγει αυθαίρετα το σώμα, ο Oleg Rybachenko, ένας απολύτως υποδεέστερος δολοφόνος, τους προσπερνά. Χτυπήματα στις νευρικές απολήξεις: ο ένας υπουργός έπεσε νοκ άουτ, ο δεύτερος, ο τρίτος ... Έτσι ο ίδιος ο Τσόρτσιλ ακινητοποιήθηκε ....
  Ο Oleg Rybachenko βάζει στους ώμους του τον ηττημένο πρωθυπουργό και καλεί τα στρατεύματα για βοήθεια.
  Εδώ, σοβιετικοί στρατιώτες με τη μορφή του στρατού της ΕΣΣΔ σπεύδουν ήδη προς το μέρος του. Ακούγονται τρομακτικά επιφωνήματα:
  - Είσαι πληγωμένος αγόρι-στρατηγός!
  Ο Oleg Rybachenko κοιτάζει τη ματωμένη πλευρά του και χαμογελάει:
  - Είναι σκουπίδια! Πώς είναι τόσοι πολλοί εχθροί να καταστρέφεις και να μην έχεις ούτε γρατσουνιές. Δεν ήταν δίκαιο! - Το αγόρι-στρατηγός έβαλε κάτω τον ακινητοποιημένο Τσόρτσιλ. - Τώρα, για λογαριασμό του, θα ανακοινώσουμε την παράδοση των βρετανικών στρατευμάτων. Νομίζω ότι έχουμε κάποιον που μπορεί να μιμηθεί το μπάσο του. Και αν όχι, θα το κάνω μόνος μου!
  Δέκα λεπτά αργότερα ο Konstantin Rokossovsky τηλεφώνησε και είπε:
  - Ο βασιλιάς Γεώργιος Γ' της Βρετανίας ανακοίνωσε το τέλος της αντίστασης και έδωσε την εντολή να παραδοθούμε, και μας έκανε επίσης αίτημα να δείξουμε έλεος στο μεγάλο αγγλοσαξονικό έθνος.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο ρώτησε, κρύβοντας μετά βίας τη χαρά του από τον Ροκοσόφσκι:
  - Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό;
  Ο στρατάρχης μάχης δήλωσε με βεβαιότητα:
  - Φυσικά και καταλαβαίνω! Κερδίσαμε, η Αγγλία παραδόθηκε και εσύ, ο Μεγαλύτερος των Νέων Πολεμιστών, αιχμαλώτισες προσωπικά τον ίδιο τον Τσόρτσιλ.
  Ο Oleg Rybachenko αναφώνησε:
  - Σωστά! Αλλά όχι μόνο αυτό! Τώρα θα γίνετε ο πρώτος διοικητής στην ιστορία της Σοβιετικής Ένωσης που θα λάβει το υψηλότερο βραβείο της Κόκκινης Αυτοκρατορίας: το αστέρι του Grand Diamond Order "Victory", όπως σας υποσχέθηκα.
  Ο Konstantin Rokossovsky αντιτάχθηκε:
  - Αλλά η κύρια αξία σε αυτή τη νίκη ανήκει σε σένα, το μεγάλο αγόρι εξολοθρευτής. Και αυτό είναι το αστέρι που σου αξίζει να το φορέσεις!
  Ο Oleg Rybachenko δήλωσε περήφανα:
  - Και για μένα, το Ανώτατο Συμβούλιο θα εγκρίνει ένα άλλο βραβείο άνευ προηγουμένου: το Big Star of the Diamond Order "Victory"! Και να είσαι σύμφωνα με αυτό!
  Και το αγόρι-στρατηγός, χτυπώντας τα γυμνά παιδικά του πόδια, η πληγή στο πλάι του εξαφανίστηκε εντελώς, τραγούδησε.
  Είμαστε πρωτοπόροι - ήρωες της Πατρίδας,
  Ποιοι γεννήθηκαν στα ζώδια του Οκτωβρίου...
  Δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή για τη Ρωσία,
  Να δοξαστείς με το κόκκινο λάβαρο του βασιλιά!
  
  Αγαπάμε και ξέρουμε να παλεύουμε σκληρά,
  Οι Ναζί έσπασαν με ζήλο τα κέρατα ...
  Έχουμε χειροβομβίδες σε μια ευρύχωρη τσάντα,
  Η ζωή δεν είναι ακριβή για εμάς τους πρωτοπόρους!
  
  Αγαπάμε την αγία μας Πατρίδα,
  Τι δημιούργησε ο τρομερός κομμουνισμός...
  Εδώ είναι ένα κορίτσι της Κομσομόλ που περπατά ξυπόλητη μέσα στο χιόνι,
  Και ο φασίστας θέλει να μας ρίξει κάτω!
  
  Πολέμησα με ζήλο με τον ναζισμό κοντά στη Μόσχα,
  Και κουρέψαμε όλους τους εχθρούς με ένα δρεπάνι...
  Γιατί δόθηκε αυτή η Βέρμαχτ στους Ρώσους,
  Θα τον χτυπήσω με τη γροθιά μου!
  
  Είμαι πρωτοπόρος και υπό τη μεγάλη Μόσχα,
  Πολέμησε σαν γίγαντας πολεμιστής...
  Σταμάτησε την άγρια επίθεση του φασισμού,
  Έχουμε ένα Λόρδο Ανώτατο Είδος!
  
  Δεν υπάρχουν άκρα στην αναβίωση της Ρωσίας,
  Μεγάλε Στάλιν, μας σήκωσε από τα γόνατα...
  Svarog ο μεγάλος, ο υψηλότερος μεσσίας,
  Και το λαμπερό ιδανικό της Lada!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι, αγόρια, κορίτσια,
  Μας αρέσει να πολεμάμε - αυτό είναι το πεπρωμένο μας ...
  Και η φωνή ενός μέλους της Komsomol είναι ηχηρή,
  Αν και επικρατεί αιματηρό χάος!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα του Svarog,
  Και ο κομμουνισμός άναψε το δρόμο...
  Οι πρωτοπόροι δεν χρειάζονται έναν κακό Θεό,
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να μας λυγίσει σε γροθιά!
  
  Έχουμε ένα δροσερό τανκ με κεκλιμένη πανοπλία,
  Είναι τόσο εύκολο για τον Fritz να μην διαρρεύσει,
  Με αγάπη στη Lada, αρχοντική κοπέλα,
  Για να μετατρέψετε ένα αρπακτικό σε παιχνίδι!
  
  Ο μαχόμενος λαός της Μόσχας υπερασπίστηκε,
  Και μετά ήταν το μεγάλο Στάλινγκραντ ....
  Θα δούμε σύντομα να δίνεται ο κομμουνισμός,
  Περάστε και μάθετε την παρέλαση στο Βερολίνο!
  
  Ναι, το Στάλινγκραντ είναι περήφανο για αυτή τη λέξη,
  Είμαστε ξυπόλητοι πρωτοπόροι σε μια χιονοστιβάδα...
  Θα σπάσουμε το κέρατο μιας ηλίθιας αγελάδας
  Και θα οδηγήσουμε τον Χίτλερ κατευθείαν στο φέρετρο!
  
  Να ξέρετε ότι η Πατρίδα δεν θα λυγίσει ποτέ,
  Η παρόρμησή της δεν συγκρατείται...
  Είθε ο ήλιος να λάμπει για πάντα πάνω από τη Ρωσία,
  Και ο ύπουλος κλέφτης θα τσακιστεί!
  
  Έδειξαν θάρρος στο Στάλινγκραντ,
  Καταφέραμε να σταματήσουμε τους Ναζί...
  Οι Ρώσοι έχουν τέτοια αναίδεια, ξέρετε,
  Και οι εχθροί θα πάνε μόνο μηδενικά!
  
  Η Ρωσία μπορεί να πετάξει στον Άρη
  Και δημιουργήστε διαφορετικό μεγαλείο...
  Και φυσικά όλα θα είναι πολύ ωραία,
  Αν και η ζωή είναι τόσο εύθραυστη όσο μια κλωστή από μετάξι!
  
  Το ρωσικό πνεύμα δεν ξέρει στις μάχες του φράγματος,
  Έχει τη δύναμη του Περούν...
  Περιμένουμε ανταμοιβές από τους θεούς,
  Και το στοιχείο λάμπει, πιστέψτε τον ρούνο!
  
  Με ποιον τρόπο το ρωσικό πνεύμα δεν γνωρίζει καμία ήττα;
  Πιστέψτε με, θα τα πατήσει όλα...
  Εμείς οι πρωτοπόροι θέλουμε εκδίκηση τόσο πολύ...
  Ανίκητος όπως ο στρατός της Πατρίδας!
  
  Έχουμε σχεδόν κερδίσει
  Ας υπάρχει φως στη δόξα του κομμουνισμού...
  Οι παππούδες μας πολέμησαν για την Πατρίδα,
  Σύντομα θα συναντήσουμε τη χαρά και το ξημέρωμα!
  
  Χωρίς μητέρα πατρίδα, δεν υπάρχουν ζωές για πρωτοπόρους,
  Θέλουν να πολεμήσουν για αυτήν...
  Και τι θέλετε κακοί κύριοι;
  Πρέπει να παρέχουμε ζωή σκλάβου;
  
  Όχι, ο Φύρερ των Ρώσων θα υποδουλωθεί,
  Θα τον τσακίσουμε σαν κούκλα...
  Μετά από όλα, οι ιππότες της Ρωσίας μπορούν να πολεμήσουν,
  Και το χρυσόφτερο χερουβείμ είναι μαζί μας!
  
  Δεν υπάρχουν πρόσωπα της Πατρίδας μας κάτω από τον κόσμο,
  Φλέγεται σαν το πιο λαμπερό αστέρι...
  Έχεις γίνει είδωλο για μένα,
  Δεν θα σε αποχωριστώ ποτέ!
  
  Είμαι πρωτοπόρος και ξυπόλητο αγόρι
  Αυτό με γυμνό τακούνι ορμάει μέσα στο χιόνι...
  Και κάπου ένα λευκό, χαριτωμένο κουνελάκι πηδάει,
  Ποιος θα σπάσει το κέρας του εχθρού!
  
  Ο πρωτοπόρος στη μάχη της αμφιβολίας δεν ξέρει,
  Δεν είναι κλόουν, αλλά ξέρεις τον εξολοθρευτή...
  Οι άγριοι φασίστες θα έρθουν, πιστέψτε την εκδίκηση,
  Και ο κομμουνισμός θα είναι ένας φωτεινός παράδεισος!
  
  Πώς θα έρθει η εποχή,
  Στο οποίο κάθε πολεμιστής από τη φάτνη...
  Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου πνοή
  Για να καταστρέψεις τους άγριους, γνώρισε τον κακό!
  
  Τα αστέρια του κομμουνισμού λάμπουν έντονα,
  Η εποχή του φωτός, δεν υπάρχει πιο όμορφη στον κόσμο ....
  Θα συντρίψουμε τον ζυγό του φασισμού,
  Και ο Χίτλερ θα είναι Ρώσος για δείπνο!
  
  Πιστεύουμε ότι τέτοιες χαλύβδινες δεξαμενές,
  Ότι το κέλυφος του πάνθηρα τους δεν θα διεισδύσει ...
  Ας κουνήσουμε ιώδιο στις πληγές του αγοριού μας,
  Και πάλι ο πρωτοπόρος ορμά γενναία στη μάχη!
  Λοιπόν, τι δυσκόλεψαν οι Ναζί,
  Δεν πίστευαν ότι μπορούσαμε απλώς να κερδίσουμε.
  Προφανώς γνωρίζουμε τον κομμουνισμό για χιλιόμετρα,
  Και μπορούμε να νικήσουμε τη Βέρμαχτ αστειευόμενη!
  
  Στο όνομα της πανίσχυρης πατρίδας μας,
  Ένας περήφανος πρωτοπόρος μπαίνει στην επίθεση...
  Αν και τα σύννεφα κρέμονται πάνω από την Πατρίδα,
  Ας δώσουμε το νικητήριο παράδειγμα για όλους!
  
  Πιστέψτε ότι ο εχθρός δεν θα σταματήσει το όνειρο,
  Θα νικήσουμε ξανά όλους τους φασίστες...
  Το κακό δεν θα πιστέψει να βασιλέψει στο θρόνο,
  Θα δημιουργήσουμε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων!
  
  Όλα θα πάνε καλά στην Πατρίδα, ξέρεις
  Είμαι αγόρι, αλλά σε μάχη όπως ο Ρομπέν των Δασών,
  Στην αρχή γρατσούνιζα μόνο το γραφείο,
  Και τώρα πολύ ακόμη και πιστεύω cool!
  
  Η Ρωσία μπορεί να σκίσει τους Ναζί με μια ξιφολόγχη,
  Θα νικήσει κάθε στρατό...
  Και οι πρωτοπόροι ζουν κάτω από τον κομμουνισμό...
  Άλλωστε, η φιλία μας είναι δυνατός μονόλιθος!
  
  Δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτα στον Fritz,
  Μπορούμε να νικήσουμε τους εχθρούς κάνοντας πλάκα...
  Και έτσι νικήσαμε τους Ναζί με ένα κλομπ,
  Μια χιονοθύελλα βρυχάται, στριφογυρίζοντας το χιόνι σε ανεμοστρόβιλους!
  
  Η Ρωσία δεν ξέρει ότι οι Ναζί γνωρίζουν έλεος,
  Είναι ανίκητη δυνατή...
  Θα βάλουν μια σπαθιά γερά στο λαιμό των καθάρματα,
  Και ο Σατανάς θα καταστραφεί!
  
  Μην πιστεύετε ότι ο Χίτλερ είναι ανίκητος,
  Αν και η δύναμη της κόλασης, θεωρήστε συγκεντρωμένα τα πάντα ...
  Όταν ο λαός και το κόμμα είναι ενωμένοι,
  Οι άνθρωποι της Βέρμαχτ μας σκίστηκαν!
  
  Η Ρωσία είναι διάσημη εδώ και αιώνες ως άγιος,
  Έσπασε τους Tigers σαν μέταλλο...
  Απλώστε από άκρη σε άκρη,
  Μόνο ένας νέος ονειρευόταν μια τέτοια χώρα!
  
  Κερδίσαμε σαν γίγαντες
  Οι ψιλοκομμένοι αντίπαλοι ξέρουν με σπαθί ...
  Εμείς οι Ρώσοι είμαστε ανίκητοι στις μάχες,
  Θα νικήσουμε τους αντιπάλους της Πατρίδας!
  
  Πιστέψτε με, τίποτα δεν θα μας σταματήσει
  Και ξέρεις ότι τίποτα δεν θα κερδίσει...
  Θα θάψουμε τον Φύρερ στο κεφάλι,
  Έχουμε ένα κοφτερό σπαθί και μια ατσάλινη ασπίδα!
  
  Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει πιο όμορφη Ρωσία,
  Θα έχει μια εποχή φωτός για αιώνες...
  Όλες οι γενιές θα είναι ειρήνη και ευτυχία,
  Η Πατρίδα χρειάζεται γερό χέρι!
  
  Όταν λοιπόν παίζεις στο Βερολίνο,
  Ας αλείψουμε τη Βέρμαχτ σαν στάχτη στο αίμα...
  Αυτή θα είναι η ώρα των συνόρων του παραδείσου,
  Και μαζί με το Lada η αγάπη βασιλεύει!
  
  ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΔΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ!
  Ο Τσάμπερλεν δεν παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία της Βρετανίας και κατάφερε να συνάψει έντιμη ειρήνη με τον Χίτλερ. Ο Φύρερ εγγυήθηκε το απαραβίαστο των βρετανικών αποικιακών κτήσεων. Σε αντάλλαγμα, η Βρετανία συμφώνησε να αναγνωρίσει όλα όσα κατάφερε να καταλάβει το Τρίτο Ράιχ. Συμπεριλαμβανομένων γαλλικών, βελγικών και ολλανδικών αποικιών. Και αυτό είναι πολύ. Στη συνέχεια ο Χίτλερ κατέλαβε τη Γιουγκοσλαβία και την Ελλάδα.
  Στις 22 Ιουνίου 1941 επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ. Από τη μια πλευρά, οι Γερμανοί διατήρησαν περισσότερη δύναμη, ειδικά στην αεροπορία: τρεις χιλιάδες αεροσκάφη δεν χάθηκαν στη μάχη για την αεροπορική υπεροχή στη Βρετανία. Χωρίς να υπολογίζονται οι απώλειες στην περιοχή της Μεσογείου, και η εκτροπή των αεροπορικών δυνάμεων.
  Επιπλέον, δεν χρειάστηκε ακόμη να μεταφέρουμε στρατεύματα στην Αφρική. Η Ιταλία αρκέστηκε στην κατάληψη της Αιθιοπίας, συν μερικές ακόμη γαλλικές και βελγικές κτήσεις στην Αφρική. Και είχε χορτάσει.
  Ο Ρόμελ πολέμησε έτσι στο ανατολικό μέτωπο. Έτσι, η ΕΣΣΔ φαινόταν να έχει ακόμη λιγότερες πιθανότητες από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Άλλωστε οι Ναζί είναι πολύ πιο δυνατοί χωρίς δεύτερο μέτωπο.
  Από την άλλη όμως, ο Στάλιν κατάφερε να ανακοινώσει μια γενική επιστράτευση και προετοίμασε τα στρατεύματα για άμυνα. Ως αποτέλεσμα, μπήκαν στον πόλεμο με πιο οργανωμένο τρόπο και μπόρεσαν, έχοντας υποχωρήσει από τον Δνείπερο, να σταθεροποιήσουν και να κρατήσουν την άμυνα εκεί. Στη συνέχεια ο πόλεμος πήρε τον χαρακτήρα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η πρώτη γραμμή είναι ανενεργή, ισχυρή άμυνα και δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί επίθεση.
  Οι μάχες είναι αιματηρές, αλλά αναποτελεσματικές. Και οι Γερμανοί και οι Ρώσοι μαράζωσαν στις μάχες θέσης. Και κανείς δεν μπορούσε να σπάσει ο ένας τον άλλον.
  Τόσο η Βέρμαχτ όσο και τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν καλύτερα στην άμυνα. Και τα γερμανικά τανκς δεν ήταν αρκετά ισχυρά και αποτελεσματικά για να διαρρήξουν, και τα σοβιετικά επίσης.
  Αλλά το 1944, οι Ναζί πήραν αεροσκάφη και άρχισαν να πιέζουν έντονα τις σοβιετικές δυνάμεις.
  Στον αέρα, οι Ναζί είχαν πλεονέκτημα στο σαράντα πρώτο έτος. Στη συνέχεια, απελευθερώνοντας σταδιακά περισσότερα αεροσκάφη, η σοβιετική αεροπορία άρχισε να εξισώνει τις θέσεις.
  Στη συνέχεια, όμως, μετά την κήρυξη του ολοκληρωτικού πολέμου και την ενδυνάμωση του Σπέερ, Υπουργού Όπλων και Πυρομαχικών, με εξουσίες έκτακτης ανάγκης, η παραγωγή όπλων άρχισε να αυξάνεται. Και οι Γερμανοί πρόσθεσαν τεχνολογία αεριωθούμενων αεροσκαφών και πυραύλων.
  Αλλά επειδή η πρώτη γραμμή ήταν στον Δνείπερο και ήταν ακόμα μακριά από τη Μόσχα, το πρόγραμμα πυραύλων της FAA δεν μπήκε σε σειρά. Στην πραγματικότητα, οι Γερμανοί μπορούσαν να πυροβολήσουν στο Λένινγκραντ μόνο από τη Βαλτική. Οι ειδικοί εξήγησαν στον Χίτλερ ότι οι βαλλιστικοί πύραυλοι ήταν πολύ ακριβοί και ότι ένα πλήρες τζετ βομβαρδιστικό ήταν και φθηνότερο και καλύτερο. Στην πραγματικότητα, οι Γερμανοί είχαν αρκετά καύσιμα και το νέο τζετ βομβαρδιστικό Arado μπήκε σε σειρά και άρχισε να βομβαρδίζει τις σοβιετικές θέσεις.
  Το ελικοκίνητο TA-152, ένα ισχυρό οπλισμένο, τεθωρακισμένο μαχητικό-βομβαρδιστικό και επιθετικό αεροσκάφος πολλαπλών χρήσεων, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κακό - ένα πραγματικό άλογο εργασίας. Και η ταχύτητα των 760 χιλιομέτρων την ώρα είναι αξιοπρεπής και άλλες παράμετροι περιλαμβάνουν επίσης όπλα. Το γερμανικό αεροσκάφος των 30 mm αποδείχθηκε αποτελεσματικό και ικανό να καταρρίψει ένα σοβιετικό αεροσκάφος με ένα μόνο χτύπημα.
  Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη μάχη κατά των επιθετικών αεροσκαφών IL-2. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Οι Γερμανοί άρχισαν να πιέζουν ενεργά αεροσκάφη από τον αέρα και ξεκίνησε μια αεροπορική επίθεση.
  Το φθινόπωρο έγινε ιδιαίτερα δύσκολο, όταν το μαχητικό XE-162 με εξαιρετικά χαρακτηριστικά πτήσης και εύκολο στην κατασκευή άρχισε να μπαίνει μαζικά στο μέτωπο. Ναι, αυτό είναι σοβαρό!
  Ο Στάλιν διέταξε να βρει την απάντηση. Αλλά ενώ στην ΕΣΣΔ, η ανάπτυξη των αεριωθούμενων αεροσκαφών υστέρησε. Το Yak-3 δεν παρήχθη σε μεγάλες ποσότητες, εμφανίστηκε το LA-7, το οποίο, ωστόσο, ήταν ακόμα κατώτερο από τα οχήματα TA-152, ME-309 και γερμανικών τζετ.
  Αυτή ήταν η κατάσταση στο μέτωπο. Στα άρματα μάχης της ΕΣΣΔ, τα κύρια οχήματα ήταν τα T-34-85 και IS-2, τα Γερμανικά "Panther" -2 και "Tiger" -2. Τα γερμανικά αυτοκίνητα ήταν κάπως καλύτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία λόγω των ισχυρότερων κινητήρων. Το Panther-2, βάρους πενήντα τριών τόνων, είχε κινητήρα 900 ίππων και το Tiger-2, βάρους εξήντα οκτώ τόνων, είχε 1.000 ίππους. Έτσι και τα δύο άρματα ήταν σχετικά κινητά, με ισχυρό πυροβόλο 88 χιλιοστών σε μήκος κάννης 71 EL, και καλά προστατευμένα στο μέτωπο. Και χάρη στους πόρους των αποικιών, υπήρχαν αρκετά στοιχεία κράματος και τα γερμανικά τανκς αποδείχθηκαν αρκετά αξιόπιστα στη λειτουργία τους. Και τρύπησαν σοβιετικά οχήματα από οποιαδήποτε απόσταση κατάλληλη για μάχη.
  Οι Γερμανοί είχαν καλό εξοπλισμό ανώτερο από τον Σοβιετικό στις μονομαχίες των τανκς, αλλά δεν μπορούσαν να κερδίσουν.
  Ωστόσο, η εμφάνιση αεριωθούμενων αεροσκαφών μπέρδεψε τα χαρτιά του Στάλιν. Και τι να απαντήσω ενώ δεν ήταν ξεκάθαρο.
  Αλλά στο σοβιετικό κοπάδι γερακιών υπάρχουν τρία κορίτσια αετών. Και αποφάσισαν να δώσουν στο Τρίτο Ράιχ τα κέρατα.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova και Mirabela Magnetic.
  Και έτσι πήραν και μπήκαν στη μάχη με τους Ναζί.
  Η Αναστασία, καταρρίπτοντας ένα γερμανικό αεροπλάνο, λέει:
  - Εάν ο δικτάτορας με ένα πονηρό νάρκο μηδενίσει τους όρους του, αυτό σημαίνει ότι ο ψηφοφόρος έχει πάρει ξανά μπαστούνι!
  Η Ακουλίνα, αποκόπτοντας τον Ναζί, σημείωσε:
  - Ένας πολεμιστής μάχεται πάντα για έναν δίκαιο σκοπό, ενώ ένας πολιτικός παίρνει όλα τα τρόπαια προς τα αριστερά!
  Η Μιραμπέλα συμφώνησε με αυτό:
  - Ένας πολεμιστής πυροβολεί με το αριστερό του χέρι για δίκαιο σκοπό, ενώ ένας πολιτικός με τη γλώσσα του παίρνει όλα τα επιτεύγματα προς τα αριστερά!
  Η Αναστασία, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κατέρριψε ένα γερμανικό αεροπλάνο και εξέδωσε:
  - Ο πόλεμος είναι το αντίθετο του ωκεανού της αγάπης, αλλά απαιτεί και μια πηγή αίματος!
  Η Ακουλίνα πυροβόλησε, πιέζοντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και επιβεβαίωσε:
  - Ένας πολεμιστής δεν είναι Θεός σε δύναμη, αλλά άγγελος σε αρχοντιά!
  Η Μιραμπέλα έγνεψε καταφατικά και αφού γκρέμισε το Fritz, παρατήρησε:
  - Ο στρατιώτης έχει σιδερένιο κράνος, ατσάλινο ξιφολόγχη, και καρδιά χρυσή, αλλά ο πολιτικός δεν τον εκτιμά ούτε για ένα χάλκινο σεντ!
  Τα κορίτσια πάλεψαν απελπισμένα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση στον ουρανό. Κατέρριψαν τους Ναζί και έδειξαν τις ικανότητές τους.
  Και μην σε νοιάζει που τα γερμανικά αεροπλάνα φαίνονται καλύτερα και πιο αποτελεσματικά από τα σοβιετικά.
  Το κύριο πράγμα είναι ότι στο τιμόνι της ΕΣΣΔ, όμορφοι και έξυπνοι, σχεδόν γυμνοί με ένα μπικίνι πιλότοι.
  Ανάμεσά τους και η Natasha Sokolovskaya, επίσης άσος παγκόσμιας κλάσης.
  Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Νατάσα γκρέμισε ένα γερμανικό αυτοκίνητο και τσίριξε:
  - Οι στρατιώτες οδηγούνται συχνά στη σφαγή σαν πρόβατα, αλλά είναι λιοντάρια στην καρδιά και ένας πολιτικός που βρυχάται σαν λιοντάρι είναι τυπικό πρόβατο!
  Η Αναστασία ανατίναξε τον εχθρό με ένα βλήμα αεροσκάφους, τρύπησε το αεροπλάνο του Τρίτου Ράιχ και έτριξε:
  - Ο στρατιώτης μπορεί να φοβάται και τον θάνατο, αλλά και πάλι φοβάται περισσότερο την ατιμία, και ένας πολιτικός τρέμει για τη ζωή του, αλλά έχασε την τιμή του εδώ και πολύ καιρό!
  Η Akulina σημείωσε, οδηγώντας ένα πολύ εύστοχο και σίγουρο πυρ στον εχθρό:
  - Οι στρατιώτες, έχοντας νικήσει τον εχθρό, γιορτάζουν τη νίκη, ο πολιτικός, έχοντας εξαπατήσει τον ψηφοφόρο, πανηγυρίζει τον δειλό!
  Η Μιραμπέλα χτύπησε πολύ εύστοχα τους Ναζί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Ένα αγόρι μπορεί να είναι καλός πολεμιστής, αλλά ένας πολιτικός δεν θα μεγαλώσει ποτέ για να είναι υπεύθυνος απέναντι στους ψηφοφόρους!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Ναζί και χτυπώντας τους, σημείωσε:
  - Καλύτερα να είσαι ξυπόλητος παρά να αφήνεις τους πολιτικούς να σου φορούν παπούτσια και να σου κλέβουν τα νιάτα!
  Η Αναστασία επιτέθηκε στους Ναζί και είπε:
  - Ένα κορίτσι είναι ένα υπέροχο λουλούδι που μπορεί να μαραθεί, αλλά δεν χάνει ποτέ το άρωμά του, ένας πολιτικός είναι ένα σωρό κοπριά, μπορεί να σκαρφαλώσει στον θρόνο, αλλά θα βρωμάει περισσότερο!
  Η Akulina παρατήρησε επιθετικά, δείχνοντας τα μαργαριταρένια δόντια της, και κατευθύνει το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ο στρατιώτης είναι αληθινός άντρας, ο πολιτικός είναι μια γκρινιάρα με παντελόνι!
  Η Νατάσα χτύπησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πιέζοντας τον μοχλό στον αντίπαλό της και σφύριξε:
  - Ο στρατιώτης έχει ευγενή οργή σαν βρυχηθμός λιονταριού, κι ο πολιτικός έχει βδελυρά υστερία, η λέξη είναι βλέμμα κριαριού!
  Η Ακουλίνα σημείωσε επιθετικά, αναβοσβήνει τις κόκκινες θηλές της και πυροβολώντας με ακρίβεια τον εχθρό:
  - Ένας στρατιώτης σπάνια έχει ρεπό, αλλά ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα και οι ψηφοφόροι του γιορτάζουν τα γενέθλιά τους τη Δευτέρα!
  Η Νατάσα χτύπησε τον Φριτς πιέζοντας τη γυμνή της φτέρνα και ξέσπασε με ένα γέλιο, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ένας στρατιώτης, έχοντας πέσει, στραβώνεται, ένας πολιτικός πάντα ηθικά πέφτει και στύβεται στην τσέπη!
  Η Αναστασία χαστούκισε τον εχθρό, τον έκοψε, τον κούρεψε κυριολεκτικά και κελαηδούσε:
  - Ένας στρατιώτης μερικές φορές αναγκάζεται να περάσει από τη λάσπη παραμένοντας άντρας, και ένας πολιτικός με καθαρά ρούχα και πλημμυρισμένος με κολόνια παραμένει γουρούνι!
  Η Ακουλίνα σημείωσε, κόβοντας τα ναζιστικά αεροπλάνα, με τον καταστροφικό καταρράκτη των εκρήξεων:
  - Στρατιώτης δίνει τιμή και μένει με τιμή, πολιτικός γλιστράει γουρούνι και μένει γουρούνι!
  Η Μιραμπέλα έκοψε τον αντίπαλό της, κόβοντάς τον σαν ξυράφι, και χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά πόδια της, γρύλισε:
  - Ο στρατιώτης έχει κουμπιά στη σειρά, ο πολιτικός έχει σαν πισινό κάπρου!
  Η Νατάσα έκοψε επιθετικά τους Ναζί και φώναξε:
  - Αυτιά στρατιώτη γενναία παιδιά, και στείλε πολιτικούς στα ψυχιατρεία!
  Η Αναστασία, με μεγάλη εξυπνάδα, απάντησε, κλείνοντας το μάτι και πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Λέγεται ότι ο άνθρωπος κατάγεται από μαϊμού, αλλά ένας πολιτικός φαίνεται αμέσως και παρέμεινε γουρούνι!
  Η Ακουλίνα, συντρίβοντας τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της, ούρλιαξε:
  - Η Εργασία έκανε έναν άνθρωπο από μαϊμού και η μυστική πολιτική μετέτρεψε μια αλεπού σε μείγμα γουρουνιού!
  Η Μιραμπέλα σημείωσε επιθετικά, εκτοξεύοντας καταρράκτες από σφαίρες μολύβδου με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  - Ο εργάτης δουλεύει και καμιά φορά πίνει αλκοόλ, ο πολιτικός είναι γουρουνάκι, και κάνει πάντα λεκτική διάρροια!
  Η Νατάσα παρατήρησε μάλλον επιθετικά, στέλνοντας έναν καταρράκτη θανάτου και καταστροφής με θανατηφόρα δύναμη:
  - Ένας στρατιώτης μεγαλώνει από μάχη σε μάχη, ένας πολιτικός από τη μια προεκλογική εκστρατεία στην άλλη, όλο και περισσότεροι μετατρέπεται σε ιερόδουλη!
  Η Αναστασία, στέλνοντας επιθετικά δώρα θανάτου στους Ναζί με δολοφονική δύναμη, εξέδωσε:
  - Τα μάτια του στρατιώτη καίγονται από τον νεανικό ενθουσιασμό ενός μαχητή, το καπέλο του πολιτικού καίει σαν κλέφτης, από την αδιαφορία του καμένου κυνικού!
  Η Ακουλίνα έκλεισε το μάτι, χτύπησε με ένα κέλυφος αεροσκάφους, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και έτριξε:
  - Ένας στρατιώτης έχει επιλογή: στήθος σε σταυρούς ή κεφάλι στους θάμνους, ενώ ο πολιτικός στις εκλογές έχει μόνο σταυρούς βουλωμένους από φιλοδοξίες, ψηφοφόρους και λαχανόκεφαλα!
  Η Μιραμπέλα, πυροβολώντας τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, παρατήρησε:
  - Στρατιώτης, έστω και μικρό ανάστημα με θάρρος, γίγαντας, πολιτικός, έστω και με υψηλό αξίωμα - συνείδηση πυγμαίου!
  Η Νατάσα γέλασε και έστειλε άλλο ένα δώρο θανάτου και συντρίβοντας με σιγουριά τον εχθρό εξέδωσε:
  - Ένας στρατιώτης θέλει δώρο ένα γυναικείο κορμί για κατόρθωμα και ένας πολιτικός βάζει αδικαιολόγητα όλη τη χώρα στον καρκίνο!
  Η Αναστασία, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, έστειλε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου, συνέτριψε το εχθρικό αεροπλάνο και φώναξε:
  - Ένας στρατιώτης έχει πάντα χρόνο και χώρο για ένα κατόρθωμα, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να το πετύχει, ένας πολιτικός σε διαρκή χρονικά προβλήματα θα έχει σίγουρα χρόνο να βάλει ένα γουρούνι στο κεφάλι του!
  Η Ακουλίνα, συνθλίβοντας τους Γερμανούς με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και ξεγυμνώνοντας τα δόντια της από ελεφαντόδοντο, εξέδωσε:
  - Ο πολιτικός είναι το μόνο πλάσμα χωρίς φτερά στη φύση που σκάει στο κεφάλι όλων!
  Η Mirabela πρόσθεσε επιθετικά, καταστρέφοντας τους αντιπάλους με τα δολοφονικά και σέξι πόδια της χωρίς κανένα πρόβλημα:
  - Κάθε μαθητής ξέρει ότι δύο φορές δύο κάνουν τέσσερα, μόνο οι πολιτικοί αντί να πολλαπλασιάζουν νούμερα κάνουν μια συνεχή διαίρεση στην τσέπη τους!
  Η Νατάσα αναπαρήγαγε μια στροφή στον ευέλικτο μαχητή της, συνθλίβοντας τα φασιστικά πλάσματα και τη vyaknula:
  - Ένας στρατιώτης μαθαίνει γεμίζοντας εξογκώματα, ένας πολιτικός προσπαθεί να συνηθίσει τους ψηφοφόρους στην ιδέα ότι μπορείς να ευημερήσεις αν νικήσεις τους αντίχειρες!
  Η Αναστασία, στέλνοντας ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης, με τη βοήθεια μιας γυμνής, κοριτσίστικης φτέρνας, σημείωσε:
  - Κάθε στρατιώτης είναι μαχητής, η διαφορά είναι μόνο στο επίπεδο, κάθε πολιτικός είναι ιερόδουλη, η διαφορά είναι μόνο στο βαθμό του μαστροπού!
  Η Ακουλίνα παρατήρησε με ένα γέλιο, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και κλείνοντας το μάτι:
  - Ο στρατιώτης είναι εν μέρει δήμιος, αφού χύνει και αίμα, ο πολιτικός είναι τελείως απατεώνας, αφού στάζει στο μυαλό του!
  Η Μιραμπέλα χτύπησε τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά της δάχτυλα, τα λαξευμένα πόδια της και έδωσε έξω:
  - Εάν ο στρατηγός προσκληθεί σε γάμο, τότε ο στρατιώτης λαμβάνει πρόσκληση για να σώσει την Πατρίδα, ώστε οι γάμοι να παίζονται σε μια ελεύθερη χώρα!
  Τα κορίτσια πάλεψαν πολύ καλά. Και ο γενικός ηρωισμός του Κόκκινου Στρατού βοήθησε να αποφευχθεί η πλήρης κατάρρευση του μετώπου.
  Τον Ιανουάριο, ο Σοβιετικός Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει, αλλά δεν πέτυχε σημαντική επιτυχία.
  Βολήθηκα λοιπόν στην πυκνή προστασία της Βέρμαχτ. Και τότε τον Μάρτιο οι Γερμανοί προσπάθησαν επίσης να διαρρήξουν. Είχαν αυτοκινούμενο πυροβόλο Ε-25 με πυροβόλο Panther, και ύψος 1,7 με κινητήρα εφτακοσίων ίππων και βάρος είκοσι έξι τόνων. Ένα κινητό αυτοκίνητο - δεν θα πείτε τίποτα. Αλλά όχι πολύ εποικοδομητικό.
  Το καλοκαίρι άρχισαν να φτάνουν νέα οχήματα και στους δύο στρατούς. Το κόκκινο IS-3 προστατεύεται καλύτερα στο μέτωπο, το γερμανικό E-50 και E-75 και το E-100. Οι μάχες έδειξαν, ωστόσο, ότι η νέα γερμανική τεχνολογία δεν ήταν τέλεια. Το E-50 αποδείχθηκε ότι ήταν ελαφρώς ελαφρύτερο και καλύτερα προστατευμένο από το Tiger-2. Είναι αλήθεια ότι είχε ήδη έναν πυργίσκο και το κάτω μέρος ήταν ελαφρύτερο και πιο βατό. Επιπλέον, ένα πιο διαπεραστικό όπλο των 88 mm στα 100 EL. Έτσι το αυτοκίνητο φαίνεται να είναι τίποτα. Και το Ε-50 αντικατέστησε το Panther-2 ως κύρια δεξαμενή.
  Το E-75 ήταν πολύ βαρύ - πάνω από ενενήντα τόνους, αλλά καλύτερα προστατευμένο από ένα πυροβόλο 128 χλστ. Και αυτό το τανκ δημιούργησε κάποια προβλήματα. Και το E-100 είναι ακόμα πιο βαρύ και ακριβότερο. Ωστόσο, ο στρατός δεν άρεσε πραγματικά αυτό το τανκ.
  Πιο δημοφιλές ήταν το E-50 με κινητήρα έως 1250 ίππους - σχετικά ευκίνητο και καλά προστατευμένο στο μέτωπο.
  Στην ΕΣΣΔ, η ανάπτυξη της νέας δεξαμενής T-54 έχει επιβραδυνθεί, και μέχρι στιγμής η κύρια δεξαμενή T-34-85, η οποία είναι κάπως ξεπερασμένη. Και μπορούσε να διεισδύσει μόνο στο E-50 στο πλάι και το E-75 αποδείχθηκε εντελώς αδιαπέραστο γι 'αυτόν.
  Το καλοκαίρι οι Γερμανοί προχώρησαν ελαφρώς στο κέντρο. Και το φθινόπωρο οι μάχες πήγαν για το Σμολένσκ.
  Οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη πολύ επίμονες. Τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να αντεπιτεθούν.
  Ωστόσο, το Σμολένσκ ηρωικά αμυνόμενος κατάφερε να κρατήσει. Και ήρθε ο χειμώνας.
  Είναι δύσκολο... Οι Γερμανοί, φυσικά, έχουν τους super class άσους τους στον ουρανό. Για παράδειγμα, η Μασσαλία, η οποία έλαβε το αστέρι του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού για χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη με ασημένια φύλλα βελανιδιάς με σπαθιά και διαμάντια.
  Ναι, αυτή είναι μια μοναδική περίπτωση όταν εφευρέθηκε ένα νέο βραβείο για μια φανταστική πιλότο και υπήρχαν άλλα τρία πτυχία για αυτήν.
  Όταν η Μασσαλία έφτασε τα δύο χιλιάδες αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, του απονεμήθηκε το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς με σπαθιά και διαμάντια.
  Και για τρεις χιλιάδες κατεδαφισμένα αεροσκάφη, το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς με σπαθιά και διαμάντια.
  Αυτό είναι πραγματικά ένας μαχητής, ένας μαχητής για όλους τους μαχητές.
  Ήρθε και το σαράντα έκτο έτος ... Οι Γερμανοί προχωρούσαν πάλι την άνοιξη. Έχουν πιο προηγμένα τζετ αεροσκάφη. Το E-50 εμφανίστηκε επίσης σε μια τροποποίηση με κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων σε ένα μπλοκ, και έγινε χαμηλότερο σε σιλουέτα και το βάρος του μειώθηκε στους πενήντα τόνους.
  Αλλά αυτό δεν βοήθησε τους Γερμανούς να κερδίσουν. Ο πόλεμος ήταν επί ίσοις όροις. Οι δίσκοι δεν δικαιώθηκαν. Αποδείχτηκαν πολύ ακριβά και ευάλωτα σε πυρά φορητών όπλων.
  Το μόνο τους πλεονέκτημα είναι η υψηλή ταχύτητα και το ύψος πτήσης, που βοήθησαν λίγο πολύ στην αναγνώριση και τους βομβαρδισμούς.
  Αλλά και αυτό δεν είναι πάρα πολύ.
  Πέρασε και το σαράντα έκτο έτος, το σαράντα έβδομο προχωρούσε ... Οι Γερμανοί προχωρούσαν στη ζεστή εποχή, τα σοβιετικά στρατεύματα στο κρύο.
  Και η φετινή χρονιά δεν έχει δώσει τίποτα σε κανέναν. Ο Κόκκινος Στρατός είχε T-54, αλλά το γερμανικό E-50 δεν ήταν χειρότερο, και ακόμη πιο κινητό ...
  Η Μασσαλία μέχρι το τέλος του έτους έφερε τον λογαριασμό του σε τέσσερις χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε μια νέα παραγγελία: το αστέρι του Σταυρού του Ιππότη, τον Σιδερένιο Σταυρό με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και μαύρα διαμάντια.
  Ναι, αυτός είναι και ο τέταρτος βαθμός - μαύρα διαμάντια, και πολύ πολύτιμα!
  Το σαράντα όγδοο έτος πέρασε επίσης σε σκληρές ανταλλαγές χτυπημάτων .... Και ενώ όλα είναι σταθερά...
  Και πέρασε το σαράντα ένατο έτος ... Η ΕΣΣΔ έχει ένα μαχητικό MIG-15 στη σειρά ...
  Η Μασσαλία έφερε τους λογαριασμούς του σε πέντε χιλιάδες αεροσκάφη. Και έλαβε ένα νέο Τάγμα του Μεγάλου Αστέρα του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και τα σοβιετικά κορίτσια δεν είναι επίσης δεσποινίδες ....
  Το 1950 έχει ήδη περάσει ... Οι Γερμανοί έχουν κρεμαστεί και ο Κόκκινος Στρατός είναι επίσης σε σταθερή πρώτη γραμμή.
  Τα σοβιετικά άρματα μάχης T-54 και IS-7 εναντίον των E-50 U και E-75 U. Οι Γερμανοί έφτιαξαν επίσης τα αυτοκίνητά τους με κινητήρες σε ένα μπλοκ μαζί με το κιβώτιο ταχυτήτων και απέναντι. Και το E-50 ήταν ανώτερο από το T-54 σε οδηγικές επιδόσεις και μετωπική θωράκιση. Και λίγοι στην πανοπλία-τρυπητική δύναμη του όπλου. Αλλά και πάλι οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να κερδίσουν.
  Πέρασε λοιπόν και το 1951 ... Και δεν έχει νόημα.
  Η Μασσαλία για έξι χιλιάδες αεροσκάφη έλαβε το Μεγάλο Αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και είναι πολύ ωραίο!
  Ωστόσο, η Νατάσα, η Αναστασία, η Ακουλίνα, η Μιραμπέλα σημείωσαν αξιόλογους λογαριασμούς.
  Επιπλέον, τσακώνονται χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα και τον εαυτό τους με μπικίνι.
  Κορίτσια ότι χρειάζεστε...
  Και έτσι πέρασε το έτος 1952... Η πρώτη γραμμή είναι επίσης καθιστική.
  Όμως τον Μάρτιο του 1953, ο Στάλιν πεθαίνει. Και αυτό είναι σοβαρό. Όμως ο μεγάλος ηγέτης κατάφερε να αφήσει γραπτή διαθήκη, όπου ανήγγειλε ως διάδοχό του τον Lavrenty Palych Beria. Και αυτή είναι μια μεγάλη απόφαση.
  Έτσι, το σοβιετικό μέτωπο δεν κατέρρευσε και ο πόλεμος συνεχίστηκε επί ίσοις όροις.
  Το 1953 τελείωσε...
  Η Μασσαλία έλαβε για επτά χιλιάδες αεροσκάφη το Μεγάλο Αστέρι του Σιδερένιου Σταυρού του Ιππότη με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Το κορίτσι κέρδισε επίσης υψηλά βραβεία για τον εαυτό της.
  Είναι ήδη 1954... Ο χρόνος κυλά στη γη σταγόνες. Ή ίσως πιο απότομα.
  Και ούτε οι Γερμανοί ούτε οι Ρώσοι μπορούν να αλλάξουν κάτι σημαντικά.
  Έτσι το 1955 οι Ναζί προχωρούν. Και τα σοβιετικά στρατεύματα αμύνονται το καλοκαίρι. Και στα τέλη του φθινοπώρου, ο ίδιος ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να επιτεθεί.
  Είναι ήδη 1956.
  Η Μασσαλία για οκτώ χιλιάδες αεροσκάφη έλαβε το Μεγάλο Αστέρι του Σταυρού του Ιππότη με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και μαύρα διαμάντια.
  Στις 22 Ιουνίου 1956 συμπληρώθηκαν ακριβώς δεκαπέντε χρόνια από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Και, φυσικά, γίνεται λόγος για ειρήνη εδώ και πολύ καιρό. Ο Λαυρέντι Μπέρια είναι έτοιμος για συμβιβασμούς. Όμως ο Αδόλφος Χίτλερ αρνείται πεισματικά να συμβιβαστεί.
  Ο Χίτλερ εξακολουθεί να πιστεύει σε ένα θαυματουργό όπλο και υπάρχει η επιθυμία να πολεμήσει μέχρι το τέλος.
  Επιπλέον, φυσικά, η Ιαπωνία...
  Σχετικά με τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου; Είναι σε πόλεμο με την Κίνα για πολύ καιρό. Και εδώ είναι ήδη δυνατό να πολεμήσουμε επ' αόριστον. Καμία πλευρά δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Ούτε η Κίνα ούτε η Ιαπωνία μπορούν πραγματικά να νικήσουν ο ένας τον άλλον. Αν και οι Κινέζοι υφίστανται περισσότερες απώλειες.
  Και έτσι ο Muller πήγε στην Ουράνια Αυτοκρατορία με μια ειδική αποστολή. Πείστε τους σαμουράι να συμβιβαστούν με την Ουράνια Αυτοκρατορία. Για να πέσουμε στη συνέχεια στη Ρωσία και επιτέλους να λύσουμε αυτό το παρατεταμένο πρόβλημα!
  Η αποστολή του Muller ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1956... Γενικά, οι Ιάπωνες συμφώνησαν στην ειρήνη και τη διαίρεση των σφαιρών επιρροής. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο Μολότοφ, με εντολή του Μπέρια, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κίνα. Και έπεισε την Ουράνια Αυτοκρατορία να συνεχίσει τον πόλεμο με τους σαμουράι.
  Δεν ήταν δυνατό να λυθούν τα χέρια της Ιαπωνίας. Και ο πόλεμος μεταξύ της ΕΣΣΔ και του Τρίτου Ράιχ συνεχίστηκε.
  Πέρασε και από το 1956 ... 1957 ήρθε ...
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να προχωρήσουν ξανά τον Μάιο και είχαν νέα πυραμιδικά άρματα της κλάσης AG. Και αυτό είναι σοβαρό. Και το σχήμα της πυραμίδας έδωσε κεκλιμένη πανοπλία από όλες τις γωνίες. Και ήταν μια σοβαρή κίνηση.
  Οι Ναζί μπόρεσαν να σπάσουν τη σοβιετική άμυνα και να περικυκλώσουν το Σμολένσκ. Και στη συνέχεια, αναπτύσσοντας επιτυχία στο βορρά, πλησιάστε το Λένινγκραντ και πάρτε τον Vyazma στο κέντρο.
  Η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη. Και η επίθεση στη Μόσχα έχει ήδη ξεκινήσει.
  Και σε αυτές τις συνθήκες έμεινε μια ελπίδα, για τον Όλεγκ Ριμπατσένκο και την προσγείωση των πεσόντων.
  Και εδώ ο ίδιος ο εξολοθρευτής και τα κορίτσια είναι στα καλύτερά τους.
  Και οι Ναζί ήδη ρέουν γύρω από τη Μόσχα από διαφορετικές πλευρές.
  Στη συνέχεια, ο Όλεγκ και τα κορίτσια μπήκαν ξανά στη μάχη, βοηθώντας τη Ρωσία ή μάλλον την ΕΣΣΔ.
  Τότε ήρθε μαζί τους η ξυπόλητη Μαργαρίτα. Επίσης, μια ενήλικη γυναίκα συγγραφέας έγινε κορίτσι περίπου δώδεκα με αντάλλαγμα την αθανασία και εκπληρώνει μια αποστολή.
  Οι πολεμιστές του εικοστού πρώτου αιώνα αντιμετώπισαν ξανά τους Ναζί του εικοστού.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί στρατιώτες στη φασιστική καφέ αυτοκρατορία. Κυκλοφορούν σαν ατελείωτο ποτάμι.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Ναζί με σπαθιά, βρυχήθηκε τόσο πεζικό όσο και τανκς:
  - Ποτέ μην τα παρατάς!
  Και ένας αιχμηρός δίσκος πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού!
  Η Μαργαρίτα, συνθλίβοντας τους αντιπάλους, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, γρύλισε:
  - Υπάρχει ένα μέρος για κατόρθωμα στον κόσμο!
  Και δηλητηριώδεις βελόνες σκορπίστηκαν από το γυμνό πόδι της κοπέλας, χτυπώντας τους Ναζί και τα αεροπλάνα και τα τανκς τους.
  Η Νατάσα πέταξε και τα δάχτυλα των ποδιών της, δολοφονικά και ούρλιαξε:
  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ.
  Και τα ξίφη της πέρασαν από τους φασίστες στο μύλο.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Για νέα παραγγελία!
  Και νέες βελόνες σκορπίστηκαν από τα ξυπόλυτα πόδια της. Και τι στο μάτι, τι στο λαιμό των ναζί στρατιωτών και αεροσκαφών.
  Ναι, ήταν ξεκάθαρο ότι οι πολεμιστές έγιναν ενθουσιασμένοι και εξαγριωμένοι.
  Ο Αυγουστίνος, κόβοντας λευκούς στρατιώτες και τανκς, τσίριξε:
  - Η σιδερένια θέλησή μας!
  Και ένα νέο, θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι. Και πέφτουν τακνί και λευκοί μαχητές.
  Η Σβετλάνα κόβει στον μυλωνά, τα σπαθιά της είναι σαν κεραυνός.
  Οι Ναζί πέφτουν σαν στάχυα.
  Το κορίτσι πετάει βελόνες με τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Για τη μητέρα η Ρωσία θα κερδίσει!
  Ο Oleg Rybachenko προχωρά ενάντια στους Ναζί. Αγόρι εξολοθρευτής που κόβει καφέ στρατεύματα.
  Και την ίδια στιγμή, τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του αγοριού πετάνε βελόνες με δηλητήριο, σκίζουν κορμούς και καταρρίπτουν αεροπλάνα.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη μελλοντική Ρωσία!
  Και σε κίνηση κόβει το κεφάλι και τη μουσούδα όλων.
  Η Μαργαρίτα τσακίζει και τους αντιπάλους.
  Τα ξυπόλυτα πόδια της πέφτουν. Οι Ναζί πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς. Ο πολεμιστής φωνάζει:
  - Για νέα σύνορα!
  Και τότε το κορίτσι θα πάρει και θα κόψει ...
  Η μάζα των πτωμάτων των φασιστών στρατιωτών.
  Αλλά η Νατάσα είναι στην επίθεση. Κόβει τους Ναζί μαζί με τα τανκς και τραγουδάει:
  - Η Ρωσία είναι μεγάλη και λαμπερή,
  Είμαι πολύ περίεργο κορίτσι!
  Και οι δίσκοι πετάνε από τα γυμνά πόδια της. Ποιος είδε τους λαιμούς των ναζί. Ναι, αυτό είναι κορίτσι.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Κόβοντας καφέ στρατιώτες και με τα δύο χέρια. Φτύσιμο από ένα σωλήνα. Και ρίχνει θανατηφόρες βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του - καταρρίπτουν τανκς και αεροπλάνα.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Ω, μπουλντό, ας πάμε,
  Α, το αγαπημένο μου θα πάει!
  Η Αυγουστίνα, κόβοντας τους Ναζί και εξοντώνοντας τους καφέ στρατιώτες, ουρλιάζει:
  - Όλα δασύτριχα και στο δέρμα ζώου,
  Έσπευσε στα ΜΑΤ με κλομπ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εκτοξεύσει στον εχθρό, κάτι που θα σκοτώσει έναν ελέφαντα, και πολύ περισσότερο ένα τανκ.
  Και μετά τρίξιμο:
  - Λύκοι!
  Η Σβετλάνα στην επίθεση. Κόβει, τσακίζοντας τους Ναζί. Με ξυπόλητα τους εκτοξεύει δώρα θανάτου.
  Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά.
  Συνέτριψε πολλούς μαχητές και ουρλιαχτά:
  - Έρχεται μεγάλη νίκη!
  Και πάλι το κορίτσι είναι σε μια άγρια κίνηση.
  Και τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν θανατηφόρες βελόνες, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο Oleg Rybachenko πήδηξε όρθιος. Το αγόρι στριφογύρισε σε μια τούμπα. Έσπασε πολλούς από τους Ναζί στο άλμα.
  Πέταξε τις βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα και γουργούρισε:
  - Γίνε διάσημος για το όμορφο κουράγιο μου!
  Και πάλι το αγόρι είναι στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα περνάει στην επίθεση. Τεμαχίζει όλους τους εχθρούς στη σειρά. Τα ξίφη της είναι πιο σκληρά από τις λεπίδες των ανεμόμυλων. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάνε δώρα θανάτου, τανκς και αεροπλάνα καίγονται.
  Το κορίτσι είναι στην επίθεση. Εξολοθρεύει καφέ πολεμιστές χωρίς τελετή.
  Και άλματα κάθε τόσο, και ανατροπές!
  Και από αυτήν πετάνε δώρα αφανισμού.
  Και οι ίδιοι οι Ναζί πέφτουν νεκροί. Και συσσωρεύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τρίζει:
  - Είμαι Αμερικανός καουμπόι!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν τη βελόνα.
  Και μετά καμιά δεκαριά βελόνες!
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι επίσης πολύ κουλ.
  Και ρίχνει με ξυπόλητα, και φτύνει από ένα καλαμάκι.
  Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι ένας αστραφτερός θάνατος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πεθάνετε!
  Και πάλι ομορφιά σε κίνηση.
  Η Ζόγια εισβάλλει σε μπλοκάρισμα πτωμάτων Ναζί. Και μπούμερανγκ της καταστροφής πετάνε επίσης από τα γυμνά πόδια της.
  Και οι καφέ πολεμιστές πέφτουν και πέφτουν συνέχεια.
  Η Ζόγια ουρλιάζει:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, θα κερδίσεις!
  Και μια ντουζίνα βελόνες πετούν από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού. Που σκάβουν κατευθείαν στο λαιμό των Ναζί.
  Πέφτουν νεκροί.
  Ή μάλλον, εντελώς νεκρός.
  Ο Αυγουστίνος στην επίθεση. Συντρίβει καφέ στρατεύματα. Τα ξίφη της μεταφέρονται με δύο χέρια. Και είναι τόσο μεγάλη πολεμίστρια.
  Ένας ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα φασιστικά στρατεύματα.
  Κορίτσι με κόκκινα μαλλιά βρυχάται:
  - Το μέλλον είναι κρυμμένο! Αλλά θα είναι νικηφόρα!
  Και στην επίθεση, μια καλλονή με φλογερά μαλλιά.
  Ο Αυγουστίνος βρυχάται σε άγρια έκσταση:
  - Οι θεοί του πολέμου θα σκίσουν τα πάντα!
  Και ο πολεμιστής στην επίθεση.
  Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολλές κοφτερές, δηλητηριώδεις βελόνες.
  Η Σβετλάνα στη μάχη Και τόσο αστραφτερό και μαχητικό. Τα γυμνά της πόδια ρίχνουν τόσα πολλά θανατηφόρα πράγματα. Όχι άντρας, αλλά θάνατος με ξανθά μαλλιά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #7
  Αλλά αν σπάσει, τότε δεν μπορείτε να το σταματήσετε.
  Η Σβετλάνα τραγουδά:
  - Η ζωή δεν θα είναι μέλι,
  Αυτό το άλμα σε έναν στρογγυλό χορό!
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα -
  Η ομορφιά μετατρέπει τον άντρα σε σκλάβο!
  Και στην κίνηση του ξυπόλητου κοριτσιού υπάρχει ολοένα και περισσότερη οργή.
  Ο Όλεγκ στην επίθεση επιταχύνει τα πάντα. Το αγόρι χτυπάει τους Ναζί.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του πετούν κοφτερές βελόνες - σκίζοντας τανκς και αεροπλάνα.
  Ο νεαρός πολεμιστής τσιρίζει:
  - Η τρελή αυτοκρατορία θα τους διαλύσει όλους!
  Και πάλι το αγόρι είναι σε κίνηση.
  Η Μαργαρίτα είναι ένα καταιγιστικό κορίτσι στη δραστηριότητά της. Και χτυπάει τους εχθρούς.
  Εδώ εκτόξευσε με το γυμνό της πόδι, ένα μπιζέλι με εκρηκτικά. Θα εκραγεί και θα πεταχτούν αμέσως εκατό Ναζί και δέκα τανκς.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η νίκη θα μας έρθει έτσι κι αλλιώς!
  Και θα τρέχει τον μύλο με σπαθιά - τα βαρέλια των τανκς πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Νατάσα επιτάχυνε τις κινήσεις της. Το κορίτσι κόβει τους καφέ πολεμιστές. Και ενώ φωνάζει:
  - Η νίκη περιμένει την αυτοκρατορία της Ρωσίας.
  Και ας εξολοθρεύσουμε τους Ναζί με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Η Νατάσα είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Δεν σκέφτεται να σταματήσει και να επιβραδύνει, και τανκς και αεροπλάνα παραστρατούν.
  Η Ζόγια είναι στην επίθεση. Τα ξίφη της μοιάζουν να κόβουν κρέας και μεταλλική σαλάτα. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η σωτηρία μας είναι σε ισχύ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν επίσης τέτοιες βελόνες.
  Και μια μάζα ανθρώπων με σπασμένους λαιμούς, ξαπλωμένοι σε σωρούς από πτώματα, καθώς και σπασμένα τανκς και κατεδαφισμένα αεροσκάφη.
  Ο Αυγουστίνος είναι ένα τρελό κορίτσι. Και συνθλίβει τους πάντες σαν να είναι ρομπότ από υπερπλάσμα.
  Έχει ήδη συντρίψει ούτε εκατό Ναζί. Όλα όμως ανεβάζουν ρυθμό. Και ο πολεμιστής ακόμα βρυχάται.
  - Είμαι ανίκητος! Το πιο cool στον κόσμο!
  Και πάλι η καλλονή στην επίθεση.
  Και από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει ένα μπιζέλι. Και τριακόσιοι Ναζί και μια ντουζίνα τανκς διαλύθηκαν από μια ισχυρή έκρηξη.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Δεν θα τολμήσεις να αρπάξεις τη γη μας!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης στην επίθεση. Και δεν δίνει ούτε ένα γραμμάριο ανάπαυλα. Κορίτσι Wild Terminator.
  Και κόβει τους εχθρούς και εξοντώνει τους Ναζί. Και η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη πέσει στο χαντάκι και κατά μήκος των δρόμων.
  Οι έξι ήταν έξαλλοι. Έκανε άγριο αγώνα.
  Επιστρέφει στη δράση ο Oleg Rybachenko. Και προχωρά, κουνώντας και τα δύο ξίφη. Και το αγόρι εξολοθρευτής τρέχει τον μύλο. Οι νεκροί ναζί πέφτουν.
  Μάζα πτωμάτων. Ολόκληρα βουνά από ματωμένα σώματα.
  Στο αγόρι συγγραφέα υπενθυμίζεται μια άγρια στρατηγική. Όπου, επίσης, άλογα και άνθρωποι ανακατεύονταν.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Αλίμονο από το μυαλό!
  Και θα υπάρχουν πολλά χρήματα!
  Και ο τερματοφύλακας στο νέο κίνημα. Και τα ξυπόλητα του θα πάρουν κάτι και θα το πετάξουν.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχήθηκε:
  - Master class και εταιρεία "Adidas"!
  Μια πραγματικά ωραία παράσταση αποδείχτηκε κουλ. Και πόσοι σκότωσαν ναζί. Και ο μεγαλύτερος αριθμός από τους μεγαλύτερους σκότωσε τους καφέ μαχητές.
  Στον αγώνα είναι και η Μαργαρίτα. Συνθλίβει στρατιές κανέλας και χάλυβα και βρυχάται:
  - Μεγάλο σύνταγμα σοκ! Οδηγούμε όλοι στο φέρετρο!
  Και τα ξίφη της χακάρονται στους Ναζί. Η μάζα των καφέ μαχητών έχει ήδη καταρρεύσει.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαι πιο ψύχραιμος και από πάνθηρες! Αποδείξτε ότι όλοι είναι οι καλύτεροι!
  Και από το γυμνό τακούνι του κοριτσιού, σαν μπιζέλι με ισχυρά εκρηκτικά, θα πετάξει έξω.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα πάρει και θα συντρίψει μερικούς από τους αντιπάλους και τανκς ακόμα και αεροπλάνα.
  Και η Νατάσα είναι στην εξουσία. Και νικά τους αντιπάλους, και η ίδια δεν θα δώσει σε κανέναν κάθοδο.
  Πόσοι ναζί έχουν ήδη διακόψει.
  Και τα δόντια της είναι τόσο κοφτερά. Και τα μάτια είναι ζαφείρι. Αυτό είναι το κορίτσι - ο κύριος εκτελεστής. Αν και έχει όλους τους συνεργάτες - δήμιους!
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Είμαι τρελός! Θα έχεις ποινή!
  Και πάλι η κοπέλα θα κόψει με σπαθιά πολλούς ναζί.
  Η Zoya είναι σε κίνηση και έχει κόψει πολλούς καφέ πολεμιστές.
  Και τα ξυπόλητα πετούν βελόνες. Κάθε βελόνα σκοτώνει αρκετούς Ναζί. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα.
  Ο Αυγουστίνος προχωρά και συντρίβει τους αντιπάλους. Και ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να φωνάζει:
  - Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το φέρετρο!
  Και η κοπέλα θα πάρει τα δόντια της και θα γυμνώσει τα δόντια της!
  Και η κοκκινομάλλα είναι τόσο... Μαλλιά που κυματίζουν στον άνεμο, σαν προλεταριακό πανό.
  Και όλα βγαίνουν κυριολεκτικά από θυμό.
  Η Σβετλάνα εν κινήσει Εδώ έκοψε πολλά κρανία και πύργους δεξαμενών. Μια πολεμίστρια που ξεγυμνώνει τα δόντια της.
  Δείχνει γλώσσα. Και μετά φτύνει από ένα καλαμάκι. Μετά ουρλιάζει:
  - Θα είστε νεκροί!
  Και πάλι από τα ξυπόλυτά της πετούν θανατηφόρες βελόνες, που χτυπούσαν πεζικό και αεροσκάφη.
  Ο Oleg Rybachenko πηδά και πηδά.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι βγάζει ένα σωρό βελόνες, γκρεμίζει τανκς και τραγουδάει:
  - Πάμε κάμπινγκ, άνοιξε μεγάλο λογαριασμό!
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι στα καλύτερά του.
  Είναι αρκετά μεγάλος, αλλά μοιάζει με παιδί. Μόνο πολύ δυνατός και μυώδης.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Αφήστε το παιχνίδι να μην είναι σύμφωνα με τους κανόνες - θα σπάσουμε την fraera!
  Και πάλι, θανατηφόρες και συντριβές βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια του.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαρά:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατον! Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ξημερώσει!
  Το κορίτσι πέταξε ξανά έναν θανατηφόρο καταρράκτη βελόνων στους Ναζί και τα τανκς τους, συνέχισε:
  - Το σκοτάδι θα φύγει! Μακάρι να ανθίσουν τα τριαντάφυλλα!
  Και η πολεμίστρια, μόλις πετάξει ένα μπιζέλι με τα δάχτυλα των ποδιών της, έτσι αμέσως χίλιοι Ναζί πέταξαν στον αέρα. Ναι, ο στρατός της καφέ, κολασμένης αυτοκρατορίας λιώνει μπροστά στα μάτια μας.
  Η Νατάσα στη μάχη. Πηδάει σαν κόμπρα. Εκρήγνυται εχθροί. Και τόσοι ναζί πεθαίνουν και αεροπλάνα πέφτουν.
  Το κορίτσι και τα σπαθιά τους, και τα σιτάρια στο κάρβουνο, και τα δόρατα. Και βελόνες.
  Ταυτόχρονα, βρυχάται επίσης:
  - Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη!
  Και η δόξα των Ρώσων θα βρει!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν νέες βελόνες, χτυπώντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια σε μια άγρια κίνηση. Επιτίθεται στους Ναζί. Τα σπάει σε μικρά κομμάτια.
  Η πολεμίστρια ρίχνει βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα. Διασχίζει τους αντιπάλους και πώς να βρυχάται:
  Η πλήρης νίκη μας είναι κοντά!
  Και εκτελεί έναν άγριο μύλο με σπαθιά, σαρώνοντας τανκς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν κορίτσι!
  Όμως η κόμπρα του Αυγουστίνου πέρασε στην επίθεση. Αυτή η γυναίκα είναι ένας εφιάλτης για όλους τους εφιάλτες.
  Και αν το κόψει, σημαίνει ότι θα το κόψει.
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Θα ανοίξω όλα τα κρανία! Είμαι μεγάλο όνειρο!
  Και τώρα τα ξίφη της είναι σε δράση και κόβουν κρέας και μέταλλο.
  Η Σβετλάνα πηγαίνει επίσης στην επίθεση. Αυτό το κορίτσι δεν έχει φρένα. Μόλις ψιλοκόψουν, έτσι σκουπίζεται η μάζα των πτωμάτων, και πέφτουν αεροπλάνα και τανκς.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Τι καλά που θα είναι! Πόσο καλό θα είναι - το ξέρω!
  Και τώρα ένα φονικό μπιζέλι πετάει από πάνω της.
  Oleg πάλι εκατό από τους Ναζί, που κουβαλούσαν ένα μετέωρο, αποκόπηκαν. Και θα πάρει μια βόμβα και θα την πετάξει.
  Μικρό σε μέγεθος, αλλά θανατηφόρο...
  Πώς να σπάσει σε μικρά κομμάτια.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ούρλιαξε:
  - Θυελλώδη νιάτα τρομερών μηχανών!
  Η Μαργαρίτα θα το ξανακάνει αυτό στη μάχη.
  Και κόψτε πολλούς καφέ μαχητές. Και κόβει μεγάλα κενά.
  Το κορίτσι ουρλιάζει:
  - Η Λαμπάδα είναι ο χορός μας στην άμμο!
  Και χτυπήστε με ανανεωμένο σθένος.
  Η Νατάσα στην επίθεση είναι ακόμα πιο έξαλλη. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Δεν είναι πολύ καλό για αυτούς να αντιστέκονται σε τέτοια κορίτσια.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Το τρέξιμο επί τόπου είναι κοινός συμφιλιωτής!
  Και το κορίτσι πολεμιστής ξέσπασε στους αντιπάλους με έναν τέτοιο καταρράκτη χτυπημάτων.
  Και θα πετάει δίσκους με ξυπόλητα.
  Εδώ έτρεχε το μύλο. Η μάζα των κεφαλών του καφέ στρατού γύρισε πίσω και τα τανκς καίγονταν.
  Είναι μια μαχόμενη καλλονή. Κερδίστε τον εαυτό σας μια τέτοια κίτρινη αρμάδα.
  Η Zoya βρίσκεται σε κίνηση, συντρίβοντας τους πάντες ανεξαιρέτως. Και τα ξίφη της είναι σαν ψαλίδι θανάτου.
  Το κορίτσι είναι απλά υπέροχο. Και τα γυμνά της πόδια πετάνε πολύ δηλητηριώδεις βελόνες.
  Νίκησε τους αντιπάλους. Τρυπούν το λαιμό τους και φτιάχνουν φέρετρα, κάνουν τανκς και αεροπλάνα να εκραγούν.
  Η Ζόγια το πήρε και τσίριξε:
  - Αν δεν υπάρχει νερό στη βρύση...
  Η Νατάσα φώναξε με χαρά:
  Εσύ λοιπόν φταις!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει κάτι που σκοτώνει επιμελώς. Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι κοριτσιών.
  Και από τα γυμνά της πόδια πώς θα πετάξει η λεπίδα. Και θα χτυπήσει πολλούς μαχητές, κόβοντας πύργους από τανκς.
  Ο Αυγουστίνος εν κινήσει. Γρήγορο και μοναδικό στην ομορφιά του.
  Τι λαμπερά μαλλιά έχει. Σαν προλεταριακό πανό που κυματίζει. Αυτή η κοπέλα είναι μια αληθινή μοχθηρία.
  Και κόβει αντιπάλους - σαν να γεννήθηκε με τα σπαθιά στα χέρια.
  Κοκκινομάλλα, καταραμένο κάθαρμα!
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει κεφάλι ταύρου - δεν θα τρελαθούν οι μαχητές!
  Και εδώ συνέτριψε ξανά πολλούς μαχητές.
  Ο Oleg Rybachenko γκρίνιαξε:
  - Ο, τι χρειάζεσαι! Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι, σπάζοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Μεγάλο και κουλ κορίτσι!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που θα δαγκώσει οποιονδήποτε!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα θα εξαπολύσει μια δολοφονική.
  Η Σβετλάνα στη μάχη δεν είναι κατώτερη από τους αντιπάλους. Όχι κορίτσι, αλλά να τελειώνω με μια τέτοια μάγισσα στις φλόγες.
  Και ουρλιάζει:
  - Τι γαλάζιος ουρανός!
  Ο Augustine, ελευθερώνοντας μια λεπίδα με το γυμνό της πόδι, κόβοντας τον πυργίσκο του τανκ, επιβεβαίωσε:
  - Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας!
  Η Σβετλάνα, τεμαχίζοντας εχθρούς και καταρρίπτοντας αεροπλάνα, κελαηδούσε:
  - Ένας ανόητος δεν χρειάζεται μαχαίρι ....
  Η Ζόγια έτριξε, πετώντας βελόνες με τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της:
  - Θα του πεις ψέματα από τρία κουτιά!
  Η Νατάσα, κόβοντας τους Ναζί, πρόσθεσε:
  - Και κάνε μαζί του μια δεκάρα!
  Και οι πολεμιστές θα πάρουν και θα πηδήξουν. Είναι τόσο αιματηροί και ψύχραιμοι. Γενικά, έχουν πολύ ενθουσιασμό.
  Ο Oleg Rybachenko φαίνεται πολύ κομψός στη μάχη.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό και ο τύπος έχει ενδιαφέρον ...
  Το ιδιοφυές αγόρι εκτόξευσε με το πόδι του κάτι που έμοιαζε με έλικα ελικοπτέρου. Έκοψε μερικές εκατοντάδες κεφάλια από τους Ναζί και τα τανκς, τσίριξε:
  - Αρκετά σπορ!
  Και τα δύο - ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πλήρη ανοιχτή διακόσμηση.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας καφέ στρατιώτες, γάργαρε:
  - Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη για εμάς!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε απαντώντας:
  - Σκοτώνουμε τους πάντες - με γυμνά πόδια!
  Το κορίτσι είναι πράγματι τόσο ενεργός τερματιστής.
  Η Νατάσα τραγούδησε στην επίθεση:
  - Ιερός πόλεμος!
  Και ο πολεμιστής εκτόξευσε ένα αιχμηρό δίσκο-μπούμερανγκ. Πέταξε σε ένα τόξο, έκοψε πολλούς Ναζί και πύργους δεξαμενών.
  Ο Ζόγια πρόσθεσε, συνεχίζοντας την εξόντωση:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και νέες βελόνες πέταξαν από τα γυμνά πόδια της. Και χτύπησαν πολλά μαχητικά και αεροσκάφη.
  Το ξανθό κορίτσι είπε:
  - Ματ ο αντίπαλος!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Ο Αυγουστίνος, κουνώντας τα πόδια της και πετώντας σβάστικες με αιχμηρές άκρες, γάργαρε:
  - Αυτοκρατορική σημαία εμπρός!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα, συντρίβοντας τους Ναζί:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Και τώρα ένας δίσκος πετάει από τα γυμνά πόδια των πολεμιστών. Το κρέας σκίζεται και οι πύργοι των δεξαμενών γκρεμίζονται.
  Και ουρλιάζει πάλι:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει!
  Η Νατάσα πέταξε στον αέρα. Διέλυσε αντιπάλους και φτερωτούς γύπες και εξέδωσε:
  -Είμαστε λύκοι, τηγανίστε τον εχθρό!
  Και από τα γυμνά της δάχτυλα θα πετάξει ένας πολύ θανατηφόρος δίσκος.
  Το κορίτσι μάλιστα στρίβει εκστασιασμένο.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Οι γόβες μας αγαπούν τη φωτιά!
  Ναι, τα κορίτσια είναι πραγματικά σέξι.
  Ο Oleg Rybachenko γάργαρε:
  - Α, νωρίς, δίνει ασφάλεια!
  Και έκλεισε το μάτι στους πολεμιστές. Γελούν και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους ως απάντηση.
  Η Νατάσα έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Στον κόσμο μας δεν υπάρχει χαρά, χωρίς αγώνα!
  Το αγόρι απάντησε:
  "Κάποιες φορές το να τσακώνεσαι δεν είναι ούτε διασκεδαστικό!"
  Η Νατάσα συμφώνησε:
  - Αν δεν υπάρχει δύναμη, τότε ναι ...
  Αλλά εμείς οι πολεμιστές είμαστε πάντα υγιείς!
  Το κορίτσι πέταξε βελόνες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ανατίναξε μια μάζα από τανκς και τραγούδησε:
  - Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Και έτοιμος για δράση!
  Μετά από αυτό, η Νατάσα έκοψε ξανά τους εχθρούς, κατεδαφίζοντας τους πύργους των δεξαμενών.
  Η Ζόγια είναι ένα πολύ γρήγορο μωρό. Εδώ εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι στους Ναζί. Και έσκισε μερικές χιλιάδες από μια έκρηξη.
  Μετά ψέλλισε:
  - Μη σταματάς, οι γόβες μας αστράφτουν!
  Και ένα κορίτσι με δαντέλα μάχης!
  Ο Αυγουστίνος στη μάχη επίσης δεν είναι αδύναμος. Αλωνίζοντας λοιπόν τους Ναζί. Σαν από δέσμη αλυσίδων χτυπάει άουτ.
  Και κόβοντας τους αντιπάλους - τραγουδάει:
  - Προσοχή, θα είναι χρήσιμο
  Θα γίνει πίτα το φθινόπωρο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος πραγματικά οργώνει στη μάχη σαν διάβολος σε ταμπακιέρα.
  Και να πώς παλεύει η Σβετλάνα. Και οι Ναζί το παίρνουν από αυτήν.
  Και αν χτυπήσει, θα χτυπήσει.
  Από αυτό πετούν αιματηρές πιτσιλιές.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε σκληρά όταν πέταξαν μεταλλικές πιτσιλιές από το γυμνό της πόδι, που έλιωσαν τα κρανία και τους πύργους των δεξαμενών:
  - Δόξα στη Ρωσία, πολύ ακόμη δόξα!
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Εδώ τα κορίτσια ανέλαβαν τους Ναζί. Έτσι κόβονται και τεμαχίζονται. Όχι πολεμιστές, αλλά πραγματικά πάνθηρες που έχουν σπάσει την αλυσίδα.
  Ο Όλεγκ βρίσκεται στη μάχη και επιτίθεται στους Ναζί. Τους χτυπάει χωρίς οίκτο, κόβει τα τανκς και τσιρίζει:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τον καφέ στρατό και κόβοντας τα τανκς, σήκωσε:
  Είμαστε σαν ταύροι!
  Η Νατάσα το πήρε και ούρλιαξε, κόβοντας τους καφέ μαχητές μαζί με τα τανκς:
  - Το ψέμα είναι εκτός ελέγχου!
  Η Ζόγια διέλυσε τους Ναζί, τσίριξε:
  - Όχι, όχι από τα χέρια!
  Κι αυτός θα πάρει και θα βγάλει αστερίσκο με το γυμνό του πόδι και θα τελειώσει πολλούς φασίστες.
  Η Νατάσα το πήρε και τσίριξε:
  - Η τηλεόρασή μας είναι ανοιχτή!
  Και μια δολοφονική δέσμη βελόνων πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Ζόγια, καταστρέφοντας επίσης τους Ναζί και τα τανκς τους, τσίριξε:
  - Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι τέτοια ρίψη που οι κύκλοι θολώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό είναι ένα κορίτσι - σκέτη εξόντωση των αντιπάλων.
  Το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα εκτοξεύσει τρία μπούμερανγκ. Και τα πτώματα από αυτό έγιναν ακόμη περισσότερα.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά θα δώσει:
  - Δεν θα δώσουμε έλεος στον εχθρό! Θα υπάρχει πτώμα!
  Και πάλι το θανατηφόρο πράγμα πετάει από το γυμνό τακούνι.
  Ο Αυγουστίνος επίσης πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Μόνο όχι ένα πτώμα, αλλά πολλά!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και περπάτησε ξυπόλητη μέσα από τις ματωμένες λακκούβες. Και σκότωσε πολλούς Ναζί.
  Και πώς βρυχάται:
  - Μαζική δολοφονία!
  Και τώρα θα χτυπήσει το κεφάλι του στον στρατηγό των Ναζί. Σπάστε το κρανίο του και δώστε έξω:
  - Μπανζάι! Θα πας στον παράδεισο!
  Η Σβετλάνα είναι πολύ έξαλλη στην επίθεση, ειδικά όταν γκρεμίζει τανκς, τσιρίζει:
  - Δεν θα γλυτώσεις!
  Και καμιά δεκαριά βελόνες πετούν από τα γυμνά της δάχτυλα. Καθώς διαπερνά τους πάντες, τα αεροπλάνα καταρρέουν. Και πολύ ακόμη και ο πολεμιστής προσπαθεί να τεμαχίσει και να σκοτώσει.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Ένδοξο σφυρί!
  Και το αγόρι ρίχνει επίσης ένα τόσο δροσερό αστέρι με τη μορφή σβάστικας με το γυμνό του πόδι. Περίπλοκο υβρίδιο.
  Και η μάζα των Ναζί κατέρρευσε.
  Ο Όλεγκ βρυχήθηκε:
  - Μπανζάι!
  Και το αγόρι βρίσκεται ξανά σε άγρια επίθεση. Όχι, απλά βρέχει από δύναμη και τα ηφαίστεια γουργουρίζουν!
  Η Μαργαρίτα εν κινήσει. Θα σκίσει την κοιλιά όλων.
  Ένα κορίτσι με το πόδι της θα πετάξει πενήντα βελόνες ταυτόχρονα. Και η μάζα σκοτώθηκε από κάθε λογής εχθρούς, χτυπήθηκαν τανκς και αεροπλάνα.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με όρους κέφι:
  - Ενα δύο! Η θλίψη δεν είναι πρόβλημα!
  Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεστε!
  Κρατήστε τη μύτη και την ουρά ψηλότερα με ένα σωλήνα.
  Να ξέρεις ότι ένας αληθινός φίλος είναι πάντα μαζί σου!
  Αυτή είναι μια τόσο επιθετική εταιρεία. Το κορίτσι χτυπάει και ουρλιάζει:
  "Ο Πρόεδρος του Δράκου θα γίνει πτώμα!"
  Η Νατάσα στη μάχη είναι απλώς ένα είδος εξολοθρευτή. Και βρυχάται γάργαρα:
  - Μπανζάι! Αποκτήστε το γρήγορα!
  Και μια χειροβομβίδα πέταξε από το γυμνό της πόδι. Και οι Ναζί είναι σαν καρφιά. Και θα συντρίψει πολλούς μαστόδοντες και φτερωτές, κολασμένες μηχανές.
  Εδώ είναι ο πολεμιστής! Σε όλους τους πολεμιστές - ένας πολεμιστής!
  Ο Ζόγια είναι επίσης στην επίθεση. Τόσο εξαγριωμένη σκύλα.
  Και το πήρε και γουργούρισε:
  - Ο πατέρας μας είναι ο ίδιος ο Λευκός Θεός!
  Και κόβει τριπλό μύλο στους Ναζί!
  Και ο Αυγουστίνος φώναξε πίσω:
  - Και ο θεός μου είναι μαύρος!
  Πράγματι, η κοκκινομάλλα είναι η ίδια η ενσάρκωση της εξαπάτησης και της κακίας. Για τους εχθρούς, φυσικά. Και για φίλους, είναι αγαπημένη.
  Και πώς με γυμνά δάχτυλα θα πάρει και θα πετάξει. Και πολλοί σωροί πολεμιστών της καφέ αυτοκρατορίας, καθώς και τα τανκς και τα αεροσκάφη τους.
  Η κοκκινομάλλα φώναξε:
  - Η Ρωσία και ο μαύρος Θεός είναι πίσω μας!
  Ένας πολεμιστής με πολύ υψηλές δυνατότητες μάχης. Όχι, κάτω από αυτό είναι καλύτερα να μην ανακατεύεστε. Όπως σκίζονται οι πύργοι των τανκς και τα φτερά των φασιστικών αεροσκαφών.
  Ο Αυγουστίνος σφύριξε:
  - Θα συντρίψουμε όλους τους προδότες σε σκόνη!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του. Ναι, αυτό το φλογερό κορίτσι δεν είναι ακριβώς κάτι που μπορεί να δώσει ειρήνη. Εκτός κι αν η ειρήνη είναι θανατηφόρα!
  Η Σβετλάνα, συντρίβοντας τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Θα σε βάλουμε στην ουρά!
  Ο Αυγουστίνος επιβεβαίωσε:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Και από τα ξυπόλυτά της πετάει ξανά το δώρο του ολοκληρωτικού αφανισμού! Και τόσα πολλά τανκς και αεροπλάνα εξερράγησαν σε μικρά τσιπ ταυτόχρονα.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε ως απάντηση:
  - Θα γίνει ένα πλήρες banzai!
  Ο Αυγουστίνος, σκίζοντας τους Ναζί με γυμνά χέρια, κόβοντάς τους με σπαθιά και πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταστρέφοντας τανκς και αεροπλάνα αμέσως, εξέδωσε:
  - Εν ολίγοις! Με λίγα λόγια!
  Η Νατάσα, καταστρέφοντας τους καφέ πολεμιστές, τσίριξε:
  - Με λίγα λόγια - μπαντζάι!
  Και ας κόψουμε τους αντιπάλους με άγρια πίκρα.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους αντιπάλους, εξέδωσε:
  - Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κινέζικο,
  Και το ντεμπούτο, πιστέψτε με, είναι ταϊλανδέζικο!
  Και πάλι, ένας αιχμηρός δίσκος κοπής μετάλλων πέταξε από το γυμνό πόδι του αγοριού. Έκοψε και τους πυργίσκους των τανκς και τις ουρές του αεροσκάφους.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους πολεμιστές της καφέ αυτοκρατορίας και την πανοπλία των τανκς, τραγούδησε:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Ας μην αστειευόμαστε με αυτό -
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Έκαναν καλή δουλειά τότε με τους Ναζί... Και η Σοβιετική Ρωσία νίκησε την καφέ αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια της εισβολής στη Μόσχα.
  Ο πόλεμος δεν είχε τελειώσει ακόμα, αλλά η ΕΣΣΔ είχε ήδη την ευκαιρία να νικήσει τους ίδιους τους Ναζί. Έτσι οι έξι έπρεπε και πάλι να διακόψουν την εκτέλεση της σούπερ και δροσερής αποστολής τους.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε ακόμη και αντίο.
  Είμαστε πρωτοπόροι - ήρωες της Πατρίδας,
  Ποιοι γεννήθηκαν στα ζώδια του Οκτωβρίου...
  Δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή για τη Ρωσία,
  Να δοξαστείς με το κόκκινο λάβαρο του βασιλιά!
  
  Αγαπάμε και ξέρουμε να παλεύουμε σκληρά,
  Οι Ναζί έσπασαν με ζήλο τα κέρατα ...
  Έχουμε χειροβομβίδες σε μια ευρύχωρη τσάντα,
  Η ζωή δεν είναι ακριβή για εμάς τους πρωτοπόρους!
  
  Αγαπάμε την αγία μας Πατρίδα,
  Τι δημιούργησε ο τρομερός κομμουνισμός...
  Εδώ είναι ένα κορίτσι της Κομσομόλ που περπατά ξυπόλητη μέσα στο χιόνι,
  Και ο φασίστας θέλει να μας ρίξει κάτω!
  
  Πολέμησα με ζήλο με τον ναζισμό κοντά στη Μόσχα,
  Και κουρέψαμε όλους τους εχθρούς με ένα δρεπάνι...
  Γιατί δόθηκε αυτή η Βέρμαχτ στους Ρώσους,
  Θα τον χτυπήσω με τη γροθιά μου!
  
  Είμαι πρωτοπόρος και υπό τη μεγάλη Μόσχα,
  Πολέμησε σαν γίγαντας πολεμιστής...
  Σταμάτησε την άγρια επίθεση του φασισμού,
  Έχουμε ένα Λόρδο Ανώτατο Είδος!
  
  Δεν υπάρχουν άκρα στην αναβίωση της Ρωσίας,
  Μεγάλε Στάλιν, μας σήκωσε από τα γόνατα...
  Svarog ο μεγάλος, ο υψηλότερος μεσσίας,
  Και το λαμπερό ιδανικό της Lada!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι, αγόρια, κορίτσια,
  Μας αρέσει να πολεμάμε - αυτό είναι το πεπρωμένο μας ...
  Και η φωνή ενός μέλους της Komsomol είναι ηχηρή,
  Αν και επικρατεί αιματηρό χάος!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα του Svarog,
  Και ο κομμουνισμός άναψε το δρόμο...
  Οι πρωτοπόροι δεν χρειάζονται έναν κακό Θεό,
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να μας λυγίσει σε γροθιά!
  
  Έχουμε ένα δροσερό τανκ με κεκλιμένη πανοπλία,
  Είναι τόσο εύκολο για τον Fritz να μην διαρρεύσει,
  Με αγάπη στη Lada, αρχοντική κοπέλα,
  Για να μετατρέψετε ένα αρπακτικό σε παιχνίδι!
  
  Ο μαχόμενος λαός της Μόσχας υπερασπίστηκε,
  Και μετά ήταν το μεγάλο Στάλινγκραντ ....
  Θα δούμε σύντομα να δίνεται ο κομμουνισμός,
  Περάστε και μάθετε την παρέλαση στο Βερολίνο!
  
  Ναι, το Στάλινγκραντ είναι περήφανο για αυτή τη λέξη,
  Είμαστε ξυπόλητοι πρωτοπόροι σε μια χιονοστιβάδα...
  Θα σπάσουμε το κέρατο μιας ηλίθιας αγελάδας
  Και θα οδηγήσουμε τον Χίτλερ κατευθείαν στο φέρετρο!
  
  Να ξέρετε ότι η Πατρίδα δεν θα λυγίσει ποτέ,
  Η παρόρμησή της δεν συγκρατείται...
  Είθε ο ήλιος να λάμπει για πάντα πάνω από τη Ρωσία,
  Και ο ύπουλος κλέφτης θα τσακιστεί!
  
  Έδειξαν θάρρος στο Στάλινγκραντ,
  Καταφέραμε να σταματήσουμε τους Ναζί...
  Οι Ρώσοι έχουν τέτοια αναίδεια, ξέρετε,
  Και οι εχθροί θα πάνε μόνο μηδενικά!
  
  Η Ρωσία μπορεί να πετάξει στον Άρη
  Και δημιουργήστε διαφορετικό μεγαλείο...
  Και φυσικά όλα θα είναι πολύ ωραία,
  Αν και η ζωή είναι τόσο εύθραυστη όσο μια κλωστή από μετάξι!
  
  Το ρωσικό πνεύμα δεν ξέρει στις μάχες του φράγματος,
  Έχει τη δύναμη του Περούν...
  Περιμένουμε ανταμοιβές από τους θεούς,
  Και το στοιχείο λάμπει, πιστέψτε τον ρούνο!
  
  Με ποιον τρόπο το ρωσικό πνεύμα δεν γνωρίζει καμία ήττα;
  Πιστέψτε με, θα τα πατήσει όλα...
  Εμείς οι πρωτοπόροι θέλουμε εκδίκηση τόσο πολύ...
  Ανίκητος όπως ο στρατός της Πατρίδας!
  
  Έχουμε σχεδόν κερδίσει
  Ας υπάρχει φως στη δόξα του κομμουνισμού...
  Οι παππούδες μας πολέμησαν για την Πατρίδα,
  Σύντομα θα συναντήσουμε τη χαρά και το ξημέρωμα!
  
  Χωρίς μητέρα πατρίδα, δεν υπάρχουν ζωές για πρωτοπόρους,
  Θέλουν να πολεμήσουν για αυτήν...
  Και τι θέλετε κακοί κύριοι;
  Πρέπει να παρέχουμε ζωή σκλάβου;
  
  Όχι, ο Φύρερ των Ρώσων θα υποδουλωθεί,
  Θα τον τσακίσουμε σαν κούκλα...
  Μετά από όλα, οι ιππότες της Ρωσίας μπορούν να πολεμήσουν,
  Και το χρυσόφτερο χερουβείμ είναι μαζί μας!
  
  Δεν υπάρχουν πρόσωπα της Πατρίδας μας κάτω από τον κόσμο,
  Φλέγεται σαν το πιο λαμπερό αστέρι...
  Έχεις γίνει είδωλο για μένα,
  Δεν θα σε αποχωριστώ ποτέ!
  
  Είμαι πρωτοπόρος και ξυπόλητο αγόρι
  Αυτό με γυμνό τακούνι ορμάει μέσα στο χιόνι...
  Και κάπου ένα λευκό, χαριτωμένο κουνελάκι πηδάει,
  Ποιος θα σπάσει το κέρας του εχθρού!
  
  Ο πρωτοπόρος στη μάχη της αμφιβολίας δεν ξέρει,
  Δεν είναι κλόουν, αλλά ξέρεις τον εξολοθρευτή...
  Οι άγριοι φασίστες θα έρθουν, πιστέψτε την εκδίκηση,
  Και ο κομμουνισμός θα είναι ένας φωτεινός παράδεισος!
  
  Πώς θα έρθει η εποχή,
  Στο οποίο κάθε πολεμιστής από τη φάτνη...
  Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου πνοή
  Για να καταστρέψεις τους άγριους, γνώρισε τον κακό!
  
  Τα αστέρια του κομμουνισμού λάμπουν έντονα,
  Η εποχή του φωτός, δεν υπάρχει πιο όμορφη στον κόσμο ....
  Θα συντρίψουμε τον ζυγό του φασισμού,
  Και ο Χίτλερ θα είναι Ρώσος για δείπνο!
  
  Πιστεύουμε ότι τέτοιες χαλύβδινες δεξαμενές,
  Ότι το κέλυφος του πάνθηρα τους δεν θα διεισδύσει ...
  Ας κουνήσουμε ιώδιο στις πληγές του αγοριού μας,
  Και πάλι ο πρωτοπόρος ορμά γενναία στη μάχη!
  Λοιπόν, τι δυσκόλεψαν οι Ναζί,
  Δεν πίστευαν ότι μπορούσαμε απλώς να κερδίσουμε.
  Προφανώς γνωρίζουμε τον κομμουνισμό για χιλιόμετρα,
  Και μπορούμε να νικήσουμε τη Βέρμαχτ αστειευόμενη!
  
  Στο όνομα της πανίσχυρης πατρίδας μας,
  Ένας περήφανος πρωτοπόρος μπαίνει στην επίθεση...
  Αν και τα σύννεφα κρέμονται πάνω από την Πατρίδα,
  Ας δώσουμε το νικητήριο παράδειγμα για όλους!
  
  Πιστέψτε ότι ο εχθρός δεν θα σταματήσει το όνειρο,
  Θα νικήσουμε ξανά όλους τους φασίστες...
  Το κακό δεν θα πιστέψει να βασιλέψει στο θρόνο,
  Θα δημιουργήσουμε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων!
  
  Όλα θα πάνε καλά στην Πατρίδα, ξέρεις
  Είμαι αγόρι, αλλά σε μάχη όπως ο Ρομπέν των Δασών,
  Στην αρχή γρατσούνιζα μόνο το γραφείο,
  Και τώρα πολύ ακόμη και πιστεύω cool!
  
  Η Ρωσία μπορεί να σκίσει τους Ναζί με μια ξιφολόγχη,
  Θα νικήσει κάθε στρατό...
  Και οι πρωτοπόροι ζουν κάτω από τον κομμουνισμό...
  Άλλωστε, η φιλία μας είναι δυνατός μονόλιθος!
  
  Δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτα στον Fritz,
  Μπορούμε να νικήσουμε τους εχθρούς κάνοντας πλάκα...
  Και έτσι νικήσαμε τους Ναζί με ένα κλομπ,
  Μια χιονοθύελλα βρυχάται, στριφογυρίζοντας το χιόνι σε ανεμοστρόβιλους!
  
  Η Ρωσία δεν ξέρει ότι οι Ναζί γνωρίζουν έλεος,
  Είναι ανίκητη δυνατή...
  Θα βάλουν μια σπαθιά γερά στο λαιμό των καθάρματα,
  Και ο Σατανάς θα καταστραφεί!
  
  Μην πιστεύετε ότι ο Χίτλερ είναι ανίκητος,
  Αν και η δύναμη της κόλασης, θεωρήστε συγκεντρωμένα τα πάντα ...
  Όταν ο λαός και το κόμμα είναι ενωμένοι,
  Οι άνθρωποι της Βέρμαχτ μας σκίστηκαν!
  
  Η Ρωσία είναι διάσημη εδώ και αιώνες ως άγιος,
  Έσπασε τους Tigers σαν μέταλλο...
  Απλώστε από άκρη σε άκρη,
  Μόνο ένας νέος ονειρευόταν μια τέτοια χώρα!
  
  Κερδίσαμε σαν γίγαντες
  Οι ψιλοκομμένοι αντίπαλοι ξέρουν με σπαθί ...
  Εμείς οι Ρώσοι είμαστε ανίκητοι στις μάχες,
  Θα νικήσουμε τους αντιπάλους της Πατρίδας!
  
  Πιστέψτε με, τίποτα δεν θα μας σταματήσει
  Και ξέρεις ότι τίποτα δεν θα κερδίσει...
  Θα θάψουμε τον Φύρερ στο κεφάλι,
  Έχουμε ένα κοφτερό σπαθί και μια ατσάλινη ασπίδα!
  
  Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει πιο όμορφη Ρωσία,
  Θα έχει μια εποχή φωτός για αιώνες...
  Όλες οι γενιές θα είναι ειρήνη και ευτυχία,
  Η Πατρίδα χρειάζεται γερό χέρι!
  
  Όταν λοιπόν παίζεις στο Βερολίνο,
  Ας αλείψουμε τη Βέρμαχτ σαν στάχτη στο αίμα...
  Αυτή θα είναι η ώρα των συνόρων του παραδείσου,
  Και μαζί με το Lada η αγάπη βασιλεύει!
  
  ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΝΚΑ ΡΑΖΙΝ
  Ένα αγόρι περίπου δεκατριών ετών συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του. Ο Old Man είναι κατανοητό ένας πολύ γνωστός επαναστάτης που έχυσε ρυάκια αίματος. Όμως ο γιος είναι ακόμα παιδί. Ποια να τον ρωτήσω.
  Αλλά ο βοηθός του Κορνίλ αντιμετώπιζε διαφορετικά τον πρώην στρατιωτικό αταμάν. Και προσφέρθηκε να ανακρίνει το αγόρι με πάθος - και ξαφνικά ξέρει πού βρίσκονται οι θησαυροί του πατέρα του.
  Ο γιος της Στένκα Ραζίν μεταφέρθηκε στο κελάρι βασανιστηρίων. Το αγόρι προσπάθησε να κοιτάξει ίσια και να κρατηθεί περήφανα. Κι ας ήταν τρομακτικό μέσα. Τα βασανιστήρια είναι κρεμασμένα, το τζάκι ανάβει. Δήμιοι με κόκκινα κράνη.
  Ο Σαμόσα πήγε στο αγόρι, του άπλωσε το χέρι, του κούνησε τον γιακά και τον ρώτησε απειλητικά:
  - Πες μου πού έκρυψε τους θησαυρούς ο τιάτκα, άφησέ τον να φύγει ελεύθερος. Όχι - θα βασανίσουμε!
  Ο Γκρίσκα, ο γιος της Στένκα Ραζίν, απάντησε γενναία:
  - Δεν θα σου πω τίποτα! Και ακόμα περισσότερο για εσάς!
  Η Σαμόσα γάβγισε:
  - Βασανίστε το αγοροκόριτσο!
  Και τράβηξε προσωπικά το γιακά, σκίζοντας το καφτάνι από το αγόρι. Ο Γκρίσκα γδύθηκε και σύρθηκε στο ράφι. Το αγόρι προσπάθησε απεγνωσμένα να κλωτσήσει. Αλλά έμπειροι δήμιοι με ένα χτύπημα στο λαιμό ακινητοποίησαν τον Grishka. Μετά κάρφωσαν τα χέρια του πίσω και άρχισαν να τον σηκώνουν από το σχοινί. Το αγόρι έτριψε τα δόντια του. Ο δήμιος άρπαξε το αγόρι από τον κορμό και το τίναξε, στρίβοντας τις αρθρώσεις του. Ο Γκρίσκα ανέπνευσε βαριά, αλλά συγκράτησε ένα κλάμα.
  Ο διάκονος, υπαγόρευσε στους γραμματείς, βρήκε:
  - Πες στον κλέφτη, πού έκρυψε τους θησαυρούς ο πεθερός σου.
  Το αγόρι απάντησε με περιφρόνηση στη φωνή του:
  "Ακόμα κι αν ήξερα, δεν θα έλεγα!
  Ο Samosa διέταξε τον δήμιο:
  - Ορμος! Δέκα χτυπήματα με προσοχή!
  Ο δήμιος χτύπησε σταθερά. Το σώμα της Γκρίσκα έτρεμε. Στο δέκατο χτύπημα, ο βασανιστής πάγωσε. Και κοίταξε τη Σαμόσα. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, το αγόρι ήταν σιωπηλό, δαγκώνοντας τα χείλη του.
  Dyak, μπερδεμένος:
  - Πες κλέφτη, πού έκρυψε τους θησαυρούς η τιάτκα;
  Ο Γκρίσκα φώναξε:
  - Δεν θα πω!
  Η Σαμόσα γρύλισε:
  - Πέντε χτυπήματα χωρίς αποθήκευση!
  Ο δήμιος έφερε στο αγόρι ένα χτύπημα με μια κούνια, τινάζοντας ολόκληρο το σώμα του. Ο Γκρίσκα ούρλιαξε, αλλά δάγκωσε τα χείλη του. Ακολούθησε δεύτερο χτύπημα. Επίσης τολμηρό και δυνατό. Ο Γκρίσκα συνέχισε να είναι σιωπηλός. Και πάλι το τρίτο χτύπημα, αίμα έσταζε από το κομμένο δέρμα.
  Η Σαμόσα συνοφρυώθηκε με τον τρόπο που μαστίγονταν το αγόρι. Φυσικά, ο γιος μπορεί να μην ήξερε πού έκρυψε η Στένκα τον θησαυρό. Και μάλιστα, ίσως, πραγματικούς θησαυρούς. Αλλά το αγόρι πρέπει να ανακριθεί. Και του αφαιρέσαμε μυστικά.
  Μετά το πέμπτο εγκεφαλικό, το αίμα έσταζε ενεργά.
  Ο διάκονος επανέλαβε την ερώτηση. Ο Γκρίσκα ήταν σιωπηλός.
  Η Samosa διέταξε:
  - Κάψε του τη φτέρνα.
  Ο δήμιος έβγαλε ένα κομμάτι πυρωμένο σίδερο και το έφερε στα γυμνά πέλματα του αγοριού. Ανατρίχιασε, στράφηκε και .... έχασε τις αισθήσεις του.
  Η Adala σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να αφήσει τον Peter να το περάσει αυτό, ώστε να μην σκοτώσει τον άοπλο και τον ηλικιωμένο. Ο Πέτρος δεν τα πήγε καλά. Και πώς θα ήταν σε μια πραγματική μάχη επαφής; Δεν θα ήσουν ντροπαλός;
  Παρεμπιπτόντως, ο γιος της Στένκα Ραζίν, ο Γκρίσκα, ήξερε πού ήταν κρυμμένος ένας από τους θησαυρούς του πατέρα του, αλλά ήταν σιωπηλός. Τον έφεραν στον εαυτό του ρίχνοντας έναν κουβά με παγωμένο νερό. Τότε ο Samosa διέταξε:
  - Καυτηριάστε το δεύτερο τακούνι με σίδερο!
  Αυτή τη φορά το αγόρι δεν λιποθύμησε, προσπάθησε να συσπαστεί, αλλά τα γυμνά πόδια του Grishka πιάστηκαν στο μπλοκ.
  Ο Σαμόσα σφύριξε:
  - Άλλες πέντε βλεφαρίδες, καμία φροντίδα!
  Μετά το πέμπτο χτύπημα, το λαμπερό κεφάλι του αγοριού τινάχτηκε και ο Grishka έχασε τις αισθήσεις του.
  Ένας έμπειρος υπάλληλος στην επιχείρηση βασανιστηρίων συμβούλεψε:
  - Αφήστε τον να φύγει! Το παιδί ακόμα γέρνει πίσω!
  Ο Σαμόσα είπε αυστηρά:
  - Πάρε το κουτάβι! Σκουπίστε το με βότκα και βάλτε το στο κρεβάτι... Αφήστε το! Αύριο θα συνεχίσουμε τα βασανιστήρια!
  Ο Grishka αφαιρέθηκε από το ράφι και τα κοψίματα τρίβονταν με ένα μείγμα αλκοόλης και νερού. Το αγόρι συσπάστηκε: η βότκα καίγεται. Στη συνέχεια, στον Grishka δόθηκε ζεστός ζωμός και τον έκλεισαν σε ένα θερμαινόμενο κελί. Αλλά για κάθε ενδεχόμενο, έδεσαν το αγόρι από το λαιμό με μια αλυσίδα και το άφησαν να κοιμηθεί. Το αγόρι κοιμόταν στο στομάχι του, το κρεβάτι ήταν μαλακό. Βασανιζόμενα από τους δήμιους, τα θύματα συχνά πεθαίνουν και ο Σαμόσα ήθελε να μάθει πού είχε κρύψει ο Στένκα τους θησαυρούς του.
  Αφού άφησε τον Grishka να πάει και να κοιμηθεί, την επόμενη μέρα το αγόρι σύρθηκε ξανά στο θάλαμο βασανιστηρίων. Το έβαλαν ξανά στο ράφι. Οι ήδη τεντωμένες αρθρώσεις του Grishka έγιναν πιο επώδυνες. Στα πόδια των αγοριών κρέμονταν βάρη. Για να τεντωθούν περισσότερο οι μύες. Τότε ο δήμιος, χαμογελώντας, έφερε ένα πυρωμένο σίδερο και το έβαλε στο στήθος του Γκρίσκα. Το αγόρι έσφιξε τα δόντια του από φρικτό πόνο.
  Η Samosa φώναξε:
  - Μίλα κλέφτη!
  Μύριζε κάψιμο. Η μυρωδιά του ψητού κρέατος εντάθηκε. Τα μάτια της Γκρίσκα γύρισαν από το σοκ του πόνου και το αγόρι έχασε ξανά τις αισθήσεις του. Ο δήμιος έβγαλε το σίδερο από το στήθος του και είπε:
  - Ένα δυνατό παλικάρι...
  Η Σαμόσα γρύλισε:
  - Είναι απαραίτητο να το χωρίσετε ... Μαγκάλι στα πόδια!
  Ο δήμιος άλειψε τα πέλματα του αγοριού με λάδι και από μακριά άναψε ένα μαγκάλι. Οι ήδη καψαλισμένες φτέρνες ήταν πολύ επώδυνες. Το αγόρι ανέπνεε βαριά. Έριξε ένα μείγμα ιδρώτα και αίματος, έτριξε τα δόντια του, αλλά έμεινε σιωπηλός. Αν και του στοίχισε ακριβά. Οι προσπάθειες ήταν απέλπιδες.
  Η Σαμόσα γρύλισε άγρια:
  - Θα μιλήσεις! Γεια σου, μπέη!
  Ο δήμιος εξαπέλυσε χτυπήματα στον Grishka. Στο δέκατο χτύπημα, το κεφάλι του αγοριού πετάχτηκε άτονα και κατέρρευσε. Το αγόρι δεν συνήλθε αμέσως, ακόμη και αφού του χύθηκε ένας κουβάς νερό. Ο Σάμος χτύπησε τον Γκρίσκα στο πρόσωπο και διέταξε:
  - Περισσότερο beat!
  Ο Δούκας παρατήρησε:
  - Οι γυμνοί θα πεθάνουν ....
  Η Σαμόσα γρύλισε:
  - Καλό! Βγάλτε τον από το ράφι! Συνεχίστε αύριο!
  Ο Grishka αφαιρέθηκε ξανά από τη συσκευή βασανιστηρίων και μεταφέρθηκε στο δωμάτιο. Το αγόρι πάλεψε και συσπάστηκε. Έπεσα σε έναν βαρύ, παραληρηματικό ύπνο. Μετά ξύπνησε και έκλαψε. Μόλις όμως εμφανίστηκε ο δεσμοφύλακας, σώπασε και τον κοίταξε θυμωμένος. Έριξε ψωμί με κβας στο παιδί. Το αγόρι δεν είχε καμία πιθανότητα να ξεφύγει, ειδικά από τη στιγμή που ήταν αλυσοδεμένο από το λαιμό.
  Την επόμενη μέρα, ο Grishka βασανίστηκε λίγο διαφορετικά. Με σήκωσαν στο ταβάνι, σηκώνοντας τα χέρια τους στο ράφι και μετά με άφησαν να φύγω. Τόσο άγριος πόνος
  σταματά να αναπνέει. Το αγόρι ανασηκώθηκε τρεις φορές μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.
  Μετά από αυτό, ο δήμιος ξαναχτύπησε με ένα μαστίγιο και έκαψε το στομάχι με ένα καυτό σίδερο. Έχοντας βασανίσει εξονυχιστικά το αγόρι, αφέθηκε ελεύθερος και οδηγήθηκε στο κελί. Οι δήμιοι δεν κατάφεραν τίποτα.
  Την επόμενη μέρα, ο Γκρίσκα τραβήχτηκε σε ένα ράφι, ένα μαγκάλι άναψε κάτω από τα γυμνά πόδια του και καυτό σύρμα χτυπήθηκε στην πλάτη και στους γλουτούς του. Το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του πολλές φορές κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων, αλλά συνήλθε. Μέχρι που κουράστηκαν και οι ίδιοι οι δήμιοι, σταματώντας τα βασανιστήρια.
  Την επόμενη μέρα, το αγόρι τεντώθηκε και ο δήμιος άρχισε να σπάει τα δάχτυλα των ποδιών του με καυτές λαβίδες και επίσης να συνθλίβει τα πλευρά του. Ο Γκρίσκα ούρλιαξε πολλές φορές, αλλά οι απαιτήσεις να πει κάτι απαντήθηκαν χαμηλώνοντας.
  Και πάλι δέχτηκε ένα μαστίγιο.
  Πέρασαν δύο εβδομάδες. Το παιδικό σώμα του Grishka έχει ήδη εξαντληθεί από τα βασανιστήρια. Ο πόνος είναι παντού. Ούτε αίμα έμεινε, ούτε φλέβα ανέγγιχτη από τον πόνο. Στην αρχή, όταν τον χτύπησαν και τον έκαψαν, θέλησε να ορμήσει και να καταπνίξει τις εκρήξεις στο σώμα του. Όταν όμως ο πόνος κατέκλυσε όλη την ουσία, θαμπώθηκε.
  Ο ίδιος ο Samosa είδε ότι οι πιθανότητες του Grishka να χτυπήσει κάτι έσβηνε μπροστά στα μάτια του. Οι δήμιοι δοκίμασαν μια νέα θεραπεία. Βρήκαμε αλεύρι. Τα μαλλιά του Γκρίσκα ξυρίστηκαν και κρύο νερό άρχισε να στάζει στην κορυφή του κεφαλιού του. Τα βασανιστήρια είναι βάναυσα και αποτελεσματικά. Μετά από λίγες ώρες, νιώθεις σαν να εκρήγνυνται βόμβες στον εγκέφαλο. Ο Γκρίσκα ήταν σχεδόν τυφλός και κωφός. Δεν άκουγε πια τα λόγια που έλεγε ο δήμιος και η Σαμόσα.
  Τα παράτησαν, και πάλι σύρθηκαν στο ράφι. Μη συνειδητοποιώντας ότι οποιοσδήποτε πόνος για το αγόρι ήταν μόνο μια παρηγοριά - αποσπώντας την προσοχή από ένα πιο τρομερό έλκος στον εγκέφαλο.
  Από τη φωτιά και οι βλεφαρίδες λαμπρύνονταν στα μάτια.
  Ο Γκρίσκα συνήλθε και μπόρεσε να δει τους δήμιους. Εδώ ο βασανιστής βάζει βάρη στο μπλοκ στο οποίο σφίγγονταν τα πόδια του αγοριού. Ο πόνος στα χέρια και στους ώμους χειροτερεύει, αλλά αποσπά την προσοχή από την κόλαση στον εγκέφαλο.
  Ο Samosa βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του. Είναι κοκκινομάλλης, με γένια:
  - Πες στο κουτάβι, που έκρυψε θησαυρούς ο πατέρας!
  Ο Γκρίσα κουνάει το κεφάλι του. Σε απάντηση, ακολουθεί ένα χτύπημα που κουνάει το σώμα, χτύπησαν δυνατά. Ένας άλλος δήμιος, κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού, ζεσταίνεται στο ράφι. Ανατριχιαστικό, αλλά όχι τόσο τρομακτικό.
  Εδώ είναι ο Κορνίλα, ο νονός της Στένκα Ραζίν και πρώην αρχηγός του στρατού. Ηλικιωμένος, με γκρίζα γενειάδα. Στο βλέμμα του φαίνεται ακόμη και μια φαινομενική συμπάθεια για ένα βασανισμένο παιδί. Κοντά στέκεται ένας μπογιάρ με καπέλο κάστορα. Είναι ξεκάθαρα ζεστός στο θάλαμο βασανιστηρίων. Και στο πρόσωπο ενός ξεκάθαρου ενδιαφέροντος για το βασανιστήριο του αγοριού. Τα βασανιστήρια συνεχίζονται. Ο Grishka ένιωσε ξαφνικά ένα κύμα δύναμης μέσα του και τραγούδησε:
  Είσαι ο Ραζίν ο βασιλιάς και ο πατέρας μου,
  Σήκωσε τον λαό ενάντια στον ζυγό...
  Πιστεύω ότι τα βάσανα θα τελειώσουν
  Θα υπάρχουν μπογιάρες, μόνο μαστίγια και ένα σύκο!
  
  Ο αγρότης, ο εργάτης είναι τώρα κάτω από τον ζυγό,
  Ο απλός προλετάριος συνθλίβεται από τα μπογιάρα...
  Αλλά πιστεύω ότι θα σαρώσουμε όλους τους αιμοβόρους,
  Ας τραγουδήσουμε χίλιες άριες στην Πατρίδα μας!
  
  Μετά από όλα, σε κάθε αυλή το θύμα των αγοριών στενάζει,
  Παντού υπάρχουν πάσσαλοι και ένα ράφι ...
  Είναι ακόμα χειρότεροι, σκεφτείτε τον άπιστο,
  Βασανιστήρια, τράνταγμα στο μαρτύριο!
  
  Αλλά ο Ραζίν πέρασε από μάχες,
  Όλα τα απαραίτητα χέρια και μονοπάτια...
  Με νίκη ήρθε ο ελεύθερος Κοζάκος μας,
  Να σκίσει όλους τους βογιάρους παπάδες!
  
  Όχι, ξέρετε, αμφιβολίες, πιστέψτε μας,
  Άλλωστε είμαστε για τον λαό, χωρίς αμφιβολία...
  Τώρα έρχεται η ώρα της ενόρασης,
  Για τη δόξα των άλλων γενεών...
  
  Είστε ο Razin της ελευθερίας και της τιμής - ο ηγέτης,
  Περπατήσαμε στη Ρωσία μας...
  Θέλω να γίνεις κυρίαρχος μας,
  Και καλύτερα από τον παγκόσμιο μεσσία!
  
  Ναι, τότε πιστέψτε τη δικαιοσύνη
  Πάντα θα υπάρχει μια αχτίδα φωτός...
  Και θα υπάρξει ένα θηρίο που θα ξεσκίσει ένας δεσπότης,
  Ας περιμένουμε να ξημερώσει!
  
  Η μάχη είναι κάτω από το Simbirsk - ο αγώνας,
  Είμαστε εξαγριωμένοι βίαιοι πολεμιστές ξέρετε!
  Και πιστεύω ότι η μοίρα θα γίνει νικητής,
  Σας ζητώ να δώσετε μυαλό στα μπαρ!
  
  Αν και ο Ραζίν πέθανε ηρωικά στη μάχη,
  Αλλά στην αιωνιότητα το ιερό του πρόσωπο...
  Άλλωστε είναι χωρίς αμφιβολία ιππότης, καβαλάρης,
  Και θα είναι, πιστεύετε ότι το Κρεμλίνο σε μια στιγμή λαμβάνεται!
  
  Τέλος στη σκλαβιά και στον ζυγό των αγοριών,
  Και ο ήλιος θα ανατείλει πάνω από τον πλανήτη...
  Τα βάσανα, η εξαπάτηση θα εξαφανιστούν για πάντα,
  Και ο Ραζίν τραγουδιέται σε ποιήματα!
  Την ώρα που το αγόρι τραγουδούσε, όλοι, και οι δήμιοι και το "κοινό", πάγωσαν, άκουγαν. Αλλά στα τελευταία λόγια, ο Samosa εξερράγη και φώναξε στα πνεύμονά του:
  - Ορμος! Σκότωσέ τον!
  Ο δήμιος εξαπέλυσε μανιασμένα χτυπήματα στο αγόρι. Έχοντας ήδη τις αισθήσεις του, ο Grishka ψιθύρισε:
  - Ο λαός της Ρωσίας θα είναι ελεύθερος!
  Το αιμόφυρτο αγόρι σηκώθηκε από το ράφι και παρασύρθηκε. Ο Σαμόσα σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του και σφύριξε:
  - Αρκετά! Αρκετά με μας! Κερδίστε το κάθαρμα και τελειώστε με αυτό!
  Η Κορνίλα είπε αβέβαια:
  - Είναι σωστό να τετάρεις ένα παιδί; Ναι, ακόμα και δημόσια; Ίσως να τον στραγγαλίσει στο κελί;
  Ο Σαμόσα γρύλισε χτυπώντας τις φτέρνες του στο πάτωμα.
  - Δεν! Εκτέλεση! Και δημόσια - με τέταρτο!
  Ο μπόγιαρ επιβεβαίωσε σφίγγοντας τη γροθιά του:
  - Ας το έτσι! Εγκρίνω τη θανατική ποινή!
  Η Σαμόσα χαμογέλασε πονηρά.
  - Τροφοδοτούν τον Grishka! Θα βγάλουμε όλο τον σπόρο Razin!
  Εδώ η Adala αποσπάστηκε. Αναγκάζεται να δώσει την εντολή να πυροβολήσει. Και το Τορόντο χτυπιέται από βομβαρδιστικό πύραυλο είκοσι τόνων. Φέρνει θάνατο και φρίκη. Η Adala ακολουθεί τη φλογερή ουρά με το σαστισμένο βλέμμα της.
  Μακάρι να ήταν πιλότος. Πόσο υπέροχο και ρομαντικό. Εδώ είναι ένας τέτοιος πιλότος-επιδρομέας.
  Ο ουρανός είναι πολύ δροσερός.. Η κοπέλα έγειρε το κεφάλι της και άρχισε να θυμάται τουλάχιστον κάτι καλό. Όμως τίποτα δεν μου ήρθε στο μυαλό. Εκτός από την ιστορία για τον γιο της Στένκα Ραζίν.
  Το αγόρι ξάπλωσε στο κρεβάτι και στριμωγόταν στον ύπνο του, παραληρημένο. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς όταν ολόκληρο το σώμα σου είναι πληγωμένο και τα έλκη επίσης διαβρώνονται από το αλάτι και τη βότκα. Οι τελευταίες δεκαπέντε μέρες ήταν ένα μαρτύριο. Βασανιστήρια τη νύχτα και βαρύ παραλήρημα την ημέρα.
  Το αγόρι ονειρευόταν τον πατέρα του. Ο πανίσχυρος και δυνατός Στέπαν ενθάρρυνε τον γιο του:
  - Περίμενε παιδί! Ο κόσμος θα σε θυμάται, πώς δέχτηκες τον θάνατο!
  Ο Grishka σε παραλήρημα απάντησε:
  - Και τι με περιμένει ο θάνατος;
  Ο Stepan δήλωσε με σιγουριά:
  - Το μέλλον μας είναι ομιχλώδες. Και δεν είναι γνωστό τι υπάρχει μπροστά. Όμως οι τελευταίες σας στιγμές στη ζωή θα είναι οι πιο σημαντικές. Μη διστάσετε! Κάνε κουράγιο!
  Ο Grishka απάντησε όχι με σιγουριά:
  - Θα είμαι σταθερός... Αλλά είσαι μπαμπάς... Πέθανε η δίκαιη υπόθεση μας;
  Ο Στέπαν δήλωσε με βροντερή φωνή:
  - Λοιπον δεν! Μπορούν να με εκτελέσουν, αλλά θα έρθει άλλος Ραζίν και μετά από αυτόν άλλος Ραζίν, και οι εχθροί μας δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα με αυτό! Θα υπάρξουν νέοι αιώνες, θα υπάρξει αλλαγή γενεών ... Αλλά ο Λένιν, ο άρχοντας της καταιγίδας, θα έρθει για τον Ραζίν!
  Ο Grishka, κερδίζοντας επίσης αυτοπεποίθηση, είπε:
  - Πιστεύω ότι θα επιστρέψεις!
  Το αγόρι ξύπνησε. Το σώμα πονούσε ανόητα και το δέρμα ήταν ωμό. Ακούστηκε μια κουδουνίστρα στην πόρτα και ο δήμιος μπήκε στο κελί.
  Ο μεγαλόσωμος βασανιστής είπε με στοργικό ύφος:
  - Γεια σου Grishka!
  Το αγόρι, νιώθοντας ξαφνικά τη δύναμη μέσα του, απάντησε:
  - Δεν είναι καλά ο δήμιος, άρα πεθάνεις!
  Ο βασανιστής έγνεψε καλοπροαίρετα.
  - Και είσαι γενναίο κουτάβι. Έχω δει και βασανίσει διαφορετικά... Αλλά δεν έχεις δει κανέναν σαν εσένα! Τόσο μικρός, αλλά πραγματικός πυριτόλιθος!
  Ο Grishka απάντησε σεμνά:
  - Έχω το πνεύμα του πατέρα μου!
  Ο δήμιος πρότεινε με ένα χαμόγελο:
  Ας κάνουμε μια συμφωνία...
  Το αγόρι τσίμπησε την αλυσίδα και βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί από το κρεβάτι και να καθίσει. Ο Grishka ρώτησε με ενδιαφέρον:
  - Τι συμφωνία;
  Ο δήμιος πρότεινε ψιθυριστά:
  - Έλα, πες μου πού είναι ο θησαυρός του πατέρα σου, κι εγώ ... θα βγάλω το γιακά και θα σε μεταφέρω σε μια τσάντα.
  Ο Γκρίσκα δίστασε για μια στιγμή. Πράγματι, τι γίνεται αν εξαπατήσεις τον δήμιο. Πες του ένα ψεύτικο μέρος και άδραξε τη στιγμή μόνος σου και τρέξε μακριά. Σώστε τη ζωή σας και αφήστε τους εχθρούς σας με μύτη; Ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Όμως το αγόρι θυμήθηκε τον πατέρα του. Πονηριά και δόλος να αγοράσεις τη ζωή σου; Όχι, πρέπει να πεθάνει με αξιοπρέπεια στο ικρίωμα!
  Ο Γκρίσκα κούνησε το ξυρισμένο κεφάλι του, καλυμμένο με μώλωπες και εξογκώματα:
  - Δεν!
  Ο βασανιστής γέλασε και παρατήρησε:
  - Αύριο θα σε εκτελέσουν! Αυτό είναι σίγουρο... Δεν θα υπάρξουν άλλα βασανιστήρια, και δεν υπάρχουν άλλοι έτοιμοι για εκτέλεση!
  Ο Γκρίσκα ανατρίχιασε, αλλά με γενναιότητα απάντησε:
  - Λοιπόν, θα εκτελέσουν... Είμαστε όλοι θνητοί!
  Ο δήμιος πρόσθεσε με ένα χαμόγελο:
  "Δεν θα σε αποκεφαλίσουν απλώς!" Και πέτα το στο τιμόνι! Έκοψαν πρώτα τα χέρια, μετά τα πόδια και μόνο μετά το κεφάλι. Το θέλεις αυτό?
  Το αγόρι ανατρίχιασε, έγινε πιο χλωμό και μουρμούρισε:
  - Αφού η μοίρα είναι έτσι... Θα προσπαθήσω μόνο να δεχτώ τον θάνατο με αξιοπρέπεια!
  Ο δήμιος γέλασε και παρατήρησε:
  - Ο πατέρας σου έχει ήδη μεταφερθεί στη Μόσχα. Εκεί ακόμα σε βασανίζουν πιο απότομα. Και μετά περιμένει και ο τροχός με τεταρτημόρια. Κι εσύ ... Κρίμα που τους εκτελούν! Είσαι δυνατό αγόρι και θα ήταν ωραίο να σε βασανίσω περισσότερο!
  Ο Γκρίσκα απάντησε σκληρά:
  - Στον άλλο κόσμο θα βασανιστείς!
  Ο δήμιος έφυγε από το κελί. Και ο Γκρίσκα γύρισε και χτύπησε το πηγούνι του με τη γροθιά του. Έδωσε τη θέση του στον πόνο στις τεντωμένες φλέβες στο ράφι. Ίσως μάταια είναι έτσι; Ήταν απαραίτητο να δείξουμε σύνεση και να εξαπατήσουμε τον δήμιο. Και μπροστά, τον περιμένει...
  Το αγόρι μόλις σήκωσε και κοίταξε το χέρι του καλυμμένο με pisugi και εγκαύματα; Θα της κόψουν; Ο Γκρίσκα κοίταξε το πόδι του. Επίσης όλα χτυπημένα, τα πέλματα είναι καμένα, τα δάχτυλα σπασμένα. Πιθανότατα όμως θα μπορεί να σκαρφαλώσει στο ικρίωμα. Και θα του κόψουν τα πόδια και τα χέρια και τέλος το κεφάλι. Και τότε η ψυχή θα πετάξει στον παράδεισο ...
  Είναι ακόμη παιδί, και δεν πρόλαβε να αμαρτήσει. Πέρασε τη δοκιμασία της φωτιάς και των βλεφαρίδων. Πιθανότατα, σας περιμένει ένας παράδεισος που τους αξίζει, ή στη χειρότερη περίπτωση, μια σύντομη παραμονή στο καθαρτήριο. Αναρωτιέμαι αν θα καλέσουν ιερέα για εξομολόγηση; Ωστόσο, δεν έχει σημασία πια. Ο Grishka δεν ένιωσε αμαρτίες πίσω του και δεν φοβόταν τώρα την αναπόφευκτη συνάντηση με τον Θεό. Και είναι καλό στον παράδεισο, έναν υπέροχο κήπο, όπου είναι αιώνιο καλοκαίρι, και οι άγγελοι παίζουν άρπες. Γιατί να μην αξίζει μια θέση για ένα αγόρι που υπέμεινε τα πιο σκληρά βασανιστήρια;
  Είναι καλύτερο από το να κρεμάτε σε μια σχάρα όταν το δέρμα σας σκίζεται από ένα μαστίγιο και τα δάχτυλά σας σπάνε με ένα καυτό σίδερο. Εκεί θα μείνεις για πάντα αγόρι, και θα είσαι για πάντα νέος και υγιής.
  Ακούστηκε ένα χτύπημα στην πόρτα. Εμφανίστηκε ένα κορίτσι με ένα δίσκο, και δύο φύλακες, καθώς και η Samosa. Το τέρας γέλασε και είπε:
  - Για τελευταία φορά στη ζωή σου, φάε ένα καλό κουτάβι! Η Κορνίλα είναι γενναιόδωρη! Και εκεί θα σου κόψουν χέρια και πόδια!
  Ο Γκρίσκα απάντησε σκληρά:
  - Και θα τιμωρηθείς... Όχι στη Γη, αλλά στον Παράδεισο!
  Η Σαμόσα γρύλισε:
  - Κουτάβι! Ας δούμε πώς ουρλιάζεις στο τιμόνι!
  Ο Grishka είπε με θάρρος:
  - Ο θάνατος μερικές φορές δίνει αθανασία, και η προδοσία τη λήθη!
  Η Σαμόσα χτύπησε θυμωμένη την πόρτα και έφυγε. Μόνο ο δήμιος έμεινε. Ο Γκρίσκα του έγνεψε σχεδόν ευγενικά:
  - Αυτές είναι οι γιορτές που γιορτάζουμε! Και δεν θέλεις να πεθάνεις!
  Ο δήμιος με ένα πονηρό βλέμμα ρώτησε το αγόρι:
  - Έχεις σκεφτεί την ψυχή σου;
  Ο Grishka απάντησε ειλικρινά:
  - Δεν νιώθω αμαρτίες πίσω μου για να μετανοήσω.
  Ο δήμιος έγνεψε καταφατικά σε αυτό.
  - Λοιπόν, να χαίρεσαι φαλακρός. Πιείτε ένα ποτήρι κρασί ταυτόχρονα. Ίσως το πρώτο στη ζωή σου.
  Ο Γκρίσκα άρχισε να τρώει τη χήνα. Μετά το μαραφέτι της φυλακής, το φαγητό φαινόταν εξαιρετικά νόστιμο. Ήταν λίγο επώδυνο για το αγόρι να μασήσει, αλλά το κρέας φαινόταν γλυκό. Και κατάπιε ενεργά.
  Ο δήμιος παρατήρησε:
  - Αν όχι ο νονός σου η Κορνήλα, δεν θα είχες λάβει τέτοια γλέντια.
  Ο Γκρίσκα ρώτησε με σοβαρό βλέμμα:
  - Τι θελει?
  Ο βασανιστής απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Πάρε τον θησαυρό του Στέπαν. Διαφορετικά δεν θα είχε κουνηθεί.
  Ο Γκρίσκα απάντησε με αδιάφορο τόνο:
  - Αφήστε τους θησαυρούς να βρίσκονται στο έδαφος. Και υπηρετήστε μελλοντικές εξεγέρσεις!
  Ο δήμιος είπε με θαυμασμό:
  - Λοιπόν, εσύ και ένας αετός! Ένας πραγματικός πολεμιστής! Λοιπόν, σας εύχομαι επιτυχία!
  Και ο βασανιστής άφησε το αγόρι. Ο Grishka ένιωσε βαρύς αφού έφαγε και ήπιε ένα ποτήρι δυνατό κρασί. Τα μάτια του έκλεισαν και το αγόρι αποκοιμήθηκε. Ονειρευόταν μάχες, και διάφορα είδη περιστατικών. Σαν να είναι ένας ιππότης παραμυθιού που κόβει χιλιάδες μαχητές.
  Κουνώντας προς τα δεξιά - ο δρόμος, η λωρίδα προς τα αριστερά!
  Και μετά καβαλάει έναν δράκο. Σαν ήρωας παραμυθιού...
  Το επόμενο πρωί ο Γκρούσκα ξύπνησε. Το αγόρι κοιμήθηκε καλά για πρώτη φορά και ένιωθε πιο χαρούμενο. Τον σήκωσαν οι δήμιοι. Φορέστε ένα πληγωμένο σώμα, σάκο. Και τον σήκωσαν και τον πήγαν στην εκτέλεση. Ο Γκρίσκα είδε μπογιά την αυγή και αιχμηρά δόρατα.
  Το αγόρι περπάτησε στους αδένες, κάτι που ήταν άβολο. Τον έβγαλαν στην αυλή. Τα γυμνά, ανάπηρα πόδια του αγοριού δυσκολεύονταν να πατήσουν τα λιθόστρωτα. Αλλά ο Γκρίσκα, σφίγγοντας τα δόντια του, το άντεξε και προσπάθησε να σταθεί ίσια. Αν και κάθε βήμα των καμένων ποδιών δόθηκε με πόνο. Και έτσι βγήκε στην πλατεία.
  Οι άνθρωποι είδαν το αγόρι. Ξυρισμένος, μόλις καλυμμένος με εκδορές και μελανιές, με γυμνά, καμένα πόδια, αδυνατισμένα.
  Ο Grishka ενέπνευσε οίκτο παρά μίσος. Πολλοί, ιδιαίτερα οι γυναίκες, αναστέναξαν από συμπάθεια.
  Το αγόρι τους έκλεισε το μάτι και είπε:
  - Όπως, πού είναι το δικό μας, δεν εξαφανίστηκε!
  Και προχώρησε. Δεν υπήρχε ιδιαίτερος φόβος. Ο Γκρίσκα ήταν σίγουρος ότι δεν του άξιζε την κόλαση. Και ο παράδεισος είναι πολύ καλύτερος από τη γήινη, σκληρή ύπαρξη.
  Ο τόπος της εκτέλεσης περικυκλώθηκε από επιλεγμένους τοξότες της Μόσχας. Πολλοί φρουροί και σπιτικοί Κοζάκοι. Φαινόταν ότι δεν εκτελούσαν καθόλου παιδί, αλλά κρατικό εγκληματία κοσμικών διαστάσεων.
  Το αγόρι ασταμάτητα, τρεκλίζοντας, ανέβηκε τη σκάλα, πατώντας με καμένα πόδια, πάνω σε σανίδες βελανιδιάς.
  Πάνω στο κομμάτι κοπής άστραφτε ένα τεράστιο, ακονισμένο τσεκούρι. Ένας τεράστιος δήμιος με κόκκινη ρόμπα περπατούσε. Υπήρχε επίσης ένας τροχός που προοριζόταν για τέταρτο.
  Ο Γκρίσκα σταυρώθηκε. Είναι πραγματικά οδυνηρό να κουνάς τα χέρια σου.
  Ο κήρυξ άρχισε να διαβάζει την κατηγορία:
  - Αυτός ο γιος της Στένκα Ραζίν Γκρίσκα είναι ένοχος: για αποθήκευση θησαυρών, οργάνωση αποσπασμάτων ανταρτών, για εκτελέσεις και ληστείες αγοριών, για βία κατά μιας γυναίκας κ.λπ. Ως εκ τούτου, καταδικάζεται σε τέταρτο στο τιμόνι και αιώνιο ανάθεμα. Μακάρι να εκτελεστεί η ποινή.
  Ο Γκρίσκα ανατρίχιασε, αλλά παρέμεινε στάσιμος και έμεινε ίσιος. Ο διάκονος σφύριξε:
  - Λοιπόν, είναι έτοιμος ο κλέφτης να μετανοήσει ενώπιον του λαού;
  σκέφτηκε ο Γκρίσκα. Ναι, έχει κάτι να μετανοήσει. Το αγόρι υποκλίθηκε και είπε:
  - Συγχωρέστε τους Δον Κοζάκους. Είμαι ένοχος μπροστά σου που δεν σε απελευθέρωσα από τον ζυγό των αγοριών.
  Ο Samosa φώναξε απελπισμένα:
  - Εκτελέστε τον σύντομα!
  Οι βοηθοί του δήμιου όρμησαν στο αγόρι. Ο Γκρίσκα, ξεπερνώντας τον πόνο στα χέρια του, έσκισε το δικό του σάκο. Οι πληγές και οι πληγές που προκάλεσαν οι δήμιοι άνοιξαν μπροστά στο λαό. Στη συνέχεια, τα χέρια του Grishka στράφηκαν και πετάχτηκαν στον τροχό.
  Ο δήμιος σήκωσε ένα τσεκούρι πάνω από το αγόρι. "Πρόκειται να αρχίσει", σκέφτηκε ο Γκρίσκα.
  Αλλά εκείνη τη στιγμή ήχησε η σάλπιγγα και ο κήρυξ ανακοίνωσε:
  - Βασιλικό έλεος! Εν όψει της βρεφικής ηλικίας του Γρηγορίου, η θανατική ποινή αντικαθίσταται από την πώληση σε σκλαβιά! Ας το έτσι! Το αγόρι σηκώθηκε από το ικρίωμα και μεταφέρθηκε στο δωμάτιο. Μια νέα ζωή ξεκίνησε για τον Grishka.
  Πρώτα του τάισαν χυλό και του έδωσαν να πιει γάλα. Το αγόρι ήταν αλυσοδεμένο στο λαιμό του και το άφησαν να ξαπλώσει στο καλαμάκι. Ήρθε ο γιατρός. Άρχισε να σκουπίζει τις πληγές με βότκα. Πονούσε, αλλά ο Γκρίσκα ήταν σιωπηλός.
  Ο γιατρός σημείωσε:
  - Το αγόρι είναι επίμονο, θα ζήσει σαν σκύλος!
  Ο Grishka, έχοντας φάει, αποκοιμήθηκε βαθιά ... Είχε κάθε λογής εφιάλτες.
  Την επόμενη μέρα του έδωσαν πάλι φαγητό και τον οδήγησαν βάζοντας δεσμά στα χέρια και στα πόδια του. Το αγόρι ήταν γυμνό, αλλά ένας μανδύας του πέταξαν.
  Συνοδευόταν από φρουρούς και Samosa.
  Γυμνά πόδια podzhili λίγο και ήταν πιο εύκολο να το βήμα. Ο Γκρίσκα προσπάθησε να προσποιηθεί ότι δεν είχε πληγωθεί. Και πέταξε περήφανα το ξυρισμένο κεφάλι του, με ένα κοτσάνι ξανθών μαλλιών να έχει ήδη αρχίσει να μεγαλώνει.
  Τον οδήγησαν στο δρόμο και οι περαστικοί κοίταξαν τριγύρω. Ο καιρός ήταν ζεστός και ηλιόλουστος.
  Ο Γκρίσκα προσπάθησε να φτιάξει το κέφι. Λοιπόν, στη σκλαβιά, και τι; Δεν φοβάται τη δουλειά! Ακόμα κι αν πρέπει να πας στα λατομεία, θα το αντέξει και θα σκάσει. Θα βρει τρόπο. Ή σηκώστε μια εξέγερση όπως ο θρυλικός Σπάρτακος.
  Το αγόρι οδηγήθηκε σε ένα πέτρινο κτίριο και ανέβηκε στον επάνω όροφο. Τα ξυπόλυτα πόδια ενός ευχάριστου παιδιού δροσίστηκαν από την πέτρινη δροσιά.
  Εδώ τον έφεραν στο δωμάτιο. Εκεί, δίπλα στην πόρτα, στέκονταν δύο τεράστιοι, γυμνοί, μυώδεις πολεμιστές. Στη συνέχεια, μια λάμπα έκαιγε και ένας υπέροχος καναπές. Πάνω του ήταν ξαπλωμένη μια γυναίκα με πέπλο και ρόμπα. Και εκεί κοντά ήταν μυώδεις υπηρέτες και μια δυο υπηρέτριες. Επιπλέον, ήταν γυμνές μέχρι τη μέση, και κοντές φούστες, αλλά σανδάλια και επίσης με κλειστό πρόσωπο. Ταυτόχρονα όμως το στήθος είναι γυμνό και οι θηλές βαμμένες.
  Το βλέμμα στο γυμνό στήθος προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στον Grishka και κοκκίνισε. Η ηλικία του είναι ακριβώς όταν νεαροί άνδρες δείχνουν ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο. Και το θέαμα του νεαρού όμορφου στήθους είναι τόσο συναρπαστικό.
  Μια γυναίκα με ένα πολυτελές πέπλο και ένα υπέροχο φόρεμα φώναξε:
  - Γδύστε τον!
  Το αδιάβροχο του Γκρίσα σκίστηκε. Ήταν εντελώς γυμνός. Και η ανδρική τελειότητα, ήδη πλήρως ανεπτυγμένη, ξεχώριζε και από την οποία ήταν τόσο ενοχλητικό. Το ίδιο το αγόρι ήταν καλοφτιαγμένο, μυώδες και πολλά σημάδια βασανιστηρίων, του έδιναν ακόμη και γοητεία.
  Η γυναίκα γέλασε, κοιτάζοντας τον ενθουσιασμό της Γκρίσκα. Κι εκείνη φώναξε:
  - Καλό αγόρι! Βλέπω ότι είσαι αρκετά έτοιμος.
  Ο συνοδός Grishka Samos απάντησε:
  - Αξίζει εκατό χρυσά ρούβλια, κυρία!
  Εκείνη την εποχή, αυτό ήταν ένα μεγάλο ποσό. Ένα καλό άλογο μπορούσε να αγοραστεί για τρία ρούβλια.
  Η γυναίκα γέλασε και απάντησε:
  - Είναι παιδί ακόμα, και υπάρχουν αρκετοί σκλάβοι στις τουρκικές αγορές! Καθαρά από σεβασμό προς εσάς και επειδή μου αρέσει αυτό το αγόρι, θα πληρώσω πενήντα ρούβλια γι' αυτόν!
  Ο Samosa παρατήρησε:
  - Ο κυβερνήτης θέλει τον γιο ενός επαναστάτη να δουλεύει σκληρά σε λατομεία στην Κριμαία, ή στην Τουρκία! Δεν θέλει πραγματικά ότι ένας ανήλικος παραβάτης, αντί για το μαστίγιο του επόπτη, ήταν ευδαίμονος στην αγκαλιά ενός λάγνου khansha!
  Η γυναίκα γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, καταλαβαίνω... Η Στένκα Ραζίν σου χάλασε πολύ αίμα και θέλεις να αποζημιώσεις τον γιο του! Θα σε παρηγορήσω, μου αρέσει να βασανίζω και να ταπεινώνω όμορφα αγόρια. Και όταν τον κουράσω, θα τον στείλω στα ορυχεία!
  Δίνω εβδομήντα πέντε ρούβλια και αυτή είναι η τελευταία μου λέξη!
  Η Σαμόσα έγνεψε καταφατικά.
  - Συμφωνώ υπέροχα!
  Στην πραγματικότητα, είναι απίθανο για ένα εξαντλημένο αγόρι δεκατριών ετών να πάρετε περισσότερα από μερικά ρούβλια σε δημοπρασία. Και το γεγονός ότι ο μεσήλικας khansha αγαπά να βασανίζει και να βασανίζει όμορφα αγόρια ήταν γνωστό σε όλους. Επιπλέον, λάτρευε τη νεαρή σάρκα. Όταν όμως τα αγόρια είχαν μούσι, τα τύφλωσαν, τους έβγαζαν τη γλώσσα και τα έστελναν στα ορυχεία, όπου αργά αλλά σταθερά πέθαναν.
  Επομένως, δεν μπορείτε να πείτε ότι ο Grishka ήταν πολύ τυχερός. Όμως οι περιπέτειες του νεαρού ήρωα μόλις ξεκινούν... Και το πιο ενδιαφέρον είναι μπροστά!
  
  ΤΑΝΚ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ - ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ
  Ο Χίτλερ δεν έστρεψε τα γερμανικά στρατεύματα προς το νότο. Αντίθετα, μετέφερε επιπλέον δυνάμεις από τη Γαλλία και τα Βαλκάνια, αντικαθιστώντας τες με βουλγαρικές και ιταλικές μονάδες. Ως αποτέλεσμα, οι Fritz κατάφεραν να καταλάβουν τη Μόσχα αμέσως, χωρίς να επιτρέψουν τη συμπύκνωση της άμυνας, και πριν από την έναρξη της φθινοπωρινής απόψυξης.
  Ο Στάλιν κατάφερε να δραπετεύσει, αλλά μέρος της κυβέρνησης συνελήφθη και καταστράφηκε από τους Ναζί. Μετά την πτώση της Μόσχας, ο Στάλιν πρόσφερε στον Χίτλερ ειρήνη με οποιουσδήποτε όρους - απλώς επιστρέψτε την πρωτεύουσα.
  Ο Φύρερ συμφώνησε να δώσει πίσω τη Μόσχα. Αλλά σε αντάλλαγμα, οι Γερμανοί έλαβαν τον Καύκασο, όλη την Ουκρανία, την Κριμαία, τα κράτη της Βαλτικής, την Καρελία και στο βορρά το Αρχάγγελσκ, αφήνοντας μόνο τη Ρωσία με το Λένινγκραντ με διάδρομο. Επιπλέον, το υπόλοιπο έδαφος της ΕΣΣΔ έπρεπε να πληρώσει τεράστιες αποζημιώσεις. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Ο Χίτλερ, φυσικά, ανακήρυξε τον εαυτό του νικητή. Και στράφηκε στη Βρετανία - λένε ότι θα υπάρχει κάτι για να παλέψετε ή να το βάλετε; Διαφορετικά, όλες οι αποικίες θα σας αφαιρεθούν. Όμως ο πεισματάρης Τσόρτσιλ επέλεξε τον πόλεμο, βασιζόμενος στους πόρους των ΗΠΑ.
  Αν και η Ιαπωνία επιτέθηκε στην Αμερική από την άλλη πλευρά, και μετά το λιμάνι του Περού, οι σαμουράι ανέλαβαν την πρωτοβουλία.
  Στη θάλασσα, οι πιο έμπειροι και επιδέξιοι Ιάπωνες νίκησαν τους Yankees.
  Ο Χίτλερ υπέβαλε τελεσίγραφο στον Φράνκο. Και συμφώνησε να αφήσει τα γερμανικά στρατεύματα να πάνε στο Γιβραλτάρ. Η ακρόπολη καταλήφθηκε και τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ έσπευσαν στο Μαρόκο. Η βρετανική βάση στη Μάλτα ηττήθηκε και καταλήφθηκε. Μετά από αυτό, τα στρατεύματα του Ρόμελ, έχοντας λάβει ενισχύσεις, κατέλαβαν την Αίγυπτο.
  Στην ξηρά, οι Γερμανοί νίκησαν με σιγουριά τους Βρετανούς. Δεν τους κρατούσε πλέον το σοβιετικό μέτωπο. Και στο σαράντα δεύτερο έτος, οι Γερμανοί κατέλαβαν όλη την Αφρική, καθώς και τη Μέση Ανατολή και την Ινδία.
  Και ξεκίνησαν να επιτεθούν στη Βρετανία ήδη από το επόμενο έτος ... Και για αρχή, μια αεροπορική επίθεση. Και πολύς βομβαρδισμός...
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, χρειάζεσαι κάποιου είδους δυνατή κίνηση! Ο Χίτλερ πήρε βομβαρδιστικά Yu-288. Ήταν ένα φτερωτό τέρας που μετέφερε τέσσερις τόνους βόμβες σε κανονική κατάσταση και έξι σε έκδοση επαναφόρτωσης. Και η ταχύτητα είναι εξακόσια πενήντα χιλιόμετρα την ώρα.
  Αυτό το αυτοκίνητο είναι ένας εφιάλτης για τη Βρετανία. Όπως το νέο μαχητικό ME-309, που είναι εφιάλτης για τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
  Οι Γερμανοί έχουν πολλά σε αυτόν τον πόλεμο. Ένας από τους λόγους για τη γρήγορη νίκη επί της ΕΣΣΔ ήταν επίσης ο εκσυγχρονισμός της δεξαμενής T-4, η οποία έλαβε ένα μακρόκαννο πυροβόλο 75 mm και ήταν σε θέση να συνθλίψει την πανοπλία T-34 σε θραύσματα. Ναι, ο δυνατός Φριτς αποδείχθηκε ότι είχε πάρει τη Μόσχα σε κίνηση. Και το Τ-4 με μακρύτερη κάννη αποδείχθηκε επίσης αποφασιστικό επιχείρημα και ατού.
  Επιπλέον, ως πείραμα κατά της ΕΣΣΔ το σαράντα πρώτο έτος, το πλήρωμα δεξαμενής της όμορφης κοπέλας Gerda συμμετείχε στις μάχες. Τέσσερις πολεμιστές: δύο ξανθιές και δύο κοκκινομάλλες.
  Πολέμησαν στο Τ-4, χτύπησαν σοβιετικά τανκς και έκαναν αστεία.
  Χτυπώντας το σοβιετικό αυτοκίνητο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Γκέρντα έτριξε:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να μεγαλώσει κουκούτσια, αλλά να είναι ευχάριστος στην αφή για μια γυναίκα, και ένας πολιτικός, όσο ομαλά κι αν ξυρίζεται, προκαλεί την αίσθηση ενός φιλιού με ένα ερπετό!
  Η Σάρλοτ χτύπησε και αυτή, σπρώχνοντας το μοχλό με τη γυμνή της φτέρνα και λέγοντας:
  - Στρατιώτης είναι αετός με βαθμό σπουργίτι, πολιτικός είναι βρεγμένο κοτόπουλο με βαθμό γαλοπούλας!
  Η Κριστίνα χαστούκισε το ρωσικό τανκ, το τρύπησε και σημείωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Αν και ο στρατιώτης δεν είναι λαμπερός στη μορφή, και μερικές φορές εκτελεί ηλίθιες διαταγές, αλλά σε αντίθεση με τον πολιτικό-παπαγάλο, δεν τραγουδάει από τη φωνή κάποιου άλλου!
  Η Μάγδα πρόσθεσε έξυπνα, ραμφίζοντας τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια και τρυπώντας τα σοβιετικά τανκς:
  - Ο στρατιώτης είναι εργάτης-μυρμήγκι του πολέμου, κι ένας πολιτικός χύνει σκασμούς από πάνω, όντας χοντρός κηφήνας των μετόπισθεν!
  Και τα κορίτσια θα γελάσουν και θα δείξουν τα μαργαριταρένια δόντια τους. Είναι σαφές ότι η ΕΣΣΔ δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιες σκύλες. Και ο ρωσικός στρατός δεν θα καταφέρει να νικήσει τη Βέρμαχτ. Και γενικά, πολλές μάχες είναι σε πλήρη εξέλιξη εδώ.
  Τα κορίτσια στις μάχες για τη Μόσχα εξακολουθούσαν να διακρίνονται έντονα.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χαμογελώντας επιθετικά, ούρλιαξε:
  - Ο στρατιώτης είναι γενναίος ακόμα και όταν είναι δειλός, ο πολιτικός είναι δειλός, ακόμα και όταν είναι κόκορας!
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης το σοβιετικό τανκ και τσίριξε:
  - Ο στρατιώτης είναι ευγενής, αλλά όχι ελεύθερος, ποταπός πολιτικός, και ουσιαστικά σκλάβος των παθών!
  Η Χριστίνα έτριξε κι αυτή με ένα χαμόγελο από μαργαριταρένια δόντια:
  - Ο στρατιώτης είναι λιοντάρι, αν και κοντός, και η πολιτική είναι αλεπού και έχει ήδη μεγαλώσει!
  Η Μάγδα, στέλνοντας επιθετικά ένα βλήμα με τη γυμνή της φτέρνα, παρατήρησε:
  - Ένας στρατιώτης μοιάζει με άγγελο στην κόλαση, και ένας πολιτικός είναι ένα γουρούνι που γλεντάει κατά τη διάρκεια μιας πανούκλας!
  Ο Γκέρντα, συνεχίζοντας να χτυπά και να γκρεμίζει τον πυργίσκο ενός ρωσικού τανκ, παρατήρησε πολύ επιθετικά:
  - Ένα ξυπόλυτο αγόρι είναι πιο άνετο να τρέχει στο χιόνι από έναν υποκατάστατο πολιτικό που κάνει ελιγμούς ανάμεσα σε σταγόνες!
  Η Σάρλοτ, πυροβολώντας τα σοβιετικά όπλα, το πήρε και τσίριξε:
  - Ένα αγόρι, ακόμα και στο κρύο γυμνό, είναι πιο χαρούμενο από έναν ηλικιωμένο άντρα βουτηγμένο στη λάσπη του λόγου ενός πολιτικού!
  Η Χριστίνα, στέλνοντας οβίδες στον εχθρό, ούρλιαξε:
  - Μια γυναίκα δεν φοβάται τόσο να είναι γυμνή και ξυπόλητη, όσο το ότι ένας άντρας πολιτικός θα τη σκεπάσει και θα σκίσει τρία δέρματα!
  Η Μάγδα με το χαμόγελο μιας όμορφης και σέξι κοπέλας πρόσθεσε:
  - Μια γυναίκα είναι δειλή στην εμφάνιση, αλλά λίγα πράγματα μπορούν να την τρομάξουν πραγματικά, ένας άντρας δικτάτορας είναι τρομερός στην εμφάνιση, αλλά αποφεύγει τη σκιά του!
  Η Γκέρντα παρατήρησε επιθετικά, γκρεμίζοντας ένα άλλο ρωσικό κανόνι:
  - Η σιωπή είναι χρυσός για έναν δικτάτορα, μόνο αν οι υπήκοοι χωρίς γκρίνια αντέξουν να βάζουν τη γλώσσα στις τσέπες τους!
  Η Σαρλότ έσπασε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο με μια οβίδα και έτριξε:
  - Ο δικτάτορας διαβεβαιώνει ότι είναι σκληρός σαν βράχος, αλλά στην πραγματικότητα ο τύραννος είναι απλώς μια ηλίθια πέτρα!
  Η Χριστίνα χτύπησε τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια και χτύπησε τα τριάντα τέσσερα:
  - Μια κοπέλα γκρεμίζει τα πόδια της όταν τρέχει ξυπόλητη πάνω από κοφτερές πέτρες, ένας πολιτικός μπερδεύει όταν ορμάει καλυμμένη ανάμεσα σε ρέματα!
  Η Μάγδα απάντησε με μεγάλη εξυπνάδα, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Μια γυμνή γυναικεία φτέρνα μπορεί να τρυπηθεί από μια αιχμηρή, την παπουτσωμένη από έναν πολιτικό ψηφοφόρο δεν θα τρυπηθεί ούτε από εξυπνάδα!
  Η Γκέρντα, οδηγώντας μια πολύ ακριβή και στοχευμένη πυρά, πολύ λογικά σημείωσε:
  - Μια γυναίκα προτιμά να περπατάει ξυπόλητη στο κρύο παρά να την ντύνουν με πύρινες ομιλίες πολιτικών!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επιθετικά προς το σοβιετικό τανκ και τσούξε:
  - Στο κρύο, μια ζεστή καρδιά δεν θα κρυώσει, και μια φλογερή ομιλία ενός πολιτικού δεν θα ζεσταθεί!
  Η Χριστίνα σφυροκόπησε πολύ ενεργά τον εχθρό, γκρέμισε τον πύργο και τσίριξε:
  - Ο πατριώτης έχει φλόγα στην καρδιά του, και μόνο σκασμό στο συκώτι του από πολιτικό!
  Η Μάγδα πολύ θετικά και με ένα χαμόγελο των δοντιών της είπε:
  - Ο στρατιώτης έχει την πύρινη καρδιά του πατριώτη, και οι πολιτικοί το στομάχι μιας διεφθαρμένης στρουθοκαμήλου και το λαιμό ενός άπληστου πύθωνα!
  Η Γκέρντα ανατινάχθηκε σε ένα σοβιετικό τανκ, φύσηξε τον πυργίσκο και είπε:
  - Ο στρατιώτης κρατάει την τιμή - κοστίζει πολύ, ένας πολιτικός πουλάει αναίσχυνση, που δεν αξίζει ούτε ένα σπασμένο δεκάρα, αλλά κοστίζει ακριβά τρία!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε με αυτό, σπάζοντας ένα άλλο σοβιετικό οβιδάκι:
  - Ο στρατιώτης έχει ένα γκρίζο παλτό, και πολλή φαιά ουσία στο κεφάλι του, ο πολιτικός έχει μαλλιά γκρίζου λύκου και φιλοδοξεί να γίνει γκρίζος καρδινάλιος!
  Η Κριστίνα παρατήρησε επιθετικά, στέλνοντας ένα βλήμα με θανατηφόρα δύναμη:
  - Οι πολιτικοί για χάρη μιας κόκκινης λέξης στέλνουν στρατιώτες να χύσουν αίμα, και για χάρη μιας μαύρης επιχείρησης - προδίδουν την αγάπη!
  Η Μάγδα, αφού έσπασε το ρωσικό κανόνι, ψέλλισε:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να λερώσει το σώμα, αλλά παραμένει καθαρός στην ψυχή, και κανένα μπάνιο δεν θα βοηθήσει έναν πολιτικό να ξεπλύνει την πνευματική βρωμιά!
  Η Γκέρντα συνέτριψε το σοβιετικό αυτοκίνητο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Ένας στρατιώτης πρέπει να σκοτώνει κακούς για χάρη της πατρίδας, ένας πολιτικός σκοτώνει κάθε καλό με φιλοδοξία για χάρη του δικού του!
  Η Σάρλοτ με μεγάλη επιθετικότητα, χτυπώντας τον εχθρό και σπάζοντας την πανοπλία του τανκ, έδωσε έξω:
  - Ένας στρατιώτης, η δολοφονία δεν είναι δολοφόνος, ένας πολιτικός που υπόσχεται - δεν εκπληρώνει!
  Η Χριστίνα παρατήρησε επιθετικά, διαπερνώντας ένα άλλο όπλο:
  - Ένας στρατιώτης μερικές φορές κάνει το αδύνατο χωρίς να φειδωθεί, ένας πολιτικός δεν κάνει τίποτα από το δυνατό χωρίς να έχει συμφέρον στην τσέπη του, χωρίς να λυπάται τους άλλους!
  Η Μάγδα συνέτριψε το τανκ T-34 χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε με ενθουσιασμό:
  - Στρατιώτης είναι ένα λιοντάρι που λείπει υπό τις διαταγές των κριαριών, ο πολιτικός είναι μια αλεπού που μόνο τα κριάρια με το μυαλό κοτόπουλου υπακούουν!
  Η Γκέρντα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, έστειλε άλλο ένα βλήμα θανατηφόρου δύναμης και φώναξε:
  - Ένας στρατιώτης δεν μπορεί να γίνει πάντα λιοντάρι, αλλά το κύριο πράγμα είναι να μην αποδειχθεί ότι είναι ένας γάιδαρος από τον οποίο κατέβηκαν τρία δέρματα!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε λογικά, στέλνοντας ένα βλήμα στο σοβιετικό οβιδοβόλο με τη βοήθεια της γυμνής φτέρνας της και τρίζοντας:
  - Ένας στρατιώτης δεν συμπεριφέρεται πάντα σαν άγγελος, αλλά στα βάθη της ψυχής του είναι αφοσιωμένος στον Θεό, ένας πολιτικός πάντα ξεχύνει αγγελικούς λόγους με υποσχέσεις παραδείσου, αλλά στην επιφάνεια του πνεύματος είναι ξεκάθαρο ότι είναι αφοσιωμένος στον Σατανά!
  Η Χριστίνα παρατήρησε πολύ λογικά, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και κλείνοντας τα σμαραγδένια μάτια της:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να μείνει χωρίς μπότες κατά τη διάρκεια της μάχης, αλλά ένας πολιτικός φοράει παπούτσια, σε οποιαδήποτε κατάσταση!
  Η Μάγδα έστειλε επίσης ένα βλήμα με τη βοήθεια γυμνών δακτύλων από λαξευμένα πόδια και εξέδωσε:
  - Ένας στρατιώτης φοράει στολή παραλλαγής για να επιβιώσει για χάρη της Πατρίδος, ενώ ένας πολιτικός είναι χαμαιλέοντας για να σκοτώσει τον ηθικό ψηφοφόρο για να καταλάβει τον θρόνο!
  Η Μόσχα καταλήφθηκε, μετά την οποία οι Ναζί στράφηκαν νότια, παρακάμπτοντας το Κίεβο.
  Ο Κόκκινος Στρατός αποκαρδιώθηκε μετά την πτώση της πρωτεύουσας.
  Αλλά σε ένα μέρος, τα σοβιετικά τανκς εξακολουθούσαν να προσπαθούν να αντεπιτεθούν τους Γερμανούς.
  Η Γκέρντα έστειλε ένα βλήμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Στρατιώτης στη μάχη ορμάει σαν το σκυλί στον κάπρο, ένας πολιτικός στα μετόπισθεν, γαβγίζει πολύ και γουρούνια!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης με μεγάλη ακρίβεια στο ρωσικό αυτοκίνητο και παρατήρησε επιθετικά:
  - Καλό είναι ο στρατιώτης να είναι δυνατός σαν βελανιδιά όταν συναντά τον εχθρό, είναι χειρότερο να είναι ανόητος σαν κούτσουρο όταν έρχεται σε επαφή με έναν πολιτικό!
  Η Χριστίνα χτύπησε τον εχθρό πατώντας τη γυμνή της φτέρνα στη βάση του μοχλού και κελαηδώντας:
  - Ο δήμιος κόβει κεφάλια με τσεκούρι, ένας στρατιώτης μαχαιρώνει στο λαιμό με ξιφολόγχη, ένας πολιτικός στάζει με τη γλώσσα του στους εγκεφάλους και στραγγαλίζει πίσω από το λαιμό με κολλώδεις λέξεις!
  Η Μάγδα έκλεισε το μάτι και με επιθετικό τόνο, έστειλε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου στο ρωσικό τανκ και τσίριξε:
  - Είναι καλύτερο για έναν στρατιώτη να είναι άγριος λύκος παρά δειλό κουνέλι, ειδικά όταν συναντά έναν πολιτικό βόα!
  Η Γκέρντα σφυροκόπησε με πολύ μεγάλη ακρίβεια και γρονθοκόπησε τους τριάντα τέσσερις με ένα τρίξιμο:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να είναι άγριος στην εμφάνιση, αλλά στα βάθη ενός πράου αρνιού, ένας πολιτικός με αγγελικό βλέμμα είναι στην πραγματικότητα ένα τυπικό γουρούνι!
  Η Σάρλοτ συμπεριφέρθηκε πολύ επιθετικά, χαμογέλασε το πρόσωπό της και ταυτόχρονα χτύπησε μια οβίδα στον εχθρό, με τη βοήθεια, φυσικά, γυμνών δακτύλων από πελεκημένα πόδια, λέγοντας:
  - Οι στρατιώτες είναι πάντα γενναίοι, ακόμα και όταν υποχωρούν κάνουν μόνο έναν τακτικό ελιγμό, οι πολιτικοί είναι πάντα δειλοί, ακόμα και όταν επιτίθενται, κάνουν ένα στρατηγικό κόλπο!
  Η Χριστίνα χαστούκισε τον εχθρό και ξεγύμνωσε τα δόντια της και παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Στρατιώτης μάχεται με ίσους και δυνατούς κατά διαταγή, πολιτικός επιτίθεται στους αδύναμους, με τη δική του αυθαιρεσία!
  Η Μάγδα έσπρωξε τον εχθρό στη βάση του πυργίσκου του τανκ με μεγάλη ενέργεια, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Ένας πραγματικός στρατιώτης δεν είναι πάντα καλογέννητος, αλλά πάντα εκπληρώνει το καθήκον του, ένας πολιτικός, έστω και με βασιλική καταγωγή, δεν εκπληρώνει πάντα τις υποσχέσεις του!
  Τα κορίτσια πολέμησαν τόσο στην Αφρική όσο και στην Ασία, δείχνοντας παντού ότι είναι πολύ τρομεροί πολεμιστές.
  Και τον Φεβρουάριο σαράντα τρεις, ακολουθούμενη από μια απόβαση στην Αυστραλία. Και μετά η επίθεση στη Νότια Αφρική.
  Έτσι, οι Ναζί κατέκτησαν σχεδόν όλες τις βρετανικές αποικίες και κυριαρχίες.
  Ο Τσόρτσιλ δειλά ζήτησε ειρήνη. Ο Χίτλερ αρνήθηκε, οπότε τα πήρε ήδη όλα. Και τον Ιούνιο του 1943, ακολούθησε μια αμφίβια απόβαση στη Βρετανία.
  Τέσσερα όμορφα κορίτσια: η Γκέρντα, η Σάρλοτ, η Χριστίνα και η Μάγδα. Οδηγούν σε μια πειραματική δεξαμενή - "Panther" -2.
  Τα κορίτσια είναι φυσικά ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Το τανκ τους πέταξε από τα αποθέματα και πήγε στην ακτή. Το "Panther" -2 είναι μια καλή δεξαμενή καταρχήν. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 100 mm, ο πυργίσκος είναι 120 mm, οι πλευρές είναι 60 mm και το κύριο πυροβόλο είναι 88 mm 71 EL. Ένα τέτοιο όπλο χτυπά βρετανικά τανκς, ακόμα και Τσόρτσιλ, από μεγάλη απόσταση.
  Η Γκέρντα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πάτησε το κουμπί του όπλου και συνέτριψε τα βρετανικά τανκς.
  Χτύπησε το αυτοκίνητο και τραγούδησε:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Σάρλοτ, αυτή η επιθετική μέριμνα. Πυροβολήθηκε επίσης κατά του εχθρού. Έσπασε τη μετωπική πανοπλία του Τσόρτσιλ και γουργούρισε:
  - Για τις ένδοξες νίκες μας!
  Και πυροβόλησε και με γυμνά πόδια.
  Τότε αυτό το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Λοιπόν, θα σε αλωνίσω!
  Η Χριστίνα είναι πολύ εύστοχη βολή. Έσπασε την πανοπλία για την καταστροφή της οποίας έδωσαν κάποια χρήματα.
  Ένας κοκκινομάλλης πολεμιστής με χρυσά μαλλιά κελαηδούσε:
  - Για το Τρίτο Ράιχ!
  Και πάλι με γυμνό πόδι εκτόξευσε κάτι που είναι μοιραίο. Και πού είναι οι Άγγλοι εναντίον των Γερμανών. Οι Fritz έχουν ισχυρότερο εξοπλισμό, καλύτερο προσωπικό.
  Τότε η Μάγδα πυροβόλησε, και έκοψε τους αντιπάλους. Και με το γυμνό της πόδι έστρεψε το όπλο στον εχθρό. Και πυροβολήθηκε με βάναυση δύναμη.
  Ο πολεμιστής τσίριξε και γρύλισε:
  - Για την Ανώτερη δύναμη του κόσμου!
  Το κορίτσι ήταν τόσο αστραφτερό εδώ. Και έριξε τους αντιπάλους. Ναι, μάταια, ο πρωθυπουργός Τσόρτσιλ επικοινώνησε με το Τρίτο Ράιχ. Με ποιον ανέβαινε; Ήταν ένα συντριπτικό χτύπημα.
  Φυσικά, δεν υπάρχει υποδοχή κατά της Γκέρντα. Είναι ένα κορίτσι με κολοσσιαία δύναμη.
  Και πάλι θα πυροβολήσει με το γυμνό του πόδι, και θα συντρίψει τη μάζα των Βρετανών.
  Στη συνέχεια, η Charlotte θα πυροβολήσει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και μετά τραμπουκίζει και τον Κρόμγουελ. Ναι, οι Βρετανοί παίρνουν τα κέρατα καλά.
  Η Σάρλοτ χακάρισε.
  - Είμαι ο πιο κουλ άνθρωπος στον κόσμο!
  Η Χριστίνα πυροβολεί επίσης με ακρίβεια εναντίον των εχθρών. Είναι ένα κορίτσι με μεγάλες δυνατότητες. Και αν πυροβολεί, πυροβολεί.
  Και τα κοχύλια της που στέλνονται με γυμνά πόδια είναι τόσο θανατηφόρα. Και ο πολεμιστής ούρλιαξε:
  - Για τα υψηλότερα επιτεύγματα!
  Το πήρε και η Μάγδα και χαστούκισε στο έπακρο τους Βρετανούς. Χρησιμοποιώντας τα γυμνά σας πόδια. Νίκησε τα βρετανικά στρατεύματα και τσίριξε:
  - Θα είναι όλα τόσο κολοσσιαία!
  Τότε η πολεμίστρια έδειξε τη γλώσσα της.
  Με λίγα λόγια, τα κορίτσια εδώ είναι πολύ κουλ. Και καθόλου ηλίθιο. Και με γυμνά τακούνια στοχεύουν κάννες σε αγγλικά τανκς και αυτοκινούμενα πυροβόλα.
  Με λίγα λόγια, η προσγείωση ήταν επιτυχής. Οι Γερμανοί χτύπησαν και τους Βρετανούς στον αέρα. Το νέο μαχητικό ME-309 έδειξε την πλήρη υπεροχή του έναντι του εχθρού. Όπως ο Focke-Wulf. Πράγμα που τρόμαξε τους Βρετανούς.
  Με λίγα λόγια, όταν το Λονδίνο ήταν περικυκλωμένο. Και ο Τσόρτσιλ προσπάθησε να δραπετεύσει. Αλλά δεν ήταν εκεί.
  Δύο Γερμανίδες πιλότοι Αλμπίνα και Άλβινα κατέρριψαν όλα τα αεροπλάνα συνοδείας και ανάγκασαν το πλοίο του Τσόρτσιλ να προσγειωθεί. Ο περήφανος πρωθυπουργός αναγκάστηκε να γονατίσει και να φιλήσει τα ξυπόλυτα πόδια των καλλονών. Φίλησε τον Τσόρτσιλ, τα πόδια και της Αλμπίνα και της Αλβίνας. Και πόδια, και δάχτυλα, και τακούνια. Μετά από αυτό, τα κορίτσια του - ο πρωθυπουργός της Βρετανίας αναγκάστηκαν να γλείφουν τους κόλπους της Αφροδίτης. Που λάτρεψαν τα κορίτσια.
  Έτσι είναι μαλάκες.
  Η Βρετανία έχει πέσει. Και ο Φριτς σε λευκό άλογο, θρίαμβος.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ ανακοίνωσε επίσημα:
  - Πήρα περισσότερα κεφαλαία από τον Τζένγκις Χαν!
  Μένει μόνο να νικήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά αυτό παίρνει λίγο χρόνο.
  Ολόκληρο το 1944 πέρασε σε ανταλλαγή χτυπημάτων στις αεροπορικές και ναυμαχίες. Τα γερμανικά υποβρύχια βελτιώθηκαν και έγιναν καλύτερα από τα αμερικανικά. Ή μάλλον, ήταν ήδη καλύτεροι, η υπεροχή τους γινόταν απλώς ολοκληρωτική.
  Ο Φύρερ, όπως λένε, αύξησε την ορμή του. Μαχητικά αεριωθούμενα ME-262 και υποβρύχια που κινούνται με υπεροξείδιο του υδρογόνου εμφανίστηκαν σε σειριακή παραγωγή. Έτσι οι Fritz έχουν τώρα πολλούς πόρους. Και αυτό περιλαμβάνει τους ανθρώπους.
  Το θωρηκτό Bismarck κατασκευάστηκε ξανά με επιταχυνόμενο ρυθμό. Κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1944. Το νέο πλοίο ήταν δύο φορές μεγαλύτερο από άποψη εκτόπισης από το προηγούμενο και τρεις φορές πιο ισχυρά όπλα. Κατασκευάστηκαν επίσης αεροπλανοφόρα και μάλιστα πολύ ισχυρά.
  Τον Ιανουάριο του 1945 καθελκύστηκε ένα αεροπλανοφόρο ικανό να μεταφέρει εκατόν είκοσι αεροσκάφη και με βελτιωμένο κύτος.
  Το Τρίτο Ράιχ ετοιμαζόταν να πηδήξει. Ήρθε το έτος 1945... Ο αμερικανικός στόλος υπέστη μεγάλες απώλειες. Και η Ιαπωνία πίεσε επίσης από τα δυτικά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα γερμανικά αεροσκάφη έγιναν όλο και πιο τέλεια, οι λογαριασμοί των άσων αυξάνονταν.
  Για παράδειγμα, δύο πιλότοι από το Τρίτο Ράιχ - η Albina και η Alvina τους αποκαλούσαν Α - ένα τετράγωνο, σημείωσαν πολύ ζωηρά λογαριασμούς. Μέχρι στιγμής, το ρεκόρ κατείχε ο Χάφμαν. Μέχρι τον Ιούνιο του 1945, έφερε τον λογαριασμό του σε τετρακόσια αυτοκίνητα και ως αποτέλεσμα έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και αυτός είναι ο πέμπτος βαθμός.
  Όμως η Αλμπίνα και η Αλβίνα τον είχαν ήδη προλάβει. Ξεπερνώντας τα τριακόσια κατεδαφισμένα οχήματα το καθένα, έλαβαν τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Τώρα όμως πλησίαζαν ήδη τα τετρακόσια. Και δεν επρόκειτο να σταματήσουν.
  Εδώ η Αλμπίνα πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα πεντάλ του τιμονιού και κελαηδούσε:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Και κατέρριψε μερικά αμερικανικά αεροπλάνα.
  Η Alvina, συνεχίζοντας να πυροβολεί, τράπηκε επίσης. Κατέρριψε δύο αεροπλάνα του αμερικανικού στρατού με τα ξυπόλυτα πόδια της και έτριξε:
  Είμαστε η ενσάρκωση του μίσους!
  Οι δρόμοι των κοριτσιών χώρισαν. Είναι πολύ ευκίνητοι στη μάχη.
  Η Αλμπίνα έριξε το κανόνι της και σφύριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα - μαστίγιο!
  Ο Alvin συμφώνησε με αυτό:
  - Τεράστια δόξα!
  Οι Γερμανοί πίεσαν πολύ τους Αμερικανούς. Και πήραν την ποιότητα της αεροπορίας τους.
  Το E-50 αποδείχθηκε μια καλή εξέλιξη. Αυτό το τανκ αποδείχτηκε με ένα πυροβόλο τεθωρακισμένων και ταχείας βολής. Και με καλή μετωπική προστασία.
  Ο Αμερικανός Σέρμαν δεν είναι αντίπαλός του. Και ο Pershing επίσης. Το E-50 αποδείχθηκε ότι ήταν ένα θηρίο μιας μηχανής.
  Οι Γερμανοί το σαράντα πέμπτο έτος εγκαταστάθηκαν στη Γροιλανδία, και δημιούργησαν μια βάση στον Καναδά. Ταυτόχρονα, η γερμανική διπλωματία κέρδισε τη Βραζιλία στο πλευρό της, μαζί με την Αργεντινή, η οποία ήταν από καιρό υπάκουη. Και η προβολή ξεκίνησε από τα νότια προγεφυρώματα.
  Το έτος 1946 ήταν καθοριστικό. Γερμανικά και ιαπωνικά στρατεύματα εισέβαλαν στο Μεξικό και κατέλαβαν σχεδόν όλο τον Καναδά, εισβάλλοντας και στην Αλάσκα. Και τότε οι εχθροπραξίες μεταφέρθηκαν τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο έδαφός της άρχισαν να γίνονται πραγματικές μάχες.
  Και φυσικά, τα γερμανικά τανκς της σειράς Ε αποδείχτηκαν πολύ επικίνδυνα και μαχητικά οχήματα. Πού είναι οι Αμερικανοί πριν από αυτούς. Οι φασίστες έχουν τέτοια δύναμη.
  Ειδικά όταν το πλήρωμα του τανκ της Γκέρντα βρίσκεται στην επίθεση και συντρίβει τα αμερικανικά στρατεύματα.
  Έχει ένα αυτοκίνητο της σειράς E-50, ευκίνητο και γρήγορο. Έχει μήκος κάννης 100 EL και διαμέτρημα όπλου 105 mm. Αν ένα τέτοιο όπλο σβήσει.
  Η Γκέρντα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έριξε ένα βλήμα, χτυπώντας με ακρίβεια τον εχθρό και τσίριξε:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Σάρλοτ, αυτό το κοκκινομάλλης κορίτσι τρύπησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τους Αμερικάνους και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Δόξα στα ανίκητα στρατεύματά μας!
  Η Κριστίνα χτύπησε επίσης τα εύστροφα, λαξευμένα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα και φώναξε:
  - Δόξα στον ηρωισμό της Βέρμαχτ!
  Η Μάγδα, χρησιμοποιώντας τα μακριά χαριτωμένα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της, κοπάνησε και τσίριξε:
  - Δόξα στην ανίκητη Βέρμαχτ!
  Και τέσσερα κορίτσια θα το πάρουν και θα βρυχηθούν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Είμαστε αληθινοί αετοί, και γεμάτοι ηρωισμό! Και πετάμε σαν πουλιά, γιοι της γενναίας Πατρίδας!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε το αμερικανικό αυτοκίνητο και σφύριξε:
  - Όχι, όχι γιοι, αλλά κόρες!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε προς το αμερικανικό αυτοκίνητο, έσκισε τον πυργίσκο του και κελαηδούσε:
  - Φυσικά, οι κόρες είναι πολύ ηρωικές!
  Η Χριστίνα χαστούκισε τον αντίπαλό της. Διαπέρασε τον εχθρό και σφύριξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είμαστε οι πραγματικές μηχανές του θανάτου!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και κατά του εχθρού. Έσπασε την εχθρική πανοπλία, χτύπησε το μέτωπο του εχθρού και φώναξε:
  - Και είμαστε τα πιο τέλεια μηχανήματα στον κόσμο!
  Και τα κορίτσια ούρλιαξαν στο ρεφρέν:
  - Δόξα στη Γερμανία, δόξα, τα τανκς ορμούν μπροστά! Μεραρχίες του Τρίτου Ράιχ καλωσορίζουν τον γενναίο λαό!
  Εν ολίγοις, οι Γερμανοί τα πήγαιναν πραγματικά καλά και τα στρατεύματά τους σημείωναν τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες, φυσικά, έχουν ισχυρή οικονομία, αλλά έχασαν από άποψη τεχνολογίας. Ειδικά τανκς και αεριωθούμενα αεροσκάφη. Οι Γερμανοί είχαν ήδη το ME-262 X σε σειριακή παραγωγή και αυτό το αεροσκάφος ήταν και επιβιώσιμο, με ταχύτητα πάνω από 1150 χιλιόμετρα την ώρα και οπλισμένο με πέντε αεροσκάφη κανόνια των 30 χιλιοστών. Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια τέτοια μηχανή.
  Οι Γερμανοί είχαν και ένα πουλί XE-262, εύκολο στην κατασκευή, σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο, πολύ ελαφρύ και ευέλικτο. Αλλά το XE-262, λόγω της πολύ χαμηλής μάζας και της υψηλής ταχύτητάς του, ήταν επίσης δύσκολο στη διαχείριση και απαιτούσε πιλότους υψηλής εξειδίκευσης. Αλλά ήταν υπέροχος για το στυλ του Huffman, το οποίο λειτουργούσε στην προσέγγιση. Και από κοντά συνέτριψε τους Αμερικανούς.
  Αλλά εκτός από τον Χάφμαν, υπήρχαν και δύο κορίτσια που έπαιξαν: η Αλμπίνα και η Αλβίνα. Ο καθένας τους ξεπέρασε τα τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν και έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Οι σταυροί του Knight με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια έχουν μέχρι στιγμής μόνο τον Huffman, ο οποίος κατέρριψε περισσότερα από πεντακόσια αεροσκάφη, και τον Rudel, το θρυλικό επιθετικό αεροσκάφος, έριξε πάνω από πεντακόσια τανκς και πολλούς άλλους επίγειους στόχους. Και δεκαεπτά ακόμη αεροπλάνα.
  Στο Τρίτο Ράιχ, ενέκριναν επίσης τον έκτο βαθμό του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, σε όσους φτάσουν τα χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη ή τον ίδιο αριθμό σπασμένων δεξαμενών.
  Αυτός ο Σταυρός του Ιππότη θα έπρεπε να είχε στερεωθεί με τουλάχιστον εκατό διαμάντια και θα ήταν μεγαλύτερος από άλλους Ιπποτικούς Σταυρούς. Άρα το βραβείο δεν ήταν μόνο τιμητικό, αλλά και ακριβό.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα πετούν στον ουρανό. Καταρρίπτουν τα αεροπλάνα τους Yankee και τραγουδούν μέσα από τα δόντια τους:
  - Ομορφα κορίτσια,
  Καλοί φίλοι...
  Θα ήταν τρομερά παιδιά -
  Και υπέροχες κλωτσιές!
  Η Αλμπίνα στόχευσε το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τον Αμερικανό και τσίριξε:
  - Φώτα χαρούμενων ματιών!
  Και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Έκοψε τον ομόλογό της. Έσπασε τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό και τις ένδοξες νίκες μας!
  Η Αλμπίνα διόρθωσε τον σύντροφό της, καταρρίπτοντας το αεροπλάνο των Γιάνκι:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Εν τω μεταξύ, ο πόλεμος συνεχίστηκε. Οι Αμερικανοί έχαναν σαφώς από τον καλύτερο εχθρό στην τεχνολογία και την εκπαίδευση, ακόμη και χρησιμοποιώντας ξένες μεραρχίες.
  Συγκεκριμένα, οι Yankees έχουν το κύριο τανκ Sherman. Λοιπόν, πού είναι εναντίον του κύριου γερμανικού E-50. Η μηχανή των Ναζί είχε μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών, πλαϊνή θωράκιση 170 χιλιοστά και βάρος εβδομήντα τόνων με κινητήρα 1200 ίππων με ώθηση κινητήρα.
  Να σημειωθεί ότι το Sherman δεν μπόρεσε καν να διεισδύσει στη γερμανική πλευρά, αφού η θωράκιση του Ε-50 είναι κεκλιμένη. Ακόμη και ο Σέρμαν με ένα όπλο δεκαεπτά ποδιών, το Firefly, δεν πήρε πραγματικά έναν Γερμανό. Αλλά αυτή η δεξαμενή δεν ήταν τεράστια.
  Και οι Γερμανοί πήραν με σιγουριά το αμερικανικό τανκ από πέντε χιλιόμετρα μακριά. Επιπλέον, έχει υψηλή σιλουέτα. Οι Αμερικανοί είχαν τον Pershing κάπως καλύτερο. Αλλά αυτό το τανκ δεν ήταν τόσο ογκώδες όσο το Sherman, και παρόλα αυτά το όπλο των 90 mm δεν ήταν αρκετό για έναν αποτελεσματικό αγώνα.
  Μόνο το "Superpershing" μπορούσε να διεισδύσει στο γερμανικό E-50 στο πλάι. Το όφελος ενός πυροβόλου και ενός διαμετρήματος 90 mm και μήκους κάννης 73 EL. Αλλά από την άλλη, ο ρυθμός βολής είναι μόνο τέσσερις βολές ανά λεπτό έναντι δώδεκα για το γερμανικό E-50 και το βάρος των πενήντα τόνων είναι πολύ μεγάλο για έναν κινητήρα 500 ίππων. Ναι, και η θωράκιση είναι ανεπαρκής. Στο μέτωπο του γερμανικού κύριου μαστόδοντος, οι Αμερικανοί δεν έσπασαν ακόμα. Και το Fritz είχε επίσης ένα E-75 με πιστόλι διαμετρήματος 128 mm και πάχος πλευρικής θωράκισης 210 mm κάτω από πλαγιές, με ακόμα καλύτερη προστασία και κινητήρα 1500 ίππων.
  Οπότε από την αρχή οι ΗΠΑ έχαναν. Μόνο το άρμα T-93, πιο συγκεκριμένα ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο βάρους ενενήντα τριών τόνων, με μετωπική θωράκιση 305 mm και πυροβόλο 155 mm, μπορούσε να πολεμήσει κατά μέτωπο τα γερμανικά μαστόδοντα.
  Αλλά η οδηγική απόδοση αυτού του αυτοκινούμενου όπλου δεν ήταν σημαντική, όπως και ο ρυθμός βολής. Και οι Γερμανοί το κατέστρεψαν με αεροσκάφη.
  Έτσι, οι Αμερικανοί στο σύνολό τους δεν τα πήγαιναν καλά και έχαναν απελπιστικά.
  Και τα γερμανικά στρατεύματα ήρθαν όλο και πιο κοντά στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.
  Ο Τρούμαν παρακάλεσε τον Χίτλερ για ειρήνη.
  Αλλά ο Φύρερ ήθελε μόνο πλήρη παράδοση χωρίς όρους. Η Ουάσιγκτον ήταν περικυκλωμένη. Και οι Ναζί άρχισαν μια επίθεση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda πάλεψε για ένα πιο φωτεινό αύριο. Και κέρδισε χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Το κορίτσι μάλιστα άρχισε να πυροβολεί όχι μόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αλλά και με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της. Και βοήθησε πολύ.
  Η Charlotte πυροβόλησε επίσης πατώντας τις ρουμπινί θηλές της στο κουμπί του joystick και κελαηδώντας:
  - Το μεγαλείο του κομμουνισμού έγκειται στο να μην είσαι ψάρι, αλλά φάλαινα!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας, πατώντας τα κουμπιά του joystick, σημείωσε:
  - Και εμείς οι Γερμανοί θα φτιάξουμε το μεγαλύτερο του κομμουνισμού!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας κατακόκκινες θηλές στους αντιπάλους της, εξέδωσε επιθετικά:
  - Ο πιο λαμπρός κομμουνισμός! Μόνο πάνω, ούτε ένα βήμα κάτω!
  Η Γκέρντα σημάδεψε το κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αναποδογυρίζοντας το αμερικάνικο όπλο με μια εύστοχη βολή, επιβεβαίωσε:
  - Για τον Άρειο κομμουνισμό!
  Μετά την πτώση της Ουάσιγκτον, η Αμερική σύντομα συνθηκολόγησε. Και συνέβη στις 31 Ιανουαρίου 1947.
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Και η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία συνέπεσε με τη συνθηκολόγηση της Αμερικής.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Φαινόταν ότι υπήρχε μια μακρά περίοδος ειρήνης. Στην πραγματικότητα, όλοι οι πόλεμοι έχουν τελειώσει, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταληφθεί και τι άλλο θα μπορούσατε να θέλετε; Αλλά υπήρχε μια ακόμη υπερδύναμη με αποικίες: η Ιαπωνία. Και ο Χίτλερ ήθελε να το κατακτήσει κι αυτός.
  Στις 20 Απριλίου 1953 ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος για την αναδιαίρεση του κόσμου. Η ΕΣΣΔ υπήρχε ακόμα σε περικομμένη μορφή. Ο στρατός που ανέβηκε στην εξουσία μετά τον Στάλιν, έβαλε τον Βοζνεσένσκι ως την επίσημη κύρια κυβέρνηση. Αυτός ο ηγέτης κατάφερε να αποκαταστήσει εν μέρει τη ρωσική οικονομία. Και πρόσφερε στον Χίτλερ τη συμμετοχή της ΕΣΣΔ στον πόλεμο κατά της Ιαπωνίας. Συμφώνησε, αλλά υπό τον όρο ότι η Ρωσία θα επέστρεφε μόνο το Primorye, το νησί Sakhalin και την αλυσίδα Kuril, που προηγουμένως είχαν αιχμαλωτιστεί από τους σαμουράι.
  Έτσι ο Voznesensky είχε μια νέα ευκαιρία να αναβιώσει την ΕΣΣΔ και να αποκαταστήσει εν μέρει την αυτοκρατορία.
  Η μάχη εξελίχθηκε σε πλήρη ισχύ.
  Η Αλένκα και η ομάδα της πολέμησαν σε ένα νέο, πειραματικό τανκ T-11. Αυτό το αυτοκίνητο ήταν βαρύ και καλά προστατευμένο. Η μετωπική της θωράκιση έφτασε τα 300 χιλιοστά με βάρος μηχανής εξήντα οκτώ τόνων και πυροβόλο όπλο 130 χιλιοστών. Εν τω μεταξύ, το κύριο τανκ T-54 βρίσκεται ακόμα στην ΕΣΣΔ, κάτι που επίσης δεν είναι καθόλου κακό.
  Και η Αλένκα και ο σύντροφός της πυροβολούν από ένα ισχυρό όπλο από μεγάλη απόσταση. Οι Ιάπωνες, φυσικά, έχουν τα δικά τους αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, εδώ είναι το Ε-75, αντιγραμμένο από το γερμανικό μοντέλο με άδεια. Αλλά αυτή η δεξαμενή είναι ήδη κάπως ξεπερασμένη.
  Και η Αλένκα τον βγάζει νοκ άουτ χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Και στέλνει το βλήμα ακριβώς από άκρη σε άκρη.
  Το κορίτσι κελαηδάει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού! Δόξα στον Λένιν στις καρδιές!
  Πράγματι, αυτή είναι μια ομορφιά υψηλών προδιαγραφών.
  Η Anyuta πυροβολεί επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της με λαξευμένα πόδια και τρίξιμο:
  - Είμαι πολύ κουλ πολεμιστής και είναι σαν κουρδιστό κούκλα!
  Ο Άλλα πυροβολεί κι αυτός με τη σειρά του. Αυτό το κορίτσι τσάκισε τον σαμουράι και είπε:
  - Στο όνομα του φωτός, της ζέστης και του ανέμου!
  Και, φυσικά, χρησιμοποιώντας γυμνά πόδια.
  Και μετά προσγειώθηκε η Μαρία. Είναι ένα κορίτσι με τρομερή πνευματική δύναμη. Έσπασε ένα ιαπωνικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Για τον πανίσχυρο κομμουνισμό!
  Και υπέκυψε στο γυμνό της τακούνι.
  Και στο τέλος πυροβόλησε με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού και της Marusya. Το κορίτσι χτύπησε τον εχθρό και σφύριξε:
  - Δόξα στην εποχή ενός καλύτερου κόσμου!
  Και πώς σφυρίζει... Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο κορίτσι.
  Το σοβιετικό πλήρωμα δεξαμενής κάνει εξαιρετική δουλειά και μαζεύει λογαριασμούς. Τα κορίτσια φυσικά παίρνουν το προβάδισμα γρήγορα. Έχουν επίσης το καλύτερο αυτοκίνητο για τον Κόκκινο Στρατό.
  Και η Γκέρντα παλεύει σε ένα πυραμιδικό τανκ. Αυτό το αυτοκίνητο είναι ήδη πιο προηγμένο και έχει μόνο δύο μέλη πληρώματος.
  Αυτοί μαζί με τη Σαρλότ πυροβολούν τους Ιάπωνες και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί.
  Η Γκέρντα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πάτησε τα κουμπιά του joystick και χτύπησε το ιαπωνικό αυτοκίνητο, σφυρίζοντας:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης εναντίον της, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών της, και σφύριξε:
  - Αλλά η Βέρμαχτ μας από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, όλες είναι εκατομμύρια φορές πιο δυνατές!
  Η Μάγδα και η Χριστίνα τσακώνονται σε ένα άλλο πυραμιδικό τανκ.
  Τα κορίτσια Terminator είναι εξαιρετικά μαχητικά και κολοσσιαία σε δύναμη.
  Και έτσι η Χριστίνα πυροβολεί, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γρονθοκοπεί τον Ιάπωνα.
  Μετά ουρλιάζει:
  - Η εποχή μας με τις νίκες μπροστά!
  Η Μάγδα πυροβολεί και τον εχθρό. Κατεδαφίζει τον πύργο από τους σαμουράι και ουρλιάζει:
  - Και τα επιτεύγματα περιμένουν ακόμα πιο δροσερά!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, κερδίζει από το σύστημα, γκρεμίζοντας τους εχθρούς.
  Ναι, υπάρχουν κορίτσια που θα σταματήσουν ένα άλογο που καλπάζει και θα μπουν σε μια φλεγόμενη καλύβα.
  Οι πολεμιστές νίκησαν τον εχθρό και σταδιακά ανέβηκαν προς τα πάνω.
  Η Ιαπωνία έχανε. Και οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν ένα τρομερό όπλο - ντίσκο.
  Αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι δεν γνώριζαν τίποτα αντίστοιχο.
  Εδώ η Agatha και η Adala τσακώνονται σε μια δισκέτα. Οι πολεμιστές ελέγχουν το μηχάνημα με τη βοήθεια joysticks και αναπτύσσουν αυτήν την πιο ισχυρή μονάδα. Και έτσι συντρίβουν τους αντιπάλους. Και χτυπούσαν με ακτίνες θερμότητας από τον αέρα. Καταστρέφοντας κυριολεκτικά τη δύναμη των αντιπάλων.
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας τον εχθρό, βρυχάται:
  - Τρελά το πάθος μου!
  Και με γυμνό, στρογγυλό τακούνι, σαν να πιέζει.
  Η Adala, πυροβολώντας τους εχθρούς, δηλώνει με σιγουριά:
  - Είναι μόνο δύναμη!
  Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά του δάχτυλα κατά του εχθρού.
  Τα κορίτσια πραγματικά διαλύθηκαν. Και τέτοιες, ας πούμε στρέιτ μαχόμενες καλλονές.
  Ότι δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από την Ιαπωνία.
  Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχανε. Και αλίμονο, φαινόταν σχεδόν απελπιστικό.
  Οι σαμουράι αντιμετώπισαν τεχνολογική υπεροχή. Και πολύ σοβαρός αντίπαλος σε επίπεδο επιχειρησιακού σχεδιασμού.
  Η Ιαπωνία νίκησε τη Ρωσία στην εποχή της, αλλά τώρα έχανε από συνασπισμούς.
  Στο τέλος, το Τρίτο Ράιχ εξαπέλυσε ακόμη και πυρηνικό χτύπημα στα νησιά και η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου συνθηκολόγησε.
  Ως αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκε η κατάκτηση κολοσσιαίων εδαφών. Ωστόσο, το Τρίτο Ράιχ πολέμησε λίγο περισσότερο στη Λατινική Αμερική και πραγματοποίησε πρόσθετες κατασχέσεις εδαφών.
  Αλλά όταν ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται υπό το Τρίτο Ράιχ, η ακόμα ελεύθερη ΕΣΣΔ πειράζει τον Φύρερ.
  Και στις 20 Απριλίου 1957 αρχίζει η επιθετικότητα κατά της Ρωσίας. Και κολοσσιαίες δυνάμεις προελαύνουν προς την ΕΣΣΔ.
  Σε τι μπορεί να βασιστεί ο Κόκκινος Στρατός υπό αυτές τις συνθήκες; Οι δυνάμεις είναι ήδη πολύ άνισες.
  Αλλά προφανώς, οι Ρώσοι και άλλες εθνικότητες εξακολουθούν να έχουν κάποιους υπολογισμούς.
  Ειδικά για τους Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι δώδεκα ετών αναπτύσσονται με μια ειδική αποστολή να βοηθήσουν την ΕΣΣΔ να επιβιώσει και να κερδίσει.
  Αυτά είναι τα παιδιά και μαζί τους τέσσερα ημίουργα!
  Και παλεύουν πολύ σκληρά.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, ο Αυγουστίνος, η Σβετλάνα πολεμούν τους Ναζί.
  Κορίτσια παραδοσιακά ξυπόλητα και με μπικίνι. Και αυτό είναι το δόγμα τους. Πολεμούν με άγρια αγριότητα.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας από ένα πολυβόλο, παρατηρεί:
  - Σε τι είμαστε καλοί, που ξέρουμε να παλεύουμε!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον εχθρό, συμφώνησε:
  - Μπορούμε!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Η Αυγουστίνα σκαρφίστηκε στους Ναζί με ένα πολυβόλο και με μεγάλη συγκίνηση φώναξε, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Είμαι ο καταστροφέας του κακού!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας επίσης τον εχθρό και πυροβολώντας με ακρίβεια, κουρεύοντας τους εχθρούς και πετώντας με γυμνό πόδι μια τσάντα με εκρηκτικά, εξαιτίας της οποίας το τανκ ανατράπηκε, εξέδωσε προκλητικά:
  - Θα αλέσω το Τρίτο Ράιχ σε σκόνη!
  Και η κοπέλα έβγαλε πάλι τη γλώσσα της.
  Ο Oleg Rybachenko έριξε ένα δώρο θανάτου στον εχθρό με ένα παιδικό πόδι δολοφονικής δύναμης και εξέδωσε:
  - Ένας στρατιώτης χρησιμοποιεί μερικές φορές ιερόδουλες κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ένας πολιτικός χρησιμοποιεί πάντα μια ιερόδουλη που χρησιμοποιεί ψηφοφόρους και στη δουλειά και στην ανάπαυση!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τα φασιστικά πλάσματα και στέλνοντας δολοφονικά δώρα θανάτου, ξεστόμισε:
  - Ένας στρατιώτης πληρώνει στις ιερόδουλες ό,τι κερδίζει με το αίμα του, ο ίδιος ο πολιτικός είναι ιερόδουλη και πληρώνεται για να χαλάει το αίμα των ψηφοφόρων!
  Πρόκειται για γυναίκες πολεμίστριες και παιδιά-τέρατα. Με αυτά μπορείτε να πολεμήσετε σχεδόν κάθε τέρας. Και μάλιστα του Χίτλερ.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Ναζί και υπερασπιζόμενος τη Μόσχα, τραγούδησε:
  - Μας συνθλίβει ο ζυγός της ορδής,
  Μας καταπιέζει ο ζυγός του άπιστου...
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον Φριτς και εκτοξεύοντας τα γυμνά δάχτυλά της με τα πόδια της, έβγαλε ένα δολοφονικό σφύριγμα:
  Αλλά βράζει στις φλέβες μας
  Ο παράδεισος των Σλάβων...
  Η Αυγουστίνα, πυροβολώντας τους Ναζί, και ενεργώντας πολύ δυναμικά, δίνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, συνέχισε:
  Και από τις υπέροχες ακτές,
  Στις ακτές του Κολύμα...
  Η Σβετλάνα τραγούδησε με άγριο πάθος, παίζοντας με τους μύες των ποδιών της, και τα πλακάκια του τύπου έδιναν:
  Όλα αυτά είναι η Γη μας,
  Όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Και εδώ τα κορίτσια, πρέπει να πω, ήταν με μεγάλη έπαρση και κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Και τα αιώνια αθάνατα παιδιά Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova είναι επίσης πολεμιστές super class.
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και σφύριξε.
  Ζαλισμένα και άναυδα κοράκια έπεσαν πάνω στους Ναζί, τα οποία τρύπησαν την κορυφή του κεφαλιού τους.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο κελαηδούσε:
  - Ένας στρατιώτης πυροβολεί, στέλνοντας μια σφαίρα στον εχθρό στο στήθος, ένας πολιτικός σκοτώνει, γλιστρώντας ένα γουρούνι στην τσέπη του και χολή στο συκώτι!
  Η Margarita Korshunova, επίσης στην αρχή, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε ένα δώρο θανάτου με θανατηφόρα δύναμη. Και θα σφυρίξει επίσης, ρίχνοντας ένα κοράκι στον εχθρό, σπάζοντας τους πύργους των τανκς.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Ένας στρατιώτης στη μάχη φωνάζει επευφημίες, ένας πολιτικός επίσης δεν σιωπά, αλλά αν ένας πολεμιστής χτυπηθεί στη μάχη, τότε γιατί μια κραυγή, αλίμονο, δεν είναι ασπίδα!
  Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να τους νικήσει. Οι κακές λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, οι κακές τίγρες χαιρετίζουν τους ήρωες.
  Ή ίσως ηρωίδες. Εδώ είναι τα κορίτσια του τζόγου της υψηλότερης πτήσης ενός πουλιού.
  Και αν πολεμήσουν, τότε από καρδιάς ....
  Και η Αλένκα με το πλήρωμά της στο τανκ T-13. Μια μηχανή που είναι έτοιμη να αντισταθεί στις γερμανικές, πυραμιδικές συνθέσεις. Το κορίτσι πυροβολεί τον εχθρό και τραγουδά:
  - Τα τανκς μας, είναι απλά ένα θαύμα,
  Από ερήμους στις βόρειες θάλασσες!
  Θα σε ξεσκίσουμε, πίστεψε Ιούδα,
  Το τρομερό θηρίο θα καταστραφεί!
  Η Anyuta επιβεβαίωσε με μανία, πυροβολώντας επίσης τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της:
  - Θα σκίσω τον εχθρό και θα τους αλέσω σε σκόνη.
  Η Άλλα επιτέθηκε εκ περιτροπής στον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για το μεγαλείο του κόκκινου κομμουνισμού!
  Η Μαρία συνέτριψε επίσης τον εχθρό, κάνοντας μια εύστοχη βολή με το γυμνό κάτω άκρο της και βρυχήθηκε:
  - Για όμορφες νίκες!
  Η Μαρούσια επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κινούσε τον εχθρό, σαν να τον χτυπούσε, και φώναξε:
  - Για τις υψηλότερες ιδέες του κομμουνισμού!
  Οι Πέντε πολέμησαν τους Ναζί σαν εξολοθρευτές.
  Ο Oleg Rybachenko ανατίναξε τον μύλο με τα ξίφη του, κόβοντας τους Ναζί και κελαηδώντας:
  - Ο στρατιώτης δεν είναι πάντα αστέρι, αλλά η δόξα των κατορθωμάτων του δεν ξεθωριάζει με τους αιώνες, ένας πολιτικός στοχεύει πάντα στο ρόλο του φωτιστή, αλλά η ύβρις του καλύπτεται με μούχλα!
  Η Margarita Korshunova έκοψε επίσης με τη βοήθεια μιας τεχνικής πεταλούδας και τσίριξε:
  - Ο στρατιώτης εργάζεται με κοφτερό ξιφολόγχη και μαχαιρώνει με καλή συνείδηση, ο πολιτικός χτυπά τους αντίχειρες με τη βοήθεια μιας γλώσσας που η οξύτητα της στερείται συνείδησης!
  Και τα παιδιά-εξολοθρευτές πώς να σφυρίζουν και να καταρρίπτουν τους Ναζί ζαλισμένα σφιχτά κοράκια.
  Και οι Σοβιετικοί πιλότοι πολέμησαν επίσης στον ουρανό. Συγκεκριμένα, η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova.
  Πολέμησαν σαν επικές γυναίκες ήρωες. Χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα των ποδιών, έστειλαν βλήματα αέρα. Χτύπησαν τους εχθρούς πολύ εύστοχα.
  Η Αναστασία πάτησε την κατακόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick, χτύπησε τον φασίστα και κελαηδούσε:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Πυροβολώντας τον εχθρό χρησιμοποιώντας θηλές φράουλας, η ημίγυμνη Ακουλίνα φώναξε επίσης:
  - Δόξα στους Ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Αυτά είναι καυτά και δυνατά κορίτσια εδώ. Πώς πολεμούν σαν αληθινά θηρία. Και έχουν υπεράνθρωπο πάθος και κολοσσιαία δύναμη.
  Η Αναστασία, συντρίβοντας τους Ναζί, τραγούδησε:
  - Πάνω από τον δύστυχο πλανήτη κρεμάστηκε,
  Ο Κακός Φριτς βράζει σκοτάδι...
  Ο κατακτητής μισεί το τσεκούρι του,
  Ακονίστε και κόψτε το κεφάλι σας!
  
  Ωστόσο, δεν είναι πιόνι,
  Και να μην περπατάς για πάντα κάτω από το ζυγό ...
  Μετατρέπει τους κακούς εχθρούς σε πυροβόλα,
  Θα γίνει ο κυρίαρχος των κόσμων!
  Ο Oleg Rybachenko, εν τω μεταξύ, πέταξε μερικά μπιζέλια με αφανισμό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι το τέλος, αναγκάζοντας τις καρδιές να χτυπούν από κοινού!
  Και τότε το αγόρι εξολοθρευτής είπε:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να πιει πολύ κρασί και να σκάσει τον εαυτό του, αλλά δεν θα χύνει, σαν πολιτικός, τη λεκτική διάρροια χωρίς μέτρο στο μεθύσι!
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα πήρε και έκοψε με σπαθιά σε μορφή έλικας τους εχθρούς, κόβοντάς τους.
  Και κελαηδούσε, ξεγυμνώνοντας το πρόσωπό της:
  - Μια ξυπόλητη κοπέλα είναι έτοιμη να τρέξει άφοβα πίσω από τον εραστή της, αλλά με τι τρόμο ο ψηφοφόρος αφήνει τον εαυτό του να τον υποδουλώνουν οι πολιτικοί!
  Και μετά υπάρχει η Ελίζαμπεθ στο τανκ T-55. Μια μηχανή με πιο ισχυρό πυροβόλο 105 χιλιοστών από το T-54 και έτοιμο να πολεμήσει τους εχθρούς.
  Κορίτσια στο τανκ, φυσικά, μόνο με ένα μπικίνι.
  Η Ελισάβετ πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Για τη Ρωσία του κομμουνισμού!
  Στη συνέχεια η Αικατερίνα πυροβόλησε με τη σειρά της, χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του στήθους της για να πυροβολήσει.
  Χτύπησε το τανκ των Ναζί και φώναξε:
  - Για επιτυχία στην οικοδόμηση του κομμουνισμού!
  Η Έλενα πυροβόλησε και την αντίπαλό της χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Έσπασε την κάννη μιας πυραμιδικής δεξαμενής, τα έκανε όλα εύστοχα.
  Μετά κελαηδούσε:
  - Ό,τι πιο λαμπρό θα έχουμε κομμουνισμό!
  Μετά η λουπανούλα και η Ευφρασία, αν και συνήθως είναι απλώς οδηγός. Αλλά το κορίτσι χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια, χτυπώντας το ρύγχος του ναζιστικού τανκ.
  Μετά ψέλλισε:
  - Ο κομμουνισμός μας είναι πιο λαμπερός από τον ήλιο!
  Τα κορίτσια στο τανκ είναι ξυπόλητα και με μπικίνι δείχνουν πολύ όμορφα και χαρισματικά. Και έχουν στήθος με τέτοιες κόκκινες θηλές.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με χαρά.
  Ας συντρίψουμε τον ζυγό, πιστέψτε τον φασισμό,
  Θα μετακινήσω βουνά αν χρειαστεί...
  Θα υπάρξει μια εποχή, η εποχή του κομμουνισμού,
  Θα πετάξω στον παράδεισο με ένα τραγούδι!
  Και πάλι, το κορίτσι με την κατακόκκινη θηλή της θα πατήσει το κουμπί του joystick και θα χτυπήσει τους Ναζί.
  Έτσι ο Φύρερ δεν θα το βρει λίγο.
  Με τέτοια κορίτσια, είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΣΣΔ είναι ακόμα ζωντανή και ο Χίτλερ δεν μπορεί να τη σπάσει τόσο εύκολα.
  Και με τέτοια αγόρια και ένα κορίτσι όπως ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova, ακόμα περισσότερο.
  Το αγόρι εξολοθρευτής ξέσπασε με τα ξίφη του και έτριξε:
  - Πολιτικός, αυτή είναι μια αλεπού, για την οποία οι ψηφοφόροι είναι κάτοικοι κοτέτσι, αλλά καταβροχθίζοντας το κρέας όσων έχουν τη νοημοσύνη του κοτόπουλου, ένας πολιτικός σίγουρα θα γλιστρήσει ένα γουρούνι!
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της μερικά αρακά και κελαηδούσε:
  - Οι στρατιώτες πολεμούν κόκορες που γεννούν χρυσά αυγά, για στρατηγούς γαλοπούλας που με τη σειρά τους καταβροχθίζονται από πολιτικούς αλεπούς!
  Ο Oleg Rybachenko σφύριξε, γκρεμίζοντας τα κοράκια στα κεφάλια των φασιστών που προχωρούσαν και κελαηδούσε:
  - Ο στρατιώτης τρέχει στην επίθεση, πιστεύοντας στη νίκη, ο πολιτικός στα μετόπισθεν, σε κάθε περίπτωση, θα κατηγορήσει τον μαχητή για παρέκκλιση από αρχές!
  Η Margarita Korshunova χτύπησε επίσης τα κοράκια με ένα σφύριγμα, και τα κατέστρεψε, κατεβάζοντάς τα στα κεφάλια του Fritz, τσίριξε:
  " Οι στρατιώτες μερικές φορές υποχωρούν, γιατί η ευτυχία είναι μεταβλητή, αλλά η πολιτική πάντα παραδίδεται, η ευτυχία τους είναι στην podlyanka και στο να γλιστρήσουν ένα γουρούνι!
  Ο Oleg Rybachenko έτρεξε ξανά τον ανεμόμυλο με τα ξίφη του και ούρλιαξε:
  - Ένα ξυπόλητο αγόρι είναι πολύ έξυπνο για να αφήσει έναν πολιτικό να τον οδηγήσει κάτω από τη φτέρνα του!
  Η Margarita Korshunova διοργάνωσε μια δεξίωση machaon με σπαθιά και τσίριξε:
  - Όταν τα ξυπόλυτα πόδια ενός κοριτσιού πληγώνονται από αιχμηρές πέτρες, τραυματίζουν την καρδιά ενός άνδρα, αλλά οι πολιτικοί που το αναγκάζουν να ρουφήξουν λαχανόσουπα με παπουτσάκια χτυπούν το συκώτι των ψηφοφόρων!
  Ο Oleg Rybachenko, με το γυμνό αγορίστικο τακούνι του, υπέκυψε στο δολοφονικό δώρο του θανάτου και φώναξε:
  - Ένας στρατιώτης δεν ψάχνει για θάνατο, θέλει να ζήσει, ένας πολιτικός δεν ψάχνει τρόπο να εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις - θέλει να εξαργυρώσει τους ψηφοφόρους!
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα το πήρε και με τα γυμνά της πόδια πέταξε έναν λεπτό δίσκο, κόβοντας τους πύργους των τανκς και βρυχήθηκε:
  - Ένας στρατιώτης είναι πάντα νέος στην καρδιά, ακόμα και γκρίζα, ένας γέρος απατεώνας πολιτικός που κάθεται στο συκώτι και ένας φαλακρός διάβολος ακόμα και με πυκνά μαλλιά!
  Ο Όλεγκ ξέκοψε ξανά με σπαθιά σε στυλ μαχαόν και τσίριξε:
  - Στην αρχαιότητα, ένας στρατιώτης είχε ένα ξίφος, στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από ένα πολυβόλο για να διευκολύνει τη θανάτωση των εχθρών, και ένας πολιτικός εκείνη την εποχή είχε μια γλώσσα όπλου - είναι αδύνατο να εφεύρουμε πιο θανατηφόρα!
  Η Margarita Korshunova παρατήρησε επιθετικά, χτυπώντας με άγρια μανία τον εχθρό:
  - Ο στρατιώτης είναι ένα είδος πολεμικής μηχανής, αλλά παραμένει άνθρωπος, δεν υπάρχει τίποτα ανθρώπινο στην πολιτική, είναι ένας πολεμικός μηχανισμός ενάντια σε εύλογα επιχειρήματα!
  Δούλεψαν πολύ ενεργά και με τον αγωνιστικό ενθουσιασμό νεαρών τιτάνων.
  Όμως οι Γερμανοί και ο στρατός τους πιέζουν.
  Δύο κορίτσια πετούν στο Yu-888: η Ισαβέλλα και η Ζάιρα, όμορφες ξανθιές. Ρίχνουν βόμβες. Στη συνέχεια όμως εμφανίζεται το Yak-23 από το πλάι.
  Η Ισαβέλλα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κατευθύνει το αεροβόλο και πυροβολεί κατά της σοβιετικής μηχανής. Στη συνέχεια, προσθέστε ταχύτητα. Το Yak-23 δεν είναι πολύ γρήγορο ούτως ή άλλως, και εδώ είναι επίσης σε υπερφορτωμένη έκδοση και δεν μπορεί να προλάβει το γερμανικό αυτοκίνητο.
  Τα κορίτσια χτυπούν το τζάμι με τα γυμνά τους τακούνια και τρίζουν:
  - Γίνε διάσημος, ο στρατός μας είναι άγιος!
  Και πώς θα δείξουν οι γλώσσες!
  Και το σοβιετικό αυτοκίνητο δέχτηκε πυρά από δύο πίσω πυροβόλα αεροσκάφους και πήρε φωτιά, νερά που κάνουν τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσίστικων ποδιών.
  Η Ζάιρα κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα πλύνω όλους τους κόκκινους στρατιώτες!
  Και κλείνουν το μάτι μπλε μάτια. Και δείχνει η πιο μαχητική και έντονη.
  Και πώς αγαπά τους όμορφους νέους.
  Ωστόσο, η επιθυμία της να σκοτώσει είναι πολύ μεγαλύτερη.
  Όταν οι Γερμανοί προσγειώθηκαν μετά τον βομβαρδισμό, η Ζάιρα ήπιε λίγη μπύρα. Και η Ισαβέλλα εκτός από μπύρα έβαλε και καραβίδες. Τα κορίτσια έφαγαν χαρούμενα. Άφησαν χαριτωμένα, γυμνά πόδια, πατημασιές στον πάγο του αεροδρομίου. Τα αγόρια κατασπάραξαν τις σχεδόν γυμνές καλλονές τους με βλέμματα πεινασμένα και αμήχανα. Πόσο όμορφα κορίτσια είναι και ταυτόχρονα τρομερά.
  Η Ισαβέλλα ρώτησε τη Ζάιρα:
  - Πιστεύετε ότι ο πόλεμος θα τελειώσει σύντομα;
  Η Ζαΐρα σημείωσε:
  - Όχι πριν από το καλοκαίρι! Μέχρι να πάρουμε τη Μόσχα, οι Ρώσοι δεν θα συνθηκολογήσουν!
  Η ξανθιά με τα σμαραγδένια μάτια παρατήρησε:
  - Και μετά την πτώση της Μόσχας, μπορεί ακόμα να υπάρξουν μάχες!
  Η ξανθιά με τα μπλε μαλλιά συμφώνησε:
  - Αυτοί μπορούν! Αλλά δεν θα είναι πια τσακωμοί, αλλά αγωνία!
  Και τα κορίτσια γέλασαν, έφαγαν τις καραβίδες, και πάλι στη μάχη ... Ενώ ο καιρός ήταν σχετικά πετώντας. Και τα γυμνά τους πόδια άφησαν χαριτωμένα, γυμνά ίχνη.
  Η Ισαβέλλα σημείωσε:
  - Έχουμε τα πάντα όμορφα, ακόμα και ίχνη!
  Η Ζάιρα έγνεψε καταφατικά.
  - Τα Γερμανικά κορίτσια είναι τέλεια!
  Και οι δύο κακές καλλονές τραγούδησαν σε χορωδία:
  - Ο Ράιχ είναι η τελειότητα,
  Ο Ράιχ είναι η τελειότητα...
  Από χαμόγελο σε χειρονομία
  Πάνω από όλα έπαινος!
  Ω τι ευλογία
  Να ξέρετε ότι είμαστε τελειότητα
  Να ξέρετε ότι είμαστε τελειότητα
  Να ξέρετε ότι είμαστε οι ιδανικοί!
  Και πάλι, πέφτουν βόμβες στις σοβιετικές θέσεις. Και οι άνθρωποι πεθαίνουν. Πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από βομβαρδισμούς και βομβαρδισμούς. Και από πυροβολισμούς εκτοξευτών αερίου, και άλλες θανατηφόρες συσκευές.
  Η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova είναι πολύ όμορφα κορίτσια. Η Αναστασία έχει ήδη πολλά χρόνια, αλλά δεν γερνάει και φαίνεται πολύ φρέσκια και νέα, μόνο έντονα αναπτυγμένοι, μεγάλοι μύες την κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερη. Και το πρόσωπό της δεν έχει ρυτίδες ή δίχτυα, με λεπτό, μαυρισμένο δέρμα. Και η Akulina είναι ακόμα νέα για χρόνια. Και οι δύο ομορφιές είναι εξαιρετικές. Είναι άσοι της υψηλότερης κατηγορίας. Επιπλέον, ο Πόκρισκιν, αφού καταρρίφθηκε από τον Φρίντριχ Βολφ, σοκάρεται σοβαρά και δεν κάνει πλέον άλλες εξόδους.
  Η Αναστασία κάνει ελιγμούς σε ένα σκισμένο βαρέλι. Και γκρεμίζει ένα κάπως ξεπερασμένο ME-362. Μετά από αυτό, το κορίτσι ήρωας τρίζει:
  - Είμαστε ορμητικοί αετοί στον ουρανό!
  Η Akulina κάνει ελιγμούς, ένα φίδι αλεπού, και κόβει την ουρά του Focke-Wulf-5 και κελαηδάει:
  - Η Ρωσία είναι πίσω μας! Η Ρωσία είναι πίσω μας!
  Τα κορίτσια είναι σίγουρα σε άνοδο. Δεν έβαλαν ούτε σουτιέν σε μερικά λεπτά εσώρουχα που τσακώνονται. Αλλά βοηθάει πολύ στη μάχη. Εξάλλου, αυξάνει την αποτελεσματικότητα του αντίκτυπου των δολοφονικών ιδιορρυθμιών.
  Η Αναστασία κάνει πάλι ελιγμό. Αυτή τη φορά έχει πιο σοβαρό αντίπαλο από το ME-462, το οποίο έχει οκτώ σημεία πυρός. Συμπεριλαμβάνονται τέσσερα πυροβόλα αεροσκάφους διαμετρήματος 30 χλστ. Και φυσικά αυτός είναι ένας σοβαρός αντίπαλος. Τα ισχυρά όπλα σας επιτρέπουν να κόψετε τον εχθρό με μία κίνηση. Και έχεις μόνο ένα αεροβόλο...
  Η Αναστασία, ωστόσο, πετάει επιδέξια το αεροπλάνο της στο πλάι, απομακρύνοντας τα ιπτάμενα μολύβδινα τζετ. Ναι, έχει μόνο διαμέτρημα όπλου 20 χιλιοστών. Αν όμως πυροβολήσεις στην ουρά.
  Η Αναστασία τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Οι γιούνκερ ήρθαν στην ουρά μου,
  Αλλά μετά κάπνισε...
  Ούρλιαξε ενοχλητικά οι βίδες,
  Δεν χρειάζονται καν σταυρούς στους τάφους τους,
  Σταυροί θα κατέβουν στα φτερά!
  Η Ακουλίνα γέλασε και έκοψε το Yu-588, κραυγάζοντας:
  - Για διασκεδαστικές νίκες!
  Και έδειξε τα μαργαριταρένια δόντια της. Τα κορίτσια εδώ είναι η ευρύτερη και πιο κολοσσιαία διαρροή μάχης.
  Η Αναστασία πετάει το Yak-23 στην άκρη. Προσπαθούν να την ξαναρίξουν κάτω. Πατά ME-462, το αυτοκίνητο είναι σοβαρό.
  Η Αναστασία τραγούδησε έξαλλη:
  - Και βλέπω ένα σοβαρό,
  Στο όνειρο του Ιβάν του Τρομερού...
  Διανεμήθηκε γη στη Σιβηρία,
  Εσύ ιθαγενής Ρωσία!
  Και ο πολεμιστής χτυπά ξανά το γερμανικό αυτοκίνητο. Πρώτα σκίζει το φτερό της. Σε κάνει να χάνεις ταχύτητα. Και μετά πηγαίνει στην ουρά. Ο Γερμανός έχει καλές πιθανότητες να ξεφύγει λόγω της μεγάλης ταχύτητας της κατάδυσης. Όχι όμως εναντίον των Witcher. Γιατί είναι άσος της υψηλότερης κατηγορίας!
  Σε σκληρή μάχη βρίσκεται και η Ακουλίνα. Η κοπέλα ακουμπά τα γυμνά της τακούνια στα πετάλια και τραγουδά:
  - Μην υπομένετε την ταπείνωση των Σλάβων,
  Ας ξεσηκωθούμε όλοι ενάντια στους Γερμανούς...
  Ας μην δεχόμαστε άλλες προσβολές
  Ας συντρίψουμε τον εχθρό με ένα ατσάλινο χέρι!
  Εδώ είναι το Airacobra -5 εναντίον του. Ισχυρό μηχάνημα: τέσσερα πολυβόλα και δύο αεροβόλα των 37 χιλιοστών. Η Ακουλίνα εκτοξεύει το αυτοκίνητό της σαν έλκηθρο κάτω από ένα λόφο, αποφεύγοντας τα κοχύλια αεροσκαφών. Και βουτάει κάτω από την κοιλιά. Πατάει τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του... Και χτυπάει ακριβώς τον ευάλωτο στόχο.
  Και το αμερικάνικο αυτοκίνητο ανάβει.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού!
  Και η Αναστασία παλεύει καλά. Εδώ είναι τρεις Mustang εναντίον της. Φαίνονται να μην είναι τόσο τρομερά όσο το ME-462, του οποίου τα αεροβόλα είναι ικανά να γκρεμίσουν με ένα χτύπημα. Η Mustang, το αμερικανικό μαχητικό, δεν έχει μόνο πολυβόλα. Αλλά από την άλλη, υπάρχουν έξι από αυτά, αρκετά μεγάλα σε διαμέτρημα 14 χιλιοστών.
  Η Αναστασία πρέπει να κάνει ελιγμούς. Ένας πίδακας από σφαίρες γρατζουνούσε ελαφρά το φτερό. Αλλά υπάρχει ένα χτύπημα στην προσέγγιση και το αμερικανικό μαχητικό φλέγεται.
  Η Αναστασία τραγούδησε:
  -Τρελό σπίτι καίγεται,
  Οι δαίμονες θα βασανίζουν ατελείωτα
  Ένας αμαρτωλός άνθρωπος θα πάρει τα δικά του
  Αυτός που λάτρευε τον Σατανά!
  Και εδώ είναι ένα ακόμη αυτοκίνητο των ΗΠΑ που ανατράφηκε ... Και αυτή, φυσικά, είναι μια αρκετά σοβαρή εφαρμογή.
  Το τελευταίο αυτοκίνητο Yankee προσπαθεί να ξεφύγει. Η "Mustang" ξεπερνά σε ταχύτητα το Yak-23 και καταφέρνει να ξεφύγει. Η Αναστασία πυροβόλησε από απόσταση.
  Και πήρε έναν Αμερικανό. Εκείνος όμως, φουσκώνοντας με την ουρά του, κατάφερε να βγει από τη μάχη.
  Η Αναστασία σημείωσε:
  - Μπανγκ Μπανγκ! Αναπάντητες! Το γκρίζο κουνελάκι έφυγε!
  Η Akulina πολέμησε επίσης με το R-71. Ένα ισχυρό όχημα με οκτώ πολυβόλα και ένα αεροβόλο 37 χλστ. Και επίσης κάνοντας ελιγμούς, βάζει φωτιά στο φτερό αυτού του αυτοκινήτου ... Και οδηγεί προς τα πίσω, πυροβολεί.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε:
  Ο ήλιος γελάει
  Λάμπει λαμπερά για τα παιδιά...
  Και ξανά πέταξε το αυτοκίνητό της στο πλάι. Πυροβολεί στο Yu-288. Αυτό το μηχάνημα είναι ξεπερασμένο, αλλά εξακολουθεί να παλεύει. Γερμανός, προσπαθώντας να ξεφύγει κρυφά. Δεν μπορεί όμως να κρυφτεί από την κοπέλα που πατάει δυναμικά τα πετάλια με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της και το αυτοκίνητο παίρνει φωτιά.
  Η Αναστασία παρατήρησε γελώντας:
  - Έτσι μας φοβούνται!
  Και άλλο ένα Focke-Wulf καλυμμένο!
  Η Ακουλίνα είπε έξαλλη ενώ πυροβολούσε:
  - Ο κόσμος πρέπει να μας σέβεται, να φοβάται,
  Οι πράξεις των κοριτσιών δεν μπορούν να μετρηθούν...
  Τα μέλη της Komsomol είναι τόσο καλά στη μάχη,
  Ο Σατανάς θα καταστραφεί!
  Και η πολεμίστρια έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Αν και δεν μπορείς να το δεις...
  Οι ομορφιές επέστρεψαν. Και είναι ριψοκίνδυνο. Εδώ το ME-462 αρχίζει να τους κυνηγά. Βολές...
  Τα κορίτσια κινούνται. Γερμανικό επικίνδυνο αυτοκίνητο. Το φτερό της Akulina υπέστη ζημιές και το δέντρο πήρε φωτιά.
  Η κοπέλα της έφτασε στην πασαρέλα. Το πήρε και το Witcher... Και τρύπησε την άτρακτο και το λάδι διέρρευσε, προκαλώντας ελαφρά ζημιά στον κινητήρα.
  Τα κορίτσια αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πτήση προς το παρόν. Τα αυτοκίνητά τους επισκευάζονται.
  Και έτρεξε ξυπόλητος μέσα στο χιόνι. Τεντώστε τα δυνατά και μυώδη σώματά τους.
  Και τα δύο κορίτσια είναι μαυρισμένα. Κοκκινομάλλα, που τα μαλλιά της στον αέρα σαν το λάβαρο της ΕΣΣΔ, και ξανθιά.
  Η Αναστασία ρωτάει τον σύντροφό της:
  - Λοιπόν, πώς νομίζεις ότι θα νικήσουμε τους Γερμανούς;
  Η Ακουλίνα απάντησε ειλικρινά με έναν αναστεναγμό:
  - Αν μόνο οι Γερμανοί ... Όλος ο καπιταλιστικός κόσμος στους κινητήρες!
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά.
  - Ο εχθρός είναι πολύ δυνατός. Τι περίμενες όμως;
  Ο πόλεμος είναι άγριος, αλλά η πίστη των πολεμιστών στη νίκη είναι ακλόνητη και με τέτοιους ανθρώπους μπορείς να μετακινήσεις βουνά και να νικήσεις τον Χίτλερ.
  
  Ο Φύρερ δεν έδωσε την ευκαιρία στη Βρετανία υπό τον Ντούκερ
  Ο Χίτλερ δεν σταμάτησε τα στρατεύματα υπό τον Ντιούκερ. Και ο βρετανικός στρατός εν μέρει ηττήθηκε και εν μέρει αιχμαλωτίστηκε. Αυτό προκάλεσε στους Βρετανούς ένα κολοσσιαίο σοκ. Και ως αποτέλεσμα, η προσφορά του Χίτλερ για ειρήνη έγινε αποδεκτή. Οι συνθήκες ήταν μέτριες. Οι Βρετανοί επέστρεψαν στο Τρίτο Ράιχ τις προηγουμένως αιχμαλωτισμένες γερμανικές αποικίες και τα εδάφη που προηγουμένως είχαν ληφθεί από την Τουρκία. Και αναγνώρισαν επίσης τι είχε ήδη κερδίσει και έτσι κέρδισαν.
  Ο Χίτλερ, έχοντας αιχμαλωτίσει πολλούς Γάλλους, Βέλγους, Ολλανδούς και έχοντας επιστρέψει τις προηγουμένως χαμένες αποικίες του, ηρέμησε προσωρινά. Ήταν απαραίτητο να αφομοιωθούν νέα εδάφη.
  Κατεχόταν και η Ελλάδα στο σαράντα πρώτο έτος και η Γιουγκοσλαβία. Αλλά αυτό είναι το τέλος του πολέμου...
  Ο Φύρερ δεν βιαζόταν να βαδίσει ανατολικά. Ο Στάλιν δεν πείραξε τις χήνες, τουλάχιστον όχι ακόμα. Όμως το Τρίτο Ράιχ συνέχισε να προετοιμάζεται για πολέμους. Και το 1944, η υπόθεση έθιξε τη διαμάχη για τη βόρεια Μπουκοβίνα. Ο Φύρερ ζήτησε από τον Στάλιν να επιστρέψει αυτά τα εδάφη στη Ρουμανία, καθώς προηγουμένως δεν ανήκαν στη Ρωσική Αυτοκρατορία.
  Ο Στάλιν, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε ήδη υποστελεχώσει εκατόν είκοσι μεραρχίες αρμάτων μάχης, πείσμωσε. Η ΕΣΣΔ ήταν μια χώρα που είχε ήδη ολοκληρώσει τον επανεξοπλισμό και πενήντα χιλιάδες τανκς είναι ένα σοβαρό επιχείρημα.
  Ο Χίτλερ, από την άλλη, απλώς προωθούσε την απελευθέρωση των Panther-2 και Tiger-2, πιο προηγμένων αρμάτων μάχης με ισχυρά όπλα. Είναι αλήθεια ότι αυτά τα μηχανήματα είχαν πιο ισχυρούς κινητήρες από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Το τζετ αεροσκάφος του Τρίτου Ράιχ δεν είναι κακό, αλλά μόλις άρχισε να ξετυλίγεται.
  Η ΕΣΣΔ έχει υπεροχή στον αριθμό των αεροσκαφών.
  Είναι αλήθεια ότι ο Χίτλερ έχει περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό, συμπεριλαμβανομένων των αποικιακών στρατευμάτων, και γενικά υψηλότερο οικονομικό δυναμικό.
  Με λίγα λόγια: στις 22 Ιουνίου 1944 ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος. Και οι δύο πλευρές κατηγόρησαν η μία την άλλη για επιθετικότητα. Οι μάχες συνεχίστηκαν στις παραμεθόριες περιοχές με διαφορετική επιτυχία. Ίσως ο Κόκκινος Στρατός έχασε τις ευκαιρίες του ενεργώντας αναποφάσιστα. Ίσως ο ίδιος ο Στάλιν να δίσταζε αν έπρεπε να εμβαθύνει στις θέσεις των Ναζί.
  Σε κάθε περίπτωση, οι Γερμανοί μπόρεσαν να μπουν λίγο πιο βαθιά στο σοβιετικό έδαφος και σταμάτησαν. Οι μάχες μαίνονταν στον ουρανό. Το τζετ ME-262 ήταν απαράμιλλο σε ταχύτητα και ισχυρά οπλισμένο, αλλά όχι αρκετά αξιόπιστο κατά την πτήση. Κάπως πιο αποτελεσματικό ήταν το ME-309, με πολύ ισχυρό οπλισμό, τρία πυροβόλα των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα με υψηλή ταχύτητα 740 χιλιομέτρων την ώρα.
  Οι Γερμανοί στο σύνολό τους ήταν πιο δυνατοί στην αεροπορία και οι άσοι τους ήταν ανώτεροι από τους σοβιετικούς. Αλλά δεν είναι επίσης τόσο ξεκάθαρο. Ο πόλεμος τελείωσε πολύ γρήγορα για τη Γερμανία και δεν αποκτήθηκε εμπειρία.
  Οι μάχες έδειξαν ότι η σειρά βαρέων αρμάτων KV ήταν ξεπερασμένη τόσο ηθικά όσο και σωματικά. Το "Panther" -2 αποδείχθηκε καλό τανκ. Και της δόθηκε προτεραιότητα. Το T-34 δεν ήταν κακό, αλλά ήδη ξεπερασμένο. Στην ΕΣΣΔ εξακολουθούσαν να παράγονται αναποτελεσματικές δεξαμενές με τροχούς. Έγινε λοιπόν ανταλλαγή χτυπημάτων ανάμεσα σε δύο ατελείς στρατούς...
  Το χειμώνα, η πρώτη γραμμή πάγωσε... Την άνοιξη του 1945, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να προχωρήσουν, αλλά βαλτώθηκαν στην άμυνα της Βέρμαχτ. Οι μάχες συνεχίζονταν ακόμη κατά μήκος των συνόρων. Κατά προσέγγιση ήταν η ισοτιμία των δυνάμεων. Αλλά η κατάσταση μπορεί να χειροτερέψει. Οι Γερμανοί προσπάθησαν απεγνωσμένα να σύρουν και την Ιαπωνία στον πόλεμο.
  Ο σαμουράι βαλτώθηκε στην Κίνα, δεν μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο έτσι, πολύ χοντρό και ένα μεγάλο κομμάτι.
  Όμως η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί. Και ο Hirohito πρότεινε μια εκεχειρία στον Chiang Kai-shek ως επιλογή. Και μια προσωρινή διαίρεση σφαιρών επιρροής για να τους λύσουν τα χέρια στο βορρά. Κουρασμένοι από έναν παρατεταμένο πόλεμο, οι Κινέζοι συμφώνησαν.
  Και τώρα έχει προκύψει μια πραγματική απειλή ότι ήδη στα τέλη Μαΐου 1945, η Ιαπωνία θα ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο. Και η φασιστική Γερμανία, μαζί με δορυφόρους και αποικίες, έχει πολύ περισσότερους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους από την ΕΣΣΔ. Και αυξάνει την παραγωγή όπλων όλο και περισσότερο. Επιπλέον, οι Γερμανοί έχουν πιο προηγμένη τεχνολογία από την ΕΣΣΔ, ειδικά στα τζετ αεροσκάφη!
  Ο Στάλιν προσπαθεί να βρει μια διέξοδο από αυτή την κατάσταση. Συνδέστε, για παράδειγμα, τη Βρετανία στον πόλεμο. Όμως η ίδια έχει προβλήματα στις αποικίες, ειδικά στην Ινδία. Ναι, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να πολεμήσουν το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία. Επιπλέον, ο Χίτλερ δεν διεξήγαγε μαζικές καταστολές εναντίον των Εβραίων και δεν είχε ακόμη τη φήμη του τέρατος στα μάτια της Δύσης.
  Έτσι οι προσπάθειες να βρουν νέους συμμάχους απέτυχαν. Η Ιαπωνία, από την άλλη, ήταν πρόθυμη να εκδικηθεί τον Khalkhin Gol και να επαναλάβει την επιτυχία του παρελθόντος. Και μετά τη σύναψη εκεχειρίας στην Κίνα, απελευθερώθηκαν επιπλέον δυνάμεις από αυτήν. Και οι σαμουράι δεν έχουν μπει ακόμα στον πόλεμο με τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.
  Και στις 30 Μαΐου, η Ιαπωνία θα πρέπει να κηρύξει τον πόλεμο στην ΕΣΣΔ και να επιτεθεί σε όλη την περίμετρο των συνόρων, και να επιφέρει ένα συντριπτικό πλήγμα και στη σοβιετική βάση στο Βλαδιβοστόκ, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνη κίνηση. Και το χτύπημα των ιαπωνικών στρατευμάτων θα πρέπει να είναι ισχυρό.
  Ο αυτοκράτορας Χιροχίτο επέβλεπε προσωπικά τις τελικές προετοιμασίες για τη βόρεια επίθεση. Το γενικό σχέδιο προέβλεπε εισβολή στη Μογγολία και στο Primorye... Είναι γενικά λογικό να αποφύγετε να εξαναγκάσετε τον ποταμό Αμούρ με πλήρη ροή και μάλιστα να χρησιμοποιήσετε την αριθμητική υπεροχή σας, ειδικά στη Μογγολία.
  Μοναδική ανησυχία ήταν η κατάσταση του στόλου των αρμάτων μάχης της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αν και ελαφρά άρματα μάχης μεταφέρονται από τη μητρόπολη στην ήπειρο... Τρέφουν μεγάλες ελπίδες στα σχέδια του γερμανικού τανκ T-4 με ένα μάλλον μακρόκαννο πυροβόλο. Το μικρό βάρος των είκοσι πέντε τόνων και η ισχυρή μετωπική θωράκιση καθιστούν το όχημα κατάλληλο για πολεμική χρήση.
  Χρειάζεται όμως ακόμα να παραχθεί σε μαζικές ποσότητες. Υπάρχουν επίσης εναλλακτικές ιδέες - να αντιγράψετε το T-34 ... Ευτυχώς, υπάρχει τεκμηρίωση για αυτό. Απλώς εγκαταστήστε ένα γερμανικό πυροβόλο - έχει καλύτερη βαλλιστική.
  Ο ίδιος ο αυτοκράτορας διέταξε και τα δύο τανκς να τεθούν σε παραγωγή το συντομότερο δυνατό. Αλλά αυτή τη φορά, και απλά δεν είναι αρκετό. Θα αρχίσει να χιονίζει ή ακόμα και δυνατές βροχές και θα πολεμήσετε τον διάβολο ή δύο... Αλήθεια, εναλλακτικά μονοπάτια είναι επίσης πιθανά. Ναι, και η Μογγολία μπορεί να πολεμήσει ακόμη και πριν από τις χιονοπτώσεις ...
  Αλλά τον κύριο ρόλο θα παίξει το πεζικό, το ιππικό... Συνολικά, υπάρχουν τέσσερα εκατομμύρια πεζοί στο πρώτο κλιμάκιο, ένα σημαντικό μέρος έχει ήδη εμπειρία μάχης, άλλοι καλά εκπαιδευμένοι νεοσύλλεκτοι - η Ιαπωνία έχει μια τεράστια εφεδρεία βυθίσματος. Υπάρχουν λίγες δεξαμενές - λίγο περισσότερες από δύο χιλιάδες, και όλες είναι ελαφριές ... Κάποιες δεν μπορούν να ονομαστούν καν τανκς - σφήνες. Επίσης, δεν υπάρχουν πολλά μέσα μεταφοράς, δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Βέρμαχτ... Αν και υπάρχει ελπίδα ότι οι Ρώσοι δεν τα πάνε καλά ούτε με αυτό. Υπάρχουν περισσότερα από πέντε χιλιάδες αεροσκάφη στην πρώτη γραμμή, ωστόσο, τα βομβαρδιστικά, κατά κανόνα, είναι τακτικού επιπέδου, αλλά υπάρχουν βομβαρδιστικά κατάδυσης που δεν είναι κατώτερα από το Yu-87. Γενικά, ο στόλος των αερομεταφορών δεν είναι πιο αδύναμος από τον γερμανικό στο σαράντα πρώτο, εκτός από το ότι με το ανάλογο Yu-88, η Ιαπωνία είναι επίσης χειρότερη από τον γερμανικό.
  Αλλά τίποτα, υπάρχουν αρκετές πρώτες ύλες, υπάρχει αρκετό εργατικό δυναμικό, η Αμερική δεν μπορεί να τις πάρει. Θα είναι δυνατό, έχοντας χωνέψει τις αποικίες, να παράσχουμε στρατεύματα στο υψηλότερο επίπεδο.
  Αλλά αυτό είναι στο μέλλον, αλλά προς το παρόν ... Προς το παρόν, προφανώς, θα πρέπει να πληρώσετε μεγάλες απώλειες για κάθε βήμα! Στην Ιαπωνία, η ζωή ενός στρατιώτη δεν εκτιμάται ιδιαίτερα. Ο θάνατος θεωρείται αρετή, μεγάλη επιλογή!
  Μετακομισμένα νησιά, όπου το εκατο εκατομμυριοστό έθνος είναι στριμωγμένο, σκληρή ηθική, κώδικας Bushido. Αφήνει ένα αποτύπωμα και, κοιτάς τους ανθρώπους σε μυρμήγκια. Σκέφτεσαι πόσα από αυτά μπορείς ακόμα να θυσιάσεις για να μη χάσεις τον πόλεμο.
  Δεν είναι πρόθυμος να είναι στο ρόλο του οδοκαθαριστή. Και η έλλειψη ανδρών αντισταθμίζεται από την πολυγαμία - εξάλλου δεν περιορίζονται από τη χριστιανική ηθική!
  Έτσι ήδη στο πρώτο κλιμάκιο υπάρχουν δυνάμεις ίσες με τη Βέρμαχτ στην αεροπορία και το πεζικό (με χειρότερη μηχανοποίηση, αλλά τουλάχιστον όχι κατώτερες σε θάρρος!), Είναι αλήθεια ότι στα τανκς και στο πυροβολικό, οι Ιάπωνες θα είναι αισθητά πιο αδύναμοι από τη Βέρμαχτ του σαράντα πρώτο έτος.
  Αλλά από την άλλη, ο αυτοκράτορας είναι σίγουρος γι' αυτό και πολύ λιγότερες δυνάμεις θα τεθούν εναντίον τους. Επιπλέον, λόγω της μακράς απουσίας καθολικής στρατιωτικής θητείας, οι Γερμανοί έχουν έλλειψη τακτικών αξιωματικών. Η Ιαπωνία δεν γνώριζε αυτήν την ατυχία. Αυτό σημαίνει ότι στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, το στρατιωτικό προσωπικό, ειδικά οι μεσήλικες, είναι καλύτερα προετοιμασμένο από τους Γερμανούς ομολόγους τους. Και σε λίγους μήνες, τα τανκς "Karas" που αντιγράφηκαν από το T-34, αλλά με καλύτερο πυροβόλο, θα αρχίσουν να φτάνουν σε μαζικές ποσότητες. Και μετά θα μιλήσουν με το Τρίτο Ράιχ επί ίσοις όροις!
  Ο Χιροχίτο λοιπόν, γενικά, έχει ήδη αποφασίσει τα πάντα. Η ημερομηνία έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου. Στην Ιαπωνία, το 30 θεωρείται αρμονικός αριθμός, όπως ο μήνας Μάιος. Απλά διακοπές και ώρα για να ξεκινήσετε. Και οι κύριες προπαρασκευαστικές δραστηριότητες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αυτή την ημερομηνία.
  Υπάρχουν πολλές γυναίκες νίντζα στο αυτοκρατορικό παλάτι. Εκτελούν διπλή λειτουργία, υπηρετώντας τον αυτοκράτορα και φυλάγοντας αξιόπιστα την επίσημη Θεότητα της Ιαπωνίας.
  Τα κορίτσια εδώ είναι διαφορετικά, φυσικά υπάρχουν περισσότερες Γιαπωνέζες, αλλά υπάρχουν και κοκκινομάλλες, ξανθές, καστανές γυναίκες. Τα ρούχα είναι επίσης ποικίλα, και πολύ πλούσια, και σεμνά, και καθόλου με μπικίνι. Τους ενώνει το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως είναι νέοι, όμορφοι, σκέιτερ και... ξυπόλητοι. Στην Ιαπωνία, συνηθίζεται οι υπηρέτριες να περπατούν έτσι σε σπίτια ή παλάτια. Αλλά όχι άντρες φυσικά... Πηγαίνουν ξυπόλητοι και όσοι υπηρετούν το αγόρι, που δεν είναι ακόμη δεκαπέντε χρονών.
  Το ίδιο το παλάτι είναι πολυτελέςЈ τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν προστεθεί διάφορα προϊόντα γούνας, δέρματα και τρόπαια.
  Και με εντολή του αυτοκράτορα, χτίζουν ακόμη και ένα νέο ... Ο Χιροχίτο αποφάσισε να στήσει ένα κτίριο προς τιμήν των νικών - ένα κτίριο που διπλασίασε το ύψος του Πύργου του Άιφελ. Αλλά ενώ κάτω από το μεγαλύτερο παλάτι του κόσμου, οι Κινέζοι εργάτες καθαρίζουν τον χώρο. Οι δυσκολίες του πολέμου, αν και υπάρχει πληθώρα εργατών τώρα, είναι σημαντικό να μην ρέουν οι πρώτες ύλες που είναι πολύ πιο σπάνιες. Για την ανάπτυξη ορυχείων, η αποκατάσταση των προηγούμενων που ανακαταλήφθηκαν από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ ...
  Ο Γιαμαμότο μπήκε στον αυτοκράτορα και υποκλίθηκε βαθιά, ευχόμενος καλή υγεία... Παραπέρα, μια καθαρά επαγγελματική κουβέντα.
  Ο μεγάλος ναύαρχος πρότεινε να επαναληφθεί αυτό που είχε ήδη συμβεί στο Πορτ Άρθουρ το 1904, όταν στις 27 Ιανουαρίου ο ιαπωνικός στόλος επιτέθηκε προδοτικά στη ναυτική βάση της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.
  Μόνο αυτή τη φορά σχεδιάστηκε να χτυπήσει με τις δυνάμεις των θωρηκτών και των αεροπλανοφόρων, φυσικά, με τοπικούς στόλους, αντιτορπιλικά. Η ισχύς του ιαπωνικού στόλου είναι συντριπτική: πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τον χρησιμοποιούν ακόμα. Προέκυψαν ακόμη ερωτήματα, εάν θα χτυπήσουμε το Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτκα;
  Ο Χιροχίτο σχολίασε:
  - Για να φυτευτεί αμέσως σε αυτό το σημείο, θα έρθει να αφαιρέσει μέρος των δυνάμεων από την άμυνα του Αρχιπελάγους της Χαβάης, και αυτός είναι ο κίνδυνος να χαθεί το πιο κομβικό σημείο της άμυνας του Ειρηνικού!
  Ο Γιαμαμότο εξέπεμπε αυτοπεποίθηση:
  - Από τη μια πλευρά, η Μεγαλειότητά σας έχει δίκιο, αλλά ... Οι Γιάνκηδες δεν έχουν πλέον αρκετές μεγάλες δυνάμεις για να επιτεθούν. Είναι απίθανο να τολμήσουν να βιαστούν αυτή τη στιγμή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πριν από μια εβδομάδα βυθίσαμε άλλα δύο αεροπλανοφόρα τους με τη βοήθεια κοριτσιών νίντζα. - Ο Μεγάλος Ναύαρχος έδειξε τον ουρανό. - Δεν έχουν τίποτα να μας συγκρατήσουν και να υποστηρίξουν την επίθεση στη Χαβάη από αέρος. Και τα αεροπλανοφόρα και τα θωρηκτά δεν κατασκευάζονται γρήγορα. - Αν και ο Mankurt είναι ένας τρελός τύπος, αλλά για να γίνει χρήσιμος σε αυτή την κατάσταση ...
  Ο αυτοκράτορας απάντησε σοφά:
  "Αλλά αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που μπορεί να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του. Για παράδειγμα, να προσγειωθεί σε εμπορικά πλοία, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αρκετή χωρητικότητα συμβατικών πλοίων.
  Ο Yamamoto είπε επίσης λογικά αυτό:
  - Αφήστε τον να προσπαθήσει! Οι πεζοί μας έχουν ήδη καταφέρει να αποκτήσουν έδαφος και η ανδρεία και η αντοχή τους είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο. Δεν θα επιτραπεί στους εχθρούς να συλλάβουν πολλά. Και τότε τα θωρηκτά και τα αεροπλανοφόρα μας θα επιστρέψουν και θα κόψουν τον ανεφοδιασμό... Και θα υπάρχουν νέα δεκάδες χιλιάδες πτώματα και ένας αιχμάλωτος. Και σε αυτή την περίπτωση, οι εσωτερικοί διχασμοί θα ενταθούν ακόμη περισσότερο στην Αμερική, και ακόμη και ένας μικροσκοπικός εμφύλιος είναι πιθανός!
  Αυτό το συμπέρασμα άρεσε στον Χιροχίτο. Ο Αυτοκράτορας χάιδεψε τον Μεγάλο Ναύαρχο στον ώμο με φιλικό τρόπο:
  - Και τι? Πράγματι, από όσο γνωρίζω τους Αμερικανούς, δεν ξέρουν πώς να πραγματοποιήσουν γρήγορες προσγειώσεις σε απροετοίμαστη ακτή. Τους περιμένει λοιπόν παγίδα!
  Ο Γιαμαμότο πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Και το επόμενο βήμα είναι ένα άλμα στο κανάλι του Παναμά!
  Ο Χιροχίτο απάντησε:
  - Όχι, ναύαρχε. Δεν θα κρατήσουμε τον ισθμό. Η Αμερική μπορεί να ρίξει ένα εκατομμύριο στρατιώτες με νέους Σέρμαν και αναπόφευκτα να πετάξει τις πιο αδύναμες δυνάμεις στη θάλασσα. Επιπλέον, οι αμερικανοί καπιταλιστές μπορούν ακόμα να εγκαταλείψουν τον Ειρηνικό Ωκεανό, αλλά δεν θα χάσουν ποτέ τον Παναμά, όπου οι πρώτες ύλες προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Αυτό είναι το σήμα τους να παλέψουν μέχρι το τέλος. Και έτσι υπάρχει ελπίδα ότι η Χαβάη θα προσελκύσει όλες τις δυνάμεις της με έναν μαγνήτη, αλέθουμε τα στρατεύματα των ΗΠΑ έως ότου η κοινή γνώμη και οι κακουχίες του πολέμου βυθίσουν την αυτοκρατορία του Ορλάν στο χάος. - Ο Αυτοκράτορας ήπιε μερικές γουλιές μαύρο καφέ και πρόσθεσε. - Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η ίδια η Αμερική είναι ένα απόρθητο φρούριο, αλλά η Χαβάη, ένα φυλάκιο, βρίσκεται σε ξένο έδαφος. Ας συγκρατήσουμε τη θέρμη μέχρι να νικηθεί ο σημαντικότερος εχθρός. Λοιπόν, τότε θα πέσουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες από δύο πλευρές. Μην ξεχνάτε, το άνοιγμα ενός δεύτερου μετώπου θα απαιτήσει την ελαχιστοποίηση των δυνάμεων σε ένα από αυτά.
  Ο Yamamoto συμφώνησε μόνο εν μέρει:
  - Βεβαίως, ο βορράς είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς, ειδικά όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες προοπτικές. Αλλά πρακτικά δεν δεσμεύει τα πλοία. Μετά την πτώση του Βλαδιβοστόκ, εν όψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αυτό που θα μείνει στους Ρώσους δεν θα μας αποσπά πλέον την προσοχή. Και τότε είναι πιθανές πιο ενεργές στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά των ΗΠΑ!
  Ο Χιροχίτο επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά και θα το κάνουν! Είσαι το δεξί μου χέρι και το στήριγμα του θρόνου!
  Ο αυτοκράτορας, κοιτάζοντας τις όμορφες υπηρέτριες, παρατήρησε:
  - Τώρα όμως οι επίγειες μονάδες αναλαμβάνουν την αποστολή να εξυψώσουν τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και θα φέρουν το βάρος του πολέμου. Θα χρειαστεί λοιπόν να πούμε αποχωριστικά λόγια στους πεζούς μας!
  Ο Γιαμαμότο έσπευσε να υπενθυμίσει στον αυτοκράτορα:
  - Αλλά πρότεινε να πάει βόρεια πίσω στα σαράντα ένα ... Αν και, μάλλον, αυτή η πρόταση δεν ήταν ακόμη ώριμη εκείνη την εποχή!
  Ο Χιροχίτο επιβεβαίωσε:
  - Σωστά! Τώρα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για έναν παρατεταμένο πόλεμο στο βορρά. Έχουμε και πετρέλαιο και βωξίτες, μέταλλα, κάρβουνο, εργασία... Έχουμε τα πάντα για να παλέψουμε πολύ και με επιτυχία. Έχουμε γίνει πιο δυνατοί και είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι από ό,τι στο σαράντα πρώτο. Εν ολίγοις, Yamamoto - πήγαινε και κέρδισε!
  Έχοντας συνοδεύσει τον πιο διάσημο Ιάπωνα διοικητή, τον Χιροχίτο, αποφάσισε να ακούσει πρώτα ένα τραγούδι που ερμηνεύουν γυναίκες νίντζα. Λοιπόν, έχω μια ευχάριστη συζήτηση με τους στρατηγούς των χερσαίων δυνάμεων. Απομένουν μόνο λίγες μέρες.
  Παρά το γεγονός ότι η απειλή επίθεσης από τη μιλιταριστική Ιαπωνία έγινε αρκετά πραγματική μετά την επίσκεψη του Ribbentrop στο Τόκιο, με τη βοήθεια δωροδοκίας και προδοσίας, οι πράκτορες του Mikado έπεισαν τη διοίκηση του Βλαδιβοστόκ να μην θέσει τα στρατεύματα σε πλήρη ετοιμότητα μάχης. Και ως εκ τούτου, έχει ήδη φερθεί το ξίφος του Δαμόκλειου, και γλεντάνε στο εστιατόριο.
  Ο ταγματάρχης Vinogradova άρπαξε τον νεαρό αξιωματικό από τα μαλλιά, ήταν ένα κεφάλι ψηλότερη από αυτόν και σαφώς πιο δυνατή:
  - Τι βαρέος και μεθυσμένος! Γιατί έχεις τόσο διαλυμένη ομάδα! Αυτός ο τύπος μοιάζει περισσότερο με καμπίνα παρά με αξιωματικό. Ίσως για αρχή να το φυσήξετε καλά για να βγει όλος ο λυκίσκος.
  Ο Ντουμπινίν ντρεπόταν:
  - Αυτός είναι ο Πασάς Σόιγκου. Στάλθηκε σε μαθήματα απευθείας από τη Σχολή Σουβόροφ, σύμφωνα με ένα συντομευμένο πρόγραμμα. Είναι ακόμα αρκετά αγόρι, σε δύο μήνες τα γενέθλιά του είναι δεκαέξι χρονών.
  Η Βινογκράντοβα μόρφασε δυσάρεστα:
  - Ουάου! Στα δεκαπέντε και ήδη αξιωματικός! Αυτό κάνει ο πόλεμος! Και δεν ήξερα ότι τα γάλατα λάμβαναν ήδη πλήρεις τίτλους.
  Ο Ντουμπίνιν ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Στον πόλεμο τα παιδιά μεγαλώνουν νωρίς! Επιπλέον, του συνέβη μια ιστορία, όπως έγραψε την καλύτερη ιστορία για την υπεράσπιση της Μόσχας, και ο Ζούκοφ το σημείωσε και τον συμβούλεψε να μεταφέρει το αγόρι από δόκιμους σε αξιωματικούς.
  Η Vinogradova έγινε πιο ευγενική με αυτά τα λόγια:
  - Καλός! Ότι δεν είναι ηλίθιος. - Απείλησε σαν μαθήτρια που μελετούσε με το δάχτυλό της. - Γενικά, όχι κακό, αλλά όχι άλλο ποτό! Το μυρίζω, και η μύτη μου είναι σαν σκύλος, αμέσως κάτω από το δικαστήριο! - Μια δυνατή γυναίκα, ώριμη, αλλά όχι χαμένη αθλητική αρμονία και φρεσκάδα, χτύπησε το δάχτυλό της στον συνταγματάρχη. "Στην πραγματικότητα, θα πληρώσετε για αυτό. Ήδη μεσήλικας, αλλά συμπεριφέρεται.
  Ο Ντουμπινίν έβηξε θυμωμένος:
  "Στην πραγματικότητα, είμαι τριάντα τριών, αλλά έχω ήδη τραυματιστεί επτά φορές, οπότε φαίνομαι γέρος...
  Η Βινογκράντοβα ήθελε να πει κάτι ως απάντηση, όταν ξαφνικά ένας τερατώδης βρυχηθμός έσπασε τη σιωπή πριν την αυγή. Ήταν σαν να έπεφταν βαριές πέτρες από τον ουρανό, το τζάμι του παραθύρου έσκασε αμέσως. Θραύσματα χαλαζιού χτυπούσαν πάνω στο τραπέζι και έπεσαν στα χέρια και στα πρόσωπα μεθυσμένων αξιωματικών. Η Βινογκράντοβα φώναξε σαν διοικητής:
  - Όλοι έξω αμέσως.
  Ο Ντουμπινίν φώναξε σε απάντηση, τόσο που κόντεψε να σκίσει τις φωνητικές του χορδές:
  - Αυτά είναι κοχύλια δώδεκα και δεκαοκτώ ιντσών! Τα ιαπωνικά θωρηκτά της μεγαλύτερης χωρητικότητας φαίνεται να είναι στο κυνήγι, που σημαίνει.
  Η Vinogradova, εκνευρισμένη, χτύπησε στον τοίχο με την μπότα της. Από ένα σακί με μια σοφή, παρεμπιπτόντως, μπότα τρόπαιο, το πλακάκι έσπασε:
  - Ξεκινήσαμε, αλλά όχι όπως είχαμε σχεδιάσει! Καθόλου! Ανάθεμα, πρέπει να πάμε αμέσως τη μοίρα στη θάλασσα και να βουλιάξουμε τον στόλο της χώρας των στενόμυαλων πιθήκων.
  Πέφτοντας στα τέσσερα, ο πρώτος λοχαγός (αλλιώς συνταγματάρχης) μουρμούρισε:
  - Υπάρχουν όπλα μόνο στο αντιτορπιλικό μου και σε μερικές μικρές γούρνες. Δεν έχουμε καν απάντηση.
  Η Vinogradova έδειξε μια βαριά γροθιά:
  - Λοιπόν, εσείς και τα γαϊδούρια! Η γυναίκα πολεμίστρια με τα μπλε μαλλιά σαν τσουνάμι που μαίνεται βρυχήθηκε. -Μα πρέπει να έχεις παράκτιο πυροβολικό! Άλλωστε δεν στάλθηκαν όλοι στο δυτικό μέτωπο, όπως και η αεροπορία. Άλλωστε το ότι η Ιαπωνία μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει στον πόλεμο συζητείται εδώ και χρόνια.
  Ήθελε να πει, ήδη αρκετά πληγωμένος ο Ντουμπινίν, αλλά πάλι βρόντηξε, θραύσματα έπεσαν βροχή. Η σειρήνα φώναξε, προειδοποιώντας για την άφιξη του αεροσκάφους. Ο Ντουμπινίν, με μεγάλη δυσκολία, σηκώθηκε και φώναξε, μπλοκάροντας το βουητό της Βινογκράντοβα:
  - Διαθέτουμε αεροπορία και μπαταρίες ακτοπλοΐας, ακόμα κι αν όχι σε πλήρες σετ, είναι διαθέσιμες. Ας απαντήσουμε!
  Η πιλότος γρύλισε καθώς έτρεχε στους δρόμους:
  - Απλώς θα έτρεχα στον μαχητή μου και θα φυτέψω αυτούς τους Ιάπωνες, δεν θα μου φανεί αρκετό. Θα συνεχίσουν να πληρώνουν για τον Τσουσίμα και τον Μουντουέν.
  Ο Σόιγκου, που του είχε κόψει το μισό αυτί, συμφώνησε:
  - Ναι, θα πληρώσουν! Ναι, έστω και με ποσοστό!
  Ακούστηκαν εκρήξεις και αργοπορημένο κελάηδισμα αντιαεροπορικών πυροβόλων. Γενικά, το μεγαλύτερο μέρος της αεράμυνας του Βλαδιβοστόκ αφαιρέθηκε τον σαράντα πρώτο χρόνο, για να ενισχυθεί η άμυνα της Μόσχας, έτσι τα πολλαπλά σημεία της αποικίας κουνουπιών της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου δεν φαινόταν να δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιο "θόρυβο". Τα ιαπωνικά βομβαρδιστικά κατάδυσης έριξαν ανοιξιάτικα "δώρα" με μια διαπεραστική κραυγή. Το πλήγμα έγινε τόσο στην πόλη όσο και στον στόλο. Τα ιαπωνικά αεροπλάνα δεν είναι πολύ μεγάλα, αλλά ευκίνητα, αλλά τα θωρηκτά, αντίθετα, είναι γερά. Εδώ, το μεγαλύτερο από αυτά είναι ακόμη και στριμωγμένο στον ωκεανό, μήκους τριακόσια μέτρα, και όπλα 460 χιλιοστών. Μέχρι που οι Αμερικανοί κατάφεραν να βυθίσουν κάποια από αυτές τις ομορφιές, και οι επιζώντες, μαζί με τα καταδρομικά, κατέστρεψαν την ακτή. Έμοιαζε έντονα με την κακή επίθεση της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου στις 27 Ιανουαρίου 1904. Μόνο που τότε δεν υπήρχε αεροπορία.
  Ο Ντουμπινίν ένιωσε ότι ασφυκτιά από το τρέξιμο. Δεν είναι υπεράνθρωπος, αλλά ένας απλός άνθρωπος με άρρωστους πνεύμονες, πιασμένος σε δύσκολη κατάσταση. Και η Βικτώρια δεν τον προσπέρασε πολύ. Αναρωτιέμαι πόσο χρονών είναι, δεν φαίνεται σχεδόν πάνω από τριάντα, το στήθος της είναι μεγάλο και οι ώμοι της φαρδιοί σαν αντρικού.
  Η Βινογκράντοβα γύρισε ξαφνικά και κούνησε το χέρι της:
  - Μην τρέχεις γέρο, ακολούθησέ με! - Φώναξε με τέτοια δύναμη που το ηχητικό κύμα μόλις χτύπησε στα αυτιά της. - Βγάλτε το αντιτορπιλικό στη θάλασσα το συντομότερο δυνατό.
  Εκρήξεις χτύπησαν κοντά, έπεσαν συντρίμμια, ένα από αυτά έπεσε κατευθείαν στη Vinogradova, και το έπιασε μηχανικά με τα χέρια της. Το κορίτσι εξολοθρευτής ένιωθε σαν τερματοφύλακας που κέρδισε με επιτυχία ένα πέναλτι, το θραύσμα ήταν στρογγυλό, ζεστό και έμοιαζε με μπάλα. Η Αντζέλικα ένιωσε ξαφνικά κάτι υγρό να ρέει στα χέρια της. Η κοπέλα κοίταξε το θραύσμα και μετά ακόμη και ο σιδερένιος πολεμιστής της, σκληραγωγημένος από τρία χρόνια πολέμου (Μαζί με τους Ισπανούς), η ναυτία έφτασε στο λαιμό της. Στα χέρια της είχε το κεφάλι ενός μωρού. Φτωχό κορίτσι (αυτό φαίνεται από τις κοντές κοτσιδάκια, με τα μάτια έξω. Η Βινογκράντοβα έβαλε προσεκτικά το κεφάλι της στη ραγισμένη άσφαλτο και σταυρώθηκε:
  - Δεν πρόλαβες να αμαρτήσεις, να μη ζήσεις! Ωστόσο, δεν υπάρχει μεγαλύτερος αμαρτωλός από τον Θεό, επομένως δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αδιαφορία για τα βάσανα των παιδιών.
  Και πάλι, ένας βρυχηθμός και θραύσματα, ένα χτύπησε το κορίτσι στην μπότα, ξύνοντας το δέρμα. Η Vinogradova ήθελε ήδη να γυρίσει και να ορμήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε στην πασαρέλα, όπου το MIG της περίμενε υπομονετικά την επιθετική οικοδέσποινα, αλλά...
  Κοφτερό σαν λεπίδα στιλέτου, το βλέμμα του πολεμιστή διέκρινε μια αφόρητη γκριμάτσα πόνου στο πρόσωπο του λοχαγού της πρώτης βαθμίδας Βασιλτσίκοφ, όταν το πάνω μέρος του σχισμένου κορμιού του πέταξε πάνω από το κύμα έκρηξης. Η ίδια η κοπέλα μόλις απέφυγε το θραύσμα. Αν και τι κορίτσι είναι, για πρώτη φορά πήρε τα όπλα στην πολιτική ζωή. Ήδη κάποτε, με κάποιο τρόπο έπιασε το μάγουλό της, ακόμη και κατά τη διάρκεια της διεθνούς μάχης στην Ισπανία. Ως αποτέλεσμα, έμεινε μια βαθιά ουλή, η οποία, για πολύ καιρό, της χάλασε την εμφάνισή της. Συν τη σύλληψη και την αποστολή του συνταγματάρχη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Είναι αλήθεια ότι ήταν στη Σιβηρία σε μια τοποθεσία υλοτόμησης που της παρουσιάστηκε ένας πολύ δυνατός μάγος, ο οποίος, με τη βοήθεια αλοιφών και την επίκληση πνευμάτων, κατάφερε να θεραπεύσει, σαν να μην ήταν ποτέ, αυτή την πληγή και πολλά άλλα. Ουλές που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια των μαχών με τους Λευκούς Τσέχους, τα στρατεύματα των Kolchak, Denikin, Wrangel. Και της δίδαξε πολλά, οπότε η Vinogradova, φαίνεται, ανήκε στο επιλεγμένο είδος ανθρώπων.
  Είχε την ευκαιρία να φύγει πριν από το χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας γυναικεία γούρια, έτσι τέθηκε υπό αμνηστία παρά το δύσκολο άρθρο. Το θέμα, φυσικά, δεν είναι τόσο να πείσεις τον άντρα, αλλά να φροντίσεις να μην το μάθει ο διοργανωτής του πάρτι. Και υπάρχουν τόσοι απατεώνες κάθε λωρίδας, που τους οδηγεί ένας τσαμπουκάς, πάνω σε ένα τσιφλίκι και έναν τσαμπουκά. Επομένως, δεν θα επιταχύνετε πραγματικά εάν η καριέρα σας είναι αγαπητή.
  Αυτό σημαίνει ότι η Ιαπωνία έχει μεγάλο πλεονέκτημα στο πεζικό, την αεροπορία, ακόμη και στα τανκς. Λοιπόν, στα τανκς, από την πλευρά μας αντισταθμίζεται από ποιοτική υπεροχή, και τα υπόλοιπα είναι πολύ χειρότερα. Αν και αν πάρεις φορητά όπλα, η Ιαπωνία υστερεί επίσης στον αριθμό των πολυβόλων, κυρίως έχει όπλα. Ωστόσο, τα τμήματα της Άπω Ανατολής είναι ελάχιστα εξοπλισμένα με υποπολυβόλα. Δεν υπάρχουν αρκετά μηχανήματα για όλους. Έτσι ... Από την άποψη της ποιότητας, δεν υπάρχει υπεροχή στο πεζικό, μάλλον, ακόμη χειρότερα, όλοι οι καλύτεροι αξιωματικοί μεταφέρονται στο σοβιετικό μέτωπο, εδώ τα χειρότερα στρατεύματα, κατά κανόνα, δεν πυροβολούνται, έχοντας ένα ελάχιστο της στρατιωτικής εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος ξεκινά, σε μια εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση για την ΕΣΣΔ. Και κάμποσες νεοσύστατες εφεδρείες θα πεταχτούν προς τα ανατολικά...
  Η Βινογκράντοβα χώθηκε ξαφνικά στη φωτιά. Το βομβαρδισμένο νοσοκομείο της πόλης καιγόταν. Η εικόνα είναι πραγματικά αποκαλυπτική και γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι καίγονται ζωντανοί. Εδώ το μωρό έπεσε ακριβώς στη φωτιά, και τριγύρω ακούστηκε ένας τρομερός βρυχηθμός και γκρίνια.
  Η Βινογκράντοβα ένιωσε τις σάλπιγγες των αρχαγγέλων στο κεφάλι της και ρίχτηκε στις φλόγες. Γλώσσες φωτιάς έγλειψαν τα γυμνά χέρια και το ανοιχτό πρόσωπο του κοριτσιού, αλλά ο πιλότος κινήθηκε τόσο γρήγορα που κατάφερε να αρπάξει το παιδί, τραβώντας το από την αγκαλιά της καταστροφής.
  Το κορίτσι πήδηξε έξω, νιώθοντας μόνο μια ελαφριά φαγούρα στο δέρμα της, έριξε μια ματιά στο μωρό. Αλίμονο, ήταν πολύ αργά, το αγόρι πνίγηκε, τραβώντας φλόγες στους πνεύμονές του, εγκαύματα στο στρογγυλό του πρόσωπο. Τέτοιες σκισμένες φουσκάλες στο δέρμα είναι πιο απαλές από τα μπουμπούκια της μαργαρίτας. Η Βινογκράντοβα φώναξε:
  - Εδώ είναι ανθρώπινο χάος!
  Χτύπησε με την μπότα της ένα σωρό σκουπίδια και μετά έσπευσε να βοηθήσει ποιος άλλος μπορούσε να σωθεί. Ήταν σαν μια κόμπρα που χόρευε ανάμεσα σε καυστήρες υγραερίου, το κορίτσι τσαλάκωσε πολύ περίεργα και χόρευε. Κάηκε, οι μπότες της έλιωσαν, ο χιτώνας της απανθρακώθηκε, αλλά συνέχισε να παλεύει με πείσμα για κάθε δάκρυ ενός παιδιού, για κάθε χτύπο μιας μικρής καρδιάς, για κάθε εύθραυστη ζωή, αλλά τόσο απαραίτητη για τη χώρα! Οι μπότες διαλύθηκαν και τώρα η κοπέλα χόρευε μέσα στις ανεμοστρόβιλες της φλόγας, με τα γυμνά, γοητευτικά της πόδια. Ήταν μάρτυρας, αλλά όχι απλώς μοναχή που βασανιζόταν με νηστείες και μαστίγιο, που δεν ωφελεί ούτε τον Θεό ούτε τους ανθρώπους, μια μάρτυρας-μαχήτρια που σώζει συγκεκριμένες ζωές. Τα πόδια της κοπέλας πολεμίστριας ήταν καλυμμένα με ένα στρώμα από μικρές φουσκάλες, αλλά κινούνταν ακόμα πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον πόνο.
  Ο καπετάνιος της ιατρικής υπηρεσίας, έβγαλε μεγάλες μπότες από την τσάντα του, της φώναξε:
  - Πάρτε τα, βάλτε τα γρήγορα! Χορεύεις στη φλόγα, έτσι θα γίνεις ανάπηρος.
  Ένας πολεμιστής με τον βαθμό του ταγματάρχη απάντησε αμέσως:
  - Είναι καλύτερα να γίνεις ανάπηρος σωματικά παρά να είσαι φρικιό ηθικά! Ούτε ένα δευτερόλεπτο για τον εαυτό σου, τα πάντα για το μέτωπο, τα πάντα για τη νίκη!
  Ο καπετάνιος της ιατρικής υπηρεσίας απάντησε:
  - Αυτός είναι ένας πραγματικός Σοβιετικός άνθρωπος!
  Η Βινογκράντοβα, ποδοπατώντας τη φλόγα, καταράστηκε:
  - Και τι στέκεσαι, σώσε κόσμο!
  Ο καπετάνιος αναστέναξε.
  - Έχω προσθετικά, αντί για πόδια!
  Η Βινογκράντοβα, βγάζοντας ένα άλλο κορίτσι με μισοκαμμένο πρόσωπο και αναίσθητο, φώναξε με μανία:
  Πόσο σκληρός είναι ο Θεός!
  Ο καπετάνιος ανασήκωσε τους ώμους του.
  Δεν φταίει ο Θεός, αλλά οι άνθρωποι!
  Η Vinogradova αντιτάχθηκε πολύ εύλογα και με αυτοπεποίθηση:
  - Αυτό είναι το ίδιο με το να λες - δεν φταίνε οι γονείς, αλλά τα παιδιά!
  Ο καπετάνιος ήθελε να πει κάτι, αλλά τα σύννεφα καπνού μπήκαν στο λαιμό του και έβηξε θυμωμένος.
  Οι βομβαρδισμοί υποχώρησαν, αλλά οι βομβαρδισμοί συνεχίστηκαν. Τα πυροβόλα όπλα του πλοίου έχουν μια αξιοπρεπή προσφορά οβίδων, ωστόσο, η φωτιά τώρα κατευθύνθηκε περισσότερο στα αφοπλισμένα σοβιετικά σκάφη. Ο Γιαμαμότο κατάλαβε ότι η κυριαρχία στη θάλασσα θα μετέφερε την πρωτοβουλία σε αυτόν τον πόλεμο στην Ιαπωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και για την κατασκευή πλοίων, η διαδικασία είναι δαπανηρή και μακρά, αν και, για παράδειγμα, τα υποβρύχια, ίσως, είναι πιο εύκολο να σφραγιστούν. Αυτό, φυσικά, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη, αλλά είναι σημαντικό να σπάσει η δομή. Ο ναύαρχος Γιαμαμότο, ο ισχυρότερος άνθρωπος της Ιαπωνίας μετά τον αυτοκράτορα Χιροχίτο, ένιωθε σαν θεός. Ένας πραγματικός θεός, έτσι η θρησκεία της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου δίδασκε ότι ο καλύτερος τρόπος για τη θεοποίηση είναι η στρατιωτική ανδρεία! Και τώρα ο μεγάλος διοικητής μπορούσε αυθαίρετα να βασανίζει και να καταστρέφει τον χώρο γύρω του. Πάνω από το Βλαδιβοστόκ υπάρχουν πυκνά, μαύρα σύννεφα καπνού για πολλά χιλιόμετραЈ πρόκειται για εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου και αποθήκες καυσίμων που καίγονται. Εκατοντάδες, χιλιάδες άνθρωποι καίγονται, κόλαση, καλά, μετά από αυτό, πώς μπορείς να μη νιώθεις σαν θεός που εκδικήθηκε τους Ρώσους για αιώνες ταπείνωσης, ένας μεγάλος λαός αναγκάζεται να στριμώχνεται σε μια σειρά από νησιά τόσο μικρά σε σύγκριση με τις εκτάσεις της Ρωσίας. Τώρα ο ρωσικός στόλος βυθίζεται και σε αντίθεση με το λιμάνι του Περού, δεν θα αφήσουν ούτε ένα σκάφος.
  Κατά τη διάρκεια της μάχης του Khalkhin Gol, ο Yamamoto πρότεινε να δώσει ένα παρόμοιο χτύπημα στο Βλαδιβοστόκ, για το οποίο καταρτίστηκε λεπτομερές σχέδιο. Αλλά ο Χίτλερ έκανε απροσδόκητα ειρήνη με τον Στάλιν. Γενικά, ο ηλίθιος Χίτλερ, ξεκίνησε τη σφαγή των Εβραίων και έτσι έβαλε εναντίον του και την Πολωνία και τις χώρες της Δύσης. Και γιατί το χρειαζόταν; Θέλετε να αποκτήσετε εβραϊκά πλούτη; Αλλά ήταν καλύτερα να γίνουμε πρώτα παγκόσμια δύναμη, νικώντας την ΕΣΣΔ, και ίσως μετά άλλες χώρες. Η Δύση κερδίζει ευκολότερα λόγω του ότι η νοοτροπία της χαρακτηρίζεται πολύ λιγότερο από φανατισμό και τάση για αυτοθυσία. Υπάρχει τουλάχιστον μία γνωστή περίπτωση Αμερικανών πιλότων να εμβολίζουν; Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν μερικές συγκρούσεις, αλλά αυτό είναι πιθανότατα ατύχημα. Οι Ρώσοι είναι φανατικοί, κάτι που είναι περίεργο, γιατί η Ορθόδοξη πίστη δεν εγκρίνει την αυτοκτονία και δεν θεωρεί καθόλου ότι μπορεί κανείς να κερδίσει τον δρόμο για τον παράδεισο με άθλους όπλων. Γενικά, η διδασκαλία του Χριστού είναι εξαιρετικά ανόητη και μη πρακτική. Ο Γιαμαμότο διάβασε τη Βίβλο και θαύμασε με τη βλακεία των ανθρώπων να θεωρούν έναν τόσο ειρηνιστή Θεό. Για παράδειγμα, διδάσκει: σε χτυπούν στο δεξί μάγουλο - στρίψε αριστερά, σου ζητούν ένα πουκάμισο - δώσε δύο, αγάπησε τον εχθρό σου! Μόνο ένας ψυχικά άρρωστος μπορεί να θεωρεί τον Χριστό Θεό. Μια τέτοια θρησκεία είναι καλή μόνο για σκλάβους, δεσμευμένους υποτελείς. Και όλη η Ευρώπη και ο μισός κόσμος πρέπει να πίστευε. Είναι αλήθεια ότι οι διδασκαλίες του Ιησού, παρά το γεγονός ότι απορρίπτει την αρχή της Παλαιάς Διαθήκης, οφθαλμός αντί οφθαλμού, και σας διδάσκει να αγαπάτε τους εχθρούς σας, δεν εμπόδισαν τους Βρετανούς να κατακτήσουν το ένα τρίτο ολόκληρου του πλανήτη, δημιουργώντας το η πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και αυτό παρά τη θρησκευτικότητα της Βρετανίας, όπου ο Θεός αναφέρεται ακόμη και στον εθνικό ύμνο. Περιέργως, οι πρόεδροι των ΗΠΑ ορκίζονται στη Βίβλο, αλλά παρόλα αυτά βομβάρδισαν ιαπωνικές πόλεις με βόμβες ναπάλμ, καίγοντας χιλιάδες γυναίκες και παιδιά ζωντανά. Επιπλέον, σκότωσαν τον άμαχο πληθυσμό, όχι τυχαία, αλλά εσκεμμένα, αυτή ήταν μια τακτική τρομοκράτησης του άμαχου πληθυσμού: υπονόμευση των ανθρώπινων και οικονομικών πόρων. Όμως οι Ιάπωνες δεν έχουν βομβαρδίσει ακόμη τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά θα το κάνουν! Και επίσης αποδίδουν ιδιαίτερη σκληρότητα στους σαμουράι. Άλλωστε, ο Yamamoto, αν το ήθελε, θα μπορούσε να διαρρεύσει με βομβαρδιστικά στις πόλεις των ΗΠΑ, ειδικά μετά την ήττα του στόλου των Yankee κοντά στο λιμάνι του Περού. Ναι, οι Ευρωπαίοι είναι ηθικά καθάρματα. Έχουν διεστραμμένη κατανόηση, πίστη, διδασκαλία και μη πράττει! Όχι τόσο στην Ιαπωνία! Αυτό που διδασκόμαστε είναι αυτό που κάνουμε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ο Θεός να λέει γυρίστε το άλλο μάγουλο, ωστόσο οι υπηρέτες του σκότωσαν εσκεμμένα μικρά παιδιά. Ναι, γενικά, η πεποίθηση ότι ο Θεός είναι Ένας και Παντοδύναμος δεν μπορεί να είναι αληθινή. Αν ήταν μόνος, τότε φυσικά θα φρόντιζε να τον λατρεύουν σωστά, με πίστη και αλήθεια, και να έχουν ένα μόνο δόγμα. Και έτσι ο καθένας προσεύχεται όπως θέλει, ό,τι θέλει. Και ο κόσμος είναι πολύ άσχημος και λάθος για να δημιουργηθεί από έναν μόνο Παντοδύναμο Θεό. Άλλωστε, κάθε υπεύθυνος κυβερνήτης καταρχήν αγωνίζεται για τάξη και δικαιοσύνη. Θέλει τους δυνατούς, σοφούς, ευγενείς, τίμιους να είναι στην πρώτη θέση, και οι υπόλοιποι είτε διορθώνονται, είτε μεγαλώνουν σωματικά και πνευματικά, είτε... Ωστόσο, αν ο Θεός είναι Παντοδύναμος και ο Δημιουργός του σύμπαντος, τότε δεν θα δημιουργούν σωματικά και ψυχικά φρικιά. Τελικά, γιατί ο αυτοκράτορας μερικές φορές αναγκάζεται να υπομένει τις αδυναμίες των ανθρώπων ως δεδομένες; Επειδή δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, δεν μπορεί εν ριπή οφθαλμού να μετατρέψει τα φρικιά σε ωραίους άντρες και τους δειλούς σε τολμηρούς. Αλλά αν μπορούσα, θα το έκανα αμέσως! Αλίμονο, πρέπει να αποδεχτώ αυτό που είναι και να ασχοληθώ με το ανθρώπινο υλικό που έλαβα ως δεδομένο. Αλλά από ποιον το έλαβε είναι άλλο ερώτημα. Ναι, και ο ίδιος ο αυτοκράτορας έχει αδυναμίες: είναι απλώς ένας άντρας - γερνά, άρρωστος, εξαθλιωμένος. Περιέργως, ένας θεϊκός αυτοκράτορας συχνά ζει λιγότερο από έναν απλό υπηρέτη, έχει λιγότερες ικανότητες στα όπλα από τους περισσότερους στρατηγούς και πολλούς στρατιώτες. Λοιπόν, τι υπάρχει από τον Παντοδύναμο Θεό. Αλλά το λευκό δεν είναι καλύτερο! Σε ολόκληρη την ιστορία της Ευρώπης, δεν υπήρχε πιο τρομερός και επιτυχημένος κατακτητής από τον Χίτλερ. Ναι, είναι πραγματικά σύμβολο της στρατιωτικής ικανότητας των λευκών! Και, παρόλα αυτά, ο μεγαλύτερος διοικητής όλων των εποχών και των λαών, δεν μπόρεσε ούτε να τελειώσει το γυμνάσιο, να πάρει δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η οποία είναι υποχρεωτική στην Ιαπωνία!
  Επιπλέον, ο Χίτλερ δεν έγινε δεκτός στο στρατό, για λόγους υγείας. Περιέργως, αυτός ο ζηλωτής της λατρείας της δύναμης, το λιοντάρι του πολέμου, αποδείχθηκε τόσο σωματικά αδύναμος που ακόμη και στη Γερμανία, όπου υπάρχει στρατιωτική θέση σε κάθε θέση, δεν κλήθηκε ως στρατιώτης. Πόσο υποβαθμισμένη είναι η Ευρώπη.
  Ωστόσο, ο Στάλιν, ένας άλλος από τους πιο επιφανείς πολιτικούς της εποχής μας, δεν είχε επίσης δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ήταν ψήγμα. Και είναι ενδιαφέρον ότι επίσης δεν κλήθηκε στο στρατό, για λόγους υγείας. Ενδιαφέρον, συμπτώσεις, δύο κακόβουλοι εχθροί δεν είχαν δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δεν κλήθηκαν για στρατιωτική θητεία για λόγους υγείας, είχαν πατέρες μέθυσους και ο πατέρας του Χίτλερ εργάστηκε επίσης ως τσαγκάρης στην αρχή!
  Να μια τέτοια σύμπτωση, περίεργη, δυσοίωνη. Το δεξί χέρι του Γκέρινγκ Χίτλερ δεν είναι έτσι. Είναι από οικογένεια αριστοκρατών, ο πρόγονος του Γκέρινγκ ήταν ο αναπληρωτής του πραγματικού ηγεμόνα της Γερμανίας, Βίσμαρκ. Ο Γκέρινγκ είναι επιχειρηματίας, ολιγάρχης, αριστοκράτης και πραγματιστής. Βλέπουν επίσης πιθανό να αντικαταστήσουν τον δαιμονισμένο Φύρερ. Η Αμερική και η Βρετανία επίσης, αν και κρυφά, θέλουν να βάλουν τέλος στη Ρωσία, ανεξάρτητα από το κυβερνών καθεστώς, αλλά θέλουν να τελειώσουν οι κομμουνιστές, που αρνούνται την ίδια την έννοια της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, τόσο πολύ που κάνουν τα στραβά μάτια στην υπερβολική ενίσχυση της Γερμανίας.
  Ωστόσο, η Γερμανία είναι ένας γεωπολιτικός ανταγωνιστής, αλλά ένας ανταγωνιστής στο πλαίσιο των καπιταλιστικών και αριστοκρατικών κανόνων του παιχνιδιού, και η μπολσεβίκικη Ρωσία είναι απολύτως ξένη και εχθρική. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι από το σαράντα πρώτο ο ίδιος ο Τσόρτσιλ πρόσφερε βοήθεια στον Στάλιν, με όλο το αντικομμουνιστικό, παραδοσιακό, αγγλικό μίσος του για τη Ρωσία. Άλλωστε, η Γερμανία κάτω από τα κόκκινα είναι ένα πολεμικό άλογο δεμένο στο σοβιετικό άρμα και η ΕΣΣΔ κάτω από τους καφέ είναι μια αιώνια παρτιζάνικη ζώνη. Άλλωστε, οι φανατικοί μπολσεβίκοι δεν θα συμφιλιωθούν και θα κάνουν έναν παρατεταμένο ανταρτοπόλεμο, που θα εξαντλήσει τόσο το Τρίτο Ράιχ που όλα τα όνειρα για περαιτέρω επέκταση θα εξαφανιστούν σαν ουράνιο τόξο μετά από καταιγίδα! Η Ρωσία υπό τη Γερμανία, καλύτερα από τη Γερμανία υπό τη Ρωσία! Κατανοώντας αυτό, είναι ξεκάθαρο γιατί οι ΗΠΑ και η Βρετανία αναζητούν διέξοδο από τον πόλεμο.
  Ο Γιαμαμότο είναι πραγματιστής, ήταν σε πόλεμο με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Όμως αυτές οι δύο αυτοκρατορίες προκάλεσαν την Ιαπωνία επιβάλλοντας εμπάργκο στην προμήθεια πετρελαιοειδών. Εξάλλου, η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν έχει δικά της πηγάδια, και πολλές άλλες πρώτες ύλες. Οι Ιάπωνες διαπραγματεύονταν, οι Αμερικανοί ολοένα και πιο ταπεινωτικές απαιτήσεις.
  Και ταυτόχρονα, οι Γιάνκηδες, προκαλώντας τον πόλεμο, δεν φρόντισαν καθόλου να φέρουν τον στρατό και το ναυτικό σε πολεμική ετοιμότητα. Ο πειρασμός αποδείχτηκε πολύ μεγάλος, ακόμη περισσότερο υπήρχε μια αχτίδα ελπίδας ότι η Μόσχα ήταν έτοιμη να πέσει και η Γερμανία και οι σύμμαχοί της θα έρχονταν σε διάσωση. Επιπλέον, υπήρχε η ελπίδα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, εξακολουθώντας να είναι μια σχετικά δημοκρατική χώρα, σε μεγάλο βαθμό εξαρτώμενη από την κοινή γνώμη, εάν ο πόλεμος διαρκούσε, δεν θα ήθελαν να χύσουν αίμα στα νησιά των άλλων. Πράγματι, γιατί ένας απλός Αμερικανός στο δρόμο να παίρνει φέρετρα ψευδαργύρου με τους συγγενείς του, αν δεν μιλάμε για την προστασία του εδάφους των ίδιων των Ηνωμένων Πολιτειών, και μάλιστα να πληρώνει αρκετά μεγάλους στρατιωτικούς φόρους! Ίσως γι' αυτό η τσαρική Ρωσία έχασε, έχοντας περισσότερους στρατιώτες, αλλά ο ρωσικός λαός δεν θεωρούσε τη Μαντζουρία έδαφός του, και δεν ήθελε να πληρώσει με αίμα και ιδρώτα για αφηρημένα συμφέροντα. Αλίμονο, ο Χίτλερ δεν πήρε τη Μόσχα, εν μέρει λόγω της απροετοίμησης για τον σκληρό χειμώνα και εν μέρει λόγω του φανατισμού που χαρακτηρίζει τους Μπολσεβίκους. Ωστόσο, όχι μόνο οι Μπολσεβίκοι, αλλά και ο ρωσικός λαός είναι επιρρεπής στην αυτοθυσία για μεγάλους στόχους. Άλλωστε το πρώτο air ram έφτιαξε ο Ρώσος Messer. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι το έκανε αυτό όχι για χάρη των ωρών του παραδείσου, αλλά για χάρη της Πατρίδας. Αν και ο... Μέσερ είναι εν μέρει ανόητος, τελικά, είναι μάστορας των ακροβατικών, εφευρέτης, σχεδιαστής και φυσικά ένας ζωντανός θα έφερνε πολύ περισσότερα οφέλη στην Πατρίδα. Ίσως οι Yankees να μην έχουν τόσο λάθος, επαναλαμβάνοντας την αρχή: το κύριο πράγμα στη μάχη είναι να επιβιώσεις! Άλλωστε οι νεκροί δεν μπορούν πια να σκοτώσουν!
  Ο ναύαρχος Naumo παρατήρησε:
  - Έχουμε ήδη εξαντλήσει περισσότερα από τα δύο τρίτα των πυρομαχικών. Τα όπλα είναι πολύ ζεστά, είναι περιχυμένα με κουβάδες νερό!
  Ο Γιαμαμότο έκανε ένα σταυρό με το δάχτυλό του στον αέρα και είπε με χαμηλή, ελαφρώς βραχνή φωνή:
  - Νομίζω ότι τα όπλα θα αντέξουν το τελευταίο τρίτο των οβίδων. Αν και όχι, νοκ άουτ έως και ενενήντα πέντε τοις εκατό.
  Ο ναύαρχος Ναούμο ανασήκωσε τους ώμους του και σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του.
  - Αξίζει τον κόπο να δώσεις ό,τι καλύτερο την πρώτη μέρα;
  Ο Γιαμαμότο έσφιξε τις γροθιές του.
  - Κόστος! Φυσικά και αξίζει τον κόπο! Αιφνιδιάσαμε τους Ρώσους, όπως ήταν το 1904, τους Γερμανούς το 1941, αλλά ο Στάλιν θα τιμωρήσει αυστηρά την εντολή και αυτό δεν θα ξαναγίνει. Είναι λοιπόν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε το γεγονός ότι η ουρά του δράκου αποκοιμήθηκε. Στην πραγματικότητα, καταλαβαίνω τον Στάλιν, ο πόλεμος με τη Γερμανία τράβηξε την προσοχή του σε τέτοιο βαθμό που σταμάτησε να φροντίζει την Άπω Ανατολή. Και η συνοδεία του χωρίς αρχηγό φοβάται να πάρει την πρωτοβουλία. Εδώ χάσαμε το χτύπημα μας. Όπως και οι Αμερικανοί. Ήταν φανερό σε όλους ότι το θέμα ετοιμαζόταν, τα σύννεφα μαζεύονταν, σύντομα θα χτυπούσαν βροντές, αλλά...
  Ο Naumo άγγιξε τη λαβή του ξίφους σαμουράι που κρέμονταν στη ζώνη του, ή όπως κοινώς αποκαλείται katana:
  - Οι Ρώσοι ενεργούν πάντα αργά! Ο πόλεμος δεν θα αργήσει πολύ και θα φτάσουμε στα Ουράλια.
  Ο Γιαμαμότο σήκωσε τα μάτια του στον ουρανό.
  "Είθε οι θεοί να μας βοηθήσουν σε αυτό, αλλά δεν νομίζω!" Μαθαίνουν γρήγορα, ο Khalkhin Gol έδειξε ότι το επίπεδο των Ρώσων είναι υψηλότερο από τον πόλεμο του 1904-1905. Επιπλέον, θα σας πω ένα μυστικό. Ο μυστικός μας πράκτορας στο Βλαδιβοστόκ βοήθησε λίγο, ότι το αρκετά ισχυρό παράκτιο πυροβολικό δεν είχε οβίδες και το αεροσκάφος απέτυχε να απογειωθεί εγκαίρως. Αυτός είναι ο μυστικός πόλεμος.
  Ο Naumo έμεινε έκπληκτος:
  - Και πού φαινόταν το SMERSH και το NKVD;
  Ο Γιαμαμότο γέλασε κουνώντας τα δάχτυλά του.
  "Τα χειρότερα στελέχη της Ρωσίας υπηρετούν εδώ στην Άπω Ανατολή, όσοι φοβούνται να πεθάνουν στο σοβιετογερμανικό μέτωπο αγωνίζονται για το Βλαδιβοστόκ. Επομένως, εδώ, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις έναν προδότη ή έναν ανόητο στην κορυφή, καθώς και ένα άτομο που εξυπηρετεί τον εαυτό του. Και το NKVD είναι τόσο συνηθισμένο να αποκαλύπτει φανταστικές συνωμοσίες που δεν παρατηρεί πλέον πραγματικούς προδότες. Άρα είναι πολύ πιθανό να δουλέψεις. Παρεμπιπτόντως, αν αρκετοί στρατηγοί πήγαν στο πλευρό των Γερμανών, παρά το γεγονός ότι οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι τους απειλούνται με εκτέλεση για αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να δωροδοκηθεί κάποιος από την κορυφή. Ή χρησιμοποιήστε το στο σκοτάδι, που είναι ακόμα καλύτερο. Έτσι, έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Εμείς οι Ιάπωνες χαρακτηριζόμαστε γενικά από σχολαστικότητα στο να σκεφτόμαστε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και να λαμβάνουμε υπόψη όλα τα μικρά πράγματα.
  Ο Ναούμο έτριψε τη λαβή του κατάνα του.
  - Σωστά! Όμως η ντροπή του Khalkhin Gol προκαλεί ένα αίσθημα πικρίας και έντονης ενόχλησης! Πώς θα μπορούσαμε...
  Ο Γιαμαμότο παρηγόρησε:
  - Υπήρχαν περισσότεροι Μάντσους παρά Ιάπωνες, και γενικά είναι αδύνατο να κερδίζεις όλη την ώρα. Πρέπει να σημειώσω ότι, ωστόσο, δεν πολέμησαν οι καλύτερες μονάδες στο πλευρό μας και οι Ρώσοι είχαν μεγάλο πλεονέκτημα στην αεροπορία και τα τανκς.
  Ο Ναούμο μισοσύρει την κατάνα του.
  - Δεν δικαιωνόμαστε! Ένας σαμουράι δεν θα αναφέρεται ποτέ σε μια θαμπή λεπίδα και ένα κουρασμένο άλογο, πολλούς εχθρούς και ένα αδύναμο όπλο!
  Ο Yamamoto διόρθωσε:
  - Σαμουράι φυσικά όχι, αλλά ένας άντρας δυστυχώς ναι! Οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν λάθη!
  Ο Γιαμαμότο αποσπάστηκε και φώναξε κάτι στους σωλήνες και μετά συνέχισε:
  - Ένας σαμουράι δεν θα λυγίσει ποτέ πραγματικά! Πάει στο κριάρι και κόντρα στο ρεύμα.
  Ο Ναούμο έγνεψε καταφατικά.
  - Πραγματικά! Αλλά πολεμήσαμε τις ΗΠΑ και το βρετανικό λιοντάρι.
  Ο Γιαμαμότο χτύπησε την τιμονιέρα με το δάχτυλό του.
  - Ναί! Είναι αλήθεια, αλλά οι ΗΠΑ χτυπήθηκαν στα δόντια, η Βρετανία έχασε τις αποικίες της και η Γερμανία είχε πρόβλημα. Θέλαμε να αποσύρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις από τη Δύση της Ρωσίας για να διευκολύνουμε τη Βέρμαχτ να προχωρήσει στην επίθεση. Το χτύπημα ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο, μέχρι να στεγνώσουν οι δρόμοι, αλλά οι Αμερικανοί το απέτρεψαν.
  Ο Naumo τράβηξε το katana του και το έκοψε στον αέρα:
  - Θάνατος στις ΗΠΑ! Πάντα παρεμβαίνουν στην Ιαπωνία.
  Ο Γιαμαμότο χαμογέλασε πονηρά.
  - Όχι πάντα, βέβαια, για παράδειγμα, όταν πρωτοπολεμήσαμε με τη Ρωσία, οι Γιάνκηδες μας βοήθησαν πολύ με δάνεια, καθώς και με προμήθειες όπλων. Πάνω από το ήμισυ του στόλου μας κατασκευάστηκε με τα χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας και στα δικά τους ναυπηγεία. Άρα η Αμερική δεν είναι πάντα κακή, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση.
  Ο Ναούμο ρώτησε έκπληκτος:
  - Και γιατί?
  Ο Γιαμαμότο συνετέλεσε να εξηγήσει:
  - Ένα κοπάδι βομβαρδιστικών μεγάλης εμβέλειας διέρρηξε το Τόκιο και έδωσε ένα ύπουλο πλήγμα στην πρωτεύουσα, χρησιμοποιώντας βόμβες ναπάλμ. Εκατοντάδες ξύλινα σπίτια κάηκαν και ο αυτοκράτορας διέταξε με κάθε κόστος να μετακινηθεί η ζώνη ελέγχου μακριά από την πρωτεύουσα. Και πρώτα απ 'όλα, να συλλάβει το συγκρότημα μάχης των αμερικανικών βάσεων στο αρχιπέλαγος Midway, πιο κοντά στους ιαπωνικούς σκελετούς. Και τα καταφέραμε!
  Ο Ναούμα κούνησε το σπαθί του στον αέρα:
  Ακόμα κερδίσαμε!
  Ο Γιαμαμότο διέκοψε:
  - Μεταξύ των λευκών, επίσης, υπάρχουν έξυπνοι! Δεν είναι περίεργο που ο Αυτοκράτορας στο γραφείο του έβαλε μια προτομή του Ναπολέοντα. Αλλά υπήρχε ένας άλλος Καίσαρας, είπε: είναι πιο δύσκολο να κρατήσεις τον κατακτημένο παρά να κερδίσεις. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό ισχύει για εμάς καταρχήν. Ο Nauma αναπαρήγαγε τη φιγούρα οκτώ με το σπαθί:
  Καταλαβαίνω με το μυαλό μου, αλλά με την καρδιά μου!
  Ο Γιαμαμότο σηκώθηκε και χτύπησε τον συνάδελφό του στον ώμο.
  - Ναι, μην στεναχωριέσαι, σε αυτή την περίπτωση φεύγουμε για να επιστρέψουμε. Θα νικήσουμε την ΕΣΣΔ και θα ρίξουμε ξανά τις ΗΠΑ και τους Βρετανούς, αλλά ήδη μαζί με τους Γερμανούς και τα ζυμαρικά.
  Ο ναύαρχος Nauma, με μια σχεδόν ανεπαίσθητη κίνηση, έκρυψε το katana στη θήκη του και, ψιθυρίζοντας, ψιθύρισε:
  - Το μέλλον είναι καλό, αλλά το παρόν είναι καλύτερο! Ακούστε για αεροπλανοφόρα, ολόκληρη η προμήθεια βομβών έχει εξαντληθεί και για ...
  Ο Γιαμαμότο διέταξε εν συντομία:
  - Ελάτε στο κατάστρωμα και κοιτάξτε γύρω μας, σε μισή ώρα θα γυρίσουμε και θα φύγουμε για την πλησιέστερη βάση μας.
  Ο Ναούμα σφύριξε από τη μύτη του:
  - Άκου τον διοικητή!
  Ο ναύαρχος πήδηξε έξω κρατώντας την πόρτα για να μην χτυπήσει. Πριν τελειώσουν τα βήματά του, μια σκιά γλίστρησε έξω από την πόρτα, περπάτησε στις μύτες των ποδιών και πέταξε το κάλυμμα.
  
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
  Μια άλλη ιστορία στην οποία δεν σημειώθηκε τρομοκρατική επίθεση στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Παρενέβη η ευκαιρία. Έχοντας επιχειρησιακές πληροφορίες ότι οι ισλαμιστές του Μπιν Λάντεν προετοιμάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλοι οι ύποπτοι ισλαμιστές απλώς εκδιώχθηκαν από την Αμερική. Και η επίθεση δεν έγινε. Και μετά τη δολοφονία του Ahmad Shah Massoud, οι Ταλιμπάν άρχισαν να συντρίβουν τη Βόρεια Συμμαχία. Και ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε να επιτεθούν στους Ταλιμπάν για να αποφευχθεί η πλήρης ήττα των συμμάχων στο Αφγανιστάν.
  Πρώτα, φυσικά, οι βομβαρδισμοί. Και τότε οι χερσαίες δυνάμεις της Ρωσίας άρχισαν να μεταφέρονται στο Αφγανιστάν. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ακόμα σχετικά νέος, καυτοκέφαλος και θέλει να γίνει διάσημος. Εκδικηθείτε για την επαίσχυντη ήττα της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν.
  Και ο πόλεμος, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2001 με τους βομβαρδισμούς θέσεων και βάσεων των Ταλιμπάν, εξελίχθηκε σταδιακά σε μια σύγκρουση πλήρους κλίμακας. Επιπλέον, η Δύση και ο ισλαμικός κόσμος δεν δίστασαν να βοηθήσουν τους Ταλιμπάν και την Αλ Κάιντα. Και ο πόλεμος πήρε πολύ παρατεταμένο χαρακτήρα.
  Και τώρα η Snezhana πολεμά στο Αφγανιστάν με το τελευταίο τανκ T-95. Έρχεται το φθινόπωρο του 2012. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε ξανά πρόεδρος. Και δόθηκε η εντολή να τελειώσει ο πόλεμος που κρατάει πάνω από δέκα χρόνια. Και συγκεκριμένα στο τέλος να πιάσει ή να σκοτώσει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.
  Η Snezhana, η Alice και η Anzhelika πολεμούν μαζί σε ένα τανκ. Πυροβολούν τους Μουτζαχεντίν από το αυτοκίνητό τους.
  Η Snezhana πιέζει τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά του joystick. Χτυπά τον εχθρό και ουρλιάζει:
  - Ο στρατιώτης μπορεί να είναι αφελές ελάφι, αλλά δεν θα γίνει ποτέ δειλός λαγός αν δεν τον έχει στηθεί ένας γουρούνι πολιτικός!
  
  Η Αλίκη, πυροβολώντας, επιβεβαιώνει επίσης πρόθυμα:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί κάλλιστα να φτάσει στο βαθμό του αετού, αν ο πολιτικός του γουρουνιού δεν τον κατεβάσει σε χήνα!
  Η Αγγελική, με άγρια εξυπνάδα, πατώντας τα γυμνά δάχτυλά της στα κουμπιά του χειριστηρίου, πρόσθεσε:
  - Τα γουρούνια-πολιτικοί δεν είναι συνστρατιώτες, ειδικά αν είναι γεράκια!
  Τα κορίτσια διαλύθηκαν έτσι καλά. Και το τανκ τους φτερούγισε και συνέτριψε όλους τους Μουτζαχεντίν που συναντούσαν στο δρόμο. Και τσακιζόταν με κάμπιες, και σκαρφίστηκε από πολυβόλα.
  Η Snezhana σημείωσε:
  - Στρατιώτης που πεθαίνει στο πεδίο της μάχης δεν πεθαίνει για πάντα, η ψυχή του είναι σε δόξα αθάνατη, ένας πολιτικός που στέλνει έναν πολεμιστή στον θάνατο, έναν νεκρό στη ζωή, γιατί τα γουρούνια δεν έχουν ψυχή!
  Η Αλίκη, χύνοντας μόλυβδο και βροχή ουρανίου στους Μουτζαχεντίν, κελαηδούσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Οι πολιτικοί κυβερνούν τον στρατό, προσπαθώντας να βρυχηθούν σαν λιοντάρια, αλλά στην πραγματικότητα ακούγονται μόνο το γάβγισμα των σκύλων και το γρύλισμα ενός γουρουνιού!
  Η Angelica πάτησε το κουμπί του joystick με τη γυμνή της φτέρνα, φλεγόμενη από φωτιά και είπε επιθετικά:
  - Συχνά ένας στρατιώτης ρισκάρει το κεφάλι του εξαιτίας των χοίρων των πολιτικών, ό,τι κι αν γίνει!
  Η Σνεζάνα χτύπησε κι αυτή τον εχθρό, τον συνέτριψε, κουνώντας σαν σουρωτήρι που βγάζει:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να είναι μια ωραία χήνα, παραμένοντας αετός, και ο πολιτικός μια βιρτουόζη αλεπού, με την ουσία του χοίρου!
  Η Αλίκη γέλασε και πρόσθεσε, αναβοσβήνει τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Ένας στρατιώτης, αν και μερικές φορές μια χήνα, αλλά τα φτερά πετούν συνεχώς από αυτόν, και ένας πολιτικός γουρούνια, αλλά το νερό είναι σαν το νερό σε μια χήνα από αυτόν!
  Η Αγγελική κοπάνησε, πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά και τσίριξε:
  - Ο στρατιώτης οργώνει σαν άλογο, και ο στρατηγός μερικές φορές μόνο ταύροι!
  Η Σνεζάνα πάτησε επίσης το μοχλό με τη γυμνή της φτέρνα, συνέτριψε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Στον πόλεμο, οι στρατιώτες πεθαίνουν περισσότερο απ' όλους - δεν είναι όλοι ευγενείς, αλλά όλοι ήρωες, και οι πολιτικοί καρπώνονται - δεν είναι έξυπνοι, αλλά όλοι σκόρπιοι!
  Η Αλίκη, με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της, πάτησε τα κουμπιά του joystick, έκοψε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Ο στρατιώτης είναι ένας μάχιμος κόκορας από τον οποίο πετάνε φτερά, και ο πολιτικός είναι μια άδεια καρακάξα κάθαρμα, που εκπέμπει λεκτική διάρροια!
  Η Αγγελική με ξέφρενη ενθουσιασμό πάτησε το κουμπί του joystick με την κατακόκκινη θηλή της, έκοψε τους τρόμους και έφυγε:
  - Ο στρατιώτης δεν έχει χρόνο να πλυθεί, αλλά μυρίζει αρχοντιά, κι ο πολιτικός, όσο κι αν κάνεις μπάνιο, χαρίζει κατσίκα, και λεκτική διάρροια!
  Η Snezhana απάντησε χαμογελώντας, πάτησε επίσης το κουμπί του joystick με τη ρουμπινί θηλή της και έκοψε τους Μουτζαχεντίν:
  - Ένας στρατιώτης γυαλίζει τις μπότες του με κερί και ένας πολιτικός πλένει τα χέρια του από βρώμικες πράξεις!
  Η Αλίκη γέλασε και σημείωσε πατώντας το κουμπί του joystick με μια θηλή από φράουλα:
  - Ένας στρατιώτης λαμβάνει βραβεία για κατορθώματα πολύ σπάνια, ένας πολιτικός βάζει ένα γουρούνι στους στρατιώτες όλη την ώρα!
  Η Αγγελική, που έστειλε μια πολύ εύστοχη πυρκαγιά στα σπόρια και κουρεύοντάς τα σαν καλλιεργητής, γρύλισε:
  - Ο στρατιώτης πεινάει πάντα από έλλειψη κρέατος, αν και ο πολιτικός του βάζει τακτικά ένα γουρούνι και του κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά!
  Η Σνεζάνα ξεγύμνωσε τα δόντια της πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν. Τα τσάκισε πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αλλά ταυτόχρονα μούγκρισε:
  - Ένας στρατιώτης από ένα σετ βιταμινών και λαχανικών παίρνει μόνο μουστάρδα και πιπέρι από τις ομιλίες των πολιτικών, και από χοιρινό κρέας τρίτης φρεσκάδας, και στο τρίτο μόνο μια τρύπα από ένα ντόνατ!
  Η Αλίκη γέλασε και γρονθοκόπησε, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της:
  - Ο στρατιώτης εκτελεί την εντολή, ο στρατηγός δίνει διαταγές, ο πολιτικός που ξεσπά λεκτική διάρροια μόνο λερώνει τις στολές των στρατιωτών!
  Η Angelica ήταν κάτι παραπάνω από σύμφωνη με αυτό, κουρεύοντας τις ουρές πολλών μαχητών στο Αφγανιστάν:
  - Ο στρατιώτης καμιά φορά φοβάται, αλλά δεν φοβάται, ο πολιτικός τσακώνεται συνέχεια, αλλά μόνο η μακριά του γλώσσα απλώνεται για να επιτεθεί!
  Η Snezhana σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας τους Αφγανούς στρατιώτες που προχωρούσαν πάνω τους, χρησιμοποιώντας τη γυμνή φτέρνα της:
  - Τη στολή του φαντάρου δεν τη χαλάει η βρωμιά των χαρακωμάτων, αλλά οι γλώσσες των πολιτικών που γελούν συνέχεια!
  Η Αλίκη πρόσθεσε με μεγάλη ενθουσιασμό, κλείνοντας τα μάτια της από ζαφείρι και συνθλίβοντας τους Μουτζαχεντίν:
  - Η σφαίρα δεν παίρνει στρατιώτη, η φωτιά δεν καίει και ο πολεμιστής δεν θα πνιγεί στο νερό, αλλά κινδυνεύει να πνιγεί από τη λεκτική διάρροια των πολιτικών που τον έστειλαν στη σφαγή!
  Η Angelica πρόσθεσε, πατώντας το κουμπί του joystick με τη ρουμπινί θηλή της και γογγίζοντας ενώ κόβει τους Μουτζαχεντίν:
  - Το να σκοτώνεις στρατιώτη δεν είναι δήμιος, ένας πολιτικός που υπόσχεται παραδεισένια ζωή δεν είναι άγγελος!
  Και το τανκ του ρωσικού φονικού σχεδιασμού συνέτριψε τα αφγανικά dushman, πλημμυρίζοντάς τα με μικρές σφαίρες με πυρήνες ουρανίου.
  Η Snezhana σημείωσε, κόβοντας τους πολυάριθμους, πιεστικούς Μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν.
  - Ο Θεός επιτρέπει τον πόλεμο για να ξεχωρίσει τους πιο γενναίους για τον παράδεισο και την πολιτική ίντριγκα για να αναδείξει τους πιο κακούς για την κόλαση!
  Η Αλίκη παρατήρησε επιθετικά, χτυπώντας τους ντούσμαν που σκαρφαλώνουν σαν φρύνος στις κράμπες, κελαηδώντας:
  - Το σκοτάδι υπάρχει για να φαίνεται η φωτεινότητα του φωτός, ένας ποταπός πολιτικός να ξεχωρίζει ευγενείς ανθρώπους ότι είναι εκτεθειμένοι!
  Η Angelica συμφώνησε πρόθυμα με αυτό, εξοντώνοντας τους εχθρούς και επιτιθέμενος στους Μουτζαχεντίν:
  - Πολιτικός είναι ένα μεγάλο γουρούνι που ταΐζει όχι με λαρδί, αλλά με σούπα με γάτα, και χυλοπίτες για τα αυτιά του!
  Η Snezhana παρατήρησε επιθετικά, πυροβολώντας τους τρομοκράτες και υψώνοντας σωρούς από πτώματα:
  - Ο στρατιώτης δεν πρέπει να είναι λαγός, οι νίκες δεν έρχονται σε δειλούς, ο στρατηγός δεν πρέπει να είναι γουρούνι - οι ίδιοι οι χοντροί επιτρέπεται να κάνουν μπάρμπεκιου!
  Η Αλίκη συμφώνησε πολύ πρόθυμα με αυτό, κουρεύοντας τους εχθρούς, σαν να αφαιρούσε ρινίσματα από ένα δέντρο:
  - Ο στρατιώτης φοβάται και τον θάνατο, αλλά ο φόβος του πνιγμού στα πολιτικά σκατά τον οδηγεί στην πρώτη γραμμή, μακριά από τα πίσω γουρούνια!
  Η Angelica, πυροβολώντας τους dushmans και ελέγχοντας τα όπλα του τανκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσίριξε:
  - Μην φοβάστε να χάσετε το σώμα στον πόλεμο, γιατί το πνεύμα είναι αθάνατο, αλλά πρέπει να φοβάστε να υποτάξετε την ψυχή σε έναν πολιτικό, έτσι τα γουρούνια στην εξουσία σκοτώνουν τα καλύτερα!
  Η Σνεζάνα, σκαρφίζοντας επιθετικά τους Μουτζαχεντίν, άνοιξε τον Άραβα σεΐχη που πολέμησε στο πλευρό των Αφγανών μαχητών και γρύλισε:
  - Είναι εύκολο να χάσεις την ψυχή σου, είναι ακόμα πιο εύκολο να χάσεις το σώμα σου, αλλά δίνοντας τη ζωή σου για την Πατρίδα σου αποκτάς την πολυτιμότερη αιώνια μνήμη των ανθρώπων, την αθανασία στην καρδιά του Υψίστου Θεού!
  Η Αλίκη δήλωσε, κλείνοντας το μάτι, στέλνοντας οβίδες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της:
  - Ένας στρατιώτης, έχοντας χάσει το σώμα του στη μάχη, θα αποκτήσει αιώνια μνήμη, ένα πολιτικό γουρούνι στα μετόπισθεν, καταδικάζεται σε αιώνια ντροπή!
  Η Angelica παρατήρησε επιθετικά, κόβοντας τους Μουτζαχεντίν και χρησιμοποιώντας κόκκινες θηλές όταν πυροβολούσε:
  - Το σώμα φθείρεται στα χρόνια, αλλά ο ηρωισμός των πεσόντων στις μάχες δεν ξεθωριάζει στους αιώνες!
  Η Snezhana, κόβοντας τους επιτιθέμενους στρατιώτες του Αφγανιστάν και συσσωρεύοντας σωρούς από πτώματα, παρατήρησε:
  - Το σώμα ενός ατόμου είναι για λίγο, η ψυχή είναι για πάντα, ο στρατιώτης δεν θα σταματήσει να υπηρετεί την Πατρίδα, ο στρατηγός θα φωνάξει, ο πολιτικός θα χοίρωνε, αλλά ο Κύριος ο Θεός δεν θα καθαρίσει το σύμπαν από το κακό!
  
  Η Αλίκη, γράφοντας πάνω στα τρόπαια που προχωρούσαν από όλες τις πλευρές, και κουρεύοντάς τα σαν δρεπάνι αυτιών, εξέδωσε:
  - Από τις βολές των όπλων ακούγεται τα αυτιά του, από τις γλυκές ομιλίες των πολιτικών κωφή συνείδηση και αίσθηση ελπίδας!
  Η Angelica σημείωσε, χτυπώντας τους Μουτζαχεντίν, ότι σκαρφάλωναν τόσο ενεργά στις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων και ξέσπασε:
  - Το μεγαλύτερο αρπακτικό δεν είναι πολική αρκούδα, αλλά πολιτικός-γουρούνι με μαύρη ψυχή!
  Τα κορίτσια έσβησαν τους Μουτζαχεντίν όλη μέρα, αλλά τους τελείωσε το κιτ μάχης. Και επέστρεψαν στη βάση. Εκεί ανεφοδιάζονταν με καύσιμα και αναπλήρωσαν την προσφορά σφαιρών: μικρές, αλλά ακριβές και με πυρήνα ουρανίου. Καθώς και ειδικοί τύποι οβίδων που έχουν αυξημένη θανατηφόρα δύναμη.
  Και στις 4 Νοεμβρίου 2012, ακριβώς την ώρα για διακοπές στη Ρωσία, όρμησαν ξανά εναντίον των dushman στο τανκ T-95, προσπαθώντας να κερδίσουν μια μεγάλη νίκη.
  Η Snezhana, διεξάγοντας καλά στοχευμένα πυρά, χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα, λαξευμένα πόδια, χτυπώντας τους μαχητές, σημείωσε:
  - Ο πολιτικός είναι σαρκοφάγος αρπακτικός, αλλά οδοκαθαριστής, και από την κοπριά του δεν φυτρώνουν τριαντάφυλλα, αλλά μόνο η διάθεση ξεθωριάζει!
  Η Αλίκη, χτυπώντας τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κόβοντας τους αντιπάλους, σημείωσε:
  - Ένας πολιτικός έχει συχνά σάπια δόντια και κουβαλάει πίσω από το στόμα του, και το αποσμητικό της ευγλωττίας δεν θα κρύψει λεκτικά περιττώματα!
  Η Αγγελική χτύπησε τον εχθρό, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της και ούρλιαξε:
  - Ο πολιτικός είναι ένας λύκος με ψεύτικα δόντια, αλλά με αληθινή μακριά γλώσσα, που είναι πολύ χοιρινό!
  Η Σνεζάνα έριξε μια θανατηφόρα έκρηξη στους αφγανούς τρομοκράτες και αναφώνησε χαρούμενα:
  - Το ότι ένας πολιτικός μπαίνει στη γλώσσα στις τσέπες των ψηφοφόρων δεν είναι και τόσο κακό, είναι χειρότερο να ξεστομίζει στο έπακρο!
  Η Angelica, πυροβολώντας τους Αφγανούς μαχητές και χτυπώντας τους βάναυσα χωρίς έλεος, σημείωσε, κούρεψε με εκρήξεις ουρανίου:
  - Δεν είναι τόσο τρομακτικό αν ένας πολιτικός βγάζει φλουριά από τις τσέπες των ψηφοφόρων, είναι χειρότερο όταν του βάζει ένα γουρούνι!
  Η Αλίκη χτύπαγε επίσης, πιέζοντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick και ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, παρατήρησε με θέληση:
  - Ένας στρατιώτης μπορεί να ξεσπάσει σε κλάματα από όλη του την ψυχή αφού χάσει τους συντρόφους του, ένας άψυχος πολιτικός μπορεί να χύσει μόνο κροκοδείλια δάκρυα!
  Το τανκ T-95 U ήταν το πιο σύγχρονο μοντέλο, με μεγάλη προσφορά οβίδων και άλλων τύπων φυσιγγίων. Τα κορίτσια πολέμησαν καλά, αλλά ο πόλεμος στο Αφγανιστάν συνέχισε να φλέγεται.
  Ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και τα κορίτσια δείχνουν την υψηλότερη κατηγορία των ακροβατικών τους. Και επιδεικνύουν παραδείγματα νικηφόρων πραγματικοτήτων.
  Και είναι πολύ επιθετικοί.
  Η Σνεζάνα συνέτριψε τους Μουτζαχεντίν, χτύπησε τη μάζα τους χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Ο πολιτικός έχει πατούσες-φτυάρια και τσουγκράνες στις δεκάρες των ψηφοφόρων με τη βοήθεια της γλώσσας του, αδειάζοντας τις τσέπες του για να υπάρχει κάπου να κολλήσει ένα γουρούνι!
  Η Αλίκη, σκαρφαλώνοντας στα dushmans, και ενεργώντας με άγρια ενθουσιασμό, ξεγύμνωσε τα δόντια της, σημείωσε:
  - Οι πολιτικοί είναι εύγλωττοι στις υποσχέσεις, αλλά γλωσσοδέτη όταν πρόκειται για δικαιολογίες για μη παράδοση!
  Η Angelica, χτυπώντας τους Μουτζαχεντίν που έρχονται από όλες τις πλευρές, σαν κολλώδεις κατσαρίδες, σημείωσε:
  - Ο πολιτικός έχει ελαστική γλώσσα, αλλά οι ψηφοφόροι έχουν σκληρό κόκαλο στο λαιμό!
  Η Snezhana συνέχισε να κόβει τους Μουτζαχεντίν με πίδακες σφαιρών ουρανίου, βγάζοντάς τους σαν κόκκους από τα αυτιά, σημειώνοντας:
  - Η πολιτική είναι ένα πλήρες ψυχιατρείο, μια αχλαδιά φυτρώνει σε μια ιτιά!
  Η Αλίκη εκτόξευσε μια οβίδα με ισχυρή έκρηξη στους dushmans του Αφγανιστάν, χτυπώντας τους σφιχτά και κελαηδώντας:
  - Ο στρατιώτης χρειάζεται υγεία βοοειδών, και το μυαλό να μην είναι πρόβατο, για να μην οργώνουν τα γουρούνια!
  Η Angelica, συνεχίζοντας να πυροβολεί εναντίον των αντιπάλων και να επιδεικνύει βιρτουόζικη ακρίβεια, σημείωσε:
  - Καλό είναι να έχεις ζωηρά πόδια στο πεδίο της μάχης, αλλά δεν πρέπει να σκύβεις στο επίπεδο του λαγού, για να μην σε καταβροχθίσει η αλεπού και να μην σε τσαντίσει ένα γουρούνι!
  Η Σνεζάνα σκαρφίστηκε τον εχθρό σαν να έριχνε βροχή από μόλυβδο και ουράνιο και τσίριξε:
  - Μια γυναίκα, που πρέπει να γίνει φοράδα, πρέπει επίσης να μην είναι τζελ στο μυαλό της, αλλιώς ο άντρας θα οργώσει, και θα χοίρωνε μέχρι την χαίτη!
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τα απόκοσμα που σκαρφάλωναν, τα γένια που κυματίζουν, γκρίζα και μαύρα και κόκκινα, βρυχήθηκαν:
  - Χαζή δεν είναι η γυναίκα με το πρόσωπο της φοράδας, αλλά αυτή που αφήνει τον εαυτό της να την οργώσει ένα γουρούνι!
  Η Angelica συμφώνησε να το επιβεβαιώσει, χτυπώντας τις ορδές των επιτιθέμενων Αφγανών μαχητών, με ένα βρυχηθμό:
  - Αν επέτρεψες να σε οργώσει ένα γουρούνι, θα φορέσεις γιακά ενώ το μυαλό μένει πρόβατο!
  Η Snezhana χτύπησε ζωηρά το ανάχωμα των Μουτζαχεντίν και τσίριξε:
  - Ένας πολιτικός δεν μπορεί να οργώσει μόνο με μυαλό προβάτου και μυαλά κοτόπουλου, αν είναι γουρούνι με πονηριά αλεπούς, και ευρηματικότητα σκαντζόχοιρου!
  Και γέλα, δείχνοντας τη μακριά ροζ γλώσσα του.
  Εδώ η κοπέλα χτυπά ξανά τους αντιπάλους της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Αλίκη σφυροκόπησε τους Μουτζαχεντίν, του έκοψε το κεφάλι, του τρύπησε το στομάχι με μια έκρηξη και τσίριξε:
  - Ο πολιτικός μιλάει στρογγυλά, αλλά από τις ομιλίες του στην περιφέρεια, ακόμη και μια κυλιόμενη μπάλα, μόνο που μόνο χοιρινά κέικ παρεμβαίνει!
  Η Angelica γέλασε και έστειλε μια θανατηφόρα και καταστροφική επίθεση στον εχθρό, γρύλισε:
  - Αν ένας πολιτικός κολλήσει τη μύξα του στον ψηφοφόρο, τότε ο κόσμος θα μείνει σίγουρα χωρίς δεκάρα!
  Η Snezhana σημείωσε έξυπνα, βγάζοντας τα δόντια της, ότι λάμπουν πιο λαμπερά από τα μαργαριτάρια στις ακτίνες του ήλιου:
  - Επιτρέποντας σε έναν πολιτικό να χώνει τη γλώσσα του σε ένα πορτοφόλι, μένεις με μια μύτη στρωμένη με ένα γουρούνι, και χωρίς παντελόνι!
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τους τρομοκράτες, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και ξέσπασε με εξυπνάδα:
  - Η μακριά γλώσσα ενός πολιτικού είναι σαν το λάσο στο λαιμό του, μόνο που μπορείς να την πετάξεις όχι κλωτσώντας τις οπλές σου, αλλά με κοφτερό μυαλό και ευρηματικότητα!
  Η Angelica, που έπεσε πάνω στους Μουτζαχεντίν με μια έκρηξη από σφαίρες ουρανίου, έβγαλε έναν αξιοπρεπή αριθμό από αυτούς και τσίριξε:
  - Η γλώσσα του πολιτικού, σαν λάσο, θα κρατήσει λαιμό ταύρου, αν ο ψηφοφόρος έχει μυαλό προβάτου!
  Η Snezhana σημείωσε επιθετικά, κλείνοντας το μάτι στους ομολόγους της. Και ταυτόχρονα συνεχίζοντας να πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια στα dushmans:
  - Η γλώσσα της γυναίκας της χαϊδεύει τα αυτιά, ένας πολιτικός έχει ένα δηλητηριώδες τσίμπημα που στάζει δηλητήριο στον εγκέφαλο!
  Η Αλίκη σημείωσε, κόβοντας τους τρόμους που της επιτέθηκαν, ότι σκαρφάλωναν σαν μυρμήγκια στο τσεκούρι:
  - Ο πολιτικός στάζει χρυσή βροχή προεκλογικών υποσχέσεων στον εγκέφαλο των ψηφοφόρων!
  Η Angelica, χτυπώντας τους Μουτζαχεντίν, χρησιμοποιώντας τα χαριτωμένα γυμνά πόδια της, σημείωσε:
  - Στην πολιτική, υπάρχει συνεχής ανομβρία για την εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων, αλλά από την άλλη ο λόγος ρέει συνεχώς, και στάζει στα μυαλά!
  Ο Snezhana, εκτοξεύοντας ρεύματα φλόγας από φλογοβόλα και καίγοντας ζωντανούς τους Μουτζαχεντίν, σημείωσε:
  - Ένας πολιτικός σαν αρκούδα λατρεύει το γλυκό μέλι των λόγων, αλλά αντί για χειμερία νάρκη γουρούνια όλο το χρόνο!
  Η Αλίκη επιβεβαίωσε επίσης, κλείνοντας το μάτι στα κορίτσια και εξοντώνοντας επιθετικά τους τρομοκράτες:
  - Αν σου αρέσει να ακούς τις μελισμένες ομιλίες των πολιτικών, τότε θα σου ξεκολλήσουν τρία δέρματα σαν αρκούδα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αυτή η γοητευτική ξανθιά θα πατήσει τα κουμπιά του joystick.
  Η Angelica παρατήρησε, κλείνοντας επιθετικά το μάτι, ξεγυμνώνοντας τα μαργαριταρένια δόντια της και χτυπώντας τους τρόμους:
  - Το τίλιο έχει μυρωδάτο μέλι, και το μέλι από τα στόματα των πολιτικών, αν και συμπαγές τίλιο, είναι ασφυκτικό!
  Ο Snezhana συνέτριψε το τανκ επίθεσης των Μουτζαχεντίν. Ταυτόχρονα, βέβαια, χρησιμοποίησε τα γυμνά δάχτυλά της και βρυχήθηκε:
  - Ένας πολιτικός, όπως η αλεπού, είναι συχνά πονηρός, μερικές φορές λέει την αλήθεια αν είναι κερδοφόρος, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να τη βγάλει έστω και εις βάρος του!
  Η Αλίκη το πήρε και το χτύπησε με τη βοήθεια των κατακόκκινων θηλών του στήθους της και ούρλιαξε με ένα χαμόγελο των δοντιών που άστραφταν σαν καθρέφτης:
  - Η πολιτική είναι ένας τόπος που πάντα καταφέρνουν να τσακίσουν, μόνο που ο ψηφοφόρος σκουπίζει καμιά φορά το σκασμό με το ματωμένο ρεύμα της επανάστασης!
  Η Αντζέλικα γέλασε ξανά, και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια δόντια της με ένα χαμόγελο πιράνχα, και ήταν ένα κοκκινομάλλη κορίτσι, σημείωσε:
  - Η λέξη πολιτικός και η λέξη αξιοπρεπής, συνδυάζονται μόνο με την προσθήκη του τρίτου - κάθαρμα!
  Η Σνεζάνα ούρλιαξε, συνθλίβοντας πολλούς Μουτζαχεντίν, χτυπώντας τους σαν τα γυαλιά του ελεύθερου σκοπευτή και χωρίς να ξεχάσει να γουργουρίσει:
  - Ένας πολιτικός στο χαρακτήρα μπορεί να έχει τα πάντα εκτός από συνείδηση και τιμή, αλλά μεταμφιέζεται ευσυνείδητα, έστω και ανέντιμα!
  Η Αλίκη πρόσθεσε επίσης έξυπνα, με τα μάτια της να λάμπουν από ζαφείρια και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκπληκτικά ευκίνητα:
  - Ο πολιτικός υπόσχεται βουνό από χρυσό στον ουρανό να ανάψει ένα αστέρι, μόνο που δεν δίνει χρυσό φως, με τέτοιο φωτιστικό δεν θα περιμένει ο ψηφοφόρος να ξημερώσει!
  Η Angelica επίσης πολύ πνευματώδης συνέχισε, συντρίβοντας τους Μουτζαχεντίν. Παράλληλα, η καλλονή χρησιμοποίησε τις ρουμπινί θηλές του στήθους της. Και το έκανε πολύ όμορφα.
  Και ούρλιαξε ξανά, σαν πριόνι με ξεφλουδισμένο σωλήνα:
  - Ο πολιτικός έχει περισσότερες μάσκες από τα αστέρια στον ουρανό, αλλά όλες είναι μόνο για να διευκολύνουν τον πολιτικό της αλεπούς να χοίρωνει!
  Και το τανκ συνέχισε να γλιστράει και να φτερουγίζει, γκρεμίζοντας και καίγοντας τους αγωνιστές. Οι μάχες ήταν σχεδόν μονόπλευρες. Όμως η Ρωσία υπέφερε ακόμη απώλειες. Και ήταν όλο και περισσότεροι από αυτούς.
  Έχουν περάσει ακόμα χρόνια ... Το έτος 2018 έφτασε ... Και ο πόλεμος στο Αφγανιστάν συνεχίζεται ακόμα και δεν θέλει να επιβραδύνει. Και πολλοί στρατιώτες έχουν ήδη ταφεί.
  Οι Σνεζάνα και Μιραμπέλα πυροβολούν τις θέσεις των Μουτζαχεντίν από επιθετικό αεροσκάφος. Και εξοντώνονται επιθετικά. Και τα δάση καίγονται μαζικά. Οι βόλες του ανεμοστρόβιλου λιώνουν τα βουνά.
  Ο πόλεμος συνεχίζεται.
  Η Snezhana παρατηρεί γελώντας:
  - Ο πολιτικός είναι εν μέρει αλεπού, εν μέρει λύκος, εν μέρει ελέφαντας σε πορσελάνη, κατά κάποιο τρόπο δειλός λαγός, αλλά στην πραγματικότητα ένα πλήρες γουρούνι!
  Η Μιραμπέλα έστειλε έναν πύραυλο με θανατηφόρα δύναμη με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, σημείωσε:
  - Ο πολιτικός λατρεύει να αλωνίζει το νερό στο γουδί με τη γλώσσα του - ένα επάγγελμα που είναι άχρηστο για τους ψηφοφόρους, αλλά φέρνει εισόδημα στον πολιτικό με τη μορφή αφρού αδράνειας!
  Μετά από αυτά τα λόγια, τα κορίτσια άρχισαν να γελούν και να γυμνώνουν τα δόντια τους. Και κλείνουμε το μάτι ο ένας στον άλλο.
  Και στείλτε ρουκέτες σε ρυάκια και σπάζοντας βουνά σε ερείπια. Και τραγουδώντας:
  - Δόθηκε εντολή να ισοπεδωθεί το χωριό,
  Βολάδες ανεμοστρόβιλων πυρπόλησαν τα βουνά...
  Μπορεί να φανεί ότι κάποιος έσκασε την κάρτα μας,
  Λοιπόν, στο διάολο με αυτές τις κουβέντες!
  Και με τα γυμνά τακούνια τους, τα κορίτσια στέλνουν πάλι τη θανατηφόρα δύναμη του πυραύλου, και καταστρέφουν τις θέσεις των dushmans.
  Ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα... Και δεν υπάρχει τέλος. Το αντιπολεμικό κίνημα μεγαλώνει στη Ρωσία. Όλοι θέλουν να το τελειώσουν. Αλλά ο πρόεδρος Πούτιν είναι πεισματάρης...
  Ενώ λοιπόν ο Ρώσος πολεμάει, και είναι ξεκάθαρο ότι μας περιμένουν πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες περιπέτειες.
  
  Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ
  Ο Τζένγκις Χαν είχε εμμονή με την ιδέα της αθανασίας για τον εαυτό του προσωπικά. Και δεν ήταν μόνο ο φόβος που τους οδήγησε. Ο μεγάλος Μογγόλος κατάλαβε ότι μετά το θάνατό του, πολυάριθμοι γιοι και εγγόνια θα ροκάνιζαν στον αγώνα για την εξουσία και η γιγάντια αυτοκρατορία θα χωριζόταν σε πολλά μέρη και θα έπεφτε σε αποσύνθεση. Ήταν ξεκάθαρο πώς η κατάκτηση των Μογγόλων από τον Μέγα Αλέξανδρο ήταν εύθραυστη.
  Πόσο είναι αυτή η Μογγολία; Τι μπορούν να κάνουν για να τα κρατήσουν όλα; Χρειαζόμασταν μια ειδική αυτοκρατορία...
  Ο Τζένγκις Χαν ήθελε αιώνια ζωή και χιλιάδες αγγελιοφόροι σε όλο τον κόσμο αναζητούσαν το ελιξίριο της αιώνιας ζωής, ή κάτι παρόμοιο.
  Αλλά ένας από τους αγγελιοφόρους του Τζένγκις Χαν παρέδωσε το τεχνούργημα "Mirror of the Irbis". Περιείχε ένα ισχυρό τζίνι που συμφώνησε να δώσει στον Τζένγκις Χαν αιώνια ζωή. Αλλά κάθε χρόνο, ενενήντα εννέα παρθένες πρέπει να θυσιάζονται στο διαβολικό πνεύμα. Και ήταν τόσο υψηλό το τίμημα για την αθανασία του Τζένγκις Χαν.
  Όμως το τζίνι κράτησε τον λόγο του και τα νιάτα του επέστρεψαν στον Τζένγκις Χαν. Έχοντας ολοκληρώσει την κατάκτηση της Κίνας, αυτός ο διοικητής πήγε στην Ινδία. Αυτή τη φορά οι Μογγόλοι μετακινήθηκαν και μπόρεσαν να κατακτήσουν αυτήν την υπέροχη και ζεστή χώρα. Τότε ο Τζένγκις Χαν πήγε στη Βαγδάτη και την κατέλαβε, σκοτώνοντας σχεδόν όλους τους άνδρες.
  Περαιτέρω, οι Μογγόλοι κατέκτησαν τη Μέση Ανατολή και την περιοχή του Βόλγα.
  Άρχισε μια μεγάλη εκστρατεία κατά της Ρωσίας... Στην περίπτωση αυτή, ο στρατός των Μογγόλο-Τάταρων ήταν ακόμη πιο πολυπληθής και καλύτερα εξοπλισμένος. Και μπόρεσαν να καταλάβουν το Νόβγκοροντ, έχοντας κατακτήσει την καταιγίδα.
  Η Ρωσία του Κιέβου κατακτήθηκε επίσης. Και τότε τα πλήθη των Μογγόλων ξεχύθηκαν στην Ευρώπη.
  Αυτή τη φορά, η αυτοκρατορία είχε περισσότερη δύναμη και καλύτερη τεχνολογία. Και νίκησαν και τους Ούγγρους και άλλους ιππότες. Πήραν και τη Βιέννη και το Βερολίνο και έφτασαν στην Ιταλία και την κατέλαβαν. Φτάσαμε και στα εδάφη των Φράγκων. Το Παρίσι καταλήφθηκε επίσης.
  Και μετά κινήθηκαν οι ορδές, φτάνοντας στην τελευταία θάλασσα. Στη συνέχεια ένα ταξίδι στα Πυρηναία και η κατάληψη της Ισπανίας. Και μετά προχωρήστε στην Αφρική. Αρχικά, με την κατάκτηση του βορρά της Μαύρης Ηπείρου. Στη συνέχεια όμως οι Μογγόλοι κινήθηκαν νότια κατά μήκος του Νείλου και πέρασαν την έρημο.
  Έτσι, όλα τα εδάφη της χερσαίας διαδρομής στο ανατολικό ημισφαίριο καταλήφθηκαν.
  Αλλά δεν τελείωσε εκεί. Οι Μογγόλοι έχτισαν ένα στόλο και κατέκτησαν όλο και περισσότερα νέα εδάφη ...
  Οι Ινδιάνοι προσπάθησαν να αντισταθούν, αλλά σφαγιάστηκαν μερικώς και κάποιοι πέθαναν από αρρώστιες. Οι επιζώντες αναγνώρισαν την εξουσία των Μογγόλων.
  Εν ολίγοις, στα τέλη του δέκατου τρίτου αιώνα, δημιουργήθηκε μια παγκόσμια μογγολική αυτοκρατορία, με επικεφαλής τον Τζένγκις Χαν.
  Σε αυτό, πολλά δανείστηκαν στη διαχείριση από την Κίνα, και κάτι από την Αρχαία Ρώμη. Άρχισαν να χτίζονται ένα πυραμιδικό σύστημα εξουσίας, μια κολοσσιαία χώρα και η διοίκηση των σατράπων. Έτσι, προέκυψε ένα ειδικό, συγκεντρωτικό σύστημα σε παγκόσμια κλίμακα.
  Αναπτύχθηκε επίσης η επιστήμη και η ιατρική. Έγιναν πολλά πράγματα για τους ανθρώπους στην ανάπτυξη της γεωργίας και της βιοτεχνίας. Οι λαοί του πλανήτη Γη μπερδεύονταν όλο και περισσότερο. Και γεννήθηκε μια νέα κοινωνία.
  Στο μέλλον, όλοι οι κάτοικοι της αυτοκρατορίας έλαβαν υπηκοότητα και η δουλεία εξαφανίστηκε.
  Και επιτέλους, η εποχή της διαστημικής επέκτασης έχει ξεκινήσει. Ο Τζένγκις Χαν είχε λίγη εξουσία σε έναν πλανήτη και ήθελε πολύ περισσότερο.
  Και ακόμη κάθε χρόνο ενενήντα εννέα παρθένες θυσιάζονταν στην κολασμένη Θεότητα.
  Και επιλέχθηκαν με ειδική κλήρωση. Τα κορίτσια ήταν διαφορετικών εθνικοτήτων και ειδών. Και περπατούσαν τόσο ξυπόλητοι με κοντές λευκές φούστες και μια λεπτή λωρίδα υφάσματος στο στήθος τους.
  Ο πληθυσμός της αυτοκρατορίας του Τζένγκις Χαν είναι δισεκατομμύρια άνθρωποι. Και υπάρχουν ήδη οικισμοί στη Σελήνη και διαστημόπλοια έχουν προσγειωθεί στον Άρη και την Αφροδίτη. Εφεύρε επιστήμονες και πυραύλους φωτονίων ικανούς να επιταχύνουν με την ταχύτητα του φωτός.
  Και ταυτόχρονα θυσιάζονται στο κολασμένο πνεύμα ότι ο Τζένγκις Χαν έμεινε για πάντα νέος και υγιής.
  Ο Vladimir Rybachenko, ένα γενναίο, μυώδες αγόρι δεκατριών ετών, δεν το άντεξε. Ειδικά όταν ως θύμα επιλέχθηκε η αδερφή του. Και ένα αγόρι δεκατριών ετών αποφάσισε να εκδικηθεί τον Τζένγκις Χαν.
  Τι μπορεί όμως να κάνει μόνος του απέναντι σε έναν ολόκληρο στρατό; Και πώς να νικήσετε το τέρας;
  Το αγόρι αποφάσισε να συμβουλευτεί τη μάγισσα. Και μπήκε στο πυκνό δάσος, κρεμώντας τα αθλητικά του παπούτσια σε ένα κοντάρι.
  Το αγόρι περπάτησε στο δρόμο και τραγούδησε.
  Οι πολεμιστές του σκότους είναι σίγουρα δυνατοί,
  Το κακό κυβερνά τον κόσμο χωρίς να ξέρει τον αριθμό...
  Αλλά εσείς γιοι του Σατανά -
  Μην σπάσεις τη δύναμη του Χριστού!
  Ωστόσο, η θρησκεία του Χριστιανισμού απαγορεύεται. Και όλοι έχουν μόνο έναν Θεό - τον ίδιο τον Τζένγκις Χαν!
  Λοιπόν, και μια τέτοια Θεότητα, όπως το άλογό του. Ωστόσο, τα άλογα, σε αντίθεση με τον Τζένγκις Χαν, είναι θνητά και αλλάζουν καθώς γερνούν.
  Ο Βλαντιμίρ Ριμπατσένκο περπατά, χτυπώντας τα πόδια του μωρού του. Και τότε μια τίγρη με έξι πόδια βγήκε να τον συναντήσει. Το δάσος εδώ δεν είναι απλό, αλλά μαγικό.
  Το αγόρι υποκλίθηκε στον τεράστιο, σαν ελέφαντας, ένα μακρύτερο θηρίο και ρώτησε:
  - Να πάω στη μάγισσα;
  Η τεράστια τίγρη με σπαθιά απάντησε με βρυχηθμό:
  - Απάντησε σε τρεις ερωτήσεις - τότε θα σε αφήσω να μπεις!
  Το αγόρι Βόβκα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Κι αν δεν απαντήσω;
  Η τίγρη με τα δόντια της σπαθιάς γάβγισε:
  "Τότε θα το σκίσω!"
  Ο Vladimir Rybachenko παρατήρησε λογικά:
  - Δύο θάνατοι δεν μπορούν να συμβούν, ένας δεν μπορεί να αποφευχθεί!
  Η τίγρη με τα δόντια της σπαθιάς φώναξε:
  - Τι φοβάται ο πιο θαρραλέος και ο τελευταίος δειλός δεν φυσάει το μουστάκι του;
  Το αγόρι χτύπησε τη γροθιά του στο πηγούνι του παιδιού. Λοιπόν, είναι ένα μυστήριο. Αλήθεια τι? Ίσως ο θάνατος;
  Ο Vladimir Rybachenko τραγούδησε:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Δεν φοβόμαστε τον θάνατο στο πεδίο της μάχης...
  Για την Αγία Πατρίδα θα πολεμήσει,
  Και ακόμα και ο θάνατος θα κερδίσει!
  Η τίγρης με τα δόντια της σπαθιάς βρυχήθηκε επιθετικά:
  - Θα διαβάσετε ποίηση ή θα απαντήσετε σε ερωτήσεις!
  Το αγόρι ήθελε να πετάξει την τίγρη: πού είναι η συνείδησή σου, αλλά μετά το ξημέρωσε και το αγόρι θόλωσε:
  - Συνείδηση! Ακόμα και ο πιο γενναίος άνθρωπος φοβάται τη συνείδηση!
  Η τίγρη με τα δόντια της σπαθιάς έγνεψε απρόθυμα και επιβεβαίωσε:
  - Ένα - μηδέν υπέρ σου! Λοιπόν, τι γίνεται με την άλλη ερώτηση.
  Ο μαστόδοντας στριφογύρισε και γρύλισε σαν τέρας:
  - Ποια είναι η πιο όμορφη στον κόσμο;
  Το αγόρι χτύπησε το γυμνό του πόδι και γύρισε. Η ερώτηση είναι όντως η πιο δύσκολη. Αλλά η απάντηση είναι στο μυαλό μου!
  Ο Βλαντιμίρ Ολέγκοβιτς ξεστόμισε:
  - Δεν υπάρχει πιο δίκαιη αλήθεια, η αλήθεια κάθε ψεύδους είναι πιο όμορφη!
  Η τίγρη με τα δόντια της σπαθιάς γρύλισε ξανά δυσαρεστημένη:
  - Σωστά, κουτάβι... Βλέπω ότι είσαι απλά ένας σούπερ μαχητής! Εντάξει, πάμε στον τρίτο γρίφο.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του.
  - Ας!
  Η τίγρη με τα δόντια της σπαθιάς φώναξε:
  - Ποιο είναι το πιο γρήγορο στον κόσμο!
  Ο Βλαντιμίρ ανασήκωσε τους ώμους του. Ήθελε να πει ότι το φωτόνιο. Αλλά γιατί θυμήθηκα ότι οι επιστήμονες αναπτύσσουν υπερφωτόνια για να πετούν με υπέρφωτες ταχύτητες. Ναι, αυτό δεν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Και τα γκραβιτόνια φαίνεται να κινούνται ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός.
  Ο Βλαντιμίρ Όλεγκ χτύπησε το μέτωπό του με τη γροθιά του και απάντησε:
  - Η σκέψη ενός ανθρώπου είναι πιο γρήγορη και πιο γρήγορη από οποιαδήποτε ακτίνα!
  Η τίγρη με τα δόντια της σπαθιάς ξέσπασε σε γέλια και χαμογελώντας τα δόντια της απάντησε:
  - Λογικά! Είσαι νέος, έχεις τρία μηδενικά υπέρ! Μπορείτε να πάτε!
  Το αγόρι κωπηλατεί με τα γυμνά του πόδια κατά μήκος του κίτρινου τούβλου δρόμου, βουίζοντας...
  Και στη σιωπή των βουνών, και των έναστρων υψών,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά...
  Και σε έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  Και το παιδί θα πηδήξει και θα σπάσει το λιθόστρωτο με το γυμνό του πόδι. Αλλά είναι αρκετά οδυνηρό.
  Το αγόρι γρύλισε:
  - Τι πόνο, τι πόνο - η αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν - εκατό - μηδέν!
  Τότε σκέφτηκε, τι θα γινόταν αν ο Μεγάλος Σούπερ Αυτοκράτορας Τζένγκις Χαν πεθάνει; Θα ωφελήσει την ανθρωπότητα; Άλλωστε στην παγκόσμια αυτοκρατορία οι άνθρωποι ζουν καλά. Όλοι έχουν δουλειά, και όλοι είναι χορτάτοι, δεν υπάρχουν επιδημίες, πολλές ασθένειες έχουν εξαφανιστεί, ακόμη και ο καρκίνος έχει εμβολιαστεί. Η θνησιμότητα είναι χαμηλή, γεγονός που επέβαλε ακόμη και περιορισμούς στο ποσοστό γεννήσεων. Σχεδόν όλοι έχουν αυτοκίνητο. Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί, τότε ολόκληρο το Τρεις ημέρες την εβδομάδα άδεια! Και η βιομηχανία της ψυχαγωγίας είναι μεγάλη. Και οι άνθρωποι έχουν επισκεφτεί όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, και ήδη στον Άρη υπάρχουν οι πρώτες πόλεις.
  Το αγόρι Vovka Rybachenko τραγούδησε.
  Ο ήλιος λάμπει από πάνω μας
  Όχι ζωή, αλλά χάρη...
  Σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για εμάς
  Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε
  Σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για εμάς
  Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε!
  Είμαστε μικρά παιδιά
  Θέλουμε να περπατήσουμε!
  Τώρα όμως οι γυμνές της φτέρνες άρχισαν να καίνε λίγο. Το κίτρινο τούβλο είναι καυτό. Αλλά δεν μπορείτε να φορέσετε παπούτσια: τα παιδιά μπορούν να περπατήσουν κατά μήκος του κίτρινου μονοπατιού ή ξυπόλητα ή με μαγικά παπούτσια. Αυτοί είναι οι κανόνες του μαγικού δάσους. Και χωρίς μαγεία, δεν μπορείς να σώσεις την αδερφή σου.
  Το αγόρι αντέχει, ακόμα και ξεγυμνώνει τα δόντια του... Είναι πραγματικός πρωτοπόρος που δεν λυγίζει.
  Το παιδί σκέφτηκε να αποσπάσει την προσοχή του από τα τούβλα που κοιτούσαν τα τακούνια του, γι' αυτό οι Μογγόλοι μπόρεσαν να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο; Ότι είναι όλοι πιο δυνατοί ή πιο έξυπνοι; Και γιατί η αθανασία πήγε στον Τζένγκις Χαν - που στο παρελθόν είχε διαπράξει σκληρότητες.
  Λοιπόν, φυσικά όχι τώρα. Υπάρχουν νόμοι που απαλύνονται από γενιά σε γενιά. Για παράδειγμα, η βάναυση θανατική ποινή καταργήθηκε. Τότε περιορίζεται η χρήση βασανιστηρίων και σωματικής τιμωρίας. Για παράδειγμα, τα παιδιά στα σχολεία εξακολουθούν να χτυπιούνται με ξύλα στα γυμνά τακούνια τους για κακή συμπεριφορά. Αλλά τα χτυπήματα τα δίνει ένα παιδί της ίδιας ηλικίας και βάρους με εσάς και ένα ραβδί με πλαστικό είναι εύκαμπτο και ελαστικό. Φέρνει πόνο, αλλά δεν σακατεύει τα πέλματα των παιδιών.
  Αν και τα παιδιά χτυπιούνται ακόμα στα σχολεία στα τακούνια και τους γλουτούς, αλλά όχι συχνά. Μερικές φορές απλώς το βάζουν σε μια γωνία.
  Η θανατική ποινή έχει γίνει επίσης σπάνια. Και συνήθως γίνεται δημόσια. Αλλά δεν εκτελούνται πολύ συχνά.
  Αν και ο Βλαντιμίρ είδε πώς κρεμάστηκαν τρία κορίτσια. Πήγαν στο ικρίωμα με πολύ κοντές λευκές φούστες και στήθος που μόλις κάλυπτε μια κλωστή από ύφασμα. Και φυσικά ξυπόλητος.
  Οι γυναίκες και οι ανήλικοι συνήθως εκτελούνται ξυπόλητες, και σχεδόν γυμνοί. Και οι ενήλικες άνδρες συνήθως εκτελούνται σε κλειστούς χώρους. Τα παιδιά εκτελούνται επίσης δημόσια με σκοπό τον εκφοβισμό. Επιπλέον, η εκτέλεση εμφανίζεται σε έγχρωμες οθόνες και οι μαθητές υποχρεούνται να την παρακολουθήσουν. Αυτό όμως γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Η εγκληματικότητα πέφτει. Οι τεχνολογίες αναπτύσσονται και είναι πολύ πιο δύσκολο για ένα άτομο που έχει διαπράξει πλημμέλημα να αποφύγει την ευθύνη.
  Ο Vladimir Rybachenko τελικά ένιωσε ότι η ζέστη στα τούβλα υποχωρούσε.
  Το αγόρι τραγούδησε με χαρά:
  - Τα ίχνη τρέχουν κατά μήκος της καμπύλης,
  Ξυπόλητα αγόρια...
  Κουρασμένος να θάβω άλογα
  Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Και το αγόρι σήκωσε:
  - Γλίστρησε! Κάπου έχει φύγει!
  Με πήρε!
  Και μπροστά στο αγόρι ήταν μια καλύβα με μπούτια κοτόπουλου. Μεγάλο και όμορφο. Απλώς στάθηκε πίσω στο παιδί.
  Ο Vladimir Rybachenko φώναξε επιθετικά:
  - Καλύβα, καλύβα, γύρνα την πλάτη σου στο δάσος, μπροστά σε μένα!
  Η καλύβα γύρισε... Κινήθηκε εύκολα και χωρίς τρίξιμο. Η πόρτα άνοιξε και βγήκε ένα κορίτσι. Και μια τόσο όμορφη φυσική ξανθιά.
  Κοίταξε το αγόρι με σορτς, ξυπόλητο και ξανθό, ούρλιαξε:
  - Ξέρω γιατί ήρθες! Θέλεις να σώσεις την αδερφή σου;
  Το αγόρι απάντησε βγάζοντας τα δόντια του:
  - ΟΧΙ μονο! Θέλω επίσης να σώσω τον πλανήτη μου από τον δεσποτισμό του Τζένγκις Χαν!
  Η ξανθιά μάγισσα γέλασε και απάντησε:
  "Έκανες δύσκολη δουλειά, αγόρι. Πολύ δύσκολο, αλλά... Θα σε βοηθήσω αν απαντήσεις στην ερώτηση.
  Η Βόβκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ως μαθητής στο σχολείο, απαντούσα σε ερωτήσεις!
  Η ξανθιά μάγισσα, βγάζοντας τα δόντια της, ρώτησε:
  - Τι είναι πιο ακριβό από εκατό ρούβλια;
  Το αγόρι χαμογέλασε και απάντησε:
  - Διακόσια ρούβλια μίλια!
  Η ξανθιά μάγισσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, είναι πολύ απλό. Αλλά εδώ είστε στο δρόμο. Μπροστά από τη μια είναι η μητέρα σου, από την άλλη η καλύτερή σου φίλη -που πρέπει να συντριβεί;
  Ο Vladimir Olegovich Rybachenko απάντησε με σιγουριά:
  - Φρένα!
  Η ξανθιά μάγισσα έγνεψε καταφατικά.
  - Υπέροχο! Πολύ καλό! Τότε το ερώτημα, θα σας κάνω πιο δύσκολο: γιατί ο Παντοδύναμος Θεός δεν κάνει όλους τους ανθρώπους ευτυχισμένους!
  Το αγόρι σφύριξε και παρατήρησε:
  - Όχι και ερώτηση! Ακόμα και οι πιο έμπειροι θεολόγοι δεν γνωρίζουν την απάντηση σε αυτό!
  Η ξανθιά μάγισσα έγνεψε καταφατικά.
  - Τι νόμιζες, ότι μπορείς να τα αποκτήσεις όλα τόσο εύκολα;
  Το αγόρι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Εντάξει, θα προσπαθήσω...
  Το αγόρι έσφιξε το παιδικό του μέτωπο και πατώντας τα ξυπόλυτα πόδια του, προσπάθησε να συγκεντρωθεί. Ένιωθε πραγματικά άβολα ... Σαν να ήταν ένα κομμάτι κρέας σε ένα γάντζο, ή κάτι χειρότερο. Γενικά, υπάρχει τόσο λίγη δικαιοσύνη στον κόσμο. Αυτή ήταν μια λογοτεχνική ιδιοφυΐα ο Αλέξανδρος Σεργκέεβιτς Πούσκιν και πέθανε σε μια μονομαχία σε ηλικία τριάντα επτά ετών. Και πόσο χρήσιμο θα μπορούσε να είναι για την ανθρωπότητα; Και δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τον νεαρό Λερμόντοφ, απλώς κέρδιζε λογοτεχνική δυναμική. Και είναι ενοχλητικό για τους κολικούς στο πλάι.
  Και τότε ξαφνικά τον ξημέρωσε: είναι σημαντικό να απαντάς όχι τόσο σωστά όσο στην ομοιοκαταληξία.
  Το αγόρι είπε ήρεμα:
  - Ο Θεός μπορεί να κάνει την ευτυχία αν δεν είσαι κακός με το μυαλό σου! Γιατί όχι ευτυχία για όλους - χρειάζεσαι δίψα για αλλαγή!
  Η ξανθιά μάγισσα σφύριξε και παρατήρησε:
  - Αυτό είναι το μυαλό σου! Μπράβο είσαι υπέροχο παιδί! Ως εκ τούτου, θα σας συμβουλεύσω!
  Το αγόρι χτύπησε το γυμνό του πόδι και έτριξε:
  - Ευχαριστώ!
  Η μάγισσα έκλεισε το μάτι και απάντησε:
  - Είναι απαραίτητο να σπάσει ο "Καθρέφτης της Ίρμπι" και τότε ο Τζένγκις Χαν θα λυγίσει και η βασιλεία του θα τελειώσει!
  Ο Βόβκα ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Αυτό είναι καλό! Όμως ο καθρέφτης δεν σπάει τόσο εύκολα, φυλάσσεται!
  Η μάγισσα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, φυλάσσεται πιο δυνατός από τον Τζένγκις Χαν. Αλλά μπορώ να σώσω την αδερφή σου από τη θυσία! Το τζίνι σε αυτόν τον καθρέφτη μπορεί να αρνηθεί τη θυσία στην Akulina Rybachenko αν νικήσεις ένα από τα τέρατα της κόλασης. Θα έχεις ομάδα... Αν πετύχεις τον στόχο σου, όχι μόνο θα σώσεις την αδερφή σου, αλλά εσύ ο ίδιος θα μπορέσεις να πάρεις τη θέση του Τζένγκις Χαν!
  Το αγόρι ρώτησε με ελπίδα στη φωνή του:
  - Και δεν θα χρειαστεί να σκοτώσεις παρθένες για χάρη της αιώνιας ζωής;
  Η ξανθιά μάγισσα έγνεψε καταφατικά.
  - Όχι αγόρι μου! Δεν χρειάζεται! Θα αποκτήσετε όλη τη δύναμη του καθρέφτη Irbis και οι δυνατότητές του είναι εξαιρετικές.
  Ο Vladimir Rybachenko παρατήρησε:
  - Το να κυβερνάς τον πλανήτη Γη και όλη την Ανθρωπότητα είναι ωραίο! Είναι όμως και μεγάλη ευθύνη!
  Η ξανθιά μάγισσα έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τους ανθρώπους! Αλλά τέλος πάντων, θέλεις να σώσεις την αδερφή σου, έτσι δεν είναι;
  Το αγόρι εξολοθρευτής έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι είμαι έτοιμος! Έτοιμοι για δουλειά και άμυνα!
  Η μάγισσα πήρε το αγόρι από το χέρι και το οδήγησε στον καθρέφτη, γνέφοντας:
  Τώρα έχετε μια αποστολή!
  Ο καθρέφτης ήταν τεράστιος και έλαμπε με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και κυριολεκτικά λαμπύριζε.
  Η Βόβκα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ένα αυγό πρέπει να βράσει για δεκαπέντε λεπτά για να γίνει δροσερό και ένα πρωτοπόρο είναι πάντα έτοιμο!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά, σήκωσε το γυμνό, μαυρισμένο πόδι του και έκανε αποφασιστικά ένα βήμα στο άγνωστο.
  
  ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Ή ΑΡΝΗΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
  Ο Χίτλερ είχε άλλη μια ευκαιρία. Ο Στάλιν, θυμωμένος με την απειλή προς τον Ζιτομίρ, απαγόρευσε την αποχώρηση των στρατευμάτων από εκεί και ζήτησε να συνεχιστεί την παραμονή της επίσκεψής του στην Τεχεράνη η επίθεση στη δεξιά όχθη της Ουκρανίας. Και ως αποτέλεσμα, τα σοβιετικά στρατεύματα έπεσαν στο καζάνι και ηττήθηκαν ολοκληρωτικά. Και οι Ναζί ανακατέλαβαν το Κίεβο και περικύκλωσαν τα σοβιετικά στρατεύματα πέρα από τον Δνείπερο. Και μπόρεσαν να χτίσουν άμυνες κατά μήκος του Δνείπερου εκεί. Ως αποτέλεσμα, ο πόλεμος συνεχίστηκε. Ο Στάλιν ακύρωσε την επίθεση στο βορρά κοντά στο Λένινγκραντ και μετέφερε στρατεύματα στο νότο. Αλλά ήταν ήδη μια καθυστερημένη απόφαση. Δεν ήταν δυνατό να καταλάβουμε ξανά προγεφυρώματα πέρα από τον Δνείπερο. Και οι Ναζί έχτισαν εκεί ένα φρούριο και αντιστάθηκαν. Οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού ήταν μεγάλες και οι ενεργές εχθροπραξίες αναβλήθηκαν μέχρι το καλοκαίρι. Ενώ οι Γερμανοί είχαν την πρωτοβουλία. Και τον Ιούνιο, η απόβαση στη Νορμανδία έληξε για τους Συμμάχους σε πλήρη καταστροφή και ήττα των Συμμάχων, οι οποίοι έχασαν περισσότερους από μισό εκατομμύριο στρατιώτες και αξιωματικούς και πολύ εξοπλισμό ως αιχμάλωτοι.
  Η μάχη για την Κριμαία επίσης κράτησε. Οι Γερμανοί ήταν καλά οχυρωμένοι και μπόρεσαν να ενισχύσουν την αντίσταση. Και η επίθεση στο κέντρο και στην κατεύθυνση του Λένινγκραντ ξεκίνησε με καθυστέρηση. Όταν οι Γερμανοί, έχοντας νικήσει τους συμμάχους, μπόρεσαν να μεταφέρουν στρατεύματα από τη Δύση.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων. Συγκεκριμένα, είχαν ένα πολύ επιτυχημένο επιθετικό μαχητικό πολλαπλών χρήσεων TA-152, το οποίο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως άλογο εργασίας στο μέτωπο. Ήταν πιο προηγμένος από τους Focke-Wulf και πολύ καλύτερος από αυτούς ως προς τα χαρακτηριστικά πτήσης. Αλλά ταυτόχρονα, επίσης, με ισχυρή πανοπλία και ισχυρά όπλα. Το TA-152 έγινε το πιο ογκώδες γερμανικό αεροσκάφος, αντί να αναπτύξει αεριωθούμενα αεροσκάφη, για τα οποία η υποδομή της Luftwaffe δεν είναι ούτως ή άλλως έτοιμη. Το ME-262 εξακολουθεί να είναι ένα αναξιόπιστο αεροσκάφος και ο Fuhrer, κατόπιν συμβουλής ειδικών, διέταξε να οριστικοποιηθεί και να μην τεθεί ακόμη σε παραγωγή. Το XE-162 φαίνεται να είναι ένα καλό αυτοκίνητο, αλλά δύσκολο στην οδήγηση και επίσης δεν είναι κατάλληλο για μαζική παραγωγή.
  Πίσω από το TA-152 μπορεί να βρίσκεται ένα βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής, ένα αεροσκάφος επίθεσης και ένα μαχητικό. Η ταχύτητά του στα 760 χιλιόμετρα την ώρα είναι μεγαλύτερη από αυτή των καλύτερων μαχητικών των Συμμάχων και της ΕΣΣΔ. Και τα όπλα είναι τα πιο ισχυρά μεταξύ των μονοθέσιων οχημάτων, ισχυρή πανοπλία. Και όσον αφορά την ευελιξία, είναι καλύτερο από το Focke-Wulf, και στερείται πολλών από τις ελλείψεις που είχε το προηγούμενο αυτοκίνητο. Έτσι, οι Γερμανοί πήραν το καλύτερο αεροσκάφος με έλικα στον κόσμο, το οποίο είναι ένα jack-of-all-trades. Και δεν χρειάζεται να αναθεωρηθούν ιδιαίτερα οι γραμμές παραγωγής - είναι από την οικογένεια Focke-Wulf και την εξέλιξή του.
  Στον ουρανό, οι Γερμανοί ένιωσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και στη στεριά δεν ήταν τόσο κακοί.
  Τα αυτοκινούμενα όπλα Ε-10 αποδείχθηκαν σχετικά επιτυχημένα. Μια χαμηλή σιλουέτα ενός σαράντα εκατοστών κατέστησε δυνατή την τοποθέτηση του αυτοκινήτου σε χαμηλό βάρος δέκα τόνων. Κιβώτιο ταχυτήτων και κινητήρας σε ένα μπλοκ και απέναντι, και μόνο δύο μέλη του πληρώματος. Είναι αλήθεια ότι ο Χίτλερ δεν του άρεσε που το πάχος της πανοπλίας: ένα μέτωπο εξήντα χιλιοστών στην πλευρά των τριάντα χιλιοστών δεν είναι αρκετό. Και στο μέτωπο το πάχος αυξήθηκε στα ογδόντα δύο χιλιοστά, στο πλάι πενήντα δύο χιλιοστά. Και το βάρος της μηχανής αυξήθηκε σε δεκαπέντε τόνους.
  Αλλά με κινητήρα 400 ίππων, αυτό είναι ικανοποιητικό. Και ο πόλεμος πήγε πιο επιτυχημένα. Το SAU E-10 παρουσιάζεται ως ένα αποτελεσματικό και ανθεκτικό μηχάνημα. Η ισχυρή πανοπλία του με μεγάλες κλίσεις στο μέτωπο δεν έσπασε την πλειοψηφία των σοβιετικών όπλων. Και αποδείχθηκε μεγάλη βοήθεια.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα παρ' όλα αυτά κατέλαβαν την Κριμαία, αλλά δεν μπόρεσαν να σπάσουν τη γερμανική άμυνα σε άλλα μέρη. Και το Λένινγκραντ παρέμεινε προς το παρόν σε αποκλεισμό.
  Οι μάχες κράτησαν μέχρι τον χειμώνα... Τον Ιανουάριο, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να προχωρήσουν ξανά, αλλά το χτύπημα τους έπνιξε. Στη σειρά, οι Γερμανοί πήραν ένα πιο εξελιγμένο Panther F με στενό πυργίσκο και χαμηλότερη σιλουέτα. Η πανοπλία της ήταν πιο χοντρή και πιο κεκλιμένη από έναν κανονικό Πάνθηρα. Και το σύνολο είναι ακόμη λίγο μικρότερο χάρη σε μια πιο πυκνή διάταξη. Ως αποτέλεσμα, το γερμανικό αυτοκίνητο δεν διείσδυσε στο μέτωπο με τριάντα τέσσερα, και είχε μια ευκαιρία ενάντια στο IS-2, και ταυτόχρονα βελτιώθηκε ακόμη και η οδηγική του απόδοση.
  Αποδείχθηκε ότι ήταν ισχυρότερο και παχύτερο, και πλευρική θωράκιση. Τώρα δεν το πήραν αντιαρματικά τουφέκια, και σαράντα πέντε. Και αυτή, φυσικά, είναι μια αξιοσημείωτη απόφαση που έκανε τους Γερμανούς πιο δυνατούς από πριν.
  Έτσι κράτησαν το μέτωπο ... Τον Μάρτιο, οι Ναζί εξαπέλυσαν επίθεση στην Ιταλία και νίκησαν τους συμμάχους ... Και έδιωξαν τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς από τη Σικελία τον Απρίλιο ...
  Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τρούμαν, ενόψει της δραστηριότητας των γερμανικών υποβρυχίων και των βαριών απωλειών του αμερικανικού στόλου, πρόσφερε στον Φύρερ ανακωχή. Οι Γερμανοί πάγωσαν το πρόγραμμα των πυραύλων V και, από την άλλη, είχαν υποβρύχια που κινούνταν με υπεροξείδιο του υδρογόνου - πολύ αποτελεσματικά. Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Βρετανία υπέστησαν τεράστιες απώλειες.
  Έτσι οι απόβαση στις Φιλιππίνες εναντίον της Ιαπωνίας απέτυχαν. Θωρηκτά της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου βύθισαν αμερικανικά μεταφορικά μέσα. Και μετά από την πλευρά του σαμουράι, ο νίντζα μπήκε στον πόλεμο. Και αυτοί είναι πολεμιστές της υπερτάξεως.
  Και ακόμη περισσότερο οι πολεμιστές, τα ακροβατικά!
  Μετά την ήττα της αμερικανικής βάσης στην Αυστραλία, οι νίντζα έγιναν πιο ενεργοί. Η Αμερική βρίσκεται αντιμέτωπη με εκπληκτικούς μαχητές που δεν έχουν τίποτα να αντιμετωπίσουν. Τόσο τα βαριά βομβαρδιστικά όσο και τα αεροπλανοφόρα είναι ανίσχυρα απέναντι στον στρατό των αόρατων υπερανθρώπων. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα κράτη και η Βρετανία. Η Fire Tiger, μαζί με σκληρά μαχητικά, επιτέθηκαν στην αμερικανική βάση στο λιμάνι του Περού. Μαζί του στην επίθεση συμμετείχε και η αήττητη μαχήτρια, Azumi. Γοητευτική, κοκκινομάλλα Γιαπωνέζα. Η Azumi είναι πολύ όμορφη, με φαρδιούς ώμους, ψηλό στήθος, δυνατούς γοφούς. Τα πόδια της είναι γυμνά όλη την ώρα, τόσο στη ζέστη όσο και στο κρύο, αλλά πολύ όμορφα, λαξευμένα και χαριτωμένα. Τα δάχτυλα των ποδιών είναι μακριά και ευκίνητα.
  Η Azumi λατρεύει πολύ να χρησιμοποιεί τα γυμνά της πόδια για να πετάει δίσκους. Μια φοβερή γυναίκα, μια φλογερή τίγρη - και παθιασμένη στο κρεβάτι. Τα κορίτσια νίντζα είναι παραδοσιακά ξυπόλητα, εκπαιδευμένα από τη βρεφική ηλικία και όχι λιγότερο επικίνδυνα από τους άνδρες. Πανεμορφη!
  Οι Αμερικανοί το ένιωσαν αμέσως. Όταν μιμούνται τα δελφίνια, οι νίντζα αγγίζονται κάτω από το νερό. Χρησιμοποιούσαν για την εξόρυξη αεροπλανοφόρων και θωρηκτών, ένα ειδικό εκρηκτικό, το οποίο είναι χίλιες φορές ισχυρότερο από το TNT. Κολυμπώντας κάτω από την ίδια την κοιλιά του πλοίου, έγιναν μια μικρή μπάλα με μαγνήτη, στο μέγεθος ενός καρυδιού. Ορίστε τα κορίτσια!
  Οι νίντζα κολυμπούν σχεδόν αθόρυβα. Δεν μπορούν να βρεθούν κάτω από το νερό. Άπιαστες σκιές. Στη συνέχεια έβαλαν εκρηκτικά τεράστιας ισχύος, αλλά συμπαγή.
  Και μετά έρχεται η επίθεση στη βάση. Οι φρουροί αφαιρούνται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Φευγαλέοι απότομα ακονισμένοι δίσκοι πετούν. Και κόψτε λαιμούς και λαιμούς. Οι Αμερικανοί στρατιώτες πεθαίνουν πριν καν ουρλιάξουν. Μετά πάλι η πτήση του αόρατου. Τα κορίτσια ρίχνουν παιχνίδια με τα γυμνά τους δάχτυλα. Τα πόδια τους είναι ασυνήθιστα ευκίνητα.
  Η βάση δέχεται επίθεση από όλες τις πλευρές. Τα αεροπλάνα εκρήγνυνται, μια τεράστια φλόγα που βράζει φουντώνει. Και ολόκληρος ο ιστότοπος καλύπτεται αμέσως από αυτό. Εκατοντάδες αυτοκίνητα αρχίζουν να σκίζονται ταυτόχρονα. Ήταν σαν να είχε ξεσπάσει ένα τεράστιο πυροτέχνημα. Και ταυτόχρονα, λειτούργησε η ανάφλεξη στους κινητήρες με καρμπυρατέρ.
  Και όλα σφυρίζουν, βράζουν, εκρήγνυνται αμέσως... Πύρινα γκέιζερ μεταφέρονται ψηλά στον ουρανό. Ακούγονται τα ρολά της διαβολικής βροντής... Όλα είναι αμέσως, κάπως μπερδεμένα μονομιάς. Και η γη φαίνεται να βγαίνει από την τροχιά, και ένας νέος ήλιος εμφανίζεται. Όχι όμως ειρηνική, αλλά στρατιωτική και κολασμένη. Οι άνθρωποι καίγονται, τα αυτοκίνητα καίγονται και εκρήγνυνται. Και τα κορίτσια νίντζα μακριά πετούν εκρηκτικά μπιζέλια με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών τους. Αλλά αυτό είναι πραγματικά δαιμονική επιρροή. Και ακούγονται διαλείμματα, επικρατεί πανδαιμόνιο. Αρκετά αεροπλάνα κατάφεραν ακόμα να ξεφύγουν από τη λωρίδα σκυροδέματος, αλλά συνετρίβη στην επιφάνεια και άρχισαν να σκίζονται. Γεμάτο θάνατο, πόνο και καταστροφή.
  Χιλιάδες Αμερικανοί και Βρετανοί στρατιώτες πέθαναν στα πρώτα κιόλας λεπτά της μάχης. Και ο ίδιος ο αγώνας δεν θύμιζε μάχη, αλλά ολοκληρωτική εξόντωση. Και έπεσε βροχή, και έπεσε βροχή στις αμερικανικές θέσεις, θάνατος και στάχτη...
  Καταδρομικά και θωρηκτά διαλύθηκαν επίσης, τα αεροπλανοφόρα χωρίστηκαν στη μέση. Ο συνολικός, απολύτως ανελέητος θάνατος έπαιξε και στη θάλασσα. Όλους που έπεσε στην καυτή της αγκαλιά, αποτέφρωσε, σβήστηκε σε σκόνη.
  Καυτές, κόκκινες γλώσσες έγλειψαν αεροπλάνα, λιωμένο μέταλλο, κάηκαν τα πάντα. Ακόμα και πέτρα...
  Ο Νίντζα οργάνωσε μια πραγματική, πύρινη δίνη, ή μάλλον όχι ανεμοστρόβιλο, αλλά τυφώνα! Ή ακόμα και ανεμοστρόβιλος. Που αφήνει πίσω του μόνο απανθρακωμένους σκελετούς και στάχτες.
  Η Azumi είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά θανατηφόρα. Πετά βελόνες με τα γυμνά της δάχτυλα και χτυπά τους αντιπάλους της Ιαπωνίας. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στον νίντζα;
  Και όταν τα καταδρομικά και τα θωρηκτά εκρήγνυνται, ο χάλυβας και το τιτάνιο σπάνε. Η τίγρη της φωτιάς είναι χαρούμενη. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιό του. Εδώ πέφτει η λοξότμητη γραμμή των Αμερικανών στρατιωτών.
  Η Azumi υποστηρίζει τον σύντροφό της. Και σπέρνει τον θάνατο.
  Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα σημειώνει:
  - Οι Ρώσοι χτύπησαν δυνατά τους Γερμανούς στο Στάλινγκραντ. Αν δεν βοηθήσουμε, οι σύμμαχοί μας θα χάσουν!
  Η καλλονή πέταξε τρεις βελόνες με το γυμνό της πόδι, τρύπησαν τους λαιμούς εννέα στρατιωτών του αμερικανικού στρατού που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την κόλαση. Στην επιφάνεια του ωκεανού, προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποφύγουν να παρασυρθούν στη δίνη, σμήνος Αμερικανοί ναυτικοί.
  Ο νίντζα τους ολοκλήρωσε κόβοντας με δύο σπαθιά ταυτόχρονα και πετώντας δίσκους. Οι Γιαπωνέζες ήταν πολύ δραστήριες: λεπτές και δυνατές. Και χρησιμοποίησαν τα ξυπόλητά τους για να πυροβολήσουν.
  Ο Γιαμάτο απάντησε με σιγουριά:
  - Θα χτυπήσουμε και στη Ρωσία! Το Khalkhin Gol θα εκδικηθεί!
  Και ο σούπερ νίντζα πέρασε το χέρι του στον αέρα, πέρασε ένα κύμα τσουνάμι. Σηκώθηκε σαν ανεμοστρόβιλος τυφώνας και κατάπιε τους ναύτες που πλανιόταν στην επιφάνεια με ένα άπληστο στόμα.
  Ένα βομβαρδιστικό B-29 έκανε κύκλους πάνω από τους νίντζα. Η Αζούμι σήκωσε τη χορδή της μινιατούρας βαλλίστρας με τα γυμνά της πόδια. Ελευθέρωσε επικίνδυνα εκρηκτικά. Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά σκίστηκε... Τα θραύσματα σκορπίστηκαν σαν γκαζάκια με εκρηκτικά. Και κατέρριψε αρκετούς μαχητές. Η Αζούμι γέλασε, έτριψε το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της στο γρασίδι και ούρλιαξε:
  - Είμαι υπέροχο κορίτσι και σούπερ!
  Η τίγρη της φωτιάς το πήρε και σφύριξε:
  - Πραγματικα τελεια! Αυτούς τους Ρώσους θα τους λερωθούμε, σαν τους Αμερικάνους!
  Η Αζούμι γέλασε και έβγαλε τους κυνόδοντές της...
  Οι νίντζα τελείωσαν τα τελευταία αεροπλάνα και απομακρύνθηκαν από το νησί. Πρέπει να σπάσετε τις υπόλοιπες βάσεις. Οι Αμερικανοί θα θυμούνται αυτή τη μέρα για πολύ καιρό. Θα μετανιώσουν που επέβαλαν πετρελαϊκό αποκλεισμό κατά της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, που ανάγκασε τους Ιάπωνες να πολεμήσουν. Και ξαφνικά αποδείχθηκε ότι αν και η Ιαπωνία είναι δέκα φορές κατώτερη από την Αμερική στην οικονομία, έχει τόσο υπέροχες ειδικές δυνάμεις που δεν υπάρχει τίποτα να αντιταχθεί!
  Οι νίντζα επιτέθηκαν σε έναν άλλο σχηματισμό μεταφορέα. Πέταξαν με drones από τον αέρα και έριξαν μικρές αλλά θανατηφόρες βόμβες. Τα ξενοδοχεία της κόλασης που πετούσαν στους σωλήνες και τους φούρνους των πλοίων.
  Και ανατίναξαν όλα τα αγγεία στη σειρά. Η καταστροφή προχώρησε με ρυθμό τυφώνα. Και η βύθιση μιας ομάδας αεροπλανοφόρου που καλύπτεται από καταδρομικά και θωρηκτά. Και σκεπάστηκαν με κολασμένα μπιζέλια του θανάτου. Η οποία, ραμμένη πανοπλία, έσκισε μέταλλο.
  Φωτιές μαίνονταν πάνω από τη θάλασσα και όλα κάπνιζαν. Ο οξύς καπνός υψώθηκε στον αέρα και στριφογύριζε σαν μαύρα πηνία κόμπρες, βγάζοντας δηλητηριώδη δόντια έτοιμα να ροκανίσουν την ατμόσφαιρα.
  Και όλα αυτά χόρεψαν, καμάρωσαν, έπιναν στον αέρα... Οι νίντζα εξέπεμψαν εκρηκτικά, και αφήνοντας ανέπαφο το πιο εξελιγμένο και σύγχρονο αεροπλανοφόρο, επιτέθηκαν στο πλήρωμά του. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν σπαθιά κατάνα και τα κορίτσια νίντζα πετούσαν βελόνες με τα γυμνά τους δάχτυλα. Και το έκαναν τόσο μαεστρικά που μια βελόνα σκότωσε τρεις ή τέσσερις ανθρώπους ταυτόχρονα.
  Τα κορίτσια επιτέθηκαν και τραγούδησαν:
  - Δεν είμαστε άθλια έντομα, σουπερνίντζα - κόβουμε πλάκες! Ξεκάθαρα ταλέντα - προχωρήστε!
  Και πραγματικά κινήθηκαν σαν την κορυφή ενός κύματος. Η Azumi έκοψε τον ναύαρχο με το σπαθί της, κόβοντάς το σε δώδεκα κομμάτια με τρεις κούνιες. Το αίμα πέφτει άφθονο, πλημμυρίζοντας το κατάστρωμα. Ο Azumi έγραψε στο Twitter:
  - Θα είσαι σε ένα φέρετρο! Θα σε κόψω!
  Και σκότωσε έναν άλλο ναύαρχο. Και ξεγύμνωσε τα δόντια της έτσι. Οι νίντζα δεν φοβήθηκαν τους πυροβολισμούς. Οι σφαίρες πέταξαν από πάνω τους. Δεν γνώριζαν αδυναμία, κούραση και οίκτο. Ήταν σαν πουλιά στα φτερά, ή ακόμα και με κινητήρες τζετ.
  Η Azumi χαστούκισε τα γυμνά της πόδια, αφήνοντας χαριτωμένα ίχνη στο κατάστρωμα. Είναι μια καταπληκτική πολεμίστρια. Αλλά και τα άλλα κορίτσια είναι υπέροχα.
  Το αεροπλανοφόρο αιχμαλωτίζεται και, αναπτύσσεται, μεταφέρεται στα ιαπωνικά λιμάνια. Χρειάζονται και σίδηρο.
  Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντισταθείς στον στρατό των σαμουράι και των νίντζα. Είναι υπεράνθρωποι. Και η πίεση τους είναι ακαταμάχητη.
  Και πάλι ακολουθούν επιτυχίες και συλλήψεις. Οι νίντζα συμπεριφέρονται σαν άπιαστοι ληστές της θάλασσας. Πανικός στην Αμερική. Δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείς στο αόρατο.
  Εξάλλου, πρόκειται για τέτοιες ειδικές δυνάμεις που τόσο η αεροπορία όσο και το πυροβολικό δεν παρατηρούν καν την προσέγγιση γενναίων πολεμιστών. Που κρέμονται σαν μαύρα σύννεφα, και κουνάνε τα ξίφη τους, πετάνε δίσκους που πετούν για χιλιόμετρα και τρυπούν οποιοδήποτε μέταλλο.
  Το Ninja δεν είναι το ίδιο με τον Μεσαίωνα. Έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα χέρια του. Και συνθλίβει όλους όσους μπαίνουν στο δρόμο του.
  Και υπάρχει μια ανάπαυση στο σοβιεο-γερμανικό μέτωπο. Οι Γερμανοί ετοιμάζουν επίθεση στο Kursk Bulge. Δεν είναι η πιο έξυπνη ιδέα να επιτεθείς σε προ-οχυρωμένες θέσεις, με τον εχθρό να υπερτερεί αριθμητικά. Αλλά η Γερμανία έχει λίγες επιλογές.
  Οι Γερμανοί ηττήθηκαν στην Αφρική και αναγκάζονται να αναζητήσουν νίκες σε άλλα μέτωπα.
  Οι επιτυχίες όμως των Ιαπώνων μείωσαν την ένταση των αεροπορικών επιδρομών στις στρατιωτικοβιομηχανικές εγκαταστάσεις του Τρίτου Ράιχ. Αυτό οδήγησε σε αύξηση της παραγωγής όπλων σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία. Μέχρι τη Μάχη του Κουρσκ, οι Φριτς έχουν περισσότερους "Πάνθηρες" και "Τίγρεις", καθώς και αεροσκάφη. Πράγμα που δημιουργεί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.
  Αλλά και πάλι ο Κόκκινος Στρατός είναι ισχυρότερος. Ο Χιροχίτο κάνει μια απολύτως λογική ερώτηση:
  - Θα βοηθήσουμε τον σύμμαχο της Γερμανίας;
  Το μεγαλύτερο μέρος του ιαπωνικού στρατού τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος ενός δεύτερου μετώπου. Είναι αλήθεια, με τη συμμετοχή των νίντζα. Η Αμερική έχει χάσει όλα της τα αεροπλανοφόρα και τα μεγάλα πλοία επιφανείας. Κατέστη αδύνατη η διεξαγωγή επιθετικών επιχειρήσεων στον Ειρηνικό. Και τα χέρια της Ιαπωνίας είναι λυμένα. Επιπλέον, οι ίδιοι οι νίντζα κατέλαβαν τέσσερα αεροπλανοφόρα χωρίς ζημιές. Και κατέστρεψαν πολλά αεροπλάνα. Αρκετά μεγάλα πλοία καταλήφθηκαν επίσης. Σε γενικές γραμμές, η εταιρεία αποδείχθηκε επιτυχημένη.
  Ή μάλλον μια σειρά από εταιρείες. Τα οποία, σημαδεύτηκαν από λαμπρές επιτυχίες. Η Αμερική έχει βγει από τον πόλεμο. Πιο συγκεκριμένα, πρόσφερε ανακωχή, με οποιουσδήποτε όρους.
  Η Ιαπωνία απαίτησε: να σταματήσει ο βομβαρδισμός του Τρίτου Ράιχ και βοήθεια από την ΕΣΣΔ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έπρεπε επίσης να επηρεάσουν τη Βρετανία για να τερματίσει τις εχθροπραξίες με αυτόν τον τρόπο. Οι Βρετανοί συμφώνησαν με την αμαρτία κατά το ήμισυ. Οι Σύμμαχοι συμφώνησαν σε ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ και ανταλλαγή αιχμαλώτων.
  Ο Χίτλερ ανέβαλε ξανά την επίθεση στο Κουρσκ. Αποφάσισε να συγκεντρώσει πρώτα περισσότερες δυνάμεις και τανκς από το δυτικό μέτωπο. Και ενισχύστε τα στρατεύματά σας.
  Στη συνέχεια, όμως, στις 15 Ιουλίου, ο Στάλιν διέταξε μια επίθεση στο Orel και στο Belgorod.
  Ο νίντζα, εν τω μεταξύ, έκλεψε και αμερικανικές μεταφορές με νέα τανκς Σέρμαν. Και ο Azumi, μαζί με τα κορίτσια, κατάφερε να πετάξει μια πολύ πιο τολμηρή επέμβαση. Έκλεψε από τα βρετανικά εργοστάσια τριακόσια πενήντα από τα καλύτερα βρετανικά τανκς "Churchill", με ενισχυμένη θωράκιση, και τα μετέφερε στη Γερμανία. Οι Άγγλοι πέθαιναν κάτω από τα ξίφη των κοριτσιών. Επιπλέον, οι καλλονές πέταξαν με μεγάλη ακρίβεια κοφτερές βελόνες με τα γυμνά τους δάχτυλα, σκοτώνοντας τους μαχητές. Και τι να πεις; Οι Βρετανοί έπαθαν σοκ.
  Τα κορίτσια από την Ιαπωνία, επιπλέον, παρέσυραν δύο οχήματα με βενζίνη. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για το Τρίτο Ράιχ.
  Ως εκ τούτου, ο Κόκκινος Στρατός από την αρχή συνάντησε πεισματική αντίσταση.
  Στις αμυντικές μάχες, ο "Φερδινάνδος" αποδείχτηκε σχεδόν ένας εξαιρετικός καταστροφέας αρμάτων μάχης. Και σαν τον "Τίγρη" και τον "Πάνθηρα". Το τελευταίο αυτοκίνητο, αν και συχνά χαλούσε, δεν ήταν τόσο σημαντικό σε αμυντικές μάχες.
  Ο Azumi, εν τω μεταξύ, έφτασε στο μέτωπο. Και προσωπικά πολέμησε εναντίον των Ρώσων στην πιο επικίνδυνη κατεύθυνση του Oryol. Στη συνέχεια, οι σοβιετικοί τριάντα τέσσερα πήγαν στη μάχη.
  Η Γιαπωνέζα μαζί με τον σύντροφό της έβγαλαν κομμάτια εκρηκτικών μικροσκοπικά σαν κόκκος κριθαριού. Και άρχισαν να χρησιμοποιούν τα κοριτσίστικα, ευκίνητα δάχτυλά τους για να πετάξουν αυτούς τους κόκκους στα τανκς. Σοβιετικά αυτοκίνητα εξερράγησαν και κύλησαν με ένα εκκωφαντικό βρυχηθμό.
  Ο Αζούμι φώναξε:
  - Μπανζάι!
  Ο ξυπόλητος σύντροφός της γρύλισε:
  - Θα μετατρέψουμε τον πλανήτη σε παράδεισο!
  Και πέταξε μια μικροσκοπική χειροβομβίδα ... Σοβιετικά αυτοκίνητα εξερράγησαν. Ακούστηκε ένα μπαμ και πέταξαν σπινθήρες καθώς τα δύο τριάντα τέσσερα συγκρούστηκαν στον αέρα. Και μετά πώς εκρήγνυται το κιτ μάχης. Και τα αυτοκίνητα θα θρυμματιστούν σαν μαύρα μαργαριτάρια.
  Η Azumi εκτόξευσε ξανά μερικούς μικροσκοπικούς κόκκους, με τα σμιλεμένα, γυμνά δάχτυλά της και κελαηδούσε:
  - Φέρνω τον θάνατο!
  Ο ξυπόλητος φίλος της φώναξε, πετώντας επίσης θανατηφόρα δώρα:
  - Με λίγα λόγια - μπαντζάι!
  Και οι δύο καλλονές ξέσπασαν σε γέλια. Και πάλι, με γυμνά πόδια, ας πετάξουμε αυτούς τους κόκκους με αθροιστικά εκρηκτικά. Και καταστρέφοντας τα πάντα. Εδώ είναι μια ντουζίνα μεγαλύτερο HF που ανατράπηκε. Και ξεριζωμένες κάμπιες, σπασμένοι κύλινδροι γυρισμένοι από πάνω. Και κυλούν οι ίδιοι, σπάζοντας. Κατά την κατάρριψη των σοβιετικών στρατιωτών που πήγαιναν στην επίθεση.
  Και τα δύο κορίτσια νίντζα γελάνε. Εδώ χρησιμοποιούνται και αιχμηρές μικρές βελόνες, τις οποίες ορμούν ξυπόλητα κορίτσια με τα πόδια τους. Και η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων σβήνει. Οι ρωσικές μονάδες, έχοντας υποστεί σημαντικές ζημιές, σταματούν και παγώνουν.
  Και οι ξυπόλητοι ληστές γελάνε... Χαμογελάνε σαν πάνθηρες!
  Ο Τρούμαν, βλέποντας ότι το θέμα μυρίζει κηροζίνη, πρόσφερε στο Τρίτο Ράιχ ανακωχή με οποιουσδήποτε όρους. Και ο Τσόρτσιλ συμφώνησε με αυτό.
  Ο Χίτλερ ζήτησε την επιστροφή όλων των αιχμαλώτων πολέμου στη Γερμανία και την Ιταλία και την επανέναρξη του εμπορίου.
  Αλλά οι σύμμαχοι, αν θέλουν να επιστρέψουν τους ανθρώπους τους, πρέπει να τους εξαγοράσουν. Ο Τρούμαν και ο Τσόρτσιλ, αν και απρόθυμα, συμφώνησαν σε αυτό.
  Οι φασίστες έχουν ενταθεί. Τον Μάιο, απέκρουσαν άλλη μια επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων στο κέντρο. Και στις 22 Ιουνίου, χρησιμοποιώντας άρματα μάχης της σειράς Ε, προσπάθησαν να προχωρήσουν.
  Το πρώτο άρμα E-50 αναπτύχθηκε πολύ βιαστικά και δεν ήταν απολύτως επιτυχημένο. Το βάρος του ήταν σχεδόν εξήντα πέντε τόνοι με το πάχος της θωράκισης "Ti" ra "-2, αν και κάπως μεγαλύτερες κλίσεις. Και η οδηγική απόδοση ήταν καλύτερη: ο κινητήρας επιτάχυνε στους 1200 ίππους όταν αναβαθίστηκε. Αυτό αύξησε τόσο την ταχύτητα όσο και την ικανότητα ελιγμών του Το όπλο ήταν αρχικά 88 χιλιοστών στο 71 EL που ταίριαζε αρκετά στους Γερμανούς.
  Είναι αλήθεια ότι από τον Μάιο του 1945, το IS-3, καλύτερα προστατευμένο στο μέτωπο, άρχισε να παράγεται στην ΕΣΣΔ και αυτό ώθησε τους Γερμανούς να εγκαταστήσουν ένα πιο προηγμένο και διαπεραστικό όπλο.
  Η γερμανική επίθεση τον Ιούνιο και τον Ιούλιο δεν εξελίχθηκε. Έχοντας προχωρήσει εκατό χιλιόμετρα και έχοντας υποστεί μεγάλες απώλειες, τα Fritz σταμάτησαν. Μετά ήρθε ο Κόκκινος Στρατός...
  Αλλά και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Η πρώτη γραμμή σταθεροποιήθηκε ... Και μετά έγινε εντελώς ανενεργή.
  Το σοβιετικό SU-100 κέρδισε δημοτικότητα ως ανεκτό καταστροφέα αρμάτων μάχης. Το T-34-85 παρέμεινε το πιο ογκώδες τανκ και μέχρι στιγμής το T-54 αναπτύχθηκε μόνο για να το αντικαταστήσει.
  Μέχρι το τέλος του 1945, οι Γερμανοί είχαν ένα πιο προηγμένο ME-262 X στον ουρανό, το οποίο είχε ταχύτητα πάνω από 1100 χιλιόμετρα την ώρα, σαρωμένα φτερά και πιο αξιόπιστους κινητήρες με ισχυρά όπλα: πέντε αεροβόλα όπλα. Η εμφάνιση αυτού του αεροσκάφους θα μπορούσε να δώσει στη Luftwaffe συντριπτική αεροπορική υπεροχή.
  Ο Χίτλερ υπολόγιζε σε αυτό. Και επίσης σε τζετ βομβαρδιστικά για να σπάσουν την ΕΣΣΔ. Και πρέπει να πω, μέχρι στιγμής η Σοβιετική Ρωσία δεν είχε απάντηση.
  Έχοντας απωθήσει τις προσπάθειες του Κόκκινου Στρατού να προχωρήσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, στα τέλη Μαΐου 1946, οι Γερμανοί έριξαν και πάλι τα τανκς τους στην επίθεση. Μια πιο προηγμένη τροποποίηση του E-50 εμφανίστηκε με τη θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων σε ένα μπλοκ και κατά μήκος. Αυτή η δεξαμενή είχε σιλουέτα μόνο δύο μέτρων και ταυτόχρονα ζύγιζε σαράντα πέντε τόνους. Η ταχύτητά του έχει αυξηθεί και η ικανότητα ελιγμών και η οδηγική απόδοση. Και το όπλο εκτοξεύονταν ταχύτερα με 12 βολές ανά λεπτό και διαπερνούσε θωράκιση σε μήκος κάννης 100 EL. Και φυσικά, αυτό έγινε πρόβλημα για τον Κόκκινο Στρατό.
  Το E-50 αποδείχθηκε ένα επιτυχημένο τανκ σε μια νέα τροποποίηση, τέλεια προστατευμένο στο μέτωπο, αλλά μάλλον αδύναμο στα πλάγια. Αν και με υψηλή ταχύτητα κίνησης, αυτό δεν είναι πλέον τόσο σημαντικό.
  Ωστόσο, το σοβιετικό μέτωπο άρχισε να υποχωρεί... Ο Στάλιν ανησυχούσε πολύ για αυτό. Οι Γερμανοί μπόρεσαν ακόμη και να πάρουν το Σμολένσκ και πλησίασαν τη Μόσχα ... Αλήθεια, τότε ο Χίτλερ σταμάτησε και εισέβαλε στο Λένινγκραντ. Όμως αυτή η επίθεση αποκρούστηκε.
  Οι Γερμανοί υπέστησαν μεγάλες ζημιές και επιβράδυναν την ταχύτητα...
  Και μετά φθινόπωρο, και μετά ένας σκληρός χειμώνας. Οπότε δεν έχει σημασία για γέλια.
  Ήρθε το νέο έτος 1947 ... Στην ΕΣΣΔ, οι εργασίες στο T-54 ολοκληρώθηκαν κατά κάποιο τρόπο, αλλά αυτό το μηχάνημα δεν μπήκε σε σειρά. Και τα πράγματα έχουν επιβραδυνθεί σοβαρά.
  Οι Γερμανοί συσπειρώθηκαν. Το νέο τους άρμα E-75 ήταν πολύ καλά προστατευμένο από όλες τις γωνίες. Το μέτωπο είναι 250 mm, τα πλαϊνά είναι 170 mm και το όπλο είναι 105 mm σε 100 EL, ο κινητήρας είναι χίλια πεντακόσια άλογα. Αυτή είναι δύναμη με βάρος εβδομήντα πέντε τόνων.
  Και ας πιέσουμε τα σοβιετικά στρατεύματα ... Σε απάντηση, η ΕΣΣΔ πήρε το IS-7, αλλά η μαζική παραγωγή αυτού του τανκ δεν μπόρεσε να εδραιωθεί. Και φυσικά, αυτό δεν είναι καλό.
  Μέχρι στιγμής, στον ουρανό, το πλεονέκτημα των Ναζί έχει αυξηθεί. Εμφανίστηκαν δίσκοι μάχης, μεγάλης, καταστροφικής ισχύος. Και συνέτριψαν και τανκς και αεροπλάνα.
  Σε κάθε περίπτωση, η δισκέτα ήταν άτρωτη στα φορητά όπλα. Και μπορούσε να γκρεμίσει δεκάδες σοβιετικά αεροπλάνα χωρίς να καταστραφεί.
  Γερμανοί πιλότοι κυριαρχούσαν στον ουρανό. Ο Χάφμαν τιμήθηκε με τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια για τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν. Και για πεντακόσια έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού. Που ήταν μόνο ο Γκέρινγκ. Και επτακόσια πενήντα κατεδαφισμένα αεροσκάφη Knight's Cross of the Iron με ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια από πλατίνα. Ήταν ένα κολοσσιαίο επίτευγμα...
  Οι Γερμανοί προχωρούσαν ξανά προς τη Μόσχα. Όμως η σοβιετική άμυνα ήταν πολύ ανεπτυγμένη και οι μαχητές πολέμησαν σταθερά. Έσκαψαν πολλές οχυρώσεις .... Οι Γερμανοί μπόρεσαν να πάρουν τον Vyazma και τον Rzhev με το κόστος των μεγάλων απωλειών, αλλά έπνιξαν ... Και πάλι οι μάχες διήρκεσαν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου ... Και μετά ο χειμώνας και το νέο 1948 ...
  Και με κρύο καιρό, ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε ήδη, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία.
  Και το καλοκαίρι οι Γερμανοί επιτέθηκαν. Αλλά δεν πέτυχαν σημαντική πρόοδο ... Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε ...
  Έφτασε το 1949. Το T-54 έγινε επιτέλους τεράστιο. Αντί για το IS-7, η σειρά παρουσίαζε το SU-130, το οποίο ήταν ελαφρύτερο και πιο εύκολο στην κατασκευή. Και το πιο σημαντικό, το μαχητικό αεροσκάφος MIG-15 μπήκε στη σειρά. Το οποίο, για να είμαι ειλικρινής, αν και κατώτερο από τους Γερμανούς, θα μπορούσε να δείξει τουλάχιστον κάτι.
  Ο Χάφμαν σημείωσε χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη έλαβε ένα ειδικό βραβείο: Μεγαλόσταυρος του Σταυρού των Ιπποτών με φύλλα ασημένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και ήταν μια σπάνια περίπτωση που δημιούργησαν ένα βραβείο για έναν συγκεκριμένο ήρωα.
  Ο Χίτλερ σημείωσε ότι ο Χάφμαν είναι αληθινός Άριος. Και ανελέητα στους εχθρούς του Ράιχ, και ότι θα υπάρξει νίκη.
  Αλλά τόσο οι Γερμανοί όσο και τα σοβιετικά στρατεύματα τρύπησαν όλο το χρόνο, αλλά τίποτα δεν πήρε κανέναν.
  Και ήρθε το 1950 ... Πάλι η ανταλλαγή χτυπημάτων και η ανενεργή γραμμή άμυνας ... Και έτσι πήγε το έτος 1951 .... Είναι σαν όλα να είναι σε ρήξη. Και πάλι, βάναυσες ανταλλαγές χτυπημάτων.... Και μια παγωμένη πρώτη γραμμή. Και το 1952 πέρασε στο ίδιο παχύρρευστο τέλμα.
  Ο θάνατος του Στάλιν τον Μάρτιο του 1953 δεν άλλαξε τίποτα σημαντικά. Τη θέση του Generalissimo πήρε ο Στρατάρχης Beria, ο οποίος ορίστηκε ο επίσημος διάδοχος. Και πάλι παγωμένο μπροστινό μέρος. Και μόνο το άρμα IS-10 εμφανίστηκε στην ΕΣΣΔ. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό.
  Πέρασε και το 1954 .... Οι Γερμανοί και οι Ρώσοι έχουν μπει σε αδιέξοδο. Και το νέο σούπερ όπλο απέτυχε. Ο Χάφμαν για δύο χιλιάδες αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σταυρού του Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Έτσι και το 1955 πέρασε σε μια άγρια σφαγή...
  Και ήρθε το 1956... Στις 22 Ιουνίου συμπληρώθηκαν ακριβώς δεκαπέντε χρόνια από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Και ο Αδόλφος Χίτλερ πρότεινε τελικά ο ίδιος μια εκεχειρία.
  Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και έξι μήνες αργότερα συνήφθη ειρήνη. Τα σύνορα πήγαιναν κατά μήκος της πρώτης γραμμής. Εδώ τελείωσαν όλα. Οι κρατούμενοι άλλαξαν - όλα για όλους. Χωρίς αποζημιώσεις, αλλά το Τρίτο Ράιχ άρπαξε κάτι...
  Ωστόσο, η Ευρώπη ήταν λευκή. Όταν ο Χίτλερ πέθανε τον Μάρτιο του 1958, το Τρίτο Ράιχ κατέρρευσε. Και η ΕΣΣΔ επέστρεψε τα πρώην εδάφη της. Ο Λαυρέντι Μπέρια αποκατέστησε την οικονομία και οδήγησε τη χώρα, όπως είπε, στον κομμουνισμό, καλά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 1969, ο Μπέρια πέθανε και ο Σέλεπιν τον διαδέχτηκε ... Η ΕΣΣΔ αναπτύχθηκε ραγδαία και η σκληρή κομμουνιστική δικτατορία τον έφερε στο προσκήνιο - ξεπερνώντας τις ΗΠΑ!
  
  ΑΝ Ο ΦΡΑΝΚΛΙΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ
  Ο Φράνκλιν Ρούσβελτ πέθανε πολύ νωρίτερα, σε μια παράξενη ανατροπή της μοίρας στις 30 Ιανουαρίου 1943. Αν και ο Henry Wallace θεωρούνταν αριστερός, αποδείχθηκε πολύ πιο ιδεαλιστής και απαίτησε από τον Στάλιν, σε αντάλλαγμα για στρατιωτική βοήθεια, να προβεί σε πολιτικές μεταρρυθμίσεις και αμνηστία για όλους τους πολιτικούς κρατούμενους.
  Η σκληρή αντίδραση του Στάλιν, ο οποίος είχε επίσης μόλις κερδίσει μια σημαντική νίκη στο Στάλινγκραντ, και ένιωθε πολύ σκληρός και δυνατός, εξόργισε τον Γουάλας και ανακοίνωσε τον τερματισμό της στρατιωτικής βοήθειας προς την ΕΣΣΔ. Έπαιξε αρνητικό ρόλο και η θέση του Τσόρτσιλ, που δεν ήθελε την ταχεία προέλαση του Κόκκινου Στρατού στην Ευρώπη, και την απροσδόκητη ευελιξία του Αδόλφου Χίτλερ, ο οποίος ανακοίνωσε το πάγωμα της "τελικής λύσης του εβραϊκού ζητήματος". Ο Φύρερ μπόρεσε να πείσει λογικούς ανθρώπους από το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου, παραδόξως, του αρχιεκτελεστή του Τρίτου Ράιχ, Χίμλερ.
  Το επιχείρημα λειτούργησε: ότι οι Εβραίοι δεν θα πάνε πουθενά, και αν χάσεις τον πόλεμο, μπορείς να χάσεις τα πάντα και ανεπανόρθωτα. Λοιπόν, έχοντας κερδίσει στην Ανατολή, θα είναι δυνατό να μιλήσουμε με τους συμμάχους με διαφορετικό τρόπο.
  Σε κάθε περίπτωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες πάγωσαν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, η Βρετανία επίσης, και παρόλο που επίσημα δεν ανακοινώθηκε επίσημα ούτε μια εκεχειρία, η σύγκρουση στη Δύση αποδείχθηκε ότι περιορίστηκε. Κάτι που φυσικά ωφέλησε τη Βέρμαχτ. Ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων σταμάτησε τις επιδρομές, οι Σύμμαχοι συστράφηκαν, σταματώντας τους στρατηγικούς βομβαρδισμούς.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα, όπως στην πραγματική ιστορία, κατέλαβαν το Κουρσκ στις αρχές Φεβρουαρίου στις 8 και το Μπέλγκοροντ στις 9. Στις 15 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η επίθεση στο Χάρκοβο, η οποία, αποφεύγοντας την περικύκλωση, άφησε τα γερμανικά στρατεύματα. Ακόμη νωρίτερα, οι Ναζί έφυγαν από το Ροστόφ-ον-Ντον.
  Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Χίτλερ έφτασε προσωπικά στο αρχηγείο. Έδωσε στον Mainstein νέες εξουσίες. Επιπλέον, εσπευσμένα μεταφέρθηκαν ενισχύσεις από τη Δύση. Πρώτα από όλα, φυσικά, η αεροπορία. Το δυτικό μέτωπο απορρόφησε το αεροσκάφος όχι τόσο λίγο - σχεδόν το μισό αεροσκάφος. Αρκετές μεραρχίες που σχεδιάζονταν να μεταφερθούν στην Αφρική στάλθηκαν σιδηροδρομικώς στην Ανατολή. Επιπλέον, όλοι οι περισσότερο ή λιγότερο έτοιμοι για μάχη σχηματισμοί μεταφέρθηκαν από τη Γαλλία και τα Βαλκάνια και στην ίδια τη Γερμανία κηρύχθηκε από το Ράιχσταγκ ολοκληρωτική επιστράτευση και πόλεμος.
  Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Mainstein διέταξε την 4η Στρατιά Panzer να ξεκινήσει μια αντεπίθεση για να σταματήσει τα σοβιετικά στρατεύματα να προελαύνουν μέσω του Pavlograd. Στις 22 Φεβρουαρίου το Pavlograd καταλήφθηκε. Το έργο της υπεράσπισης των διαδρομών προς τον Δνείπερο από τα βόρεια μέσω Krasnograd ή Dnepropetrovsk, ή μέσω Poltava ή Kremenchug, ανατέθηκε στον όμιλο Kempf.
  Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, οι Γερμανοί πέτυχαν πολύ περισσότερα. Χάρη στην εισαγωγή όλων των αεροπορικών στρατών τους στη μάχη, είχαν και πάλι πλεονέκτημα στον αέρα. Επιπλέον, περισσότερα χερσαία στρατεύματα συμμετείχαν στην επίθεση, συμπεριλαμβανομένων 30 ολοκαίνουργιων αρμάτων μάχης Tiger, τα οποία στην πραγματική ιστορία κόλλησαν άδοξα στην αφρικανική άμμο.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να περικυκλώσουν το Kharkov έξι ημέρες νωρίτερα από την πραγματική ιστορία, στις 8 Μαρτίου, το Belgorod καταλήφθηκε από τον Fritz και το Belgorod αιχμαλωτίστηκε εν κινήσει 9 ημέρες νωρίτερα - στις 10 Μαρτίου.
  Οι Ναζί κατάφεραν επίσης να καταλάβουν το Κουρσκ με μια ριπή, κλείνοντας άλλο ένα ρινγκ στις 14 Μαρτίου. Στις 18 Μαρτίου, οι Fritz κατέλαβαν επίσης το Stary Oskol. Ωστόσο, η απόψυξη που ακολούθησε και η ηρωική αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων εμπόδισαν τους Ναζί να αναπτύξουν επιτυχία. Αλλά οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού στους λέβητες αποδείχθηκαν πιο σημαντικές από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και το Kursk Bulge περικόπηκε τον Μάρτιο του 1943.
  Η επιτυχία του Mainstein αποδείχθηκε σοβαρή, αλλά περιορισμένη, έτσι οι Ναζί δεν μπορούσαν καν να επιστρέψουν όλα όσα είχαν χάσει κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Voronezh-Kastornoe. Αν και τώρα δεν είχαν πια πονοκέφαλο - το Κουρσκ εξόγκωμα. Αυτό όμως δημιούργησε πρόσθετα προβλήματα: πού και πώς να επιτεθεί;
  Ενώ οι Σύμμαχοι συμπεριφέρθηκαν παθητικά, η γερμανική οικονομία ήταν πολύ ενεργά αποστρεβλωμένη. Η παραγωγή αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενων όπλων διπλασιάστηκε μέσα σε τρεις μήνες, φτάνοντας τα 1.200 οχήματα το μήνα, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων "Tigers", "Panthers" - σημαντικά ανώτερα σε ισχύ μάχης από τον σοβιετικό εξοπλισμό. Αλλά τα πληρώματα έπρεπε ακόμα να κατακτήσουν τα νέα τανκς και να φέρουν στο μυαλό τους τις παιδικές τους ασθένειες.
  Και δεν είναι εύκολο να επιλέξεις κατευθύνσεις για την επίθεση. Μπορείτε να προχωρήσετε στη Μόσχα και να προσπαθήσετε ξανά να εκδικηθείτε για το Στάλινγκραντ, να διασχίσετε το πετρέλαιο του Καυκάσου. Το Λένινγκραντ, όπου είναι δύσκολο για τους Σοβιετικούς να μεταφέρουν ενισχύσεις, θα μπορούσε να γίνει ένας από τους στόχους.
  Οι Γερμανοί περίμεναν τρεις μήνες, εξοικονόμησαν δυνάμεις και νέα τανκς, εκπαίδευσαν νεοσύλλεκτους. Ήδη στο στρατό και τα δεκατετράχρονα αγόρια δεν είναι ασυνήθιστο, έχουν σχηματιστεί πολλά τμήματα ξένων. Η δύναμη της Βέρμαχτ έφτασε τα 10,5 εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικούς το πολύ, ακόμη και με μια ελαφρά μείωση της ποιότητας των στρατευμάτων.
  Στον αέρα, οι μάχες έγιναν με ποικίλη επιτυχία. Οι Ναζί αύξησαν την παραγωγή αεροσκαφών και έδρασαν πιο ενεργά.
  Οι άσοι τους, κατά κανόνα, επέλεγαν τον τόπο μάχης τους και προσπάθησαν να μην συμμετάσχουν στη μάχη, υποχωρώντας σε αριθμούς.
  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Focke-Wulf, αν και κατώτερο από τα σοβιετικά αεροσκάφη σε ελιγμούς, αλλά η υψηλή ταχύτητα κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης του επέτρεψε να διαφύγει όταν άφησε την ουρά και τα ισχυρά όπλα για να καταρρίψουν το αεροσκάφος από την πρώτη κιόλας προσέγγιση. Έτσι δεν ήταν δυνατό να εκμεταλλευτεί πλήρως το πλεονέκτημα έναντι των Ναζί και μάλλον πιο έμπειροι Γερμανοί άσοι, με πιο ισχυρά όπλα, κυριάρχησαν στον αέρα.
  Ο Χίτλερ ωστόσο αποφάσισε να επιτεθεί στον Καύκασο, μόνο με λίγο διαφορετικό τρόπο. Δηλαδή, καθιστώντας το Στάλινγκραντ την κύρια κατεύθυνση και στέλνοντας εκεί ομάδες στρατού "Α" και "Β". Η λύση, φυσικά, δεν είναι η βέλτιστη, αλλά μετά την απώλεια του προγεφυρώματος Rzhev, προχωρώντας στη Μόσχα, οι Γερμανοί θα έπρεπε να ξεπεράσουν μια πολύ ισχυρή γραμμή άμυνας.
  Σε βάρος του Λένινγκραντ, τότε η επίθεση στην πόλη της ακρόπολης δεν έδωσε στο Τρίτο Ράιχ, ακόμη κι αν ήταν επιτυχημένο, αποφασιστικά μερίσματα.
  Απομένει λοιπόν να κινηθούμε νότια. Ο Στάλιν ωστόσο προηγήθηκε του Χίτλερ Στις 22 Ιουνίου, τα σοβιετικά στρατεύματα ξεκίνησαν επίθεση στις κατευθύνσεις Oryol και Kusk. Ο λόγος για την εγκατάλειψη της τακτικής αναμονής συνδέθηκε με την παθητική συμπεριφορά του συμμάχου: όχι ειρήνη, όχι πόλεμος. Τι άλλο θα μπορούσε να ανεχθεί, αλλά... Η έλλειψη ντουραλουμίνης, μαζί με την ολοένα αυξανόμενη παραγωγή γερμανικών αεροσκαφών, μετέφεραν σταδιακά όλο και περισσότερες πρωτοβουλίες στη Luftwaffe.
  Επιπλέον, οι Ναζί είχαν ήδη ένα πολύ καλό βομβαρδιστικό Yu-188, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα που ήταν ανώτερη ή τουλάχιστον όχι κατώτερη από τα Yaks, και μάλιστα δοκίμασε με επιτυχία το Yu-288. Το τελευταίο αυτοκίνητο, μαζί με το σειριακό DO-217, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό στρατηγικό βομβαρδιστικό. Και έτσι, η γερμανική αεροπορία έγινε ένας εξαιρετικά δυσμενής παράγοντας για τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Ο Χίτλερ, από την άλλη πλευρά, δίστασε με την επίθεση, έτσι ο σχηματισμός νέων τμημάτων αρμάτων μάχης και η εκπαίδευση των πληρωμάτων συνεχίστηκε. Λόγω της έλλειψης βομβαρδισμών, οι Τίγρεις και οι Πάνθηρες κυκλοφόρησαν περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και έπρεπε να κατακτηθούν.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να προετοιμαστούν για την άμυνα στο σύνολό τους, δεν μπορούσαν να αιφνιδιαστούν. Οι μάχες κράτησαν πάνω από ένα μήνα. Τα σοβιετικά στρατεύματα αντιμετώπισαν νέα γερμανική τεχνολογία και αποδείχθηκε ότι ο "Πάνθηρας" και ο "Τίγρης" στις επερχόμενες μάχες ήταν μια τάξη μεγέθους ισχυρότεροι από τα σοβιετικά οχήματα. Το Butting δεν έδωσε στο T-34 και στο KV μια πραγματική ευκαιρία να κερδίσουν. Επιπλέον, η παραγωγή οχημάτων με πιο ισχυρό πυροβόλο 85 mm δεν έχει ακόμη κατακτηθεί και τα 76 mm "Panther" και "Tiger" δεν μπορούσαν να ληφθούν κατά μέτωπο.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα μόνο σε ορισμένες περιοχές προχώρησαν έως και δεκαπέντε χιλιόμετρα και υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να περάσουν στην αντεπίθεση. Από τους διοικητές πρέπει να σημειωθεί ο Ρόμελ, νεοφερμένος στο ανατολικό μέτωπο, αλλά ευρέως γνωστός στη Δύση. Κατάφερε να αποδειχθεί καλά στη μάχη με τους Σοβιετικούς.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν, αναπτύσσοντας μια αντεπίθεση, να φτάσουν στο Ντον. Στη συνέχεια, όμως, αντί να προχωρήσουν προς τη Μόσχα, έστριψαν νότια.
  Ο Φύρερ λαχταρούσε να εκδικηθεί για το Στάλινγκραντ. Ας σημειωθεί ότι στην αρχή αυτό ωφέλησε ακόμη και τους Γερμανούς. Ο Στάλιν δεν πίστευε στην επιλογή της επανάληψης της Επιχείρησης Blau και μετέφερε όλες τις εφεδρείες του πιο κοντά στη Μόσχα. Ως αποτέλεσμα, οι Ναζί, κινούμενοι κατά μήκος του Ντον, εισήλθαν στα σοβιετικά στρατεύματα από το πίσω μέρος.
  Ωστόσο, ο Κόκκινος Στρατός ήταν ήδη διαφορετικός. Οι Σοβιετικοί στρατηγοί, που απέκτησαν εμπειρία μάχης, έδρασαν πιο επιδέξια και οι ίδιοι οι στρατιώτες έγιναν αισθητά μετριασμένοι. Οι Φριτς ήταν τόσο ανίκανοι να διασχίσουν το Ντον και να διασχίσουν το Στάλινγκραντ. Το μέγιστο των επιτευγμάτων τους, η σύλληψη του Ροστόφ-ον-Ντον, και βγαίνουν στον ποταμό σε όλη την έκταση του. Είναι αλήθεια ότι τα σοβιετικά στρατεύματα έχασαν το Voroshilovgrad, το Donets και σημαντικά εδάφη, αλλά οι Ναζί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών και φθινοπωρινών εκστρατειών, ακόμη και αυτό που κατάφεραν να κάνουν το 1942. Αυτό που ο Στάλιν θεωρούσε βέβαιη επιτυχία. Αν έχουμε υπόψη μας ότι η ΕΣΣΔ πολεμούσε πλέον σε ένα μέτωπο.
  Η απειλή από την Ιαπωνία εξασθενούσε καθώς οι ήττες της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου ως αποτέλεσμα των ήττων στον Ειρηνικό Ωκεανό. Και ενώ η ΕΣΣΔ δεν μπορούσε να φοβάται πολύ για την Άπω Ανατολή.
  Το χειμώνα ξεκίνησε η αντεπίθεση του Κόκκινου Στρατού. Πολλά γερμανικά τανκς στο κρύο και τις χιονοστιβάδες προφανώς υποχώρησαν και η κλιμακωτή διάταξη των κυλίνδρων έφραξε το σασί. Αλλά δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί απόλυτη επιτυχία εδώ. Οι Γερμανοί ωθήθηκαν λίγο στο κέντρο και απέτυχαν στο Ντον, αλλά η περιοχή του Λένινγκραντ, λόγω της πολύ ισχυρής άμυνας του εχθρού, δεν μπόρεσε να απελευθερωθεί. Όσο διατηρούνταν ο αποκλεισμός. Και οι Γερμανοί έμαθαν πολλά, αλλά ήταν ήδη εξαντλημένοι από τον πόλεμο. Το επόμενο καλοκαίρι ήταν μια προσπάθεια να αρπάξει την πρωτοβουλία του Fritz. Αλλά και πάλι οι Ναζί μπόρεσαν να φτάσουν μόνο στον Ντον. Η επίθεση στο Λένινγκραντ κατέληξε σε αποτυχία.
  Αλλαγές έχουν γίνει στις ΗΠΑ. Μια τακτική αναμονής, ο Γουάλας έχασε τις προεδρικές εκλογές από τον Ρεπουμπλικανό Τσένι. Όμως ο διάδοχος συνέχισε να συμπεριφέρεται παθητικά. Όπως ακριβώς και οι Εργατικοί που αντικατέστησαν τον Τσόρτσιλ στο τιμόνι της Βρετανίας. Τον χειμώνα του 1945, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να διαπεράσουν τις άμυνες της Βέρμαχτ στο κέντρο και να προχωρήσουν στο Σμολένσκ και ακόμη και να καταλάβουν αυτήν την πόλη. Όμως τα αεριωθούμενα αεροσκάφη του εχθρού κυριάρχησαν στον αέρα και η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων σταμάτησε. Και τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι Fritz κέρδισαν πίσω ό,τι είχαν χάσει. Το καλοκαίρι του 1945, οι Γερμανοί προσπάθησαν να αναπτύξουν μια επίθεση εναντίον της Μόσχας χρησιμοποιώντας τανκς "Ε" και βομβαρδιστικά τζετ και τα πρώτα οχήματα μάχης σε σχήμα δίσκου στον κόσμο.
  Οι βαλλιστικοί πύραυλοι, από την άλλη πλευρά, αναγνωρίστηκαν ως πολύ ακριβά και αναποτελεσματικά όπλα. Οι Γερμανοί κατάφεραν να πλησιάσουν τη Μόσχα, αλλά είχε ήδη έρθει το τέλος του φθινοπώρου και οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν ατομικά όπλα και ανάγκασαν την Ιαπωνία να συνθηκολογήσει.
  Έχοντας την ατομική βόμβα, ο Τσένι ζήτησε από τις δύο χώρες να συνάψουν ειρήνη.
  Αλλά τόσο ο Στάλιν όσο και ο Χίτλερ δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν με κανέναν τρόπο. Δεν υπήρχε ενότητα ούτε στις ΗΠΑ, όπου πολλοί αντιδραστικοί κύκλοι πίστευαν ότι και οι δύο πλευρές θα έπρεπε να συνεχίσουν να αλληλοσκοτώνονται για όσο το δυνατόν περισσότερο.
  Αλλά αφού οι Ναζί τα κατάφεραν, αυτή τη φορά τελικά έκοψαν το Λένινγκραντ και πλησίασαν εκατό χιλιόμετρα στη Μόσχα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία άρχισαν να βοηθούν την ΕΣΣΔ ξαναρχίζοντας την παροχή Lend-Lease.
  Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα άρχισαν ξανά να σπρώχνουν τους Ναζί, αλλά δεν μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν το Λένινγκραντ. Η πόλη του Λένιν έπεσε, αλλά οι Φριτς απωθήθηκαν λίγο από την πρωτεύουσα. Η βοήθεια από τη Δύση ήταν μέτρια και θα μπορούσε να ήταν αποφασιστική. Αλλά οι Γερμανοί ήταν καταραμένα κουρασμένοι και εξαντλημένοι.
  Το καλοκαίρι του 1946 πέρασε με μικρές θέσεις. Και το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα πέτυχαν κάποια επιτυχία, χτυπώντας τους Fritz από τον Rzhev και τον Vyazma και ωθώντας τους, αν και ελαφρώς, στο Don.
  Την άνοιξη του 1947, ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε και, στις 18 Μαΐου, υπογράφηκε ανακωχή με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας. Οι συνθήκες αποδείχθηκαν αρκετά δύσκολες για την ΕΣΣΔ και όχι πολύ ευνοϊκές για τη Γερμανία. Η Ουκρανία, η Λευκορωσία, όλα τα εδάφη που κατείχε η Βέρμαχτ έγιναν εδάφη υπό εντολή υπό τον κοινό έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας, της Γερμανίας και των δορυφόρων.
  Το Τρίτο Ράιχ έγινε σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κατεχόμενα σοβιετικά εδάφη, όπως τα προτεκτοράτα, συμπεριλαμβανομένου του Λένινγκραντ. Ο Ντον έλαβε το καθεστώς μιας εντεταλμένης επικράτειας, ανεξάρτητης από την ΕΣΣΔ και τυπικά ανεξάρτητης, αλλά στην πραγματικότητα με μεγάλη επιρροή από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Έτσι, το έδαφος της Σοβιετικής Ρωσίας μειώθηκε πολύ. Ο ηλικιωμένος και αποδυναμωμένος Στάλιν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πολιτική. Η εξουσία του έπεσε απότομα και η συνοδεία του διχάστηκε.
  Μετά την παραίτηση του Στάλιν, ο Καύκασος - Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν - σύντομα χωρίστηκε από την ΕΣΣΔ. Και λίγα χρόνια αργότερα, και η Κεντρική Ασία. Έτσι, η Ρωσία υποβιβάστηκε στο ρόλο μιας δευτερεύουσας δύναμης, αν και με πυρηνικά όπλα. Σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία, η Αγία Πετρούπολη, το Σμολένσκ, το Pskov και ορισμένες άλλες περιοχές στη Δύση αποδείχθηκαν ότι είχαν εντολή.
  Και σύντομα χωρίστηκαν και οι περιοχές του Βόρειου Καυκάσου που κατοικούνταν κυρίως από μουσουλμάνους. Στη Γερμανία, μετά το θάνατο του Χίτλερ (πιθανότατα ο Φύρερ βοήθησε να φύγει), ο τοξικομανής Γκέρινγκ πέθανε σύντομα. Ο Χίμλερ σκοτώθηκε επίσης. Ο πιο μετριοπαθής Σπέερ κατέλαβε την εξουσία. Λίγα χρόνια αργότερα, το πολυκομματικό σύστημα αποκαταστάθηκε και οι Ναζί έγιναν πολύ πιο μετριοπαθείς.
  Τελικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήρθαν να κυριαρχήσουν και να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Δεν είχαν πλέον την ΕΣΣΔ ως ανταγωνιστή και οι κομμουνιστές έχασαν σύντομα την εξουσία. Στην Κίνα κυβερνά μια φιλοαμερικανική κυβέρνηση, στον ισλαμικό κόσμο το ίδιο. Η εποχή της απόλυτης αμερικανικής κυριαρχίας έφτασε...
  Αλλά αυτό δεν έφερε ευτυχία στην ανθρωπότητα, αν και οι Αμερικανοί, έχοντας δημιουργήσει ηγεμονία στη Γη, μπόρεσαν να πετάξουν στον Άρη τον εικοστό αιώνα, επιπλέον, η πρόοδος και η τεχνολογία αναπτύχθηκαν ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες έλεγχαν επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Αλλά δεν είναι μυστικό ότι ήταν η υπερβολική μυστικότητα που εμπόδισε την ανάπτυξη της ανθρώπινης επιστήμης.
  Κατά μία έννοια, έχει γίνει πιο ασφαλές από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Οι στρατοί των Ηνωμένων Πολιτειών και οι δορυφόροί τους θα μπορούσαν να συντρίψουν τρομοκράτες και εξτρεμιστές οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς να φοβούνται ότι θα κατηγορηθούν ότι δεν είναι πολιτικά ορθοί. Είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν ανθρωπιστικές παρεμβάσεις και αποτελεσματική οικονομική και πολιτική παγκοσμιοποίηση. Δεν έχει νόημα να ταΐζουμε θρησκευτικούς εξτρεμιστές για να ανατρέψουμε πολιτικούς αντιπάλους - αυτό μπορεί να γίνει με μια απλή παρέμβαση.
  Έτσι, ως ένα βαθμό, ο κόσμος φαίνεται να κέρδισε με το να γίνει μονοπολικός σε σύγκριση με έναν πραγματικό πολυπολικό. Αλλά τότε ο Βασίλι Τέρκιν είδε τη μοίρα ενός μόνο ατόμου ...
  Η Anna Kazei (Μια ενδιαφέρουσα και μάλλον όχι τυχαία σύμπτωση επωνύμων, αν και η δράση διαδραματίζεται στον εικοστό πρώτο αιώνα!) κατέβηκε από τον σιδηροδρομικό σταθμό και συνέχισε με τα πόδια. Το τρένο είναι κομψό, με βελτιωμένα αυτοκίνητα, αλλά ο ίδιος ο σταθμός είναι ένας από τους πιο επαρχιακούς. Ήταν ένα ζεστό ουκρανικό φθινόπωρο - ένα ινδικό καλοκαίρι, όταν τα χρυσά φορέματα ήταν στους ώμους μιας σημύδας και τα δάση και τα άλση ήταν ντυμένα με βασιλικό κόκκινο χρώμα. Η φύση είναι όμορφη, και μια γυναίκα δεν είναι ακόμα χωρίς γοητεία, αν και είναι τουλάχιστον τριάντα πέντε ετών, και τα γκρίζα μαλλιά φαίνονται ήδη.
  Η Άννα Καζέι είναι λυπημένη, οπότε βγαίνει ραντεβού με τα παιδιά της ... σε φυλακή καταναγκαστικής εργασίας. Τι λέει ο δικαστής που καταδίκασε ένα 12χρονο αγόρι και ένα 15χρονο κορίτσι σε 99 χρόνια φυλάκιση; Αυτό κάνετε με τα δυστυχισμένα παιδιά; Και τι έκαναν; Λοιπόν, έσκισαν τα φυλλάδια με τις διαφημίσεις. Ναι, έκοψαν καλώδια τηλεφώνου και Διαδικτύου για να καταπολεμήσουν τη μετάδοση της αμερικανικής επιρροής.
  Υπάρχει ένα κίνημα στην Ανατολική Ουκρανία - "Πατριωτική Αντίσταση". Όχι, δεν διεξάγουν πραγματικό ανταρτοπόλεμο, όπως έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Βασικά η αντίστασή τους είναι προπαγάνδα και δολιοφθορά μικρής κλίμακας χωρίς ανθρώπινες απώλειες. Έτσι τα παιδιά της θέλησαν να αμφισβητήσουν τη δυτική τυραννία κόβοντας το σύρμα πολλές φορές.
  Μπόρεσαν όμως να τα μαγνητοσκοπήσουν σε βιντεοκάμερα και υπάρχουν αρκετοί "καλοθελητές". Τα παιδιά κατηγορήθηκαν για δολιοφθορά, ακόμη και τρομοκρατία, καθώς και για πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικονομία. Και οι συνδέσεις σε νεαρή ηλικία, έλαβαν υπόψη τους μια ελαφρυντική περίσταση - έδωσαν σχεδόν εκατό χρόνια σκληρής δουλειάς.
  Το δικαστήριο πέρασε πολύ γρήγορα και ο δικηγόρος έγνεψε μόνο καταφατικά στον εισαγγελέα. Ναι, και η ίδια η διαδικασία έκλεισε. Επιπλέον, η Άννα άφησε να εννοηθεί ότι τα παιδιά της θα ήταν ακόμα τυχερά αν ήξεραν, και θα είχαν σχέσεις με το υπόγειο, δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν πρώτα τα βασανιστήρια και μετά τη θανατική ποινή. Ωστόσο, η ίδια η σκληρή εργασία δεν είναι βασανιστήριο.
  Τα πόδια της Άννας είναι μπλεγμένα σε παλιά παπούτσια. Κουβαλάει ένα ολόκληρο σακίδιο με προγράμματα που επιτρέπεται να γίνονται μόνο μία φορά το χρόνο. Και τα δύστυχα παιδιά, μάλλον, δεν είναι πολύ ψύχραιμα στη φυλακή.
  Οι κατάδικοι στέκονται στο δρόμο, άρα δεν είναι στο στρατόπεδο του στρατώνα, είναι απλωμένοι στον αυτοκινητόδρομο. Οι περίπολοι χασκογελούν στην Άννα, και χωρίς τελετές πιάνουν το σακίδιο με τα χέρια τους, βγάζοντας φαγητό. Ο γεροδεμένος αστυνομικός από τους ντόπιους του έβαλε αμέσως στο στόμα το σιρβελουδένιο λουκάνικο. Παρά το γεγονός ότι επισήμως η Ουκρανία, όπως ήταν, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του κράτους, συμπεριλαμβανομένου του εκλεγμένου Ράντα, αλλά υπάρχουν περισσότερες αμερικανικές σημαίες από κίτρινες-μπλε.
  Τα αγόρια κάτω των δεκαοκτώ εργάζονται χωριστά από τους ενήλικες. Η μέρα είναι ζεστή, ηλιόλουστη, ριγέ, τα πουκάμισα της φυλακής διπλωμένα σε ένα ξεχωριστό σωρό, και λεπτά, κουρελιασμένα κορμιά, σοκολάτα από τον ήλιο των εφήβων, γυαλιστερό από τον ιδρώτα. Μερικοί τσουγκρίζουν πέτρες και χαλίκια στις σιδηροδρομικές γραμμές με φαρδιές ανακατατάξεις, άλλοι τραβούν ράγες, άλλοι πλανίζουν και πριονίζουν κορμούς.
  Υπάρχουν αγόρια από δέκα έως δεκαεπτά χρονών και μερικά φαίνονται ακόμη πιο μικρά. Και πώς μπορεί κανείς να μην τους λυπηθεί, αν κυριαρχεί το αγγλοσαξονικό δίκαιο στην εντεταλμένη Ουκρανία, όταν από την ηλικία των δέκα ετών ισχύει ποινική ευθύνη για τους ενήλικες;
  Στη συνέχεια, ο αστυνομικός έδειξε στην Άννα, της οποίας το σακίδιο ήταν αισθητά ελαφρύτερο - πού να ψάξει τον γιο του Marat (επίσης ίσως δεν είναι σύμπτωση ονομάτων εδώ!). Ναι, της είναι δύσκολο να σηκώσει τέτοιο βάρος, αλλά εξακολουθεί να είναι προσκολλημένη. Και αυτή η ανακούφιση δεν είναι χαρά, γιατί εδώ οι μερίδες είναι πενιχρές και οι τύποι αραιοί.
  Και εδώ είναι ο γιος της. Ακούμπησε τα γυμνά του πόδια, με ριγέ παντελόνι διατεταγμένο πάνω από τα γόνατα, σε κοφτερές πέτρες και σπρώχνει ένα βαρέλι από μπετόν. Και κοιτάζοντας τον ξυπόλυτο, αναπνέοντας βαριά σιωπηλός, η Άννα συνειδητοποίησε ότι και αυτός δυνάμωνε τον εαυτό του με μια απίστευτη προσπάθεια θέλησης. Ένα ξυρισμένο κεφάλι στο φόντο των λεπτών ώμων φαίνεται μεγάλο και τα ξανθά μαλλιά στο φόντο ενός μαυρισμένου γωνιακού κρανίου είναι σχεδόν αόρατα. Από ότι το αγόρι φαίνεται εντελώς φαλακρό. Η ρυτίδα στο μέτωπο έγινε πιο αισθητή πιο βαθιά. Από την οποία, αν δεν ήταν το μικρό ανάστημα και οι στενοί ώμοι, τα αγόρια θα φαίνονταν πολύ μεγαλύτερα.
  Ο Μαράτ εργάζεται και θηριώδεις επιτηρητές περιφέρονται κοντά, φωνάζοντας και κουνώντας πλατιές μάστιγες από ακατέργαστο δέρμα. Αυτή είναι σκληρή δουλειά, ανελέητη. Για να αντέξεις έναν τέτοιο ρυθμό εργασίας, θα πρέπει να χαλαρώσεις τουλάχιστον για λίγα δευτερόλεπτα και να ξαπλώσεις στο βαρέλι για να ξεκουραστείς στην κουρελιασμένη, κομμένη πλάτη σου. Ωστόσο, όταν καίγεται, συνήθως δεν κόβει το δέρμα.
  Η Άννα δεν έχει δικαίωμα να έρθει μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα στη δουλειά. Πρέπει λοιπόν να παρακολουθείς και να περιμένεις.
  Τα δάκρυα της μάνας αναβλύζουν άθελά τους. Τα πόδια του αγοριού είναι καλυμμένα με μώλωπες, μελανιές, μελανιές, τα πέλματα είναι καλυμμένα με κάλους. Όλη την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, οι ανήλικοι κατάδικοι αναγκάζονται να εργάζονται ξυπόλητοι. Λένε ότι είναι ακόμα πιο επιδέξιο και καλύτερο για τα φυλακισμένα αγόρια. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η περιβόητη αμερικανική οικονομία. Επιπλέον, τα παπούτσια δυτικού τύπου φθείρονται πολύ γρήγορα. Και έτσι, ο Θεός φυλάξοι, οι κρατικές μπότες τουλάχιστον αντέχουν για τον χειμώνα - ευτυχώς το κλίμα έχει ζεσταθεί και οι καιροί με χιόνι δεν είναι τόσο μεγάλοι.
  Αλλά τώρα τα αγόρια αναγκάζονται να σέρνουν βαριές ράγες. Λοιπόν, που είναι τα Μαράτικα. Είναι λεπτός σαν καλάμι, έτσι φαίνονται τα πλευρά κάτω από το μαυρισμένο δέρμα και το στομάχι καταρρέει από την ένταση. Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, λένε ότι η σκληρή εργασία δεν είναι εύκολη για ένα αγοράκι. Θα μπορέσει να παρατείνει είκοσι χρόνια, μετά τα οποία θα είναι δυνατό να ασκήσει νόμιμο δικαίωμα προσφυγής;
  Αλλά πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Marat, βάζει επιδέξια τη ράγα και όταν βλέπει τη μητέρα του, χαμογελάει ως απάντηση. Η ρυτίδα στο μέτωπο λειαίνεται και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα αγόρι που βρίσκει διασκέδαση σε κάθε περίσταση...
  Το μαστίγιο σφυρίζει και καίει οδυνηρά τον Marat. Η μητέρα ουρλιάζει, προσπαθεί να ορμήσει στον επιβλέποντα στον αστυνομικό, η άμπαλ την αρπάζει από τον ώμο, σταματώντας τη:
  - Μην τολμήσεις! Επίθεση σε δεσμοφύλακα στη γραμμή του καθήκοντος... Στην καλύτερη περίπτωση, μια ντουζίνα!
  Η Άννα είναι ήδη πιο αγανακτισμένη:
  - Έχουν το δικαίωμα να χτυπούν παιδιά σύμφωνα με το νόμο;
  Ο αστυνομικός απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Αυτό ονομάζεται αναγκαστικό μέτρο σωματικής επιρροής σε σχέση με εγκληματίες. Το παράπονο είναι εντελώς άχρηστο!
  Η γυναίκα αναστέναξε βαριά και προσπάθησε να πάρει τα μάτια της από τον γιο της για να μην είναι τόσο δύσκολο. Τα υπόλοιπα αγόρια πάνε μαζί. Σχεδόν όλοι είναι ξυπόλητοι, μόνο μερικά από τα πιο παλιά σε κάποια προφανώς σπιτικά σκηνικά. Και όλοι είναι ξυρισμένοι φαλακροί, ανεξαιρέτως. Όταν ένας από αυτούς πλησίασε με μια πέτρα στους ώμους του, η Άννα είδε τον τρυπημένο αριθμό του.
  Φρίκη - το έχει αυτό ο γιος της;
  Το μεσημεριανό διάλειμμα είναι σύντομο - σύμφωνα με το νόμο, οι κατάδικοι πρέπει να εργάζονται τουλάχιστον δώδεκα ώρες την ημέρα, αλλά στην πραγματικότητα οδηγούνται από δεκατέσσερις έως δεκαέξι. Είναι αλήθεια ότι πολλά εξαρτώνται από τη σοβαρότητα της εργασίας. Για παράδειγμα, είναι απίθανο ακόμη και ένας ενήλικας να αντέχει να κουβαλάει πενήντα κιλά βάρους, από τον ένα όροφο στον άλλο στους ώμους του.
  Αλλά, για παράδειγμα, μπορείτε να συλλέξετε βαμβάκι περισσότερο. Τα κορίτσια συνήθως εργάζονται σε φυτείες, επομένως είναι σωματικά πιο δύσκολο για τα αγόρια.
  Για μεσημεριανό γεύμα, τα αγόρια ταΐζουν με ρύζιЈ στην Ουκρανία, έχει ριζώσει πολύ καλά και είναι μια πολύτιμη τροφή πρωτεΐνης. Προσθέτουν και λίγο γάλα με ψωμί και σκόρδο - για να πονάνε λιγότερο. Το φαγητό είναι αρκετά υγιεινό, με αποτέλεσμα τα αγόρια, αν και όχι αρκετά, να μην βλέπουν ανοιχτά στόματα. Εδώ είναι μήλα και λεμόνια.
  Ο Μαράτ, αν και πεινασμένος, εξηγεί στη μητέρα του:
  - Έχουμε ένα έθιμο, και ένα σοφό - να μοιράζουμε τα προγράμματα για όλα τα αγόρια!
  Η Άννα ξαφνιάστηκε
  - Σοφός;
  Ένα μεγαλύτερο αγόρι, με ένα περίτεχνο τατουάζ στο χέρι και ένα σταυρό στο στήθος, εξήγησε με σιγουριά:
  - Ασφαλώς! Πιο συχνά από μία φορά το χρόνο, μπορείτε να λάβετε μεταφορά μόνο για ένα μεγάλο barryk. Και δεν μπορείς να το κρατήσεις. Είμαστε τόσοι πολλοί και κάποιο είδος επαναφόρτισης συνεχίζεται συνεχώς!
  Η Άννα συμφώνησε και, χαϊδεύοντας τον γιο της στην πλάτη, ένιωσε φρέσκες και ήδη επουλωμένες ρίγες και εκδορές. Η μαμά ρώτησε τον γιο της:
  - Χτυπάνε συχνά;
  Ο Μαράτ έκανε ένα χαμόγελο και απάντησε:
  - Προσπαθούν να μην πονάνε. Τα νεφρά και τα ζωτικά όργανα δεν χτυπούν.
  Η Άννα συνέχισε την ερώτησή της:
  - Δεν κάνει κρύο να περπατάς ξυπόλητος;
  Το αγόρι απάντησε ειλικρινά:
  - Φυσικά, στο χωριό έτρεχαν ξυπόλητοι μόνο τις ζεστές μέρες, αλλά εδώ τους διώχνουν μέχρι να πέσει το χιόνι, και αυτό μπορεί να είναι σωτήριο ... Αλλά.
  Το αγόρι με το σταυρό επενέβη ξανά:
  - Είμαι εδώ πέντε χρόνια! Δεν πειράζει, δουλεύεις σε εξωτερικούς χώρους, τρως υγιεινά τρόφιμα, μπορείς να σκληραγωγηθείς και ούτε καν να βήξεις! Θα επιζήσουμε αν δεν πεθάνουμε!
  Ο Μαράτ, δαγκώνοντας προσεκτικά τα λουκάνικα, παρατήρησε:
  - Φυσικά, θα επιβιώσουμε, και ίσως βρούμε την ελευθερία!
  Εδώ η Άννα συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι τα θέματα για συζήτηση είχαν εξαντληθεί. Ο Μαράτ έζησε τη ζωή του, εκείνη τη δική της. Και είναι ακατάλληλο να συμπονάς το αγόρι, μόνο θα προσβληθεί. Αν και οι πιθανότητες του Μαράτ να δει τη θέλησή του είναι κοντά στο μηδέν. Ναι, και οργανώστε μια απόδραση από το βασίλειο της φαντασίας. Επιπλέον, ακόμα κι αν τρέξεις μακριά, τότε στον σύγχρονο κόσμο, πώς μπορείς να κρυφτείς υπόγεια για πάρα πολύ καιρό; Η τεχνολογία προχωράει και η συνομιλία τους μάλλον καταγράφεται και ίσως και με εικόνα βίντεο.
  Ο Μαράτ ρώτησε για τον σκύλο Πολκάν και αφού έλαβε απάντηση, σώπασε. Η Άννα κοίταξε τον γιο της συνειδητά. Τον βλέπουμε, ήθελε να ρωτήσει πιο αναλυτικά για την αδερφή του, αλλά ένιωσε ότι η μητέρα του δεν είχε ακόμη επικοινωνήσει μαζί της. Το μεσημεριανό διάλειμμα είναι σύντομο και σε πέντε λεπτά τα αγόρια του Τρούντοβικ θα αρχίσουν να δουλεύουν ξανά.
  Η Άννα άπλωσε πλεκτές παντόφλες στον γιο της:
  - Βάλε αγάπη μου!
  Ο Μαράτ απάντησε ψιθυριστά:
  - Δεν πρέπει να... Όλα τα αγόρια πρέπει να είναι ίδια στην τιμωρία. Και το να περπατάς ξυπόλητος μέχρι τον παγετό είναι μια από τις μορφές τιμωρίας! Απλώς θα τα κάψουν. Καλύτερα ας συκοφαντεί όταν μεγαλώσει το αδερφάκι μου.
  Η μαμά χάιδεψε τελικά τα σκληρυμένα, χτυπημένα πόδια των γιων της και τους φίλησε παρά τη σκόνη. Τότε δόθηκε ένα τελευταίο φιλί στο μέτωπο και κάτω από την απειλητική κραυγή του φύλακα, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την έξοδο. Μετά σταμάτησε. Το έργο οργανώθηκε με αμερικανικό ορθολογισμό: οι κατάδικοι εργάστηκαν σκληρά, έτσι ώστε το φορτίο να πηγαίνει σε διαφορετικές μυϊκές ομάδες. Τότε η δουλειά και το σώμα αναπτύσσονται, είναι πιο αναλογικά και οι κρατούμενοι κουράζονται λιγότερο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τους στριμώξεις πολύ περισσότερα.
  Τα χέρια του Μαράτ είναι ήδη καυλιάρηδες από κάλους και φορτώνει με σιγουριά το παπούτσι. Το σώμα είναι λεπτό, αλλά σφιχτό, και τα λεπτά χέρια είναι δυνατά. Όχι, ίσως αντέξουν σε σκληρή δουλειά για πολύ καιρό. Οπότε είναι πολύ νωρίς για να θάψουμε το αγόρι.
  Η συνοδός έσπρωξε πρόχειρα την Άννα και φώναξε:
  - Ο χρόνος σου τελείωσε! Ας φύγουμε από εδώ! Και έτσι ξεπέρασα το όριο!
  Τα πόδια της γυναίκας φαίνονται πολύ βαριά. Μπροστά είναι μια επίσκεψη στην αδελφή Μαρίνκα. Αυτή τη στιγμή είναι φθινοπωρινό βάσανο και πρέπει να προλάβουμε την ώρα. Είναι καλό που ο αδερφός και η αδερφή δεν είναι πολύ μακριά.
  Το αμερικανικό κεφάλαιο κυριαρχεί στην Ουκρανία, όπως άλλωστε και ξένοι αξιωματούχοι. Οι ίδιοι οι απλοί άνθρωποι ζουν σεμνά, αλλά και κάτι τους πέφτει. Σε κάθε περίπτωση, τα κουρέλια είναι φτηνά, και η Άννα με τα φτωχά καινούργια ρούχα της μοιάζει με μαύρο πρόβατο.
  Ωστόσο, νεαρά κορίτσια κατάδικα με τα ριγέ φορέματά τους μοιάζουν με κρατούμενες στα ναζιστικά στρατόπεδα. Φαίνονται από το βαγόνι του τρένου. Πολλά κορίτσια ρίχνονται στη φυλακή για απλή φοροδιαφυγή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εργαστούν. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλοί καταναγκαστικοί εργάτες στα χωράφια.
  Η Άννα ήταν τυχερή, τα κορίτσια μόλις είχαν ολοκληρώσει μια μεγάλη έκταση και πριν από τη νέα πατούσαν ξυπόλητες για άλλα δέκα βερστάκια. Έτσι μπορείτε να μιλήσετε με τη Μαρίνα. Προφανώς μια ξυπόλητη, αδύνατη κοπέλα, με ριγέ φόρεμα με νούμερο και επώνυμο στο στήθος, δεν φάνηκε επικίνδυνη για τη συνοδό και περπάτησε βάζοντας το πολυβόλο του στον ώμο του. Η Μαρίνκα, όπως και ο Μαράτ, έχει γίνει λίγο πιο ψηλή και πολύ πιο αδύνατη από την τελευταία συνάντηση. Ωστόσο, δεν υπήρχε πρόβλημα με το φαγητό στο ουκρανικό χωριό.
  Εδώ τρέφονται κατά κανόνα, προφανώς ανεπαρκείς, για τόσο εντατική και σκληρή δουλειά. Η Μαρίνα εξομολογήθηκε στην ερώτηση της μητέρας της:
  - Ναι, θέλω πολύ να φάω! Ακόμη και γαιοσκώληκες πιάνουμε, τους πλένουμε και τους καπνίζουμε με ιδιαίτερο τρόπο και μερικές φορές τους τρώμε ωμούς. Πεινασμένος!
  Η Άννα ρώτησε για την υγεία. Η Μαρίνα απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Στην αρχή πονούσαν πολύ οι μύες, ο ύπνος πονούσε ιδιαίτερα, αλλά τώρα έμπλεξα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο - δουλεύουμε στον καθαρό αέρα και στη γη. Θα είναι χειρότερα τον χειμώνα, τα μηχανήματα είναι πραγματικά σκληρά και κουραστικά.
  Η μαμά, θυμούμενη το κλωστήριο, πρόσθεσε:
  - Και σκονισμένο!
  Η Μαρίνκα ρώτησε για τον Μαράτ. Έμαθα ότι το αγόρι ήταν υγιές, και ακόμη και μετά από λίγους μήνες σκληρής δουλειάς, δυνάμωσε σωματικά και μετριάστηκε. Χαιρόταν. Ο μικρότερος αδερφός είναι ήδη επτά ετών και είναι επίσης δυνατός. Ο πατέρας μου είναι τώρα σε σκληρή δουλειά κάπου στη Σιβηρία και του στερήθηκε το δικαίωμα να αλληλογραφεί. Είναι γνωστό μόνο ότι είναι ακόμα ζωντανός, σε περίπτωση θανάτου θα υπήρχε ειδοποίηση.
  Η Μαρίνα είπε αναστενάζοντας:
  "Αν δεν ήταν ο πατέρας μου, ίσως να μην είχα μπει σε αυτή την επιχείρηση!" Το να περνάς όλη σου τη ζωή με μια ριγέ ρόμπα, ακόμα και να πηγαίνεις στην τουαλέτα στη σειρά και με τραγούδια είναι ένας εφιάλτης!
  Η Άννα προσπάθησε να χαμογελάσει, παρατηρώντας:
  - Εάν δεν υπάρχουν σχόλια, μετά από είκοσι χρόνια, σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να στείλετε αίτηση για πρόωρη αποφυλάκιση!
  Η Μαρίνα κούνησε το κεφάλι της.
  - Την πρώτη εικοσαετία, συνήθως δεν συγχωρούν, με εξαίρεση τα εξέχοντα προσόντα... Λοιπόν, αν αποκαλύψεις μια απόδραση ή μια συνωμοσία! - Η κοπέλα μείωσε απειλητικά τα ασπρισμένα από τον ήλιο φρύδια της στο χρώμα του υπερώριμο σταριού. -Μα δεν θα πάω ποτέ στην καταγγελία!
  Η Άννα κοίταξε την κόρη της. Θαρραλέα, όπως το πηγούνι του Μαράτ, τακτικά, κάπως μυτερά χαρακτηριστικά. Εν κατακλείδι, τα μαλλιά των κοριτσιών είναι ξυρισμένα φαλακρά, αλλά έχουν ήδη καταφέρει να μεγαλώσουν λίγο. Οι λευκές, χρυσαφένιες μπούκλες άρχισαν ακόμη και να καμπυλώνουν λίγο. Ένα αρκετά ψηλό κορίτσι, και παρά το λεπτό της, δεν φαίνεται καθόλου αποστεωμένο ή γωνιώδες.
  Η Άννα ρώτησε άθελά της την κόρη της:
  - Και ότι εσύ ... Δεν προσπάθησαν να σε βιάσουν;
  Το πρόσωπο της Μαρίνκα έτρεμε και απάντησε ήσυχα:
  - Όχι χωρίς αυτό, αλλά... Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να είναι θρησκευόμενοι και δεν το ενθαρρύνουν... Χωρίς την άδεια των ανώτερων αρχών. Μπορείς όμως επίσημα να εγγραφείς σε οίκο ανοχής και ένα έτος της θητείας θα πάει σε δύο!
  Η Άννα δεν ρώτησε. Ήξερε ότι η Μαρίνκα θα προσβλήθηκε μόνο από την προσφορά τέτοιων υπηρεσιών. Η καρδιά της γυναίκας έγινε ακόμα πιο σκληρή. Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Μην στεναχωριέσαι... Πάντα υπάρχουν πιθανότητες! Υπάρχουν περισσότερα, στη ζωή υπάρχει πολλή διασκέδαση.
  Και η αδυνατισμένη ομορφιά τραγούδησε, και τα κορίτσια σήκωσαν στο ρεφρέν.
  Τι απέγινε η τρυφερή νύφη
  Είμαι σε ταλαιπωρία με μαύρη ψυχή!
  Αναπολώντας το υπέροχο πρόσωπό της,
  Τι κρατάω όταν πάω στη μάχη!
  Ξυπόλητα κορίτσια τραγούδησαν για λογαριασμό του άντρα, ένα όμορφο ειδύλλιο, και φαινόταν αρκετά φυσικό και όμορφο.
  Θυμάμαι πώς το μονοπάτι περιπλανιόταν χωρίς βιασύνη,
  Μέσα από ειρηνικά χωριά, ερημιές!
  Έχεις έξυπνα ρούχα
  Εύκολο βήμα και δρόμος για τα μοναστήρια!
  
  Και το χρυσό γρασίδι ωριμάζει στο χωράφι,
  Το αεράκι διέλυσε όλη την ομίχλη!
  Η Ορθοδοξία θα είναι σε αιώνια δόξα,
  Το φως της ελπίδας στις προσευχές των χριστιανών!
  
  Γυμνά πόδια στους δρόμους
  Το κορίτσι και εγώ μετανοούμε για τις αμαρτίες!
  Υποκλιθείτε και πιστέψτε στον Άγιο Θεό
  Θα ζυγίσει τη ζωή σου στη ζυγαριά!
  Οι φρουροί αποτελούνταν κυρίως από ντόπιους αστυνομικούς και άκουγαν ευνοϊκά τα κορίτσια. Ωραίοι κρατούμενοι μπήκαν στη λωρίδα, όπου πέρασε μόνο αυτό, επισκιάζοντας μια καταιγίδα.
  Και όταν με ένα κρυφό μια φωνή από το θρόνο,
  Δεν είσαι άξιος να μπεις στον Παράδεισο Μου!
  Γιατί η αγιότητα του ουρανού
  Μη διαθέσιμο, μην ονειρευτείτε!
  
  Είσαι αμαρτωλός σε χαμηλά, βρώμικα προβλήματα,
  Κάποιος πρέπει να μείνει και να μείνει για αιώνες!
  Μόνο το θάρρος στις νίκες εκτιμάται,
  Σαν συγχώνευση ενός μόνο ρωσικού στρατού!
  
  Ο στρατιώτης μας δεν πάει σε ταβέρνες,
  Πίνοντας βότκα, αηδιάζει - κακός!
  Είναι ο πιο δυνατός πολεμιστής - η καταιγίδα του κόσμου!
  Όποιος ανέβηκε στη Ρωσία, θα τον σβήσουμε σε σκατά!
  
  Το κορίτσι μου κατηφορίζει το μονοπάτι
  Πίσω από τους ώμους ενός σκισμένου σεντούκι!
  Φροντίζει τις μπότες της
  Έδωσα τα πάντα στους κάδους του Θεού!
  Τα κορίτσια είχαν όλα κοινά - ήταν ρόμπες και ξυπόλυτα πόδια. Τα περισσότερα από αυτά είναι ήδη ψηλά και μεγάλα κορίτσια, αλλά υπάρχουν ακόμα πολύ μικρά κορίτσια με ξυρισμένα κεφάλια. Αφήνουν τα ίδια μικρά, γυμνά ίχνη. Η Άννα χύνει άθελά της ένα δάκρυ - οι άτυχοι αιχμάλωτοι του καθεστώτος των κατακτητών. Και για ποιον από αυτούς τους έστειλαν να δουλέψουν σκληρά για δεκατέσσερις ή δεκαέξι ώρες σε σκληρή εργασία;
  Και ήδη μυρίζει, μαύρη καύση,
  Μια ορδή σάρωσε τα χωριά!
  Ολόκληρη η χώρα διαλύθηκε
  Στις στάχτες και τα ερείπια της πόλης!
  
  Τότε ήταν που η κοπέλα αγανάκτησε,
  - Όχι, δεν είναι θέμα να κρυφτείς στο υπόγειο!
  Και στο μέτωπο με όλο το πάθος ρώτησε,
  Επειδή ο Ιησούς κάλεσε!
  
  Της έδωσαν ένα αεροπλάνο για να χτυπήσει τους Ναζί,
  Να πετάς, δοξάζοντας αυτόν τον Χριστό!
  Να είσαι ζεστός στον καθαρό ουρανό,
  Για να κλείσουμε τους ουρανούς στο Fritz!
  
  Ναι, πάλεψε με όλη της τη δύναμη,
  Και προσευχήθηκε μπροστά στην εικόνα του κακού!
  Δεν ήθελε να με κρατήσει αιχμάλωτο στον τάφο
  Εξολόθρευσε τα ερπετά, όχι τον αριθμό!
  Με αυτά τα λόγια, τα κορίτσια, ακόμα και τα περισσότερα, έψαξαν και επιτάχυναν τον ρυθμό τους. Η Άννα κωπηλατούσε επίσης ξυπόλητη στη ζεστή λάσπη. Και ήταν ευχαριστημένη. Είναι σαν να επιστρέφεις στα νιάτα σου. Μεγάλα βότσαλα των δρόμων γαργαλάνε το γυμνό πέλμα και η κούραση υποχωρεί από αυτό και δείχνει κέφι. Και παρόλο που η περαιτέρω συνέχεια του ειδύλλου είναι πολύ θλιβερή, η Άννα χαμογελά πλατιά.
  Αλλά στην τελευταία μάχη αποδείχτηκε άσχημα,
  Για κάποιο λόγο έσκασε το ρεζερβουάρ!
  ελέησον, προσεύχομαι, κλαίω στον Θεό,
  Κρίμα να φλέγονται τα κορίτσια!
  
  Ο Ιησούς μου απάντησε αυστηρά
  Υπέφερα για σένα, υπέφερα!
  Και τώρα πιστέψτε με - δεν υπάρχει φέρετρο,
  Ο Παντοδύναμος ανέστησε τους πεσόντες!
  
  Και τώρα η νύφη σου είναι στον παράδεισο
  Είναι καλό για αυτήν, σκούπισε ένα δάκρυ μόνος του!
  Πιστέψτε με, υπάρχει μέρος και για εσάς
  Θα κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα!
  
  Απλώς ξέρετε - υπηρετώντας τη Ρωσία,
  Αυτός είναι ο τρόπος για να ευχαριστήσουμε τον Θεό!
  Τι να είναι όλος ο πλανήτης ευτυχισμένος,
  Είναι απαραίτητο να υπηρετήσουμε την Πατρίδα με όλο το φρούριο!
  
  Το κύριο αμάρτημα είναι να απομακρύνεις την Πατρίδα,
  Μην πηγαίνετε σε επίπληξη - ξαπλώστε στους θάμνους!
  Προτιμήστε τον ρόλο του άθλιου μπουμπούν,
  Μη γνωρίζοντας την ομορφιά του Κυρίου!
  
  Πηγαίνετε λοιπόν να εκδικηθείτε τους Ναζί,
  Ο Ιησούς μίλησε τόσο δυσοίωνα!
  Ο καπνός θα εξαφανιστεί στον μυρωδάτο αέρα,
  Θα υπάρξει χρόνος για ειρήνη!
  
  ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥ HIMMLER ΚΑΙ ΤΟΥ FUHRER ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πήρε έναν πιο παρατεταμένο χαρακτήρα καθώς ο Φύρερ αποφάσισε αντί του προγράμματος πυραύλων της FAA να επενδύσει σε ένα λαϊκό μαχητικό. Το μηχάνημα είναι ελαφρύ, φθηνό και εύκολο στην κατασκευή. Και το XE-162 μπήκε στη σειρά το 1943. Την ίδια στιγμή, ο Χίτλερ άκουσε τον Ρόμελ και απέσυρε τα γερμανικά και ιταλικά στρατεύματα από την Αφρική. Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί διατήρησαν οκτώ μεραρχίες χαμένες στην πραγματική ιστορία και πολύ εξοπλισμό, συν μια σημαντική ιταλική δύναμη.
  Ως αποτέλεσμα, η Σικελία καλύφθηκε καλύτερα από στρατεύματα και η απόβαση των συμμάχων κατέληξε σε ήττα.
  Στο Kursk Bulge, ο Χίτλερ καθυστέρησε επίσης την υποχώρηση, σε αυτή την περίπτωση, λόγω της επιθυμίας να δοκιμάσει τόσο το Tiger-2 όσο και το Panther-2 στη μάχη. Τον Αύγουστο, τελικά, ο Στάλιν διέταξε μια επίθεση στις κατευθύνσεις Oryol και Kharkov.
  Οι Γερμανοί είχαν πιο αποτελεσματική τεχνική στην άμυνα, και έσκαψαν πολλά οχυρά.
  Όμως ο Κόκκινος Στρατός είχε την υπεροχή σε δυνάμεις. Ιδιαίτερα αισθητή στην κατεύθυνση Oryol. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε πολύ αργά. Στην κατεύθυνση του Kharkov, οι Γερμανοί μπόρεσαν ακόμη και να αποκρούσουν την επίθεση στο νότο, όπου διοικούσε ο Mainstein. Στο Oryol, οι μάχες κράτησαν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου, αλλά το Oryol εξακολουθούσε να καταλαμβάνεται. Και είχαν επιτυχία.
  Αλλά πολύ βαριές απώλειες, χτυπώντας πολλά από τα στρατεύματά τους. Μετά έγινε μια παύση. Τα σοβιετικά στρατεύματα αποζημίωσαν τη ζημιά. Οι Γερμανοί έσκαβαν... Η παραγωγή τανκς μεγάλωνε... Το Panther-2 δεν βγήκε στην παραγωγή. Ο Χίτλερ δεν άρεσε που το βάρος του τανκ αυξήθηκε σημαντικά. Και τότε το τανκ δεν εξελίχθηκε όπως ήθελε ο Φύρερ. Και ο κινητήρας είναι ακόμα πιο ισχυρός δεν είναι έτοιμος. Το Tiger-2 είναι ένα πολύ ισχυρό τανκ, αλλά το μεγάλο του βάρος είναι επίσης ένα μείον. Αλλά με τα τανκς, οι Γερμανοί δεν έχουν φτιάξει ακόμα ένα τέλειο μοντέλο. Το "Panther" είναι πραγματικά ένα μηχάνημα ανώτερο από το T-34-76, αρκετά σημαντικά. Αλλά η ΕΣΣΔ έχει στο δρόμο της ένα πιο ισχυρό και προηγμένο άρμα T-34-85, το οποίο είναι ήδη πολύ λιγότερο κατώτερο από τον Πάνθηρα σε μετωπική θωράκιση και όπλα διάτρησης θωράκισης.
  Οι Γερμανοί θέλουν να δημιουργήσουν κάτι πιο τέλειο. Το "Panther" το κύριο γερμανικό τανκ είναι μάλλον αδύναμη θωράκιση επί του σκάφους.
  Και υπάρχει μια αδυναμία από τα αντιαρματικά τουφέκια όταν πυροβολούν στα πλάγια.
  Οι Ναζί έχουν, αλλά ισχυρά αεροσκάφη και μαχητικά. Ειδικά τα πολύ δυνατά και φθηνά XE-162 είναι πολύ σκληρά και μπορούν να συντρίψουν τους εχθρούς στον ουρανό.
  Και οι σύμμαχοι άρχισαν να στριμώχνονται στον αέρα. Και φυσικά και ο Κόκκινος Στρατός.
  Το χειμώνα, ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα άρχισαν να προελαύνουν και να σπρώχνουν τους Ναζί στο κέντρο ...
  Οι μάχες εκτυλίχθηκαν στον ουρανό... Πολύ καλά το XE-162 πλησίασε τον Χάφμαν, ο οποίος σκόραρε με αυτοπεποίθηση και αύξησε την ορμή. Η απόδοσή του ήταν υψηλότερη από την πραγματική ιστορία.
  Αλλά τον χειμώνα, οι Γερμανοί ενδόθηκαν... Τον Δεκέμβριο, οι εχθροπραξίες ξανάρχισαν με ανανεωμένο σθένος. Το φθινόπωρο και το χειμώνα, γινόταν πιο δύσκολο για τα γερμανικά άρματα μάχης. Και η διάταξη του πλαισίου σε σχέδιο σκακιέρας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Το χιόνι και η λάσπη βουλωμένη ανάμεσα στα παγοδρόμια και η παγωνιά κατά τη διάρκεια της νύχτας παρεμπόδισαν την κίνηση. Τα σοβιετικά άρματα μάχης, ξεπερνώντας τον εχθρό σε κινητικότητα, έκαναν πότε πότε αιφνιδιαστικά χτυπήματα, ενεργώντας με βάση την αρχή της επιδρομής και της υποχώρησης.
  Το γερμανικό μέτωπο κατέρρευσε τον χειμώνα. Οι Ναζί έχασαν το Χάρκοβο, το Μπέλγκοροντ και το μεγαλύτερο μέρος του Ντονμπάς. Ωστόσο, η ήττα τους δεν ήταν τόσο συντριπτική όσο στην πραγματική ιστορία. Η πλήρης απουσία δεύτερου μετώπου, ο μεγάλος αριθμός των αρμάτων μάχης που χρησιμοποίησε ο Fritz, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων Tigers, η μεγάλη δύναμη της αεροπορίας, ιδιαίτερα το πολύ αποτελεσματικό επιθετικό αεροσκάφος Focke-Wulf, επηρέασε. Επιπλέον, στις μάχες συμμετείχαν και οι ιταλικές μονάδες, οι οποίες, αναμεμειγμένες με τις γερμανικές, πολέμησαν όχι και τόσο άσχημα.
  Η στρατιωτική τέχνη του Mainstein και του Rommel είχε επίσης αποτέλεσμα.
  Οι Ναζί εκδιώχθηκαν από το Ντονμπάς, αλλά κατάφεραν να αποκτήσουν έδαφος σε πρόσθετες γραμμές, διατηρώντας μέρος της αριστερής όχθης της Ουκρανίας. Τον Μάρτιο, τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας ρίξει πρόσθετες εφεδρείες στη μάχη, έφτασαν στον Δνείπερο σε ορισμένα μέρη, αλλά δεν κατάφεραν να εξαναγκάσουν τον ποταμό.
  Επιπλέον, η επίθεση του Μαρτίου κοντά στο Λένινγκραντ δεν ήταν επίσης επιτυχής. Οι Γερμανοί, βασιζόμενοι σε ισχυρές οχυρώσεις, ήταν ακόμη σε θέση να αντέχουν κάτω από την πόλη. Και τα σοβιετικά στρατεύματα, αντιμετωπίζοντας έλλειψη εφεδρειών: οι κύριες δυνάμεις διέσπασαν στο νότο, μόνο σφήνα σε απόσταση έως και τριάντα χιλιομέτρων στην περιοχή της επίθεσης του κορωνοϊού.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε ξανά και οι Ναζί απωθήθηκαν. Και ακόμη και η μαζική παραγωγή των "Πάνθηρων" και των "Τίγρων" δεν βοήθησε τους Ναζί. Και η ΕΣΣΔ εμφανίστηκε IS-2 και T-34-85. Είναι αλήθεια ότι ο Fritz ανέπτυξε επίσης το "Panther" -2 με έναν μικρό πύργο και το "Tiger" -2 με πιο προηγμένο σχήμα και όπλα.
  Αλλά το κύριο πράγμα με το οποίο οι Fritz συνέδεσαν την ελπίδα τους ήταν τα αεριωθούμενα αεροσκάφη και το ME-262. Μέχρι τον Ιούνιο του 1944, είχαν ήδη πάνω από χίλια από αυτά τα μαχητικά τζετ. Ο Χίμλερ ήλπιζε να επιτύχει την υπεροχή του αέρα και να χρησιμοποιήσει το θαυματουργό του όπλο.
  Ο Στάλιν κατάλαβε ότι έπρεπε να επιτεθεί. Το κύριο χτύπημα του σοβιετικού στρατού κρεμόταν στο κέντρο. Η επιχείρηση Bagration ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου 1944. Το Σμολένσκ βρισκόταν ακόμα υπό γερμανικό έλεγχο και οι αμυντικές γραμμές του Φριτς αναπτύχθηκαν με όρους μηχανικής. Ναι, και ο τακτικός αιφνιδιασμός δεν μπορούσε να επιτευχθεί. Ο εχθρός το περίμενε αυτό. Παρόλα αυτά, ο Φριτς δεν αντιστάθηκε. Η γραμμή άμυνάς τους, αν και όχι αμέσως, αλλά διασπάστηκε. Η δύναμη της προετοιμασίας του σοβιετικού πυροβολικού και ο ηρωισμός των σοβιετικών στρατιωτών είχαν επίσης αποτέλεσμα.
  Αλλά οι Γερμανοί δεν είναι τόσο απλοί. Έκαναν τη δεύτερη και κυρίως την τρίτη γραμμή άμυνας την πιο δυνατή. Ο Χίμλερ, σε αντίθεση με τον Χίτλερ, άκουγε τις συμβουλές των ειδικών και χρησιμοποίησε πιο ελαστικές γραμμές. Η αναλογία απωλειών παρέμεινε σημαντική υπέρ των Γερμανών και έκαναν εκτεταμένη χρήση των τεθωρακισμένων γροθιών τους. Σημειωτέον ότι το "Panther"-2 αποδείχθηκε ένα πολύ δυνατό άρμα μάχης, με εξαιρετική θωράκιση στο μέτωπο και ένα ισχυρό όπλο για διάτρηση θωράκισης. Στην άμυνα, αυτό το τανκ είναι αρκετά αποδεκτό.
  Το νέο γερμανικό αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο E-10, με πολύ χαμηλή σιλουέτα και χαμηλό βάρος, με εξαιρετικές επιδόσεις οδήγησης, έχει επίσης αποδειχθεί καλά. Το ME-262 έδειξε επίσης ικανότητα επιβίωσης, εξαιρετική ταχύτητα και ισχυρά όπλα. Το HE-162, καθώς και το βομβαρδιστικό Arado, φαινόταν επίσης αποτελεσματικό.
  Μέχρι τις 8 Αυγούστου, τα σοβιετικά στρατεύματα απελευθέρωσαν το Σμολένσκ, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα είχαν εξαντλήσει πλήρως τις επιθετικές τους δυνατότητες, χωρίς να ξεκινήσουν τη μάχη για τη Λευκορωσία. Η νίκη ήταν ακόμα πολύ μακριά. Όμως οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτα και σιγά σιγά υποχώρησαν.
  Ωστόσο, ο πόλεμος φθοράς εξάντλησε και τις δύο πλευρές. Όμως η ΕΣΣΔ συνέχισε να αναπληρώνει τη ζημιά. Όμως οι Γερμανοί βελτιώθηκαν σημαντικά στον αέρα. Τα νέα σοβιετικά Yak-3 και LA-7 θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν μόνο εν μέρει το κενό στην αεροπορία αεριωθουμένων.
  Οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας την ποιοτική υπεροχή τους στην αεροπορία, κυριάρχησαν ως επί το πλείστον στον αέρα. Και στην κατασκευή δεξαμενών, το άρμα της σειράς Ε άρχισε να παίζει μεγάλο ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, προς το παρόν αυτοκινούμενα πυροβόλα - το Ε-25 με πυροβόλο 88 χλστ., το Ε-50 με πυροβόλο 105 χλστ. και το Ε-10 με πυροβόλο των 75 χλστ. από τον Πάνθηρα.
  Μετά από ανάπαυση για μερικούς μήνες στις αρχές Νοεμβρίου 1944, τα σοβιετικά στρατεύματα επανέλαβαν την επίθεσή τους προς την κατεύθυνση του Λένινγκραντ. Αυτή τη φορά, η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών ήταν στην κορυφή και η χρήση των πιο πρόσφατων τζετ κατασκοπευτικών αεροπλάνων με πολύ ακριβή οπτική επηρέασε επίσης. Οι Γερμανοί κατάφεραν να ανοίξουν τη συγκέντρωση των σοβιετικών στρατευμάτων για να τραβήξουν τις δυνάμεις τους.
  Ωστόσο, σε συνθήκες χιονιού και παγετού, αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο για τους Ναζί να κρατήσουν το μέτωπό τους. Μετά από εξαιρετικά αιματηρές μάχες, τον Ιανουάριο του 1945 ο αποκλεισμός του Λένινγκραντ κατέρρευσε. Η πόλη αποδείχθηκε ότι καταρρίφθηκε από δεσμά... Και μια νέα μεγάλη επιτυχία των σοβιετικών στρατευμάτων.
  Είναι αλήθεια ότι στο κέντρο του Ιανουαρίου δεν ήταν δυνατό να αναπτυχθεί μια σημαντική ανακάλυψη. Πάρα πολλά σοβιετικά στρατεύματα συνειδητοποίησαν απώλειες. Ωστόσο, στις αρχές Φεβρουαρίου, οι Fritz απωθήθηκαν πίσω στον Δνείπερο και έχασαν εδάφη μετά από εδάφη.
  Ωστόσο, τον Μάρτιο, ο Mainstein, ο οποίος είχε ακόμα ερείσματα στην αριστερή όχθη της Ουκρανίας, εξαπέλυσε μια μεγάλη επίθεση. Οι Γερμανοί επιτέθηκαν τη νύχτα χρησιμοποιώντας πιο προηγμένες συσκευές νυχτερινής όρασης σε τανκς, καθώς και την τελευταία εξέλιξη του "Lion", ενός squat οχήματος με μακρύ, ισχυρό ρύγχος. Επιπλέον, τόσο το E-50 όσο και το Sturmtiger χρησιμοποιήθηκαν μαζικά - πολύ ισχυρά όπλα επανάστασης.
  Για πρώτη φορά από την αντεπίθεση του Mainstein τον Μάρτιο του 1943, οι Γερμανοί μπόρεσαν να επιτύχουν σημαντική επιτυχία, να καταλάβουν την Πολτάβα, το Πετραζαβόντσκ, την περιοχή Χερσώνα, αποκλείοντας την Κριμαία και ακόμη και να εισέλθουν στο Χάρκοβο. Η σοβιετική διοίκηση, αναδιατάσσοντας απελπισμένα εφεδρείες, μπόρεσε να σταματήσει την προέλαση των Fritz και ακόμη και να τους διώξει από το Kharkov τον Απρίλιο, αλλά οι πολύ βαριές απώλειες εμπόδισαν την επιτυχία να αναπτυχθεί. Και οι δύο πλευρές ήταν αρκετά εξαντλημένες τον Μάιο του 1945.
  Ο Χίμλερ πρόσφερε ειρήνη στον Στάλιν με μέτριους όρους: ο καθένας διατηρεί αυτό που κατάφερε να συλλάβει, ανταλλάσσουμε αιχμαλώτους για όλους. Δεν χρειάζεται να καταβληθεί αποζημίωση και οι εμπορικές σχέσεις αποκαθίστανται.
  Ο Στάλιν, ωστόσο, αρνήθηκε τέτοιους όρους. Και εξέφρασε την ετοιμότητά του να παραχωρήσει στους Γερμανούς εδαφικά όχι περισσότερο από τα σύνορα την 1η Σεπτεμβρίου 1939.
  Σε αυτή την περίπτωση, μόνο οι Γερμανοί θα έπρεπε να αποσυρθούν λίγο πολύ στη Δύση. Και έχοντας νιώσει τη γεύση των νικών, ο Χίτλερ αρνήθηκε αυτή την επιλογή. Επιπλέον, αντιδραστικές δυνάμεις ήρθαν στην εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες ώθησαν τους ριζοσπάστες φασίστες με κάθε δυνατό τρόπο στον πόλεμο σε νικηφόρο τέλος.
  Και τον Ιούνιο του 1945, οι εχθροπραξίες ξανάρχισαν με ανανεωμένο σθένος. Τα σοβιετικά στρατεύματα επιτέθηκαν στους Ναζί στην Ουκρανία. Ξεκίνησε μια μανιώδης ανταλλαγή χτυπημάτων. Ευτυχώς για τον Κόκκινο Στρατό, οι Γερμανοί δεν είχαν στρωτό τζετ στο δισκοπλάνο, και ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητό τους αποδείχθηκε ανεπαρκώς ανθεκτικό και αποτελεσματικό. Αν και τα χαρακτηριστικά πτήσης του ήταν εντυπωσιακά.
  Δεν ήταν πολύ επιτυχημένο οι Γερμανοί και το άρμα E-100. Υπερβολικά βαρύ με ξεπερασμένη διάταξη, αυτό το mastodon δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Αν και το όπλο, πρέπει να παραδεχτούμε, διακρίθηκε από τον γρήγορο ρυθμό βολής του. Αλλά το "Lev" -2 πρέπει να είναι ειλικρινά ανώτερο από όλα τα σοβιετικά μοντέλα αρμάτων μάχης, ακόμη και το IS-3. Αλλά τον πόλεμο δεν μπορεί να τον κερδίσει μόνο ο βασιλιάς των θηρίων.
  Οι μάχες στην Ουκρανία συνεχίστηκαν με διαφορετική επιτυχία, πολλές πόλεις άλλαξαν χέρια αρκετές φορές. Οι Γερμανοί υποχώρησαν για να αναπτύξουν μια επίθεση στο κέντρο, αλλά έπεσαν πάνω σε μια αντιαρματική άμυνα βαριά κορεσμένη από πυροβολικό και βαλτώθηκαν. Όλο το καλοκαίρι πέρασε σε κατάσταση δυναμικής ισορροπίας. Αλλά τον Σεπτέμβριο, τα σοβιετικά στρατεύματα επανέλαβαν την επίθεσή τους. Αν και στον αέρα κυριαρχούσε ακόμα η Luftwaffe.
  Οι μάχες μαίνονταν με αδυσώπητη επιμονή. Αλλά τον Οκτώβριο, η Ιαπωνία συνθηκολόγησε μετά από νέους ατομικούς βομβαρδισμούς.
  Έτσι, οι στρατιωτικοί των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας έλυσαν τα χέρια τους. Υιοθετήθηκε το δόγμα της μη εμπόλεμης συμμαχικής βοήθειας. Στρατεύματα, εθελοντές, εξοπλισμός και εξοπλισμός άρχισαν να παρέχονται στο Τρίτο Ράιχ. Ταυτόχρονα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Αργεντινή και στη συνέχεια κάποιες άλλες χώρες, ιδίως η Τουρκία και η Σουηδία, μπήκαν στον πόλεμο με την ΕΣΣΔ υπό την πίεση των Αμερικανών.
  Η κατάσταση θερμαινόταν...
  Ο τουρκικός στρατός, κορεσμένος από Σέρμαν και Πέρσινγκς, άρχισε να διαπερνά τα νότια σοβιετικά σύνορα. Κατάφεραν τον Νοέμβριο του 1945 να περικυκλώσουν το Ερεβάν και να καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος του Μπατούμι. Γερμανικές μονάδες εισέβαλαν ξανά στο Χάρκοβο, καταλαμβάνοντας αυτή την πολύπαθη πόλη. Κρεμάστηκαν πάνω από τη νότια πλευρά των σοβιετικών μονάδων. Η κατάσταση ήταν απειλητική.
  Ο Στάλιν απαίτησε να ισοπεδώσει την πρώτη γραμμή. Αλλά και ο επερχόμενος χειμώνας δεν έφερε αλλαγή, καθώς οι βομβαρδισμοί των σοβιετικών πόλεων εντάθηκαν σημαντικά. Η πίεση από τη Δύση αυξήθηκε.
  Κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 1946, ήταν δυνατό μόνο να ανακαταλάβουμε το Χάρκοβο και να σπρώξουμε τους Γερμανούς στο κέντρο, φτάνοντας ξανά στον Δνείπερο. Αλλά την άνοιξη, οι μάχες ξέσπασαν με μια εκδίκηση. Οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας αμερικανικά και βρετανικά άρματα μάχης, άρχισαν να προελαύνουν στο νότο.
  Και τα κορίτσια τσακώνονταν...
  Και πολέμησαν με πολύ θάρρος και τα αγόρια ήταν γεμάτα αγωνιστικό ενθουσιασμό και είχαν περιπέτειες.
  - Καλά τραγουδάς Ντίμκα! Ο Πέτκα το παρατήρησε και χτύπησε τον φίλο του στον ώμο.
  Αλλά τώρα χρειαζόμαστε... - Εδώ το υπόγειο αγόρι δίστασε και κοίταξε ερωτηματικά τον ουρανό. Έμοιαζε να έψαχνε για στοιχεία εκεί. Οι τρεις ήλιοι φάνηκαν να κλείνουν το μάτι στο παιδί μαζί.
  Το κορίτσι της Κομσομόλ Λάρισα έβαλε το δάχτυλό της στα χείλη της και είπε ήσυχα:
  - Μην κάνεις φασαρία. Είμαστε πολύ ορατοί. Θα πρέπει να πλησιάσετε στο πλησιέστερο κτήμα και να ανακατευτείτε με τους εργάτες.
  Η Dimka αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Υπέροχη ιδέα! Εδώ θα κανονίσουμε μια εξέγερση του Σπαρτάκ ή του Εμέλιαν Πουγκάτσεφ!
  Η Λάρισα παρατήρησε με λύπη:
  - Είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη... Αλλά μην χάνετε την ελπίδα σας παιδιά. Ας με ακολουθήσουμε...
  Τα παιδιά χτυπώντας δυναμικά τα γυμνά τους πέλματα κινήθηκαν στην άκρη του δρόμου. Το γρασίδι ήταν πολύ γαργαλητό, φαινομενικά απαλό, αλλά σύντομα τα πόδια των αγοριών και του κοριτσιού άρχισαν να φαγούρασαν σαν να είχαν περπατήσει πάνω σε τσουκνίδες. Και ήθελα πολύ να γελάσω. Σαν να σε μεταφέρουν στη φτέρνα με φτερά στρουθοκαμήλου.
  Περιττό να πούμε ότι είναι αστείο, αλλά μετά από περίπου δέκα λεπτά - είναι ήδη ανυπόφορο και ξυπόλητα πόδια, κοκκινισμένα από το γαργαλητό, τα πήγαν οι ίδιοι στην άσφαλτο. Είναι πολύ πιο εύκολο να πάτε εδώ, αν και από αδράνεια συνεχίζει να φαγούρα στις φτέρνες.
  Η Petya, μεταξύ άλλων, παρατήρησε:
  - Κάτι πάμε, πάμε... Και δεν αλλάζει τίποτα γύρω μας. Σαν να τριγυρνάμε σε κύκλο;
  Η Ντίμα συμφώνησε.
  - Ναι ... Κάτι τόσο μαγεμένο είναι ορατό εδώ ...
  Η Λάρισα ανοιγόκλεισε μπερδεμένη και παρατήρησε:
  "Διάολε... Είτε σας αρέσει είτε όχι, θα πρέπει να κατεβούμε από αυτό το σασί αν θέλουμε να δούμε κάτι.
  Η Πέτκα μουρμούρισε:
  - Ή προκαταβολή ... Που, όμως, είναι το ίδιο πράγμα!
  Τα αγόρια ξαναπάτησαν απρόθυμα στο γρασίδι. Ο Dimka θυμήθηκε πώς συνελήφθη πριν από μερικά χρόνια. Τότε οι Γερμανοί τον οδήγησαν, πολύ παιδί ακόμα, ξυπόλητο μέσα στο χιόνι. Ευτυχώς, τότε είχε το θάρρος να μην χωρίσει. Πιθανώς, ένα ξανθό παιδί με τα πόδια κόκκινα σαν τα πόδια της χήνας δεν φαινόταν επικίνδυνο για τον Φριτς. Τον μαστίγωσαν καλά και τον πέταξαν από τη φυλακή. Αν και εκείνη την εποχή ο Dimka θα είχε ήδη σκοτώσει Γερμανούς για λογαριασμό του.
  Το να περπατάς ξυπόλητος στο χιόνι δεν φαινόταν τόσο τρομακτικό για ένα σκληραγωγημένο αγόρι. Αν και, όταν τελικά τα πόδια του σκληρύνθηκαν και έπαψε να νιώθει τίποτα, φοβήθηκε σοβαρά: ξαφνικά θα παρέμενε ανάπηρος. Ωστόσο, οι άγιοι περπατούσαν ξυπόλητοι όλο το χρόνο, και δεν πέθαναν, και δεν τους έπεφταν τα δάχτυλα. Οπότε ίσως δεν αξίζει τον πανικό. Τα πόδια άρχισαν να πονάνε πραγματικά σε μια ζεστή καλύβα όταν ζεστάθηκαν. Τα βασανιστήρια, φυσικά, είναι βαριά και αγαπημένα στους Ναζί. Τους αρέσει ιδιαίτερα να οδηγούν γυναίκες και παιδιά στο χιόνι. Οι ενήλικες άνδρες βασανίζονται συνήθως διαφορετικά.
  Ο Ντίμκα, θυμούμενος πώς χαστούκισε στο χιόνι, και πίσω του τον έσπρωξε με μια ξιφολόγχη ένας φασίστας, χαμογέλασε. Το άντεξε, άρα θα αντέξει το γαργαλητό. Επιπλέον, αν και η Λάρισα είναι κορίτσι, περπατά με αυτοπεποίθηση, και κόβει ένα βήμα.
  Η Petka, για να αποσπάσει την προσοχή από τη σκληρή φαγούρα στα πέλματα, έκανε στο μέλος της Komsomol μια ενδιαφέρουσα ερώτηση:
  Τι πιστεύετε για τον μονοθεϊσμό;
  Η Λάρισα γέλασε και παρατήρησε πονηρά:
  - Μια καλή ερώτηση για κάποιον που είναι επίσης αρκετά μεγάλος για να ενταχθεί στην Komsomol ...
  Η Dimka, η οποία ενδιαφέρθηκε επίσης για αυτό το θέμα, παρατήρησε:
  "Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε σε έναν Παντοδύναμο Θεό. Και αν ναι, τότε ο μονοθεϊσμός είναι φάρσα!
  Η Λάρισα σημείωσε με σκεπτικισμό:
  - Άρα, αλήθεια, κανένας λόγος; Ο Θωμάς ο Αθηναίος έδωσε πέντε αποδείξεις για την ύπαρξη της ύπαρξης του Θεού.
  Ο Πέτκα ανασηκώθηκε και σήκωσε τα αυτιά του:
  - Τι στοιχεία; Άκουσα επίσης ότι είναι πέντε, αλλά δεν ξέρω τι βάζουν στον εαυτό τους;
  Η Λάρισα απάντησε με ένα χαμόγελο, ξύνοντας το γρασίδι με τα ανελέητα γαργαλώντας πέλματά της:
  - Πρώτον... Όλα έχουν μια βασική αιτία. Αν υπάρχει κοτόπουλο, τότε υπήρχε ένα αυγό από το οποίο εμφανίστηκε το κοτόπουλο, και αν υπήρχε αυγό, τότε ήταν το κοτόπουλο που το γέννησε. Πρέπει να υπάρχει μια παρόμοια βασική αιτία για το σύμπαν. Ο Θωμάς ο Αθηναίος πίστευε ότι μια τέτοια βασική αιτία είναι ο Ύψιστος Θεός!
  Ο Πέτκα έτριψε τη φτέρνα του με φαγούρα σε έναν ολισθηρό κορμό δέντρου, σαν να ήταν καλυμμένος με λέπια, και έκανε μια αφελή και ταυτόχρονα παιδικά σοφή ερώτηση:
  - Αν όλα χρειάζονται μια πρώτη αιτία, τότε ποια έγινε η πρώτη αιτία για τον Θεό;
  Η Λάρισα ανασήκωσε τους ώμους της και παρατήρησε:
  - Ναι, αυτός είναι ο πιο ευάλωτος στην κατασκευή του Θωμά Αθηνών. Απαιτεί να δεχτεί τον Θεό με πίστη ως πρώτη αιτία, αλλά ταυτόχρονα δεν εξηγεί γιατί η ύπαρξη των πρώτων αιτιών είναι απαραίτητη για το ίδιο το Σύμπαν, αλλά όχι απαραίτητη για τον Δημιουργό του.
  Η Ντίμκα, πηδώντας σαν μαϊμού, πρότεινε:
  - Είναι πιθανό ο Δημιουργός του σύμπαντος να έχει τον δικό του Δημιουργό, και αυτός ο Δημιουργός να έχει τον δικό του, και ούτω καθεξής άπειρα...
  Ο Πέτκα κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  - Όχι, αυτό είναι παράλογο... Ο δάσκαλος στο σχολείο είπε: η ύλη είναι αιώνια και συνεχώς μεταμορφώνεται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κόσμους στο σύμπαν. Και στην ερώτηση για το ποιος ξεκίνησε τον μηχανισμό μεταμόρφωσης, απαντά - φύση!
  Η Dimka εξέφρασε ξανά μια πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη:
  "Άρα η φύση είναι Θεός!" Δεδομένου ότι...
  Η Πέτκα με χαρά εισήγαγε μια παράλογη λέξη:
  - Πανθεϊσμός! Αυτό είναι όταν συνδέετε το Θείο και τη φύση;
  Η Λάρισα, πηδώντας νευρικά, ρώτησε το αγόρι:
  - Και πώς το φαντάζεσαι εσύ;
  Η Πέτκα ανασήκωσε τους ώμους του με σύγχυση και απάντησε:
  -Κάπως δεν έχω ιδέα!
  Ντίμα, είπε η φράση που διαβάζει στο βιβλίο ο Αλέξανδρος Δουμάς: "Τριάντα χρόνια μετά".
  - Ο Θεός είναι στην επιφάνεια όλων των πραγμάτων...
  Τα αγόρια ήταν σιωπηλά. Η συζήτηση έγινε πολύ μεγαλειώδης για τους σοβιετικούς εφήβους δεκατεσσάρων ετών. Μετά ανέβηκαν εκεί που οι ίδιοι δεν κατάλαβαν.
  Ναι, και το δάσος τελείωσε ... Τα χωράφια τεντώθηκαν. Το οξύ όραμα του Ντίμκα διέκρινε μια σειρά από χωρικούς που εργάζονταν σκληρά στο χωράφι. Το αγόρι επιβράδυνε. Βγήκαν στο μονοπάτι και η φαγούρα με τα βότανα υποχώρησε ελαφρά. Μπορείτε να πάτε για να μην γίνουν αντιληπτοί από το γήπεδο.
  Ο κοφτερός ανιχνευτής Λάρισα εξέτασε επίσης όχι μόνο τους εργάτες, αλλά και τρεις ιππότες με μπλε κοστούμια που κοιτούσαν τη δουλειά, καθώς και πολλά ζώα που έτρεχαν. Η Dimka παρατήρησε με έκπληξη:
  - Ναι, αυτά είναι τρικέφαλα σκυλιά!
  Η Πέτκα σφύριξε και σφύριξε:
  - Ένας σκύλος μπορεί να δαγκώσει, μόνο από τη ζωή ενός σκύλου ...
  Η Λάρισα έστρεψε τα μάτια της και άρχισε να κοιτάζει πιο προσεκτικά. Η ίδια γνώριζε πολύ λίγα για αυτόν τον κόσμο. Υπήρχε κάτι για να εκπλαγείτε. Πρώτον, δεν υπήρχαν ενήλικες μεταξύ των χωρικών. Δούλευαν μόνο παιδιά, αλλά και, που είναι περίεργο, όχι μικρότερα από δέκα χρονών και όχι πάνω από δεκατέσσερα. Ανθρώπινα, σχεδόν όλα ξανθά, τριχωτά ή ανοιχτό κόκκινο, ίσως μόνο μερικά σκούρα κεφάλια.
  Τόσο ωραία παιδιά, κακοντυμένα, ξυπόλητοι ανεξαιρέτως. Αρκετά παρόμοια με τον Μεσαίωνα. Μόνο που τώρα κρέμεται ένας σπασμένος προβολέας και κάτι παρόμοιο, σαν μισοαποσυναρμολογημένο τζετ αεροπλάνο, φαίνεται στο χωράφι. Υπάρχουν μόνο τρεις ιππότες της φρουράς και εκατοντάδες παιδιά χωρικών, αλλά όλοι υπακούουν. Τα παιδιά φαίνονται ευδιάθετα, υγιή, μαυρισμένα, δουλεύουν με ενθουσιασμό. Αυτό είναι διασκεδαστικό, τραγουδούν ακόμη και κάτι.
  Αυτό θυμίζει κάπως την ταραχή της μάχης από τα χωράφια, όταν οι μαθητές βοηθούν τους μεγαλύτερους.
  Τα εργαλεία της εργασίας είναι τα πιο πρωτόγονα: φτυάρια, τσουγκράνες, δρεπάνια. Χωρίς μηχανοποίηση. Οι κοπέλες ακόμη και αρματώθηκαν στο άροτρο και το σέρνουν μόνες τους, αντί για άλογα.
  Η Πέτκα παρατήρησε θυμωμένη:
  - Ουάου - εκμεταλλευτές!
  Η Ντίμκα, αναπολώντας ένα λογοτεχνικό έργο, παρατήρησε:
  - Θυμάστε πώς ήταν με τον Λέοντα ... Δηλαδή, με συγχωρείτε, ο Αλεξέι Τολστόι έκανε μια επανάσταση στον Άρη ...
  Η Πέτκα γέλασε και πρότεινε:
  - Είμαστε μόνο τρεις και τρεις ιππότες. Ας τους προσπεράσουμε κρυφά, ας τους πυροβολήσουμε και ας κάνουμε μια επαναστατική έκκληση!
  Η Λάρισα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Τα τρικέφαλα σκυλιά δεν μας αφήνουν να μας κρυφτούν, και οι πολεμιστές έχουν τόξα, και ίσως πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια. Εδώ είναι απαραίτητο να αποφασίσετε με το μυαλό.
  Η Ντίμκα κοίταξε τη Λάρισα και παρατήρησε:
  - Έχεις ξεπεράσει λίγο... Εδώ μπορούμε ακόμα να ανακατευτούμε με τα αγόρια και να μάθουμε τι είναι αυτό...
  Το κορίτσι με όμορφο πρόσωπο συμφώνησε:
  - Σωστά, πηγαίνετε σε αυτούς με αναγνώριση ... Προσωπικά δεν καταλαβαίνω πολλά εδώ!
  Για τους επαγγελματίες ανιχνευτές, το να κυκλοφορούν τρικέφαλα σκυλιά είναι ένα δύσκολο πρόβλημα, αλλά επιλύσιμο. Ωστόσο, τα αγόρια αποφάσισαν, για να μην προκαλέσουν περιττή φασαρία, να δράσουν κρυφά και φυσικά.
  Αλλά τότε η Petya παρατήρησε ξαφνικά:
  - Τι γίνεται με το γλωσσικό εμπόδιο; Θα μας δαγκώσουν ζωντανούς!
  Η Λάρισα παρηγόρησε την Πέτκα:
  -Μα μην ανησυχείς... Πώς θα καταλάβουμε τη γλώσσα τους, και θα νομίζουν ότι μιλάμε τη γλώσσα τους.
  Ο Ντίμα πρότεινε:
  - Και τότε ας τρέξουμε στους ιππότες και ας πούμε ότι μας έστειλαν από ένα γειτονικό χωριό για βοήθεια. Θα είναι πολύ πιο φυσικό έτσι.
  Η Λάρισα κούνησε το χέρι της απορριπτικά.
  - Προσπάθησε... Ελπίζω να τα καταφέρεις. Απλά μην παίζετε υπερβολικά!
  Τα αγόρια, χωρίς να το σκεφτούν δύο φορές, άρχισαν να τρέχουν. Το σχέδιο ήταν πολύ απλό.
  Τα παιδιά και η Λάρισα επέστρεψαν ξανά στην πραγματικότητα με μεγάλη λύπη. Καταλήξαμε πάλι στη φυλακή, και το πιο αποκρουστικό απ' όλα, οι Γερμανοί, βλέποντας ότι η τριάδα ήταν εμπνευσμένη, τους πήγαν για ανάκριση. Αυτή τη φορά βασάνισαν με μαγκάλι. Άλειψαν τα γυμνά πέλματα του κοριτσιού και του αγοριού με λάδι, και έβαλαν μια καυτή φλόγα σε απόσταση. Τέτοια βασανιστήρια μπορεί να διαρκέσουν δεκαπέντε ή είκοσι λεπτά και να είναι πολύ επώδυνα. Αλλά τα πόδια δεν ήταν ανάπηρα και για αρκετές ημέρες τα βασανιστήρια μπορούσαν να επαναληφθούν. Οι τρεις τους άντεξαν αυτή τη φλόγα που σχεδόν άγγιξε τα τακούνια, και μετά η Λάρισα άρχισε να τραγουδάει.
  Ήμουν μια κοπέλα στο ράφι,
  Η συνηθισμένη ξυπόλητη Komsomol...
  Άλλωστε, ο Στάλιν, ο Λένιν είναι μια οικογένεια,
  Και αισθάνομαι άβολα ανάμεσά τους!
  
  Βασάνισαν ένα κορίτσι σε αιχμαλωσία,
  Τα τακούνια ψήθηκαν με καυτή φωτιά...
  Αλλά δεν υπέκυψα, πιστέψτε τον εχθρό -
  Μόνο ο κομμουνισμός δόθηκε στο κορίτσι από τους αγίους ...
  
  Ας χτίσουμε έναν παράδεισο στο σύμπαν
  Αφήστε τη φωνή να ρέει πολύ ηχηρή ...
  Αγόρι μη λυπάσαι και μη βαριέσαι
  Ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν μέσα από τις λακκούβες!
  
  Πιστεύουμε στον αγώνα που θα κερδίσουμε τη Βέρμαχτ,
  Αν και ο φασισμός δεν φαίνεται να γνωρίζει το μέτρο...
  Μαζί του είναι ο Σαμ από την κόλαση, ένα κακό χερουβείμ,
  Και έτσι μια τεράστια απώλεια!
  
  Ο καπιταλισμός αποφάσισε να δώσει τον φασισμό,
  Τα όπλα, τα τανκς, το κεφάλαιο τους...
  Μας συνθλίβει ο ανελέητος διάβολος και κλέφτης,
  Στους προδότες υπόσχονται μέλι, μπανάνες!
  
  Αλλά τι πρέπει να κάνω αν είμαι σε αιχμαλωσία
  Οι χειροπέδες δέσμευσαν τα χέρια σφιχτά...
  Κρεμάμαι γυμνός στο ράφι για μια ώρα,
  Και τα βάρη στα γυμνά πόδια κρέμονταν...
  
  Αλλά το κορίτσι δεν υπέκυψε στους εχθρούς,
  Πώς οι κακοί φασίστες δεν βασάνισαν...
  Ας είναι ντροπή του Χίτλερ,
  Είμαστε πολεμιστές του πολέμου, όχι ειρηνιστές!
  
  Με οδηγούν σχεδόν γυμνό να με πυροβολήσουν,
  Και κάτω από τα πόδια ξυπόλυτων χιονοστιβάδων ...
  Ο Κύριος προφανώς δεν το ήθελε αυτό.
  Είμαι μπροστά στην ενημέρωση της πριγκίπισσας!
  
  Η θηλιά ενός κοριτσιού τυλιγμένη γύρω από το λαιμό της,
  Και το κορίτσι τραβήχτηκε σφιχτά...
  Ναι, η ποινή τρέχει ήδη για αμαρτίες,
  Και περιμένουν τους Ναζί, ξέρετε τις ριχτές σφαίρες!
  
  Μα τι είναι, έσκασε η αλογοουρά,
  Και ένα κορίτσι έπεσε από την αγχόνη ...
  Σπασμένο ερπετό φασίστα διάσημη ανάρτηση,
  Και κομματική επίθεση - μικροπράγματα!
  
  Με χτύπησαν πίσω, είμαι πάλι στις τάξεις,
  Πολεμώ τους φασίστες πολύ γενναία...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν
  Και δεν λυπάμαι τον ποταπό Αδόλφο!
  
  Ήδη στο Βερολίνο, ξέρετε τα τανκς μας
  Και η μισή Ευρώπη απελευθερώθηκε αμέσως...
  Ο Παράδεισος θα είναι σύντομα σε ολόκληρο τον πλανήτη,
  Μόνο ένα βήμα προς τον κομμουνισμό, όχι χιλιόμετρα!
  Οι Ναζί, αντιμέτωποι με τέτοιο θάρρος, σοκαρίστηκαν. Μερικές φορές ακόμη χτύπησαν τα κορίτσια και τα αγόρια στις πλάτες με καυτό σύρμα και τα έστειλαν πίσω στο καζεμά.
  Ο καιρός ήταν ζεστός και ήταν ευχάριστο στο κελί. Μόνο που τώρα τα γυμνά πέλματα στις φουσκάλες έκαιγαν πολύ, και η πλάτη, κομμένη από καυτό σύρμα, πονούσε.
  Η Λάρισα παρηγόρησε την Πέτκα και τον Ντίμα:
  - Βλέπετε, με κάθε νέο χρόνο, είναι πιο εύκολο και πιο εύκολο για εμάς να αντέξουμε αυτό το μαρτύριο. Τώρα θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο.
  Ο Ντίμα παρατήρησε:
  - Στο πιο ενδιαφέρον μέρος, το όνειρό μας διακόπηκε. Πόσο ενοχλητικό.
  Ο Πέτκα εξέφρασε τη σιγουριά του:
  Αυτή τη φορά όμως, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!
  Η Λάρισα έβαλε τα χέρια της στο λαιμό των αγοριών και άρχισε να παραξενεύει. Ήθελε επίσης πολύ να βρεθεί γρήγορα, σε έναν νέο κόσμο, από όπου θα μπορούσε να φέρει τη σωτηρία στην ΕΣΣΔ.
  Τα παιδιά έπεσαν σε ένα όνειρο, αλλά δεν είδαν καθόλου αυτό που ήθελαν να δουν.
  Δηλαδή, πώς τα κορίτσια βασανίζονται και οδηγούνται ξυπόλητα πρώτα στο χιόνι και μετά στα αναμμένα κάρβουνα.
  Ωστόσο, αυτό είναι ήδη μια έμμεση ιστορία ... Άλλο ένα κομμάτι ενός ονείρου με τον Χίτλερ άστραψε.
  Ο Χίτλερ όχι μόνο εξέφρασε την επιθυμία να παρατηρήσει την πτήση του πρώτου γερμανικού τετρακινητήριου βομβαρδιστή Ju-487 με ταχύτητα άνω των 1100 χιλιομέτρων την ώρα, αλλά να καθίσει προσωπικά στο τιμόνι του αεροσκάφους. Ο Kurt Tank, ο οποίος επιβλέπει την ανάπτυξη που πραγματοποιούν οι Γάλλοι, αντιτάχθηκε σθεναρά σε αυτό:
  - Η μηχανή, μετά από τιτάνιες εργασίες, μόλις ενσωματώθηκε σε μέταλλο. Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τη ζωή του Φύρερ.
  Υποστηριζόμενο τανκ από τον Στρατάρχη Kissilring:
  - Αυτή είναι σχεδόν η πρώτη πτήση που θα κάνουμε τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου 1947. Το αυτοκίνητο έχει ένα χαρακτηριστικό - μια σχετικά μικρή περιοχή πτερυγίων, η οποία μειώνει την αεροδυναμική αντίσταση και επιτρέπει στο στρατηγικό βομβαρδιστικό να επιταχύνει στα 1200 χιλιόμετρα την ώρα. Όμως το φορτίο στα φτερά αυξάνεται δραματικά και αυτό είναι ρίσκο!
  Ο ίδιος ο Χίτλερ δεν ήταν πολύ πρόθυμος να συνεχίσει την έξαρση, αλλά άφησε τους επόμενους να θυμηθούν το θάρρος του. Ο ίδιος ο Φύρερ, χορτοφάγος, ήλπιζε ότι απλώς θα τον αποτρέψουν. Οι Γερμανοί χρειάζονται απεγνωσμένα ένα νέο αυτοκίνητο, πολύ περισσότερο που οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να ηττηθούν στο πεδίο τέτοιων εξελίξεων.
  Το έργο του TA-600 Tank με οκτώ κινητήρες καθυστέρησε όσο ήταν. Η αρχικά προγραμματισμένη ταχύτητα των 860 χιλιομέτρων την ώρα δεν μπορούσε πλέον να ταιριάζει στον Φύρερ. Ως εκ τούτου, ήταν απαραίτητο να το επαναλάβουμε επίσης με την παράλληλη εγκατάσταση κινητήρων τζετ. Τώρα η ταχύτητα του μηχανήματος θα πρέπει να αυξηθεί στα 1220 χιλιόμετρα την ώρα, γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία να βομβαρδιστεί οποιοδήποτε σημείο στην ΕΣΣΔ σχεδόν ατιμώρητο, αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος για την ανοικοδόμηση του μηχανισμού.
  Προέκυψαν ορισμένα προβλήματα με τον οπλισμό της μηχανής. Οι ειδικοί εύλογα πίστευαν ότι 16 (!) αεροβόλα από τα οποία 13 - 30 mm ήταν ήδη πάρα πολλά.
  Ένα άλλο μηχάνημα, το οποίο είναι επίσης έτοιμο για απογείωση στις 7 Σεπτεμβρίου, ήταν το XE-377. Αυτό το βομβαρδιστικό θα πρέπει να αντικαταστήσει το προηγουμένως όχι πολύ επιτυχημένο XE-277.
  Η ίδια η ιδέα της δημιουργίας ενός βαριού βομβαρδιστικού κατάδυσης και τζετ ήταν πολύ περίπλοκη από άποψη σχεδιασμού. Αν και κερδοφόρο. Κατά την κατάδυση, η ακρίβεια του βομβαρδισμού είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι από ένα οριζόντιο επίπεδο και ένας μικρός αριθμός αεροσκαφών μπορεί να απενεργοποιήσει στρατηγικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
  Το XE-277 αποδείχθηκε ότι ήταν ένα βομβαρδιστικό μεγάλου υψόμετρου, ακόμα κι αν δεν ήταν ακόμη τζετ. Ανέβηκε 15 χιλιόμετρα και μπορούσε να βομβαρδίσει πόλεις ατιμώρητα.
  Αλλά ταυτόχρονα, το αυτοκίνητο διατήρησε την ικανότητα να καταδύεται, όπως το XE-177, χωρίς να ξεκολλάει από υπερφορτώσεις.
  Το τελευταίου σχεδιασμού XE-377, ήδη μια έκδοση τζετ του βομβαρδιστικού και πολύ τρομερό, ικανό να ισοπεδώσει πολλές πόλεις και χωριά και να καταστρέψει αποτελεσματικά βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
  Οι πολλά υποσχόμενες μηχανές ήταν ανώτερες από τις αντίστοιχες της Αμερικής και της Βρετανίας, γεγονός που έκανε τον Χίτλερ να αισθάνεται σαν μια γαλοπούλα που ταΐστηκε υπερβολικά με μπισκότα, με φόντο τα κοτόπουλα της υπαίθρου που μασούσαν κεχρί. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, εκτός από την εξέταση νέων μηχανών, ο Φύρερ ανησυχούσε για ένα πιο πιεστικό πρόβλημα; Πού να χτυπήσετε με αεροπορία και θωρακισμένη σκυτάλη; Αν και με μια δυνατή σκυτάλη, αλλά...
  Ο Νίμιτς δήλωσε με αυστηρό τόνο:
  - Οι στρατηγοί μας πιστεύουν ότι εκτός από το χτύπημα προς τη Μόσχα, μέρος των δυνάμεων θα πρέπει να κινηθεί νότια, αναπτύσσοντας επίσης επίθεση προς την κατεύθυνση της Άλμα-Άτα και του Κουϊμπίσεφ!
  Ο Χίτλερ, χωρίς πολύ ενθουσιασμό, απάντησε:
  - Το έχουμε ήδη συζητήσει περισσότερες από μία φορές! Καταλήξαμε στο συμπέρασμα, αν και δεν είναι σκόπιμο, αλλά θα χτυπήσουμε προς αποκλίνουσες κατευθύνσεις.
  Ο Νίμιτς έγνεψε καταφατικά και πρόσθεσε:
  - Επιπλέον, εκλογές για το ουκρανικό Ράντα θα πρέπει να διεξαχθούν σε όλες τις περιοχές. Συμπεριλαμβανομένου του Βοροσίλοβγκραντ και του Ντόνετσκ, όπου δημιουργήθηκαν αντάρτικες ζώνες. Δεν μπορούμε να έχουμε ένα μικρό κοινοβούλιο!
  Ο Mainstein, χωρίς να κοιτάξει ψηλά, κοίταξε με κιάλια - πώς το τετρακινητήριο Yu-487 κέρδιζε υψόμετρο εκεί και ταυτόχρονα παρατήρησε:
  - Η επίθεση θα πρέπει να ξεκινήσει το αργότερο στις 20 Ιουλίου... Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ πιεστικές για εμάς. Αν η αντίσταση των Ρώσων αργήσει, τότε ... Θα αρχίσει να βρέχει, και ακόμη περισσότερο, θα πέσει χιονοστιβάδα και θα πρέπει ήδη να φροντίσουμε για την επιβίωση μας.
  Ο Χίτλερ είπε με σιγουριά:
  - Η επίθεση θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου. Μέχρι αυτή τη στιγμή όλα θα είναι έτοιμα. Τα χτυπήματα θα δοθούν ταυτόχρονα σε πέντε μέρη. Από τρεις κατευθύνσεις, η επίθεση κατευθύνθηκε στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, σε δύο, προς την Κεντρική Ασία και τον Kuibyshev. Γενικά, καθορίζονται οι κατευθύνσεις. Η ΕΣΣΔ πρέπει να τεθεί εκτός δράσης πριν από την Πρωτοχρονιά. Αν όχι εντελώς, τουλάχιστον ως επί το πλείστον.
  Εδώ η εικόνα του άγριου ονείρου διακόπηκε και τα παιδιά συνήλθαν ξανά στο δρόμο τους.
  
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΜΑΧΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  Μια ομάδα κοριτσιών πραγματοποίησε μια αποστολή - υπερασπίζοντας το πιο ευάλωτο σημείο στη θέση των ρωσικών, τσαρικών στρατευμάτων κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.
  Η Νατάσα είπε μάλιστα:
  Μια χαμένη στιγμή στη μάχη γεννά τη σκλαβιά για αιώνες!
  Και τα κορίτσια επέλεξαν ένα πολύ επιθετικό και ισχυρό τανκ για τον εαυτό τους και ανέλαβαν τη Γερμανία του Κάιζερ.
  Τα κορίτσια στο τανκ συνέχισαν να καταστρέφουν τους Γερμανούς και πυροβόλησαν τους πεζούς. Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη πυροβόλησε από πολυβόλα και η Νατάσα από ένα κανόνι. Η Maksimka οδηγούσε ένα τανκ υψηλής ταχύτητας και η Anzhelika, ως η πιο υγιής και μεγαλύτερη γυναίκα, ενεργά, σαν κόμπρα που χόρευε στη μελωδία ενός φακίρη, εκτόξευσε οβίδες.
  Αλλά τώρα το τέταρτο συγκρότημα μπαταριών καταστράφηκε και μετά τελείωσε η προμήθεια οβίδων των τριάντα κιλών. Ωστόσο, περισσότερα από τα μισά από όλα τα γερμανικά όπλα που συγκεντρώθηκαν σε αυτήν την περιοχή έχουν ήδη καταστραφεί. Επίσης τελείωσαν τα πυρομαχικά. Σαράντα χιλιάδες Γερμανοί βρήκαν τον θάνατό τους, αλλά τα πυρομαχικά είχαν εξαντληθεί.
  Τώρα τα κορίτσια πρέπει να το γεμίσουν. Προσπαθήστε όμως να βρείτε το σωστό διαμέτρημα στον εικοστό πρώτο αιώνα. Το ίδιο με τα πυρομαχικά. Το τανκ σταμάτησε και οι πολεμιστές, μαζί με τον Μαξίμ, επιτέθηκαν στο πέμπτο συγκρότημα μπαταριών.
  Η Angelica χάρηκε ιδιαίτερα γι' αυτό, οπότε τώρα, αντί να φέρνει ταπεινωτικά κοχύλια, μπορεί να δείξει τον εαυτό της με όλη της την ομορφιά!
  Εδώ η Angelica χτύπησε ένα συντριπτικό χτύπημα με το γυμνό πόδι της στο σαγόνι ενός στρατιώτη του Kaiser Γερμανίας. Πέταξε από το χτύπημα και κατέρριψε άλλους πέντε Γερμανούς στρατιώτες.
  Η Νατάσκα κράτησε επίσης το πικάπ και η Άλις, αποκλίνοντας από τη βολή, χτύπησε τον Φριτς στη βουβωνική χώρα πολύ οδυνηρά. Ο Μαξίμ προτίμησε να νοκ άουτ τον Γερμανό με τη γροθιά του.
  Ένα κουαρτέτο πολεμιστών: τρία αιώνια κορίτσια και ένα αγόρι μπήκαν σαν βελόνα στις θέσεις των στρατευμάτων του Κάιζερ. Πήδηξαν με τα γυμνά τακούνια τους πάνω από το στηθαίο και σέλασαν τα γερμανικά πολυβόλα. Και τα δικά τους τζετ με σφαίρες χύθηκαν στο Φριτς.
  Μια μάζα από πτώματα γέμισαν το redoubt των γερμανικών στρατευμάτων Kaiser. Το κουαρτέτο, που είχε ορμήσει βιαστικά στο οχυρό σημείο, τώρα έτρεχε μέσα του σαν ένα κοπάδι άγριων τίγρεων. Οι Γερμανοί δεν περίμεναν ότι είστε όμορφα ημίγυμνα κορίτσια και αγόρια, έτσι θα πιεστούν. Και ότι οι σφαίρες που φτύνουν μπορούν να πετάξουν χωρίς αστοχία.
  Και οι πολεμιστές, μαζί με το αγόρι, κουβαλούσαν πολυβόλα, κορδέλες από πίσω τους, και πυροβόλησαν ανελέητα κατά του εχθρού.
  Ο Μαξίμ, αυτό το ανθεκτικό αιώνιο αγόρι, τραγούδησε:
  - Είμαι αιμοσταγής! Είμαι ανελέητος! Είμαι ένας Ρώσος ιππότης - Barmaleya!
  Η Angelica είναι μια γυναίκα βασιλιάς με πολύ ευχάριστο πρόσωπο, θαρραλέο πηγούνι και φλογερά μαλλιά που όταν χτυπήθηκαν από τους Γερμανούς τα έκαψαν με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Το κορίτσι-ιππότης πρόσθεσε σε ένα άσμα:
  - Και δεν χρειάζεται! Χωρίς σοκολάτα! Χωρίς μαρμελάδα! Νίκησε τον Φριτς με ένα χτύπημα! Νίκησε τον Φριτς με ένα χτύπημα!
  Και όταν τα μεγάλα, αλλά χωρίς χάρη, πόδια της χτύπησαν, τα κρανία των στρατιωτών του Κάιζερ έσπασαν συγκεκριμένα! Επιπλέον, τα κορίτσια και το αγόρι πέταξαν ατσάλινα αντικείμενα στους αντιπάλους τους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Έτσι, χτύπησαν τον Φριτς με ολόκληρα δεμάτια καμένα χαρτονομίσματα.
  Έτσι πήδηξαν στην μπαταρία, από την οποία οι Γερμανοί πυροβόλησαν κατά των ρωσικών στρατευμάτων. Και οι ριπές των πολυβόλων κούρεψαν όλους τους πυροβολητές αμέσως.
  Και οι πολεμιστές έβαλαν φωτιά στα κουτιά με τα πυρομαχικά με τα πόδια τους. Και άρχισαν να καταστρέφουν τις μπαταρίες.
  Σετ μάχης σκίστηκαν, σκορπίστηκαν με πυροτεχνήματα, σκοτώνοντας τους Γερμανούς κατά εκατοντάδες και χιλιάδες.
  Το ίδιο το κουαρτέτο παρέμεινε άτρωτο. Δεν μπορούσαν ούτε να τον χτυπήσουν ούτε να τους γαντζώσουν με ξιφολόγχες: δυνατή μαγεία! Και οι πολεμιστές περπατούσαν και περπατούσαν και κούρεψαν, σαν ένας καλλιεργητής περπάτησε μέσα στα αλσύλλια. Και οι πολεμιστές περιπλανήθηκαν όλοι, και περιπλανήθηκαν, και κάλπασαν, ξεπερνώντας όλα τα νέα όρια της καταστροφής.
  Οι τέσσερις τους μάλιστα τραγούδησαν σε μια φωνή.
  Είμαστε ιππότες - σπαθί και φωτιά,
  Ας τους ξεσκίσουμε όλους σαν ζώα!
  Θα εκδώσουμε ένα τιμολόγιο - έχει τελειώσει ένα πρόστιμο,
  Μην γίνετε ο παπαγάλος ιππότης μας!
  
  Θα γίνουμε ψύχραιμοι σαν αετοί
  Ας σκουπίσουμε διάφορα κακά πνεύματα ταυτόχρονα!
  Γνωρίστε τους καλούς γιους μας της Πατρίδας,
  Πετάμε κάτω την πρόκληση μας στην αιωνιότητα!
  
  Πόσο όμορφα μαίνεται ο πόλεμος
  Στο οποίο καίγονται οι λαοί...
  Ο Σατανάς ήρθε από τον κάτω κόσμο για εμάς,
  Πίσω του ράβδοι φασίστες φρικιά!
  
  Θα δώσουμε τα κορίτσια σκληρά στο πρόσωπο,
  Θα σπάσουμε τους Ναζί σαν κλαδί...
  Και τότε ο στρατιώτης μας θα γίνει κύριος,
  Αφήστε τα τριαντάφυλλα του Μαΐου να ανθίσουν υπέροχα!
  
  Επίτευξε, μπορούμε να γνωρίζουμε πολλά,
  Ανεβάστε τις δυνάμεις σας πάνω από τα αστέρια...
  Και έτσι ο μεγάλος πολεμιστής πολεμάει και τολμά,
  Θα φτιάξουμε απειλητικούς τάφους!
  
  Κοίτα, τότε θα υπάρχει ένας πολεμιστής,
  Όλα είναι καινούργια και σαν σφενδάμι...
  Και πιστεύω ότι το πρόβλημα θα μας περάσει στη μάχη,
  Γίνε ιππότης, έμπειρος μαχητής!
  
  Εδώ, με ένα δυνατό χτύπημα, κούρεψε ένα ολόκληρο σύνταγμα,
  Και μαζί του, δύο συντάγματα ήταν εμποτισμένα ...
  Και ο Φύρερ του δράκου, έτσι ώστε ο άσχημος είναι νεκρός,
  Και είμαστε ένδοξα μίλια στα αστέρια!
  
  Εδώ ο Κάιζερ άφησε ένα δάκρυ από φόβο,
  Προσεύχομαι για το έλεός σου!
  Έχουμε πολλές βίαιες δυνάμεις,
  Θα είμαστε φουλ ντυμένοι!
  
  Όταν μπαίνουμε σε αυτό το Βερολίνο με τρία χρώματα,
  Και ο Τσάρος Νικόλαος γίνεται Θεός,
  Ο λαός θα αποφασίσει το μονοπάτι στο άπειρο των δυνάμεων,
  Μην κρίνετε τον μονάρχη τόσο αυστηρά!
  
  Το πρόβλημα για την Πατρίδα δεν θα χαθεί τότε,
  Μεγαλείο θα είναι ο Ήλιος...
  Η κακιά ορδή του Κάιζερ θα διαλυθεί,
  Άφησε την καρδιά να χτυπά σε μαρασμό!
  
  Με μια όμορφη κοπέλα περνάμε τα περίφημα,
  Μέσα από τις ρωσικές μας εκτάσεις!
  Και θα είναι υπέροχο για εμάς με την οικογένεια μαζί,
  Πιστεύω ότι η ευτυχία θα έρθει σύντομα!
  Και οι πολεμιστές ολοκλήρωσαν την καταστροφή αυτού του οχυρού. Αλήθεια
  Αγγελική, αυτός ο πολεμιστής βουβάλου δέχθηκε μια μικρή πληγή σε ένα ισχυρό
  ώμος. Κάπου ακόμα τρύπησε ελαφρώς την προστασία. Λοιπόν, το Magomatrix δεν είναι πάντα τέλειο.
  Η Αλίκη της έκαψε λίγο και τα πόδια. Η όμορφη κοπέλα, αν και πονάει, δεν επηρεάζει καθόλου την ακρίβειά της.
  Και η μάχη συνεχίζεται. Πετώντας έξω άδειες κορδέλες, σαν εκσπλαχνισμένα βόα, τα κορίτσια φορτώθηκαν με αιχμαλωτισμένα πολυβόλα και κουτιά με πυρομαχικά. Η Angelica εντόπισε τον πόνο στον ώμο της και φόρτωσε τη δεξαμενή με προμήθειες μέχρι τη χωρητικότητά της. Μετά από αυτό, ο Maksimka πήδηξε μέσα και η ισχυρή μηχανή προχώρησε για να καταστρέψει τους Ναζί, ή μάλλον τους στρατιώτες του Κάιζερ.
  Το αιώνιο παιδί απλώς συνέτριψε αρκετές εκατοντάδες στρατιώτες με κάμπιες. Μετά από αυτό, μαζί, η Αλίκη και η Νατάσα άνοιξαν πυρ από αιχμαλωτισμένα πολυβόλα στο γερμανικό ιππικό και πεζικό. Η εξόντωση προχώρησε με τέτοιο ρυθμό που θα ζήλευε κάθε Ράμπο. Όμως η ομάδα τους οδήγησε στην έκτη οχυρωμένη περιοχή. Εκεί και κανόνισε μια νέα επίδειξη πυροτεχνημάτων. Και εκτός από πυροβολισμούς από πολυβόλα, τα κορίτσια εξακολουθούσαν να ρίχνουν με τα πόδια τους οβίδες που είχαν συλληφθεί από το Fritz.
  Σε κατάσταση καταπολέμησης της έκστασης, η Angelica άρχισε να ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της.
  Όποιος πιστεύει στην αθανασία ζει για πάντα, γιατί μόνο εκείνοι που πιστεύουν στον δικό τους θάνατο πεθαίνουν αληθινά!
  Μερικές φορές είναι καλό για τον κυνηγό να μην συναντήσει το παιχνίδι, γιατί η πανοπλία του είναι σαν χαρτί και οι αλυσίδες της παγίδας είναι σαν μια λεπτή κλωστή!
  Η υπομονή είναι το κλειδί της νίκης αν δεν συνδυάζεται με ταπεινοφροσύνη μπροστά στο κακό!
  Ο θάνατος, σαν πόρνη του λιμανιού, τριγυρίζει όλους, αλλά έρχεται μόνο σε όσους έχουν πιο κούφιο κεφάλι από το πορτοφόλι!
  Το μήκος της γενεαλογίας ενός ιππότη είναι ένα εξαιρετικό μέτρο του ύψους των παρορμήσεων και του μεγαλείου του πνεύματος!
  Ο εχθρός επίσης δεν έχει τελειώσει, όπως συχνά δεν θεραπεύεται η ασθένεια, μόνο εάν η τελευταία μπορεί να φύγει μόνη της χωρίς να θεραπευτεί, τότε δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθούν οι επιπλοκές από την ημιτελή απόρριψη!
  Η φυγή μπορεί να έχει νόημα, αλλά μια παράλογη φυγή δεν έχει σωτηρία!
  Ο δειλός πέθανε πριν δει την πρώτη σφαίρα, ο γενναίος θα είναι ο πρώτος στη ζωή, παρά τις σφαίρες!
  Ένας σωματικός τραυματισμός μπορεί να διορθωθεί με μια μικρή επιτυχία της ανθρώπινης επιστήμης, αλλά ο Υπέρτατος Λόγος είναι μερικές φορές ανίσχυρος πριν διορθώσει την ηθική δυσμορφία!
  Ο πόλεμος είναι το είδος της τρέλας για την οποία προετοιμάζονται οι ταλαντούχοι και σοφοί και που μόνο οι αληθινές ιδιοφυΐες μπορούν να αποφύγουν!
  Δεν υπάρχει πλήρης ανάπαυση ούτε στον τάφο, δεν υπάρχει πλήρης ανάπαυση ούτε σε ένα όνειρο, που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να κουραστείτε περαιτέρω!
  Στον κόσμο μας τίποτα δεν δίνεται για το τίποτα, ακόμα και προδομένο έστω και για μια σπασμένη δεκάρα!
  Ο διάβολος είναι βαμμένος αντιαισθητικός, αλλά το πιο τρομερό πράγμα στο ακάθαρτο είναι η ικανότητα να σερβίρεις δηλητήριο σε ένα όμορφο περιτύλιγμα!
  Ο πόλεμος μυρίζει καύση, αλλά μερικές φορές η άρνηση του πολέμου μυρίζει πολύ χειρότερα!
  Δεν υπάρχουν βαρετοί αγώνες στην πραγματικότητα, υπάρχει μόνο μια μέτρια κινηματογραφική μεταφορά μαχών σε σημείο γελοίου κολικού!
  Οικογενειακές καταιγίδες, σαν τον άνεμο στα πανιά, το καράβι τρέμει, αλλά ο Θεός να μην έχει απόλυτη ηρεμία!
  Ένας δειλός δεν παίζει χόκεϊ, αλλά χάνει, πετώντας έξω από τη ζωή με ένα ξωτικό!
  Αυτός που παλεύει καλά, μπορεί να κρατήσει τέλεια αυτό που κέρδισε, αν μπορεί να μειώσει την απληστία του σε ικανοποίηση!
  Δεν μπορείτε να χτίσετε την προσωπική επιτυχία πάνω στα κόκαλα, ακόμα κι αν τα οστά είναι λείψανα προγόνων που δοξάστηκαν από προηγούμενες πράξεις!
  Τα λείψανα των προγόνων δεν είναι μόνο οστά, η δόξα ενός άθλου δεν είναι απλώς ένας ήχος!
  Μια άσχημη νίκη είναι καλύτερη από μια όμορφη ήττα, γιατί ο νικητής μπορεί πάντα να εξωραΐσει την πραγματικότητα!
  Οι ανάπηροι δεν μπορούν να φάνε χορτάτοι, αλλά οι νεκροί δεν δαγκώνουν καθόλου!
  Η νίκη επί ενός ισχυρού εχθρού είναι τιμητική, η νίκη επί ενός σκληρού εχθρού είναι διπλά τιμητική!
  Οι Γερμανοί έδειξαν πραγματικά ότι ξέρουν να πεθαίνουν... Αλλά κάπως βλακωδώς! Και οι Ρώσοι πολεμιστές δεν πεθαίνουν καθόλου, αλλά νικούν με συνετό ηρωισμό. Και αν άρχισαν να κουρεύουν τον εχθρό, τότε με τεράστιο ενθουσιασμό. Και πραγματικά δεν μπορούν να σταματήσουν! Υπάρχει μια αδιάκοπη χιονοστιβάδα ζωντανών και μαγικών ναπάλμ. Τα αιχμαλωτισμένα πολυβόλα έχουν ήδη εκφορτιστεί και το κουαρτέτο φορτώνει νέες ζώνες που έχουν συλληφθεί από τον εχθρό.
  Κορίτσια, όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις: μπαρούτι, που δεν είναι δεσποινίς! Κινούνται σε ένα τόσο φλεγόμενο παγοδρόμιο που τα τακούνια τους καπνίζουν κυριολεκτικά.
  Αυτές είναι οι γυναίκες δασοφύλακες. Προχωρούν στο τελευταίο, έβδομο οχυρωμένο σημείο, έχοντας ήδη καταστρέψει περισσότερους από ογδόντα πέντε χιλιάδες ιππείς και πεζούς.
  Τα στρατεύματα του Κάιζερ κυριολεκτικά αιμορραγούν και εκπορεύονται. Το αήττητο κουαρτέτο τους τραβάει σε ένα χτύπημα πολύ άφθονα. Και το ίδιο το χτύπημα δεν είναι μικρότερο από τον Ερμή, ή ακόμα και από τον Άρη.
  Και οι πολεμιστές εξολοθρευτές γκρεμίζουν το επόμενο και το εξαιρετικό σαν ένα μπουκάλι βότκα από έναν αλκοολικό, σύμφωνα με μια μπαταρία. Δεν είναι τόσο αδύναμα που να βιώνουν αμφιβολίες ή τύψεις. Μόλις τεθεί ο στόχος για τη νίκη, τη νίκη, τότε θα κερδηθεί. Κι αν ο εχθρός δεν παραδοθεί, τόσο το χειρότερο για τον εχθρό!
  Η ίδια η Αγγελική συμμετείχε στα πυρά, αφού δέχθηκαν ξανά επίθεση από εφεδρεία ιππικού, λέγοντας:
  - Ο Γκέμπελς είπε ψέματα ότι οι Ρώσοι, προχωρώντας, πετούσαν πτώματα στις γερμανικές θέσεις. Και τώρα βλέπουμε ποιος είναι πραγματικά πτώμα και αποσυντίθεται.
  Η Αλίκη παρατήρησε με σεβασμό:
  - Κι όμως οι Γερμανοί είναι γενναίοι! Ανεβαίνουν στη μάχη σαν Ιάπωνες καμικάζι:
  Η Νατάσα γέλασε, παρατηρώντας:
  - Και η ήττα τους δεν περιμένει λιγότερο σκληρή από την Ιαπωνία!
  Η Maksimka θυμήθηκε κάτι:
  - Τώρα αρνήθηκα το τέταρτο αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ, πιστεύοντας ότι τα υπόλοιπα κορίτσια εξαπατήθηκαν άδικα ... Και τώρα οι γάτες ξύνουν την ψυχή μου!
  Η Αλίκη, χωρίς να σταματήσει να πυροβολεί από πολλά πολυβόλα ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας και τα χέρια και τα πόδια για να πυροβολήσει τους Γερμανούς, επιβεβαίωσε με έναν βαρύ αναστεναγμό:
  - Κι εγώ δεν νιώθω καθόλου άνετα... Τόσοι φόνοι από ακούσια υπαιτιότητά μας!
  Η Angelica άρχισε πάλι να ουρλιάζει σπαρακτικά και εκκωφαντικά:
  -Ο δόλος είναι ελικοειδής, αλλά η αλήθεια είναι ευθεία, η αλήθεια του πρώτου, κατά κανόνα, οδηγεί στο στόχο πιο γρήγορα αν είναι κολοκυθιά χωρίς στροφές και αλειμμένη με λάδι λίπους υποσχέσεις!
  Όμως η υπομονή και η δουλειά, σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι, γεννούν την επιτυχία, όμως, υπό την προϋπόθεση της μακροχρόνιας παραμονής και προσέγγισης με αγάπη!
  Η σοφία της Ασίας είναι καλή, η αγριότητα των Ασιατών είναι κακή!
  Ένα λιοντάρι μπορεί να πετάξει χίλια πρόβατα, αλλά ένα κριάρι λιονταριών είναι ικανό να κριαρίσει χίλια από τα αδέρφια του!
  Στον πόλεμο, γρήγορα ξεμαθαίνει κανείς να εκπλήσσεται, εκτός ίσως από το γεγονός ότι είναι ακόμα ζωντανός και δεν έχει ερημώσει!
  Το πιο τρομερό πράγμα στον πόλεμο είναι ο φόβος, τον οποίο δεν μπορείς να περιορίσεις στη συνηθισμένη διακριτικότητα!
  Για να γίνεις κουκλοπαίκτης του θεάτρου της ζωής, πρέπει να απαλλαγείς από την αδυναμία της μαριονέτας τουλάχιστον στη διανομή των ρόλων στην κουζίνα!
  Στον πόλεμο, η ειρήνη είναι μόνο ένα όνειρο, αλλά είναι ένα όνειρο γεμάτο θανάσιμους εφιάλτες!
  Το θάρρος είναι το αγκίστρι της επινοητικότητας που πιάνει τύχη στο πεδίο της μάχης!
  Η οξύτητα της γλώσσας δεν μπορεί να ακονιστεί από τις μυλόπετρες ενός θαμπού μυαλού!
  Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία πάνω στην εξαπάτηση, αλλά μπορείς να χτίσεις την ευτυχία πάνω στην εξαπάτηση!
  Μην τελειώνεις τον εχθρό, ότι το χωράφι δεν ξεχορταρίζεται με ζιζάνια, η σοδειά της νίκης θα χαλάσει τα ζιζάνια της δολιοφθοράς και της δολιοφθοράς!
  Ελικοειδή μονοπάτια οδηγούν κατευθείαν στον στόχο, μόνο αυτός που δεν έχει λοξό βλέμμα!
  Αν είσαι μουδιασμένος από μυαλά, τότε η καμπύλη της μοίρας οδηγεί κατευθείαν στην επίπεδη πλάκα του τάφου!
  Το να είσαι χασάπης σε έναν πόλεμο είναι μια μικρή τιμή, αλλά το να γίνεις μπριζόλα είναι γενικά πιο άτιμο!
  Τα μεγάλα ντουλάπια όχι μόνο πέφτουν δυνατά, αλλά ξεσκονίζουμε από κολοσσιαία νωθρότητα!
  Πολλοί σκελετοί στις ντουλάπες των συνωμοτών δίνονται σαν δυσωδία φθοράς που σκοτώνει τη δειλία!
  Οποιοσδήποτε ανόητος μπορεί να χτυπήσει επτά μύγες, αλλά μόνο με επτά ανοίγματα στο μέτωπό του μπορεί να βγάλει μια ψείρα προδοσίας!
  Στον πόλεμο, είναι σαν σε ένα λουτρό, και η ζέστη, ο ιδρώτας και τα κόκαλα πονάνε, αλλά σε αντίθεση με το χαμάμ, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο λιγότερη θέρμη παραμένει!
  Η αλήθεια είναι πάντα μπανάλ, αλλά ο πονηρός σίγουρα θα βρει τρόπο να τη διαστρεβλώσει με πρωτότυπο τρόπο!
  Ο αγώνας ενάντια στο κακό γεννά κατόρθωμα, το καλό χωρίς κατόρθωμα γεννά την ανία!
  Η διπλωματία πρέπει να είναι λεπτή, αλλά αυτή η λεπτότητα είναι η οξύτητα των σπαθιών που διασφαλίζουν τις αξιώσεις μας!
  Υπάρχει πιο θλιβερή ιστορία στον κόσμο από την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας; Αλλά αυτή είναι μια πολύ αμφιλεγόμενη συλλαβή, φίλοι, γιατί η οικογένειά τους έχει κρατήσει τα νιάτα τους!
  Το να ζαλίζεις δεν σημαίνει ακόμα νίκη, αλλά αν ο εχθρός εκπλαγεί πραγματικά, τότε θεωρήστε ότι έχει ήδη νικηθεί!
  Πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στην Angelica, αυτό που φώναξε ήταν αρκετά πνευματώδες και πιασάρικο και, στο σημείο. Ας το παραδεχτούμε, το κορίτσι είναι όντως ένα λαγωνικό των λαγωνικών.
  Μετά την ήττα του έβδομου οχυρού, τα κορίτσια τερματισμού ξεκίνησαν να κυνηγήσουν για αρκετές, μικρότερες μπαταρίες. Τώρα ειλικρινά χάρηκαν για την επιτυχία τους. Η αλήθεια έπιασε τον Maksimka και το αγόρι-στρατηγός είχε έντονο πόνο στο δεξί του χέρι.
  Η Αιώνια Νεολαία παρατήρησε:
  - Η σφαίρα δεν είναι ανόητος, αλλά φιλιά με ηλίθιο πόνο!
  Η Αγγελική φίλησε τον σύζυγό της απολαυστικά σε απάντηση και ούρλιαξε:
  - Γίνε το αγόρι σου ο πολεμιστής νούμερο ένα! Μετά τον Στάλιν!
  Η Νατάσα, χαμηλώνοντας σεμνά τα μάτια της, παρατήρησε:
  - Αλλά και πάλι, ας μην ξεχνάμε τον Κόμπα, με έσωσε! Κι εσύ, Αγγελική, είσαι πραγματικός βουβάλι.
  Η κοκκινομάλλης διάβολος σκούπισε και γρύλισε:
  - Και το χρώμα των μαλλιών σου δεν είναι φυσικό!
  Η σύζυγος του Στάλιν γέλασε και ούρλιαξε:
  - Το φυσικό δεν είναι εγκληματικό! Και πάντα με τραβούσε το έγκλημα! Δεν είναι περίεργο που ο άντρας μου είναι ο νούμερο ένα δολοφόνος!
  Η Αλίκη κοίταξε γύρω της και είπε ψιθυριστά:
  - Συμφωνώ με αυτό!
  Οι πολεμιστές πέταξαν ψηλά και άρχισαν να χτυπούν ξανά τις μπαταρίες και να κόβουν την ρεζέρβα του τμήματος, και η Angelica ούρλιαξε ξανά στα πνευμόνια της:
  -Η διαφορά της εξυπνάδας με την πονηριά είναι στη συχνότητα χρήσης, πάντα απατούν, συχνά προσπαθούν να είναι και έξυπνοι, αλλά λίγοι ζουν με το μυαλό!
  Η επιστήμη μπορεί να κάνει ό,τι μπορεί να επιθυμεί ένας άνθρωπος, αλλά όχι ό,τι μπορεί να επιθυμεί ένας άνθρωπος!
  Τις περισσότερες φορές χάνει το κεφάλι του, ο οποίος είναι πολύ τεμπέλης για να σκεφτεί!
  Ζεστό πατριωτικό άρωμα καρδιών θα δροσίσει τις φιλοδοξίες των επιτιθέμενων που υψώνουν το ξίφος στην Πατρίδα!
  Μπορείς να καρφώσεις με κεφαλή από χυτοσίδηρο, αλλά μόνο για να βάλεις θηλιά στο λαιμό σου!
  Αυτός που κάνει οικονομία με δωροδοκία χάνει τα περισσότερα.
  Ο λαός δεν είναι σταθερός στον θυμό του, αλλά πολύ πιο συνεπής στη λατρεία.
  Εξοικονομώντας καλό, καλό δεν θα κερδίσετε, ειδικά αν η λιτότητα μετατραπεί σε τσιγκουνιά!
  Ας πιούμε λοιπόν ότι τα προβλήματά μας είναι πάντα μέτρια, και τα αποκτήματα δεν ξέρουν το μέτρο!
  Οι ξεχασμένοι όντως φυτρώνουν πάνω στο αίμα, γιατί το αίμα δεν ξεχνιέται και τα σημάδια της ψυχής δεν επουλώνονται!
  Δεν πολεμούν αριθμητικά, μόνο χάνουν και κοιμούνται με τον αριθμό των πτωμάτων!
  Επτά ανόητοι πολεμούν το κακό, ο όγδοος έξυπνος παλεύει με το καλό!
  Ένα χτύπημα στον εχθρό πρέπει να δοθεί έγκαιρα, μόνο που η αντικατάσταση κάτω από την οδοντοστοιχία είναι πάντα εκτός χρόνου!
  Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση, μην περιμένετε να καταλήξετε σε αδράνεια!
  Άλλοι κόβουν χαρτονομίσματα, άλλοι κόβουν τα μαλλιά των ηλίθιων, αλλά οι περισσότεροι απατεώνες δεν τους νοιάζει τι είναι το μαλλί του χοίρου!
  Το τσεκούρι του δήμιου μπορεί να κόψει τα πιο ευεργετικά άρθρα του συντάγματος, εκτός κι αν τα έγραφε το φτερό του αετού και όχι από βρεγμένο κοτόπουλο!
  Το πουκάμισό σας είναι πιο κοντά στο σώμα σας και το σχοινί πιο κοντά στο λαιμό σας, ειδικά αν το έχει αποθηκεύσει κάποιος που δεν γεννήθηκε με πουκάμισο!
  Οι εγωιστικοί εθισμοί σάς επιτρέπουν να ξεριζώσετε το δέρμα των μπότων σας, με τα "παπούτσια του μπαστουνιού" με το δικό τους εμπορικό ενδιαφέρον!
  Είναι δύσκολο να εντοπίσεις το Ford, αλλά είναι εύκολο να πνιγείς στο νερό!
  Η τελευταία φράση άρεσε τόσο πολύ στον στρατηγό Maksimka που αναφώνησε:
  - Ονειρευόμουν τον καπνό των πυρκαγιών εδώ και αρκετές μέρες... Είμαι τόσο τεμπέλης, ακόμα και πολύ τεμπέλης για να πνιγώ!
  Το τανκ πέρασε πάνω από την μπαταρία. Μετά από αυτό, οι πολεμιστές στράφηκαν στην αυστριακή εφεδρεία ιππικού. Οι Αυστριακοί που χτυπήθηκαν από χτύπημα άρχισαν να σκορπίζονται. Περισσότερο από μια στάση, το ουγγρικό πεζικό έσπευσε να επιτεθεί στο ρωσικό τανκ.
  Τα κορίτσια άρχισαν να πυροβολούν απεγνωσμένα. Μια σφαίρα από ένα πήδημα τουφέκι χτύπησε τον δυνατό μηρό της Angelica και ο πολεμιστής άρχισε να φωνάζει ξανά. Επιπλέον, έριξε φτερωτούς αφορισμούς δεξιά και αριστερά:
  -Η γνώση δεν είναι απλώς το φως ενός φάρου που φωτίζει το δρόμο για τα επιτιθέμενα στρατεύματα, αλλά μια καυτή ακτίνα λέιζερ που καίει τις θέσεις του αντιπάλου!
  Οι νικητές δεν κρίνονται, νικητής είναι ο ίδιος ο δικαστής, ο οποίος μπορεί να ασκηθεί έφεση μόνο βάσει του νόμου της ανταπόδοσης και της εκδίκησης!
  Ο θάνατος είναι κακό πράγμα, αλλά περισσότερο στη διαδικασία παρά στις συνέπειες!
  Οποιαδήποτε καταστροφή είναι πρώτα απ 'όλα μια πολύχρωμη παράσταση, αλλά ο χρωματισμός είναι πάντα μια αιματηρή απόχρωση, και το soundtrack συνοδεύεται από μια κηδεία!
  Αν δεν είχαμε καταστροφές, τότε δεν θα υπήρχαν κατορθώματα, και χωρίς κατορθώματα, η ζωή είναι σαν τη σούπα χωρίς πιπέρι!
  Ο πόλεμος, όπως το πιπέρι, δακρύζει τα μάτια σου, αλλά κάνει τη ζωή όχι άβουλη!
  Μπορείς να ζητήσεις συγχώρεση για αυτόν που δέχτηκε τον θάνατο, αλλά δεν μπορείς να δικαιολογήσεις για να σκοτώσεις αυτόν που σπέρνει το θάνατο!
  Το να υποτιμάς τον εχθρό σημαίνει να υποτιμάς τη διάλεξη πριν από την εξέταση, μόνο μια αξιολόγηση - ένα ζευγάρι δύο πασσάλων σίγουρα θα διασταυρωθεί, σχηματίζοντας έναν ταφικό σταυρό!
  Όποιος αφήνει τα ροκανίδια να αφαιρεθούν από τον εαυτό του, έχει την ευφυΐα του κούτσουρου και του βελανιδιού!
  Κάθε συνάντηση στον πόλεμο είναι σαν ένα ραντεβού με ένα αγαπημένο πρόσωπο, είναι αδύνατο να ξεχάσεις, είναι αδύνατο να αργήσεις και πολύ άσχημα να αποφύγεις!
  Πονηριά και υπολογισμός: πώς ένας σύζυγος γεννά τη νίκη - η ειλικρίνεια είναι το τρίτο επιπλέον!
  Αν μαζευτούν σύννεφα πάνω από τον διοικητή, αυτό είναι καλύτερο από όταν αραιώνουν τα συντάγματα κάτω από τον διοικητή!
  Η ντροπή δεν είναι στην αίσθηση του φόβου, αλλά όταν αφήνεις τον εαυτό σου να τον υποτάξεις μέχρι να χάσεις την αίσθηση του καθήκοντός σου!
  Όταν είναι δυνατός, να δείχνεις αδύναμος, όταν είναι αδύναμος, να δείχνεις δυνατός! Αυτός ο κανόνας του δόλου είναι καλός για τον πόλεμο, αλλά ο ηγεμόνας δεν πρέπει να δείχνει αδυναμία, ακόμα κι αν ο θυμός είναι γεμάτος κόκαλα, και η δύναμη είναι σαν το ποντίκι!
  Μερικοί πεζοί των Μαγυάρων κατάφεραν να φτάσουν σε απόσταση ρίψης χειροβομβίδων. Πριν σκοτωθούν, πέταξαν δώρα, και ξανά αγκίστρωσαν τους μαχητές των τεσσάρων.
  Τραυματίστηκαν όλοι, και οι καλλονές έσφιξαν τα δόντια τους από μεγάλη ενόχληση, βρίζοντας σκληρά.
  Όμως η επίθεση αποκρούεται. Και μπορείτε να αναπτύξετε ξανά τη δεξαμενή. Και το ότι το καύσιμο έχει τελειώσει δεν είναι πρόβλημα. Το τρόπαιο αλκοόλ είναι αρκετά κατάλληλο για ανεφοδιασμό.
  Εξάλλου, είναι όπως σε εκείνο το αστείο - όλα θα πάνε αν δεν περάσουν!
  Μετά από αυτό, το εξαγριωμένο κουαρτέτο άρχισε να κινείται ξανά. Η Αλίκη, όμως, στον αποχωρισμό έδωσε μια καραμέλα σοκολάτας στην υπηρέτρια. Ήταν πολύ φοβισμένη και έκλαψε.
  Χαϊδεύοντας το άτυχο κορίτσι στο κεφάλι, η Αλίκη της υποσχέθηκε:
  - Οι ρωσικοί αγώνες θα σας προσφέρουν μια αξιοπρεπή ζωή και δεν θα είστε πεινασμένοι και ξυπόλητοι.
  Έτσι έγνεψε με ευγνωμοσύνη και υποσχέθηκε:
  - Θα προσευχηθώ για σένα!
  Αλλά μετά από αυτό το συγκινητικό επεισόδιο, οι πολεμιστές έσπευσαν και πάλι να καταστρέψουν τα γερμανικά και αυστριακά στρατεύματα.
  Το πρώτο προοδευτικό κλιμάκιο των 126 χιλιάδων στρατιωτών και των εκατοντάδων όπλων τους έχει ήδη καταστραφεί, αλλά θα πρέπει, όσο υπάρχει χρόνος, να νικήσει τους υπόλοιπους θρύλους του εχθρού.
  Η Νατάσα ένιωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν θα μείνουν για πάντα, και ως εκ τούτου έσπευσε με όλη της τη δύναμη, διαλύοντας τη δεξαμενή.
  Εδώ επιτέθηκαν στις εφεδρείες του εχθρού, ένα ολόκληρο γερμανικό σώμα πεζικού, που μεταφέρθηκε από το δυτικό μέτωπο προς τα ανατολικά. Οι Γερμανοί θέλουν να αποσύρουν την τσαρική Ρωσία από τον πόλεμο, αλλά θα υπολογίσουν λάθος σε αυτό, και ίσως έχουν ήδη υπολογίσει λάθος.
  Αλλά η προγραμματισμένη ήττα πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Και οι πολεμιστές έπεσαν πάνω στον εχθρό με σφοδρή δύναμη. Αλλά εδώ η Angelica κόπηκε πάλι με σκάγια στο στήθος και στο στομάχι.
  Σε αυτό, ο ισχυρός πολεμιστής άρχισε να φωνάζει.
  - Τις περισσότερες φορές μετατρέπεται σε σκελετό που δεν έχει τη ραχοκοκαλιά της εκπαίδευσης μάχης!
  Για να μην σας καταβροχθίσουν οι αντίπαλοι σκύλοι, πρέπει να φάτε ένα πιάτο στις στρατιωτικές υποθέσεις!
  Μη φοβάστε τα δεσμά ενός φασίστα, αν είστε σε θέση να δέσετε τις σκέψεις σας με μια σκούπα εξαγνισμού!
  Ο χορός διαφέρει από τον χορό στο ότι χορεύουν στη μελωδία κάποιου άλλου και στο χορό επιλέγεις τον δικό σου ρυθμό!
  Οι πράξεις είναι πάντα καλύτερες από τα λόγια, καθώς έχουν ισχυρότερη βάση από το τίναγμα του αέρα!
  Είναι καλό να είσαι ιππότης στον πόλεμο, χωρίς παζάρια για θάρρος, αλλά μόνο ο ιπποτισμός πρέπει να είναι ορθολογικός, σαν την πονηριά του μαγαζάτορα!
  Ο φόνος είναι το μόνο είδος αμαρτίας, η αξιολόγηση του οποίου εξαρτάται τόσο πολύ από τη μορφή: αηδία και ανδρεία με ένα μόνο αποτέλεσμα!
  Ο κίνδυνος είναι παντού, αλλά είναι δύσκολο όταν το μυαλό πετάει στο αστέρι!
  Η παράδοση είναι το τελευταίο πράγμα, σε αφήνει πάντα ακραίο!
  Μπορείτε ακόμα να κερδίσετε χωρίς ρίσκο, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από τους καρπούς της νίκης αν κρατήσετε αυτή τη μεγάλη γάτα, σαν τίγρη, από το μουστάκι!
  Μπορείς να χαθείς από τον διώκτη, μόνο χωρίς να χάσεις το κεφάλι σου παίρνοντας επιχορήγηση για τον επόμενο!
  Δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις, συμβαίνει να μην υπάρχει είσοδος σε πλεονεκτική θέση!
  Μπορείτε ακόμη και να ξεφύγετε από τη σκιά σας, να εξαπατήσετε τη συνείδησή σας, αλλά δεν μπορείτε να κρυφθείτε από αυτό που δεν έχετε κανέναν έλεγχο!
  Σπάνια έχει χρήματα, του οποίου το πνεύμα μεταφράζεται συχνά!
  Τα πάντα στον κόσμο μας δίνονται μέσω της μάχης, μόνο τα προβλήματα έρχονται χωρίς προβλήματα!
  Η μετάβαση από την αναχώρηση διακρίνεται από το σημείο άφιξης στο τελευταίο μέρος που πρέπει να πάει!
  Η κλειδαρότρυπα ως γυναίκα θέλει εξυπνάδα και τεχνικότητα!
  Η βλακεία δεν είναι πάντα προβλέψιμη, αλλά πάντα τιμωρείται!
  Μερικές φορές ένα έγκλημα ωφελεί την ανθρωπότητα και το να γίνει κατόρθωμα ανταμείβεται μόνο γι' αυτό, κατά κανόνα, μεταθανάτια!
  Ο Παντοδύναμος Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά ούτε αυτός δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άνθρωπο σε φιλοδοξία και πολύχρωμη φαντασία!
  Ένα άλλο πράγμα στο οποίο ο Θεός δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άνθρωπο είναι η λαχτάρα για άσκοπες κουβέντες, ο Παντοδύναμος προτιμά να δημιουργεί με μια λέξη και όχι να παίζει με τις λέξεις!
  Ο Παράδεισος είναι συνήθως αδιάφορος όταν ζητάει βοήθεια, αλλά αυτός είναι ένας κανόνας που επιβεβαιώνει μόνο τις εξαιρέσεις!
  Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να γίνουν θεοί, αλλά η σταύρωση δεν παίρνει την ουρά!
  Μια αιχμηρή λέξη είναι καλή, αλλά είναι ακόμα καλύτερα να έχεις κοφτερό μάτι για να παρατηρήσεις μια πέτρα που σου πέταξαν για μια κοφτερή έκφραση!
  Αλήτης είναι αυτός που αφήνει τον εαυτό του να τον υποδουλώνουν πονηροί άνθρωποι!
  Για να πετάξεις πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να πετάξεις μέσα, απλά κάνε ένα διάλειμμα από τη δουλειά!
  Όταν το καπέλο του μπόουλερ είναι άδειο, πετάει προς τα πάνω όχι με βίαιο άνεμο, αλλά με ένα ψυχρό χτύπημα!
  Η φιλοσοφία είναι ένα δίχτυ για τη σύλληψη επιπόλαιων απλών, αλλά μόνο τα κύτταρα σε αυτήν εξαρτώνται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών συνελίξεων!
  Συχνά ένας άνθρωπος, έχοντας γίνει θεός, έστω και λίγο σταυρώνει τους ανθρώπους στο έπακρο!
  Το σώμα έπρεπε να καταστραφεί σε μέρη, αναπληρώνοντας το κιτ μάχης του. Αλλά από την άλλη, οι πολεμιστές επέδειξαν μεγάλη στρατιωτική ικανότητα.
  Η Νατάσκα τραυματίστηκε επίσης, αλλά ο πολεμιστής χαμογέλασε μόνο:
  - Στρατιώτης χωρίς πληγή είναι σαν πλούσιος χωρίς τσέπη!
  Ο Maksimka, ο οποίος ήταν επίσης κολλημένος, συμφώνησε:
  - Από σωματική πληγή είναι οδυνηρά ανεκτή, αλλά όταν σακατεύεις ηθικά, είναι αδύνατο να αντέξεις!
  Τώρα το μεγαλύτερο μέρος του σώματος πήγε στον επόμενο κόσμο. Αλλά δύο μεραρχίες ιππικού βρίσκονται στην επίθεση.
  Σκοποβολή Αγγελική, βρυχάται ξανά.
  - Η μεγαλύτερη ευλογία του ανθρώπου, η προβλεψιμότητα του θελήματος του Θεού, είναι και η χειρότερη από τις κατάρες, άρα μας οδηγεί στον παράδεισο της ρουτίνας!
  Το χρήμα δεν μυρίζει, αλλά βρωμάει σε τέτοιο βαθμό που οι επιχειρηματίες βάζουν πάντα καινούργια κουστούμια!
  Εξοικονομώντας φίλους, μπορείτε να γεμίσετε μαμονά, αλλά το κενό της ψυχής θα κάνει το δικό σας κεφάλαιο εχθρό!
  Άνθρωπος χωρίς πατρίδα είναι σαν φρικιό χωρίς γάμο!
  Είναι δύσκολο να επιβιώσεις, αλλά είναι δυνατό, είναι αδύνατο να ζήσεις, αλλά είναι εύκολο!
  Μια δεκάρα σώζει ένα ρούβλι από έναν συνετό, μια δεκάρα μαζεύει μια δεκάρα από μια πρακτική, και μια άπληστη και μια δεκάρα οδηγεί σε μια θηλιά!
  Ένα δίκοπο μαχαίρι, αλλά γίνεται απαρχή στα χέρια ενός ανθρώπου που μετατρέπεται σε μαϊμού!
  Όταν είσαι το αφεντικό του εαυτού σου, μόνο τα αρχικά ένστικτα του εγωισμού μπορούν να σε υποτάξουν!
  Είναι δύσκολο να βρεις έναν λόγο να λάβεις, αλλά πόσο εύκολο είναι να βρεις έναν λόγο για να μην δώσεις!
  Ότι η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι κανόνες καθορίζονται από τους ισχυρότερους, και το ταμείο βραβείων είναι το πιο πονηρό!
  Η δύσκολη επιτυχία είναι καλύτερη από την εύκολη αποτυχία, αν και η τύχη πρέπει να αναζητηθεί και η ήττα είναι πάντα κάτω από τα πόδια σου!
  Γίνε θηρίο, αλλά όχι ζώο!
  Το να υποσχεθείς πολλά είναι τόσο εύκολο όσο το να μην μπορείς να αποκτήσεις τα πάντα!
  Ας πιούμε ότι μόνο εμείς συνωμοτούμε, και οι υπόλοιποι είναι μπλεγμένοι σε αυτά!
  Μετά από αυτό, η Αγγελική εξάντλησε την πηγή της ευγλωττίας και σώπασε, καρφώνοντας τους αντιπάλους στη σιωπή. Και όχι λιγότερο αποτελεσματικό για αυτό. Έτσι οι γάστρες θα έχουν σύντομα κέρατα και πόδια. Είναι αλήθεια ότι τα κορίτσια πληγώνονται όλο και περισσότερο, και το αιώνιο αγόρι Maxim υποφέρει επίσης.
  Προφανώς, η προστατευτική μαγική μήτρα που εκτρέπει θραύσματα και σφαίρες εξασθενεί. Και εξαιτίας αυτού, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για το στρατευμένο κουαρτέτο. Όμως το σώμα του Fritz Kaiser λιώνει σταδιακά. Οι καβαλάρηδες επιτίθενται.
  Η Αλίκη, έχοντας λάβει ένα θραύσμα στον μυώδη ώμο της, μουρμουρίζει:
  -Υπάρχουν πολλά δυσάρεστα πράγματα στον κόσμο... Και το πιο αποκρουστικό είναι αν με αυτή την ευκαιρία δεν μπορώ να γεννήσω έναν φτερωτό αφορισμό.
  Το αγόρι-στρατηγός, που έλαβε ένα θραύσμα στη φτέρνα, πρότεινε:
  - Υπάρχουν πολλά προβλήματα, οι εχθροί είναι ψηλότερα από την οροφή, αλλά το καπέλο του μπόουλερ με τις βλεφαρίδες εξακολουθεί να σπάει όταν ένας φίλος είναι κατώτερος και όχι ψηλόφτερός!
  Η Αλίκη χτύπησε το αγόρι στον ώμο και τον ευχαρίστησε ειλικρινά:
  - Ευχαριστώ! Τώρα ξέρω πώς να φτιάξω τη διάθεση!
  Η Αγγελική, η οποία ήταν ήδη κομμένη με θραύσματα ώστε να μην υπάρχει ζωντανός χώρος στο μεγάλο, μυώδες σώμα της, αναφώνησε:
  - Το πτώμα του εχθρού σου μυρίζει καλύτερα από όλα, και η γαλλική αρωματοποιία είναι περιττώματα!
  Η Νατάσκα, κουρεύοντας την τελευταία βαθμίδα πεζικού του εχθρού, αντιτάχθηκε:
  - Μα γιατί? Μπορείτε να μυρίσετε! - Και μετά, οδηγώντας πολυβόλα με τα πόδια της, πρόσθεσε ένα καρφί στους πεζούς. - Μα η αρωματοποιία της προσωπικής μου εφεύρεσης είναι πολύ καλύτερη!
  Η Maksimka, που έγινε πολύ άσχημα, συμφώνησε:
  - Μοναδικό! Θεϊκό άρωμα!
  Όταν η επίθεση του ιππικού στέρεψε, έπρεπε να νικήσουν την αεροπορική επίθεση. Τα αεροπλάνα, ωστόσο, καταρρίφθηκαν εύκολα από εκρήξεις πολυβόλων μεγάλου διαμετρήματος. Και πάλι όμως υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ της τετράδας. Αν και προσπάθησαν να μην αφήσουν το αεροσκάφος του Kaiser σε κοντινή απόσταση. Μα σαν να τους έλκονταν σφαίρες.
  Ο Μαξίμ, μετά από μερικές νέες πληγές, γκρίνιαξε και γρύλισε:
  - Το Τσερνομπόγκ σας μας βλάπτει ξεκάθαρα!
  Η κοκκινομάλλα διάβολος Αγγελική τρύπωσε δυνατά το αγόρι στην πληγωμένη πλευρά με το μελετημένο πόδι της και σφύριξε:
  - Μην συκοφαντείς τον μεγαλύτερο Υιό της Οικογένειας!
  Η Αλίκη δεν ήταν πολύ σίγουρη:
  - Στην πραγματικότητα, νόμιζα ότι ο μεγαλύτερος γιος του Rod είναι ο Belobog. Το πρώτο φως γεννήθηκε και σκιά!
  Η Angelica, κόβοντας πέντε αεροπλάνα σε μια έκρηξη, αντιτάχθηκε:
  - Στην αρχή υπήρχε σκοτάδι, και στο σκοτάδι έλαμψε μια ακτίνα από το φως του Belobog!
  Η Νατάσα, έχοντας κουρέψει τα τελευταία δώδεκα αεροπλάνα, συνόψισε:
  - Και κατά τη γνώμη μου, το Belobog και το Chernobog ως υποστάσεις της Παντοδύναμης Οικογένειας, μαζί με τη Lada Love, υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν για πάντα!
  - Αμήν! - Ο Μαξίμ τελείωσε τον τελευταίο Φριτς και έχασε τη δημιουργία του από πολλές πληγές.
  
  Τρελός εκτελεστής OLEG RYBACHENKO
  Και πάλι φαινόταν να αναβοσβήνει σε έναν εναλλακτικό κόσμο, μια τρελή νεολαία, και έγινε ένα έφηβο αγόρι, ακόμα φρέσκο, καθαρό πρόσωπο και κοντός στο ανάστημα, αλλά με φαρδιούς ώμους και στήθος... Ένα αγόρι περίπου δεκατεσσάρων, το πολύ κορυφή της εφηβείας, η εποχή της πρώτης αγάπης και των στεναγμών.
  Αλλά την ίδια στιγμή, μόνο ένας δουλοπάροικος στην τσαρική Ρωσία στις αρχές του εικοστού αιώνα, όπου η δουλοπαροικία δεν καταργήθηκε ποτέ ... Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό;
  Μια μικρή αλλαγή στην ιστορία - ο θρυλικός στρατηγός Skobelev: γεννήθηκε είκοσι χρόνια νωρίτερα, και ως αποτέλεσμα έπαιξε σημαντικό ρόλο στον Κριμαϊκό πόλεμο - αντικαθιστώντας τον μέτριο Menshikov και νικώντας τις δυνάμεις αποβίβασης των Τούρκων, Γάλλων, Βρετανών και Σαρδηνιών σε μέρη. Η Ρωσία νίκησε τον συνασπισμό, ο οποίος σύντομα κατέρρευσε. Και τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Καρς, το Ερζερούμ, το Τανγκόργκ. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία αναγκάστηκε να συνάψει μια δύσκολη ειρήνη, παραχωρώντας την Αρμενία και πολλά εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης λίμνης της Νίκαιας. Όμως, η αλήθεια των αξιώσεων στα Βαλκάνια ενόψει της θέσης της Αυστρίας και της Πρωσίας, ο Τσάρος Νικόλαος έπρεπε να απορριφθεί. Είναι επικίνδυνο να πολεμάς τους Γερμανούς, ειδικά αφού οι Βρετανοί και οι Γάλλοι σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαν να μπουν στον πόλεμο με ανανεωμένο σθένος.
  Ωστόσο, η Βουλγαρία έλαβε κάποια περιορισμένη αυτονομία και οι Χριστιανοί έλαβαν επίσημη ισότητα σε δικαιώματα μαζί με τους πολίτες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έλαβε λίγη γη και την Ιερουσαλήμ.
  Στη Γαλλία, ξέσπασε μια εξέγερση κατά του Ναπολέοντα Γ', αλλά μετά από αρκετές σκληρές μάχες, ο αυτοκράτορας κατάφερε ωστόσο να διατηρήσει την εξουσία, αλλά ως παραχώρηση, περιορίστηκε στο σύνταγμα.
  Για κάποιο χρονικό διάστημα, ο πόλεμος με τον Σαμίλ στον Καύκασο συνεχίστηκε, αλλά μετά τη συνθηκολόγηση του, η επέκταση της Ρωσίας στην Κεντρική Ασία συνεχίστηκε. Ταυτόχρονα, υπογράφηκε μια συνοριακή συνθήκη επωφελής για τη Ρωσία με μια εξασθενημένη Κίνα. Επιπλέον, ο Νικόλαος ο Πρώτος έλαβε ακόμη περισσότερη γη από ό,τι στην πραγματική ιστορία ο γιος του Αλέξανδρος ο Απελευθερωτής. Έτσι, η εξουσία των ρωσικών όπλων ήταν πλέον πολύ υψηλότερη.
  Έγινε πόλεμος με το Ιράν, ο οποίος έληξε με την κατάκτηση των βόρειων περιοχών του, μέχρι την πρωτεύουσα Τεχεράνη...
  Ο Νικόλαος ο Πρώτος δεν αυτοκτόνησεЈ έζησε δώδεκα χρόνια περισσότερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία - πέθανε το 1867. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο ρωσικός στρατός είχε αναμφισβήτητη εξουσία και ο Skobelev έγινε στρατάρχης και κάτοχος πολλών διαταγών.
  Ο Αλέξανδρος Β', αντίθετα, δεν ήταν τυχερός και σκοτώθηκε δέκα χρόνια νωρίτερα το 1871, κυριολεκτικά έλειπαν μόνο μερικές εβδομάδες πριν από την ανακοίνωση του μανιφέστου για την κατάργηση της δουλοπαροικίας. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος, ο γιος του και αντιδραστικός, φυσικά, δεν υπέγραψε το μανιφέστο.
  Μια προηγούμενη στέψη είχε θετική επίδραση στην υγεία του Αλέξανδρου Γ' - σταμάτησε να πίνει όταν έγινε βασιλιάς και έζησε περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Η Ρωσία διεξήγαγε έναν επιτυχημένο πόλεμο το 1877-1878 με τους Τούρκους και έγινε η τελική διαίρεση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων. Η Ρωσία πήρε την Κωνσταντινούπολη ή την Κωνσταντινούπολη, το Ιράκ και πρόσβαση στον Ινδικό Ωκεανό, η Γαλλία τη Συρία και την Παλαιστίνη και η Βρετανία την Αίγυπτο με το Σουδάν.
  Έτσι, η Οθωμανική Αυτοκρατορία εξαφανίστηκε από τον γεωγραφικό χάρτη. Σύντομα, ό,τι είχε απομείνει από το Ιράν εκκαθαρίστηκε και μετά από μακροχρόνιες διαμάχες και εταιρείες, η Σαουδική Αραβία επίσης διχάστηκε. Οι πολιτικοί της Βρετανίας έγιναν η επέκταση και η επέκταση της αποικιακής αυτοκρατορίας τους, ενώ η Ρωσία και η Γαλλία έπαιρναν το φόρο τους - υποτάσσοντας τον ισλαμικό κόσμο. Η Ιταλία κατάφερε να καταλάβει τη Λιβύη και οι Γάλλοι του Μαρόκου. Το νότιο τμήμα του Ιράν πήγε στη Βρετανία και το κέντρο στη Ρωσία.
  Σύντομα, το Αφγανιστάν διαιρέθηκε επίσης: οι βόρειες περιοχές που κατοικούσαν Ουζμπέκοι και Τατζίκοι πήγαν στους Ρώσους και οι νότιες περιοχές με Παστούν στους Βρετανούς.
  Εν ολίγοις, στο νότο η Ρωσία έφτασε στο όριο της επέκτασής της και μοίρασε τα πάντα μεταξύ Βρετανών και Γάλλων.
  Παραδόξως, αλλά η ήττα στον πόλεμο με τη Ρωσία ωφέλησε τη Γαλλία, έτσι το τσαρικό καθεστώς υποστήριξε τον Ναπολέοντα Γ' και δεν επέτρεψε στους Πρώσους να ξεκινήσουν πόλεμο και τελικά να ενώσουν τη Γερμανία.
  Αλλά ο ρόλος της Αυστριακής Αυτοκρατορίας μεγάλωσε ... Οι Αυστριακοί διατήρησαν το βόρειο τμήμα της Ιταλίας - μια αποδυναμωμένη Γαλλία δεν μπορούσε να πολεμήσει μαζί τους. Στη συνέχεια η Αυστρία προσάρτησε τα νότια εδάφη. Οι Πρώσοι προσπάθησαν να κουνήσουν το σκάφος, αλλά έχοντας ξεκινήσει λίγο, ο Ναπολέων ο Τρίτος υποστήριξε τους Αυστριακούς και νίκησε τα γερμανικά συντάγματα. Ο Νικόλαος Α' υποστήριξε επίσης σθεναρά την Αυστριακή Αυτοκρατορία.
  Μετά τη διαίρεση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι Αυστριακοί έλαβαν επίσης το κομμάτι τους - τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, καθώς και τη βόρεια Σερβία. Λαμβάνοντας υπόψη τη Βαυαρία και τα νότια γερμανικά εδάφη, η Αυστριακή Αυτοκρατορία έγινε το μεγαλύτερο κράτος στην Ευρώπη τόσο από άποψη εδάφους όσο και πληθυσμού. Αλλά ο αυτοκράτορας Φραντς Ιωσήφ είχε την αίσθηση να μην μαλώσει με τη Ρωσία, να συμμαχήσει μαζί της.
  Η ενοποίηση της Γερμανίας δεν έγινε - αλλά η Αυστριακή Αυτοκρατορία έγινε τεράστια και ισχυρή, μετατρέποντας την Πρωσία σε μικρότερο εταίρο της. Η Ιταλία παρέμεινε επίσης κατακερματισμένη. Είναι αλήθεια ότι ο "Πρόεδρος" Γκαριμπάλντι βασίλεψε στη Νάπολη, αλλά οι Αυστριακοί και οι Γάλλοι εμπόδισαν το δρόμο του προς τα Παπικά κράτη. Και σύντομα το Βασίλειο της Σαρδηνίας μοιράστηκε μεταξύ τους από την Αυστρία, τη Γαλλία και τη Βρετανία.
  Μετά το θάνατο του Ναπολέοντα Γ', ο Ναπολέων Δ' άρχισε να κυβερνά τον γιο του.
  Οι σχέσεις μεταξύ Αυστρίας και Γαλλίας άρχισαν να επιδεινώνονται ξανά, καθώς η αυτοκρατορία του Ναπολέοντα ήταν πολύ πιο επιτυχημένη από τους Γερμανούς στην επέκταση των αποικιών.
  Έγινε και πόλεμος με την Ιαπωνία. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο λαμπρός Skobelev είχε ήδη πεθάνει, αλλά οι μαθητές του - ειδικά ο Brusilov αποδείχτηκαν όχι λιγότερο ταλαντούχοι, και η ισορροπία δυνάμεων για την Ιαπωνία είναι πολύ χειρότερη από ό, τι στην πραγματική ιστορία - η Ρωσία είναι μεγαλύτερη σε έδαφος και ο στρατός είναι καλά εκπαιδευμένοι και επαγγελματίες. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι όλα εντάξει στον οπλισμό: ωστόσο, η δουλοπαροικία μειώνει την εισροή εργατικού δυναμικού από την ύπαιθρο. Αλλά και πάλι, τι είναι αρκετό.
  Και ο αριθμός των δουλοπάροικων σταδιακά μειώνεται. Αν και αυτό συμβαίνει σε κύκλους, μερικές φορές αυξάνεται λόγω βραβείων. Και ο Αλέξανδρος ο Τρίτος λατρεύει να ευνοεί. Μετά την ήττα της Ιαπωνίας σχηματίστηκε και η Ζελτορόσια.
  Μέχρι τον Μάρτιο του 1911, ο Αλέξανδρος ο Τρίτος είχε πεθάνει τον Δεκέμβριο του 1909 - ο Νικόλαος Β' διαδέχθηκε τον θρόνο και κυβερνούσε για δεύτερο χρόνο, η στέψη έγινε πρόσφατα.
  Ο Νικολάι έχει ήδη έναν κληρονόμο - και έναν υγιή, έτσι ο πατέρας Αλέξανδρος απέρριψε τη μοιραία Γερμανίδα και βρήκε μια καλύτερη νύφη. Αλλά ο γιος που γέννησε το 1904 έχει επίσης το όνομα Αλεξέι.
  Η Ρωσία είναι μια μεγάλη αυτοκρατορία, ακόμη πιο εκτεταμένη από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και από την εποχή των ταραχών πρακτικά δεν έχει χάσει το έδαφός της σε πολέμους και δεν έχει χάσει σοβαρά ούτε έναν πόλεμο, εκτός από μεμονωμένες μάχες και εταιρείες.
  Αλλά το δεκατετράχρονο ξανθό μαλλί με λευκούς ανεμοστρόβιλους δουλοπάροικο δεν ενδιαφέρεται πολύ για το αυτοκρατορικό μεγαλείο. Όταν έχει ακόμα χιόνι, και σέρνεις βαριά κούτσουρα ξυπόλητος, και στην πραγματικότητα είσαι σκλάβος: τον οποίο ο ιδιοκτήτης μπορεί να χτυπήσει, να ταπεινώσει, να πουλήσει, καλά ... σύμφωνα με το νόμο δεν έχει δικαίωμα να σκοτώσει, αλλά στην πραγματικότητα εξακολουθούν να μαστιγώνουν μέχρι θανάτου, τότε τίποτα δεν θα συμβεί στον κύριο!
  Αλλά από την άλλη πλευρά, εδώ είναι νιότη: δεν κάνει σχεδόν κρύο για γυμνά, τραχιά πέλματα να χτυπούν στο χιόνι, και νιώθεις πολύ πιο χαρούμενος και φρέσκος από ό,τι όταν απείχες από το να είσαι ένας παλιός λαμπρός συγγραφέας. Ωστόσο, τη στιγμή που μετατράπηκε σε ένα αθάνατο αγόρι, ο Oleg Rybachenko δεν ήταν ακόμη πενήντα ετών, οπότε το να θεωρείτε τον εαυτό σας ξεφτιλισμένο πέρα από κάθε μέτρο είναι ήδη μια κολοσσιαία προτομή.
  Αλλά πραγματικά, η κούραση από τη σκληρή δουλειά δεν φαίνεται επώδυνη, αλλά ευχάριστη, και μπορείτε ακόμα να αρχίσετε να χορεύετε αφού πέσει το σκοτάδι και ...
  Τότε ακριβώς εμφανίστηκε η κυρία και της έγνεψε με το χέρι της καλώντας. Όχι, δεν είναι μεγάλη, δεν είναι καν σαράντα, αλλά φαίνεται αρκετά καλή, ίσως να την πει κανείς όμορφη. Για ένα επαρχιακό αγόρι, φαίνεται σχεδόν σαν ηλικιωμένη γυναίκα. Και έτσι δεν φαντάστηκε ο Oleg Rybachenko την πρώτη του αγάπη.
  Τα όνειρα ήταν διαφορετικά. Ένα νεαρό, επαρχιακό κορίτσι με μακριές ξανθές πλεξούδες και ένα στεφάνι στο κεφάλι. Εδώ είναι ξυπόλητη με τη μυρωδιά των ανοιξιάτικων βοτάνων να τον αγκαλιάζουν, και φιλιούνται στα χείλη. Πιο συγκεκριμένα, φιλάει υπέροχα...
  Και εδώ η ίδια η κυρία δείχνει μια επιθετική πρωτοβουλία, που δεν προκαλεί την παραμικρή επιθυμία, αλλά δημιουργεί μόνο φόβο. Όμως τα τραχιά χάδια και ένα περιποιημένο χέρι με παντελόνι, ξυπνούν την αρρενωπή φύση ενός εύκολα διεγερμένου εφήβου και τον κάνουν να απαντήσει. Είναι επίσης αγενές και ζωώδες, κάτι που, παρεμπιπτόντως, αρέσει πολύ στην καλλίγραμμη κυρία.
  Τότε νιώθεις άσχημα και εξαιρετικά αηδιαστικά. Είναι σαν να είσαι μια πόρνη: χωρίς αγάπη, χωρίς στοργή, χωρίς σεβασμό.
  Αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε - διαφορετικά θα σας μαστιγώσουν και συχνά μέχρι θανάτου!
  Η κυρία δεν διακρίθηκε από ευγνωμοσύνη: δεν έδωσε τίποτα, δεν επιβράβευσε με κανέναν τρόπο και δεν την απελευθέρωσε καν από τη συνηθισμένη δουλειά. Για αυτήν, είναι απλώς ένα ζώο ή σκλάβος για ανέσεις κρεβατιού.
  Ο ίδιος ο Oleg Rybachenko δεν διακρίθηκε από θρησκευτικότητα, αλλά παρόλα αυτά, αφού έκανε έρωτα μαζί της, βαφτίστηκε και έφτυσε. χάλια...
  Αλλά αυτή τη φορά, η ταπεινωτική σύζευξη των ζώων διακόπηκε από την εμφάνιση μιας φλογερής κόκκινης Βικτώριας, η οποία κινούσε την κυρία με την κνήμη της στο σαγόνι και στη συνέχεια έκοψε τη δυσάρεστη έχιδνα στη μέση με ένα χτύπημα.
  Έπειτα στράφηκε στο ήδη πρώην αγόρι Ζούκοφ και με μια απρόσεκτη κίνηση απελευθερώθηκε από το μπικίνι, εμφανιζόμενη εντελώς γυμνή, σηκώνοντας το χιόνι που είχε προκύψει από κάπου στο ζεστό κτήμα με τα γυμνά της πόδια, με το χαριτωμένο πόδι της να κατευθύνεται προς εκείνος, ψιθυρίζοντας αμήχανα:
  - Σε θέλω και σε αγαπώ!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγειρε προς το μέρος της και ... Η θάλασσα, ζεστή σαν φρέσκο γάλα, έπεσε κάτω. Τώρα κολυμπά μόνος του, και γύρω του υπάρχουν μόνο μωβ κύματα και ο νυχτερινός ουρανός. Και νιώθεις τόσο καλά που σε παίρνει ακόμα και ο ύπνος ...στο όνειρο!
  Το αγόρι εξολοθρευτής ένιωθε σαν πραγματικός ανήλικος φαλλοκρατικός, σούπερ κλάση.
  Αλλά τι ... Το αγόρι θα πάρει μέρος στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Μετά την ήττα των Καισαριτών στην Ανατολική Πρωσία, οι Ρώσοι πολιόρκησαν το Κένιγκσμπεργκ. Στο νότο, οι μάχες αναπτύχθηκαν ακόμη πιο επιτυχημένα. Οι Lvov και Przemysl κινήθηκαν. Και επίσης η Κρακοβία με δυνατό χτύπημα από την Πολωνία.
  Οι Γερμανοί μπήκαν μέσα. Το ρωσικό τανκ "Luna"-2 αποδείχθηκε αποτελεσματικό στην επίθεση. Η Γερμανία ηττήθηκε επίσης κοντά στο Παρίσι. Και απορρίφθηκε.
  Ο Κάιζερ ήταν απελπισμένος. Τα ρωσικά στρατεύματα κινούνταν προς την κατεύθυνση του Όντερ και ήδη πλησίαζαν τη Βουδαπέστη. Και συνέτριψε τον εχθρό. Οι αυστριακές μονάδες παραδόθηκαν σε συντάγματα, και πολύ συχνά στο ρυθμό των τυμπάνων.
  Έγινε σαφές ότι το μέτωπο δεν μπορούσε να κρατηθεί. Και τότε η Ιταλία άνοιξε ένα νέο μέτωπο ενάντια στους Γερμανούς. Και άρχισε να προελαύνει προς τα νότια.
  Εν ολίγοις, αποδείχθηκε αποτυχία για τους Fritz.
  Το τάγμα των κοριτσιών προχώρησε προς το Όντερ.
  Οι πολεμιστές πέταξαν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια. Και κούρεψαν τους Γερμανούς με πολυβόλα.
  Εδώ σε αυτόν τον κόσμο ο πόλεμος διεξήχθη πολύ πιο επιτυχημένα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Η γνώση έχει ήδη ληφθεί. Οι Γερμανοί τρέχουν. Ο ρωσικός στρατός έχει μεγάλη υπεροχή σε πεζικό και ιππικό. Οι Γερμανοί, γενικά, δεν έχουν τίποτα εναντίον των ελαφρών ρωσικών αρμάτων μάχης.
  Και οι τσαρικοί στρατηγοί, σίγουροι για τη νίκη, και τη διάθεση του λαού, ας το πούμε - ταγματάρχη.
  Η Βερόνικα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκορπίζει τους Γερμανούς και τρίζει:
  - Ας είναι η Ρωσία πάνω από όλα!
  Σουτάρει και η Βικτώρια. Ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Ας είναι δικός μας ο μελλοντικός κόσμος!
  Περαιτέρω, η ήδη όμορφη κοπέλα Juliana αυτοπυροβολείται χωρίς καμία τελετή.
  Και ρίχνει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και οι Φριτς ήταν πολύ διασκορπισμένοι.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Είμαι μια μανιασμένη τίγρη!
  Και μετά και η Άννα, σαν να πυροβολούσε. Και με το γυμνό του πόδι θα εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα πολύ λοξά, σπάζοντας σαν γυαλί τις μονάδες Κάιζερ.
  Και λέει:
  - Η ψυχολογία της νίκης! Δημοκρατία του πεπρωμένου!
  Και τότε η Matryona θα εκτοξεύσει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά. Και πώς θα ανατινάξει τους στρατιώτες του Κάιζερ. Και βρυχάται:
  - Για τη Ρωσία στα διαστημικά ύψη!
  Δύο ακόμη όμορφες κοπέλες καβαλούν το ελαφρύ τανκ Luna-2. Καλό αυτοκίνητο με δύο πολυβόλα. Η πανοπλία δεν είναι πολύ χοντρή, αλλά κρατάει πολυβόλα. Το σχήμα είναι εξορθολογισμένο. Τα κορίτσια Όλγα και Ζένια βρίσκονται μέσα, ξαπλωμένα και γράφουν μόνοι τους για τους Γερμανούς.
  Δεν είναι κακό αυτοκίνητο - ταχύτητα σαράντα χιλιομέτρων την ώρα. Εξαιρετική διαπερατότητα. Και κάμπια.
  Τα κορίτσια γεμίζουν τους Γερμανούς στρατιώτες με μόλυβδο και τραγουδούν.
  Εσύ, πατέρα, είσαι φωτεινός για ένα μήνα,
  Ότι δεν λάμπεις το ίδιο
  Όχι το ίδιο, όχι το ίδιο
  Όλα κρύβεις πίσω από τα σύννεφα
  Είσαι καλυμμένος με ένα απειλητικό σύννεφο!
  Όπως είχαμε στην Αγία Ρωσία.
  Στην αγία Ρωσία, στην πέτρινη Μόσχα.
  Το Κρεμλίνο ήταν σε μια ένδοξη πόλη,
  Κοντά στον Ιβάν, κοντά στον Μεγάλο,
  Στον καθεδρικό ναό ήταν στο Αρχάγγελσκ,
  Όπως είχε η σωστή χορωδία:
  Ένας νεαρός τοξότης στέκεται στο ρολόι,
  Όρθιος στο ρολόι, προσευχόμενος στον Θεό,
  Κλαίει καθώς κυλάει το ποτάμι
  Κλάματα - ρέματα δακρύων κυλούν,
  Κτυπά τον μπερντίς με έναν άξονα,
  Berdysh με άξονα στο υγρό έδαφος:
  "Είσαι παλαβός, η μητέρα γη είναι υγρή,
  Απλώνεσαι προς όλες τις κατευθύνσεις
  Ανοίγεις, σανίδα φέρετρο,
  Γύρνα, χρυσό δαμασκηνό!
  Σήκω, σήκω, Ορθόδοξε Τσάρε,
  Ορθόδοξος Τσάρος Αλεξέι Μιχαήλοβιτς!
  Κοιτάξτε την οικογένειά σας
  Στην Αγία Ρωσία, στη Μητέρα Μόσχα,
  Μόσχα-μάνα, ορφανή!".
  Τα κορίτσια τραγουδούν στον εαυτό τους και τσακίζουν τους Γερμανούς. Περπατούν πάνω από πτώματα και αφήνουν ένα ματωμένο ίχνος με κάμπιες. Εδώ είναι τα κορίτσια. Επίσης μέσα στο τανκ είναι σχεδόν γυμνοί, με το ίδιο εσώρουχο και ξυπόλητοι. Αλλά πολύ όμορφα κορίτσια.
  Και οι Γερμανοί υφίστανται τεράστιες απώλειες από τα πυρά τους. Τα πολυβόλα είναι βαριά και γρήγορα. Και τα κορίτσια είναι πολύ έξυπνα. Ο τσαρικός στρατός ήταν καλά εξοπλισμένος.
  Υπάρχουν επίσης Ιάπωνες επιστήμονες που εργάζονται για τη Ρωσία. Εδώ είναι το πιο ισχυρό βομβαρδιστικό Ilya Muromets στον κόσμο εκείνη την εποχή που πετούσε για να βομβαρδίσει τους Γερμανούς. Το πρώτο αεροσκάφος στον κόσμο με τέσσερις κινητήρες. Οκτώ πολυβόλα και δύο τόνοι βόμβες. Εδώ είναι το αυτοκίνητο.
  Και επίσης στο πλήρωμα του κοριτσιού. Και σχεδόν γυμνή, με ένα μαγιό. Είναι πολύ όμορφο και σέξι.
  Πολεμιστής διοικητής του βομβαρδιστή Ilya Muromets, Valentina. Πολύ όμορφη και με καμπύλες ξανθιά. Είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο να επιβραδύνει και να καλύψει το γερμανικό καταφύγιο με μια ακριβή ρίψη βόμβας.
  Οι στρατιώτες του Κάιζερ είναι δυνατοί και πειθαρχημένοι. Πυροβολούν το Ρώσο τέρας. Αλλά οι πολεμιστές χτυπούν ως απάντηση. Οκτώ πολυβόλα παρασύρουν κυριολεκτικά το γερμανικό πεζικό. Οι διχασμένοι στρατιώτες του Γερμανικού Στρατού πέφτουν.
  Οδηγώντας τη φωτιά, η χρυσόμαλλη Lada χαμογελάει σαρκοφάγα. Η κοπέλα έβγαλε ακόμη και το σουτιέν της για να συγκεντρωθεί καλύτερα. Και κουνάει το γυμνό στήθος της. Απλά μια υπέροχη ομορφιά. Τόση χάρη και ακρίβεια σε αυτό. Η ίδια η Lada είναι λεπτή, αλλά κουρελιασμένη, και η μέση είναι λεπτή, σαν σφήκα.
  Η Γκαλίνα πυροβολεί επίσης με πολυβόλα κατά των Γερμανών. Είναι επίσης ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι. Με ξυπόλητα πατάει τις σκανδάλες. Και το πρόσωπο είναι τόσο όμορφο. Όχι πολεμιστής, αλλά απλώς σούπερ κορίτσι.
  Η Γκαλίνα λέει χαμογελώντας:
  - Προς δόξα του πατέρα του βασιλιά!
  Επιθετική και πανέμορφη, με μαλλιά από φύλλα χρυσού, η Lada επιβεβαιώνει:
  - Ας σκουπίσουμε τον Ιούδα με ένα σύρμα!
  Η Βαλεντίνα πατάει το γυμνό της πόδι στο πεντάλ. Μια βόμβα τόνου πέφτει σε γερμανικό καταφύγιο. Αυτή είναι θανατηφόρα δύναμη. Το "Ilya Muromets", επιταχύνει για να μην το αγγίξουν τα θραύσματα. Το καταφύγιο εκρήγνυται, σηκώνοντας μια στήλη καπνού.
  Τα κορίτσια αναφωνούν ομόφωνα:
  - Κτύπημα! Έδωσαν το Fritz!
  Και δέρνω από χαρά με γυμνά πόδια. Ναι, αυτά είναι κορίτσια που μπορούν να νικήσουν τους Γερμανούς. Πολεμούν ονειρευόμενοι έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι δεν θα σκοτώνουν ποτέ ανθρώπους. Για παράδειγμα, αν η τσαρική αυτοκρατορία του Νικολάου Β' κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά η Ρωσία είναι μια μοναδική οντότητα ικανή να γίνει μια αιώνια αυτοκρατορία! Γιατί η δυναστεία των Ρομανόφ μπορεί να κυβερνήσει για αιώνες. Και μετά τον αυτοκράτορα Παύλο, επιτέλους, η Ρωσία απέκτησε σταθερότητα και τελικά όλοι αποδέχτηκαν τη νομιμότητα της δυναστείας.
  Και τώρα, ο Τσάρος Νικόλαος Β', που νίκησε την Ιαπωνία, σπάει την πλάτη των Γερμανών.
  Μία από τις δυνατές κινήσεις του βασιλιά είναι η στρατολόγηση γυναικών στο στρατό. Και η Ρωσίδα είναι η πιο τρομερή πολεμίστρια στον κόσμο! Δεν είναι!?
  Εδώ, για παράδειγμα, στο μαχητικό Sokol, ορμάει η πιλότος Alice. Ένα τόσο όμορφο κορίτσι, ξανθό με μια πινελιά κόκκινου στα μαλλιά της. Λεπτό κορίτσι, σχεδόν γυμνό.
  Ξυπόλητος πατάει το πεντάλ και κάνει ελιγμούς. Και μετά αυτοπυροβολείται. Καταρρίπτει γερμανικό αυτοκίνητο με πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος. Την κάνει να καίει και λέει:
  - Γεννήθηκα για τη βασιλική υπηρεσία! Το κορίτσι είναι αρκετά κουλ, και με γαλαζοαίματο, ουσάρους!
  Και επιταχύνει την ταχύτητα του "Falcon". Ίσως τα ρωσικά αεροπλάνα είναι τα καλύτερα στον κόσμο.
  Και ήδη στο μέτωπο, εμφανίστηκε ένα βαρύτερο και πιο προηγμένο τανκ που δημιουργήθηκε από τον γιο του μεγάλου Μεντελέεφ. Μηχανή με δύο πυροβόλα ταχείας βολής και έξι πολυβόλα. Και τα κορίτσια επίσης καταφέρνουν έναν τέτοιο κολοσσό.
  Και έρχεται ένα ρωσικό τανκ που καταστρέφει τους Γερμανούς. Επιπλέον, με ισχυρό κινητήρα ντίζελ, και αρκετά βατό και ευέλικτο.
  Τα κορίτσια στο τανκ τραγουδούν.
  Η αγαπημένη μας στο Θεό Ρωσία,
  Γενναιόδωρη ευημερούσα γη...
  Λοιπόν, οι μονάρχες είναι πιο όμορφοι, πιο όμορφοι -
  Πατέρα Τσάρο Νικόλαο!
  Και τα ίχνη του τανκ συντρίβουν τους Γερμανούς στρατιώτες. Κυριολεκτικά τα έντερα σέρνονται ήδη έξω και ρέουν αίματος από τις κάμπιες.
  Η διοικητής του τανκ, Τατιάνα Κρούπσκαγια, λέει:
  - Ναι, θα κερδίσουμε για τη Ρωσία!
  Παρεμπιπτόντως, η κοπέλα είναι πριγκιπικής οικογένειας, αλλά παλεύει μόνη της με εσώρουχα. Μα τόσο χαριτωμένο. Έχει μεγάλη εσωτερική δύναμη.
  Με γυμνό το πόδι, η κοπέλα πατάει το πετάλι και λέει, βγάζοντας τα δόντια της και γελώντας.
  - Είσαι ο μεγαλύτερος Τσάρος Νικόλαος!
  Και οι πολεμιστές είναι σίγουροι ότι θα φτάσουν στο Βερολίνο με ένα τέτοιο τανκ. Και η εμπιστοσύνη όλων των πολεμιστών και των πολεμιστών δυναμώνει.
  Η Νατάσα, κυριευμένη από ενθουσιασμό, άρχισε να συνθέτει και να τραγουδά. Τα υπόλοιπα κορίτσια επευφημούσαν.
  Για να πολεμήσει η αγία Ρωσία την τύχη μας,
  Είμαστε κορίτσια με γιγάντιες καρδιές...
  Ζητείται ο φασίστας της σοβιετικής γης
  Αλλά με τον Rod είμαστε πάντα ενωμένοι μαχητές!
  
  Είθε η Ρωσία μας να είναι σε αιώνια δόξα,
  Οι ορδές του Τζένγκις Χαν δεν θα μας κατακτήσουν...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και μη φοβάσαι,
  Θα συντρίψουμε κάθε άπιστο!
  
  Λυγίζουμε τους βίαιους φασίστες στο κέρατο,
  Πιστέψτε με, κανείς δεν θα ξεπεράσει τη Ρωσία ...
  Μετά από όλα, ο Ιησούς ο Ύψιστος Θεός είναι μαζί μας,
  Και μην κουβαλάτε ανοησίες του Φριτς!
  
  Όλοι γνωρίζουν ότι η Πατρίδα μας δόθηκε,
  Για έξαλλες νίκες χωρίς να γνωρίζεις το σκοτάδι...
  Ο τρομερός Σατανάς ξεγύμνωσε τα δόντια του,
  Πουκάμισο βουτηγμένο στο αίμα!
  
  Για ένα μέλος της Komsomol δεν υπάρχει λέξη δειλός,
  Για τα κορίτσια, τα εμπόδια δεν είναι σημαντικά...
  Ο Λευκός Θεός θα μας βοηθήσει τον Ιησού,
  Η αθανασία θα είναι η υψηλότερη ανταμοιβή!
  
  Πολεμήσαμε πολύ γενναία κοντά στη Μόσχα,
  Αν και οι Γερμανοί χρησιμοποιούν μια απίστευτη δύναμη ...
  Πολέμησε μισόγυμνος ξυπόλητος
  Και πιστεύω ότι σίγουρα θα περιμένει νίκη!
  
  Το μεγαλείο των Ρώσων πολεμιστών ζει,
  Και δεν θα ενδώσει ποτέ στους Ναζί...
  Θα αφήσουμε το Fritz με μανία να καταναλωθεί,
  Τι δεν αυξήθηκε πολύ βρώμικα κατακάθια!
  
  Ναι, Χίτλερ, είσαι πονηρός και πονηρός,
  Ικανό να καταλάβει ακόμα και τον μισό κόσμο...
  Αλλά ο Στάλιν είναι επίσης ένας γενναίος αετός,
  Μην κάνετε τον εαυτό σας είδωλο!
  Όχι μέλη της Komsomol, ξέρετε να μην υποχωρήσετε,
  Δεν φοβούνται καν τον παγετό...
  Και το Fritz θα μετατραπεί σύντομα σε παιχνίδι,
  Άλλωστε οι Ρώσοι πάντα μπορούσαν να πολεμήσουν!
  
  Η Ρωσία είναι η πατρίδα της αγάπης,
  Και θα κάνει δώρο τον κομμουνισμό...
  Δεν χρειάζεται να χτίσετε μια βαθμολογία στο αίμα
  Με ένα χαμόγελο ξεδιάντροπου ρεβανσισμού!
  
  Ναι, ο Φύρερ θέλει να μας πάρει στο λαιμό,
  Και γέρνετε τη Ρωσία σε όλο το ικρίωμα...
  Μα παλεύουμε με μανία για πέντε
  Άλλωστε ο Στάλιν είναι μαζί μας με μανδύα και καπέλο!
  
  Είναι μεγάλος πολεμιστής, όλοι το ξέρουν
  Και τα μέλη της Komsomol θα είναι πάντα ξυπόλητα...
  Και θα μετακινήσουμε τον Χίτλερ στα γένια,
  Οι πλεξούδες μας καίγονται από έντονη ζέστη!
  
  Οι πολεμιστές είναι η μοίρα μας,
  Θα συντρίψουμε τον τεράστιο Πάνθηρα...
  Αν και ο Αδόλφος δημιούργησε το κακό χάος,
  Θα του υποδείξουμε τον κανόνα και το μέτρο!
  
  Δεν υπάρχει πιο έξυπνος και πιο δυνατός Στάλιν,
  Είναι ο ηγέτης της χώρας του μεγάλου γίγαντα...
  Και νίκησες τον Φριτς πιο δυνατά, κορίτσι
  Άλλωστε, είμαστε πάντα ενωμένοι στις μάχες!
  
  Για επιτεύγματα χτίζουμε μια ολόκληρη σειρά,
  Στοχεύοντας στα αστέρια σαν ένα πουλί με γρήγορες φτερούγες...
  Και θα υπάρξει ένα δυνατό αποτέλεσμα,
  Τέτοια κορίτσια, περήφανοι αετοί!
  Τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν στο Όντερ. Ο τσαρικός στρατός του Νικολάου Β' έχει ήδη κερδίσει πολλές νίκες. Πολλές πόλεις της Αυστροουγγαρίας καταλήφθηκαν, μάχες έγιναν στη Βουδαπέστη. Πού αλλού αντιστάθηκαν οι Ούγγροι. Pali Przemysl, Lviv, Κρακοβία, Μπρατισλάβα, και μια σειρά από άλλους οικισμούς.
  Οι Γερμανοί υπέστησαν μεγάλες απώλειες και υποχώρησαν. Οι Αυστριακοί παρέδωσαν ολόκληρα συντάγματα, ακόμη και τμήματα. Και με τις σημαίες υψωμένες κάτω από τις ορχήστρες. Ο πόλεμος συνεχίστηκε, σαν σε παραμύθι - ευχάριστα με λίγο αίμα και σε ξένα εδάφη.
  Αν και συνήθως η Ρωσία σπάνια ήταν τόσο τυχερή κατά τη διάρκεια των κατακτήσεων. Και σχεδόν όλοι οι πόλεμοι και οι νίκες δόθηκαν στους Ρώσους με μεγάλο αίμα.
  Μήπως ο Όλεγκ ονομάστηκε Προφητικός επειδή μπόρεσε να αναγκάσει το Βυζάντιο να παραδοθεί χωρίς αίμα;!
  Σε κάθε περίπτωση, ο Νικόλαος Β' διεκδίκησε τον ρόλο του Μεγαλύτερου.
  Τα κορίτσια βγήκαν στο Όντερ. Το φθινόπωρο έχει ήδη φτάσει. Χρυσά χαλιά από φύλλα.
  Πολεμιστές πατούσαν στα χαλιά. Και βυθίστηκε στο νερό.
  Η Βερόνικα, πιτσιλίζοντας στο ποτάμι, ρώτησε τη Βικτόρια:
  - Πιστεύετε ότι ο τσάρος θα δώσει γη στους αγρότες μετά τον πόλεμο;
  Το επιβλητικό κορίτσι κούνησε το κεφάλι της.
  Γιατί οι αγρότες χρειάζονται γη;
  Η Βερόνικα γέλασε και παρατήρησε:
  Ναι, δεν μπορούν να το διαχειριστούν μόνοι τους. Υπάρχουν όμως ισχυρά στελέχη επιχειρήσεων που θα μπορούσαν να τραβήξουν.
  Η Βικτώρια απάντησε σκληρά:
  - Εδώ θα πουλήσουν τη γη με πίστωση. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι.
  Η Τζουλιάνα γύρισε στο νερό και παρατήρησε:
  - Πιθανότατα, είναι καλύτερο για τους ιδιοκτήτες να έχουν τη γη. Μπορούν να λειτουργούν μεγάλες φάρμες και να χρησιμοποιούν τρακτέρ. Η ιδιωτική, μεγάλης κλίμακας παραγωγή είναι η πιο αποτελεσματική!
  Η Βερόνικα συμφώνησε απρόθυμα:
  - Μπορεί. Αυτό όμως δημιουργεί προστιθέμενη αξία!
  Η Τζουλιάνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά η αποτελεσματικότητα είναι μεγάλη!
  Η Βικτώρια, που είχε τον βαθμό του συνταγματάρχη, παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Διεγείρει την ανάπτυξη. Και τι νόημα έχει να δώσεις γη σε έναν αγρότη, και μάλιστα σε έναν πότη. Είναι ο γαιοκτήμονας που ταΐζει τον μισό κόσμο με ρώσικο ψωμί! Η χώρα μας είναι πολύ πλούσια!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, η Ρωσία είναι πλούσια και η ζωή βελτιώνεται! Για παράδειγμα, ο αδερφός μου εργάζεται στο εργοστάσιο Putilov ως εργοδηγός. Και έχει μισθό τριακόσια ρούβλια, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.
  Η Βικτώρια κύλησε και, με θαυμασμό, χτύπησε το γυμνό της πόδι στο νερό και δάγκωσε:
  - Έτσι λέει! Η Ρωσία ανεβαίνει! Και σύντομα θα γίνει ακόμα πιο δυνατό!
  Τα κορίτσια κολύμπησαν στο Όντερ και είχαν μια χαλαρή συζήτηση. Η Άννα ρώτησε τα κορίτσια:
  Τι πιστεύεις ότι μας περιμένει μετά τον θάνατο;
  Η Τζουλιάνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Οι άθεοι λένε - ανυπαρξία. Και η θρησκεία διδάσκει - η ψυχή θα πάει στον Θεό και Αυτός θα αποφασίσει πού να πάει στον παράδεισο ή στην κόλαση.
  Η Βερόνικα ρώτησε την Τζουλιάνα:
  - Πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός;
  Η κοπέλα χαστούκισε το νερό με το γυμνό της πόδι, σήκωσε ένα κύμα και απάντησε:
  - Ειλικρινά, δεν ξέρω. Υπάρχουν επιχειρήματα και υπέρ και κατά του Θεού. - Το κορίτσι πιτσίλισε ξανά και παρατήρησε. - Φυσικά, δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αλλά μπορείτε να φέρετε διάφορα επιχειρήματα.
  Η Victoria συμφώνησε με αυτό:
  - Σίγουρα πολύ διαφορετικό. Και τι υπάρχει για να μιλήσουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι αφού κερδίζουμε, τότε και ο Θεός φυσικά και υπάρχει! Υπήρχαν όμως στιγμές που βρεθήκαμε κάτω από τους Μογγόλους-Τάταρους. Και τότε το ερώτημα είναι - πού ήταν ο Ύψιστος Θεός;
  Η Τζουλιάνα παρατήρησε με ένα αθώο χαμόγελο:
  - Αλλά υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από τον μογγολο-ταταρικό ζυγό!
  Η Βικτώρια ξαφνιάστηκε
  - Τι είναι χειρότερο από τον μογγολο-ταταρικό ζυγό;
  Η Τζουλιάνα στην πραγματικότητα δήλωσε:
  - Παλιά εποχή! Τι χειρότερο από τα γηρατειά!
  Η Βικτώρια συμφώνησε:
  - Ναι, θα είναι πολύ κακό!
  Τα κορίτσια ήταν σιωπηλά. Ήταν κάπως ντροπιαστικό για αυτούς να μιλούν γι' αυτό. Τα κορίτσια το πήραν και πήδηξαν από το κρύο νερό. Έτρεξαν στον εαυτό τους, αναβοσβήνουν στρογγυλά, γυμνά τακούνια.
  Η Μαρούσια έτρεξε μαζί τους και ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  -Αλλά αναρωτιέμαι, γιατί χρειαζόμαστε τα γηρατειά; Πρέπει να ειπωθεί απάνθρωπο!
  Η Victoria συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Πραγματικά απάνθρωπο! Το καλύτερο είναι να είσαι για πάντα νέος και υγιής!
  Τα κορίτσια ήταν χαζά και αστεία, στριφογυρνούσαν σε τούμπες.
  Η Βερόνικα με ένα χαμόγελο και, χαμογελώντας, πρότεινε:
  - Ναι, ο στρατός μας είναι δυνατός κορίτσια! Και θα είμαστε σε εξαιρετική φόρμα!
  Και η κοπέλα έκλεισε το μάτι στις φίλες της. Ξέσπασαν όλοι στα γέλια με χαμόγελα, άρπυιες.
  Η Τζουλιάνα πρότεινε:
  - Ας βρούμε ζωντανό νερό και ας γίνουμε αληθινά αθάνατοι! Θα είναι πολύ δροσερό!
  Τα κορίτσια χαμογέλασαν και έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο.
  Τότε η Βικτόρια πρότεινε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, παρατηρώντας:
  - Ναι, θα ήταν ωραίο να βρούμε έναν τρόπο να μην γερνάμε. Πόσο καλό και όμορφο θα ήταν!
  Το κορίτσι φαντάστηκε έναν κόσμο με μερικές ομορφιές και νεαρούς άντρες. Ίσως ακόμα καλύτερα χωρίς μούσι, για να είναι πιο όμορφα και χαριτωμένα τα πρόσωπα.
  Η Βερόνικα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, αυτό είναι ό,τι πιο υπέροχο μπορεί να υπάρχει στον κόσμο! Θέλουμε αιώνια νιότη και φως.
  Και το κορίτσι γέλασε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της.
  Η Βικτώρια πετάχτηκε και πρότεινε:
  Ας τελειώσουμε πραγματικά τα γηρατειά! Αυτό είναι γενικά απαράδεκτο! Το ανθρώπινο σώμα δεν πρέπει να γερνάει!
  Η Βερόνικα, χαμογελώντας και πηδώντας, τραγούδησε:
  - Κύριε συνταγματάρχα, παρά να γεράσεις! Δεν είναι καλύτερο να πεθάνεις για τη Ρωσία! Για χάρη της ανδρείας και της τιμής - δεν αστειεύομαι! Μου απάντησε - ότι είμαι κόκκινος; Δεν θέλω!
  Τα κορίτσια γέλασαν ακόμα πιο δυνατά. είναι πολύ πολύ όμορφο.
  Η Τζουλιάνα πρότεινε γελώντας:
  - Και να αναζωογονήσουμε όλες τις γριές! Έτσι ώστε όλα να αστράφτουν σαν τον ήλιο!
  Η Βικτώρια συμφώνησε, πηδώντας ψηλότερα:
  - Για την Πατρίδα και τον Μέγα Νικόλαο!
  Η Άννα, αυτή η κοκκινομάλλα πολεμίστρια, μίλησε:
  - Αλλά παρόλα αυτά, οι καλόγριες, παρά τις προσευχές, δεν γίνονται νεώτερες. Αν και έχουν άγιο πνεύμα. Αρχίζεις λοιπόν να σκέφτεσαι, πού είναι η δικαιοσύνη του Θεού;
  Η Βικτώρια πήρε μια βαθιά ανάσα και απάντησε:
  - Ένα βογγητό στέκει σε όλη τη γη ... Πού είσαι ο ιδιοκτήτης, πού;
  Η Βερόνικα τραγούδησε με μανία:
  Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι
  Του οποίου τα έργα ζουν για αιώνες ....
  Υπάρχουν πολλά πουλιά με καθαρό πρόσωπο,
  Αυτά που λέγονται αθάνατοι!
  
  Και οι ήρωες στα έπη,
  Νίκησαν την ορδή αμέσως ...
  Η Ρωσία θα γεννήσει μια μεγάλη δύναμη,
  Ο Basurman στη μάχη θα σκίσει!
  
  Αλλά ένας δικέφαλος αετός,
  Ο κανόνας του Τσάρου ένδοξος Νικολάι...
  Είναι λαμπερός κάτω από τον ουρανό,
  Προσεύχεσαι γι' αυτόν, πήγαινε γι' αυτό!
  
  Αυτοκράτορας όλης της Ρωσίας
  Τι ανύψωσε το είδος της χώρας...
  Η πραγματική αποστολή
  Για την πρόοδο και την αρχαιότητα!
  
  Νίκησε τους Ιάπωνες σε μάχες
  Οι Γερμανοί ηττήθηκαν αμέσως...
  Η φωνή των κοριτσιών είναι ηχηρή,
  Νικολάι Κύριε μας!
  
  Και ο βασιλιάς μας δεν θα υποχωρήσει στη μάχη,
  Στην κατασκευή ενός μεγάλου γίγαντα...
  Κερδίζει δυνατά τους αντιπάλους,
  Και αποδείχτηκε εξαγριωμένη στοίχιση!
  Ένα όμορφο τραγούδι σήκωσαν τα κορίτσια σε μια φωνή. Είναι τόσο υπέροχοι και γεμάτοι τραγουδιστές. Έχουν ένα τόσο όμορφο τραγούδι.
  Ναι, καταπληκτικά κορίτσια.
  
  Η ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ STEPAN RAZIN
  Η Στένκα Ραζίν έλαβε τιμητικά ρέγκαλια και μια ταμπέλα για να βασιλέψει στο Ντον από τον τσάρο. Και αντί για έναν άχρηστο εμφύλιο πόλεμο, ενάντια στον νόμιμο βασιλιά, ανέλαβε μια εκστρατεία κατά του Αζόφ και, χάρη σε δεξιοτεχνία και τεχνάσματα, κατάφερε να καταλάβει αυτή την πόλη.
  Η επίθεση στο Azov είναι μια από τις πιο ένδοξες πράξεις του Stepan Timofeevich. Περαιτέρω, οι Κοζάκοι απέκρουσαν πολλές φορές τις απόπειρες επίθεσης των Τούρκων. Στο τέλος, οι Οθωμανοί αναγνώρισαν την Αζόφ.
  Μετά από αυτό, ο Stepen Timofeevich ξεκίνησε έναν μεγάλο πόλεμο εναντίον του Ιράν. Και έδρασε πολύ επιδέξια. Πολλοί απλοί Πέρσες και Αζερμπαϊτζάν ήταν στο πλευρό του. Και ο πόλεμος συνεχίστηκε για την τσαρική Ρωσία σύμφωνα με ένα ευνοϊκό σενάριο. Η Στένκα Ραζίν πήγε στον Ινδικό Ωκεανό και έφτασε στην Ινδία. Στη συνέχεια πολέμησε στη Μ. Ασία. Ο Τσάρος Αλεξέι Μιχαήλοβιτς έζησε περισσότερο. Ωστόσο, ο εμφύλιος πόλεμος στην πραγματική ιστορία συντόμευσε τη ζωή του ηγεμόνα. Ο Μέγας Πέτρος ήρθε στο θρόνο σε μια πιο ώριμη ηλικία και η Ρωσία μπόρεσε να αποφύγει την αναταραχή των ταραχών και πολλών άλλων συγκρούσεων. Και η Στένκα Ραζίν ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Κεντρικής Ασίας και μέρους της Ινδίας ... Συμπεριλαμβανομένου του ποταμού Ινδού ...
  Η Ρωσία απέκτησε ένα κολοσσιαίο έδαφος. Επιπλέον, ο πληθυσμός της έχει αυξηθεί...
  Ο Μέγας Πέτρος ξεκίνησε πόλεμο με τους Σουηδούς. Από την αρχή πήγε πιο επιτυχημένα, αφού ο ρωσικός στρατός ήταν ισχυρότερος και πολυπληθέστερος από την πραγματική ιστορία. Κατάφερε να πάρει τον Νάρβα και να νικήσει τον Σουηδό βασιλιά Κάρολο τον Δωδέκατο. Και να καταλάβει αμέσως τη Βαλτική ... Η Στένκα Ραζίν δεν είχε χρόνο να πολεμήσει τον δέκατο όγδοο αιώνα. Και έμεινε στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος διοικητής του δέκατου έβδομου.
  Ο Μέγας Πέτρος, μετά τη νίκη επί των Σουηδών, κατέλαβε και την Κοινοπολιτεία. Και έγινε ο Πολωνός τσάρος... Την ίδια περίοδο έχτισε την Αγία Πετρούπολη. Ο Μέγας Πέτρος έζησε περισσότερο. Ο Αλεξέι Μιχαήλοβιτς έζησε για περισσότερα από σαράντα έξι χρόνια, πέθανε το 1676. Και περισσότερο - εξήντα έξι χρόνια. Και πέθανε το 1696. Ο Πέτρος ήταν ήδη είκοσι τριών ετών και δεν πρόλαβε να αποκτήσει την κακή συνήθεια να καπνίζει και να πίνει κρασί και μπύρα σε κουβάδες. Και ο πρώτος Ρώσος αυτοκράτορας έζησε περισσότερο.
  Και τον διαδέχθηκε ο εγγονός του Πέτρος Β' το 1742. Ήταν είκοσι έξι χρονών και ούτε έπινε ούτε κάπνιζε. Κατά τη διάρκεια της ζωής του πατέρα του, ο Μέγας Πέτρος έλαβε μια πιο αυστηρή ανατροφή, άφησε το κάπνισμα να απαγορευτεί και η πώληση αλκοόλ ήταν επίσης περιορισμένη.
  Και ο Πέτρος ο Δεύτερος δεν ήπιε... Ο παππούς του ο Μέγας Πέτρος όχι μόνο κατάφερε να προσαρτήσει την Πολωνία, αλλά και ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Ινδίας και νίκησε την Κίνα της Μαντζουρίας. Στη σύνθεσή του συμπεριέλαβε μέρος της αυτοκρατορίας. Ο Μέγας Πέτρος κατάφερε να κατακτήσει μέρος της Τουρκίας, έχοντας κερδίσει την Κριμαία, ένα σημαντικό τμήμα του βόρειου τμήματος της ακτής της Μαύρης Θάλασσας.
  Μετά ήρθαν νέοι πόλεμοι. Ο Πέτρος ο Δεύτερος, έχοντας ολοκληρώσει την ήττα της αποδυναμωμένης Τουρκίας, και μάλιστα κατέλαβε τα εδάφη της στην Αίγυπτο, και τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν στο Μαρόκο. Και επίσης συνελήφθη από τον Πέτρο τον δεύτερο και τη Μέση Ανατολή. Τότε έγινε πόλεμος στη Δύση, με την Πρωσία. Ο Φρειδερίκος Β' ηττήθηκε και η Ρωσία περιέλαβε τόσο την Ανατολική Πρωσία όσο και τα εδάφη κατά μήκος του Όντερ. Και σύντομα η Πρωσία εξαφανίστηκε εντελώς. Ήταν διχασμένη. Και το 1780, ο Πέτρος Β' πέθανε. Και ο νέος Τσάρος Πέτρος ο Τρίτος συνεχίζει τον πόλεμο στην Ανατολή... Κατακτά επιτέλους την αποδυναμωμένη Κίνα και Κορέα. Και μετά στην Ινδοκίνα.
  Αλλά τότε υπάρχει μια επανάσταση στη Γαλλία. Η Ρωσία το αγνοεί αυτό... Τώρα όμως έρχεται στην εξουσία ο Πρώτος Ναπολέων. Αυτοανακηρύσσεται αυτοκράτορας και αρχίζει πολέμους. Ο Πέτρος ο Τρίτος πέθανε το 1810 και τον διαδέχθηκε ο Πέτρος ο Τέταρτος.
  Αυτός ο βασιλιάς το 1812 μπαίνει στον πόλεμο με τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Και μέσα σε λίγα χρόνια κατακτά και τη Γαλλία και όλη την Ευρώπη που ο Ναπολέων κατάφερε να κατακτήσει .... Ο Πέτρος ο Τέταρτος μετακομίζει επίσης στην Αφρική και την Αμερική. Τα στρατεύματά του πραγματοποιούν κατάκτηση μετά από κατάκτηση. Όμως η Βρετανία είναι ακόμα απόρθητη... Το 1830 ο Πέτρος ο Τέταρτος πεθαίνει και ο γιος του Αλέξανδρος ο Πρώτος γίνεται νέος τσάρος. Ο νέος βασιλιάς ολοκλήρωσε την κατάληψη της Αφρικής και κέρδισε τον πόλεμο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπήρχαν ρωσικοί πόλεμοι στη Λατινική Αμερική για νόμιμες αποικίες. Οι Ρώσοι αποβιβάστηκαν και στην Αυστραλία. Το 1864, η Ρωσία κατέλαβε όλη την Αμερική μέχρι τον Παναμά. Ο Αλέξανδρος Α' πέθανε το 1867 και τον διαδέχθηκε ο γιος του Αλέξανδρος Β'. Και το 1871 ακολούθησε τελικά η απόβαση στη Βρετανία. Και η σύλληψη του κύριου εχθρού της Ρωσίας ολοκληρώθηκε. Και μέχρι τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, ολοκληρώθηκε τελικά η κατάκτηση του πλανήτη Γη ...
  Και η ιστορία της μεγαλύτερης αποστολής για το σκοπό της ενότητας της ανθρωπότητας τελείωσε.
  Ένδοξη νίκη... Και το 1901, ένας άντρας πέταξε για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο. Και το 1909, οι άνθρωποι επισκέφτηκαν το φεγγάρι. Και το 1925, αστροναύτες προσγειώθηκαν στον Άρη. Και μετά μέσα σε δέκα χρόνια και σε όλους τους άλλους πλανήτες της Γης.
  Και ήταν πολύ ενδιαφέρον να γίνει αυτό. Και η ρωσική αυτοκρατορία άρχισε να κατασκευάζει διαστημόπλοια για την επέκταση του διαστήματος. Και το 1980 έγινε η πρώτη πτήση στο Άλφα του Κενταύρου, με πτήση γύρω από αυτό το αστέρι και επιστροφή. Και το 1991, ξεκίνησε μια πτήση σε έναν από τους πλανήτες γύρω από το αστέρι Σείριος. Και αμέσως πέταξαν επτά διαστημόπλοια.
  Χρειάζεται ακόμα πολύς χρόνος για να πετάξει. Ως εκ τούτου, τα πληρώματα πήραν εφήβους. Και για να μην βαριούνται, εισήγαγαν μια κατάσταση τεχνητού ύπνου. Επιπλέον, κοιμάστε και ονειρεύεστε, και αυτή τη στιγμή το σώμα σας κινείται. Είναι ακόμη έφηβοι δεκατεσσάρων ετών, αλλά αναπτύσσονται δέκα φορές πιο αργά σε αυτή την κατάσταση και, φυσικά, η γήρανση περνάει επίσης λόγω της επιβράδυνσης των φυσιολογικών διεργασιών δώδεκα φορές πιο αργά.
  Αγόρια και κορίτσια παίζουν ακόμα κάτι ενδιαφέρον και πετάνε στον πλανήτη του άστρου Σείριου για να προσγειωθούν ενώ χρειάζονται τριάντα χρόνια. Και θα προσγειωθούν σε αυτόν τον πλανήτη μόνο το 2021.
  Και υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ... Τα παιδιά παίζουν, πρώτα απ 'όλα, φυσικά, πόλεμο, και ανάμεσά τους είναι οι κοσμοναύτες Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova σε μια υπέροχη μήτρα τεχνητού ύπνου, όταν οποιαδήποτε ψευδαίσθηση αναπαράγεται εύκολα, και πρώτα απ 'όλα, ιστορική στρατηγική και σουτέρ σε ένα άτομο.
  Και εδώ οι Πολωνοί συνεχίζουν την επίθεση. Ο βασιλιάς διοικεί προσωπικά τον στρατό. Και τότε εκατό χιλιάδες μαχητές συγκέντρωσαν, για τα πρότυπα του δέκατου έβδομου αιώνα μια τεράστια αρμάδα.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί ένα τόξο. Σπάει έναν Πολωνό αξιωματικό, και αμέσως τραβάει ένα τόξο και πυροβολεί. Οδηγεί τη φωτιά και η Μαργαρίτα Κορσούνοβα. Πυροβολεί επίσης με μεγάλη ακρίβεια. Και το πιο σημαντικό, τα αθάνατα παιδιά πυροβολούν πολύ γρήγορα, χωρίς να δίνουν στον εχθρό την ευκαιρία να επιβιώσει από την επίθεση.
  Ο Oleg Rybachenko, στέλνοντας ένα βέλος, τραγουδά μετά το βέλος:
  Θα πολεμήσουμε γενναία για τη Ρωσία,
  Ρώσος ιππότης, δεν μπορεί να φοβηθεί!
  Το αγόρι είναι όντως λαγωνικό. Και διάλεξε ένα ειδικό τόξο για τον εαυτό του, ένα τέτοιο κορδόνι είναι σπάνια αυτό που θα τραβήξει ένας ενήλικος ήρωας και με τα δύο χέρια. Και τα παιδιά πυροβολούν παιχνιδιάρικα και φυσικά χτυπούν τους Πολωνούς ήδη από δύο μίλια μακριά. Και πονάνε πολύ. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ περισσότεροι μισθοφόροι, ειδικά οι Γερμανοί, από τους Πολωνούς.
  Ο Oleg Rybachenko, πυροβολώντας εχθρούς, θυμήθηκε την ιστορία. Πόσο καλά ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος για τη Ρωσία. Και πρώτα απ 'όλα ευχαριστώ τον Bogdan Khmelnitsky. Οι Ρώσοι νίκησαν τους Πολωνούς και έφτασαν στα παλιά σύνορα της Ρωσίας του Κιέβου. Αλλά τώρα οι δυνάμεις της Ρωσίας είναι διασκορπισμένες και είναι εξαιρετικά σημαντικό να κρατηθεί η Λευκορωσία με έναν μικρό αριθμό στρατιωτών.
  Και εκεί θα τα βγάλουν πέρα με τους εξεγερμένους χέτμαν και θα στραφούν στη Βαρσοβία. Ή τελειώστε τους Σουηδούς. Τα οποία είναι δυνατά.
  Ο Oleg Rybachenko σουτάρει... Οι Πολωνοί έχουν ήδη τρέξει μέχρι τον τοίχο και ανεβάζουν σκάλες. Πρέπει να τα κόψετε με σπαθιά. Η Μαργαρίτα μαζί του.
  Ο Όλεγκ ουρλιάζει:
  - Μπορώ να το διαχειριστώ μόνος μου! Και τρέχεις εκεί που είναι πιο δύσκολο!
  Σφοδρή η επίθεση των Πολωνών. Αν και η πόλη είναι καλά οχυρωμένη, και οι ντόπιοι Λευκορώσοι πολεμούν μαζί με τους Ρώσους.
  Το κυριότερο είναι ότι ο εχθρός είναι μεγαλύτερος σε αριθμό, εναντίον της πολιτοφυλακής με δρεπάνια και κέρατα. Αλλά μετά τα ψηλά τείχη και ο ηρωισμός των ανθρώπων.
  Ο Oleg Rybachenko τρέχει τον μύλο με σπαθιά, κόβοντας πέντε Πολωνούς και λέει:
  - Για τη νίκη μας!
  Και το αγόρι ρίχνει βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα. Έτσι μια ντουζίνα Πολωνοί το πήραν και πέθαναν.
  Το αγόρι εξολοθρευτής συνεχίζει να κόβει Πολωνούς και τραγουδά:
  - Δόξα στις ιδέες της μεγάλης Ρωσίας,
  Θα κατακτήσουμε παίζοντας όλο τον κόσμο...
  Αστέρια σαν μαργαριτάρια πασπαλίζουν ένα κάλυμμα,
  Το Svarog θα είναι το είδωλό μου!
  Παιδί μαχητικό, και πολύ πολεμικό. Κι αν κόψει, θα το κόψει με απελπισμένη δύναμη.
  Η Μαργαρίτα είναι επίσης ένα κουλ κορίτσι. Έλαβε την αθανασία και τώρα την εκπληρώνει. Και με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών ρίχνει πολύ θανατηφόρες βελόνες. Και χτυπά τους αντιπάλους μέχρι θανάτου.
  Και τόσα ένα αγόρι και ένα κορίτσι των εχθρών ξάπλωσαν. Αυτό κάνουν οι υπεράντρες.
  Ο Oleg Rybachenko κόβει τους Πολωνούς και τους μετατρέπει σε αιματηρό χάος. Και κόβει την κρεατοσαλάτα.
  Την ίδια στιγμή, το αγόρι τραγουδά:
  - Δόξα στη Ρωσία για πάντα και για πάντα,
  Ας παλέψουμε για την πατρίδα μας...
  Και δεν χρειαζόμαστε ανόητα περιττά λόγια,
  Δεν είμαστε ανόητοι - πέσαμε κάτω και στύψαμε!
  Η Margarita Korshunova σε ένα άλλο μέρος κόβει τους Πολωνούς και τραγουδά τσιρίζοντας, και βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Δεν φοβόμαστε τον θάνατο στο πεδίο της μάχης...
  Θα αγωνιστούμε για την Αγία Πατρίδα,
  Και ξέρω ότι θα κερδίσω σίγουρα!
  Τα αθάνατα παιδιά πολεμούν με τέτοιο τρόπο που κανείς δεν μπορεί να τα σταματήσει, ή να τα συντρίψει.
  Τα παιδιά είδαν ένα στρατόπεδο ύπνου, σβησμένες ή αναμμένες φωτιές, πολλά άλογα υπό φρουρά.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο πέταξε μια βελόνα με ένα γυμνό παιδικό πόδι, σπάζοντας το κεφάλι του φρουρού και τσίριξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό και τον τσαρισμό!
  Η Μαργαρίτα έριξε επίσης μια θανατηφόρα βελόνα, τρύπησε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Δόξα στο μεγαλείο της εποχής!
  Αθάνατα παιδιά κινήθηκαν παρακάμπτοντας τους εχθρούς στο στρατόπεδο. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να γεμίσετε τον βασιλιά και δύο hetman, και μετά θα πάει πιο εύκολα.
  Τα γυμνά πόδια των παιδιών ξεπερνούν σιωπηλά τους αντιπάλους. Εδώ είναι η σκηνή του Μεγάλου Βασιλιά. Ο Χέτμαν είναι κοντά. Και το αγόρι και το κορίτσι ας κόψουν τους μισθοφόρους και τους Πολωνούς. Το πήραν τόσο σφιχτά, και με τόσο άγριο παροξυσμό, σαν να χρεώθηκαν πραγματικά τη νίκη.
  Το αγόρι και το κορίτσι χάκαραν και με τα δύο μαγικά σπαθιά τους, τα οποία έκοψαν το μέταλλο σαν στυπόχαρτο και επιμήκυναν κατά δεκάδες μέτρα. Και έδρασαν εξαιρετικά ενεργά, σαν να έκοβαν τα μαλλιά με ξυράφι.
  Η Μαργαρίτα με το γυμνό της πόδι πέταξε μια ντουζίνα λεπτές βελόνες, ξαπλώνοντας τους αντιπάλους της και κελαηδούσε:
  - Και η σημαία θα λάμψει πάνω από το σύμπαν ...
  Ο Oleg Rybachenko, περνώντας τους Πολωνούς, πρόσθεσε επιθετικά:
  - Δεν υπάρχει πιο όμορφη ιερή χώρα στο σύμπαν!
  Η Μαργαρίτα έριξε πάλι μια ντουζίνα λεπτές βελόνες με το γυμνό της πόδι, χτυπώντας τους αντιπάλους της μέχρι θανάτου, και τσίριξε:
  - Και αν χρειαστεί, θα ξαναπεθάνουμε!
  Το αγόρι εξολοθρευτής, Oleg Rybachenko, κόβοντας τους εχθρούς, σημείωσε:
  - Θα αναστηθεί στο Rodnoverye, η πίστη μας!
  Και πολέμησαν με τους Πολωνούς, και τις προσωπικές φρουρές του βασιλιά. Το αγόρι εξολοθρευτής ήταν πολύ αποτελεσματικό. Και τότε το παιδί πέταξε με το γυμνό του πόδι μια χειροβομβίδα πριονιδιού και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Και διέλυσε πολλούς Πολωνούς και τον ίδιο τον βασιλιά της Πολωνίας!
  Το hetman κόπηκε στη μέση από την Margarita Korshunova. Το κορίτσι κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα είμαι ο απόλυτος πρωταθλητής του κόσμου!
  Τα παιδιά δείχνουν πραγματικά την υψηλότερη ικανότητα στη μάχη. Μια τέτοια μάχη εκτυλίχθηκε.
  Ο Oleg Rybachenko φωνάζει στα πολωνικά:
  - Οι Γερμανοί σκότωσαν τον βασιλιά! Κερδίστε τον Φριτς!
  Η Μαργαρίτα φωνάζει ήδη στα γερμανικά:
  - Πολωνοί μας επιτέθηκαν, χτυπήστε τους Πολωνούς!
  Και το τολμηρό κορίτσι είναι επίσης πρόθυμο να πολεμήσει. Και κόβει Πολωνούς. Και στο μεταξύ άρχισε η συμπλοκή. Γερμανοί, Πολωνοί και άλλοι μισθοφόροι τεμαχίστηκαν και πυροβολήθηκαν ο ένας εναντίον του άλλου. Εδώ η Μαργαρίτα, με γυμνό παιδικό πόδι, πέταξε μια βόμβα και έσκισε τον Γερμανό δούκα. Αυτό κλιμάκωσε την κατάσταση. Και η μάχη προχωρούσε όλο και πιο επιθετικά.
  Πήγε αμοιβαία σφαγή, και εξόντωση. Σκότωσαν ο ένας τον άλλον, χωρίς καμία αμφιβολία, και οίκτο. Οι πολεμιστές πέθαναν κατά χιλιάδες.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Magnitnaya δούλευαν με τα ξίφη σαν να ανεμίζουν σαν θαυμαστές. Και κόψτε τους εχθρούς της Ρωσίας σε μεγάλους αριθμούς.
  Η Μαργαρίτα πέταξε βελόνες με το γυμνό της πόδι, χτύπησε τους Πολωνούς και δήλωσε χαμογελώντας:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε επίσης βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών των παιδιών, χτύπησε τους αντιπάλους του και έτριξε:
  - Λοιπόν, από τη βίδα!
  Και πάλι, τα παιδιά άρχισαν να σκίζουν τα πολωνικά στρατεύματα και τους μισθοφόρους, ώστε κυριολεκτικά να αιμορραγούν. Και οι νεαροί πολεμιστές επέδειξαν τις υψηλότερες ακροβατικές και πολεμικές δεξιότητες. Είναι τόσο πολύ cool.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους εχθρούς της Ρωσίας, τραγούδησε:
  - Και πάνε στη θάλασσα, ρε παιδιά!
  Η Μαργαρίτα πέταξε πάλι τις βελόνες με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Θαλασσινό στοιχείο! Θαλασσινό στοιχείο!
  Πολεμίστρια, ως συνήθως, της υψηλότερης τάξης, είναι μαχήτρια. Και μην την σταματήσετε, μην κερδίσετε.
  Ο Όλεγκ κόβει τον πολωνικό στρατό και ξαφνικά σφυρίζει. Και χιλιάδες κοράκια λιποθύμησαν, χτυπώντας γροθιές στα κρανία των Πολωνών και των μισθοφόρων.
  Το πήρε και η Μαργαρίτα και σφύριξε και κατέβασε κοράκια στους εχθρούς. Έπαθαν καρδιακές προσβολές και έπεσαν σαν άλογα χτυπημένα μέχρι θανάτου.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας Ρωσία!
  Και πάλι τα γυμνά της πόδια πέταξαν μια θανατηφόρα ανθρακοβομβίδα. Και πώς θα εκραγεί, και θα συντρίψει πολλούς αντιπάλους.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στη γενναία Πατρίδα,
  Ας ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Και η κοπέλα έτρεξε έναν ανεμόμυλο με τα ξίφη της, έκοψε μια μάζα αντιπάλων και έτριξε στην κορυφή του λαιμού της:
  - Χαίρε άγιο κομμουνισμό!
  Και η γυμνή της φτέρνα χτύπησε στο μέτωπο του Γερμανού δούκα, σπάζοντας το κρανίο του αντιπάλου.
  Η Marguerite φώναξε:
  - Προς δόξαν της Πατρίδος, ελεύθερος επί αιώνες!
  Και το κορίτσι πάλι θα το πάρει και θα σφυρίξει στην κορυφή των πνευμόνων της ... Και ολόκληρες ορδές κοράκια θα πέσουν στους Πολωνούς.
  Και κυριολεκτικά τρυπούν ακριβώς από μέσα.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε επιδοκιμαστικά, κόβοντας τους Πολωνούς με τα ξίφη του σαν μύλος:
  - Είμαι μεγάλος παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού πέταξαν ξανά μια χειροβομβίδα από κάρβουνο, σκίζοντας τους αντιπάλους.
  Το αγόρι ήταν πράγματι πολύ τολμηρό και κουλ. Και κάρφωσε τους εχθρούς της Ρωσίας χωρίς κανένα οίκτο.
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Γλίστρησε, γλίστρησε κάπου, γλίστρησε με!
  Και τώρα το κορίτσι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα πετάξει ένα δώρο θανάτου με θανατηφόρα δύναμη.
  Και σκίστε εκατό Πολωνούς. Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Και η γυμνή φτέρνα του παιδιού θα ενδώσει στο παρόν της καταστροφής.
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να αγωνίζεται, τραγούδησε:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού! Για ζωή και ελευθερία!
  Και με το γυμνό του τακούνι το αγόρι υπέκυψε στο δώρο του αφανισμού...
  Εκείνη τη στιγμή, Ρώσοι στρατιώτες έκαναν μια πτήση από τη Βρέστη. Και επιτέθηκαν στον ήδη αναίμακτο και ναρκωμένο στρατό των Πολωνών. Όσοι δεν μπορούσαν να αντέξουν το συντριπτικό χτύπημα, οι Ρώσοι στρατιώτες τράπηκαν σε φυγή.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova τρέχουν στον ρωσικό στρατό. Τα γυμνά τακούνια τους, καθώς τρεμοπαίζουν.
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Εσύ κι εγώ είμαστε αιώνια παιδιά... Είναι τόσο ρομαντικό!
  Ο Oleg συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, πολύ ρομαντικό. Πράγματι, ως αγόρι, ένιωσα αμέσως ένα κύμα ενέργειας και ευθυμίας στον εαυτό μου. Νεαρό κορμί, και μάλιστα υπεράνθρωπος. Και νιώθεις ότι δεν έχεις κανένα άγχος και κανένα πρόβλημα!
  Η Μαργαρίτα πήδηξε πιο ψηλά, γκρέμισε ένα χτύπημα με τη γυμνή της φτέρνα και σημείωσε:
  - Αυτό δεν είναι πρόβλημα!
  Ο Όλεγκ σημείωσε, προχωρώντας παρακάτω:
  - Αυτό είναι καλό όταν είσαι αγόρι στο σώμα. Μπορείτε να ξεστομίσετε οποιοδήποτε αστείο, οποιαδήποτε χυδαιότητα, οποιαδήποτε βλακεία, και όλοι απλώς θα γελάσουν. Και κανείς δεν θα σκεφτεί ότι είσαι ανόητος.
  Η Μαργαρίτα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ίσως... Αν και το να είσαι αιώνιο κορίτσι είναι ενοχλητικό. Είναι πιο εύκολο για ένα αγόρι, αλλά όχι για μένα!
  Ο Όλεγκ γέλασε και σημείωσε:
  - Ε, τίποτα, είμαστε αθάνατοι. Αργά ή γρήγορα θα ζήσουμε για το μέλλον και θα μάθουμε πώς να αλλάξουμε το σώμα μας εκεί!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Ας μάθουμε. Και ένας άντρας μπορεί να γίνει γυναίκα, και μια γυναίκα μπορεί να γίνει άντρας!
  Ο Όλεγκ επιβεβαίωσε:
  - Και δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τις σεξουαλικές μειονότητες!
  Στο δρόμο τα αθάνατα παιδιά συνάντησαν ένα σουηδικό απόσπασμα. Το αγόρι και το κορίτσι τα έκοψαν χωρίς πολλές τελετές. Ήταν εξαιρετικά εύκολο.
  Και έτρεξαν.
  Αθάνατα παιδιά ορμούν, αναβοσβήνουν τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους. Και ξαναμιλούν.
  Το Terminator Boy σημειώνει:
  - Εδώ στην ταινία "Highlander", υπήρξε και ένα επεισόδιο με την απόκτηση αθανασίας. Και είναι σίγουρα ωραίο να ζεις πεντακόσια χρόνια. Κάποιοι έχουν ζήσει περισσότερο...
  Η Margarita Magnitnaya σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Και πώς υπερφορτώνει τον ψυχισμό; Η μνήμη πολλών αιώνων!
  Ο Oleg Rybachenko γέλασε και παρατήρησε:
  - Υπερφορτώσεις ... Κεφάλαια όντως! Αν όμως είσαι σε ένα παιδικό σώμα, τότε τα αντιλαμβάνεσαι όλα πολύ πιο εύκολα!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε γελώντας:
  - Εδώ σκοτώνεις τόσους πολλούς ανθρώπους και το αντιλαμβάνεσαι σαν να ήταν παιχνίδι στον υπολογιστή. Χωρίς πόνο, χωρίς σοκ, χωρίς ντροπή!
  Ο Όλεγκ γέλασε και σημείωσε, γελώντας:
  - Ναι, όντως, τα γυμνά, παιδικά μου πόδια χτυπάνε σε λίμνες αίματος, και αυτό είναι καλό και διασκεδαστικό!
  
  ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ
  Η νίκη της Ιαπωνίας στη Μάχη του Μίντγουεϊ οδήγησε στην τελική ανάληψη της πρωτοβουλίας από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Οι σαμουράι μπόρεσαν να καταλάβουν το Αρχιπέλαγος της Χαβάης και νίκησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες στη θάλασσα. Και εισέβαλαν στην Ινδία.
  Για να διατηρήσει τη μεγαλύτερη αποικία της, η Βρετανία μετέφερε μέρος των στρατευμάτων από την Αίγυπτο.
  Εξαιτίας της οποίας η επιχείρηση Torch δεν έγινε. Και ο Ρόμελ γλίτωσε την ήττα. Αλλά από την άλλη, οι Ναζί είχαν ακόμα μια καταστροφή κοντά στο Στάλινγκραντ. Και η κατάρρευση του μετώπου τον χειμώνα σαράντα δύο - σαράντα τριών ετών. Αλλά από την άλλη, η αντεπίθεση του Mainstein κέρδισε σε δύναμη. Δεδομένου ότι ο Χίτλερ δεν έστειλε ενισχύσεις στην Αφρική, πολλά άλλα τμήματα συμμετείχαν στη ναζιστική αντεπίθεση. Και ειδικά στην αεροπορία υπήρχε πιο ευνοϊκή αναλογία. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες στην πραγματικότητα περιόρισαν τον βομβαρδισμό του Τρίτου Ράιχ. Και δεν έγινε απόβαση στο Μαρόκο.
  Οι Ναζί, έχοντας περισσότερες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων τανκς: "Tiger" και "Panther", συνέτριψαν το πλευρό των σοβιετικών στρατευμάτων. Και μπόρεσαν να περικυκλώσουν και να πάρουν όχι μόνο το Kharkov και το Belgorod, αλλά και το Kursk. Η ήττα του Κόκκινου Στρατού ήταν ισχυρότερη και οι απώλειες πολύ μεγαλύτερες. Και οι επιτυχίες των Ναζί λόγω των τμημάτων που δεν μεταφέρθηκαν στην Αφρική, για να χαθούν άδοξα στη Σαχάρα, ήταν υψηλότερες. Και τριάντα ολοκαίνουργια τανκς Tiger μπόρεσαν να προσθέσουν εντυπωσιακή δύναμη και να μην κολλήσουν στην άμμο. Επιπλέον, ο συνολικός αριθμός των γερμανικών αρμάτων ήταν μεγάλος, αφού οι Γερμανοί όχι μόνο δεν μετέφεραν εξοπλισμό στην Αφρική, αλλά παρήγαγαν και αισθητά περισσότερα οχήματα.
  Διότι η ένταση των βομβαρδισμών των εργοστασίων του Τρίτου Ράιχ έχει πέσει. Οι ισχυρότεροι Αμερικανοί ουσιαστικά δεν βομβάρδισαν και οι Βρετανοί μόνοι τους δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση σημαντικής ζημιάς.
  Η εκτροπή μέρους των βρετανικών δυνάμεων προς την Ινδία είχε άλλες συνέπειες. Ο πιλότος και σούπερ-άσος Χανς Μαρσέλ δεν πέθανε σε ατύχημα, αλλά πήρε μέρος στις μάχες στο ανατολικό μέτωπο. Η εμφάνισή του για τους Σοβιετικούς πιλότους ήταν πραγματικό σοκ. Ο Χανς Μαρσέλ έγινε γνωστός ως ο μαύρος διάβολος. Και ήταν φοβερός εναέριος ελεύθερος σκοπευτής.
  Η εμφάνισή του στα ανατολικά προκάλεσε σοκ. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 1942, ο Hans Marcel ξεπέρασε τα εκατόν πενήντα αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν. Και μέχρι το νέο έτος είχε φτάσει τα διακόσια πενήντα αεροσκάφη. Για το οποίο έλαβε το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με τα διαμάντια. Το οποίο συνήθως παρέδιδε μόνο σε πολιτικούς.
  Για τριακόσια αεροσκάφη, ο Χανς Μαρσέλ ξαναβραβεύτηκε με τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και ήταν δροσερό...
  Για τετρακόσια αεροσκάφη, ο Hans Marcel ήταν ο πρώτος που έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για πεντακόσια τιμήθηκε με τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού, ένα βραβείο που είχε μόνο ο Χέρμαν Γκέρινγκ.
  Η Μαρσέιγ σκόραρε περίφημα στο ανατολικό μέτωπο. Και κυνηγούσε κυριολεκτικά και όρμησε στα σοβιετικά αεροπλάνα ...
  Μετά όμως ήρθε η ανοιξιάτικη απόψυξη και οι μάχες κυριολεκτικά πάγωσαν.
  Υπήρξε μια λειτουργική παύση. Στο Τρίτο Ράιχ, τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσαν πλήρη κινητοποίηση και συσσώρευσαν δυνάμεις. Στην ΕΣΣΔ, συσσώρευσαν επίσης δύναμη ...
  Θεωρητικά οι Γερμανοί θα έπρεπε να προχωρήσουν το καλοκαίρι, αλλά πού; Δεν ήθελα να ανέβω ξανά κοντά στο Στάλινγκραντ.
  Η κατεύθυνση της Μόσχας είναι πολύ ενισχυμένη. Όπου κι αν πας, παντού είναι κακό. Και ο Φύρερ αποφάσισε να χτυπήσει την ... Αίγυπτο. Και να βγάλει τη Βρετανία από τον πόλεμο. Οι ΗΠΑ δεν βρίσκονται πλέον σε πόλεμο. Ο υπολογισμός βασίστηκε στην απόκτηση των πόρων της Μαύρης Ηπείρου και της Μέσης Ανατολής. Και αυτό θα μπορούσε να κάνει το Τρίτο Ράιχ ανίκητο!
  Τα γερμανικά στρατεύματα έδωσαν το πρώτο τους χτύπημα στη Μάλτα. Ήταν η χρήση μεγάλων μαζών αεροσκαφών και στη συνέχεια η προσγείωση με νικηφόρα επιτυχία. Για πρώτη φορά σε μάχες χρησιμοποιήθηκαν το βομβαρδιστικό Yu-288 και το μαχητικό ME-309. Και αυτό είναι ένα τεράστιο αντίκτυπο, πραγματικά θανατηφόρο.
  Και πράγματι, η Μάλτα έχει καταληφθεί και είναι πολύ πιο εύκολο να μεταφερθούν στρατεύματα στην Αφρική. Και μετά στην Ισπανία, ο Χίτλερ άσκησε πίεση στον Φράνκο. Και παρόλα αυτά συμφώνησε να αφήσει τα στρατεύματα να πάνε στο Γιβραλτάρ. Και η ακρόπολη καταιγίστηκε. Και αυτή η επίθεση ήταν εκπληκτικά επιτυχημένη. Μετά από αυτό, μεγάλες δυνάμεις των Ναζί άρχισαν να μεταφέρονται στο Μαρόκο και κατέλαβαν τη Μαύρη Ήπειρο.
  Και τον Αύγουστο ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση των Ναζί στην Αίγυπτο. Στις μάχες συμμετείχαν και οι "Τίγρεις" και ο "Πάνθηρας" και οι "Λιοντάρια" και οι "Φερδινάνδοι". Και επίσης η δεξαμενή "Λιοντάρι". Αυτό το αυτοκίνητο όμως δεν δικαίωσε τον εαυτό του. Όμως οι "Τίγρεις" αποδείχτηκαν πραγματικό σοκ για τους Βρετανούς. Οι Ναζί διέρρηξαν τις άμυνες και νίκησαν τους Βρετανούς. Καταλήφθηκε και η Αλεξάνδρεια και οι Ναζί έφτασαν στη Διώρυγα του Σουέζ. Και αυτές είναι μεγάλες νίκες.
  Τότε οι ορδές των Ναζί εισέβαλαν στη Μέση Ανατολή. Υποστηρίχθηκαν από ισχυρό πλήγμα και οι Τούρκοι. Και οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν το Ιράκ και το Κουβέιτ και τη Σαουδική Αραβία. Έφτασαν στο Ιράν, αλλά εκεί τα στρατεύματα της ΕΣΣΔ κινήθηκαν προς το μέρος τους.
  Ο Στάλιν περίμενε για πολύ καιρό ... Αλλά την 1η Σεπτεμβρίου 1943, ξεκίνησε μια επίθεση στη νότια πλευρά. Οι μάχες ήταν εξαιρετικά σκληρές. Όμως οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι και βασίστηκαν στην άμυνα σε βάθος. Ταυτόχρονα πολέμησαν απελπισμένα και για παράδειγμα ο Πάνθηρας αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό μηχάνημα στην άμυνα. Η αδυναμία του: οι συχνές βλάβες και η σχετικά λεπτή πλευρική θωράκιση δεν είναι τόσο σημαντικά σε μια αμυντική μάχη. Καθώς και κακής ποιότητας λειτουργίας "Ferdinand". Και ο "Τίγρης" φάνηκε τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα - μια καθολική μηχανή.
  Ούτε το νεότερο ME-309 δεν ήταν κακό και η ταχύτητα και ο οπλισμός του ήταν στα καλύτερά του. Αν και κάπως χειρότερο με τους ελιγμούς, αλλά με τη σωστή τακτική μάχης, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Οι Γερμανοί είχαν και πολλά αντιαεροπορικά πυροβόλα. Και καλά οργανωμένη άμυνα με σχετικά επίπεδη front line.
  Οι μάχες διήρκεσαν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου και ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να προχωρήσει μόνο δέκα με δεκαπέντε χιλιόμετρα. Και υπέστη μεγάλες απώλειες.
  Η προσπάθεια των σοβιετικών στρατευμάτων να προχωρήσουν στο κέντρο κατέληξε επίσης σε αποτυχία. Οι Γερμανοί κράτησαν σφιχτή άμυνα και οχυρώθηκαν πλήρως. Επιπλέον, η δεύτερη και η τρίτη γραμμή άμυνας ήταν ακόμη πιο δυνατές από την πρώτη. Το οποίο αποδυνάμωσε κάπως την επίδραση του σοβιετικού πυροβολικού.
  Μέχρι τον χειμώνα, οι Γερμανοί είχαν πάρει τον έλεγχο της μισής Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η ιαπωνική επίθεση στην Άπω Ανατολή. Και η απόσπαση της προσοχής σημαντικών δυνάμεων του Κόκκινου Στρατού. Και έγινε η συντριβή των σοβιετικών στρατευμάτων. Αντίθετα, σημαντικές δυνάμεις του Τρίτου Ράιχ εκτρέπονται.
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει ξανά στο κέντρο και στο νότο, καθώς και κοντά στο Λένινγκραντ. Ωστόσο, το ιαπωνικό μέτωπο διευκόλυνε την άμυνα των Γερμανών. Οι Σαμουράι, παρά τον παγετό, ανέβηκαν με μανία προς τα εμπρός και εκτροπής σημαντικών δυνάμεων.
  Και οι Ναζί ολοκλήρωσαν την κατάκτηση της Αφρικής την άνοιξη και τον χειμώνα, και είχαν κολοσσιαίους πόρους στη διάθεσή τους. Τον Μάιο έπεσε και το Ιράν και τον Ιούνιο οι Γερμανοί κατέλαβαν τη μισή Ινδία που δεν κατείχαν οι Ιάπωνες και ενώθηκαν μαζί τους.
  Οι Ναζί πολέμησαν τον "Πάνθηρα" -2 με πυροβόλα 88 χιλιοστών και βάρους πενήντα τριών τόνων, με κινητήρα 900 ίππων και τον "Τίγρη" -2 με κινητήρα χιλίων ίππων. Αυτά τα αυτοκίνητα αποδείχτηκαν με αποδεκτά χαρακτηριστικά οδήγησης.
  Η σχεδόν πλήρης απουσία βομβαρδισμών κατέστησε δυνατή την έναρξη της εργασίας σε ισχυρότερους κινητήρες νωρίτερα και την ολοκλήρωσή της. Αν και το "Panther" -2 και το "Tiger" -2 δεν ήταν ακόμα αρκετά τέλεια, ανταπεξήλθαν στον μαχητικό ρόλο. Τα σοβιετικά T-34-85 και IS-2 αποδείχτηκαν πιο αδύναμα ... Και δεν μπορούσαν να πάρουν την πρωτοβουλία.
  Το καλοκαίρι, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο, αλλά έπεσε σε παγίδα και ηττήθηκε εντελώς. Στον αέρα, οι Ναζί είχαν ήδη στη σειρά ME-262, και TA-152 και άλλους ισχυρούς τύπους όπλων. Αυτοί κατείχαν πλήρως την πρωτοβουλία. Έχοντας ξεπεράσει την ΕΣΣΔ στην παραγωγή αεροσκαφών, οι Γερμανοί αύξησαν επίσης την ποιοτική τους υπεροχή. Και χτύπησαν τον Κόκκινο Στρατό στον ουρανό σαν μπριζόλα.
  Η Μασσαλία έλαβε για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη τον Σταυρό των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού, με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Αυτό είναι ένα ειδικό βραβείο για να διακρίνει τον ήρωα. Και χίλια αεροσκάφη της Μασσαλίας που καταρρίφθηκαν βραβεύτηκαν με το Άστρο του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Έγινε θρύλος και πραγματική Θεότητα κατά τη διάρκεια της ζωής του. Και για το κεφάλι του, ο Στάλιν όρισε αμοιβή ενός εκατομμυρίου χρυσών ρούβλια.
  Αλλά δυστυχώς, ήταν αδύνατο να τον νικήσουμε.
  Για δύο χιλιάδες αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, ο Hans Marcel έλαβε το αστέρι του Σταυρού του Ιππότη, τον Σιδερένιο Σταυρό με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Αυτός ήταν ο σούπερ άσος.
  Μετά την ήττα των σοβιετικών στρατευμάτων στο κέντρο, πήγαν στη Μόσχα και έτρεξαν στη γραμμή άμυνας Mozhaisk.
  Τότε ο Φύρερ διέταξε να προχωρήσουν στον Καύκασο. Και η Τουρκία άνοιξε επίσης μια πρώτη γραμμή εκεί.
  Το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 1944 και αρχές του 1945, οι Ναζί κατέλαβαν και τον Καύκασο... Ήρθε το σαράντα πέμπτο έτος... Στα τέλη Μαρτίου, το Fritz άρχισε να προελαύνει κατά μήκος του Βόλγα προς την κατεύθυνση του Σαράτοφ και ο Kuibyshev.
  Στις μάχες, τα τελευταία ναζιστικά τανκς από τη σειρά E ήταν ήδη αποδεκτά και η Luftwaffe μαινόταν στον ουρανό. Φαινόταν ότι η ΕΣΣΔ δεν είχε πλέον ευκαιρία.
  Και από τα ανατολικά ανέβηκε η Ιαπωνία.
  Η ΕΣΣΔ έσκαγε στις ραφές. Το ανθρώπινο δυναμικό του μειώνονταν ραγδαία σε έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα.
  Ο Στάλιν, κάτω από αυτές τις συνθήκες, συνειδητοποιώντας την απελπισία της κατάστασης, πρόσφερε ειρήνη με οποιονδήποτε όρο.
  Ο Χίτλερ συμφώνησε, υπό την προϋπόθεση ότι θα του δοθούν τα κράτη της Βαλτικής, η Ουκρανία, η Λευκορωσία, ο Καύκασος και περαιτέρω τα σύνορα κατά μήκος του Βόλγα, απόβαση κατά μήκος της Μόσχας, καθώς και η Καρελία και το Λένινγκραντ μέχρι το Αστραχάν, και όλα όσα είχαν ήδη καταλάβει οι Γερμανοί στο Κεντρικό Ασία. Και εκεί μπήκαν ήδη στο Καζακστάν.
  Η Ιαπωνία παρέλαβε τα κομμάτια της και στη Σιβηρία.
  Ο Στάλιν συμφώνησε σε αυτό, γιατί αυτή ήταν η μόνη ευκαιρία να σωθεί η ΕΣΣΔ και να κρατηθεί η Μόσχα.
  Επιπλέον, έπρεπε να πληρώσετε αποζημιώσεις στο Τρίτο Ράιχ για ενενήντα εννέα χρόνια. Και αυτό είναι πολύ ταπεινωτικό. Και τα αποθέματα χρυσού της ΕΣΣΔ μεταφέρθηκαν στη Γερμανία.
  Η Ρωσία έχει χάσει πολλά, αλλά κατάφερε να επιβιώσει τουλάχιστον εν μέρει. Και ο Χίτλερ, ανήσυχος για το σχέδιο Makhkhent, αποφάσισε να καταργήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Τον Αύγουστο του 1945 υπογράφηκε συνθήκη ειρήνης με την ΕΣΣΔ. Και τώρα οι Ναζί γύρισαν τα πρόσωπά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Η Αμερική προσπάθησε πραγματικά να δημιουργήσει μια ατομική βόμβα, αλλά η δουλειά της ήταν αργή. Την άνοιξη του 1946, οι Ναζί άρχισαν να αποβιβάζονται στη Γροιλανδία και την Κούβα.
  Και μέρος των δυνάμεών τους μεταφέρθηκε στην Αργεντινή. Στην Κούβα, ο ντόπιος πληθυσμός υποστήριξε τα γερμανικά στρατεύματα και η απόβαση ήταν επιτυχής. Ο Φριτς και οι Ιάπωνες άρχισαν να σφίγγουν το δαχτυλίδι. Μετακόμισαν σε όλη τη Λατινική Αμερική. Η Βραζιλία μπήκε στον πόλεμο στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ. Η κατάσταση χειροτέρεψε.
  Το καλοκαίρι, οι μάχες γύρισαν για τον Καναδά, όπου οι Fritz προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα προγεφύρωμα.
  Η Gerda και το πλήρωμά της πολέμησαν στο E-50 σε μια βελτιωμένη έκδοση. Το αυτοκίνητο ζύγιζε εξήντα πέντε τόνους. Διαθέτει πιστόλι διαμετρήματος 105 mm με μήκος κάννης 100 EL.
  Η μετωπική θωράκιση είναι 250 mm και η πλαϊνή θωράκιση είναι 170 mm. Αυτό το τανκ είχε κινητήρα 1500 ίππων και εξαιρετικές οδηγικές επιδόσεις.
  Άρα οι Αμερικανοί δεν έχουν τίποτα να αντιταχθούν σε αυτό. Ο ξεπερασμένος, αν και ογκώδης, Σέρμαν ήταν αρκετά καλός για τους Γερμανούς άσους των τανκς να σκοράρουν με αυτό. Το Pershing είναι λίγο καλύτερο, αλλά το όπλο του είναι ακόμα μάλλον αδύναμο έναντι της βελτιωμένης διάταξης του E-50. Και μόνο το "Superpershing", όχι ένα πολύ ογκώδες τανκ, είχε την ευκαιρία να σπάσει στο πλάι και κοντά στη δεξαμενή στην οποία επέβαιναν η Gerda και το πλήρωμά της.
  Ένα κορίτσι από το Τρίτο Ράιχ πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο κουμπί του joystick, χτυπώντας ένα αμερικανικό τανκ και ουρλιάζοντας:
  - Έχω ένα κορίτσι super class!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης τα αμερικανικά τανκς και συμφώνησε:
  - Και είσαι υπερ!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο αυτοκίνητο των Yankee και τσίριξε:
  - Αυτή είναι η στρατηγική του μεγάλου παιχνιδιού!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων της στα χαριτωμένα πόδια της και παρατήρησε:
  - Καλύτερα κορίτσια να μιλήσετε για τον Θεό!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά χρησιμοποιώντας τη γυμνή της φτέρνα και παρατήρησε:
  - Αν κοιτάξεις, δεν χρειαζόμαστε τη Βίβλο. Είμαστε Άριοι, όχι Εβραίοι. Και δεν πρέπει να σκύβουμε στο επίπεδο των προβάτων ή των κατσικιών!
  Η Χριστίνα έγνεψε ζωηρά, στέλνοντας άλλο ένα βλήμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Φυσικά και όχι! Ειδικά στη Βίβλο, το αρνί θα ποιμάνει τα σωσμένα έθνη με μια σιδερένια ράβδο. Τι χρειαζόμαστε την ευτυχία;
  Η Μάγδα απάντησε θυμωμένη:
  - Και τι θέλεις στη γονιδιακή φωτιά;
  Η Σάρλοτ γέλασε και απάντησε πυροβολώντας τους Αμερικανούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο τρομερό από τη φωτιά! Και ότι οι ιεροεξεταστές που καίνε μάγισσες στην πυρά είναι επιπόλαια σαδιστές!
  Η Μάγδα δήλωσε αποφασιστικά, πατώντας το κουμπί του joystick με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Είναι πολύ σκληρό! Και δεν έχουν πίστη!
  Η Γκέρντα έσπασε το αμερικανικό κανόνι και σημείωσε:
  Ποιος έχει αληθινή πίστη;
  Η Μάγδα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Υπάρχουν πολύ λίγοι τέτοιοι άνθρωποι!
  Και πάλι πυροβόλησε με τη βοήθεια γυμνών δακτύλων από λαξευμένα πόδια.
  Ναι, τα κορίτσια εδώ και στις συζητήσεις είναι δυνατά. Και μπορούν να δείξουν πολλά και να κλείνουν το μάτι με τα ζαφείρια μάτια τους.
  Και ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη. Και υπάρχουν μάχες στον ουρανό. Η Αλμπίνα και η Αλβίνα εισπράττουν λογαριασμούς και πολλά αεροπλάνα έχουν ήδη καταρριφθεί προσωπικά.
  Και η επιθετικότητά τους δεν έχει όρια.
  Η Αλμπίνα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έστειλε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου και κελαηδούσε:
  Δόξα στην αγάπη του Χριστού!
  Η Alvina, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έκοψε το αμερικανικό αυτοκίνητο και πρόσθεσε:
  - Τι είναι ευάερο και καθαρό!
  Και τα κορίτσια έδωσαν πάλι σειρά καταρρίπτοντας αεροπλάνα των ΗΠΑ.
  Αλλά αυτός είναι πόλεμος σαν πόλεμος. Ήδη το καλοκαίρι, μέρος του Καναδά καταλήφθηκε. Και μετά πέρασε το φθινόπωρο.
  Οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Τορόντο. Δρουν δυναμικά. Θα έχουν τανκς και πολυβόλα καλύτερα από τα αμερικανικά. Εμφανίστηκε στο Fritz and Tiger-3. Εξέλιξη μηχανών του Ε-75. Επίσης ισχυρή: μετωπική θωράκιση τριακοσίων χιλιοστών, πλαϊνή θωράκιση διακοσίων. Και το όπλο έχει μήκος 128 mm με κάννη 100 EL. Και μια τέτοια δεξαμενή φάνηκε καλά. Ακόμα κι αν είναι πολύ μεγάλη δύναμη.
  Ο Φριτς προχώρησε και πήρε πόλη μετά από πόλη.
  Το χειμώνα, ξεκίνησαν ήδη από το βορρά προς το αμερικανικό έδαφος. Και εκεί έσπασαν την πεισματική αντίσταση των Γιάνκηδων.
  Η Αμερική δεν είχε καμία ευκαιρία. Όμως η ατομική βόμβα δεν λειτούργησε.
  Η Αμερική βομβαρδίζεται από βαριά TA-400. Ακόμα πιο ισχυρά TA-500 που κατέστρεψαν την πείνα και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
  Μέχρι την άνοιξη, οι Γερμανοί είχαν ήδη καταλάβει πλήρως τον Καναδά και μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Και κατά την ίδια την άνοιξη, κατέλαβαν τη Φιλαδέλφεια και πολλές άλλες περιοχές.
  Περισσότερο από το ένα τρίτο των ΗΠΑ και της Αλάσκας καταλήφθηκαν. Και το Μεξικό, επίσης, κατακτήθηκε από αμερικανικά και ιαπωνικά στρατεύματα.
  Το καλοκαίρι, η επίθεση των Ναζί συνεχίστηκε. Και οι πιθανότητες των Ηνωμένων Πολιτειών έλιωναν μπροστά στα μάτια μας.
  Τον Αύγουστο, οι Ναζί άρχισαν να εισβάλλουν στη Νέα Υόρκη. Στις μάχες συμμετείχαν ιπτάμενοι δίσκοι.
  Εδώ ένας από αυτούς πολέμησε την Εύα και την Αγκάθα. Δύο όμορφα κορίτσια με μπικίνι οδηγούσαν ένα ισχυρό αυτοκίνητο.
  Την πέταξε τριγύρω με ένα στρωτό τζετ και ήταν άτρωτη στα μικρά όπλα. Και τα ίδια τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν ακτίνες θερμότητας όταν πυροβολούσαν.
  Η Εύα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εκτοξεύοντας ακτίνες θερμότητας, πυροδοτώντας τους εχθρούς σαν φλόγα και κελαηδώντας:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ούρλιαξε επίσης στην κορυφή των πνευμόνων της:
  -Μακάρι να κερδίσουμε!
  Το κορίτσι είναι εξαιρετικά μαχητικό και όμορφο. Και πώς χτυπάει τους εχθρούς με λέιζερ.
  Και οι ακτίνες θερμότητας θα λιώσουν ένα άλλο αμερικανικό τανκ.
  Και στη στεριά, η Γκέρντα επιτίθεται. Επίσης μαχόμενη κοπέλα.
  Και τώρα αυτή και το πλήρωμά της βρίσκονται ήδη στο κέντρο. Και οβίδες αναπηδούν από τον πυργίσκο του τανκ. Και τα ίδια τα κορίτσια θα χτυπήσουν τους Yankees. Και θα διαλύσουν ένα ολόκληρο σύννεφο ανθρώπων και θα δράσουν με όλη την επιθετικότητα. Οι πολεμιστές είναι τόσο ζωηροί και λαγωνικά, με γυμνά λαξευμένα πόδια.
  Τραγουδούν ακόμη και βγάζοντας τα δόντια τους. Αυτές είναι οι μαχόμενες καλλονές του Τρίτου Ράιχ. Και σουτάρουν αρκετά καλά. Και τρυπούν τους εχθρούς σαν βελόνες με λάδι μέσα και πέρα.
  Η Νέα Υόρκη έχει ήδη πέσει. Οι ΗΠΑ συνθηκολογούν και τα στρατεύματά τους παραδίδονται.
  Έτσι, άλλη μια σελίδα της ιστορίας έχει γυρίσει. Φαίνεται να είναι μια νίκη... Αλλά μετά από λίγο ο Χίτλερ καταλαμβάνει τη Λατινική Αμερική.
  Και στις 20 Απριλίου 1953 ξεκινά πόλεμο με την Ιαπωνία και τις αποικίες της. Οι δυνάμεις του Τρίτου Ράιχ έχουν πλεονέκτημα στην τεχνολογία.
  Και επιτίθενται με ισχυρά όπλα. Συμπεριλαμβανομένων των άτρωτων ιπτάμενων δίσκων.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται σε ένα ντίσκο αεροπλάνο. Τσακώνονται κορίτσια, αλλά λένε τι άλλο. Και με γυμνά δάχτυλα πατάνε τα κουμπιά του joystick.
  Εδώ βρίσκονται στην επίθεση και καίνε ιαπωνικά στρατεύματα.
  Οι ακτίνες θερμότητας πετούν σαν χαλί. Και τα κορίτσια γελούν μόνα τους. Και κουνήστε το στήθος τους με κόκκινες θηλές.
  Η Αλμπίνα μάλιστα τραγούδησε:
  Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Και με το γυμνό της τακούνι πάτησε τα κουμπιά του joystick, χτυπώντας τους αντιπάλους. Είναι ένα τέτοιο κορίτσι, γεννημένο από λύκο.
  Η Alvina πατά επίσης τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Για την κοσμική μου δύναμη, θα οδηγήσουμε στον τάφο τον πρόεδρο της συλλογικής φάρμας!
  Και κλείσε το μάτι σε έναν φίλο!
  Ναι, οι πολεμιστές είναι πολύ εύστροφοι και γρήγοροι σαν αστραπή. Φλέγονται.
  Η Αλμπίνα στοχεύει με το γυμνό της πόδι και εκτοξεύει μια δέσμη θερμότητας. Καίει τους αντιπάλους και τρίζει:
  - Για τις μεγάλες μου νίκες!
  Ναι, τα κορίτσια εδώ είναι της υψηλότερης βαθμίδας και τάξης. Μπορούν να κάνουν πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Και συνθλίβουν τους Ιάπωνες, με την ξέφρενη ενέργεια των λύκων.
  Αλλά όχι μόνο οι Γερμανοί και άλλοι ξένοι στρατοί σκοτώνουν σαμουράι.
  Στον πόλεμο μπήκε και η ΕΣΣΔ, με διοικητή πλέον τον Μπέρια. Εδώ, παρεμπιπτόντως, ο Στάλιν, αναστατωμένος από την ήττα με το Τρίτο Ράιχ, πέθανε νωρίτερα τον Μάρτιο του 1951. Και ο Μπέρια κατάφερε να καταλάβει την εξουσία. Και τώρα, ακόμη και έχοντας δυναμώσει, είναι στην ίδια ομάδα με τον Χίτλερ.
  Και επιτίθενται μαζί στους σαμουράι.
  Και το πλήρωμα της Ελισάβετ πολεμά τους Ιάπωνες στο Primorye. Το κορίτσι είναι πολύ μαχητικό και δραστήριο.
  Αγωνίζονται φυσικά ξυπόλητοι και με μπικίνι. Και αλωνίζει τους σαμουράι, με ενθουσιασμό.
  Ενώ ακόμα τραγουδάει?
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Και η καρδιά είναι ανήσυχη στο στήθος ...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος
  Και ο νεαρός Οκτώβρης είναι μπροστά!
  Και τώρα η Ελισάβετ πυροβολεί, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, από το όπλο του τανκ T-54 σε ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο και την τρυπάει μέχρι θανάτου.
  Μετά ψέλλισε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Αικατερίνα χτύπησε και τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τρύπησε το τανκ των σαμουράι και σημείωσε επιθετικά:
  - Δεν υπάρχει πιο ένδοξη χώρα από τη δική μας!
  Η Έλενα πυροβόλησε τον εχθρό και φώναξε:
  - Θα υπάρξει μια εποχή κομμουνισμού στη Γη!
  Η Ευφρασία, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κοπανούσε και κελαηδούσε:
  "Θάνατος στον κακό Πρόεδρο-Σατανά!"
  Οι πολεμιστές εδώ πρέπει να ειπωθούν για την υψηλότερη και μάχιμη τάξη.
  Και στον ουρανό, η Anastasia Vedmakova και η Akulina Orlova κερδίζουν λογαριασμούς.
  Η Αναστασία κατέρριψε έναν Ιάπωνα μαχητή και τραγούδησε:
  - Και ξυπόλητα κορίτσια πετούν στον ουρανό!
  Η Ακουλίνα, κόβοντας τον σαμουράι, με τη βοήθεια γυμνών ποδιών, κελαηδούσε:
  - Cool στοιχείο! Δροσερό στοιχείο!
  Οι πολεμιστές παίζουν με τους μυς του τύπου. Είναι σε τέλεια τάξη και είναι σε θέση να κερδίσουν τον πόλεμο αστειευόμενοι.
  Η Αναστασία, καταρρίπτοντας ένα άλλο αεροπλάνο, το πήρε και φώναξε:
  - Θα υπάρξει μια δροσερή σύλληψη των εχθρών και η ήττα τους!
  Η Akulina συμφώνησε με αυτό, γκρεμίζοντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ας κανονίσουμε μια ολική ανατροπή!
  Οι Ιάπωνες πιέστηκαν...
  Εδώ, το σοβιετικό τανκ LP-10 εμπλέκεται στη μάχη, στην οποία πολεμούν τα κορίτσια από το πλήρωμα της Alenka.
  Και πολεμούν σε ένα μεγάλο αυτοκίνητο με ένα κανόνι 130 χλστ.
  Η Αλένκα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα κελαηδίσματα:
  - Αυτή είναι η δόξα του κομμουνισμού!
  Η Anyuta χτύπησε και την αντίπαλό της. Χτύπησε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Στο όνομα των νέων ιδεών!
  Και χαστούκισε επίσης τη γυμνή της φτέρνα.
  Η Άλα πάτησε το κουμπί του joystick με μια κόκκινη θηλή. Χτύπησε τον σαμουράι και φώναξε:
  - Για το μεγαλείο της χώρας!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  - Για την ενότητα των Ρώσων σε όλο τον κόσμο!
  Και χρησιμοποίησε επίσης μια θηλή φράουλας για σκοποβολή.
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα χτυπήσουν τον εχθρό. Θα συντρίψει πολλούς μαχητές και θα κελαηδήσει:
  - Για τη Ρωσία, την πιο ιερή στον κόσμο!
  Και επίσης με γυμνό τακούνι θα ενδώσει στον εχθρό.
  Τα κορίτσια πρέπει να πούμε ότι είναι εξαιρετικά τολμηρά. Και έχουν μια κολοσσιαία σκληρότητα.
  Φυσικά, η Ιαπωνία δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια πίεση.
  Επιπλέον, οι Fritz χρησιμοποίησαν επίσης πυρηνικά όπλα. Το οποίο αποδείχτηκε ένα απόλυτο σοκ.
  Ο πόλεμος τελείωσε σε έξι μήνες.
  Η ΕΣΣΔ ανέκτησε τα προηγούμενα χαμένα εδάφη της και το Τρίτο Ράιχ κατέκτησε τους σαμουράι και όλες τις αποικίες τους.
  Ο Χίτλερ δεν πολεμούσε πια ... Χώνεψε τα υπάρχοντα ... Μόνο στην Κίνα υπήρχαν ακόμη τοπικές μάχες. Και εκεί συνέτριψαν τον Κόκκινο Στρατό του Μάο Τσε Τουνγκ. Την 1η Μαΐου 1958, το αεροπορικό δυστύχημα του Αδόλφου Χίτλερ άλλαξε τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας. Και άλλαξε σημαντικά... Ο Γκέρινγκ, που έκανε κατάχρηση ναρκωτικών, είχε ήδη πεθάνει εκείνη τη στιγμή. Ο Χίμλερ, ο οποίος είχε αποκτήσει υπερβολική επιρροή, απομακρύνθηκε από τον ίδιο τον Φύρερ. Ο Σέλλενμπεργκ πήρε τη θέση του, αλλά πέθανε κι αυτός από καρκίνο. Και με λίγα λόγια, ο επίσημος διάδοχος του Φύρερ ήταν ο νεαρός Wolf Kleiman, διάδοχος του Schellenberg.
  Ο νέος πολιτικός ήταν μόλις τριάντα πέντε ετών και ξεκίνησε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο, ελάχιστα ωφελούσαν.... Και το Τρίτο Ράιχ, από υπέρβαση δημοκρατίας, πήρε και διαλύθηκε ...
  Η ΕΣΣΔ, υπό την ηγεσία του Lavrenty Palych Beria, αναβίωσε και ενισχύθηκε. Και άρχισε να σηκώνει από κάτω του τα συντρίμμια του Τρίτου Ράιχ. Έτσι αναγεννήθηκε η σοβιετική αυτοκρατορία.
  Και αποδείχθηκε ότι ο Lavrenty Palych Beria, αντί του εκτελεσθέντος ηττημένου, αποδείχθηκε ότι ήταν ο μεγαλύτερος ηγεμόνας της Σοβιετικής Ρωσίας. Ακόμα πιο ψηλός και ψύχραιμος από τον Στάλιν!
  Εδώ είναι μια εναλλακτική ιστορία!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"