Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Devirgination Jim Hawkins

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Dobrodružstvá vašej obľúbenej postavy z Ostrova pokladov od Jima Hawkinsa pokračujú. Šarmantnú tínedžerku zajmú súkromníci a predajú do otroctva. Chlapec pracuje na plantážach cukrovej trstiny a opáleného a bosého ho čakajú nové dobrodružstvá a prvá láska.

  DEVIRGINATION JIM HAWKINS
  ANOTÁCIA
  Dobrodružstvá vašej obľúbenej postavy z Ostrova pokladov od Jima Hawkinsa pokračujú. Šarmantnú tínedžerku zajmú súkromníci a predajú do otroctva. Chlapec pracuje na plantážach cukrovej trstiny a opáleného a bosého ho čakajú nové dobrodružstvá a prvá láska.
  . KAPITOLA 1
  Zdalo sa, že víťazstvo je dobojované, no najdôležitejší a krvilačný pirát bol nažive a stále nablízku. Zákerný John Silver z lode len tak neutiekol. Svoje služby ponúkol aj súkromníkovi, francúzskej lodi. Napríklad, existuje taká loď plná zlata, rozprávkových pokladov. A môžu z toho skutočne profitovať.
  Silver vyjednal svoj podiel a požiadal kapitána súkromnej lode, aby opustil Jimov život.
  A keď plavidlo vyplávalo na more, doktor Livesey si zrazu cez ďalekohľad všimol, ako ich fregata dobieha. Na lodi je len jedno delo stredného kalibru. Skúste však takýmto silám odolať. Asi štrnásťročný bosý chlapec Jim pískal s ukazovákmi v ústach a kričal:
  - Letia za našimi pokladmi! Nie, nikdy sa nevzdáme!
  Tučná tvár pána Trelawneyho sa skrútila hnevom. A panoš zasyčal:
  - Francúzi ... Naše večné hemoroidy!
  Kapitán Smolet sucho nariadil:
  - Pridajte plachty!
  Pekný Jim, blýskajúci sa holými pätami štrnásťročného chlapca, sa ponáhľal splniť rozkaz. Gray a Ben Gun ho tiež nasledovali. Ale ľudí je veľmi málo. A už je neskoro...
  Oceľou vystužená prova fregaty narazila do boku španiela a zanechala priehlbinu, ktorá zlomila niekoľko dosiek. Okamžite vyleteli nástupové háky. Súkromníci a v skutočnosti piráti sa vrhli na útok, oháňajúc sa mečmi a šabľami. Boli neoholení, s odhalenými tvárami. Niektorí si nasadzujú hrebene peria ako Indiáni, iní si dokonca strčia do uší biblické stránky, či ostré dýky.
  Pán Trelawney vystrelil zo svojej dlhej zbrane. Jeden z útočiacich súkromníkov spadol s guľkou cez hlavu. Z diery v hlave mu vytekala červenohnedá zmes krvi a mozgov nasiaknutých rumom.
  Mladý bojovník Jim tiež vytiahol z opaska pištole. Pred ním bol hrbatý, no veľmi obratný pirát. Chlapec naňho vystrelil a cítil spätný náraz sudov. Morský lupič s krikom skolaboval. Jedna guľka zasiahla žalúdok, druhá prerušila kľúčnu kosť. Ale nie je čas na nabíjanie revolverov.
  Chlapec musel vytasiť meč a popasovať sa s korzárom.
  Čepele narazili, šarlátové iskry pršali. Bosý chlapec Jim povedal s úsmevom na perách:
  - Smrť je tiež dobrodružstvo, len príliš nepredvídateľné!
  Chlapec musel cúvať. Pirát bol väčší ako štrnásťročný chlapec a mimoriadne skúsený. Jim-Boris je však veľmi obratný. Chlapec sa odvalil a podarilo sa mu vyhnúť čepeli a seknúť pirátovi nohy. Možno sa chlapec vyrovnal so svojím nepriateľom, ale zo strán naňho skočili ďalší dvaja korzári. Jeden zranil chatára šabľou v ramene.
  Jim odhodil zbraň. Dr. Livesey zakričal:
  - Vzdávame sa, nedotýkajte sa chlapca!
  Malá posádka španiela bola odzbrojená a zviazaná. Kapitán pirátskej fregaty Iskrazhner škaredo zasyčal.
  - No, holubice sa chytili ...
  Vedľa neho o barli skočil John Silver, tamburína:
  - Nezabíjaj toho chlapca... Je môj!
  Pirát s dlhou sivou bradou zavrčal:
  Našli sme poklad! Sú tam truhlice plné zlata a drahokamov!
  Distorter zachrapčal s pomerne spokojným pohľadom:
  - Dobre! Získali sme cenný poklad!
  Kapitán korzára potriasol pištoľou a pokračoval:
  - Preukázali ste nám skvelú službu Silver a zaslúžite si odmenu!
  Súkromník vystrelil z pištole do žalúdka bývalej kuchárky. S divokým plačom skolaboval. Keď je olovrant v bruchu, veľmi to bolí. Pirát Silver sa zvíjal a snažil sa rukami pozbierať vypitvané črevá.
  Kapitán korzárov posmešne povedal a šúchal čižmou po palube:
  - Aj guľka je drahá!
  A vrhl zúrivý pohľad na zajatcov a povedal:
  - Tieto cez palubu! Všetci okrem chlapca!
  Niekoľko občanov Spaniely, ktorí prežili po zúčtovaní, letelo do mora, vody zamorenej žralokmi. Špliechanie cez palubu, trochu pripomínajúce fontány veľrýb. Ľudia išli na smrť mlčky. Iba panoš Trelawny, ktorý kričí a srdcervúco nadáva.
  Zranený tínedžer Boris zostal stáť na palube. V roztrhanom námorníckom obleku, ktorý bol nasiaknutý krvou, bosý, s vybielenými vlasmi od slnka, chlapec vyzeral ako partizán zajatý nacistami.
  Iskanzher sa pozrel na zakrvaveného chlapca a predstieral, že láskyplne povedal:
  - Čo máme s tebou robiť?
  Mladý Jim odpovedal s núteným úsmevom:
  - Moji priatelia zomreli, čo znamená, že život nemá zmysel ...
  Kapitán korzára vybuchol do smiechu, jeho smiech pripomínal hlas Karabáša Barabáša a s úškrnom vyhlásil:
  - Navyše nemáme dôvod pripraviť ťa o život, chlapče. Takže svoje slovo dodržím..." Iskanzherov hlas bol oveľa prísnejší a zasyčal. - A teraz pripravte stojan, je potrebné napariť kosti pre tohto chlapca.
  Piráti vybuchli do smiechu a spokojne sa usmievali. Naozaj sa bavili naťahovať roztomilého chlapca na stojane. Je to tiež zábava. Polonahý a poškrabaný Jim bol zadržaný a odvlečený na súkromnú loď. Po ceste nemilosrdní morskí lupiči bolestivo štípali chlapcovo zranené rameno. Boris dokonca škrípal zubami. Aby sa rozptýlil, snažil sa myslieť na niečo iné. Napríklad o tom, aké príjemné by bolo okúpať sa v zlatistom kúpeli a zmyť pot.
  Chudobného chatára previezli do špeciálnej chatky vybavenej na mučenie. Na stenách viseli háky, ihly, kliešte, vŕtačky, prach a iné mučiace prostriedky. Nechýbalo ani ostnaté kreslo, charakteristické pre inkvizítorov, a tradičný stojan.
  Hlavným katom bola ryšavá žena. Stále mladý, ale s nepríjemnou tvárou, svalnatý a veľký. Nosí len jednu krátku a celú sukňu
  iba úzky pás látky zakrýval hruď. V kabíne je horúco, pretože krb plápolá. Žena skrútila tvár a zažiarila veľkými, bielymi zubami ako slonovinová:
  - Ako pekný chlapec... Aké potešenie mučiť takého pekného chlapca!
  Kapitán sa škaredo usmial a poznamenal:
  - Už nám nemôže povedať nič, čo potrebujeme ... Ale prinútite ho kričať od bolesti ako šteňa, ktoré sa utopí v ľadovej diere ...
  Ryšavá žena zavrčala:
  - Má zranené rameno... Takže tradičný a starodávny stojan ako Babylon je najvhodnejší!
  Jim, tento zajatý chatár sa striasol... piráti priskočili k chlapcovi. Odtrhli krvou nasiaknutý námornícky oblek a odhalili svalnaté, opálené trup. Zozadu vykrútili ruky a priviazali lano k háku. Chlapec sa uškrnul v ukrutnej bolesti.
  Potom začali stúpať. Zvratné kĺby zaškrípali. Krv sa valila z čerstvej rany, šľachám zvonilo. Jima premohla bolesť a chlapec zakričal... a stratil vedomie.
  Luxusné a obrovské auto sa viezlo až na hrad. Muž a žena rázne prikázali Samovi:
  - Poďte s nami a porozprávajte príbeh o Ostrove pokladov a z času na čas vás vybičujeme.
  Dospievajúceho chlapca, úplne nahého a spútaného, vodili po nádvorí a nútili ho špliechať si bosé nohy v kalužiach. A potom vstúpili do hradu pod dozorom. A urobili to veľmi rýchlo, bili ich bičmi.
  Sú to naozaj zvrhlíci. Spútaného pekného chlapca udreli špeciálnymi bičmi, ktoré sú bolestivé, ale nezanechávajú stopy. A zároveň ho vedú po mramorových platniach hradu a nútia ho rozprávať príbeh.
  Sam miluje komponovanie. Je to nielen fešák, ale aj veľmi šikovný tínedžerský gigolo.
  Kapitán súkromníka dodržal slovo. Namiesto zabitia chlapca ho predali do otroctva na plantáži cukrovej trstiny. Bývalý chatár nahý do pása, len v mastných nohaviciach po kolená, zbieral trstinu. Práca na prvý pohľad nie je príliš ťažká, ale na konci dňa stvrdne chrbát, ukrutne bolia ruky a nohy.
  Ale silný a vytrvalý chlapec už niekoľko mesiacov pracuje. A najbolestivejšou vecou v tejto situácii nie je horiace slnko, koža sčernela a spálila, a nie fyzická námaha a dokonca ani bič dozorcu, ale ...
  Nuda!
  Naozaj únavná, opakovaná každodenná práca sa stáva nudnou. Jim má však ešte šťastie, že je dieťaťom raného kapitalizmu, takmer stredovekých čias. Chlapec, ktorého detstvo prežilo v technicky nasýtenom dvadsiatom prvom storočí, by trpel oveľa viac. Vrátane nedostatku počítačových hier. A Jimovi nechýbala televízia, karikatúry, filmy a iba nuda pre knihy.
  Mladý chlapec veľmi rád čítal. Bola to pre neho príležitosť preniesť sa z reality do fantastických, rozprávkových svetov. Zabudnite na to, že vás všetci považujú za nie veľmi dobrú - dokonca aj vašu vlastnú matku.(Matka dokonca obzvlášť!) A precíťte pomocou kníh iný, zvláštny, zaujímavý a plný dobrodružstiev.
  A tu to nie je! Je to biely otrok, plavovlasý chlapec spolu s takmer výlučne Afričanmi, ktorí nevedia po rusky ani anglicky. Niet sa s kým porozprávať, porozprávať, prijať útechu. A z toho je v duši ešte pochmúrnejšie, akoby sa tam škriabali tigrované potkany.
  A ty si mechanický. Pohybujete sa bez premýšľania. Nie príliš rýchlo, aby ste sa nadmieru neunavili, ale ani príliš pomaly, aby vás neprepadol štipľavý bič dozorcu.
  Jim cítil, že z takej mučivej práce otupí. Dokonca som si myslel, že škola možno nie je až taká zlá. Chlapec sa dobre učil, a to aj vďaka silnej pamäti. Učitelia milovali tichého, pokojného, usilovného a presného žiaka.
  Rovesníci nemali Jima radi, ale nijako zvlášť neliezli. Nie každý deň mal teda rohy a modriny. V podstate sa dalo žiť.
  A mohlo to byť aj horšie.
  Teraz sa to zhoršilo... Dozorca z času na čas bije chlapca po holom chrbte alebo nohách. Áno, aj to len tak z nudy. A je mu jedno, že pred vami sú živí ľudia.
  Jedlo je tiež chudobné. Jedlo je hrubé a monotónne. Ale zdravý a kabínkový chlapec Jim Hawkins je chudý, ale šlachovitý a nevyzerá vychudnutý. Na plantáži sa môžete dlho naťahovať, no utiecť je mimoriadne ťažké. Strážne psy sledujú každý krok...
  Jim niesol zväzok cukrovej trstiny a znova začal kopať do zeme, ako ho volali.
  Chlapec zdvihol hlavu. Oproti nemu stálo dievča v bielych šatách a elegantných topánkach. Kráska mala na krku náhrdelník z veľkých perál a na rukách prstene. A šaty sú také bohaté a elegantné. Po stranách sú dvaja bojovníci v trblietavých, žiarivo naleštených čižmách a so zbraňami - stráže!
  Jim sa vznešenej dáme hlboko uklonil. Ten v angličtine, ktorému musel chatár Jim rozumieť, povedal:
  - Kto si malý chlapec?
  Jim automaticky odpovedal:
  - Otrok číslo stoštyridsaťštyri!
  Dievča sa zachichotalo a zopakovalo:
  - Naozaj?
  Chlapec odpovedal, ako hovorí legenda:
  - Jung Jim Hawkins, moja pani...
  Dievča v elegantných bielych šatách zavrčalo:
  - Jung z pirátskej lode?
  Jim negatívne pokrútil hlavou.
  - Nie úplne pirátske... Aj keď sme mali na palube zopár námorných lupičov.
  Dievča kývlo chlapca prstom:
  - Poď bližšie a povedz mi viac.
  Jim položil motyku. Dozorca ustúpil. Chlapec hrdo zdvihol zrak. Dievča bolo od neho o niečo vyššie, malo čierne vlasy a hnedé oči, no tvár mala akosi bielu. Je zvláštne, že sa na nej nelepí opálenie - prekvapil sa Jim.
  Chlapec sám ako v negatíve - vlasy sú biele ako kúdeľ a koža je čierna. Len chodidlá bosých nôh a mozoľnaté ruky sú o niečo svetlejšie.
  Dievča hovorí a netrpezlivo krúti hlavou:
  - No tak povedz mi to!
  Jim mimovoľne obdivoval brošne z drahých kameňov v tejto čiernej hrive a povedal:
  - Pomáhal som mame pri obsluhe krčmy. Veci išli priemerne, ale akosi k nám prišiel bacuľatý námorník s červenou tvárou a hodil pár zlatých mincí.
  Chlapec začal prerozprávať knihu "Ostrov pokladov", ale urobil to talentovane a vzrušujúco a pridal niečo vlastné.
  Dievča pozorne počúvalo. Niekedy som kládol doplňujúce otázky.
  Keď chatár Jim dosiahol svoje miesto v sude s jablkami, kráska poznamenala:
  - A si trochu nezbedný, rád zisťuješ tajomstvá iných ľudí ...
  Jim, chlapec s holými, mozoľnatými opätkami, s predstieranou ťažkosťou (v skutočnosti bol chlapec veľmi spokojný s takou rozmanitosťou!) si povzdychol a povedal:
  - Áno, to som ja!
  Dievča prikývlo.
  - Zatiaľ pracujte so všetkými a v noci vás privedú do mojej spálne a budete rozprávať príbeh až do konca!
  Jim neochotne prikývol. Naozaj sa nechcel vrátiť k tvrdej, rutinnej práci. No dozorca zbičoval chlapca bičom. Úder padol medzi ostré ako sekery, čierne lopatky tínedžera. Musel som sa ponáhľať, aby som sa znova nedostal.
  Áno, pre otroka na plantáži je to ťažká práca. V galejách a lomoch asi len horšie. Ale nič, možno sa dievčaťu bude páčiť a bude sa nad ním zľutovať. Dá ľahšiu a zaujímavejšiu prácu.
  Jim sa trochu rozveselil a začal kopať zem motykou oveľa razantnejšie.
  Konečne je tu tma. Chlapca odviedli do špeciálnej miestnosti a strčili do veľkého suda s horúcou vodou. Objavili sa černošky, ktoré chlapca začali škrabať žinkami a umývali špinu nahromadenú za mesiace práce.
  Keď šúchali hrubé mozoľnaté podrážky, šteklilo to a pekný šlachovitý Jim sa veselo smial. Potom bol chlapec oblečený do podoby domáceho sluhu. Nedopadlo to veľmi príjemne. Oblečenie je tesné a elegantné topánky sú tesné. Nie, polonahý bol oveľa príjemnejší.
  Potom chatára Jima odviedli do jedálne. A prvýkrát po mesiacoch chlapec ochutnal mäso. Podávali mu kuracie mäso v paradajkovej omáčke a čerstvý biely chlieb. Rovnako ako dobrý šalát a sladké ovocie. Pohľadný chatár Jim Hawkins sa najedol a zlepšila sa mu nálada. Najmä, keď aj v striebornom pohári čierna slúžka priniesla víno.
  Chlapec Jim bol od šťastia takmer v siedmom nebi.
  Pochopil, že za to bude musieť zaplatiť, no odplata bude určite veľmi príjemná.
  Jung Jim bol prevezený do luxusne zariadenej spálne. Objavilo sa dievča. Ladným pohybom sa vyzliekla, zhodila zo seba šaty, topánky a zostala úplne nahá. Zachytila Jimov zahanbený pohľad a so smiechom vysvetlila:
  - Je také pekné ľahnúť si bez ničoho. Oblečenie je pevnosť, v ktorej je uzavreté telo.
  Chlapec súhlasne prikývol.
  - Nedá sa nesúhlasiť... Je to stiesnené, najmä pre nohy.
  Dievča navrhlo roztomilému tínedžerovi Jimovi:
  - Tak sa vyzleč a sadni si ku mne!
  Chatár sa začal horúčkovito vyzliekať. Dievča prísne nariadilo:
  - Pomalšie... Nie si predsa divoch!
  Jim Hawkins s peknou tvárou sa začervenal, ale začal sa pomaly pohybovať ... Rozmarné dievča bolo opäť nešťastné:
  - Zdá sa, že si ospalý. Poďme hladko a ako indická tanečnica.
  Chlapec sa začal hýbať a opatrne sa zbavoval šiat. Dievča bolo veľmi krásne. Jej postava je štíhla a tónovaná, hoci nie svalnatá. Prsia sú malé, ale pravidelné, hruškovitého tvaru, pás tenký, boky širšie s plynulým prechodom. Nohy s úzkymi podrážkami, veľmi elegantné, okrúhle, ružové podpätky. Na pozadí dlhých čiernych vlasov sa pokožka javí ako obzvlášť biela.
  Naopak, Jung-fešák Jim, s blond vlasmi, ktoré slušne narástli počas otroctva, a čokoládovou pleťou, svalnatý, s chrbtom pokrytým čerstvými odreninami.
  Sadol si vedľa dievčaťa. Ona, vyššia a dlhšia, sa oprela o Jima tohto chatára, oprela si holú hruď o ostré lopatky a zašepkala:
  - Aké máš šľachovité, silné telo... Asi si ešte nikdy nebol so ženou.
  Chlapec sa začervenal a zašepkal:
  - Nie, nikdy.
  Dievča sa usmialo a zavrčalo:
  - Naučím ťa!
  A začala hladiť lesklú pokožku tínedžera ...
  Jej pohyby boli čoraz energickejšie. Vyzliekla mu posledné nohavičky. Chlapec sa doslova rozpálil, z dotykov ženských rúk. Jej pery pobozkali Jimovu peknú tvár. Krásne dievča si zrazu osedlalo chlapca a postavilo sa na dôstojnosť.
  Keď sa tínedžer po prvýkrát stretol so sexom, dokonca aj v takej drsnej forme, zostal v nemom úžase a upadol do strnulosti. Ale jeho mužská dokonalosť, veľká a dlhá, trčala ako kôl. A pekné, energické dievča, ktorému chýbali muži, na ňom jednoducho jazdilo, stonalo a nariekalo. Bola nádherná, nahá a oveľa zrelšia žena , ako si tínedžer pôvodne myslel. Jej telo je oveľa šťavnatejšie, bujnejšie ako dievčenská tvár a vekový rozdiel bol minimálne desať rokov.
  Jim Hawkins vyvalil oči a pozeral, neschopný zo seba vydať ani slovo. Na jednej strane bol mladík znásilnený, na strane druhej všetko vyzeralo akosi neprirodzene a nezvyčajne. Šok je naša cesta!
  Dôstojnosť príjemne šteklila a krv mu pulzovala. Veľké, ženské prsia sa hojdali, sfarbené bradavky vyzerali ako jahody. Jung Jim Hawkins v sebe pocítil prebúdzanie zvieracieho pudu a chytil dievča s vyvinutými tvarmi za hruď. Stúpala čoraz hlasnejšie. Oprela sa dozadu a prehla sa v páse. Stále pomerne mladé dievča, hoci už dospelo, bola šialená do bezbradej mladosti a Jim Hawkins z tejto panny bol uvrhnutý do tepla a potom do mrazu!
  Zvláštnosť toho, čo sa dialo, bola divoko vzrušujúca. Mužská dokonalosť sa nafúkla, hrozilo, že praskne, a stala sa obrovskou ako skleníková uhorka.
  Jim dokonca premýšľal, prečo sa jeho rovesníci, keď mu strhli spodky, v krčme posmešne smiali. Koniec koncov, má veľmi veľkú dokonalosť aj na svoj vek.
  A nesníval potajomky o ženskom pohladení?
  Prebudený mladý chatár nedokázal zakončiť. Čas letel... Žena na ňom už zažila celú kaskádu orgazmov a začala byť unavená. Ešte párkrát cukla a odskočila... Zlízla dokonalosť ako zmrzlinu na rozlúčku a strčila čokoládový cukrík do Jima Hawkinsa:
  - Si skutočný macho!
  A pobozkal ju na čelo a zašepkal:
  - No choď, čoskoro príde výmena dozorcu! A opäť dať na huňatý, bude fungovať ako predtým.
  Jim Hawkins vstal a... nemohol si dať dole nohavice. Dôstojnosť bola príliš veľká a naďalej stála ako kameň. A ako z toho von.
  Mladý muž chytil svoju dokonalosť a pokúsil sa stlačiť. V tomto bode nasledovala erupcia. Srdce mu búšilo ako rýchlopalný guľomet a triasli sa mu všetky časti tela. Jim Hawkins zažil svoj prvý orgazmus. Vylial decentne bielu kašičku. Žiadostivé dievča sa chtivo vrhlo, aby ju olizovalo. A mladý muž, alebo skôr chlapec, sa tak triasol a keď stratil silu, zvalil sa na luxusnú posteľ.
  Slúžky ho na príkaz dievčaťa zdvihli, vyzliekli mu nohavice a obliekli si otrocké šortky, v ktorých Jim Hawkins pracoval na plantážach. A chlapca odviedli do otrokárskych barakov.
  Chlapci, ktorí ešte nemali osemnásť, strávili noc oddelene. Ležali na doskách, jemne posypaných slamou. Keď sa tínedžeri stretli s Jimom so smiechom, spýtali sa:
  - No, ako si to sfúkol?
  Jung odpovedal s úsmevom:
  - Samozrejme áno!
  Chlapec, ktorý mal na starosti celu, sa zachichotal:
  - Kladivo! Čo tak priniesť nám niečo na jedenie?
  Jim zmätene zamrmlal:
  - Áno, prepáč, zabudol som!
  Mladý muž, tiež bosý a polonahý, asi šestnásťročný, poznamenal:
  - Musíme sa postarať o našich súdruhov! Dovtedy všetci spia!
  Chlapci sa usadili. Jim si dal ruku pod hlavu a pričuchol. Sen o mladom a silnom chlapcovi bol silný. Ráno sa však zobudil nevyspatý. Stratený čas pre lásku.
  Potom išli otrockí chlapci jesť kašu s polozhnitou rybou. Posilnená sila a opäť do práce. Pod páliacim slnkom tínedžeri, čokoláda od úpalu, hrabali zem motykami a kopali. Chlapi zvyknutí na prácu. Boli tam ešte celkom deti a starší chlapci, no stále bez brady.
  Keď fúzy prerazia, už sa prenášajú na dospelých.
  Jim pracuje, jej štíhle, svalnaté telo sa leskne od potu. Naozaj chce, aby čas plynul rýchlejšie. Spoznať dievča skôr.
  Slnko je už za zenitom a slnko na vrchole.
  A potom sa opäť objavilo dievča, alebo skôr žena, ktorá spočiatku vyzerala ako mladé dievča, no počas milovania sa stala zrelšou a veľkolepejšou.
  Kývol k sebe Jima. Chlapec, blýskajúc holými opätkami, k nej pribehol s opálenými nohami.
  Žena sa zachichotala a povedala:
  - Si môj otrok! Postavte sa na kolená!
  Jung sa neochotne postavil. Žena chytila chlapca jednou rukou za vlasy a druhou si stiahla nohavičky. A rozhodne strčila Jimovu yoongi hlavu medzi jej nohy a zarevala:
  - Teraz mi olízni mačičku!
  Chlapec s povzdychom začal pracovať jazykom. Urobil to prvýkrát v živote. A bol znechutený, cítil v sebe poníženie. A nevoľnosť sa blížila k jej hrdlu, hoci sa žena pred prechádzkou okúpala. Jej lono sa zdalo na chuť jazyka málo slané. Chlapci-otroci zdvihli hlavy a začali sa chichotať. A potom na ich obnažený chrbát padali biče dozorcov. Jeden z úderov dopadol tak obratne medzi ostré lopatky jedného z tínedžerov, až sa z neho vyvalila krv. A aj ostatní chlapci to mali ťažké. A s výkrikmi a stonmi sklonili hlavy k výkrikom dozorcov a opäť začali usilovne pracovať. Žena, keď videla tieto suché, opálené, mladé telá, pocítila nával vzrušenia a zastonala. Príliš zručne ju nevzrušoval ani jazyk. Jimovi do tváre striekala vlhkosť, výlučok mladej ženy, ktorá dosiahla orgazmus.
  Chlapec si automaticky oblizol pery, potom mu prišlo zle. Žena prikývla.
  - Výborne, dobre si to urobil! Nehanbite sa, zhodíme trenky.
  Jim pokorne zhodil svoj jednoduchý oblek. Pracujú polonahí na horúcom tropickom ostrove. Yoongiho brucho bolo mierne prepadnuté, ale jeho brušné svaly sa uľavili. Koža je stále čistá. Mužská dokonalosť je pomerne veľká, ale chĺpky na základni sú sotva viditeľné.
  Žena si stiahla kožu a začala hýbať jazykom. Šelma sa okamžite zväčšila. Jim zmyselne zastonal.
  Žena začala nadšene pracovať ústami. A veľmi sa jej to páčilo. Začala a sama začala stonať. Jim sa zadýchal od vzrušenia. Cítil sa veľmi dobre. Žena si strčila prst medzi nohy a revala od orgazmu. A do úst jej udrel prúd bieleho krému. Nenásytne prehltla. Aké to bolo pre ňu príjemné a veľmi chutné. Áno, rád cmúľam chlapca, keď je pulzujúca tyč sotva pokrytá chlpmi.
  Jim ťažko dýchal... Žena ho hladkala. Znova strčila dosť drahý, v tom čase vzácny čokoládový cukrík a zakňučala:
  - Aký si lahodný a sladký... Chlapče môj, mám z teba radosť!
  Jim sa s úsmevom spýtal:
  - Môžem si oddýchnuť?
  Žena stroho odpovedala:
  - Nie, pokračujte v spolupráci so všetkými! Dnes večer budem mať ples v guvernérskom paláci. Nabudúce vám dáme hodinu spánku navyše, aby ste boli sviežejší!
  Mladý muž sa uklonil.
  - Vaša vôľa, madam!
  A s povzdychom išiel znovu kopať lopatou. Mladé, silné, prirodzene zdravé telo bolo zvyknuté na fyzickú aktivitu, no bolo to zdĺhavé a nudné. A chlapci sa nesmú medzi sebou rozprávať - dozorcovia štrajkujú, a to veľmi bolestivo.
  Aby ste teda trochu zabili čas, musíte vo svojej tínedžerskej fantázii niečo nakresliť;
  Tu bol vedľa Juliána odpadlíka. Slávny rímsky cisár sa v boji s Partmi dostal do ťažkej situácie. Ale Caesarovi dediči odvážne bojovali a zahnali Partov späť. Ale samotného cisára obkľúčil malý oddiel, ktorý sa zúfalo snažil preraziť k svojmu.
  Jim Hawkins vyskočil na horúci piesok. Terminátorský chlapec si hneď uvedomil, že to nie je tak celkom sen, najmä preto, že ho boleli ešte nie úplne zahojené pľuzgiere na chodidlách. Ale nie je čas hádať sa - cisára treba zachrániť!
  Chlapec-ranger zostrelil päť Partov, ktorí už obliehali cisára, jednou ranou vo výskoku. Potom Jim Hawkins veľmi obratne zdvihol oba meče a začal nadávať. Prví štyria perzskí bojovníci padli s odrezanými hlavami. Potom chlapec hodil dýku holými prstami, tá sa uprostred letu skrútila a podrezala hrdlá trom lukostrelcom.
  Jim Hawkins šťastne zvolal:
  - Je to mužský boj!
  Potom prešiel na rozhodujúcu ofenzívu. Jeho švihy mečom boli ako kosačka na trávu. Všetkých v rade podrezali a Peržanom rozrezali končatiny. Tu je hlavná hlava Partov, ktorá sa snaží prinútiť samotného cisára, aby prišiel o ruku. A potom hlava.
  Jim Hawkins hodil nohami z točne naraz päť dýk a pokosil celý rad lukostrelcov. Potom zakričal:
  - Hodina šťastia! Je čas hrať!
  A jeho meče ostrihali partskú armádu. Vodca armády, perzský kráľ Indemon, vyliahol zenki. Polonahý, svalnatý chlapec podrezal všetkých v rade a všetky prístupy k Julianovi zasypal mŕtvolami. Nikdy predtým vládca Parthie nevidel takého urputného bojovníka. A skutočnosť, že je to len bezbradý mladík, vyvolala vážny strach.
  Zrazu sa skutočne pohanskí Bohovia rozhodli pomôcť Starovekému Rímu a Julian namiesto ústupu vrátil náboženstvo svojich predkov na Zem! A teraz je to buď Herkules, alebo Herkulov syn, ktorý bojuje s partskou armádou.
  A Jim Hawkins dostával stále viac do varu. Hádzal ťažké a ostré predmety. Bodal a rozbíjal nepriateľov starovekého Ríma a jeho meče vyzerali ako neodolateľný blesk. Terminátorský chlapec inšpiroval zvyšok Rimanov. Kričí: Herkules! Herkules s nami! Vyrútili sa na Partov a zdvojnásobili svoju silu. Bojoval sám cisár.
  Julian bol len mierne nadpriemerný, ale dobre stavaný a pekný. V čase smrti mal len tridsaťdva rokov a nevedno, čo by Rímsku ríšu čakalo, keby odpadlík žil ešte viac. Ale teraz sa zdá, že sa Parthovia pohli späť a začali cúvať.
  A zvyšok rímskej armády pridal teplo. Kráľ Indemon sa pokúsil zvrátiť priebeh bitky a s tisíckou vybraných nesmrteľných sa pohol do boja. Ale toto bola jeho osudová chyba.
  Jim Hawkins upriamil pozornosť na veľmi veľkú - vyššiu ako Ratslayer, výšku muža, v korune a ramenách, ako skriňa zo zlatej reťaze. A chlapec, keď videl, ako počúvajú príkazy tohto vládcu, pochopil: je čas konať. A zdvihol luk, ktorý spustil Peržan. Rýchlo ho potiahol nohou, takže tetiva luku takmer praskla. A potom vypustil šíp, ktorý mentálne sprevádzal jej let.
  A ponáhľal sa, pichľavý bodnutie prebodlo hrdého kráľa Parthie do krku a zlomilo krčnú tepnu. A obrovská váha jeden a pol alebo dokonca dva centy, pravítko sa zrútilo z ťažného slona.
  Smrť kráľa, samozrejme, zdrvujúca rana pre armádu. Najmä, keď sa mladší dedič pokúsil prevziať velenie, ako napríklad Jim Hawkins poslal na neho šíp. V dôsledku toho sa tento súper ukázal ako prepichnutý škorpión. Rimania, keď videli cisára rútiaceho sa do boja, teraz kričali: Apollo, Apollo je s nami!
  A Jim Hawkins bil Parthov rukami a bosými detskými nohami pomocou techník, o ktorých čítal v čínskej knihe preloženej do latinčiny.
  A táto barbarská armáda sa zmenila na veľkoobchodný útek. Teraz Rimania prenasledovali Parthiu a v tejto rase vlkov nebola reč o odpustení a milosrdenstve. Beda tým, ktorí utekajú, a beda tým, ktorí utekajú pred Rimanmi, dvojnásobne.
  Východná armáda sa roztápala pred našimi očami a latinské pluky, légie a kohorty boli neúprosné. Železné a silné, všetko lámu a drvia a zabíjajú šľachticov...
  Chlapec sa na druhej strane blýskal holými, ružovými opätkami a poháňal mlyn s mečmi, pričom sťal päť protivníkov naraz.
  Úplné víťazstvo. Preživší Parthovia padajú na kolená a prosia o milosť.
  Jim Hawkins prišiel na cisárovu výzvu. Láskavo naňho pozrel. V dávnych dobách boli ľudia o niečo nižší ako v neskorších storočiach a chlapec si vo sne predstavuje, že je starší. Takže podľa rímskych štandardov chlapec Jim Hawkins vyzerá na štrnásť, pätnásť rokov. To znamená, že to už možno považovať za muža, aj keď bez brady. Julian sa pozrel na svoje škrabance a modriny a so širokým úsmevom sa opýtal:
  - Ty si boh?
  Jim Hawkins úprimne a spravodlivo odpovedal:
  - Som človek!
  Julian si ťažko povzdychol a tiež úprimne odpovedal:
  - Škoda... Veľmi prepáč!
  Chlapec, chatár - terminátor, bol nahnevaný a tvrdo odpovedal:
  - Nie je čo ľutovať! Človeče, to znie hrdo!
  Julian súhlasne prikývol a potľapkal chlapca po pleci:
  - Dobre povedané! Tento muž znie hrdo a musí byť hrdý, a nie hlina v rukách hrnčiara!
  Armáda súhlasne zamrmlala. Pochodujúci kňaz začal pri príležitosti víťazstva pripravovať pohanskú modlitbu. Julian sa rozhodol oživiť staré kulty. Jedným z nich je uctievanie Jupitera, Marsu a Mithry. Aj keď je jasné, že pohanskú vieru treba modernizovať. Boli tu navrhnuté rôzne nápady. Koniec koncov, už existuje učenie o Champs Elysees - raji pre bojovníkov a hrdinských ľudí, učencov. Tak prečo z toho neurobiť oficiálnu doktrínu. Poddáš sa cisárovi, budeš sa vedieť odlíšiť v službe a dostaneš sa do háremu na druhom svete a budeš tam sláviť vznešené sviatky, večne mladý a silný! Tak prečo elita potom doktrína Krista?
  Hrdý chlapec Jim Hawkins, ktorý tiež nemal veľmi v láske tradičné kresťanstvo, dvojsrdcový a krutý, poznamenal:
  -Človek sám je kováčom svojho šťastia a je strojcom svojho úspechu!
  Julian natiahol ruku k chlapcovi, vrúcne ňou potriasol a so všetkou úprimnosťou navrhol:
  - Buď mojím synom a dedičom! Si múdry nad svoje roky a máš nadľudskú silu!
  Potom cisár stiahol z opaska prsteň Caesarov. Tento prsteň zvyčajne nosí cisár tomu, koho si vyberie za svojho nástupcu, a zvyčajne je znakom adopcie.
  Jim Hawkins si nasadil prsteň na ukazovák a s nadšením povedal:
  "Dúfam, že budem hodný stať sa cisárovým synom..."
  Julian porazil parthskú armádu a znovu obliehal ich dobre opevnené hlavné mesto. Vzhľad Jima Hawkinsa bol privítaný s radosťou. Rímsky cisár pobozkal chlapca a zdvihol ho silnými rukami nad seba a povedal:
  - Vďaka Bohu! Už som si myslel, že si mŕtvy!
  Jim, ktorý si uvedomil, že pravda sa nedá tak ľahko vysvetliť, dupol bosými nohami a odpovedal:
  - Úprimne, Vaše Veličenstvo je môj skutočný otec, toto je Apollo a občas ma vezme na Olymp a do iných svetov, aby som si príliš nezvykol na ľudí!
  Cisár, v reálnej histórii prezývaný ako odpadlík, bol prekvapený:
  - Videli ste Olympus?
  Jim Hawkins, rovnako ako všetci intelektuálne rozvinutí chlapci, rád komponoval, a preto ochotne potvrdil:
  - Áno!
  Julian zvolal na obdiv:
  - A videl som Jupitera!
  Palubník, široko sa usmievajúci perlovými zubami, odpovedal:
  - Pozdravuje ťa môj starý otec Jupiter! A prajem vám úspech! Takže Rímska ríša - dobyla celý svet! A celý vesmír!
  Cisár z plných pľúc zvolal:
  - Vďaka bohom! Nech prinesú víťazstvo!
  Chlapec-dedič a chatár okamžite navrhli neodkladať útok, pretože okolie bolo zdevastované a pre rímske jednotky bolo príliš ťažké získať vlastné jedlo a pitie.
  Jim, vyzbrojený tým najlepším rímskym lukom, ktorý aj zdokonalil, sa vybral na lov. Je lepšie premýšľať o pláne útoku, vidieť samotnú pevnosť a súčasne zabíjať nepriateľov.
  Jim Hawkins vystrelil z diaľky na bojovníka so šarlátovým perím na prilbe. V reakcii na chlapca vyleteli oblaky šípov. Mladý bojovník im však nevenoval ani najmenšiu pozornosť: stále nedosiahli a chladne vyradili protivníkov a on sám rýchlym krokom každú chvíľu, bežal, obišiel stenu.
  Mesto bolo skutočne veľké, nebolo oveľa menšie ako Rím a bolo obklopené vysokými hradbami. Traianus Veľký a mnohí ďalší dobyvatelia si ho nemohli vziať medzi seba. Ale tu je vlastne hlavná sila Parthie. Dobite ju a vaše nadvlády Ríma sa môžu rozprestierať až po Indiu.
  Chlapec Jim si všimol, že hradby mesta sú takmer všade veľké, hrubé a zubaté. Aby ste sa dostali do takého mesta, potrebujete veľa dlhých schodov a nie je isté, že ich nájdete. Ochrana je o niečo slabšia, tam, kde mesto obmýva rieka, je rozbúrený potok. Rieku je možné odkloniť, ale bude to trvať minimálne dva mesiace tvrdej práce. Aké sú teda ďalšie spôsoby?
  Napríklad vyhodiť do vzduchu stenu a preraziť medzeru! Najjednoduchší spôsob, ale potrebujete výbušniny. Ale neďaleko mesta sa nachádza impozantný les. A s určitou zručnosťou môžu byť výbušniny vyrobené z ... pilín, pričom sa k nim pridávajú najjednoduchšie minerály a soli. A s holými pätami chlapec cítil, že v pôde sú také minerály a soli.
  Najlepšie je podkopať najvyššiu časť múru, kde sa nahromadilo najväčšie množstvo nepriateľských vojakov. Teraz budú Partovia ľutovať, že sa vôbec odvážili ísť proti Rímu.
  Jim Hawkins, ktorý vystrelil štyri tulce, sa vrátil späť do tábora a šťastne informoval Juliana:
  - Bohovia mi povedali, ako dobyť pevnosť! Ale nechajte svojich bojovníkov slúžiť nášmu rituálu!
  Rímsky cisár prísne nariadil:
  - Poslúchaj môjho syna ako mňa!
  A armáda, ktorá videla Jima Hawkinsa v akcii, štekotom pobúrila. A chlapec, Tsesarevič, aktívne rozdával rozkazy. Najprv musíte stromy vyrúbať a jemne pomlieť. A ukáže sa, že je to veľmi cool smrtiaca sila proti nepriateľom starovekého Ríma.
  Potrebujete zmiešať veľa pilín s minerálmi a potom získate silnú bombu dávnych čias. Mal by fungovať oveľa efektívnejšie ako pušný prach a nie horšie ako nitroglycerín. Toto je naozaj ten terminátor, ktorý splodil chlapec. Okrem toho sám Jim osobne vyrúbal les a polená rozdrvil na štíty a piliny.
  Nahé, svalnaté torzo chlapca sa lesklo od potu a zdalo sa, že chlapec je odliaty z bronzu.
  Veriac vo vôľu bohov pôsobila rímska armáda veľmi priateľsky, harmonicky a energicky. Piliny a silné drevené štíty boli rýchlo postavené. Pravda, Parthovia sa pokúsili o výpad.
  Jim Hawkins šťastne mávol dvoma mečmi a kavaléria vyrazila zo zálohy. Obkľúčené bolo niekoľko tisíc Peržanov. Chlapec-rytier-chalupý chlapec šuká ich vodcu s nohou v čeľusti, čím ho prinúti prísť o veľa zubov. A potom jeho pár mečov fungoval ako britva. A Parthovia boli vo vreci a obklopení najudatnejšou armádou na svete.
  Áno, veľa barbarov teraz bojovalo v rímskej armáde, ale to ju posilnilo, absorbovalo čerstvú krv a nové bojové techniky.
  V tomto výrube vynikal Jim Hawkins viac ako ostatní. A schválne sa dieťa vrhlo do veľkých kaluží krvi, aby postriekalo rímskych vojakov. A páčilo sa im to, ukázalo sa, že dostávajú božskú milosť, silu a šťastie od samotného syna Apolla.
  Tak ako sa mnohí v Ríme radovali z návratu starých pohanských kultov. A s veľkým potešením sa modlili k Fortune a Jupiterovi.
  Zdalo sa, že chlapec terminátor potvrdil tým, že jedným švihom rozpolil Peržanov, že viera pohanov dáva kolosálne vesmírne sily. A že prakticky každý človek, ak je to žiaduce, sa môže stať bohom a robiť zázraky!
  Kresťanstvo sa na druhej strane zdalo príliš nepriateľské k radostiam života, a preto neatraktívne. Navyše, bude ešte ten raj? A videl niekto z tých, ktorí žijú vo štvrtom storočí, vzkrieseného Krista?
  Áno, je veľmi ťažké uveriť vo všemohúcnosť ukrižovaného nešťastníka aj pre vycibrenú myseľ. A ešte viac barbarom, či Rimanom, ktorí si vážili kult sily a pre ktorých bol kríž hanbou. Aby sa všemohúci Boh ponížil na smrť na kríži - zdalo sa to vôbec ako šialenstvo a veriť v takéto ....
  A ich bohovia sú jednoduchí, zrozumiteľní, ľudskí... A nikto nekládol vážny odpor oživeným kultom!
  A teraz ryžoví bojovníci, aj keď polovica z nich nie sú Latinoameričania, ale barbari s nadšením plnia rozkazy cisára a jeho Syna a Syna Apollóna.
  V noci je už pripravených dostatok pilín a minerálov. Jim Hawkins nečakal do úsvitu, ale prikázal okamžite presunúť vozík do centrálneho bodu nepriateľskej obrany.
  A trofejné partské kone sa ponáhľali spolu so smrtiacim nákladom do veže kráľov. Hnali ich ďalej, pálili vreteník a nohy zapálenými fakľami a údermi dlhých bičov. A hoci Peržania spustili nevyberanú paľbu do tmy noci, už bolo neskoro.
  Jim Hawkins, aby zosilnil svoj hlas, zakričal cez obrovský mosadzný roh:
  - Nech sa naplní meno bohov! Nech pomáha Jupiter!
  Vybuchla tak, že aj niekoľko kilometrov od hláv Rimanov zhodilo z hlavy prilby. Ale Parti trpeli tisíckrát viac. Hlavný úkryt pred tlakovou vlnou bol vyhodený vyššie a steny sa nadvihli. Mnoho stoviek perzských vojakov bolo zabitých na mieste a ešte viac zmrzačených ...
  Jim Hawkins, ktorého výbuch tiež zatlačil, padol na kolená, no okamžite vyskočil. Chatár znova zaštekal:
  - A teraz priatelia útočia! Na slávu nášho Boha Apolla!
  A prirútil sa prvý, blýskajúc sa bosý, s prachom nalepeným na krvi chlapčenských opätkov. A za ním sa hnala celá rímska armáda, v každom prípade nespočetná, v nočnej more.
  Jim Hawkins bol prvý, kto dosiahol partské línie a vyšplhal sa pod zrútenú stenu. Terminátorský chlapec bol veľmi vzrušený. Všetkých v rade sekol, hoci už bolo jasné, že Partovia stratili schopnosť skutočne vzdorovať. Ich morálka klesla a všetka túžba postaviť sa Rimanom sa vyparila. Vyhladzovanie však napriek tomu pokračovalo a nastal skutočný masaker.
  Terminátorský chlapec udrel jedného zo vznešených Peržanov holou pätou do brady a zlomil mu čeľusť a krk. Spadol priamo do kotla vriaceho dechtu, ktorý sa Parti chystali vyliať na hlavu útočiacich Rimanov.
  Živica sa rozliala a niekoľko vystrašených Peržanov tiež spadlo do kotlov a zaživa sa v nich piekli.
  Jim Hawkins, mávajúc svojimi mečmi a prerezávajúc sa cez ďalšiu čistinku, spieval celú baladu:
  Som rímsky rytier a meč...
  Pán ma povolal do boja!
  Svet má okamžite kata,
  A radšej chváľte Fortune!
  
  Rozhodol sa oživiť veľký sen
  Ten muž sa stal silným ako Boh!
  A zamiloval sa, múdrosť, krásu,
  V ktorom je stelesnený nával sŕdc do kovu!
  
  Nie, nebol to pohan, Caesar bol,
  Nepoznal seberovných v rati ...
  A Rím so žiarivou slávou,
  Vzoprite sa strachu - Satan!
  
  Všetko sa zmení na prach
  Ale len duch je nesmrteľný!
  Nájdite silu v slovách
  Ktoré nám nehovorte nahlas!
  
  Ver mi, človek nie je mŕtvola,
  Je to najlepšie, vždy žije...
  Lúč slávy nezhasol...
  Hviezda v srdciach lásky!
  
  A čo je krv
  Ona nám dáva život...
  Z bolesti je láska
  A drž sa jej!
  
  Ver, že nie si slabý
  A bol silný duchom!
  Nech otrok zahynie v tele,
  My si poradíme s uzdou!
  
  Keď porazíte zbabelosť
  A divoká hrôza zanikne ...
  Potom sa vznesieš nad strechy,
  Bohovia počítajúci tváre!
  
  Olympus príde, zapáli oheň,
  A bude svetlo...
  Ale nedotýkajte sa slabého hrdinu,
  Klient oftalmológa...
  
  Kto šliape malého červíka,
  On sám je v srdci bezcenný!
  A moja veľká vášeň
  Pod chvostom dva kúsky korenia!
  
  Stručne povedané, prišiel Belobog,
  Stanem sa Apollom...
  Perom prečiarkneme nuly,
  Máme za sebou milióny!
  A s každým úderom svalnatého chlapca podobného Herkulovi niekto spadol. A Peržania búchali na kolená a srdcervúco kričali o milosť.
  Hlavné mesto Parthie padlo a teraz nad ním viala rímska vlajka.
  Väzni padli na tváre a bozkávali pôvabné stopy bosých nôh chlapčenského božstva, ktoré vykonávalo Herkulove práce.
  Jim Hawkins vzal do svojich silných rúk kľúč od Ázie a priblížil sa k cisárovi Julianovi. Poďakoval dedičovi a vrátil mu ho so slovami: "Sláva Apollovi."
  Julian buduje nové hlavné mesto. Jim Hawkins tiež začal kresliť svoju predstavivosť, akoby trochu zrýchlene, ako film... Tu sa opäť stretol s cisárom Juliánom. Partské kráľovstvo, z ktorého mali Rimania toľko problémov porazených, a Julián, ktorý sa už nazýval Veľký, sa rozhodli obnoviť Babylon.
  Vzhľad Jima Hawkinsa, menovaného syna cisára a ktorý bol považovaný za syna Apolla, Rimania vnímali ako znamenie bohov.
  Vestálky pred chlapcom posypali lupeňmi ruží. Jim po nich dupal holými, mozoľnatými nohami, hrdo nafúkajúc hruď a pochodoval ako víťaz. Okvetné lístky jej príjemne šteklili holé päty a z toho stúpala nálada. Julian podal ruku chlapcovi, mozoľnému z vojenských prác, a povedal:
  - Ach syn môj! Prikázal som z pokladov ukoristených od Parthov, aby som vám odlial zlatú sochu a namiesto očí som vložil smaragdy! Keďže si synom Apolla, potom si ako samotný Boh krásy a vojenského umenia!
  Jim Hawkins odpovedal skromne a prekrížil si ruky na svalnatej hrudi silného tínedžera:
  - Som ako boh, byť mužom!
  Julian prikývol silnému chlapcovi, skutočne ako Apollo v jeho dospievaní, a oznámil:
  - Z vašej strany a na počesť začiatku oživenia Babylonu usporiadame zápasy gladiátorov!
  Jim úprimne povedal:
  - Menej krvi! Naši bohovia nevyžadujú obete, ale odvahu a statočnosť!
  Julian súhlasil s týmto:
  - Nech je to tak! Ale tí Parti, ktorí nerezignovali, musia zomrieť v gladiátorských bitkách, aby Rímu nespôsobili nové problémy!
  Jim Hawkins Jr na to odpovedal:
  Nech o ich osude rozhodnú bohovia! Len nech sa na nich nezúčastňujú ženy a deti!
  Julian odpovedal nejednoznačne:
  - Tí, ktorí nám nie sú nebezpeční, sa nezúčastnia tanca smrti!
  Socha odliata Jimovi Hawkinsovi bola dokonca vyššia ako životná veľkosť a smaragdové oči pálili. V rukách držal chlapec-božstvo dva meče s oceľovými čepeľami a rukoväte ozdobené rubínmi. Reliéfne svaly boli celkom v súlade s originálom.
  Potom sa konala bohatá hostina a už počas sviatku sa konal prvý zápas gladiátorov. Bojovali dvaja starostlivo umytí a naolejovaní Parthovia. Útočili na seba mečmi. Väčší minul niekoľko rán mečom do hrude a žalúdka, zvalil sa na piesok. Boj sa ukázal byť prchavý a takmer všetci Rimania, nespokojní s takýmto výsledkom, naklonili prsty nadol - dokončite ho! Jim Hawkins sa zdržal hlasovania. Nechcel pôsobiť kruto ani milosrdne.
  Parth bez štipky svedomia bodol svojho krajana. Týmto sa v skutočnosti gladiátorské vystúpenia skončili. Až ku koncu sviatku, keď Julián, podobne ako Nero, zaspieval pieseň, boli vojaci opäť povolaní na štadión. Tentoraz to boli dvaja dorastenci.
  Bojovali dosť dlho, pričom si navzájom spôsobili veľa rán. A nakoniec, úplne vyčerpaní, si navzájom prepichli hruď mečmi a zamrzli.
  Jung Jim dupol bosou nohou a nespokojne poznamenal:
  -Ty otec sľúbil, že v gladiátorskom súboji nebudú žiadne deti!
  Julian rozhodne odpovedal a udrel päsťou do stola:
  - A to nie sú deti! Už majú štrnásť!
  Tento výsledok spôsobil u Rimanov isté sklamanie a mŕtvych bojovníkov vypískali.
  Jim nenamietal. On sám o štrnásťročných deťoch neuvažoval. Ak už môže byť chlapec so ženou, tak nie je dieťa!
  Áno, a v tých časoch v takých rokoch sa v Gaskoňsku ženili a ženili. Starovek a stredovek sú jedno!
  Zápasy gladiátorov sa začali nasledujúci deň.
  Parthovia medzi sebou bojovali. Boli zúrivé, hádzali sa a bodali. Prelialo sa veľa krvi a potu.
  Už v prvej bitke bojovalo na každej strane dvadsať ľudí. Tí, ktorí vyšli ako prví so zelenými bedrovými rúškami, a druhí so žltými. Bitka pokračovala s rôznym úspechom. Vyhrali zelení, z ktorých zostali na nohách len traja a aj tí sa vážne zranili.
  Druhý duel dopadol o niečo menej krvavo ako ten prvý.
  Tentoraz bolo na každej strane pätnásť mužov. Niektorí v oranžových obväzoch, iní v modrých. Ťažké topánky klepajú o piesok. Samotní gladiátori sú polonahí, mnohí sú chlpatí, takže predstavenie je dosť barbarské a napäté. Orange sa zdal byť silnejší, aj keď vo všeobecnosti sa súboj ukázal ako konkurencieschopný. Nastala tvrdohlavá výmena úderov, kvapkala krv.
  Obe strany sa hojdali ako vlnový vánok.
  Oranžová sa ukázala byť silnejšia, z toho päť bojovníkov sa postavilo na nohy. A tých modrých, ktorých boli kopy, ale boli zabití, im Rimania neodpustili.
  Boje boli v plnom prúde. Tu napríklad tri levy a päť Partov s tupými mečmi. Banya sa ukázala byť krvavá... Tentoraz sa šťastie usmialo na levy, okrem zvierat tiež, a meče dostali zajatci krátke, hrdzavé a dlho nenaostrené.
  Potom do ringu vstúpili tínedžeri, ozbrojení iba dýkami. Bolo tam toľko kriku, kriku, hryzenia. Prepletali sa v objatí a bodali do seba hrotmi, kopali, kopali. Chlapci boli takí nahnevaní, že sa ani nepozreli, kto je v ktorom tíme. Jednoducho sa zabili, zmrzačili a na mieste skončili.
  Jeden z nich tomu druhému dokonca vytrhol srdce z jeho svalnatej hrude, čo spôsobilo, že druhý zomrel od silného šoku bolesti.
  Aké je to ťažké a nechutné, no zároveň krvavo vzrušujúce. Keď zažijete zmes vzrušenia, rozkoše a zároveň hnusu, keď sa nahí, spotení, krvaví a dorezaní tínedžeri navzájom mučia a hryzia zbraňami.
  A v dávnych dobách sa rodí veľa detí a veľké množstvo chlapcov sa zúčastňuje zápasov gladiátorov. Sú menej hodnotným tovarom a nie sú také úbohé. Mladí otroci často bojujú úplne nahí a vždy bosí.
  Gladiátorky sú tiež takmer vždy bosé, s výnimkou tých najznámejších z nich. Takéto dievčatá si dávajú elegantné sandále, aby zdôraznili svoje vyššie postavenie.
  Otroci sa do dospelosti nemajú obúvať, len v chladnom počasí dostávajú hrubé drevené topánky, aby sa cenný dobytok neohol od chladu. A ak je dieťa prirodzene silné a znesie sneh, radšej ho nechajú bez tuniky. Deti slobodných Rimanov a najmä patricijov nosia v chladnom počasí sandále alebo papuče a čižmy, aby boli menej ako otroci.
  Jim Hawkins je, samozrejme, ako syn boha Apolóna nad podobnými predsudkami. Ale niektorí parthskí zajatci, ktorí sa pozerali na chlapca v šortkách, ktorý sedel vedľa cisára, si ho zrejme pomýlili s čestným kozhnikom a zašepkali.
  A Jimov sluch je veľmi ostrý a je to nepríjemné, keď na teba takto myslím. Dvaja polonahí otroci pristúpili k princovi a začali chlapcovi robiť príjemné masáže pre bosé nohy. Je to taký dobrý pocit, keď sa vás dotýkajú ázijské dievčatá. Zrejme aj zajatých otrokov v dobytej Partii.
  Na nohách zostal iba jeden z dorastencov, ktorý sa však pre početné rany tiež nedokázal vzpriamiť a postavil sa na všetky štyri.
  Ďalší súboj bol trochu exotickejší. Štyria krokodíly proti dvom desiatkam Parthov s palicami. A len jeden mal v rukách sekeru. Aligátori sa vrhli na väzňov a oni ako odpoveď bili palicami. Niektorí Parthovia utiekli. Krokodíl je veľmi strašidelné zviera. Ako cvakajú ústa, tak uhryznutý Parth zomrel v takýchto zuboch.
  A druhý bojovník už prišiel o nohy a druhú ruku. A krokodíly gladiátori jedia veľmi s chuťou.
  Vysoký Peržan so sekerou sťal aligátora sekerou. Ani nereagoval: ukázala sa taká silná koža. A všetko bije v rade a ponáhľa sa zožrať každého, kto padol pod tesáky.
  Objavil sa krvavý neporiadok. A začalo sa šíriť po piesku a štrku.
  Jim Hawkins začal flirtovať s otrokyňami...
  Pracovný deň sa skončil a chlapcov zobrali na večeru. Polonahí chlapci boli unavení a hladní. Dostali porciu ryby a ryže, potom ich poliali vodou a poslali odpočívať do chatrče. Chlapci bili holými, opálenými nohami.
  Potom spať...
  Jim však nemusel odpočívať, bol znovu vychovaný. Tentokrát pred ním namiesto bývalej krásnej dievčiny stála poriadne tučná Frau Madame. Toto je manželka hlavného dozorcu. Očividne, keď sa dozvedela o posteľových schopnostiach mladého otroka, rozhodla sa to s ním skúsiť sama. Vyzerala tak na tridsaťpäť alebo o niečo viac, ale bola to žravá, tučná a nepríjemná žena.
  Pri pohľade na pekného chlapca, ktorého vyviedli dozorcovia, zapískala:
  - A ty si ešte kurva!
  Ale keď jej ruka odtrhla šortky, čím odhalila chlapcovu veľkú dôstojnosť, dozorcova žena zavýjala od rozkoše. Chytila mužskú dokonalosť do rúk a začala ju ťahať. Pulzujúca tyč sa nafúkla a obrovská, tučná pani Madame spadla nadol a obkročmo sa posadila na Jima Hawkinsa. Mladý chatár zmyselne zastonal. Dotyk ženy vzrušil mladého žrebca. A všetko to vyzeralo tak skvele.
  Tínedžer pod statnou ženou, ktorá na ňom jazdí. A ešte pri tom reve od orgazmu. A to všetko za prítomnosti dozorcov, ktorí vypúšťali zlomyseľné vtipy a pribehli sa pozrieť aj tínedžeri z kasární.
  Žena vyskočila a zarevala. Odskočil. Ale Jim, veľmi vzrušený tínedžer, ešte neskončil a on sám ju začal kopať, ležiac na jej chrbte.
  Žena začala znova stonať a triasla sa v divokom orgazme. Bola jednoducho úžasná. Prsia sú veľké, bradavky šarlátové a telo je spotené. Pred odchodom k chlapcovi sa umyla. A tak ju Jim pobozkal na prsia, nie bez rozkoše. A pracoval nezištne.
  Žena niekoľkokrát skončila a zoslabla. Nakoniec pustil tryskáča a palubného chlapca. Dozorcova žena vystrčila ústa a s potešením zlízla sladkú kašu. Veľmi sa jej to páčilo. Aké chutné semienko u mladých, zdravých, fyzicky vyvinutých chlapcov.
  Po ktorom sa rozišli. Chatár, unavený po práci a sexe, odišiel na lôžko. Tam už masturbovali ďalší chlapci. Veľmi ich vzrušoval pohľad na sex. A pracovali rukami. V kasárňach bolo cítiť vôňu, niečo špecifické.
  Ale je tam veľa trhlín a zápach zmizol a chlapci-otroci zaspali.
  Všetko dopadlo dobre...
  Na druhý deň sa to isté zopakovalo. Vstať, raňajky skôr skromné a práca. A práca je dosť nudná.
  Jim s veľkými ťažkosťami čakal na poludnie, kedy mala prísť jeho krásna vášeň. A trochu zložil;
  Ako príboj rieky, ktorá sa vyvalila z brehov povodne, sa k čerstvo vyrúbanej pevnosti rútila obrovská horda barbarov. Na samostatnej veži, ktorá sa vôbec nebála šípov, stál vysoký muž v ľahkom, bronzovom brnení a s mečom v silnej, svalnatej ruke. Kučeravé vlasy na veľkej hlave, už dosť prešedivené a stiahnuté striebornou obrúčkou. Pohľad je navonok pokojný, iba zužujúce sa a potom rozširujúce sa zreničky vydávajú silné vzrušenie! Neobyčajne vysoký muž so širokými ramenami, stojaci po pravej ruke, zahrmel v mohutných basoch:
  - Sme pod útokom, veľký! Z celej Galie sa zhromaždili nepriateľské kmene. V stávke je veľkosť Ríma!
  Muž pokojne odpovedal a hral sa s dýkou so vzácnou rukoväťou:
  - A myslel si si, že sa Antony rozhodol, že sme sem prišli zbierať huby a nie kruto bojovať?
  Mark Antony zmätene povedal:
  - Ale aký zmysel mal Július, že dovolil barbarským Galom zhromaždiť všetky sily, stovky ich kmeňov, namiesto toho, aby použil jednoduchú a spoľahlivú taktiku: biť, biť po častiach!
  Caesar odpovedal s úškrnom:
  - Alexander Veľký dal Dáriovi dva roky na to, aby zhromaždil obrovskú armádu z celej svojej obrovskej ríše a porazil ho v otvorenom boji. Sme vo vojne už osem rokov. Ak budeme pokračovať v kampani rovnakými metódami, potom nám na to nebude stačiť celý život!
  Rímski lukostrelci strieľali presne kvôli zubom umiestneným na stene, no Galov bolo toľko a utekali v takom hustom dave, že bolo neporovnateľne ťažšie ich minúť ako zasiahnuť. Tí barbari, ktorí padli, prebodnutí šípmi, boli nemilosrdne pošliapaní svojimi spoluobčanmi. Kopytá koní a hrubé čižmy s drevenou podrážkou sa škaredo rúcali, zmes špiny a krvi. Caesar neodolal a sám vystrelil šíp, ktorý mieril na mladého muža vzpínajúceho sa na bielom koni. Medzi Galmi je zvykom, že vodcovia klanov jazdia na koni snehovo bieleho obleku, ktorý symbolizuje čistotu a patronát svetlých duchov.
  Caesar bol vynikajúci strelec, keďže ho ako malého chlapca učil lukostreľbu. Prísna učiteľka na každú miss naordinovala päť rán lianou na chrbát dieťaťa. Malého Júliusa však nielen bičovali, ale aj učili koncentrácii, pravidlu dýchať, potláčaniu únavy. Práve teraz sa Caesar snaží upraviť svoje dýchanie ovládaním pulzovej frekvencie.
  A barbari už útočia na hradby. Galovia nie sú takí hustí barbari, z mnohých dlhých stromov urobili stovky rôznych schodov, niekedy takých širokých, že by po nich mohol jazdiť aj voz.
  Galovia revú ako medvede, ktoré celú zimu nejedli. Zároveň bijú meče proti mečom a pískajú. Rímski lukostrelci strieľajú takmer naprázdno, bojovníci s pomocou prakov tlačia schody dole. Ale je ich veľa a Galovia sa plazia ako húsenice a nedávajú pozor na straty. Už na diaľku cítiť, že barbari páchnu alkoholom, zdá sa, že predstavitelia Kolína nad Rýnom si na hruď zobrali poriadnu dávku starodávneho mesačného svitu.
  Na vrchole ich stretávajú silné údery obojstranných rímskych sekier a krátkych mečov. Tu sú prvé straty medzi Rimanmi, stotník prebodnutý rohom padá, nahnevaní Galovia trhajú jeho telo na kusy a dvaja rímski vojaci naraz skolabovali.
  Caesar krátko povedal:
  - Nalejte decht na barbarov!
  Varné kotly sú inštalované na špeciálnych zariadeniach. Zdvíha ich primitívny žeriav, prevracajú sa a sypú na hlavy Galov. Vriaca láva páli barbarov, doslova šalejú od bolesti. Nahor stúpa dusivý zápach horiaceho mäsa. Oslepení a popálení Galovia sa naklonili dozadu, no oštepy a sekery veľkej armády postupujúcej zozadu im nedovolili ustúpiť. Už teraz tečie veľa krvi, ale keď sa zmieša so živicou, je to také strašidelné ...
  Mark Antony kričí:
  - Zapáľte to!
  Pochodne lietajú dole, živica vzplanie. Galovia horia a ponáhľajú sa späť. Sú pošliapané zadnými radmi, schody sa prehýbajú. A znova a znova padajú barbari. Útok však napriek strašným stratám nemieni zastaviť.
  Obrovské rohy Galov, v ktorých nefúkajú pery, ale ťažkí bojovníci šliapu pod nohami špeciálne mechy vyrobené z byvolej kože. Z toho, že rachot je nezvyčajný, viskózny, pôsobí zvláštnym spôsobom na psychiku Galov, ako zvuky temných bohov volajúcich po úspechoch.
  Caesar je stále pokojný a s úsmevom hovorí:
  - Barbari, pre nich sú zvuky dôležitejšie ako duša!
  Antony odpovedal:
  Kňaz Claudius priniesol Jupiterovi a Marsovi veľkorysú obeť a bohovia povedali, schvaľujeme vaše záväzky a dáme vám víťazstvo!
  Caesar odpovedal vo veršovanom štýle:
  Olympijskí bohovia sú silní
  Ale nepomáhajú slabším!
  Ak sme verní Jupiterovi,
  Vybudujme svetovú veľmoc!
  Na víťazstvo potrebujeme vojakov,
  Z ocele, ruky a veľa vynaliezavosti!
  Po údere sa zlá horda rozpadne,
  A potom nás čaká veľká cesta!
  Anthony schválil:
  - Nech je oslávená žiara Jupitera!
  Z odrazov chlapca vyrušil vzhľad koča. Niesli ju tri biele kone. Nakoniec sa objavila láska chatára Jima.
  Dievča, ktoré bolo mladé a zrelé zároveň, pozeralo cez ďalekohľad na svalnatého vyšportovaného chlapca. A vydal rozkaz:
  - Vezmite ho k nám!
  A v jej kajute sedeli dve dievčatá. Jima dozorcovia prenasledovali bičmi. Mladý fešák naskočil do koča. Okamžite sa mu strhli šortky. Jedno z dievčat si vzalo pulzujúci, vzrušený prút do úst, cítiac potešenie. Pani, aby zažila rozkoš, chytila chlapca za vlasy a strčila mu tvár medzi nohy. A Jim, ktorý už mal skúsenosti, okamžite spustil jazyk.
  Tretie dievča vzalo Yoongiho pravú ruku a strčilo si ju do lona. A mladý milenec použil prsty. A ideme. Chlapec a tri dievčatá sú super.
  Jim zúrivo pracoval. Pani dokončila a postriekala mu tvár. Potom začala sama pracovať s jazykom. A ďalšie dve slúžky sa uspokojili so šikovnými rukami chatára. Pravda je taká, že jeden z nich vstal a vrazil mladému fešákovi hruď do tváre. S jej veľkým nadšením začal pracovať s jazykom.
  Pani prinútila, zručne pracujúceho chatára dokončiť. A s potešením zlízol tento biely, sladký krém. Jim bol mladý a hypersexuálny a jeho mužská dokonalosť klesla len na pár sekúnd a potom sa znova nafúkla.
  A Lady prikývla.
  - Poďme pracovať, mladý muž!
  Jim začal búšiť. A pani zmyselne zastonala. A bola to taká príjemná práca. A ďalšie dievča mu postriekalo tvár.
  Nahradil ju kamarát a opäť sa chlapčekov jazyk vrútil do útrob dievčaťa. A veľmi zručne opracoval steny navlhčenej jaskyne. Dievča sa začalo triasť orgazmom. Bolo to pre ňu veľmi príjemné. Skončila aj panička, s divokým revom.
  Chlapci na plantáži zdvihli hlavy a počúvali. Ale dozorcovia ich nemilosrdne bili po ich tenkých, ale šľachovitých chrbtoch ostrými lopatkami a kričali:
  - Práca! Pracovné stvorenia!
  Jim tiež pracoval. Skončil, no opäť šikovné ruky paničky pozdvihli dokonalosť. A chatár začal kopať ďalšie dievča. A pani sa dožadovala jazyka. Čo je to napokon také pekné a veľmi cool.
  Jim pracoval. Jedno z dievčat ho začalo štekliť na hrubom, zaprášenom opätku. Potom si vkĺzla nohu medzi nohy. A začala nariekať.
  Jim Hawkins energicky pokrútil holými prstami a to ho vytočilo.
  S tromi nádhernými dievčatami naraz - je to v pohode. A tvoj jazyk sa kúpe v šťave.
  Pani skončila a vzala mladíkovu palicu do úst. A opäť vyhodil kašu, hoci už menšiu. Ale pani sa olizovala až do kvapky.
  Potom opäť pozdvihla dokonalosť jazykom. A prinútila chlapca zatĺcť do jej žiadostivého lona.
  A jazyk si našiel pre seba ďalšiu vlhkú jaskyňu. A aké to bolo chutné. A obnažené prsty chlapcových nôh vzrušili a priviedli k orgazmu ďalšie dievča.
  Aké úžasné a úžasné to všetko bolo. A Jim Hawkins pracoval s veľkým nadšením bez pocitu únavy.
  A dievčatá sa stále triasli a končili v divokej extáze. Nakoniec boli úplne vyčerpaní a slnko sa začalo nakláňať k horizontu a stmievalo sa.
  A tak tri dievčatá a chlapec zaspali vo vagóne a nos im šuchol. Telá boli nahé, unavené, vyčerpané.
  Jim začal chrápať a chlapca, ktorý mal rozprávkový sen, nikto nevyrušil.
  
  
  
  PREMYSLENÁ ŠANCA ROKOSSOVSKÉHO
  ANOTÁCIA.
  Stalin počúval Rokossovského a udrel Paulusa ako prvý. Vyzeralo to ako zaujímavá stratégia a taktika, no vedie to k nečakaným následkom. Teraz sú jedinou nádejou dievčatá.
  . KAPITOLA 1
  Namiesto úderu na Mainstein v decembri 1942 Stalin nariadil najskôr, ako navrhol Rokossovskij, poraziť Paulusa. A sovietske vojská zaútočili na Nemcov v opevnení. Stále boli celkom bojaschopní a spoliehali sa na silnú obranu. Výsledkom bolo, že Paulus nedokázal poraziť. A Mainsteinovi sa podarilo preraziť z juhu. A prepustil skupinu v Stalingrade.
  Stalin nariadil dobyť mesto späť za každú cenu. A rozpútali sa tvrdé boje. Ale ak bol Stalingrad symbolom hrdinskej obrany Červenej armády, teraz sa stal akýmsi znakom tvrdohlavej obrany zo strany Nemcov.
  Sovietske vojská boli uväznené v smere na Stalingrad a kolaps frontu sa nekonal. Okrem toho Rommel dostal včas od Hitlera aj posily a právomoci, podarilo sa mu uskutočniť účinný úder v Alžírsku. A porazil americké jednotky. Len Nemci zobrali viac ako stopäťdesiattisíc zajatcov. Za týchto podmienok Roosevelt ponúkol Tretej ríši prímerie a rokovania. Churchill urobil to isté. A boje na Západe prestali. Nemci si ponechali časť Afriky a jej zdrojov.
  Začali sa rokovania, ktoré sa budú ťahať dlhé mesiace. A nemecké jednotky budú pokračovať v boji.
  Samozrejme, Hitler bol dosť chytrý na to, aby vyhlásil totálnu vojnu a zvýšil výrobu zbraní. Pracovnej sily je dostatok. Červená armáda stratila veľa času a vojakov bojujúcich v Stalingrade. A koncom februára Nemci vytvorili ďalšie zálohy a udreli zo severu. Bojov sa zúčastnili "Tigre" aj "Panteri". A v rovnakom čase dorazilo aj veľkolepé eso pilot Marseille. Veľmi silný bojovník. Za tristo zostrelených lietadiel dostal ako prvý nemecký pilot opäť Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A Nemcom sa podarilo preraziť do Stalingradu zo severu a vytvoriť ďalšie vrecko sovietskych vojsk.
  A Červená armáda bola obkľúčená a ovládnutá. A Nemci ju zariadili ako štipnutie kurčaťa.
  A myslí tým, že nemecké dievčatá na "Panther" ukázali najväčšiu triedu.
  Tu to Gerda zaklincovala pomocou holých prstov na nohách. A rozbila sovietsku tridsiatku štvorku a zavrčala:
  - Na zlaté medaily!
  Tu sú bojovníci. A ako Charlottu priklepú pomocou šarlátovej bradavky jej pŕs. A ďalšie sovietske auto bude vrážané. A je to taká ryšavá liška - proste super.
  Charlotte to vzala a zaspievala:
  - Zamiloval si sa do diabla
  A rozhodol sa jej dať svoj kapitál!
  Magda tiež vystrelila, použila holú okrúhlu pätu a zakričala:
  - Za tú najdômyselnejšiu sebadôveru!
  Potom vyplazila jazyk.
  A Kristina, ktorá porazila jahodovú bradavku na gombíku a rozbila sovietsky HF, zavyla:
  - Pre najväčšie rekordy tankových jednotiek!
  Nemci v marci porazili sovietske jednotky v kotli. Časť ruských jednotiek sa vzdala. A to bol úspech Tretej ríše. Potom sa situácia ešte viac vyhrotila ... Ale prišlo blato. Červená armáda začala obnovovať škody a Nemci sa sami dopĺňali. Stalingrad bol pod kontrolou Wehrmachtu.
  Do konca mája zavládlo ticho. Nemci priniesli nové tanky: "Panther", "Tiger", samohybné delá "Ferdinand" a modernizované T-4. Toto sú veľké sily. Do série vstúpili aj najnovšie stíhačky ME-309 a Focke-Wulf. Pre Červenú armádu to bol problém. Marseille, ktorá zostrelila 500 lietadiel, získala piaty stupeň rytierskeho kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Toto eso sa ukázalo ako mimoriadne hrozivé a nebezpečné.
  Toto je skutočne najnebezpečnejšie eso.
  A potom sa na oblohe objavili bosé Albina a Alvina. A tieto dievčatá sú mimoriadne impozantné a bojujú len v jedných bikinách.
  Albina vystrelila holými prstami, zostrelila sovietsku stíhačku a spievala:
  - Som veľký orol,
  Dobiem hlavné mesto Moskvu!
  Alvina zostrelila sovietske útočné lietadlo pomocou šarlátovej prsnej bradavky a zaškrípala:
  - Vznášajú sa sokoli ako orly!
  Áno, Nemci sú tu silní a ich lietadlá, najmä najnovšie ME-309, majú veľmi silné zbrane: sedem palebných bodov, z toho tri 30-milimetrové vzduchové delá - to je vážne!
  Pre Rusko je to veľký problém.
  Nemci postupujú smerom na Astrachaň. A kým sú úspešní. Navyše, Červená armáda na to nie je celkom pripravená. Navyše sa "Tiger" ukázal byť doslova šokovým tankom. Jeho vzhľad vyvolal zdesenie a hrôzu.
  Tu sa Nemci za mesiac dostali ku Kaspickému moru a odrezali Kaukaz po súši od hlavného územia ZSSR.
  A potom Turecko konečne vstúpilo do vojny. A má veľa tankov, vrátane amerických.
  USA a Británia sú zatiaľ vo vojne s Japonskom, ktoré sa do bitky nedostane. Ale situácia je už kritická.
  Tiger-2 začal prichádzať na front. Do série mohol byť uvedený skôr v reálnej histórii. Ale túžba urobiť to spolu s Panther-2 ovplyvnila. A teraz majú Nemci viac zdrojov a spojenecké bombardovanie im prakticky nezasahuje. Navyše Spojené štáty predávajú Nemcom suroviny a ropu. Nemci nepotrebujú americké tanky - ich vlastné sú lepšie. Ale potom môžete získať bombardéry a útočné lietadlá. Oni sú dobrí. Najmä B-29.
  Nemci však už od augusta vstúpili do série Yu-288, ktorá je v bombovom náklade o niečo nižšia ako americká a prevyšuje ju rýchlosťou a manévrovateľnosťou.
  Nemci sa dajú povedať na bielom koni. A ich jednotky postupujú popri Kaspickom mori. Rusko každým týždňom stráca silu a iniciatívu.
  Súboje sú vo všeobecnosti krvavé.
  Do septembra už Nemci dobyli Kalmycké územie aj Dagestan. A už vstúpili do Azerbajdžanu. Situácia sa zhoršila. Turci obkľúčili Jerevan a obišli ho zo všetkých strán a obsadili Batumi. V polovici septembra sa pridali k Nemcom.
  Situácia na Kaukaze sa stala beznádejnou. Stalin ponúkol Hitlerovi mier za výhodných podmienok pre Nemecko. Fuhrer ignoroval vodcov návrh.
  V októbri už boli boje o Batumi v plnom prúde. Situácia sa ukázala ako mimoriadne zložitá. A najnepriaznivejšia vec je, že medzera nie je viditeľná. Červená armáda sa snažila postúpiť v strede, ale Nemci boli v strehu a odrazili sa.
  V septembri sa v seriáli objavil "Panther" -2. Je dosť ťažký na päťdesiattri ton, no s motorom s výkonom 900 koní. A pištoľ 88 mm v 71EL. Súboje sú samozrejme urputné, ale nemecké auto je v čele dobre chránené, po stranách uspokojivo. "Panther" -2 je najlepší tank druhej svetovej vojny. ZSSR pripravuje T-34-85 a IS-2. Ale tieto tanky stále nie sú dostatočne výkonné na boj s Pantherom-2, z ktorého chcú Nemci urobiť svoj hlavný tank.
  Do zimy je takmer celý Kaukaz utlmený. Nastala prevádzková pauza. Nemci zbierajú sily na jarný útok. A Červená armáda veľa stratila a tiež hromadí.
  Stalinovými špeciálnymi nádejami sú IS-2 a T-34-85, tanky s výkonnejšími zbraňami a o niečo silnejším pancierom. Ale nemecký "Panther" -2, ktorý Nemci majú stredný tank, je silnejší ako ťažký sovietsky IS-2 v pancierovaní dela a v čelnom pancieri, najmä na čele veže. A o T-34-85 nie je čo povedať.
  Počas zimy a skorej jari Nemci vyprodukovali veľa "Pantera" -2. Tento tank sa v máji dostal na vrchol série. T-4 sa vyrábal aj kvôli svojej jednoduchosti a dobre zavedenej reťazi. Ale aj to bolo odstránené. Rovnako ako obvyklé "Panther", to druhé platí len v júni, spolu s "Tiger". Áno, v sérii bol aj zvyčajný "Tiger" vďaka svojim dobrým bojovým vlastnostiam. A až od júna 1944 zostali v sérii dva hlavné tanky: "Panther" -2 a "Tiger" -2. Posledný tank má výkonnejšie motory s výkonom 1000 koní, takže obe vozidlá sú celkom jazdné.
  V máji začali Nemci postupovať dvoma smermi. Do Saratova zo Stalingradu a do Tikhvinu, aby sme Leningrad dostali v dvojitom kruhu. V Karélii zároveň prešli do ofenzívy Fíni a Švédi. Napriek maximálnemu úsiliu Kolontai boli Nemci schopní presvedčiť Švédsko, aby vstúpilo do vojny.
  V skutočnosti po strate ropy z Kaukazu a Baku už ZSSR nemá šancu. Tak prečo si toto územie nezmocniť pre seba?
  Navyše si spomenuli na Karola Dvanásteho. Je čas pomstiť sa. Navyše, atmosféra je vhodná.
  Červená armáda je teda dvojnásobne ťažká. Nemci rýchlo zabrali Saratov. Keďže hlavné sily sú sústredené v centrálnom smere a pokrývali Moskvu. Ako však bol Tikhvin dobytý, aj keď trochu pomalšie, pretože mesto bolo dobre opevnené. Leningrad upadol do dvojitého ringu.
  Boje o mesto Kuibyshev boli o niečo dlhšie. Práve tu sa uskutočnila evakuácia hlavných inštitúcií. A tam ich len tak ľahko nedostanete.
  Ale Nemci obkľúčili Kuibysheva.
  A keď je mesto obkľúčené, skôr či neskôr mu dôjde munícia a jedlo.
  Hitler sa tešil. A dokonca na oslavu usporiadal prvé gladiátorské zápasy v Tretej ríši.
  Krásne, polonahé dievčatá bojovali a bolo to skvelé. A okrem nich aj svalnatí chlapci v plavkách.
  Po páde Kujbyševa nacisti postupovali smerom na Uljanovsk. A pohybovali sa sebavedomo.
  Prúdové lietadlá sa do bojov zapájali čoraz aktívnejšie. Obzvlášť účinné boli bombardéry. Musím povedať, že sú celkom fajn.
  A sovietske stíhačky ich nedokážu dobehnúť a protilietadlové delá príliš neberú.
  Tu je taká situácia.
  A teraz už nacisti útočia na Uljanovsk. A to je vážny nárok na víťazstvo.
  Červená armáda však odoláva. Komsomolské dievčatá bojujú obzvlášť krásne a zúfalo.
  Bojujú s divokou zúrivosťou, ukazujú svoje jedinečné hrdinstvo. A zároveň aj spievajú;
  Šikovné dievčatá bojujú za Rusko,
  Sú veľmi hrdí a Svarogovi synovia ....
  Naša kráska tak trefne zasiahne guľometom,
  Satanovi služobníci nás nebudú môcť zlomiť!
  
  Bojovali sme statočne, bojovali sme proti fašizmu,
  Porazíme zlý Wehrmacht, aj keď nepriateľ je silný ...
  Verím, že čoskoro uvidíme komunizmus,
  Zlaté lístie, jasné z javora!
  
  Naša krajina nie je lepšia, komunizmus je krajší,
  Aby naša vlasť kvitla žiarivo ...
  Svetlé okrídlené šťastie príde na planétu,
  A sen o lepšom živote sa čoskoro splní!
  
  Verte, že naše Rusko sa stane veľkým šťastím,
  Mária bude vládnuť, Lada matka bohov...
  Zastavíme nápor pekelnej divočiny Wehrmachtu,
  A nepotrebujete ďalšie a zapamätané slová!
  
  Nepriateľ nebude môcť vytrhnúť srdce dievčat,
  My bojovníci sme nabrúsili ostrý, šialený meč ...
  Hlas krás veľmi dobre pozná volanie,
  A budeme môcť rozsekať fašistické hordy!
  
  Vedzte, že my členovia Komsomolu sa nikdy nevzdáme,
  Položíme všetkých nacistov najostrejšou čepeľou...
  Nech tváre našich dievčat žiaria zlatom,
  A fašistu udrieme päsťou do tváre!
  
  Bosé dievča sa ponáhľa cez drsné snehové záveje,
  Aktívne čmárá hromom bleskov zo samopalu ...
  Vy fašisti sa musíte len utopiť,
  Pretože vlasť je monolitná pevnosť!
  
  Porazíme fašistov, aj keď majú moc mieru,
  Strýko Sam sa rozhodol hrať spolu s Fritzom v tejto bitke.
  Z Adolfa si urobili idol,
  A teraz má proti nim ruské armády!
  
  Tu vrú zlé bitky, v bitke tohto člena Komsomolu,
  Rozdrvia nacistov, aj keď v nerovnom boji ...
  Hlas dievčaťa zo striebra je taký zvučný,
  Kráska Hitlerovi-Satanovi nepodľahne!
  
  Náš ruský podiel je neustále vyhrávať,
  Hoci fašistická armáda nepozná číslo ...
  A my sme tvrdo udreli Adolfa do čeľuste,
  Labouristická Moskva podľahla náletu!
  
  Už sú tu snehové záveje a dievčatá sú bosé,
  Mihajú sa holou pätou ako stopa zajaca ...
  Členovia Komsomolu sa rútia do boja,
  Verte, že nepriateľ úsvit neuvidí!
  
  Nedaj milosť fašistom v boji,
  Ich armáda bude v pekle ako horiaci diabol ...
  Dostaneme odmenu z Ježišových rúk,
  Bude veľmi zúrivý, ruské dievčatá medveď!
  
  Ak treba, otočíme sa, všetky hory sú zasnežené,
  A budeme stáť vo vesmíre ľahkého raja komunizmu ...
  Našťastie sa nám otvoril výstrel zo zbraní Aurory,
  A brutálny fašizmus bol uvrhnutý do pekla!
  
  Stalingrad nepodľahol, odolali sme pod ním,
  Aj keď horda vypukla z ocele a pekla...
  Dievčatá hádzali bosé granáty nohami,
  Pretože vlasť členov Komsomolu je jedna!
  
  Verím, že budeme v Berlíne, aj keď je to ťažké,
  Nacisti majú "panterov", "tigrov", "levov", "Ferdinanda"!
  Dievča si stiahlo reťaz na rameno,
  Pretože členovia Komsomolu v boji sú neľútostný talent!
  
  Srdce mladého dievčaťa je dané Ježišovi,
  Lenin a Stalin tiež žijú vo vášnivej viere ...
  Aby už neboli žiadne zručné pochybnosti,
  Povedzme pevne a dôrazne, že Adolf je kaput!
  
  Rozdrvíme dračieho prezidenta mečmi,
  A zničíme jeho gang na stáročia ...
  Pošliapeme fašistické hordy dievčat nohami,
  Nech sa naplní svetlo, svätý sen!
  
  Dajte ľuďom slobodu, ich myšlienky a pocity,
  Aby hviezda žiarila ako slnko komunizmu ...
  Pretože budeme mať kašu s maslom takú hustú,
  Večná mladosť našej sestry sa navždy stane nami!
  
  Tu príde svetlo, vlasť zažiari ...
  Vlasť bude pre nás v sláve po stáročia ...
  Budeme stáť na vrchole, ty veríš komunizmu,
  Sila ruského ducha, vedzte, že bojovník je skvelý!
  
  Tu je Rusko pripravené stať sa láskavejším a krajším,
  A pomôžte celému svetu ísť do šťastia raja ...
  Sme schopní dobyť vesmír aj na okrajoch,
  Vesmír bez okrajov k šťastiu síl prinášať!
  
  Ale pod pätou zlej Ríše nebude žiadne Rusko,
  Pretože má skutočný talent na boj...
  V tanci našich dievčat, na ten hodinový strojček,
  Čomu kráska uverí akémukoľvek výsledku!
  
  Čoskoro príde éra žiarivého slnka,
  Keď sláva vlasti nádherne rozkvitne ...
  Naša armáda slávne bojuje s pekelným Wehrmachtom,
  A bude schopný zmiesť hordu zlého Fritza!
  
  Zdravas svätá Lada, naša Matka Božia,
  Porodil si Perúna a Yarila storočí ...
  Beznádejná kaša veru nedostane,
  Ak veľa míňate, neudržíte slová!
  
  Najdôležitejším vládcom je veľký Stalin,
  Lenin mu odkázal najmúdrejšiu cestu do Edenu ...
  Pretože Jozef je vládcom svetla,
  A nejaký moment pre ľudí ideálne!
  
  Nacisti nebudú môcť oklamať vlasť,
  A odrezať Moskvu od Volhy, od Sibíri ...
  Verím, že to bude žiť - Rusi za komunizmu,
  A Adolfova sila - vymažem dievča!
  
  Čoskoro bude víťazstvo, je to pravda ako slnko,
  Čoskoro bude žiara ako lúče kvasaru ...
  A verte Rusku, komunizmus sa rozvinie,
  No ak mi neveríš, radšej mlč!
  
  Veda čoskoro vzkriesi mŕtvych komunizmu,
  Jej múdrosť je neobmedzená, veľká ako kvazar...
  Fašistov porazíme našou dobrou náladou,
  Nepodľahnime pokušeniu zlatého mešca!
  
  No skrátka to prejde, toto je pekelný čas,
  My dievčatá vstúpime do Berlína v červenom ...
  A naše nekonečné bremeno skončí,
  Pretože svoje šťastie si vezmeme bojom!
  Dievčatá dobre bojovali. Dokonca hádzali granáty holými prstami. Ale samozrejme, sily sú už veľmi nerovnomerné.
  Uljanovsk padol, aj keď ho Nemci museli úplne obkľúčiť. A potom sa nacisti priblížili ku Kazani ...
  Prišla jeseň a padali silné dažde. Nemci dobyli aj Uralsk, Guryev a obkľúčili Orenburg. Teraz je situácia ešte komplikovanejšia.
  Hitler mal teraz všetky karty a iniciatívu. A Marseille dostalo za sedemstopäťdesiat lietadiel, ktoré zostrelili, unikátne ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A za tisíc zostrelených lietadiel Veľký kríž Železného kríža - čo je veľmi cool.
  V zime je prestávka. Obe strany nahromadili silu a vytvorili nové zbrane. ZSSR dostal samohybné delo SU-100. Je dosť praktická. A relatívne lacné a ľahko sa vyrábajú. A tiež stíhačka, aj keď nejde o masívny Jak-3, kvôli nedostatku duralu nebola v skutočnosti vypustená. A LA-7. Nie každému sa to, samozrejme, podarilo.
  Prúdové lietadlá zatiaľ do série nevstúpili. Na rozdiel od Nemcov.
  Navyše, nacisti mali "Pantera" -3. Toto auto malo nižšiu siluetu a hrubšie pancierovanie s veľkými sklonmi plechov. A zbraň bola priebojnejšia a presnejšia na 88 mm 100 EL. Áno, toto je vážny stroj. Pancierovanie bokov sa zväčšilo na 120 mm so sklonmi a čela na 200. Narástla aj hmotnosť na 65 ton, ale motor zosilnel aj na 1200 koní. A silueta je citeľne nižšia, kvôli umiestneniu motora a prevodovky v jednom bloku. A toto je vážne auto.
  A objavil sa "Tiger" -3. Vážil 90 ton, no motor mal výkon 1500 koní. A brnenie je ešte hrubšie a zbraň je silnejšia.
  Na rovinu povedané, situácia je napätá.
  Navyše, diskotéky v štyridsiatom piatom roku išli do série. Je pravda, že nie sú obzvlášť účinné z dôvodu zraniteľnosti voči protilietadlovým kanónom a veľkým rozmerom. Boli ale veľmi rýchle a vyšplhali sa až do výšky dvadsať kilometrov.
  Boje sa obnovili na jar.
  Nacisti začali ofenzívu proti Moskve. A opäť tie najzúrivejšie bitky.
  Červená armáda však zúfalo bojuje.
  A zároveň aj priekopníkmi v boji.
  A odvážne deti spievajú a bosými nohami dupú po ľadovej kôre;
  Sme priekopníci - hrdinovia vlasti,
  Ktorí sa narodili v znamení októbra...
  Nebudeme ľutovať život za Rusko,
  Na slávu s červenou zástavou kráľa!
  
  Milujeme a vieme tvrdo bojovať,
  Nacisti horlivo vylomili rohy ...
  Granáty máme v priestrannej taške,
  Život pre nás priekopníkov nie je drahý!
  
  Milujeme našu svätú vlasť,
  Čo vytvoril impozantný komunizmus...
  Tu je komsomolské dievča kráčajúce bosé po snehu,
  A fašista nás chce zraziť!
  
  Horlivo som bojoval s nacizmom pri Moskve,
  A všetkých nepriateľov sme kosili kosákom ...
  Prečo bol tento Wehrmacht daný Rusom,
  Udriem ho päsťou!
  
  Som priekopníkom a pod veľkou Moskvou,
  Bojoval ako obrovský bojovník...
  Zastavil divoký nápor fašizmu,
  Máme jedného Pána Najvyššieho Druhu!
  
  V oživení Ruska neexistujú žiadne hrany,
  Veľký Stalin, zdvihol nás z kolien ...
  Svarog veľký, najvyšší mesiáš,
  A Ladov žiarivý ideál!
  
  Sme priekopníci, chlapci, dievčatá,
  Milujeme bojovať - to je náš osud ...
  A hlas člena Komsomolu volá,
  Hoci vládne krvavý chaos!
  
  Rusko je vlasť Svaroga,
  A komunizmus osvetlil cestu...
  Priekopníci nepotrebujú zlého Boha,
  Nepriateľ nás nebude môcť zohnúť v päsť!
  
  Máme chladný tank so šikmým pancierom,
  Pre Fritz je také ľahké nepreraziť,
  S láskou k Lade, vznešenej panne,
  Premeniť predátora na hru!
  
  Moskva bojujúci ľud bránil,
  A potom tu bol veľký Stalingrad...
  Čoskoro uvidíme komunizmus,
  Prejdite a spoznajte sprievod v Berlíne!
  
  Áno, Stalingrad je hrdý na toto slovo,
  Sme bosí priekopníci v záveji...
  Zlomíme roh hlúpej krave
  A Hitlera zaženieme rovno do rakvy!
  
  Vedzte, že vlasť sa nikdy neohne,
  Jej impulz sa nedá potlačiť...
  Nech slnko svieti navždy nad Ruskom,
  A zradný zlodej bude rozdrvený!
  
  V Stalingrade prejavili odvahu,
  Podarilo sa nám zastaviť nacistov...
  Rusi majú takú drzosť, viete,
  A nepriatelia pôjdu len nuly!
  
  Rusko môže letieť na Mars
  A vytvorte inú veľkosť...
  A samozrejme všetko bude veľmi cool,
  Hoci život je krehký ako niť hodvábu!
  
  Ruský duch nepozná v bitkách o bariéru,
  Má moc Perúna...
  Čakáme na odmeny od bohov,
  A prvok svieti, verte rune!
  
  V akom zmysle ruský duch nepozná porážku?
  Ver mi, pošliape všetko ...
  My priekopníci sa tak veľmi chceme pomstiť...
  Neporaziteľný ako armáda vlasti!
  
  Takmer sme vyhrali
  Nech je svetlo v sláve komunizmu...
  Naši starí otcovia bojovali za vlasť,
  Čoskoro stretneme radosť a úsvit!
  
  Bez vlasti niet života pre priekopníkov,
  Chcú o ňu bojovať...
  A čo chcete zlí páni?
  Mali by sme poskytnúť život otrokov?
  
  Nie, Fuhrer Rusov bude zotročený,
  Rozdrvíme ho ako bábiku...
  Koniec koncov, ruskí rytieri môžu bojovať,
  A cherubín zlatokrídly je s nami!
  
  Pod svetom nie sú žiadne tváre našej vlasti,
  Žiari ako najjasnejšia hviezda...
  Stal si sa pre mňa idolom,
  Nikdy sa s tebou nerozlúčim!
  
  Som priekopník a bosý chlapec
  To sa s holým opätkom rúti snehom ...
  A niekde skáče biely, roztomilý zajačik,
  Kto zlomí roh nepriateľa!
  
  Priekopník v boji pochybností nevie,
  Nie je to klaun, ale poznáte terminátora...
  Prídu suroví fašisti, verte pomstu,
  A komunizmus bude svetlý raj!
  
  Ako príde éra,
  V ktorej každý bojovník z jaslí ...
  Bojujte až do posledného dychu
  Zničiť divoký poznať darebák!
  
  Hviezdy komunizmu jasne žiaria,
  Éra svetla, na svete nie je krajšie ....
  Rozdrvíme jarmo viery fašizmu,
  A Hitler bude na večeru Rus!
  
  Veríme, že takéto oceľové nádrže,
  Že ich panterská škrupina neprenikne ...
  Mávajme jódom na rany nášho chlapca,
  A opäť sa priekopník statočne rúti do boja!
  No, čo nacisti mali ťažké,
  Nemysleli si, že môžeme len tak vyhrať...
  Očividne poznáme komunizmus na míle ďaleko,
  A wehrmacht môžeme poraziť vtipne!
  
  V mene našej mocnej vlasti,
  Hrdý priekopník ide do útoku...
  Aj keď nad Vlasťou visia mraky,
  Ukážme víťazný príklad pre všetkých!
  
  Ver, že nepriateľ nezastaví sen,
  Opäť porazíme všetkých fašistov...
  Zlo neuverí, že bude vládnuť na tróne,
  Vytvoríme nový svetový poriadok!
  
  V vlasti bude všetko v poriadku, vieš
  Som chlapec, ale v boji ako Robin Hood,
  Najprv som len škrabal po stole,
  A teraz veľmi dokonca verte v pohode!
  
  Rusko môže roztrhať nacistov bajonetom,
  Porazí akúkoľvek armádu...
  A aby priekopníci žili v komunizme...
  Koniec koncov, naše priateľstvo je silný monolit!
  
  V ničom neustúpime Fritzovi,
  Nepriateľov môžeme poraziť žartovaním...
  A tak sme bili nacistov palicou,
  Víchrica hučí, sneh krúti do víchríc!
  
  Rusko nevie, že nacisti poznajú milosrdenstvo,
  Je neporaziteľne silná...
  Dostanú šabľu pevne do krku tých bastardov,
  A Satan bude zničený!
  
  Neverte, že Hitler je neporaziteľný,
  Hoci je sila pekla, zvážte zhromaždenie všetkého ...
  Keď sú ľudia a strana jednotní,
  Ľudia nášho Wehrmachtu sa roztrhali na kusy!
  
  Rusko je po stáročia známe ako svätec,
  Rozbila Tigrov ako kov...
  Rozšírené od konca po koniec,
  O takejto krajine sníval iba mladý muž!
  
  Vyhrali sme ako obri
  Sekaní protivníci poznajú mečom...
  My Rusi sme v bitkách neporaziteľní,
  Porazíme protivníkov vlasti!
  
  Verte mi, nič nás nezastaví
  A vieš, že nič nevyhrá...
  Pochováme Fuhrera na hlave,
  Máme ostrý meč a oceľový štít!
  
  V celom vesmíre nie je krajšie Rusko,
  Bude to mať éru svetla na veky...
  Všetky generácie budú pokoj a šťastie,
  Vlasť potrebuje pevnú ruku!
  
  Takže pri hraní v Berlíne,
  Zašpiníme Wehrmacht ako popol v krvi ...
  To bude čas hranice raja,
  A spolu s Ladou vládne láska!
  
  AK BY Führer ZABIL
  20. apríla 1943 zabila Svarogova dcéra Elena Adolfa Hitlera. Zdalo by sa, že ide o úžasný čin, ktorý môže urýchliť koniec druhej svetovej vojny. Ale dopadlo to naopak. Nástupcom sa stal Hermann Goering. A západní spojenci uzavreli a uzavreli prímerie s Treťou ríšou počas trvania rokovaní. Bombardovanie sa zastavilo a Rommelova skupina opustila Tunisko.
  Göring sa rozhodol zatiaľ nepostúpiť na Kurský výbežok, ale technologicky posilniť z dôvodu totálnej mobilizácie a zdrojov Európy. A zároveň sa zmocniť vzdušnej nadvlády. Speer dostal núdzové právomoci. A samozrejme tu bola autorita Rommela aj Guderiana. Guderian presvedčil Goeringa, aby opustil vývoj Maus a potrebu urobiť Panther-2 lepšie chráneným, no nie menej mobilným. Plus séria "E".
  Do série sa dostal aj ME-309, stíhačka s mimoriadne výkonnými zbraňami a vysokou rýchlosťou. Je pravda, že zvýšená hmotnosť znížila manévrovateľnosť, ale vysoká rýchlosť ponoru umožnila odísť v prípade výstupu na chvost. A silné zbrane umožnili zostreliť od prvého zavolania.
  ME-309 išiel do série a ukázal sa ako seriózny stroj. Prišlo leto a potom v auguste 1943 začala Červená armáda ofenzívu na výbežok Oryol. A to smerom na Charkov. Nemci boli pripravení a mali vážnu obranu. A ich tanky "Panther", "Tiger" a samohybné delá "Ferdinand" boli veľmi dobrými vozidlami na obranu. A mohli odrážať takmer akúkoľvek veľkosť.
  Nemci dokázali udržať front a odraziť útoky. Dobre sa tu ukázali aj Rommelovi veteráni. Bojovali urputne a hrdinsky. Bojovali aj Taliani. Nemci mali viac síl ako v reálnej histórii a spoliehali sa na dobre pripravenú obranu. V bitkách bola prvýkrát použitá útočná puška MP-44, ktorá bola v tom čase najlepšia na svete.
  Jeho bojové použitie ukázalo výhody a účinnosť. Do bojov sa zapojili prvé pilotky Albina a Alvina.
  Bojovali naboso a v bikinách. Také skvelé dievčatá.
  A teraz Albína stlačí obnažené prsty na nohách. Zostreľ sovietsku stíhačku a spievaj:
  - Naša sila je veľká!
  Bude pevná ruka!
  A Alvina zrazí aj ruské útočné lietadlo holými prstami na nohách. Je to bojovné dievča. A veľmi cool.
  A tiež spievať:
  Sme árijské dievčatá
  Porazili sme každého samopalom!
  Tieto dievčatá sú bosé a takmer nahé. Po odrazení útokov sa Nemci posadili do defenzívy. Prišla neskorá jeseň. Červená armáda sa pokúsila postúpiť v strede. A tam ich útoky narazili na mocné obranné línie Tretej ríše. A zaseknutý v klinoch. Čo sa pre sovietske jednotky stalo veľmi hlúpym. V zime Nemci bojujú, samozrejme, hlúpejšie. Ale od septembra sa objavil "Panther" -2. Nebolo to celkom dokonalé: dosť ťažké: päťdesiattri ton. Ale na druhej strane pištoľ v úzkej veži má hrúbku 88 mm s maskou veže s hrúbkou 150 mm. A predný pancier trupu je 100 mm so sklonmi a 60 mm stranami. A motor s výkonom 900 koní podával uspokojivé jazdné výkony.
  "Panther" -2 a "Tiger" -2 išli do série. A zdalo sa, že sú relatívne dobré. "Panther" -2 sa v praxi samozrejme ukázal ako lepší. Najmä v zime.
  V zime sa bojovalo leningradským smerom. Červená armáda sa pokúsila zrušiť blokádu, ale narazila na veľmi silnú obranu. Bitky sú mimoriadne brutálne. Nemci však nemali druhý front. A mohli sústrediť dostatok síl na odrazenie útoku. Súboje sú veľmi krvavé.
  Gerda bojovala na "Panther" -2 a konala so svojou posádkou. A dievčatá strieľali pomocou holých prstov, dlátových, ladných nôh.
  Takéto silné projektily prepichnú sovietsku tridsiatku. Prebiehajú kruté boje.
  Neďaleko Leningradu sa Nemcom nepodarilo poraziť. A oni sa bránili. Nemci odrazili ofenzívu na Ukrajine.
  A na jar 1944 sa objavili prúdové stíhačky ME-262, ktoré vykazovali vysokú bojovú účinnosť. Hoci ešte neboli dostatočne účinné, bolo veľmi ťažké ich zostreliť. Problémom bola sériová výroba útočnej pušky MP-44, ktorá dala nemeckej pechote veľký náskok.
  A potom boli problémy s Japonskom. Cisár Hirohito presvedčil generálov a presvedčil ich, aby uzavreli prímerie so Spojenými štátmi a Britániou. Podmienkou bolo stiahnutie Japoncov z okupovaných území. Na oplátku chceli samuraji kompenzáciu na Ďalekom východe.
  V máji začala nemecká ofenzíva na Donbase. Červená armáda na druhej strane očakávala úder na výbežok Kursk. A Nemci dokázali dobyť Vorošilovgrad. V júni sa situácia skomplikovala, do vojny vstúpilo Japonsko s prekvapivým útokom na Vladivostok a ťažením proti Mongolsku.
  Nemci išli k Donu a Červená armáda ich dokázala trochu spomaliť. Do boja išli nové sovietske tanky: IS-2 a T-34-85, ktoré boli vyspelejšie a výkonnejšie. Ale nemecké autá boli stále silnejšie. A ešte rýchlejšie. A lietadlá sú ešte chladnejšie vo výzbroji, rýchlosti a výstroji.
  Nemci sú silní a zatiaľ majú iniciatívu. Áno, v bitkách používajú zahraničné divízie a "Ruská oslobodzovacia armáda Vlasov". V lete Nemci začali ofenzívu v smere Oryol a na Moskvu.
  Nacisti postupovali v bitkách. A teraz, na jeseň, Nemci už obsadili Vjazmu a Kursk. Prišla jeseň. Bitky sú veľmi krvavé. Nemci sa potom presunuli do Stalingradu. A tak sa boje rozvinuli s kolosálnou silou.
  Už v novembri došlo k bojom v samotnom meste. A dochádza k bitkám. Nemci používali "Sturmtigrov". Jedná sa o veľmi silné silné útočné samohybné delá. Bojovníci bojovali aj v tankoch. A bijú holými, okrúhlymi opätkami.
  Stalingrad sa nevzdal. A v decembri sa Nemci priblížili k Groznému a Ordzhonikidze na Kaukaze. A začali útočiť na tieto mestá.
  A potom Turecko vstúpilo do vojny. V januári 1945 Turci obkľúčili Jerevan a obsadili Batumi. Situácia sa stala ešte vážnejšou a krvavejšou. Taká je vojna.
  Počas zimy a jari 1945 Nemci zajali celý Kaukaz a pomohli im aj Turci.
  Situácia sa stala oveľa alarmujúcejšou. A v lete 1945 sa začala nová ofenzíva proti Moskve. A v tom istom čase nacisti a Turci postupovali na Saratov.
  A na konci júna bol zajatý Saratov. A koncom júla Nemci zajali Kalinin a Tulu. A koncom augusta obkľúčili Moskvu. A súčasne bol zajatý Kuibyshev.
  Moskva bola v kotli. A úplne zablokované. Jeseň prešla krutými bojmi. Nemci dobyli Rjazaň a priblížili sa k mestu Gorkij. Boje boli také kruté. Nemci dosiahli samotný Uljanovsk a tiež ho obsadili. A dobyli Uralsk a dostali sa do Orenburgu.
  A v zime Moskva konečne padla. A Nemci dosiahli Kazaň. A na jar Leningrad konečne padol. A v lete 1946 sa začala ofenzíva na Ural.
  A Nemci obsadili Sverdlovsk a Čeľabinsk. A na jeseň sa Japonci a nacisti spojili. A v zime 1947 Nemci a Japonci zajali posledné veľké mestá v Strednej Ázii. A v marci 1947 bol zavraždený Stalin. A jeho nástupca Berija oznámil, že kapituluje ZSSR.
  A tak sa vojna skončila. skončil na východe. USA už majú atómovú bombu.
  Hermann Goering a Američania s Britmi uzavreli dohodu o priateľstve a hraniciach a rozdelení sfér vplyvu. A to zatiaľ upokojilo svet.
  Ale čas plynul. A v Tretej ríši sa vytvorilo žiarenie, ktoré vypínalo jadrovú reakciu. Nemci boli tiež prví, ktorí leteli na Mesiac.
  A v roku 1969 sa začala nová vojna. Göring už vtedy zomrel.
  Novým Fuhrerom bol Wolf Schultz. A začala vojnu o svetovládu.
  Ruské a iné národy Tretej ríše v tom čase dostali občianstvo a rovnaké práva.
  A básnik bojoval vo Wehrmachtu. A vojna začala útokom na Američanov v Číne. A samozrejme Británia v metropole. Nemci boli vyzbrojení dokonalými diskotékami, nezraniteľnými ručnými zbraňami a pyramídovými tankami.
  A nacisti mali tiež atómové očné linky a oveľa viac. A Británia bola dobytá.
  Vojna pokračovala s výhodou Tretej ríše. A postupne Nemci ovládli celý svet ...
  Pravda, neboli to takí tmári ako za Hitlera. Dali všetkým rovnaké práva a vytvorili svetové impérium s nárokom na expanziu do vesmíru.
  Svet bol však už iný a nezostali v ňom ani Rusko, ani Spojené štáty, ani Británia. Zostala jedna ríša, ktorá začala dobývať iné svety.
  A ovládol všetky planéty slnečnej sústavy.
  A ľudstvo sa rozšírilo po celej galaxii. A stavali hviezdne lode a vojnové lode.
  A potom sa naučili kriesiť mŕtvych. Vrátane tých, ktorí zomreli už dávno.
  Napríklad Adolf Hitler bol vzkriesený. A démonom posadnutý Fuhrer rozpútal občiansku vojnu vo vesmírnom impériu. Ale to je už iný príbeh.
  
  MAGICKÁ MEDICÍNA
  Napríklad Zoya dala Alexandrovi Veľkému magický liek, ktorý mu umožnil natiahnuť sa až na sedemdesiat rokov. A to zmenilo chod svetových dejín. Ríša sa rozširovala. Alexander Veľký dobyl Arabov. A potom dokončil dobytie Indie. Nasledoval výlet do Číny. Tu sa vojna trochu pretiahla, ale bolo vybojované aj veľké víťazstvo. A vznikla veľká ríša. Alexandrovi generáli dosiahli Herkulove stĺpy. dobyl Rím aj Kartágo. Potom vládol jeho syn Alexander Štvrtý. A vznikla stabilná dynastia.
  Ríša macedónskeho štátu zažívala úsvit. Dobyla aj Japonsko a postúpila do južnej Afriky. A prišiel čas a lode prenikli do Ameriky.
  Vznikla stabilná dynastia Petrikov, ktorá sa ukázala byť dosť silná. Došlo, samozrejme, k sprisahaniam a pokusom o prevrat, ale impérium odolalo. A vyzerala ako večná Rimanka. A postupne pokryl celú zemeguľu.
  A veda sa rozvíjala rýchlejšie. A od staroveku, obchádzajúc pochmúrny stredovek, ľudstvo priamo vstúpilo do priemyselného času a potom do postindustriálneho, keď bol na obežnú dráhu vypustený prvý satelit. A potom vyletel do vesmíru človek.
  Keďže ľudia nemíňali prostriedky na vojny a vzájomné konfrontácie, vesmírny vek prišiel o tisícsto rokov skôr ako v skutočnej histórii. A dobývanie vesmíru pokračovalo zrýchleným tempom. A tak bola ovládnutá celá slnečná sústava. A ľudia lietali do iných svetov. A ich hviezdne lode sa ukázali byť len zázrakom. A je to úžasné. A keď boli objavené nadsvetelné rýchlosti, začalo sa dobývanie galaxií. Úprimne povedané, je to skvelé!
  Samozrejme, žiadne hviezdne vojny neboli. A to je pochopiteľné. V rozľahlosti vesmíru existujú aj supercivilizácie. Ale ľudia boli jednotní. Nie že by jeden holohlavý Fuhrer mrmlal o multipolárnom svete. Nie, v tomto prípade bolo ľudstvo prakticky schopné zjednotiť Alexandra Veľkého. A to vytvorilo základ pre budúce vesmírne vojny.
  A ľudstvo bojovalo s rasou kríženca komára a pavúka. A vojna bola brutálna. Na oblohe bojovali obrovské hviezdne lode. A účet strát a akvizícií bol obrovský.
  A predsa vyhrali ľudia. A vytvorili univerzálnu ríšu. A tam bolo odhalené tajomstvo času. V dôsledku toho bolo možné vzkriesiť mŕtvych silou vedy. Alexander Macedónsky bol tiež vzkriesený spolu so svojimi generálmi a synmi.
  A potom začali vzkriesiť zvyšok ľudí. Vesmír bol veľký a bolo v ňom veľa priestoru. A potom sa ľudia naučili lietať do iných vesmírov.
  A korunou všemohúcnosti bola schopnosť vytvárať vesmíry sami, sila vedy budúcnosti.
  A potom sa ľudstvo stalo Hyper-supercivilizáciou. Čo je ešte chladnejšie, pôsobivejšie.
  A to všetko urobila dcéra Bieleho boha Zoya, veľká čarodejnica, ktorá len tak bez námahy zmenila chod ľudských dejín.
  
  DIEVČATÁ BOJOVNÍCI ÚTOČIA VO VESMÍRE
  ANOTÁCIA.
  Vo vesmíre sa odohrávajú bitky medzi krásnymi bojovníčkami súhvezdia Ruby na jednej strane. A bojovníci zo súhvezdia Smaragdu na druhej strane. A bitiek sa zúčastňujú iba klonované dievčatá, ktoré sú bosé a v bikinách.
  . KAPITOLA 1
  Dve vesmírne armády bojovali vo vákuu. Na jednej strane súhvezdie Rubín a na druhej Smaragd.
  A na oboch stranách len bojovníčky klonovaných dievčat. Avšak, celkom rôzne účesy. Ich vlasy boli v štyroch základných farbách: modrá, žltá, červená a biela!
  A bojovníci sú jednoducho skvelí.
  Samozrejme, veľmi jasné záblesky supernov. A hviezdne lode, najmä veľké veľké bojové lode, na seba posielajú salvy smrtiacich rakiet.
  Výkonné vesmírne bojové lode a bojové lode a dreadnoughty sú hlavnou údernou silou. Posiela na seba deštruktívne lúče, veľké torpéda a lúče s hyperplazmatickými guličkami.
  Ponáhľa sa cez vákuum a chytá menšie hviezdne lode.
  Klonové dievčatá, ktoré sa ponáhľajú cez svoje lode, mihotajúce sa nahé, ružové a s pôvabnými zaoblenými podpätkami.
  Sú také krásne a ich pokožka žiari ako leštený bronz. Sú to nádherné dievčatá - jednoducho super.
  Štyri najväčšie vlajkové veľké bojové lode Emerald Constellation sa snažia prelomiť formáciu Ruby Constellation. Ale ako odpoveď sa po nich plazia štyri najmasívnejšie nepriateľské vlajkové lode. Obrovské hviezdne lode vyzerajú ako veľryby veľkosti polovice Mesiaca. A majú tisíce zbraní veľkého kalibru. Sú také sudy, že za minútu uvoľnia energiu bilióna atómových bômb zhodených na Hirošimu.
  Ale, samozrejme, veľké bojové lode majú silové polia na zmiernenie škodlivých účinkov lúčov, impulzov, rakiet a torpéd.
  Na hladine veľkých lodí sa trblietajú ako strieborná hmla.
  V útoku sú aj menšie hviezdne lode. Najmä krížniky rôznych tried - ťažké, stredné, ľahké, pomocné. A torpédoborce, ako nahé dýky s hrubou čepeľou. A pôvabné brigantínky. Majú tvar bábätiek.
  Aj torpédoborce, ktoré vyzerajú ako pirane, aj väčšie, silnejšie vyzbrojené protitorpédoborce.
  Tu sú konkrétne krížniky bojujúce s krížnikmi. A zo zásahov rakiet, lúčov a impulzov vznikajú požiare.
  Klonové dievčatá utekajú pred ohňom, ktorý pohlcuje lode. A plameň sa rúti za nimi a chytá krásky za obnažené päty.
  Dievča v modrých vlasoch strieľa na nepriateľa holými prstami.
  Raketa, ktorú vystrelil, zasiahne fregatu a tam vypuknú požiare a idú ohnivé vlny. Klonové dievčatá srdcervúco kričia. Nie sú takmer zakryté oblečením. Len úzke pásiky látky na hrudi a bokoch. A pod opálenou zlato-olivovou pokožkou je vidieť odľahčené svaly.
  Veľmi zvodné nohy pre dievčatá. A holé prsty krásky stláčajú tlačidlá joystickov.
  A gýč s agresívnym postojom.
  Tu je dievča so zlatými vlasmi. A stláčala holou, veľmi pôvabne zakrivenou pätou.
  A raketa zareagovala, ponáhľala sa a prerezala vákuum. A veľmi presne prešla okolo lúčov laserov. A nastúpil do krížnika. A ten, čo sa trasie.
  A na druhej strane ako dievča s ryšavými vlasmi si aj vystrelí. Pri stlačení pupka. Ktorí reagovali veľmi tvrdo.
  Dievčatá opäť kričia a skáču. A keď zasiahnu, pretekajú, vidíte, aké majú zvodné nohy.
  Tu je dievča s bielym účesom, ktoré posiela vražedný dar skazy a smrti. A vyletí von, udiera do brucha dreadnoughta. A je to veľmi vydarené žihadlo. Hoci obe strany dievčaťa sú silné. A oni odpovedajú. Najmä dievča s modrými vlasmi dáva dar ničenia.
  A opäť úder, výstrely, otrasenie auta.
  Existujú ešte menšie hviezdne lode: člny a stíhačky. Tie sú buď dvojité alebo jednoduché.
  Uštipujú aj kamaráta a krásne dievčatá predvádzajú tú najkrajšiu a sexi akrobaciu.
  Tu je bojovník s fialovými vlasmi proti kráske s fialovými vlasmi.
  Obe dievčatá si dokonca vyzliekli podprsenku. A snažia sa navzájom hrýzť pomocou šarlátových prsných bradaviek. A veľmi dobrí bojovníci.
  Dievča s fialovými vlasmi odhodí stíhačku nabok. A streľba zo šiestich laserových vzduchových kanónov. A podobné auto má aj jej súperka s fialovými vlasmi. Obaja bojovníci vyzerajú ako rejnoky s priesvitným pancierom.
  Sú veľmi dobré v manévrovaní a skákaní. A robia veľmi dobré kotrmelce.
  Dievčatá opäť používajú rubínové bradavky pri streľbe na svoje plné prsia, z ktorých sa im zbieha ústa.
  Tieto krásky sú jednoducho stelesnením krásy. A keď sú len v nohavičkách, je to také zvodné. A môžete sa na ne pozrieť a nezísť.
  Obe dievčatá sa snažia kryť pomocou silových polí na čelách bojovníkov.
  A majú celkom slušnú ochranu. A schopný odrážať škodlivé lúče.
  No dievčatá, jedna s medenočervenými vlasmi a druhá so svetložltými vlasmi, opäť šermujú a manévrujú proti sebe v stíhačkách.
  Dievčatá sa snažia dostať do úzadia. Ale príliš to nevychádza. Bojovníci sa točia a skáču. A ich bojovníci sú ako pingpongové loptičky, hore-dole.
  Dievča s medenočervenými vlasmi ako na saniach skĺzlo dolu vysávačom a skrútilo sa. A bojovník so svetložltými vlasmi urobil trik: lastovičky. A vystrelila blízko pomocou rubínovej bradavky.
  A dievča s červenými vlasmi pocítilo intenzívne teplo. A jej svalnaté telo pokrývali perličky potu.
  Dievča so žltými vlasmi spievalo:
  - Máme veľkú moc, veľkú moc,
  Byť s ňou kamarát je ako hrať sa s krokodílom!
  A ešte ju zasiahol výtok. A tiež sa začalo potiť a lesknúť. Všetko to vyzeralo ako v nejakom veľmi drahom filme so zmesou erotiky a space opery.
  Dievčatá sú takmer nahé, spotené. A strieľajú, používajúce prsia, ktoré sú ako púčiky ruží, a holé prsty na šikovných nohách.
  A bojovníci nezabudnú spievať:
  Nech je celý vesmír ponorený do chaosu
  A vákuum sa trasie z prestávok...
  Nepriateľ bude zasiahnutý silou dievčat,
  A my sme navždy zjednotení s vlasťou!
  Aj keď by ma zaujímalo, aká môže byť vlasť klonovaných dievčat. Samozrejme, veľmi krásny a svalnatý.
  A predstavte si miliardy bojovníkov a všetky tie krásne polonahé dievčatá a ani jedného muža.
  Aká úžasná je táto armáda. Akí skvelí sú jej bojovníci. Aké majú figúrky? A luxusné boky, vysoké prsia, s bradavkami, ktoré sa lesknú ako fazetované rubíny.
  Sú to dievčatá, ktoré sú dokonalé vo svojej atletickej kráse. Je lepšie ich nenachádzať. Aj keď je to, samozrejme, relatívne. Flotila je obrovská. Na vlajkových veľkých bojových lodiach sú milióny dievčat. Sú mimoriadne krásne a pôvabné.
  A teraz, za zbraňou bojovej lode, dievča s bielymi vlasmi strieľa veľmi presne na nepriateľovho pásavca. A teraz náboj prepichne vežu a rozbije zbrane. A v projektile je hypernukleárna reakcia, ktorá funguje s kolosálnym zničením. A brutálne spaľuje kov. A tu dochádza k veľmi krutým ničivým impulzom.
  Dievčatá dokonca unisono spievali a triasli svojimi jahodovými prsiami, ktoré privádzajú mužov do šialenstva:
  - Niť je pretrhnutá
  Hrozí nám zlá smrť...
  A žiť
  Dievča musí byť trpezlivé!
  Bojovníci sú veľmi chladne rozptýlení. Obnažené, okrúhle podpätky plieskajú po gombíkoch. A spúšťa ich hrozivá, ničivá sila rakiet s torpédami. Vypichujú nepriateľa a prepaľujú veže. A popálené, zranené, zmrzačené dievčatá odlietajú rôznymi smermi. A jeden z nich bol priamo v ohnivej víchrici.
  A zostali z nej len bosé nohy. Takto zomierajú dievčatá v tejto vojne.
  Jedna z nich dokonca spievala a triasla si žlto-medené vlasy:
  - Vo vesmíre zúri vojna,
  Vojna bez dôvodu...
  Satan sa uvoľnil
  A s ním prišla aj smrť!
  Ostatné krásky, dupajúc a trhajúc holými, pôvabnými nohami a natriasajúc si prsia šarlátovými bradavkami, zachytili:
  A kto zastaví tok
  Krvavé šialené rieky...
  Laserový lúč bude smerovať do chrámu,
  A muž bleskovo zmizol!
  Dievčatá spolu stlačili svoje rubínové bradavky na gombíky, vystrelili rakety so smrtiacou silou a pokračovali:
  A taký chaos
  Zaplavila vesmír...
  Smutný osud ľudstva -
  Znášať bolesť, utrpenie!
  Naozaj, chaos, hviezdne lode umierajú v bitkách a s nimi aj krásne, opálené, svalnaté, polonahé a veľmi zvodné dievčatá.
  Dievča s modrými vlasmi, strieľajúce z jahodovej prsnej bradavky a vystreľujúce ničivé strely, ktoré nesú energiu miliárd atómových bômb zhodených na Hirošimu a posielajú dary úhrnu zrážok na dno smrti, spievalo:
  - Syn Zeme odpovie nie,
  Nezostanem otrokom zlých pánov...
  Verím, že bude krásne svitanie
  Vietor osvieži čerstvú ranu!
  
  Za posvätnú vlasť v boji,
  Lebo mocný Pán volá,
  Vstávaj skoro dievča,
  Temnota odíde - májová ruža rozkvitne!
  A opäť je v práci bosá noha dievčaťa a ukazuje jej impulz klepania.
  A dievčatá jednohlasne kričali:
  - Smrť plešatého Fuhrera!
  Sú to bojovníci, ktorí bojujú za svetlo a spravodlivosť. Sú plné múdrosti a odvážnych duchovných impulzov.
  Tu sú krásky - najvyššia trieda erotiky a kozmického boja. Nikto nemôže stáť proti ľuďom ako oni.
  Dievča so žltými vlasmi to tiež vezme a presne vystrelí na nepriateľa. Robí to smrteľným skokom.
  A zasiahnite nepriateľskú bojovú loď zo smaragdového súhvezdia. A ďalší bojovník s modrými vlasmi, ktorý používa tiež veľmi krásnu jahodovú bradavku, bude búšiť po hviezdnej lodi rubínového súhvezdia. A tiež ako odpoveď na ničenie a smrť.
  Dievčatá sú najvyšším a kolosálnym ukazovateľom nebeskej triedy a kozmickej hĺbky, ich najvyššie hlasy robia kolosálne poznámky.
  Tieto krásky sa nedajú ničím prekonať. Hoci sa navzájom ničia so zanieteným nadšením.
  Napríklad hrubé bojové lode vlajkových lodí utrpeli obrovské škody. A mnoho veží bolo poškodených a delá boli ohnuté a zdeformované. Samotné náboje vybuchli. A pancierové stropy sa prelomili a horúci vzduch fúkal cez povrch.
  A dievčatá utiekli a ich nahé, veľmi zvodné a veľmi vzrušujúce päty a nohy sa zablysli v mužoch. A niekedy holé, ružové podrážky krások olizovali ohnivé jazyky hyperplazmy.
  A bojovníčky kričali, skákali a jačali.
  Zdalo sa, že to bolí...
  Ale spievali:
  Cez prázdnotu, vesmírne kone,
  Dievčatá sú všade, nedobehnú nás!
  Nedostane nás! Nedostane nás!
  Bojovníci sú skutočne veselí a iskriví vo svojom impulze.
  A spievajú z plných pľúc:
  - Pevne verím
  Že Fuhrer s plešatosťou čoskoro zomrie ...
  Vytiahnite dláto
  Nech je tma rozsudkom!
  A ich obnažené päty stláčajú gombíky a pália fregaty a brigantíny pomocou hyperplazmatických škvŕn.
  Tu sú dva torpédoborce zo súhvezdí, ktoré sa zrazili s hrotmi. A silové polia fungovali a absorbovali energiu. A potom nastala anihilačná reakcia. A začalo sa to konkrétne trhať a kolabovať. A došlo k úplnej smrti a k zákrutám ultra-ohňa.
  Požiare zúrili najsilnejšie. A zároveň mimoriadne deštruktívna sila.
  A došlo doslova k diabolským stretom. Smrť a plameň vesmírnych lodí pokračovali bez prerušenia.
  Dievča s modrými vlasmi vzalo a stlačilo ďalšie tlačidlo holými prstami. Vyskytla sa hyperplazmatická väzbová reakcia.
  A tu opäť dreadnought rubínovej konštelácie prerazil bojovú látku ničivého účinku.
  Dievča so žltými vlasmi to vzalo a zaspievalo a poslalo nepriateľovi darček smrti s jahodovou bradavkou.
  A bojovník štebotal:
  - Verím, že sa celý svet prebudí,
  S drakom bude koniec...
  A bude svietiť slnko
  Viesť zlo do záhuby!
  Dievča s červenými vlasmi, tiež bez dlhého rozmýšľania, vystrelilo šarlátovou prsnou bradavkou. A fungovalo to, deštruktívna energia. A dostal oponentov do zubov.
  Okamžite však zareagovali vyradením spiatočnej hviezdnej lode. Mohutné vlajkové veľké bojové lode boli medzitým v stave opravy. A zváranie sa zaiskrilo, spájkovalo a kov sa zlepil. Súčasne boli uhasené viaceré požiare.
  Dievčatá šliapali plamene holými, vytesanými nohami. To bola bitka.
  Maršálka s modrými vlasmi to vzala a spievala:
  - Bitka v strmom ohni zúri ako divoká búrka,
  hyperplazma horí plameňom ...
  Milujem, ako hrdo odpovedáš
  Hoci neexistuje chladnejšie dievča!
  Maršalské dievča so žltými vlasmi poznamenalo:
  - Všetci sme tu v pohode!
  A bude búšiť aj jahodovou prsnou bradavkou. Taký úžasný bojovník s hodnosťou maršala. Je takmer úplne nahá len v tenkých nohavičkách. Ale na druhej strane sú na ramenách namaľované náramenice s hviezdami.
  A to ju odlišuje od ostatných dievčat. Čo musím povedať, je veľmi cool a cool.
  Maršal dievča s modrými vlasmi stlačí gombík aj šarlátovou bradavkou.
  A vypľuje to zo širokého kmeňa, hyperplazmatická škvrna. Letí a šíri sa. Otočí okolo rakety brigantinu a silno ju stlačí, takže aj kov praskne a zhorí. A dievčatá na brigantine revu a vyjú a už po niekoľkýkrát blikajú bosými nohami.
  Na druhej strane maršalka s ryšavými vlasmi sa bradavkou popichá do pŕs a odpáli veľmi obratnú raketu. Letí ako svietnik a prekĺzne cez vákuum. A dostane sa do pásavca.
  Náraz zrazí plošinu dela. A dievčatá sú opäť zabíjané alebo mrzačené.
  Narážajú na seba s veľkou zúrivosťou. Sú to len pekelný oheň a divoká sila vôle.
  Maršal dievča s červenými vlasmi spievalo:
  - Ale pulzovanie srdca a žíl,
  Slzy našich detí, matiek...
  Hovoria, že chceme zmenu
  Zhoď dračie jarmo reťazí!
  Maršal dievča s bielymi vlasmi tiež spievalo:
  - Od zlého draka,
  Vykúpime zem...
  A tieň oblohy
  Opustíme ľudí!
  A bojovníčka zaútočí na nepriateľa pomocou svojej rubínovej bradavky a urobí kruté devastácie pomocou hyperplazmatickej škvrny.
  A teraz sa cez plošinu preháňa víchrica. A spáli zbrane spolu so sluhami, ktorí im stoja a slúžia.
  Dievčatá to zobrali a zborovo spievali:
  - Ako sme žili, bojovali,
  A neboj sa smrti
  Takže odteraz budeme vy a ja žiť ...
  A v hviezdnych výšinách a horskom tichu,
  Morská vlna a zúrivý oheň!
  A zúrivý a zúrivý oheň!
  A dýchaví bojovníci opäť použili svoje šarlátové, veľmi svetlé bradavky. A zasiahnutý divokým šialenstvom.
  A tu reagovala hyperplazma, zahriata na bilióny stupňov. A išiel do prúdu skazy.
  A nové bojové lode, dreadnoughty a bojové lode začali horieť. A tiež explodovali a lode a menšie. Koľko utrpenia a smrti tam bolo. Treba poznamenať, že niektoré klonované dievčatá mali deti. A ich smrť, keď ostanú malé siroty, je dvojnásobne tragická. A nie je menšia krutosť.
  Maršal dievča so žltými vlasmi vzal, vystrelil s pomocou jej holé
  prsty na nepriateľovi, vyraďujúc mu rady, akoby kosou.
  Dievča to vzalo a spievalo:
  - Dievčatá statočne bojujú vo vesmíre,
  Aj keď sú v bikinách, bosé...
  Statočne porazte všetkých nepriateľov
  V prípade potreby udrie päsťou!
  Áno, rázne sa vyjadruje aj maršal. A početné lode sa navzájom zasypávajú raketami a rôznymi typmi výbušných zariadení. A smrteľné hypergravitačné bomby a rakety reagujú.
  V hĺbkach budov sú vitráže a deštruktívne impulzy. Boj medzi dievčatami čoraz viac pripomína smetisko. A pochodová formácia bola premiešaná.
  Maršalka s bielymi vlasmi to vzala a štebotala, zatiaľ čo jej karmínová bradavka opäť vyslala ničivú raketu, ktorá niesla totálne požiare a smrť.
  Maršal dievča spievalo, vyceňovalo zuby a ukazovalo jazyk:
  Chlad so slnkom ustúpil,
  Potok sa zvučne leskne...
  A teraz bežia cez mláky
  Bosé dievčatá!
  Bojovník zrejme miluje leto a jar. V skutočnosti takéto prúdy v tomto prípade tečú. A vybuchnú silné bomby s hypernukleárnym nábojom.
  A potom, ako supernovy, vyleteli termopreónové rakety. A vysávač je po generálnej oprave.
  A horí doslova až po samotné stavce prúdmi hyperplazmy. A silové polia sa opäť rozbehli. Prešiel úplným zničením a zničením.
  Platformy vzali a vzbĺkli novou, smrtiacou silou. A plamene olizovali nahé, veľmi pekné päty dievčat, čo spôsobovalo bolesť a utrpenie.
  Bojovníci však kričali a jačali a zároveň nezabudli, vyskakujúc zo svetla, spievať:
  - Bosé nohy dievčat,
  Aké dobré sú...
  Nie sme omrvinky v boji,
  Porazili sme nepriateľov zo srdca!
  Bojovníci, ktorých päty sú vyprážané a holé chodidlá sú pokryté pľuzgiermi, to je niečo veľmi bohaté a nenapodobiteľné čaro. Takéto dievčatá nie sú niečím, čo zastaví koňa - slona v cvale.
  Maršalka so žltými vlasmi to vzala, zavrčala a spievala svojím slávičím hlasom:
  - Každý, kto je muž, sa narodí bojovník,
  Na pohlaví a veku nezáleží...
  Keď je tu légia nepriateľov bez počítania,
  Verte nám, ešte nie je neskoro zabíjať dobytok!
  Potom to vzalo ďalšie maršálske dievča s bielymi vlasmi a najprv vystrelilo rubínovou bradavkou a potom spievalo:
  - Koľko príbuzných možno zabiť,
  Koniec koncov, človek sa narodil, aby veril pre šťastie ...
  Matka nepustí svojho syna na front,
  A aj v lete je na vojne zlé počasie!
  Dievčatá sa na seba pozreli. Vo vesmírnom vákuu vybuchla bojová loď. Taký obrovský asteroid dobrej veľkosti. A bolo to ako keby vybuchla supernova.
  Tváre dievčat sa rozžiarili a sfarbili do karmínovej farby. A dievčatá trochu zažmurkali, vzali to a zúrivo spievali:
  - Blízko, blízko, radosť a ťažkosti,
  Je potrebné, je potrebné dať pevnú odpoveď ...
  Slnečný svet - áno, áno, áno!
  Jadrový výbuch - nie, nie, nie!
  Bojovníci, samozrejme, spievali so všetkou úprimnosťou. Mali teplo aj vzrušenie.
  Bojovníčka s modrými vlasmi posiatymi červenými a maršalskými epoletami tiež strieľala pomocou šarlátových bradaviek na hrudi a spievala silou citov:
  Je možné, že moria zajtra zaspia,
  Slnko zhasne, hviezdy zhasnú...
  Svitanie už nemôže vstať
  A obloha povie - už je neskoro!
  A maršalské dievča to vzalo a vyronilo slzu. A jej oči boli modré ako ten najčistejší zafír.
  Všetky bojovníčky unisono klopkali na obnažené päty, ich očarujúce, pôvabné, zvodné, sexi, opálené, silné, svalnaté a závratné nohy.
  A spievali z plných pľúc:
  Mier svetu, netreba vojnu
  Nech vo vesmíre vládne priateľstvo!
  A dievčatá, ako pískať vo všetkých nosných dierkach. A šarlátové, krásne srdcia sa im vylámali z pier. Ktorý sa rozsvietil a začal sa trblietať a trblietať vo vzduchu.
  Bojovníčky prehovorili jednohlasne a vycenili zuby. A opäť stlačenie gombíkov so šarlátovými bradavkami na prsiach, pozametané:
  - Ja, ty, on, ona, spolu celá krajina,
  Spolu priateľská rodina
  Jedným slovom sme stotisíc I!
  Sme dievčatá s bosými nohami
  Rozdrvíme všetkých nepriateľov...
  A máme vrkoče od zla,
  Cherubín s nami...
  A dievčatá, mnohé miliardy bojovníkov, naraz zdvihli nohy, otočili svoje okrúhle, holé, ružové opätky a štebotali:
  Čo je vojna a čo je vojna
  Vojna zlej tety a mrchy!
  Povieme nie nadávaniu,
  Pre mier a priateľstvo je len jedna odpoveď!
  A zrazu sa bitka zastavila. A početné vesmírne hviezdne lode sa začali rozchádzať rôznymi smermi.
  Poškodené lode sa ponáhľali opravovať rôzne posádky, ktoré hučali zváraním a elektrickými oblúkmi.
  A dievčatá to vzali a spievali:
  A aby každý žil v priateľskom šťastí,
  A tak bola zem rajom pre všetkých...
  Nesmieme sa pozerať na svet ako na hru,
  Neútočte na ľudí spoza rohu!
  
  LÁSKA KRÁSNEJ DÁMY, O KTORÚ RYTIERI BOJUJÚ
  Je to ako keby bola princezná jedného kráľovstva. Veľmi mladý, šestnásťročný. A jazdí na koni. Ale nálada nie je najradostnejšia. Chcú ju vydať za starého muža zo susedného kráľovstva. A ona má svoju lásku. Tiež mladý, šestnásťročný pastier. Veľmi pekný tínedžer s jemnou tvárou ako dievča a blond dlhými vlasmi.
  A ona k nemu skočí. Je jasné, že princezná sa nemôže vydať za obyčajného človeka. Ale láska je silný cit a nedá sa prikázať.
  Amelina pristúpila k stádu. Tu je jej snúbenec v srdci poháňa ovečku bičom.
  Je nízky, v šortkách a bosý. Je možné, aby sa vo všeobecnosti zdalo štrnásť alebo trinásť rokov - len chlapec.
  A ten, komu chcú dať Amelinu za ženu, je hlboký starec.
  Plešatý, s riedkymi sivými bradami, s falošnými zlatými zubami. Nechutný starý muž. A to má osemdesiatšesť rokov. Možno aj preto Amelina pred korunou neutiekla. Budeš trochu trpieť a bude z teba vdova kráľovná. A kráľ, hoci je odporný a stal sa, je veľmi bohatý a má obrovské kráľovstvo so zámorskými kolóniami. Takmer impérium...
  A hlavne, bez synov. To znamená, že sa môže stať vládkyňou obrovského štátu.
  Amelina má len šestnásť rokov, no je to veľmi šikovné dievča.
  Ale samozrejme, ako jeho prvá, mladá láska zabudnúť.
  Zoskočila z koňa. A vrhla sa chlapcovi na krk. Objali sa a začali sa bozkávať... Čistá tak mladá...
  Potom si Amelina vyzula topánky a pančuchy a pokúsila sa prejsť po tráve. Steblá trávy jej pichali jemné nohy.
  Pastier Sid s úsmevom poznamenal:
  - Naše dievčatá behajú v lete stále bosé a ty si taký bledý!
  Amelina odpovedala s povzdychom:
  - Opálená pokožka sa považuje za znak nízkeho pôvodu! Ale máš tmavú pleť a vlasy máš skoro ako sneh!
  Mladý muž prikývol.
  - To je krásny!
  Trochu viac kráčali. Potom si princezná obula pančuchy a topánky a povedala:
  - Čoskoro svadba s kráľom Kartausom. Je starý a chorý. Keď sa stanem vdovou, vezmem ťa do paláca!
  Sid sa spýtal s nesmelou nádejou:
  - A budeme sa brať?
  Amelina pokrčila plecami.
  - Neviem! Stanem sa kráľovnou vdovou. Ale budete musieť odohnať svoju silu od príbuzných Kartaus. Ak bude môj trón posilnený, urobím, čo chcem!
  Po bozku na rozlúčku sa mladí milenci rozišli.
  Amelina sa ponáhľala do svojho hradu. Je to veľmi šikovné dievča. A videla, že manželstvo pre ňu otvára veľké príležitosti. Ale dostať sa do postele so starým mužom je také hnusné. Predstavte si, že ho bozkávate.
  Amelia si ťažko povzdychla.
  A spieval na rozjasnenie bolesti:
  Maľovaný priestor čiernym ponurým svetlom,
  A zdá sa, že hviezdy na svojich obežných dráhach zotmili!
  Chcem lásku, ako odpoveď počujem - nie,
  Srdcia milencov sú rozbité na kúsky!
  
  Prosím ťa, princ môj, poď ku mne,
  Preplakal som oceány sĺz od žiaľu!
  Prelom všetky reťaze predsudkov,
  Chcem, aby ste ľuďom povedali pravdu!
  
  Láska je dôležitejšia ako povinnosť a koruny,
  Ak je to pre vás potrebné - zradím vlasť!
  A svojho milého posadím na trón,
  Veď môj princ je mi milší ako život!
  Áno, naozaj ho miluje. Chlapec je veľmi pekný, aj keď má trochu infantilný vzhľad. Ale naozaj milé. Bosý pastier je však aj bystrý. A skladať vie veľmi dobre. Teraz poháňa ovce a spieva svojím jasným, plným hlasom a svojím trilkom ako slávik;
  Hluk úžasnej vášne na brehoch,
  Rieky, kde je krv búrlivým prúdom!
  Zvrhne hriadel hviezd v oblakoch,
  Iskrenie s nádherným znamením!
  
  Si pre mňa ako bohyňa
  S dušou horiacou v tme!
  Silnejší ako život, ktorý ťa miluje
  Rozžiaril som svoj svet snom!
  
  Nie si krajšia na svete
  univerzálny ideál!
  Zomriem v boji vo farbe rokov,
  Stretol som svoju skalu!
  
  Milujte neuhasiteľné svetlo
  A iskra vašich očí!
  Prišla kráska ahoj
  Nespím v slzách noci!
  Áno, krásne spieva. Chlapcove holé podrážky teraz šliapu po ostrých kameňoch cesty. Sú elastické, hrubé. Dieťa od narodenia chodí bosé. Zimy sú tu dosť mierne. A nemôžete si obuť topánky ani v zime.
  A tak Sid ani necukne, keď jeho obnažené päty šliapu na ostré kamene. Chlapec sa len usmieva. Presnejšie, nie chlapec, ale mladý muž. Roztomilý, ktorý dievčatá milujú.
  Ale, samozrejme, je fascinovaný princeznou. Prekvapivo je dievča veľmi bohaté, vznešené, mladé a mimoriadne krásne. Jej medené červené vlasy
  Taký jasný, že každého privedie do šialenstva.
  Tu sú srdce a myseľ v dokonalej harmónii. A chceš si ju vziať z lásky aj z rozumu.
  No a čo to má zmysel, otec princeznej Durimon, rýchlo
  Ponáhľal sa oženiť.
  Samozrejme, že bola nádherná. Kartaus dokonca nariadil zariadiť,
  Pri tejto príležitosti rytiersky turnaj.
  Rytieri pochádzali z rôznych krajín. Bolo ich veľa. Ale súboje boli založené na pohárovom systéme.
  Samotný kráľ Kartaus mal veľmi rád zápasy gladiátorov. Pre tohto starého muža boli radosťou.
  Bola vymenovaná aj cena: celé vrece zlata a titul hlavného bodyguarda pre budúcu kráľovnú Amelinu.
  Tu na obrovskom štadióne sa rytieri začali schádzať v boji. Amelina medzi nimi upozornila na jednu. Bol akýsi malý, ako dieťa v brnení. A srdce sa jej rozbúchalo.
  Hoci tvár za priezorom nebolo vidieť, Ameline sa zdalo, že v tomto malom rytierovi je niečo povedomé.
  Bojovníci sa zhromaždili a rozišli súčasne. Proti malému rytierovi v bielom brnení stál skutočný obr v čiernom.
  Amelina sa veľmi bála o chlapca v brnení. Bude stáť?
  Tu sa však rytieri rozišli rôznymi smermi. A potom sa začala nasúvať a poháňala svoje kone. A ponáhľali sa v ústrety. Zdalo sa, že čierny obor chlapca rozdrví. Potom však šikovne opustil špičku oštepu a po naložení celého tela narazil do priezoru. Nepriateľ zletel z koňa.
  Amelina si vydýchla a povedala:
  - Výborne chlapče!
  Hral prvý zápas. Aj keď niektorí rytieri opäť prišli. Ale nie viac ako trikrát, potom dali víťazstvo na body.
  Tu, samozrejme, môže dôjsť k zneužitiu.
  Potom druhé kolo súťaže. Súper rytiera v bielom brnení už nie je taký veľký, ale obratný v červenom brnení. Napriek tomu je mladý náprotivok oveľa menší.
  Amelina oroduj za tohto rytiera. Dokonca som si chcel kľaknúť na kolená.
  Ale sú tu opäť. A zrýchlite na vysokú rýchlosť. Červený rytier mieri na priezor. Ale bojovník v bielom šikovne odchádza. A zasiahne stred štítu. A s veľkým potešením to znova zrazí. Spadol. Verejnosť sa teší.
  Väčšina dvojíc určila víťaza. Niektorí však stále bojujú.
  Opäť sme tu. A opäť kolízie a lejú iskry. A jazdci padajú.
  Znie gong ... A posledné páry sa stretávajú po tretíkrát. Veľa ľudí zrazilo z koní. Niekto sa zranil. Áno, nedošlo k žiadnym obetiam.
  Potom pol hodiny oddych. Rytieri jedli, pili, vodu, kvas a víno. A opäť v boji.
  Jazdci sa opäť zdvihli a rozišli sa. V rôznych smeroch. Proti bielemu, malému rytierovi, veľkému bojovníkovi v žltom brnení. Sú pripravení opäť sa navzájom zostreliť. Na jednej strane chlapec a na druhej dospelý.
  A sú tu opäť. Chlapec dokonca bojuje bez čižiem. Jeho holé, detské nohy spočívajú na bokoch bieleho koňa.
  Tiež sa zdá, že kôň je malý, ale veľmi rýchly. Existuje nútená konvergencia.
  Amelina to vzala a zašepkala:
  - Po celej zemi sa rozlieha ston,
  Kde je udatný rytier - kde!
  Chlapec-rytier opäť veľmi obratne odchádza a bije žltého rytiera v strede štítu. Oštep sa zlomil, rozpadol sa na prach. Ale skúsenému bránovi v žltom brnení sa ako-tak podarilo sadnúť do sedla.
  Musel som sa rozísť a znova čakať na príležitosť, aby som sa navzájom vrazil. Obe strany sú napäté. Cítia silu. Barón je veľmi silný bojovník a najmenej dvakrát taký ťažký ako chlapec. Ale je taký obratný.
  Tu prichádzajú znova. A dieťa udrie do krížov holými pätami. A tak sa chlapec ponára a jeho kopija nájde priezor. Takémuto úderu sa jednoducho nedá odolať. A pohľad na dieťa padá.
  Víťazstvo! Tentoraz to nie je také jednoduché.
  Nasleduje pauza. Rytieri a ich kone odpočívajú. Turnaj je potrebné absolvovať za jeden deň, čo je veľmi náročné.
  Proti chlapcovi bude žrebom bojovať gróf vo fialovom brnení. Toto je tiež veľmi vážny protivník a hrdina križiackych výprav. Ale mladý bojovník je pripravený. A nebude cúvať.
  Tak sa rozišli a začali sa sťahovať. Skúsený gróf, ktorý vidí, aké rýchle je dieťa, sa snaží dostať do stredu štítu. Ale chlapec sa opäť veľmi obratne posúva. A oštep skĺzne. A samotné dieťa zasiahne nepriateľa priamo do hrude. Úder je veľmi dobrý a oštep sa zlomí. A jazdec spadol, zamotaný do postroja.
  Chlapec sa ešte raz poklonil publiku a prijal gratulácie k víťazstvu.
  Teraz zostalo len osem rytierov. A piaty súboj je štvrťfinále.
  Chlapec dostal vážneho súpera, vojvodu de Guise. Toto je skutočne ten, ktorý vás rozochvieva. A má aj výšku, váhu a rýchlosť!
  Mladý bojovník je zároveň pokojný. Vie, čo ho čaká a nevzdáva sa.
  Tu sa rozišli. U de Guizz je brnenie odliate z ocele. Ale chlapec v bielom a s bosými nohami pôsobí dojmom cheruba, ktorý bojuje s démonom pekla.
  Amelina spievala s úsmevom:
  Včera som bol ešte len dieťa
  Tu sa nedá nič robiť...
  A teraz prestal byť predškolákom,
  A volá sa váš statočný rytier!
  Tu sa začali zhromažďovať obaja jazdci. Vojvoda de Guise je trikrát ťažší ako chlapec. Presnejšie tínedžer v brnení. Vôbec sa však nehanbí.
  Opäť sa vyhne porážke a zasiahne de Guizza kopijou do hrude. Rozbije sa s ranou. Ale obrovský vojvoda sa držal. A rozišli sa.
  De Guise zavrčal:
  - Zlomím ťa!
  Chlapec otvoril priezor a ukázal jazyk. Jeho tvár je okrúhla ako dieťa.
  Amelina ho spoznala a rozplakala sa:
  - Nešťastné! No kam ideš!
  Nevedela však, samozrejme, že bosý pastier nie je vôbec taký jednoduchý.
  Že je toho schopný veľa.
  Chlapec to zobral a rozhodol sa zmeniť taktiku. Keď sa začali približovať, zahnal koňa do cvalu. A potom zo všetkých síl vrazil oštep do stredu štítu, čím spojil aj telo. De Guise nečakal taký silný úder, od ktorého sa oštep rozbil na malé črepiny. A tentoraz takmer skĺzol z koňa. Pridala sa chlapcova odhalená päta. A vojvoda odletel a dosť si ublížil.
  Chlapec teda prešiel štvrťfinále bravúrne. Naozaj to nie je len pastier, ale nájomný vrah z dvadsiateho prvého storočia. A to nemá šestnásť rokov, ale oveľa viac. Naopak, vyzerá veľmi mlado. Preto od okamihu presťahovania prestal rásť a dospievať. Ibaže vlasy stále rástli a nechty boli trochu pomalšie.
  Teraz sa s ním v semifinále pobije samotný kráľ: Richard levie srdce. A toto je veľmi vážny protivník. Kto nikdy na turnaji neprehral. A bol mimoriadne fyzicky silný.
  A tu proti nemu je bosé dieťa.
  Ale všetci videli, ako chlapec rytier dobre a zúfalo bojoval. A veľa ľudí na to vsádza.
  Starý kráľ poznamenal:
  - Radšej nech je hlavným bodygardom princeznej dieťa ako dospelého!
  Princeznin otec prikývol.
  - Áno! Moja dcéra je chlapec, ktorého hlava dole neunesie!
  V druhom semifinále neznámy rytier v zelenom brnení, veľmi veľký a obratný, a skvelým bojovníkom je aj španielsky vojvoda de Galba.
  Väčšina publika sa však zhromaždila tam, kde bojoval kráľ Richard Levie srdce, ktorý bol považovaný za hlavného favorita turnaja. A neznámy chlapec. Ktorý si dokonca vyzul čižmy a vychvaľoval svoje detské okrúhle ružové opätky.
  Tu sa však približujú. Richard Levie srdce mieril do stredu štítu mladého bojovníka. Odpovedal a odišiel. Aj keď v tomto prípade skúsený kráľ, dokázal chlapca zaháčkovať. Ten však zareagoval tak, že Richarda udrel kopijou do hrude. Úder bol dobrý, ale mocný kráľ dokázal odolať. Veľa bojoval. A v krížových výpravách a turnajoch. A vždy vyhral a bol stabilný v sedle.
  No, verejnosť si neželala rýchle rozuzlenie. Stíhačky sa rozišli a potom sa opäť začali zbiehať. Richard levie srdce sa v tomto prípade pokúsil zmeniť taktiku. Predstieral, že znova trafil stred štítu a potom ho vzali a preniesli na hlavu. Ale chlapec, samozrejme, je veľmi rýchly. Dostal sa preč od dlhšej kopije nepriateľa a sám zasiahol priezor. Takémuto úderu je ťažké odolať. Mriežka na tvári Richarda Levie srdce sa podlomila. Ale dokázal sa udržať v sedle, hoci sa silno zakýval.
  Chlapec a kráľ sa opäť rozišli. Tentoraz bol chlapec-rytier trochu zaskočený. Predtým neodolateľný úder do priezoru Levieho kráľa vydržal.
  Ale nič, ani ho netrafil. Tu išli po tretíkrát k zblíženiu.
  Obaja bojovníci na seba skočili. Chlapec a veľký muž. A tak sa Richard opäť pokúsil trafiť stred štítu. Ale mladý bojovník sa opäť vyhol.
  A potom chlapcova kopija opäť zasiahla priezor. A v tomto prípade oveľa silnejšie. Richard sa opäť silno zavrtel. Stratil sedlo, ale dokázal sa udržať v krížoch a nespadnúť. Ale napriek tomu pointa smerovala k chlapcovi-rytierovi.
  Teraz sa čakalo na verdikt. Starý kráľ prikývol.
  - Víťazstvo na body vyhráva mladý bojovník Sid, ktorý zasadil tri presné údery!
  Prvýkrát prehral kráľ Richard Levie srdce. Zo sedla ho však nikdy nezhodili.
  A neznámy rytier v zelenom brnení prvýkrát knokautoval slávneho vojvodu Galbu.
  Teraz vo finále mali bojovať oni dvaja bojovníci dovtedy v turnajových súbojoch neznámi. Dve mačky vo vreci. A to pridalo na intrigách!
  Tak sa rozišli a začali sa zbližovať. Bojovník v zelenom brnení bol väčší ako chlapec a mal čierne čižmy. A bojoval naboso a s veľkou energiou.
  Obaja vyvinuli veľkú rýchlosť a zrazili sa. Sid, premiestnil štít, dostal sa preč z úderu a zasiahol nepriateľa do žalúdka. Ani sa nepotácal v sedle. A obaja bojovníci sa opäť rozišli. A boli pripravení bojovať naozaj vážne, až do krvi.
  Tu sa obaja bojovníci opäť pretekajú proti sebe. Približovanie sa vysokou rýchlosťou. A prudko sa zrazia. Chlapec udrel celou silou, bol rýchlejší a narazil do priezoru, hoci sám bol poškrabaný na ramene. A celkom vážne.
  Obaja bojovníci ale odolali a nespadli. Zachovali si primeraný vplyv.
  Tu prichádzajú už po tretíkrát. Takmer bez prestávky sa už stmieva a stmieva. Už nech je leto, no stále sa stmieva. A musíme sa ponáhľať.
  Tu sa opäť dvaja zrazili. Sid sa ako blesk vykrútil a opäť na priezore. Ale nepriateľ stojí ako začarovaný, no chlapec je predsa len obratnejší a zelený rytier ho netrafil kopijou, iba sa šmýkal po brnení.
  Išli sme trikrát a teraz rozhodnutie sudcu.
  Starý kráľ bol veľmi rád, že sa dieťa malo stať hlavou stráže. Jeho dcéra predsa nebude podvádzať s niekým, kto vyzerá mladšie ako ona a o hlavu nižší.
  A oznámil víťazstvo na body Sidovi. Ostatní sudcovia súhlasili. Napriek tomu mal chlapec tri čisté zásahy a bodovo sa ujal čestne.
  Navyše Sid dostal veľkú tašku zlata.
  Priblížil sa k princeznej Ameline. Dokonca sa musela skloniť a pobozkať svoju lásku. A všetci boli veľmi šťastní.
  Princezná povedala:
  - Si môj najvernejší rytier, lásku si zachováme!
  
  BOSKÁČKA NA REGÁLI
  ANOTÁCIA
  Warrior-falladanka Augustine, bol zajatý orkami. Kruté, chlpaté medvede podrobujú krásu krutému mučeniu. Augustín však prejavuje neochvejnú odvahu.
  . KAPITOLA 1
  Potom bola zima a boli silné mrazy. Augustínovi sa strhli teplé šaty a čižmy. Vyzlečte ju do tenkých nohavičiek. Červenovlasému dievčaťu zviazali za ruky. A viedli, potom takmer úplne nahí.
  A jej obnažené, pôvabné, vyrezávané nohy zanechávali stopy v snehu. Veľmi krásny a veľmi zvodný tvar. A hoci zúrivý vietor kráčal popri nahých rebrách dievčaťa, pohrával si s jej jahodovými bradavkami a úľavou od brucha. Dievča tiež ukázalo ohromnú silu energie.
  Augustína zdvihla hlavu s mužnou bradou a narovnala ramená.
  Nahú hruď sa ani nesnažila zakryť. Okrem toho sú ruky zviazané vzadu. Jej obnažené podrážky sú doslova v plameňoch od tvrdého snehu a tak to bolí.
  Ale krásne dievča neohýba chrbát. Práve naopak, je hrdá. Áno, je zima, ale bolí to a cítiš sa veľmi ponížený, že si nahý a okolo teba sú chlpaté páchnuce stvorenia.
  Nie, vidíte, že dievča je nastavené tak, aby sa nedalo ľahko zlomiť.
  Ale priblížil sa k nej chlpatý obor, ktorý silne pripomínal medvedieho orka s generálskymi epoletami.
  A jeho mocná ruka spočíva na nahej hrudi dievčaťa. Začína kráske krútiť jahodovou bradavkou. Augustína sa zamračí, ale mlčí a neuhne pohľadom. Aj keď musí povedať, že veľmi nechutná.
  Dievča sa však snaží predviesť. A ďalšia laba orkského generála leží na druhej bradavke. A začne štípať ešte drsnejšie a drsnejšie.
  Augustín, aby nedal najavo, že je znechutená a zranená, drsným hlasom hovorí:
  - Nemôžeš urobiť niečo vážnejšie? Si ako muž s nulou?
  Orkský generál zareval:
  - Jeb na ňu!
  A dievča bolo trochu viac vedené v snehu. Priviedli ma k zariadeniu, ktoré veľmi pripomínalo hrazdu s rôznymi cvičebnými pomôckami.
  A potom tu boli oceľové reťaze.
  Ruky dievčaťa boli skrútené dozadu a pevne spútané reťazami. Potom vzali a potiahli reťaz. Dievčatko začali krútiť a dvíhali jej končatiny vyššie.
  Augustína cítila bolesť v predlaktiach, zápästiach a kľúčnych kostiach. Červenovlasý bojovník sa začal prehýbať a zohýbať.
  Dvaja veľkí orkovia-kati vzali a ťahali dievča za trup a otočili krásku. Augustínova hlava skĺzla medzi jej zdvihnuté ruky.
  Dievča si ťažko povzdychlo. Bola doslova prerezaná bolesťou.
  Orkský generál skandoval:
  - Povedzte zločincovi, zlodejovi a teroristovi, kde je váš sklad so zbraňami?
  Augustín povedal tvrdo, hoci bola zranená, vystrašená, trochu zahanbená a veľmi znechutená:
  - Nepoviem! Nič vám nepoviem, bez ohľadu na to, ako ma mučíte, mučíte alebo mučíte!
  Orkský generál si spokojným pohľadom oblizol fialové pery, spod ktorých mu trčali krivé tesáky.
  A zakričal:
  - Tým lepšie! Aké potešenie mučiť takú krásnu, hladkú, opálenú ľudskú ženu. Dokonca by nás nahnevalo, keby ste sa okamžite rozdelili a pripravili nás o orkov, také obrovské potešenie, ktoré je oveľa lepšie ako vás len znásilniť!
  Augustín nahnevane povedal:
  - No, ak si na nič iné neschopný, tak sa pokús zlomiť zúfalého kozmopolitného bojovníka!
  Orkský generál nariadil:
  - Desať rán na ňu bičom opatrne!
  Jeden z katov vytiahol z urny, v ktorej plávali výpraskové nástroje, vŕbový prút. Mával nimi vo vzduchu, pískal ...
  A huňatý medvedík polohojdačka trafil dievča.
  Augustín pocítil bolesť úderu. Koža na chrbte jej napuchla, ale nepraskla.
  Kat opäť zasiahol.
  Ryšavá dievčina silnejšie zaťala zuby, aby nezradila múku. Rozhodla sa, nech sa stane čokoľvek, bude opäť ticho, ticho a ticho.
  Orkský generál zakričal:
  - Tri!
  Chlpatý kat opäť zasiahol. Svalnaté telo dievčaťa sa otriaslo. Ten surovec už zarezal oveľa nižšie, čo spôsobilo, že čerstvý pásik kože napuchol.
  Zišiel sa tucet orkov a dychtivo hľadeli na takmer úplne nahé dievča len v nohavičkách, visiace na stojane a mierne sa kývajúce pod údermi mučiteľa.
  Orkský generál prikázal:
  - Šesť!
  A opäť vzali dievča a zasiahli silný a tvrdý úder.
  Augustín, nútene sa usmial.
  Generál naďalej velil:
  - Sedem! Osem!
  Na dievča padali údery, no vydržala a snažila sa nestonať. Jej tvár bola krásna a mužná zároveň.
  Orkský generál dokončil:
  - Deväť! Desať stačí!
  Kat spustil bič. Potom ho rozdrvil prstami a hodil do koša.
  Augustín sa v duchu zachvel. Že jej kati vedia vymyslieť.
  Veď orkovia veľmi radi trápili svoje obete. Treba si uvedomiť, že vo svete budúcnosti je mnohonásobne viac žien ako mužov, a preto orkovia zažívali sexuálne potešenie pri mučení.
  Orkský generál sa s posmešným úsmevom spýtal:
  - Môžete nám povedať, kde je keška? Alebo chceš tvrdšie mučenie?
  Augustín stroho povedal:
  - Nič ti nepoviem!
  Orkský generál nariadil:
  "Teraz ju poriadne potraste!"
  Kati začali regulovať hrazdu. Mučenie prebiehalo pod holým nebom. A veľa ľudí to mohlo vidieť.
  Orkovia a zástupcovia iných civilizácií sa už začali schádzať. Všetci mali záujem vidieť takéto veľmi zábavné divadlo.
  Neďaleko horel ohnisko a ďalšie nástroje na mučenie.
  Augustín si uvedomil, že bude musieť prejsť peklom. Na jednej strane je to strašidelné. Ale na druhej strane je to dokonca kuriózne a zaujímavé. A čo je najdôležitejšie, koľko dokážete vydržať pri krutom mučení.
  Vodorovný pruh stúpal ako anténa. Aj Augustína to ťahalo na vrchol. Bolesť predlaktia a kľúčnych kostí sa zhoršila.
  Reťaz, za ktorú bol Augustín pripútaný, škrípala a šušťala.
  Vyliezla teda dobrých desať metrov - to je asi úroveň štvrtého poschodia.
  Tu sa na vrchole vznáša dievča. A reťaz sa triasla, ba aj cinkala.
  Orkský generál zakričal:
  - Pusti!
  Orkovia vypustili bubon. Telo svalnatého dievčaťa sa zrútilo. Vyletel takmer na povrch. Ale potom to zrazu zavesilo. A dievča prudko na natiahnutej reťazi, ako kričať od divokej bolesti. Dokonca stratila dych.
  Augustín mal pocit, že ju trhajú na kusy. Aká krutá bolesť a neznesiteľné utrpenie.
  Dievča kričalo, telo sa jej aj napriek mrazom spotilo a začalo sa lesknúť od divokého napätia.
  Keď Augustínove výkriky utíchli, s veľkou námahou zaťala zuby, generál orkov sa spýtal:
  - No, hovoríš teraz?
  Augustín rozhodne a rozhodne povedal:
  - Nie, nepoviem!
  Orkský generál nariadil:
  - Ešte raz zatras!
  A znova to pripevnite, trochu zhrdzavená oceľová reťaz. Dievča stúpa, vyššie a vyššie. A reťaz ju ťahá za ruky a krúti jej kĺby.
  A teraz je Augustín späť na vrchole. Poobzerala sa okolo seba a dole. Svalnaté ruky dievčaťa boli rozhádzané a pohyb krku bol dosť bolestivý.
  Teraz spadne.
  Orkský generál prikázal:
  - Pusti!
  A reťaz opäť uvoľnili kati. Silné telo dievčaťa letelo dole. A spadla a vznášala sa na samom povrchu. Tentoraz sa bolesť zdvojnásobila z už natiahnutých väzov ukázala byť taká silná, že dievča po šokovom šoku stratilo vedomie.
  Orkský generál nariadil:
  - Priveďte ju späť!
  Kat ju polial vedrom ľadovej vody. Augustín sa spamätal. Spolu s vedomím sa bolesť vrátila. Silná a strašná bolesť rúk, ramien, kľúčnych kostí.
  Augustín zastonal. Ale zachytila jedovaté úškrny orkov, zahryzla si do pery a pevne zaťala zuby. A teraz opäť mlčí. Mokrý, takmer nahý, bosý a svalnatý.
  Orkský generál ju tvrdo udrel bičom a spýtal sa:
  - Budeš hovoriť?
  Augustína zakričala a pootvorila pery:
  - Nie!
  Orkský generál nariadil:
  - Teraz to dobre roztiahnite!
  Kati priniesli blok a privreli ho na bosé nohy krásky. Poriadne jej zovreli členky.
  Augustín pocítil váhu dubovej, železom kovanej pažby a bolesť zosilnela. Dievča sa zhlboka nadýchlo a zaťalo zuby.
  Háčiky zavesené pozdĺž okrajov bloku.
  Jeden kat opatrne zavesil závažie na hák vpravo a ďalší mučiteľ vľavo.
  Svalnaté, jemné, opálené telo dievčaťa sa ešte viac natiahlo. Bolesť sa tiež zhoršila.
  Aj keď Augustína zo všetkých síl zaťala zuby, z hrdla sa jej vydral tichý ston.
  Orkský generál už po niekoľkýkrát zareval:
  - Budete hovoriť! Povedzte nám všetko, čo viete, a vaše trápenie sa skončí!
  Augustín vykríkol:
  - Nepoviem!
  Orkský generál nariadil:
  - Viac na pridanie!
  Kati z rôznych strán bloku, aby sa nedeformovali, opatrne zavesili každý o jedno kilové závažie viac.
  Augustína škrípala zubami v neznesiteľnom utrpení. Hrozilo jej roztrhnutie na polovicu. A väzy sú už v dôsledku divokých otrasov tak silne natiahnuté.
  Augustín sa cíti natiahnutý na svojom stojane ako svätec na kríži. Alebo možno ešte bolestivejšie. Z tela jej steká pot a voda, ktorou ju poliali.
  A zároveň je zima. Veď v mraze mučia dievča.
  Samotní orkovia sú po prvé oblečení, v čižmách a po druhé, majú medvedie vlasy.
  Generál sa znova spýtal natiahnutého dievčaťa:
  - Budete hovoriť!
  Augustín zakričal:
  - Nepoviem!
  Orkský generál nariadil:
  - A teraz ju usmaž, teda tejto dievčine päty!
  Kati začali pod bosé nohy dievčaťa hromadiť tenké polená.
  Ďalší ťahal hadicu z plynovej fľaše. A tiež spojené. A hadica z kyslíkovej nádrže.
  Kati, ako inak, boli pripravení. Augustín sa na tieto prípravy pozeral so strachom. Keď čo i len stojíš na kúsku uhlia, bolí to a potom ti idú usmažiť podošvu.
  Orkský generál nariadil:
  - Namažte jej päty olejom! Trpieť dlhšie!
  Kati súhlasne prikývli. A vytiahli zo suda fľašu oleja, súdiac podľa vône olív. A vyliali si to na svoje chlpaté labky. A potom začali rozmazávať nie príliš hrubé, ale nie príliš nežné nohy dievčaťa.
  Jej podrážka je ružová, elastická, s ladným zakrivením okrúhleho podpätku.
  Augustín pocítil šteklenie pri dotyku drsných chlpatých rúk orkov.
  A mimovoľne odhalila tvár, chichotajúc sa napriek bolesti v jej natiahnutom tele.
  Orkský generál zakričal:
  - Ešte sa budeš sakra usmievať!?
  Augustín vyštekol:
  - Nebojím sa ťa!
  Orkský generál zakričal:
  - A teraz vyprážajte, len opatrnejšie, aby to dlhšie bolelo!
  Kati otvorili kohútiky a pustili plyn. Potom klikli na zapaľovač.
  A pod bosými nohami dievčaťa natiahnutého na stojane vzbĺkol plameň.
  Vzplanul veľmi prudko. Augustínove bosé nohy však spočiatku cítili len príjemné teplo.
  Potom sa však začali piecť. Plamene olizovali nahé, ružové, husto naolejované chodidlá dievčaťa.
  Augustína sa cítila dvojito v nahých pätách, ktoré opiekla oheň, a celé telo mala natiahnuté na stojane. A je to prinajmenšom veľmi bolestivé. A utrpenie je neznesiteľné.
  Augustín zo všetkých síl zaťal čeľusť, no z hrdla jej stále unikali stonanie.
  A vyprážané podrážky dievčaťa bolia a divo boleli stále viac a viac.
  Orkský generál zakričal:
  - Teraz nám dáš skrýšu so zbraňami?
  Augustín kričal:
  - Nie!
  Orkský generál nariadil:
  - A teraz má päť rán bičom ... v plnej sile!
  Kat pristúpil k stúpe. Zvolil som v ňom bič oveľa pevnejší a hrubší, s ostnatými koncami.
  Skúsil som to na ruke. Potom pristúpil k obeti. Roztiahol nohy širšie. A do úderu investoval zo všetkých síl.
  Opálená, už pokrytá opuchnutými pruhmi, koža na chrbte dievčaťa praskla. A tiekla šarlátová krv.
  Augustín sa striasol a zastonal. Potom si však s titánskym úsilím stlačila čeľuste a stíchla.
  Kat znova udrel zo všetkých síl a otriasol celým telom. Dievča potichu zastonalo a ťažko dýchalo.
  Orkský generál prikázal:
  - Tri!
  A opäť brutálny úder do chrbta. A to je mimoriadne bolestivé.
  Augustín sa drží.
  Orkský všeobecný príkaz:
  - Štyri!
  A ďalšia rana. Celé telo dievčaťa sa chveje. Okrem bolesti z biča sa to ozýva aj v ramenách a tele od hrozného otrasu mozgu.
  Opäť príkaz:
  - Päť!
  A opäť kat bije zo všetkých síl. A koža praskne a krv steká doslova prúdom.
  Augustín mlčí...
  Orc General sa pýta:
  - A teraz hovoríš?
  Dievča naďalej mlčí. Kat sa spýtavo pozrie na generála. Vidí, že väzeň je tvrdohlavý.
  A dáva príkaz:
  "Teraz mu opečieme hruď!" Dobre ho namažte olejom, aby hneď nezhorelo!
  Kati im poliali labky mastnou tekutinou. A potom sa ich ruky dostali na obnaženú hruď dievčaťa.
  Hrubé, dlhé, hrubé laby orkov rozdrvili dievčine poprsie a jahodové bradavky.
  Augustín pocítil mimovoľné vzrušenie. A nahá hruď hneď stvrdla a stuhla. Dievča dokonca zastonalo, tentoraz nie od úľavy, ale od vzrušenia. A naozaj, aj keď je ork medveď, je to aj proteínový samec, čo ženu nemôže len vzrušovať.
  Augustín zamrmlal:
  - Aká škoda...
  Nakoniec orkovia dokončili drvenie jej pŕs. A nechal ich tak lesklé.
  Kati vzali do rúk fakle, ponorili ich do ohniska a zapálili.
  Potom prinesený k obnaženej hrudi Augustína. Dievča malo hrozné bolesti. Nie hneď, bola silná. Ale naolejované bradavky sa zahriali a teraz pocítili najvážnejšiu popáleninu. Navyše je to diabolsky kruté a mimoriadne bolestivé.
  Augustín zastonal a potom začal jačať... Aká hrôza...
  Katov ťahali po hrudi a usmievali sa.
  Orkský generál sa ešte raz spýtal:
  - No povedzte, kde vy partizáni schovávate zbrane?
  Napriek strašnému utrpeniu Augustín našiel silu odvážne odpovedať:
  - Partizáni? Nenazývali ste nás teroristami?
  Orkský generál sa uškrnul a odpovedal:
  - Chceš byť nazývaný teroristom? Čo chceš! No, hovoríš terorista?
  Augustín odpovedal vzdorovito a znášal hroznú bolesť:
  - Nie! Nepoviem!
  Orkský generál nariadil:
  "Teraz zlom tomu drzému dievčaťu prsty na nohách."
  Katov odovzdali na vyslobodenie z klieští zavesených na stene.
  Generál ich nečakane prerušil:
  - Zlom jej prsty rozžeravenými kliešťami!
  Mučitelia chápavo prikývli. A vybrali kliešte, ktoré už
  boli predtým vykurované na elektrickom sporáku. A tak k Augustínovi pristúpili kati.
  A jedna z nich, držiac kliešte červené od horúčavy, sa zohla v spútanej nohe. A chytil dievčatko za malíček. A rozžeravené železo vzalo a prilepilo sa na malíček krásky. A začal to krútiť a lámať.
  Bolesť bola dvojnásobná. A od červeného dotyku od tepla železa koža pálila, tenké kosti sa lámali. Augustína tiež pokračovala v streľbe a holých opätkoch a naťahovaní tela na stojane a s nákladom na nohách.
  Orkský generál sa hrozivo spýtal:
  - Budete hovoriť!
  Augustín vyštekol:
  - Nečakaj!
  Generál nariadil:
  - Zlom jej prsty, jeden a všetky!
  Kat pokračoval, pomaly, ale veľmi bolestivo a kruto lámal dievčine prsty na bosých nohách. A bolelo to tak, že Augustín mimovoľne zastonal. Aj keď vydržala zo všetkých síl. Ale ako dlho môžete vydržať? Aké bolestivé a kruté. Teraz mučiteľ zlomil malíček na ľavej aj pravej nohe. Čo je mimoriadne bolestivé.
  Potom vzal prstenníky.
  Orkský generál nariadil:
  - A teraz dajme aj pár rán rozžeraveným drôtom do chrbta!
  Drôt už bol nahriaty na elektrickom sporáku. A tak to malo špeciálnu rukoväť a samotný kat mal rukavice.
  A tak zdvihol bič, červený od horúčavy. Priblížil sa k dievčaťu a z celej sily ju udrel.
  Augustín to vzal a vykríkol, cítil divoké utrpenie. A dievča sa začalo zmietať v kŕčoch. Tiež ho naďalej bili po chrbte rozžeraveným drôtom, vyprážali holé päty a holú hruď a lámali prsty na nohách a stále sa naťahovali na stojane.
  Tu je kombinácia všetkého a hororu:
  Orkský generál sa spýtal:
  - Budeš hovoriť?
  Augustín zasyčal:
  - Nie!
  Orkský generál sa uškrnul a poznamenal:
  - Stoj dievča. Ale aj tak sa o to pokúsime!
  A tyran s epoletami zareval:
  - A teraz ju smažiť aj s prsiami!
  Orkovia od rozkoše chrčali. A bez dlhého rozmýšľania zobrali a strhli dievčine nohavičky. A teraz je úplne nahá. A orkovia už chceli priniesť fakľu s ohňom do lona.
  Orkský generál ich prerušil.
  - Počkaj! Najprv jej namažte lono Venuše, aby hneď nezhorelo!
  Kati energicky prikývli. A začali si nalievať olej na labky.
  Voňalo to veľmi chutne.
  Orkovia si dokonca oblizovali pery. A teraz ich labky vyliezli do jaskyne Love girl. A začali tam rozmazávať. Augustín z týchto drsných dotykov cítil hanbu aj trápenie z náhlej túžby. Ale táto hanba bola spojená s hlasom žiadostivosti a presvedčením, že to nie je dobré.
  Augustín vykríkol:
  - Nehanebne!
  Orkský generál zakričal:
  - Hovor, sakra! Alebo vás to bude len bolieť!
  Augustín našiel silu povedať:
  - A čo môže byť horšie?
  Orkský generál sucho nariadil:
  - Spáliť ju!
  Kat priniesol fakľu do naolejovaného lona dievčaťa. Kučeravé chĺpky na lone venušiných dievčat sa razom skrútili a zuhoľnateli. Augustín najprv pocítil horko a potom silnú bolesť.
  A druhá mučiteľka si ďalej lámala prsty na jej holých, dievčenských nohách. A tiež to bolo mimoriadne bolestivé. Prsty praskali a Augustín sa triasol utrpením.
  A práve sa jej zlomili kosti a nechty sa jej otočili von. A dve fakle spálili jej obnaženú hruď, jedno lono Venuše, ohnisko opekalo krásne päty. Blok zároveň natiahol telo dievčaťa. A v tom istom čase dostal ďalší z trýzniteľov príkaz od generála orkov.
  - Hot drôt jej!
  A dievča zasiahli údery šarlátového drôtu od tepla.
  A v tejto situácii Augustín nielenže nestratil vedomie mučením, ale naopak, pridala sa jej odvaha, vzala si ju a spievala;
  Nahý na stojane, vytiahnutím kĺbov z ramien,
  Visím, chrbát mám roztrhaný pod údermi!
  A kat posype úškrnom - soľ na rany,
  Veselý surovec z opitého vína sa opil!
  
  Ale nie som len otrok, ale kráľovská diva,
  Vládkyňa a pozemská sestra bohov!
  A ak trpím, znamená to, že trpím krásne,
  Nebudem vyjadrovať strach pred strašným úškrnom tesákov!
  
  Rozžeravený kúsok sa dotkol mojich bosých nôh,
  Pripálený dym hnusne šteklí nosnú dierku!
  Za to, čo som dal nevinnej kráľovskej mladosti!
  Prečo tak trpím, nerozumiem osudu osudu!
  
  Ale viem, že panenské bojovníčky sa ponáhľajú pomôcť,
  Meče rozdrvujú zlé príšery a hádžu zlo do hliny!
  Vedzte, že sme hustí mŕtvolami, odpornými hviezdami cesty,
  Koniec koncov, je s nami mocný bojovník s odvahou princ!
  
  Nepriateľ sa pohol späť, vidím hovno, ustupuje,
  Krutý kat, nie si kráľ v boji, nie pán!
  Rozkvitne zničené, čerešňa v máji,
  Kto všetko pokazil a spálil, aby dostal nikel!
  
  A čo je ešte žiarivejšie a krajšie ako vlasť,
  Čo je vyššie ako ona a volanie je najjednoduchšia česť?!
  Za čo som pripravený dať až do konca rokov svojho života,
  Komu čítať svätú modlitbu pred bitkou!
  
  Samozrejme, existuje také slovo, je vzácne,
  Žiarivo sa leskne a zatieňuje svietidlá diamantov!
  Koniec koncov, vlasť je chápanie lásky - absolútne,
  Bezhranične zahŕňa celý univerzálny svet!
  
  Koniec koncov, pre jej dobro nestonala od bolesti na stojane,
  Zlomiť princeznú sublunárneho sveta je hriech!
  Pokloňme sa hlboko pred svätyňou vlasti,
  Sneh doma padol a stal sa bielym ako biely!
  
  Teraz je moje slovo budúcim potomkom,
  Nemusíš byť zbabelec, víťazstvo vždy príde!
  Zo všetkých protivníkov zostanú len fragmenty,
  A tomu, kto otvorí svoje lakomé ústa, vyletia zuby!
  
  AUKCIA OTROKOV VO LÁTKOVOM SVETE
  ANOTÁCIA
  Otroci oboch pohlaví na predaj. Krásna študentka z dvadsiateho prvého storočia sa dostane do dražby ako otrokyňa. Stávky prudko rastú a prichádza nečakané rozuzlenie.
  . KAPITOLA 1
  Prichádza čas otvorenia aukcie. Prvé dve dievčatá sú privedené na nástupište.
  Sú bosí a prikrytí posteľnými prikrývkami. Najprv si zakryli hlavy. Vyvolávacia cena sto zlatých dublónov za pár je bežná pre krásne otrokyne.
  - Sto!
  Dražiteľ zdvihne paličku a zaznie:
  - Sto desať...
  - Stodvadsať...
  A pauza. Druhý závoj je z dievčat odstránený.
  Opäť hluk:
  - Sto tridsať,
  - Stoštyridsať!
  - Stopaťdesiat!
  A opäť pauza... Tretí závoj bol z nich odstránený.
  - Stošesťdesiat!
  - Sto sedemdesiat!
  - Stoosemdesiat!
  - Dvesto!
  Dražiteľ zdvihne paličku a skandovaním hovorí:
  - Dvesto dublónov krát! Dvesto dublónov dva! Dvesto dublónov tri!
  Pár sa predal za dvesto dublónov!
  Dievčatá boli prikryté dekami a odvádzané preč. Bili bosými nohami, čo hovorilo o ich nízkom, spoločenskom postavení.
  Potom sa v aukcii naraz predal tucet svalnatých chlapcov. Nejaký trpaslík ich vzal do otroctva. Pre celý veľkoobchod - sto dinárov! Títo otroci boli využívaní ako pracovná sila. Navonok sú zdraví, upravení, zvyknutí na fyzickú aktivitu.
  Chlapci bili bosými nohami a naťahovali ich na reťaz, čo ich viedlo na dvor. Jeden z elfov nahmatal chlapcovu svalnatú opálenú hruď, no kričali na ňu.
  Potom bol otrok opäť obsluhovaný, len nie bosý, ale v sandáloch. Pokryté závojom a vystavené tri časti.
  Bola to krásna blondínka a zjednávanie sa vyšplhalo na päťsto dublónov. Nakoniec jej dokonca vyzuli sandále a prinútili ju tancovať bosú. Potom ma poslali k vznešenému trolovi. Cestou bola blondínka zabalená do deky.
  Bola to zábava a diváci sa povzbudili. Zatiaľ čo obchodníci a eunuchovia všetkých vrstiev, ktorí sa zhromaždili vo veľkej sále, neboli unavení, rozhodli sa priviesť Vladlenu na nástupište. Samozrejme, je to najušľachtilejšie a najchutnejšie jedlo aukcie.
  Bola prikrytá posteľnými prikrývkami, v čižmách po kolená a vlasy mala vyhrnuté, aby nebolo vidieť, ako sa jej potom rozpadávajú na pleciach.
  Keď si Vladlena zvykla na bosú chôdzu, cítila sa nepohodlne v čižmách, jej silné, svalnaté nohy boli rozbité. A je zatvorená. Predsa len, oveľa viac vzrušenia z vyjednávania, keď ste vystavení po častiach.
  Poznajú tu psychológiu.
  Vladlen sa pristihla pri myšlienke, že sa bojí, a nepríjemne si nasaje žalúdok.
  Tu je teraz vyzlečená pred očami stoviek mužov. Nie je to veľmi dobré, je to jasne viditeľné pod závesmi sály. Ale nie sú len ľudia a krásni elfovia, ktorí vyzerajú ako ľudia. Sú tu škriatkovia a orkovia, hobiti, ktorí vyzerajú ako bosé deti, a aké rohaté stvorenia, pár obrovských goblinov, trollov s veľkým nosom. A ďalšie stvorenie, ktoré vyzerá ako obrovská ropucha zo Star Wars s korunou. Je možné vidieť kráľa mora.
  Medzi verejnými a vysokými, kostnatými subjektmi je samotný Koschey Nesmrteľný. Vyzerá odstrašujúco, aj keď veľmi chudý. Stále sú tu ženy. Takmer všetky mladé elfky, či trolky, pár ľudských ušľachtilých žien sú tiež mladé. Ale je tam aj jedna starenka s metlou. Vyzerá ako veľká, veľmi silná baba a spoza úst jej trčia tesáky.
  Vladlena si pomyslela - Baba Yaga.
  To znamená chladný a vtipný. Chýbal už len had Gorynych, do kompletu. Zdá sa však, že existuje škriatok. Zmes človeka a dubu.
  A je tu pár morských panien. Sú to krásne dievčatá s rybím chvostom.
  Jednoznačne existujú stvorenia z iných planét.
  Teraz je jasné, prečo ho dal vojvoda do dražby. Len raz za rok sa zíde toľko ľudí, a to je skvelá šanca zarobiť si poriadne peniaze.
  Stále však musíte zostať úplne nahí pred toľkými ľuďmi rôznych druhov a kmeňov - to je hrôza.
  Vladlen bol veľmi zahanbený, znechutený a vystrašený. Aj keď na druhej strane sa v nej prebudila aj hrdosť: bude na seba pútať pozornosť ako hviezda.
  Vladlen bol okrem prehozov a nohavičiek oblečený aj v špeciálnych plavkách. A to nielen zakrytie hrudníka, ale aj žalúdka. To ešte viac zvýšilo tajomstvá dievčaťa.
  Vladlena sa usmiala... Zaznel signál a dražba sa začala.
  Manažér začal skandovať:
  - Vznešený človek, mimozemšťan z iného vesmíru, veľký bojovník a veľmi zručný v láske a zároveň panna. Volá sa Vladlena Šamanová a aká je krásna, je rovnako múdra!
  Dražiteľ prikývol.
  - Vyvolávacia cena sto dublónov!
  Publikum bolo hlučné. Ako vždy, spočiatku aj za takú vzácnu korisť, akou je dievča z iného vesmíru, ponúkajú cenu, krásnu otrokyňu alebo tucet silných otrokov. Cena nie je najstrmšia, ale toto je len začiatok zjednávania.
  Obchodník v modrom turbane zasyčal:
  - Stodvadsať!
  Mladý elf zavrčal:
  - Sto tridsať!
  Leshy zastonal:
  - Stoštyridsať!
  Troll zavrčal.
  - Stopaťdesiat!
  Baba Yaga sa zasmiala.
  - Stoosemdesiat!
  Rytier vo fialovom brnení povedal:
  - Dvesto!
  Nastala pauza. Publikum sa práve zahrieva. Ork opatrne odstránil závoj, ktorý zakrýval hornú časť jeho tváre, no zatiaľ neodhaľoval jeho vlasy.
  Odhalilo sa vysoké hladké opálené čelo dievčaťa a zafírové oči.
  Publikom sa rozliehal rachot radosti.
  Vladlena zažiarila očami a zavrčala:
  - Pozri sa na mňa!
  Morský kráľ podobný ropuchu zurčal:
  -Tristo dublónov!
  Baba Yaga zamrmlala:
  - Štyristo!
  Prehovoril škriatok.
  - Päťsto!
  Troll zasyčal:
  - Šesťsto!
  Eunuch sultánovho háremu zakričal:
  - Sedemsto!
  Morská panna tweetovala:
  - Osemsto!
  Leshy znova zastonal:
  - Tisíc!
  A opäť nastala dlhá pauza. Samozrejme, všetci boli zvedaví, aby sa na dievča pozreli podrobnejšie. Aká je to bastarda. A možno niečo dobré na zjednávanie. Alebo kúpiť.
  Orkovia z nej sňali závoj a odhalili spodnú časť jej tváre. Jej výrazné ústa, krásny, pôvabný spánok, odvážna brada.
  Tvár pravého bojovníka.
  Troll zakričal:
  - Tisícpäťsto!
  Morský kráľ zachrapčal:
  - Dvetisíc!
  Leshy zasyčal:
  - Tri!
  Baba Yaga kričala:
  - Štyritisíc!
  A zrazu zakričal:
  - Päť tisíc!
  Všetci sa pozreli na Koshcheia. Baba Yaga sa zachichotala a poznamenala:
  A je tu tiež! Čo s ňou urobí.
  Opäť pauza... Ale je jasné, že vyjednávanie ešte nie je na vrchole. A čo je dievča?
  Orkovia odstránia závoj zakrývajúci jej krk a ramená. A diváci sú nadšení. Krk a ramená dievčaťa sú silné a svalnaté. Tiež veľmi zvodná. Je vidieť, že je to krásny hrdina.
  Rytier vo fialovom brnení zavrčal:
  - Šesťtisíc!
  Rytier v ružovom dodal:
  - Sedem!
  Koschey the Deathless vydal:
  - Osem!
  Morský kráľ zareval:
  - Deväť!
  Rytier vo fialovom brnení znova povedal:
  - Desať tisíc!
  Ďalšia pauza. Suma je vážna, môžete si za ňu kúpiť tisíc otrokov alebo sto krásnych otrokyň. Alebo si najmite celý regiment žoldnierov.
  To však nie je všetko. Závoj padá dievčaťu k nohám. Teraz môžete vidieť jej ruky a postavu, aj keď zahalenú v plavkách.
  Vladlenine ruky sú veľmi svalnaté a jej bicepsy sú trojuholníkové. Pôsobivý bojovník.
  Baba Yaga sa zachichotala a vyhŕkla:
  - Jedenásť tisíc!
  Zrazu trpaslík prehovoril:
  - Dvanásťtisíc!
  Troll prerušil:
  - Trinásťtisíc!
  Rytier vo fialovom brnení zaštekal:
  - Pätnásť tisíc!
  Rytier v ružovom brnení dodal:
  - Šestnásťtisíc!
  Koschey zaškrípal:
  - Sedemnásťtisíc!
  Mladý elf v korune zvolal:
  - Dvadsať tisíc!
  Vojvoda de Guizzos zahvízdal: "Fuj, sám cisár sa rozhodol zúčastniť sa na obchode."
  Suma už bola významná. A vyzliekaniu nie je koniec. Tu sú orkovia v plavkách, z ktorých je odkrytá látka odhaľujúca brucho. Okamžite sa objavili dlaždice ako v lise na čokoládu a bolo vidieť ohnutie úžasného pásu, hrdinského dievčaťa.
  Rytier v oranžovom brnení zamrmlal:
  - Dvadsaťpäť tisíc!
  Elfský cisár zaštebotal:
  - Tridsať tisíc!
  Koschey nesmrteľný zavrčal:
  - Štyridsať tisíc!
  Elf-cisár opäť vložil:
  - Päťdesiat tisíc!
  A opäť pauza. Suma je už teraz obrovská. Môžete dokonca začať stavať mesto. Alebo si kúpte bojovú loď. Alebo stádo krásnych dievčat.
  Ale, samozrejme, Vladlenine pôvaby ukryté pod šatami sú pre každého ešte zaujímavejšie.
  Tu jej orkovia vyzlečú podprsenku. Teraz je torzo hrdinského dievčaťa úplne nahé. Vidno prsia opálené ako melóny, korunované šarlátovými bradavkami, ako prezreté jahody. Toto je tak chutné.
  Dodávateľ sultánovho háremu vstúpil do vyjednávania a zareval:
  - Šesťdesiattisíc!
  Ďalší hlavný eunuch zasyčal:
  - Sedemdesiattisíc!
  Rytier v oranžovom brnení zakričal:
  - Osemdesiattisíc!
  Koschei zakňučal a hrkotal kosťami:
  - Deväťdesiattisíc!
  Elfský cisár opäť tvrdo prehovoril:
  - Stotisíc dublónov!
  A opäť pauza. Suma desaťtisíc otrokárskych chlapcov. Bezprecedentné pre jedno dievča, dokonca vynikajúce. Je to celý vozík zlata. Dublon je malá, ale stále zlatá minca.
  Ale stále to len začína. A nakoniec orkovia odhalili hlavu dievčaťa. Vlasy padali ako dážď, farby lístkového zlata.
  Rozpŕchli sa cez plecia a publikum sa rozbehlo.
  Dodávateľ sultánovho háremu zvolal:
  -Stopäťdesiattisíc!
  Ďalší hlavný eunuch zavrčal:
  - Dvestotisíc!
  Elfský cisár zakričal:
  -Dvestopäťdesiattisíc!
  Koschey the Deathless vydal:
  - Tristo tisíc!
  A opäť pauza. Dievča s nahým trupom a zlatými vlasmi, svalnaté a nežné, vášnivé a zároveň príťažlivé. Len neviditeľný bug. A sumy za to sú ponúkané vôbec kozmicky. Všetko je v nej v poriadku, ale ... Nohy ešte nevidno. A tak chcú všetci zvážiť.
  A teraz ork odhodí ďalší závoj. Nohy sú odhalené, až po kolená. A zostanú len tenké nohavičky. A samozrejme, čižmy pod kolená.
  Ale môžete vidieť, aké sú všetky rovnaké nohy a dievčatá nádherné. Svalnaté, opálené a svaly sú ako drôt, pod tenkou, bronzovou kožou.
  Elfský cisár zareval:
  - Štyristotisíc!
  Koschey nepriznal:
  - Päťsto!
  Rytier v oranžovom brnení zavrčal:
  - Šesťsto!
  Koschei opäť chrápal:
  - Sedemsto! A pozor rytier, tvoja ríša nie je taká bohatá!
  Elfský cisár sebavedomo prehovoril:
  - Osemsto!
  Nesmrteľný Koschei zavrčal:
  - Napriek tomu bude môj - deväťsto!
  Elfský cisár zareval:
  - Milión zlatých dublónov!
  Suma je obrovská. Dá sa kúpiť stotisíc otrokárskych chlapcov. Aj vzhľadom na veľkosť a počet obyvateľov impéria je to jednoducho premrštené množstvo. Aj Koschei zaváhal... Oplatí sa dať celý milión dublónov. To je sedem ton čistého zlata!
  Ale aukcia sa ešte neskončila. Vladlen je takmer nahý, no stále obutý. A stále to vytvára intrigy.
  V skutočnosti, čo má pod topánkami? A teraz si orkovia vyzujú topánky krásnej bojovníčky a nechajú ju bosú, len v tenkých nohavičkách.
  A také nohy má, len jedinečnú dokonalosť línií a filigránsku gráciu.
  Dodávateľ háremu kričal:
  - Milión stotisíc!
  Ďalší eunuch pridal:
  - Milión dvestotisíc!
  Elfský cisár povedal:
  - Milión päťsto!
  Koschey, čisto z tvrdohlavosti, zavrčal:
  - Dva milióny!
  Elfský cisár rezolútne a agresívne vyhlásil:
  - Dva a pol milióna!
  Suma je taká vysoká, že obaja dodávatelia háremu otvorili ústa, no hneď stíchli. V skutočnosti je to celá karavána zlata. Ako inak by ich sultáni prijali takú extravaganciu? A vôbec, koľko dať za jedno, hoci aj mimoriadne krásne dievča?
  Potom však manažér aukcie hodil do hry poslednú kartu. V tomto prípade orkovia stiahli kráske tenké nohavičky a odhalili aj jaskyňu Venuše.
  Teraz sa ukázalo, že Vladislav je úplne nahý a bosý a bez jediného vlákna na tele.
  Dodávateľ háremu zúfalo kričal:
  - Tri milióny!
  Hlavný eunuch, trasúci sa prstami, vydal:
  - Tri a pol milióna!
  Elfský cisár pevne vyhlásil:
  - Štyri milióny!
  Nastala pauza... Koschei chcel niečo povedať a poraziť cenu. Potom si však predstavil, koľko zlata opustí jeho bezodnú pokladnicu a zostal ticho. Len frustrovane zaškrípal zubami.
  Pauza sa začala naťahovať. S nahou a bosou, svalnatou bojovníčkou už nie je nič viac strieľať. Je to koža nažive na odtrhnutie. Dala úplne všetko.
  Steward zdvihol paličku a začal pomaly hovoriť:
  - Štyri milióny zlatých dublónov krát! Štyri milióny zlatých dublónov dva! Štyri milióny zlatých dublónov sú tri... - Ale skôr, než jeho kladivo padlo, hromový hlas zvolal:
  - Päť miliónov zlatých dublónov!
  Všetci sa pozreli späť na obrovského, mohutného škriatka v čiernom pancieri. Toto sa od neho čakalo najmenej.
  Manažér zmätene povedal:
  - To je celá hora zlata! Máte také peniaze?
  Goblin sebavedomo povedal:
  - Áno, mám celú horu zbytočného zlata! A toto dievča je také chutné, že som pripravený vzdať sa trocha toho zbytočného žltého kovu kvôli tejto sviežosti!
  Manažér prikývol.
  - Je to tvoje právo! No čo! Päť miliónov zlatých dublónov krát! Päť miliónov zlatých dublónov dva...
  Elfský cisár zakričal:
  - Šesť miliónov!
  Manažér začal hovoriť:
  - Šesť miliónov zlatých dublónov krát! Šesť miliónov zlatých dublónov dva!
  Goblin zareval:
  - Sedem miliónov!
  Elfský cisár nepripustil:
  - Osem miliónov!
  Goblin znova zavrčal.
  - Deväť miliónov!
  Elfský cisár v zúfalstve vyhlásil:
  - Desať miliónov!
  Nastala pauza. Áno, to je cena za milión otrokov. A môžete naverbovať žoldnierov, ktorí budú stačiť na dobytie ríše elfského cisára.
  A to je pre jednu otrokyňu.
  Manažér začal spievať v speve:
  - Desať miliónov zlatých dublónov krát! Desať miliónov zlatých dublónov dva! Desať miliónov zlatých dublónov tri...
  Goblin zareval:
  - Tridsať miliónov zlatých dublónov!
  Publikum burácalo od radosti.
  Manažér začal oznamovať:
  - Tridsať miliónov zlatých dublónov krát! Tridsať miliónov zlatých dublónov dva! Tridsať miliónov zlatých dublónov tri! - Kladivo sa na chvíľu zastavilo a potom rozhodne udrelo. - Obchod dokončený. Vladlen Šamanova predal za tridsať miliónov zlatých dublónov goblinovi Heckovi.
  Vladlena sa počas dražby nechala tak strhnúť hrou fantastických čísel, že dokonca zabudla, že pred mnohými stovkami mužov a žien stojí úplne nahá.
  A teraz sa tak hanbila, že sa automaticky zakryla rukami. Chcela skryť najmä prsia a lono.
  Orkovia chápavo prikývli a prehodili cez ňu závoj. Manažér poznamenal:
  "Teraz musíte zaplatiť celú sumu peňazí. A to je viac ako dvesto ton zlata! A hneď!
  Goblin súhlasne prikývol.
  - Ingoty na dvore! Nedá sa ani spočítať, je ich viac ako treba!
  Chlapci-otroci sa vrútili na dvor. Tam sa totiž iskrila celá hora mincí, či skôr kopec. Dublónov bolo dokonca viac ako tridsať miliónov.
  Vojvoda de Guizzos bol bez seba od šťastia. Napriek tomu išiel k Vladlenovi a zašepkal:
  - Pokúste sa utiecť!
  Dievča zašepkalo elfskému vojvodovi:
  - Ako veľký?
  De Guizzos jej vrazil do ruky slivku a zašepkal:
  - Ak to zjete, na hodinu sa stanete neviditeľnými, nepočuteľnými a bez zápachu. Ale len na hodinu, nenechajte si to ujsť! A neutekaj, kým nebudeš ďaleko od mesta!
  Vladlen povedal so zle skrytou iróniou:
  - Vďaka, Pane!
  Potom zacítila okolo krku oceľovú obruč s reťazou. Teraz je majetkom škriatka. A pozerá na ňu, ako si mäsožrave olizuje pery. A ústa tohto monštra sú obrovské ako ústa vorvaňa!
  
  
  TRETÍ PRÍCHOD CISÁRA PALPATHINA.
  ANOTÁCIA
  Cisár vesmírneho impéria Palpatine, ktorý stratil svoje telo, zničené silovým bleskom, si zachoval svojho démonického ducha. A presťahoval sa do klonu pôvabnej blondínky. A opäť oživuje ako poriadok temnoty, tak aj vesmírne impérium. Medzi impériom a hnutím odporu opäť zúria divoké vesmírne bitky. Vracajú sa starí hrdinovia: princezná Leia, princezná Rey, Ahsoka Tana a nový Anakin - syn Luka Skywalkera a Azalea, dcéra princeznej Leie.
  . KAPITOLA 1
  Rád stále nebol úplne zničený. A vojna pokračovala. Väčšina flotily cisára Palpatina tiež unikla z obkľúčenia. A povstalecká koalícia sa rozpadla a rozpadla. Vnučka cisára Reia sa túlala a do politiky sa nemiešala. Jej snúbenec je mŕtvy. Zanechal jej len pár - chlapca a dievča.
  A princezná Ray niekde v ďalekom vnútrozemí začala vychovávať svoje deti.
  A cisár Palpatine potil svoje telo, ktoré zničil odrazený blesk. Jeho démonická duša však nezahynula. A duch cisára vesmírneho impéria sa presťahoval do ďalšieho klonu.
  Samozrejme, početné bojové lode rádu a impéria sa ponáhľali prisahať vernosť cisárovi. A vzbúreného generála zasiahli blesky moci a premenili ho na hrsť popola. Ostatným hneď došlo, že je to cisár. Aj keby bol klon bezbradý mladík.
  Palpatine je pôsobivá sila.
  A potom je tu dobývanie planét. Neexistujú žiadni Jediovia a planéty galaxie sú rozdelené. Palpatine má však problém. Klony nevydržia veľmi dlho, keď na nich jazdí pekelný temný sith. Každopádne klony mužov.
  A Palpatine má ženu. Ženské telá oveľa ľahšie unášajú prúdy temnej sily a sú neporovnateľne odolnejšie ako muži.
  A z Palpatine sa stalo krásne dievča. A toto dievča je impozantnou cisárovnou galaxie.
  Samozrejme, nie všetko je možné pre cisárskych. Napríklad Jabbas sa snažia brániť. Zmobilizovali všetky sily galaktickej mafie. A pridali sa k nim rebeli hnutia odporu.
  Tu prichádza rozhodujúca bitka. Na strane Imperials je obrovská flotila. Postavili nové lode s využitím zdrojov galaxie. Bojové roboty sa zúčastňujú bitiek a klony sú predčasnejšie.
  Na strane odboja a galaktickej mafie ich výrazné sily.
  Napriek tomu na strane Palpatina viac ako trojnásobná prevaha.
  A začnú tlačiť a tlačiť.
  Nové klonové bojovníčky sú veľmi krásne, zakrivené a svalnaté dievčatá v bikinách.
  Bitka bude teda krutá a sily impéria sa stali nielen mocnými, ale aj krásnymi.
  Tu sú prvé, ako baranidlo, veľké bojové lode impéria sa blížia. Chrlia silné, bojové prúdy laserových lúčov.
  Klonové dievčatá pobehujú okolo zbraní. A mihnú sa bosé, okrúhle, ružové opätky.
  Krásne natočené. Dievčatá, hoci sú klonované, sú všetky iné, ich vlasy sú všetkých farieb spektra. A telá s veľmi výraznými svalmi, opálenou, zlato-olivovou pokožkou a vysokými, plnými prsiami, luxusnými stehnami.
  Tieto dievčatá sú veľmi dobré bojovníčky. Tu vypľuje kúsok hyperplazmy z ťažkého kmeňa. A opäť ničenie a ničenie hviezdnych lodí na oboch stranách.
  Imperiálne lode sa snažia obísť rebelov pomocou formovania polmesiaca.
  Na strane cisára Palpatina desaťnásobná výhoda vo veľkých bojových lodiach a obyčajných bojových lodiach. A jeho mocné boky sa približujú.
  Bitka sa stala oveľa dramatickejšou. Krížnik hnutia odporu je v plameňoch. Po palubách pobehujú najrôznejšie mimozemské entity. Proti impériu bojujú stovky civilizácií a druhov.
  Palpatine je pôvodom stále človek. Na rozdiel od svojho učiteľa - ktorý bol inej rasy, aj keď tiež humanoidného typu.
  Budúci cisár zabil svojho učiteľa - keď sa stal nepotrebným a možno aj škodlivým.
  Potom Palpatine dosiahol bezprecedentnú moc a poznanie moci. A jeho duch sa stal nesmrteľným. A schopnosť robiť zázraky nad sily Sithského impéria a počas celej ich histórie.
  A teraz duch najväčšieho temného pána v dejinách prebýva v tele veľmi krásnej, vysokej, medovo blond, nežensky svalnatej klonovanej dievčiny.
  A viesť boj. Cisárovná je celá ovešaná šperkami a amuletmi. Na rozdiel od ostatných bosých ženských klonov sú nohy Monarch Girl ozdobené topánkami na vysokom opätku s drahokamami.
  Tu prichádza rozkaz presunúť raketové torpédoborce bližšie k pravému boku.
  Dievčatá, blýskajúce sa nahé, opálené, pôvabné nohy, plnia príkaz vládcu alebo možno vládcu.
  Koľko je tam krás. Torpédoborce navonok vyzerajú ako ostré dýky.
  Ale veľké bojové lode sú ako vorvaň - v tvare slzy s mnohými zbraňami.
  Žena Palpatine zakričala:
  - Rozbiť, rozdrviť a roztrhať,
  Toto je život, toto je šťastie!
  Rozbiť, rozdrviť a roztrhať,
  V mojom veľkom poznajú silu!
  Tu je veľká bojová loď, ktorá utrpela vážne škody v dôsledku zasiahnutia raketou s termokvarkovými náložami. Toto je skutočne zničujúci a úderný úder.
  Klonové dievčatá utekajú pred horiacimi plameňmi. Viacfarebné ohnivé jazyky hryzú krásky, pre nahé, ružové, okrúhle podpätky s ladným ohybom.
  A vyzerá to mimoriadne cool.
  Účesy dievčat sú buď zlaté, alebo medenočervené, ale sú tam zafírové, smaragdové a dokonca aj škvrnité. A mávajú ako transparenty.
  Bojovnice sú tu veľmi krásne a muži by sa zrejme z toľkých krások v bikinách len zbláznili.
  Vo vesmíre zúri vojna - na sentimentalitu nie je čas. A inde horí povstalecká bojová loď. A stvorenia podobné jašterám, či zebrám, sú zuhoľnatené.
  Tu sa zrazili ďalšie dve vesmírne bojové lode. Nosy sploštené ako kurva. A trblietať sa ako smrtiaci blesk. A potom plameň zhasne.
  Generálka potriasla diamantovými náušnicami a zaspievala:
  - Oheň! Oheň! A v hviezdnom tichu!
  A v kvazaroch vyššie!
  V morskej vlne a vesmírnom ohni!
  A priestor! A vesmírny oheň!
  Tu fungovala termopreónová raketa. Ako výbuch supernovy.
  A hneď niekoľko lodí úplne zhorelo. A stovky hviezdnych lodí sa prevrátili a točili ako topy, ktoré hádže dieťa.
  Nenásytné lono termopreónovej reakcie je pekelná zbraň biliónkrát silnejšia ako vodíková bomba.
  Cisárovná Palpatine zakričala:
  - Čierna sila Satana,
  Rozliata sila do sveta...
  A posvätný meč vojny
  Prelomil tajomstvo!
  A znova, keď to vezme, vybuchne silou podsvetia. A deštrukcia je jednoducho nezmerateľná.
  Imperials majú jednoducho zdrvujúcu prevahu, pokiaľ ide o počet palebnej sily. A zdá sa, že ich nič nemôže zastaviť.
  Tu obchádzali odpor z boku a zozadu.
  Ahsoka je bojovníčka, ktorá bojuje proti nadradeným silám impéria.
  Vzala to a spievala:
  - Nad nešťastným vesmírom visel,
  Zlé klony vrúcnu temnotu...
  Palpatine nenávidí svoju sekeru,
  Naostrené a odrezané hlavy ...
  
  Ale Jedi vôbec nie je pešiak
  A nie večne chodiť pod jarmo ...
  Premeňte klony temnoty na ohnivé zbrane,
  A na zlobu odpovedzte dobrom!
  A dievča opäť otočí svoju hviezdnu loď a z dobre miereného výstrelu bývalý študent Dartha Vadera zoberie a rozbije na fotóny veľký raketový krížnik impéria.
  Klonované dievčatá, umierajúce kričia a spievajú:
  Veľké svetlo ríše
  Dáva šťastie všetkým ľuďom...
  V nemeranom vesmíre,
  Krajšie nenájdete!
  
  drahé štetce,
  Od konca do konca...
  Impérium sa šírilo
  Mocný, svätý!
  Klonové dievčatá sú veľmi krásne, dokonca je škoda, keď vyhoria v hyperplazmatickom prúde.
  Cisárovná Palpatine reve z plných pľúc:
  -Naše víťazstvo bude tesné,
  Útok päsťou!
  A tu opäť rakety vo vákuu a ničia všetko. A takéto pekelné zlomy nastávajú.
  Ahsoka Tana narazila do iného auta. Necháte ju explodovať so stovkami klonov ako ohňostroje, rozprášené vo vzduchu a cvrlikanie:
  - Vidíš znamenie na oblohe,
  Tá prázdnota horí...
  Túžba zmizne,
  Všade okolo márnosť!
  Imperiálne hviezdne lode obkľúčili rebelov takmer zo všetkých strán. Bitka bola čoraz krvavejšia.
  Tu je cisár Palpatine, revala:
  - Nebol som poslaný nadarmo,
  Daj ti milosť...
  Skrátka, skrátka
  Stručne povedané!
  Buď ticho!
  A jej päty dupú po kove.
  Na oboch stranách je mnoho tisíc hviezdnych lodí. A valia sa ako vlny zúriacej búrky.
  A vákuum vrie a kov horí. Toľko medzier okolo a deštrukcie. Zmes púpavy a lišajníka bola zachytená v ohnivej pasci plameňa a pomaly a nevyhnutne zuhoľnatela.
  Dievča z iného sveta zomiera a spieva:
  - Bojovníci temnoty, pravda, sú silní,
  Ale nevzdám sa vesmírnym klonom...
  Sme cool, sme orly,
  A vyhráme proti faraónom!
  A teraz zomiera smiešna samica, ktorej je to ľúto k slzám. Všetko ako celok prebieha pod diktátom impéria.
  Prevyšuje to počtom vojakov aj kvalitou zbraní. A potom je tu také zadokovanie.
  Ahsoka Tana si spomína, ako pred mnohými rokmi bola padawanom pre Anakina Skywalkera.
  A jej svetelný meč rozdrvil vo veľkom množstve žoldnierov aj rôzne mimozemské tvory.
  Teraz je však samica proti nej. A to vytvára problém. Cisár Palpatine je nesmrteľný. Ako zničiť jeho dušu, ktorá môže vstúpiť do akéhokoľvek tela?
  Možno má horcruxy? A iba ich zničením môžete poraziť toto divoké monštrum? Ale kde ich nájsť a koľko ich môžete hľadať v nekonečnom vesmíre?
  Ahsoka cítila, ako ju udreli. A teplota v kabíne prudko vyskočila.
  A dokonca aj vzduch bol zadymený...
  Ahsoka to vzala a zaštebotala:
  - Univerzálny bojovník sa nebojí smrti,
  Smrti na bojisku sa nebojíme...
  S hordou nočnou morou bude statočne bojovať,
  A výkon ako rytier dosiahne!
  A dievča z humanoidnej civilizácie, ako vezme a otočí svoju hviezdnu loď.
  A vypustite termokvarkovú raketu do boku bojovej lode.
  Otriasol sa. Niekoľko pohyblivých veží bolo naraz sploštených a prevrátených.
  Klonové dievčatá opäť bežia a ich obnažené okrúhle päty sa lesknú ako zrkadlá na slnku.
  Ahsoka naštvane spievala:
  Koľko susedov môžete zabiť,
  Koniec koncov, človek sa narodil pre šťastie ...
  Matka nepustí svojho syna na front,
  A aj v lete je na vojne zlé počasie!
  Imperiálne krížniky sa pokúšajú o protiútok. A nové, veľmi vážne lode stúpajú.
  Veľká bojová loď nie je len hviezdna loď. Toto je celé objemné mesto vo forme veľryby alebo kosatky. A je jasné, že s takou silou sa nič nevyrovná.
  A impérium má desaťkrát viac takýchto lodí, sú väčšie a majú pokročilejšie zbrane.
  A odboj nemá ani jediný príkaz - kto je v čom veľa.
  Ahsoka je formálne obyčajná bojovníčka.
  Pravda, princezná a maršal Leia majú veľkú autoritu.
  Vyzerá asi na tridsaťpäť rokov, no postavu a pás má ako mladé dievča. Strašný bojovník.
  Princezná maršalka Leia, ktorá má obrovskú silu, bojuje ako obrie a spieva:
  - Raz dva -
  Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost hore!
  Vedzte, že svetlo lásky je vždy s vami!
  A tu je princezná-maršálka, ktorá vrhá do boja celý oblak malých dronov.
  Prepadávajú imperiálne hviezdne lode. Existujú medzery a kolosálne ničenie.
  Princezná Leia sa usmieva s perleťovými zubami. Má na sebe pozlátené bikiny.
  A holé prsty pôvabných nôh stláčajú tlačidlá joysticku a odpaľujú rakety.
  Mladá žena so svalnatou postavou spieva:
  - krehký okvetný lístok,
  Ak bola zbúraná...
  Aj keď svet okolo je krutý
  Chcem konať dobro!
  A bojovník-maršál posiela smrtiaci dar smrti s pomocou holých prstov na nohách.
  Nálada princeznej Leie sa však začína zhoršovať. Jej syn zabil jej manžela a potom sám zomrel v rukách cisára Palpatina. Aké strašné monštrum je tento cisár!
  Jeho zločiny sa nedajú spočítať. Ani princezná Leia sa nenarodila a toto monštrum zabilo takmer všetkých Jediov.
  Jej otec Anakin bol ešte dieťa, keď sa Palpatine stal najvyšším kancelárom republiky.
  Princezná Leia prisahala, že bude bojovať proti tomuto despotizmu.
  Ale cisára nie je také ľahké zabiť.
  Potrebujeme niečo efektívne...
  Ahsoka Tana z inej neľudskej civilizácie. Je to veľmi krásne dievča. Aj keď má určite veľa rokov.
  Zachránila Anakina, keď bol ešte mladý ...
  A vďaka sile si zachovala večnú mladosť.
  Ahsoka je veľmi silná bojovníčka. Tu jej hviezdna loď zostrelila plamene a opäť zasiahla ďalšiu fregatu vesmírnej flotily impéria. Tentoraz je to stará loď a v maskách sú mužské klony.
  Vôbec im to nie je ľúto. Iné je to, keď zomierajú dievčatá. Niet divu, že ženy sú nežným pohlavím.
  Ahsoka kopala holými pätami. Nohy má ako ľudské dievča - len jej pokožka je oranžová s fialovými pásikmi. Dokonca aj ľudskí muži sú do nej blázniví.
  Ahsoka je dokonalosť. Od úsmevu k tvrdému - mimo chvály.
  A v posteli ukazuje zázraky.
  A v boji - zázraky na druhú.
  Bojovník a bývalý padawan budúcnosti Darth Vader rozbil brigantínu raketou a spieval:
  - Svetelný bojovník nesténa od bolesti,
  Jeho laserový lúč sa nebojí...
  Neutopí sa v čiernej diere,
  V plazme hviezd jeho duch nezhorí!
  Myšlienky v hlave: bolo by pekné zničiť cisára Palpatina, alebo skôr jeho pekelnou dušu. Ale ako na to? Zdá sa, že Yoda má tiež nesmrteľného ducha. Zjavil sa Lukovi, Leii a Ahsoke a teraz mohol dokonca nejako ovplyvniť.
  Ale Yoda je stále obmedzený. Čo dokáže Palpatine?
  Ahsoka Tana vzala a zaspievala, pričom pomocou holých prstov na nohách zrazila vesmírny torpédoborec:
  Všetko môže byť kráľom
  Všetci môžu králi...
  A osud celej zeme,
  Niekedy top!
  Ale čokoľvek poviete
  Ale čokoľvek poviete!
  Vydaj sa z lásky!
  Ani jeden nemôže
  Žiadny kráľ!
  Nikto nemôže!
  Žiadny kráľ!
  A hviezdny boj sa rozvíja na vzostupe.
  Tu sa dve veľké bojové lode zblížili ako medvede a začali na seba narážať a pľuvať rakety.
  Sila, ochranné polia sa zrazili a praskli. Zakrivený priestor zažiaril. Blýskalo sa.
  Klonované dievčatá so svalnatými, ladnými telami na jednej strane a stovkami rôznych rás na strane druhej sa pohybovali chodbami, obrovskými krížnikmi.
  Nahé, zakrivené nohy klonových dievčat búchali o rozpálený kov.
  Generál impéria kričal:
  - Mocný štít impéria,
  Rebeli nemôžu prejsť...
  Sme zúrivé zvieratá
  A nemôžeme byť porazení!
  Mnoho klonových dievčat používa pri streľbe holé prsty na vyrezávaných nohách.
  Sú to jednoducho úžasní bojovníci. Majú toľko šarmu a energie. A sú horúce. Aj keď chalani nevedia. V skutočnosti ženské klony rastú oveľa rýchlejšie ako samce. Navyše sa im rany rýchlo hoja a reakcia a rýchlosť sú lepšie. A sú jednoducho nádherné.
  Cisár Palpatine miluje ženy. A teraz je v tele ženy.
  Nechajte temných sithov spievať:
  Bez klonov sa nedá žiť
  Vo svete neexistuje...
  Som jasná hviezda
  Pošlem ti smrť-ahoj!
  Tu je veľká bojová loď rebelov, ktorú narazili štyri obrovské cisárske lode.
  Princezná Marshal Leia spievala:
  Nevzdávaj sa, nevzdávaj sa, nevzdávaj sa...
  V boji, hviezdny syn Jediho, nehanbi sa!
  Úsmev, úsmev, úsmev
  Vedzte, že všetko bude kvazarové a v poriadku!
  A odhalené prsty navonok mladej ženy s mužnou bradou a svalnatým telom spustili stlačením tlačidla ďalší príkaz.
  Ahsoka žmurkla, stlačila pedál holou, dievčenskou pätou, prerazila stranu priestoru, cisársku karavelu a spievala:
  - Prešla ako hyperplazma,
  Na prázdnych vlnách
  Poslal som faktúru a bolo zaúčtované!
  Pozrel som sa späť, aby som videl
  Obzrela sa späť...
  Aby som zistil, či som sa pozrel späť!
  Princezná Leia žmurkla a zaštebotala:
  -Drž sa krásne!
  A teraz bojovníci odporu zaútočia znova. Presnejšie, používajú taktiku - nájazd, ústup.
  A potom jeden ľahký krížnik narazil do imperiálnej bojovej lode. A došlo k výbuchu.
  Nasledovali vlny ničenia a smrti.
  Ahsoka to vzala a zaštebotala. Odhalili sa jej šarlátové bradavky na prsiach, ktoré sa jej trepotali z podprsenky:
  - spoločnosť, spoločnosť, spoločnosť,
  Mám zívnutie!
  A opäť holý opätok dievčaťa poslal do pekla ďalšiu brigantínu cisárskej flotily.
  Ahsoka uvažovala, či klony majú duše.
  Rytieri Jedi na to určite majú. A my, keď sme dali koniec, nezomrieme na dobro!
  Bojovníci-kamikadze idú do boja. Používajú vyčistené, dávno vyradené a polorozpadnuté hviezdne lode.
  Toto je nečakaná karta hodená do boja princeznou Leiou.
  Akýsi posledný argument kráľov!
  Princezná Leia spievala a jej odhalené prsty vyzerali ako figa:
  -Duša, srdce, daj,
  Sme naša svätá vlasť...
  Postavíme sa a vyhráme
  A nebudeme ľutovať život!
  Ahsoka Tana tiež udrela nepriateľa holými prstami. Veľmi presným zásahom do power pointu rozbila dreadnought a ohlušujúco štebotala:
  - Čakanie na víťazstvo, čakanie na víťazstvo, čakanie na víťazstvo ...
  Tí, ktorí túžia prelomiť okovy!
  Čakanie na víťazstvo, čakanie na víťazstvo, čakanie na víťazstvo
  Môžeme zabiť draka!
  Princezná Leia s nadšením odhodila podprsenku a stlačila spúšť rubínovou bradavkou a zvolala:
  - Naša sloboda je oslávená svätá,
  Milujem ťa celým svojím srdcom a dušou...
  Naše krajiny nepoznajú dobrodružstvá,
  S čímkoľvek, o čom viem, že si horda poradí!
  . KAPITOLA 2
  Ahsoka Tana bojuje ako skutočný panter, len oveľa efektívnejšie. A stláča holé, pôvabné prsty na tlačidlách joysticku. A robí to veľmi šikovne.
  Ale je jasné, že rebeli stále prehrávajú. Tu vstupujú do boja nové pluky vesmírneho impéria. V továrňach boli práve vydané hviezdne lode a nové klonované dievčatá rastú zrýchleným tempom. A opäť bežia, blýskajúc holými, okrúhlymi pätami.
  Princezná maršalka Leia dostáva príkaz:
  - Vysťahujme sa v poriadku!
  Ale je ťažké to splniť. Možno sa stane, že ústup sa zmení na všeobecný útek.
  Cisárovná Palpatine medzitým skáče a točí sa. Jej telo dievčaťa so zlatými vlasmi je plné energie.
  A ona spieva:
  - Náš kráľ je nebeský posol,
  Náš kráľ je ako démon duchov...
  Náš kráľ vyvolený osudom
  Náš kráľ si len ty!
  A mnohé klonované dievčatá z plných pľúc kričia:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  A ich bosé, sexi nohy dupajú po kove. Tieto dievčatá sú jednoducho hyperclass.
  Naklonujte dievčatá z radov a súborov len v jedných bikinách. A je to krásne. Navyše, farba bikín, ktoré sotva zakrývajú ich telo, sa líši podľa typu vojska. Ale je to veľmi tenké, neskrývané, svalnaté, opálené telá.
  Dievčatá v dôstojníckej hodnosti už majú nejaké vyznamenanie. Čím vyššie hodnotenie, tým luxusnejšie.
  A ženské klony v hodnosti generála a vyššie majú drahokamy na náramkoch na členkoch, brošniach, náušniciach a prsteňoch.
  A zároveň všetci okrem cisárovnej majú bosé nohy.
  Po prvé, je obratnejší pre bojovníčky. Holými prstami na nohách môžete stláčať tlačidlá, hádzať zbrane, chytiť ich a robiť mnoho ďalších vecí.
  Cisár mal veľmi krásnu armádu. Len nejaký zázrak. Ako kúzla veľmi silného a talentovaného džina. A všetky dievčatá, bez výnimky, majú veľmi krásne a vyrazené abs - čokoládové tyčinky, a to je super.
  A prsia sú veľmi dobre tvarované, opálené a pevné.
  Cisárovná Palpatine to vzala a ohlušujúco spievala, pričom vyceňovala zuby, ktoré sa leskli ako tie najbohatšie plody mora:
  Podriaďte sa obrovskej ríši
  Nekonečný vesmír musí...
  A budeme sa veľmi hnevať,
  A viera v cisára je potrebná!
  Pomocná cisárovná Palpatine Emmanuelle tiež odhalila zuby a stlačila holé prsty na tlačidlách joysticku. Vypustil smrtiaci dar smrti - mocnú termopreónovú raketu.
  A kopal zúrivou silou. Ako keby explodoval kvazar...
  Dokonca aj imperiálne hviezdne lode boli prasknutím mierne poškodené. Veže boli pokrčené, pancier lodí sa roztavil.
  Mnoho krížnikov a bojových lodí stratilo mieridlá a optické prístroje.
  Emmanuel poznamenal:
  - Diabolské eso je hodené do boja!
  Hnutie odporu bolo prakticky rozbité.
  Princezná Leia sa vyjadrila:
  Musíme zachrániť všetko, čo sa dá!
  Ahsoka Tana statočne bojuje a vydáva bojovné a agresívne ničivé dary. Hviezdne lode impéria dostali poškodenie alebo nejaký druh roztavenia.
  Dievča, bývalá partnerka samotného Dartha Vadera, pôsobilo zúfalo a veľmi cool. Vybuchovali hviezdne lode, z obrovských bojových lodí vytryskli fontány veľrýb, hyperplazmatické prúdy.
  Ahsoka Tana to vzala a zaspievala:
  - Nie som anjel ani diabol,
  Zničil účet!
  Tu je veľmi nádherné dievča. Vyzerá ako človek, ale jej koža je viacfarebná a uši má ako kozub. Ale je naozaj veľmi krásna a príťažlivá.
  Ahsoka so zlým anjelským úsmevom a holými prstami stláčala gombíky s veľkým odhodlaním.
  A bodnutie ihlou žiarenia.
  Ahsoka sa len o vlások vyhla zasiahnutiu smrtiacou raketou. Vystrelila a vypálila dieru vo vákuu.
  Dievča zamrmlalo:
  Nech je celý vesmír ponorený do chaosu
  A vákuum sa trasie z prestávok...
  Nepriateľ bude zasiahnutý ľahkou silou,
  A my sme navždy zjednotení s láskavosťou!
  Situácia vyzerala kriticky a povstalci sa rozpŕchli.
  Myšlienka, ktorá ako prvá napadne, keď je porazená.
  Emmanuel o grganí:
  - Stále nemôžeš odísť!
  A ako stláča holú, okrúhlu, ružovú pätu na gombík.
  A opäť letí raketa, založená na procese spájania preónov. A ako kurva, tak kurva.
  Emmanuelle to vzala a zaspievala:
  - Prehnal sa strašný hurikán,
  Teraz je príliš neskoro plánovať rakvy ...
  Takéto dievča je zúrivá rana,
  Trasenie oblohy, chvenie hviezd!
  A bojovníčka vzala a ukázala nepriateľovi svoj veľmi dlhý a hryzúci jazyk. Bol ako kočišova pohroma a trblietal sa rubínmi.
  Emmanuel, tento supermaršál impéria, je jednoducho zázrak. Cisárovná mala veľmi rada jej maznanie. V skutočnosti, keď sa dve dievčatá trú o seba - je to super!
  Klonoví bojovníci tlačia na bojovníkov odporu. Tu sú stvorenia podobné muchovníku s nohami, explodujú. A horia ako sviečky v chráme.
  Jeden z nich si kľakol a povedal modlitbu-vyznanie pomocou binárneho kódu.
  Potom spievala:
  - Môžete horieť z hľadiska hviezd,
  Ale spievať neprestanem!
  A muchotrávka opäť raz vzala a ukázala tri jazyky.
  Toto je naozaj skvelé a hlúpe zároveň.
  Ahsoka Tana kryje ústup povstaleckej flotily. A ona len zúfalo dáva na svojej hviezdnej lodi všetko najlepšie.
  A vysiela prúdy deštruktívnej hyperplazmy.
  A potom sa objavila osamelá hviezdna loď, špeciálny dizajn pod kontrolou princeznej Rey.
  Táto vnučka cisára Palpatina berie boj statočne. Je krásna, čiernovlasá a tmavá od opálenia.
  Princezná Rei vyzerá ako krásne a štíhle dievča. Jej bosé, obratné nohy stláčajú tlačidlá joysticku. A kozmická loď sa vzďaľuje od výbuchu supernovy rakety zo spojenia preónov. A toto je sila diabla.
  Princezná Rei to vzala a zaspievala:
  - Máme rakety, lietadlá,
  Najsilnejší jasný duch na svete...
  Bieli piloti na čele
  Nepriateľ bude rozdrvený na prach a dole!
  A teraz stlačí spúšť holou, okrúhlou pätou. A spustí sa veľmi smrtiaci prúd ničenia. A mocná veľká bojová loď impéria dostane do boku ohnivé žihadlo.
  A začne horieť a vytryskovať veľké, čierne oblaky dymu. Sú ako báječní džinovia, ktorí utiekli z fliaš. Presnejšie z dier gigantickej lode. Toto je úder krásneho a krivého dievčaťa - čo musím povedať jednoducho - super!
  Princezná Rey, skákajúca ako šialená liška, vyzliekla si podprsenku a stlačila gombík so šarlátovou bradavkou.
  A vzala to, narazila na nepriateľa ...
  Potom spievala:
  - Vlny svetla nás zachránia,
  Buď šťastný Jedi!
  A so svojím tímom dievčat. Krásne bojovníčky v bikinách, takmer nahé, opálené, väčšina z nich blond.
  Princezná Rei s veľkým vzrušením zvolala:
  - Som bojovník svetla, bojovník tepla a vetra!
  A jej obnažená päta si to opäť odnesie a veľmi svižne stlačí pedál. A je to naozaj smrteľné.
  Ahsoka Tana, bojujúca veľmi agresívnym a efektívnym spôsobom, zdvihla a zaškrípala:
  - Kde to bolo, kedy to bolo?
  V detstve alebo možno vo sne ...
  Hniezdo bojovníka Jedi pre milovaného
  Swim na jar...
  A opäť jej rubínové bradavky stlačili smrteľnú silu na tlačidlá. Ukázalo sa veľmi agresívne a zároveň milé dievča.
  Princezná maršalka Leia to vzala, zavrčala a odhalila slonovinové zuby.
  Táto princezná je jednoducho úžasná.
  A tak rebeli odpálili aj imperiálnu flotilu termopreonovou raketou. A toto bodnutie je biliónkrát väčšie ako hrozivá termonukleárna reakcia.
  A ak áno, zhorí niekoľko veľkých bojových lodí s mnohými tisíckami klonovaných dievčat.
  Umierajúce, krásne dievčatá sa tak dojímavo trhajú a trhajú holými, vytesanými nohami.
  Princezná maršalka vidí rebelský krížnik pohltený modrými a oranžovými plameňmi vrážajúci do impéria dreadnought. A úder je jednoducho zdrvujúci a deštruktívny.
  Leia vtipne poznamenala a odhalila zuby:
  - Som krásne dievča
  Som dôstojné dievča...
  Naša hrdinská sila,
  Sila mysle a vôľa!
  Potom si to kráska vzala a žmurkla. Jej oči sú také zafírové a trblietavé. Úžasné princeznovské dievča.
  Tu cisárske lode, ktoré čelili takému nepríjemnému prekvapeniu, akým boli termálne rakety, trochu spomalili.
  Tvrdý prechádza súbojom, aj dychom smrti a temnou stránkou sily, ktorej svetlo zúfalo odoláva.
  Tu medzi rebelmi bojuje nemanželský syn Luka Skywalkera - asi dvanásťročný chlapec Anakin.
  Chlapec bojuje, stláča gombíky holými, detskými nohami a posiela agresívne dary osudu.
  Mladý bojovník vyradil veľký krížnik impéria a spieval, odhaľujúc svoje malé, ale ostré a biele zuby, spievajúc:
  - Prekliaty a starodávny,
  Nepriateľ opäť prisahá...
  potri ma,
  Rozdrviť na prášok!
  Ale anjel nespí
  A všetko bude fungovať
  A všetko sa dobre skončí!
  Padawanský chlapec stlačil gombík naholým, okrúhlym podpätkom, vystrelil údernú raketu a zacvrlikal:
  - A všetko dobre dopadne!
  Princezná Leia agresívne poznamenala, jej smaragdové a zafírové oči sa leskli a vrčali:
  - Smrť dažďovému drakovi!
  Padawanský chlapec Anakin súhlasil.
  - Dažďový drak je mŕtvy!
  A teraz sú rebeli v protiútoku. A vojnové lode lietajú. Dievča stále bojuje.
  V tomto prípade je to Azalka. Je dcérou princeznej Leie.
  Bojovníčka, ktorá svojho času nechcela byť so svojím bratom v prostredí nového rádu Jedi. Teraz sa však pridala k mame.
  Spoločne bojujú proti kolosálnej armáde impéria.
  Myslí však na Azaleu. Poznamenala, že pre impérium by mohlo byť lepšie zjednotiť všetky národy, najprv v galaxii a potom vo vesmíre.
  A bol tu poriadok s tvorivou silou. A nie chaos a neporiadok republiky a ešte viac mnohých svetov po jej rozpade.
  Azalea spustila niečo mimoriadne deštruktívne a deštruktívne pre flotilu vesmírneho impéria holými prstami na nohách.
  Potom zavrčala a odhalila svoje veľmi elegantné a zvodné ústa:
  - Sláva silám svetla!
  Princezná Leia to potvrdila tým, že poslala ničivú, agilnú a rastúcu škvrnu hyperplazmy na svojho protivníka holou pätou.
  - Sláva víťazstvu svetlej strany sily!
  Tieto dievčatá sú tu naozaj skvelé.
  A teraz hnutie odporu prestavuje svoje hviezdne lode. Podarilo sa im vyhnúť sa dostať do beznádejného vreca. Ale prevaha v počte a sile lodí impéria zostáva.
  Ahsoka Tana vtipne poznamenala, stlačila gombík svojou šarlátovou bradavkou a poslala dar záhuby:
  -Sila blázna je menšia ako groš!
  A žmurkla na svojich priateľov.
  A jej odhalené prsty na nohách v pohybe. A zraziť nepriateľa z dohľadu.
  Princezná Rei, keď bojovala so súperom, stlačila gombík na svojej jahodovej bradavke a povedala:
  - Blázon je silný so svalmi, keď chytrý človek je bezmocný s mozgom!
  Padawanský chlapec Anakin, nahý a detský, stlačil vražednú kompozíciu gombíkov.
  A naraz vypľulo niekoľko horiacich, hyperplazmatických pulzarov, ktoré spaľujú krížniky obrovskej ríše.
  Mladý bojovník spieval:
  - Ak je zadná časť zbytočná, nepomôže vojenská horlivosť, no a ak nie je horlivosť, zadná časť pôjde k nepriateľovi na večeru!
  Princezná Leia, ktorá udiera do nepriateľov a obratne posiela dary smrti od síl svetla, vydala:
  - Svetlo je pre každého iné, pokiaľ ide o potešenie, zatiaľ čo tma je pre každého rovnako ohavná!
  A tak dcéra Leia Azalea veľmi obratne stlačila páky holými prstami, raketou vyradila torpédoborce impéria. Vybuchla ako výbuch benzínu a okamžite vzbĺkla.
  Bojovník zasyčal:
  -Dobro nie je v živote vždy odmenené, ale zlo bude po smrti určite potrestané!
  Ahsoka Tana strieľajúca na bojovníkov impéria a zasahujúca nepriateľov s veľkou a efektívnou presnosťou zavrčala:
  - Na dobro sa rýchlo zabudne, na zlo sa dlho spomína, ale dobré skutky prinášajú nesmrteľnosť a zlo vedie do zabudnutia aj pri dlhej pamäti!
  Padawanský chlapec spieval:
  Nie je ľahké byť láskavý,
  Láskavosť nezávisí od rastu!
  Ahsoka poznamenala a opäť vyslala s holým opätkom veľmi smrtiaci a smrtiaci dar smrti:
  - Malý had je najjedovatejší!
  Princezná Leia poslala nepriateľovi vražedný darček, stlačila tlačidlo šarlátovou bradavkou a vydala:
  - Svetlo dáva - energiu, tma berie silu, prečo ľudia sami chodia do hrobov?!
  Chlapec Anakin vzrušene zvolal:
  - Prečo ľudia často nasledujú tmu - problémy a vlastnú škaredosť nie sú v tme viditeľné!
  Princezná Leia si holými prstami búchala do svojich pôvabných, vytesaných nôh a zavrčala:
  - Tma skryje pred očami telesnú škaredosť, ale z toho je duša ničomníka ešte škaredšia!
  Azalea udrela jahodovou bradavkou a veľmi presne udrela do impéria.
  The Warrior poznamenal:
  - Svetlo zvýrazňuje nedostatky, no zároveň sa vaša morálna deformácia topí ako ľad na panvici a v tme, ktorá skrýva potupu, sa z vás stáva ešte väčšia spodina!
  Princezná Leia pri filozofovaní poznamenala:
  - Svetlo nie sú ľahké fotóny a z temnoty len utrpenie a stonanie!
  A veľký maršál odpálil nepriateľa niečím veľmi zdrvujúcim a skutočne ničivým.
  A plamene vzbĺkli a pohltili ďalšiu bojovú loď vesmírneho, krvavého a krutého impéria.
  Cisárovná Palpatine povedala tvrdo:
  - Smrť tela nie je strašná pre veľkých, pretože duša nájde niečo, čo robiť v astrálnej rovine!
  Veľký bojovník a supermaršál impéria Emmanuel to vzal a veľmi smrteľne búšil pomocou holých prstov svojich šikovných nôh a zaškrípal:
  -Tma nie je absencia svetla, je to predzvesť úsvitu!
  Potom tieto krásne klonované dievčatá vybuchli smiechom.
  A obnažené šikovné nohy krások veľmi obratne hrajú na joystickoch a robia to cool.
  Princezná Leia preskupuje sily. Podarí sa jej zachrániť časť odbojových síl.
  Tu sa preháňa celý roj komét. Nechávajú chvosty, ktoré sa naťahujú ako vlečka nevesty.
  A všetko horí, chveje sa a doslova iskrí a každá iskra je ako Mount Everest.
  Princezná Leia s úsmevom hovorí:
  Ukázali sme veľkú odvahu.
  A potom som si spomenul na seba v zajatí. Najmä keď ju na Jabbov príkaz viedli bosú cez horúci púštny piesok. Planéta je pre ľudí veľmi horúca. A piesok je taký horúci. A jej nohy, nahé, bezbranné, ešte nestvrdnuté.
  Samozrejme, bolo to veľmi bolestivé. Princezná Leia si potom spálila chodidlá a tie sa pokryli veľkými pľuzgiermi. Každý krok doslova explodoval od bolesti.
  Je ťažké uveriť, že chodiť naboso môže byť také bolestivé. Ale je to ako stúpiť na rozpálenú panvicu.
  Teraz však odhalené prsty princeznej maršalky Leie opäť stláčajú gombíky a chrlia vražedný prúd ničenia.
  Princezná, ktorá prežila smrť planéty aj verejné znásilnenie celou hordou mimozemských tvorov, ju vzala a zaspievala:
  - Dievčatá sa nemuseli vzdať,
  Nadávanie mladých zlodejov nevystraší ...
  Vždy sme dokázali statočne bojovať,
  Žena bude odvážna ako Jedi!
  A teraz na protivníkov opäť lietajú rakety, tentokrát vypustené pomocou šarlátových bradaviek na hrudi.
  Ahsoka Tana zaškrípala a povedala:
  - Bude statočný
  Kto zrazí draka!
  A z jej pupka vyletel blesk sily.
  Bojovné dievčatá, veľmi vtipné a agresívne a zároveň milé.
  Azalea poslala do imperiálnej flotily ničivý dar záhuby, zažiarila ničivým výbojom a zavrčala:
  Naša sila nemá hraníc!
  Ahsoka potvrdila:
  - Svetlo je silnejšie ako tma! Dobro vždy zvíťazí nad zlom!
  Padawanský chlapec Anakin poslal dar smrti bojovníkom impéria bosou, detskou nohou a štebotal:
  - Krvavý zloduch sprisahá,
  Ale vznešený hrdina je silnejší!
  A darebák bude porazený v boji,
  A dobro, ako vždy, zvíťazí!
  Princezná Leia pritlačila rubínovú bradavku k páke zániku a smrti a potvrdila:
  Samozrejme dobro zvíťazí!
  A bojovníčka opäť vyhodila do vzduchu cisársku fregatu stlačením tlačidla holými prstami na nohách a spievala:
  -Na svete nie je šťastnejší príbeh,
  Ako príbeh o žiarivom, jasnom svetle!
  Azalea zaškrípala a žmurkla zafírovými očami.
  - Videl som svetlo a jasná hviezda bude svietiť navždy!
  Anakin potvrdil:
  = Samozrejme, že bude!
  zavrčala Ahsoka Tana.
  - Nech dá drakovi z dažďa šťastie vziať!
  Princezná Leia vystrelila, znova použila bradavku jahodovej farby a zavrčala,
  A vonku prší a vonku je kaša,
  A krvavý drak sa nad tým trepoce ...
  Smejeme sa, keď sa nám chce plakať
  Ale krutý vládca bude zdrvený!
  A potom rebeli odleteli na ďalšiu obrannú líniu. A na asteroidoch majú veľmi dobré zbrane.
  Aj cisárovná Palpatine sa odmlčala. Jej flotila utrpela ťažké straty.
  Aj keď malo ohromnú prevahu v palebnej sile.
  S pomocou šarlátovej bradavky jej plnej a nádhernej hrude spustil supermaršál Emmanuelle ďalší dar smrti a absolútnej smrti, vzal ho a zavrčal:
  - Musíme dať mená všetkým planétam, našim novým!
  A olizovala si jazyk, veľmi sladký spúšťač.
  Cisárovná Palpatine, dupajúc na vysokých podpätkoch s diamantovou podrážkou, vtipne poznamenala:
  - Planéty? Prečo si taký skromný? Možno hneď galaxie?
  Emmanuel zakričal:
  - A ešte lepšie pre všetky vesmíry! Je ich veľmi veľa!
  Cisárovná Palpatine súhlasila a jej ústa plné perlových zubov sa otvorili a vyletel dlhý, ružový jazyk.
  Vládca spieval:
  - To znamená krásne biť,
  Znamená to biť dôstojne!
  Táto naša temná sila
  Sila mysle a vôľa!
  A tu opäť žiari termopreónová bomba ako supernova. A planéty sú roztrhané a silové polia kolabujú.
  Tu vyhorel celý pluk rebelov - podobne ako vzpriamené krokodíly. Doslova triviálne sa to rozsypalo na malé fotóny.
  Krokodíly nemali čas cítiť bolesť.
  Ahsoka Tana smutne povedala s povzdychom:
  -Naše duše vzlietnu ako dve lietadlá,
  Jeden bez druhého predsa nedokážu žiť!
  A jej odhalené prsty na nohách opäť spustili veľké zničenie a úplné zničenie impéria.
  Azalea tiež vystrelila, rozbila bojovú loď makovou bradavkou, jej plnou hruďou a povedala:
  - Pre večnú radosť svetlo!
  Padawanský chlapec Anakin pomocou svojich holých, detských prstov spustil ničenie a štebotal:
  Dovtedy sme len deti.
  Rastieme, rastieme...
  Iba obloha, iba vietor
  Pred nami je len radosť!
  Iba obloha, iba vietor
  Pred nami je len radosť!
  Princezná Rey s tým súhlasila a raketami odpálila ďalší krížnik impéria:
  - Radostný život pred nami! Ak sa nedostaneš z lásky!
  A všetky dievčatá-bojovníčky spievali:
  Chcem, chcem robiť dobro
  Zapáľ svetlo v bezhraničnom vesmíre,
  Máme šťastie, že sme ľudia
  Dovoľte nám všetkým vznešeným Jediom!
  . KAPITOLA #3
  V boji nastala pauza. Obe obrovské flotily sa zastavili kvôli opravám a odpočinku.
  Zváranie bzučalo, blesky iskrili. Opravárenské čaty sa vrhli na opravu lodí.
  Takže práca dostala zabrať. A obyčajní vojaci začali odpočívať.
  Ahsoka Tana a princezná Rei začali hrať šach preskupovaním figúrok holými prstami na nohách.
  Samozrejme, existuje oveľa viac polí a rôznych druhov vojsk ako v tradičnom šachu.
  A postavy sa zdajú byť živé v pohybe.
  Ahsoka Tana poznamenala:
  "Takže chceš povedať, že cisár bol upálený v blesku sily?"
  Princezná Rey potvrdila:
  "Mojimi mečmi som odrazil blesky sily. A spálili Palpatina. Ale ani blesky sily nedokážu úplne zničiť dušu!
  Ahsoka Tana navrhla:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou má cisár sedem horcruxov. Robia jeho dušu absolútne nesmrteľnou a bránia tomu, aby bol vtiahnutý do ríše mŕtvych. A bez ohľadu na to, koľko cisára zabijete, bude sa naďalej sťahovať do rôznych tiel a sračiek po celom vesmíre.
  A dievča zrazilo pešiaka tak, že holými prstami a pôvabnými nohami prerobilo voz.
  Princezná Rey súhlasila:
  - Áno, je to možné! Horcruxy umožňujú duši zostať navždy v tomto svete a obývať rôzne telá. Jedine ich zničením môžete odstrániť osobnosť Palpatina, aspoň v tomto vesmíre! Inak to bude večná hrozba!
  A dievča pohybovalo húfnicou bosými, veľmi krásnymi, opálenými a svalnatými nohami.
  Ahsoka Tana poznamenala pohybom figúrky bosou nohou:
  -Vesmír je veľký a horcruxy môžu byť kdekoľvek. Takmer v akomkoľvek predmete. A nie je ľahké ich zničiť. Aj tu treba mať nejakú špeciálnu zbraň.
  Princezná Ray sa spýtala:
  "Si skúsenejšia Ahsoka. Pamätáte si na mladého Dartha Vadera, ktorý s ním bojoval proti armáde grófa Dooka. A čo ti v tomto živote chýbalo, prečo si sa nepridal ani k jednému, ani k druhému?
  Ahsoka Tana pokrčila plecami a odpovedala:
  - Mal som svoj vlastný spôsob. Keď sa objavila ríša, rozhodol som sa zistiť, čo z nej vzíde. Všetci sú tak unavení z vojen a chaosu a ja som, samozrejme, chcel aspoň nejaký elementárny poriadok!
  Princezná Rei pohybovala nohami lukostrelca holými prstami a s vycenenými zubami povedala:
  - Toto je svojím spôsobom zaujímavá pozícia. Aj keď neporiadok priznať a unavený. Ale Palpatinova ríša vôbec nie je nebo!
  Ahsoka Tana drsne poznamenala, pohla holou pätou, postavou generála a iskrivými zafírovými očami:
  - Akákoľvek sila nie je ideálna! A každý nemôže byť šťastný!
  V rozhovore nastala pauza. Dievčatá posúvali figúrky holými prstami na nohách. Zostrelili a pokúsili sa zachytiť viac buniek.
  Zápas sa hral veľmi dynamicky.
  Princezná Leia a Azalea hrali karty s Anakinom. A diskutovali aj o otázke - ako zničiť Palpatina.
  Chlapec Anakin navrhol:
  - Zasiahnite ho termopreónovou náložou. Potom z Palpatinovej duše nezostane nič!
  Princezná Leia odpovedala:
  - Horcruxy zaručujú absolútnu nesmrteľnosť. Ani tá najdokonalejšia a najmocnejšia zbraň nedokáže takú dušu zničiť. Je to niečo mimo bežnej hmoty. Iba odstránením horcruxov môžeme poraziť cisára!
  Dcéra Azalea Leah dodala:
  - A ani toto nestačí na ukončenie zla!
  Princezná Leia holými prstami hodila pohyblivú kartu so vzorom a poznamenala:
  - Nedostatočné! Zlo na úrovni vedomia každého človeka! Ale verím v konečný triumf dobra!
  Chlapec Anakin hodil mapu holým, detským chodidlom a celkom logicky poznamenal:
  - Bez zla by to bolo úplne nezaujímavé! Nebolo by miesto pre hrdinstvo a boj!
  Azalea spievala s veľkým potešením:
  Smelo súdruhovia v kroku,
  Posilni nášho ducha v boji...
  K vzdialenému šťastiu cesta
  Poďme si posvietiť na seba!
  Princezná Leia sa spýtala dosť vážnym tónom:
  - A ako budeme hľadať horcruxy?
  Azalea pokrčila plecami a odpovedala:
  - Teoreticky sa musíte pozrieť do archívu Jediov. Môžu tam byť nejaké užitočné informácie.
  A dievča hodilo holými prstami na nohách kartu, ktorá počas letu zmenila farbu.
  Princezná Leia prikývla.
  - Áno! Musíme nájsť tento archív. Zdá sa však, že Luke Skywalker ho spálil!
  Potom chlapec Anakin udrel päsťou do vzduchu, až to zazvonilo, a zareval:
  - Rukopisy nehoria!
  Princezná Leia súhlasila:
  - On má pravdu! Všetky informácie v archíve môžete obnoviť. Lebo múdrosť Jediov nemá len materiálne stelesnenie!
  Anakin Skywalker Jr navrhol:
  - Nechajte ma letieť na planétu, kde bol archív Jediov!
  Princezná Leia odpovedala:
  - Ideme tam všetci - pôjdu piati vyvolení a tí, ktorí majú moc. Ale zatiaľ bojujte!
  Azalea si to všimla a opäť hodila pohľadnicu holými prstami svojich veľmi krásnych a zvodných nôh:
  - Aspoň nejaké vodítko! Ale čo ak tam nič nenájdeme?
  Princezná Leia hodila kartu bosou nohou a vyhlásila:
  - Potom zavolaj ducha Yodu! Je v kontakte so svetlom a musí vedieť veľa, čo je živým nedostupné!
  Anakin sa zasmial a odpovedal:
  - A Yoda je taký malý - menší ako ja!
  Azalka zaškrípala:
  - Malý, ale vzdialený!
  Princezná Leia varovala:
  "Čaká nás ďalší boj. A musíte zachrániť aspoň časť síl odporu v boji s prevahou impéria! A naša päťka musí byť v popredí!
  povedal Anakin smelo.
  Chlapec vidí vo svojich snoch samopal,
  Koniec koncov, tank je mu drahší ako limuzína ...
  Kto chce premeniť cent na cent,
  Od narodenia chápe - moc vládne!
  Ahsoka Tana posunula figúrku bosou nohou a súhlasila:
  - Áno! Samozrejme, moc vládne!
  Princezná Rei vysvetlila:
  - Svetelná sila!
  odpovedala Ahsoka so smútkom v hlase.
  - Bohužiaľ, nie vždy!
  Palpatinova vnučka poznamenala:
  - Nie vždy, ale navždy!
  A obe dievčatá o seba udreli obnaženými podrážkami.
  Ale opäť prichádza boj. Hviezdne lode impéria sa blížia. Vpredu sa podľa tradície pohybujú hrubé bojové lode, podobné modrým veľrybám alebo vorvaňom, no zároveň posiate množstvom zbraní.
  Dorazilo niekoľko nových veľkých bojových lodí, ktoré sa práve vyrábali zrýchleným tempom v továrňach impéria. Odlievali oceľ a vyzerali veľmi hrozivo.
  Približovali sa aj hviezdne lode, vyzerali ako nahé dýky s ostrými koncami a okrídlenými rukoväťami. Zažiarili aj kovom. Vo všeobecnosti mala armáda impéria ohromnú výhodu v počte lodí a ešte viac v palebnej sile.
  Prinajmenšom bola flotila impéria pozostávajúca z prevažne ženských klonových posádok osemkrát silnejšia.
  A je jasné, že rebeli jednoducho kryjú ústup.
  Ale medzi nimi päť bojovníkov - štyri dievčatá a chlapec - má vážnu moc. A to dáva nejaké šance vydržať.
  Ahsoka Tana vystrelila na bojové lode, ktoré sa k nej blížili, holými prstami a zaškrípala,
  - Svetelná sila s nami!
  Bojová loď Gross bola zasiahnutá výbuchom termokvarkovej strely. Masa veží a kanónov bola spálená a rozdrvená.
  Klonové dievčatá utekali pred ohňom, blýskajúc sa holými okrúhlymi opätkami.
  Ahsoka spievala:
  - Pre veľké žiarivé svetlo,
  Porazíme temných hriechov...
  Prichádza krásne svitanie
  Dcéry a synovia Jediov!
  Princezná Rey agresívne poukázala, keď na svojho protivníka poslala vražedný dar ničenia:
  - Jeden dva tri! Zlom draka!
  A tak odhalila svoju šarlátovú prsnú bradavku a stlačila ňou gombík.
  Anakin, tento pekný, svetlovlasý, ešte krajší ako otec Skywalkera Jr., vystrelil holými prstami, svojimi detskými nohami a spieval:
  Detstvo, detstvo
  Detstvo je jasné, buď so mnou..
  Detstvo, detstvo
  Som chlapec, ktorý rozsieva chladné svetlo!
  A opäť, mocná veľká bojová loď temnej ríše dostala klobúk. Presnejšie, jeho brnenie prasklo a vzbĺkol oheň.
  Rebeli majú už len dve veľké bojové lode. Bolestne veľká prevaha nepriateľa.
  A sú menšie ako tie imperiálne a podradné vo smrteľnej sile. Samozrejme, sú to oni, ktorí ako prví zničia hviezdne lode impéria.
  Na malých súdoch je výhoda temných síl menšia. A princezná maršalka Leia sa to snaží využiť.
  Tu strieľa holými prstami na nohách. Veľmi presne zasiahne krížnik impéria. Núti ju vzplanúť a prasknúť. A trosky raketovej lode horia v niekoľkých rôznych farbách.
  Princezná Marshal Leia spieva:
  Nech je všetko vo vesmíre v poriadku,
  Prúdy svetla nikdy nedôjdu...
  So svojou nemennou silou v boji,
  Zahoďme staré roky do mladosti!
  A znovu, obnažené päty krásnej mladej ženy spustia horiacu a ohnivú škvrnu z kufra.
  Bojovník šťastne štebotal:
  - Sme bojovníci krásneho svetla,
  Kto dáva šťastie svetu...
  Rozhodnutia sú nebezpečné
  A veľa bez obmedzení do éteru!
  Azalka potvrdila. Vyzliekla si podprsenku a s veľkou presnosťou zaútočila na rubínovú bradavku.
  Zasiahla ničiteľa temnej ríše a zakričala:
  - Sila temnoty sa rozšírila po celom svete,
  Domy sa skrývajú v tieni pekla...
  A chcieť nakŕmiť zlo hostinou,
  Satan chodí po uliciach!
  A bojovníčka žmurkla na svojich spoločníkov. Treba poznamenať, že je to kráska veľmi bojovnej pleti.
  Chlapec Anakin znova vystrelil, stlačil tlačidlá holými prstami, detskou nohou a zakričal:
  - Cisár Palpatine
  Si bastard a debil!
  Cisár Palpatine -
  Pán temných síl!
  Ahsoka Tana agresívne zdôraznila:
  - Víťazstvo bude stále len pre nás!
  A dievča zasiahlo nepriateľa pomocou jahodovej prsnej bradavky. A rozbil veľa nepriateľov.
  Skúsený bojovník. Tu má princezná Leia takmer osemdesiat rokov. A Ahsoka bola uznávanou bojovníčkou už predtým, ako sa Leia narodila. Je v rovnakom veku ako Darth Vader.
  A prežil s ním veľa vojen.
  Mimochodom, Ahsoke sa podarilo v samom závere bojovať na strane rebelov. Keď zničili nedokončenú Hviezdu smrti a samotného cisára Palpatina.
  Potom zomrel aj Darth Vader. Presnejšie povedané, jeho telesná schránka. A duch je slobodný.
  A dá sa privolať z iného sveta. Pamätá si aj Obi Wan Kenobi Ahsoka. Bojovala s ním.
  Ahsoka zostala dievčaťom, zatiaľ čo Obi Wan zostarol. Leia vyzerá dobre a veselo.
  Ale je jasné, že má tvár zrelej ženy, a nie bojazlivého dievčaťa. Marshalova mužná brada, ideálne klasické, prísne črty.
  V dvadsiatom storočí takto vyzerajú vyšportované ženy v tridsaťpäťke. Leiina postava je svalnatá, takmer dievčenská, len ťažšia s väčšou hmotou.
  Ale Ahsoka je štíhla, s viacfarebnou pokožkou a takmer detskou tvárou. Nezmenilo sa to celé desaťročia. Okrem proboscis namiesto uší je sfarbenie takmer rovnaké ako u človeka.
  Dokonca aj bez toho, aby ste videli hlavu, si môžete myslieť, že ide o dievča z ľudskej rodiny, ibaže si namaľovala pokožku oranžovými, fialovými a žltými vzormi.
  A jej prsia sú ľudské.
  Makovočervené bradavky tlačia na gombíky a chrlia ohnivé prúdy totalitnej skazy.
  Ahsoka bzučí, keď bojuje s impériom:
  - Svet je hlboká temnota, celý zapletený,
  Nech je svetlo - a odhoďme okovy hriechov!
  A potom exploduje ďalšia nepriateľská hviezdna loď. A robí sa ďalšie ničenie.
  Každý člen päťky má pod kontrolou veľmi silnú a bojovú hviezdnu loď.
  Dokonca aj chlapec vo veku jedenásť alebo dvanásť rokov, Anakin veľmi obratne ovláda svoje auto pomocou holých prstov na nohách a samozrejme rúk.
  Okrem toho možno rozkazy dávať mentálne.
  Anakin veľmi vtipne poznamenal:
  - Zabíjanie je hriech, ale nechať ostatných žiť je úplne smiešne!
  A chlapec stlačil gombík holým, detským opätkom.
  A ostrihal celú hrubú fregatu.
  Hlavná vec je tu správne ...
  Padawanský chlapec, ako vždy na lopte.
  Princezná Rey podporuje dieťa terminátora:
  - No tak, vnuk Dartha Vadera, buď hodný svojho starého otca!
  Anakin poznamenal, žmurkol na dievča a použil holé prsty na detských nohách s obratnosťou opice:
  V boji s chlapcom sinha,
  Nezvyknem sa hádať!
  Nezvyknem sa hádať!
  Nech si hoden
  Nech si hoden!
  Svätý študent!
  Toto je chlapec - veľmi chladný a schopný.
  Azalea je dcérou Leiy, ktorá sa preslávila tým, že vystrelila rubínovou bradavkou na hrudi a poškodila dreadnought impéria:
  - Brat môj, vyhráme - verím!
  Azalea a Anakin sú skutočne bratranci. A sú takí povedzme bojujúci.
  Azalea je už dospelé dievča, Anakin je ešte dieťa. Ale ich talent je obrovský.
  Bojovný a veľmi agresívny a zároveň milý pár.
  Azalea vystrelila, znova použila šarlátovú bradavku a zaštebotala:
  - Dlho držali svetlo vo väzniciach,
  Po dlhú dobu svetlo rozdúchalo temnotu zla...
  Temné dni sa skončili
  Odbila hodina vykúpenia!
  A dievča opäť súložilo. Tentoraz pomocou holých prstov jeho pôvabných nôh.
  Ahsoka prikývla na súhlas.
  - Si jednoducho super!
  A tiež poslala ďalšiu loď ríše temnoty do ďalšieho sveta s rubínovou bradavkou.
  Azalka potvrdila pomocou jahodovej bradavky svojich plných, opálených pŕs:
  - A ty si skvelý!
  A obe krásky na seba žmurkli. Azalka je veľmi pekná. Jej vlasy sú ako medová blondínka. A Leia je tmavšia.
  Obe sú krásne, ale také odlišné. Je škoda, že jej brat zabil Solovho otca.
  Taká strata.
  Ale z druhého sveta môžete zavolať ducha človeka. V každom prípade, ak bola táto osoba jasnou osobnosťou a jej individualita nemala čas rozpustiť sa v sile.
  Princezná Leia tiež smútila za svojím synom, ktorý prešiel na temnú stranu sily. A pre manžela, ktorého syn zabil.
  Najnepriaznivejšie na tom je, že za to môže ten, koho považovali za zabitého - cisár Palpatine.
  Dokonca aj jej Darth Vader či Anakin Sioker boli dieťa a Palpatine bol už starší senátor so sivými vlasmi.
  Ale koľko rokov toto zlo existuje? Najprv bol Palpatine znetvorený silou blesku. Potom stratil svoje mäso presťahovaním sa do klonu.
  A teraz sú úplne v tele dievčaťa. A robí zlo, pričom nepozná žiadnu mieru, ba ani hranicu moci.
  Vskutku, cisárovná Palpatine je dievča s veľmi svetlými vlasmi a chytľavým, výrazným vzhľadom, natiahnuté ruky dopredu.
  Predná časť veľkej bojovej lode sa otvorila. Bolo vidieť krásne, pôvabné ruky klonovej cisárovnej s dlhými nechtami.
  A tu sa pozerá.
  Samozrejme, cisárska flotila je mnohonásobne silnejšia a preberá vládu. Ale päť bojovníkov spomedzi tých, ktorí vlastnia silu, má veľmi tvrdohlavý odpor.
  A spôsobuje veľké škody cisárskej flotile.
  Klonový supermaršál Emmanuel v hneve dupe bosou nohou (všetky klonové dievčatá okrem cisárovnej sú vyzlečené) a reve:
  - Znič ich, ó najväčší z najväčších!
  Cisárovná Palpatine zúrivo syčí:
  - Nech je to tak!
  A blesky sily vytiahnu z dlhých nechtov krásky. Zväčšujú veľkosť. A teraz rastú ako sieť bleskov.
  Emmanuelle zúrivo spievala:
  - Nezachránia pred výbojmi,
  Prekliaty Jedi!
  Cisárovná Palpatine povedala tvrdo:
  Jedno zabitie je lepšie ako tisíc kliatieb!
  Silové blesky zahalili hviezdne lode bojovej päťky. Boli ako muchy v ohnivej sieti.
  Ahsoka Tana zakričala:
  - Výkonový blesk nie je strašidelný!
  Princezná Rey stlačila tlačidlo šarlátovou bradavkou a súhlasila s týmto:
  - Držal som úder všetkým Sithom naraz!
  A od Anakina, ktorý bol menej skúsený, udrel blesk. A spálili detské, holé päty.
  Chlapec zakričal:
  - Bolí to!
  Azalea povedala:
  - Odrazte svojim svetelným mečom!
  Chlapec luskol prstami. Mali svetelný meč. A mladý bojovník mlátil bleskom.
  Z bosých nôh dieťaťa sa dymilo a tvorili pľuzgiere.
  Azalea to tiež milovala. Dievčatko sa popálilo nielen na pätách, ale aj na nahých, plných prsiach.
  A bránila sa aj mečom.
  Zvyšok skúsenejších bojovníkov zahŕňal aj ochranu, že ich vycvičili Jediovia bez mečov.
  Ale stále boli toky negatívnej energie také silné, že zlyhali optické prístroje a mieridlá. A hlavne sa začali deformovať a topiť.
  Princezná maršal Leia poznamenala:
  - Aká diabolská sila! Bol ešte silnejší!
  Bojovník Rey súhlasil:
  - V ničení sa temná strana otvára za hranice možností. Niet divu, že vždy bolo ľahšie zabiť ako vzkriesiť!
  Ahsoka Tana si olízla pery a poznamenala:
  - Budeme musieť ustúpiť. Ustúpte, aby ste sa vrátili, as novými silami sa zapojte do boja s temnou stranou sily!
  Padawanský chlapec odpovedal:
  - Niť je pretrhnutá
  A ohrozuje svetlo, aby žilo...
  Žiť jasne -
  Hrdina musí zomrieť!
  Bojovník Rey namietal:
  - Sme jedinečná päťka! Ako konce hviezdy. A nie je čas poraziť temnú stranu sily!
  Princezná maršálka nariadila:
  - Poďme! Boj sa neskončil! Nájdeme horcruxy a inkarnovaný diabol bude zničený.
  Princezná Rey prikývla a dodala:
  - A predsa naši piati opustia bojisko ako poslední!
  Dievča vzalo a zdvihlo bosú nohu. A z holej päty uvoľnil pulzar sily.
  Letel smerom k veľkej bojovej lodi cisárovnej Palpatine. Tak ho stretli blesky.
  Ale sieť obklopujúca päť veľkých hviezdnych lodí zbledla, negatívna energia zoslabla.
  Ahsoka Tana komentovala:
  - Môžem znova strieľať!
  A bojovníčka zas akože posrala pomocou svojich jahodových pŕs.
  A potom imperiálny dreadnought prebodne ničivá rana, ktorá spôsobí, že zhorí a rozbije sa.
  Azalea zaškrípala, tiež vystrelila a ignorovala bolesť svojich spálených chodidiel:
  - Je to náš osud
  Nemôžeme žiť inak...
  Ak sa Satan dostane dovnútra -
  Potom mu vrátime úder!
  Chlapec Anakin tiež použil svoje detské, spálené, ale nie stratené pohyblivé nohy a spieval:
  - Sila temnoty sa nezastaví,
  Sila temnoty nezvíťazí!
  Zabijeme špionážneho draka,
  Pekelný diabol bude porazený!
  Princezná Leia potvrdila, keď búšila do imperiálnej flotily.
  - Nepriateľ bude porazený, aj keď je veľmi silný!
  Ahsoka Tana opäť po niekoľkýkrát spustila niečo extrémne vražedné so svojou šarlátovou bradavkou a zaštebotala:
  - Tvoja duša túžila po svetle,
  Znova sa narodíš so snom...
  Ale ak je vaším osudom temnota
  Zostaň prasa!
  Cisárovnej Palpatine veľmi vadilo, že sa piati bojovníci svetla nechceli podvoliť.
  Aj keď sa opäť spúšťajú blesky sily.
  Vrchný maršál Emmanuelle však nasadil niečo podstatnejšie a smrtiace: raketu termpreon.
  Nasmerovala to pomocou holých prstov svojich šikovných nôh.
  Počítajte s takouto raketou - na Hirošimu zhodených sto biliónov atómových bômb. Takže medzera bude strašná. Iný overmaršál: Monika dokonca vydala rozkaz, aby cisárske lode ustúpili čo najrýchlejšie.
  Aby ho nezasiahla ničivá explózia supernovy.
  Raketa vzlietla na diaľku. Ale jej úderná sila bola taká, že zasiahlo päť hviezdnych lodí s Jediom a rozžiarilo sa slovo plevy. A zmietla ich vlna.
  Princezná Leia tweetovala:
  - Zapnite duševnú ochranu! Musíme prežiť!
  Chlapec Anakin, ktorý opäť, a tentoraz oveľa viac spálené detské opätky, zaspieval:
  - Neexistujú slová pre čerstvejšieho bojovníka,
  Pritlačte si prúd žiarivého svetla na hruď...
  Som pripravený dať svoj život za láskavosť,
  Nech sú chválené naše skutky!
  Napriek ich obrane boli Anakin aj Azalea vážne spálené hyperplazmatickým ohňom a pekelnou energiou preónovej fúznej rakety. Takýto dar by mohol roztrhať planétu Zem.
  A ostatné dievčatá Jedi boli vážne zranené. Pravda je stále v menšej miere ako najmladší borci.
  Okrem toho mali poruchu v očiach. Už nebolo síl bojovať a bojovníci svetla sa opreli.
  Zvyšok povstaleckých hviezdnych lodí sa úplne ponáhľal rôznymi smermi. Teraz bola bitka konečne prehraná.
  Princezná Leia zvolala:
  "Zdá sa, že nemôžeme získať viac energie!"
  Princezná Ray povedala:
  Buďme partizánski!
  Anakin statočne vyhlásil, hoci bol červený ako rakovina po popáleninách a správa bola pokrytá pľuzgiermi:
  - Piesne partizánov šarlátový úsvit,
  Moja vlasť, svetlá ríša!
  Azalka, ktorá bola tiež ťažko popálená, ale statočne sa držala, zúrivo odpovedala:
  - Impériá nie sú svetlé. Je správne povedať: svetlá republika!
  Chlapec Anakin, ktorého jazyk sa popáleninami prakticky nedotkol, ako odpoveď tvrdohlavo spieval:
  - Nemusíte byť rečníkom
  Dlhý príbeh krátky...
  stanem sa cisárom
  Koniec koncov, nebudú dlho!
  Princezná maršalka Leia stroho vyhlásila:
  - Prílišná domýšľavosť k temnej strane sily otvára cestu!
  Ahsoka Tana poznamenala:
  - Keď sa z Anakina stal Darth Vader, aj ja som sa chcel pripojiť k impériu. Ale potom som si myslel, že aj tak niekoho takého silného ako ja skôr či neskôr zradne zabijú.
  Princezná Rey prikývla.
  - Jasné! Aká je slabosť temnej strany sily? Je ťažké byť v ňom zväzkom rovných. Navzájom sa zabíjajú a ničia. Bolo tam veľa Jediov. Ale sitki mala pravidlo dvoch. Keď boli traja, niekto niekoho zabil. Alebo študent zabil učiteľa.
  Anakin zvolal:
  - Nelúčim sa so svetom!
  Azalea tweetovala:
  - Nesľubuj môj drahý brat,
  Nesľubuj mojej drahej, že vezmeš...
  V opačnom prípade bude výsledok veľmi zlý!
  Padawanský chlapec odpovedal:
  - Nepovedal som ani slovo - buď silný, ale vydržal som!
  Princezná Rei tvrdo povedala:
  "Nájdeme horcruxy a skoncujeme s najmocnejšími a najšikovnejšími Sithmi v histórii vesmíru."
  Flotila odporu sa rozpŕchla rôznymi smermi. A výsledok vojny bol nejasný.
  
  
  
  AMELIN V RÍŠI DIVOV
  ANOTÁCIA
  Dievča sa ocitne v rozprávkovej krajine, kde musí vidieť veľa karikatúr a všetko zaujímavé a vesmírne.
  . KAPITOLA 1
  Amelina kráčala po žltých tehlách cesty a okolo nej rástli uličky s bujnými kvetmi. Kvetinové záhony boli dobre udržiavané a kvety žiarili všetkými farbami dúhy.
  A samotná Amelina sa zmenila na asi dvanásťročné dievča. A plieskala bosými nohami. Bola to nejaká rozprávka.
  Tu prichádza hluk. Po ceste sa preháňal králik vo fusaku a cylindri. Vytiahol z vrecka hodinky na retiazke, pozrel sa na útek a zareval:
  - Ach, ako som neskoro! Oholia ma, moje uši a fúzy budú také neslušné!
  Amelina sa ponáhľala za králikmi a škrípala:
  - Chceš ušatý - prudko zrýchliť?
  Králik v cylindri zakvákal:
  - A vojvodkyňa môže byť naštvaná!
  A už spolu bežali uličkou. Amelina, mihajúca sa s holými ružovými podpätkami, sa spýtala:
  - Prečo si biely?
  Králik zavrčal:
  - Prečo som biely? Ach, bolo by lepšie byť sivý a nie behať a sedieť!
  Amelina to vzala a vyhŕkla:
  - Ak chceš byť silný, utekaj! Ak chceš byť chytrý, utekaj! Ak chcete byť zdraví - behajte!
  Králik zaškrípal a žmurkol.
  - Nebojte sa zlých správ,
  Reagujeme spustením na mieste!
  Beh na mieste je obyčajný zmierlivý!
  Dievča a králik pokračovali v úteku. Vpredu sa zrazu objavil dub s obrovskou dutinou. Zajac sa tam ponoril a Amelina skočila za ním.
  Dievča vyskočilo a pocítilo jej pád, šaty sa jej otvorili ako na padáku.
  Amelina začala pomaly klesať, ako vo sne. Králik letel trochu nižšie a spieval:
  - A celý deň sa ponáhľal ako šialený zajac,
  Pravdepodobne zo strachu som sa stal veľmi bielym králikom ...
  Amelina odpovedala a spievala:
  - Ako veľmi byť zbabelý - nerozumiem,
  Zrodil sa silný bojovník do boja...
  Strach je slabosť, a preto -
  Kto sa bál, je už porazený!
  A dievča s holými prstami zdvihlo pohár s niečím chutným stojacim na okraji studne. A ochutnal som. Bolo to trochu ako med. A Amelina spievala:
  - Takže ockova labka je ťažká,
  Ak otec vezme túto labku,
  Vôbec to nebude med!
  Králik zaškrípal a potriasol ušami:
  - Ľudia z nejakého dôvodu na zemi
  Kráčajú dupajúc nohami
  Čo je hlúpe a zároveň strašne škaredé!
  Amelina uvidela na poličke tortu. Tak krásne s kvetmi a čerešňami. Dievča k nemu natiahlo ruky.
  Koláč mal zrazu ústa a on zaštebotal:
  - Hádaj hádanku!
  Potom torta spadla zo strieborného podnosu a vznášala sa spolu s dievčaťom.
  Amelina prikývla.
  -Poďme!
  Torta, štebotala, spievala:
  Prečo majú kozy tri rohy?
  Dievča, ktoré pomaly padalo do studne, sa prekvapene pýtalo:
  Má koza tri rohy?
  Cake sa zasmial a odpovedal:
  - Áno, celé tri ako hlavy hada Gorynycha!
  Amelina sa zachichotala a odpovedala:
  - Pretože štvrtý roh kozy zrezal Iľja Muromec!
  Koláč sa zasmial a odpovedal, vycenil zuby pokryté vrstvou čokolády:
  - Nie! Kozí roh zoťal Finist - jasný Falcon!
  Dievča natiahlo ruky k torte a spievalo:
  - Koláč, si moja myš,
  So sladkou pokožkou ťa zjem!
  V reakcii na to kulinársky produkt spieval:
  - múka bez oddychu,
  Hlúpy v pekle...
  Do pekla žiadny problém!
  Amelina sa opäť pokúsila chytiť takú chutnú a krásnu tortu, ale ruky dievčaťa neustále skĺzli okolo.
  Cake sa uškrnul.
  - Nenaťahujte ruky - naťahujte nohy!
  Potom Amelina bez rozmýšľania dala do pohybu dolné končatiny. A chytila tortu ... On, pľuvajúc smotanu, zakričal:
  - Nejedia koláče bosými nohami! Zapojme zlatý nôž a vidličku do činnosti!
  Amelina sa obzrela. Všetko viselo na stenách studne. Vrátane ťažkých bičov, ktoré možno použiť na pohon slonov, nie príborov.
  Amelina zaštebotala:
  - Kde je príbor?
  Koláč zasyčal:
  - Kde? V Karagande!
  Dievča z Ameriky zmätene odpovedalo:
  - Nepoznám také mesto!
  Cake spieval s radosťou:
  - Moja rodná krajina je široká,
  Je v ňom veľa lesov, polí a riek...
  Nepoznám inú krajinu
  Kde človek tak voľne dýcha!
  Amelina sa pozrela na steny. Tu vidíte regály a na nich sú banky. Celkom niekoľko rôznych pohárov. Vrátane džemu a medu.
  Amelina sa pokúsila vziať nádobu rukami, ale nepodarilo sa jej to. Prekĺzli mi medzi prstami ako hologramy.
  Ale keď dievča použilo bosé nohy, veľmi húževnato schmatlo pohár s džemom. A priniesol jej to do úst.
  Aj to fakt pekne voňalo.
  Amelina začala piť lahodnú jahodu a zmiešanú s figovou hmotou. A bolo to také chutné, že dievča spievalo:
  - Radostná krajina, radostná krajina,
  Kto mi to povie, kto ukáže...
  Kde je, kde je!
  Králik prísne poznamenal a potriasol cylindrom:
  - Pre deti je škodlivé jesť veľa sladkostí!
  Amelina bola urazená:
  - Som dospelá žena, nie dieťa!
  Králik sa zachichotal a odpovedal:
  - Pochopiteľne! Keď sa presuniete do rozprávky, dospelí sa stanú deťmi! Ale napokon, ako povedal Karl Marx - bytie určuje vedomie?
  Amelina sa zasmiala a odpovedala:
  - Karl Marx? To je ten, čo býva na streche?
  Králik sa zachichotal a vycenil zuby, ktoré mal veľmi veľké:
  - Nie, Carleson býva na streche. A Karl Marx je... - A potom králik zaváhal a s chichotom dodal. - Poznáme sa cudzinec. A nevediac o mne, prichádzame ku mne cudzinec, ale zatiaľ len vo sne!
  Amelina sa zachichotala a zarevala:
  Sedeli sme na streche
  Alebo možno ešte vyššie...
  Alebo možno A, ja, B -
  Sedieť na potrubí!
  A dievča opäť strčilo tvár do lekváru a začalo olizovať šťavnatú sladkú dužinu. A jej nálada sa zlepšila.
  A tu prichádza Carleson. Taký tučný chlapec s motorom na chrbte. Vyletel z boku studne, otočil sa a spýtal sa:
  - Dobrý deň pani!
  Amelina so smiechom odpovedala:
  - Ahoj, chlapče s motorom!
  Carleson bol urazený a vrtošivo udrel perami:
  - Nie som batoľa! Som muž v plnom kvete!
  Dievča súhlasne prikývlo.
  - Ani ja nie som dieťa - zdanie klame!
  Chlapec s motorom spieval:
  - Detstvo sa skončí, keď
  Len v rozprávkach navždy!
  Chlapci vyrastú
  Kto sa kam rozsype!
  Amelina sa zasmiala a odpovedala:
  - Detstvo navždy vo fantázii!
  Králik rozmarne poznamenal:
  - Ty máš v hlave detstvo a ja mám neustále hemoroidy!
  Amelina sa zachichotala a poznamenala:
  - Čo hovoríš - je to tvoja vlastná chyba,
  A stroj je pre vás pripravený!
  Králik prskal a vycenil zuby:
  - Nie sme žriebätá, nie sme žriebätá ...
  A potom muž s veľkými ušami zavrčal z rýmu:
  - Sme králiky!
  Amelina štebotala a žmurkla na svoju novú známosť:
  - Distribuované masky králikov, slonov a alkoholikov!
  Torta s úškrnom poznamenala:
  - Odišiel som od starej mamy, od dedka som odišiel od zajaca, od vlka som odišiel a aj od medveďa som sa vyšmykol!
  Králik odpovedal:
  - V tomto dyme, ako v pekle,
  Ty mi odpovedz!
  Navždy sám, prečo si...
  Kde je tvoj medveď?!
  Amelina dupala holým, detským chodidlom do vzduchu a spievala:
  - Som kamarát s medveďom, som kamarát s medveďom,
  Odídem bez strachu...
  Ak som s priateľom,
  Ak som s priateľom
  Medveď bez priateľa!
  Králik opovržlivo odfrkol.
  - Medveď ťa roztrhne! Zdá sa, že si nevyrástol!
  Amelina s povzdychom poznamenala:
  - A v zime av lete bezprecedentných zázrakov,
  Niekde bude detstvo, ale nie tu!
  Bosými nohami cez mláky, ktoré sa trblietajú pri potoku
  Chlapec utečie a ja budem s ním!
  Nastala pauza. Amelina, ktorá sa vo sne stala dievčaťom, sa postupne potopila. Celkom nechápala, čo sa deje. Králik sa stále krútil a reptal:
  - Som ako hnaný kôň,
  Cesta je naozaj zlá!
  Amelina sa zachichotala... Tu preletela popri zavesenom príbore. Navyše, nože, lyžice a vidličky boli znamenitým dielom zo zlata.
  Dievča s holými prstami vzalo nôž a vidličku, ktoré sa trblietali v polotme, a zarevalo:
  - Najprv sa pozrieme koláču do očí,
  A potom to opečieme a zjeme!
  Koláč zaškrípal ako odpoveď:
  - Nejedz správne dievča!
  Amelina, ktorá stále padala, sa prekvapene spýtala:
  - Tak ako by to malo byť?
  Koláč spieval jasným hlasom:
  Pozrime sa na tvoje vzory, ruže,
  A potom ťa rozkrájame a zjeme!
  Amelina sa zachichotala a poznamenala:
  - To je správne! Krásne!
  Králik vyhrkol z miesta:
  - Neseď na pni,
  Nejedzte koláč!
  Cake logicky poznamenal:
  - A čo zatuchnúť? Bol som stvorený na jedenie!
  Amelina, držiaca nôž a vidličku s holými prstami, sa pokúsila získať koláč. A trhol sa.
  Králik si ho vzal, znova sa pozrel na hodinky a filozoficky poznamenal:
  Nespokojný ako obvykle
  Ľudia vo svojej dobe
  Potom ho márne naháňame,
  Bezvýsledne spomaľujeme!
  Amelina logicky poznamenala:
  - A existujúca situácia, ľudia sú vždy nespokojní.
  Králik súhlasil.
  - Je to celkom ľudské!
  Torta sa stala zábavnou a on zaškrípal:
  - Človeče, človeče, človeče,
  Svetlo a nádej ľudí...
  Počítajte, že búrlivé storočie sa čoskoro skončí,
  Vystrašte svoju záhradu!
  Amelina sa opäť pokúsila zverejniť tortu. Ale zjavne nemohla. Koláč vyletel a nedal.
  Z ich strán studne opäť vyskočil už známy tučný chlapec s motorom. V rukách držal pohár s džemom, detskú tvár mal natretú krémom.
  Chlapec, ktorý žije na streche, poznamenal:
  - Koláč sa tu ukázal ako veľmi tvrdohlavý!
  Amelina s tým súhlasila:
  - Áno, jedlo je tvrdohlavé!
  Carleson spieval:
  - Jedlo, jedlo, ohrievané jedlo,
  Napchať si žalúdok - to je nezmysel!
  A chlapec s motorom vzal a chytil tortu za zátylok. Skrútilo sa a snažilo sa vyslobodiť. Carleson však zrejme poznal nejaké tajomstvo a podarilo sa mu ho udržať.
  Cake tweetoval:
  - Ty, samozrejme, kanibal,
  Ale ľudia nepotrebujú jesť...
  Pretože kanibal
  Ľudia sa môžu nudiť!
  Carleson s úsmevom poznamenal:
  - Si človek?
  Cake povedal s úsmevom:
  - Môžem hovoriť!
  Chlapec s motorom poznamenal:
  - Aj papagáj rozpráva!
  Koláč zakričal:
  - Aj ja mám inteligenciu!
  Chlapec Carleson sa zachichotal a poznamenal:
  - Koľko je päť päť?
  Cake okamžite zareagoval.
  - Dvadsaťpäť!
  Amelia poznamenala:
  - Áno, racionálna bytosť je príliš krutá!
  Torta vrčala:
  - plné brucho,
  Navyše nepočujúci!
  Carleson prikývol a spýtal sa:
  Aký je rozdiel medzi havranmi a havranmi?
  Torta nafúknutá a zamrmlala:
  - On je havran a ona je vrana!
  Carleson sa zasmial:
  - Nie! Sú to rôzne druhy, možno vás za to zjedia?
  Cake odpovedal:
  - A v bufete zatvorenom pre ostatných
  kuchár ubezpečil - nehanbite sa ...
  S týmto mäsožravým apetítom
  Prehltnete myseľ cudzieho darebáka!
  Amelina navrhla a vzala do rúk vidličku a lyžicu:
  Nebuďme takí krutí k racionálnej bytosti. Možno je lepšie nakresliť mu ruky aj nohy?
  Carleson pripomenul:
  - Nechcel si sa postiť?
  Amelina sa zachichotala a odpovedala:
  - Škodlivý rezeň, pre športovca,
  A iba beh znižuje váhu!
  Králik celkom logicky povedal:
  - Tu zajac veľa behá -
  A ako dlho žije?
  Carleson sa uškrnul a poznamenal:
  -Tu je pomalá korytnačka, ale žije dlho!
  Amelina to vzala a zaspievala:
  Ťahaný v búrlivom bahne,
  Hladký povrch starého rybníka...
  Ach, bola ako Pinocchio,
  Som voľný, hrubý!
  Carleson chcel niečo rozdať, keďže sa objavila ďalšia postava. Áno, toto je Macko Pú, veľmi bojovný medveď.
  A letel na balóne a reval:
  - Horím
  Čo spôsobuje silný hlad...
  Daj do úderu všetku silu hnevu
  Duša Winnie je zatiaľ mladá!
  Carleson natiahol ruky a povedal:
  - Vinny, vieš zaspievať niečo lyrickejšie?
  Macko Pú logicky povedal:
  - Že mám v hlave piliny, že darmo spievam!
  Amelina sa zachichotala a potom jej obnažené prsty chytili medveďov hnedý nos.
  Medveď zavrčal a vyslobodil sa prudkým trhnutím:
  - Nie! Nebuď hlúpy!
  Amelina sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, nedržal som ťa!
  Carleson logicky uviedol a dokonca spieval:
  - Nikto ho nemôže držať,
  jeho myšlienky sú ťahané priamo do diaľky ...
  Možno som čudák
  rozlievam kompót...
  Ale nie je mi ľúto raňajkových buchiet!
  Králik zamával ušami a poznamenal:
  - Nie! To je naozaj muž s motorom, ktorý sa snaží spievať!
  Amelina sa spýtala:
  - Čuduješ sa, že spieva, alebo že spieva zadarmo?
  Carleson v odpovedi opäť zaspieval:
  Pieseň nám pomáha budovať a žiť,
  Nech človek spieva dobrú lýru...
  A ten, kto kráča životom s piesňou,
  Nikdy nikam nezmizne!
  Králik svojim vlastným logickým spôsobom navrhol:
  "Možno je lepšie rozdeliť tortu na štyri?" Potom bude radosť obojstranná a nebude tučná?
  Torta agresívne hrkotala:
  - Nepotrebujem štvrťkovanie! Je to také neľudské!
  Amelina opäť navrhla:
  - Naozaj v krajine rozprávok neexistujú žiadne kúzelné fixky, ktoré by do koláča pridali ruky a nohy?
  Králik sa zachichotal a odpovedal:
  - Môžete to nájsť, ak budete pokračovať v páde do studne. Aj keď to veľa závisí od prípadu!
  Carleson pripomenul:
  -Raz sa mi podarilo získať motor a navždy som zostal chlapcom ako Peter Pan!
  Králik sa uškrnul.
  - Buď ticho! A potom priletí na tortu ďalší piaty jedák!
  Amelina vyhŕkla:
  - Zajačiky nejedia koláče!
  Ušaté zviera poznamenalo:
  - Vzdelané dievčatá nebehajú bosé!
  Amelina odpovedala s povzdychom:
  - No... nie som tak celkom dievča!
  Králik zasyčal:
  - O to horšie, keď sa dospelý chváli obnaženými, ružovými opätkami!
  Carleson odpovedal:
  - Je neslušné, aby králiky chodili v cylindri a rukaviciach!
  Ušaté zviera zavýjalo:
  - A prečo je to tak?
  Macko Pú vložený sem:
  - Vyzerá to tak, že prvá zastávka nás čaká na jeseň! Prestaňme sa hádať. A keďže koláč môže lietať, nepotrebuje ruky a nohy!
  Kulinársky výrobok spieval:
  Piráti vedu nepotrebujú
  A je jasné prečo...
  Máme nohy a ruky
  A hlava je nám nanič!
  
  REMAKE TRI MUŠKETÉRI
  ANOTÁCIA.
  Americká adaptácia Troch mušketierov v alternatívnej histórii. Samozrejme, všetko je chladnejšie ako Dumas a má prvky mágie a japonskej mantry.
  . KAPITOLA 1
  Filmová adaptácia Troch mušketierov novým spôsobom. Dartagnan je ešte len asi dvanásťročné dieťa a ostatní chlapci z mušketierov sú len o niečo starší ako trinásť alebo štrnásť rokov.
  A samozrejme, sú v šortkách a naboso, ako to na tínedžerov dávnych čias patrí. A chcú zachrániť kráľovnú pred machináciami kardinála. Proti nim však stojí zákerná a celkom dospelá milady a Constance Bonacieux je tiež dievča.
  V tomto filme je veľa bojov a hádzanie zmrzliny, koláčov a veľmi moderných typov. A keď boli chlapci obklopení strážcami kardinála, v rukách Dartagnana bol veľmi pôsobivý guľomet s výbušnými guľkami vysokého kalibru. Pre chlapca bolo ťažké držať taký kolos a pomáhal mu najvyšší a najsvalnatejší Porthos medzi tínedžermi.
  A potom, ak už udrie, tak kardinálovi gardisti kosia desiatky. A hlavy niektorých gardistov odletia a váľajú sa po tráve.
  A ešte vtipnejšie je, keď chlapci z mušketierov odpália nepriateľov plameňometom. Odložili si bosé nohy a ako by to vzali a nabili vražedným prúdom.
  Títo chlapci sú jednoducho úžasní.
  Štyria chlapci, samozrejme, nesedeli. Vzala a zajala okrídlenú loď, ktorú navrhla podľa kresieb Leonarda Da Vinciho. Títo chlapci sú tak cool.
  A s nimi aj bosé dievča Constance Bonacier. Zoberie to a pätou hodí hlavou ohnivý pulzar. A naraz masa kardinálových bojovníkov horí v plameňoch.
  A kardinál nezatkol kráľa podľa kánonu. A toto je skutočne vojenský prevrat.
  Štyria chlapci-mušketieri a dievča bojujú proti celej armáde. A odporujú im nielen ľudia, ale aj orkovia.
  Samozrejme, celý film je preto možné nakrútiť v štýle Spojených štátov amerických - cool so špeciálnymi efektmi.
  A štyria chlapci vo veku dvanásť alebo štrnásť rokov, bosí a v šortkách, zaútočia na pevnosť. A s nimi je dievča s vlasmi, ktoré sa lesknú ako plátkové zlato.
  Chlapec Dartagnan krúti naraz dvoma magickými mečmi a prerezáva protivníkov.
  Potom holé, opálené nohy asi dvanásťročného chlapca hodia hrach smrti.
  Vybuchne a pár desiatok orkov sa rozpŕchne v krvavých kúskoch.
  Mušketiersky chlapec spieva:
  - Ako sme žili, bojovali,
  A neboj sa smrti
  Takže odteraz budeme žiť vy a ja!
  A na hviezdnej oblohe
  A horské ticho...
  V morskej vlne a zúrivom ohni!
  A zúrivý a zúrivý oheň!
  Pohľadný, svalnatý teenager Porthos bojuje s odhalenou hruďou a vyzerá ako Apollo.
  Porthos seká ostrými mečmi orkov a strážcov kardinála. Je to veľmi silný chlapec.
  Tu, s holými prstami, dieťa v šortkách spúšťa bumerang. A odrežte hlavy orkom.
  Porthos to vzal a zaspieval:
  Znamená to krásne žiť
  To znamená žiť dobre...
  Naša hrdinská sila,
  Sila mysle a vôľa!
  A holá päta silného chlapca zasiahne orkského generála do brady. A vyletia všetky zuby.
  Athos je o niečo menší chlapec, má asi trinásť rokov. Ale s veľmi výraznou a noblesnou, aj keď detskou tvárou.
  Tak vzal a usporiadal motýliu recepciu s mečmi. A zoťať pár orkov.
  A obnažené prsty nôh mladého bojovníka priniesli veľmi katastrofálny dar záhuby. Toto dieťa je jednoducho úžasné. A spieva ešte lepšie.
  Mušketiersky chlapec štebotal:
  - Nechajte vznešený hnev,
  varte ako vlna ...
  Sme ľudová armáda
  Vyhráme osud!
  A chlapec-gróf žmurkol na svojich náprotivkov.
  Aramis je vo všeobecnosti taký mladý ako Dartagnan a vyzerá asi na dvanásť rokov. Veľmi pekný, blonďavý chlapec.
  Aramis seká protivníkov mečmi a vyceňuje zuby spieva:
  - Diabol viedol vojnu proti Pánu Bohu,
  Nepriateľ bojoval kruto, zákerne ...
  Ale Kristus rozdrvil Satana láskou,
  Na kríži, dokazujúc svoju pravdu!
  A obnažené prsty chlapca mušketiera vrhli niečo s drvivou skazou.
  A ukázalo sa, že masa orkov bola roztrhaná a kusy huňatého mäsa triviálne údené.
  Potom roztomilý a očarujúci chlapec spieval:
  Bože môj, aký si krásny a čistý,
  Verím, že tvoja láskavosť je nekonečná...
  Dal si svoj slávny život na kríži
  A teraz budeš navždy horieť v mojom srdci!
  Bojuje aj Constance. Vyzerá to ako dospievajúce dievča a má na sebe brnenie. Len nohy dievčaťa sú holé a elegantné.
  Hodila im dar skazy. Roztrhali masu pekelných bojovníkov a chlpatých tvorov, ktorí škrípali:
  - Sláva kráľovnej!
  Aramis, ten očarujúci chlapec podrazil orka. Spadol a rohovou prilbou prepichol dvoch svojich kolegov naraz.
  Mladý bojovník sa spýtal:
  - A oslavovať Pána?
  Dievča Constance to vzalo a holými prstami svojich pôvabných nôh hodilo zabijácky dar záhuby. Roztrhali masu orkov a potom zaspievali jasným hlasom:
  Ty si Pán krásy, radosti, pokoja a lásky,
  Stelesnenie nekonečného, jasného svetla...
  Na kríži si vylial vzácnu krv,
  Zachránený nekonečnou obetou planéty!
  Piati bojovníci bojovali ako svorka tigrov alebo panterov. Boli to deti, ale boli to netvorové deti. Ako rozdrvili celú túto armádu chlpatých tvorov a kardinálových gardistov.
  Najmä, keď sa v rukách chlapcov objavil plameňomet. A vzali mu ju a rozbili ju hustým prúdom červeného plameňa.
  Dartagnan, tento terminátor chlapec spieval:
  - Hrom duní, je tam malá poistka,
  Erupcia...
  Tu prichádza éra zla -
  Armáda cvála Džingischán!
  Porthos, ak zasiahne, tak zasiahne. Už to nie je celkom chlapec, ale teenager, chlapec-hrdina. Ženy sa už naňho pozerajú žiadostivo. A je veľmi pekný, aké má reliéfne svaly, taniere tlače, pod opálenou pokožkou. A tvár je stále detská, príjemná. Tu Portom zdvihol celý sud nitroglycerínu. A ako to spustiť do orkov.
  Zahrmelo to strašnou silou a celý prápor chlpatých bytostí bol doslova roztrhnutý, ako keby bol do peny hodený granát.
  Constance spievala:
  - A jeden, dva a tri a päť!
  Budem sa dlho opakovať!
  Ver mi, nezmením názor,
  odhodím Porthosove pochybnosti!
  A dievča opäť spustilo s holými prstami na nohách, hrášok so smrtiacou výbušninou.
  Dartagnan seká mečmi orkov a kardinálov a z plných pľúc zareve:
  - Som najväčší bojovník
  A povedzme si - dobre!
  A chlapec s holými prstami je ako hodiť dar záhuby. A toľko orkov zomrelo.
  Porthos udrel orka holou, chlapčenskou pätou do brucha. Preletel a zostrelil tucet chlpatých tvorov.
  Chlapec Porthos spieval:
  - Niť je pretrhnutá
  Hrozí nám zlá smrť!
  Aby ľudia žili
  Ork musí zomrieť v boji!
  Athos, tento chlapec v šortkách zrazu luskol prstami a objavil sa v nich čarovný prútik.
  Mladý bojovník to vzal a zo špičky svojho prútika vystrelil bojový pulzar. A roztrhal veľa protivníkov. A pomiešali sa a orkovia začali horieť ako palivové drevo nasiaknuté sírou. Tu je úder Athosa.
  Grófsky chlapec spieval:
  - Existujú v kráľovstve orkov -
  Bahenné jazierko...
  Kvitnú ľalie!
  Kvitnú ľalie!
  Rozkvitnite!
  Aramis poznamenal s chichotom, rozbíjal orkov mečmi a hádzal jedovaté ihly holými prstami detských nôh.
  A chlapec spieval:
  - Zem je štedrá k nám hriešnikom,
  A obloha je plná hrozieb...
  Sme priateľská rodina ľudí -
  Ruže tak dobre voňajú pred búrkou!
  Tu sú mušketieri.
  A, samozrejme, Constance je terminátorka. V rukách už má blaster. A holé prsty hádžu miniatúrny ničivý granát.
  Mladý bojovník spieval:
  - Veľkosť Francúzov uznáva planéty,
  Rozdrvili sme orkov ranou meča ...
  Sme milovaní a oceňovaní všetkými národmi sveta,
  Hoci útočí - horda kobyliek!
  A blaster je vážna zbraň... Nie je jasné, odkiaľ sa v tomto hlúpom filme pre tínedžerov vzal.
  Ale milady sa ich snaží napadnúť. Ona na gryfovi je lev s krídlami. A bojovníčka v rukách drží magické žezlo. A ako to z nej vybuchne s vražedným pulzarom.
  Len obnažené päty chlapcov vyleteli a ich holé, trochu zaprášené detské podrážky boli spálené.
  Chlapec však odpovedal:
  - Raj nie je viditeľný v smolnom dyme,
  A telo si zvyklo na peklo ...
  Kričíme na útok chladného banzaia,
  Bojujme statočne!
  Lady Winter z gryfónu lomcovala pulzarmi a bleskami a revala z plných pľúc:
  - Nešetri chlapcov,
  Zabite ich bastardov...
  Ako rozdrviť ploštice
  Horieť ako šváby!
  Dartagnan ako odpoveď vystrelil dýku s bosou nohou, detskou nohou. Letel smerom k milady po prerušenej trajektórii.
  Hrozná čarodejnica zarevala:
  -Ó chlapci, áno, ste nájazdníci,
  Registrovaní ako astronauti a piloti!
  Porthos ukázal päsť a zakričal:
  - Roztrhnem si ústa, vystrčím blinkre!
  Constance opravila mocného kocúrika s úsmevom:
  - Neprisahaj, chlapče, si obscénny,
  Nadávanie je výsledkom večnej patovej situácie!
  Aramis s tým súhlasil:
  - S dámou by sa malo zaobchádzať ako so ženou ... A žena miluje náklonnosť!
  Lady Winter sa zlovestne usmiala. V jej rukách sa objavila bomba veľkosti ananásu. A na ňom zlovestne žiarilo písmeno "A".
  Dartagnan spieval v hneve:
  V poslednej vojne niet víťazov
  A voš nebude zachránená pred salvou rakiet ...
  Prečo dávaš bombu do arzenálu,
  Zdvihne sa víchrica a zlý hurikán!
  Constance vzala dievča na holé prsty na nohách a spustila malý hrášok.
  Lady Winter sa tomu zasmiala.
  - Úbohé pokusy!
  Dievča odvážne odpovedalo:
  - Kto chce bombu, dostane ju do čela!
  A potom hrášok zrazu zabral a zväčšil sa. Nafúkla sa ako obrovská bublina. A túto nádobu ako dravého vorvaňa prehltla Lady Winter.
  Dartagnan zvolal a vyceril zuby:
  -To stretnutie nie je ako obyčajné šťastie,
  Tentokrát bolo všetko inak!
  Constance to nadšene zobrala a dupla nahý, okrúhly, ružový podpätok o zem. A spustila sa vlna cunami, ktorá zrazila orkov a strážcov kardinála.
  A dievča pokračovalo v spievaní:
  - Naša vlasť sa nestane púšťou,
  Hoci bežíme, sme bosí od krvi!
  Lady Winter bola chytená v bubline a zrazu sa dokonca zmenšila.
  Orkovia sa prevalili a tiež zamrzli spolu so strážami. A päť veľkých bojovníkov pridalo krok.
  Tu je samotný kardinál Richelieu. Je ako obrovský pavúk celý v čiernom. A tiež, ako sa pokúsi súložiť v reakcii s pulzarom.
  A pulzar je obrovský, ako slon. A muchy, ktoré sa zväčšujú.
  Constance zúfalo spievala:
  - Svätá panna, som preč,
  Ty dartagnan blázon -
  A márne vyliezol na kardinála!
  Porthos ako odpoveď strčí svoje meče do nosa. A ako bude brať a kýchať ....
  Kopcovitý pulzar sa trepotal. A letel späť, pričom sa zmenšoval. A tak padol na kardinála. A impozantný, skutočný vládca Francúzska sa razom zmenil na kameň. A potom kameň praskol a rozpadol sa na piesok.
  A bojujúca päťka vyskočila, zvrtla sa a vypustila z očí blesky, spievajúc;
  Je čas, je čas, radujme sa zo svojho života,
  Kráska a pohár, šťastná čepeľ...
  Zbohom, zbohom, trasie sa perím na klobúku,
  Šepkáme osudu viackrát, šepkáme osudu viackrát,
  Šepkáme osudu - vrana! Vrana!
  . MAINSTEINOVA NOVÁ OTOČKA
  Mainsteinovi sa podarilo presvedčiť Hitlera, že operácia Citadela nebude fungovať, keďže Červená armáda bola pripravená útok odraziť. A Nemci na poslednú chvíľu zmenili plány a podnikli útok na Donbas. A podarilo sa im prekvapiť sovietske jednotky.
  A preraziť na Don. Červená armáda narýchlo presúvala sily a vrhla jednotky do boja priamo z ešalónov. Straty boli citeľné.
  Ale to samozrejme nie je to hlavné.
  V bitke na Pantherovi bojovali štyri nemecké dievčatá. Samozrejme, boli naboso a v bikinách. A ak už strieľali, tak priamo na cieľ.
  Gerda stlačila spúšť holými prstami, udrel tridsiatku a zavrčal:
  - Som veľký vlčí posol,
  Nebudem veriť v bitku o maličkosti!
  Charlotte potvrdila:
  - Nebuďme maličkosti!
  A tiež strieľal s pomocou holých prstov na nohách.
  Áno, posádka bola veselá. Žiadne také dievča, nikto a nič nezastaví.
  A teraz mlátila aj Kristína, ktorá prerazila vežu sovietskeho KV. Dievčatá sa rozišli v kozmickej sile a víchrici. Je v nich jasná vášeň.
  Magda tiež strieľala striedavo a tiež holými prstami na nohách. A z diaľky prerazila sovietsku húfnicu. Tu je dievča.
  Vo všeobecnosti bol boj zobrazený ako karikatúra ...
  Gerda si dokonca stiahla z hrude podprsenku a stlačila spúšť šarlátovou bradavkou. A k ničivému cieľu sa rútil pancierový projektil.
  Potom si udrela karmínovú bradavku, čím odhalila hruď a Charlotte, prerazila sovietske auto.
  A tak vypustil ničivý projektil a Christininu rubínovú bradavku a presne zasiahol cieľ.
  A nakoniec zafungoval aj Magdin outfit s jej jahodovou opuchnutou bradavkou.
  Dievčatá v boji rozložené...
  Vyzerá to smiešne. Ale Nemci predsa dosiahli Don. Úspech dosiahli v lete spustením ofenzívy v okolí Kurska a v smere na Voronež.
  Tento úspech ovplyvnil aj postup na Západe. Pristátie na Sicílii sa opäť oneskorilo. A počasie v Stredozemnom mori nie je veľmi dobré.
  A tak sa prevrat v Taliansku nekonal. Mussolini je stále pri moci a Nemci neodkláňajú svoje sily na Západ.
  V auguste Nemci obsadili Kursk, na samom konci obsadili Voronež. Straty Červenej armády boli obrovské. Do boja však vstúpili nové rezervy sadzby. A Nemci sa nejako zastavili ...
  A potom jeseň, dážď. Ťažké nemecké tanky "Panthers", "Tigre" a samohybné delá "Ferdinanda" začali uviaznuť.
  A dievčatá na Pantherovi nie sú také pohodlné. Už v bikinách mrznú.
  Gerda však pre veselosť spievala:
  - Keby nebolo zimy,
  V mestách a dedinách...
  Nikdy sme nevedeli
  Tieto šťastné dni!
  A opäť jej odhalené prsty na nohách stlačia spúšť a prepichnú sovietske auto.
  Charlotte so smiechom povedala:
  - Ach, mráz, mráz,
  Nenechaj ma zmraziť
  Nenechaj ma zmraziť
  Som na koni!
  A tiež strieľať s holými prstami. Je to super dievča, samozrejme.
  Aj keď, samozrejme, najbojovnejšie vzťahy má s mužmi.
  Christina však tentoraz vystrelila pomocou šarlátovej bradavky, stiahla si podprsenku a zaškrípala:
  -Nebude to hanba pre dievča,
  Predajte sa za ruble ...
  Mrazovo-vojvodská hliadka,
  Obchádza jeho majetok!
  Magda vystrelila aj rubínovou bradavkou a zavrčala, keď videla, ako horí sovietska tridsiatka:
  - Vlastním bohatstvo,
  Nemôžete ich spočítať, dokonca ani storočie ...
  Kto zabil, neľutujem
  Ty vojak nezívaj!
  A bojovníčka opäť žmurkne na svojich partnerov. Štyri dievčatá sú samozrejme očarujúce a zároveň opálené a svalnaté.
  Keď konečne udreli mrazy a nahromadili sa záveje, iniciatíva prešla do rúk Červenej armády.
  Tu sa sovietske dievčatá vyznamenali v boji.
  Alenka a jej prápor bežia do útoku. Samozrejme, aj napriek mrazom a závejom sú dievčatá bosé a v jedných bikinách. A niektorí si dokonca nechali len nohavičky.
  Alenka strieľa zo samopalu. Jej náboje sú presne na cieľ. A potom dievča, ako to vezme, a holými prstami na nohách hodí smrtiaci bumerang. A hlava protivníkov s veľkou ľahkosťou demoluje.
  Bojovníčka spievala a vyceňovala zuby ako perly z kráľovninho náhrdelníka:
  - Publikum čaká - smútočné tváre,
  Finančné prostriedky sa nepočítajú - som vrah!
  Anyuta zasiahla nemecké jednotky bleskom zo svojej šarlátovej bradavky a zavrčala:
  - Nemáš pravdu! Sme vznešení bojovníci, nie vrahovia!
  Červenovlasá Alla, ktorej vlasy sú také horúce a ohnivé, že dokážu spáliť celý pluk, budú tiež plápolať z rubínových bradaviek kúdolmi dymu a budú sa posúvať a spáliť naraz celú spoločnosť nepriateľov.
  Bojovník spieval:
  -Bol som veľmi milý.
  Milujem ľudí celým svojím srdcom...
  V znamení modrého orla
  Vaša koruna - pozlátená!
  Mária tiež čmára zo samopalu a holými prstami hádže dymové míny s chémiou. Toto sú dievčatá - vynikajúca pasáž.
  A bojovník spieval:
  - V každom byte sú sakury,
  Letí ako zlý šíp...
  Zmáčali sme nacistov na záchode,
  A naša myšlienka je ako ihla!
  olympiády čmárajúce nacistov zo samopalu. Je to hrdinské dievča zarevalo:
  - Moje ihly, ihly ostré ako guľky!
  Samozrejme, Nemci to mali vo filme ťažké - boli poriadne natlačení.
  Toto je zhon smrti...
  A tu je scéna s priekopníkom. Chlapca vyzliekli do šortiek a so zviazanými rukami ich viedli bosých cez mráz. A šľahaný bičmi....
  Chlapec zastoná a urobí krok vpred. Toto je veľmi kruté...
  A tu hrá na ústnu harmoniku Nemka Margaret. Žmurkne na priekopníka a hovorí:
  - Prečo má chlapec studené nohy?
  Pioneer odpovedá:
  - Ak si sa zaľúbil do chlapcovej matky,
  V mraze, bosý, šiel k milej!
  Nemka sa zasmiala a poznamenala dobrou ruštinou:
  - No, zmiernite priekopníka! Je to veľmi dobré pre zdravie!
  A chlapca, bosého a takmer nahého, viedli ďalej cez sneh.
  Potom sa ukáže nová bitka so sovietskymi bojovníkmi. Očividne je to len rozprávka.
  Margarita, ktorá drvila protivníkov, vyceňovala zuby, zavrčala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozsypali z bosej nohy dievčaťa a zasiahli nacistov a ich lietadlá a tanky.
  Natasha tiež hodila obnažené prsty, vražedne a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej meče prešli cez fašistov v mlyne.
  Zoya, ktorá sekla nepriateľov, zaškrípala:
  - Na novú objednávku!
  A nové ihličie sa rozsypalo z jej bosých nôh. A čo je v oku, čo je v hrdle nacistických vojakov a lietadiel.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Augustín rúcajúc bielych vojakov a tanky zaškrípal:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A padni takni a bieli bojovníci.
  Svetlana seká na mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Nacisti padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami a škrípe:
  - Pre matku Rusko vyhrá!
  Margarita tiež drví protivníkov.
  Jej bosé nohy mávajú. Nacisti umierajú vo veľkých počtoch. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom dievča vezme a rozreže ...
  Masa mŕtvol fašistických vojakov.
  Ale Natasha je v ofenzíve. Poráža nacistov spolu s tankami a spieva:
  - Rusko je veľké a žiarivé,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú disky. Kto videl hrdlá nacistov. Áno, toto je dievča.
  Zoya je v ofenzíve. Sekanie hnedých vojakov oboma rukami. Pľuvanie z trubice. A holými prstami hádže smrtiace ihly - zostreľujte tanky a lietadlá.
  A zároveň si spieva:
  - Och, palica, poďme,
  Ach, môj obľúbený pôjde!
  Augustina, rúcajúc nacistov a vyhladzujúci hnedých vojakov, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A holými prstami sa pustí na nepriateľa, niečo, čo zabije slona a ešte viac tank.
  A potom zakričte:
  - Vlci!
  Svetlana v ofenzíve. Rezy, sekanie nacistov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  Rozdrvila veľa bojovníkov a kvílila:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy vystreľujú smrtiace ihly, ničia tanky a lietadlá.
  Margarita ide do útoku. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A odhalené prsty na nohách hádžu dary smrti, horia tanky a lietadlá.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhubí hnedých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A samotní nacisti padajú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita kričí:
  - Som americký kovboj!
  A opäť jej bosé nohy hodili ihlu.
  A potom ešte tucet ihiel!
  Natasha v ofenzíve je tiež veľmi cool.
  A hádže bosými nohami a pľuje zo slamky.
  A kričí z plných pľúc:
  - Som iskrivá smrť! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A hnedí bojovníci stále padajú a padajú.
  Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré kopú priamo do hrdla nacistov.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtvy.
  Augustína v ofenzíve. Rozdrví hnedé jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Fašistickými jednotkami sa prehnalo tornádo.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Augustín reve v divokej extáze:
  - Bohovia vojny roztrhajú všetko!
  A bojovník v ofenzíve.
  A jej bosé nohy hádžu veľa ostrých, jedovatých ihiel.
  Svetlana v boji A tak iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie muž, ale smrť s blond vlasmi.
  Ale ak sa to zlomí, nemôžete to zastaviť.
  Svetlana spieva:
  - Život nebude med,
  Ten skok v okrúhlom tanci!
  Nech sa splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe bosého dievčaťa je čoraz viac hnevu.
  Margarita je vo svojej činnosti búrlivé dievča. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a naraz vyhodí sto nacistov a desať tankov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A bude riadiť mlyn s mečmi - sudy tankov lietajú rôznymi smermi.
  Natasha zrýchlila pohyby. Dievča rúbe hnedých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Ruskú ríšu čaká víťazstvo.
  A vyhubme nacistov zrýchleným tempom.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, aby zastavil a spomalil, a tanky a lietadlá zablúdia.
  Zoya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče sekajú mäso a kovový šalát. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prerazenými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol, ako aj rozbitých tankov a zostrelených lietadiel.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo nie sto nacistov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo nacistov a tucet tankov roztrhal silný výbuch.
  Augustín spieval:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana. A nedáva ani gram oddychu. Divoké terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí nacistov. A masa hnedých bojovníkov už padla do priekopy a popri cestách.
  Piati zúrili. Zviedol divoký boj.
  Naozaj skvelá show sa ukázala ako skvelá. A koľkí zabili nacistov. A najväčší počet najväčších zabil hnedých bojovníkov.
  Margarita je tiež v boji. Drtí škoricové a oceľové armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sú sekané na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A vezme a rozbije niektorých protivníkov a tanky a dokonca aj lietadlá.
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko nacistov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya je v pohybe a strihla veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Margarita s radosťou spievala:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na nacistov a ich tanky, pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech kvitnú ruže!
  A bojovníčka, len čo holými prstami hodí hrach, tak hneď vyletelo do vzduchu tisíc náckov. Áno, armáda hnedej, pekelnej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak umiera veľa nacistov a padajú lietadlá.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya v divokom pohybe. Útočí na nacistov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov a ako revať:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vykonáva divoký mlyn s mečmi a vymetá tanky. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Ale Augustínova kobra prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz sú jej meče v akcii a prerezávajú mäso a kov.
  Do útoku ide aj Svetlana. Toto dievča nemá brzdy. Len čo sekajú, masa mŕtvol je posypaná odpadkami a lietadlá a tanky padajú.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí zabijak hrach.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky.
  Margarita to urobí znova v boji.
  A zrezať veľa hnedých bojovníkov. A reže veľké medzery.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s obnovenou silou.
  Natasha v ofenzíve zúri ešte viac. Takže mlátenie nacistov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Beh na mieste je bežným zmierovateľom!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať disky bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Masa hláv hnedej armády sa odvalila a tanky horeli.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takú žltú armádu.
  Zoya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy, nechávajú explodovať tanky a lietadlá.
  Zoya to vzala a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahne veľa bojovníkov a odreže veže od tankov.
  Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná liška.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard!
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Bude býčia hlava - bojovníci sa nezbláznia!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Margarita, ktorá hádzala dýku bosou nohou a odlomila vežu tanku, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Augustín s tým ochotne súhlasil:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť s holými prstami spustí vražednú.
  Svetlana v boji nie je nižšia ako súperi. Nie dievča, ale skončiť s takou čarodejnicou v plameňoch.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Augustína, ktorá pustila čepeľ bosou nohou a odrezala vežu tanku, potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeží!
  Svetlana sekala nepriateľov a zostreľovala lietadlá a štebotala:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya škrípala a hádzala ihly holými, opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha, ktorá porazila nacistov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci zoberú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Margarita spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, vyrúbal veľa nacistov a tankových veží.
  Zoya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa stíhačiek a lietadiel.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Augustína mávala nohami a hádzala hákové kríže s ostrými hranami a zachrapčala:
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili nacistov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Trhá sa mäso a búrajú sa tankové veže.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha vyletela do vzduchu. Roztrhal protivníkov a okrídlené supy a vydal:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Natasha porazila nacistov a zakričala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Natasha súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hádzalo ihly na nepriateľa holými prstami, vyhodilo do vzduchu množstvo tankov a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Natasha opäť porazila nepriateľov a zničila veže tankov.
  Zoya je veľmi rýchla baba. Tu spustila na nacistov celý sud. A vytrhol niekoľko tisíc z jedného výbuchu.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča v bojovej čipke!
  Augustín v boji tiež nie je slabý. Takže mlátenie nacistov. Akoby zo zväzku reťazí vypadol.
  A sekanie súperov - spieva:
  - Pozor, bude to užitočné
  Na jeseň bude koláč!
  Červenovlasý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke.
  A takto Svetlana bojuje. A nacisti to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Svetlana si drsne všimla, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové črepy, ktoré roztopili lebky a veže tankov:
  - Sláva Rusku, veľmi sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízie v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Tu sa dievčatá chopili nacistov. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí zlomili reťaz.
  Margarita, ktorá rozdrvila hnedú armádu a prerezala sa cez tanky, zdvihla:
  Sme ako býci!
  
  . CRAVE PRAVNUK TAMERLANE
  ANOTÁCIA
  Pristátie krásnych dievčat z dvadsiateho prvého storočia pomáha pravnukovi Tamerlána udržať si moc a navyše pripraviť pôdu pre expanziu impéria.
  . KAPITOLA 1
  Po smrti Tamerlána v roku 1405 bol jeho pravnuk Muhammad Jahangir vyhlásený za jeho nástupcu. Bol to ešte asi deväťročný chlapec a mal regenta. A Alenka sa stala pravou rukou Tamerlána a potom sa stala jeho prvou manželkou.
  Večne mladé dievča bolo čarodejnicou s kolosálnou mocou. A stala sa skutočným vládcom ríše veľkého veliteľa.
  Alenka je hrdinské dievča, zatiaľ sa ukázalo, že je spojená s vedením vojny s rôznymi druhmi satrapov Tamerlána.
  Tu je jej prvá veľká bitka.
  Nepriateľ má pomerne veľkú armádu. Alenka sa nehanbí.
  Tu osobne vedie bojovníkov do útoku. A s ňou tím čarodejníc, ktorí uctievajú Všemohúceho Boha Roda.
  Tu Alyonka švihá mečmi, vedie recepciu - mlyn a odsekáva hlavy mudžahedínom.
  Bojovník píska... Vrany omdlievajú a prepichujú vrchy oholených bojovníkov rebelov.
  Alenka hodila holým prstom na nohách bumerang, odrezávajúc hlavy militantom a spievala:
  - Som veľký sultán,
  A v bitkách ataman!
  Anyuta tiež seká nepriateľov. Odreže im hlavy svojimi čarodejníckymi mečmi.
  A potom bosou nohou, ako keby hodil niečo smrteľné.
  A spievaj:
  - Môžeme všetci
  Sme v pohode...
  opatrne -
  Sme bosí!
  A potom dievča vezme a ukáže svoj dlhý jazyk.
  Potom napľuje na nepriateľa a žmurká zafírovými očami.
  Bojuje aj ryšavá Alla. Jej medenočervené vlasy dávajú dievčaťu podobnosť s pochodňou olympijského víťaza.
  Jej meče držia recepciu - motýľ.
  Potom obnažené prsty zvodných nôh hádžu jedovaté ihly, ktoré prepichujú nepriateľov.
  Alah to vzal a spieval:
  - Verím, že budeme silnejší ako všetci,
  Zloduch bude zničený na popol!
  Mária tiež bojuje. Jej meče sú ako čepele vysokorýchlostného vrtuľníka. Všetko je teda nemilosrdne odrezané.
  A holá päta vyhodí výbušný balík so zničením.
  Bojovníčka Maria spievala:
  Pozrite sa na zatmenie na oblohe
  Toto znamenie dievčat!
  Aj olympiáda bojuje. Jej meče sú ako lúče majákov, predlžujú sa. A na mieste posekajte nepriateľov.
  Holá päta dievčaťa vyhodila ťažkú bombu a bojovník spieval:
  - Som silnejší ako všetci na svete,
  Urobme to rýchlejšie!
  A jej šarlátové bradavky boli odhalené a ako do nich udrel blesk. A upiekla celá stovka nepriateľov.
  Nepriateľ bol porazený. A úplne a bezpodmienečne zlomené.
  Ešte pár menších víťazstiev a zvyšok satrapov sa ponáhľal, aby uznal autoritu mladého dediča.
  Mohamed Jihangir vyhral týmto spôsobom dokázal posilniť svoju moc nad ríšou. Hoci bol vládcom čisto formálne. Jeho macocha-prastará mama naozaj vládla.
  Timuradova ríša bola veľká. Ale aj tak neovládla celý svet.
  Alenka podnikla svoju prvú cestu do Indie - zachytiť jej južné oblasti.
  Dievča, ako vždy, bojovalo osobne a so svojimi štyrmi priateľmi.
  Alenka zabila stovky ľudí.
  Niekedy si počas bitky vyzliekla podprsenku. A rubínové bradavky vrhali blesky. Ktoré boli spálené nepriateľom s celými plukmi.
  Iné dievčatá, najmä veľké olympijské hry, sa však mohli odlepiť od šarlátových bradaviek a zuhoľniť veľa nepriateľov.
  Týmto dievčatám teda nikto neodolá.
  India bola úplne dobytá v roku 1408. A ríša bola posilnená.
  Potom nasledovala kampaň proti Egyptu. A opäť víťazstvá, porážky súperov a zajatia.
  Alenka holými prstami hádzala špeciálny hrášok, v ktorom bola veľmi ničivá výbušnina.
  A roztrhaní nepriatelia.
  Ale Alla a Olympias to vzali a egyptský emír, ktorý ho chytil za ruky a nohy holými prstami, to triviálne roztrhal.
  Potom sa dievčatá z plných pľúc zasmiali a spievali:
  - A koho nájdeme v boji?
  A koho nájdeme v boji...
  Nerobme si z toho srandu!
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to rozbiť!
  Po bitke dievčatá prinútili tých pár preživších mužov, aby sa poklonili a pobozkali ich bosé, stvrdnuté, krvavé nohy.
  Egyptský vezír si teda kľakol a pobozkal Alenku na bosú nohu.
  Dievča ho chytilo za nos prstami holých nôh. A silno stlačil.
  Ten, kto reve...
  Alenka ho zdvihla nohou a prudkou silou ho odhodila na vzdialenosť poľa šípu dlhého luku.
  Po dobytí Egypta zašli Čingisidovia ešte ďalej... Dosiahli a dobyli Maroko.
  Alenka do Európy ešte neodišla. Jej pohľad sa obrátil na východ. V skutočnosti sa Čína zbavila moci Mongolov a tam bolo potrebné obnoviť ich moc.
  V roku 1415 sa začalo ťaženie proti Číne. Mohamed bol už celkom dospelý a sám viedol kampaň.
  Ale v skutočnosti Alenka ovládala jeho armádu. Zdá sa, že je to macocha-prababička a večné dievča. To však neznamená, že Alenka nemala sex.
  Sama si pre seba vyberala najkrajších, svalnatých mladíkov a milovala sa rôznymi spôsobmi a zároveň s viacerými.
  No bolo jej odpustené, ako ostatným štyrom čarodejniciam. Všetci títo piati bojovníci boli neporaziteľní.
  Tu sú konfrontovaní s obrovskou armádou Číny.
  Alyonka najskôr predviedla bleskovú techniku s mečmi.
  A tak letelo veľa hláv bojovníkov Nebeskej ríše.
  Potom Alenka holými prstami hodila niekoľko kotúčov s diamantovými hranami a každý z nich zabil tucet protivníkov.
  Dievča seklo mečmi a spievalo:
  - Som bojovník najvyššej triedy,
  A hravo okradnite pokladníka!
  Potom Anyuta vzala a sekla mečmi, pričom vydala techniku "sépie", odrezala veľa protivníkov, potom spievala:
  - Som to najlepšie dievča
  Budeme oslavovať úspech!
  Potom impozantná bojovníčka ukázala jazyk.
  A ako to pľuje ako ohnivý stĺp.
  Takže naraz bolo spálených dvesto Číňanov.
  Ryšavá Alla bola v plnom vzrušení. Číňanov rozsekala a odrezala im hlavy ako žiletkou.
  V rovnakom čase bojovníci hádzali hrach zániku so smrtiacou silou holými prstami. A roztrhala veľa protivníkov a štebotala s vyceňovaním zubov:
  - Za Veľké Rusko!
  Mária, ktorá rozoberala protivníkov a vykonala recepciu s vážkami, odpovedala so škrípaním zubov:
  - Pre veľký priestor!
  A opäť hodila smrtiaci dar zničenia holými prstami na nohách.
  Olympias tiež seká nepriateľov mečmi. Sú ako lopatky veterných mlynov. A podrezali Číňanov a odrezali im hlavy.
  Olympias dal holým, okrúhlym opätkom celú kopu granátov. A to explodovalo a poslalo celý prápor do inej dimenzie.
  Dievča to vzalo a spievalo:
  - Sláva vesmírnym priestorom,
  Dosť bolo hlúpych rečí!
  Potom všetkých päť krásnych, silných a neporaziteľných čarodejníc ako pískať. A vrany, celé mraky, dostanú infarkt, padnú ako omráčené a prepichnú lebky čínskych vojakov.
  Tu je skvelá vec.
  Alenka spievala:
  - Vojna prebieha veľmi cool,
  Víťazstvom strhávame skóre!
  Dievčatá, samozrejme, mlátia Číňanov ako oriešky perlíkom. To je to, čo terminátorské dievčatá obmedzujú, pričom nezabúdajú hádzať veľké, smrtiace dary smrti holými prstami na nohách.
  Tu si Alenka stiahne podprsenku. A jej šarlátové bradavky boli odhalené a jej plné prsia boli také zvodné.
  A teraz z jej nablýskaných pŕs vyletí blesk. Padni na Číňanov s divokou silou.
  Alenka hodila vražedný dar smrti holými prstami na nohách, roztrhala veľkú masu protivníkov na malé kúsky a štebotala:
  -Sláva komunizmu!
  A potom odtrhla ruku čínskemu generálovi a tak preletela a ukazovákom prepichla oko inému hodnostárovi.
  Anyuta vtipne vyhlásil a rozdrvil nepriateľov:
  Sme skvelé dievčatá!
  A odhalila aj prsia, pričom si vyzliekla podprsenku. A potom z malinových bradaviek udrel blesk. A došlo k úplnému zničeniu.
  A Číňania boli dôkladne zuhoľnatení a skončili doslova v hlbokej rakve. Presnejšie, rakvu nedostanú.
  Dievčatá zinscenovali pre Číňanov kolosálny masaker. Zomrelo toľko hlúpych ľudí.
  Anyuta to vzala a spievala s vyceňovaním zubov:
  - Som najsilnejšia žena,
  Potrebujem byť znásilnený!
  Alla sa tiež zúčastňuje bitiek. Je to také tvrdé a krvavé dievča.
  A jej odhalené prsty hádzali jedovaté a ničivé ihly. Toto je ryšavá terminátorka.
  A potom odhalila prsia. A z rubínovej bradavky to vezme a vybuchne kolosálnou ničivou silou. Zhorel celý prápor čínskych vojakov.
  A tu je Alla, ktorej medenočervené vlasy ako zástava proletárov vlajú vo vetre.
  A dievča to vzalo a spievalo s vyceňovaním zubov:
  -Naša najväčšia krajina je
  Vírus-Satan bude zničený!
  Maria tiež bojuje s agresivitou a smrtiacimi švihmi, kladie nepriateľov a doslova im odbíja hlavy.
  A dievčenské meče sú veľmi ostré, ako žiletky, a spôsobujú totálnu vraždu.
  Maria hodila holými prstami niečo, čo prinieslo totálnu smrť, a zavrčala:
  - Za vlasť - naša veľká Matka!
  A bojovníčka vzala a odhalila jej plné prsia. A jej jahodové bradavky vzali a ubili pulzarmi veľkej, ničivej sily.
  A naraz bolo zničených toľko nepriateľov, že v Číne veľa detí triviálne osirelo.
  Maria to vzala, vycenila zuby a zavrčala:
  - Sme za mier pre priateľstvo,
  Pre úsmevy sveta...
  Za srdečnosť stretnutí!
  Olympias - toto hrdinské dievča v boji je ako skutočné a veľmi, extrémne agresívne zviera.
  Vzala a holými podrážkami hodila celý sud s výbušninou. Kvôli tomu muselo dievča dokonca spadnúť na chrbát.
  A potom Olympias odhalila svoje plné prsia, ktoré majú veľkosť vodných melónov.
  A bojovník to vzal a ako celá kaskáda pulzarov zaútočí na jednotky Číny. A koľko žltých vojakov naraz zomrelo.
  Dievča s býčím stavom to vzalo a odpálilo to veľkou silou a energiou ohňa. Tu začína byť poriadne horúco. A zem horí, ako keby sa napalm vylial na hlavy Číňanov. A veľa tam horí... Jednému čínskemu generálovi, ktorý uhorel zaživa, sa podarilo zaspievať.
  A hneď zapískalo päť dievčat a nasledoval ohlušujúci pád celého mračna vrán a tie prepichli čínske hlavy.
  Dievčatá sú zoradené v päťuholníku a zrútia sa s diabolskou energiou.
  Do boja proti Číňankám sa však zapojili aj ďalšie dievčatá. V útočnom lietadle sa objavila Anastasia Vedmakova.
  A ona to vzala a spustila ničenie pomocou holej, dlátovej nohy a raketometom zničila celý čínsky prápor.
  Anastasia spievala:
  - Jeden dva tri štyri päť -
  Čarodejnica začala zabíjať!
  A bojovníčka so šarlátovou bradavkou na hrudi stlačila tlačidlo joysticku a raketa opäť letí, fenomenálnou rýchlosťou a chrlila veľký prúd skazy a smrti.
  Akulina Orlová si to odniesla a odhalila aj prsia. A ona to vzala, stlačila holými prstami na joysticku.
  A raketa vzlietne s nepochopiteľnou, kozmickou silou.
  A teraz zostali z čínskeho práporu len rohy a nohy.
  Akulina Orlová to vzala a zaškrípala:
  - Veľká sila Svaroga,
  Uvidíme moc, moc Božiu!
  A bojovníčka stlačila na pedál svoju holú, okrúhlu, ružovú a veľmi pôvabnú zakrivenú pätu.
  Zničili vákuovú bombu a poslali celý pluk Číňanov do podsvetia.
  Potom energicky dodala:
  - Rusko je príliš veľa, neprajte si,
  Potom získate veľmi cool raj!
  Mirabela Magnetic je tiež veľmi energické dievča. A bojovníčka to vzala a holými prstami stlačila tlačidlá joysticku. A ako agresívnym výskokom buchne do nepriateľa.
  A masa Číňanov razom zhorí a zmení sa na popol.
  Mirabela to vzala a stlačila tlačidlo na joysticku s jahodovou bradavkou a vezme to, preletí raketa.
  A tak veľa bojovníkov naraz zhorelo a odišlo obrazne do pekla alebo neba, alebo možno aj niekam, kde sú už rozprávky chladnejšie než akákoľvek ľudská fantázia.
  Mirabela to vzala a zaspievala:
  Naša sila je taká veľká
  Zničme celú Čínu...
  Budeme stavať na veky -
  Na oblohe, na mori aj na súši!
  Všetky tri útočia na lietadlá, ako keby to boli posraté čínske jednotky. A rakety dievčat sú špeciálne, opakovane použiteľné, vďaka silnej mágii.
  A tisíce bojovníkov nebeskej ríše idú k predkom.
  A potom to vzala Natasha a vypálila rakety jedovatými ihlami zo svojho útočného lietadla.
  Tie preletia a naraz bude veľa protivníkov zničených bez akéhokoľvek ceremoniálu.
  A najvyšší hodnostár Číny po prvý raz vzal a spálil v zúrivom a neľútostnom ohni.
  Natasha spievala s nadšením:
  Ako sme žili, bojovali
  A neboj sa smrti...
  Takže odteraz budeme ty a ja žiť ...
  A na hviezdnej oblohe
  A horské ticho -
  Morská vlna a zúrivý oheň,
  A v zúrivom a zúrivom ohni!
  . KAPITOLA 2
  Dievčatá rozdrvili jednu armádu Číny. No naklonila sa k nim ďalšia veľká horda Nebeskej ríše.
  Alenka okrem mečov vyrábala aj samopaly. A čmárame po čínsky oboma rukami naraz. A dôkladne vyhladil armádu Nebeskej ríše.
  Dievča horelo.
  Zároveň si vyzliekla podprsenku a odhalila šarlátové bradavky. Toto dievča je jednoducho úžasné.
  A z jej pŕs pripomínajúcich ružičkový kel vyletel smrtiaci blesk.
  A celý prápor Číňanov bol spálený a zničený.
  Alyonka to vzala a spievala s vyceňovaním zubov:
  - Rozbijeme všetkých Číňanov na kusy,
  Zničenie v našej sile moci!
  Anyuta tiež čmára na nepriateľov. Zároveň používa špeciálne, podomácky vyrobené guľomety. To je len totalitné ničenie protivníkov. A vztyčovať celé kopy mŕtvol.
  A toľko Číňanov bolo v krátkom čase zničených.
  Anyuta hodila dar ničenia holými prstami na nohách. A roztrhal masu čínskych vojakov.
  Potom dievča z jej karmínových bradaviek, keď sa ujme bojovníkov nebeskej ríše, lupanet.
  A celý nepriateľský pluk naraz zhorí.
  Potom Anyuta zacvrliká:
  - V našom hneve sme rozbili Čínu,
  Verím, samozrejme, že vyhráme všetkých!
  Bojovné dievča Alla tiež bojuje s agresívnou spontánnosťou.
  A jej vlasy sú medenočervené a plápolajú ako plamene inkvizičného ohňa.
  Bojovníčka to vzala a holými prstami hodila vražedný darček smrti. Roztrhal veľa Číňanov.
  Dokonca aj ich hlavy sa otáčali rôznymi smermi.
  Potom sa bojovník z rubínových bradaviek bude nabíjať celým radom pulzarov. Tak vzali a spálili dva celé pluky Číňanov.
  Supertriedny bojovník to vzal a zaspieval:
  - Porazíme nepriateľov, viem to určite,
  Nedovolíme, aby Čína ovládla celý svet!
  A ryšavá dievčina to vzala a zapískala cez jej veľmi krásne nozdry.
  A nosy všetkých piatich sú veľmi elegantné.
  A nohy sú také zvodné a šikovné a vôbec sa nešpinia. Bojovníci sú tu výnimoční. A majú jedinečné čaro, oko a nápor. Proti takému dievčaťu uvážte, že akákoľvek armáda, aj taká Čína, neodolá!
  Dievča so zlatými vlasmi Mária bojuje veľmi nebezpečne. A jej obnažené, vytesané nohy vrhajú veľmi smrtiace a deštruktívne veci.
  Ale ak fungujú aj jahodové prsné bradavky. A z nich budú padať blesky s kolosálnou smrtiacou silou.
  A hneď bude spálený ďalší čínsky pluk.
  Mária to vzala a vycenila zuby a spievala:
  - Som dievča, vieš, drahá,
  Krásna vo všetkých smeroch!
  Krásna vo všetkých smeroch!
  Od všetkých, zo všetkých strán!
  A napľuje aj na nepriateľa. A jej pľuvanie sa zmenilo na hyperplazmatickú škvrnu, rozšírilo sa, pohlo a celý prápor čínskych vojakov bol zničený.
  Olympias, toto hrdinské dievča s kolosálnou fyzickou silou. A nohy má poriadne veľké, opálené, bosé a zároveň elegantné a zvodné.
  A hruď je ako vemeno plné mlieka, ako má ten najpevnejší a najväčší byvol.
  Zároveň sú bradavky ako puky maku, také svetlé, šťavnaté a zvodné.
  Niet divu, že olympijské hry pred bojom určite odídu s tuctom silných, mladých mužov a miluje sa s nimi.
  A to dáva ďalšiu radosť a silu.
  A teraz z jej mocných, zvodných, veľkých ako paradajkové bradavky vyletia blesky. A navyše v celej kaskáde, ako keby to bola vlna cunami.
  A okamžite tisíce Číňanov zomierajú v hroznej agónii, jej biologická elektrina.
  olympiáda spievala:
  Žiadne zľutovanie, žiadne zľutovanie,
  žiadne zľutovanie pre nepriateľa!
  Kvapky, kvapky -
  Som v útoku!
  A bojovníčka to vzala a ukázala svoj dlhý jazyk, ako bič dozorcu.
  A týmto jazykom hodila lízanku, v ktorej bola čiastočka antihmoty. V dôsledku toho boli dva čínske pluky naraz spálené do tla a Nebeská ríša bola zasiahnutá zdrvujúcou ranou.
  Už si to odnieslo päť dievčat a bez ďalších okolkov budú pískať. A vrany začnú mať epileptické záchvaty. Točia sa vo vzduchu ako bumerangy a rútia sa dole. A ich zobáky rozrezali na smrť lebky čínskych vojakov.
  všimla si Olympias, zavrčala ako panter a odhalila svoje veľmi dlhé a silné tesáky spoza úst.
  Ona je, samozrejme, trochu upírka. Len jej tesáky sa buď posúvajú, alebo naopak, dopredu.
  A hlas Olympie je veľmi hlasný:
  - Určite rozdrvíme nepriateľov,
  Dievčenský hlas je očarujúci, podmanivý...
  Dôkladne sme prebrali Čínu,
  Nie sme len diváci!
  Alenka, musíš dievčaťu povedať, čo potrebuješ...
  A má agresívnu povahu skutočného kradnutia.
  Alenka to vzala a zo svojich šarlátových bradaviek vystrelila zúrivou silou s ohnivými a neznalými súcitnými pulzarmi.
  Každá z týchto ohnivých zrazenín obsahuje mimoriadne množstvo energie. A Číňania sú veľmi dôkladne zasiahnutí rohmi.
  Alenka vtipne poznamenala:
  - Tam sme začali regulovať populáciu planéty Zem!
  Anyuta z malinovej bradavky dala Číňanom blesk. Keď dostala guľku do tlačovej dlaždice, len sa zasmiala:
  - Klameš! Nevezmeš to!
  Alenka s veľkou dôverou súhlasila:
  - Neberte to!
  Olimpiada to vzala a holým, okrúhlym opätkom, akoby perlíkom, búchala do čeľuste čínskeho generála a hrklo:
  - Za nový ZSSR bez cárizmu a vodcovstva!
  Mária súhlasila a udrela z jahodovej bradavky s veľmi deštruktívnym a osudným darom smrti:
  - Áno, kráľ je príliš drahý na to, aby ho živil!
  A žmurkla na svojich priateľov.
  Ale zatiaľ formálne dobývajú Čínu na špeciálne účely.
  Ryšavá a veľmi krásna dievčina Alla to vzala a spievala, pričom odhalila svoje veľmi biele a perleťové zuby:
  - Vo svojom kráľovstve, drak,
  Všetko živé a jasné ničí...
  Ozýva sa len stonanie,
  Zhoďte reťaz odpadkových ľudí!
  A bojovník to vzal z rubínovej bradavky ako blesk. A opäť uhasí Číňanov a zrovná ich na hrsť popola.
  Alla to vzala a spievala, vycenila zuby a žmurkla:
  - Od zlého draka,
  Rod zachránil Zem...
  A svetlo neba -
  Opustil ľudí!
  A bojovníčka opäť žmurká na svojich partnerov ...
  Pätica chápe, že Čína mláti s obrovským nadšením.
  Ale tu vstúpila do bitky - Albina a Alvina. Sú to veľmi krásne dievčatá a zároveň blondínky.
  Lietajú na bojových lietadlách, ako sú útočné lietadlá. A posielajú jeden smrtiaci náboj za nábojom.
  Toto sú dievčatá - povedať, že super znamená nepovedať nič.
  A stláčajú tlačidlá joysticku svojimi šarlátovými bradavkami a vysielajú veľmi zdrvujúce strely s kolosálnou smrtiacou silou.
  A v Číne sa deje toľko ničenia. Celé huby povstanú zo zničenia vojakov Nebeskej ríše.
  Albína najskôr vystrelila holými prstami. A vypľul kolosálny, deštruktívny dar anihilácie.
  A potom priložila rubínovú bradavku na prsia. A Číňania opäť veľmi zatvrdili.
  Albina si ho vzala a štebotala, vyceňovala zuby a spievala:
  Čoskoro budeme v komunizme
  Vzostup mojej krajiny...
  Odstráňte iba zlodeja
  A plešatá koza!
  Potom dievča vzalo a ukázalo svoj veľmi dlhý a obratný jazyk.
  S nimi veľmi rada olizovala pulzujúce jadeitové prúty. Nesmierne si to užívala.
  Alvina tiež nie je proti slúžiacim mužom. A zo všetkého najviac potešíte, keď vezmete peniaze od mužov. Je to naozaj také potešenie a potešenie.
  Alvina to vzala a zaspievala:
  - Zarobiť peniaze, zarobiť peniaze
  Zabudnite na spánok a lenivosť...
  Zarábať peniaze, zarábať peniaze
  Všetko ostatné je svinstvo!
  A bojovník opäť stlačil jahodovú bradavku na gombíku a dar anihilácie vybuchol so smrtiacou silou a masa Číňanov bola zničená.
  Tieto dievčatá sú, samozrejme, mimoriadne cool.
  Albina poznamenala k svojmu partnerovi:
  - Si skvelý bojovník!
  Alvina logicky odpovedala:
  - Rovnaký, ako ty!
  A Alvina poslala ďalší dar ničenia pomocou svojich holých prstov na nohách.
  A štebotal:
  - Budú nové veky
  Bude generačná výmena...
  Ale nikdy nikto
  Nezabudnite na jasný cieľ!
  Dievčatá sa opäť tlačili holými opätkami do pedálov. A opäť boli zabité masy Číňanov.
  Toto je naozaj skvelé.
  Ale v boji a Anastasia Vedmakova. Na útočnom lietadle je veľmi aktívna a agresívna.
  Dokonca so smiechom spieva:
  - Po prečítaní dvoch riadkov z revolvera sa
  poponáhľajte a zabite toho zlého ...
  Zúriace zlo, diabol pekla,
  Plešatý muž začal vyhladzovať ľudí!
  A Anastasia Vedmakova to vzala a žmurkla na svojich partnerov. Je to veľmi krásna bojovníčka a tiež ryšavá.
  A všetci Číňania, ktorých zasiahli jej rakety, boli roztrhaní na kusy.
  Ale v bitke a Akulina Orlová. Dievča bojuje a je rýchle ako kobra.
  A jej útočné lietadlo skáče ako čip na vlnách počas búrky.
  Akulina rozdrví Číňanov. Búši do nich holými prstami.
  Kým dievča spieva:
  - Plešatý, plešatý, plešatý,
  Nepokojný osud...
  Ale prečo zavrieť plešinu,
  Potrebujete problémy?
  Potom dievča znova vystrelilo, ale tentoraz použilo svoju chutnú bradavku ako zrelú jahodu.
  Mirabela si to tiež vzala a holými prstami stláčala gombíky. A zasiahla Číňanov raketami.
  Toľko nepriateľov zomrelo.
  Dievča to vzalo a spievalo s vycerenými zubami:
  Zúri veľká vojna
  Vojna bez dôvodu...
  Satan sa uvoľnil
  A s ním prišla aj smrť!
  Pilotky porážali Číňanky veľmi aktívne. A poslali rakety, ktoré spálili celé pluky. A tiež zhadzovali bomby s ihlami a loptičkami, ktoré ukázali mimoriadnu silu a vynaliezavosť. Bojovníci čo povedať - trieda!
  Ale v boji proti Číňanom a Elizabeth, s tromi priateľmi na tanku. Ich posádka bola prezývaná - E-4, také úžasné dievčatá v nej.
  Samozrejme, bojovníci v nohavičkách sami.
  A opálený a veľmi svalnatý.
  Elizabeth stlačila svoju holú, vytesanú nohu na gombík. Vyslala projektil kolosálnej smrtiacej sily a zavrčala:
  - Som najsilnejšie dievča na svete!
  A tak mnoho Číňanov bolo zničených týmto smrtiacim projektilom.
  Toto sú dievčatá, ktoré milujú zabíjanie.
  Elena je tiež dievča len v nohavičkách a blondínka. A vôbec, v tomto koči sú všetky štyri krásky blondínky. Len trochu iné odtiene vlasov.
  A samozrejme, krásna a prsnatá.
  Elena stlačila svoje šarlátové bradavky na tlačidlá joysticku. Delostrelectvo strieľalo a granáty lietali.
  Takže nemajú jednoduchý, ale so štyrmi zbraňami.
  Dievčatá, musím povedať, sú veľmi veselé a jednoducho nádherné.
  Elena spievala a vyceňovala zuby:
  - Som mladá žena menom Carlo,
  Nehrám často, ale je to skvelé!
  Ekaterina tiež stlačila svoje jahodové bradavky na joysticku, zareagovala ničivou nášľapnou mínou a zaštebotala:
  - Všetkým klientom s úsmevom dávam diamant,
  Poďme cestou svetla - nepoznajúc chybu!
  Euphrosyne tiež nechýba v boji. Najprv holými prstami stlačila tlačidlá joysticku a vyslala smrtiaci, vysoko výbušný fragmentačný projektil.
  A potom stlačila svoje rubínové bradavky na gombíky a dorezala svojich protivníkov na smrť. Potom zavrčala, zo samopalov vyslala prúdy guliek a vycenila zuby s tesákmi vlčice:
  - Vlci sú najúžasnejšie zvieratá,
  Roztrhať všetkých, nepoznať milosrdenstvo!
  A všetky štyri dievčatá to vzali a zakričali:
  - A koho nájdeme v boji a koho nájdeme v boji?
  Roztrhnime to, roztrhnime to!
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  Toto sú dievčatá a tank posiela zo samopalov náboje smrtiacej sily a čmáranice. Takýmto gaunerom sa nedá nijako odolať. Majú silu hnevu, plameň vášne a dôveru vo víťazstvo. A zároveň zajatým Číňanom strčia do tváre aj svoje špinavé, okrúhle päty a nútia ich olizovať sa jazykom.
  Muži to milujú a nenávidia zároveň. A dievčatá sú jednoducho skvelé.
  Číňania však nepohrdnú ani mučením. Chytili trinásťročného chlapca Ileyka. A začali so záľubou vypočúvať.
  Chlapec bol najskôr ticho. Potom z neho strhli šaty a nasadili ho na hák s rukami zviazanými za sebou. A začali stúpať vyššie.
  Chlapcovi sa krútili kĺby a Ileika zastonala. A stúpalo to vyššie a vyššie.
  Kat ťahal chlapca za bosé nohy. A on sa prevalil a zavýjal ukrutnou bolesťou.
  Číňania sa zasmiali a začali ukazovať prstom. Pozdvihli Ileyku ešte vyššie. Lano už bolo oveľa pevnejšie. Až po strop. Bezmocný, nahý chlapec visel na stojane a bosé nohy mu trhali.
  Potom lano okamžite spadlo. Chlapcovo telo kleslo.
  A až na samom poschodí sa lano opäť natiahlo. Ozval sa neľudský výkrik neuveriteľnej bolesti. Ileika orol a trhol sa.
  A kati sa smiali. Ani sa nepýtali, ale dieťa jednoducho mučili.
  Potom Číňania chytili chlapca za bosé nohy a stlačili ich. Nasadili blok a pevne ho upevnili. Otvory bloku boli železné a špeciálne vyrobené pre deti. A pevne zafixované.
  Potom začali kati na háky vešať závažia. Chlapca zrepasovali. Visel nahý, spotený, s natiahnutými svalmi, s blonďavou hlavou a tvárou skrútenou od utrpenia.
  Číňania chlapca natiahli a začali ho biť bičom. Robili to s veľkou radosťou.
  Chlapec reval a zastonal... Z hrdla mu vyšiel sipot. A kati vedeli len to, že sa smejú.
  Chlapcovi pri prvých silných úderoch praskla koža na chrbte. Krv kvapkala a miešala sa s potom. Chlapec zakričal a pokúsil sa trhnúť.
  O to to však bolelo ešte viac.
  A triasol sa od vzlykov.
  Potom kati bez rozmýšľania začali ukladať Ileyke pod bosé nohy tenké palivové drevo.
  A dve ženy s prižmúrenými očami vytiahli fľašu olivového oleja. A začali chlapčekovi mazať podrážky, stvrdnuté dlhým chodením naboso.
  Ileyka zastonala:
  "Aj tak nič nepoviem!"
  Ženy sa smiali a rukami plieskali chlapca po holom zadku.
  Potom domazali mozoľnaté, no bezprašné podrážky dieťaťa pred mučením.
  Potom kat priniesol fakľu a zapálil oheň. Plameň stúpal a dravý olizoval stvrdnutú, okrúhlu, detskú pätu.
  Ileyka opäť zavyla. Oheň bolí... Kat vložil pohrabáč a začal sa zahrievať pod chlapcovými bosými nohami. Ďalší mučiteľ vytiahol z krbu rozžeravenú železnú tyč. A mladú Ileyku začal biť červeným prútom od horúčavy po opálenom, svalnatom chrbte.
  Chlapec mal strašné bolesti. Ale stále kričal cez svoju silu:
  - Páni, nepoviem! Oh, nepoviem! Ay, matka, matka - nepoviem!
  Kati opekali chlapcovi holé chodidlá a bili ho po chrbte. Potom jeden z nich vzal z krbu kus železa. Priložil rozžeravený kov chlapcovi na hruď a so mäsožravým úsmevom lámanou ruštinou sa spýtal:
  - Čo bolí?
  Chlapec zakričal späť:
  - Nepoviem!
  Aj keď vôňa pripáleného mäsa zosilnela. Ďalší mučiteľ zobral do ruky kliešte, ktorých koniec sa zohrieval v krbe.
  A začal chlapcovi lámať prsty na bosých nohách. Začal malíčkom a chrumkaním ho odskrutkoval.
  Ileyka zúfalo kričala:
  - Ah ah ah ah! Nepoviem!
  Kat najskôr chlapcovi zlomil prsty na pravej bosej nohe a potom prešiel na ľavú. Bol to veľmi veľký a silný chlapec. Ale snažil som sa zlomiť si prsty čo najpomalšie.
  Keď zaškrípal posledný palec na ľavej nohe, vyčerpaná mučením, Ileyka stratila vedomie z bolestivého šoku.
  Okamžite ho vyliali vedro ľadovej vody. Chlapec sa spamätal. A znova ho začali biť rozžeraveným prútom po chrbte.
  Podošvy sa tiež vyprážali na ohni. A v tom istom čase kati priniesli dve fakle na už spálenú hruď Ileiky.
  Chlapec kričal niečo, čomu nerozumel slová.
  Dvaja kati mu priniesli aj fakle pod pazuchy. A je to také bolestivé a priam neznesiteľné utrpenie.
  Ileyka zavýjala a zakňučala, no stále bolo možné rozoznať nevýslovné:
  - Nepoviem!
  Kat priniesol fakľu chlapcovi do nahého zadku, bolo to ešte bolestivejšie. Ale Ileiko aj tak zakričala:
  - Nepoviem!
  Potom mučiteľka vzala do rúk pochodeň, postavila sa na špičky a vypálila plameň cez blond vlasy chlapca na jeho hlave. A svetlé blond pramene zabrali a rozžiarili sa. Ileikinu hlavu zachvátil oheň.
  Žena sa zasmiala a agresívne povedala:
  - Som diabolský diabol!
  Hlava dieťaťa, zachvátená plameňmi, spadla na bok. Bolo evidentné, že telo prestalo trhať.
  Kat opäť ošpliechal pripravené vedro s ľadovou vodou.
  Popálené dieťa sa ale nehýbalo.
  Mučiteľka položila ruku na chlapcovu pľuzgierovú a zašpinenú hruď. Chvíľu ho podržala a otrávene zavrčala:
  - Oprel sa!
  Starší kat nahnevane povedal:
  - Prehnal si to! No žartujte s ním! Zatiaľ ani jedna obeť!
  Alenka mohla bojovať s veľkou zúrivosťou, takže pochopila, že ich vec bola spravodlivá.
  A tak dievča vzalo a vymlátilo zo šarlátových bradaviek veľmi veľkej sily smrtiacim bleskom. Číňanov doslova spálili, nedali im ani šancu na prežitie, ani škrabance na dievčatách.
  Potom Alenka hodila holými prstami na nohách veľmi smrtiaci a ničivý hrášok smrti.
  A ten celý prápor čínskych vojakov roztrhal.
  Alenka to zobrala a zaspievala:
  - Naša vesmírna sláva,
  Sila bude opäť v radosti!
  Anyuta tiež prijal a usporiadal chobotnicu s mečmi. Odrežte veľa čínskych vojakov. Bez súcitu im odseknite hlavy.
  Potom holými prstami na nohách hodila smrtiace ihly. Tie lietajúce zasiahli Číňanov na smrť.
  A potom malinové bradavky Anyuty vybuchli na jej nepriateľov ničivými a deštruktívnymi pulzmi.
  Anyuta spievala a vyceňovala zuby, ktoré sa leskli ako perly:
  - Čoskoro bude na planéte raj,
  Podmaníme si aj Čínu!
  A bojovníčka to vzala a ako píska ...
  U vran sa vyvinuli turbulencie v mozgu. A padali ako krúpy a udierali do lebiek čínskych vojakov.
  Ryšavá Alla žmurkla na svojho partnera a žmurkla smaragdovými očami:
  - Svätá vojna
  Naše víťazstvo bude...
  Daj smrť Satanovi
  Toto je náš rozhovor!
  A dievča s medeno-červenými vlasmi hodí holými prstami na nohách s veľkou ničivou silou hrášok smrti. A masa Číňanov praskne.
  Potom sa dievča bude tiež nabíjať zo svojich rubínových bradaviek smrtiacimi bleskami.
  Tí okamžite spálili dva čínske prápory.
  Alla to vzala, spievala a žmurkla na svojich partnerov:
  - Som veľký
  Dievča na najvyššej úrovni...
  Pre mňa je muž len šunka,
  Kúpte si čoskoro nové!
  Mária tiež žmurkla na svojich partnerov a štebotala:
  - Nikto nás nezastaví
  Dievča zhodí celý pluk!
  A bojovníčka s holými prstami hodila veľmi deštruktívny a deštruktívny dar anihilácie.
  A potom si to vezme Mária a vybije pulzary z jahodových bradaviek. Tie preletia a neexistujú dve čínske spoločnosti - ostane len uhlie.
  Maria to vzala a spievala, pľujúc škvrnu magoplazmy:
  - V mojej duši horí oheň,
  A v mojej hlave zúri oheň ...
  Dám do rany hnev
  Zdvihnite vyššie - prapor svetla!
  A dievčatko bude zase pískať ... Chúďatka vrany, taký ultrazvuk je pre ich uši osudný.
  Aká hlúposť po ušiach a úplná porážka a vyhladenie.
  Dievčatá majú v hlave také basketbalové ihrisko.
  Presnejšie, nie dievčatá, ale havran ...
  Padajú dole. Búšenie čínskych hláv.
  Mária to vzala a vycenila zuby a spievala:
  - Padať na zem, padať, padať,
  Dostali ste toto právo...
  Pred bosým dievčaťom, ležať na zemi,
  V kaši alebo blate je to jedno!
  Olympias, hrdinské dievča podporovalo svojho partnera, aj to, ako pľula. Spoza úst dievčaťa vyletela veľká a rastúca škvrna magickej plazmy. Zrútil sa a pohltil celý pluk Nebeskej ríše.
  Potom dievča-hrdinka vzala a hodila nohy holými prstami, dar drvenia a pálenia ničenia.
  Vybuchla ako malá atómová bomba. A ďalší čínsky pluk bol spálený. A ani kosti nezostali z tisícov bojovníkov Nebeskej ríše.
  Olympias si všimla a odhalila svoje veľmi silné tesáky ako šabľozubý tiger:
  - Ale stále silnejší ako ja,
  Niet nikoho na svete, niet nikoho na svete!
  Potom sa zdalo, že jej prsia vyžarujú z bradaviek veľkých ako dobrá paradajka dar kolosálnej zabíjajúcej sily.
  Potom sa olympiáda rozdá:
  - A žena to berie naraz, pod krkom!
  A potom to vzalo a zapískalo všetkých päť dievčat naraz ... A havran bude taký ohlušený, že im doslova na vlastné oči vylezie na čelo. A váľať sa v skutočných rakvách.
  Olympias vycenila zuby a revala ako hroch a vyhlásila:
  - Nie je miesto pre slabosti,
  Nie je miesto pre slabých!
  A tu opäť dievčatá, ako pískať ... A vrany padajú a čínske lebky dôkladne prepichnú ...
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova - tieto večné deti opäť bojujú a demonštrujú svoju fenomenálnu zdatnosť.
  Tu je chlapec Oleg, vzal a držal svoje meče, čo okamžite predĺžilo prijatie machaona.
  A hmota Číňanov bola krájaná.
  Potom chlapec hodil prstami nahých, detských nôh špeciálny ostrý kotúč... Letel pozdĺž tangenty a odťal hlavy stovkám Číňanov.
  Nesmrteľné dieťa si to vzalo a veselo spievalo:
  - Som skvelý človek
  Alebo len anjel...
  Vyhrávam len všetkých
  V urputnom boji!
  Margarita Korshunova tiež rozsekala Číňanov a nedala im žiadnu šancu ani najmenšiu milosť.
  Bojovník extratriedy to vzal s mečmi na nepriateľov ako výbuch. A obrazne povedané odseknúť im hlavy.
  A budú brať a kotúľať sa ako hlávky kapusty.
  A potom dievča s holými prstami hodí hrach kolosálnej ničivej sily. A veľa Číňanov naraz vybuchne.
  Potom spieva:
  - Vo svete kozmickej sily,
  Buďme silnejší ako drak...
  V záujme veľkého Ruska,
  Holohlavý darebák zahynie!
  Potom chlapec a dievča naraz nafúkli líca a nadýchli sa. A ozval sa veľmi ohlušujúci hvizd.
  Vrany boli zasiahnuté nárazovým prúdom a spadli do knockoutu. A pršali ako krúpy na oholené hlavy Číňanov. Padli a zomreli bez akejkoľvek alternatívy.
  A mnoho tisíc bojovníkov nebeskej ríše bolo zabitých.
  Oleg a Margarita zhodne povedali:
  - Svet by nás mal rešpektovať a báť sa,
  Výčiny vojakov nepočítajú do počtu ...
  Rusi vždy vedeli bojovať,
  Bude tam veľmi ostrý šíp!
  . KAPITOLA #3
  Dievčatá si pre seba vykúzlili špeciálnu inštaláciu - plameňomet s dvanástimi sudmi. Treba povedať - veľmi vážne. A potom Alyonka stlačila gombík šarlátovou bradavkou.
  A podarilo sa, na Číňanov sa liali prúdy ohňa. A je to veľmi dojemný a smrtiaci výkon.
  A bojovníci nebeskej ríše horia, ako keby to boli sviečky na vianočnom stromčeku.
  Alenka to zobrala a zaspievala:
  - Môj veľký ahoj,
  A najjasnejšia kytica!
  V prdeli na Číňanov stlačením malinovej bradavky na hrudi a Anyuta. Je to dievča najvyššej kultúry a triedy.
  A ak spieva, tak to rozbije.
  A Číňania nemajú celý prápor - zhoreli na popol.
  To je typ dievčaťa, ona je - mimoriadne cool.
  Ale ryšavá Alla je ešte chladnejšia. A jej rubínová bradavka stláča gombíky veľkou silou a energiou.
  A tu to funguje.
  A naozaj spáli všetko do tla...
  Alla, keď videla, ako Číňania horia a umierajú, spievala:
  - Som najsilnejšie dievča na svete,
  A dobyl všetky aspekty éteru!
  A jej obnažená päta vyvolala zničujúci smrteľný pohyb. Tu je dievča - super!
  Alah povedal so smiechom:
  - Moja fenomenálna sila...
  Maria vystrelila, stlačila tlačidlo s jahodovým cumlíkom a logicky namietala a odhalila zuby:
  - Nie tvoj, ale náš!
  A bojovníci to prijmú a budú sa smiať s tvrdou sebadôverou. A potom obaja berú a pískajú.
  Vrany zasiahla do mozgu ultrazvuková vlna. Boli zmätení.
  A operené krásky začali padať a prepichovať hlavy čínskych bojovníkov.
  Tieto dievčatá sú jednoducho úžasné!
  Olympiáda je veľmi agresívna. Aj ona stlačí svoju veľkú, ako oranžovú bradavku na gombík. A ako to bude chrliť vražednú kaskádu smrti a skazy.
  A toľko Číňanov naraz vzalo a spálilo. Boli dôkladne spálené.
  Olympias vzal a zaspieval:
  - Som najsilnejšie dievča na svete,
  Dokážem ľahko zlomiť protivníkov...
  Plávame pozdĺž prúdov súvislého éteru,
  Junta nebude môcť zlomiť draka!
  A bojovníci z bradaviek pŕs, ako mlátia takým zabijáckym bleskom, čo je proste hrôza.
  Hlavne spáliť čínske prápory. Tu sú dievčatá. A ich obnažené prsty hádžu dary ničenia so strašnou silou.
  Olympiáda zabrala a odpískala...
  A jej píšťalka okamžite zrazila na zem mnoho tisíc vrán a ubila Číňanov na smrť.
  Bojovníci sú, samozrejme, potešení. A smejú sa.
  Všetkých päť krások je tak bojovných a vtipných.
  Albin a Alvin tu opäť útočia zo vzduchu na bojových lietadlách. A ako budú posielať rakety kolosálnej ničivej sily, ktoré vyhodia a roztrhajú všetko.
  Albina to vzala a zaspievala, pričom stlačila spúšť šarlátovou bradavkou:
  - Som najväčšia hrdinka na svete!
  Alvina tiež zazvonila, pritlačila si rubínovú bradavku na hruď a štebotala, pričom odhalila zuby:
  - Nie, sme tie najväčšie hrdinky na svete!
  A dievčatá jednohlasne spievali:
  Ja, ty, on, ona - spolu celá krajina,
  Spolu priateľská rodina
  V slove my
  Stotisíc ja!
  A dievčatá, ako sa smiať, a holé opätky na pákach.
  A na Číňanov lietali bomby. Samozrejme, Nebeská ríša nemá to šťastie, aby sa vysporiadala s dievčatami, ktoré sa bijú len v nohavičkách.
  Anastasia Vedmakova je tiež na oblohe. A toto dievča, ktoré má už vyše sto rokov, ale nestarne, lebo je čarodejnica.
  A bojovník s rubínovou bradavkou stlačí tlačidlo. A okamžite bojové rakety letia na cieľ.
  A celý čínsky pluk, totálne zničený.
  Anastasia Vedmakova poznamenala a prešla si hranou ruky po krku:
  - Je veľká čistka!
  Akulina Orlová s tým ochotne súhlasila, tiež udrela na nepriateľa a odhalila zuby, ktoré sú belšie ako prvý sneh:
  - V oblasti je zametanie!
  A dievča opäť stlačí jahodovú bradavku svojho prsníka na joysticku a vyšle smrtiacu raketu.
  Mirabela Magnetic vzala a zaútočila na nepriateľa pomocou holých prstov na nohách. A smrteľná raketa dá Číňanom facku. A nastalo totálne zničenie a zničenie.
  Toto je Mirabela - jednoducho super. A dievča je ako fackovať nepriateľa jahodovou bradavkou.
  Dievčatá to vzali a spievali, dupajúc na holých, okrúhlych opätkoch:
  - Ľahko vymažeme každého,
  Za moc sovietov...
  A všetkých vás zlomíme
  K tejto pesničke!
  Bojovníci tak kopú do nepriateľa svojimi raketami. A je to naozaj mimoriadne smrteľné.
  Tu sú dievčatá s holými, vytesanými nohami.
  Anastasia Vedmakova, ktorá rozdrvila nepriateľa, zakričala:
  - Lebka v noci šumivo skáče,
  Chce poblázniť dievča...
  A prehltnutie nevinných obetí hadom,
  Je to len trápenie!
  Akulina Orlová zasiahla nepriateľa rubínovou bradavkou. Zabila nepriateľa na smrť, nedala mu najmenšiu šancu a spálila celý prápor Číňanov.
  Potom to vzala Akulina a zaspievala:
  - Dievča je tu, dievča je tam,
  Život je úplná lož!
  A bojovníčka poslala svojou okrúhlou pätou na nepriateľa zabijácky dar záhuby.
  Potom zaštebotala:
  - Zničím všetkých Číňanov, ukážem tvár svojho dievčaťa!
  Tu sú dievčatá - bosé a krásne a so zvodnými, veľmi vytesanými nohami.
  Anastasia Vedmakova zhodila malú bombu, zničila svojich protivníkov a štebotala:
  - Sláva našej veľkej vlasti!
  Tu je Alice a Angelica v boji. Zbili Číňanov ostreľovacími puškami. Vo všeobecnosti sú dievčatá úžasné.
  Alice vystrelila, prerazila päť Číňanov naraz a zavrčala:
  - V rozľahlosti nádhernej vlasti,
  Umiernený v bitkách a práci...
  Zložili sme veselú pieseň
  Ó veľký priateľ a vodca!
  A bojovníčka hodila obnažené prsty na nohách, smrteľný dar smrti. A roztrhal veľa protivníkov.
  Angelica drvila aj nepriateľov. Jednou ranou prebodla štyroch nepriateľov a zakričala:
  - Určite porazíme všetkých a bude komunizmus!
  A bojovníčka opäť hodila vražedný dar záhuby holými prstami na nohách. A toľko Číňanov bolo zničených naraz.
  Bolo to ako skvelé.
  Obe dievčatá sú veľmi krásne. Alice je blondínka a Angelica červená. Vo všeobecnosti sú jednoducho skvelé.
  A strieľajú na nepriateľov v hustej horde.
  Alice to vzala a zaspievala:
  - slnečný kruh,
  Obloha všade naokolo...
  Je to kresba dievčaťa!
  A bojovníčka to vzala holou pätou a vyhodila výbušný balík uhlia. Čo vzalo veľa čínskych stíhačiek a roztrhlo sa.
  Angelica so smiechom poznamenala a odhalila zuby, ktoré mala ako veľké perly:
  - Je to skvelé!
  A tiež holé prsty ryšavého dievčaťa vypustia výbušné vrecia s agresívnou zmesou ničenia.
  Tu sú dievčatá - vynikajúce akrobacie. Ukazujú svoju najväčšiu a najagresívnejšiu triedu.
  Alice si ho vzala a vycerila zuby:
  Kreslil som na papier
  Podpisovanie kruhu na tabuli!
  A opäť jej holá, pôvabná noha vrhá niečo s veľmi smrteľnou silou.
  A hromadné ničenie - zabíjanie Číňanov.
  Angelica žmurkla.
  - Všetko bude také - očarujúce!
  A jej nahá, okrúhla, ružová päta pribitá ako klinec ...
  Bojovníci, samozrejme, nedovolia Číňanom, aby ich prevalcovali vlnou. A všetci sa plazia.
  Počet bojovníkov nebeskej ríše je veľký. A všetci sú prútik a prútik a ja útočím s najväčšou vášňou.
  Angelica tlieskala rukami a spievala:
  - Veľkosť Rusov uznáva planétu,
  Fašizmus bol rozdrvený úderom meča...
  V básňach dievčat sa spieva víťazstvo,
  A verím, že vybudujú komunizmus!
  A bojovník to vezme a odpľuje... A zrazu vyrástla škvrna magickej plazmy a pokryla Číňanov.
  Povedzme to takto - dievčatá sú to, čo potrebujete.
  Alenka strieľa na Číňanov zo samopalov. Potom ich seká mečmi...
  A keď sa jej ako mávnutím čarovného prútika objavil guľomet. A poďme rozdrviť nepriateľov.
  Alenka kosila Číňanov, pričom im nedala ani najmenšiu milosť.
  A dievča hodilo vražedný dar smrti holými prstami na nohách a rozprášilo bojovníkov nebeskej ríše.
  Potom spievala:
  - Som najsilnejšie dievča na svete,
  Cool majster pozemského éteru!
  Anyuta to potvrdil:
  - Áno, skvelý majster!
  A vzala nohy holými prstami a hodila vražedný dar smrti a položila toľko Číňanov naraz.
  Tu je také dievča.
  A tiež zo šarlátových bradaviek, ako bude nabíjať blesk. A bojovníci nebeskej ríše sa valia ako snopy sena.
  Anyuta to vzala a zaspievala:
  - Sláva dobe ruských cárov,
  Vy, nepriatelia, zlomte sa!
  Takto fungujú dievčatá. A Alla je s nimi ryšavá kráska. A z rubínových bradaviek podľahne blesk. A prináša totálnu smrť.
  Alah spieval s úsmevom:
  Nezlom krídelká šviháckeho dievčaťa,
  Nie je vo mne zľutovanie a nie náhodne...
  Nemám rád násilie a impotenciu,
  To je len škoda pre ukrižovaného Krista!
  Je to taká bojovná a agresívna bojovníčka plná energie.
  Aj Mária bude nabíjať pulzar z jahodových bradaviek. Spáli množstvo čínskych bojovníkov a zavrčí:
  - Toto je moja vesmírna sila!
  A jej oči žiaria bleskom.
  A bosé nohy prinesú dar záhuby. Tieto dievčatá patria do najvyššej triedy.
  Olympiáda dobila nepriateľa. Zároveň používala aj ohnivé pulzary z veľkých bradaviek.
  Hrdinské dievča pracovalo s veľkým zrýchlením. Nikomu nedala najmenšiu šancu.
  A bojovníčka hádzala holými prstami na nohách veľmi ničivé dary smrti.
  A keď spievala:
  - Vlasť a armáda sú dva piliere,
  Na ktorej planéta stojí...
  Budeme si chrániť prsia, sme tvoja krajina,
  Tvoju armádu spievajú všetci ľudia!
  Z jej paradajkových bradaviek sa opäť objavia dary kolosálnej vražednej sily.
  Alžbeta z tanku tiež strieľa. Vystrelí, stlačí svoje šarlátové bradavky na gombíky a zakričí:
  - Nie som silnejší, všetkých roztrhám na kusy!
  A žmurká na svoje partnerky.
  Elena s tým súhlasila, stlačila tlačidlo karmínovou bradavkou a z hlavne vypľul projektil a roztrhol Číňanov:
  - Za našu vlasť komunizmu!
  A bojovníčka žmurkla svojimi zafírovými očami.
  Catherine poznamenala a poslala svojim odporcom zabijácke dary skutočnej smrti:
  - Komunizmus je veda!
  Opäť stlačila tlačidlo rubínovou bradavkou.
  Euphrosyne vyhlásila, keď s veľkou tvrdohlavosťou bojovala proti nepriateľovi a používala jahodové bradavky:
  - Naša viera v svetlú budúcnosť nezaprie slávnu minulosť našej ríše!
  Elizabeth s tým ochotne súhlasila:
  - Ako chválili kráľa, tak budeme chváliť!
  A bojovník ukázal dlhý jazyk.
  Ekaterina si všimla, v tomto prípade vystrelila a stlačila tlačidlo joysticku holými prstami:
  - A z Chudských brehov,
  Na ľadovú Kolymu,
  Toto všetko je naša Zem,
  Toto všetko sme my!
  Euphrosinia mlátila, opäť použila jahodovú bradavku a vrčala, žmurkla:
  - Moja veľká sila
  Rozdrvím krokodíla!
  A dievčatá útočia. Medzi nimi sú Natasha a Zoya.
  Tu si dievčatá vzali z húfnice ako náboj takého ničivého daru smrti.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Bomby lietajú a rakety,
  Najväčšie PR...
  V piesňach ľudu sa spieva,
  Zasiahla strašná rana!
  Zoya agresívne vyhlásila:
  - Silný úder - dobre!
  A ona to vzala a stlačila holé prsty na gombíkoch. To všetko sú bojovné krásky.
  Oleg Rybachenko na stene. Nesmrteľný chlapec, ktorý má asi dvanásť rokov, hádže ihly holými prstami. A naráža na postupujúcich Číňanov. Tucet naraz.
  Hádže ihly a Margarita holými prstami. Dievča ničí protivníkov a škrípe:
  - Moja veľká sila!
  A bojuje statočne.
  Natasha tiež hádže holými prstami na nohách silný bumerang. Ako rozdrviť protivníkov a škrípať:
  - V mene veľkej slávy!
  Potom Zoya seká Číňanov mečmi a zároveň bosými nohami hádže ihly s jedom. A spieva si:
  - V rozľahlosti Ruska,
  Môžeme zachrániť každého!
  A opäť padajú meče na súperov. A ak sekajú, tak bez akéhokoľvek zľutovania.
  Ale keď Aurora začala ničiť a hádzať bumerangy holými prstami na nohách, potom je to úplná skaza. A zabití Číňania padajú pod údermi červeného diabla.
  A dievča reve:
  - Všetko rozdrvím a roztrhám!
  A ako bude brať a sekať oboma mečmi!
  A z jej holej päty letí ostrý a prenikavý kotúč. Vo všeobecnosti je to dievča úplnej smrti.
  A tu je Svetlana v rozhodujúcej bitke. Ako potrápime Číňanov a rozsekáme ich na malé kúsky mečmi.
  Dievča rolovalo motýľa a sedem bojovníkov Nebeskej ríše bolo rozsekaných na smrť.
  A potom z holých prstov vyletia ostré, jedovaté ihly. A ohromiť Číňanov.
  Oleg Rybačenko bojuje so žltými bojovníkmi. Jeho meče blikajú ako vrtuľa.
  Chlapec s chuťou spieva:
  - Budem najsilnejším majstrom sveta,
  Porazíme Ameriku, Čínu!
  A opäť chlapec hádže ostré hry holými prstami detských nôh. A naraz padnú dve desiatky zabitých Číňanov.
  Tu je taká bitka. V reálnej histórii cárske Rusko z predpetrinských čias stratilo časť svojho územia. Ale tu ruskí rytieri bojujú a nehodlajú sa vzdať.
  Oleg Rybachenko bojuje a spieva:
  - Ale my sme rytieri plní ruského ducha,
  Kati nikdy nepočujú naše dusené stonanie!
  A opäť chlapec hádže veľmi ostrými a silnými jedmi, varenými bosorkami, veľmi tenké ihly!
  Vedľa neho je dievča Margarita. A tiež jej nohy hádžu také smrtiace ihly. A ruky porezali útočiacich Číňanov. Bojovník ničí protivníkov a spieva:
  - Som tak cool, ako démon všetkých krajín ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Vládca všetkých krajín!
  Natasha tiež rúbe Číňanov a spieva:
  - Za večerného úsvitu nenecháme Satana vyhrať!
  A z jej bosých nôh lietajú aj smrtiace ihly.
  Ďalej Zoya zničí nepriateľov. A z tohto dievčaťa sa zdá, že vyžarujú vibrácie kolosálnej energie.
  A z bosých nôh krásky lietajú bumerangy a ostré ihly.
  Bojovníci piští:
  - Som veľký bosý sen a krása!
  A opäť vrhne na svojich protivníkov niečo mimoriadne smrtiace.
  Ale keď Aurora prevádzkuje mlyn a rúbe Číňanov, potom je toto vrchol záhuby.
  A potom bude ryšavka hádzať piercingové ihly holými prstami. A mŕtvi žltí bojovníci padajú.
  Ale keď Svetlana lupanet. A zároveň jej z holých nôh lieta celý kopa ihiel, ktoré všetko prepichujú a zabíjajú.
  A bojovníci piskajú:
  - Tak, tak, tak - dostať fašistu v groši!
  A jej bosé nohy budú opäť smrteľne vrhané na Číňanov.
  Natasha, ktorá sekala žltých bojovníkov mečmi, poznamenala:
  - S nacistami to bolo jednoduchšie aj ťažšie!
  Svetlana, keď prešla okolo mlyna, poznamenala:
  - A s nami dievčatami je to vždy ľahké!
  Aurora, reprodukovala príjem ventilátora a zavrčala:
  - So mnou sa vôbec nebudeš nudiť!
  A z jej bosých nôh vyletí smrtiace žihadlo.
  A Zoya to vezme a zaškrípe:
  - Nie sme šváby, sme dievčatá - veľkej slávy!
  A opäť niečo vyletí z jej bosých nôh a zasiahne to nepriateľa.
  Dievčatá si túto prácu zobrali k srdcu.
  Táto pevnosť je takmer jedinou ruskou pevnosťou v tejto oblasti. Vo výstavbe je ešte niekoľko miest. Je dobré, že Číňania nevystrčili hlavu nad Amurom. Ale Rusko v reálnej histórii stratilo kus svojho územia. Veľmi agresívna dynastia pri moci v Číne. Dievčatá sú však tým, čo dokáže Luciferove pluky utiecť.
  Oleg Rybačenko strihá Číňanov. A zatiaľ čo chlapec spieva:
  - Najvyššia trieda bude...
  A potom bumerang hodený chlapcovou bosou nohou vyletí a zakričí:
  - Dikobraz podreže každého!
  Margarita tiež hodila na nepriateľa, čo je vražda. Rozdrvila ho na kúsky a zaškrípala:
  - Som bosý sen a veľká kráska!
  A jej noha bude hádzať divoké kotúče.
  Ďalšou v bitke je Natasha. A vrhá na nepriateľa aj to, čo protivníkov rozdeľuje.
  A robí to veľmi šikovne.
  A jej bosé nohy hádžu pravidelné smrteľné ihly.
  Ďalej Zoya v boji. A hádže aj na nepriateľa, všelijaké hákové kríže a bumerangy.
  A kosí nepriateľa.
  Potom, ako to prejde:
  - Sláva dobrému kráľovi!
  Ale v boji a Aurore. Ničí aj nepriateľov z Číny. A ak hodí, bude hádzať smrteľnou silou.
  A pri speve:
  - Áno, v mene ruskej krajiny!
  A z jej bosých nôh lietajú smrtiace nálože.
  Svetlana tiež nesklame nepriateľa. A z jej bosých nôh letí niečo, čo prináša zjavnú smrť.
  A bojovník spieva:
  -Nikdy sa nevzdáme! Problémy do Ruska neprídu!
  A opäť budú Číňania zranení. A zoberie to bez obradu a naseká.
  Šesť bojovníkov a bojovníci tvrdo zasiahli. A seká nepriateľa a hádže bosými nohami.
  Oleg Rybachenko, ktorý rúcal Číňanov, spieval:
  - Hviezdny bojovník, tvoj roh márne trúbi -
  Vaša krajina je ďaleko v pochybnej sláve...
  Plameň boja sa chveje medzi riadkami -
  V jednostrannej hre bez pravidiel!
  A s chlapcovými bosými nohami letí ďalší bumerang, ktorý podreže hrdlo tuctu Číňanov.
  Chlapec, ako vidíme, je bojovník.
  A Margarita je tiež v boji. A tak jej bosé nohy fungujú. Bez akýchkoľvek pochybností vyhladzuje nepriateľov mimoriadne cool.
  A jej meče sú ako kati.
  Bojovník škrípe:
  - Nech je sláva!
  Natasha tiež strieľa bosými nohami a hádže smrteľné. A zároveň aktívne seká mečmi.
  Súčasne pípa:
  - Môj sprievod je štátna posádka!
  Ďalšia v boji je Zoya. Tiež diabol najvyššej úrovne anihilácie. Ako držať motýľa s mečmi. A potom bude bosými nohami brať a hádzať nápadné prvky.
  Potom to prejde:
  - Vojsko sa raduje - postupuje!
  A celý rad skosených čínskych pádov.
  Dievča si spieva:
  - Zoya miluje zabíjanie! Ach, tá Zoya!
  A tu je Aurora v rýchlej ofenzíve. Alebo skôr agresívna obrana. A pomocou bosých nôh vyraďuje nepriateľov.
  A zároveň to škrípe. A keď jej šable prejdú ako čepele kultivátora, potom budú tri desiatky Číňanov roztrhané na kusy!
  A Aurora kričí:
  - Harmonické akordy, vlajka Ruska je veľmi hrdá!
  A teraz jej obnažená päta pristane čínskemu generálovi do brady. Vezme a padne.
  Zoya je v boji agresívna. Reže svojich nepriateľov a kričí:
  - Budeme pochybovať a všetkých zabijeme!
  A z bosých nôh lietajú také dýky.
  Svetlana tiež nikoho nesklame. A ničí nepriateľov, ako keď kosa kosí trávu. Číňania zlyhávajú.
  Dievča kričí:
  - Šialená ihla! Vypadni z dvora!
  
  BOX A CHLADNÁ POLITIKA RINGU
  Sergei Lyakhovich vyhral boxerský zápas proti Sherron de Beers. Zaklopal ho na okuliare a neminul ho úder.
  A urobil svoju prvú obhajobu titulu.
  To viedlo k niektorým zmenám v celkovom bojovom pláne. Namiesto povinnej obrany proti Chagaevovi sa Nikolaj Valuev a Sergei Lyakhovich rozhodli najprv bojovať o zjednotenie titulov v ťažkej váhe.
  Tento súboj by bol naozaj zaujímavý. Sergej Ljachovič má na konte iba jednu porážku, Nikolaj Valuev má na konte štyridsaťšesť víťazstiev v rade. A je jasným favoritom.
  A cenový fond pre tento zápas pre oboch boxerov je rekordných desať miliónov dolárov pre dvoch.
  Súboj sa odohral v USA ... Bohužiaľ, publikum bolo sklamané. Sergei Lyakhovich si poranil pravú ruku a prehral všetkých dvanásť kôl na body. Ale nezažiaril ani Nikolaj Valuev. A nedokázal poslať svojho súpera ani do knockoutu, ani do knockdownu.
  Ale spojil tituly a podarilo sa mu získať štyridsiate siedme víťazstvo v rade.
  Súboj s Čagajevom bol preložený. Potom dostal Chagaev zápal a Valuev sa pobil s ďalším, nie príliš známym protivníkom. A nie príliš presvedčivo ho zdolal na body. A potom boj so sultánom Ibragimovom. Súboj sa ukázal byť veľmi konkurenčný. Mnohí dokonca verili, že ju vyhral sultán Ibragimov. Samostatným rozhodnutím sudcovia napriek tomu dali víťazstvo Valuevovi. A s Rockym Marchialim remizoval v počte víťazstiev v rade - štyridsaťdeväť.
  Potom povinná obrana proti Ruslanovi Chagaevovi... Ale súboj opäť stroskotal. A opäť Ruslan Čagajev so zranením a mimo hry.
  Ruský gigant usporiadal svoj päťdesiaty jubilejný zápas (pokiaľ, samozrejme, nepočítame fakt, že jeden boj Valueva bol vyhlásený za neplatný!) proti Ruizovi. Bol to odvetný zápas. V prvom Valuev nevyhral presvedčivo rozdeleným rozhodnutím. A potom druhý boj-odveta.
  Mnohí si mysleli, že Nikolaj Valuev svoj výsledok vylepší. A čo by bolo super... Ale opäť, ruský gigant nevyzerá najlepšie a získava veľmi kontroverzné víťazstvo na body, a to opäť samostatným rozhodnutím rozhodcov.
  Potom ďalší boj s Holyfieldom. Tento bojovník je skutočnou legendou. Ale už má štyridsaťšesť rokov a nikto neverí v jeho šance. A Nikolaj Valuev má na konte päťdesiat víťazstiev v rade a ani jednu porážku. Prekonal rekord Rockyho Marchialiho a je držiteľom dvoch majstrovských pásov v ťažkej váhe.
  Opäť boj ... A opäť Nikolaj Valuev si sotva vynútil víťazstvo na body.
  A to aj samostatným rozhodnutím sudcov. Ale zlepšil svoj rekord, päťdesiatjeden výhier v rade! Súhlasíte s tým, že je to veľmi cool.
  A tu je aj dobrovoľná obrana proti Davidovi Hayemu. Nikolaj Valujev nemal od roku 1993 ani jednu porážku. Tu je opäť v boji...
  Opäť súboj, kde Nikolaj perlík nesvieti a v rýchlosti je podriadený nepriateľovi.
  Ale drží super. Ukazuje odolnosť. A v dôsledku toho sudcovia opäť dávajú víťazstvo Nikolajovi Valuevovi, samostatné rozhodnutia. A samozrejme veľmi kontroverzné...
  Ale záznam Rockyho Marchila bol aktualizovaný. Päťdesiatdva víťazstiev v rade.
  A v pláne je nový súper: Vitalij Kličko, ktorý chce v zjednocujúcom boji získať dva opasky naraz.
  Ale rokovania sa čoskoro zastavili. Vitalij Kličko bojoval so Sosnovským.
  A Nikolaj Valuev bojoval s Morekom, silným boxerom, ale mnohokrát porazeným.
  A toto víťazstvo Nikolaja Valueva, už päťdesiate tretie v rade, sa samostatným rozhodnutím sudcov ukázalo ako nepresvedčivé a opäť bez zrážky a na body.
  Záznam bol však aktualizovaný. A Nikolaj Valuev už šestnásť rokov nepoznal porážku - rekord v ťažkej váhe. A päťdesiattri víťazstiev v rade - rekord medzi všetkými váhovými kategóriami.
  A súboj s Vitalijom Kličkom a zjednotenie titulov sa nekonali.
  Nikolaj Valuev si našiel v hlave nezhubný nádor a bol nútený ukončiť svoju boxerskú kariéru.
  O jeho opasky bojovali David Haye a Wladimir Klitschko. A vyhral Kličko mladší.
  Ale Nicholas II ako boxer, ktorý formálne prekonal rekord Rockyho Marchialiho a ktorý vlastní dva opasky a nikdy nebol porazený, bol už v značnej sláve.
  A namiesto Jednotného Ruska sa Nikolaj Valuval rozhodol založiť vlastnú stranu. Nazval to "Veľký skok". A podarilo sa mu v roku 2011 senzačne dostať do Štátnej dumy. A potom sa zúčastnil prezidentských volieb v roku 2012. A opäť senzácia, druhé miesto a výstup do druhého kola proti Vladimirovi Putinovi.
  Blbé! Nikolaj Valuev sa stal novou, jasnou, politickou hviezdou. Ľudu už omrzeli staré, politické prostitútky a on si vybral nového politika a boxera.
  Vladimir Putin však dokázal poraziť Nikolaja Valueva v druhom kole, ale jeho náskok sa ukázal byť dosť malý.
  Komunisti však v dôsledku zlyhania Zjuganova urobili prevrat a novým predsedom komunistickej strany sa stal Sergej Udalcov.
  Tento mladý a energický muž urobil poriadnu búrku proti Vladimirovi Putinovi. A vzrušenie bolo veľmi vážne. Hromadné strety s políciou. Používanie palíc. Bili a dokonca aj obete medzi zadržanými.
  Takže olympiáda v Soči bola zrušená. Potom sa Majdan konal na Ukrajine. Janukovyč bol zvrhnutý. Putin v podmienkach vnútornej nestability nezačal zaberať Krym. A na Donbase nebola žiadna vojna.
  Ukrajina na čele s Porošenkom bola na vzostupe.
  Vitalij Kličko, ktorý prerušil kariéru v boxe, sa rozhodol vrátiť.
  A teraz sa mu podarilo vyradiť Stevensona. A staňte sa štvrtýkrát šampiónom ťažkej váhy a zopakujte Hollyfieldov rekord. Potom Vitali urobil ďalšiu obranu proti Criss Areola. Takýto boj je odvetou a opäť knokautuje súpera.
  Potom bol však pre pracovné vyťaženie starostu Kyjeva nútený ukončiť svoju slávnu kariéru.
  Wladimir Kličko, aj keď nie úplne presvedčivý, dokázal obhájiť titul proti Tysonovi Furymu. A potom knokautoval svojho krajana Glazkova. A potom tiež držal obranu proti Brianovi. A prekonal rekord Joea Louisa v počte víťazstiev na šampionáte.
  Ale je tu ešte jeden pás. Vyhral Denotay Wyder. Tento boxer je jedinečný - celú jeho kariéru tvoria iba knockouty. Až štyridsať knockoutov v rade - to je skvelé! A Wladimir Kličko má už štyridsaťjeden rokov. A samozrejme tento zjednocovací súboj vzbudil obrovský záujem.
  A po prvý raz od súboja s Petrom nie je Wladimir Kličko nesporným favoritom.
  Ale tu je boj s Denotheom. Knockdown výmena. A predsa víťazstvo nakoniec, aj keď samostatným rozhodnutím rozhodcov, Wladimir Klitschko.
  Wladimir Klitschko teda prvýkrát v ťažkej váhe zjednotil všetky štyri hlavné pásy. A to je jedinečný úspech...
  Wladimir Klitschko mal ďalšiu odvetu s Wyderom, tentoraz ho dokázal knokautovať a ukázať, že vek nie je prekážkou športu. Parker tiež vyhral.
  Potom však na jeseň 2018 vo veku štyridsaťdva rokov podľahol v dramatickom súboji Anthonymu Joshuovi.
  Bol to super boj... Wladimir Klitschko neprehral už viac ako štrnásť rokov, no Anthony to aj tak dokázal zabrať a získať všetky štyri opasky.
  Jedinou útechou Vladimíra Kličkova je, že vo voľbách v roku 2018 prehral aj jeho menovec Vladimir Putin. Navyše to nebol Nikolaj Valuev, ktorý vyhral, pre ktorého móda už prešla, ale komunista - Sergej Udaltsov.
  Dôvodom porážky bolo, že v dôsledku poklesu cien ropy a plynu sa ekonomická situácia Ruska zhoršila. A efekt okupácie Krymu nemohol fungovať. Takže všetko bolo inak. Komunisti sú späť. A opäť nad Kremľom červená vlajka.
  Wladimir Klitschko však pokračoval v kariére. Na svete nebol žiadny koronavírus a v roku 2020 dokázal skvelý boxer poraziť Ruiza Jr. a stať sa opäť majstrom sveta. Potom obhájil titul od Ruiza Jr. Ale odveta bola opäť pre Anthonyho Joshuu.
  Wladimir Klitschko, ktorý prekonal množstvo rekordov, opäť ohlásil svoj odchod do dôchodku.
  Aj keď sa mu podarilo vytvoriť ďalší rekord - stať sa najstarším absolútnym majstrom sveta.
  A to je tiež obrovský úspech.
  Potom mal Vitali Kličko exhibičný súboj s Hollyfieldom.
  Svet išiel svojou vlastnou cestou.
  Novým nesporným majstrom sveta v ťažkej váhe sa stal Oleksandr Usyk senzačným víťazstvom nad Anthonym Joshuom. A potom proti nemu obhájil titul.
  Ale Wladimir Klitschko sa nečakane vrátil na jeseň 2022. A bojoval s Usykom, kvôli ďalšiemu rekordu.
  A tento boj porazil všetky predchádzajúce úspechy v dráme a plynutí.
  A Wladimir Kličko opäť senzačne vyhral. A opäť sa zmocnil všetkých pásov. A už po štvrtýkrát sa stal majstrom sveta.
  V boxe hrdinstvo skutočne nemá vek.
  Život ide ďalej ako obvykle, ale skutoční hrdinovia nikdy nezostarnú!
  
  HITLER DÁVA RUKY PREČ ŽIDOV
  ANOTÁCIA
  Adolf Hitler sa stal osvieteným a prestal prenasledovať Židov. V reakcii na to spojenci uzavreli s Treťou ríšou neurčité prímerie. A teraz musí ZSSR bojovať na jednom fronte a sily sú veľmi nerovnaké.
  . KAPITOLA 1
  Napríklad svet, v ktorom Spojené štáty v marci 1943 ponúkli Hitlerovi dohodu: zastaví prenasledovanie Židov, na oplátku spojenci vyhlásia prímerie na dobu neurčitú. Fuhrer, ktorý prehral bitku o Afriku a bol porazený pri Stalingrade, je nútený súhlasiť. Nuž, Spojené štáty americké majú svoj vlastný výpočet - nech sa diktátori aj totalitné krajiny navzájom vyhladia. A potom ZSSR akosi príliš odhodlane napreduje.
  Pozrite sa späť do Európy predtým, ako sa objavia USA. Británia je prirodzene bez Ameriky, človek nechce bojovať. A okrem toho aj Churchill sa bojí príchodu červených do Európy.
  Skrátka sme sa dohodli. Hitler prestal prenasledovať a vyvražďovať Židov a spojenci od 1. apríla zastavili všetko bombardovanie a boje. Ale to samozrejme nie je všetko. Naschvál začali niečo predávať nacistom. A ZSSR teraz nedostal bezplatnú pomoc, ale mohol nakupovať iba za zlato.
  Na Západe nastal úplný pokoj. Na východe bola vojna hlavne vo vzduchu. Počas pauzy aj na súši. Nemci pripravovali ofenzívu na Kursk Bulge, Červená armáda sa postavila do defenzívy a zaryla sa do zeme.
  Ale prímerie na západe niečo zmenilo. Po prvé, Nemci sa stali oveľa silnejšími vo vzduchu, takmer polovica ich lietadiel bola predtým rozptýlená Západom.
  Po druhé, Hitler sa už s útokom tak neponáhľal. Veľmi chcel, aby boli Tiger-2, Lev a najmä Myš testované v boji.
  "Tiger" -2 sa začal masovo vyrábať skôr ako ktokoľvek iný už v máji. Mal však ľahšiu, menej chránenú vežu Porsche. "Maus" bol testovaný iba v júni, čo ukázalo uspokojivé výsledky. Práce na nádrži "Lev" pokračovali novým spôsobom. Ale bolo potrebné prerobiť auto pod silnejší motor z Mausu a posilniť pancierovanie bokov. "Maus" a "Lion" zjavne nedržali krok s ofenzívou a "Tiger" -2 ešte potreboval výcvik posádky a sériové nasadenie. Okrem toho bol do série uvedený Jagdpanther aj narýchlo vyvinutý Panther-2. Posledné auto malo výzbroj podobnú Pantherovi, ale bočný a čelný pancier boli hrubšie, čo zvýšilo hmotnosť. Ale "Panteri" -2 neudržali krok so začiatkom bitky.
  Stalinova trpezlivosť praskla a 5. augusta 1943 prešla do ofenzívy aj samotná Červená armáda.
  Tentoraz bola početná prevaha sovietskych vojsk menšia ako v reálnej histórii. Nemcom sa podarilo stiahnuť svoje jednotky z Afriky a ďalšie sily boli presunuté z Európy. Najmä pridané protilietadlové delá. Áno, a tankov bolo viac a celkové uvoľnenie zbraní bez bombardovania spojencov sa ukázalo byť vyššie.
  A obrana je silná. Nemci sú silní najmä na juhu, kde je Mainstein a ich hlavné sily. Tam sa Červená armáda pokúšala postúpiť, no neúspešne. Jej útoky sa takmer okamžite zastavili. Áno, a nemeckí "Tigre", "Panteri", "Ferdinandi" sú veľmi silní v obrane a horšie v útoku.
  Na Oryolskom smere boli Nemci o niečo slabší. A Červená armáda naopak zasadila hlavný úder práve tam. Dosiahlo sa teda viac.
  Ale obrana Nemcov je inžiniersky rozvinutá, tanky a samohybné delá sa v obrane prejavujú vynikajúco a čo je podstatné, Rusi nemajú na oblohe žiadnu prevahu. Naopak, aj keď sa Focke-Wulf celkom neospravedlnil, Me-109 v modifikácii "G" je dobrý pracant, a čo je najdôležitejšie, je ho veľa. A esá sú dosť silné. Teraz sa Huffman stal novou vychádzajúcou hviezdou Luftwaffe. Áno, a Nemci to majú s palivom jednoduchšie, niektoré ropné produkty predávajú Spojené štáty a Británia. A spojenci nebombardujú Rumunsko ani závody na výrobu syntetického benzínu.
  Keď je vo vzduchu, nie je možné ho zdvihnúť. Je pravda, že sovietske esá bojujú s Focke-Wulfom dobre, najmä preto, že sa ukázalo, že auto má zjavnú chybu - palivové nádrže nie sú naplnené inertným plynom a je ľahšie ich zapáliť. Je pravda, že samotný stroj je pomerne výkonný so zbraňami a pri správnej taktike môže byť nebezpečný. A ako frontový bombardér to nie je zlé, nesie dvakrát toľko bômb ako PE-2.
  Červená armáda postupovala pomaly. Nacisti sa držali každej osady a mali obranu do hĺbky. Áno, a do boja boli vytiahnuté aj nové sily. Tu je pár "myší", ktorý sa zúčastnil bitky. Ale aj tak, o mesiac a pol neskôr, Červená armáda obkľúčila Orel a nemecké jednotky opustili mesto. Oryolská rímsa bola odrezaná, ale doterajšie úspechy Červenej armády boli obmedzené na toto. Nádeje sa spájali so zimou. Keď bojaschopnosť Nemcov prudko klesla.
  Stalin sa odvolal a poznamenal, že počas leta Nemci nedokázali dobyť ani centimeter sovietskej pôdy a Červená armáda znovu dobyla Orla a stlačila Fritz a v chladnom počasí nás čakajú nové víťazstvá.
  Nemecká technika a vojaci totiž v zime bojovali slabšie. Červená armáda dokázala prelomiť obranu Fritza na juhu a postúpiť k Dnepru. Úspech sa dostavil aj v stredisku. Neďaleko Leningradu boli v januári zbití aj nacisti a mesto bolo prepustené. Pravda, prišla jar a Fritzovi sa podarilo zastaviť Červenú armádu na Dnepri.
  Počasie bolo chladné, krásky dorazili práve dvadsiateho piateho decembra. Sneží a vietor fúka kučery. A vybrali si nie najteplejšie miesto pre seba - priamo pri Leningrade.
  Po príchode si dievčatá v bikinách dali zabehať cez snehové záveje. V skutočnosti musia praví Árijci ukázať, že sa neboja žiadneho, ani toho najkrutejšieho prechladnutia. Spolu s nimi utiekol aj ninja chlapec, ktorý pricestoval z Japonska, ktorého všetci volali Karas.
  Toto dieťa sa preslávilo účasťou na špeciálnych operáciách. Príjemné orientálne črty spolu s blond vlasmi zdedenými po neznámom otcovi urobili chlapca veľmi fešákom.
  Dievčatá naňho v odpovedi dokonca pozreli, hoci Karas pre nich možno ešte nie je pár. No odľahčenie svalov ako drôt beží, takže ani tieto otužilé a skúsené tigrice s ním nedokážu držať krok.
  Dievčatá po pôrode na tréningovej základni úplne nadobudli formu, no nie každému supermanovi je dané vydržať takéto ľadové tempo.
  Stella, ktorá ako Magda von Singer dokázala bojovať s Rusmi, poznamenala:
  - Mráz a sneh sú ich hlavným spojencom. A tak nie je nič lepšie ako Briti!
  Magda správne poznamenala:
  - To by som nepovedal. Rusi sú oveľa silnejší a ich jednotky prakticky nikdy neustupujú!
  Stella, ktorá pri joggingu urobila kotrmelce, sa zachichotala a poznamenala:
  Ale to je skôr slabina ako plus. Vôbec nerozumiem takým metódam velenia a kontroly vojsk, ako je vytváranie barážových oddielov a popravy veliteľov ustupujúcich jednotiek.
  Gerda, ktorá sa pri behu a naťahovaní prevrátila, súhlasila:
  - Samozrejme, dobrý bojovník z palice nevylezie. - Tu sa však blondínka prinútila priznať a zaťala srdce. - Ale Rusi bojujú dobre, ak už vydržali dva a pol roka. Chceli by sme ich vitalitu!
  Clara si pohŕdavo odfrkla.
  - My, hovoríš?
  Gerda sa zachichotala a poznamenala:
  Sme elita! Najmä Marseille!
  Najlepšie eso všetkých čias a národov, napriek kategorickému zákazu Hitlera, ktorý chcel, aby sa tento symbol neporaziteľnosti sústredil výlučne na učiteľskú prácu - napokon bol stále generálporučíkom, napriek tomu prerazil na front.
  Alebo lepšie povedané, Führer mu milostivo dovolil vrátiť sa, ak by sa Nemci niekde cítili zle.
  Nacisti, samozrejme, pre každý prípad posilnili obranu a pripravili sa na zimu, no silne pochybovali, že Rusi budú mať prostriedky na rozsiahle útočné akcie.
  Inteligencia však fungovala. To znamená, že informácie o chystanej ofenzíve na oslobodenie Tikhvina napriek tomu unikli. Sovietske jednotky navyše začali so silnou delostreleckou prípravou práve v čase Vianoc.
  Kaťuše boli zbité a dokonca aj niekoľko prvých vysokovýkonných prúdových odpaľovacích zariadení Andryusha. A rachot bol taký, že to bosé, polozmrznuté dievčatá schytali.
  Našťastie majú výborný sluch a oči žiaria iskrami.
  Pri pohľade na seba dievčatá dospeli k záveru:
  - No a teraz sa poriadne pobijeme!
  A ninja chlapec Karas povedal:
  - Mojou úlohou bude vstúpiť do Leningradu a preskúmať tam všetko. Si príliš krásna pre skautov!
  Magda lenivo naklonila mihalnice a odpovedala:
  - A ty tiež. A ak sa vám Rusi zdajú čudní, váš prízvuk?
  Karas logicky poznamenal:
  - Keď hovoríte po rusky príliš správne, oveľa viac to vo vás prezradí cudzinca. V každom prípade som bežal a ty ich poriadne rozdrv na bok.
  Dievčatá sa ponáhľali k svojej nádrži. Sú to predsa skúšobné tankery. A vybrali si pre seba niečo nové. Presnejšie, dokonca aj dva novučičké tanky naraz, ktoré treba vyskúšať vpredu.
  A to "lasičky", autá s dvoma členmi posádky a veľmi nízkou siluetou. Úplne prvé modely tankov novej generácie, kde sa Nemci v skutočnosti vážne zaoberali zhutňovaním usporiadania. A nejaké zaujímavé know-how v manažmente. Najmä elektrický prevod a umiestnenie prevodovky namontovanej v motore. A samotné tankery skutočne ležali. Zároveň bola prevodovka a motor umiestnené vzadu a dievčatá boli pohodlne umiestnené na bruchu. A ich nohy stláčali radenie a tlačidlá vzadu a ruky, naopak, pohodlne hýbali pri radení. Najľahšie sedadlo je vyrobené na zákazku a kopíruje tvar ich tela. Je pravda, že neexistuje žiadna veža - ukázalo sa, že ide o samohybné delá a také nízke, že valce sú umiestnené vonku.
  Samozrejme, delo sa nemôže otáčať, ale môže sa trochu otáčať. No a samotný tank sa famózne otáča okolo svojej osi a kompenzuje tak chýbajúcu vežu.
  Magda vysvetlila sprievodným dievčatám:
  - Takže bez veže sú tanky lacnejšie a nižšie. Tu môžeme nastaviť výšku, zníženie až o 1,2 metra a zvýšenie až o 1,5 metra. Takmer ako partizáni sa plazíme plastunsky.
  S hmotnosťou 12 ton malo auto vynikajúce čelné pancierovanie 82 milimetrov pri uhle sklonu 40 stupňov od horizontály v hornej časti. Spodná časť je veľmi malá. Boky sú chránené horšie, 60 milimetrov, no samotné valčeky stále kryjú. Motor s výkonom 400 koní poskytuje vynikajúci jazdný výkon. Okrem toho umiestnenie valcov a odpruženia umožňujú nielen zmenšiť siluetu, ale navyše poskytujú vynikajúcu schopnosť prechádzať cez snehové záveje.
  Nech sa páči, ale ťažší zverinec, počnúc Pantherom, oveľa ťažší a nemotornejší. A na snehové záveje a úplne rakvu.
  Gerda, ktorá sa usadila so svojou dlhoročnou partnerkou Clarou a chtiac-nechtiac pocítila nepohodlie v stiesnenom, kompaktnom a podlhovastom boxe nádrže. Aj keď, samozrejme, musíme vzdať hold tomu, že auto s výzbrojou T-4 a najlepším pancierom sa zmestilo do hmotnosti 12 ton. Blond terminátor poznamenal:
  - Najpohodlnejšie tanky boli "Tiger" a "Lev". V tomto aute sa aj nám dievčatám ťažko otáčame.
  Clara odpovedala:
  - Ale ochrana. Rovnako ako najnovší "Panther", ktorý len od novembra začal vstupovať medzi jednotky so 60-milimetrovým trupom. Pravda, čelo je uzavreté lepšie ako u nás so 120 milimetrami, no aj tak sa doň treba dostať. V takom uhle, ako máme my, sa 85-milimetrový kanón odrazí aj pri streľbe na bod.
  Gerda sa poškrabala nohou za uchom, no tento pohyb jej stále tlačil ponožku na šikmú strechu a poznamenala:
  - Rusi, boli sme varovaní, môžu mať tanky s kalibrom 122-milimetrov. Inteligencia nespí!
  Clara sebavedomo povedala, nafúkla líca a skrútila ústa hnevom:
  - Naša inteligencia je ako vždy na vrchole. Len my sme boli zavretí v stiesnenej krabici.
  Nový motor s výkonom 400 koní, ako písal návod, mohol byť krátkodobo posilnený zmesou voda-metal, prípadne dusíkatou zmesou. V tomto prípade sa tank mohol rútiť niekoľko minút rýchlosťou vyše 100 kilometrov.
  Sovieti išli do prielomu, predtým prevŕtali všetky zákopy a bunkre nacistov. Ale nacisti stiahli väčšinu jednotiek do druhej a tretej línie. Potom sa pokúsili vyjsť v ústrety pechote delostreleckou paľbou a guľometnými radmi.
  Vpredu sa samozrejme pohybovali tanky. Keďže výkonnejší T-34-85 sa ešte nedostal do sériovej výroby, zaútočil menší a mobilnejší T-34-76. Bez ohľadu na straty vyliezli na zákopovú líniu a využili svoje vynikajúce jazdné výkony na snehu.
  A tu sa snažia odpovedať nemecké autá. T-4 už bol prerušený, ale niekoľko z týchto tankov je stále v prevádzke. Napodiv, v snehových závejoch sa pohybujú lepšie ako novšie príšery. Tie ešte treba priviezť, aby odpratali sneh, ktorý sa upchal medzi klziskami. Je dokonca smiešne, ako Fritz varí vodu v kotloch a potom ju vyleje na koľajnice, aby sa z nej odlepila táto odporná kôra.
  Dokonca aj najlepší nemecký tank "Lev" trpí takýmito valcami. Pravda, vo väčšine úprav s tým Francúzi už počítali a samotný stroj je schopný poraziť aj tridsiatku. Ale to je len, relatívne povedané, také jednoduché.
  Ale pár nemeckých tankov sa stále pohybovalo. Ale zvyšok, ako to povedať... Na vrchole! Je pravda, že z chladných tankerov "lev" sa snažia zasiahnuť T-34-76 z veľkej vzdialenosti. Treba poznamenať, že vzhľadom na krehkosť pancierovania liatej veže sovietskej konštrukcie, bohužiaľ, existuje šanca zasiahnuť.
  Nedostatok legujúcich prvkov je taký akútny, že dokonca aj 50 mm delá Fritza sú nebezpečné. Zásahy z malého 37 mm kanóna však spôsobujú aj kolapsy a zhadzovanie pancierovania, prípadne praskanie trupu s vežou.
  Relatívna zraniteľnosť "tridsaťštyri" viedla k tomu, že myšlienka opätovného vybavenia "Panterov" výkonnejšou zbraňou bola odložená na lepšie časy. Alebo, presnejšie, tie najhoršie - ak IP idú do série. Ale zatiaľ sa IS-1 nestal masovou sériou. Ale na konto IS-2 už unikli informácie. Pretože mnohí generáli už pochopili, že ZSSR je takmer odsúdený na zánik, a nepovažovali za hanebné zradiť svoju vlasť za peniaze. Počet špiónov, a to aj v generálnom štábe, teda výrazne vzrástol.
  Tu je ťažká modifikácia "Leva" s kanónom 128 mm. S dlhou labkou sa snaží dosiahnuť tridsaťštyri. Ale skúste vstúpiť.
  Sovietski tankisti sa však rozhodnú zaútočiť na Fritz sami. Aj keď vezmeme do úvahy rýchlosť streľby zbraní Wehrmachtu, je to samovražda.
  Tu sa "Levovi" podarilo odtrhnúť vežu a štyria kamaráti odleteli ako hrdličky na druhý svet. Ale ďalšie tanky ešte aktívnejšie dochádzajú. Tu remeselníci akosi zbystrili, aby prinútili naftové motory, že tie síce krátkodobo, ale bez akýchkoľvek zmesí, zrýchlia nádrž na 70 kilometrov. Potom nechajte motor rozbiť. Tu však prichádzajú do útoku zúfalí chlapi, ktorí nemajú návratu. No čo? Ak sa inak nedá žiť, zabudnite na prežitie.
  A teraz, ako démon zo snežného sveta, sovietsky tank, ktorý si vyberie svoju najdrahšiu obeť, narazí na ťažkého a smrtiaceho "leva". Nemecké auto práve začalo opúšťať hangár.
  Úder je silný, papuľa sovietskeho stroja je ohnutá. Lev je pomerne nízky a trupy oboch strojov sú sploštené. A potom vybuchne nemecký motor vpredu. A začne oheň a útek nacistov cez spodný poklop.
  Nie všetky, samozrejme, sovietske tanky boli schopné preraziť do veľkej vzdialenosti. Fritzove nástroje pracujú a brúsia. Ale komu sa to podarilo, ten ako trafí!
  Gerda a Klára trochu predbehli svojich kamarátov a boli v medziach, keď už bolo vidieť sovietske autá. Môžete strieľať, ale je lepšie sa priblížiť. Z piatich kilometrov je problematické zobrať aj krehké brnenie tridsiatkovej štvorky.
  Ohnivá Clara filozoficky poznamenala:
  - Tak je to vždy. Nedá sa strieľať z diaľky!
  Gerda odpovedala:
  - Môžete, ak ste dostatočne opatrní!
  Ale zatiaľ ich situácia neprinútila spustiť paľbu z veľkej vzdialenosti. A sotva si ich niekto všimne, na bielo natretý tank. Aké dobré je auto. Nikto nebude viniť podvozok.
  A áno, jazda je plynulá. Sovietske vozidlá tiež nie sú zlé a tu sa už nabúrali do prvej línie nemeckej obrany a prebíjajú druhú. A počasie je nelietavé, zdvihla sa snehová búrka a početné lietadlá Wehrmachtu sú mimo.
  Vzhľadom na početnú slabosť červeného letectva a akútny nedostatok paliva nemôže byť lepšie počasie.
  Nech sa Fritz schová. Niektorí z nich už dokonca začali mávať biele handry. Hitler bude kaput.
  Gerda vystrelila z dvoch kilometrov. V zásade to ešte nie je istá porážka, ale keď sa pozrieme na to, koľko Nemcov sa Rusom podarilo ochromiť, tak čo čakať. Tridsaťštyri sú navyše ešte menej húževnaté ako na začiatku vojny a ešte sa im nepodarilo vyvinúť nové ložiská. Takže to...
  Blonďatá terminátorka bola veľmi znepokojená, keď stlačila spúšť pištole. Zvyk strieľať naživo už stratila, aj keď v tehotenstve, ako aj prvé mesiace kŕmenia pokračovala v cvičení na strelniciach a strelniciach. Ale očividne je ľahšie bojovať v bikinách a naboso, stanete sa jedným s autom. Strela zasiahla a zdeformovala vežu. Nie, nezačalo to horieť, ale aj tak to muselo prestať, kamarát. A teraz ďalšia obeť.
  Clara šepká:
  - Kto je zvyknutý bojovať o víťazstvo. Pôjde s nami do hrobu.- vystrelila Gerda a opravil sa ryšavý bojovník. "Alebo skôr, všetci spolu privedieme svojich nepriateľov do hrobu.
  Snehulienka Terminátor nahnevane prerušil:
  - Ak nie je inšpirácia, nerozptyľujte sa piesňou!
  Clara sa prosebne spýtala:
  - Spievajte si sami! Si taký schopný.
  A Gerda, strieľajúca, spievala;
  Vlasť a armáda sú dva piliere,
  Na ktorom spočíva planéta!
  Chránime ťa svojimi prsiami,
  Vašu armádu ohrievajú všetci ľudia!
  
  Mraky sú chladné a teplo svietilo,
  Guľomet drgol vojakovi rameno!
  Navždy vlasť sme s vami,
  Vykopeme hrob pre zloducha!
  
  Áno, niekedy je tvár šťastia krutá,
  Guľka sa nám snaží preraziť srdce!
  Trochu ustúpil a bojovník zomrel,
  Otvorte dvere Pána hrdinovi!
  
  Na bezodnom nebi máme mier,
  Raj, požehnaný bojovník nežiari!
  Mier vo vlasti, ktorý nosím so sebou,
  Naše deti ochutnajú ovocie víťazstva!
  Počas spevu porazila Gerda ďalších deväť tankov, čím si výrazne zlepšila skóre.
  Potom Clara spievala:
  kývajúce hviezdne výšiny,
  Prilákajte do nekonečných diaľok!
  A naši ľudia zo sveta myšlienok,
  Sen o lietajúcom Ikare!
  
  Moje oči sú upreté na oblohu
  Je ťažké dotknúť sa gule...
  Od prvých skrutiek Archimedes -
  Plánoval ich dlho a nudne!
  Potom dievča neodolalo a začalo na seba ukazovať a strieľať. Sovietski tankisti si výstrely nevšímali, hoci sa pridalo aj Magdino samohybné delo. Napriek tomu v snehovej búrke skutočne nevidíte, kam, čo a ako zasiahne. Navyše si oba tanky sadli a stali sa takmer na nerozoznanie od snehových závejov. Áno, a nová zbraň bola nenápadnejšia a na konci bol tlmič s výstupom svetla. Toto je najzákernejšie auto, ktoré Fritz objavil.
  Obloha sa trochu zhoršila. Objavil sa prúd ME-262, ktorý mal veľmi vysokú rýchlosť a bolo veľmi ťažké ho zostreliť. Focke-Wulf a najmä jeho modifikácia TA-152 sa stali rýchlejšími a dokonalejšími.
  A objavil sa ME-309, veľmi dobré auto. Má štyri guľomety a tri 30 mm vzduchové kanóny s vysokou rýchlosťou 740 kilometrov za hodinu. To však nie je limit na pozadí pokročilejších úprav.
  V lete sa Červená armáda pokúšala postúpiť v strede, no nepodarilo sa jej to. Nemcom sa tentoraz podarilo odhaliť Stalinov plán. Áno, a Dneper sa stal spoľahlivou hranicou obrany. V bitkách sa objavil pokročilejší "Panther" -3 s 88 mm kanónom a motorom s výkonom 850 koní. V obrane sa ukázala ako výborný tank, v protiútokoch nie je zlá.
  Počet zostrelených lietadiel pre rytiersky kríž sa zvýšil na sto, takže nemecké esá famózne zabodovali.
  Ofenzíva skončila porážkou Červenej armády a nacisti opäť dobyli Smolensk. Pravda, v zime Červená armáda vrátila toto mesto späť. Frontová línia zamrzla na Dnepri.
  Nemci nasadili uvoľnenie prúdových lietadiel a získali vzdušnú prevahu.
  Štyridsiaty piaty rok prešiel v pozičných bojoch. Frontová línia sa stala rovnako ako v prvej svetovej vojne neaktívnou. Fritz má teraz tanky série "E", ktoré sú stále dosť surové.
  V roku 1946 začali na fronte nacistov pozorovať diskové lietadlá. Tieto stroje sú však príliš drahé a dosť zraniteľné, líšili sa iba veľmi vysokou rýchlosťou a schopnosťou získať veľkú výšku. Používali sa pri prieskume a bombardovaní na diaľku.
  Ukázalo sa, že XE-162 sa ťažko ovláda a nesplnil očakávania. Objavil sa však pokročilejší model ME-262 "X", ktorý ukázal veľkú rýchlosť, lepšiu manévrovateľnosť a impozantné zbrane.
  Nacisti stále ovládali oblohu ...
  Tu sa Oleg Rybachenko pristihol, že toto nie je rozprávka, ale ten najskutočnejší vesmír. A že ich šestka tu bude musieť bojovať. Práve včas na nový rok 1947, aby rozhodným manévrom zlomil chrbát nacistom.
  Napriek snehu boli Veľkolepí šiesti takmer nahí, no nabití bojovou mágiou.
  Oleg Rybačenko sekol mečmi, prerezal nacistické tanky, potom hodil granát s holou, detskou nohou, roztrhal Fritza a povedal:
  - Sláva veľkej sovietskej vlasti!
  Margarita Korshunova tiež vystrelila dobre mierenú dávku, odrezala nacistov a potom sekla mečmi. Potom s bosou nohou spustila dar skazy.
  Dievča zakričalo:
  -Sláva komunizmu!
  Natasha prešla do útoku. Vystrelila zo samopalov a zrazila Fritza. Potom mečom sekla na ich tanky. A potom, čo holé prsty na nohách dali dar zničenia.
  A nakoniec jej praskla podprsenka a zo šarlátových bradaviek vyletel blesk.
  Natasha skríkla:
  - Som majster vesmíru!
  Zoya vystrelila zo samopalu. Slávne kosila nacistov. Jej meče, ktoré sa predĺžili, prerezali nádrže. A jej slávnejšie bosé nohy vrhali správy o smrti.
  Ale praskla jej aj podprsenka a z karmínových bradaviek vyleteli pekelné pulzary.
  Zoya tweetovala:
  - Sláva vlasti! Sláva!
  Tu v útoku a Augustín. Také agresívne dievča. Hádzala bosými nohami, čo prináša smrť. A potom sa otočila, kosila nepriateľov a potom spustila mlyn s mečmi. Nakoniec jej praskla aj podprsenka a z rubínových bradaviek smrteľne vyleteli výboje, ktoré nedávali šancu na prežitie. A Nemci to mali veľmi ťažké. Bolo to, ako keby im nad hlavami preletel hasičský klub.
  Augustín vyštekol:
  - Náš najsvätejší komunizmus!
  Svetlana usporiadala recepciu s mečmi - motýľom. Odrezala veže tankov. Potom dievča vzalo a poslalo veľa guľometov. Potom jej odhalené prsty vyslali skazu a záhubu. A potom podprsenka znova praskla a teraz horiace gule dopadli na nacistov.
  Svetlana vravela:
  - Som najsilnejší na svete! Nepriatelia namočia všetko do záchoda!
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec, sekal mečmi. Potom vystrelil zo samopalov. Potom s holými, detskými nohami hodil vražedný darček smrti a roztrhal Fritza. A potom terminátor chlapec zahvízda... Tisíce vrán od strachu vrazili do nemeckých lietadiel. Ukazuje najvyššiu akrobaciu.
  Margarita Korshunova tiež sekla svojimi mečmi a odrezala veže pred nacistami. Potom dievča vystrelilo zo samopalov a položilo nacistov. A potom obnažené prsty detských nôh prihodili veľmi smrtiaci dar skazy. A roztrhali Fritza.
  A na konci, ako bude dievča pískať... A tisíce pobláznených vrán sa zrútia do fašistických lietadiel a premenia ich na trosky a popol.
  Ani Natasha nie je žiadna frajerka. A seká mečmi a holými prstami posiela dar smrti. A potom, keď podprsenka praskne, zo šarlátových bradaviek sa vyrútia výtoky smrti.
  A zrazili nacistov do smrteľného chaosu ...
  Oleg Rybachenko poznamenal:
  - Toto je náš ruský ahoj!
  Natasha potvrdila:
  - A recepciu ukážeme zadarmo!
  Zoja tiež seká nacistov mečmi. A nedovoľte im stlačiť spúšť. A meče držia motýľový príjem. A lietajú roztrhané veže z tankov. Zoya zvolá:
  - Sláva vlasti!
  A jej odhalené prsty na nohách vrhnú zničujúci dar skutočného a neúprosného zničenia.
  A potom z malinovej bradavky vyletí také rozžeravené žihadlo, že poriadne nasiakne veľa Fritza.
  Ale od pupku sa to poddá bleskom ...
  Zoya kričí:
  - Jeden dva tri!
  Augustína zaútočila svojimi mečmi, odsekla hlavy fašistom a potvrdila:
  - Utrite lokátor!
  . KAPITOLA 2
  S bosými nohami dievča spustilo ďalší dar ničenia. Roztrhali fašistov. A potom rubínové bradavky podľahli pulzaru, ktorý roztrhol stroj.
  A ako jej pupok chrlí blesky, ktoré zabíjajú nacistov. A schopný upražiť celý prápor.
  A tu je Svetlana Fritz, ktorá mláti a správa sa ako skutočný bojový robot. A jej bosé nohy vrhajú ďalšiu porciu skazy.
  A karmínové bradavky chrlia prúd magickej plazmy a cunami. Čo je ešte viac než smrteľné.
  A ako inak a pupok na nacistické armády zaberie a smrtiaci unikát.
  Svetlana reve z plných pľúc:
  - Toto je môj super hit!
  Oleg Rybačenko sa usmieva. Napríklad nemecký ľahký tank E-25. S hmotnosťou dvadsaťšesť ton stelesňuje výzbroj a hrúbku pancierovania Panthera. Celkovo Nemci umiestnili motor a prevodovku spolu a cez trup tanku. Výška "Pantera" bola takmer polovičná. A takmer zdvojnásobil váhu. A ochrana sa vďaka väčšiemu sklonu pancierovania ešte zlepšila.
  To sa vám, samozrejme, nemusí páčiť. S najnovším motorom s výkonom deväťsto koní je nemecké auto veľmi mobilné.
  Len sa rýchlo trasie.
  Chlapec opäť píska. Vrany sa chytia do vlny a dostanú infarkt a padnú nacistom na hlavy. A položte protivníkov.
  Potom však zaznie rozkaz a veľkolepá šestica, blýskajúca sa bosými, okrúhlymi, ružovými opätkami, opúšťa sovietske pozície.
  A hneď Nemci idú do útoku. A prelomia obranu, vklinia sa do sovietskych pozícií a opäť obkľúčia Smolensk. A toto je vážne tvrdenie.
  V zajatí boli dve trinásťročné priekopníčky Peťka a Sashka. Nacisti z chlapcov strhli šaty a hnali ich snehom v šortkách. Na snehových závejoch boli bosé stopy bosých nôh zajatých detí. Pionieri sa vozili v noci pol hodiny. Bol február a ešte zima. Potom ich takmer nahých zobrali do chatrče, aby sa na päť až desať minút zohriali a potom opäť do chladu.
  Chlapci veľmi trpeli a mali červenú kožu ako raky. Keďže nič nedosiahli, nacisti ich chovali na stojane. A pod holými detskými nohami zapaľovali ohne.
  Takto sa posrali. Peťka a Saša, ktorí nezniesli to trápenie, začali kričať. Kati však stále nič definitívne nepovedali. Hoci priekopníkov sekali ostnatým drôtom.
  Nemci týrali aj komsomolky, nútili ich chodiť bosé a v krátkych nohaviciach len po snehu.
  Nemci mali veľmi impozantné tanky série "E" a nedalo sa s nimi ľahko vysporiadať. Najmä E-75, ktorá bola dokonale chránená zo všetkých uhlov, no zároveň celkom mobilná.
  Zdalo sa, akú škodu môžu spôsobiť dve autá s hmotnosťou len dvanásť ton? O všetkom však v tomto prípade rozhoduje personál. Dievčatá prakticky nechýbali, aj keď nie všetky zásahy dopadli smrteľne. Tri alebo štyrikrát sa šikmé brnenie z tridsiatich štyroch odrazilo a asi tucet nábojov spôsobilo poškodenie rôzneho stupňa, ale takého druhu, ktorý sa dá v teréne ľahko opraviť. Ale asi päťdesiat nekvalitných pancierov sovietskych vozidiel vážne utrpelo.
  Napríklad veliteľská tridsiatka sa začala trhať pri výbuchu munície. Veža bola hodená ďaleko a papuľa sa zmenila na volant. Ľudia tiež zomreli.
  Sovietski tankisti si neskoro uvedomili, kto ich bodal, a pokúsili sa útokom čeliť.
  Tigrované dievčatá sú veľmi preplnené, ale strelivo 82 nábojov je celkom porovnateľné s Pantherom. Hoci náboje spočívajú na nose a dievčatá sa okolo nich odlepujú lakťami. Stále je ale z čoho strieľať a pri priblížení je jednoduchšie zasiahnuť Rusov.
  Gerda sa veľmi rýchlo prekríži a posiela ďalší tank na šrot a zašepká:
  -Bože odpusť mi! Sú to odvážni chlapi, ale jeden z ich veliteľov je úplne šialený!
  Clara si to všimla a hystericky zašepkala:
  - Ak nás nalodia, tak koniec!
  Skutočne, tridsiatka štvorka vystrelila v pohybe, zahalená v dyme a triasla sa od otrasov. Samozrejme, ich zásahy sú zriedkavé, výstrely sú nepresné, ale tank bzučí.
  Čelo je stále perfektne chránené a pancier, čo sa dá povedať, je kvalitný, tmelený. A to znamená, že povrch so zvýšenou tvrdosťou poskytuje vynikajúci odraz, rovnako ako skáče králika.
  Ale aj tak je to vo vnútri hlúpe, je to rovnaké ako liezť do bubna a budú ho biť ťažkými palicami.
  Pravda, kabína sa od hitov poriadne zahriala, ale keď ste v bikinách, po ponorení sa do snehových závejov je to ešte príjemné. Oveľa nepríjemnejšie však je, že sovietsky náboj zasiahol pravú zásteru klziska. To je pre jazdný výkon auta ako páčidlo pod oko. Hoci vzhľadom na to, že valce nie sú šachové, ale samostatný vozík, tank sa môže stále pohybovať. Otočte sa a odíďte. Toto sa malo urobiť skôr. A tak je ochrana kormy slabšia. A uhol sklonu je menší. Ak zasiahne, môže preraziť. Ruské zbrane nie sú také slabé.
  Gerda zašepkala a opäť uvoľnila pekelný dar z poloautomatického dela:
  - Ale Pasaran!
  Aj keď toto slovo, presnejšie povedané heslo španielskych komunistov, pre nemeckých tigrích bojovníkov nevyzerá vôbec vhodné. Koniec koncov, nacisti bojovali na strane Franca. Aj keď napokon vojaci niekedy ochotne prevezmú triky iných ľudí.
  Klára pri streľbe mierne pootočila samohybné delo Laska, problém im v tomto smere robilo rozbitie pravého valčeka projektilom.
  Sovietske tanky nepreháňali snehovými závejmi tak rýchlo ako po diaľnici, no napriek tomu ich rýchle skoky prekážali vo výhľade a boli rýchle.
  Tu sa škrupiny skutočne sypú na nulu.
  A Gerda páli v najvyššej rýchlosti, poliata potom. šikmé brnenie
  odrazy do čela, ale ak ich zasiahnu bodovo po stranách...
  Clara kričala:
  - A aj keby som spadol do hlbín pekla - do kolísky sa nevrátim!
  Dievčatá strieľajú až do konca, ale škrupiny sa ponáhľajú zo strán a prepichnú, čím rozbijú valčeky. Pancier praskne a auto začne horieť.
  Gerda sa rozhodla:
  - Podkopávame autá a odchádzame!
  Clara s úzkosťou zvolá:
  - Chcete prestať žehliť?
  Gerda rezolútne hovorí:
  - Sú dôležitejšie veci ako kov, napríklad rámy!
  Clara vytrhne malú filmovú kameru a kričí:
  - Ale naše činy budú navždy zaznamenané!
  Gerda holými prstami otočila pákou, ktorá spustila výbušninu, schopnú rozbiť experimentálny tank na základne. Tigricu bolo veľmi ľúto zničiť takéto umelecké dielo, no čo narobíte, ak sa inak unikátnych technológií zmocnia sovietski bojovníci, ktorým nemožno uprieť odvahu.
  Preto vyhodili do vzduchu Lasku a ponorili sa do záveja, aby zachránili svoje jedinečné životy.
  Magda von Singer a Stella tiež nechceli ustúpiť a ich auto roztrhali presné náboje. Taký je osud - nemilosrdný Pallas akejkoľvek vojny. Keď musíte ustúpiť, opustiť svoje srdce. Dievčatá však bojovali zručne a podarilo sa im spotrebovať takmer celý náklad munície. Teraz sa však museli zahrabať ako hady do záveja a tam sa pokúsiť vysedávať z neúprosných sovietskych zbraní.
  Keď ste spotená a v bikinách, tak liezť do hlbín snehu nie je práve najpríjemnejšia predstava. Ale ako často v našom svete robíte to, čo vás baví. V každom prípade, napríklad oheň vážne mal čas, strieľal do konca Stelly, popálil jej chodidlá. Ale dievča z toho sa ešte viac nahnevalo a zakričalo:
  - Česť a odvaha na váhu sa nepredávajú!
  Magda, ktorú tiež podpálili, dokonca aj opálenú pokožku mala posiatu pľuzgiermi, zvolala:
  - Oheň je teplo, nie oheň!
  Sovietske tanky však túto úlohu uľahčili. V zúrivosti bez zľutovania zastrelili opustených "lasičiek", pričom do rozbitého kovu vložili mnoho desiatok nábojov. Zároveň sa časť tankistov vyklonila z prielezov a ako kaskáda vodopádu aj krídla samotných nemeckých áut a tých, čo jazdili neslušnými jazykmi.
  Magda sa uškrnula a všimla si:
  - Oni, boľševici, samozrejme, sú odvážni, ale mimoriadne nekultúrni!
  Stella, ktorá si napľula sneh do úst, nečakane ukázala krutú spravodlivosť:
  - Myslíte si, že naši bojovníci sú lepší?
  Magda vtipne poznamenala:
  - Samozrejme, je lepšie, ak vyhráme. Kaukaz je už náš, ďalej do Moskvy je to už len pár stoviek kilometrov. - A medová blondínka vážne odhalila svoje dlhé tesáky. - Alebo chcete viesť prejavy zrady?
  Stella, ktorá už videla všetkého a všetkých dosť, zdvihla len nohou fontánu snehového prachu a zachichotala sa a poznamenala:
  - Niekedy je ticho najstrašnejším druhom zrady.
  Noc, fujavica a snehové záveje dávali štyrom dievčatám veľkú šancu na prežitie. Nepriateľovi navyše nenapadlo prečesávať sneh a hľadať v závejoch bosých čertov. Takže bojovníci, pochovaní v snehovej záveji, sedeli a sovietske tanky pokračovali a vyvinuli prielom. Hoci viac ako sto áut zostalo ležať rozbitých, zdeformovaných v dôsledku činov tigrích dievčat.
  Vo všeobecnosti dosiahli sovietske jednotky v prvých dňoch určitý úspech a podarilo sa im výrazne preniknúť do nepriateľských formácií.
  Duplikát demiurga osobitne zdôraznil Petrovi Degtyarevovi:
  - Nuž, v tomto prípade hráme hru poctivo a udalosti sa vyvíjajú tak, ako by sa mali vyvíjať.
  Plukovník inžinier skepticky poznamenal:
  - Bohužiaľ... Toto je len taktický úspech.
  A naozaj, hneď ako to počasie dovolilo, pribehlo množstvo fašistických supov. Dominancia Fritza vo vzduchu bola skutočne slabým článkom Červenej armády. Nacisti teraz mohli uhasiť sovietsku ofenzívu masívnymi leteckými útokmi. A nemali prakticky čo oponovať.
  Ale hrdinská Červená armáda stále víťazila v takýchto drsných podmienkach.
  Fritz sa stiahol do samotného Tikhvinu a pokúsil sa získať oporu v meste. Prirodzene, domy a obytné štvrte sú už samy osebe dosť vážnou obranou proti postupujúcim sovietskym jednotkám.
  Odvážnej štvorici tigrích dievčat sa podarilo ustúpiť do Tikhvinu. Na obranu mesta sa ale museli chopiť samopalov. A pre tankistov to nie je práve najpríjemnejšia zábava.
  Clara, ktorá strieľala z postupujúcej pechoty a posielala na druhý svet ďalšieho červeného vojaka, sa vyjadrila:
  - Nie sme monštrá? A my chceme získať poklad!
  Počas dobytia mesta Nemcami utrpel Tikhvin vážne škody.
  Teraz Fritz osedlal barikády a očakával, že vybuduje nedobytnú obrannú líniu.
  Gerda spustila paľbu jediným výstrelom - bolo potrebné zachrániť nábojnice. Sovietske jednotky stratili príliš veľa tankov, a preto pechota prešla do útoku.
  Samozrejme, nebolo dosť obrnených transportérov sovietskych vzorov. Preto perlili vojakov na porážku. A stretli sa s guľometmi a guľometmi. Štvorica dobre strieľala a šikovne sa schovala na zátarasy.
  Gerda položila ďalšieho sovietskeho vojaka a spievala:
  - Musíme urobiť kus zbraní - inak nebude mať zmysel žiť!
  Bitka zúrila po celom meste. A zhora už pršali bomby, najmä keď sa počasie citeľne zlepšilo a Fritz dostal náskok.
  Gerda, rozzúrená, hodila dýku svojimi pôvabnými holými prstami a kričala:
  - Naša bitka bude víťazná, inak to nie je možné!
  Clara, ktorá strieľala o nič horšie, v odpovedi dodala:
  - Jedno víťazstvo, ale veľké!
  Gerda, ktorá krátkou dávkou prerušila niekoľko bojovníkov, dodala:
  Ale prehra nie je nikdy malá!
  Sovietske samohybné delá strieľali na Tichvin, poľné a obliehacie delostrelectvo sa zastavilo o niečo neskôr. Fritz posilnil obranu a tlak vzduchu. Sovietske jednotky vytiahli nové lietadlá.
  Vzhľad legendárneho Marseille dramaticky zmenil pomer síl.
  Veľké eso lietalo na ME-309, veľmi silnej zbrani z hľadiska výzbroje. A doslova zmietla každého, kto jej stál v ceste. Dokonca aj v sovietskej armáde špeciálne varovali, že sa vo vzduchu objavilo také monštrum.
  Sám Marcel sa v žiadnom prípade nepovažoval za zlého, tým menej za krutého človeka. Veril, že bojom s Červenou armádou iba plní svoju svätú povinnosť voči vlasti. Navyše veľa faktov o zverstvách nacistov mu nebolo známe. Áno, a príliš veľa sa pripisovalo vojne.
  Ale je tu prvý, po návrate, superass fight. Lietajúce sovietske bombardéry, útočné lietadlá a stíhačky. Jednoznačne chcú zviesť tvrdý boj pozemným jednotkám Wehrmachtu. To všetko ale Marcel vidí a zo vzdialenosti piatich či šiestich kilometrov spustí paľbu, ba dokonca si aj píska cez nos.
  Sovietske autá a odvážne esá stále skutočne nevideli nepriateľa, pretože ich lietadlá začali explodovať a ich krídla sa rozpadli. Marseille vystrelil bez mierenia, no intuitívne. Zdalo sa, že vopred vedel, kam každý pilot poletí a nasmeruje svoje okrídlené monštrum. Tak sa ukázalo, že mladý muž s detskou tvárou zmetie okrídlenú armádu.
  Nový rok, hoci mrazivý, sa ukázal byť horúci. Sovietske jednotky, zúfalo a tvrdohlavo útočiace, sa pokúsili dobyť Tikhvin. Fritz sa tvrdohlavo bránili a snažili sa zostať v meste, kde ležala tepna, ktorá napájala nedobytný Leningrad. Navyše išlo o prestíž nemeckých jednotiek, ktoré sa ťažko a hanbia vzdávajú veľkých miest.
  Počasie sa, žiaľ, zlepšilo a početné nepriateľské bombardéry, najmä mohutný Yu-288, zasiahli pozície sovietskych vojsk a bombardovali komunikácie.
  Sovietske lietadlá Jak-9 a Lagg-5 boli z hľadiska výzbroje a rýchlosti oveľa horšie ako nepriateľ. Najmä ME-309 ako drak vyradil slabšie sovietske vozidlá. Okrem toho Nemci vyvinuli taktiku dvojitého krídla, ktorá umožnila efektívne využiť ich početnú prevahu a znížila niektoré problémy s manévrovateľnosťou húževnatých, ťažko vyzbrojených, no ťažkých nemeckých vozidiel najnovších Focke a ME. Okrem toho sa na frontoch začali objavovať prúdové ME-262, aj keď tento stroj ešte nie je úplne technicky spoľahlivý, ako aj ľahšia, manévrovateľnejšia a lacnejšia modifikácia HE-162. Tento posledný stroj bol jednoduchší na výrobu a technicky spoľahlivejší ako prúdové Messerschmites. Na jeho riadenie sa však vyžadovali piloti pomerne vysokej kvalifikácie. Čo trochu znehodnotilo také pozitívne vlastnosti tohto vývoja, ako je nízka hmotnosť lietadla - iba 1,6 tony prázdneho lietadla, nízke výrobné náklady a najlepšia manévrovateľnosť na svete.
  Ale tie nemecké esá, ktoré toto auto ovládali, ho chválili. Mimoriadne úspešný bol pilot číslo dva Huffman po Marseille, ktorý zostal mimo dosahu. Po prekonaní výsledku 300 zostrelených áut získal Huffman vysoké ocenenie - Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi. Jeho taktika priblížiť sa na minimum a potom zasiahnuť a letieť späť je na HE-162 najpohodlnejšia. Huffman sa teda ukázal ako vynikajúci majster boja zblízka. Aj keď výsledok Marseille 3117 zostrelených lietadiel je stále nedosiahnuteľný.
  Navyše, 2. januára 1944 sa tento legendárny pilot objavil na oblohe, napriek tomu presvedčil Hitlera, pripomínajúc, že nemecké jednotky sú v zlom stave a silnejšia nemecká technika sa zjavne míňa v snehu. Je teda potrebné zabezpečiť zásobovanie vzduchom do obkľúčeného Tikhvinu, kde sa nemecké jednotky usadili a bombardujú všetky prístupy k mestu.
  Hneď v prvý deň Marseille uskutočnilo šesť bojových letov a zostrelilo viac ako sto sovietskych lietadiel. Pravda, 4. januára sa počasie prudko zhoršilo. Zdvihla sa snehová búrka a sovietske vojská vtrhli do mesta.
  Nádherná štvorka terminátoriek radšej spolu bojovala - plece pri pleci. Kvôli chladu boli nútení obliecť si maskáče a bojovať v bielom.
  Na pomoc prišiel aj ninja chlapec Karas. Nebojácne terminátorské dieťa sa nebálo zimy a bojovalo v šortkách samo. Jeho jediným zdrojom tepla bol maskovací krém, vďaka ktorému bola jeho čokoládou spálená pokožka biela pod snehom, ktorý naďalej padal a pokrýval všetky ulice. Navyše v boji používal hádzanie, veľmi tenké kovové disky a meč katana. Ale, samozrejme, strieľal vynikajúco a z ukoristených zbraní. Dievčatá však neobišli ani používanie automatických pušiek.
  Takéto zbrane sú presnejšie ako samopaly, a čo je najdôležitejšie, spoľahlivejšie. Útočné pušky MN-44 však Nemcov spravidla nesklamali. Do tretej zimy bola dobre namazaná nemecká vojnová mašinéria pripravená. Najmä, dokonca aj v snehovej búrke, Focke-Wulf a ME pomocou kúrenia dokázali sovietskym jednotkám spôsobiť bolestivé, aj keď obmedzené injekcie.
  Gerda strieľajúc z ruky sa snažila nepozerať smerom, kde padali sovietski vojaci. Mnohí z bojovníkov boli veľmi mladí, mali sedemnásť či šestnásť rokov. Pechotu naverbovali zosuvy pôdy, ktoré zhrabli všetky zdroje. Vskutku, veľa sa stratilo.
  Ale medzi Fritzmi je plno cudzincov. Najmä zo Švédska, v ktorom v nedávnych voľbách zvíťazili nacisti a len postavenie kráľa bráni otvorenému vstupu do vojny so ZSSR.
  Mimochodom, práve na Štedrý deň došlo na Kolontai k pokusu o atentát. Sovietska veľvyslankyňa bola veľmi ťažko zranená a lekári bojujú o jej život. Už prišli dve divízie a štyri brigády zo Švédska ako dobrovoľníci. V samotnej krajine sa konajú zhromaždenia a masové pochody požadujúce vojnu. A nosia portréty Hitlera a Karla dvanásteho.
  Vstup Švédska do priamej vojny je teda otázkou času. Španielsko a Portugalsko sú už vo vojne, ale posielajú jednotky ďalej na juh. A teraz v zime sa vo všeobecnosti pokúšajú vyliezť niekam za pohorie Kaukaz. Brazílsky zbor je zjavne pripravený urobiť skok do Strednej Ázie, kde sa hnutie Basmachi už rozhorí s novou silou.
  Ale to sú všetko detaily, v Tichvine bojujú aj vlasové oddiely. Títo chlapci bojujú so zlom, uvedomujúc si, že v zajatí ich čaká hrozné mučenie a nevyhnutná slučka. A čo Nemci? Budú to mať tiež ťažké, mnohí zomrú na Sibíri, no napriek tomu ich nebudú vešať bez rozdielu.
  Gerda, vymieňajúc si klip a kosiť vojakov oblečených v sivých kabátoch, lebo Rusi nemajú dostatok maskovacích rúch, si predstavovala, čo ich môže čakať v prípade zajatia. A usmial sa nad potenciálom pre sexy, cool dobrodružstvo. Pravda, potom na Sibíri to bude horšie. Keď sa tento mráz dostane, plameňometné teplo je ešte lepšie. Tu v púšti si rýchlo zvykli na horúci piesok a behali bosí, no nešlo to. Po pár hodinách v bikinách v mraze sa to začalo triasť a bolo potrebné sa zohriať vo vani. Mladíci z elitného práporu SS si tam rozcvičovali telá údermi smrekovej metly. No, nielen, samozrejme, s metlou,
  sú tam vybraní chlapi, krásni Árijci, čo potrebujete!
  Úplne stratili niekdajšiu plachosť, alebo možno naopak, získali uvoľnenosť ženského macha. Teraz však musia trochu ustúpiť - sovietski pešiaci, ktorí zaplnili prístupy mŕtvolami, sa priblížili príliš nebezpečne blízko a začali hádzať granáty.
  Bolo potrebné prelomiť vzdialenosť, aby nedošlo k prepadnutiu pod trieštivé krúpy.
  Magda dostala malý rez od črepiny a ako odpoveď vystrelila osem guliek za tri sekundy. Sovietski vojaci utiekli takmer bez zlomenia, len mierne prikrčení a klip si našiel svoje obete. Vybitých osem kôl a Stella. Agresívna hnedovlasá žena sa vyjadrila:
  - K šialenstvu odvážnych spievame pieseň!
  Sovietski vojaci sa však zjavne rozhodli dokázať, že toto je múdrosť života. Nemecký útočný guľomet bije zo všetkých síl a zdá sa, že jeho výstrely sú ignorované. Hoci vojaci padnú, tí, ktorí prežili, pokračujú v úteku a dokonca hádžu granáty takmer naprázdno, aj keď to možno urobiť skôr.
  Karas veľmi obratne hádže disky, pričom jedným odreže dvoch alebo troch vojakov. Potom zaútočí mečom, ktorý ľahko seká guľomety a pušky ako zápalky!
  Ninja chlapec je ešte veľmi malý, vyzerá na jedenásť alebo dvanásť rokov, ale je taký rýchly. Nemajú čas sa do toho dostať ani sa brániť. Dieťa od narodenia vychovávali a trénovali, hádzali po dieťati meče, nútili ho rozmotávať a strihať stuhy, namáčať do ľadovej diery, nastavovať špeciálne vycvičené mačky. No a ešte oveľa viac, premena geneticky nadaného chlapca na skutočný stroj smrti. Jeho matka je ninja dvadsiatej piatej generácie, jeho otec je mocný sibírsky čarodejník a ideologický nepriateľ sovietskych, "sovietskych" úradov. Vynikajúca genetika a výcvik s mágiou - urobili z chlapca najlepšieho medzi ninjami. A samozrejme, cisár Hirohito, aby ukázal Nemcom, že nie sú najlepší supermani, ale v Japonsku sú drsní chlapi, poslal chlapca na nemecko-sovietsky front.
  A Karas (kapor symbolizuje hrdosť a vitalitu samurajov!) sa ukázal ako dôstojný bojovník.
  Napríklad holými prstami, mierne začervenanými od mnohých hodín v treskúcom mraze, hádže oceľový kotúč tenší ako vlas. A v rukách dvoch mečov naraz, aby bolo ľahšie prerezať hrubé rady nepriateľov. Aké hrozné je toto terminátorské dieťa, čo sa po prvýkrát môžu sovietski vojaci, ktorí boli bezbranní pod údermi mečov a štartov diskov, oprieť a zažiť skutočný strach.
  Dievčatá, ktoré zmenili klipy, začali žiariť ešte rýchlejšie, alebo skôr nikde.
  Mŕtvoly pešiakov boli nahromadené v kopách. Takmer okamžite zamrzli v mraze a vyliezli na ne ďalší vojaci. Takto stúpali a nerátali so stratami. Ale ninja vstúpil do boja a znova, ako keby boli vysielané vlny strachu.
  Zúfalý útok zúril takmer celý deň. Sovietske jednotky za cenu najväčších strát obsadili niekoľko štvrtí a zatlačili Nemcov na niekoľkých líniách. Ale slabá podpora delostrelectva (nemecké letectvo za starých čias bombardovalo železničné trate a pripravilo ich o zásobovanie) a množstvo obetí medzi postupujúcimi jednotkami si vynútilo dočasné pozastavenie pohybu pechoty.
  Napriek riziku takejto taktiky boli tanky vrhnuté do boja. Bolo potrebné zlomiť nepriateľa pri Tikhvine, kým Fritz, využívajúci svoju výhodu v technológii, neodblokuje mesto.
  A pri tomto útoku padlo dosť riskantné rozhodnutie - použiť tank IS-2. Stroj špeciálne navrhnutý ako prielomový tank. Keďže výkonné delo sa kvôli nízkej rýchlosti paľby a relatívne nízkej presnosti paľby zle hodí na boj s tankami iných ľudí, ale dokáže úspešne ničiť neozbrojené ciele.
  Takže aj keď sú tanky v mestských podmienkach samovražednými atentátnikmi, musíte preraziť pozície hoci aj čelom.
  Najprv sa pohne tridsaťštyri. Po úzkej ulici sa preháňali pomerne ľahké a nie veľké autá. Zo striech pršali granáty a Molotovove koktaily. Potom explodovali zamaskované nádrže s benzínom a napalmom. Ťažké straty však nezastavili tankery ZSSR. Tí, ktorí prišli o stovky áut, vtrhli do centra mesta a tam vstúpili do tvrdohlavej výmeny úderov. Sovietskeho vojaka nevystrašili ani účinné faustpatróny, ktoré rozbili slabé bočné pancierovanie tridsiatich štyroch.
  Do boja boli naraz vrhnuté tri tankové armády. Stalin sa dokonca rozhodol opustiť druhý úder v smere na Voronež v záujme rozhodujúceho víťazstva nad Tichvinom a záchrany "kolísky revolúcie". Aj keď sa palivo vydáva v prísnom limite, kaukazská ropa sa stráca na pár hodín jazdy denne a rozvoj nových polí si vyžaduje čas a peniaze, ľudské zdroje, ktoré sovietske impérium zviazané vojnou na dvoch frontoch, veľmi chýba.
  Ale Tikhvin je tepnou Leningradu a cestou života, a čo je najdôležitejšie, je symbolom skutočnosti, že sovietske jednotky môžu a sú schopné poraziť početných a dobre vyzbrojených fašistov. Tak neprebíjajme cenu...
  Tank IS-2 vyzerá efektne, vyzerá aj ako tridsaťštvorka, len veža je posunutá ešte viac dopredu. Samozrejme, samotná hlaveň je hrubá a dlhá, neporovnateľná s T-34-76, ktorá stále dominuje na bojisku. Za celý január titánske úsilie T-34-85 nevyrobí viac ako sto.
  Je pravda, že zraniteľnosť čela veže je zarážajúca: ploché a nie príliš hrubé obrnené.
  Karas, ktorý hádzal na tanky malé, ale veľmi silné výbušné granáty, pribehol k dievčatám a navrhol:
  - Vezmeme IS-2 a pôjdeme na ňom?
  Magda túto myšlienku podporila:
  - Samozrejme, poďme jazdiť! Chýbala nám kabína.
  Gerda varovala chlapca:
  - Tento tank má štyri guľomety!
  Karas žmurkol na dievčatá a všimol si:
  - Tak to je dobré. Čoskoro pechota opäť zaútočí a vy ju pokosíte!
  Magda štuchla do ninja chlapca.
  - Ponáhľaj sa, terminátor!
  Ružové podpätky sa mihali ako komáre krídla, karatista bežal rýchlejšie ako olympijský víťaz v šprinte. Na začiatok hodil do impozantného IS malý zväzok s zväzkom dymu. Vypukla reakcia, valil sa hustý dym. Súčasne sa čierne prúdy rozptýlili rôznymi smermi a oslepili guľometov.
  Keď Karas porazil niekoľkých pešiakov, vyletel ako dlažobný kameň uvoľnený z balisty a vyliezol na vežu. Špeciálnym hákom vypáčil poklop a odhodil ťažký kryt. Ďalej je všetko jednoduché: pár švihov s dvoma mečmi a piati členovia posádky ťažkého tanku sa rozdelili v ich hlavách. Po ňom priskočili aj dievčatá, ktoré po zhodení kožušinových kamufláží skončili opäť v bikinách. No pri jazde je v nádrži teplo. Dieselový motor s výkonom 520 koní dobre zahrieva kov. Áno, holé dievčenské podrážky cítia samotné auto oveľa lepšie ako cez špeciálne zimné topánky s rebrovanou podrážkou zo syntetickej gumy. Nemecká proviantná služba zohľadnila skúsenosti z tuhých zím a vytvorila novú muníciu, v ktorej nohy v mraze nie sú také studené. A potom, naozaj hanba, Fritz vzal plstené topánky miestnemu obyvateľstvu a natiahol si ich na seba. Alebo zabalené v kožušinových šatkách.
  Karas pobozkal Magdu na rozlúčku na pery a povedal:
  - No, nádrž je pre teba! Budem bojovať tam, kde viem zabíjať lepšie.
  Gerda obdivne pobozkala chlapca na klzkej, elastickej päte a povedala:
  - Si zázrak!
  Stella dodala:
  - Štandard Árijcov!
  - Viem! - povedal kocúrik a jedným skokom z pootvoreného poklopu vyskočil do chladu. Potom veko s rachotom spadlo... A dievčatá dostali príležitosť bojovať na zbraniach nepriateľa. A zbraň je naozaj silná. Silnejší je len nedávno objavený Lev-3, alebo ako sa mu tiež hovorilo "Kráľovský lev" s kanónom ráže 128 mm. Ale tento tank je stále na frontoch v jednotlivých kópiách. Počas oslavy 8. novembra ho ukázali démonmi posadnutému Fuhrerovi. Samozrejme, zatiaľ čo on ešte nie je v sérii. Ako mimochodom, IS-2, ktorý prechádza prvým zábehom.
  Doteraz ani sovietski tankisti nevystrelili z pištole, zrejme si svoj cieľ vybrali na istotu.
  Stella sarkasticky poznamenala a otočila mechanizmus:
  - Oh, haraburda... Nie je tu žiadna automatizácia a všetko sa musí robiť ručne.
  Gerda, ktorá zjedla psa vo vznášaní, poznamenala:
  - A zrak je gallimský a viditeľnosť nie je dôležitá. Nie sú veľmi dobré v mierení.
  Magda, ktorá sa bosou nohou dotkla ozubených kolies a otočila krabicu, si všimla:
  - A predsa v porovnaní s tridsiatimi štyrmi je tu určitý pokrok. Jednoduchšie je najmä radenie prevodových stupňov. Kabína je stiesnená, ale viac-menej sa dá pohybovať. Munícia je však malá. Dvadsaťosem kôl...
  Gerda logicky poznamenala:
  - Na streľbu do obmedzeného počtu bunkrov to môže stačiť, ale na plnohodnotnú tankovú bitku to zjavne nestačí.
  Clara našla v nádrži niečo dobré:
  - Ale guľometná výzbroj je navrchu! Štyri guľomety môžu poskytnúť dobrú ochranu. A potom som sa pozrel na túto "Myšku" - na také auto sú v nej len dve "pľuvanie".
  Stella pri zrýchlení motora potvrdila:
  - To je všetko! Toto je výzbroj na taký ťažký stoosemdesiattonový tank?
  Magda, ako panter, ktorý zabil byvola, zavrčala:
  - Kurčatá sa smejú!
  Dieselový motor tvrdo zrýchľuje nádrž. Je vidieť, že IS-2 stále jazdí po diaľnici, no v teréne sa prejaví jeho ťažisko posunuté dopredu. Ale nič, pokiaľ si môžete oddýchnuť a vybrať si pre seba dôstojný cieľ.
  Magda otvorila vežu tanku, aby lepšie videla.
  A je tu ďalší IS-2, takéto tanky je dobré použiť masívnejšie. Za ním sú ďalšie tri IS, ale jeden s ľahším 85 mm kanónom. Mimochodom, najnebezpečnejší, pretože je schopný vziať auto do čela a zasiahne rýchlejšie.
  . KAPITOLA #3
  Magda sa rozhodla strieľať zo vzdialenosti dvoch kilometrov. Prikázala menším tónom:
  - Strieľajte presne na čelo veže ... A ... Rozumiete!
  Auto zastalo, lebo nebolo plynulé a Gerda, sťažujúca sa na nekvalitnú optiku, ktorú pre istotu vyleštili netrénovaní tínedžeri, namierila hlaveň. Dievčatá pomohli naložiť mušľu s hmotnosťou jeden a pol kila. Blonďavá bojovníčka si priložila líce k záveru a snažila sa cítiť cudzie auto. Veď z tohto dela, vzor 1931, ešte nikdy nevystrelila. Výkonný, ale zastaraný, so špicatým projektilom citlivým na odraz. Vo všeobecnosti, zbraň, samozrejme, nebola plánovaná pre tanky. Zdá sa však, že protitanková modifikácia 107 mm kanónu vyvinutá v roku 1940 sa ukázala ako príliš nespoľahlivá a musela byť opustená. A tu je potrebné v podmienkach zlej viditeľnosti zo vzdialenosti 2000 metrov zasiahnuť cieľ. Áno, a pre nepriateľa bude ťažké odpovedať a zasiahnuť, ale ...
  Gerda pobozkala záver pištole, rýchlo vyzrela z poklopu, jazykom nabrala za hrsť snehu, prehltla ho, oprela holými pätami o páky a ... vystrelila!
  Prezrádzalo to toľko, že ma bodalo do zápästí a lýtok a páchlo dymom.
  Súčasnosť preletela dlhým oblúkom a ... IS-2, ktorý kráčal vpredu, zastal, začal dymiť a potom začal praskať muničný náklad.
  Magda s radosťou odpovedala:
  - To sme im dali! - A logicky, presnejšie, nelogicky mätúce pojmy, dodala. - Nie muž maľuje zbraň, ale mužskú zbraň!
  Gerda zavrčala:
  - Nabite znova!
  A dievčatá sa napínali. Tu samozrejme nie sú "Tiger", musia sa zapotiť, ale takto je to zábavnejšie, hlavne že stojaca nádrž rýchlo vychladne. Železo je predsa dobrý dirigent.
  Druhýkrát Gerda vystrelila rýchlejšie a istejšie. IS pokračovali v pohybe a zjavne ešte neprišli na to, odkiaľ delá strieľajú. Áno, a stop nie je v ruskom zvyku. Keďže je tu rozkaz ... A druhá škrupina už s istotou zasiahne cieľ.
  Gerda si olízne pery a prikáže:
  - A tu tretí.
  Štvrtý IS-1 s veľkým oneskorením spustil paľbu v pohybe. A napodiv trafil, hoci z takej vzdialenosti od idúceho auta je to takmer nemožné, no o všetkom rozhodujú strely! Vzdialenosť pre 85 mm kanón je však príliš veľká, za hranicou prieniku. Vo veži sa však ozval silný rachot a čelný pancier sa prepadol. Gerda poslala ako odpoveď štvrtý "listový balík" s hmotnosťou jeden a pol libry... Čelo tanku IS-1 sa rozdelilo a oranžové jazyky sa vzniesli vysoko k oblohe. A je tu ďalší IS-2, takéto tanky je dobré použiť masívnejšie. Za ním sú ďalšie tri IS, ale jeden s ľahším 85 mm kanónom. Mimochodom, najnebezpečnejší, tak schopný vziať auto do čela a udrie rýchlejšie.
  Na jar Nemci zabrali Smolensk a priblížili sa k Vjazme a Rževovi. Potom sa zrazu otočili na juh k Donbasu. A bol to veľmi nečakaný a silný krok. Červená armáda nestihla zareagovať. A nacisti zajali celú ľavobrežnú Ukrajinu. A koncom leta sme dosiahli ohyb Donu. Len na jeseň sovietske jednotky len ťažko mohli zastaviť nacistov.
  Nemci tiež opäť zablokovali Leningrad z juhu a odrezali kyslík.
  A na severe sa už o postup snažili Fíni.
  Prišla zimná prestávka. V ZSSR sa dostal do výroby lepšie chránený a silnejšie vyzbrojený tank T-54. Ale IS-4 a IS-7 nemohli byť sériovo vyrábané. IS-7 je síce stroj schopný bojovať s Hitlerovými mastodontmi, no najmä vo vojnových podmienkach je príliš náročný na výrobu.
  Štyridsiaty ôsmy rok sa niesol vo februári v znamení pokusu Červenej armády o postup v strede, ktorý bol odrazený. Nemci, využívajúci zahraničné divízie z celej Európy, boli silní. Navyše, disky sa stali pokročilejšími a teraz nie je také ľahké ich zostreliť. A nacisti vyvinuli prúdové lietadlá. Veľmi silno. A nová stíhačka ME-362 jednoducho šokovala sovietskych pilotov. A v sérii prúdových lietadiel ZSSR nemal.
  V máji sa začala veľká ofenzíva nacistov, ktorí obišli Moskvu. V tom istom čase do vojny vstúpilo aj Turecko, ktoré otvorilo južný front v Zakaukazsku. A bitky sa rozhoreli s novou silou.
  Ale sú krásne dievčatá, ktoré bojujú so zúrivosťou; najmä posádka Elizabeth.
  Tu je dievča v bikinách, stláča bosé nohy na spúšť a zo 100-milimetrového dela vyletí projektil.
  Bojovník zo ZSSR to poslal tak šikovne, že nemecký tank E-50 bol napriek svojmu silnému pancierovaniu zasiahnutý.
  Catherine agresívne poznamenala a odhalila zuby:
  - Sme najsilnejší na svete!
  A s holou pätou, keď tlačí na pedál.
  Elena tiež vystrelila na nepriateľa, rozbila Pantera-4 a zakukla.
  - Za ZSSR!
  Euphrosinia odhalí svoje prsia, vyzlečie si podprsenku a bude biť šarlátovou bradavkou a bude spievať a vyceňovať zuby:
  - Starý pán Machno,
  Pohľad z okna...
  Vonku je tma, je tma!
  A dievčatá budú spievať unisono a vycenia zuby:
  - Sme najsilnejší na svete,
  namočíme všetkých nepriateľov do záchoda ...
  Vlasť neverí v slzy,
  A zlému drakovi dáme mozog!
  Tu - to sú dievčatá - len trieda hyper ...
  Leto už prišlo. Opäť tvrdé súboje. Do konca augusta 1948 Nemci uzavreli okruh okolo Moskvy.
  Zúfalo bojovali aj pionieri.
  Chlapec Olezhka hodil granát holou, detskou nohou a spieval:
  - Tu je prvé topenie,
  V mojom sne vidím Stalina...
  A posiata mŕtvolami -
  Moje rodné Rusko!
  Chlapec Peťko, strieľajúci na nacistov, spieval:
  - Ak ľudia z celej Zeme,
  Okamžite mohli vložiť draka!
  A holým opätkom dieťa spustilo vražedný citrón.
  Ďalší priekopník v šortkách, Serjožka, vystrelí na nacistov a položí nacistického dôstojníka. A potom, bosý, detinský, hodí ničivý dar smrti.
  Sú to deti - veľmi bojovné.
  Priekopnícky chlapec Sashka, šukal s nacistami, mal len dvanásť rokov a kosil Fritza, spieval:
  - Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu,
  Vidíme budúcnosť našej krajiny...
  A červený prapor - slávna vlasť,
  Vždy budeme nezištne verní!
  A nahé dieťa s detskou pätou vyhodí výbušný balík a roztrhá Nemcov na kusy.
  A tak sa pustili do práce, veľmi agresívne. A to naozaj bojovným spôsobom, čo sa ukázalo ako mimoriadne cool.
  Deti sú, samozrejme, bojovníci najvyššej triedy, ale Moskva je obkľúčená a odrezaná.
  A nacisti už postupujú aj na Kaukaze. Z juhu sa rúti Turecko.
  A zdá sa, že je skutočne nemožné odolať nepriateľom.
  Ale dievčatá bojujú, ako deti ako veľké hrdinky.
  Najmä Oleg Rybačenko. Tento terminátor chlapec je len, povedzme, mladý bojovník a superman.
  Chlapec vo veku asi dvanásť rokov hodil granát smrtiacej sily, trhajúc nacistov, a spieval:
  - Za Veľké Rusko
  Chlapci budú bojovať...
  Sme veľkí mesiáši
  Poďme zlomiť Fritza!
  Margarita Korshunova - tiež veľmi bojovné dievča, sa tiež obrátila na nacistov.
  Potom hodila dar záhuby svojou holou, detskou nohou, roztrhala Fritzov a Turkov na kusy, potom zaspievala:
  - Sláva vlasti - ZSSR,
  Ste príkladom pre ľudstvo!
  Potom to deti zoberú a pískajú. Húfne vrany omdlievali a padali, prepichovali hlavy nacistov. A vyzeralo to fakt super.
  Alebo to možno nevyzeralo, ale akcia sa rozbehla.
  Chlapec a dievča boli veľmi cool.
  Majú toľko vášne a sily.
  Kaukaz je už na pokraji pádu a je čoraz dramatickejší.
  A Nemci sú nekontrolovateľní a používajú mučenie. Nemecké priekopníčky obzvlášť rady mučia.
  Tu sú Gerd a Charlotte, asi trinásťročný chlapec, vyzlečení. A začali štekliť priekopníka. Seryozhka sa zasmiala a prala. Potom Gerda priniesla chlapcovi zapaľovač na holú okrúhlu pätu. Plamene olizovali pionierove mierne drsné podrážky. Kričal od bolesti. Boli tam pľuzgiere.
  Nemecké dievčatá sa zachichotali:
  - Bude to veľmi cool!
  A začali chlapca bičovať bičmi. Zastonal a začal kričať. Najmä keď mu dievčatá začali k bosým nohám prinášať fakle s ohňom. Potom mu priekopníci priložili na holú hruď rozžeravené železo a chlapec stratil vedomie.
  Áno, nemeckí bojovníci sú na vrchole. Mučenie chlapca je v poriadku vecí.
  Mučia však nielen chlapcov, ale aj komsomolcov. Dievčatá boli vyzlečené a vedené na stojane. Tam sa vytiahli, prinútili sa vyklenúť a doslova sa zvíjať v bolestiach krásky. A pod bosými nohami dievčat podpálili ohnisko a hrozilo, že zuhoľnia podrážky.
  Ako komsomolci kričali od divokej bolesti ... Aké to bolo všetko kruté. A nacisti vdychovali pach horiaceho mäsa do nozdier a smiali sa, pleskali sa po bokoch a kričali:
  - Ahoj Fuhrer! Zabijeme všetkých!
  A opäť týranie a týranie ľudí. Obzvlášť zaujímavé je mučenie priekopníkov. Chlapcov ubijú na smrť a potom im na rany nasypú soľ a nechajú nariekať. Áno, je to mimoriadne nepríjemné.
  A keď používajú aj horúci drôt. O to je to oveľa bolestivejšie.
  A nacisti už obsadili Machačkalu. A presúvajú sa smerom na územie Azerbajdžanu. A už obkľúčili a zablokovali Jerevan. A zaútočia na zúfalstvo Batumi so všetkým. A je to agresívne.
  Maršal Rokossovsky takmer sám zomrel. Bolo cítiť, že sovietske jednotky sú pod tlakom a kolabujú. Počet odovzdaných a dezertérov rastie. A mnohí piloti upadajú do depresie.
  Hoci Anastasia Vedmaková a Akulina Orlová sa stále vyhýbajú prehre. Dievčatá bojujú statočne a zúfalo.
  Pred súbojom sa Anastasia s tromi chlapmi stiahla do dôchodku, aby v sebe nazbierala fenomenálnu kozmickú silu.
  A naozaj kapitálovo. A poďme zúfalo zraziť nepriateľov.
  A pri používaní holých prstov na nohách.
  A z plných pľúc zakričala:
  - Som veľký majster sveta!
  A ako s holou pätou bude tlačiť na páku.
  Akulina Orlová je tiež zúfalým stalkerom v boji. A pomocou holých prstov na nohách drví lietadlá Wehrmachtu.
  Tu zostrelila ME-109 K. Tento stroj je možno už zastaraný, ale prežil sériu úprav. A na ňom môžete úspešne bojovať.
  Akulina Orlová, hrajúca s divokou zúrivosťou, spievala:
  - Sláva veľkému komunizmu! Fašizmus bude porazený!
  A opäť s holým opätkom, ale ako bude tlačiť.
  Toto sú nejaké bláznivé dievčatá.
  Ale veľmi nerovnaké sily na Kaukaze. Hoci sa verí, že všetci muži sú orli. Ruske však nikto neodolá.
  A bojovníci sú tak agresívni a chladní. Lietadlá strieľajú napriek svojej kvalitatívnej prevahe.
  Akulina Orlová spievala:
  Slnečný kruh...
  A zrazil nepriateľa pomocou holých prstov na nohách.
  Anastasia Vedmakova, stláčajúc gombíky svojimi šarlátovými bradavkami a zvalcujúca nacistov, pokračovala:
  Nemci sú okolo...
  Akulina zaškrípala a prerušila ďalšie nemecké lietadlo:
  - Hitler išiel do rozviedky!
  Anastasia podľahla nacistom pokračovala:
  spadol do diery...
  Akulina strieľala presne a zachichotala sa:
  - Zlomil som si nohu...
  Vedmáková strieľala intenzívne a presne, poznamenala:
  - A povedal zbohom!
  A dievčatá zborovo revali:
  - Nech je vždy vodka,
  klobása a sleď ...
  Paradajky uhorky,
  To je koniec Hitlera!
  Akulina, ktorá opäť poslala nacistom darček smrti, poznamenala:
  - Vlastne musíte spievať; Rommel končí!
  Vedmáková, mieriaca kanón vzduchovými nábojmi holými prstami, súhlasila:
  - Samozrejme - Hitler - toto je už prekonaná etapa!
  Tam, kde nie je osobný vplyv posadnutého Hitlera, sa sovietske vojská snažia zorganizovať nejaký druh odporu. Ale je to mimoriadne ťažké. Ale aj tak robia všetko možné aj nemožné.
  A deti bojujú tiež. A priekopníci idú do boja. Ktoré stretnú nepriateľa s Molotovovými kokteilmi a výstrelmi zo zbraní.
  Chlapci a dievčatá, vychudnutí a doškriabaní, ako vždy v boji. A bojujú statočne a mimoriadne zúfalo.
  Koľko ich detí zomrie a zostane roztrhaných.
  Nemeckí piloti Gertrúda a Adala, plieskajúc bosými nohami, vyliezli do dvojmiestneho XE-328, prúdového stroja - to je monštrum s desiatimi vzduchovými delami.
  Dážď práve prešiel a dievčatá zanechali pôvabné, veľmi zreteľné stopy svojich holých nôh.
  Boli také zvodné, že tínedžeri slúžiaci na letisku hltavo hltali obnažené stopy očami a dokonca aj chlapci začali bobtnať dokonalosť. Vo všeobecnosti bolo veľa pilotiek - boje ukázali, že ženy majú za rovnakých podmienok dvojnásobnú mieru prežitia ako muži. A to znamená, že sú účinné. A Hitler-Rommel, či skôr poľný maršal Fuhrer, samozrejme, nie je taký človek, aby niekoho ľutoval.
  V samotnej Tretej ríši bola oficiálne zavedená polygamia - právo na štyri manželky. To je veľmi praktické. Ale nie príliš zapadajúce do kresťanských tradícií. Nečudo, že fašizmus hľadá novú formu náboženstva. Poľný maršál Führer trvá na tom, že ide o monoteizmus, ale taký zvláštny - s panteónom pohanských, starovekých germánskych bohov. Samozrejme, samotný Hitler-Rommel je v tomto panteóne postavený predovšetkým ako posol a posol Najvyššieho Boha.
  Takže Fuhrer sa, samozrejme, veľmi rád kultivuje.
  Gertrúda a Adala vypúšťajú do neba svoje viacúčelové útočné lietadlo, ktoré môže hrať aj úlohu stíhačky.
  Bojovníci sú veľmi sebavedomí. Rusi nemajú prúdové lietadlá a je nepravdepodobné, že by odolali náporu nebeských tigrov.
  Gertrúda zavrčala:
  - Som rytier horiaceho potoka ...
  Adala nadšene potvrdila a odhalila zuby:
  - A dám všetkým mat!
  Dievčatá vybuchli smiechom. Stlačili holé päty do pedálov a roztočili prúdové útočné lietadlo.
  Bola ešte tma, no na východe sa už ukazoval pruh svetla. Dievčatá zapískali... Pod nimi sa už vznášali priestranstvá Ruska. Bojovníčky sa chichotali a žmurkali na seba. Sú také extravagantné a krásne.
  A naboso, samozrejme, bez toho, aby ste sa zaťažovali takou nepotrebnou vecou pre dievča vo vojne, akou sú topánky.
  A citlivosť v lietadle sa mnohonásobne zvyšuje.
  Tu k nim štartujú sovietske autá. Skrutka Yak-9 je možno najmasovejšie vyrábaným strojom spomedzi najnovších verzií. Nie prehnane vyzbrojené, ale relatívne lacné a s malým brnením. MIG-5, rýchlejší, s guľometmi. MIG-3 je starší model. LAGG-7 je pravdepodobne najrýchlejší a najvyzbrojenejší vták. V najnovšej modifikácii sú až tri 20 mm kanóny.
  Všetko sú to ale stroje poháňané vrtuľou - prúdové lietadlá nevznikli. A Nemci sa cítia veľmi sebavedomo.
  Gertrúda strieľa desať vzduchových kanónov. Zasiahli 30 mm a dve 37 mm delá. Rútia sa ako ohnivá smršť cez sovietske lietadlá. Červení piloti sa však snažia uhnúť a ísť do chvosta.
  Adala v tejto chvíli manévruje. Nemecké auto nemôžete vziať čelne, ale dostať sa na chvost je náročné. Pre jednotky ZSSR nie je útok neočakávaný. Protilietadlové delá už boli spustené. Vybuchnuté náboje žiaria v tme.
  Nemci prežívajú určitú nervozitu. Zdalo sa, že už videli toľko, že vás nič neprekvapí, ale ... Sovietski piloti sú odvážni a neboja sa strát. Nič, čo by ich vystrašilo. Skúsenosti však nestačia. Nemecké lietadlo sa ľahko dostane zo strmhlavého letu a zostrelí sovietske auto. Ďalší rozbije na kusy.
  Sila nemeckých zbraní je veľmi veľká. Toto je komponent, v ktorom majú Fritz obrovskú výhodu oproti Rusku. Ale rýchlosť nacistov je kolosálna.
  Adala zrýchľuje a vyráža dopredu. A Gertrúda vystreľuje rakety na nepriateľa. Rady sú prijímané zubami. Niektoré strelivo je zamerané na teplo alebo zvuk.
  Adala šepká:
  Nezabijú nás!
  Dievčatá točia svoje auto... Snažia sa byť v pohode. A potom sovietska stíhačka narazí na neďaleké nemecké prúdové útočné lietadlo. A ako sa to začne trhať a štiepiť. Obloha aj vzduch.
  Gertrúda zašepkala:
  - Šialená smrť!
  Bojovníci boli očividne zmätení a dá sa do nich takto vraziť.
  Tanky sa pohybujú smerom k hraniciam. Legendárna posádka Gerda, Charlotte, Christina a Magda.
  Štyrom bojovníkom sa podarilo zakryť slávou bojom proti Britom aj Američanom. Počas nepriateľstva s Amerikou krásy zvládli tank Panther-2. Nie je to zlé auto, lepšie ako Shermany vo výzbroji aj v čelnom pancierovaní. Neskorší "Pershing" prakticky nestihol viesť vojnu. Áno, a nie je súperom pre "Pantera" -2.
  Potom štyri dievčatá získali legendárnu slávu. Hoci vo všeobecnosti sa ich slávna cesta začala v štyridsiatom prvom roku. Himmler presvedčil Fuhrera, aby v bitkách vyskúšal ženské prápory od špeciálne vycvičených Árijcov.
  Boje ukázali, že ženy vôbec nie sú slabým článkom a vedia sa dobre biť. A zároveň znášať menej strát ako muži. Bojovníci bojovali aj v pechote a búchali bosými nohami do horúceho piesku saharskej púšte. A ovládal tanky. Po testovaní "Tigra" v bitkách s Britániou.
  Dobre však bojujú aj sovietske dievčatá na SU-100.
  Hoci sa pozícia Ruska zdá byť beznádejná. Ale bojovníci spolu s Elizabeth bojujú ako orly.
  Ekaterina stlačí páku holými prstami. Vyšle projektil, ktorý prepichne nacistické auto E-50 do boku a zareve:
  - Za veľký červený a karmínový komunizmus!
  Elena tiež mlátila kanónom holou, vkusnou nohou. Presne zasiahla nepriateľský tank.
  Dievča štebotalo:
  - Pre moje krásne Rusko!
  Euphrasia agresívne poznamenala a viedla veľmi dobre mierenú paľbu:
  - Sláva našej vlasti!
  A používa aj holé, dlátované nohy.
  Sovietsky stroj je veľmi silný a bojovný. A strieľa celkom dobre.
  SU-100 je schopný preniknúť cez E-50 do boku. Ale dievčatá dokonca prerazili jej čelo a dostali sa do návnady alebo do konca. A prerezávajú kov.
  Elizabeth pomocou holých prstov vystrelila na nepriateľa. A štebotal:
  - Z modrého potoka ...
  Ekaterina tiež vystrelila, tentoraz stlačila páku šarlátovou bradavkou a zavrčala:
  Rieka začína...
  Elena sa agresívne a syčiac uškrnula a vydala:
  No priateľstvo začína...
  A páku stlačila aj holou pätou.
  Euphrasia zavrčala a strieľala na nepriateľa:
  - S úsmevom!
  Dievčatá pracujú na SU-100 veľmi aktívne. A zničte nepriateľské vybavenie.
  A na okraji Baku pionieri kopú zákopy. Sú tam chalani rôznych národností. Najmä veľa jasných hláv sa mihne. Sú červené, čierne a blond deti.
  Jedno ich spája: viera v triumf komunizmu a bosé nohy. Je jasné, že nie každý má počas vojny topánky, a preto sa všetky deti na znak spolupatričnosti chvália holými okrúhlymi opätkami. Zima v Zakaukazsku je celkom mierna a keď sa pohybujete a pracujete s lopatami, zima nie je taká strašná.
  Deti pracujú s nadšením a spievajú:
  Rozdúchajte ohne, modré noci,
  Sme priekopníci - deti robotníkov ...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  A tu opäť prichádza alarm. Chlapci a dievčatá skáču na dno zákopu. A granáty už začínajú praskať zhora: nepriateľské delostrelectvo pracuje.
  Pashka sa spýtal Mashy:
  - No, myslíš, že to prežijeme?
  Dievča sebavedomo odpovedalo:
  - Odoláme aspoň raz, v najťažšej hodine!
  Priekopník Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinstvo je neotrasiteľné.
  Chlapec klopkal holou podrážkou o kamene. Je vidieť, že chlapec sa naplnil pevnými mozoľmi.
  Dievča Tamara poznamenalo:
  Budeme bojovať bez strachu
  Nebudeme prerezaní ani o krok späť...
  Nechajte košeľu nasiaknutú krvou -
  Viac nepriateľov, otočte rytiera do pekla!
  Chlapec Ruslan, priekopník s čiernymi vlasmi, poznamenal:
  Prechádzajú storočia, príde éra,
  V ktorej nebude žiadne utrpenie a lži ...
  Bojuj za to až do posledného dychu -
  Slúžte svojej vlasti, vy zo srdca!
  Chlapec Oleg, tenký a svetlovlasý, štebotal, verše:
  Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Stalin žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok,
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Chlapci a dievčatá zborovo tlieskali.
  Teraz však už lietajú prúdové útočné lietadlá a zhadzujú bomby. A toto je agresívny prístup.
  Oleg a Sasha zdvihli prak a spustili dar smrti. A hlaveň zasiahlo nacistické útočné lietadlo.
  Dievča Natasha spievalo:
  - Komsomol nie je len vek,
  Komsomol je môj osud!
  Dobývam vesmír, verím
  Poďme žiť večne!
  Ahmed, priekopník z Azerbajdžanu, odpovedal s úsmevom:
  - Ešte nie ste členom Komsomolu, Natasha!
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou a odpovedalo melodickým hlasom;
  Vedľa otcov s veselou piesňou,
  Stojíme za Komsomolcom...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Oleg tiež dupol holou, detskou nohou a zareval:
  Silnejšie kladivo stlačí proletára,
  Z titánového ručného drvenia jarma...
  Budeme spievať tisíc árií našej vlasti,
  A svetlo pre potomkov, dobre!
  Deti sú potešené. A v skutočnosti Nemci bombardovali a len jedno dievča dostalo úlomok do holej, okrúhlej, ružovej päty.
  Pioneer skríkla, no potom si zahryzla do pery.
  A tak sa pripravili na odrazenie útoku. A už sú tam tanky s nacistami. Impozantné E-100 sa pohybujú. Také silné a nebezpečné stroje.
  Majú takú ochranu. Cez ktorý sa nemôžete dostať zo žiadneho uhla. Nedá sa trafiť len z jedného uhla. Jediná šanca je prelomiť stopy.
  Deti sú pripravené bojovať a mávajú bosými nohami. Tu sú na drôte a tlačia balíky s podomácky vyrobenými výbušninami pod stopami nacistov. Funguje a ničí valce tankov Rommelovej armády.
  A vyzerá to hrozne.
  Sasha kričí:
  -Sláva komunizmu!
  Chlapec Pashka strieľa s Olegom z praku a kričí:
  - Sláva priekopníkom!
  Chlapec Ruslan spolu s dievčaťom Sufir vlečie drôtom mínu pod Nemca a kričí:
  - Sláva ZSSR!
  Bojujú deti z Azerbajdžanu a ruskí chlapi. Opálení, chudí, bosí sú priekopníkmi proti kolosálnej armáde tankov.
  Dievča Tamara dupne svojou pôvabnou, malou, bosou nohou a hovorí:
  - Sláva Rusku!
  Priekopník Ahmet pri streľbe na nepriateľa potvrdzuje:
  - Sme spolu priateľská rodina!
  Chlapec Ramzan, ryšavý Azerbajdžan, potvrdzuje a vyráža auto:
  - Od slova sme stotisíc I!
  Deti sú priateľské... Tu je arménske dievča Azatuhi, ktoré tiež pomocou drôtu šikovne prenesie výbušný balík pod fašistickú húsenicu a zaškrípe:
  - ZSSR je rodina národov!
  Ďalšie arménske dievča Aghas hovorí:
  - Neprikláňajte sa k fašizmu:
  A dievča ťahalo drôt holými prstami na nohách. Veľa azerbajdžanských a arménskych detí má blond vlasy a sú na nerozoznanie od slovanských detí, ktorých je tiež veľa. Kto opustil Nemcov, ďalšie ruské rodiny sa usadili v Azerbajdžane aj za cárov.
  . KAPITOLA #4
  Na Kaukaze je veľa Slovanov. Veľa zmiešaných párov. Áno, a deti majú zvyčajne svetlejšie vlasy ako ich rodičia. A slovanskí chlapi sa opálili tak, že ich nerozoznáte od miestnych. Okrem toho sú deti zvyčajne podobnejšie ako dospelí.
  Takže medzinárodný sovietsky prápor chlapcov a dievčat bojuje a všetci sú jednotní a veľmi podobní. Ich obnažené päty pri pohybe blikajú.
  A sny deti posielajú dary smrti. Šamil a Serjožka, obaja priekopníci, ťahajú za drôt. A teraz sa nemecká E-50 zastaví so zlomenou húsenicou.
  Chlapci spievajú jednohlasne:
  Únia nezničiteľné, slobodné republiky,
  Nebola to hrubá sila, ani strach, čo sa zhromaždilo...
  A dobrá vôľa osvietených ľudí,
  A priateľstvo a rozum a odvaha v snoch!
  A deti sa tešia. Usmievajú sa bielymi, rovnomernými zubami. A sú šťastní, hoci im hrozí smrť.
  A Nemci sú nanič. Zničené tanky strieľajú z kanónov a čmárajú guľomety.
  Niektoré nemecké vozidlá sú vybavené granátometmi a sú veľmi nebezpečné.
  Chlapec Maksimka a dievča Zara z Azerbajdžanu, opierajúc sa o bosé nohy, vytiahli pod nepriateľa mínu a vyradili fašistického mastodonta.
  A z plných pľúc zakričali:
  - Za ZSSR!
  Deti sú také zábavné.
  Priekopníci Abbas a Vladimir tiež používajú zbrane. V tomto prípade katapultujte a rozbite húsenicu E-75 nacistom. Potom chlapci spievali:
  - Za veľkosť planéty pod rúškom komunizmu!
  Oleg a Abdula sú tiež priekopníkmi rôznych národov, no s jediným srdcom odpaľujú aj výbušniny. Narazí na E-100 a spievajú...
  Otvorili sme planétu národom,
  Cesta do vesmíru, do neviditeľných svetov...
  spievajú sa hrdinské činy -
  Aby som navždy vymazal jazvu smrti!
  
  Pod svätou zástavou Ruska,
  V mieri, priateľstve, šťastí a láske...
  Ľudia na celej zemi budú šťastnejší,
  Pekelná tma sa rozplynie v diaľke!
  Bojujú sa tu deti...
  Abdurrahman a Svetlana, azerbajdžanský chlapec a dievča z Bieloruska, spolu stiahli drôt a vyradili fašistický tank. A spievali:
  - Veľké meno posvätného Ruska,
  Svieti po celom svete - ako slnečný lúč ...
  Verím, že v jednote budeme šťastnejší,
  Ukážme ľuďom správnu cestu!
  Deti sú veľmi odvážne. A nacisti boli jednoducho šokovaní takým tvrdohlavým a zúrivým odporom.
  Abudurrahman je priekopník, dostal úlomok do holej podrážky. Prepichol mozoľnatý povrch detskej nohy.
  Chlapec zasyčal:
  - A bolí ma to!
  Svetlana tiež dostala úder do okrúhleho podpätku a poškrabala sa na ramene. Ale dievča zasyčalo:
  - Nezlomte priekopníkov!
  Azim a Kolka tiež vrazili do nemeckého auta.
  Chlapci ukazovali drôtom a spievali:
  Zradný nepriateľ prešiel do útoku,
  Ale verím, že to nebude váhat, sovietsky ľud ...
  Nepriateľ čaká na porážku a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Nepriateľ čaká: porážka a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Deti sú odvážne a neohýbajú sa. A chcú vyhrať. A spievajú a bojujú.
  Nemci utrpeli veľké straty. Pravda, väčšinou majú rozbité koľaje a valce. A nie je to smrteľné.
  Horšie pre priekopníkov, ktorí boli zajatí.
  Chlapca Abdulhamida, keď ho zajali, nacisti položili na stojan. Do bloku vložili bosé nohy pioniera a na háky začali vešať závažia. A potom zapálil oheň. A chlapcove obnažené päty olizoval oheň. A na chrbát mu padol bič. Dlho ma bili. A potom začali nacisti lámať rebrá rozžeravenými kliešťami.
  Chlapec zomierajúci mučením, keď ho železo jeho rebier, červené od horúčavy, rozdrvilo, spieval:
  Berlín je takmer pod našou vládou,
  Ďalekohľadom vidíme ten prekliaty Reichstag...
  Dúfam, že čoskoro bude mier a šťastie;
  Ktoré opíšem vo svojich básňach!
  
  Rusko otvorilo komunizmus svetom,
  Stala sa rodinou pre každého.
  Ale Wehrmacht nám prilepil prasací rypák,
  A teraz krv strieka zo žíl ako fontána!
  
  Na čo u nás Fuhrer náhodou zabudol,
  Chcel som získať pôdu a otrokov!
  Fašizmus išiel s veľmi dlhou kampaňou -
  A tu je skutočná nočná mora, pekelné sny!
  
  Jednoduchý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno zviazaná červená kravata.
  Sám chcel vybudovať svet bez Boha,
  Ale zrazu z neba vytryskol napalm!
  
  Musel som utiecť dopredu, boli sme bezradní,
  Takýchto mladíkov si nikto nechce brať!
  Ale chlapec-bojovník v puške to dokázal,
  Cesta otcov sa ukázala ako hodná!
  
  Bojovalo sa tam, kde prefíkanosť aj sila,
  A slabosť je tiež horká, bohužiaľ ...
  Súdruhovia museli kopať hroby
  Hobľovanie borovicových truhiel v mraze!
  
  Teraz som priekopník zvyknutý na utrpenie,
  Na obhliadku išiel bosý, snehová závej chrumkala.
  Možno trest za neveru,
  Že som nechcel poznať Ježiša!
  
  Aké sú však tri hodiny Golgoty?
  Prešli viac ako tri roky vojny!
  V každej dedine vdovy horko plačú,
  Ako synovia zahynuli na cintoríne krajiny!
  
  Prežil som, bol som šokovaný, ranený guľkou,
  Našťastie však zostal stáť na nohách!
  Poctivo sme vrátili dlh Nemecku,
  Ten fašizmus sme rozdupali na prach!
  
  Dospel som, ale stále som chlapec,
  Fúzy neprerazili, ale už titán!
  Áno, dospelý, a možno až príliš,
  Veď srdce sa stalo tvrdým ako kov!
  
  Najvyššie ocenenie Hero Star -
  Sám Stalin, verte mi, odovzdal!
  Povedal: treba si brať príklad z ľudí ako si ty,
  Bojovníci kujú kľúče od dverí do Edenu!
  
  Ale teraz odlož tú statočnú pušku,
  Vezmite si, kliešte, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnicu a čln z dreva
  A vytvorte lietadlo, aby vtáčik vyletel!
  Nech je to akokoľvek, Červená armáda prehrala bitku o Kaukaz. A to samozrejme nezvýšilo šance ZSSR na prežitie. V skutočnosti bolo všetko hlúpe.
  Kaukaz padol a prišla zima. Moskva a Leningrad v úplnom obkľúčení a blokáde. Nemci a ich zahraničné divízie sú kvantitatívne aj kvalitatívne silnejšie. A napríklad Fritz má veľmi slušné guľomety. A zdá sa, že obkľúčené sovietske vojská nemajú šancu na záchranu.
  Ale doteraz sa Stalin ešte nevzdal. Hoci už nacistom posielal návrhy na separátny mier.
  Moskva je veľké mesto a je v ňom sústredené obrovské množstvo munície, nábojov, nábojov a jedla. Nie je ľahké obsadiť toto mesto. A stále sa drží napriek ostreľovaniu a masívnemu bombardovaniu.
  Nemci však postupovali ďalej. Hlavne na jar. Len čo cesty vyschli, nacisti sa presťahovali do Kazane. A je tu veľa fašistov.
  Ale tu sa bijú krásne sovietske a, samozrejme, bosé dievčatá v bikinách.
  Natasha si pohladila vlastnú jahodovú bradavku. A so žiarivým úsmevom povedala:
  - Ja, ty! On, ona - spolu celá krajina!
  Victoria podporované:
  - Spolu priateľská rodina! Slovom sme stotisíc I!
  Oksana sa zachichotala a ukázala na mastodontov a poznamenala:
  - Tank "E" je veľmi krátky a podrepný. Získať ho bude ťažké.
  Veronika smutne zasyčala:
  - Boh žehnaj nám!
  Natasha sa zachichotala a štebotala:
  - V Amerike pre celú krajinu, v Amerike pre celú krajinu, v Amerike pre celú krajinu - príležitosti sú rovnaké!
  Ohnivá Victoria sa chichotá a reve:
  - Príležitosti sú rovnaké pre rôzne vrstvy spoločnosti!
  A ako chceš. A jej zuby sú krásne, ako ukazujú.
  Oksana komentovala:
  - Keď sa Nemci odtrhnú, bude to s nimi z ich zásobovacích základní veľmi zlé!
  Veronica sa zachichotala a navrhla:
  Tak sa pomodlime!
  Natasha si pohŕdavo odfrkla a pokrútila hlavou.
  - Nie! Sme členmi Komsomolu, čo znamená, že sme ateisti!
  Victoria agresívne varovala:
  - A ja som vo všeobecnosti militantný ateista! A Boh neexistuje - to je medicínsky fakt!
  Veronika opatrne poznamenala:
  Ale nemôžete to dokázať!
  Victoria ako odpoveď agresívne zablikala svojimi smaragdovými očami. A zasyčal s úškrnom:
  - Môžem! Ak existuje Boh, musí byť zodpovedný. Znamená to starať sa o ľudí. - Rusovlasé dievča agresívne udrelo bosou nohou do kmeňa borovice. - Je možné si predstaviť fenomenálnu kozmickú myseľ, ktorá by sa nestarala o svoje stvorenie!
  A dievča s holým dlátom hodilo granát.
  Natasha pohotovo potvrdila:
  - To je všetko! Sme predsa Bohu ako deti Otcovi a on sa o nás nestará!
  Veronika opatrne poznamenala:
  Ale aj starostlivý otec trestá svoje deti...
  Natasha sa v odpovedi zachichotala.
  - Ale neznetvorte ich!
  Victoria nahnevane poznamenala:
  - Vo vašom Bohu naozaj existujú zvláštne spôsoby výchovy! Napríklad vzal a utopil celé ľudstvo a dokonca aj nevinné zvieratá. Vynára sa otázka, aké fašistické metódy?
  Oksana s úsmevom dodala:
  - A vôbec, večné trápenie v pekle... To je tiež očividná prehnanosť, pretože žiadne metódy spravodlivosti nemôžu ospravedlniť mučenie!
  Veronika zmätene roztiahla ruky a s povzdychom povedala:
  - Tiež si myslím, že Noemova potopa je prehnaná. Ale Zem bola pred Božími očami plná hriechu...
  Victoria sa zasmiala:
  - Áno, deti začali hrať žarty. Otec zobral guľomet a zastrelil tých, ktorí bľabotali, pričom nechal pod trávou len tých, ktorí sedeli tichšie ako voda. Ryšavka odhalila svoje veľké zuby. - Aká analógia!
  Veronika pokrčila plecami a potichu povedala:
  - Nie som kňaz, aby som dával odpovede na takéto otázky. Ale myslím si, že Boh mal na to dôvody.
  Victoria sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno... Z nejakého dôvodu bezdôvodne spadli, len všetkých bolo vidieť, ako keby zmizli!
  Natasha navrhla:
  - Možno je Biblia len židovská rozprávka. Prečo by sme tomu mali veriť?
  Oksana vyjadrila svoj názor:
  - V každom prípade si musíte zachovať česť. A s posmrtným rajom príliš nerátajte!
  Victoria sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno... Kňazi radi rozprávajú príbehy! A nie veľmi atraktívne!
  Veronika potichu poznamenala:
  - Ale Ježiš Kristus je celkom príťažlivý obraz!
  Victoria sa zachichotala a pokrútila hlavou.
  - Takého pacifistu by som si nevzal!
  Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, človek sa musí postaviť sám za seba... A čo učí Biblia? Udreli ťa po pravom líci - otoč ľavé!
  Veronica chcela povedať, ale bola zjavne v rozpakoch. A potom to Victoria vložila:
  - Naozaj zvláštna morálka. Buď nás Boh učí milovať nepriateľov, alebo potopí celé ľudstvo naraz. A ako sa to dá vysvetliť?
  Natasha si sama odpovedala:
  - Myslím si, že Bibliu napísali talentovaní vizionári!
  Veronica sa voči tomu lenivo ohradila:
  - Kto sa na to pozrie... Ale inak ako existenciou Boha nemožno vysvetliť vzhľad Vesmíru. " Potom sa dievča vzchopilo. Prešla holou, dlátovou nohou po kôre a pokračovala. - Čokoľvek by sa dalo povedať, ale je nemožné nájsť alebo vymyslieť presvedčivejšiu verziu pôvodu vesmíru, okrem toho, ako ho Boh stvoril!
  Natasha pokrčila plecami a spýtala sa:
  - A hlavná príčina zjavenia sa Boha?
  Veronica si povzdychla a odpovedala, strácajúc sebavedomie:
  - Toto je už axióma... Mala by sa prijať viera, že Boh existuje. A že existuje navždy a nemá žiadnu prvú príčinu.
  Natasha negatívne pokrútila hlavou.
  - Vierou prijať predvečnosť Boha? Ale môžem ponúknuť, že vierou prijmem večnosť vesmíru, ale bez Všemohúceho...
  Veronika logicky poznamenala:
  - Vyzerá to ako alogizmus. Ako je táto večná hmota a odkiaľ pochádza?
  Victoria okamžite odpovedala:
  - A čo je logické - Boh je večný ... A odkiaľ sa vzal!? O to bezprostrednejšie všemocný a vševediaci?
  Veronika zúfalo odpovedala:
  - Vždy to existovalo... Prijímame to vierou! A ako je to možné - nepochopiteľné!
  Natasha poznamenala:
  "V skutočnosti sme tu na rovnakej úrovni. Hmota musela nejako vzniknúť. A stane sa nemysliteľné. - Dievča sa uškrnulo a sebavedomo poznamenalo. - Ale stále zostáva otvorená otázka, prečo je na zemi toľko zla.
  Nataša hodila na nacistov bosou nohou granát a spievala:
  - To je správne...
  Zoya spustila dar smrti s holým opätkom a dodala:
  - Nepriateľ...
  Augustín podľahol niečomu ničivému a zaškrípal:
  - Myslí si...
  Svetlana hodila granát holými prstami a zaškrípala:
  - Čo...
  Natasha hodila bosými nohami pár citrónov a zakričala:
  - ruský...
  Zoya tiež podľahla niečomu energickému a smrtiacemu a škrípala:
  - Organizovaný...
  Augustín spustil smrtiacu zbraň a zamrmlal:
  - Nepriateľ....
  Svetlana opäť podľahla ničivému a vyaknula:
  - Prestávka!
  Natasha sa otočila a zaškrípala:
  - SZO...
  Zoya vystrelila aj na čiernych cudzincov, ktorých nacisti naverbovali a škrípali:
  - Odvážte sa!
  Augustín hovoril silou a zúrivosťou:
  - To...
  Svetlana podľahla s úsmevom pantera:
  - AT...
  Natasha hodila granát bosou nohou a skríkla:
  - Boj...
  Zoya hodila darček smrti holými prstami a zamrmlala:
  - Útoky!
  Augustín sa pripojil a zamrmlal:
  - Nepriatelia...
  Svetlana dala holými podrážkami hromadu granátov a ako z plných pľúc kričí:
  - Budeme...
  Natasha zabila dávku a zasyčala:
  - Zúrivý...
  Zoya prerušila nacistov a zakričala:
  - Poraziť!
  Augustín znova vystrelil a zakričal:
  - Zúrivý...
  Svetlana pri streľbe štebotala:
  - Poraziť!
  Natasha opäť hodila granát ladnou, bosou nohou a cvrlikala:
  - Zničíme nacistov!
  Zoya to vzala a zaštebotala:
  - Budúca cesta ku komunizmu!
  A holými prstami hodila citrón.
  Augustín vzal a rozptýlil línie a jej holé nohy lietali zničene pozdĺž Fritza:
  - Rozdelíme súperov!
  Svetlana ho vzala, hodila ho holou pätou, hromadu granátov, a zaškrípala:
  Rozdrvme fašistov!
  A štyria pokračovali v streľbe a hádzaní granátov. Nemecká E-75 sa pohybovala. Stroj so 128 mm kanónom. A zastrelí sa.
  A dievčatá hádzali granáty. Podkopali nacistov. A vystrelili späť. Stúpali dopredu. Tanky opäť jazdia. Pohybuje najnovší nemecký "Leopard" -1. Veľmi mobilné auto.
  Ale jeho dievčatá sa prebrali a knokautovali ho. Roztrhali na kusy pojazdný stroj s motorom s plynovou turbínou. A rozbili ju na kusy.
  Natasha so smiechom poznamenala:
  Bojujeme skvele!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Veľmi cool!
  Augustín múdro poznamenal:
  - Vyhráme!
  A bosou nohou spustila protitankový granát. Silné dievča. A má toľko dôvtipu.
  Svetlana tiež vypustila darček smrti prstami na bosej nohe a zasiahla nepriateľa. Veľmi agresívne dievča s očami farby chrpy. Má taký dôvtip a silu!
  Natasha sa otočila a uškrnula sa:
  - Za sväté Rusko!
  Zoya vystrelila veľmi aktívne a uškrnula sa a ukázala perlové zuby:
  - Som bojovník tej úrovne, ktorá nezmizne!
  Augustín tiež vystrelil. Kosili nacistov a hrkotali:
  "Som bojovník s veľkými ambíciami!"
  A odhalila svoje perleťové zuby!
  Svetlana potvrdila:
  - Veľmi veľké ambície!
  Dievčatá bojovali už veľmi dlho. A samozrejme uspeli vo vojenských prácach. Sú to úplne nádherné krásky. Vynikajúca myseľ. A strieľajú prvou triedou.
  Natasha, strieľajúca, si myslela, že bez Stalina, keby ho Fuhrer zabil. v dušiach ľudí bola prázdnota. Je to ako keby zomrel milovaný človek.
  Hoci tento Gruzínec bol krutý. A neurobil všetko správne. Existuje o tom dokonca aj anekdota. Prečo nosí Lenin čižmy a Stalin čižmy? Pretože Vladimír Iľjič si vybral cestu a tento fúzatý sa rúti vpred.
  V tomto smere nebol Stalin optimálnym vládcom. Skutočne, ako to opísal Lenin, bolo to príliš hrubé.
  Tento šéfkuchár pripravuje iba pikantné jedlá. Z hľadiska krutosti to bol dvojsečný meč.
  Na jednej strane to pomáhalo udržiavať disciplínu a stimulovalo stranícky aparát. Na druhej strane boli vyradení najcennejší personál a schopní ľudia. Najmä po vojne prišli o takého skvelého manažéra, akým bol Voznesensky. Kto mal vlasti najväčšie služby.
  Voznesensky bol možno ideálny manažér: nielen tvrdý, ale aj bystrý a vzdelaný. Najmladší doktor vied v ZSSR, akademik, vynikajúca osobnosť. Bez Voznesenského by sa ekonomika sovietskeho Ruska v prípade jeho smrti nejako nevyhnutne pokazila. A nemôžu poraziť nacistov.
  Natasha hodila citrón bosou nohou a spievala:
  - Z neba...
  Zoya tiež hodila granát holými prstami a povedala:
  - hviezdička...
  Augustína spustila dar smrti bosou nohou a spievala:
  - Svetlé...
  Svetlana tiež hodila granát s pomocou bosej nohy a vydala:
  - Kryštalický!
  Natasha sa otočila a zasyčala:
  - ja tebe...
  Zoya spustila dar smrti holými prstami a zasyčala:
  - Pieseň...
  Augustína podľahla s holým opätkom, čo prináša smrť a zaškrípala:
  - Budem spievať...
  Natashka pokračovala a agresívne spievala:
  - O....
  Zoya bosou nohou hodila výbušný balíček, rozprášila nacistov a zaškrípala:
  - Rodák...
  Augustína dala holým opätkom zväzok granátov a vydala:
  - Stalin!
  Dievčatá bojovali odvážne, no vyzerá to tak, že Kazaňa neudržia. Krásky spadali pod distribúciu. Veľmi bojovali so zlodejmi. A musíte neochotne ustúpiť. A toto je nepríjemné.
  Natasha naštvane štebotala:
  - Dlho sme ticho ustúpili ...
  Augustín s očami blýskajúcimi zúrivosťou súhlasil:
  - Bolo to nepríjemné - čakali na bitku!
  Zoya to vzala a zúrivo spievala a ostatné dievčatá to s radosťou zobrali;
  Vstaň, označený kliatbou,
  Celý svet hladných a otrokov! Naša rozhorčená myseľ vrie a je pripravená viesť boj na smrť.
  
  Zničíme celý svet násilia do zeme a potom postavíme svoj, vybudujeme nový svet: kto nebol ničím, stane sa všetkým.
  
  Prestaňte sať krv, upíri Väzenie, dane, chudoba Pre vás - všetka sila, všetky požehnania sveta A naše právo je prázdny zvuk.
  
  Postavíme život iným spôsobom, A tu je náš bojový slogan: Všetka moc - pracujúcemu ľudu, A dole so všetkými parazitmi!
  
  Si opovrhnutiahodný vo svojom bohatstve, Uhlie a stal si sa kráľmi, Si svojimi trónmi, parazitmi, Na našich chrbtoch vztýčený!
  
  Závody, továrne, komory - Všetko bolo vytvorené našou prácou. Je čas! Žiadame vrátenie toho, čo bolo odobraté lúpežou.
  
  Dosť, pre dobro kráľov, dopujte nás do šialenstva vojny! Vojna proti baranom! Pokoj národom, úder, synovia vojsk!
  
  Kedy nás tyrani prinútia hrdinsky padnúť v boji za nich, vrahovia! Potom na vás nasmerujeme ústie bojových kanónov.
  
  Nikto nám nedá vyslobodenie: ani boh, ani kráľ, ani hrdina, oslobodenie dosiahneme vlastnou rukou.
  
  Zvrhnúť útlak šikovnou rukou, získať späť svoje dobro, nafúknuť, roh a kuť smelo, kým je železo horúce!
  Dievčatá krásne spievali a vyrazili na cestu. A vojna je na svete...
  Hrozivé TA-400 a ešte výkonnejšie TA-500 nesúce až dvadsať ton bômb ničia sovietske pozície. Ale Červená armáda sa snaží udržať. Aj piesne sa spievajú s veľkou odvahou.
  Ľudia budú šťastní
  Šťastie navždy...
  Sovietska vláda -
  Sila je veľká!
  
  ZHIRINOVSKIJ NEBOL NA PREDAJ JEĽCINOVI
  Vladimir Volfovič Žirinovskij sa toho ujal a pri hlasovaní o Jeľcinovom odvolaní 15. mája 1999 na poslednú chvíľu zmenil názor. Naozaj, prečo by stratil polovicu svojich voličov? Koniec koncov, aká škoda, jeden a pol milióna dolárov za to nestojí!
  O slovo požiadal Vladimír Volfovič.
  A potom vyhlásil:
  - Musíte mi správne rozumieť: sme proti Jeľcinovi a za obžalobu!
  Potom Vladimír Volfovič Žirinovskij predniesol skvelý prejav. V ktorej doslova nenechal kameň na kameni z Jeľcina a jeho gangu.
  Áno, Vladimir Volfovič Žirinovskij bol jednoducho v obrovskom šoku.
  Uvedomil si, že treba udrieť, kým je železo rozžeravené a z Jeľcina je už politická mŕtvola, ktorá silno páchne a páchne a nie je naňho čo vsadiť.
  A tu je hlasovanie. Päťdesiat hlasov Liberálno-demokratickej strany umožnilo získať viac ako dve tretiny Štátnej dumy a vyhlásiť impeachment. Pravda ešte nie je úplná.
  A ešte bolo schválenie Stepashinovej kandidatúry na post predsedu vlády Ruska.
  Tu Vladimir Volfovič Žirinovskij navrhol túto kandidatúru odmietnuť a navyše anulovať Primakovovu demisiu. Na základe toho, že Jeľcin má jednoznačne schizofréniu.
  A v Štátnej dume bol takýto návrh privítaný s jasotom. Nie je Jeľcin naozaj blázon?
  V každom prípade Stepashinova kandidatúra neprešla. A opozícia priviedla do ulíc státisíce ľudí.
  A všetko zablokovali... A prebehlo neodkladné zasadnutie ústavného súdu.
  A pod tlakom ľudí sa rozhodlo zrušiť Primakovovu demisiu. A základom bolo rozhodnutie o nepríčetnosti prezidenta Ruska.
  Štátna duma tiež rozhodla o pozastavení Jeľcinovho prezidentského úradu na základe jeho duševného šialenstva a zjavnej schizofrénie. Jeľcinovi sa teda dá povedať - koniec!
  Rada federácie tiež podporila odvolanie Jeľcina z funkcie. A Najvyšší súd potvrdil koniec otravného tyrana.
  V každom prípade sme sa rozhodli, že je čas skoncovať s Jeľcinom a tiež s jeho zlodejskou rodinou.
  A starý, skúsený, bývalý minister zahraničných vecí Maxim Primakov vyhovoval viac-menej všetkým. Možno, okrem Berezovského, ale tohto oligarchu všetci nenávideli.
  Vladimir Volfovič Žirinovskij pôsobil ako slušný človek a zároveň múdro. A jeho hodnotenie vyletelo ako sokol hore.
  Zhirinovsky sa opäť stal módnym a cool. V skutočnosti ide o skvelého politika, ktorý dal všetkým rožky.
  Voľby prezidenta a Štátnej dumy sa konali súčasne. Boli na búrlivej vlne. Zjuganov podporil kandidatúru Maxima Primakova výmenou za posty vo vláde. Predsedom vlády by mal byť Jurij Lužkov.
  Vladimir Žirinovskij sa ako vždy dostal do predsedníctva. Chcel sa tam ukázať. A ako sa ukázalo, nie bezdôvodne.
  Hoci Vladimír Volfovič nevyhral, viedol jasnú predvolebnú kampaň a obsadil druhé miesto - len za Maximom Primakovom.
  A teraz víťazstvo vyhral nový prezident ... Vladimír Volfovič získal post ministra vnútra a prvého podpredsedu vlády zodpovedného za mocenský blok, ako aj hodnosť generála.
  Vladimir Volfovič sa tak vyšvihol vyššie. Predsedom vlády sa stal Jurij Lužkov, bývalý starosta Moskvy. Mitrofanov sa stal ministrom zahraničných vecí. Prvým podpredsedom vlády zodpovedným za sociálny blok sa stal Gennadij Zjuganov a prvým podpredsedom vlády pre ekonomiku Masľukov. A ministrom financií sa stal komunista.
  Tak sa začalo zostavovanie novej vlády a kurz.
  V Čečensku sa začala občianska vojna medzi Maschadovom a jeho tímom na jednej strane a Šamilom Basajevom na strane druhej. Šamil Basajev sa spojil s wahhábistami, Raduevom a ďalšími militantmi vrátane Bin Ládina. A Aslan Maschadov začal podporovať ruské vedenie.
  A nasledovala dlhotrvajúca občianska vojna.
  Maschadov sa musel vysporiadať s mnohými zahraničnými žoldniermi, ktorí sa snažili pomôcť jeho hlavnému nepriateľovi Šamilovi Basajevovi. Ale po teroristickom útoku z 11. septembra sa tok peňazí pre wahhábistov a Basajeva osobne znížil.
  A Maschadovovi sa podarilo dostať pod kontrolu takmer celé Čečensko. Rusko sa stalo oveľa bohatším vďaka oživeniu ekonomiky a rastúcim cenám ropy, plynu a iných surovín. A Čečenci na čele s Maschadovom súhlasili s návratom k svojmu zloženiu výmenou za investície. To znamená, že to bolo, ako v skutočnej histórii, len ruská armáda nebojovala a tisíce ruských vojakov zostali nažive.
  A namiesto Achmada Kadyrova vládol Aslan Maschadov. Všetko išlo ako v skutočnej histórii. Maxim Primakov vládol opatrne, bez náhlych pohybov. A odmietol ísť do tretieho volebného obdobia. A nedovolil mu to zdravotný stav.
  A trón bol odovzdaný takmer dedičstvom Jurijovi Lužkovovi. Aj toto viac-menej vyhovovalo všetkým.
  Premiérom sa stal aj Gennadij Zjuganov, Lužkova vo voľbách podporili komunisti. Vladimir Žirinovskij išiel do predsedníctva a bol druhý.
  Vo voľbách v roku 2003 to bolo pre Maxima Primakova ešte lepšie, keďže Žirinovskij sa týchto volieb nezúčastnil.
  Boli aj iní kandidáti, ktorí bojovali - teda z buldozéra. A voľby pripomínali skôr frašku.
  Predsedom vlády sa stal Gennadij Zjuganov, no Žirinovského odvolali z vlády a skončil v opozícii. To sa, samozrejme, dalo očakávať. Vylúčený z funkcie ministra zahraničných vecí a Mitrofanova.
  Tu to je a je to preč. Pre párty LDPR prišli čierne dni.
  Zhirinovsky Vladimir Volfovič je opäť šikanovaný v médiách. A v porovnaní s Adolfom Hitlerom.
  Pravda, Vladimir Žirinovskij sa stal armádnym generálom a mal veľa rádov a medailí.
  Urobil kariéru ako úradník. Teraz som sa však musel vrátiť do parlamentu.
  Benefitom Francúzska je Liberálnodemokratická strana. A všetko sa vrátilo do normálu. Moskovský starosta Lužkov presadzoval politiku umierneného liberalizmu. Na druhej strane Zjuganov akoby zabudol, že je údajne leninista. Jeho politika bola približne rovnaká ako predtým.
  Majdan sa na Ukrajine nekonal. Julia Tymošenková práve vyhrala prezidentské voľby. Dôvodom bolo, že hospodárska kríza v roku 2008 bola slabšia. Je vidieť, že história išla trochu inak a to trochu posunulo majáky a iné ceny.
  Julia Timošenko presadzovala umiernenú prozápadnú politiku. A nehádal sa s Ruskom. Aj moskovský starosta Jurij Lužkov prejavil vo svojich ambíciách umiernenosť a podnikanie bolo pre neho nadovšetko.
  V dôsledku toho sa v zahraničnej politike vyskytli určité nuansy. ISIS sa nepodarilo vyvinúť. V Sýrii sa namiesto Asada objavil kompromisný prezident. A v roku 2015 Lužkov, už starý a podľa ústavy nie celkom zdravý, ukončil svoju vládu v dvoch volebných obdobiach.
  A teraz Gennadij Zjuganov odišiel do prezidentského úradu. A jeho zvolenie politiku výrazne neovplyvnilo. V Sýrii zavládol mier ... Američania naozaj nedokázali poraziť Taliban a odišli z Afganistanu.
  V boxerskej divízii ťažkej váhy sa veci vyvíjali trochu inak. Vitalij porazil Stevensona, povinného vyzývateľa. A pokračoval v kariére. Áno, predtým bol "bronzovým bombardérom", ktorý zaznamenal rekordnú sériu tridsiatich dvoch knockoutov, porazený Vitali Klitschko. A potom mal Vitali Kličko tiež zjednocovací boj s Tysonom Furym a získal všetky štyri opasky súčasne. Wladimir Kličko sa stal riadnym majstrom sveta.
  Vitalij Kličko držal tituly až do roku 2020, keď sa skončili dve funkčné obdobia Julie Tymošenkovej. A Vitalij Kličko išiel do prezidentského úradu. Určite vyhral...
  A všetko bolo zatiaľ v poriadku, ale koronavírus všetko zničil. Gennadij Zjuganov bol istý čas prezidentom. Vyhral voľby v roku 2019. A potom sa rozhodol odísť. V roku 2023 sa novým prezidentom Ruska stal relatívne mladý Afonin. Tradícia sa teda prerušila, keď už mali prezidenti vyše sedemdesiat rokov. Vladimir Žirinovskij je stále v opozícii. Taký je starý dedko nacionalista.
  Ale Afonin má za sebou prvú vážnu skúšku - vojnu s Talibanom, ktorý zaútočil na Tadžikistan. A toto je vážne...
  Ale, samozrejme, krásne a bosé dievčatá sú pripravené statočne bojovať.
  Epická bitka s Talibanom pokračovala. A teraz Taliban útočí na ruské jednotky pozdĺž všetkých perimetrov.
  A ruská armáda odráža ich ofenzívu. A je tu krutý boj.
  Natasha sa otočí a holými prstami na nohách hodí granát so smrtiacou silou. Slzy protivníkov a rev:
  - Sláva dobe ruských bohov!
  Zoya tiež bojuje s nepriateľmi, viac než sebavedomo. Kosí protivníkov a reve:
  - V mene Veľkého Ruska!
  A tiež holými prstami spustí darček smrti.
  Takto sa tieto dievčatá dostali k biznisu veľmi famózne.
  Augustína, ktorá tiež veľmi presne strieľala na nepriateľa a hádzala granáty holými prstami, zavrčala:
  -Za veľký ZSSR!
  A Svetlana bojuje s mudžahedínmi, vyraďuje ich v radoch a reve:
  - Za chladné Rusko!
  A s odhalenou pätou podľahne vražednej prítomnosti smrti.
  Toto je tím dievčat, ktoré sa narodili, aby zabili Taliban. A nielen Taliban.
  Natasha sa zachichotala a strieľala na mudžahedínov, vzala to a zakričala:
  - Sláva ZSSR!
  A s holými prstami, ako spustiť vražednú.
  Zoya, ktorá naďalej strieľala na vojakov Islamského impéria, agresívne vydala:
  - Sláva našej armáde!
  A bosými nohami bude hádzať deštruktívne.
  A Augustín mláti Afgancov a čučí:
  - Sláva našej vlasti!
  A odhalené prsty spustia skazu.
  Svetlana tiež rozdrví nepriateľov, vybije ich zúrivosťou a škrípaním:
  - Za posvätný komunizmus ZSSR!
  Toto sú dievčatá, ktoré budú bojovať za svoje svedomie. A bojujú a vyhrávajú.
  Alenka veľmi bojovala a holými prstami na nohách hádzala smrtiace darčeky.
  A dievča zavrčalo:
  -Za komunizmus!
  Anyuta veľmi krásne zastrelila nepriateľa a nahou pätou zasiahla Taliban a zakričala:
  - Za Rusko komunizmu!
  Tu Alla bojovala veľmi skromne a aktívne. A odhalené prsty vystrelili so smrtiacou silou.
  Dievča zavrčalo:
  -Za komunizmus ZSSR!
  Dievča Maria to vzalo a otočilo sa, pokosilo Afgancov a zavrčalo:
  - Za vlasť, našu matku!
  A holými prstami spustila smrtiacu silu.
  Aj olympiáda dala dobre mierený obrat a pokosila množstvo nepriateľov. A dievča zavrčalo, vyhodilo holé prsty na nohách a vyaknula:
  - Za vlasť, našu matku!
  Marusya bojuje s divokou zúrivosťou mačky a strieľa na Afgancov. A masovo ich zničiť.
  A dievča reve:
  - Je to veľmi cool!
  Matrena veľmi presne zasiahne mudžahedínov a kosí ako klásky. Tu je dievča.
  A reve pre seba rolou:
  - Za veľmi dobrý komunizmus!
  Stalenida tiež bojovala s divokou zúrivosťou a odrezala Taliban od jednotiek. Taká je bojovná žena.
  A načmárala na nepriateľa veľmi trefne.
  Steelenida spievala:
  - Sláva ére komunizmu!
  Toto sú bojujúce dievčatá. A veľmi krásna a bojovná.
  Bojovník sa obrátil na nepriateľa. Pokosili masu afganských jednotiek a zaškrípali. Za Rusko a slobodu
  do konca.
  Veronika strieľajúca na Taliban do nich búchala raketami a škrípala:
  -Sláva komunizmu!
  Viktória strieľajúca na odvážnych a hrdinských bojovníkov Alaha zaštebotala:
  - Pre vlasť!
  Toto je u dievčat najviac šťavy a krásy. Veľmi krásne a bojovné dievčatá. A majú obrovskú silu. A také bojovné dievčatá
  a drviť a mlátiť, drviť Afgancov.
  Serafima tiež čmárala na nepriateľa a divokou silou zlikvidovala Taliban.
  A dievča hodilo na nepriateľa smrtiace dary smrti holými prstami.
  Tieto dievčatá sú jednoducho úžasné.
  Alyonka čmárala na Afgancov a veľmi agresívne kosila nepriateľov.
  Bojovníčka zavrčala, keď porazila bojovníkov islamského impéria.
  A zakričala:
  - Za vlasť - našu matku!
  Anyuta je veľmi aktívna v čmáraní s nepriateľmi a kosení nepriateľov svojou silou. A holými prstami vrhala smrtiacu a kolosálnu silu.
  A dievča štebotalo:
  -Sláva komunizmu!
  A so šarlátovou bradavkou náš gombík z bazuky zapálil tank.
  Tu bojovná Alla drví nepriateľa s veľkou zúrivosťou. A strieľa a mokrí vyhladzujúci mudžahedínov.
  Tieto dievčatá sú veľmi krásne a bojujúce sa stali hrdinami.
  Boj proti Alle na vidieku s divokou zúrivosťou.
  Toto je vojenská cesta dievčat. Ktoré sú veľmi vyrovnané. A veľmi agresívne rozdrvil Taliban.
  Martial Maria bola veľmi zdrvujúca divokou silou a odrezala každého ako britva.
  A s holými prstami dievča hádzalo granáty ničenia. A dievča roztrhalo veľa nepriateľov.
  Olympiáda je opäť v akcii. A opäť rozdrví mudžahedínov. A opäť vrhla nahé prsty na nohách vraždou a ničením.
  A bude to hrubé a veľmi agresívne.
  A olympiáda začala bojovať a s holým opätkom podľahla skaze a totálnej smrti.
  Tu je taká bojovná dievčina-hrdinka tejto olympiády. Tu je bojujúce dievča.
  A Marusya rozdrvila Afgancov s veľkou zúrivosťou. A kosil ich s divokou odvahou.
  A s jahodovou bradavkou vzala a vyslala smrtiacu silu.
  A veľa mudžahedínov v truhle.
  Alenka vystrelila na nepriateľa a kričala:
  - Za najmocnejší komunizmus na svete!
  Anyuta, čmáral na Afgancov, agresívne poznamenal:
  - Opäť sme na bielom koni!
  Tu je opäť bojujúca Alla v tvrdom boji. A ryšavá dievčina opäť čmárá na mudžahedínov a kričí z plných pľúc.
  A rozhodne ich ničí.
  a kričí z plných pľúc.
  A dievča čmára ako guľomet.
  A Mária koná so všetkou svojou divokou silou. A na Afgancov strieľa veľmi presne. A kosí nepriateľov veľmi presne - každú guľku do oka.
  A reve:
  - Za Rusko Svarog!
  Olympiáda konala veľmi kruto a zabíjala protivníkov a kosila mudžahedínov. A veľmi bojovné dievča-hrdinka. Tieto dievčatá sú jednoducho úžasné.
  A nikto proti nim neprežije.
  Olympiáda dôkladne kosí nepriateľov. A knokautuje Afgancov holými prstami na nohách a hádže smrtiace dary smrti. Olympiáda je, samozrejme, veľmi dievča
  najúžasnejší a najbojovnejší zo všetkých na svete.
  No, dá mudžahedínov facku a pokosí ich mečom.
  A dievča vezme a spieva:
  - Som Hyper z triedy krásy!
  Tieto dievčatá sú také krásne a veľmi bojovné. Majú obrovský stupeň vzrušenia a sily pre pastvu pre oči.
  Marusya strieľa na Afgancov a škrípe:
  - Za éru komunizmu!
  A tiež s holými prstami, ako pri mudžahedínoch, budú kladivo. Toto dievča je jednoducho úžasné.
  Matryona zasiahne nepriateľov smrtiacou silou pomocou šarlátovej prsnej bradavky z bazuky. A toto je skutočne jej hyperschopnosť.
  A bojovník škrípe:
  -Za veľký komunizmus!
  Toto sú dievčatá, ktoré bojujú za ZSSR a ukazujú zázraky hrdinstva. Nie, proti takýmto dievčatám neodolá žiaden nepriateľ. Dokonca v takom počte ako Taliban. Aj keď sú schopní hádzať mŕtvoly do Moskvy.
  Stalenida bojuje s nadradenými nepriateľskými silami. A tiež, ako stlačí bazukový gombík s jahodovým cumlíkom a škrípe:
  - Som supertriedny bojovník!
  A žmurkne na svojich priateľov.
  Veronica tiež agresívne ničí Afgancov a nedáva im milosť. A je tu veľké vyhladzovanie.
  Dievča je veľmi bojovné a má fenomenálnu kozmickú silu.
  A v Stalenide je to, čo odvážne drví mudžahedínov tejto sily, ešte viac. Povedzme to takto, rovné dievčatá.
  Victoria s veľkou aktivitou búši do Afgancov, udiera ich a reve:
  - Som dievča z hypertriedy!
  A Serafima mláti mudžahedínov s vášňou líšky, kosí ich a kričí:
  - Som ultra krásavica!
  Albina a Alvina drvia Afgancov na oblohe. A Helga je s nimi. Ako aktívne sa chopili žltých. A kapitálne vyhubiť.
  Albina holými prstami zrazila auto Talibanu a zaškrípala:
  - Za NDR! Nech sa komunizmus opäť vráti k Nemcom!
  Alvina tiež zostrelila lietadlo Islamského impéria a kričala:
  -Na najväčšie vrcholy komunizmu!
  A Helga na oblohe s pomocou svojich holých prstov na nohách zakryla tank Talibanu a štebotala:
  - Za víťazstvá cez strechu!
  Takto bojovali bojovné a krásne dievčatá.
  Anastasia Vedmakova tiež zdrvila mudžahedínov z neba a spievala:
  - Nech je komunizmus slávny!
  A holými prstami na nohách hádzala na protivníkov z lietadla bomby.
  A Akulina Orlová tiež mlátila Afgancov a spievala:
  - Sláva našej vlasti.
  A zhodil na nepriateľa ťažké a smrtiace bomby.
  Boli to bojovné dievčatá, povedzme si rovno.
  Mirabela Magnetic rozdrvila súperov s kolosálnym stupňom intenzity a zakričala:
  - Za veľký a mocný komunizmus!
  A dievča opäť žmurklo fialovými očami.
  To boli dievčatá.
  Anastasia Vedmakova mlátila Afgancov a udierala ich päsťami, zavýjajúc:
  - Mojím novým krédom je vyhrať každého!
  A tiež ako používať holé prsty na nohách.
  Akulina Orlová mlátila súperov. Pokosila ich ako hrebeň a zakričala:
  - Som najsilnejší na svete!
  A ako sa poddať s holým opätkom.
  A Mirabela Magnetic zráža nepriateľov svojou kolosálnou silou a kvílením:
  - Som super dievča!
  A so šarlátovou bradavkou, keď stlačí gombík.
  Tieto dievčatá sú jednoducho super a hyper.
  Alvina rozdrvila Taliban a s veľkou silou zakričala:
  -Za komunizmus!
  A s holými opätkami, ako keby tlačil do pedálov. Toto dievča je jednoducho úžasné.
  A Albina na Afgancov ako lupanet. A dať im kapitál hyper.
  A vezme naraz veľa nepriateľov a položí ho.
  A to všetko robí holými prstami na nohách.
  A spievaj:
  - Som to najlepšie dievča na svete!
  Helga tiež mláti Taliban. Sú kolosálne a aktívne vyhladzujú. Potom však holými prstami namieri raketu a afganský bunker ju rozbije.
  A vo všeobecnosti je to skvelé.
  A dievča sa smeje...
  Ale Elizabeth na svojom tanku zaútočí na Mudžahedínov a zariadi im úplnú porážku. A naraz bude zabitých veľa Talibanu.
  A veže z tankov Talibanu sú odtrhnuté.
  Elizabeth je dievča, ktoré je superman najvyššej triedy. A drví nepriateľov holými prstami na nohách. A doslova ich zaryje do zeme.
  Tak táto Elizabeth je proste Hyper.
  A jej nádrž, ako od mudžahedínov, sa rozbije.
  Vôbec nie dievča, ale niečo super aktívne a bojovné.
  A Catherine mláti Afgancov. Má neuveriteľnú silu a obratnosť. A ona pomocou holých prstov vyhubí vojakov islamskej ríše.
  Toto je dievča a zabilo už toľko Afgancov.
  A vzala to a spievala:
  - Som ultra!
  A Elena dôkladne mláti nepriateľov. Ukazuje im svoju super triedu a reve:
  - Ja som Hyper!
  A s holými prstami je to ako búchanie do Číňanov. Tu je dievča.
  A Euphrosinia vyhladzuje bojovníkov Afganistanu veľmi agresívnym spôsobom. A strieľa pomocou holých prstov veľmi presne.
  A zatiaľ čo mrnčíš:
  - Pre vlasť a Rusko bude náš mesiáš Svarog!
  Povedzme, že dievčatá sú bojovníčky cti.
  Elizabeth, strieľajúca na Afgancov, poznamenala:
  - Vo všeobecnosti sa mi nejako viac páčia Ruskí bohovia!
  Jekaterina vystrelila holou pätou, stlačila tlačidlo, zdemolovala tank Talibanu a zaškrípala:
  - A tiež sa mi viac páčia ruskí bohovia! Prečo vlastne potrebujeme, aby bol Ježiš obrezaný na ôsmy deň?
  Elena škrípala od zlosti:
  - Hanbím sa za princa Vladimíra!
  Elizabeth súhlasila s týmto:
  - A mali by ste sa hanbiť!
  Elena súhlasila s týmto:
  - Samozrejme, je hanba, že Rusi uctievali židovských svätých!
  Catherine to vzala a zavrčala:
  - Musíme mať ruských svätcov a bohov!
  Elizabeth s tým súhlasila a odhalila zuby:
  - Áno, mali by!
  A žmurkol na nepriateľa.
  Euphrosinia energicky poznamenala a odpálila mudžahedínov z dela:
  - Porazíme islamské impérium...
  A opäť, Elizabeth, ako keby mlátila nepriateľa, je smrteľná.
  Gerda tiež bojuje veľmi umne. Zasiahne mudžahedínov smrtiacou silou a zakričí:
  -Za veľký komunizmus!
  a je to taký militantný a slávny kráľ!
  Charlotte tiež drví Taliban a kričí, vyceňuje zuby:
  - To je skvelé!
  a taká bojovná dievčina trieda mega!
  Kristína kope do Afgancov aj holými prstami na nohách. A určite ich zabijú.
  A vezme a prejde:
  - Som árijská jednička!
  A Magda porazí Afgancov, veľa ich zabije a zasyčí:
  - Za ZSSR a NDR!
  A žmurká svojimi zafírovými očami. Toto dievča je jednoducho hyperaktívne!
  Nie, Taliban si nevie poradiť so super a hypertriednymi dievčatami.
  A sú to také bojovné dievčatá.
  A s vášňou spievajú:
  - A koho nájdeme v boji?
  A koho nájdeme v boji...
  S tým nebudem vtipkovať,
  Poďme to roztrhať!
  A ako sa bojovníci rozplačú. Tu sú dievčatá.
  A tiež strkali bosé nohy do ňufákov zajatých talibanských vojakov. A prinútil ich pobozkať ich obnažené okrúhle päty.
  Tu sú dievčatá v bikinách.
  Ale Taliban člena Komsomolu mučil. Zozadu jej vykrútili ruky a vytiahli ju na stojan. A zdvihol sa. A vykrútili dievča na strome. A zdvihol ju. A potom to vzali a nechali to tak.
  A dievča spadlo. Vzala to na trávu a visela. A zamrzla. A mudžahedíni sa nahnevane zasmiali. Potom dievča opäť zobrali a vytiahli vyššie, až na samý vrchol stromu.
  A potom ju opäť pustili. Dievča sa zrútilo a opäť viselo na samom dne. A lano sa natiahlo a kráska zavýjala od bolesti. a znova ju začali dvíhať.
  Vytiahnuté až na vrchol. Dobre to nahodili, nech to trochu visí. A potom sa opäť pustili s divokou zúrivosťou. A dievča sa znova zrútilo a skrútilo sa
  kĺbov. A celkovo bola celkom nahá. a ako to bolelo.
  potom sa opäť zdvihol štvrtýkrát a dobre sa pretrepal. Potom ho upevnili na hustý konár a začali ho naťahovať. Na bosé nohy dievčaťa pripevnili blok,
  a začal naň vešať závažia. Taliban zavesil závažie najprv na jednu a potom na druhú stranu. Potom začali dievča biť bičom. Búšil tak, že koža praskla.
  A potom začali komsomolci sypať soľ na rany. A potom vzali a dali do pohybu rozžeravený drôt. A bili to dievča chorou silou. Potom afganskí kati pomazali holé chodidlá dievčaťa a zapálili pod ňou ohnisko. A poďme natočiť krásku bez zbytočných ceremónií. A potom kati z Talibanu namazali aj dievčine prsia. A potom
  ktorý jej zapálil hruď. A začali dievča poriadne biť.
  A opečte mudžahedínsku bojovníčku a jej hruď a päty. A potom namazali zadok a priniesli fakľu na zadok. A začali dievča poriadne biť. A potom sa oheň dotkol jej lona. Chĺpky pokrývajúce jaskyňu Venuše boli okamžite zuhoľnatené. Toto dievča je jednoducho úžasné. A takéto mučenie ju čakalo.
  Afganskí kati spálili dievča a jej hruď, zadok, prsia a chodidlá na bosých nohách. A poriadne to opražili. Potom talibanský kat vzal rozžeravenú tyč a bez rozmýšľania vložil dievčaťu do konečníka. A ako, kričí divokou bolesťou.
  To ju tak ranilo. A tieto dievčatá sú také nezbedné a krásne. Afganci ale dievča tvrdo mučili. A takí krásni bojovníci. A sú dôkladne vyprážané bojovníkom.
  A tak sa dievča ujali jej kati a začali si rozžeravenými kliešťami lámať dlhé ladné prsty. A veľmi to bolí. Kati zlomili dievčaťu prsty, počnúc malíčkom.
  A doslova všetko bolo rozbité. A potom začali komsomolčanovi praskať rebrá. A zároveň sa mu do hrude zaryli rozžeravené kliešte. A sčervenalo od tepla, aby skrútilo železné a šarlátové bradavky. A dievčaťu odtrhli prsia. A bolo to také kruté a bolestivé.
  Tam došlo k mučeniu.
  Gerda, ktorá strieľala na mudžahedínov, si všimla:
  -Sláva komunizmu!
  Charlotte veľmi agresívne poznamenala s diabolskou silou. A zakričal:
  - Za vlasť!
  A holými prstami na nohách nepriateľa dupne.
  Tu je dievča. A taký militantný.
  Christina to vzala, udrela do Talibanu holými prstami a zaškrípala:
  - Sláva dobe ruských bohov!
  Magda tiež vrazila do Afgancov holými prstami a zavrčala:
  - Za našu vlasť!
  A tieto dievčatá sú také skvelé.
  Gerda, strieľajúca na protivníkov z Afganistanu, vydala:
  - Za veľký komunizmus Nemecka.
  Tieto dievčatá sú také bojové krásky.
  Gerda veselo odpovedala a čmárala na mudžahedínov:
  - Mám super dievča.
  A Charlotte agresívne poukázala, keď vystrelila na svojho súpera:
  - Sláva árijskému komunizmu!
  A pomocou holých prstov na nohách zavrčala:
  - Za veľkú vlasť!
  Christina tiež padla na nepriateľa s veľkou presnosťou, poznamenala:
  - Za Rusko a Nemecko v priateľstve!
  Magda tiež mlátila mudžahedínov a škrípala:
  - Sláva našej dobe!
  A opäť žmurkne na svoje partnerky.
  Tu sú dievčatá.
  A Jane Armstrongová začala zasahovať Taliban z dela.
  Dievča bolo veľmi krásne.
  Jane mlátila do súpera holými prstami na nohách a škrípala:
  - Sláva vlasti!
  Gertrúda teda zúfalo zasiahne nepriateľov a tí budú dôkladne pokrytí a rozbití.
  A vŕzganie:
  - Pre Britániu!
  A Malanya akoby bušila do nepriateľa a robila z neho hara-kiri a štebotala:
  - Za anglické víťazstvá!
  Monica tiež plácne na nepriateľov pomocou holých prstov na nohách a zaškrípe:
  - Za sovietske víťazstvá!
  Tamara aj Sulfiyya bojujú proti Talibanu a zabíjajú bradatých bojovníkov, ktorí prichádzajú vo vlnách.
  A tieto dievčatá spievajú:
  - Ľudia budú šťastní
  Šťastie navždy...
  Ruská vláda má
  Sila je veľká!
  Tamara sa otočila, vystrelila holými prstami a zavrčala:
  - Za môj názor na komunizmus!
  Sulfiya tiež zasiahne nepriateľa, zabije veľa Talibanu a zaškrípe:
  - Povedzme pár slov o Rusku!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  Tamara sa otočila. Pokosila veľa Afgancov a štebotala:
  - Za najlepšiu silu vlasti!
  Sulfiya tiež prekoná nepriateľa a zakuká:
  - Za šarlátový komunizmus v ZSSR!
  A žmurknite zafírovými očami.
  Toto sú dievčatá - len najvyššia trieda a let.
  Alice a Angelica stále bojujú.
  Blondínka a ryšavka.
  Sú to silné dievčatá a strieľajú z ostreľovacích pušiek.
  A zatiaľ čo si spievajú:
  - Sláva ZSSR! Pôjdeme príkladom pre všetkých!
  Alice vystrelila na nepriateľa z ostreľovacej pušky. Výstrel s holými prstami, a
  zaškrípal:
  - Sláva mojej krajine!
  Angelica tiež buchne na nepriateľa s pomocou holých prstov, hodí granát a zaškrípe:
  - Pre Rusko najväčší.
  A žmurkol svojimi smaragdovými očami.
  Tieto dievčatá sú len špičkové pilotky. A tak sú Afganci rozdrvení. Tu bojujú a sú najlepší a najinteligentnejší na svete.
  Alice štebotala a žmurkla:
  - Sláva časom CPSU!
  Angelica s tým ochotne súhlasila:
  - Veľká sláva hrdinom ZSSR!
  A opäť hodila holými prstami na nepriateľa granát smrtiacej sily.
  Tu je to žena obyčajného omylu s neobyčajným vzhľadom.
  Alice si to vzala a zaštebotala:
  -V mene nesmrteľných myšlienok komunizmu!
  A holými prstami na nohách hodila dar smrtiacej sily.
  Angelica tiež vzala a mlátila nepriateľa.
  Odrezala to ako brúsny papier a zaškrípala:
  - Za Rusko a ruských bohov!
  Tieto ženy boli veľmi bojovné a chladné.
  Alice, ktorá strieľala na nepriateľa, vzala a holými prstami spustila dar zničenia na nepriateľa.
  A bol to veľmi cool ťah.
  Angelica tiež vydlabala nepriateľa, doslova ho zničila a preukázala kolosálnu silu. A hravo s úsmevom povedal:
  - Toto je veľká udalosť!
  A jej odhalené prsty spustili posolstvo smrti a skazy!
  Tu to bolo dievča - proste hyperclass.
  Alice to vzala a zarevala z plných pľúc:
  - Som najsilnejší a najúžasnejší vo vesmíre!
  Angelica vypustila celý sud výbušnín holými podrážkami a zaškrípala:
  - A som v megavesmíre!
  Tieto dievčatá sú veľmi pekné.
  Alice poznamenala, keď strieľala na nepriateľa:
  - Viera v komunizmus je skvelá!
  A hádzať smrtiace granáty holými prstami.
  A Angelica strieľa na mudžahedínov a reve:
  - Naša viera je veľmi veľká!
  A holými prstami na nohách hodí granát s ničivou silou.
  A bojovníci sa chopili nepriateľa a tak títo Taliban oklamali ... A ani v rozprávke povedať, ani opísať perom.
  Alice si to celkom logicky všimla, vystrelila z ostreľovacej pušky a zostrelila útočné lietadlo Talibanu.
  Alice si to vzala a zaštebotala:
  - Verím, že sa celý svet prebudí,
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  A opäť to dievča vezme holými prstami a spustí niečo mimoriadne smrtiace.
  Proti mudžahedínom bojujú aj dobrovoľníci z Japonska. Najmä ninja dievčatá komunistického presvedčenia.
  Modrovlasé ninja dievča rozsekalo Afgancov veterným mlynom a bičovalo ich.
  Potom holými prstami hodila hrach skazy a zaškrípala:
  - Za komunizmus v Japonsku!
  Žltovlasá ninja dievčina predviedla aj motýliu techniku s mečmi. Zrežte veľa mudžahedínov. A potom jej bosé nohy
  vzali a hodili smrtiaci granát.
  Potom dievča povedalo:
  - Sláva ZSSR a Japonsku!
  Červenovlasé ninja dievča tiež zdvihlo a seklo do afganských vojakov bekhendom. A hodila holými prstami,
  niečo vražedné v darčeku. A skontrolovala:
  - Sláva Rusku a ZSSR!
  Ninja dievča s bielymi vlasmi predviedlo barkovú recepciu. A ako zasiahla vojakov Talibanu odrezaním hlavy. Potom hodil
  smrteľná skaza holým dlátom a škrípanie:
  - Sláva Červenej armáde!
  A všetky štyri ninja dievčatá hádzali hrášok skazy holými pätami a vyradili tankami celý prápor Afgancov. Tieto dievčatá sú proste ultra!
  To je krása - dievčatá sú naozaj veľmi cool.
  Oleg Rybačenko tiež seká mudžahedínov mečmi. A s ním aj dievča Margarita.
  Tieto nesmrteľné deti sú jednoducho super.
  A konkrétne rozdrvia nepriateľov. Povedzme, že tam a deti!
  A potom chlapec aj dievča zapískajú. A vrany, ktoré dostali infarkt z detskej píšťalky, padajú na dno. A ich zobáky prepichujú lebky Talibanu.
  Sú to deti - prirodzene ničitelia všetkého a všetkých.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - oslavujte náš sovietsky ľud,
  Zdravím moju párty...
  Naše spojenie sŕdc všetkých detí,
  Všetci sme priateľská rodina!
  Margarita Magnitnaya, drvivá protivníci, energicky vydala:
  - Buďte slávny pre naše vesmírne Rusko!
  A dievča s holými prstami spustí na nepriateľa niečo úplne smrtiace.
  Oleg Rybačenko, ktorý rozsekal Taliban, spieval:
  - Margarita, okno je otvorené,
  Margaret, nezabudla si
  Ako to všetko bolo!
  Tento chlapec je taký cool a bojovný. Toto je chlapec terminátor.
  Toto sú deti, ktoré sú tu veľmi cool a bojujú.
  Treba poznamenať, že dievčatá sú veľmi ťažké.
  Alice strieľa aj na Taliban. A popod nos spieva:
  - Jeden dva tri štyri päť! Zajačik vyšiel na prechádzku!
  A dievča opäť vystrelilo s veľkou presnosťou.
  Angelica bola veľmi dobrá strela. A urobil silné strely na nepriateľa.
  A ako tlačí šarlátovou bradavkou a berie ju z bazuky a mláti.
  A bojovník strieľal na nepriateľa veľmi presne.
  Angelica to vzala a zavrčala:
  - Sláva našej komunistickej strane!
  A opäť ako výbuch s veľkou presnosťou na nepriateľa. A lietadlo Talibanu opäť havaruje.
  A Alice tiež strieľala veľmi presne a útočné lietadlá islamskej ríše začali horieť.
  Toto sú dievčatá.
  Angelica so smiechom poznamenala:
  - ZSSR je nádherná krajina, v ktorej sú všetky národy priateľskou rodinou!
  Alice znova vystrelila, jedným výstrelom zrazila troch mudžahedínov naraz a odpovedala:
  - Pre veľkú stranu Ruska!
  A dievčatá vybuchli smiechom. Vo všeobecnosti sú to bojovníci s veľmi odlišnými názormi.
  Ale všetky dievčatá nosia vo svojich srdciach myšlienku komunizmu. A chcú, aby na planéte Zem bol skutočný raj. A bolo by to veľmi krásne.
  Angelica zaznamenala streľbou na nepriateľov s veľkou presnosťou a prepichovaním lebiek.
  - Komunizmus nikdy nezloží krídla a nevlezie do ulity!
  Alice s tým súhlasila:
  Komunizmus nikdy nezloží krídla! Našou ideológiou je budovať šťastie na planéte Zem!
  A obe dievčatá kričia:
  - Sláva Rusku! Sláva! Bosé dievčatá bežia vpred...
  Divízia bosých žien... víta ruský ľud!
  A bojovníčky prejavujú agresívne a sexuálne potešenie.
  Alice štebotala, vyceňovala zuby a škrípala:
  - Všetci spolu stojíme za ZSSR!
  A bojovník opäť mlátil nepriateľov.
  Angelica tiež vystrelila na nepriateľa a prerazila mu hlavu. A zakričala:
  - Sláva našej vlasti!
  A bojovník bol mimoriadne bojovný a červený.
  A jej vlasy sú vo vetre, tieto medenočervené vlasy vlajú ako proletárska zástava.
  Tieto dievčatá sú veľmi krásne a sexy.
  A toľko mudžahedínov už bolo pochovaných...
  Pracujú aj dievčatá...
  Tu Viola a Dominika strieľajú na Afgancov.
  Dievčatá strieľajú z bazuiek na tanky a ázijskú pechotu.
  Tu Violu vystrelili, pomocou šarlátovej bradavky stlačili tlačidlo na bazuke a odpálili raketu poháňanú raketou.
  A masa Afgancov bola roztrhaná na kusy.
  Viola opäť spievala:
  - Verím vo veľký komunizmus!
  A Dominika strieľa špeciálne aj na mudžahedínov. A vyraďuje ich vo veľkých množstvách.
  Zároveň budú dievčatá hádzať granáty holými prstami.
  A so šarlátovou bradavkou na gombíku bazuky pritlačí nepriateľov k radikálnemu vyhladeniu.
  Tieto dievčatá sú také krásne. A ako vyzerajú skvele, keď sa bijú len v nohavičkách. A bojovníci najvyššej triedy.
  poznamenala Viola, keď opäť vystrelila na nepriateľa svojou jahodovou bradavkou.
  - Milujem bojovať! Je to skvelé!
  Dominika sa zachichotala a poznamenala:
  Čo sa deje s mužmi?
  Viola sa zasmiala a odpovedala, hodila na nepriateľa granát holými prstami a zaškrípala:
  - Samozrejme, že je to v poriadku! A niektoré sú jednoducho rozkošné!
  Sú to veľmi bojovné a krásne dievčatá.
  Dominika poznamenala:
  Ako dlho bude táto vojna trvať?
  Viola znova vystrelila na mudžahedínov pomocou karmínovej bradavky a zaškrípala:
  - Myslím, že je to dlho!
  Dominika to vzala a zaspievala:
  - Vo vesmíre zúri vojna,
  Rozdrviť zabiť bez dôvodu...
  Satan je mimo reťaz
  A s ním prišla aj smrť!
  
  A kto zastaví tok
  Krvavé šialené rieky..
  Laserový lúč bude smerovať do chrámu,
  A muž bleskovo zmizol!
  dodala Viola a hodila granát holými prstami na nohách:
  A taký chaos
  Naplnil vesmír...
  Smutný údel ľudstva -
  Znášať bolesť, utrpenie!
  Toto sú dievčatá, také skvelé speváčky.
  A Oleg Rybačenko seká Afgancov mečmi.
  Chlapec hádže holými prstami vražednej sily dary smrti a spieva.
  Syn zeme odpovie nie
  Nikdy nebudem otrokom...
  Verím, že sloboda svitne
  Vietor zahojí čerstvú ranu!
  
  Za posvätnú vlasť v boji,
  Samotný Veľký Svarog volá...
  Povstaň udatný rytier v skorých ranných hodinách,
  Tma odíde, májové ruže rozkvitnú!
  Toto je taký hrdina chlapec...
  A dievča Margarita, ktorá ničí mudžahedínov mečmi a hádže granáty holými prstami, dodáva:
  A pulzovanie srdca a žíl,
  Slzy našich detí, matiek...
  Hovoria, že chceme zmenu
  Zhoďte jarmo krutých reťazí!
  A deti budú opäť pískať. A vrany to vezmú a omdlia, stratia vedomie. A doslova vrážať do lebiek mnohých stoviek mudžahedínov.
  
  ALEXANDER ALECHIN DÁVA ĽUDSTVE ŠANCU
  Alekhine nezomrel náhodným udusením steakom v Portugalsku, no napriek tomu odohral zápas o majstrovstvá sveta v šachu s Michailom Moiseevičom Botvinnikom.
  Zápas sa odohral v Londýne na tridsať hier. Favoritom bol Michail Botvinnik, ktorý bol veľmi úspešný na mnohých turnajoch a mal za sebou sériu niekoľkých víťazných šachových turnajov. Okrem toho mal Alexander Alekhine už päťdesiatštyri rokov a verilo sa, že jeho čas už uplynul.
  Botvinnik je o takmer dvadsať rokov mladší a vo výbornej fyzickej forme.
  Ale Alekhine mal dobrú úvodnú prípravu a udržiaval sa vo forme.
  Už v prvom zápase využil novinku v úvode a zdolal Botvinnika.
  Avšak, tam boli prípravy a Michail Moiseievich. Najskôr o dva body viedol v zápasoch skúsenejší Alekhine. Došlo k výmene úderov. Potom do dvadsiateho zápasu Botvinnik vyrovnal skóre. Ale v dvadsiatej sekunde Alekhine použil zvýšenie a podarilo sa mu vyhrať. Potom Botvinnik stratil rovnováhu a začal riskovať. A prehral ešte štyri zápasy z piatich.
  Alekhin senzačne vyhral zápas proti Botvinniku a dokonca s drvivým skóre.
  A to ukázalo, že Alexander Alekhine je stále skvelý a v priebehu rokov nestratil svoju impozantnú silu.
  A majster sveta začal opäť hrať na turnajoch.
  O dva roky neskôr Alekhine porazil aj Keresa. Ktorý vyhral veľa rôznych turnajov.
  A potom, keďže FIDE stále nevzala žreb koruny pod kontrolu, vyhral aj Reshevsky.
  Tak sa Alekhine stal sedemnásobným majstrom sveta.
  A v roku 1952 hral Alekhine remízu s Bronsteinom. Tento zápas bol veľmi napínavý a bojovný. A Alekhine s ťažkosťami, keď vyhral posledný zápas, doviedol zápas k remíze...
  A v roku 1957 Alekhine oficiálne ukončil svoju šachovú kariéru. Keďže bol už starším šachistom, majstrom sveta, stále odkladal zápasy na svetový šampionát, až napokon odišiel a zostal neporazený a šachovú korunu držal dvadsaťosem rokov.
  Prekonal tak Laskerov rekord.
  O titul majstra sveta sa hralo na turnaji v roku 1958. A Michail Tal sa stal novým majstrom sveta ako dvadsaťročný. A vznikla z toho akási senzácia.
  Na rozdiel od skutočného príbehu hviezda Michaila Tala na šachovom tróne horela dlho.
  Michail Tal vyhral Smyslov, Geller a Petrosyan. Potom porazil Spasského. A Bobby Fischer, Anatolij Karpov a Korchnoi. A dokonca aj Michail Tal porazil v prvom zápase v roku 1986 samotného Garryho Kasparova.
  Až v roku 1989 Garry Kasparov Tala definitívne porazil. Michail Tal prekonal Alekhinov majstrovský rekord. A bol šachovým kráľom tridsaťjeden rokov!
  Potom tu bola éra Garryho Kasparova. Presnejšie, neexistovala žiadna éra Garryho Kasparova.
  Len raz obhájil titul majstra sveta proti Shortovi a išiel do politiky.
  A v roku 1995 sa novým majstrom sveta stal Vishy Anand. A tento priemyselný génius kraľoval celú éru aj šachu. O rok sa mu nepodarilo prekonať Talov rekord v dĺžke šampionátu, no prekonal ho v počte vyhratých zápasov.
  Vishy Anand dokonca porazil Carlesona v roku 2013. Bol si tak istý svojimi schopnosťami.
  A až v roku 2015 sa vrcholnému Carlesonovi podarilo na dvadsať rokov zaujať predtým dominantného Vishyho Ananda.
  Carleson otvoril svoju éru...
  Zmeny nastali aj v politike. Garry Kasparov sa angažoval v politike. Založil si vlastnú stranu, bol zvolený do parlamentu. A to malo vplyv na chod dejín. Vo voľbách do Štátnej dumy v roku 1995 prekonala päťpercentnú hranicu strana Mladé Rusko Garryho Kasparova.
  Garry Kasparov by tiež rád kandidoval za prezidenta Ruska, bol ešte príliš mladý. Ale Jeľcin, samozrejme, podporoval morálne. Ale zatiaľ samozrejme. Keď sa v máji 1999 hlasovalo o zosadení Jeľcina, Francúzsko jednomyseľne dalo Garryho Kasparova za zvrhnutie diktátora.
  Viac ako dve tretiny Štátnej dumy hlasovali za obžalobu Jeľcina. A určite to zmenilo chod dejín. Rada federácie tiež podporila impeachment väčšinou hlasov. A Maxim Primakov sa stal úradujúcim prezidentom. Hoci bol odvolaný, ústavný súd ho zrušil - argumentoval tým, že Jeľcin bol v čase podpisu dekrétu nedostatočný.
  V Rusku sa teda zmenila moc. V predčasných prezidentských voľbách na jeseň 1999 zvíťazil Maxim Primakov. A predsedom vlády sa stal starosta Moskvy Lužkov.
  Vojna s Čečenskom sa vyhla. V samotnom Čečensku však vypukla občianska vojna. Na jednej strane je Maschadov legitímnym prezidentom. Na druhej strane Basaev a Raduev a wahhábisti.
  Rusko podporovalo Maschadova zbraňami a peniazmi. Nakoniec vyhral Maschadov.
  Potom Čečensko usporiadalo referendum a vrátilo sa do Ruska.
  Maxim Primakov bol pri moci dve funkčné obdobia po osem rokov a v roku 2007 odovzdal moc Jurijovi Lužkovovi. Kto tiež vládol dve volebné obdobia, do roku 2015. Keď sa už bývalý starosta Moskvy považoval za príliš starého a novým prezidentom sa stal predseda Komunistickej strany Ruskej federácie Gennadij Zjuganov.
  No tento panovník aj napriek vysokému veku až príliš miloval moc.
  A on to vzal a prestavil svoje termíny. V roku 2022 sa však vojna začala inváziou Talibanu do Tadžikistanu. A toto bola nová bitka.
  Napriek tomu sa Zjuganov s využitím administratívnych zdrojov a sfalšovaním volieb dostal do tretieho volebného obdobia.
  Garry Kasparov a Alexej Navaľnyj zdvihli veľkú vlnu nepokojov proti komunistom.
  Došlo k masívnym protestom. Došlo k stretom ľudí s políciou, boli použité granátomety, slzotvorný plyn, obušky a gumené projektily. Nakoniec z toho prišlo aj na streľbu. A séria masakrov.
  V roku 2025 konečne vypukol rozsiahly Majdan a Gennadij Zjuganov bol zvrhnutý.
  Novým ruským prezidentom sa stal Garry Kasparov a premiérom Alexej Navaľnyj. Otvorila sa tak nová éra vo svetovej politike...
  Vladimir Putin zostal v Jeľcinovej administratíve málo známym a tichým predstaviteľom. Jediné, za čo sa mu pripisovalo:
  Po zosadení nedovolil Jeľcinovi uskutočniť vojenský prevrat. Pravdaže, sám Jeľcin po piatich infarktoch už nechcel bojovať o moc.
  Garry Kasparov vo svojej úlohe prezidenta Ruska sľúbil, že predbehne Spojené štáty a stiahne ruské jednotky z Afganistanu.
  Po štvrťstoročí kvázikomunistickej vlády sa začala nová éra v politike.
  
  
  NOVÉ ŠANCIE PRE ODVÁŽNYCH SAMURAJOV
  Bitku o Midway malo aj tak vyhrať Japonsko. Nie je však pravdou, že samuraj v tomto variante otvorí druhý front. A tak sa veci mohli vyvíjať trochu inak. Povedzme, že Stalingrad prešiel ako v skutočnej histórii. A nič moc sa nezmenilo. Briti vykonali operáciu Torch bez amerických jednotiek. Rommel je zlomený. Pravda, pristátie v Maroku sa neuskutočnilo. Nemcom sa po presune určitých síl z Európy podarilo zastaviť britskú ofenzívu. Montgomery, ktorý narazil na tvrdohlavý odpor, zastavil. Nemci držali líniu nejaký čas. Potom začali presúvať ďalšie sily do Afriky. Rommel podnikol protiútok a mierne tlačil na Britov, ale Montgomery sa stiahol do obrannej línie v Líbyi. Predná časť sa stabilizovala. V júli štyridsiateho tretieho roku sa nacisti pokúsili prelomiť sovietsku obranu na výbežku Kursk. Keďže Japonci obsadili Havajské ostrovy, Američania takmer zastavili nálety na nemecké mestá a továrne. To umožnilo Nemcom vyrobiť niekoľko ďalších tankov, najmä Tigerov a Pantherov. Na Kursk Bulge sa zúčastnilo ďalších štyristo vozidiel, ako aj významnejšie letecké sily. Okrem toho Hitler previedol ďalších šesť peších divízií z Francúzska a odstránil niektoré delá z Atlantického valu. To posilnilo nemecké zoskupenie. Ofenzíva začala približne ako v skutočnej histórii, ale keďže boli nacisti o niečo silnejší, dosiahli veľký úspech. Kruh okolo sovietskeho zoskupenia sa však nepodarilo uzavrieť. Samotná Fritzova ofenzíva síce trvala dvadsať dní a skončila sa až 25. júla. Potom sovietske jednotky spustili protiofenzívu. A boje sa ťahali dlhšie. Nemci v Afrike boli v defenzíve. Nemuseli vynakladať energiu na Taliansko a na front bolo dodané viac techniky, takže bombardovanie bez Američanov bolo mnohonásobne slabšie. Japonsko naďalej vyhrávalo. Americké velenie teda robilo stále viac chýb a príliš sa ponáhľalo, aby znovu dobyli Peru Harbor. To viedlo k prevládajúcemu názoru - Amerika Európu nepotrebuje. Z vďaky za to nemecké ponorky prakticky prestali útočiť na americké lode. Červená armáda teda len do konca septembra obsadila Orel a Belgorod, pričom utrpela obrovské straty. A dočasne zastavil propagáciu. Zatiaľ však nebol dôvod na paniku. Nasledovala upršaná jeseň a po nej zima. A mali by prísť nové víťazstvá Červenej armády. Hitler si to uvedomil a ponúkol Stalinovi prímerie. Nech sa páči, dáme si pauzu!
  Koľko našich chlapov bolo zabitých počas poslednej bitky? ZSSR a Tretia ríša bojovali tri mesiace. Straty Červenej armády boli väčšie ako v reálnej histórii a o nič menšie nebol ani Wehrmacht. Obe strany boli vykrvácané. Ale nacisti zvýšili výrobu zariadení, dokázali sa trochu zotaviť. Treba si uvedomiť, že v tankoch bol podiel strát v prospech nacistov a keďže sa ukázalo, že ich vyslobodenie bolo vyššie ako v reálnej histórii, Nemci svoje škody doplatili. V obranných bojoch sa Panther ukázal ako dobrý tank. Jeho rýchlopalné delo s dlhou hlavňou a na svoju dobu vynikajúcou optikou bolo schopné ničiť aj sovietske tanky. Tridsaťštyri navyše nepreniklo Panterom, Tigrom, Ferdinandom do čela a ťažkých tankov bolo stále príliš málo na to, aby ovplyvnili priebeh bojov. Stalin odmietol prímerie s Nemeckom. Do konca októbra sovietske jednotky obnovili ofenzívu proti Charkovu a Smolensku. Nemci vzdorovali veľmi tvrdohlavo. Mali silnú obranu najmä v strede a vo všeobecnosti očakávali postup sovietskych jednotiek práve týmito smermi. Napodiv, ale v porovnaní so skutočnou históriou väčšie množstvo techniky, najmä lietadiel a tankov, umožnilo Nemcom odolávať oveľa efektívnejšie. Okrem toho, keď mali nacisti viac záloh, konali pokojnejšie, neponáhľali sa počas sovietskej ofenzívy pozdĺž frontov, ale viedli zálohy dôslednejšie a spoliehali sa na vyspelejšiu a hĺbkovú obranu. Pár desiatok ďalších divízií, zachránených kvôli nedostatku talianskeho frontu, a v Afrike sa Montgomery nikam neponáhľal a Nemci loď nekývali. Intenzita vojny s Britániou prudko klesla. O separátnom mieri sa ešte nehovorilo, no Churchill očividne bombardovanie spomalil, zrejme rátal s tým, že ZSSR a Tretia ríša sa navzájom čo najviac vyčerpajú. Uvoľnenie zbraní z Nemecka a satelitov sa ukázalo takmer o tretinu vyššie ako v reálnej histórii. To umožnilo zaplátať diery a, spoliehajúc sa na hustú obranu, relatívne úspešne odolávať. Situáciu sťažovala skutočnosť, že sovietske velenie bolo v ofenzíve, kde na nich už čakal Fritz, a podarilo sa mu usadiť sa v defenzíve. V dôsledku toho bol samotný postup extrémne pomalý a stál veľké straty. Vojna sa akosi začala podobať prvej svetovej, keď sa obrana ukázala byť silnejšia ako útok, útočiaca strana stratila viac a frontová línia sa tým stala neaktívnou. Sovietske jednotky postupovali v priemere o jeden až dva kilometre denne, čo Nemcom umožnilo získať oporu, no nové pozície a udržať obranu. Do operačného priestoru nebolo možné vstúpiť. Charkov však bol dobytý začiatkom decembra po krutých mestských bojoch. Nemci zvýšili výrobu letectva. Focke-Wulf a ME-309 úspešne odolávali slabším sovietskym stíhačkám. Obzvlášť nebezpečný bol ME-309 so siedmimi strieľňami a vysokou rýchlosťou. A Focke-Wulf s pancierom a dobrou ochranou je húževnatý stroj so šiestimi vzduchovými delami. Prítomnosť vozidiel s takýmito zbraňami samozrejme viedla k tomu, že nacisti získali výhodu vo vzduchu. Najhoršia manévrovateľnosť bola kompenzovaná vysokou rýchlosťou pri ponore, ktorá umožňovala únik pri vstupe do chvosta a silná výzbroj umožnila zostreliť lietadlo z prvého priblíženia. Okrem toho Nemci vyvinuli špeciálnu taktiku pre boj so sovietskymi vozidlami s cieľom použiť silnejšie zbrane a vysokorýchlostné nemecké lietadlá. Veľmi dobre sa ukázal aj najnovší bombardér Yu-288. Tento stroj je rýchly a zároveň viezol veľkú bombu.
  Focke-Wulf sa ukázal ako silný frontový bombardér, lepší ako PE-2 vo všetkých ohľadoch. Koncom decembra boli sovietske jednotky vyčerpané a pre obrovské straty boli nútené zastaviť. Kým Nemci stále držali Smolensk a časť ľavobrežnej Ukrajiny. A čo je najdôležitejšie - ložiská bauxitu a legujúcich prvkov. Straty sovietskych jednotiek v tankoch sa ukázali byť také hmatateľné, že Mainstein podnikol protiútok a dokonca bol schopný dobyť Charkov a vytvoriť kotol pre sovietske jednotky. V januári až februári však sovietske jednotky podnikli protiútoky a podarilo sa im opäť dobyť dlho trpiaci Charkov. Ale v marci bola Červená armáda vyčerpaná a bola nútená prerušiť ofenzívu. Nastala pauza... Obe strany utrpeli príliš veľa strát. Okrem toho chcel Stalin doplniť svoju armádu o silnejšie a vyspelejšie tanky T-34-85 a IS-2. Je pravda, že Nemci tiež doplnili pokročilejšie a výkonnejšie "Panther" -2 a "Tiger" -2. Stalin počítal aj s vyspelejšími LA-7 a Jak-3. Nemci však v reakcii na to uviedli na trh najnovšiu modifikáciu TA-152 namiesto Focke-Wulfa, a čo je obzvlášť nepríjemné, je prúdové lietadlo ME-262. Posledné lietadlo z hľadiska rýchlosti, pancierovania a výzbroje nemalo obdobu. Pravda bola drahšia a pri výrobe bola náročnejšia na prácu. Ale na druhej strane Nemci vytvorili aj HE-162, ktorý je lacný, manévrovateľný, pomerne jednoduchý na výrobu a navyše reaktívny. Stalin ešte nevyhral technickú súťaž. Británia viedla vojnu extrémne pasívne. Spojené štáty americké zatiaľ nedokázali prevziať iniciatívu od Japoncov. 25. júna po nahromadení síl prešla Červená armáda do ofenzívy v strede. Najprv sa sovietskym jednotkám podarilo preniknúť cez obranu, no potom sa zapojili do bojov o Smolensk. Typickou chybou červených generálov je zaberanie miest do určitého dátumu. A skúste si vziať dobre opevnené mesto so silnou posádkou a obranou. Ofenzíva sovietskych vojsk uviazla, keď Nemci presunuli ďalšie sily a začali protiútok. Bitky sa opäť, ako v prvej svetovej vojne, stali pozičnými a veľmi viskóznymi. Hitler prejavil nezvyčajnú opatrnosť. Možno rátal so zázračnou zbraňou a najnovším technickým vývojom, a preto sa nikam neponáhľal. Svoju úlohu zrejme zohrala aj túžba zachrániť árijskú krv, o ktorú už Nemci veľa prišli. Áno, a obrana nacistických tankov je oveľa efektívnejšia, najmä lámanie "Tiger" -2.
  Boje v centre sa pretiahli až do neskorej jesene. Stalin ukázal tvrdohlavosť a chcel dosiahnuť úspech. Ale v tomto prípade som našiel kosu na kameni. Straty sovietskych vojsk boli obrovské. Nemci ako brániaca strana stratili o niečo menej. Panther-2 sa ukázal ako dobrý tank. Toto vozidlo bolo celkom dobre chránené v čele a malo výbornú priebojnú zbraň a zároveň slušné jazdné vlastnosti. Znateľne prekonal T-34-85, pokiaľ ide o silu dela, čelnú ochranu a nebol horší v rýchlosti a manévrovateľnosti. Aj pre IS-2 je nemecký stroj nebezpečným nepriateľom, zasahujúcim na značnú vzdialenosť. Vďaka častým poruchám, rovnakým zbraniam, len miernej prevahe v obrane nebol King Tiger na najlepšom konte. Ťažšia modifikácia "Pantera" -2 dostihla "Tigra" -2 v obrane a predčila jazdným výkonom. Čoskoro Nemci zjednotili výrobu takmer výlučne na "Panther" -2 s hmotnosťou päťdesiatjeden ton s motorom s výkonom 900 koní. Tento tank viac-menej armáde vyhovoval. Červená armáda nedosiahla víťazstvo a zastavila postup. Prišla zima. Nemci mali tanky série "E" a nové prúdové lietadlá. Došlo k výmene úderov. Británia zostala pasívna, Spojené štáty už začali niečo dostávať proti Japonsku. Stalin, keď videl, že zatiaľ čo ZSSR hrá úlohu potravu pre delá, prijal a dokonca ponúkol Hitlerovi prímerie. Nech sa nacisti obrátia na Západ a kapitalisti sú vo vojne. Výpočet vodcu bol zákerný a jednoduchý. Hitler s týmto obratom súhlasil. A teraz, vo februári štyridsiateho piateho roku, prešli nemecké jednotky do ofenzívy v Líbyi. A tam boli úspešní. V bitkách sa ukázalo, že nemecké tanky boli lepšie ako anglické a prúdové lietadlá boli úplne mimo konkurencie. USA ešte nevstúpili do boja. V bitkách zohrali hlavnú úlohu Panther-2 a E-100, ako aj modifikácia Tiger-2 s malou vežou a hrubším pancierom s výkonným motorom. Anglický "Churchill" nie je zlý v brnení, ale skôr slabý vo výzbroji. "Cromwell" vôbec neťahá. A Challenger, jediný stojaci tank, nie je v hromadnej sérii. Najdôležitejšia je však kvalita vojakov. Nemci, ktorí prešli skúškou ohňom a železom na východnom fronte, sú oveľa pripravenejší na boj ako britské jednotky. Najmä koloniálne divízie. A nemecké jednotky prešli do útoku. V marci bol zajatý Egypt. A potom Nemci vstúpili na Blízky východ, dobyli Irak, Kuvajt a potom Saudskú Arábiu. Hitlerovi by nevadilo ísť do Indie cez Irán, ale Stalin, ktorého jednotky boli stále v Iráne, nesúhlasil. Nemci prešli do ofenzívy a postupovali cez Sudán. A ďalej do Etiópie a Somálska. A odtiaľ k rovníku. Na ofenzíve sa zúčastnilo asi sedemdesiat divízií Wehrmachtu. A Británia nemala také sily, aby sa postavila Tretej ríši. Nemci dobyli aj Gibraltár. Útok sa ukázal ako prechodný a takmer bleskový. Do ofenzívy sa zapojili aj prúdové útočné lietadlá, ale aj vrtuľníky. Afrike hrozila úplná strata Británie. Ale Stalin nie je taký jednoduchý.
  Odstúpenie Británie z vojny je pre ZSSR príliš nebezpečné. A Červená armáda prešla v júni 1945 do ofenzívy. Oslabené nemecké jednotky na východe to nevydržali a tlaku podľahli. Nacisti, ktorí to nemohli vydržať, sa valili na západ. Červená armáda dokázala oslobodiť Smolensk, Kyjev a vstúpila do Bieloruska. Po presune ďalších síl z Afriky Nemci s veľkými ťažkosťami dokázali zastaviť ofenzívu sovietskych vojsk. Do bojov sa zapojili nové nemecké tanky série E-50, ktoré nemali obdobu. Nacisti navyše zasadili z Turecka odvádzajúci úder. A samotné Turecko pod tlakom Nemecka zaútočilo na Sovietsky zväz. Situácia sa teda opäť skomplikovala. Problém bol v tom, že T-54 ešte nevstúpil do série a T-34-85 už bol jasne zastaraný na pozadí série E a dokonca aj Panther-2. V zime sovietske jednotky stále udierali, ale nedokázali dosiahnuť významný úspech. Okrem toho sa do bitiek začali zúčastňovať diskotéky ... Jediné, čo sa zlepšilo, bol úspech Američanov proti Japonsku. Nakoniec sa Yankees podarilo dobyť Peru Harbor a iniciatíva v Tichom oceáne začala prechádzať na stranu Ameriky. Ale, bohužiaľ, pomoc USA môže byť príliš neskoro. Na jar 1946 prešli Nemci, využívajúc výhodu tankov E oproti tridsiatimštyri, do ofenzívy. Sovietske jednotky, zocelené bojmi, vzdorovali veľmi tvrdohlavo. Červená armáda bola hrdinská a silne vybavená delostrelectvom. Najmä 100 mm protitankové delá. A zakopali. Nemcom sa podarilo vziať Kyjev späť a zatlačiť Červenú armádu späť za Dneper. Ale práve na tejto vodnej prekážke vybudovali sovietske vojská nepreniknuteľnú obranu. Nemci bojovali celé leto a jeseň, ale nedokázali zlomiť sovietske jednotky. Len im sa podarilo opäť zablokovať Leningrad. Samotné mesto však nacisti nezískali. Zima prešla vo výmene úderov. Američania sa pomaly presúvali cez Tichý oceán a doteraz nepoužili jadrové zbrane. Na jar sa Nemci opäť pokúsili postúpiť. Používali tanky série "E", najnovšie stroje s hmotnosťou sedemdesiat ton. ZSSR vydal IS-7, schopný odolať mastodontom. Začali sa objavovať aj stredné tanky T-54. Zintenzívnila sa aj Británia, ktorá spustila ofenzívu v Rovníkovej Afrike. Tu pomáhali aj americké pozemné jednotky. Na vojnu v Pacifiku Američania nepotrebovali veľa vojakov a tankov. Začali teda vytláčať nacistov z Afriky. Teraz spojenci pochopili, že nebude možné sedieť a že nepriateľa treba rozdrviť a stlačiť. V lete a na jeseň dokázali USA a Británia znovu dobyť významnú časť Afriky a dokonca vyhnali Nemcov zo Somálska a Etiópie. Nemci nedokázali rozvinúť ofenzívu proti Moskve, uviazli v pozičných bojoch. V zime Stalin zaútočil na Turecko. Červená armáda porazila osmanské jednotky a dobyla Kars, Erzurum a Tanrog. Nemci boli nútení presunúť značné sily, aby zachránili spojenca. Ale Červená armáda, ktorá nečakane zasiahla neďaleko Leningradu, tam vyhrala veľké víťazstvo. Prišiel rok 1948... Na jar sa Nemci opäť pokúsili o postup. Podarilo sa im vytvoriť originálny pyramídový tank nepreniknuteľný zo všetkých uhlov streľby. A s týmto strojom boli spojené veľké nádeje. Propagácia začala v máji. Po dvoch mesiacoch tvrdohlavých bojov sa nacisti priblížili k Smolensku. Pyramídové tanky preukázali svoju bojovú účinnosť, no často ich vyhodili do vzduchu míny. Nemci neboli schopní dobyť mesto a obkľúčiť ho. Ale v Afrike dosiahli spojenci veľké úspechy a vyhnali Nemcov z Egypta. Japonsko bolo tiež porazené, stratilo mnoho ostrovov a Filipín. Na jeseň Nemci postupovali ďalej na východe, v strede, opäť sa blížili k Leningradu. Nemecké letectvo bolo stále silnejšie ako sovietske, najmä v kvalite. Ale koncom roku 1948 začali MIG-15 prichádzať na front. Sovietsky prúdový stroj bol v rýchlosti a výzbroji horší ako nemecký, ale bol lepšie manévrovateľný. Svoj výkon zlepšili aj Američania.
  V zime 1949 sovietske jednotky vytlačili Nemcov späť z Leningradu a zatlačili ich späť do Smolenska. A Američania spolu s Angličanmi vyhnali nacistov z Afriky. Na jar 1949 sa z vojny stiahlo aj Turecko. Tretia ríša tiež stratila kontrolu nad Blízkym východom. Postavenie nacistov sa zhoršilo. Na východe si netrúfli na postup, ale presunuli sa do zovretej obrany. Sovietske jednotky sa pomocou tankov T-54 a IS-7 pokúsili prelomiť obranu Wehrmachtu. Ale nacisti pevne držali blok. Neúspechom skončil aj pokus spojencov o pristátie v Španielsku. O niečo lepšie sa operovalo na Sicílii, kde sa s pomocou miestnej mafie podarilo dosiahnuť úspech. Od začiatku druhej svetovej vojny uplynul už jedenásty rok. Všetky krajiny sú extrémne vyčerpané a extrémne unavené. Globálna ekonomika bola preťažená. A každý chcel súboj čo najskôr ukončiť. Najmä silne vychudnutých Nemcov a Rusov. Stalin ponúkol Hitlerovi mier za podmienok nulovej možnosti: návrat k predchádzajúcim hraniciam a výmena zajatcov - všetko za všetkých! Ale Fuhrer súhlasil iba s prímerím, nechcel sa vzdať okupovaného územia. Okrem toho sa v Nemecku už dokončovali práce na vytvorení atómovej bomby a už existovali medzikontinentálne rakety. Spojené štáty zvažovali použitie atómovej bomby. Ale kým sa v Európe báli pokaziť. A zhodili to v decembri 1949 na Japonsko. Následky zničenia boli hrozné. A podobný náznak v Nemecku bol pochopený. Führer oslovil národ a navrhol, aby sa zvážila otázka dôstojného sveta. Potom si to však rozmyslel... Prišiel nový rok 1950. Sovietske jednotky začali novú ofenzívu na fronte. Obrana zo strany Nemcov bola veľmi tesná. A spojenci postupovali cez Taliansko, kde došlo k vojenskému prevratu, a odstránili Mussoliniho. Ale pyramídové nemecké tanky prevyšovali Patons a Challengery. Obzvlášť tvrdo sa poddával americký Paton, ktorý nedokázal preniknúť pancierom nemeckého tanku ani na blízko. A spojenci začali krvácať. Áno, a nezraniteľné nemecké disky spôsobili Spojeným štátom a Británii obrovské škody. Nemecké letectvo si zatiaľ udržalo kvalitatívnu prevahu nad spojencami. Letný pokus o pristátie v Normandii sa skončil neúspechom. Pravda, koncom augusta po jadrovom bombardovaní Japonsko kapitulovalo. Západ si rozviazal ruky. Ale USA sa neodvážili použiť jadrové zbrane, a tak ich mohli kryť medzikontinentálne balistické rakety Tretej ríše. Červená armáda sa priblížila k Dnepru v strede, ale bola tiež zastavená. Sily oboch strán boli vyčerpané na maximum... A napokon 25. novembra 1950 Truman ponúkol Hitlerovi mier za paritných podmienok. To znamená, že Európa zostáva s Treťou ríšou, s výnimkou Sicílie a toho, čo zostalo z Talianska. Stalin ide po kompromise: hranice ZSSR v roku 1939. To znamená, že sa Nemci trochu sťahujú späť, vzdávajú sa územia, ale získavajú nejaké akvizície. Francúzsko, Belgicko, Holandsko a ďalšie podivné zostávajú pod nemeckou kontrolou, ale dostávajú určitú autonómiu. Teda vzniká niečo ako Európska únia. Tretia ríša ukončuje genocídu Židov a Rómov, hoci niektoré právne obmedzenia ich práv môžu zostať. Obchodné vzťahy sa obnovujú v plnom rozsahu. Krajiny sa zaväzujú rešpektovať suverenitu iných. Reparácie sa nikomu neukladajú. Väzni sú vymenení za všetkých. Stalin a Hitler boli takí unavení, že prijali takúto ponuku. Spojené štáty americké vyhrali viac ako iné, a tak sa im do sféry ich vplyvu podarilo zaradiť Čínu a Áziu. A Británia spolu s Amerikou obsadili Afriku. Nemecko vážne vyčerpalo ľudské zdroje. V ňom Fuhrer oficiálne zaviedol mnohoženstvo. ZSSR zostal bez územných akvizícií prijatých v tridsiatom deviatom, štyridsiatom roku. A bol silne vyčerpaný.
  
  
  CARNISH PANTHER ČÍSLO DVA
  ANOTÁCIA
  Krásne dievčatá-bojovníčky dokázali premeniť Pantera na majstrovské dielo stavby tankov. A teraz Nemci poriadne sprísnili Červenú armádu.
  . KAPITOLA 1
  V septembri 1943 vstúpil do série pokročilejší Panther-2. Toto vozidlo malo rovnakú hrúbku pancierovania a výzbroje ako Tiger-2, no vážilo len štyridsať ton. Výsledkom bolo, že Mainsteinov protiútok zvíťazil na sile a Nemci dokázali prehodiť Červenú armádu cez Dneper.
  Vojna sa vliekla... V zime sa Fritz držal pozdĺž frontovej línie a udržal blokádu Leningradu. A na jar knokautovali spojencov z Talianska. V júni 1944 zlyhal aj pokus o ofenzívu a vylodenie v Normandii. Len spojenci ako zajatci stratili viac ako 700 000 vojakov a dôstojníkov.
  V strede Červenej armády sa 22. júna 1944 nepodarilo postúpiť.
  Bitky boli brutálne. Do bojov sa zapojili aj dievčatá.
  Panther-2 bol v čele takmer nepreniknuteľný, výborná zbraň a zároveň celkom svižný, najmä s novým motorom s výkonom deväťsto koní.
  Gerda bojovala v bikinách a používala holé prsty na nohách.
  Dievča stlačilo gombík holou pätou a zavrčalo:
  -Budem najmocnejší!
  Potom vystrelila stlačením tlačidla s lisom a Charlotte.
  Bojovník zakričal:
  - Tanková akrobacia!
  Christina vystrelila, jazykom stlačila tlačidlo a zavrčala:
  - Pre krásnych mužov!
  Magda tiež mlátila, udierala nepriateľa pomocou holých prstov na nohách a škrípala:
  - A pre ešte krajšie ženy!
  A dievčatá strieľali zo zbraní a udierali do tridsiatich štyroch a spievali:
  - Postarajte sa o ženy, postarajte sa o ženy,
  Ženy pozor!
  Chlapi za peniaze, poponáhľajte sa!
  Tu je dievča, ktoré udivuje svojou temperamentnosťou a presnosťou.
  Okrem toho existujú aj ďalšie nuansy. Najmä namiesto FAA týchto najúčinnejších rakiet sa Nemci spoliehali na najnovšie a vysoko efektívne viacúčelové lietadlo TA-152. Toto vozidlo malo vysokú rýchlosť, dobrú manévrovateľnosť a silné pancierovanie.
  Mohla by byť stíhačkou, útočným lietadlom a frontovým bombardérom. Jeho rýchlosť bola 760 kilometrov za hodinu a šesť vzduchových zbraní. Vo výzbroji najvýkonnejšia jednomiestna stíhačka a veľmi obratná vrtuľa. Pre útočné lietadlo a frontový bombardér je jeho výkon jednoducho vynikajúci. A teraz sa stroj ukázal ako veľmi efektívny a piloti sú na ňom v pohode: Albina a Alvina. A sú to krásne blondínky proste super.
  Albina vystrelila zo svojho lietadla pomocou holých prstov na nohách a štebotala:
  - Som najlepší!
  A sovietsky Jak padá a zanecháva dymiaci chvost.
  Strieľaný za pomoci holých prstov a Alvina. Narazila do sovietskeho auta a tweetovala:
  - Za vlasť slonov!
  A obe dievčatá sa smejú. Mierne odhalený hrudník. Odhalia svoje krásne prsia ako prezreté jahody.
  Albina vystrelila pomocou šarlátovej prsnej bradavky a prepichla strechu nádrže, potom zaškrípala:
  - Koniec koncov, z tajgy do britských morí!
  Alvina tiež udrela sovietsky tank rubínovou bradavkou a zaštebotala:
  - Bosé dievča je najsilnejšie!
  Preto nie je možné prelomiť obranu. A spojenci boli porazení. Výroba prúdových lietadiel nie je rentabilná. Je to drahšie a spotrebuje viac paliva a vyžaduje si špeciálne školenie pilotov a novú infraštruktúru.
  Preto je lepšie spoľahnúť sa na pokročilejšie skrutkovacie stroje. A TA-152 je veľmi vydarený dizajn. A piloti sú vo všeobecnosti hyper dievčatá!
  Nemci dokázali odraziť sovietsku ofenzívu v strede a dokonca sa sami prebili do Smolenska.
  Bitky ukázali - "Panther" -2 stroj, ktorý prakticky nemá obdobu. A nemôžete ju ovládať. A na jeseň sa objavil "Tiger" -3. Nové auto s hmotnosťou sedemdesiat ton malo predný pancier 250 mm a 170 mm šikmé strany. A motor s výkonom 1200 koní.
  A "Tiger" -3 pre sovietske autá je jednoducho smrteľný. Jeho 105-milimetrový kanón s dĺžkou hlavne 100 EL demoluje sovietske vozidlá z piatich kilometrov.
  Takýto tank je, samozrejme, príliš tvrdý pre sovietske zbrane. Dokonca aj na IS-2.
  Nemci už obkľúčili Smolensk a došlo k ohrozeniu Moskvy.
  Prišla zima a sneh... Leningrad je stále v blokáde. Nemci sú v defenzíve a budujú silu. A pripravte si nové zbrane.
  Najmä diskotéky. Čo môže poskytnúť úplnú vzdušnú prevahu.
  Nemci v zime spustili ofenzívu v Afrike. Obsadili Gibraltár a začali postupovať na Maroko. Franco nechal prejsť nemecké jednotky po Fuhrerovom ultimáte.
  Hitler očakával, že zaberie čierny kontinent a jeho zdroje. V januári sa Červená armáda pokúsila postúpiť v strede. Ale Fritz boli na to pripravení. A sovietske jednotky čelili tvrdohlavému odporu. Navyše, nepriateľ už mal lepšiu útočnú pušku ako Rusi.
  V apríli už Nemci postupovali a udierali južným smerom.
  Podarilo sa im prekvapiť Červenú armádu. A to pomocou nových tankov a silnejších lietadiel.
  Bojov sa však zúčastnili aj prúdové bombardéry Arado. Sú efektívne a rýchle. A je ťažké sa do nich dostať z protilietadlových zbraní a stíhačky ich nestíhajú.
  Podrezaný úder Nemcov pomohol znovu dobyť Donbas a obsadiť ľavobrežnú Ukrajinu. Nacisti dokonca okamžite dosiahli Don. Ale aj tak ich tam zastavili.
  Došlo k útoku na Krym. Stalin bol v panike. Spojenci boli pasívni.
  Áno, a Japonsko odolávalo tvrdohlavejšie a efektívnejšie. A Američania nemohli vyčleniť dodatočné sily proti Tretej ríši.
  Nemci použili na jeseň 1945 ešte impozantnejšiu zbraň - diskety. Tieto lietajúce taniere boli vďaka laminárnemu prúdu prakticky nezraniteľné ručnými zbraňami. A mohli trupom zostreliť lietadlá, no oni sami neutrpeli straty.
  Diskotékam vo vzduchu sa nedá odolať.
  Tu Grineta a Eva lietajú na tanieri. Dievčatá sú veľmi krásne dievčatá v bikinách a blondínky so štíhlym pásom.
  Grineta stláčala tlačidlá joysticku holými prstami na nohách.
  A jej poddajný laminárny prúd okamžite zostrelil tucet sovietskych lietadiel a zaškrípal:
  - Pre naše technológie!
  Eva zaútočila aj holými prstami na nohách a opäť vypustila vražedný prúd, na všetkých tlačila a vyceňovala zuby a vydala:
  - Pre najvyššie technológie v aerodynamike!
  A dievčatá na seba žmurkli.
  Toto je krst ohňom...
  No a v stratégii nepriateľ v tomto prípade, Tretia ríša, uplatnil určité know-how. A jeho jednotky sa už blížili k Moskve, hoci narazili na obrannú líniu Mozhaisk.
  Fritz už mal bezchvostové bombardéry s prúdovými motormi. A nacisti agresívne zhadzovali bomby v obrovských množstvách. Postup Fritzu zastavil až nástup zimy.
  Stalin, aby získal čas, ponúkol Hitlerovi prímerie na tri roky.
  Fuhrer súhlasil, ale s výhradou vrátenia všetkých vojnových zajatcov do Nemecka a zaplatenia reparácií v rope, zlate a iných surovinách.
  Stalin bol nútený súhlasiť. A Hitler sa rozhodol prísť Japonsku na pomoc. A obrátil svoje hordy na Západ.
  V prvom rade nemecké jednotky postupovali v Afrike. Rok 1946 prešiel pod triumfami nových víťazstiev Tretej ríše. Najprv bol obsadený čierny kontinent.
  Hlavným problémom tu nie sú nepriateľské jednotky, ale veľké vzdialenosti, natiahnuté komunikácie, nedostatok ciest. A to je naozaj obrovský problém. Ale Nemci to vyriešili.
  Dostali ľahké samohybné delo E-25. S hmotnosťou dvadsaťsedem ton mal kanón 71 EL ráže 88 mm, čelný pancier so sklonom 120 mm a po stranách 82 mm a motor s výkonom 900 koní. Taká bola agresívna samohybná zbraň.
  A zároveň má výborné jazdné vlastnosti. A rýchlosť, manévrovateľnosť a nízka silueta a vynikajúce čelné pancierovanie a delo, ktoré prerazilo aj tak dobre chránený tank ako Churchill na jeden a pol kilometra.
  Afrika padla... A Nemci koncom septembra obsadili aj Blízky východ, Irán a Indiu a vstúpili do Barmy.
  Británia bola pod drvivými údermi nemeckých lietadiel. V novembri, presne na ôsme výročie pivného puču, nacisti vylodili jednotky v Británii. A to bol ich zdrvujúci ťah.
  Bitky sa zúčastnila celá divízia SS s bosými dievčatami. A to boli napriek chladu len v jedných bikinách. A ich obnažené, okrúhle, ružové podpätky sa mihli.
  Dievčatá bežali pozdĺž pobrežia. Hádzali granáty holými, vytesanými nohami a spievali:
  - Svätá vojna bude naším víťazstvom,
  V okamihu rozdrvíme leviu ríšu ...
  Sme orlie dievčatá s nami, deťmi a starými otcami,
  V prípade potreby porazíme potrebu ako šteňa!
  Tieto dievčatá sú také krásne a takmer nahé. A ako také dievčatá pôsobia na predstavivosť.
  A do neba sa tlačia aj lietajúce taniere. Grineta a Eva s laminárnym prúdom ničia nepriateľské pozície, rozbíjajú bunkre a škatuľky a brúsia zákopy železom.
  Grineta stlačila gombíky holými prstami na nohách a postrčila britských vojakov dnu a zaštebotala:
  - Po skalách sa plazí zlý bandita,
  Búchajte ho napalmom!
  Aj Eva holými prstami na svojich šikovných nohách stlačila spúšť a zaškrípala:
  Nešetríte ich
  Zabite všetkých bastardov...
  Ako rozdrviť ploštice domácej -
  Zasiahnite ako šváby!
  Tu je lietajúci tanier, ktorý sa rúti rýchlosťou piatich zvukov a nezloží ho ani jedno protilietadlové delo.
  Samozrejme, aj pilotky Albina a Alvina sú krásne blondínky, proste super.
  Albina stlačila páku holými prstami a vystrelila letecké granáty, čím naraz zostrelila tucet lietadiel.
  Dievča štebotalo:
  - Sláva krásnym dievčatám!
  Alvina tiež použila holú pätu a po uvoľnení darčekov deštruktívnej smrti a odrezaní tuctu áut zakričala:
  - A sláva hrdinkám!
  To sú tie dievčatá v nich horí taký nezničiteľný plameň. Sú úžasne krásne. A blondínky. A štíhle pásy a taniere z tlače sú ako čokoláda.
  Toto sú dievčatá - len tie najvyššie extratriedne bojovníčky. A nikto sa proti nim nikdy nepostaví.
  Každé zostrelili viac ako tisíc lietadiel, za čo dostali špeciálne ocenenia: Hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi!
  Samozrejme, Británia nemohla odolať takejto armáde. Počas útoku na Londýn bola Gerda a jej posádka na tanku Tiger-4. Toto auto bolo o päť ton ľahšie, ale s motorom s plynovou turbínou s výkonom 1500 koní. A ich tank bol takmer nezraniteľný.
  A uhly sklonu brnenia v ňom sa ešte zväčšili. A kvalita ochranných fólií vzrástla.
  Gerda vystrelila holými prstami, prebodla anglickú húfnicu a zaškrípala:
  - Sláva vlasti slonov!
  Charlotte tiež zasiahla nepriateľa svojimi veľmi krásnymi a sexy nohami a vykríkla:
  - Áno, sme vlasť slonov!
  Christina si vzala a vyzliekla podprsenku. A odkryla šarlátové bradavky svojich pŕs a pohla nimi.
  Potom jej jahodové prsia stlačili tlačidlo joysticku a na zem pršali dary smrti zo samopalov.
  Dievča štebotalo:
  - Oh, Moska vie, že je silná,
  Chytí pešiaka a strelca!
  Magda tiež buchla a tiež s použitím rubínových bradaviek svojej plnej opálenej hrude zarevala:
  - Moje srdce, dobré dievčenské srdce!
  A celá anglická batéria naraz vyletela do vzduchu.
  Briti boli šokovaní. Keď Londýn kapituloval, vojaci padli na kolená a bozkávali dievčatám obnažené, vytesané, studenočervené nohy.
  A vojaci, dôstojníci a generáli si jazykom oblizovali obnažené a oblé päty.
  Toto je víťazstvo Tretej ríše. A Kanibal s veľkým začiatočným písmenom - Adolf Hitler dokázal to, čo sa nepodarilo Napoleonom - defilovať po Londýne.
  Teraz museli Tretia ríša a Japonsko poraziť Spojené štáty. A nie je to jednoduché.
  Amerika má obrovské zdroje a vysoko rozvinutú ekonomiku a je tam veľa síl. Počet obyvateľov je veľký. Navyše odlúčenie od Tretej ríše oceánom.
  Je ťažké ho získať... Nemci majú teraz kolosálne zdroje a zázračné zbrane.
  Prvou ranou je operácia Icarus a dobytie Islandu. Toto územie využívali Spojené štáty na bombardovanie Tretej ríše. Teraz sa USA so svojimi autami nemôžu dostať do Európy.
  Hitlerovi sa podarilo dobyť Island už v decembri 1946. Američanov zaskočil.
  Ale, samozrejme, ešte to nie je víťazstvo.
  Avšak Fuhrer mal také ambície... Chladnejšie ako Džingischán a Napoleon.
  Nemci rýchlo a zrýchleným tempom, využívajúc silu otrokov, vybudovali flotilu. A bojové lode, lietadlové lode a mnohé ponorky. Zároveň sa v Latinskej Amerike vytvorilo predmostie. V prvom rade v Argentíne s Perronom a potom v Brazílii, kde sa vedenie stále viac orientovalo na Tretiu ríšu.
  Japonci tiež začali porážať USA a chopili sa iniciatívy. Majú výborných stíhačov a silných pilotov.
  Ale Albina a Alvina si samozrejme nie sú rovní. A tieto dievčatá na oblohe sú ako supertriedne orly.
  Albina naraz zostrelila sedem amerických lietadiel holými prstami a spievala:
  - Som veľký bojovník!
  Alvina pomocou holých, opálených nôh zrazila aj osem okrídlených vtákov vyrobených z duralu a zaškrípala:
  - A ja som ešte väčší bojovník!
  A krásky vzali a ukázali jazyk. A poďme bojovať...
  Počas leta 1947 sa nacistom podarilo dobyť Grónsko a napadnúť Kanadu.
  Alvina bojovala s nepriateľom na oblohe a zostrelila ďalších šesť lietadiel, tentoraz so šarlátovou prsnou bradavkou.
  A agresívne sa vykašlal:
  - Nie som na svete silnejší,
  Každému vo svete bielej je jasné -
  Samozrejme dva krát dva sú štyri
  Vezmime Ameriku na zodpovednosť!
  Albina tiež udrela nepriateľa rubínovou bradavkou, odrezala nepriateľské lietadlo a zaškrípala:
  - Moja sila nie je obmedzená,
  Som skvelé dievča a kráska...
  Ak preberiem príčinu v bitkách,
  Takže s mocou navždy!
  Alvina sa zachichotala a poznamenala:
  - A nie zložené, nie zložené -
  Tvoje šortky sú studené!
  A dievčatá to vzali a žmurkli na seba.
  Vojna je na vzostupe. Mainstein v Kanade dokázal dobyť hlavné mestá: Toronto a Quebec. A dopadlo to naozaj skvele.
  A tu bojuje Gerda so svojou posádkou. Je to veľmi krásne dievča.
  Niet divu, že zajatí vojaci s takou rozkošou bozkávajú jej bosé nohy, aj keď sú zaprášené.
  Gerda to vzala a spievala, strieľala a udierala do Shermana holými prstami:
  Všetko môžem, všetko môžem
  Ak použijem nohu v boji!
  A bojovníčka ukázala jazyk.
  Charlotte tiež vrazila do svojho protivníka prítomného zabijaka, tentoraz pomocou šarlátovej prsnej bradavky a zaštebotala:
  - Za moje vynikajúce úspechy!
  Christina vystrelila aj na nepriateľa a to veľmi trefne. Prešiel cez nádrž a zakričal:
  - Štekám ako mačka
  Ako bude pes zavýjať
  A gopher spolu zožerie kozu!
  Magda žmurkla aj na súperku. A s jahodovým cumlíkom stlačila tlačidlo joysticku a zaškrípala:
  - Atamani si myslia, že vyvolajú vojny,
  A začnú deliť korisť rovným dielom!
  Gerda vystrelila rubínovou bradavkou a zaškrípala:
  - Nemôžem pozerať Playboy
  Potrebujem niekoho zabiť!
  Toto je také agresívne a tvrdé. Toto sú dievčatá... Do konca štyridsiateho siedmeho roku Nemci zajali takmer celú Kanadu.
  A v novom roku 1948 sa boje presunuli na územie Spojených štátov amerických. To je to, čo nacisti dostali do očných buliev, hoci nie šišky, ale trofeje.
  Na jar štyridsiateho ôsmeho išiel zo severu cez územie Spojených štátov postup vojsk Tretej ríše. A v máji nacisti spolu s Japoncami obsadili Latinskú Ameriku a z juhu na metropolu zaútočili Mexiko. A to už bola veľká vec.
  Hitler túžil po ovládnutí sveta. A Truman chcel len prežiť. Jeho šance však ubúdali.
  Fuhrer bol v tomto prípade v úlohe Avadona. No čo ostalo USA. Namiesto "Pershing" sa objavil "Paton". Tento tank mal o niečo silnejšiu zbraň a výkonnejší motor, ale to samozrejme nemohlo priniesť víťazstvo.
  Boli pokusy o vytvorenie výkonnejších tankov. Nemci urobili z Tigera-4 hlavný stroj, ktorý už bol dobrý vo všetkých ohľadoch. Jeho delo prerazilo všetky americké vozidlá z veľkej vzdialenosti a jeho čelo držalo zásahy takmer akéhokoľvek dela. Iba tank "Abraham" so 120 mm dlhou hlavňou mohol spôsobiť aspoň nejaké poškodenie "Tiger" -4 a ešte viac na palube a blízko.
  Nemci získali aj pokročilejšiu útočnú pušku. A tento MP-64 bol jednoducho super. A poriadne rozdrvil Američanov.
  Leto štyridsiateho ôsmeho roku sa pre Ameriku ukázalo ako ťažké... Koncom augusta sa Nemci priblížili k Washingtonu a New Yorku.
  A útok na tieto mestá sa začal.
  V auguste začali nacisti zaútočiť na New York. Lietajúce taniere sa zúčastnili bojov.
  Tu jeden z nich bojoval s Evou a Agátou. Dve krásne dievčatá v bikinách šoférovali silné auto.
  Lietala okolo nej laminárny prúd a bola nezraniteľná ručnými zbraňami. A samotné dievčatá pri streľbe využívali tepelné lúče.
  Eva stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, chrlila tepelné lúče, zapálila nepriateľov ako plameň a štebotala:
  - Sláva Tretej ríši!
  Agáta, strieľajúca holými prstami, tiež z plných pľúc zavrčala:
  - Nech vyhráme!
  Dievča je mimoriadne bojovné a krásne. A ako mláti nepriateľov laserom.
  A tepelné lúče roztopia ďalší americký tank.
  A na súši útočí Gerda. Také bojovné dievča.
  A teraz je ona a jej posádka už v samom strede. A granáty sa odrážajú od veže tanku. A samotné dievčatá zasiahnu Yankees. A roztrhajú celý mrak ľudí a budú konať so všetkou agresivitou. Bojovníci sú takí svieži a chrti s holými dlátovými nohami.
  Dokonca spievajú, vyceňujú zuby. Toto sú bojovné krásky Tretej ríše. A strieľajú dosť dobre. A prepichujú nepriateľov ako ihly olejom skrz naskrz.
  New York už padol. USA kapitulujú a ich jednotky sa vzdávajú.
  Obrátila sa tak ďalšia stránka histórie. Zdá sa, že je to víťazstvo... Ale po chvíli Hitler dobyl Latinskú Ameriku.
  A 20. apríla 1953 začína vojnu s Japonskom a jeho kolóniami. Sily Tretej ríše majú výhodu v technológii.
  A útočia silnými zbraňami. Vrátane nezraniteľných lietajúcich tanierov.
  Albina a Alvina bojujú na diskolietadle. Sú to bojové dievčatá, ale hovoria, čo iné. A holými prstami stláčajú tlačidlá joysticku.
  Tu sú v ofenzíve horiace japonské jednotky.
  Tepelné lúče lietajú ako koberec. A dievčatá sa smejú samy sebe. A potriasť ich prsiami so šarlátovými bradavkami.
  Albina dokonca spievala:
  Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí!
  A holým opätkom stláčala tlačidlá joysticku a zasahovala do súperov. Je to také dievča, ktoré sa narodilo z vlčice.
  Alvina tiež stlačí tlačidlá joysticku holými prstami a zakričí:
  - Pre moju kozmickú silu zaženieme prezidenta JZD do hrobu!
  A žmurknite na kamaráta!
  Áno, bojovníci sú veľmi obratní a rýchli ako blesk. Oni sú v plameňoch.
  Albina mieri bosou nohou a vypáli tepelný lúč. Spaľuje protivníkov a škrípe:
  - Za moje veľké víťazstvá!
  Áno, dievčatá sú tu z najvyššej úrovne a triedy. Môžu robiť veci, ktoré iní nedokážu. A rozdrvia Japoncov šialenou energiou vlčíc.
  Ale nielen Nemci a iná zahraničná armáda zabíja samurajov.
  Do vojny vstúpil aj ZSSR, ktorému teraz velil Berija. Tu, mimochodom, Stalin, rozrušený porážkou s Treťou ríšou, zomrel skôr v marci 1951. A Beria sa dokázal chopiť moci. A teraz, aj keď sa posilnil, je v jednom tíme s Hitlerom.
  A spoločne zaútočia na samurajov.
  A posádka Elizabeth bojuje s Japoncami v Primorye. Dievča je veľmi bojovné a aktívne.
  Bojujú, samozrejme, naboso a v bikinách. A mlátiť samurajov s nadšením.
  Počas spevu;
  A boj opäť pokračuje
  A srdce je nervózne v hrudi ...
  A Lenin je taký mladý
  A mladý október je pred nami!
  A teraz Elizabeth strieľa holými prstami z pištole tanku T-54 na japonské auto a prepichne ju na smrť.
  Potom zavrčala:
  - Sláva ére komunizmu!
  Ekaterina tiež mlátila nepriateľa holými prstami na nohách. Prepichla samurajskú nádrž a agresívne poznamenala:
  - Niet slávnejšej krajiny ako je tá naša!
  Elena vystrelila na nepriateľa a zavrčala:
  - Na Zemi bude éra komunizmu!
  Eufrázia, ktorá tiež použila holé prsty na nohách, mlátila a štebotala:
  "Smrť zlému prezidentovi-Satanovi!"
  O bojovníkoch tu treba povedať, že ide o najvyššiu a bojovú triedu.
  A na oblohe získavajú účty Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Anastasia zostrelila japonskú stíhačku a spievala:
  - A bosé dievčatá lietajú na oblohe!
  Akulina, ktorá odrezala samuraja pomocou holých nôh, zaštebotala:
  - Skvelý prvok! Skvelý prvok!
  Bojovníci sa hrajú so svalmi tlače. Sú v úplnom poriadku a sú schopní vyhrať vojnu žartom.
  Anastasia zostrelila ďalšie lietadlo, vzala ho a zavrčala:
  - Bude skvelé zajatie nepriateľov a ich porážka!
  Akulina s tým súhlasila a zrazila nepriateľa holými prstami:
  - Zariadime totálnu cestu!
  Japonci boli tlačení...
  Tu sa do boja zapája sovietsky tank LP-10, na ktorom bojujú dievčatá z posádky Alenky.
  A bojujú vo veľkom aute so 130mm kanónom.
  Alenka strieľa holými prstami na nohách a cvrliká:
  - Toto je sláva komunizmu!
  Anyuta tiež mlátila svojho súpera. Zasiahnite nepriateľa a zakričal:
  - V mene nových nápadov!
  A tiež sa pleskla po holom opätku.
  Alla stlačila tlačidlo joysticku so šarlátovou bradavkou. Udrela samuraja a skríkla:
  - Pre veľkosť krajiny!
  Mária strieľajúca na nepriateľa zaškrípala:
  - Za jednotu Rusov na celom svete!
  A na streľbu použila aj jahodovú bradavku.
  A olympiáda zasiahne nepriateľa. Rozbije veľa bojovníkov a cvrliká:
  - Pre Rusko, najsvätejšie na svete!
  A tiež s holým opätkom ustúpi nepriateľovi.
  O dievčatách treba povedať, že sú mimoriadne temperamentné. A majú kolosálnu húževnatosť.
  Samozrejme, Japonsko nemôže odolať takémuto tlaku.
  Fritz navyše používal aj jadrové zbrane. Čo sa ukázalo ako totálny šok.
  Vojna sa skončila o šesť mesiacov.
  ZSSR získal späť svoje predtým stratené územia a Tretia ríša dobyla samurajov a všetky ich kolónie.
  A 1. mája 1958 sa začala nová vojna proti ZSSR, ktorý chcel Hitler dobyť, poslednú časť sveta oslobodenú od okupácie Treťou ríšou. Ale to je už iný príbeh.
  . KAPITOLA 2
  A nacisti už prúdia po Moskve z rôznych strán.
  Potom Oleg Akulov a dievčatá opäť vstúpili do bitky a pomohli Rusku alebo skôr ZSSR.
  Potom sa k nim pridalo bosé dievča Margarita. Aj dospelá spisovateľka sa výmenou za nesmrteľnosť stala asi dvanásťročným dievčaťom a plní poslanie. Do hry sa zapojila cez Hypernet Matrix.
  Bojovníci z 21. storočia sa opäť potýkali s nacistami 20. storočia.
  Vo fašistickej hnedej ríši je príliš veľa vojakov. Plynú ako nekonečná rieka.
  Oleg Akulov, ktorý sekal nacistov mečmi, pechotu aj tanky, reval:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A z chlapcovej bosej nohy vyletel ostrý kotúč!
  Margarita, ktorá drvila protivníkov, vyceňovala zuby, zavrčala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozsypali z bosej nohy dievčaťa a zasiahli nacistov a ich lietadlá a tanky.
  Natasha tiež hodila obnažené prsty, vražedne a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej meče prešli cez fašistov v mlyne.
  Zoya, ktorá sekla nepriateľov, zaškrípala:
  - Na novú objednávku!
  A nové ihličie sa rozsypalo z jej bosých nôh. A čo je v oku, čo je v hrdle nacistických vojakov a lietadiel.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Augustín rúcajúc bielych vojakov a tanky zaškrípal:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A padnú takni a hnedí borci.
  Svetlana seká na mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Nacisti padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami a škrípe:
  - Pre matku Rusko vyhrá!
  Oleg Akulov postupuje proti nacistom. Terminátor chlapec seká hnedé jednotky.
  A pri tom prsty na holých nohách chlapca vyhadzujú ihly s jedom, trhajú kmene a zostreľujú lietadlá.
  Chlapec reve:
  - Sláva budúcemu Rusku!
  A v pohybe každému reže hlavu a papuľu.
  Margarita tiež drví protivníkov.
  Jej bosé nohy mávajú. Nacisti umierajú vo veľkých počtoch. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom dievča vezme a rozreže ...
  Masa mŕtvol fašistických vojakov.
  Ale Natasha je v ofenzíve. Poráža nacistov spolu s tankami a spieva:
  - Rusko je veľké a žiarivé,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú disky. Kto videl hrdlá nacistov. Áno, toto je dievča.
  Zoya je v ofenzíve. Sekanie hnedých vojakov oboma rukami. Pľuvanie z trubice. A holými prstami na nohách hádže smrtiace ihly - zostreľujú tanky a lietadlá.
  A zároveň si spieva:
  - Och, palica, poďme,
  Ach, môj obľúbený pôjde!
  Augustina, rúcajúc nacistov a vyhladzujúci hnedých vojakov, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A holými prstami sa pustí na nepriateľa, niečo, čo zabije slona a ešte viac tank.
  A potom zakričte:
  - Vlci!
  Svetlana v ofenzíve. Rezy, sekanie nacistov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  Rozdrvila veľa bojovníkov a kvílila:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy vystreľujú smrtiace ihly, ničia tanky a lietadlá.
  Oleg Akulov vyskočil. Chlapec sa zvrtol v kotrmelci. Rozsekal veľa nacistov v skoku.
  Hádzal ihly holými prstami a zachrapčal:
  - Buď slávny pre moju krásnu odvahu!
  A chlapec je opäť v boji.
  Margarita ide do útoku. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A odhalené prsty na nohách hádžu dary smrti, horia tanky a lietadlá.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhubí hnedých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A samotní nacisti padajú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita kričí:
  - Som americký kovboj!
  A opäť jej bosé nohy hodili ihlu.
  A potom ešte tucet ihiel!
  Natasha v ofenzíve je tiež veľmi cool.
  A hádže bosými nohami a pľuje zo slamky.
  A kričí z plných pľúc:
  - Som iskrivá smrť! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A hnedí bojovníci stále padajú a padajú.
  Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré kopú priamo do hrdla nacistov.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtvy.
  Augustína v ofenzíve. Rozdrví hnedé jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Fašistickými jednotkami sa prehnalo tornádo.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Augustín reve v divokej extáze:
  - Bohovia vojny roztrhajú všetko!
  A bojovník v ofenzíve.
  A jej bosé nohy hádžu veľa ostrých, jedovatých ihiel.
  Svetlana v boji A tak iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie muž, ale smrť s blond vlasmi.
  Ale ak sa to zlomí, nemôžete to zastaviť.
  Svetlana spieva:
  - Život nebude med,
  Ten skok v okrúhlom tanci!
  Nech sa splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe bosého dievčaťa je čoraz viac hnevu.
  Oleg v ofenzíve všetko zrýchľuje. Chlapec bije nacistov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly - trhajú tanky a lietadlá.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Šialená ríša všetkých roztrhá!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  Margarita je vo svojej činnosti búrlivé dievča. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a naraz vyhodí sto nacistov a desať tankov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A bude riadiť mlyn s mečmi - sudy tankov lietajú rôznymi smermi.
  Natasha zrýchlila pohyby. Dievča rúbe hnedých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Ruskú ríšu čaká víťazstvo.
  A vyhubme nacistov zrýchleným tempom.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, aby zastavil a spomalil, a tanky a lietadlá zablúdia.
  Zoya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče sekajú mäso a kovový šalát. Dievča z plných pľúc kričí:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prerazenými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol, ako aj rozbitých tankov a zostrelených lietadiel.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo nie sto nacistov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo nacistov a tucet tankov roztrhal silný výbuch.
  Augustín spieval:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana. A nedáva ani gram oddychu. Divoké terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí nacistov. A masa hnedých bojovníkov už padla do priekopy a popri cestách.
  Šestici zúrili. Zviedol divoký boj.
  Oleg Akulov je späť v akcii. A postupuje, mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi nacisti padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel.
  Chlapec generál si pamätá divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Oleg Akulov kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Naozaj skvelá show sa ukázala ako skvelá. A koľkí zabili nacistov. A najväčší počet najväčších zabil hnedých bojovníkov.
  Margarita je tiež v boji. Drtí škoricové a oceľové armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sú sekané na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A vezme a rozbije niektorých protivníkov a tanky a dokonca aj lietadlá.
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko nacistov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya je v pohybe a strihla veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Oleg Akulov skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva hromadu ihiel, zráža tanky a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Je dosť starý, ale vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Oleg Akulov spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť z jeho bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly.
  Margarita s radosťou spievala:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na nacistov a ich tanky, pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech kvitnú ruže!
  A len čo bojovníčka hodí hrach holými prstami, tisícka náckov okamžite vyletí do vzduchu. Áno, armáda hnedej, pekelnej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak umiera veľa nacistov a padajú lietadlá.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya v divokom pohybe. Útočí na nacistov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov a ako revať:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vykonáva divoký mlyn s mečmi a vymetá tanky. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Ale Augustínova kobra prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz sú jej meče v akcii a prerezávajú mäso a kov.
  Do útoku ide aj Svetlana. Toto dievča nemá brzdy. Len čo sekajú, masa mŕtvol je posypaná odpadkami a lietadlá a tanky padajú.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí zabijak hrach.
  Oleg opäť stovka nacistov, nesúcich meteor, odrezaná. A zdvihne bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Margarita to urobí znova v boji.
  A zrezať veľa hnedých bojovníkov. A reže veľké medzery.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s obnovenou silou.
  Natasha v ofenzíve zúri ešte viac. Takže mlátenie nacistov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Beh na mieste je bežným zmierovateľom!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať kotúče bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Masa hláv hnedej armády sa odvalila a tanky horeli.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takú žltú armádu.
  Zoya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy, nechávajú explodovať tanky a lietadlá.
  Zoya to vzala a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahne veľa bojovníkov a odreže veže od tankov.
  Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná liška.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard!
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Býčia hlava bude - nezbláznite sa bojovníci!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Oleg Akulov reptal:
  - Čo potrebuješ! Tu je dievča!
  Margarita, ktorá hádzala dýku bosou nohou a odlomila vežu tanku, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Augustín s tým ochotne súhlasil:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť s holými prstami spustí vražednú.
  Svetlana v boji nie je nižšia ako súperi. Nie dievča, ale skončiť s takou čarodejnicou v plameňoch.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Augustína, ktorá pustila čepeľ bosou nohou a odrezala vežu tanku, potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeží!
  Svetlana sekala nepriateľov a zostreľovala lietadlá a štebotala:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya škrípala a hádzala ihly holými, opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha, ktorá porazila nacistov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci zoberú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Oleg Akulov vyzerá v boji veľmi štýlovo.
  Margarita spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Geniálny chlapec a generál spustili svojou holou, detskou nohou niečo ako vrtuľu helikoptéry. Odrezal pár stoviek hláv nacistom a tankom a zakričal:
  - Celkom športovo!
  A obaja - chlapec a dievča v plnom prelamovaní.
  Oleg sekal hnedých vojakov a zachrapčal:
  - A bude to pre nás veľké víťazstvo!
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, vyrúbal veľa nacistov a tankových veží.
  Zoya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa stíhačiek a lietadiel.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Augustína mávala nohami a hádzala hákové kríže s ostrými hranami a zachrapčala:
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili nacistov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Trhá sa mäso a búrajú sa tankové veže.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha vyletela do vzduchu. Roztrhal protivníkov a okrídlené supy a vydal:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  Oleg Akulov o grganí:
  - Oh, skoro, dáva istotu!
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Natasha sťala nacistov a zakričala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Chlapec odpovedal:
  "Niekedy nie je zábava ani bojovať!"
  Natasha súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hádzalo ihly na nepriateľa holými prstami, vyhodilo do vzduchu množstvo tankov a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Natasha opäť porazila nepriateľov a zničila veže tankov.
  Zoya je veľmi rýchla baba. Tu spustila na nacistov celý sud. A vytrhol niekoľko tisíc z jedného výbuchu.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča v bojovej čipke!
  Augustín v boji tiež nie je slabý. Takže mlátenie nacistov. Akoby zo zväzku reťazí vypadol.
  A sekanie súperov - spieva:
  - Pozor, bude to užitočné
  Na jeseň bude koláč!
  Červenovlasý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke.
  A takto Svetlana bojuje. A nacisti to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Svetlana si drsne všimla, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové črepy, ktoré roztopili lebky a veže tankov:
  - Sláva Rusku, veľmi sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízie v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Tu sa dievčatá chopili nacistov. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí zlomili reťaz.
  Oleg je v boji a útočí na nacistov. Bez súcitu ich bije, prerezáva tanky a kričí:
  Sme ako býci!
  Margarita, ktorá rozdrvila hnedú armádu a prerezala sa cez tanky, zdvihla:
  Sme ako býci!
  Natasha to vzala a zavýjala, pričom porezala hnedé stíhačky spolu s tankami:
  - Klamstvo sa vymyká spod kontroly!
  Zoya roztrhala nacistov na kusy a zaškrípala:
  - Nie, nie z ruky!
  A tiež to vezme a pustí hviezdičku bosou nohou a skoncuje s množstvom fašistov.
  Natasha to vzala a zaškrípala:
  - Náš televízor je zapnutý!
  A z jej holej nohy letí zabijácky zväzok ihiel.
  Zoya, ktorá tiež ničila nacistov a ich tanky, zaškrípala:
  - Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť taký hod, že sa kruhy rozmazávajú na všetky strany. Toto je dievča - čisté vyhladzovanie protivníkov.
  Dievča s holými prstami vezme a spustí tri bumerangy. A mŕtvol z toho bolo ešte viac.
  Potom kráska vydá:
  - Nepriateľovi nedáme milosť! Bude tam mŕtvola!
  A opäť smrteľná vec odletí z holej päty.
  Augustín tiež celkom logicky poznamenal:
  - Len nie jedna mŕtvola, ale veľa!
  Potom to dievča vzalo a kráčalo bosé cez krvavé mláky. A zabila veľa nacistov.
  A ako to hučí:
  - Masová vražda!
  A teraz si bude búchať hlavu o nacistického generála. Rozbi mu lebku a vydaj:
  - Banzai! Pôjdeš do neba!
  Svetlana je v ofenzíve veľmi zúrivá, najmä zráža tanky, škrípe:
  - Nebudeš ušetrený!
  A tucet ihiel odletuje z jej holých prstov. Keď prerazí každého, lietadlá sa zrútia. A dokonca aj bojovník sa snaží rozdrviť a zabiť.
  Oleg Akulov kričí:
  - Slávne kladivo!
  A chlapec hádže bosou nohou aj takú cool hviezdu v podobe hákového kríža. Zložitý hybrid.
  A masa nacistov sa zrútila.
  Oleg zareval:
  - Banzai!
  A chlapec je opäť v divokom útoku. Nie, to len kypí silou a sopky hučia!
  Margaret v pohybe. Každému roztrhne brucho.
  Dievča s nohou vyhodí päťdesiat ihiel naraz. A masu zabili najrôznejší nepriatelia, vyradili tanky aj lietadlá.
  Margarita veselo spievala:
  - Raz dva! Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky.
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Toto je taká agresívna spoločnosť. Dievča sa bije a kričí:
  "Z Dračieho prezidenta sa stane mŕtvola!"
  Natasha v boji je len nejaký terminátor. A hrkotal rev:
  - Banzai! Získajte to rýchlo!
  A z jej bosej nohy odletel granát. A nacisti sú ako pribití. A rozbije veľa mastodontov a okrídlených, pekelných strojov.
  Tu je bojovník! Všetkým bojovníkom - bojovník!
  V ofenzíve je aj Zoja. Taká zúrivá sviňa.
  A vzala to a zachrapčala:
  - Náš otec je sám Biely Boh!
  A na nacistov seká trojitý mlyn!
  A Augustín zareval:
  - A môj Boh je čierny!
  Ryšavka je skutočne stelesnením klamstva a podlosti. Pre nepriateľov, samozrejme. A pre priateľov je miláčikom.
  A ako s holými prstami bude brať a hádzať. A veľa hromady bojovníkov hnedej ríše, ako aj ich tanky a lietadlá.
  Červenovláska kričala:
  - Rusko a čierny Boh sú za nami!
  Bojovník s veľmi vysokým bojovým potenciálom. Nie, do tohto je lepšie sa nemiešať. Ako sú odtrhnuté veže tankov a krídla fašistických lietadiel.
  Augustín zasyčal:
  - Rozdrvíme všetkých zradcov na prach!
  A žmurkne na svoje partnerky. Áno, toto ohnivé dievča nie je práve niečo, čo dokáže dať pokoj. Pokiaľ mier nie je smrteľný!
  Svetlana, ktorá rozdrvila nepriateľov, vydala:
  - Zametáme vás v rade!
  Augustín potvrdil:
  - Zabijeme všetkých!
  A z jej odhalených dievčenských pôvabných nôh opäť letí dar totálnej záhuby! A toľko tankov a lietadiel naraz explodovalo na malé úlomky.
  Oleg v odpovedi spieval:
  - Bude kompletný banzai!
  Augustína, ktorá trhala nacistov holými rukami, sekala ich mečmi a hádzala ihly holými prstami, ničiac naraz tanky a lietadlá, vydala:
  - Krátko povedané! Stručne povedané!
  Natasha, ktorá zničila hnedých bojovníkov, zakričala:
  - Skrátka - banzai!
  A seknime protivníkov s divokou horkosťou.
  Oleg Akulov, ktorý obmedzuje súperov, vydal:
  - Tento gambit nie je čínsky,
  A debut, verte mi, je thajský!
  A opäť odletel z chlapcovej bosej nohy ostrý kotúč na kov. Odrezal veže tankov aj chvosty lietadla.
  Margarita, ktorá rúcala bojovníkov hnedej ríše a brnenie tankov, spievala:
  - A koho nájdeme v boji,
  A koho nájdeme v boji...
  Nerobme si z toho srandu...
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  S nacistami odviedli dobrú prácu... A Sovietske Rusko porazilo hnedé impérium počas útoku na Moskvu.
  Vojna sa ešte neskončila, ale ZSSR už mal šancu poraziť samotných nacistov. Šestica tak opäť musela prerušiť vykonávanie svojej super a cool misie.
  DOBRODRUŽSTVÁ CIRKUSTU OLEGHKA
  Po krymskej letnej ceste kráčala malá cirkusová skupina. Ako prvý kráčal asi dvanásťročný bosý svetlovlasý chlapec. Chudé, ale šlachovité dieťa v šortkách a chodilo v horúčave s nahým trupom. Rebrá trčali, ale žily boli ako drôt, pod takmer čiernym opálením kože.
  Išlo za ním dievča. Svetlohnedé vlasy spálené na slnku ako prezretá pšenica. Dievčenské obočie je tiež svetlé a jej tvár od prachu a silného spálenia slnkom je tmavá ako cigánka. Ale rysy tváre sú veľmi krásne, len mierne špicaté kvôli štíhlosti. Dievča je štíhlej postavy, v ľahkých bavlnených šatách nad kolená. A tiež naboso, aj keď nebudete závidieť tým, ktorí sú bez topánok, ak kráčajú po kamenistej ceste Krymu. Nielen kamene sú ostré, ale aj horúce na letnom slnku.
  No dievčatá aj chlapec sú v horúčave aj v mraze na bosé nohy zvyknutí a ich bronzové nohy a mozoľnaté podrážky si na takéto drobnosti nevšímajú.
  Za nimi sa mihne roztomilé stvorenie. Biele, ale s hnedými pásikmi. Roztomilé albínske tigrované mláďa. Také vychudnuté, strašne hladné, chytajú motýle na cestách a mrnčia.
  Za ramenami dievčaťa je hurdiska v rukách niektorých doplnkov. Naložil trochu a chlapec. Chodili už od skorého rána. Chlapec stúpil na črep z fľaše. A cítil pichnutie cez mozoľ, kríval. A tak sú holé chodidlá zrazené a mozole svrbia od ostrých horúcich kameňov.
  Dievča sa usmialo a povedalo:
  - Dávaj pozor Olezhka! Niekedy sú na cestách prekvapenia!
  Chlapec nahnevane zavrčal:
  - Áno, nič strašné, ani krv! Ale čím budeme kŕmiť Fimbo!
  Dievča sa zhlboka nadýchlo a povedalo:
  - Áno, tigríča prešlo! Potrebuje mäso! Na zvyškoch to dlho nevydrží!
  Chlapec odpovedal s úsmevom:
  - Je tu veľa dačí s bohatými ľuďmi. Možno budeme piť mäso. A ty, Natasha, si tiež schudla ...
  Dievča sa otriaslo a poznamenalo:
  - A mne sa to hodí! Agilita sa ešte zvýšila!
  A dievča vyskočilo a zvrtlo sa na palci na nohe. Oležka na obdiv zapískala a tigríča zavrčalo.
  Spomienky na sen sa mihali, spomienky falošné, ale také podobné tým skutočným.
  Pred pár rokmi boli v rovnakej cirkusovej skupine, ktorá kontaktovala Vôľu ľudu a bola porazená. Zúčastnila sa aj Natasha, ktorá podľa kuloárnych informácií generála dokonca zabila. A teraz sa túlala po Rusku bosá a nepokojná. V zime sa presunuli do Iránu v Iraku, kde sa brodili po strmých svahoch a podávali výkony. V lete sme išli do Ruska. Natashka vedela niekoľko jazykov vrátane perzštiny a učila Olega Akulova.
  Dokonca je vtipné chodiť po Iráne v závoji, no s bosými nohami. Rozdrvili predstavenie a najnovšie mali Fimbo. Tiež utečenec, z nejakej skupiny. Šelma vzácnej krásy, no strašne žravá. Zásoby sa k nemu rýchlo dostali, hoci tigríčatá nazbierali veľa ľudí. V posledných dňoch však prišla pre skupinu temná séria. Krásne dievča, chlapec a albínske tigrované mláďa z nejakého dôvodu nedostali žiadne peniaze. A hladovali. A čo je najhoršie, hlad znášali malé dravce.
  Triumvirát sa posadil na vidličku. Olesya medzi chlapca rozdelila dva malé zemiaky a všetok chlieb dala tigríkovi. Jedol to hltavo a pýtal si viac. Škoda, že tak kňučí... Ako šteniatko. A aký chudák.
  Natasha odhodlane vstala a udrela si nahé, zaprášené, mozoľnaté podrážky:
  - Šiel! Poďme zabaviť pánov!
  Už prvé dačo ich stretlo neprívetivo. Domovník ju odmietol pustiť dnu a Natašu označil za prostitútku.
  Druhýkrát to bolo lepšie. Vstup mi dovolila tridsaťpäťročná pani. Oleg sa prezliekol do ošúchaných pančuchových nohavíc a obratne cválal. Skúsila to Natasha. Jej dievčenská postava gymnastky je veľmi šikovná. Fimbo vedel málo, ale aj on preskočil obruč, ktorú Natashka držala holými prstami, so stvrdnutými podrážkami, no nestrácajúc gráciu. Pani sa veľmi potešila a spýtala sa Olega:
  - Si dobrý klaun!
  Chlapec nahnevane odpovedal:
  - Nie som klaun, ale akrobat a tak trochu žonglér!
  Pani sa spýtala:
  - Spáliť to!
  Oleg Akulov začal s radosťou hádzať veci nielen rukami, ale zhadzoval aj svoje už ošúchané Čechy a holé, opálené detské nohy. Vrátane pera a hrebeňa ležiaceho na stole.
  Pani sa spokojne usmievala a spýtala sa:
  - A táto žena je tvoja matka?
  Oleg pokrútil hlavou.
  - Nie, môj partner!
  Pani prikývla.
  - Áno, je príliš mladá... Máte rodičov?
  Chlapec si potichu vzdychol.
  - Nepoznám svojich rodičov!
  Pani si smutne povzdychla a odpovedala:
  - Sirota! No topánky mám ešte zo starej panny! Prines ich!
  Lokaj s reptaním odišiel. Natasha sa spokojne usmiala. Potom prišiel sluha. Topánky už boli opotrebované a s rozbitou kožou.
  Pani zamrmlala:
  - Sám som zadĺžený a, bohužiaľ, nemôžem dať viac!
  Natashka vzala topánku a zdržanlivo ďakovala panej. Potom chatu opustili. Dievča rozhorčene zamrmlalo:
  - Za takého obchodníka s nepotrebným tovarom nedá viac ako nikel. Páni, svetojedi a lakomci! A koľko času to trvalo!
  Oleg Akulov poznamenal:
  Bol to dlhý deň, dajme si viac!
  Pri ďalšom dači ešte menej šťastia. Prijali ich, no po predstavení dostali len tanier so zvyškami zo stola. Tigrie mláďa ich však prehltlo zaživa. Aspoň taký je zisk.
  Ale pri štvrtom dači praskla chlapcovi česká čiapka a musel pokračovať vo vystupovaní bosý, z uniformy. A dali mi len cent.
  Pri piatom dači im to nedovolili. Na šiestom bolo niekoľko detí, ktoré obkľúčili tigríka a začali doň strkať koláče. Ošetrili aj Olezhku. Hladný chlapec s radosťou zjedol smotanu s čokoládou. Ale museli pracovať. Deti dlho nechceli pustiť. Na vystúpenie sa pozrel aj barín. Obzvlášť sa mu páčilo vystúpenie gymnastky Natashky. Požiadal ma, aby som to niekoľkokrát zopakoval. Potom dievča pohostil aj tortou. Trvalo to dlho a slnko už zapadalo. A zaplatili len dve hrivny.
  Nakoniec pán položil labku na Natašinu holú nohu a zachrapčal:
  - Svojím vzhľadom môžete zarobiť veľké peniaze aj iným spôsobom!
  Natasha sa stiahla:
  - Nikdy! Nepôjdem do panelu!
  Barman sa uškrnul a poznamenal:
  - Pre cirkusantku je ťažšie nájsť ziskového ženícha ako pre dámu ľahkej cnosti.
  Bosá Natasha vtipne poznamenala:
  - Ale láska je jednoduchšia!
  Ale dvadsať kopejok sú tiež peniaze. Už si za ne môžete kúpiť fľašu vodky. V každom prípade tigríkovi dali kus mäsa. Natasha predala topánky za sedem kopejok. Mali dosť jedla.
  Už sa stmieva a vy nechodíte po chatách. Krásne dievča Natasha odhodlane povedala Olegovi:
  - Ideme do ubytovne?
  Chlapec sebavedomo prikývol.
  - Nepôjdem! Smrdí to tam!
  Bosá a štíhla Natasha súhlasila:
  - A opití vagabundi sa na mňa budú lepiť. Nájdeme si miesto v jaskyni a pred spaním si zaplávame.
  Chlapec prikývol. Kúpali sa v púštnom bazéne. Voda bola teplá a slaná. Oleg Akulov obdivoval postavu Natashe, veľmi svalnatú a štíhlu. Jej telo sa vôbec nezdalo tenké, ale bolo veľmi harmonické. Opálená gymnastka. Ako aktívne hrabe rukami a nohami. Ako panter na love.
  Oleg si spomenul na prácu o Mauglím. Bola tam veselá historka o chlapcovi, ktorý bol vychovaný medzi vlkmi. Niečo podobné ako oni. Blúdiš, ale si slobodný, toľko vidíš. Tie isté chaty sú luxusné, niektoré s fontánami a sochami. Veľmi pekné. Najmä v lete na Kryme. Celkovo vzaté, leto je skvelý čas. Horšie je to v zime. Aj v Iráne a Iraku je v noci chladno. Často sa pohybujú v noci, aby sa udržali v teple, spia pod holým nebom.
  Keď sa chlapec a dievča dostatočne vykúpali, zaspali. Sú mladí, zdraví, trénovaní. Spia ako divé zvieratá: zdravo, nevenujú pozornosť tvrdému povrchu. A čo už, keď zdravé telo periny nepotrebuje. A je veľmi dobré spať na čerstvom vzduchu.
  Ale na rozdiel od zvierat, ľudia vidia sny... Oleg sníval o tom, ako sa stal palubným chlapcom na pirátskej lodi a bojoval. So šabľou útočia na anglických vojakov v uniformách. Sekanie a drvenie nepriateľov. Tu chlapec udrie bosou nohou do slabín. Vyskočí a rozdrví Britov. Útek medzi nepriateľmi. Padajú, strihajú a lámu. A chlapec zdvihne druhú šabľu. Riadi mlyn, a to veľmi majstrovsky. Chlapec je veľmi šikovný...
  Jeho holá, okrúhla, tuhá päta by zasiahla bradu námorného dôstojníka. A ten s vyrazenými zubami a divokým plačom letí cez palubu.
  Potom chlapec v šortkách, ktorého vykachličkované svaly sa mihajú ako morská vlna v búrke, riadi veterný mlyn s mečmi a razom odsekáva hlavy.
  Váľajú sa na dubovej palube a krásne, obtiahnuté dievčatá ich hádžu svojimi holými, zvodnými a očarujúcimi nohami.
  Ale sny sú nejasné a pamätáte si z nich len spoločné črty.
  Na druhý deň musíte ísť na chatu znova. Okrem toho budú zabití a tigrované mláďa by sa malo nakŕmiť.
  Dievča sa snažilo vyzerať veselo a usmievalo sa. Je veľmi krásna a dvere strážcu sa jej ochotne otvorili. Tu však slúžili oveľa horšie. V prvom dači páni ochotne sledovali ich pantomímu. Pán sa obzvlášť rád pozeral na mihanie Natašiných nahých, svalnatých, opálených nôh, s ružovou podrážkou a ladnou krivkou okrúhleho opätku. Tu ale podávali len zvyšky jedla zo stola, ktorými sa kŕmilo tigríča.
  Dlho ju držali v druhom dači, majster dievčatko dokonca pohladkal po zvodnej olivovej nôžke. Pani pohostila Olezhku tortou. Dali mi cent. Ďalšie dve dače boli prázdne - páni neprišli.
  Agresívna s krásnym, silným telom a bujnými blond vlasmi, Natashka zmätene poznamenala:
  - Áno... Tu sa nedá zarobiť!
  Olezhka nahnevane zamrmlala:
  - Je lepšie hľadať lúpež! Výnosnejšie!
  Natasha v odpovedi zdvihla zrak a zaspievala:
  - Aká modrá obloha. Nie sme zástancami lúpeží!
  Lakomec nepotrebuje nôž - ukážte mu medený groš a robte si s ním, čo chcete!
  Ďalšia chata sa vyznačovala obrovskou veľkosťou a úžasným luxusom. Fontány boli pozlátené a vyvierali vysoko do neba. Pri vchode stáli luxusne oblečení lokaji. Predvádzajúc svoje obnažené opätky a opálené kolená v ošúchaných krátkych šatách bola Natasha dokonca v rozpakoch za svoj úprimne tulákovský vzhľad.
  Starší sluha zakričal:
  - Chudobným nedávame!
  Dievča odpovedalo:
  - Sme cirkus! Zažeňme smútok!
  Natashka zapískala a zdvihla nahú, svalnatú nohu. Biele tigrované mláďa preskočilo a smiešne sa smialo vo vzduchu. Olezhka postavila obruč a Fimbo do nej vkĺzol a znova ju otočil hore nohami.
  Hlavný sluha zapískal a zamrmlal:
  - Nie zlé! Môžete prejsť!
  Chlapec a dievča vstúpili do brány. Vbehlo aj mláďa bieleho tigra. Pán pevniny sa vo svojom luxusnom paláci vidieckeho typu len nudil. Vznešený šľachtic sedel v altánku pred luxusným stolom a žuval mastné mäso a zapíjal drahým vínom zo zlatého pohára. Vedľa neho sedela mladá krásna žena v šatách zdobených drahokamami. Na verande vyskočilo asi sedemročné dievča v elegantných šatách a veľmi podobné manželke pána, len jej vlasy boli svetlejšie.
  Majster zazrel na Natashu. Je presným opakom manželky. Blondínka vs brunetka, štíhla, svalnatá, štíhla postava vs. Tmavá čokoládová pokožka proti aristokratickej bledosti. Samozrejme, vznešený šľachtic dychtivo skúmal dievča, jej bosé nohy, vysoké prsia, tenký pás. Áno, pomyslel si majster, moja žena pribrala. A toto ... aká postava - len socha starovekej bohyne bojovníčky Atény.
  Natasha a Oleg začali hrať čísla. Natasha tancovala v jednej kombinácii, ktorá sa mužom tak páčila. Oleg Akulov sa teraz predviedol v pančucháčoch a lesklom tričku. Bosý bol ešte akosi šikovnejší ako u Čechov. Chlapec sa točil, robil kotrmelce, skákal. Natashka ho zdvihla na natiahnutú ruku. Mláďa bieleho tigra preskakovalo cez obruče, ruky a nohy, prešlo cez nožnice.
  Natasha zahrala melódiu aj na malej hurdiske. Chlapec žongloval. Potom dievča žonglovalo, potom boli spolu. A nielen rukami, ale aj holými, veľmi obratnými nohami, húževnatými prstami ako opice. Bolo vidieť, ako sa pán hltavo pozerá na bosé nohy dievčaťa a ťažko dýcha, akoby mal konzum.
  Cirkusanti boli agilní, veľa sa točili. Natasha dokonca predviedla dvojité salto a kráčali spolu na rukách. Potom tigríča opäť preskočilo cez obruče, ktoré Natashka držala holými prstami.
  Počas vystúpenia sa dievča krútilo a každú chvíľu kričalo od obdivu. Barin a jeho manželka zdržanlivo tlieskali. Bolo však vidieť, že sú šťastní.
  Na konci zaspievali chlapec a dievča a ich hlasy sú nádherné, plné. Potom Natashka podala klobúk, aby zbierala peniaze. Bola taká krásna, sotva ju zakryla kombinácia. Majster pevniny sa uškrnul a poznamenal:
  - Sám som bol kedysi žobrákom, no zo šľachtického rodu. A podarilo sa mu stať sa milionárom a kúpiť si kniežací titul. Čo môže jedného dňa a stanete sa bohatým!
  Natasha odpovedala s úsmevom:
  - Ďakujem, Vaša Excelencia!
  Barin sucho poznamenal:
  - Ale márnotratný, nezíska bohatstvo! Preto vám navrhujem, aby ste mi predali vaše malé zvieratko.
  Natasha sa energicky usmiala a povedala:
  - Fimbo je náš priateľ, nie je na predaj!
  Majster sa nahnevane uškrnul a poznamenal:
  - To sa zvyčajne hovorí, keď chcú preraziť vysokú cenu! Ale nemôžeš ma oklamať! Viem koľko! Ponúkam chervonets, a nie pol tucta viac!
  Natasha pokrútila hlavou.
  - Prepáčte, pane, ale tento priateľ nie je na predaj! Nie za žiadne peniaze!
  Princ nahnevane zavrčal:
  - Áno, mal by si byť rád, že ťa zbavujem takého bremena. Tiger potrebuje na kŕmenie bohatstvo. A keď vyrastie... Myslíte si, že vám dovolia túlať sa po meste s veľkým a nebezpečným dravcom?
  Krásna Nataša bola v rozpakoch, jej slnkom opálená tvár sa zamračila. Naozaj, občas mi napadla myšlienka, čo s Fimbom, keď vyrastie. Už teraz sa na nich policajti úkosom pozerajú, ale čo bude po pár mesiacoch?
  V každom prípade sa s Fimbom budete musieť čoskoro rozlúčiť. Desať rubľov sú tiež peniaze. Môžete si kúpiť šteniatko a trénovať ho. Pes menej žerie a môžete s ním cestovať aj rok. Ušetrite nejaké peniaze a možno si otvorte nejaký podnik. Alebo vyskočiť v manželstve ... Je krásna, štíhla.
  Nervózne ohmatávajúc si holými prstami svoje svalnaté, zvodné nohy bronzovej farby, Natasha zaváhala, zdravý rozum napovedal, že tigríkovi by bolo lepšie s princom, ako hladovať s túlavou skupinou. A že ak sa rozlúčite s predátorom, je lepšie to urobiť teraz, keď sa takáto príležitosť objavila.
  Potom však majstrova dcéra, dievča s mašľami vyšívanými perlami, kopla nohami a kričala:
  - Chcem tigra! Chcem bieleho tigra!
  Princ mávol rukou a udrel päsťou:
  - Zmlkni! Teraz podnikám!
  Manželka zvolala:
  - Nekričte na dieťa!
  Dievča bolo zjavne rozmaznané a nebálo sa. Ale odskočila a zakričala tichšie:
  - Kúp ocka! Kúpte si tigríka... Dajte mi sto rubľov!
  Manželka s úsmevom poznamenala dcére:
  - Toto zviera môže byť nebezpečné... Je to predátor a žerie malé dievčatká!
  Majster praskol prstami a povedal:
  - Posledné slovo je pätnásť rubľov! Kľakni si viac na kolená, nebudem pridávať!
  Natasha sa hlboko uklonila, zhodila zaseknutú škrupinu z holej opálenej nohy a zdvorilo sa spýtala:
  - Môžeme ísť do dôchodku, Vaša Excelencia?
  Princ zavrčal:
  - Nie! Ešte poslednýkrát sa pýtam, daruješ tigríka za pätnásť rubľov?
  Natashka pokrútila hlavou a dupla na hrubý štrk holou, pôvabne, božsky pôvabnou, vytesanou nohou.
  Veliteľ pevniny sa sarkasticky spýtal:
  - Ako sa voláš?
  Dievča s úsmevom odpovedalo:
  - Natasha.
  Princ sa zlovestne uškrnul.
  - Máte pas? Poďme sa ukázať!
  Natasha sa zachvela a zbledla, cez olivovú pokožku jej presvitala matná farba. Princ tlieskal rukami a kričal:
  - Vezmite ich a zavolajte políciu! Ukradli mi tigra a diamantový prsteň!
  Dievča s potešením zvolalo:
  - Bravo otec!
  Lakajovia zaútočili na Natašku. Dievča sa nebránilo, hoci bolo fyzicky silné. Ona a Olezhka boli zviazaní lanami a zamknutí v pivnici. Čoskoro dorazila aj polícia.
  Po vypočutí princa nasadili Natashe a Olega Akulovej na ruky a nohy okovy. Navyše mali špeciálne veľkosti pre deti. V ktorej boli pripútaní mladiství zlodeji.
  Potom boli dievča a chlapec vzatí do väzenia. Tam sa rozdelili. Olega hodili do pivnice, kde už bol tucet spútaných chlapcov, a Natašu hodili do cely so ženami. Nebolo to sladké. V celách je smrad, namiesto latríny je diera v podlahe, je vlhko a polotmavo. Chlapcov držali v okovách, čo je veľmi nepohodlné. Ruky a nohy sú spútané. V stiesnenej komore sa ťažko pohybuje. Kŕmili len chlebom a vodou, občas dali aj zhnité ovocie.
  Sedeli tam až do procesu. Potom chlapcov čakala buď tvrdá práca, alebo väzenský úkryt. Ženy tiež, buď na tvrdú prácu na Sibíri, alebo do Strednej Ázie na zber bavlny, alebo do väzenia s prácou v akejkoľvek továrni na vládne potraviny. A pred súdnym procesom môžete sedieť podľa uváženia úradov. Okrem toho boli väzni aj bičovaní.
  Oleg a Natasha dostali príkaz, aby boli zbičovaní súčasne. Chlapec a dievča boli vyzlečení do pása a natiahnutí na kozy. Po boku ich stáli dvaja policajti. Muži zákona namočili prúty do mažiara so slanou vodou. Mávali vzduchom a zrážali kvapôčky. A potom, na povel, chlapci a dievčatá naraz udreli po chrbte.
  Natasha a Oleg Akulovovci pevne zaťali zuby, aby nekričali. Bol meraný výprask. Polícia mlátila s miernym nadšením, len si plnila svoju povinnosť. Chlapec a dievča, ťažko dýchajúc, vydržali. Po tuctu úderov koža praskla a kvapkala krv. Bolo to veľmi bolestivé.
  Veliteľ, ktorý predpísal sto rán, sa uškrnul. Ak sa trestanému vyhodia kopytá, taký je Boží osud. Oni potom celoživotná tvrdá práca svieti.
  Za krádež obzvlášť veľkého rozsahu, za pokus o život princa a jeho manželky a dcéry. A potom sa ukázalo aj to, že Natašu hľadali ako spolupáchateľa vraždy guvernéra. V každom prípade bude dievča navždy zahnané na Sibír. Ako to malé dievčatko. Takže by bolo možno lepšie nechať sa utláčať.
  Oleg Akulov a Natasha odvážne vydržali všetkých sto úderov bez straty vedomia a bez toho, aby vydali zvuk. Ich chrbát sa však zmenil na krvavú kašu. Potom im opäť nasadili okovy a uvrhli ich do väzenia.
  Chlapec ležal na doskách, nepohodlne mal brucho a hrudník a celé dieťa malo podrezaný chrbát.
  Na mladistvého zločinci, ostrihané, tenké deti, štrngajúce reťazami, kričali:
  - No, ako to bolelo?
  Oleg Akulov žmurkol na ostatných chlapcov a povedal:
  - Drobnosti! Ako uštipnutie komárom!
  Starší chlapec, ktorý vyzeral asi na pätnásť rokov, tiež s vyholenou hlavou a jediný v cele mal topánky, aj keď hrubé s drevenou podrážkou, sa na Olega Akulova pozeral s rešpektom. Ukázalo sa, že chlapec, ktorého blond vlasy ešte neboli ostrihané, nebol žiadny zbabelec. A on podal ruku Olegovi a povedal:
  - Som zlodej Preclík! Jediný skutočný zločinec medzi týmito... - Mladý krstný otec sa obzrel a pokračoval. - Keď ste dostali sto rán bičom, nevykríkli ste ani nezastonali, čím ste sa ukázali ako skutočný muž. Tu je moja ruka pre teba a teraz si mi ako brat!
  Oleg si potriasol rukou s menšou autoritou. Hoci zo všetkého najviac chcel ujsť z väzenia, v ktorom boli švy a páchlo to po vedrách. A chrbát je taký narezaný, že sa trochu hýbete - bolí to.
  Mladí väzni dostávali prídely - nejakú kašu, vodu a chlieb. Na jedle, samozrejme, nezáleží, no nenechajú vás zomrieť od hladu. Hlavný krstný otec mal dosť plnú fyziognómiu a zrejme sa živil nielen štátnymi.
  Naozaj sa čoskoro objavilo dievča. Podala mu košík klobásy, biely chlieb a fľaše mlieka.
  Neplnoletý krstný otec si to vzal a potom vytiahol Olega z fľaše bielej tekutiny:
  - Trochu sa napi!
  Oleg si dal dúšok mlieka, hladnému a zbitému chlapcovi sa zdalo veľmi chutné a spýtal sa krstného otca:
  - Zdieľate prenos s ostatnými?
  Krendel pokrútil hlavou.
  - Samozrejme, že nie!
  Zbitý chlapec sa spýtal:
  - A prečo?
  Mladý krstný otec úprimne odpovedal:
  - Nezaslúžili si to! Sú to len malí chuligáni a zlodeji, či dokonca len vagabundi.
  Oleg logicky poznamenal:
  - Ale aj to sú ľudia a na jeden väzenský prídel im je ťažko!
  Praclík zúrivo vrčal.
  - Prežiť! A buď vďačný, že som ti dal piť mlieko. A to nezískate ani vy.
  Oleg naozaj chcel vyskočiť a zasiahnuť tohto vodcu, ale po stovke rán bičom nemal silu vyskočiť. Po takomto výprasku často zomierajú aj dospelí, zdraví chlapi, nie ako dieťa.
  Chlapec po jedle a mlieku znova oťažel a začal spať vo sne, a to sa stáva.
  Snívalo sa mu, že je Jim Hawkins zo slávneho románu Ostrov pokladov.
  Keď Pirát George zareval:
  - Opeč tomuto chlapcovi päty!
  John Silver prikývol.
  - Zakázal som zabiť tohto chlapca, takže potrebujeme rukojemníka. Pred mučením ho však nemieni zachrániť. Mali by sme zistiť, kde vzal Espanyolu.
  Piráti boli poriadne naštvaní. Priskočili k chlapcovi Jimovi. Strhli mu námornícky oblek a vykrútili ruky. Jim na lodi behal naboso, čo bolo pohodlnejšie na rovnej palube, najmä v trópoch. Ale keď išiel do pevnosti, obul si čižmy. Napriek tomu v džungli môžete stúpiť na hada alebo hmyz.
  Piráti si teraz s radosťou vyzuli čižmy z chlapca. Jeden z nich hladil hladkú, vyleštenú, takmer nenosenú kožu.
  George prešiel prstom po chlapcovej bosej nohe a poznamenal:
  - Dobré podpätky, aby ste ich vyprážali!
  Junge mal za sebou zviazané ruky a pichol ich háčikom. Potom začali dvíhať Jima na stojane. Lano sa natiahlo, chlapcovi sa vyduli šľachy a začal sa predkláňať.
  George potiahol chlapca za plece. Jung sa s výkrikom bolesti otočil, jeho klenuté telo štrnásťročného tínedžera stálo vzpriamene.
  Piráti súhlasne jasali. Jeden z nich zobral sedemchvostý morský bič a švihol ním.
  John Silver ho prerušil:
  - Prestaň! Chlapec je šikovný a všetko povie bez mučenia. Povedz mi, kde si vzal Espanyol?
  Jim Hawkins, hoci sa bál bolesti, kričal:
  - Nepoviem!
  Striebro prikázalo:
  - Štart!
  Bič spadol na yoongiho chrbát a opálená koža okamžite praskla. Chlapec zaťal zuby a zostal ticho. A pirát ho porazil. Jim sa rozhodol vydržať až do konca. Aj keď Yoongiho skrútená tvár mu prezradila, čo ho to stálo.
  Pirát udrel chlapca po chrbte, potom sa presunul do strán. Búšil do brucha aj do hrude. Jim sebou trhol pri každom údere, niekedy mu z tesných pier unikli potlačené stonanie. Mladý chlapec však stále dokázal zadržať hlasné výkriky.
  Nakoniec sa Jimova hlava lenivo pohodila a padla na bok. Chlapec omdlel a stratil vedomie.
  Piráti dostali vedro vody, keďže v zrube bola studňa. A vylial ju na Yoongiho blond hlavu.
  Jim sa spamätal. John Silver sa jemným hlasom spýtal:
  - Povedzte mi, kde ste uniesli loď, a my vás stiahneme zo stojana!
  Mladý chatár zavrčal:
  - Nepoviem!
  George vybral zo zväzku baterku a priložil ju k ohňu. Vybuchol plameň. Skúsený pirát s úsmevom povedal:
  -No, chatár, teraz ti vypražíme päty!
  Jim Hawkins sa triasol. Pochodeň s ohňom sa priblížila k chlapcovej holej nohe. A potom plameň dravý olizoval holú pätu nešťastného tínedžera. Chlapcova podrážka bola stredne hrubá. Po palube behal bosý, ale v samotnej Británii chodil v zime obutý a nohy nemal veľmi tvrdé. Takže bolesť bola intenzívna.
  skríkol Jim Hawkins.
  John Silver tvrdo povedal:
  - Povedz mi, kde si vzal Espanyol?
  Napriek zápachu spáleného mäsa a hroznej bolesti Jim zvolal:
  - Nie! Nepoviem!
  George prepol plameň na chlapcovu druhú holú podrážku. Vôňa pripáleného mäsa zosilnela.
  Mladý Hawkins sa začal dusiť, jeho mladá tvár zbledla a hlava klesla späť na bok.
  John Silver povedal sebavedomým tónom:
  - Dosť s ním! Inak mu spálime nohy a chlapec nebude môcť chodiť. A chcem, aby zajtra šiel s nami a videl triumf pirátov, ktorí vzali poklad!
  George súhlasil s týmto:
  - Správne! Nech kráča s nami, spálené päty po ostrej tráve a kameňoch. Prevlečieme ho s povrazom okolo krku a pre chatára to bude ďalšie mučenie!
  John Silver prikývol.
  - Zatiaľ ho nechaj visieť na stojane až do rána!
  
  
  LEN JEDEN METER ŠŤASTIA
  ANOTÁCIA
  Len meter naľavo bola ruská mína, na ktorej vyhodili do vzduchu bojovú loď Petropavlovsk a beh dejín v meradle celej planéty Zem sa zmenil.
  . PROLÓG
  Mína, na ktorej vyhodili do vzduchu bojovú loď Petropavlovsk, minula len jeden meter vľavo. A v dôsledku toho munícia nevybuchla. A bojová loď utrpela len malé škody a vrátila sa do Port Arthur vlastnou silou. Admirál Makarov, ktorého v noci vyčerpal dedič Kirill Romanov, bol na seba veľmi naštvaný, že nedal rozkaz dolovať vodu v okolí prístavu torpédoborcami. Ďalšia loď bola tiež poškodená mínami.
  Všetko ale bolo relatívne lacné a o pár dní sa lode dali opäť opraviť.
  Zatiaľ sa nič zlé nestalo. Ale mohlo to byť horšie, ako sa to stalo vo vesmíre, kde admirál Makarov zomrel tak hlúpo a smiešne.
  Ale v tomto svete, on - dôstojný človek, osud vymeral dlhšie obdobie.
  Podarí sa to admirálovi Makarovovi využiť a stať sa skvelým námorným veliteľom, porovnateľným napríklad s Ušakovom? Alebo aj tak, ani výnimočný talent admirála Makarova nebude stačiť na porážku Japonska. Čo je teraz na mori oveľa silnejšie. Okrem toho museli byť opravené ďalšie dve bojové lode.
  Admirál Makarov však neklesá na duchu. A osobne sa spolu s opravármi chopil likvidácie podlahy lodí. Navyše z Petrohradu prichádzajú aj správy, že na pomoc príde pobaltská letka a potom bude mať Rusko jasnú prevahu.
  Japonci, samozrejme, využívajú túto chvíľu a snažia sa vylodiť jednotky bližšie k Port Arthuru. Ruské jednotky však využili búrku a dokázali zabiť dva pluky ríše vychádzajúceho slnka. A dať sa do poriadku.
  Potom boli zrýchleným tempom obnovené štyri bojové lode tichomorskej eskadry.
  A admirálovi Makarovovi ponúkol veliteľ torpédoborca zradný plán. Keďže Togo sa vždy pohybuje po rovnakej trase, postavte mu do cesty zväzky mín. Ten, ktorý urobil v reálnej histórii, no iba jeden torpédoborec. A admirál Makarov okamžite ocenil túto myšlienku a nariadil použitie všetkých vhodných lodí.
  Ale samozrejme, keď sa začalo povrávať o dezinformáciách, že sú to len cvičenia.
  A to ešte porazí veľryby.
  Pasca bola jednoduchá, ale účinná. Navyše z Port Arthur nikoho nepustili a japonskí špióni nemohli nič povedať.
  A výsledok bol pôsobivý. Tucet veľkých japonských lodí okamžite vybuchol a začal sa potápať. Ostatní strieľali bez rozdielu na všetky strany.
  A potom sa objavila Makarovova letka, ktorá už bola silnejšia ako Japonci. A začala sa krutá bitka.
  Ruské granáty boli priebojnejšie a presnejšie zasiahli. Lode sú stále plné zbraní a námorníkov, celkom čerstvé. A admirál Makarov zvládol z ľahkého krížnika a veľmi obratne. Okrem toho sa Japonci v panike schúlili k sebe, čím uľahčili úlohu Rusov. Áno, a najväčšia vlajková loď krajiny vychádzajúceho slnka sa potopila a Togo sa z nej sotva podarilo zachrániť. Ale tento admirál ležal na zemi.
  A bitka sa zmenila na totálne pobitie Japoncov. Len jednoduchá pasca, úder zozadu rozhodol o výsledku vojny na mori. Tsushima sa stala naopak, keď japonská flotila utrpela zdrvujúcu porážku a vlastne prestala existovať. Toto je bitka a porážka samurajov, hlasná, so smrťou viac ako dvanástich tisíc námorníkov a nepočítajúc väzňov.
  Rusi boli v špeciálnom šoku a strieľali presne.
  Ich zbrane nepoznali chyby a pochybnosti. A Japonci sa stali nepretržitým stádom.
  Ľahkosť ruského víťazstva viedla mnohých k tomu, aby považovali japonskú armádu za bezcennú. No čo si vziať z Ázie? Víťazstvo admirála Makarova nebolo považované za také slávne. No a koho porazil?
  Jeden ruský vojak má hodnotu desiatich Japoncov.
  Aby toho nebolo málo, a na súši, generál Kuropatkin úplne porazil Japoncov a dokonca s malým krviprelievaním. Za čo dostal epolety poľného maršala. A ďalej, prenasledoval samurajov, vyčistil od nich Kóreu. V boji Japonci ešte nemali dostatok munície a boli úplne bezmocní.
  Mikado potom požiadal o pokoj. Rusko požadovalo, aby Japonsko vrátilo hrebeň Kuril, až po kostru Hokkaida a ostrova Taiwan. Tak bolo Japonsko zahnané do svojich bývalých hraníc.
  A boli nútení zaplatiť odškodné vo výške miliardy ruských zlatých rubľov.
  Rusko vyhlásilo Kóreu za protektorát a zvýšilo svoj vplyv v Mandžusku. Čoskoro sa Mongolsko dostalo aj pod patronát Ruska. Začal sa proces dobrovoľnej anexie čínskych krajín a formovanie Zheltorossie.
  Prirodzene, žiadna revolúcia a krvavá nedeľa. Na tróne je autokratický cár Mikuláš II., ktorého autorita medzi ľuďmi výrazne vzrástla.
  A keďže nedošlo k žiadnym nepokojom, Rusko, ktoré sa vyhlo recesii z čias revolúcie a nepokojov, zažilo rýchly hospodársky vzostup. A tak v roku 1914 prišla na prvú svetovú vojnu ekonomicky vyspelejšia a lepšie pripravená. A Rusko malo viac obyvateľov v dôsledku anexie častí Číny a Kórey. A úmrtnosť v dôsledku lepšej ekonomickej situácie je nižšia ako v reálnej histórii a populačný rast je väčší.
  Cárske Rusko je teda silnejšie ako bez admirála Makarova. A baltská flotila samozrejme nebola ovplyvnená. A bolo vyrobených viac lietadiel, vrátane Ilya Muromets a Svyatogor, a tanky Luna-2 išli do série s guľometmi a vysokorýchlostnými dráhami. Kráľovská armáda bola veľmi silná.
  Admirál Makarov mal v roku 1914 ešte šesťdesiatpäť rokov a bol poverený velením flotily v Baltskom mori. A ruský nepriateľ je oveľa autoritatívnejší ako Japonsko. Menovite Kaiserovo Nemecko.
  Mimochodom, spolu s plusmi malo víťazstvo nad samurajmi aj mínusy. Teraz bolo Japonsko pripravené vstúpiť do vojny na strane Nemecka. Cárske Rusko si teda muselo ponechať značnú silu na východe.
  Japonci opäť postavili flotilu a boli pripravení na pomstu. A to je mínus v rozložení. Navyše Turecko je na strane Nemecka a Rakúsko-Uhorska.
  Rusko teda muselo bojovať proti štyrom štátom okrem Bulharska a výsledok vojny nebol jasný.
  Nemecko však vedie vojnu aj na dvoch frontoch a hlavný úder zasadí na západe.
  Boje od samého začiatku pre Rusko prebiehali úspešnejšie ako v skutočnej histórii. Najmä kvôli väčšiemu počtu obyvateľov a vyššej úrovni hospodárstva nemala mierová armáda v Rusku jeden a pol, ale až tri milióny a tisíc plukov. Do boja tak môžete hodiť viac jednotiek.
  Plus prítomnosť ďalších lietadiel, ktoré bombardovali Nemcov a ich spojencov.
  Ruské jednotky teda obsadili Východné Prusko a zablokovali Koenigsberg. A Hindenburgov pokus preraziť zlyhal. Vrátane vďaka bombardovaniu nemeckých vojsk.
  A na mori, zatiaľ čo Japonci čakajú, a admirál Makarov bojuje s Nemcami.
  Nemecká flotila je po Británii druhou na svete. Ale ako počítať. Možno bude mať Rusko viac bojových lodí, ale sú rozptýlené v troch moriach a Nemci majú jednu päsť. Plus, samozrejme, je tu britské námorníctvo. Ale je tiež rozptýlená v štyroch oceánoch. A Briti sa neponáhľajú pomôcť Rusku.
  Baltská flotila na čele s Makarovom teda bude musieť bojovať s Nemcami sama. Koncom augusta je teplé a slnečné počasie.
  Hlavný admirál a hrdina japonskej vojny na ľahkom mobilnom krížniku. Toto je jeho inovácia.
  A aj to, že posádku ľahkého krížnika tvoria samé dievčatá.
  Dievčatá sú všetky mladé, štíhle, šikovné a v jedných bikinách. Blýskajú sa bosými nohami a holými, okrúhlymi opätkami.
  Krížniky majú len jedno delo, ale dvanásťpalcové. A dievčatá to zvládajú majstrovsky.
  Natasha triasla brušnými svalmi a zvolala:
  - Pre nášho slávneho admirála Makarova!
  A s holým opätkom sa poddala projektilu. A dievčatá ho ľahko tlačili, opierajúc si holé, vytesané nohy o pancierovú palubu.
  Dievča Zoya, ktorá sa tlačila cez hotel smrti, zaškrípala:
  - Za Mikuláša II.
  Augustína s holým kolenom poznamenala:
  - Za vlasť - našu matku!
  Svetlana dupala bosými nohami a dodala:
  Zabime Nemcov!
  A teraz je projektil vrazený do hlavne a dievčatá ho mieria na cieľ. Pred početnou nemeckou flotilou. Verí sa, že nemecká armáda je najsilnejšia na svete. A že nie je také ľahké sa s tým vyrovnať.
  Potom však dvanásťpalcový chrlí niečo zabijácke. A letí - to je v pokročilom nemeckom torpédoborci. Zasiahne samý stred paluby a loď sa rozdelí na dve časti.
  Natasha kričí z plných pľúc:
  - To je skvelé!
  Zoya potvrdzuje a dupe bosými nohami:
  - Je to top trieda!
  Augustína vycerí zuby a dodáva:
  - Urobme to novým spôsobom!
  Svetlana si agresívne všimla žiarivé oči:
  - A bude rezanie betónu!
  A jej jazyk je taký svižný.
  Dievčatá, opreté o obnažené, okrúhle päty, opäť vrazia projektil do dela. Sú veľmi agresívne nastavené na boj s cisárskym Nemeckom.
  Makarov súhlasne prikývne. Ruská flotila je pripravená na súboj na diaľku. Má vynikajúce zbrane a vynikajúcich námorníkov. Takže to Nemci dostanú.
  A vo flotile sú aj dievčatá a chlapci, ktorých sa takto opýtajú cisára Wilhelma.
  Admirál Makarov pri vydávaní rozkazov povedal:
  - Sústreďte všetku paľbu na najbližšiu nemeckú loď!
  A musím povedať, že to fungovalo. A ruské delá začali ničiť cisársky krížnik a ten sa takmer okamžite potopil.
  Natasha, táto takmer nahá kapitánka prvej hodnosti v bikinách, zakričala:
  - Zasiahneme nepriateľa vrahom!
  Zoya dupla bosými nohami a potvrdila:
  - Udrieme ešte raz!
  A tu opäť letí smrtiaci projektil z ruského krížnika.
  Svetlana kričí:
  - Pre Rusko a bohyňu Ladu!
  Súčasnosť smrti zasiahne torpédoborec a rozdelí ho na dve časti. A nemecké plavidlo sa opäť potápa.
  Augustína, to ryšavé dievča, ktorého medenočervené vlasy vlajú ako proletársky transparent, potvrdzuje:
  - Sme najpresnejšie dievčatá na svete!
  Valentina, toto dievča len v nohavičkách a s jahodovými bradavkami na opálených prsiach, potvrdzuje:
  - Sláva krajine Mikuláša II.
  Victoria, dievča s holými nohami, ktoré sú opálené a vyzerajú ako čokoláda, zvolá:
  - A sláva veľkému admirálovi Makarovovi!
  Natasha dupajúc bosou nohou, ktorá je veľmi pôvabná a svalnatá, potvrdzuje:
  - A sláva Makarovovi!
  Zoya dodáva:
  - A sláva cárskemu Rusku!
  Augustína spolu s ďalšími dievčatami vytiahne ďalší smrtiaci projektil a zakričí:
  - A sláva všetkým našim predkom a ruským bohom!
  A teraz dievčatá, ktoré namáhajú svoje svalnaté telá, vháňajú ťažký darček smrti do mocnej zbrane.
  A tak krásky nabili dvanásťpalcovú zbraň. A teraz bol z pištole vypľutý vražedný dar smrti. Dievčatá od radosti dokonca plieskali po holých, vyrezávaných nohách.
  A po prelete projektilu zasiahne pásavec nemecký Kaiser Germany. V dôsledku presného zásahu aj taká obrovská loď vzala a rozdelila sa na tri časti.
  Dievčatá rozhodili rukami a zakričali:
  - Za svetlo komunizmu kráľov!
  Tu Natasha opäť dáva rozkazy. A dievčatá triedia s holými, vytesanými nohami. A ťahajte ďalší, veľmi smrtiaci projektil.
  Augustín spieval:
  - Veľmi tvrdo zasiahneme nepriateľa!
  Svetlana s chuťou dodala:
  - Náš admirál vodca Makarov športuje!
  dodala Natasha a odhalila zuby:
  - U nás bude všetko kvazarové -
  Kaiser je Wilhelm priemerný!
  A dievčatá, opreté o holé, okrúhle päty, sa podopreli a vliekli vražedný dar smrti.
  A tak ho strčili bosými nohami do záveru pištole. Nabitý a začal režírovať.
  Natasha spievala s nadšením:
  Monomakh si zložil čiapku,
  Poškriabal som si temeno hlavy!
  dodala Zoya a dupla bosou nohou:
  - Nabíjačka,
  Zasiahne delo!
  A teraz s divokým revom letí dar smrti, ktorý poslali dievčatá. A teraz je projektil ako lupanet v samom strede pásavca. A ako bude dôkladne rozbitý. Aj on vezme a rozdelí sa na polovicu. A bude striekať na všetky strany.
  A bubliny s fontánami pôjdu. A masívne sa rozhorí.
  Dievčatá doslova kričia od slasti. A dupať holými dlátovými nohami. Samozrejme, s nimi možno poraziť aj impozantný nemecký cisár.
  Admirál Makarov s istotou vedie bitku. Jeho lode obratne manévrujú a púšťajú údery na Germánov kráľa Wilhelma.
  Natasha tiež beží veľmi rýchlo. Jej ružové obnažené opätky blikajú ako čarovné a veľmi krásne nôžky malých dievčatiek. A iní bojovníci tiež, dolné končatiny sú dobré.
  Opäť zapichnú projektil do ústia. Kaiserova flotila je trochu chaotická. Jeho lode si navzájom prekážajú napriek ich veľkému počtu.
  Admirál Makarov šikovne využíva svoju flotilu. Oheň sa sústreďuje na hlavnú vlajkovú loď. A dostane úder.
  Okrem admirála je na ľahkom krížniku iba jeden muž - palubný chlapec Olezhka. Vyzerá malý, ale obratný a každú chvíľu sa mu mihnú obnažené detské podpätky.
  Jung je známy už od rusko-japonskej vojny. Prešlo viac ako desať rokov a on je stále dieťa. Bol to však on, kto zachránil admirála a bojovú loď "Petropavlovsk", keď odvrátil pozornosť námorníka od kormidla a mierne pohol volantom a uhryznutie míny nebolo smrteľné.
  Chlapec sa zasekol vo veku desiatich rokov, ale bol taký rýchly, že ani jedno dievča s ním nedokázalo držať krok a bol veľmi silný.
  Stále ho držali v kabíne chlapci, hoci chlapec dokázal vyloviť z vody jedného japonského generála a dostal za to krížik.
  Ale keďže zostal dieťaťom, stále bol formálne uvedený ako chatár.
  Chlapec však v boji odviedol najdôležitejšiu prácu - dal súradnice streľby a dievčatá neminuli.
  Admirál Makarov poznamenal:
  -Áno, dobrý večný chlapec! Za to by mal dostať rozkaz.
  Anastasia, kapitánka prvej hodnosti, poznamenala:
  - A preneste ho k dôstojníkom!
  Makarov prikývol.
  - To je samozrejmé!
  A opäť nasleduje zabijácky výstrel a tentoraz sa nemecká vlajková loď potápa. A tisíce námorníkov Kaiser skočia do vody. Toto je skutočne zničujúci úder.
  Malý chlapec kričí od radosti. Aj keď v skutočnosti pracuje na misii. Dospelý človek z 21. storočia sa musí dopracovať k nesmrteľnosti, ktorú mu dali ruskí bohovia-demiurgovia. A sto rokov to musí byť desaťročný chlapec.
  Slúži v tomto čase cárskemu Rusku. A až potom vyrastie do dvanástich rokov. Byť opäť dieťaťom sa mi spočiatku zdalo ako zaujímavý nápad. Ale byť v roku 1904, bez televízora, internetu, počítača, telefónu, smartfónu, notebooku a tak ďalej, nie je také skvelé. Hlavne, ak aj ty bývaš v kasárňach, a každý ťa má za chlapca, s primeraným prístupom. Pravdaže, fyzicky si veľmi silný chlapec a oveľa rýchlejší ako obyčajný človek, a čo je najdôležitejšie, nemôžu ťa zabiť - už si dostal nesmrteľnosť a musíš to vyriešiť.
  A akú moc máte nad svojimi rovesníkmi! Deti totiž rešpektujú a veľmi rešpektujú silu a šikovnosť.
  A Oleg sa stal chatárom vďaka svojim detským fyzickým schopnostiam.
  V desiatich rokoch si stále soplík a samozrejme, ani chatár si ho veľmi nechcel vziať. Ale Oleg vzal a ľahko ohýbal nechty rukami a niklom. To zapôsobilo na kapitána prvého stupňa a súhlasil, že vezme mladého hrdinu na svoju loď.
  A námorníci čoskoro začali rešpektovať nezvyčajne silného a rýchleho chlapca, ktorý dvíhal ťažké váhy a bojoval so všetkými na rukách. Okrem toho sa Oleg tiež ponoril veľmi hlboko, zostal dlho bez vzduchu a nebál sa chladu. Behal som bosý a v šortkách za každého počasia a ani som nekýchal. A jeho obnažené prsty boli také húževnaté a obratné. Chlapec ich dokonca mohol použiť na zdvihnutie kotvy na reťazi alebo zavesenie dolu hlavou.
  A v zúrivosti mohol chlapec rozptýliť tucet námorníkov a zdvihnúť nad hlavu ťažkú zbraň.
  Oleg si teda zaslúžil všeobecný rešpekt a páčilo sa mu to. Zostal síce veľmi silný, ale chlapec.
  A teraz mieril pištoľou a opieral si holé, okrúhle päty o kov.
  A spieval:
  - Náš hrdý "Varyag" sa nevzdáva nepriateľovi, nikto nechce milosť!
  Cárska flotila predviedla vysokú akrobaciu. A jeho mušle ležali veľmi vhodne.
  Admirál Makarov urobil veľa pre výcvik námorníkov a dôstojníkov. Jeho letka bola silná. A vysokokvalitní bojovníci.
  Tu sú bojové lode "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander Tretí", "Nicholas Prvý" bojovali veľmi efektívne. A ich posádky strieľali presne.
  Ale, samozrejme, nemohli vyvolať ako chlapec z dvadsiateho prvého storočia.
  A na palube nemali dievčatá v takom počte.
  Olezhka, mieriac zbraňami na cieľ a opretý o bosé, detské nohy, spieval:
  - Boh ochraňuj kráľa
  Silný suverén...
  Vládnite na slávu
  Sláva nám!
  A Natasha vystrelila a blysla holými opätkami, zavrčala:
  Vládni v strachu z nepriateľov,
  pravoslávny cár...
  A celý bosý tím dievčat v bikinách unisono zdvihol:
  Vládnite na slávu, na našu slávu!
  A dievčatá opäť prinášajú dary smrti, veľmi smrtiacu silu, a potápajú cisárske lode, veselo a vrúcne spievajú:
  - Kvôli otcovi-kráľovi
  rodím hrdinu!
  A keď začne boj
  Staňte sa Satanom!
  . KAPITOLA 1
  Po smrti vlajkovej lode a veľkých stratách začali Nemci ustupovať. Ich lode, zachovávajúc zdanie poriadku, sa naklonili dozadu. A ruské plavidlá teraz strieľali po nich.
  A bitka bola skutočne vyhratá, hoci proti baltskej eskadre stála takmer celá flotila cisárskeho Nemecka. A toto je už druhá, alebo takmer druhá flotila na svete.
  Možno je už ruská flotila početnejšia ako nemecká, ale je rozdrobená na štyroch oceánoch a tu malo Nemecko takmer všetky sily.
  A prehrala s géniom Makarova.
  Dievčina, dupotajúc bosými nohami, sa poriadne vytrápila. Ich krížnik sa bez spomalenia pohol za Nemcami. A chlapec Oleg Rybachenko namieril delo na cieľ a opieral sa nohami svojho dieťaťa o železo. A potom z večného dieťaťa zaburácala škrupina.
  A ďalšia nemecká bojová loď sa rozpadla. A musím povedať - úspech je skvelý.
  Natasha spievala a hrala sa s brušnými svalmi:
  - Najväčší vzlet, choď kempovať!
  Zoya, dievča s krásnou postavou a zlatými vlasmi, poznamenala:
  - Idem naplno!
  Bojovníci tu a v skutočnosti - super kradli!
  Augustína dupala bosou nohou na kov a štebotala:
  - Pre veľkého admirála!
  Oleg raz bojoval s Japoncami. V skutočnosti sa im vďaka jednoduchej, no majstrovsky prevedenej pasci prihodila len jedna väčšia bitka.
  Vtedy chlapec priniesol mušle, no prehovoril ich, aby ho nechali strieľať. A ako vystrelil, že japonský krížnik sa potom rozpadol. Toto sa považovalo za nehodu, ale chlapec bol aj tak ocenený.
  A Oleg Rybachenko začal zbierať ocenenia.
  Tentoraz sa mohol spoľahnúť na niečo vážnejšie. Napríklad na zlatom Georgovom kríži s mašľou. A to je zatiaľ najvyššie vyznamenanie v cárskej armáde pre obyčajného vojaka, no zatiaľ je to stále ešte chatár-delostrelec.
  A ocenenia určite dostanú aj dievčatá.
  Takto ruská flotila dobieha nemeckú. A doslova strieľa nepriateľa na cestách.
  Svetlana spievala, vyceňovala zuby a žmurkala:
  - Nechajte ruského sokola vzlietnuť do neba,
  Verím, že Rusko s cármi opäť povstane!
  Natasha spievala s nadšením:
  - Rusko opäť povstane! Rusko povstane!
  A opäť budú dievčatá ako bosé nohy oddychovať a búšiť. A zničia ďalšiu bojovú loď.
  Nemcom na mori boli pridelené krásy veľmi slávne. A Kaiserova flotila dlho odtiekla. A kopali ho a kopali a kopali.
  Hralo sa o dobiehanie.
  Zoya, to dievča v bikinách, trhajúc holými nohami, revala:
  - Za vlasť a slobodu až do konca!
  Augustína dupala bosou nohou a dodala:
  - Aby srdcia bili jednotne.
  Samozrejme, Kaiserovo Nemecko bolo zničené na mori. Ale aj na súši dostali Wilhelmskí Nemci prvé číslo. A dostali sa tak agresívne do svojich rohov. A z neba ich bombardovali impozantné "Ilya Muromets" a "Svyatogor" - najvýkonnejšie lietadlo na svete. A na súši tanky Luna-2 drvili.
  Elizabeth a Catherine jazdili spolu na tomto malom tanku a strieľali z dvoch guľometov v jednej osi.
  Tank vyvinul na diaľnici rýchlosť až štyridsať kilometrov za hodinu a po rokáde prešiel dvadsaťpäť kilometrov. A to mu dalo príležitosť úspešne manévrovať spolu s impozantnou ruskou kavalériou.
  Cárska ríša, ktorá sa vyhla revolúcii a nepokojom, mala vyššiu mieru priemyselnej výroby a dokázala zvládnuť sériovú výrobu tanku Prochorov, úplne prvého stroja svojho druhu na svete.
  Nevýhodou tanku bolo tenké pancierovanie, len proti guľkám. Plusom však možno nazvať naklonený tvar usporiadania oceľových plechov a časté odrazy.
  "Luna" -2 teda vôbec nie je bezbranná, ako by si niekto mohol na prvý pohľad myslieť.
  A vďaka svojej malej veľkosti je výroba pomerne lacná.
  Vojna s Nemcami je stále manévrovateľná. Zatiaľ neexistujú žiadne zamrznuté frontové línie, a preto sú ľahké a mobilné tanky veľmi vhodné. Najmä keď na svete nie je jediná krajina.
  Elizabeth vystrelí, stlačí spúšť holou dievčenskou pätou a zareve:
  - Za veľké Rusko!
  Catherine strieľa na nepriateľa a agresívne poznamená:
  - Za cára Mikuláša II.
  Kráľ je medzi ľuďmi skutočne obľúbený. Krvavá nedeľa sa nekonala, Rusko porazilo Japonsko a teraz suverénne poráža Nemcov.
  Cárska armáda je skutočne silná a s vysokou morálkou.
  Rastú aj mzdy a zlepšuje sa situácia pracujúcich.
  Krátko pred vojnou, na počesť tristého výročia dynastie Romanovcov, cár Mikuláš II milostivo skrátil pracovný deň na desať a pol hodiny. A predprázdninové dni a sobota do ôsmej. Navyše sa ženám a osobám do dvadsaťjeden rokov skrátil pracovný čas na osem hodín a zvýšili sa dôchodky.
  Ľud je teda spokojný s kráľom-otcom. Len malá časť inteligencie chce parlament a politické reformy.
  Sú tu ešte gazdovia, ale s roľníkmi vychádzajú dobre. Takže vonkajšia veľkosť Ruska kompenzuje obmedzené slobody.
  V pravosláví však dochádza aj k určitým zmenám. Najmä roky zberu a rozsiahle zavádzanie traktorov a minerálnych hnojív, zavlažovanie a meliorácia - vyriešili problém s chlebom a mäsom. Mzdy rástli a ceny sú stabilné - rubeľ je krytý zlatom.
  A pravoslávna cirkev pred Vianocami zrušila pôst a zmiernila ďalšie potravinové obmedzenia. A bolo to prijaté vo všeobecnosti pozitívne. Mnohí Židia a moslimovia ochotne prijali pravoslávie, čo sa stalo jednoduchším a jednoduchším.
  Aj v cárskom Rusku sa úmrtnosť na prechladnutie znížila, najmä u detí. A tým sa zvýšila aj autorita úradov.
  Cárske Rusko je teda na vzostupe a vojna prebieha dobre. Brusilov postupoval proti Rakúšanom úspešnejšie ako v skutočnej histórii a Przemysl bol okamžite zajatý, čím sa vyhol jeho obliehaniu a stratám.
  Zásobovanie cárskej armády bolo dobré a vojská postupovali suverénne a zároveň existovala početná prevaha. Naplnili sa teda tie najoptimistickejšie prognózy.
  Nemecká flotila utrpela ťažké straty a odišla zbitá.
  A ruská letka začala bombardovať Koenigsberg.
  Zúčastnila sa na tom aj Natasha a jej tím.
  Dievčatá strieľali z kanónov a spievali:
  - A v hviezdnych výšinách a horskom tichu,
  V morskej vlne a zúrivom ohni!
  A zúrivý a zúrivý oheň!
  Zoya a ďalšie dievčatá sa postavili, opreli sa o holé päty so smrteľným projektilom a zaštebotali:
  - Za nové hranice cárstva!
  A zdalo sa, že pištoľ vzala a rypla. Opis letu vo vysokom oblúku. A rachot tak, že zdvihol celú nemeckú batériu.
  Augustín s úsmevom spieval:
  - Náš kráľ je slávou boja,
  Náš kráľ je let mladosti!
  Boj s penou a víťazstvo,
  Mikuláš nás vedie ku komunizmu!
  Svetlana sebaisto potvrdila streľbou z menšej pištole:
  "Nikolaj nás vedie do komunizmu!"
  A tak sa dievčatá zbláznili, priam hrôza.
  A strieľajú veľmi presne a dokonca smrteľne. Áno, nikto im neodolá.
  Natasha s chichotom poznamenala a vycenila zuby, keď do vzduchu vyletela ďalšia Kaiserova batéria:
  - Hudba hrá, bubny bijú,
  Nemeckého kráľa berú na cintorín!
  Zoya agresívne poznamenala a žmurkla modrými očami:
  Vyhráme, to viem určite
  Prechádzať sa s dievčatami po priestranných poliach...
  A byť planétou naraz kvitnúcim rajom,
  Vychovať ušľachtilé potomstvo!
  A dievča žmurklo na svojich bosých spoločníkov. Jednohlasne zapískali.
  A v skutočnosti sú to veľmi zábavné dievčatá.
  A sila úderu dvanásťpalcovej zbrane fungovala. A rozdrvila nepriateľa z cisárskeho Nemecka.
  Ostreľovanie eskadry Makarov a potom útok pomocou niekoľkých stoviek ľahkých tankov Luna, ktoré boli kvôli prežitiu zavesené ďalším pancierom a ich delá už neboli brané. A Kuropatkin, aj keď je trochu starý, je stále orlom a hrdinom útoku na Koenigsberg. Odvážny postup ruských vojsk a presvedčivé víťazstvo.
  Pád Koenigsbergu Nemcov šokoval. Ani po provokácii im nepomohol vstup Turecka do vojny. A samotné Nemecko bolo stále porazené na Marne. A odvrátil sa z Paríža.
  Postavenie Rakúsko-Uhorska sa stalo kritickým. Slovania v jej radoch dezertovali a vzdávali sa po státisícoch. A ďalšie jednotky z radov Nemcov a Maďarov zomreli pod údermi.
  Cárska armáda bola v početnej prevahe. Nemci boli porazení aj pri pokuse zaútočiť na Varšavu. Boli prevrátené nadradenými ruskými silami.
  A odviezol sa na Západ.
  Nemci ustúpili a presunuli sa na východ, pričom sa zrútil front. Šesť nemeckých zborov bolo urgentne vyhodených na juh, ale už bolo neskoro.
  Rusi už obsadili Krakov a obkľúčili Budapešť. A potom tu bolo Bulharsko, ktoré sa Nemci snažili presvedčiť, aby vyhlásilo vojnu Turecku.
  A ešte horšie to dopadlo, keď vycítili, že Nemci sú kaput, Rakúsko-Uhorsko napadlo Taliansko. A čo je najnepríjemnejšie, Japonsko, urazené Rusmi, zaútočilo na nemecké majetky v Tichom oceáne.
  Je pravda, že sa trochu oneskorila, pretože väčšinu nemeckých kolónií už zajal admirál Kolchak, ktorý veľmi úspešne velil tichomorskej letke.
  Takže Japonsko opäť zostalo s nosom, vyhlásilo vojnu Nemecku a veľmi neskoro.
  Neotvorilo to však druhý front s Ruskom.
  Nemci začali presúvať jednotky na východ. Ale to už spojenci využili oslabenie Nemcov a prešli do ofenzívy v Belgicku.
  A začali napredovať.
  Situáciu komplikoval aj fakt, že Rakúsko-Uhorsko sa fakticky zrútilo a už nekládlo vážny odpor. A Nemci privádzali svoje jednotky do boja po častiach a trpeli porážkou za porážkou.
  Tank "Luna" -2 bol veľmi úspešný. Jeho manévre v tyle Nemcov mali ničivú silu. A kráľovská kavaléria bola najlepšia na svete.
  A všetko bolo zvládnuté mimoriadne šikovne a nastalo minimum zmätkov. Cárska armáda postupovala a brala mesto za mestom.
  Kuropatkin sa už priblížil k Odre a Brusilov sa vo všeobecnosti prebil do Viedne.
  A Rakúsko-Uhorsko kapitulovalo.
  Nemci na Odre sa snažili zorganizovať viac-menej pevnú obranu. Ale neboli na tom veľmi dobre.
  A na západe spojenci obsadili Brusel - ďalší významný úspech koalície.
  Potom si cisár Wilhelm uvedomil, že jeho situácia je beznádejná a požiadal o mier.
  A 25. novembra 1914 nepriateľstvo na rusko-nemeckom fronte skončilo. Práve ruské jednotky už obkľúčili Berlín.
  Prebehlo tiež niekoľko ďalších bitiek na mori, ktoré ukončili Kaiserovu flotilu.
  Vojna sa skončila o niekoľko mesiacov. Turecko však ešte nebolo porazené.
  A ruské jednotky na to prešli.
  A Oleg Rybachenko letel z Baltu v lietadle. A vzhľadom na jeho fenomenálnu presnosť bol chlapec umiestnený na 12-palcové delo bojovej lode Potemkin.
  V tomto príbehu sa vzbura námorníkov nestala. A bojová loď si namiesto smutnej slávy rebela vyslúžila vojenskú slávu.
  Osmanská eskadra, samozrejme, nie je vo všetkých ohľadoch ako nemecká.
  Chlapec, dokonca aj na mori, stihol vystreliť len niekoľkokrát a potopil turecké lode.
  A potom bola naháňačka.
  A odvážne pristátie v Istanbule.
  Okrem Olega Rybachenka pristáli na súši aj dievčatá.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana bežali na turné, blikajúc na holých, okrúhlych podpätkoch.
  A čmárali na Osmanov.
  Chlapec mal v rukách dve útočné pušky a strieľal presne a spieval:
  - Priekopník všetkých gotikov,
  Utopme všetkých ako mačky!
  Natashka zúrivou streľbou potvrdila:
  - Samozrejme, že sa utopíme!
  A jej obnažená päta odhodila darček smrti. Tieto dievčatá boli len chodiacou skazou.
  Zoya melodickým spôsobom predierajúc sa Turkami poznamenala:
  - Boh je s nami!
  Augustín, ktorý odrezal Turkov, poznamenal:
  - A tento Boh je biely!
  Svetlana, ktorá úderom bosej nohy prerazila osmanskú čeľusť, zavrčala:
  - Náš Boh je najbelší na svete!
  Natasha, čmárala na Turkov, prehovorila:
  - Toto všetko je naša Zem, toto všetko sme my!
  A hodila holými prstami ďalší ničivý granát.
  Zoja, píšuca o Osmanoch, vydala:
  - Pre matku Rusko!
  A s holými prstami zase hodí niečo smrteľné.
  Potom Augustín odpálil niečo deštruktívne, pritlačil svoju šarlátovú bradavku na gombík svojej provizórnej bazuky a zaškrípal:
  - Za vlasť, našu matku!
  A Svetlana dodala, rozdrvila nepriateľa a sekla mečom:
  - Za posvätnú vlasť!
  A dievča ukázalo jazyk.
  Toto bol naozaj veľmi bojovný tím. Proti ktorému nepriatelia nedokážu odolať.
  A Istanbul padol a Turecko pred Novým rokom kapitulovalo.
  Oleg Rybachenko dostal epolety kapitána tretieho radu, že desaťročný chlapec vyzerá dobre. Mimochodom, v desiatich rokoch bol rovnaký ako on, ale v skutočnosti je to veľké dieťa a nevyzeral ako taký trpaslík. Takmer v nej bolo jeden a pol metra. Presnejšie meter štyridsaťpäť centimetrov.
  Vzhľadom na to, že ešte neexistovala generácia akcelerátorov, Oleg Rybachenko by mohol pasovať za tínedžera. A tak mu dali dôstojníka. A tiež po skončení vojny osobne prevzal z ruky cisára Mikuláša II. Svätojurský kríž vyrobený zo zlata a s diamantmi a s lukom. A to bolo v tom čase najvyššie a nové vyznamenanie vojak.
  Oleg Rybachenko bol jednoducho šťastný. Mal také úžasné a chladné víťazstvo.
  Cárske Rusko a spojenci si rozdelili Turecko. A zmizla z mapy sveta.
  Malá Ázia, sever a stred Iraku, úžiny a Istanbul pripadli Rusku. Málokto dostal tureckú pôdu na Balkáne a v Bulharsku. Sýria išla do Francúzska. Palestínu a časť Saudskej Arábie do Británie, ako aj juh Iraku, ktorý sa Britom podarilo dobyť.
  Británia sa tak stala silnejšími kolóniami a tie nemecké si vzala pre seba.
  Rusko dostalo od Nemcov oblasť Klaipeda, Poznaň, Danzig, časť pôdy pri Odre. A plus náhrady.
  Najviac zo všetkého Rusko dostalo od Rakúsko-Uhorska. Krakov a krajiny vstúpili do Poľského kráľovstva, Halič a Bukovina do Ruska. Československo a Uhorsko sa stali kráľovstvami na čele s Mikulášom II. a tiež v Rusku. Vznikla aj Juhoslávia - formálne samostatná, no vazal Ruska. Rumunsko tiež súhlasilo s patronátom Ruska, výmenou za Sedmohradsko.
  Nezávislé Rakúsko sa stalo dosť malým. A Taliansko dokázalo niečo získať.
  Francúzsko získalo späť to, čo jej predtým zobralo Nemecko, rovnako ako Dánsko.
  Navyše časť nemeckých krajín bola dočasne okupovaná.
  Každý dostal veľa. Rusko obsadilo nemecké kolónie v Tichomorí, okrem niekoľkých ostrovov presunutých do Japonska. Namíbia sa stala britskou kolóniou, alebo skôr súčasťou nadvlády Južnej Afriky.
  Každému to vyhovovalo. Väčšina sporov sa týkala reparácií. Rusko požadovalo väčší podiel.
  Nejako sa dosiahol kompromis.
  Nastal čas pokoja. Ale stále sa viedli malé vojny. Najmä Rusko, Británia a Francúzsko sa rozhodli najprv rozdeliť Saudskú Arábiu, ktorá už bola oklieštená.
  Vojna tam bola krátka a ľahká.
  Oleg Rybačenko a dievčatá naozaj nejaký čas behali bosí po púšti a chytili šejka, vodcu odboja.
  Keď sa chytili, po krátkom boji ho dievčatá prinútili pobozkať ich obnažené päty.
  Potom vojna s Iránom. Rusko a Británia si rozdelili aj túto krajinu. Bol to tiež veľmi zaujímavý nápad.
  Oleg Rybačenko a Nataša zaútočili na Irán s tímom dievčat.
  Chlapec sekol mečmi, odstrelil hlavy Peržanom a povedal:
  - Sláva dobe veľkého úsvitu!
  Natasha si všimla, odhalila zuby a potriasla šarlátovými bradavkami:
  - Sláva cárovi Mikulášovi II.
  Zoja, ktorá sekala Peržanov a hádzala granáty holými prstami na nohách, zaškrípala:
  - Sláva našej vlasti!
  A nahá okrúhla päta dievčaťa hodila hrášok smrti.
  Augustín na nás udrel rubínovou bradavkou gombíkom bazuky a zakričal:
  - Sláva Brusilovovi!
  Svetlana hodila ťažký granát holými prstami a agresívne sa uškrnula a zavrčala:
  - Pre veľkú Ladu!
  Dievčatá sa dôkladne zmocnili iránskej armády.
  A potom išli tanky do boja.
  Tentoraz ťažší tank navrhnutý Mendelejevovým synom s kanónmi.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina a Euphrosyne jazdia na tomto tanku.
  A samozrejme dievčatá sú bosé a v bikinách.
  Idú a spievajú:
  - Ruská vodka, čo si to urobila,
  ruská vodka - zničila si ma!
  Ruská vodka, sleď na obed!
  Dobrý v zábave - ťažký v kocovine!
  A z neba Albina stlačí pedál aj holou pätou a zhodí ďalšie bomby na hlavy šachovej armády a "Iľju Muromca" -3. A potom nikto neodolá.
  Úžasný Irán porazený bez námahy.
  A tiež si to rozdelili, vzali sever, stred a časť pobrežia. Potom Rusko konečne získalo dlho očakávaný prístup k Indickému oceánu.
  Ale vojnový príbeh sa ešte neskončil.
  . KAPITOLA 2
  Cárske Rusko zažilo rýchly ekonomický vzostup. A svet bol takmer úplne rozdelený medzi veľmoci, ktoré doteraz neplánovali bojovať medzi sebou, ale jednoducho trávili novonadobudnuté.
  Afganistan zostal jednou z posledných nezávislých krajín. Anglicko tam začalo vojnu v roku 1918, no nedopadlo to dobre. A cárske Rusko sa rozhodlo zahrnúť tento región do obrovskej ríše. Zároveň s cieľom získať spoločnú hranicu s Indiou, na ktorú vrhali chamtivé oči predstavitelia Mikuláša II.
  Zatiaľ sa nikto nechcel vzdať. Oleg Rybačenko a tím dievčat a loď prešli na pristátie, aby bojovali proti armáde afganského kráľa.
  Chceli nové poriadky a slávu. Navyše tu ešte nie sú televízory a počítače a zábava je horšia ako v dvadsiatom prvom storočí. Či ísť do cirkusu alebo do divadla. Aj v kine sú filmy stále nemé a čiernobiele.
  Ale cirkus je podobný a nie až tak odlišný od toho moderného. Ale nedá sa tam chodiť každý deň.
  Ale vojna je zaujímavá zábava. Najmä keď ste nesmrteľný a nemôžu vás zabiť.
  Samozrejme, Oleg Rybačenko je veľmi rád, že ide dobyť Afganistan. A dievčatá chcú tiež bojovať. A ďalšia vojna už nie je ďaleko.
  Nemecko bolo odzbrojené, zatiaľ čo Británia a Francúzsko nehľadajú problémy. Cár Mikuláš teda ešte nemá veľkú chuť sa s nimi popasovať.
  Medzi možné smery expanzie Ruska patrí aj Čína, ktorá ešte nie je úplne rozdelená medzi silné štáty.
  Už tam vznikla Zheltorossia a rád by som ju rozšíril prakticky do celej Číny. Čo však stále vyzerá ako sen.
  Ale vzhľadom na silu cárskeho Ruska je sen celkom reálny. Dovtedy do Afganistanu.
  Chlapec a prápor dievčat v bikinách bežia naboso po horách.
  Tu vstupujú do boja s mudžahedínmi.
  Oleg Rybačenko vystrelí dávku zo samopalu a holými prstami na nohách vrhne smrtiaci granát.
  Roztrhaní mudžahedíni padajú. A chlapec kričí:
  - Na slávu otca-kráľa sa narodili odvážni z nejakého dôvodu!
  Natasha tiež vystrelí a holými prstami hodí citrón, načo zakričí:
  - Pre matku Rusko!
  Zoja strieľala na šachových bojovníkov a kosila ich metlou, obnaženou pätou dala darček smrti a zakričala:
  - Pre ruskú bohyňu Ladu!
  Augustína, čmárajúca na nepriateľa útočnou puškou najnovšieho kalibru, aj s holými prstami, zavrčala:
  - Pre našu údernú silu!
  Svetlana - toto dievča bez predsudkov s vlasmi vo farbe jarného snehu a veľkou fantáziou hodila vražedný dar smrti holými prstami na nohách a zaškrípala:
  - Za veľké myšlienky cárskeho komunizmu!
  Oleg Rybačenko, ktorý mal tiež značný minulý život a už v tomto storočí žil pätnásť rokov v detskom, nesmrteľnom tele, poznamenal:
  - Je komunizmus kompatibilný s cárom?
  Natasha logicky poznamenala, hodila darček smrti holými prstami a trhala Afgancov:
  - Všetko nemožné je možné - viem to určite!
  Zoya, ktorá kosila šachových vojakov a čmárala na nepriateľa z ľahkého samopalu, zavrčala:
  - V duši sa snažíme s našou vášňou nepoškvrnenou!
  Augustín, ktorého medenočervené vlasy vlali ako bitka, proletárska zástava, štebotal:
  - Sláva našej vlasti a jej zázrakom!
  A potom hodila holými prstami na nohách veľmi smrtiaci darček smrti.
  Svetlana, ktorá kosila Afgancov a hromadila hory mŕtvol, vrčala nadšením:
  - V mene Matky Rusi!
  A jej nahá, okrúhla, ružová päta, ako dať kolosálnu silu ničeniu a zničeniu.
  Tieto dievčatá v bikinách sa ujali armády šáha a žiadna moc na svete sa im nemôže postaviť.
  Ale bojovníci jazdia na dvoch najnovších tankoch Luna-4.
  Stroje so štyrmi guľometmi a pokročilejšími motormi, ktoré im umožnili dosiahnuť rýchlosť šesťdesiat kilometrov na diaľnici a štyridsať s raketou. A pancier bol hrubší a kvalitnejší ako na predchádzajúcich modeloch.
  Samozrejme, Elizabeth a Elena boli takmer nahé a bosé. A s autom jazdili veľmi suverénne.
  Alžbeta strieľajúca zo samopalov štebotala:
  - Mikuláša veľká misia - najväčší kráľ kráľov!
  Catherine, ktorá strháva šachových bojovníkov, spievala:
  - Medzi hviezdami pulz Zeme úzkostlivo bije,
  Krištáľové polia sa lesknú - zavlažované ...
  Chránim pokoj svojej rodiny -
  Slúži z celého srdca - Matka Rusko!
  A dievča stlačí pedál holou, okrúhlou pätou.
  Tieto dievčatá sú jednoducho úžasné.
  Elena a Euphrosinia tiež urputne bojujú. A týmto dievčatám nikto neodolá.
  Elena mláti nepriateľa holými prstami, vytesanými nohami a kuká:
  - Sláva časom komunizmu!
  Eufrosínia, udierajúca na šáhove vojská s pomocou holej, dievčenskej päty a vyaknula:
  - Sláva všetkým najkrajším kráľom!
  A dievčatá zborovo spievali a dupali bosými nohami:
  - Sláva Rusku, sláva,
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Dievčatá takmer bez oblečenia
  Zdravím ruský ľud!
  Takže na dvoch tankoch s guľometmi sa bojovníci vážne rozišli. A Afgancov poriadne rozdrvili.
  A potom, zo vzduchu, ako začali tlačiť bojové lietadlá. Vrátane "Dobrynya Nikitich" so šiestimi motormi a rekordným bombovým nákladom.
  A Anastasia Vedmakova bude stláčať pedál holým, okrúhlym, ružovým podpätkom.
  A z brucha bombardéra, aké smrtiace a ničivé bomby budú vypadávať.
  A Anastasia to vezme a zaspieva:
  - Nie je krajšia vlasť - Rusko,
  Bojuj o ňu a neboj sa...
  Vo vesmíre nie sú žiadne krajšie dievčatá -
  Celý vesmír je pochodeň svetla Rus!
  Akulina Orlová, čmárajúca na Šahových mudžahedínov z guľometov Dobrynya Nikitich, dodala:
  - Nie sú krajšie slová pre vlasť,
  Pritlačenie trojfarebnej vlajky víťazstva na hruď ...
  Staňte sa ruským rytierom a ste pripravení na bitky -
  Žite pre sen, ktorý dali starí otcovia!
  Mirabela Magnetic zasiahla afganské jednotky. A kosili ich vo veľkom.
  A tiež strieľal z plameňometu. A spálil veľa dushmanov, spálil ich do tla.
  Potom spievala:
  Sme najsilnejší na svete
  Zabime všetkých nepriateľov na záchode!
  A dievča vyplazilo jazyk. A žmurkla na svojich spoločníkov.
  Práve tam lietadlá cárskeho Ruska mlátia mudžahedínov. A zhoďte bomby a napalm.
  Ťažšie tanky tiež bojujú dobre, ale s dobrou priechodnosťou a výkonnými motormi. Najmä najnovší HP-2 s hmotnosťou päťdesiat ton, ktorý rozdrví nepriateľa. HP - v preklade - "Nikolaj Romanov".
  Ide o prvý experimentálny model tanku s dvoma vysokovýbušnými kanónmi a šiestimi guľometmi.
  A ako rozdrví afganské jednotky kráľa.
  A dievčatá v tom istom čase vyceňujú zuby v nádrži a smejú sa.
  Alenka vystrelí holými prstami a zakričí z plných pľúc:
  - Sláva otcovi-kráľovi!
  A ostatné dievčatá kričia:
  - Sláva!
  A ich tank beží po strmých svahoch.
  A za nimi, blýskajúce sa holé opätky, sa ponáhľajú dievčatá len v nohavičkách a ich rubínové bradavky sa lesknú na slnku.
  Tu sú dievčatá - takmer úplne nahé a ich prsia sú také chutné.
  Anyuta mieri guľometmi holými prstami na nohách a drví Afgancov, pískajúc a rev:
  - Pre Rusko, naša matka!
  A tank sa hýbe a drví dushmanov. Tam sú dievčatá veľmi temperamentné.
  Alah reve vzrušením:
  - A temperamentné dievčatá útočia do boja,
  Rusko je za nami, Rusko je za nami!
  Toto dievča je také červené a cool.
  Mária tiež mláti kráľovskými jednotkami a škrípe:
  - V mene svätého Ruska!
  Olympias naštartuje a rozdrví nepriateľov silou. A s holým opätkom na nepriateľovi, ako sa pohybovať.
  A projektil letí so smrteľnou amplitúdou ...
  Armáda afganského kráľa bola sčasti zničená a sčasti na úteku.
  A dupajúc bosými nohami vošli dievčatá do Kábulu. A tak pokračujú v pohybe po Afganistane.
  Oleg Rybačenko prenasleduje nepriateľa. Spolu s večným dievčaťom Margaritou Korshunovou predbehli šejkovu armádu.
  A tu chlapec a dievča sekli šabľami. A zoťali mudžahedínov s celou svojou zúrivosťou.
  Chlapec hodil hrach holými prstami a roztrhal tucet vojakov šejka.
  A reval:
  - Náš cár Mikuláš,
  Neotvárajte ústa dokorán!
  Margaret je veľmi agresívna. Prevádzkuje mlyn. Holými prstami hádže hrach a reve:
  -Za cársky komunizmus!
  A potom to deti zoberú a zborovo pískajú. A vrany sú doslova omráčené a lejú ako dážď na hlavy Afgancov. A je to veľmi cool.
  Oleg Rybachenko rúbe nepriateľov a reve:
  - Zvážte cárizmus za myšlienky komunizmu a triumf!
  A opäť ako zaútočiť na nepriateľa.
  A meče nepriateľského chlapca režú ako kapustu.
  Tu je jeho úžasný útok.
  A opäť píšťalka s mdlými havranmi.
  Zatiaľ sú vo vedení. A dokonca ich výhoda rastie.
  Margarita škrípe a reve:
  - Sláva ruským hrdinom!
  A s holým opätkom dievča hodilo dar záhuby.
  Taká je to bojovná kráska.
  Hoci ešte dieťa. A raz bola dospelá a dokonca staršia žena. Kúpila si však aj nesmrteľnosť a dostala večnú mladosť. Je pravda, že je to dievča už sto rokov. A potom môže pravda rásť. Medzitým slúži v ruskej armáde. A Superman tiež.
  A keďže na rozdiel od Olega Rybachenka táto spisovateľka nemala v obľube počítačové hry, je to pre ňu oveľa jednoduchšie. Samozrejme, rád bojujem.
  Nesmrteľné deti sú priatelia. Je zvláštne byť dospelým a dokonca mať veľa rokov a byť veľmi mladý.
  A myslenie sa stalo viac detinské, hoci pamäť a osobnosť boli úplne zachované.
  A musím povedať, že je to naozaj super.
  Margarita a Oleg, nahí, s detskými opätkami, hodia výbušný balík a rozbijú šejka na kusy. A jeho prostredie je hotové. Potom sťali nepriateľov mečmi. A toto je ich samotný krst ohňom. A potom znova pískajú...
  Vrany padajú na hlavy mudžahedínov a bez problémov im prepichujú lebky.
  Oleg reve a odreže súperov:
  - Margarita - okno je otvorené!
  A opäť rúbe mlyn, rúbajúc posledné hlavy.
  Tu ruské jednotky obsadili Kandahár. Ľudí, ktorí chcú bojovať s neporaziteľnou armádou cára Mikuláša II., je čoraz menej.
  Ostatné mestá sa už vzdávajú bez boja. Alebo takmer bez boja.
  Samostatné gangy stále fungujú len v horách.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova práve začali loviť takýto gang.
  Chlapec a dievča sťali statočných Alahových bojovníkov. A konali so všetkou neuveriteľnou drzosťou.
  Nesmrteľné dieťa hodilo holou pätou granát, roztrhalo protivníkov a zaškrípalo:
  - Za nový ZSSR!
  Margarita, oháňajúc sa mečmi a odsekávajúcimi hlavy, zakričala:
  - Za nové hranice!
  A holá päta dievčaťa vrhla kolosálnu skazu a roztrhala nepriateľov na kusy.
  A teraz deti opäť pískajú a na hlavy mudžahedínov padajú početné, omráčené vrany.
  A táto kapela je zničená. Všetko sa robí veľmi šikovne.
  Afganistan je zajatý... Niekoľko ďalších malých gangov bolo zničených nesmrteľnými deťmi.
  Za to dostali peniaze a nové hodnosti. Obyvatelia Afganistanu sa rozhodli podriadiť sa novému kráľovi. A zatiaľ sa im to celkom darí.
  Takmer okamžite sa začala stavať železnica do Indie.
  Británia dostala čisto symbolický kúsok Afganistanu, ale vyhlásila svoje víťazstvo.
  A Oleg Rybachenko a Margarita sa presťahovali do Manchuria. Je tam pokoj.
  Ale o niečo južnejšie vypuklo komunistické povstanie. A pokus preniesť silu červených do Číny.
  Oficiálna vláda Nebeskej ríše sa obrátila o pomoc na cárske Rusko.
  A povstanie rástlo a rástlo. A jednotky Červenej armády dokonca dobyli Peking.
  Ruská armáda prešla do ofenzívy. Z mora postupovala flotila na čele s
  Kolčak. A je dôstojným nástupcom admirála Makarova. A sebavedomo zničí Červenú armádu Číny.
  A dievčatá z mora vystrelia a vypustia veľké, smrtiace projektily.
  A nahé okrúhle opätky dievčat sa mihajú. A strieľajú z diel krížnikov a bojových lodí.
  Bojovníci rýchlo bežia. Bojujúca Anna vydáva rozkazy. A delostrelectvo vyráža.
  Veronica - toto dievča, námorná dôstojníčka, tiež rozkazuje, len v nohavičkách a s tenkým pásikom látky na hrudi.
  A na jej príkaz vystrelia 16-palcové delá. A roztrhať prístavy v Pekingu.
  Oleg Rybachenko, ako vždy, v boji ... Je to taký milý, svalnatý chlapec v šortkách. A s nadšením seká čínske jednotky. Tu sú kruté boje.
  Margarita tiež bojuje s veľkou účinnosťou. A seká mečmi udatných bojovníkov nebeskej ríše.
  Dievča bojujúce s nepriateľom a mávajúce mečmi, z ktorých odlietajú hlavy, spievalo;
  Rusko je najväčšia z krajín
  Krásna veľká vlasť...
  Súdruh Stalin je ideál,
  Budujme šťastie komunizmu čoskoro!
  
  Aj keď máme takých kráľov,
  Romanovci vládnu Rusku...
  Rozbiť nepriateľovu vlasť,
  Nech zvíťazí Ábel, nie Kain!
  
  Nech je Mikuláš veľkým cárom,
  Šťastie v bitkách a úspechoch...
  Vyhráš hordy pre Rusko,
  Takáto bude mienka o štáte!
  
  Pre Nikolaja dám predplatné,
  Nedovolím urážku autokrata ...
  Nech napalm leje z neba na ľudí,
  Nebudem chýbať, verte mi, dúfam!
  
  Sme ruské veľké orly,
  Schopný dobyť rozlohu vesmíru ...
  Skromný a zároveň hrdý,
  So svojou silou v boji nemennou!
  
  Dievčatám a chlapcom je to jedno
  Rytieri bojujú veľmi statočne...
  Rusko, ste už dlho skvelý -
  Nemusíme sa rozčuľovať!
  
  Okolo dievčat légie nepriateľov
  Ale statočne vyhladia tých zlých...
  Máme dosť pästí
  Zaslúžime si svoje miesto v nebi!
  
  Nech je náš podiel vysoký
  A Rusko sa stane neslýchaným bohatým ...
  Nepozeraj sa na dievčatá zhora
  Sú štíhle a vôbec nie hrbaté!
  
  V mene našej vlasti, hviezda
  Nech komunizmus žiari...
  Splnený veľký sen
  Príroda bude v nekonečnom máji!
  
  Všetko bude kvitnúť vo veľmi sviežej farbe,
  Všetko bude veľmi svetlé, čisté...
  Výhry otvorte si neobmedzený účet,
  V mene verte zástave komunizmu!
  
  Akí ľudia vládnu Zemi
  Tie sú pre vlasť drahšie...
  Aj keď niekedy skrytý v tme,
  Schopný pevne nás vložiť do tváre!
  
  Milujem Beloboga a Krista,
  Čítam Ladu aj Máriu...
  Láska k Rusku je čistá ako krištáľ,
  Bojujem a stojím za ňou!
  
  V mene rodiny, pre dobro všetkých ľudí,
  V prípade potreby poďme na Golgotu...
  Šialený darebák zmizne v pekle,
  A verím, že protivníci čoskoro zomrú!
  
  Potom je Rusko krásne a ja viem a silné,
  Že dievčatá a chlapci sú v tom odvážni...
  Nech Satan zaútočí mocne
  Budeme mať skvelé ponuky!
  
  Neverte, kto pochováva naše Rusko,
  Viete, mysľou nie sú ďaleko...
  A ty bojuješ a neboj sa,
  A odvážne nafúknuté líca v boji!
  
  Odvážni bojovníci veria
  Odvážny, statočný v tanečnom majestátnom ...
  Niekedy nás napadne zlé zviera,
  Ale niet silnejšej ruskej známej slávy!
  
  Tu naša vlasť už kvitne,
  Takže verte v sviežu farbu druhu ...
  Victory otvorili neobmedzený účet,
  A spievajú sa hrdinské činy!
  . KAPITOLA #3
  Proces dobývania Číny je dlhý, krajina je veľká a veľmi husto osídlená. A boje tam prebiehajú s veľkou intenzitou.
  Oleg Rybačenko seká Číňanov mečmi. Potom po nich holými, detskými nohami hádže hrach s improvizovanými výbušninami a spieva:
  - Moja vlasť -
  Vládnu v ňom králi
  priateľská rodina,
  Zlomte tých zlých!
  Margarita Korshunova tiež ničí jednotky Nebeskej ríše. A riadi mlyn s mečmi. A holými prstami hádže hrach smrti.
  Dievča spieva:
  - Sláva komunizmu, sláva ....
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízie v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  A nesmrteľné deti budú pískať. Vrany dostávajú infarkty a omráčene padajú na hlavy Číňanov. Povedzme to takto - terminátorské deti. A vrany prepichujú zobákom lebky bojovníkov Nebeskej ríše.
  A potom sa Číňania chopili ďalšie dievčatá.
  Tu ich Natasha sekne mečmi a šarlátovou bradavkou stlačí gombík na bazuke a vypľuje projektil. A masa Číňanov letí hore.
  A Natasha z plných pľúc spieva:
  - Sláva časom komunizmu,
  Bude koniec pacifizmu!
  A dievča s holými prstami, akoby vystrelilo vražedný granát, roztrhalo protivníkov.
  Zoja tiež bojuje s veľkým nadšením. A Číňanov bez problémov seká mečmi.
  A holými prstami na nohách hádže granáty smrtiacej sily. Toto dievča je jednoducho úžasné.
  Potom jahodová prsná bradavka spustí ničivý dar smrti.
  A masa Číňanov vyletela hore.
  Zoya to vzala a zaspievala:
  - V mene myšlienok komunizmu
  vidíme budúcnosť cárskej krajiny ...
  A červený prapor, naša vlasť,
  Vždy budeme nekonečne verní!
  Augustín rúbe aj Číňanov. Je to super dievča.
  Ryšavá dievčina hodila smrtiaci granát holou pätou, roztrhala masu protivníkov a zaškrípala:
  - Za Rusko - našu matku!
  A rubínovou bradavkou na hrudi stlačila gombík bazuky. A vypľul smrtiacu raketu. A tak veľa Číňanov naraz vzalo a zlomilo.
  Tu sú dievčatá.
  Svetlana rozdrvila aj nepriateľov. A zoťať jednotky nebeskej ríše mečmi. A hádzal dary smrti s holými prstami. A nakoniec ako malinovú vsuvku vyhodí smrtiaci projektil smrti.
  A spievaj:
  - Moja vlasť sú mestá a sladké,
  Moja vlasť je kráľovská krajina!
  Toto sú dievčatá - ich najvýnimočnejšia trieda a príležitosti. Takýmto dievčatám sa nedá odolať.
  A týchto Číňanov takto bez ľútosti a pochybností strihajú.
  Bojuje tu aj Aurora a dievčatá čmárajú na Číňanov zo samopalu. Tu je krása.
  A tiež so šarlátovou bradavkou stlačí tlačidlo granátometu. A vystrelí vražednú raketu. A masa odporcov naraz trhá a trhá na malé kúsky.
  Potom Aurora spievala:
  - Za najväčšieho komunizmu,
  Len choďte hore a dole!
  Tieto dievčatá sú veľmi chladné a agresívne.
  Mirabela Magnetic bombarduje nepriateľa zo vzduchu. Používa dvojplošné útočné lietadlo. A ako to zasiahne Číňanov.
  A bije ich bez milosti. A on veľmi krásne čmárá zo samopalov a skladá Číňanov na hromady. A robí to veľmi svižne. Holá päta tlačí na pedál. A koľko bômb padne na Číňanov.
  Mirabela spievala a vyceňovala zuby:
  - Som najsilnejší na svete,
  A dvakrát dva nie sú štyri!
  Akulina Orlová zo vzduchu mláti aj Číňanov. A robí to veľmi úspešne. A rozdrví vojská nebeskej ríše.
  A potom stlačila tlačidlo šarlátovou bradavkou na hrudi a teraz vletí do Číňanov a roztrhne ich bojovou raketou.
  Akulina to vzala a zaspievala:
  - Sláva veľkým srdciam,
  Rozdrvíme všetkých nepriateľov až do konca!
  Anastasia Vedmakova tiež rozbila Číňanov a urobila to s obrovským nadšením.
  Toto je dievča Anastasia - jednoducho super!
  A holými prstami nasmeruje na nepriateľa niečo smrteľné.
  A potom dievča stlačilo tlačidlo rubínovou bradavkou a na Číňanov padli bomby. A je veľmi agresívna.
  A rozdrví týchto Číňanov smrtiacou silou.
  Anastasia spievala:
  - Roztrháme všetkých,
  Pre Rusko, naša matka!
  Tu opäť dievčatá bojujú s kolosálnou zúrivosťou. Toto je bojový triumvirát.
  A na oblohe nemajú páru. Ale leteckých bitiek je málo - čínske letectvo je slabé.
  Akulina Orlová rozdrvila Číňanov na súši, vystrelila výbušné granáty a spievala:
  - Raz, dva, tri - roztrhajte Číňanov!
  Bude slávna hostina -
  Dobijeme svet!
  Sú to tvrdé a kruté boje.
  Tu je posádka Elizabeth bojujúca na tanku. Tu je dievča a jej tím a sú späť v bikinách.
  Tu Elizabeth stlačila tlačidlá joysticku holými prstami a zavrčala:
  - Sláva cárovi Mikulášovi II.
  Ekaterina tiež vystrelila, stlačila si šarlátovú bradavku a zasiahla Číňanov a vtipne zavrčala:
  - Sláva superadmirálovi Makarovovi!
  Elena zaútočila na nepriateľa. Roztrhal masu Číňanov pomocou samopalov a zakričal:
  -Za komunizmus kráľov!
  Euphrosinia čmárala na nepriateľa a kosila vojakov Nebeskej ríše a spievala:
  - Sláva Rusku a Bielemu bohu!
  Toto sú bojovníčky na šikovnom a silnom tanku. A ich tím rozdrvil čínsku armádu.
  Elizabeth vtipne poznamenala a zdrvila odporcov, vyaknula:
  Skutočným kráľom nie je ten, kto nosí korunu, ale kto nie je klobúk s mysľou a chrapúň s rúčkou!
  Elena agresívne poukázala a zúrivo vyhlásila:
  -Kto má prázdnu hlavu, nosí korunu, to je typický klobúk, bez kráľa v hlave!
  Catherine tiež zaútočila na Číňanov, roztrhala dva tucty vojakov Nebeskej ríše a povedala:
  - Keď diktátor pokazil krajinu, môže si nechať korunu na hlave, ale definitívne stratí tvár!
  Euphrosyne, rozdrvil Číňanov dobre mierenými strelami a doslova ich vykosil, hrabúc hory mŕtvol.
  A zároveň povedala:
  - Lepšie stratiť hlavu v odvahe, ako zostať s nosom v zbabelosti!
  Dievčatá sa tak rozzúrili. A zároveň sú takmer úplne nahí, bosí a veľmi opálení, s blond vlasmi.
  Elizabeth, ktorá strieľala, povedala:
  - Ak nemáte v hlave kráľa, budete klobúkom, ktorý vždy zostane pri nose!
  Catherine, ktorá vedie veľmi dobre mierenú paľbu na nepriateľa a hromadne vyraďuje Číňanov, zavrčala:
  - Kto stratí zmysel pre realitu, zostane s nosom bez sna!
  Elena agresívne poznamenala, čmárala na nepriateľov a stláčala gombíky holými prstami na nohách a zavrčala:
  - Ženská noha, keď bola bosá, obula akéhokoľvek muža do mandlí a nechala ho bez nohavíc, čím odhalila jeho telo!
  Eufrosínia, ktorá udierala oponentov a zabíjala Číňanov zúrivou silou, agresívne poznamenala:
  - Keď ste stratili svedomie pri hľadaní hôr zlata, môžete nechať nepriateľa s nosom, ale po vašej duši nezostane ani zlomený cent!
  Dievčatá bojovali zúfalo a statočne.
  Elizabeth zhrnula zničením čínskej húfnice granátom:
  - Keď máš Boha v srdci a kráľa v hlave, si muž s veľkým začiatočným písmenom!
  Bojovníci bojovali na iných frontoch.
  Alenka čmárala na Číňanov zo samopalu. Kosili ich ako pšenicu a zavýjali:
  - Pre veľkého kráľa,
  Pane ďakujem!
  A holými prstami na nohách dievča hodí granát smrtiacej sily.
  Anyuta čmárala na nepriateľa a holým, okrúhlym podpätkom dávala darček smrti a vydala:
  - Sláva ére komunizmu! Cár Mikuláš bude s nami!
  A dievča postrčilo čínskeho generála lakťom do brady a štebotalo:
  - Za veľké Rusko Svaroga!
  Bojová Alla rozdrvila čínskych vojakov, pokosila ich ako kosák a vyaknula:
  - Za vlasť - našu matku!
  A jej obnažené prsty vrhali mocne smrtiaci dar záhuby.
  Maria tiež drví nepriateľov s divokou sebadôverou. A čmáranice zo samopalov pri speve:
  - Naša vlasť je naša matka!
  Dievča chce byť hrdinkou!
  A s holými prstami dievča hodí ničivý darček smrti.
  A potom, ako stlačí gombík bazuky šarlátovou bradavkou.
  Olympiáda drví Číňanov na prach. Čmáranie na nich zo stroja. A spieva:
  - Sme na vás ako vo vojne,
  A vo vojne ako na vás!
  A obnažené prsty dievčaťa hodili výbušný balík.
  Roztrhal masu Číňanov na popol.
  Aj Olympias vystrelil s jahodovou bradavkou a zaštebotal:
  - Za mier, za priateľstvo, za máj!
  Alenka so smiechom poznamenala:
  - A potom ty May?
  Anyuta čmáral po čínsky a zaškrípal:
  Leto, leto, hviezdne leto, buď so mnou!
  Alla zaútočila na nepriateľa, roztrhala niekoľko čínskych vojakov a štebotala:
  - Za kráľovskú ríšu!
  A jej vlasy sú ako plápolajúci oheň, ktorý by mohol spáliť Rím. Tu je dievča.
  Päťka mení svoju pozíciu. A čmára na nepriateľa so zvýšeným dosahom.
  A potom dievčatá jednoducho prerušili elektrické drôty a prúd išiel,
  nepriateľmi. A Číňania zaiskrili.
  A dievčatá, ako obnažené opätky, to vezmú a trblietajú sa. A opäť sa chopia čínskej, udatnej armády. A Číňania sú silní a statoční. Toto sú statoční, početní ľudia.
  Veronika a Victoria ich ale zasiahli raketami z lietadla. A roztrhal veľa Číňanov. Dievčatá bojujú, v jedných bikinách a bosé. A holými pätami búšia do nepriateľa a stláčajú gombíky.
  Akulina Orlova tiež porazí Číňanov a rozdrví nepriateľov bez akéhokoľvek zľutovania.
  Akulina holými prstami stlačila tlačidlá joysticku a udrela do Číňanov, roztrhala ich a štebotala:
  - Sláva otcovi-kráľovi!
  Anastasia Vedmaková potvrdila:
  - Bezpodmienečne sláva kráľovi!
  Mirabela Magnetic darovala skazu holým opätkom a štebotala:
  - A pripijeme si k admirálovi Makarovovi!
  A jej šarlátová bradavka bola odhalená a dievča ju vzalo a stlačilo gombík. A rakety lietali na Číňanov. A roztrhal mnohých bojovníkov nebeskej ríše.
  Tu sú dievčatá...
  A potom sa ninja dievčatá z Japonska postavili Číňanom. A bojovníci, samozrejme, v jedných bikinách a naboso.
  Ninja dievča s modrými vlasmi vzalo meče a rozsekalo Číňanov. A dala dole hlavu. A potom holými prstami hodila hrášok ničenia. A opäť bojovníci nebeskej ríše s odseknutými končatinami leteli rôznymi smermi.
  Bojovník spieval:
  - Sláva Japonsku! Sláva!
  Ninja dievča so žltými vlasmi bojuje s nepriateľmi. A bez súcitu ich seká mečmi. A jej obnažené, pôvabné dievčenské prsty vrhajú niečo úplne deštruktívne. A telo doslova roztrhajú. A bojovník spieva:
  - Sláva Japonsku, sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpredu,
  Dievčatá, ktoré nepoznajú strach -
  Zdravím vás - ruský ľud!
  Ninja dievča s červenými vlasmi striehne aj Číňanov. Je to veľmi agresívna bojovníčka. A reže súperov až do konca. A zas prsty tak vyrezávaných, zvodných bosých nôh hádžu bumerangy, ktoré odfukujú hlavy ako chlpy žiletkou.
  A bojovník spieva:
  - Rusko cára Michaela,
  Vesmír zvíťazil!
  Ninja dievča s bielymi vlasmi sa oháňalo mečmi a odťalo hlavy Číňanom. A toto dievča v bikinách sa ukázalo ako napísaná kráska. A jej meče sú úžasné. A holé prsty na nohách tiež hádzali jedovaté ihly a udierali do hrdla bojovníkov Nebeskej ríše.
  Ninja dievča spievalo:
  - Japonský bojovník sa nebojí smrti,
  nebojíme sa smrti na bojisku ...
  Za sväté Rusko bude ninja bojovať -
  A dokonca aj smrť - vyhrá!
  Tieto dievčatá sú také takmer nahé a krásne a ich nohy zvádzajú mužov.
  Ale Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova opäť idú do boja, alebo skôr bežia. Deti opäť bojujú s divokou zúrivosťou a šialenstvom.
  Tu sa chlapec oháňa mečmi a odsekáva hlavy Číňanom z pliec.
  Oleg zakňučal a chlapec holými prstami hádzal hrach skazy. Roztrhal nepriateľov a spieval:
  Sláva komunizmu, ktorý Nicholas buduje,
  Je to najväčší a najmúdrejší kráľ!
  Dievča, táto bývalá spisovateľka Margarita Korshunova, odsekávalo hlavy Číňanom, zavrčalo:
  - Za Rusko a cára Mikuláša!
  A s holými prstami na nohách mladý bojovník vezme a hodí bumerang. A ten preletí okolo a odsekne hlavy čínskym vojakom. Tu je dievča.
  Margarita to vzala a zaspievala:
  Nie je krajšia vlasť-Rusko,
  Najkrajšia krajina vo vesmíre...
  Hviezdy zavlažovali oblohu perlami,
  Drive aj prefíkaný vzhľad šialený!
  Potom to vzali nesmrteľné deti a zapískali si z plných pľúc. A tak to vzali vrany, dostali infarkt, zrútili sa do bezvedomia a začali padať. A udierať do hláv Číňanov.
  To sú deti, sú to len príšery a super ....
  A znova, poďme rúbať nepriateľov. A také bojovné a statočné dievčatá sú tu, čo je super, tak Natasha prešla do útoku.
  Dievča to vzalo, vystrelilo zo samopalov a štebotalo:
  -Za komunizmus cára Mikuláša!
  Zoya to potvrdila tým, že holým opätkom hodila výbušné vrecko s výbušninami.
  A bojovník spieval:
  - Pre veľkého kráľa,
  Otec-suverén!
  Augustín preťal svojich nepriateľov bez akejkoľvek slabosti a ľútosti. A ryšavá bojovníčka to vzala a holými prstami hodila niečo veľmi smrtiace a ničivé. A veľmi smrteľne pôsobil veľmi cool.
  Augustín spustil veterný mlyn a zaškrípal:
  - Za Rusko a víťazstvo až do konca!
  Svetlana riadila svojimi mečmi veľmi agresívny mlyn na meče. Nepriateľom odsekla hlavy a položila ich do kopy. A s holými prstami vzala a hodila smrtiaci dar smrti.
  A zakričala:
  -Za cársky komunizmus!
  A dievčatá zase s holými, okrúhlymi opätkami, ako keby do nich bili hrach skazy.
  A znova spievaj:
  Nikolai, ty si kráľ-mesiáš,
  Čoskoro budete všemocný!
  . KAPITOLA #4
  Vojna s Čínou pokračovala.
  Dievčatá vytiahli nové, silnejšie bombardéry. A Anastasia Vedmakova začala rozpútavať silné letecké útoky na Číňanov.
  Bojovníčka spievala a stláčala gombíky holými prstami:
  Ľudia budú šťastní
  Šťastie navždy...
  Nicholas moci -
  Sila je veľká!
  Akulina Orlová, čmárajúc na svojich protivníkov a kosiacu Číňanov, agresívne štebotala:
  - Na slávu ideí komunizmu!
  Mirabela Magnetic, ktorá posiela bomby zhora a zabíja Číňanov, dodala:
  - V tomto živote bude sláva!
  Dievčatá zo vzduchu takto útočia na nebeskú ríšu. A zničte udatných vojakov čínskej armády.
  Alenka tiež bojuje. Dievča mláti zo samopalu. Kosí Číňanov a piští:
  - Sláva časom komunizmu!
  A s holými prstami, keď posiela nepriateľovi dar smrti.
  Anyuta strieľa na Číňanov a veľmi presne. Pokosí ich a s chuťou hovorí:
  - Vo vesmíre bude radosť!
  A s holým, okrúhlym podpätkom, ako keby ste hádzali hrach smrti.
  A boj Alla bojuje s divokým šialenstvom. A jej meče poháňajú mlyn a odsekávajú hlavy Číňanom. Dievča zúrivo vyceňuje zuby:
  - Prinesieme lásku do nášho Ruska!
  A dievča hodí niečo agresívne a deštruktívne holými prstami.
  Bitka Mária opäť bojuje. A jej meče sú také ostré a veľmi smrtiace. A rezali mäso ako horúce železné maslo.
  Dievča so zlatými vlasmi hovorí agresívne a rozrezáva Číňanov na kúsky:
  Matka Rusko je s nami navždy!
  Boje a olympiáda. Je veľmi veľká a svalnatá. Ako som vzal na Číňanov, a poďme ich nasekať ako pšenicu kosou. Toto je dievča, no, také veľké a agresívne.
  A ešte k tomu s holým opätkom, ako podľahnúť bombe. A roztrhá veľa protivníkov naraz.
  A potom Natasha bojuje. Dievča drží v rukách plameňomet. A mlátiť nepriateľa.
  Cez Číňanov prešiel prúd plameňa. A naraz ich spáli celú stovku. Tu je dievča.
  A na gombíku plameňometu stlačí šarlátovú bradavku ženského prsníka.
  A tak sa to všetko vyleje.
  A dievča s holými prstami hádže citróny agresívnou silou.
  Bojovník spieval:
  - Za svätú Rus - Sláva vlasti!
  Zoya tiež bojuje s panterovou divokou silou. Jej jahodové bradavky stláčajú tlačidlá a vydávajú elektrické výboje zo stroja. Potom dievča štebotalo:
  - Za naše nové víťazstvá!
  A s holými prstami hodí niečo úplne smrteľné. Tu je dievča - medová blondínka.
  Augustín, ktorý bojoval s nepriateľmi, kosil ich ako kosa, posielal guľku za guľkou a hnal ich do rakvy:
  - Za veľké úspechy!
  A holými prstami vrhla vražedný dar kolosálnej sily.
  A potom dievča stlačí tlačidlo zbrane rubínovou bradavkou na hrudi a roztrhne celý prápor nepriateľov.
  A tu je Svetlana v boji, impozantné dievča. Reže nepriateľov veľmi agresívne.
  A holými prstami na nohách posiela oponentom ostré a tenké kotúče.
  A s karmínovými bradavkami na hrudi zasiahne nepriateľov a budú dôkladne zničení. Toľko mŕtvol a zničených Číňanov.
  Potom Svetlana zavrčala:
  - Za Rusko a víťazstvo až do konca!
  Tu sú dievčatá najvyššej akrobacie. A zinscenovali obrazné vyhladenie nepriateľov. A všetci na ne sypú ohnivé a elektrické vločky.
  Alice a Angelica pracujú s ostreľovacími puškami. Dievčatá majú sotva čas vystreliť a znova nakaziť.
  Číňanov je veľa. A nedajú sa len tak ľahko prevrátiť. A tlačia sa v žltej, nekonečnej vlne.
  Alice vystrelila, prerazila generála a zaštebotala:
  - Koľko máme práce!
  Angelica tiež vystrelila presne a súhlasila:
  - Veľa, ale očakávame víťazstvo!
  A ryšavá diabolka s holými prstami spustila vražedný dar smrti.
  Alice znova vystrelila a zostrelila čínske lietadlo. Dievča bolo odhodlané rozhodne vyhrať.
  Tu mala svoje problémy a komplexy.
  Alice znova vystrelila a celkom presne, zavrčala a odhalila zuby:
  - Pôjdeme príkladom!
  A jej oči žiarili bleskom.
  Toto je naozaj kategória dievčatá sú proste super.
  A potom Alice vystrelila a traja Číňania boli naraz prebodnutí jednou guľkou.
  A blondínka s holými prstami zoberie a hodí granát skazy smrtiacou silou.
  Toto sú dievčatá, ktorých kategória je jednoduchá - super.
  Aurora medzitým vystrelila z húfnice. Roztrhala celú čatu Číňanov a kričala:
  - O svojom účte nepochybujem!
  A krásna dievčina to vzala a stlačila gombík svojou šarlátovou bradavkou. A opäť letí na nepriateľa smrtiaci projektil veľkého kalibru.
  Aurora to vzala a zaspievala:
  Mám nepriateľa
  Je tam sila a tlak...
  Ale som v koži býka -
  Tu je rozhovor!
  Jej partnerka Agrippina, ktorá odhalila zuby a s úsmevom rozdrvila naliehavých Číňanov, vydala:
  - Hej toreador, počkaj,
  začíname beh...
  Afrodita, dievča so zlatými vlasmi, tiež v bikinách a bosé, cvrlikala a vycenila zuby:
  - Postarajte sa o svoj život
  Kráľ zvierat človeče!
  Agrippina so šarlátovou bradavkou na plnej hrudi stlačila tlačidlo smrtiacej zbrane a zaštebotala:
  - Trafili sme presne,
  Trafili sme to správne -
  A cieľ je blízko!
  Afrodita, toto dievča, napísaná kráska, tiež stlačí tlačidlo s rubínovou bradavkou na hrudi, zaútočí na nepriateľa, ohlušujúco sa smeje a cerí zuby:
  - posledná sila
  Posledná sila
  Rozdrvte nepriateľa!
  Aurora sa zachichotala a vrazila do nepriateľa s pomocou jahodovej prsnej bradavky. A potom pridala aj obnažené prsty na nohách.
  A bojová raketa sa rozbehla.
  Dievča štebotalo:
  Tribúny sa radujú
  Tribúny sa radujú...
  A tak útočia
  Galaxia Huns!
  V skutočnosti to už vyzerá smiešne, až do extrému.
  A teraz tank Elizabeth ide do boja. A má štyri dievčatá v bikinách. A dievčatá zúfalo bojujú.
  Alžbeta vystrelila na Číňanov holými prstami a štebotala:
  - V mene veľkého Ruska!
  Catherine tiež, ako zasiahnuť vojakov Nebeskej ríše. Ako ich kosí v obrovských množstvách a kuká a vyceňuje zuby:
  - Sláva ruským bohom!
  A dievča opäť stlačí holú, okrúhlu pätu na vyčnievajúce gombíky. Tu sú dievčatá v bikinách. Povedzme, že sú to len ženské supermanky. Skúste týmto odolať. Majú fenomenálnu, kozmickú silu.
  Elena zasiahne bojovníkov Nebeskej ríše. Zoberie a ohrozí nepriateľov. A potom so šarlátovou bradavkou stlačí tlačidlo joysticku a zacvrliká:
  - Sláva komunizmu ruských cárov!
  A holou pätou zasiahne nepriateľa.
  Euphrosinia je tiež cool v bitkách. A zaútočí na nepriateľa s veľkou vášňou.
  A vyraďte veľa Číňanov a kokte:
  - Sláva ére komunizmu Bohovia!
  A tu tiež použije rubínovú bradavku. A holými prstami stláča gombíky. A roztrhať masu čínskych vojakov.
  Toto sú dievčatá - majú agresívne skoky. A štyria na tanku zoberú a vystrelia na nepriateľa granátmi.
  A majú veľkú, fenomenálnu silu.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova tiež pracujú s mečmi tak aktívne a efektívne, ako keby to boli vrtule helikoptér.
  Chlapec hodil kus antihmoty holými prstami. Zničil celý prápor Číňanov a vykašľal:
  - Pre veľkosť panovníkov!
  Potom jeho meče vykonali mlyn a odrezali hlavy Číňanov.
  Margarita Korshunova porazila nepriateľov. Odrezala im hlavy a vycerila zuby a povedala:
  -Na slávu cárskeho ZSSR!
  A opäť s holým, okrúhlym, detským opätkom, ako ten ničivý dar skazy podľahne.
  Potom sa nesmrteľné deti zdvihli a zapískali. A vrany ohlušené pískaním padali a udierali do lebiek čínskych vojakov.
  Margarita tweetovala:
  myšlienky komunizmu,
  Stop pacifizmu!
  Toto sú tie netvorové deti. Sú najtvrdší a najagresívnejší na svete. Toto sú deti terminátorov.
  Oleg Rybačenko čmáral na nepriateľa a sekal mečom. A potom to vezme a odpáli z plameňometu. A toľko Číňanov naraz zhorí. A detskí bojovníci sú na vrchole.
  Chlapec to vzal a spieval:
  - Sláva Rusku, sláva ...
  Silové nity tankov!
  A chlapec, ktorý mal dvanásť rokov, to vzal a s holou pätou podľahol granátu skazy a hmotu roztrhali na kusy čínski vojaci.
  Mladý bojovník bol plný sily a energie. A ako večné dieťa zničilo vojakov Nebeskej ríše. Je to jednoducho fenomenálna, transcendentná sila.
  Oleg to vzal a zaspieval:
  Udrime tvrdšie
  Poďme spolu ťahať!
  Oživíme ZSSR
  Ukážme svetu príklad!
  A chlapec si odpľul, ako sa mihne, a naraz zhorel celý prápor Číňanov. A reval:
  - A že neboli žiadne problémy!
  Margarita vtipne poznamenala, odrezala nepriateľov ako žiletkou a zavrčala:
  - Za veľké Rusko,
  Bojuj a neboj sa!
  A s holými prstami, dievča, ako keby spustilo vražedný hrášok úplnej smrti.
  Natasha opäť podlomila Číňanov šialenstvom a zúrivosťou.
  Toľko žltých bojovníkov si ľahlo s odrezanými hlavami.
  Toto sú dievčatá - ktoré sú veľmi cool a bojujúce.
  Natasha najprv usporiadala recepciu s mečmi - motýľ lastovičník. A potom zobrala plameňomet a stlačila tlačidlo šarlátovou bradavkou. A ako fontána z chrbta veľryby vybuchne plameň, ktorý zuhoľní Číňanov až do špiku kostí.
  Dievča s modrými vlasmi spievalo:
  - Za vlasť - našu matku!
  Zoja to vzala a aj s mečmi, ako to vezme a seká. A vzala to holými prstami a hodila žiletky. A namakal veľa Číňanov.
  Potom Zoya stlačila karmínovú bradavku na tlačidle plameňometu a ako by spálila nepriateľa s kolosálnou sebadôverou.
  Zoya to vzala a zaspievala:
  Sláva časom kráľov
  Kladivo na rebela!
  A dievča, poďme sa hrať so svalmi tlače.
  Augustína je veľmi krásna žena. A vlasy jej vlajú vzduchom ako proletárska zástava.
  A dievča s holými prstami vezme a hodí bumerang skazy.
  A potom si vzala rubínovú bradavku na hrudi, ktorá bola pretiahnutá cez gombík granátometu.
  A zakričala:
  - Lebo vlasť je krásna!
  A holými prstami na nohách vezme a opäť hodí niečo mimoriadne smrtiace.
  Svetlana to zobrala a vystrelila aj stlačením gombíka s jahodovou bradavkou, z ktorej vyletela mína. Opísala oblúk a zaútočila na čínske jednotky.
  A potom dievča s holými prstami vzalo a hádzalo guľôčky nitroglycerínu. A roztrhal veľa protivníkov.
  Potom zavrčala:
  - Za Matku bohov Ladu!
  Toto sú dievčatá a hneď budú stláčať gombíky svojimi prsiami, takže sa odrazu vznesie celý čínsky pluk s tankami do výšky.
  Tu sú dievčatá...
  A potom sa piloti Agatha a Adala chopili Číňanov. Také sú bojovné a agresívne dievčatá so štíhlymi, svalnatými telami a holými pôvabnými nohami. Navyše, obe krásky sú prirodzené blondínky a proste super dievčatá.
  A Agáta to vezme a vezme ho holými prstami a vystrelí z lietadla raketu. A vezme nepriateľa a rozbije ich na kusy.
  Agáta pôsobí agresívne. A jej šarlátový zoskok stlačil tlačidlo. A
  Tu dievča zvonilo a spievalo:
  Niť je pretrhnutá
  Hrozí nám zlá smrť...
  Ale dievčatá žijú -
  A protivníci zomierajú!
  Adala sa toho ujala a s pomocou holých prstov kopala aj Číňana. A potom ako jej rubínová bradavka stlačí gombíky a rakety preletia ponad pozície bojovníkov Nebeskej ríše.
  Bojovníčka štebotala, keď drvila svojich nepriateľov:
  - Som najsilnejší na svete!
  Toto sú dievčatá, ktoré robia zázraky s bosými nohami.
  Ale napríklad Juliana bola zajatá. Bola skrútená za rukami protivníkov.
  A vodil bosý najprv po tráve. A potom na piesku... A potom schválne rozhádzali oheň a rozhádzali uhlíky po zemi. A dievča s holými podrážkami stúpilo na červené horiace kamene.
  Našťastie Yulianine chodidlá zhrubli a mozoľnaté od neustáleho chodenia naboso. Takže ju to až tak nebolí. A dievča kráča, hrdo hádže hlavou.
  Trup má nahý, dievčenské svaly pevné a na bokoch len tenké nohavičky. A opálená, zlato-olivová pokožka. A jej vlasy sú dlhé, husté, medenočervené.
  Číňania, ktorí videli, že chôdza naboso po uhlíkoch nespôsobuje kričanie a stonanie dievčaťa, ju položili na stojan. Vykrútili ruky a začali sa dvíhať. Najprv ju zdvihli až po samý strop. Potom sa lano uvoľnilo. Dievča sa zrútilo. Na samom poschodí bolo lano napnuté. Pekelná bolesť prebodla dievča od temena hlavy až po obnažené päty.
  Juliana skríkla, no potom si zahryzla do pery. A zaťala zuby.
  Číňania sa zasmiali. A znova ho začali dvíhať. Bolo to otrasné mučenie.
  Juliana mlčala. Len jej nahé, opálené, svalnaté nohy sa trhali a lietali vzduchom.
  Dievča bolo opäť zdvihnuté až po strop. A potom sa lano uvoľnilo. Opálené, takmer čokoládové telo dievčaťa sa zrútilo. Opäť divoká bolesť a priškrtený výkrik ryšavej krásky.
  Kati sa chichotajú a odhaľujú zuby. Povedzme, že sú také cool.
  Ale dievča, na signál hlavného kata, bolo opäť zdvihnuté. Vyššie a vyššie. A lano je napnuté.
  Ale dievča zamrzlo pri samom strope. Potom sa lano opäť uvoľnilo. A dievča sa zrútilo ... A opäť plač zúfalej krásky.
  Áno, je to naozaj utrpenie. Zjavne sa zdali tri šoky dosť. A teraz dievča postavili na bosé nohy ťažké, dubové bloky. Svalnaté opálené telo krásky sa natiahlo a svaly vynikli oveľa ostrejšie.
  Potom na znamenie staršieho kata začali na háky vešať závažia. A Julianino telo, nahé a silné, sa začalo viac naťahovať. A pot sa vylial a olivová koža sa leskla, akoby bola namazaná olejom.
  Dievča z Ruska opäť zastonalo... Ale opäť pevne zaťalo zuby. A snažila sa zadržať bolestné stonanie a výkriky, ktoré jej unikali z hrdla.
  Starší kat z Číny stroho povedal:
  - Dosť! Teraz jej namažte päty a pripravte gril.
  Mučitelia vytiahli džbán olivového oleja. A začali opatrne premazávať Juliane podrážky. Bolo evidentné, že muža potešilo, že cíti holé, pôvabné nohy veľmi krásneho dievčaťa. A je to skutočne veľké potešenie.
  Dievča cez bolesť v podvrtnutých väzoch, skrútené ruky a ramená pocítilo nejasný pocit hanby z dotykov katov.
  Ale v každom prípade sa snažila nekričať a nestonať.
  Po ukončení mazania sa bosým, ružovým, zhrubnutým, no nestrácajúcim ladný tvar podrážok dievčenských katov, začali pod päty hromadiť tenké palivové drevo.
  Ide o tradičné mučenie ohňom s opekaním opätkov. Takto chceli piráti na Ostrove pokladov, aby mal chatár Jim Hawkins holé chlapčenské opätky. Vraj to naozaj bolí.
  Tu sa položil oheň a pridalo sa trochu síry, aby lepšie horelo, a kvapkala sa nafta.
  Starší kat sa zachichotal... Yuliana, ktorá sa aj tak bolestivo triasla od strachu. A potom vykríkla ukrutnou bolesťou. Áno, v skutočnosti je to veľmi nepríjemné.
  Tu mučiteľ priniesol fakľu a zapálil plameň pod holými, vyrezávanými nohami krásneho dievčaťa s červenými, bujnými, kučeravými vlasmi.
  Oheň plápolal v určitej vzdialenosti od podrážok dievčaťa.
  Juliana spočiatku cítila len príjemné teplo, väčšinu času bojovala bosá a chodidlá mala veľmi tvrdé, pokryté mozoľnatou kôrkou.
  Ale sú stále nažive. A po chvíli začali dievčaťu horieť holé chodidlá. Juliana s veľkou silou zaťala zuby. A napriek tomu sa z dievčiny hrude vydral bolestivý ston.
  Hlavný kat nariadil:
  - Teraz jej daj bič!
  Mučiteľ vytiahol vŕbový prútik z vane s vodou. Najprv nimi zamával vo vzduchu. Preletel okolo s píšťalkou...
  A potom kat z celej sily udrel dievča po chrbte. Koža vo farbe čokolády alebo trochu svetlejšej praskla a vyliala sa z nej krv.
  Starší kat zvolal:
  - Upokoj sa, seki! Neukrivujte sa k smrti!
  Mučiteľ bil, pričom doširoka roztiahol nohy. Údery pršali.
  A ďalší dvaja kati dávali dievčatám pod bosé nohy do ohňa tenké, suché, alkoholom nasiaknuté palivové drevo. Plamene olizovali nahé, okrúhle, ružové a zároveň mozoľnaté päty dievčaťa.
  Bola to trojitá bolesť: natiahnutie na stojane, bič a oheň pod bosými nohami dievčaťa.
  Ale Juliana, ktorá pozbierala všetku svoju odvahu, dokázala zadržať hlasné výkriky od neznesiteľnej bolesti. A trpela ako pravá dcéra Ruska a skutočná hrdinka.
  Kati pracovali. Jeden šluk udrel dievča po chrbte, ktorý bol pokrytý modrinami a krvácaním. Potom preniesol údery do zadku dievčaťa.
  Dvaja ďalší sledovali oheň, aby plameň opekal naolejované päty krásky.
  Starší mučiteľ sa zdal byť nešťastný. V skutočnosti obeť ani nestoná. Akoby jej kruté mučenie nezaberalo. A to je rana pre pýchu katov.
  Veliteľ mučiteľov nariadil:
  -A teraz jej namažte prsia!
  Katom sa tento nápad páčil. Na dlane si nakvapkali olivový olej. Rozmazali mu labky a začali chytať a štípať dievča na holú hruď.
  Yuliana bola úplne nahá a takto sa obesila. A jej šarlátové bradavky boli ohmatané.
  A kati sa uškrnuli.
  Dievča sa veľmi hanbilo a znechutilo dotyky drsných a chlpatých katov. A začervenala sa od hnevu a hanby.
  A kati ju ohmatávali a mastili jej prsia, a to husto. Od drsných dotykov mužov sa dievčenská hruď nafúkla a stvrdla. Juliana kričala:
  - Do pekla!
  Kati sa v odpovedi len mäsožravo škerili a škerili. Ale teraz je hrudník už mazaný nikde ďalej a musíte neochotne odstrániť labky.
  Potom mučitelia priniesli na obnaženú hruď dievčaťa fakle. Rozhoreli sa a plamene sa dotkli šarlátových bradaviek na odhalenej hrudi dievčaťa.
  Juliana kričala divokou, neopísateľnou bolesťou.
  Ale potom znova, s hrozným úsilím vôle, zaťala perleťové zuby. A stíchla. Aj keď ťažko dýchala.
  Teraz jej kati opražili chodidlá a prsia, natiahli jej telo na stojan, vykrútili jej kĺby a zbili ju bičom.
  Dievča však mlčalo. Prejavila veľkú odvahu a hrdinstvo.
  Kati pracovali. Držali ho bližšie k nahej hrudi a potom odstránili pochodeň. Bičovali po chrbte a zadku, rozdúchavali oheň pod holými chodidlami dievčaťa.
  Skrátka pracovali svedomito. Ale hrdinka mala silnejšiu vôľu a dokázala zadržať stonanie a výkriky.
  Starší kat nespokojne klikol jazykom a prikázal:
  - A teraz jej lono namažte olejom!
  Kati ukázali pripravenosť na muky. A energicky sa ponáhľal pomazať nahé lono dievčaťa. Ich chamtivé, lepkavé prsty vliezli kráske medzi nohy. A bolo to veľmi odporné a kruté.
  Juliana cítila nevoľnosť a bola zjavne znechutená. A všetky prsty hrabali a lapali po dievčenskom lone a stúpali hlbšie a hlbšie. A tak sa to všetko ukázalo ako hnusné.
  Juliana kričala:
  - Nemôžeš mi zlomiť dušu!
  Kati jej silno pomazali hruď a naďalej sa jej dotýkali medzi nohami. Ale starší kat na nich kričal. A odtiahol ruky.
  A namiesto toho vzali a priniesli zapálenú pochodeň do lona. Oheň olizoval najcitlivejší diamant ženskosti dievčaťa.
  Juliana skríkla a trhla sa. A veľmi ju to bolelo. Tak neznesiteľne bolestivé, že cez pevne zovreté čeľuste dievčaťa unikali stonanie.
  A ona sebou trhla, čo zvýšilo muky.
  Hlavný kat nariadil:
  - Namažeš jej aj zadoček.
  Kati sa pohotovo vrhli, aby pomazali dievčinu krásny elastický zadok. Robili to s nadšením a vášňou. Zároveň si poliali ruky olejom.
  Juliana bola zranená aj znechutená. Oheň sa však presunul trochu preč z jej lona a dievča sa cítilo lepšie. Juliana zaťala zuby tak, že jej z ďasien od napätia dokonca stekala krv. A bola ticho.
  Kati jej rozmazali zadok tak, že sa aj leskli.
  A potom k nim a do lona priniesli fakľu s horúcim plameňom. A bude žiariť a olizovať jemnú pokožku.
  Bolí to najmä pri spálenom lone. Už v perineu boli chĺpky zuhoľnatené. A je to také bolestivé a bolestivé, a ako inak Juliana znáša také pekelné, neznesiteľné muky.
  Hlavný kat nariadil:
  - A teraz ju zbite rozžeraveným oceľovým bičom!
  Profesionál vo svojom odbore vytiahol tyč červenú od tepla z krbu. A začal biť už rozžeraveným železom na holý, opálený, už ranený chrbát dievčaťa.
  Yuliana zastonala a mala takú bolesť, že jej myseľ bola zmätená. A naozaj chcela vypnúť a stratiť vedomie. Ale čo sa týka zla, spoznala sa v neznesiteľných mukách a veľmi divo trpela.
  A teraz cítila, že sa rozplače a bude kričať z plných pľúc.
  A aby to utrpenie trochu stlmilo, dievča spievalo;
  Deň víťazstva, ako ďaleko to bolo od nás,
  Ako žeravý uhlík sa roztopil vo vyhasnutom ohni. Boli tam kilometre spálené v prachu. - Tento deň sme priblížili tak blízko, ako sme len mohli. Deň víťazstva! Deň víťazstva! Deň víťazstva! Dni a noci pri otvorených peciach Naša vlasť oči nezažmúrila Dni a noci zvádzali ťažký boj - Tento deň sme priblížili ako sa len dalo Refrén: Ahoj, mama, nie všetci sme sa vrátili ... Bosé do bežte cez rosu! Polovica Európy kráčala, polovica zeme, - Priblížili sme tento deň tak blízko, ako sa len dalo.
  . KAPITOLA #5
  A v Číne bola veľká vojna ....
  Natasha a jej tím odrazili útok nespočetnej armády Nebeskej ríše. Číňania statočne perlili - národ bojovníkov.
  A dievčatá do nich čmárali samopalmi. A doslova kosila celé rady.
  Natasha, strieľajúca zo samopalu a hádzajúca granát holým, dlátom, opáleným chodidlom, spievala:
  - Za veľký komunizmus,
  Nestrieľajte!
  Zoya tiež vymlátila front. Potom sekla mečmi, zrazila čínske hlavy a zaškrípala:
  - Za novú hranicu!
  A znovu začali odhalené prsty na nohách, niečo smrteľné.
  A potom dievča s jej šarlátovou bradavkou stlačí gombík bazuky.
  Augustín je ako granátomet. A tiež priniesol spúšť s rubínovou bradavkou.
  Dievča to vzalo a holým opätkom hodilo granát. A roztrhal veľa Číňanov.
  A potom spievala:
  priestorové rozlohy,
  Smrť prikrytá...
  Zrovnávame hory
  Dravý nasral!
  A Augustín si oblizol pery, spomínajúc, ako energicky pracovala jazykom, pre potešenie a potešenie.
  Svetlana tiež vzala kurva z raketometu stlačením tlačidla s jahodovou bradavkou. A bolo to také skvelé...
  A dievčatá vraveli:
  -Za veľký cársky komunizmus!
  Potom štyri dievčatá zborovo pľuli... Tisíc čínskych vojakov zrazilo otras mozgu.
  Tu sú dievčatá - akrobacia.
  Natasha to vzala a štebotala a po nej všetky ostatné dievčatá spievali zborovo;
  Rusko je skvelá krajina
  Komunizmus najvyššej úrovne,
  Ladu nám dal Rod,
  Seká meč čepeľou Svaroga!
  
  My sme dievčatá vpredu
  Komsomolský útok...
  A niet inej cesty
  Hlas zvoní!
  
  Porazíme protivníkov
  Pre matku Rusko...
  Koniec koncov, cherubín je nad nami,
  Biely Boh príde mesiáš!
  
  Tvorba v krajine
  Naše budú vyššie ako slnko ...
  Koniec koncov, ľudia na celej Zemi,
  Odvážne bojujte za slobodu!
  
  Vlasť si naša matka,
  Najväčšie Rusko,
  Vlk sa pokúsil roztrhnúť
  Dievčatá sa stali krajšími!
  
  Môžeme to urobiť
  Všetky prekvapenia sú celkom zábavné...
  Udrel bosou nohou
  Dievča so silou Komsomolu!
  
  Černoboh nezničí
  Koniec koncov, je tiež Synom Poznateľa ...
  A jeho paličkou je Svarog,
  Počítajme od prahu!
  
  Dievčatá milujú bosé nohy
  Odvážne sa ponáhľajú cez snehové záveje ...
  Srnku silou mocou chytiť nemôžete
  V batohu nosíme RPG!
  
  Ak dievča miluje
  Zviedol prefíkaného chlapa...
  Urobila to zo srandy
  Neposielajte ho do chovateľskej stanice!
  
  Belykh Boh je veľký Boh,
  Stvorenie vo vesmíre...
  A teraz je drak mŕtvy
  Bude nové stvorenie!
  
  Rusko je skvelá krajina
  V ňom sú dievčatá vždy bosé ...
  Satan útočí
  A vrkoče dievčat sú viditeľné!
  
  No, večný Boh Svarog,
  Čo robil pred Druhom Zeme...
  Dokáže ohnúť každého naraz do rohu,
  Pre nové generácie!
  
  Vodca Veľký Ježiš,
  Tiež, Syn, ver Rod...
  Hodíme eso, samozrejme,
  Počasie bude skvelé!
  
  A potom príde hra
  Ten, ktorý nie je chladnejší...
  Sme taká fraera
  Práve rozohnali mraky!
  
  Boh je naša všemohúca rodina,
  Nech je planéta jasnejšia...
  Daj nám všetkým zdravie na dlh,
  Aby to bolo sladšie!
  
  Pre Pána-Krista,
  Pretočíme všetky míle...
  Matka Božia je čistá
  Ábel žije - Kain je porazený!
  
  Prichádza zábavný deň
  Pán vesmíru sa stal géniom...
  A zarastený pahýľom trávy,
  Pre svetlo generácií!
  
  Tu sú bosé dievčatá
  Bež znova rýchlo...
  Ich prsia nie sú silikónové
  Komunizmus je viditeľný dal!
  
  Chcel som, aby to dievčatá vedeli
  Pobite všetkých mužov nohami...
  Byť rajom od ženy,
  Nešliapať po čižmách!
  
  No skrátka je koniec.
  Čoskoro budú protivníci...
  Kráska má mladosť,
  Vojaci útočia!
  
  Vtedy sa boj skončí
  A Svarog zdvihne svoje meče ...
  Rod bude s tebou navždy
  Pre matku Rusko!
  Takto vyhladzujú a spievajú dievčatá týchto Číňanov.
  A tu je aj Stalenida v boji a oháňajúc sa mečmi. A jej prsia sú pripevnené na špeciálne batérie z mágie, ktorú chrlí blesk. A Číňania sú ojebaní.
  Steelenida to vzala a zaspievala:
  - blesky, blesky, blesky,
  Naša rodná, bosá rodina!
  Veronica z granátometu zasiahne túto ženu - najvyššiu triedu.
  A jej jazyk je taký dlhý.
  Navyše, pri streľbe z granátometu dievča stlačí tlačidlo šarlátovou bradavkou. Toto je skvelé a skvelé.
  Veronika to vzala a zaspievala:
  - Som to najlepšie dievča na svete,
  A dvakrát dva nie sú vôbec štyri!
  A s holým opätkom dievča vezme a poddá sa granátu. Taká je bojovná.
  Victoria drví aj nepriateľov. A jej bradavky sú rubínové v akcii. A jej odhalené prsty na nohách, keďže používajú niečo úplne deštruktívne, čo doslova ničí nepriateľov.
  Victoria to vzala a zaspievala:
  Pobijem ťa, zabijem všetkých,
  Zabijem ťa! Zabijem ťa!
  A teraz jej obnažená päta vzala a podľahla nepriateľom. Tu sú krásne dievčatá.
  Anastasia Vedmakova však z neba zasiahne zdrvujúci úder. Také dievčatá v jedných bikinách a pišťajú od rozkoše.
  V tom istom čase sa kráska trhne a opäť spieva:
  Vyššie a vyššie a vyššie
  Rýchly let našich vtákov...
  A v každej vrtuli dýcha -
  Pokoj našich hraníc!
  A teraz to táto čarodejnica vzduchu vezme šarlátovo, ako keby prezretá jahoda stlačila gombík bradavkou. A hneď tucet rakiet zasiahne Číňanov.
  Anastasia to vzala a zaštebotala:
  - Všetkých zničíme zo všetkých síl!
  Akulina Orlová je opäť v akcii. A ona je taká veľká kráska. A jej nohy sú holé, pôvabné, opálené a také zvodné, že tlačia do pedálov a sypú na protivníka bomby.
  Tu sú dievčatá so zlatými vlasmi.
  A Anastasia Vedmakova je ryšavá a ako plameň.
  A Mirabela Magnetic má tiež vlasy ako jarné púpavy.
  A tiež, ako vezme a vloží, stlačí bradavku, ktorá sa leskne ako rubín. Toto dievča je samo skazou.
  A tak vzala a vypustila na nepriateľa celý oblak jedovatých ihiel. Obnažené prsty stláčala gombíky a chrlila zo seba darčeky smrti.
  Potom asi zaklokotal:
  - Som najsilnejší na svete,
  Rozdrvím protivníkov vo vzduchu!
  A dievča, ako odhaliť svoje perleťové zuby. Toto je skutočne letecká akrobacia dievčaťa a jej vlasy sa lesknú ako kupoly pravoslávnych kostolov.
  A ona napríklad dokáže prekrútiť aj niečo honosnejšie.
  A Anastasia Vedmakova to vzala a pomocou holých prstov na nohách poslala na nepriateľa celú kocku jedovatého skla. Vybuchne a nespočetné telá Číňanov budú kričať. A rozdrvte ich na malé kúsky.
  Červenovlasý bojovník spieval:
  - Vražda, vražda bezbožne seká,
  Vo dne v noci, na tom nezáleží!
  A opäť, proti nepriateľom z lietadiel, taký zabijak a deštruktívne vezme a zasiahne.
  A dievčatá zo vzduchu ukazujú pekelné problémy a najvyšší článok ničenia.
  Oleg Rybačenko, tento večne mladý chlapík, ktorý vyzerá ako asi dvanásťročný chlapec, bude pískať a pískať.
  Havrany po infarkte omdlia a ocitnú sa v blokáde. Ich ostré hlavy prepichujú lebky Číňanov. Toto je naozaj ťažký boj.
  Chlapec robí trik s mečmi - tromfová dáma a tucet čínskych hláv naraz odpadli.
  Oleg Rybachenko, prerezávajúci nepriateľov na polovicu a hádzanie hrachu ničenia holými prstami detských nôh, škrípe:
  - Sláva časom komunizmu,
  Zničme jarmo pacifizmu!
  Margarita Korshunova, ktorá vytiahla kyjakové eso svojimi mečmi, odsekla hlavy a zaštebotala:
  - Sláva ruským bohom!
  A bosé nohy dievčaťa vzali a hodili hrášok ničenia a ničenia na nepriateľa.
  A Margarita to vzala a spievala:
  - Za veľký komunizmus,
  Zastavme veľkú časť divočiny!
  Tu je dievča na kolosálnej úrovni.
  A naliehajú aj bojovníci.
  Alyonka mávala mečom. A rezne. A potom sa húževnatými prstami chopí zovretia granátu. A ako hádzať na nepriateľa. A veľké množstvo Číňanov sa zlomí.
  Alenka to zobrala a zaspievala:
  Boj je svätý a správny
  Bosé dievčatá v tme...
  Svetelný boj nie pre slávu -
  Pre život na zemi!
  A dievča sa smeje.
  Anyuta tiež ničí protivníkov s veľkou vášňou. A potom bola odhalená jej hruď. A vzala si šarlátovú bradavku, keď stlačila tlačidlo joysticku.
  A potom letieť mínami na nepriateľa.
  Takto sa dievčatá vyrovnávajú s nepriateľmi. A sú také bosé, také sexi a silné.
  Anyuta to vzala a zaspievala:
  - Vďaka Bohu Ježiš
  Ľudstvo zachránilo svojou krvou...
  Nepodliehajte pokušeniu ľudí
  Dal svoj príkaz posvätným ľuďom!
  Ryšavá, bojujúca Alla agresívne poznamenala:
  Boh je len ilúzia!
  Potom ho vzala a rubínovou bradavkou stlačila spúšť. A aké prudké plamene z nej šľahali.
  Alla poznamenala, odhalila zuby a spievala:
  - Šťastný bez Boha
  Je možné stať sa...
  Vezmite si muža
  Bohatší v posteli!
  A tak sa po tejto pasáži bude smiať čert s červeným oblekom.
  Áno, toto je dievča, ktoré dokáže čokoľvek. A veľmi miluje mužov. A hlavne rada pracuje s jazykom. Má to všetko tak rada.
  Mária bojuje aj s čínskou armádou. A robí to s veľkým hnevom.
  Dievča s vlasmi vo farbe lístkového zlata vzalo a vystrelilo jedovaté ihly zo samopalov.
  Prerušila veľa Číňanov a zaškrípala:
  - Biele kone, biele kone,
  Nedostane nás! Nedostane nás!
  A tak to Mária vzala a holými prstami spustila vražedný dar skazy.
  A potom vydal:
  - Diabol je tu
  Diabol je tam...
  Život a smrť-
  Čistý podvod!
  Olympias, píšuci o Číňanoch, poznamenal:
  - Čo je pravda?
  A vzala to aj ona a silnými holými nohami hodila sud s výbušninou.
  Váľala sa a mlátila. A celá bitka nebeskej ríše vyletela vysoko do neba.
  Olympias brala a opäť mlátila. A používala aj šarlátovú bradavku, ako veľkú jahodu.
  A bojovník spieval:
  Bol by som v nebi, bol by som v nebi!
  Bosí a veľa snehu!
  Alenka so smiechom povedala:
  - Čert, čert, čert zachrániť,
  Niekto, niekto priniesol vírus ....
  Daj nám, daj nám meče do rúk,
  Ani Kristus nepomôže!
  Olympias zobrala hadicu a vyslala z nej prúd speneného benzínu. Vzplanul ako plameňomet. A teraz na Číňanov dopadne prúd plameňa. A spáľme ich.
  A Olympias spievala:
  Aký tvorca
  Nebo alebo peklo...
  Zabije všetkých -
  Tvoj jed!
  A bojovník to vzal a žmurkol pekelnými očami. S narážkou na epidémiu koronavírusu v dvadsiatom prvom storočí. A táto pekelná epidémia zabila všetkých. A vyvstala otázka: prečo to Boh potrebuje?
  Teraz sú však časy iné a dievčatá s Číňanmi len bojujú.
  Marusya vzala do rúk silný granát, odrazila sa holými, svalnatými nohami a zavrčala:
  - Pre kozmické zmeny!
  Matryona to zdvihla, odhalila zuby a hodila niečo s veľkou a veľmi ničivou silou:
  - Zmena - naše srdcia žiadajú,
  Zmena - naše oči si žiadajú!
  Alenka, ktorá strieľala na Číňanov a hádzala granáty bosými nohami, s veľkým vzrušením zdvihla:
  - V našom smiechu a našich slzách,
  A pulzovanie žíl!
  Zmena, čakáme na zmenu!
  Anyuta agresívne poznamenala, pokosila svojich protivníkov a stlačila tlačidlo s jahodovou bradavkou:
  - Celá krajina je objatá perestrojkou,
  U nás sa štiepi atóm!
  Červenovlasá Alla, ktorá rozdrvila nepriateľa pomocou holých prstov na nohách a bradaviek iskriacich ako rubíny, podporila impulz:
  Poznať pulzovanie srdca a žíl,
  Slzy našich detí-matiek...
  Maria zaútočila na nepriateľa niečím veľmi smrtiacim a dodala, vyceňujúc zuby:
  Hovoríme, že chceme zmenu
  Zhoď dračie jarmo reťazí!
  Olympiáda rázne potvrdila. Dievčatá to zároveň zobrali a holými podrážkami odstrčili bombu s poistkou, ktorá letela vzduchom a zapišťala:
  - Koniec dračieho jarma!
  A teraz sú dievčatá opäť v vzrušení a bojovnom tranze.
  Olimpiada, čmáral na nepriateľov guľometom, ktorý vyrábal darčeky veľkého kalibru, poznamenal:
  -Od zlého draka
  Rod zachránil Zem...
  A tieň oblohy
  Opustil ľudí!
  Alenka agresívne vyhlásila, brutálne rozdrvila nepriateľov, s agresívnymi spôsobmi:
  - Stanem sa absolútnym majstrom sveta,
  A zohnem sa rovno k Tichému oceánu!
  Tu sú dievčatá s ich pekelnými procesormi.
  A bosé nohy krás, hodiť niečo extrémne agresívne, čo vedie k smrti.
  Anyuta si to všimla, stlačila svoju šarlátovú bradavku na gombík mažiara, rozdrvila Číňanov a zarevala:
  - Pre veľkú veľkosť, ktorú majú muži!
  Tieto dievčatá sú veľmi krásne a chápu, čo znamenajú silní muži. Sú zábavné a dodávajú energiu.
  Alenka pôsobí veľmi krásne a rozdáva zdrvujúce údery bosými nohami.
  A opäť lietajú s veľkou silou granátov.
  Bojovníci bojujú. A zboku prejde okolo plameňometný tank. Uvoľňuje prúd prudkého ohňa. Všetkých zapáli a spáli na smrť. A rieky tečú ako plamene šľahajúce zo sopky.
  Prešiel veľký tank. A zanechal po sebe množstvo spálených mŕtvol.
  Bojujúca Alla to vzala a zapískala:
  - Zábava, zábava, spoznáme nový rok!
  Potom jej holá, pôvabná noha opäť hodila dar smrti kolosálnej, deštruktívnej sily. A roztrhal veľa Číňanov.
  Lietadlá Albina a Alvina preleteli nad dievčatami. Tieto dievčatá začali raketami zasahovať vojakov Nebeskej ríše.
  Albina stlačila gombík šarlátovou bradavkou. Zbombardovala celý čínsky prápor a štebotala:
  - Som tá najlepšia žena na svete!
  Alvina tiež páli na nepriateľov raketou pomocou rubínovej bradavky a škrípe:
  - Sláva časom komunizmu!
  A opäť pošle niečo smrtiace pomocou svojej holej päty. Toto dievča je veľmi krásna blondínka.
  A na súši si Maria, dievča s vlasmi vo farbe lístkového zlata, vzala tú istú bradavku farby zrelých jahôd, ako stláčala, a púšťala míny na protivníkov s veľkou, ničivou silou.
  Potom to dievča vzalo a spievalo:
  - Som najlepší na svete,
  Chodím cez záveje bosý!
  A dievča vzalo a ukázalo svoj jazyk. Bojovník sa stal o to chladnejším a silnejším.
  Mária sa toho chopila a opäť s holým, okrúhlym podpätkom spustila niečo deštruktívne.
  Vzápätí vybuchlo niekoľko hrachov.
  A rozbil celý prápor vojakov Nebeskej ríše. Toto je naozaj veľmi cool.
  Maria to vzala a spievala:
  - Poď ku mne nahý chlapec Alik,
  Priveďte chlapcov - tiež všetkých nahých!
  A ako sa bude bojovníčka smiať a ukazovať jazyk a potom ako bude pľuvať.
  Ale olympiáda zabrala a tiež, ako pľuvať. A svetlo bude brať a lietať z jej úst. A spáliť veľa Číňanov. Toto je dievča - povedzme, že tá žena je super.
  A potom jej holé, silné nohy vzali a hodili sud nitroglycerínu.
  A ten, ako vybuchne... A výbuch bude veľmi kolosálnym zničením. A ako keby niekto hodil malú atómovú bombu.
  Toľko dievčat je a revú ako divé a nezdolné ...
  Tu je v boji Olga so svojím plameňometom. A dievča beží, mihajúc sa holými, okrúhlymi podpätkami.
  A horí Číňanov, horí ťažko ...
  Tu sú tiež kati. Mučili dievča Seraphim. Samozrejme, na začiatok ju vyzliekli a prehľadali úplne nahú.
  Labky špinavých mužov liezli dievčaťu do intímnych miest. A cítili jej hruď, šteklili ju na pätách.
  Vliezli jej do úst, prstami vliezli do konečníka. A potom bol Seraphim vrazený do zadku a obušok.
  Dievča kričalo od bolesti a poníženia. A bolo to také hnusné.
  A stále sa jej dotýkali...
  A potom vzali a posadili sa na špeciálne sedlo. A oceľové ihly sa zaryli do krásy vagíny. A zaťala zuby a zavýjala od bolesti.
  Bola natiahnutá. A na jednu stranu položili závažie a zavesili ho na hák. A na druhej strane kati priskrutkovali aj závažie. To bolo také drahé, pokiaľ ide o spôsobovanie bolesti.
  A dievča stonalo a revalo. A mala neznesiteľné bolesti. A potom dievča znova zbili bičom.
  A ona sedí v sedle. Ihly jej bodajú do lona, k nohám sú priskrutkované závažia. A na chrbát mu padol bič. Presnejšie, dokonca dva biče zbili silní kati z Číny.
  A potom priniesli fakľu na pravú nohu a plameň olizoval okrúhlu, ružovú dievčenskú pätu. A potom kati priniesli fakľu na ľavú nohu. A oheň holú pätu, tiež olíznutú, ale na druhej strane.
  A dievča opäť zakričalo divokou zúrivosťou. Bili ju dvoma bičmi, opiekli jej bosé nohy a zároveň ju bili bičom. To však katom z Číny nestačilo vidieť.
  A začali dievčatku mazať hrudník špinavými labkami. A hrabal ju s veľkou agresivitou. A dievča stonalo od bolesti a cítilo sa ako chrobák, ktorého rozoberajú na súčiastky.
  Potom jej však hruď stvrdla od hrubých dotykov katov a nafúkla sa. A dievča sa zlepšilo. A tu sa opäť prinesú fakle k nahej buste krásky. A poďme to odpáliť.
  Dievča zavýjalo v divokom šialenstve od pekelnej bolesti. A dievčatá sú veľmi krásne a veľmi sexy, keď bičujú a mučia.
  A potom jej napichnú do lona a opekajú jej obnažené, pôvabné nohy a naťahujú ju závažím, a stále jej pália prsia.
  A až teraz začal hlavný kat klásť otázky. A dievča mlčí. Presnejšie, nie že by bola ticho, ale jej výkriky nedávajú dokopy samostatné slová. Len kričí.
  Na príkaz hlavného kata boli z ohniska odstránené oceľové tyče s ostrými hviezdami.
  Od horúčavy sa rozžiarili karmínovo.
  A začali dievča biť po chrbte, bez akéhokoľvek strachu a s neľudskou zúrivosťou.
  Tak to pekelne bolelo. Niet divu, že sú to čínski kati...
  Ale ani toto sa im zdalo málo. Na hlavu dievčaťa bol navlečený aj veniec z ostnatých vetvičiek. Pridané utrpenie.
  Oleg Rybachenko, ktorý pokračoval v boji a hádzal hrach smrti holými prstami detských nôh, štebotal:
  - Čakanie na víťazstvo, čakanie na víťazstvo,
  Tí, ktorí túžia zlomiť okovy...
  Čakanie na víťazstvo, čakanie na víťazstvo -
  Budeme schopní poraziť zlo, temnotu!
  Margarita Korshunova, ktorá pokračovala v sekaní Číňanov, kňučala a kreslila motýľa svojimi mečmi:
  - Sláva veľkému, svätému komunizmu,
  Urobme svet šťastnejším miestom...
  Zničíme zlý pacifizmus
  V záujme veľkého, posvätného Ruska!
  Potom dievča vzalo a vypustilo tucet jedovatých ihiel holými prstami na nohách a zasiahlo nepriateľa. A bolo to tak zábavné.
  Oleg Rybačenko to zobral a ako pískal, mával mečmi. A tisíce vrán, ktoré sa hrnuli na bojisko, padali na hlavy čínskych vojakov.
  The Terminator Boy spieval:
  - V záujme ruského Svaroga,
  Poďme vytvoriť ďalšie!
  A opäť, chlapcove holé prsty na nohách by to vzali a hodili by vražedný darček smrti. A taká sila s kúskom antihmoty, že v plameňoch záhuby zhorel celý čínsky pluk. A dieťa, ktoré je tiež Superman - spievalo:
  Rusko je naša svätá moc,
  V ňom Všemohúci Rod postavil Eden ...
  Mocná vôľa a bezhraničná sláva,
  Čoskoro nebudeme mať problémy!
  
  IVAN ŠESTÝ - VEĽKÝ KRÁĽ
  Kráľ Karol Dvanásty unikol smrti počas vojny v Nórsku a aj keď uzavrel mier s Petrom Veľkým, podarilo sa mu dobyť túto krajinu. A Švédsko sa od porážky trochu posunulo. V roku 1740, za panovania Leopoldovne, Karol Dvanásty zaútočil znova... A dokázal využiť zvrhnutie Bironu a chaos a chaos v Rusku, obsadil Vybor aj Petrohrad.
  Ruská armáda sa však po počiatočných neúspechoch spamätala a dokázala znovu dobyť hlavné mesto Ruska. Švédsko dokázalo udržať iba Vyborg.
  Ale chod dejín sa trochu zmenil. Ivan šiesty nebol zvrhnutý, keďže puč zlyhal. A udržal si svoj trón. Karol dvanásty zomrel ako sedemdesiatročný v roku 1752, vládol päťdesiatpäť rokov. A jeho vláda bola najrušnejšou v histórii.
  Po prestávke v roku 1757 bolo Rusko vo vojne s Pruskom. Tentoraz vďaka tomu, že na tróne sedel už dospelý Ivan Šiesty, vojna skončila úplnou porážkou Pruska a zatknutím Fridricha II. A to sa ukázalo ako obrovský úspech pre Rusko. Potom Rusko anektovalo Poľsko, presnejšie Commonwealth, a porazilo Turecko. S Osmanskou ríšou boli dve vojny. A druhý skončil dobytím Konštantínopolu a úplným dobytím Osmanskej ríše. Cárske Rusko získalo veľa víťazstiev - dosiahlo Indiu a tiež dobylo severnú Afriku. Potom Suvorov zajal celú Európu spolu s revolučným Francúzskom.
  Iba Británia sa pokúsila vzdorovať. Ale brilantný Nelson bol porazený brilantnejším a úspešnejším Ushakovom. A nasledovalo pristátie s dobytím Londýna.
  Celá Európa bola dobytá... Potom už v devätnástom storočí prebiehala kampaň v Afrike. Veľmi úspešný a ovládol Indiu. A potom už ruské jednotky vtrhli a zajali Kanadu a dostali sa do Spojených štátov.
  V roku 1815, vo veku sedemdesiatpäť rokov, zomrel Ivan Šiesty - najväčší. Jeho vláda bola najdlhšou spomedzi viac či menej významných krajín v dejinách ľudstva. Sedemdesiatpäť rokov pri moci. Pravda, treba povedať, že funkčné obdobie bolo nominálne, kvôli regentstvu. Ale to isté možno povedať o Ľudovítovi XIV.
  A Ivan Šiesty, ktorý bol v reálnej histórii neúspešným cárom, ktorý ukončil svoj život vo väzení, sa alternatívne stal najväčším vládcom v histórii planéty Zem.
  Novým kráľom sa stal jeho syn Peter Tretí. Tento panovník pokračoval v agresívnej politike svojho otca. A dokončil prevzatie Číny. Rusko porazilo aj Spojené štáty a dobylo toto územie. A už za Alexandra Prvého bola dobytá aj latinská armáda s Japonskom. A Alexander II dokončil dobytie posledných krajín sveta vrátane Austrálie.
  Tak opäť vznikla svetová ríša ...
  Všetko sa zdá byť v poriadku, ale v ríši vládne autokracia a nevoľníctvo. A králi sa snažia spomaliť pokrok. Čo je však nemožné. A v roku 1953 letel do vesmíru prvý človek v tomto prípade, princ Alexej.
  A v roku 1967 prvýkrát leteli na Mesiac. A treba poznamenať, že veľmi cool.
  Keďže let na Mars sa uskutočnil už v roku 1988. Čo je stále lepšie ako v skutočnej histórii...
  Postupne sa králi začali viac venovať vesmíru. Boli lety na Venušu a ďalej ...
  Nový cár Juraj Prvý sa tiež v roku 2020 po prvý raz v histórii Ruska rozhodol usporiadať voľby do Štátnej dumy a ustanoviť ústavu.
  Nový relatívne mladý panovník si dokonca zapísal sériu okrídlených aforizmov;
  Myslieť ako cirkus si vyžaduje chôdzu po lane!
  Láska je pocit ako flauta, len hudba je oveľa sladšia!
  Politici sú často líšky a nikdy nie levy, pretože politikárčenie nie je kráľovská záležitosť!
  Chlapec bez bitky je horší ako pes!
  Čestnosť je pre politikov vzácna vlastnosť, najmä pri sčítavaní hlasov!
  V pulzovaní srdca a žíl chceme zmenu...ale nie starnutie!
  Mladosť je na nezaplatenie ako zlato, len časom rýchlejšie mizne!
  Mladosť podporuje objavy ako čerstvý vánok do plachiet!
  Mladosť, na rozdiel od vína, rokmi stráca na hodnote, ale naberá na sile!
  Roboty vo fantáziách sa zrodili z ľudskej lenivosti, ale stelesnené nadľudskou pracovitosťou!
  Čím viac veliteľov, tým menej poriadku, čím menej poriadku, tým viac strát!
  Detstvo je ako peniaze počas inflácie, čím cennejšie, tým rýchlejšie sa s nimi rozlúčite!
  Duboví generáli, vyrábajte drevené rakvy!
  Generál je ako sud, hlavne prázdny!
  Keď sú generáli duby, prekvitá hustá nevedomosť!
  Myseľ a fantázia, rovnako ako manžel a manželka, iba medové týždne sú skutočne sladké, keď podporná svokra reality!
  Počet rozkazov nie je vždy úmerný odvahe, ale vždy odráža priazeň nadriadeného!
  Ropa je skutočne čierne zlato, otravuje prírodu, začierňuje srdcia, zatemňuje myseľ!
  Olej je ako čierna krv diabla - otravuje telo aj dušu!
  Myseľ je záchranca v šikovných rukách a mäsiarska palica v labkách idiota!
  Je jednoduchšie vyrobiť snehuliaka v ústach vybuchujúcej sopky, ako nájsť objav, ktorý nebol použitý na vojenské účely!
  Otvorenie sa vojne sa rovná zatvoreniu mnohých dverí pokojného života!
  Ak sa chcete vyhnúť boju - napumpujte svaly, ak sa chcete vyhnúť vojne - vybudujte si armádu!
  Diplomacia je odľahčená bremenom vojenských výdavkov, rokovania sú ťažké päste!
  Nesľubujte mesiac z neba, budete musieť zavýjať ako pes, keď ľudia prídu žiadať!
  Srdcia žiadajú pomstu, ale nie je nič prefíkanejšie a horšie ako ľudské srdce - nech teda myseľ odpustí!
  Aby ste mali úrodu, je potrebné vysádzať parazity po celý rok!
  Ak raz zasadíte lenivú, môžete mať úrodu po celý rok!
  Červená reč môže vybieliť černošskú povesť, ale nebude zdobiť život bezfarebnej na uváženie!
  Zázraky vedy, sme zbavení nudy, zázraky pokroku sú veľmi zaujímavé!
  Hlavný zázrak vedy nebije, ale odmeňuje!
  Veda nie je vlk, ale opúšťa les, ak nie je vedecká zodpovednosť pastiera oviec!
  Začiatok by nemal byť svižný, na rande spomalíte, no pomalosť na začiatku zamrzí koniec!
  Začiatok je ako otvorenie v hre, mali by ste sa rozvíjať rýchlejšie, ale nehýbte sa bez toho, aby ste premýšľali o pešiakoch!
  Ideálny politik je ako kôň v práci, ale nie somár v zastupiteľstvách!
  Láska je samozrejme úžasný pocit, len keď to neplatí o alkohole!
  Veľa kuchárok kazí kašu tým, že do cesta nalieva zrazené mlieko!
  Politik je umelec, len nešpiní plátno, ale seba!
  Králi môžu všetko, ale panovníci nechcú pre ľudí takmer nič!
  Iba kráľ, ktorý sa zastáva ľudí!
  Na svete sú len dve veci, ktoré Stvoriteľ nemôže ovplyvniť: ľudské city a ľudská hlúposť, zvlášť keď sa cítim ako múdri ľudia!
  Nezáleží na tom, kto je prezident, dôležité je, kto je v tvojej hlave kráľ!
  Vojna, nie je miesto na zamyslenie, éra smrti a šialenstva!
  Zbláznia sa len tí, ktorí majú rozum nad rozumom!
  Auto nie je len dopravný prostriedok, ale luxus, na ktorom len blázni šetrí!
  Najúspornejší druh ekonomiky, šetriť na prestíži!
  Niekedy sme prehrali, niekedy sme zomreli, ale Rusi nikdy nepokľakli!
  Zručnosť nahrádza kvantitu, ale kvantita môže len falošne sfalšovať zručnosť!
  - V zdravom tele a duchu ambala - a slabosti tela - duša vybledla!
  Krv sa leskne ako zlato, no kovové duše z nej hrdzavejú!
  Dokonca aj zlato hrdzavie, ak sa z neho neodlieva srdce!
  Mučenie nie je zábava, ale tvrdá práca zo sektora služieb, v ktorej je vám osudným ľútosť nad klientom!
  Duša bohatého človeka je vlastenecká, nie viac ako duša zlatej mince, kde ju berú a držia!
  Zlato je žlté ako farba zrady, jemné ako vôľa oportunistu, ťažké ako svedomie zradcu!
  Bolesť je ako svokra, posadnutá, odporná, chcem sa jej zbaviť, ale ... bez nej sa s víťazstvom neoženíte!
  Keď sa nepriateľ nevzdá, zničia ho, a keď sa nevzdá, vynaliezavosť prinesie víťazstvo!
  Nezáleží na tom, ak zomrú samice nepriateľa, je to katastrofa, ak si naši muži pokrútili mozgy!
  V boji je ľahké, keď učenie nie je trápením, ale užitočnou zábavou!
  Aj podľa slov Kristových hľadajú jeho služobníci niečo, čo slúži bezbožnej svojvôli!
  Veľká skriňa hlučne spadne a sláva patrí tomu, kto ju zrazil!
  Keď je maska šikovná, nepotrebujeme výhovorku!
  Červené rieky tečú častejšie kvôli červeným rečiam a čiernym činom!
  - Komu je súdené bodnúť, nech sa netrasie na povraze!
  Ako vždy sa to ukázalo, ale nechceli!
  Smrť si zaslúži lepší podiel ako život, pretože jej trvanie necháva na výber neporovnateľne viac častí! -
  Záruky dávajú zaručene okradnuté!
  Minca vyrobená zo zlata je mäkká, ale smrteľnejšia ako guľka, zasiahne priamo srdce a vybije mozog!
  Technológia je bohom vojny - a jej sabotérom je ateista!
  Boh stvoril vesmír za šesť dní a človek celú večnosť platí za malú slabosť spôsobenú človekom!
  Vošli na vlnu, no nevrátili sa lanovkou!
  Utekaj, ale neutekaj, strieľaj, ale nestrieľaj, traf, ale nebráň sa a hlavne pi, ale neopi sa!
  Nikto nepotrebuje uši mŕtveho osla, ale počutie živej líšky je dar pre tých, ktorí k dosiahnutiu svojho cieľa nepotrebujú osla!
  Obujte svoju myseľ, navždy zostanete tulákom!
  Vojna je vzduch pre pľúca, ale iba zmiešaný s binárnym plynom!
  Ak sa nepriateľ nechce vzdať a nevie prehrať, donútime ho vzdať sa a odnaučíme ho vyhrať!
  Zlí ľudia milujú čiernu mágiu, dobrí zlí ľudia bielu!
  Zabíjanie vo vojne je v tomto procese ťažké, nechutné vo vnímaní, ale aké skvelé je nakoniec! Vojna teda prináša zdravie duši, otužovanie tela a očistu peňaženky!
  Vojna niekedy naplní peňaženky skvele a priamo úmerne plnosti preliatej krvi a prázdnote skazeného srdca!
  Povinnosť voči vlasti je červená s platbou nezainteresovanej oddanosti!
  Vojna je skúškou pre bystrých, temperovaním pre silných, zábavou pre bláznov! -
  Byť na smiech nie je zábava, rozplakať ostatných nie je nuda!
  Dobrý pravítko je ako sladký med, najprv ho olíznu, potom vypľúvajú!
  A zlý vládca, ako palina, bude najskôr vypľutý a potom pošliapaný!
  Áno, zlato je mäkké, ale nepreniknuteľný štít sa dá ľahko sfalšovať!
  Kvalita vždy prevažuje nad kvantitou - ani oceán jačmennej kaše nie je prekážkou pre sekeru!
  Zlo je plné sily, keď dobro oslabuje strach!
  Vtip je dobrý na miesto, lyžica na obed, ale pomoc je v problémoch!
  Môžete mať šťastie raz-dva - bez zručnosti odíde šťastie!
  Kto nie je Lev Tolstoj, ten literárny tulák!
  
  AKO ŠEL NAPOLEON CEZ Kyjev do Moskvy
  Napoleon zvolil alternatívny plán vojny s Ruskom. Išiel do Kyjeva a tam porazil ruské jednotky. A vytvoril bábku Malého Ruska. Potom došlo k vojne a pričleneniu Bieloruska a Litvy k Poľskému vojvodstvu, ktoré sa premenovalo na kráľovstvo. Rakúsko dostalo aj nejaké ukrajinské územie. Rusko sa po porážke stalo menšou mocnosťou. V roku 1815 Napoleon spustil ťaženie proti Turecku.
  Porazil Osmanov a dobyl Konštantínopol. Grécko získalo nezávislosť, Bosna a Hercegovina sa stala súčasťou veľkého Talianska, ktoré by na trón dosadil syn Napoleona Bonaparte. Rumunsko bolo začlenené do Rakúska, čím sa cisár stal príbuzným Napoleona. Bulharsko a Srbsko získali nezávislosť, podobne ako Albánsko, no stali sa vazalmi Francúzska.
  A Grécko je vazalom formálne nezávislého Veľkého Talianska.
  V Turecku v skutočnosti zostalo na Balkáne len hlavné mesto Istanbul s malým kúskom zeme.
  Tým sa však vojna neskončila. Napoleon spustil inváziu do Maroka a Alžírska. Britská flotila však zasahovala do Francúzov. Vojna s Anglickom sa vliekla. Ale dômyselnému Napoleonovi sa podarilo dobyť Gibraltár a poraziť Britov svojimi silami na súši.
  Potom Francúzi zablokovali úžinu a dokázali dobyť celý sever Afriky vrátane Egypta a Sudánu. Počas bojov mali Francúzi prvé ponorky na svete. Anglicko začalo znášať obrovské straty.
  Napoleon má pod kontrolou celú Európu a časť Ruska. A Británia nie je jej rival.
  Postupne Francúzi porazili Britov. Postavili viac lodí s populáciou a zdrojmi mnohonásobne významnejšími. Nakoniec, v roku 1931, Napoleon pristál v Británii a po rozvinutí svojich jednotiek obsadil Londýn.
  Británia sa vzdala... Bola jej uložená obrovská pocta a všetky kolónie sa opäť stali francúzskymi.
  Napoleon bol už príliš starý a poslal svojich generálov do boja.
  Francúzsko bojovalo s USA a v Latinskej Amerike o udržanie početných kolónií.
  Napoleon, ktorý žil sedemdesiat rokov, čo nie je tak málo pre veľkého génia, zomrel v roku 1839 podľa štandardov devätnásteho storočia. Jeho syn Napoleon II., vysoký blondiak, ktorý nevyzeral ako jeho otec, zdedil trón v dvadsiatich ôsmich rokoch. A samozrejme pokračovala vojna. Zatiaľ čo vo všeobecnosti v kolóniách.
  Okrem toho mal Napoleon II niekoľko zaujímavých nápadov. Predovšetkým usporiadal referendum a zjednotil Francúzsko, Taliansko a Rakúsko do jedného štátu.
  A to tiež nie je zlé ... A v Prusku dosadili na trón svojho príbuzného.
  A Commonwealthu vládol nemanželský syn Napoleona a poľská panna z Valencie.
  Vojská Napoleona II. nakoniec dokončili Spojené štáty a úplne zajali Severnú aj Južnú Ameriku. Potom bola napadnutá Afrika. Expandovala do Indie a Číny.
  V roku 1860 bola vojna s Ruskom. Tentoraz boli zabraté Moskva a Petrohrad. Uskutočnilo sa referendum a Rusko až po Tichý oceán vstúpilo do Commonwealthu. A potom sa Commonwealth spojil s Francúzskom. Potom už bola vojna v Číne a vylodenie v Austrálii... Napoleon II. vládol do roku 1883, kým nezomrel vo veku sedemdesiatdva rokov, keď si podmanil takmer celý svet.
  Na trón nastúpil jeho vnuk Napoleon III. Za tohto panovníka sa posledné vojny definitívne skončili dobytím Japonska, Filipín, ďalších ostrovov a krajín v Ázii, ako aj Nového Zélandu.
  Formovanie svetovej ríše bolo dokončené... Napoleon Tretí sa stal dovŕšiteľom dejín vojen.
  A teraz malo ľudstvo jednu cestu do vesmíru.
  V roku 1917 vzlietol prvý človek do vesmíru. A v roku 1922 sa uskutočnil let na Mesiac. A v roku 1930 na Mars.
  Ľudstvo dobylo vesmír ... Koncom dvadsiateho storočia už boli ľudské sídla na všetkých planétach slnečnej sústavy.
  A v roku 2020 sa začala prvá medzihviezdna expedícia. K hviezde Sirius okamžite vyštartovalo sedem vesmírnych lodí, ktoré rotovali niekoľko planét. A jeden z nich bol obývateľný.
  Začala sa nová éra medzihviezdnej expanzie.
  A výraz - ísť do Moskvy cez Kyjev, nadobudol nový význam.
  
  OPRAVENÉ CHYBY TRI OSI
  Hitler triviálne nepremenil štvrtú tankovú armádu na Kaukaz. A v dôsledku toho mohli nacisti okamžite dobyť Stalingrad. O niečo skôr Japonsko vyhralo bitku o Midway a dobylo Havajské súostrovie úplne ovládajúce Tichý oceán.
  Rommel sa tiež nepozastavil, po páde Tolbuku a neumožnení Angličanom usadiť sa v obrane ich v Egypte úplne porazil. Navyše, Rommelove jednotky dokázali s podporou miestneho obyvateľstva dobyť Irak aj Kuvajt.
  Stalin sa pokúsil dobyť Irak späť, no do vojny na strane Tretej ríše vstúpilo aj Turecko. A v dôsledku toho ZSSR padol pod dvojitý úder. Ktoré sa potom na Ďalekom východe ztrojnásobili a otvorili druhý front a Japonsko.
  Nemci využili túto chvíľu a odišli ku Kaspickému moru a odrezali Kaukaz po súši.
  V dôsledku toho sa priebeh vojny zmenil. ZSSR bol nútený použiť časť svojich síl na udržanie Ďalekého východu pred Japoncami. A Nemci postupovali bez problémov. Turci vzali Jerevan, Batumi a ďalšie mestá do pohybu a prelomili obranu skrz naskrz.
  Postupovali Nemci aj Japonci. Samurajom sa podarilo prekvapiť sovietsku flotilu vo Vladivostoku a bez ceremónie ju potopiť. A zajali väčšinu Mongolska.
  Do nového roka nacisti dobyli celý Kaukaz vrátane Baku.
  Bolo to jednoznačné víťazstvo a zdrvujúci úder pre ZSSR. Stalin sa zľakol, ale nemohol nič urobiť.
  Zima bola pokojná. Prebehol len pokus o deblokáciu Leningradu, no neúspešný. Nemci stiahli ďalšie sily a dokázali útok odraziť.
  V marci sa pokúsili zaútočiť v strede, ale útok bol opäť odrazený ...
  Koncom mája Nemci v dôsledku totálnej mobilizácie doplnili svoje jednotky, vytiahli silnejšie a modernejšie tanky: Panther, Tiger, Lion a samohybné delo Ferdinand. A začali ofenzívu v zbiehajúcich sa smeroch zo strany Rževa a severnej časti frontu a snažili sa vytvoriť kotol.
  V rovnakom čase nacisti zaplavili aj Saratov. Útočili zo Stalingradu.
  V boji sa objavil "Lev" - veľmi výkonný tank s hmotnosťou deväťdesiat ton. Tento stroj mal predný pancier trupu stopäťdesiat centimetrov a boky osemdesiatdva milimetrov pod svahmi ako "Panther". Tento bol navonok podobný Pantherovi, len väčší so 105 mm kanónom v dlhom kalibri 70 EL.
  Čelo trupu bolo veľmi silne chránené - 240 mm pod svahmi.
  Tank "Lev" mal výkonnejší motor s výkonom tisíc koní a rýchlosť asi tridsaťpäť kilometrov za hodinu.
  Vo všeobecnosti auto nie je celkom vydarené, no v čele je veľmi dobre chránené.
  Predovšetkým z praktického hľadiska je Tiger dobrý. Panther je síce rýchlejší, ale s bočným pancierom len 40 milimetrov je dosť slabý a unesie to aj štyridsaťpäťka.
  Vo všeobecnosti sú Nemci veľmi silní. Dokázali sa vyhnúť veľkým stratám v štyridsiatom druhom roku a ich armáda je veľká a počet divízií spolu so zahraničnými len vo Wehrmachte presiahol tristopäťdesiat. Navyše, jednotky satelitov.
  Španielsko a Portugalsko otvorene vstúpili do vojny na strane Tretej ríše.
  A nemecké jednotky obsadili Gibraltár a začali postupovať cez Afriku.
  Taliansko vykonalo ďalšie mobilizácie a vyslalo viac vojakov. Turecko sa tiež zmobilizovalo, rovnako ako Arabi. Japonsko sa tlačilo z východu.
  Tretia ríša bola tiež väčšia v počte pechoty a nebola podradná v technológii. Nemci mali vo vzduchu aj veľa lietadiel. Objavil sa ME-309, ktorý nemá vo výzbroji obdobu, a Focke-Wulf so šiestimi vzduchovými delami.
  Dominovali nemecké esá.
  Najmä Marseille. Za tristo zostrelených lietadiel dostane opäť Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A za päťstovku dostal prvé ocenenie tejto úrovne, Rytiersky kríž Železného kríža a zlaté dubové listy, meče a diamanty.
  Marcel skončil na východnom fronte a bojoval tam ako Satan.
  Stalin na jeho hlavu vypísal odmenu stotisíc zlatých rubľov. A bola vojna.
  Nemcom sa samozrejme podarilo prelomiť sovietsku obranu a vzali Saratov a pripojili kotol, severne od Rževa.
  V bitkách sa vyznamenala najmä posádka tanku Gerda.
  Bosá blondínka vystrelila z dela Panthera šarlátovou bradavkou a zavrčala:
  Vezmeme Moskvu!
  Charlotte tiež mlátila malinovou bradavkou, prepichovala auto sovietskych síl a štebotala:
  Všetci vyhráme!
  Christina dala nepriateľovi výboj, stlačila rubínovú bradavku na gombík a zavrčala:
  - Za sväté Rusko!
  Magda to vezme a zasiahne sovietsky tank, odtrhne jeho vežu a zacvrliká:
  - Pre mocnú silu!
  Dievčatá takto bojovali a veľmi agresívne.
  Tu je pár skvelých žien...
  Koncom júla sa začala nemecká ofenzíva na Moskvu. V tom istom čase na juhu nacisti zaútočili na Kuibyshev.
  Došlo k urputným bojom.
  Sily sú, samozrejme, nerovnaké, ale Kuibyshev je dobre opevnený. Musím povedať, že aj Moskva je silne opevnená, podobne ako prístupy k nej. V každom prípade sú tam silné opevnené zóny, ježkovia, zákopy a celé mocné opevnené oblasti.
  Nemci hodili do útoku - stopäťdesiat divízií. Mnohé z nich sú cudzie a majú malú smrteľnú silu.
  Bojov sa zúčastnili ako úplne prvé "Tigre" -2, tak aj tank "Maus". Bitky ukázali, že prvý tank stále nebol zlý, ale Maus bol príliš ťažký a nebolo ľahké ho prepravovať.
  Vyradiť takýto tank však nie je vôbec jednoduché. A Nemci sa vklinili do obrany Červenej armády.
  Pre nacistov to bolo dosť ťažké. Ale sú silní v počte aj technike.
  Boli použité aj prvé bombardéry Yu-288. Takýto stroj je veľmi silný a rýchly, unesie až šesť ton bômb.
  Nemci boli silní... Marseille za sedemstopäťdesiat zostrelených lietadiel dostalo unikátne ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A stal sa skutočnou, super-legendou.
  Nemci suverénne dominovali na oblohe a Japonsko postupovalo z východu.
  Samuraj celý perla a perla. A ich lietadlá bombardovali. USA a Británia boli pasívne. A konali opatrne.
  Japonsko použilo v bitkách značné sily. A tlačil...
  V auguste Nemci obsadili mesto Kalinin a priblížili sa k Možajsku, najopevnenejšej obrannej línii.
  V rovnakom čase sa začali boje o Tulu. Až do Moskvy zostalo všetkých sto kilometrov.
  Veronica, Oksana a Natasha spolu s ďalšími dievčatami opustili obkľúčenie. Prápor dievčat dostal rozkaz ustúpiť do tyla, pretože bojovníci nemali prakticky žiadne protitankové zbrane. Stalenida Pavlovna mala skúsenosti z vojny, slúžila ako dobrovoľníčka v Španielsku. Odhliadnuc od skúseností zo zvyšku vojny. A pochopila, že červené jednotky nemôžu odolať tankom série veľkých mačiek. Dievčatá však vyradili niekoľko transportérov, no samé utrpeli straty.
  Teraz sa prápor rozptýlil a ustúpil.
  Veronica, Oksana a Natasha, ktoré si zhodili topánky, odchádzali bosé a v ľahkých blúzkach. Sovietske jednotky nie sú pripravené na odrazenie kolón ťažkých tankov. A tankom E-50 jednoducho nie je čo preraziť. Jediná šanca je poškodiť koľaje. Ale v tomto stroji sú valce umiestnené na samostatných vozíkoch a je veľmi ťažké ich deaktivovať.
  Dievčatá sa pohybovali na východ cez les a v malých skupinách. Vyzerali veľmi dojemne. Vyhrnuli si nohavice a mali len svetlé košele. Dlhé, blond, mierne kučeravé vlasy splývali dole. Bosé nohy príjemne šteklí tráva a občas sa objavia hrbolčeky. Všetko vyzerá mimoriadne eroticky. Cez tenké košele presvitajú prsia.
  Veronika, ktorá hrabala trávu bosou nohou, otrávene hovorí:
  - Sakra, vojna sa práve začala a ty už musíš ustúpiť!
  Oksana, ktorej blond vlasy boli mierne ryšavé a cerila zuby, odpovedá:
  - A nemal som žiadne zvláštne ilúzie! Hitler dobyl takmer celý svet... Skúste s takou hordou, akú zvládnete!
  Natasha si potriasla snehobielymi vlasmi a povedala:
  - Každý sa chce páčiť ... Je ťažké s nimi jednať! Byť verný nie je ľahké!
  Veronika prikývla. Jej vlasy sú také zlaté a krásne. Ona je skvelá.
  Victoria ich však dobehla. Červenovlasé dievča. Vlasy sú ako oheň. A taký dojemný. Zafúkal vietor a zdá sa, že vlaje proletárska zástava, také plamenné vlasy.
  Victoria si vyzliekla košeľu a odhalila trup. Prsia mala plné, bradavky šarlátové ako mak. Krásna bojovníčka. A jej silné, trénované telo je odhalené.
  Natasha sa zachichotala a tiež odhalila svoj trup, pričom si všimla:
  - A naše telá sú krásne... Sme len Amazonky!
  Veronika pokrútila hlavou.
  - Nie je to príliš radikálne - odhaliť hrudník! Musíte dodržiavať pravidlá slušnosti!
  Victoria pokrútila hlavou a pokrútila červenými kučerami.
  - V komunistickej spoločnosti - pravidlá morálky, pojem je relatívny. - Dievčina potriasla obnaženými prsiami, jej šarlátové bradavky sa veľmi zvodne leskli. - Byť nahý nie je hriech. Presnejšie povedané, pojem hriech je kňazský, ale naším krédom je oslobodenie od buržoáznej morálky!
  Natasha potvrdila a potriasla bujným a elastickým poprsím:
  - Bližšie k prírode! Bližšie k prírode! A prirodzená nahota!
  Oksana sa tiež usmiala a odhalila svoj trup. Vlastne, v letných horúčavách, aké príjemné je, keď sú prsia odhalené. A vietor ich fúka. Krásne dievča a nahota prichádza. Všetky dievčatá sú vyšportované, s postavami, obnažené telá bojovníkov vyzerajú veľmi harmonicky.
  Krásne dievčatá kráčajú po ceste. Sú tak rozkošné a veľmi príťažlivé.
  Veronica štebotala a krútila hlavou.
  Ale to vôbec nie je estetické!
  Victoria negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie! Máme skvelé telá! A vyzeráme nahí jednoducho skvele!
  Natasha prikývla, vyskočila a povedala:
  - Bolo dobré byť nahý... Tu prišiel Iľjič so zbraňou!
  Oksana ju pohladila po hrudi a zaškrípala:
  - V skutočnosti je moje poprsie super!
  Victoria nadšene spievala:
  - Ach, dievčatá, a my sme nájazdníci! Peňaženky, peňaženky a ešte peňaženky! Videli sme doláre - hory zlata!
  Natasha triasla nahými prsiami a s úsmevom spievala:
  - Kedysi boli nahí, bosí, zlí!
  A všetci štyria vybuchli smiechom. Dievčatá bili bosými nohami, dvíhali obnažené opätky. Krásne bojovníčky. Za nimi sú batohy a útočné pušky PPSh. Roztomilí bojovníci, veľmi skvelí.
  Veronika potichu povedala:
  - Pred Bohom sme si všetci rovní... A budeme sa musieť zodpovedať za zhýralosť!
  Natasha sa zachichotala a odhodlane odpovedala:
  - Boh neexistuje! Toto je rozprávka!
  Victoria triasla nahými, opálenými prsiami a nadšene zvolala:
  - Boha vymysleli mocní tohto sveta, aby udržal ľudí v podriadenosti!
  Veronika negatívne pokrútila zlatou hlavou.
  Kto potom stvoril vesmír?
  Victoria sa zachichotala a odpovedala:
  - Vesmíry samotné rastú ako listy na strome. Vyrastajú z ničoho. Keď v ďalekom nekonečne strom vo vesmíre začal rásť od nuly a odvtedy sa objavilo mnoho vesmírov.
  Natasha sa zachichotala, vyplazila jazyk a poznamenala:
  - Je horúco! Môžeme si vyzliecť nohavice?
  Victoria podporila myšlienku:
  - Je to skvelý nápad!
  A všetky tri dievčatá sa jednomyseľne zbavili nohavíc a zostali v nohavičkách. A aké majú silné a svalnaté telá. Jednoducho úžasné a akrobacia.
  Oksana spievala s radosťou:
  - Šváb má tykadlá, dievča má nahé nohavičky!
  Len Veronica zostala s vyhrnutými nohavicami a košeľou. Vyčítavo odpovedala:
  - Nie je dobré byť takto nahý! Čo ak nás uvidia!
  Natasha sa zachichotala a odpovedala:
  - A nech aj vidia! Milujem vzrušovať mužov!
  Victoria sa zachichotala, potriasla takmer holými stehnami a odpovedala:
  - Muži sú svinstvo - len svinstvo!
  A bosou nohou zasiahla čerstvú hubu, dodala:
  - Aké pekné je vziať žrebca a jazdiť na ňom!
  Oksana s úsmevom poznamenala:
  - Keď ťa hladia, je to milé... Hlavne, ak sú muži mladí, pekní...
  Natasha pripomenula dievčatám:
  - Pamätaj, chytili sme toho chlapca. Úžasné dieťa a určite má veľkú dokonalosť za svoje roky!
  Victoria si olízla pery a so žiadosťou v hlase povedala:
  - Bolo by skvelé to skontrolovať!
  Veronika urazene vyštekla:
  - Aké škaredé veci hovoríš! Nemôžete si takto robiť srandu z pocitov ľudí! Hlavne keď ide o nemčinu, ale chlapca!
  Oksana sa zachichotala a odpovedala:
  - Prepáčte, ale moje srdce je také zlé ...
  Natasha pohotovo potvrdila:
  - Nemci postupujú a ja chcem snívať o niečom dobrom! Napríklad o chlapcoch!
  Victoria so smiechom navrhla:
  - A čo ak naozaj chytíte mužov? Bolo to tak skvelé!
  Veronika stroho odpovedala:
  - Ženy zdobí skromnosť, nie arogantné obťažovanie!
  Victoria negatívne pokrútila ohnivou hlavou. Plieskala bosými nohami a štekala:
  - Nie! Nie je väčšie potešenie, vybrať si muža sama a vtiahnuť ju do postele. Ryšavá diabolka potriasla medenočervenými kaderami a pokračovala. - To je to, aby ste sa uložili do kríkov pre potešenie a nešli uličkou.
  Veronica stroho povedala:
  -Sex bez dôvodu je znakom blázna! - A dodal. - To je v rozpore s normami komunistickej morálky!
  Victoria nesúhlasila:
  - Lenin sám povedal - manželky by mali byť bežné!
  Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - No, nemôžem povedať, že som sa takto vrhol na mužov, ale je pekné hrať aktívnu úlohu! Ak si sami radi vyberáte, pre koho udriete! Ale z našej strany k tomu nedochádza.
  Victoria súhlasne prikývla.
  - Áno, máme len dievčatá ... Ale môžete sa dostať cez plot! - štebotalo dievča s veľkým potešením. "Chlapi, mužíci... Naši muži sa horlivo plazia po bruchu!"
  Veronika negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie, to Lenin nikdy nepovedal!
  Natasha na protest zvolala:
  - Nie, presne to povedal Vladimír Iľjič! Za komunizmu bude všetko spoločné, vrátane manželiek!
  Victoria sa zachichotala a zamrmlala:
  - Ženy sú dobré... Muži sú ešte lepší! Eh, byť zajatý, byť tam znásilnený celou spoločnosťou.
  Dievčatá sa jednohlasne zasmiali. A Victoria s úsmevom dodala:
  - A potom ho zbili pažbami pušiek! A podpätky by boli podpálené jemným plameňom a posypané korbitom!
  Natasha kopla bosou nohou do hrbolčeka a zavrčala:
  - Opätky sú potešené, keď sú bité bambusom! Tu v Číne boli dievčatá a chlapci bití palicami po holých podrážkach. A milovali to!
  Victoria spievala s chuťou:
  - Aké mučenie v Hollywoode! Iba mačky, nie ľudia!
  Veronika múdro poznamenala:
  - Tu pôjdeš do pekla ... Budete mučení a päty vám spália nielen bambus, ale aj rozžeravené železo!
  Natasha spievala a pevne zatínala päste:
  - Čierny havran pri ďalšej bráne!
  Victoria, natriasajúc nahými prsiami so šarlátovými bradavkami, pokračovala:
  - Kolíska, putá, roztrhané ústa!
  Oksana, ktorej prsia sú tiež nahé a trasúca sa bokmi, odpovedala:
  - Koľkokrát po boji moja hlava!
  Veronica podporila impulz a dupala bosými nohami:
  - Z preplneného bloku na sekanie som letel tam, kde ....
  Natasha zúrivo zarevala a triasla nahými prsiami:
  - Kde je vlasť! Nechajte ich škaredo kričať!
  Viktória výpraskala a kričala, krútiac bokmi, sotva zakrytými priehľadnými nohavičkami:
  - A máme ju radi, aj keď nie je krásna!
  Oksana zasyčala a trhla holými opálenými kolenami:
  - Dôverujúci bastardi!
  Veronika s povzdychom povedala:
  - Sme sovietski pohraničníci. A rozprávame sa ako ohradové dievky. Je možné...
  Victoria v odpovedi zaspievala:
  - Ďakujem, Stalin-vodca! Pre hlúpe, prázdne oči! Za to, že sme ako voš, nemôžete žiť!
  Natasha pohrozila červenému diablovi päsťou:
  - Nu, ty teda nie si chrt! Budete v špeciálnej sekcii!
  Victoria sebavedomo povedala:
  - Čoskoro prídu Nemci do Moskvy ... A Stalin už bude vzatý do klietky!
  Oksana sa zachichotala a namietala:
  Myslíte si, že výsledok vojny je vopred rozhodnutý?
  Victoria odpovedala celkom vážne:
  - Ako inak? Hitler má okupovanú takmer polovicu sveta plus Japonsko a jeho kolónie. - Dievčina nahnevane dupala ladnou, bosou nohou. - A to nemáme ani poriadne tanky! Séria KV je paródiou na autá. T-34 je zjavne príliš malý. Ale normálny tank nevznikol! A pancierové granáty budú horšie ako nemecké!
  Natasha si ťažko povzdychla a zachrapčala:
  - S týmto musíme súhlasiť! Bohužiaľ, naše tanky sú stále také nedokonalé. A čo KV? Áno, zlomia sa...
  Dievčatá stíchli a ich hravosť opadla.
  V skutočnosti už prvé hodiny vojny ukázali, že T-34-76 nemá úplne spoľahlivú prevodovku a ešte viac séria KV. A čo je faul, čím je tank ťažší, tým je slabší na pohyb. A 200 mm predné pancierovanie nestačí na to, aby udržalo náboje dokonca aj 88 mm kanónu Panther-2, a nie kanónu Tiger-3.
  Ako sa nečakane ukázalo, nemecké autá sú rádovo silnejšie v čelnom pancierovaní a schopnosti zasiahnuť. A sovietska technika zjavne zlyháva.
  Áno, bol tu stroj "Panther" -2, ktorý nemá páru a poďme zničiť všetkých. Taký tank nezastavíš.
  Koncom septembra začali Nemci obkľúčiť Moskvu. Prerobili ho.
  Jeseň bola suchá a teplá a začiatkom októbra už nacisti začali uťahovať kliešte a hrozilo, že obkľúčenie uzavrie dobytím Moskvy.
  Pilot Marseille dostal za tisíc zostrelených lietadiel špeciálne ocenenie - Hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A je to v pohode.
  A ďalšie stroje boli teraz v boji.
  Posádka tanku Gerda sa vyznamenala v bitkách. Dievčatá bojovali na "Panterovi" -2. Tento stroj mal úzku vežu, nižšiu siluetu a čelnú ochranu porovnateľnú s "Tigrom" -2 s hmotnosťou o osemnásť ton menšou pri rovnakom motore s výkonom 900 koní. A to znamená lepšie jazdné vlastnosti. Amerika použila vysokého Shermana. Tento tank mohol preniknúť iba na nemeckú stranu a bol zasiahnutý zo vzdialenosti tri a pol kilometra.
  "Panther" -2 postupne nahrádza obvyklý "Panther". Ale zatiaľ je posledné auto celkom dobré. Jeho čelné pancierovanie je celkom schopné udržať projektil starších modelov Sherman, zatiaľ čo novšie typy dokážu preniknúť iba blízko. A samotná 75-milimetrová zbraň Panthera berie sovietske auto z dvoch kilometrov a je rýchlejšia ako 88-milimetrová, čo je v praxi oveľa lepšie. Pravda, Panther-2 v čele je vo všeobecnosti nepreniknuteľný aj pre samohybné delá v USA s 90-milimetrovými delami, a to je, samozrejme, praktické.
  Gerda mieri na cieľ holými prstami a strieľa. Potom zakričí:
  - Za veľkosť planéty po celom svete!
  Charlotte tiež strieľa, presne zasiahne sovietske jednotky a reve z plných pľúc:
  - Sláva nášmu úspechu!
  Christina, ktorá strieľa na nepriateľa holými prstami a zráža ho dobre mierenými nábojmi, vyceňujúc zuby, hovorí:
  Sláva Tretej ríši!
  Magda vystrelí aj holými prstami a s potešením hovorí a žmurká na priateľov:
  - Za árijské nápady a ich víťazstvo!
  Na tanku pracujú bojovníčky a "tridsaťštyri" proti nim neťahajú. A tanky IS-1 sú ešte horšie. Ťažký KV-16 sa snaží postúpiť proti nemeckým jednotkám. Dievčatá ho však prepichnú aj svojou ďalekonosnou zbraňou. A zo sovietskeho tanku zostali len úlomky, pretože bojová súprava vybuchla.
  Na jednoduchom "Pantherovi" bojuje posádka Jane Armstrongovej. Toto odvážne dievča z Británie sebavedomo získava účty.
  Gringeta strieľajúca na Rusov s pomocou holých prstov na nohách škrípe:
  - Sláva ére Británie! Sláva!
  Monica, tiež škrípajúca, posiela dary smrti s holými prstami na nohách a škrípe:
  - Vládnite Británii, nekonečným moriam, nikdy nebudeme otrokmi!
  Malanya striedavo vystrelila aj z kanónu Panthera, prerazila tridsiatku a zaštebotala:
  -Za kráľovský komunizmus!
  A dievčatá sa tešia. A tak slávne porazili Červenú armádu.
  Už nacisti na juhu s podporou miestneho obyvateľstva dobyli Penzu. Spolu s Japoncami prešli cez Bajkalskú šiju a bojujú na Kamčatke.
  Bojujú tam aj krásky na tanku Tiger-2 Agata, Adala, Angelina, Andriana. Štyri dievčatá vymlátia nepriateľa zo svojho stroja na zabíjanie. "Tiger"-2 chrlí dary smrti a ničí sovietske jednotky.
  Agáta strieľajúca holými prstami reve:
  - Za Tretiu ríšu! A žmurkne.
  Adala tiež vystrelí, stlačí si šarlátovú bradavku a zaškrípe:
  - Za árijské vlajky!
  Dievčatá konajú s kolosálnou agresivitou.
  A teraz nemecké jednotky vstupujú do Turkménska. A v novembri 1943 obsadili hlavné mesto Ašchabad.
  Útok prebieha s využitím techniky. Výkonné "Sturmtigery" vyhadzujú prúdové bomby s hmotnosťou tristo kilogramov. A spolu s ruskými jednotkami ničia domy.
  Ozve sa siréna. Áno, Hitlerova armáda vykazuje najvyššiu akrobaciu v ničení.
  Nemecké dievča Eva na Twitteri:
  - Bude hovor s výdavkom!
  Helga bojuje na lietadle TA-152. Zhodí projektily lietadiel na pozemné ciele, pričom zasiahne tridsaťštyri a keveshki. A kričí pre seba:
  - Som árijská bojovníčka a bude zo mňa dievča super triedy!
  A teraz ním bol zasiahnutý ďalší sovietsky tank priamo na cieľ. O dievčati treba povedať, že bojuje a len jej vajíčka sú chladnejšie.
  Gertrúda tiež posiela smrtiaci výboj, pomocou svojich holých prstov, z jej vražedného stormtroopera, ktorý zasiahne nepriateľa a zakričí:
  - Sláva myšlienkam árijského komunizmu!
  Bojujú tu bojovníci a ako všetko riešia.
  V decembri 1943 Nemci takmer úplne dobyli Moskvu a s jednotkami vstúpili na územie Gorkej a Kazaňskej oblasti. Do bojov sa zapojili aj samohybné delá E-10. Táto samohybná zbraň bola skvelá a bola vydaná v dvoch verziách naraz. Prvý vážil desať ton s hrúbkou čelného panciera 60 mm, bočným pancierom 30 mm a motorom s výkonom štyristo koní. Nízka výška stroja 1,3 metra a iba dvaja členovia posádky so 75 mm kanónom a dĺžkou hlavne 48 EL, veľmi mobilný. A ťažšie samohybné delá-15, hmotnosť šestnásť ton, predné pancierovanie 82 milimetrov pri veľkom sklone, bočné pancierovanie 52 milimetrov a delo s dĺžkou 75 milimetrov a dĺžkou hlavne 70 EL, ako má Panther, a motor výkonom 550 koní.
  Nové samohybné delá boli celkom spokojné s nemeckou vojenskou jazdou a ich zbraňami.
  Na E-15 bojovali dve dievčatá: Frida a Kaissa. Z dela strieľali dvadsať rán za minútu. Také krásne dievčatá v bikinách.
  Frida vystrelila na tank IS-1, prerazila jeho predný pancier a zakňučala:
  - Za árijské nápady!
  A s holými prstami stláčala tlačidlá jedného z úplne prvých joystickov v armáde Tretej ríše.
  Lupanula a Caissa pomocou holých prstov zasiahnu nepriateľa s kolosálnou presnosťou. A zakričala:
  - Sláva árijskému bratstvu!
  Boj s takým dievčaťom. S veľkým pohonom a ambíciami.
  A bojovníci zbierajú úrodu s aktivitou šakalov.
  Ale je obzvlášť zaujímavé mučiť zajaté dievčatá, je to ich najagresívnejšia a najobľúbenejšia zábava.
  Frieda so škrípaním zubov poznamenala:
  - Dosť žiť podľa zákonov,
  Dané Adamom a Evou...
  Nag, budeme viesť príbehy,
  Doľava, doľava, doľava!
  Caissa agresívne potvrdila:
  - Doľava, doľava, doľava!
  A tiež stlačila bosé prsty na tlačidlách joysticku a vhodne zasiahla nepriateľa.
  Fritz bojoval... Albina a Alvina už prekonali každé z päťsto zostrelených lietadiel. Ukázalo sa, že také militantné dievčatá sú. A vo svojej myšlienke bojovnosti zašli ďaleko.
  Albina, ktorá zostrelila ruské lietadlo pomocou holých prstov na nohách, povedala:
  - Za sväté Prusko!
  Alvina, ktorá demolovala ruské auto aj s holými prstami na nohách, štekala:
  - Za veľkú vlasť!
  Jedinečne tu bojujú dievčatá a veľmi kousavo vyraďujú nepriateľov.
  Nový rok už prišiel... Moskva sa stále drží v kruhu blokády.
  Krátka prestávka do marca 1944.
  A na jar sa trochu oteplilo a nepriateľstvo sa obnovilo s novou silou.
  Bojov sa zúčastnil aj Lev-2, ide o prvý sériový tank, v ktorom Nemci využili umiestnenie motora a prevodovky spolu a pred tankom - v jednom bloku. A veža bola presunutá späť. Výsledkom bolo pohodlnejšie auto s nízkou siluetou a úzkou vežou. Lion-2 výrazne schudol a pridal ochranu čela vďaka väčšiemu sklonu pancierovania. Tento tank je ľahší ako Tiger-2, čo znamená, že je mobilnejší s výkonnými zbraňami.
  V Tretej ríši sa naplno rozbehol návrh nového hlavného tanku E-50. Auto prešlo množstvom zmien: inštaláciou úzkej a menšej veže. Zmena podvozku na ľahší a jednoduchší na výrobu a opravu, ako aj s lepšou priechodnosťou terénom. Umiestnenie motora a prevodovky spolu a naprieč a prevodovky na motore. Výška nádrže bola znížená na necelé dva metre. A tento stroj vážil s hrúbkou pancierovania Tiger-2 iba štyridsaťpäť ton. Zároveň mala výkonnejší motor až 1200 koní a silnejšie zbrane - 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 100 EL a zvýšenú ničivú silu a presnosť.
  Tento tank s názvom "Panther" -3 mal ísť do série. A jeho zbraň bola vybavená hydraulickým stabilizátorom. Takýto tank sa mal stať hlavným stredným tankom. A prebiehal aj vývoj E-75. Tento stroj bol ešte lepšie chránený: 250 mm čelný pancier a 170 mm bočný pancier s ešte výkonnejším a priebojnejším kanónom ráže 105 mm a 100 EL. Plánovalo sa udržať hmotnosť do sedemdesiatich ton a v záujme zachovania mobility nasadiť motor s výkonom 1500 koní. Tento tank sa mal stať hlavným ťažkým tankom v Tretej ríši. A plánovalo sa to nazvať: "Tiger" -3. Sú to tanky novej generácie a už pre budúce vojny so Spojenými štátmi.
  Na Sibíri sa skutočné boje rozvinuli až v lete 1944, keď sa odohrali posledné boje s Ruskom.
  Na oblohe bojovali aj nemecké prúdové stíhačky. HE-162 je ľahší, jednoduchšie na výrobu a manévrovanie a úspešne prešiel krstom ohňom.
  ME-1010 sa objavil aj s krídlami, ktoré zmenili zametanie. Jeho nevýhodou však boli vysoké požiadavky na kvalifikáciu pilotov. A namiesto toho bol v sérii preferovaný TA-183.
  Veľké nádeje sa vkladali do vyspelejšieho ME-262 X, ktorý sa vyznačoval vysokou rýchlosťou cez 1100 kilometrov, piatimi vzduchovými delami a lepšou manévrovateľnosťou so šikmými krídlami.
  V júli dostali prvé dve lietadlá tejto modifikácie Albina a Alvina ...
  V tom čase už Nemci obkľúčili Čeľabinsk a Sverdlovsk. Státisíce sovietskych vojakov sa vzdali.
  Albina strieľala na ruské tanky zo vzduchu, prepichovala im strechy a revala:
  - Sláva árijským snom!
  Alvina, ktorá zrazila pilotov ZSSR a poslala ich na druhý svet pomocou holých prstov na nohách, zakričala:
  - Za Veľké Prusko!
  Toto dievča tak bojuje a tanky tiež aktívne strieľajú.
  Gerda a jej posádka tanku sú na vrchole. Už ostreľujú okrajové časti Sverdlovska.
  Gerda vystrelila holými prstami a štebotala:
  - Dá sa vybudovať komunizmus?
  Charlotte stlačila pedál holou pätou a rozdrvila Rusov a dodala:
  - Je to možné a potrebné!
  Christina, strieľajúca na súperov s veľkou presnosťou a strieľajúca bosými nohami, zaškrípala:
  - Za našu vlasť!
  Magda, ktorá strieľala na nepriateľa a trhala sovietske zbrane, zakričala:
  - Pre našu matku!
  Dievčatá vystrieľali všetky náboje... A kým sa im doplnila bojová súprava, začali sa rozprávať.
  Gerda nahnevane poznamenala:
  - Všetky ríše skôr či neskôr upadli. Verím, že našim sa to nestane!
  Charlotte s tým celkom nesúhlasila:
  - A kde je záruka, že po Hitlerovi sa boj o moc nezačne a Tretia ríša sa nerozpadne?
  Christina celkom logicky poznamenala:
  - Hlavná vec je ideológia... Tá nás robí silnými!
  Magda potvrdila dupotom bosou nohou:
  - A jednotní!
  Charlotte racionálne poznamenala:
  - Ale napriek tomu bude jeden bojovať o moc, potom druhý a po ňom tretí. Ako v Rímskej ríši, keď bol najprv zabitý Július Caesar a potom bola prerušená dynastia Augustov. A v Rímskej ríši nastal čas kolosálnych nezhôd a rozkolov.
  Gerda s tým súhlasila:
  - Áno, cisári sa začali meniť ako rukavice a Rímska ríša sa zrútila. Nebolo možné vytvoriť niečo univerzálne!
  Christina s úsmevom poznamenala:
  - Potrebujeme systém rotácie moci! Taký systém, ktorý by nám zaručil stabilný rozvoj a absenciu nebezpečného boja o moc!
  Charlotte pokrčila plecami a poznamenala:
  - Len katolícka cirkev dokázala udržať viac-menej stabilný systém moci bez rozkolov a rozpadov a tomu nedokázali zabrániť žiadni protipápeži.
  Magda s úsmevom poznamenala:
  - Ale je to pravda! Katolíci sa takmer dvetisíc rokov vyhýbali rozkolu... Hoci niekedy došlo k prevratom a pápeži boli zabití alebo zajatí. Hovorí o niečom stabilnom a trvalom vo vatikánskom systéme.
  Gerda s úsmevom poznamenala:
  - Dúfajme, že génius Fuhrera nám povie cestu von a nerozdelíme sudcu starovekého Ríma!
  Po páde Sverdlovska a Čeľabinska Stalin beznádejný odpor zastavil.
  A 2. septembra 1944 podpísal dohodu o bezpodmienečnej kapitulácii. ZSSR súhlasil s obsadením dosiaľ neobsadených oblastí a zrieknutím sa suverenity.
  Nemecko a jeho satelity dostali pod kontrolu obrovské územie.
  Ale stále tu bol problém s Britániou.
  Nemci začali ofenzívu v Afrike. V tom istom čase zasiahli metropolu prúdové lietadlá a rakety FAA.
  Británia nemohla brániť kolónie. A rýchlo stratil kontrolu nad Afrikou.
  Churchill zomrel v júli 1945. A nové vedenie Británie požiadalo o mier za akýchkoľvek podmienok.
  Hitler požadoval kapituláciu. Británia odmietla. A nemecké jednotky bez váhania vylodili jednotky.
  A v auguste bolo Anglicko zajaté. A potom Írsko.
  Spojené štáty americké nechceli bojovať bez Britov. A nedokázali vyrobiť atómovú bombu.
  Hitler by chcel bojovať, ale dostať USA spoza oceánu je ťažké. Skrátka, rozhodli sa uzavrieť mier. Amerika však musela vzdať hold Tretej ríši.
  Okrem toho Nemci dostali právo na základne v Latinskej Amerike a vzali si Panamskú šiju pre seba. A dopadlo to výborne.
  Hitler dostal všetko, čo chcel... Ale nedokázal pokojne sedieť. Najmä Japonsko si pre seba utrhlo príliš veľa.
  Bez toho, aby čakal, kým samuraj vytvorí atómovú bombu, zaútočil Fuhrer na samuraja 20. apríla 1953.
  Už nebolo možné zdržovať. Vojna pokračovala s obrovskou technologickou prevahou Tretej ríše. Ale Japoncov je veľa a majú koloniálne divízie. Okrem toho sa rýchlo rozvíja aj Japonsko, ktoré dokáže prekonať zaostalosť.
  Nemci hádzali do boja lietajúce taniere a pyramídové tanky. A mali pokročilejšie guľomety a podzemné samohybné delá. A veľa iných vecí.
  Japonsko tvrdo bojovalo, no postupne sa hralo. Nemci dokonca vzali cisára do zajatia.
  Táto brutálna vojna trvala takmer dva roky. A skončilo sa jadrovým bombardovaním Tokia a obsadením Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Hitler už dobyl takmer celý svet, ale Spojené štáty zostali. A USA majú jadrové zbrane a nosné balistické strely.
  A v Tretej ríši sa pracovalo na vytvorení protijadrových zbraní.
  A teraz to bolo konečne pripravené.
  A 20. apríla 1959 začala vojna medzi USA a Treťou ríšou. Posledná vojna v dejinách ľudstva.
  A USA prehrali o jeden gól...
  8. marca 1960 sa newyorská posádka vzdala. A na druhý deň, Washington.
  Amerika jasne prehrávala vojnu. V bojoch sa objavil posledný americký tank z ťažkej série. Vyzbrojený 155 mm dlhohlavňovým kanónom a 310 mm čelným pancierovaním s pevnou vežou sa stal akýmsi samohybným delo s hmotnosťou stodvadsaťpäť ton.
  Američanom sa konečne podarilo vydať auto, ktoré držalo na čele náboje nemeckých kanónov a mohlo preniknúť do každého nacistického tanku. Zo strán ju ale obchádzali. A zasiahli. A ďalšie takéto auto bolo bombardované zo vzduchu.
  Eisenhower zomrel 20. marca 1960. A 22. marca jeho nástupca Kennedy kapituloval pred Treťou ríšou.
  A tak sa skončila história vojen. A Tretia ríša ovládla celý svet. A začal sa nový život.
  
  . ROMMEL-FUHRER A NAHÉ DIEVČATÁ
  ANOTÁCIA
  Po atentáte na Hitlera v Tretej ríši sa k moci dostali prozápadné sily. A teraz sa všetko zmenilo a teraz Nemci napredujú a vyhrávajú víťazstvo za víťazstvom. Krásne dievčatá bojujú.
  PROLÓG
  20. apríla 1944 došlo k úspešnému pokusu o atentát na Adolfa Hitlera.
  Fuhrer bol zabitý a jeho družina bola na mieste zastrelená. Speer sa stal novým kancelárom a Rommel sa stal Führerom a najvyšším veliteľom. 1. mája 1944 spojenci ukončili všetky nepriateľské akcie a bombardovanie a vyhlásili prímerie.
  Stalin bol, samozrejme, pobúrený. Rommel však zrušil antisemitské zákony a obhajoval európsku integráciu proti boľševizmu. A západné krajiny to schválili. Medzitým nacisti presúvali sily z Európy na východ.
  A Tretia ríša má stále tristodvadsaťštyri divízií. Toto sú veľké sily. A viac ako polovica letectva bola spútaná západným frontom. A potom sú prehodené.
  Len na severe Francúzska bolo päťdesiatosem divízií. Z toho desať tankových a päť SS. To je zhruba porovnateľné so silami, ktoré by boli sústredené v Bielorusku proti sovietskym silám v operácii Bagration.
  A v tankoch a letectve ešte viac. Až stopäťdesiat divízií bolo na západe alebo v Európe.
  Takže pomer síl sa výrazne posunul. Nemci už zaviedli sériovú výrobu "Panterov" a výkonnejších "Tigra" -2. Majú prúdové lietadlá a rakety FAA, diskové lietadlá sú na ceste a sériu E.
  Nemci čoraz častejšie verbujú zahraničné divízie. V sérii mali aj útočnú pušku MP-44, najlepšiu v tom čase na svete, ktorá sa v mnohých ohľadoch stala prototypom Kalašnikova.
  Takže Nemci mali vážne sily. A mali Rommela. Veľmi talentovaný generál. Čo urobilo niekoľko zmien vo vedení Wehrmachtu, ktoré zvýšili jeho účinnosť. A dať oveľa väčšiu moc veliteľom armádnych skupín.
  Rommel tiež rozpustil časť jednotiek SS a doplnil dôstojníkov v obvyklých častiach Wehrmachtu. Tým sa zvýšila bojaschopnosť armády ako celku.
  Zvýšili sa aj práva miestnych veliteľov.
  Taktiež boli Slovania oficiálne uznaní za Árijcov a Centrálna rada pôsobila v Bielorusku. Uskutočnili sa aj ďalšie reformy.
  Ale toto všetko si vyžiadalo čas.
  A Červená armáda sa pripravovala na ofenzívu v Bielorusku. A tam by bolo ťažké odraziť úder.
  Potom sa Rommel rozhodol - najlepšia obrana je útok. A jeho jednotky na južnom úseku frontu samé zasiahli. Z Moldavska a západnej Ukrajiny v konvergujúcich smeroch.
  Hlavný výpočet bol prekvapený. Dosiahlo sa to prostredníctvom dezinformačnej kampane. Aj preto, že Stalin si bol istý, že Nemci nezaútočia. Tretia ríša mala síce veľa tankov a dokonca v nich získala náskok pred ZSSR. Áno, a stroj-beštia "Panther". Odolať jej je takmer nemožné.
  Prítomnosť Nemcov mali aj "tigre", ktoré boli rovnako ako prielomové tanky silné a húževnaté. Do bojov sa zapojil aj prvý prúdový ME-262
  Čo doslova vydesilo sovietskych pilotov - tieto stroje je ťažké zostreliť.
  Vplyv mala aj prevaha Nemcov v tankoch. Ofenzívy sa zúčastnili Tigre -2 a Ferdinandy vrátené z Talianska. Nemcom sa podarilo skompletizovať aj pár "Myšiakov" tým, že ich poslali na bojovú skúšku.
  Tento tank ukázal svoju schopnosť prežitia v prelomovom, ale slabom jazdnom výkone.
  Ale "myš" nemožno prepichnúť zo žiadneho uhla. A toto je vážny tank.
  A jeho nízka rýchlosť z neho robí dobrý tank na podporu pechoty.
  Napriek tomu dal Rommel príkaz navrhnúť E-100 s myšlienkou užšieho usporiadania. V ktorom sú motor a prevodovka umiestnené spolu a naprieč, ako v iných tankoch a samohybných delách série E.
  Nemci dokázali získať náskok na poliach Ukrajiny taktickým prekvapením.
  A v dôsledku toho sa vytvorilo niekoľko kotlov. Červená armáda však bojovala veľmi odvážne. Vojaci mali bojové skúsenosti a nemôžete ich len tak predviesť. A vojaci Červenej armády sa nechceli vzdať. A ich rodiny by z toho naozaj ušli.
  Boje ukázali, že nemecké tanky sú pri správnom použití veľmi dobré. Dobre sa ukázal aj TA-152. Rommel dokonca nariadil vyrobiť toto lietadlo namiesto Focke-Wulf a postaviť namiesto rakiet FAA. Rakety stále nemôžu dosiahnuť Moskvu a proti pozemným silám sú príliš drahé a neúčinné. Treba poznamenať, že prúdové lietadlo ME-262 nie je príliš dobré a často havaruje. Navyše si to vyžaduje aj preškolenie pilotov a dlhšiu dráhu. Áno, a vytvorenie novej infraštruktúry.
  . KAPITOLA 1
  V tomto smere vyzerala v súčasnosti nová stíhačka s vrtuľovým pohonom TA-152 oveľa efektívnejšie. Rýchlosťou predčil všetky sovietske lietadlá, aj vo výzbroji nebol horší ako Focke-Wulf a zároveň mal oveľa lepšiu manévrovateľnosť.
  Okrem toho mohol byť TA-162 vďaka svojmu silnému pancierovaniu a výzbroji použitý aj ako útočné lietadlo. A ako frontový bombardér.
  Toto lietadlo je vrcholom vývoja rodiny Focke-Wulf a ťažným koňom vojny.
  A ME-262 je tiež príliš drahý. Sľubnejšie vyzerali prúdové bombardéry Arado. Pre obrovskú rýchlosť a výšku letu je ťažké ich zasiahnuť z protilietadlových diel a sovietske stíhačky by ich vôbec nestíhali.
  Investícia sa teda oplatila.
  Nemci mali vo zbrojení vo všeobecnosti dobré vyhliadky. A ZSSR čelil nedostatku hliníka po zastavení dodávok v rámci Lend-Lease. Áno, a tiež meď a legujúce prvky.
  Áno, nie je ľahké bojovať bez spojencov.
  Stalin odložil operáciu Bagration a pokúsil sa uvoľniť kotly, čím zakázal stiahnutie.
  Ale tým sa to len zhoršilo. Vojaci rýchlo spotrebovali svoju muníciu a upadli do skazy.
  A presun vojsk bol spojený s bombardovaním. Nemci už získali vzdušnú prevahu.
  A nemienili to vzdať. Vo výrobe lietadiel predbehli ZSSR, vynikali kvalitou strojov a triedou pilotov.
  Najhoršie pre Červenú armádu bolo, že na oblohe sa situácia mohla len zhoršiť. Jak-3, pokročilejší ako Jak-9 kvôli nedostatku duralu, nebolo možné vyrábať vo veľkých sériách. A LA-7 tiež z mnohých dôvodov nemôže byť príliš masívny.
  Musel som sa teda spoľahnúť na Jak-9, ktorý je samozrejme výrobne jednoduchší, ale slabý vo výzbroji a rýchlosti, horší ako nemecké vozidlá a vo vertikálnej manévrovateľnosti.
  IS-2 napriek svojej silnej výzbroji ustúpil aj proti Pantherovi. O niečo lepší bol T-34-85. Aj keď mal svoje nevýhody.
  V každom prípade Nemci dokázali prevziať iniciatívu .... Rommel bol skvelý veliteľ a takticky predčil Stalina. Sovietske jednotky tu a tam padali do prostredia.
  A Wehrmacht každým mesiacom bojov len zvyšoval svoju prevahu.
  Áno, a útočné vrtule MP-44 ukázali svoju účinnosť a stále viac a viac prichádzalo na front.
  ZSSR doteraz nemal porovnateľné ručné zbrane. A to je samozrejme tiež zlé.
  Leto prešlo s výhodou Wehrmachtu... Žukov sa dokonca ponúkol, že pôjde do defenzívy. Ale Stalin bol proti a požadoval neustálu ofenzívu a zakázal stiahnutie vojsk. To všetko viedlo k neustálemu zvyšovaniu strát a smrti najlepších divízií a jednotiek.
  Do konca leta sa do bojov zapojili nové nemecké samohybné delá E-10. Sú malé - výška je len 1,4 metra, ale zároveň ľahké, agilné až do sedemdesiat kilometrov za hodinu, rýchlosť preukázala svoju účinnosť.
  Adala, Agata, Amina - tri dievčatá bojovali na jednom z prvých takýchto samohybných zbraní.
  Ich posádka troch A mala ukázať, že ženy v nadávkach niečo dokážu. A ak bojujú, prejavia samú dokonalosť.
  Bojujú v rovnakých bikinách a naboso. Čo je veľmi vážne.
  Ich samohybná pištoľ je pomerne široká, čo uľahčuje otáčanie,
  Naozaj váži pätnásť ton. Ale predný pancier 80 milimetrov pri veľkom sklone poskytuje dobrú ochranu. Aj keď jazdný výkon je samozrejme o niečo nižší.
  Rommel uprednostňoval dizajn s hrubším predným pancierovaním, aby sa zlepšila životnosť vozidla. A bočný pancier je hrubší na 52 mm, čo poskytuje ochranu proti protitankovým puškam. Pôvodne museli mať samohybné delá všetkých desať ton a šesťdesiat milimetrov čelného pancierovania a tridsať bočných pancierov.
  Potom však zdravý rozum ukázal, že jazdný výkon samohybných zbraní je už dobrý a je lepšie ho chrániť.
  Zbraň je rovnaká ako T-4, 75 mm 48 EL. Je schopný preniknúť do T-34-85 a IS-2, aj keď na vzdialenosť nie väčšiu ako kilometer.
  Takže taktika káže - konať opatrnejšie. A priblížte sa.
  Adala vystrelila holými prstami.
  Strela zasiahla trup T-34-85 a sovietske vozidlo začalo horieť. A začal trhať bojovú súpravu.
  Agatha poznamenala:
  - Nie je to zlé, stále sme to zvládli!
  Amina sa zachichotala. Sovietsky granát preletel a neublížil.
  Čelo je však veľmi naklonené a malo by viesť projektil do odrazu.
  Adala opäť strieľa holými prstami a spieva:
  Sme obrovské dravce
  A bezkonkurenčný v boji!
  Tu strieľala s pomocou Agátiných odhalených prstov na nohách.
  Potom zavrčala:
  - Za veľké úspechy.
  Ale čo je na nich skvelé? Dievčatá sú však jednoznačne v kurze. A holými rukami ich len tak ľahko nezoberiete.
  Tu Agáta opäť vystrelila holými prstami na nohách. A zasiahnuť nepriateľa. A presne zasiahla sovietsky tank.
  E-10 sa samozrejme ukázala ako vynikajúce samohybné delo a to je ďalší problém Červenej armády.
  Je pravda, že vývoj SU-100 prebieha v ZSSR. Táto samohybná zbraň je veľmi dobrá zbraň. Najmä jej priebojná a pomerne rýchlo strieľajúca zbraň. Chce to však ešte čas.
  Nemci majú svoje problémy.
  Prichádza jeseň a jazdné výkony "Panther" a "Tiger" -2 v podmienkach silných dažďov sa poddávajú. Je pravda, že Nemci už boli schopní dosiahnuť Dneper a opevniť sa.
  Doteraz ZSSR na pravobrežnej Ukrajine držal iba Kyjev a Odesu.
  Áno, situácia je znepokojujúca.
  Už je október a prší. Nemci sú nútení prejsť do defenzívy.
  Aj Červení po sérii porážok potrebujú prestávku, aby doplnili svoje rady.
  Áno, situácia je taká cool.
  Neskorá jeseň prebehla viac-menej pokojne. Vo vzduchu boli v plnom prúde len bitky. Huffman sa stal novou veľkou hviezdou s viac ako tristo zostrelenými lietadlami.
  Áno, a ďalší piloti sa vytiahli. Vo vzduchu je to ťažké.
  XE-162 sľuboval, že bude novým a veľmi efektívnym bojovníkom Tretej ríše. Jeho veľkou výhodou je jednoduchosť výroby a nízke náklady. Je pravda, že toto auto nie je príliš pohodlné na riadenie. A vyžaduje si to vysokokvalifikovaných pilotov.
  Tank E-50 by mal nahradiť Panther. Tu je však, samozrejme, potrebné vyriešiť množstvo technických problémov a aplikovať zásadne novú schému usporiadania. Čo by umožnilo výrazne znížiť siluetu auta. A zdvihnite zbrane a brnenie bez zvýšenia hmotnosti, ale posilnenia motora.
  Stále je teda veľa práce. V letectve došlo k veľkému vývoju vrátane bezchvostových bombardérov. A toto je samozrejme vážne.
  A áno, existuje veľa vecí...
  Obe strany pripravovali nové zbrane. Frontová línia prebiehala pozdĺž Dnepra s malými klinmi.
  Odessa, čoskoro zablokovaná od mora, padla. A Nemci na pravobrežnej Ukrajine neovládli len Kyjev. V Bielorusku mali predmostia za Dneprom.
  V zime plánoval Stalin veľkú ofenzívu. Ale je jasné, že Nemci majú všade hustú obranu.
  Ale aj ZSSR mal niečo do seba. Každý má svoje tromfy. Ale na oblohe dominuje Luftwaffe. A kapitálovo dominuje. A jej výhoda rastie.
  TA-152 sa ukázal ako úžasný skrutkovač. Áno, ME-109 v modifikácii L, veľmi dobrý. Objavil sa aj Yu-488, nádherné auto.
  Veľmi rýchly na vrtuľový strategický bombardér - 700 kilometrov za hodinu.
  Schopný bombardovať továrne na Urale a za Uralom. Mimochodom, TA-400 je ešte výkonnejšie monštrum.
  Áno, na oblohe je to ťažké. Potrebujeme silný ťah.
  A 12. januára 1945 začala ofenzíva v centre. Červená armáda sa vrhla do útoku. Ale Nemci sú pripravení a čakajú.
  Nasledovali kruté boje. Nemci nemajú menej síl a obrana je silná.
  A vo vzduchu má Luftwaffe výhodu. Ofenzíva skrátka uviazla.
  A opäť sú boje v plnom prúde....
  V marci 1945 už Nemci postupovali. Novou taktikou je útok v noci pomocou infračervených zariadení. A tank E-100. Ľahší, obratnejší, ale lepšie chránený ako Maus.
  Ako tank prerazil E-100 je dobré. Predný pancier je 250 mm so sklonmi a bočný pancier je 210 mm so sklonmi. Rýchlosť 40 kilometrov za hodinu na diaľnici. Hmotnosť je 130 ton a výkon motora je 1500 koní.
  Silueta je oveľa nižšia ako silueta myši. A telo je oveľa nižšie. A podvozok je ľahší.
  Auto je veľmi húževnaté a má dve zbrane. Nebráňte sa tomuto.
  A "Sturmtiger" je tiež monštrum. Nech nacisti tlačia na Červenú armádu.
  Dievčatá však zúfalo bojujú.
  A hádžu granáty holými prstami na nohách.
  Alenka strieľajúca zo samopalu zaškrípala:
  - Za veľký ZSSR!
  Anyuta, píšuci o nacistoch, potvrdil:
  -Za najväčší komunizmus!
  Alla strieľajúca na Fritza zaškrípala:
  - Pre lepšiu budúcnosť!
  A holým opätkom vyvrhla smrtiacu silu a zničila nepriateľa.
  Mária, ktorá píše o nacistoch, poznamenala:
  - Buď slávny, náš svet je skvelý!
  Olimpiada, posratý Fritz, zapišťala:
  - Za vlasť, našu matku!
  A tiež jej odhalené prsty na nohách, akoby sa mlátili do nepriateľa.
  Matryona vykríkla a naklonila čiaru:
  - Pre ZSSR neexistujú žiadne problémy!
  Nemci ale aj tak prelomili obranu. A začali obchádzať sovietske vojská na Ukrajine.
  Áno, situácia je alarmujúca. Orol padol v apríli. A stal sa nemým a gallimským. Takže je to všetko komprimované.
  prikázal Rommel obratne. Jeho jednotky postupovali so striedavou delostreleckou prípravou a leteckými útokmi.
  V Tretej ríši sa vyvíjala séria E. Tento tank E-50 mal byť najmasívnejší v Tretej ríši. S hrúbkou pancierovania "Tiger" -2 dizajnér vzal a nainštaloval motor a prevodovku spoločne. A vežu urobili užšou a menšou. Zmenil sa aj podvozok, ktorý sa výrazne odľahčil na podvozkoch a pružinách. Výška nádrže bola znížená kvôli podvozkovému hriadeľu, ktorý bol odstránený a predtým spájal prevodovku a motor. Silueta E-50 sa znížila a jej hmotnosť sa znížila.
  A pancier ešte zvýšil sklon. V dôsledku toho tank začal vážiť menej ako päťdesiat ton. A motor vďaka fúkaniu zrýchlil na 1200 koní.
  Nádrž bola teda ergonomicky lepšia ako Panther s výbornou ochranou čela.
  A jeho zbraň bola priebojnejšia a presnejšia. V kalibri 88 mm a dĺžka hlavne je 100 EL. Áno, toto auto je skvelé. Je úspešná a milovaná jednotkami.
  ZSSR mal len IS-3, dobre chránený vežou a v čele. V tomto smere je lepší ako IS-2, no o tri tony ťažší, najmä kvôli veži, a horší v jazdných vlastnostiach.
  Nemci postupovali na juhu. Snažili sa dobyť Donbas a pripraviť ZSSR o zdroje.
  A bolo to veľmi znepokojujúce. Aj tu začalo Turecko zbierať sily. Samozrejme, chcela profitovať zo sovietskych území.
  Rommel konal veľmi obratne. A Červená armáda tu a tam padla do kotlov.
  Na druhej strane, Stalin bol strašne nervózny a prehrával s Rommelom v taktike a efektivite.
  Nemci začali bojovať obratnejšie. A ich zahraničné divízie tiež. Najnepriaznivejšie bolo, že ZSSR sa ocitol v určitej technickej diere. T-54 bolo ešte potrebné vytvoriť a trvalo to. Ako prúdové lietadlo.
  A Nemci už majú Arado a prúdové útočné lietadlá v sérii a stíhačky. ME-262 X už bol testovaný. Má šikmé krídla a pokročilejšie motory. A rýchlosť cez 110 kilometrov za hodinu a päť vzduchoviek zbraní. A má tiež prúdové rakety, ktoré sú indukované teplom a zvukom. A to je vážna hrozba a jednotky Wehrmachtu na oblohe čoraz viac zaberajú.
  Už v máji padli Voronež a Kursk. A to umožnilo nacistom vstúpiť na Donbas.
  Situácia sa zhoršila. V júni 1945 bol dobytý celý Donbas. A Nemci išli do ohybu Donu. Stalin sa zbláznil a neustále bojoval v hystérii. Žiadal ofenzívu sovietskych jednotiek. Ale toto jednoducho nefungovalo.
  Nemci boli silnejší s automatickými zbraňami a lepšie organizovaní. Okrem toho pokročilejšia forma kontroly Wehrmachtu kompenzovala mnohé zo skorých slabín, ktoré sa stali v reálnej histórii, a uľahčila víťazstvá Červenej armády.
  Už nacistické jednotky Rommela vstúpili do bitky o Stalingrad.
  A je to veľmi kruté.
  Vo svete Hnedej ríše sa o mesto na Volge odohrali kruté boje. Bojuje tu veľa dievčat a priekopníčok. Ženský prápor ostreľovačov pod velením kapitánky Natašky Kaktusovej zaujal obranné postavenie v ruinách na ulici Voronaya. Za ruinami sa schovávali dievčatá so samopalmi a puškami, zviazané zväzkami granátov.
  Samotná Natasha je v bodkovanej tunike na nahom tele, v krátkych nohaviciach a bosá.
  Krásne a krivé dievča, s výraznými bokmi, tenkým pásom, nakrátko ostrihaným pod poldecákom. Tvár je veľmi výrazná, s mužnou bradou, modrými očami široko od seba. Svetlohnedé vlasy zošediveli prachom, vysoká hruď, tvrdý pohľad.
  Kapitánka Natasha bojuje už viac ako päť rokov a aj napriek svojej mladosti toho videla naozaj veľa. Dievčenské nohy sú pokryté reznými ranami a modrinami. Dievča je šikovnejšie na pohyb naboso ako hrubé a nemotorné čižmy.
  Holá podrážka cíti najmenšie vibrácie pôdy, upozorňuje na blízkosť míny a samotná matka zem dodáva odolnosť. Na jednej strane dievčine stvrdli nohy a nebáli sa rozpáleného kovu, ani ostrej sutiny ruín, no na druhej strane nestratili citlivosť a pružnosť, upozorňujúce cez hukot na pohyb. tankov.
  Sladká Natashka drží granát s priviazaným výbušným balíčkom. Je potrebné plaziť sa do impozantnej zafírovej ríše tanku "Lev", zalievať ulice guľometmi.
  Mirabela sa plazí vedľa nej. Také bosé, takže všetky dievčatá z práporu boli z čižiem, napodobňujúce svojho veliteľa. Jej zaprášené chodidlá sa pri plazení po štyroch zostrujú. Mirabeline žlté vlasy sú strapaté a dlhé... Trochu kučeravé. Samotné dievča je štíhle, chudé, malého vzrastu. Dokonca si ju možno pomýliť s dievčaťom, s úzkymi ramenami a zdanlivo veľkou hlavou.
  Mirabela však už zažila veľa. Podarilo sa jej navštíviť aj zajatie hnedej ríše, ktorá prežila kruté muky, a bane, odkiaľ sa jej nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo ujsť.
  No pri pohľade na jej detskú nežnú tvár sa nikdy nedá povedať, že by ju bili gumenými palicami po pätách, telom jej prechádzal prúd.
  A okrúhle holé dievčenské opätky boli spálené rozžeraveným železom, čo je veľmi bolestivé.
  Mirabela strieľa... Vojak hnedého impéria, v tomto prípade Francúzka, padne mŕtva, z papule sa jej zdvihne piesok a sutiny.
  Natashka vsunie pod hromadu odpadkov hromadu granátov. Teraz sa sem priplazí deväťdesiattonový "Lev" a vyhodí to do vzduchu. Modré oči dievčaťa sa na jej tvári lesknú ako zafíry, spálené od spálenia a prachu.
  Skúsenosti naznačujú, že dobre chránený tank teraz zmení polohu. "Lev" má 100 mm bočné pancierovanie a dokonca aj pod uhlom. Stredné tanky sovietskeho impéria ním nedokážu preniknúť, šancu majú len ťažké mastodonty. Ale cieľom sú húsenice. Hlavnou vecou je zbaviť auto mobility ...
  Natasha sa priplazí a blýska sa na holých, ružových podpätkoch.
  Svetlana vystrelí dávku zo samopalu... Krásne dievča, nikto nevie, akej národnosti je. Dievčatá potom sťali čiernych žoldnierov. Jednotky hnedej ríše, ktoré dobyli väčšinu východnej pologule, si vážia panenskú nemeckú krv a vrhajú koloniálne jednotky do boja: Etiópčanov, Líbyjčanov, Talianov, rôzne iné stvorenia a niektoré ďalšie plemená. Zvýšil sa aj počet Poliakov - ktorí sú od kolísky zvyknutí nenávidieť Ruské impérium a sovietsky systém.
  To však nezasahuje do ich zamestnania.
  Erwin Rommel vychoval celú internacionálu.
  Veľa nepriateľov...
  Svetlana šikovne uhýba paľbe zo samopalu. Guľka sa takmer rozštiepila, sčernela od prachu, okrúhla, dievčenská päta. Kapitánka-kráska dokonca cítila šteklenie z toho, ako blízko preletela prítomná veľkokalibrovka, z drsnej podrážky. Dievča sa prekrížilo a zašepkalo:
  Ani guľka nás nezastaví!
  Mirabela strieľa späť... Ďalšie dievča Angelica - veľmi ryšavá, nadpriemerne vysoká a svalnatá, napriek úbohému prídelu. Tiež veľmi pekné dievča s luxusnými bokmi, vyhrnutým pásom, nie ženskými širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Angelica bojuje len v šortkách, tunika je roztrhaná na kusy a rozpadá sa na prach a nové uniformy sa po Volge len ťažko dodávajú. Nedajbože preniesť viac munície a kvapku jedla pre vyčerpané ruské a sovietske jednotky.
  Angelica je teda takmer nahá, nohy má doškriabané, najmä kolená. Kus šrapnelu zasiahol chodidlo pravej nohy a bolí to, ťažko sa chodí.
  Ryšavá, zaprášená, takmer nahá Angelica vykrúca svoju peknú, no zároveň tvrdú tvár. Strieľajúce dievča hovorí:
  - Nad nami je Pán, Moskva a Josif Stalin!
  A odreže útočiacich vojakov zafírového impéria, sotva sa majú čas vrátiť späť.
  Ruiny a úzke uličky sťažujú impozantným zafírovým tankom otočiť sa. Tu je takmer dvesto ton "myší" a vôbec nemôžu prejsť ...
  Ako Svetlana očakávala, "Lev" sa trochu povozil a zahrabal sa do kopy odpadu. Došlo k výbuchu. Húsenica praskla, odletelo pár poškodených valčekov.
  Zranený tank sa zastavil a z hlavne mu vyletel náboj...
  Niekde v diaľke zaburácalo a zanechávalo ruiny. Blondínka Svetlana zasyčala ako had:
  - To je môj výpočet! Otvorený účet...
  Dievča-kapitán je opäť nútený odplaziť sa. Bojovníci a chlapci sovietskeho impéria a ich satelitov nemôžu využiť svoju technickú prevahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Erwina Rommela uviazli hordy Hnedej ríše v zákopových bitkách v pomerne veľkom a dobre opevnenom meste.
  Mirabela hodí granát. Nútiť stroskotaných žoldnierov alebo Nemcov robiť kotrmelce, prevracať sa. Jeden z hnedých bojovníkov má odtrhnutú ruku a visia na nej akoby anglické hodinky s kompasom.
  Dievča opäť hádže granát holými prstami a škrípe:
  - Za Rusko Svarog!
  A otočí, kosí nepriateľov.
  Mirabela hovorí s úsmevom:
  - Čo ti ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásna dievčina si zo zaprášenej päty striasa kúsok prilepenej keramiky.
  Angelica sa tiež opráši, s pevnými, plnými prsiami. Bradavky sú takmer čierne od nečistôt a svrbia. A skúste sa umyť. Opäť sa musíte zahrabať, keď čmárajú nemecké samopaly. A plaziť sa plastovým spôsobom.
  Prápor dievčat drží svoje pozície, hoci dochádza k ostreľovaniu. A ťažké náboje trhajú a z neba padajú bomby... Ale odvahu rubínových hrdiniek nič nezlomí.
  Tu Svetlana vidí, ako sa Panter plazí. No tento tank už nie je taký strašidelný.
  Môžete ho zapichnúť do boku. Dievča kýchlo, vypľulo prach, ktorý jej liezol do elegantných úst. Vzala do ruky granát, zaťažený výbušným balíčkom. Musíte sa nepozorovane priplížiť. Ale okolo je toľko dymu.
  Angelica sa začala kradnúť a oprela sa o odtok holými prstami na pôvabných nohách a lakťoch. Bola ako mačka sledujúca myš. Dievča si spomenulo na vojnu z toho hrozného leta, v ktorom roku, keď podľa oficiálnej verzie hnedá ríša zradne napadla územia Ruskej ríše. (Aj keď sa obe mocnosti navzájom obviňujú z agresie!)
  Nebolo ani to dievča, skoro to dievča? Najprv áno, ale potom si zvyknete. A neustále výbuchy nábojov už vnímate ako obyčajný hluk.
  A teraz to vybuchlo veľmi blízko. Dievča sa plesklo po bruchu. Úlomky sa rútia zhora ako kŕdeľ divých včiel.
  Jeden z nich sa dotýka holého, sekáčového, ružového opätku dievčaťa.
  Angelica šepká s popraskanými perami:
  - V mene spravodlivosti, Pane!
  Dievča zrýchli plazenie a hodí granát s pripojenou výbušninou. Súčasnosť letí v oblúku. Je počuť výbuch, tenšie bočné pancierovanie Panthera sa hodí. Hnedý tank začne horieť, odpáli bojovú súpravu.
  Svetlana s úsmevom zašepká:
  Ďakujem ti Pane Ježišu! Verím len v teba! Modlím sa k tebe sám!
  Zlomí pantera. Odtrhnutý dlhý kmeň je pochovaný v troskách. Predný pancier, oddelený od bočného panciera, pripomína lopatku.
  Svetlana, ktorej oči na tvári hnedej od prachu a spálenia slnkom žiaria chrpami, hovorí:
  - Čím viac dubov má nepriateľ, tým silnejšia je naša obrana!
  Angelica je veľmi sexi, v čiernych nohavičkách a nahom, zaprášenom, silnom tele. Dievča je veľmi šikovné. Dokáže hádzať črepy skla holými prstami na nohách.
  Teraz ladnou, prachom pokrytou nohou hodila ostrý predmet. A uviazol priamo v hrdle arabského žoldniera. Krásna Angelica bľabotala:
  - A ja som sexsymbol a symbol smrti!
  Dievča, po ktorom sa znova plazila a strieľala. Viedol oheň a Svetlana.
  Kapitánka krásy Natashka, ktorá porazila trolla, zaštebotala:
  - Život je reťaz a maličkosti v ňom sú články...
  Mirabela vystrelila, rozrezala Rommelovi hlavu a dodala:
  - Odkazu nemožno nepripisovať dôležitosť!
  Svetlana, opäť presne strieľajúca, zakričala:
  - Ale nemôžete ísť v cykloch na maličkosti ...
  Mirabela vystrelila presne a dodala:
  V opačnom prípade vás reťaz ovinie!
  Ďalšia dievčina Olimpiada, tiež veľmi krásna, spolu s priekopníčkou Seryozhkou pripravila mínu na drôte. Tí dvaja ju tlačili... Zákerný booger vliezol do húsenice "Tigra"-2. A ako toto hnedé auto s dlhou hlavňou vybuchne.
  Blonďavý chlapec Sergej zvolal:
  - Rusko naše, ty máš vedro!
  A ledva stihol odskočiť, blýskajúci sa, s čiernymi, rozbitými podpätkami, z padajúcej strechy.
  Olympias pohladila chlapca po krku a povedala:
  - Si veľmi múdry!
  Priekopník sa dostal na front a pripojil sa k ženskému práporu. Chlapec je tiež veľmi kreatívny. Napríklad vyrobil lietadlá na zostrelenie zafírových útočných lietadiel. Keď sa Focke-Wulfovia alebo TA-152 zdvihnú, ozve sa neskutočne ohlušujúci rev.
  Dievčatá a Nemci štrajkujú za sprievodu Wagnerovej symfónie. Taká majestátna melódia.
  Olympias nahnevane hovorí:
  - Stále sa nás snažia vystrašiť!
  Pioniersky chlapec spieval s pátosom:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrť nás nevezme pod hviezdnu oblohu!
  Lebo sväté Rusko bude tvrdo bojovať,
  Nabil som mocný guľomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dievčina, so širokými bokmi a ramenami, je typická sedliacka žena. Šaty boli počas bojov roztrhané na handry, silné nohy sú holé, vlasy sú spletené do dvoch vrkočov a silne zaprášené.
  Náušnica má len jedenásť rokov, chudá od podvýživy, poškriabaný a špinavý chlapec, len v šortkách. Prirodzene biele vlasy chlapca zošediveli a cez tenkú, opálenú a špinavú pokožku presvitali rebrá. Strašne zrazené nohy a popáleniny, modriny, s pľuzgiermi. Je pravda, že osud zachránil dieťa pred vážnymi zraneniami.
  Na jeho pozadí sa zdá olympiáda veľká a tučná, hoci dievča nie je vôbec tučné, ale so silným, trénovaným mäsom na kostiach. Navyše sa zdá, že hlad vôbec neovplyvnil jej štíhlu a veľkú postavu.
  Dievča strieľa z ťažkej protitankovej pušky. Hnedé autá sa do čela prepichnúť nedajú, no v koľajach je šanca.
  A statný "lev", ktorý dostal do podvozku vážnu výbušninu, začal vyfukovať dym ako silný fajčiar.
  Seryozhka spieval so zlomyseľnosťou:
  - Smradľavý Fritz si bez rozmýšľania zapálil cigaretu pri vchode! Samozrejme, dostal sa do veľkých problémov!
  Olympias, mihajúca sa svalnatými, opálenými lýtkami, odbíjala stepovanie holými, krásnymi nohami. Dievča spievalo:
  - Sväté rubínové tváre blikajú z ikony ... Bože chráň, aby ste namočili aspoň tisíc bleskov! A ak niekto buzeruje viac ako všetci orkovia - nikto, verte mi, vás za to neodsúdi!
  Potom nabila protitankovú pušku a znova vystrelila. Škoricový bojový transportér opäť vyfúkol dym.
  Dievčenský prápor spôsobil Fritzovi značné škody. Utrpel však aj straty. Tu bolo jedno dievča roztrhané napoly a jej tvár bola napriek prachu taká bledá.
  Väčšinu Stalingradu už Rommelove jednotky dobyli, no to, čo z mesta zostalo, sa nechce vzdať a vzdať sa.
  Svetlana sa medzitým pokúša preraziť cez "Tigra". Silný nacistický stroj dostal do boku granát, ale nepodľahol. Otočí sa, aby vystrelil z dela. Dievča sa musí zahrabať do zeme a sutín, aby ho nerozdrvila tlaková vlna, ktorú uvoľní súčasnosť.
  Svetlana ticho zašepká:
  - Mami, oci, prepáč!
  Mirabela hodila na Tigra granát, ktorý jej vybuchol na čelo. Dievča zasyčalo:
  - O tom, že svetlo učí v zime na jar ... bez výnimky opakujem, že Navaľnyj je morový bastard!
  Angelica, zlomila Nemcom zrak a vyliala na nich vodu, napätá:
  - V truhle som teraz videl Alexeja! A chudáka kopla rovno do oka!
  Ryšavá dievčina skutočne hodila granát na tank holými prstami. Zasiahol hlaveň... Nasledoval výbuch a papuľa "Tigra" bola rozbitá.
  Zbabelá posádka Rommelových stíhačiek sa zdvihla a cúvla.
  Svetlana si odfrkla cez nosné dierky:
  - Naši, tvoji sa nepodvolia!
  Mirabela sťala guľkou hitlerovského žoldniera a spievala:
  - A ten darebák nežartuje! Ruky-nohy, skrúca ruské povrazy! Zuby zatína do samého srdca... Vlastu pije až do dna!
  Svetlana, chichotala sa, štekala:
  - Fuhrer divoko kričí, roztrhne sa!
  Mirabela vystrelila a dodala:
  - No, smrť obláčiky, škerí sa!
  Objavil sa ešte nebezpečnejší "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkre. Navyše sa nepribližuje k pozíciám ruských vojsk. Auto držia pod krytom nacistickí guľometníci.
  Svetlana vidí, že priblížiť sa k pozíciám orkov je nereálne. Ale na oblohe Focke-Wulfs. Jedno z týchto vozidiel letí bližšie k ruským pozíciám, nasledované TA-152. Dievčatá na ňu spustili paľbu.
  Angelica hodí granát a zúrivo hovorí:
  - V hlbokej smrti - niet odpustenia!
  Potom dievča odbočí zo samopalu. Rýchlo sa vráti späť. Relatívne nový nacistický tank "Panther" -2 s malou vežou a nižšou siluetou sa rýchlo blíži.
  Niekoľko dievčat hádže granáty na nacistické auto. Keď dostala darčeky, zamrzne a nemôže sa otočiť.
  Angelica zapískala a zasyčala:
  - Toto je nový útok! Roztrhneme jej ústa!
  Panther-2 zavrčal a vystrelil zo svojej silnejšej zbrane.
  Ohnivý stĺp rozdelil vzduch a okamžite zohrial a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica sa zachichotala, mušle preleteli okolo polonahého dievčaťa. Nehanebná ryšavka potriasla bokmi a povedala:
  - A Newton porazil nepriateľov, zhodil jarmo z trónu! Fritz nariadil svoj Newtonov zákon!
  Stalingrad - mesto Stalina, celé pohltené požiarmi, keď sa zdalo, že ohnivé jazyky olizujú oblohu a praskajú fialové, oranžové a šarlátové iskry! A každá iskra je ako duch unikajúci z pekelného hradu.
  Svetlana, ktorá zrazila nacistického bojovníka, zažiarila modrými očami a spievala:
  - Čo kňučíš zlá stará žena? Ver mi, len psychiatrická liečebňa za tebou plače!
  Mirabela spievala v speve, keď strieľala na orkov:
  - Aké dobré je ľahnúť si do trávy a udrieť Fritza po hlave! Pripravte pre Fuhrera obklad a pošlite guľky zo samopalu!
  Dievča sa divoko zachichotalo a prevrátilo sa z brucha na chrbát. Vyrobil som bicykel s nohami. Vyletel granát. Lietajúci Focke-Wulf, ktorý dostal šrapnel pod brucho, sa rýchlo vzniesol vyššie. Je vidieť, že ho zranili ostré úlomky. Hnedé stvorenie začalo horieť a začalo strácať kusy zlomených krídel.
  Svetlana, keď videla, ako Fokke stráca výšku, zakričala:
  - To je semafor! Na palube visí sekera!
  Hitlerovo lietadlo explodovalo a rozmetalo úlomky do všetkých vzdialených kútov oblohy. A kam sa podelo fašistické eso. Urobil som poslednú odbočku. Kat ľahol popolom, nie pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a povedala:
  - Byť či nebyť? To nie je otázka!
  Angelica opäť hodila kus skla nohou, až tak, že udrela do oka a vyšla na Fritza zozadu:
  - Som tanková armáda! A musíte sa liečiť!
  . KAPITOLA 2
  Hitlerove stíhačky a ich satelity sa pokúšali o postup a hádzali pred seba granáty. Takáto taktika proti dievčatám nevyšla. Tu Seryozhka nasadil katapult a ako zasiahne nepriateľa v reakcii.
  Priekopnícky chlapec zareval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, ktorý prerazil do davu nacistických bojovníkov Rommela, ich prinútil rozptýliť sa a zároveň sa prevrátiť vo vzduchu. Fritz spadol a rozbil sa na troskách stien.
  Tank "Tiger" -2, ktorý stratil rovnováhu, sa zrazil s "levom". Ach, Leva, kde je tvoje impozantné meno?
  Svetlana sa usmiala a odpovedala:
  - Výborne, Seryozhka!
  Chlapec agresívne zavrčal.
  - Pioneer je vždy pripravený!
  Dievča v reakcii potriaslo bosou nohou.
  Dievča-kapitán opäť začal pribíjať. A Olympias pošteklil Serjožkovu úzku nohu, aké ťažké to má! Niet divu, že sa chlapec nebojí prebehnúť cez oheň.
  Mirabela v speve povedala:
  -Mladosť je dobrá - staroba je zlá!
  Angelica, táto veselá ryšavka, súhlasila:
  Nie je nič horšie ako staroba! Toto je skutočne najnechutnejší stav zo všetkých možných!
  A dievča urobilo skok prevratom. Na chvíľu si predstavila hnusné babky. Nie, neporovnávajte, stará žena s dievčaťom. A aká krása, v štíhlych telách.
  Angelica to vzala a zaspievala:
  - Tok po roku, roky v karavane,
  Stará žena drhne hennu v mažiari...
  A čo moja štíhla postava,
  Nechápem, ako odišla mládež!
  Svetlana zablikala očami, zrazila orka ranou do slabín a poznamenala:
  - Nie! Vo vojne je však také čaro - zostať navždy mladý! Vždy opitý!
  Olympias dal do katapultu novú nálož. To je niečo ako dobrá malta. Dievča zasyčalo:
  - Neprejdi, ale prejdi!
  Serjožka potriasol tenkým, ale šikovným chodidlom a zaštekal:
  - Rommelova tvár!
  A do pozícií nacistických bojovníkov vletel v plnom prúde granát spolu s výbušným balíčkom.
  Áno, Stalingrad im nebol daný - toto chladné mesto. Už tretí mesiac od skončenia večného leta prebieha prepad, no mesto nestihlo všetko vziať. V iných sektoroch frontu dosiahli Rommelovi nacistickí bojovníci obmedzený úspech, ale nie na tomto.
  Svetlana vystrelila z pištole a zavrčala:
  - Všetko je nemožné, náhodou je to možné... Netreba veľmi komplikovať vesmír!
  A narazil do benzínovej nádrže motocykla. Stroj vybuchol a zadymenú krajinu ožiarili ohnivé víry. A orka roztrhala ohnivá laba.
  Kapitán dievčaťa zakričal:
  - Milujem zabíjať zlo! A toto je najvyššie dobro!
  Mirabela dala trollom výbuch facky a zasyčala:
  - Poďme sa hrať na dikobraza!
  Angelica začala strieľať, presnejšie. Niekoľko snežných tvorov zostalo ležať na troskách pokrytých kopijou:
  - Zabite nepriateľa! - zašepkalo dievča.
  Mirabela hravo zaspievala:
  - Po natretí Erwina rúžom, Margo lakom na vlasy, vtiahnem ťa do zajatia princeznej, verný pes ťa ohryzie!
  Svetlana, strieľala, zasyčala:
  - Poď večer, Alexander, obes sa... Prestaň si klamať hlavu! Poďte večer, lietajte ako gyrfalcon - tvrdo poraziť orkov!
  Mirabela nahnevane povedala a strhla prilbu z hlavy stormtroopera:
  - Môžeme! A budeme!
  Dievčatá z práporu "Lenin" zastavili postup cudzích vojsk. Zúrivý Fritz sa pohol dopredu a doslova vyhadzoval mŕtvoly do vesmíru. Nepomohol ani tank "Lev", do ktorého sa vkladali nádeje. Tu je modifikácia stroja so 150 mm kanónom.
  Angelica odhodila kameň prilepený na jej nahej bradavke. Dievča má také krásne a plné prsia. Dievča hádže nohou granát. Noha je silnejšia ako ruka a hod ide ďalej.
  "Lev" dostal medzeru v húsenici a zastavil sa. Výstrel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, pľuvajúca, hovorí:
  - Ruský bojovník nestoná od bolesti!
  A dievča znova strieľa. A robí to mimoriadne dobre. Fašista vykláňajúci sa z veže padá späť.
  Ryšavé, takmer nahé dievča hovorí:
  -Márne nepriateľ verí, že sa mu podarilo rozbiť dievčatá! Kto sa odváži, útočí v boji, nepriateľov surovo porazíme!
  A Angelica valcuje svaly tlače, ktoré má veľmi reliéfne.
  Ach, aké sú dievčatá krásne! Nechcem, aby niekto z nich zomrel.
  Stalenida bežala... Veľmi krásne dievča s nadýchanými bielymi vlasmi. Akosi sa jej podarí natrieť ich nejakým elixírom, aby sa nezašpinili.
  Dievča je veľmi krásne, s postavou Venuše, len viac tónované a reliéfne. Oblečenie na nej, len podprsenka a nohavičky. Všetko ostatné je už roztrhané. Ale aké pôvabné sú nohy! Toto nie je dievča, ale pečať dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje sa zvláštnym spôsobom ako veverička. Bosé nohy, blikanie a päty zostávajú prekvapivo čisté. Stalenida strieľa a fašista dostane vred na hrudi.
  Dievča hovorí:
  - Vernosť vlasti je najvyššie slovo!
  Angelica so smiechom poznamenala:
  - Vyzleč si podprsenku a zostaň ako ja v šortkách!
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Toto nie je vhodné!
  Angelica potriasla bokmi, trefne vystrelila a zaspievala:
  - Niečo, čo je členom Komsomolu, sa stalo nezvyčajným! Takto chodiť s odhalenou hruďou je veľmi neslušné!
  Steelenida sa zachichotala a poznamenala:
  - Načo robiť radosť nacistom, pozri sa na našu krásu!
  Angelica rozhodne odpovedala:
  - Naša krása je smrteľná!
  Oceľové dievča sa zachichotalo a vystrelilo na TA-200. Auto nacistických bojovníkov začalo horieť. A krásna blondínka vykríkla:
  - Smrť zlu!
  Angelica sa zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Stalenida, keď videla, že fašista padá, zavrčala:
  - Toto je najvyššia hodnota! Nemyslite si, že nacisti, že ste vyhrali!
  Angelica spieva:
  - Čakanie na víťazstvo! Víťazstvo čaká... Tých, ktorí túžia zlomiť okovy! Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Budeme schopní poraziť nacistov!
  Krásne dievča a jej nahé prsia sa trasú. Dobre s holým trupom v horúčave, ktorú umocňuje oheň.
  Svetlana teraz vyzerala oveľa odhodlanejšie. Strieľala na nacistov zo samopalu a štekala:
  - Dám ťa vykastrovať!
  A skutočne, nacisti dostali smrtiace darčeky a rakvy! A dievča im ukázalo postavu, postavme si holé prsty na nohách. A pískal ako slávik-zbojník. A to cez prsty dolných končatín.
  Dievča kapitán je veľmi múdre. A šumivé. A už vôbec nie kruté. Aj jej je niekedy ľúto nepriateľských vojakov, ktorí môžu mať deti, ktoré budú plakať za svojimi mŕtvymi otcami.
  Svetlana však takéto myšlienky od seba zaháňa, a tak sa vám z nich chce plakať. Ale neboli to Rusi, ktorí prišli k nacistom lúpiť a zabíjať. Nie, to sú fašisti a na ruské priestranstvá vtrhla celá agresívna svorka cudzincov z celého sveta.
  Svetlana sa skrížila a vystrelila na Fritza, ktorý sa potichu snažil priblížiť k pozíciám Rusov... Guľkou vyrazené oko a mozog mu vytiekli.
  Dievča-kapitán sa usmialo a vtipne povedalo:
  - Priamo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Svetlana presne vystrelila a trafila motorku postranným vozíkom. Auto sa začalo trhať a guľomet odletel a niekoľkokrát sa prevrátil. Potom sa jeho papuľa zaborila do trosiek.
  Dievčina si obtrela holú, zaprášenú podrážku o sutiny. A opäť mierila. Jej veselá, mladá tvár sa uškrnula skôr uškrnula. Dievča spievalo:
  - Nie, povedali sme fašistom, naši ľudia nebudú tolerovať skutočnosť, že voňavý rubínový chlieb sa nazýva brod!
  Mirabela urobila veľmi presnú strelu, z ktorej sa Focke-Wulf vznietil a zaštebotal:
  Samozrejme, pre darebákov je voľba jasná,
  Za doláre je pripravený zradiť Rusko ...
  Ale muž Ruska je taký krásny
  Že je pripravený dať svoj život za vlasť!
  Dievča urobilo salto a ukázalo figu nacistom, rolovalo a guľky sa krásy nedotkli.
  Objavila sa Angelica, táto kráska, takmer nahá a špinavá ako diabol, hodila granát naraz s dvoma nohami. A skontrolovala:
  - Čo mám, je ... Nacisti v ostrej strane!
  Olympias opravila Angelicu:
  - Ostro, do boku, a nie do ostrej strany!
  Dievča sa zachichotalo, potriaslo svojimi melónovými prsiami a spustilo granát pomocou granátu s výbušným balíčkom. "Tiger" bol zasiahnutý papuľou a toto krivé umelecké dielo sa vyhlo.
  Potom nacistický tvor cúvol. Začala sa plaziť ako korytnačka chytená v ohni.
  Svetlana spievala a veselo žmurkala:
  - A "Tiger" cúva a Fritz sa schováva!
  Panenský prápor manévroval pod útokom, leteckými útokmi a ťažkými zbraňami. Tu zasiahli prúdové bombardéry, do neba sa zdvihli rozbité, rozžeravené strmy. A kamene boli v plameňoch. Našťastie žiadne z dievčat nezomrelo, no na druhý svet odišli chlapci - ktorým to až tak ľúto nie je! A duše lietajú - niektoré do neba a iné do pekla! Kde už čerti s vidlami čakajú na tých, ktorí neverili v Ježiška, či skôr vo Svaroga a rodiča.
  Angelica je najsexi z rozzúrených bojovníkov: no, môžu nacisti zo svojho "Sturmtigera" vystreliť na pozície ruských jednotiek a zabiť červených bojovníkov?
  A dievča schmatlo bosými nohami granát a krútilo sa v kaskádach kotrmelcov. A točiť rýchlejšie a rýchlejšie. A potom zo všetkých síl hodila dar smrti do širokej tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zažiarili a granát vletel do širokej papule. A silný stroj sa najprv dusil a potom sa ponáhľal. Dva "kráľovské tigre", ktoré stáli po stranách "Sturmtigera", boli vyhodené hore a rozptýlené rôznymi smermi. Boli z nich odtrhnuté valčeky, spadli dole a lietali ako zlomený náhrdelník kráľovnej.
  Tlaková vlna odhodila Angelicu a dievča letelo hore nohami. A bola prevrátená, rozkolísaná a hodená. Kráska však napriek tomu pristála, ostré sutiny a drvené kamene sa zaryli do jej holých chodidiel. Dievčatko to bolelo a aj cez mozoľnaté chodidlo sa hrot prepichol.
  Ale Angelica našla silu vstať a zakričať:
  - Vy náckovia budete v popole!
  Svetlanu a ďalšie dievčatá vyhodila výbušná vlna a dokonca ich mierne rozdrvila. Ale žiadna z krásnych bojovníčok nezomrela. Dievčatá sa stretli s hurikánom a dobre mierenou paľbou. Potláčanie nemeckého a iného agresívneho hmyzu, ktorý vyskočil a obliehal Ruskú sovietsku ríšu.
  Mirabela spievala s veľkým nadšením:
  - A keď nás trúba Pánova vezme do boja, budeme priatelia s Komsomolcami! A z Jehovovej vôle budem pri nebeskej slávnosti!
  Angelica striasajúc prach zo svojich krvavých chodidiel spievala:
  -Putin, strana, Komsomol! A posielame Rommela do blázinca!
  Dievčatá sa začali ohlušujúco smiať a Seryozhka s poplachom a mrzutosťou povedala:
  - A môj katapult, nie taký presný - ako tie holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias hrajúca sa so svalmi na rukách povedala:
  - To je v poriadku! Stále premýšľaš. Niečo chladnejšie!
  . Chlapec pleskal bosými nohami a štebotal:
  - Samozrejme, to isté sa vrátilo!
  Sfero Katastrofov vrátil Erwina Rommela späť do trónnej sály a s úsmevom povedal:
  - Nie je to zlé, bojoval si s mojím mladým Stvoriteľom! Priznaj, že to bol tvoj sen - stať sa navždy chlapcom a bojovať!
  Poľný maršál súhlasil:
  Áno, presne o tom som sníval! Presne to, čo som vždy chcel! Buď hrdina chlapec!
  Božský chlapec povedal vážnym tónom:
  - Bojovali ste a teraz sa ukážte ako skúsený manažér! To je nevyhnutné pre rozvoj osobnostných vlastností!
  Erwin povedal dievčaťu a chlapcovi:
  - No, prečo nebudeme pozerať viac filmov alebo?
  Natasha jemne odpovedala:
  - Možno sa Vaše Veličenstvo pozrie na našich pilotov: Albinu a Alvinu! Sú to veľkí majstri vo vojenských záležitostiach!
  Mladý kráľ súhlasil:
  - No, pozrime sa trochu viac a ja sa poobzerám po hlavnom meste! Kráľ nemal sedieť celý čas v paláci!
  Svetlana odpovedala plným hlasom:
  - Kráľ je naša pýcha a sláva,
  Si múdry ako pôvodná Zem...
  Posilnite ako silu oceľového kolíka,
  Bol si nám daný Bohom!
  Erwin múdro odpovedal:
  -Vládca, ktorý miluje sladké lichôtky, má inteligenciu muchy!
  Natasha zvolala:
  "Naozaj si najmúdrejší vládca! Myslíme si s vami, že naša ríša konečne vyhrá vojnu proti ruským vojakom a Červenej armáde!
  Erwin sa vážne spýtal:
  Prečo nechcú mier?
  Natasha vážne odpovedala:
  Prečo potrebujú pokoj? Nepoznajú žiadny iný stav mysle a impéria. Vojna je pre nich prirodzený stav. Okrem toho sú orkovia kanibali a jedia zajatcov a zajatcov. Buď okamžite, alebo po krutom mučení!
  Erwin povedal s úsmevom:
  - Stojí za to pozrieť sa na tváre týchto tvorov - pochopíte, nečakajte od takých dobro!
  Filmové plátno sa opäť rozsvietilo. Teraz sa ukázali dve stíhačky, na ktorých pretekali krásne dievčatá: Albina a Alvina.
  Obe medové blondínky, svalnaté, vyrezávané a v rovnakých bikinách. Ako super to všetko vyzerá.
  Albina strieľa z kanónov lietadiel. Zostrelí päť lietadiel Rusov a komsomolských dievčat, zaškrípe:
  Dáme svoje životy za našu vlasť a určite vyhráme!
  Alvina, streľba, potvrdil:
  - Samozrejme, vyhráme! Nemôže to byť inak!
  A vypálila aj dávku vzduchových kanónov. Bojovníci boľševikov a ruských dievčat padajú a explodujú. Niektoré z nich sú po generálnej oprave.
  Albina, strieľa, spieva:
  Lietadlá sú dobré, parníky sú dobré!
  A dievčatá poriadne naložili diamanty!
  A z presného zásahu krásky sa rozbilo ďalšie auto zlých boľševikov. Čo chcú červení bojovať s medveďmi? Takže dostať svoju sizomu do nosa!
  Alvina, odseknúc ďalšiemu najatému boľševikovi, tlačí svoje krásne nohy holými prstami. Je to dievča, ktoré ak pohne nohou, prerazí tehlovú stenu.
  Dokonca do kina ukázali, ako obaja piloti vo výskoku rozbíjali dubové dosky holými pätami.
  Albina zostrelila ďalší, tentoraz boľševický bombardér, a zapískala a spievala:
  - Nie je krajšie ako my, poznaj sily,
  Porazíme všetky orkské dievčatá...
  Stelesnenie odvahy a slávy -
  A nad nami v zlate je cherubín!
  A Albina zase vyrúbala auto na oblohe, na čele ktorého sedel boľševik. A zvládla to majstrovsky.
  Alvina však nie je menejcenná. Ako sa otočí blondínka. Pohybuje sa technikou "líščieho hada". A zostrelené, fajčiarske supy padnú.
  Alvina spievala a vychutnávala si pery:
  - Archanjel nám povie: v raji bude chladno,
  Ale len brány raja klikajú ...
  Poprosíme Boha: napíš si s priateľom,
  Do nejakého anjelského pluku!
  A bojovník použil mŕtvu slučku. A zostrelila tohto komisára, ktorý bol pri kormidle ťažkej stíhačky. Urobila to veľmi elegantne a stlačila gombík húževnatými, dlhými prstami na vytesaných nohách. A dokonca aj impozantný komisár bol na roztrhanie! Toto sú naozaj dievčatá najvyššej akrobacie!
  Teraz sa však vzduch upokojil... Dievčatá dostali úder pozemným silám Červenej armády. Tu Albina hádže zhora letecký projektil. A tank Ruska "IS" -3 zasiahne presne strechu. Prerazí to a vyradí boľševikov.
  A náboje začnú vybuchovať. Ozývajú sa výbuchy a smrť sovietskych vojakov.
  Albína syčí ako kobra, ktorá bodla vola:
  - Pre ľudskú rasu!
  Alvina tiež vystrelil na nepriateľa a rozdrvil nepriateľa. A odtrhol vežu z tanku Lenin. Áno, dievča udrelo presne a trefne.
  A orkovia zanechali krvavý neporiadok.
  Obe krásky zaujali pozemné ciele. Zbrane boli zničené.
  Albina rozbila plynové delo chlpáčov spolu s ruskými dievčatami a zašepkala:
  - Môj sen, som skvelá kráska!
  Alvina tiež rozbila raketomet a tweetovala:
  - A ženíchovia sa rozžiaria od krásy!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom. Aj keď s mužmi, samozrejme, problémy nemajú. Chlapi milujú celebrity. A vo všeobecnosti jeden muž má viac ako dvadsať dievčat, len sú príliš mladé. Tu na Zemi mužom rastú fúzy!
  To je pre samca radosť, ale ak je samička temperamentná, tak už má problémy!
  Albina stlačila tlačidlá joysticku holými prstami na nohách a štebotala:
  - Mojím snom je získať nesmrteľnosť!
  Alvina stlačila spúšť prstami na holých nohách a zaškrípala:
  -A my sme nesmrteľní! Žijeme v iných svetoch v nových telách!
  Albina zasiahla mimoriadny orkský tank a zabublala:
  - Hoci telo bez duše nie je telom, ale aká slabá je duša bez tela!
  A bojovníčka vypustila z očí iskry ... A potom, keď kričala:
  - Neverte tomu, smrť neexistuje!
  Alvina porazila samohybné delá boľševikov z nočnej mory a ako kričí:
  - Bojovník rubínov smrti sa nebojí,
  Nič na bojisku nehrozí...
  Budeme statočne bojovať s nepriateľom vlasti -
  Dievčaťu sa podarí veľký výkon!
  Potom dievča spustilo svoju stíhačku ešte viac na hladinu. A vystrelil malú raketu. A obrovský tank boľševikov "Karl Marx" s piatimi delami, keď sa začal trhať, a celé jeho pancierovanie bolo rozdelené na úlomky.
  Albina sťala niekoľko motocyklistov Ruskej ríše výbuchom samopalu a od radosti zaškrípala:
  - Mám dve široké krídla a oči ako orol stepný!
  Dievčatá s veľmi sviežim zmyslom pre krásu. A ak niečo zaberú, urobí sa to na úplne prvom čísle.
  Letecká šou sa však skončila a pokračovala iná séria. Tentoraz ukázali skupinku štyroch dievčat, ktoré boli nielen výbornými bojovníčkami, ale ovládali aj bojovú mágiu.
  Jeden stroj ide proti celej armáde mastodontov boľševickej ríše. Vyzerá to priam samovražedne.
  Ale pri kormidle tanku je samotná Victoria diabolka, rozprávkovej krásy. Áno, a všetky štyri dievčatá: jednoducho krásne. Opreli sa holými nohami o brnenie a zachytili duševné vnemy, akoby boli kráľovnami svetla. Aké sú to čarovné dievčatá: môžu a vedia veľa.
  Victoria vystrelila, zaspievala vetu z modernej romantiky:
  - Neviem, čo sa stalo... Detský smiech je veľmi zvučný... A bosé dievčatá už behajú po mlákach!
  "Slon" fašistov ich jednotiek, ktorých vyradila, začal fajčiť a vydávať páchnuce prstene. Krútili sa ako jedovaté hady. A Victoria žmurkla na svojich partnerov, Zoya hodila mušľu. Nadežda, služobnica Perúna, jedného zo služobníkov bohov, ktorých stvoril Sfero Katastrofov, varovala:
  - Tu v zálohe je najnovšia samohybná zbraň "Porcupine" s 32-librovou zbraňou ... Musíte byť opatrnejší.
  Vševediaca Elena okamžite zaštebotala:
  - Samohybná pištoľ "Porcupine" je licencovaná kópia z diela škriatkov, zo špeciálneho druhu samohybnej pištole "Anaconda". Vlastnosti zbrane: predný pancier 228 mm, bočný pancier 200 mm - super! Kanón kalibru 94 mm, zodpovedajúci priebojnému pancierovaniu "Royal Buffalo". A ďalšie tri guľomety...
  Victoria hrubo prerušila svojich partnerov a dokonca sa pokúsila pohnúť holou pätou v nose a kričala:
  - Viem!
  Elena sa zachichotala, keď poznamenala:
  - Je skvelé, keď sú vedomosti ... Ale v technike som veľmajster a vy ste v poznaní zla!
  Viktória opäť vystrelila s pomocou holých prstov, odtrhla vežu od "kanca", nafúkla sa a poznamenala:
  - Moje poznanie je zásadnejšie, lebo zlo pochádza aj z techniky. A radím vám lepšie - nevyčnievajte!
  Zoya, aby uhasila odpadky z pivovaru, navrhla:
  Dovoľte mi zastreliť sa!
  A slúžka, či skôr dcéra Bieleho boha - stvorená Všemohúcim Spherom, ukázala, že dominantné dobro jej v streľbe vôbec neprekáža. A lúpať bez vynechania. Bojovníci tu bojujú na najvyššej úrovni.
  Dievčatá presúvajú svoj tank a postupujú. Ale nezabudnite si zaspievať.
  Victoria, vedúca oheň bez mlieka, začala:
  - Pod posvätným...
  Zoya pokračovala a strieľala aj s holými vyrezávanými nohami:
  - Slobodu!
  Nadežda, ktorá potvrdila streľbu holými prstami, vydala:
  - Vo svete!
  Victoria, ktorá prestrelila bez znamenia, pokračovala:
  -V priateľstve!
  Zoya kričí, moč nepriateľa:
  - V šťastí...
  Nadežda, ktorá sa blázni, dokončí:
  - A láska!
  Victoria pokračuje s pátosom z plného hrdla a strieľa s holými prstami:
  - V jasnom lúči ...
  Zoya vystrelila a zdvihla:
  - Národy sa spájajú...
  Nadežda chladnokrvne strieľajúca s pomocou holých prstov na nohách dodáva:
  - Rozptýliť temnotu pred nami!
  Victoria, ktorá pokračuje v streľbe s holými dlátovými nohami, vydáva:
  - Vládnite všetkým krajinám sveta...
  Zoya, ktorá vystrelila, pokračovala v nádhernom pátose:
  - Chránené!
  Nadezhda, ktorá tiež urobila šermiarsky výpad s projektilom, pomocou bosých nôh odrezala rubínových bojovníkov a pokračovala:
  - Z invázií...
  Victoria vystrelila bosými nohami a zasyčala:
  - Pekelné kobylky!
  Zoya rozdelila "kanca" bosými nohami a pokračovala:
  A s mojou hruďou...
  Nadežda, ktorá sa vysporiadala s "tyrannosaurmi" orkov, vydala:
  - Zakryté!
  Victoria, mäsožravo sa usmievajúca a strieľajúca holými, pôvabnými nohami, zavrčala:
  - Všetky národy...
  Zoya, ktorá tiež strieľala bosou nohou, dodala:
  - Matka Zem!
  Nadežda, ktorá mlátila pomocou holých prstov z dela, pokračovala:
  - Opäť problémy...
  Victoria, ktorá strieľala holými dolnými končatinami, bez dychu pokračovala:
  - Závesné...
  Zoya vystrelila a zaštekala:
  - Rieky krvi!
  Nadežda, horiaca bosými nohami, vydala:
  - vzplanul...
  Victoria of the Nail zasyčala:
  - Arogantné nepriateľstvo!
  Zoya, ktorá tiež strieľala s holými prstami, takmer v slzách dodala:
  - Z ohňa, krvi ...
  Nadežda, ktorá vystrelila s pomocou opálených, svalnatých končatín, zavrčala:
  - Slzy a smútok!
  Victoria vydala darček s bosými nohami a ako by zasyčala:
  - Náš narieka...
  Zoya, len čo si ho vezme, tiež vyhodí pekelný darček bosými nohami a reve:
  - Náš drahý...
  Nadežda, búšiaca, dokončila:
  - Krajina!
  Victoria v odpovedi s bosou nohou znova zasyčí:
  - Ale nie...
  Zoya, vyhodená, s bosými nohami a vydala:
  -Duch dievčat...
  Nadežda, ktorá pribila nacistické jednotky holými prstami, dokončila:
  - Silnejšie!
  Victoria znova vystrelila, bosá a agresívne, pokračovala:
  -Zo mojich ruín...
  Zoya prudko vystrelila bosými nohami a nakreslila čiaru:
  -Ožijeme!
  Nadežda znova mlátila a škrípala:
  - ruský bojovník...
  Victoria, zvyčajne sadanuv, bosá, zavrčala:
  - Vezmi meč...
  Zoya priklincovala, zavrčala:
  -Rýchlejšie!
  Nadežda strieľajúca holými prstami začala:
  - Stojíme...
  Zoya, ktorá zúrivo mlátila, pokračovala:
  - A znova....
  Victoria, ktorá si pribíjala nahé dolné končatiny, zakončila dôležitou poznámkou:
  - Vyhráme!
  . KAPITOLA #3
  Potom sa dievčatá odmlčali. V tichosti zastrelili ďalší tucet tankov, po ktorých Victoria opäť strieľala a opäť s pomocou bosých nôh spievala:
  - Pod posvätným...
  Zoya strieľajúca bosými nohami pokračovala:
  - banner...
  Nádej vytryskla doslova aj obrazne:
  - Mesiáš!
  Victoria, ktorá mávala telom a vrhala projektily holými prstami na nohách, zavrčala:
  - Vo svete...
  Zoya sa ponáhľala a agresívne vystrelila:
  - V šťastí...
  Nadežda s pomocou svojich holých ladných končatín zabuchla na hlavnú nôtu a dokončila:
  - A láska!
  Victoria, ktorá opäť pribíjala klincami, pomocou holých prstov na nohách, pokračovala:
  - Na slnku...
  Zoya, ktorá pomocou bosých nôh vrazila projektil do Dikobrazu, zakričala:
  - Ray...
  Nadežda, ktorá s holými otesanými končatinami neodolateľne púšťala Rommelovho "Kance" naprieč fašistickým impériom, štekala:
  - Zlúčiť...
  Victoria, ktorá vyslala projektil bosými nohami, zakončila tvrdo:
  - Ľudia!
  Zoya, ktorá strieľala, trblietavo dodala bosými nohami:
  - Pekelná tma...
  Nádej, facka, rozdávanie:
  - Rozpustiť...
  Victoria, opäť šikmo na Rommelových nacistických fašistov, zasyčala:
  - Preč!
  Dievčatá strieľali bosými nohami a smiali sa ešte päť minút. Počas tejto doby bolo spálených tridsaťpäť bojových tankov nacistov. A potom opäť pokračovali v speve.
  Ako vždy, ohnivý diabol udával verš a tón, použila holé údy:
  Otvorili sme...
  Zoya, ktorá strieľala s pomocou bosých nôh, dodala:
  - Národy...
  Nadežda, ktorá to pribila pomocou holých prstov a šikovných nôh, vyhrkla:
  - Planéty!
  Victoria, ktorá porezala "kanca" a veľmi nahlas sa uškrnula, zakričala:
  - Do vesmíru...
  Zoya, ktorá tiež vyslala projektil holými prstami, zavrčala:
  - Dobre!
  Nadežda hodila darček a zakričala:
  - Do neznáma...
  Victoria dala projektil aj šťavnatý výstrel pre nacistických bojovníkov mastnú bodku;
  - Miram!
  A Zoya, ktorá strieľala bosými nohami, začala pliesť novú strofu:
  - hrdinstvo...
  Nadežda, zúfalo pribíjajúca holými nohami cez fašistické hordy, pokračovala:
  - Výkony...
  A odolná Viktória zrazila, ako je zvykom, holou okrúhlou pätou, stlačila tlačidlo joysticku "Kance" a vydala zakončenie:
  - Oslávený!
  Zoya, ktorá sa zaoberala "Porcupine", vydala:
  - Do...
  Nadežda strieľajúca bosými nohami štebotala:
  - Vymazať...
  Victoria zaburácala slová namierené holými prstami na nohách a nábojom do samohybnej zbrane Witcher:
  - Navždy...
  Zoya tiež poslala projektil a vydala:
  - Smrti....
  Pre Nadehnayu bol posledný výstrel, ktorý vystrelila bosými nohami, a slovo:
  - Jazva!
  To je super! Fašistický tankový pluk bol zničený. Samohybné delo Anaconda sa aj napriek všetkému pancierovaniu vysypalo aj z ruského granátu: musíte vedieť, kam zasiahnuť, aby ste ho zasiahli a rozdelili. Veď dievčatá videli v brnení koncentrácie a zlomy v siločiarach. Nemôžete ich oklamať ani prekabátiť... A môžu prekabátiť kohokoľvek chcete.
  Zoya so znepokojením poznamenala:
  - Neuškodilo by nám doplniť zásoby munície?
  Elena, táto hravá a učená dcéra Svaroga, ktorú tiež vytvoril nekonečne všemocný chlapec Demiurge Sfero Katastrofov, sa zachichotala a poznamenala:
  - Takže nerozumieš? Koniec koncov, máme nepostrádateľný projektil. Môžeme takto udierať takmer nonstop!
  Victoria žiadostivo prevrátila očami, pleskla jednou bosou nohou o druhú a zavrčala:
  - Hyperfuck bez prestávky... Je to skvelé!
  Toto sú skutočné dievčatá...
  A vojna stále pokračuje ... V septembri 1945 Nemci napriek tomu dosiahli Kaspické more.
  A odrezali Kaukaz po zemi. Čo je veľmi nebezpečné. Nemci postupujú ... V bitkách ich nové tanky a lietadlá ...
  A Turecko preráža z juhu, čo je dvojnásobne nebezpečné. A situácia je mimoriadne komplikovaná, až pekelné kozy.
  Pripravte sa na lavínu nepriateľa... A neexistuje spôsob, ako ho zastaviť.
  V októbri už boli Nemci v Dagestane a priblížili sa k Azerbajdžanu. A to je vážne a nebezpečné.
  Dievčatko Alice zajali nacisti. Vypočúval ju plukovník SS Deza. Komsomolku vyzliekli do pása a začali ju šľahať bičmi.
  Alice revala:
  - Nepoviem! Nepoviem! Nepoviem!
  Potom jej strhli nohavice a čižmy. A päty spálili širokými pásmi rozžeraveného železa. A aplikoval teplo na jej holé chodidlá.
  Dievča v šoku omdlelo.
  Vyliali na ňu vedro vody. Priviedli ho k rozumu a vytiahli na stojan. Čo je veľmi kruté.
  Alice škrípala zubami a zavrčala:
  - Aj tak nepoviem! Môžete ma zabiť!
  Dievča bil po nahom tele rozžeraveným drôtom. Nič z nej však nedostali.
  Potom vyčerpaného komsomolca hodili do vlhkej a studenej pivnice.
  A to je samozrejme mimoriadne kruté.
  V novembri 1945 bol dobytý takmer celý Kaukaz a Rommelovi nacisti vtrhli do Baku.
  Dve dievčatá Albina a Alvina letia k sebe na takom lietajúcom tanieri. Vďaka silnému laminárnemu prúdu sú nezraniteľné. Sami od seba však strieľať nevedia. Ale vďaka kolosálnej rýchlosti dokážu predbehnúť a naraziť sovietske lietadlá.
  Albina, ohýbajúc sa disketou, poznamenala:
  - Technológia železa, určite potrebná a veľmi užitočná!
  Alvina sa zachichotala, vycenila zuby a zasyčala:
  - Ale o všetkom rozhoduje duch!
  Albina povedala:
  - Najviac, že ani jeden nie je práve bojový duch!
  Obe dievčatá sú blond a v bikinách. Veľmi krásna a bosá. Keď je bojovníčka bez topánok, má šťastie. Teraz sú dievčatá také farebné a nádherné.
  A pred bitkou budú krásky určite spolupracovať s mužmi. Toto je pre nich skutočný sviatok mäsa.
  Takto sú dievčatá dobré.
  Alvina zostrelila dva sovietske Tu-3 a tweetovala:
  - Sláva nášmu lovu!
  Albina potvrdila vrážanie a vydala:
  A nikdy nebude posledný!
  Alvina zrazila ďalšie tri sovietske útočné lietadlá a zaškrípala:
  - Takto si myslíš, že Boh miluje Nemecko?
  Albina pochybovačne pokrútila hlavou.
  - Zrejme nie až tak veľmi!
  Alvina sa zachichotala a znova sa spýtala:
  - Prečo si to myslíš?
  Albina vrazila do dvoch sovietskych áut a zaškrípala:
  Vojna trvá príliš dlho!
  Alvina logicky poznamenala:
  - Ale ideme!
  Albina sa uškrnula a zakričala:
  - Takže víťazstvo príde!
  Alvina zostrelila naraz štyri sovietske lietadlá odvážnym manévrom a zaškrípala:
  - Určite to príde!
  Albina považovala za potrebné pripomenúť:
  - Po Stalingrade vojna neprebiehala podľa pravidiel ...
  Alvin s tým súhlasil:
  - Určite je to proti pravidlám!
  Albina otrávene zaškrípala:
  - Začali sme prehrávať!
  Alvina naštvane zaškrípala:
  - Určite áno!
  Albina vrazila do niekoľkých ďalších sovietskych vozidiel a zaškrípala:
  - Nie je to pre nás problém?
  Alvina zostrelila pár ruských stíhačiek a vyhŕkla:
  Mysleli sme si, že situácia je beznádejná!
  Albina sa mäsožrave uškrnula a zasyčala:
  - Čo vidíme teraz?
  Alvina tweetovala sebavedomo:
  - Niečo neotrasiteľné a jedinečné!
  Albina zablikala perleťovými zubami a odpovedala:
  - Že Tretia ríša víťazí!
  Alvina zrazila ešte niekoľko sovietskych útočných lietadiel a vyniesla:
  - Naozaj treba vyhrať!
  Dievčatá sa zaškerili. Istý čas pracovali a oficiálne vo vojakom bordeli. Veľa mužov prešlo samých sebou a nielen biela rasa. A veľmi sa im to páčilo. No aké je to príjemné pre telá. Potom sa však dievky dostali pod sovietsky útok. Dostali sa do zajatia. No, fešáci si mysleli, že ich znásilnia. A tu je diabol dva!
  Nechali dievky kopať zákopy a zákopy. A to sa bývalým nočným vílam veľmi nepáčilo. Všetkým sa teda podarilo ujsť. Zvádzali strážcov.
  A prisahali Rusom pomstu.
  A bojovali proti Rusku. Toto sú sakra...
  Albina vyhodila niekoľko ďalších ruských áut a zamrmlala:
  - Stále sa dá žiť s mužmi!
  Alvina s tým ochotne súhlasila:
  -To sa ani nedá, ale je to potrebné!
  Albina vycenila zuby a odpovedala:
  - Ale aj tak... Je sladké zabíjať.
  A dievčatá pohybom diskety zostrelili ešte päť sovietskych áut.
  Alvina sa zachichotala a povedala:
  - A kedy je to trpké?
  Albina zrazila ďalších šesť áut a odpovedala:
  - Po víťazstve sa vydám! A porodiť desať detí!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  A spievali;
  Sme rytieri viery fašizmu,
  Utrime bojovníkov komunizmu na prach!
  A ako sa smejú, kývajú svojimi bielymi vrchmi.
  Bojový test lietajúceho taniera je veľmi úspešný. Vystreliť sa z nej ale nedá.
  Tu dievčatá tiež vrážajú pár IL-2. Toto útočné lietadlo je najmasívnejšie v Červenej armáde a ešte nebolo ukončené. Aj keď v štyridsiatom piatom roku bola zastaraná.
  Ale stále koná a koná zúfalo. Takéto bojové disky sa tu používajú - len hrôza.
  Sovietske jednotky sú ničené natoľko, že ich nemožno zastaviť... Toto je kavalkáda.
  V novembri nastal útlm. A Stalin nariadil postupovať v strede. Boje sa odvíjali s novým elánom. Je ťažké poraziť Fritza - majú veľa sily a dobrých zbraní. Poliaci bojujú veľmi aktívne. Teraz sú z nich nemeckí spojenci.
  Nacisti stále držia front. Bitky ukázali, že 88-milimetrové delo bolo 100 EL a veľmi presné a priebojné. Dokonca aj IS-3 udiera do čela. Navyše posledná nádrž nie je príliš úspešná a náročná na výrobu. A T-34-85 vo všeobecnosti zablúdi z veľkej vzdialenosti a získava skóre od nemeckých es.
  Zima už prišla a frontová línia je približne na úrovni štyridsiatich troch rokov, len Krym je ešte sovietsky a Bialystok, ale Charkov a Orel sú už pod nacistami.
  Nacisti v strede odrážajú sovietsky útok a snažia sa postúpiť.
  Nuž a zverte zábeh najnovších strojov, superman-dievčat.
  Nie tie malé dievčatá, ktoré boli klonované v táboroch smrti. A tie dievčatá, ktorých molekuly DNA boli použité na vytvorenie supermanov.
  A majú rovnaké mená s legendárnou štvorkou a jednoducho úžasnú silu. A dievčatá, ktoré bojujú, tiež používajú niektoré stimulanty vyvinuté SS.
  Gerda, Charlotte, Kristina a Magda jazdia na tanku triedy U E-100. Toto vozidlo je kompaktnejšie, pre štyroch členov posádky. A jeho zbraňami sú prúdový bombardér a univerzálny 88-milimetrový kanón 100 EL - stíhač tankov.
  Bojovníci idú a pískajú si sami.
  Gerda strieľa z dlhého dela. Udiera do boku z diaľky IS-2 a pípne:
  - Dáme svoje srdcia za vlasť,
  A my usmažíme Stalina a zjeme ho!
  Charlotte vystrelila zo svojho raketometu. Zakryla sovietsky bunker a zaškrípala:
  - Sme neporaziteľní!
  Christina to vzala, zavrčala a stlačila spúšť holou pätou:
  - Dostaneme to do oboch!
  Dolbanula a trefne a Magda. Zničené sovietske samohybné delá SU-152. A zakričala:
  - Bude čas, víťazstvo príde!
  Gerda vykríkla, keď vystrelila:
  - Nikto nás nemôže zastaviť!
  Charlotte potvrdila:
  - Ale Pasaran!
  Ryšavá šelma prešla s Gerdou celou 1. svetovou vojnou, počnúc Poľskom a končiac touto májovou ofenzívou. Červenovlasý diabol videl veľa vecí.
  A pripravený bojovať až do konca!
  Christina tiež strieľa a vycenila zuby. Jej vlasy sú zlatočervené. Vo vojne dievčatá nestarnú a možno aj omladnú! Sú takí draví a milujúci. Odhalili zuby.
  A ani jedna diera v zuboch.
  Magda má vlasy farby plátkového zlata. A tiež sa aktívne usmievať. Super dievča. Má takú agresívnu gráciu a energiu tisíc koní.
  Gerda, dievča s bielymi vlasmi, strieľa a s úsmevom poznamená:
  - Na svete je veľa dobrého a škaredého ... Ale dočerta, ako dlho sa táto vojna vliekla!
  Charlotte s tým súhlasila:
  - A v skutočnosti druhá svetová vojna trvá príliš dlho. Všetky bitky a bitky... Je to naozaj vyčerpávajúce!
  Christina sa pohybovala bosou nohou po brnení a skríkla:
  - Ale Británia stále nie je porazená!
  Magda vystrelila na Rusov a zavrčala:
  - A musí byť porazený! Toto je naše krédo!
  Gerda zasyčala, strieľala na Rusov a odhalila slonovinové zuby:
  - Potrebujeme vyhrať!
  Fucked a Charlotte, zakričala:
  - Jeden za všetkých, nebudeme stáť za cenu!
  Ryšavá a zlatá šelma Christina zakričala:
  - Nie! Nestojme!
  Magda pleskla šarlátovými perami a štebotala:
  - Pre cenu nejdeme do obchodu!
  A zlatovlasá harpya vystrelila.
  Gerda zasiahla aj ruské tanky. Narazil do auta a zakričal:
  - Sme najsilnejší na svete!
  Charlotte dodala a zaspievala:
  - Všetci nepriatelia máčajú v záchode!
  Christina podporila impulz piesne:
  - Vlasť neverí v slzy!
  Magda pokračovala speváckym hlasom:
  - A všetkým komunistom dáme do mozgu!
  A dievčatá na seba žmurkli. Vo všeobecnosti majú dobrú nádrž. Len z diaľky je ťažké preraziť IS-3 v čele. Ale veď Nemci majú ťažký projektil, ale s uránovým jadrom. A v armáde je veľa černochov. Ktorí bojujú so šialenou zúrivosťou. A nie každý im môže konkurovať.
  Dievčatá sú zvyknuté bojovať naboso. Aj v Poľsku boli len v jedných bikinách, a to naboso.
  Keď sa holá podrážka dostane do kontaktu so zemou, omladzuje. Možno preto dievčatá nestarnú! Hoci čas sa kráti! Bojovníci, povedzme veľmi hrdinskí.
  Urobili toľko výkonov, ale bojujú ako obyčajní vojaci. A vždy len v bikinách, a naboso. V zime je pre nich dokonca príjemné výprask bosými nohami na závejoch.
  Gerda strieľa a spieva:
  Prejdeme cez oheň a vodu!
  Charlotte vystrelila na Rusov svojím bombardérom a povedala:
  - Sláva pruskému ľudu!
  Christina tiež vystrelila a zaškrípala:
  Budeme vládnuť planéte!
  Magda zaklincovala a potvrdila:
  - Určite budeme!
  Gerda opäť zasiahla projektil a zaškrípala:
  "Ani napalm nás nezastaví!"
  Charlotte s tým súhlasila:
  - A dokonca aj atómovú bombu, ktorej sa nebojíme!
  Christina sa odmlčala a odpovedala:
  - Američanom sa nepodarilo vytvoriť atómovú bombu! Je to bluf!
  Magda z plných pľúc zvolala:
  - Svet nemôže uniknúť novému nemeckému poriadku!
  A dievčatá sa budú smiať.
  Situácia sa stala kritickou. V decembri sovietske jednotky postupovali v strede. Ale opäť nedokázali prekonať silnú obranu Wehrmachtu ...
  Medzi nacistami a tankistami Agáta a Adala. Bojujú na E-10, dvojmužnom samohybnom dele a sú veľmi pohodlné. Ktorý strieľa mimoriadne presne. Hoci jeho zbraň nie je dostatočne silná, špecificky zráža tridsaťštyri.
  Agáta strieľa holými prstami a veľmi presne zasiahne sovietske auto.
  A potom skríkla:
  - Za Tretiu ríšu!
  Dolbanula celkom trefne a Adala. Tiež pomocou holých dlátových nôh.
  A presnou strelou rozbila sovietske auto. A zakričala:
  - Sláva našim hrdinom!
  Dievčatá treba poznamenať, že sú mimoriadne impozantné. A strieľajú dosť dobre. Čo nie je výstrel, potom zásah.
  Samohybné delá E-10 je veľmi malý stroj pre dvoch vojakov s výškou 1,2 metra so stíhačkami, ktoré sú umiestnené v ľahu. Tu je to efektívna a veľmi mobilná vec. Spočiatku vážila len desať ton, no jej pancier 60 milimetrov na čele a 30 na boku sa Hitlerovi zdal dosť slabý. A nariadil zväčšiť ho na 82 mm čela a 52 mm na boku. Ale hmotnosť stroja vzrástla na 16 ton, čo znižuje mobilitu. Rommel však urobil jej auto o dvadsať centimetrov nižšie a počet členov posádky znížil na dvoch ľudí. A samohybné delo začalo vážiť jedenásť ton, čo mu s motorom s výkonom 400 koní umožnilo udržať mobilitu na vysokej úrovni.
  Agáta opäť narazila bosými nohami do nepriateľa, prepichla spodnú časť brnenia IS-2 a zaspievala:
  - Moja veľká sila!
  Adala zasiahla aj sovietsky tank, trafila auto do čela a štebotala:
  - Sláva ére komunizmu!
  A použila aj holú, dlátovú nohu.
  Tieto dievčatá tu dosť bojujú. A ničia sovietsku tankovú armádu.
  Teraz však prešli na zbrane. A tak sú vyradené pomocou holých prstov na nohách. Nedávajú absolútne žiadne zľutovanie. A holé podrážky blikajú.
  Dievčatá však nielen strieľajú a zabíjajú remeselníčky. Mučený bol najmä tínedžer, ktorého zajali. Šestnásťročný chlapec bol veľmi pekný. Dievčatá ho vyzliekli a priviazali k borovici. A potom začali horieť fakľami a tiež zapálili metly.
  Bolo vidieť, ako je opálená hladká pokožka chlapca pokrytá pľuzgiermi a pupienkami. A musím povedať, že to veľmi bolí.
  Adala si oblízla pery a zaspievala:
  Malá krajina, malá krajina...
  Agada, podpaľujúc chlapcovi päty, dodala:
  - Kto mi povie, kto ukáže, kde je, kde je!
  A obe krásky ako sa smiať. Mladý muž je naozaj fešák. Aké krásne sú tínedžerky v šestnástich. Keď to už nie je chlapec, ale ešte ani muž. Keď sa črty tváre stále presúvajú z detského na dospelý typ a z tohto dôvodu sú obzvlášť krásne. Keď majú chlapci líca ešte ryšavé a nepokryté chlpmi, tak nežné, ako dievča. A pokožka ešte nie je taká chlpatá a drsná ako u dospelých.
  Adala a Agada sú ostrieľané bojovníčky, ktoré chlapca s potešením mučia. Užite si jeho stony. A dokonca sa pred jeho očami bláznia, ukazujú kúzla a strieľajú oheň.
  Toto sú zvieratá .... Chlapca mučili až do straty vedomia. Potom ho poliali ľadovou vodou, priviedli k rozumu a opäť mučili a bola sranda.
  Adala si olízla pery a poznamenala:
  -Nie je nič krajšie ako mučenie!
  Agada s tým súhlasila:
  - Vzrušuje!
  A teraz krvaví bojovníci vyhladzujú sovietske jednotky. A keď spievajú:
  - Náš kráľ je nebeský posol,
  Náš kráľ je ako démon duchov...
  Náš kráľ je vyvoleným osudu...
  Náš kráľ si len ty!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Áno Rommel do určitej miery a Lucifer. Dokázal urobiť zdanlivo nemožné.
  A teraz nacisti vyhrávajú čoraz sebavedomejšie.
  . E-25 sa veľmi ľahko otáča, čím kompenzuje nedostatok otočnej veže.
  Posádku tvoria iba dve osoby a výška je 1,3 metra. Netreba dodávať, že efektívny dizajn a jednoduchá výroba.
  Predstavte si Tiger-2 z hľadiska brnenia a zbraní v hmotnosti T-4, je to grandiózny a úžasný stroj.
  Agáta a Agnes jazdia na E-25, tiež dievčatá v A. A krásna, bojujúca naboso a v bikinách.
  A ako strieľajú, to im nechýba.
  Agáta vystrelila holými prstami na nepriateľa a zavrčala:
  - Sláva mojej sile!
  Agnes tiež kopla do nepriateľa pomocou holých prstov, udrela nepriateľa a vydala:
  - A moja sila je ešte väčšia sláva!
  A ako žmurkať na súperov. Toto dievča je jednoducho úžasné.
  A ako dievčatá milujú mučenie.
  Komsomolčanke napríklad zobrali a fakľou vypálili jej šarlátové bradavky. A tak silno kričal.
  Agnes s veľkým potešením usmažila pätu a zavrčala:
  - Nechať zomrieť tyrana-kolektívneho farmára!
  Agáta s tým súhlasila a podpálila nepriateľa:
  - Za veľké Prusko!
  A dievčatá sa smejú.
  Bojové povedzme, že kradli, a veľká pekelná krása. Tu je IS-2 z ich presného výstrelu rozdeleného na kúsky.
  Agnes z plných pľúc zakričala:
  - Sláva árijskému komunizmu!
  Nemci sa snažia prebiť do Tbilisi. Groznyj útočí zúrivo. Do cesty sa im však postavila štvorica statočných dievčat.
  Nataša hodila na nacistov bosou nohou granát a spievala:
  - To je správne...
  Zoya spustila dar smrti s holým opätkom a dodala:
  - Nepriateľ...
  Augustín podľahol niečomu ničivému a zaškrípal:
  - Myslí si...
  Svetlana hodila granát holými prstami a zaškrípala:
  - Čo...
  Natasha hodila bosými nohami pár citrónov a zakričala:
  - ruský...
  Zoya tiež podľahla niečomu energickému a smrtiacemu a škrípala:
  - Organizovaný...
  Augustín spustil smrtiacu zbraň a zamrmlal:
  - Nepriateľ....
  Svetlana opäť podľahla ničivému a vyaknula:
  - Prestávka!
  Natasha sa otočila a zaškrípala:
  - SZO...
  Zoya vystrelila aj na čiernych cudzincov, ktorých nacisti naverbovali a škrípali:
  - Odvážte sa!
  Augustín hovoril silou a zúrivosťou:
  - To...
  Svetlana podľahla s úsmevom pantera:
  - AT...
  Natasha hodila granát bosou nohou a skríkla:
  - Boj...
  Zoya hodila darček smrti holými prstami a zamrmlala:
  - Útoky!
  Augustín sa pripojil a zamrmlal:
  - Nepriatelia...
  Svetlana dala holými podrážkami hromadu granátov a ako z plných pľúc kričí:
  - Budeme...
  Natasha zabila dávku a zasyčala:
  - Zúrivý...
  Zoya prerušila nacistov a zakričala:
  - Poraziť!
  Augustín znova vystrelil a zakričal:
  - Zúrivý...
  Svetlana pri streľbe štebotala:
  - Poraziť!
  Natasha opäť hodila granát ladnou, bosou nohou a cvrlikala:
  - Zničíme nacistov!
  Zoya to vzala a zaštebotala:
  - Budúca cesta ku komunizmu!
  A holými prstami hodila citrón.
  Augustín vzal a rozptýlil línie a jej holé nohy lietali zničene pozdĺž Fritza:
  - Rozdelíme súperov!
  Svetlana ho vzala, hodila ho holou pätou, hromadu granátov, a zaškrípala:
  Rozdrvme fašistov!
  A štyria pokračovali v streľbe a hádzaní granátov. Nemecká E-75 sa pohybovala. Stroj so 128 mm kanónom. A zastrelí sa.
  A dievčatá hádzali granáty. Podkopali nacistov. A vystrelili späť. Stúpali dopredu. Tanky opäť jazdia. Pohybuje najnovší nemecký "Leopard" -1. Veľmi mobilné auto.
  . KAPITOLA #4
  Ale jeho dievčatá sa prebrali a knokautovali ho. Roztrhali na kusy pojazdný stroj s motorom s plynovou turbínou. A rozbili ju na kusy.
  Natasha so smiechom poznamenala:
  Bojujeme skvele!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Veľmi cool!
  Augustín múdro poznamenal:
  - Vyhráme!
  A bosou nohou spustila protitankový granát. Silné dievča. A má toľko dôvtipu.
  Svetlana tiež vypustila darček smrti prstami na bosej nohe a zasiahla nepriateľa. Veľmi agresívne dievča s očami farby chrpy. Má taký dôvtip a silu!
  Natasha sa otočila a uškrnula sa:
  - Za sväté Rusko!
  Zoya vystrelila veľmi aktívne a uškrnula sa a ukázala perlové zuby:
  - Som bojovník tej úrovne, ktorá nezmizne!
  Augustín tiež vystrelil. Kosili nacistov a hrkotali:
  "Som bojovník s veľkými ambíciami!"
  A odhalila svoje perleťové zuby!
  Svetlana potvrdila:
  - Veľmi veľké ambície!
  Dievčatá bojovali už veľmi dlho. A samozrejme uspeli vo vojenských prácach. Sú to úplne nádherné krásky. Vynikajúca myseľ. A strieľajú prvou triedou.
  Natasha, strieľajúca, si myslela, že bez Stalina, keby ho Fuhrer zabil. v dušiach ľudí bola prázdnota. Je to ako keby zomrel milovaný človek.
  Hoci tento Gruzínec bol krutý. A neurobil všetko správne. Existuje o tom dokonca aj anekdota. Prečo nosí Lenin čižmy a Stalin čižmy? Pretože Vladimír Iľjič si vybral cestu a tento fúzatý sa rúti vpred.
  V tomto smere nebol Stalin optimálnym vládcom. Skutočne, ako to opísal Lenin, bolo to príliš hrubé.
  Tento šéfkuchár pripravuje iba pikantné jedlá. Z hľadiska krutosti to bol dvojsečný meč.
  Na jednej strane to pomáhalo udržiavať disciplínu a stimulovalo stranícky aparát. Na druhej strane boli vyradení najcennejší personál a schopní ľudia. Najmä po vojne prišli o takého skvelého manažéra, akým bol Voznesensky. Kto mal vlasti najväčšie služby.
  Voznesensky bol možno ideálny manažér: nielen tvrdý, ale aj bystrý a vzdelaný. Najmladší doktor vied v ZSSR, akademik, vynikajúca osobnosť. Bez Voznesenského by sa ekonomika sovietskeho Ruska v prípade jeho smrti nejako nevyhnutne pokazila. A nemôžu poraziť nacistov.
  Natasha hodila citrón bosou nohou a spievala:
  - Z neba...
  Zoya tiež hodila granát holými prstami a povedala:
  - hviezdička...
  Augustína spustila dar smrti bosou nohou a spievala:
  - Svetlé...
  Svetlana tiež hodila granát s pomocou bosej nohy a vydala:
  - Kryštalický!
  Natasha sa otočila a zasyčala:
  - ja tebe...
  Zoya spustila dar smrti holými prstami a zasyčala:
  - Pieseň...
  Augustína podľahla s holým opätkom, čo prináša smrť a zaškrípala:
  - Budem spievať...
  Natashka pokračovala a agresívne spievala:
  - O....
  Zoya bosou nohou hodila výbušný balíček, rozprášila nacistov a zaškrípala:
  - Rodák...
  Augustína dala holým opätkom zväzok granátov a vydala:
  - Stalin!
  Dievčatá bojovali statočne, no vyzerá to tak, že Groznyho neudržia. Krásky spadali pod distribúciu. Veľmi bojovali so zlodejmi. A musíte neochotne ustúpiť. A toto je nepríjemné.
  Natasha naštvane štebotala:
  - Dlho sme ticho ustúpili ...
  Augustín s očami blýskajúcimi zúrivosťou súhlasil:
  - Bolo to nepríjemné - čakali na bitku!
  Zoya to vzala a zúrivo spievala a ostatné dievčatá to s radosťou zobrali;
  Vstaň, označený kliatbou,
  Celý svet hladných a otrokov! Naša rozhorčená myseľ vrie a je pripravená viesť boj na smrť.
  
  Zničíme celý svet násilia do zeme a potom postavíme svoj, vybudujeme nový svet: kto nebol ničím, stane sa všetkým.
  
  Prestaňte sať krv, upíri Väzenie, dane, chudoba Pre vás - všetka sila, všetky požehnania sveta A naše právo je prázdny zvuk.
  
  Postavíme život iným spôsobom, A tu je náš bojový slogan: Všetka moc - pracujúcemu ľudu, A dole so všetkými parazitmi!
  
  Si opovrhnutiahodný vo svojom bohatstve, Uhlie a stal si sa kráľmi, Si svojimi trónmi, parazitmi, Na našich chrbtoch vztýčený!
  
  Závody, továrne, komory - Všetko bolo vytvorené našou prácou. Je čas! Žiadame vrátenie toho, čo bolo odobraté lúpežou.
  
  Dosť, pre dobro kráľov, dopujte nás do šialenstva vojny! Vojna proti baranom! Pokoj národom, úder, synovia vojsk!
  
  Kedy nás tyrani prinútia hrdinsky padnúť v boji za nich, vrahovia! Potom na vás nasmerujeme ústie bojových kanónov.
  
  Nikto nám nedá vyslobodenie: ani boh, ani kráľ, ani hrdina, oslobodenie dosiahneme vlastnou rukou.
  
  Zvrhnúť útlak šikovnou rukou, získať späť svoje dobro, nafúknuť, roh a kuť smelo, kým je železo horúce!
  Dievčatá krásne spievali a vyrazili na cestu. A vojna je na svete...
  Hrozivé TA-400 a ešte výkonnejšie TA-500 nesúce až dvadsať ton bômb ničia sovietske pozície. Červená armáda sa však snaží udržať. Aj piesne sa spievajú s veľkou odvahou.
  Ľudia budú šťastní
  Šťastie navždy...
  Sovietska vláda -
  Sila je veľká!
  A bosí priekopníci a priekopníci bojujú v zime v kaukazských horách. Deti prejavujú obrovskú odvahu.
  A ukážte, že sú odvážni.
  A pieseň opäť hrá
  Sme priekopníkmi detí komunizmu,
  Oheň, stan a medená pec...
  Námorník rozdrvíme žartom fašizmus,
  Kto čaká zúrivý útek!
  A dievča s červenou kravatou hodí výbušný balíček holými prstami na nohách, čím roztrhne Fritza.
  Potom spieva:
  - Sláva ére komunizmu!
  Zastavíme väčšinu fašizmu!
  A chlapec, ktorý si popálil holú pätu, to tiež vezme a zareve:
  - Za veľkosť planéty komunizmu!
  Deti sú veľmi odvážni bojovníci. Aj keď niekedy očakávajú také divoké mučenie.
  Nacistická ofenzíva pokračuje. 9. januára už nacisti vzali do pohybu niekoľko miest, blížili sa k Tbilisi.
  Sila nacistov je veľká.
  Proti nacistom však bojovali aj malé deti. Chlapci a dievčatá hádzali improvizované výbušné balíčky na nemecké tanky, samohybné delá a pechotu.
  Niektorí používali malé katapulty a veľké praky. To sa ukázalo ako veľmi účinné.
  Deti sú vo všeobecnosti taký ľud, veselý a náchylný k hrdinstvu. Hoci ich bosé nohy sú červené od zimy ako vrana. Ale vôľa je neotrasiteľná.
  Pionieri bojovali veľmi odvážne. Vedeli, čo znamená fašistické zajatie.
  Do pazúrov nacistov sa dostalo napríklad dievča Marinka. Naolejovali jej bosé nohy a umiestnili ju blízko ohniska. Jazyky plameňa takmer olizovali dievčaťu holé, stvrdnuté päty z dlhej chôdze naboso. Mučenie pokračovalo asi pätnásť minút, kým chodidlá nepokryli pľuzgiere. Potom boli bosé nohy dievčaťa rozviazané. A opäť kládli otázky. Bili ma gumenými hadicami po nahom tele.
  Potom prešli prúdom... Marinku pri výsluchu umučili až do straty vedomia. A potom ju nechali odpočívať. Keď sa bosé nohy trochu zaškriabali, znova ich natreli olejom a opekaciu panvu opäť zdvihli. Takéto mučenie sa môže opakovať mnohokrát. A mučiť prúdom a bičovať gumenými hadicami.
  Marinku mučili šesť mesiacov. Až kým neoslepla a nezosivela od mučenia. Potom ju zaživa pochovali do zeme. Nepremárnil ani guľku.
  Priekopník Vasya, nacisti bičovaný rozžeraveným drôtom na jeho nahom tele.
  Potom boli obnažené päty spálené rozžeravenými pásmi železa. Chlapec nemohol vydržať kričať, ale stále nezradil svojich kamarátov.
  Nacisti ho zaživa rozpustili v kyseline chlorovodíkovej. A toto je strašná bolesť.
  Títo Fritzovia sú také monštrá... Komsomolčana mučili železom. Potom ho zavesili na stojan, zdvihli a zhodili. Potom začali horieť rozžeraveným páčidlom. Prsia boli vytrhnuté kliešťami. Potom bol nos doslova odtrhnutý rozžeravenými kliešťami.
  Dievča umučili na smrť... Zlomili jej všetky prsty a nohu. Ďalšia členka Komsomolu, Anna, bola napichnutá na kôl. A keď zomrela, zhoreli fakľami.
  Nacisti sa skrátka vysmievali, ako mohli a ako chceli. Všetkých mučili a mučili.
  Natasha a jej tím stále bojovali v obkľúčení. Dievčatá používali v boji obnažené ladné nohy a hádzali granáty. Bojovali s presilami Fritza. Držali sa veľmi odvážne a nechystali sa ustúpiť.
  Obyvatelia dobytého mesta Tbilisi sa stretli s Nemcami tak, že padli na kolená. Niektorí chlapci boli napriek snehu bosí a klaňali sa nacistom.
  Úžasná porážka. Nemecké dievčatá nútili chlapcov bozkávať ich čižmy alebo obnažené päty. Zmätení a vystrašení chlapci to poslušne urobili.
  Niektoré ženy šteklili chlapcov na opätkoch a bili ich palicami. Vyzeralo to veľmi sexi.
  Hrozný, aj keď morálne aj fakticky zastaraný, "Tiger" -2 drví zajatých mužov. Dospelí muži sú zabití. Nažive zostali len ženy a chlapci bez brady. A nechajte dospelých mužov zomrieť pod húsenicami. A prešlo veľa ľudí.
  "Royal Tiger" je silný tank. A taký hromotĺk, že sovietski vojaci utekajú... A koľko z nich zhorelo od blesku moci.
  A teraz nad budovou mestského zastupiteľstva vlajka s nacistickým hákovým krížom.
  Nemci postupujú aj na ďalšie gruzínske mestá. Ich vojská sú ako hnedý mor. A pôsobivá sila.
  Masa sovietskych vojakov sa vzdáva. Väčšina z nich je rozdrvená ťažšími "pantermi" -2 a "tigrmi", pretože tento odpad nie je potrebný. Ženy padajú na kolená a vozia sa bosé.
  Taká pôsobivá katastrofa.
  Jak-9 sa rúti do boja. Tento stroj sa vyrába vo veľkých množstvách. Ale toto je málo užitočné. Nemecké esá len získavajú kontá. A strieľajú vo veľkom. A chlapci sú už pri kormidle. A bojujú aj bojovníčky.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová sa snažia zadržať nacistov na oblohe. Dievčatá v jedných bikinách a naboso. A obe sú veľmi krásne a veľmi bojovné.
  Anastasia bojuje a manévruje. Jej stíhačka vytvorí mŕtvu slučku a nemecký stroj Focke-Wulf je zrazený. A používa holé prsty na nohách.
  Dievča nezabudne plakať:
  - Som supertriedny bojovník!
  Akulina strieľa aj na nepriateľa. A robí to úhľadne. A používa aj odhalené prsty na nohách.
  A reve z plných pľúc:
  -Sláva komunizmu!
  Kaukaz je už na pokraji pádu a je čoraz dramatickejší.
  A Nemci sú nekontrolovateľní a používajú mučenie. Nemecké priekopníčky obzvlášť rady mučia.
  Tu sú Gerd a Charlotte, asi trinásťročný chlapec, vyzlečení. A začali štekliť priekopníka. Seryozhka sa zasmiala a prala. Potom Gerda priniesla chlapcovi zapaľovač na holú okrúhlu pätu. Plamene olizovali pionierove mierne drsné podrážky. Kričal od bolesti. Boli tam pľuzgiere.
  Nemecké dievčatá sa zachichotali:
  - Bude to veľmi cool!
  A začali chlapca bičovať bičmi. Zastonal a začal kričať. Najmä keď mu dievčatá začali k bosým nohám prinášať fakle s ohňom. Potom mu priekopníci priložili na holú hruď rozžeravené železo a chlapec stratil vedomie.
  Áno, nemeckí bojovníci sú na vrchole. Mučenie chlapca je v poriadku vecí.
  Mučia však nielen chlapcov, ale aj komsomolcov. Dievčatá boli vyzlečené a vedené na stojane. Tam sa vytiahli, prinútili sa vyklenúť a doslova sa zvíjať v bolestiach krásky. A pod bosými nohami dievčat podpálili ohnisko a hrozilo, že zuhoľnia podrážky.
  Ako komsomolci kričali od divokej bolesti ... Aké to bolo všetko kruté. A nacisti vdychovali pach horiaceho mäsa do nozdier a smiali sa, pleskali sa po bokoch a kričali:
  - Ahoj Fuhrer! Zabijeme všetkých!
  A opäť týranie a týranie ľudí. Obzvlášť zaujímavé je mučenie priekopníkov. Chlapcov ubijú na smrť a potom im na rany nasypú soľ a nechajú nariekať. Áno, je to mimoriadne nepríjemné.
  A keď používajú aj horúci drôt. O to je to oveľa bolestivejšie.
  A nacisti už obsadili Machačkalu. A presúvajú sa smerom na územie Azerbajdžanu. A už obkľúčili a zablokovali Jerevan. A zaútočia na zúfalstvo Batumi so všetkým. A je to agresívne.
  Maršal Rokossovsky takmer sám zomrel. Bolo cítiť, že sovietske jednotky sú pod tlakom a kolabujú. Počet odovzdaných a dezertérov rastie. A mnohí piloti upadajú do depresie.
  Hoci Anastasia Vedmaková a Akulina Orlová sa stále vyhýbajú prehre. Dievčatá bojujú statočne a zúfalo.
  Pred súbojom sa Anastasia s tromi chlapmi stiahla do dôchodku, aby v sebe nazbierala fenomenálnu kozmickú silu.
  A naozaj kapitálovo. A poďme zúfalo zraziť nepriateľov.
  A pri používaní holých prstov na nohách.
  A z plných pľúc zakričala:
  - Som veľký majster sveta!
  A ako s holou pätou bude tlačiť na páku.
  Akulina Orlová je tiež zúfalým stalkerom v boji. A pomocou holých prstov na nohách drví lietadlá Wehrmachtu.
  Tu zostrelila ME-109 K. Tento stroj je možno už zastaraný, ale prežil sériu úprav. A na ňom môžete úspešne bojovať.
  Akulina Orlová, hrajúca s divokou zúrivosťou, spievala:
  - Sláva veľkému komunizmu! Fašizmus bude porazený!
  A opäť s holým opätkom, ale ako bude tlačiť.
  Toto sú nejaké bláznivé dievčatá.
  Ale veľmi nerovnaké sily na Kaukaze. Hoci sa verí, že všetci muži sú orli. Ruske však nikto neodolá.
  A bojovníci sú tak agresívni a chladní. Lietadlá strieľajú napriek svojej kvalitatívnej prevahe.
  Akulina Orlová spievala:
  Slnečný kruh...
  A zrazil nepriateľa pomocou holých prstov na nohách.
  Anastasia Vedmakova, stláčajúc gombíky svojimi šarlátovými bradavkami a zvalcujúca nacistov, pokračovala:
  Nemci sú okolo...
  Akulina zaškrípala a prerušila ďalšie nemecké lietadlo:
  - Hitler šiel do rozviedky!
  Anastasia podľahla nacistom pokračovala:
  spadol do diery...
  Akulina strieľala presne a zachichotala sa:
  - Zlomil som si nohu...
  Vedmáková strieľala intenzívne a presne, poznamenala:
  - A povedal zbohom!
  A dievčatá zborovo revali:
  - Nech je vždy vodka,
  klobása a sleď ...
  Paradajky uhorky,
  To je koniec Hitlera!
  Akulina, ktorá opäť poslala nacistom darček smrti, poznamenala:
  - Vlastne musíte spievať; Rommel končí!
  Vedmáková, mieriaca kanón vzduchovými nábojmi holými prstami, súhlasila:
  - Samozrejme - Hitler je už prekonanou etapou!
  Tam, kde nie je osobný vplyv Rommela-Hitlera, sa sovietske jednotky snažia nejako organizovať odpor. Je to však mimoriadne ťažké. Ale aj tak robia všetko možné aj nemožné.
  A deti bojujú tiež. A priekopníci idú do boja. Ktoré stretnú nepriateľa s Molotovovými kokteilmi a výstrelmi zo zbraní.
  Chlapci a dievčatá, vychudnutí a doškriabaní ako vždy v boji. A bojujú statočne a mimoriadne zúfalo.
  Koľko ich detí zomrie a zostane roztrhaných.
  Nemeckí piloti Gertrúda a Adala, plieskajúc bosými nohami, vyliezli do dvojmiestneho XE-328, prúdového stroja - to je monštrum s desiatimi vzduchovými delami.
  Dážď práve prešiel a dievčatá zanechali pôvabné, veľmi zreteľné stopy svojich holých nôh.
  Boli také zvodné, že tínedžeri slúžiaci na letisku hltavo hltali obnažené stopy očami a dokonca aj chlapci začali bobtnať dokonalosť. Vo všeobecnosti bolo veľa pilotiek - boje ukázali, že ženy majú za rovnakých podmienok dvojnásobnú mieru prežitia ako muži. A to znamená, že sú účinné. A Hitler-Rommel, či skôr poľný maršal Fuhrer, samozrejme, nie je taký človek, aby niekoho ľutoval.
  V samotnej Tretej ríši bola oficiálne zavedená polygamia - právo na štyri manželky. To je veľmi praktické. Ale nie príliš zapadajúce do kresťanských tradícií. Nečudo, že fašizmus hľadá novú formu náboženstva. Poľný maršál Führer trvá na tom, že ide o monoteizmus, ale taký zvláštny - s panteónom pohanských, starovekých germánskych bohov. Samozrejme, samotný Hitler-Rommel je v tomto panteóne postavený predovšetkým ako posol a posol Najvyššieho Boha.
  Takže Fuhrer sa, samozrejme, veľmi rád kultivuje.
  Gertrúda a Adala vypúšťajú do neba svoje viacúčelové útočné lietadlo, ktoré môže hrať aj úlohu stíhačky.
  Bojovníci sú veľmi sebavedomí. Rusi nemajú prúdové lietadlá a je nepravdepodobné, že by odolali náporu nebeských tigrov.
  Gertrúda zavrčala:
  - Som rytier horiaceho potoka ...
  Adala nadšene potvrdila a odhalila zuby:
  - A dám všetkým mat!
  Dievčatá sa zasmiali. Stlačili holé päty do pedálov a roztočili prúdové útočné lietadlo.
  Bola ešte tma, no na východe sa už ukazoval pruh svetla. Dievčatá zapískali... Pod nimi sa už vznášali priestranstvá Ruska. Bojovníčky sa chichotali a žmurkali na seba. Sú také extravagantné a krásne.
  A naboso, samozrejme, bez toho, aby ste sa zaťažovali takou nepotrebnou vecou pre dievča vo vojne, akou sú topánky.
  A citlivosť v lietadle sa mnohonásobne zvyšuje.
  Tu k nim štartujú sovietske autá. Skrutka Yak-9 je možno najmasovejšie vyrábaným strojom spomedzi najnovších verzií. Nie prehnane vyzbrojené, ale relatívne lacné a s malým brnením. MIG-5, rýchlejší, s guľometmi. MIG-3 je starší model. LAGG-7 je pravdepodobne najrýchlejší a najvyzbrojenejší vták. V najnovšej modifikácii sú až tri 20 mm kanóny.
  Všetko sú to ale stroje poháňané vrtuľou - prúdové lietadlá nevznikli. A Nemci sa cítia veľmi sebavedomo.
  Gertrúda strieľa desať vzduchových kanónov. Zasiahli 30 mm a dve 37 mm delá. Rútia sa ako ohnivá smršť cez sovietske lietadlá. Červení piloti sa však snažia uhnúť a ísť do chvosta.
  Adala v tejto chvíli manévruje. Nemecké auto nemôžete vziať čelne, ale dostať sa na chvost je náročné. Pre jednotky ZSSR nie je útok neočakávaný. Protilietadlové delá už boli spustené. Vybuchnuté náboje žiaria v tme.
  Nemci prežívajú určitú nervozitu. Zdalo sa, že už videli toľko, že vás nič neprekvapí, ale ... Sovietski piloti sú odvážni a neboja sa strát. Nič, čo by ich vystrašilo. Skúsenosti však nestačia. Nemecké lietadlo sa ľahko dostane zo strmhlavého letu a zostrelí sovietske auto. Ďalší rozbije na kusy.
  Sila nemeckých zbraní je veľmi veľká. Toto je komponent, v ktorom majú Fritz obrovskú výhodu oproti Rusku. Ale rýchlosť nacistov je kolosálna.
  Adala zrýchľuje a vyráža dopredu. A Gertrúda vystreľuje rakety na nepriateľa. Rady sú prijímané zubami. Niektoré strelivo je zamerané na teplo alebo zvuk.
  Adala šepká:
  Nezabijú nás!
  Dievčatá točia svoje auto... Snažia sa byť v pohode. A potom sovietska stíhačka narazí na neďaleké nemecké prúdové útočné lietadlo. A ako sa to začne trhať a štiepiť. Obloha aj vzduch.
  Gertrúda zašepkala:
  - Šialená smrť!
  Bojovníci boli očividne zmätení a dá sa do nich takto vraziť.
  Tanky sa pohybujú smerom k hraniciam. Legendárna posádka Gerda, Charlotte, Christina a Magda.
  Štyrom bojovníkom sa podarilo zakryť slávou bojom proti Britom aj Američanom. Počas nepriateľstva s Amerikou krásy zvládli tank Panther-2. Nie je to zlé auto, lepšie ako Shermany vo výzbroji aj v čelnom pancierovaní. Neskorší "Pershing" prakticky nestihol viesť vojnu. Áno, a nie je súperom pre "Pantera" -2.
  Potom štyri dievčatá získali legendárnu slávu. Hoci vo všeobecnosti sa ich slávna cesta začala v štyridsiatom prvom roku. Himmler presvedčil Fuhrera, aby v bitkách vyskúšal ženské prápory od špeciálne vycvičených Árijcov.
  Boje ukázali, že ženy vôbec nie sú slabým článkom a vedia sa dobre biť. A zároveň znášať menej strát ako muži. Bojovníci bojovali aj v pechote a búchali bosými nohami do horúceho piesku saharskej púšte. A ovládal tanky. Po testovaní "Tigra" v bitkách s Britániou.
  Dobre však bojujú aj sovietske dievčatá na SU-100.
  Hoci sa pozícia Ruska zdá byť beznádejná. Ale bojovníci spolu s Elizabeth bojujú ako orly.
  Ekaterina stlačí páku holými prstami. Vyšle projektil, ktorý prepichne nacistické auto E-50 do boku a zareve:
  - Za veľký červený a karmínový komunizmus!
  Elena tiež mlátila kanónom holou, vkusnou nohou. Presne zasiahla nepriateľský tank.
  Dievča štebotalo:
  - Pre moje krásne Rusko!
  Euphrasia agresívne poznamenala a viedla veľmi dobre mierenú paľbu:
  - Sláva našej vlasti!
  A používa aj holé, dlátované nohy.
  Sovietsky stroj je veľmi silný a bojovný. A strieľa celkom dobre.
  SU-100 je schopný preniknúť cez E-50 do boku. Ale dievčatá dokonca prerazili jej čelo a dostali sa do návnady alebo do konca. A prerezávajú kov.
  Elizabeth pomocou holých prstov vystrelila na nepriateľa. A štebotal:
  - Z modrého potoka ...
  Ekaterina tiež vystrelila, tentoraz stlačila páku šarlátovou bradavkou a zavrčala:
  Rieka začína...
  Elena sa agresívne a syčiac uškrnula a vydala:
  No priateľstvo začína...
  A páku stlačila aj holou pätou.
  Euphrasia zavrčala a strieľala na nepriateľa:
  - S úsmevom!
  Dievčatá pracujú na SU-100 veľmi aktívne. A zničte nepriateľské vybavenie.
  A na okraji Baku pionieri kopú zákopy. Sú tam chalani rôznych národností. Najmä veľa jasných hláv sa mihne. Existujú červené, čierne a blond deti.
  Jedno ich spája: viera v triumf komunizmu a bosé nohy. Je jasné, že nie každý má počas vojny topánky, a preto sa všetky deti na znak spolupatričnosti chvália holými okrúhlymi opätkami. Zima v Zakaukazsku je celkom mierna a keď sa pohybujete a pracujete s lopatami, zima nie je taká strašná.
  Deti pracujú s nadšením a spievajú:
  Rozdúchajte ohne, modré noci,
  Sme priekopníci - deti robotníkov ...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  . KAPITOLA #5
  A tu opäť prichádza alarm. Chlapci a dievčatá skáču na dno zákopu. A granáty už začínajú praskať zhora: nepriateľské delostrelectvo pracuje.
  Pashka sa spýtal Mashy:
  - No, myslíš, že to prežijeme?
  Dievča sebavedomo odpovedalo:
  - Odoláme aspoň raz, v najťažšej hodine!
  Priekopník Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinstvo je neotrasiteľné.
  Chlapec klopkal holou podrážkou o kamene. Je vidieť, že chlapec sa napchal pevnými mozoľmi.
  Dievča Tamara poznamenalo:
  Budeme bojovať bez strachu
  Nebudeme prerezaní ani o krok späť...
  Nechajte košeľu nasiaknutú krvou -
  Viac nepriateľov, otočte rytiera do pekla!
  Chlapec Ruslan, priekopník s čiernymi vlasmi, poznamenal:
  Prechádzajú storočia, príde éra,
  V ktorej nebude žiadne utrpenie a lži ...
  Bojuj za to až do posledného dychu -
  Slúžte svojej vlasti, vy zo srdca!
  Chlapec Oleg, tenký a svetlovlasý, štebotal, verše:
  Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Stalin žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok,
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Chlapci a dievčatá zborovo tlieskali.
  Teraz však už lietajú prúdové útočné lietadlá a zhadzujú bomby. A toto je agresívny vstup.
  Oleg a Sasha zdvihli prak a spustili dar smrti. A hlaveň zasiahlo nacistické útočné lietadlo.
  Dievča Natasha spievalo:
  - Komsomol nie je len vek,
  Komsomol je môj osud!
  Dobývam vesmír, verím
  Poďme žiť večne!
  Ahmed, priekopník z Azerbajdžanu, odpovedal s úsmevom:
  - Ešte nie ste členom Komsomolu, Natasha!
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou a odpovedalo melodickým hlasom;
  Vedľa otcov s veselou piesňou,
  Stojíme za Komsomolcom...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Oleg tiež dupol holou, detskou nohou a zareval:
  Silnejšie kladivo stlačí proletára,
  Z titánového ručného drvenia jarma...
  Budeme spievať tisíc árií našej vlasti,
  A svetlo pre potomkov, dobre!
  Deti sú potešené. A v skutočnosti Nemci bombardovali a len jedno dievča dostalo úlomok do holej, okrúhlej, ružovej päty.
  Pioneer skríkla, no potom si zahryzla do pery.
  A tak sa pripravili na odrazenie útoku. A už sú tam tanky s nacistami. Impozantné E-100 sa pohybujú. Také silné a nebezpečné stroje.
  Majú takú ochranu. Cez ktorý sa nemôžete dostať zo žiadneho uhla. Nedá sa trafiť len z jedného uhla. Jediná šanca je prelomiť stopy.
  Deti sú pripravené bojovať a mávajú bosými nohami. Tu sú na drôte a tlačia balíky s podomácky vyrobenými výbušninami pod stopami nacistov. Funguje a ničí valce tankov Rommelovej armády.
  A vyzerá to hrozne.
  Sasha kričí:
  -Sláva komunizmu!
  Chlapec Pashka strieľa s Olegom z praku a kričí:
  - Sláva priekopníkom!
  Chlapec Ruslan spolu s dievčaťom Sufir vlečie drôtom mínu pod Nemca a kričí:
  - Sláva ZSSR!
  Bojujú deti z Azerbajdžanu a ruskí chlapi. Opálení, chudí, bosí sú priekopníkmi proti kolosálnej armáde tankov.
  Dievča Tamara dupne svojou pôvabnou, malou, bosou nohou a hovorí:
  - Sláva Rusku!
  Priekopník Ahmet pri streľbe na nepriateľa potvrdzuje:
  - Sme spolu priateľská rodina!
  Chlapec Ramzan, ryšavý Azerbajdžan, potvrdzuje a vyráža auto:
  - Od slova sme stotisíc I!
  Deti sú priateľské... Tu je arménske dievča Azatuhi, ktoré tiež pomocou drôtu šikovne prenesie výbušný balík pod fašistickú húsenicu a zaškrípe:
  - ZSSR je rodina národov!
  Ďalšie arménske dievča Aghas hovorí:
  - Neprikláňajte sa k fašizmu:
  A dievča ťahalo drôt holými prstami na nohách. Veľa azerbajdžanských a arménskych detí má blond vlasy a sú na nerozoznanie od slovanských detí, ktorých je tiež veľa. Kto opustil Nemcov, ďalšie ruské rodiny sa usadili v Azerbajdžane aj za cárov.
  Na Kaukaze je veľa Slovanov. Veľa zmiešaných párov. Áno, a deti majú zvyčajne svetlejšie vlasy ako ich rodičia. A slovanskí chlapi sa opálili tak, že ich nerozoznáte od miestnych. Okrem toho sú deti zvyčajne podobnejšie ako dospelí.
  Takže medzinárodný sovietsky prápor chlapcov a dievčat bojuje a všetci sú jednotní a veľmi podobní. Ich obnažené päty pri pohybe blikajú.
  A sny deti posielajú dary smrti. Šamil a Serjožka, obaja priekopníci, ťahajú za drôt. A teraz sa nemecká E-50 zastaví so zlomenou húsenicou.
  Chlapci spievajú jednohlasne:
  Únia nezničiteľné, slobodné republiky,
  Nebola to hrubá sila, ani strach, čo sa zhromaždilo...
  A dobrá vôľa osvietených ľudí,
  A priateľstvo a rozum a odvaha v snoch!
  A deti sa tešia. Usmievajú sa bielymi, rovnomernými zubami. A sú šťastní, hoci im hrozí smrť.
  A Nemci sú nanič. Zničené tanky strieľajú z kanónov a čmárajú guľomety.
  Niektoré nemecké vozidlá sú vybavené granátometmi a sú veľmi nebezpečné.
  Chlapec Maksimka a dievča Zara z Azerbajdžanu, opierajúc sa o bosé nohy, vytiahli pod nepriateľa mínu a vyradili fašistického mastodonta.
  A z plných pľúc zakričali:
  - Za ZSSR!
  Deti sú také zábavné.
  Priekopníci Abbas a Vladimir tiež používajú zbrane. V tomto prípade katapultujte a rozbite húsenicu E-75 nacistom. Potom chlapci spievali:
  - Za veľkosť planéty pod rúškom komunizmu!
  Oleg a Abdula sú tiež priekopníkmi rôznych národov, no s jediným srdcom odpaľujú aj výbušniny. Narazí na E-100 a spievajú...
  Otvorili sme planétu národom,
  Cesta do vesmíru, do neviditeľných svetov...
  spievajú sa hrdinské činy -
  Aby som navždy vymazal jazvu smrti!
  
  Pod svätou zástavou Ruska,
  V mieri, priateľstve, šťastí a láske...
  Ľudia na celej zemi budú šťastnejší,
  Pekelná tma sa rozplynie v diaľke!
  Bojujú sa tu deti...
  Abdurrahman a Svetlana, azerbajdžanský chlapec a dievča z Bieloruska, spolu stiahli drôt a vyradili fašistický tank. A spievali:
  - Veľké meno posvätného Ruska,
  Svieti po celom svete - ako slnečný lúč ...
  Verím, že v jednote budeme šťastnejší,
  Ukážme ľuďom správnu cestu!
  Deti sú veľmi odvážne. A nacisti boli jednoducho šokovaní takým tvrdohlavým a zúrivým odporom.
  Abudurrahman je priekopník, dostal úlomok do holej podrážky. Prepichol mozoľnatý povrch detskej nohy.
  Chlapec zasyčal:
  - A bolí ma to!
  Svetlana tiež dostala úder do okrúhleho podpätku a poškrabala sa na ramene. Ale dievča zasyčalo:
  - Nezlomte priekopníkov!
  Azim a Kolka tiež vrazili do nemeckého auta.
  Chlapci ukazovali drôtom a spievali:
  Zradný nepriateľ prešiel do útoku,
  Ale verím, že to nebude váhat, sovietsky ľud ...
  Nepriateľ čaká na porážku a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Nepriateľ čaká: porážka a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Deti sú odvážne a neohýbajú sa. A chcú vyhrať. A spievajú a bojujú.
  Nemci utrpeli veľké straty. Pravda, väčšinou majú rozbité koľaje a valce. A nie je to smrteľné.
  Horšie pre priekopníkov, ktorí boli zajatí.
  Chlapca Abdulhamida, keď ho zajali, nacisti položili na stojan. Do bloku vložili bosé nohy pioniera a na háky začali vešať závažia. A potom zapálil oheň. A chlapcove obnažené päty olizoval oheň. A na chrbát mu padol bič. Dlho ma bili. A potom začali nacisti lámať rebrá rozžeravenými kliešťami.
  Chlapec zomierajúci mučením, keď ho železo jeho rebier, červené od horúčavy, rozdrvilo, spieval:
  Berlín je takmer pod našou vládou,
  Ďalekohľadom vidíme ten prekliaty Reichstag...
  Dúfam, že čoskoro bude mier a šťastie;
  Ktoré opíšem vo svojich básňach!
  
  Rusko otvorilo komunizmus svetom,
  Stala sa rodinou pre každého.
  Ale Wehrmacht nám prilepil prasací rypák,
  A teraz krv strieka zo žíl ako fontána!
  
  Na čo u nás Fuhrer náhodou zabudol,
  Chcel som získať pôdu a otrokov!
  Fašizmus išiel s veľmi dlhou kampaňou -
  A tu je skutočná nočná mora, pekelné sny!
  
  Jednoduchý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno zviazaná červená kravata.
  Sám chcel vybudovať svet bez Boha,
  Ale zrazu z neba vytryskol napalm!
  
  Musel som utiecť dopredu, boli sme bezradní,
  Takýchto mladíkov si nikto nechce brať!
  Ale chlapec-bojovník v puške to dokázal,
  Cesta otcov sa ukázala ako hodná!
  
  Bojovalo sa tam, kde prefíkanosť aj sila,
  A slabosť je tiež horká, bohužiaľ ...
  Súdruhovia museli kopať hroby
  Hobľovanie borovicových truhiel v mraze!
  
  Teraz som priekopník zvyknutý na utrpenie,
  Na obhliadku išiel bosý, snehová závej chrumkala.
  Možno trest za neveru,
  Že som nechcel poznať Ježiša!
  
  Aké sú však tri hodiny Golgoty?
  Prešli viac ako tri roky vojny!
  V každej dedine vdovy horko plačú,
  Ako synovia zahynuli na cintoríne krajiny!
  
  Prežil som, bol som šokovaný, ranený guľkou,
  Našťastie však zostal stáť na nohách!
  Poctivo sme vrátili dlh Nemecku,
  Ten fašizmus sme rozdupali na prach!
  
  Dospel som, ale stále som chlapec,
  Fúzy neprerazili, ale už titán!
  Áno, dospelý, a možno až príliš,
  Veď srdce sa stalo tvrdým ako kov!
  
  Najvyššie ocenenie Hero Star -
  Sám Stalin, verte mi, odovzdal!
  Povedal: treba si brať príklad z ľudí ako si ty,
  Bojovníci kujú kľúče od dverí do Edenu!
  
  Ale teraz odlož tú statočnú pušku,
  Vezmite si, kliešte, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnicu a čln z dreva
  A vytvorte lietadlo, aby vtáčik vyletel!
  A teraz štvorka dostala ešte výkonnejšie a dokonalejšie "E" -50 alebo "Panther" -3, vyznačujúce sa silnými zbraňami a ochranou.
  Bojovníci sa cítili veľmi sebavedomo. Ovládanie tanku je najmodernejšie pomocou joystickov. Najnovšie auto. Dokonca aj motor s plynovou turbínou. Ale je tu aj veľa "Pantera" -2. Tridsaťštyri akejkoľvek úrovne sa takémuto stroju nevyrovná.
  Gerda ležala v kresle. Bola v bikinách. Dievčatá sú už zvyknuté bojovať polonahé. Horúci piesok púšte im pálil bosé nohy, kamienky hôr im pichali holé chodidlá. Ale bojovníci sa vôbec nelámali a nezotierali na prášky.
  Veliteľ posádky, ocenený mnohými oceneniami, zasyčal:
  - A teraz je Rusko proti nám! Čakajú na vás nové dobrodružstvá a víťazstvá!
  Potriasla hlavou bielou ako sneh. Prirodzená blond, veľmi krásna a opálená.
  Charlotte sa uškrnula.
  Toto dievča malo medenočervené vlasy, ktoré horeli ako plameň. Tiež krásavica, s bronzovým opálením. V bikinách, opálený, svalnatý. Bosými nohami, dupaním po horúcom piesku a ostrými kameňmi.
  Ohnivý diabol poznamenal:
  - Rusi sú snáď naši najfanatickejší súperi!
  Christina zvýšila hlas. Jej vlasy sú medenožlté, tiež horia ako plameň, ale majú zlatistý odtieň. A rovnaké opálenie, svaly a krása. Výrazná a zároveň nežná tvár. A bikiny. Nohy, ktoré ušliapali kilometre na tvrdom a horiacom povrchu, no nestratili svoju gráciu a hladké línie. Holé prsty sú úhľadne upravené a veľmi obratné.
  Ryšavé dievča sa spýtalo:
  - Prečo si to myslíš?
  Magda odpovedala za ňu. Toto dievča má bielo-zlaté vlasy, medovo blond. Veľmi krásna, svalnatá, s výraznou tvárou a zafírovo-smaragdovými očami. Nohy sú tiež tvrdené, s okrúhlymi podpätkami a rovnými prstami. Azda Magda má napriek odvážnej brade najnežnejšiu tvár, takmer krotkú. Napríklad Gerda vyzerá tvrdšie. Christina je o niečo mäkšia a nie je taká skazená ako Charlottina čarodejnica.
  Magda poznamenala:
  - Majú totalitný systém ako my. Preto sú tvrdšie!
  Gerda sa usmiala a odpovedala:
  - Sovietske tanky sú kopa šrotu. Nemali by sme sa ich báť!
  Magda jemne odpovedala:
  - V sérii KV je to plné mastodontov. Najmä KV9.
  Dievčatá sa zachichotali. Posledný tank sa skutočne ukázal ako "majstrovské dielo" - najťažší stroj s tromi delami: dvoma 152 mm a jedným 122 s hmotnosťou tristo ton a predným pancierom 200 mm. Jeden z najneúspešnejších modelov pri stavbe tankov. Takýto tank nebolo možné vôbec previezť. A auto sú jednoducho vyhodené peniaze! Do série vstúpil aj KV-10 - stroj s tromi 107 mm delami a hmotnosťou dvesto ton, akýsi stíhač tankov.
  Nie je najlepší nápad dať na tank dve pištole. A dokonca viac ako tri. Tu Stalin, samozrejme, ukázal tyraniu. A značne zasahoval do krajiny. Vyvinutý bol však aj tank zo série Isov. Ale aj obrovský a ťažký. Jediný rozdiel od série KV je pokus nastaviť pancier na racionálny sklon. Ale Červená armáda neviedla vojnu, a preto sa technika príliš nezlepšila. A neexistovala žiadna bojová prax používania strojov.
  Vo všeobecnosti Nemci využili štvorročné meškanie v porovnaní so skutočnou históriou plodnejšie.
  Ryšavá Charlotte stlačila holé prsty na joysticku. Vystrelili na hraničný bunker. 105 mm náboj zasiahol sovietske delo a prevrátil ho. Bojová súprava sa začala trhať a náboje vybuchli.
  Červená čarodejnica zasyčala:
  - Som hrozný rytier - na kolenách divosi! Zmietnem nepriateľov vlasti z povrchu zemského!
  A úškrn perlových zubov a iskra smaragdových očí. Dievčatá sú naozaj top.
  Christina sa zachichotala a odpovedala:
  Teraz budem strieľať!
  A tiež strieľal na nepriateľa. Strieľal sovietsky 76mm kanón. Strela zasiahla šikmé čelo E-50. A odrazil sa. Dievčatám to len znelo v ušiach.
  Gerda sa pleskla bosými nohami a štebotala:
  - Aký priechod!
  A ona sama vystrelila ďalší výstrel... Nemecké tanky strieľali na sovietske opevnené územie. E-100 tiež fungovala. Tento stroj sa tiež ukázal byť derivátom Mausu. Nie je to veľmi dobrý nápad na tank s dvoma delami. E-100 už bola ukončená.
  Namiesto toho prichádzajú do série útočné modifikácie série "E". Ale tento stále funguje. A strieľa projektily.
  Charlotte sa prenikavo zachichotá a potrasie bosou nohou.
  - Vojna je hrozný stav, ale uchvacuje ako hra!
  A dievča vystrelilo, a to veľmi trefne.
  Christina odhalila svoje perleťové zuby. Je to mäsožravý, dravý panter.
  Sovietske delá strieľajú a pred nimi sú mínové polia. Nemecké teletanky sa pohybujú. A útočné bombardéry pracujú s divokým revom.
  Okolo sa valia hraničné stĺpiky. Hitlerove hordy prekročili hranicu.
  Magda nie príliš vtipne poznamenala a klopkala bosou nohou po brnení:
  - Zametáme silnú obranu, ale oceľové panicle!
  Bojovníci na seba žmurkli. Sovietska obrana bola dosť silná. Hlavne veľa min. A to Nemcov zdržalo. Ale aj tak sa im podarilo napredovať.
  Na sovietskych pozíciách pôsobili bombardéry a zhora prichádzali aj útočné lietadlá. Ponáhľa sa do hlbín obrany Červenej armády a TA-400, jednej z najimpozantnejších modifikácií bombardérov. Až šesť motorov vrátane prúdových. A bombardujú a ničia sovietske mestá.
  Gerda, strieľajúca, s úškrnom poznamenala:
  -V boji sme zvieratá, ale s mysľou človeka!
  A opäť vystrelil. Zničil sovietsky kanón. Vo všeobecnosti je to dievča najvyššieho stupňa. A je to super.
  E-50 strieľal na sovietske pozície, sám prakticky bez poškodenia. Šikmé pancierovanie auta s cementovanou oceľou poskytovalo vynikajúce odrazy. Sovietske náboje nedokázali Nemcov ani poriadne poškriabať.
  Christina si spomenula na testy "Tigra". Vtedy to bol prvý sériovo vyrábaný nemecký tank. Žiadna zo škrupín nemohla spôsobiť poškodenie Tigra. Briti padli pod jeho údermi. Ale tu je sedemnásťstopé delo, prebodnuté v čele. Potom dievčatá takmer zomreli. A toto si bojovník pamätal. Ako blízko boli ku kostnatej starenke s kosou, cítiac jej ľadový dych.
  Dievča si obtrelo holú podrážku o roh. Naozaj chcela vyskočiť z nádrže a utiecť. Je to taká priama bojovníčka.
  Christina spievala s hrdosťou:
  - Modrá hmla a všade klamstvo!
  Bojovníci sa chichotali... Ich vidok bol veľmi sexi a erotický.
  A zbraň fungovala a strieľala. Na zastavenie ani nepomyslela. Všetci posielali šupku za šupkou. Rozbitie sovietskych pozícií na úlomky a úlomky.
  Zo zadných reproduktorov zaznela pieseň;
  Vojak je vždy zdravý
  Vojak je pripravený na všetko...
  A prach ako z kobercov,
  Odchádzame z cesty!
  A neprestávaj
  A nemeňte nohy -
  Naše tváre žiaria
  Lesklé čižmy!
  A opäť padá sila prúdového bombardéra na sovietske pozície. A opäť sa vrhá deštrukcia a celé opevnené oblasti. A zbrane odlietajú všetkými možnými smermi.
  Niekoľko desiatok nemeckých tankov súčasne strieľa a všetko ničí.
  Gerda sa cíti ako Bagheera na love. Tu už bola zničená prvá línia sovietskej obrany. Ale vojaci Červenej armády sa stále hemžia a strieľajú na Nemcov.
  Medzi bojovníkmi sú aj priekopníci. Mladí leninisti dobrovoľne vstúpili do Červenej armády. Väčšina chlapcov je naboso a v šortkách. Nosia sa, rozruch.
  A priekopníci zomierajú...
  Charlotte, ktorá viedla oheň, zavrčala:
  - A pionieri, to je tá vec, celá krajina sa pozerala!
  Vystrelila na Rusov a Christinu jedovato zasyčala:
  - Vyzeráme ako sokoly, vznášame sa ako orly!
  A opäť nasadila ohnivý úsmev. Nádherné dievčatá...
  Niekoľko nemeckých tankov sa presunulo do podzemia. A objavili sa v tyle sovietskych vojsk, vyvolali paniku a čmárali guľomety. Nacisti sa ukázali ako komáre z nočnej mory.
  E-50 videl pohyb tridsiatich štyroch cez optiku. Gerda vycenila zuby a začala ukazovať hlaveň. Sovietsky stroj s malou vežou T-34-76 a veľmi mobilný. Vyskúšajte tento a získajte ho. Dievča je už dosť skúsené, ale sovietske auto je stále na rozdiel od amerického Shermana.
  A vzdialenosť k Rusovi je takmer päť kilometrov.
  Dievča si poškriabe holú pätu, Charlotte ju pošteklí medzi prstami. Dievčatá sa chichotajú.
  Potom Gerda strieľa na ruské auto. Škrupina sa rúti veľmi blízko, takmer poškriaba brnenie... Ale stále minula. Gerda otrávene buchne do kovu päsťou.
  Magda hovorí svojmu partnerovi:
  - Zasiahli ste zbor! Bude ľahšie sa tam dostať!
  Gerda podáva joystick Magde a zašepká:
  - Tak to urob sám!
  Magda nadšene spievala:
  - Zem je v okienku, Zem je v okienku... - Dievča vzalo holými prstami joystick, stlačilo tlačidlo a pokračovalo v spievaní. - Zem je viditeľná v okienku!
  A jej projektil práve zasiahol základňu sovietskeho tanku. Auto prasklo a rozdelilo sa. Začalo to horieť ... Sovietske granáty praskli v lone.
  Magda potriasla holými prstami a zakričala:
  - Pozri, ako som na to prišiel! A ty hovoríš...
  Charlotte zasyčala a odhalila tesáky.
  - Hovoríme znova, v rôznych jazykoch!
  Objavili sa nové sovietske autá. Prvých išlo tridsaťštyri. Pohyblivé a početné autá. Potom sme prešli zo série BT. Toto je zastaraný typ húsenice s kolesami. Postupovali aj predpotopné T-26, ktoré nie sú schopné inak ako poškriabať nemecké pancierovanie. Výkonnejšie a ťažšie HF postúpili až na úplný koniec. A veľa pešiakov.
  Cristina sa zachichotala a zavrčala:
  No, my im to ukážeme!
  Nemecké vozidlá spustili paľbu z veľkej vzdialenosti a snažili sa pritlačiť sovietsku pechotu k zemi. Ničili aj tanky a iné živé tvory.
  Na oblohe sa objavili aj sovietske útočné lietadlá: slávny Ilys. Zaútočili na nemeckú formáciu. Hitlerove stíhačky sa k nim rútili. Bolo to skutočné smetisko. Nemecké stíhačky XE-262, veľmi svižné a obratné s manévrovateľnosťou. Útočia na sovietsku techniku, tlačia ako železo.
  Charlotte opäť vystrelila. Dostal sa do sovietskeho BT a zavrčal:
  - Tento text nie je rozprávka... Rozprávka bude pred nami!
  E-50 zastavila a odrazila sovietsky protiútok. Nie veľmi skúsené velenie hodilo tankovú zálohu vlastne na porážku. A ruské autá dostali zásah - ako kurčatá v šupe. A poriadne s nimi bojovali.
  Gerda vystrelila, rozbila čelo tridsiatky a zasyčala:
  - Čo je Stvoriteľ - zranené peklo!
  Charlotte tiež vystrelila, keď našla cieľ, sovietske autá sa pohybovali v priamej línii a dievčatám sa podarilo vystreliť. A vôbec, tento štyri z fenoménov.
  Červená harpya spievala:
  - Náš jed zabije všetkých!
  A bojovníci pokračovali v streľbe, odhaľujúc zuby také silné a veľké ako kone.
  Christina tweetovala sebavedomo:
  - Náš jed zabije všetkých!
  Magda, ktorá trafila tridsaťštyri, zaštekala:
  - Toto je náš výsledok!
  Dievčatá sa rozišli...
  Ale bojujú aj sovietske krásky. Posádka Elizabeth na T-34-85. Veľmi odvážne dievčatá. A bojujú aj naboso a v bikinách.
  Ich auto bojuje proti nemeckým Pantherom. Toto vozidlo je stále v prevádzke, ale stále sa objavujú nové a nové tanky série E.
  Elizabeth strieľa holými prstami. Z diaľky prepichne nepriateľa do boku a zaškrípe:
  - Sláva Stalinovej ére!
  Ekaterina vystrelila aj s pomocou holých prstov na nohách a poznamenala:
  - To nie je taká sláva!
  Elena namietala a vycerila zuby:
  Narodili sme sa, aby sme vyhrávali!
  A strieľala aj holými prstami na nohách...
  Zároveň si dievča ťažko povzdychlo. Hlavou sa mi preháňali nešťastné myšlienky. Vojna začala porážkami. Nemci prelomili obranu a sebavedomo postupovali dopredu.
  Elena potom utiekla na východ. Topánky sa jej rozpadli hneď v prvých dňoch. A musel som biť naboso. A nezvyknutý to bolí. Dievčina mala celé nohy pomliaždené, pomliaždené, strašne zbité. A už nemohla normálne chodiť, ale potkýnala sa. Ale napriek tomu sa hýbala a chodila. Elena na kampani výrazne schudla - jedna koža a kosti. Ale opálila sa a po vyblednutí na slnku jej vlasy ešte viac zosvetlili. A holé podrážky majú podzhili a zhrubnuté. A dostala sa do prvej línie a pokračovala v boji. A boje boli opäť v plnom prúde.
  Elena väčšinou bojovala v pechote. Vrátane sa podieľal na obrane Moskvy a Stalingradu.
  Ale už na Kursk Bulge sa presunula do tanku. Tam vznikla ich dievčenská štvorka: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - štyri "E". Bojovníci sú skutočne legendárni. Ktorý bojoval naboso a v bikinách, dokonca aj v mraze, a dal Fritzovi do rohov.
  . KAPITOLA #6
  Tank Panther, s ktorým sa dievčatá stretli na Kursk Bulge, bol veľmi nebezpečným vozidlom. Nebolo možné ju udrieť do čela. A ona sama brala z veľkej diaľky. Navyše je rýchly.
  Aby ste teda prerazili, museli ste tank ovládať veľmi zručne a nenechať sa zasiahnuť.
  Elizabeth to urobila. Hoci viac strieľala v pohybe. A jazdila na tanku Euphrasia.
  Z tridsiatky je takmer nemožné dostať sa do pohybu. Dievčatám sa ale podarilo trafiť. A bojovali s veľkou odvahou.
  Ekaterina tiež strieľa veľmi presne.
  Na Kursk Bulge sa dievčatá zahalili slávou a dostali rozkazy.
  A teraz má každý z nich hviezdu hrdinu ZSSR.
  To je to, čo dievčatá potrebujú! Len špičkoví bojovníci!
  Catherine spievala:
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  V skutočnosti sú to dievčatá, ktoré spôsobujú závisť medzi priateľkami. Nie ako Gerda a jej tím.
  Tu počas odpočinku a ona a jej gang bez váhania mučili priekopníka.
  Najprv vyzliekli trinásťročného chlapca. Potom ho začali štípať. A potom napichajte ihličím. Navyše, ihly boli najprv studené, ale potom sa zahriali na ohni.
  A naozaj to veľmi bolelo.
  Charlotte prepichla chlapcovi pupok a zavrčala:
  - Som čert kríža!
  Potom vzala do rúk rozžeravenú tyč a začala ňou páliť holé, mierne zhrubnuté podrážky chlapca. Zatiaľ čo si užíval jeho divoké výkriky.
  A Christina vzala a zahriala kliešte, začala priekopníkom praskať prsty na bosých nohách. Začal som malíčkom, robil som to pomaly a zároveň kruto. A prsty dieťaťa praskli a zlomili sa. A pre priekopníka to bolo také bolestivé, že chlapec niekoľkokrát stratil vedomie.
  Magda si pod lopatku zapichla páčidlo biele od bodnutia. A chlapec bude zavýjať.
  Umučili priekopníka na smrť. A ukázalo sa, že je to jednoducho skvelé. A mučenie pokračovalo.
  Darth Sidious však nestrácal čas.
  Okrem zostrelenia sovietskych lietadiel zasahoval fašistický a čierny Sith číslo jeden aj na pozemné ciele.
  Produkcia tanku T-34-85 dosahovala v ZSSR stovky vozidiel denne. Sovietske velenie sa pokúsilo odobrať množstvo.
  Ale boje pokračovali divokými skokmi rôznymi smermi. Čierny Sith búšil do sovietskych vozidiel leteckými nábojmi a silovými bleskami.
  18. marca dostal Sheev Palpatine pokročilejšiu modifikáciu ME-262 triedy X a tento stroj sa ukázal ako mimoriadne impozantný.
  Päť leteckých zbraní a rýchlosť viac ako 1100 kilometrov za hodinu. A zametené krídla.
  Neexistuje spôsob, ako odolať takejto sile.
  Sovietske lietadlá padajú pred ňou zostrelené a roztrhané na kusy.
  Ale to najhoršie sa deje vo fašistických táboroch.
  Raňajky skončili a už ich vedú k rozvodom...
  Deti sú zoradené na prehliadkovom ihrisku, chlapci ľudskej rasy sa snažia držať spolu, mladí väzni držia formáciu podľa svojej výšky. Sú rozdelené do skupín podľa veku a veľkosti. Sú tu chlapci od päť do šestnásť rokov, ako aj mladíci rôznych rás a národov, zástupcovia iných národov.
  Spája ich len oblečenie, respektíve jeho takmer úplná absencia, iba šortky s orientačným číslom na chlapcoch.
  Impérium Tretej ríše im odkazuje na princípe vyžmýkať pre seba viac výhod z tých, ktorí sa prestali považovať za občana! Úspory vo všetkom, na oblečení, topánkach, však niektorí chlapci v slobodnom živote topánky nikdy nepoznali.
  Ale s palicami a gumeným stohom na holých pätách často dostávali. Hlavy sa holia, každé dva týždne kúpeľ, kde sa oparia. Potom sa hneď oholia tupým strojčekom, potom sa už toho veľa nepodarilo dorásť. Chlapci pochodujú bosí po ostrých kameňoch. Ak je na to Oleg Rybachenko zvyknutý a jeho zhrubnutá nôžka necíti bolesť, potom najmenšie deti zrážajú päty a holé prsty až do krvácania.
  Celá stráž pozostáva z mimozemšťanov reprezentujúcich najkrutejšie rasy vo vesmíre, iba šéfka útulku v pracovnom tábore, staršia Frau Pontussová, vyzerá svojimi brutálnymi očami sadistu.
  Mocný esesák, ktorý sa hrá na dozorcu, dáva pokyny, kde kto bude dnes pracovať, alebo skôr tvrdo pracovať, kým nestratí vedomie. Oleg Rybachenko spustil svoje kostnaté ramená a pozerá sa na druhú polovicu dvora. Sú tam dievčatá, od malých až po takmer dospelé. Sú oblečení ako žobráci v ošúchaných handrách z najhrubšieho plátna. Tváre sú suché, oči sa zdajú veľké a smutné. Vrecovina je krátka, spod nej vidno tenké, ale šľachovité nohy. Dievčatá sú tiež bosé a všetky bez výnimky sú oholené. Zjavne sa to robí preto, aby ich ponížili a opäť ukázali, že nie sú ničím. Ale tu to v žiadnom prípade nie sú zločinci, ktorí sú zhromaždení - nešťastné opustené deti.
  Tu oznamujú, že skupina chlapcov pôjde do šijacej dielne, pracovať v tom najnudnejšom a najvyčerpávajúcom profile. Tu to Timur nevydržal a od úzkosti zakričal:
  - Nechcem takto pracovať! Pošlite ma na plantáž alebo do záhrady.
  Chlapci stuhnutí, opálení, tenké telá napäté.
  Pontuss bol zjavne potešený novou príležitosťou na popravu:
  - Včera ste boli ticho a bál som sa, že vaša rodina zostane bez vizuálnej lekcie. Že chlapca päťkrát preženú radom.
  V radoch detí prešlo vzrušenie.
  - To je správne. - Tvrdohlavý tón povedala predstavená. - Rozdajte prúty všetkým.
  Údery boli aplikované špeciálnymi ostnatými tyčami. Väčšinou si ich vyberali sami chlapci z húštin, v obdobiach, keď sa nepracovalo. Avšak skutočne už vtedy boli deti nútené, aj keď bez úžitku pre ríšu, kopať, napríklad pol dňa kopať jamu a pol dňa ju zahrabávať.
  Oleg sa pozrel na svoje ruky, boli v mozoľoch, prsty boli zrazené.
  Chlapci automaticky demontovali mreže, Olegovi sa zdalo, že oni, nástroje mučenia, si popálili prsty a oťaželi im nohy. Nechcel svojho kamaráta udrieť, no nemal odvahu protestovať. Nevidel takmer nič a bolestivo si narazil palec na nohe o ležiacu dlažobnú kocku. Napodiv, ale pocit bolesti pomohol zhromaždiť sa a hmla pred mojimi očami sa rozplynula. Krok sa stal pevnejším, hoci prst zmodral.
  Boli postavené do polkruhu v dlhom rade. Timur bol zviazaný palicami za ruky a jeho ramená boli skrútené, aby bolo pohodlnejšie biť previnilého chlapca. Chlapi prižmúria oči a snažia sa odvrátiť zrak. Na príkaz Frau Pontussovej špliechali soľanku a na jeho chudý, ale šľachovitý chrbát posypali modrú soľ. Súdiac podľa toho, ako chlapec urobil grimasu, začal horieť.
  Vedúca fašistického tábora udrel ústami:
  - Teraz všetci dostanete lekciu. Zasiahnite silnejšie, kto podvádza, bude odsúdený na odvetu.
  Asistent v tomto prípade, bojovník SS odhalil svoje tesáky:
  Hneď sa s nimi vysporiadame! Monštrum zamrmlalo.
  Chlapec bol presunutý medzi radmi. Chlapci pomaly dvíhali prúty a prvé údery padali na Timurov chrbát. Súdiac podľa jaziev na chrbte a bokoch, chlapec bol potrestaný viac ako raz, a tak si len povzdychol a zhlboka dýchal, ako všetci chlapci, ktorí sa snažili zadržať výkriky.
  - Udri silnejšie! zakričal Pontus. - Nechajte ho kričať.
  Prvé údery zasadili najmenší chlapci, ktorí jednoducho nemali silu spôsobiť poriadnu bolesť. Potom ma však začali biť starší chalani. Chrbát dieťaťa bol porezaný červenými pruhmi, kvapkala krv. Bolesť zosilnená modrou soľou prinútila Timura kričať, dokonca spadol, doska bola zarazená klincami a pichla ho do hrude.
  - Netreba! - skríkol chlapec. - Budem pracovať kdekoľvek povieš.
  - Samozrejme, že budeš! - odpovedal Pontus. - Ale najprv výprask.
  Včerajší súdruhovia boli príliš nadšení a zbili svojho včerajšieho brata. Ľudia aj mimozemšťania mlátili s rovnakou zúrivosťou. Chlapec kričal a jeho bosé nohy zanechávali krvavé stopy. Obrovský esesák zavrčal a sám chlapca udrel palicou do holých, opálených nôh. Chcel chlapcovi spôsobiť ešte väčšiu bolesť. Úder dopadol na šľachovité členky a ďalší na päty. Timur skríkol a klesol. Potom mučiteľ vrazil do zadku hrubú ihlu a nalial tekutinu.
  - Správne! povedal Pontus. - Teraz by radšej zomrel, ako by omdlel. Trestu neunikne nikto.
  Oleg Rybačenko stál takmer na konci radu a zdalo sa mu, že to boli údery biča. Timura sklamali, samotný chlapec sebou len trhal, kričal a plakal. Jeho okrúhla tvár sa zmenila na karmínovú od bolesti, skrútila ju grimasa utrpenia.
  Keď uvidel Olega, zašepkal bledými perami:
  - Maj zľutovanie!
  Chlapec zaváhal: zamrzol.
  Statný esesák kričal:
  - No, na čo čakáte! Bay!
  Oleg odpovedal:
  - Nie nemôžem! On je môj priateľ!
  Fašistický dozorca sa uškrnul:
  Chcete to isté aj vy?
  Oleg sa celý triasol a zbledol:
  - Nie ale!
  Pontus ho prerušil:
  - Dosť! Chlapec si sám podpísal vetu. Čo stojíš za mordovorot. Dobre to nalejte a zaveste na stojan, aby ho ostatní obdivovali.
  Oleg bol vytlačený z akcie, ťahaný ku kozám. Chlapec sa pokúsil vzdorovať, no militanti SS si s ním poradili ako s mačiatkom. Ruky bolestivo vykrútené, kosti skrehnuté. Položili to na dosky, chlapec pocítil drsnosť špičky vyčnievajúcich nechtov na líci a bruchu. Prepichovali sa do svalov, hrudníka, brady, prednej časti stehien, kolien. Jeho líce boli doškriabané až do krvi.
  - Oh, nie! - spýtal sa Oleg.
  - Nevyhnutné! - Povedal dozorca SS, aby bol príkladom pre všetkých.
  Chlapec cítil, ako mu na chrbát nalievajú soľanku a následne soľ. Štípe to ako horčicové omietky. Oleg urobil grimasu, mozoľnaté chodidlá mal rozmazané (naposledy bol v tej zvláštnej spomienke, ktorá sa vynorila v tejto vízii - asi pred šiestimi rokmi si obul sandále), takmer okamžite ho začali divoko svrbieť. Fašistický strážca zapichol chlapcovi ihlu do zadku, ten hrubo a bolestivo pichol, dovnútra vnikla horiaca tekutina.
  - Teraz budete veľmi vystrašení a nestratíte vedomie. - Netvor zakričal, odhalil tvár a producent hororového filmu by začal koktať!
  - Prečo? zastonalo nevinne uväznené dieťa. - Pre Krista preukazuj milosrdenstvo.
  Dozorca SS striekajúc jedovaté sliny odpovedal:
  - Neverím týmto rozprávkam o dobrom Ježišovi! Vo všeobecnosti, ak existuje Boh, potom je zlý a krutý. A čím viac zla a utrpenia spôsobíš blížnemu, tým viac sily a blaženosti dostaneš na druhom svete.
  - Absurdné! - Povedal a zbledol hrôzou a zrazu je Boh naozaj taký chlapec.
  - Uvidíte! - zachichotalo sa potomstvo kozmického Tartarusa. - Ale nedúfaj, dnes nezomrieš.
  Pontuss štekavým tónom prikázal:
  - Začať! Nech si na večnosť pamätá bozky biča!
  Zajatý priekopník sa triasol, keď začul prenikavý hvizd a potom silný otras mozgu, z ktorého mu praskla koža na chrbte. Stráže SS tvrdo bili, no zároveň obmedzovali sily, aby nezabíjali. Chlapcovi z hrdla unikol krik, striasol sa, vytryskla slza. Chlapec si hrýzol do pery, až kým nevykrvácala, a ovládol sa. O chvíľu nasledoval ďalší úder, ktorý otriasol celým telom. Oleg sa zhlboka nadýchol, bolesť zosilnená soľou a soľankou bola neznesiteľná.
  Pontuss kričal:
  - Pokračuj!
  Opäť píšťalka a údery! Prereže až na kosť. Chlapec bol popálený až do vnútra. Zdalo sa, že to odbije žalúdok. Napriek jeho maximálnemu úsiliu časť kriku unikla z jeho tesných pier.
  - Mami!
  Opäť údery! Na chrbte, medzi ostrými lopatkami a napokon aj na holých pätách. Chlapec kričí, už nemá silu sa obmedzovať. Výkrik vybuchne ako sopka z hrdla a niečoho, čo vyzerá ako nos. Pontuss je spokojný:
  "Teraz vidím, že ho biješ až do špiku kostí." Dobre ho porazte, ale nezabíjajte!
  S každým úderom sa bolesť zhoršuje. Slzy sa zmiešajú s krvou a padajú na posteľ. Krvavé pruhy na chrbte sa spájajú, spájajú sa do karmínovej kaše, tenké biele kosti chlapca sa začínajú odhaľovať. Oleg sa dusí, nemá dostatok vzduchu, drôt sa mu zaryl do zohnutých členkov. Obnažené päty bzučia a drsná, zrohovatená koža sa nehýbe okamžite, ale kvapky krvi stále vytekajú. Údery zosilnejú, zdá sa, že blesky prechádzajú cez nervové zakončenia až na samotný hrebeň. Ostatní chlapci sú ticho, svedomie nedovoľuje schvaľovať, strach z represálií nedovoľuje odsudzovať. Je vidieť, ako chlapcom padali hlavy, no ich oči sledujú popravu. Zvedavý a nervy drásajúci, väčšina už bola podobným alebo sofistikovanejším spôsobom zbičovaná. Myslíš, že keby to nebolo pre mňa, a niekedy je vo vašich myšlienkach zlomyseľnosť: kričí, ale samozrejme to vydržal, nie taký slaboch ako Oleg.
  Bitie je už na holé kosti, chrbát, boky, stehná sú pevná rana. Nebyť injekcie stimulantu, chlapca by to zabilo na smrť - zomrel na bolestivý šok. A tak sa vrhol do niečoho horšieho ako Danteho peklo. Vtedy je každá molekula, každá bunka, každá žila nasýtená nočnou morou.
  Priekopník Oleg Rybachenko sa zúfalo snažil odvrátiť pozornosť od bolesti. Spomínajúc na svojich rodičov, na šťastnú éru ďalekého detstva, zdalo sa, že sa nohami odrazil od rozžeravenej bublajúcej lávy utrpenia, no ona ho opäť vtiahla, zakryla hlavou. A tak sa plavili cez oceán mučenia, sen o smrti ako osloboditeľa od múk. Spomenul som si na slová Zjavenia sv. - A budú chcieť zomrieť, ale nemôžu. Takto čaká osud hriešnikov, ktorí mučia deti. Pán ich stonásobne odmení a najdôležitejší trest, ako hovorí Ježiš v Evanjeliu podľa Matúša, bude večný. A niektorí pôjdu do večného života, iní do večných múk. To akosi utešuje, prebúdza nenávisť k nepriateľom, túžbu prežiť a vyhrať. Chlapcovi sa podarí zakričať:
  - Za toto zaplatíš, za každú vyronenú slzu dieťaťa odpovieš v deň Božieho súdu.
  - Drž hubu suka! - reve dozorca SS.
  - Nemôžeš potlačiť pravdu. Priekopník si vzdychol.
  - Získať viac!
  Znovu ho zasiahli, investovali všetku zlosť, lámali kosti, ale bolesť už dosiahla taký prah, že už jednoducho nemôže byť silnejšia. Ide o železo, ktoré sa dá zahriať na určitú teplotu a potom sa šíri.
  Pontuss to chápe, stará žena (alebo skôr nevyzerá na viac ako štyridsať rokov, ale v skutočnosti prekročila niekoľko storočí), má veľa skúseností ako kati:
  - No, dosť! A potom to zomrie! Uzdravme malého väzňa a umučme ho pomocou počítača. Mám len program "mučenie olympionikov".
  Dozorca SS, zámerne zívajúci, hovorí:
  - Kde to je? Na ošetrovňu?
  - Nie na stojane! - Matróna prerušila bez odvolania. Nech to visí ako výstraha pre ostatných. Podávajte iba injekcie na podporu srdca. A nech znova preženú Timura radom a nech od vás dostane zvyšok úderov. Kedysi podívaná na chov. Treba pracovať!
  Inomiryan s bičom naklonil hlavu a zakrútil chlpatými ušami:
  - Počúvajte hostiteľku. No, spustite to znova.
  Na Timura dopadli nové rany. Tentoraz sa nikto neodvážil protestovať. Nebola najmenšia túžba padnúť do rúk katov. Timur každú chvíľu kričí a padá. Znovu ho zdvihnú a zbijú. Druhá séria štrajkov sa už blíži ku koncu. Zostalo len pár chlapcov. Jeden z nich je najstarší, má šestnásť rokov, brada sa už prediera a vidno fúzy. Očividne váha, udrie, ale robí to ľahko, sotva sa dotýka.
  Frau Pontuss je zúrivá:
  - Zaveste tohto lenivého mladého muža na stojan a priviažte mu kameň na nohy. Nechajte ho trpieť.
  Chlapca chytia, napína si úľavové svaly, ovocie tvrdej práce, a kričí:
  -No, čo to pozeráš, chlapci ich bijú!
  Chlapci sa chvejú, radmi sa prenesie rachot, no chýba im odhodlanie vrhnúť sa na svojich trýzniteľov.
  Bikini bojovníci pokračovali v napredovaní. Nacisti obišli pevnosť Kamyshov a zapchali kotol. Tank E-50, pohybujúci sa východným smerom.
  Gerda nadšene spievala:
  - Som také skvelé dievča! Všetkých nepriateľov lámem ako cencúle ... A v mraze, bosý, smelo, že aj iskry sa mi sypú spod nôh!
  Charlotte sa zachichotala, vrazila si tridsiatku do tela a nadšene zvolala:
  - Nie je dôvod pochybovať o vlasti! Bojovníci sú tvrdší ako muži!
  Christina tiež stlačila gombík bosou nohou a zúrivo prezradila, pričom vyrazila sovietske delo. Takže aj kufor vypadol:
  - Príjmy sú vysoké ako vrcholky hôr!
  Magda vypálila svoje delo po jednom. Bol 105 mm a v najnovšej modifikácii smrteľný, bol dosť rýchlopalný, strieľal desať rán za minútu.
  Dievča stlačilo holé prsty a zašepkalo:
  - Percento v riadku budúcnosti je uvedené ...
  Gerda buchla do sovietskeho tanku, rozdrvila pancier a zakričala:
  - Uvidíte sami!
  Udrela a Charlotte, pomocou holých prstov, s divokým, šialeným revom:
  - Vlasť je nám teraz bližšie!
  Christina tiež vystrelila prstami svojich holých, opálených nôh a vydala:
  - Pozdravte slnko s nami!
  Magda tiež zabuchla a stlačila si holú pätu. Rozbila sovietske delo na plávajúce úlomky a spievala:
  - Vlasť je najsilnejšia!
  A bojovníci budú revať ako byvoly na bitúnku. Four má veľmi rád mužov. Naozaj im to pristane. Prečo nie? Sú také krásne a agresívne. A milujúci. A človek je pes, len vábi. A budete mať všetko, vrátane peňazí. A tieto ženy sú fyzicky veľmi silné. A mužskú dokonalosť trávia šialeným temperamentom. A neustále potešenie.
  Na muža netreba čakať celý rok - a predsa si vás orgazmus nájde!
  Gerda to vzala a zarevala, strieľala na sovietsku tridsiatku a strhla vežu:
  - Som skutočný rytier záhuby!
  Christina vyplazila jazyk a hrozivo zakričala:
  - A môj úsmev je ako úsmev pantera!
  Charlotte hovorila agresívne, triasla päsťou a stláčala joystick holými prstami.
  A čakajú nás veľké zmeny!
  Magda štebotala a kričala:
  - Sme stelesnením hetaery!
  Gerda sa zachichotala a odpovedala:
  - Aké je to dobré, keď vás hladia ruky pekných mladých mužov!
  A dievča si predstavilo, ako jej dlane hrabali po jahodových bradavkách. Je to naozaj úžasné. A šteklivý a vzrušujúci. A veľmi pekné.
  Gerda strieľala na sovietsky SU-85. Havarovala s autom, štebotala a búchala bosými nohami do brnenia:
  - Ach, dubové dámy, dubové dámy!
  Charlotte agresívne potvrdila, nafúkla líca a natriasala plné prsia.
  - Duba! Dub! Duba dámy!
  A ako to vezme a bude sa smiať ... Ako zvony zvonia. A jeho hlas je taký žiarivý.
  A jej obeťou bola 76-milimetrová ruská zbraň. Zbrane sú dosť archaické.
  Christina sa zachichotala a zakričala:
  -Budem revať a lámať sa!
  A holými prstami nasmerovala aj projektil na nepriateľské auto.
  Aká je krásna. Zlato a meď sú skvelé!
  Magda je úplne zlatá, keď s nadšením spieva:
  - Aj hurhaj plače...
  Potom sa otočila okolo sovietskej tridsaťštvorky a smutne spievala ďalej.
  - Je cudzinkou v Berlíne!
  Gerda odpovedala. Holými prstami na nohách stlačila tlačidlo joysticku a zostrelila sovietsku húfnicu.
  - Berlín je hlavné mesto sveta!
  Charlotte v odpovedi sebavedomo zamrmlala:
  - A Londýn je hlavné mesto Paríža!
  A klince na sovietsky T-36. Stroj, aj keď nie je veľký, sa považuje aj za tank.
  Christina ho vzala a dala preč, roztočila bicykel bosými nohami:
  - A Paríž je hlavné mesto Ríma!
  Potom, len čo sa zasmeje... A so smaragdovými očami sa prevŕta všetkými bojovníkmi v rade. A zároveň sa usmievať a žiariť zubami. Ale vôbec, ako bude brať a narážať na sovietske tanky. Na tridsiatke zbúra polovicu veže.
  A po nej to vezme Magda a zapáli granátom. Teda projektil. Podľa SU-76. Už jasne zastarané auto, ale stále uvedené.
  A štebotal:
  - A Rím je hlavné mesto Miami!
  Je to naozaj smiešne. Dievčatá sa však nechali príliš uniesť. Nevšimli si, ako sa k nim priplazila dvojica vojakov sovietskej armády so zväzkami protitankových granátov a vyhodili koľaje do vzduchu. A ako to zaberie a vybuchne. Valce praskli a E-50 stratila svoju pohyblivosť.
  Musel som si dať opraviť auto. Hojenie rán mastodonta medzitým trvalo, dievčatá sa opäť oddávali vlastným, veľmi zaujímavým a zábavným spomienkam.
  Gerda, keď videla, že jej súperka, nie celkom cúvla, pevne stojí, zrazu vyskočila a udrela ho bosou nohou pod koleno. A keď Maur začal padať, ostrie meča ho prešlo medzi bronzové dosky a rebrá. Charlotte tiež začala mávať mečmi oveľa razantnejšie. Dievčatá pri tom kvičali ako prasatá. Hoci sa ich meče pohybovali odlišne, stále tu bol pocit synchronicity. Gerda zápasila s veľkým rímskym bojovníkom, ktorého prilba bola zdobená pávími perami. Tentoraz mala skutočne veľmi skúsenú a silnú súperku. Zlaté pruhy hovorili aj o egu skúseností a zásluh. Keď šľachtický šľachtic porazil niekoľko útokov svetlovlasého dievčaťa, násilníka, prešiel do útoku. Gerda ustúpila a zapískala:
  - Nie si Talian!
  Hrozný patricij odpovedal:
  - A ty si len bosá pobehlica! Čo si myslíte, koľko vydržíte proti starorímskej čepeli?
  Gerda odpovedala:
  - Neviem proti čepeli, ale ty si bradatý a nemáš čomu vzdorovať!
  Dievčatko však napriek všetkému optimizmu, ktorý vyžarovala bosá Gerda, muselo cúvať. Rimania priniesli do boja čerstvé zálohy, dievčatá a chlapci boli čoraz častejšie zranení alebo padali dobodaní na smrť. Lukostrelci sa však pokúsili strieľať nad ich hlavami a rozbíjať vhodné kohorty.
  Charlotte medzitým opatrne položila ďalšieho protivníka a inému odrezala ruku. Bojovník spieval:
  - Jadrový meč ťa chce seknúť! Horí ako pekelný oheň, laserový lúč! Ale nemyslite na to, ako si zachrániť život, byť verný láske, byť verný až do konca!
  Gerda bola prekvapená:
  - A ty spievaš ako skutočný vedec!
  Charlotte spievala na účet:
  - Je skvelé, keď sú vo fyzike piloti, posúvajú svoju vedu dopredu! Ale hlavné problémy sa riešia v radoch, v radoch, v radoch!
  Gerda potvrdila vyzdvihnutím:
  - Je pekné žiť medzi ohňom a dymom! A počuť cvrlikanie guľometu! Veď nás Fuhrer do boja neporaziteľný! Vpred, vpred, vpred!
  Charlotte podporuje:
  - Keď granáty prasknú vo dne iv noci, hodnosti a rozkazy idú rýchlejšie! Nech to zúrivo hučí nad svetom - vojna, vojna, vojna!
  Gerdu inšpirovala pulzujúca energia v jej vyšportovanom tele. A rýchlosť sa zrazu stala ako mávanie krídel vážky. A potom bojovník zo starovekého Ríma minul špičku nosa. Bol rozptýlený a bojovníčka Gerda si prerezala šľachu na pravej ruke:
  -Neopováž sa byť hrubý na dámu!
  Zver s pavími perami, trhajúc spodnou perou, frustrovane odpovedal:
  - Bol to len vtip! Veď to bol len vtip!
  Gerda posmešne sekla po slabnúcej ruke a odpovedala:
  -Nežartujte s vlkom!
  A keď rímsky hrdina padol na kolená, bojovníčka ho bil kolenom do brady. Charlotte schválila:
  - Toto je celkom v našom štýle SS!
  Gerda potom dostala bod do ramena a zalapala po dychu:
  - No, vy šuhaji!
  Charlotte poradila:
  - Urobte mlyn! A nabrúste si meče!
  Potom vstúpili do hry lukostrelci Rimanov, boli ťažký v brnení a ich delá boli ľudskej výšky. Samozrejme, šípy dlhé jeden a pol metra, príliš nebezpečná zbraň proti polonahým dievčatám a chlapcom. Attila si zjavne uvedomoval, že už nie je možné čakať; vrhol do útoku kavalériu, ktorú osobne viedol do boja.
  Tento gigant otáčal dva meče naraz, každý dlhý ako rytierska turnajová kopija!
  Gerda sa usmiala a žmurkla.
  - Konečne prichádza náš fešák!
  Charlotte sa zachichotala.
  - Treba zasiahnuť tvrdo a hlavne včas! V momente, keď bude efekt tohto maxima!
  A všetky veľké šípy pršali zhora. Dievčatá a chlapci šikovne uskočili nabok a dokonca kričali:
  - Toto bude naša cesta! Môžete sa dostať preč od guľky, ale čo šíp.
  Niektorých ľudí však stále zasiahli šípy. Okrem toho zomreli nielen predstavitelia nemeckých plukov Attilu, ale vo veľkom počte aj z darov ich vlastných rímskych vojakov. Barbarskí jazdci však obchádzajúc ich rady padli na nepriateľskú pechotu. No aj samotný Attila vyzeral jednoducho šik.
  Gerda kopnutím odkopla lepkavého kavaliera nabok:
  - Nelapaj, nie tvoj!
  Charlotte pokrútila hlavou.
  - A chlapi tu nie sú zlí, aj keď nie ako naši! Našim árijským sokolom!
  Gerda, sekajúca rímskym mečom, súhlasila:
  - Samozrejme, nie pár! Verte, že nemecká sila Ríma sa nevyrovná! Rozdrvme sa ako voš a ruka neuhne!
  Charlotte potvrdila:
  - Áno, aj keď ten meč nie je zo sračiek!
  Dievčatá svižne pridávali, krútili praclíkom mečmi a spievali:
  Bojujeme za spravodlivú vec! S bajonetom pekla neexistujú žiadne kompromisy! Slnko nebude zakryté mrakmi! Svitanie skoro nezakryje tmu!
  Napokon sa k rímskym lukostrelcom prebila aj samotná Atilla. Avšak, súdiac podľa veľkosti, tieto luky boli jednoznačne vyrobené v Británii. Počas boja si Gerda spomenula na príbeh. Za Edwarda Tretieho, ktorého Briti prezývali Veľký, sa hlavnou vetvou armády stali lukostrelci... A niektorí z nich boli na koni! Nadradené sily Francúzov boli nemilosrdne porazené. Vo všeobecnosti v Jungfolingu aj v Zväze nemeckých dievčat nebola nenávisť vítaná... Briti boli uznaní za nebezpečného nepriateľa, ktorý si podmanil viac pôdy ako ktorýkoľvek iný národ v celej histórii planéty Zem!
  Teraz však barbarskí jazdci drvili lukostrelcov a sekali ich silnými údermi až do samotného tábora. Gerda na druhej strane čelila nepriateľovi z Číny. Nebol príliš vysoký, no famózne si vykrútil nohy, obuté v čižmách s ostrohami:
  - Nemci sú paraziti - určite budú bití! - zareval.
  Gerda odpovedala útokom dýkou:
  - Márne nepriateľ verí, že sa mu podarilo zvrhnúť Nemcov! Kto sa odváži zaútočiť v boji, nepriatelia budú násilne porazení!
  Charlotte zdvihla:
  - Planétu nepostihne bleskové nešťastie! A márne nepriateľ vrhol svoje sily do kampane! Budeme schopní poraziť nepriateľa v impozantnom boji! Tma sa rozpadne na prach - príde čas svetla!
  . KAPITOLA 7
  Gerda opäť zamávala s ešte väčšou energiou a zhrnula:
  - Slovo nie je vrabec, ale slovesnosť ho mení na vranu!
  Charlotte držala:
  -Keď jazyk podrastie, z múky sa pečie hrča v hrdle!
  Gerda silným, dokonca neženským úderom meča odťala hlavu bojovníkovi skákajúcemu zľava a potom sa opäť potýkala s Číňanmi. Blonďatá bojovníčka zúrivo a nahlas kričala:
  - Nevezmeš to!
  Čínsky bojovník odpovedal:
  - A nemusíte brať, už ste všetci predo mnou.
  Gerda sa v odpovedi zachichotala.
  - Lakť je blízko, ale neuhryzneš!
  Potom hrot meča poškrabal dievča ako kobra, prerezal pancierovú dosku a odhalil jej hruď: veľkolepé a s karmínovými bradavkami. Číňania smutne zarevali:
  "Teraz sa stačí len modliť!" Ktorý kostol máte radšej: katolícky alebo evanjelický?
  Gerda nahnevane odpovedala:
  - Cirkev sa líši od prostitútky tým, že blaženosť vždy odkladá na neskôr!
  Číňan odhalil svoje krivé zuby.
  - A ten zmysel pre humor ťa nezmenil! Ach dievča, ako mi je ľúto, že ochromujem takú krásu, ako je tá tvoja!
  Gerda vycenila zuby.
  - Nemrzí ma to! Vo všeobecnosti je škoda pre včelu a včela je na strome a strom je v lese! Kde je les - na nos!
  Číňania v reakcii zavrčali:
  Nemecko má veľa nepriateľov!
  Gerda obratne odpovedala:
  - Veľa kuchárov kazí kašu!
  Po ďalšom výpade prižmúreného bojovníka zostala na hrudi dievčaťa krvavá ryha. Gerda zalapala po dychu a ustúpila. Číňan zavrčal:
  - To je to, čo dostanete!
  Dievča pokojne odpovedalo:
  -Kto sa nedostane na mozog, ten nikdy nezmúdrie! Mozgy sú ako peňaženka, na naplnenie ich musíte prijímať!
  Číňania vyštekli:
  - No, ty miluješ sofistiku! Prvýkrát vidím také vzdelané a erudované dievča. Viete, možno by ste sa mali radšej pripojiť k armáde Veľkého Ríma. Najvyššiu funkciu za cisára môže u nás zaujať každý človek bez ohľadu na národnosť!
  Gerda odpovedala:
  Lepšie zomrieť ako zradiť!
  Bojovník s prižmúrenými očami poznamenal:
  - To nie je rozumné, pozrite sa na bitku je naša kavaléria ... A keď vás zajmú, budete doslova zavýjať na stojane od bolesti!
  Gerda pokojne odpovedala:
  "Je lepšie udrieť raz pokojne, ako stokrát srdcervúco kričať!"
  Ale bohužiaľ, vyzerá to tak, že Číňania majú pravdu, tisíce rímskych jazdcov na čele so samotným cisárom (jeho brnenie sa zdá byť pokryté kôrou diamantov, rubínov a smaragdov!), sa ponáhľajú do barbarskej armády. Attilovým jazdcom sa však už podarilo zabiť väčšinu nepriateľských lukostrelcov, samotní chlapci barbarskej armády začali intenzívne posielať šípy do nepriateľských radov. Zúfalé strihanie Charlotte rozveselilo svojho partnera:
  Nevzdávaj sa Gerda! Nepodliehajte jeho sľubom! Radšej sa spojte a rozhodne vyhrajte!
  Attila sa spolu so svojimi bojovníkmi zarezal do rímskeho systému. Jeho gigantické meče rozvírili krvavý mixér ako lopatky vrtule. A samotný násilník išiel vpred a snažil sa preniknúť do cisára.
  Gerda filozoficky poznamenala:
  - Ak sa chceš stať pastierom stáda, nebuď ovcou!
  Charlotte súhlasila.
  -Každý baran sa chce stať pastierom, kým je vlk ďaleko a puška nablízku!
  Tu dostala Gerda ďalšiu ranu do žalúdka. Dievča opäť ustúpilo. Jej bosá noha zrazu stála na hrote vyčnievajúcej dýky a Gerda zaškrípala:
  - Oh oh oh! Aké bolestivé!
  Samotná Charlotte už dostala niekoľko rán a oprela sa. Bojovník kričal:
  - Postarajte sa o svoju silu, Rimania nevydržia dlhý boj!
  Ale barbari to mali naozaj ťažké. Do bitky vstupovalo stále viac oddielov Rimanov. Jazdci v zlatom brnení sa vrhli do krutého boja. Nad nimi sa mihali transparenty s vlčími hlavami. A vpredu sa ponáhľal hrdina, možno ešte väčší ako Attila. V tom istom čase sa Rimania dokonca pokúsili kryť barbarskú armádu z bokov a okolo hlavného bojiska vypustili dva mocné pluky s kopijami a bronzovým brnením. Gerda prosila:
  - Dochádzajú nám sily, ideme do prehry!
  Charlotte navrhla:
  - A ty spievaš ako odpoveď! Pieseň nám pomáha budovať a žiť! Pod bubnom pod červeným transparentom v kampani! A ten, kto kráča životom s piesňou; nikdy nikam nezmizne!
  Obe dievčatá spievali zborovo a napriek ranám na hlase; bol ako trúba:
  Existuje také povolanie vojakov,
  Toto nie je povolanie, nie titul!
  Aj keď niekedy sto libier automaticky,
  Nie, nie pochod, mäso je mučenie!
  
  Ale ideme o krok vpred,
  Pretože slúžime vlasti!
  Ver, zlý nepriateľ bude porazený,
  Aby ste sa v živote bavili!
  
  Učili nás takmer od kolísky
  Bojujte za vlasť s odvahou!
  Kedysi boli meče vyrobené z ocele
  A teraz RPG v silnom batohu!
  
  Neustúpime, ani krok späť
  Aj keď telá ležia v hrobe!
  Pokosíme rad protivníkov,
  Nech nám Všemohúci dá silu!
  
  Tanková tyč, lietadlá lietajú,
  Bomby padajú a granáty praskajú!
  Neberte nás ako škaredé šteniatka
  Vojaci sa zocelili!
  
  Ten súdruh zomrel ako hrdina,
  Pod kríž nič nedávajte!
  Ľudia sa často zahrávajú s osudom
  Ale láska bude silnejšia - verte mi!
  
  Aj keď v boji, kde tvrdo pribíjajú,
  Spomeňme si na našich slávnych predkov!
  Keď sme išli na dlhý čas do Ríma,
  Prečo nejesť zvyšky v otroctve!
  
  Nemuseli sme sa klaňať, aby sme porazili,
  Nezrážajte náš svet na kolená!
  Koniec koncov, sme gyrfalconi - sami sme porazili hru,
  Zástupcovia všetkých generácií!
  
  Tu je snaha a hod,
  Už vidíme nepriateľa, jemne sa trasúceho!
  Guľka takmer zasiahla chrám,
  Zatemnené v očiach nášho Slnka!
  
  Ale prešli sme do útoku,
  Rozdrvíme hnusné bajonety pažbou!
  Spálime Fritz, ak je to potrebné, ohňom,
  Náš bojovník sa stal bez cien - len poklad!
  Len čo dievča dospievalo, hlavný hrdina rímskej armády v zlatom brnení padol z úderu Attilu. A inšpirované dievča zoťalo Číňanov ešte skôr a teraz zaútočilo na zástupcu veliteľa pechoty. Vstúpila do boja so skutočným jednookým obrom a dokonca ho začala tlačiť a mávala mečom:
  - Ty monštrum si s nami neporadíš! Pretože sme Nemci!
  Zlodej odpovedal hrubo:
  - Nemci-paprika! Národ mrzákov!
  Gerda bola vážne nahnevaná:
  - Nie! My Nemci sme a priori národom veľkých bojovníkov. Národ, ktorý je zvyknutý vyhrávať a nemá sa komu skloniť!
  Obr skrútil pery a okamžite dostal ostrie meča do hrdla. Z býčieho krku hučala fontána... Zapotácal sa a hneď dostal pichnutie pod srdce... Gerda zvolala:
  - Hrdinstvo nemá vek!
  Charlotte povzbudila svojho priateľa:
  - Určite ich rozdrvte silnejšie, drahá ... Tlak bude ešte rýchlejší!
  V tejto chvíli jeden z chlapcov bosých lukostrelcov zrazil presne mierenou strelou k zemi rímskeho cisára. A bolo treba potešiť šíp priamo do oka!
  Gerda s úsmevom spievala:
  - Smiešne! Nie do obočia, ale do očí!
  Charlotte si zakrútila prstom k spánku.
  - A čo! Lepšie raz trafiť, ako sto preklínať! Teraz nepriateľ utečie!
  Gerda, ktorá porazila ďalšieho bojovníka, potvrdila:
  - Nepriateľ sa bude triasť strachom a utečie!
  Vskutku, rady Rimanov zaváhali a začali podľahnúť. Vo všeobecnosti, keď armáda utečie, je to strašidelné. Aj keď je to taká disciplinovaná armáda ako staroveký Rím. Nečudo, veď Džingischán, ak jeden tucet utiekol, dal popraviť celých sto... Aj keď o spoľahlivosti posledného rozkazu sa pochybuje, či nejde o výmysel historikov. Aj v Ríme každého desiateho popravili počas letu. S holými nohami sa dievčatá a chlapci ponáhľali prenasledovať nepriateľa. A rohy hrali...
  Gerda sa zobudila, prudko vyskočila, dievčatá sa rýchlo postavili do radu. Umyli sme sa, umyli zuby a opäť namazali ochrannými krémami s núteným pochodom púšťou. Sú teda bosí v plavkách a ponáhľajú sa cez piesočné peklo.
  Arabské deti na nich prekvapene ukázali prstami a zapískali:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda sa rozhliadla a túžobne pozrela na ustupujúce palmy, potom zašepkala Charlotte:
  - Opäť v pekle!
  Ryšavá diva odpovedala s úsmevom:
  - Všetci ľudia sú hriešnici a podsvetie je prirodzený stav hriešnikov!
  Gerda žmurkla späť.
  - Človek nemôže nehrešiť!
  Charlotte prikývla svojimi ohnivými vlasmi a počas behu začala vysvetľovať:
  - Súhlasím! Dokonca tisíckrát súhlas! Vo všeobecnosti je hriech relatívny a čisto ľudský pojem. Napríklad, ak si vezmeme morálku starovekého sveta, potom v ňom bolo dobré, že to prospelo tak samotnému človeku, ako aj jeho kmeňu. Napríklad cudzoložstvo sa považovalo za požehnanie, nie za hriech!
  Gerda ochotne súhlasila:
  - Správny! Samotný Fuhrer verí, že pre ženu je najlepšie otehotnieť od vojnového hrdinu ako od svojho, nie vždy udatného manžela. Najmä ak má manžel aj známky škodlivej, nečistej krvi.
  Madeleine kričala na dievčatá:
  - Šetrite dych dievčatá, tentoraz bežíme do vyčerpania!
  Gerda mu úsmev opätovala.
  Môžete byť unavení, ale nemôžete byť vyčerpaní.
  Dievčatá bežali pol hodiny ticho a potom Charlotte zašepkala:
  -Vieš, aký zvláštny sen som mal priateľku ?
  Gerda bola prekvapená:
  - Áno, aj ja sa priznám! A čo?
  Charlotte s úsmevom odpovedala:
  - Nič! Taký sen, že som bol bojovníkom v armáde veľkého barbara Attilu. A bojovali sme s voskami starého Ríma. A všetko bolo také krásne a kruté zároveň ...
  Gerda sa v odpovedi zachichotala.
  - Vieš, aj mne sa o tom snívalo! Trochu prekvapivá zhoda okolností. Videl som ťa vo sne!
  Charlotte žmurkla späť.
  - A ja teba! Bojovali ste dobre, aj keď vás ten prižmúrený a žltý bojovník takmer zabil!
  Tentoraz Gerda nebola ani trochu prekvapená, ale bola prekvapená:
  - Nemôže byť! Nestane sa teda, že dvaja ľudia vidia rovnaký sen v rovnakom čase?
  Charlotte odpovedala:
  - Ak je chrípka kolektívne chorá, potom sen môže byť rovnaký. Takto to ide! Počul som, že v spoločnosti Thule sú špeciálne médiá, ktoré berú elixír a dýchajú bylinkové tinktúry a potom sa vrhajú do vízií! A celkom sa im darí byť prorokmi!
  Gerda, ktorá preskočila dlažobný kameň, súhlasila:
  - Určite! Dar proroctva v zásade nevyžaduje nadprirodzené sily, jednoducho v prírode môžu existovať celkom materiálne, a predsa nevyriešené fyzikálne zákony. Aký je však účel tohto sna?
  Charlotte pokrčila plecami a odpovedala:
  - Neviem! Možno Tretia ríša porazí Britániu a Spojené štáty za Levom alebo ... Tu môžete hádať dlho!
  Gerda sa chystala niečo povedať, keď zrazu jej ucho zachytilo stále počuteľný hluk motorov. Napriek vzdialenosti bolo zrejmé, že motory lietadiel vydávajú hluk a že sa výrazne približujú ...
  Madeleine prikázala:
  - Aká je fáza cvičenia číslo dva: prestrojenie.
  Dievčatá sa zastavili, vytiahli z ruksakov maskovacie plášte namaľované do farby púšte. Potom začali rýchlo kopať, zatiaľ čo zhora to nebolo viditeľné, čo bolo neprirodzené. Tu Gerda ďakovala osudu, že mali zbrane aj sapérske lopaty. Inak by sa dievčatá v púšti mohli stať ľahkou korisťou pre britské útočné lietadlá alebo strmhlavé bombardéry. Charlotte, ktorá škrabala piesok bosými nohami, povedala:
  - Vyzerá to tak, že budeme musieť čuchať pušný prach, dokonca aj v Tunisku... Cesty Pána sú nevyspytateľné!
  Gerda s prefíkaným pohľadom namietala:
  - Nedostatok presných vedomostí je vždy zlý, s jednou výnimkou, keď ide o plány Všemohúceho!
  A ako plieska bosou nohou do piesku. Zdvihne sa do vzduchu.
  Charlotte múdro poznamenala:
  - Je dobré mať ľudské poznanie, ale ešte lepšie je mať božské možnosti!
  A holými prstami chytila gýča. Rozdrvila hmyz a ukázala ružový jazyk.
  A v ďalšom bode konfrontácie medzi mocnosťami Osi sa odohrávajú ich vlastné divoké bitky.
  Vojská Tretej ríše bojovali o Saratov. Kaukaz je už úplne pod nacistami. A Červená armáda nemá čím zakryť svoje medzery. Je pravda, že Stalin má aj tank T-54, ale stále sa vyrába v malom množstve. A to nestačí na zakrytie prednej časti. T-54 je dobre chránený v prednej časti veže, ale horšie v prednom pancieri korby a boky sú ešte slabšie. Nemci trochu posilnili tank E-50 tým, že zosilnili pancier, zväčšili uhly sklonu a umiestnili motor s plynovou turbínou s výkonom 1500 koní. Hmotnosť vozidla sa zvýšila na sedemdesiat ton, ale bočný pancier bol 170 milimetrov a predný pancier bol 250 milimetrov. Teraz sa nemecký tank stal vôbec majstrovským dielom so 105-milimetrovým kanónom kalibru 100 EL a veľmi nakloneným tvarom.
  Bojový, priznajme si, stroj najnovšieho druhu.
  Nemci obišli Saratov a boli pripravení zaútočiť na Kuibyshev. Boje sú tu kruté.
  A už máj zúri svojou žiarivou farbou. A aké je to krásne?
  A vojna je zapálená ako hurikán a oheň z pekla.
  Opravená E-50 išla do boja. Rusi napriek tomu do značnej miery postavili opevnenia a Nemci museli prekonať obranu do hĺbky. Bojovníci metodicky ničili batériu.
  Gerda vystrelila, rozbila sovietske delo a potom s úškrnom v hlase povedala:
  - Porazíme ľudí a porazíme vedrá!
  Charlotte spievala svoje medeno-červené kučery:
  - Sme, ach, zbojníci! Zbojníci!
  A stlačením tlačidla joysticku holým prstom vyslala projektil, ktorý rozbil sovietsky bunker.
  A potom Christina ohlušujúco zavrčala:
  - Bang Bang! A ty si mŕtvy! Mŕtvy! Mŕtvy!
  A tiež stlačí elegantnú nohu holým prstom a pošle nepriateľa do knockoutu.
  A potom tu bola Magda. Tu je dievča. Prstami bosej nohy stláča aj joystick a ako mláti.
  - Ach, kto nás uvidí, hneď zalapá po dychu!
  Pôvabná Gerda, natriasajúc svoje plné prsia, buchla po tridsiatke a zakričala:
  - A niekomu to bude voňať smažením!
  Charlotte stlačila holými prstami tlačidlá na joysticku a zaštebotala ako vrabec:
  - A niečo si nechávame v lone!
  Kristina roztrhla sovietsku pištoľ s nábojom a zašušťala a udrela si šarlátové pery:
  Nepribližuj sa k nám...
  Magda stlačila gombík aj holým prstom. Sfúkla tridsaťštyri a skríkla:
  - Nepribližujte sa k nám!
  A Gerda, táto agresívna beštia s blond vlasmi, zatĺka aj projektilom a tridsiatka štvorka praskne ako nos boxera pod päsťou úderníka. A bojovník bude kňučať:
  - Zabijeme to!
  A opäť sa dievčatá rozplačú a vystrelia, bez ľútosti a prestávky.
  Charlotte nadšene húkala:
  - Som veľký zlodej...
  A tiež ako zasiahne sovietsku húfnicu. Iba časti leteli rôznymi smermi.
  Christina vrčí. Keď stlačí holý prst na tlačidlo joysticku a zacvrliká:
  - A dcéra démonov je mŕtva!
  Magda tiež priklincuje stlačením bosých nôh na úderný predmet, rozbije sovietsky tank a vydá:
  - A nie skromný!
  Gerda vycenila zuby, v zuboch sa jej blýskalo. Predstavila si pekného mladého muža. Tak svalnatý, atletický, so svalovou úľavou a veľkou mužskou dokonalosťou. A ako sa nakláňa a ovinie svojimi šarlátovými perami okolo jeho pulzujúceho jadeitového jadra. Aké je to chutné, ako čokoládová zmrzlina. A tú čokoládovú zmrzlinu, ktorú zlízate jazykom. A je to také pekné, také vzrušujúce.
  Ach, aké milé, ak sa k nej zozadu pripojí ďalší mladý muž. A pulzujúca jadeitová tyčinka vstúpi do vlhkej jaskyne Venuše. A aké je to skvelé.
  Gerda sa dokonca triasla malátnosťou. Aké dojemné a rozkošné sa jej to zdalo.
  Dievča vystrelilo na sovietsku zbraň. A obdivne štebotala a dupala bosou nohou:
  - Chlapci, je to na vás...
  Charlotte tiež mlátila a rozbíjala ruský tank, keď bľabotala a triasla si celé poprsie:
  - Zachráňte zem pred ohňom!
  Christina si potriasla medenožltými vlasmi. Nasadila ohnivý úsmev a štebotala:
  - Sme za svet pre priateľstvo, pre úsmevy sveta ....
  Magda poslala kliknutie na joystick holým prstom. Rozbila sovietsky tank a zavrčala:
  - Na srdečné stretnutia!
  Bojovníci vyzerali mimoriadne veselo. A ako vycerili zuby. A žmurkajú a piští.
  Aj Charlotte si predstavuje chlapa. Mladý, ale s bradou. Ako ju hladí po prsiach. Ako brada šteklí na hrudi, kučeravé vlasy prechádzajú po zrelých jahodách bradaviek. A on ju šteklí a bozkáva na prsia. Jazykom zakrúžkujte sladkú medovú bradavku. Taká je idylka. A ak ten chlap stále strčí jazyk do jaskyne Venuše. Aká chuť!
  Charlotte strieľa a kričí:
  - A meč bude ostrý!
  Samozrejme, dievčatá, hoci sú krásky, urobia špinavý skutok - zabijú sovietskych vojakov. Ale boli tak naučení od raného detstva. Sú to nemilosrdní vlci.
  A myslia si, že majú pravdu. Majú rovnakú výchovu a mentalitu. Dievčatá začali bojovať v 41, niektoré z ich "vlčieho" práporu, ešte skôr. A mimovoľne si zapamätajte prvé kroky. Keď si mal iba šestnásť. A všetko okolo sa zdalo úžasné, krásne romantické.
  Sú však ešte dosť mladí!
  Dva tucty anglických lietadiel preleteli nad maskovanými dievčatami, pravdepodobne si nič nevšimli a už sa začali rozplývať za horizontom, keď sa zrazu ozvali nové podozrivé zvuky. Madeleine prikázala:
  Všetci si ľahnite a nehýbte sa!
  Dievčatá stuhli, na niečo čakali. A potom sa spoza duny objavili ľahké transportéry a nákladné autá. Súdiac podľa dizajnu, anglickej a americkej produkcie. Pomaly sa presúvali smerom k hlavnému mestu Tuniska. Madeleine to trochu zaskočilo. Verila, že frontová línia je ešte ďaleko, čo znamená, že Briti sa ešte nestihnú objaviť. Alebo skôr by sa nemali objavovať. A potom je tu celý stĺpec. Aj keď možno menej ako prápor... Kto sú oni, akási bojová skupina, ktorá obchádza púšte v žiadnom prípade súvislý front, sa chce prehrabávať vzadu. Zdá sa to byť logické, hoci s technológiou ich v púšti ľahko spozorujete. V každom prípade musíte vysielať do svojho rádia, ale nespúšťajte paľbu. Navyše je ich len sto a Angličanov je viac ako tristo!
  Gerda zašepkala Charlotte:
  - Sú to Angličania! Toto je prvýkrát, čo ich vidím zblízka!
  Červenovlasý priateľ, tiež dosť nervózny, odpovedal:
  - Nič zvláštne! A je medzi nimi toľko černochov!
  V skutočnosti najmenej polovica Britov boli černosi. A kolóna sa pomaly pohybovala a černosi stále niečo zavýjali ... Sú stále bližšie a bližšie ...
  Potom to nervy jednej z dievčat nevydržali a udrela samopalom. V tej istej sekunde ostatní bojovníci spustili paľbu a Madeleine oneskorene zaštekala:
  - Pli!
  Naraz bolo kosených niekoľko desiatok Angličanov, jeden z nákladiakov začal horieť. Zvyšok Britov spustil paľbu bez rozdielu. Madeleine využila moment a zakričala:
  - Hádzajte útočné granáty spolu!
  Dievčatá z elitného práporu SS "Vlčice" hádžu granáty ďaleko a presne. A že sú trénovaní od detstva a prešli aj špeciálnou technikou. To je, keď cvičíte s prúdom, malé zdržanie s hodom a vy s výbojom. Darčeky hodili aj Gerda a Charlotte. A britské salto hore nohami... Je to smiešne. Strieľajú náhodne a černosi stále kričia v nezrozumiteľnom jazyku. Tu je pár šmejdov...
  A Gerda strieľa a hádže a zároveň spieva:
  - V žiakoch SS je nočná mora! Jeden skok, jeden zásah! Sme vlci - naša metóda je jednoduchá! Neradi ťaháme mačku za chvost!
  Charlotte tiež zavrčí ako odpoveď. Guľky, ktoré vystrelila, sa roztrieštia na úlomky lebky. A vypichnú oči. Tu je jeden vystrašený černoch, ako nabodne svoju blonďavú partnerku do boku. Ako odpoveď bude pľuvať krv. Charlotte spieva spolu:
  - Anjeli hviezdneho ponurého pekla! Zdá sa, že všetko vo vesmíre bude zničené! Je potrebné letieť do neba s rýchlym sokolom! Na ochranu pred smrťou duše!
  Briti konajú neorganizovane, väčšina z nich sú koloniálni vojaci: černosi a Indovia, Arabi. Buď padnú, zamrznú, alebo naopak prudko vyskočia a začnú sa ponáhľať ako šialené zajace. Dievčatá však strieľajú presne a granáty síce úlomky nelietajú ďaleko, ale husto! Teraz zostáva len málo nepriateľov. Madeleine kričí po anglicky, jej hlas je taký ohlušujúci, že nepotrebujete ani náustok:
  - Vzdaj sa a ušetríme tvoje životy! V zajatí budete mať dobré jedlo, víno a sex!
  Fungovalo to okamžite a keďže to už vzdávajú ... Ruky hore a ...
  Zhromaždilo sa 50 väzňov, z ktorých polovica bola zranená. Madeleine prikázala:
  - Zabite ranených!
  Vlčice bez obradu vystrelili guľky do chrámov tých, ktorí sa nemohli postaviť na nohy, a zvyšok naložili do áut a odviezli na najbližšiu základňu.
  Po horúcom piesku púšte je pre Gerdiny holé nohy veľmi príjemné cítiť mäkkú gumu. Dokonca blažene narieka ... Americké kamióny sú veľmi pohodlné a počas cesty sa netrasú. Po výhre sú dievčatá veselé. Charlotte sa spýtala Gerdy:
  - Koľko ste zabili?
  Dievča zmätene myklo plecami.
  - Neviem? Nebol som jediný, kto strieľal... Ale myslím, že veľa!
  Charlotte vypočítala:
  - Je nás sto, zabitých asi tristo, čiže traja na brata, teda na sestru! Pôsobivý začiatok vojny!
  Gerda odmietavo mávla rukou.
  - Na mne nezáleží! Hlavná vec je, že nezomrela ani jedna priateľka. Aj keď je to samozrejme štatistika, tristo nepriateľov bolo zničených a na našej strane boli ľahko zranení iba dvaja vlčí bojovníci. Dokonca sa čudujem, ako sme ešte úplne nezískali Afriku s takými bojovníkmi.
  Charlotte okamžite pokazila náladu:
  - Tak sme predsa prehrali s týmito nešťastnými bojovníkmi v osemnástom!
  Gerda nahnevane pokrútila blond hlavou, akoby ju posypal novoročný sneh:
  - Je to kvôli zrade! Ale v skutočnosti sme boli bližšie ako kedykoľvek predtým k víťazstvu a bolo to zrejmé každému, kto nie je slepý! Bohužiaľ, boli sme prerušení!
  Charlotte súhlasila a šikovne sa prstami poškrabala bosými nohami za ľavým uchom.
  - Áno, zrada, sabotáž, priemernosť armády .... Ale aj tak sme Rusov zlomili a v osemnástom roku sme ich prinútili vzdať sa! Ach, bolo by pekné prejsť sa po rozlohách Ruska, je tam pohoda, ale tu je horúco!
  Gerda sa veselo zachichotala.
  - Ale v Rusku sú také kruté mrazy ... Ale keď som bežal bosý po snehu v horách, viem, čo je to za múku.
  Charlotte odhalila zuby.
  - Malá Gerda behá bosá po horiacom snehu ... Je to symbolické ako v rozprávke ... Príbehy čistého, ešte detského a vôbec nie sebeckého ...
  Gerda vrúcne žmurkla na svojho priateľa:
  - Je to niečo ako keby sme mali Fuhrera?
  Charlotte potvrdila:
  - Takmer! Len jazdíme, nie bosí beháme po horúcom púštnom piesku. Áno, aj po víťazstve.
  Zviazaný černoch zamrmlal po nemecky:
  - Hrozní anjeli, som pripravený vám slúžiť! Ty si bohyňa, ja som tvoj otrok!
  Charlotte pohladila trochu drsné chodidlo po hnedých kučeravých vlasoch zajatkyne.
  -Vy černosi ste od prírody otroci! To je, samozrejme, na jednej strane dobre, niekto musí tvrdo pracovať od úsvitu do mrku, robiť podradné práce... Ale otrok od prírody, podlá povaha je zradca a nedá sa mu veriť so zbraňami. My Nemci sme zasa najkultúrnejší a najorganizovanejší národ na Zemi. Veľký národ bojovníkov a nie nadarmo slúžili nemeckí žoldnieri vo všetkých európskych armádach a dokonca aj v Rusku a najčastejšie na veliteľských pozíciách!
  . KAPITOLA #8
  Gerda surovo hodila:
  - Áno, budeš nám slúžiť ako otrok. Máme špeciálny zverinec pre černochov. A zostáva vám...
  Charlotte navrhla:
  Nechajte ho bozkávať naše nohy. Koniec koncov, bude to pre nás príjemné a Niger sa poníži.
  Gerda energicky pokrútila hlavou.
  "Neviem, ako sa máš, ale je nechutné, ak sa čistá pokožka Árijcov dotkne pier smradľavého nigra." Takže to...
  Charlotte nesúhlasila:
  - No nie! Naopak, páčilo by sa mi to. No pozri...
  Ohnivá ryšavá kráska strčila do černocha nôžku. Nadšene začal bozkávať dlhé, hladké, vytesané prsty bohyne. A dievča sa v odpovedi len jemne usmialo, hrubé pery černocha šteklia opálenú pokožku. Tu jazyk väzňa kráčal po elastickej, mierne zaprášenej nohe dievčaťa. Napriek tomu je fajn, keď ponížite silného, takmer dvojmetrového muža.
  Gerda bola prekvapená:
  - Je to zvláštne, ale čo ty, nie je to hnusné?
  Charlotte sa usmiala.
  - No nie! Prečo by som mal byť znechutený?
  Gerda radšej mlčala: prečo by mala zasahovať do záležitostí svojho priateľa. V skutočnosti boli vychovávaní tak, že Nemka má byť nielen bojovníčkou, ale aj milujúcou, nežnou manželkou a zdravou matkou. Ale ona sama ešte nemyslela na chlapcov, možno kvôli ťažkej fyzickej námahe, alebo jednoducho ešte nenašla svojho partnera. Zdá sa však, že Charlotte je z toho unavená. Udrela černocha členkom do nosa, až z toho yushka tiekla a navrhla Gerde:
  - Môžeme spievať?
  Gerda prikývla.
  - Samozrejme, že budeme spievať! Inak to bude smutné!
  Dievčatá spievali a ich priateľky sa jednohlasne pridali, takže pieseň tiekla ako vodopád:
  Ideme s pekným malým z húštiny,
  Držanie nadpozemského smútku!
  A chlad, pálivý chlad,
  Prepichnutý zlomený motív!
  
  Bosé nohy v snehu
  Prichádzajú malé biele dievčatá!
  Búrlivé fujavice ako vlci sú zlé,
  Strhávame kŕdle vtákov pichug!
  
  Ale dievča nepozná strach
  Je to bojovníčka mocných síl!
  Košeľa ledva zakrývala mäso,
  Určite vyhráme!
  
  Náš bojovník je najskúsenejší,
  Neohýbajte ho kladivom!
  Tu sa javory jemne pohybujú,
  Snehové vločky padajú!
  
  Nie je našim zvykom báť sa,
  Neopováž sa triasť sa od zimy!
  Nepriateľ je tučný s býčím krkom,
  Je to lepkavé, škaredé ako lepidlo!
  
  Taká je sila ľudí
  Čo urobil svätý obrad!
  Viera a príroda sú pre nás,
  Výsledok bude víťazný!
  
  Kristus inšpiruje vlasť,
  Hovorí nám, aby sme bojovali až do konca!
  Aby sa z planéty stal raj
  Všetky srdcia budú statočné!
  
  Ľudia budú čoskoro šťastní
  Nech je život niekedy ťažkým krížom!
  Brutálne smrtiace guľky
  Ale ten, kto padol, už vstal!
  
  Veda nám dáva nesmrteľnosť
  A myseľ padlých sa vráti do radov!
  Ale ak sa bojíme, veríte
  Nepriateľ okamžite pokazí skóre!
  
  Modlite sa teda k Bohu
  Netreba makať, lenivosť preč!
  Všemohúci sudca je veľmi prísny,
  Aspoň niekedy to môže pomôcť!
  
  Vlasť je mi drahšia ako čokoľvek iné,
  Svätá, múdra krajina!
  Drž nášho vodcu silnejšie ako opraty,
  Blossom Fatherland sa rodí!
  Dievčatá z elitného práporu SS "Wolves" krásne spievali, slová boli úprimné. Vo všeobecnosti existoval stereotyp, že esesák znamená kat! Ale nie je. Samozrejme existovali špeciálne trestné jednotky, najčastejšie ako súčasť bezpečnostných divízií, ktoré vykonávali špeciálne operácie, ale väčšina divízií SS boli jednoducho elitné stráže Wehrmachtu. Vo všeobecnosti treba povedať, že červená, totalitná propaganda nie je najspoľahlivejším zdrojom informácií o druhej svetovej vojne. Je predsa jasné, že komunistickí pohlavári Agitpropu nemohli byť nezaujatí a objektívne pokrývať udalosti. Je teda spoľahlivo ťažké posúdiť, kde bola skutočná pravda, o zverstvách nacistov a kde je fikcia. V každom prípade tí, ktorí sa vážne zaoberajú historickým výskumom, sú nútení priznať, že nie každý vojak SS je kat a monštrum. Navyše pred útokom na ZSSR; sa nacisti ako celok na okupovaných územiach správali tolerantne, západné zdroje neuvádzajú žiadne masové zverstvá a masakry.
  A teraz dievčatá pomohli zajatcom vystúpiť z áut; priateľsky potľapkali po širokých pleciach nesmelých mužov. Potom boli dievčatá pozvané, aby sa osviežili ...
  Večera bola skromná, no na druhej strane sa na púšti strieľala zebra a každé dievča dostalo ražniči varený po arabsky. Vo všeobecnosti boli Arabi, aspoň navonok, priateľskí a tí, čo vedeli po nemecky, skúšali aj vtipkovať, prípadne dievčatá jemne hladkať po nohách.
  Gerda odstrčila lepkavého Araba a povedala:
  - Nie som pre teba!
  Charlotte nasledovala:
  - Zaobstarajte si hárem!
  Gerda sa usmiala a navrhla:
  - Ale povedz Charlotte, čo by si robila, keby si sa stala manželkou sultána?
  Červenovlasý priateľ pochybovačne poznamenal:
  - Toto je vlastne kontroverzné šťastie ... Aj keď to závisí od manželky toho sultána. Ak by bola veľká Osmanská ríša v rozkvete, tak... Bolo by to dokonca veľmi dobré... Zreformoval by som tureckú armádu, vylepšil zbrane... A asi by som najskôr obrátil oči na východ.
  Gerda súhlasila.
  - Správne! Ale tu je hanba pre Turecko, že ani v časoch najväčšej slávy nedokázalo dobyť Irán. To bolo celkom reálne, najmä preto, že perzská armáda bola zaostalá. Je zaujímavé, veľký Fuhrer, aké rozhodnutie urobí, dobyť Turecko, alebo ešte zahrnúť do svojej koalície, hodiť kosť Osmanom, vrátane niektorých nie veľmi cenných krajín Iránu?
  Charlotte zmätene pokrčila plecami.
  - Neviem! V skutočnosti sa v poslednej dobe šuškalo, že zaútočíme na ZSSR... Hovorí sa, že ruské bohatstvo a tučné územia Ukrajiny sú veľmi potrebné!
  Gerda prstami bosej nohy zdvihla hrnček s čajom, šikovne si ho zdvihla k brade a naliala do seba hnedú tekutinu. Zároveň sa dievčaťu podarilo hovoriť:
  - Na Ukrajine sú veľmi bohaté, tučné krajiny. Pod múdrym nemeckým vedením a s našou vysokou poľnohospodárskou kultúrou budú produkovať rekordnú úrodu. A potom máme chlieb, bude lacnejší ako voda. A budú z toho profitovať aj samotní Ukrajinci, pretože sovietska vláda ich jednoducho okráda a núti hladovať!
  Charlotte prikývla.
  - Týchto Slovanov naučíme našej veľkej nemeckej kultúre! Poďme ich osvietiť!
  Tu rozhovor prerušili hrubé výkriky, oddychový čas sa skončil.
  Ale po večeri boli dievčatá opäť zoradené a nútené vykonať nútený pochod púšťou. Po jedle sa ťažko bežalo a dievčatá aj trochu stonali, kým sa však ich telá nezahriali. A tak sa ponáhľali ako jerboy.
  Plukovník SS Dess medzitým tajne poslal Britom novú šifru. Preto sa Dessovi zdalo, že zradí Tretiu ríšu s rizikom, že sa dostane medzi gestapo. Sú tam peniaze, slušný plat, plus vojenská korisť, čo ešte treba... Ale sú ľudia, ktorí majú prirodzenú vlastnosť, túžbu po zrade. Prezrádzajú, len zachytia bzukot a zbláznia sa ako od trávy. A teraz Dess čmáral do britských údajov o presune nových jednotiek a vzhľade ďalších lietadiel. A tiež to, čo vedel o načasovaní príchodu nemeckých vojsk. Samozrejme, aj on sa niekedy hanbil, že jeho súdruhovia umierajú jeho vinou, a bál sa možného odhalenia... Ale možno je na ústup príliš neskoro, ak teda Tretia ríša prehrá... Nedávno sa neustále šuškalo o blížiacej sa operácii na východe. A nielen fámy, do Poľska a Rumunska boli presunuté jednotky, najmä tanky. Hoci prestíž ruskej armády nebola mimoriadne vysoká, bleskovú vojnu v roku 1914 prelomil úder cárskej ruskej armády. Okrem toho sovietski dobrovoľníci dobre bojovali v Španielsku, či tankový pästný úder v Mandžusku. Pravdepodobnosť, že sa tam Wehrmacht uviazne a nestihne do zimy, bola veľmi vysoká. A že Británia a Spojené štáty budú mať čas na nasadenie síl. ZSSR však nemusí vydržať do zimy, najmä ak je útok naň náhly a Rusi nestihnú prijať opatrenia na odrazenie agresie. Áno, a Japonsko pomôže ...
  Po prezradení tajomstiev si Dess zapálil cigaretu a z krabičky vybral americké cigarety. Hoci na jeho tajný účet vo švajčiarskej banke pribudla slušná suma, ani tak nie je chudobný. Najmä jeden zo šejkov ukryl skrýšu zlata a kamienkov. Arabský informátor im dal jeden a služobníkov tohto šejka, ktorí mohli vedieť, že jeho šéf má skryté poklady. Čo by nezaškodilo spýtať sa väzňa podrobnejšie, čo a ako, ak to samozrejme vie.
  A Dess išiel do mučiarne, čoskoro sa k nemu pridal arabský informátor. Dess na neho šibalsky žmurkla.
  - Čo máme tušenie?
  Kazemata SS bola bohato vybavená. Dokonca tam bolo aj dynamo na elektrické šoky. A potom priviedli väzňa. Dess sklamane zapískal, keď ho uvidel: obyčajný arabský chlapec, sotva starší ako štrnásť rokov. Tmavá pleť, chudá, no snaží sa vyzerať rovno a neprezradiť strach. Zvedaví chlapci však spravidla môžu veľa vedieť tým, že odpočúvajú tajomstvá dospelých. Dess, pocit nedostatku času, objednal:
  -Na stojane arabského chlapca!
  Sluhov dosť ošúchaný oblek sa chlapcovi rýchlo strhol. A len tak, nahú, ma vytiahli na stojan. Náramky sa chlapcovi zavreli na rukách a oni začali zozadu naťahovať ruky. Arabské dieťa sa začalo zohýbať, bosé nohy sa mu zapichli do pažieb nákladom. Chlapec zastonal, kĺby sa mu skrútili v ramenách, chlapec ťažko dýchal. Dess sa hrubo spýtal:
  - Ako sa volá vaše šteniatko?
  Prekladateľ zopakoval v arabčine.
  - Ali! - vytlačil sa chlapec trasúcim sa hlasom.
  Dess povedal láskavejšie:
  - Povedz mi, kde tvoj pán ukryl poklady. Ak poviete, že dostanete vysokú odmenu, sami z vás spravíme šejka. A nie, budeme mučiť, kým sa nevzdáte ducha.
  Chlapec bľabotal:
  - Nič neviem!
  Dass sa ironicky usmial.
  - Neverím! Aký chlapec s takým prefíkaným hrnčekom, ale nič nevedel. No čo nám urobíte radosť.
  Obrovský esesák odstránil zo steny kožený bič, prešpikovaný hviezdami. Špeciálne prítomný lekár v bielom plášti a zástere pristúpil k chlapcovi a položil mu ruku na pravú stranu hrudníka. Počúval pulz a s úsmevom povedal:
  - Má pozoruhodne zdravé srdce. Schopný veľa vydržať, ale veľmi trpezlivý. Môže to byť tvrdý oriešok.
  Dass sa posmešne zachichotal.
  - Tým lepšie... Hoci musíte pracovať.
  Kat SS a zradca na čiastočný úväzok zasadil silný úder do šľachovitého chrbta dospievajúceho Araba. Objavil sa krvavý pruh, chlapec ťažko dýchal, tvár mal skrivenú, ale potlačil unikajúci ston. Dess znova udrel, škaredo sa uškrnul a uškrnul sa mäsožrave. Mučenie totiž mnohým robí potešenie... Možno je to spojené aj so zvieracím inštinktom, túžbou ukázať svoju nadradenosť, že ste nadčlovek a obeťou je sračka. Aj Friedrich Nietzsche veril, že nadčlovek budúceho "šťastného" sveta bude oveľa krutejší ako vo vzťahu k druhým, tak aj k sebe samému. Dess nebol veľmi hravý, pokiaľ ide o krutosť voči sebe, ale voči ostatným ...
  Nasledovali údery, po úderoch sa chlapcov vychudnutý, no šľachovitý chrbát zmenil na krvavú kašu, potom mu po nohách začal chodiť bič. Aliho cti, že aspoň ku koncu začal potichu stonať, no podarilo sa mu zadržať hlasné výkriky. Dass zastavil výprask a posmešne sa spýtal:
  - Máte radi nemecký kúpeľ?
  Zbitý chlapec zastonal:
  - Nie!
  Plukovník SS sa tým najsladším tónom spýtal:
  - Ak chceš prezradiť tajomstvo, urob to hneď. V opačnom prípade zmrzačíme a vy už nebudete môcť slúžiť v SS.
  Ali našiel odvahu odpovedať:
  - Nič ti nepoviem! Prisahal som v mene Alaha!
  Dess sa uškrnul ako líška.
  - Čo budeme pokračovať! Potešíte nás. Čo by ste chceli teraz uplatniť?
  Sadistický lekár navrhol:
  - Ohnisko! Toto mučenie je dobré aj preto, že sa dá použiť v kombinácii s inými.
  Dass sa zlomyseľne zachichotal.
  - Samozrejme, ohnisko! Teraz by sme jemne opražili päty.
  Plukovník SS nepohrdol a sám sa začal natierať palmovým olejom, avšak už od oleja zhnité, podrážky chlapcov zhrubnuté, no pred mučením mučiteľovými poskokmi umyté od prachu. Lekár súhlasne prikývol.
  - Nohy teda nebudú hneď páliť a zmučenú "nebeskú rozkoš" môžeme naťahovať ešte dlho!
  Potom dvaja arabskí pomocníci vyniesli gril vybavený automatickým ovládaním a umiestnili ho asi pol metra od bosých nôh sivého pekného chlapca. Potom Dess osobne začal zapáliť oheň.
  Po uhoľných briketách divoko prebehli jazyky plameňa. Chlapec zasyčal, začal kŕčovito trhať hlavou ...
  A na druhom fronte vlastné bojové a agresívne akcie.
  Kuibyshev bol napadnutý a skutočne padol. Saratov bol tiež zničený a zajatý nacistami. Takže to bolo ešte strašidelnejšie. Nemci už jasne vyhrávali... Stalin sa zbláznil, ale nátlaku nacistov nedokázal nič odporovať. Vojna nenasledovala sovietsky scenár. Fuhrer je agresívny a inteligentný, na rozdiel od Hitlera. A toto je veľmi cool a dobre podaná stratégia.
  Fritz sa snažil útočiť centrom a celkom úspešne.
  Stalenida Pavlovna sa napriek tomu pustila do nerovného boja so skupinou dievčat. Sily naozaj nie sú rovnaké... Ale bojovníci zaútočili na transport Fritza. Nie tak silne obrnený a zraniteľnejší.
  Bosé, polonahé dievčatá spustili paľbu na nacistov. Po zasiahnutí transportér začal horieť. Potom bojovníci vyradili ďalší transport. Prinútil to dymiť a praskať. Tretí obrnený transportér sa pokúsil odísť. Natasha ho však vyrazila ukoristeným granátometom. Potom bol dokončený malý mastodont.
  Bojovníci potom začali zbierať trofeje. Oksana s úsmevom ukázala na aerodynamický granát:
  - Nemecká verzia!
  Victoria, vyceňujúc zuby, zvolala:
  - A vyzeráš ako černoch!
  Vskutku, medzi mŕtvymi boli černosi, Indovia a Arabi! Bielych je len pár. Bojovníci vzali zbrane z mŕtvych. Pri hľadaní peňazí si prehrabávali aj vrecká. Nechýbali ani nemecké marky v papieroch a kovových minciach.
  Marka doteraz zostala najmocnejšou menou na Zemi. A to aj po dobytí Afriky so zlatou podporou.
  Bojovníci plieskajúc holými, vyrezávanými nohami okrádali mŕtvoly. A nabitý zbraňami.
  Potom sme sa vrátili do lesa. Stalenida sa spýtala štyroch:
  - No, ako? Išli ste?
  Victoria nafúkla hruď a hrdo odpovedala:
  - Áno, trochu sme bežali, ale nič zvláštne ...
  Stalinida navrhol:
  "Možno sa môžeme znova rozdeliť a ísť na východ?"
  Natasha skromne navrhla:
  - A ak vytvoríte partizánsky oddiel?
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie... Je tu rozkaz, aby sme ustúpili za frontovú líniu. Mimochodom, čo viete o priebehu bojov?
  Veronika s povzdychom odpovedala:
  - Zatiaľ nič... Nemáme rádio, nie...
  Stalenida prerušila a vážne povedala:
  - Vojna bude dlhá a ťažká. Možno nie každý to dokáže prežiť. V tomto prípade by sme mali...
  Veronica mala odvahu prerušiť:
  - Pamätáš na Boha?
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Som komunista a ateista ... A aj ľudová múdrosť hovorí: dôveruj Bohu a nerob chybu!
  Victoria zakričala:
  - Toto dievča padlo pod vplyvom náboženskej drogy. A ja si to myslím: že Boh je len ilúzia, ale toto je veľmi škodlivá ilúzia, spútava myseľ!
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Rešpektujte vieru niekoho iného Vic ... Vo všeobecnosti sú to samozrejme veriaci, ktorí musia dokázať, že existuje Boh!
  Natasha nahnevane dupla bosou nohou a odpovedala:
  - A čo treba dokazovať! Ak Boh pripúšťa, že fašisti zajali takmer celý svet, tak aký je toto Boh!
  Victoria tvrdo zavrčala.
  - No, dokážte existenciu Boha Veru. Až na mastný argument, že všetko musí mať prvú príčinu!
  Veronika napínala čelo, obtrela si holú, mierne zakrvavenú podrážku o trávu a vydala:
  - Dobre, vysvetliť, že neexistoval život, ale vyvinul sa a dokonca sa objavil muž?
  Steelenida ticho povedala:
  - Teória evolúcie ... Všetko ide od jednoduchého k zložitejšiemu a dokonalému. A dokazuje to existencia geologických vrstiev. Mladá žena behala bosou nohou po tráve a štebotala. - Tu sú napríklad rôzne geologické obdobia a to sa posudzuje podľa fosílií.
  Veronica pokrčila plecami.
  "Nie som odborník na kreocianizmus. A také knihy v ZSSR nenájdete. Ale v zahraničí existujú práce, kde je dokázané, že veda v skutočnosti náboženstvu neodporuje. A zhrnul vedecký základ pre štúdium Biblie. Najmä o biblických proroctvách!
  Victoria sa zachichotala a poznamenala:
  - Tieto proroctvá sa robia so spätnou platnosťou. Neexistujú žiadne rukopisy Biblie a Starého zákona staršie ako desiate storočie nášho letopočtu. Takže neexistuje spôsob, ako dokázať proroctvá!
  Natasha rázne potvrdila:
  - Určite áno... Nie Viera, vaša viera je založená predovšetkým na slepej viere a...
  Victoria ochotne navrhla:
  - Strach pred smrťou! Akékoľvek náboženstvo špekuluje!
  Veronika pokrčila plecami a odpovedala:
  Prečo sa ateisti neboja smrti? A že majú ešte v čo dúfať?
  Viktória pleskla bosou vetvičkou, zlomila ju a navrhla:
  - No, napríklad môžeme veriť vo vzkriesenie silou vedy. A toto je tiež skvelé!
  Natasha prevrátila očami a zasnene povedala:
  - To je všetko! Predstavte si komunistickú budúcnosť. Nie sú v ňom peniaze, ale nadbytok voľného tovaru. Vrátane motoriek, na ktorých môžete letieť do vesmíru. A akékoľvek produkty - koláče, zmrzlina, ananás, lieskové tetrovy a tak ďalej sa pestujú synteticky. Všade roboty. Ľudia pracujú len dve hodiny denne a potom už len dávajú príkazy mechanizmom. A za deň.
  Dievčatá sa rozprávali, chodili, všetko merali bosými nohami. Sú nabité rôznymi guľometmi a bazukami. Celý tucet krások.
  A Natasha stále hovorila:
  - A najbohatší zábavný priemysel. Iba potešenie. Napríklad farebné televízory a hneď si pozriete tucet kreslených filmov. A veľa atrakcií. Automaty, počítačové hry, rôzni roboti... A dokonca aj stratégie. Napríklad, keď hráte za Stalina a porazíte Hitlera. Aj keď má potenciál celého sveta ....
  Victoria zasnene pokračovala pre Natashu:
  A domy sú také krásne. Ku každému patrí chatka s fontánou a záhradou. A ak na Zemi nie je dostatok miesta pre ľudí, potom obývajú Venušu, Mesiac, Mars a ďalšie planéty. Vznikli najmä kozmické lode s nadsvetelnými rýchlosťami, či dokonca autobusy s nulovým prechodom. To je, keď nastúpite do autobusu a prenesiete sa do vesmíru alebo dokonca do iného sveta. Takto vás pozdravujú kentauri alebo rozprávkoví elfovia. - Dievča chytilo vážku do dlane, priložilo si ju k uchu a počúvalo, pokračovalo v rozprávaní. "Napríklad zázraky genetického inžinierstva. Žiadna staroba neexistuje. Všetci muži nevyzerajú starší ako dvadsať rokov, rovnako ako dievčatá. Všetko zdravé a svalnaté, s príjemnými sviežimi vôňami. Dievčatá sú vždy zdravé, bez menštruácie. Je možné, že deti nebudú musieť rodiť, budú vychovávané v kybernetických útrobách.
  Natasha to podporila úsmevom:
  - A objavia sa stromy, na ktorých budú rásť sladkosti, zmrzlina, lízanky, koláče ako ovocie. A dajú sa jesť aj bez kvapky tuku. A každý bude rád, že bude mať nové autá, s ktorými môžete lietať. A na iný kontinent a na Mars a dokonca aj do susednej galaxie!
  Steele navrhol:
  - A potom budú ľudia iní, so superschopnosťami. To bude, samozrejme, plus. A mŕtvi budú vzkriesení a nebudú si pamätať, že niekto kedysi veril v biblické príbehy!
  Victoria rozdrvila muchovník bosou nohou a zavrčala:
  - Áno, určite áno! No, naozaj, čo sľubuje Biblia? Zoraďujeme sa vôbec do bubna, alebo skôr do zvukov organu? A nebude tam ani mäso!
  Veronika roztiahla ruky a poznamenala:
  - Aké je vaše povedomie? Ale vo Svätom písme nie je odmena vôbec stanovená definitívne. A staviame na bubon, toto je špekulácia!
  Victoria sa zachichotala a vyplazila jazyk. Potom, čo poznamenala:
  - No áno... A čo sa tam stane? Niečo bez hriechu? A čo slobodná vôľa, ako bez nej?!
  Veronika potichu odpovedala a mierne prižmúrila oči:
  - Slobodná vôľa zostane, ale hriech nebude. - Dievčina sa obtrela bosou nohou o mach a pokračovala. "Bude to možné, pretože ľudia budú nenávidieť hriech. Nie všetci ľudia, ale spasení spravodliví. To znamená, že keď sa odstráni Satan a dráždivé faktory, hriech stratí svoju príťažlivosť a zníži sa úvodzovky.
  Viktória zapískala a nahú okrúhlu pätu posunula do kmeňa brezy. A ticho povedala:
  - A ako môžeš nenávidieť hriech, keď ti dáva toľko potešenia. Tu napríklad s mužmi, najmä mladými. Keď po vás papajú, keď vás šteklia, keď vám masírujú päty. Je predsa veľkým potešením cítiť dotyky svalnatých tiel. A ty hovoríš, že je to hriech!
  Veronika nahnevane zavrčala:
  - A je nemorálne mať sex s rôznymi mužmi!
  Steelenida nahnevane poznamenala:
  - Aby som bol úprimný, ani ja nie som puritán, ale... Napriek tomu existuje komunistický morálny kódex a treba sa ho snažiť dodržiavať. A neľahnite si pod každého, kto vábi!
  Victoria odvážne odpovedala:
  - Rád som aktívny. A mužov sama rada vyhľadávam a priťahujem. Potom sa s nimi milujte tak, ako chcete. Nie je to milé? Nuž, prečo by sme sa mali uskromniť, namiesto toho, aby sme svojich samcov kádrovali sami!
  Stalin chladne poznamenal:
  - S tvojím vzhľadom to nie je ťažké! Ale koniec koncov a zabiť, ste veľa!
  Victoria sa pokúsila trochu odviesť konverzáciu:
  - V každom prípade poznáte komunistickú budúcnosť, slobodných a múdrych ľudí, oveľa lepšie ako vládu Boha, umožňujúcu triumf fašizmu, či utopenie ľudstva v potope. Ohnivý diabol rozdrvil muchotrávku holými prstami na pravej nohe a pokračoval. - Mne osobne sa nepáči žiť v kráľovstve tyrana, ktorý nazýva Židov svojím ľudom, a ako sa ukázalo, že ostatní sú cudzinci?!
  Steelenida vážne odpovedala:
  - O vyššej mysli môžete polemizovať dlho, ale v Biblii ... Je logické považovať to za Božie zjavenie?
  Victoria sebavedomo odpovedala:
  - Samozrejme, že nie! Krutosť Starého zákona, nerozumný pacifizmus Nového - pripisovanie privilégií jednému národu... Nie je to absurdné?
  Veronika otrávene udrela holými prstami do pňa. Uškŕňala sa od bolesti a odpovedala:
  - Tak predsa hovorí Pavol: Naše učenie je kameňom úrazu pre Židov, šialenstvom pre barbarov! Hriešna myseľ to nemôže pochopiť!
  Victoria sa zachichotala a povedala plynulým hlasom:
  - Rusko nemožno pochopiť mysľou,
  Bežné meradlo sa nedá merať...
  Má špeciálne postavenie -
  Len v Rusko sa dá veriť!
  Steelenida prísne zdvihla obočie a poznamenala:
  - A tu Rusko pred kresťanstvom. Milióny, stovky miliónov ľudí verili v Boha. Medzi nimi boli vynikajúce mysle. Ako napríklad Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... A mali na to svoje dôvody. My sme zasa proti ilúziám! Mladá žena klopkala holým, silným chodidlom do spadnutého konára, zlomila ho a pokračovala. - Sme prívrženci vedeckého ateizmu a veríme, že každý človek je kováčom svojho šťastia! A že netreba veriť, že dobrý strýko Ježiš príde a všetkých postaví, vyrieši všetky naše problémy! Táto planéta potrebuje vedecké riadenie a expanziu do vesmíru! A neoddávať sa všemožným nádejam na nebeské miesta, či háremy!
  Victoria sa zachichotala a zavrčala:
  - A neodmietol by som ani mužský hárem!
  Steelenida prísne poznamenala:
  - No, ty si ryšavý a rozpustený... Kto ťa vychoval?
  Victoria vtipne odpovedala:
  -Keď ocko Carlo, a keď už vôbec nikto!
  Stalenida zrazila gadflya päsťou a zasyčala:
  - Je to viditeľné... Ak niet Boha, tak to vôbec neznamená, že by mal byť človek vulgárny a rozpustený!
  . KAPITOLA #9
  Victoria úprimne odpovedala:
  - Páči sa mi to! Rozumiete ako to!
  Natasha s chichotaním poznamenala:
  - Komunizmus hlásal rovnosť dvoch pohlaví. A to znamená právo ženy hľadať muža sama. Napríklad si myslím, že keď ste si vybrali chlapa, ktorý sa vám páči, je celkom normálne ho zarámovať! - Dievča udrelo bosou nohou do červíka a pokračovalo. - A je celkom normálne milovať viacerých chlapov naraz. Sú predsa iné a každý vás pohladí iným spôsobom, čo je veľmi milé!
  Veronika potichu zašepkala:
  - Za takéto reči a skutky zhoríš v pekle!
  Steelenida sa uškrnula a poznamenala:
  - Morálka komunizmu nie je o nič menej prísna ako kresťanská. A ak sa budete takto správať, potom ... myslím, že sa nestretnete so súhlasom! Všetci nie sme... bordel!
  Victoria vážne poznamenala:
  - Prečo pestovať pokrytectvo? Toto kresťanstvo uvalilo na ženy rôzne obmedzenia. Vrátane, ako je zákaz, milovať viac ako jedného manžela. - Červenovlasá diabolka nahnevane narazila bosou nohou do hrbole a hodila ho vyššie. A pokračovala. - A komunizmus hlásal, že Boh neexistuje! A to znamená, že všetko je dovolené! A my ženy môžeme byť slobodnými vtákmi pri hľadaní lásky. Výber tých mužov, ktorí prinášajú oveľa viac potešenia. A toto je hlavný bod!
  Stalenida potriasla ryšavou ukazovákom:
  - To nie je pre člena Komsomolu to hlavné! Vo všeobecnosti je najdôležitejšia služba vlasti a vec Lenina. A nie hľadanie potešenia pre telo! Toto musíte pochopiť!
  Victoria rozhorčene odpovedala:
  - Som zviera a posteľ v boji! Tak sa mi nesťažuj!
  Červenovlasá diabolka zasyčala:
  - Som super dievča!
  Veronika nesmelo vložila:
  - Morálka komunizmu a kresťanstva je jedna: kto nepracuje, ten neexistuje!
  Viktória preukázala znalosť Biblie:
  - A Ježiš povedal: nestarajte sa o svoj každodenný chlieb ... Buďte ako vtáci v lese.
  Stalenida agresívne poznamenala:
  -Komunizmus sa zrodil z veľkej časti na popretí kresťanských hodnôt. A niektoré paralely sú celkom možné. Takže aj nacisti majú červenú vlajku, ako je tá naša!
  Viktória rozdrvila muchovník bosou nohou, obtrela holou okrúhlou pätou o mach a dodala:
  - Tretia ríša má vysoké dane zo súkromného kapitálu a vysoké percento štátneho majetku. Čiastočne majú socializmus, ale privilégiá pre Nemcov! - Dievča odhryzlo list z brezy, zachichotalo sa a dodalo. - Vo všeobecnosti o náboženstve mám veselú pieseň. chceš, aby som to urobil?
  Stalenida ochotne prikývla svojou jasnou hlavou, holým, pôvabným chodidlom zvalila hnilý konár a zaštebotala:
  - Spievaj kvet, nehanbi sa!
  A Viktória nadšene spievala;
  Čo tým Pán myslel?
  On, ktorý žije v strašnej vzdialenosti ...
  Keď bol vydaný príkaz na prácu,
  Aby sme nezostali vo sne.
  
  Hoci nádherné kráľovské oblečenie,
  Ale niet lakomejšieho človeka ....
  Chudoba strieľa do prázdna -
  Náš svet utrpenia je epický!
  
  A nie je to Adamova chyba
  Jednoduchý sovietsky, ruský chlapík...
  Kráčal nahý, neskrýval hanbu,
  Ako proletár za cárizmu!
  
  Boh mu dal jedlo - limit,
  Pastvina bez poznania vidlíc...
  A ak chcete viac, budete bití!
  A pite dlaňou bez fliaš.
  
  Adam znášal taký osud,
  V nejakom strašidelnom, nudnom raji!
  Ale had lietal na krídlach,
  Pochopil: človek trpí ...
  
  Existuje spôsob, ako sa dostať z húštiny,
  Postav mesto, daruj potomstvo!
  Aby som sa netúlal po háji,
  Niekedy potrebujete perfídnosť!
  
  Ukradol som čarovný kľúč z raja,
  Do Edenu rutina odísť...
  Tam nájdeš dievčenské sny
  Aspoň môžete zahynúť v podsvetí!
  
  Áno, samozrejme, existuje riziko, chlapče,
  Táto planéta nie je dar...
  Ale budeš poznať svedomie, česť,
  A nájdete, poznáte svoj pár!
  
  Adam dostal tento kľúč -
  Otvoril brány a odišiel z raja.
  Hriešnik vynaložil veľa sily,
  Stúpanie na kamene veľkých hôr ...
  
  Tu opäť vidí bránu -
  A opäť sa objavil okrídlený had ...
  Povedal: Som dobrý Satan -
  Závora sa tu otvorila sama...
  
  Adam vošiel a vidí -
  Taký maľovaný zázrak...
  Nahá panna za kopcom,
  Porcelánový tanier je zlatý pokrm.
  
  Ale aké dobré
  Chlapec Adam neodolal!
  A pobozkaj ju na ústa
  Sladšie ako med!
  
  
  Odpovedala mu -
  Telá v búrlivej extáze sa spojili...
  Nie, nepreklínajte Satana -
  Chlapi sa objavili v hriechu!
  
  Boh ich vyhnal z raja, ale...
  Planéta sa stala ich domovom.
  Aj keď ľudia majú jedno slnko,
  Ale z potomkov sa stali tisíce!
  
  Áno, bolo to veľmi ťažké
  Povodne, suchá a zimy.
  Ale myseľ je mocné veslo,
  Človek sa stal silným tvorom!
  
  Ako môže anjel lietať
  Ako démonské hory ničia úľavu!
  Vytvorte cestu, kde je cesta -
  Dosiahnite akýkoľvek bod na zemi.
  
  A potrebujete priestor -
  Budeme tiež schopní dobyť.
  Takže náš hriech nie je veta,
  Nie, nehovorte popové nezmysly!
  
  Nebuď hriech - neexistuje žiadny pokrok,
  Myšlienky vytvárajú pohyb!
  Jedna odpoveď na kázeň:
  Nepotrebujeme raj niekoho iného!
  Dievčatá jednohlasne tlieskali. Treba podotknúť, že Victoriin hlas je silný, plne znejúci, veľmi príjemný. A bojovníci boli touto básňou skutočne fascinovaní.
  Steelenida s úsmevom navrhla:
  - Keď bude čas, zahráš túto pieseň na štadióne!
  Victoria súhlasne prikývla a navrhla:
  - A zároveň schválime ocenenie!
  Ryšavá dievčina sa chichotala a chcela chodiť po rukách. Ale má príliš veľa zbraní.
  Dievčatá chodili dosť dlho a boli unavené. Sadnite si na obed. Otvorili trofejné konzervy a guláš. Energicky zarobené čeľuste. Všetci bojovníci sú mladí, zdraví, svalnatí.
  Natasha s úsmevom poznamenala:
  "Medzi nami zabitými sú takmer všetci cudzinci. Nemci proti nám hádžu cudziu armádu!
  Victoria spievala nemiestne:
  - A naša armáda je vľavo a naša armáda je vpravo ... Je pre nás dobré bojovať s nápojom!
  Stalenida sa prísne pozrela na ryšavku a poznamenala:
  - Si hravé dievča... Musíme si ťa vziať!
  Victoria pokrútila hlavou.
  - Prečo manžel? Je lepšie mať tucet milencov!
  Natasha sa zasmiala a poznamenala:
  - Nie je zaujímavé dlho komunikovať s jedným mužom - obťažuje! Je lepšie, keď máte iných chlapcov!
  Oksana navrhla:
  "Možno nabudúce vezmeme nemeckého zajatca... A budeme si z neho robiť srandu!"
  Steelenida sa zachichotala a poznamenala:
  - No, vy ste dievčatá vynaliezavé... A nezaškodilo by nám zachytiť jazyk!
  Natasha zúrivo vycenila zuby a povedala:
  - Chlapci, chlapci... Ste veľmi, veľmi zlí, chlapci naši! Chlapci! Chlapci! Naši muži budú porazení dievčatami!
  Dievčatá vybuchli do smiechu... Trochu sa napili z fliaš riedeného alkoholu. Pár krások dokonca chrápalo.
  Ale Stalenida zavrčala:
  - Vyliezť! Kto spí, toho zabijeme!
  Dievčatá vyskočili a natiahli sa do šnúrok. Hrkotali zbraňami a blýskali zubami. Nádherné krásky. A žmurknú svojimi zafírovými očami. Chcú aspoň trochu, ale hrať triky. Sadnite si na koňa.
  A tak opäť pochodujte a dupajte bosými nohami. Aj keď dievčatá vyzerajú veľmi pekne. Majú toľko krásy. A svalnaté, silné telá dievčat.
  Natasha pri chôdzi si všimla:
  - Kým nevyriešime problém nacistických tankov, nemáme čo robiť proti vojakom Fuhrer!
  Victoria spresnila:
  - Chcel si povedať, že nie vojaci, ale stroje! A vo všeobecnosti neexistuje príjem proti šrotu, ak neexistuje žiadny iný šrot!
  A ryšavá čertica dupala bosou nohou na dlho zhnitom pníku. Zdvihol oblak odpadkov a prachu.
  Veronica pokorne zavrčala:
  - Celá vôľa Božia!
  Povedala Stalenida nahnevane a buchla si holou pätou o dlažobný kameň:
  - Nie! Všetko bude naša boľševická vôľa!
  A oči jej doslova žiarili hnevom!
  Victoria tvrdo poznamenala:
  - Hitlerovci vyhladzujú Židov bez zbytočných ceremónií. Prečo sa Boh nepostavil za svoj ľud?
  Veronika pomaly odpovedala:
  - Hriechy...
  Victoria spievala a dupala bosými nohami:
  - Ach, hriechy, hriechy... Nehreš koza! Nehreš koza! Porazí vínnu révu! Vinič s bielou hrivou bude biť!
  A ryšavá kráska chytila motýľa holými prstami, zdvihla nohu a ukázala svojim priateľom.
  - To sú zázraky, ktoré sa dejú v našich lesoch!
  Veronika vtipne odpovedala s úsmevom:
  - Vidíš, aká krása... A ty hovoríš, že toto nie je Božie stvorenie!
  Victoria štekala:
  -Náboženstvo je ópium ľudu! A motýľ je krásny, aby sa lepšie maskoval ako kvety!
  Steelenida nahnevane poznamenala:
  - Možno dosť o náboženstve? Je lepšie nechať Veru, aby vám povedala, ako sa bude správať, ak ju pošlú do rozviedky?
  Veronika pokrčila plecami a odpovedala:
  - Budem pokorný!
  Natasha chcela niečo povedať, ale dievča nad ňou zakričalo. Okolo prebehli prúdové búrky. Veľa oceľových a veľmi dravo vyzerajúcich supov. Hučali a vyfukovali paru. Je tam veľa zbraní a Nemci strieľajú veľmi agresívne.
  Steeleed si objednal:
  - Maskovanie!
  Bojovníčka Gerda, ktorá zaspala priamo v nádrži, snívala o tom, čo sa stalo v tak vzdialenom štyridsiatom prvom roku ...
  Plukovník SS Dess posmešne povedal:
  - No, chlapče... Ak chceš zmierniť svoj osud, povedz nám, kde sú ukryté šejkove poklady. Nezostaneme dlžní, vy sami sa stanete šľachetným šejkom.
  Ali sa kŕčovito strhol. Na holých pätách je veľa nervových zakončení a oheň je silná bolesť. Vo vzduchu je zápach spálenia čoraz silnejší. Chlapec pískal stále viac a viac, pot a slzy mu stekali po lícach:
  - Neviem... neviem...
  Dass luskol prstami vo vzduchu.
  - Neklam, vidím cez lož! Najmä preto, že ste sami povedali, že to neurobíte. Mučíme ťa k smrti a...
  Ali sa vtiahol a natiahol svoje chudé, no s dosť vyrysovaným bruchom. Snažil sa zadržať výkriky, aby nedal najavo, že ho to bolí, no zradné telo nechcelo vydržať. Z očí mu mimovoľne tiekli slzy a arabský chlapec sa hanbil, že plače ako dievča. Ale, žiaľ, nie je v jeho silách zastaviť slzy a stonanie, hoci z kŕčovito dohryzenej pery steká pramienok krvi. Dass medzitým, aby zintenzívnil bolesť; vzal kliešte s horúcimi koncami a chytil chlapca za chudé rebro. Opatrne stisol svoje silné labky a začal sa krútiť. Ali zastonal oveľa hlasnejšie, bolesť bola neznesiteľná, z hrdla mu unikla:
  - Netreba! Prosím nie!
  Dess akosi krivo, uškrnul sa ázijským spôsobom a spýtal sa:
  - Budeš? Teraz hovoríš.
  Chlapci pokrútili hlavami, zastonali a pľuli krv:
  - Nie! Nepoviem!
  Dess zrazu znova prehovoril, ticho a vrúcne:
  - Prečo by si zomrel taký mladý? Prečo? Pozrite sa, aký je život krásny, aké pekné je dýchať čerstvý vzduch a milovať dievčatá. A vaša znetvorená mŕtvola bude ležať v odpadkoch a kosti budú ťahať šakaly.
  - Ale duša padne do Jilgy! - vyžmýkal zo seba Ali.
  Plukovník sa zlomyseľne zachichotal.
  - Nie! Tvoju mŕtvolu zabalíme do bravčových koží a ako poškvrneného na teba čaká pekelné peklo!
  Tu sa chlapci naozaj rozplakali:
  - Netreba! Prosím nie!
  Dess zastrašujúco zavrčal:
  - Hovor...
  Ali so zastonaním odpovedal:
  - Nemôžeš to tak ľahko vysvetliť. Musím vám ukázať toto miesto.
  Plukovník zvraštil široké, no v žiadnom prípade nie nízke čelo. Možno chce chlapec len získať čas a pokúsiť sa utiecť. V takom prípade budú iba odvádzaní od iných, aj keď nie tak ziskových podnikov. Ale na druhej strane... Dess zakričal:
  - Dobre! Zložte ho zo stojana, ale pripútajte mu nohu a blok okolo krku, aby neutiekol! Skontrolujte, či toto šteniatko nemá vši!
  Keď chlapca vyslobodili zo stojana, znova zastonal. Neisto sa postavil na nohy a zalapal po dychu, koža na jeho chodidle sa ukázala byť spálená. Ali sa však zo všetkých síl snažil zostať rovný a podaril sa mu aj mučenícky úsmev. Plukovník zrazu mimovoľne pocítil úctu k mladému Arabovi: drží sa, chce ukázať, že je chlap. Čo môže, keď sú poklady v jeho rukách, naverbovať chlapca? Veď aj tak nebude mať cestu späť k svojim. Šejkovi príbuzní neodpustia sluhovi dané poklady a chlapca pred pomstou dokáže ochrániť len takmer všemocný esesák.
  Napriek zjavnej neschopnosti väzňa utiecť, chlapci priviazali reťaz s loptou na holú, napoly spálenú nohu a tiež mu upevnili hlavu a ruky do bloku. Potom sa plukovník rozhodol vziať so sebou len pár špinavých esesákov, ktorí sú však vynikajúci v používaní zbraní, a arabských nosičov pre prípad, že by tam bolo veľa pokladov. Potom sa ich samozrejme zbavia, ale zatiaľ sľubujú hory zlata ...
  No a dievčatá medzitým dokončili, kým sa úplne zotmelo, ďalší pochod. Charlotte povzbudila Gerdu:
  - Učenie je ťažké a ľahké v boji!
  Gerda odpovedala:
  - Je ťažké žiť v učení - je ľahké zomrieť v boji!
  Po dobehnutí do konca sa vyčerpané dievčatá ešte trochu natlačili, potom sa umyli a išli spať. No, ako veľmi sa dokážete vykrútiť až na doraz! Gerda, sníval som o veľmi dramatickej kompozícii ...
  Dievča najprv videlo nepriateľa, vo svojom sne akoby naraz preskúmala obrovský priestor.
  Vojsko opustilo mesto. Vojaci sa zoradili do obdĺžnika, ktorý pri pohybe čoraz viac pripomínal potkana. Ako obvykle, takéto zvieratá majú najnechutnejší náhubok! Vpredu sú melosaury a päť tyranosaurov, za nimi jazda, ťavy, s obrnenými rytiermi, kavaléria s ľahšími bojovníkmi.
  Ďalej pechotu, ľahkú, v koženej zbroji, oštepmi a ťažkú v bronzovej zbroji. Nechýbali ani najpočetnejší lukostrelci. Mašle sú rôzne, malé sú čierne a veľké sú natreté žltou farbou. Niektorí vojaci sú ozbrojení kopijami a zoradení ako falanga. Vo všeobecnosti pomerne veľká armáda na štandardy stredoveku. Dinosaury revú a vyvolávajú strach. V pohybe pripomína prúd bahna, neúprosný, možno len nie taký rýchly. Trúbky dunia, bubny bijú. Kone a voly vzadu ťahajú katapulty a balisty. Tí druhí však nie sú veľmi prispôsobení poľnej bitke. Za mestskými hradbami stúpa dym k oblohe, kováčske práce, ukujú okovy pre otrokov. Na samom chvoste vojsk sú kati v čiernych rúchach, pripravení podrobiť rebelov krutému mučeniu. Kliešte sú už nahriate, vrtáky nahriate.
  A čo je pred nimi: polonahí, náhodne ozbrojení otroci, medzi ktorými je veľa vychudnutých tínedžerov s ostrými lopatkami a čiernymi opätkami, zrazených na kameňoch. No aká armáda sliepok na smiech. Samotná Gerda je polonahá a bosá, no nie je vôbec v rozpakoch:
  -Smrť je relatívny pojem v čase, život má absolútny zmysel!
  Ale napodiv, tínedžeri a iní otroci, ktorí sa stretli s veľkou armádou, sa nerozptýlili. Naopak, na dinosaury lietali šípky a kamene. V prvom rade sa snažili vyradiť jazdcov sediacich na príšerách.
  A tu je partner Charlotte, súdiac podľa diamantového koňa, ušľachtilý človek. Koniec koncov, videla, ako sa blížia jednotky, početnejšie, ako bystrý bojovník očakával, ale nezažila pocity paniky.
  - A sú sebavedomí! Očakávajú, že nás budú mučiť. Čo hovoríte na toho Sokoliaka.
  - Prekvapenie pripravené! Bez ohľadu na to, aké sú dinosaury primitívne, viac ako dvesto z nich po úteku rozdrví celú armádu! - uškrnul sa mládenec, namaľovaný ako Indián, s červeným a žltým perím.
  Vojvoda de Eleron sprevádzaný niekoľkými plukovníkmi, všetci v zlate a drahokamoch, cválal uprostred kavalérie:
  - No, tu je trochu viac a nepriateľ bude rozdrvený, čo bolo nevyhnutné. Tu je kráľovná, sto bojovníkov ju znásilní, a ak bude nažive, urobím jej toto!
  No a tu fantázia odmietla arogantnému vojvodovi. Čo by urobil s kráľovnou, chcel som byť tvrdší, aby sa potomkovia triasli aj o stáročia neskôr, ale nápadov nebolo dosť.
  Dinosaury sa už vrhli k rýchlo prúdiacim otrokom. Chytil najmenej obratný. Pár príliš smelých chlapcov na nich skočilo, vyliezli im na ústa, vrazili im kopiju do zubov. Keďže sa však nedokázali udržať na škrupine, odleteli a boli brutálne ušliapaní.
  Falconov zobák hlasno zapískal a potom, keď si uvedomil, že nerozumejú, ohlušujúco zareval:
  - Teraz je čas!
  Ozval sa hluk a na dinosaury lietali bubliny. Boli veľmi veľké, farebné, vyzerali ako zrkadlo, ale po páde do náhubkov dinosaurov vzplanuli horiacim plameňom.
  Vychytávka, ktorú vymysleli Falconbeak a Snehulienka Terminátor, bola veľmi jednoduchá. Bežné sú len veľké bublifuky, aké si deti doprajú. Len namiesto mydlového roztoku jednoduchá, no účinná výbušná zmes. Samotné lopty nafúkal ľahký vánok, ktorý sa reprodukoval pomocou kúzla. Na rozdiel od hurikánu vytvoreného človekom si nevyžadoval príliš veľa energie. Detské zbrane sa teda ukázali ako veľmi účinné proti monštrám rútiacim sa vpred. Vyzeralo to veľkolepo, bubliny trblietajúce sa všetkými farbami dúhy padali do obnažených náhubkov. Náraz je ako od napalmovej bomby, hlavné je, že plyn vo vnútri dráždi nosohltan tvorov a vyvoláva panický pocit strachu. Áno, a plameň obzvlášť horí a vyťahuje zvieraciu dušu. Príšery zachvátené ohňom sa zmenili na veľkoobchodný let. Všetko to bolo také strašidelné a nezvyčajné.
  Charlotte zatrúbila na polnicu zosilnenú rezonančnými platňami:
  - Útočný príkaz!
  Povstalecká kavaléria, ktorá už bola dosť početná, sa ponáhľala prenasledovať ochabnutú armádu. Do boja sa zapojili aj lukostrelci. Zdalo sa, že neúprosné kliešte sa zmenšujú a pripravujú sa chrumkaním rozdrviť podobizeň potkana utkaného z vojenských radov.
  Charlotte sa ako obvykle ponáhľala, prerezávajúc vzduch. Obliekla si tenkú, ale veľmi pevnú reťaz z trpasličej práce. Obrysy jej zvodného tela sa však vôbec neskrývali, práve naopak, bolo vidieť každú líniu: od hrudníka až po boky. Zároveň sa koruna leskla oveľa jasnejšie, ako sú schopné skutočné diamanty.
  - Saryn na kitchka! - kričalo dievča a napodobňovalo Stenku Razinovú. Spomenula si na jeden román z kategórie bulvárnej beletrie, takmer zakázaný v Tretej ríši, kde legendárny ataman bojoval s armádou hviezdnych lodí. Bola to sila a zároveň rytierstvo. Áno, a dej je veľmi zaujímavý, v ktorom boli princezné a pekelný démon Skelentor, ktorý uchvátil hlavný zdroj univerzálnej energie...
  Tu už Gerda rozmýšľala, ale ako by sa zachovala ona sama na mieste vodcu rebelov. Najmä byť v zajatí a mučení. V tomto prípade by si zachovala odvahu, česť, nezaváhala v rukách katov. Koniec koncov, ataman robil zlomyseľné vtipy na stojane, čím demonštroval neoblomnú vôľu a kozácky zmysel pre humor.
  - Verím, že nezaháľam! - povedala si dievča.
  Dinosaury zaútočili na vlastnú kavalériu. Roztrhali, pošliapali, prevrátili ťavy, kone a iných bojovníkov. Panika sa zmocnila aj kavalérie, ktorá sa rozšírila aj na pechotu. Predstavte si, aký je šialený dinosaurus. Mrtvola, ktorá váži niekoľko slonov, s metrovými zubami a s pazúrovitými labkami, roztrhá každého v rade. Armáda sa takmer okamžite zmenila na vystrašený dav, ktorý roztrhajú otroci a vojaci, ktorí prešli na stranu právoplatnej kráľovnej.
  Charlotte osobne dohliadala na výrub a prenasledovanie. Niekoľko jazdcov sa do nej rútilo a okamžite skončili. Vojvoda Eleron s vybraným oddielom gardistov sa pokúsil zastaviť zúrivý prúd. Charlotte na neho padla. Otáčaním oboch mečov súčasne bojovník neustále rúbal stráže a nenechal žiadnu šancu.
  Goblin na ťave naloženej v brnení sa jej snažil odolať.
  Charlotte sa dravo usmievala a poznamenala:
  "A ty si myslíš, že výška prevyšuje zručnosť?"
  - Slon šliape mravca! - zavrčal chlpatý obr.
  - A prechádza pred myšou! Veľkí ľudia majú veľké chyby! - Po niekoľkých rýchlych úderoch dievča našlo medzeru v priezore a zasiahlo nepriateľa.
  - Nehrala dlho hudba! Trafil som cez priezor! A zlo vzalo sluhu do svojho pekla! - Bojovníčka vyplazila jazyk.
  Charlotte sa vtip páčil, najmä rým a slovná hračka. A ak áno, potom výrub prebiehal zábavnejšie. Snehulienka Terminátor zhodila zo vzduchu Molotovove koktaily, čím sa zvýšila panika.
  - Je to len začiatok! Oh oh oh! - Povedal rozprávkový bojovník.
  Charlotte sa prebila k vojvodovi Eleronovi. Togo obklopovali stráže: štyria škriatkovia na osemnohých ťavách, ktoré boli schopné relatívne ľahko uniesť množstvo príšer.
  Vojvoda vydal rozkazy generálovi Chichihuovi.
  - Pokúste sa zhromaždiť päsť niektorých menej hodnotných jednotiek, aby ste zdržali rebelov, a sami sa rýchlo stiahnite k bráne.
  "Takže sa budeme musieť zamknúť v meste?" - s očividnou mrzutosťou sa spýtal generál.
  - Pravdepodobne áno! Do toho vás nič! vyštekol vojvoda.
  - Pred kým bola škoda! Nejaké ragamuffiny sa nám tlačia! Generál vypustil z úst pramienok oranžového plameňa.
  - Bohužiaľ, čo je toto! - Zrazu vystrašený zakričal vojvoda.
  Charlotte divokým skokom skolila škriatka a dvoch ďalších vojakov. Vyrútili sa na ňu traja násilníci.
  Eleron zakričal:
  - Zabite sučku!
  Šíp vystrelený Gerdou (tiež zúfalo bojovala a snažila sa držať krok s kamarátkou) zrazil jedného z útočníkov. Ďalšie monštrum zabila Svetlana.
  - Prepáč, fešák, bol som prvý, lebo ten muž.
  Preživší goblin zasyčal:
  - Ľudia sú paraziti! Budú tam kúsky škriatkov!
  Dievča si v reakcii koplo koleno pod koleno a strčilo hlavu do brutalizovanej fyziognómie.
  - Čo tak zlomený nos.
  Od hrozného úderu krásky sa hlava netvora zatriasla a netvor spadol z ťavy. Charlotte vedela udrieť, takže jej údery paralyzovali veľké zvieratá veľkosti slonov. Aby ste to dosiahli, musíte vybrať požadovaný bod a poraziť kód v ostrom uhle, keď chrupavky nosa vstúpia do predného laloku mozgu.
  Vtĺkam ti pravdu do hlavy! - kričalo dievča.
  Vojvoda Eleron sa pokúsil dievča zastreliť otrávenou dýkou s pružinou.
  Charlotte zachytila let čepele a zrazila ju mečom. Kov pri kontakte s kovom odletel. Dievča vyskočilo zo sedla, preletelo a zhodilo čepeľ na prilbu.
  - Získajte kapitalistu!
  Od otrasu mozgu sa prilba rozbila spolu s hlavou. Čo zostalo z princa, odletelo z jeho koňa. Charlotte vyplazila jazyk, bol dlhý ružový a ukázala ho všetkým.
  - Čo sa tak trápiš, možno dostaneš.
  Smrť princa zlomila morálku armády. Vojaci buď utiekli, alebo sa húfne vzdali. Šok bol príliš veľký. Iba žoldnieri a šľachta sa snažili zorganizovať zdanie odporu. Ale takéto ohniská rýchlo zhasli.
  . KAPITOLA #10
  Charlotte povzbudzovala vojakov, dokonca takmer neozbrojených tínedžerov, smelo sa ponáhľali a možno dokonca museli byť zdržanliví. Dievča zrazilo niekoľko desiatok bojovníkov, no nebolo koho ďalej zabíjať.
  Nestihli zavrieť bránu, navyše sa niektorí mešťania vzbúrili, začalo sa smetisko.
  Barón de Capricorn, ktorý sa dozvedel o vzbure v meste, vychovanej otrokmi, požadoval:
  - Popraviť všetkých otrokov, zaviesť hromadné popravy.
  Snehulienka Terminátor sa však ukázala byť obratnejšia, stráže rozohnala ohnivým prúdom a nastavila kráľovni štandard priamo na veži.
  - Čo chcete, aby sme liberalizovali? Alebo možno aj vzdal.
  Vzbúrení občania, mnohí otroci sa prebili do guvernérovho paláca. Charlotte vtrhla do brány, všetkých v rade zbila a rozdrvila.
  Gerda dostala pár škrabancov, ale len z toho sa nahnevala, tu je jeho meč, zrazil desiatnika trolla, potom rýchlo vyliezla.
  Bojovníčka, ktorá skočila nohou, zasadila škriatka do hrude, vyletel zo steny a potkol sa o oštepy zaryté do dlažobných kociek.
  - Zaujímalo by ma, ako chutí tuk!
  Jej meče opäť našli hojnú potravu a zrazili sa s gardistami. Väčšina posádky však nekládla žiadny odpor. Ako tvrdší oriešok sa ukázal byť len palác s vybranými jednotkami, prevažne žoldnierskymi vojakmi. Samotný Falconclaw zaútočil na kryt. Charlotte medzitým doslova vyletela vyššie a stretla sa s Kozorožcom zoči-voči. Okolo baróna zostalo len tucet ľudí, záležitosť pre bojovníka na dve alebo tri sekundy. Potom narazil na šľachtica.
  V skutočnosti k boju nedošlo, bojovníčka sa dotkla barónovho ramena prstom a ochromila ho.
  - Môžete sa spoľahnúť na milosť kráľovnej. Ľudový súd však nepozná zľutovanie!
  Skočil na ňu chlapík, ktorý vyzeral ako faun.
  - Aké zviera chcete dostať do mozgu? - zaklial bojovník.
  Hoci sa pohyboval rýchlejšie ako normálny človek, Charlotte odrazila útok a odbila škaredú hlavu úderom na oplátku:
  A potom je tu faun. Celý vesmír je plný týchto tvorov. Alebo možno iný druh škriatka.
  Bojovník sa presťahoval do paláca, ale nemal čas, povstalci a obyvatelia mesta sa s posádkou vysporiadali skôr, ako táto diva dorazila.
  Gerda dokázala zakončiť len ďalších dvoch bastardov. Otočila sa okolo svojej osi a filozoficky povedala:
  - Nemôžete poraziť každého bez toho, aby ste porazili seba - nemôžete poraziť seba bez toho, aby ste sa učili od všetkých!
  Guvernér stihol bodnúť skôr, ako bojovník zasiahol. To však uľavilo od súdnych starostí a hodnostár, zdá sa, bol spravodlivým bastardom, ak si s ním sami mešťania poradili. Tučné telo sa nasekalo na kapustu, pričom nezostal celý úd.
  Dievča pokarhalo príliš horlivých rebelov.
  - Pamätajte, že hlavnou vecou je schopnosť žiť podľa spravodlivých zákonov. Je čas vniesť medzi ľudí poriadok.
  V meste rýchlo odstraňovali mŕtvoly, nebolo ich veľa a ulice boli pozametané, stromy orezané. Boli zvolené miestne orgány, a to aj spomedzi bývalých otrokov. Väčšinu obyvateľstva však tvorili otroci, evidovali každého v rade, predovšetkým z radov chudobných.
  Lenastala ako prvý zložil ľud na prísahu. Mladá kráľovná potemnela, bledosť uväznenia zmizla, ramená a boky sa rozšírili, čisto umyté vlasy sa leskli perleťovo bielou. Bola veľmi krásna a ženská, bez dobrej sily. Kňazi horlivo viedli ľud k prísahe. Bolo však jasné, že ministri čierneho kultu neboli spokojní: kráľovná bola veľmi spravodlivá, zakázala ľudské obete a znížila cirkevnú daň. A teraz ľudia trčia na kôl, obzvlášť často obetujú nevinné deti, najmä chlapcov. Muž v pekle by mal byť vpredu.
  Pri príležitosti čiernej prísahy kňaz navrhol:
  - Poďme zabiť tucet chlapcov a šesť dievčat!
  Lenastala povedala hrubo:
  - Nie je nič lepšie ako ty! Do ohňa sadistu!
  Kňaza zdvihli a odniesli na vopred zviazané palivové drevo a konáre. Gerda si medzitým utrela čepeľ, postavila sa vedľa Charlotte a prekvapene sa pýtala:
  - Zvláštne, ale kvôli čomu sa začalo toto povstanie.
  Jej partner s úškrnom odpovedal:
  - Vrátiť právoplatný trón kráľovnej. Lena sa stala legitímnou dedičkou a na trón zasadá uzurpátorka.
  Gerda stále pochybovala:
  - Nestáva sa často, že by sa legitímni následníci trónu obrátili o pomoc na dav.
  Charlotte celkom logicky povedala:
  - Priateľstvo s davom neponižuje, ak vedie k výšinám moci! No, v tomto prípade to môže byť posledná šanca kráľovnej.
  Gerda si špičkou meča poškrabala holú, dievčenskú pätu. Charlotte mala obuté sandále s perlami. Zrazu chytila hravého chlapca za ruku. Zdalo sa, že chlapec chcel vytiahnuť z opaska bojovníka kabelku. Silná Charlotte zdvihla chlapca na jeho natiahnutú ruku. Dieťa však vyzeralo na desať rokov, nie viac, a rozplakalo sa:
  - Ach, tety nie! Ja som skôr...
  Gerda tvrdo prerušila:
  - Viem - nebudem! Dosť však, zlodeja treba ešte potrestať, inak si zvykne na nezodpovednosť! Čo by ste odporučili Charlotte?
  Bojovníčka skrútila tvár.
  - Myslím, že výprask bude stačiť! Nezmrzačte dieťa odseknutím ruky.
  Gerda súhlasila.
  - Odovzdajme to strážcom a nech ho bičujú!
  Malý kocúrik sa zrazu začal s plačom pýtať:
  - Nie, je lepšie vziať ma k svojmu panošovi.
  Charlotte si pohŕdavo odfrkla.
  - Zlodej v panošoch... Aký som ja blázon! Áno, si ešte malý, aby si mohol nosiť môj arzenál, len spadneš. Takže..." zvolalo dievča. - Je strážca, musíte potrestať zlodeja ...
  Gerda sa zrazu zachichotala:
  - Takže tu nie je žiadna stráž, utiekla... Budeme musieť odviesť chlapca ku kráľovnej, aby súdila!
  Charlotte negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie je potrebné rozptyľovať kráľovnú takou maličkosťou, ako je pokus o banálnu krádež. Lenastala je navyše príliš láskavá, pravdepodobne ho prikáže prepustiť. Preto by bolo lepšie, keby sme ho potrestali na mieste. Myslím, že ho stačí rozopnúť vetvičkou na pätách...
  Gerda nesúhlasila.
  - Nie! V tomto prípade sa mu bude ťažko chodiť a aj keď ho rozbijeme až do krvi, chytí infekciu. Neposlušné deti je lepšie jednoducho zbičovať ako obvykle!
  Charlotte sa poškrabala vzadu na hlave a prikývla.
  - Nech je to tak!
  Počas výprasku začal chlapec kričať a Gerda mu zatvorila ústa, aby ho nebolo počuť. No aj tak sa zhromaždil dav zvedavcov. Navrhli, ako zbičovať zlodeja. Potom ho kopli do zbitého zadku a pustili ho na všetky štyri strany. Potom sa dievčatá vybrali do najbližšej krčmy. Okamžite však narazili na problém, ukázalo sa, že je preplnený, pretože mnohým rebelom sa už podarilo získať peniaze a ponáhľali sa ich znížiť.
  Gerda poznamenala:
  - Široké hrdlá, charakteristické pre úzky výhľad!
  Charlotte dodala:
  - Kto je na prvom mieste naplnenie žalúdka, na poslednom je očista svedomia!
  Dievčatá sa otočili a rozhodli sa ísť po ulici. Práve vtedy z uličky vyskočili traja škriatkovia s palicami a jeden veľkonosý troll s hákovým mečom. Charlotte sa obratne vyhla dubovému švihu, vrazila čepeľ pod brucho chlpatému, nechutne páchnucemu tvorovi. Dokonca ani nespomalila a zrazila bojovníka z nôh. Gerda obratným úderom odsekla palicu aj hlavu:
  - Chytil som ten kúsok!
  Charlotte s námahou vytiahla meč a zavrčala:
  - Objasniť! Keď prídete o hlavu, nezískate nič iné ako bolesť hlavy!
  Potom bojovník rozsekal tvora pozdĺž tela, takmer ho rozrezal na polovicu. A Gerda chcela položiť tretieho škriatka, ale potom s ňou troll skrížil čepeľ. Nezdá sa, že by bol príliš veľký, veľký asi ako priemerný človek, možno je trochu hrubší, ale je rýchly ako čert.
  Gerda dokonca vyslovila frázu zo sentimentálneho románu:
  - Šikovný a rýchly, staneš sa ministrom!
  Troll stroho odpovedal:
  -Cťou a mečom sa staneš tulákom! A ty predsa skáčeš bosé dievča ako zajačik a skončíš v pasci.
  Gerda opäť vyhŕkla:
  - Ak sa nevieš zbaviť zajačieho srdca, budeš zavýjať ako vlk, zo psieho života!
  Goblin sa pokúsil využiť skutočnosť, že bojovník sa snažil odraziť útoky trolla, a pokúsil sa priblížiť zboku. Ale Charlotte bola ostražitá. Rýchla ako samica geparda doslova rozsekala škaredé páchnuce stvorenie. Potom bojovník žmurkol na Gerdu:
  - Teraz je všetko spravodlivé!
  Troll sa zachichotal.
  - Prečo je šľachta medzi ľuďmi taká vzácna, pretože nemajú podlosť - záchranné lano vo víre evolúcie!
  Gerda obratne odpovedala:
  - Ohavnosť, aj keď záchranné lano v boji o prežitie, no nahlodané červíkmi nedôvery, ktoré z toho vznikajú!
  Troll odpovedal ešte krutejším útokom:
  - Výrečnosť zvyčajne kvitne, keď, keď sa rozplynie možnosť fyzickej ochrany!
  Gerda sa v reakcii na to pokúsila chytiť nepriateľa v blížiacom sa pohybe, ale stvorenie temnoty zaútočilo veľmi rôznorodým spôsobom. Navyše to dokonca vzbudzovalo dojem, že sa s dievčaťom hrá naschvál, dokonca bojovníka niekoľkokrát posmešne poškriabal na nose. Dievča sa rozzúrilo a okamžite dostalo veľmi silnú injekciu do hrudníka, v dôsledku ktorej sa vyliala krv. Gerda sa pokúsila preskočiť trolla, ale troll jej zľahka porezal tmavú kožu od spálenia od slnka na bruchu. A pri pokuse kopnúť do slabín bolestivo udrel mečom o holé prsty.
  - Ak chceš žiť, miluj ma! - Ten čudák mrnčal. - Aj tak nemáš šancu!
  Gerda vyštekla:
  - Žiadna šanca! A teraz to uvidíme!
  Nádherná bosá blond bojovníčka nahlas spievala:
  Kat povedal: nevidno žiadne šťastné dni,
  Budeš prenasledovaný a cudzinec!
  Ale armáda bojovníkov milujúcich slobodu,
  Vyrovnajte sa s nespočetnou hordou!
  
  Fantómová tvár smrti: spoločník večný tulák,
  Ale my tiež nepotrebujeme spánok-pokoj!
  Kto je v lenivosti všade vyhnancom,
  Aké ťažké je mať sen!
  
  A aký sen - éterová láska,
  Cesta k nemu je niekedy falošná!
  Pavol je tvrdý, potom sprosto neohováraj,
  Niekedy je neopatrný zlý výpočet krutý!
  
  Potom roky ustúpia vo chvíli mladosti,
  A bitka bude robiť hluk ako slávnosť!
  Tu vietor otáča víchrice do kruhu,
  Ako vášnivo, zúrivo sa lialo!
  
  Verte, že orná pôda bude ušatá,
  Narastú zlatý chlieb, budú ho páliť!
  No, z ikon svätých trblietavých tvárí,
  Za túto prácu dajú milosť!
  
  Ale ako víchrica - Seroko z púšte,
  Na Zem prišla hrozná vojna!
  Deti behajú bosými nohami,
  Hoci už nasnežilo - zima vládne!
  
  Nepriatelia zmenili domy na ruiny,
  A niekto smútok - stratené deti!
  Zaveste ľuďom okolo krku závažia,
  Tanec bezcitných katov horí!
  
  Ľudia nedokážu vyjadriť smútok, sú tak utiahnutí,
  Žiadny prístrešok, žiadne jedlo, žiadne teplé postele!
  Hvízda ako kobra, rozhnevaná fujavica v poli,
  Kdeže, pravda, vznešenosť - do čerta s klamstvom!
  
  Príde jasný deň - slávna hodina víťazstva,
  Orol vlasti vyletí nad skaly!
  Nech sa spievajú činy vojakov,
  Máme ostrý meč a silný štít!
  Pri poslednej slabike bojovníka sa škaredý troll zrútil a odrezaná hlava odletela dobrých dvadsať metrov. Zrazu sa z nej dobrovoľne vynoril oslepujúci zväzok plameňa a na mieste škaredej hlavy zostala len hŕstka popola.
  Dievčatá pod velením Stalenidy sa opäť pobili. Ale tu to tak dobre nešlo. Oddelenie utrpelo straty.
  Tri dievčatá zomreli, zvyšok z tucta bojovníkov bol zranený s rôznou závažnosťou a sotva sa mohli odtrhnúť. Dve dievčatá museli dokonca niesť. Bohužiaľ, toto je vojna. Nie vždy je možné zničiť všetkých. Navyše v kolóne boli veľmi húževnaté tanky, presnejšie samohybné delá E-5. Zdá sa, že sú malé, ale veľmi húževnaté. A potom prúdové útočné lietadlo dorazilo včas.
  A za nimi vrtuľníky v tvare disku. Skúste odolať takejto sile. Len tri ďalšie obete z dvanástich - dalo by sa povedať, vyviazli lacno. Ale nacisti položili viac ako dvadsať. Takto dopadol súboj.
  Bojovníci odišli, blúdili a snažili sa zo všetkých síl. Natasha, toto nezbedné dievča, poznamenalo:
  - Škoda dievčat... Je to dokonca škoda... Ale prečo nepridať chlapov do nášho práporu?
  Stalenida zavrčala a nahnevane pretlačila bosú nohu cez Maybug:
  - Kto má čo... A ty máš na mysli len mužov!
  Victoria bola urazená a poznamenala:
  - Ja tiež! Ako chceš, aby ťa pohladil chlap. Cítiť svoje prsia v náručí...
  Ryšavý čert odtrhol steblo trávy, odhryzol ho a zavrčal:
  - Ach, moji chlapci sú v pohode... To je dobre, že nie si gay... Milujem tých, čo súložia dievčatá... Veď superman macho od kolísky!
  Steelenida trochu zmäkla a usmiala sa:
  - Áno... Je to trochu zábavnejšie. A aká je Natasha tvoja kamarátka?
  Blondínka sa nechápajúc znova spýtala:
  - Aký priateľ?
  Major sebavedomo odpovedal:
  - Andrejka! Veď aj on bol ocenený Žukovom!
  Natasha si ťažko povzdychla a mykla plecami.
  - Bohužiaľ, neviem...
  Andreika (A to bol ich známy chlapec a priekopnícky hrdina) medzitým hodili do kazematy. Zraneného chlapca nechali zviazať a dokonca ho pripútali k stene za krk. Ako veľmi sa nacisti báli ruských detí. V kazemate bolo vlhko, neďaleko od chlapca viselo dievča pripútané k stene. Úplne nahá, jej telo bola súvislá rana, modriny, pisugi, rezné rany, popáleniny, dievča bolo mučené. Bola v bezvedomí a len potichu stonala.
  Chlapec sa pozrel na steny. Väzenie bolo starobylé, postavené ešte v cárskych časoch, steny boli hrubé, malé okno tesne pod stropom bolo zamrežované. Andreika sa cítil nielen ako väzeň, ale aj ako väzeň staroveku. Ako od legendárneho ľudového rebela Stenka Razina sa očakávalo, že bude mučený a popravený.
  Andreika zastonala, dokáže on, jedenásťročný chlapec, vydržať mučenie? Neplakala by ako dievča! Priekopníkovi predsa neprislúcha nariekať a plakať. Bosá, doškriabaná Andreika sa otočila, rana veľmi bolela, mal zviazané lakte, musel sa nejako otočiť, aby to bolo ľahšie, zmeniť uhol. Strašná bolesť na chvíľu ustúpila.
  V cele je hrozný smrad. Podlaha je zafarbená, stuhnutá krv. Ohlodané kosti sú rozhádzané. Z ľudí? Je to dokonca desivé, môžete vidieť, že cez túto celu prešlo dosť väzňov. Pravda, Andrey si myslel, že nacisti zajali Grodno relatívne nedávno. A kedy sa im podarilo tak pokaziť? Sú to staršie obete? Napríklad NKVD? Chlapec sa strhol. Ukázalo sa, že je to úprimná hrôza! Aké ťažké je v žalári. Nie je sa s kým porozprávať, zdá sa, že dievča je v úplnom pokušení. Kati ju mučili ako hrdinov staroveku. Pýtate sa prečo? Aké zlo mohlo mladé dievča spôsobiť nacistom. Avšak aj Andreyka je len chlapec a začala zabíjať a bojovať proti týmto zlým duchom. Nacisti stavali svoj národ nad ostatné národy a národy. Takto legitimizovali zlo a utrpenie! Nie, normálny človek by mal s takouto nezákonnosťou bojovať. Navyše ani samotní Nemci nie sú slobodní, sú spútaní totalitným aparátom. Všetkým možným spôsobom potláča najmenšiu iniciatívu a prejav ľudských citov.
  Fašizmus pochádza zo slova parta. Bezohľadne pletie ľudí a robí z nich spútaných otrokov. Komunizmus zas človeka povznáša, dáva mu novú silu a podnecuje pochodeň života. Je v tom podstatný rozdiel. Komunizmus má medzinárodný charakter a je univerzálny. Hitlerizmus pozdvihuje len jeden národ a nie celé ľudstvo ako celok. Toto je jeho nevýhoda. Ale veď ľudia majú spoločné korene, čo je biologicky dokázané. Tí istí čierni a bieli majú celkom zdravé a plodné potomstvo. Je to Andreika, syn Rusa a Bielorusa, celkom životaschopný, vôbec nie hlupák a pripravený bojovať proti fašizmu.
  Samozrejme, Pavel sa ukázal byť silnejším a podarilo sa mu dostať preč od nepriateľov, keď zabil veľa Nemcov. On Andreika sa správal ako slaboch, dostal sa do zajatia. Možno ste si mali nechať poslednú guľku pre seba. Hoci je mŕtvy, už nedokáže zabiť ani jedného Nemca! A tak žije, hoci trpí.
  Bosý Andrey si poškriabal mierne obhorenú nohu na vlhkom kameni, Ilza našiel najbolestivejší bod, vypálil ho cigaretou, až sa mu vytvoril pľuzgier. Ale nič, chlapče smelý, to sa nezlomí. Naopak, bolesť by sa mala stať podnetom, z ktorého bude narastať jeho odvaha. A priekopník sa nikdy nezlomí. Vo všeobecnosti je triumf Nemcov dočasný. Skôr či neskôr budú porazení, tak ako zlo vždy prehráva s dobrom. Môžete, samozrejme, namietať, že dobro víťazí len v rozprávkach, no v živote je všetko ťažšie. Ale aj rozprávka je len odrazom reality. Koniec koncov, veľa z toho, čo bol sen, sa teraz stalo skutočnosťou. Andrey si pomyslel: možno mu je súdené zomrieť? Čo je celkom možné! Bojí sa však smrti? Ak zvíťazí komunizmus, potom on a ďalší hrdinovia sovietskej krajiny budú vzkriesení pre nový šťastný a večný život. Potom bude žiť vo svete bez smútku, múk, smrti a zla! Hlavná vec je vyhrať konečné víťazstvo! Koniec koncov, iba v tomto prípade budú všetci padlí hrdinovia vzkriesení!
  A príde kráľovstvo komunizmu! Svet, kde sa splnia tie najtajnejšie sny. Taký vesmír, kde človeku patrí všetko, čo existuje, o čom sa dá len snívať a ani nie vždy rátať s úspechom. Tu je, aký zložitý a mnohostranný svet. A potom iné svety otvoria svoju náruč človeku. Dobre teda! Je možné, že obrovské rozlohy vesmíru sú tiež zlé! Bude strašiť a trápiť živých mimozemšťanov. Ale kapitalizmus im dá aj slobodu! Zlomí putá otroctva a poníženia. Príde čas a hodina slobody, ožiari zem svojim žiarivým svetlom! A zhodia jarmo temnoty, národy temnoty a človek si podmaní svety vesmíru! A vnúčatá si budú pamätať, že neverili, že žili v tme pod železnou pätou. Nosili sme znamenia zlej šelmy a teraz kráčame vo viere čistej a svätej!
  Andreika bola dokonca prekvapená, ako dobre sa mu formovali myšlienky. Je v nich niečo zvláštne a jedinečné. Tak ako to bolo počas občianskej vojny, keď hlavnou zbraňou proletariátu bol verš a próza bola možno aj trochu opovrhovaná a zanedbávaná. Teraz je básnik v zajatí a perá a lýra, obrazne povedané, sú v reťaziach. Napriek tomu sa nevzdáva a teší sa na krajšiu budúcnosť. A čo to bude, závisí od každého človeka. Neexistuje ten, kto rozhoduje a všetko zasadil.
  Andreyka povedala:
  - Budúcnosť závisí od nás! Aj keď sa zdá, že od nás nič nezávisí!
  Chlapec sa skrútil, snažil sa brúsiť prúty. Toto povolanie je únavné a ťažké, ale vždy existuje určitá šanca na úspech. Andreika, premáhajúc strašnú bolesť, sa začala obtierať o stenu. Hlavná vec je nekričať, neukázať svoju slabosť. Je priekopníkom, a teda stelesnením odvahy. Musíte bojovať, takže bude bojovať a určite vyhrá! Na slávu sovietskej vlasti.
  Chlapec sa tvrdohlavo šúchal, v tom momente sa dievča spamätalo a zamrmlalo:
  - Na zelenom trávniku skákajúce modré zajačiky!
  A potom opäť upadla do zabudnutia. Chlapec povedal:
  - Nešťastný! Umučili ju prekliati fašisti! Ale verím, že pomsta na seba nenechá dlho čakať! Blíži sa čas víťazstva nad príšerami ľudstva. Chlapec sa otočil a spieval:
  A vlajka bude svietiť nad planétou,
  Svätá krajina, niet krajšieho vo vesmíre!
  A ak to bude potrebné, znova zomrieme,
  Za komunizmus, za našu veľkú vec!
  Chlapca opäť zaliala bolesť, mierne sa vzdialil od steny a začal trhať hlavou.
  Potom bolo počuť škrípanie a do cely vošlo päť vysokých esesákov. Bez rozmýšľania kopli do chlapca čižmami a chytili ho za ruky:
  - No tak suka!
  Andreika pochopila, že odporovať je zbytočné. Golier mal rozopnutý. Ešte párkrát ma udreli a niesli na rukách. Zdalo sa, že chlapca pohltil ľadový chlad: kam ho niesli. Stane sa teraz to najhoršie?
  Naozaj, chlapca ťahali niekam dole. A napodiv sa oteplilo. Andreika sa zrazu cítila oveľa veselšie: kde je naša, nezmizla! Aj on sa z tejto šlamastiky dostane.
  Vyniesli ho po schodoch a pomaly ho spúšťali dole! Chlapec konečne cítil, že vlhkosť vystriedala sucho. Kati odniesli dieťa do dosť priestrannej miestnosti. Pravda, steny vyzerali hrozivo, boli ovešané rôznymi a fantasticky tvarovanými nástrojmi. Chlapec videl niekoľko horiacich kozubov a výstroj v tvare stojana. Bolo tam aj veľa strií a rôznych predmetov mučenia. Andreika zrazu pocítila ťažobu v žalúdku, niečo ho bodlo!
  Toto je strach! Chlapec pochopil, v žiadnom prípade by nemal podľahnúť!
  Bosý Andrey sa napjal. V sále sedel plukovník SS a už známa žena, ktorá sa podieľala na zajatí chlapca. Pionier Andreika zbledol, je jasné, že ho čaká ťažký osud, ak sa chystajú vypočúvať dieťa, zarytých katov. Nie, nikdy by sa im nepoddal, aj keby mali kričať ani pomyslenie, ani hlásku! Ale iba ak to zvládne.
  Plukovník SS sa spýtal:
  - Názov!
  Andrew mlčal. Zbičovali ho bičom. Na chrbte je červený pásik. Plukovník SS znova zopakoval:
  - Povedz meno dieťaťa!
  Zúfalá Andreika so zlomyseľnosťou odpovedala:
  - Som malý Stalin!
  Plukovník SS si odfrkol.
  - To je tón sviňa! Zdá sa, že chce tvrdší vzťah.
  Ilsa povedala:
  - Opečieme dieťaťu päty.
  Plukovník SS sa spýtal:
  - Pomenujte svojich spolupáchateľov a v tomto prípade vás pustíme!
  Ruslan ako skutočný priekopnícky hrdina odpovedal:
  - Celý sovietsky ľud je mojimi spolupáchateľmi, od starého muža až po dieťa!
  Plukovník SS zapískal:
  - Áno, si tvrdohlavý tvor! Nechápeš, že ťa môžeme zabiť!
  Blikajúce modré oči, Andrey odpovedal:
  - Nacisti môžu zabíjať, ale čo nemôžu, je zobrať nádej na nesmrteľnosť!
  Plukovník zvolal:
  - Začať!
  Bosého a raneného Ruslana zdvihli, povrazy prerezali a obväzy bez slávnosti odtrhli. Chlapec zalapal po dychu. Ruky priniesli späť a priviedol sa k stojanu. Cez ruky si prehodili povraz. Plukovník zvolal:
  - Vykrútiš spratkovi kĺby!
  Lano sa natiahlo až na samý vrchol. Andreika pocítila pekelnou bolesť v zranenom ramene a zastonala:
  - Mami! To je hrozné!
  Plukovník sa uškrnul.
  - Budete hovoriť!
  Andreika pokrútila jasnou hlavou:
  - Nie!
  Chlapci si na bosé nohy nasadili ťažké okovy, kosti v ramenách im chrumkali od hrozného tlaku. Vytiekla krv. Bolesť bola strašná, priekopník Andrej zbledol, čelo mal pokryté potom, spoza úst sa mu ozvalo mimovoľné zastonanie, no stále našiel silu povedať:
  - Nie! A opäť nie!
  Ilsa vložila do krbu oceľové nabíjanie a s úškrnom povedala:
  - Milý chlapče, priznaj sa a dáme ti čokoládky.
  Zranený Andrej kričal:
  - Nie! Nepotrebujem tvoje špinavé náhražky!
  Ilsa kričala:
  - No, ty a suka!
  Potom vytiahla z plameňa rozžeravené baranidlo a ponorila ho do rany. Priekopník Andreika ešte nikdy nezažil takú bolesť, lapal po dychu, v šoku stratil vedomie.
  Ilsa ako skúsený kat mu začala masírovať líca a krk, chlapca rýchlo priviedla k rozumu.
  - Nečakajte, že ten spratek nájde zabudnutie v záchrannom šoku!
  Plukovník SS nariadil:
  - Opiecť mu päty.
  Kati SS okamžite zapálili malý oheň, plameň začal olizovať krásne, bosé nohy dieťaťa. Ilsa medzitým opäť vrazila do rany rozžeravenú tyč. Doktor SS chlapcovi vstrekol špeciálnu drogu, aby ostrejšie pociťoval bolesť a pomalšie strácal vedomie. Teraz bola priekopníčka Andreika zmietaná nekonečným oceánom utrpenia, ešte horšieho ako Danteho peklo. Ďalší dvaja kati začali chlapcovi zapichovať pod nechty rozpálené špendlíky.
  Andreika, zdrvená strašným utrpením, sa cítila na pokraji úplného kolapsu. Zrazu sa však pred ním, napoly v delírujúcom, objavil obraz Stalina:
  - Čo robiť šéf? - spýtal sa chlapec.
  A Stalin, usmievajúci sa s bielymi zubami, odpovedal:
  - A čo iné môže priekopník v tejto situácii urobiť! Len neplač! Zhlboka sa nadýchnite a spievajte.
  Priekopníčka Andreika sa prinútila usmiať:
  - Počúvaj vodcu!
  Chlapec sa napínal a silou lámal, no zároveň spieval jasným a silným hlasom a skladal priamo za pochodu:
  Upadol do hrozného fašistického zajatia,
  Vznášam sa na vlnách strašnej bolesti!
  Ale krvácal, spieval piesne,
  Nebojácny priekopník je predsa priateľský so srdcom!
  
  A poviem vám pevne kati,
  Aká hnusná radosť, vylial si nadarmo!
  Slabí mi povedia, aby som mlčal,
  Koniec koncov, bolesť je neznesiteľná a jednoducho strašná!
  
  Ale viem, pevne verím
  Fašizmus bude zvrhnutý do priepasti!
  Prúd zlých plameňov ťa zaplaví,
  A všetci, ktorí padli, radujúc sa, budú vzkriesení!
  
  A naša viera v komunizmus je silná
  Poďme lietať ako sokol, povznesme sa nad všetky hviezdy!
  Nechajte rieky medu tiecť víno
  Celý svet, hlasný klaksón bude počuť radu!
  
  A stroj pevne stláčajúci priekopník,
  Pozri sa do neba, mladý!
  A ísť príkladom pre tých, ktorí váhajú,
  Vaša kravata je jasná ako karafiát!
  
  Vlasť pre mňa znamená všetko
  Matka a zmysel celého mladého života!
  Nechať doterajší ťažký život,
  Naši ľudia trpia pod zlým fašizmom!
  
  Ale namáhaj vôľu červeného chlapca,
  Napľuj do tváre pekelným banditom s hákovým krížom!
  Nech sa nepriatelia trasú zúrivosťou,
  A budú porazení Červenou armádou!
  
  posvätná krajina ZSSR,
  Čo dalo komunizmus národom!
  Ako nám matka dala svoje srdce,
  Pre šťastie, mier, nádej a slobodu!
  . KAPITOLA #11
  Takto sa odvážne zachoval hrdina-priekopník. A bol hodný svojho titulu, ako priekopníka to znie hrdo. Presne takto by sa mal správať každý sovietsky chlapec.
  Dievčatá medzitým vyliezli do hustej húštiny. Zapálili si malý oheň a občerstvili sa. Dve z deviatich dievčat nevedeli chodiť a po poskytnutí prvej pomoci, obviazaní im dali trofejný alkohol, aby rany neboleli a dievčatá zaspali.
  Natasha s úsmevom poznamenala:
  Všetko v našom svete je relatívne. Napríklad alkohol je vo všeobecnosti jed a zároveň lieči. Dievčatá spia! A bolo to pre nich oveľa jednoduchšie!
  Victoria múdro poznamenala:
  - Všetko na svete je relatívne... A Boh nie je anjel a diabol nie je diabol!
  Veronika nahnevane odpovedala:
  - Aký druh rúhania... O čo tu ide?
  Červenovlasá diabolka logicky poznamenala:
  - A o tom... V Biblii Boh hovorí len jazykom násilia. Jeden potom Noe niečo stojí. A diabol? V skutočnosti o ňom nie je veľa počuť. V každom prípade, dokonca aj v Biblii Satan viac pokúša, ako zabíja!
  Natasha racionálne poznamenala:
  - Boh skutočne miluje násilie. Kráľ Dávid viedol kruté vojny. Saul Boh nariadil vyhubiť celý národ bez výnimky: vrátane žien, detí a dobytka! Je zvláštne hovoriť o milosrdenstve... Nemyslíš?!
  Veronica chcela povedať, ale nič dobré ju nenapadlo. V skutočnosti tu nie je nič zvláštne na zakrytie. O potope Noeho veľa premýšľala aj ona sama. A nemohla nájsť vysvetlenie, aspoň racionálne, pre takú krutosť. Boh nezničil hriech, už sa rozsvietil Ham, a Noe vôbec nebol svätý. A nebol to Ham, ale Haamam, kto bol prekliaty. Je to tiež nejasné. Vo všeobecnosti je celá táto Biblia, najmä Starý zákon, plná nedorozumení. Napríklad Elizeus zabil štyridsaťdva detí pre takú maličkosť, že ho škádlili za jeho plešinu.
  Toto je jednoznačne prehnané! Urobte to s deťmi. A toto je ťažké vysvetliť.
  Samotná Veronika váhala v náboženstve. Ani som nevedel, akú vieru prijať. Pravoslávie sa mi príliš nepáčilo: veľa vonkajších efektov, nádhera, ale všetko bolo akosi chladné. Ale baptisti tiež nedali odpočinok a pokoj. Či sa nám to páči alebo nie, ale náboženstvo v každom prípade vyžaduje vieru. A šikovné dievča chcelo, aby všetko bolo logické a všetky konce sa zbiehali.
  Aby všetko vyzeralo racionálne a správne. A tak ... Dokonca aj doktrína večných pekelných múk sa zdá byť prehnaná. Najhoršia vec na pekle je trvanie trestov: peklo bude vždy. A prejdú miliardy miliárd rokov a hriešnici budú stále trpieť a trpieť. A je to hrozné! čo je večnosť? Pre opicu so zaviazanými očami je jednoduchšie písať Bibliu na klávesnici, ako čakať celú večnosť.
  Mučenie v pekle je samostatný problém. Nie je hriechom mučiť Hitlera dlhšie a tvrdšie. Ale čo ak sa tínedžer dostane do pekla? Vo všeobecnosti, ako môže byť človek spasený, ak zhreší. Aj keď nie skutkami, tak slovami alebo myšlienkami! A čo je hriech?
  Victoria, keď videla, že Veronika mlčí, zvýšila tlak:
  - Áno, a v Zjavení Jána... Len čo sa život na Zemi začal zlepšovať, ako môžeme naliať popravy na planétu Zem. A tak trápiť celé ľudstvo. A čo sa dá povedať?
  Veronika stroho odpovedala:
  - Pôjdeš do pekla - budeš vedieť!
  Steelenida zastavila hádku:
  - Všetci spite! Pred nami je ešte veľa práce!
  Dievčatá ochotne zavreli oči. Noc v lete je dosť teplá a bojovníci sa k sebe tlačili a zaspávali jeden na druhom.
  Veronica snívala o tom, že je vo svete futuristickej budúcnosti. Idete po ulici a chodníky sa pohybujú ako rieka. A nad ním lietajú farebné autá. A všade je plno priekopníkov s červenými kravatami. A tieto deti lietajú a točia sa ako nočné motýle. A všetci sa usmievajú, usmievajú.
  Veronika mávla rukami a letela. Je ako motýľ a môžete počuť mávanie jej krídel. A ty lietaš sám, lietaš ... A okolo sú také jasné farby. Domy sú obrovské, rôznofarebné, maľované ako koláče. A veľa sôch - rôznych rozprávkových zvierat.
  Všetko je také krásne. Jedna z budov pripomína tvarohový koláč posiaty diamantmi. A okolo toho sa točia lietajúce taniere. Svietia oranžovo a dodávajú oslnivý lesk.
  Ďalšia budova v podobe siedmich krabov stojacich na sebe. Navyše, každý krab má inú farbu a pazúry sa lesknú drahými kameňmi. A lietadlo: také krásne a elegantné. Niektoré z nich nemajú pevný tvar, ale pohybujú sa v priestore ako škvrny.
  Iné sú naopak štruktúrované. Pripomína snehové vločky, taký dokonalý geometrický tvar. Prečo nie krása a stelesnenie estetiky.
  Ale budova sa vznáša priamo vo vzduchu a pripomína orla s príliš oblečenými krídlami, len ako z krištáľu. A zobák žiari jasnejšie ako diamant a možno aj slnko.
  A čo štruktúra v hornej časti, ktorá má celé akvárium s úžasnými morskými živočíchmi. A ryby so striebornými šupinami a dlhými zlatými plutvami. A je tam toľko iných tvorov. A tiež akoby posiata drahokamami. A medúzy, ktoré dávajú všetky farby dúhy.
  Dievča v červenej kravate priletelo k Veronike. Prekvapene sa spýtala:
  - Si dospelý?
  Veronika s úsmevom odpovedala:
  - Áno prečo?
  Pioneer sa zachichotal a odpovedal:
  - Nič dobré! Ak ste dospelý, potom vás vezme hyperdrak.
  Veronica zapískala.
  - Ou! A ja som si myslel, že ste komunizmus!
  Dievča v červenej kravate smutne prikývlo a nahlas odpovedalo:
  - Naozaj máme komunizmus! Produkty sú zadarmo, tovar je zadarmo, je tam úplne všetko. Od herných konzol až po virtuálne prilby. - Dievča prikývlo a potriaslo priehľadnou krištáľovou papučou, cvrlikajúc. - Pozrite sa na tento strom.
  Pri budove v podobe štyroch na sebe stojacich astier totiž rástol dub so zlatými listami. A na ňom rástli koláče, torty a rôzne kulinárske výrobky. Tak nadýchané a krásne.
  Veronika obdivne zvolala:
  - To je skvelé! Aký strom...
  Priekopníčka prikývla a v jej ruke sa objavila torta. Dievča štebotalo.
  - Skúste! Je to chutné!
  Veronika prehltla sladkú dužinu koláča. Chuť bola naozaj taká jemná, príjemná, akoby v ústach kvitol skleník. A aké je to všetko skvelé.
  Veronica úprimne priznala:
  -Nikdy som nič lepšie nejedol!
  Priekopníčka sa usmiala, odhalila perleťové zuby a nahnevane odpovedala:
  - A tak isto vo veku plnoletosti, presnejšie, keď sa staneme tínedžermi, hyperdrak požiera. Toto je práve tragédia našich veľkých ľudí!
  Veronica rozhodne povedala, zaťala päste a kopla bosou nohou do vzduchu:
  - Pomstím sa drakovi! Som pripravený s ním bojovať!
  Priekopníčka luskla prstami pravej ruky. A vo vzduchu sa objavil ostrý meč. Veľké a šumivé. Ostré a jeho čepeľ horela ako z hviezd.
  Veronika natiahla ruku. Meč vnikol sám a bojovník ho stlačil. S nadšením povedala:
  - Budem bojovať za vlasť... S Božou pomocou, pre dobro ľudí!
  Priekopníčka nahnevane odpovedala a dokonca vyžarovala iskry z jej perlových zubov:
  - Boh neexistuje! To všetko sú ľudské predsudky!
  Veronika si ťažko povzdychla.
  - Oh! Opäť... A tu je bezbožné kráľovstvo...
  Dievča rázne odpovedalo:
  Nemáme kráľovstvo! Máme demokraciu! Vládne senát a kongres a dvaja konzuli, chlapec a dievča, sú volení na jeden rok všetkými ľuďmi. - Pioneer buchla topánkou do prázdna, až sa ozvalo zvonenie. Potom zachrapčala. - Komunizmus je sila ľudu, a nie kult jednotlivca ako Stalin!
  Veronika čiastočne súhlasila:
  - Stalin sa naozaj nechal príliš chváliť! Musí sa aspoň trochu uskromniť!
  Priekopníčka si potriasla šarlátovou kravatou a zakričala, pričom zdvihla pravú ruku:
  - Pioneer je vždy pripravený! Zabijeme všetok dobytok!
  Veronika neodolala a spýtala sa:
  - A koľko máš rokov?
  Dievča sa usmialo a zdvorilo odpovedalo:
  - Dvesto dvadsaťpäť!
  Veronika pišťala a prevrátila očami.
  - Áno?
  Dievča urobilo vážnu tvár a povedalo:
  Dospievame veľmi pomaly! Od narodenia po pohltenie drakom uplynie niečo viac ako tisíc rokov!
  Veronica vykríkla a zamávala svojimi bujnými čiernymi mihalnicami:
  - Je to ako večné detstvo! Ako v rozprávke!
  Pioneer smutne povedal:
  - Toto je rozprávka, len veľmi strašná... Keby nebolo draka, boli by sme vo všeobecnosti nesmrteľní a nepoznali by sme starobu!
  Veronica rázne povedala:
  - Komunizmus je kráľovstvo večnej mladosti!
  Dievča pokrútilo zlatou hlavou a štebotalo:
  "Teraz nám prosím niečo zaspievaj!" Aby to bolo zábavnejšie!
  Zo všetkých strán začali k Veronike prilietať deti. Chlapci, dievčatá, všetci krásni, v elegantnom oblečení. A zvonili striebristými hlasmi, tak príjemnými a nádherne krásnymi.
  - Spievajte kvet! Nehanbite sa! Ste jednoducho úžasní!
  A Veronika pristála na pohyblivej ceste, tancovala po nej s holými, pôvabnými nohami, nadšene a veľkolepo hrala hlasom, spievala;
  Som dcéra vlasti svetla a lásky,
  Najkrajšia komsomolka...
  Hoci Fuhrer stavia hodnotenie na krvi,
  Niekedy sa cítim trápne!
  
  Tu je veľmi slávne storočie stalinizmu,
  Keď sa všetko naokolo leskne a leskne...
  Pyšný muž roztiahol krídla -
  A Ábel triumfuje, Kain je preč!
  
  Rusko je moja vlasť
  Aj keď sa niekedy cítim trápne...
  A Komsomolci sú jedna rodina,
  Hoci naboso ísť po ceste ostro!
  
  Fašizmus strmo zaútočil na vlasť,
  Tesáky tohto kanca, zúrivého vycenili zuby...
  Z neba sa lial zúrivý napalm,
  Ale Boh a geniálny Stalin sú s nami!
  
  Rusko je Červený ZSSR,
  Veľká veľká vlasť...
  Darmo rozťahuje svoje pazúry, pane,
  Určite budeme žiť v komunizme!
  
  Aj keď sa začala veľká vojna,
  A prelialo sa veľa krvi...
  Tu sa zvíja veľká krajina,
  Od sĺz, požiarov a veľkej bolesti!
  
  Ale verím, že oživíme vlasť,
  A zdvihneme sovietsku vlajku nad hviezdy ...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Skvelé, žiarivé Rusko!
  
  Toto je moja vlasť
  V celom vesmíre nie je nikto, je krajší ...
  Hoci satanov groš pribehol,
  Naša viera bude v týchto utrpeniach silnieť!
  
  Ako to urobil samozvaný Hitler,
  Podarilo sa mu ovládnuť Afriku naraz...
  Kde má fašizmus toľko sily
  Infekcia sa rozšírila po celej Zemi!
  
  To je to, koľko Fuhrer zachytil veľa,
  A ani to nemeria...
  Čo vytvoril roj banditov,
  Nad nimi vlaje šarlátová vlajka ako nočná mora!
  
  Takéto frity sú teraz silné,
  Nemajú "tigrov", ale tanky sú horšie ...
  A udrel Adolfa ostreľovačom do oka -
  Dajte nacistom silnejšie banky!
  
  Čo nemôžeme urobiť, urobíme zo žartu,
  Hoci bosé dievčatá v chlade ...
  Vychovávame veľmi silné dieťa,
  A šarlátová, krásna ruža!
  
  Aj keď sa nepriateľ snaží, ponáhľajte sa do Moskvy,
  Ale dievčatá s odhalenou hruďou vstali...
  Zasiahneme guľometom z kosy,
  Vojaci prepúšťajú príbuzných!
  
  Urobíme z Ruska predovšetkým,
  Krajina, ktorá je vo vesmíre Slnka krajšia...
  A dôjde k presvedčivému úspechu,
  Naša viera bude silnieť v pravosláve!
  
  A verte mŕtvym, vzkriesime dievčatá,
  Buď mocou Božou, alebo kvetom vedy...
  Dobijeme priestory vesmíru,
  Bez všetkých prieťahov, hnusná nuda!
  
  Budeme schopní urobiť vlasť cool,
  Pozdvihnime ruský trón nad hviezdy...
  Si fúzatý Fuhrer,
  Čo si predstavuje seba bez podôb zla ako mesiáša!
  
  Urobíme z vlasti obra,
  Čo sa stane, ako jediný monolit ...
  Dievča sa postavilo spolu na špagát,
  Veď rytieri sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Zachráňte veľkú vlasť
  Potom dostanete odmenu od Krista ...
  Všemohúci radšej prelomí vojnu,
  Aj keď niekedy treba bojovať statočne!
  
  Skrátka, bitky čoskoro utíchnu,
  Bitky a straty sa skončia...
  A rytieri sú veľkí orli,
  Od narodenia všetci vojaci!
  Veronika krútila mečom vo vzduchu a dupala holým, pôvabným chodidlom na povrch ulice, ktorý sa zrkadlil.
  Dievča so žmurknutím poukázalo na bojovníčku z druhej svetovej vojny. A so smutným úsmevom povedala:
  - Draka sa už pokúsili zničiť aj s pomocou hyperlaserových kanónov hrubých bojových lodí. Nemôžete ho poraziť jedným mečom!
  Veronika súhlasne prikývla.
  - Asi o tom. No keď bojovali Sparťania s Peržanmi, skromne odpovedali: budeme bojovať v tieni!
  Objavil sa chlapec v šortkách a červenej kravate. Poklonil sa Veronike a povedal:
  - Náš skvelý hosť z minulosti. Ako sme radi, že vás môžeme privítať!
  Veronika s povzdychom odpovedala:
  - Kým nie je hyperdrak porazený, nestačí sa radovať. A zdá sa, že nebude ľahké sa s tým vysporiadať!
  Chlapec navrhol:
  Najprv sa najedzme a potom sa porozprávame!
  Objavili sa ďalšie deti - chlapci a dievčatá, nie starší ako štrnásť rokov.
  Boli v elegantnom oblečení, no mnohí boli bosí a blýskali sa holými okrúhlymi detskými opätkami.
  Bojovníka posadili na čestné miesto - kreslo zo zlata a posiate diamantmi. A predsa mäkké.
  Deti však sedeli ako na kráľovských trónoch. A spievali si niečo veselé:
  - Sláva krásnej ríši detstva,
  Budeme veľmi krásne silné...
  Sme z mohutného cesta,
  Ľudia z veľkej, posvätnej krajiny!
  Ale potom sa objavili zlaté misky a vznášali sa vzduchom. Bolo to veľmi krásne a pôsobivé.
  A aké úžasné zvieratá tam boli. Napríklad kríženec ananásu a srnca, labute a melónu a ešte niečo veľmi chutné a chutné. Napríklad a tvarohové koláče s banánmi a morkami. Všetko je tu veľmi chutné a dokonca aj chrumkavé.
  Veronika jedla na obe líca a spievala:
  - Nie sme úbohý hmyz,
  Jesť všetky dobroty!
  A dievča to vezme a zasmeje sa. Dievča navyše preblesklo myšlienkou, aké to je žiť vo svete, kde sa nikdy nestanete dospelým.
  Stôl sa predlžoval a za ním už boli tisíce detí. A nikto nevyzerá na viac ako štrnásť rokov. Mnohé najmä dievčatá so šperkami z najbohatších drahých kameňov.
  Väčšina detí bola zároveň bosá, vidno, že v podmienkach večného leta je chodenie v topánkach triviálne nepríjemné.
  Dlažba bola navyše teplá, ale vôbec nie horúca a pri chôdzi s holými podrážkami sa cítite blažene.
  Veronika začala hltať kríženca prasiatka, datlí, pomaranča a šišky.
  A je veľmi príjemná ako chuťovo, tak aj na dotyk aj vo vôni. Všetko na tomto svete je krásne a vyzerá skvele. Ako si komunizmus predstavovali v rozprávkach o futuristickej budúcnosti.
  Aj keď sa, samozrejme, obnažené okrúhle opätky často spájajú s chudobou, existuje dokonca aj taký výraz - tulák.
  Veronika sa najedla a napila sa z platinového džbánu vína posiateho smaragdami. Toto víno chutí úžasne, že ho pijete ako sladký koktail s medovou arómou!
  A slávici spievajú a rajské vtáky.
  Veronika sa cítila povznesená a spievala:
  A boj opäť pokračuje
  A srdce je nervózne v hrudi ...
  Náš svet je taký mladý
  Navždy jar vpred!
  Potom začala opäť jesť chutné a voňavé jedlo. Veronica dokonca vzala zlatú vidličku s holými prstami a roztočila ju a spievala:
  - Som najsilnejšie dievča na svete,
  Z veľmi chladného éteru ako z vesmíru!
  Bojovník je mimoriadne aktívny. A jesť dobré jedlo. Presnejšie, nie len dobré, ale veľmi chutné a umelecké. A je to mimoriadne cool a úžasné jedlo.
  Veronica spievala:
  - Sláva časom komunizmu,
  Vždy budeme veriť v šťastie...
  Zničíme jarmo fašizmu,
  Verím, že sa nám splní sen!
  A tu jej bosá noha opäť hodila niečo chutné do hrdla. A toto je veľmi zaujímavá pozícia.
  Dievča z futuristickej budúcnosti poznamenalo:
  - Jete veľmi zdravo - to znamená, že ste silný!
  Veronika s tým súhlasila:
  - Som veľmi silný!
  Chlapec pochybovačne povedal:
  - Nemusíš sa chváliť!
  Komsomolčan sa zachichotal.
  - Ale nie naozaj?
  Malý chlapec štebotal:
  - A ešte aj od chvastania sa,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica zakričala:
  - Som najsilnejší na svete!
  Dievča s úsmevom poznamenalo:
  - Už sa zase chváliš!
  Veronica tweetovala:
  - Môžem robiť všetko, môžem robiť všetko,
  S tvojím horúcim srdcom...
  Ak musíš zametať hory,
  Nemôžem si pomôcť!
  A dievča vzalo a ukázalo svoj jazyk!
  Chlapec súhlasne prikývol.
  - Ste to vy, kto tvorí a koná cool!
  Dievča navrhlo:
  - A nech náš dospelý hosť ukáže svoje schopnosti vo vojenských záležitostiach!
  Chlapec s tým súhlasil.
  - Nech sa ukáže! Inak chce bojovať s hyperdrakom, no na niečo jednoduchšie možno nemá silu!
  Veronika s povzdychom odpovedala:
  Nerád sa chválim, ale...
  Asi dvanásťročný chlapec dupal bosou nohou a štekal:
  - Nie ale! Práve teraz budete mať cvičný súboj!
  Komsomolčanka súhlasne prikývla:
  - Som pripravený!
  Dievča s úsmevom poznamenalo:
  - Musíte bojovať s robotom. A to nie je také jednoduché!
  Veronica odvážne odpovedala:
  - Som ako priekopník - vždy pripravený!
  Chlapec s radosťou spieval:
  A boj pokračuje znova
  Hyperplazmatický oheň vrie...
  A Lenin je taký mladý -
  Údery mečmi!
  Dievča opravilo chlapca:
  - Nie Lenin, ale svetlo generácií, a nie s mečmi, ale s hyperblasterom!
  Chlapec nahnevane povedal:
  "Nemôžeš ma vystrašiť hyperblastermi!"
  Deti vstali od stola, všetkých desaťtisíc naraz. Takmer všetci pri tom dupali bosými nohami. A ona povedala:
  - Elfaraya poď von!
  A tak trikrát...
  A potom tu bola nádherná veľká, medová blondínka s veľmi výraznými svalmi a v bikinách. Mala veľké prsia, sotva zakryté tenkým pásikom látky, a bujné, luxusné stehná. Dievča malo svalstvo Herkula a svaly sa jej kotúľali ako gule pod opálenou pokožkou.
  Hrdinské dievča bolo takmer nahé a bosé, krásne, ale príliš napumpované.
  Pomerne vysoká a tiež svalnatá Veronika bola od nej o hlavu kratšia a v pleciach oveľa užšia. Preto, keď sa dievčatá postavili proti sebe, deti začali kričať.
  Boli počuť výkriky:
  Vsaďme sa chlapci!
  A ďalej:
  - Stavíme sa!
  Obom dievčatám sa vlasy leskli ako plátkové zlato a vlasy mali mierne natočené.
  Elfaraya prikývla svojmu partnerovi a poznamenala:
  - Som biorobot, a preto ťa nezabijem!
  Veronika s úsmevom odpovedala:
  - A ja som muž ... A v boji s tebou splním svoju povinnosť!
  Elfaraya poznamenal:
  - Si dospelý... Takže nie z tohto sveta!
  Veronika s povzdychom odpovedala:
  - A svet, z ktorého nie som o nič lepší ako tento!
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou a prikázalo:
  - Začnime bojovať! Čoskoro si hyperdrak opäť príde pre ďalšie obete!
  Elfaraya prikývol a urobil prvý výpad. Veronika sa mierne naklonila.
  Obe dievčatá na seba žmurkli. Elfarai mala v rukách veľký a dlhý meč. Krútila nimi okolo seba ako pierkom. Veronika sa pokúsila o protiútok.
  A bez väčšieho úspechu. Nepriateľ je rýchly. Navyše sa zdalo, že sa hrá na mačku a myš.
  Elfaraya sa vrhla a poškrabala Veroniku na ramene a poškrabala ju ako mačaciu labu.
  Potom povedala:
  - Nie si zranený!?
  Veronika zúrivo odpovedala:
  - Nie!
  A znova zaútočil na nepriateľa. Komsomolčan sa venoval šermu a mal nápad, ako bojovať s mečmi. Ale jej súper je rýchlejší a silnejší.
  Napriek tomu je to robota.
  Tu Elfaraya opäť odbila Veronikin útok a opäť poškrabala dievča na hrudi. Krv vytiekla viac.
  Veronika sa pokúsila hodiť biorobotovi prach do očí holými prstami, no bez väčšieho úspechu.
  Komsomolskaja pravda poznamenala:
  - A s nacistami to bolo ťažké!
  Elfaraya opäť poškriabala mečom, urobme bleskový útok a prepichneme kožu na jej ramene, vydala:
  - Dnes, páni, tvoríme históriu,
  Postavme barikády a zajtra krematóriá!
  Veronica pieseň podporila svojim zúrivým útokom:
  - Budujeme nový svet a popierame minulosť,
  Povýšenie na trón - smiešne a vulgárne!
  Elfaraya urobila ďalší výpad, tentoraz udrela Veroniku do holej nohy a štebotala:
  - Si zranený?
  Veronika poznamenala:
  - Keby si nebol robot, považoval by som to za výsmech!
  A komsomolské dievča v hneve vykonalo celý rad úderov mečmi. A jej meč sa mihol ako krídla motýľa.
  Ale Elfaraya sekla späť a zachytila ju v prichádzajúcej premávke. Podprsenka na Veronikinom hrudníku bola prerezaná. A boli odhalené šarlátové bradavky člena Komsomolu.
  Veronica sa hanbila a zavrčala:
  - Dočerta!
  Dievča z biorobota spievalo:
  Nie si anjel, ale pre mňa, ale pre mňa,
  Stal si sa svätým!
  Nie si anjel, ale videl som, ale videl som,
  Vaše svetlo nie je pozemské!
  Veronika, mávajúc mečmi, jej obnažené telo sa lesklo od potu, ako keby bolo naolejované, a revala:
  - Len v nebi len anjeli vedia, že biorobot čaká!
  
  NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ ROBURA DOBYVATEĽA
  ANOTÁCIA
  Robur the Conqueror spolu s dvoma očarujúcimi dievčatami vytvára univerzálny aparát, ktorý sa ukázal byť veľmi silnou zbraňou. Čo teraz čaká ľudstvo? Robur chce moc nad svetom!
  . KAPITOLA 1
  Robur Dobyvateľ bol vážne omráčený bleskom. Ale nezomrel. Jeho univerzálny prístroj bol hodený na zem. A hoci si ublížil, stále existovala šanca napraviť ho.
  A tím zmizol na nejaký čas v Spojených štátoch a hľadal rôzne diely pre zariadenie.
  V Amerike zrejme usúdili, že Robur je mŕtvy, najmä preto, že prežil svedok z polície, ktorý potvrdil, že zariadenie zasiahol blesk.
  A čoskoro začala rusko-japonská vojna. Spojené štáty americké mali obchodné vzťahy s Ruskom, ale demokratická tlač nemala rada autokratické impérium.
  Samozrejme, v Rusku mal cár plnú moc: výkonnú, zákonodarnú a súdnu. A pokroková verejnosť chcela parlament a slobodu slova a svedomia.
  Spojené štáty americké sa teda radovali z porážky cárskeho Ruska... A nakoniec bol podpísaný mier, ktorý zmenil pomer síl v Tichom oceáne.
  A Robur auto zdokonalil... Vyrobil ho s úžasnými vlastnosťami.
  Dokáže sa pohybovať nielen po súši, vode, pod vodou a vo vzduchu, ale aj v dvoch ďalších prvkoch: vesmíre a podzemí.
  A keďže blaho planéty Zem Romula nezaujímalo, letel na Mesiac.
  V koči s ním boli dve dievčatá: Albina a Alvina. Roburov prístroj kĺzal po povrchu vesmíru. Bol malý, no využíval energiu termonukleárnej fúzie, keď sa vodík premieňal na hélium.
  Zároveň sa počas letu okolo stroja vytvorilo polopriestorové pole a mohlo preniknúť cez najtvrdšie povlaky.
  Robur letel, hladiac dievča po kolene... A zároveň premýšľal. Má veľa rokov. "Albatros" vznikol v tých časoch, keď sa letecký priemysel v osemdesiatych rokoch minulého storočia ešte len formoval. Robur mal vtedy už po štyridsiatke. Vyrobil lietadlo, ktoré nemalo v reálnej histórii dvadsiateho prvého storočia obdobu, napríklad z hľadiska dĺžky letu. Pravda, jeho rýchlosť je len rekordom svojej doby.
  Potom sa mu podarilo vytvoriť niečo úplne super.... A prekvapiť celý svet. A na záver rozdajte niečo fantastické vo všeobecnosti.
  Ale ty sám už máš po šesťdesiatke a je to smutné. Je vidieť, že Romulus starne.
  Bolo by žiaduce, samozrejme, vrátiť mladosť. Ale ako to dosiahnuť?
  V starej knihe Robur čítal, že na Mesiaci je taký kameň, že jeho dotyk môže prinavrátiť mladosť každému telu.
  Práve teraz kĺže cez vákuum. Albina, tiež vedkyňa, zapla špeciálny zameriavač, aby zachytila žiarenie kameňa. Blondínka zdesene poznamenala:
  "Aj mňa sa staroba bojí!"
  Robur súhlasne prikývol.
  - Je to hrozné! Nie je tam bývalá sviežosť a živosť a spánok vás neosvieži mladistvo a hlava vás bolí čoraz častejšie.
  Alvin s povzdychom prikývol.
  - Už tiež nie sme mladí, hoci vyzeráme výborne. A možnosť získať staré dievčatá je taká desivá!
  A obaja vynálezcovia narazili pätami na kov.
  Mesiac sa však približoval. A Roburov aparát bol na vrchole rýchlostí.
  V jeho vnútri bola pozorovaná zemská príťažlivosť. A to je, samozrejme, skvelé.
  Albina poznamenala:
  - Na Mesiaci nie je vzduch!
  Robur povedal s úsmevom:
  - Máme dobré obleky. Okrem toho sa mesačný kameň nachádza v samom strede satelitu. A získať ho nie je také jednoduché. Ale naše zariadenie je našťastie jedinečné.
  Alvin poznamenal:
  - A aj my sa podieľame na jeho tvorbe! Pamätáte si, ako sme to vyvinuli?
  Albina ochotne dodala:
  - Najmä termonukleárna fúzia vodíka - keď stroj beží na vode sám a veľmi dlho!
  Robur prikývol sivou hlavou.
  - Áno, moji robotníci, vytvorili sme univerzálny aparát, ktorý predbehol dobu o stovky rokov. Ale toto nestačí! Po prijatí daru mladosti máme na Zemi čo robiť!
  Alvina sa zachichotala a poznamenala:
  - Musíme sa chopiť moci nad svetom!
  Albina pochybovačne pokrčila plecami so svojimi neženskými širokými ramenami:
  - Je to dobrý nápad, ale jeden, ani taký dokonalý stroj nestačí - treba vytvoriť celú armádu!
  Robert poznamenal:
  - Polopriestorové pole schopné prejsť akoukoľvek hmotou môže tiež generovať výkonný laser, ktorý rozseká aj bojové lode. Takže sme schopní vytvoriť vážnu silu.
  Alvina cvrlikala a vycenila zuby:
  - Nárazový laser, pekelná sila,
  Dokáže prekonať akúkoľvek nepriazeň!
  Teraz má Mesiac na obrazovke veľkosť panvy a pokračuje v raste. Boli viditeľné krátery a moria mesiaca. Jeho povrch je sivastý a trblietavý zároveň.
  Albina si vyzula čižmu, čím odhalila svoje holé, vyrezávané chodidlo. Jej prsty sa pohli a objavil sa v nich balíček kariet.
  Krása navrhnutá:
  - Zahráme sa?
  Alvina sa zachichotala a odpovedala:
  - Môžete to tiež skúsiť! Bola by to zaujímavá hra!
  Robur agresívne poznamenal:
  - Nie je dobré hrať karty! Možno by sme mohli točiť niečo zaujímavejšie?
  Albina pokrčila plecami a odpovedala:
  - A čo navrhuješ? Možno šach?
  Robur prikývol.
  - Toto je hra skvelých myslí. Čo môžeme vyskúšať?
  Alvin odpovedal:
  - Vo všeobecnosti je málo času, čoskoro pristaneme na Mesiaci. Možno je to lepšie, naozaj, rýchlo si vymeníme karty.
  Robur súhlasil:
  - Nepoznám blesk! Šach sa musí hrať premyslene. Takže lepšie karty!
  Albina začala prehadzovať palubu holými prstami na vyrezávaných nohách. Potom rozdala karty. Romulus dostal tromf šesť a začal ísť prvý. Hra sa začala... Stihli odohrať len pár zápasov. Prvý sa skončil remízou a druhý Albína bol v mraze. Z čoho bolo dievča veľmi urazené a spievalo:
  - karty na raňajky, karty na obed,
  Karty na večeru, to je celé tajomstvo!
  Robur s úsmevom poznamenal:
  - Smolu v kartách - šťastie v láske!
  Na tomto sa vo všeobecnosti všetko skončilo. Zariadenie sa dotklo povrchu a pevne pristálo na Mesiaci. Teraz sa mali stať prvými astronautmi v histórii ľudstva, ktorí sa dotknú povrchu zemského satelitu.
  Samozrejme, dievčatá naozaj chceli ísť bosé, ale vákuum diktuje svoje vlastné zákony. Neboli teda príliš ochotní obliecť si skafandre.
  Robur bol tiež vo vesmírnom obleku. Cítil sa veľmi sebavedomo.
  Tu sú na povrchu Mesiaca. Kráčali pomaly. A hneď skočili - gravitácia na Mesiaci je oveľa menšia ako na planéte Zem.
  Robur spokojne poznamenal:
  Sme prví ľudia na Mesiaci! Aké úžasné!
  Albina spievala s úsmevom:
  - Mesiac, mesiac - kvety, kvety,
  Všetci s láskou veríme -
  Nádeje a sny! Nádeje a sny!
  Alvina s úsmevom poznamenala:
  - Môžeme robiť všetko, dokonca aj letieť na Mesiac!
  Trojica dupala po povrchu Mesiaca a dokonca sa pokúsila skočiť. Skoky boli dlhé. A keď idete dole, pád je ako vo sne.
  Vyzerá to určite krásne.
  Robur spieval:
  - Je dobré byť na Mesiaci,
  V tejto rozprávkovej krajine!
  Albina logicky poznamenala:
  - Na Mesiaci je dobre, lebo sme na ňom úplne prví. Ale v skutočnosti tam nie sú žiadne kvety, žiadna tráva, žiadna modrá obloha. To nie je príliš veľké.
  Alvina s tým súhlasila a dupla pätou do piesku. Potom bola vyhodená.
  Dievča zavrčalo:
  - Nie je to najlepšie, keď je okolo piesok a krátery!
  Robur sa uškrnul a povedal:
  - Nájdite to najlepšie v najhoršom a nie naopak! A tu svojim spôsobom, musím povedať, že dokonale!
  Albina s tým súhlasila:
  - Áno, je to svojím spôsobom celkom dobré! Ale ... zátišie nie je sladké!
  Alvina opravila svojho partnera:
  - Neexistuje vôbec žiadny život!
  Robur urobil ešte niekoľko skokov. Potom sa postavil na hlavu a kráčal po rukách. Očividne sa mu to veľmi páčilo. Ale on nie je chlapec. Má vyše šesťdesiat. A dlhé chodenie na rukách je nedôstojné a únavné. Chcem niečo iné - praktickejšie.
  Robur dôrazne povedal:
  - Dosť! Teraz poďme do samotného stredu Mesiaca a dotknime sa kameňa, ktorý dáva večnú mladosť!
  Obe dievčatá jednohlasne zvolali:
  - Samozrejme, že poletíme! Chceme večnú mladosť!
  A tak sa triáda rozbehla k svojmu úžasnému autu, ktoré vyzeralo ako žralok barakuda, s kolesami, ktoré však boli výsuvné.
  A potom do tohto prístroja skočili dievčatá a starší muž. Urobili to veľmi dobre.
  Aj keď, samozrejme, aj mesiac je skvelý. A teraz to bola ešte vzrušujúcejšia cesta dovnútra.
  Robur sediaci za volantom svojho bizarného stroja spieval:
  - Chlapec vidí vo svojich snoch guľomet -
  Koniec koncov, tank je pre neho milší ako limuzína ...
  Od narodenia je toto zarovnanie jasné,
  Že na svete víťazí len sila!
  A potom sa zapol polopriestorové pole a do hlbín Mesiaca sa vrútil stroj pripomínajúci barakudu, ktorý uvoľnil povrch planéty.
  Prístroj sa najskôr triasol a potom začal prenikať hlbšie do lunárnej pôdy.
  Otrasy auta sú menšie. A potom sa úplne upokojila a vošla do hĺbky ako hodinky.
  Albina tweetovala:
  - Prerazíme každú horu,
  Akýkoľvek krk - otočíme sa!
  Alvina to ochotne potvrdila:
  - Samozrejme, že sa otočíme, pokúsime sa!
  A dievča si odkoplo čižmy. Jej partner ho nasledoval.
  A kým bol Robur na čele, dievčatá začali medzi sebou hrať karty.
  Robili to s pomocou holých prstov na nohách a veľmi energicky. Hrali, hádzali karty a bojovali.
  Ale čoskoro ich to omrzelo. A dievčatá sa rozhodli hrať šach. Skutočne, hranie kariet jeden na jedného nie je veľmi zaujímavé. Ale v šachu, samozrejme, je to super.
  Albina povedala s úsmevom:
  - Šach 0 je hra pre intelektuálov!
  Alvin s tým súhlasil:
  - Samozrejme! Sme najvyššia intelektuálna elita!
  Albina prikývla. A jej odhalené prsty na nohách vytiahli zo skrinky fľašu šampanského. Dievča odskrutkovalo korok a vypustilo nádherný prúd. Dostala úder do tváre. A polial krásnu a stále sviežu tvár dievčaťa.
  Blonďatá vedkyňa vykríkla:
  - Nie je to produktívne!
  Alvin s tým súhlasil:
  - To je veľká hlúposť, dať si takú facku!
  Albina vzala čiernu postavu holými prstami a posunula ju. Je to zaujímavá hra. Obe strany hrali rýchlo. A začala sa vzájomná komplikácia figúr. A to všetko prišlo na zjednodušenie. A potom remíza.
  Dievčatá chvíľu sedeli nad prázdnou tabuľou.
  Potom boli figúrky opäť umiestnené.
  Tentoraz sa Albína pohrala s bielymi figúrami. Jej súperka hrala Kráľovu Indiánsku obranu a vznikla Zemishova variácia. Bieli útočili na kráľa. Albína dokonca darovala figúrku. Žiadna výhra však nebola.
  Ďalšie žrebovanie...
  Dievčatá si podali ruky.
  Potom sa Albína rozhodla spievať, jej hlas bol plný a veľmi šťavnatý a bosé nohy jej pri speve plieskali;
  Maľovaný priestor v tmavom, ponurom svetle,
  A ľadové hviezdy na svojich obežných dráhach stmavli...
  Chcem lásku, ako odpoveď počujem nie,
  Dievčenské srdcia sú rozbité!
  
  Milujeme bojovať veľmi statočne,
  Veľmi urputne bojujeme za vlasť...
  Poďme znova prejsť skúškou odvahy,
  Som rytier sveta - nie s dušou bifľoša!
  
  Keď sme rozdrvili Wehrmacht,
  Dievčatá statočne bojovali neďaleko Moskvy ...
  Odrazil roj hnedých hord,
  Hoci nepriateľ je príbuzný Satanovi!
  
  Sme bosé dievčatá na záveji,
  nestaň sa protivníkom vedz sa báť...
  A s vidlami fašistu priamo v boku,
  Po zhromaždení obri na hromadu z kože brašne!
  
  Ale aká je naša odvaha vo všetkom,
  Keď bol ortuť meraný nohami ....
  Každý, kto sa na nás ponáhľa, zlomí sa,
  Nešliapať po hrane, milé čižmy!
  
  Nech je ruská krajina slávna,
  Ukázali sme ľuďom cestu do vesmíru...
  ľudia na svete sú všetci jedna rodina -
  Čoskoro uvidíme komunizmus!
  
  Áno, môžete veriť, alebo aspoň neveriť,
  Ale človek sa rodí ako silný tvor...
  Šelma neprekoná naše priateľstvo,
  Koniec koncov, verte, že nepriatelia sú proti nám bezmocní!
  
  V mene našej vlasti, svätý,
  Budem bojovať s každým zlom...
  Dievča behá bosé v snehu
  nie je ani pomyslenie na to, aby sme sa zbabelo vzdali!
  
  Sme milióny divokých bojovníkov,
  Ktorí sú zjednotení v boji...
  Oslavujme vieru starých otcov a otcov,
  Dievčatá v bitkách sú predsa neporaziteľné!
  
  Svarog nám dal to najostrejšie v boji,
  Povedali, že dievčatá sa zúrivo bijú...
  Nech sa naplní Boží ideál
  A keď vyhráte, podelíte sa so sirotou!
  
  Nech je naša sláva, verím Rusku,
  Kto bojuje bez strachu...
  Bojujte za vlasť a nebojte sa,
  Dokonca celá košeľa je nasiaknutá krvou!
  
  Áno, niet pochýb - zmetieme všetkých nepriateľov,
  Narodili sme sa, aby sme mali kmeň obrov...
  Pod zástavou s trikolórovým červeným kalikom,
  Nech sú ľudia zjednotení vo večnosti!
  
  Prichádza nová éra
  Priestory sa otvorili vesmírnym ľuďom...
  Nejaký hmyz očarujúco bije,
  Odchádzať do pekla s hlúposťou, hovor!
  
  Áno, človek voš vôbec neverí,
  A ten, kto sa vždy narodil, aby vyhral...
  Preto sa ty, slávny erb netras,
  Hoci nepriateľ jednoducho zúril!
  
  Nepoddáme sa protivníkovi,
  Ani na Zemi, ani na modrej oblohe...
  Napíšeš chlapcom do zošita,
  Že hviezdna loď vzlietne ako chytľavá labuť!
  
  Že budeme veľmi statočne brániť Zem,
  Viete, že sme odvážne dievčatá...
  Hľa, cherubín rozprestiera svoje krídla,
  Hodí sa na nich granát!
  
  Nie, dievčatá nikdy nebudú zametené,
  Na kolená nás nepoložia...
  Ako to bolo pred Hitlerovým kaputom,
  Tak bude radosť generácií v sláve!
  
  Stručne povedané, poletíme ku hviezde,
  A budeme vo svete Panny, Oriona ...
  Plnia sa veľké sny
  Vybudujeme nádherný, nový poriadok!
  
  A verím, že ten čas čoskoro príde
  Keď tí, ktorí zomreli v boji, budú vzkriesení...
  Víťazstvo otvorí nekonečný účet,
  Ten, kto bude v boji najčistejší, dostane cenu!
  
  Poznám ľudí vo svete, zmierime sa,
  Jeden: Arab, hinduista a ortodoxný...
  Všetko bude osvietené Všemohúcim Pánom,
  A náš osud bude, samozrejme, slávny!
  
  Nech šťastie čaká všetkých ľudí dopredu,
  A večnosť v nádhernej radosti navždy...
  Neúspechy a nuly skončia,
  A uzdrav slabých, zmrzačených!
  
  Tu bude šťastie pre ľudí po stáročia,
  Aj keď v sláve prechádzajú miliardy rokov...
  Koniec koncov, sila mysle ľudí je silná,
  Narodili sme sa vo vesmírnej veľmoci!
  
  Vesmír dobyjeme zo žartu,
  Pozdvihneme galaxie trate až do konca ...
  Poďme cez vákuum v láske, krútení,
  Chvála Bohu Meno Ježiš!
  
  A my sami vytvoríme hviezdy naraz,
  Budujme mestá dlhé parseky...
  Lovec sa čoskoro zmení na hru,
  A hlavne nech sú ľudia!
  Albina zaspievala celú báseň a Alvina to zachytila svojím zvučným hlasom. A dievčatá boli mimoriadne zábavné a šik.
  Potom si dievčatá zahrali tretiu partiu šachu. A začali hrať premyslenejšie.
  Alvina sa hrala s bielym a hľadala zložité ťahy. Albína tiež bojovala.
  Obe dievčatá sa prehli cez dosku a takmer si narazili čelo a nos.
  Hra bola zapnutá. A Robur medzitým približoval svoje rozprávkové auto bližšie k stredu Mesiaca. Pokrok v teréne je úžasný. V podstate sa to dá hodnotiť ako zázrak. Ale na Mesiaci nie je život. A toto je problematické.
  Robur riadil auto a premýšľal. Najmä ak Boh? A ak existuje, čo to je? Je to naozaj rovnaké ako v Biblii alebo iné? Robur pokrčil plecami.
  Mal ťažké detstvo a skončil v nápravnom zariadení pre mladistvých. Nič však neprežilo a dokonca sa stalo vodcom.
  A keď zarobil počiatočný kapitál, preškolil sa z banditu na obchodníka. A to sa stalo jeho novým poľom pôsobnosti.
  Potom sa Robur začal zaujímať o letectvo. A stretol dve vtedy mladé dievčatá - Albínu a Alvinu. A dokázali vyrobiť unikátne lietadlo. Ktorý lietal a mal obrovskú výkonovú rezervu.
  Tento veľký objav.
  Na svojom Pionieri viezol dokonca dvoch profesorov z USA. Pravdaže, konali podlo, utiekli a dokonca poškodili auto. Ale neodpustil im.
  Potom ešte trochu letel ... Čas plynul .... Albina aj Alvina chceli vytvoriť auto, ktoré by mohlo lietať, jazdiť a plávať. A toto bolo urobené.
  Robur už začínal uvažovať o moci nad svetom... Aj keď, samozrejme, jeden aparát svet nedobyje.
  Ale samozrejme, ako Robur veril, zjednotenie ľudstva by bolo dobré. Vojny by sa zastavili, hlad by zmizol a ostatné problémy by sa jednoducho vyriešili.
  Ako však zjednotiť ľudí bez ďalšej veľkej vojny? Toto je naozaj problém.
  Robur nechcel zabíjať ľudí, ale ani svetovým diktátorom, veľmi sa ním chcel stať. Tu je rozpor a ťažká dilema. A potom, samozrejme, boli myšlienky o Bohu - existuje?
  Robur to nevedel, rovnako ako to zrejme nevedelo veľa ľudí. Presnejšie, takmer všetko. A ak by bol pápež ateista, Robura by to príliš neprekvapilo.
  Hlavným argumentom proti existencii Boha je množstvo zla a nespravodlivosti vo svete. A ak Boh pripúšťa zlo a utrpenie miliárd ľudí, tak prečo? Chýba mu sila alebo láska? Prečo však, ak existuje Stvoriteľ vesmíru, musí byť dokonalý?
  Alebo možno naopak? Stvorenie je odrazom charakteru Stvoriteľa a je nedokonalé, pretože sám Boh nie je dokonalý.
  V každom prípade, keď vás napríklad bolí zub, ste pripravení vyliezť na stenu a prekliať celý svet a Boha, ktorý vymyslel takú nechutnosť, ako je kaz! Áno, v živote nie je čas na radosť. V starobe však na človeka útočí množstvo rôznych boľačiek.
  A to nie je to najhoršie. Vezmime si napríklad rakovinu? V skutočnosti je to horšie ako mor. Ako môžu byť ľudia takto šikanovaní?
  A ešte horšia je staroba. Toho sa Robur najviac bál. Zdá sa, že je zdravý a dokonca silný.
  Niečo sa však rokmi zmenilo. A napríklad spánok už nie je osviežujúci v mladosti a rýchlejšie sa unaví. Ovplyvňuje vytrvalosť a rýchlosť. A ženy nie sú také atraktívne.
  Nie ako za mojej mladosti. Alebo aj v mladom veku. Starneš a je to veľmi zlé.
  Jedným z najnepríjemnejších prejavov staroby sú vonkajšie zmeny, najmä vrásky a šediny, dokonca aj vznik plešiny. A to je tiež nepríjemné. A žalúdok začína rásť aj napriek tréningu. A sila vo vás už nevrie ako sopka.
  Albina a Alvina sú mladšie, ale už majú štyridsať rokov. A dievčatá sú veľmi zložité, pokiaľ ide o ich vzhľad. Hoci pohľad a tridsiatka nedajú. Ale očividne sa bojí stať sa starými ženami.
  A to ich veľmi rozrušuje... Albínu navyše bolel zub a musela si dať plombu. A s plombou zub skôr či neskôr úplne skolabuje.
  Áno, je to smutné pre dievčatá.
  A mesačný kameň je schopný obnoviť mladosť. A možno navždy!
  A to je skvelé. Najmä ak ste smrteľní, nie je dôvod dobývať svet. Po vašej smrti sa opäť rozpadne. A takto môžete vytvoriť večný, stabilný, trvalý a smerovaný v prospech vedenia ľudí. Robur chcel nesmrteľnosť nielen pre seba, ale aj pre ľudstvo. Aby naberalo na sile a stabilite a zároveň sa dynamicky rozvíjalo a vesmírne lode lietali dobývať iné svety mimo slnečnej sústavy.
  Ľudstvo skôr či neskôr ovládne termonukleárnu energiu a vytvorí silnú bombu. A ak v súčasnosti existujú rôzne krajiny, môže to viesť k jadrovej vojne a zániku ľudstva.
  Preto je potrebná jednotná vláda. A toto je spása ľudí...
  Počítač vydal varovanie - blížia sa k stredu Mesiaca, takže cieľ je veľmi blízko.
  . KAPITOLA 2
  A v samom strede mesiaca je dutá nádoba. A v jeho vnútri sa ako zafír leskne vzácny kameň veľkosti vodného melónu. Je to veľmi krásne, s mnohými aspektmi.
  A schopný dať večnú mladosť každému, kto sa jej dotkne. Pravdaže, skúste sa dostať do stredu Mesiaca. Akoby kúzelníci ukrývali poklady v hlbinách satelitu Zeme.
  Tu je úžasný prístroj Robura, ktorý prekonal pevnú zem Mesiaca a prešiel do stredu.
  Vládol tam stav beztiaže, no v aparáte génia z USA umelá gravitácia.
  Keď však triáda vyletela z prístroja, ocitli sa v úplnej absencii gravitácie v samom strede Mesiaca.
  A vznášali sa vo vzduchu, ktorý bol v tomto kontajneri.
  Albina zvolala:
  - Aký krásny kameň! Len zázrak!
  Alvin poznamenal:
  - Áno super! A ako teraz môžeme získať večnú mladosť?
  Robur sebavedomo odpovedal:
  - Musíte si zložiť rukavice a pripevniť obe dlane a podržať minútu. Vstúpi do nás energia mladosti a my sa staneme navždy mladými!
  Albina zapískala:
  - Wow! Tak jednoduché!
  Alvina logicky poznamenala:
  - A všetko je geniálne jednoduché! Len priemernosť všetko komplikuje!
  Robur prikývol.
  - Je tu teplo! Nezmrazujte si ruky. Dajme si dole rukavice.
  A veľký vedec si začal sťahovať rukavice. Dievčatá ho nasledovali. Krásky majú také jemné ruky, a zároveň opálené, s dlhými, šarlátovo nalakovanými nechtami.
  Alvina tweetovala:
  - Ach, naše ruky, namáhavé ruky!
  Albina jednohlasne dodala:
  - A my dievčatá sme najlepšie!
  Ako prvý položil ruky na kameň Robur. Silný starší muž s potešením povedal:
  - Je taký horúci!
  Potom na to položili ruky aj Albina a Alvina. Dievčatá stuhli, cítili, že do nich vstupuje teplo a energia.
  Robur visel, aj on cítil, ako ním prechádzajú príjemné elektrické výboje. A bolo to, povedzme, skvelé. A potom videl, že sa triasli aj dievčatá. A cítia.
  Robur držal jazyk za zubami. Chýbalo pár zubov, ale teraz už začali rásť. A koža na rukách muža, priamo pred jeho očami, sa stáva jemnejšou a nie tak drsnou.
  Jej tvár nie je viditeľná, ale Albina už zvolala:
  - Cartridge tvoje sivé vlasy zmiznú!
  Robur prikývol.
  - Čakal som to! Ale omladenie nie je na vás tak viditeľné - už teraz vyzeráte super!
  Albina s radosťou spievala:
  - Ach, detstvo, detstvo, kam sa ponáhľaš,
  Ach detstvo, detstvo, kam letíš!
  Alvina pokračovala v piesni:
  - Ešte som sa s tebou dosť nehral,
  Dievča sa stalo bosým a cool!
  Albina sa zachichotala.
  - A váš Romulus už prišiel o fúzy!
  Geniálny vynálezca prikývol.
  - Brada? Stačí to potom?
  A snažil sa dať ruky preč z kameňa, ktorý dáva mladosť. Ale nebolo to tam.
  A poriadne prilepili dlane.
  Robur zavrčal:
  - Čo to je?
  Aj Albina a Alvina sebou trhli... Zrazu sa telá veľkých vysokých dievčat začali zmenšovať.
  A otrávene kričali.
  Cítil som, že jeho veľké telo vysokého, takmer dvojmetrového muža sa začalo zmenšovať a Robur.
  A toto ho zmiatlo. Čerstvo vyrazený mladík sebou trhol silnejšie. Ale aj tak sa mu nepodarilo ujsť. Dievčatám sa tiež nepodarilo ujsť.
  A tie sa už výrazne znížili.
  Albina dokonca vykríkla:
  - Upadnúť do detstva neznamená omladiť!
  Alvina vtipne dodala:
  - Mladší v tele, nebude v mysli dieťa!
  Robur cítil, že oblek na ňom visí ako vrece. Pomerne výrazne sa zmenšila.
  Dievčatá sa stali deťmi a teraz môžu dostať desať rokov. Našťastie sa proces redukcie zastavil. A teraz boli všetky tri postavy s ovisnutými skafandrami a malými telami.
  Robur si však napokon rozopol ruky a vyletel do vzduchu. Dve dievčatá sa tiež odtrhli a zakrútili.
  Albina zakričala:
  - Poďme späť! A ponáhľal sa k zariadeniu v podobe žraloka.
  Tam cválal aj Robur a Alvina ho nasledoval.
  Najviac zo všetkého chceli zhodiť skafandre a pozrieť sa na seba do zrkadla.
  A tu sú vo vnútri. Nie je možné okamžite vyzliecť skafandre. A ruky sa mi trasú.
  Ale konečne sú dole prilby a s nimi aj zvyšok.
  Teraz vidíš, Robur, že vysoké dievčatá sa zmenili na dievčatá. A je to skvelý vynálezca.
  Robur sa pozrel do zrkadla. A videl pred sebou svalnatého chlapca s výškou štyridsaťpäť metrov. Len dieťa, opálené a bosé, ako mal Robur v desiatich rokoch. Je to, že svaly sú výraznejšie ako v detstve. A náhubok je taký roztomilý a náladový.
  Albina sa zachichotala.
  - Teraz si chlapec Robur!
  Alvina so smiechom dodala:
  - Tyran chlapec!
  Albina sa mäsožrave usmiala:
  - Bosý chlapec bude vládnuť planéte Zem!
  Robur preklial:
  - A kto si ty? Dievčatá! Chceli by ste byť takýto?
  Albina s povzdychom poznamenala:
  - Áno, toto je jasné prehnané! Ale to je v poriadku, má to svoje výhody!
  Alvina naštvane poznamenala:
  - Niečo plusy nevidím! Teraz nás bude bolieť milovať sa s mužmi. Mladosť je dobrá, ale detstvo má veľa problémov
  Robur zavrčal alebo skôr zaškrípal:
  - Ale pre mňa je to ešte horšie! Ktorá žena by chcela so mnou lásku?
  Albina sa zachichotala a odpovedala:
  - Áno, s takouto maličkosťou vás ženy nepotrebujú. A len ako syn!
  Robur potriasol päsťou.
  Budem ich otcom. Skutočný otec celej planéty Zem!
  Alvina agresívne poznamenala a dupla na holú, detskú nohu:
  - Vyrastieš a staneš sa otcom, budeš múdrejší!
  Albina s úsmevom poznamenala:
  Alebo nevyrastieš! Detstvo bude navždy!
  Robur zareval:
  -Ostávame navždy deťmi,
  Len roky sa menia!
  A v mrzutosti tiež dupol, detská, bosá noha. Zjavne mu padali šaty a ty si teraz nahá. Pokiaľ ho neomotáte okolo látky na bokoch.
  Robur sa cítil podvedený a akoby okradnutý. Namiesto omladenia upadol do detstva.
  V skutočnosti som sa fyzicky cítil výborne. A bola tam dobrá nálada. Naozaj som sa chcel smiať a skákať.
  Ale to samozrejme nečakal. Navyše je nepríjemné stratiť vysokého, takmer dvojmetrového, keď kráčate v dave a je vás vidieť ďaleko.
  Namiesto toho ste teraz nejakým podvodníkom. A to nie je najlepšie. Ale na druhej strane ste plný energie.
  Ako povedal Engels: bytie určuje vedomie. A detské telo potláča smútok a určite vás to ťahá k najrôznejším kúskom. A chcete skákať a pohybovať sa ako hodinový kôň.
  Robur objednal:
  - V poriadku! Omladli sme, až príliš. A teraz leťte na Zem!
  Albina sa zmätene spýtala:
  - A čo tam budeme robiť v detských telách?
  Robur dôrazne povedal:
  - Dobyjme svet!
  Alvina tlieskala rukami a dupala nôžkami:
  - Je to nádherné!
  Albina nadšene spievala:
  - Celý svet je v našich rukách,
  Sme hviezdami kontinentov...
  Rozbité v rohoch -
  Prekliati konkurenti!
  Robur rázne potvrdil a pokrútil hlavou:
  - Áno, zlomili to! A je to v pohode!
  Alvin opravil:
  - Ešte sme to nezlomili, ale určite to zlomíme!
  Albina spievala agresívne:
  - Neznášajte ponižovanie dievčat,
  Slávu potvrdíme oceľovým mečom ....
  Nebudeme tolerovať žiadne ďalšie urážky -
  Rozbime všetkých fašistov na kusy!
  Robur otvorene poznamenal:
  - Je priskoro spievať o nacistoch! Mussolini je stále nikto a Hitlera ani nevzali do armády zo zdravotných dôvodov!
  Alvina žmurkla na profesora a povedala:
  - Potom leteli opravovať cudzie chyby! Možno sa svet naozaj zlepší!
  Chlapec Robur potvrdil:
  - Nech sa to zlepší v mojej milujúcej päste!
  A malý, ale svižný a všestranný stroj sa vyrútil zo stredu mesiaca, prehrýzol sa zemou a nezanechal za sebou žiadne chodby.
  Albina spievala s úsmevom:
  - Ľudstvo má železnú techniku,
  určite potrebnú a veľmi užitočnú ...
  Alvina nadšene pokračovala:
  Ale, a je to pre mňa príjemnejšie, ľudové zázraky,
  Obrus so samoskladacími, vysokorýchlostnými topánkami ...
  Chlapec Robur nadšene spieval:
  - Verím, že s rozprávkou sa ľudia nelúčia,
  A verní priatelia zostanú navždy!
  Triumvirát skutočne ukázal svoju najvyššiu triedu. Presnejšie, dosiahli svoj cieľ a omladli. A teraz musíme urobiť niečo ešte významnejšie.
  Chlapec Robur na čele. Ovláda sa joystickom a úbytok výšky mu vôbec neprekáža. A nálada stúpa.
  V skutočnosti, aj keď si chlapec, nikdy nezostarneš. A to poteší. Takže máte pred sebou šťastný život. A budete vládnuť planéte Zem navždy.
  Veď má v rukách taký aparát: vie lietať vzduchom aj vesmírom. A plávať na vode a pod vodou a dokonca sa pohybovať pod zemou. A má aj pištoľ s graviolaserom.
  Aká armáda sa proti nemu môže postaviť? Polpriestorové pole vám umožňuje pohybovať sa nielen v podzemí, ale jeho auto je absolútne nezraniteľné. To znamená, že ho nikto nemôže poraziť. Ani jedna zbraň na planéte Zem nie je schopná preniknúť do jeho lietadla.
  A Robur sa cíti veľmi sebavedomo. A veselo a šťastne sa cítia aj dve dievčatá, ktoré tomuto technickému géniovi a výraznou pomocou pomohli. Teraz už nikdy nezostarnú. A to im robí veľkú radosť.
  Čo ak sú to dievčatá? Existuje mnoho iných spôsobov, ako sa zabaviť, ako milovať sa s páchnucimi mužmi. Ale bolo by zaujímavé zahrať si vo vojne. A to je asi najlepšia zábava. Albina a Alvina medzitým opäť hrajú šach. Albina urobila ťah s bielym: E2-E4, zatiaľ čo jej súper si vybral sicílsku obranu. A, samozrejme, slávna verzia draka. Veľmi dynamická obrana s strelcom na dlhej diagonále. Pravda, biely má možnosť držať sa pešiaka, ktorý sa posunul dopredu.
  A útok je vzájomný a prudký. Každý útočí na kráľa vo svojej oblasti.
  A samozrejme, dievčatá bojujú za rovnakých podmienok. Presnejšie povedané, pravdepodobne to už nie sú dievčatá, ale dievčatá. Ale boj, ktorý vedú, je, samozrejme, veľmi krutý.
  Albina obetovala pešiaka a súperka vymenila. Bitka sa uberala agresívnym smerom.
  Dievčatá robili pohyby bosými nohami a vyceňovali slonovinové zuby.
  Alvin poznamenal:
  - Hráme sa ako dieťa v nedetskej hre!
  Albina s tým súhlasila:
  - Áno, hráme! A som si istý, že vyhrám!
  Dievčatá sú naozaj úžasné. A obnažené prsty na nohách ich detí prestavujú postavy.
  Tu sú opäť obete a výmena úderov... A Robur sa pohybuje smerom k povrchu Mesiaca.
  Samozrejme, pod zemou je rýchlosť nižšia ako vo vákuu, ale stále veľmi vysoká.
  Robur v pohybe si myslel, že je to teraz chlapec. Ale vyrastie alebo zostane dieťaťom? Toto je zaujímavá otázka. Môže a nemusí to tak byť.
  Ale Robur má v tele nevídanú energiu a veselosť. Takže môžeš byť šťastný.
  A možno ho nikdy nebude bolieť zub a vždy bude mať výborný zrak. Áno, a jeho sila nie je detinská. A čím sa stali vyrazené svaly, len Herkules je mláďa. A vie sa dobre ukázať, ak musí v boji.
  Robur dokonca spieval:
  - Čo hovoria ľudia
  Nám je to jedno...
  Dôležitý je len výsledok
  Odpal super!
  A holým, okrúhlym podpätkom chlapec stlačil pedál. A jeho auto trhlo.
  Moc nad svetom je príťažlivá a sladká. Zároveň je to však aj obrovská zodpovednosť. A Robert to chápe. Do histórie nesmie vstúpiť ani tyran, ani tyran, ale veľký vládca, ktorý zachráni ľudstvo. A vybudovať skutočný raj na planéte Zem. A ľudia ho budú úprimne chváliť.
  Robur nadšene spieval:
  - Nebudem klamať
  Chcem vládnuť...
  Ale nie hrdzavé auto,
  A celá krajina!
  Dievčatá sa smiali, keď počuli túto pieseň. A chceli aj niečo zaspievať. No vhodný motív neprichádzal do úvahy.
  Dievčatá však hrali ďalej. Potom však došlo k výmenám a pozícia sa stala nerozhodnou. Ale dlho fičali a trpeli.
  Robur si zároveň myslel, že sláva vo svete má krátke trvanie. A takmer všetky ríše sa zrútili a upadli. Akoby existovala nejaká sila, ktorá bránila integrácii ľudstva. V súčasnosti je na svete niekoľko pomerne veľkých impérií. Najväčší je Brit a druhý Rus. A Rusko už bolo v úpadku, keď prehralo vojnu s Japonskom, čo je veľká hanba.
  Biela rasa prehrala so žltou a nie je sa z čoho tešiť. Ale na druhej strane, cárske Rusko malo prekvapivo veľa rôznych druhov nehôd a zlyhaní, ktoré viedli k porážke. Akoby zasiahla vyššia moc. Hoci ak sú to vyššie sily? Dokázal by však Džingischán dobyť polovicu sveta bez záštity vyšších mocností? Veď koľko je to Mongolsko? A kto je samotný Džingischán - divoch, ktorý nevedel ani písať, ani čítať.
  Takže tu mu očividne nejaké sily určite pomohli. Je pravda, že nemohli vytvoriť pevnú ríšu. Presnejšie povedané, dobytia lupičov boli krehké a krajina sa triviálne zrútila. Presnejšie, moc Džingischána najskôr roztrhali potomkovia a potom úplne zmizla.
  Rímska ríša bola silnejšia, ale aj tá sa najskôr rozdelila na dve časti a potom ich pošliapali západní barbari, východní Arabi a Turci.
  Cárske Rusko ako kontinentálne impérium vyzerá silnejšie ako Briti, no teraz má ťažké časy - nepokoje a porážky od Japoncov. Ten posledný je veľmi nepríjemný.
  Ruský ľud dokáže veľa odpustiť kvôli lesku vojenských víťazstiev a imperiálnej veľkosti. A keď vás porazia a ani Japonci ich nepovažujú za autoritatívneho protivníka, je to dvojnásobná urážka a samozrejme vinia v prvom rade cára. A s ním spolu s celým systémom monarchickej moci.
  Robur pokrčil plecami - je stopercentný Američan a o Rusko sa nestará. Ale Albina a Alvina majú slovanskú krv a ich porážka cárskeho Ruska z Japonska bola veľmi znepokojujúca.
  Robur im však odpovedal: planéte Zem by mal vládnuť jeho génius, a nie nejakí Romanovci. A že Robur vytvorí večnú ríšu, ktorá bude zahŕňať všetky obývané svety vo vesmíre. A možno nielen v tomto, ale aj v iných vesmíroch. A potom tu bude Mega-hyperuniverzálne impérium, ktoré bude mať fantastickú moc a silu!
  Robur si myslel, že veda sa rozvinie a starci a starenky už nebudú, všetci budú navždy mladí a krásni. A mladí muži budú bez brady, s roztomilými tváričkami. A dievčatá nikdy nezmiznú.
  Robur nadšene spieval:
  - Budem navždy mladý, navždy opitý! A navždy chladný a horlivý!
  Dievčatá sa v odpovedi zachichotali a vyplazili jazyk. Povedzme, že sú vtipné.
  A teraz vyzerajú ako dievčatá.
  Albina s úsmevom poznamenala a spievala:
  Všetko je strašidelné v tomto zúrivom svete,
  Je na neho len chvíľa a vydrž...
  Život je len okamih medzi minulosťou a budúcnosťou,
  A tomu sa hovorí život!
  Alvina vycenila zuby a poznamenala:
  - Nie je to pre teba príliš ťažké!
  Albina povedala s úsmevom:
  - Niečo nesedí s mojou poéziou!
  Alvina zaspievala:
  Prekliatie strašných, pekelných správ sa naplnilo,
  Slnko zhaslo v smútku nad krajinou...
  Vrah svedomia a cti je zbavený -
  Krvavá ruka sa netriasla!
  Albina s veľkým nadšením zdvihla:
  - Vrahom je zlý blázon a cudzinec,
  Zjedol veľa dievčenských sŕdc...
  Batoh vymenil za frak, Pohodový
  šmejd prerušil letový čas!
  Alvina nadšene pokračovala v spievaní detským hlasom:
  Žiarivá tvár básnika Puškina,
  Obklopený krvavou penou smrti...
  Nositeľ Puškinovej láskavosti a svetla,
  Za to zasiahla guľka do srdca!
  Albina s veľkým potešením pokračovala v speve, nádherná romantika:
  Prúd oslňujúceho, žiarivého...
  Slová básnika a básne sa liali ...
  Miloval ľudí celým svojím čistým srdcom,
  Vo výtvoroch svetla, zlé značkové hriechy!
  Alvina pokračovala v spievaní s veľkým nadšením:
  Jeho slovo bolo ostrým diamantom,
  Všetku silu slabiky preniesol perom ...
  Pracoval nádherne, ľudia sa každému čudovali,
  Poézia vznesená, Boh ku hviezdam!
  Albina zúrivo pokračovala v skladaní a spievaní:
  Talentu básnika sa medze nekladú,
  Na oblohe nie je žiadny počet úlomkov hviezd ...
  Pán sa bude zodpovedať za vraha,
  A Puškin bude s nami navždy!
  A dievčatá tlieskali holými, vytesanými nohami.
  Robur zhrnul logický záver a tiež zaspieval:
  -Ach, Pushkin, ty sa čudne mýliš,
  na jar sme nemuseli ochorieť...
  Koniec koncov, vôňa korenistých, jemných bylín,
  Schopný vyhnať každého z pohovky!
  Albina s tým súhlasila:
  - Áno, jar je nádherný čas! Máj obzvlášť!
  Alvina nadšene spievala:
  - A za oknom zúri máj,
  Bojuj za neho a odváž sa!
  Nakoniec sa zem na Mesiaci skončila a ich rozprávkovo veľkolepé zariadenie letelo do vákua. A ako sa hovorí - išiel do operačného priestoru.
  Albina nadšene spievala:
  - Zem v okienku, zem v okienku, zem v okienku je viditeľná...
  Alvina s úsmevom prijala:
  - Ako je syn smutný za matkou, ako je syn smutný za matkou, nám je smutno za Zemou, ona je sama!
  Večný chlapec Robur sa ujal tohto spevu:
  - Ale hviezdy, napriek tomu, a hviezdy, napriek tomu,
  Trochu bližšie, ale všetkým je tiež zima!
  Albina nadšene pokračovala:
  - A ako hodiny zatmenia a ako hodiny zatmenia! Čakáme na svetlo a vidíme pozemské sny!
  Alvina pokračovala v speve s veľkou horlivosťou svojim čarovným hlasom:
  - Ale nesnívame o hukotu kozmodrómu... Nie o takej ľadovej modrej!
  Astronaut Robur sa nadšene pridal:
  - A snívaj, máme trávu, trávu pri dome! Zelená, zelená tráva!
  Potom pridali rýchlosť a vrhli sa na Zem.
  Robur s radosťou spieval:
  - Pôjdeme, budeme sa ponáhľať, na jelene skoro ráno a zúfalo vtrhneme priamo do zasneženého úsvitu!
  Albina s veľkým nadšením zdvihla:
  - Uvidíte, že márne nazývajú sever extrémom ...
  Alvina dodala a zúrivo mlaskala perami:
  - Uvidíš, že je to nekonečné, dávam ti to!
  A dievča duplo holou, vytesanou nohou.
  Chlapec Robur zasyčal:
  - V poslednej vojne nie sú žiadni víťazi,
  nikto nebude zachránený pred salvou rakiet ...
  Alvina nadšene spievala:
  - Pošleme s veľkým pekelným výbuchom ahoj!
  Albina zúrivo pokračovala:
  - A bujné ruže, natrhali sme kyticu!
  A dievča plesklo s vytesanými detskými nohami a tancovalo:
  - Jeden dva tri! Utrite reflektory!
  Sú stále bližšie k Zemi.
  Modrá guľa sa zväčšuje. A je to veľmi cool. Takže čoskoro budú na svojej planéte.
  Chlapec Robur si stlačil holé detské päty a zavýjal:
  - Vidíš zatmenie na oblohe,
  Strašný démonický surf...
  Letí pekelné znamenie
  Kŕdeľ vesmírneho kvílenia!
  Alvina nadšene zdvihla:
  - Avadon kliatba stúpa,
  Totálna smrť Avadona...
  Avadon a regimenty mŕtvych...
  Avadon šialený vedie!
  Albina zúrivo dodala:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Chlapec Robur zakričal:
  Špinavý, šialený maniak
  Chce sa stať vodcom štátu...
  Ale vyvolávanie strachu...
  Alvina dokončila myšlienku:
  - Zomrie v hrdzavom močiari!
  Albina vycenila zuby a pokračovala:
  - Snažím sa zapliesť svet,
  Alvina dupla holou, detskou nohou a pokračovala:
  - Sieť pekelnej vášne!
  Albina zúrivo spievala:
  - Lebka malomocného a upír...
  Alvina zasyčala a dupala nahou, detskou nohou:
  - S nenásytným rázštepom podnebia!
  Robur s úsmevom mladého sadistu poznamenal:
  - SATO besne v zúrivosti,
  Nepriateľ pluku sa pohol vpred ...
  Ale kati-protivníci,
  Dievčatá sa stretnú s nepriateľstvom!
  Albina bola zdvihnutá a jej bosé nohy boli v pohybe:
  - Zarývajú sa do kože prasaťa,
  Nepriateľ bude rozdrvený na prach!
  Alvina pokračovala s pekelnou sebadôverou:
  Ženy zúrivo bojujú
  Dievčenská päsť je silná!
  Albina dodala nie celkom v rýme:
  - A holá päta dievčat je tiež silná!
  Robur potvrdil:
  - Pancier je silný a naše tanky sú rýchle!
  Alvin s tým súhlasil:
  - Áno, veľmi rýchlo! Len blesk!
  Albina zúrivo spievala:
  - V našich dedinách sú ženy,
  Že zo žartu riadia lietadlo...
  Alvina zúrivo dodala:
  - Nepoznaj krásu pochybností,
  Žartujúci protivník zvrhne!
  Robur zamrmlal so zúrivosťou večného dieťaťa:
  Sú zrodení pre víťazstvo
  Na stáročia velebiť rozum!
  Albina dodala s úsmevom večného dievčaťa:
  - Koniec koncov, naši pradedovia,
  Okamžite pre nich zhromaždili armádu!
  Tieto dievčatá sú proste super článok. A aj keď sú už deti, nestratili agresivitu.
  Robur obdivne poznamenal a odhalil svoju sladkú, detskú tvár:
  - Som najsilnejší na svete,
  A všetkých namočím do záchoda!
  Chlapec profesor dokonca dupol detskú nohu na podlahu, bol plný nadšenia.
  Teraz vstupujú do atmosféry planéty Zem. Dorazil pomerne rýchlo. A páčilo sa im to.
  Triumvirát je jednoducho potešený. Tu sú späť na Zemi...
  Albina spievala s nadšením:
  - A v hviezdnych výšinách a horskom tichu,
  V morskej vlne a zúrivom ohni!
  A zúrivý a zúrivý oheň!
  Albina zapla recenziu a prekvapene poznamenala:
  - Niečo na tomto svete nie je v poriadku!
  Robur sa zamračil a vážne sa spýtal:
  - A čo presne je zlé?
  Chlapec profesor si vypichol oči.
  Albina odpovedala s pochybnosťami v hlase:
  - Teraz sme v minulosti, len pred pár rokmi!
  Alvina nadšene zvolala:
  - Tým lepšie! Pomôžme cárskemu Rusku poraziť Japonsko!
  Robur, ktorý sa stal chlapcom, bol rád, že bojoval:
  Naozaj pomôžeme! Vždy rád pomôžem bielej rase!
  Albina prikývla.
  - Pre našu matku Rusko!
  . KAPITOLA #3
  Bitka medzi Kuropatkinovými vojskami a Japoncami prebiehala podľa obvyklého scenára. Najprv Rusi odrazia útoky samurajov, potom začnú obchádzať bok a Kuropatkin ustúpi.
  Táto taktika však momentálne nefunguje. Pred japonskými jednotkami sa objavil vojnový stroj v tvare žraloka s gravitačným laserom.
  Robur prikázal:
  - Uchádzajte sa o bielu rasu!
  A Albina stláčala tlačidlá joysticku pomocou holých prstov detských nôh. A prúdové lietadlo zasiahlo Japoncov a prerezalo pechotu a jazdu.
  Alvina sa pritlačila holou pätou, vyslala ďalší prúd z iného laserového dela a zavrčala:
  - Pre matku Rusko!
  A deti sa smiali a drvili Japoncov. Ruky a nohy samuraja lietali rôznymi smermi.
  Robur zaštebotal detským hlasom:
  - Som najlepší na svete!
  A holým opätkom chlapec stlačil páku, čím na Japoncov spustil smrtiaci prúd.
  Bojovníci vychádzajúceho slnka zomierali naraz stovky a tisíce, bola to grandiózna bitka.
  Počet Japoncov bol vyšší ako podľa oficiálnych dokumentov, pretože samuraj nezohľadnil svoje zadné jednotky. Takže Japonci majú v bitkách jasnú prevahu v počte. Čo čiastočne ospravedlňuje Kuropatkinovu opatrnosť.
  A Japonci vždy utrpeli vo všetkých bitkách viac strát ako Rusi.
  A na konci vojny boli v počte viac ako dvakrát nižšie ako ruská armáda. A nebyť hlúpej rebélie, krajina vychádzajúceho slnka by bola rozbitá na márne kúsky.
  A teraz tím troch ľudí: chlapec a dve dievčatá zničí samuraja. Hoci majú dvestopäťdesiattisíc vojakov - oveľa viac, ako podľa oficiálnych údajov. A toto je len tu a ďalších dvestotisíc stojí neďaleko Port Arthur.
  A more je mocné, flotila postavená Američanmi a Britmi. Ale proti nim zbraň, ktorú vytvoril trojitý génius.
  Robur, kosiaci samuraja, spieva:
  - Hrozivo stúpa nad planétou ...
  Albina, vysielajúc vlnu holými prstami, dodáva:
  -Ruský, dvojhlavý orol!
  Alvina, agresívne vyraďujúca masu japonských jednotiek, ktoré šplhajú v lavíne, vydala:
  - V piesňach ľudí spievaných ...
  Robur, tento večný chlapec, švihol šikmým zovretím a zaškrípal:
  Znovu získal svoju veľkosť!
  Albina, stláčajúc svoje holé, detinské prsty, rozdrvila nepriateľa. Je to také skvelé dievča. A keď sa zmenšila, stala sa ešte odvážnejšou a greyhoundou.
  A dokonca spievala:
  - Nie som úbohý hmyz, super ninja korytnačka!
  Alvina, ktorá tiež stláčala tlačidlá joysticku holými prstami, veľmi vtipne dodala:
  - Budete ako pijavica - je to veľmi cool!
  Chlapec Robur zakričal:
  Sme najsilnejší na svete...
  Albina stlačila holé prsty na nohách a zaškrípala:
  - Je to jasné, pretože dvakrát dva sú štyri!
  Alvina tiež stlačila svoj holý, okrúhly, ružový detský podpätok na gombík a zaštebotala, čím vyradila Japoncov:
  - Namočte sa do záchoda!
  Chlapec Robur, ktorý drvil samurajov a vztyčoval celé kopy mŕtvol, na plné hrdlo zvolal:
  - Za ruského cára!
  Albina čarbala po japonsky pomocou holých prstov detských nožičiek a vravela:
  - Naše sväté veľké Rusko,
  Veľkorysá prosperujúca pôda!
  Alvina vydlabala Japonca pomocou nahého, okrúhleho, ružového detského podpätku a zakričala:
  - Boh Mesiáš sedí na tróne,
  Otec cár Mikuláš!
  Chlapec Robur, ktorý kosil bojovníkov impéria vychádzajúceho slnka a stláčal tlačidlá joysticku svojimi detinskými bosými nohami, vydal:
  - Verím, že nebude horieť pekelným teplom,
  Červený sedemnásty rok!
  Albina, ktorá odrezala Japoncov pomocou svojich holých prstov a svojich dlátových nôh, vydala:
  - Len vlasť horí!
  Alvina, ktorá prerezala samuraja a stlačila holú ružovú pätu na gombíky, zaškrípala:
  - Famózne porazil Japonsko!
  Chlapec-profesor, búchajúc holým detským opätkom do klávesnice, rozbil celý batalión krajiny vychádzajúceho slnka a zareval:
  - Verím vo svoju hviezdu,
  Budem podvádzať osud!
  Albina vtipne poznamenala, kosila ďalší prápor Japoncov a ukázala jazyk:
  - Vo svätej vojne bude naše víťazstvo!
  Alvina, ktorý vyradil množstvo samurajov a napchal celý kopec mŕtvol, vtipne poznamenal:
  - Cisárska vlajka vpred - sláva padlým hrdinom!
  Robur, strieľajúci z grav-laserového dela, zakryl japonskú batériu. Zbrane sa zdeformovali a skrútili do baraňacieho rohu. Chlapec profesor vyplazil jazyk a pradol:
  Nič nás nezastaví, nikto nás neporazí!
  A holá, detská päta stlačí gombík. A opäť lúč gravitačného lasera udrie Japoncom facku.
  bolo to proste hyper.....
  Albina s potešením poznamenala, vzala ďalšiu batériu a ukázala na cieľ bosými nohami:
  - Naša sila je v päste!
  Alvina, prísna na Japoncov, akoby z nich odstraňovala krvavé hobliny a stláčala tlačidlo joysticku holou pätou, vydala:
  Sme najsilnejší zo všetkých!
  Bojovníci triumvirátu sa proti Japonsku postavili veľmi tvrdo. A vyhubené a spálené ako vesmírne kométy dopadnuté na zem.
  Robur, ten večný chlapec spieval:
  - A samuraj letel na zem, pod tlakom ocele a ohňa!
  Albina sa ohlušujúco zasmiala a vtipne povedala:
  - Ale spravodajské informácie určite hlásili,
  A ako stláča gombík holou, okrúhlou pätou.
  Alvina podopierala holé, detinské prsty, ktoré tlačili na tlačidlá na joysticku a drvili nepriateľa:
  - A prápor vyrazil do útoku!
  Robur strieľajúci na Japoncov, to je večný chlapec, zareval:
  - Bojovali sme s nepoškvrnenou vášňou!
  Albina, ktorá spaľuje nepriateľov gravitačnými lasermi a hrá sa s bosými nohami, vydala:
  - Naša čata je oceľová a silná!
  Takto ich barakuda, nezraniteľná samurajskou paľbou a rýchla z troch gravitačných laserových zbraní, zničila štvrť milióna japonských vojakov. Musíme vzdať hold samurajom - bojovali až do konca. Ale aj tak prehrali.
  A z japonskej armády zostali len rohy a nohy. Presnejšie, len hory mŕtvol rozpílených na kusy a kopa pokrčeného a dymiaceho kovu.
  Áno, Japonsko bolo zasiahnuté veľmi tvrdo. A časť jej síl bola eliminovaná brilantne.
  Robur a jeho dievčatá tankovali vodu z potoka. Jedli aj ulovené anglické konzervy ukoristené zo zničenej japonskej armády.
  A presuniem sa k tým jednotkám, ktoré zablokovali Port Arthur. A samurajské armády postupovali ako prílivová vlna.
  Potom však aparát v tvare barakudy zaútočil na armádu nohy. A kam teraz pôjdu vojská krajiny vychádzajúceho slnka?
  Zmocnil sa ich neľútostný tím. A tak dopadlo aj vyhladzovanie.
  Robur detskou nohou stlačil tlačidlo joysticku, vyslal smrteľné lúče a zareval:
  - Nepriatelia vlasti pochodujú do Gehenny!
  Albina stlačila gombíky holými prstami, rozsekala celý prápor samurajov a zakričala:
  - Nepriatelia nezastavia Rusko!
  Alvina tiež stlačila obnaženú pätu na tlačidlá joysticku a s oslnivým úsmevom zavrčala:
  - Za vlasť - našu matku!
  Robur drvil samurajov a otáčal lietadlo, toto večné dieťa revalo:
  -Za nový komunistický systém!
  Albina, ktorá ničila Japoncov, spievala:
  Nosná štruktúra lásky...
  Alvina rozdrvila samuraja a zavrčala:
  Sme ako žeriavy na oblohe!
  Robur, ktorý vyhladil Japoncov, poznamenal:
  -Skôr už ako šarkany!
  Albina sa zachichotala, čmárala na samuraja a pomocou holých prstov na nohách vydala:
  - Na let ku hviezdam!
  Alvina, agresívne vyhlásila, rozdrvila Japoncov a kosila ich ako kopu:
  - Na najlepšie časy!
  Robur agresívne poznamenal, kosil ako kosa trávy a vrčal detským hlasom:
  - Sme najlepší!
  Albina, čmárala po japonsky a používala holú pätu, zavrčala:
  - Pre skvelú náladu!
  Alvina, ktorá drvila samurajov a hromadila celé kopy mŕtvol a množstvo pokrčených tiel, zavyla:
  - Pre triedu vlasti hyper!
  Robur zareval a odhalil svoje detské zuby:
  - Všetko bude skvelé!
  A poďme na Japoncov.
  Albina, čmárala na samuraja a používala holé prsty, vzala ho a zavýjala:
  -Všetkých pochováme v truhle!
  Alvina, ktorá agresívne kosila Japoncov a drvila ich holými pätami, vydala:
  - Za totálny teror!
  A ako znovu vyradiť samuraja. Toto je ich solídny, zabijácky Hollywood.
  A Albína spievala v extáze;
  Dvadsiate prvé storočie je veľmi búrlivé storočie,
  Búria v ňom vírusy, teroristi...
  Ale predsa na vrchole života človeka
  A ľudia to vedia, nie sú pacifisti!
  
  Môžeme uveriť, že letím na Mars
  Rozloha Venuše je jednoducho prestavaná ...
  Všetko bude poznať len najvyššiu triedu,
  A každý človek sa rodí ako hrdina!
  
  Áno, našou činnosťou je rozvíjať pokrok,
  Aby bolo ľudstvo krásne...
  Hoci útočia len na pekelné démony,
  Kontaktovať bosé dievča je nebezpečné!
  
  Sme komsomolské dcéry Zeme,
  Zabijeme nepriateľa bez akejkoľvek plachosti ...
  Národy na planéte tejto rodiny,
  A teraz sa z muža stane hrdina!
  
  Nebude tu žiadna zlomyseľnosť, ktorá by to ovládla
  Pod zástavou svätého komunizmu...
  Bol raz jeden generálny tajomník a pred kráľom
  Spolu sme odrazili meč fašizmu!
  
  Ukážeme ľuďom šťastie na príklade,
  Môžeme urobiť všetko pre vrchol sveta ...
  Bolo Rusko - bol ZSSR,
  A Kristus lásky sa stal modlou!
  
  Búrlivé roky plynú
  Leteli sme okolo Siriusa tak famózne...
  Postavené na hviezdach mesta -
  Vstaňte z kolískovej planéty!
  
  Koniec koncov, Lada je s nami a Svarog je mocný,
  Čo urobilo svet tak hviezdnym...
  Nech je tu najväčší Biely Boh,
  Ešte nie je neskoro sa učiť!
  
  Mŕtvi čoskoro vstanú, vieš
  Raj na planéte bude vybudovaný naraz ...
  Počasie je len večný máj,
  Rozsah staveniska je jednoducho obrovský!
  
  Urobíme lety do konca,
  Poďme na okraj vesmíru...
  Svarog veľký nahradil svojho otca,
  So svojou nezmenenou slávou v bitkách!
  
  Áno, bolo to ťažké, viem, že je to ťažké,
  Nepriatelia zaútočili na Rusko v horde ...
  A pichľavé melo vánice,
  Ale prerazili si cestu komunizmom!
  
  Pán Svarog nám dal silné kladivo,
  Rozdrviť nimi nepriateľov Ruska ...
  A zasadiť taký úder -
  Jednoducho sme odrazili nepriateľa!
  
  V očiach dievčaťa komsomolského ohňa,
  Horí v pekelnej kaskáde, môžete vidieť plameň ...
  Viem to pre vlasť, dámy,
  Zdvihneme transparent vyššie ako slnko!
  
  Si muž, teraz zváž orla,
  Vznáša sa nad hviezdami nepretržitého vesmíru...
  Nad svetom sa roztiahli jastrabie pazúry,
  A nabitý nehynúcim vedomím!
  
  Nemôžeš len tak zabiť Rusko,
  Ako zákerný protivník sa nesnažil ...
  Lovec sa čoskoro zmení na hru,
  Pre nepriateľa je nebezpečné bojovať s vlasťou!
  
  Dievča bude pohybovať bosou nohou,
  A fašista vyletí, poznaj svoje zuby ...
  A ak žena posunie poker,
  To znamená, že zahrali trúby smrti!
  
  Všetko v našom svete bude pozitívne,
  Akékoľvek podnikanie je diskutabilné, chlapci ...
  Ukážme nepochybnú kreativitu,
  A my budeme čmárať zo stroja!
  
  Nepriatelia ľahko uveria, že rozbijeme,
  Bezpochyby kosíme prašnú trávu ...
  Zachránime Rusko pred veľkými problémami,
  Nech je to v srdci - Ježiš a Lenin!
  
  K najvyšším hviezdam sveta
  Pozemské lode sú schopné lietať...
  Básnik nám odovzdal všetku silu slabiky,
  V mene našej Matky Rusi!
  
  Bohyňa Lada oslavuje Rusko,
  Rozprestiera skvelý závoj...
  Bojujte za vlasť a nebojte sa,
  Samozrejme, pre nás neexistuje lepší spôsob!
  Raz dievčatá bojovali pri Moskve,
  Obrazní obri bojovali...
  Ale Hitler je v spolku so Satanom,
  A ja a Svarog - vieme, že sme neporaziteľní!
  
  Hoci bol mráz, ktorý zamrazil krv,
  Dievča uháňalo cez snehové záveje bosé...
  Krajina dá šťastie a čokoľvek,
  Jej vrkoče sú strieborné od zlata!
  
  Pán Najvyšší pozná všetky srdcia,
  A dievčatá tak veľmi, Boh miluje ...
  Budú bojovať až do konca
  Inak protivník zničí krajinu!
  
  Preto je všetko na svete lož,
  Keď si nasadíš ružové okuliare...
  A nepriateľ vrhá nepretržitú hmlu,
  Sedem piatkov protivníka na celé týždne!
  
  Vykujeme si brnenie pre seba,
  A meč najostrejšej damaškovej ocele...
  Vlasť nebude odobratá rubľom,
  No, prečo ste unavené kone?!
  
  Všimni si, že všetko bude zrazu v poriadku,
  Keď sa zhromažďujeme s Božou mocou...
  Si sokol pravdy, nie lživý kohút,
  Verím v komunizmus v boji, ktorý prerazíme!
  
  Pre našu silu a na počesť Ruska,
  Za červenú vlajku a milé Rusko...
  Pre Ukrajinu a Bielorusko
  Poďme dokončiť najväčšiu misiu!
  
  Ladu oslávime v sláve,
  Milovať Svaroga, Božiu matku Máriu...
  Hodnotenie bude určite päť...
  Pretože viera dávala silu!
  
  Čo je pre nás Batu a zlý Džingischán,
  Rovnako ako Hitler, Napoleonova armáda...
  Ani jeden chán nás neporazí,
  Nie horda, aj keď sú milióny!
  
  V Rusku sme sa my dievčatá narodili,
  Na slávu Iľjiča a Ježiša...
  Teraz orly lietajú iba hore,
  Ukázať veľké umenie!
  
  Moskva je hlavným mestom mieru a lásky,
  Zaberáme priestor...
  Aj keď šťastie nemôžeš postaviť na krvi,
  Nájazdy neveriacich sme odbili všetkých!
  
  Nech nám nepriateľ neodpustí slabosť,
  Chce vysmažiť päty dievčatám ...
  Niekedy agresívny ghúl
  Schopný roztrhať a udrieť zlo!
  
  Ale nevzdáme hranice nepriateľovi,
  Dosiahnite hranice akéhokoľvek vesmíru...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  So svojou silou v bitkách nezmenená!
  
  Takže víťazstvo dievčat je blízko,
  Nebojíme sa Stelzanatha,
  Láska k vlasti je sladká a čistá,
  A ak to bude potrebné, budeme bojovať s armádou!
  Tu je celá báseň venovaná budúcnosti, dievčatá spievali s veľkou zúrivosťou.
  A potom to vzali holými opätkami, keď stlačili gombíky, čím dokončili posledných Japoncov.
  A tak armáda nohy prestala existovať. Takmer pol milióna Japoncov odišlo na druhý svet. A je to veľmi cool.
  A teraz zostáva poraziť flotilu. A potom zostanú z Japonska len rohy a nohy.
  Albina štebotala a vyceňovala zuby:
  - Blíži sa hodina, kedy vyhráme!
  Alvin s tým súhlasil:
  A väzenské klenby sa zrútia do priepasti!
  Robur agresívne potvrdil:
  - Nikto nás nebude nazývať slabochmi!
  A chlapec stlačil bosé nohy na tlačidlá joysticku.
  Zdá sa, že vojna sa blíži ku koncu.
  A teraz sa ich barakuda pohybuje smerom k samurajskej flotile. A toto je skutočne veľmajstrovský ťah. A hra nie je podľa pravidiel - prerazíme fraeru!
  Albina tweetovala:
  - Sláva novému svetovému impériu!
  Chlapec Robur s chuťou objasnil:
  - Moja svetová ríša!
  Potom detský profesor pleskol po kovu bosou nohou. Čo vydalo zvuk.
  Pomocou radaru je detekovaná japonská flotila. Práve križuje neďaleko Port Arthur a snaží sa neuvoľniť zablokovanú tichomorskú eskadru.
  Alvina, táto večná dievčina, spievala a dupala svojou holou, detskou nohou:
  - Jasné slnko nádeje
  Opäť stúpa nad krajinou...
  Známa je ruská armáda,
  Porazí Japonsko v mori!
  Albina pokračovala s nadšením a tiež stláčala gombíky holým, okrúhlym, detským podpätkom:
  Ruský orol nad planétou,
  rozprestierajúce sa krídla vzlietnu ...
  Nepriateľ bude braný na zodpovednosť
  Bude porazený, zlomený!
  A teraz prístroj barakuda vypáli svoj prvý lúč na japonské lode.
  A gravitačné lasery so svojou fenomenálnou kozmickou silou zasiahnu vlajkovú loď krajiny vychádzajúceho slnka.
  A teraz sa začala potápať najväčšia bojová loď samurajov, na ktorej sa nachádzal slávny admirál Togo. A doslova ho rozrezali na malé kúsky gravitačnými lasermi, ktoré vyrobili géniovia, ktorí dostali večnú mladosť.
  Robur - tento večný chlapec, ktorý holými, detskými nohami stláča gombíky a škrípe zubami, zavrčal:
  Merkúr šliapeme nohami,
  A existuje cesta na Mars!
  Albina, ktorá rozdrvila nepriateľa holou pätou, dodala:
  - Zdvihneme vlny cunami,
  Biela rasa povstane!
  Alvina vtipne poznamenala a vystrelila na nepriateľa holými prstami:
  - Sme najsilnejší na svete!
  A ďalšia japonská loď sa potopila. Boli to naozaj dievčatá.
  Aj keď sa brilantní bojovníci zmenili na deti, ich bojová efektivita z toho len rástla. A mali úžasný, ničivý aparát. Čo doslova spálilo všetky japonské lode.
  Robur, ktorý dokonca rozdrvil Japoncov, spieval:
  - V rozľahlosti vlasti nádherné ...
  Albina, ktorá posielala dary smrtiacej sily a doslova pálila svojich protivníkov, vydala:
  - Užite si bitku a prácu ....
  Alvina to zúrivo zdvihla a vypustila na nepriateľa výboje pekelnej smrti:
  - Zložili sme radostnú pieseň ...
  Robur stlačil gombík holými prstami, svojimi detskými nohami a nadšene zdvihol:
  - O veľkom priateľovi a vodcovi!
  Albina s veľkým nadšením rozdrvila Japoncov a potopila ich lode, čo spôsobilo, že začali vyfukovať bubliny a horieť, pričom spievala:
  - Robur je sláva bitky!
  Alvina s veľkou vášňou utopila samurajskú flotilu, pílila ich riad a spievala:
  - Robur - náš mládežnícky let!
  Sám Robur zodvihol pieseň o sebe, stlačil svoju holú, okrúhlu, detskú pätu na gombíky a zareval:
  - Bojovať s pesničkami a vyhrávať ....
  Albina pokračovala s veľkým nadšením a používala holé prsty na nohách:
  - Za Roburom pôjde muž!
  A celá trojica agresívne spievala, potopila japonskú flotilu a nenechala žiadnu šancu pre nepriateľské lode:
  - Bojovať a vyhrávať s pesničkami,
  Za Roburom pôjde muž!
  A naozaj dôkladne potápajú lode. A nútia vás ísť dole.
  Prvých dvanásť pancierových a obrnených krížnikov bolo potopených. A teraz sa mladí bojovníci chopili menších plavidiel. Aby nič a nikto neprežil.
  Robur s úškrnom poznamenal:
  - Ak je krehký ihneď v rakve ....
  A holá, detská noha chlapca-profesora vyslala ďalšiu porciu ničivých lúčov.
  Albina sa zachichotala a poznamenala, keď potopila japonské lode:
  - Za veľkosť planéty a najvyšší príjem komunizmu!
  A jej obnažená päta opäť stláča gombíky.
  Alvina, ktorá pokračuje v ničení Japoncov a používa holé prsty na detských nohách, vyaknula:
  - Za vynikajúci šport!
  A dievčatá jednohlasne spievali:
  - Oči, ospalé dieťa, utieraj si rukou,
  Objavili ste pre seba tvrdý šport...
  Obrovské závažia sa rýchlo ľahko roztrhnú,
  Urobíte svetový rekord!
  A Albina dodala a rozdrvila Japoncov na mori:
  - Skutočne svetový rekord!
  . KAPITOLA #4
  Japonská flotila, ktorá stratila svoje najväčšie lode a stratila svojich admirálov, sa začala rozptýliť. A barakuda ho musela prenasledovať a pridať gravitačné lasery.
  Alvina stláčala gombíky holými prstami na nohách, zavrčala a odhalila zuby:
  Dokončíme vás až do konca!
  Albina potvrdila, stláčala gombíky nahým, okrúhlym, ružovým podpätkom a revala:
  - Vychádzajúce slnko sa stane západom!
  Robur tiež vystrelí smrtiaci výboj na nepriateľa a vypáli ďalší torpédoborec, čo spôsobí jeho roztavenie.
  Potom zareve:
  - Na palubu!
  Alvina sa zachichotala, krútila bokmi, vyceňovala zuby a zavrčala:
  - Japonsko skončí!
  Albina s tým súhlasila a stlačila tlačidlá:
  Máš to mladý muž!
  Dievčatá sú stále také nafúkané, ale bojujúce. A z japonských lodí zostali len bubliny.
  Robur naháňajúci Japoncov spieval:
  Nepriateľ neodíde, nepriateľ neodíde,
  A ja tomu verím!
  Nepriateľ neodíde, nepriateľ neodíde,
  Pena narástla!
  A chlapec opäť stlačí holú, okrúhlu, detskú pätu na tlačidlách joysticku.
  A zasiahne Japoncov a rozreže torpédoborec na dve takmer rovnaké časti.
  Albina agresívne poznamenala a stlačila tlačidlá joysticku holými prstami na nohách:
  - Všetko sa stane triviálne super!
  A ďalšia japonská loď sa potápa.
  Alvina aktívne utopila Japoncov, vydala:
  - Som dievča z vesmírnej vojny!
  A ukázala jazyk. Potom začala skákať, ako na panvici.
  Tieto dievčatá sú top!
  Robur, bojujúci proti Japoncom, spieval:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektronická hojdačka!
  Albina, stláčajúc tlačidlá joysticku holými prstami, agresívne dodala:
  Robur, Robur, Robur -
  Nohy leteli do rúk!
  Alvina s holým detským opätkom stlačila tlačidlo na joysticku a potopila ďalšiu japonskú loď a vyhrkla:
  "A nikomu nepoviem, že milujem Robura!" Milujem Robbera!
  Albina dodala a bosými nohami stlačila tlačidlo joysticku:
  Milujem Roberta! A všetkých rozdrvím!
  To bol tým. A takéto deti utopia Japoncov bez akéhokoľvek súcitu.
  Robur si myslel, že vďaka ich zásahu sa Mikuláš II. zmenil z neúspešného cára na veľkého. A povedzme, že je to skvelé. A on je Robur - najväčší génius všetkých čias a národov.
  Vytvorte takúto zbraň. Chce moc nad svetom a teraz pomáha ruskému cárovi. Ale vždy môžete obrátiť svoju zbraň proti Rusku.
  On Robur bojuje predovšetkým sám za seba. A musím uznať, že to robí veľmi úspešne.
  Alvina tiež udrela nepriateľa holými prstami a zavrčala:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ak musíte vládnuť...
  Albina, drviaca nepriateľov holou, ružovou pätou, ktorá tak obratne tlačí, vydala:
  - Nikdy nezabudnúť,
  Krv tečie ako prúd!
  A chlapec Robur potvrdil:
  - Ešte ako leje! A zasiahneme nepriateľa!
  Albina, ktorá potopila ďalšiu japonskú loď, ju vzala a spievala:
  - Búrlivý sviatok Satana,
  Vylievaj krv na svetlo!
  Alvina, ktorá videla torpédoborec holými prstami na nohách, agresívne vydala:
  - A posvätný meč vojny,
  Prelomil tajomstvo!
  Robur s detským úsmevom poznamenal:
  - Áno, prelomili sme tajomstvo a ukázali našu obrovskú silu!
  A teraz sa topí ďalšia japonská loď. V Japonsku nezostali takmer žiadne lode. Posledné torpédoborce sa potápajú. A je to veľmi cool.
  Robur s radosťou spieval:
  - Lode sú rozbité,
  truhlice su otvorene..
  Smaragdy a rubíny sa šíria ako dážď!
  Albina s veľkým potešením, vychutnávajúc si slová, dospievala:
  - Ak chceš byť bohatý,
  Ak chceš byť šťastný...
  Alvina, ktorá si rozdrvila holé prsty na nohách, dodala:
  - Zostaň chlapče s nami,
  Ty budeš náš kráľ!
  A obe dievčatá zborovo zvolali:
  - Buď naším kráľom!
  Ty budeš náš kráľ!
  A budú sa smiať bohyne aj cool dievčatá.
  Japonská flotila však skončila. A posledné plavidlá boli potopené. Teraz je vojna takmer u konca.
  Albina s mäsožravým úsmevom poznamenala:
  - Musíme Rusku raz a navždy pomôcť zbaviť sa japonskej hrozby!
  Alvina s tým súhlasila a dupla bosou nohou:
  - Samozrejme, že musíte!
  Robur, ten agresívny, večný chlapec, odpovedal:
  - A mne to nevadí! Špeciálne rozdrvíme nepriateľov!
  A teraz sa ich báječný prístroj ponáhľal k brehom Japonska. V skutočnosti je potrebné zničiť japonské jednotky v samotnej metropole.
  Albina spievala a vyceňovala zuby:
  - Kým hodiny klopú, kým hodiny klopú,
  Kým hodiny klopú - nevešajte nos!
  Alvina zúrivo pokračovala a poklepávala si na holú okrúhlu pätu:
  Kým srdcia bijú, kým srdcia bijú
  Pre to najlepšie - bojujte až do konca!
  Robur pokrčil detskými plecami. Bolo pre neho ľahké zabiť Japoncov. Mohol by ľahko zabiť aj bielych? Samozrejme, že by som mohol! Chce moc nad svetom! Toto je jeho vášeň a agresívny nápad. Keď zabíjate, aby ste urýchlili okamih, keď sa ľudia nikdy nebudú navzájom zabíjať!
  A v celom vesmíre bude šťastie!
  Robur dokonca s radosťou spieval:
  Kde to bolo, kedy to bolo,
  Ako dieťa alebo možno vo sne ...
  Bocian na streche je hniezdo pre milovaného človeka,
  Svit na jar!
  Albina poznamenala:
  - Toto už nie je aktuálne! V porovnaní s našou aparatúrou je bocian nikto!
  Robur odpovedal:
  -Bocian je živý a náš je umelý!
  Alvina s radosťou spievala:
  - Tak dobromyseľný a pokojný,
  Ale aj tak je zver v pohode....
  Myslíš si, že som suvenír
  Ale medveď skutočne žije!
  Albina sa zachichotala a poznamenala:
  - Je zbytočné žiadať zúrivé zviera o milosť!
  A tu je ich barakuda na japonskom území. Pomocou radaru a rádiového odpočúvania hľadá jednotky a zaoberá sa ich vyhladzovaním. A drví, úprimne povedané, kapitálne.
  Robur odsekáva japonský prápor zbraňami, hovorí:
  - Vytvárame vesmírne zázraky!
  Albina, zasraný samuraj, vydala:
  - Pozerala sa na oblohu!
  Alvina, ktorá drvila Japoncov, zavrčala:
  - Za Roburov nový komunizmus!
  A ukázala jazyk. Toto dievča je jednoducho úžasné!
  Robur, ktorý zničil pár plukov samurajov s dievčatami, sa opäť pohol. A konal veľmi rýchlo. Jeho pohyby na univerzálnom aparáte boli ako vždy veľmi rýchle.
  Albina s chichotom poznamenala, odhalila zuby a stlačila holé prsty na gombíkoch:
  Sme dievčatá kolosálnej milosti!
  Alvin odpovedal:
  - Nie milosti, ale organizácie!
  A stlačte holou pätou!
  Ich práca nie je jednoduchá, keďže japonské jednotky v materskej krajine nie sú sústredené na jednom mieste, ale sú sústredené. A treba ich poraziť kus po kuse.
  Čo určite spôsobuje určité problémy.
  Robur je zaneprázdnený hľadaním pomocou radaru. A s ním, spolu s Japoncami, dievčatá skartujú a ničia. Musíte lietať do mnohých oblastí.
  Robur v lete skladá okrídlené aforizmy;
  Diktátor je boxer, ktorý vždy udrie pod pás cudzou rukou, nepočúva gong a je sám sebe sudcom!
  Box je pästný súboj v mäkkých rukaviciach, politika jazykového súboja bez bielych rukavíc!
  Boxeri na päste, politici na jazykoch, boxeri na pravidlách čestne, politici na nezákonnosti nečestne!
  Žena je tiež boxerka, len tá je najsmrteľnejšia, keď sa úplne vyzlečie!
  Profesionálky v boxe bojujú s odhalenou hruďou, profesionálne ženy odhaľujú nielen trupy!
  Boxerský súboj je časovo ohraničený pravidlami, konfrontácia politikov nepozná časové limity a pravidlá!
  Boxeri sa na verejnosti otvorene bijú, politici sa bijú pod kobercom a aj keby si vyliezli zahryznúť si do jazyka pod pás!
  Tvrdohlavý boxer je chvályhodný, ale politici častejšie zotrvávajú v bludoch!
  Politik sa túži stať levmi, ale obhajovať chybný názor je typický baran a tvrdohlavý somár, ktorý sa ošíva!
  Box je svetlý a krásny pohľad, politika je tiež oslepujúca, ale je hnusné sa na to pozerať a stokrát trpkejšie sa to počúva!
  Politik má občas žiarivé perie páva a výrečnosť slávika, no v styku s voličmi stále zostáva prasaťom bez krídel!
  V boxe sú cenné dlhé ruky, v politike sú dlhé jazyky oveľa smrteľnejšie pre celú krajinu!
  Boxer päsťou zloží v ringu len jedného súpera, politik pod kobercom s dlhým jazykom premení celý štát na ruiny!
  Najvytrvalejší maratónsky bežec je politik, niekedy nemá ani toľko života, aby sa prebojoval na trón!
  Bežec počíta silu hodinu, politik, ani ten najrozvážnejší, nenazbiera sily na večnosť!
  Politik je často homofóbny, no s nutne veľkým zadkom, úhľadný, no sviňa naplno!
  Politik nie je vždy významná osoba, ale vždy obrovský zadok!
  Voliči vnímajú politika, ktorého volia, ako rozprávkového princa, no na trón vždy dostanú nahého kráľa!
  Diktátor si predstavuje páva v diamantoch a cisára vo fialovom rúchu, no keď si volič vyžiada účet, ukáže sa, že je to nahý kráľ a otrhané mokré kura!
  Vôľa ženy je ako diamant v náhrdelníku, politická nevôľa je dlažobná kocka uviazaná na slučke na krku!
  Žena sa dá prirovnať k diamantu, muž k pazúriku a politika k zrazenine výkalov!
  Silou môžete bojovať s mocným nepriateľom, ale žiadne sily vás nedonútia počúvať reč politika až do konca, ak sa vám aspoň trikrát vnúti ako priateľ!
  Všetko na svete si vyžaduje námahu, len za monotónneho mrmlania politika nie je ťažké zaspať!
  V boxe sa nosy často lámu, ale v politike vždy ostanete pri nose!
  Boxer má krivý nos, v politike je aj cesta nechať voliča s nosom kľukatá!
  V boxe sa body niekedy počítajú nečestne, hlasy sú vo voľbách vždy nečestné!
  V boxe je dôležité, ako bojujete a ako sa počítajú hlasy a kráľ ringu má trochu náskok, v politike je jedno, ako hlasujú, a sčítanie je úplne v rukách ten, kto je na tróne!
  V športe sa môžete stať panovníkom s odhalenou hruďou, no v politike sú už všetci nahými kráľmi!
  Pri športe sa môžete spotiť a zaprášiť, no v politike sa určite zašpiníte a žiadna sprcha zo seba zapáchajúcu špinu nezmyje!
  Vojak môže byť strnisko, ale žene buď príjemný na dotyk a politik, akokoľvek hladko sa oholí, vyvoláva pocit bozkávania s plazom!
  Vojak je orol s hodnosťou vrabca, politik je mokré kura s hodnosťou moriaka!
  Vojak, aj keď nie je jasne tvarovaný a niekedy vykonáva hlúpe príkazy, na rozdiel od politika-papagája nespieva z cudzieho hlasu!
  Vojak je mravoučný robotník vojny a politik sype sračky zhora, je to tučný hukot zozadu!
  Vojak je statočný, aj keď je hanblivý, politik je zbabelý, aj keď je kohút!
  Vojak je ušľachtilý, ale nie slobodný, politik je podlý a vlastne aj otrok vášní!
  Vojak je lev, aj keď ešte malý, a politika je líška a už zarastená!
  Vojak je ako anjel v pekle a politik je sviňa na hodoch počas moru!
  Bosému chlapcovi je pohodlnejšie behať po snehu ako obutému politikovi, ktorý lavíruje medzi pramienkami!
  Chlapec, aj nahý v mraze, je šťastnejší ako starec poliaty bahnom politikovho prejavu!
  Žena sa nebojí ani tak nahej a bosej, ako toho, že si mužský politik obuje topánky a strhne tri kože!
  Žena je na pohľad bojazlivá, ale len máločo ju dokáže skutočne vystrašiť, mužský diktátor je na pohľad impozantný, ale vyhýba sa vlastnému tieňu!
  Pre diktátora je mlčať zlato iba vtedy, ak poddaní vydržia strčiť si jazyk do vreciek bez reptania!
  Diktátor uisťuje, že je tvrdý ako skala, ale v skutočnosti je tyran len dlažobná kocka s nemým nosom!
  Dievčatko si zráža nohy, keď bosé behá po ostrých kameňoch, politik mätie, keď sa rúti obutá medzi potoky!
  Obnažený ženský opätok môže prepichnúť aj ostrý, voliča obutého do politika neprepichne ani dôvtip!
  Žena by radšej chodila bosá v mraze, ako by mala byť obutá do plamenných rečí politikov!
  V mraze horúce srdce nevychladne a plamenný prejav politika nezahreje!
  Vlastenec má v srdci plameň, ale od politika iba sračky v pečeni!
  Vojak má ohnivé srdce vlastenca a politici majú žalúdok skorumpovaného pštrosa a hrdlo chamtivého pytóna!
  Vojak si zachováva česť - stojí veľa, politik predáva nehanebnosť, ktorá nestojí ani lámaný groš, ale tri stojí draho!
  Vojak má sivý kabát a v hlave veľa šedej hmoty, politik má vlasy sivého vlka a túži byť šedými kardinálmi!
  Politici posielajú vojakov prelievať krv pre červené slovo a pre čierny biznis zrádzajú lásku!
  Vojak si môže poškvrniť telo, no v duši zostáva čistý a žiadna kúpeľňa nepomôže politikovi zmyť duchovnú špinu!
  Vojak musí zabíjať zlých ľudí pre vlasť, politik s ambíciami zabíja všetko dobré pre svoje vlastné!
  Vojak, ktorý zabíja, nie je vrah, politik sľubujúci - nespĺňa!
  Vojak niekedy robí nemožné bez toho, aby šetril seba, politik nerobí nič z možného bez vlastného záujmu vo svojom vrecku, bez toho, aby šetril iných!
  Vojak je lev, ktorému chýba velenie baranov, politik je líška, ktorú poslúchajú len barani s kuracím mozgom!
  Vojak sa nemusí vždy stať levom, ale hlavnou vecou nie je, aby sa z neho stal somár, z ktorého sa stiahli tri kože!
  , Vojak sa nespráva vždy ako anjel, ale v hĺbke duše je oddaný Bohu, politik vždy vysype anjelské reči so sľubmi o raji, no na povrchu ducha je jasné, že je oddaný. satanovi!
  Vojak môže počas bitky zostať bez topánok, ale politik sa obúva v každej situácii!
  Vojak nosí maskovaciu uniformu, aby prežil pre vlasť, kým politik je chameleón, aby morálne zabil voliča, aby sa zmocnil trónu!
  Vojak v boji sa rúti ako pes na kanca, politik vzadu, veľa šteká a prasa!
  Pre vojaka je dobré byť silný ako dub pri stretnutí s nepriateľom, horšie je byť hlúpy ako peň pri kontakte s politikom!
  Kat seká hlavy sekerou, vojak bodá bajonetom do hrdla, politik kvapká jazykom na mozog a lepkavými slovami škrtí za krkom!
  Pre vojaka je lepšie byť zúrivým vlkom ako zbabelým králikom, najmä keď sa stretne s politickým hroznýšom!
  Vojak je síce na pohľad divoký, ale v hĺbke krotkého baránka je politik s anjelským pohľadom vlastne typická sviňa!
  Vojaci sú vždy odvážni, aj keď pri ústupe robia len taktický manéver, politici sú vždy zbabelí, aj keď útočia, robia strategický trik!
  Vojak bojuje s rovnými a silnými na rozkaz, politik útočí na slabých, z vlastnej vôle!
  Skutočný vojak nie je vždy urodzený, ale vždy si splní svoju povinnosť, politik, hoci aj s kráľovským rodokmeňom, vždy nedodrží svoje sľuby!
  Vojak občas počas dovolenky využíva prostitútky, politik je vždy v práci a v pokoji prostitútka, ktorá využíva voličov!
  Vojak platí prostitútkam to, čo si zarobí krvou, sám politik je prostitút a je platený za to, aby kazil krv voličov!
  Vojak strieľa, posiela guľku do hrude nepriateľa, politik zabíja tým, že si dá prasa do vrecka, a žlč do pečene!
  Vojak v boji kričí na zdravie, politik tiež nemlčí, ale ak je v boji bitý bojovník, tak preto, že plač, žiaľ, nie je štít!
  Vojak nie je vždy hviezda, ale sláva jeho výkonov nehasne ani stáročiami, politik vždy mieri do role svetoznámeho, no jeho nesláva je pokrytá plesňou!
  Vojak pracuje s ostrým bajonetom a v dobrom svedomí bodá, politik bije palcami pomocou jazyka, ktorého ostrosť je bez svedomia!
  Vojak môže vypiť priveľa vína a nasrať sa, ale nebude ako politik bez miery vylievať slovnú hnačku do opitosti!
  Bosé dievča je pripravené bez strachu utekať za svojím milencom, no s akou hrôzou sa volič nechá obúvať politikmi!
  Politik je líška, pre ktorú sú voliči obyvateľmi kurína, no požierajúc mäso tých, čo majú inteligenciu kuraťa, politikovi určite skĺzne prasa!
  Vojaci bojujú s kohútmi, ktoré znášajú zlaté vajcia, za morčacích generálov, ktorých zase zožierajú líšči politici!
  Vojak beží do útoku a verí vo víťazstvo, politik v tyle v každom prípade obviní bojovníka tým, že sa odchýli od zásad!
  Vojaci niekedy ustúpia, pretože šťastie je premenlivé, ale vždy sa vzdajú politiky, ich šťastie je v podvode a pošmyknutí prasaťa!
  Bosý chlapec je príliš obratný na to, aby sa nechal politikom voziť pod pätou!
  Keď dievčaťu zrania bosé nohy ostré kamene, zrania mužské srdce, no politici, ktorí ich nútia sŕkať kapustnicu s lykovými topánkami, bijú voličom pečeň!
  Vojak nehľadá smrť, chce žiť, politik nehľadá spôsob, ako naplniť predvolebné sľuby - chce speňažiť voličov!
  Vojak je vždy mladý srdcom, aj zošedivie, starý darebný politik sedí v pečeni a holohlavý diabol aj s hustými vlasmi!
  V dávnych dobách mal vojak meč, potom ho nahradil guľomet, aby bolo ľahšie zabíjať nepriateľov, a vtedajší politik mal jazyk - smrteľnejší, než aký sa nedá vymyslieť!
  Vojak je akýmsi vojnovým strojom, ale zostáva človekom, v politike nie je nič ľudské - je to vojnový mechanizmus proti rozumným argumentom!
  Radšej lyžica na večeru, ako sŕkať kapustnicu s lykovými topánkami!
  Ak je ťažké nájsť si v politike priateľov ako vlkov vo svorke, neposerme sa aspoň na gauči!
  Politici sa škriepia ako vlci a nasadzujú na seba prasa ako líšky!
  Politik stále dokáže skryť pod ovčou kožou tesáky vlka, no prasací groš nič!
  Politik, ktorý nevie ukryť pred voličmi prasačí groš, nestojí ani cent!
  Politik tak naserie voličov, že budú zavýjať ako vlci!
  Politik bez vlčieho zovretia, ale so zvykmi prasaťa privedie voliča do psieho života!
  Politik sa prekríži rukami, jazykom sa dostane do vrecka a čižmami pošliape dušu!
  Ak má politik sedem piatkov v týždni, tak má volič v pondelok nečinné narodeniny!
  Nevadí narodiť sa v pondelok, to je katastrofa voliť diktátora v nedeľu!
  Keď ste sa v nedeľu vo voľbách rozhodli v prospech tyrana, riskujete, že dostanete nepretržitý pondelok!
  Ak si vyberiete železnú ruku, dostanete na krk oceľovú reťaz!
  Napriek tomu je železná ruka pri moci lepšia ako kostená noha anarchie!
  Najkrutejšia moc je lepšia ako úplná anarchia, je ľahšie vydržať jedného tyrana ako tisíc bratov!
  Skutočný vládca by mal byť pre ľudí ako rozprávkový princ, a nie nahý kráľ!
  V politike je veľmi málo rozprávkových princov - ale solídnych nahých kráľov!
  Princ je budúci kráľ, nahý kráľ je v súčasnosti skrachovaný!
  Žena čaká na princa z rozprávky, no dostane nahého kráľa, z voliča je mesiáš a dostane slaboduchého pokrytca alebo bezzásadového tyrana!
  Žena čaká na princa, kým sa vydá, volič čaká na splnenie predvolebných sľubov, kým rakovina nezahvízda na hore!
  Politik je majstrom klamstiev a veľmajstrom výhovoriek a v schopnosti nasrať je majstrom sveta!
  Politik má len jednu šancu urobiť prvý dojem a neustálu možnosť pokaziť sa!
  Politik vie, že dva krát dva sú štyri, no snaží sa dokázať, že keď mu pridáte ešte dva termíny, dostanete celý svet!
  Politik chce mať moc a trón leva, ale v sile je to nanajvýš kohút a v postavení je to líška, ktorá kope jamu, aby nasadila prasa!
  Volič musí mať nervy z ocele, aby nezhrdzavel od slovného dažďa politika!
  Je ľahšie uveriť, že nebo padne na zem, ako že diktátor si zaslúži byť vyvýšený do neba!
  Politik je vždy pripravený sypať sľuby ako slávik, no splniť sľub, keď na hore zahvízda rakovina!
  Prečo je také ťažké plniť predvolebné sľuby - veľrybu môžete zjesť očami, ale veľká lyžica vám roztrhne ústa!
  Dokážete všetko, čo fantázia kreslí, ak to nie sú sľuby politika zbaveného rozumnej fantázie!
  Politik je pripravený predať svoju dušu Diablovi kvôli moci, ale Satan nekúpi to, čo nestojí ani cent a ide mu do rúk zadarmo!
  Politik sa nemôže stať Bohom, ale schopnosť pokaziť ho je sám Satan!
  Volič chce v politike čistotu, aby mohol jesť mäso, ale od špinavého politika dostane len jeden druh - nasadené prasa!
  Kuchár-politik má jednu prílohu - rezance na uši, a jeden druh mäsa - bravčové, na tretiu jamku šišku s medom sľuby z potoka výrečnosti a na záver brezovú kašu a syr v pasci na myši. !
  Politik je kuchár, ktorý pripravuje nejedlé jedlá na sladké reči, aby bolo ľahšie prehltnúť samotného voliča!
  Politik je kuchár, ktorý štedro kŕmi voliča medom rečí, ale aj med je horký, ak sa v ňom utopíte!
  Ak diktátor s prefíkanou mínou vynuloval svoje podmienky, znamená to, že volič opäť dostal lýko!
  Bojovník vždy bojuje za spravodlivú vec, zatiaľ čo politik berie všetky trofeje naľavo!
  Bojovník strieľa ľavou rukou pre spravodlivú vec, politik jazykom berie všetky úspechy doľava!
  Vojna je opakom oceánu lásky, ale vyžaduje si aj studnicu krvi!
  Bojovník nie je Boh v sile, ale anjel v ušľachtilosti!
  Vojak má železnú prilbu, oceľový bajonet a zlaté srdce, no politik si ho neváži ani cent!
  Vojaci sú často vyhnaní na porážku ako ovce, ale v srdci sú to levy a politik, ktorý reve ako lev, je typická ovca!
  Vojak sa môže báť aj smrti, no predsa len sa viac bojí dehonestácie a politik sa trasie o život, no o česť už dávno prišiel!
  Vojaci, ktorí porazili nepriateľa, oslavujú víťazstvo, politik, ktorý oklamal voliča, oslavuje zbabelca!
  Chlapec môže byť dobrý bojovník, ale z politika nikdy nevyrastie zodpovednosť voči voličom!
  Radšej byť bosým chlapcom, ako nechať politikov, aby sa obuli a ukradli ti mladosť!
  Dievča je veľkolepý kvet, ktorý môže zvädnúť, ale nikdy nestráca vôňu, politik je kopa hnoja, môže vyliezť na trón, ale bude ešte viac páchnuť!
  Vojak je skutočný chlap, politik je nevrlá žena v nohaviciach!
  Vojak má vznešenú zúrivosť ako rev leva a politik má odpornú hystériu, slovo je bľakot barana!
  Vojak má málokedy voľný deň, ale politik má sedem piatkov v týždni a jeho voliči oslavujú narodeniny v pondelok!
  Vojak po páde robí kliky, politik vždy morálne padne a vtlačí sa do vrecka!
  Vojak je niekedy nútený prejsť blatom a pritom zostať mužom a politik v čistom oblečení a poliaty kolínskou zostáva sviňou!
  Vojak vzdáva česť a zostáva so cťou, politik zasunie prasa a zostane prasaťom!
  Vojak má gombíky v rade, politik má ako kančí zadok!
  Vojak uši, statočné deti, a poslať politikov do psychiatrických liečební!
  Človek vraj pochádza z opice, no politik má hneď jasno a zostal prasaťom!
  Labouristi urobili človeka z opice a boj v utajení zmenil politiku na zmes líšky a prasaťa!
  Robotník tvrdo pracuje a občas pije alkohol, politik je prasiatko a vždy zvracia verbálne hnačky!
  Vojak rastie z bitky do bitky, politik z jednej predvolebnej kampane do druhej, čoraz viac sa mení na prostitútku!
  Oči vojaka horia mladíckym vzrušením bojovníka, politikovi horí klobúk ako zlodej, ľahostajnosťou vyhoreného cynika!
  Vojak má na výber: hruď v krížoch alebo hlavu v kríkoch, kým politik vo voľbách má len kríže upchaté ašpiráciami, voličmi a kapustnými hlavami!
  Postavou aj malý vojak s obrovskou odvahou, politik aj s vysokým postavením - trpasličí svedomie!
  Vojak chce ženské telo ako darček za výkon a politik nezaslúžene nasadzuje celú krajinu rakovine!
  Vojak má na výkon vždy čas a miesto, no nie vždy sa to podarí, politik v neustálej časovej tiesni si určite stihne nasadiť prasa na hlavu!
  Politik je jediný bezkrídlový tvor v prírode, ktorý sa každému vysere na hlavu!
  Každý školák vie, že dvakrát dva sú štyri, len politici namiesto násobenia čísel vyrábajú vo vrecku neustále delenie!
  Vojak sa učí robením hrčiek, politik sa snaží voličov privyknúť myšlienke, že prosperovať sa dá, keď sa bude biť!
  Každý vojak je bojovník, rozdiel je len v úrovni, každý politik je prostitútka, rozdiel je len v hodnosti pasáka!
  Vojak je sčasti kat, lebo aj prelieva krv, politik je úplný grázel, lebo mu kvapká na mozog!
  Ak je generál pozvaný na svadbu, vojak dostane pozvanie na záchranu vlasti, aby sa svadby hrali v slobodnej krajine!
  . KAPITOLA #5
  Posledným väčším sústredením vojsk bola cisárska garda. Ide o vybraných samurajov v rezidencii mikáda. Práve pre nich sa ujali bojovníci detského triumvirátu.
  Chceli raz a navždy ukončiť japonskú hrozbu!
  Večný chlapec Robur holými prstami detských nôh stlačil tlačidlo joysticku a rozdrvil smrtiacu silu ničenia a horenia bojovníkov krajiny vychádzajúceho slnka.
  Robur vycenil zuby a spieval:
  - Som najsilnejší na svete,
  A máčať v záchode!
  Albina so smiechom poznamenala, odhalila svoje detské tesáky a spievala:
  - Jeden dva tri! Zničte všetkých nepriateľov!
  A dievča bude stláčať tlačidlá joysticku svojimi holými, vyrezávanými nohami. Je to proste hyper bojovníčka.
  Alvina udrela do samuraja nahým, pôvabným, ružovým opätkom a zavrčala:
  - Za vlasť - našu matku!
  Albina so skeptickým úsmevom poznamenala:
  - Bude to skvelé? A čo tým myslí naša mama?
  Alvina vycenila zuby a odpovedala:
  - Na dlhý čas pochopiť energickú matku - pochopiť dievčatá rozumom!
  A znova, poďme horieť a vidieť strážcu. A robila to veľmi horlivo.
  Robur medzitým namieril obnažené, detinské, opálené nohy na nepriateľské delá a premýšľal o zmysle života.
  Každý človek má v živote svoje poslanie. A nemôžete proti tomu namietať. Robur napríklad urobil najväčšie objavy v technológii a podarilo sa mu to. A teraz musíme urobiť ľudstvo šťastným našou vlastnou diktatúrou. A to je jeho hlavné poslanie.
  A Robur, ktorý drvil Japoncov, spieval:
  - Tu prichádza misia a potom ma namiesto Mikuláša zvolí Rusko!
  A toľko mŕtvych Japoncov. Len celé kopy mŕtvol. Strážne pluky cisára, ktorý mal to šialenstvo kontaktovať Rusko, zomierajú. Ak však len s cárskym Ruskom, potom je to len polovica problémov a tu je technický génius Robur proti nemu. A to je naozaj veľký problém.
  Robur opäť začal nahlas vyslovovať okrídlené aforizmy, ktoré ľahko unikali z jeho detského jazyka;
  Kajúci sa démon je lepší ako padlý anjel!
  Najlepší spôsob, ako nastoliť spravodlivosť, je potrestať všetkých!
  Každá zelenina má svoj čas a pes má na obed reťaz a na večeru vodítko!
  Múdra hlava rozkazuje, ale šikovné prsty chytajú. Jedno je nemožné bez druhého - myseľ bez tela, ako duša bez tela!
  Nie vždy múdry na tróne, ale vždy s kráľom v hlave!
  Ani nepľuj na svoju minulosť, ak nechceš v budúcnosti skončiť v oceáne zvratkov!
  Aj ten najmenší skutočný dobrý skutok preváži tie najgigantnejšie sny a projekty!
  Posledný blázon je schopný zabíjať, ale skutočný prvý génius je schopný vzkriesiť!
  Ľudstvo sa buď vyvinie k Všemohúcemu Božstvu, alebo padne do biedy opíc, ale je rovnako nemožné zostať na jednej úrovni, ako stáť na hrane mince počas zemetrasenia!
  Je lepšie raz seknúť mečom, ako tisíckrát hroziť tehlou!
  Ak chceš byť šťastný, ožeň sa dobre, ak chceš získať múdrosť, ožeň sa neúspešne!
  Manželstvo, ktoré je chybné, keď sú ženíchove ruky nabrúsené na niečo, čo neveste neprinesie uspokojenie!
  Aj dieťa môže zabíjať, ale na vzkriesenie treba dospieť na úroveň demiurga!
  Lev je mäsožravý kráľ zvierat, no najnebezpečnejšia je prefíkanosť líšky!
  Keď sa somár stal kráľom, líška si predstavovala, že je Boh, a zvyšok musel orať ako somáre!
  V šachu sú stabilné pravidlá, v politike sa hrá bez pravidiel a bezprávia!
  Šach je hra pre veľké mysle podľa jasných pravidiel, politika vôbec nie je hra, pre obrovských darebákov podľa vágnych pojmov!
  Najväčšia myseľ je bezmocná vysvetliť do posledného hlupáka - prečo je politika číre šialenstvo!
  Vynález kolesa je veľkým objavom v prospech ľudstva, ale schopnosť politikov poháňať voličov v kruhoch je to najväčšie prekliatie!
  Pre bystrého človeka je lano záchranou, aby sa dostal z rokliny, pre blázna je slučkou a odvaha je katastrofa!
  Päsť má päť prstov, ale kto ich bije, nemá ani štipku svedomia!
  Najťažšie padne na dôverčivého voliča z hôr zlata, ktoré sľubujú politici!
  Čím vyššia je zlatá hora politikových sľubov, tým je väčšia pravdepodobnosť, že si volič po odlete z nej zlomí krk!
  Niekedy politik podporí voliča - ako slučka obeseného!
  V remeslách sú majstri všetkých remesiel, ale v politike je zručnosť jeden jazyk!
  Ani tie najšikovnejšie ruky nedokážu všetko opraviť, no nešikovní politici s jazykmi dokážu všetko rozbiť!
  Najsilnejší muž s rukami nezodvihne ani tonu, ale politik s jazykom nezníži slabo celý štát!
  Kobra zasyčí, než vypustí jed do tela, a politik sa vyleje ako slávik a otrávi dušu!
  Had vypúšťa jed cez svoje tesáky, politik vypúšťa jed cez jazyk a zabíja oveľa presnejšie!
  Pravda je niekedy horká, ale jeho soľ pravdy je liečivá, politik je vždy sladký, ale jeho med spôsobuje cukrovku sklamania!
  Bez chleba niet medu z úst politika, ale bez soli pravdy niet pracovného chleba!
  Pri pohľade na diktátora je politika závideniahodná, liať krv je chutnejšie ako si natierať ústa lekvárom!
  Diktátor je horký ako palina, ale soľ pravdy v ňom je len v pečeni poddaných!
  Politik-demokrat má sladký prejav, politik-diktátor najskôr prejav a potom hlavu na plecia!
  Na to, aby ste urobili kariéru v politike, potrebujete poznať tri pravidlá: mlčať je zlato, reč má byť ako med, sľubovať v troch škatuľkách, vezmite si to z lobby na tri spôsoby!
  Politici hovoria jedno a robia druhé, až na jednu výnimku - s nimi sa naozaj nebudete nudiť!
  Keď muža obujú, skrachuje, a keď sa žena vyzuje, znásobí svoj majetok!
  Nie každý muž si môže nárokovať aj miesto anjela, no každá žena je už potenciálnou bohyňou!
  Nakoniec bola stráž úplne zničená a palác bol čiastočne zničený.
  Teraz musíme prinútiť Mikado podpísať bezpodmienečnú kapituláciu Rusku a potom usporiadať referendum o začlenení Japonska do Ruského impéria.
  Samozrejme, toto je najdôležitejšie...
  Dievčatá si obliekli provizórne brnenie a vystúpili z lietadla.
  Nikto sa im nebránil.
  Mikádo ich očakávalo spolu s ministrami. Pri pohľade na bosé dievčatá boli hodnostári v rozpakoch a červenali sa.
  Albina si objednala:
  - Na kolená!
  Mikádo a ministri sa poslušne znížili. Triasli sa od strachu.
  Alvina povedala:
  "Teraz pobozkaj naše stopy!"
  A aby bola presvedčivejšia s vreckovým blasterom, odrezala dvoch bodyguardov cisára. A potom ponorila svoje bosé nohy do krvi, ktorá sa vyliala z mŕtvych. Po nej sa aj Albina zmenila na šarlátovú tekutinu.
  Potom dievčatá zanechali červené, elegantné, malé stopy svojich nôh.
  Cisár a ministri ich poslušne pobozkali. A toto bolo najsilnejšie poníženie Japonska.
  Potom, samozrejme, musíte podpísať bezpodmienečnú kapituláciu krajiny vychádzajúceho slnka.
  Albin a Alvin boli nútení podpísať celý kabinet ministrov.
  A potom si mikádo opäť kľakol a pobozkal holé, krvavé chodidlá večných dievčat.
  Nastala teda okupácia Japonska a úplné víťazstvo.
  Zatiaľ však treba počkať na príchod ruských vojsk. V každom prípade bolo cez rozhlas oznámené, že Japonsko kapituluje.
  Robur sa veľmi potešil a večný chlapec zvolal:
  - Porazil som celé impérium!
  A vybuchol do smiechu... Opustiť bojové vozidlo bolo nebezpečné, ale sedieť sám bolo nudné.
  A večný chlapec, ktorý dostal do daru nesmrteľnosť, sa rozhodol pokračovať v zbierke okrídlených výrokov;
  Aby ste sa radovali z víťazstva a neoplakávali horkosť porážky, potrebujete pot usilovnosti a iskru talentu!
  Vojak vo svojom srdci cíti, kedy má ísť do útoku, a politika, ktorý je už dávno v pečeni, posiela na zabitie!
  Vojaka občas navštívia pochybnosti o spôsobilosti velenia, ale politik bezpochyby nie je spôsobilý, že v schopnosti klamať!
  Vojak je synom orla, ktorý kluje do protivníka a trepotá sa na oblohe, politik je synom líšky, ktorá sa vysrala na hlavu a prasiat na vedľajšej koľaji!
  V boji ho statoční porazili skôr, ako sa boj začal, zbabelec prehral bez toho, aby do boja vstúpil, politik podvádzal ešte pred rozdelením trofejí!
  V bitke sú sily vždy nerovnaké, niekto je silnejší, niekto slabší a všetci sú rovnako dobrí v politike!
  V boji vojak čmárá zo samopalu a politik vzadu bubnuje jazykom bezvýsledne!
  Vojaka netreba stimulovať k výkonu - je vždy pripravený a politik vás každú chvíľu poserie!
  Vojak ako mačka má deväť životov a pekelný politik má milión masiek!
  Vojak, aj keď je mu fyzicky zle, je duševne zdravý a politik je vždy posadnutý bolestivou túžbou pokaziť voliča!
  Roboti nemôžu ochorieť, skutoční vojaci sa nevzdávajú a politici si od prírody nevedia pomôcť a poserú sa!
  Bojovník je trikrát bojovník, politik je miliónkrát prasa!
  Vojak je v prvom rade človek a v druhom rade bojovník, politik je na prvom stupni sviňa a na druhom líška!
  Bosá žena môže predbehnúť každého obutého muža, bez topánok to ide nohám, bez mozgu je ťažké žiť!
  Žena sa nehanbí predviesť svoj obnažený opätok, oveľa horšie je, ak vás muž obúva a strhne z vás tri kože!
  Politik sa môže strčiť ako tank, ale jeho brnenie je ako želé z verbálnej hnačky!
  Vojak môže dostať vši za pochodu, ale politik, ktorý je v úzadí, je už povolaním voš hnoja a dokonca aj prasatá neustále!
  Politik je tá ovca, z ktorej nedostanete vlnu na plstené čižmy, ale sami budete čľupnúť kapustnicu s lykovými topánkami!
  Prasa dáva ľuďom mäso a slaninu a prasačí politik si vešia len rezance na uši a syr dáva do pasca na myši!
  Reč politika je tuhá kaša a mišľa sľubov a k tomu trochu syra z pasce na myši, takéto jedlo spôsobuje len vred sklamania!
  Vojak miluje ženy a vlasť, samotný politik je ako rozmarná žena a miluje moc nad vlasťou!
  Vojak chce dosiahnuť nejaký čin a stať sa hrdinom, politik si vždy nájde príležitosť spáchať podlosť a získať odmenu!
  Ak vojak nepočíta hviezdy, tak si ich skôr či neskôr zarobí na ramenných popruhoch, ale politik, ktorý sa považuje za hviezdu, si nezaslúžil ani krížik na hrob!
  Vojak nie vždy nájde miesto pod slnkom, ale jeho duša je jasná, politik niekedy zaujme miesto svetielka, ale v duchu je sám diabol!
  Vojak hľadá slávu a chce prežiť, politik si už našiel hanbu a chce žiť vo veľkom!
  Vojak salutuje a zostáva so cťou, politikovi sa pošmykne prasa a on sám ostane špinavým kancom!
  Vojenská služba nedovoľuje narásť brucho, ale keď stratí brucho, bojovník získa nesmrteľnosť v srdciach ľudí a politik, ktorý si vypracuje brucho, zostane iba v pečeni!
  Vojak nešetrí brucho a nemá brucho na to, že ho dievčatá milujú, politik sa trasie za brucho a vypracúva mamuta a za to nás voliči nenávidia!
  Bosé dievča je šťastnejšie ako šarlatánmi obutá starenka sľubujúca večnú mladosť a bohatstvo, no namiesto mladej kože si strhli tri kože!
  Vojak ešte nie je celkom generál, nie je podriadený vo vynaliezavosti a odvahe, politik nie je tak celkom satan, ale aby robil podlosti, má sa od diabla stále čo učiť!
  Obnažená ženská päta je guľatá a zvodná, nahí králi, s ktorými pred nás politici predstupujú, keď im strhnú masku, zaguľatení v reči, no znechutení!
  Pilot sa nerodí ako okrídlený, v zápase dostáva krídla, politik sa nerodí s nosom, ale bez ťažkostí necháva voličom nos!
  Zručnosť vojaka sa rodí v mukách, politická virtuozita vytvára medzi voličmi muky!
  Vojak ešte nie je pán, ale učí sa od boja k boju, z politika už nie je anjel a z jednej predvolebnej kampane do druhej sa fláka!
  Ten, kto sa narodil pre plazenie, nemôže lietať, ale otrok od narodenia je schopný vyletieť na trón, ak má húževnatosť ďatľa, intelekt sovy a orlí pohľad!
  Vo vojne vyhráva najsilnejší a najväčšia sila je v prefíkanosti, takže líška vždy prevezme leva!
  Vojak to berie nie tak silou, ako vynaliezavosťou, mozog je najsilnejšia časť tela, hoci nemá svaly, a jazyk je najškodlivejší, hoci za zubami!
  Vojak si uťahuje opasok, aby sa mu ľahšie uchádzalo, politika núti voličov uťahovať si opasky a rozhadzujú sa!
  Vojak má duchovné krídla a v duši orla, politik má v duchu prasačí groš a dušu horšiu ako prasa!
  Mužský jazyk ochotne oblizuje žene obnaženú pätu, no hlúpi muži sa ešte ochotnejšie nechajú obuť od jazykolamov!
  Politici majú dlhé jazyky, ale veľmi krátke ruky, aby splnili sľub bezrozmerných úst!
  Tí, čo majú intelekt, sú muchy, ktoré klujú medové reči politikov, a tí, čo majú chamtivosť potkanov, sa ponáhľajú zadarmo syr v pasci na myši!
  Politici sú málokedy blázni, naopak, častejšie sú blázni tí, ktorí sa vyjadrujú ako milí politici a riskujú, že sa za to dostanú po uši a zostanú bez nohavíc!
  - Politik je sám vreckový zlodej a je vreckový a jeho vrecko nemá dno, ale pre voličov z neho môže dostať len figu!
  Votrelec šliape po zemi čižmami a žena šliape muža bosými nohami, zem stoná od bolesti, muž vrčí rozkošou!
  Vojak nechce zabíjať, ale svoju povinnosť si plní svedomito, politik túži po krvi a nemá ani štipku svedomia!
  Vojak nie je škrečok, ktorý by sa mal hromadiť, ani škrečok, ktorý by sa mal skrývať, ani krysa, ktorá by sa mala obhrýzať, ale má skutočne levie zuby, keď bojuje za spravodlivú vec!
  Vojak je bojová jednotka, politik je len militantná nula!
  Politik nie je vojak ani bojovník, ale veľmi efektívne zabíja dlhým jazykom a trhá strechu z pántov!
  Diktátor tiež odrezáva hobliny z pňov pomocou dlhého jazyka, píly výrečnosti!
  Najsilnejšou kosťou je jazyk, ak nie je zaviazaný!
  Ak je politik viazaný jazykom, tak nebude zbierať kosti v polemikách!
  Politik je stále tým ovocím, nikdy nedozretým na to, aby uživil voličov, ale hnilým od chvíle, keď je vystavený na vyhodnotenie hlasovaním!
  Politik je ovocie, ktoré vylievajúc šťavu výrečnosti robí z voličov zeleninu!
  Pollitrová fľaša vodky je smrteľnejšia ako tucet Hitlerov, tak si pripime na to, že Rusov a nás všetkých zabíja len alkohol!
  Chlapec s obnaženou pätou vyrazí zuby nepriateľovi, dospelý človek obutý do politiky zostáva bezzubým psom, ktorý zavýja na mesiac!
  Sláva sa k vojakovi nedostane ľahko, ale je múdra, ale politik sa občas dostane do hlasných škandálov povesti!
  Vojak je bojovník svetla, bez ohľadu na to, za akú ideu bojuje, politik je ohavnosťou temnoty, bez ohľadu na to, pod akou vlajkou stojí!
  Nezáleží na tom, pod akou vlajkou je vojak, hlavná vec je, že v jeho srdci horí odvaha a v politike nezáleží na farbe farby, zbabelo bude v pečeni voliča!
  Vojak pod zlou vlajkou si zaslúži viac úcty ako politik pod správnymi heslami, ale bez ohľadu na bazár, pokladanie sviňa!
  Komunizmus je raj, ktorý si ľudia dokonca budujú na zemi mozoľnatými rukami, no prasačí politici menia planétu na peklo, ničia dobro dlhými jazykmi!
  Vojak pre vlasť je vždy hora, politik iba spomaľuje dlažobnú kocku, jeho prasa je stíhačka hurá, aby toho nebolo veľa!
  Žena môže byť potichu dobrá vojačka, ale politik, dokonca aj v nohaviciach, je odporná, zhovorčivá žena!
  Politici majú dlhé jazyky a bezhraničné ambície, ale na zabavenie Zeme sú ruky krátke a myseľ ešte menej!
  Nevychvaľujte sa oceľovou technológiou, ak máte ducha ako huspenina, tak diviaky dali zbabelcovi palicu s kyjakom v nebi aj na zemi!
  Politik, melie nezmysly, z ktorých nie je múka na chlieb, ale tuhá múka, s rezancami na ušiach voličov!
  Vojak je rytier, ktorý bojuje s drakom, ale tento drak je v skutočnosti vzadu a nemá sedem hláv, ale milión masiek a nespočetné množstvo prasacích rypákov!
  Z vojaka, aby sa nestal ošklbaným kuraťom, musí byť hus, politik, aby mohol voličov smažiť na grilovačke, bude rád čurať, nie súdružsky!
  Vojaci sú len chlapci, ale vyrastajú z bitky do bitky, politici bez rozdielu veku, od jednej predvolebnej kampane k druhej, upadajú do ešte väčšieho nepríčetnosti!
  Vojak môže byť bez brady, ale slávny bojovník a politik v akejkoľvek situácii nemôže nechať chvost!
  Chlapec sníva o tom, že sa stane orlím bojovníkom, ale nie je jasné, odkiaľ pochádzajú politici-prasatá tak špinaví, že je nechutné o nich čo i len snívať!
  Rodený chlapec-bojovník by radšej behal bosý po snehu, ako by sa nechal obúvať politikou a premeniť sa na plstenú čižmu!
  Nahá žena nie je ošklbané kura, každému mužovi vyzlečie nohavice a aj z arogantného vládcu urobí nahého kráľa!
  Z chlapca vyrastie vojak a kto bol politikom v mladosti, ak z neho vyrástla taká veľká sviňa?
  Prostitútka je ku klientom úprimná - peniaze výmenou za potešenie a politik je úplný klamár, hlasy a dane výmenou za čisté sklamanie!
  Politik je veľmi drahá prostitútka, od ktorej riskujete nielen syfilis mozgu, ale aj prasa do vrecka!
  Politik je taká prostitútka, že namiesto toho, aby sa vyzliekol, strhne z voličov tri kože a cez televízor nakazí!
  Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, ale ustavične prasiatke darebák môže byť znovuzvolený aj tucetkrát!
  Zvieratá a deti nemajú radi jedlo bez soli, ale prečo dospelí prepadajú sladkým rečiam politikov, ktorým chýba soľ pravdy!
  Soľ pravdy je horká, ale má liečivú silu, reč politika je sladká, ale spôsobuje cukrovku mysle!
  Človek nechce byť pešiakom, ale kariéra v armáde začína vojakmi, politik nechce hrať podľa pravidiel a svoju kariéru v politike vedie nezákonne!
  Politik, ktorý uráža gayov, je sám veľký zadok a nemá žiadnu mužnosť!
  Vojak dvakrát nezomrie, ale politik trikrát zradí a miliónkrát oklame!
  Dve úmrtia sa nestanú a nemôžete si vyzuť topánky bosými nohami, ale politikom sa darí neustále zabíjať a trhať tri kože!
  Dievča sa nebojí behať bosé po snehu, bojí sa, aby sa zo ženícha nestala hlúpa plstená čižma, obutá až po uši!
  Vojak vo vojne sa stáva mladším a zároveň zrelším, politik v tajnom boji starne a dospieva, zároveň klesá na úroveň divej zvery!
  Vojak je súkromný branec a stáva sa profesionálom vo vojne, politik nepozná termíny a profesionálom v udeľovaní víťazstiev!
  Vojak musí byť pazúrik, ale nesmie sa v srdci premeniť na kameň, politik má oddávna kameň namiesto srdca, ale má tvrdosť gumy!
  Dobrý vojak v boji je ako diabol - že treba uhasiť oheň, šikovný politik v podlosti je sám Satan a plnenie sľubov je typická hadica!
  Vojak môže zomrieť na bojisku, ale je to lepšie, ako byť zabitý pod prúdom sladkých klamstiev z úst politikov v čase mieru!
  Kto sa narodí ako bojovník, zomrie ako hrdina, kto sa stane politikom, je už mŕtvy darebák a chodiaca mŕtvola!
  Politika je, keď hovoria jedno, myslia druhé, robia tretie, ukáže sa štvrté, ale stále ide bokom a zostáva ohavnosťou v pečeni!
  V politike nie sú bratia, ale je veľa chudobných príbuzných, nie sú rozprávkoví princovia, ale prebytok nahých kráľov, pravda nie je ani na chvíľu, ale klamstiev bude dosť na viac ako jednu generáciu!
  Láska prichádza, keď nečakáš, politici sa držia, keď nevoláš!
  Láske sa podriaďujú všetky veky, politici zvládnu každú podlosť!
  Politik je monštrum, ktoré sa vydáva za fešáka, no žiadna luxusná munícia neskryje prasačí groš a vlčie tesáky!
  Vojak je tiež akési monštrum, lebo na bojisku zabíja, no na rozdiel od politika je rovnocenný, ale volič vždy prehrá!
  Žena chce lásku a šťastie pre seba a svoju rodinu, politikovi ide predovšetkým o rozmaznanie druhých a je posadnutý láskou k peniazom!
  Žena je ako ruža: príťažlivá vôňa, jasný vzhľad, ostré tŕne a ako vyzerá politik, ktorý je ohromujúci smradom, úbohým vzhľadom a kaktusovou žieravinou?
  Žena je stelesnením krásy a čistoty, aj keď nie vždy ideálom, ale politička bude vždy etalónom podlosti a škaredosti!
  Bosý chlapec sa nespráva a nedostane do vrecka tak často, ako politik robí škaredé veci a strčí doň prasa!
  Dieťa sa rado hrá so zbraňami, ale je čarovné, politik nimi rád hrká, no namiesto strachu vzbudzuje odpor a smiech!
  Človek vzišiel, ako hovoria vedci, z opice, politika, hoci typický primát, najmä úspešní ľudia, má vzťah so šakalom!
  Človek má božskú tvorivú povahu, ale politici ukrižujú, že sú od prírody len diabli a vytvárajú chaos!
  Politik je Diabol v tele, len nie pán pekla, ale tvorca podsvetia na Zemi, v ktorom sa diabli vymykajú kontrole a vytvárajú chaos!
  Vojak je sudcom Boha a času, politik je bastard bez súdu a jeho nezákonnosť nepozná časový rámec!
  Vojak nehľadá pokoj a búrka tiež neláka, politik pochová svoje výčiny, parazit veľmi závidí!
  Vojak je niekedy nedobrovoľne bojovník, ktorý nechce zabíjať, ale plní svätú povinnosť voči vlasti, kým politik je dobrovoľný zradca, ktorý rád prasá, nie si plniť povinnosti voči voličom!
  Vojak v bitkách rieši hádanky, politik zostavuje prefíkané kombinácie, nemôže vec vyriešiť pokojne!
  Politik je taký generál, že namiesto nárameníkov nosí kartové ramienka hlupáka, hoci on sám je líška!
  Vojak vie hrať karty, ale politik nosí epolety so šiestimi aj bez hrania!
  Vojak je celkom v pohode borec, keď sa dá dokopy s hlavou, politik je sviňa, od orla dostane vrabca!
  Vojak vie, čo je strach, ale prekoná sám seba, politik vie, čo je česť, ale pre seba to otočí!
  Ak sa žena nebojí predviesť svoje odhalené nohy, nenechá sa obuť do čižiem, tak sa narodila v košeli!
  V košeli sa narodil bojovník, ktorý sa nenechá vyzliecť z troch koží!
  Žena, nehanbite sa chodiť bosá, nebojte sa byť pod pätou plstenej čižmy!
  Ak nechcete prehltnúť ostrie čepele, získajte bystrú myseľ a oceľovú vytrvalosť!
  Hrot bláznovho meča môže prebodnúť telo, ale iba ostré slovo mudrca môže skutočne zasiahnuť srdce!
  Vojak je diabol, ktorý má čisté srdce, politik tvrdí, že je Boh, no je plný špinavých myšlienok!
  Nehanbí sa žena za svoju nahotu pri hľadaní mužského princa, hanba sa vydať za nahého kráľa!
  V košeli sa narodila žena, ktorá s pomocou holých nôh strhne z muža tri kože!
  Žena, ktorá sa narodila v košeli s nahým mäsom, si oblečie muža, aj keď nemá plné topánky!
  Pre ženu je dôležitejšie narodiť sa v košeli, ako dostať luxusné šaty od nahého kráľa!
  Je lepšie, aby žena chodila nahá, než aby si nechala strhnúť tri kože plnou plstenou topánkou, lepšie naboso, ako obuť tupou topánku!
  Ak bosá žena, odhalená na hrudi, láme potlesk a nie urážky a pískanie, potom sa narodila v košeli a nenechá sa obuť!
  Ženské slabosti sa zmenia na príťažlivú silu, a ak muž prejaví slabosť, potom bude zatlačený do močiara impotencie!
  Žena by mala vedieť odpustiť, ak chce byť úspešná, ak chce muž niečo dosiahnuť, nemal by sa vzdávať!
  Miesto orla má ten, kto sa vie vysypať ako slávik a nepočíta havrany!
  Kto spočíta veľa vrán, je úplne bez krídel a nemá zobák!
  Kto predá vlasť za zlato, nestojí ani cent a bude pokrytý hrdzou zrady pod ušľachtilým kovom!
  Okrádaním potomkov zbankrotujete do prázdna, pretože všetko sa utopí v bezodnom kolotoči zločinov minulosti!
  Bojovník musí byť múdry ako sova, statočný ako orol a nepočítať vrany v boji, aby ho neošklbalo kura!
  Nezáleží na tom, keď je rokov málo, hotová katastrofa, keď nie je dostatok rozumu a vynaliezavosti v každom veku!
  Chlapec chce byť vojakom a ísť do vojny, aby sa stal hrdinom, politik chce byť veliteľom, sedieť vzadu a páchať podlosť!
  Vojak chce kašu s mäsom, ale od veliteľov dostane brezovú kašu a od politikov nasadené hnilé prasa!
  V boji potrebujete nielen ostrý bajonet a oceľovú šabľu, ale aj bystrú myseľ a nervy z ocele so zlatými rukami vynálezcu!
  Ľud nepotrebuje panovníka na tróne, ale cára v hlave, nie striebornú reč politikov, ale strieborné ruble v peňaženke!
  Myseľ a odvaha, rovnako ako manžel a manželka, rodia víťazstvo iba vo dvojiciach a krstná mama akéhokoľvek úspechu - šťastie, nebude vôbec tretia!
  Mladosť je zelená, ale sladká, staroba horká a plesnivá a žena je ako mucha k sladkosti, choroba je ako mrcha k starobe!
  Je lepšie byť mladým voličom ako starým politikom;
  V mladosti sa dá argumentovať akýmkoľvek podnikaním, ale v starobe a nečinnosti prestaňte!
  V mladosti je viac radosti z práce ako z nečinnosti v starobe, pripijme si teda na to, že mladosť nekončí bez práce!
  Dievča je dobré v mladosti, lyžica je na večeru a politik je v hrobe!
  Chlapci s holými opätkami sú šťastnejší ako dospelí, z ktorých politici stiahli tri kože a poriadne obuli až po uši!
  Kým Robur toto skladal, dievčatá prišli s oficiálnym dokumentom o kapitulácii Japonska. Tak sa skončila slávna vojna. Ale pred Rommelom je ešte veľa rôznych prípadov a problémov. V každom prípade trojica porazila moc, ktorá vôbec nebola slabá.
  Albina sa Robura s úsmevom spýtala:
  - A koho teraz zničíme?
  Večný chlapec pokrčil plecami a navrhol:
  - Možno sa zmocníme Ruska za účelom rovnováhy?
  Alvina celkom logicky namietala:
  - Potom pre nás nemalo zmysel ničiť Japonsko! A ak sme zmenili pomer síl, tak musíme vydržať!
  Robur dupol bosou, detskou nohou a vyhlásil:
  - Ale vidíte, je celkom možné, že dobyjeme celý svet! Práve sme ukázali silu!
  Albina s tým súhlasila:
  - Áno, ukázali! Ale okrem sily treba ukázať aj múdrosť!
  Pomyslel si Večný chlapec. Zabiť státisíce ľudí nie je dobré. Ale stále potrebujete prevziať moc nad svetom. Ale ako to urobiť bez zabitia miliónov vojakov a dôstojníkov? Navyše, zároveň bolo potrebné potlačiť nepokoje povstaleckého ľudu, ak sa tak stane. Tu sa už môžete prekrviť ako nikto iný v histórii ľudstva.
  Roburovi však preblesla hlavou myšlienka:
  - Je potrebné vytvoriť telepatický prístroj, ktorý by dával mentálne príkazy celému ľudstvu. Niečo ako hypnóza pomocou rádiových vĺn a potom vlastne ovládneme celý vesmír.
  Albina s tým súhlasila:
  - Potrebujeme špeciálne graviomagnetické vlny hypnózy. A potom okamžite prekonáme akúkoľvek prekážku a podmaníme si celý svet! A všetky národy budú pod nami tancovať a budú vykonávať všetky príkazy!
  dodala Alvina a vycenila zuby:
  - A bude to veľmi cool!
  A terminátorské dievča duplo holou, vytesanou nohou.
  Chlapec Robur súhlasne prikývol.
  - Vyvinieme podobný aparát a ľahko si podrobíme každého bez výnimky. A potom bude nad svetom absolútna moc!
  Albina sa chichotala a spievala:
  - Ľudia umierajú pre kov, pre kov,
  Robur bude vládnuť šou! Ovládajte skóre!
  Alvina s tým súhlasila a žmurkla na svojho partnera:
  - Naša sila, ako sila Najsvätejšej Trojice, bude navždy! A nielen večné, ale aj humánne!
  Albina s tým súhlasila:
  - Keď je ruka pevná a ciele humánne, pre človeka sa stávaš Všemohúcim!
  Robur prikývol a stlačil tlačidlo holým, okrúhlym, detským podpätkom, zdvihol prístroj a spieval:
  Ten, kto je zbavený srdca a duše,
  Bude zdrvený naraz s láskavosťou!
  Dievčatá v zbore zvolali na plné hrdlo:
  Chladný výpočet nám slúži ako túžba -
  Nepriateľov poraziť, no, ale prostriedky sa nepočítajú!
  
  DOBRODRUŽSTVÁ ŠKRATKA BIFA SUPERAS
  Elf Bif putujúci po rôznych svetoch sa dostal do druhej svetovej vojny. A samozrejme sa rozhodol pomôcť Nemcom, takže bol aj svetlovlasý a pekný. Okrem toho Bif lákalo aj to, že nacisti boli za nadčloveka a proti kresťanstvu. Vstúpil teda do Luftwaffe a stal sa pilotom. A keďže elfovia sú oveľa rýchlejší, silnejší a mnohokrát lepší v reakcii na ľudí a dokonca majú ochrannú mágiu, Biff začal veľmi rýchlo skórovať.
  Jeho bojovník sa vďaka mágii stal nezraniteľným. A každý projektil zo vzduchovky presne zasiahol cieľ.
  No zdalo sa, že ani takéto vynikajúce eso samo o sebe nebude mať na priebeh vojny veľký vplyv.
  Ale Biff, ktorý zostrelil dvesto lietadiel v Stredozemnom mori, dokázal zostreliť samotného Montgomeryho. A toto je už vážne. Zomrel najtalentovanejší anglický generál. Bif dostal za Rytiersky kríž Železný kríž s dubovými listami, mečmi a diamantmi. Účty sa mu však hromadili tak rýchlo, že za mesiac mal tristo zostrelených lietadiel. A 20. augusta 1942 začal Rommel ofenzívu v smere na Alexandriu.
  Bez Montgomeryho sa s Britmi všetko pokazilo. A padli do Rommelovej pasce a boli zabití. Bif v tomto čase zostrelil za týždeň viac ako dvesto lietadiel a zasiahol aj pozemné ciele.
  Hitler nestihol napísať dekrét o vyznamenaní. Biff opäť za tristo zostrelených lietadiel dostal: Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi. Za päťsto lietadiel bol vyznamenaný Rytierskym krížom Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Rommelove jednotky dobyli Egypt a okamžite prenikli do Iraku, kde vypuklo protibritské povstanie. Nemci dobyli aj Kuvajt. Červená armáda zaútočila na Rommelove jednotky v Iraku, čo však vyprovokovalo vstup Turecka do vojny proti ZSSR. Čo mimoriadne sťažilo situáciu. A Stalin bol nútený opustiť ofenzívu pri Stalingrade. Nemcom sa podarilo začiatkom decembra dostať pod kontrolu celé mesto. A Paulus za to dokonca dostal cenu.
  Červená armáda bojovala s Turkami a uviazla v Zakaukazsku.
  Okrem fenomenálneho Bifu excelovalo aj Marseille, ktoré rýchlo získavalo skóre, a to aj vďaka sovietskym pilotom. Marseille dostalo aj Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi za štyristo zostrelených lietadiel.
  A Bif za sedemstopäťdesiat zostrelených lietadiel bol ocenený Rytierskym krížom Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A za tisícku - Hviezda rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Nemci dokázali udržať svoj front v strede a dokonca odbili pokus o odblokovanie Leningradu.
  O niečo neskôr sa sovietske jednotky vo februári pokúsili postúpiť pri Stalingrade, ale Nemci boli pripravení a odrazili všetky útoky. A Biff a Marseille vydesili sovietske letectvo a stali sa doslova legendárnymi esami.
  Ale 30. mája, keď cesty vyschli a Nemci mohli vytiahnuť nové tanky Panther a Tiger, ako aj samohybné delo Ferdinand, začala nová ofenzíva nacistov pozdĺž Volhy.
  Vyhlásenie totálnej vojny v Tretej ríši viac ako zdvojnásobilo výrobu zbraní. Okrem toho nemecká ponorková flotila veľmi rozčuľovala Spojené štáty a Britániu, v dôsledku čoho sa intenzita bombardovania výrazne znížila.
  Áno, a straty pozemných síl Wehrmachtu boli nižšie a ukázalo sa, že továrne majú viac vysokokvalifikovaných pracovníkov. A to tiež umožnilo Nemcom pridať zbrane do vydania a najmä lietadlá. A Focke-Wulf pri správnom použití nie je vôbec zlý.
  A "Tiger" je pre Červenú armádu šokom a úctou. Nemci dokázali prelomiť sovietsku obrannú líniu za pohybu.
  Najnepríjemnejšie bolo, že v Červenej armáde, ktorá nepoznala víťazstvá, bola mimoriadne nízka morálka. A mnohí vojaci sa vzdali alebo dezertovali. Počet tých, ktorí sa vzdali, bol veľký, rovnako ako prebehlíkov.
  Bojový duch Wehrmachtu nebol predtým vážne zlomený bol vysoký. A na oblohe Nemci úplne dominovali. Spojené štáty boli pasívne, zatiaľ čo Británia utrpela obrovské straty.
  Okrem toho sa vyrobilo oveľa viac lietadiel ako predtým.
  Biff hromadil účty tak rýchlo, že pre neho vymysleli nové odmeny. Za dvetisíc lietadiel bol mladý elf ocenený Hviezdou Rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A pre tri tisícky lietadiel - Hviezda rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  V júli 1943 Nemci dosiahli Kaspické more a poskytli kyslík sovietskym jednotkám na Kaukaze. A potom pokračovali v ofenzíve pozdĺž pobrežia, pozdĺž roviny.
  Koncom augusta už boli v Dagestane a priblížili sa k hraniciam Azerbajdžanu.
  Potom sa rozpútal krutý boj o Tbilisi. A sily boli veľmi nerovnomerné.
  ZSSR jasne prehrával boj o Kaukaz. V septembri sa Stalin pokúsil o postup v centre. A jeho jednotky tam opäť uviazli. Panther-2 sa zúčastnil bojov.
  Ukázalo sa, že toto auto je s päťdesiatimi tromi tonami dosť ťažké, ale lepšie chránené najmä v oblasti čela: 100 milimetrov a 60 strán a motor s výkonom 900 koní veľa kompenzoval. Plus kanón ráže 88 mm a dlhá hlaveň 71 EL.
  Proti takémuto tanku nie je ľahké odolať. Najmä ak bojujú zúfalé dievčatá.
  Gerda vystrelila na sovietske auto holými prstami a zaškrípala:
  - Sme najlepší!
  Charlotte holým opätkom prirazila tridsiatku a zaškrípala:
  - Tretia ríša je s nami!
  Christina búchala na sovietske jednotky a štebotala:
  - Povedal som nedriftovať!
  Magda si kopla do nôh holými prstami a povedala:
  - Sme najvyššia trieda!
  Samozrejme, útok v centre bol odrazený s veľkými stratami pre Červenú armádu.
  A na jeseň av zime nacisti dokončili zajatie Kaukazu ... Potom sa postavenie ZSSR stalo mimoriadne ťažkým.
  A superpilot Beef zostrelil štyri tisícky lietadiel. Za čo mu bola udelená hlavná hviezda rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Marseille tiež zvýšilo počet zostrelených lietadiel na tisíc. A dostal aj ocenenie: Hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A do jari Bif zostrelil päťtisíc lietadiel, dostal Veľkú hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  V máji 1944 spustili nacisti novú ofenzívu proti pozíciám Ruska. Údery boli zasiahnuté na severe, obchádzajúc Leningrad, a pozdĺž Volhy, obchádzajúc Moskvu z juhu. A toto je obrovský útok. Zapnite dvojité kliešte.
  Červená armáda stratila veľa zo svojho bojového ducha, no stále bola silná.
  Nové tanky T-34-85 a IS-2 boli vyspelejšie a výkonnejšie ako predchádzajúce. Objavil sa aj výkonnejší LA-7. Je pravda, že sa vyrábalo v malom množstve. Ale Jak-3 sa nikdy nedostal do výroby. A do konca mája už majú Nemci v prevádzke tisícku najnovších prúdových ME-262 so štyrmi 30-milimetrovými delami. A je to veľmi impozantný najnovší stroj.
  Áno, a TA-152, ktorý nahradil Focke-Wulf, nie je zlý.
  Hlavné nemecké tanky "Panther" -2 a "Tiger" -2. Posledný tank má motor s výkonom 1000 koní a jazdný výkon je na tom dobre. Takže Nemci majú vybavenie v sérii - veľkú ničivú silu. Aj keď stále nedokonalé. Pripravuje sa ale séria E. No napríklad "Myška" sa veľmi neukázala.
  A tak sa bitka začína... Najprv Nemci zajali Saratov, potom Kuibyshev.
  Bif zostrelil šesťtisíc lietadiel a získal: Veľkú hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Potom Nemci dobyli aj Uljanovsk. A do konca leta vzali Kazaň. Front Červenej armády sa zrútil.
  Do septembra Beef zostrelil sedemtisíc lietadiel a dostal nové ocenenie: Hviezdny veľkokríž Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A v októbri Nemci prerazili zo severu a uzavreli kruh okolo Moskvy.
  Potom začala operácia ničiť a rozdrviť Červenú armádu.
  V decembri Beef zostrelil osemtisíc lietadiel a získal Hviezdny Veľký kríž Rytierskeho kríža Železného kríža a zlaté dubové listové meče a diamanty.
  A práve na Štedrý deň, 25. decembra 1044, moskovská posádka napriek Stalinovmu kategorickému rozkazu kapitulovala. A poľný maršál Goth, ktorý obsadil hlavné mesto, za to dostal Veľký kríž Železného kríža.
  Kým však Stalin po úteku do Sverdlovska chcel pokračovať vo vojne. A spojencom stále existovala nádej.
  Nemci zatiaľ bombardovali len sovietsku Sibír. Dostali výkonné vrtuľou poháňané Yu-488 a TA-400, ktoré sa prehnali ako hurikán. A priniesli smrť a skazu sovietskym mestám.
  Elf Beef pokračoval v bojoch na oblohe a zúčastňoval sa bombardovacích náletov. A jeho stroj tu a tam fungoval a vrhal na protivníkov šokové prúdy kolosálnej ničivej sily.
  V marci 1945 počet zostrelených lietadiel týmto legendárnym elfom prekročil deväťtisíc. A dostal ocenenie: Hviezdny veľkokríž rytierskeho kríža s listovými mečmi z platinového dubu a diamantmi. A je to veľmi cool!
  Ale v máji Nemci postupujú na Ural. Ich jednotky rýchlo postupujú. Červená armáda sa hrdinsky snaží vydržať. Ale ona nič nezmôže.
  Nacisti už vrhli do boja najnovšie tanky série E. A odolať im je naozaj takmer nemožné.
  Najmä proti E-100, ktorá je pre sovietske delá zo všetkých uhlov nepreniknuteľná. A jeho 128 mm kanón je smrteľný pre takmer každé brnenie.
  A E-100 vyvoláva v sovietskych vojakoch hrôzu. Okrem toho, dezercia je endemická, rovnako ako kapitulácia. A táto kapitulácia je obrovská.
  Niektoré divízie sa dokonca poddávajú zvukom orchestra. A niektorí, naopak, bojujú až do konca.
  Ale sily sú nerovnaké a už v júni padli Sverdlovsk a Čeľabinsk. A potom sa Nemci presunuli cez Sibír.
  Sovietske mestá sa zúfalo bránili. Najmä Novosibirsk, kde bojovali aj deti.
  A prudké boje boli v Strednej Ázii v plnom prúde. Ale do septembra 1945 bola väčšina ZSSR zajatá. Ale v októbri Nemci kvôli mrazom zastavili postup cez Sibír. Komunikácia bola príliš napätá.
  Elf Beef zostrelil desaťtisíc lietadiel a dostal za to Veľkú hviezdu Veľkého kríža Rytierskeho kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Potom bola na oblohe ešte vojna... Do mája 1046 sa Bifovi podarilo zostreliť ďalších tisíc lietadiel a získať: Veľkú hviezdu Veľkého kríža Rytierskeho kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A potom sa začala nová nemecká ofenzíva na Ďalekom východe. Spojené štáty a Británia vlastne ukončili vojnu s Treťou ríšou a bojovali s Japonskom. Ale samuraj hrdinsky vydržal. A ukázali kolosálnu odvahu a hrdinstvo.
  Červená armáda bola početne oslabená, no niektoré továrne evakuované na východ stále fungovali. A dodávali na front, vrátane lietadiel.
  Nemci už postupovali takmer v pochodoch, no aj tak, kým sa dostali do Vladivostoku, trvalo im to niekoľko mesiacov. A na konci novembra, napriek mrazu, Fritz stále dosiahol Čukotku.
  Padli teda posledné mestá ZSSR.
  Elf Beef zvýšil počet zostrelených lietadiel na dvanásťtisíc a dostal nové ocenenie: Veľkú hviezdu Veľkého kríža Rytierskeho kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi, ako aj hodnosť poľného maršala letectva. A to je skutočne jeho kolosálny úspech.
  Potom bol okupovaný ZSSR. Ale Stalin bol stále chytený. So Spojenými štátmi už Hitler, ktorý dobyl veľké územia, nebojoval. Rozdelili si sféry vplyvu. Tretia ríša dostala Európu, polovicu Afriky - sever a francúzske belgické majetky. Rovnako ako Blízky východ a celé územie ZSSR.
  A mal toho dosť... Japonsko si ponechalo svoje majetky v Číne a čiastočne, Spojené štáty a Británia nemali čas ho z neho získať späť.
  Vznikol bipolárny svet. Tretia ríša prosperovala a rozvíjala sa, Nemci dokonca v roku 1957 leteli na Mesiac. Ale po Hitlerovej smrti v roku 1960 v ňom nastal nepokoj. Aj keď sa dalo vyhnúť rozchodu. Ale nový režim sa stal liberálnejším a všetci poddaní Tretej ríše dostali občianstvo.
  A tak sa skončila éra národnostnej nerovnosti.
  Tretia ríša a Japonsko na jednej strane a USA a Británia na strane druhej medzi sebou súperili už vo vesmíre a prebiehalo dobývanie slnečnej sústavy.
  Let na Mars v roku 1974 - prví sú Nemci a o rok neskôr na Venušu. Takže nový svet svojím spôsobom stále nič. A elf Bim odletel do nových svetov, hľadajúc dobrodružstvo a nové pocity.
  
  CHAMBERLAIN MIESTO CHURCHILLA
  ANOTÁCIA
  Namiesto zbytočnej a nepotrebnej a dokonca smrteľnej vojny s Nemeckom pre Britániu uzavrel Chamberlain mier s Treťou ríšou. A teraz ZSSR bojuje proti Wehrmachtu jeden na jedného a výsledok vojny je ešte nepredvídateľnejší a boj je oveľa tvrdší ako v skutočnej histórii.
  . KAPITOLA 1
  Chamberlainovi sa bez rezignácie podarilo uzavrieť mier s Treťou ríšou. Hitlerove podmienky boli dosť umiernené. Británia uznala všetky výboje nacistov, ale sama neutrpela územné straty. Jediná vec je, že Angličania vrátili Namíbiu Nemcom. Celkovo nacisti garantovali nedotknuteľnosť britského koloniálneho impéria.
  Aj Hitler dostal na východe voľnú ruku. Čo je samozrejme v rukách Nemcov. Chamberlain však tiež chcel, aby dvaja diktátori, Stalin a Hitler, bojovali na život a na smrť.
  Takže toto všetko potešilo reakčné kruhy. Hitler sľúbil, že nebude Židov príliš urážať. A že na okupovaných územiach bude nastolený spravodlivý poriadok.
  Výdobytky Tretej ríše boli obrovské. Vojna so ZSSR bola však nevyhnutná. Len tentoraz nebol dôvod, aby sa Hitler ponáhľal do agresie.
  Mal veľa kolónií. Navyše Nemci obsadili aj Grécko a Juhosláviu. Dostali belgické, francúzske a holandské kolónie.
  O Indočínu bol dokonca konflikt s Japonskom. Všetky francúzske kolónie sú nemecké a mala by tam byť nemecká administratíva.
  V tom istom čase, 1. mája 1941, Nemci videli sovietske KV a T-34 na prehliadke na Červenom námestí. A Hitler ako odpoveď nariadil vytvorenie ťažkej nemčiny.
  Vojna bola odložená na 22. júna 1943.
  Do tejto doby sa Nemcom podarilo uvoľniť nové tanky - Panther, Tiger, modernizovaný T-4 a samohybné delo Ferdinand. Ale ich počet bol stále nedostatočný. Stíhačka ME-309 sa tiež objavila, ale tiež práve začala vstupovať do jednotiek.
  Tanky "Lion" a "Maus", zatiaľ len v testovacích vzorkách. Útočná puška MP-44, tiež práve vytvorená a nemala čas vstúpiť do série.
  Nemci teda nie sú v štyridsiatom treťom roku celkom pripravení. Ale ani v ZSSR nie je úplná harmónia. Je pravda, že o dva roky navyše bola Molotovova línia dokončená, ale je príliš blízko hraníc.
  Sovietske jednotky a velitelia sa zároveň stále učili viac útočiť ako brániť.
  Pravda, nie tentoraz sa Červená armáda nedala zaskočiť a Stalin vyhlásil všeobecnú mobilizáciu, čím sa počet vojakov zvýšil na dvanásť miliónov. Ale na druhej strane bolo Japonsko pripravené aj na otvorenie druhého frontu a časť sovietskych vojsk sa musela udržať na Ďalekom východe.
  ZSSR sa za dva roky posilnil. Tretia päťročnica bola preplnená a podľa oficiálnych údajov sa ekonomika zdvojnásobila. Vyrobilo sa ďalších takmer pätnásťtisíc tankov a tridsaťtisíc lietadiel a desaťtisíce zbraní.
  Červená armáda bola veľmi silná. Ale samozrejme, dodala Tretia ríša.
  Po tom, čo sa energický Speer stal ministrom zbrojenia a hospodárstvo Tretej ríše a okupácie prešlo na vojenské základy, výroba zbraní výrazne vzrástla. Osobitná pozornosť bola venovaná obrneným silám. A v dôsledku energetických opatrení a využívania pracovnej sily v kolóniách presiahla produkcia tankov v Tretej ríši tisícku za mesiac, pred ZSSR.
  Najnovší "Panther", výrazne lepší ako hlavný sovietsky tank T-34, v priebojnosti a rýchlosti paľby a v čelnom pancieri.
  Sovietska séria KV sa naopak ukázala ako nedostatočne účinná a išla cestou neopodstatnenej gigantománie.
  Bol tu aj negatívny subjektívny faktor - Stalinova láska k veľkým tankom. V auguste 1941 sa do výroby dostal KV-3 s hmotnosťou šesťdesiatosem ton, v septembri 1941 sa začal vyrábať KV-5 s hmotnosťou sto ton. A od marca 1942 vstúpil do série KV-4 s hmotnosťou stosedem ton.
  A to nie je všetko. V auguste 1942 sa objavil KV-6 s hmotnosťou stopäťdesiat ton. A v marci 1943 stoosemdesiat ton vážiaci KV-7.
  Tanky série KV sa teda vydali neopodstatnenou cestou váženia.
  Len T-34-76 možno nazvať pomerne úspešným strojom. Ale okrem toho sa z tejto triedy vyrábali aj A-30, kolesové pásové tanky a T-29.
  Letectvo ZSSR nebolo zlé, ale riadenie PE-2 bolo stále príliš ťažké a MIG-3, Stalinov obľúbený bojovník, sa tiež neospravedlňoval.
  Nemci vyrobili za dva roky asi toľko lietadiel ako ZSSR. Ale ich letectvo bolo možno praktickejšie. ME-309 bol veľmi výkonný vo výzbroji a rýchlosti a nepochybne silný, ale stále je ho málo. V praxi sa však ukázalo, že ME-109 je silnejší ako sovietske stroje.
  Celkovo boli Nemci lepšie pripravení a ich jednotky boli silné a mali veľkú výhodu v mobilite.
  Plus faktor Japonska, ktoré tiež stiahlo vojakov.
  V ofenzíve Nemci použili mnohé zahraničné a koloniálne divízie, ktoré boli v bojovej účinnosti horšie ako európske.
  Wehrmacht na úkor zahraničných a koloniálnych divízií zvýšil svoju silu na šestnásť miliónov. Plus ďalších osem miliónov japonských a koloniálnych vojakov.
  Japonsko a Tretia ríša prevyšovali ZSSR asi dvojnásobne v pechote. Je pravda, že japonské tanky boli ľahké, ale mobilné. V letectve mala Axis väčšinu v počte.
  Ale najdôležitejšie nie je len toto... Nemci mali spojencov. Medzi nimi je Turecko a Taliansko s veľkými armádami. Takže s prihliadnutím na satelity sa prevaha Tretej ríše ešte zvýšila. Na strane Tretej ríše sú Fíni, Maďari a Rumuni a Slováci, Chorváti, Bulhari, Španieli a dokonca aj Portugalci.
  A do vojny čoskoro vstúpilo aj Švédsko.
  A nemecké jednotky prelomili sovietsku obranu ... A o mesiac neskôr dosiahli Smolensk.
  A potom sa rozpútala grandiózna bitka o toto mesto. V skutočnosti rozhodla o osude ZSSR.
  Alexej, ktorý bol v bitke dvanásťročný chlapec, spolu s Alenkou a Katkou bojovali v uliciach Smolenska.
  Hitlerove hordy sa pokúsili dobyť mesto.
  Bosý chlapec v krátkych nohaviciach, Aleksey, vystrelil dávku zo samopalu a pokosil nacistov.
  Dvanásťročné dieťa hodilo smrtiaci granát holými prstami detských nôh a zarevalo:
  -Za komunizmus ZSSR!
  Alenka sa tiež otočila, vyradila náckov, hodila darček smrti holou pätou a vydala:
  - Za našu vlasť - moju vlastnú matku!
  Katka čmárala zo samopalov, vyraďovala náckov a potom jej hádzali obnažené prsty na nohách, ktoré niesli skazu a smrť.
  Bojovník sa ozval:
  - Za ZSSR!
  Obrannú pozíciu v ruinách na Volodarskej ulici zaujal ženský prápor ostreľovačov pod velením kapitánky Natašky Kaktusovej. Za ruinami sa schovávali dievčatá so samopalmi a puškami, zviazané zväzkami granátov.
  Samotná Natasha je v bodkovanej tunike na nahom tele, v krátkych nohaviciach a bosá. Krásne a krivé dievča, s výraznými bokmi, tenkým pásom, nakrátko ostrihaným pod poldecákom. Tvár je veľmi výrazná, s mužnou bradou, modrými očami široko od seba. Svetlohnedé vlasy zošediveli prachom, vysoká hruď, tvrdý pohľad. Kapitánka Natasha bojuje už viac ako dva roky a aj napriek svojej mladosti toho videla naozaj veľa. Dievčenské nohy sú pokryté reznými ranami a modrinami. Dievča je šikovnejšie na pohyb naboso ako hrubé a nemotorné čižmy.
  Holá podrážka cíti najmenšie vibrácie pôdy, upozorňuje na blízkosť míny a samotná matka zem dodáva odolnosť. Na jednej strane dievčine stvrdli nohy, nebáli sa rozpáleného kovu, ani ostrých sutín ruín, no na druhej strane nestratili citlivosť a pružnosť, upozorňujúce cez hukot na pohyb. tankov.
  Sladká Natashka drží granát s priviazaným výbušným balíčkom. Je potrebné sa plaziť k impozantnému nemeckému tanku "Lev", ktorý zalieva ulice guľometmi.
  Mirabela sa plazí vedľa nej. Také bosé, takže všetky dievčatá z práporu boli z čižiem, napodobňujúce svojho veliteľa. Jej zaprášené chodidlá sa pri plazení po štyroch zostrujú. Mirabeline žlté vlasy sú strapaté a dlhé... Trochu kučeravé. Samotné dievča je štíhle, chudé, malého vzrastu. Dokonca si ju možno pomýliť s dievčaťom, s úzkymi ramenami a zdanlivo veľkou hlavou.
  Mirabela však už zažila veľa. Podarilo sa jej navštíviť fašistické zajatie, ktoré prežila kruté mučenie, aj bane, odkiaľ sa jej nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo ujsť. No pri pohľade na jej detskú nežnú tvár sa nikdy nedá povedať, že by ju bili gumenými palicami po pätách, telom jej prechádzal prúd.
  Mirabela strieľa... Vojak Tretej ríše, v tomto prípade Arab, padne mŕtvy a jeho papuľa zdvíha piesok a sutiny.
  Natashka vsunie pod hromadu odpadkov hromadu granátov. Teraz sa sem priplazí deväťdesiattonový "Lev" a vyhodí to do vzduchu. Modré oči dievčaťa sa na jej tvári lesknú ako zafíry, spálené od spálenia a prachu.
  Skúsenosti naznačujú, že dobre chránený tank teraz zmení polohu. "Lev" má 100 mm bočné pancierovanie a dokonca aj pod uhlom. Tridsaťštyri sa cez ňu nevie prebiť, šancu majú len ťažkí Kevesheovci. Ale trate sú cieľ. Hlavnou vecou je zbaviť auto mobility ...
  Svetlana vystrelí dávku zo samopalu... Padá vojak, nikto nevie akej národnosti. Nemci, ktorí dobyli väčšinu východnej pologule, si vážia árijskú krv a vrhajú do bitky koloniálne jednotky: Arabov, Afričanov, Indov, rôznych Ázijcov a Európanov. Zvýšil sa aj počet Poliakov - ktorí sú z kolísky zvyknutí nenávidieť boľševické Rusko. Bojujú tu ukrajinskí nacionalisti, donskí kozáci, Čečenci a celý Kaukazský kaganát. Hitler vychoval celú internacionálu.
  Veľa nepriateľov...
  Svetlana šikovne uhýba paľbe zo samopalu. Guľka sa takmer rozštiepila, sčernela od prachu, okrúhla, dievčenská päta. Krásna kapitánka dokonca pocítila šteklenie, ako blízko preletel darček veľkého kalibru. Dievča sa prekrížilo a zašepkalo:
  Ani guľka nás nezastaví!
  Mirabela strieľa späť... Ďalšie dievča Angelica - veľmi ryšavá, nadpriemerne vysoká a svalnatá, napriek úbohému prídelu. Tiež veľmi pekné dievča s luxusnými bokmi, vyhrnutým pásom, nie ženskými širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Angelica bojuje len v šortkách, tunika je roztrhaná na kusy a rozpadá sa na prach a po Volge nedodávajú nové uniformy. Nedajbože preniesť viac munície a kvapku jedla pre vyčerpané sovietske jednotky.
  Angelica je teda takmer nahá, nohy má doškriabané, najmä kolená. Kus šrapnelu zasiahol chodidlo pravej nohy a bolí to, ťažko sa chodí.
  Ryšavá, zaprášená, takmer nahá Angelica vykrúca svoju peknú, no zároveň tvrdú tvár. Strieľajúce dievča hovorí:
  - Pán, Moskva a Stalin sú nad nami!
  A odreže útočiacich nacistov, sama sa sotva stihne vrátiť späť.
  Ruiny a úzke uličky sťažujú otáčanie impozantných nemeckých tankov. Tu je takmer dvesto ton "myší" a vôbec nemôžu prejsť ...
  Ako Svetlana očakávala, "Lev" sa trochu povozil a zahrabal sa do kopy odpadu. Došlo k výbuchu. Húsenica praskla, odletelo pár poškodených valčekov.
  Zranený tank sa zastavil a z hlavne mu vyletel náboj...
  Niekde v diaľke zaburácalo a zanechávalo ruiny. Blondínka Svetlana zasyčala ako had:
  - To je môj výpočet! Otvorený účet...
  Dievča-kapitán je opäť nútený odplaziť sa. Nemci a ich satelity nedokážu využiť svoju technickú prevahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uviazli hordy Tretej ríše v pozičných bojoch v pomerne veľkom a dobre opevnenom meste.
  Mirabela hodí granát. Nútiť ich robiť kotrmelce na zostrelených Nemcoch či Araboch, prevracať sa. Jeden z nacistických militantov si odtrhne ruku a zavesí na ňu anglické hodinky s kompasom.
  Mirabela hovorí s úsmevom:
  - Čo ti ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásna dievčina si zo zaprášenej päty striasa kúsok prilepenej keramiky.
  Angelica sa tiež opráši, s pevnými, plnými prsiami. Bradavky sú takmer čierne od nečistôt a svrbia. A skúste sa umyť. Opäť sa musíte zahrabať, keď čmárajú nemecké samopaly. A plaziť sa plastovým spôsobom.
  Prápor dievčat drží svoje pozície, hoci dochádza k ostreľovaniu. A trhajú ťažké granáty a z neba padajú bomby ... Ale odvahu sovietskych hrdiniek nič nezlomí.
  Tu Svetlana vidí, ako sa Panter plazí. No tento tank už nie je taký strašidelný.
  Môžete ho zapichnúť do boku. Dievča kýchlo, vypľulo prach, ktorý jej liezol do elegantných úst. Vzala do ruky granát, zaťažený výbušným balíčkom. Musíte sa nepozorovane priplížiť. Ale okolo je toľko dymu.
  Angelica sa začala plaziť a oprela sa o odtok holými prstami a lakťami. Bola ako mačka sledujúca myš. Dievča si pamätalo vojnu z toho hrozného leta štyridsiateho prvého roku, keď Wehrmacht zradne napadol územia ZSSR. Nebolo ani to dievča, skoro to dievča? Najprv áno, ale potom si zvyknete. A neustále výbuchy nábojov už vnímate ako obyčajný hluk.
  A teraz to vybuchlo veľmi blízko. Dievča sa plesklo po bruchu. Úlomky sa rútia zhora ako kŕdeľ divých včiel. Angelica šepká s popraskanými perami:
  - V mene spravodlivosti - Pane!
  Dievča zrýchli plazenie a hodí granát s pripojenou výbušninou. Súčasnosť letí v oblúku. Je počuť výbuch, tenšie bočné pancierovanie Panthera sa hodí. Nemecký tank začne horieť, bojová súprava exploduje.
  Svetlana s úsmevom zašepká:
  Ďakujem ti Pane Ježišu! Verím len v teba! Modlím sa k tebe sám!
  Zlomí pantera. Odtrhnutý dlhý kmeň je pochovaný v troskách. Predný pancier, oddelený od bočného panciera, pripomína lopatku.
  Svetlana, ktorej oči na tvári hnedej od prachu a spálenia slnkom žiaria chrpami, hovorí:
  - Čím viac dubov má nepriateľ, tým silnejšia je naša obrana!
  Angelica je veľmi sexi, v čiernych nohavičkách a nahom, zaprášenom, silnom tele. Dievča je veľmi šikovné. Dokáže hádzať črepy skla holými prstami na nohách.
  Teraz ladnou, prachom pokrytou nohou hodila ostrý predmet. A zaseknutý, priamo v hrdle fašistu. Krásna Angelica bľabotala:
  - A ja som sexsymbol a symbol smrti!
  Dievča, po ktorom sa znova plazila a strieľala. Viedol oheň a Svetlana.
  Kapitánka krásy Natasha, ktorá porazila fašistu, zaštebotala:
  - Život je reťaz a maličkosti v ňom sú články...
  Mirabela vystrelila, rozrezala Fritzovi hlavu a dodala:
  - Odkazu nemožno nepripisovať dôležitosť!
  Svetlana, opäť presne strieľajúca, zakričala:
  - Ale nemôžete ísť v cykloch na maličkosti ...
  Mirabela vystrelila presne a dodala:
  V opačnom prípade vás reťaz ovinie!
  Ďalšia dievčina Olimpiada, tiež veľmi krásna, spolu s priekopníčkou Seryozhkou pripravila mínu na drôte. Tí dvaja ju tlačili... Zákerný booger vliezol do húsenice "Tigra"-2. A ako toto nemecké auto s dlhou hlavňou vybuchne.
  Blonďavý chlapec Sergej zvolal:
  - Rusko naše, ty máš vedro!
  A ledva stihol odskočiť, blýskajúci sa, s čiernymi, rozbitými podpätkami, z padajúcej strechy.
  Olympias pohladila chlapca po krku a povedala:
  - Si veľmi múdry!
  Priekopník sa dostal na front a pripojil sa k ženskému práporu. Chlapec je tiež veľmi kreatívny. Vyrábal napríklad lietadlá na zostrelenie fašistických útočných lietadiel. Keď sa Focke-Wulfovia alebo TA-152 zdvihnú, ozve sa neskutočne ohlušujúci rev.
  Nemci štrajkujú za sprievodu Wagnerovej symfónie. Taká majestátna melódia.
  Olympias nahnevane hovorí:
  - Stále sa nás snažia vystrašiť!
  Pioniersky chlapec spieval s pátosom:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrť nás nevezme pod hviezdnu oblohu!
  Lebo sväté Rusko bude tvrdo bojovať,
  Nabil som mocný guľomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dievčina, so širokými bokmi a ramenami, je typická sedliacka žena. Šaty boli počas bojov roztrhané na handry, silné nohy sú holé, vlasy sú spletené do dvoch vrkočov a silne zaprášené.
  Seryozhka má iba jedenásť rokov, je vychudnutý podvýživou, poškriabaný a špinavý chlapec, len v šortkách. Prirodzene biele vlasy chlapca zošediveli a cez tenkú, opálenú a špinavú pokožku presvitali rebrá. Strašne zrazené nohy a popáleniny, modriny, s pľuzgiermi. Je pravda, že osud zachránil dieťa pred vážnymi zraneniami.
  Na jeho pozadí sa zdá olympiáda veľká a tučná, hoci dievča nie je vôbec tučné, ale so silným, trénovaným mäsom na kostiach. Navyše sa zdá, že hlad vôbec neovplyvnil jej štíhlu a veľkú postavu.
  Dievča strieľa z ťažkej protitankovej pušky. Nemecké autá sa nedajú preraziť v čele, no v koľajach je šanca.
  A statný "lev", ktorý dostal do podvozku vážnu výbušninu, začal vyfukovať dym ako silný fajčiar.
  Seryozhka spieval so zlomyseľnosťou:
  - Smradľavý Fritz si bez rozmýšľania zapálil cigaretu pri vchode! Samozrejme, dostal sa do veľkých problémov!
  Olympias, mihajúca sa svalnatými, opálenými lýtkami, odbíjala stepovanie holými, krásnymi nohami. Dievča spievalo:
  - Sväté ruské tváre blikajú z ikony ... Bože chráň, aby ste namočili aspoň tisíc Fritz! A ak niekto buzeruje viac ako fašisti, nikto vás za to, verte, neodsúdi!
  Potom nabila protitankovú pušku a znova vystrelila. Nemecký transportér opäť vyfúkol dym.
  Dievčenský prápor spôsobil Fritzovi značné škody. Utrpel však aj straty. Tu bolo jedno dievča roztrhané napoly a jej tvár bola napriek prachu taká bledá.
  Väčšinu Stalingradu už nacisti dobyli, no to, čo z mesta zostalo, sa nechce vzdať a vzdať sa.
  Svetlana sa medzitým pokúša preraziť cez "Tigra". Silné nemecké auto dostalo do boku granát, ale nepodľahlo. Otočí sa, aby vystrelil z dela. Dievča sa musí zahrabať do zeme a sutín, aby ho nerozdrvila tlaková vlna, ktorú uvoľní súčasnosť.
  Svetlana ticho zašepká:
  - Mami, oci, prepáč!
  Mirabela hodila na Tigra granát, ktorý jej vybuchol na čelo. Dievča zasyčalo:
  - O tom, že svetelné vyučovanie v zime na jar... Bez výnimky opakujem, že Hitler je morový bastard!
  Angelica, ktorá prelomila pohľad nacistov a oblievala ich vodou, napätá:
  - V truhle som teraz videl Führera! A chudáka kopla rovno do oka!
  Ryšavá dievčina skutočne hodila granát na tank holými prstami. Zasiahol hlaveň... Nasledoval výbuch a papuľa "Tigra" bola rozbitá.
  Zbabelý Nemec to vzal a cúvol.
  Svetlana si odfrkla cez nosné dierky:
  - Naši, tvoji sa nepodvolia!
  Mirabela sťala guľkou hitlerovského žoldniera a spievala:
  - A ten darebák nežartuje! Ruky-nohy, skrúca ruské povrazy! Zuby zatína do samého srdca... Vlastu pije až do dna!
  Svetlana, chichotala sa, štekala:
  - Fuhrer divoko kričí, roztrhne sa!
  Mirabela vystrelila a dodala:
  - No, smrť obláčiky, škerí sa!
  Objavil sa ešte nebezpečnejší "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkre. Navyše sa nepribližuje k pozíciám sovietskych vojsk. Auto držia pod krytom nemeckí guľometníci.
  Svetlana vidí, že priblížiť sa k pozíciám Fritza je nereálne. Ale na oblohe Focke-Wulfs. Jeden z týchto strojov letí bližšie k sovietskym pozíciám. Dievčatá na ňu spustili paľbu.
  Angelica hodí granát a zúrivo hovorí:
  - V hlbokej smrti - niet odpustenia!
  Potom dievča odbočí zo samopalu. Rýchlo sa vráti späť. Relatívne nový nemecký tank "Panther" -2 s malou vežou a nižšou siluetou rýchlo vyrazí hore.
  Niekoľko dievčat hádže na nemecké auto granáty. Keď dostala darčeky, zamrzne a nemôže sa otočiť.
  Angelica zapískala a zasyčala:
  - Toto je nový útok! Roztrhneme jej ústa!
  Panther-2 zavrčal a vystrelil zo svojej silnejšej zbrane.
  Ohnivý stĺp rozdelil vzduch a okamžite zohrial a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica sa zachichotala, mušle preleteli okolo polonahého dievčaťa. Nehanebná ryšavka potriasla bokmi a povedala:
  - A Newton porazil nepriateľov, zhodil jarmo z trónu! Fritz nariadil svoj Newtonov zákon!
  Stalingrad bol celý pohltený požiarmi, keď sa zdalo, že ohnivé jazyky olizujú oblohu a praskajú fialové, oranžové a šarlátové iskry! A každá iskra je ako duch unikajúci z pekelného hradu.
  Svetlana, ktorá zrazila nemeckého bojovníka, zažiarila modrými očami a spievala:
  - Čo kňučíš zlá stará žena? Ver mi, len psychiatrická liečebňa za tebou plače!
  Mirabela spievala v speve a strieľala do nacistov:
  - Aké dobré je ľahnúť si do trávy a udrieť Fritza po hlave! Pripravte pre Fuhrera obklad a pošlite guľky zo samopalu!
  Dievča sa divoko zachichotalo a prevrátilo sa z brucha na chrbát. Vyrobil som bicykel s nohami. Vyletel granát. Lietajúci Focke-Wulf, ktorý dostal šrapnel pod brucho, sa rýchlo vzniesol vyššie. Je vidieť, že ho zranili ostré úlomky. Fašistické stvorenie začalo horieť a začalo strácať kusy zlomených krídel.
  Svetlana, keď videla, ako Fokke stráca výšku, zakričala:
  - To je semafor! Na palube visí sekera!
  Nemecké lietadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všetkých vzdialených kútov oblohy. A kam sa podelo fašistické eso. Urobil som poslednú odbočku. Kat ľahol popolom, nie pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a povedala:
  - Byť či nebyť? To nie je otázka!
  Angelica opäť hodila kus skla nohou, až tak, že udrela do oka a vyšla na Fritza zozadu:
  - Som tanková armáda! A musíte sa liečiť!
  Nemci a ich satelity sa snažili postúpiť a hádzali pred seba granáty. Takáto taktika proti dievčatám nevyšla. Tu Seryozhka nasadil katapult a ako zasiahne nepriateľa v reakcii.
  Priekopnícky chlapec zareval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, ktorý prenikol do davu nacistov, ich rozptýlil a zároveň sa prevrátil vo vzduchu. Fritz spadol a rozbil sa na troskách stien.
  Tank "Tiger" -2, ktorý stratil rovnováhu, sa zrazil s "levom". Ach, Leva, kde je tvoje impozantné meno?
  Svetlana sa usmiala a odpovedala:
  - Výborne, Seryozhka!
  Chlapec agresívne zavrčal.
  - Pioneer je vždy pripravený!
  Dievča v reakcii potriaslo bosou nohou.
  Dievča-kapitán opäť začal pribíjať. A Olympias pošteklil Serjožkovu úzku nohu, aké ťažké to má! Niet divu, že sa chlapec nebojí prebehnúť cez oheň.
  Mirabela v speve povedala:
  -Mladosť je dobrá - staroba je zlá!
  Angelica, táto veselá ryšavka, súhlasila:
  Nie je nič horšie ako staroba! Toto je skutočne najnechutnejší stav zo všetkých možných!
  A dievča urobilo skok prevratom. Na chvíľu si predstavila hnusné babky. Nie, neporovnávajte, stará žena s dievčaťom. A aká krása, v štíhlych telách.
  Angelica to vzala a zaspievala:
  - Tok po roku, roky v karavane,
  Stará žena drhne hennu v mažiari...
  A čo moja štíhla postava,
  Nechápem, ako odišla mládež!
  Svetlana zablikala očami, zrazila Nemca úderom do slabín a poznamenala:
  - Nie! Vo vojne je však také čaro - zostať navždy mladý! Vždy opitý!
  Olympias dal do katapultu novú nálož. To je niečo ako dobrá malta. Dievča zasyčalo:
  - Neprejdi, ale prejdi!
  Serjožka potriasol tenkým, ale šikovným chodidlom a zaštekal:
  - Fritz tvár!
  A granát spolu s výbušným balíčkom vletel v plnom prúde do pozícií nacistov.
  Áno, Stalingrad im nebol daný. Prepadnutie trvá už tretí mesiac od konca júna, no mesto nestihlo všetko zobrať. Na iných úsekoch frontu dosiahli nacisti úspech, ale nie na tomto.
  Svetlana vystrelila z pištole a zavrčala:
  - Všetko je nemožné, náhodou je to možné... Netreba veľmi komplikovať vesmír!
  A narazil do benzínovej nádrže motocykla. Stroj vybuchol a zadymenú krajinu ožiarili ohnivé víry. A Nemca roztrhala ohnivá laba.
  Kapitán dievčaťa zakričal:
  - Milujem zabíjať zlo! A toto je najvyššie dobro!
  Mirabela praskla Nemcom a zasyčala:
  - Poďme sa hrať na dikobraza!
  Angelica začala strieľať, presnejšie. Niekoľko černochov zostalo ležať na troskách pokrytých kopijou:
  - Zabite nepriateľa! - zašepkalo dievča.
  Mirabela hravo zaspievala:
  - Keď natriem Hitlera rúžom, Mainsteina lakom na vlasy, vtiahnem ťa do zajatia princeznej, verný pes ťa ohryzie!
  Svetlana, strieľala, zasyčala:
  - Poď večer, Adolf, obes sa... Prestaň si klamať hlavu! Poďte večer, lietajte ako gyrfalcon - tvrdo poraziť náckov!
  Mirabela nahnevane povedala a strhla prilbu z hlavy stormtroopera:
  - Môžeme! A budeme!
  Dievčatá z práporu "Lenin" zastavili postup cudzích vojsk. Fritz sa pohol dopredu a doslova vyhadzoval mŕtvoly do priestoru. Nepomohol ani tank "Lev", do ktorého sa vkladali nádeje. Tu je modifikácia stroja so 150 mm kanónom.
  Angelica odhodila kameň prilepený na jej nahej bradavke. Dievča má také krásne a plné prsia. Dievča hádže nohou granát. Noha je silnejšia ako ruka a hod ide ďalej.
  "Lev" dostal medzeru v húsenici a zastavil sa. Výstrel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, pľuvajúca, hovorí:
  - Ruský bojovník nestoná od bolesti!
  A dievča znova strieľa. A robí to mimoriadne dobre. Fašista vykláňajúci sa z veže padá späť.
  Ryšavé, takmer nahé dievča hovorí:
  -Márne nepriateľ verí, že sa mu podarilo rozbiť Rusov! Kto sa odváži, útočí v boji, nepriateľov surovo porazíme!
  A Angelica valcuje svaly tlače, ktoré má veľmi reliéfne.
  Ach, aké sú dievčatá krásne! Nechcem, aby niekto z nich zomrel.
  Stalenida bežala... Veľmi krásne dievča s nadýchanými bielymi vlasmi. Akosi sa jej podarí natrieť ich nejakým elixírom, aby sa nezašpinili.
  Dievča je veľmi krásne, s postavou Venuše, len viac tónované a reliéfne. Oblečenie na nej, len podprsenka a nohavičky. Všetko ostatné je už roztrhané. Ale aké pôvabné sú nohy! Toto nie je dievča, ale pečať dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje sa zvláštnym spôsobom ako veverička. Bosé nohy, blikanie a päty zostávajú prekvapivo čisté. Stalenida strieľa a fašista dostane vred na hrudi.
  Dievča hovorí:
  - Vernosť vlasti je najvyššie slovo!
  Angelica so smiechom poznamenala:
  - Vyzleč si podprsenku a zostaň ako ja v šortkách!
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Toto nie je vhodné!
  Angelica potriasla bokmi, trefne vystrelila a zaspievala:
  - Niečo, čo je členom Komsomolu, sa stalo nezvyčajným! Takto chodiť s odhalenou hruďou je veľmi neslušné!
  Steelenida sa zachichotala a poznamenala:
  - Prečo prinášať radosť Fritzovi, pozrite sa na našu krásu!
  Angelica rozhodne odpovedala:
  - Naša krása je smrteľná!
  Oceľové dievča sa zachichotalo a vystrelilo na TA-200. Nacistické auto začalo horieť. A krásna blondínka vykríkla:
  - Smrť zlu!
  Angelica sa zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, keď videla, že Nemec padá, zavrčal:
  - Toto je najvyššia hodnota! Nemyslite si, že nacisti, že ste vyhrali!
  Angelica spieva:
  - Čakanie na víťazstvo! Víťazstvo čaká... Tých, ktorí túžia zlomiť okovy! Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Budeme schopní poraziť nacistov!
  Krásne dievča a jej nahé prsia sa trasú. Dobre s holým trupom v horúčave, ktorú umocňuje oheň.
  Svetlana teraz vyzerala oveľa odhodlanejšie. Strieľala na Fritza zo samopalu a štekala:
  - Dám ťa vykastrovať!
  A skutočne nacisti dostali smrtiace dary a rakvy! A dievča im ukázalo postavu, postavme si holé prsty na nohách. A pískal ako slávik-zbojník. A to cez prsty dolných končatín.
  Dievča kapitán je veľmi múdre. A šumivé. A už vôbec nie kruté. Aj jej je niekedy ľúto nepriateľských vojakov, ktorí môžu mať deti, ktoré budú plakať za svojimi mŕtvymi otcami.
  Svetlana však takéto myšlienky od seba zaháňa, a tak sa vám z nich chce rozplakať. Ale neboli to Rusi, ktorí prišli k Nemcom lúpiť a zabíjať. Nie, to sú Nemci a na ruské priestranstvá vtrhla celá agresívna svorka cudzincov z celého sveta.
  Svetlana sa skrížila a vystrelila na Fritza, ktorý sa potichu snažil priblížiť k pozíciám ruského Fritza... Guľkou vyrazené oko a mozog mu vytiekli.
  Dievča-kapitán sa usmialo a vtipne povedalo:
  - Priamo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Svetlana presne vystrelila a trafila motorku postranným vozíkom. Auto sa začalo trhať a guľomet odletel a niekoľkokrát sa prevrátil. Potom sa jeho papuľa zaborila do trosiek.
  Dievčina si obtrela holú, zaprášenú podrážku o sutiny. A opäť mierila. Jej veselá, mladá tvár sa uškrnula skôr uškrnula. Dievča spievalo:
  - Nie, povedali sme fašistom, naši nestrpia, aby sa ruský voňavý chlieb volal brod!
  Mirabela urobila veľmi presnú strelu, z ktorej sa Focke-Wulf vznietil a zaštebotal:
  Samozrejme, pre darebákov je voľba jasná,
  Za doláre je pripravený zradiť Rusko ...
  Ale ten ruský muž je taký krásny
  Že je pripravený dať svoj život za vlasť!
  Dievča urobilo salto a ukázalo nacistom figu, rolovalo a guľky sa nedotkli krásy.
  Objavila sa Angelica, táto kráska, takmer nahá a špinavá ako diabol, hodila granát naraz s dvoma nohami. A skontrolovala:
  - Čo mám, je... Fritz v ostrej strane!
  Olympias opravila Angelicu:
  - Ostro, do boku, a nie do ostrej strany!
  Dievča sa zachichotalo, potriaslo svojimi melónovými prsiami a spustilo granát pomocou granátu s výbušným balíčkom. "Tiger" bol zasiahnutý papuľou a toto krivé umelecké dielo sa vyhlo.
  Potom nacistický tvor cúvol. Začala sa plaziť ako korytnačka chytená v ohni.
  Svetlana spievala a veselo žmurkala:
  - A "Tiger" cúva a Nemci sa skrývajú!
  Panenský prápor manévroval pod útokom, leteckými útokmi a ťažkými zbraňami. Tu zasiahli prúdové bombardéry, do neba sa zdvihli rozbité, rozžeravené strmy. A kamene boli v plameňoch. Našťastie žiadne z dievčat nezomrelo, no na druhý svet odišli muži - ktorým to až tak ľúto nie je! A duše lietajú - niektoré do neba a iné do pekla! Kde čerti s vidlami už čakajú na tých, čo neverili v Ježiška.
  Angelica je najsexi z rozzúrených bojovníkov: nuž, môžu nacisti zo svojho "Sturmtigera" skutočne strieľať na pozície sovietskych vojsk a zabíjať červených bojovníkov?
  A dievča schmatlo bosými nohami granát a krútilo sa v kaskádach kotrmelcov. A točiť rýchlejšie a rýchlejšie. A potom zo všetkých síl hodila dar smrti do širokej tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zažiarili a granát vletel do širokej papule. A silný stroj sa najprv dusil a potom sa ponáhľal. Dva "kráľovské tigre", ktoré stáli po stranách "Sturmtigera", boli vyhodené hore a rozptýlené rôznymi smermi. Boli z nich odtrhnuté valčeky, spadli dole a lietali ako zlomený náhrdelník kráľovnej.
  Tlaková vlna odhodila Angelicu a dievča letelo hore nohami. A bola prevrátená, rozkolísaná a hodená. Kráska však napriek tomu pristála, ostré sutiny a drvené kamene sa zaryli do jej holých chodidiel. Dievčatko to bolelo a aj cez mozoľnaté chodidlo sa hrot prepichol.
  Ale Angelica našla silu vstať a zakričať:
  - Vy fašisti padnete popolom!
  Svetlanu a ďalšie dievčatá vyhodila výbušná vlna a dokonca ich mierne rozdrvila. Ale žiadna z krásnych bojovníčok nezomrela. Dievčatá sa stretli s hurikánom a dobre mierenou paľbou. Potláčanie vyskočených nacistov a iného agresívneho hmyzu obliehajúceho ZSSR.
  Mirabela spievala s veľkým nadšením:
  - A keď nás trúba Pánova vezme do boja, budeme priatelia s Komsomolcami! A z Jehovovej vôle budem pri nebeskej slávnosti!
  Angelica striasajúc prach zo svojich krvavých chodidiel spievala:
  - Lenin, párty, Komsomol! Posielame Fuhrera do blázinca!
  Dievčatá sa začali ohlušujúco smiať a Seryozhka s poplachom a mrzutosťou povedala:
  - A môj katapult, nie taký presný - ako tie holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias hrajúca sa so svalmi na rukách povedala:
  - To je v poriadku! Stále premýšľaš. Niečo chladnejšie!
  . KAPITOLA 2
  Smolensk sa stal kameňom úrazu Wehrmachtu. Vlny nepriateľskej agresie na neho narážali ako žulové kamene.
  A zhorelo mnoho stoviek nemeckých tankov a obrana sa držala kolosálnej hĺbky a odvahy. A očividne sa nikto nechcel poddať a podľahnúť.
  Ako dvanásťročný chlapec Alexej Sotnikov pokračoval v čmáraní zo samopalu na postupujúcich nacistov.
  Detský guvernér odrezal nacistov veľmi výstižne. Úder s veľkou presnosťou.
  A pri tom obnažené prsty chlapcových detských chodidiel opäť hodia zabijácky dar vyhladenia a prevrhnú fašistický tank.
  Vojnový chlapec reve:
  -Za veľký komunizmus!
  Alenka veľmi presne strieľa aj na nepriateľa. Každá jej guľka nájde cieľ.
  Potom si dievča odhalilo prsia a stlačilo svoju šarlátovú bradavku na gombík bazuky. A vypálené strely prerazili bok tanku Maus.
  Potom Alenka hodila holými prstami na nohách granát smrtiacej sily a roztrhla pár desiatok Fritzov.
  Potom dievča zamrmlalo:
  - Sláva vlasti - ZSSR! Každý hrdina bude priekopníkom!
  Ekaterina pokračovala v čmáraní s veľkou presnosťou na nepriateľa. Kosilo veľa náckov a škrípalo
  - Za vlasť, našu matku!
  A jej odhalené prsty na nohách opäť podľahli, také ničivé tornádo smrti.
  A potom stlačila jahodový cumlík na gombík bazuky a povedala:
  - Vďaka Bohu, Svarog!
  Nemci pokračovali v útoku na Smolensk. Zdalo sa, že toho zostáva dosť málo, ale prejsť posledného bolo neskutočne ťažké. Nepomohlo ani masívne používanie "Sturmtigrov". Aj keď ničenie prúdových bombardérov spôsobilo obrovské. Ďalším prostriedkom boli napalmové bomby.
  Prápor dievčat preriedil, no krásky stále bojovali. 20. októbra nasnežilo a krásky boli všetky bosé. Na bielej prikrývke zanechávajú pôvabné stopy a ich okrúhle obnažené opätky nemrznú!
  Krásne dievčatá sa trochu vyváľali v snehu a stali sa čistejšími. Mohutná Olympias, keď zajali Seryozhku, nenašla miesto pre seba. Stále prísť o takého inteligentného a krásneho chlapca. A čo ho čakalo vo fašistickom zajatí? Najprv mučenie a potom trest smrti!
  Chlapec bol skutočne blízko k zastreleniu, no skončil v baniach. Na Serjožku čakala práca šestnásť hodín denne a skromný prídel, bič dozorcu.
  Presnejšie, chlapec je už kameňolom a tvrdo tam pracuje ako somár. Ale pod zemou je oveľa teplejšie ako na povrchu. A bojovníci, aby nezmrzli, sú nútení skákať a bežať. A dievčatá bojujú. Tu je mohutný tank "Lev" v útočnejšej modifikácii. Má 150 mm kanón, oveľa účinnejší a praktickejší pre bitky v meste. Fritz miluje tento tank, pretože je dobre chránený zo všetkých strán.
  "Myška" sa plíži trochu pozadu. Nemecké vozidlo do dvesto ton bolo vyzbrojené aj 150-milimetrovým kanónom a krátko strieľajúcou rýchlopalnou sedemdesiatpäťkou. Oveľa praktickejšie. Počet guľometov sa zvýšil na štyri a ako predtým je ľahké nepriblížiť sa k tanku.
  Svetlana, Mirabela a Angelica sa spoločne pokúšajú vydlabať mastodonta. Starostlivo vybrané k nemu.
  Svetlana s nadšením spievala:
  - Ako sme žili, bojovali a nebáli sa smrti ... Takže odteraz budeme žiť vy a ja! A v hviezdnych výšinách a horskom tichu, v námornej vojne a zúrivej paľbe! A v zúrivom a v zúrivom ohni!
  "Maus" bol najnovšou modifikáciou s až šiestimi guľometmi, dvoma koaxiálnymi s hlavňami a štyrmi otočnými na pántoch.
  Mirabela, plaziaca sa po snehu, zasyčala:
  - Nikdy sa nevzdáme! Veď Ježiš, Najvyšší Boh, je s nami!
  Dievča, ktoré sa priblížilo, hodilo výbušný balíček na húsenicu myši. Pod štítom to zahučalo a klzisko prasklo.
  Dievčatá v sandáloch kričali od radosti:
  - Získajte fašistu!
  A blýskali sa holé, trochu zaprášené opätky.
  Angelica sa švihla a hodila na Fritza zlomkový granát. Fašistu vyhodila výbušná vlna a spolu s ním odtrhli hlavy dvoch čiernych bojovníkov z koloniálnych jednotiek.
  Ryšavá kráska zapískala:
  - Za vlasť a Stalina!
  Svetlana opäť hodila výbušný balík... Tentoraz nie tak úspešne, zasiahla pancier a explodovala na povrchu oceľového plášťa.
  Nahnevane dievča povedalo:
  - Oh, rozmazal som!
  A plazil sa po novú porciu podomácky vyrobených výbušnín. Jej okrúhle päty, červené od zimy, sa mihali. Takmer nahé dievča, plaziace sa v snehu, trochu nepríjemné. Buďte však trpezliví. Najmä pri ostreľovaní z nadmerného tepla sa sneh topí.
  Svetlana dokonca spievala:
  - Viem, zima čoskoro zmizne,
  Potok sa hlasno valí...
  A už bežia cez mláky -
  Bosé dievčatá!
  Dievča strieľa a Arab z koloniálnych jednotiek sa zrúti. Pokusy nepriateľov konať v malých skupinách vedú k vážnym stratám.
  Krátke delo Myši opäť vypáli fragmentáciu. Mušle praskajú niekde v dyme. A veľa prestávok...
  Nemci už takmer dobyli Stalingrad... Zostalo toho veľmi málo. Ale práve to bráni Wehrmachtu používať veľké bomby a ťažké delostrelectvo. Fritz nechal ísť dopredu cudzincov, ktorým to nie je ľúto.
  Mirabela vystrelila z pušky. Fašistický žoldnier sa zrútil a prevalil sa po kameňoch ruín.
  Dievča si pošúchalo obnažené prsia šarlátovými bradavkami. Bojovníkov kompletne obliekli - skáču v šortkách. No na druhej strane na nich nie sú takmer žiadne hity. Vraj nahota akosi zvlášť chráni krásky. Pretože sú schopní prežiť v takom pekle!
  Angelica zo seba striasa zmes snehu a blata a znova vypáli. Zasiahlo čierneho vojaka priamo do očí. Zlá suka, nič nehovor.
  Tri dievčatá sa opäť priblížia k myši. Do auta, ktoré má taký hrubý pancier, je ťažké preniknúť zo všetkých strán. Ale bojovníci sú plní optimizmu. Ak nemôžete preraziť samotnú škrupinu, tak prečo neodtrhnúť hlaveň.
  Angelica kopala špinavé hrudy bosými nohami a spievala:
  - Naša pravda, naša pravda ... Ako lúče slnka! Náš zajtrajšok bude jasný, z hôr potečú potoky!
  Bojovníci boli dlho vyzbrojení zajatými MP-44. Tieto útočné pušky majú veľký dosah. Krása sebavedome oheň. Čierni opäť padajú. Vystreľujú fontány šarlátovej krvi.
  Mirabela, strieľajúca, s puškou a ukoristeným guľometom na pleciach spievala:
  - Zákerný pavúk si naostril žihadlo,
  A pije posvätnú, ruskú krv z Ruska!
  Všetko je malé a malé pre jeho protivníka, zabije,
  Kto má lásku k Rusku!
  Láska k Rusku!
  Dievča poslalo guľku do najrôznejšieho "strážcu", ktorý vyliezol zo škár. Kráska sa usmievala, jej tvár, hoci vychudnutá, si zachovala svoj šarm a šarm.
  Vo všeobecnosti sú všetky dievčatá v ich prápore krásne. Tu napríklad tatársky serafín. Jej otec je Tatar, ale jej matka pochádza z Bieloruska a po nej Serafima zdedila vlasy farby zrelej pšenice. Také krásne dievča, bosé a takmer nahé. A strieľa z ukoristeného guľometu, v krátkych dávkach. A po nej sa plazia fašisti z iných vojsk.
  Serafima strieľa celkom presne. Vedľa nej ležala zlatovlasá Mirabela. Obe dievčatá strieľajú a spievajú.
  - Vlasť! Mirabella začala...
  - A armáda! - Pokračovanie, streľba na Seraphima.
  Mirabella tweetovala:
  - Toto je...
  Seraphim viedol oheň a zasiahol farebného:
  - Dve tyče!
  Mirabela sa usmiala a zaštebotala:
  - Na...
  Seraphim vystrelil a dodal:
  - Ktoré...
  Mirabela prerušila päť a pokračovala:
  - Počkaj!
  Seraphim, streľba, pozdrav:
  - Planéta!
  Mirabela, strieľala, štebotala:
  - Prsník...
  Seraphim, strieľajúci, mrnčal:
  - Chrániť...
  Mirabela rozbila hlavu fašistovi a vydala:
  - My vy ....
  Seraphim sekal nacistov guľkami a zasyčal:
  - Krajina!
  Mirabela, posielajúc dobre mierené guľky, štebotala:
  - Každý....
  Seraphim, strieľajúci stále presnejšie, dodal:
  - Ľudia!
  Mirabela si z čela zhodila zlaté, špinavé vlasy a spievala:
  - Potkan...
  Guľka Seraphim a vysielanie výstrelov vydali:
  - Tvoja...
  Mirabela, ktorá udrela fašistu do krku, pokračovala:
  - Teplo!
  Blond Tatar, posielajúci výstrely, pokračoval:
  - Mraky...
  Mirabela, strieľajúca presne, dodala:
  - Skvelé!
  Seraphim, usmievajúci sa, štebotal:
  - No a...
  Mirabela vystrelila presne a zavrčala:
  - Slnko!
  Serafim, ktorý sa bije v dávkach, zasyčal:
  - Zoy!
  Mirabela pokračovala so smiechom:
  - Automatické...
  Seraphim, ako keby strieľal, zaštekal:
  - Nather...
  Mirabela pridala dobre mierené strely:
  - Rameno...
  Seraphim so smiechom dodal:
  - Vojak!
  Mirabela pri streľbe nadšene spievala:
  - Budem kopať...
  Serafima, vedúca hasičského zásahu, dodala:
  - Hrob...
  Mirabela zrazila Afričana a pokračovala:
  - Protivník!
  Dievčatám dochádzajú náboje. A bola nútená rýchlo utiecť do úkrytu. Zásobovanie cez Volhu je veľmi ťažké. Neustále bombardovanie a ostreľovanie. Tu prichádza rota posíl z druhej strany.
  Okolo člnov vyvierajú fontány spreja a úlomkov. Stormtrooperi hučia na oblohe. Tu prilietajú Focke-Wulfovia. A zhadzujú bomby.
  Niekoľko lodí sa rozpadlo. Sovietski vojaci sa topia a umierajú.
  Nepriateľská delostrelecká paľba je príliš hustá. Ale bosé dievčatá sa tým nedajú zastrašiť ani cent.
  Fritz udrží všetko pod paľbou aj v noci. A ich strmhlavé bombardéry sú opotrebované. Vrátane starého otca Yu-87. Aj keď prúdové lietadlá už išli do série.
  Tu je legendárny sovietsky Jak-9. Bojuje s nemeckým ME-309. Dohodnutá manévrovateľnosť, proti rýchlosti a zbraniam. Nemec sa snaží poraziť sovietske auto od prvého zavolania. Ale nedarí sa mu to. Jak se zase snaží ísť do chvosta, ale nacista odchádza kvôli vysokej rýchlosti.
  Rýchlejší Nemec so silnejšími zbraňami proti manévrovateľnejšiemu Rusovi. Rýchly let však pokračuje. Fašista použije sedem palebných bodov proti siedmim a dotkne sa sovietskeho auta. Stratí rýchlosť a začne padať.
  Vydáva obláčiky dymu. A motor je zapnutý...
  Čo je to za vojnu! Je ťažké odporovať tak silnému stroju vo výzbroji ako ME-309, v ktorom sedem palebných bodov kompenzuje nadváhu a zlú manévrovateľnosť.
  Vysoká rýchlosť umožňuje fašistovi ponoriť sa a čelo nemeckého bojovníka je dobre obrnené.
  Svetlana sa opäť pokúša podkopať Maus. Dievča riskuje svoj život. Už je celá doškriabaná, nahá sa plazí cez opevnenie. Všetka krása v škrabancoch a pisuge. Potom však hodí granát s balíčkom pripevneným k výbuchu. Dokonca ju zasiahne dávka zo samopalu. Škrabe krásku na ramene.
  Na druhej strane však výbušný balík zasiahol ústie 150 mm dela. A Nemec už utrpel značné škody. S veľkými ťažkosťami sa auto pohne zo svojho miesta a plazí sa späť na miesto svojich jednotiek, aby si lízalo rany.
  Na oblohe sa objavujú Focke-Wulfy a niekoľko TA-152. Začínajú ostreľovať sovietske pozície. Objavilo sa aj pár najnovších útočných prúdových vozidiel HE-183. Tieto supy dosahovali rýchlosť až osemsto kilometrov za hodinu a trafiť ich bolo takmer nemožné.
  Dievčatá strieľajú späť na Nemcov. Vždy je tu šanca zachytiť nepriateľa, napriek silnej ochrane útočných lietadiel pred pozemnou paľbou.
  Svetlana a Anzhelika získali zajatého Luftfausta. Táto zbraň, pozostávajúca z deviatich prepojených dvadsať milimetrov bez spätného rázu.
  Môžete strieľať ako malé protilietadlové delo.
  A bojovníci mieria na nepriateľa. Hladko stláčajú štart ... Obe krásky opreli bosé nohy o sutinu a cítia plynulý návrat.
  Focke-Wulf so šiestimi vzduchovými zbraňami začne fajčiť - má roztrhané brucho.
  Dievčatá od radosti revú:
  - Puk! Podložka! Cieľ!
  Nad hlavami dievčat začínajú krúžiť ďalšie nemecké lietadlá. Krásky sa vrhajú do podzemných chodieb a vyhýbajú sa raketám Focke-Wulf.
  Svetlana dostala zhrubnutý okrúhly podpätok s trblietkami. Dievča zamrmlalo:
  - Ó pekelné plamene!
  Chodidlo dievčaťa bolo pokryté pľuzgiermi a bolestivo ho bolelo. Chcel som si dať niečo studené.
  A na povrchu, medzery pokračujú. Sneh syčí od plameňov, ruiny sa trhajú. Nemci zaplavujú pozície paľbou, ale je z toho veľmi malý zmysel. Bojovníci sa skrývali ako myši v norkách. Nech si žehlia sami.
  Angelica zašepkala Svetlane do ucha:
  - Myslím, že čoskoro nacistom konečne dôjde para. Majú veľa síl, ale v Stalingrade nemajú príležitosť otočiť sa!
  Blondínka hrdo odpovedala:
  Sme tu ako tristo Sparťanov! Odrážame nadradené sily nepriateľa!
  Ryšavá Angelica sa zachichotala a žmurkla na svoju partnerku:
  - A neobídeš nás!
  Keď sa dievčatá dostali na povrch, nálet skončil. Objavili sa noví čierni pešiaci. Vyliezli dopredu a dievčatá museli spustiť paľbu, čím prinútili nepriateľa kopať zem nosom.
  Do boja opäť išli "levy" a "tigre". Nemci sa snažili tlačiť na sovietsku armádu ťažkými tankami. Tu a tam pršali mušle. Zraniteľnejší "Tiger" sa snažil neodtrhnúť od svojich formácií. Aj mínomety rinčali.
  Dievčatá strieľali na Nemcov a ich žoldnierov. Knokautovaní súperi. Angelica a Svetlana strieľali vo dvojiciach. Objavili sa a usadili sa nepriateľské náhubky. Potom nová vrstva postupujúcich nepriateľov.
  Dievčatá počas bitky spievali.
  Angelica začala streľbou:
  - Predtým...
  Svetlana, streľba, pokračovala:
  - Vami...
  Angelica lupanuv dodala:
  - Légia...
  Svetlana prerušila tri a stíchla:
  - Nepriatelia...
  Angelica, ktorá zabila súperov, vyhŕkla:
  - Oni sú....
  Svetlana, ktorá zničila polovicu Arabovej lebky, pokračovala:
  - Oni chcú...
  Angelica, ktorá rozdrvila nepriateľa, pokračovala:
  - Ty...
  Svetlana, strieľajúca, syčala v zúrivosti:
  - Natrhať...
  Angelica, ktorá prepichla lebku Araba, zavrčala:
  - Zničiť...
  Svetlana pokračovala v pribíjaní a zasyčala:
  - Poznámky...
  Angelica, ako keby strieľala, zapískala:
  - Neboj sa...
  Svetlana po presnom zásahu zavrčala:
  - Nepriateľ...
  Angelica, strieľajúca ako ostreľovač, pokračovala:
  - Štykov...
  Svetlana strieľala ďalej a štekala:
  - Schopný...
  Angelica bez toho, aby prestala strieľať, zasyčala:
  - Sila...
  Svetlana, ktorá zúrivo strieľala, zavrčala a opravila svojho priateľa:
  - Odvaha...
  Angelica v ťažkej extáze, ktorá prestrelila hlavy Afričanov, štekala:
  -Sila...
  Svetlana cválajúca ohňom zasyčala:
  - Zvýšiť...
  Angelica potriasajúc červenými kaderami pokračovala:
  - A protivníci...
  Svetlana, ktorá zasiahla Araba do žalúdka, vydala:
  - Hneď...
  Angelica strieľajúca všetkými kalibrami zaštekala:
  - Zničiť...
  Dievčatá si vydýchli. A keď strieľali trochu viac, kričali:
  - Sme rytieri ostreľovacej pušky, zvoní hlas vraždy!
  Vlna tlačených koloniálnych jednotiek trochu utíchla. Nacisti opäť posunuli tanky dopredu. "Tigre" -2 sa objavili so svojimi dlhými náhubkami a vystrelili náboje na všetko, čo si stihli všimnúť.
  "Tiger" -2 mal pôvodný tvar veže a sklony pancierových plátov zo strán. Vďaka tomu bol trochu húževnatejší. Bojovníčky si za cieľ opäť vybrali stopy tanku. Fašista musel byť ako had na panvici.
  Svetlana hodila výbušný balík, rozdrvila predný valec "Tigra" -2 a spievala:
  - Stretol som ťa s darčekom... Samozrejme, načrtol som miesto v rakve!
  Angelica zasyčala a s radosťou hodila na fašistu veľký výbušný balík:
  - Ale Pasaran!
  A od výbuchu sa krútila dlhá papuľa nemeckého tanku. A kráľ Tiger sa začal vracať. Fašista bol opäť ťažko ranený. Angelica to vzala, štekala a hodila úlomok skla holými prstami:
  - Byť tebou v dubovej rakve!
  Sklo, ktoré preletelo, pristálo priamo v hrdle Inda z koloniálnych nemeckých jednotiek.
  Svetlana žmurkla na svojho partnera a zaspievala:
  - Ponorím hlavu do tohto suda! Potopím všetkých!
  Angelica vystrelila dávku zo svojho samopalu. Nemci boli opäť pod útokom. Dievča zasyčalo:
  - Môžeme všetko! A vyhráme!
  Svetlana vystrelila z pušky a povedala:
  - Čaká sa na veľké víťazstvo! Nech sú naši starí otcovia v sláve!
  Angelica urobila salto a prevalila sa, točila sa ako vianočný stromček. Dievča žmurklo a spievalo:
  - Pán úspech, kam idete ... pán úspech - smejú sa fašisti ...
  Nemecké tanky, ktoré nešetrili nábojmi, zvýšili svoju paľbu. Rozsypali svoje praskavé darčeky. A priblížili sa k sovietskym pozíciám a snažili sa vyhnúť medzerám.
  Svetlana pomocou drôtu, ako ich naučil zajatý Seryozhka, vytiahla ťažkú mínu. "Lev" sa pomaly doplazil k sovietskym pozíciám. Jeho 150 mm kanón neustále chrlil náboje. Dievčatá syčali a žmurkali.
  Svetlana spievala:
  - Nemci-paprikári, fašisti-nacisti... Čaká vás koniec pacifistu!
  Angelica povedala s úsmevom:
  - Pacifizmus... Je dokonca hlúpe hovoriť o pacifizme, keď ide o nacistov!
  Svetlana trafila dobre miereným výstrelom do nosa Araba z koloniálnej gardy a zachichotala:
  - A sú zmrzačení v myslení ... A vo vojenských záležitostiach nie sú takí silní! Čoskoro ich vymažeme z povrchu planéty Zem!
  Angelica vystrelila ďalšiu dávku, obtrela sa obnaženými prsiami o trosky a zaspievala:
  - Som ruský rytier na kolenách divochov ... zmietnem nepriateľov vlasti z povrchu zemského!
  Dievčatá spolu potriasali obnaženými prsiami.
  Červenovlasá kráska žmurkla a pozrela sa na oblohu. Točili sa tam "rámy", nemeckí kanonieri.
  Plížil sa, každú chvíľu, uviazne vo vetrolamoch nemeckého "leva". A jeho zbraň neustále pľula.
  Svetlana presúvajúc mínu pod pásy nemeckého tanku zasyčala:
  - Pre Seryozha ....
  Nemec zastavil a znova vystrelil. Škrupina za dievčatami vybuchla.
  Svetlana povedala:
  - Škrupiny mlieka, kto má mozog dieťaťa!
  "Lev" chvíľu stál. Či už nemecká skúsená posádka cítila pred sebou nebezpečenstvo, alebo chcela použiť bojovú súpravu. "Lev" však chvíľu stál a chrlil smrtiace náboje.
  Svetlana poznamenala, že nemecký tank má lepšiu zbraň a strieľa častejšie ako KV-2. A to samozrejme robí toto auto oveľa nebezpečnejším. Svetlana sa prekrížila a zasyčala:
  Nech idú bezbožní do pekla!
  Angelica vystrelila na fašistu zo solar plexu a zaštekala:
  - Naše víťazstvo je nevyhnutné! A všetko sa dobre skončí!
  Svetlana tiež prerušila Turka a spievala:
  - Aj keď sa zdá, že život bude čoskoro prerušený, keď problémy zaklopú na svoj čierny roh... Kone chŕlia a krv tečie ako rieka a zem ti opäť odchádza spod nôh!
  Angelica, ktorá namočila Iránca, dodala:
  - Ale aj zem má svojho vlastného strážcu... A medzi hviezdami sa k nemu natiahla... Neviditeľné spásonosné vlákna do vyhnanstva Hitlera na Kolymu!
  Dievčatá, ktoré strieľali, spievali jednohlasne:
  - Zlomme Adolfa, bude ho to bolieť! Verím, že fašizmus bude porazený! A v našom Rusku sa zjaví mesiáš, Pán národov všetkých krajín!
  A bojovníci pokračovali v streľbe. Ale nepriateľská pechota si ľahla a začala strieľať a hádzať granáty. Fašistické hordy sa dievčatá pokúšali vyfajčiť mínometnou paľbou. A hádzať veľa granátov.
  Angelica filozoficky poznamenala:
  -Môžete vziať číslo vo voľbách, zručnosť vo voľbách bez vojny!
  Svetlana sa zachichotala a poznamenala:
  - Vojna je oblasť, kde kvalita prevyšuje kvantitu, voľby sú spravidla opakom, a to je vtip!
  Bojovníci mierne ustúpili, granáty a ich úlomky sa sypali príliš husto. Angelica dokonca zachytila hodený darček nohou a hodila ho späť. Granát preletel a zasiahol nacistov do prilb. A ako to vybuchne...
  Akoby niekde vybuchol ďalší odkaz.
  Angelica filozoficky poznamenala:
  - Šťastie je druhé šťastie, úspech je tretie, ale prvá zručnosť!
  Svetlana sa zachichotala a prehovorila:
  - Šťastie je odmenou za odvahu, ale nie za nerozvážnosť!
  Angelica vydlabala oko hinduistovi z koloniálnej armády a zasyčala:
  - Kto má šťastie, duša mu spieva!
  Svetlana sa usmiala a štebotala:
  - Je dobré, keď máte šťastie, znamená to, že Boh vás zachráni!
  Dievčatá sú o niečo šikovnejšie. Potom sa nemecký "lev" predsa len pohol vpred a narazil na mínu. Húsenica narazila do výbušného zariadenia a bola roztrhnutá.
  Zranený "Lev" sa otočil a vstal ... Bojovníci sa potešili a z plných pľúc si zaspievali:
  - Lev je mrzák v myslení, tiger je zdrojom najrôznejších problémov ... Na svete nie je nič zaujímavejšie ako človek!
  Svetlana dala dlhý rad, akurát cudzie vojsko povstalo a spievalo:
  Máme rakety, lietadlá,
  Najsilnejší ruský duch na svete...
  Na čele najlepších pilotov -
  Nepriateľ bude rozdrvený na prach a dole!
  Zdá sa, že "lev" je vážne poškodený. Zamrzla a vypľula ešte pár mušlí.
  Objavil sa šikovný Panther. Bála sa však ísť hlboko do pozícií sovietskych vojsk, no začala strieľať. Nad hlavami dievčat svišťali mušle. A rozbili trosky a požiare.
  Svetlana pripravená hodiť granát, pripravená zachytiť moment, keď sa fašistický tank priblíži na dostupnú vzdialenosť. Ale ani v Pantherovi nie sú žiadni blázni. Nemci strieľali, ukladali náboje do šachovnicového vzoru a snažili sa nevynechať ani kúsok zeme. A doslova vyhrabal každý kameň.
  Angelica si potľapkala nahú hruď a poznamenala:
  - Fritzova taktika je chybná... Koľko takto dosiahnu?
  Svetlana múdro poznamenala:
  - Sliepka kluje zrnko po zrnku a priberá oveľa rýchlejšie ako prasa, ktoré prehĺta veľké kusy!
  Panther vystrelil viac ako osemdesiat rán a po vyčerpaní munície sa otočil a zamieril späť do svojho brlohu. Na jeho mieste sa objavil nový mastodont "Sturmtiger". Široký kufor si stroj zakryl čiapkou. Je teda vidieť, že dúfa, že sa zachráni.
  "Sturmtigr", ostreľoval pozície sovietskych vojsk z diaľky. Odpálená raketa. Zem sa zdvihla a ohnivá fontána vyliala prúdy plameňov.
  Dievčatá ledva prežili, boli poriadne zakryté. Svetlana bola dokonca mierne ohluchnutá. Dievča sa zrazu videlo cválať na koni. A že velí čate, ktorá zaútočila na tatárske vojsko. A bojovníci s ňou jazdia na koňoch. Mongolskí Tatári, ktorí nedokázali odolať úderu, ustupujú a zomierajú po tisícoch pod kopytami.
  Svetlana na druhej strane máva dvoma mečmi a seká nepriateľov. Ale videnie bolo náhle prerušené.
  Angelica udrela svojho partnera po lícach, potriasla ňou a povedala:
  - No, všetko! Teraz prestaň klamať!
  Svetlana nahnevane odpovedala:
  - Neľahol som si, ale bojoval!
  Dievča v zúrivosti vyskočilo a hodilo granát. Súčasnosť, ktorá preletela, pristála v tlame tanku "Lev". Po poškodení auto zvrásnilo svoj ťažký kufor.
  Svetlana z plných pľúc zvolala:
  - Som ruský rytier!
  Angelica vystrelila zo svojho samopalu a zavrčala:
  - odpovedal chlapec a zvraštil obočie,
  Chcem slúžiť Svätému Rusku...
  Nechajte vyliať more krvi
  Ale Boh nás môže zachrániť!
  Svetlana spadla na trosky s holým bruchom a hruďou. Práve včas, keď sa jej hlavou prehnali stovky výstrelov zo samopalov. Dievča vyplazilo jazyk a povedalo:
  - Šialenstvo statočných vojakov je záchrancom života nerozumných generálov!
  Angelica súhlasila.
  -Vojak je statočný, generál rozvážny, nepriateľ prefíkaný, úspech je solidárnosť len s múdrou odvahou!
  Dievčatá opäť spustili paľbu a solidárne štebotali:
  Nad ním letky
  Hučanie v súzvuku
  Adolf je silný blázon -
  Výsadba Sodomy!
  Objavil sa ďalší obrnený "lev". Dvaja vojaci pred ním utiekli, súdiac podľa tmavých tvárí - Arabi. Snažili sa nahodiť reťaz na hák, aby vytiahli vyvinutý tank z bojiska.
  Anzhelika a Svetlana vystrelili a zároveň položili technikov. Bojovníci spievali:
  -Nenič sa a pomôž súdruhovi, pomôž iným z požiaru!
  Objavili sa traja černosi. Pretekali s reťazou tak rýchlo, ako len mohli, no dievčatá ich aj zastrelili. Svetlana navyše vystrelila z pištole a stlačila psa holými prstami.
  A dokázala svojich protivníkov zasiahnuť mimoriadne, ako Robin Hood trefne.
  Angelica poznamenala:
  - Známkou nie je ten, kto úspešne trafil, ale kto so smolou netrafí!
  Svetlana hodila bosou nohou granát a zasyčala:
  - Najpresnejší s vidinou dýky môže minúť, ale neodpustiteľne bystrá myseľ môže prekĺznuť okolo cieľa!
  Granát zasiahol mínomet a začal explodovať a odpálil míny.
  Áno, Smolensk to nemal pre Nemcov ľahké. Dostali ich do strašidelnej citadely smrti!
  . KAPITOLA #3
  Obrana Smolenska je slávna misia... Ale to snáď nestačí.
  Krásne ruské dievčatá Margarita Magnitnaja a Oksana bojovali s nacistami, ktorí sa pokúšali preraziť južne od hrdinského Smolenska. Obe krásky velili družine priekopníkov - chlapcov a dievčat, ktorí sa chopili zbraní.
  Fúkal teplý vietor od juhu, sneh sa roztopil. Pionieri a pionieri, bosí v krátkych nohaviciach, hnietili špinu nohami.
  Sem-tam ležalo žlto-červené opadané lístie. Stromy sa trepotali, visiac na holých vetvičkách.
  Deťom nebola zima, od skorej jari pracovali bosé a polonahé. Pohybujú sa energicky - tenké, ale šikovné.
  Spievala priekopníčka Jekaterina Sotniková;
  Lietajte ako plamene modré noci
  Sme priekopnícke deti robotníkov...
  Blíži sa éra svetelných rokov -
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  A deti jednohlasne zdvihli a dupali bosými nohami do blata:
  - Výkrik pionierov - buď vždy pripravený!
  Je počuť hluk: nemecké a americké útočné lietadlá sa blížia. Deti pevne zatnú päste.
  Alenka Sotnikova sebavedomo vyslovuje a virtuálne komsomolské dievča v hre dupne na bosú nohu:
  - Máme pre vás supy prekvapenia!
  Chlapec v červenej kravate, chlapík z budúcnosti Alexej Sotnikov, sa už skutočne vrátil na front druhej svetovej vojny a máva detskou rukou.
  Rovnaký bosý av šortkách, ako ostatní chlapci, je nahý do pása a sú viditeľné veľmi vytlačené svaly. Samozrejme, ostatní chlapci a dievčatá sú chudí a suchí, koža a kosti na hladovej dávke a neustále pracujú s lopatami.
  Chlapec Oleg je vysoký meter a pol, takmer čierny od spálenia od slnka, no biele vlasy mu už narástli. Je nepochybne krásnym a veľmi silným dieťaťom vesmírneho veku.
  A teraz sa k nacistom dvíhajú hady namaľované vo farbe oblohy.
  Bosý chlapec Alexej Sotnikov k nim pripevnil špeciálne pilinové granáty, malé, ale veľmi výbušné.
  Tu sú Focke-Wulf, XE-129 a americký P-47, P-51. Amerika, ktorá sa už nehanbí, takmer otvorene bojuje na strane Tretej ríše. Formálne sú americkí piloti dobrovoľníci. Ale v skutočnosti sú účastníkmi vojny, ktorú vyslala vláda USA a oligarchovia.
  Deti ozbrojené zbraňami, iné s podomácky vyrobenými bazukami ležali. Alexej Sotnikov a bosé dievčatá Alenka a Jekaterina ako skúsenejšie bojovníčky chytili z bezzáklzových rúr podomácky vyrobené bazuky. A ako nabúrajú do nízko letiaceho auta.
  Chlapec a blonďavé dievčatá si dali bosé nohy a hladko stlačili spúšť. A nálože zasiahli dve americké útočné lietadlá a nemecký Focke-Wulf.
  Zo zákopov sa ozvalo niekoľko výstrelov - strieľali aj pionieri.
  Alexey Sotnikov, tľapkajúc po holej, okrúhlej, detskej päte, zaštebotal:
  - Hoci vyzerá ako bosý chlapec,
  Fúzy neprerazili, ale už titán ...
  V bitkách je dospelý chlap dokonca príliš veľa,
  A zasiahnite smrtiaci úder!
  A teraz chlapec ťahá za nitky holými prstami a do okrídlených hadov narážajú nemecké a americké útočné lietadlá. Tucet lietadiel spojeneckej a tretej ríše exploduje naraz.
  Aleksey Sotnikov a dve krásne dievčatá v rovnakých plavkách opäť stláčajú spúšť a vyraďujú ďalšie autá kapitalistickej koalície.
  Chlapec rozdrvil chrobáka holou pätou a zareval:
  Tie dni pekla pominú
  Tretia ríša padne...
  Satan nebude vládnuť
  Bojujte, neunášajte sa!
  Aj ostatní chlapci usmerňujú hady bosými nohami. A teraz koaliční búrliváci narazili na malé, no smrtiace lietajúce darčeky. Umiera veľa lietadiel. Vo vzduchu explodujú a rozpadajú sa na kúsky.
  Hitlerovi piloti horia... A preživší útočné lietadlá v zhone, rozhadzujúce rakety a bomby, sa rozletia.
  Večný chlapec Alexej Sotnikov škrípe:
  - Sláva veľkému Rusku!
  Chlapci a dievčatá Pioneers v zbore:
  - Sláva ZSSR!
  Dievča Máša z plných pľúc kričí a buchne si nahú, špinavú nohu:
  - Sláva Stalinovi!
  Chlapec Pashka dodáva:
  - A Alyosha sláva! Je to génius!
  Detské zákopy sú dobre maskované a v dôsledku výbuchov bômb a rakiet utrpeli menšie škrabance len dvaja chlapci a dievča. A to aj napriek tomu, že sa vytvorili hrozné lieviky a veľa deštrukcií a inverzií zemských dosiek ...
  A na niektorých miestach zem od horúčavy horela a dymila.
  Jedno z dievčat sa postavilo s holou podrážkou a popálilo si nohu, z ktorej kričalo:
  - Smrť Goeringovi a Hitlerovi!
  Deti boli plné nadšenia. Komsomolky a herné dievčatá Alenka a Margarita sú pripravené na boj.
  Alexey Sotnikov spieval a skladal na cestách:
  Narodil som sa vo vesmírnom veku
  Kde sa lode ponáhľali cez galaxie...
  Skutky ľudí sú celkom dobré, ver mi,
  Roztrhaj vojnu, rytier!
  
  Bohovia Demiurga však nariadili
  Pomôž svojim predkom...
  Vezmi svoj hyperblaster do rúk chlapca,
  A roztrhajte Hitlera!
  
  Chlapci sú narodení, aby bojovali
  Sú to odvážni bojovníci, verte mi...
  Veď Rusi vždy vedeli bojovať,
  Nech je dravá zver zničená!
  
  Nech je oslávená moja svätá krajina,
  Náš veľký rodný ZSSR ...
  Dievča behá bosé v snehu
  Ukázať odvahu!
  
  A zúrivo bojujem proti fašizmu
  Veľký ruský chlapec, priekopník...
  A naša viera bude s komunizmom,
  Chamtivý Sam pomáha Fritzovi aspoň!
  
  Ver mi, Rusi sa len tak nezlomia,
  Všetky národy sa zhromaždia okolo Moskvy...
  Som rytier, ktorý vôbec nie je spojený s dušou,
  Sme verní Stalinovi ako Pánovi!
  
  Nikto nemôže zlomiť priekopníkov,
  Nie sú to deti, ale synovia bohov...
  Budeme generáciou príkladov
  Fuhrer nebude počítať tie rohy!
  
  Áno, naša sláva našej vlasti sa vznáša,
  Najviac na snehu, verte horám...
  Dievča behá bosé v snehu
  Vháňanie Fritza do rakvy holou pätou!
  
  Neverte, že nacisti sú teraz silní,
  Hoci ich Shermana predstavil Sam...
  Nebudeme ľutovať ani životu
  Je čas na veľkú zmenu!
  
  Vlasť je krásna ako slnko,
  Hravá vlasť je naša matka...
  A dievčenské vlasy sa krútia zlatom,
  Fritza budeme môcť roztrhať na kusy!
  
  Sme priekopníkmi detí komunizmu,
  Slúžime Svarogovi aj Kristovi...
  Rozptýliť hnusné hordy fašizmu,
  Prinesiem víťazstvo vlasti!
  
  Rusko je vlasť planéty,
  Má svoje obľúbené sny...
  Happy poznajú dospelých aj deti
  Netreba žiadne extra rozruch!
  
  Keď príde Všemohúci, bude slnko,
  Na Marse budú kvitnúť jablone...
  Číňania aj Japonci sú zjednotení,
  Američan s Rusom po ceste!
  
  zjednotiť myšlienky komunizmu,
  A veru poznaj Lenin sen...
  Odhodíme ohavnosť cynizmu,
  Budujme krásu vo vesmíre!
  
  Pre nás Mária a svätá Lada,
  Ctíme Boha a Marxa "hlavné mesto" ...
  Nech sú odmenení všetci priekopníci,
  Pre nás sú ideálni Svarog a Stalin!
  
  Fašisti vedia, že nebudú baraniť
  Máme vôľu, silu, poznáme silu...
  Rozdrvíme nepriateľa trojitým úderom,
  A čoskoro premeňte Fuhrera na voš!
  
  Nech je naše slávne Rusko
  Ako večný klas v záhrade kvitne ...
  Súdruh Stalin, ty si náš mesiáš,
  S tebou pôjdeme do komunizmu!
  
  Keď minúty búrok, ťažké časy,
  Krvavá vojna sa skončila...
  Zrazu naše deti vyrastú
  Príde večné šťastie!
  Dobrú báseň zložil bosý chlapec Alexej Sotnikov a ukončil ju na významnú notu.
  Ale teraz sa začína ostreľovanie... Ak útočný útok zlyhal a stál veľké straty, teraz boli delá zabité.
  Terminátorský bojovník z nie príliš vzdialenej budúcnosti ešte nevytvoril zbraň proti delostrelectvu. Aj keď brilantné dieťa vyvinulo rakety na preklzávaní pera a trakciu uhlia.
  Chlapec bol pripravený bojovať, ale zatiaľ čo rakety ešte neboli pripravené, jeho bosý tím sa schoval v zemľankách.
  Na skrátenie času pri ostreľovaní si dvaja komsomolci, hosť z budúcnosti, a dve dievčatá Máša a Klára spolu s chlapcom Paškom zahrali karty.
  Ekaterina, ktorej už rastú ryšavé vlasy, z ktorých sa stala oveľa krajšou a krajšou, vyhodila kartu holými prstami a poznamenala:
  - Naozaj, Fritz a Američania na nás tlačia!
  Alenka, dievča s mierne kučeravými zlatými vlasmi, poznamenala:
  - Ale aj tak sa nezlomíme, lebo máme bojovného ducha!
  Alexey Sotnikov prikývol:
  - Sovietska veda odpovie na nepriateľskú technológiu zázračnou zbraňou! ja tomu verím!
  Masha prikývla hlavou s vrkôčikmi:
  Aj vy ste naša zbraň!
  A dievča hodilo kartu holým, malým chodidlom, umytým od špiny.
  Pashka s povzdychom poznamenal:
  - Celý kapitalistický svet bojuje proti nám! Také nerovnaké sily!
  Alexej Sotnikov, tento večný chlapec logicky poznamenal:
  - Suvorov porazil nadradené sily nepriateľa! A porazíme!
  Margarita so smiechom spievala:
  - Víťazstvo čaká, víťazstvo čaká, tých, čo veria vo svätý komunizmus!
  Víťazstvo čaká, víťazstvo čaká, fašizmus je zničený dievčaťom!
  Clara uviedla:
  - Bez ohľadu na to, aké impozantné boli nacistické tanky, máme odpoveď!
  Chlapec Alexej Sotnikov dupol holou, detskou nohou a prikývol:
  - Samozrejme, že existuje! Áno, a ostreľovanie ustupuje, je čas odísť!
  A z bunkra vyskočili akýsi chlapci a dievčatá. Blýskalo sa ich ružovými, vypratými detskými, okrúhlymi opätkami.
  Nacisti samozrejme prešli do útoku s tankami.
  Krásna Alenka spievala:
  -Pionier, Komsomol! Kráčajte životom spolu!
  Priekopník, Komsomol! Verte nám, že nezablúdime!
  Aleksey Sotnikov sa na ihrisko pozrel ostrým zrakom dieťaťa z budúcnosti. Nemecké, americké a britské tanky sa pohybovali. Celá armáda áut. Tu môžete vidieť samohybné delá "Ferdinanda". Americké tanky Sherman sú vysoké, niektoré s krátkymi papuľami, iné s dlhšími. Viac squat anglický "Churchill", veľmi dobre chránený. Tu sú prominentné Cromwelly s krátkymi náhubkami, ale skôr svižné, podobné žehličke. Archaickejší vysoký "Grand" americkej armády. Najlepší anglický tank "Challenger" so sedemnásťstopým kanónom. A tu sú tie nemecké. Hrozný a veľký "lev" s dlhou hlavňou.
  Zdanlivo zastaraný "Tiger" vo svojom štvorcovom tvare. Šikovný "Panter". Neskoršie a stále vzácne modely: "Tiger" -2 a "Panther" -2.
  Posledné dva tanky sú si veľmi podobné - dokonca aj delo je rovnaké, len Panther-2 má menšiu a užšiu vežu a siluetu má nižšiu.
  Samohybné delo "Ferdinand" -2 je prvé vo Wehrmachte, kde mohol byť motor umiestnený v jednom bloku s prevodovkou a naprieč. O koľko ľahšia a nižšia silueta sa stala táto samohybná zbraň.
  Ale "Lev" -2 sa ešte nedostal do výroby, na spustenie takýchto strojov je potrebné vyriešiť množstvo technických problémov. Takže zatiaľ majú Nemci nádrže so zastaraným usporiadaním: prevodovka je vpredu a motor je vzadu, čo vedie k stratám na kľukovom hriadeli.
  Ale anglický "Challenger", najnovší má usporiadanie a motor s výkonom šesťsto koní. Nádrž sa objavila nedávno a nie je príliš masívna, ale účinná.
  Najmasovejší je ale Sherman v USA, ktorého sa vyrábajú obrovské množstvá. Takéto auto... Nie je zle chránené v čele a niektoré tanky majú pomerne dlhú hlaveň.
  Existuje taká tanková armáda.
  Ale bosý chlapec Aleksey Sotnikov, tento čerstvo upečený priekopník, pripravil pre spojeneckých mastodontov niekoľko prekvapení.
  Napríklad míny na piliny začali vybuchovať. Nemecké, americké a britské tanky boli roztrhané húsenicami a rozbité valcami. Horiaci kov.
  Priekopníčka sa pleskla bosou nohou a zaškrípala:
  - To sú fašisti, pochopte!
  Ako prvý vybuchol tank Lion. Potom dva Shermany. Ďalej "Panther" a "Churchill". Potom opäť "Shermans" a "Cromwells".
  A tu je ďalší zastaraný nemecký tank T-4. Tiež ho to vyhodilo do vzduchu. A potom "Tiger" začal fajčiť.
  Alexey Sotnikov hádzal hrach smrti a škrípal holými prstami detských nôh:
  - Sláva ZSSR!
  Alyonka, veľmi krásne dievča so zlatými vlasmi, to vzala, rozdrvila hmyz holými prstami a zaškrípala:
  - Za svetovú revolúciu!
  Catherine zakričala:
  - Za najvyššie úspechy ZSSR!
  A tiež ako lupanet z bazuky. A sám Aleksey Sotnikov vyrobil bazuku z fajky. A strieľa veľmi smrteľne.
  Chlapec-terminátor-vojvoda tiež vystrelil a vystrelil z diaľky "Tiger" -2 a ohlušujúco zakričal:
  - Som vesmírny rytier!
  A tím priekopníkov zakričal:
  - Komunizmus v priamom prenose!
  Nacisti v skutočnosti narazili na mimoriadne agresívny odpor svojich protivníkov. A ich tanky a tanky spojencov tu a tam explodovali a zrútili sa. A je zbytočné odpúšťať deťom Červenej armády milosť.
  Tanky strieľali bez rozdielu a nemohli pionierom nič urobiť.
  Chlapec Alexej Sotnikov znova vystrelil z bazuky a zaškrípal:
  - Za vlasť a Stalina!
  Alenka hádzala kamienky holými prstami dievčenských nôh, zrazila nepriateľa a štebotala:
  - Za veľkosť ZSSR!
  A žmurkla na svojich spoločníkov.
  Chlapec Andreika dupal bosou nohou a spieval:
  - Čoskoro sa stretneme so snom,
  Prvým krokom v živote je...
  Vidíš znova nad krajinou,
  Víchrice zúrivých útokov!
  Aleksey Sotnikov opäť vystrelil z ďalekonosnej opakovane použiteľnej bazuky, rozdelil Shermana a spieval:
  A boj opäť pokračuje
  Hyperplazmatický oheň vrie...
  A Lenin je taký mladý -
  Zasadí smrteľnú ranu!
  Tento mladý bojovník je taký dobrý chlapík. A holými prstami detských nôh mieri zbraňou na cieľ. A opäť požiare. A spojenci pokračujú vpred, ich tanky stúpajú spolu s Nemcami. A vznikajú len straty navyše.
  Čím bližšie sa nepriateľské mastodonty približujú, tým viac utrpia straty. Najmä deti strieľajú z ľahkých a jednoduchých bazuiek na tanky, pričom z nich búrajú veže. A spôsobujú obrovské straty.
  Dievča Alenka hádže holými prstami dievčenských nôh granát a spieva:
  - Toto je sláva, sláva komunizmu,
  Poletím do neba s piesňou!
  Dievčatko Lara s holými prstami tiež spustí vražedný darček smrti, roztrhá protivníkov a zakričí:
  - Za veľkosť komunizmu!
  Priekopníci tvrdohlavo bojujú s chlapcami aj dievčatami súčasne. A všetci bojujú.
  Medveď je tiež bosý, hádže detskou nohou granát, zastavuje amerického Shermana a škrípe:
  - Za sovietske Rusko!
  A deti opäť bojujú. Hitlerove a spojenecké tanky sa potkýnajú o míny, granáty, broky z bazuky. A sú doslova nezastaviteľné.
  Dievča Clara strieľa zo samopalu na pechotu. Potom bosou nohou hodila hrach s uhoľnou výbušninou. Roztrhala veľa fašistov a vycerila zuby:
  - Som absolútny majster sveta!
  A nahá päta dievčaťa bude opäť hádzať hrach. Vybuchne a roztrhne pár nacistických tankových valcov.
  Dievča Masha sa otočilo a samopal. Pokosila Fritza a zavrčala:
  - Sláva ruským hrdinom!
  A holá, okrúhla päta ako dar anihilácie.
  Tu sú dievčatá. A chlapci sa snažia držať krok. A strieľajú na nacistov a kosia pešiakov, a toto je celá cudzinecká légia. A holými pätami pošlú priekopníci úplné zničenie nepriateľa.
  A smejú sa.
  A ako sú fašisti kolektívne mlátení pioniermi. A holými, špinavými kolenami stláčajú sudy s bazukou.
  Ale chlapci na drôtoch vyťahujú míny z pilín. A ako nemilosrdne podkopávajú Fritza a iných žoldnierov. Toto je naozaj totalitná cesta.
  Bosé dieťa Alexej Sotnikov strieľa z bazuky a chlapec spieva:
  - Svet je ponorený do krvavého svetla,
  Ľudia stoja pri stene...
  Ale verím východu slnka
  Ale verím východu slnka!
  Rozptýli temnotu väzenského žalára!
  My páni, my páni...
  Vycvičený na podvádzanie!
  A bez súdu! A bez súdu!
  Zavretý v pivniciach!
  Chlapec pôsobil mimoriadne energicky, ako jeho priekopníci. A rozdrvili Fritza bez akéhokoľvek súcitu. Prelomili ich presnými strelami a ničením.
  Krásna Alenka, ktorá strieľala do náckov, a akoby ich udierala, vzala to a štebotala:
  - Naša viera v komunizmus,
  Vyvrátiť zlý fašizmus!
  A s holými prstami dievča opäť vezme a strieľa na nepriateľa.
  Masha Pioneer zasiahla holou okrúhlou pätou granát a rozbila nemecký tank so škrípaním:
  -Za komunizmus!
  Ekaterina strieľajúca zo samopalu zavrčala:
  Nájdeme Hitlera v lese, nájdeme Hitlera v lese! Nerobme si s ním srandu! Poďme to roztrhať!
  A holými prstami bude dievča opäť hádzať granát a štebotať:
  - Roztrhám to!
  Hoci je tank Lev impozantný, deväťdesiat ton vážiaci mastodont, sovietskym priekopníkom nedokáže odolať.
  A deti to drvia, hádžu hrach z uhlia bosými nohami, a to je skutočná smrť.
  Kráska Alenka kričí:
  - Náš ruský duch!
  A vydá smrtiacu dávku z guľometu a pokosí nepriateľa. A rozdávať ďalšiu horu mŕtvol.
  Alexey Sotnikov, streľba, poznámky:
  - Zastavili sme ich!
  A opäť chlapec hádže bosou nohou granát a točí sa. A ďalší nemecký tank zastavil.
  Tu sa pohybuje americká samohybná zbraň "Witch". Rýchle auto, ale slabo chránené a zostrelené bazukou. Dievča s vrkôčikmi vystrelilo a trafilo presne.
  Iné dievča hodilo hrášok holými prstami a zničilo fašistu a spievalo:
  - Sláva ZSSR! Pionieri sú príkladom pre všetkých!
  A opäť, ako to dá obrat smrtiacej sily. A zoberie veľa fašistov a pokosí ich.
  Bojujúca Alenka, strieľajúca na Fritza, kričí:
  - Som dievča, ktoré vyhrá všetkých!
  A opäť s holými prstami niečo spustí vražednú.
  Catherine, strieľajúca na protivníkov, vydala:
  - Kozmický komunizmus môže prísť s nami!
  A ako žmurká. A holou pätou vezme granát a rozdá ho. A ako budú náckovia dôkladne vyrúbaní.
  Pionieri bojujú statočne. A nepribližujte sa k nim. A ako strieľajú presne a presne.
  Dievča Alenka zase holými prstami na nohách vrhne granát smrtiacej sily, roztrhá nepriateľov a zacvrliká:
  - Za najkozmickejší komunizmus!
  Dievčatá strieľajú a chlapci a dievčatá držia krok.
  Traja Shermani sa naraz otočili. Tu ich deti bijú, tak dôkladne vymlátia z problémov.
  Krásna Alenka tweetovala:
  - Po nite, po nite,
  nechcem ísť...
  Bosá Komsomolskaja,
  Naživo!
  A opäť s holým opätkom, ako pre nacistov, spustí darček smrti. A kosiť s veľkou odvahou nacistov.
  Ekaterina, chichotajúca sa a vyceňujúca zuby, poznamenáva:
  - V mene myšlienok komunizmu!
  A ako sa dar smrti a skazy poddá holou pätou!
  Bojová Alenka, streľba a kosenie rad za radom žoldnierov a fašistov, vydal:
  - Sláva sovietskej zemi!
  A opäť s holým opätkom, ako keby sa hodil na nacistov.
  Povstane celý zväzok krvi a úlomkov.
  Alexej Sotnikov, strieľajúci s veľkou presnosťou a hádzanie darčekov smrti holými prstami, poznamenal:
  - Radosť, radosť navždy!
  Strieľajúce dievča Lenka podporilo chlapca terminátora:
  - Nech sa sen stane skutočnosťou!
  A holými prstami priekopník hodí smrtiacu.
  Toto sú bojujúce deti.
  Alexey Sotnikov poznamenal a vyceril zuby:
  - Blízko, blízko, radosť a ťažkosti,
  Je potrebné, je potrebné dať ráznu odpoveď!
  Alenka Sotniková, strieľajúca na nacistov, vydala:
  - Slnečný svet,
  Áno áno áno! Áno!
  Jadrový výbuch
  Nie nie nie!
  A opäť, ako sa to nabije výbuchom vražedného poškodenia.
  Aleksey Sotnikov s holými prstami na svojich chlapčenských nohách, keď s vražednou silou spúšťa niekoľko hrachov ako dar smrti. A nemecké tanky, ktoré boli poškodené, ustúpili.
  Chlapec-terminátor-vojvoda štebotal ako papagáj:
  - Jeden dva tri! Zlom Adolfa!
  A chlapec vzal holou pätou celú kopu uhoľných granátov.
  A toľko z nich Fritz naraz prasklo.
  To je to, čo vzal na nacistov vhodne udrel.
  Bojujúca Alenka, strieľajúca na nacistov a veľmi presne zasahujúca nacistov kričala:
  - Sláva ére komunizmu!
  A s holými prstami hodila granát skazy. A toľko fašistov naraz prasklo.
  Straty nepriateľov v tankoch rástli. Nemci so spojencami, vidiac aká tvrdohlavá obrana, začali cúvať. Vlastne sa otočili späť. A ostreľovanie zosilnelo.
  Catherine, ktorá strieľala na nepriateľa a posielala správu z bazuky vysokým oblúkom, vydala:
  výška hviezdy,
  Naša svätá krajina!
  A holými prstami opäť hodila posolstvo smrti a rozdrvila množstvo protivníkov.
  Nemci a spojenci ustúpili ...
  Priekopníci a kričali, bežali za nimi a hádzali granáty. A boli tam takí bojovní chlapci a dievčatá.
  Bojová Alenka sebavedomo poznamenala:
  - Naša pravda vo všetkom!
  A s holými prstami opäť ako spustiť vražedný hrášok smrti.
  Alexej Sotnikov, strieľajúci v pohybe, zaškrípal:
  - Spolu sme veľká sila,
  Zúrivosť krokodíla je s nami!
  A chlapec opäť spustí vražedný dar skazy.
  Celá táto armáda postupovala a rozdrvila nenávidený Wehrmacht.
  A deti boli v útoku a prenasledovali nepriateľa. Ich okrúhle päty, sčernené od prachu, sa mihali.
  A ako priekopníci vyhladili nepriateľov. Ako ich rozdrvili. A kosili bez prerušenia. A hádzali granáty.
  Sú to skutočne sovietski priekopníci, ktorých sa každý fašista bojí.
  A ak sa zaviažu mlátiť, budú dôkladne tyranizovať.
  Detskí bojovníci, útočiaci, odhodlane spievali;
  Zničíme celý svet násilia,
  Až na dno a potom...
  Vybudujeme nový, nový svet,
  Kto nebol nikto, stane sa všetkým!
  A dve dievčatá - členky Komsomolu, tiež ako lupanul zo samopalov a odrezali nacistov.
  A potom sa s holými opätkami podvolia vreci s pilinami. Tie lietali s veľkou intenzitou a brali a explodovali nad utekajúcimi tankami nacistov. A tak ich mnohí roztrhali a rozobrali na súčiastky.
  . KAPITOLA #4
  Nemci a zahraniční žoldnieri z celého sveta zaútočili na mesto Vjazma. Od juhu fúkal teplý vietor a napriek chladnému obdobiu sa sneh roztopil a vyrojila sa pravá kaša. Nemecké tanky sa s ťažkosťami plazili ulicami sovietskeho mesta.
  Proti nacistom na Kirovovej ulici bojoval prápor pionierov z detí rôznych národností. Práporu velil člen Komsomolu Aliya.
  Krásne dievča strieľalo zo samopalu. Aby to bolo šikovnejšie a aby si ušetrila topánky, schovala čižmy a blýskavé, okrúhle, dievčenské opätky.
  Teplota bola nad nulou a deti bojovníkov boli v šortkách alebo krátkych šatách a chválili svoje obnažené opätky.
  Chlapi boli neustále v pohybe a preto nezamrzli.
  Chlapec Aleksey Sotnikov spolu s dievčaťom Alenkou (aj jeho manželka nadobudla detský vzhľad, aby sa príliš nelíšila od svojho manžela, ktorý sa stal dieťaťom!), Obaja s červenými kravatami, opretí bosými nohami o holé nohy. nohy, vytiahol mínu a nemecký "kráľovský tiger" vyhodil do vzduchu klzisko a zastavil sa.
  Ďalší priekopnícky chlapec, Arkasha Sapozhkov, a dievča Alice, tiež spustili dar smrti z praku a zasiahli nacistický transportér. Deti špinavé búchali bosými nohami o črepy kachličiek a ani necukli.
  Mladí bojovníci spievali:
  - Sme priekopníkmi detí komunizmu!
  Členka Komsomolu Natasha to schválila a bosou nohou hodila výbušný balík, čím roztrhala pešiaci prikývli:
  - Za vec Lenina!
  Na rad dal aj člen Komsomolu Máša. A holými prstami vypustila bumerang, odsekla hlavy žoldnierom a zaškrípala:
  - Za Stalinovu vec!
  Prápor dievčat podporuje pionierov. Je veľa dievčat a sú krásne, v krátkych sukniach a bosé.
  Člen Komsomolu Alsou, vymlátený z protitankovej pušky a zasiahnutý bokom Pantera. Potom dievča spievalo:
  - Párty, Lenin, Komsomol!
  Člen Komsomolu Aziza - aj to, ako zasiahnuť nepriateľa spolu s dievčaťom Anisou z provizórneho katapultu. A krásky sú tu veľmi bojovné a presné v streľbe a bitkách.
  Bojovníci nedávajú nepriateľovi milosť.
  Anastasia Vedmakova bojuje na oblohe ako skutočná terminátorská čarodejnica. Akulina Orlová s ňou. Nech nemecké lietadlá a silnejšie zbrane, ale bojovníci ich rozdrvia.
  Akulina loví Focke-Wulfa. Áno, nepriateľ má až šesť vzduchových zbraní, ale to dievča netrápi. A bojuje ako skutočný titán a obr.
  Anastasia Vedmakova povzbudila svojho partnera:
  - Si super trieda!
  Akulina, ktorá odrezala ďalšieho Nemca a stlačila pedály holými, opálenými nohami, poznamenala:
  - Znie to super detinské!
  Vedmaková sa zachichotala a poznamenala:
  - Do istej miery sme deti! Navyše, deti sú v pohode!
  A mladá žena blysla perleťovými zubami.
  Groznyj bol vystavený ostreľovaniu... Členovia Komsomolu a priekopníci zúfalo bojovali ako skutoční titáni.
  Aleksey Sotnikov a Lekha Teterev, obaja bosí pionierski chlapci, tiež pomocou drôtu privliekli výbušný balík pilín k silnému tanku Lev, ktorý sa takmer nepohol po bahne a niesol kolosálny celok. A teraz sa jeho zadný valec rozrástol o výbušniny a ako to exploduje... Rozbité húsenice roztrúsené rôznymi smermi.
  Alexej spieval:
  - Verím, že sa celý svet prebudí,
  Bude koniec fašizmu...
  Lyokha Teterev zdvihol a dupol holou detskou nohou:
  -Slnko bude jasne svietiť
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Chlapci sú sniví a v šortkách, Aleksey má len blond vlasy a Lekha čierne. Spoločne však bojujú proti nacistom. Člen Komsomolu Vasima s čiernou hrivou vlasov, Vasilisa s bielymi vlasmi.
  Obe krásky napriek chladu v krátkych sukniach. A ich okrúhle opätky, také zvodné.
  A Bella je s nimi členkou Komsomolu a tiež strieľa. A holými prstami hodí ďalší výbušný balík.
  Bojujú tu dievčatá a deti, ale nacisti nemajú dovolené preraziť. A boje sú kruté.
  Nacisti sa však snažia Vjazmu obkľúčiť. A je to nebezpečné. Ale tanky a transportéry uviaznu v bahne...
  A bomby vybuchujú... Yu-488 sa teda pokúša bombardovať mesto. A spolu s ním a americkými príšerami B-29 ... Sú to tiež kladivové plynové zbrane ...
  Na Yu-288 lietajú dve dievčatá: Isabella a Zaira, krásne blondínky. Zhadzujú bomby. Potom sa však zboku objaví Jak-9.
  Isabella pomocou holých prstov nasmeruje vzduchovku a strieľa na sovietsky stroj. Potom pridajte rýchlosť. Yak-9 aj tak nie je príliš rýchly a tu je tiež v preťaženej verzii a nestíha nemecké auto.
  Dievčatá udierali holými pätami o sklo a škrípali:
  - Buď slávny, naša armáda je svätá!
  A ako sa jazyky ukážu!
  A sovietske auto sa dostalo pod paľbu z dvoch zadných leteckých zbraní a vznietilo sa, čo sú vody, ktoré robia holé prsty dievčenských nôh.
  Zaira štebotala a vyceňovala zuby:
  - Umyjem všetkých červených vojakov!
  A žmurknite modrými očami. A vyzerá najbojovnejšie a najintenzívnejšie.
  A ako miluje krásnych mladých mužov.
  Jej túžba zabíjať je však oveľa viac.
  Keď sa Nemci po bombardovaní vylodili, Zaira vypila nejaké pivo. A Isabella okrem piva pridala aj raka. Dievčatá spokojne jedli. Na námraze letiska zanechávali ladné, bosé nohy. Chlapci hladnými a zahanbenými pohľadmi hltali ich takmer nahé krásky. Aké sú dievčatá krásne a zároveň hrozné.
  Isabella sa spýtala Zairy:
  - Myslíte si, že vojna čoskoro skončí?
  Zaira poznamenala:
  - Nie pred letom! Kým nezoberieme Moskvu, Rusi nekapitulujú!
  Blondínka so smaragdovými očami poznamenala:
  - A po páde Moskvy ešte môžu byť boje!
  Blondínka s modrými vlasmi súhlasila:
  - Môžu! Už to ale nebudú boje, ale agónia!
  A dievčatá sa zasmiali, dojedli raky a znova do boja... Zatiaľ čo počasie bolo relatívne uletené. A ich bosé nohy zanechali elegantné, bosé stopy.
  Isabella poznamenala:
  - Máme všetko krásne, dokonca aj stopy!
  Zaira prikývla.
  - Nemecké dievčatá sú dokonalé!
  A obe zlé krásky spievali v zbore:
  - Reich je dokonalosť,
  Reich je dokonalosť...
  Od úsmevu po gesto
  Predovšetkým pochvala!
  Ó, aké požehnanie
  Vedzte, že sme dokonalosť
  Vedzte, že sme dokonalosť
  Vedzte, že my sme ideál!
  A opäť sú zhadzované bomby na sovietske pozície. A ľudia umierajú. Mnoho ľudí zomiera pri ostreľovaní a bombardovaní. A zo záberov plynových odpaľovačov a iných smrtiacich zariadení.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová sú veľmi krásne dievčatá. Anastasia má už veľa rokov, ale nestarne a vyzerá veľmi sviežo a mlado, len silne vyvinuté, veľké svaly ju robia staršou. A jej tvár je bez vrások a sietí, s jemnou, opálenou pokožkou. A Akulina je ešte roky mladá. Obe krásky sú vynikajúce. Sú to esá najvyššej triedy. Navyše, Pokryškin, keď ho zostrelil Friedrich-Volka, je vážne zasiahnutý granátom a už nerobí ďalšie výpady.
  Anastasia manévruje s roztrhnutým sudom. A zrazí niekoľko už zastaraných ME-109. Potom hrdinské dievča zaškrípe:
  - Sme poletujúce orly na oblohe!
  Akulina manévruje, líščí had, odsekne Focke-Wulfovi chvost a zacvrliká:
  - Rusko je za nami! Rusko je za nami!
  Dievčatá sú určite na vzostupe. Dokonca si neobliekli podprsenky do tenkých nohavičiek, s ktorými bojujú. Ale veľmi pomáha v boji. Zvyšuje totiž efektivitu dopadu vražedných vrtochov.
  Anastasia opäť robí manéver. Tentoraz má vážnejšieho súpera ako ME-309, ktorý má sedem ohnivých bodov. Vrátane troch leteckých zbraní kalibru 30 mm. A to je samozrejme vážny súper. Výkonné zbrane vám umožnia odrezať nepriateľa jedným ťahom. A máš len jednu vzduchovku...
  Anastasia však šikovne odhodí svoje lietadlo nabok a vzdiali sa od lietajúcich olovených trysiek. Áno, má len 20-milimetrovú zbraň. Ale ak strieľate na chvost.
  Anastasia spievala s úsmevom:
  - Junkers prišiel k môjmu chvostu,
  Ale tu si povzdychol...
  Otravne zavýjali skrutky,
  Nepotrebujú ani kríže na hroboch,
  Na krídlach zostúpia kríže!
  Akulina sa zachichotala a pristrihla Yu-188, vrčiac:
  - Pre zábavné víťazstvá!
  A ukázala svoje perleťové zuby. Dievčatá sú tu najširším a najkolosálnejším bojovým únikom.
  Anastasia odhodí Jak-9 nabok. Znovu sa ju pokúšajú zraziť. Lisuje ME-309, auto to myslí vážne.
  Anastasia zúrivo spievala:
  - A vidím vážne,
  Vo sne Ivana Hrozného...
  Rozdelená pôda na Sibíri,
  Ty rodné Rusko!
  A bojovník opäť vyradí nemecké auto. Najprv si roztrhne krídlo. Stratíte rýchlosť. A potom to ide na chvost. Nemec má veľkú šancu dostať sa preč kvôli vysokej rýchlosti ponoru. Ale nie proti Witchers. Pretože je eso najvyššej triedy!
  Aj Akulina je v krutom boji. Dievča si položí holé päty na pedále a spieva:
  - Neznášajte ponižovanie Slovanov,
  Povstaňme proti Nemcom...
  Neberme si ďalšie urážky
  Poďme rozdrviť nepriateľa oceľovou rukou!
  Tu je proti nej Airacobra. Silný stroj: štyri guľomety a jeden 37 mm vzduchový kanón. Akulina spúšťa svoje auto ako sane dolu kopcom, vyhýbajúc sa leteckým granátom. A ponorí sa pod brucho. Holými prstami na nohe stlačí spúšť... A zasiahne presne zraniteľný cieľ.
  A americké auto svieti.
  Akulina spievala s nadšením:
  - K víťazstvu nesmrteľných ideí komunizmu!
  Anastasia tiež dobre bojuje. Tu sú proti nej traja Mustangi. Zdá sa, že nie sú také impozantné ako ME-309, ktorých vzduchové delá sú schopné zraziť na zem jedným zásahom. Mustang, americká stíhačka, nemá len guľomety. Ale na druhej strane je ich šesť, dosť veľkých v 14-milimetrovom kalibri.
  Anastasia musí manévrovať. Prúd guliek mierne poškriabal krídlo. Pri priblížení sa ale ozve zásah a americká stíhačka horí.
  Anastasia spievala:
  - Horí bláznivý dom,
  Démoni budú nekonečne mučiť
  Hriešny človek dostane svoje
  Ten, kto uctieval Satana!
  A tu je dalsi US stroj podvitel... A toto je samozrejme dost seriozna aplikacia.
  Posledné auto Yankee sa snaží dostať preč. Mustang v rýchlosti prekonáva Yak-9 a dokáže sa odtrhnúť. Anastasia vystrelila z diaľky.
  A dostal som Američana. Ale on, nafúknutý chvostom, sa podarilo dostať z bitky.
  Anastasia poznamenala:
  - Bang Bang! Zmeškané! Sivý zajačik odišiel!
  Akulina tiež bojovala s R-51. Výkonný stroj s ôsmimi guľometmi. A pri manévrovaní podpáli krídlo tohto auta... A vedie dozadu, strieľa.
  Akulina spievala:
  Slnko sa smeje
  Jasne svieti pre deti...
  A opäť odhodilo auto nabok. Strieľa Yu-88. Tento stroj je zastaraný, ale stále bojuje. Nemec, snaží sa vykradnúť. Nemôže sa však skryť pred dievčaťom, ktoré energicky tlačí do pedálov holými, okrúhlymi podpätkami a auto sa rozhorí.
  Anastasia so smiechom poznamenala:
  - Tak sa nás boja!
  A ďalší Focke-Wulf pokrytý!
  Akulina pri streľbe zúrivo povedala:
  - Svet by nás mal rešpektovať, báť sa,
  Výčiny dievčat sa nedajú spočítať...
  Členovia Komsomolu sú tak dobrí v boji,
  Satan bude zničený!
  A bojovníčka žmurkla na svojho partnera. Aj keď to nevidíš...
  Krásky sú späť. A je to riskantné. Tu ich ME-109 začne prenasledovať. Výstrely...
  Dievčatá sa sťahujú. Nemecké nebezpečné auto. Akulinke sa poškodilo krídlo a strom začal horieť.
  Jej priateľka sa dostala na pristávaciu dráhu. Dostal to aj Witcher ... A prerazila trup a vytiekol olej, mierne poškodila motor.
  Dievčatá sú nútené let na čas opustiť. Ich autá sa opravujú.
  A bosý behal po snehu. Natiahnite ich silné a svalnaté telá.
  Obe dievčatá sú opálené. Ryšavka, ktorej vlasy vo vetre pripomínajú zástavu ZSSR, a blondínka.
  Anastasia sa pýta svojho partnera:
  - Čo myslíte, ako porazíme Nemcov?
  Akulina úprimne odpovedala s povzdychom:
  - Keby tak Nemci ... Celý kapitalistický svet na motoroch!
  Ryšavka prikývla na súhlas.
  - Nepriateľ je veľmi silný. Ale čo ste čakali?
  Blondínka s povzdychom poznamenala:
  - Po Stalingrade sme mali ako kľúčový optimizmus. Ale stalo sa, že sme sa príliš ponáhľali s otvorením šampanského ....
  Medzitým prebiehali boje s použitím rôznych typov vybavenia. Gerda a Charlotte napríklad práve dostali najnovšie samohybné delá E-10 na testovanie vpredu.
  Stroj s nízkou siluetou 1,4 metra a kanónom ráže 75 mm hlavne 48EL. Nie je to zlé a zatiaľ v jednoduchej verzii. Predný pancier je 60 mm a bočný pancier je 30 mm. Hmotnosť desať ton, motor 400 koní.
  Jazdný výkon samohybného dela je výborný a v kaukazských horách je to správne miesto. Práve v čase katolíckych Vianoc bol dodaný prvý model vyrobený z kovu. Má len jednu nevýhodu: pomerne slabé brnenie, ale to je kompenzované veľkými uhlami racionálneho sklonu brnenia.
  Dievčatá Gerda a Charlotte si ľahnú takmer poležiačky. Výkonný motor dáva teplo a je celkom pohodlný v bikinách a bosých kráskach.
  Tu blondínka stláčajúc holé prsty odhodí auto nabok. Teraz majú silného nepriateľa IS-2. Auto je v Červenej armáde stále zriedkavé, ale teraz som ho dostal.
  A je lepšie nespadnúť pod úder jej 122 mm kanónu. Sovietsky stroj strieľa z diaľky. A, samozrejme, chýba mu rýchla samohybná zbraň.
  A teraz sa musíte priblížiť k bojovej vzdialenosti, aby ste prerazili nepriateľa.
  Gerda poznamenáva:
  - Nepriateľ je silný, ale nemotorný!
  Charlotte so smiechom poznamenala:
  - Je to veľké, ale brnenie čela veže je dosť slabé!
  Blondínka prikývla.
  - Tak to skúsme!
  Sovietsky automobil mal okrem iných nedostatkov stále zlú viditeľnosť a nedokázal zabuchnúť svižné nemecké samohybné delo.
  Ešte jeden výstrel a je to preč. Výkonné delo má navyše nízku rýchlosť streľby.
  A aké samohybné delo majú Nemci rýchle.
  A tak Gerda stlačila gombík holými prstami a smrtiaci projektil prerazil čelo veže IS-2.
  A začal odpaľovať rozbitý ruský tank. Kapitál dokonca začal explodovať a jeho náboje vstúpili do reťazovej reakcie.
  A ničenie bolo veľmi kolosálne.
  Veža sovietskeho mastodonta IS-2 sa odpálila a odtrhla, ako keby vyletel korok zo šampanského.
  Gerda poznamenala:
  - Dobrá samohybná zbraň, ale zbraň je dosť slabá!
  Charlotte s tým súhlasila:
  - Pištoľ z "Pantera" bude silnejšia!
  Blondínka dodala:
  - A efektívnejšie!
  Červená poznamenala:
  - S E-25 sa spájajú nádeje na plnohodnotný stíhač tankov. Ak to však pôjde ďalej, čoskoro nebudeme mať čo vyhladiť.
  Nemecké samohybné delo vyradilo ďalšie dve delá a zrazilo sa s T-34-85. Ani toto auto však nie je problém. Bojovníci vystrelili projektil na križovatke veže. A ruský tank dostal smrteľnú ranu. A začalo to vybuchovať.
  A T-34-76 nie je nebezpečný pre nemecké samohybné delo v čele. Jeho projektil skĺzne z veľmi silne nakloneného panciera.
  Gerda ho prepichla tlakom nahých prstov na nohách a poznamenala:
  - Teraz pevne verím v naše víťazstvo!
  Charlotte sarkasticky zasiahla:
  - Ale nie teraz?
  Blondínka úprimne odpovedala:
  - Po Stalingrade sa objavili pochybnosti!
  Ryšavka sa zachichotala.
  - A po Moskve?
  Gerda vážne odpovedala:
  - Tam nás neporazili Rusi, ale generál Frost!
  Charlotte vtipne spievala:
  - Ach mráz, mráz,
  Nenechaj ma zmraziť
  nenechaj ma zmraziť...
  Môj kôň!
  Dievčatá vykrútili samohybné zbrane a na čelo dostali náboj. Dokonca mi zvonilo v ušiach. Ale zišiel z koľají.
  Charlotte prekliala.
  - Znie to ako hudba!
  Gerda sa zachichotala.
  - Dáme si kávu a kakao s čajom!
  Potom ich samohybné delo rozbilo aj sovietsky kamión, potom presne do záveru zasiahla ruská húfnica.
  E-10 sa pohybovala rýchlosťou až sto kilometrov za hodinu a toto je auto, ktoré sa nenechalo udrieť.
  Tu dievčatá vystrelili na ruských vojakov z guľometu a zostrelili niekoľko desiatok. A dievčatá sa smiali.
  Gerda poznamenala:
  - Naša samohybná pištoľ je z praktického hľadiska najkrajšia, a to je veľmi cool.
  Charlotte so smiechom poznamenala:
  - Áno, môže to dať Američanom rohy. Zoberme si najprv Moskvu, potom New York.
  A potom nemecké auto vzalo a spustilo ďalší dar smrti, rozbilo samohybné delo Ruska. A dievčatá sa opäť smejú.
  Mirabela lietala na oblohe na útočnom lietadle IL-2. A skoro som narazil na Gerdinu posádku. A keby som na to narazil, bolo by to zlé pre dievčatá z Tretej ríše. IL-2 by ich zrazil zo vzduchu.
  A tak Mirabela vystrelila z pištole Tiger-2 a štebotala:
  - Dvakrát som ťa odmietol,
  Hovorí sa zaplatiť!
  Som taká infekcia -
  Nemám viac ako dvadsať!
  A ako píska.
  A tu sa pohybuje jednoduchý "Tiger" a s ním aj dvaja "Shermani". Americké tanky sú vysoké a dosť slabé vo výzbroji. Aj keď tých tridsaťštyri bude pokazených.
  Mirabela strieľala z kanónov na Tigra. Tá má kaliber 50 milimetrov a prerazila fašistickú. Potom zaštebotala:
  - Gaidar kráča vpred!
  A preniesol oheň na Shermanov. Boli veľmi nervózni. A čmárajme z protilietadlových guľometov. Áno, toto je pre IL-2, môže to byť nebezpečné. Vo všeobecnosti je sovietske auto zastarané. Dá sa to zostreliť nejakou stíhačkou a letové vlastnosti sú nepodstatné.
  Mirabela spievala:
  - Ale tu je prozreteľný úškrn,
  Dostal sa tam súčasník...
  Kde vášeň bolestivá, horlivá,
  Pekelná panna je v plameňoch!
  A teraz bojovník strieľa na Shermanov. Snaží sa ich zraziť. Ale trhnú sa a bránia sa.
  Mirabela zakričala:
  - Som cool dievča, bojujem úplne bosý!
  A holou pätou stlačí spúšť. A opäť pokryje nepriateľa.
  Mirabela spomína, akého krásneho mladého muža mala naposledy a aké príjemné bolo s ním.
  Dievča spievalo:
  - skákajúce biele zajačiky,
  Chlapci behajú s dievčatami!
  A žmurká svojimi fialovými očami. A ako sa to leskne s perlovými zubami.
  Vrátenie dievča v prvom rade, požiadal o to na najbližšieho chlapa. A kým sa útočné lietadlo tankovalo a dopĺňalo bojovou súpravou, bolo z nej dobre nabité energiou. A stala sa oveľa silnejšou a rýchlejšou.
  Vo všeobecnosti platí, že abstinencia ženám škodí, to by mal každý pochopiť.
  Lolita, Angličanka na svojom útočnom lietadle, zasiahne aj sovietske pozície. Jej R-47 je celkom praktický stroj.
  Lolita spieva:
  - vláda Británie, šíre moria,
  Nikdy sa nestaneme otrokmi!
  A holou pätou stlačí spúšť. A rozbije nepriateľa kapitálne. A je to dievča s obrovskou vnútornou silou. A Lolita žmurká a hrá sa so svojimi svalmi. Kto žmurká? Áno, sama sebe a dokonca to má rada zdravé!
  Bojovník zakričal:
  - Mám dovolené stráviť Rusko,
  Som dievča - nahá misia!
  A bosá Lolita žmurká nie slabou silou!
  A ona je taká bojovná kráska! Len obrazne skvelé.
  Tu s nemeckými pilotmi Albinom a Alvinom týrala priekopníka. Dievčatá tohto chlapca najskôr vyzliekli a potom ich zrazili ostnatým drôtom. Potom posypali rany pacholka soľou a začali smažiť iskrou. Dievčatá jazdili s fakľami v rukách a pálili kožu. A voňalo to tak chutne horúco.
  Lolita sa ponúkla, že kúsok z pioniera s chuťou zhltne. A dievčatá to začali krájať a jesť. Chutné pre chlapca a šťavnaté mäso. Jemné a vôbec nie mastné. A keď pokorili, celá čata dievčat začala požierať dieťa.
  A chlapcova pečeň je taká chutná. A srdce chutí tiež výborne. A úplne to pokazili. Lolita mala napríklad rada vyprážané mozgy priekopníka.
  Áno, kanibalizmus je veľmi cool. Ľudské mäso je veľmi chutné. Najmä pre chlapcov, keď je chudá, ale nie tvrdá, ale šťavnatá a svieža a ak bude s paprikou, bude veľmi chutná.
  Ale rohy dostávajú aj nacisti. Tu Elizabeth a jej posádka na T-34-76 bojujú proti nacistom. Ponáhľajú sa k "Tigrovi" a statočne idú za zblížením, pretože nemecké monštrum na diaľku nezoberiete. Mastodont sa stále pohybuje po bahne a bezmocne krúti papuľou. A dievčatá zrýchľujú, pripravené ho poriadne naraziť.
  A teraz tých tridsaťštyri skáče pod samú stranu fašistického tanku a ako to zasadí. Mastodon podľahol doske a bol dôkladne prepichnutý a tiež v plameňoch.
  Kanonierka Elena škrípe:
  - Sme veľkí bojovníci a naozaj dobre!
  Potom sa jazyk ukáže.
  Toto sú skutočne bojovní bojovníci z bojovníkov. Nikto si s nimi nevie poradiť.
  Catherine vycenila zuby a poznamenala:
  - Moja sila je najkolosálnejšia!
  A z diaľky trafili Pantera zboku. Nemecký tank dostal smrteľnú ranu a začali v ňom praskať náboje.
  A tu je zastaraný T-4, stroj, ktorý sa prestal vyrábať až v novom roku.
  Môže byť veľmi nebezpečný. Má nemeckú priebojnú zbraň. Sovietske dievčatá však nepochybujú. A trafili z diaľky. Udrieť do čela. Pravda, nacisti neboli prebodnutí, ale otrasení.
  Catherine poznamenala:
  - Osemdesiat milimetrov brnenia. Musíme pustiť fašistu bližšie!
  Elizabeth súhlasila:
  -Potrebujem! Ale máme slabú zbraň!
  Euphrosinia sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale jazdné vlastnosti sú dobré!
  A tu je "Panther" -2 sa blíži. Tento tank vďaka svojmu silnému kanónu dokáže zasiahnuť z veľkej vzdialenosti. A jeho čelo nie je ľahké ani zobrať IS-2. Nie tých tridsaťštyri.
  Auto Červenej armády manévruje. Je jasné, že v prípade zásahu ihneď koniec. Okrem toho sa hrúbka brnenia iba znížila. V skutočnosti tank odľahčili a zrýchlili, no ochranu ponechali len proti guľkám. Ale na druhej strane, tých tridsaťštyri sa stalo tak rýchlymi.
  Euphrosinia manévruje s tankom, aby sa vyhla zásahu. Tu sa T-4 mierne priblížil k boku a posunul sa.
  Dievča stlačí gombík holými prstami a projektil vystrelený Elenou prepichne fašistu.
  Dievča šťastne hovorí:
  - Vo svätej vojne - tam bude naše víťazstvo!
  Ale teraz, "Panther" -2 prekonaný. Podarí sa mu to udrieť priamo do strany a toto bude šanca.
  Elizabeth poznamenáva:
  - Objavilo sa nebezpečné auto!
  Catherine dôrazne namieta:
  - Veľké skrine, hlasné a padajúce!
  Sovietsky tank zrýchľuje. Hmotnosť len štrnásť ton. A to dáva s motorom s výkonom päťsto koní veľkú rýchlosť.
  Nemec tiež nie je slabý a strieľa. Vystrelí projektil smrtiacej sily. Ale nemôže sa dostať dovnútra.
  Dar smrti sa míňa...
  Elizabeth s úsmevom odpovedá:
  - Čierne krídla nad svetom ....
  Sovietske auto strieľa v pohybe. Zasiahne Nemca mušľou do čela. Samozrejme ricochet. Tridsaťštyri však stále musí vedieť presne trafiť v pohybe.
  Catherine poznamenala:
  - Ukradli sme štítky!
  "Panther" - znova 2 výhonky. Zastala. Nemci si uvedomili, že sovietske auto k nim chce nastúpiť. A chcú ju zastreliť.
  Elizabeth s úsmevom povedala:
  - Áno, nech je naša Červená armáda v sláve!
  A ich tank zrýchlil. A opäť Nemci maznajú. A teraz sovietske auto prerazí na pravobok.
  Tu je pancier Panther-2 iba šesťdesiat milimetrov, aj keď je možné preraziť pod uhlom.
  Elena stlačila spúšť holými prstami na nohách. Projektil zareagoval a zasiahol nepriateľa.
  A keď dostal smrteľnú ranu, kráľovský panter sa zvíjal v agónii.
  
  HITLER VYHLÁSENIE VOJNY USA NERIZILO.
  Hitler nevyhlásil vojnu USA. A samotná Amerika nevstúpila do boja s Treťou ríšou. A to viedlo k absencii bombardovania a druhého frontu.
  Tretia ríša uviazla neďaleko Stalingradu. Ale najlepšie nemecké eso Marseille v tom čase bolo presunuté na východný front. A v dôsledku toho sovietske lietadlá začali horieť ako fakle.
  Briti bez Ameriky sa neodvážili postupovať v Egypte. Situáciu zhoršila skutočnosť, že Japonsko vyhralo bitku o Midway. A chopil sa iniciatívy v Tichomorí.
  Neďaleko Stalingradu mohla nemecká rozviedka čiastočne vidieť koncentráciu sovietskych vojsk na bokoch skupiny armád B. A preskupené sily. V dôsledku toho boli útoky sovietskych vojsk odrazené. Ofenzíva sa navyše začala v neletovom počasí. A to malo aj negatívny vplyv.
  Marseille rýchlo zabodoval a za tristo zostrelených sovietskych lietadiel dostal po prvý raz vo Wehrmachte druhý Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi. Názov Marseille inšpiroval sovietskych pilotov divokú hrôzu a bol hrozný - prezývali ho čierny diabol.
  Červená armáda nedokázala prelomiť nemeckú obranu ani v strede, ani na juhu. A uviazli v ofenzíve - ktorá sa ukázala ako zbytočná. Do konca decembra boje utíchli. V januári sa však uskutočnila operácia Iskra, ale Nemcom sa podarilo odraziť sovietsku ofenzívu na Leningradskom smere.
  V Tretej ríši bola vyhlásená totálna vojna a výroba zbraní prudko vzrástla. Vrátane najnovších Pantherov a Tigrov. Do série vstúpil aj tank "Lev". Tento stroj bol tvarovo podobný Pantherovi, ale vážil deväťdesiat ton a mal 105 mm kanón a 70 EL dĺžku hlavne. "Lev" však od samého začiatku ukázal svoje nedostatky - nízku rýchlosť, časté poruchy, nižšiu rýchlosť streľby.
  Medzi výhody tanku Lion patrí veľmi silná ochrana čela veže 240 mm a dobrých 150 mm čela trupu. Aj boky boli relatívne uspokojivo chránené 82 mm pancierovaním pod svahmi. A sovietske 76 mm delá do nej neprenikli.
  Lev sa tak stal spolu s Ferdinandom prelomovým strojom.
  A nacisti zasadili hlavný úder zo strany Stalingradu pozdĺž Volhy.
  A celkom sa im to darilo.
  Do bitiek sa však zapojili aj krásne dievčatá z oboch strán.
  Napríklad Olesya bojuje so samopalom a Mirabela s ňou. Dievčatá sú veľmi krásne.
  A strieľajú mimoriadne presne.
  Olesya dokonca spievala:
  Ako máva vták krídlami!
  Mirabela poznamenala a s smiechom odhalila zuby:
  - A toto bude naše čaro!
  A kráska sa tiež otočí a potom holými prstami hodí vražedný dar záhuby.
  Ale len s dievčatami sa neochrániš. Hitler zhromaždil v prielomovom sektore viac ako osemdesiat plnokrvných divízií. Vrátane tanku, SS. A sú kapitálovo schopní preraziť. Toto je skutočne démonická sila.
  Tanky "Lion" a samohybné delá "Ferdinand" sa prútia vpred a prelomia sovietsku obrannú líniu.
  A na oblohe sú stále lietadlá. Nemecká stíhačka ME-309, ktorá predvádza najvyššiu akrobaciu a výkonné zbrane. Sedem ohnivých bodov nie je vtip.
  ME-309 v rýchlosti a výzbroji nemá obdobu. Má tri 30 mm vzduchové delá a štyri 14 mm guľomety.
  Proti takémuto stroju nešťastný Jak-9 s jedným 20 mm kanónom a guľometom jednoznačne nemôže odolať.
  Nemci sa teda okamžite zmocnili vzdušnej nadvlády. A zničme sovietske autá.
  Stručne povedané, za mesiac a pol sme sa dostali do Astrachanu a dostali sa ku Kaspickému moru. Čo je naozaj skvelé. A Nemci zablokovali kyslík Červenej armády na Kaukaz.
  Teraz to začína byť naozaj strašidelné...
  Ale priekopníci a priekopníci bojujú proti nacistom.
  Do cesty sa im postavila skupina detí. Chlapci a dievčatá si vzali praky a pušky.
  Tu strieľajú z praku a púšťajú na nádrž balík podomácky vyrobených výbušnín. Nemecké auto dostalo dieru a zastavilo.
  Serjožka a Tanka rozhodili rukami, dupali bosými, detskými nohami a kričali:
  - Sláva Stalinovi!
  A deti bežali, mihali sa malými opätkami čiernymi od blata.
  Priekopník Oleg a dievča Lara tiež spustili stlačením tlačidla bazuky holými prstami na nohách a zaškrípali:
  - Za vlasť ZSSR!
  A opäť sa nemecký tank zdvihol a zastavil.
  Priekopníci sú len potešení.
  Serjozhka si dal bosé nohy a zaštebotal:
  - Za vlasť!
  Ale bohužiaľ, hrdinstvo priekopníkov nezachráni. Nemci postupujú pozdĺž pobrežia Kaspického mora. Navyše, Turecko vstúpilo do vojny, čím sa situácia ešte zhoršila.
  Stalin v tejto situácii ponúkol Hitlerovi mier... Fuhrer povedal, že súhlasil len s kapituláciou.
  Pred novým rokom nacisti dobyli celý Kaukaz a spojili sa s Turkami.
  Za týchto podmienok už Fuhrer nechcel zaútočiť na Moskvu. A ponúkol mier Stalinovi. Sovietsky diktátor to však odmietol.
  V zime Nemci začali ofenzívu v Egypte a úspešne ju vykonali. Podarilo sa nám zachytiť celý Blízky východ. A to bol vážny úspech Wehrmachtu.
  A v technológii sa to vyznačovalo vzhľadom "Panthera" -2, dobre chráneného a dobre vyzbrojeného vozidla s výkonným kanónom a motorom.
  "Panther" -2 bol teraz hlavným tankom panzvale. A samozrejme, jeho sila je kolosálna. Ale ešte nebezpečnejšie je, keď to riadia veľmi tvrdé dievčatá.
  Gerda vystrelila zo svojho 88 mm kanónu holými prstami a zakričala:
  - Som super dievča!
  Charlotte s istotou potvrdila, že strieľala na sovietske vozidlá:
  - Som hyperaktívny!
  Christina poznamenala, zrazila protivníkov granátmi a ukázala veľkú presnosť:
  - Som prvotriedny!
  A Magda potvrdila a rozdrvila nepriateľa na prach:
  - Som najsilnejší na svete!
  Samozrejme, dievčatá sú tu najnebezpečnejšie vo vesmíre. A ich postavy sú len superšampióni.
  Nový tank Tiger-2 bol vydaný s výkonnejším motorom s výkonom 1 000 koní. Povedzme, že auto je výkonné a zároveň rýchle.
  A kto odolá "Tigrovi" -2?
  Nemci začali útok na Saratov, zasadili hlavný úder pozdĺž Volhy a obišli Moskvu. A ich jednotky sa pohybovali dostatočne rýchlo.
  Nové sovietske tanky IS-2 a T-34-85 boli stále horšie ako Panther-2 a nedokázali mu odolať.
  A Nemci mali aj "Leva" -2 s hustejším rozložením. Motor a prevodovka boli umiestnené spolu a pred nádržou, čo umožnilo znížiť výšku vozidla a veža by bola užšia a menšia. "Lev" -2 sa tak stal o tretinu ľahším pri zachovaní rovnakej hrúbky pancierovania a zbraní. A motor sa stal silnejším o tisíc koní. A "Lev" sa stal veľmi mobilným strojom a nie tak objemným. A myši nešli do série - boli príliš ťažké.
  Namiesto toho pokračovali vo vývoji pokročilejších E-100.
  Ale ani tento tank armádu neuspokojil. Hlavným vozidlom mal byť Panther-3 alebo E-50. A takýto kolos sa aktívne rozvíjal.
  Saratov a Kuibyshev boli rýchlo zajatí. V júli 1944 sa Nemci priblížili k Uljanovsku a začali zaútočiť na toto mesto.
  Sovietske dievčatá bojovali odvážne.
  Alenka sa otočila a holými prstami hodila vrece s výbušnou zmesou s revom:
  -Za komunizmus!
  Anyuta tiež vystrelila dávku a šarlátovou bradavkou stlačila gombík provizórnej bazuky a zasiahla nemecký tank, načo zakňučala a vycenila zuby:
  - Za Stalina!
  A ďaleko je aj ryšavá Alla. Pokosila nacistov, potom obnaženou pätou podala balíček smrti a zavrčala:
  - Za našu krásnu vlasť!
  Mária teda strieľa celkom presne. A jej jahodová bradavka posiela hrach smrti pod nádrž.
  A dievča reve:
  - Za našu vlasť!
  A Olympias podľahne hromade granátov s holými podrážkami, jeho silnými nohami a blábolom:
  - Za veľké Rusko!
  Tu sú Focke-Wulf, XE-129 a americký P-47, P-51. Amerika už nie je v rozpakoch takmer otvorene bojujúca na strane Tretej ríše. Formálne sú americkí piloti dobrovoľníci. Ale v skutočnosti sú účastníkmi vojny, ktorú vyslala vláda USA a oligarchovia.
  Deti ozbrojené zbraňami, iné s podomácky vyrobenými bazukami ležali. Oleg Rybachenko a Margarita s Oksanou ako skúsenejší bojovníci zobrali domáce bezzáklzové bazuky. A ako nabúrajú do nízko letiaceho auta.
  Chlapec a blonďavé dievčatá si dali bosé nohy a hladko stlačili spúšť. A nálože zasiahli dve americké útočné lietadlá a nemecký Focke-Wulf.
  Zo zákopov sa ozvalo niekoľko výstrelov - strieľali aj pionieri.
  Oleg Rybačenko na Twitteri:
  - Hoci vyzerá ako bosý chlapec,
  Fúzy neprerazili, ale už titán ...
  V bitkách je dospelý chlap dokonca príliš veľa,
  A zasiahnite smrtiaci úder!
  A teraz chlapec ťahá za nitky holými prstami a do okrídlených hadov narážajú nemecké a americké útočné lietadlá. Tucet lietadiel spojeneckej a tretej ríše exploduje naraz.
  Oleg Rybačenko a dve krásne dievčatá v rovnakých plavkách opäť stláčajú spúšť a vyraďujú ďalšie autá kapitalistickej koalície.
  Chlapec rozdrvil chrobáka holou pätou a zareval:
  Tie dni pekla pominú
  Tretia ríša padne...
  Satan nebude vládnuť
  Bojujte, neunášajte sa!
  Aj ostatní chlapci usmerňujú hady bosými nohami. A teraz koaliční búrliváci narazili na malé, no smrtiace lietajúce darčeky. Umiera veľa lietadiel. Vo vzduchu explodujú a rozpadajú sa na kúsky.
  Hitlerovi piloti horia... A preživší útočné lietadlá v zhone, rozhadzujúce rakety a bomby, sa rozletia.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Sláva veľkému Rusku!
  Chlapci a dievčatá Pioneers v zbore:
  - Sláva ZSSR!
  Dievča Máša z plných pľúc kričí a buchne si nahú, špinavú nohu:
  - Sláva Stalinovi!
  Chlapec Pashka dodáva:
  - A sláva Olezhke! Je to génius!
  Detské zákopy sú dobre maskované a v dôsledku výbuchov bômb a rakiet utrpeli menšie škrabance len dvaja chlapci a dievča. A to napriek tomu, že sa vytvorili hrozné lieviky a veľa deštrukcií a inverzií zemských dosiek ...
  A na niektorých miestach zem od horúčavy horela a dymila.
  Jedno z dievčat sa postavilo s holou podrážkou a popálilo si nohu, z ktorej kričalo:
  - Smrť Goeringovi!
  Deti boli plné nadšenia. Členovia Komsomolu Margarita a Oksana sú pripravení bojovať.
  Oleg Rybachenko spieval a skladal na cestách:
  Narodil som sa vo vesmírnom veku
  Kde sa lode ponáhľali cez galaxie ...
  Skutky ľudí sú celkom dobré, ver mi,
  Roztrhaj vojnu, rytier!
  
  Bohovia Demiurga však nariadili
  Pomôž svojim predkom...
  Vezmi svoj hyperblaster do rúk chlapca,
  A roztrhajte Hitlera!
  
  Chlapci sú narodení, aby bojovali
  Sú to odvážni bojovníci, verte mi...
  Veď Rusi vždy vedeli bojovať,
  Nech je dravá zver zničená!
  
  Nech je oslávená moja svätá krajina,
  Náš veľký rodný ZSSR ...
  Dievča behá bosé v snehu
  Ukázať odvahu!
  
  A zúrivo bojujem proti fašizmu
  Veľký ruský chlapec, priekopník...
  A naša viera bude s komunizmom,
  Chamtivý Sam pomáha Fritzovi aspoň!
  
  Ver mi, Rusi sa len tak nezlomia,
  Všetky národy sa zhromaždia okolo Moskvy...
  Som rytier, ktorý vôbec nie je spojený s dušou,
  Sme verní Stalinovi ako Pánovi!
  
  Nikto nemôže zlomiť priekopníkov,
  Nie sú to deti, ale synovia bohov...
  Budeme generáciou príkladov
  Fuhrer nebude počítať tie rohy!
  
  Áno, naša sláva našej vlasti sa vznáša,
  Najviac na snehu, verte horám...
  Dievča behá bosé v snehu
  Vháňanie Fritza do rakvy holou pätou!
  
  Neverte, že nacisti sú teraz silní,
  Hoci ich "Sherman" predstavil Sam ...
  Nebudeme ľutovať ani životu
  Je čas na veľkú zmenu!
  
  Vlasť je krásna ako slnko,
  Hravá vlasť je naša matka...
  A dievčenské vlasy sa krútia zlatom,
  Fritza budeme môcť roztrhať na kusy!
  
  Sme priekopníkmi detí komunizmu,
  Slúžime Svarogovi aj Kristovi...
  Rozptýliť hnusné hordy fašizmu,
  Prinesiem víťazstvo vlasti!
  
  Rusko je vlasť planéty,
  Má svoje obľúbené sny...
  Happy poznajú dospelých aj deti
  Netreba žiadne extra rozruch!
  
  Keď príde Všemohúci, bude slnko,
  Na Marse budú kvitnúť jablone...
  Spojené a čínske a japonské,
  Američan s Rusom po ceste!
  
  Zjednotiť myšlienky komunizmu,
  A veru poznaj Lenin sen...
  Odhodíme ohavnosť cynizmu,
  Budujme krásu vo vesmíre!
  
  Pre nás Mária a svätá Lada,
  Ctíme Boha a Marxovo "hlavné mesto"...
  Nech sú odmenení všetci priekopníci,
  Pre nás sú ideálni Svarog a Stalin!
  
  Fašisti vedia, že nebudú baraniť
  Máme vôľu, silu, poznáme silu...
  Rozdrvíme nepriateľa trojitým úderom,
  A čoskoro premeňte Fuhrera na voš!
  
  Nech je naše slávne Rusko
  Ako večný klas v záhrade kvitne ...
  Súdruh Stalin, ty si náš mesiáš,
  S tebou pôjdeme do komunizmu!
  
  Keď minúty búrok, ťažké časy,
  Krvavá vojna sa skončila...
  Zrazu naše deti vyrastú
  Príde večné šťastie!
  Ale napriek všetkej odvahe Červenej armády Uljanovsk stále padol.
  A Nemci obkľúčili aj Kazaň... A zapchali obrovský kotol zo severu...
  Stalin za týchto podmienok súhlasil s kapituláciou s výhradou zachovania vlastnej kože.
  Hitler s tým súhlasil... A ZSSR bol v priebehu pár mesiacov úplne okupovaný.
  Tretia ríša dostala všetko. A vojna sa na východe skončila.
  Ale stále tu bola Británia a Spojené štáty.
  V roku 1945 Nemci ovládli celú Afriku. A v roku 1946 došlo k pristátiu v Británii. Takmer celú anglickú flotilu potopili ponorky Tretej ríše. A pristátie bolo úspešné. Bojov sa zúčastnil aj Panther-4. S hmotnosťou sedemdesiat ton mal tento stroj predný pancier 250 mm a bočný pancier 170 mm pod svahmi. A pištoľ s dĺžkou hlavne 105 mm 100 EL. Zároveň bol nainštalovaný najnovší motor s výkonom 1500 koní - plynová turbína. Ukázalo sa, že "Panther" -4 je tank, ktorý je prakticky nezraniteľný zo všetkých uhlov paľby a zasahujúci všetky vozidlá, dokonca aj zriedkavé v britských častiach "Turtle".
  Británia padla za desať dní. A bola to pôsobivá blesková vojna.
  Ale teraz bolo dosiahnuté ďalšie víťazstvo Wehrmachtu ... A teraz zostáva dokončiť Spojené štáty.
  Tu je, samozrejme, najťažšie dostať sa cez oceán. Ale Nemci už majú dosť veľkú flotilu. Najprv bol zajatý Island, potom Grónsko a potom Kanada.
  Nemecké dievčatá zúfalo bojujú.
  Dievčatá teda zaútočili na hlavné mesto Kanady, Quebec, so všetkou šialenou zúrivosťou hladnej hyeny.
  Gerda vystrelila holými prstami na nohách. Rozbil americký mínomet a zavrčal:
  - Buď teda hrdý na oceľovú rieku.
  Vystrelená a ohnivá Charlotte, rozbila mínomet kapitalistickej armády. A tiež spievala:
  - A plameniak vietor letí do oblakov!
  Christina hýbala aj holými prstami. Rozbila húfnicu, pokrčila oceľ. A štebotal:
  pochopíš ma...
  Magda zasa holými prstami strieľala tlačidlami joysticku. Rozbila 122-milimetrové delo a zakričala:
  A lepšiu krajinu nenájdete!
  Gerda sa uškrnula... Aj ju vojna znechutila. Najdôležitejšie je nielen to, že neviete, kedy bude koniec, ale ... Len ten koniec sa mi zdal dosť blízko.
  Moskva už bola pod útokom a obkľúčená. A Kremeľ by bol náhle zabratý, nebyť Stalinovej kapitulácie. Nie, to mesto je naozaj veľké a ďaleko od Kremľa. No stále je jasné, že pád hlavného mesta nie je ďaleko. A kam potom pôjde Stalin? Do Sverdlovska?
  V zime je ťažké dostať sa na Ural - bolo by to, keby sa ZSSR nevzdal! Ale to bojovníkov nevystraší.
  Gerda si predstavovala, ako bosá behá po snehu... Zdalo sa mi to veľmi vtipné. Ako menovec zo snehovej kráľovnej. Dokonca do určitej miery sa to dá nazvať úžasným. Rozprávka je lož, ale je v nej náznak - poučenie pre dobrých ľudí. A ešte viac dievčat!
  Gerda si spomenula, ako nosila pod srdcom Hitlerovo dieťa a zachichotala sa. Áno, je zábavné otehotnieť umelým oplodnením. Fuhrer sa samozrejme postaral o svoje vlastné potomstvo. Teraz bude najväčší zločinec všetkých čias a národov žiť vo svojich deťoch, ktovie koľko ešte rokov a zím!
  Možno aj tisícročia!
  Pre Gerdu, samozrejme, Fuhrer nie je zločinec, ale najväčší štátnik. Ten, ktorý nemal v histórii planét Zem páru! A nielen pre Gerdu. Mnohí sovietski vojaci vyslovujú toto meno s rešpektom a úctou.
  Aj keď stále očakávajú, že sa vojna podarí prelomiť.
  Stalinovi však zostáva stále menej síl...
  Gerda stlačila holé, elegantné prsty na joysticku. Zničené protilietadlové delo. A zakričal:
  - Obloha sa mračí, čoskoro udrie hrom!
  Charlotte pozrela na svojho partnera. Bolo tesne pred nádržami a mrholilo, jemný, škaredý dážď.
  Bojovníčka stlačila joystick holou pätou a zakričala:
  - V lyrickej sále ... Biela myška!
  Christina sa zaškerila. Vystrelila na sovietske protilietadlové delo a vydala:
  - Na ulici bude pršať ako z plechového vedra!
  Dievča si pošúchalo tvrdú pätu rukou a zavrčalo:
  - Behajte viac...
  Magda vtipne poznamenala a tiež stlačila holými prstami tlačidlo na ovládacom paneli tanku:
  - Utekaj bez úteku!
  A poslal úsmev!
  Gerda sa zamračila. Ako dieťa snívala o tom, že sa stane bojovníčkou. Bolo to také agresívne dievča. Ale ešte skôr mala zoznam želaní - dostať sa do čarodejníc.
  Toto nie je vôbec cool, ale veľmi cool... Naučiť sa čarovať a ovládať svet. A veľa na opravu.
  Tu sú napríklad staré ženy také škaredé a škaredé! Je to správne? Samozrejme, že nie! Žena by mala byť vždy večne mladá a krásna!
  Gerda snívala o vytvorení vlastného vesmíru, v ktorom všetky dievčatá a chlapci nestarnú, neochorejú a sú navždy krásni, nesmrteľní! Teraz by to bol úžasný výtvor!
  Prečo je náš svet taký nedokonalý? A kto za to môže! Gerda si túto otázku občas kládla. A nevedela nájsť odpoveď. Na jednej strane je za všetko zodpovedný Boh. Je všemohúci a dokonca aj diabol je jeho stvorením. Takže... Ale predstavte si, že milujúci Boh robí ženy škaredými? Ako je to možné?
  Sama Gerda odpoveď nenašla. Položila otázku kňazovi... Ten jej odpovedal vetou v službe:
  - Toto sú následky hriechu!
  Gerda sa poškrabala vzadu na hlave a odpovedala:
  - Je rozumný otec zmrzačiť neposlušné deti?
  Kňaz nenašiel nič, čo by odpovedal ...
  A Gerda s úsmevom dodala:
  - No, človek zhrešil, tak ho spravodlivo potrestaj a nerob z neho čudáka! Inak si ty sám ešte horší ako on!
  V skutočnosti to dievča uvažovalo celkom logicky. A nenašiel racionálne vysvetlenie, prečo Boh znetvoruje ženy. Mníšky sú predsa škaredé. A nie je nič lepšie ako hriešnici. Čo je zmätené, čo je mníška - podstatou jednej veci sa v starobe stávajú monštrá. A tu pre nich nie je žiadna krása... Ale Gerda sa veľmi bála, že sa stane starou ženou. Byť škaredý? Áno, smrť je lepšia!
  Preto začala snívať o kariére bojovníčky. Takže v tom prípade zomriete mladý a na bojisku! Aby ste v starobe netrpeli!
  Je dobré žiť mladý ... A čo staroba? Taký mizerný stav! A žiadna estetika!
  Gerda rada čítala rozprávky o škriatkoch. Toto sú skutočné stvorenia. A žijú mnoho storočí a nestarnú. Večne mladí, krásni, zdraví a veselí, títo škriatkovia. Keby boli ľudia ako oni!
  A milovať sa s elfom. Predstavte si takého milenca: telo pekného, svalnatého tínedžera a prežívanie lásky po stáročia. Aké umenie a pohladenie škriatkovia sa líšia v posteli. Koľko rôznych trikov vedia. A tie najúžasnejšie a najsexi pózy.
  Gerda si všimla, že najlepšie je milovať sa s mladými mužmi alebo dokonca s tínedžermi. Zvyčajne sú bojazlivé a opatrné, milujú vás hladiť a bozkávať vaše prsia. Áno, a mladé telá sú oveľa príjemnejšie na kontakt so ženskou pokožkou. A že chlpatý trup nie je veľmi príťažlivý. A ty kolíšeš telo a hladkajú ťa.
  Je dobré, keď vás muž masíruje. A hlavne, ak je táto masáž jemná aj drsná zároveň. Je pekné, keď silné ženské telo zvrásnia silné ruky.
  Gerda si to predstavovala a dokonca zastonala od vzrušenia. Aké je to skvelé.
  Charlotte stlačila holými prstami joystick a štebotala:
  - V rieke sú krokodíly, vpredu blázni!
  A rozbila tých tridsaťštyri na kusy... Áno, ten odporný ryšavý diabol. Zabíjanie Američanov.
  Stlačila tlačidlo holým prstom a Christina tweetovala:
  Každý potrebuje priateľov!
  . KAPITOLA 2
  Nemci a ich spojenci prevzali Kanadu a preniesli boje priamo na pôdu USA.
  V samotnej Amerike zúria bitky
  Ale v tento deň alebo večer nebolo bosému chlapcovi Friedrichovi súdené dokončiť lov. Americké jednotky z Philadelphie a Chicaga zasadili silný, podkosený úder do boku nacistických jednotiek postupujúcich na Riazan.
  A trinásťročného chlapca, bosého v plavkách, ako najlepšieho z najlepších vyhodili v noci na miesto prielomu.
  Friedrich na svojom ME-362 so zvýšenou muníciou okamžite bodkoval i. Pravdaže, všadeprítomný HE-362 ho dokázal trochu predbehnúť. Vrátane legendárneho Huffmana, najlepšieho esa Ingušskej republiky, pre ktorého sa práve bitka v Chicagu stala hodinou triumfu.
  Ale samozrejme, zostreliť lietadlá z ruky, a to aj zo vzdialenosti piatich či šiestich kilometrov, je nad sily "dieťaťa". Huffman využívajúci šialenú rýchlosť svojho auta využíva taktiku prudkého zblíženia a ďalšieho stiahnutia. Mimochodom, má na to takmer optimálnu výzbroj, 30-milimetrové kanóny raných modelov HE-362 - obsedantného "Salamandra". Stroj, ktorý sa ukázal ako veľmi dobrý v bitkách, a čo je najdôležitejšie, ideálny na lov a taktiku na odrazenie náhlych náletov.
  Fridrichovi sa však podarilo zostreliť iba štyridsaťdeväť lietadiel, pričom vyhodili do vzduchu vzdušný kryt, po ktorom prešiel na tanky.
  V tme pred úsvitom vyzerajú autá ako mravce lezúce do kopca. Hlavným ťažným koňom Pershingu v inom vesmíre je tank víťazstva. Ľahká korisť pre Friedricha, ktorý upadol do bojového tranzu. Zvyšok je ešte menší ako "Sherman", "Witch", ale je tu aj SAU-155 "Big Tom" na prelomenie opevnení a SAU-240 - všeobecne monštrum.
  A tu je pár tankov novších a väčších ako "Washington" -11, zrejme úplne prvé modely... Friedrich už v zvyčajnom odpojenom vedomí vráža náboje presne do výklopných poklopov vozidiel tak, že prasknú zvnútra. Jeho strelivo umožňuje, a všetky tri zbrane modelu MP-103, s vysokou úsťovou rýchlosťou. Na škodu je však guľometná výzbroj, no z toho posledného sa ukázal chlapec Friedrich vo všeobecnosti, aby nespomalil rýchlosť z nadmernej hmotnosti a zlepšil manévrovateľnosť strojov.
  Keď "Washington" -11 vzlietol, v jednom z nich vybuchla munícia, chlapec zrazu pocítil veľkú hrdosť a dokonca usúdil:
  -Môžeš zradiť kohokoľvek, ale zmeň len seba!
  A teraz hanba zrady akoby mávnutím zmizla a Fridrich otriasol driemaním.
  Helga bojovala dobre, dve lietadlá a osem tankov, štyri samohybné delá - výsledok na jeden bojový let a pre bežného človeka je výborný. Ale toto je jeden let ... Po návrate nasledoval, keď rozkvitol druhý ...
  S výnimkou troch Duck-2 už neboli žiadne lietadlá a proti takýmto kolónam bolo potrebné zasadiť hlavný úder. Tu Fridricha zdržalo azda hlavne to, že na rozdiel od prvej vlny lietadiel sa tanky netlačili k sebe a bolo potrebné sa takpovediac odhrnúť a preletovať.
  A americké jednotky hrdinsky bojovali. Tu, napríklad, koľko šikovných, ale slabo obrnených "Čarodejníc" -3, zdvihlo proboscis. Vysoká rýchlosť týchto samohybných zbraní, mobilita "Čarodejnice" umožnila rýchlo zablokovať prielom, ale viedla k obrovským stratám. Nebyť vzdušnej nadvlády, potom by Fritza dôkladne zostrelil.
  Zničených však bolo aj niekoľko Ferdinandov-4 - zasiahnutá bola slabosť bočnej pancierovej ochrany tohto výkonného samohybného dela, jedného z najlepších stíhačov tankov v histórii vojen.
  Helga bojovala v jedných elegantných amerických bikinách. Svalnaté, mierne nadpriemerne vysoké dievča s postavou bohyne. Veľmi krásna bojovníčka sa Friedrichovi páčila viac ako príliš vysoká (a ktorá bola úspešná) dcéra Porsche, hoci tá bola dedičkou jedného z najbohatších bohatstiev v Nemecku. Ale s ňou chlapec, hoci sa mohol oženiť súčasne s Helgou, veľa dobrého nenarobil. Je to však múdry zadok.
  Margaret, Führerova hlavná manželka, má čoskoro porodiť... Aj keď možno nie tak skoro... Sakra, čas vo vojne plynie pomaly. Veľmi bolestivo pomalé. Zdá sa, že je tu taký duševný pocit, že bitka o Chicago bude trvať najmenej niekoľko rokov, hoci neprešiel ani mesiac - 29. október ... Psychológia vnímania je zvláštna ...
  Deň však ubehol pomerne rýchlo. Ale 30. októbra 1947 sa Friedrich opäť pustil do lovu. Nápor nepriateľa na vlajku vyschol. Hoci Philadelphia je pre Fritza stále mimo dosahu.
  Frederick sa rozhodol, že definitívne chytí Weitesteina a ukončí zdĺhavé obliehanie kotla, čím urýchli koniec vojny. Koľko sa dokážete takto plaziť a skákať, je načase si to konečne ujasniť.
  A na začiatok, keďže je Hitler-Bismarck, zdá sa, že je už majorom poľného maršala a formálne má pod velením výsadkovú eskadru, aby všetko zistil, nepolapiteľného generála armády a zajal ho v noci. Superrozvinutá intuícia už chlapcovi Friedrichovi prezradila, kde má nájsť, na akom námestí sa Vatutin skrýva. A generál armády nebol vôbec pasívny, dával rozkazy a požadoval, aby sa postavil na smrť. Dokonca ani Moskva ešte nebola dobytá, bitka pokračuje o každý dom a dokonca aj o vchod. Toto mesto sa už porovnáva so Stalingradom.
  Friedrich pobozkal Helgu na sladké pery na rozlúčku a šeptom povedal:
  - Idem do riskantnej veci ... Možno sa nevrátim ...
  Dievča sa v odpovedi usmialo.
  - Nemôžeš prehrať! Pretože Friedrich Bismarck je stelesnením árijského ducha. Duch, ktorý je nesmrteľný!
  Mladý bojovník v odpovedi prikývol svojmu priateľovi:
  - V zásade to tak je, ale ... Nemôžete byť sebavedomí ... - Pauza a sčítanie. - Práve sebavedomie vedie k mnohým zlyhaniam. A dokonca jeden, niekedy stačí na smrť.
  Helga nahnevane dupla holou, dievčenskou nohou:
  - Nezomrieš... Prečo som s tebou!
  Friedrich odpovedal:
  - Nechcem ťa ohroziť. Ak napríklad počas bitky myslíte nielen na seba alebo na účel úlohy, ale tiež sa obávate o svojho milovaného ... Je to rušivé a trápne. Môže zlyhať v tej najnevhodnejšej chvíli. Mladík položil ruky na ramená dievčaťa a pozrel sa jej priamo do očí. - Rozumieš mi?
  Helga ľahko súhlasila.
  - Rozumiem... Okrem toho budem mať na teba viac ako len spomienku.
  Friedrich bol zrazu zvedavý, zreničky jeho očí sa zúžili:
  - Čo tým myslíte?
  Helga jej úsmev opätovala a nevinne odpovedala.
  - Samozrejme, nie som si celkom istý, ale... Zdá sa, že je tehotná!
  Bismarck zapískal:
  -No dobre! To však nie je vidieť, pás je štíhly!
  Helga pokrčila svalnatými ramenami.
  - Tak ešte ani mesiac neprešiel... Ale aj toto si chcel, však?
  Friedrich úprimne odpovedal:
  - Čo keby ste odišli na materskú dovolenku a už neriskovali boje na fronte, tak áno - chcel som! A zvyšok ... Možno to stačí, letíš?
  Helga si vydýchla:
  - Táto bitka sa skončí a uvidíme. Zdá sa mi, že vyššie sily nenechajú zomrieť pannu, ktorá nosí v lone syna živého boha.
  Friedrich ako odpoveď žmurkol svojimi modrými očami:
  - Možno! O dôvod viac však túto vojnu čo najrýchlejšie ukončiť.
  A znova sa pobozkali, pevne sa objali na rozlúčku a rozišli sa. Noc sa ukázala byť chladnejšia ako zvyčajne, už na tridsiaty prvý deň, a potom sa pozrite a november, posledný jesenný mesiac. Friedrich kráčal, alebo skôr bežal k úlohe, ako obvykle, v rovnakých plavkách, aby s holou pokožkou lepšie cítil napätie siločiar a teoplazmy planéty Zem. Chlapec bol dychtivý bojovať, zmizol, ako keby nikdy nemal pocit hanby, za svoju zradu. Ostrieľaný vlčiak zacítil krv a už nemohol a ani nechcel stratiť vzrušenie.
  Pre špeciálnu operáciu Friedrich vymenil zbrane, pridal guľomety a pre každý prípad ponechal iba jeden kanón. Tanky v prostredí zostali skutočne nepatrné a budú musieť bojovať hlavne s pechotou. Mladý Bismarck si poľahky našiel výhovorku - Rusi by aj tak nedobyli celý svet, tak prečo neurýchliť svoju porážku a nezachrániť tak životy miliónov ľudí. Akási podlosť k dobru. Navyše, Friedrich Bismarck sa už nemá kam vrátiť a už má skutočnú rodinu a rýchlo rastúci majetok v Tretej ríši. Áno, a možno to vôbec nie sú jeho predkovia, ale podobný paralelný vesmír, akýsi dabing hmoty a priestoru.
  Takže nemá zmysel sa popravovať!
  Svedomie sa nedá oklamať, ale dá sa oklamať!
  Friedrich požiadal o celkom šesť pomocníkov na špeciálnu úlohu, jedným z nich bol Huffman. Vo všeobecnosti bola pôvodná myšlienka robiť všetko sám. Bismarck však odhadol, že by mu neuškodilo získať skúsenosti s velením a skupinou. Nebudete predsa bojovať stále ako obyčajný pilot v jednom lietadle. Vodcovské vlastnosti musíte v sebe rozvíjať aj vy. A teraz sedem letí do krutého boja naraz a len sedem. Úžasný tím a zaujímavý pomer síl. Ale bojujú zručne, keď sa nedajú rozdrviť číslami! Friedrich to chce stihnúť, kým je tma, no zároveň letí čo najnižšie. Zvyšní členovia tímu sú tiež na ME-362 - štyria a Non-362.
  Noc je plná zábleskov a zúrivého rinčania zbraní. Americké jednotky reagujú oveľa menej často, ale stále nestoja ako vrece pod údermi dierovača. Ako medveď obklopený hordou znásobuje svoju silu rozhadzovaním veľkých kŕdľov psov, čím vytvára zázraky sily a odvahy. Bomby teda padajú na ich pozície a oni nemôžu odolať takému tlaku.
  Ale nemecké lietadlá ešte nestrieľajú, tím je tím. A Friedrich upadol do hlbokého tranzu, jeho telo samo vedie auto k cieľu. V hlave sa zase ako úderné zápalky mihnú aforizmy;
  Je ľahšie nabrať oceán náprstom, ako dospieť k istému záveru v náboženskej diskusii!
  Náboženstvo je zvyčajne opakom tolerancie!
  Rozprávanie o politike najčastejšie vedie k šarvátke!
  Zlato nehrdzavie od krvi, nekazí sa od potu, nedrobí sa od sĺz!
  Palica je päsť, meč je nôž v pästi!
  Ak chceš vládnuť krajine - nauč sa rozkazovať sám sebe!
  Keď má sused prázdnu peňaženku, vaša sa zdá plnšia!
  Je lepšie sa postiť, ako počuť stonanie dieťaťa umierajúceho od hladu!
  Niekedy čas na vyúčtovanie chýb - zostáva iba v hrobe!
  Revolúcia použije bič na urýchlenie chvíle, kedy bič na človeka nikdy nespadne!
  Najlepším motorom pokroku je bolesť - keby nebolia unavené nohy, človek by nevymyslel auto!
  Len keď zažije plnosť utrpenia, bude schopný oceniť plnosť blaženosti!
  Ak sa chceš stať bohom, nauč sa milovať blížneho, lebo Boh je láska!
  Voľby sú jediným bojiskom, kde víťazia schopnosti, nie čísla!
  Vlk a vegetarián sa pozerajú na svet inak, najmä v odraze dňa tanierov!
  Keď kráľa zradia strašne, ale ešte horšie, keď kráľ zradí vlastné svedomie!
  Úsmev je širší, pušný prach je suchší, čepeľ je ostrejšia a srdce je nahnevanejšie!
  Vojna je peklom pre telo, očistec pre dušu, nebo pre poéziu!
  Nemôžete poraziť každého, pokiaľ neporazíte seba!
  Najstrašnejšie zviera, toto, ktoré žije vedľa vášho srdca alebo v ňom!
  Niekedy je mäkkosť synonymom zrady!
  Všetko dômyselné je vo svojej paradoxnosti jednoduché!
  Horký je chlieb zrady, med zhýralosti, slzy nevinných!
  Najjednoduchší spôsob, ako uspokojiť potreby, je mierniť ambície!
  Prázdny žalúdok zažije väčšiu radosť z kôrky čierneho chleba ako plnené brucho z ananásu s lieskovými tetrovami!
  Niekedy je statočná porážka cennejšia ako zbabelé víťazstvo!
  Zlato je taký kov, čím vyššia vzorka, tým silnejšia krv!
  Odvaha zdvojnásobuje silu, dôvtip štvornásobne a rozum prináša víťazstvo!
  Niekedy myšlienka na samovraždu predlžuje život!
  Bez úspechu je život mizernou náhradou za existenciu!
  Vojna bez obetí je ako divadlo bez hercov!
  Len tí, ktorí sú zamilovaní do smrti, dokážu skutočne oceniť slasti života!
  Milovať život je predsa len prirodzenejšie ako zbožňovať smrť - tá až príliš pripomína mačku v žite!
  Všetko, čo vedie k víťazstvu, je úžasné: ovládnuť nepriateľa - no, ale prostriedky sa nepočítajú!
  Zlato je mäkké, ale srdce ho robí bezcitným!
  Vedomosti v hlave darebáka sú nebezpečnejšie ako svaly blázna!
  Diabol prišiel s vodkou, peniazmi a olejom! Všetky rovnako deštruktívne!
  Jeden delikvent má cenu dvoch nevinných - prvému trhá žily meno zlého zážitku a druhému ráta s pôžitkárstvom!
  Kto šetrí na armáde, choďte na mizinu na odškodné!
  Nie zbraň, ktorá zabíja, ale zbraň, ktorá dokáže zotročiť!
  Smrť je ako zlé jedlo;
  Agónia čakania, na rozdiel od narodenia, časom nezmizne!
  Nie je možné zničiť iba prázdnotu a hlúposť!
  Friedrich v posledných slovách už jasne videl cieľ a nariadil, aby sa naň ponoril. Mladý terminátor zároveň spustil paľbu zo všetkých hlavne samopalov. Výbušné guľky vysokého kalibru prepichovali parapety, drvili nepriateľských vojakov, lámali im kosti a vyrážali fontány blatovo hnedej krvi.
  A Friedrich zničil dva tanky "Washington" -7 bojovej stráže už počas krytia. Jedným pohybom prsta prerazil ich strechy. Pokosil každého, kto bol v okruhu pol kilometra. A potom okamžite položil auto na zem posiatu zákopmi. A ešte pred záverečným pristátím si odskočil z leta.
  Chlapec skočil do bunkra a urobil strašné zúčtovanie v štýle gangstrov. A zatiaľ čo mladý terminátor spieval;
  Zdalo sa mi, že vzlietnem na sivom koni,
  Aký somár tak reve?
  Poznám samotného Satana, príbuzných -
  Poradím si s každým, kto sa vzbúri v krajine!
  
  Diabli sa usadili v zlých mozgoch,
  A cválajte nahnevané myšlienky!
  Poďme vyvážiť - vymažte nuly naraz,
  Vyčistite systém z priepasti!
  
  Kam skáčem, ani sám sebe nerozumiem,
  Hlavou sa prehnal hyperplazmatický víchor!
  Nenechaj sa podriadiť sračkám,
  Aby sa prúd slávy rozlial po lunárnom svete!
  
  Vojna plynie v neprerušovanom prúde -
  Takéto povolanie čaká na človeka ...
  A chcem piť opité víno -
  A pokojne pokračujte vo veľkosti rozhovoru.
  
  Ale vedz, že slabosť a nuda pominú -
  Ak nájdete osobu, ste úspech a povolanie!
  My, ako priekopníci, sa snažíme pochodovať -
  Koniec koncov, cool bojovník nie je hlúpe meno!
  
  Babakh a roztrhaný, tu je hora mŕtvol,
  Nepriateľ je zmätený, uteká na ústup!
  Môžeme dokončiť cestu
  Hoci pes podsvetia divo šteká!
  
  Čo robíme vo svete - žiadna fantázia,
  Narodili sme sa, akoby napalm mučil mozog!
  Navždy budeme ako roky mladosti -
  A miesto v pekle bude lepšie ako v nebi!
  
  Čo chce vojak? Aby vojna pokračovala
  Pokoj a nuda a slabosť mozgu mu!
  Dohoníme nepriateľa až do hrobu -
  Ale vedzte, že je príliš neskoro vzdať sa bojovníkom!
  
  Nebude žiadny výsledok a nie je na výber -
  Dokončená práca a hneď ďalšia!
  Toto je predsa len začiatok, preventívny beh,
  Vojenská služba je predsa dobrý skutok!
  Friedrich, ktorý si zakryl cestu mŕtvolami, dosiahol generála armády. Vykopol zbraň z trasúcich sa rúk a zakričal:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein prisahal.
  - Okrídlené vlčie mláďa.
  Friedrich už zavrčal po anglicky:
  - Áno, Ivan! Tu môžete hrať komunizmus na trúbku, ale bez ohľadu na to, ako hráte, všetci zhasnete. A ak sú takí, ktorí k vám prídu, budú aj takí, ktorí prídu po vás!
  Vaiteshain prižmúril oči, pozrel na chlapca, vydesený z neprirodzene ostrej úľavy, s posmešným úsmevom, položil vojakov, ktorí slúžili pod distribúciou, hryzúcimi údermi a vykríkol:
  Si skutočný Diabol.
  Friedrich nepodporil hravý tón a tvrdo povedal:
  - Dosť! Teraz dajte rozkaz všetkým, aby sa vzdali, zachráňte svoje životy aj životy iných ľudí! Koľko ruskej a nemeckej krvi sa preleje...
  Armádny generál Vaiteshein tvrdo povedal:
  - Nie! Lepšie zomrieť ako zradiť!
  Friedrich hodil holými prstami päť jedovatých ihiel (zbrane špeciálnych jednotiek SS), pričom vyradil tých, ktorí sa pokúsili vbehnúť dnu - vybraných strážcov. A uškrnul sa.
  - A váš súhlas nie je potrebný! Ja sám dám rozkaz vzdať sa vo vašom mene...
  Vatutin zmätene zakričal:
  - A kód volacej značky?
  Friedrich sa cynicky uškrnul.
  - A je mi známy .... Inak, ako by som ťa našiel.
  Vatutin sa v zúfalstve rútil na pekelného tínedžera s dýkou, ale preletel okolo a narazil do steny a stratil vedomie. A Friedrich okamžite vytočil šifru, presne napodobňujúc hlas veliteľa, nariadil všetkým podriadeným jednotkám, aby sa okamžite vzdali. Mladé eso hovorilo sebavedomo a drsne, svedomie ho upokojilo logické vysvetlenie - každopádne sú odsúdení na smrť, a tak je lepšie zachrániť ich životy a tiež tisícky nemeckých vojakov.
  A Galkin dokáže predstierať aj hlas niekoho iného, tak prečo by to nedokázal Friedrich - chlapík, ktorý nie je jednoduchý, ale veľmi skutočný nadčlovek - pravý Árijec a jedinec novej generácie v tom najpriamejšom zmysle.
  Zdá sa, že zvyšok jeho tímu také šťastie nemá. Jedného zabili ďalší traja, no dosť ľahko na to, aby bojovali so zranenými, vrátane odolného malého Huffmana.
  Ale rozkaz, ktorý údajne prišiel osobne od generála armády, zasiahol a útoky sa zastavili priamo na nich.
  Friedrich rozkaz niekoľkokrát zopakoval, a potom, aby zabil čas, začal, držiac pierko v ideálne správnom tvare prstov na nohách, kresliť nové cool aforizmy;
  Existuje veľa šikovných a čestných ľudí, ale sú tak šikovne usporiadaní, že sa nikdy nezmiešajú!
  Zbabelosť je prvým znakom poslušnosti. A poslušnosť je dušou vojaka! A duša vojaka je kľúčom k víťazstvu - na víťazstvo musíte byť zbabelec! Taký je paradox vojny!
  : Boh je v každom človeku, Boh je každý človek, len ak má vysokú morálku, a duša nie je zviera!
  Zabiť v mene Krista je to isté ako zabiť Krista!
  Je lepšie pracovať na tréningu ako odpočívať v hrobe!
  Keď je meč zlomený, ruka siaha po dýke!
  Môžete požiadať o banalitu alebo znášať urážky, ale nemôžete ospravedlniť banálnu urážku!
  Všetko tvrdé je krehké a rýchlo sa kazí, no v mäkkej výdrži je sila. A kto tomu neverí, samozrejme, ukážem jazýčku, že sa dá jesť! Všetky zuby sa rozpadli na prach, ale on žije - hovorím buch!
  Vytrvalosť v sexe ničí lásku!
  Počítať so šťastím je ako dráždiť Boha a otravovať smrť!
  Zlaté jablká najlepšie rastú, keď polievate stromy krvou!
  Sú tri veci: ktorých hodnota sa nemení: Všemohúci, rodičia a vlasť!
  Najzaujímavejšie divadlo je divadlo vojny, len vstupné je neúmerne vysoké!
  Ale v divadle operácií sú slzy vždy skutočné a každý čin je lekciou na celý život!
  Talent sa stáva géniom až vtedy, ak je znásobený kolosálnou pracovitosťou!
  Prokrastinácia kradne vavríny, zhon prináša úspech!
  Skutočný chirurg je ten, kto dokáže nepozorovane vykonať zložitú operáciu!
  Nie boxer, ktorý udrie, ale ten, kto zrazí!
  Krása je vždy jedovatá - najžiarivejšie huby sú muchovník a jed je ako ženské kúzlo - závrat a otrava srdca!
  Prirodzená myseľ si dokáže podmaniť prirodzenú silu, ale vrodená sila si myseľ nikdy nepodmaní!
  Umrieť hrdo je lepšie ako žiť pokorne!
  Kto drží život pod krkom, s väčšou pravdepodobnosťou ho stratí ako ten, kto vyslobodí kuriatko šťastia!
  Krása mizne, odvaha zostáva večná!
  Meč je príliš ostrý na to, aby sa na ňom udržala moc štátu, lichôtky sú príliš sladké na to, aby sa ním večne pili ľudia!
  Vynaliezavosť vojaka kompenzuje generálovu nesprávnu kalkuláciu, no postaviť na nej kalkuláciu je ako kopať dieru ihlou!
  Je ťažké zapáliť to, čo už horí, a uhasiť to, čo už dohorelo!
  Horúci mužský temperament, vysušuje mozog a páli cez spodok peňaženky!
  Radšej si vypáli dieru do vrecka - hrejivé srdce!
  Najhrubší vak je prepichnutý tvrdým falusom!
  Pre muža najlepšie zlaté zrkadlo!
  Na minci a vráskach - ozdoba muža!
  Vojna môže byť bez víťaza - ale vždy bude existovať porazený!
  Ľudská slabosť je hlavným motorom pokroku!
  Ak chcete byť prvý, pracujte ako posledný!
  Génius je príbuzný božstva a hodný príbuzný!
  Môžete trochu slúžiť vlasti, ale nemôžete zradiť trochu!
  ! Myslím, teda - existujem, existujem - teda, žijem, žijem - teda žijem šťastne!
  Sexuálni partneri sú ako jedlo - vyžadujú rozmanitosť a ostré korenie!
  Revolúcia sa robí s čistým srdcom, ale nie s bielymi rukavicami, na ceste za šťastím si kolesá žiadajú krvné mazanie!
  Najčastejšie zrádzajú nie pre podlosť, ale pre slabosť, hoci práve slabosť inklinuje k podlosti!
  Vo všeobecnosti platí zákon, že hrdzavý mechanizmus funguje len so zlatým mazom!
  Prefíkanosť a vypočítavosť: ako manžel a manželka rodia víťazstvo - úprimnosť je tretia extra!
  Najbezodnejší výtvor na svete je pohár vodky, spadnúť do neho je nekonečné a dno je na cintoríne!
  Nie každý odsúdený je zločinec, nie každý zločinec je trestanec!
  Pre ťavu je ľahšie prejsť uchom ihly, ako publikovať bez blatu!
  Profesionálny sudca je ako profesionálna prostitútka - rozdiel je len vo výške honoráru a hodnosti kupliara!
  Politici sú ako červy, len keď sú vo vyhnanstve, vyžmýkajú zo svojich útrob viac krvi!
  Krv je najlepším hnojivom na pestovanie odvahy nastupujúcej generácie!
  Agresívne poslušná väčšina myslí žalúdkom, nie srdcom, pretože je objemovo oveľa väčšie.
  Ateistická doktrína je však najlogickejšia, dokazuje vyspelosť ľudstva, pričom akékoľvek náboženstvo má spojenie s detstvom!
  Boh je silný Otec na silnom kolene, o ktorého sa chce slabé dieťa oprieť!
  Málokedy sa niekomu podarí zapáliť iskru talentu, keď je naokolo vlhko totality!
  Kto nie je spokojný s minulosťou a bojí sa prítomnosti, myslí častejšie na budúcnosť!
  Je ľahšie trafiť kameňom do Mesiaca, ako nútiť politikov, aby dodržali svoje predvolebné sľuby!
  Cukrový humanizmus v krajine ľudu sa hodí ako cukor v boršči!
  Tri veci sú večné: Boh, čas a ľudská hlúposť!
  Ak chcete vyhrať; zabudnite na tri slová: je to ťažké, nemôžem, stačí!
  Prasa si vždy nájde špinu, potkan si vždy nájde medzeru a lenivý človek si vždy nájde výhovorku!
  Morálka rovnakého koreňa so slovom špinavý! Najčastejšie sa používa na pošpinenie cnosti a zmytie zlozvykov!
  A samozrejme, nemecké tanky série E sa ukázali ako veľmi nebezpečné a bojové vozidlá. Kde sú Američania pred nimi. Takú silu majú fašisti.
  Najmä keď Gerdina tanková posádka útočí a drví americké jednotky.
  Má auto série E-50, agilné a rýchle. Má dĺžku hlavne 100 EL a kanón kalibru 105 mm. Ak sa takáto zbraň ryje.
  Gerda stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, vystrelila projektil, presne zasiahla nepriateľa a zaškrípala:
  - Sláva Tretej ríši!
  Charlotte, táto ryšavá dievčina tiež mlátila holými prstami na Američanoch a štebotala, vyceňovala zuby:
  Sláva našim neporaziteľným jednotkám!
  Kristína si tiež poklepkala holými prstami na svoje šikovné, vyrysované nohy a vykríkla:
  - Sláva hrdinstvu Wehrmachtu!
  Magda pomocou dlhých pôvabných prstov na holých nohách tiež mlátila a kričala:
  - Sláva neporaziteľnému Wehrmachtu!
  A vezmú to štyri dievčatá a budú revať z plných pľúc:
  - Sme skutoční orli a plní hrdinstva! A lietame ako vtáky, synovia statočnej vlasti!
  Gerda opäť vystrelila holými prstami. Narazila do amerického auta a zasyčala:
  - Nie, nie synovia, ale dcéry!
  Charlotte vystrelila na americké auto, odtrhla jeho vežu a štebotala:
  - Samozrejme, dcéry sú veľmi hrdinské!
  Christina dala svojej súperke facku. Nepriateľa prebodla skrz naskrz a zasyčala vyceňujúc zuby:
  - Sme skutočné stroje smrti!
  Magda strieľala aj na nepriateľa. Zlomila nepriateľské brnenie, narazila nepriateľovi do čela a zakričala:
  - A my sme tie najdokonalejšie stroje na svete!
  A dievčatá zborovo zavýjali:
  - Sláva Nemecku, sláva, tanky sa rútia vpred! Divízie Tretej ríše vítajú statočných ľudí!
  Nemcom sa skrátka naozaj darilo a ich vojská zaznamenávali jedno víťazstvo za druhým.
  Spojené štáty americké majú, samozrejme, silnú ekonomiku, no v oblasti technológií stratili. Najmä tanky a prúdové lietadlá. Nemci už mali ME-262 X v sériovej výrobe a toto lietadlo bolo schopné prežiť, rýchlosť nad 1150 kilometrov za hodinu a vyzbrojené piatimi lietadlami 30 mm kanónov. Američania takému stroju nedokážu odolať.
  Nemci mali tiež vtáka XE-262, ktorý sa ľahko vyrábal, takmer celý vyrobený z dreva, veľmi ľahký a ovládateľný. Ale XE-262, kvôli jeho príliš nízkej hmotnosti a vysokej rýchlosti, bolo tiež náročné na riadenie a vyžadovalo si to vysokokvalifikovaných pilotov. Ale bol skvelý pre Huffmanov štýl, ktorý fungoval v zblížení. A zblízka rozdrvil Američanov.
  Ale okrem Huffmana tam boli aj dve herečky: Albina a Alvina. Každý z nich prekročil tristo zostrelených lietadiel a dostal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Rytierske kríže so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi má zatiaľ len Huffman, ktorý zostrelil viac ako päťsto lietadiel, a Rudel, legendárne útočné lietadlo, vyradilo viac ako päťsto tankov a mnoho ďalších pozemných cieľov. A ďalších sedemnásť lietadiel.
  V Tretej ríši schválili aj šiesty stupeň rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi tým, ktorí dosiahnu tisícku zostrelených lietadiel, či rovnaký počet rozbitých tankov.
  V tomto rytierskom kríži malo byť pripevnených najmenej sto diamantov a bol by väčší ako ostatné rytierske kríže. Ocenenie teda bolo nielen čestné, ale aj drahé.
  Albina a Alvina lietajú po oblohe. Zostreľujú svoje yankeeské lietadlá a spievajú cez zuby:
  - Nádherné dievčatá,
  Skvelí priatelia...
  Boli by impozantní chlapci -
  A skvelé kopačky!
  Albina namierila lietadlový pištoľ pomocou holých prstov, udrela do Američana a zaškrípala:
  - Svetlá veselých očí!
  A žmurkla na svojho partnera. Odrezala svoj náprotivok. Nepriateľa rozbila na kusy holými prstami na nohách a štebotala:
  - Za komunizmus a naše slávne víťazstvá!
  Albina opravila svojho partnera a zostrelila lietadlo Yankee:
  -Za árijský komunizmus!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  Vojna medzitým pokračovala. Američania s najlepším nepriateľom jednoznačne prehrávali v technike a výcviku a dokonca aj s využitím zahraničných divízií.
  Najmä Yankees majú hlavný tank Sherman. No a kde je proti hlavnej nemeckej E-50. Stroj nacistov mal čelný pancier 250 milimetrov, bočný pancier 170 milimetrov a hmotnosť sedemdesiat ton s motorom s výkonom 1200 koní s posilňovačom motora.
  Treba poznamenať, že Sherman nemohol preniknúť ani na nemeckú stranu, pretože pancier E-50 je šikmý. Dokonca ani Sherman so sedemnásťmetrovou pištoľou, Firefly, skutočne nevzal na palubu Nemca. Ale tento tank nebol masívny.
  A Nemci s istotou vzali americký tank z piatich kilometrov. Navyše má vysokú siluetu. Američania mali Pershing o niečo lepší. Tento tank však nebol taký masívny ako Sherman a jeho 90 mm kanón stále nestačil na efektívny boj.
  Iba "Supershing" mohol preniknúť nemeckou E-50 do boku. Výhoda pištole a kalibru 90 mm a dĺžky hlavne 73 EL. Ale na druhej strane, rýchlosť streľby je len štyri výstrely za minútu proti dvanástim pre nemeckú E-50 a hmotnosť päťdesiat ton je príliš veľká na motor s výkonom 500 koní. Áno, a brnenie je nedostatočné. V čele nemeckého hlavného mastodonta sa Američania stále neprebili. A Fritz mal tiež E-75 s kanónom kalibru 128 mm a hrúbkou bočného pancierovania 210 mm pod svahmi, s ešte lepšou ochranou a motorom s výkonom 1 500 koní.
  USA teda od samého začiatku prehrávali. Proti nemeckým mastodontom mohol čelne bojovať iba tank T-93, presnejšie deväťdesiattri ton vážiace samohybné delo, s hrúbkou čelného panciera 305 mm a kanónom ráže 155 mm.
  Ale jazdný výkon tohto samohybného dela, rovnako ako rýchlosť streľby, nebol dôležitý. A Nemci to zničili lietadlami.
  Američanom sa teda ako celku nedarilo a beznádejne prehrávali.
  A nemecké jednotky sa čoraz viac približovali k New Yorku a Washingtonu.
  Truman prosil Hitlera o mier.
  Ale Fuhrer chcel iba úplnú kapituláciu bez akýchkoľvek podmienok. Washington bol obkľúčený. A nacisti začali útok na hlavné mesto USA.
  Posádka tanku Gerda bojovala o svetlejšie zajtrajšky. A vyhral bez problémov.
  Dievča dokonca začalo strieľať nielen holými prstami, ale aj šarlátovými bradavkami na prsiach. A to veľmi pomohlo.
  Charlotte vystrelila aj stlačením rubínových bradaviek na pákovom ovládači a štebotaním:
  - Veľkosť komunizmu spočíva v tom, že nie je ryba, ale veľryba!
  Christina, strieľajúca, stláčajúca tlačidlá joysticku, poznamenala:
  - A my Nemci vybudujeme najväčší z komunizmu!
  Magda strieľajúca karmínové bradavky na svojich protivníkov agresívne vydala:
  - Najjasnejší komunizmus! Iba hore, ani krok dole!
  Gerda namierila kanón holými prstami a dobre miereným výstrelom prevrátila americkú húfnicu potvrdila:
  -Za árijský komunizmus!
  Po páde Washingtonu Amerika čoskoro kapitulovala. A to sa stalo 31. januára 1948.
  Druhá svetová vojna sa skončila. A Hitlerov nástup k moci sa zhodoval s kapituláciou Ameriky.
  Zdalo sa, že nastalo dlhé obdobie pokoja. V skutočnosti sa všetky vojny skončili, Spojené štáty sú zajaté a čo viac si priať? Ale bola tu ešte jedna superveľmoc s kolóniami: Japonsko. A Hitler ho chcel dobyť tiež.
  . KAPITOLA #3
  20. apríla 1953 sa začala nová vojna za prerozdelenie sveta. ZSSR stále existoval v skrátenej podobe. Armáda, ktorá sa dostala k moci po Stalinovi, určila Voznesenského za formálnu hlavnú vládu. Tomuto lídrovi sa podarilo čiastočne obnoviť ruskú ekonomiku. A ponúkol Hitlerovi účasť ZSSR vo vojne proti Japonsku. Súhlasil, ale pod podmienkou, že Rusko vráti iba Primorye, ostrov Sachalin a reťaz Kuril, ktoré predtým zajali samuraji.
  Voznesensky tak dostal novú šancu oživiť ZSSR a čiastočne rehabilitovať ríšu.
  Boje sa rozvinuli v plnej sile.
  Alenka a jej tím bojovali na novom, experimentálnom tanku T-11. Toto auto bolo ťažké a dobre chránené. Jej čelný pancier dosahoval 300 milimetrov s hmotnosťou stroja šesťdesiatosem ton a kanónom kalibru 130 mm. Medzitým je hlavný tank T-54 stále v ZSSR, čo tiež nie je vôbec zlé.
  A Alenka s partnerom strieľajú zo silnej pištole z veľkej diaľky. Japonci, samozrejme, majú svoje autá. Najmä tu je E-75, skopírovaný z nemeckého modelu v licencii. Ale tento tank je už trochu zastaraný.
  A Alenka ho knokautuje holými prstami na nohách. A ona posiela projektil presne od konca po koniec.
  Dievča cvrliká:
  - Sláva ére komunizmu! Sláva Leninovi v srdciach!
  Naozaj, toto je krása najvyššej úrovne.
  Anyuta tiež strieľa holými prstami na vytesaných nohách a škrípe:
  - Som veľmi cool bojovník a je to ako hodinová bábika!
  Alla tiež strieľa postupne. Toto dievča mlátilo samuraja a povedalo:
  - V mene svetla, tepla a vetra!
  A samozrejme pomocou bosých nôh.
  A potom Mária pristála. Je to dievča obrovskej duchovnej sily. Rozbila japonský tank a štebotala:
  -Za mocného komunizmu!
  A podľahla jej odhalenej päte.
  A nakoniec vystrelila s pomocou bosej nohy a Marusya. Dievča zasiahlo nepriateľa a zasyčalo:
  - Sláva dobe lepšieho sveta!
  A ako píska... Toto je naozaj veľmi cool dievča.
  Sovietska posádka tanku odvádza skvelú prácu a vyberá účty. Dievčatá sa samozrejme rýchlo ujali vedenia. Majú aj najlepšie auto pre Červenú armádu.
  A Gerda bojuje na pyramídovom tanku. Toto auto je už vyspelejšie a má len dvoch členov posádky.
  Spolu s Charlotte strieľajú do Japoncov a sú mimoriadne efektívne.
  Gerda holými prstami stlačila tlačidlá joysticku a narazila do japonského auta a zasyčala:
  - A samuraj letel k zemi pod tlakom ocele a ohňa!
  Charlotte na ňu tiež vystrelila holými prstami svojich dlátových nôh a zasyčala:
  - Ale náš Wehrmacht od tajgy po britské moria, všetky sú miliónkrát silnejšie!
  Magda a Christina bojujú v ďalšej pyramídovej nádrži.
  Terminátorské dievčatá sú mimoriadne bojovné a kolosálne v sile.
  A tak Christina strieľa holými prstami a udiera Japoncov.
  Potom zakričí:
  - Naša éra s víťazstvami pred nami!
  Magda strieľa aj na nepriateľa. Zničí vežu samurajom a zakričí:
  - A úspechy čakajú ešte chladnejšie!
  A opäť, s holými prstami, profituje zo systému, ničí nepriateľov.
  Áno, sú dievčatá, ktoré zastavia cválajúceho koňa a vojdú do horiacej chatrče.
  Bojovníci premohli nepriateľa a postupne stúpali nahor.
  Japonsko prehrávalo. A Nemci použili impozantnú zbraň - diskotéky.
  Tieto lietajúce taniere nepoznali obdobu.
  Tu Agatha a Adala bojujú na diskete. Bojovníci ovládajú stroj pomocou joystickov a nasadzujú túto najsilnejšiu jednotku. A tak drvia protivníkov. A zasiahli tepelné lúče zo vzduchu. Doslova ničí silu súperov.
  Agáta, strieľajúca na nepriateľa, reve:
  - Šial moju vášeň!
  A s holým, okrúhlym podpätkom, akoby tlačila.
  Adala, strieľajúca na nepriateľov, sebavedomo vyhlasuje:
  - Je to len sila!
  A proti nepriateľovi používa aj odhalené prsty na nohách.
  Dievčatá sa poriadne rozutekali. A také, povedzme rovno bojové krásky.
  Že z Japonska nezostalo takmer nič.
  Krajina vychádzajúceho slnka prehrávala. A bohužiaľ, vyzeralo to takmer beznádejne.
  Samuraj čelil technologickej prevahe. A veľmi vážny protivník z hľadiska operačného plánovania.
  Japonsko svojho času porazilo Rusko, ale teraz prehrávalo s koalíciami.
  Tretia ríša na konci dokonca spustila na ostrovy jadrový úder a krajina vychádzajúceho slnka kapitulovala.
  V dôsledku toho bolo dobývanie kolosálnych krajín dokončené. Tretia ríša však bojovala o niečo viac v Latinskej Amerike a vykonala ďalšie zaberanie území.
  Ale keď je celý svet pod Treťou ríšou, stále slobodný ZSSR si škádluje Fuhrera.
  A 20. apríla 1957 začína agresia proti Rusku. A na ZSSR postupujú kolosálne sily.
  S čím môže Červená armáda za týchto podmienok počítať? Sily sú už veľmi nerovnomerné.
  Ale zdá sa, že Rusi a iné národnosti majú stále nejaké výpočty.
  A bojujú naozaj tvrdo.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana bojujú proti nacistom.
  Dievčatá tradične bosé a v bikinách. A toto je ich krédo. Bojujú s divokou zúrivosťou.
  Natasha, strieľajúca z guľometu, poznamenáva:
  - V čom sme dobrí, že vieme bojovať!
  Zoya, ktorá strieľala na nepriateľa, súhlasila:
  - Môžeme!
  A hodila granát holými prstami.
  Augustína čmárala na nacistov samopalom a s veľkým vzrušením kričala a hádzala granát holou pätou:
  - Som ničiteľ zla!
  Svetlana, ktorá tiež strieľala na nepriateľa a strieľala presne, kosila nepriateľov a hodila vrece s výbušninami bosou nohou, kvôli čomu sa tank prevrátil, provokatívne vydala:
  - Tretiu ríšu rozdrvím na prach!
  A dievča opäť vyplazilo jazyk.
  Tu sú bojovníci. S nimi môžete bojovať takmer proti každému monštru. A dokonca aj Hitlerovu.
  Natasha strieľajúca na nacistov a brániaca Moskvu spievala:
  - Sme zdrvení jarmom hordy,
  Sme utláčaní jarmom neverníka...
  Zoya, ktorá strieľala na Fritza a vystreľovala holými prstami nohami, vydala vražedný hvizd:
  Ale to nám vrie v žilách
  raj Slovanov...
  Augustína, strieľajúc na nacistov, konajúc veľmi energicky, dávajúc granát holým opätkom, pokračovala:
  A z nádherných brehov,
  Na brehy Kolymy...
  Svetlana spievala s divokou vášňou, hrala sa so svalmi na nohách a tlačové dlaždice vydávali:
  Toto všetko je naša Zem,
  Toto všetko sme my!
  A tu dievčatá, musím povedať, boli s veľkou domýšľavosťou a kolosálnou agresivitou.
  Nikto ich nemôže zastaviť, nič ich nemôže poraziť. Zlé vlčice rozdrvia nepriateľa, zlé tigrice zasalutujú hrdinom.
  Alebo možno hrdinky. Tu sú hazardné dievčatá z najvyššieho letu vtáka.
  A ak bojujú, tak zo srdca ....
  A Alenka s posádkou na tanku T-13. Stroj, ktorý je pripravený odolať nemeckým, pyramídovým kompozíciám. Dievča strieľa na nepriateľa a spieva:
  - Naše tanky, to je len zázrak,
  Od púští po severné moria!
  Roztrháme ťa, ver Judášovi,
  Hrozné zviera bude zničené!
  Anyuta so zúrivosťou potvrdila, že s pomocou holých prstov na nohách tiež strieľala na nepriateľa:
  - Nepriateľa roztrhám a rozdrvím na prášok.
  Alla sa striedavo rútila na nepriateľa pomocou holých prstov na nohách a štebotala:
  - Za veľkosť červeného komunizmu!
  Mária tiež zmlátila nepriateľa, urobila dobre mierený výstrel holou dolnou končatinou a zarevala:
  - Za krásne víťazstvá!
  Marusya tiež pomocou svojich holých prstov pohla nepriateľa, akoby ho udrela, a zakričala:
  - Za najvyššie myšlienky komunizmu!
  Päťka bojovala s nacistami ako terminátori.
  A na oblohe bojovali aj sovietski piloti. Najmä Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojovali ako epické ženské hrdinky. Pomocou holých prstov na nohách vyslali vzduchové projektily. Veľmi vhodne zasiahli nepriateľov.
  Anastasia stlačila svoju šarlátovú bradavku na joysticku, udrela fašistu a štebotala:
  - Sláva myšlienkam komunizmu!
  Polonahá Akulina, ktorá strieľala na nepriateľa pomocou jahodových bradaviek, tiež zavrčala:
  - Sláva hrdinom ZSSR!
  Toto sú horúce a silné dievčatá. Ako bojujú ako skutočné zvery. A majú nadľudskú vášeň a kolosálnu silu.
  Anastasia, drviaca nacistov, spievala:
  - Nad nešťastnou planétou visela,
  Zlý Fritz kypí temnotou...
  Okupant nenávidí svoju sekeru,
  Naostri a odsekni si hlavu!
  
  Nie je však pešiakom,
  A nie večne chodiť pod jarmo ...
  Mení zlých nepriateľov na ohnivé zbrane,
  Stane sa vládcom svetov!
  A potom je tu Elizabeth na tanku T-55. Stroj s výkonnejším 105-milimetrovým kanónom ako T-54 a pripravený bojovať s nepriateľmi.
  Dievčatá v tanku, samozrejme, len v jedných bikinách.
  Elizabeth stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, celkom presne strieľala na nepriateľa a zavrčala:
  - Za Rusko komunizmu!
  Potom Ekaterina striedavo vystrelila a vystrelila pomocou šarlátovej bradavky na hrudi.
  Zasiahla nacistický tank a zavrčala:
  - Za úspech pri budovaní komunizmu!
  Elena tiež vystrelila na svojho súpera pomocou holých prstov. Rozbila sud pyramídovej nádrže, urobila to všetko vhodne.
  Potom zaštebotala:
  - Najbystrejší budeme mať komunizmus!
  Potom lupanula a Euphrasia, aj keď je zvyčajne len vodič. Dievča však zasiahlo veľmi presne a odrazilo ústie nacistického tanku.
  Potom zavrčala:
  - Náš komunizmus je jasnejší ako slnko!
  Dievčatá na tanku sú bosé a v bikinách vyzerajú veľmi krásne a charizmaticky. A majú prsia s takými šarlátovými bradavkami.
  Alžbeta spievala s radosťou;
  Rozdrvme jarmo, verme fašizmu,
  V prípade potreby hory prenesiem...
  Bude éra, éra komunizmu,
  Poletím do neba s piesňou!
  A opäť dievča s jej šarlátovou bradavkou stlačí tlačidlo joysticku a zasiahne nacistov.
  Takže Fuhrer to tak trochu nenájde.
  Pri takýchto dievčatách je jasné, že ZSSR stále žije a Hitler ho len tak ľahko nezlomí.
  
  
  
  VOJNA CIGARET A FĽAŠ ALKOHOLU
  ANOTÁCIA
  Virtuálna a veľmi cool hra sa odohráva v matici Hypernet, v ktorej medzi sebou bojujú fľaše alkoholu a škatuľky cigariet. Veľmi zaujímavá a bojová stratégia.
  . KAPITOLA 1
  A všetkých osem naraz sa ponorilo do Hypermatrixu. Začala sa hra obrovského rozsahu a napätia.
  Prvým krokom bola samozrejme konštrukcia hviezdnych lodí všetkých modelov a jednotiek - fliaš a obalov s ľudskými rúčkami a nohami.
  Áno, hry sú veľmi zvláštne. Odrážajú fantázie ľudí budúcnosti, ktorí jednoznačne upadli do večného, veselého detstva. A to je, samozrejme, veľmi vynaliezavé.
  Napríklad Alice začala prieskum planéty s piatimi škatuľkami cigariet. Ale postupujú rýchlo. Na planéte sú neobmedzené zdroje, no stále ich treba ťažiť.
  Alice, samozrejme, používa cheat. Ako však, a Arkasha. Stavanie nie je také zaujímavé ako boj a na svojich planétach sa snažia čo najrýchlejšie prejsť prípravnou fázou.
  A v prvom rade robia centrum na výrobu robotických robotníkov. A vyrábajú nových robotov a nové dielne, reprodukujúc továrne zrýchleným tempom. A to sa robí veľmi cool s veľkým nadšením.
  Veľké továrne zase začínajú vyrábať kozmické lode.
  Nechýba ani akadémia vied, stavebníctva a vojenskej techniky. Čo potrebujete, aby ste odohnali vlastnosti vojnových lodí. Tu sú tie najľahšie - ide o jednomiestne stíhačky. Sú lacné a manévrovateľné, ľahko sa vyrábajú. Čím je zariadenie ťažšie a výkonnejšie, tým je drahšie a pomalšie sa razí.
  K oblohe sa preto ako prvé vznášajú kŕdle malých lietadielok s jedným pilotom. A ponáhľajú sa v ústrety. Najelitnejšími bojovníkmi sú balíčky cigariet Camel a proti nim stoja fľaše koňaku Napoleon. Čo je vo všeobecnosti cool a extrémne cool. A teraz strieľajú laserové delá - stíhačky pripomínajú rejnoky, alebo hlbokomorské ryby s krídlami. Lúče sa rozptyľujú a padajú do rýchlo sa pohybujúcich áut.
  Prvé rozbité fľaše a zapálené cigarety v ohňostroji rôznofarebných výbuchov.
  Navonok to pripomína zrážku dvoch morských vĺn. Prekrývajú sa. Niekoľkí bojovníci sa dokonca navzájom tarania. Nasledujú výbuchy... Fľaša silného jamajského rumu sa rozbila na kúsky a vzbĺkla.
  Alice, ktorá to sledovala a vydávala príkazy, zakričala:
  - Uvoľníme pre vás fotóny!
  Arkasha sa zachichotala a odpovedala:
  - Toto je len začiatok!
  Stíhačky sa zrazili, snažili sa dostať jeden druhému do chvosta, točili sa ako vo vírivke.
  A do boja vstupovalo stále viac nových síl. Tu išli do akcie výkonnejšie dvojmiestne a trojmiestne autá. Mali tiež prúdnicový tvar a boli priesvitné.
  Cigarety tápali labkami na joystickoch, fľašky cinkali a dotýkali sa aj ich končatín. Všetko to vyzeralo veľmi krvavo a tvrdo.
  Sotnikov, tiež vrhol do boja v jednomiestnej stíhačke. Jeho vozidlo má šesť laserových kanónov a je smrtiace. Cez čelo sa však len tak ľahko nedostanete - polopriestorové pole vibruje.
  Alexey vo svojom detskom tele je veľmi obratný a v reakcii predbieha balíček cigariet. Tu je vražedný obrat a nepriateľ doslova plápolal, ako keby ho postriekal benzínom.
  Plamene boli zmesou modrej a zelenej, akoby ignorovali vákuum.
  Alexej spieval:
  My sa vojny nebojíme
  Som anjel, nie Satan!
  V boji je aj Alenka. Vybrala si hviezdne stíhačky s dvoma pulznými delami, ktoré vystreľovali gravitačné lúče. Dievča v bikinách, ktoré ledva zakrývajú telo.
  A to robí svalnatú a zakrivenú Alyonku ešte krajšou a šarmantnejšou. Jej obnažené prsty s lesklými nechtami veľmi obratne stláčajú gombíky.
  A teraz sa bojový balík "Belomor" rozdelil na dve rovnaké časti.
  Alenka mala asociáciu so srdcom.
  Čarodejnica spievala:
  - Moje úbohé srdce je pripravené-
  Explodovať v hrudi ako škrupina ...
  Pre milovaného s milým slovom,
  Pre žiarivý, trblietavý vzhľad!
  Do boja sa začali zapájať aj malé člny. Aj oni mali tvar morských živočíchov - delfínov alebo žralokov. A silne prešpikovaný zbraňami.
  V boji je samozrejme aj Natasha Belaya. Až tentoraz si vybrala úlohu veliteľky raketového torpédoborca. Aká vážna voľba.
  Torpédoborec pripomína žraloka barakuda s päťdesiatimi zbraňami rôznych kalibrov.
  Natasha Belaya spieva:
  - Priestory -
  Smrť prikrytá...
  Tmavá bažina -
  Nasávané hltavo!
  Alenka energicky zrazila ďalší nepriateľský stroj, rozdelila ho impulzom a vydala:
  - Naozaj česť
  Nemožno nájsť na oblohe...
  Srdce túži po pomste
  Chce zachrániť svet!
  Na druhej strane bojuje Katka... Vyhadzuje na stíhačke všelijaké piruety a cez vákuum sa nesie ako pierko.
  Dievča s holým, okrúhlym podpätkom stlačilo gombík a zaškrípalo:
  - Rozkaz veliteľa počas vojny ...
  Lyokha Teterev, podnecujúc ďalší kolos, jeho ihlový impulz tentoraz prepichol chvost člna a spôsobil, že zhorel. Ako bežali, zrážali sa a vybuchovali fľaše s alkoholom. Zábavne trhané ľudské labky a nohy alkoholické nápoje.
  Mladý bojovník a športovec spieval:
  Kto býval človekom
  Ten vypínaj nulu!
  Káťa stlačila holú ružovú pätu na spúšť a zaškrípala:
  - Bool, bool, blázon, blázon! Bool, bool, bool!
  Poďme nafúknuť alkohol!
  Do boja sa zapojil aj Maha. Ale už ako veliteľ prvého raketového krížnika, ktorý vyšiel z hangárov. Dievča je navonok skromné, no má vlastný rozum.
  A to bol ťažký deň pre fľaše likéru. A toto je obrazný výprask. Mohutné delo krížnika zasiahlo. A z prieduchu vytryskol ohnivý pulzar. Niesol ničenie kolosálnej sily. A pozametaný ako z nočnej mory ahoj.
  Masha spievala a napodobňovala ostatných:
  V tomto svete bude všetko v poriadku
  Šťastní na planéte ako deti!
  Krížnik je niečo ako kosatka. Seriózna bojová jednotka. A škatuľky cigariet pozdravujú Maha. Navonok všetko vyzerá komicky, ako v karikatúre pre dospelých.
  Ale tu sú pivnice krížnika. Stavajú sa pomalšie, ale každá má dvesto zbraní a termokvarkové strely. A to je samozrejme vážny argument.
  Alice zaštebotala:
  - Vo voľbách vyhrávajú na čísla a ja bijem šikovne!
  A bojovník a zároveň veľký akademik rozkazuje. Áno, došlo k poruchám. Ako potýčky s celou armádou pokazených robotov. Ale ako sa hovorí: láskavosť víťazí vo svete. Zraneného veliteľa opravili a armáda strojov sa vrátila k adekvátnemu vnímaniu reality.
  Zároveň, samozrejme, osvieženie pamäti o troch zákonoch robotiky.
  A teraz je tu virtuálna vojna. A každá škatuľka cigariet s nožičkami je zároveň bojová jednotka-jednotka a zároveň osobnosť.
  Alice spievala:
  - Odvážne pôjdeme do boja,
  Vynesenie fotónu z obežnej dráhy...
  Poďme rozbiť bojové lode -
  Všetci nepriatelia budú porazení!
  Fľaše, ktoré vybuchujú, horia veľmi jasne. Sú plné alkoholu. Aj tie, ktoré by mali obsahovať pivo. To je samozrejme veľmi zaujímavé a vtipné.
  Maha stlačila tlačidlo bosou nohou. Vyletel smrtiaci pulzar. A čln sa zrútil. Tu sú fregaty v boji. Sú to celkom pohodlné a svižné vozidlá so silnými zbraňami.
  Pásavce idú do boja. Dokonca sú väčšie ako krížniky, majú extrémne výkonné delá. A tiež vypúšťajú rakety, ktoré sa rútia k nepriateľovi nadsvetelnou rýchlosťou.
  Sotnikov, keď videl, ako chvosty zostávajú vo vákuu, poznamenal:
  - Veľmi slušná vojna!
  A guvernérov chlapec cítil, ako z vybuchnutej rakety išla gravitačná vlna, a mladý bojovník bol otrasený.
  Vyletel po hrebeni... Pocity sú veľmi ostré, aj v žalúdku to šteklilo.
  A potom prudký pokles.
  Alyonka, ktorú tiež potriasla, odhalila zuby a poznamenala:
  - Je to cunami?
  Aleksey vyrovnával bojovníka a spieval:
  - Priamo holými rukami -
  Vyrovnal som sa s cunami!
  Alenka stlačila páku holými prstami, explodovala hyperplazmu výbojom a dodala:
  - A každá deviata vlna,
  Toto je ako Claude Vandamme!
  Bojové lode sú impozantné zbrane so silnou obranou a stavajú sa najpomalšie.
  Ale zároveň sú to najefektívnejšie a najstrašnejšie prelomové nástroje. Navonok vyzerajú ako veľryby a nesú tisíce zbraní.
  Natasha Belaya sa presunula cez únikový modul, trepotajúc sa ako plavák počas búrky, do prvej lode takejto kolosálnej triedy.
  Alexey, v ktorom básnik žil a mal vynikajúci výhľad z bojovníka, vďaka mnohým volumetrickým obrazovkám, spieval:
  - Obrovská pestrá doska,
  Jej motory hučia...
  Armády sa pohybujú živé
  Tanky aj bojové lode!
  Alenka zaškrípala, dobre miereným výstrelom zasiahla ďalší terč a z škatúľ cigariet sa dymilo:
  - Tanky, hovoríš!
  Vojvodský chlapec, ktorý sa obratne vzdialil od ťažkého pulzaru vystreleného z cestovnej pištole, potvrdil:
  - Áno, a tiež tanky!
  A dodal, opäť krútiac technikou troch sudov:
  - Aj tank má dušu!
  Alena prikývla.
  - Áno, tu už niektoré fľaše začali priznávať bojové blastery. To treba povedať veľmi praktické!
  A dievča hodilo svoje auto doprava. Blýskavý šťavnatý, trojfarebný blesk. A to je veľmi vážna deštruktívna látka.
  Alebo možno orgán vojny?
  Nataša, už z bojovej lode, stláčajúc holé, pôvabné prsty svojich úžasne krásnych a pôvabných nôh na tlačidlá joysticku, zažiaril smrtiacim stĺpom.
  Vtedy letí hyperplazma, zahriata na kvintilión stupňov, potom to tu začína byť pre diablov desivé.
  Natasha štebotala a sledovala, ako sa rozbitý krížnik s balíčkami drahých a nie veľmi cigariet rozpadá.
  Tu je všeobecný balík "Camel", ako sa popáli z hyperplazmatického superohňa a začne mučiť.
  A nohy sa trhajú, má taký divoký, šialený hlas.
  Áno, toto nie je kúpeľ pre vás.
  Terminátorka Natasha poznamenala:
  - V našich dedinách sú ženy,
  Že zo žartu riadia lietadlo...
  A existuje veľmi múdry názor,
  Čo cool žena porazí!
  Arkasha Sapozhkov celkom logicky poznamenal:
  -Žena nie je slabšie pohlavie, ale krásne!
  A dal príkaz na rozvoj susedných planét a výstavbu nových tovární na otrokárske fľaše. Áno, toto je stratégia a kolosálny, neporovnateľný boj.
  Alenka, ktorá zrazila ďalšie auto, s pátosom spievala:
  - Narodili sme sa, aby sme uskutočnili rozprávku,
  A všetci nepriatelia vlasti - prach!
  Alice je stále väzňom v tele, ale v mysli a vnímaní v hre. A boj je veľmi krásny. Bojové lode opúšťajú hangáre a idú do boja. Plávajú ako polená v rieke. Je na nich mnoho tisíc zbraní a kalibre idú cez strechu.
  Obzvlášť pôsobivá je hrubá bojová loď, veľmi silný a skutočný gigant. A nárazová sila je skvelá...
  Alice rozbehne raketu... Namiesto termokvarkovej nálože silnejšiu termopreónovú. V raných raketách sa spájajú kvarky a v ďalšej generácii častice, z ktorých sa kvarky skladajú - preóny.
  A toto je veľmi impozantná zbraň. Ale Arkasha pumpuje svoju armádu.
  A silové polia pokrýva princezná-plazma - čo je kvôli zakriveniu priestoru dokonalejšia ochrana.
  Fľaše aj krabičky cigariet sa neprekladajú. Vyrábajú sa kontajnerovým spôsobom.
  A extrakcia všetkého a všetkého môže trvať v matrixe donekonečna.
  Vo väčšine stratégií sú však zdroje nevyčerpateľné.
  Alexey vidí týchto vrakov. A vylepšuje stíhačku.
  Teraz má hyperlasery, termopreónovú pumpu a kinespriestorovú ochranu proti deformácii.
  Malý bojovník spieval:
  - Násilie drví oceľ,
  Ale sila zloby nie je večná...
  A ty tvárou v tvár protivníkovi dávaš...
  Keď pevná ruka
  A ciele sú humánne
  Nepriateľ v priepasti
  A hrdinovia idú do neba!
  Alexey sa znova otočí. Už bol zvyknutý, že v štyridsiatke bol v tele dvanásťročného chlapca. To dáva veľa výhod.
  To znamená, že nie je dôvod na paniku, nie je dôvod ...
  Ale fľaše jasne spanikárili, keď hrubá bojová loď začala horieť z niekoľkých raketových zásahov.
  Fľaše sa rozpŕchli a niekoľko ich vysali do vetracej štôlne. Celý tucet fliaš alkoholu naraz vybuchol ... Po podlahe tiekla horľavá, pekelná zmes ...
  Alexej spieval:
  - ťažká mínometná paľba,
  A bez fľaše, bohužiaľ, nie je život,
  Poďme dolu do staničného bufetu!
  A chlapec-vojvoda opäť predvedie obratný manéver a očalúni krídlo dvojmiestnej stíhačky. A doslova vzplanul ako pijavica.
  Natasha, samozrejme, velí veľkej bojovej lodi. Vedľa nej natiahnutý koňak "Napoleon". A táto fľaša sa blyští maršalskými epoletami.
  Natasha to vzala a zaštebotala:
  - Všetci sa pozeráme na Napoleonov,
  Vpred, útok - légie!
  A dievča pomocou holých prstov opäť stlačilo tlačidlá joysticku a ako pásavec cigariet-bojovníkov sa to rozsypalo na kvapky roztaveného kovu.
  Toto je naozaj salva, ktorá je potrebná...
  Natasha spievala:
  - Nie sme úbohý hmyz,
  Sme obrnení ako korytnačky...
  Ak zasiahneme laserom,
  Nechajme len vákuum!
  Toto sú naozaj dievčatá, ktoré rozsievajú smrť. A ničia jeden nepriateľský krížnik za druhým.
  Alenka si však možnosť zabojovať v stíhačke užíva. Okamžité zostrelenie bojovej lode pre ňu nie je super úloha. A teraz opäť narazila na veľmi dobré auto.
  Potom filozoficky povedala:
  - Kurča kluje zrnko po zrnku a priberá oveľa rýchlejšie ako prasa, ktoré prehĺta obrovské kusy!
  A veľmi šikovne zastrčila obnažené prsty na nohách. Toto je dievča.
  A ona tie cigarety tak kurva.
  Alexej s nápadom poznamenal:
  - Nerozumiem tým, ktorí fajčia - je hnusné držať cigaretu v ústach!
  Alena prikývla.
  - Zlozvyk!
  A trik predviedol aj had líška a blysol ďalší bojovník.
  A potom si dievča narazilo na holú pätu a zaškrípalo:
  - Moja armáda je silná
  Ona zachraňuje svet!
  Dievča, samozrejme, už videlo niečo iné ... Aj keď, samozrejme, súboj cigariet a alkoholu vyzerá veľmi extravagantne. Ale aj tak sa to oplatí pozrieť.
  A tak do boja na veľkolepej bojovej lodi vstúpilo aj burgundské víno. V skutočnosti existujú státisíce takýchto a nie takýchto fliaš. Vyzerá to naozaj skvele vo veľkom meradle.
  A fľaše tečú, žiaria etiketami a epoletami. Vyzerá viac než bohato.
  Streľba prichádza z rôznych vzdialeností a je veľmi presná. Prehry sú čoraz ničivejšie. A musel som strieľať raketami a inými semenami.
  Alice pozorne sledovala bojové pole. Dopravila svoje jednotky a snažila sa pokryť boky hviezdnymi loďami. A jej činy sa zdali celkom logické.
  Ale Arkasha pôsobila aj energicky. Postupne sa blížili hviezdne lode obrovských tonáží. A výmena delostrelectva bola čoraz intenzívnejšia.
  Ako supernovy, výbuchy rakiet vzbĺkli. A bolo to len totálne zničenie. A toto je naozaj bitka, v ktorej je každý vojak hrdinom.
  Fľaše a balíčky sa pohybovali rýchlym tempom. A ich labky a nohy stále blikali. A bola to energická akcia.
  Natasha si opäť rozdrvila nohy holými prstami a namierila ťažké rakety na nepriateľa.
  Opäť medzera a teraz sa cigarety bojovej lode začali štiepiť. A oheň v ňom plápolal, akoby tu sviečky začali klesať.
  Natasha spievala:
  - Sme odvážne dievčatá, náš hlas je zvučný!
  A opäť lietajú smrtiace a ničivé strely. A pekelná huba plápolá a tu je tá krutosť vo veľkom.
  Arkasha nariadil armáde fliaš:
  - Vykonajte šikmý rez!
  Fľaše-generálky plné drahého koňaku štekali:
  - Správne, veliteľ!
  Natasha múdro poznamenala:
  - Naša armáda obsadila Berlín a dievča pomohlo!
  A jej obnažená päta opäť tlačí na gombíky. A s veľkým zrýchlením vybuchnú vražedné dary anihilácie.
  Alexey opäť zostrelil stíhačku šikmým veterným mlynom a zakričal:
  - Môj poplatok sú štyri slová,
  Nehľadám inú cestu!
  Natasha s tým súhlasila:
  - Áno, nehľadajte obchádzky, hrajte rovno po okraji!
  Toto dievča vie, čo robí. A s ňou veľmi šikovný spôsob. Celkovo sa však zachovala dynamická rovnováha.
  Chlapec-vojvoda pôsobil ako skúsené eso. V Čečensku musel bojovať. Boli tam žoldnieri a miestni bojovníci a veľmi dobrí bojovníci.
  Čečenci sa dokonca mohli považovať za víťazov prvej vojny, pretože ruská armáda odišla bez toho, aby dosiahla svoj cieľ. Áno, a v druhej bitke sa to ťahalo desať rokov.
  Alexey strieľal na nepriateľa a opäť manévroval so stíhačkou, veľmi obratne vypichol zraniteľné časti.
  Vojvodský chlapec narazil na svorku tiav. Ide o elitné cigarety, čo znamená, že pilot to nemá ľahké.
  Začala sa manévrovacia bitka, dve esá. Sotnikovovi dokonca prebleskla hlavou myšlienka: ako by vyzerala bitka medzi Kožedubom a Huffmanom? Bol by to asi dôstojný boj.
  Alexey obratne vyradil sekundárneho bojovníka a spieval:
  - Som najväčší muž
  Hoci žil v druhom storočí!
  Alenka s úsmevom poznamenala, že cez obrazovku monitora poslala:
  Všetko bude v poriadku chlapče!
  Sotnikov odpovedal:
  - Nie som chlapec, ale manžel!
  Alenka veľmi presným krútením zostrelila nepriateľa a veľmi šikovne vyradila bojovníkov.
  Natasha vtipne poznamenala a veľmi hravo stlačila tlačidlá s dlaždicami lisu.
  A rakety na to reagovali veľmi agresívne. A leteli ako smrtiaci jed kobry, ktorý bol vypustený pod kožu.
  Sotnikov opäť bojoval so svorkou Camel. Večný chlapec sa správal príliš priamočiaro.
  A jeho súper dokázal chytiť a Alexeja zalialo silné teplo.
  Alenka kričala:
  - Pozor, kámo!
  Chlapec-vojvoda trochu odtrhol diaľku. Nepriateľ sa ho však prilepil veľmi sebavedome.
  A obaja bojovníci sa takmer zrazili. Išiel do agresívnej konfrontácie. A dokonca sa zrazili.
  Alexej spieval:
  - Na Venuši bude mesto,
  A na Marse staviame mesto...
  Nie škaredá chiméra -
  Dáme vám výsledky!
  Alice potľapkala Marlboro po ramene a zavrčala:
  - Si skvelá maličkosť!
  Tutu-maršál zavrčal:
  - Radi vám poslúžime!
  Sokolovská nariadila:
  - Choďte do útoku! Poďte z ľavého bočného obchvatu.
  Pohyb veľkých bojových lodí bol príliš pomalý a pohybovali sa väčšou rýchlosťou ako krížniky. A konali s obrovskou energiou.
  Alice sa pozrela na bojisko, presnejšie trojrozmerný priestor. A teraz sa Arkasha snaží vyvinúť tlak. Predná línia teraz klesla, potom sa vyklenula.
  A bola to dynamická rovnováha. Alice si vyslobodila nohy z topánok a začala holými prstami tlačiť na tlačidlá joysticku.
  A došlo k preskúmaniu a zničeniu.
  Tu vzali jednu z veľkých bojových lodí a strana sa zrútila. A horelo to strašnou silou.
  Natasha aktívne strieľala a ovládala aj odhalené prsty na nohách.
  A prepichoval jednu loď za druhou.
  Takže všetky jej pohyby boli elegantné a mimoriadne presné. A veľmi šikovne knokautovala súperov. A teraz opäť horia balíčky cigár a na druhej strane vybuchujú fľaše. A šance oboch strán nepresahujú hranice dynamickej rovnováhy.
  Natasha dokonca spievala z plných pľúc:
  - Som najsilnejší na svete,
  Dokážem poraziť slona...
  A v tomto smutnom vzduchu,
  Nie je to Pán, kto vládne - Satan!
  Alex povedal s úsmevom:
  Sme ako Satan!
  A chlapec-vojvoda, lisovanie jeho holé, okrúhle detské päty, ale tlačidlá a uvoľnené agresívne prúdy hyperplazmy naraz. A to je, ako posraný ... A eso s balíkom "Camel", a doslova žiaril.
  Vzal a agresívne zaznamenal, keď nepriateľ skončil.
  Sotnikov spieval:
  - Čaká víťazstvo statočných bojovníkov,
  Dokážeme prelomiť bariéry...
  Budeme v sláve veľkých otcov,
  Očakávajte, že vojaci poznajú odmeny!
  Alyonka sa zachichotala, prerušila nepriateľov nový stroj a zaškrípala:
  - Za sväté Rusko!
  Alexey s detským úsmevom poznamenal:
  - A tu Rusko, sme vo vojne s fľašami!
  Čarodejnica vtipne odpovedala:
  - Za veľmi veľkú fľašu môžete získať peniaze za nádobu!
  A obaja bojovníci sa zasmiali.
  Arkadij sa do bitky ešte nezapojil. Previedol jednotky, aby nedovolil nepriateľovi vstúpiť do tyla.
  Alice sa snažila prekĺznuť a vytvoriť tašku. Doteraz sa jej to nepodarilo.
  Okolo dievčaťa sa motali balíčky drahých cigariet. Stále sa snažili radiť. To však bolo málo užitočné.
  Tu je ďalších pár bojových lodí na oboch stranách, ktoré zachvátili požiar a začali sa rozpadávať.
  Fľaše zacinkali.
  Aleksei zatiaľ bojoval v stíhačke, hoci ho lákalo presadnúť do väčšieho auta.
  Sotnikov sa pohyboval veľmi dobre. On, ako kráľovná na doske, preskočil cez vákuum.
  A toto bolo z jeho strany virtuózne prevedenie básne.
  Alenka stlačila aj bosými nohami všetky gombíky a páčky. Vedľa nej bojovala fľaša Bordeaux. Tiež elitný bojovník, ktorý zrážal nepriateľov so vzrušením, ako piraňa drví sliepky.
  Na druhej strane Sotnikov kosou odsekol iného protivníka a nechal ho poriadne vypáliť.
  Tu sa stíhačky doslova zrazili a silové polia odleteli. A to je veľká deštrukcia. Ale samozrejme nie Alexejovi - jeho vysokopevnostnému bojovníkovi.
  Alenka povzbudila svojho partnera a manžela:
  - Výborne chlapče! Stlačte to!
  Natasha, na druhej strane, vypálila sústredenú paľbu smrti z veľkej bojovej lode. Je to bojovníčka so smrtiacim švihom.
  Natasha nemierila, ale intuitívne stláčala obnažené prsty na nohách.
  Aj ona sa musela trápiť, najmä v detstve.
  Hoci najväčší smútok jej prinieslo práve vypuknutie pupienka. Presnejšie, neblikal, ale vyskočil.
  Natasha ovládajúca plameň spievala:
  - Nikam nejdeš
  Premením cigaru na voš!
  Alexey logicky poznamenal:
  - Humor nám pomáha budovať a žiť!
  Natasha vysvetlila:
  - Nie humor, ale pieseň!
  Sotnikov, ktorý vyradil ďalšieho bojovníka v podobe rejnoka, spieval:
  Kto je zvyknutý bojovať o víťazstvo,
  Nechajte ich spievať s nami!
  Natasha odpálila prúdom energie milión atómových bômb zhodených na Hirošimu a zakričala:
  - Kto je veselý, smeje sa,
  Kto chce dosiahnuť....
  Alenka so smiechom dodala:
  -Kto hľadá, vždy nájde!
  A jej obnažená päta nasmerovala pulzar presne na cieľ. A samozrejme, cigarety boli veľmi nepríjemné.
  Ale Katka na druhej strane nebola v boji menejcenná. A jej obnažené prsty s nemenej obratnosťou posielali darčeky smrti. A tvrdo vložila impulzy smrti.
  Káťa žmurkla na Mášu cez monitor:
  - Aká krása, drž sa!
  V reakcii na to večné tristoročné dievča odpovedalo:
  - Nie len vydrž a udri!
  A bojovníci si navzájom ukázali svoje jazyky.
  Katya je však v rokoch stále takmer tínedžerkou a Zdá sa, že Masha nedozrela.
  Bojovníci sú tu na najvyššej úrovni.
  Lyokha Teterev je tiež v zápale boja, ale radšej strieľa z veľkej bojovej lode.
  Ani on sa ešte nerozlúčil s detstvom. Tu vo svete budúcnosti sa im veci trochu vymykali z mysle.
  Lyokha tiež nadobudol vzhľad asi trinásťročného chlapca, stláčal gombíky holým opätkom a zároveň spieval:
  - Fúkať, fúkať, fúkať, ďalšia rana,
  My bojovníci máme špeciálny darček!
  . KAPITOLA 2
  Máša súhlasne prikývla a holými prstami dievčenských nôh namierila na nepriateľov aj pištole s hyperplazmou a jedlo:
  Sme najsilnejší na svete
  A život strávime ako na strelnici!
  Káťa sa vykrútila z horiaceho prúdu častíc zahriatych na miliardy stupňov.
  Dievča bolo sťaté tam bol čas s žoldniermi, ktorí zaútočili na Rusko. A zdemolované hlavy hravo.
  A je tu aj hra. A čo rozbíjanie fliaš? Nie sú ani nesmrteľní.
  Katya čítala a vyceňovala zuby:
  - Jeden dva tri štyri päť -
  Káťa prišla strieľať!
  Masha potvrdila, že odpálila smrtiaci prúd častíc:
  - Vyhrávame bez výnimky!
  Alice na nich cez hologramy zakričala:
  - Neplávajte za bójkami, dostane vás to do vzduchoprázdna!
  Káťa zaštebotala a zrazila ďalší cieľ:
  - Víťazstvo je veľmi dobré,
  A nepriateľov necháme zdrviť!
  A teraz sa vesmírne lode opäť približujú. Bojové lode a veľké bojové lode sa snažia držať pri stene, čo spôsobuje nahromadenie síl a polopriestorových polí a vesmírne lode sa stávajú prakticky nezraniteľné.
  Káťa bojuje s vášňou a mimoriadne rozvážne. Boj nie je vtip.
  Samozrejme vyhrá ten najsilnejší.
  Ale v skutočnosti môže stratégia trvať nekonečne dlho. Najmä ak sú zdroje porovnateľné. A sily sú takmer úplne rovnaké.
  Alice zvraštila obočie. Ako často sa takáto vojna, ako napríklad dáma alebo šach, zmenila na remízu.
  A tu sa hrá ešte ťažšie ako v šachu.
  A potom rovnováha a mierne kolísanie misy.
  Aj Alenka, posraté cigarety, začala byť nervózna. V skutočnosti sa tu navzájom súložia, ale darebák si nežartuje...
  Alice zavrčala:
  - Pre najnovšie úspechy!
  Máša, nesúc fľaše vodky a koňaku, zaškrípala:
  - Pre čo najlepší úspech!
  Lech odpovedal:
  - To nie je ono!
  Káťa zaštebotala a zakryla ďalší cieľ:
  - Po havárii reaktora to už nebude ono!
  Alice zúrivo zavrčala:
  - Hneď je jasné, že to nie je Puškin,
  Napísal tieto hlúposti!
  Katka sa zachichotala a odpovedala a zrútila stíhačku:
  - A nie zložené, ale nie zložené!
  Tvoje šortky sú studené!
  Lyokha pohrozil Katyi prstom:
  - Nebuď drzý! Mokré až za ušami!
  Katya sa zachichotala.
  - Kondenzované mlieko?
  Alice nahnevane zavrčala:
  - Bude Káťa rok vystupovať, pripravím ťa o sladkosti!
  Mladý bojovník zakričal:
  - A ty nemáš právo!
  Masha súhlasila a nahnevane dupla na obnaženú pätu:
  -A čo ti vlastne prikazuje!?
  Alice múdro odpovedala:
  -Je lepšie mať v hlave kráľa ako vietor!
  Máša zazvonila na stíhačku s úsmevom a štebotala:
  - Za vlasť, našu matku!
  Lech s vášňou dodal:
  - Mama naša, mama naša - zabijeme vodku!
  Káťa nečakane vyhlásila:
  - A môj nevlastný otec povedal, že vodka je pre Rusa nebezpečnejšia ako tucet Hitlerov!
  Alice súhlasne prikývla.
  - Áno, stovky Hitlerov sú skutočne nebezpečnejšie! Naše telá sa však alkoholu neboja!
  A dievča opäť stlačilo holé prsty na tlačidlách joysticku. A tím fungoval. Do boja sa vrhli nové légie veľkých a ťažkých hviezdnych lodí naplnených škatuľkami cigariet.
  Ale zo strany Arkasha Sapozhkova sa tie isté novo vyrobené légie pohybovali smerom k stretnutiu. A vesmírne lode za sebou zanechali dlhé trblietavé stopy.
  Aleksey Sotnikov sa pohyboval v stíhačke, buď zrýchľoval alebo spomaľoval.
  Bol to rýchly mladý muž.
  Arkasha vydal rozkazy. Ale aj on bol už unavený byť veliteľom.
  A namiesto seba opustil večne mladý veľký akademik elektronického veliteľa a vrhol sa do boja.
  Alisa Sokolovskaya ho nasledovala. Jej stíhačka prudko zrýchlila.
  Obaja bojovníci si vybrali vozidlá s veľmi silnými zbraňami a zapli režim boha.
  Tu ideme z týchto zvratov.
  Aj Alice vyslobodila svoje ladné nohy z topánok a začala holými prstami stláčať gombíky. Je tak cool hrať sa s nohami.
  Alice dokonca spievala:
  - Niekde na Kame,
  Nevieme sami seba!
  Niekde na Kame -
  Matka rieka!
  Nedá sa dosiahnuť rukami
  Nesiahajte nohami!
  Masha vyzdvihla:
  - Bosé nohy
  Hodinárske dievčatá!
  A tam sa z nich stali obyčajní vojaci, užívajúci si krutý boj.
  A je to skvelá nálada takto bojovať!
  Alice zostala v jedných bikinách. Je to veľmi krásne dievča. Má dokonalú postavu a proporcie úžasného tela.
  Ale v obrovskej ľudskej ríši rozprestierajúcej sa v niekoľkých galaxiách nie sú vôbec žiadni škaredí alebo telesne postihnutí ľudia.
  A to určite poteší. Aký krásny a správny sa teraz vesmír stal.
  Alice tlačí obnažené prsty na páky. Aká je krásna a krivky jej tela sú tak zvodné v absolútnej dokonalosti a harmónii línií.
  The Hero Girl spievalo:
  - Sláva mojej vlasti,
  Všetci sme priateľská rodina!
  A teraz vypustí malý hráškový výboj na minirakete. Ale termopreónová reakcia tiež vyžaruje energiu kolosálnej sily.
  A dôjde k výbuchu supernovy a celý tucet bojovníkov spolu s člnom zhorí ako mory v plameňoch krbu.
  Fľaše ani nestihli vydať slovo.
  Alice zaštebotala:
  - Vyjadrenie sa -
  Vieme, ako znížiť zmeny!
  Lech Teterev tweetoval:
  - Si proste super Alice!
  Hero Girl tweetovalo:
  - Lisa-Alisova - dobré meno!
  A opäť s okrúhlym, ružovým dievčenským podpätkom ustúpi súčasnosť smrti.
  Toto je gigantická deštrukcia.
  Káťa s potešením vydýchla a raketou roztrhala ďalšie lietadlo s fľašami:
  - Áno, toto je dobré meno!
  A spievala:
  - Zrazu lovec vybehne -
  Hyperplazma zasiahne!
  Masha sa zachichotala a povedala:
  - To je zlaté!
  A jej obnažené prsty vyrezávaných, opálených nôh vypustia niečo úplne smrteľné a zároveň pekné.
  A dokonca aj torpédoborec sa od zásahu rozdelil.
  V reakcii na to Natasha žmurkla na svoju sestru cez hologram v jasných farbách a zaškrípala:
  - To je termopreón!?
  Maha energicky prikývol.
  - Áno, niečo také! A veľmi konštruktívne!
  A dievčatá vybuchli smiechom. Dokonca vyplazili jazyk. Okamžite sa predĺžili ako biče a preplietli sa do klbka. A tak sa to prekrútilo.
  Alice komentovala:
  - A sme prepletení ako pár hadov,
  Pevne objímate dvoch priateľov!
  Natasha hulákala:
  - Sme dobrí priatelia!
  Arkasha, ktorý bol v kontakte aj prostredníctvom trojrozmernej projekcie, sa zmenil na chlapca s čiernou pokožkou syna Afriky a zaškrípal:
  - Dobré dievčatá sú skvelé kamarátky,
  Myseľ ako deti v predškolskom veku - čaká ich strašenie!
  A očarujúci chlapec s čiernou pokožkou s perlovými zubami vypustil slnečné lúče.
  A skočili, a tu je zázrak, štyria bojovníci s cigaretami naraz, obhorení ako ohorky cigariet v plynovom horáku.
  Alice žmurkla späť.
  - Ty jednoducho očaríš!
  Arkasha poznamenal a pohol ušami:
  - Som stelesnením inteligencie!
  A chlapec z nozdier, ako keby vytĺkol blesk, je kúzlo - efekt matrice, alebo skôr hypermatrix.
  Alenka racionálne poznamenala:
  - Naša myseľ vedie k nemysliteľnej veci!
  Aleksey Sotnikov medzitým dostal úder do čela. Chlapca opäť zachvátilo silné teplo. Ale vôbec sa nehanbil.
  Naopak, bývalému guvernérovi pripomínal kúpeľný dom. Čo je to vlastne kúpeľ?
  Malý chlapec spieval:
  Kúpeľ, kúpeľ, kúpeľ, kúpeľ!
  Nálev z dubu a brezy!
  Alenka zachytila pasáž svojho manžela:
  Kúpeľ, kúpeľ, kúpeľ, kúpeľ, kúpeľ!
  Kúsok nášho života je single!
  Arkash bol opäť odstránený slnečnými lúčmi zo zubov, ktoré sa leskli ako brúsené diamanty a poznamenal:
  - A vy ste manželia!
  Aleksey energicky prikývol a vzdialil sa od míny letiacej po zložitej trajektórii:
  - Nech sa žena bojí svojho muža!
  Alenka sa zachichotala, nahá, ružová päta stlačila pedál a dievča štebotalo:
  - Nebojím sa manžela, ani chladu!
  poznamenal Alexej s vyčítavým pohľadom na svoju vášeň. Potom ho takmer zakryl chrono granát. Nebezpečná zbraň, aj keď máte režim boha. Chlapec vŕzgal, obnažené, detské päty ho nepekne pálili.
  Sotnikov vydal:
  - Dávaj na seba pozor, dávaj si pozor!
  Alenki to potvrdila rozbitím nepriateľskej brigantíny bojovým žiaričom na túto:
  - Pozor, dávaj na seba pozor!
  Arkasha sa zachichotala a spievala:
  - Som mocný pekelný tank -
  Čokoláda bude šťastná!
  Boj medzi cigaretami a alkoholickými nápojmi je veľkoobjemová fantázia.
  Alice na svojej strane mlátila fľašami o rôzne druhy vesmírnych lodí a Arkasha nakukovala škatuľky cigariet na rôzne druhy hviezdnych lodí. Bolo to tak cool - pôsobivá hra.
  Arkasha, ktorá zrazila celý krížnik tabakovými výrobkami, zavrčala:
  - Alica z blázinca -
  Skvelá krava!
  Ženská hrdinka odpovedala:
  - Zaplatíš!
  A jej raketa rozdrvila dreadnought veľkým množstvom zbraní a fliaš.
  Áno, bolo to pôsobivé.
  Aleksey Sotnikov medzitým zápasil s krabičkou cigariet Korona. Eso bolo vysokej triedy. Obe stíhačky manévrovali dovnútra a von z vybuchujúcich energetických prúdov.
  Vojvodský chlapec bol dokonca trochu zmätený. Nepriateľ je naozaj silný. Ale kam sa podel náš?
  Alexey spieval a manévroval:
  - Nepriateľov sa nebojíme ani v najmenšom,
  Naše silné ruské šable!
  A opäť rozhodujúci a veľmi úspešný manéver. A teraz je duch vyrazený z nepriateľa. Keď sa dostal do vákuového pásu, zdá sa, že sa dusí.
  Sotnikov spieval:
  - Slnko vychádza a zapadá
  A krajina hrdinov porodí!
  Alenka s úsmevom poznamenala:
  - Prízvuk sa nezhoduje!
  A dievča opäť poslalo svoj bosý, lesklý zamatový podpätok ako darček.
  Toto je vážny bojový test.
  Bojovník a bojovník, ako vždy, vo vysokej nadmorskej výške.
  Arkasha Sapozhkov sa blížil k Alici.
  Mladý navonok veľký akademik napísal na Twitteri:
  - No, priateľu - si pripravený prijať pravú ruku osudu?
  Alica zareagovala vrčaním:
  - Môj drahý chlapče,
  V túto hodinu, čo je s tebou!
  Arkasha zaútočila ničivým lúčom a zaškrípala:
  - Všetko je v poriadku, márne vo mne hľadali problémy,
  Len Lisa, ty si Alice, chýbala si mi!
  A chlapec žmurkol na dievča. Vyzeralo to grandiózne a komicky zároveň.
  Aj Nataša poslala niečo deštruktívne a zároveň jedlé.
  Hyperplazmatický lúč sa premenil na koláč, ktorý pokrýval všetky pozorovacie otvory hviezdnych lodí.
  Naozaj, keď je keksov veľa, zadusia sa nimi!
  Alice ocenila útok obrej torty.
  - To je skvelé! - zaškrípalo dievča.
  Áno, rozhodne to zaváňalo prehnanosťou. Balíčky cigariet začali samy od seba horieť a fľaše vybuchovali.
  Arkasha to vzal a zaštebotal:
  - Ak si prsia s tortou,
  Veľmi famózne zaseknuté!
  Takže niekde tie opice -
  Použili ste prijímač!
  A vyhoďte z očí šumivý pulzar.
  Aleksey Sotnikov, vyvíjajúci tlak na esového konkurenta, vydal:
  - z očí sa kotúľajú sople,
  Panova hodina smrti prišla!
  A opäť skrútené smrtiacimi raketami.
  Natasha sa vzdala a spustila ďalšiu etapu z veľkej bojovej lode:
  - Naša párty vyhrá!
  A let hyperplazmatickej škvrny vo forme mapy. A vákuum zasyčalo, pripravené rozdeliť sa na množstvo iskier.
  Medzitým sa počas letu fľaša vodky a balenie Belomoru najskôr zrazili s bojovníkmi. Došlo k výbuchu a úplnému zničeniu.
  A potom balenie a fľaša po vysunutí začali na seba vo vákuu narážať.
  Cigarety a alkohol jednoznačne spôsobili vzájomnú nezlučiteľnosť.
  Belomor, ktorý tlačil vodku Stolichnaya, hltavo zavrčal:
  - Čo očakávaš?
  Fľaša odpovedala:
  - K tvojmu zničeniu!
  Balíček cigariet sa zachichotal.
  - Nedostaneš to!
  Fľaša namietala:
  - Ako môžem čakať!
  A navzájom si bili hlavy. Tu je návod, ako sa všetky leskli.
  Arkasha, ktorý sa náhodne pozrel na tento obrázok, zasyčal:
  - Nie, zlomené krídla nebudú zmiasť,
  Nie je vo mne zľutovanie a nie náhodne!
  Lekha Teterev podporil pasáž:
  - Nemám rád násilie a impotenciu -
  To je len škoda pre ukrižovaného Krista!
  Rozoberanie vo vákuu bolo farebné a šťavnaté.
  Alice pískala a spievala a hrala na klávesnici s holými prstami:
  - Môj skutočný úsmev a super silný úder!
  Potom dievča, rovnako ako jej vlasy, vypustí z hlavy celý zväzok iskier.
  Arkasha s veľkou vášňou poznamenal:
  - Som fenomenálny diabol!
  Alice odpovedala:
  - Nie, ty si len čert!
  A akademik s hrivou s predponou hrubý zavrčal:
  - Ja som betónový plot!
  Natasha odpovedala:
  - To nie je Arkasha, to je hypertitan!
  Alexey, ktorý vychádzal z iného kopca, prekvapene poznamenal:
  - Všetci tu milujú predponu hyper!
  Alice logicky vysvetlila:
  - A náš život sám o sebe je nepretržitý hyper. Ak nie v živote, tak v Hypermatrixe!
  Lyokha Teterev sa stočil do kotrmelca a vrčal ako holubica:
  - Kráčajú po matrici,
  Hviezdne lode vybuchujú!
  A Káťa s hrdosťou dodala:
  -No, matrica, to je matrica!
  V skutočnosti je to jednoducho kolosálny systém neustáleho ničenia a ničenia.
  Fľaše a balíčky cigariet boli odsúdené na nepretržité veštenie. Jedna z fliaš vodky "Crystal" začala vyznávať svoje hriechy pred lúčom pištole.
  Dokonca si kľakla na kolená - spievala:
  - Odpusť mi hriechy,
  Viem, že mám veľa...
  Prosím počúvajte a pomôžte
  Chcem činiť pokánie pred Bohom!
  Vyzeralo to naozaj komicky. Ale v skutočnosti majú aj cigarety vo fľašiach svoje náboženstvo. A aj zbrane sa niekedy modlia.
  Arkasha odpovedala na Sotnikovovu otázku:
  - Áno, samozrejme - veriaci roboti - to je pokrok!
  Chlapec dozorca poznamenal:
  - Aký pokrok sa dosiahol?
  Na nepredstaviteľné zázraky...
  Len veľmi lákavé
  Vo veci viery, zvláštny démon!
  Alice agresívne potvrdila:
  - Zabudli ste na problémy
  Opustený beh...
  Roboty skvele orajú,
  Nie muž!
  Arkady prikývol.
  - Áno, roboty orajú dôkladne!
  A všetci v zbore vo štvorici, alebo skôr ôsmich, spievali:
  - Kapitán, kapitán úsmev,
  Koniec koncov, úsmev je vlajkou lode!
  Kapitán, kapitán zastavte!
  Iba odvážni dobývajú moria!
  A všetci budú jednotne pískať ...
  No správne slávik-zbojníci!
  Alexej Sotnikov zdvihol detskú ruku, zaťal päste a zaspieval:
  - päste, päste -
  Porazili protivníkov úderom,
  Naše päste!
  Naozaj sa bolo na čo pozerať...
  Ďalší bojový oblek začal spievať:
  - Chceš byť hulvát?
  Samozrejme, že nie,
  Daj mi trochu vína
  A balíček cigariet!
  Alexej zapískal. Opustil ďalšiu raketu a zaškrípal:
  - To je fyziológia!
  A ukázalo sa, že chlapec-vojvoda je v plnom prelamovaní.
  Jeho vzhľad bol ako vpád do hypermatrixu a alternatívneho myslenia.
  Alice s úškrnom poznamenala:
  - Moja pravda je taká
  Premeniť svet na blázinec!
  A dievča opäť stlačilo komplexnú a smrteľnú klávesnicu holými prstami na nohách.
  Arkady Sapozhkov celkom logicky poznamenal:
  Všetci sa skoro zbláznili
  Dokonca aj tí, ktorí sú blázni...
  Ale chlapi, našpúlili ste sa -
  Chce to príliš veľa sily!
  Alice s tým súhlasila:
  Príliš veľa, to je isté!
  A holá päta dievčaťa sa zapichla do antény. A spustila sa vlna cunami obrovskej, jednoducho neobmedzenej sily.
  Bolo zrejmé, že aj hrubé bojové lode sa triasli v ohnivej sieti.
  A menšie plavidlá sa úplne ukázali.
  Alice spievala:
  - Lietal som na hviezdnych lodiach,
  A na oblohe nie je dosť zeme!
  Alexej Sotnikov čítal viac lyricky:
  - Už si spomínam
  Vzhľad je žiarivo jasný...
  Prebodol mi srdce hrotom dýky!
  Horel som v prúdoch ohnivého vetra,
  V reakcii ste zostali ticho!
  Alice v reakcii zamrmlala:
  - Oh, aké ľahké je dostať sa do pervachi -
  Ticho, ticho, ticho!
  Arkasha súhlasila:
  - Mlčať je zlato, ale často na veľmi nízkej úrovni!
  Alice sa zachichotala a jej jazyk sa predĺžil o tucet metrov a ako facka po čele veľkého akademika.
  Aj oči mu vyliezli z jamiek...
  A na vákuu už dupali kopytá. Na bielych koňoch sa preháňali fľaše alkoholu, na čiernych zase cigarety. A vyzeralo to mimoriadne okázalo.
  A došlo ku kolízii...
  Lekha Teterev spieval:
  - Zapálil som si druhú cigaretu,
  V kúpeľni sa ozvalo klopanie...
  Pravdepodobne koniec sveta
  Vezmi ma do hrôzy!
  Alice potvrdila:
  - Vezmime si to!
  A bojovníčka-hrdinka bude opäť bičovať jazyk ako strašiak ...
  Arkasha sa proti tomu ohradil svojim spôsobom. Jeho predok na čele sa predĺžil a zachytil jeho jazyk. Okamžite došlo ku skratu a ako to zaiskrilo ... Presnejšie, blesky bili ako bubon.
  A vlna cunami opäť odišla, len tentoraz dopadla rana na hviezdne lode s škatuľkami cigariet. A všetko sa rozsvieti a rozžiari ...
  A hrubé bojové lode sú ako hrudy snehových závejov hodených do obrovskej panvice.
  Po výmene úderov si večný chlapec a dievča narazili na čelo a jednohlasne spievali:
  - Budeme s vami priatelia,
  Poklad večné priateľstvo!
  Alice s tým súhlasila a spievala:
  - Čert, čert, čert zachrániť,
  Niekto, niekto nás potrestal...
  Daj nám, daj nám, meče v ruke,
  Proti, proti novému moru!
  Sotnikov súhlasil:
  - Áno, bol tu taký koronavírus ....
  Alice zaštebotala:
  Vírus nás nezoberie!
  A z očí jej opäť šľahajú blesky.
  Vo všeobecnosti sa tím ukázal ako... Spokojný...
  Takmer všetky fľaše boli rozbité a cigarety boli v plameňoch. A vo všeobecnosti bola bitka dlho v plnom prúde a doslova vyhorela ...
  Sotnikov poznamenal:
  Matrix všetko zmenil...
  Alena prikývla.
  - Fľaša je tiež osoba!
  Lekha Teterev prikývol:
  - A že cigarety nie sú ľudia?
  Natasha spievala:
  - Predám celý svet za jednu cigaretu,
  A za toto nie je škoda ani pol života!
  Masha zakričala:
  Kolumbus objavil Ameriku
  Odvážny námorník...
  Ale zároveň učil
  Celý svet fajčí tabak!
  Alexej Sotnikov vtipne poznamenal:
  - A keď je zle - hovorí sa - je to tabak!
  Arkasha súhlasne prikývol:
  - Je to správne! Už sme bojovali! A poďme na slobodu!
  Alice prikývla.
  - Myslím, že viem, ako sa zbaviť kukly!
  Sotnikov súhlasne prikývol.
  - Dobrá vojna tak osvecuje myšlienky!
  Alice súhlasila:
  Nie je nič lepšie ako dobrý boj!
  Arkady spieval:
  - Vo vesmíre zúri vojna,
  Rozdrviť, zabiť bez dôvodu...
  Uvoľnené Satanom
  A s ním prišla aj smrť!
  Tým sa otriasol... Hviezdne lode, rozbité hviezdy, rozbité fľaše a spálené cigarety, to všetko zmizlo...
  Prímerie medzi dvoma kanibalmi
  . KAPITOLA 1
  Hitler ponúkol mier Stalinovi ešte pred výbežkom Kurska. Práve počas Molotovovej návštevy v prvej línii. A na osobnom stretnutí sa obom diktátorom ako-tak podarilo dohodnúť. Stalin spočiatku trval na mieri bez anexií a odškodnení. Hitler zase poznamenal, že Nemecko stále kontroluje významnú časť území ZSSR a Stalinove požiadavky sú prehnané.
  Hitler ponúkol mier so zachovaním toho, čo sa Tretej ríši podarilo dobyť.
  Napokon, na poslednú chvíľu, vodca súhlasil s kompromisom: návratom k hraniciam z roku 1939. Fuhrer, ktorý si uvedomil, že nemôže ťahať dva fronty, s tým súhlasil. Navyše Nemecko niečo vyhralo a bolo možné podať výsledok východného ťaženia na víťazstvo.
  Aj Stalin mal svoj dôvod. Po prvé, veľké územia ZSSR boli oslobodené bez jediného výstrelu. A po druhé, bol tu výpočet, že Hitler bude na Západe bojovať ešte niekoľko rokov. A toto všetko sa skončí vzájomnou likvidáciou spojencov a Tretej ríše.
  A potom ZSSR ovládne celý svet!
  Výpočet je zrejme cynický, ale možno pravdivý. Hitler v každom prípade skutočne obrátil svoje hordy na Západ.
  20. apríla prestali nepriateľské akcie na sovietsko-nemeckom fronte. Potom sa začalo sťahovanie nemeckých vojsk. Malo to trvať šesť mesiacov.
  Nacisti zobrali všetko, čo mohli. V Tunisku sa však nepriateľstvo zintenzívnilo.
  V prvom rade samozrejme z východného frontu dorazili nemecké stíhačky a lepšie esá. A začali veľmi tvrdo piecť spojencov.
  Potom vytiahli aj bombardéry a začali presúvať tanky a pechotu, vrátane vybraných jednotiek SS, ako aj frontové jednotky zocelené v bojoch na východe.
  Samozrejme, Panther bol v tom čase asi najlepší tank na svete. Má rýchlopalné delo, priebojný projektil a má dobre chránené čelo. A podmienky pre posádku sú pohodlné. Zdalo sa teda, že Nemci vyhodili silný tromf.
  A súčasne vytiahol početné ponorky. A boj o Tunisko sa vliekol.
  Najdôležitejšie je, že nacisti, ktorí zhromaždili lietadlá, boli schopní zaútočiť a dobyť Maltu. A tým pripravil Britov o silnú základňu. A pre nacistov bolo pohodlnejšie presunúť sily na čierny kontinent.
  A pre spojencov to bolo ešte horšie, keď Franco nechal ísť Nemcov na Gibraltár.
  A pevnosť padla v dôsledku bleskového útoku.
  Sotnikov sledoval tento útok vo sne.
  Prvý pilot, ktorý sa už stal legendou, Marseille, ktorý v histórii letectva zablokoval výsledok stopäťdesiat a dvesto tristo lietadiel, celkom suverénne nabral výšku na Focken-Wulf. Nemohol si, samozrejme, nechať ujsť najdôležitejšiu bitku, ktorá rozhoduje o tom, kto ovládne Afriku. Takže namiesto ME-109 súhlasil s riadením nezvyčajného F-190, hoci bombardovacia verzia tohto auta stúpala trochu ťažko, pretože bombový náklad bol položený v prebíjacej verzii. F-190 alebo Focken-Wulf sa počas druhej svetovej vojny stal skutočným "lietajúcim koňom" Luftwaffe. Toto lietadlo, v sovietskych časoch skôr zatracované, v úlohe frontového bombardéra predčilo Pe-2 vo všetkých ohľadoch a ako útočné lietadlo bolo nepochybne lepšie ako Il-2, či dokonca vyspelejší a mobilnejší Il. -10.
  čo je lepšie Rýchlosť, manévrovateľnosť, najmä pri strmhlavom z krídla, no, zbrane, tak toto lietadlo v najmasívnejšej úprave malo až šesť (!) kanónov.
  Druhý pilot, ocenený Rytierskym krížom Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi, letel zaútočiť na anglickú flotilu nie sám. S ním je celá armáda, bombardéry, vrátane strmhlavých bombardérov, útočné lietadlá a stíhačky. Letectvo nazbieralo veľké množstvo a zaútočilo na citadelu a britskú letku. Všetko je už spočítané, hoci ešte nie sú počítače... Nevadí, čoskoro sa objaví tranzistorový počítací stroj a potom budú boje ešte úspešnejšie.
  Auto je naozaj ťažké, veľa pancierovania, kvôli umiestneniu motora pred pilotom (ako sovietske Laggy) sa zhoršila viditeľnosť. To samozrejme dodatočne chránilo pilota, no malo to aj nevýhody. Výzbroj tejto modifikácie Focken-Wulf nie je slabá: dva tridsaťmilimetrové kanóny a dva 13 mm guľomety. Je pravda, že na uľahčenie manévrovania boli na koncoch krídla odstránené ďalšie dve delá. Vo všeobecnosti je lietadlo, samozrejme, na svoju dobu takmer vyspelé. No zároveň treba priznať, že v honbe za výkonnejšími zbraňami a pancierovaním Nemci jednoznačne zhoršili letové výkony stroja. A vo všeobecnosti, spôsob zavesenia viac zbraní na lietadlá nebol najlepší, pretože to zvýšilo náklady na stroje a znížilo manévrovateľnosť v dôsledku zvýšenej hmotnosti.
  Hoci vojnu, samozrejme, nevyhráva technika, ale samotní ľudia. Tu letí napríklad po pravej ruke Marseille, ešte nie tak nazvaného, hoci už dostal rytiersky kríž za potopenie Marata, z ktorého sa neskôr stal legendárny útočný pilot Rudel. Ale väčšina tejto legendy lietala na Yu-87, ktorý je, samozrejme, vo všetkých ohľadoch horší ako Focken-Wulf.
  Okrem toho sú viditeľné aj impozantné Me-110. Dvojmiestne stíhačky, ktoré sa celkom osvedčili v úlohe frontových bombardérov. Rovnako ako niekoľko desiatok narýchlo prerobených útočných lietadiel Me-210, Xe-123 a dokonca aj ľahkých dvojplošníkov. Bol tu celý sup Luftwaffe. Hlavným bombardérom je samozrejme Yu-88. Mimochodom, najproduktívnejšie eso druhej svetovej vojny prezývané "dieťa" práve skončilo leteckú školu. Ale bol aj bojovník, čo je potrebné a možno aj bude. Je to však škoda, Pokryškin a Kožedub: najlepšími sovietskymi esami sa stali leteckí maršáli, kým nemecké sa nikdy nepovyšovali nad plukovníkov. Marseille v reálnej histórii havarovalo pri nehode, čím sa skončila krátka letecká kariéra. Ale mal oveľa lepší podiel: bojové lety - zostrelené nepriateľské autá ako Meldes a Huffman. Tu sa to však nestalo kvôli rozhodnutiu Fuhrera preložiť pilota do Talianska, aby zaútočil na Maltu. Práve sa stalo videnie v monzúne.
  A teraz Marcel žije a môže sa dokonca vyskúšať v inej úlohe: riadiť útočné vozidlo. A ešte niečo na zhodenie nepriateľských lodí.
  Možno preto, že statočný a zručný bojovník vždy vzbudzuje rešpekt, aj keď je nepriateľom vašej krajiny. Z toho Briti šeptom vyslovujú meno Marseille a krížia sa. Hovorili mu nežný diabol. Hoci navonok najhrozivejšie eso všetkých čias a národov vyzerá ako chlapec, dokonca si jeho tvár možno pomýliť s dievčaťom. Je však potrebné urobiť oveľa viac!
  Marcel pozrel na stranu. Tu lietajú stovky lietadiel a jeho Focken-Wulf s posilňovačom motora a výkonným vzduchom chladeným motorom mierne ťahá dopredu. Pod nimi je more, čoskoro britská eskadra, čo znamená bitka. Najväčšia vojnová loď v histórii Británie, bojová loď Victoria, je jeho osobným cieľom. Kolega Rudel potopil sovietsku bojovú loď "Marat" (presnejšie, prinútil ho klesnúť na dno, v budúcnosti ho nechal ísť a čiastočne sa vrátil do služby!). A urobí niečo ešte majestátnejšie.
  Tu ako démon z temnoty vyskakujú z oblakov v ústrety anglickí Spitfiri a Hariheri. Marseille okamžite spúšťa paľbu zo vzdialenosti viac ako troch kilometrov. A čo je výhodou kanónu M-103 ráže 30 mm - to je práve schopnosť zasiahnuť na veľkú vzdialenosť. Je pravda, že na zasiahnutie lietajúceho cieľa v rovnakom čase je potrebná presnosť ostreľovača. Ale aj tu Kozhedub radšej strieľal z veľkej vzdialenosti 200 - 300 metrov a nemecký "Kid" naopak z nízkej, ale obrovskej, sotva postrehnuteľnej rýchlosti.
  Marseille, ktorá má zbraň, ktorej projektil je trikrát ťažší ako 20 mm kanón Lagg-5, dokáže rozdrviť nepriateľa z troch kilometrov. Tak to získajte!
  Briti, ktorí už začali páchať škody na diaľku, sa ošívali a spomalili a začali sa pohybovať do strán. A Marcel pocítil vstup do bojového tranzu, keď už nemieriš. Telo ako keby ovládal démon, ktorý sa vo vás zakorenil a tlačí na úžasnú inšpiráciu. U niektorých borcov sa to stáva, keď mozog, ktorý človek bežne používa maximálne na promile, zrazu, hroziac prasknutím, vydá naplno. Získanie daru absolútnej vízie. A mladé eso teraz pokračovalo v streľbe jednotlivými ranami, aby si udržal set dlhšie. Vo všeobecnosti je, samozrejme, takmer nemožné zasiahnuť jeden cieľ z guľometu, a to ani pri riadenej inštalácii. Možno aj preto sa v spomienkach pilotov toľko nespomína o prúdových raketách. Ale teraz je Marcel ako médium a schopný komunikovať s démonickými duchmi. To znamená, že dôstojník letectva vystrelil do stavu bojového tranzu, intuitívne pomocou paranormálnych schopností. A neminul, lebo vedel - vopred, kde sa ten či onen stíhač bude nachádzať. A to umožnilo stlačiť spúšť bez prerušenia a biť, biť, biť! A nepriateľ utrpel kolosálne straty a stratil morálku pred našimi očami.
  Tu je to, čo sa deje s britskými supmi, ktoré vyzerajú bezmocne, žralokmi hodenými na púštny piesok. A zúria a snažia sa vrátiť späť rovnakým spôsobom!
  Statočne a hlavne umne však bojuje aj nováčik Huffman a ďalší nemeckí piloti. Rudel sa tiež nemýlil, hoci má Yu-87, čo nie je veľmi dobré auto na vzdušné súboje. Pravda, s dvoma 20 mm kanónmi. Tu Briti na svoje lietadlo nedávajú zbrane, obmedzujú sa na guľomety. Ale Marseille, napriek nám veľkej hmotnosti jeho auta a z toho vyplývajúcej najhoršej manévrovateľnosti, je stále najlepší, počet zostrelených stíhačiek prekročil päťdesiatku a ani jedna (!) misska.
  Britské stíhačky už boli z veľkej časti zničené a menšina rozprášená. Pod nemeckou leteckou flotilou britské lode. Tu je najväčšia bojová loď spomedzi všetkých bojových lodí, bojová loď Victoria, pomenovaná po kráľovnej Commonwealthu, ktorá vládla najdlhšie vo svetovej histórii (pre tých vládcov, ktorých cestu možno viac-menej spoľahlivo sledovať!). Marseille pod sebou vidí loď, na ktorej je takmer divízia vojakov a námorníkov. Stovky zbraní rôznych kalibrov, vrátane šesť až dvadsaťpäť palcov, schopných vypľuť tonu nábojov. Hrozná hrubá bojová loď, výtvory najlepších britských inžinierov. Tonovú bombu musíte zhodiť tak, aby zasiahla priamo do strojovne, alebo do muničného skladu, aby spôsobila detonáciu. Inak jedna tona bômb, taký brontosaurus s nepotopiteľnými prepážkami, na pozadí ktorých Titanic nespadne úbohým flákačom. Áno, a dávajte si pozor, aby ste nespadli pod paľbu protilietadlových zbraní, ktorých je na tejto veľkolepej bojovej lodi veľa, už sa z nich strieľa, z výbuchov sa rozhoreli ohňostroje.
  Marcel však nič nemieril ani nevolil, bol v polotranze a cítil ako Luke Skauker silu, ako aj dych celého kozmického éteru, jednoducho potiahol páku a dole letela tonová bomba. Marcel zašepkal modlitbu:
  - Bože môj, odpusť a zmiluj sa, ale toto je moja povinnosť!
  - Porazený sa vždy mýli, ale vždy je v móde vyvodiť z prehry správne závery! - Potom, keď som zatĺkol, s aforizmom - Môžete vyhrať tým, že stratíte všetko, a stratíte - získaním sebectva!
  Zospodu sa ozval rachot s takou silou, že aj nemecké lietadlá v slušnej výške sa poriadne triasli. Gigantická bojová loď "Victoria" bola obrastená ohnivým perím, dosahovala výšku newyorského mrakodrapu, vlny "tsunami" vychádzajúce z nej rozmetali najbližšie anglické lode na všetky strany. Pár fregát sa dokonca prevrátilo... A bol to kolaps.
  Marseille prikázal prostredníctvom výkonného rádia:
  - A teraz zo všetkých zbraní, na Gibraltár - streľba!
  Rozkaz bol vydaný práve včas, práve v rozkvete, keď vojaci vyšli z kasární a robili cvičenia, čo znamená, že dnes by Britániu rozžiarili termokvarkovým napalmom.
  Na letku zaútočili ďalšie nemecké lietadlá. Kútikom oka Stalluk videl, že Rudelov Yu-87 zhodil na lietadlovú loď vážnu 500 kilogramovú bombu a ako vždy zasiahol presne. Kapitán-fuhrer radostne zvolal:
  - Takto si udržať hrdinu vojny!
  Lietadlová loď utrpela škody, ale nielen od Rudela. Prispeli aj ďalšie nemecké esá. Takto sa ich rozhodol využiť aj samotný Marseille, ktorý mal ešte dve 200 kilogramové bomby. Prvou obeťou bol krížnik. Bomba ho zasiahla priamo do veľkého komína produkujúceho dym... Ďalšia sa ocitla vo fregate. Marseille na to dokonca predviedla potápačský manéver. Potom sa trup lietadla odľahčil a mladé eso ľutovalo, že nedotiahol preťaženie na hranicu 1800 kilogramov. Netreba však byť taký sebecký, nechajte ostatných bojovníkov Tretej ríše vyniknúť a získať slávu. Koniec koncov, treba povedať, že je čestné byť vyšší a chladnejší ako všetci ostatní.
  Vo fašistickom Nemecku bolo veľa slávnych bojovníkov, ktorí študovali jeho históriu a činy rôznych hrdinov a vojnových rytierov, ste jednoducho prekvapení a neprestanete sa čudovať: prečo Nemci tak rýchlo odleteli? A prečo ich letectvo stratilo vzdušnú prevahu?
  Samozrejme, v Sovietskom zväze nechýbali esá - Pokryškin, prvý trojnásobný hrdina ZSSR, Kozhedub, bol považovaný za najlepšieho, šesť ďalších ľudí malo viac ako päťdesiat. Ale aj tak... Možno je to správne naozaj na strane ZSSR a vyššie sily podporovali Červenú armádu a Sovietske impérium!
  Marcel si vtedy uvedomil, že svoju prácu vykonal a teraz je čas vrátiť sa, natankovať a vyraziť do pevnosti. Väčšina lodí, vrátane dvoch bojových lodí a dvoch lietadlových lodí, bola potopená, Británia už nebude môcť Gibraltáru pomôcť z mora. A samotná pevnosť sa teraz len mláti a nemôže odolať.
  Pilot terminátora sa otočil a celá víťazná armáda Tretej ríše ho nasledovala. Z Angličanov nezostalo takmer nič. Pravda, nedošlo k žiadnym stratám, napriek tomu bojovali so stíhačkami a vystrelenými protilietadlovými delami. (Ich Marseille zničilo presne osemdesiatjeden lietadiel, čím sa celkový počet lietadiel zvýšil na 401!). Teraz to môžete označiť...
  Keď, samozrejme, pevnosť padne...
  Mimochodom, Rudel, samozrejme, bez pochýb, bravúrne, vidíte, ako nabral fregaty, vidíte, rozbil aj lietadlovú loď.
  Tu už pristál stíhací bombardér Marseille. Zocelené a na vojenskú prácu zvyknuté telo vykonávalo pohyby automaticky.
  Doplnenie paliva a nabitie lietadla by nemalo trvať dlhšie ako pätnásť minút a zvyšok potom skočiť a havarovať.
  Nuž, démonický Adolf Hitler, ako bolo oznámené, osobne vedie útok na Gibraltár zo Španielska.
  Samotná najmocnejšia britská citadela bola vystavená masívnemu ostreľovaniu a zákopy boli doslova rozomleté, steny a priečky sa zrútili. Možno si len predstaviť, ako šokovaní boli obrancovia pevnosti Gibraltár. A to nielen údermi granátov. Ten rev a kvílenie však bolo strašné. Čierni a Arabi z koloniálnych jednotiek prišli o hlavu už v prvých minútach delostreleckej prípravy a o nič lepšie nevyzerali ani bieli.
  Starší desiatnik Parkinson bol taký vystrašený, že sa ponáhľal na toaletu. Ale to už sa k sebe natlačilo najmenej tucet Angličanov a Arabov, takže desiatnika bez slávnosti kopli pätou do čeľuste. Parkinson zakričal ešte hlasnejšie a vytiahol zbraň.
  - Hej ty so žltou tvárou ja teba!
  Zhora kvôli natriasaniu medzier padal piesok, horúci a pichľavý, doslova liezol desiatnikovi do goliera. Upadol do stavu kolapsu prúdového lietadla a spustil paľbu, aby zabil. V reakcii na to vyletela dýka, ktorá prebodla Parkinsonov žalúdok. Z ťažkého brucha mu apaticky vytryskla fontána krvi a porazený desiatnik sa zmietal v agónii.
  A inde to nebolo o nič lepšie, krik, smrad, záchvaty hnevu, prestrelky, keď sa čiernovlasí Angličania alebo naopak bledí Angličania napriek tropickému letu rozbíjali. A hore to bolo, samozrejme, ešte horšie, ale tam hystéria rýchlo utíchla, všetkých násilníckych porazilo.
  Len vojakova prostitútka Corneille nestratila hlavu, ale využila chvíľu na osobné obohatenie. Raz, dva, tri - roztrhnite si vrecká. Štyri, osem, päť - musíte strieľať zajačikov! A čierna suka mu bez okolkov liezla do vreciek a dokonca sa škaredo usmievala.
  Panika zachvátila aj psov, začali sa ponáhľať a hrýzť pobláznených britských bojovníkov a tí zbesilo odpovedali streľbou a hlavne udieraním nielen zvierat, ale aj ľudí. Dokonca aj plukovník Phantomakh, prezývaný buldog, prišiel o hlavu do takej miery, že začal kopať a sapérskou lopatou neúspešne narazil na podlahu bunkra.
  Marseille, Rudel, Getter a ďalší rytieri z vojny Tretej ríše kopali zhora a snažili sa najprv vytiahnuť protilietadlové delá. Nedošlo tu však k takmer žiadnemu ničeniu a Angličania prakticky nestrieľali. Marcel zničil iba jeden odvážny kmeň a prehovoril:
  "Nie je dobré byť maličkosťami vo veľkých veciach, ale ešte horšie je nepripisovať dôležitosť maličkostiam kvôli malej túžbe po nečinnosti!"
  Plán, ktorý veliteľstvo vopred vypracoval, sa uskutočnil, jasne ako pri cvičeniach. Vojská sa pohli vpred ešte pred ukončením delostreleckej prípravy. S nedbanlivosťou preskupení pešiaci. Fuhrer nemohol ani rozkazovať, pokiaľ všetko dopadlo harmonicky. Najmä pohyb "Goliášov" vyhadzujúcich do vzduchu chodby v mínových poliach. A tiež podnietený, osobne kapitánom-fuhrerom, ľahko použiteľný systém "Snake Gorynych". Chodby v mínových poliach boli ponechané široké a hneď sa po nich rútili ľahké tankety a potom aj pechota. Angličania však, ako by sa dalo očakávať, prakticky neodolali. Postup spomaľovala len prítomnosť husto posiatych mín, vrátane najnovších, rádiom riadených, ako aj rôznych hrotov a priekop. To prirodzene vytváralo problémy, a to viac než vážne problémy. Ale koniec koncov, Nemci nie sú takí jednoduchí, veľa predvídali.
  Tu sa Marseille otočil späť na svojho Fokken-Wulfa, keby mal možnosť, pristál by s lietadlom niekde bližšie, čo robiť, zastreliť sa a bojovať pešo. Ale ako šťastie, je ťažké nájsť dobré miesto, hoci Focken-Wulf v žiadnom prípade nie je rozmarné auto, čo sa týka pristátia.
  Pilot Rudel sa cez vysielačku spýtal Marseille:
  - Mám pocit, že Maxim bude hotový za hodinu kolega! Možno si skúsime sadnúť na tú skalnatú plošinu, aby sme stihli analýzu klobúka?
  Marcel zachmúrene poznamenal:
  - Môže tam sedieť len jeden!
  Rudel zaváhal. Pochopil, že veľký bojovník nešťastnej Tretej ríše chce strieľať viac, no na druhej strane by mohli zvážiť ústupok, ktorého sa bál, a dokonca vystaví vodcu guľkám.
  Marcel to pochopil a zrazu zmiernil svoje vzrušenie:
  - Dobre teda! Sadnite si! Nemôžeš byť taký sebecký a vziať si všetky ocenenia pre seba! Nechajte ostatných strieľať!
  O pár minút neskôr začal mladý terminátor chrápať a nevidel biele zástavy, ktoré viali nad pevnosťou. A po nejakom čase sa už hnali početné kolóny zajatcov, ktorí omráčili a stratili svoj ľudský vzhľad.
  Tak vznikla pevnosť veľkého strategického významu. A fašisti teraz začali prenikať priamo do Afriky. Na čierny kontinent boli na najkratšiu vzdialenosť transportované jednotky.
  A teraz sa pomer síl začal dramaticky meniť. Najmä kvôli skutočnosti, že nemecké tanky mali teraz vyššiu bojovú silu. A nielen "tigre" a "pantery", ale dokonca aj T-4. Takže pre Britov a Američanov to bolo veľmi ťažké.
  Situáciu zhoršila skutočnosť, že nemecké jednotky mali oveľa viac bojových skúseností s vážnym nepriateľom a vyznačovali sa disciplínou a výcvikom.
  Okrem toho sa do nemeckých jednotiek začali dostávať útočné pušky MP-44, ktoré nemali obdobu.
  Taktiež ZSSR začal predávať ropu do Tretej ríše a vybavenie nacistov ožilo. Maroko bolo teda rýchlo dobyté. A Nemci sa dokázali spojiť so svojimi jednotkami v Tunisku cez Alžírsko. A cez Líbyu prúdili brigády Wehrmachtu.
  Samozrejme, krásne dievčatá bojovali veľmi statočne.
  V Líbyi nemali Angličania silnú obrannú líniu, a preto ustúpili.
  Boli však prenasledovaní v pätách jednotiek Tretej ríše.
  A len v Egypte sa odohrali naozaj kruté boje. Okrem toho boli z Británie a USA presunuté vážne posily.
  Magda a Schella boli v Egypte hrdinami. Ofenzíva Rommelových jednotiek prebiehala v ťažkých podmienkach úmorného leta. Bojovníčky to majú jednoduchšie, sú v bikinách a natreté ochranným, celkom účinným krémom. Rozpálený piesok krajiny faraónov sa im usadzuje v bosých nohách, no mozoľnaté nohy už takejto maličkosti nevenujú pozornosť. Len tie guľky a náboje sú skutočné. A ofenzívna "Desert Fox" si spravidla vyberá v tme. Angličania bojujú inak. Koloniálne jednotky sa rúcajú pri prvom nápore, ale bojovníci zo samotnej Británie, ako aj niekoľko austrálskych divízií, bojujú veľmi tvrdo.
  Tu, ohýbajúc sa a pozdĺž kľukatej línie, dievčatá bežia do útoku, vtrhnú do zákopu, kde začína veľké smetisko.
  Najťažšie je tu behať, keď všade naokolo praskajú mušle, vysoko do vzduchu sa týčia fontány s roztopeným pieskom. A úlomky sa takmer dotýkajú pokožky zbavenej tuku, pod ktorou sa váľa drôt oceľových svalov.
  A v samotnej priekope je to už jednoduchšie. Shella kopne najbližšieho anglického dôstojníka do čeľuste. Zaškrípe zubami a pevne sa zrúti.
  Blondínka šťastne zvolá:
  - Tu je recepcia na árijský spôsob!
  Ohnivý partner pridá koleno do slabín, čím prinúti arabského žoldniera usadiť sa a kričí:
  - Toto nie je pre vás hrať spillikins!
  Vojna je krutá. Dokonca aj anjelská Shella rozpára bajonetom brucho najbližšiemu Angličanovi. Je znechutená, ale nedá sa nič robiť. Buď si ty, alebo ty si jeho. Vo vojne neexistuje pojem podlosti, existujú len kritériá efektívnosti a účelnosti.
  A krv. Je dokonca prekvapujúce, že z elementárneho silného úderu sapérskou lopatou z nej môže toľko vytekať. Keď krv takto strieka na piesok a potom sa tvrdohlavo nechce absorbovať.
  Shella, ktorej stvrdnuté chodidlá hryzú túto lepkavú, škaredú tekutinu, zúrivo kričí a reve:
  - Levíčatá, toto nepomôže.
  Zúrivosť dievčaťa z SS dramaticky narastá. Nasleduje krutý úder protivníka do slabín. A major RAF vyletí ako korok šampanského a zákopy. A spoza úst dôstojníka vychádzajú bubliny krvi. Magda schvaľuje:
  - To sú najlepší muži a získajte zadosťučinenie!
  Ale samotný magmatický nestráca čas. Pohla pažbou útočnej karabíny a spôsobila, že nepriateľ klesol ako vosk na sviečku. Len preto, že obeťou je černoch, potom sa peň ukázal ako tmavý. Teraz Shella povzbudzuje svojho priateľa:
  - Len tak ďalej!
  Magda, ktorá jednoducho vystrelila pár guliek z vylepšenej pištole typu Mauser, potvrdzuje:
  - Tam je tak udržať!
  A ostatné dievčatá bojujú hrdinsky a hlavne veľmi šikovne. Prekvapivo, prápor tigrov utrpel minimálne straty, hoci bojujú v hustej vojne. Možno, že bohovia a najdôležitejšia bohyňa - Pallas alebo Fortune je priaznivá pre mladé panny?
  Možno preto bola ich rota vyslaná do boja v centre. V oblasti očakávaného prelomu veľkých britských síl zo zablokovanej Alexandrie. A aka je v tom logika.
  
  Takže teraz dievčatá ležia v zálohe a rozprávajú sa.
  Magda sa spýtala Shelly:
  -Súhlaste, že by ste snívali o tom, že pôjdete z tohto pekla púšte do Ruska!
  Shelley pokrútila hlavou.
  - Úprimne, nie. Aj keď z hľadiska klímy je tu lepšie ako u nás!
  Ohnivá Magda sa divoko uškrnula:
  - Bojíš sa ruských vojakov, alebo ruskej zimy?
  Shelley pokrútila hlavou.
  - No nie! Bolo by dokonca zaujímavé, koľko toho znesie v ich treskúcom mraze, naboso a v jedných plavkách. Ale o to tu nejde, však?
  Magda sa uškrnula s prehnaným opovrhnutím:
  - A v čom? bojíš sa zomrieť?
  Shelley to odkývala:
  - No nie! Nie som zbabelec, čo si myslím, že už každý videl viackrát, ale vidíte, Rusi sú takí ľudia... Ktorí väčšinou bojujú až do konca a prekonajú tých najvytrvalejších!
  Horiaca Magda, striasla si pot z hlavy, sprej sa rozprášil a padajúc na horúci piesok nechutne zasyčal, namietal:
  - Ale v prvej svetovej vojne kapitulovali. Podpísali s nami hanebný mier, takže potom budete tvrdiť, že sú neporaziteľní a bojujú až do konca!
  Shelley odpovedala s povzdychom:
  - Tak sme predsa kapitulovali v prvej svetovej vojne. Potom sa pomstiť!
  Ohnivý diabol zavrčal.
  - Bola to zrada našej vlády!
  - Takže majú zradu od revolucionárov a boľševikov! vyhrkla Shelley. - Akoby ste nevedeli, kto je Lenin!
  Magda si vykrútila prsty so zlomeným klincom na spánku:
  - Bohužiaľ viem!
  Na to priateľka rozhovor ukončila, v hrdle vyschlo, bolí rozprávať a vpredu svietil Damoklov meč.
  Keď slnko prekročilo zenit a potom začalo umierať a tiene sa predĺžili, ukázalo sa, že dievčatá začali svoju prácu nie nadarmo.
  Teraz, keď sa peklo skončilo, zo strany Alexandrie sa ozval rachot motorov a nejaký pohyb.
  Gala objednal:
  - Pripravte sa dievčatá! Potom sa jej hlas stal oveľa ostražitejším. - Tigre v zbrani!
  Nakoniec sa v diaľke na línii pevnosti objavili siluety tankov. Pohybujú sa pomaly, no akosi zlovestne. Dievčatá si pripravili protitankové pušky. Takéto sú granátomety, ľahké bezzáklzové. Ich výbušná sila však nie je vhodná pre každý tank.
  Gala, sčerná, svalnatá, hoci odmastená horúčavou, prikazuje, či skôr varuje:
  - Nespúšťajte paľbu bez príkazu. Cromwells a Matildas sú vpredu. Predný pancier tanku Cromwell má sedemdesiat centimetrov a Matilda osemdesiat. Naše granátomety ich nezoberú. Takže budete strieľať iba na koľaje.
  Dievčatá jednohlasne zakričali:
  - Správne, súdruh veliteľ!
  Shella, hravo pózujúca, poznamenala:
  - "Cromwell" je však taký dobrý, že železo je smiešne podobné! Videl som to už toľkokrát, ale na tento vtip si jednoducho neviem zvyknúť.
  Vskutku, tento jeden z najmasívnejších anglických tankov vyzeral ako obyčajné železo so skosenou prednou časťou. Preraziť takýto tank však bolo veľmi ťažké. Tu potrebujete kaliber aspoň 75, čo je pre nemeckú armádu stále zriedkavé. 88-milimetrový kanón je ešte lepší, no tých má Rommel málo a prepravovať takýto kolos je veľmi ťažké, najmä v púšti.
  A tu je Matilda. Najlepší predvojnový výtvor britskej stavby tankov. Osemdesiat milimetrov čelného panciera s hmotnosťou iba 27 ton. To znamená, že čelný pancier stredného tanku je hrubší ako u ťažkých sovietskych KV a dokonca skosený ako prova lode. Gerda si myslela, že "Matilda" sa zrejme pripravuje na vojnu proti ZSSR. Rusi už pred druhou svetovou vojnou mali 76-milimetrové delá, čo znamená, že dokázali preraziť aj slabšie. Samotná Matilda však nie je dobre vyzbrojená, kalibru 47, ale má tri guľomety.
  Dievčatá sú však chladnokrvné. Pohybuje sa len niečo vyše tridsať tankov, za nimi nasledujú tankety a pechota. Časť pechoty na motorkách so sajdkárami. Tanketky, niečo cez päťdesiat, ale motorizovaná pechota sa rúti slušne. Shella, úprimne prekvapená, spýtala sa Magdy:
  - Odkiaľ berú toľko vybavenia v blokáde?
  Červenovlasá démonka sa usmiala, keď harpya odpovedala:
  - Áno, nikdy nemali problémy s plechovkami. Chcú nás otestovať na silu. Ako zistiť, či naši chlapi nezaháľajú!
  Shelley odpovedal:
  - Nie chlapci, ale dievčatá! A tiež najúžasnejšie...
  A za klinmi a motorkami pochodovala pechota. Anglickí vojaci sa dali na útek, mierne sa zohli a v rukách držali pušky a samopaly. Ozvalo sa rinčanie húseníc a škrípanie piesku.
  Magda sa rýchlo rozhliadla (zdá sa, že to nie je nič strašné, po okrajoch pozície, ktorú zaujímajú dievčatá, železo, v zálohe sedia aj nemeckí chlapi!). Z jednotiek Wehrmachtu zatiaľ nepadol ani jeden výstrel. Všetko je tiché a pokojné. Shelley jemne zašepkala:
  - Sme ako Indovia v zálohe, no zároveň sami riskujeme, že prídeme o skalpy!
  Magda si odfrkla so zvláštnym opovrhnutím a odfúkla si ohnivý prameň vlasov z čela:
  - S takouto náladou by ste vôbec nemali ísť do bitky!
  Ale Angličania mali horšie nervy, alebo možno chceli zapôsobiť na nepriateľa a preto boli tanky okamžite zahalené dymom, duneli výstrely. V ich stope sa ozvala streľba zo samopalov a salvu z pušiek spustili aj pešiaci. Nemci zostali ticho a čakali, kým sa nepriateľ priblíži.
  A keď nepriateľom zostávalo len sto metrov, Gala stručne zavelila:
  - Oheň!
  . KAPITOLA 2
  Dievčatá sa už automaticky stihli dohodnúť na svojich obetiach a strieľali z granátometov na koľaje. Našťastie sú v anglických tankoch dokonale viditeľné. Shella vystrelila a radostne zvolala, pravá húsenica obrnenej "Matildy" bola zlomená. Dievča sa otočilo:
  - "Matilda" dostala mat!
  Magde sa tiež podarilo vyradiť Cromwell, dievča radostne prasklo:
  - Revolúcia buržoázie v Nemecku neprejde!
  Potom sa obe dievčatá zasmiali. Ostatné vlčiaky celkom presne lomcovali granátometmi, v dôsledku čoho sa zastavilo všetkých tridsaťštyri britských tankov. Ich vodca Gayla zvolal:
  - Angličania sa všetci trasú, ich bezvýznamnosť je za hranou! Ak Nemci bojujú, je lepšie sa nepúšťať do boja!
  Vskutku, ženy sú také plemeno, že majú špeciálny dar v streľbe. A trafili mimoriadne dobre. Úderná sila Britov bola teda paralyzovaná.
  Pravda, Británia nie je slabá krajina a zastavené autá začali opäť strieľať. Ale akú majú nevýhodu ... Náhubok nejde dobre dole, takže .... Gala velí:
  - Tie dievčatá, ktoré nevybili svoje granátomety, nech si vyberú obete spomedzi tankiet.
  Magda sa zachichotala.
  - A kliny, ach kliny - z nich budeme robiť sladkosti!
  Shella dodáva:
  - Síce držíme diétu, ale máš miesto na záchode!
  Magda dodala:
  - Sliepka kluje zrnko po zrnku, ale priberá rýchlejšie ako kanec, ktorý prehĺta kúsky!
  Čo je to tanketa? Ide o stroj, ktorý vyzerá ako malý tank, niekedy pásový, inokedy kolesový. Pravda váži len dve-tri tony, čiže štyri a pol tony. Ťažšie modifikácie majú aj delo. Taký malý ... jeho kaliber je 20 milimetrov, no pre pechotu je veľmi nebezpečný. Mimochodom, tanketa sa dá prepichnúť aj do čela, najmä ak sa dostanete do trupu, kde sa pancier pravdepodobne neodrazí. Najmä niektoré dievčatá majú aj dodatočnú sadu granátometov. Rýchlo sa jemne nabijú, ako keď hladkajú sudy dieťaťa. Potom spustia paľbu, aby zabili.
  Magda dokonca spievala:
  - Opakujeme jednoduché pohyby - dobre miereným úderom poraziť!
  Kliny reagujú na zásahy rôznymi spôsobmi. Napríklad v Shelle vybuchla oceľová obeť a v Magde sa po deformácii začala usadzovať. Dievčatá dokonca pišťajú od rozkoše, akoby ich hladili krásni chlapi. A odpoveďou je vypľúvanie smrti.
  Shella dokonca jazykom olizovala granátomet, cítila kovovú chuť. Takmer všetky tielka sú podšité. Britské motocykle začali spomaľovať. Už z diaľky bolo jasné, ako majú Austrálčania vyvrátené tváre. Útok impozantnej Británie bol zjavne dusivý...
  Magda položila granátomet, vzala samopal a stlačila západku a povedala:
  - Som jemný kaderník, pretože nie je nič nežnejšie ako smrť!
  Shella zavýjala:
  - Strihať si vlasy ako Briti nie je hriech!
  Streľba od Angličanov sa stala chaotickou a potom boli zabité nemecké ťažké guľomety a delá boli zasiahnuté trieštivými nábojmi. Najprv sa strieľalo z malokalibroviek, no aj tie narobili poriadnu skazu a potom zarobili v priemere 75 milimetrov. Keď taký kaliber zasiahne a škrupiny sa rozpadajú na úlomky ...
  Magda si spokojne pretrela dlane.
  - Tu je pre nich kaša!
  Jeden Angličan bol černoch a bol taký obrovský: sedem a pol stopy, nič menej. Mal na sebe nepriestrelnú vestu a reval ako ranený kanec. Keďže bola zasiahnutá veľká motorka, na ktorej sa černoch viezol, zoskočil z nej a rozbehol sa na pozíciu. Shelley sa zlomyseľne usmiala.
  Áno, bol to dobrý chlap.
  Záber bosej blondínky je zanietene presný, priamo do slabín obrneného Othella. Černosi vykríkli: zažili stlačený "orgazmus". Shelly urobila vtip:
  My dievčatá sme dobrí chlapci
  Odvaha bude potvrdená oceľovým mečom!
  Guľka do čela spodiny zo samopalu,
  Odtrhneme pár holohlavých čiernych!
  Magda sa skoro zadusila prekvapením:
  -Tak ty ešte vieš nadávať! No ty a kamarát!
  Shelley žmurkla späť.
  - A čo? Som veľmi rôznorodá!
  Časť Britov si ľahla a paľbu opätovala. Bitka rástla a jedna z guliek letela tak blízko Magdinej hlave, že dokonca odrezala chumáč vlasov. Zdalo sa, že padol kúsok jasného plameňa. Ohnivý diabol sa mechanicky prekrížil:
  - Títo kaderníci majú ruky nabrúsené do pekla!
  Shella pokračovala v cielenej paľbe a odpovedala:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda napriek všetkej rušnosti boja stále neodolala otázke:
  - Čo si povedal?
  Shelley šibalsky žmurkla.
  Rozumieš latinčine? Výraz označujúci totálny kaput!
  Magda v reakcii prerušila dlhý rad ďalších piatich Angličanov, ktorí vyskočili v nesprávny čas, a povedala:
  - Nadbytok mysle sa rovná jej nedostatku!
  Shella a potom našla niečo proti:
  - Nie, mýliš sa! Je ľahké ubrať myseľ, ale je ťažké ju pridať.
  Magda, ktorá uložila do postele ďalšieho Araba, sa rozhodla súhlasiť:
  - Čo môžem povedať! Vo všeobecnosti nemožné! Pohárik vína - myseľ nepridá! Druhá a tretia sú šialené!
  Ale napriek strate morálky boli Briti stále nebezpeční. Tu je jeden z vlkov, čiernovlasý miláčik v bikinách, pár guliek zasiahnutých do hlavy, ktoré prinútili krátky výkrik navždy utíšiť. Je škoda, že život dievčaťa sa ukázal byť taký krátky, ako jednodňové motýle. Niekoľko vlkov bolo zranených. Magda povedala:
  - Existuje veľa rôznych es, len veľa pid....
  prerušila ho Shelley.
  - Nadávať obscénnosti počas boja je zlé znamenie... Hoci mat v hre je znakom triedy!
  Po tom, čo to dievča povedalo, len vrazilo guľku do súperovho oka. Dokonca sa stala akosi bezútešnou, takže zabíjaš, zabíjaš .... Tomuto nie je koniec. Magda tiež nezaostávala a dokonca začala počítať mŕtvych. Vo všeobecnosti, ak sa nad tým zamyslíte, zabíjanie dodáva človeku silu? Len zabíjanie samozrejme pridáva a posilňuje karmu. Zdá sa, že vás poháňa energia menejcenných jedincov. A stanete sa tisíckrát silnejšími. Ako sa hovorí - bojovníci-hrdinovia. Alebo skôr bojovníci-bogatýri. Tu je Austrálčan - takmer chlapec prišiel o polovicu lebky. Magda poznamenala:
  Lepšie raz zabiť, ako tisíckrát preklínať!
  Shelley súhlasila.
  - Určite! Takto môžete kliknúť na každého! Kde je tvoj automatický tlak, zúrivé pľuvanie v mozgoch hviezdneho pádu.
  Magda, rozzúrená na geparda, dodala:
  - Briti ťa zavesia, dobre, pi do pekla! Len dážď na strechu svojho generála!
  Shella tiež začala počítať vyhubené exempláre. V skutočnosti by jej krása mala stáť na ceremónii. Ale tu je ďalšia otázka, má dať sviečky za mŕtvych alebo nie? Koniec koncov, aj keď sú zlí ľudia nepriatelia, stále sú to ľudia. Ako to robili napríklad Sparťania v takýchto prípadoch. Pravdepodobne ušľachtilý.
  Shella hlasným šepotom podnecujúcej bohyne povedala:
  - Vieš Magda, poďme po boji do najbližšieho chrámu a pomodlime sa za nami zabitých, aby sa ich duše z očistca ponáhľali rovno do raja.
  Červenovlasý bojovník sa zaškeril.
  - Alebo možno pôjdeme do mešity? No, ty a sentimentálna Shelley. Presne ako váš menovec z Andersenovej rozprávky, či skôr Charles Perot. - Magda zasadila výbuch, ktorý prinútil ďalších troch ľudí odgrgnúť si krv. - Ale náš svet nie je arénou pre lacné nálady.
  Blonďavá bojovníčka pokrčila plecami.
  - Ako to povedať? Nerada by som, aby v prípade mojej smrti bolo telo zašliapané do hnoja, ba dokonca aj navrchu močené. Robíš dobro a vráti sa ti to...
  - Vráti sa s guľkou! odsekla Magda, ktorá už dostala pár tangenciálnych škrabancov.
  Shella odložila ďalšie dve a poznamenala:
  - A ty nezívaš, potom ťa nenájde ani guľka!
  Magda si vykrútila zašpinenú tvár.
  - Guľka je blázon a bajonet nie je profesor, ale projektil nie je odborný asistent! Ale pred automatickým ohňom sa nemôžete chrániť kadidelnicou!
  Shelley poznamenal:
  - Jeden slávny básnik napísal - takže pero sa rovná bajonetu!
  V tejto chvíli blondínka mierne poškriabala ucho od guľky. Shelley sa však ani nepohol. A čo keď guľka zapíska, znamená to, že preletela okolo.
  . KAPITOLA #10
  
  Magda schválila túto metódu:
  - Toto správanie je hodné pravého Árijca!
  Shelley odpovedala:
  - Veľkorysosť pre komplimenty, maskuje nedostatok mysle a chamtivosť!
  Magda z miesta a z cesty, zakričala:
  - Takáto filozofia ťa privedie do hrobu!
  Napravo od Shelly bol zranený aj svetlovlasý kamarát. Dievča je síce stále neznámym nováčikom namiesto odídeného súdruha, no aj tak je jej ho ľúto. Ona však nestonala, práve naopak, vyžmýkala úsmev. Potom začala vyťahovať guľku jazykom. Shella sa k nej priplazila:
  - Dovoľte mi, aby som vám pomohol...
  Odvrkla:
  - Vystúpiť! Lepšie odpaľujte a zničte mizerné levíčatá. To je pre vás skvelé.
  Shella sa nepomstila sponkami do vlasov ani nehádzala piesok, aj keď bola v pokušení. Podopieranie lakťa a dôraz, zreteľné položenie troch ľudí krátkou dávkou (samopal už má, zahrial sa tak, že hlaveň začala červenať, dokonca je prekvapujúce, že sa ešte nezasekla!), zavrčal:
  - Výborne, to sa vo vojne nikdy nestane! Určite niečo nedokončené!
  Priateľka (volala sa Whalen) povedala:
  - To by ti bolo na jazyk, a ešte aj zaskrutkovať spúšť guľometu! Takže by to zničilo všetkých.
  Shelley sa zasmiala, veľmi nahlas. Potom jeden z Angličanov zakričal:
  - Všetci ste Boshi kurvy!
  Shella zareagovala silou hodením trieštivého granátu:
  - Počujem od gigolov!
  Magda sa vyhrážala, že podpáli Alexandriu horšie ako Caesar, praskla a hodila aj granát. Kričal:
  - Na takéto dary sme vždy štedrí!
  Whalen vytiahol guľku z ramena a vypľul ju.
  - Chutíš lepšie, ako sa cítiš!
  V zadnej časti Britov sa objavili posily, tucet ďalších tankov. Áno, Matildas a zvyšok Maccabees zakúpený v USA. Posledné tanky boli bez veže, ale každý s tromi delami. Magda jemne zapískala.
  - Áno! To sú autá dinosaurov!
  Shelley sa nervózne uškrnula.
  - Vieš, dinosaurus môže pošliapať cicavca, ak spomalí mozgom. Všetky hromadné...
  Magda rázne prerušila:
  - A tu nemáš pravdu. Človek myslí desaťkrát rýchlejšie, ako sa pohybuje. To znamená, že nás nesklame ako prvý mozog, ale telo!
  Shelley prevrátila očami.
  - Áno, telo ... Duša je zvyčajne silná a bez tiaže.
  Magda sa nervózne zachichotala.
  - Duša zhrešila, ale za to môže telo!
  Makabejci sa pohybovali veľmi pomaly, takže Matildy sa nikam neponáhľali. Dievčatá však neboli nervózne, zostalo na nich ešte nejaké prekvapenie, najmä niekoľko desiatok protitankových náloží. Ale v tomto prípade sa nedokázali ukázať. Ozval sa hukot a na britské tanky sa vrhli až tri granáty. Tu je jeden "Maccabee" okamžite zasiahnutý, v jeho širokom trupe sa vytvorila diera. Angličania však nestratili hlavu a dokonca sa neúspešne pokúsili spustiť paľbu v pohybe. Bolo však ťažké určiť, odkiaľ strieľali Rommelove starostlivo zamaskované delá. Nasledovala ďalšia salva a zdeformovala Matildinu vežu. Shelley sa veselo uškrnula s očami dokorán otvorenými.
  - A čo? Protilietadlové delo, potom rýchlopal!
  Magda naštvane zamrmlala:
  "Nič nám nezostane."
  Po Maccabees sa objavili nové tankety a tiež niekoľko Cromwellov. Navyše, súdiac podľa odlupujúceho sa laku, boli tieto autá vyhrabané z piesku. Tiež prút, chcú ho drzo vziať. Ryšavá Magda chytila pavúka prstami, dievčenskou, bosou nohou, a bez okolkov ho rozdrvila:
  - To je rovnaké pre všetkých Britov!
  Vrelo schválené spoločnosťou Shella:
  - Bravo! Len tak ďalej!
  88 mm protilietadlové delá pokračovali v cielenej paľbe. Ich rýchlosť streľby bola vysoká, no presnosť sa nevzdávala. Nepriateľ praskol veľmi náhodne a nemohol spôsobiť značné škody. Nuž a vlčiaky do boja s pechotou, ktorej prichádzalo viac a viac.
  Magda, ktorá sa snažila utíšiť nepríjemné svrbenie škrabancov, poznamenala:
  - Briti sú tak nehospodárni pri využívaní ľudských zdrojov. Je úžasné, že sa im podarilo ovládnuť polovicu sveta!
  Schella sa preto vyjadrila pri veľmi lichotivej príležitosti pre Nemcov:
  - Sú to páni, hádžu po nás mŕtvoly! Proti tomu sa nedá namietať, páni, tie mŕtvoly veľmi páchnu!
  Ohnivá Magda sa jemne zachichotala:
  - Áno, plynový útok, vážna vec.
  Britské tanky sa plazili ako korytnačky a čoskoro zostali z Makabejcov len hromady kovu. Svižnejšej "Matilde" sa ale podarilo prekĺznuť, no jej vlčatá húsenicu okamžite zabili, ako vždy trefne zasiahli z granátometu.
  Shelley si oblízla pery.
  - To je náš spôsob! Podľa Esses!
  Cromwellovci, respektíve ich posádky, boli strašne nervózni, ťahali za ovládanie a omylom rozdrvili vlastných vojakov. Dokonca aj húsenice boli od piesku a krvi špinavé a červenohnedé. Zároveň sa tanky na mieste krútili a veže sa snažili nemotorne otáčať. Shella vycenila zuby a spievala:
  - Niekde rastú nezábudky. Mama pečie koláče! Reich v ústach nie sú zuby, ale tesáky z mušlí!
  "Cromwellovci" celkom hlúpo pokračovali v hrabaní sa a ešte intenzívnejšie drvili vlastných vojakov. Dokonca aj nemecké protilietadlové delá sa odmlčali, aby neprekážali tankom, aby vykonali "čestnú" misiu. Magda zúrivo zavrčala:
  Tak už ideme! Možno sa nám podarí uniknúť búrke!
  Ale tu je niekoľko "Cromwellov", ktoré sa ešte podarilo vyrovnať a vrhnúť sa na pozície, ktoré dievčatá obsadili. Ale takmer okamžite ich zastavili dobre mierené strely. Očividne sú vlčatá v vzrušení z bitky, jednoducho si zakázali minúť. Briti čelili skutočne nemeckej odvahe. Tu je jedna z cisterien, ktorá stratila zvyšky odvahy a otočila sa späť. Austrálsky generál niečo zavelil a lietali na ňu granáty. Smrteľne zranené auto vzbĺklo a potom vnútri začali praskať náboje. Taká je podívaná.
  Impozantná panna Shella mala od prehriatia zaseknutý samopal a odložila kus železa, ktorý sa stal zbytočným, a začala strieľať zo samonabíjacej pušky. A aká veľmi dobrá taktika! Rýchlosť streľby je nižšia, ale cieľ je vyšší. Ostatné dievčatá-bojovníčky urobili to isté ešte o niečo skôr. Magda pokrútijúc hlavou poznamenala:
  - Vojna učí ekonomiku. A vpredu ešte viac ako vzadu!
  Shelley neochotne súhlasila.
  - Nechajte ho učiť! Ale koľko z týchto levíčat sa na nás rúti! Je možné, že Briti takto vrhli na nás všetky svoje sily!
  Magda s prefíkanými a strieľajúcimi očami ako Popoluška, či skôr jej nevlastné sestry na plese, odpovedala:
  "Úprimne, presne s tým počítam!"
  Shelley bola prekvapená.
  - Počítate? Chceš aby sme zomreli? V takom mladom veku nájsť smrť?
  Magda láskyplne žmurkla.
  - V tomto prípade nie! Len si pomyslite, čo sa stane, keď nepriateľ sústredí všetky svoje sily na jedno miesto?
  Shelly okamžite odpovedala:
  - Staňte sa silnejšími v tejto oblasti. Dokáže preraziť frontovú líniu.
  - A čo ostatní? Magda žmurkla.
  - Silnejšie! Nie naopak! - Shelley zrazu uhádol - Takže, kým nepriateľ vrhne na nás všetky svoje sily, zvyšok našich jednotiek môže zaútočiť na nepriateľskú pevnosť!
  Magda sa rýchlo prevalila a pobozkala kamarátku na spotené, doškriabané líce:
  - Šikovný! Konečne na to prišiel! Aby sa Alexandria nestala rekordným mestom, ktoré tak dlho odolávalo Wehrmachtu.
  Shelley poznamenal:
  - Ale Alexandria sa už takým mestom stala. A dúfam, že ani jedno z nepriateľských miest neprekoná jeho rekord! Veď my...
  Magda prerušila:
  - Povedať, že sme neporaziteľní, kým sa bitka neskončí, je zlé znamenie. A ty to vieš!
  Shella v reakcii nahnevane zablikala zafírovými očami.
  - Byť veriaci neznamená byť poverčivý. Dokonca sa to spomína aj v katechizme!
  Magda, ktorá úspešne vystrelila z pištole a odrezala ďalšiu "zabíjačku", opäť celkom vážne navrhla:
  - Spievaj moja priateľka! To je určite lepšie spievať ako stonať!
  Shelley zrazu zavtipkovala:
  - Je lepšie stonať od orgazmu, ako spievať od bolesti!
  Magda sa nahnevala viac:
  - Nevieš spojiť dve slová, a preto hovoríš vulgárne. Poď, spievaj hlasnejšie.
  A Shella začala spievať, najprv sa zdalo, že je ticho, ale s každým ďalším veršom jej hlas silnel;
  Pri ohni krvného obehu,
  Našu zem zaplavila lavína...
  Vojna nepozná časový limit,
  Lepšie ako najsladšie víno!
  
  Chuť víťazstva nebude horká,
  Dokonca aj horkosť dymu a krvi.
  Keď naši starí otcovia bojovali -
  Cvrliká o nich slávik!
  
  Nesmrteľnosť je najvyššie ocenenie,
  Nepoznať nudnú starobu.
  Aby neprišli poslovia pekla,
  Aby milosť prúdila.
  
  Milujeme svet a vôňu ihličia,
  Ale v prípade potreby čaká bitka.
  Ó naše zlaté srdce,
  Nechajte to horieť a roztopte ľad!
  
  Áno, čerstvá mládež prechádza,
  Všetko sa stalo banálnym.
  v ktorom vychádza slnko,
  Byť človekom nie je lož!
  
  Milujte ľudí svetlo Pánovo,
  Je veľmi milý, verte nám...
  Hoci cesta životom podsvetia,
  A vládne svetu: Herodes-Ham!
  
  Máme čisté ciele
  Ale cesta k nim je škoda v krvi!
  Koniec koncov, je to automatický stroj ako činky,
  Likho temnoty je plný príbuzných!
  
  Ježiš a Mária sú našou zárukou,
  Prídu a prinesú šťastie!
  Potom chlad zmizne - múka,
  A hnev s podlosťou kaput!
  Britský útok nakoniec zlyhal. Posledné vyradené tanky zastavili neďaleko vykopaných nemeckých zákopov. A iba pechota a noví prichádzajúci motocyklisti stále neopúšťali pokusy o útek zo zovretia. Dievčatá vyčerpané dlhým pochodom, drsné od piesku zaliateho potu, vystrelili z posledných nábojov späť. Shella si nastavila bajonet a povedala Magde:
  - No, z ruky do ruky?
  Dievča odpovedalo:
  - Áno, z ruky do ruky! Bude to veľkolepý lov, hoci pre mnohých posledný! Čakajte len na veliteľov rozkaz!
  Shella zašepkala:
  - Rozkaz veliteľa počas vojny je naplnený láskou a obrovskou cenou!
  Bolo však jasné, že medzi britskými vojakmi nepanuje jednota. Niektorí si ľahli a nechceli utekať vpred, kým ostatní nesmelo dupali nohami. Bojovníčkam už zostalo niekoľko výstrelov, hoci spočiatku každá vlčica priniesla celý vrece munície. Áno, sú to dievčatá, krásne, bosé, v nejakých veľmi pevných bikinách bojovníčky elitného ženského práporu SS. Oddelenie, v ktorom bojovali a dokonca nemilosrdne trénovali najlepší jednotlivci Nemecka. Akýsi program na stvorenie ľudí budúcnosti - superman, ktorý spieva geniálny Friedrich Nietzsche. Dievčatá sa snažili vybrať si každá svoju obeť a márne nestratiť ani jednu nábojnicu. A potom tu boli tanky. A odkiaľ pochádzajú tieto "Matildy", vyrazené cez strechu. Teraz sa však zdá: hranica trpezlivosti bola dosiahnutá, Gala je už pripravená vydať rozkaz na boj proti sebe, keď tu zrazu. Z ďalekých oblakov znela Wagnerova grandiózna symfónia. Táto hudba je taká kolosálna a nádherná, schopná priviesť skutočného Árijca do totálneho šialenstva. A zahnať nepriateľa do vývrtky. Magda pozrela na oblohu a nahlas zvolala:
  - Áno, toto sú naše bombardéry Stuka.
  Shelley vyštekla slovnú hračku:
  - Kusy nezabezpečia rozoberanie kus po kuse!
  Čo možno povedať o impozantnom Yu-87, legendárnom strmhlavom bombardéri, symbole nemeckej Blitzkriegu? Tento stroj, priam dokonalý (na svoju dobu, keď ešte neexistovali také výkonné a efektívne počítačové navádzacie systémy), je vhodný na ničenie pozemných cieľov, najmä pechoty, ale aj tankov. A výroba dôstojnej náhrady: Focke-Wulf sa práve začína odvíjať.
  Gayla hlasno štekala.
  - Zahrab sa do piesku, rýchlo a schovaj hlavu!
  A teraz nasledovali údery na Britov, Matildy sú vyhodené do vzduchu a prevrátené. Shella cítila, ako jej úlomky ako hrebeň prechádzajú cez vlasy a škriabu ju za ucho. Magda sa tiež chytila a jedno dievča nemalo vôbec šťastie, rozrezalo črep. Ale to už boli našťastie posledné obete. Teraz sa britský útok konečne udusil a nad hlavným minaretom Alexandrie bol vztýčený transparent s hákovým krížom! Táto vlajka bola obrovská a vydesila viac ako polovicu sveta:
  Magda s hrozným obdivom zvolala:
  - Smiešne! Konečne!
  Shelley bola prekvapená.
  - Sme vyhrali? Nejako tomu nemôžem uveriť!
  Magda sa jemne zachichotala.
  - Áno Áno Áno Áno!
  Preživší Angličania tiež začali vyhadzovať biele handry. Bolo to víťazstvo, niečo, o čom môžete len snívať, keď ste stáli pred navonok nedobytnou armádou, stalo sa to.
  Shelley zvolal:
  - Radosť, radosť stále! Vždy budeme šťastní! Náš banner červenej farby ukazuje cestu...
  Nejaký diabol potiahol Magdu za jazyk a ona vyhŕkla:
  - Nikam nejdem!
  Ale zlý Gale počul, ona, ako šťastie, bola nablízku a rachot v tej chvíli utíchol. Veliteľ roty zavrčal:
  - To je ako? Transparent s hákovým krížom nevedie podľa vás nikam. S vami na to prídeme, ale zatiaľ musíme postaviť väzňov.
  Vskutku, medzi tými, ktorí sa vzdali, bolo veľa zranených a vážne. S nimi si nacisti počínali "milosrdne", kontrolná strela do hlavy a úplný poriadok. Tí, ktorí boli ľahko zranení, boli umiestnení do samostatného stĺpca - môžu sa vyliečiť a použiť ako pracovnú silu. Shella však náhle pocítila výčitky svedomia, keď videla masaker ťažko ranených a zmrzačených. V Tretej ríši bolo všetko podriadené požiadavkám účelnosti. A tak bolo nepotrebné odstránené. Sama Shella, napriek všetkému drilu, a už solídnemu (najmä po tejto bitke!) počte mŕtvol na jej účte, zostala láskavá a veľmi sentimentálna. Horká slza sa dokonca skotúľala po jej zaprášenom, opálenom líci. Aká špinavá je vojna, ako mení charakter a hodnotenie človeka.
  Magda bola tiež nervózna; čo ešte vymyslí krutá Gayla. Ako bude potrestaná? V skutočnosti môže veliteľ v čase vojny jednoducho nariadiť zastrelenie bez toho, aby vysvetlil dôvody. Aj keď na to asi nepríde. Veď oni sú elita a v prípade popravy a aj so svedkami sa môžu začať rýpať v tom, čo je čo, prečo. Sú to cenní bojovníci, nie obyčajná potrava pre delá.
  Roth bol však poriadne zbitý. Tri nemecké dievčatá zomreli, päť sa ťažko zranilo, takmer polovica bola ľahká a všetky bez výnimky boli doškriabané a smrteľne unavené. Výpočet strát bol vykonaný o niečo neskôr, ale zatiaľ boli zajatci postavení a ulovené trofeje boli spočítané. A tiež dievčatá usporiadali zbrane, ktoré hodil nepriateľ, na samostatnú hromadu. Aj keď bola noc, bolo dosť svetla, najmä vďaka splnu. Shelley poznamenal:
  - Poznáte Magdu v takomto počasí, vlkolaci bývajú veľmi aktívni. Najmä bývalých mŕtvych!
  Červenovlasá bojovníčka skrútila tvár.
  - Ak predsa rozprávky, tak áno. Ale ste dospelí. Skôr sme dospelé dievčatá a samy sme ako vlkodlaci. Aj keď sú ženské a veľmi krásne.
  Pred očami Shelly, alebo skôr v jej čerstvej pamäti, sa mihla epizóda z minulej bitky, keď po páde bomby sa telá Britov rozptýlili. Medzi nimi bol jeden - zrejme z radov domorodcov z Austrálie, papuľa s hrubými perami a splošteným nosom - priam hrôza. A tie oči... Len moje láskavé a nežné zviera, veľmi ťa milujem, ver mi. Hlava nedosiahla na hrozivú Shellu len desať metrov! A je to ako...
  Zabité dievčatá sa na rozdiel od obyčajných vojakov nedali len tak pochovať. Ich telá zabalili do igelitových vriec a po rozlúčke a pohrebnom obrade (urobil to špeciálny kňaz s hákovým krížom na rukáve!) ich poslali lietadlom do Nemecka.
  Kňaz bol špeciálny SS v červenej uniforme a s tvárou profesionálneho vraha. Hitler už dlho chcel založiť nové náboženstvo v Tretej ríši. Pravda, zostavovanie alternatívnej teológie narážalo na ťažkosti. Niekoľko ambicióznych filozofov presadilo každý svoj vlastný model a teóriu. A len samotný Fuhrer si mohol vybrať spoločnú. No prijatie nového náboženstva, kde by kríž nahradil hákový kríž, alebo skôr hákový kríž by nahradilo kríž, by znamenalo nevyhnutný rozkol v spoločnosti, a to ešte len v predvečer druhej svetovej vojny. Hitler sa rozhodol odložiť reformáciu na lepšie časy! Bohužiaľ, dokonca aj Fuhrer sa zdal schopný prenášať hory a meniť zákony prírody, nútený počítať s ľudskými predsudkami. Magda je ryšavá, no ryšavka, farba prefíkanosti a neštandardného myslenia, si povzdychla. Na rozdiel od blonďavej bojovníčky Shelly, tejto zručnej vrahyne s dušou baránka, Krista nemilovala, úprimne ho považovala za slabocha a Žida. Naozaj, Biblia je úplná kravina. Samotný fakt, že Židia sú Bohom vyvolený ľud, spôsobuje len smiech a odmietnutie. Aby si Boh vybral... Brr... Magda prerušila myšlienky a pomohla naložiť mŕtvych do špeciálneho kontajnera. Je naozaj zvláštne, že človek, koruna vesmíru, je taký krehký, že ho možno zabiť. Je predsa možné zničiť dokonalého... Je však smiešne hovoriť o dokonalom človeku.
  . KAPITOLA #3
  Toto stvorenie je dosť zle prispôsobené na život, najmä ľudské deti. a prečo tak? To vyvoláva pochybnosti o prirodzenom priebehu vecí v evolúcii. Človek je predsa najvyššia sféra a nikto nemôže tvrdiť, že je to presne tak. Preto je ateizmus logický. Veď ľudské slabosti sa vysvetľujú tým, že je stále prakticky na samom začiatku evolučného rebríčka. To znamená, že kým ste slabý, ale v budúcnosti sa môžete stať silným.
  Kresťanská morálka predpokladá: že si sa narodil so sračkami a tými aj zostaneš, len svoje poníženie si ponesieš navždy. No, samotný význam pojmu islam znamená submisívnosť... A byť submisívny znamená byť nonentitou, čo je pre skutočne hrdého človeka viac než neprijateľné.
  Vlčiaky boli medzitým zaneprázdnené upratovaním mŕtvol a zbieraním vybavenia. Bola už noc, najjasnejšia v roku. Mŕtvoly už začali vydávať dusivý zápach. Magda sa zaškerila: no, prečo majú ľudia toľko sračiek! Ten človek je chodiaci smetný kôš! Ale teoreticky musí byť človek - superman a superzviera! To má zvláštny význam - myseľ, dávanie a fyzická dokonalosť. Wow, títo ľudia ... alebo skôr malí ľudia. Nuž, prečo sú lepšie ako zvieratá, keď tak páchnu! Stačí sa prekonať, aby ste sa dotkli mŕtvol a vysypali ich... Dalo by sa povedať, že Shelle mala šťastie, vykope spolu s ďalšími vojakmi hlbokú a širokú jamu, kam budú mŕtvoly vyhadzovať. Magda však trochu podviedla, ponáhľala sa na pomoc nepriateľom opustenému tanku Cromwell. No nič, čo sa týka vlastností najmä ochranných a prevádzkových tohto kolosu. Bojovník povedal:
  - Technika je nanič.
  Bosá blondínka Ket, tiež z jej spoločnosti, oponovala:
  - Technika s tým nemá nič spoločné, ak sú ľudia prehnití!
  Magda je tu oboma rukami pre, okamžite súhlasila s krásnou a šikovnou bojovníčkou:
  - Zhrdzavené vybavenie sa ľahšie čistí ako osviežuje zhnitého človeka! Najsilnejší sval je bezmocný - ak je myseľ slabá!
  Ket, tlačiac nádrž rukami, sa zachichotala:
  - No, ty a Solon! Alebo skôr Sokrates v sukni, tak zložito vyjadrený. Ale Hitler, ako povedal: biť, biť a ešte raz biť!
  Magda trefne zavrčala na Suvorovov spôsob:
  - Udri, ale nebráň sa!
  Ket sa vybúril špicatý biceps, zo všetkých síl tlačila nádrž a dievčaťu sa od námahy potopilo bruško. Magda tiež ako správna árijka nepodvádzala. Dievča sa snažilo čo najlepšie a dokonca spievalo:
  - Nemysli na lásku! Tlačte obrovské váhy! Koniec koncov, toto je náš tvrdý šport - nie miestny svetový rekord!
  Kate spievala:
  - Nastavili sme nové rekordy, aby zem rástla! Dvakrát, trikrát viac ako je norma - aby moja krajina kvitla!
  Magda pokračovala napoly žartom a napoly vážne:
  - A tie záznamy sú skvelé - zabite viac bastardov! Nie sme zlé dievčatá - drvíme tehly korením!
  Červenovlasá bojovníčka si aj v extáze udrie hlavu o brnenie. A potom som počúval hudbu. A potom sa napínala ešte viac. Napriek tomu je zvláštne, že Briti, ktorí majú taký úctivý postoj k monarchii, pomenovali tank po Cromwellovi, rebelovi, revolucionárovi. Áno, dokonca aj poprava kráľa Karola prvého. V rozpore s logikou je pomenovať nový krížnikový tank po zabijakovi s dostatočne silným pancierovaním. Z pištole síce strieľa triešte, nie protitankové granáty. Magda nesmelo jazykom oblizla brnenie a potom lahodne vypľula:
  - Trochu trpký!
  Kate poznamenala:
  - Ak po tejto bitke nedostaneme odmenu, bude to najvyššia nespravodlivosť!
  Magda s povzdychom poznamenala:
  - Teoreticky je potrebné štedro odmeniť všetky bojovníčky nášho práporu, či skôr roty. Všetci bojovali ako hrdinovia, nikto sa nevykašľal a každý mal pod nohami aspoň tucet mŕtvol. Sám som len v tejto bitke zabil viac ako štyridsať "levíčat". A že by mal byť každý odmenený - to by bolo fér!
  Kat prikývla.
  - Prečo nie! Navyše naši traja kamaráti zostali ležať na piesku. Takže je to všetko hrozné. Všetky tieto neustále vojny v histórii ľudstva. Vojna je, samozrejme, zaujímavá, ale ľudia umierajú!
  Magda zrazu prenikavo spieva:
  - Ľudia umierajú pre kov! Ľudia umierajú pre metal! Tam vládne satan, tam vládne lopta! Satan tam vládne loptičke a sype napalm!
  Dievčatá sa zasmiali a nakoniec naložili Cromwell na nástupište. Magde sa zároveň podarilo rozdrviť palec na pravej nohe, bosá, no s pôvabnými opálenými líniami bojovníčky-princeznej nohy. Dievča sa zaškerilo a povedalo:
  -Na nohách ako na asfalte! Vytáčajte byt nie violu!
  Humor je humor, ale práca je práca. Vlčiaky tvrdo pracovali, akoby namáhavo pracovali, no zároveň vycenili zuby. Tu sa snažila presadiť aj Magda. Ešte mäsité stehná sa tak prudko triasli. Kate, ufňukaná, poznamenala:
  - Tanec je tanec!
  Magda bola prekvapená:
  - Čo robiš?
  Kate vysvetlila:
  - Tancujeme ako v balete, no zároveň so závažím. Počul som, že podobnú techniku tréningu používajú aj boxeri - daj závažia na ruky a skoč pred zrkadlom!
  Magda sa neubránila smiechu.
  - No áno! Chápem, že je to skvelá metóda! Ak sú závažia pood, tak po závažiach v rovnakých rukaviciach budú ruky jednoducho lietať!
  Kate poznamenala:
  - Mnoho ľudí chce vzlietnuť, ale väčšina očakáva osud Ikara, pretože perá ambícií sú pripevnené voskom zbabelosti!
  Magda sa šibalsky zachichotala.
  - Aj teba vidím, filozofa! Všeobecne...
  Kate prerušila:
  - Nie sú medzi nimi žiadni hlúpi vlci! Všetci sme vzdelaní, no, čítať Friedricha Nietzscheho je povinnosť.
  Magda zbystrila a hneď sa spýtala:
  - Nietzsche? Toto je zaujímavý filozof. Kritérium nadčloveka však v jeho práci nie je presne definované. Nietzsche vo všeobecnosti ťahá k primitívnemu komunálnemu systému, teda k dobe kamennej, čo sa mne osobne nepáči.
  Kate bola prekvapená
  - A prečo?
  Magda sa prudko zachichotala.
  - Faktom je, že Nietzsche dostatočne neobjasňuje, ba dokonca úplne podceňuje úlohu vedecko-technického pokroku. Ako to na človeka pôsobí a k lepšiemu. A vôbec, pokus o idealizáciu doby kamennej - nazývať ju zlatou je nevhodné. V skutočnosti sa na evolučnej ceste ľudia pohybujú od jednoduchého k zložitému, od najhoršieho k najlepšiemu. Napríklad, ako rýchlo sa menia lietadlá, od najjednoduchších po najsilnejšie. Pojmy ako rýchlosť, manévrovateľnosť a podobne.
  Kate sa chichotala a spievala:
  - K akému pokroku došlo - k nevídaným zázrakom! Ale niečo tomu chýba, prefíkaný démon krúti chvostom!
  Magda dodala melodickejšie:
  - Zabudli ste na problémy! Tretia ríša vládne! Roboty už čoskoro! Sploštený parazit!
  Dievčatá museli nosiť a pracovať, kým neboli v plnom kvete, už bolo celkom svetlo a mŕtvoly nepriateľov boli konečne pochované, zdalo sa, že môžu ísť spať, ale nebolo to tam. Nie, dievčatá ešte dostali niečo pod zub a pri príležitosti víťazstva si zahryzli aj do pohárového guláša. Gayla vrúcne prikázala:
  - Je pre vás veľkou cťou ochutnať jedlo svojho nepriateľa!
  Magda a potom vyaknula:
  - Nie, pre Britov je to veľká česť, že sme súhlasili s tým, že zjeme ich sračky!
  Gayline oči nahnevane zažiarili.
  - No nie, to už prekračuje všetky hranice. Ty Magda zostávaš úplne bez jedla! Navyše budete vystavení istému druhu mučenia. Najmä sa mi zdá, že máte príliš ochabnuté brucho a vaše svaly nie sú uvoľnené. Poďme teda otestovať nové prevedenie cvičenia na vás!
  Potom niekto potiahol Shellu za jazyk:
  - Nechcem nechať Magdu trpieť samú. Nechaj ma trápiť aj ja.
  Gala sa ironicky usmiala.
  - Výborne dievča. Taká oddanosť, alebo skôr priateľstvo. Vydržíte oboje! A zostaňte hladní obaja!
  Shella stíchla, nozdry hladného, unaveného dievčaťa pošteklila vôňa duseného mäsa. A potom zvyšok jej priateľov začal prehnane nahlas sŕkať.
  Ale hlavné mučenie malo ešte len prísť. Gale naozaj prišiel s niečím sofistikovaným. Dievčatá boli zavesené s rukami na drôte, ktorý sa bolestivo zaryl do zápästia, a na nohách im bola pripútaná reťaz. Navyše, ak držíte nohy rovnobežne so zemou a robíte roh, potom je oceľová reťaz trochu krátka, potom je plech železa. Ak však znížite nohy, špička reťaze rozkýva kov, ktorý je zase pripojený k zdroju napätia. A vaše telo prerazí elektrický výboj. Tu je také zaujímavé mučenie.
  Gayla si zúrivo oblizla pery.
  - Vaša tlač bude taká silná... Vy dievčatá mi poďakujete za školenie!
  Magda, hystericky sa chichotajúca, povedala:
  - A načo ťahať, hneď poďakujme za školenie! Ďakujeme skvelým SS za naše šťastné detstvo!
  Gayla potriasla prstom.
  - Vy dievčatá budete musieť takto visieť celý deň. Ale konečne sa môžete cítiť ako skutoční muži!
  Magda pokrútila hlavou.
  - Všetky experimenty ukazujú, že žena, ak je správne vycvičená, je oveľa vytrvalejšia a nebezpečnejšia ako aj muži zocelení vojnami!
  Gayla ju skrátila:
  - Ešte slovo a pridám deň nových testov!
  Dievčatá stíchli, je ťažké udržať roh, najmä ak je reťaz dlho pripútaná k nohám. Takže visieť ako bradavka. Gayla odišla bez rozlúčky a nechala dievčatá takto trpieť. Shella cítila tlak v podbrušku, reťaz ju odierala v členkoch a ťahala nohy. Dievčatko zrazu zlákala možnosť skontrolovať, čo by sa stalo, keby sa žehličky dotkla reťaz. Čo skúsiť...
  Elektrický šok bol taký silný, že zocelená Shella mimovoľne vykríkla. Akoby rozžeravený kôl prepichol telo od päty až po zátylok. Bol tam zub vo svaloch a bolesť hlavy. zavrčala Shelley.
  - Toto je túžba po experimentoch taká charakteristická pre SS!
  Magda položartom dodala:
  - Je dobré experimentovať s... Nepriateľmi! Poučenie ma však neuráža.
  Dievčatá boli chvíľu ticho. Magda si pomyslela: no, aký je osud bizarný. Teraz vyhrali Nemci, všetci sa radujú a sú nútení visieť ako hrušky, ba aj trpieť. Pre koho sú koláče a šišky a pre koho sú modriny a hrče! Je zaujímavé, čo ďalej. Teraz, po páde Alexandrie, je možné spustiť ofenzívu na Blízkom východe, ešte pred presunom ďalších posíl. V skutočnosti, prečo čakať, keď sa zdá, že v Iraku a Palestíne je veľa vojakov, ale ako môžem povedať, že sú... Nie sú celkom pripravení na boj, je tu príliš veľa Arabov a černochov, ktorí sa rozpŕchnu, keď zavýja siréna. A ak budete meškať, Briti budú mať čas stiahnuť veľa bohatstva, najmä z Jeruzalema a Bagdadu. Netreba zasiahnuť rýchlejšie a vyradiť nepriateľa. Afrika je celý kontinent, ale pád Iraku je kľúčom aj k Ázii. Zhabaním zásob ropy, bauxitu a iných kovov sa Nemecko konečne zbaví akejkoľvek závislosti na ZSSR. A možno aj dobyť Rusko! Kampaň na východ... Dávny sen Árijcov! A potom čo? Možno aj expanziu vesmíru, ako radi opisujú v románoch sci-fi. Lietanie ku hviezdam a novým svetom. Kde žijú napríklad kríženci mrkvy a žaby... Je to skvelé, niečo, čo predtým neexistovalo a na Zemi nenájdete obdobu. Koniec koncov, iné svety sú plné nedobytného svetla, čo znamená, že nemecké jednotky ich musia vziať útokom. Koniec koncov, nie je nič jasnejšie ako slnko, okrem hviezd! Magda sa spýtala Schella:
  - Nerozumiem vám, prečo ste tak ľahkovážne požiadali o múku? Páči sa vám takto visieť na stojane? Navyše ma bolí brucho.
  Shelley sa podaril náznak úsmevu.
  - A ty dobre vieš! Napríklad som si dlho všimol, že moje brušné svaly sú mierne pozadu. Tak som vytiahol.
  Magda zachmúrene poznamenala:
  - No, nevedel som, že nás budú nútiť trénovať tlač. Osobne som si myslel, že ma budú biť paličkami na pätách. Alebo možno aj bič ostnatým drôtom. Ak vám to však robí radosť...
  Shelley hovorila hlasnejšie:
  - Vieš, netráp dušu! Možno by sme sa mali porozprávať o niečom inom.
  Magda súhlasne prikývla.
  - Poďme sa rozprávať! Zaspievaj kvet, nehanbi sa! Koniec koncov, s krásou takej sestry, môžete vidieť písať piesne, skvelú remeselníčku.
  Shella, keď sa rozhodla, že je lepšie odvrátiť pozornosť od bolesti týmto spôsobom, ako kňučať, spievala navyše z mužského mena:
  Rozmarná dievčenská múza
  Pohladí to, potom prievan...
  Predložky skáču a neexistuje spojenie,
  Strhne sa lavína riekaniek!
  
  Ale ten, ktorého milujem celým svojím srdcom -
  V odpovedi hovorí, na čo sú slová.
  Krištáľová láska môže otvoriť dvere
  Otvorte tomu cestu orla!
  
  Koniec koncov, verte, že meč pera je drahší,
  Je v ňom tvrdosť - páperie sa rozbehne do víru!
  Arogantní hrdí šľachtici,
  Bude o nich pichľavý verš...
  
  Vytvorili sme rati slávu,
  Kde tečie krv a niekde pot.
  Rozšírili svoj štát,
  Od pyramíd po ľadové kryhy.
  
  Ale zároveň je duša baránkom,
  Lýra v nej znie sladko...
  Koniec koncov, dievčenský hlas je volanie -
  A vášeň sa roztopí a žula!
  
  Kde je slovo, ruže plápolajú,
  Kde kvitnú jablone...
  Nám nemôže prekážať zima
  A zastrašiť márnu prácu!
  
  Premieňame sny na výtvory
  Poďme prekonať priepasť...
  Celý svet zamrzne od úžasu
  Keď zmizne smútok noci!
  
  Potom sa utrpenie skončí
  Nebudú žiadni mrzáci a siroty...
  A rozlúčka k nám nepríde,
  Nechajte to temperamentné stvorenie vyhodiť prah!
  
  Vlasť sa stane Božím kráľovstvom,
  Každý z nás je považovaný za Stvoriteľa.
  Len popol sa sype na klamstvo,
  Kto je čestný, láskavý - dobre!
  
  Rota sa zredukovala na deväťdesiatpäť bojovníkov (traja boli zabití a ďalší dvaja boli zranení tak ťažko, že zostali v nemocnici). Kam kráčaš: vojna nie je bez strát, len straty sú bez vojny! Viacerí bojovníci mali na štíhlych, svalnatých telách ešte jazvy a ukázalo sa, že pár dievčat bolo obviazaných. Tigre unavené z dlhých ciest nevyzerali veľmi bojovne - boli vychudnuté, až im presvitali rebrá. Dievčatá sa nervózne škrabali nohami na piesku, pálili a zhrubli, príliš ich svrbeli a brutálne svrbeli. Vo všeobecnosti, ak existuje na zemi miesto horšie ako Danteho peklo, potom ho pre seba objavili v Afrike. Bojovníci však neochabovali a možno sa aj oháňali tým, že museli zažiť také kruté útrapy. Druh morálky: čím viac ťažkostí, tým lepšie. Propaganda askézy a duchovných hodnôt, charakteristických pre nacizmus, najmä v radikálnej verzii Goebbelsa, na rozdiel od západnej buržoáznej ideológie konzumu. Takto vyzerajú dievčatá začiernené od spálenia a prachu, ledva zakryté bikinami a ovešané zbraňami, ako karikatúra amerických militantov. A neďaleko je nemecká základňa a hranica so Sudánom .... Fúka odtiaľ horúci vánok, je počuť pach spáleniny a oblaky na oblohe sú také vzácne ... proste ostrovy v Tichom oceáne. Ružové duny sa pod vplyvom vzdušných más mierne pohybujú, akoby zajatí titáni chceli odhodiť mágiu pohanských bohov, no zároveň sa zadúšajú impotenciou.
  Shella veľmi potichu zašepkala Magde:
  A keď konečne...
  Červenovlasá diabolka odpovedala ešte tichšie:
  - Veľmi skoro! Poďme sa znova opiť!
  Gayla ohlušujúco zakričala:
  - Bež, pochoduj (takýto príkaz znie ako úplný výsmech!)
  Krásky sa ponáhľali, ich stvrdnuté, spálené päty sa mihali na pozadí zlatého, takmer dymiaceho piesku. Napriek tomu, že sa slnko blížilo k svojmu zenitu, dievčatá museli opäť behať. Tak skoro nahý, s pevným nákladom na pleciach ...
  Shelley sa zamračila a poznamenala:
  - Poobede nás uvidia na veľkú vzdialenosť a zastrelia nás!
  Magda nesúhlasila:
  - Nie je to také pochmúrne. Možno si nás nevšímajú ... Alebo skôr celý výpočet je založený na tom, že normálny človek do takých pekelných horúčav na púšti nenarazí.
  - Hlavne naboso! Shelley sa zachichotala.
  A vietor sa ešte viac zohrial. Zajtra je prvý júl... Najhorúcejší letný mesiac na najteplejšom kontinente planéty Zem. A dievčatá musia bežať, ťahať so sebou zbrane a poriadny náklad munície. Magda si spomenula na fantastický príbeh o ďalekej budúcnosti. Silná a zjavne idealistická supercivilizácia zakázala rôznym druhom a rasám v galaxii viesť medzi sebou skutočné rozsiahle vojny. Keďže medzi hviezdnymi impériami neustále vznikajú určité spory, vykonajte obmedzené bitky - s malými silami as približne rovnakými zbraňami.
  Zdá sa, že je to z hľadiska humanistického myslenia rozumný nápad, ale... V skutočnosti "Armáda spásy" supercivilizácie sama verbovala vojakov do týchto bojov, pričom si vyberala tých najzbabelejších, najnešikovnejších alebo najpresvedčenejších. pacifistov - ktorí z žoldnierskych úvah skončili v armáde. Navyše, k vojakom boli vyslaní provokatéri, aby narušili bitku ešte pred jej začiatkom... Bola to skrátka paródia na vojny, kým sa nenašiel človek, ktorému sa podarilo prelomiť tento chybný systém. Toto je jeho povolanie - povolanie vojaka, duša bojovníka. A nečakaný hollywoodsky koniec - bez účasti ženy by sa to nezaobišlo!
  Všetko je tak, ako má byť - aká práca, bez skutočnej lásky a vášne?
  Bojovníčka Magda premýšľala, stúpila bosou nohou na kaktus, bola pichnutá, ale dievča tomu ani nevenovalo pozornosť ...
  Pokazený poriadok bolo možné prelomiť bez vojny, a teda odvahy vo vesmíre nie radostnej budúcnosti, napokon pomocou lásky. A Magda milovala doteraz len v snoch, alebo v snoch. Bola horúca a zároveň zhýralá panna. A svoj búrlivý temperament vybíjala na tréningoch a vojnách. A čo je láska - niečo, pre čo krv prudko tečie!
  Červenovlasý líškový anjel zo seba striasol kvapôčky potu. Zvláštne, no básnici najčastejšie rýmujú lásku a krv. Zrejme je to spôsobené tým, že muži si vo vzťahu k žene vyvinuli túžbu po násilí. Človek však nie je zviera v tom zmysle, že je schopný racionálne uvažovať... Ale na druhej strane kresťanská morálka je mu úplne cudzia. To, čo Ježiš učí pre človeka, a zvlášť pre silného človeka, je také neprirodzené a spôsobuje zanietené odmietnutie, že úspech kresťanstva bol v rozpore s logikou... Avšak nielen kresťanstvo, každé náboženstvo sa vyznačuje určitým paradoxom a vnucovaním tzv. určité obmedzenia pre človeka. A často celkom nerozumné...
  Bola už plná až zamračená noc (napriek tomu vietor neďaleko od pobrežia dohnal mraky od mora), keď dievčatá konečne dobehli do cieľa.
  Pred nimi bola anglická základňa a dokonca aj s letiskom. Navyše, súdiac podľa veží posiatych guľometmi veľkého kalibru, ostnatým drôtom a betónovými dráhami, bola vybavená už dávno. Briti obsadili Egypt v roku 1882 a nastolili tam bábkový režim. Teraz Nemci plánovali urobiť to isté.
  Veselá Gala začala skúmať základňu a letisko cez špeciálny, zložito navinutý armádny ďalekohľad. K nej sa pridalo ešte niekoľko dievčat-desiatnikov. Gala, ktorá už mala skúsenosti vo vojne, keď bola ešte len začínajúcou skautkou a spojkou v Španielsku a už ako nemilosrdná bojovníčka v Poľsku, Francúzsku a Juhoslávii, vypočítala šance prezieravo. Letisko bolo dosť silne bránené, vrátane protilietadlového delostrelectva. Áno, a bolo na ňom veľa lietadiel. Mimochodom, je zvláštne, že Briti držia toľko letectva na jednom mieste bez toho, aby ho rozptýlili po poľných letiskách? Možno je tu falošný cieľ a skutočné lietadlá sa nachádzajú inde? Je tu veľa guľometných veží, dokonca sú tu tri tanky Matilda a štyri tanky Cromwell. Ak sa budete hrabať, potom sa bez krvi nezaobídete.
  Gayla zavolala dvoch pomýlených, no určite veľmi silných a šikovných bojovníkov. Bila ich bekhendom bičom, až sa jej škoricovohnedé hrude dokonca hojdali. Urobila brutálnu tvár a tvrdo prikázala:
  - Magda a Shella majú pre vás rozkaz: preniknúť na územie letiska a zistiť, aké lietadlá sa tam nachádzajú. Takže podrobne preskúmajte obranu!
  Dievčatá poslušne prikývli hlavami: rozkaz, rozkaz je a treba ho splniť. A ako - to je ich problém. Shella a Magda rýchlo vyrazili na letisko. Ohnivý bojovník navrhol:
  - Chytíme jazyk a vezmeme od neho formu. Potom po prezlečení prenikneme na letisko. Poďme sa tam trochu zabaviť!
  Blond Shella trochu zmätene poznamenala:
  - Najprv musíme nájsť tento jazyk. Potom si myslíš, že sa túlajú po púšti? A môžete ich takto chytiť v davoch?
  Magda zapískala šarlátovými perami:
  - Určite. Napríklad pri tankoch sú stráže, pretože sú za obvodmi veží. Môžete tam tiež strieľať hliadky av prípade potreby ...
  - Chytiť tank a jazdiť? Shelley sa ironicky usmiala.
  Magda pohla prstom na nohe a súhlasne prikývla:
  - A že je to celkom možné. Aj keď sme dostali rozkaz vykonávať iba prieskum. Zvýšenie hluku bez príkazu ... Sami viete, čo je vo vojne spojené s prejavom iniciatívy!
  Shelley si ťažko povzdychol.
  - Žiaľ, viem to veľmi dobre!
  Dievčatá sa takmer bez úkrytu rozbehli smerom k tankom. Strážcovia boli tiež z radov černochov - fajčili cigarety a prakticky nič nevideli. Len jeden z nich bol z bielej rasy a zdá sa, že to bol dôstojník. Ale bol aj dosť opitý. Shell to prekvapilo: ako sa správajú Briti? Neboja sa sabotáže, útokov Arabov alebo odvážneho výpadu Nemcov? Pravda, obyčajne chladnokrvní Briti, možno vyčerpaní neznesiteľnou horúčavou, ako aj zlými správami z frontu, začali búchať. Vo všeobecnosti si to Schella pripomenul z učebníc: typ Angličana ako chladný subjekt a bez emócií nie je ničím iným ako mýtom. Okrem toho, Škóti a Íri nie sú blázni. No černosi sú v tomto smere úplne zablokovaní - z mizivej dávky sa zbláznia, ako to mimochodom robia Japonci.
  Dievčatá nikdy nič neodpustia. Zachytenie hlavy as dýkou v krku presne do krčnej tepny - toto je čas. Existuje však efektívnejší príjem, odstránili druhý pár strážcov, udreli jej dlaňou bradu, potom sa otočili a mierne zdvihli hlavu. Chrumkanie a pokrútený krk.
  Magda žmurkla na kamarátku:
  - Takto ich jednoducho zastrelíme. Ako hrušky zo stromov!
  Shelley jemne odpovedala:
  - Existuje ešte jednoduchší spôsob - napríklad výstrel z tichej zbrane. A tak špiniť si ručičky nie je dobré.
  Magda si pohŕdavo odfrkla ako veľká dravá mačka:
  - Ste prostý muž zo Shell. Romantika vychutnávania si krásy bitky nie je vo vás. Všetko je také primitívne. Je zaujímavé strieľať a dokonca aj zblízka?
  Snehovobiely diabol prerušil svojho priateľa:
  - Pozri sa radšej, je tam aj ôsmy tank. Bol celkom šikovne prezlečený za kopu sena. Hneď som ale pochopil, prečo nám bude slniečko sušiť trávu, keď ju už potom nebude chcieť zožrať ani ťava.
  Magda súhlasila.
  - Áno, to je celkom logické pozorovanie. Tank, musím sa pozrieť, ktorý. Pravdepodobne jeden z najnovších...
  Shella hrabala seno a hneď zapískala:
  - Áno, má skladaciu hlaveň. Toto je prvýkrát, čo vidím túto techniku. Pravdepodobne Američania, ak sa mýlia!
  Ohnivý diabol prerušil snehobieleho bojovníka:
  Teraz poďme na letisko. Okolo pobehujú aj psy. Toto je ďalší problémový problém.
  Shella sa ponáhľala, aby uistila svojho priateľa:
  - Viem ovplyvňovať psov a preto pôjdem sám. Našťastie, dôstojník z radov belochov je hladko oholený a strednej postavy. Jeho uniforma mi pristane. Už mením tvár.
  Dievča sa v skutočnosti rýchlo nalíčilo. A že ich to učili aj v špeciálnej škole. Magda nenamietala.
  - Ty choď a ja sa postarám o nový tank. Má tiež niečo užitočné pre nemeckú vojenskú vedu. Ale tu je Schella, prosím ťa, nezdržuj sa dlho, hneď ako skončíš inšpekciu, budem sa brániť.
  Dokonca aj jerboa zamával štetcom - hovorí sa, nesklam nás, blond!
  Blondínka odpovedala s úsmevom.
  - Všetko urobím veľmi rýchlo. Pokiaľ je to vôbec možné.
  Magda už svojmu priateľovi nevenovala žiadnu pozornosť, ale úplne sa ujala štúdia tanku. Tu urobila niekoľko objavov. Po prvé, tank mal dve zvárané pištole. 76-milimetrový kanón s dlhou hlavňou so sklápacou ústie a 47-milimetrový kanón s krátkou hlavňou na vystreľovanie trieštivých projektilov. Vo všeobecnosti sú zbrane pomerne bohaté, najmä na rok 1942 a africký kontinent. Zbraň, mimochodom, mala dosť zaujímavú a kompaktnú úsťovú brzdu a zrejme to bola slávna sedemnásťstopová zbraň, ktorá ešte nebola uvedená do praxe, ale už bola všemožne propagovaná Goebbelsom z kráľovských služieb. Británie.
  Dievča prehrabalo hladinu a na poklope našlo emblém orla a nápis v angličtine: "Made in USA." Magda prekliala:
  - Ako som vždy tušil, toto je americký hack. Očividne nám naložili Britániu na dušu! A nevedia, že nemecké tanky budú kvôli tomu pochodovať New Yorkom.
  Otváranie poklopu nebolo také jednoduché, ale dievčatá to, samozrejme, pedantsky a zároveň, čo znie paradoxne kreatívne, aj naučili. Takže brať ako prekážku bola vec cti.
  Shella medzitým celkom obratne napodobnila opitú chôdzu a priblížila sa k vchodu na letisko. A okamžite pocítil rozdiel medzi britskou a nemeckou mentalitou. Lenivý hlas strážcu sa spýtal:
  "Čo robíš, Peter?"
  Shelley krátko odpovedal:
  - Na osobnú poznámku!
  - Poď!
  Shella bola na letisku. Skontrolovala lietadlá a všimla si všetko, vrátane karnevalových škvŕn na trupe, rozliaty benzín a ďalšie. Potom jej bolo okamžite jasné, že z viac ako dvesto lietadiel sú aspoň dve tretiny šikovne vyrobené maskovacie vzory. Nechýbali však ani skutočné stroje vrátane mohutných Lancasterov schopných niesť až šesť ton bômb. Dvaja buldogi pribehli preskúmať Shellu. Dievčatko ich jemne pohladilo a išlo ďalej. Keď je na jednej relatívne malej ploche toľko lietadiel, robí to dojem najmä na romantické povahy.
  Tieto okrídlené stroje, ako vyzerajú vo svojich radoch, sú dobrým obrazom rytierov Rádu nemeckých rytierov, ktorí si prišli podmaniť Slovanov. Len oveľa masívnejšie a strašidelnejšie. Nemci spravidla uprednostňovali veľmi masívne brnenie, ktoré rytiera dobre chránilo. V rovnakej dobe, aj keď cena bude zníženie mobility bojovníka. Ale v modernom svete sa cesta vybrala k použitiu manévrovateľných bojovníkov. Ten istý Me-109 stále váži menej ako jeho anglickí protivníci.
  . KAPITOLA #4
  A tu títo okrídlení rytieri stoja a na niečo čakajú a vonia burácajúcimi a smrtiacimi technikmi dvadsiateho storočia.
  Shelle sa však nechodí nijako zvlášť príjemne, jej dievčenské nôžky stratili zvyk na čižmy a už sa začali odierať. Okrem toho Briti nepreukázali veľkú predstavivosť: po umiestnení skutočných lietadiel na jednu stranu je viditeľná dokonca aj červená demarkačná polica. To je vo všeobecnosti pochopiteľné, aby si britskí piloti a dokonca aj s opitými očami nič neplietli. A tak vo všeobecnosti je už možné sa vrátiť.
  Shella zamierila dozadu a dokonca sa začala ešte viac potácať. Potom ju bez opýtania pustili späť a až keď pastieri oňuchali, mierne zaskučali. Snehobiely diabol im potichu zašepkal:
  - Nič čoskoro zmeníte majiteľa!
  A pomaly zase späť ... A vietor sa stal oveľa sviežejším, čoskoro sa začne rozjasňovať ...
  A Magda medzitým prišla na tank... Bol to experimentálny model Mp-16 "D". Vo všeobecnosti je tank pomerne výkonný a má hydraulický riadiaci systém pre guľomety (v štýle, alebo skôr v systéme, ktorý je charakteristický pre najnovšie stíhačky!). S veľkým nákladom munície a automatickým systémom dobíjania. Tank je na svoju dobu najnovší a nie je ani jasné, prečo Briti preukázali takú nedbalosť a tak nedbalo ho strážili? Možno tu zafungovalo chvastanie, ktoré je charakteristické pre mnohé národy, ten iný nemôže byť dobrý, to znamená, že ho netreba chrániť!
  Pred príchodom Shelly, ohnivej bojovníčky krásy, dotankoval tank a skontroloval náklad munície. Blonďavá bojovníčka, ktorá zhodila nenávidené čižmy z nôh bohyne vojny, rýchlo oznámila situáciu svojmu partnerovi.
  Magda odovzdala Geile, čo počula, a potom jej tvár zažiarila:
  - Shellochka teraz naše dievčatá útočia na nepriateľa. A bolo nám dovolené okamžite zasiahnuť nepriateľa pomocou týchto tankov.
  Snehobiely bojovník zvolal:
  - O tomto ste snívali! No, auto ide?
  Magda rozumne potvrdila:
  - Tvorba. Američania majú vždy lepšie tanky ako tankery.
  Auto sa skutočne rozbehlo od prvej zákruty. Zaujímavé je, že motory neboli hlučné. Dievčatá napríklad vedeli, že ruský T-34 rachotí, takže... Tento tank sa dá použiť proti britským koloniálnym jednotkám na rozohnanie domorodcov.
  A bojovníci pošliapali mohutné päťdesiatpäťtonové auto. Ovládal sa však celkom ľahko, aj keď samozrejme horšie ako ľahší T-4. Na Mp-16 bolo naraz nasadených päť motorov, ale to možno ešte zvýšilo prežitie tanku v boji.
  Dievčatá bez rozmýšľania dvakrát spustili paľbu na guľometné veže. Prvý zásah trieštivým projektilom a zbité "levíčatá" letia dolu hlavou.
  Medzi Britmi, ako sa dalo očakávať, útok vyvolal paniku. Streľba bola nestála a dievčatá ešte stihli zapojiť guľomety. Magda chcela zakryť Lancaster dobre mierenou strelou, no v rádiu jej Gayla stroho prikázala:
  - Ušetrite nepriateľské lietadlá, zajmeme ich bezpečne a zdravo.
  Nuž, prečo šetriť, šetriť. Je lepšie zničiť veže a vybrať si ľudské obete. Takéto dobre mierené hity.
  Ostatní bojovníci sa medzitým (už sa prikradli bližšie) dostali do britských tankov. Otvorenie poklopov trvalo len pol minúty a potom nahromadenie. Vo všeobecnosti dievčatá takmer ani nevenovali pozornosť letisku, ale jednoducho sa presunuli smerom k anglickej základni. Zároveň zasiahli kasárne, kde sa nachádzali nepriateľskí vojaci a tiež spiaci piloti.
  Gayla revala ako medveď v ruji:
  - Nestrieľajte na sklad s palivom! Bude nám užitočný!
  Magda a Schella rozdrvili pár guľometných veží pomocou veľkej hmoty svojho tanku. Dievčatám od smiechu doslova zvierali brušká. Akože, sú stále v pohode.
  Ale hlavnú prácu stále vykonávali guľomety. Bolo potrebné nepustiť nepriateľských pilotov k lietadlám, nenechať ich vzlietnuť. Ale k anglickým autám sa prirútilo niekoľko bojovníkov, ktorí sa posadili za kormidlo. A čo sa dá teraz zapustiť do základne, keďže majú zabezpečený aj takýto letecký výcvik. Áno, a lietadlá sú natankované plnou muníciou. Tu je taká masha-malashka dopadá.
  Shella presnou strelou rozbila malú cisternu, ktorá vyskočila z garáže. Osem tankov s posádkami vlčic začalo násilne ničiť obrovskú anglickú základňu. Tanky bez veľkého obradu rozdrvili brány a všetko naplnili olovom. Dokonca horeli aj kasárne. Vyskakovali z nich zmätení Angličania a domorodci všetkého druhu. V skutočnosti už nedošlo k žiadnej bitke, ale došlo len k totálnej bitke. Je pravda, že jednotliví britskí vojaci a guľometné veže strieľali späť. Aj na pancier tanku búšili olovené krúpy. Magda zavrčala ako nahnevaný panter:
  - No, čo ste vy milovníci ustríc a ovsených vločiek, konečne ste pochopili, čo je to skutočná vojna. Čoskoro budeme v Londýne!
  Shella spievala a vyceňovala zuby:
  Čo budeme robiť v Albione,
  Kde sú šmykľavé žaby - kwak!
  Aj keď sú légie v útoku,
  Ale rana bajonetom v groši!
  Magda nakrčila obočie a negatívne pokrútila hlavou:
  - Nie, toto nie je pieseň, ktorá inšpiruje k vykorisťovaniu! Ale musí to byť inak!
  A ohnivý, smejúci sa bojovník ako guľomet. Kúsky mäsa teda lietali rôznymi smermi a tucet Angličanov naraz skolaboval.
  A samotný ťažký tank, poďme rozdrviť nepriateľských vojakov, "vyhladzovať" ich železom. Pod koľajami vŕzgali kosti. A potom sa nepriateľ začal rozchádzať na všetky strany. Potom však vyskočila nepriateľka "Matilda". Shella ju teda udrie prepichnutím brnenia.
  - Získajte "ovsený" granát, spievajte serenádu na pamiatku!
  Tentoraz strela zasiahla presne na pažbu medzi vežou a trupom a tank po poriadnom zatrasení odviezli nabok. V tom istom čase vybuchla plynová nádrž a okamžite explodovala červeno-červeným plameňom.
  Blondínka Diabolka nemohla odolať ostrosti:
  - Matilda dostane mat - výsledok bude vtipný!
  Magda udrela svojho partnera mozoľnatou dlaňou po šľachovitých stehnách.
  - A ty si mladá, priateľka moja! Tak spievajte takto!
  Napriek tomu zrejme jeden z Britov omylom, alebo možno úmyselne, vystrelil na palivovú nádrž. Špinavohnedý ker benzínových plameňov dunel a kvitol. Gerda vypálila dlhú dávku z rýchlopalného útočného 9 mm guľometu. Asi štyridsať anglických vojakov skolabovalo na mieste. A viacerí ranení bez akéhokoľvek zľutovania prešliapali široké pásy amerického tanku. Shelley sa zlomyseľne zachichotala.
  - Toto nie je rúž! Aké to je premeniť sa na koláče!
  A ryšavá, nehanebná diabolka nezabudla vložiť:
  - Bez ohľadu na to, ako to krútiš, palacinky vytlačené tankom sú lepšie ako kravské výkaly!
  Dievčatá rýchlo rozbili ďalšie tri kliny. Shella navádzala a Magda dávala náboje a nakladanie prebehlo automaticky. A oni sami dostali náboj na brnenie. Zdá sa, že to nie je strašidelné, vzhľadom na 80 mm ochranu veže, ale poriadne to bzučí. Magda si popálila prsty a skríkla:
  - Tu sú dary markíza z Carabasu! Môžeme ich okoreniť niečím trochu pikantnejším a osoliť?
  Shella, ktorá rozdelila ďalšie "monštrum" škrupinou, spievala:
  - Aký riad, taký riad - všetko by ste si vzali so sebou! Škoda, že sa často nebijeme - vzácna šelma, taká porážka!
  Magda sa zrazu pleskla po čele a spomenula si:
  - Ale od teba, Snehulienka s pištoľou, sme už dlho nepočuli piesne! Zaspievaj kvet, nehanbi sa!
  Bojovníčka s perlovými vlasmi spievala a jej hlas bol v jednej flakóne taký božský a diabolský, že siréna vedľa nej nemala čo robiť;
  Sám bojovať v srdciach nálady,
  Sochy postáv - Boh Stvoriteľ,
  Tvorí hrdinovým mečom,
  Príklad pre všetky generácie!
  
  Ale ty sám môžeš bojovať,
  Zdvihol, hordy vyhrať!
  Duša orla a leva nie je zajac,
  Taká sila a svätá hostia!
  
  Nech je nepriateľ ako pes poháňaný,
  A náš silný štít vyreže diamant!
  Okraj úsvitu navždy milovaný,
  Za smútok bojovník odmení smrť!
  
  Neverte hlúpym pacifistom
  Čo Ježiš učil znášať...
  Aby raž kvitla pod jasnou oblohou,
  Staňte sa silným ako medveď!
  
  V bitkách sme plní horlivej vášne,
  A s búrlivou krvou, mladý ...
  Roztrháme peklo,
  Kde sú légie so Satanom!
  
  A každý vie, že Stvoriteľ;
  Naučte sa posilňovať svaly!
  Nestrácaj čas hlúposťami
  Inak prídem za tebou s trestom!
  
  Bezmocnosť je hlavná neresť,
  Zrodila sa z toho zloba, podlosť...
  Zaplaťte útočníkom ozdoby -
  Zabudnite na odvahu, česť a hrdosť!
  
  Ale napriek všetkým problémom ty
  Smútok brat, nevzdávaj sa!
  Nech sa splnia všetky sny
  Poďme si zatancovať s miláčikom v hladkom valčíku!
  
  Čo viac môže Pán dať
  Áno, posmrtný život je v hmle ...
  Toto telo v živote trpí,
  Nie všetko je také hladké ako v románe...
  
  Poznaj svoju zem človeka
  Stavte na tom svoje šťastie...
  Pohyb a pokrok v behu -
  Dajú moc nad vesmírom!
  A v Egypte boli boje stále v plnom prúde. Nebojácni bojovníci všetkých protivníkov úspešne rozbíjali a spievali za pochodu;
  Shella skončila na najvyššom tóne, ale Magda do nej potom zľahka strčila chodidlom, priamo holým opätkom, do silného, opáleného stlačenia:
  - A prečo spievaš o kresťanských hodnotách? Sme Árijci, nie kresťania. Snehulienka je šialená!
  Shella zúfalo pokrútila hlavou, zatiaľ čo jej ruky nepohli, aby ovládala guľomet:
  - Prepáč! Zmätené pravoslávne Rusko s pohanským Pruskom! Je príliš ťažké strieľať a komponovať súčasne!
  Magda, bez zastavenia, aby viedla efektívneho, koseného radmi anglických nepriateľov, potriasla dlhými čiernymi mihalnicami. A vloženie ďalšieho radu nepriateľov do rakvy, ako keď sa siréna zachichotala:
  - Na úkor toho, ako komponovať - to je diskutabilná otázka, ale strieľanie je ľahké a jednoduché!
  Vskutku, početní anglickí dôstojníci a vojaci, ktorí schmatli biele vreckovky, sa začali energicky vzdávať. Zároveň boli takí vystrašení, že mrmlali všelijaké nezmysly, či dokonca zavýjali. Niekoľko tisíc koloniálnych vojakov (Arabov a černochov), ohromených strachom, ako aj niekoľko stoviek, nemenej zbabelých Angličanov s bledými tvárami, rozhodilo rukami. Dokonca sa z tankov objavili biele handry. Ako sa hovorí, našli iný spôsob ochrany - spoľahlivejší ako aktívne brnenie!
  Dievčatá sa chichotali - tak sa to robí - nikdy sa nevzdávajte!
  Shella vyskočila z nádrže a schválne bežala bosá po rozpálenej koľaji. Magda však nepomyslela na to, aby sa kamarátke podvolila a obnažené opálené dievčenské nohy sa len tak mihli, akoby sa okolo hnali kŕdle gaziel. Stvrdnuté, no okrúhle a pôvabné dievčenské opätky hladili jazyky modrého plameňa. Ale tigrice bojovníčky v odpovedi len spokojne vykrikovali.
  Tu zajatý černoch nedokázal zadržať svoj chtíč, vyrútil sa na nich a dostal od ohnivej Magdy zdrvujúci úder do solar plexu, po ktorom sa, vypľujúc z úst veľkú zrazeninu hlienu a krvi, konečne upokojil.
  Toto, ako sa ukázalo, bolo posledné vzplanutie odporu. Teraz boli britskí vojaci úplne zlomení. Na nohách stálo viac ako tri tisícky väzňov. Tigre však bez okolkov zastrelili asi päťsto Britov, ktorí sa pre svoje rany nemohli postaviť, presne jedna guľka na dve hlavy sa do seba strčila: preto trpia a zaťažujú Wehrmacht ďalšou záťažou. Ako povedal Himmler: milosrdenstvo by nemalo prekročiť hranice ekonomickej výhodnosti.
  Dievčatá prikázali zajatcom, ohromeným hrôzou, vykopať jamy, aby tam dali mŕtvych. Bolo už celkom svetlo a dym zo zničenej základne sa niesol na veľkú vzdialenosť.
  Priateľ Shella spomínal na film, ako v tomto hrdinskom prípade jedna z hlavných postáv po ťažkom víťazstve smutne ťahala fajku. A stredovekí bojovníci, ktorí si pomýlili nájomného vraha so Satanom, spustili paľbu na vlastného veliteľa. Tentoraz však bolo víťazstvo celkom ľahké, no jedno z dievčat si predsa len našla svojho neláskavého kamaráta - smrť, päť krások bolo zranených a niektoré - alebo skôr dve vážne zranené.
  Na oblohe sa zo západnej strany objavili nemecké lietadlá. Dievčatá ich privítali s radostnou radosťou. Gaupman SS, Galeova agresívne krásna ženská hrdinka, nafúkla líca a pohrala sa so svalmi, ktoré sa jej kotúľali pod čokoládovou kožou, a oznámila rovnakým spôsobom:
  - Naše jednotky úspešne postupujú. Takže nemáme čas stáť na mieste. Nechajte väzňov, aby sa zviazali a my ich zavrieme do hangáru, pričom tucet vlčic necháme strážiť. A zvyšok sa bude naďalej rýchlo pohybovať za nepriateľom.
  Magda a Shella sa veľmi báli, že im bude zverená ochrana zlomených otrokov a vojnových zajatcov, ktorí sa zmenili na poddajné stádo, pretože dievčatá už boli vzrušené a chceli bojovať. A len zbabelci snívajú o eskortných službách! Ale očividne ich bojové vlastnosti zapôsobili na Galu a pri hre s bicepsmi im oznámila:
  - Natankujme a doplňte muníciu tanku. Jazdite ďalej. Vidím, že si dobrý v boji! Navyše nie ste príliš veľký a oveľa lepšie sa hodíte na ovládanie tanku.
  Dievčatá, rozhodiac rukami na vojenský pozdrav, štekali:
  - Som rád, že som vyskúšal súdruh veliteľ!
  - Aby bolo ľahšie zvládnuť zbraň a guľomety, Filela pôjde s vami! - odsekol Gale a bežal vysvetliť cieľ ostatným dievčatám. Tí vystrašení žmurkali mihalnicami a ohýbali lis so sotva zakrytými alebo dokonca otvorenými bustami. Impozantná tigrica-kapitánka bola tiež bosá, a hoci jej nohy neboli malé, jej tvar bol celkom pekný a ona sama mala len dvadsaťdva rokov, len kvôli nadmernému rozvoju svalov vyzerala Gala ťažšia a staršia. Zároveň je prekvapivo rýchla, veľmi nebezpečná pre boj z ruky do ruky.
  Kým dievčatá tankovali a dopĺňali muníciu, Filela ich zasypal otázkami:
  - Bol si na ich leteckej základni, úplne sám. Najmä ty, Shella... Nie je to strašidelné?
  Blondínka si striasla z líca púštny drdol, ktorý sa jej ako-tak podarilo zachytiť na zamatovej opálenej pokožke. Vyhodila dýku vysoko a krátko odpovedala:
  - Nie! Prečo by sme sa mali báť? Sme skutoční Árijci!
  Filela, chytiac zbraň za behu a hodiac ju na stôl ostriaci uprostred púšte, zívla očarujúcimi ústami. Potom s povzdychom odpovedala:
  - Si z nás najmladší a predtým, ako si odišiel do Afriky, nemal si žiadne skúsenosti. Tu už všetky dievčatá získali bojové skúsenosti a čuchali pušný prach. Mimochodom, vyzeráš skoro ako dievčatá s takými nevinnými tvárami.
  Magda, ktorá hádzala bajonetový nôž prstami na nohách, prudko vyštekla:
  Ale nezabíjame nevinne. Aký zmysel má tento rozhovor vôbec. Hľadáte hádky?
  Filela rezolútne odmietol:
  - Samozrejme, že nie! Ale priznám sa vám, hoci pušný prach som prvýkrát šňupal 1. septembra 1939 v Poľsku. To znamená, že ešte predtým, ako väčšina dievčat v spoločnosti zvyčajne začala svoj krst ohňom z polí Francúzska, ale stále cítim strach. - Dievča placho sklopilo zelené oči. Uznanie nebolo pre ňu ľahké - Najmä zaberá nervozitu pred začiatkom bitky.
  Shella pohladila Filela po poškriabanom, svalnatom ramene.
  - Úprimne povedané, niekedy sa cítim nepríjemne. Hoci fyzická záťaž, ktorú zažívame, je taká únavná, že dokonca snívate o zbavení sa smrteľného tela.
  Hnedovlasá žena pokrčila plecami.
  - No, neviem! A vyčerpáva ma to dôkladne, nie menej ako teba, ale stále zostáva neznesiteľný strach. - Filela vrhla krátky pohľad na oblohu a stíšila hlas na šepot. Možno sa bála, že ju Všemohúci Boh začuje. "Okrem toho, existuje niečo také ako duša?" Veľký a múdry Fuhrer o tom nikdy nehovoril a nepísal v žiadnom zo svojich diel.
  Magda opäť zachytila bajonetový nôž holými prstami, vyhýbajúc sa rezným ranám. S úsmevom ako Milady Winter odpovedala za Shelley:
  - A na tom nezáleží. Pre nás je hlavnou vecou zabíjať nepriateľov čo najviac a čo najmenej ohrozovať svoje životy. Prirodzene, ak je to inak - opatrnosť sa nezmení na zradu!
  Filela súhlasil:
  - Kto nešetrí život v boji, ten si zachová dôstojnosť aj pri delení trofejí!
  Shella potvrdila:
  - Kto ukradne víťazstvo, príde o svoje ovocie, pretože to hnije od pošramotenej povesti!
  Dievčatá sediace v tanku vyvesili anglické vlajky a len tak sa drzo rozbehli. A celkovo bolo v púšti pätnásť vecí. Drzo a drzo zajatí od Britov, obrnené a v žiadnom prípade dobre vyzbrojené vozidlá. Takže pocity boli najvznešenejšie, akoby boli bojovníci na prehliadke.
  Magda poznamenala:
  - Tu, tu je krása! Berieme so sebou našu mačku! Will, vidím bitku - dostanem tyrana!
  Shella, bez veľkého nadšenia, potriasla hlavou Snehulienke a namietala:
  - To vôbec nie je vtipné! Je hriech sa nad tým usmievať!
  Tu Magda, ako keby ráno zazvonil budík:
  Čo znamená pojem hriech? Tu spievate Shellu o Ježišovi Kristovi a ani si neuvedomujete, že hlavný biblický zákon - mzda za hriech - smrť je jednoducho absurdná! - Ohnivá bojovníčka aj pre presvedčivosť urobila rukami kruh. - Absolútne bez logiky!
  Filela sa ponáhľal pridať:
  - Určite! Inak, čo sme to za vojakov, ak neporušíme prikázanie - nezabíjaj!
  Magda sa nervózne zachichotala a začala hrýzť rukoväť dýky. Tu Shella našla niečo proti:
  - Vlastne v origináli - toto siedme prikázanie znie takto - nespáchajte zlé vraždy! To znamená, že tu hovoríme o vražde, a nie o zbavení života človeka. - A dávala si podobu Cicera na kazateľnici a možno sa pridala aj Tetruliana. - Sú tu nejaké nuansy!
  Magda odsekla zlo:
  - Tiež odkazy na preklad z hebrejčiny. Čo iné môže byť nechutnejšie! Ryšavá diabolka bola čoraz viac zapálená. Vskutku, jej otec sám Azello z Bulgakovovho románu môže. - Vo všeobecnosti je v Biblii veľa absurdít, ale najabsurdnejšie sú jej nároky na úlohu Božieho slova a na neomylnosť! Bojovníčka zablikala zubami. - Kristus Všemohúci Stvoriteľ všetkého stvorenia, všetkého viditeľného i neviditeľného, všetkého pozemského i nebeského... A Ježiš sa zároveň zamotáva v tých najzákladnejších veciach!
  Shelley tvrdo povedala:
  - Netreba to hovoriť a kategoricky. V niečom je zmätený a v niečom je vidiaci. - Pridaný snehovo biely terminátorský anjel. - Okrem toho môže vtelený Boh dobre vyjadriť podstatu Svätého písma svojimi vlastnými slovami. Vo všeobecnosti je v Biblii veľa proroctiev, ktoré sa už naplnili.
  Magda energicky pokrútila ohnivou hlavou:
  "To vôbec nie je pravda a ja ti to dokážem!"
  Shelley sa strhla.
  - No skús, máš karty v ruke!
  Magda začala rozprávať a napodobňovala duchovný karikovaný smrekový tón.
  - V posvätných knihách všetkých náboženstiev zaujímajú najdôležitejšie miesto proroctvá, teda predpovede budúcnosti. V Biblii sú také proroctvá. Väčšina týchto proroctiev je príliš nejasná. - Rusovlasý terminátor-filozof urobil okrúhle pery. - V rozlúčkovom rozhovore s apoštolmi Ježiš prorocky povedal: "Potom počujte o vojnách a chýry o vojne... Lebo to tak musí byť... Povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu a budú hlady, mory. a zemetrasenia" (Evanjelium podľa Matúša 24:5-6). - Dievča nadvihlo pravé obočie pre väčšiu výraznosť. - Ale presne toto sa stalo vo svete pred Kristovými proroctvami a trvá to dodnes. Aká je teda hodnota tých proroctiev, v ktorých sa neustále "predvídajú" udalosti bez akéhokoľvek proroctva?
  Filela súhlasne prikývla, keď si prezerala trofejný erotický časopis, ktorý zadržali zajatí Angličania. Ale zároveň bojovník veľmi pozorne počúval:
  - Áno, dá sa povedať, že včera boli vojny, dnes sú vojny, zajtra budú vojny!
  Po potvrdení Magdy (Čo môžem povedať - hovoria, že to nie je bastard, si bystrý!), Pokračovala v prednáške:
  Niektoré z biblických proroctiev boli napísané spätne - potom, čo sa tieto udalosti už stali. Je pravda, že niekedy sa proroci odvážili predpovedať budúce udalosti, ale zároveň sa spravidla dostali do neporiadku.
  Boh teda prostredníctvom prorokov sľubuje potomkom Dávida večnú vládu (2. Kráľov, 7:11-16), ale kráľovstvo Dávidovo sa po smrti jeho syna Šalamúna a potomkov (potomkov) rozpadlo na Izrael a Judsko. kráľa Dávida boli čiastočne zničené najprv u asýrskeho kráľa Artaxerxa a potom - pod koreňom, bez výnimky, u babylonského kráľa Nabuchodonozora. (Jeremiáš 52:9-11, 22:28-30).
  Filela veľmi horlivo schválila:
  - Tak by ste sa k nim mali správať. A ako dať pod osi obyvateľov zajatých miest, potom toto, prosím. A ako sa o nich postarali!
  Ohnivý diabol potvrdil:
  - Ale samozrejme, rôzne chyby "prorokov" sa neobmedzujú len na toto.
  Boh prostredníctvom proroka Jeremiáša sľubuje, že navždy zničí, vyľudní Egypt od Suezu až po Etiópiu (28,8-14), no Boh tento sľub dodnes nesplnil.
  A viac o Jeremiášových proroctvách. Jeho ústami Boh sľubuje vydať Egypt do rúk Nabuchodonozora (29:19); navždy zničiť Týrus (26:3-14; 27;36; 28:19). Ale Nabuchodonozor nevzal a nepokúsil sa dobyť Egypt. Čo sa týka mesta Týru, nezmocnil sa ho Nabuchodonozor, ani Alexander Veľký a doteraz neprestalo existovať ani na jediný deň.
  Shella s ťažkým povzdychom potvrdila:
  - Bohužiaľ, videl som Tire na mape. Vezmeme to čoskoro!
  Magda pokračovala:
  Na rozdiel od proroctva Ezechiela Nabuchodonozor dobyl a zničil Jeruzalem, nie Egypt a nie Týrus. 16 rokov po svojom proroctve však sám Jeremiáš priznáva, že mesto Týr naďalej existuje bez ujmy (26:1; 29:8-14). Neskôr sám Ježiš Kristus márne prorokoval smrť tohto neotrasiteľného Týru (Matúš, 11:21-22; Lukáš, 10:14).
  A ako sa jej šarlátové pery šibalsky a škodoradostne krútili zároveň. Toto je naozaj Satan v nádhernej ženskej tvári. A aký hlas.
  Ten istý Jeremiáš v mene Boha oznámil, že kráľ Jehojachin bude potrestaný za svoje hriechy tým, že nebude mať deti (22:28-30). Ale Matúš nazýva Jekoniáša jedným z predkov Ježiša Krista (Matúš 1:11-12). Ako to, že sa Ježiš mohol narodiť zo vzdialeného predka, ktorý nemal deti?
  Po poslednom vyhlásení sa Filela potmehúdsky zachichotala. Shelly poznamenala:
  - Toto je podmienené proroctvo!
  Magda si pohŕdavo odfrkla.
  - Ale to môže povedať každý falošný orák! Počúvajte ďalej! - Pokračovala ryšavá diabolka, pretože tanky nemôžu ísť cez púšť príliš rýchlo, sú dosť ťažké a je čas na rozhovor... Magdin hlas znel čoraz sebavedomejšie:
  Jeremiáš v mene Boha predpovedá zajatie Nabuchodonozora pre židovského kráľa Sedekiáša, no sľubuje mu tichú smrť a zbožný pohreb (34,2-5). Ako sa však neskôr ukázalo, Nabuchodonozor zabil všetkých Sedekiášových príbuzných, sám ho oslepil, uvrhol do väzenia, kde zomrel (52:9-11). Wow pokojná smrť a zbožný pohreb!
  Rovnaký "pokojný a vyrovnaný" život je prorokovaný aj pre kráľa Joziáša (2. Kráľov 22:18-20). Po takomto proroctve bol Joziáš smrteľne zranený Egypťanmi v bitke pri Megidde (Tamtiež, 35:20-24).
  Bojová kobyla Filela sa vtiahla do žalúdka a začala vybaľovať konzervy. Plechovka s Texaským byvolom na obale je presne to, čo potrebuje. Najmä šťavnaté mäso namočené v paradajkovej šťave a čokoládovej poleve.
  Napriek tomu, že chuť do jedla prejavila aj Magda, tvrdohlavé dievča pokračovalo vo výchovnom programe. Existuje však pekný malý hlas, že je pekné počúvať bojovníka s vlasmi farby erupcie Krakatoa:
  - Prorok Izaiáš napísal, že Jeruzalem bude stáť naveky: nevstúpi doň nečistý človek, nevstúpi žiadny Nežid. Ale hneď po tomto proroctve bol Jeruzalem dobytý a zničený Nabuchodonozorom (586 pred Kr.), potom ho vzali a zničili Rimania (70 po Kr.). - Ohnivý bojovník začal pridávať a snažil sa, aby jazyk vyzeral ako hluk. - "Večné mesto" obsadili a zničili Peržania, Arabi, križiaci, Turci, Briti a Francúzi. - dodala bez dychu Magda a zvýšila tón. - Jednoznačne Nemci a teraz v ňom žije toľko "čistých" Židov, koľko je "nečistých" (podľa ich definície!) Arabov, Európanov, černochov...
  Filela, ktorý požieral byvolie mäso, poznamenal:
  - Kresťania spravidla naozaj nečítajú proroctvá o udalostiach pred narodením Ježiša Krista. Viac ich zaujímajú proroctvá samotného Ježiša Krista a jeho apoštolov, teda proroctvá z kníh Nového zákona. Obzvlášť znepokojujúce sú ich proroctvá o druhom príchode Ježiša Krista (o poslednom súde, o Armagedone).
  Magda radostne potvrdila, prikývnutím schopná zapáliť a spáliť, základy starovekého Ríma a stovky podobných miest s hlavou:
  -Nedotýkajme sa žiadnych iných proroctiev, ani detailov proroctiev o druhom príchode Ježiša Krista. Zastavme sa len pri jednej najdôležitejšej otázke: Kedy príde Druhý príchod? Pozrime sa na slová samotného Ježiša Krista. Slávny americký kazateľ a rečník Billy Graham vypočítal, že o druhom príchode Krista prorokuje v Biblii 380-krát. Zastavme sa pri kardinálnom a najjasnejšom z nich.
  Magda už chcela pokračovať, keď sa v rádiu ozval signál:
  - Vpredu ide kolóna anglických tankov. Všetci sa pripravte!
  Shelley zmätene poznamenal:
  "Sám neviem, čo je horšie - spáchať zlú vraždu alebo počúvať také kacírstvo!"
  Filela odpovedala:
  - Magda len hovorí čistú pravdu a argumentuje logicky. Navyše stačí Biblia, tá hovorí jasne a tvrdo o falošných prorokoch. Porazte teda nepriateľa jeho vlastnou zbraňou.
  Ohnivý diabolský bojovník dodal:
  - Pozri, je lepšie, ako porazíme nepriateľa jeho vlastnými zbraňami! A to nielen na ideologickom fronte. Stále hovorím o Biblii. Medzitým si pozrite Snehuliine pancierové granáty!
  Shelley vyštekla bez akejkoľvek zloby:
  - No, samozrejme, taká elementárna vec, to zvládnem aj sám! Za koho ma máš! Som pani vojny!
  Filela, ktorý pomáhal nabiť delo, spieval:
  - Pani vojny! Kto iný sa s tebou môže porovnávať! Pani vojny, čoskoro budeme v hlavnom meste Anglicka!
  Z rádia sa ozval Gaylin tichý, takmer mužský hlas.
  - Preskočte stĺpec a strieľajte na stranu!
  Dievčatá kričali späť:
  - Sieg Heil!
  Samozrejme, musíte mať železné nervy, aby ste nechali nič netušiaceho nepriateľa dostať sa bližšie a potom vás. Tu sú vpredu stredné tanky Cromwelly a Matildy a potom ľahké tankety. Tucet zajatých tankov musí konať synchronizovane, aby každý zasiahol svoju obeť. Ide o akési predstavenie hudobnej symfónie. Ak sa zlomí aspoň jedna nota, celá skladba sa ukáže ako falošná a stratí titul majstrovského diela. A čo je táto vojna! Väčšinu obdivovateľov zhromažďuje vojenské umenie, ale slzy sú vždy úprimné a nikto nechce volať o prídavok!
  Shella zašepkala:
  Pomôž nám, Svätá Matka Božia!
  Gayla surovo prikázala:
  - Oheň!
  A tucet sudov naraz vypľul náboje. Boky Matildy a Cromwella sú oveľa horšie chránené, čo znamená, že... Magda sa potešila a zvolala:
  - Rozbité kartónové krabice!
  Shella okamžite nabila delo novým spôsobom a všimla si:
  -No, hlúpi Angličania! Ani sa nás nepýtali na heslo, len videli vlajky, tak nás hneď vzali za svojich!
  Magda sa jemne zachichotala.
  - Je to ich britská mentalita!
  Naraz bolo zničených dvadsaťpäť veľkých tankov a dvanásť vlčích dievčat. Potom mali čas, kým zmätený nepriateľ zareagoval, dať na nepriateľa druhú salvu.
  A tucet ďalších obetí, rozbité tanky, ako kostry žralokov vyhodené na breh, na horúcom, žltom piesku. A pri tom stále dymia, do neba sa vkrádajú tmavohnedé potôčiky. Zdá sa, že ide o potomstvo hadov. Navyše plazy, akoby boli zmrzačené nesprávnou evolúciou. A to syčanie je úžasné, aké to môže byť otravné.
  Britské tanky okamžite zastavili a zamrzli. Jediný preživší ťažký tank sa nemotorne pokúsil otočiť. Shella spievala:
  - Krása! Krása! Berieme so sebou našu mačku!
  Magda spievala:
  - Nie vo vreci, ale v náhubku! S guľkou prebíjajúcou brnenie!
  Filela sa zachichotala.
  - Budete psy - po našom boji!
  Potom sa nastavili na kliny. No môžu sa rozdrviť v čele. Časť britských tankerov to nevydržala a po opustení vybavenia sa ponáhľala do všeobecného letu. Niektoré kliny so skúsenejšími vodičmi stále pokračovali v odstrele. Tu strela zasiahla tank Mp-16 a v pancieri sa ozvalo hluché dunenie.
  Shella ukázala ružový jazyk:
  - Naši hrdinovia sú na úteku - hlúpy Brit ich nedobehne!
  Magda hlasno zavrčala:
  - Rýchlo sa vzdaj!
  Filela potvrdil:
  - A nebojte sa nás! Biť väzňov opaskom na pápežovi, červený kríž zakazuje!
  Shella, ktorá rozbila tvrdohlavú tanketu granátom, povedala:
  - Rozbil som ťa! A tehlu do huby každého!
  Bitka sa skončila, niekoľko tankistov sa pokúsilo odísť, ale boli bez slávnosti vyradení. Vlčatá vydali srdcervúci výkrik rozkoše:
  - Smiešne! Tento boj nie je nezmysel!
  Bitka sa však ešte neskončila. Objavujú sa anglické kamióny a motorkári. Shella vystrelila trieštivý projektil na najbližšie auto, to sa rozpadlo a palivové nádrže jednoducho explodovali. Magda zablikala zubami.
  - Šok! Je to naša cesta!
  Filela povedala:
  Lepšie zabiť ako presviedčať!
  Shella bola ešte konkrétnejšia:
  -Je lepšie raz udrieť ako stokrát povedať! Radšej stokrát udrieť ako mlčať...
  Magda prerušila:
  - Briti už bežia! Poďte za nimi!
  Dievčatá strieľali celkom presne, Shella ani raz neminula, no tanky sa v rýchlosti aj tak nedajú porovnávať s kamiónmi. Navyše, Cromwelly tu neboli najnovší motor Meteor s výkonom 600 koní, ale slabší so 400. Tento cestovný tank zrejme ešte nestihli prevybaviť. Aj Matilda bola slabšia a čo povieme na ťažkú Mp-16.
  Dievčatá sú teda trochu pozadu. Áno, fúkal aj vietor smerom k stretnutiu, začali sa sťahovať mraky. Magda poznamenala:
  - Teraz bude pršať!
  Shelley sa potešila:
  - Tým lepšie! A v tejto nádrži je veľmi horúco! A on sa vyhrieva, ale slnko páli!
  Filela potvrdil:
  - No áno! A koľko môžete smažiť!
  Magda nezdieľala optimizmus:
  - Piesok bude bezvládny a my sa zastavíme!
  Shelley nadšene vyhlásil:
  - A mňa osobne to nedesí!
  Mraky sa veľmi rýchlo zbiehali a obloha sa zatmievala, akoby naozaj nastalo zatmenie Mesiaca. Magda revala:
  - Potom ver v Boha!
  Shelley nahnevane zapískala.
  - A čo? Prečo neveríš! Či Kristus nedokázal, že je pravý Boh?
  Na strechu nádrže búšili veľké kvapky tropického dažďa. Nahnevaná Magda začala opäť rozprávať;
  V rozhovoroch so svojimi učeníkmi ich Kristus uistil, že všetci, jeho apoštoli, budú žiť a na vlastné oči uvidia Jeho druhý príchod v sláve. "Veru, hovorím vám, že nestihnete obísť izraelské mestá (v Palestíne), kým nepríde Syn človeka" (Matúš 10:23).
  Filela prekvapene zapískala a zažmurkala, akoby si do očí sypala popol z Hirošimy:
  Naozaj to Ježiš povedal?
  
  
  
  
  
  AMERIKA POMÁHAJÚCE RÍŠI
  ANOTÁCIA
  Západní spojenci podpísali prímerie s Treťou ríšou. Využívajúc absenciu druhého frontu a bombardovania, nacisti posilňujú svoje jednotky a prechádzajú do ofenzívy. Začína byť naozaj horúco.
  . KAPITOLA 1
  Napríklad v marci 1943 bolo uzavreté prímerie medzi Treťou ríšou a spojencami. Hitler súhlasil s ukončením prenasledovania Židov výmenou za zmrazenie nepriateľských akcií na Západe. Západ navyše zastavil dodávky do ZSSR v rámci Lend-Lease. A to malo vplyv na priebeh nepriateľských akcií.
  Hitler príliš dlho zdržiaval ofenzívu na Kursk Bulge. Operáciu Citadela odložil nasadením najnovších tankov Panther a Tiger. Naposledy Fuhrer odložil ofenzívu v júli.
  V bitkách chcel otestovať vyspelejší a výkonnejší Tiger-2, ako aj stíhačku ME-309. Nemci chceli "Mausa" otestovať aj v ofenzíve. A upravte "Panther" -2.
  A v dôsledku toho si Stalin nariadil 1. augusta zaútočiť. A hneď v dvoch smeroch - Belgorod-Charkov a Orlovský. Nemci, na rozdiel od skutočnej histórie, boli silnejší. Rommelovu skupinu stiahli z Afriky a časť síl presunuli z Francúzska a Balkánu. Na Balkáne Nemcov vystriedali Bulhari a Taliani. Afriku tak opustilo osem nemeckých divízií a tucet talianskych divízií, z Balkánu sedem nemeckých a z Francúzska dvadsať divízií vrátane tankových.
  Vzhľadom na to, že sa zastavilo bombardovanie Tretej ríše, uvoľňovanie zbraní bolo o štyridsať percent vyššie ako v reálnej histórii. Bolo tam viac tankov a lietadiel. Tiger-2 sa začal sériovo vyrábať od mája 1943, vstúpil do série ME-309, rovnako ako bombardér Yu-288. A stalo sa to vážne.
  A "Myška" išla do série... Nemci boli pripravení bojovať. Ich obranné línie boli veľmi silné.
  Áno, a "Panther" sa v prvých dňoch bojov ukázal ako veľmi účinný tank z obrany. Za minútu vystrelila pätnásť rán, z dvoch kilometrov zabrala tridsaťštyri.
  Áno, aj "Ferdinand" je strojová beštia. A ak zasiahne, tak zasiahne. Toto sú vojnové stroje. A predný pancier má dvesto milimetrov.
  Bitky ukázali, že Fritz sú silní. A tiež dievčatá začali bojovať na svojej strane a je to v pohode.
  Charlotte, streľba, spievala:
  - A znova...
  Aj Gerda strieľajúc z rýchleho strelca podporila:
  - Pokračuje...
  Frida skončila s úzkosťou:
  - Boj...
  Charlotte bez zastavenia streľby vydala:
  - Vriaci...
  Frida, búšiaca, zavrčala:
  - Hyperplazma...
  Gerda sa uškrnula, vystrelila projektil a dodala:
  - Oheň...
  Charlotte zavýjala a zadívala sa na sovietske zbrane a bez úhony vydala:
  A Goering...
  Frida, búchala, kričala:
  - Taký...
  Gerda pokračovala a s kvílením vystrelila:
  - Mladý!
  Charlotte pokračuje v tom, čo si má vziať od škriatka, nehanebne skresľujúc sovietsku pieseň na klinec. A ukázalo sa, že je to mimoriadne hlúpe a vulgárne.
  A mladý...
  Frida si, žiaľ, ako vždy trefne povzdychla a dodala:
  - Pivo...
  Gerda zakončila strelou:
  - Dopredu!
  Potom bojovníci, ktorí strieľali, mierne zmenili tému piesne. Koniec koncov, teraz to nie sú takí ľudia, ale poloviční elfovia. A to znamená, že im vezmete chudobných! Môžu len nie spievať, ale revať a niečo úplne vysloviť. Taká je ich karma, viete. Piesne sa, samozrejme, ukázali ako vulgárne.
  Charlotte, ktorá viedla oheň, ťahala ďalej:
  - Von...
  Gerda lupanuv z rýchlej paľby podporovala:
  - Zvieratá...
  Frida to vystihla a pokračovala:
  - Z električky...
  Charlotte mlátila a skartovaná pokračovala vo svojom zavýjaní:
  - Na...
  Gerda vystrelila a vydala:
  - Roh....
  Frida sa prihlásila a pokračovala:
  - Náklady...
  Charlotte so svojou diabolskou presnosťou vydávala darček:
  - Pivo...
  Gerda, ktorá rezala škrupinou, vykríkla:
  - Tu...
  Frida dala facku s darčekom a zaškrípala:
  - Vlámal sa...
  Charlotte, strieľa, keď reve ako zviera:
  - Cár....
  Gerda vydýchla úpal, vehementné slová:
  - Zvieratá...
  Frida, ktorá vystrelila projektily, zazvonila:
  - daj....
  Charlotte zúfalo vystrelila a zakričala:
  - Pivo...
  Gerda, ktorá vyprázdnila záver, dodala:
  - Ponáhľaj sa...
  Frida, strieľajúca, kričala:
  - slon....
  Charlotte, ktorá vypustila projektil, zakričala po vystrelení:
  - Prižmúrený...
  Gerda znova zabuchla a zaškrípala:
  - Správny...
  Frida vykríkla a mlátila:
  - Oko...
  Charlotte ako spievať v zbesilom rade ...
  - Išiel...
  A práve vtedy skončili škrupiny terminátoriek. Museli sa otočiť späť, aby doplnili bojovú súpravu z nákladného auta. Ale zásoba v Tretej ríši je výborná a pavúky sa, žiaľ, opäť vrátia.
  Na spiatočnej ceste začali dievčatá rozoberať ďalšiu tému. Charlotte, ten ryšavý diabol vyjadril svoj názor:
  - Myslím, že po dobytí Moskvy bude naším ďalším cieľom Londýn!
  Gerda sa zachichotala a potvrdila:
  - Samozrejme, pôjdeme oslobodiť Britov zo sionistického otroctva!
  A všetky tri dievčatá vybuchli ohlušujúcim smiechom. Mysleli si, že je to naozaj zábavné.
  Frida navrhla:
  - A osloboďme Ameriku od najnenásytnejších sionistov. A tiež z prevahy farebných ľudí. A potom boľševici úplne vytiahli Yankees.
  Gerda zrazu, ako nečakane, spieva:
  Ak sa všetci postavíme proti Yankees,
  Rozdrvíme severskú alianciu...
  Ani tomahawky nepomôžu...
  Pretože Boh odplatí zlo!
  Samozrejme, zo strany terminátoriek vyzerá odvolávanie sa na Boha smiešne. Vzhľadom na to, že Tretia ríša je inkarnáciou Antikrista. Ale keďže čas uplynie, kým sa vymení strelivo, ryšavá diabolka Charlotte urobila hluk. Keď počula poslednú vetu Gerdy, zavrčala:
  - Boh neexistuje!
  Cherubínsky bojovník zaškrípal:
  - Ako to nie je?
  Charlotte trvala na tom:
  - Samozrejme, že nie, lekársky fakt!
  Gerda položila najprirodzenejšiu otázku:
  - Kto stvoril vesmír?
  Charlotte odpovedala takmer okamžite:
  Vesmír existuje a vždy existoval. Menila len svoju existenciu a zložku, neustále sa pretvárala a upravovala.
  Gerda si pošúchala bosú nohu za uchom. Hoci mala gény pavúka, nie psa, a neveriacky poznamenala:
  Ako to vždy existovalo? Musí na to byť dôvod.
  Charlotte sa rozhodla poraziť svojho náboženského partnera vlastnou zbraňou:
  - A ako to, že všemohúci Boh vždy existoval? Musí to mať dôvod!
  Gerda si znova pošúchala bosú nohu, tentoraz o čelo, a pochybovačne poznamenala:
  - Boh pôsobí tajomným spôsobom.
  Charlotte svojim vlastným logickým spôsobom poznamenala:
  - Takže to nie je odpoveď.
  Gerda potom navrhla:
  - Vezmime si ako axiómu nepochybný fakt, že Pán Boh existuje, a vždy existoval, a z toho budeme vychádzať.
  Charlotte logicky kontrovala rovnakou metódou:
  - Vezmime si teda ako axiómu nepochybný fakt, že hmota a vesmír vždy existovali a vždy existovali, a z toho budeme vychádzať.
  Frida, ktorá bola v tomto spore tretia, vybuchla do smiechu a poznamenala:
  - Áno... Toto je dialóg medzi nemým a hluchým. Takže nebudete môcť dospieť k jasnému záveru.
  Charlotte nesúhlasila.
  - Mám výhodu oproti Gerde. Napríklad, ak vychádzame zo skutočnosti, že hlavnou príčinou všetkého je Všemohúca Božia Osobnosť, potom sa v budúcnosti ukáže jej derivát: človek sa ukázal byť slabším a technicky nevyspelým. A ak uvážime, že všemocná, no neosobná povaha je príčinou a hlavnou príčinou, potom sa ukazuje, že zrodila dokonalejšieho a vyspelejšieho človeka. Ukazuje sa teda, že došlo k prechodu od jednoduchého k zložitému. A v kreacionistickom modeli, naopak, od zložitého k jednoduchému. Teraz sme však svedkami procesu postupných komplikácií, v ktorom sa všetko od technológie vyvíja evolučným spôsobom. Áno, ľudský mozog neustále rastie. Teda predpokladať, že ide predovšetkým o neosobnú záležitosť, z ktorej sa evolučne vyvinula zložitejšia, logickejšia vec, ako naopak, akoby absolútne všemohúca a dokonalá osobnosť boli výhonkami buriny tvárou v tvár ľudstvu.
  Frida sa vzchopila a poznamenala:
  - Áno, čítam nejakú náboženskú literatúru. Ak jej veríte, tak Adam bol dokonalejší ako súčasný muž a intelektuálne sa rozvíjal. A že ľudia, ktorí sa odlúčili od Boha, išli cestou hriechu, začali starnúť a slabnúť, ale... Teraz sme svedkami opačného procesu: rast sily človeka a jeho úžasný intelektuálny rozvoj. Najmä počas vojen! Pamätajte si, na ktorých tankoch sme začali vojnu v štyridsiatom prvom a čo máme teraz! Je v tom obrovský rozdiel!
  Gerda podráždene zašepkala:
  - Všetko sú to intrigy!
  Nemci odrazili sovietsku ofenzívu vo všetkých smeroch. A oni sami rozdávali zdrvujúce údery.
  A na oblohe na ME-309 bojovali krásne, bosé dievčatá v bikinách. Bojovali veľmi tvrdo. A doslova rozdrvili nepriateľa ako kotlety.
  Albina vystrelila do súperov holými prstami a zrazila sovietske auto.
  Potom zaštebotala:
  - Za veľké árijské nápady!
  Alvina tiež zaútočí na nepriateľa, dôkladne ho rozdelí a zakňučí:
  - Sláva novým nápadom!
  A pritlačte jeho šarlátovú bradavku na nepriateľa.
  Ale sovietske dievča z delostreleckej batérie strieľa na fašistické monštrá. Snažia sa odraziť nápor, kvantitatívne a kvalitatívne prevyšujú nepriateľa.
  Dievčatá zo sovietskeho práporu sú tiež veľmi pekné a v krátkych sukniach, prsia zakryté len podprsenkami. Ich odhalené nohy sa mihajú a samotní bojovníci energicky triedia mušle.
  Jeden z tých spodných, poručík Akulina, prináša náboje bosými nohami a ona sama položila ruky na koleso pištole. A aj keď na nich zhora padajú mušle a z neba lietajú bomby, dievčatá sa nedajú rozdrviť a rozbiť. Bojovali statočne a budú bojovať aj naďalej.
  Anyuta mieri zbraňou... "Myš" nie je prebodnutá, ale dievča na ňu stále strieľa. A zrazu budete mať šťastie a brnenie podľahne. V tomto prípade si bude musieť Nemec objednať rakvu s hudbou.
  Bosé dievčatko je veselé, hoci chápe, že z takejto smršte majú veľmi malú šancu dostať sa. Napríklad Sturmmausovci idú do útoku. Sú to stroje podobné Shtrumtigrovi, len oveľa väčšie a na predĺženom podvozku Mouse. A keď ťažká raketa vyletí zo 600 mm odpaľovača bômb, tak je to jednoducho hrozná vec.
  Na Anyutu pršali hrudky spálenej zeme a po medzere sa roztopila pôda. Dievča sa však vôbec nedalo zahanbiť. Naopak, dala si bosé nohy, aby cítila príjemnú masáž z úlomkov. A veselo spieval:
  Vlasť a armáda sú dva piliere,
  Na ktorom spočíva planéta!
  Chránime ťa svojimi prsiami,
  Tvoju armádu spievajú všetci ľudia!
  
  Mraky sú chladné, ale slnko je horúce,
  Guľomet trel rameno vojaka ...
  Navždy vlasť sme s vami -
  Vykopeme hrob pre zloducha!
  Anyuta už bola v nacistickom zajatí a tam ju surovo bili palicami na pätách. Dievča zastonalo a ponáhľalo sa, ale nikoho neprezradilo. Čo sú pre ňu všetky tieto údery. Je členkou Komsomolu. Ďalšia vec je, že nacisti už prelomili prednú líniu obrany a hrozia, že porazia aj túto. Anyuta vie a strieľa. Aj keď je to mimoriadne ťažké, mali by ste sa dostať do hlavne "Maus", a potom nemecký tank stratí schopnosť strieľať a bude musieť byť odvezený do zadnej časti na opravu. A to už je pre Fritza problém.
  A tu sa Anyutovi po niekoľkých chybách podarilo odraziť sud "Tiger" -2. Potom dievča šťastne spievalo:
  - Naši sa tvojim nepodvolia!
  A opäť vystrelil. Akulina jej poradila, aby pri streľbe používala bosé nohy, keďže je to oveľa praktickejšie. Krásne dievča s tým čiastočne súhlasilo. A veci dopadli oveľa lepšie. Všetky delá sú kalibru 85 mm, nie sú dostatočne výkonné proti nemeckým tankom. A tak ak trafíte hlaveň, potom sa objavia šance na úspech.
  Anyuta sa snaží predstaviť si modrú panorámu s pohyblivými žltými bodkami. Toto je hrubá zelená silueta nacistického tanku. Vidíš ho ako obrovského slona. Tak si to vezmite a udrite mastodonta na kmeň. Vtedy mu bude prevaha nepriateľa vo váhových kategóriách zbytočná.
  A teraz ďalší "Tiger" -2 stráca proboscis. A veľmi ochorie.
  Akulina z plných pľúc spieva:
  - Bývalý chvost, šupiny - nechytil Fritz pozná pražmu!
  Batéria pozostáva výlučne z dievčenských sandálov a preto ich zrejme vyššie sily šetria a mušle nebolí. Každý z nich má svoju školu a svoj osud. Akulina ako dieťa snívala o vynájdení lieku, ktorý by zaručil nesmrteľnosť. Smrť sa jej zdala hrozným a nespravodlivým rozhodnutím. Koniec koncov, to, že ľudia umierajú, je hrozné. A hoci dievča verilo v nesmrteľnosť duše, ktorá je v porovnaní s telom primárna, ale predsa. Svet nie je šachovnica, vezmite z nej figúrku a položte ju späť. Nie, vesmír sa ukázal byť krutý. Prečo musí človek zostarnúť a zomrieť? Akulina bola obzvlášť rozrušená starými ženami - táto škaredosť je hrozná.
  Nie je človek ako kvet, a nie koruna stvorenia? Človek musí byť a zostať nesmrteľný. A nezdalo sa mu v žiadnom prípade ochorieť a odísť na druhý svet. Človek sa predsa rodí, aby bol šťastný.
  A o akom šťastí môžeme hovoriť, ak ľudia stratia svojich príbuzných a priateľov? Ak on - osobnosť vybledne? Nie, toto je nesprávne a nie dobré. A Akulina sa vrhla do lekárskej literatúry. Čoskoro dievča dospelo k záveru, že samotná chémia na nesmrteľnosť nestačí a treba vymyslieť niečo zásadne nové a efektívne.
  Možno aj nejaké žiarenie. Ktoré by na rozdiel od rádioaktívneho neničili, ale liečili. Potom začala vojna a na nesmrteľnosť nebol čas. Akulina nejaký čas pracovala vzadu. No straty Červenej armády rástli, na front boli čoraz častejšie povolané dievčatá a chodila aj lekárka. Najprv pracovala ako zdravotná sestra a potom sa presťahovala do batérie. Akulina sa neraz ocitla na pokraji smrti. Ale zakaždým zostala nažive a dokonca bez vážnejších zranení.
  Úbohé dievča, ktoré malo v živote toľko rôznych problémov. A teraz sa k nim blížia fašistické tanky.
  A tu je ďalšia kráska, hnedovlasá Tatyana. Dievča prináša mušle, ťahá krabice. Je tiež bosá a dokonca v tom nachádza potešenie - koniec koncov, júl je na dvore, najhorúcejší mesiac v roku. Je to tu dobré, všetky zhromaždené dievčatá sú celkom pekné a vzbudzujú úctu k nepriateľom vlasti. Tatyana ťahá krabicu a spieva:
  Únia nezničiteľné, slobodné republiky,
  Nebola to hrubosť, ani sila, ani strach, čo sa zhromaždilo...
  A dobrá vôľa osvietených ľudí -
  Mier, priateľstvo, svetlo, rozum a odvaha v snoch!
  
  Sláva vlasti, našej slobodnej,
  Priateľstvo všetkých národov je spoliehanie sa na storočie,
  Zákonná sila, vôľa ľudu,
  Jednoduchý človek je predsa za Jednotu!
  A pod takýmito slovami je veselšia a krabice sa už nezdajú také ťažké. A dievča sa ľahko ohýba. Je taká očarujúca. A veselé dievča. Tu sa priplazí nemecký sabotér s granátom
  parapet. Tatyana zdvihne citrón bosou nohou a vytiahne ho ladnými prstami a hodí ho na nepriateľa. Okamžite vzlietnu traja nemeckí špióni, rozsekaní za letu úlomkami. A Tatyana, prekrížiac si holé, opálené nohy, im ukázala figu. Bez ohľadu na to je to pekné dievča. A môže zomrieť aj ona?
  A tu je veliteľ ich batérie, major Voronina. Má už tridsať rokov, no pás od neustáleho pohybu je štíhly ako u mladého dievčaťa. Jej vlasy sú biele, a preto šediny nie sú viditeľné, a jej tvár z čerstvého vzduchu je červená a čistá, bez jedinej vrásky. Margarita Voronina bojovala od prvých dní vojny. Nie príliš úspešná v oceneniach, vzhľadom na to, že bojovala viac ako šesť rokov a osobne zabila viac ako sto Nemcov. Ani raz sa Margarita vážne nezranila a neležala v nemocnici. Dokonca sa volala: Železná Margarita. Ale žena bola morálne vyčerpaná dlhotrvajúcou vojnou morálne.
  Jej bosé nohy sú mozoľnaté a takmer neprášia. Behať naboso sa naučila sama pred vojnou v snehu. A teraz už viac ako šesť rokov nenosím čižmu. V štyridsiatom prvom roku, aby dodržala svoj sľub, bojovala v najjužnejšom sektore pri Rostove. Len vďaka sibírskym mastiam sa jej vyhli omrzliny. Ale prežila bez topánok, prešla ťažkým testom v ruských závejoch. A pokračovala vojna.
  Nebola veľmi cenená a nikdy netrvala na svojich skutkoch. Odmeny sa teda hromadili pomaly, ale isto. A teraz už postúpila do hodnosti majora a má Rád slávy všetkých troch stupňov. Ale hviezda hrdinu, ktorú si Margarita dlho zaslúži, ešte nie je. Ale bojovníka to nijak zvlášť nemrzí.
  Hlavná vec je prežiť v tejto vojne. A tu má špeciálny amulet Perúna. Umožňuje vám zachrániť štyroch ľudí v akejkoľvek bitke. Samotná Margarita a traja ďalší ľudia podľa jej výberu.
  Hlavná žena sama naplánovala tri na záchranu: Akulina, Anyuta, Tatyana. Dobré dievčatá a veľmi schopné. Tu je ich delo, hlavne už odstrelili piatich Nemcov. A teraz Anyuta zasiahla húsenicu Panthera. Nemecký tank zastavil a začal dymiť.
  Margarita kričí na dievčatá:
  - Len tak ďalej!
  Z plných pľúc odpovedajú:
  - Tam je tak udržať!
  Margarita nadšene zvolala:
  - Nie! Nikto nás nezastaví. Nikto nevyhrá!
  A šiesta Myška prišla o náhubok. Nemecké tanky sú dosť rýchle, no v postupe im bránia početné protitankové priekopy a ježkovia. Dievčatá mieria spolu, Akulina pomáha mieriť zbraňou, je rýchla ako žiadna iná bojovníčka. Tatyana je tiež silná a presná. Tu opäť strieľajú. A tentoraz projektil zasiahol húsenicu leva.
  Narážať na stopy "Tigra" -2 je zbytočné, pretože malé valčeky robia auto, respektíve jeho podvozok, prakticky nezraniteľné. Ale pri dlhom sude je to efektné a lákavé.
  Anyuta vyslovuje ako skutočný námorník:
  - No predsa od skrutky!
  Akulina podporuje diabolského cherubína:
  - Prídeme s veselým smiechom,
  K veľkým budovám ríšskeho Berlína...
  Buďme šťastní so sladkými dvoma,
  Naša armáda je neporaziteľná!
  A nemecký tank opäť začal tak prudko dymiť a začal vypúšťať kovové úlomky na všetky strany.
  Celý panenský delový prápor, unesený nadšením, začal spievať;
  Kedysi človek nepoznal sny,
  Nerozumel som únavnosti horlivej myšlienky!
  Pri pohľade na svetlo žiariacej hviezdy -
  Nepoznal som pojem Svätá vlasť.
  
  Bol to zviera, drsný divoch -
  Plný žalúdok - to je celá útecha!
  Jeden inštinkt - ako vrana kluje,
  A hlad klesá do priepasti pekla!
  
  Potom bolo všetko len na tabuli,
  A v tomto sú šťastné aj zvieratká!
  A duch túži po večnej kráse -
  Vo svojej viere robiť lepšiu silu!
  
  Potom my ľudia dostaneme nápad -
  Áno, s tým prichádzajú strašné muky!
  Ale ty bojuješ za vedomosti, mladý muž -
  Rozumné učenie všetko povýši!
  
  Potom nebudete dlho trpieť
  Príde čas - mladosť navždy!
  Aj tvoj otec a matka vstanú,
  Upadnú do nočných môr bez toho, aby boli zmrzačení!
  
  Ale myšlienky sú tiež zlé -
  Oni sú v plameňoch!
  Keď vystrašia iného,
  Keď majú nesmrteľní dar!
  
  Bohužiaľ, musíte prekonať svoj hnev -
  Vytvorte ďalší vesmír v sláve!
  Taká bude sila v tvojom srdci,
  Táto porážka je tiež poučením!
  Bitka pri Kursku sa skončila remízou. A nastala pauza. Nemci priniesli do série Pantera -2. Tento stroj bol vyspelejší s úzkou vežou a nižšou siluetou.
  Hmotnosť auta rástla, niečo málo do štyridsaťsedem ton, z čoho sa ešte zlepšili jazdné výkony vďaka motoru s výkonom deväťsto koní. Ale výzbroj a brnenie sa výrazne zvýšilo. Čelo veže bolo 150 mm a strany boli 60 mm, čelo trupu bolo 120 mm so sklonom štyridsaťpäť stupňov a strany boli 60 mm. A pištoľ je 88 mm a 71 EL. Takáto pištoľ preniká zo vzdialenosti kilometra 193-milimetrovým pancierom pri sklone 30 stupňov. Takže stroj je veľmi vážny a deštruktívny.
  No aká je odpoveď na toto? Už len tým, že dievčatá budú bojovať aj naboso a v bikinách. Potom ani nádrž nemusí byť dokonalá.
  Už je zima. A jeden z prvých tankov IS-2 ide do boja. A Elenina posádka na ňom. Dievčatá sú samozrejme bosé a v bikinách. Sú pripravení bojovať s nacistickou spodinou, za ktorou stoja Spojené štáty americké.
  Boj teda bude tvrdý.
  Elena vystrelila holými prstami. Zasiahla nacistický stroj a zaškrípala:
  - Pre vlasť!
  Euphrosinia tiež zaútočila na nepriateľa, udrela ho do boku a ohlušujúco sa zasmiala a dodala:
  - Pre matku Rusko!
  Dievčatá pred bitkou natreli tank IS-2 na bielo. A na snehu ho prakticky nevidno. A veľmi trefne sa vrhnú na nepriateľa.
  Elizabeth, ktorá presne strieľala na nepriateľa a presne zasiahla nepriateľa, celkom logicky poznamenala:
  - Som Robin Hood v bikinách!
  Elena súhlasila s týmto:
  - Si naozaj skutočný Robin Hood!
  A ako to vezme a stlačí spúšť holou pätou.
  Štyri E na IS-2 je veľká sila. Aj keď je Gerda vážnym súperom na Panther-2.
  Oba tanky sú zhruba v rovnakej hmotnostnej kategórii. Nemecká má na bokoch tenší pancier, no v čele je lepšie chránená najmä vežou a spodnou časťou korby. A nemecký kanón je priebojnejší a rýchlejší.
  Je pravda, že jednorazové poškodenie sovietskej zbrane je možno silnejšie. Áno, to je samozrejme veľké plus, ale nemecká zbraň je presnejšia. A čo je podstatné, Panther-2 je oveľa obratnejší a ovládateľnejší.
  Gerda má teda plus. A ak stlačí gombík holými prstami, nebude sa zdať malá.
  A nemecké dievčatá majú veľmi radi mužov a v tom je aj ich sila, najmä ak si jazykom prepracúvajú pulzujúcimi jadeitovými prútmi.
  . KAPITOLA 2
  V zime Červená armáda nedosiahla rozhodujúci zlom. Frontová línia zostala stabilná. A prakticky nehybne.
  Nasledujúci rok sa Nemci objavili v sérii prúdových lietadiel a evolúcii Focke-Wulf - TA-152. Nádherný stroj so silnými zbraňami a slušnou rýchlosťou. Toto je vážne...
  V ZSSR sú zatiaľ len nové tanky IS-2 a T-34-85. A to bol tiež veľký krok.
  Na jar spustili Nemci novú ofenzívu. Snažili sa prevziať iniciatívu.
  Začiatok ofenzívy 21. mája podnietil hukot desiatok tisíc diel a súčasne odlet viac ako sedemdesiattisíc bombardérov s napalmovými bombami s hmotnosťou do desať ton. Začala sa najúžasnejšia bitka druhej svetovej vojny. Nepriateľ prekročil Rubikon a ponáhľal sa do Moskvy. Nemecké tanky duneli, menšie autá cinkali. Hordy ocele postupovali na sovietske pozície, ako Džingischánova jazda v hrubom brnení. Pole išli dopredu a predovšetkým najchránenejšie "myši" a "kráľovské levy", "tigre" -2 ich používali ako baranidlo.
  Ešte skôr prešli teletanky - "šachový kôň". Vyhodili do vzduchu mínové polia a uvoľnili cestu nemeckým vozidlám k sovietskym pozíciám. Používal sa aj "Had Gorynych", keď sa hadice naplnené výbušninami hádzali dopredu a všetko sa čistilo.
  Elfské dievčatá Frida, Charlotte a Gerda sú v najnovšom tanku Panther-3 a pohybujú sa v čele útoku. Nádherné bojovníčky v plochom stroji s hmotnosťou 75 ton na seba odhaľujú tváre a strieľajú z pištole ešte bývalého kalibru 105 mm.
  Charlotte s úsmevom poznamenala:
  - Od začiatku vojny s Ruskom už uplynuli viac ako tri roky. Ale Moskva ešte nebola dobytá!
  Frida rozhorčene poznamenala:
  - Ale čoskoro bude Kaukaz obsadený. A to je možno ešte dôležitejšie!
  Gerda odpovedala s úsmevom:
  - Samozrejme, existujú také nádherné hory a nádherné miesta, ale ... Vojna zvyčajne končí pádom hlavného mesta. A kým sa neberie, nemožno hovoriť o našom víťazstve!
  Charlotte neochotne súhlasila.
  - Nie!
  Nový tank "Panther"-3 je stále v experimentálnom testovaní. Všetko je v ňom tak zautomatizované, že by stačili dvaja členovia posádky. Ale dievčatá s holými nohami radšej robia trojky. Nijako im to však neuľahčuje.
  A rútiaci sa obrovský tank na sovietske pozície. Je ťažký, ale dobre chránený a má 105mm kanón v 100EL. A toto je vážne.
  Ponáhľa sa vpred toto monštrum...
  A od tohto tanku sa odrážajú sovietske granáty.
  Gerda poznamenala:
  - My traja sme ťažkí!
  poznamenala Charlotte s úsmevom a vystrelila na nepriateľa holými prstami na nohách.
  Ryšavka zavrčala:
  - Nech je naša vlasť v sláve!
  Frida so smiechom poznamenala:
  - Sláva árijskému duchu!
  A stlačí aj holou pätou a sovietsky tank zabije. A vŕzganie:
  - Pre nové sily!
  Tu prichádza na scénu obrovská sila tanku.
  Ale na druhej strane bojujú sovietske dievčatá. A bosí sú aj bojovníci z Ruska.
  Bitky sú kruté a Fritz postupuje a preráža obranu do hĺbky. A veci nejdú celkom podľa plánu.
  Elizabeth strieľala z IS-2 na nepriateľa a štebotala:
  - Za vlasť - našu matku!
  Ekaterina poznamenala a šukala nepriateľa:
  - Za naše zmeny, za Rusko!
  Elena si to tiež vzala a buchla na nepriateľa a vrčala:
  - A pre Rusko je všetko super!
  Eufrosyne holými prstami poslala vražedný dar skazy a štebotala:
  - Za vlasť!
  Štvorka na IS-2 fungovala a strieľala celkom presne. A celkom presne, veľmi svižne zasiahnite nepriateľov.
  No Nemci pokračujú v prerážaní. A pohybujú sa bojovým smerom.
  Je už leto a predná časť sa doslova rozpadá. Dievčatá však naďalej bojujú a ukazujú svoju najvyššiu triedu.
  Elizabeth sa pri týchto slovách zamračila. Po relatívne a nie príliš vydarenej zime sa to na frontoch zhoršilo. V Kursku napriek početnej prevahe utrpeli sovietske vojská ťažkú porážku. A aj teraz pomerne úspešne začala protiofenzíva stíhačiek pri Voroneži. Nemci odišli do tyla a prerušili komunikáciu. A teraz musia dievčatá na tanku ustúpiť.
  Ale aj tak je dobré, keď sú v aute samé ženy - cítia takú príjemnú vôňu, nie ako spotení muži. A ich posádka je tak dobre koordinovaná. A štyria sa prikradli, aby boli mimoriadne krásni.
  Elizabeth rozhodne hovorí:
  Vyhráme, to viem určite! Dokonca aj ústup na Ďaleký východ!
  Ryšavá Aurora, plieskajúc nahou, vytesanou nohou o vodu, s grimasou odpovedala piesňou vojaka:
  "Konečne sme dostali rozkaz zaútočiť!" Vezmi naše rozpätia a krv! Ale pamätáme si, ako sa slnko vrátilo a takmer zapadlo na východe!
  Ekaterina a Elena zborovo odpovedali:
  -Dobre povedané!
  Bosá Aurora v próze dodala:
  - Celá Európa pracuje pre nacistov a ešte viac zdrojov v Afrike. Musíme teda zdvihnúť veľmi ťažkú činku!
  Bosá Elizabeth buchla do vody päsťou:
  - Poďme to zdvihnúť a roztrhať! A teraz už stačí! Už osviežený a späť v nádrži!
  Krásky nenamietali. Pot zo silných, opálených tiel zmytý a v poriadku. Dievčatá majú luxusné boky, úzke pásy a brucho s reliéfnym lisom. Naozaj sú ako sochy antických bohýň. A nohy sú také štíhle a zároveň svalnaté, pod olivovou kožou sa váľajú guľôčky a oceľový drôt svalov.
  O takýchto dievčatách hovoria: zastavia cválajúceho koňa, vojdú do horiacej chatrče!
  Aj keď k horúcemu tanku sa neradno vracia. Elena špliechala z vedra na brnenie, aby bolo auto aspoň trochu chladnejšie.
  Elizabeth na to stroho poznamenala:
  - Ako bojujú muži v uniformách v takýchto oceľových rakvách? A sme takmer nahí!
  Bosá Aurora s veľkými a perleťovými zubami vybuchla smiechom:
  - Budete súhlasiť, že je to veľmi zaujímavý nápad - poslať bikiny v rámci Lend-Lease!
  Ekaterina odpovedala nahnevane a búchala bosou nohou o húsenicu tanku:
  - Áno, úžasné. Minimálny odpad látky, maximálne ambície!
  Elena, ktorá sa tiež krútila, len tentoraz hruďou, zaškrípala:
  - Bolo by lepšie, keby poslali ďalší tank! Alebo lietadlo!
  Bosá Alžbeta namosúrene poznamenala:
  - Áno, svinstvo majú tanky!
  Červenovlasá Aurora, ktorá vyliezla na vežu, namietala:
  - Nie naozaj! Najnovší "Churchill" je veľmi dobrý, najmä v brnení!
  Blondínka Elizabeth zvraštila obočie a spýtala sa:
  - Jazdil si na Churchille?
  Ohnivý diabol odpovedal šeptom:
  - Nie! Ale náhodou som zistil, že má čelný pancier 102 - milimetrov!
  Krásna Alžbeta si zaguľatila tvár, poklepala elegantnými holými prstami po brnení tridsiatich štyroch a poznamenala:
  "Dvakrát tak hrubý ako ten náš?" No, aký dobrý nápad!
  Elena sediaca na sedadle vodiča sa spýtala:
  A čo kaliber zbrane?
  Bosá Aurora úprimne odpovedala:
  - Neviem... Ale s najväčšou pravdepodobnosťou je to buď 75 alebo 76 milimetrov. Približne porovnateľné s našimi.
  Bosá Aurora, keď sa usadila ako strelkyňa, poznamenala:
  - Takže možno sú jeho jazdné vlastnosti horšie?
  Bosá Aurora pokrčila silnými, svalnatými plecami.
  "Možno... Ale Briti už majú motor Meteor s výkonom 600 koní, takže si nemyslím, že Churchillov tank je stroj na rakvu!"
  Krásna Elizabeth položila ďalšiu otázku:
  - A aký je náš najnovší vývoj?
  Červenovlasá diabolka láskavým hlasom spievala:
  - Je to veľké tajomstvo... Veríš tomu alebo nie?
  Alžbeta triasla bosými nohami a melodickým hlasom odpovedala:
  - Samozrejme, že ti verím! Na takéto otázky môžete veľmi jednoducho ... Hrkať do tábora - kde je malý biely medveď!
  Bosá Elena, ktorá naštartovala auto, si všimla:
  - Hovorí sa, že čoskoro sa objaví monštrum - sedem zbraní a dva raketomety ako na Kaťušách.
  Ohnivá Aurora zapískala a pokrútila hlavou.
  - Áno, taká potvora sa ani neotočí!
  Elena pompézne povedala:
  - Ale ako to bude bolieť!
  T-34-85 zareval. Musel som zvýšiť hlas, aby som prekričal motor.
  Nadporučík Elizabeth zavrčala:
  - Počul som, že čoskoro príde nový IS s veľmi hrubým pancierom a dvoma motormi. Takže Nemci budú Khan!
  
  
  Bosá Aurora vtipne spievala:
  "Vykopeme tank, opäť začne zabíjať v dvoch normách, začne ti dodávať chána na cintoríny!"
  A všetci štyria vybuchli smiechom. Auto postupne naberalo rýchlosť. Napriek všetkým legendárnym tridsiatim štvorkám a T-34-85 to bol dosť náročný tank na riadenie. Najmä radenie prevodovky si vyžadovalo značné úsilie. Silná bosá Elena si poradila, občas jej s nohou pomohla nejaká ryšavka. Ale samotná krabica by sa mohla rozbiť.
  Preto nebolo "tridsaťštyri" zaradené na maximálny prevodový stupeň. Tank sa teda pohyboval pomalšie, ako mohol. A hrozilo, že ho počas dňa nájdu notoricky známe "veci", Yu-187 a TA-152, veľmi nebezpečný strmhlavý bombardér.
  Bosá Alžbeta to pochopila a očakávala, že sa do lesa dostane rýchlejšie. Tam ich nádrž nie je príliš rozlíšiteľná.
  Bosá Aurora si popod nos pískala pesničku. Ryšavka je vždy v dobrej nálade, aj keď prináša smutné správy.
  Natasha si spomenula na začiatok vojny. Stalo sa tak na poludnie, keď to oznámili v rádiu. Ale už ráno sa začali šíriť zlovestné klebety. Potom v rádiu hlásili, že Nemecko zaútočilo na ZSSR bez vyhlásenia vojny. Hneď niekoľko žien sa rozplakalo.
  Nálada ľudí bola zmiešaná. Tí mladší a omámení propagandou sa dokonca potešili: vraj o dva týždne vykrútime Nemcov a bude z nich skif. Tie staršie sa naopak opálili.
  Alžbeta sa tiež cítila nesvoja. Jej starší brat zomrel vo fínskej vojne a prostredný brat po návrate povedal veľa strašných vecí. V každom prípade bolo jasné, že úroveň Červenej armády nie je taká vysoká, ako tvrdila propaganda. A že velenie nie je na úrovni a veľa tankov horí ako zápalky.
  Dôstojníci hovorili o Nemcoch s rešpektom... Napriek tomu dobyli takmer celú Európu. A kto je starší, pamätal si prvú svetovú vojnu. Potom cisárske jednotky dosiahli Dneper a Rusko pristúpilo k ponižujúcej Brest-Litovskej zmluve.
  Bosá Alžbeta bola teda veľmi rozrušená. Nechcel som znova pochovať svojich blízkych a ešte viac bojovať s takým silným nepriateľom, akým je Nemecko a jeho satelity. Británia má malú nádej. Bez ohľadu na to, ako by sa títo mäsožraví predátori spojili proti Rusku.
  Prvé dni a týždne potvrdili najpesimistickejšie predpovede. Nemci postupovali a brali jedno mesto za druhým. Minsk padol v priebehu niekoľkých dní. A o necelý mesiac Smolensk. Alžbeta sa dobrovoľne prihlásila na front. Je to silné dievča a veľmi tvrdé.
  
  Tankárkou sa stala náhodou, predtým bojovala v pechote. Nemci pokračovali v postupe. Časť, v ktorej dievča bojovalo, bola obkľúčená. Natasha sa dostala k svojim a narazila na opustenú nádrž. Elena bola s ňou a dievčatá spolu mohli naštartovať auto. A dokonca ju priviedol do prvej línie.
  Za to dostali medailu a boli zaradení do tankových jednotiek. Príprava bola veľmi krátka - len mesiac a pol. Dievčatám sa podarilo zúčastniť sa obrany Moskvy.
  Už sa zdalo, že len asi, naši sú na pokraji. Pokročilé jednotky Fritza videli Kremeľ ďalekohľadom, keď vstúpili na predmestie hlavného mesta. Ale stal sa zázrak.
  Nepriateľov sa podarilo nielen zastaviť, ale podarilo sa im prejsť aj do protiofenzívy. Poslednú operáciu nikto neplánoval. Pokračovalo to spontánne, ale o to úspešnejšie. Nacisti ustúpili, opustili svoje vybavenie a doslova stuhli v mraze.
  A "tridsaťštyri" ukázali svoju dobrú kvalitu - bežeckú zdatnosť. Nemci uviazli v snehových závejoch a rytieri sa pohli a rozbili nepriateľa.
  Po odstránení hrozby pre Moskvu si všetci mysleli, že teraz a ďalej postúpia naši. A že chrbát nacistom bol zlomený.
  Teraz je však opäť všetko inak! Ako v strašidelnej rozprávke! O posunovačoch! Keď sa čierna stane bielou a biela sa stane čiernou.
  A teraz sa to výrazne zhoršilo. Vytvoril sa kotol, z ktorého sa musí dostať von.
  Svetlana sa vyklonila z nádrže. T-34-85 je stroj, ktorý má okrem tesnej prevodovky aj taký nedostatok, akým je zlá viditeľnosť. Z tohto dôvodu tento tank stráca významnú časť svojich bojových vlastností. Nemecký Panther-2 nemá takúto nevýhodu a cez ňu je všetko relatívne dobre viditeľné.
  Dievča sa dokonca vyšplhalo na zajatú trofej, pričom zaznamenalo pohodlnejšie pracovné podmienky pre posádku a dobrú optiku Nemca. Je pravda, že 88 mm kanón nie je ani zďaleka slabý a projektil je tiež trikrát ľahší ako sovietsky.
  Vykloniť sa snažil aj červený diabol. Ale pre dve dievčatá je trochu stiesnené pozerať sa cez jeden poklop. Začali tlačiť.
  Aurora s bosými nohami tvrdo zavrčala:
  "Toto je stále moje miesto!" Ste strelec a mali by ste sedieť pri pohľade!
  Catherine vyštekla:
  - Naopak, musím vidieť všetko! A ty lepšie poznáš svoje miesto!
  Dievčatá sa začali biť. Utkané svalnaté, opálené telá, natiahnuté silné svaly. Od námahy sa im skĺzli aj podprsenky.
  Elizabeth na nich zakričala, potom ich oboch potiahla za prsty na bosých nohách, čím ich prinútila upokojiť sa:
  - Nemci sa nielen zmocňujú, ale stále musíte bojovať! Ušetrite si vášeň pre nacistov!
  Dievčatá sa prestali stískať, ale zborovo sa obrátili k veliteľovi:
  - Ako môžeme nasledovať?
  Elizabeth sa rozhodla Solon (bol tam taký slávny senátor Solon!):
  - Postupne sa dostanete von!
  Bosá Aurora rozmarne poznamenala:
  -A blondínka bude podvádzať!
  Catherine nahnevane odpovedala:
  - Boli by ste bez hanby ticho!
  Elizabeth zavrčala:
  - Dosť! Alebo ti šľahám kuracie stehná! Na môj príkaz zmeníš svojho priateľa!
  Dievča si navzájom ukazovalo jazyky a... zostalo spolu visieť v poklope.
  Bosá Alžbeta povedala chladným tónom:
  - Ty ryšavka sadni si, Svetlana zostáva!
  Ohnivý Augustín bol skutočne rozhorčený:
  Už je tu dlho! Práve som sa objavil! A teoreticky by som to mal zmeniť!
  Elizabeth zvýšila hlas a vypustila kov a zavrčala:
  - Rozkazy veliteľa počas vojny sa neprejednávajú, ale plnia... Alebo vás mám zbičovať?
  Horiaci sandálový diabol sa neochotne skryl v stiesnenej rozpálenej veži a mrmlal:
  - Rozkaz veliteľa počas vojny, keď okolo svišťajú guľky! Naplnené láskou a veľkou hodnotou, posvätné pre ruských vojakov!
  Elizabeth sa usmiala. Konflikt bol vyriešený a čoskoro les a budú bezpečne skryté. Tu ostražitá Catherine zrazu vykríkla:
  - Pred Nemcom na tanku!
  Teraz je to vážne... Alžbeta sa navyše nebála ani tak tankovej bitky, ako toho, že nacista rádiom privolá útočné lietadlá. Existuje však nádej, že Fritz nebude lietať kvôli osamelému sovietskemu tanku.
  Hoci sa Nemec schoval za kopu starého sena, Catherine sa ho podarilo zazrieť. Bol to Panther-2 a v najnovšej modifikácii s dĺžkou papule 100 EL. Kaliber je rovnaký 88 mm, ale úsťová rýchlosť strely je oveľa vyššia.
  Panther-2 v predchádzajúcej modifikácii mohol preraziť na vzdialenosť nie väčšiu ako 1 000 metrov a potom nie s istotou na čelo. Sovietska tridsaťštvorka mohla teoreticky dosiahnuť až kilometer na palube, ale v praxi z päťsto metrov. Tentoraz sú však šance takmer vyrovnané. A nacisti majú lepšiu optiku.
  Napriek všetkému riziku Elena zaradila posledný prevod holým opätkom. Tridsaťštyri zahučala ešte hlasnejšie, až mali ruky zopnuté a samotný tank sa triasol. Teraz je však oveľa ťažšie ich zasiahnuť. Nemec stojí na mieste a čaká na sovietske auto.
  Je ľahšie trafiť nehybný cieľ, ale keď sa vaše auto tak trasie...
  Ekaterina klesá a s pomocou bosej Aurory zamieri a vystrelí prvý výstrel.
  Desať metrov pred Nemcom vybuchne granát.
  Bosá Elizabeth prísne varuje:
  - Buď opatrný! Toľko munície nám nezostáva!
  Ekaterina, ležérne prikývla blond hlavou, odpovedá:
  "Je to len výstrel!"
  Bosá Aurora posmešne spievala:
  - Zajtra bude lepšie ako včera! Zajtra bude lepšie ako včera! Ahoj slnko!
  Bosá Jekaterina povedala trochu nahlas, ale jasne:
  - Ustúp!
  Dievča sa opäť pokúsilo zacieliť. Nemec bol ešte ďaleko. Je dokonca nepravdepodobné, že by kanón Zis-85 prerazil jeho 60-milimetrový pancier z takejto vzdialenosti. Nacista ešte nevystrelil, ale cieľ chytil. Malá veža T-34 je malý cieľ. Je ťažké ho trafiť z diaľky, najmä keď sa tank tak rúti plnou rýchlosťou.
  Bosá Catherine zaváhala. Zastreľte teraz alebo neskôr, priblížte sa. Tridsaťštyri otrasov v pohybe a nie je možné urobiť presný pohľad. Musíte buď zastaviť, alebo sa dostatočne priblížiť, alebo ešte lepšie blízko.
  Bosá Elena hovorí a zatína päste:
  - Na slávu vlasti svätej!
  Bosá Jekaterina sa nakoniec rozhodne a strieľa. Strela je vypľúvaná z hlavne. Dievča ho sprevádza s mentálnym sprievodom.
  Už bližšie, asi jeden a pol metra, od Nemca. Ak vezmeme do úvahy, že tridsaťštvorka je ťažko viditeľná z pohľadu, je to dobrý výsledok. Polonahá Aurora, ktorá sa v momente výstrelu vyklonila, hlasno zaštekala:
  - Skoro o niečo viac!
  Catherine nahnevane zamrmlala:
  - Takmer sa nepočíta!
  Červenovlasá diabolka zavrčala:
  "Dáme Führerovi päsťou do tváre, nejako to prežije!" Teraz sme trochu ako, trochu blázni!
  Catherine netrpezlivo tlačila na krásu nohou:
  - Drž hubu, ak môžeš!
  Bosá Aurora zavrčala:
  - Tehly!
  Napokon to Nemec nevydržal, vystrelil... Náboj letel s píšťalkou nebezpečne blízko auta. Fritz však netrafil. čo si myslel? Tušili ste, že takéto krásky sedia v koči alebo strieľajú mechanicky? Panther-2 má veliteľskú vežu a dobrú viditeľnosť. V štyridsiatom štvrtom roku sa tento tank stal najmasívnejším. S jeho pomocou dosiahli Nemci veľké úspechy, keď v roku 1937 dobyli územia v rámci štyroch nemeckých hraníc a to len za päť mesiacov.
  Nádrž ukázala plnú dostatočnosť. Najmä proti IS-2. Koncom štyridsiateho štvrtého roku sa objavila možnosť s väčšou dĺžkou hlavne, a teda počiatočnou rýchlosťou strely. Nemec počíta s tým, že zasiahne nepriateľa, hoci tridsaťštvorka je problematické auto. Niekedy sa Rusom podarí zasiahnuť z veľkej vzdialenosti a v pohybe. Musíme udrieť nepriateľa ako muchu.
  Bosá Elizabeth, uvedomujúc si, že vždy existuje šanca zasiahnuť, zašepká:
  - Lenin, párty, Komsomol!
  Mysľou mi prebleskla šialená myšlienka, prečo sa neobrátiť k Bohu? Ale člen Komsomolu by nemal veriť v Boha. A vo všeobecnosti, ak On existuje, prečo to všetko dovoľuje? Dovolil by starostlivý Stvoriteľ takú nezákonnosť? A čo staroba a smrť?
  Takmer nahá Alžbeta, možno viac ako smrť, sa bála starnutia a škaredosti. Aké je to neestetické. A skutočne, ak predpokladáme, že človek je smrteľný, kvôli vývoju a pokroku, tak znetvorovanie ľudí starobou akosi nie je od ruky. A kde je estetika tvorcu? Naozaj sa mu páčia vráskavé a zhrbené staré ženy?
  Krásna Alžbeta si to nevedela vysvetliť a uzavrela - Boh je výmysel ľudí! V skutočnosti existuje evolúcia. A možno príde čas, keď sa človek vyvinie na takú úroveň, že bude schopný vzkriesiť mŕtvych! A potom tí, ktorí zomreli vo vojne, sa znovuzrodia vo svete jasného komunizmu!
  Bosá Elizabeth zašepkala:
  - Boh daj víťazstvo našej ateistickej strane!
  Kráska Ekaterina sa upokojila a vystrelila po tretíkrát... Zdalo sa, že strela zasiahla brnenie, ale znova preletela okolo. Ale Nemec zasadil ... Sakra, hit!
  Veža sa otriasla, bolo počuť zvonenie. Našťastie sa šikmé brnenie odrazilo od strely.
  Najdôležitejšie však je, že Fritz dokázal zo stále slušnej vzdialenosti zasiahnuť rýchlo sa pohybujúci tank malou vežou. A to znamená, že tam sedí skúsený tankista a nabudúce nemusí viesť ...
  Aurora s bosými nohami, lesklá od potu, automaticky vložila projektil. Catherine sa obrátila s modlitbou k ... Artemis! Ako najvhodnejšia sa v tomto prípade zdala zrejme bohyňa lovu. A dievča kopalo bosou nohou do ostrého rohu. Bosá Jekaterina si všimla, že keď je nahnevaná, lepšie strieľa. A...zavrela oči, spoliehajúc sa na intuíciu...
  Štvrtý výstrel...
  Bosá Elizabeth ticho zašepkala:
  - Nebeský plášť je ako závoj!
  A polonahá Aurora, ktorá sa opäť pozerala spoza poklopu, zakričala:
  - Presne tak! Naraz do veže!
  Strela prerazila nemecký tank na križovatke. Vypukol požiar a bojová súprava sa začala trhať. Tu ryšavka, nie celkom taktne, poznamenala:
  - Šťastie! A to až od štvrtého razu!
  Bosá Alžbeta sa ponáhľala opraviť ryšavú Auroru:
  - S takým trepaním a nie zlé! Na štvrtý pokus!
  Bosá Catherine sa nečakane postavila na stranu ryšavky:
  - Nie! Má pravdu, bolo lepšie trafiť na prvý raz!
  Elena začala trochu spomaľovať a snažila sa bosými nohami pohybovať páčkami čo najhladšie. Tridsaťštvorka spomalila. Tank navonok vyzeral dosť neslušne, ale v praxi ukázal svoju účinnosť. Nemcova veža bola úplne odtrhnutá a trup sa od detonácie rozdelil na dve časti.
  Elena začala trochu spomaľovať a snažila sa bosými nohami pohybovať páčkami čo najhladšie. Tridsaťštvorka spomalila. Tank navonok vyzeral dosť neslušne, ale v praxi ukázal svoju účinnosť. Nemcova veža bola úplne odtrhnutá a trup sa od detonácie rozdelil na dve časti.
  Jednému Fritzovi sa však stále podarilo vystúpiť z auta a schovať sa za kríky, predstieral, že je mŕtvy. Na príkaz Elizabeth Elena zastavila tank. Z tridsiatich štyroch vyskočili polonahé Aurora a Ekaterina. Červenovláska priskočila k Nemcovi a demonštrujúc mimoriadnu silu ho jednou rukou zdvihla za golier. Fašista však nebol len malý vzrastom. Toto je naozaj nejaké dieťa, detská tvár, tenké telo, dokonca ani fúzy sa ešte neprerazili.
  Svalnatá ryšavka sa po nemecky opýtala:
  - Si taký nevyvinutý dystrofik, alebo si naozaj shket?
  Chlapec vystrašene zamrmlal:
  - Nie som dieťa. Som z Jungvolku, mal som stáž na tanku!
  Bosá Aurora vybuchla smiechom:
  - Z Jungvolka? Prečo nemáte ešte štrnásť rokov?
  Chlapec prikývol a odpovedal:
  "Mám len jedenásť!" Strýko ma zobral na jazdu. Neposielaj ma na Sibír! A chlapec zakňučal.
  Bosá Ekaterina, ktorá celkom dobre rozumela nemecky, navrhla:
  "Možno by sme mali nechať naše dieťa ísť?"
  Ohnivá Aurora zúrivo vycenila zuby:
  - Nechať Nemca ísť k sebe? Nikdy!
  Medovo blond kanonier racionálne poznamenal:
  - Keď ako väzňa donesieme takého šketa, všetci si z nás budú robiť srandu!
  Veliteľka Ekaterina sa tiež vyklonila a pri pohľade na chlapca poznamenala:
  - Je nejaký vychudnutý. A dievča sa spýtalo po nemecky. Si naozaj z Jungvolku?
  Chlapec odpovedal:
  - Áno, Milady...
  Catherine logicky poznamenala:
  - Ak ho vezmeme so sebou, môžeme ho poslať do dobrého sirotinca. A ak pustíme k svojim, tak sa pozrieš na dieťa a zabijú ho!
  Bosá Aurora nečakane namietala:
  Kde ste videli dobré sirotince? Ja sám som sirotinec a navštívil som mladú kolóniu a chcem povedať, že v tom nie je žiadny rozdiel!
  Catherine sa otočila k Aurore a zavrčala:
  - Boli ste ryšavka sediaca na mladom? Vždy som to tušil!
  Aurora dupla bosou nohou, pohŕdavo si odfrkla a poznamenala:
  - Naša kolónia bola taká aktívna, že v nej neboli žiadni zlodeji! Ako priekopník, ale s veľmi prísnou disciplínou. Ja neviem ani zbojnícky jazyk!
  Catherine súhlasila s týmto:
  - Stáva sa... Navštívil som aj kolóniu a tam sú všetci žiaci takí kultivovaní a presní, že takýchto ľudí v pionierskom tábore nájdete len zriedka. No dobre, možno sa z nemeckého dieťaťa u nás stane vyvrheľ a bolo by humánnejšie nechať ho ísť!
  Bosá Aurora sa zaškerila a navrhla:
  "Možno ho nechajte u nás. Nech je synom pluku, naučíme ho ruský jazyk ...
  Elizabeth sa zamračila na polonahú Auroru a zavrčala:
  Potrebujete hračku?
  Červenovláska stroho poznamenala:
  - A čo je u nás horšie ako žiť vo fašistickom zverinci?
  Ekaterina omylom stúpila na rozliaty motorový olej a teraz si utierala holú, elegantnú nohu do trávy. Ale prach tvrdohlavo držal. Kanonierka podporila Auroru:
  - Áno, tomu chlapcovi bude u nás naozaj lepšie ako s touto nacistickou beštiou! Je malý, chudý, zmestí sa do tanku! Naučíme ho bojovať a predvádzať výkony!
  Elizabeth zachmúrene poznamenala:
  - Tridsaťštyri a tak stiesnený tank pre nás štyroch. A potom zasaďte chlapca. Nie je to však len tak. Potom o nás budú hovoriť všelijaké škaredé veci!
  Krásna ryšavá Aurora nahnevane poznamenala:
  Myslíš príliš zle na iných ľudí. Nebude!
  Elena sa tiež vyklonila z nádrže a zasyčala:
  - Dievčatá, poďme spolu žiť ... Nakoniec, či opustíme chlapca, nie je na nás, ale na veliteľovi jednotky ... No zatiaľ zoberme dieťa so sebou a vozme sa s vetrom !
  . KAPITOLA #3
  Bosá Elizabeth neochotne prikývla a zavrčala:
  - Uvidíš, veliteľ nám to zakáže nosiť. Toto je vojna, nie škôlka!
  Bosá Aurora podala chlapcovi ruku a povedala čistou nemčinou:
  Teraz som tvoja matka! Budete žiť a jesť s nami!
  Chlapec nariekavo odpovedal:
  - Netreba, teta, ja chcem ísť domov!
  Červenovlasá Aurora hrozivo pokrútila hlavou.
  -Nie! Si náš väzeň! Ak nechcete ísť na Sibír, potom budete s nami!
  Chlapec sa chcel rozplakať, ale silou vôle zadržal slzy. A muž nevyzeral, že by plakal. Catherine vzala chlapca do náručia a odniesla ho do auta. Naozaj, piati z nás v nádrži boli preplnení. A dievčatá nie sú malé a auto je príliš stiesnené. Malý chytený Nemec sedel pod trávou tichšie ako voda.
  Tank vošiel do lesa. A práve včas preleteli dve slávne útočné lietadlá Yu-187. Toto lietadlo samo o sebe nie je príliš hrozné vo vzdušných bitkách, ale veľmi presne hádže bomby a dokáže zasiahnuť aj samostatný tank.
  Elizabeth s úsmevom povedala:
  "A kvôli tomuto chlapcovi sme takmer stratili čas." Náš tank by rozbili na kusy.
  Catherine pokrčila plecami.
  - Vyhrali sme tankový súboj s takmer rovnocenným súperom a podľa všetkého aj skúseným strelcom. Predtým vyradili aj niekoľko zbraní a prežili. Z našich súdruhov určite nie všetci mali šťastie!
  Elizabeth sa pozrela na svoje telo a poznamenala:
  - Všetci štyria sme takí hladkí, bez jaziev... Bez ohľadu na to, ako sa nám šťastie vypomstí!
  Bosá Aurora pokrútila hlavou.
  Zvyčajne dobrý začiatok znamená dobrý koniec. Nech je to akokoľvek, stále žijeme!
  Ekaterina si pošúchala nos prstami na bosých nohách a navrhla:
  "Možno by sme sa mali zastaviť a niečo zahryznúť. Nejedzte ráno!
  Elizabeth súhlasila:
  - Poďme! Zároveň dieťa nakŕmime!
  Obed bol skromný: bravčová masť, chlieb a cibuľa. Pre každého nebolo dosť armádneho prídelu, a tak dostali v dedine darček. Dievčatá zjedli a dali to chlapcovi. Očividne sa stále bál a zjedol len tenký krajec salsy a chleba. Ale Catherine našla ešte trochu mlieka, aj keď kyslého.
  Po jedle dievčatá relaxovali a spievali...
  Šikovné dievčatá bojujú za Rusko,
  Sú veľmi hrdí a Svarogovi synovia ....
  Naša kráska tak trefne zasiahne guľometom,
  Satanovi služobníci nás nebudú môcť zlomiť!
  
  Bojovali sme statočne, bojovali sme proti fašizmu,
  Porazíme zlý Wehrmacht, aj keď nepriateľ je silný ...
  Verím, že čoskoro uvidíme komunizmus,
  Zlaté lístie, jasné z javora!
  
  Naša krajina nie je lepšia, komunizmus je krajší,
  Aby naša vlasť kvitla žiarivo ...
  Svetlé okrídlené šťastie príde na planétu,
  A sen o lepšom živote sa čoskoro splní!
  
  Verte, že naše Rusko sa stane veľkým šťastím,
  Mária bude vládnuť, Lada matka bohov...
  Zastavíme nápor pekelnej divočiny Wehrmachtu,
  A nepotrebujete ďalšie a zapamätané slová!
  
  Nepriateľ nebude môcť vytrhnúť srdce dievčat,
  My bojovníci sme nabrúsili ostrý, šialený meč ...
  Hlas krás veľmi dobre pozná volanie,
  A budeme môcť rozsekať fašistické hordy!
  
  Vedzte, že my členovia Komsomolu sa nikdy nevzdáme,
  Položíme všetkých nacistov najostrejšou čepeľou...
  Nech tváre našich dievčat žiaria zlatom,
  A fašistu udrieme päsťou do tváre!
  
  Bosé dievča sa ponáhľa cez drsné snehové záveje,
  Aktívne čmárá hromom bleskov zo samopalu ...
  Vy fašisti sa musíte len utopiť,
  Pretože vlasť je monolitná pevnosť!
  
  Porazíme fašistov, aj keď majú moc mieru,
  Strýko Sam sa rozhodol hrať spolu s Fritzom v tejto bitke.
  Z Adolfa si urobili idol,
  A teraz má proti nim ruské armády!
  
  Tu vrú zlé bitky, v bitke tohto člena Komsomolu,
  Rozdrvia nacistov, aj keď v nerovnom boji ...
  Hlas dievčaťa zo striebra je taký zvučný,
  Kráska Hitlerovi-Satanovi nepodľahne!
  
  Náš ruský podiel je neustále vyhrávať,
  Hoci fašistická armáda nepozná číslo ...
  A my sme tvrdo udreli Adolfa do čeľuste,
  Labouristická Moskva podľahla náletu!
  
  Už sú tu snehové záveje a dievčatá sú bosé,
  Mihajú sa holou pätou ako stopa zajaca ...
  Členovia Komsomolu sa rútia do boja,
  Verte, že nepriateľ úsvit neuvidí!
  
  Nedaj milosť fašistom v boji,
  Ich armáda bude v pekle ako horiaci diabol ...
  Dostaneme odmenu z Ježišových rúk,
  Bude veľmi zúrivý, ruské dievčatá medveď!
  
  Ak treba, otočíme sa, všetky hory sú zasnežené,
  A budeme stáť vo vesmíre ľahkého raja komunizmu ...
  Našťastie sa nám otvoril výstrel zo zbraní Aurory,
  A brutálny fašizmus bol uvrhnutý do pekla!
  
  Stalingrad nepodľahol, odolali sme pod ním,
  Aj keď horda vypukla z ocele a pekla...
  Dievčatá hádzali bosé granáty nohami,
  Pretože vlasť členov Komsomolu je jedna!
  
  Verím, že budeme v Berlíne, aj keď je to ťažké,
  Nacisti majú "panterov", "tigrov", "levov", "Ferdinanda"!
  Dievča si stiahlo reťaz na rameno,
  Pretože členovia Komsomolu v boji sú neľútostný talent!
  
  Srdce mladého dievčaťa je dané Ježišovi,
  Lenin a Stalin tiež žijú vo vášnivej viere ...
  Aby už neboli žiadne zručné pochybnosti,
  Povedzme pevne a dôrazne, že Adolf je kaput!
  
  Rozdrvíme dračieho prezidenta mečmi,
  A zničíme jeho gang na stáročia ...
  Pošliapeme fašistické hordy dievčat nohami,
  Nech sa naplní svetlo, svätý sen!
  
  Dajte ľuďom slobodu, ich myšlienky a pocity,
  Aby hviezda žiarila ako slnko komunizmu ...
  Pretože budeme mať kašu s maslom takú hustú,
  Večná mladosť našej sestry sa navždy stane nami!
  
  Tu príde svetlo, vlasť zažiari ...
  Vlasť bude pre nás v sláve po stáročia ...
  Budeme stáť na vrchole, ty veríš komunizmu,
  Sila ruského ducha, vedzte, že bojovník je skvelý!
  
  Tu je Rusko pripravené stať sa láskavejším a krajším,
  A pomôžte celému svetu ísť do šťastia raja ...
  Sme schopní dobyť vesmír aj na okrajoch,
  Vesmír bez okrajov k šťastiu síl prinášať!
  
  Ale pod pätou zlej Ríše nebude žiadne Rusko,
  Pretože má skutočný talent na boj...
  V tanci našich dievčat, na ten hodinový strojček,
  Čomu kráska uverí akémukoľvek výsledku!
  
  Čoskoro príde éra žiarivého slnka,
  Keď sláva vlasti nádherne rozkvitne ...
  Naša armáda slávne bojuje s pekelným Wehrmachtom,
  A bude schopný zmiesť hordu zlého Fritza!
  
  Zdravas svätá Lada, naša Matka Božia,
  Porodil si Perúna a Yarila storočí ...
  Beznádejná kaša veru nedostane,
  Ak veľa míňate, neudržíte slová!
  
  Najdôležitejším vládcom je veľký Stalin,
  Lenin mu odkázal najmúdrejšiu cestu do Edenu ...
  Pretože Jozef je vládcom svetla,
  A nejaký moment pre ľudí ideálne!
  
  Nacisti nebudú môcť oklamať vlasť,
  A odrezať Moskvu od Volhy, od Sibíri ...
  Verím, že to bude žiť - Rusi za komunizmu,
  A Adolfova sila - vymažem dievča!
  
  Čoskoro bude víťazstvo, je to pravda ako slnko,
  Čoskoro bude žiara ako lúče kvasaru ...
  A verte Rusku, komunizmus sa rozvinie,
  No ak mi neveríš, radšej mlč!
  
  Veda čoskoro vzkriesi mŕtvych komunizmu,
  Jej múdrosť je neobmedzená, veľká ako kvazar...
  Fašistov porazíme našou dobrou náladou,
  Nepodľahnime pokušeniu zlatého mešca!
  
  No skrátka to prejde, toto je pekelný čas,
  My dievčatá vstúpime do Berlína v červenom ...
  A naše nekonečné bremeno skončí,
  Pretože svoje šťastie si vezmeme bojom!
  Elena chvíľu spievala so všetkými, ale potom naštartovala motor a auto opäť zaburácalo. Od honby za tridsaťštvorkou s jej hlasným motorom nie je ľahké utiecť. Diesel má tiež veľa nevýhod.
  Rádiová komunikácia nefungovala a vy ste museli len strčiť na východ. Pohybujte sa takmer naslepo. Polonahá Alžbeta sa z času na čas vyklonila z poklopu. Skúsila sa tam pozrieť aj ryšavá Aurora. A Catherine bola vyčerpaná horúčavou a dievča zaspalo.
  Chlapec sedel na jednom mieste a tiež si kloval nos. Na druhej strane Alžbeta premýšľala, kam položiť svoju trasu. Nápadov bolo dosť. Ale ktorý z nich povedie k spaseniu?
  Nechcel som byť zajatý nacistami. Polonahá Elizabeth už na príklade Darie videla, čo je to plné. Úbohú dievčinu chytili pri prieskumnom zásahu. Nacisti ju najskôr vyzliekli a poriadne potrhali bičmi. Potom sa bosí odviezli cez sneh do susednej dediny. A tam s omrznutými nohami boli nútení tancovať na uhlíkoch.
  Úbohá Daria zažila veľké utrpenie. Potom ju položili na stojan a prinútili ju visieť takmer nahú, kým dievča nezomrelo na zimu. Alžbeta si teda spomenula, že ich očakávali v prípade zajatia - mučenia a popravy.
  
  
  Vo všeobecnosti je prekvapujúce, že taký kultivovaný národ ako Nemci sa ukázal byť taký, jednoducho nadprirodzene krutý. Samotná polonahá Alžbeta sa čudovala, že nacisti jednoducho nikoho nezľutovali. Dokonca aj deti boli mučené a to spôsobilo úžas ...
  Najmä keď priekopníkov bičovali ostnatým, rozžeraveným drôtom. Brr! Majú nacisti namiesto srdca kameň?
  Počas presunu dievčatá videli niekoľko sovietskych vojakov, ktorí sa tlačili cez les.
  Krásna Elizabeth nariadila zastaviť tank a ponúkla sa, že privedie vojakov. Vo vnútri teda nebolo miesto, bojovníci sa usadili na pancieroch - vežiach a korbách. Dokonca sa držali za ruky, aby neodpadli.
  Vojaci boli mladí, skoro všetci ešte nemali ani štetiny, len major bol starší ako ostatní. Bosá Aurora, ktorá bola ako väčšina ryšavých žien temperamentná, začala flirtovať s bojovníkmi. Dokonca vzala ruky tej najkrajšej a priložila si ich na hruď.
  Elizabeth prísne zakričala na ryšavé zviera:
  - Zachovaj pokoj!
  Začervenaný mladík stiahol ruky a polonahá Aurora zavrčala:
  "No, nie je ti ľúto tých chlapcov, ktorí stratili návyk na ženskú náklonnosť?
  Krásna Elizabeth, zmäkčujúca, odpovedala:
  - Ale nerob to pred všetkými... Keď to nikto nevidí, tak si rob, čo chceš!
  Bosá Aurora otrávene potriasla bokmi. Blízkosť, krásni mladí muži nadšení. A ryšavka, vlastniaca horúcu krv, prežívala utrpenie, že práve teraz nedokázala uspokojiť žiadostivosť tigrice. V jedných bikinách bola vzrušená aj Catherine, ktorá chcela chlapa, no vedela sa ovládať. Aj keď sa medzi mladíkmi na brnení už načrtla ako obeť. Tu je ten svetlý s čiernym obočím. Keď sa na noc zastavia, potom...
  Túžbu v sebe pocítila aj bosá Alžbeta, no výchova komsomolca protestuje proti beštiálnym pudom. Nemôžete sa milovať s prvým človekom, ktorého stretnete, len preto, že je roztomilý. Aj keď je to príjemné.
  Elizabeth tieto myšlienky od seba odháňa, no čím viac sa snaží, tým viac chce. Našťastie sa pred nimi objavil ďalší sovietsky tank. Navyše, súdiac podľa veľkosti a tvaru - KV.
  Dievča bolo rozptýlené a bosá Aurora, keďže rádio nefungovalo, dávala signály vlajkami. Dostala odpoveď zo sovietskeho tanku. Ako, všetko je v poriadku, čoskoro opustíme kotol.
  Len Elena vyzerala vystrašene - možno je málo paliva.
  Blondínka volala na ryšavku:
  "Signál, že potrebujeme palivo."
  Bosá Aurora dala signál. A oni jej odpovedali. Že čoskoro narazí zásobovacie auto a bude lepšie. Ryšavka pohladila vojaka po stále bezbradej tvári a... ostro buchla perami. Mladý muž sa opäť začervenal. Major sa zamračene spýtal:
  - Prečo ma nepobozkáš?
  Polonahá Aurora netaktne odpovedala:
  - Si starý!
  Major odpovedal s urážkou v hlase:
  "Mám len tridsaťtri rokov. Kristov vek!
  Bosá Aurora pohŕdavo odfrkla:
  - Neverím v Boha! - Ako povedal Lenin: Boh je len ilúzia, ale toto je veľmi škodlivá ilúzia, spútava myseľ!
  Major so smútkom v hlase namietal:
  "Ani ja som neveril v Boha, ale stala sa mi taká úžasná príhoda, že to možno vysvetliť iba zásahom vyšších síl!"
  Červený diabol bol skeptický:
  - Všetko sa dá vysvetliť z materialistických pozícií. Musíte mať len príslušné znalosti.
  Major pokrčil plecami, vlasy mu už prešediveli a naozaj sa zdalo, že má najmenej štyridsať rokov. Bosá Aurora stále uprednostňovala mladších chlapov. A majora ju ako muža príliš nezaujímal. Aj keď je zaujímavé, čo videl nezvyčajné? Možno peklo?
  Polonahá Aurora prešla holou podrážkou po ostrej časti zbrane. Päta sa stala šteklivou a ohnivá kráska sa usmievala.
  Potom sa spýtala majora:
  - A čo si videl?
  Nečakane odpovedal:
  - Vieš, poviem ti to na najbližšom stretnutí!
  Polonahá Aurora skepticky poznamenala:
  "Ale môžu zabiť aj teba, nie?"
  Major povedal so zámernou ľahostajnosťou:
  Tak toto je osud! Ako ty kráska!
  Červenovláska vážne odpovedala:
  "Som čarodejnica a čarodejnice neumierajú vo vojne!"
  Major vybuchol do smiechu a pohladil dievča po ohnivej hlave:
  "Ateistická čarodejnica... To je také zaujímavé!"
  Bosá Aurora vážne odpovedala:
  - To neprekáža! Okrem toho, že neveríte v peklo, ste oveľa odvážnejší v čarodejníctve!
  Major chcel ešte na niečo odpovedať, keď tri strely zasiahli KV tank vpredu. Starostlivo zamaskovaní Nemci zriadili zálohu. Navyše jeden tank bol najnovšou modifikáciou "Panther" -2 s 88 mm kanónom s dlhou hlavňou, ktorý bol schopný preniknúť cez čelný pancier IS-2 z blízkej vzdialenosti. Dievčatá opäť museli zviesť nerovný súboj. Ale zrejme taký je ich osud - bojovať a vyhrať! A proti tomu sa nedá nič robiť ani s ich hrdinstvom!
  Aj keď, keď v tomto vyhráte víťazstvá, potom všetko kúzlo! Nebojácne!
  Bosá Alžbeta spievala plným hlasom;
  Fašistický kat si trhá ramená,
  Tu je stojan, kliešte, vŕtačky po ruke!
  Chce ochromiť telo duše,
  Bezvýznamné monštrum, ale vyzerá cool!
  
  Sľubuje peniaze, lode po mori,
  Čo môže dať aj titul!
  Naozaj ťa daj na linku,
  Koniec koncov, pre neho ste len mŕtvola a hra!
  
  Chce vedieť o našom podnikaní,
  Čo je nové v reťazi chudobných na spútanie!
  Preto budem jazdiť veľkoryso, aby som sa dohodol,
  Aby zabudol na otca a dokonca aj na matku!
  
  Ale budeme pevne slúžiť vlasti,
  Nedá nás zlomiť krutosť kata!
  Vetva sa ohne od poryvu vetra,
  A nahé deti plačú!
  
  Áno, prehral som prvé ťažké kolo,
  Ale Všemohúci dá šancu získať späť!
  A potom ja sám pošlem nepriateľa do knockoutu,
  Moja päsť pevne zahryzne do plaza!
  
  Vlasť mi dáva takú silu
  Že je možné prekonať bolesť všetkého mučenia!
  A vypadni z tohto bezodného hrobu,
  Aby ho nezožrali, nahnevaný medveď!
  
  Ešte trochu a spása je blízko -
  Dosiahneme víťazstvo nad nepriateľom!
  Žiť pod rúškom svetla komunizmu,
  Aby slnko zalialo dom zlatom!
  No a čo také dievčatá, vojaci Červenej armády sú schopní vzdorovať nepriateľovi. A budú statočne bojovať.
  Napriek tomu nacisti opäť prerazili k Stalingradu a o mesto na Volge prebiehajú kruté boje.
  Dievčatá a tu bojujte hrdinsky. Akoby boli skutočným nesmrteľným práporom.
  Napríklad Alenka je v zúfalom protiútoku a holými prstami hodí výbušný balík uhlia, čím prevráti Pantera.
  A to je práve boj na okraji mesta, ktorý je veľmi krutý.
  Anyuta strieľajúca na nacistov kričí:
  - Sláva časom komunizmu!
  A Alla so svojou šarlátovou bradavkou stlačí tlačidlo bazuky a s istotou zasiahne nepriateľa na mieste.
  Potom cvrliká:
  - Neporazený ani krok späť,
  Neporazený - hrdina Stalingradu ...
  Nesklonený po celý čas,
  S nami je Rusko svätá krajina!
  Mária štebotala, rúbala nepriateľov a žmurkla:
  - Sláva Svätému Rusku!
  Olympias vtipne odpovedala a kosila Nemcov:
  - Za ZSSR!
  2. septembra 1944 sa o mesto na Volge rozpútali kruté boje. Obrannú pozíciu v ruinách na Volodarskej ulici zaujal ženský prápor ostreľovačov pod velením kapitánky Natašky Kaktusovej. Za ruinami sa schovávali dievčatá so samopalmi a puškami, zviazané zväzkami granátov.
  Samotná Natasha je v bodkovanej tunike na nahom tele, v krátkych nohaviciach a bosá. Krásne a krivé dievča, s výraznými bokmi, tenkým pásom, nakrátko ostrihaným pod poldecákom. Tvár je veľmi výrazná, s mužnou bradou, modrými očami široko od seba. Svetlohnedé vlasy zošediveli prachom, vysoká hruď, tvrdý pohľad. Kapitánka Natasha bojuje už viac ako dva roky a aj napriek svojej mladosti toho videla naozaj veľa. Dievčenské nohy sú pokryté reznými ranami a modrinami. Dievča je šikovnejšie na pohyb naboso ako hrubé a nemotorné čižmy.
  Holá podrážka cíti najmenšie vibrácie pôdy, upozorňuje na blízkosť míny a samotná matka zem dodáva odolnosť. Na jednej strane dievčine stvrdli nohy, nebáli sa rozpáleného kovu, ani ostrých sutín ruín, no na druhej strane nestratili citlivosť a pružnosť, upozorňujúce cez hukot na pohyb. tankov.
  Sladká Natashka drží granát s priviazaným výbušným balíčkom. Je potrebné sa plaziť k impozantnému nemeckému tanku "Lev", ktorý zalieva ulice guľometmi.
  Mirabela sa plazí vedľa nej. Také bosé, takže všetky dievčatá z práporu boli z čižiem, napodobňujúce svojho veliteľa. Jej zaprášené podrážky sa ostria, keď sa dievča plazí po štyroch. Mirabeline žlté vlasy sú strapaté a dlhé... Trochu kučeravé. Samotné dievča je štíhle, chudé, malého vzrastu. Dokonca si ju možno pomýliť s dievčaťom, s úzkymi ramenami a zdanlivo veľkou hlavou.
  Mirabela však už zažila veľa. Podarilo sa jej navštíviť fašistické zajatie, ktoré prežila kruté mučenie, aj bane, odkiaľ sa jej nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo ujsť. No pri pohľade na jej detskú nežnú tvár sa nikdy nedá povedať, že by ju bili gumenými palicami po pätách, telom jej prechádzal prúd.
  Mirabela strieľa... Vojak Tretej ríše, v tomto prípade Arab, padne mŕtvy a jeho papuľa zdvíha piesok a sutiny.
  Natashka vsunie pod hromadu odpadkov hromadu granátov. Teraz sa sem priplazí deväťdesiattonový "Lev" a vyhodí to do vzduchu. Modré oči dievčaťa sa na jej tvári lesknú ako zafíry, spálené od spálenia a prachu.
  Skúsenosti naznačujú, že dobre chránený tank teraz zmení polohu. "Lev" má 100 mm bočné pancierovanie a dokonca aj pod uhlom. Tridsaťštyri sa cez ňu nevie prebiť, šancu majú len ťažkí Kevesheovci. Ale cieľom sú húsenice. Hlavnou vecou je zbaviť auto mobility ...
  Svetlana vystrelí dávku zo samopalu... Padá vojak, nikto nevie akej národnosti. Nemci, ktorí dobyli väčšinu východnej pologule, si vážia árijskú krv a vrhajú do bitky koloniálne jednotky: Arabov, Afričanov, Indov, rôznych Ázijcov a Európanov. Zvýšil sa aj počet Poliakov - ktorí sú z kolísky zvyknutí nenávidieť boľševické Rusko. Bojujú tu ukrajinskí nacionalisti, donskí kozáci, Čečenci a celý Kaukazský kaganát. Hitler vychoval celú internacionálu.
  Veľa nepriateľov...
  Svetlana šikovne uhýba paľbe zo samopalu. Guľka sa takmer rozštiepila, sčernela od prachu, okrúhla, dievčenská päta. Krásna kapitánka dokonca pocítila šteklenie, ako blízko preletel darček veľkého kalibru. Dievča sa prekrížilo a zašepkalo:
  Ani guľka nás nezastaví!
  Mirabela strieľa späť... Ďalšie dievča Angelica - veľmi ryšavá, nadpriemerne vysoká a svalnatá, napriek úbohému prídelu. Tiež veľmi pekné dievča s luxusnými bokmi, vyhrnutým pásom, nie žensky širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Angelica bojuje len v šortkách, tunika je roztrhaná na kusy a rozpadá sa na prach a po Volge nedodávajú nové uniformy. Nedajbože preniesť viac munície a kvapku jedla pre vyčerpané sovietske jednotky.
  Angelica je teda takmer nahá, nohy má doškriabané, najmä kolená. Kus šrapnelu zasiahol chodidlo pravej nohy a bolí to, ťažko sa chodí.
  Ryšavá, zaprášená, takmer nahá Angelica vykrúca svoju peknú, no zároveň tvrdú tvár. Strieľajúce dievča hovorí:
  - Pán, Moskva a Stalin sú nad nami!
  A odreže útočiacich nacistov, sama sa sotva stihne vrátiť späť.
  Ruiny a úzke uličky sťažujú otáčanie impozantných nemeckých tankov. Tu je takmer dvesto ton "myší" a vôbec nemôžu prejsť ...
  Ako Svetlana očakávala, "Lev" sa trochu povozil a zahrabal sa do kopy odpadu. Došlo k výbuchu. Húsenica praskla, odletelo pár poškodených valčekov.
  Zranený tank sa zastavil a z hlavne mu vyletel náboj...
  Niekde v diaľke zaburácalo a zanechávalo ruiny. Blondínka Svetlana zasyčala ako had:
  - To je môj výpočet! Otvorený účet...
  Dievča-kapitán je opäť nútený odplaziť sa. Nemci a ich satelity nedokážu využiť svoju technickú prevahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uviazli hordy Tretej ríše v pozičných bojoch v pomerne veľkom a dobre opevnenom meste.
  Mirabela hodí granát. Nútiť ich robiť kotrmelce na zostrelených Nemcoch či Araboch, prevracať sa. Jeden z nacistických militantov si odtrhne ruku a zavesí na ňu anglické hodinky s kompasom.
  Mirabela hovorí s úsmevom:
  - Čo ti ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásna dievčina si zo zaprášenej päty striasa kúsok prilepenej keramiky.
  Angelica sa tiež opráši, s pevnými, plnými prsiami. Bradavky sú takmer čierne od nečistôt a svrbia. A skúste sa umyť. Opäť sa musíte zahrabať, keď čmárajú nemecké samopaly. A plaziť sa plastovým spôsobom.
  Prápor dievčat drží svoje pozície, hoci dochádza k ostreľovaniu. A trhajú ťažké granáty a z neba padajú bomby ... Ale odvahu sovietskych hrdiniek nič nezlomí.
  Tu Svetlana vidí, ako sa Panter plazí. No tento tank už nie je taký strašidelný.
  Môžete ho zapichnúť do boku. Dievča kýchlo, vypľulo prach, ktorý jej liezol do elegantných úst. Vzala do ruky granát, zaťažený výbušným balíčkom. Musíte sa nepozorovane priplížiť. Ale okolo je toľko dymu.
  Angelica sa začala plaziť a oprela sa o odtok holými prstami a lakťami. Bola ako mačka sledujúca myš. Dievča si pamätalo vojnu z toho hrozného leta štyridsiateho prvého roku, keď Wehrmacht zradne napadol územia ZSSR. Nebolo ani to dievča, skoro to dievča? Najprv áno, ale potom si zvyknete. A neustále výbuchy nábojov už vnímate ako obyčajný hluk.
  A teraz to vybuchlo veľmi blízko. Dievča sa plesklo po bruchu. Úlomky sa rútia zhora ako kŕdeľ divých včiel. Angelica šepká s popraskanými perami:
  - V mene spravodlivosti, Pane!
  Dievča zrýchli plazenie a hodí granát s pripojenou výbušninou. Súčasnosť letí v oblúku. Je počuť výbuch, tenšie bočné pancierovanie Panthera sa hodí. Nemecký tank začne horieť, bojová súprava exploduje.
  Svetlana s úsmevom zašepká:
  Ďakujem ti Pane Ježišu! Verím len v teba! Modlím sa k tebe sám!
  Zlomí pantera. Odtrhnutý dlhý kmeň je pochovaný v troskách. Predný pancier, oddelený od bočného panciera, pripomína lopatku.
  Svetlana, ktorej oči na tvári hnedej od prachu a spálenia slnkom žiaria chrpami, hovorí:
  - Čím viac dubov má nepriateľ, tým silnejšia je naša obrana!
  Angelica je veľmi sexi, v čiernych nohavičkách a nahom, zaprášenom, silnom tele. Dievča je veľmi šikovné. Dokáže hádzať črepy skla holými prstami na nohách.
  Teraz ladnou, prachom pokrytou nohou hodila ostrý predmet. A zaseknutý, priamo v hrdle fašistu. Krásna Angelica bľabotala:
  - A ja som sexsymbol a symbol smrti!
  . KAPITOLA #4
  Dievča, po ktorom sa znova plazila a strieľala. Viedol oheň a Svetlana.
  Kapitánka krásy Natasha, ktorá porazila fašistu, zaštebotala:
  - Život je reťaz a maličkosti v ňom sú články...
  Mirabela vystrelila, rozrezala Fritzovi hlavu a dodala:
  - Odkazu nemožno nepripisovať dôležitosť!
  Svetlana, opäť presne strieľajúca, zakričala:
  - Ale nemôžete ísť v cykloch na maličkosti ...
  Mirabela vystrelila presne a dodala:
  V opačnom prípade vás reťaz ovinie!
  Ďalšia dievčina Olimpiada, tiež veľmi krásna, spolu s priekopníčkou Seryozhkou pripravila mínu na drôte. Tí dvaja ju tlačili... Zákerný booger vliezol do húsenice "Tigra"-2. A ako toto nemecké auto s dlhou hlavňou vybuchne.
  Blonďavý chlapec Sergej zvolal:
  - Rusko naše, ty máš vedro!
  A ledva stihol odskočiť, blýskajúci sa, s čiernymi, rozbitými podpätkami, z padajúcej strechy.
  Olympias pohladila chlapca po krku a povedala:
  - Si veľmi múdry!
  Priekopník sa dostal na front a pripojil sa k ženskému práporu. Chlapec je tiež veľmi kreatívny. Vyrábal napríklad lietadlá na zostrelenie fašistických útočných lietadiel. Keď sa Focke-Wulfovia alebo TA-152 zdvihnú, ozve sa neskutočne ohlušujúci rev.
  Nemci štrajkujú za sprievodu Wagnerovej symfónie. Taká majestátna melódia.
  Olympias nahnevane hovorí:
  - Stále sa nás snažia vystrašiť!
  Pioniersky chlapec spieval s pátosom:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrť nás nevezme pod hviezdnu oblohu!
  Lebo sväté Rusko bude tvrdo bojovať,
  Nabil som mocný guľomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dievčina, so širokými bokmi a ramenami, je typická sedliacka žena. Šaty boli počas bojov roztrhané na handry, silné nohy sú holé, vlasy sú spletené do dvoch vrkočov a silne zaprášené.
  Seryozhka má iba jedenásť rokov, je vychudnutý podvýživou, poškriabaný a špinavý chlapec, len v šortkách. Prirodzene biele vlasy chlapca zošediveli a cez tenkú, opálenú a špinavú pokožku presvitali rebrá. Strašne zrazené nohy a popáleniny, modriny, s pľuzgiermi. Je pravda, že osud zachránil dieťa pred vážnymi zraneniami.
  Na jeho pozadí sa zdá olympiáda veľká a tučná, hoci dievča nie je vôbec tučné, ale so silným, trénovaným mäsom na kostiach. Navyše sa zdá, že hlad vôbec neovplyvnil jej štíhlu a veľkú postavu.
  Dievča strieľa z ťažkej protitankovej pušky. Nemecké autá sa nedajú preraziť v čele, no v koľajach je šanca.
  A statný "lev", ktorý dostal do podvozku vážnu výbušninu, začal vyfukovať dym ako silný fajčiar.
  Seryozhka spieval so zlomyseľnosťou:
  - Smradľavý Fritz si bez rozmýšľania zapálil cigaretu pri vchode! Samozrejme, dostal sa do veľkých problémov!
  Olympias, mihajúca sa svalnatými, opálenými lýtkami, odbíjala stepovanie holými, krásnymi nohami. Dievča spievalo:
  - Sväté ruské tváre blikajú z ikony ... Bože chráň, aby ste namočili aspoň tisíc Fritz! A ak niekto buzeruje viac ako fašisti, nikto vás za to, verte, neodsúdi!
  Potom nabila protitankovú pušku a znova vystrelila. Nemecký transportér opäť vyfúkol dym.
  Dievčenský prápor spôsobil Fritzovi značné škody. Utrpel však aj straty. Tu bolo jedno dievča roztrhané napoly a jej tvár bola napriek prachu taká bledá.
  Väčšinu Stalingradu už nacisti dobyli, no to, čo z mesta zostalo, sa nechce vzdať a vzdať sa.
  Svetlana sa medzitým pokúša preraziť cez "Tigra". Silné nemecké auto dostalo do boku granát, ale nepodľahlo. Otočí sa, aby vystrelil z dela. Dievča sa musí zahrabať do zeme a sutín, aby ho nerozdrvila tlaková vlna, ktorú uvoľní súčasnosť.
  Svetlana ticho zašepká:
  - Mami, oci, prepáč!
  Mirabela hodila na Tigra granát, ktorý jej vybuchol na čelo. Dievča zasyčalo:
  - O tom, že svetelné vyučovanie v zime na jar... Bez výnimky opakujem, že Hitler je morový bastard!
  Angelica, ktorá prelomila pohľad nacistov a oblievala ich vodou, napätá:
  - V rakve som teraz videl Führera! A chudáka kopla rovno do oka!
  Ryšavá dievčina skutočne hodila granát na tank holými prstami. Zasiahol hlaveň... Nasledoval výbuch a papuľa "Tigra" bola rozbitá.
  Zbabelý Nemec to zobral a cúvol.
  Svetlana si odfrkla cez nosné dierky:
  - Naši, tvoji sa nepodvolia!
  Mirabela sťala guľkou hitlerovského žoldniera a spievala:
  - A ten darebák nežartuje! Ruky-nohy, skrúca ruské povrazy! Zuby zatína do samého srdca... Vlastu pije až do dna!
  Svetlana sa zachichotala a zaštekala:
  - Fuhrer divoko kričí, roztrhne sa!
  Mirabela vystrelila a dodala:
  - No, smrť obláčiky, škerí sa!
  Objavil sa ešte nebezpečnejší "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkre. Navyše sa nepribližuje k pozíciám sovietskych vojsk. Auto držia pod krytom nemeckí guľometníci.
  Svetlana vidí, že priblížiť sa k pozíciám Fritza je nereálne. Ale na oblohe Focke-Wulfs. Jeden z týchto strojov letí bližšie k sovietskym pozíciám. Dievčatá na ňu spustili paľbu.
  Angelica hodí granát a zúrivo hovorí:
  - V hlbokej smrti - niet odpustenia!
  Potom dievča odbočí zo samopalu. Rýchlo sa vráti späť. Relatívne nový nemecký tank "Panther" -2 s malou vežou a nižšou siluetou rýchlo vyrazí hore.
  Niekoľko dievčat hádže na nemecké auto granáty. Keď dostala darčeky, zamrzne a nemôže sa otočiť.
  Angelica zapískala a zasyčala:
  - Toto je nový útok! Roztrhneme jej ústa!
  Panther-2 zavrčal a vystrelil zo svojej silnejšej zbrane.
  Ohnivý stĺp rozdelil vzduch a okamžite zohrial a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica sa zachichotala, mušle preleteli okolo polonahého dievčaťa. Nehanebná ryšavka potriasla bokmi a povedala:
  - A Newton porazil nepriateľov, zhodil jarmo z trónu! Fritz nariadil svoj Newtonov zákon!
  Stalingrad bol celý pohltený požiarmi, keď sa zdalo, že ohnivé jazyky olizujú oblohu a praskajú fialové, oranžové a šarlátové iskry! A každá iskra je ako duch unikajúci z pekelného hradu.
  Svetlana, ktorá zrazila nemeckého bojovníka, zažiarila modrými očami a spievala:
  - Čo kňučíš zlá stará žena? Ver mi, len psychiatrická liečebňa za tebou plače!
  Mirabela spievala v speve a strieľala do nacistov:
  - Aké dobré je ľahnúť si do trávy a udrieť Fritza po hlave! Pripravte pre Fuhrera obklad a pošlite guľky zo samopalu!
  Dievča sa divoko zachichotalo a prevrátilo sa z brucha na chrbát. Vyrobil som bicykel s nohami. Vyletel granát. Lietajúci Focke-Wulf, ktorý dostal šrapnel pod brucho, sa rýchlo vzniesol vyššie. Je vidieť, že ho zranili ostré úlomky. Fašistické stvorenie začalo horieť a začalo strácať kusy zlomených krídel.
  Svetlana, keď videla, ako Fokke stráca výšku, zakričala:
  - To je semafor! Na palube visí sekera!
  Nemecké lietadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všetkých vzdialených kútov oblohy. A kam sa podelo fašistické eso. Urobil som poslednú odbočku. Kat ľahol popolom, nie pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a povedala:
  - Byť či nebyť? To nie je otázka!
  Angelica opäť hodila kus skla nohou, až tak, že udrela do oka a vyšla na Fritza zozadu:
  - Som tanková armáda! A musíte sa liečiť!
  Nemci a ich satelity sa snažili postúpiť a hádzali pred seba granáty. Takáto taktika proti dievčatám nevyšla. Tu Seryozhka nasadil katapult a ako zasiahne nepriateľa v reakcii.
  Priekopnícky chlapec zareval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, ktorý prenikol do davu nacistov, ich rozptýlil a zároveň sa prevrátil vo vzduchu. Fritz spadol a rozbil sa na troskách stien.
  Tank "Tiger" -2, ktorý stratil rovnováhu, sa zrazil s "levom". Ach, Leva, kde je tvoje impozantné meno?
  Svetlana sa usmiala a odpovedala:
  - Výborne, Seryozhka!
  Chlapec agresívne zavrčal.
  - Pioneer je vždy pripravený!
  Dievča v reakcii potriaslo bosou nohou.
  Dievča-kapitán opäť začal pribíjať. A Olympias pošteklil Serjožkovu úzku nohu, aké ťažké to má! Niet divu, že sa chlapec nebojí prebehnúť cez oheň.
  Mirabela v speve povedala:
  -Mladosť je dobrá - staroba je zlá!
  Angelica, táto veselá ryšavka, súhlasila:
  Nie je nič horšie ako staroba! Toto je skutočne najnechutnejší stav zo všetkých možných!
  A dievča urobilo skok prevratom. Na chvíľu si predstavila hnusné babky. Nie, neporovnávajte, stará žena s dievčaťom. A aká krása, v štíhlych telách.
  Angelica to vzala a zaspievala:
  - Tok po roku, roky v karavane,
  Stará žena drhne hennu v mažiari...
  A čo moja štíhla postava,
  Nechápem, ako odišla mládež!
  Svetlana zablikala očami, zrazila Nemca úderom do slabín a poznamenala:
  - Nie! Vo vojne je však také čaro - zostať navždy mladý! Vždy opitý!
  Olympias dal do katapultu novú nálož. To je niečo ako dobrá malta. Dievča zasyčalo:
  - Neprejdi, ale prejdi!
  Serjožka potriasol tenkým, ale šikovným chodidlom a zaštekal:
  - Fritz tvár!
  A granát spolu s výbušným balíčkom vletel v plnom prúde do pozícií nacistov.
  Áno, Stalingrad im nebol daný. Prepadnutie trvá už tretí mesiac od konca júna, no mesto nestihlo všetko zobrať. Na iných úsekoch frontu dosiahli nacisti úspech, ale nie na tomto.
  Svetlana vystrelila z pištole a zavrčala:
  - Všetko je nemožné, náhodou je to možné... Netreba veľmi komplikovať vesmír!
  A narazil do benzínovej nádrže motocykla. Stroj vybuchol a zadymenú krajinu ožiarili ohnivé víry. A Nemca roztrhala ohnivá laba.
  Kapitán dievčaťa zakričal:
  - Milujem zabíjať zlo! A toto je najvyššie dobro!
  Mirabela praskla Nemcom a zasyčala:
  - Poďme sa hrať na dikobraza!
  Angelica začala strieľať, presnejšie. Niekoľko černochov zostalo ležať na troskách pokrytých kopijou:
  - Zabite nepriateľa! - zašepkalo dievča.
  Mirabela hravo zaspievala:
  - Keď natriem Hitlera rúžom, Mainsteina lakom na vlasy, vtiahnem ťa do zajatia princeznej, verný pes ťa ohryzie!
  Svetlana, strieľala, zasyčala:
  - Poď večer, Adolf, obes sa... Prestaň si klamať hlavu! Poďte večer, lietajte ako gyrfalcon - tvrdo poraziť náckov!
  Mirabela nahnevane povedala a strhla prilbu z hlavy stormtroopera:
  - Môžeme! A budeme!
  Dievčatá z práporu "Lenin" zastavili postup cudzích vojsk. Fritz sa pohol dopredu a doslova vyhadzoval mŕtvoly do priestoru. Nepomohol ani tank "Lev", do ktorého sa vkladali nádeje. Tu je modifikácia stroja so 150 mm kanónom.
  Angelica odhodila kameň prilepený na jej nahej bradavke. Dievča má také krásne a plné prsia. Dievča hádže nohou granát. Noha je silnejšia ako ruka a hod ide ďalej.
  "Lev" dostal medzeru v húsenici a zastavil sa. Výstrel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, pľuvajúca, hovorí:
  - Ruský bojovník nestoná od bolesti!
  A dievča znova strieľa. A robí to mimoriadne dobre. Fašista vykláňajúci sa z veže padá späť.
  Ryšavé, takmer nahé dievča hovorí:
  -Márne nepriateľ verí, že sa mu podarilo rozbiť Rusov! Kto sa odváži, útočí v boji, nepriateľov surovo porazíme!
  A Angelica valcuje svaly tlače, ktoré má veľmi reliéfne.
  Ach, aké sú dievčatá krásne! Nechcem, aby niekto z nich zomrel.
  Stalenida bežala... Veľmi krásne dievča s nadýchanými bielymi vlasmi. Akosi sa jej podarí natrieť ich nejakým elixírom, aby sa nezašpinili.
  Dievča je veľmi krásne, s postavou Venuše, len viac tónované a reliéfne. Oblečenie na nej, len podprsenka a nohavičky. Všetko ostatné je už roztrhané. Ale aké pôvabné sú nohy! Toto nie je dievča, ale pečať dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje sa zvláštnym spôsobom ako veverička. Bosé nohy, blikanie a päty zostávajú prekvapivo čisté. Stalenida strieľa a fašista dostane vred na hrudi.
  Dievča hovorí:
  - Vernosť vlasti je najvyššie slovo!
  Angelica so smiechom poznamenala:
  - Vyzleč si podprsenku a zostaň ako ja v šortkách!
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Toto nie je vhodné!
  Angelica potriasla bokmi, trefne vystrelila a zaspievala:
  - Niečo, čo je členom Komsomolu, sa stalo nezvyčajným! Takto chodiť s odhalenou hruďou je veľmi neslušné!
  Steelenida sa zachichotala a poznamenala:
  - Prečo prinášať radosť Fritzovi, pozrite sa na našu krásu!
  Angelica rozhodne odpovedala:
  - Naša krása je smrteľná!
  Oceľové dievča sa zachichotalo a vystrelilo na TA-200. Nacistické auto začalo horieť. A krásna blondínka vykríkla:
  - Smrť zlu!
  Angelica sa zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, keď videla, že Nemec padá, zavrčal:
  - Toto je najvyššia hodnota! Nemyslite si, že nacisti, že ste vyhrali!
  Angelica spieva:
  - Čakanie na víťazstvo! Víťazstvo čaká... Tých, ktorí túžia zlomiť okovy! Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Budeme schopní poraziť nacistov!
  Krásne dievča a jej nahé prsia sa trasú. Dobre s holým trupom v horúčave, ktorú umocňuje oheň.
  Svetlana teraz vyzerala oveľa odhodlanejšie. Strieľala na Fritza zo samopalu a štekala:
  - Dám ťa vykastrovať!
  A skutočne nacisti dostali smrtiace dary a rakvy! A dievča im ukázalo postavu, postavme si holé prsty na nohách. A pískal ako slávik-zbojník. A to cez prsty dolných končatín.
  Dievča kapitán je veľmi múdre. A šumivé. A už vôbec nie kruté. Aj jej je niekedy ľúto nepriateľských vojakov, ktorí môžu mať deti, ktoré budú plakať za svojimi mŕtvymi otcami.
  Svetlana však takéto myšlienky od seba zaháňa, a tak sa vám z nich chce rozplakať. Ale neboli to Rusi, ktorí prišli k Nemcom lúpiť a zabíjať. Nie, to sú Nemci a na ruské priestranstvá vtrhla celá agresívna svorka cudzincov z celého sveta.
  Svetlana sa skrížila a vystrelila na Fritza, ktorý sa potichu snažil priblížiť k pozíciám ruského Fritza... Guľkou vyrazené oko a mozog mu vytiekli.
  Dievča-kapitán sa usmialo a vtipne povedalo:
  - Priamo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Svetlana presne vystrelila a trafila motorku postranným vozíkom. Auto sa začalo trhať a guľomet odletel a niekoľkokrát sa prevrátil. Potom sa jeho papuľa zaborila do trosiek.
  Dievčina si obtrela holú, zaprášenú podrážku o sutiny. A opäť mierila. Jej veselá, mladá tvár sa uškrnula skôr uškrnula. Dievča spievalo:
  - Nie, povedali sme fašistom, naši nestrpia, aby sa ruský voňavý chlieb volal brod!
  Mirabela urobila veľmi presnú strelu, z ktorej sa Focke-Wulf vznietil a zaštebotal:
  Samozrejme, pre darebákov je voľba jasná,
  Za doláre je pripravený zradiť Rusko ...
  Ale ten ruský muž je taký krásny
  Že je pripravený dať svoj život za vlasť!
  Dievča urobilo salto a ukázalo nacistom figu, rolovalo a guľky sa nedotkli krásy.
  Objavila sa Angelica, táto kráska, takmer nahá a špinavá ako diabol, hodila granát naraz s dvoma nohami. A skontrolovala:
  - Čo mám, je... Fritz v ostrej strane!
  Olympias opravila Angelicu:
  - Ostro, do boku, a nie do ostrej strany!
  Dievča sa zachichotalo, potriaslo svojimi melónovými prsiami a spustilo granát pomocou granátu s výbušným balíčkom. "Tiger" bol zasiahnutý papuľou a toto krivé umelecké dielo sa vyhlo.
  Potom nacistický tvor cúvol. Začala sa plaziť ako korytnačka chytená v ohni.
  Svetlana spievala a veselo žmurkala:
  - A "Tiger" cúva a Nemci sa skrývajú!
  Panenský prápor manévroval pod útokom, leteckými útokmi a ťažkými zbraňami. Tu zasiahli prúdové bombardéry, do neba sa zdvihli rozbité, rozžeravené strmy. A kamene boli v plameňoch. Našťastie žiadne z dievčat nezomrelo, no na druhý svet odišli muži - ktorým to až tak ľúto nie je! A duše lietajú - niektoré do neba a iné do pekla! Kde čerti s vidlami už čakajú na tých, čo neverili v Ježiška.
  Angelica je najsexi z rozzúrených bojovníkov: no, môžu nacisti zo svojho "Sturmtigera" skutočne strieľať na pozície sovietskych vojsk a zabíjať červených bojovníkov?
  A dievča schmatlo bosými nohami granát a krútilo sa v kaskádach kotrmelcov. A točiť rýchlejšie a rýchlejšie. A potom zo všetkých síl hodila dar smrti do širokej tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zažiarili a granát vletel do širokej papule. A silný stroj sa najprv dusil a potom sa ponáhľal. Dva "kráľovské tigre", ktoré stáli po stranách "Sturmtigera", boli vyhodené hore a rozptýlené rôznymi smermi. Boli z nich odtrhnuté valčeky, spadli dole a lietali ako zlomený náhrdelník kráľovnej.
  Tlaková vlna odhodila Angelicu a dievča letelo hore nohami. A bola prevrátená, rozkolísaná a hodená. Kráska však napriek tomu pristála, ostré sutiny a drvené kamene sa zaryli do jej holých chodidiel. Dievčatko to bolelo a aj cez mozoľnaté chodidlo sa hrot prepichol.
  Ale Angelica našla silu vstať a zakričať:
  - Vy fašisti padnete popolom!
  Svetlanu a ďalšie dievčatá vyhodila výbušná vlna a dokonca ich mierne rozdrvila. Ale žiadna z krásnych bojovníčok nezomrela. Dievčatá sa stretli s hurikánom a dobre mierenou paľbou. Potláčanie vyskočených nacistov a iného agresívneho hmyzu obliehajúceho ZSSR.
  Mirabela spievala s veľkým nadšením:
  - A keď nás trúba Pánova vezme do boja, budeme priatelia s Komsomolcami! A z Jehovovej vôle budem pri nebeskej slávnosti!
  Angelica striasajúc prach zo svojich krvavých chodidiel spievala:
  - Lenin, párty, Komsomol! Posielame Fuhrera do blázinca!
  Dievčatá sa začali ohlušujúco smiať a Seryozhka s poplachom a mrzutosťou povedala:
  - A môj katapult, nie taký presný - ako tie holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias hrajúca sa so svalmi na rukách povedala:
  - To je v poriadku! Stále premýšľaš. Niečo chladnejšie!
  Stalingrad sa tvrdohlavo držal. Ale na Kaukaze sa situácia zhoršila vstupom Turecka do vojny.
  Otvorenie druhého frontu s miliónovou osmanskou armádou, samozrejme, pridalo problémy.
  Boje sa rozvinuli na Zakaukazsku. A Turci zaplavili veľkým tlakom ...
  Na jeseň av zime v dôsledku krutých bojov Kaukaz padol ... A bol okupovaný nacistami a Turkami.
  Všetky národy Ruska zúfalo bojovali na Kaukaze.
  Dobre však bojujú aj sovietske dievčatá na SU-100.
  Hoci sa pozícia Ruska zdá byť beznádejná. Ale bojovníci spolu s Elizabeth bojujú ako orly.
  Ekaterina stlačí páku holými prstami. Vyšle projektil, ktorý prepichne nacistické auto E-50 do boku a zareve:
  - Za veľký červený a karmínový komunizmus!
  Elena tiež mlátila kanónom holou, vkusnou nohou. Presne zasiahla nepriateľský tank.
  Dievča štebotalo:
  - Pre moje krásne Rusko!
  Euphrasia agresívne poznamenala a viedla veľmi dobre mierenú paľbu:
  - Sláva našej vlasti!
  A používa aj holé, dlátované nohy.
  Sovietsky stroj je veľmi silný a bojovný. A strieľa celkom dobre.
  SU-100 je schopný preniknúť cez E-50 do boku. Ale dievčatá dokonca prerazili jej čelo a dostali sa do návnady alebo do konca. A prerezávajú kov.
  Elizabeth pomocou holých prstov vystrelila na nepriateľa. A štebotal:
  - Z modrého potoka ...
  Ekaterina tiež vystrelila, tentoraz stlačila páku šarlátovou bradavkou a zavrčala:
  Rieka začína...
  Elena sa agresívne a syčiac uškrnula a vydala:
  No priateľstvo začína...
  A páku stlačila aj holou pätou.
  Euphrasia zavrčala a strieľala na nepriateľa:
  - S úsmevom!
  Dievčatá pracujú na SU-100 veľmi aktívne. A zničte nepriateľské vybavenie.
  A na okraji Baku pionieri kopú zákopy. Sú tam chalani rôznych národností. Najmä veľa jasných hláv sa mihne. Existujú červené, čierne a blond deti.
  Jedno ich spája: viera v triumf komunizmu a bosé nohy. Je jasné, že nie každý má počas vojny topánky, a preto sa všetky deti na znak spolupatričnosti chvália holými okrúhlymi opätkami. Zima v Zakaukazsku je celkom mierna a keď sa pohybujete a pracujete s lopatami, zima nie je taká strašná.
  Deti pracujú s nadšením a spievajú:
  Rozdúchajte ohne, modré noci,
  Sme priekopníci - deti robotníkov ...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  Výzva priekopníkov - buďte vždy pripravení!
  A tu opäť prichádza alarm. Chlapci a dievčatá skáču na dno zákopu. A granáty už začínajú praskať zhora: nepriateľské delostrelectvo pracuje.
  Pashka sa spýtal Mashy:
  - No, myslíš, že to prežijeme?
  Dievča sebavedomo odpovedalo:
  - Odoláme aspoň raz, v najťažšej hodine!
  Priekopník Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinstvo je neotrasiteľné.
  Chlapec klopkal holou podrážkou o kamene. Je vidieť, že chlapec sa naplnil pevnými mozoľmi.
  Dievča Tamara poznamenalo:
  Budeme bojovať bez strachu
  Nebudeme prerezaní ani o krok späť...
  Nechajte košeľu nasiaknutú krvou -
  Viac nepriateľov, otočte rytiera do pekla!
  Chlapec Ruslan, priekopník s čiernymi vlasmi, poznamenal:
  Prechádzajú storočia, príde éra,
  V ktorej nebude žiadne utrpenie a lži ...
  Bojuj za to až do posledného dychu -
  Slúžte svojej vlasti, vy zo srdca!
  Chlapec Oleg, tenký a svetlovlasý, štebotal, verše:
  Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Stalin žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok,
  Otvoril dvere do vesmíru
  Hviezdy nad nami žiarili!
  
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Chlapci a dievčatá zborovo tlieskali.
  Teraz však už lietajú prúdové útočné lietadlá a zhadzujú bomby. A toto je agresívny prístup.
  Oleg a Sasha zdvihli prak a spustili dar smrti. A hlaveň zasiahlo nacistické útočné lietadlo.
  Dievča Natasha spievalo:
  - Komsomol nie je len vek,
  Komsomol je môj osud!
  Dobývam vesmír, verím
  Poďme žiť večne!
  Ahmed, priekopník z Azerbajdžanu, odpovedal s úsmevom:
  - Ešte nie ste členom Komsomolu, Natasha!
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou a odpovedalo melodickým hlasom;
  Vedľa otcov s veselou piesňou,
  Stojíme za Komsomolcom...
  Blíži sa éra svetelných rokov,
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Výkrik priekopníkov - buď vždy pripravený!
  Oleg tiež dupol holou, detskou nohou a zareval:
  Silnejšie kladivo stlačí proletára,
  Z titánového ručného drvenia jarma...
  Budeme spievať tisíc árií našej vlasti,
  A svetlo pre potomkov, dobre!
  Deti sú potešené. A v skutočnosti Nemci bombardovali a len jedno dievča dostalo úlomok do holej, okrúhlej, ružovej päty.
  Pioneer skríkla, no potom si zahryzla do pery.
  A tak sa pripravili na odrazenie útoku. A už sú tam tanky s nacistami. Impozantné E-100 sa pohybujú. Také silné a nebezpečné stroje.
  Majú takú ochranu. Cez ktorý sa nemôžete dostať zo žiadneho uhla. Nedá sa trafiť len z jedného uhla. Jediná šanca je prelomiť stopy.
  Deti sú pripravené bojovať a mávajú bosými nohami. Tu sú na drôte a tlačia balíky s podomácky vyrobenými výbušninami pod stopami nacistov. Funguje a ničí valce tankov Rommelovej armády.
  A vyzerá to hrozne.
  . KAPITOLA #5
  Sasha kričí:
  -Sláva komunizmu!
  Chlapec Pashka strieľa s Olegom z praku a kričí:
  - Sláva priekopníkom!
  Chlapec Ruslan spolu s dievčaťom Sufir vlečie drôtom mínu pod Nemca a kričí:
  - Sláva ZSSR!
  Bojujú deti z Azerbajdžanu a ruskí chlapi. Opálení, chudí, bosí sú priekopníkmi proti kolosálnej armáde tankov.
  Dievča Tamara dupne svojou pôvabnou, malou, bosou nohou a hovorí:
  - Sláva Rusku!
  Priekopník Ahmet pri streľbe na nepriateľa potvrdzuje:
  - Sme spolu priateľská rodina!
  Chlapec Ramzan, ryšavý Azerbajdžan, potvrdzuje a vyráža auto:
  - Od slova sme stotisíc I!
  Deti sú priateľské... Tu je arménske dievča Azatui, ktoré tiež pomocou drôtu obratne prenesie výbušný balík pod húsenicu fašistu a zaškrípe:
  - ZSSR je rodina národov!
  Ďalšie arménske dievča Aghas hovorí:
  - Neprikláňajte sa k fašizmu:
  A dievča ťahalo drôt holými prstami na nohách. Veľa azerbajdžanských a arménskych detí má blond vlasy a sú na nerozoznanie od slovanských detí, ktorých je tiež veľa. Kto opustil Nemcov, ďalšie ruské rodiny sa usadili v Azerbajdžane aj za cárov.
  Na Kaukaze je veľa Slovanov. Veľa zmiešaných párov. Áno, a deti majú zvyčajne svetlejšie vlasy ako ich rodičia. A slovanskí chlapi sa opálili tak, že ich nerozoznáte od miestnych. Okrem toho sú deti zvyčajne podobnejšie ako dospelí.
  Takže medzinárodný sovietsky prápor chlapcov a dievčat bojuje a všetci sú jednotní a veľmi podobní. Ich obnažené päty pri pohybe blikajú.
  A sny deti posielajú dary smrti. Šamil a Serjožka, obaja priekopníci, ťahajú za drôt. A teraz sa nemecká E-50 zastaví so zlomenou húsenicou.
  Chlapci spievajú jednohlasne:
  Únia nezničiteľné, slobodné republiky,
  Nebola to hrubá sila, ani strach, čo sa zhromaždilo...
  A dobrá vôľa osvietených ľudí,
  A priateľstvo a rozum a odvaha v snoch!
  A deti sa tešia. Usmievajú sa bielymi, rovnomernými zubami. A sú šťastní, hoci im hrozí smrť.
  A Nemci sú nanič. Zničené tanky strieľajú z kanónov a čmárajú guľomety.
  Niektoré nemecké vozidlá sú vybavené granátometmi a sú veľmi nebezpečné.
  Chlapec Maksimka a dievča Zara z Azerbajdžanu, opierajúc sa o bosé nohy, vytiahli pod nepriateľa mínu a vyradili fašistického mastodonta.
  A z plných pľúc zakričali:
  - Za ZSSR!
  Deti sú také zábavné.
  Priekopníci Abbas a Vladimir tiež používajú zbrane. V tomto prípade katapultujte a rozbite húsenicu E-75 nacistom. Potom chlapci spievali:
  - Za veľkosť planéty pod rúškom komunizmu!
  Oleg a Abdula sú tiež priekopníkmi rôznych národov, no s jediným srdcom odpaľujú aj výbušniny. Narazí na E-100 a spievajú...
  Otvorili sme planétu národom,
  Cesta do vesmíru, do neviditeľných svetov...
  spievajú sa hrdinské činy -
  Aby som navždy vymazal jazvu smrti!
  
  Pod svätou zástavou Ruska,
  V mieri, priateľstve, šťastí a láske...
  Ľudia na celej zemi budú šťastnejší,
  Pekelná tma sa rozplynie v diaľke!
  Bojujú sa tu deti...
  Abdurrahman a Svetlana, azerbajdžanský chlapec a dievča z Bieloruska, spolu stiahli drôt a vyradili fašistický tank. A spievali:
  - Veľké meno posvätného Ruska,
  Svieti po celom svete - ako slnečný lúč ...
  Verím, že v jednote budeme šťastnejší,
  Ukážme ľuďom správnu cestu!
  Deti sú veľmi odvážne. A nacisti boli jednoducho šokovaní takým tvrdohlavým a zúrivým odporom.
  Abudurrahman je priekopník, dostal úlomok do holej podrážky. Prepichol mozoľnatý povrch detskej nohy.
  Chlapec zasyčal:
  - A bolí ma to!
  Svetlana tiež dostala úder do okrúhleho podpätku a poškrabala sa na ramene. Ale dievča zasyčalo:
  - Nezlomte priekopníkov!
  Azim a Kolka tiež vrazili do nemeckého auta.
  Chlapci ukazovali drôtom a spievali:
  Zradný nepriateľ prešiel do útoku,
  Ale verím, že to nebude váhat, sovietsky ľud ...
  Nepriateľ čaká na porážku a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Nepriateľ čaká: porážka a zabudnutie,
  A sláva Ruska bude prekvitať silnejšie!
  Deti sú odvážne a neohýbajú sa. A chcú vyhrať. A spievajú a bojujú.
  Nemci utrpeli veľké straty. Pravda, väčšinou majú rozbité koľaje a valce. A nie je to smrteľné.
  Horšie pre priekopníkov, ktorí boli zajatí.
  Chlapca Abdulhamida, keď ho zajali, nacisti položili na stojan. Do bloku vložili bosé nohy pioniera a na háky začali vešať závažia. A potom zapálil oheň. A chlapcove obnažené päty olizoval oheň. A na chrbát mu padol bič. Dlho ma bili. A potom začali nacisti lámať rebrá rozžeravenými kliešťami.
  Chlapec zomierajúci mučením, keď ho železo jeho rebier, červené od horúčavy, rozdrvilo, spieval:
  Berlín je takmer pod našou vládou,
  Ďalekohľadom vidíme ten prekliaty Reichstag...
  Dúfam, že čoskoro bude mier a šťastie;
  Ktoré opíšem vo svojich básňach!
  
  Rusko otvorilo komunizmus svetom,
  Stala sa rodinou pre každého.
  Ale Wehrmacht nám prilepil prasací rypák,
  A teraz krv strieka zo žíl ako fontána!
  
  Na čo u nás Fuhrer náhodou zabudol,
  Chcel som získať pôdu a otrokov!
  Fašizmus išiel s veľmi dlhou kampaňou -
  A tu je skutočná nočná mora, pekelné sny!
  
  Jednoduchý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno zviazaná červená kravata.
  Sám chcel vybudovať svet bez Boha,
  Ale zrazu z neba vytryskol napalm!
  
  Musel som utiecť dopredu, boli sme bezradní,
  Takýchto mladíkov si nikto nechce brať!
  Ale chlapec-bojovník v puške to dokázal,
  Cesta otcov sa ukázala ako hodná!
  
  Bojovalo sa tam, kde prefíkanosť aj sila,
  A slabosť je tiež horká, bohužiaľ ...
  Súdruhovia museli kopať hroby
  Hobľovanie borovicových truhiel v mraze!
  
  Teraz som priekopník zvyknutý na utrpenie,
  Na obhliadku išiel bosý, snehová závej chrumkala.
  Možno trest za neveru,
  Že som nechcel poznať Ježiša!
  
  Aké sú však tri hodiny Golgoty?
  Prešli viac ako tri roky vojny!
  V každej dedine vdovy horko plačú,
  Ako synovia zahynuli na cintoríne krajiny!
  
  Prežil som, bol som šokovaný, ranený guľkou,
  Našťastie však zostal stáť na nohách!
  Poctivo sme vrátili dlh Nemecku,
  Ten fašizmus sme rozdupali na prach!
  
  Dospel som, ale stále som chlapec,
  Fúzy neprerazili, ale už titán!
  Áno, dospelý, a možno až príliš,
  Veď srdce sa stalo tvrdým ako kov!
  
  Najvyššie ocenenie Hero Star -
  Sám Stalin, verte mi, odovzdal!
  Povedal: treba si brať príklad z ľudí ako si ty,
  Bojovníci kujú kľúče od dverí do Edenu!
  
  Ale teraz odlož tú statočnú pušku,
  Vezmite si, kliešte, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnicu a čln z dreva
  A vytvorte lietadlo, aby vtáčik vyletel!
  Toto je skutočne hrdinská filmová sága... Ale stále stratená.
  A Kaukaz je dobytý.
  A na jar 1945 nacisti začali ofenzívu proti Saratovovi. Ich jednotky sa pohybovali ako lavína.
  A teraz štvorka dostala ešte výkonnejšie a dokonalejšie "E" -50 alebo "Panther" -3, vyznačujúce sa silnými zbraňami a ochranou.
  Bojovníci sa cítili veľmi sebavedomo. Ovládanie tanku je najmodernejšie pomocou joystickov. Najnovšie auto. Dokonca aj motor s plynovou turbínou. Ale je tu aj veľa "Pantera" -2. Tridsaťštyri akejkoľvek úrovne sa takémuto stroju nevyrovná.
  Gerda ležala v kresle. Bola v bikinách. Dievčatá sú už zvyknuté bojovať polonahé. Horúci piesok púšte im pálil bosé nohy, kamienky hôr im pichali holé chodidlá. Ale bojovníci sa vôbec nelámali a nezotierali na prášky.
  Veliteľ posádky, ocenený mnohými oceneniami, zasyčal:
  - A teraz je Rusko proti nám! Čakajú na vás nové dobrodružstvá a víťazstvá!
  Potriasla hlavou bielou ako sneh. Prirodzená blond, veľmi krásna a opálená.
  Charlotte sa uškrnula.
  Toto dievča malo medenočervené vlasy, ktoré horeli ako plameň. Tiež krásavica, s bronzovým opálením. V bikinách, opálený, svalnatý. Bosými nohami, dupaním po horúcom piesku a ostrými kameňmi.
  Ohnivý diabol poznamenal:
  - Rusi sú snáď naši najfanatickejší súperi!
  Christina zvýšila hlas. Jej vlasy sú medenožlté, tiež horia ako plameň, ale majú zlatistý odtieň. A rovnaké opálenie, svaly a krása. Výrazná a zároveň nežná tvár. A bikiny. Nohy, ktoré ušliapali kilometre na tvrdom a horiacom povrchu, no nestratili svoju gráciu a hladké línie. Holé prsty sú úhľadne upravené a veľmi obratné.
  Ryšavé dievča sa spýtalo:
  - Prečo si to myslíš?
  Magda odpovedala za ňu. Toto dievča má bielo-zlaté vlasy, medovo blond. Veľmi krásna, svalnatá, s výraznou tvárou a zafírovo-smaragdovými očami. Nohy sú tiež tvrdené, s okrúhlymi podpätkami a rovnými prstami. Azda Magda má napriek odvážnej brade najnežnejšiu tvár, takmer krotkú. Napríklad Gerda vyzerá tvrdšie. Christina je o niečo mäkšia a nie je taká skazená ako Charlottina čarodejnica.
  Magda poznamenala:
  - Majú totalitný systém ako my. Preto sú tvrdšie!
  Gerda sa usmiala a odpovedala:
  - Sovietske tanky sú kopa šrotu. Nemali by sme sa ich báť!
  Ryšavá Charlotte stlačila obnažené prsty na tlačidlách joysticku. Strieľal na obranný bunker. 105 mm náboj zasiahol sovietske delo a prevrátil ho. Bojová súprava sa začala trhať a náboje vybuchli.
  Červená čarodejnica zasyčala:
  - Som hrozný rytier - na kolenách divosi! Zmietnem nepriateľov vlasti z povrchu zemského!
  A úškrn perlových zubov a iskra smaragdových očí. Dievčatá sú naozaj top.
  Christina sa zachichotala a odpovedala:
  Teraz budem strieľať!
  A tiež strieľal na nepriateľa. Strieľal sovietsky 76mm kanón. Strela zasiahla šikmé čelo E-50. A odrazil sa. Dievčatám to len znelo v ušiach.
  Gerda sa pleskla bosými nohami a štebotala:
  - Aký priechod!
  A ona sama vystrelila ďalší výstrel... Nemecké tanky strieľali na sovietske opevnené územie. E-100 tiež fungovala. Tento stroj sa tiež ukázal byť derivátom Mausu. Nie je to veľmi dobrý nápad na tank s dvoma delami. E-100 už bola ukončená.
  Namiesto toho prichádzajú do série útočné modifikácie série "E". Ale tento stále funguje. A strieľa projektily.
  Charlotte sa prenikavo zachichotá a potrasie bosou nohou.
  - Vojna je hrozný stav, ale uchvacuje ako hra!
  A dievča vystrelilo, a to veľmi trefne.
  Christina odhalila svoje perleťové zuby. Je to mäsožravý, dravý panter.
  Sovietske delá strieľajú a pred nimi sú mínové polia. Nemecké teletanky sa pohybujú. A útočné bombardéry pracujú s divokým revom.
  Okolo sa valia hraničné stĺpiky. Hitlerove hordy prekročili hranicu.
  Magda nie príliš vtipne poznamenala a klopkala bosou nohou po brnení:
  - Zametáme silnú obranu, ale oceľové panicle!
  Bojovníci na seba žmurkli. Sovietska obrana bola dosť silná. Hlavne veľa min. A to Nemcov zdržalo. Ale aj tak sa im podarilo napredovať.
  Na sovietskych pozíciách pôsobili bombardéry a zhora prichádzali aj útočné lietadlá. Ponáhľa sa do hlbín obrany Červenej armády a TA-400, jednej z najimpozantnejších modifikácií bombardérov. Až šesť motorov vrátane prúdových. A bombardujú a ničia sovietske mestá.
  Gerda, strieľajúca, s úškrnom poznamenala:
  -V boji sme zvieratá, ale s mysľou človeka!
  A opäť vystrelil. Zničil sovietsky kanón. Vo všeobecnosti je to dievča najvyššieho stupňa. A je to super.
  E-50 strieľal na sovietske pozície, sám prakticky bez poškodenia. Šikmé pancierovanie auta s cementovanou oceľou poskytovalo vynikajúce odrazy. Sovietske náboje nedokázali Nemcov ani poriadne poškriabať.
  Christina si spomenula na testy "Tigra". Vtedy to bol prvý sériovo vyrábaný nemecký tank. Žiadna zo škrupín nemohla spôsobiť poškodenie Tigra. Briti padli pod jeho údermi. Ale tu je sedemnásťstopé delo, prebodnuté v čele. Potom dievčatá takmer zomreli. A toto si bojovník pamätal. Ako blízko boli ku kostnatej starenke s kosou, cítiac jej ľadový dych.
  Dievča si obtrelo holú podrážku o roh. Naozaj chcela vyskočiť z nádrže a utiecť. Je to taká priama bojovníčka.
  Christina spievala s hrdosťou:
  - Modrá hmla a všade klamstvo!
  Bojovníci sa chichotali... Ich vidok bol veľmi sexi a erotický.
  A zbraň fungovala a strieľala. Na zastavenie ani nepomyslela. Všetci posielali šupku za šupkou. Rozbitie sovietskych pozícií na úlomky a úlomky.
  Zo zadných reproduktorov zaznela pieseň;
  Vojak je vždy zdravý
  Vojak je pripravený na všetko...
  A prach ako z kobercov,
  Odchádzame z cesty!
  A neprestávaj
  A nemeňte nohy -
  Naše tváre žiaria
  Lesklé čižmy!
  A opäť padá sila prúdového bombardéra na sovietske pozície. A opäť sa vrhá deštrukcia a celé opevnené oblasti. A zbrane odlietajú všetkými možnými smermi.
  Niekoľko desiatok nemeckých tankov súčasne strieľa a všetko ničí.
  Gerda sa cíti ako Bagheera na love. Tu už bola zničená prvá línia sovietskej obrany. Ale vojaci Červenej armády sa stále hemžia a strieľajú na Nemcov.
  Medzi bojovníkmi sú aj priekopníci. Mladí leninisti dobrovoľne vstúpili do Červenej armády. Väčšina chlapcov je naboso a v šortkách. Nosia sa, rozruch.
  A priekopníci zomierajú...
  Charlotte, ktorá viedla oheň, zavrčala:
  - A pionieri, to je tá vec, celá krajina sa pozerala!
  Vystrelila na Rusov a Christinu jedovato zasyčala:
  - Vyzeráme ako sokoly, vznášame sa ako orly!
  A opäť nasadila ohnivý úsmev. Nádherné dievčatá...
  Niekoľko nemeckých tankov sa presunulo do podzemia. A objavili sa v tyle sovietskych vojsk, vyvolali paniku a čmárali guľomety. Nacisti sa ukázali ako komáre z nočnej mory.
  E-50 videl pohyb tridsiatich štyroch cez optiku. Gerda vycenila zuby a začala ukazovať hlaveň. Sovietsky stroj s malou vežou T-34-76 a veľmi mobilný. Vyskúšajte tento a získajte ho. Dievča je už dosť skúsené, ale sovietske auto je stále na rozdiel od amerického Shermana.
  A vzdialenosť k Rusovi je takmer päť kilometrov.
  Dievča si poškriabe holú pätu, Charlotte ju pošteklí medzi prstami. Dievčatá sa chichotajú.
  Potom Gerda strieľa na ruské auto. Škrupina sa rúti veľmi blízko, takmer poškriaba brnenie... Ale stále minula. Gerda otrávene buchne do kovu päsťou.
  Magda hovorí svojmu partnerovi:
  - Zasiahli ste zbor! Bude ľahšie sa tam dostať!
  Gerda podáva joystick Magde a zašepká:
  - Tak to urob sám!
  Magda nadšene spievala:
  - Zem je v okne, zem je v okne ... - Dievča vzalo joystick holými prstami, stlačilo tlačidlo a pokračovalo v spievaní. - Zem je viditeľná v okienku!
  A jej projektil práve zasiahol základňu sovietskeho tanku. Auto prasklo a rozdelilo sa. Začalo to horieť ... Sovietske granáty praskli v lone.
  Magda potriasla holými prstami a zakričala:
  - Pozri, ako som na to prišiel! A ty hovoríš...
  Charlotte zasyčala a odhalila tesáky.
  - Hovoríme znova, v rôznych jazykoch!
  Objavili sa nové sovietske autá. Prvých išlo tridsaťštyri. Pohyblivé a početné autá. Potom sme prešli zo série BT. Toto je zastaraný typ húsenice s kolesami. Postupovali aj predpotopné T-26, ktoré nie sú schopné inak ako poškriabať nemecké pancierovanie. Výkonnejšie a ťažšie HF postúpili až na úplný koniec. A veľa pešiakov.
  Christina sa zachichotala a zavrčala:
  No, my im to ukážeme!
  Nemecké vozidlá spustili paľbu z veľkej vzdialenosti a snažili sa pritlačiť sovietsku pechotu k zemi. Ničili aj tanky a iné živé tvory.
  Na oblohe sa objavili aj sovietske útočné lietadlá: slávny Ilys. Zaútočili na nemeckú formáciu. Hitlerove stíhačky sa k nim rútili. Bolo to skutočné smetisko. Nemecké stíhačky XE-262, veľmi svižné a obratné s manévrovateľnosťou. Útočia na sovietsku techniku, tlačia ako železo.
  Charlotte opäť vystrelila. Dostal sa do sovietskeho BT a zavrčal:
  - Tento text nie je rozprávka... Rozprávka bude pred nami!
  E-50 zastavila a odrazila sovietsky protiútok. Nie veľmi skúsené velenie hodilo tankovú zálohu vlastne na porážku. A ruské autá dostali zásah - ako kurčatá v šupe. A poriadne s nimi bojovali.
  Gerda vystrelila, rozbila čelo tridsiatky a zasyčala:
  - Čo je Stvoriteľ - zranené peklo!
  Charlotte tiež vystrelila, keď našla cieľ, sovietske autá sa pohybovali v priamej línii a dievčatám sa podarilo vystreliť. A všeobecne, tento štyri z fenoménov.
  Červená harpya spievala:
  - Náš jed zabije každého!
  A bojovníci pokračovali v streľbe, odhaľujúc zuby také silné a veľké ako kone.
  Christina tweetovala sebavedomo:
  - Náš jed zabije všetkých!
  Magda, ktorá trafila tridsaťštyri, zaštekala:
  - Toto je náš výsledok!
  Dievčatá sa rozišli...
  Ale bojujú aj sovietske krásky. Posádka Elizabeth na T-34-85. Veľmi odvážne dievčatá. A bojujú aj naboso a v bikinách.
  Ich auto bojuje proti nemeckým Pantherom. Toto vozidlo je stále v prevádzke, ale stále sa objavujú nové a nové tanky série E.
  Elizabeth strieľa holými prstami. Z diaľky prepichne nepriateľa do boku a zaškrípe:
  - Sláva Stalinovej ére!
  Ekaterina vystrelila aj s pomocou holých prstov na nohách a poznamenala:
  - To nie je taká sláva!
  Elena namietala a vyceňovala zuby:
  Narodili sme sa, aby sme vyhrávali!
  A strieľala aj holými prstami na nohách...
  Zároveň si dievča ťažko povzdychlo. Hlavou sa mi preháňali nešťastné myšlienky. Vojna začala porážkami. Nemci prelomili obranu a sebavedomo postupovali dopredu.
  Elena potom utiekla na východ. Topánky sa jej rozpadli hneď v prvých dňoch. A musel som biť naboso. A nezvyknutý to bolí. Dievčina mala celé nohy pomliaždené, pomliaždené, strašne zbité. A už nemohla normálne chodiť, ale potkýnala sa. Ale napriek tomu sa hýbala a chodila. Elena na kampani výrazne schudla - jedna koža a kosti. Ale opálila sa a po vyblednutí na slnku jej vlasy ešte viac zosvetlili. A holé podrážky majú podzhili a zhrubnuté. A dostala sa do prvej línie a pokračovala v boji. A boje boli opäť v plnom prúde.
  Elena väčšinou bojovala v pechote. Vrátane sa podieľal na obrane Moskvy a Stalingradu.
  Ale už na Kursk Bulge sa presunula do tanku. Tam vznikla ich dievčenská štvorka: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - štyri "E". Bojovníci sú skutočne legendárni. Ktorý bojoval naboso a v bikinách, dokonca aj v mraze, a dal Fritzovi do rohov.
  Tank Panther, s ktorým sa dievčatá stretli na Kursk Bulge, bol veľmi nebezpečným vozidlom. Nebolo možné ju udrieť do čela. A ona sama brala z veľkej diaľky. Navyše je rýchly.
  Aby ste teda prerazili, museli ste tank ovládať veľmi zručne a nenechať sa zasiahnuť.
  Elizabeth to urobila. Hoci viac strieľala v pohybe. A Euphrasinia riadila tank.
  Z tridsiatky je takmer nemožné dostať sa do pohybu. Dievčatám sa ale podarilo trafiť. A bojovali s veľkou odvahou.
  Ekaterina tiež strieľa veľmi presne.
  Na Kursk Bulge sa dievčatá zahalili slávou a dostali rozkazy.
  A teraz má každý z nich hviezdu hrdinu ZSSR.
  To je to, čo dievčatá potrebujú! Len špičkoví bojovníci!
  Catherine spievala:
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  V skutočnosti sú to dievčatá, ktoré spôsobujú závisť medzi priateľkami. Nie ako Gerda a jej tím.
  Tu počas odpočinku a ona a jej gang bez váhania mučili priekopníka.
  Najprv vyzliekli trinásťročného chlapca. Potom ho začali štípať. A potom napichajte ihličím. Navyše, ihly boli najprv studené, ale potom sa zahriali na ohni.
  A naozaj to veľmi bolelo.
  Charlotte prepichla chlapcovi pupok a zavrčala:
  - Som čert kríža!
  Potom vzala do rúk rozžeravenú tyč a začala ňou páliť holé, mierne zhrubnuté podrážky chlapca. Zatiaľ čo si užíval jeho divoké výkriky.
  A Christina vzala a zahriala kliešte, začala priekopníkom praskať prsty na bosých nohách. Začal som malíčkom, robil som to pomaly a zároveň kruto. A prsty dieťaťa praskli a zlomili sa. A pre priekopníka to bolo také bolestivé, že chlapec niekoľkokrát stratil vedomie.
  Magda si pod lopatku zapichla páčidlo biele od bodnutia. A chlapec bude zavýjať.
  Umučili priekopníka na smrť. A ukázalo sa, že je to jednoducho skvelé. A mučenie pokračovalo.
  Takto to pokračuje. Pal a Saratov a Kuibyshev. A nacisti začali zaútočiť na Moskvu.
  Za týchto podmienok môže Rusko zachrániť iba vylodenie nájomných vrahov. A Anton Shelestov ide s dievčatami na skvelú misiu.
  Áno, postavenie Červenej armády je už jednoducho absolútne beznádejné. A tu môže ZSSR zachrániť len zázrak.
  Ale tu sú náznaky, že do boja vstupuje šesť bojovníkov. Jedna nádej pre Antona, Margaritu, Natašu, Zoju, Augustína, Svetlanu. Sú schopní zastaviť a poraziť nepriateľov naraz a premeniť ich na popol.
  Zišiel sa taký divoký a krásny tím dievčat. A proti nim Tolstopuz a jeho banda. No nie je to strašné...
  A nacisti už prúdia po Moskve z rôznych strán.
  Potom Anton a dievčatá opäť vstúpili do bitky a pomohli Rusku alebo skôr ZSSR.
  Potom sa k nim pridalo bosé dievča Margarita. Aj dospelá spisovateľka sa výmenou za nesmrteľnosť stala asi dvanásťročným dievčaťom a plní poslanie.
  Bojovníci z 21. storočia sa opäť potýkali s nacistami 20. storočia.
  Vo fašistickej hnedej ríši je príliš veľa vojakov. Plynú ako nekonečná rieka.
  Anton Shelestov zreval a sťal nacistov mečmi, pechotu aj tanky:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A z chlapcovej bosej nohy vyletel ostrý kotúč!
  Potom dieťa zapíska, že vrany omdleli a prerazili im lebky.
  Margarita, ktorá drvila protivníkov, vyceňovala zuby, zavrčala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozsypali z bosej nohy dievčaťa a zasiahli nacistov a ich lietadlá a tanky.
  Natasha tiež hodila obnažené prsty, vražedne a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej meče prešli cez fašistov v mlyne.
  Zoya, ktorá sekla nepriateľov, zaškrípala:
  - Na novú objednávku!
  A nové ihličie sa rozsypalo z jej bosých nôh. A čo je v oku, čo je v hrdle nacistických vojakov a lietadiel.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Augustín rúcajúc bielych vojakov a tanky zaškrípal:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A padni takni a bieli bojovníci.
  Svetlana seká na mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Nacisti padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami a škrípe:
  - Pre matku Rusko vyhrá!
  Anton Shelestov postupuje proti nacistom. Terminátor chlapec seká hnedé jednotky.
  A pri tom prsty na holých nohách chlapca vyhadzujú ihly s jedom, trhajú kmene a zostreľujú lietadlá.
  Chlapec reve:
  - Sláva budúcemu Rusku!
  A v pohybe každému reže hlavu a papuľu.
  A potom ďalší hvizd a pád vrán, ktoré sa predierajú aj cez strechy tankov.
  Margarita tiež drví protivníkov.
  Jej bosé nohy mávajú. Nacisti umierajú vo veľkých počtoch. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom dievča vezme a rozreže ...
  Masa mŕtvol fašistických vojakov.
  A bude to aj pískať, masa vrán v mdlobách padá na hordy Fritza a rozbíjajú aj tanky.
  . KAPITOLA #6
  Ale Natasha je v ofenzíve. Poráža nacistov spolu s tankami a spieva:
  - Rusko je veľké a žiarivé,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú disky. Kto videl hrdlá nacistov. Áno, toto je dievča.
  Zoya je v ofenzíve. Sekanie hnedých vojakov oboma rukami. Pľuvanie z trubice. A holými prstami hádže smrtiace ihly - zostreľujte tanky a lietadlá.
  A zároveň si spieva:
  - Och, palica, poďme,
  Ach, môj obľúbený pôjde!
  Augustina, rúcajúc nacistov a vyhladzujúci hnedých vojakov, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A holými prstami sa pustí na nepriateľa, niečo, čo zabije slona a ešte viac tank.
  A potom zakričte:
  - Vlci!
  Svetlana v ofenzíve. Rezy, sekanie nacistov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  Rozdrvila veľa bojovníkov a kvílila:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy vystreľujú smrtiace ihly, ničia tanky a lietadlá.
  Anton Shelestov vyskočil. Chlapec sa zvrtol v kotrmelci. Rozsekal veľa nacistov v skoku.
  Hádzal ihly holými prstami a zachrapčal:
  - Buď slávny pre moju krásnu odvahu!
  A chlapec je opäť v boji.
  Margarita ide do útoku. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A odhalené prsty na nohách hádžu dary smrti, horia tanky a lietadlá.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhubí hnedých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A samotní nacisti padajú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita kričí:
  - Som americký kovboj!
  A opäť jej bosé nohy hodili ihlu.
  A potom ešte tucet ihiel!
  A potom budú deti zborovo pískať, že na nacistov padajú celé mraky vrán, ktoré im doslova vbíjajú hlavy a prepichujú lebky ako vŕtačkou.
  Natasha v ofenzíve je tiež veľmi cool.
  A hádže bosými nohami a pľuje zo slamky.
  A kričí z plných pľúc:
  - Som iskrivá smrť! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A hnedí bojovníci stále padajú a padajú.
  Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré kopú priamo do hrdla nacistov.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtvy.
  Augustína v ofenzíve. Rozdrví hnedé jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Fašistickými jednotkami sa prehnalo tornádo.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Augustín reve v divokej extáze:
  - Bohovia vojny roztrhajú všetko!
  A bojovník v ofenzíve.
  A jej bosé nohy hádžu veľa ostrých, jedovatých ihiel.
  Svetlana v boji A tak iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie muž, ale smrť s blond vlasmi.
  Ale ak sa to zlomí, nemôžete to zastaviť.
  Svetlana spieva:
  - Život nebude med,
  Ten skok v okrúhlom tanci!
  Nech sa splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe bosého dievčaťa je čoraz viac hnevu.
  Chlapec Anton v ofenzíve všetko zrýchľuje. Chlapec bije nacistov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly - trhajú tanky a lietadlá.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Šialená ríša všetkých roztrhá!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  Margarita je vo svojej činnosti búrlivé dievča. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a naraz vyhodí sto nacistov a desať tankov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A bude riadiť mlyn s mečmi - sudy tankov lietajú rôznymi smermi.
  Natasha zrýchlila pohyby. Dievča rúbe hnedých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Ruskú ríšu čaká víťazstvo.
  A vyhubme nacistov zrýchleným tempom.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to zastaviť a spomaliť a tanky a lietadlá zablúdia.
  Zoya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče sekajú mäso a kovový šalát. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prerazenými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol, ako aj rozbitých tankov a zostrelených lietadiel.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo nie sto nacistov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo nacistov a tucet tankov roztrhal silný výbuch.
  Augustín spieval:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana. A nedáva ani gram oddychu. Divoké terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí nacistov. A masa hnedých bojovníkov už padla do priekopy a popri cestách.
  Šestici zúrili. Zviedol divoký boj.
  Anton Shelestov je späť v akcii. A postupuje, mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi nacisti padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel.
  Terminátorský chlapec si pamätá divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Anton Shelestov kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Naozaj skvelá show sa ukázala ako skvelá. A koľkí zabili nacistov. A najväčší počet najväčších zabil hnedých bojovníkov.
  A keby to aj zapískalo, tak ten havran padne na fašistické pluky v kolosálnych množstvách. A toľko zabitých, a tak zobáky vrán prerážajú strechy tankov. A tiež lietadlá drvia.
  Margarita je tiež v boji. Drtí škoricové a oceľové armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sú sekané na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A vezme a rozbije niektorých protivníkov a tanky a dokonca aj lietadlá.
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko nacistov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya je v pohybe a strihla veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Anton Shelestov skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva hromadu ihiel, zráža tanky a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Na peklo je už dosť starý, ale vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Anton Shelestov spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť z jeho bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly.
  A znova chlapec píska, desaťtisíce zlodejov sa sypú na nepriateľov a prišívajú im prilby.
  Margarita s radosťou spievala:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na nacistov a ich tanky, pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech kvitnú ruže!
  A bojovníčka, len čo holými prstami hodí hrach, tak hneď vyletelo do vzduchu tisíc náckov. Áno, armáda hnedej, pekelnej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak umiera veľa nacistov a padajú lietadlá.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya v divokom pohybe. Útočí na nacistov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov a ako revať:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vykonáva divoký mlyn s mečmi a vymetá tanky. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Ale Augustínova kobra prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz sú jej meče v akcii a prerezávajú mäso a kov.
  Do útoku ide aj Svetlana. Toto dievča nemá brzdy. Len čo sekajú, masa mŕtvol je posypaná odpadkami a lietadlá a tanky padajú.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí zabijak hrach.
  Anton zase stovka nacistov, nesúcich meteor, striehne. A zoberie bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Margarita to urobí znova v boji.
  A zrezať veľa hnedých bojovníkov. A reže veľké medzery.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s obnovenou silou.
  A deti budú opäť pískať a zhadzovať vrany na hlavy nacistov.
  Natasha v ofenzíve zúri ešte viac. Takže mlátenie nacistov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Beh na mieste je bežným zmierovateľom!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať disky bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Masa hláv hnedej armády sa odvalila a tanky horeli.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takú žltú armádu.
  Zoya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy, nechávajú explodovať tanky a lietadlá.
  Zoya to vzala a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahne veľa bojovníkov a odreže veže od tankov.
  Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná liška.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard!
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Bude býčia hlava - bojovníci sa nezbláznia!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Anton Shelestov zavrčal:
  - Čo potrebuješ! Tu je dievča!
  Margarita, ktorá hádzala dýku bosou nohou a odlomila vežu tanku, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Augustín s tým ochotne súhlasil:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť s holými prstami spustí vražednú.
  Svetlana v boji nie je nižšia ako súperi. Nie dievča, ale skončiť s takou čarodejnicou v plameňoch.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Augustína, ktorá pustila čepeľ bosou nohou a odrezala vežu tanku, potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeží!
  Svetlana sekala nepriateľov a zostreľovala lietadlá a štebotala:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya škrípala a hádzala ihly holými, opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha, ktorá porazila nacistov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci zoberú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Anton Shelestov vyzerá v boji veľmi štýlovo.
  Margarita spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Chlapec s terminátorom spustil nohou niečo, čo vyzeralo ako vrtuľa helikoptéry. Odrezal pár stoviek hláv nacistom a tankom a zakričal:
  - Celkom športovo!
  A obaja - chlapec a dievča v plnom prelamovaní.
  Anton sekal hnedých vojakov a zachrapčal:
  - A bude to pre nás veľké víťazstvo!
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, vyrúbal veľa nacistov a tankových veží.
  Zoya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa stíhačiek a lietadiel.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Augustína mávala nohami a hádzala hákové kríže s ostrými hranami a zachrapčala:
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili nacistov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Trhá sa mäso a búrajú sa tankové veže.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha vyletela do vzduchu. Roztrhal protivníkov a okrídlené supy a vydal:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  Anton Shelestov o grganí:
  - Oh, skoro, dáva istotu!
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Na hlavy nacistov padá priateľský piskot a oblaky vrán. A veže tankov sa štiepia od úderov zobákov.
  Natasha sťala nacistov a zakričala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Chlapec odpovedal:
  "Niekedy nie je zábava ani bojovať!"
  Natasha súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hádzalo ihly na nepriateľa holými prstami, vyhodilo do vzduchu množstvo tankov a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Natasha opäť porazila nepriateľov a zničila veže tankov.
  Zoya je veľmi rýchla baba. Tu spustila na nacistov celý sud. A vytrhol niekoľko tisíc z jedného výbuchu.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča v bojovej čipke!
  Augustín v boji tiež nie je slabý. Takže mlátenie nacistov. Akoby zo zväzku reťazí vypadol.
  A sekanie súperov - spieva:
  - Pozor, bude to užitočné
  Na jeseň bude koláč!
  Červenovlasý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke.
  A takto Svetlana bojuje. A nacisti to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Svetlana si drsne všimla, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové črepy, ktoré roztopili lebky a veže tankov:
  - Sláva Rusku, veľmi sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízie v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Tu sa dievčatá chopili nacistov. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí zlomili reťaz.
  Anton je v boji a útočí na nacistov. Bez súcitu ich bije, prerezáva tanky a kričí:
  Sme ako býci!
  Margarita, ktorá rozdrvila hnedú armádu a prerezala sa cez tanky, zdvihla:
  Sme ako býci!
  Natasha to vzala a zavýjala, pričom porezala hnedé stíhačky spolu s tankami:
  - Klamstvo sa vymyká spod kontroly!
  Zoya roztrhala nacistov na kusy a zaškrípala:
  - Nie, nie z ruky!
  A tiež si to vezme a pustí hviezdičku bosou nohou a skoncuje s množstvom fašistov.
  Natasha to vzala a zaškrípala:
  - Náš televízor je zapnutý!
  A z jej holej nohy letí zabijácky zväzok ihiel.
  Zoya, ktorá tiež ničila nacistov a ich tanky, zaškrípala:
  - Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť taký hod, že sa kruhy rozmazávajú na všetky strany. Toto je dievča - čisté vyhladzovanie protivníkov.
  Dievča s holými prstami vezme a spustí tri bumerangy. A mŕtvol z toho bolo ešte viac.
  Potom kráska vydá:
  - Nepriateľovi nedáme milosť! Bude tam mŕtvola!
  A opäť smrteľná vec odletí z holej päty.
  Augustín tiež celkom logicky poznamenal:
  - Len nie jedna mŕtvola, ale veľa!
  Potom to dievča vzalo a kráčalo bosé cez krvavé mláky. A zabila veľa nacistov.
  A ako to hučí:
  - Masová vražda!
  A teraz si bude búchať hlavu o nacistického generála. Rozbi mu lebku a vydaj:
  - Banzai! Pôjdeš do neba!
  Svetlana je v ofenzíve veľmi zúrivá, najmä zráža tanky, škrípe:
  - Nebudeš ušetrený!
  A tucet ihiel odletuje z jej holých prstov. Keď prerazí každého, lietadlá sa zrútia. A dokonca aj bojovník sa snaží rozdrviť a zabiť.
  Anton Shelestov kričí:
  - Slávne kladivo!
  A chlapec hádže bosou nohou aj takú cool hviezdu v podobe hákového kríža. Zložitý hybrid.
  A masa nacistov sa zrútila.
  Anton reval:
  - Banzai!
  A chlapec je opäť v divokom útoku. Nie, to len kypí silou a sopky hučia!
  Margaret v pohybe. Každému roztrhne brucho.
  Dievča s nohou vyhodí päťdesiat ihiel naraz. A masu zabili najrôznejší nepriatelia, vyradili tanky aj lietadlá.
  Margarita veselo spievala:
  - Raz dva! Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky.
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Toto je taká agresívna spoločnosť. Dievča sa bije a kričí:
  "Z Dračieho prezidenta sa stane mŕtvola!"
  Natasha v boji je len nejaký terminátor. A hrkotal rev:
  - Banzai! Získajte to rýchlo!
  A z jej bosej nohy odletel granát. A nacisti sú ako pribití. A rozbije veľa mastodontov a okrídlených, pekelných strojov.
  Tu je bojovník! Všetkým bojovníkom - bojovník!
  V ofenzíve je aj Zoja. Taká zúrivá sviňa.
  A vzala to a zachrapčala:
  - Náš otec je sám Biely Boh!
  A na nacistov seká trojitý mlyn!
  A Augustín zareval:
  - A môj Boh je čierny!
  Ryšavka je skutočne stelesnením klamstva a podlosti. Pre nepriateľov, samozrejme. A pre priateľov je miláčikom.
  A ako s holými prstami bude brať a hádzať. A veľa hromady bojovníkov hnedej ríše, ako aj ich tanky a lietadlá.
  Červenovláska kričala:
  - Rusko a čierny Boh sú za nami!
  Bojovník s veľmi vysokým bojovým potenciálom. Nie, do tohto je lepšie sa nemiešať. Ako sú odtrhnuté veže tankov a krídla fašistických lietadiel.
  Augustín zasyčal:
  - Rozdrvíme všetkých zradcov na prach!
  A žmurkne na svoje partnerky. Áno, toto ohnivé dievča nie je práve niečo, čo dokáže dať pokoj. Pokiaľ mier nie je smrteľný!
  Svetlana, ktorá rozdrvila nepriateľov, vydala:
  - Zametáme vás v rade!
  Augustín potvrdil:
  - Zabijeme všetkých!
  A z jej bosých nôh opäť letí dar totálnej záhuby! A toľko tankov a lietadiel naraz explodovalo na malé úlomky.
  Anton odpovedal:
  - Bude kompletný banzai!
  Augustína, ktorá trhala nacistov holými rukami, sekala ich mečmi a hádzala ihly holými prstami, ničiac naraz tanky a lietadlá, vydala:
  - Krátko povedané! Stručne povedané!
  Natasha, ktorá zničila hnedých bojovníkov, zakričala:
  - Skrátka - banzai!
  A seknime protivníkov s divokou horkosťou.
  Anton Shelestov, ktorý zrazil protivníkov, vydal:
  - Tento gambit nie je čínsky,
  A debut, verte mi, je thajský!
  A opäť odletel z chlapcovej bosej nohy ostrý kotúč na kov. Odrezal veže tankov aj chvosty lietadla.
  Margarita, ktorá rúcala bojovníkov hnedej ríše a brnenie tankov, spievala:
  - A koho nájdeme v boji?
  A koho nájdeme v boji...
  Nerobme si z toho srandu...
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  S nacistami odviedli dobrú prácu... A Sovietske Rusko porazilo hnedé impérium počas útoku na Moskvu.
  Vojna sa ešte neskončila, ale ZSSR už mal šancu poraziť samotných nacistov. Šestica tak opäť musela prerušiť vykonávanie svojej super a cool misie.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAK SAVE PORT ARTHUR
  Maniak Chikatilo sa na odčinenie hriechov stal kresleným chlapcom Conanom. Tento chlapec je hrdinom japonského anime. Ale vôľou mocnej čarodejnice sa do neho presťahovala duša, najslávnejšieho a najpropagovanejšieho ruského maniaka.
  A teraz je kreslený chlapec Chikatilo pripravený bojovať.
  Vyzerá ako asi jedenásťročné dieťa v krátkych nohaviciach, naboso, s odľahčenými svalmi a nahým, opáleným trupom. Od Conana ho odlišovali len blond vlasy.
  A teraz sa len japonská karikatúra musela zúčastniť obrany Port Arthur.
  Vrch Vysokaja je kľúčovým bodom obrany ruských pozícií.
  Kreslený chlapec sa prikrčil. Má na sebe len krátke nohavice a už je november a zima. Bosé nohy chodia po mokrom snehu.
  Je počuť rachot zbraní. Japonci vynaložili všetku svoju silu, aby dobyli horu Vysoká. Potom sa smrť letky Port Arthur stane nevyhnutnou.
  Kreslený chlapec vidí horu trochu zboku. Japonci sú na tom.
  Ruské jednotky opäť strieľajú z pušiek a guľometov.
  Chikatilo beží do kopca. Chlapca si všimnú vojaci. Ale nezastavia ho. Plavovlasý chlapec v šortkách nevzbudzuje podozrenie.
  Karatista vyliezol a okamžite naložil bosú nohu samurajovi do brady. Keď dostal úder, odletel z hory.
  Chikatilo zaškrípal:
  - Jedna nula!
  A opäť bola chlapcova obnažená okrúhla päta zasiahnutá údermi do hrude. A karatista udrel päsťou ďalšieho samuraja.
  Chikatilo-Konan spieval:
  - Čakáme na úspech - som najlepší!
  A potom sa vedľa neho objavil ďalší chlapec Leshka Brilliant. A aj on vstúpil do krutého boja. Toto je ďalšia karikatúra. A s ním aj štyri dievčatá v bikinách.
  Tu je celých šesť agresívnych bojovníkov, ktorí vstúpili do bitky. A tak horlivo zničme samurajov bez akéhokoľvek zľutovania. A obloha sa Japoncom zdala ako ovčia koža a začala totálna deštrukcia a ničenie. To všetko hrozilo úplným zničením.
  A dievčatá sekali mečmi a hádzali holými prstami smrtiaci a šokový hrášok smrti a úplného zničenia. A s Japoncami nebolo zľutovania.
  Chikatilo vzal a holé päty hodil výbušný balík a celá spoločnosť samurajov bola roztrhaná na kusy.
  The Terminator Boy spieval:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrti na bojisku sa nebojíme...
  Rytier bude statočne bojovať s nepriateľom,
  A dokonca aj smrť zvíťazí!
  Bitka je v kolosálnom meradle a je viditeľný obrovský úsvit myslenia a energie.
  Dievčatá a chlapci bojovníci hackovali celé hodiny.
  Začali teda čmárať zo samopalov. A tiež pomocou holých prstov na nohách.
  Chlapec Chikatilo strieľal, kosil nepriateľov a spieval, pričom kládol jeden riadok za druhým:
  - Stanem sa odvážnejším a odvážnejším ako lev!
  Chlapec Brilliant, ktorý odrezal samuraja a vyvrátil hory, vyhŕkol:
  - A čo lev! Ešte odvážnejší ako nosorožec!
  Victoria, táto ryšavá mrška, hodila hlavou s dievčenským podpätkom niečo mimoriadne smrtiace.
  Vyradili veľa Japoncov a zaškrípali:
  - Do najväčšieho vyrovnania!
  Nadežda, ktorá pálkou zrazila protivníkov ako kolky, zavrčala a odhalila zuby:
  - Za nové Rusko!
  Elena vypustila blesky zo svojich šarlátových bradaviek a zavrčala:
  - Za veľkosť planéty Zem!
  Zoya vystrelila kaskádový pulzar z pupka, vycenila zuby, vypustila z nich slnečné lúče a vykríkla:
  - Za vynikajúce úspechy!
  Nádej to vzala a zo šarlátovej bradavky vyslala vražedný lúč skazy a zabublala:
  - Sláva vlasti!
  Victoria, ktorá kosila naliehavých Japoncov, zaštebotala:
  - Dajme svoju dušu,
  Sme naša svätá vlasť!
  Stojíme a vyhrávame -
  A nebudeme ľutovať život!
  A jej šarlátové bradavky budú zasiahnuté ničivým bleskom, ktorý spáli celý prápor.
  Zoya povedala:
  - Naše skvelé víťazstvo!
  A tiež na nepriateľa, ako prudko zasiahne ...
  Nadežda zapípala, odhalila tvár a agresívne škrípala:
  - Za vlasť, našu matku!
  A jej odhalené prsty opäť vystrelia smrtiaci granát.
  Toľko sa deje ničenie a ničenie. Japonci, bez akéhokoľvek zľutovania, sú zmietaní šiestimi.
  Chlapec Chikatilo, čmárajúci na nepriateľov, škrípe:
  -Za veľký komunizmus!
  Diamond dodáva:
  - V truhle budeme riadiť revanšizmus!
  Takže palebná podpora, len ľahké poľné delostrelectvo. Ruská armáda môže viesť silnú paľbu. V štýle Búrov proti Angličanom. Títo sa tiež raz pokúsili o čelný útok. Ale Briti mali stále na výber, napríklad urobiť obchádzky a pokúsiť sa obkľúčiť búrske milície. Čo dokonca urobili neskoro. A Japonci nemôžu obísť pevnosti - musia vyliezť na útok.
  Andrei Chikatilo strieľa na Japoncov zo samopalu. Teraz je celý výkres v úplnom zobrazení a vy, nevediac o omyle, pribíjate. Žlté tváre mŕtvych vojakov sú skrútené zlobou. Za nimi lezú ďalší ešte zúrivejší samuraji. Ale aj tieto pokosíte, čím si získate čoraz silnejšiu sebadôveru. Japonci nemôžu prejsť takýmto míľnikom.
  Hodnosti zaostávajú za hodnosťami. Reťazce sa rozpadajú a objavujú sa ďalšie a ďalšie podrozdelenia. Poddimenzovaní bojovníci sa držia ostnatého drôtu, roztrhajú ho a znova padajú. Plnia sa celou horou mŕtvol. Potom na tejto hore ďalšia vrstva mŕtvych, potom ďalšia. A tak ďalej, kým nenarastie celý kopec.
  Keď sa guľomet Andreja Čikatila prehreje, chlapec sa ujme ďalšieho. Nech sa Japonci udusia krvou. Miestami už prepukajú osobné súboje. Ale chlapec strieľa - jedna guľka, jedna alebo dokonca dve alebo tri mŕtvoly. Japonská tyč je veľmi hustá a guľomet ich môže preraziť niekoľko naraz. Tak nech sa zadusia zvratkami.
  Nie je nič proti Japonsku, chlapec terminátor nič nemá. Naopak, sú veľmi odvážni samuraji, ničoho sa neboja. Lez a lez, neboj sa zomrieť. Ale z väčšej časti bola smrť bezvýsledná. Nech však všetko prikryjú mŕtvolami.
  Tu zase vymenili guľometný remeň a chlapec sa naň postavil s bosými nohami, bolo ešte teplejšie. Koruna leta je už na nose, ale vetry vejú od severu a mráz sa berie slušne. Chcem sa rýchlo zahriať s mečom a bojom z ruky do ruky. Napokon chlapec, už po tridsiatej strávenej dlhej stužkovej, neodolal a vrhol sa do útoku s mečom. A teraz je Superman chlapec nezastaviteľný.
  Keď sa pohybujete tak rýchlo, sekate ako Ilya Muromets - v pravej ulici, v ľavom pruhu. Mlyn a tucet hláv odseknutých. Recepčný motýľ a tucet ďalších. Prijímanie fanúšika a tuctovej tretiny. A mŕtvoly sú teplé, beh po nich bosými nohami, cítite blaženosť.
  Nie ako s týmito... Čižmami! Výborne Leshka, aj on sa snaží bojovať naboso. A pri držaní, hoci labky sčerveneli ako hus.
  Japonci stále lezú a lezú. Aby ste urýchlili ich vyhladzovanie, musíte skočiť späť a znova sa chopiť guľometu.
  Áno, s ich guľometmi, ak každá guľka zabije mŕtvolu alebo niekoľko mŕtvol, stále vyhladíte rýchlejšie ako s mečmi. Jeden guľometný pás má tisíc nábojov. Takže pozor na samurajov! Stále budete tancovať.
  Pri streľbe si chlapec myslel, že Japonsko malo v tejto vojne veľké šťastie. Najmä v tom, že vypukla revolúcia. No, keď sa uzavrel mier, Japonci už boli na súši vyčerpaní a Rusi ich mohli pokojne ukončiť. Generál Samsonov, alebo skôr Linevič, ktorý mal dvakrát toľko vojakov a dostával stále viac a viac nových zásob, mohol zaútočiť na samotného samuraja. No namiesto toho potom ruské jednotky prešli do defenzívy. Japonci však už nemohli vyliezť na útok. Takže potrebovali svet viac ako Rusko.
  Tu Zoya strieľa z guľometov ... Čmárá s hroznou silou, kosí nepriateľov bez zľutovania.
  A teraz dievča pritlačí svoju šarlátovú bradavku na prak a teraz je smrteľný dar skazy vyhodený.
  Zoya spievala:
  - Niť je pretrhnutá
  Hrozí nám zlá smrť...
  Aby Rusi žili
  Nepriateľ musí jednoducho zomrieť!
  Elena, čmárala na vojakov s prižmúrenými očami a vyradila ďalší rad v rade, zakričala:
  - Za vlasť - našu matku!
  Kreslený chlapec pokračoval v čmáraní, zrážal nepriateľov z nebeskej ríše a premýšľal.
  V roku 1922 Japonsko neriskovalo novú veľkú vojnu. Boľševici zajali Primorye. Mnohí vtedajšiemu cisárovi rázne vyčítali, že nevyužil slabosť nelegitímneho komunistického režimu a nevzal si Ďaleký východ pre seba. Prečo teda Japonci zaváhali, nie je celkom jasné.
  V roku 1904 sa Japonsko rozhodlo pre vojnu, v ktorej takmer nikto neveril v priaznivý výsledok pre samurajov. No v roku 1922 sa Japonci neodvážili poraziť Červenú armádu, oslabenú občianskou vojnou. Navyše mali podporu celého kapitalistického sveta.
  Vo všeobecnosti mali boľševici šťastie. Dohoda mohla Rusko rozštvrtiť a Červená armáda pre nich nie je súperom. Tu Andrei Chikatilo niektorým veciam nerozumel.
  Prečo vlastne Západ v dvadsiatom roku spojil bielogvardejské hnutie. Aj keby belasí nemali šancu dobyť Moskvu, potom je celkom možné ponechať si niektoré územia pre seba. Áno, a Rusko by mohlo byť naťahovaním takejto vojny veľmi oslabené. Nie je tiež jasné, prečo Dohoda nebránila buržoázne kaukazské vlády. Dokonca mali dohodu o vojenskej podpore. Je jasné, že vtedy chudobná Červená armáda dohody nie je súperom, najmä po technickej stránke. Ale z nejakého dôvodu Anglicko a Francúzsko ukázali pasivitu.
  Victoria to teda vzala a bosými nohami spustila celý sud s výbušninami vyrobenými z pilín.
  A ako to vybuchlo divokou silou. A zakričala:
  - Pre kráľa a ríšu!
  Zoya, ktorá pokračovala v čmáraní na nepriateľa, veľmi agresívne zavrčala a odbočka bola ďaleko, kosila nepriateľa.
  Potom zarevala:
  - Bude rakva pre vás, samuraj!
  Elena, ktorá rozdrvila nepriateľa a nahromadila hromady mŕtvol, vyradila nepriateľa na smrť a konala s neuveriteľnou silou, tĺkla hordy samurajov do rakvy, kričala:
  - Za víťazstvo nad nepriateľmi!
  Nadežda, ktorá nedala nepriateľovi najmenšiu šancu, kosila ho ako vražedná kosa a vysekávala Japoncov, povedala:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolay ťa nesfúkol!
  Mohli by napríklad Briti udržať Krym. Boli by tam vylodili jednotky s tankami, sotva by ich vyhnali cez Isthmus, Červení... V Strednej Ázii by Briti a Francúzi mohli pomôcť buržoáznym republikám. A vôbec, veľa vecí mohlo byť pre Sovietske Rusko nepríjemných, ale našťastie sa nič nestalo. Aj keď, samozrejme, Japonsko by si Primorye chcelo nechať pre seba, v dvadsiatych rokoch by tam už určite nebola sila vyradiť samurajov. Japonci tam mohli dobre zorganizovať bábkový režim - ako ten mandžuský.
  Keď Andrey Chikatilo čítal Srdce Bonivur, tiež ho to zaujalo. Prečo Japonci nevstúpili do bitky s Červenou armádou, ale jednoducho dali Primorye boľševikom. Navyše, samuraj by musel bojovať nie s celým sovietskym Ruskom, ale iba s Ďalekým východom. Teda Ľudová republika Ďalekého východu. A to v tom čase nebol súper pre Japonsko.
  V prvej svetovej vojne Japonci takmer bez straty obsadili nemecké majetky v Tichomorí a stali sa ešte silnejšími ako v roku 1904. A nie je celkom jasné, prečo mali vtedy odvahu a drzosť a nemali to isté v r. 1922. Samozrejme, Spojené štáty a Británia by aktívne podporovali Japoncov v boji proti boľševikom.
  Tomu Andrei Chikatilo nerozumel, bol prekvapený, aj keď bol ešte dieťa. Navyše Japonci najprv obsadili Vladivostok, ale potom nejako bez boja odišli. A Japonsko sa nehanbí okupovať celý Ďaleký východ, ale samuraj za to nebojoval ...
  Ale koľko odvahy: pustia sa do útoku, zomierajú po tisíckach, ba aj desaťtisícoch, no útočia ako bioroboty. A Japonci nemajú pojem o strachu alebo pudu sebazáchovy. Nebyť ich šiestich, potom by si pevnostné mesto neudržali.
  V skutočnej histórii už Port Arthur do tejto doby padol. A potom samuraj zhromaždil takmer všetky pozemné sily.
  Victoria hodila holými prstami na nohách bumerang s hákovým krížom a naraz odrezala tucet hláv a zavrčala:
  - Za vieru, cára a vlasť!
  A dievčatá vyhladia Japoncov a chlapcov...
  Chlapec, ktorý vymenil prehriaty guľomet za ten, ktorý už vychladol, a nie milým slovom, spomenul Kuropatkina:
  Tento somár nevyužíva výhody! Vyzerá to tak, že všetkých japonských vojakov budeme musieť zabiť sami. - Oleg hodil granát holými prstami, úlomky prerezali celú skupinu japonských vojakov a chlapec pokračoval. - To je všetko, Kuropatkin mal byť súdený za takú zločinnú nečinnosť.
  Chlapec opäť hádzal nohami granát a potom začali holými prstami hádzať vrchnáky od plechoviek. Takže zabijete dve muchy jednou ranou: navyše zničíte Japoncov a vaše holé nohy sa zahrejú. Všetok mráz má vyše dvadsať stupňov a keď sa zotmie, bude ešte viac. A tak ste v pohybe a udržujte sa v teple. Okrem toho môžete hádzať aj tupé žiletky a ihly. A vo všeobecnosti je v pevnosti veľa prepichovacích a rezných trosiek.
  Takže samuraji sú bití rukami a nohami. A z diaľky ... Chlapec kričal:
  - Samuraj zomrel statočne - pod tlakom ocele a ohňa!
  Nadežda strieľala z guľometov holými prstami na nohách, no pripravila aj nejaké prekvapenia. Napríklad maličké chemické bane. Tu si samozrejme treba dávať veľký pozor na ich používanie, aby ste neotrávili vlastných vojakov. Ale nadaná v matematike v kruhu Archimedes a Pelman, Nadezhda vypočítala všetko.
  A keď už samuraj vtrhol do susednej pevnosti, krásna dievčina cvakla holými nohami ultrazvukovú rozbušku. A vybuchli drobné ampulky so silným a žieravým plynom, ktoré naraz pokryli plochu desať tisíc hektárov.
  Toto je skutočne zbraň bohov Demiurga, ktorá by nebola zbytočná ani v dvadsiatom prvom storočí. Počas prímeria pripravila brilantná Natashka spolu so samotným prasynovcom Mendelejeva jed, ktorý bol veľmi toxický, no vo vzduchu sa rýchlo rozkladal. A jeho toxický účinok je práve založený na špeciálnej metóde viazania kyslíka.
  Okamžite sa ukázalo, že jeden a pol japonského zboru bolo zabitých za pätnásť až dvadsať sekúnd... A pohľad na desaťtisíce vojakov umierajúcich v krátkej agónii japonské velenie vytriezvel.
  Začala hrať hudba ústupu a Japonci, ktorí počas tohto útoku stratili viac ako stopäťdesiattisíc vojakov, sa naklonili dozadu. Rusi obozretne prenasledovali Japoncov, no báli sa aj plynu, či nejakého prepadu. Bitka sa skončila, akoby sa ani nezačala.
  Ale Andrej Čikatilo si ešte neškrtol, niečo v chlapcovi nahromadilo veľa energie a ponáhľal sa prenasledovať prižmúrené oči. Takto ich doženiete a nasekáte, ako keby ste obhrýzali semienka. No ako neukázať svoje schopnosti, ak sa nepriateľ nebráni.
  No pri nečakanej zákrute smerom k chlapcovi opäť vyskočil ninja v čiernej mikine. Opäť skutočný boj o zručnosť.
  Andrey Chikatilo, ako už dobre rozpálený, zaútočil na svojho náprotivku. Vyhodil tri kotúče naraz, ale dva boli za pochodu preťaté mečmi a tretí sa prehnal okolo, takmer zachytil chlapcovo ucho terminátora. Ninja zapískal a povedal po japonsky:
  - Ruský Naruto!
  Andrey Chikatilo pohotovo potvrdil:
  - Samozrejme, to je v pohode!
  Meče skrížili, iskry lietali. Ninja odrazil útoky a ustúpil. Sám Andrej hodil kus kovu holými prstami. Nepriateľ zareagoval, ale chlapec predvídal, kde uhne a porezal sa pod ostrým uhlom, krúžiac okolo čepele. Nepriateľ bol zaseknutý, ochranná koža praskla a na boku mu sčervenela krv.
  Ninja uskočil späť, bol zranený a dosť hlboko, a ak by to bola rana vo veľkom meradle, úplne by sa prerezala na polovicu. Zdá sa, že ruský Naruto je legendárny bojovník, jeho čepele blikajú veľmi rýchlo.
  Ninja sa znova pokúsi hádzať, no minul ranu holeňou do kolena a Andrei Chikatilo šťastne chytil zubami svastiku-bumerang. Nepriateľ sa pokúša zaútočiť, ale on sám dostane čepeľ na rameno. Biceps je prerezaný a chlapec bez zastavenia trávi celú sériu. Deviata rana príde vhod do krku... No, ninjov býčí krk je pod ochranou, len napoly prerezaný. Ale nič iné, pár ťahov, silný úder s krútením tela a hlava je konečne oddelená od tela.
  Ninja teda ukončil svoju kariéru na severozápadnom fronte.
  Terminátor chlapec zvolal:
  - Banzai po rusky!
  Potom chuť bojovať trochu opadla. Presnejšie preto, že Japonci už ustupujú.
  Noc z 22. na 23. novembra 1904 bola studená aj horúca zároveň. Borejko presvedčil Kondratenka, aby sa neponáhľal, pretože tí, ktorí zaútočili na Japoncov, nie sú známi. Možno aj medzi samurajmi došlo k osobnému zúčtovaniu, inak vás môžu zasiahnuť tí a tí.
  Unavený Kondratenko zaspal na schránke s nábojmi. Medzitým sa už rozsvietilo.
  Keď sa obrysy bitky vynorili z tmy, zviditeľnili sa početné kopce porezaných a ostrieľaných Japoncov. Dievčatá nielen rozsekali, ale aj ukoristili asi päťdesiat guľometov, sedem zbraní s nábojmi. Na samuraja opäť dopadla spŕška guliek a dcéra Perúna Nadežda sa pripojila k dcére chrta Svaroga Elene. Straty Japoncov už boli kolosálne a takmer nenahraditeľné. O jedenástej hodine dopoludnia sa posledný útok udusil a nastal dočasný útlm.
  Na poludnie dorazili generáli Kondratenko a Smirnov. Obaja už skúsení bojovníci boli šokovaní takým kolosálnym hromadením mŕtvol na jednom mieste. Za jednu noc a ráno zahynulo viac ako štyridsaťpäťtisíc japonských vojakov a dôstojníkov. A pred generálmi sa objavili iba štyri dievčatá v bikinách, hojne postriekaných krvou, a dvaja vyšportovaní chlapci v šortkách ušitých z obzvlášť odolnej látky, na ktorej sa nelepila červená ani žiadna iná tekutina.
  Všetko to pripomínalo ohromujúce delírium a obaja generáli sa dokonca navzájom štípali. Ale poručík Boreyko, dva metre a pár kopejok, natiahol ruky k rangerkám a zabuchol:
  -V našich dedinách sú ženy!
  Mocná, ryšavá Viktória v odpovedi pevne potriasla Boreikovou mocnou labkou a povedala filozoficky:
  -V našich dedinách sú ženy! Aké slávne hobľovanie rakiev!
  Svetlovlasá ako prvý sneh Nadežda ukázala na niekoľkých zahanbených chlapcov:
  - A zatraste nimi, nebojovali horšie ako my!
  Boreiko jemne potriasol rukami. Skutočný gigant s rastom Nikolaja Valueva a možno aj väčšou hmotnosťou. Tvár naozaj nie je taká úzkoprsá, ale skôr niečo od Ilyu Murometsa, najmä keď si Boreyko nechal narásť fúzy. Je pravda, že obrí poručík nie je anjel, s nápojom sa pobil a mnohých zbil. Ale vo všeobecnosti je jeho duša, ako sa hovorí, veselá.
  Kondratenko je neoholený, s odrastenými fúzmi, veľmi podobný Čapajevovi, ako ho stvárnili vo filme. Naopak, Smirnov je hladko oholený, v pozlátenom groši, vyzerá ako profesor s epoletami. Za nimi je hŕstka vojakov a námorníkov.
  Múdra a technická Elena im najskôr ukázala ukoristené trofeje a ohnivá diabolka Victoria bez váhania začala liezť do japonských vriec a hovorila:
  - Tam majú suché prídely ... Posádka počíta každú omrvinku chleba.
  Dcéra Belobog Zoya, ako veľmi citlivé dievčenské médium, poznamenala:
  - Chlapci, rýchlo odoberte guľomety a delá: za pár hodín Japonci začnú ostreľovať horu, všetky zbrane sa na ňu sústredia, takže nezostane jeden celý smrtiaci prístroj!
  Kondratenko sa znepokojene spýtal:
  - A ako sa máš?
  Agresívna Victoria odpovedala za dobrosrdečnú Zoyu:
  - A my sme veľmi silné, ruské čarodejnice, ani mušle, ani úlomky nás nezoberú. Tak si trošku pospime... A tam budeme zas strihať!
  Modrooká Elena s tým súhlasila:
  - Kým bude duneť kanonáda, Japonci nezaútočia. Nie je teda dôvod nechať niekoho na hore. A keď potom samuraj vylezie, tak ich nasekáme ako minule!
  Šumivá Nadežda, ktorá holými prstami kreslí ornament na prvý jesenný sneh, potvrdila:
  - Presne tak! Japonský generálny štáb sa rozhodol sústrediť všetko svoje úsilie na túto horu. Takže na iných frontoch si zatiaľ oddýchnete.
  Tvrdá a technická Elena prísne nariadila:
  - Obnovte zničené! O eskadru sa nestarajte - kým tu nevezmeme horu Vysokaya. A nepriateľ sa pri rokovaní s nami čoskoro vyčerpá.
  Andrey Chikatilo považoval za potrebné tiež klebetiť:
  - A potopíme aj jeho bojové lode!
  Medzi vojakmi a námorníkmi prešiel súhlasný šum. Potom všetci začali rýchlo vyberať početné trofeje.
  Japonci spustili paľbu už počas západu slnka. Na horu sústredili naozaj všetko, čo sa dalo. Ale mutantné dievčatá a chlapci rangeri sa v tomto bode zavreli v suteréne pevnosti a ponorili sa do stavu hlbokej, obnovujúcej meditácie. A nechajte Japoncov plytvať škrupinami na prázdny priestor. Chcú taktiku Entente, tak nech si to vyskúšajú.
  Generálny guvernér Stessel, ktorý sa dozvedel o tom, čo sa stalo na Mount High, dlho odmietal uveriť. O niečo chudší, ale stále obézny hodnostár kričal:
  - Toto sú vaše erotické fantázie! Ženy s mečmi - nezmysel!
  Veliteľ pevnosti, generál Smirnov, zmätene pokrčil plecami a nesmelo odpovedal:
  Keby som ich nevidel na vlastné oči, nikdy by som im neveril. Ale fakty sú tvrdohlavé veci!
  Stessel hrubo zavrčal:
  - Nezmysel a ešte hlúposť!
  Potom Smirnov celkom logicky navrhol:
  - Môžete ich, Vaša Excelencia, osobne zoznámiť?
  Guvernér však takúto lákavú ponuku odmietol a požiadal, aby Fockovi čo najskôr zavolal.
  Starší Nemec už dávno pracoval pre japonskú rozviedku a Rusov poriadne rozmaznal. Samotný Fock je navonok veľmi podobný Gobsekovi, ktorého Balzac tak talentovane opisuje, a nie je o nič menej chamtivý. V skutočnosti to boli peniaze, ktoré prinútili Foka nadviazať kontakt s agentmi mikáda. Predovšetkým obchodné úvahy.
  Správa o tom, že Vysoká hora nebola zabratá a objavili sa štyri obludne silné a čertovsky krásne bosorky (na bosých chlapcov sa, samozrejme, nepočítalo!), však Focka dokonca potešila. Teraz môžete od japonskej špionážnej siete požadovať dodatočný poplatok za nový, rozprávkový útok vápna.
  A peniaze milujú účet ... A čím ťažšie to má samuraj pri Port Arthure, tým drahšie sú služby profesionálneho špióna Foka.
  V súlade s tým nemecký generál s úsmevom navrhol:
  - O pár dní usporiadajte stretnutie a odmeňte dievčatá tým, čo môžete! A keď rozmýšľame...
  Odstránenie nebezpečnej osoby nie je také jednoduché. Tu Kondratenko stále žije - tento generál je erb, veľmi zručný veliteľ a Port Arthur drží stabilnú obrannú líniu už štyri a pol mesiaca. A celé obliehanie trvá už viac ako šesť mesiacov a Japonsko krváca...
  Okrem mnohých zabitých bolo na Vysokej hore ešte niekoľko rozdrvených mŕtvolami, rozdrvených, ale živých Japoncov - ktorí sa dostali do zajatia.
  Jeden z nich, kapitán Nakata, bývalý vysoký právnik z Tokia, poskytol veľmi zaujímavé svedectvo.
  Ukazuje sa, že Japonsko už bolo v mimoriadne ťažkej finančnej a ekonomickej situácii. Zásoby vojenského materiálu sa míňali, vycvičená pracovná sila sa míňala. Vojaci obliehacej armády sú veľmi unavení a vyčerpaní kvôli nekvalitným a nekvalitným potravinám. V samotnom Japonsku chcú rýchly záver. Zároveň však trvajú na tom, aby čo najskôr dobyli Port Arthur - inak Krajina vychádzajúceho slnka z tejto vojny nič nezíska. Áno, a Rusko nechce mier. Koniec koncov, napriek všetkým porážkam v Mandžusku má Kuropatkin oveľa viac kavalérie a pechoty. A vo všetkých týchto porážkach Japonci stratili vojakov nie menej ako Rusi.
  No ak by bol Kuropatkin takým matracom a keby mal aspoň trochu od Alexandra Suvorova, priebeh vojny by bol iný.
  Ale napriek tomu ruská armáda v Mandžusku rastie a každý mesiac sa zvyšuje o dva zbory. A každá zbabelosť a priemernosť má svoje hranice, ak si obliehacia armáda nerozviaže ruky, potom sa do Nového roka Kuropatkinova prevaha v pechote zdvojnásobí, v jazde trojnásobná a v delostrelectve viac ako jedenapolnásobná - nepriateľ potrebuje na obliehanie veľa zbraní.
  A s takouto veľkou rezervou si bývalý minister obrany nejako poradí?
  Pri tejto príležitosti si poručík Boreiko spomenul na príbeh o Tamerlánovi a Mulle Nasreddinových.
  Prenikavý hlas ruského dôstojníka hladko dunel nad priekopami, ktoré boli poškodené granátmi;
  - Keď sa obliehanie Dillí dlho preťahovalo, Tamerlán začal diktovať pisárovi, že treba poslať na pomoc zadné služby.
  "Pošlite päťdesiattisíc vycvičených pešiakov, dvadsaťpäťtisíc jazdcov, šesťsto balistiek a tristo katapultov a dokonca dvesto ďalších vojnových slonov...
  Najvyšší kagan sa pozrel späť na pokorne skloneného Mullu Nasreddina a jemným tónom sa opýtal:
  - Možno sme dosiahli niečo najmúdrejšie?
  Mulla pokrútil hlavou a smelo oslovil pisára:
  - Roztrhnite list a hoďte pergamen do koša - nič z toho vôbec nepotrebujeme!
  Tamerlán bol prekvapený a spýtal sa mudrca:
  - A čo potom potrebujeme!
  Nasreddin odpovedal sebavedomým tónom:
  - Nech pošlú inteligentného veliteľa!
  Slová vysoko erudovaného poručíka Borejka sa stretli so súhlasným smiechom ruských vojakov.
  Ďalšou dôležitou správou bolo, že nádej, že Nemecko vstúpi do vojny na strane Japonska, sa nenaplnila. Kaiser Wilhelm dokonca poskytol pomoc Roždestvenského eskadre, ktorá bude mať teraz spolu so šiestimi loďami kontradmirála Babuškina päťdesiatjeden lodí. Ak k tomu pripočítame vylúpenú prvú tichomorskú eskadru v Port Arthure, dá sa povedať, že celková palebná sila japonskej a ruskej flotily je rovnaká. A ak sa vám ešte podarí kúpiť sedem ťažkých krížnikov z Argentíny, dosiahnete výhodu.
  Kondratenko teda zaspal s veselou náladou, hoci Japonci sústredili všetku svoju poistku na Mount High.
  
  AK SA NEDOTNETE AMERIKY
  Hitler nevyhlásil vojnu USA. No americký Kongres sa neodvážil vstúpiť do vojny v Európe. Od tohto sa beh dejín zmenil... Japonsko vyhralo bitku pri Midway a pevne sa usadilo v Tichom oceáne.
  Rommelovi sa nikdy nepodarilo dobyť Egypt. Ale ani Briti nešli do operácie Torch.
  Pri Stalingrade vyhrali Rusi, ale potom Mainstein podnikol protiútok na Ukrajine. Navyše, keďže nebolo potrebné presúvať jednotky do Afriky, do protiútoku sa zapojilo ešte niekoľko nemeckých divízií. Fritz tiež výrazne prispel k letectvu. Navyše legendárne nemecké eso Marseille bolo presunuté na východný front. A nech ničí sovietske lietadlá.
  Marseille je legenda vo vzduchu. Keď zostrelil tristo lietadiel, zaviedol Hitler špeciálne pre neho nový stupeň Rytierskeho kríža so zlatými dubovými listami. A za štyristo lietadiel odovzdal Rád nemeckého orla s diamantmi. A za päťsto odovzdaný veľkokríž Železného kríža.
  Marseille na oblohe je veľký fenomén. A jeho sovietski piloti sa boja.
  Do Mainsteinovho protiútoku sa zapojilo aj tridsať nových tankov Tiger, ktoré v reálnej histórii priemerne zmizli v piesku Sahary. A tak Američania nelezú a Angličania sa snažia za každú cenu udržať Indiu a nepostúpiť v Egypte.
  Mainsteinovi sa skrátka podarilo získať späť nielen Charkov a Belgorod, ale aj Kursk. A Červená armáda utrpela ďalšie škody. A Nemci vytvorili niekoľko kotlov. A potom nastala prevádzková pauza kvôli zosuvom bahna.
  V reálnej histórii existovalo Kursk Bulge. Ale teraz je táto rímsa odrezaná.
  A otázka je, kam ísť? Nechcel som ísť znova do Stalingradu. Ale bez dobytia Stalingradu nezabezpečíte svoje jednotky na Kaukaze. Ale opäť vstúpiť do tejto nočnej mory?
  Útok na Moskvu? Ale existuje silná a hĺbková obrana.
  Červená armáda navyše odrezala rímsu Rzhev a v sovietskych pozíciách nie sú žiadne kliny. Leningrad je tiež veľmi mocná pevnosť - mestská citadela.
  To znamená, že kamkoľvek ho hodíte - všade je silná sovietska obrana jednotiek s úžasnou výdržou. A potom sa Hitler rozhodol - zasiahnuť hlavný úder v Egypte a zmocniť sa ropných vrtov na Blízkom východe.
  A zároveň doplniť jednotky Wehrmachtu koloniálnymi, arabskými divíziami.
  Myšlienka bola atraktívna. A na východe vsaďte na leteckú ofenzívu a prúdové lietadlá. Najmä prúdové bombardéry Arado sľubovali, že sa stanú impozantnou silou, ktorá prakticky neutrpí straty.
  V každom prípade na východe Fuhrer nariadil brániť sa a postupovať v Afrike.
  Rommel dostal niekoľko tankových divízií, vrátane tých s Panthermi a Tigermi. Oba tieto tanky boli v čase svojho vzniku a ešte nejaký čas potom najlepšie na svete. Britské tanky boli jasne prekonané. Hoci "Churchill" nebol o nič slabší pancier. Jeho delo však bolo zjavne nedostatočné.
  Focke-Wulf bolo tiež dobré auto. Tento bojovník mal najsilnejšie zbrane a doslova zmietol protivníkov. Najhoršiu manévrovateľnosť kompenzovala vysoká rýchlosť pri potápaní. Áno, a šesť vzduchových zbraní mohlo zostreliť akékoľvek lietadlo od prvého zavolania. Tlak bol teda naozaj obrovský.
  Briti padli pod údermi mocných nemeckých es. Nielen Marseille.
  Nepríjemným prekvapením pre Britániu bol tank Tiger, ktorý mal vysokokvalitné pancierovanie a silné prežitie. Takže ofenzíva Rommela a júla spôsobila Británii šok.
  Napriek horúčavám Nemci prelomili obranu a prehĺbili stovky kilometrov v pohybe, pričom obsadili Alexandriu. A dobyl deltu Nílu. V bojoch sa na Tigri vyznamenalo tankové eso Wittmann. A nový hrdina v Tretej ríši.
  Rising in Egypt a hviezda Huffmana, ktorá sa čoskoro stane druhou.
  Rudel bol tiež hrdina.
  Opäť plné nemeckých exploitov. Rommel šikovne velil a vyhrával po kotloch. Britov bolo menej a mali horšiu kvalitu ako Wehrmacht.
  V bojoch bola testovaná aj útočná vrtuľa MP-44, ktorá bola najlepšia na svete a ukázala sa ako veľmi účinná. Vo všeobecnosti Nemci porazili Britániu vo všetkých ohľadoch a prekročili Suezský prieplav a ďalej do Iraku a Kuvajtu s Palestínou.
  O niečo skôr bola dobytá aj Malta. Čo bola veľmi dobrá operácia. Stalin ešte nepostupoval a čakal. Situáciu však skomplikovala porážka Britov. A teraz mohli nacisti zaútočiť na Kaukaz az juhu.
  V septembri začala Červená armáda s oneskorením ofenzívu proti Kursku a Orlu. Nemci ho ale očakávali a pripravili mohutnú obranu.
  V obrane prešli testom aj nemecké Ferdinandy. Toto samohybné delo s veľmi silným čelným pancierovaním sa osvedčilo pri ničení tankov.
  Nie je to zlé v obrane a "Panter". Nemci tvrdohlavo odolávali. Sovietske jednotky postupovali mimoriadne pomaly a nemohli vstúpiť do operačného priestoru.
  Nemci sa dokázali vyhnúť kolapsu frontu a odolať. A Červená armáda postúpila za dva mesiace len o sto kilometrov, priblížila sa iba ku Kursku a Orlu a pre veľké škody sa zastavila. A Nemci ovládli celý Blízky východ. A v novembri dokázali dobyť Gibraltár útokom. Hitler stále presviedčal Franca.
  Anglicko bolo navyše značne oslabené kvôli aktivite nepriateľskej ponorkovej flotily. A to malo aj negatívny vplyv.
  Churchill sa dokonca začal prikláňať k separátnemu mieru. Hitler si však chcel úplne podrobiť čierny kontinent. A ponúkol Stalinovi prímerie na rok.
  Prefíkaný vodca ZSSR s touto prestávkou súhlasil. Počítal s novou zbraňou.
  Hitler však vedel, čo robí. Nemecko dobylo Afriku a v lete 1944 začalo vylodenie v Británii. A tentoraz sa nacistom všetko podarilo bezchybne. Prúdové lietadlá od nacistov získali nadvládu na oblohe. A vrtuľové stíhačky ME-309 a TA-152 boli veľmi silné. A útočná puška MP-44 sa v hromadnej sérii ukázala veľmi cool.
  Z tankov treba poznamenať Panther-2 s nižšou siluetou a malou úzkou vežou. Po pridaní výzbroje a pancierovania vážil nový tank iba štyridsaťsedem ton s motorom o sile deväťsto koní. A mal dobrý jazdný výkon s 88 mm kanónom 71EL a 150 milimetrovým čelným pancierom. Tiger-2 sa vyrábal v malých sériách, pretože vzhľad Panthera-2, ktorý takmer nebol horší v ochrane a rovnaký vo výzbroji, s ohromnou prevahou v jazdných výkonoch, okamžite spôsobil, že tento tank bol zastaraný.
  Ako obyčajný "Tiger". Ale "Lev" -2 sa ukázal byť úspešnejším strojom.
  V ňom boli motor a prevodovka umiestnené spolu a naprieč. V dôsledku toho silueta klesla a tank sa stal oveľa ľahším. "Lev" -2 s hmotnosťou päťdesiattri ton mal. Delo 105 mm 70 EL, bočný pancier 82 mm, čelný pancier 150 a 120 mm korby so sklonom. A čelo veže je 240 mm so sklonmi.
  A motor s výkonom tisíc koní. Auto, ako vidíte, je jazdné a výkonné vo všetkých smeroch. Lev 2 bol úžasný.
  Skrátka - celý Khan. A Británia nemá proti Wehrmachtu žiadnu šancu.
  Pilot Marseille za sedemstopäťdesiat zostrelených lietadiel dostal nové ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A toto je veľmi cool využitie talentu.
  O dva týždne Británia padla. A Londýn bol dobytý. A Churchill potupne utiekol.
  Hoci vojna ešte nie je formálne ukončená, Japonci už Austráliu dobyli.
  A Kanada sa čoskoro stiahla z vojny. Nemci v auguste vykonali aj operáciu Icarus, pri ktorej dobyli Island. A teraz ich USA nemohli dostať.
  Potom začali pripravovať novú ofenzívu proti ZSSR. Spoliehanie sa na prúdové lietadlá a tanky série "E". Rovnako ako zásadne nové zbrane, ako sú balistické strely a diskety.
  USA čoskoro podpísali mier s Japonskom. A 20. apríla 1945 sa Tretia ríša a krajina samurajov dohodli na spoločnej vojne. Fritzova ofenzíva sa začala 15. mája, keď cesty vyschli.
  ZSSR sa dlho pripravoval a kopal veľa opevnení. V štyridsiatom štvrtom roku sa objavila Červená armáda - raketomet Andryusha. V sérii sú aj tanky T-34-85 a IS-2. A lietadlá LA-7 a Jak-3. Yak-3 sa však nedostal do sériovej výroby pre nedostatok kvalitného duralu. A Yak-9 zostal hlavným bojovníkom. LA-7 bola lepšia v rýchlosti, ale stále nižšia ako Nemci.
  Najšpinavšie je, že ZSSR stratil svoju kvantitatívnu prevahu vo vzduchu. Nemci vyrobili oveľa viac lietadiel, vrátane prúdových.
  V tankoch má Nemecko stále náskok v kvalite. "Panther" -2 aj "Lion" -2 sú pokročilejšie a výkonnejšie stroje. V sérii sa objavili aj E-10 a E-25. Posledné samohybné delo bolo mimoriadne úspešné. Kombinácia kanónov ráže 88 mm v 100 EL. Predný pancier 120 milimetrov pri veľkom sklone, bočný pancier 82 milimetrov s hmotnosťou tridsať ton s motorom s výkonom 900 koní a výškou jeden a pol metra. Áno, už to bol stroj len zver.
  Nové delo vystrelilo 12 rán za minútu a z bojovej vzdialenosti prerazilo všetky sovietske tanky.
  "Panther" -2, dobrý tank, ale "Panther" -3 bol vyvinutý. Je ťažšia na šesťdesiatpäť ton, ale lepšie chránená a vyzbrojená. Ale zatiaľ v sérii sú masívne iba E-10 a E-25 a E-100. Posledný tank dostal motor s výkonom 1 500 koní, ktorý mu pri hmotnosti 130 ton udelil rýchlosť 40 kilometrov po diaľnici. Bočný pancier tohto tanku je zošikmený 210 mm a predný pancier je zošikmený 250 mm. A dve pištole: 128 mm a 75.
  Tento tank sa nazýval "Mamut". Je pokročilejší ako "Maus" a má kompaktnejšie usporiadanie. Veľmi dobrá ochrana zo všetkých uhlov. Ideálny prelomový tank a celkom svižný.
  Ale stále drahé a dosť ťažké.
  ZSSR dostal IS-3 v máji. Tento stroj je dobre chránený v čele, ale ťažší a horší v jazdných výkonoch ako IS-2 s rovnakou výzbrojou. A drahšie a náročnejšie na výrobu. V decembri 1944 sa začalo vyrábať SU-100 - praktickejšie samohybné delo ako predchádzajúce modely.
  ZSSR je pripravený. Ale nie do konca. Navyše Japonsko postupuje z východu.
  XE-162 sa neospravedlňoval. Lietadlo s výbornými letovými vlastnosťami a lacné, nenáročné na výrobu sa ukázalo ako ťažko ovládateľné a mohli na ňom lietať len vysokokvalifikovaní piloti.
  Pravdaže, Huffman ho mal rád. Pre jeho štýl boja - dokonalý stroj.
  Marseille preferoval ME-309, spoľahlivého koňa, alebo TA-152 s výkonnými zbraňami. Bol ostreľovačom.
  ME-262 tiež nie je zlý, ale ešte nie úplne spoľahlivý, ale celkom efektívny a húževnatý.
  Lietadlo ME-163 bolo vydané v pokročilejšej verzii - malá, bezchvostová a veľmi rýchla - raketová stíhačka. Nie je to zlé auto ME-1100 s krídlami, ktoré menia záber, ale vyžaduje si vysokokvalifikovaných pilotov.
  Dobré auto ME-262 X vo všetkých ohľadoch - výborná rýchlosť cez 1100 kilometrov za hodinu, zametané krídla, päť vzduchových zbraní, manévrovateľné, vyspelejšie a spoľahlivejšie motory a praktické pre bežných pilotov na ovládanie. Ale ešte nie v seriáli.
  Hlavnými ťahúňmi ME-309 a TA-152. Stroje sú skrutkové, ale veľmi húževnaté, vysokorýchlostné a silné zbrane. A čo je najdôležitejšie, je ich veľa. A ZSSR je stále nútený spoliehať sa na Jak-9 a na PE-2, ktorý nie je príliš dobrý, a na pomerne slabé letové vlastnosti IL-2 a nie oveľa lepšie ako IL-10.
  Áno, sily sú nerovnaké.
  Nemci využívajú v bitkách aj koloniálnu pechotu. Čo je problematické.
  Do vojny vstúpilo okrem Japonska aj Turecko. A teraz Nemci spolu s Osmanmi postupujú spoza Kaukazu. A toto je stále problém.
  Červená armáda je tesná.
  Hitler je vo všeobecnosti presvedčený o víťazstve. Spojené štáty americké nevstúpili do vojny s Treťou ríšou.
  A Nemci začali ofenzívu v niekoľkých strategických smeroch naraz. Udreli z polostrova Taman. A Rostov na Done a z Kurska do Voronežu a do Moskvy v centre. A na severe do Tikhvinu, za prstencom druhého Leningradu. A Karélia. A spolu s Turkami v Zakaukazsku. A do Iránu.
  A na východe zaútočili na samurajov. Hlavný úder Mongolsku a Primoriu z pevniny a Vladivostoku a Petropavlovsku z mora. Tvrdo tlačili.
  Útočiť viacerými smermi je samozrejme rozptyl síl.
  Ale koniec koncov, nepriateľ, aby ho odrazil, je nútený sprejovať. A Tretia ríša má veľa rezerv.
  Vrátane divízií z celej Európy. Švédsko súhlasilo so vstupom do vojny, inak by ho pohltila operácia Polar Bear. Švajčiarsko vyslalo aj divíziu dobrovoľníkov. Franco oficiálne vstúpil do vojny, vyhlásil mobilizáciu. A to je významná sila.
  Taliansko, ktoré rozviazalo svoje ruky, vykonalo ďalšie mobilizácie a poslalo veľké sily na východ. Salazar pod tlakom Hitlera vstúpil aj do vojny proti ZSSR. Britská a francúzska vláda pod okupáciou vyslali svoje jednotky. Celá Európa bola v zbrani - všetky krajiny bez výnimky.
  Navyše, ruské časti Vlasov a ďalšie .... Rovnako ako arabské a africké a dokonca aj indické a iránske divízie. Toľko síl sa zhromaždilo. Nebolo dosť zbraní pre každého.
  USA dokonca súhlasili s tým, že dajú Nemcom veľké množstvo automatických pušiek a guľometov a áut.
  V tankoch bola Tretia ríša počtom nižšia ako ZSSR a prehrala na masívnych tridsaťštyri. Ale predbehol v samohybných delách. E-10 a E-25 sa dajú vyrábať oveľa jednoduchšie a vo veľkých množstvách. A najmasívnejší tank Panther-2 je určite lepší ako T-34-85, najmä v čelnom pancierovaní a zbraniach, ale stále dosť slabý na bokoch.
  Nemci však s využitím britského priemyslu a aktívnejších Francúzov vo výrobe tankov predbehli ZSSR s väčšou silou. A vyvinuli aj delostrelectvo. Červená armáda však nebola horšia v zbraniach, čo dávalo nejaké šance.
  Ale v pechote má nepriateľ výhodu a mobilitu jednotiek tiež.
  Rozhodnutie zaútočiť na všetkých frontoch okamžite rozprášilo zálohy Červenej armády a pomýlilo velenie. Najnepriaznivejšie na tom je, že ZSSR, poddajný ekonomickým potenciálom a ľudskými zdrojmi, nemal žiadnu perspektívu.
  Nepriateľ sa stal silnejším a mohol pridať viac, ale ZSSR možno nie.
  V strede, kde bola obrana najsilnejšia, sa držala Červená armáda. Ale na Kaukaze sa front zrútil.
  A celé južné krídlo sa zrútilo. A na severe Nemci ešte vzali Tikhvin a odovzdali tepnu Leningradu.
  Hitler sa radoval.... Počas leta sa Nemcom a ich koalícii podarilo úplne dobyť Kaukaz a dostať sa až k Volge v oblasti Stalingradu a Astrachanu. A v septembri bol dobytý Stalingrad aj Astrachán.
  Vojna bola strategicky stratená. A Japonci zajali Mongolsko a Primorye.
  Za týchto podmienok Stalin ponúkol Fuhrerovi mier za akýchkoľvek podmienok.
  Hitler požadoval kapituláciu. Stalin odmietol.
  Nemci začali ofenzívu pozdĺž Volhy. Kuibyshev a Saratov, Tambov boli zajatí ...
  V decembri sa Nemci priblížili k Uljanovsku. Nastala dočasná pauza. Príliš chladno pre Arabov a čiernych vojakov. Hitler chcel zachrániť bielu rasu v bitkách a zmrazil ofenzívu až na jar.
  V štyridsiatom šiestom roku sa samohybné delá SU-100 stali hlavnou sovietskou odpoveďou. Jednoduchšie na výrobu ako T-34-85 a so silnými a účinnými zbraňami sa to zdalo ako najlepšia cesta von. Aj keď v reálnej histórii nebol SU-100 príliš masívny.
  V ZSSR bol IS-7 vyvinutý narýchlo, je príliš komplikovaný na sériovú výrobu. Ak ho v skutočnej histórii ani vtedy nepustili do série v čase mieru, tak keď nepriateľa pri Uljanovsku a vás neustále bombardujú lietadlá, nemôžete ani zdvihnúť hlavu.
  Namiesto IS-7 bol do série narýchlo uvedený SU-130 na podvozku IS-2. Tento stroj by mohol aspoň niečo urobiť proti nemeckým mastodontom. Navyše Panther-4 išiel do série s Nemcami, ešte ťažšími a lepšie chránenými, a Lev-3.
  V máji 1946 sa začala nová ofenzíva nacistov. Obchádzanie Moskvy a útok na samotné hlavné mesto. Leningrad je stále v hre.
  K útoku boli zahnaní černosi a Arabi. A prelialo sa veľa krvi.
  Stalin nariadil - postaviť sa smrti!
  Uljanovsk a Kazaň padli po mesiaci bojov. Nemci zabrali aj Orenburg a Ufu. A o dva mesiace neskôr padlo aj mesto Gorky. A Moskva bola obkľúčená.
  No, Stalin, samozrejme, utiekol a ukryl sa na Sibíri. Obranu Moskvy velil Žukov. Súboje boli veľmi kruté. Moskva sa tvrdohlavo držala.
  Ale bola natlačená. V tom istom čase Nemci dosiahli Ural. Vzali Sverdlovsk a Čeľabinsk.
  Moskva stále vydržala. A padol až v decembri 1946. Vojna sa však ešte neskončila... Veliteľstvo sa presunulo do Novosibirska.
  A tam boj pokračoval.
  Nemci začali opäť postupovať v máji 1947. Objavili sa pokročilejšie typy technológií. A v letectve - bezchvostové bombardéry a v technike. Panther-4 stále vážil sedemdesiat ton s motorom s výkonom pätnásťsto koní. "Panther" -5 bol vyvinutý s rovnakými zbraňami, ale s hmotnosťou päťdesiatpäť ton a motorom s výkonom 1800 koní. Pancier má rovnakú hrúbku, ale uhly racionálneho sklonu sa zväčšili.
  V Červenej armáde sa objavili prvé T-54, ale toto je už ako mŕtvy obklad.
  Marseille za tisíc zostrelených lietadiel dostalo Hviezdu rytierskeho kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Za jeden a pol tisíc lietadiel Hviezda rytierskeho kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A pre dvetisíc lietadiel Hviezda rytierskeho kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Červená armáda teraz horela. Ale bojovala s veľkou odvahou. Kozhedub za sté zostrelené nemecké lietadlo dostal štvrtú zlatú hviezdu hrdinu ZSSR. Stal sa prvým, kto takéto ocenenie získal už štvrtýkrát. Pokryškin bol prvým hrdinom, ktorý zomrel trikrát. Iné zatiaľ nedokázali rásť.
  Vyvíjal sa aj nový stroj, ale už bolo neskoro.
  Nemci dostali MP-54, ktorý je ľahší a perfektný.
  Objavil sa aj ME-362. Je to tiež špičkové auto. Rudel získa Platinum Oak Leaves a Huffman.
  Vojna prebiehala...
  A je tu posledné vojenské leto. Nacisti postupujú a lámu slabnúci odpor sovietskych vojsk. Stále viac jednotiek Červenej armády sa vzdáva bez boja, stále viac dezertérov. Novosibirsk padol v septembri. A v decembri bolo dokončené zajatie takmer všetkých veľkých miest Sibíri a Strednej Ázie Nemcami a Japoncami.
  V júni 1948 bola obsadená Čukotka a všetky viac či menej významné sídla ZSSR. Vojna sa zmenila na partizánsku scénu. V decembri 1948 bol Stalin zabitý raketovým útokom. A napokon 30. januára 1949 Berija podpísal dohodu o kapitulácii Červenej armády a vojsk NKVD výmenou za amnestiu a odpustenie.
  Ale samostatné výpady partizánov pokračovali.
  Spojené štáty vytvorili atómovú bombu a teraz sú mimo dosahu. Avšak, dobyté Treťou ríšou a Japonskom na strávenie a strávenie viac ako jednej generácie. Nastal teda čas pokoja. Nemci leteli do vesmíru počas vojny na V-4. A 20. apríla 1955 odštartoval let na Mesiac s astronautmi.
  Na svete boli teraz tri hegemónne ríše - Tretia ríša, USA a Japonsko. Žili relatívne pokojne a súťažili vo vesmírnom hospodárstve a vede. Hoci svet balansoval na pokraji jadrovej vojny. Ale bola tu nádej, že sa usadíme a zvládneme to!
  OBRANA MOSKVA HRDINÁMI PONEER
  ANOTÁCIA
  Priekopníci, ako vždy, ukazujú najvyššiu triedu a akrobaciu počas Veľkej vlasteneckej vojny.
  . KAPITOLA 1
  Prápor mladých pionierov pod velením večného chlapca Olega Rybačenka bojuje o obranu obkľúčenej Moskvy, hlavného mesta ZSSR.
  Chlapci a dievčatá v červených kravatách, bosí a otrhaní vedú nerovný boj proti fašistickej armáde.
  Nacisti útočia zo vzduchu.
  Okolo sú roztrúsené lieviky a všetky prístupy k sovietskym pozíciám sú posiate mnohými fragmentmi. Stromy sú zuhoľnatené, brezy zuhoľnatené ako zápalky vyzerajú obzvlášť dojemne.
  Chlapec Oleg a dievča Margarita kopú zákopy a pritláčajú svoje holé, stvrdnuté, detinské podrážky na rebrá lopatiek.
  Dievča poznamenáva:
  - Je dobré byť nesmrteľný! Nacisti nás bombardujú, ale my sa nebojíme.
  Chlapec jasnou hlavou prikývol.
  - Absolútne sa nebojím!
  Vedľa nich pracujú s lopatkami ďalšie deti, tiež bosé, polonahé, opálené a chudé.
  Dievčatko Marinka, stláčajúc holú okrúhlu pätu na násadu lopaty, spieva:
  - Pioneer je vždy pripravený! A bez ďalších okolkov vpred!
  Chlapec Seryozhka spieva a vyceňuje zuby:
  - Sme najsilnejší na svete! Namočte náckov do záchoda!
  Deti sú pripravené hrdinsky bojovať. Celý prápor pionierov. A sú veľmi odvážni.
  Chlapci a dievčatá sú pripravení bojovať až do konca. A idú bojovať.
  Chlapec Peťko upravuje domáci prak.
  Deti sú pripravené bojovať. Veľmi pripravený.
  Tu lietajú nacistické útočné lietadlá. Je ich veľa a niektoré sú aj tie najnovšie, reaktívne.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova natiahnu prak a vypustia na nepriateľa niečo úplne smrtiace, konkrétne výbušné vrece s uhlím.
  Bude lietať v oblúku a zasiahne priamo útočné lietadlo. Vybuchne a rozprskne na všetky strany úlomkami. Pár susedných lietadiel začalo dymiť.
  Deti sa tešia a doslova piští. Plieskanie bosými nohami.
  A ozve sa agresívne škrípanie.
  Priekopnícky chlapec Sashka a dievča Masha spúšťajú smrtiaci dar smrti. A zasiahnuť nacistickú mašinériu. Stormtrooperi vypúšťajú rakety na priekopníkov. Deti mihajúce sa s holými opätkami, šedivé od prachu, rozhadzujú sa. A znova vypáliť.
  Chlapec Oleg Rybachenko tweetoval:
  - Verím, že sa celý svet prebudí,
  Bude koniec fašizmu....
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Chlapec aj dievča, ako keby strieľali z bazuky. A ďalšie nemecké lietadlo je roztrhané.
  Margarita si dala bosé nohy a spievala:
  - Porazíme fašistov,
  Boh a cherubín sú s nami!
  Chlapec Seryozhka zvolal:
  Stalin je s nami!
  A dieťa stlačilo gombík bazuky holými prstami!
  Tu je návod, ako strieľajú. Je počuť bzučanie. V diaľke je vidieť, ako sa tanky približujú.
  Môžete vidieť, ako listy padajú zo stromov. A ako hrudy zeme lietajú na vrchol.
  A ako horí tráva. Bosá noha dievčaťa Lara je spálená svetlom. A ona kričí.
  Lara kričí:
  -Sláva komunizmu!
  Batérie strieľajú do nemeckých vozidiel. Ale strieľajú z diaľky.
  Bosé dievčatá-členky Komsomolu sa mihajú s holými ružovými podpätkami. A prineste projektily. Spustite niečo absolútne smrtiace.
  A prestávky rachotia.
  Veronica, tento člen Komsomolu povzbudzuje:
  - Vďaka Bohu Rod!
  Bojovníci bojujú veľmi zúfalo. A priekopník hádže na nepriateľov granáty.
  Deti strieľajú na nepriateľa a zasahujú nacistov. Mŕtvi žoldnieri padajú.
  Alice, táto priekopníčka, hodila citrón holými prstami na nohách. Zasiahnite nepriateľa a zakričal:
  - Pre bohyňu Ladu!
  Chlapec Kai sa otočil, pokosil nacistov a zakričal:
  - Za vlasť vpred!
  Dievča Glasha pokosilo Fritza a zakričalo:
  - Pre matku Rusko!
  A holými prstami na nohách hodila vražedný granát.
  To je miesto, kde priekopnícke deti zúfalo bojujú.
  Oleg a Margarita opäť spustili vrece s uhlím z praku a odtrhli vežu z nádrže. Chlapec a dievča zborovo štekali:
  - Za svetlo komunizmu!
  Oleg Rybačenko, asi jedenásťročný, ale veľmi svalnatý chlapec, si položil holé päty na trávu a začal ťahať balík výbušniny na drôte.
  A potom to vzal Hitlerov "lev" a narazil na niečo smrteľné a jeho valce, ktoré boli zničené, odišli.
  A valili sa. Tu dievča hodením citróna odtrhlo Fritzovi hlavu a tá sa kotúľala po tráve. A zuby vyleteli z tváre.
  Margarita strieľala a škrípala:
  - Za vlasť až do konca!
  A vody jej bosej nohy opäť spustili vražedné a chladné.
  A priekopníci sú mimoriadne dobre mierení paľbou.
  Nemecké tanky idú dovnútra. Niektoré z nich sú nové a squat. Strieľajú presne na nepriateľa. Presnejšie, nie presné. A bosí priekopníci odpovedajú. A zničiť nepriateľa.
  Toto dievča, ktoré vedie Valentína, hasilo oheň:
  - Za našu vlasť!
  A odrežte nepriateľa smrtiacou dávkou. A veľa mŕtvol.
  Priekopníci bojujú ako bogatýri a bogatýri.
  Penica, tento pioniersky chlapec, kosiaci protivníkov, spieva:
  - Sláva ére komunizmu!
  A odhalená päta dieťaťa vyvrhne výbušný balík.
  Toto sú deti tu - sú pre Hitlera veľmi odporné.
  Bojovníci sú skutočne mladí, ale veľmi bojovní. Nedá sa im nijako odolať.
  Chlapec Maksimka sa tiež otočil a zaškrípal:
  - Budú nové veky
  Bude generačná výmena...
  Ale nikto a nikdy...
  Nezabudni na meno Lenin!
  Dievča Veronica súhlasila:
  - Nezabudnite a neodpúšťajte!
  A opäť hodí vražednú vec bosou nohou.
  Chlapca Seryozhka sa už podarilo dostať do rúk nacistických katov a nejakým zázrakom ušiel.
  Ale je dobré si pripomenúť výsluchy, mučenie a neľudské týranie.
  A samotní Nemci nielen bojovali, ale páchali aj kruté zverstvá. Počas bojov bola frontová línia často premiešaná. Takže skautský chlapec Seryozhka Panteleev padol do pasce.
  Dvanásťročný chlapec skončil v nemeckej kazemate, vyzliekli ho a prehľadali, našli zošit a malú americkú pištoľ.
  Nemecká dôstojníčka sa v ruštine spýtala Serezhy:
  - Chceš žiť chlapče?
  Panteleev sklonil hlavu a odpovedal:
  - Za nič nemôžem!
  Žena prudko zablikala očami a hrozivo povedala:
  - Nebol si sám... Kam sa podeli dvaja starší súdruhovia?
  Serjožka sa zachvela a neochotne odpovedala:
  "Aj keby som to vedel, stále by som nepovedal..." Potom chlapec zdvihol hlavu a zakričal. - A aj tak skoro skončíš!
  Žena sa zlomyseľne zachichotala.
  - Mýliš sa! Fuhrer je neporaziteľný a vy nám prezradíte oveľa viac!
  Náušnica v bielych šortkách bola vytiahnutá do snehu. Bosé nohy pichal studený a klzký povrch s ľadovou kôrkou a tenké chlapčenské obnažené rebrá, ktoré trčali ako mreže z košíka, chodili a nepríjemne štekli studený vánok. Chlapec sa triasol nielen od zimy, ale aj od strachu. Zdal sa byť taký bezmocný a patetický. Žena ho nasledovala a pod topánkami jej vŕzgal sneh.
  Seryozhka si mimovoľne odrel chladnúce, mierne drsné chodidlá a pokúsil sa pridať krok. Ale ruky zviazané za povrazom sa mimovoľne trhli. Chlapec sa zastavil. Boli tam už pripravené vedrá s ľadovou vodou, poriadna kopa čerstvých prútov. Je tam nahrubo vyrezávaný regál, horí vatra, na ktorej sa nahrievajú kliešte a nechutne sa škerí kat. Bezcitná mačka, ktorá sa s vášňou pripravovala na výsluch.
  Earring ustúpil a zavrel oči. Skautské dieťa dostalo strach - či ho naozaj začnú takto týrať, priamo v mrazoch.
  No zdá sa, že presne takto to bude a budú ich týrať na verejnosti - tu sa dav vyháňa na šou. Nemecké stráže hrozivo kričia. Ruský plavovlasý chlapec sa zúfalo snaží utíšiť chvenie, mráz ho už páli v pätách, no napriek chladu po chlapcovom útlom, no šľachovitom tele stekali pot.
  Žena medzitým vytiahla z vrecka cigaretový obal a zapaľovač. Pomaly si zapálila cigaretu a potom náhle prudko zapichla horiacu cigaretu pod chlapcovu ostrú lopatku.
  Seryozhka nedobrovoľne zakričal a dostal päsťou do nosa. Tiekla slabá yushka. A hadia žena zasyčala:
  - Rýchlo nám povedz, kde ešte máš kontakt, aké je heslo do podzemia?
  Chlapec z plných pľúc zakričal:
  "Aj tak ti to nepoviem!" nikdy nepoviem!
  Žena prísne prikázala:
  - Tak ho poser!
  Serezha už mal zviazané ruky za chrbtom a katov pomocník chlapca hrubo strčil. Niekoľko maďarských žien súcitne štebotalo vo svojom vlastnom jazyku:
  - Ach! Ou! Je to len dieťa!
  - Veľmi nahý v mraze ....
  - Bude ho mučiť!
  Seryozhka nevedel po maďarsky, ale naučil sa celkom dobre rozumieť nemecky - inak, čo je to za spravodajského dôstojníka, keď nevie jazyk potenciálneho nepriateľa! Ale on to, samozrejme, pred útočníkmi skrýval a snažil sa vyzerať hlúpejšie ako je. Jeden z poddimenzovaných pomocníkov kata zhodil masku a bol nútený si ju zložiť. Serjozhka prekvapene zapískal. Len dievča so svetločervenými vlasmi zapletenými do tenkých vrkôčikov bolo súčasťou mäsožravého tímu.
  Mladá Nemka, ktorá zachytila chlapcov pohľad, vyplazila jazyk a zasyčala po nemecky:
  - Som silný! Rozžeravými kliešťami ti lámem a vylamujem kosti!
  Serjožka pozrela na kliešte a zbledla. Ak z malého ohňa cigariet tak bolestivo a nechutne bolí holá koža pod lopatkou, čo sa potom stane, keď sa jeho tela dotkne červené železo páchnuce peklom?
  Dôstojníčka štekavým tónom prikázala:
  - Vytiahnite chlapca na stojan!
  Katka, bez masky, veľmi obratne hodila hák na pevný povraz, ktorý mladému skautovi hákom zviazal ruky. Ďalší masívnejší, v čiernej maske, katov pomocník pomocou otočného zariadenia ťahal reťaz, na ktorej bol pripevnený hák.
  Ohybný ako akrobat, Seryozhka necítil takmer žiadnu bolesť, keď vystrelil nahor a ramená sa mu otočili na zadných nohách. Napokon, skaut mal, samozrejme, bohaté skúsenosti s lezením cez okná, po komínových rúrach a dokonca bral lekcie od cirkusantov. Avšak pomocný kat, ktorý neukázal silu dievčaťa, obratne hodil blok na chlapcove bosé nohy a pevne zacvakol zámky.
  Súdiac podľa jej grimasy, napriek jej šikovnosti bolo ťažké nasadiť blok a chlapca, ktorého váha sa viac ako zdvojnásobila, vystrelila bolesť do ramien a väzov. Teraz sa začalo skutočné mučenie.
  Mladá zdravotná sestra v bielom plášti a gumených rukaviciach išla k chlapcovi skautovi. Položila ruku pred chlapcove srdce a počúvala pulz, potom sa s divokou radosťou usmiala a povedala:
  - Má veľmi silné srdce, veľa vydrží!
  Dôstojníčka zasyčala po rusky:
  - Povedz heslo!
  Seryozhka, keď si spomenul na chlapca-Kibalčiča, ktorého buržoázia pravdepodobne tiež ukrižovala nahého na stojane a požadovala, aby prezradil najdôležitejšie tajomstvo, dodal si odvahu. Napodiv, ale skutočná bolesť potláčala strach a dávala silu odolať Hitlerovej ohavnosti.
  Mladý skaut zvolal:
  - Nič ti nepoviem! A Hitler sa odváži a vsadí!
  Žena, ktorá už bola mnohokrát na výsluchoch a úplne stratila akékoľvek zdanie svedomia a ľútosti, stručne prikázala:
  - Zátoka!
  Chlapca zobralo biť mladé dievča. Musí byť odborníčkou na výprask mnohých mladistvých zajatcov. Dokáže spôsobiť bolesť, no zároveň sa neposralovať a nedovoliť, aby sa človek ponoril z pekla mučenia do raja totálneho "vypadnutia" vedomia.
  Údery dopadli na Serjožkov tenký, ale šľachovitý chrbát a hrýzli ho ako ramená.
  Bolelo to, ale chlapec, ktorý ťažko dýchal a otváral ústa, nekričal od bolesti. V tomto si predstavoval najintenzívnejšiu bitku, ktorej sa zúčastňuje Malchish-Kibalchish. Namiesto Malchish-Kibalchish bojuje a velí - Seryozhka. Len oni nebojujú s bielymi, ale so skutočnými fašistami.
  Tu je prút hrozných nemeckých "tigrov", strojov, ktorých rovnomerný vzhľad je mimoriadne strašidelný. Ale teraz vyzerajú ako kartón a sekáš do nich šabľou!
  Dôstojníčka, ktorá videla, že chlapec napriek otvoreným očiam prakticky nereagoval na údery, kruto nariadila:
  - A teraz ohnisko!
  Dievča mučiace pribehlo ku grilu a zo zásuvky vybralo nádobu s olivovým olejom. A potom pribehla k chlapcovi a pohŕdavo skrútila tvár a začala chlapca rozmazávať po drsných chodidlách, ktoré po bosom lete nestihli zmäknúť.
  Serjožku dokonca potešilo, keď sa dotkli jej stuhnutých bosých nôh, teplých dievčenských rúk a rozpáleného oleja. Chlapec spokojne zavrčal, ale neľútostná katová mu ukázala päsť a lámanou ruštinou povedala:
  - Vypražíme ti päty chlapče! Budete zavýjať ako vlk!
  Seryozhka si spomenul na film "Ostrov pokladov", ktorý sledoval v kine práve v predvečer vojny. Tam sa aj dievčaťu prezlečenému za chatára vyhrážali, že si usmaží päty. Znamenalo to niečo bolestivé a zrejme nie dobré. Potom Seryozhka zo zvedavosti zapálil sviečku a vytiahol svoju okrúhlu detskú pätu na svetlo.
  Ako potom kričal hlasom, ktorý nebol jeho! Naozaj to bolo veľmi bolestivé a na päte mi napuchol fialový pľuzgier, na ktorý sa nedalo postaviť. Takže nejaký čas bolo dieťa nútené chodiť s pravou nohou na prstoch. Pľuzgier však rýchlo zliezol, no spomienky zostali.
  Na jeseň, keď boli chlapcove nohy stvrdnuté do mozoľov, sa Sergej pokúsil prejsť cez uhlíky. Niektorí rumunskí chlapci teda vedeli, ako na to. Stále ho to však pálilo - zrejme tu mali svoje miestne tajomstvá. Ale na rozbitom skle by mohli mozoľnaté podrážky, ak by ste svoju váhu rovnomerne rozložili, šliapať. Nehovoriac o behaní po horských, ostrých kameňoch. To je pre Serezhu takmer normou.
  Spomienky odviedli od chvíle, keď sa pod jeho nohami rozhorel malý ohník. Takáto technika mučenia, smažiť holé päty, pomaly, ale bolestivo dlho. A olej nespáli hrubú, drsnú pokožku chodidiel. A naozaj to tak bolí, a čo je najdôležitejšie, bolesť sa postupne zvyšuje, až je neznesiteľná.
  Chrbát, boky, zadok a dokonca aj nohy za Serežou už boli rozrezané na krvavé pruhy. Ale bolesť bola akosi nudná. Možno otupila kombinácia viacerých utrpení naraz, alebo spomienky na umučených pionierskych hrdinov dodali odvahu.
  Faktom však je, že v reálnej histórii sa len málo detí, ktoré padli do fašistického zajatia, rozdelilo a prezradilo tajomstvá počas výsluchu. Dospelých štiepili mučením rýchlejšie a častejšie. Takže priekopníci, neochvejní vo fašistických žalároch, vôbec nie sú mýtus!
  Seryozhka najprv cítila príjemné teplo v chodidlách, ale potom začala horieť, akoby sa naliala vriaca voda. Bolesť je veľmi pálivá a skaut zúfalo vytiahol nohy a zdvihol ťažký blok, ktorý rezal oceľovými koncami členku. Vzápätí mučiteľka, ktorá zrejme očakávala to isté od väzňa, hodila na blok ťažké poleno. Ostrá bolesť mu prestrelila kĺby, väzy a ramená, čo spôsobilo, že chlapec začal kričať.
  Teraz sa mučenie zintenzívnilo, jeho ruky boli doslova vytiahnuté a nohy popálené. Sergej Panteleev si viac ako raz prečítal, ako boli partizáni mučení počas výsluchov a v najťažšej chvíli prišla na záchranu strata vedomia. A potom sa prepadneš ako hlboký žalár.
  Ale Seryozhka sa len vyznačoval veľmi silnou hlavou a skutočnosťou, že nestratil svoj výtvor, dokonca dostal dobrý úder do hlavy. Áno, a kati, pravdepodobne profesionáli, vedia mučiť.
  Veľa to bolí a potom sa sama dôstojníčka rozhodla zabávať. Dostala páčidlo rozžeravené na plameni a on ho začal páliť, tie najcitlivejšie miesta, na šľachovité telo chlapca.
  A potom, aby zadržal výkriky, Seryozhka, ako skutočný priekopnícky hrdina, spieval;
  Budeme ťa chrániť, moja drahá zem,
  Neohraničené rozlohy vlasti,
  Ruský ľud je spojený so stranou -
  Mráz kreslí vzory na okno!
  
  Mám červenú kravatu - šarlátový banner,
  Bolo to späté s hrdosťou a svedomím!
  Pochodovali sme v horúcom lete,
  Rubínový oheň osvetľuje jeseň!
  
  Ale Wehrmacht zrazu udrel ako perlík,
  Sovietsky vojak, neznášaj hanbu!
  Veľmi rozpálime fašistov,
  A špinavý Hitler!
  
  Sme priekopníci, všetci zjednotení v radoch,
  Naším cieľom je bojovať za vlasť!
  Ruský vojak je v bitkách neporaziteľný,
  A kto je nacista, v skutočnosti len peň!
  
  Choďte dopredu na výzvu srdca vedieť
  Hoci chceli chlapcov nevpustiť,
  Ale neseď, sme zavretí na stole,
  Len na frontoch dostanete solídnu päťku!
  
  Aj keď naši ustupujú pod paľbou,
  Ale veríme, že Wehrmacht bude porazený!
  Naše jednotky sa topia ako cencúľ,
  Ale Boh vie, že vyriekol rozsudok nad Ríšou!
  
  Dievča bojuje bosé
  Chlapci odlepili všetky nosy,
  Krajina mladých rád kvitne,
  A my sme v skutočnosti rytieri-orli!
  Skautský chlapec spieval a bolesť ustúpila, ani ohnisko, ani rozžeravený kov ho netrápili a zdalo sa, že sa za ním roztiahli dokonca aj obrovské orlie krídla.
  Naštvaná mučiteľka vytrhla pri ohni nahriaty bič vyrobený z ocele, ostnatého drôtu a začala chlapca biť po už aj tak zakrvavenom a zlomenom chrbte.
  Ale Serjožka spievala s čoraz väčším nadšením;
  Budeme bojovať proti nacizmu až do konca,
  Keďže pre Rusov neexistujú dôležitejšie veci,
  Vták sa vznáša nad svetom so šarlátovou farbou,
  Z nášho drahého slávika sa stal jastrab!
  
  Matka je mladá, ale už sivovlasá,
  Svätí žiaria z ikon ako lesk tváre,
  Si moja drahá vlasť,
  Som pripravený, že budeš bojovať až do smrti!
  
  Lov, aby som zavesil pekelnou ríšu na jarmo,
  Vynaliezavosť sa zmocnila guľometu,
  A bojovník je inšpirovaný vysokým cieľom,
  Zdvihol granát a ide do tanku!
  
  Len chlapec a brečka pod nohami,
  Už ráno je mráz, ale si bosý,
  Ale pre priekopníkov sa nepatrí plakať,
  Kto je zbabelec, je už pod Satanom!
  
  Preto nie je miesto - poznaj nečinnosť,
  Povedie to len do pekla priepasti,
  Ďalší zvolal - neprijímam strach,
  Jet prerezal oblohu!
  
  Áno, malý chlapec žiarli na pilotov,
  Lietajú na oblohe - rozbíjajú tmu...
  A máš len hrdzavú pušku,
  Ste veliteľom chrapúnskeho októbra!
  
  Ale existuje také slovo - musíte bojovať,
  Žiadna iná voľba, žiadny spôsob
  Kedysi sme boli jednoduché deti,
  Ale bojovníci sú stále nažive, darebák žije!
  
  Už pri Moskve bije zlý Wehrmacht delami,
  Od veľkých bômb sa zem trasie - tma!
  Opisuješ bolesť zeme - múdry Puškin,
  Prišiel na Zem - nemilosrdný strach!
  
  Keď mráz poháňa ihly - v horúčavách leta,
  Osviežujeme sa jemnou, úžasnou víziou,
  Aké dobré nám bolo v hodine sna o úsvite,
  Behali bosí po smaragdových trávach!
  
  Nechajte sneh pod holou podrážkou dieťaťa,
  Ale Stalin ohrieva priekopníka vierou!
  A smiech ako odpoveď bol veľmi zvonivý,
  Ten ústup v zúrivosti vánice!
  
  Takže počítaj, čakaj na plaz mamonu,
  Urobme koniec moci, márnotratní protivníci -
  Teraz sa zem trasie
  A obloha bola pokrytá liatinovým oparom!
  
  Mráz nás nezlomil, lebo duch je horúci,
  A Fritzovi zamrzli uši...
  Ale vidí každého, kto je skutočne vidiaci,
  Že my vojaci kosíme toto svinstvo!
  Nemeckí kati, ktorí mučia Serjožku Pantelejeva, už pri tejto námahe doslova vypúlili oči. Dievča-mučiteľa sa začervenalo ako rakovina a po jej peknej, no zdeformovanej tvári od zúrivého hnevu stekali kvapky bahnitého potu. Hitlerovi kati boli bezmocní pred odvahou dieťaťa a jeho hrdinskou piesňou.
  Z Moskvy, cesta k úspechu Stalingradu,
  Viac chlapov, ale myseľ je dospelá,
  Sedíme pred bojom - mladý pár,
  Nad nami dávajú tieň, v hanbe borovíc!
  
  V čo veríme v silu zlomeniny,
  Že sa Volga stane hrobom Fritza pre všetkých ...
  Aká ohavnosť technotronickej Sodomy,
  Zvrhnutý do Tartaru sovietskou mocou!
  
  Náš Boh nie je modla jednoduchej omietky,
  Prikázania vedú k úspechu Lenina,
  Musíme bojovať s oceľovou hordou,
  V básňach sa bude spievať!
  
  Vedzte, že pieseň reže oceľ skôr ako kov,
  Je to najväčšia orlica bez extra šnúrok!
  Modlím sa, aby naša zdatnosť nezmizla,
  Aby som nebol trápny, hlúposť-fikcia!
  
  Koniec koncov, v tomto svete je veľa pokušení,
  Niekedy sa dokonca v mladosti bojím o život...
  Ale ak je nepriateľ pred vašimi dverami,
  To nie je preto, aby ste sa vyhli vzájomnému boju!
  
  Kotol je pevne uzavretý neďaleko Stalingradu,
  Ó Volga, ktorá bežala po bojisku...
  Nemôžete prejsť týmto inštitútom v neprítomnosti,
  Potrebné na spájkovanie ducha a depriváciu!
  
  Aj so smútkom prídeme do konca mája,
  Nikto zo Slovanov nevidel zajatcov poddaných,
  Vyhráme, to viem určite
  S piesňou budeme kráčať po priestranných lúkach!
  
  Wehrmacht sa však pokazil - sme v útoku,
  Pri Kursku to bolo tiež veľmi desivé ...
  Kozáci odvážne so šabľou a klobúkom,
  Statočne sa vrhli na "tigra", zbitého Fritza!
  
  Bojovali sme tam, ako priekopníci potrebujú,
  Hádzali bomby, húsenice do spreja ...
  Aj keď je to ťažké, so škrupinami sa to namáha,
  Len naše myšlienky začali víťaziť!
  
  To, čo urobil "Tiger" - len odhodil svoje tesáky,
  "Panther" sme tiež znížili kožu ...
  Blížime sa k Dnepru - ohnivá jeseň,
  Kedy budeme s vami v Berlíne?
  
  V otroctve nie je miesto - žiadny raj,
  Keďže ohýbať chrbát Rusom je hanebné,
  Kvet, buď navždy plný, biely okraj,
  Vychovať ušľachtilé potomstvo!
  
  Tu je Kyjev symbolom našej jednoty,
  Vzali sme ho naboso do búrky!
  Na slávu mieru, na slnku komunizmu,
  No tak, útočíme na Wehrmacht, my chlapci!
  
  A v Minsku sa pripojili ku Komsomolu,
  Aj keď rok rozhodne nestačil,
  Ale tak zúrivo sme porazili Fritza,
  Že všetci uznali - sme ruskí vojaci!
  
  A bude to potrebné - vládneme horám,
  Veda dá silu - čo sa nedá zmerať,
  Bolo nám ťažko, bola nám zima, hladovali sme,
  Ale nepodľahnite jedovatej lenivosti!
  
  Áno, mnohí z našich sa nevrátili z bitky,
  Zostávajú míle a míle mŕtvol,
  Ale v Berlíne sa stretávame s mládežou,
  Staršie manželky nariekali nad hrobom!
  
  Je dobré, že sme dali protivníkom,
  Taká bezhraničná sila bola rozbitá,
  Komunizmus nám otvoril sväté diaľky,
  Cesta, ukazujúca na Matku Rus!
  Áno, potom Seryozhka ukázal najvyššiu triedu a dokázal utiecť zo zajatia.
  A bolo to len ohromujúce hrdinstvo toho chlapca.
  Oleg Rybachenko ukázal svoje umenie v boji.
  A teraz chlapcove bosé nohy hádzali jedovaté ihly na nacistov. A mŕtvi nacisti padli.
  Ale dievča Margarita hodila pár granátov holými prstami. A prevrátil sa ďalší fašistický tank.
  Chlapec a dievča spievali, keď strieľali na nepriateľa;
  Veríme v Najvyššieho Otca,
  Koho ľudia volali Rod...
  Budeme mu verní až do konca,
  Za vlasť, za šťastie a slobodu!
  
  Nech je komunizmus vo večnej sláve,
  Čo veľkoryso dáva šťastie celému vesmíru ...
  A krutý revanšizmus neprejde,
  Rozožeňme mraky a zlé počasie zmizne!
  
  Nech je sláva rodiny navždy,
  V mene našej vlasti Rusko...
  Splňte si veľký sen
  Keď príde Kristus Mesiáš!
  
  Sme priekopníci, statoční bojovníci,
  Nech je Lada s nami navždy...
  Mamy a otcovia sú na nás hrdí,
  Za Rusko lásky treba statočne bojovať!
  
  Veľký Biely Boh bude s nami,
  Kristus, Svarog, Svätá Mária...
  Všetkých protivníkov zakrútime priamo do rohu,
  Odkedy v Rusku vládnu Árijci!
  
  Stvoriteľ slávne stvoril Zem,
  Rýchlo rozprestrite priestory...
  Koniec koncov, má dosť sily,
  Stvorené moria, púšte, hory!
  
  V mene Ježiš, slávna rodina,
  Hranie túžob napĺňa...
  A čoskoro bude raj - príde čas,
  Keď všetko kvitne v žiarivom máji!
  
  Bosé dievčatá behajú
  Nebojí sa prudkých snehových závejov ...
  Čoskoro zariadia kaput pre Hitlera,
  Veď Rusi vždy vedeli bojovať!
  
  Perun nám pomôže vyhrať boj,
  A bohyňa Lada zahojí rany ....
  Navždy budeme s vami vlasť,
  Rusko chce statočne bojovať!
  
  Sme priekopníci, statočné deti,
  V útočnej tyči na fašistické monštrá ....
  Výborne chlapci a dievčatá
  Pokračujte v práci slávnych komunistov!
  
  
  Dáme svoje srdcia za vlasť,
  Ako veľký slávny Lenin odkázal...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Príďte, verím, k najväčšiemu cieľu!
  
  Nikto nás nemôže poraziť
  O šanciach na pomstu pekelným hordám...
  Odvážne pohneme Fuhrera do tváre,
  Rusko zlomí protivníka!
  
  Nacisti nejako zajali chlapca,
  Päty pálili ohňom železom ....
  A celý mesiac mučili chlapca,
  Ale nemohli ani vracať!
  
  Bolo tam dieťa vyzlečené bosé a malo byť zastrelené,
  Mráz je najsilnejší, nohy sú ako oheň ....
  Fúkal vietor a borovice sa prudko hojdali,
  A niekde narazilo lietadlo!
  
  Ale chlapec vydržal až do konca,
  Hoci bič hvízdal veľmi strašne ....
  A priekopník s vlasťou sa rozlúčil -
  Netreba slzy a nerevať do tváre!
  
  Nakoniec napľul Fritzovi do tváre,
  A dostal som holú guľku do hrudníka ...
  Zašepkali - pery chlapcov idú do neba,
  Zrútil sa do záveja už vyčerpaný!
  
  Ale vojaci ho pomstili,
  Fritz rozbili ako to sklo...
  A Rusi skončili v Berlíne,
  Hoci je ťažké bojovať proti fašistovi!
  
  Dievčatá chodili bosé,
  Od trávy sa im zatmelo podpätky...
  A kam zmizli krásy ruských nôh,
  Zlaté sadenice kláskov vstali!
  
  Stručne povedané, porazili sme nacistov,
  Lada nám s tým veľmi pomohla ....
  Dokončili bitku v Berlíne -
  Ale Fuhrer je sila - Satan!
  Deti spievali a bojovali ďalej. Áno, prežili toho veľa.
  Napríklad Andreika bola zajatá vo veku jedenástich rokov.
  Bol ponorený nahý a bezmocný v mrazivom dni z ľadovej diery. Mučili ich aj na verejnosti. A ľudia sa pozerali.
  Keď chlapec od zimy zmodrel, začali ho zohrievať bičmi. Tenké detské telo po každom údere poskočilo. Potom Andreika začala sypať soľ na rany.
  A priniesli pochodeň na holé, detské nohy. Páchlo spáleným mäsom. Potom oheň priniesli na kostnatú hruď chlapca. Andreika už schudla a kričí. Detská koža s pľuzgiermi, popálené rany. Mladý priekopník niekoľkokrát stratil vedomie z bolestivého šoku.
  Andreika zúfalo zaťala zuby. Ale aj tak niekoľkokrát vykríkol od bolesti.
  Potom kat začal lámať prsty na detských nohách. A na záver mu na hruď vypálili päťcípu hviezdu.
  Andreika potom na dlhší čas vypla.
  Chlapec dostal pár dní na odpočinok a znova ho mučili na stojane. Bili ich po holých nohách rozžeraveným železným bičom. Potom podpálili vlasy na hlave.
  Dieťa umučili napoly na smrť.
  Lara bola tiež vypočúvaná. Dievča odvážne povedalo:
  - Nič nepoviem.
  Zbili ju ostnatým drôtom a potom ju v jednej roztrhanej a zakrvavenej košeli vyniesli v noci do mrazu. Vyzlečená, bosá, s prerezaným chrbtom Laru prekonala krutá zima. Nemec sám stuhol a vzal ju späť do chatrče, aby sa zohriala predovšetkým.
  Dievčatko Lara si veľa vytrpelo, no vydržalo. Nepovedala teda nič iné ako aroganciu.
  Potom jej fašistický kat spálil bosú nohu, stuhnutú v mraze, pokrom, aby bola červená od horúčavy. Lara zavýjala a stratila vedomie.
  Vyliali na ňu vaňu ľadovej vody a spálili, čím oživili druhú nahú, okrúhlu pätu dievčaťa.
  A samozrejme je to veľmi kruté. Lara sa nikdy nepriznala. O niečo neskôr ju mučili elektrinou. Určite to veľmi bolelo.
  Dievča nevydržalo zásah elektrickým prúdom a začalo rozprávať nezmysly. Potom prišla Lara s nápadom povedať nacistom, že vie, kde partizáni ukryli zlato.
  A tak Lara dostala odpočinok, dobre sa nakŕmila a dostala pár posilňujúcich injekcií. Potom ma zobrali do lesa. A dievča ich zaviedlo do zálohy partizánov. A počas bitky bola v sandáloch a utiekla cez sneh.
  Päty v mrazoch dokonca prestali bolieť a pľuzgiere až tak neboleli.
  Lara prežila. Ale nacisti zatkli chlapca Vadima, ktorého pomenovala mučením.
  Vadim bol synom purkmistra a s partizánmi nemal nič spoločné.
  Chlapca však vyzliekli a bosý ho hnali cez mráz v plavkách. A potom to postavili na stojan.
  A všetko priznal a zradil aj svojho otca a matku. Samozrejme boli aj mučení.
  Chlapca Vadima dlho týrali. A potom sa spolu s mamou previezli naboso a cez sneh cez celé mesto. Na krku nám vešali cedule: sme partizáni. A bičovali ženy a chlapcov po holom chrbte.
  A samozrejme zavesené. No purkmajster sa popravy nedožil a zomrel pri mučení.
  Lara bolo Vadima trochu ľúto. Ale s najväčšou pravdepodobnosťou ju zradil.
  Vojna nepozná zľutovanie.
  A teraz je divoký boj v plnom prúde. A všetky nové náboje a bomby padajú na zem.
  A priekopníci bojujú.
  Chlapec Seryozhka, strieľajúci, poznamenal:
  Nemôžeš našu pieseň udusiť, nemôžeš ju zabiť! Nezabiješ!
  Ako sa mu podarilo utiecť? Tu je trochu šťastia. Nemcov veľmi hnevá, že chlapec pri mučení spieva, zobrali to a neobesili ho. A rozhodli sme sa prísť s niečím sofistikovanejším.
  A nejaké to mučenie vyskúšať úplne neľudské.
  Chlapec sa mohol trochu hýbať. A otrávili ho v aute do tábora smrti na pokusy.
  Chlapec však dokázal nájsť medzeru v aute a vykĺznuť. Prasklina vznikla náhodou z úlomku bomby a nikto si ju nevšimol. A spolu s dievčaťom Seryozhka utiekli. A boli bosí a dostali sa cez sneh. Ale deti sú otužilé, zimnicu vydržali. A dostali sme sa do prvej línie.
  Áno, nacisti tlačia veľmi tvrdo.
  A bomby padajú mimoriadne často. A na pozíciách pionierov sú osadené húfnice.
  Deti reagujú tak, že začnú znova spievať;
  Som chlapec, ktorý sa narodil vo svätej zemi,
  Čo sa nazýva bezhranične poznaj Rusko ...
  A na celej zemi nie je lepšie miesto na poznanie,
  A bez ohľadu na to, ako sa pýtate Boha v divokej viere!
  
  Ale on sa narodil ako horlivý ateista
  V cynickom, v tomto dvadsiatom prvom storočí...
  Chcem vybudovať nádherný raj vlastnou rukou,
  Kde by sa bohovia stali samými ľuďmi!
  
  Ale teraz som sa dostal do dvadsiateho turbulentného storočia,
  A mal som tam bojovať s chlapcom...
  Nech sa spieva výkon hrdinu Ruska,
  My Rusi sme vždy vedeli bojovať!
  
  Naša odvaha žije v mladom srdci,
  A krv mi prudko vrie v žilách...
  Victory otvorili neobmedzený účet,
  Vo dne v noci bojujeme s chlapmi!
  
  Na slávu nášho statočného Ruska,
  Akú milosť dá Lada ...
  Môžeme horlivo veslovať veslami v Edene,
  Dostaneme neobmedzenú odmenu!
  
  Tu je naša viera a mocný boh Svarog,
  A blesk, ktorý vrhá sám Perun ...
  Pre nás večný Rod podpíše prísahu,
  A víťazstvo čaká v žiarivom máji!
  
  Sme Rusi, veľkí synovia krajiny,
  Verím, že čoskoro poletíme na Mars...
  Viem, že som sa narodil, aby som tvoril víťazstvá,
  Nech zvíťazí Ábel, nie Kain!
  
  Dáme svoje srdcia za našu vlasť,
  Podávajte Rusku rozum a bajonety ...
  Cherubín roztiahne krídla z raja,
  Pohneme sa na nacistov päsťami!
  
  Nepriateľ v ničom nedostane šancu,
  Wehrmacht nás nezrazí na kolená...
  Trafili sme Fritza priamo do očí
  Pre slávu najvýznamnejších generácií!
  
  V Rusku každý bojovník z jaslí,
  Dieťa pritiahne rukoväte k stroju ...
  Svarogov príkaz - zabiť Fuhrera -
  Lada rozdá štedrú odmenu!
  
  Nič iné v našom svete neexistuje
  Drahšia je víťazná vlajka, šarlátová, červená ...
  Čln sa zlomil, veslo prasklo,
  Je nebezpečné bojovať s našou vlasťou!
  
  Nikto nevie, kde je okraj vesmíru,
  Kam chodia astronauti...
  Svarog Najvyšší, všemohúci kráľ,
  A rytier od neho dostane granty!
  
  
  Nebojte sa, fašisti nás nezlomia,
  Hoci v tomto svete, s nimi Spojené štáty, s levmi ...
  A život nebude prerušený, poznám vlákno,
  Nebijú vlasť čižmami!
  
  Verte, máme vojenskú silu
  A tanky, lietadlá démonov sú chladnejšie ...
  Beštia fašizmu bude porazená,
  Fuhrer a Duceho komplic sú obesení!
  
  Vlajka je červená, toto je veľmi silná vlajka,
  Žiari ako červené vrece nad vesmírom...
  Komsomolčan dal Fritza do slabín,
  S podpätkom, nahý a nie biely!
  
  Verím, že čoskoro vstúpime do Berlína,
  S víťaznou piesňou statočného komunizmu ...
  A zmetieme všetkých fašistov,
  Aby tu neboli bastardi revanšizmu!
  
  A potom bude vo vesmíre raj,
  Trúbky mocných cherubínov hrajú...
  Bojujte za vlasť a odvážte sa,
  S Ruskom Rod a sme neporaziteľní!
  SKÚŠKY MALÉHO PRINCA
  Oleg skončil vo veži v jednej cele s Natašou. Mal na sebe drahý oblek, no miestami roztrhaný. Meč a všetky zbrane boli v čase zajatia odobraté a boli hrubo prehľadané, pričom brali peniaze a šperky. Čižmy a košieľku si však zatiaľ nechali. A vy sedíte na balíku slamy. Teraz si chlapec, ktorý má asi trinásť rokov v stredoveku. To je o niečo menej ako dvanásť pre 21. storočie. Ale telo je trénované, princ sa samozrejme rozvíja fyzickými cvičeniami a šermom. Ale nie taký silný a rýchly, ako keď bol Oleg v nesmrteľnom tele. Ale aj toto telo je dobré. Viac-menej zdravé, všetky zuby neporušené, ale citlivejšie. Tu ho pri zatýkaní omráčili obuškom a na hlave mu napuchla ťažká hrča.
  Zlatú prilbu odniesli. A pripútaný za krk k stene. Ale reťaz je dlhá a môžete vstať. Vedľa neho je jeho matka. Natasha sa trochu zmenila. Nie je taká široká a svalnatá, hoci je žena štíhla a silná, tiež nepatrí medzi slabé, hoci nie je nesmrteľná čarodejnica. O niečo staršia ako Natashka, podľa moderných štandardov asi tridsaťročná a veľmi krásna, jej tvár je jemnejšia a nie taká tvrdá. Zrelá žena, trochu bledšia ako Natashka, ktorá bola tmavá od spálenia od slnka, a jej vlasy sú blond, ale nie modré, ale mierne zlaté.
  Bola prvou kráskou kráľovstva, ktorá porodila len dve deti, a preto si športovaním dokázala udržať dievčenskú postavu. Podľa štandardov stredoveku to vyzerá jednoducho super!
  Kým kráľovnú neokradli, špeciálnych a lojálnych ľudí bez odporu zajali. A má šperky, veľmi drahé šaty, veľa šperkov, chaboty vyšívané perlami a zlatom. Krásna mladá žena, bohatá a navonok celkom pokojná. Aj keď nebol v okovách a Oleg sa dokonca hanbil, že je spútaný ako šteňa a že jeho oblek bol miestami roztrhaný, prepichnutý a boli na ňom viditeľné krvavé škvrny.
  Chceli však princa zobrať živého, očividne dostali prísny rozkaz a nepichli, nerezali, ale len mierne omráčili. Hoci bojovný chlapec zúfalo odolával.
  Je ale jasné, že ich čakajú ešte náročnejšie testy. Kráľovná sedí na posteli s perinkou a vankúšmi, vedľa nej je slúžka.
  Oleg si spomenul na film: "Dáma a lupič". Aj tam bola krásna žena, alebo skôr dievča, držaná vo viac-menej prijateľnej veži, s posteľou a perím a slúžkou. A šperky odniesli až pred popravou. A teraz im hrozí exekúcia. A nie humánna katova sekera, ale upálenie na hranici inkvizíciou. Až predtým mučitelia brutálne vymlátia potrebné informácie o veľmi bohatých, pokladoch koruny a hlavne o jednej posvätnej relikvii, ktorá môže dať inkvizítorom kolosálnu moc a možno aj moc nad svetom!
  Oleg Rybačenko sa triasol, stratil zvyk na svoje obvyklé, aj keď mladé a zdravé telo. Oceľový golier nepríjemne odieral krk dieťaťa. A vo všeobecnosti je ponižujúce sedieť na reťazi ako pes. A mal malú osobnosť a princa, teda hrdého. Keď si toto a ty a nie tak celkom ty. A je ponižujúce cítiť sa ako šteňa.
  Natasha sa na neho pozrie. Nie je tak celkom ona - výzor kráľovnej. A myseľ a vnímanie jej aj jej. Spomienka na bývalého dopravcu existuje. Ale čarodejnice bojovníčky. A máte dvojitú pamäť. A Oleg Rybačenko, ktorý už má za sebou veľké množstvo rôznych misií a línií, a princ, ktorý má za sebou menej dobrodružstiev, ale aj v trinástich rokoch sa jeho postava do značnej miery formuje.
  A existujú aj zvyky. Napríklad sedieť na špinavej slame je nepríjemné a hnusné, princov oblek je elegantný a relatívne čistý. A áno, chcem jesť. A nezaškodilo by piť. A čo dajú zajatcom piť?
  Budú živení o chlebe a vode ako obyčajní väzni? Alebo dajú niečo luxusnejšie a vhodné pre kráľov.
  Tu v románe "O desať rokov neskôr", v Bastile, boli väzni dobre najedení. Ale môže to byť len umelecký vynález. Alebo sú šľachetní ľudia dobre živení?
  Oleg si vzdychol a spýtal sa kráľovnej Natashe:
  - Budeme pripravení?
  Dievča najvznešenejšej krvi rozhodne vyhlásilo:
  -Vždy pripravený!
  Chlapec princ chcel ešte niečo povedať, ale dvere toho dosť veľkého vŕzgali. Niekto otočil kľúčom v zámku. A potom sa otvorili z veľmi hrubého kovu a vošla kamera. Niekoľko veľkých špeciálne vycvičených väzenských dozorcov, tiež pár katov v rúchach, dvaja kňazi v sultánoch a jedna žena v kláštornom odeve.
  Vyšší kňaz pozrel na kráľovnú a sucho povedal:
  - Vezmite jej všetky šperky a amulety!
  K Natashe pristúpila žena v kláštornej sutane, nasadila si rukavice z tenkej kože a pokorne povedala:
  - Prepáčte, Vaše Veličenstvo, musím vás prehľadať, aby ste neskryli žiadny amulet, ktorý môže zabrániť diablovi v pokání aj pri mučení!
  Kňaz stroho poznamenal:
  - Toto nie je majestát, ale podozrivý z čarodejníctva! Ak bude klásť odpor, stráže ju podržia!
  Natasha hrdo povedala:
  - Ja sám za to nestojím!
  Začala si vyzliekať šperky. Oleg si spomenul na román Ivanhoe. S Rebeccou teda tiež odstránili všetky šperky a svetlé orientálne látky. Zostala len v bielom rúchu, malé nôžky dievčaťa boli holé. Áno, je vidieť, že chodiť naboso po anglickej drsnej pôde nie je pre dievča z bohatej rodiny s nestvrdnutými podrážkami veľmi príjemné. Alebo možno chladno. Mimochodom, v úpravách Ivanhoe nie je jasné, či je Rebecca bosá alebo nie.
  Ale zaujímalo by ma, či bude kráľovná Nataša zničená?
  Mníška dala diadém, náušnice, prstene a náramky do tašky. Potom zdvorilo požiadala o povolenie dotknúť sa Natashe, aby zistila, či niečo neskryla.
  Kňaz prísne nariadil:
  Musí byť vyzlečená!
  Natasha sa začervenala a dupla si nohou do topánky:
  - Ako sa opovažuješ!
  Kňaz zavrčal:
  - Mali by ste sa nechať vyšetriť na čarodejnícke škvrny! A nehanbite sa, budete nahá visieť na stojane so svojím synom! Pokiaľ sa, samozrejme, hneď nepriznáte a nezistíte, kde sú ukryté poklady!
  Natasha nahnevane zavrčala:
  - Nikdy!
  Kňaz štekal späť:
  - Drž ju! Poďme dôkladnejšie hľadať!
  Strážcovia veľmi pevne schmatli kráľovnú. A mníška v rukaviciach si začala rozopínať korzet. Natasha sa zúfalo bránila a snažila sa kopnúť. Zrazu ju udrel strážca do tváre a kráľovná skríkla. Mníška bola skúsená žalárnička a veľmi šikovne si rozviazala šaty a strhla ich. Potom prišla blúzka a sukňa. Natasha sa hanbila. Oleg je zmesou rozhorčenia a zároveň vzrušenia tínedžera, v ktorom je vyzlečená krásna žena. Tu sa kráľovnej odtrhli topánky a potom aj pančuchy. Akú má pôvabnú nohu. Natašine nohy, hoci boli krásne, boli veľké a stvrdnuté neustálym chodením naboso. A kráľovná ich má menšie a oveľa viac rozmaznané.
  Tu klame jedna pančucha a potom druhá. Ďalšiu sukňu šikovne vyslobodila mníška. Kráľovná zostala bosá, v podprsenke vyšívanej diamantmi a nohavičkách. Toto je všetko oblečenie zneucteného vznešeného človeka.
  Mníška sa obrátila na kňaza, zrejme šéfa inkvizítorov. Zaváhal, no do cely vstúpil ďalší muž v bohatom sultánovi a turbane so smaragdmi. Povedal zúrivo:
  -No, čo čakáš, vyzliekaj ju ďalej! Čarodejnicu treba hľadať až do konca!
  Mníška z kráľovnej opatrne vyzliekla podprsenku a potom stiahla nohavičky. Odhalené lono Venuše. Natasha ho chcela zakryť a doslova horela hanbou. Ale jej ruky držali silní a vyškolení väznitelia.
  Oleg v sebe cítil najsilnejšie vzrušenie. Krásnu ženu vyzliekli pred tínedžerkou a v stredoveku boli chlapci, hoci nie veľkí vzrastom, veľmi vyvinutí. Princova mužská dokonalosť obstála a nafúkla sa až do krajnosti. Tak som chcel použiť ruky, ale v prítomnosti iných ľudí je to škoda.
  Inkvizítor v sultánovi so smaragdmi nariadil:
  "Skontrolujte, či Charles na jej tele nemá znaky čarodejníc..."
  Kňaz prišiel v nahej, krásnej, zakrivenej žene. Kráľovná neustále cvičila a šermovala, takže nemala prebytočný tuk a dokonca bolo vidieť aj otlačenie, aj keď nie také výrazné ako Natasha v jej bývalom tele. Je krásna, no inkvizítor si navonok zachoval nepreniknuteľnú tvár. A jeho ruky a rukavice sa takmer dotýkali tela a vyšetrenie kráľovnej bolo predmetom obchodného záujmu. Ale pokožka mladej ženy, čistá, hladká, nežná, bledá, keďže kráľovná sa mohla opaľovať len zriedka a len tam, aby ju nebolo vidieť.
  Ale bolo jasne vidieť, že nebude mať chyby a škvrny. Oleg zrazu pocítil, že jeho vzrušenie opadlo. Bol ešte príliš malý na to, aby bol zavalený hormónmi a bolestivo trpel, keď ich nemožno zahodiť. Jeho matka je ale ponížená a kati ju skúmajú. A to už nevzrušuje, ale vyvoláva hnev. Búrlivý hnev toho najvznešenejšieho a rozmaznaného chlapca.
  Oleg, ktorý využil skutočnosť, že retiazka na golieri je dosť dlhá, vyskočil a podarilo sa mu dosiahnuť nohou na zadok inkvizítora, ktorý vyšetroval jeho matku. Úder bol bolestivý a kňaz spadol. Udrel sa hlavou, ale nie silno do žalúdka kráľovnej, a ona ho kopla kolenom do brady.
  Inkvizítor v sultánovi so smaragdami kričal:
  - Vezmi toto šteniatko a nalej ho do neho, dobre s prútmi!
  Kňaz nižšie odpovedal:
  - Vznešenú osobu nemôžete bičovať bez rozhodnutia súdu!
  - A mučenie?
  Kňaz odpovedal šeptom:
  - Súd už dal povolenie na mučenie, ale bez mrzačenia, a to len na získanie informácií!
  Inkvizítor nahnevane poznamenal:
  - A mučenie, aby ste sa priznali k čarodejníctvu?
  Kňaz jemne zašepkal:
  - Cisár potrebuje poklady a dokonca sľúbi, že chlapca a ženu pustí, ak povedia a vydajú vchod do kešky!
  Inkvizítor v sultánovi nahnevane povedal:
  - Prečo ťahať? Poďme mučiť kráľovnú a princa hneď teraz! Navyše nechcú hovoriť!
  Kňaz prikývol.
  - Nemá zmysel ťahať! Do ich suterénu!
  Dozorcovia chytili Olega a hrubo mu začali strhávať šaty. Boli veľmi silní, zrejme špeciálne vyberali najlepších väzňov, aby strážili najcennejších väzňov. Preto doslova roztrhali košieľku, košeľu, nohavice, strhli čižmy. Oleg bol úplne nahý, len v šortkách.
  Odopli mu golier a spolu s Natašou ho vytiahli po schodoch. Oleg si myslel, že pravdepodobne takto, v rovnakých šortkách, odniesli Malchish-Kibalchish do mučiarne. Oleg má však pred skutočným princom stále náskok, bude cítiť poriadnu bolesť, no aj tak naozaj nezomrie, no potomok kráľovskej rodiny by sa na jeho mieste bál oveľa viac, keďže nevie počítať. na účte Happy End pre. Aj keď poviete tajomstvo, aj tak vás spália ako čarodejníka - nikto nepotrebuje extra svedka.
  Cesta do suterénu nie je príliš dlhá, všetko v jednej veži. Pre ušľachtilých väzňov vyššie je miesto výsluchu nižšie.
  Hoci Oleg počul, že je lepšie nepozerať sa na mučiace nástroje, zvedavo pozeral. Existuje veľmi bohatý arzenál inkvizície. A čo jednoducho nebolo. A kliešte, háky, tyče a vŕtačky a množstvo iných vecí.
  Olega stretol ryšavý kat, špecialista na týranie detí. Pozrela sa na pekného, svalnatého chlapca a v jej očiach sa prebudil zmyselný žiadostivosť.
  Chytila pôvabnú bosú nohu pekného chlapca a zavrčala:
  - Aké milé mučiť takého roztomilého chlapca!
  Šikovne vytrhla z krbu rozžeravené kliešte a priložila ich na Olegovu okrúhlu pätu. Bolesť pre nestvrdnutú podrážku princa bola strašná a on sebou trhol a s krikom si vytrhol nohu.
  Ryšavá ženská kat sa zasmiala a podstrčila chlapcovi železo, červené od horúčavy, na žalúdok. A ako udrieť čižmou do slabín. Oleg zalapal po dychu.
  A červenovláska prikývla.
  - Do riti oboch!
  Staroveké mučenie. Ruky sú zviazané za chrbtom a vyžmýkané, čo cvičiacich veľmi bolí. Oleg cítil, ako mu horí spálená päta, a na koži brucha videl pľuzgiere. Ale vykrútili mu ruky a vytiahli ho hore. A kĺby sú vytiahnuté z ramien. Natasha alebo kráľovná je úplne nahá. A aj ona je vytiahnutá na stojane. Vidno, ako sa dievčine napínali svaly. Natasha sa snaží kopnúť, ale jej svaly nie sú také silné a jej schopnosti sú v pohode.
  Oleg cíti, ako sa prehýba a prehýba, ale kat prudko trhne a kĺby sa vykrútia a chlapcove bosé nohy sa odtrhnú od podlahy. Tu je to zdvihnuté. Nohy sú vložené do bloku, z ktorého je ďalšia váha a oveľa bolestivejšia.
  Oleg cíti, ako sa mu zatínajú členky do pažieb. Sú ťažké a majú háčiky na zavesenie závažia a natiahnutie obete. Chlapec silnejšie zaťal zuby, aby nekričal. Zoči-voči mučeniu musíte byť odvážni.
  Povedzte si, že to naozaj nebolí. Takto vyzeral chlapec, ktorého mučili nacisti. Zapichovali ihly pod nechty a on si predstavoval, že je to pichanie ježka.
  Alebo malchish-kibalchish. Keď ho mučili, dostal silu, že sa ho nepriatelia ešte viac báli.
  Tu zavesia závažie za hák. Bolesť v napnutom tele sa stáva silnejšou. A tu je kráľovná nahá a aj ona na dube. Natasha trpí, vyhodila zuby a snaží sa neškrípať. Jej pokožka je taká biela, nie zlatá olivová, opálená ako obvykle. Mladá žena sa potí od bolesti, navyše sa na ňu vešajú závažia. Svalnaté, spevnené telo kráľovnej sa napne.
  Oleg v sebe cíti vzrušenie a mužská dokonalosť opäť stúpa. Červený diabol sa smeje a vrčí:
  Chlapec je nadšený!
  A náhle si roztrhla nohavičky a rukami stlačila gule. A sú také silné.
  Oleg to nevydržal a zakričal. Oči sa mu zatemnili od šoku bolesti. Vyzerá to tak, že vajíčka sú na prasknutie. Je to skutočne také mučenie, že sa zrútili aj sovietski generáli.
  Červenovlasý kat zasyčal:
  - Povedz mi, kde je vchod do pokladnice?
  Písatelia škrípali perami, pripravení zapísať priznanie roztrhané na stojane.
  Oleg zasyčal:
  - Áno, išiel si...
  Červená stlačila silnejšie a Oleg omdlel. Zobudil som sa z vedra studenej vody. Bolesť sa vrátila s vedomím. Väzy sú natiahnuté na stojane, ale bolí to najmä v slabinách, pričom loptičky sú napoly rozdrvené. Hlúpo boľavá a spálená päta kliešťov. Kati vešajú prídavné závažia, od ktorých sa bolesť ramien a väzov stupňuje. Vyzerá to, že ruky a nohy sa chystajú vypadnúť.
  Oleg sa snaží ubezpečiť, že ho nenechajú roztrhnúť a že naťahovanie sa čoskoro skončí. Medzitým si predstavte, že ste priekopníkom. Alebo ... Tu Natašu poriadne natiahli a začali ho biť bičom. Kati bičovali bez väčšej zlomyseľnosti, neunáhlene, aby spôsobili maximálnu bolesť. Skúsená Nataša sa za stáročia života a tisícky misií naučila ovládať bolesť a emócie a ani nestoná. Navyše sa usmieva.
  Olegova nálada tiež stúpa. Ale čo keď si predstavíte, že bolesť je príjemná? Niektorým sa to páči. Nie vŕba, ale železná tyč sa zrazu zrútila na chlapcov chrbát a ryšavka udrela päsťou. Princovo telo sa triaslo. Oleg sa striasol a zavrčal:
  No ty si Satan!
  Ryšavka opäť zasiahla... Princova opálená koža praskla... Vytiekla krv.
  Potom zavrčala:
  - Ohnisko pod nohy a šup s bičom.
  Keď sa šľahajú biče, nie je to také strašidelné. Ale holé podrážky chlapcov boli natreté olejom a pod nimi bol umiestnený kotlík. Oheň vzbĺkol. A horúce prúdy vzduchu udierali deťom na päty. Spočiatku bolesť nebola taká silná. Ale horúčava narastala a horela ťažšie. A praženica bola aj kráľovná Nataša. A je to také krásne, keď také zvodné nohy dievčaťa horia.
  Oleg sa opäť cíti vzrušený, hoci jeho gule sú opuchnuté od silného stisku ruky kata. A erekcia bola veľmi bolestivá. A údery biča na telo nie sú takmer viditeľné na pozadí bolesti, ktorá zaplavila natiahnuté väzy tela a pečené päty.
  Tu ryšavka zdvihla železnú tyč s rozžeraveným koncom a ako ju strčila do Olegovej pazuchy. Opäť bolesť, chlapec sebou trhne a takmer si vykĺbil čeľusť, aby nekričal.
  Červenovlasý šuští a ukazuje veľké zuby ako kôň:
  - Povedz mi, kde je vchod do pokladnice!
  A spálila to v druhom, detskom, podpazuší princa. Potom opäť spustila tyč do krbu. Začal som sa zahrievať. Oleg vytlačil úsmev, bolesť naplnila princovo detské telo, no vyvolala aj vzrušenie, z ktorého boli pocity takmer príjemné.
  Červenovlasý diabol, ktorý dôkladne zahrial tyč, vytiahol ju a priniesol ju do Olegovej detskej tváre a reval:
  - Hovor šteniatko! No a kde sú ukryté poklady?
  Chlapec odvážne odpovedal:
  - Kde? V Karagande!
  Žeravé železo sa dotklo chlapcovho hladkého, detského líca. Oleg Rybachenko cítil divokú bolesť a zároveň strach, že bude zmrzačený. A naozaj som sa chcel priznať. Ale potom mi to udrelo do hlavy. Buďte ako priekopníci na stojane! Mučenie ich predsa nemohlo zlomiť.
  Červenovláska zavrčala:
  - Budeš hovoriť?
  A už druhé líce bolo od bolesti znetvorené prútom. Oleg mlčal. Katka otočila kohútikom a ohnisko pod chlapcovými bosými nohami plápolalo intenzívnejšie. Potom na jej znamenie dvaja pomocní kati vzali z krbu už špeciálne biče z ostnatého drôtu, ktoré sa rozpálili dočervena.
  Oleg sa striasol. Vyzeralo to strašidelne. Ale bolesť je v konečnom dôsledku silný pocit a pri určitom zmýšľaní môže byť príjemná.
  Len si predstavte, že vás vo vani bičujú metlou. A chlapec sa dokonca usmial, keď ostnatý drôt, červený od horúčavy, spadol na jeho už zbité telo.
  Ale bolí to, veľmi to bolí a vy ste doslova v cunami utrpenia. Na stredovek je mučenie naozaj cool. A kráľovnú Natašu bičovali rozžeraveným drôtom. A aj ona sa usmieva ako prostitútka, keď jej klient vlezie do spodkov a rukou ju pošteklí po mačičke.
  Z takýchto myšlienok chlapec-princ prežíva silné vzrušenie a jeho mužská dokonalosť trčí ako kilečko. Ryšavka nahnevaná. Pristúpi ku krbu, špeciálnymi kliešťami vyberie z ohňa široký pás železa. A prinesie to chlapcovi na hruď. Dotkla sa holej kože, stlačila a odhalila zuby a povedala:
  - No, čo bolí?
  Oleg Rybachenko odvážne odpovedal:
  - V žiadnom prípade! Ako žena pichnutá šidlom!
  A dostal špičkou topánky do slabín. Bolesť je naozaj silná, ale chlapec sa inšpiroval, že je to príjemné, a preto neplakal, nekričal, ale uškrnul sa.
  Ryšavka sa hnevala stále viac. Schytila rozžeravené kliešte z ohňa a chytila chlapca za bradu. Spinning. Potom začala lámať detských chlapcov na nohách rozžeravenými kliešťami. A zároveň pokračovať v smažení pätiek.
  Oleg sa hystericky zachichotal. Bolesť bola taká, že ma doslova privádzala do šialenstva. Ale princ pocítil v sebe najdivokejšie vzrušenie.
  Ryšavá katovka zlomila chlapcovi prsty na nohách a zakričala:
  - Budeš hovoriť? Kde sú poklady?
  Oleg Rybachenko odvážne odpovedal:
  - Drž hubu ty hlúpe monštrum! Váš poklad nebude známy!
  A opäť si zlomí prsty na nohách. Ryšavá harpya si však vymyslela ďalšie mučenie. A tak mu kati vložili do zubov lievik a napojili hadicu. A nalejme si studenú vodu do hrdla. Také starodávne a efektívne mučenie. Teraz váš žalúdok opuchne a tlačí na hrudník. A v tom istom čase popravčí dievča s ohnivými vlasmi vytiahne ďalší pásik rozžeraveného železa. A nasadí to chlapcovi na preplnené brucho. Hrká vodu a samovoľne sa pomočuje.
  A ohnisko začne syčať, čo páli princovi bosé nohy.
  Červenovláska dáva katom signál:
  - Spokojný!
  A s veľkou námahou zlomí chlapcovi posledný prst na bosej nohe. Potom zavrčí:
  - Bastard, zlomíme ťa!
  A popravčí dievča vytiahne ostré, rozžeravené ihly z iného krbu a začne chlapca Olega bodať do nervových zakončení. Bolí to ako čert. Ale chlapec sa naďalej usmieva. Hoci ho zároveň zasiahli rozžeraveným drôtom po chrbte a bokoch. A potom posypte slanou vodou.
  Bolo to, ako keby tá najdivokejšia bolesť explodovala s bombami. Vedomie však stále nezmizlo. Chlapec bol prehnane vzrušený, a preto sa nevypol. A bolesť bola zmesou bolesti a potešenia. Ako znásilnenie pre ženu. Keď súčasne zažíva bolesť a orgazmus.
  Takže Natasha, súdiac podľa jej tváre, je blažená aj napriek ohnisku pod bosými nohami a úderom rozžeraveného drôtu na jej tele.
  Oleg deťom opäť spálil líčka, tentoraz so širším pásikom. A zapáliť podpazušie fakľou. Telo prepichli skrz na skrz dlhou rozžeravenou ihlou. Potom opäť bodli.
  Múka môže byť iná. Inkvizícia sa snažila. Katka teda vložila rozžeravenú tyč do piateho bodu. Bolesť je divoká a oslepujúca.
  A tu priniesli chlapcovi fakľu do vlasov a zapálili ju. Toto je priam strašidelné.
  Oleg Rybačenko chladne zavrčal:
  - Neplač nad oholenými vlasmi!
  Červenovlasá katová v reakcii chytí chlapca za nos rozžeravenými kliešťami a prudko potiahne. Chlapec Oleg štekal:
  - Zvedavej Varvare na trhu odtrhli nos!
  A skutočne mu vytiahli polovicu nosa, čím chlapca znetvorili. A potom sa rozžeravená tyč v zadku zdvihla vyššie ... Prešla do žalúdka naplneného vodou a prepálila sa cez škrupinu.
  Oleg takmer stratil vedomie z bolestivého šoku, ale podarilo sa mu štekať:
  - Nepoviem!
  Červenovlasý diabol to vzal a v divokom šialenstve začal chlapca biť rozžeraveným drôtom. Potom skočila na ohnisko a vytrhla rozpálené kliešte v špeciálnej peci, kde horelo uhlie a zvláštne teplo ako vo vysokej peci.
  Katka náhle schmatla gule Olega Rybačenka rozpálenými kliešťami a potiahla. Mužský koreň unikol a chlapec-princ dostal taký bolestivý šok, že skutočne stratil vedomie. A bežné telo nevydržalo preťaženie. Duša Olega Rybačenka vyletela zo zohaveného mäsa umučeného a smrteľne roztrhaného chlapca.
  A v netelesnej hlave, ale schopnej myslieť a vnímať duše, hučala pieseň;
  Upadol do hrozného fašistického zajatia,
  Vznášam sa na vlnách strašnej bolesti!
  Ale krvácal, spieval piesne,
  Nebojácny priekopník je predsa priateľský so srdcom!
  
  A poviem vám pevne kati,
  Aká hnusná radosť, vylial si nadarmo!
  Slabí mi povedia, aby som mlčal,
  Koniec koncov, bolesť je neznesiteľná a jednoducho strašná!
  
  Ale viem, pevne verím
  Fašizmus bude zvrhnutý do priepasti!
  Prúd zlých plameňov ťa zaplaví,
  A všetci, ktorí padli, radujúc sa, budú vzkriesení!
  
  A naša viera v komunizmus je silná
  Poďme lietať ako sokol, povznesme sa nad všetky hviezdy!
  Nechajte rieky medu tiecť víno
  Celý svet, hlasný klaksón bude počuť radu!
  
  A stroj pevne stláčajúci priekopník,
  Pozri sa do neba, mladý!
  A ísť príkladom pre tých, ktorí váhajú,
  Vaša kravata je jasná ako karafiát!
  
  Vlasť pre mňa znamená všetko
  Matka a zmysel celého mladého života!
  Nechať doterajší ťažký život,
  Naši ľudia trpia pod zlým fašizmom!
  
  Ale namáhaj vôľu červeného chlapca,
  Napľuj do tváre pekelným banditom s hákovým krížom!
  Nech sa nepriatelia trasú zúrivosťou,
  A budú porazení Červenou armádou!
  
  posvätná krajina ZSSR,
  Čo dalo komunizmus národom!
  Ako nám matka dala svoje srdce,
  Pre šťastie, mier, nádej a slobodu!
  
  Barefoot Blonde chráni ALASKU
  ANOTÁCIA.
  Alexander Tretí sa dostal k moci v roku 1966 a rozhodol sa brániť Aljašku pred britskou armádou. Krásne blond dievčatá a ryšavá žena, ktoré vlastnia mágiu a rôzne spôsoby vojny, pomáhajú udržať ruské územia v Amerike.
  . KAPITOLA 1
  Mirabela Magnetic je opäť na novej skvelej misii. Tentoraz vo svete Alexandra III. Navyše kráľ začal vládnuť oveľa skôr ako v reálnej histórii. Keďže jeho otec Alexander II bol zabitý v roku 1866 v apríli. V reálnej histórii bol kráľ zachránený náhodou, ale tu to nefungovalo.
  A mocný Alexander Tretí začal vládnuť od roku 1866. A, samozrejme, jeho prvým krokom bol zákaz predaja Aljašky. A je to správne. Veľké, cárske Rusko nerozptyľuje svoje územia. Až teraz musí pravda tieto územia chrániť. A nie je to jednoduché.
  Toto rozhodnutie cára-kňaza vyvolalo v zahraničných kruhoch určité rozhorčenie. A Británia sa rozhodla najskôr otestovať Rusko.
  Malá pevnosť s malou ruskou posádkou na Aljaške bola v júni 1868 napadnutá britskými jednotkami.
  Samozrejme, Mirabela Magnetic ako verná služobníčka ruských bohov bola poslaná do tejto pevnosti na ruskej pozícii zeme a musela sa zúčastniť bojov o držanie ruského územia.
  Bosé, v šortkách a podprsenke zaútočilo dievča na britskú batériu, ktorá sa nachádzala na veliteľskej výške nad pevnosťou. Mirabela Magnitnaya už mala značné skúsenosti s plnením rôznych misií všemocných ruských bohov v rôznych vesmíroch. Áno, taký je osud tohto dievčaťa-génia. Ako dospelá študentka sa chcela stať nesmrteľnou.
  A ruskí bohovia Demiurgovia ju urobili nesmrteľnou, no zmenili ju na terminátorské dievča, ktoré slúži im a ľudu Matky Ruska. To večnej dievčine celkom pristane.
  Pritisne sa na ústa jedného anglického strážnika a podreže mu hrdlo. Nie prvýkrát a nie v prvej misii to robí. Večné dievča to všetko od začiatku vďaka svojmu nesmrteľnému telu vnímalo ako hru, a preto nepociťovalo výčitky svedomia a nepohodlie na duši.
  Pre ňu to bolo akosi také prirodzené, že sa dievča tešilo iba z ďalšieho úspechu.
  Tu jednoducho odtrhla hlavu inej hliadke. Poznajte našich Angličanov: Aljaška bola a bude ruská!
  Mirabela Magnetic - tento geniálny a najplodnejší vynálezca v SNŠ už dlho pobúril, že Aljašku predali za cent! Ale cár Alexander Tretí taký nie je! Nie, tento panovník nepostúpi ani centimeter ruskej zeme!
  Sláva Rusku a ruským cárom!
  Terminátorka s holým piatym posunula na zátylok ďalšieho Angličana. Zlomil si krk. Potom spievala:
  - Aljaška bude navždy naša,
  Kde je ruská vlajka, tam svieti slnko!
  Splnený veľký sen
  A hlas dievčat je veľmi zvučný!
  Áno, bolo by pekné, keby teraz pomohli legendárne štyri čarodejnice, krásne ako hviezdy. Boli by veľkou pomocou. Ale je v poriadku bojovať sám.
  Tu zapálite bezdymový prášok a nitroglycerín. Teraz vyletí do vzduchu celá anglická batéria.
  Mirabela Magnetic spievala:
  - Nie je krajšia vlasť - Rusko,
  Bojuj o ňu a neboj sa...
  Vo vesmíre nie je šťastnejšia krajina,
  Celý vesmír je pochodeň svetla Rus!
  Batéria exploduje: ako erupcia kolosálnej sopky. Niekoľko stoviek Angličanov bolo naraz vyhodených a explodovaných na malé kúsky.
  Potom dievča mávalo dvoma šabľami a začalo sekať Britov. Zároveň bude mladý bojovník-terminátor kričať ako po anglicky.
  Škóti vstali! Chcú roztrhať kráľovnú!
  Tu to začalo... Medzi etnickými Angličanmi a Škótmi došlo k streľbe. Áno, taká divoká a divoká prestrelka.
  A išlo aj výrub. Škóti a Briti zápasili medzi sebou.
  Niekoľko tisíc vojakov obliehajúcich pevnosť teraz bojovalo s najväčším šialenstvom.
  Magnetická radlica Mirabela:
  - Rež a zabíjaj! Zastreľte ich!
  Bitka pokračovala vo veľkom meradle. Mirabela medzitým, disponujúca neuveriteľnou silou, schmatla do člna niekoľko sudov nitroglycerínu a potichu ju poslala na najväčšiu anglickú bojovú loď.
  Terminátorské dievča kričalo:
  - Pre Rusko dar vyhladenia!
  A odstrčila čln holými, dievčenskými nohami, ktoré pri zrýchlení búchali do boku pásavca. Briti na palube strieľali zo svojich zbraní náhodne a bezvýsledne.
  A tu je výsledok, aká bije. A niekoľko sudov nitroglycerínu vybuchne. Nesmrteľné dievča ich navyše nasmerovalo tak presne, že to úplne explodovalo.
  A nasledovalo takéto ničenie. A bojová loď to vzala a začala sa bez problémov potápať.
  A Briti na palube sa utopili. Medzitým je dievča už na krížniku. Seká námorníkov šabľami a ona beží ku kormidlovni a bije bosými nohami.
  Slávne reže námorníkov a škrípe:
  - Sláva našej krásnej krajine!
  Nádherné Rusko pod múdrym cárom!
  Nedám vám nepriateľov z Aljašky!
  Bude roztrhaný na kusy v zúrivom burácaní!
  A potom dievča hodilo granát bosými nohami a roztrhalo Britov na kusy.
  Potom sa prebila ku kormidlu a otočme krížnik. A dve veľké anglické lode ako sa zraziť. A brnenie na nich praskne. A nechajte sa potápať a horieť zároveň.
  Mirabella spievala:
  - Sláva Rusku, sláva!
  Krížnik sa rúti vpred ....
  cár Alexander Veľký,
  Otvorí účet pre víťazstvá!
  Potom terminátorské dievča odletelo jedným skokom na ďalší krížnik. A v ňom tiež začala sekať námorníkov. A predrať sa ku kormidlu.
  A tam sa len otočte a tlačte lode.
  Terminátorské dievča dokonca spievalo:
  - Čierny opasok,
  som velmi spokojny...
  Čierny opasok -
  Žiadny muž nie je ostrov!
  Čierny opasok,
  Výboj blesku -
  Všetci Briti ležia mŕtvi!
  A Mirabela Magnetic opäť tlačí lode k sebe. Toto dievča je naozaj tá najlepšia bojovníčka na svete!
  A skočte znova a na ďalší krížnik. Áno, pani morí prišla so zlým nápadom - bojovať s Ruskom. Najmä, keď také tvrdé a zúfalé dievča bojuje.
  Mirabela Magnetic a potom rozsekala veľa Angličanov a otočila svoju loď. Presnejšie zachytené od Angličanov. A preniesla ho do útoku na iný krížnik. A s divokým revom vrazil nepriateľa.
  Bolo to, ako keby sa dve príšery spojili a čelili divokému outfitu. A podrezať si nosy. Potom nabrali morskú vodu a začali sa bez akejkoľvek šance potápať.
  Mirabela Magnetic zakričala:
  - Sláva Alexandrovi III. Veľký z kráľov!
  A opäť holými prstami na nohách odhodí bombu s výbušninami. A celá fregata, ktorá dostala dieru, sa potopí.
  Áno, Briti to, samozrejme, neočakávali. Mysleli si, že sa dostanú do takého divokého dobrodružstva?
  Mirabela Magnetic volala:
  - Sláva veľkému Rusku cárov!
  A opäť sa dievča ujme a zmocní sa kormidla ďalšieho krížnika. A s pomocou holých, dievčenských nôh ho otočí a narazí na nepriateľa. Dve lode sa pokazia a zadusia sa morskými zvratkami!
  Terminátorské dievča kričí:
  - Na slávu vlasti svätej!
  A opäť je tu skok do diaľky. A lietať ponad vlny. Potom dievča opäť seká šabľami a prebíja sa ku kormidlu. Je to veľmi bojovná a agresívna terminátorská bojovníčka.
  Drtí anglických námorníkov a spieva:
  - iskrí žiarivou hviezdou,
  Cez temnú tmu...
  Náš veľký cár Alexander,
  Nepozná bolesť, žiadny strach!
  
  Nepriatelia pred vami ustúpia
  Dav jasá...
  Rusko ťa prijíma -
  Mocná ruka vládne!
  A Mirabela Magnetic odrezala veľa Britov a opäť tlačila lode vo veľkom meradle ich čelami.
  Toto je naozaj terminátorské dievča. Vyzerá asi na dvadsať rokov, má len meter deväťdesiat, a aj keď svaly sú z oceľovej liatiny a reliéf je ako čokoládové tyčinky.
  A ak bude takéto dievča mlátiť, tak to nebude vôbec žiadny med.
  A tu opäť dievča skáče z jedného krížnika na druhý. A opäť ich bez okolkov tlačí hlava-nehlava.
  A kričí pre seba:
  - Za Rus Romanovcov!
  Terminátorka je naozaj v kurze. Všetkým ukáže svoju najvyššiu triedu. A každého rozseká a rozdrví, ako obr kyjom.
  Tu je ďalší skok, tentoraz na pásavca.
  Šablóny bosého dievčaťa opäť fungujú. Pokúšajú sa na ňu strieľať, ale guľky nesmrteľné dievča nezasiahnu a ak zasiahnu, odrazia sa.
  Je dobré byť večným dievčaťom, nie si len mladá, ale ani ťa nemôžu zabiť. Tu mlátite Britániu.
  Chytíš sa kormidla. A teraz to už roztočíte a už sú tu dve celé bojové lode, ako sa zraziť a zrútiť. A rozbíjajú kov, ktorý dokonca iskry lietajú na všetky strany.
  Mirabela Magnetic kričí:
  - Za Rusko, že každý vylomí rohy!
  A s holým, okrúhlym dievčenským podpätkom hodí zabijácky darček smrti. Rozbije hmotnosť Britov a ďalšia fregata ide ku dnu.
  Zostali ešte štyri krížniky. Je jasné, že Angličania nepošlú celú flotilu k brehom Aljašky.
  Tu Mirabela Magnetic zachytáva ďalší volant. A zo všetkých strán to roztočí na nepriateľa. A teraz oba krížniky berú a zrážajú sa čelami.
  Ozýva sa hrkálka a praskanie kovu. A obe lode sa začnú s veľkou chuťou potápať.
  Mirabela Magnetic spievala:
  - V predajni "Pivo-Voda",
  Lež šťastný muž...
  Prišiel z ľudu
  A vyšiel von a spadol do snehu!
  Teraz musíte zničiť posledné krížniky a postaviť sa menším lodiam.
  Potom sa Briti na súši, po smrti flotily, vzdajú na milosť víťazovi.
  A pre Britániu to bude taká lekcia, že na to nikdy nezabudnú. A spomenú si aj na Krym, kde vystrčili hlavu za vlády pradeda Mikuláša I. Nikolaj Palych sa však do histórie nezapísal ako veľký, ale ukázal sa ako neúspech. Jeho vnuk však teraz musí ukázať slávu ruských zbraní.
  A v tomto mu pomáha Mirabela Magnetic - veľmi cool a odhodlaná terminátorka.
  Mirabela sa zmocňuje ďalšieho kormidla a tlačí oba britské krížniky proti sebe. A koná veľmi rozhodne a chladne.
  Potom terminátorské dievča zvolá:
  - Lode idú ku dnu,
  S kotvami, plachtami...
  A potom budú tvoje
  Zlaté truhlice!
  Zlaté truhlice!
  A ďalší skok, keďže boli zničené štyri bojové lode a tucet krížnikov, potom je čas zničiť fregaty. Británia príde o veľa lodí.
  A potom pochop, čo to znamená zaútočiť na Rusko.
  Terminátorské dievča spievalo:
  - Pre zázrak a naše víťazstvo vo svete!
  A osedlala volant ďalšej fregaty a nasmerovala loď na barana, a to silným úderom, ako výbuch!
  A obe nádoby budú vzaté, rozbité a rozdelené na kusy. A je to skvelé a veľmi cool.
  Mirabela Magnetic znova skočí a skočí na ďalšie plavidlo. A odtiaľ vedie proces. A opäť otočí loď a fregaty sa zrazia.
  Opäť škrípanie rozbitého kovu, silný výbuch a námorníci, ktorí prežili, padajú do vody.
  Mirabella kričí:
  - Pre úspech našich zbraní!
  A opäť odvážne dievča v útoku. Osedlala novú fregatu. A poslaný k ničiteľovi.
  Lode sa zrazia a vybuchnú. Kov sa rozbije a oheň vystrelí do vzduchu. A ľudia horia zaživa.
  Toto je absolútne najhoršia nočná mora vôbec. A Briti horia ako grilovačky.
  Medzi mŕtvymi bol aj chatár, asi trinásťročný chlapec. Je samozrejme škoda, že takýto človek bol zabitý. Ale vojna je vojna.
  Terminátorské dievča spievalo:
  -Budú mŕtvoly, veľa hôr! Otec Černomor je s nami!
  A dievča opäť hodilo bosou nohou granát, ktorý potopil ďalšiu loď.
  Geniálne dievča zasiahlo hlavu britského admirála, keď mu hlava praskla ako tekvica, ktorú narazila kopa. A holým opätkom naložila obrovskému černochovi do brady. A preletel a zostrelil tucet námorníkov.
  A potom dievča opäť otočilo fregatu a vrazilo ňou suseda. Agresívne tweetoval:
  - Som veľká hviezda!
  A opäť, terminátorka je v útoku. Zničujúce a rýchle. Vrie celú sopku a erupciu kolosálnej sily. Toto je neporaziteľné geniálne dievča.
  A všetkých bez milosti rozdrví. A teraz dievča-superman osedláva ďalšiu fregatu. A zničí protivníka bez veľkého odkladu. Toto dievča je veľká hviezda.
  Mirabela Magnetic opäť pritlačila obe lode proti sebe a z plných pľúc zakričala:
  -Za veľký komunizmus!
  A opäť odvážna dievčina-bojovníčka v ofenzíve. Áno, tu bojujete novým spôsobom. Nie ako ďalší hit o druhej svetovej vojne. Všetko je tu pekné a čerstvé. Boj s Britániou o Aljašku.
  Spojené štáty sa ešte nespamätali z občianskej vojny a s Ruskom nemajú spoločnú hranicu. Takže ak máte zápasiť s Yankees, potom oveľa neskôr.
  A Británia má kolóniu Kanady a Rusko má s ňou spoločnú hranicu. Je teda potrebné odraziť nápor mocného Anglicka.
  Ale tu sa zrazil ďalší pár fregát. Čoskoro z britskej flotily nezostane nič.
  A po súši na Aljašku príliš neútočíte. Tu je komunikácia pre Britániu natiahnutá.
  Mirabela Magnetic opäť tlačí fregaty k sebe a reve:
  - Pirát nepotrebuje vedu,
  A je jasné prečo...
  Máme nohy a ruky
  A ruky...
  A hlava, nič nepotrebujeme!
  A hlava dievčaťa sa pohne ako anglický námorník, že preletí a zrazí tucet bojovníkov.
  Mirabela je opäť v útoku... Tu opäť tlačila fregaty proti sebe. A zlomia sa, zhoria a potopia sa.
  Mirabela kričala:
  - Pre dušu Ruska!
  A teraz nahá, okrúhla päta dievčaťa opäť nájde cieľ. Rozdrví protivníka a zareve:
  - Za posvätnú vlasť!
  A s holým dievčenským kolenom, akoby nepriateľa búšil do brucha. Zobrali ho a spoza úst mu vyšli črevá.
  Mirabela Magnetic zakričala:
  - Pre veľkosť vlasti!
  A otočila točňu vo vzduchu a trhala nepriateľov na malé kúsky bosými nohami.
  Áno, dievča odvážne ničí ... Ona sama by sa ľahko vyrovnala s nepriateľmi.
  Ale objavili sa štyri čarodejnice. A tiež krásky naboso a v bikinách.
  A rozdrvime Britov. Skáču k sebe, hádžu granáty holými dievčenskými nohami a rozbíjajú Britániu na kusy.
  A tu je Natasha - svalnatá dievčina v bikinách. Vezme a hodí disk holými prstami... Niekoľko anglických námorníkov je odrezaných a fregata sa otočí a vrazí do kolegu.
  Natasha kričí:
  - Alexander Tretí superstar!
  Zoya toto dievča so zlatými vlasmi potvrdzuje:
  - Superstar a ešte vôbec nie starý!
  Augustín zúrivo drvil Angličanov, táto ryšavá sučka vyšla a vycenila zuby:
  - Komunizmus bude s nami!
  A holá päta dievčaťa vzala a vrazila nepriateľovi do ústia zbrane. A fregata vzala a rozdelila sa.
  Svetlana sa smiala, strieľala z pištole, drvila nepriateľa, točila sa, bosá volant a štekala:
  - Králi s nami!
  Dievčatá sa okamžite rozišli a veľmi agresívne zničili flotilu. No kto by odolal. Fregaty rýchlo došli a teraz sa namiesto nich rozbíjali menšie plavidlá.
  Natasha, ničiaca Britániu, spievala:
  - Rusko je po stáročia známe ako svätec!
  A holými prstami na nohách hodí bombu, ktorá rozdelí brigantínu.
  Zoya, ktorá pokračovala v rozdrvení nepriateľa, zakričala:
  - Milujem ťa celým svojím srdcom a dušou!
  A opäť holými prstami hádzala hrach. Ďalšia anglická loď sa rozdelila.
  Augustín tiež vzal a udrel nepriateľa. Rozdrvila loď, ryšavá sučka potopila veľa protivníkov z Británie. A skontrolovala:
  - Pre Alexandra III., ktorý sa stane veľkým kráľom!
  Svetlana s tým ochotne súhlasila:
  - Určite bude!
  Bosá noha blonďavého terminátora narazila do boku britskej lode takou silou, že sa anglická loď rozlomila na tri časti.
  Mirabela Magnetická, toto neporaziteľné dievča, tiež zasiahla nepriateľa tak tvrdo, že holou, okrúhlou, detskou pätou, že brigantina praskla a potopila sa takmer okamžite.
  Terminátorské dievča spievalo:
  - Zmetieme nepriateľa jednou ranou,
  Slávu potvrdíme oceľovým mečom ...
  Wehrmacht sme rozdrvili z dobrého dôvodu,
  Angličania hrajú, zlomíme sa!
  Natasha žmurkla a so smiechom povedala:
  - A, samozrejme, urobíme to s holými dievčenskými nohami!
  A holá päta dievčaťa narazila do inej anglickej lode.
  Zoya vycenila zuby agresívne:
  -Za komunizmus v kráľovskej inkarnácii!
  A dievča to vzalo holými prstami a hodilo niečo, čo smrteľne ovplyvňuje nepriateľov, doslova ich zametá a trhá.
  Augustín, ktorý rozdrvil Angličanov, vzal a vydal:
  - Sláva Kristovi a rodine!
  Potom jej bosé nohy tiež hodili bombu a roztrhali ďalšiu ponorku.
  A potom holý podpätok rozpoltil brigantínu presným úderom. A urobila to veľmi elegantne.
  Svetlana je tiež v aktívnom pohybe. Ničí nepriateľov. A holou pätou posiela ku dnu ďalšiu brigantinu.
  A dievča opäť s holými prstami a s divokou zúrivosťou hádže granát. Je to úžasná bojovníčka.
  Tu je Natasha v rýchlom útoku a veľmi agresívna. Zúfalo útočí.
  A nová anglická loď sa potopí, keď ju zasiahne bomba hodená holými prstami dievčaťa na nohách.
  Natasha spievala a vyceňovala zuby:
  - Som nadčlovek!
  Zoya kopla brigantínu do nosa holým kolenom. A rozdelil sa na trhliny a začal klesať.
  Mirabela Magnetic s odhalenou pätou tiež rozdelila menšiu britskú loď a zaškrípala:
  - Pre moju silu! Všetci pokropili!
  A chlapec je opäť v pohybe a agresívnom útoku.
  Augustín pokračoval v pohybe ako kobra, ktorá bodne Britániu, a s chuťou vydal:
  - Komunizmus! Toto je hrdé slovo!
  A odhalené prsty tejto zúfalej dievčiny prihodili ďalší dar skazy.
  A masa Angličanov skončila v truhle, alebo na dne mora. Avšak, aká rakva, keby boli roztrhané?
  A zvyšok sa dokonca potopil!
  Mirabela Magnetic s divokým úškrnom napľula na brigantinu a tá vzbĺkla ako poliata napalmom.
  Terminátorské dievča kričalo:
  -Na kráľovskú vodku!
  A ako sa smeje a dáva holú pätu na palube britskej lode. On sa rozdelí a bul-bul do hlbín mora.
  Svetlana hodila bombu holými prstami a zaškrípala:
  - A temperamentné dievčatá idú na more ...
  A sekajte nepriateľov šabľami.
  Mirabela Magnetic, ktorá zdrvuje Britov, potvrdila:
  - Morský živel! Morský živel!
  Takto sa bojovníci rozišli. A študentka s nimi tak bojuje. A svieži zároveň.
  Mirabela Magnetická paľba na nepriateľa z dela Britov. A potopenie ďalšej lode, vydal:
  - Vesmírny sen! Nech je nepriateľ rozdrvený!
  Dievčatá bohyne a študentka sa rozišli v kolosálnej zúrivosti. A zotli nepriateľa, pričom Británia nemá žiadny spôsob, ako odolať takému tlaku.
  Mirabela potopila ďalšiu loď, spomenula si, že v jednom z paralelných vesmírov sa trpaslík rozhodol pomôcť Nemcom pri návrhu "Tigra" -2. A tomuto technickému géniovi sa podarilo vyrobiť auto s hrúbkou pancierovania a výzbrojou "kráľovského tigra", s hmotnosťou iba tridsať ton a výškou jeden a pol metra!
  A prečo je trpaslík! A je tu super dizajnér! Samozrejme, s takýmto strojom dokázali Nemci v lete 1944 poraziť spojencov v Normandii a na jeseň zastaviť ofenzívu Červenej armády, ktorá sa prebila do Varšavy.
  Horšie bolo, že trpaslík nenavrhol len tanky. XE-162 sa tiež ukázal ako veľmi úspešný a ľahký, lacný a ľahko spravovateľný. A bombardér Yu-287 sa ukázal ako superman.
  A vtedy musela zasiahnuť ich päťka. A tak sa vojna vliekla až do štyridsiateho siedmeho roku.
  A keby ich nebolo päť, Fritz mohol vyhrať!
  Mirabela Magnetic potom tvrdo prehovorila proti škriatkom:
  - Sú horší ako elfovia!
  Naozaj tam bol taký elfský nájomný vrah. Stal sa pilotom Luftwaffe, keď od jesene štyridsiateho prvého roku do júna 1944 zostrelil na oboch frontoch viac ako šesťstopäťdesiat lietadiel. Získal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi, keď prvý v Luftwaffe zostrelil dvesto lietadiel. Ďalej za tristo zostrelených lietadiel dostal Rád nemeckého orla s diamantmi. Za štyristo zostrelených lietadiel prvý Rád rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Za päťsto pamätných zostrelených lietadiel do 20. apríla 1944 dostal škriatok Veľký kríž Železného kríža - druhý v Tretej ríši po Hermannovi Goeringovi.
  A za 600. lietadlo mu bolo udelené špeciálne ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Slávny as-elf nebol nikdy zostrelený - mágia funguje ako talizman bohov. A pracoval sám ako celý letecký zbor.
  To však nemalo žiadny vplyv na priebeh vojny. A spojenci sa vylodili v Normandii. A celkom úspešne, napriek maximálnemu úsiliu škriatka.
  No a potom sa tento predstaviteľ ľudu čarodejníkov rozhodol vydať sa na cestu z Tretej ríše. Navyše, čo potrebuje? Je možné dotiahnuť vaše účty až do tisícky? Kto bude s nepriateľom!
  Mirabela potopila ďalšiu brigantínu a zarevala:
  - Za vlasť, našu matku!
  Už päť z nich potopilo takmer všetky lode. Na poslednom akorde sa naraz ztlačilo päť plavidiel, čím bola dokončená porážka anglickej flotily.
  Mirabela Magnetic spievala a vyceňovala zuby:
  - Rusko bude slávne po stáročia,
  Čoskoro dôjde ku generačnej výmene...
  V radosti, veľký sen
  Alexander bude, nie Lenin!
  Zdá sa, že dievčatá sú šťastné. Na mori je Anglicko porazené. Teraz zostáva dokončiť zbitého nepriateľa na súši.
  A pätica sa ponáhľala sťať už tak neorganizovaného a napoly zlomeného nepriateľa.
  Dievčatá a chlapec rozdrvili nepriateľa. Sekali ho šabľami a vrhali granáty na nepriateľa holými prstami. A ukázalo sa, že je to mimoriadne cool.
  Natasha sekala a spievala, jej šable sú také rýchle a dvadsať úderov za sekundu. Áno, s takou rýchlosťou nikto neodolá bosorkám. Toto znamená sila ruských bohov!
  Mirabela Magnetic sa naholým opätkom posunula na prilbu a zlomila krk britskému generálovi, povedala:
  - Jeden dva tri štyri!
  Zoya hodila ostrý, ostrý kotúč holými prstami a so smiechom povedala:
  - Nohy nad pažami širšie!
  Augustín pôsobil mimoriadne agresívne. A jej bosé nohy sú rýchle. A medenočervené vlasy vlajú ako bitka, proletárska zástava.
  Dievča to vzalo a spievalo:
  - Som čarodejnica a niet krajšieho povolania!
  Svetlana, ktorá obmedzila súperov, súhlasila:
  - Nie! A myslím, že ani nebude!
  A jej bosé nohy hádzali dýky. Preleteli a odrezali dve desiatky Angličanov.
  Vyhladzovanie prebehlo podľa plánu. Dievčatá aj chlapec sa správali očividne zúrivo. A úžasná presnosť. Bojovníci extrémne zdrvení divokou sebadôverou.
  Mirabela Magnetic, rozrezaná na polovicu ďalšej generálky, keď píska.
  A tucet vran to vzalo a skolabovalo na infarkt. Spadol a prerazil diery do hlavy pol stovky anglických bojovníkov.
  Tu je boj! Najúžasnejšie súboje!
  Terminátorské dievča zakričalo:
  - Som veľký bojovník! Som Schwarzenegger v sukni!
  Natasha ostro zavrčala a dupla bosou nohou:
  - Si Terminátor v bikinách!
  Mirabella súhlasila:
  - Som Terminátor v bikinách, z ktorých všetci zvracia!
  . KAPITOLA 2
  Natasha, toto bosé dievča v bikinách sa rozhodla:
  - Útočíme na britských šiestich z nás! Na Aljaške je príliš málo našich vojakov, aby sme ich mohli zaútočiť!
  Mirabela Magnetic s tým súhlasila:
  - Prečo potrebujeme ďalšie bajonety? Hlavná vec je, že existuje mágia!
  A večné dievča, ktoré každopádne navonok vyzeralo asi na dvadsať rokov, malo len veľmi výrazné svaly, dupalo holým, dievčenským chodidlom.
  Margarita, táto terminátorka, je tiež jednou z tých dospelých, ktorí súhlasili s návratom do detstva v záujme nesmrteľnosti a vykonávaním najrôznejších misií.
  Zakecala:
  - Konečne niečo na práci! Aký som unavený, je obzvlášť morálne zapojiť sa do jednej konštrukcie!
  Mirabela Magnetic, táto nesmrteľná terminátorka ochotne potvrdila:
  "Aby som bol úprimný, tiež som z toho unavený!" Chcem bitky!
  Natasha spievala:
  - Pod ním je prúd azúrového mesiaca,
  Nad ním je zlatý lúč slnka...
  Ale on vzpurný chce búrku -
  Akoby v búrke vládol pokoj!
  Bojovník sa zachichotal a ukázal ostré tesáky.
  Šiestaci nepovedali ani slovo. Len vzala a zaútočila na Britov. Britská armáda bola pomerne veľká: stopäťdesiattisíc vojakov, čo je na jednom mieste na devätnáste storočie veľa. Áno, pokúsim sa nazbierať čo najviac v Kanade.
  Plus, samozrejme, obrovská flotila, z rôznych morí.
  Napriek tomu sa armáda presunula na ruské pozície. A koľko vojakov tam má Rusko? Stokrát menej! No prichádzajú aj stavební robotníci.
  Ale tu šiesti s magickými zbraňami Britov vzali a zaútočili.
  Tentoraz majú večne mladí bojovníci guľomety, meče a celý ničivý magický arzenál.
  A ako sa ujali zničenia takejto armády.
  Mirabela Magnetic máchla mečmi a zoťala anglických vojakov. Potom spustila dávku guľometov a kosila protivníkov. Po bosých dievčenských nohách bojovníci hodili granát, čím roztrhali armádu Levej ríše.
  A na konci prvej útočnej vlny Mirabela pískala.
  Vrany omdleli a udierali do vrchov anglických vojakov.
  Terminátorské dievča spievalo:
  - Najsilnejší na svete je ruský duch!
  Margarita, toto večné dievča a tiež terminátorka kolosálnej ničivej sily, sekala mečmi, ktoré sa predlžovali. A potom spustila dávku zo samopalov. Potom holé prsty večného dieťaťa spustili vražedný darček smrti. Roztrhal masu nepriateľov Ruska.
  Potom bude dievča so zlatými vlasmi pískať ako píšťalka a hodí celý oblak vrán na hlavy Britov. Tie prepichujú vrchy.
  Marguerite kukla:
  - Nepriateľ bude rozdrvený na prach a perie!
  Nataša v ofenzíve... Dievča s modrými vlasmi najprv s mečmi rozbehlo veterný mlyn. Potom to vzala a holými prstami hodila granát, ktorý prináša Britom smrť. Potom spustila dávku zo samopalov.
  Potom zhodila podprsenku a ako blesky šľahajú zo šarlátovej bradavky.
  Kone a ľudia boli naraz vyhodení a roztrhaní na kusy.
  Natasha zavrčala:
  - Ale Pasaran!
  Bojovníčka Mirabela hodila holým, dievčenským chodidlom smrtiaci granát a zaškrípala:
  - Som skvelé dievča!
  Margarita, toto neúnavné dievča, s holým opätkom zradilo dar smrti a vydalo:
  - A ja som skvelá žena!
  Dievča zo Zoya so žltými vlasmi je horúce v útoku. A vystrelila zo samopalov, potom sekla mečmi a usporiadala motýľ. Dievča s bosými nohami hodilo darček skazy. Roztrhal masu anglických vojakov. A potom karmínový bradavkový bojovník vypustil pulzar ničenia. A porazil anglické rady.
  Zoya zachrapčala:
  - Som taký, najlepší!
  A opäť bojovník ako sťa, tentokrát s bleskom od pupka. Zoberie a upáli pár stoviek Angličanov.
  A smiať sa na sebe, že vycenil zuby. A zo zubov vychádzajú slnečné lúče, ktoré oslepujú nepriateľa.
  Augustín je tiež v boji. Toto je najúžasnejšie z najtvrdších dievčat. A teraz si vezme meče predlžujúce rez. Potom vystrelil zo svojich samopalov. Pokosiť líniu Britov. Potom s holými prstami hodí granát. Čo zlomí anglických bojovníkov ako pijavica.
  A tu je ešte chladnejšie z rubínovej bradavky, ktorá uvoľňuje vražedný dar smrti. A koľko protivníkov zneschopniť.
  Ale z okrúhleho pupka ryšavky vyletí kaskáda bleskov a páli protivníkov ako fakľa na grile.
  Augustína z plných pľúc zavrčala:
  - Bude to veľmi chutné!
  Svetlana je práve tam. Je v amoku. A jej meče prechádzajú radmi ako tanky, cez pechotu. A potom automaty ladným pohybom kosia protivníkov. A keď fungujú jahodové bradavky, potom je to úplný chaos.
  A keď pupok chrlí niečo, čo je skutočné a nekonečne zaváňa vraždou.
  Bojovník kričí:
  - Som šampión!
  Mirabela Magnetic píska ako sokol. A padne na Britov ako šedý dážď. Tu dievča vezme a bude strihať mečmi ako nožnicami. A potom budú stroje fungovať. Mladý bojovník je vo veľkom šoku. A tu je ešte chladnejšie, keď bosá, dievčenská noha študentky spustí dar smrti.
  Mirabela zakričala:
  - Za veľkosť kampane komunizmu!
  Margarita je veľmi aktívne a tvrdé dievča. Vydáva výbuch guľometov a poráža Britov. A potom sekanie mäsa mečmi.
  A potom s bosými nohami pošle takú zničujúcu.
  A mladí bojovníci budú pískať. A také husté vločky mdlých vrán budú padať na nepriateľov.
  Natasha strieľa s extrémnou presnosťou a reve:
  - Sláva vlasti cárov!
  Dievča vypálilo dávku zo samopalu. Potom sekla mečmi a odrezala bojovníkov levej ríše. A potom, s holými prstami, ako hodiť dar úplného zničenia.
  A potom budú pulzary vyžarované šarlátovými bradavkami. A vtedy z okrúhleho pupka vyletí taký ničivý a smrtiaci blesk. A horieť naplno, anglickí vojaci.
  Najničivejším darom však bolo, keď dievčaťu s modrými vlasmi praskli nohavičky a z lona Venuše vyletelo ničivé tornádo magickej záhuby.
  Toto Briti vôbec neznesú. Vezme to a rozbije na hranolky a rakvy.
  Bojovník zareval:
  - Sláva kozmickej a kráľovskej vlasti!
  Zoya bojuje s divokou energiou. Tu riadila mlyn s mečmi. Potom dala presnú dávku guľometov. Navyše, každá guľka vystrelená veľmi krásnym dievčaťom s vlasmi vo farbe mladej púpavy zasiahla presne cieľ a nebola zbytočná. A potom obnažené prsty pôvabných nôh prihodili ďalší dar smrti. A ukázalo sa, že je to veľmi presné a dobre mierené. A každý úlomok magického, opakovane použiteľného granátu zasiahne priamo cieľ.
  A potom vzal karmínovú bradavku a vystrelil z pravej hrude na kavalériu a zľava na pechotu.
  Zoya tweetovala:
  - Sláva cárovi Alexandrovi!
  Ale blesky vyleteli z pupka, najprv na pechotu a potom na jazdu. Ukázalo sa, že je to mimoriadne smrtiace a presné.
  A tu je posledný akord, keď sa z krásnej jaskyne Venuše zdvihlo tornádo, ktoré roztrhalo nohavičky dievčaťa-bojovníčky. A toľko Angličanov je naraz zničených.
  Bojovníčka reve:
  - Za zasľúbené Rusko!
  Natasha, ktorá prerušila anglických vojakov, poznamenala:
  - Zasľúbená zem Izrael ... Rusko sa volá trochu inak!
  Augustine je bojovník so smrteľným úškľabkom svojich žiarivých zubov ako zrkadlo. A odlietajú z nich solárne zajačiky, ktoré opekajú anglických vojakov. Ryšavá dievčina predvádza techniku s mečmi, pričom seká protivníkov. Potom strieľa zo samopalov a rúbe ich ako kosačka na trávu. A keď granát hodený bosou nohou červenej harpye letí a rozbije anglických bojovníkov.
  A potom bojovníčka v červenom obleku, keď si vezme z rubínovej bradavky, vystrelí niečo, čo prináša smrť. A divoké pulzary prejdú.
  Dievčatko si zobralo niečo z pupka, ktorý nedáva šancu na útek, vrhne sa a blčí z plných pľúc.
  - Za víťazstvo nad nepriateľmi Ruska!
  A na záver, odtrhnutie tenkých nohavičiek z lona Venuše spustí niečo, čo nedalo Britom ani čas, aby sa prekrížili. Ťažko sa to zrútilo.
  Svetlana to vzala a sekla mečmi ako čepeľou mlyna. Prerezala sa cez anglických bojovníkov. A potom vystrelila zo svojich samopalov. Odrežte veľa nepriateľov. Dievča to vzalo a vytesanými prstami na bosých nohách vystrelilo granát. A roztrhal masu odporcov. A potom z jahodových bradaviek vystrelila taký výboj šokového blesku. A odpálila anglických borcov bez najmenšej ľútosti.
  Vzala teda z pupka a vyslala lúč magickej mágie. A všetky roztrhal na malé kúsky.
  A nakoniec to vzala, zhodila modré nohavičky a ako by z lona Venuše spustila celú búrku, podpálila pluk a spálila ho až do konca.
  Mirabela Magnetic zase sekla tak, že na ľuďoch urobila motýliu techniku. A potom vystrelila dávku zo samopalu. Kosili anglických vojakov. Bosé nohy dievčaťa hodili niekoľko opakovane použiteľných granátov. A roztrhal súperov.
  A potom bojovník ako pískať. A zhora sa na Britov začali valiť vrany s neúnavnou silou stojanového guľometu. A ako ostrými zobákmi prepichovali vojakov Britského impéria spolu s ich prilbami.
  Terminátorské dievča spievalo:
  - Sláva ruskej vlasti!
  Margarita, neúnavné dievča, tiež nadšene vykríkla a vycerila zuby:
  - Sláva hrdinovi cárovi Alexandrovi!
  A bosými nohami vezme a hodí takú vražednú vec, ako keby zhora spadla ohnivá hromada.
  A dievča opäť zapíska... A vrany padnú ako smrtiaci lejak na hlavy Angličanov.
  Natasha bojuje s pechotou s divokým šialenstvom. A zoberie meče na Britov a bude mlátiť. A bude kosiť nepriateľov z guľometu. A keď jej obnažená päta odhodí darček smrti, stane sa mimoriadne cool.
  A modrovlasá bojovníčka vypustí zo svojej šarlátovej bradavky pôsobivý dar anihilácie. A usmažiť anglických vojakov zaživa.
  Samozrejme, že mi je chlapov ľúto, ale prišli na pôvodnú ruskú zem - Aljašku. A je ťažké sa s nimi vyrovnať bez násilia.
  Ale Natasha, ako keby vymlátila z pupka silným, elektrickým výbojom, zrazila protivníkov do krvavej kaše. Robí to veľmi efektívne.
  Ale najničivejšie krmivo čaká na nepriateľov, keď z lona Venuše, ako prikazuje magická hyperplazmatická búrka. To prináša úplné zničenie.
  Bojovník reve:
  - Prichádza komunizmus!
  Zoya, ktorá vedie smrtiacu paľbu na nepriateľa z guľometov, sekaných mečmi. Rozdrvila celý rad Angličanov. Potom holými prstami na pôvabných nohách hodila smrtiaci granát. Roztrhal britských vojakov.
  A keď sa karmínové bradavky trblietali pulzarmi a drvili britskú moc, Briti úplne ochoreli.
  Ale pupok dievčaťa vypustil blesk, ktorý roztavil bodáky pušiek anglických bojovníkov a spôsobil, že samy dymili.
  Ale najmocnejší dar anihilácie vyletel z jaskyne Venuše. Vzal všetkých nepriateľov naraz a spálil. A zo súperov zostali len rohy a nohy. Presnejšie povedané, podrážky topánok.
  Zoya tweetovala:
  - Príde komunizmus - sláva cárovi!
  Augustín bojuje s agresívnym šialenstvom. Je to dievča, no, také bojovné dievča, že proti nej nemôžem nikoho zachrániť. Jej medenočervené vlasy vlajú vo vetre ako zástava Lenina, s ktorou idú zaútočiť na Zimný palác. Bojovník vystrelí zo samopalov a každá guľka je presne na cieľ. A seká mečmi bez zbytočných ceremónií.
  A keď holé prsty terminátorky hodia granát tej najsmrteľnejšej sily. A roztrhajú na malé, roztrhané kúsky všetkých vojakov Británie, ktorí boli v epicentre skazy.
  Ale rubínové bradavky fungovali. Tiež smrtiaci účinok na protivníkov. Jedna bradavka, žiariaca drahokamami, pľula výboje na pechotu a druhá na kavalériu Britského impéria. A doslova žiaril pekelnou horúčavou.
  Augustín tweetoval:
  - Sláva vlasti Ruska!
  A teraz z pupka dievčaťa s červeným oblekom vyletí blesk. A bude to plápolať pozdĺž anglických radov.
  Natasha zaškrípala holou pätou:
  - Ty si skvelý!
  Ryšavá líška z jaskyne Venuše vypustí vražedný prúd magického víru a revu:
  - Moja vlasť ZSSR!
  Svetlana bojuje aj s agresívnymi zvratmi. A holými prstami hádže tenké kotúče, z ktorých každý odsekne tucet anglických hláv. Bojovníčka vycerí zuby. Strieľa zo samopalov, seká protivníkov mečmi a mení ich na krvavú kašu.
  Ale z jej jahodových bradaviek vyleteli lúče magických laserov. A povedzme, že je to naozaj super. Ako horieť na nepriateľa. A tieto lúče, ktoré vyžarujú krásne prsia dievčaťa, skutočne pália.
  Dievča vo všeobecnosti, povedzme superman bojovníka!
  A z okrúhleho pupka sú krásky ako blesky, vypaľujúce celé čistiny v radoch nepriateľa.
  Svetlana zakričala:
  - Pre Rusko, ktoré je najlepšie zo všetkých!
  A teraz z jej krásneho lona Venuše vyletí prúd zúrivej magickej plazmy a padá na Britov. Doslova ich spáliť na popol a ohňa.
  Svetlana zavrčala:
  - V mene ruského Krista!
  Mirabela Magnetic, zúfalo bojujúca a sekajúca mečmi ako helikoptéra v útočnom režime, potvrdila:
  - V mene Ježiša, nášho ruského, bieleho, všemohúceho Boha!
  A bosá noha dievčaťa spustí taký zabijácky dar anihilácie.
  Potom bude dievča opäť pískať ako slávik-zbojník. Vrany z takejto píšťalky šalejú a omdlievajú. A ich zobáky niesli anglické lebky.
  Mirabel poznamenáva:
  - Lepšie byť hodinu kráľom ako storočie otrokom... Ale ten človek nechce zomrieť!
  Margarita sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, ľudia sami nevedia, čo chcú!
  Dievča spustilo veterný mlyn a bosou nohou hodilo granát. Potom zablikala perleťovými zubami a povedala:
  -Človek sa chce stať Bohom, ale nechce sa obetovať!
  A Margarita spustila dávku guľometov. Kosilo veľa súperov. A ako potom pískať. A havrany padli na hlavy anglických vojakov s osudným výsledkom.
  Dievča so smiechom poznamenalo:
  Všetko, čo vedie k víťazstvu, je úžasné!
  Mirabela Magnetic, ktorá vykonala bitúnkový mlyn a zoťala hlavy tuctu Angličanov, potvrdila:
  - Prevezmite nepriateľa, ale prostriedky sa nepočítajú!
  Natasha predviedla motýliu techniku s mečmi. Potom dala veľmi dobre mierenú dávku a kosila súperov. Krájala ich ako maslo nožom. A zablikala perleťovými zubami. Z jej tesákov vyleteli slnečné lúče, ktoré anglickým vojakom odtrhli hlavy. A to všetko urobili hrozivo a presvedčivo.
  Potom holé prsty dievčaťa vzali a vypustili citrón. Ktorý po roztrhnutí okamžite uhasil sto vojakov Británie. A odrezať im končatiny.
  A potom Natasha z pupku, keď kropí blesky smrti a skazy, ukáže najvyššiu triedu. A pupok pracoval veľmi, veľmi agresívne, rozsieval nevyhnutnú smrť.
  A keď z jaskyne Venuše pršali škvrny magickej, deštruktívnej energie, ukázalo sa, že je to skutočne vynikajúca akrobacia.
  Natasha štekala:
  - Za sväté víťazstvá!
  A šarlátové bradavky budú vydávať bojové pulzary, ktoré očistia nepriateľa.
  Ale v útoku Zoya. Toto dievča so zlatými vlasmi je také aktívne a iskrivé. Tak to vzala a zo samopalov vydala veľmi dobre mierenú a presnú dávku. A potom sekla mečom do bekhendu. Zasiahne bosý hod vražednej smrtiacej bomby. A potom si vzala karmínové bradavky, aby vypustila smrtiace pulzary extrémnej sily. A roztrhajte bojovníkov levej ríše.
  A kričať:
  -Sláva komunizmu!
  A z pupka zošle také divoké blesky, že nepriateľov spáli do tla.
  A potom dievča z jaskyne Venuše zdvihne vlnu takej bezhraničnej sily, že to bude len divoký živel.
  Zoya zakričala:
  - Za Rusko, svätí králi!
  A z perlových zubov vypustí také zajace ničivej energie, že spália polovicu anglického pluku. A ako to bude strašiť kone, že neexistujú žiadne chladnejšie dievčatá.
  Augustína vycenila zuby a žmurkla na svojich spoločníkov. Potom to vzala a holými prstami hodila darček smrti na bojovníkov levej ríše. Vypálila dávku zo samopalov, potom spustila mlyn s mečmi a sekala protivníkov.
  A škrípanie:
  -Za ruský komunizmus!
  A z rubínových bradaviek sa uvoľnil dar ničenia a deštruktívnej mágie. Doslova jesť nepriateľov zaživa.
  A keď im z pupkov vyleteli blesky, ktoré sa prehnali anglickými radmi, a všetci boli zrazení ako kosák. Áno, a vyprážané, ako kebab na panvici.
  Ale z lona Augustína sa valil prúd horiacej, pekelnej energie. A ako začal všetko spaľovať a meniť to na popol. A teraz bol preč celý anglický pluk kvôli prúdeniu magickej plazmy.
  Červenovlasý bojovník zakričal:
  -Za ruský komunizmus!
  A zo svojich perleťových zubov ako vypustí zajačikov slnka. A tí anglickí bojovníci budú spálení a ich prilby budú roztavené.
  Tak dáva ryšavka.
  A tu je Svetlana v boji. Taká hrozná a spaľujúca krása. Hoci jej vlasy sú spojené so snehom.
  Bojovník to vzal a znova točil mečmi a prerezával protivníkov. Potom vystrelila zo svojich samopalov a veľmi presne, takmer smrteľne a smrteľne. Všetky guľky smerovali priamo na cieľ.
  Potom bosé nohy dievčaťa uvoľnili dary ničenia a zničenia.
  Roztrhali veľa vojakov britskej ríše.
  Ale pulzary zániku vyleteli z karmínových bradaviek. Áno, sú také smrtiace, že ich pred nimi nemôžem zachrániť. A toľko bojovníkov Anglicka bolo vyprážaných. A konali bez najmenšieho zľutovania.
  A z pupka to vybuchlo takým horiacim bleskom, prudšie ako výron atmosféry. A všetky naraz zhoreli.
  A potom dievča vzalo a vypustilo z úst zajačikov úplného zničenia a smrti.
  Spálil veľa protivníkov....
  A takto vyletí z lona celé tornádo ničenia a ničenia. A zapáliť anglických bojovníkov ako sviečky na Vianoce. A bude horieť bez najmenšej ľútosti.
  Svetlana štekala:
  - Sláva vlasti cárskeho komunizmu!
  Mirabela Magnetic s vášňou potvrdila:
  - Sláva hrdinom!
  A dievčine zo zubov vychádzali aj slnečné lúče, ktoré popálili množstvo Angličanov.
  Potom sa bosorky ujali a aby urýchlili porážku protivníkov, z piateho bodu vypustili magické plyny. A desaťtisíce Angličanov naraz zamrzli. A potom sa zrútil v bolestivých kŕčoch.
  Mirabela Magnitnaja a Margarita Korshunova jednohlasne, synchrónne zapískali a množstvo vrán a supov, ktoré sa zhrnuli, aby klovali na telá mŕtvych, brali a padali ako vločky na Britov. A prepichli im hlavy, prilby a tak ďalej. Udreli tvrdo.
  Augustín opäť z jaskyne Venuše vypustil celé tornádo mágie, ktoré zasiahlo protivníkov a ako to píska s divokým úškrnom jedovatých zubov.
  - Som génius smrti!
  A celá šestica bude znovu pískať... Posledných tisíc Angličanov z obrovskej armády je ukončených ich pískaním a odporným vraždením. Vošli doslova do truhiel.
  Potom je čas prejsť na britskú flotilu. Na súši bolo zničených jeden a pol stotisíc Angličanov. A teraz je čas vydať sa na more.
  Mirabela Magnetic, ktorá sa sotva dotýka vĺn holými ružovými podpätkami, beží pozdĺž vĺn. Dievča švihá mečmi, letí k najbližšiemu pásavcovi a mečom seká námorníkov. Nezabudnite strieľať z guľometov.
  A jeho bosé nohy hádžu granáty veľmi presne a smrteľne. A dá sa povedať, že je to skvelé.
  A nakoniec sa dievča chopí kormidla lode. Otočí silnú bojovú loď a naraz dve lode narazia do seba plnou rýchlosťou. Akoby sa dve hory naraz spojili a kov sa zrútil a priečky zhoreli. A zmätení Angličania spadli do vody. A utopené po stovkách.
  Mirabela ako pískať - ryba sa rozzúrila a začala biť anglických námorníkov chvostom do papule.
  Dievča zasyčalo:
  - Sláva cárizmu - ideme ku komunizmu!
  Margarita, ktorá rozsekala protivníkov a rozsekala ich na kusy mečmi a sekala Angličanov ako kapustu, prerazila ku kormidlu. Holými prstami na nohách hádzala granáty na nepriateľa a odbíjala jeho vnútro. Dievča sa ukázalo byť naozaj veľmi cool a neporaziteľné. A teraz zaujala kormidlo.
  A opäť sa dve anglické pancierovky otočili a zrazili sa. A škrípanie kovu a pád obrov. A po potope.
  Natasha je tiež v prudkom útoku. Pracovala s mečmi. Potom odrežte v rade. A holými prstami na ženských nohách spustila bombu.
  Potom sa chopila kormidla a otočila bojovú loď na baranidlo. Zároveň však nezabudla vystreliť zo šarlátovej bradavky pulzar, ktorý námorníkov roztrhal.
  Dievča zakričalo:
  - Hromy a blesky!
  Zoya, ktorá ničila protivníkov mečmi a strieľala zo samopalov, uvoľnila cestu ku kormidlu. Otočila bojovú loď holými prstami. Vrazil do svojho najbližšieho kolegu.
  zavrčala Zoya.
  - To je fantastické!
  A z karmínovej bradavky vypustí ďalší pulzar.
  A tu je Augustín v akcii. Sekla do námorníkov mečmi, vyrazila tak, že okolo nepreletela ani jedna guľka. Preraziť k cieľu. Volant sa otáča aj holými prstami.
  A oba pásavce sa zrazia.
  Ryšavá líška z plných pľúc zvolala:
  - Orly budú bojovať za vlasť!
  Svetlana je tiež majsterkou v boji. Seká Angličanov mečmi. Potom to pokosí dávkou zo samopalu. A potom bosými nohami hodí pár tenkých kotúčov.
  Chytil volant, otočil. A opäť sa pásavce zrazia.
  Dievča z plných pľúc zaškrípalo:
  - Robím zázraky!
  Mirabela Magnetic, ktorá rozsekala Angličanov mečmi, osedlala ďalšiu loď. A opäť otočkou zatlačila pásavcov. A ako bude bojovník pískať. A že veľa námorníkov zostrelili splašené ryby do vody.
  Margarita je tiež majsterkou boja. Najprv sú Angličania sťatí mečmi. Potom to vezme bosými nohami a hádže vražedné kotúče. A po dievčati sa bez zbytočných obradov rozvinie pásavec a vrazí do protivníkov.
  Potom dievča kričí:
  - Oblečenie kariet bude super!
  Natasha je tiež dievča, nie je to žiadna chyba. Pretína anglických námorníkov ako pijavica. Potom sa chopí kormidla. A opäť tlačí pásavce. Ale keď zo šarlátovej bradavky vyletí nadštandardný darček, potom je to skutočná smrť.
  Zoya bojuje bez akýchkoľvek komplexov. Zoťte partiu Angličanov mečmi. Bosou nohou hodila bumerang a odrezala im hlavy. A potom sa chopila kormidla a obe lode sa opäť zrazili.
  Bojovník zakričal:
  - Poďme k baranovi!
  Augustine je tiež žena, ktorá nie je miss. Vzala to a holými prstami chytila admirála za nos a hodila ho cez palubu. A potom všetkých sekala mečmi ako kyslá kapusta. A potom sa chopila kormidla a otočila bojovú loď pekelným baranom.
  A začali sa spolu potápať.
  Svetlana je bojovníčka z drvivých síl. Vyrúbala veľa anglických námorníkov. A vzala kormidlo bosými nohami a narazila do troch anglických lodí a podarilo sa jej ľahko ich zaplaviť.
  Potom zakričala:
  - Bižutéria eutanázia!
  Mirabela Magnetic ďalšia britská loď zachytí a zrazí sa s hrkálkou, v tomto prípade krížnikom, ktorý hučí:
  - Sláva vlasti!
  Margarita tiež osedlala novú loď v pohybe. A naplnila sa šialeným baranom, ničiac nepriateľa.
  A zavrčal:
  - Krížniky sa potápajú!
  Nataša tiež osedlala a posunula krížnik obvyklým spôsobom. Zároveň sa zo šarlátovej bradavky uvoľnil aj pulzar. Vrazil britské plavidlo priamo do boku a rozdelil ho.
  Bojovník zakričal:
  - Sláva vlasti cárskeho komunizmu!
  A potom sa z lona Venuše vyhodí zrazenina, ktorá okamžite zaplavila dva krížniky.
  V útočnom pohybe je aj Zoja. A volant sa otočil. Zničme Britov a zatlačte krížniky zo strany na stranu. A potom holými prstami hodila bombu a potopila ďalšiu anglickú loď.
  Potom dievča pokračovalo v ničení bleskom z malinových bradaviek.
  Augustín je tiež vo veľmi agresívnom obrate. Vyrežte Angličanov mečmi. A potom bosou nohou hodila náboj, ktorý nárazom do kormidla otočil anglický krížnik tak, že sa zrazil so svojím kolegom.
  Z rubínovej pravej bradavky vybuchol blesk, ktorý potopil fregatu a ľavú brigantínu.
  Červená harpya zakričala:
  - Sláva ére cárstva!
  A z jaskyne Venuše, ako magická cunami.
  Svetlana, tiež v divokej extáze, štekala:
  - Rusko vyhrá!
  A premenila ďalšiu loď na baranidlo a začala lámať kov. A obe plavidlá naraz začali klesať a explodovať.
  Mirabella Magnetic opäť zapískala... Tisíc rýb vyskočilo a okamžite narazilo chvostom do boku krížnika. Naklonil sa a začal klesať.
  A terminátorské dievča zajalo ďalší krížnik a tak obratne ho nasmerovalo holými, dievčenskými nohami, otáčajúc volantom, že sa z neho potopili štyri lode naraz.
  A Margarita zatlačila dva krížniky, potopila ich a zaškrípala:
  - Sláva vlasti kráľovského života!
  A dievča hodilo päť hrachov holými prstami a päť lodí Britského impéria naraz vybuchlo ako čiapky pod perlíkom.
  Natasha súhlasne prikývla. A zo svojho lona Venuše vyvrhla prúd energie. Utopil pár krížnikov a zahrkotal:
  - Rusko žiť za komunizmu!
  Zoya tiež vyvrhla tsunami zo svojho lona, prevrátila lode a zasyčala:
  - A ešte lepšie za cárstva!
  Augustína svojimi rubínovými bradavkami nasmerovala prúd energie na svojich nepriateľov. Zapáľte niekoľko lodí naraz. Vyrazila blesk z pupka a skríkla:
  - Pre kráľovskú úklonu!
  Svetlana medzitým vytlačila posledné dva britské krížniky a potopila niekoľko ďalších lodí vrhaním magických laserových lúčov z bradaviek jahôd. Potom ho vzala, vypustila z lona Venuše blesk a skríkla:
  - Za veľkosť ruských cárov!
  Mirabela znovu zapískala... Teraz začali delfíny narážať na boky anglických plavidiel, čo ich prinútilo prevrátiť sa a potopiť sa.
  Dievča spievalo:
  -Vyšší komunizmus je cárizmus!
  Margarita, toto bosé dievča, hodila ďalší hrášok na britskú fregatu a potopila ďalšie plavidlo, pričom pohla holou pätou, vyaknula:
  - A cárske časy boli najlepšie!
  Mirabela, ktorá dokončila Britov, súhlasila s týmto:
  - Samozrejme, že najlepšie!
  A dievča, ktoré posunulo svoju holú okrúhlu pätu do provy fregaty, prinútilo ho vyletieť a potopiť ďalšie tri lode.
  
  BOSÉ DIEVČA KROČÍ DŽINGISCHÁNA
  Bojovníčka sa ponáhľa do bitky pri Kalke, aby pomohla ruským rati. Beží, blýska sa holými, vytesanými, opálenými nohami.
  Bitka na Kalke má kľúčový význam. Ak porazíte mongolských rati, potom možno nebude Batu s následným mongolsko-tatárskym jarmom. V každom prípade je to poučenie a potomkovia Džingischána si cestu do Ruska trikrát rozmyslia.
  Mirabela beží ruským jednotkám na pomoc a vrúcne si spieva, obnažené, okrúhle, trochu zaprášené podpätky sa mihajú;
  Som najsilnejšie dievča na svete
  Kto sa narodil v čistote...
  Na planéte nie som krajšia -
  Všade sa nám bude dariť!
  
  Nech je Rusko známe tými najkrajšími,
  Krajina, ktorá dobyla celý svet...
  Nech sa ľudia okamžite stanú zaujímavejšími
  Každý bojovník je skutočný idol!
  
  Budem brániť svätú krajinu
  Kde sú naši predkovia, verte všetkým najsilnejším ...
  Zistite ľudí, že dievča je bosé,
  Je to orol, nie vrabec!
  
  V minulom živote som bol členom Komsomolu,
  Nacisti bojovali slávne tak zdrvujúco...
  A dievčenský hlas bol taký zvonivý,
  A jasná vzdušná duša!
  
  Bojoval som pri Moskve veľmi statočne,
  V mraze bolo dievča bosé ...
  A považujte môj tlak za taký šokujúci,
  Zlomil som Fritzovi tvár päsťou!
  
  Na slávu Ježišovej našej zástavy,
  A tiež najväčší Boh Svarog ...
  Lada navždy presvätá s nami,
  A najjasnejší Biely Boh na svete!
  
  Sme ľudia, ktorí sa narodili vo svetle slnka,
  Yarilo nás inšpiroval k výkonu...
  A pieseň dievčat prudko leje,
  Hľa, cherubín rozprestiera krídla!
  
  Strieľal som trefne zo samopalu,
  Hádzať darček bosou nohou...
  Hodil som svoju sieť na fašistu,
  Dievča vyzerá trochu staro!
  
  Bojovník, považujem od Boha,
  Vytvorili svet, v ktorom krása...
  V mene najväčšieho Svaroga,
  V duši krásy krása dozrieva!
  
  Bránili sme Kremeľ pred nacistami,
  Podarilo sa nám namočiť každého počítať naraz...
  Nie, demobilizácia nepríde od dievčaťa,
  A trafili sme Fritza priamo do očí!
  
  Na slávu večného komunizmu,
  Bojoval som naboso ako člen Komsomolu...
  Zničíme stáda fašizmu,
  Aby oceľ nepodľahla nepriateľom Ruska!
  
  Dievčatá bojovali pri Stalingrade
  Aleli je ako rubín v bradavkách ...
  Čoskoro uvidíme komunizmus,
  Nepoznajúc smútok a túžbu!
  
  Sme najlepšie dievčatá vo vlasti,
  Som členom Komsomolu takmer nahý...
  Ale tak rozdrvil Ríšu guľometom,
  Že do našej firmy nevstúpili Nemci!
  
  V mene najžiarivejšieho Ruska,
  Verím, že všetko bude veľmi dobré...
  Veľký Ježiš verí misii
  Pri klepaní mušlí dláto!
  
  V mene našej veľkej vlasti,
  Budeme riadiť zlých fašistov...
  Áno, zastavme kŕdle divokej hordy,
  Aj v zúrivom útoku zlý zlodej!
  
  Nech meno Ježiš svieti ako slnko
  Nech matka Mária dá veľký raj...
  Pre Ladu Všemohúceho sme deti,
  A ty bojuj statočne a odváž sa!
  
  V mene našej veľkej vlasti,
  Čo dalo komunizmus všade...
  Svätí z ikon žiaria, vidím tváre,
  V jednej jedinej rodine Pána!
  
  V mene všemohúceho Svaroga,
  Spasiteľ Kristus všemohúci...
  Musíme byť ako Boh rodiny,
  Na všetkom Nekonečnom Stvoriteľovi!
  
  Áno, Rusko zdvihne transparent nad sebou,
  Budeme silnejší a múdrejší...
  Hoci Džingischán útočí strmo,
  Ale my dievčatá sme predsa múdrejšie!
  
  Preto vám hovorím, že si trúfate
  Slúžte nám verným ruským bohom...
  A zachráňte duše Rusov v boji,
  Hoci udrie pekelný roj!
  
  Vyhráme, to viem určite
  Budeme schopní poraziť všetkých nacistov ...
  Kain nezničí bojovníkov vlasti,
  A s impozantným revom bude medveď žiť!
  
  Urobíme všetko veľmi cool,
  Porazíme všetkých Fritzov a Mongolov ....
  Koniec koncov, je nebezpečné bojovať s dievčatami,
  Obyvatelia Ruska poznajú neporaziteľnosť!
  
  Všetci ukážeme hrozivé úškrny, Zlomíme
  Džingischánovi rohy...
  V mene nekonečného druhu slávy,
  Nech je veľmi jasný osud!
  
  Áno, budeme krásne bojovať s dievčatami,
  Ukážeme najvyššiu triedu na svete ...
  Som bojovník a duša neverí klaunovi...
  A Boh odmení Krista za víťazstvá!
  
  Zlomíme bruško Džingischána,
  Na Kalke budú dievčatá v boji ...
  Nebráni sa pekelnej rane,
  Milujem Ježiša a Stalina!
  
  Takže rozsekám nepriateľov, ver bez počítania,
  Môžem ich poraziť ako midges...
  Ver mi, máme ťažkú prácu,
  Hoci život je krehký ako niť hodvábu!
  
  V mene Lada, blahoslavená Mária,
  Čo dalo mladosť a lásku...
  Sme dievčatá s úplne bosými nohami,
  Zašliapujme protivníka do blata a krvi!
  
  Kristus príde a mŕtvi vstanú
  Perun, Yarilo, Biely boh, Svarog ...
  Sú jedno, ľudia úprimne vedia
  A nad vesmírom je Všemohúci Rod!
  
  Stručne povedané, naše šťastie bude večné,
  Úžasné a úžasné na veky...
  Nebo aj zem sú vo veľkej moci,
  A nesmrteľnosť a mladosť navždy!
  Mirabela krásne spievala a jej telo je veľmi svalnaté, opálené a príťažlivé. A jej odhalené nohy sú veľmi príťažlivé.
  Dievča trochu meškalo a bitka už prebiehala. Potom však pribehli ďalšie krásky. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Svetlana. A toto je už šesť bojovníkov. A bojovníci sú veľmi cool a fyzicky veľmi silní so širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Tu je šesť dievčat so svalnatými a mimoriadne vyrysovanými telami.
  Mirabela sekla svojimi mečmi a rozbila zamračených protivníkov:
  - Sláva Veľkej ruskej ríše!
  A holými prstami hodila kotúč ostrý s hranami a odrezala hlavy.
  Nataša rozsekala mongolských bojovníkov, zabila protivníkov a zakričala:
  - Za Rusko až do konca!
  Zoya, ktorá prerezávala jadrové zbrane, vycenila zuby a zavrčala:
  - Ruby Džingischán!
  Augustína, ktorá preťala nepriateľov Kyjevskej Rusi, hodila bumerang holými prstami a zaškrípala:
  - Za vlasť, našu matku!
  Angelica porezala protivníkov a holým opätkom hodila smrtiaci granát a zakričala:
  - Za vlasť za Rusko!
  Svetlana, ktorá prerezávala mongolských bojovníkov a hádzala jedovaté ihly holými prstami, zavrčala:
  - Pre najlepšie víťazstvá!
  Mirabela s veľkou vášňou sťala nepriateľských nukerov a nadšené dievča začalo spievať;
  Veľké Rusko - nekonečné polia,
  Nech horí svätá zem medzi hviezdami...
  Verím, že pocity srdca sa neroztopia -
  Budeme chrániť hranicu od okraja po okraj!
  
  Nech je v našom dome komunizmus,
  Ktorá porodila súdruha Lenina ...
  A zlý nepriateľ fašizmu je zničený,
  V mene tých najväčších generácií!
  
  Koniec koncov, vlasť v našich srdciach je jedna,
  A v budúcnosti do mnohých galaxií...
  Nech je moja krajina slávna po stáročia
  Vlasť nie si len sladký obal!
  
  Nech moja vlasť kvitne
  Porazíme Džingischána...
  Výhry otvorte si neobmedzený účet -
  Na slávu poznám Rusa Ivana!
  
  Sme bojovníčky také silné
  Že nás protivník nemôže prekonať...
  Sme dcéry Svaroga a synovia,
  Schopný udrieť Fuhrera do tváre!
  
  Pre nás Bohyňa Lada verím
  Ktorý zrodil veľa bohov...
  Všetci ľudia sú priateľská rodina,
  Ktorého v srdci poznám Rod!
  
  A všemocný ruský Ježiš,
  Narodený vo veľkej pravoslávnej cirkvi...
  Samozrejme, demiurg vôbec nie je zbabelec,
  Všemohúci sa usadil medzi ľuďmi!
  
  Na slávu Všemohúceho Krista,
  Zdvihneme svoje ostré meče...
  Bojujte s Mongolmi až do konca
  Aby horda Batu neprišla do Ruska!
  
  Áno, s nami Rod s nekonečnou silou,
  kto tvorí vesmír...
  A on to jednoducho dokázal
  Čo jednoducho udivuje naše vedomie!
  
  Sme ľudia - toto je priestor vesmíru,
  Schopný dobyť vesmír...
  Hoci Batyho sekera vzbudila hordy,
  Rusko so silou Rodiny v boji nezmenené!
  
  Dievčatá veľmi milujú bosé nohy,
  Rýchlo sa ponáhľajte cez ľadové záveje...
  A pobijú Mongola päsťou,
  Aby som sa neodvážil vysporiadať sa s Vlasťou!
  
  Krajšiu vlasť nenájdete
  Hoci útočia na Rusko s kŕdľom nočnej mory...
  Dievča nemá viac ako dvadsať rokov,
  Už sťala samurajov!
  
  Je krásna a noblesná
  Dievča, ktoré žartom ničí Mongolov ...
  Nech Satan zaútočí na Zem -
  Nepriateľa rozdrvíme oceľovou ranou!
  
  Tak som mával bosou nohou,
  A strčila si holú pätu do brady...
  Stalo sa zo mňa také cool dievča
  Samovolok v tomto prípade nepotrebujete!
  
  Moje meče sa mihajú ako pierko,
  A oni tak famózne rozsekali mongolskú armádu...
  Nech je moje veslo silné,
  Nepriateľ bude divoko zničený!
  
  Áno, naše Rusko nie je krajšie,
  Skvelé ako slnko nad planétou...
  Môžeme nájsť šťastie pre seba,
  A spievajú sa hrdinské činy!
  
  Rusko je žiarivá krajina,
  Čo dalo komunizmus národom...
  Navždy nám ju dal Kin,
  Za vlasť, za šťastie, za slobodu!
  
  Vlasť - oslavujeme Pána Krista,
  Nech sú Mária a Lada zjednotení ...
  Súdruh Stalin nahradil svojho otca -
  My Rusi sme v bitkách neporaziteľní!
  
  Národy sveta milujú ruský spôsob,
  Sme jedno, verte ľuďom v srdci...
  Ver mi, neohýbaj nás päsťou,
  Čoskoro otvoríme dvere do vesmíru, ja viem!
  
  S bosými nohami vstúpime na Mars,
  Čoskoro ovládneme Venušu v odvahe...
  Všetko bude len tá najvyššia trieda vedomostí,
  A muž sa stane akýmkoľvek hrdinom!
  
  Áno, Ježiš je Superman
  So Svarogom Rusko vstane z kolien ...
  Chlapci nebudú mať problémy,
  Oslavujme Meno Rodiny v nekonečne!
  Mongolov bolo len tridsaťtisíc a šesť dievčat ich veľmi famózne rozsekalo.
  A keď Mirabela odťala Sudubeymu hlavu, hádzajúc ostrú dýku holými prstami, váhy sa konečne naklonili k ruským jednotkám.
  Mirabela, ktorá sekala Mongolov, povedala:
  - Vo vojne chce veliteľ väčšinou viesť ako lev, ale aby vyhral, podriadený by nemal byť baran!
  Natasha agresívne poznamenala, prerezala jadrové zbrane a bez problémov im zrazila hlavy:
  -Politik je rameno, ktoré dáva otrávený med, a pochúťka sľubov s korením klamstiev a bez soli pravdy!
  Zoja, ktorá rozrezala Mongolov a hodila jedovatú ihlu bosou nohou, zavrčala:
  -Keď politik otvorí ústa, duša voliča sa pevne zatvorí!
  Augustín odrezal Mongolov a pitval ich až do sediel a zaštebotal:
  - Čím viac zlatých hôr vyletí politikovi z úst, tým skôr bude peňaženka voliča prázdna!
  Angelica, sekajúca Mongolov, odsekávala im hlavy, lámala im čeľuste holými pätami, vtipne poznamenala:
  - Pre politika je ľahké vystúpiť na zlatú horu vlastných sľubov, pre voliča takýto vzostup otvára pád do priepasti!
  Svetlana pokračovala, Mongoli, ktorí prežili, už utiekli a ona hádzala ihly holými prstami a vrčala:
  - Boh dal človeku dôvod na stvorenie a politiku za trest!
  Potom sa bitka konečne zmenila na prenasledovanie nepriateľov. Mirabela rúbala súperov a spievala:
  - Bojovníci temnoty sú skutočne silní,
  Zlo vládne svetu bez toho, aby poznalo číslo...
  Ale vy ste synovia Satana,
  Nezlomte Kristovu moc!
  A Mirabela dokončuje nepriateľov.
  Pri vyrúbaní posledných Mongolov povedala:
  - Nedokončený nepriateľ je ako neliečená choroba - očakávajte komplikácie!
  V tejto bitke samozrejme vyhrali Rusi. To však nestačí. Mongoli, ktorí zhromaždili svoje sily, môžu stále ísť do Ruska. Hoci dostali lekciu.
  Šesť dievčat preto dostalo od ruských bohov úlohu zabiť Džingischána, kým sa posilní v Khorezme.
  Práve obliehajú staré hlavné mesto ríše. Možno jediné väčšie mesto, ktoré sa odmietlo vzdať. A teraz na to zaútočili Mongoli.
  Natasha navrhla:
  - Musíme zabiť Džingischána a jeho synov. Potom sa mongolská armáda rozpadne!
  Mirabella potvrdila:
  - Viac akcie - menej slov!
  A dievčatá - všetkých šesť zaútočilo na súperky. A podrežme Mongolov mečmi, ktoré sa predĺžili, a vrhnime dary smrti holými prstami.
  Bojovníci sa rozpŕchli... A presekali celé čistiny v pozíciách nepriateľa. A ako ich strihajú.
  Mirabela, ktorá rúcala Mongolov, poznamenala:
  - Nemôžeme byť porazení!
  Natasha, ktorá prerezávala légie Mongolov, to potvrdila:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní!
  A Zoya sa na Mongolov pohla holou pätou a obrazne ich roztrhala na kusy. Potom zakričala:
  - Verím, že Rusko sa znovuzrodí!
  Angelica, ktorá prerezávala súperov, zaškrípala:
  - To je to, za čo bojujem!
  Augustín, ktorý rozdrvil mongolské rati, zareval:
  - A nebojím sa protivníkov!
  Svetlana vydala a s chuťou sekala nepriateľov:
  - To bude obrana Kyjevskej Rusi na vzdialených prístupoch!
  A dievčatá, rúbajúc Mongolov, spievali v zbore;
  Džingischán chcel ovládnuť svet,
  Má ambície plné škatúľ...
  Chce zasiahnuť Kyjevskú vlasť,
  Ale zaženieme ho rovno do rakvy!
  
  Sme dievčatá dcéry Svaroga,
  Dokážeme poraziť všetkých Mongolov...
  V každom srdci je čiastočka Boha,
  Zlý zlodej nás nepremôže!
  
  Verte, že čoskoro budeme s Ježišom
  Predstavuje si najslávnejšieho Boha...
  Dobyť veľké umenie,
  Aby každý v srdci slávy mohol!
  
  Džingischán zákerne útočí,
  Jeho hordy rati sú skvelé...
  Nosil som dievča na lase,
  Nukeroví bojovníci viedli!
  
  Rusko bude, samozrejme, veľmi jasné,
  Najčistejšia materská krajina...
  Aj neveriaci sú v ňom šťastní,
  Aj keď niekedy problémy so Satanom!
  
  Najväčší je dobyvateľ,
  Tento zlý barbar Džingischán...
  Kto sa sklonil, je vo svojej duši zradcom,
  Mongolský chán nás neporazí!
  
  Nepriateľ je, samozrejme, veľmi silný,
  Jeho hordy sú ako oceán...
  Ale dievčatá vyzerajú štýlovo,
  Zasiahnutý v srdci Džingischána!
  
  Dokážeme dobyť časticu sveta
  Poďme prekonať žartovnú hordu...
  Preto v Kristovi duša modly,
  Rozbijem armádu Mongolov!
  
  Džingischán je skvelý bojovník,
  Ale ver mi, zlomíme to...
  Aj keď má drak tisíc tvárí,
  Sláva bude potvrdená oceľovým mečom!
  
  Rusko bránilo krajinu samo so sebou,
  pred inváziami pekelných kobyliek...
  Zakryla prsia svojej matky -
  Všetky národy Slnka a Zeme!
  
  Dievčatá povedali veľmi pevne:
  Džingischán, ktorému neodoláte...
  Vlajka vlasti sa hrdo rozvíjala,
  Skúšku zvládnete napevno s piatimi!
  
  Dievčenský meč má hrot,
  To, čo je vo vesmíre silnejšie, sa nedá nájsť...
  Nenoste zvieratá nezmysly,
  Budeme môcť vstúpiť do raja lásky!
  
  Vo svojej vlasti nie je nič lepšie ako
  dievčatá sveta, sveta, diamant...
  Rusi, Tatári, Mordovčania, Čukči -
  Za vás všetkých dá Kristus svoj život!
  
  V našom svete bude všetko v poriadku,
  horda Džingischána zahynula ...
  Armageddon Batu nepríde,
  Satan Rusov nezašliape!
  Tu Natasha hodila ostrú dýku a ukončila Džingischána hodením daru smrti holými prstami na nohách.
  A Mirabela Magnetic odrezala hlavu najstaršiemu synovi Džingischána Jochiho.
  Tak boli zabití dvaja hlavní vodcovia Mongolov.
  Druhého syna Džingischána zabil Augustín a tretieho Zoya zasiahla smrteľnými darmi smrti.
  No štvrtý syn Svetlana si ranou bosou nohou zlomila krk.
  Áno, tieto dievčatá ukázali najvyššiu bojovú triedu. Džingischán má len jedného legitímneho syna Kulkana, no stále je to malé dieťa. Boj o moc je teda nevyhnutný. Je tu však aj vnuk Mengo - najstarší z Jochi a už takmer dospelý mladý muž.
  Dostal za úlohu dokončiť svetločervenú Angeliku. Aby zostali len malé deti a nastal boj o trón Džingischána.
  Takže Mongoli nebudú na ťaženie proti Rusku. A s najväčšou pravdepodobnosťou sa ich impérium rozpadne a ponorí sa do roztočov.
  Dievčatá však pre každý prípad rozsekali na smrť niekoľkých najuznávanejších veliteľov Džingischána, aby nikto nemohol dobyť Rusko a zjednotiť Mongolov.
  Potom sa mihotavé obnažené okrúhle opätky vrátili do svojej doby.
  Kyjevská Rus inváziu nepoznala. Feudálnu fragmentáciu postupne vystriedalo sceľovanie krajín. A to urobil Alexander Nevsky, ktorého víťazstvá nad Švédmi a Nemcami posilnili jeho autoritu. A keďže nebol otrávený, vládol dlho, dokonca sa mu podarilo korunovať, pričom získal titul cisára a kráľa. Predtým som dobyl Poľsko, Bulharsko a všetky štáty pozdĺž Volhy. Bol dobytý aj Cargrad. Vytvorte si vlastné veľké impérium. Čo sa nerozpadlo, pretože Nevsky posilnil nástupníctvo na trón zo syna na syna a podľa veku.
  Tak vznikla kráľovská dynastia. Kyjevská Rus pokračovala v dobývaní. Mala právomoci, ktoré neboli porovnateľné s jej susedmi. A na rozdiel od islamského kalifátu a ríše Džingischána sa nezrútila. Alexander Nevsky zaviedol silnú centralizáciu ruskej ríše a obmedzil moc satrapov, čím sa stali nahraditeľnými a podriadenými Kyjevu a Konštantínopolu.
  Takže všetko bolo v poriadku. Až kým sa celý svet nezjednotil a skonsolidoval.
  A to samozrejme urýchlilo vedecký pokrok a ľudia leteli do vesmíru oveľa skôr a ovládli planéty slnečnej sústavy. Život bol lepší a lepší. Za týchto podmienok sa niekedy spomínalo na Džingischána a poznamenalo sa, že aj on by mohol vytvoriť veľkú ríšu, keby ho ruské bohyne nezastavili.
  Boli natočené aj filmy...
  A keď sa veda rozvinula a zvládla tajomstvo času, Alexander Nevsky a Džingischán boli vzkriesení z mŕtvych.
  Hrali medzi sebou šach. Nevsky poznamenal:
  - Bol si dôstojným dobyvateľom!
  Džingischán prikývol.
  - Podvolil som sa iba dcéram ruských bohov!
  A urobil rošádu.... Obaja vládcovia staroveku sa zasmiali a poznamenali:
  - Každý človek je kováčom svojho šťastia, ale všetko, čo na svete existuje, závisí od vyšších síl, nepočítajúc česť!
  ALEXANDER ŠTVRTÝ ŽIVÝ BOH
  Tentoraz je Mirabela poslaná na pomoc Alexandrovi Štvrtému, synovi Alexandra Veľkého, najlegendárnejšieho z kráľov, v boji.
  Je to len desaťročný chlapec. A skutočná moc v ríši patrí regentovi.
  Mirabela si nevedela spomenúť na meno regenta. A zatiaľ len behala po horúcich pieskoch Blízkeho východu a fackovala svoje obnažené, opálené a pôvabné nohy.
  Áno, nebola to pre ňu ľahká cesta. Piesok na pätách nahého dievčaťa veľmi páli.
  Aby sa Mirabela trochu rozptýlila, rozhodla sa spievať. Koniec koncov, pieseň skutočne zvyšuje tón života konkrétne:
  A hlas tej krásky je úžasný.
  Dievča tak radostne spieva;
  Som bosé dievča, ktoré behá po púšti
  Horúci piesok sužuje moje chodidlá...
  Čo sa teraz stalo s kráskou
  Prečo má slávičí hlas!
  
  Svet, samozrejme, ver mi, nie je sladký,
  Verte mi, pod slnkom je veľa problémov...
  Bohužiaľ, zostáva nepríjemná pachuť,
  A loviace dievčatá poznajú veľké zmeny!
  
  Tu v dobe zostúpenej, verte Alexandrovi,
  Veľký macedónsky bojovník od Boha...
  Bola tam ako nahá Cassandra,
  Mocný veliteľ - verte mi, dobre!
  
  Ale vládca, krásny ako slnko, zomrel,
  Jeho malý syn zostal na tróne ...
  A samozrejme, vrany v tom netrháte,
  Aké dieťa na tróne, bohužiaľ, úplne samo!
  
  Dievča sa ho horlivo snažilo chrániť,
  Udržujte svätý sen na tróne ...
  Aby ríša vládla svetu nie trochu,
  Prečítam modlitbu Všemohúcemu Bohu!
  
  Teraz bežím bosý po púšti,
  Je to veľmi bolestivé pre moje nešťastné chodidlá ...
  Impérium bolo v úplnom zmätku
  Nech pomáha všemohúci Boh, cherubín!
  
  Tak som sa ponáhľal do tábora bojovných Grékov,
  Ponúkané služby v boji s mečom...
  Pretože všetci sme ľudskí bratia
  A smelo verte, že súperov zlomíme!
  
  Aký je osud Slovana,
  Bojujte tvrdo, nepreklínajte osud ...
  Ak to bude potrebné, postavíme banky na nepriateľa,
  Účet bol otvorený už dostal pokutu!
  
  Tu bojujem za jednotu starovekého sveta,
  Aby Najvyšší Pán vládol...
  Veď bitky vlasti znejú ako rajská lýra,
  Trhá občas posvätné mäso!
  
  Áno, dievča je hrdina krajiny, patriot,
  Za impérium Grékov bojujúcich milujúci...
  Budem chrániť prastaré dieťa na tróne,
  Pretože to prišlo od Boha, vieš, dieťa!
  
  Svet ľudstva bude slávny,
  Viem, že to bude skvelé a všetko bude v poriadku...
  Macedónsko je takmer rodné Rusko,
  Loď musí byť vyrovnaná, ak je v nej zlomené veslo!
  
  Čoskoro k nám Boh Ježiš príde s milosťou,
  On dá spásu synom ľudstva všetkým...
  Aby sa plebejci stali najmúdrejšou šľachtou,
  Riešiť viac každodenných problémov!
  
  Sláva Bohu a sláva Kristovi Ježišovi,
  Že veľké slnko na oblohe porodilo ...
  Súvisí to s umením...
  Nech máme viac spravodlivých síl!
  
  Vtedy sa vznesieme do neba na oblohe,
  Vystúpme nad hviezdy, aby sme zachovali Ježiša...
  Všetci, ktorí zomreli vo veľkej extáze, budú vzkriesení,
  Chváľte Najsvätejšiu Máriu za Syna!
  Mirabela dospievala a ako vyskočila a bosými nohami posúvala gramofón vo vzduchu. A smej sa.
  Potom si dievča spomenulo, že regent Alexandra Štvrtého, Philip Arridea, bol jeho strýkom a bratom Alexandra Veľkého. Ale bol zabitý. A teraz je na tróne Antigonus One-Eyed. Podporuje Alexandra Štvrtého.
  A Cassander, vládca a satrapa Macedónska, mu odporuje.
  Tu sa má odohrať bitka, v ktorej zahynú Antigona Jednooká aj nominálny cár Alexander Štvrtý.
  Antigonus One-Eyed má viac územia a jednotiek. Cassander má samotné Macedónsko a Grécko - organizovanejšiu a lepšie vyzbrojenú armádu.
  Šance sú teda približne rovnaké - a o výsledku bitky môže rozhodnúť aj najmenšia šanca.
  Tento príbeh je síce trochu iný ako ten oficiálny, ale časy sú staré, nikto poriadne nevie, ako to bolo.
  Mirabela uteká do tábora Antigona Jednookého. A jej obnažené okrúhle opätky sa lesknú.
  V diaľke sú už viditeľné zástavy a vlajky tábora. Armáda je veľká. Spočítajte krajiny až po Indiu a časť Indie. Egypt stále váha, na ktorú stranu sa postaviť.
  Antigonus a Cassander bojujú o moc. Ale víťazstvo Antigona umožňuje opäť zhromaždiť ríšu do jednej päste, zatiaľ čo Cassander ju naopak rozptýli.
  Voľba Mirabely je teda jasná!
  Dievča beží do tábora. Na jej svalnatú, opálenú, v jedných bikinách okamžite zízali bojovníci.
  Nikto sa však neodvážil hádať a spomaliť.
  Mirabela sa ponáhľa a jej bosé nohy zanechávajú pôvabné stopy v piesku.
  Mnohí bojovníci, najmä mladí, padajú na kolená a dychtivo bozkávajú tieto stopy.
  Tu je krásna, svalnatá dievčina, ktorá kráča popri stanoch. Bojovníci sa jej klaňajú.
  A znova bozkávať jej stopy. Mirabela je dievča, ktoré je jednoducho super.
  Mladý bojovník sa ju pokúša chytiť za obnažené koleno. A dievča to vzalo a koplo.
  Spadol a havaroval.
  Mirabella spievala:
  - Zaslúžiš si ma, zaslúžiš si ma
  Zaslúžiš si dievča!
  Zaslúži si, kráska so zbraňou,
  Už viac nehrešte!
  A všetci pred ňou padajú na kolená.
  Dievča dobehne do Antigonovho stanu. Je veľký ako skutočný palác.
  A je tu veľa bojovníkov - najmenej dvestotisíc na celý tábor. Tu je mravec.
  Mirabela pri vchode stretnú skutočných hrdinov. A nechali dievča prejsť.
  Tu bojovník vstúpi do stanu a ide ďalej, kráčajúc holými, pôvabnými nohami na bujné koberce.
  Je znova a znova zmeškaná. A dievčatá sa klaňajú rovno do pása. A všetko vyzerá skvele.
  Tu je v stane a Antigona sa s ňou stretla. Pomerne veľký muž s páskou cez oko.
  Pozrel na dievča krásne slovo bohyňa.
  A povedal:
  - Prišiel si pre lásku!
  Mirabela pokrútila hlavou a zakričala:
  - Prišiel som, aby som ti priniesol víťazstvo!
  Antigonus prikývol a odpovedal:
  - Čo vieš o Cassandre!
  Dievča s úsmevom odpovedalo:
  Nachystal na vás pascu! Má o troch vojakov menej, no sú viac organizovaní. Ak však pôjdeme zo strany, kde nás nečakajú, môžeme vyhrať rozhodujúce víťazstvo!
  Antigonus sa podozrievavo spýtal:
  "Čo ak ťa Cassander poslal sám?" A zavedieš nás do pasce!
  Mirabela sebavedomo odpovedala:
  - Cassanderovi sa nepodarí zjednotiť impérium. Je to len uzurpátor. Jedine za vlády syna Alexandra Veľkého môže byť zachovaná jednota štátu. A vždy pomáham tým, ktorí prispievajú k jednote ľudstva!
  Antigonus prikývol.
  - Nejako ti verím! Nuž, poďme kempovať!
  Mirabela odpovedala agresívne a zúrivo:
  - Odvážne pôjdeme do boja o moc Petrika,
  A v snoch Boh Amon - sväté tváre!
  Potom sa dievča ponúklo, že bude viesť armádu, a Antigonus súhlasil.
  Objavil sa sám Alexander Štvrtý.
  Bol to pomerne veľký a svalnatý chlapec. Blond vlasy a tmavá pokožka po spálení slnkom, bolo jasné, že chlapcovi bolo pohodlnejšie chodiť naboso ako nosiť sandále a brnenie.
  Tu však chlapec sadne na koňa. Má jedenásť rokov, ale môžete dať štrnásť alebo pätnásť.
  Je vidieť, že sa so záujmom pozerá na Mirabela a hovorí:
  Aké má svaly!
  Dievča s úsmevom odpovedalo:
  "Som bojovník najvyššej triedy!"
  Chlapec kráľ prikývol.
  - Správny! Po víťazstve z teba urobím svoju prvú ženu!
  Mirabela s úsmevom poznamenala:
  - Myslím, že po víťazstve sa prenesiem do iného sveta! Bohužiaľ, mojím cieľom je pomôcť ti, ale nemám nad sebou žiadnu moc!
  Alexander Štvrtý nariadil:
  - Veď nás do boja!
  A obrovská armáda Antigona sa vydala na ťaženie. Dokonca tam boli aj vojnové slony.
  Mirabela agresívne poznamenala a hrabala horúci piesok holými, silnými nohami:
  - Smelo sa pustíme do boja o moc Sovietov!
  A potom sa to zlepšilo:
  - Za moc Macedónska!
  Bojujúce dievča - proti nej nemôžete nič povedať. Toto je naozaj kolosálna sviňa.
  A armáda Antigona a Alexandra sa pohybuje okolo Cassanderových jednotiek.
  Je tam veľký pohyb.
  Mirabela spieva v kampani a z mužského mena:
  Som Alexander, grécky kráľ.
  Je to Darius, suverén Peržanov.Znova sme sa stretli na bojisku.
  
  Pod Issa som ho porazil A za to som si zaslúžil slávu, "Invincible" dostal meno!
  
  Celý svet ma vtedy spoznal, nazval ma "Božský"! Dokázal som to svojím mečom!
  
  Prišiel som, aby som ho porazil a spojil všetky krajiny Je čas, aby všetci ľudia žili spolu v mieri! - - - Jeho jednotky sú predo mnou. Zo strachu sme dali dokopy systém. Opäť sa hráme s naším osudom!
  
  Je ich takmer sedemkrát viac ako nás, Ale z našich očí šľahajú iskry.Veríme: Bohovia nás neopustia! - - - Nepriatelia šli k nám v dave, Nevedia, čo je to systém. Svoje jednotky poslal na porážku!
  
  Tu lietajú jeho jazdci, Chcú nás vystrašiť Takí - porazia len zbabelcov! - - - Falanga v strede drží líniu Zomrú, ale bitku neopustia Peržania sa premiešali pred ich múrom!
  
  A správny boj. Urputný boj, ale vydrž! A držte líniu, Tráci sú tam! Nie je to pre nich prvýkrát!
  
  Ale ľavé krídlo je pokrčené A už dlho ustupuje, A žiada ma o pomoc!
  
  Nebudem im pomáhať, toto je predsa boj! Stojím a čakám, sú tu Tesálčania! Verím v osud!
  
  V strede vrie panika, Naša falanga ich tlačí, A ich kavaléria beží do strán!
  
  Môj cieľ je tu dosiahnutý! Bohovia nám otvorili dvere!! Do tejto medzery hádžem kavalériu!!! - - - Zem sa chveje a prach sa víri, A spod kopýt šľahajú iskry - Tá ťažká jazda letí!
  
  Všetci sú moji súdruhovia Hodili rukavicu osudu Chceme si podmaniť celý svet!
  
  Pechota - hlavná vec v boji, Beží za kavalériou v radoch. Neporaziteľný, ako Achilles v boji!
  
  Cítim výsledok bitky.
  
  Sekali sme do jeho jednotiek!Víťazstvo je veľmi blízko!!Našu bitku si budú ľudia pamätať po stáročia!!!
  
  Jeho stráž je už pokrčená! A sto metrov pred ním! A nikto iný nie je pred ním! - - - Vidieť nás pred sebou, Ako odporný zbabelec, nie hrdina, Darius vystrašený opúšťa bitku.
  
  Aký je to zbabelec! Aký darebák! Zneuctil svoju korunu! A všetka jeho moc skončila!
  
  Kam ideš?! Utekaj, chráň sa pred smrťou, bohovia! Akí smiešni sú moji nepriatelia!
  
  Celá armáda Peržanov už beží.Dnes som plný boja!Teraz mi patrí polovica sveta!
  Tu armáda dokončila kampaň a prešla do zadnej časti Cassandry. A potom na objav čakala Mirabela - okrem gréckych a macedónskych vojsk tam boli aj Egypťania.
  To je dôvod, prečo Cassander v skutočnej histórii vyhral a Alexander Štvrtý bol zajatý a zabitý.
  Antigonus má teda len jedenapolkrát viac vojakov, s najlepšou kvalitou nepriateľa.
  Na svojej strane má ale výhodnejšiu pozíciu a taktické prekvapenie.
  Mirabela sa vrhla do útoku.
  A s ňou štyri očarujúce dievčatá: dcéry bohov.
  A škrtneme protivníkov.
  Mirabela viedla mlyn svojimi mečmi, sťala Cassandrových vojakov a štebotala:
  - Žena je ratolesť, ktorá najlepšie dozrieva v humuse zhýralosti, no odplata ju aj tak čaká!
  Natasha tiež sekala od šialenstva a zúrivosti. Jej nahé mučenie zlomilo gréckemu bojovníkovi čeľusť a zaškrípalo:
  -Politik je matematik, ktorý uberá a rozdeľuje a robí to s kolosálnou chybou vo vrecku!
  Zoya, ktorá pokračuje v sekaní protivníkov a hádzaní jedovatých hier s holými prstami a škrípanie:
  - Boh stvoril ženu bosú a mladú, Satan ju s pomocou politikov obúval a prinútil ju upadnúť do detstva!
  Angelica agresívne sťala množstvo nepriateľov a jej medenočervené vlasy vlali vo vetre ako proletárska zástava.
  A dievča zavrčalo:
  - Pre ženu je lepšie vychvaľovať holé opätky, ako sa nechať obúvať za čižmu!
  Svetlana sekla oponentov a sekla ich a zakričala:
  - Žena je najkrajší kvet v záhrade Pána Boha, ale najzákernejšia húsenica - škaredý mužský politik jej zožiera stonku!
  Mirabela pokračovala v sekaní nepriateľov, zaškrípala a vydala:
  - Odhaliac svoje prsia, žena opustí muža bez nohavíc a strhne z neho tri kože!
  Natasha agresívne pokračovala a rozdrvila svojich protivníkov:
  -Blondínka je určite krásna, len tá svetlá hlava je príliš doslovná!
  Zoya, ktorá rozrezala bojovníkov, Cassandra zavrčala:
  - Blondínka svetlá hlava nie je vždy doslova, ale vždy obrazne nežné pohlavie!
  Angelica, ktorá pokračovala v rozdrvení svojich protivníkov, zakričala:
  -Aký je rozdiel medzi politikom a prostitútkou - tá sa položí kvôli peniazom pod kohokoľvek a tá prvá položí polovicu voličov kvôli zisku akýmkoľvek spôsobom!
  Svetlana, ktorá odrezala nepriateľov Cassandrinej armády a hodila bumerang holými prstami, vydala:
  - Prostitútka za peniaze urobí z každého somárika človeka, politika a darmo urobí z každého človeka bezvýznamného somára!
  Mirabela, ktorá drvila rôzne druhy protivníkov a lámala si čeľuste holou, okrúhlou pätou, vydala:
  - Z chlapcov sa nakoniec stanú muži, politici sa v priebehu rokov buď zmenia na diktátorov, alebo sa z nich stanú chodiaci vtipálci!
  Natasha sekala protivníkov a odrezávala im hlavy, hádzala rozbíjajúce predmety holými prstami a škrípala:
  - Politik nie je vždy vtipný, ale vždy chodiaci vtip a voľný klaun!
  Zoya rozsekala všetkých druhov nepriateľov a zakričala:
  - Diktátor často núti svojich poddaných roniť slzy, ale vo vtipoch ho chce celá krajina!
  Angelica, ktorá rezala Macedóncov, zaškrípala:
  - Aké užitočné sú diktatúry - keď ľudia stavajú, chcú strihať ako ovce a líška sa prebúdza v ovčích hlavách!
  Svetlana držala vojnový mlyn, odsekávala hlavy a štebotala:
  - Ak vás ostrihajú mysľou barana, ak máte vynaliezavosť líšky, nasadíte ju na obojok svojim konkurentom!
  Mirabela, pokračujúc v pitve oponentov, vydala:
  -Líška strhne z leva tri kože a ten sa odlúpne silný ako dub ako lepkavý!
  Natasha, bojujúca s postupujúcim falangistom, poznamenala:
  - Bez ohľadu na to, aká dlhá je reč politika, život voliča sa z toho len skráti!
  Zoya si agresívne všimla, ako rezala nepriateľov:
  - V honbe za dlhým rubľom si politici skracujú jazyk na kritiku a pamätajú - mlčať je zlato!
  Angelica, ktorá pretína plazivých nepriateľov, vydala:
  - Mlčať je zlato, ale často v cudzom vrecku!
  Svetlana, ktorá prerezávala nepriateľov, zavrčala:
  - Muža s veľkým začiatočným písmenom to ťahá k svetlu, muža, pravdaže, muža k svetlovlasým!
  Mirabela, ktorá pokračovala v znižovaní nepriateľskej armády, zavrčala:
  - Boh dal človeku myseľ a nesmrteľnú dušu, Satan prehodil myseľ nad myseľ a zmenil telo na mršinu!
  Natasha, ktorá drvila súperov, štekala:
  -Človek je zviera, ktorému vládne líška, ktorá sa vydáva za leva v ovčom rúchu!
  Dievčatá sa rozpŕchli a Kassandrinu armádu rozsekali s veľkou účinnosťou a tlakom. A ich meče sa blýskali ako listy vrtule.
  poznamenala Zoya a holými prstami na nohách hádzala hrášok so smrtiacimi výbušninami:
  - Človek sníva o tom, že bude mať moc Všemohúceho Boha kvôli dosiahnutiu cieľov opice!
  Angelica červená líška, pitva nepriateľov, vydala:
  - Samozrejme, Boh miluje naše duše, ale my sme tak chceli, aby Všemohúci miloval aj naše telá a posielal nielen duchovné uzdravenie!
  Svetlana, rúcajúc nepriateľov, tiež dodala a zlomila nepriateľovi čeľusť holou pätou:
  - Boh stvoril Evu, aby rozdávala šťastie, a stvoril politika, aby kradol sny, no zároveň sa rozveselil, hoci bez krásy!
  Mirabela, ktorá prerezávala protivníkov a hádzala granáty holými prstami, zaškrípala:
  - Politik je druh vreckového zlodeja, ktorý nahrádza šikovné prsty dlhým jazykom a pri krádeži robí oveľa väčší hluk, odbíja schopnosť myslieť!
  Natasha s tým plne súhlasila, rozdrvila nepriateľov a štebotala:
  -Vládca, ktorý rád a veľa rozpráva, dosiahne v praktických veciach málo, keďže dlhý jazyk skracuje ruky!
  Zoya agresívne poznamenala, zoťala ďalšiu časť nepriateľov a hodila granát bosou nohou:
  - Prečo sa Všemohúci Boh zriedka rozpráva s ľuďmi - aby sa nestali ako politici s verbálnou hnačkou maskujúcou impotenciu!
  Angelica, ktorá prerezala nepriateľov a holými prstami na nohách, vzala a hodila na nepriateľa vraha a zakričala:
  - Politik veľa rozpráva a ešte viac rozpráva, ale jeho slová prechádzajú ušiami voliča, ktorý nie je hluchý z planých rečí!
  Svetlana, ktorá preťala nepriateľov a spustila ničenie holými prstami na nohách, vydala:
  - Čím dlhší jazyk politik, tým kratší rozum voliča, ktorý ho volí!
  Mirabela si všimla a opäť hodila holými prstami na nohách, smrteľnú bombu:
  -Dlhý jazyk politika je pre voliča slučka na krku, ktorá však najprv kvapká na mozog, a potom prepudruje hlavu, ďalší prázdny prášok!
  Natasha agresívne vyhlásila a kosila nepriateľov:
  - Vysoká myseľ sa zriedka spája s dlhým jazykom, ale arogancia je bežná pre mnohomluvnosť, ktorá nepozná hraníc!
  Zoya vtipne poznamenala, vycenila zuby a vrčala ako panter:
  - Dlhý jazyk sa dobre zmestí do vreciek, ak sa spojí so znalosťou zložitosti pochlebovačnosti!
  Angelica, pitvajúc nepriateľov, veľmi vtipne poznamenala:
  - Skutočný génius dlho neprehovorí, stručnosť je sestrou talentu a genialita je bratom stručnosti!
  Svetlana, ktorá prerušila falangistov, ktorí už utiekli, štekala:
  - Dlhý jazyk nie je len znakom krátkej mysle, ale aj nekonečnej hlúposti!
  Stručne povedané, porazili armádu Cassandera a Mirabela mu osobne odrezala hlavu.
  Potom dievčatá prinútili väzňov pobozkať ich obnažené, vytesané, mierne zaprášené a zakrvavené nohy.
  Urobili to pokorne a premenili sa na tri smrti.
  Ríša Alexandra Veľkého obnovila jednotu. A zástava Macedónska opäť zažiarila.
  Potom nasledovali nové kampane proti Arabom s ich dobytím. Potom k Herkulovým stĺpom s dobytím Ríma a Kartága. A do Indie s jej úplným dobytím.
  Alexander Štvrtý žil sedemdesiat rokov a podarilo sa mu dobyť Čínu, čím prekonal slávu svojho otca.
  Dali mu meno Alexander Veľký. Zachytil všetky civilizované krajiny starovekého sveta. A vzniklo impérium od Atlantiku po Pacifik. Obrovský, silný a prosperujúci.
  O niečo neskôr bolo napadnuté aj Japonsko. A potom bola dobytá Amerika.
  Impérium sa stalo globálnym. Vládla mu rodina Petrikovcov. Autorita bola taká veľká, že nedošlo k žiadnym vážnym povstaniam satrapov. A teraz sa pokrok, ktorý prešiel érou ponurého stredoveku, okamžite presunul do priemyselného.
  A potom priemyselná revolúcia. A lety ľudstva do vesmíru sú o tisíc rokov skôr ako v skutočnej histórii.
  A v dvadsiatom prvom storočí sa impérium dostalo na okraj vesmíru. Bol vytvorený stroj času a naučili sa, ako vzkriesiť mŕtvych.
  Alexander Veľký a jeho najväčší syn boli tiež vzkriesení.
  Takto sa zmenil chod svetových dejín. A bolo to skvelé pre ľudstvo.
  Predstavte si univerzálnu ríšu, v ktorej budú vzkriesení aj dávno mŕtvi ľudia, a moderné 21. storočie. V ktorej je viac ako dvesto krajín sveta a balansuje na pokraji jadrovej vojny.
  A všetky sa potulujú rôznymi koronavírusmi!
  Takže... Dievčatá dosiahli najväčší čin v záujme celého progresívneho, a nie veľmi progresívneho ľudstva!
  
  BLOND DIEVČA POMÁHA PRINCOVI SVYATOSLAVOVI
  Dievča-hrdinka je svalnatá a v bikinách beží do tábora veľkovojvodu Kyjeva Svyatoslava.
  Vojsko rímskeho cisára sa priblížilo k ruskému táboru. Rimania majú jedenapolnásobnú prevahu v sile. Postavili veľkú armádu.
  Svyatoslav stratil iniciatívu. Nájazdy Pečenehov a zrady Bulharov značne zbili jeho armádu. A teraz musíte bojovať v presile.
  V skutočnej histórii sa Svyatoslav ujal obrany v pevnosti. Rímska flotila ale prerušila zásobovanie Rusov pozdĺž Dunaja. A v dôsledku toho takmer zomreli, kým sa po niekoľkých potýčkach za ťažkých podmienok nedohodli na odchode.
  Mirabela pochopila, že najväčšou šancou je okamžite poraziť rímske vojská a ísť do Konštantínopolu.
  Potom Bulhari, Gréci a Maďari podporia víťaza Svjatoslava a Byzantská ríša bude hotová!
  A Cargrad sa stane hlavným mestom veľkého ruského štátu! Pre Svyatoslav vyhral veľa. Celý región Povolžia a Krym, Severný Kaukaz, Bulharsko a Rumunsko. Po jeho smrti sa však dobytí stratili. A Pečenehovia už stúpajú na Volgu.
  Takže teraz je kritický moment. A je tu šanca, že Kyjevská Rus sa ešte pred krstom stane najsilnejšou a najrozsiahlejšou ríšou na svete.
  Mirabela to vie a vrhá sa do boja.
  Ale čo bude robiť sama? Možno príde ďalších päť bojovníkov - chlapec a štyri dievčatá - dcéry ruských bohov, a nesmrteľné dieťa?
  S týmto Mirabela naozaj počíta.
  Ale pri behu sa mihajú holé, ružové opätky. Zároveň dievča spieva:
  - Bojujeme za Rusko,
  S menom Svarog ...
  Nebuď zbabelé dievča
  Si v Božom srdci!
  Tu beží bližšie a bližšie k pevnosti, kde sa nachádzajú ruské jednotky Svyatoslava.
  Najprv dievča zotne mečmi dve rímske stráže, ktoré stoja neďaleko citadely.
  Mirabela dokonca spievala:
  - Vlasť letí na oblohe ...
  V mene Perúna Rusko opäť povstane!
  Naozaj preto museli Rusi prijať vieru niekoho iného? V skutočnosti je oveľa lepšie veriť svojim vlastným a jasným. Tí ruskí Bohovia, ktorí sa starali o Slovanov a prispeli k ich rozkvetu.
  Tu bojovník pribehne k stene. V hornej časti sú stráže.
  Vidia napísanú zlatovlasú krásku a považujú ju za bohyňu.
  Mirabela je navyše veľmi vysoká, najmä na tie časy, a svalnatá, že by si ju pomýlili s obyčajnou ženou.
  A tak sa Mirabela začala lepiť na prsty a bosé nohy a liezla po stene. A vyzeralo to veľmi pekne.
  Dievča je veľmi krásne a jej svalovú úľavu môže závidieť každý muž.
  Toto je skutočne dcéra bohov.
  Mirabela vyliezla hore. Usmiala sa a žmurkla na strážnikov.
  Bojovníci boli nižší ako ona a boli ohromení silnými a hlboko vyrysovanými svalmi dievčaťa.
  Bojovník okamžite chytil býka za rohy:
  - Vezmi ma k princovi Svyatoslavovi!
  Najstarší z bojovníkov so sivou bradou prikývol:
  - Áno, bohyňa, sme pripravení!
  Dvaja mladíci padli na kolená a bozkávali Mirabelle bosé nohy. Dievča súhlasne prikývlo.
  - To je zlaté!
  Potom sa v sprievode vojakov presunula do stredu pevnosti, kde bol samotný veľký kyjevský princ Svyatoslav.
  Mirabela bola veselá a spievala:
  - Bude skvelý výsledok,
  Ideme do Cargradu!
  Tu, tľapkajúc holými podrážkami o dlažobné kocky, sa dostala do budovy, kde bol slávny staroveký ruský veliteľ. Osobnosť je legendárna.
  Tu vo vnútri ju stretli noví bojovníci. Cítili Mirabela pre silné svaly a hrudník. Potom preskočili dopredu.
  Svyatoslav ešte nešiel spať a stretol sa s vysokým hosťom. Bol nízky, ale so širokými ramenami, s vyholenou hlavou, ktorá bola korunovaná predkolením. Ešte nie starý, zrelý manžel, plný sily a energie. Pozrel na Mirabela a zamračil sa. Nie je príjemné, keď sa nad tebou týči žena.
  Spýtal sa jej s úsmevom, ktorý vyzeral napäto a jeho oči vyzerali zle:
  - Za akým účelom ku mne tá kráska prišla?
  Mirabela tiež odpovedala s úsmevom a vyzerala milo:
  - Aby sme vám pomohli poraziť veľkých Rimanov!
  Svyatoslav s povzdychom poznamenal:
  - Jeden meč nič nevyrieši, aj keď si silný, vidím bojovníka!
  Dievča duplo bosou nohou a odpovedalo:
  - Teraz musíme zaútočiť na Rimanov. Ešte nepozbierali všetky sily a dostanú posily. Okamžite rozbite a choďte do Cargradu!
  Svyatoslav prikývol a poznamenal:
  - Tiež som si to myslel. Ale nepriateľ má navrch!
  Mirabela logicky odpovedala:
  - Čas pracuje proti nám! Ak sa ešte trochu zdržíme, rímska flotila nás odreže pozdĺž Dunaja a nebudeme mať ani posily, ani zásoby. A sily nepriateľa budú len rásť!
  Svyatoslav s povzdychom poznamenal:
  - Naše orákulum predpovedalo, že v otvorenom boji prehráme!
  Mirabela stroho odpovedala:
  "Nemyslel si, že toto orákulum kúpila bazalka?" A to oneskorenie len zvýši výhodu Byzancie!
  Svyatoslav pochmúrne namietal:
  - Orákulum sa zriedka mýlilo a predtým predpovedalo naše víťazstvá nad Chazarmi a inými národmi. Avšak... Ste náhodou dcérou bohov?
  Mirabella prikývla.
  - Môžete ma otestovať v boji s ktorýmkoľvek zo svojich bojovníkov!
  Svyatoslav nečakane udrel Mirabela do brucha. Dievča sa mechanicky posunulo a udrelo princa hlavou do čela. Spadol.
  Dvaja vysokí bojovníci sa vrhli na Mirabela, ale dievča skočilo a udrelo ich holými pätami.
  Stíhačky havarovali...
  Mirabela sa zohla a tlačila na Svyatoslavov krk. Spamätal sa a otvoril oči.
  Potom zamrmlal a pretrel si pomliaždené čelo:
  - Toto je Černobog. Zjavne ste dcérou Černoboga. Tak dojatý, hlava praská!
  Mirabelle odpovedala:
  - Môžem uvariť elixír, vďaka ktorému budú vaši bojovníci silnejší a odolnejší.
  Potom určite porazíme nepriateľa!
  Svyatoslav prikývol s oholenou hlavou:
  - Vari! Verím ti!
  Mirabella sa spýtala:
  - Vyberte si trávu a elixír bude pripravený!
  Veľkovojvoda jej dal na pomoc niekoľko sluhov.
  Mirabela sa spolu s ním vybrala do hája nazbierať elixír, ktorý zvyšuje silu a vytrvalosť bojovníkov. V háji ešte neboli žiadni byzantskí bojovníci.
  Ale dievča-hrdinka bola v strehu. A z dobrého dôvodu.
  Tu je niekoľko desiatok jazdcov, ktorí sa snažili zaútočiť na vracajúce sa panny s košíkmi plnými bylín a húb.
  Mirabela sa v boji vrhla k nepriateľovi. A mávnutím meča odsekla tri hlavy naraz.
  Ako potom nasekáme protivníkov. Toto dievča je len terminátor v bikinách a bosých nohách.
  Jej obnažená päta zasiahla byzantského bojovníka do brady. Po lete zostrelil päť nepriateľských jazdcov naraz.
  Mirabella tweetovala:
  - Som najlepší na svete a to dievča je špeciálne bosé!
  Toto bol naozaj super zvrat. Mirabela pokračovala v sekaní svojich protivníkov a hádzaní sklenených črepín holými prstami na nohách, čím udierala svojich protivníkov.
  Tí Rimania, ktorí nestihli ujsť, boli zabití. A Mirabela vybojovala ďalšie víťazstvo.
  Tu sú dievčatá výprask bosými nohami, na Balkáne je v lete teplo a priniesli huby, lesné plody a trávu. A Mirabela vo veľkej kade začala pripravovať smrteľné a milostné kúzla.
  A celým táborom sa niesol silný kyslý zápach. A dievčina so zlatými vlasmi všetko miešala holým, vyrezávaným chodidlom.
  A toto veľmi pomohlo.
  Mirabela uvarila elixír v kotlíku a spievala;
  Narodil som sa v dvadsiatom prvom storočí,
  V ktorom je elektronika všade...
  A verte mi, nervy z ocele -
  Viete, že ľudia lietali na Mesiaci!
  
  Veľký výtvor človeka
  Schopný objať pri hre s loptou...
  Sme deti notebooku, internetu
  A udrieme na ignorantov!
  
  Čo viete, vymysleli sme
  Obrazovka je uzavretá v jednom malíčku...
  Čoskoro uvidíme komunizmus,
  Ak horí aj zlý oheň!
  
  Ver mi, príde náš čas
  Krajina vedy bude prekvitať...
  Nech zvíťazí Ábel, nie Kain,
  Vyhráva otvorený neobmedzený účet!
  
  Veríme v našu matku Rusko,
  Čo spôsobilo hviezdny obrat...
  Polia boli zavlažované rosou z perál,
  Wins otvoril nekonečný účet!
  
  Na slávu Ježiša a Svaroga,
  Spolu porazíme našich nepriateľov...
  V mene Všemohúceho poznajte rodinu,
  Otvorili sme veľkú ruskú armádu!
  
  Áno, nech láska hrmí vo veľkej sláve,
  Nech je Lada navždy s nami ...
  Narodili sme sa vo vesmírnej veľmoci -
  Skvelý splnený sen!
  
  Mali sme Lenina a veľkého Stalina,
  Cár Peter Veľký a búrka Ivan ...
  Máme svaly, stali sme sa tvrdšími,
  Taký je osud veľkých rati!
  
  Nech vlasť prekvitá vo viere,
  Láska, ktorá nám priniesla...
  Nech je počasie večné májové
  A v boji prelieva len zlú krv!
  
  Narodili sme sa, aby sme uskutočnili rozprávku
  Na slávu ruských anjelov, bohov...
  Aby sa zlý nepriateľ okamžite zmenil na prach,
  A veľkoryso pečené koláče!
  
  Neverím, že človek nebude slabý,
  Jeho osudom je poraziť všetkých démonov...
  Získajte najväčšie ocenenia
  Nech je to zničené v boji!
  
  Áno, náš nepriateľ ešte nepozná silu,
  Ale verím, že Rusko sa znovuzrodí...
  Aj keď sú napádané deti, ženy,
  Vyhráme - verím v to a neboj sa!
  
  Nech je naša vlasť slobodná,
  Nech je navždy vo večnej sláve...
  Sme rytieri, verte mi, vznešení,
  Nebojíme sa problémov a rokov!
  
  Skrátka, čoskoro nám bude odpustené,
  Veríme, že zvíťazíme nad protivníkom...
  Príde oznámenie od God Sort,
  Nech cherubín roztiahne krídla!
  
  Potom dokončíme, čo sme začali
  Postavme nové mesto silnejšie ako všetky...
  A bude to oveľa lepšie ako na začiatku,
  Chladný darebák bude vymazaný na prach!
  Hrdinské dievča dospievalo. A tu sa opäť všetko točilo v kotli, iskrilo a elixír bol hotový.
  Teraz to vypili ruskí vojaci. Spolu s Bulharmi ich bolo vyše tridsaťtisíc.
  Svyatoslav si tiež odpil z elixíru. Bol pripravený bojovať. Spolu s ním je aj jeho brat, oveľa vyšší Danilo.
  No aká je cesta pre ruských rytierov. Toto všetko bude veľký a krvavý boj.
  Mirabela sa tiež napila a cítila, ako k nej prichádza už značná sila.
  Dievča blýskalo mečom a povedalo:
  - Je lepšie vyhrať v stoji, ako prehrať na kolenách!
  Potom už Svyatoslav prikázal:
  -No, bratia v boji!
  A brány sa otvorili a ruská jednotka vystúpila. A bola to armáda plná sily a energie.
  Byzantínci majú päťdesiattisíc vojakov a aj oni sa zoradili. Zdá sa, že je to viac do počtu, ale nie tak odvážne a vrúcne v duchu.
  Sám rímsky cisár sa zhromaždil, aby nadával. A tak byzantská armáda vzala a presunula sa.
  Je ťažšia v brnení a má výhodu v jazde.
  Ale predbiehanie jazdcov vpredu beží Mirabela Magnetic, plná energie a dychtivá bojovať. Dievča je tu najvyššieho kalibru. A ako sa zrazí s byzantskými bojovníkmi.
  Urobí skokový úder dvoma bosými nohami naraz, zrazí protivníkov a zakričí:
  - Sláva časom ruských rati!
  Vtedy dievča z plných pľúc ohlušujúco píska. Áno, vyzerá to cool a vtipné.
  A jej meče ako padajú na nepriateľov, sekajúc ich ako britva. Tu je dievča.
  A potom sú tu ďalší bojovníci.
  Nataša sťala byzantských bojovníkov mečmi a kričala:
  - Za Rusko Svyatoslav!
  A holými prstami bude hádzať jedovatú ihlu.
  A potom Zoya ide do boja. Byzantskí vojaci rezali s veľkým zúfalstvom. A drví ich vrúcnym nadšením.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  A ryšavá Angelica sa ujala Rimanov a zničme ich veľkou zúrivosťou a zúfalým tlakom.
  A jej odhalená päta tiež funguje a láme čeľuste.
  Dievča reve:
  - V mene Perúna!
  A Svetlana tiež veľkým tlakom sekla a zničila nepriateľa.
  A vedie mlyn s mečmi a škrípaním:
  -Za komunizmus!
  Mirabela pitva Rimanov, poznamenáva:
  - Ak chceš získať celý svet, naplň si hlavu múdrosťou a srdce láskou!
  Nataša, ktorá zlikvidovala protivníkov z Byzancie, povedala:
  - Zlaté srdce nie vždy pritiahne peniaze do vrecka, ale umožní vám nájsť nespočetné množstvo pokladov v nebi, v porovnaní s ktorými hory bankoviek nestoja ani cent!
  Zoya, sekajúca legionárov, poznamenala:
  - Je ťažké pochopiť, prečo Boh pripúšťa zlo, ale ešte ťažšie je, prečo človek nepripúšťa dobro vo svojom srdci a milosrdenstvo vo svojom konaní!
  Angelica poznamenala, sekala Rimanov a hádzala disky holými prstami:
  - Zlaté hory z úst politikov nestoja ani cent, ale medený groš, ak je človek zlatíčko, je veľký poklad sveta!
  Svetlana, ktorá agresívne sekala byzantských bojovníkov, poznamenala:
  - Boh stvoril človeka pre šťastie, ale človek si vytvára problémy a nešťastie, chce sa stať Bohom Stvoriteľom!
  Mirabela, prerezávajúca protivníkov mečmi, vydala:
  - Čo chce žena, to chce Boh, možno preto majú muži neustále problémy a problémy, pretože žena je bezbožne necitlivá!
  Natasha, ktorá pitvala Rimanov, poznamenala:
  - Keď sa deti smejú šťastím, rodičia sa nesmejú, takže náklady na darčeky sa ukázali byť vôbec nie vtipné!
  Zoya, ktorá sekla Byzantíncov a vyrazila ich bosou nohou, logicky poznamenala:
  - Boh je človeku vždy milujúcim Otcom, ale osud je často vrtošivá macocha!
  Augustín pitvejúci Rimanov, logicky dodal:
  - Aj pre líšku je ťažké oklamať osud a je nemožné oklamať Boha!
  Svetlana, ktorá prerezávala protivníkov, agresívne ich drvila a hádzala výbušný balík holou pätou, vydala:
  - V politike je možné všetko, ale Boha predsa ani raz neoklameš, hoci si zvyknutý vodiť voličov za nos do nekonečna!
  Mirabela, ktorá krájala protivníkov do kapusty a robila z nich rímske kotlety, povedala:
  - Politici sú veľkí gauneri v klamstve, ale bezvýznamní vo veciach pravdy!
  Natasha, ktorá naďalej nadšene znižovala nepriateľov, poznamenala:
  - Politik si schováva tesáky, ale rád ukazuje zuby, najmä ak je volič s slepačím mozgom!
  Zoja, ktorá rozdrvila Rimanov, vtipne poznamenala:
  - Politik nemá zmysel pre proporcie v sľuboch, ale o implementáciu prísnych limitov inklinujúcich k nule!
  Angelica, ktorá prerezávala nepriateľov, zúrivo vyhlásila:
  - Politik má vynulovanú pamäť na sľuby, ale chuť klamať do nekonečna!
  Svetlana agresívne poznamenala a odsekla hlavy Rimanom:
  - Politik s jazykom dokáže zdvihnúť celé tsunami, ale pri práci s hlavou je úplný kľud!
  Mirabela behala na točni bosými nohami, sekala oponentov a štebotala:
  - Opilec zaspí a politik bude chrápať, keď ide o splnenie sľubu opitými očami!
  Natasha pôvodne poznamenala a odrezala nepriateľov:
  -Politik je prostitútka, ktorá berie hlasy naraz, ale nikdy neprináša potešenie!
  Zoya, ktorá rúcala Rimanov, s tým plne súhlasila:
  - Politik má ambície leva, ktoré privádzajú voliča k životu psa!
  Angelica, ktorá bojovala s Byzantíncami a rozdrvila ich, logicky poznamenala:
  - Boh miluje človeka aj v hriechoch, len bezbožnosť zahubí dušu!
  Svetlana, odstrihávajúc legionárov ako chlpy žiletky na brade, zapískala:
  -Slobodná vôľa je dar od Boha, len človek nepozná prah svedomia!
  Mirabela, rúcajúc už preriedených Rimanov, zavrčala:
  -Sloboda svedomia je darom Najvyššieho, sloboda svedomia je prekliatím od najnižšieho!
  Natasha, ktorá rúcala rímskych alebo skôr byzantských vojakov, zhrnula:
  " Boh dal slobodnú vôľu z veľkej lásky, ale človek si vybral svoj podiel veľkej krvi!"
  Aby sa Zoya stala veselšou, spievala:
  Som jednoduché komsomolské dievča,
  Nedávno sa stal priekopníkom...
  Veľmi obratne sa hojdajte na lane,
  Ako sa hovorí, krása je sladká!
  
  Ale Fuhrer napadol drahé Rusko,
  Zúrivý úsmev ohrozuje fašizmus...
  Dievčatá sú však stále krajšie ako všetky
  Budeme reagovať na najzákernejšiu ranu!
  
  Na slávu našej veľkej matky,
  Chlapci smelo zomrú ...
  Zastavme väčšinu divokých nacistov,
  Naša armáda bude neporaziteľná!
  
  Komsomolčan mi dal úlohu,
  Radšej prineste spravodajstvo do ústredia,
  Takže namáhate dych
  Aby vo sne neboli žiadne klzké ropuchy!
  
  Chodím bosý po lúke,
  Hoci nie zo zvyku ukradli mesto,
  Najprv dobre, potom ťažko
  Chôdza naboso po štrku je drahá!
  
  Podrážky sú silne opálené od kameňov,
  A z rezných ran vyteká krv...
  Ale vlajky na vlasti jasne vlajú,
  A Pánova láska bude s nami!
  
  Chváľte obra Ježiša
  Čo je vyššie a krajšie ako všetky...
  Keď sú ľudia a strana jednotní,
  Oslávme veľa šťastia a úspechu!
  
  Veríme vo fašizmus, zlomíme chrbticu,
  Od každej vojny od jaslí...
  Víťazstvo bude v žiarivom máji,
  V Gehenne sa staňte zloduchom!
  
  Nech je oslávená moja svätá zem,
  Víťazstvami slávy októbra hrmí...
  Hoci je dievča v handrách a bosé,
  Trpí, drahá, nie nadarmo!
  
  Zasvätili sme svoje srdcia vlasti,
  Pre slávu zlata, počítajte duše ...
  Pre úspech rýchlo otvorili dvere,
  A udusiť zlobu a klamstvo!
  
  Nech je Rusko hegemónom sveta,
  Vniesť poriadok do vesmíru...
  Odmeňte všetkých protivníkov porážkou,
  A zo žartu posuňte pešiaka na dámu!
  
  Nech je moje Rusko vo vesmírnej sláve,
  Nech v ňom na Marse kvitnú jablone...
  V sovietskej, červenej, zúrivej moci,
  Ľudia splnia sen!
  
  Urobíme veľkú vlasť,
  Keďže členovia Komsomolu sú najlepší ...
  Podporte tváre svätých na ikonách,
  Zvíťazíme a hriech necháme v našich srdciach!
  Takmer celá byzantská armáda bola zabitá a jej zvyšky utiekli.
  Pri prenasledovaní nepriateľa Angelica vydala:
  -Božím darom nie sú miešané vajíčka, ale kto odmietne milosť, má mozog mokrého kura a uvareného namäkko!
  Svetlana posunula nepriateľa holou pätou po zadnej časti hlavy a zaškrípala:
  - Boh dáva milosť každému človeku, ale nie každému je súdené brať bohatstvo!
  Mirabela, ktorá zničila nepriateľov, dodala a odhalila zuby:
  - Sánky môžu byť vlastné, možno nie vlastné, ale miesto na tróne patrí vždy niekomu inému, pretože politika je pri moci, má zlú ašpiráciu!
  Nataša, končiac Rimanov, celkom logicky a správne poznamenala:
  - Politik má sedem piatkov v týždni, preto chce svojim voličom zariadiť vždy večný pondelok a sebe solídnu nedeľu!
  Zoe agresívne poznamenala, keď odsekávala hlavy ustupujúcim Rimanom:
  - Politik rád radí voličom, ale dobré rady sú drahé a tie, ktoré politici rozdávajú, nestoja za nič!
  Angelica, ktorá sekala utekajúcich Byzantíncov, zavrčala:
  -Niet sladšej soli ako soľ pravdy a niet horkejšej medu ako med predvolebných sľubov!
  Svetlana, ktorá rozdrvila utekajúcich bojovníkov, poznamenala a hodila disk s ostrými koncami bosou nohou:
  - Boh môže prejavením účasti odpustiť akýkoľvek hriech, ale človek je neospravedlniteľne hlúpy, ak si odpustí ľahostajnú ľahostajnosť!
  Mirabela to všetko zhrnula a dokončila posledných Rimanov:
  - V Boha môžete veriť aj neveriť, len to prvé z nás robí obraz Všemohúceho a posledné zviera z radov primátov najnižších!
  Byzantská armáda bola úplne porazená a teraz nám už nič nebránilo v presune do Konštantínopolu.
  Svyatoslavova armáda rástla míľovými krokmi. Pridali sa k nemu Gréci, Bulhari, Srbi, Maďari a ďalšie sily.
  A potom nasledoval útok na túto mocnú citadelu.
  Mirabela zaútočila spolu s ostatnými dievčatami. Pri znižovaní obrancov Konštantínopolu dievča naďalej žartovalo:
  - Boh stvoril Evu krásnu a mladú, aby ju Adam miloval, ale politik v ľudskej duši zabil mladosť duše a znetvoril telo do pekla!
  Natasha, ktorá skartovala obrancov Konštantínopolu, poznamenala:
  - Je dobré byť mladou ženou s telom, je zlé byť bezmocným dieťaťom, čo sa týka biznisu!
  Zoya, odrezaná od oponentov, racionálne vydala:
  - Politik inými slovami hovorí v podstate jedno - ja mám moc a ty máš rezance na ušiach, ja mám trón a ty stonáš od mrzutosti!
  Angelica, táto ryšavá dievčina, ktorá opäť robila ostré zákruty so svojimi mečmi, poznamenala:
  -Politik je slávik, ktorý sladko spieva, ale noty skutočného vtáka píše Boh, kým noty politika píše lapač peňazí!
  Svetlana vtipne dodala a sťala ďalšieho obrancu Cargradu:
  - Boh rozhodol - ten človek je jeho vlastný syn, ale politik urobil z voliča nevlastného syna sirotu!
  Mirabela, zúrivo sekajúca nepriateľov a hádzanie jedovatých ihiel holými prstami, dokončila:
  - Najláskavejší rodič je všemohúci Boh, aj keď nie je jasné, prečo muž-dieťa horko plače zvrhnutý Všemohúcim Otcom do priepasti krutého vesmíru - čo i len jedna horká slza dieťaťa trhá srdce lásky!
  Útok sa už skončil a Cargrad padol. Dobytia Svyatoslava boli posilnené. Nasledovali kampane v Iráne a Indii. A tam Rusi dobývali stále nové a nové krajiny. Pal a Bagdad...
  Vznikla obrovská ríša, od Egypta, Balkánu až po samotnú Čínu.
  Po smrti Svyatoslava však došlo k rozdeleniu majetku. Ale najstarší bol vnuk Jaroslav Múdry. A opäť zjednotil ríšu a dobyl Čínu.
  V Rusku bolo prijaté nové náboženstvo: Rodnoverie, na čele s Rodom Stvoriteľom a doktrínou neba a pekla. Ale Rod mal stále úplný panteón bohov - synov a dcér.
  Koniec sveta nebude, takže Rusko je večné a Rusi sú Božím vyvoleným národom.
  V paralelnom vesmíre sa teda zrodil nový príbeh.
  
  BOSÁ BLONDÍNKA POMÁHAJÚCA VELKVODOVI VASILIOVI III
  Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja sa však čoskoro presunuli do iného príbehu.
  Armáda Vasilija III obliehala Kazaň. Veliteľom však nebol samotný cár, ale jeho brat Dmitrij. Mladý bojovník! Ale skúsený!
  Bol to rok 1506, prvý úplný rok vlády Vasilija Tretieho, ktorý výrazne posilnil Moskovsko a posilnil centralizáciu panovníka. Pravda, nemá príliš vyhraté, no má obrovské ambície!
  A tak sa Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja rozhodli pomôcť ruskému veľkovojvodovi a do istej miery aj cisárovi vziať mesto a hlavné mesto Khanate.
  Nesmrteľný chlapec a terminátorské dievča sa vydali na útok na Kazaň, mávajúc šabľami. Bojovali ako hrdinovia. Ako nesmrteľní bojovníci sa pohybovali rýchlejšie ako gepardy. A s holými prstami spúšťali dopredu pripravené ostro nabrúsené kotúče, ktoré Tatárom zasiahli priamo do krku.
  Oleg a Mirabela sa rýchlo ponáhľali, vzlietli na múre, postavili mlyny a zoťali päť alebo šesť tatárskych bojovníkov.
  Potom začali sekať protivníkov a spúšťať ich, pričom zrazili tucet nukerov.
  A padali a zrútili sa.
  Chlapec a dievča bojovali ako titáni. Vyznačovali sa svojou obratnosťou a meče urobili pätnásť švihov za sekundu. A tak zoťali nepriateľa. Mladí bojovníci mali špeciálne zbrane: meče a šable súčasne a sekali takmer akýkoľvek kov a mäso.
  Oleg držal veľkého motýľa, odsekol tucet protivníkov naraz a zareval:
  - Som veľký skúter!
  A opäť chlapec v zúrivom útoku.
  A tu je dievča Mirabela, ako hádže granát holými prstami a škrípe:
  - Naša vlasť je slávna, rodená verná, pravoslávna! A budeme môcť poraziť Tatárov a byť Kazaňou pod Ruskom!
  A opäť zaútočia mladí, nesmrteľní bojovníci. A bojujú so zúrivým šialenstvom. Majú divokú kaskádu nápadov a šialenú energiu.
  Mladý pár v útoku. A tatárski bojovníci padajú pod ich údermi. A bojovníci, ktorí dostali nesmrteľnosť a vypracovali si svoj večný život, sú veľmi zábavní.
  Oleg, ktorý odrezal Tatara, zareval:
  - Sto, po stovke, pluk za plukom! Ruskí rytieri sťajú mečom! Verím, že víťazstvo príde čoskoro! Otvárame skvelý účet!
  Mirabela hodila ostro nabrúsený kotúč holými prstami a spievala:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec, tiež hodil diskom holou, detskou, ale veľmi silnou nohou a spieval:
  - Obranca vlasti! Perúnov vojak!
  Mirabela Magnetic, ktorá pokračovala v sekaní, spievala:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Chlapec rúcajúc nepriateľov zasyčal:
  - Hrdinovia Ruska sa v poplachu zhromažďujú!
  Takto bojujú hrdinské deti - veľkí hrdinovia! Majú vášeň a silu pre celú légiu.
  Alebo možno desať légií! Pri pohľade na nich sa ostatní vojaci rozveselili a začali bičovať cez hradby Kazane.
  Oleg, ktorý rúcal Tatárov, zareval:
  - Za cára Vasilija III.
  A ako bude hádzať ostro nabrúsený kotúč, ako odsekne tucet odporcov Ruska.
  A opäť roztočí motýľa a za ním mlyn. Nasekajte tucet naraz. A potom to chlapec vezme a holou pätou pohne chána v brade.
  Bude lietať a spadne priamo do kotla s vriacim dechtom.
  Oleg Rybačenko kričal:
  - No do čerta s tebou!
  Mirabela vzala bumerang holými prstami, odrezala päť nukerov a zarevala:
  - Sláva vlasti cára Vasilija!
  Oleg Rybachenko nadšene potvrdil:
  - Zdravas sväté Rusko!
  Mirabela rúcajúc Tatárov zasyčala:
  - Toto ešte nie je Rusko, ale Moskovsko!
  Značnú časť múru už dobyli ruskí vojaci. Tie už prenikajú aj do samotného mesta.
  Veľkovojvoda Vasilij sa ocitol trochu v tieni kvôli svojmu veľkému synovi Ivanovi Hroznému.
  Ale v reálnej histórii sa mu Kazaň nepodriadila. A teraz dieťa a hrdinské dievča prepisujú a pridávajú to, čo sa ruským predkom nepodarilo.
  Oleg Rybačenko sekol štyri hlavy jednou ranou. Chlapec potom hodil bumerang holými prstami na nohách. Porezal ďalších sedem bojovníkov a zakričal:
  - Nejako vošli do rakvy a najmocnejší ghúl,
  Chcel mi uhryznúť krk, ale ukázalo sa, že je to ako hra!
  A mladý bojovník z toho ochorie...
  Margarita otočila skrutkou a zaškrípala:
  - Som kobra pripravená skočiť!
  A opäť vystrelí zabijácky bumerang holými prstami na nohách. To dievča je určite ako tá najlepšia bohyňa.
  Väčšina Kazane už bola dobytá. Statoční bojovníci zaútočia na palác najvyššieho chána. Sú plné zúrivosti a divokého vzrušenia. Oleg Rybachenko a Mirabela Magnitnaya sú terminátorskí bojovníci. A každý z nich sa hojdá a mávajú veľmi často - to sú nové mŕtvoly!
  Bojujúci Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Ale táto bitka môže veľa zmeniť!
  Mirabela logicky súhlasila:
  - Ivan Hrozný dobyl Kazaň! A teraz si ju podmaní jeho strýko Dmitrij!
  Chlapec hodil bumerang holými prstami. Podrezal hrdlo piatim Tatárom a zaštekal:
  - Za veľké Rusko a nebo Slovanov!
  Mirabela je krásne dievča, sebavedomo potvrdené:
  - Za najväčšiu ríšu!
  A dievča hodilo holými prstami aj ostro vybrúsenú čepeľ.
  A porezala veľa nukerov a rozsekala koho. Je to taká bojovná kráska.
  To je fakt super Mirabela. V záujme nesmrteľnosti súhlasila, že sa stane dievčaťom v bikinách, opustí svoje bývalé telo a bude predaná do otroctva. Potom však nabrala takú nadľudskú silu! A verte mi, samozrejme, je to pre ňu super!
  Dievča bojuje a chlapec bojuje a nepriatelia padajú. Sú zlomené a oslabené.
  Odvážni bojovníci sa teda vlámu do trónnej sály, kde sa nachádza Kazan Khan.
  Pokúsi sa odísť, ale chlapec hodí hviezdičkou bosou nohou a zlomí chánovi zadnú časť hlavy. Zlomený padne a zomrie...
  Potom bojoví rangeri vyhladia zvyšok Tatárov. Tí však, ktorí stratili svojho pána, odhodili zbrane a vzdali sa.
  Kazaň teda padla. Teraz Rusko povstalo do týchto krajín. Veľký knieža pižmový Vasilij usadil časť Tatárov v Rusku a časť Rusov v Kazani.
  Potom sa to ešte zlepšilo. Nový ruský veľkovojvoda bol zvolený aj za litovského veľkovojvodu. Nastúpil na trón...
  Je jasné prečo - víťazstvo nad Kazaňou bolo pre všetkých veľmi pôsobivé. A uvedomili si, že Rusko je veľmi silné!
  A bojovní strážcovia tu urobili maximum. Vzali a porazili armádu hlavného konkurenta veľkovojvodu Vasilija III. A samotného sťažovateľa vzala a zdemolovala hlava nesmrteľného chlapca a dievčaťa.
  A urobili to tak, že bosými nohami naraz hádzali kotúče a kričali:
  - Slovania musia byť jednotní! Buďme všetci neporaziteľní!
  A mladí bojovníci vyskočili a rozsekali na smrť hejtmana a zvolali:
  - Sme bojovníci novej éry a cool formácie!
  Potom väzni pobozkali bosé stopy mladých bojovníkov, ktoré zanechali na čerstvom snehu. A budete súhlasiť, že je to veľmi cool!
  A potom výlet do Astrachanu. Takto jedno víťazstvo ťahá so sebou aj ostatné.
  Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja sa spolu s týmto veľkovojvodom presťahovali do Astrachanu.
  Chlapec a dievča vtrhli do tohto veľkého mesta. Bojovali a opäť dorazila ruská armáda cez koridor času.
  A znova sa porezali a hádzali bumerang holými prstami. Tu sú veci oveľa jednoduchšie. A armáde velil sám Vasilij Tretí. A jeho moc bola veľká. Prišli aj vojská Litovského veľkovojvodstva. Zaútočili na toto mesto.
  A terminátorské deti sa porezali a hádzali bumerangy, disky, hviezdy. Oleg Rybachenko dokonca hodil pár granátov.
  Mladí bojovníci svojimi bosými nohami hádzali aj ostré hviezdy, tenké, ale schopné podrezať niekoľko hrdiel naraz.
  A ich nohy sú skutočne stelesnením obratnosti a rýchlej a veľmi divokej sily.
  A ako dievča hádže bumerang holými prstami, tak nepriatelia svätého moskovského Ruska nebudú vôbec med!
  Bojovníci Terminátor zborovo kričali:
  - Sláva Vasilijovi Tretiemu, najväčšiemu z ruských cárov!
  A opäť veľké víťazstvo pre ruské kráľovstvo.
  Bazil Tretí bol korunovaný titulom kráľa a bol oficiálne uznaný za cisára. Jeho impérium sa stalo obrovským. Na Sibír začali prenikať aj Rusi. A Krymský chanát sa dokonca uznal za vazala Ruska.
  Po vyhnaní metropolitu Vasilij III zaviazal nového pána cirkvi, aby zmenil dogmy a povolil mnohoženstvo. Bolo to čiastočne kvôli anexii Kazane, Astrachanu a ďalších islamských krajín.
  Sám Vasilij Tretí sa okamžite oženil s litovskou princeznou Glinskou a Tatarkou Tamarou. A potom aj na štvrté dievča.
  Synoda umožnila Rusom mať štyri manželky. A veľa princov to využilo.
  Vojna s Poľskom sa skončila dobytím... Ruská armáda bola silná a oveľa početnejšia. Áno, pomohli Oleg a Mirabela. A s týmito terminátorskými bojovníkmi nie je žiadny protivník hrozný.
  A Vasilij Tretí sa stal poľským kráľom. Impérium sa posilnilo. Ale na trón Osmanskej ríše sa dostal Suleiman Nádherný. A tento panovník dobyl Uhorsko. Obliehal aj Viedeň.
  Krymský chanát sa však rozišiel s Ruskom. A nasledovala nová kampaň. Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaya tu tiež excelovali na príkaz hyper-všemocnej čarodejnice-bohyne. Samozrejme, pri útoku na Perekopu. Tu je najsilnejšia časť obrany krymských Tatárov. Ale koniec koncov, bojovníci: Oleg a Mirabela sú veľmi cool!
  A ako sa ponáhľajú a ako sa ponáhľajú! A ako budú rúbať Tatárov. A s akým divokým nadšením sa do toho pustia.
  A chlapec hodil hviezdu holými prstami a tá odrezala šesť Tatárov naraz.
  A dievča zostrelilo päť hodom hviezdičky. Ukázalo sa, že títo chlapci bojujú.
  Oleg a Mirabela vyčistili časť steny. Okrem toho pracovalo aj delostrelectvo. Na Tatárov bolo uvalených veľa skazy. Krymský chanát teda padol.
  Potom došlo k bitke s armádou Suleimana Veľkolepého. Tentoraz v reálnej histórii nemal veľký sultán šťastie. Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja nielenže zabili masu Turkov, ale zajali aj sultána.
  Rusko prinútilo Turkov opustiť Balkán. A založila si tam vlastné pevnosti. A tiež vybraný Istanbul. Konštantínopol opäť povstal.
  Vasilij III dočasne zastavil. Conquest bolo potrebné stráviť. Livónsko súhlasilo, že zaplatí Rusom tribút, a bez vojny postúpilo Narvu do vlastníctva.
  Vasilij Tretí dokonca v roku 1535 nariadil výstavbu prístavného mesta pri ústí Nevy. Niečo ako Petrohrad Petra Veľkého. Je pravda, že Basil presunul hlavné mesto práve do Konštantínopolu.
  V roku 1537 Rusi dobyli Vyborg a opevnili sa zo severu Švédov, pričom ich úplne porazili.
  Počas útoku na Vyborg sa Oleg Rybachenko a Mirabela Magnitnaya opäť vyznamenali.
  Chlapec a dievča prirodzene preskočili prah času a zúčastnili sa útoku.
  Tu Oleg hodil bumerang bosými nohami, vyradil tucet protivníkov a spieval:
  - Sláva Rusku a jeho cárovi Vasilijovi Tretiemu!
  Mirabela tiež hodila niečo smrtiace holými prstami na nohách a odvážne vydala:
  - Za sväté Rusko a nadpozemskú kráľovnú!
  Potom sa chlapec a dievča tak rozpŕchli, že bola prerezaná celá čistina mŕtvol Švédov.
  V rokoch 1540-1541 dobyli ruské vojská od Turkov aj Malú Áziu. A v roku 1545 aj Mezopotámia a Palestína. V marci roku 1547 kráľ vo veku sotva šesťdesiatosem rokov zomrel. Jeho štyridsaťdvaročná vláda sa ukázala ako dlhá a veľmi šťastná s mnohými výbojmi pre Rusko.
  Bazil Tretí dostal meno Bazil Veľký. A na tróne bol mladý, ale podľa štandardov Ruska dospelý Ivan Vasilyevič.
  A keďže Vasilij Tretí žil dlhšie ako v skutočnej histórii, bojarským nepokojom sa vyhlo.
  Ivan Vasilyevič sa najprv rozhodol úplne podmaniť Livónsko, vojna v roku 1550 bola úspešná. Výkonné ruské delostrelectvo všetkých zmietlo a takmer všetky mestá boli rýchlo dobyté.
  Do bitiek sa samozrejme zapojili aj terminátorské deti Oleg Rybachenko a Mirabela Magnitnaya.
  Holými, detskými nohami hádzali všetko ostré a prenikavé tak horlivo, že livónske vojská zomierali v obrovských počtoch.
  Navyše mladí bojovníci strieľajú presne z kanónov a tak presne.
  Oleg terminátor vystrelil a bosými nohami hodil prítomného zabijaka.
  Rozhádzaní súperi a škrípanie:
  Som stelesnená deštrukcia!
  A chlapec sa bude smiať a revať:
  - Som syn veľkého prebudenia!
  Mirabela, toto tvrdé dievča, spustí zabijaka aj holými prstami a zaškrípe:
  - Som dcéra veľkých bohýň záhuby!
  A opäť sa deti smejú a odhaľujú zuby. A potom vyleťte hore do pevnosti. A tak budú všetci podrezaní. Nemajú meče, majú len vrtule. A bez zľutovania vyhladia Livóncov a ostatných vojakov žoldnierskej armády.
  Chlapec a dievča sú celý čas bosí, dokonca aj v snehu. A oni nesmrteľní bojovníci aj takto!
  Prečo nie? Prečo topánky pre tých ľudí, ktorí majú telo rýchlejšie ako ktorékoľvek zviera a samozrejme nevedia odpustiť ani ochorieť.
  Potom Ivan Hrozný bojoval v Egypte. Za pár rokov dobyl celý sever Afriky vrátane Maroka. Potom bol zajatý Arabský polostrov.
  Nemecko bolo rozdrobené, Rakúsko slabé, Španielsko a ďalšie krajiny boli zaneprázdnené vojnami.
  Cárske Rusko sa presunulo cez Irán do Indie. V roku 1590 bola napadnutá India. Ivan Hrozný sa dožil šesťdesiatich ôsmich rokov a zomrel v roku 1598. A jeho nástupcom sa stal Ivan Piaty. Rusko pokračovalo vo svojej expanzii na východ a v zajatí Číny. Hoci vojna sa ukázala byť dlhá a tvrdá.
  Na dobytie Číny boli potrebné tri vojny.
  Ani účasť v súbojoch Olega Rybačenka a Mirabely Magnitnayovej hneď víťazstvo nezabezpečila.
  Áno, a mladí bojovníci bojovali v epizódach. Narazia do seba, rozsekajú Číňanov a zase utekajú späť.
  Samozrejme, chlapec a dievča konali veľmi aktívne a efektívne. A holými prstami aktívne hádzali ostré hviezdy, disky a bumerangy.
  Oleg Rybachenko osobne nabúral na smrť čínskeho ministra obrany. A ako potom chlapčenskou nohou hodí granát. Takže naraz dva tucty žltých bojovníkov na druhý svet a povedali:
  - Sláva Rusku, ktoré navždy naznačuje cestu vesmíru!
  A dievča Margarita to vezme a vypustí bumerang bosou nohou, čo je smrteľné, čo nie je nikde chladnejšie.
  A keď porazila súperov, dievča zakričalo:
  - Za také Rusko bojujte a nebojte sa!
  A chlapec a dievča začali mávať ešte intenzívnejšie.
  Ivan piaty zomrel v roku 1620 a jeho syn Ivan šiesty pokračoval v jeho práci. Po tvrdohlavých vojnách v roku 1640 bola Čína konečne podrobená.
  Oleg Rybachenko a Mirabela Magnetic sa začali aktívnejšie objavovať na rôznych miestach bitiek a bitiek.
  A potom chlapec Oleg hodil bumerang a odstrelil hlavu čínskemu cisárovi. A stal sa hrdinom!
  A dievča Mirabela hodila bosou nohou granát a vyrazila celé veliteľstvo protivníkov.
  A samozrejme, vďaka týmto nesmrteľným deťom bolo vybojované najväčšie z víťazstiev Ruskej ríše!
  A po víťazstve nad Čínou, Moskovským Ruskom, sa prakticky nikto nebojí! A Rusov nikto nezastaví a nevyhrá! Prekročili bod, odkiaľ niet návratu!
  A Rusko sa stalo silnejším ako veľká ríša. Ivan Šiesty vládol ďalších desať rokov, kým nezískal Kóreu a väčšinu Indočíny.
  Po ňom vystúpil na presto Alexander Prvý. Nový kráľ pokračoval vo svojom predošlom dobývaní. Indočína bola úplne dobytá a ruské lode pristáli v Austrálii a začali objavovať tento kontinent. Navyše Rusi vstúpili na Aljašku ešte skôr a postupovali cez Kanadu... Tu už narazili na Francúzsko, ktoré za Ľudovíta štrnásteho konečne získalo stabilitu a blahobyt, a Anglicko, ktoré rýchlo naberalo na obrátkach.
  Okrem toho Rusko pokračovalo v objavovaní Afriky a čelilo tam aj odporu Británie. Švédsko sa tiež presadilo a pokúsilo sa zaútočiť na Rusko.
  Ale ruské jednotky boli v pohotovosti a Británia a Francúzsko nekonali spoločne. A jednotky Alexandra Prvého dobyli tento štát.
  Zúčastnili sa na tom samozrejme Oleg Rybachenko aj Mirabela Magnitnaya.
  Bosí bojovníci hádzali disky a sekali dlhými, špeciálne tvrdenými mečmi.
  Sú tak cool a neodolateľné.
  Oleg Rybačenko hodil ostrú hviezdu holými prstami na chlapčenských nohách, zrazil tucet Švédov a spieval:
  - Na slávu posvätného Ruska!
  Dievča Mirabela tiež hodilo smrtiaci predmet bosými nohami a zasyčalo:
  - Pre veľkosť neporaziteľnej Rodiny!
  A deti budú skákať a biť švédskeho guvernéra holými pätami do hrude.
  Preletela a zostrelila ďalší tucet nepriateľských vojakov.
  Po smrti Alexandra Prvého v roku 1675 nastúpil na trón cár Alexej, prvý syn Alexandra. Následníctvo na trón sa zvyčajne riadilo podľa veku synov a potom vnúčat od najstaršieho syna. Vasilij Tretí to ustanovil, aby sa neskôr nekonali boje o trón. So silnou centralizáciou.
  Alexej sa prvýkrát stretol s Francúzskom v Amerike a s Britániou v Afrike.
  Ruské jednotky medzitým vstúpili do nemeckých krajín. Zajatie bolo celkom úspešné, keďže kniežatstvá boli rozdrobené. Presilové ruské pluky zajali aj Taliansko. Nasledovalo ťaženie proti Francúzsku. Vláda Ľudovíta Kráľa Slnko sa skončila neslávne. Ruské a zahraničné pluky obsadili Francúzsko.
  Opäť excelovali Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja.
  Mladí bojovníci bojovali s mečmi a hádzali disky na nepriateľských vojakov. Zabil veľa vojakov.
  Chlapec hodil na nepriateľa hviezdu bosou nohou a zareval:
  - Som superman bojovník!
  Dievča tiež holými prstami hodilo zabijakový kotúč a zapískalo:
  - A ja som stelesnením úžasného vesmíru!
  A ako ukáže svoj dlhý jazyk! A ako potom dať holú pätu do nosa francúzskemu grófovi. Tá prasklina na čele.
  A Oleg Rybačenko preletí ako pekelný meteor a niekoľko desiatok Francúzov ho vzalo a zomrelo. A potom chlapec, ako keby strieľal z ukoristeného dela brokom.
  A dať veľa bojovníkov. Zvíjajú sa v bolestiach a zomierajú!
  A terminátorskí bojovníci sa ponáhľajú k sebe a každého podrežú, akoby oni sami boli anjelmi smrti a boli rýchlejší ako gepardy.
  Británia sa nejakým spôsobom bránila na mori a požiadala o mier. Rusko pokračovalo vo svojej expanzii v Amerike. Jej jednotky obsadili všetky anglické a francúzske kolónie a dostali sa do Mexika.
  Dobytie Afriky a Austrálie bolo dokončené.
  Teraz zostalo neobsadené iba Španielsko a jeho kolónie a Portugalsko s jeho kolóniami.
  Ale táto vojna bola už pre Petra Veľkého, ktorý dostal moc v roku 1700. Nový cár, nie Romanov, ale Rurikovič, využil túto príležitosť ako útok na ruských obchodníkov a vyslal jednotky do Španielska a Portugalska.
  Tieto krajiny už boli v úpadku a boli rýchlo porazené. Ruské jednotky začali dobývať aj kolónie. Obaja boli početnejší a lepšie vybavení a vyzbrojení. Ruská armáda už mala bezdymový prach a vysoko výbušné náboje a bojové vzducholode. Boli tam dokonca aj tanky. A prvé pancierové vlaky. Čo urobilo dojem na súperov.
  V ruskej armáde sa objavili aj prvé guľomety.
  Ale ani tu si Oleg Rybachenko a Mirabela Magnitnaya nemohli nevšimnúť. Potrebujú bojovať a vypracovať si svoju nesmrteľnosť.
  Tu chlapec opäť hádže bosou nohou granát. A roztrhajte svojich protivníkov na kusy. Potom spievali:
  - V mene toho Ruska, ktoré si podmaňuje celý svet a srdcia ľudí!
  Dievča tiež, akoby hodilo holú nohu, malú, ale silnú z hľadiska výbušnej sily, bombu. Roztrhne Španielov a zaškrípe:
  - Pretože vždy bolo šťastie pre všetkých ľudí!
  A deti, hádzajúc dary smrti bosými nohami, spievali:
  - Nech sú navždy mladí a naše svetlé roky!
  A potom ako obvinenie s niečím dosť smrteľným. A takto mávajú šabľami.
  Tá krv tečie ako rieka a celá zem odchádza spod tvojich nôh!
  Tu sú bojovníci! No proste supermani s bosými nohami, ktorí sú v horúčavách a mrazoch takmer nahí.
  Ale takí vynikajúci bojovníci! Najvyššia značka a trieda! Tu sa sekajú a vyhladzujú protivníkov!
  Chlapec a dievča sú ako archanjeli najdivokejšieho zániku, ktorí nemajú žiadne zábrany a prekážky na ceste k novým víťazstvám a úspechom.
  Na svojej ceste sa mestá vzdávajú a obyvatelia vychádzajú a bozkávajú odtlačky bosých nôh nesmrteľných a veľkých bojovníkov.
  Španielsko a Portugalsko boli spolu s kolóniami rýchlo dobyté. A zostala len Británia.
  Ale v roku 1725 sa na ňom vylodili vojská Petra Veľkého.
  Oleg Rybachenko a Mirabela Magnitnaya sú ako vždy pred všetkými. Mladí bojovníci sú nesmrteľní a skáču v čase.
  Strieľajú zo samopalov a vrhajú smrtiace granáty holými prstami.
  Trhanie Britov a iných bojovníkov.
  Oleg reve, strieľa a kosí:
  - Sme bojovníci vesmírneho bratstva!
  Dievča Mirabela hodilo granát holými prstami a zakričalo:
  - A každého bez pochýb porazíme!
  Potom dievča s holým opätkom zasiahlo vojvodu z Buckinghamu tak silno, že mu zlomilo krk!
  Dobyli Londýn a konečne dokončili dobytie sveta.
  Tak vznikla jediná ríša. Peter Veľký zomrel v roku 1735 a na trón nastúpil jeho vnuk Peter Druhý. Stále mladý, ale šikovný a tvrdý vládca. Rusko posilnilo centralizáciu, postavili sa továrne a cesty. Objavili sa lietadlá a železnice sa naťahovali čoraz aktívnejšie.
  Dlho a stabilne vládol Peter II. V roku 1790 ho vystriedal Peter Tretí. Krajina bola prosperujúca, ale pokojná. Už sa hovorí o rozširovaní vesmíru.
  A v roku 1817 sa uskutočnil prvý pilotovaný let do vesmíru. V roku 1820 sa cárom stal Alexander II. Nový kráľ chcel rýchlejší rozvoj vesmíru a prieskum vesmíru.
  V roku 1825 sa uskutočnil prvý let na Mesiac. A v roku 1845 ruské lode leteli na Mars. A v roku 1847 na Venuši. V roku 1850 k Merkúru a ďalšiemu k satelitom Jupitera. Ruskí kozmonauti vstúpili na najvzdialenejšiu planétu Pluto v roku 1860.
  Takto prebiehal vývoj slnečnej sústavy. A v roku 1917 sa uskutočnil prvý let mimo slnečnej sústavy. Niekoľko veľkých hviezdnych lodí sa vydalo na Alpha Centauri.
  A v roku 1921 a Siriusovi ... Mimochodom, objavili tam niekoľko relatívne normálnych planét. O štyridsať rokov neskôr sa objavili prvé lode letiace nadsvetelnou rýchlosťou.
  A v roku 2017 po prvý raz letel ruský kozmonaut na okraj galaxie.
  Vo všeobecnosti to bolo úžasné.
  V roku 2030 bol vynájdený stroj času... A ľudstvo sa posunulo na iný, vyšší stupeň vývoja. Aj keď Rurikovičovci stále sedia na tróne a absolútna monarchia vládne ľudskej ríši.
  Existuje však opozícia, ktorá tvrdí, či svet Rusko potrebuje republiku. Ale ona je ticho. Ľudia sú už spokojní so súčasnou situáciou, pretože život sa stal veľmi dobrým a každým rokom sa zlepšuje.
  
  BLONDE ZACHRAŇUJE RÍŠU IVANA HROZNÉHO
  Mirabela Magnetic je opäť na misii. Tentoraz pomáha vážnemu Ivanovi Hroznému.
  V tomto prípade chráni Polotsk pred hordami Stefana Batoryho.
  Večný chlapec Oleg Rybachenko zostal v Polotsku. Útok bol odrazený, ale situácia zostala alarmujúca. Potom sa však objavila Mirabela Magnetic a ďalšie štyri dievčatá. Objavili sa ako z diery vo vesmíre. Všetkých päť dievčat bolo bosých a v bikinách a tak sa objavila magická šestka.
  Chlapec, ktorý žil dosť dlho a bol ešte študentom Mirabely Magnetic, ktorá už stihla navštíviť čas Napoleona III., zapískal:
  - Znova sme to trafili! Toto je skvelé!
  Oleg Rybachenko rezolútne vyhlásil:
  - A rozhodne zmeniť chod dejín!
  Nataša, Marusya, Augustina, Svetlana potriasli mečmi. Dievčatá boli veľmi odhodlané.
  Natasha navrhla:
  - Teraz je nás šesť... Poďme na poľský tábor!
  Oleg Rybachenko túto myšlienku ochotne podporil:
  - A čo? Poďme mlátiť! Všetci spolu sme veľká sila!
  Mirabela Magnetic s tým veľmi ochotne súhlasila:
  Sme kolosálna sila!
  A jej holá päta rozdrvila švába.
  A bojovníci plieskali bosými nohami, jeden o druhého, na potvrdenie.
  V noci zostúpilo z múru mesta Pskov šesť otužilých bojovníkov. Kráčali po špičkách smerom k poľskému táboru. Tu formálne armáda Poľska, ale v skutočnosti žoldnieri z celej Európy. Najmä veľa Nemcov. Veľká armáda.
  Ale veď šesť borcov je v pohode. A dievčatá s chlapcom vzali a odstránili stráže a hádzali ostré ihly prstami bosých nôh. Zlomené stráže padli. Bojovníčky mávali mečmi a začali sekať. Ako kŕdeľ hadov zaútočili na tábor.
  Na stredovek, aké nezvyčajné - keď dievčatá v bikinách útočia. A oni, rozbíjajúc nepriateľa, doslova zasievajú celé polia smrti.
  Oleg Rybačenko mával mečmi a sekal. Zamávanie chlapcom seklo horlivého plukovníka.
  A zamrmlal:
  Budeme bojovať za Svätú Rus!
  Mirabela Magnetic rozrezala bohatú panvicu na polovicu a nemeckému grófovi zlomila nos holým opätkom a zaštebotala:
  Smrti na bojisku sa nebojíme!
  Natasha, ktorá rúcala Poliakov, Nemcov a iných žoldnierov, zakričala:
  - Ruský bojovník sa smrti nebojí!
  Táto terminátorka, ktorá zničila poľskú armádu a žoldnierov, Marusya, zakričala:
  - Pod hviezdnu oblohu nás smrť nevezme!
  Augustine, to je vrtuľník. Najlepšia inkarnácia sovietskych špeciálnych síl, a dokonca aj nejaký mutant, sekajúci Poliakov - tweetoval:
  - Budem bojovať za svoje sväté Rusko!
  Svetlana krútiac mečmi a sekajúc Nemcov, Švédov a Poliakov, štebotala okrúhlou pätou, štebotala:
  - Nabijem mocný guľomet!
  Nataša, ktorá prerezávala Poliakov, Nemcov a všetkých žoldnierov z Európy a dokonca aj Turkov, štebotala:
  - Zničte nepriateľov - nepoznajúc tieň strachu!
  Ohnivý Augustín, jej medenočervené vlasy vlajúce vo vetre ako zástava Aurory, zašepkal:
  - Svety vesmíru sa na vás pozerajú!
  Marusya, toto je blondínka so zlatými vlasmi, ako cvrliká a vyskakuje na holé nohy:
  - Nechajte svoju košeľu horieť do krvi!
  Mirabela tiež hodí ostrý disk holými prstami, odsekne hlavy žoldnierom a šteká:
  - Pre Ivana Hrozného!
  Svetlana s veľkým švihom búchala obnaženou pätou do brucha Poliaka. Potom hodila niekoľko diskov holými prstami, odrezala ich niekoľko a kričala:
  - Zomri vlasť s láskou k svojej duši!
  A dievčatá sa smiali. Aké sú krásne a sexi diabli. A veľké a nafúknuté s úľavovými svalmi. A hádžu ihly bosými nohami a tenké kotúče - jedným zabíjajú niekoľko vojakov naraz.
  A idú doslova cez mŕtvoly ...
  A zanechávajú krvavé, pôvabné odtlačky holých, dievčenských nôh.
  A len šesť ľudí proti niekoľkým desiatkam tisíc bojovníkov. V radoch Poliakov však zavládla panika. A nevedia, koľkí ich napadli. A sú úplne blázni. Niektorí z nich dokonca začali po sebe strieľať a rezať sa.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec, hodil bosými nohami podomácky vyrobenú bombu a zareval po poľsky:
  - Nemci zaútočili! Nemci na nás útočia!
  A potom znova hodil bombu a zakričal, tentoraz v nemčine:
  - Poliaci zaútočili! Poliaci na nás útočia!
  Mirabela zachytená v nemčine:
  - Poliaci na nás útočia! Poliaci zabíjajú Nemcov!
  A čo začalo: nemeckí žoldnieri zápasili s Poliakmi. A k masakru sa pridali aj Švédi. Nastal krvavý boj. Čo bolo umocnené švihom mečov, šabľami holých dievčat a chlapcom bez brady v krátkych nohaviciach.
  Oleg Rybačenko z plných pľúc zakričal:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní!
  A dodal v nemčine:
  - Rubínové Poliaci!
  Potom po švédsky:
  - Sekajte Poliakov a Nemcov!
  Potom bosý chlapec po poľsky dodal:
  - Rozsekajte Nemcov a Švédov!
  Mirabela tiež revala z plných pľúc:
  - Nasekajte Poliakov a Švédov!
  A holým opätkom dievča zasiahlo nepriateľov do brady.
  A hádzali jedovaté ihly holými prstami.
  A panika naberala na intenzite... Vzájomná hádka narastala. A chlapec a Nataša sa začali pod rúškom približovať, vykrajujúc si koľaj z mŕtvol, do stanu poľského kráľa Stefana Batoryho.
  Tento kráľ bol semigradským guvernérom. Teda miestodržiteľa tureckého sultána nad Uhorskom. Interregnum v Poľsku sa vlieklo. Medzi uchádzačmi o poľský trón bol Ivan Hrozný. Ivanovi sa však nepodarilo nastúpiť na trón. Vplyv mal aj odpor západných krajín, ktoré si také prudké posilnenie Ruska neželali. A strach šľachty zo straty slobôd. A váhanie samotného Ivana Hrozného - nepovedie anexia Poľska k tomu, že ich vlastní bojari zdvihnú hlavy?
  V každom prípade historická udalosť: zjednotenie Ruska a Spoločenstva pod vládou Ivana Vasilieviča sa nekonalo. A poľského trónu sa zrazu zmocnil Štefan Batory. V tom čase Rusko dobylo väčšinu Livónska. A v sedemdesiatom siedmom roku bolo takmer celé Livónsko, okrem Rigy a Revelu, pod Ruskom.
  Stefan Batory, ktorý nahromadil silu a dostal peniaze na vojnu od tureckého sultána, a Vatikán začali kampaň proti Rusku. Výber Polotska ako prvého cieľa. A pod týmto mestom sa rozhodlo o osude Livónskej vojny. V reálnej histórii Polotsk obsadili Poliaci, potom sa chopili iniciatívy a začali vyhrávať. A na Rusko doľahli nevyčísliteľné katastrofy.
  Ale tentoraz v boji, nádherná šestka. A Poliaci a ich žoldnieri nemôžu stáť proti nim!
  A masaker prebehol tak krvavo, že sa to v rozprávke nedá povedať, perom to neopísať. Hoci napríklad elektronická klávesnica je celkom možná.
  Oleg Rybačenko pískal a štekal:
  - Poliaci striehnu na Nemcov!
  Mirabela Magnetic vykríkla:
  - Nemci sekajú Poliakov!
  A prebil sa s Natašou do tábora kráľa. Štefan Batory sa snažil zorientovať. Bol bohato oblečený a mal zmes orientálnych a európskych čŕt.
  Oleg Rybačenko hodil ostrý tenký kotúč holými prstami chlapčenských nôh. Letel oblúkom, tenko pískal. A vrazil Štefanovi Batorymu medzi oči. Poľský kráľ bol smrteľne zranený a so stonaním sa zrútil. Áno, panovník to nemal ľahké. Jeho vláda netrvala dlho. Obyčajný, bosý chlapec. Alebo dokonca nie celkom obyčajné ho prepadli.
  Oleg Rybachenko s radosťou spieval:
  - Som stíhačka, horí mi motor! Nebo je môj domov! A nech sa bije agresor, ja som cool majster smrti!
  Mirabela hodila granát holými prstami, roztrhala množstvo žoldnierov a zaškrípala:
  - A ja som hrdinské dievča!
  Oleg Rybačenko sa uklonil a zakričal po poľsky:
  - Nemci zabili kráľa!
  A ako to potom znova hučí:
  - Švédi sú zároveň s Nemcami!
  Mirabela kričí z plných pľúc:
  - Pomstíme kráľa!
  A potom sa začalo skutočné smetisko medzi Poliakmi a žoldniermi. Boli orezaní naplno. A aktívne sa navzájom bičovali a zasypávali guľkami. A masa mŕtvol sa vyliala a roztrhala na kusy. A bojovníci umierali po tisícoch.
  A potom sú tu dievčatá a dvaja chlapci, ako sa snažili. Bol to poriadny trapas. A taký je celkový výrub. A bičovali Fritza, Poliakov, Švédov a dokonca aj Turkov. A mlynček na mäso išiel do najvyššej triedy.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Zlato je pre Švédov nedostupné ... Aspoň majú rozum! Porazím nepriateľov Ruska! A koho zabijem mečmi!
  A dievčatá sa rozišli. A nech hádžu rozbíjacie predmety holými prstami. Toto sú krásy a vtáky najvyššieho letu.
  Oleg Rybachenko to vzal a s nadšením spieval:
  - Nepokoj mi nie je známy! Mám úložný priestor v hrudi! Som bojovník najvyššej triedy!
  Mirabela, ktorá rukami držala osmičku, dodala:
  - Nepriateľská päta v oku!
  Natasha spievala s nadšením:
  - A bojovník spoločnosti "Adidas"!
  Marusya vyskočila a štekala:
  - Kôň Pegasus!
  A ako budú bojovníci skákať a ako budú štekať. A ich hlasy dunia, ako hlasy čiernych koní!
  Ohnivý Augustín zasyčal:
  - Sme bojovníci .... - Dievča naraz hodilo tucet diskov holými prstami a zasiahlo niekoľko desiatok Poliakov a Nemcov. - Najlepšia rana! A ako Ivan Krushila!
  Svetlana, tento blonďavý terminátor potvrdil:
  - A všetkých by som uškrtil!
  Potom opäť hodila nahé, pôvabné prsty na nohách, ostré, otrávené ihly.
  A opäť haldy odporcov - Nemci a Poliaci.
  Mirabela hodila podomácky vyrobený výbušný balík holou pätou, rozhádzala súperov a zaškrípala:
  - Za veľké Rusko!
  Natashka odhalila zuby, vydala niekoľko smrtiacich darčekov bosými nohami a vydala:
  - Budeme bojovať na Zemi! Na oblohe a v úplnej tme!
  Oleg Rybachenko, sekajúci mečmi v oboch rukách a hádzanie diskov chlapčenskými nohami, spieval:
  Stroj smrti sa zbláznil...
  Marusya, sekajúc všetkých v rade a hádzanie diskov s pôvabnými prstami svojich holých dievčenských nôh, pokračovala:
  - Letí na meteorite!
  Ohnivý Augustín zasyčal, hádzal disky, ktoré žiarili, a zasyčal:
  - A sám Satan vládne svetu!
  Svetlovlasá Svetlana s radosťou pokračovala v spievaní:
  A oslávme náš úspech!
  Natasha to vzala a od radosti zaštebotala:
  - Dnes vojna....
  Marusya sebavedomo dodala a hádzala ihly a disky holými prstami:
  - Zajtra bude pokoj!
  Ohnivý Augustín odpovedal zúrivou zúrivosťou a syčal ako had. A jej bosé nohy vrhali také ostré ihly, že každému prepichli hrdlo:
  - A ver luciferskému idolu!
  Svetlana pokračovala s divokým, zúrivým útokom:
  - Budeme bojovať na zemi na oblohe a tme!
  Mirabela sekala nepriateľa a udierala do neho hlavou, vzala ho a zavrčala:
  - Na slávu vlasti a mňa!
  Natasha, ktorá hádzala disky pomocou holých, pôvabných dievčenských prstov, spievala:
  - Budeme bojovať až do konca, naše srdcia budú biť v jednote!
  Marusya sa chichotala a štebotala, sekala Poliakov a hádzala kamienky bosými nohami.
  - A potom mesačný svit na pretaktovanie!
  Ohnivý Augustín, posielajúci smrtiace ihly a to, čo naráža a láme, zasyčal:
  - A potom víno - až do konca!
  Blonďatá terminátorka opäť poslala jedovaté ihly holými prstami a zaštebotala:
  - Alebo pivo štedré nalievanie!
  Potom sa bojovníčka krásy zasmiala a od jej smiechu žoldnierom Štefana Batoryho praskli ušné bubienky.
  Oleg Rybačenko vtipne poznamenal:
  - Bez vojny niet mieru, bez lásky niet hostiny!
  Natasha, ktorá holými prstami pôvabných dievčenských nôh hádzala bumerangy s ostrými hranami, štebotala:
  - Ženská príťažlivosť miluje mladosť, mužské financie!
  Marusya s oslnivým úsmevom a hádzaním darov smrti nohami vydala:
  - Ženy sú dobré v mladosti, muži s peniazmi!
  Ohnivá Augustína s činnosťou líšky chrlila bosými nohami prúdy smrti, zasyčala:
  - Žena je kvet, muž je hukot idúci na med!
  Perleťová blondínka Svetlana štebotala, hádzala čepele holými pätami a vyceňovala zuby:
  - Je dobré byť ženou, je zlé byť ženou!
  Oleg Rybačenko, ktorý rúcal Poliakov a žoldnierov a mával mečmi ako čepeľami helikoptér, zavrčal:
  - Muž mal byť so svojou ženou, ale nie ženou!
  Natasha vystrela holými prstami, strihala bumerangy, hodila si modré vlasy a štekala:
  -Človek je vždy samec, no do psieho života ho privádzajú najčastejšie sučky!
  Zoya, natriasajúc si vlasy farby lístkového zlata, jednohlasne štebotala, vyceňovala zuby a holými pätami hádzala to, čo zabíja, alebo ešte horšie, čo sa láme na kúsky:
  -Je lepšie, keď je muž muž, ako sviňa!
  Mirabela, ktorá predviedla trik s mečmi - trojitý drak, a hodila dýku holými prstami, zavrčala:
  - Pre vlasť celého sveta krajšia!
  Augustín, ktorého medenočervené vlasy vlali ako proletársky zástav a z jej obnažených, otesaných nôh chrlili prúdy smrti a záhuby, kričal:
  - Ak chce mať muž ženské telo, musí začať podnikať s mužom!
  Svetlana, ktorá bosými nohami spustila bumerang v podobe päťcípej svastiky, štebotala:
  - Pre muža je dobré mať ženské telo - ale nie doslova!
  Oleg Rybachenko, chlapec, ktorý vyzeral ako trinásťročný, začal spievať a komponoval doslova za pochodu:
  Narodil som sa v zlatých časoch
  Pokrok je veľké 21. storočie...
  A telo chlapca je mladé,
  Je to najsilnejší muž na svete!
  Bol som chlapec v šťastnom, štedrom svete,
  Zdalo sa, že dokáže hory prenášať naraz...
  Nezistil som, že dvakrát dva sú štyri -
  Osvetliť cestu k úspechu!
  Ale rýchlo vpred do turbulentného dvadsiateho storočia,
  V ktorej víchor je svätou vojnou...
  Zničené z mramorovej komory -
  A mocný Satan ovláda loptu!
  V Rusku je to kmeň obrov,
  Môžeme premeniť roj planét...
  Keď sú ľudia a strana jednotní -
  A osvetľujú cestu ku komunizmu!
  Tu bol chlapec vo vojne,
  A Stalin sa pre neho stal ideálom ...
  Mladý bojovník zostal bosý,
  Keď fašista zaútočil na jeho rodnú zem!
  Zem horí a borovice umierajú
  Planéta je v plameňoch...
  Chlapec prechádza závejom bosý,
  K vášmu veľkému, udatnému snu!
  Čo má robiť, sám, bohužiaľ, nevie
  Točenie v studenom, prudkom snehu ...
  No, z nejakého dôvodu, Kain víťazí,
  Šmejdi majú všetky úspechy!
  Môžeš počkať - viem, že to bude fungovať,
  A letieť rýchlo na Mars...
  Moje dievča veľmi schudlo
  Ale v bitke ukázala len triedu!
  Bežala bosá po snehu,
  Mráz jej zúrivo hrýzol päty...
  Slávne zvrhneme Adolfa z piedestálu,
  A udrime rýchlo!
  Odtlačili sme nacistov z Moskvy,
  Do porazeného Berlína vstúpili šípom ...
  A na planéte bolo veľmi čisté,
  Hľa, cherubín rozprestiera krídla!
  Vstúpime do Berlína, to vieme určite,
  Aj keď je fašista prefíkaný a krutý ...
  A budeme mať sviatok v žiarivom máji,
  Nech veľkosť nejde do piesku!
  Oživíme rozlohy vesmíru,
  A na planéte bude žiarivý raj ...
  Pre slávu nekonečného stvorenia
  Chlapče, bojuj a odváž sa!
  Mirabela Magnetic dodala s veľkým nadšením a odhalila svoje perleťové zuby:
  - Dievča, bojuj a opováž sa!
  A Oleg Rybachenko bojoval so šialeným hnevom, ktorý sa spájal so sofistikovanou obozretnosťou. Pohľadný, veľmi svalnatý chlapec veľmi obratne hádzal holými prstami ostré kotúče, pričom poľským a nemeckým vojakom odsekával hlavy.
  A dievčatá tlačili ešte obratnejšie a holými, ladnými nohami hádzali ihly a prinášali smrť. Bojovníci všetkých posekali mečmi a vytvorili totálny prášok z krvi a kostí. A sekali, sekali, spúšťali ostré ihly a veľa diskov a bumerangov.
  Poliaci utrpeli obrovské škody a zadusili sa krvou. A ako sa dusili. Ako fontány a vodopády tiekli šarlátovej tekutiny. A postriekané, spálené, stratené končatiny. To všetko sa dialo v zbesilom, hurikánovom tempe.
  Zahynulo a bolo zničených viac ako 60 000 vojakov.
  Oleg Rybačenko, hádžuci smrtiace disky holými prstami detských nôh, zavrčal:
  - Vojaci sú pripravení - pani! Zničíme všetkých!
  Natasha, vtipná a vyceňujúca zuby, vydala:
  Zničíme všetkých!
  Mirabela, keď dostala mlyn, zamrmlala:
  - A zasiahnite protivníka!
  A bojovníci išli každého porezať a rozsekať ako vyrezaný nôž. A tieto vrtule boli vyhladzujúce. A dokonca spievali:
  - Ale aby som bol úprimný! Poďme vyhubiť všetkých!
  Bojovníci všetkých doslova upaľovali svojich konkurentov - jednoducho vyhladzovali a robili totálne rakvy. A viesť obrazné a nepretržité ničenie.
  Mirabela, krájajúc nepriateľa ako plátky syra a odsekávajúc hlavy, zaškrípala:
  - Za Rusko a nového prezidenta krajiny!
  Zoya so zlatými vlasmi dievčaťa a viedla totalitnú cestu. A hrala sa s bicepsmi a povedala:
  - Čo by to nebol bojovník! Vždy sa oplatí vyhrať!
  A opäť bojovníci hádzali bosé nohy, čepele, ktoré zasiahli protivníkov. A vytvorili potoky krvi.
  Dievčatá špliechali bosými nohami cez šarlátové kaluže a dvíhali hromady šarlátových, smrtiacich striekancov.
  Ohnivá Angelica vtipne poznamenala a poslala niekoľko smrtiacich a vražedných čepelí, ktoré postriekali fontány zúrivej, násilnej energie. A zdvihli sa celé mraky nekonečne tvrdých a zúrivých démonov.
  Dievča múdro povedalo:
  - Smejme sa a buďme priateľmi! A porazíme všetkých!
  Svetlana sa skrútila do kotrmelca a opäť udrela holými pätami do hrude jedného z Poliakov, ktorý sa prevrátil a odhodil kopytá, zlomil krky niekoľkým desiatkam ľudí.
  Svetlana s potešením zvolala:
  - Toto je smrteľná liška! Toto je úder!
  Mirabela, sekajúca žoldnierov a iných zlých duchov, sekajúca ich mečmi a drviaca ďalšiu čeľusť uhorského kniežaťa holou pätou, zaštebotala:
  - Môj úder je najsmrteľnejší vo vesmíre!
  Natasha sa zachichotala a svojimi ohnivými zubami vyžarovala veľa slnečných lúčov a povedala:
  -Láska víťazí a zabíja!
  A dievčatá sa smiali všetky štyri, ale ich smiech prehlušil a zabil protivníkov.
  V tom momente z brán Polotska vyšli ruskí bojovníci a milície. Zo všetkých síl sa vrhli na nepriateľa. A aktívne skrútené meče.
  V tom čase bola väčšina Poliakov a žoldnierov zabitá. A preriedené rady protivníkov, na ktoré útočili vlny ruských vojsk. Úder ruských vojsk bol opatrný. Z muškiet strieľali lukostrelci, no zatiaľ sa vyhýbali zblíženiu. A vyhladených protivníkov.
  A dievčatá stále hádzali čepele a bumerangy bosými nohami a vyceňovali svoje snehobiele zuby. Dokonca vypustili zrkadlové obrazy a oslepili oči protivníkov.
  Lyakhovia stratili orientáciu a boli zabití ranami z nabrúsených mečov. A nemali žiadnu šancu, žiadne zľutovanie. Bolo tam niečo smrteľné a nemilosrdné. A niečo, čo nemožno zastaviť ľudským úsilím.
  A popravy lukostrelcami, milície a nemilosrdné rúbanie od terminátorských dievčat, ktoré drvia a drvia.
  Dobrí bojovníci sa správajú a tvrdo rezajú. A rozhodnú sa zničiť ciele náčelníkov. Odtínali im hlavy, hádzali disky. Alebo vydlabte oči - ostrými ihlami. Dievčatá sa teda správajú odvážne a cool. Melú bez akéhokoľvek ceremoniálu.
  Mirabela sa presekala cez množstvo žoldnierov a iných svinstiev a pod jej mečmi boli hlavy ako vodné melóny rozsypané šarlátovými škvrnami na všetky strany.
  Dievča zakričalo:
  - Moja najvyššia trieda vo vesmíre!
  Natasha hodila granát otočkou bosou nohou a ako cvrliká s energiou:
  - Sme veľkosť vesmíru! Zabijeme všetkých!
  Zoya, potriasajúc zlatými vlasmi, poslala holými prstami kruh s nabrúsenými koncami.
  A rozhorčene prikývla:
  - Som to, čo prináša a vynáša!
  Ohnivá Angelica poslala ďalší dar smrti a vtipne poznamenala:
  -Každý blázon vydrží, nie každý múdry z toho má úžitok!
  Svetlana, vtipná a trblietavá s perleťovými vlasmi, priniesla aforizmus:
  -Zabi, schopný a idiot, vzkriesenie nepodlieha genialite!
  Oleg Rybachenko tiež rozdal veľmi originálnym spôsobom:
  - Poraziť nepriateľa - zabiješ ho, poraziť seba - dáš lepší život!
  Mirabela dodala a s chuťou rozdrvila nepriateľov:
  - Je lepšie dať jeden život dôstojnému človeku, ako zabiť tisíc darebákov - je produktívnejšie pestovať kvet, ako pošliapať tisíc hmyzu!
  Natasha, ktorá rúcala Poliakov a Maďarov, poznamenala:
  - Nie ten silný, ktorý zabíja, ale ten všemohúci, ktorý vzkriesi!
  Červenovlasá Angelica, prerezávajúca sa cez vojakov Commonwealthu, vyaknula:
  - Kto pred súbojom príliš ohŕňa nos, zostáva pri delení trofejí s nosom!
  Zoya, ktorá presekávala protivníkov, hodila vražedný granát holými prstami na nohách, zavrčala:
  - Keď človek prestal byť opicou - keď začal napodobňovať nie prírodu, ale anjelské plemeno!
  Svetlana, ktorá prerezala nepriateľov a vypustila blesk zo svojej šarlátovej bradavky, vzala to a vtipne povedala:
  - To, či bol človek opicou, je sporné, ale v túžbe dominovať je typickým zvieraťom, dokonca náchylným na zimný spánok!
  Mirabela Magnetic, zúrivo sekajúca svojich protivníkov a dobíjajúca posledných protivníkov, dodala:
  - Politik je líška s levími ambíciami, svinskými metódami, somárskou tvrdohlavosťou a opicou so sklonom k plagiátorstvu!
  A potom hodila granát s holou ružovou podrážkou, dodala:
  - Ak sa chcete stať len múdrymi - verte učebniciam, ak sa chcete stať skutočne múdrejšími - neverte politikom!
  Armáda Štefana Batoryho bola ukončená. Ruská armáda opäť išla do Varšavy. A konali sa voľby do Sejmu, kde sa novým kráľom Commonwealthu stal Ivan Hrozný.
  Nastala jednota národov slovanského sveta. A súčasťou Ruska sa stalo aj Livónsko. Potom nasledovalo víťazstvo nad Švédskom a dobytie Vyborgu.
  A potom sa guvernér Skopin-Shuisky dostal do Štokholmu. A Švédsko bolo dobyté.
  Rusko sa stalo veľkou ríšou tým, že obrátilo svoj pohľad na východ. A stalo sa veľa výbojov, plus výstavba miest. Potom ruské jednotky dobyli Krymský chanát spolu s pevnosťou Azov. A to sú veľké úspechy.
  Ivan Hrozný žil do roku 1599 a jeho vláda sa ukázala ako veľmi dlhá a hlavne slávna. Na trón nastúpil syn Ivan Piaty a na tróne sa zachovala dynastia Rurikovcov. Výboje a kampane pokračovali.
  Ale to je už iný príbeh. Pokiaľ by cárske Rusko neuspelo viac a Poliaci, Ukrajinci, Bielorusi a Rusi boli spolu a sebavedomo porazili nepriateľov. Takže postupne dobývajte celý svet a expandujte z kráľovstva do kráľovstva!
  A Ivan Hrozný zostal v pamäti ľudu ako najväčší z ruských cárov! A vošiel do histórie ako najväčší dobyvateľ, niekoľkokrát zväčšil územie Ruskej ríše!
  
  DIEVČA POMÁHAJÚCE NAPOLEONOVI III
  Dievča Mirabela Magnetic sa dostalo do sveta francúzsko-pruskej vojny, medzi Bismarckom a Napoleonom III. V reálnej histórii Nemecko zvíťazilo a dokončilo svoje zjednotenie. A potom to viedlo k prvej svetovej vojne a rozpadu Ruskej ríše a dynastie Romanovcov.
  Samozrejme, pre Rusko by bolo lepšie, keby sa Nemecko nezjednotilo a nedokázalo poraziť Napoleona III.
  Mirabela Magnetic, plieskajúc bosými nohami do trávy, teraz bežala k Francúzom.
  Bolo potrebné upozorniť, že pri Sedane pripravili Prusi pascu na Napoleona III. a dobyli dominantné výšiny.
  Čo možno povedať o Napoleonovi III. Synovec Napoleona Veľkého sa snažil napodobniť svojho strýka. A chcel vytvoriť mocnú ríšu a mohol by dobyť Európu.
  Spočiatku bol úspešný. Podarilo sa mu vyhrať krymskú vojnu s Ruskom. Pravda, za cenu veľkých strát z toho samotné Francúzsko nezískalo územné zisky. Potom vojny v Indočíne.
  Víťazstvo nad Rakúskom a anexia niekoľkých oblastí v Taliansku.
  Ďalej už nie tak úspešne. Belgicko nebolo zajaté. Mexiko tiež.
  Šanca pomôcť Rakúsku vo vojne s Pruskom bola stratená.
  A teraz vojna s mocným Nemeckom.
  V reálnej histórii - úplná porážka Francúzska a zajatie Napoleona III.
  Mirabela, bosé dievča v bikinách, má však šancu odvrátiť katastrofu. A nenechať Nemecko dostať sa k západným hraniciam Ruska a rozvinúť silného nepriateľa.
  Mirabela beží po cestičke v lese a spieva:
  - Ak, ak dlho, dlho...
  Ak, ak po ceste ...
  Skoč a utekaj!
  Ale možno, možno...
  Ale možno, je to možné, je to možné!
  To je celkom, celkom možné!
  Môžete ísť do Afriky!
  V Afrike sú rieky také široké
  A africké hory sú také vysoké!
  Ach, krokodíly, hrochy!
  Ach, opice, vorvaň!
  Ach, ach, a zelený papagáj!
  Ach, ach, a zelený papagáj!
  Tu si s touto detskou pesničkou odskočí do tábora Napoleona III.
  Francúzi sú pomerne početní a tábor je veľký. Aj keď disciplína sa s Prusmi nevyrovná. A možno sú zbrane zastarané a uniformy sú príliš svetlé. A vo všeobecnosti je armáda horšia ako za čias Napoleona.
  Pravda, Francúzi sú dobrí v boji s bodákmi. Táto zbraň bola vynájdená vo Francúzsku.
  Takže môžete bojovať takmer za rovnakých podmienok. A boj to bude veľmi tvrdý.
  Dievča v bikinách to nezastavilo. Hoci ju vojaci zožrali očami.
  Mirabela je vzácna kráska a veľmi atletická milosť. Beží k sebe a blýska sa nahými, okrúhlymi, ružovými podpätkami.
  A teraz beží do hlavného stanu, kde sa nachádza francúzsky cisár Napoleon Tretí. Jeho sila je veľká. Aj keď formálne existuje parlament a senát. Ale v skutočnosti je Napoleon III takmer neobmedzený.
  A teraz je plný túžby poraziť Nemcov a zahrnúť do svojho zloženia časť južného Nemecka.
  Samozrejme, od Napoleona prvého má ďaleko. Zomrel už v rokoch Napoleona III. a ako štyridsaťročný si podrobil celú Európu.
  Ale Napoleon III stále verí v jeho slávu. Navyše Francúzsko už preniklo do Afriky a má obrovskú ješitnosť.
  Dievčatko pri vchode do stanu zastavili strážcovia a pýtali sa:
  "Aké máš záležitosti s cisárom?"
  Mirabela úprimne hľadiaca zafírovými očami odpovedala:
  - Súkromné podnikanie!
  A nechali ju prejsť bez otázok. Je jasné, že taká kráska má pre cisára len osobnú záležitosť.
  Mirabella, plieskajúc holými, pôvabnými nohami po kobercoch, sa pohybovala po stane pripomínajúcom veľkosť cirkusového šapitó. Niekoľkokrát ju prešiel strážnik.
  Nakoniec Mirabela vstúpila do cisárskej kancelárie. Napoleon III okamžite zvolal:
  - Aká krása!
  Dievča sa poklonilo panovníkovi. Napoleon III bol v strednom veku, nízky a málo výrazný. Plešatý a nie ako veľký vládca.
  Mirabela bola oveľa vyššia ako on a jej vzhľad je taký jasný.
  Napoleon na ňu hltavo hľadel a chrčal:
  - Máš takú krásu... Len zázrak!
  Mirabela sa zachichotala a odpovedala:
  Všetci si myslia, že som krásna. Len pre niektorých mužov som príliš veľká!
  Napoleon prikývol a odhalil svoje falošné zuby.
  - Milujem veľké ženy! Mám ťa rád!
  Mirabela dupla nahým, opáleným, svalnatým chodidlom a poznamenala, pričom vzápätí chytila býka za rohy:
  - Neprišiel som sa s tebou milovať! A chcem vám oznámiť, že Prusi na vašej ceste postavili zálohu a čakajú, kým vstúpite do údolia!
  Napoleon zdvihol obočie a spýtal sa:
  - Ako viete, že?
  Mirabela stroho odpovedala:
  - Po prvé, je zvykom oslovovať dámy ako vy! A po druhé - viem!
  Napoleon ustúpil.
  "Tiež som mal nejasnú predtuchu, ale moja inteligencia nič nepotvrdila. Ako viete, že?
  Dievča logicky poznamenalo:
  - V každej žene je diabol! A diabol vie všetko - je to takmer Boh, len na druhej strane!
  Cisár prikývol.
  - Logicky! Si príliš pekná na to, aby si bola špiónkou. No dobre...pôjdem inou cestou, generáli mi povedali, že pod Sedanom je rovina veľmi nepohodlná na útok. Ale chcem s tebou stráviť noc!
  Mirabella poznamenala:
  - Rozdiel medzi nami je štyridsať rokov!
  Skutočne, Napoleon má už šesťdesiatdva rokov. A je holohlavý a nežiari krásou. Ale plešina na čele je stále malá a vzhľad je ušľachtilý. Ramená sú dosť široké, na hrudi je veľa objednávok s kamienkami.
  Navyše, objednávky nie sú len francúzske, ale aj anglické, ruské a iné.
  Hoci Rusko je dokonca rado z vojny s Francúzmi, ktorých Nemecko spútalo.
  Napoleon nariadil:
  - Obviň nás!
  Slúžky pribehli a naliali víno do strieborných pohárov. Potom utiekli a dupali pätami.
  Napoleon si odpil a dal ho Mirabelle.
  Ochutnala víno. A cítil som, že je to príjemné a silné.
  Vypila polovicu pohára a poznamenala:
  - Dobrá vec! Najprv však musíte poraziť Prusov!
  Napoleon sa spýtal:
  - Si Francúz?
  Mirabela úprimne odpovedala:
  - Nie!
  Cisár sa spýtal:
  - A kto si ty?
  Mirabela hrdo povedala:
  - Som Rus!
  Napoleon s úsmevom prikývol.
  - Taká krásna a ruská? Tvoje vlasy sú ako plátkové zlato!
  Dievča potvrdilo:
  - Moje vlasy sú skvelé!
  Cisár navrhol:
  - Možno potom ochutnáš čierny kaviár?
  Mirabella súhlasne prikývla.
  - To je dobrý nápad!
  A dievča natiahlo zlatú lyžičku k poháru kaviáru. Cisár s úsmevom navrhol:
  - Staň sa mojím obľúbeným! Urobím z teba vojvodkyňu!
  Mirabella pokrčila plecami a odpovedala:
  - Veľmi lichotivé... Ale niečo mi hovorí, že nebudem mať čas stať sa vojvodkyňou! Moja misia bude kratšia!
  Napoleon si vzdychol a odpovedal:
  - Miloval som ťa, predtým som nepoznal vášeň,
  Miloval som v srdciach, bez zábran chradneme ...
  Miloval som ťa tak úprimne, tak nežne,
  Ako ti Boh dáva - byť milovaný inými!
  Mirabela prikývla a poznamenala:
  - Môžete sa stať veľkým panovníkom. Vieš, môžem ťa odviesť do tyla Nemcov a vyhráš najväčšie víťazstvo!
  Napoleon bol prekvapený:
  - Môžeš to urobiť?
  Mirabella tweetovala:
  - Všetko nemožné, možno to viem s istotou!
  Cisár prikývol.
  - Si milý! Poďme tancovať.
  Napoleon vstal. Mirabela bola síce bosá, no aj tak bola takmer o celú hlavu vyššia ako panovník.
  Začali tancovať. Dievča na tom nebolo veľmi dobre. Napoleon jej však pomohol.
  Mirabella tweetovala:
  Všetci sa pozeráme na Napoleonov
  Milióny šialených ľudí...
  Chcú slúžiť snom
  A práve sa zmenili na hru!
  Mirabela reagovala s nadšením spievaním piesne o Napoleonovi Bonaparte:
  Napoleon, Napoleon
  Išiel bojovať proti Rusku, keby išiel bojovať proti Rusku, chcel ovládnuť celý svet.
  
  Chcel ovládnuť celý svet, Alexander, požiadať cára o strach Alexandra, bál sa, podpísal som mu list späť.
  
  Páni, všetci naši šľachtici, zľakli sa, nevedia, čo majú robiť.
  Boli vystrašení, ale všetci utiekli,
  Ó, áno, v Moskve nikto nie je, bratia!
  
  Ako jeden sa nebál - Tu je Kutuzov, veliteľ nás všetkých. Ako jeden sa nebál len jeden - knieža Kutuzov - tu je náš hrdina!
  Napoleon III prikývol.
  - No tak, spievaj krásko!
  Mirabela pokračovala v spievaní, celú báseň, ktorú kedysi videla na internete:
  Stojím v supermarkete... Tam-taram-taram-taram...
  Pozerám do regálov, nikoho nebijem... A nejaký biely anjel, čo tu nestojí pre nič za nič, Hovorí mi sladko: "No, čo chceš? ... Čo?"
  
  A z tohto zvuku sa to pre mňa stáva magickým, niečo si zamrmlem, ale nepočujem svoje bľabotanie, hovorím, že pôst je v princípe liečivý, ale v skutočnosti by ste aspoň niečo položili na police. A
  
  na to anjel Lucy (tak ju ľudia volajú), celkom potichu hovorí: "Tam-taram-taram-tam-tam!!!", Čo asi znamená, že to nestojí za to, ako... Čo , hovoria, zahryzne sa do hrdla pre domorodý supermarket!
  
  ... A opäť plávam v nirváne, hltavo lapám po vzduchu ústami, Všetko sa mení na bielo-modro-červený, sivý dym zo všetkých
  
  
  
  
  
  strán .nepustili ich! Ustupujú pozdĺž Smolenskej, kde sa im podarilo zjedz všetko... Za chrbtom sa tlačia maršáli, hladne slintajú... Tenší gardisti - škoda sa na nich pozerať!
  
  Bonaparte sa chveje kaviárom (toto je mimochodom znamenie!), Pozerá sa na police a kaviár sa trasie silnejšie... Otočí sa k Luce, volá k nám Murata, Tenší a očarujúci, zdvihne fúzy. ...
  
  Cisár začína: "A la ger, com a la hero! Armáda je veľmi hladná! Armáda je veľmi hladná! Budeme platiť zlatom!" Lucy, tiež po francúzsky, veľmi ticho a pokojne hovorí: " Otvorte zenki! Všetko je v okne!",
  
  A stará garda v medvedích klobúkoch Prenasledovaná v Pollock Hall a tvarohové syry ... Dobré nádeje sa topili v syroch Pollack, Oceľové bajonety sa ohýbali v tvarohu ... The
  
  cisár pokračuje: "Armáda je veľmi hladná! Ach, do čerta...sheri!", Hypnotická sila, na ktorú číhajú oči, Všetko smeruje na Lucy, všetko naokolo už dymí...
  
  Cisár sa hrozivo pozerá - Lucy sa pozerá na Murat, A Murat - je to odvážny chlap! Vytiahne si fúzy, cisár sa sfarbí do fialova - Lucy sa pozrie na Murata, A Murat - je to statočný chlapík, natiahne si fúzy, cisár jedí očami - Lucy sa pozrie na Murata, A Murat - to je statočný chlap , stiahne si fúzy.
  
  A stará garda s bolesťou v tvárach rozhodoval pištoľami "Pollock." Kornút z Toulouse - hrdina Slavkova - zahryzol do syra ... a navždy sa upokojil ...
  
  Cisár s hlasným výkrikom a Murat s tým istým výkrikom A stráže - tiež s plačom - opúšťajú obchod, A blúdia v dave po zasneženej ceste, Preklínajú všetko na svete ... Berezina je pred nami ... Áno, áno . .. Wee-wee ...
  
  Obraz sa opäť mení: všetko naokolo sa opäť rozjasňuje, Tá istá pokladňa, tá istá Lucy, ticho a pokojne, ako vždy Stojím a usmievam sa, moja duša je teplejšia , chápem, čo by sa stalo, keby bolo tu jedlo ...
  
  Venujte pozornosť Žiadam, aby dali knihu sťažností alebo návrhov, aby napísali vďačnosť na dve strany vďačnosť, vďačnosť, vďačnosť a päť ...
  Napoleon III zamrmlal:
  - To je zlaté!
  A cisár padol do kresla a chrápal. Mirabela sa obzrela späť. A bez rozmýšľania si vzala a naliala si ešte vína. S radosťou si odpila a začala ho ťahať.
  Potom dala cisárovi facku po líci. Napoleon sa zobudil.
  Dievča povedalo:
  - Je čas, vaše veličenstvo, zhromaždiť jednotky a ísť do tyla Prusov!
  Napoleon si povzdychol:
  - To by bolo ťažké!
  Mirabela odpovedala:
  - Odvážne pôjdeme do boja,
  Za moc sovietov...
  Zlomíme Prusov -
  K tejto pesničke!
  Napoleon neochotne vyhovel. A teraz ho Mirabela vedie za ruku a robí zberateľskú trúbku. Vojaci si už stihli oddýchnuť a je čas urobiť okružný manéver.
  Aby sa Napoleon trochu rozveselil, hrdinské dievča mu dáva masáž krku. A Bonaparte mladší v sebe cíti prílev energie. A tu prichádza veľká francúzska armáda.
  Mirabela vydáva príkazy v mene cisára. Výsledkom je, že jednotky sú v pohybe, ale bez hudby a bubnovania. Čo je veľmi pevné. Armáda sa zhromažďuje.
  A pôsobí, pohybuje sa pozdĺž háku, obchádza výšky. Sama Mirabela sa zaviazala odprevadiť Francúzov. A veľmi milo na nich kričí. Armáda je v pohybe.
  Dievča sa rozbehlo vpred a rozbehlo sa preč, blýskajúc holými okrúhlymi podpätkami. Vojaci ju nasledovali.
  Mirabela bežala a spievala:
  - Ak je pevnosť na ceste,
  Nepriateľ postavil...
  Je potrebné obísť zozadu -
  Vezmite ju bez výstrelu!
  Dievča takto viedlo veľkú armádu do tyla Prusov. A Francúzi zaútočili na Nemcov a zaskočili ich. Bol to zúrivý a zúfalý útok.
  Mirabela s dvoma šabľami sa vrhla do boja.
  Najprv hrdinské dievča usporiadalo recepciu v mlyne a odseklo hlavy páru pruských vojakov. Potom sa jej obnažená päta chytila a pristála na brade nemeckého dôstojníka a rozdrvila mu čeľusť.
  Mirabela zakričala:
  - Zmetieme nepriateľa jednou ranou,
  Sláva bude potvrdená oceľovým mečom...
  Nie nadarmo sme zasiahli Wehrmacht -
  Rozbijeme Prusov na hranolky!
  A tak dievča posunulo koleno k brade nemeckého plukovníka. A od silného úderu sa mu zlomil krk. Bol to naozaj pôsobivý súboj. A boj je to, čo potrebujete.
  Mirabela predviedla motýliu techniku so svojimi mečmi a štebotala:
  -Krása, krása, ja som Prusák ako mačka!
  A jej odhalená päta vo výskoku zasiahla nemeckého generála do hrude. Po silnom údere vyletel a narazil na pruské bajonety. Toto sa ukázalo ako skvelé. A striekajúce fontány krvi.
  Mirabela štebotala a vyceňovala zuby:
  - Moja sila je veľká, Pruského rozdrvíme!
  Francúzi, ktorí Nemcov zaskočili, ich silne rozdrvili. Bismarckova armáda mala vyše dvestotisíc vojakov. A toto je najväčšia bitka od "Bitky národov". Samotný Napoleon Tretí sa nehrnie do hustej bitky, ale radšej vedie z diaľky.
  Bismarck tiež nelezie do boja. Snaží sa dať dokopy rozdrobené nemecké časti. Takže napätie neklesá.
  Mirabela seká dvoma mečmi. Navyše holými prstami na nohách hádže po nepriateľovi dýku. A hneď traja Prusi padajú z dobre miereného vhadzovania.
  Mirabella spievala:
  Žijeme na zemi nášho otca
  Ladove vnúčatá a Božie deti...
  A lieta na okrídlenom koni,
  Rusko k veľkým úspechom storočí!
  A teraz jej dievčenské meče rúbajú na Prusov. A opäť, nahá, okrúhla päta dievčaťa zlomí čeľusť ďalšiemu nemeckému generálovi. Povedzme, že toto dievča - jednoducho super.
  A teraz je stále bližšie a bližšie k Bismarckovi. Dievča je veľmi odhodlané. A zo všetkých síl hádže nitroglycerínovú bombu. Preletí a ako poteší Bismarcka priamo v čele prilby.
  A nastal silný výbuch. Bismarck bol okamžite spolu s generálmi roztrhaný.
  A keď stratila hlavu, pruská armáda sa okamžite zmenila na nekontrolovateľnú masu.
  A Nemci utekali, hádzali transparenty, zbrane a zásoby. Francúzi tvrdo prenasledovali. A týchto Prusov zahnali až na samé hranice. Až takmer všetci nepadli a nepadli do zajatia.
  Potom sa vojna už presunula na nemecké územie. Francúzsko dobylo značnú časť územia, až po Labe. A posilnil svoj vplyv.
  Napoleon III čoskoro zomrel, ale zomrel v sláve. A na trón nastúpil Napoleon IV.
  Rusko v osobe Nemecka nedostalo silného nepriateľa. Ale počas vojny s Tureckom v roku 1877 sa Francúzsko opäť presťahovalo na Krym. Alexander II bol v týchto podmienkach nútený opustiť Balkán. A Francúzsko zajalo aj Taliansko... Ale Británia, znepokojená nad hegemóniou Napoleonov, sama vstúpila do vojny.
  Boje sa vliekli a zachvátili celú Európu. Do vojny vstúpilo aj Rakúsko.
  A Rusko, už za Alexandra Tretieho, opäť začalo vojnu s Tureckom. A keďže do nej nikto nezasahoval, dobyla Istanbul, Malú Áziu a krajiny až po Egypt, ako aj Irak, až sa dostala do Indického oceánu.
  Potom Alexander Tretí dobyl Irán. Do dejín sa už nezapíše ako mierotvorca, ale ako dobyvateľ. Rusko zosilnelo. Francúzsko a Británia pokračovali vo vojne. Napoleon štvrtý navrhol spojenectvo s Ruskom.
  Mikuláš II., ktorý zdedil predčasne zosnulého Alexandra III., súhlasil.
  Rusko zaútočilo na britské kolónie v Indii, Pakistane a Egypte. Okrem toho ruské pozemné sily zaútočili na Rakúsko-Uhorsko a Prusko.
  Európu dobyli ruské a francúzske vojská. Rusko dostalo všetky slovanské krajiny pre seba a hranice prechádzali pozdĺž Odry a takmer až po Viedeň.
  Tak skončilo prvé rozdelenie sveta. Potom Japonsko zaútočilo na Rusko. Ale Rusi boli silní a pripravení. Navyše majú aj výkonnú flotilu nielen v Pacifiku, ale aj v Indickom oceáne. Cárske Rusko Mikuláša II ich teda sebavedomo porazilo.
  Japonsko sa stalo ruskou provinciou.
  Potom si spolu s Francúzskom rozdelilo Afriku cárske Rusko Mikuláša II. Ďalej Rusi zajali aj Čínu a Francúzsko úplne Thajsko a Indočínu. A potom Rusi a Francúzi obsadili Austráliu.
  Celá východná pologuľa bola rozdelená medzi Rusko a Francúzsko.
  Na západnej pologuli však stále existovali neokupované územia a predovšetkým Spojené štáty americké, no ich dobytie je už iný príbeh. A Mirabela Magnetic je dobre urobená - jednoducho super dievča!
  
  PUTINOVO RUSKO BOJUJE V AFGANISTANE
  ANOTÁCIA
  Útoky z 11. septembra 2011 zlyhali. A teraz Putinove Rusko bojuje v Afganistane. Boje sú urputné, misky váh sa kývajú. Zástupcovia ženských špeciálnych jednotiek samozrejme preukazujú zvláštne hrdinstvo - nežné pohlavie mláti mudžahedínov.
  . KAPITOLA 1
  Pre každý prípad Američania vyhnali zo svojej krajiny podozrivé osoby a teroristický útok z 11. septembra 2001 sa nestal. A teraz ruská armáda bojuje s Talibanom.
  Súboje sú veľmi prudké. A bombardovali pozície mudžahedínov.
  Na oblohe sú štyri ruské dievčatá: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  A aktívne mlátia dushmanov.
  A stláčajú prsty bosých nôh na tlačidlá joysticku. Toto sú bojovníčky. Kto môže robiť takmer všetko.
  A bili nenávidených dushmanov. Je tu vojna s Talibanom. Bombarduje hlavne Rusko. Ale sú tu aj pozemné jednotky, ktoré bojujú s nepriateľmi.
  A to aj na experimentálnom vozidle T-95.
  A bojujú aj Natasha, Zoya, Augustina a Svetlana.
  A mlátia aj mudžahedínov...
  Vojna trvá už niekoľko rokov. Putinovo predsedníctvo sa blíži ku koncu. A na rozdiel od predchádzajúceho príbehu je tu intrika. Naozaj, kto vyhrá? Ekonomike sa nedarí. Vojna sa ťahala v Čečensku aj v Afganistane. Je plná problémov. Ceny ropy a plynu nie sú také vysoké ako v reálnej histórii. Takže komunisti tvrdia viac.
  Natasha Korshunova, strieľajúca z tanku, poznamenala:
  - Tu sme vo vojne, ale vyhliadky nie sú viditeľné!
  Zoya s úsmevom prikývla.
  - Toto nie je naša vojna! A prečo kukáme v týchto horách?
  Augustín odpovedal:
  - Mlč!
  Dopredu a hore a tam...
  Koniec koncov, toto sú naše hory -
  Oni nám pomôžu!
  Oni nám pomôžu!
  Svetlana súhlasila s týmto:
  - Verím, že pomôžu!
  A T-95 vystrelil ďalší ťažký projektil na Mudžahedínov. A poriadne ich rozbil, taká zdrvujúca rana.
  A úlomky vysoko výbušných dushmanov boli vyrúbané.
  Natasha si poklepala na holý ružový podpätok a zaspievala:
  - Napredujeme k svätému komunizmu,
  A bosé granáty hádžu!
  A dievčatá sú v boji agresívne ...
  A mudžahedíni akosi vysmažili päty jednému komsomolcovi. Chytený a na holú podrážku rozžeraveným železom. A musím povedať, že to veľmi bolelo.
  A dievča revalo od utrpenia a kričalo ...
  A potom jej obnažené prsty rozbili kliešťami dushmany. Tu je ich politika.
  Zoya to vzala a zarevala:
  - Vojna, vojna, vojna,
  Nech to zúrivo hučí po celom svete...
  Hodnosti a objednávky idú rýchlejšie -
  Keď mušle praskajú dňom i nocou!
  A s holou pätou, ako stlačiť ...
  Augustín so smiechom poznamenal:
  - Nikto nebude šliapať proti dievčatám!
  Takže naozaj prinútili zajatého dušmana, aby pobozkal ich bosé nohy,
  Pôvabné nohy. A zasypal ich bozkami.
  Augustín cítil, ako jej jazyk olizuje holú, okrúhlu, ružovú pätu.
  A zakričala:
  - Som najsilnejší na svete - Namočím nepriateľov do záchoda!
  A opäť sa z plných pľúc smejem!
  Tu boli dievčatá v Afganistane divoké.
  Tu Tamara a Veronica prinútili svoje obnažené zaprášené päty olizovať zajatých mudžahedínov. A potom sa na nich pokakali. A ako sa nechajú odpáliť z granátometu - trhajú dushmany.
  Tamara agresívne poznamenala:
  - Sme najlepší na svete!
  Veronika súhlasila:
  - Lepšie to už nebude!
  A dievčatá chytili mužov s holými prstami za nos a urobili im slivky.
  Sú to také krásky. A ako odpoveď, ak boli zajatí, smažili si päty.
  Vojna, samozrejme, pokračuje s rôznym stupňom úspechu.
  Ruské jednotky rozdrvia mudžahedínov. A tí v reakcii vedú mínovú vojnu.
  A podkopávajú aj ruské jednotky. Buď sa zníži echalon, alebo sa vyhodí niečo iné.
  A zostreľujú vrtuľníky pomocou odpaľovacích zariadení. To, čo robia, je mimoriadne efektívne.
  V reakcii na to sa dievčatá vysmievajú mudžahedínom. A z mnohých vecí sa krásky oblizujú jazykmi.
  Stalenida poznamenala a odhalila zuby:
  - Po skalách sa plazí zlý dušník,
  Búchajte ho napalmom!
  Nešetríte ich
  Zabite tohto bastarda...
  Ako rozdrviť ploštice domácej -
  Zasiahnite ako šváby!
  Dievčatá sa teda pustili do práce...
  Alenka napríklad so svojím bosým práporom v bikinách, ako sa zaviazala zničiť Alahových bojovníkov.
  A nakazila sa bosá a dievčatá majú taký úľavový lis. A podpätky dievčat sú okrúhle a ružové.
  Alenka hodí granát holými prstami a reve:
  - V mene ZSSR!
  Anyuta sa zachichotala, pokosila mudžahedínov a zaškrípala:
  - ZSSR je dávno preč! Existuje Rusko!
  Alla hodila výbušný balíček holým, okrúhlym podpätkom a zaškrípala:
  - Za vlasť a jej let v sláve!
  A dievča sa smeje. A opäť dá obrat, a to mimoriadne trefne.
  Maria, ktorá tiež strieľala a hodila granát so smrtiacou silou, zaštebotala a odhalila zuby:
  - Pre najväčšie víťazstvá!
  Olimpiada, čmárala na mudžahedínov, zabíjala ich s mimoriadnou presnosťou a hádzala citrón holými prstami, zaškrípala:
  - Za skvelé darčeky!
  Matrena tiež rozdrvila strašidlá a zaškrípala:
  - Sláva Rusku a Herkules bude mesiáš!
  Marusya, ktorá zneškodnila nepriateľov a hodila na nepriateľa dar smrti bosou nohou, zakričala:
  - Pre matku Rusko!
  Toto sú bojujúce dievčatá.
  A chytajú dushmanov holými prstami za nosy. Takto ich drvia.
  Natasha, čmárajúca zo samopalov, zaškrípala:
  - Za naše právo!
  A ako sa kráska ujme a zasmeje.
  Tu sú dievčatá - všetky dievčatá dievčatá ...
  Alice a Angelica pracujú ako ostreľovači. Sú to veľmi krásne a bojovné dievčatá.
  A trafili z pušiek veľmi presne. Takmer nikto si s nimi nevie poradiť.
  Alice, ak strieľa, tak priamo do očí. A udrieť mimoriadne trefne.
  Potom poznamenala:
  - Bojujeme statočne!
  Angelica, táto vysoká, svalnatá, ryšavá žena hodila granát, roztrhala mudžahedínov a zaškrípala:
  - Za sväté Rusko!
  Blondínka Alice hodila holými prstami na nohách jedovatú ihlu, prebodla veliteľa afganských militantov a zaškrípala:
  - Za nové hranice!
  A opäť zostrelil droida z pušky.
  Angelica poznamenala:
  - A bublina sa rozpínala, až praskla!
  Alice s tým súhlasila:
  - Musíte poznať mieru všetkého! Planéta je predsa guľatá!
  A dievčatá sa smiali a vycenili zuby.
  V skutočnosti tu bojujú a nie je známe za čo.
  Afganská vojna - druhá epizóda!
  Bola tu však aj čečenská vojna s opakovaním. Najprv porážka, potom pomsta.
  Ale za Afganistan sa chcel Putin pomstiť. Dobyť Afganistan znamená prekonať úspechy sovietskych vodcov.
  Prehrali vojnu o Afganistan!
  Iba otázka bude úspešná? Jedna nádej pre bojujúce dievčatá!
  Dievčatá rozdrvili nepriateľa s veľkým nadšením ...
  Pôvabné, opálené, svalnaté a obnažené nohy dievčat-bojovníčok špliechali cez teplé mláky vyhrievané aprílovým slnkom.
  Dažďom umytí komsomolskí bojovníci boli krásni, ako rozprávkové víly, aj keď strašne doškriabaní, zranení v bitkách, fialové sýkorky na nevinných tvárach. Počas bitky boli takmer všetky šaty očarujúcich bojovníkov veľkého Ruska spálené alebo roztrhané a behali polonahí a pochodne vlasov: Galina ako plátkové zlato, Angelin, ako plamene vybuchujúcej sopky Vezuv, zakryté ich štíhle, valiace sa svaly ako kvapky ortuti.
  Za nimi bolo pole posiate mŕtvolami a rozbitým vybavením, všetko posiate bombami, krátermi a hlbokými ranami, zákopmi, ktoré zostali po dopade neznámych diskových lietadiel.
  Samotný Kábul ako telo sužované nevyliečiteľnou chorobou chrlil kyjaky čierneho, no zároveň akoby nezáživného dymu. Na oblohe sa v satanskom ornamente krížili a pretínali špirály z atómov spálenej hmoty.
  Angelina sibírska bojovníčka poznamenala:
  - Aj príroda sa snaží zdôrazniť našu ľudskú slabosť a bezmocnosť pred živlami!
  Galina, ktorá silným úderom špliechala vodu na mláku, namietala:
  - My ľudia sme obdarení darom vytvárať si vlastnú realitu. Koniec koncov, myseľ je v podstate silnejšia ako svaly. Čo sú svaly? Len proteínové vlákna, v ktorých interagujú elektromagnetické sily.
  Angelina pozrela na oblohu. Zdalo sa, že víry dymu začali medzi sebou miniatúrnu bitku. Akoby sa démoni delili o moc nad vesmírom. Prúdy sa zrážali, pretínali, potom tvorili akýsi ornament, potom sa, naopak, v priestore rozmazávali.
  Angelina si náhodou prepichla bosú nohu na špičke kovového úlomku a zastavila sa a zastonala:
  "Do pekla, mám veľké problémy!" Aké ostré môžu byť úlomky!
  Galina filozoficky poznamenala:
  - Celý svet pozostáva z ihiel, len živým sa zdá byť uhladený, kvôli obutému vedomiu! - A pridané spresnenie. - Môžeme byť obliekaní a vyzliekaní cudzími ľuďmi, ale "obúvame" sa iba sami!
  Angelina automaticky vyhodila pušku a zastrelila tvrdohlavého v túžbe zmáčať každého, kto sa vynoril na stretnutie s dushmanom. Mudžahedíni so zlomenou tvárou zhodili pušku z rúk a zastonali zadkom. Sibírsky bojovník dráždil:
  - Bol by si v pohode, ale stal sa zlým! K tomu vedie služba šejkom!
  Galina sa hodila na zem na brucho a vystrelila cielenú dávku. Traja mudžahedíni sa hladko usadili na čerstvej jarnej tráve. Angelina celkom rozumne povedala:
  - Chceli ruskú pôdu, tak ste ju dostali, aj keď s pevným limitom!
  Galina sa šibalsky zasmiala:
  - Vládcovia, ktorí chcú neobmedzené priestory, dostávajú peniaze do hrobu prísne podľa limitu! Nemenej často sú však, žiaľ, pochovávaní občania!
  Angelina so všetkou vážnosťou povedala:
  - Smrť je zlá, ale život pod jarmom je ešte horší... Čím je jarmo ťažšie, tým ťažšie je ho zhodiť. - Potom si ohnivý diabol spomenul. - Teraz však oslavujeme víťaznú hostinu, všetko ide dobre a dokonca aj nedobytné hlavné mesto tretieho kalifátu - Kábul nám leží pri nohách!
  Galina unaveným tónom povedala:
  - A aký to má zmysel. Brúsiť bude treba neskôr, ako sa nám ani nesnívalo! Myslíte si, že teraz Afganci urobia všetko pre nás? Si naivné dievča!
  Angelina proti tomu celkom rozumne namietala:
  - Ak porazíme nášho hlavného nepriateľa, uvoľní sa tým zdroje pre ďalší boj! Sám to musíš pochopiť.
  Galina sa namiesto odpovede pozrela na zákopové pole ležiace pred ňou. Koľko chlapov, Rusov aj Afgancov, na ňom našlo smrť? Svet nie je peklo, ale už vôbec nie nebo. V ňom, možno, dokonca s najväčšou pravdepodobnosťou - dominujú obrovské objekty podsvetia. Veď cirkevná ortodoxia učí, že bezvýznamná menšina je zachránená.
  A väčšina ľudí je kvôli hriešnosti svojej povahy odsúdená na mučenie.
  Galina bola takýmto postulátom Svätého písma vždy podráždená a odmietaná. Naozaj to pravoverní považujú za hriech? Je dokonca celkom prirodzená túžba každého žijúceho človeka po kariére a nadradenosti. Nie je to však prirodzený dôsledok ľudskej povahy? A nemenný zákon evolúcie.
  Napríklad, ak by sa Červená armáda riadila Kristovým učením - udreli ťa po pravom líci, otoč sa doľava, ako by to skončilo pre celú sovietsku vlasť.
  Komsomolky narazili na neúplne zničenú afganskú škatuľku a boli nútené ľahnúť si pod cielenú paľbu.
  Angelina trela trávu holými podrážkami, pretože ju veľmi svrbela päta, povedala:
  - Niekedy musíte trpieť ... Ale aj múka sa stáva rutinou, čo je v skutočnosti to najhoršie!
  Galina zmenila polohu, presnou strelou odstrelila polovicu lebky mudžahedínovi, ktorý štekavým tónom vydával rozkazy a zavrčal:
  - Wahhábizmus používa neestetické metódy: päť ku jednej. A ak ich je menej, potom sa to stiahne späť!
  Angelina smutne povedala:
  - Čo chceš úprimnosť od líšky?
  Galina smutne odpovedala:
  - Súhlaste, pretože chcete veriť v niečo krásne! Aj poctivosť líšky, či šľachetnosť vlka!
  Komsomolky boli nútené doplaziť sa k preživším škatuľkám po štyroch. Starodávna taktika plazenia, ktorú používali bojovníčky v boji. A musím povedať, že nie bez úspechu.
  Angelina jedným nárazom zložila piatich vojakov Talibanu, ktorí sa pokúšali vyliezť z úkrytu, a s potešením povedala:
  - Ruská armáda ako vždy víťazí. Aj keď má nepriateľ výhodu!
  Galina vypustila silný výbuch a v odpovedi sa zasmiala:
  - Mudžahedíni nikdy nebudú mať výhodu. - Potom zraziť dvoch jednou ranou, dodala. - Teraz už nikdy nebude!
  Angelina sotva stihla skloniť hlavu pred dopadom nálože. Dokonca aj prameň ohnivých vlasov bol odrezaný, hranatý črep. Červenovlasý komsomolský bojovník zvolal:
  - Strihanie je tu zadarmo, hoci toaleta je drahá!
  Galina, chichotajúca sa cez slzy, odpovedala kamarátke:
  - Viete, toto nie je vôbec vtipné... Vo všeobecnosti, v prípade smrti bude pokračovanie, to je otázka?
  Angelina predstierala, že je prekvapená:
  - A čo je vlastne rozruch? Koniec koncov, neexistencia aspoň neobsahuje bolesť, únavu alebo zážitky. Takže je to oveľa sladšie ako náš život neustálych skúšok! - A potom sa pridal ohnivý diabol. - Život je neustála skúška úzkej cesty, ale problémy sú jedlo, naša túžba žiť vo veľkom!
  Pred odpoveďou Galina zazrela mudžahedína s tvárou kríženca a hladké stlačenie spúšte ukončilo jeho naberanie. Komsomolská bojovníčka potriasajúc červenými kučerami a uškrnula sa:
  - Viete, každý bez výnimky uprednostňuje život pred ničotou. To znamená, že aj v našich vlastných mysliach je neopísateľné čaro!
  Galina sa zachichotala so zjavným úsilím:
  - Vrátane žiť a trpieť! - Zlatovlasý komsomolský bojovník sa odmlčal a pokojnejším hlasom bez trápenia dodal. - Ale je možné pochopiť svetlo bez toho, aby sme poznali tieň? A blaženosť nepozná bolesť. Všetko svetlo je známe cez dualizmus!
  Angelina súhlasila len čiastočne:
  -Ak takto hovoríme, potom nás museli poraziť mudžahedíni, aby sme skutočne pochopili chuť víťazstva. - Ohnivá diabolská členka Komsomolu pohla päsťou a rozlomila úlomok dosky. -Taký predsa dualizmus: prehral a vyhral! Víťazstvo je vždy horké so stratami, ale sladké s cenami - porážka získava iba horkosť a slanú chuť "prémiového" jarma!
  Galina, ktorá utierala optický zameriavač, nemohla inak, než súhlasiť:
  - Áno, samozrejme, vo všetkom je prítomný istý dualizmus. Ako druh, Božstvo, by bolo bez Diabla beznádejne rutinné.
  Angelina sa bez zastavenia paľby ponáhľala opraviť svojho priateľa:
  - Samotný výraz diabol v starej gréčtine znamená ohovárač. To znamená, že v Biblii bol urobený pokus prezentovať odpor voči Bohu tým najkrutejším spôsobom.
  Galina, ktorá vyrazila oko inému mudžahedínovi ostreľovačovi, vyzvala svojho priateľa:
  - Toto je čierne PR. Pokúšate sa zvýšiť svoje hodnotenie znížením súpera?
  Angelina celkom logicky poznamenala:
  - Samozrejme, každý človek pri moci využíva svoje vlastné administratívne zdroje na diskreditáciu svojho protivníka. Je v tom istý vzorec, nie túžba rozdávať moc a strácať privilégiá korytom. Preto očakávať v Biblii objektívnu definíciu konfrontácie medzi Bohom a Satanom je prinajmenšom naivné.
  Galina dokonca vyvalila modré oči na čelo:
  - Samozrejme, nemožno od úradov požadovať objektivitu. Otázkou však je, kto je Satan. Najdokonalejší anjel snažiaci sa dať viac slobody stvoreniu, alebo... Ten, ktorý sa stal otcom zla a utrpenia?
  Angelina si smutne povzdychla.
  - Bolesť a utrpenie sa stali pre ľudstvo také prirodzené, že mám vážne pochybnosti, že ich splodil Lucifer... V každom prípade bez túžby Všemohúceho Boha je nepravdepodobné, že by stvorená bytosť mohla uspieť aspoň . ..
  Galina, ktorá poslala smrtiacu guľku do krivého nosa mudžahedínov, vyhŕkol dole, okamžite celý od krvi. Bojovník okamžite súhlasil:
  - Áno, všetko zlo a problémy pripisované diablovi sú rovnaké ako byť urazený bičom, ktorý udrel, ako tým, kto ho udrel.
  Samotná Angelina zasiahla nepriateľa krátkym výbuchom a tiež zasadila pažbu na najbližšiu zdeformovanú tvár, potom dodala:
  - Tu je vhodnejšie toto prirovnanie: majiteľ vyrezal palicu z dreva, zbil ňou otroka a potom povedal - palica je absolútne zlo a majiteľ je absolútny dobro!
  Galina sa nechtiac otočila a zlomená kosť kľúčnej kosti dievčaťa spôsobila strašnú bolesť zapáleným kĺbom. Bojovníčka mierne nakrčila čelo, ale neznížila sa k stonaniu. Navyše, ako keby hrala kolky, zrazila troch mudžahedínov. Jeden z Afgancov zhodil natiahnutého faustpatróna, v dôsledku čoho vystrelilo odpaľovacie zariadenie.
  Zdalo sa, že cez betón prehorel snop ohňa a hore vyleteli črepiny z tiel, kostí, roztrhaného mäsa.
  Galina, chichotajúca, posmievajúca sa (vojnu bez humoru neprežiješ, alebo si aspoň neudržíš psychiku v zdraví) spievala:
  - Aká bolesť, dobrá bolesť: zápas proti duchom nacistov; sto - nula!
  Obe krásne dievčatá sa smiali nahlas, nahlas.... A zrejme z prenikavého smiechu tak zapôsobili na vystrašených mudžahedínov, že paľba z ich strany okamžite zvlhla. Ticho bolo také náhle a ťažké, že zasiahlo bojovníkov až do uší. Dokonca pravdepodobne výbuch rakety V-5 v lebke nebol taký smrteľný!
  . KAPITOLA 2
  Angelina zvolala:
  - Nič tak prenikavo nekričí o stratách ako vojenský pokoj!
  Galina, ktorá sa nervózne škrabala za uchom bosou nohou, s nevyčerpateľným vtipom dodala:
  - Zvuky bitky sú ohlušujúce, ale skutočne ohluchnete, keď si nevšimnete koniec kanonády!
  Mudžahedíni nečakane uľahčili úlohu - odhodili biele handry a začali z plných pľúc kričať:
  - Bin Ládin kaput! Bin Ládin kaput!
  Sibírsky bojovník opäť nemohol odolať aforizmu:
  -Ľudia sa správajú k zlému vládcovi ako k pivu, chcú ho vidieť studené a na stole, ale sú pripravení zaplatiť za to nielen papierom!
  Galina k tomu nenápadne poznamenala:
  -Keď je vládca zlý, dobre sa cituje vo vtipoch! A keď je veľa vtipov, život sa stáva zábavnejším! A smiech predlžuje život! Teda so zbytočnými vodcami: život je ako nepretržitá anekdota: dlhý, veselý, strašný, ale vždy ochotný poznať pokračovanie!
  Angelina sa nervózne zachichotala.
  - A ja som nevedel, prečo priemerní králi zvyčajne vládnu tak dlho!
  Takmer stopäťdesiat mudžahedínov sa vzdalo. Medzi nimi bolo najmenej tridsať chlapcov vo veku od desať do šestnásť rokov, väčšinou v krátkych nohaviciach a naboso, ktorým sa v zákopoch podarilo poraziť holé opálené kolená. Chlapci sa pri pohľade na krásne dievčatá, ledva pokryté ošúchanými handrami, začervenajú a sklonia hlavy, no zároveň sa stále mračia na strašidelne krásnych bojovníkov.
  Mudžahedíni-Afganci zmätene skladajú zbrane, ani im nenapadne, že je hanba uvažovať o tom, že polovica práporu sa vzdá dvom zraneným, ešte veľmi mladým dievčatám. Akí sú vystrašení a ohromení.
  Jeden z chlapcov si nervózne škrabal špinavú podrážku na tráve a zdalo sa, že si do obnaženej päty vrazil triesku a lámanou ruštinou povedal:
  - Tety ma neposielajte na Sibír, tam nám omrznú nosy, prsty aj nohy!
  Angelina nahnevane povedala:
  "Aj tak ti to pošleme, a aby ti v snehu nestuhli bosé nohy, každú hodinu ťa budú tvrdo biť palicami na bosých nohách.
  Chlapec-mudžáhid sa triasol od strachu a rozplakal sa ako dievča. Galina sa ponáhľala utešiť dieťa:
  - Ešte si príliš malý. Pravdepodobne budete zaradení do kategórie civilistov. Pre každý prípad si povieš, že ešte nemáš dvanásť, tak ťa do kempu určite nevezmú.
  Chlapec z domobrany zrazu prestal revať a nižším hlasom, snažiac sa napodobniť dospelého, povedal:
  Neopustím svojich súdruhov! Buď sú všetci slobodní, alebo spolu v koncentračnom tábore!
  Dievčatá boli prekvapené nečakanou odvahou chlapca, Angelina prišla a pohladila ho po hlave:
  - Výborne, bude vám to pripísané... Ale nebojte sa, väčšina zajatých mudžahedínov bude pracovať v európskej časti Ruska pri obnove tovární a poľnohospodárstva a pre vaše deti bude dobré jedlo, lepšie ako zobrazia sa vaše karty a najlepšie filmy.
  Chlapci v zajatí boli skutočne chudí, niektorí dokonca ukazovali lícne kosti a trom chlapcom nahým do pása pod tenkou kožou presvitalo každé rebro a ruky im tak schudli, že bolo úžasné, ako v nich držali afganských faustpatrónov. Prídely potravín v treťom kalifáte Talibanu, vydávané na prídelové lístky, sa v posledných mesiacoch zmenšili natoľko, že obyvateľstvo takmer zomrelo od hladu. Navyše, jar je tradične najvzácnejším obdobím v roku na produkty.
  Galine bolo ľúto týchto chlapov, detí "nadľudí", ktorí teraz vyzerajú ako chudobní, hladní bosí. Prehrabala sa vo vreckách, našla v nich malú americkú čokoládovú tyčinku a zostala zaskočená.
  Darček prijatý v rámci Lend-Lease bol príliš malý a bolo tam tridsaťdva chlapcov (ostatní sú oveľa starší, vo vojenských alebo hasičských uniformách, neoholení, veľmi nepríjemní, zhrbení, takže vyzerajú ako starci!), čokolády nebude pre každého dosť.
  Dať jednému a uraziť ostatných? Alebo hádzať žreby? To druhé je zvyčajne východisko, no v tomto prípade sa to môže zdať smiešne. Alebo rozdeľte šesť dlaždíc medzi najmenších bojovníkov.
  Ten sa Galine Lomonosovej zdal najspravodlivejší a on, keď vytiahol čokoládovú tyčinku, opatrne odstránil obal, rozdelil plátky a podal ich najmenším a najtenším afganským chlapom.
  Bývalý mudžahedín sa skutočne zdal byť zlomený. Ani jeden z nich sa neponáhľal, nepokúsil sa, nevrhol sa ani nezobral zbraň. Pravda, niektorí zamrmleli cez zuby nejakú kliatbu, no akonáhle komsomolky urobili krok ich smerom, strašidlá okamžite stíchli a vtisli si hlavy do pliec, akoby očakávali úder.
  Galina si dokonca odfrkla s netypickým pohŕdaním:
  - Je potrebné, aby sa nadľudia prikrčili. A kde je ich nezničiteľný moslimský duch Talibanu?
  Angelina, ktorá vytrhla cigaretu jednému z chlapcov a hodila ju do trávy, uhasila ju prstami dlát, aj keď pokrytých odreninami, kričala:
  - Pre niekoho, kto fajčí cigarety, buduje v živote úspech, si príliš často dáva fajčiarsku prestávku!
  Galina pohotovo potvrdila:
  - V tom súhlasím s Bin Ládinom, skutočný mudžahedínsky bojovník by nemal: piť, fajčiť a musí byť verný!
  Po týchto slovách zachmúrení chlapci, pripravení každú chvíľu sa rozplakať, prepukli v priateľský smiech a všetko sa odrazu akosi uľahčilo na duši.
  Keď komsomolskí bojovníci odovzdali vojnových zajatcov najbližšej ruskej jednotke, Angelina vyrobila pre Galinu obväz a na zlomenú kľúčnu kosť pripevnila akúsi dlahu. Poľný lekár okamžite navrhol, aby si bojovník ľahol na nosidlá a strávil niekoľko dní sám. Komsomolská bojovníčka odmietla tento návrh s opovrhnutím, hoci pochopila, že v ruskej armáde je, žiaľ, veľa vojakov, ktorí by sa ho okamžite zmocnili. Jej hlas bol prísny, ako keď učiteľka karhá nedbalého študenta:
  - Premeškať hodiny nášho triumfu, posledné najradostnejšie dni vojny? Áno, toto je ten najkrutejší trest, aký si možno predstaviť. A nechcete pripraviť ruskú armádu o jej najlepšieho ostreľovača?
  Doktor zbledol, jeho staršia tvár otupela, pred očami sa mu vynoril znak tribunálu... Galina, keď videla jeho strach len nahlas, ako malé dievča, zasmiala sa a tlieskala si rukou po pleci:
  - No, nerob to! Sám nenávidím tých, ktorí píšu výpovede viac ako mudžahedínov. Takže to...
  A dievča, pískajúce, odišlo ...
  Okruh okolo Kábulu stále nebol dostatočne hustý, samostatné afganské jednotky sa prebili z kotlov do obranných uzlov ich hlavného mesta. Južný smer bol odrezaný, no na severe, kde sa ofenzíva začala až 20. apríla a oddialil sa aj prechod dolného toku rieky Afganistan, mali mudžahedíni stále medzery.
  Bin Ládin bol presvedčený, aby opustil Kábul, utiekol na juh a potom sa ukryl v ponorke. Afganská ponorková flotila bola so všetkými stratami stále najnenápadnejšia na svete a bojových ponoriek bolo menej ako všetkých ostatných flotíl sveta dokopy!
  Ale boli až do krajnosti utajení.
  Ale bin Ládin sa zdal natoľko morálne zlomený vlastným politickým a vojenským fiaskom, že sa rozhodol prijať smrť. Hysterický diktátor v žiadnom prípade nebol len akousi vznešenosťou a nebol zbabelcom, pripraveným urobiť čokoľvek, aby oddialil stretnutie so starou ženou, ktorej dych je chladnejší ako tekutý dusík a ktorej zovretie je neúprosné. Verejne to však oznámil, ale čo si naozaj myslel...
  Jazyk je daný šikovným politikom, aby skryl svoje myšlienky, ale častejšie všetky reči politika odhaľujú nezmyselnú hlúposť!
  Natasha tiež veľmi tvrdo bojuje. A jej obnažená okrúhla päta, ako keby sa vzdala prítomnému zničeniu, a granát preletí a dôkladne roztrhá mudžahedínov.
  Dievča štebotalo:
  - Jeden dva tri štyri päť! Žena vyšla strieľať!
  Zoya, čmárala na dushmanov a kosila celé rady militantov, zaškrípala:
  - Verím, že sa celý svet prebudí,
  Bude koniec fašizmu....
  A bude svietiť slnko
  Osvetlenie cesty komunizmu!
  Augustín vystrelil líniu na afganských bojovníkov a prerušil celú líniu.
  A zakričala:
  - Sláva komunizmu v Rusku!
  Svetlana so smiechom poznamenala:
  Máme kapitalizmus!
  A dievča hodilo holým opätkom smrtiaci hrášok.
  Potom zavrčala:
  - Ľudia budú šťastní
  Šťastie navždy...
  Sovietska vláda -
  Sila je veľká!
  Natasha hodila granát, čím prevrátila tank mudžahedínov, ktorý bol vyrobený z dreva, a zaštebotala:
  -Za veľký komunizmus!
  A bojovníci to vzali a zapískali. A vrany, ktoré upadli do mdlob, začali padať z neba.
  A zobákom prepichli hlavy mudžahedínov. A prepichli im turban a tak ďalej.
  Zoya skríkla a žmurkla:
  - Sláva Rusku s druhým príchodom komunizmu!
  Dievčatá boli veľmi šikovné. A doslova ich iskrila.
  Augustína vycerila zuby:
  - Buď slávny pre vlasť - ktorá je vo vojne so strašidlami!
  A dievča vzalo z bazuky ako lupanet. A jej úžasná sila je jednoducho smrteľná.
  Zoya to vzala a zaštebotala:
  - Bude víťazstvo nad vojakmi Bin Ládina!
  A bojovník dal veľmi dobre mierený obrat. A každá guľka zasiahla cieľ.
  Potom dievčatá štebotali:
  - Teraz sme späť na prehliadke,
  Oheň boľševizmu v hrudi ...
  Komunistická brigáda -
  S nami Lenin vpred!
  Svetlana potvrdila, kosila protivníkov ako kosa a tweetovala:
  - Na akrobaciu!
  A dievča vzalo a zostrelilo nepriateľské lietadlo. A urobila to mimoriadne dobre.
  Natasha agresívne poznamenala, kosila svojich protivníkov a zakričala, vycenila zuby:
  - Za vlasť, našu matku!
  A tu je dievča, ako udiera do nepriateľa. A potom bol tank odpálený z veže a kov bol odtrhnutý z trupu a valce sa rozbehli všetkými smermi.
  Pretekali a točili sa na tráve a všetko spálili. A jeden z valčekov zasiahol mudžahedína do žalúdka a rozrezal ho na polovicu.
  Natasha so žmurknutím poznamenala:
  - Za vlasť, ktorá je najúžasnejšia zo všetkých!
  A bojovník dáva mimoriadne presný obrat. Súboje sú tu tvrdé a krvavé.
  Dushmans zaskočí. Zdá sa, že ich je doslova nespočetné množstvo.
  Afganci chcú mier a jednotnú vládu. Teraz je však Rusko opäť na ich území. A tam v tomto osudnom Afganistane prebiehajú kruté boje.
  Zoya, strieľajúca, poznamenala:
  - Sláva časom veľkého komunizmu!
  A dievča hodí citrón holými prstami s vražednou silou.
  A roztrhajte svojich protivníkov na kusy.
  Augustina poznamenala, kosiac mudžahedínov:
  - Sláva našej vernosti a viere!
  Ryšavka vyskočila a rozbehla sa k strašidlám. Medenočervené vlasy sa jej vlnili ako bojový zástav. Môžete okamžite vidieť - dievča je to, čo potrebujete.
  A teraz dievča s nahým, ružovým, stvrdnutým opätkom udrie do brady afganského generála. A zlomiť mu čeľusť. Potom kráska zavrčala:
  - Za vynikajúce úspechy Ruskej ríše!
  Boje v Afganistane sú opäť veľmi tvrdé a krvavé. Množstvo rôznych druhov ničenia a smrti naokolo.
  Mirabela, ktorá zasadila strašidlá zo vzduchu drvivé údery a dvíhala celé kyje kameňov a kovu, s roztaveným železom, zavrčala:
  - Som najsilnejší pilot!
  Akulina Orlová pochybovala:
  - Nie, ja som najsilnejší!
  A tiež ako zasiahne nepriateľa veľkou ničivou silou raketou.
  Anastasia Vedmakova poznamenala veľmi agresívne a zo svojho útočného lietadla posielala náboje s kolosálnou ničivou silou.
  Dievča, ktoré si rozdrvilo holý ružový opätok, zavrčalo:
  - Budeme bojovať za vlasť,
  Poďme sa bozkať!
  A náš obrnený vlak dokázal zrýchliť!
  Akulina Orlová mala perleťové zuby a veľmi krásne ústa. A jej jazyk je veľmi ružový a elegantný, dokáže robiť zázraky.
  Dievča zavrčalo:
  - Neznášajte ponižovanie Slovanov,
  Taliban pošliapeme horou ...
  Nebudeme tolerovať žiadne ďalšie urážky -
  Rozdrvme nepriateľa bosými nohami!
  Samozrejme, dievčatá sú veľmi vtipné a melodické. Majú toľko šarmu a rôznych vtipov.
  Mirabela si spomenula, ako dušmanov jazyk olizoval jej stvrdnuté, zaprášené chodidlá bosých nôh dievčaťa.
  A aké je to šteklivé a príjemné.
  Dievča spievalo:
  Sme najsilnejší na svete
  Namočíme všetkých nepriateľov do záchoda ....
  Vlasť neverí v slzy -
  A zlým oligarchom dáme ranu!
  Natasha Sokolovskaya, pilotka z Lucifera, napísala na Twitteri:
  - Sláva Rusku, najväčšej z krajín!
  A s holým opätkom, ako tlačiť. Toto sú naozaj dievčatá s úškrnom. A ak z ich viacúčelových strojov vyletí smrtiaca sila rakiet, potom sa zdvihnú zákopy a bunkre!
  Dievčatá v afganskej vojne sú, samozrejme, niečím výnimočné a jedinečné.
  Stalenida vypúšťa rakety s kolosálnou, smrtiacou silou na mudžahedínov.
  A roztrhanie bojovníkov Alaha, ich Taliban. Áno, toto hnutie ukázalo svoju životaschopnosť. Toľko rokov bojuje s Ruskom.
  Stalenida s Veronikou plieskajúc obnaženými, zaprášenými podrážkami o piesok vyvalili výboj.
  A opäť niečo mimoriadne smrteľné letí. A nesie veľa skazy.
  Steelenida spievala:
  - Sláva našej krásnej vlasti!
  Potom ako vziať a ukázať jazyk. A jej obnažená päta stlačí spúšť.
  Victoria a Veronica vzali a vytiahli niečo plné sily a kolosálnej sily ničenia.
  A potom fungoval ruský plynový stroj. A vypaľuje celé polia s dushmanmi.
  Dievčatá mali kolená čokoládovej farby - také opálené. A je to naozaj veľmi sexi. Koža takmer dievčat je čierna a nadýchané vlasy sú, naopak, svetlé a trochu zlaté.
  Tu je niekoľko úžasných krás.
  A ak niečo spustia... Krásne dievčatá žiaria potom a ich opálená pokožka akoby bola vyliata z bronzu.
  Aké je to očarujúce.
  Steelenida, vyhladzujúca Afgancov, zakričala:
  - Moja armáda je silná, chráni svet!
  Tamara na to odpovedala:
  - Možno si myslel - našu armádu!
  Veronica a Victoria spievali, keď strieľali do afganských strašidiel:
  - Nie je priskoro...
  Nechceme vstúpiť do armády!
  Oh oh oh -
  Nechceme vstúpiť do armády!
  Chlapi nie sú príliš vytrvalí na lásku!
  A ako sa krásky smejú.
  Tamara mlátila súperku a škrípala:
  - Za najväčší komunizmus vo vesmíre!
  Nicoletta spievala, blikajúc holými kolenami:
  - Kapitalizmus povie pevné nie,
  Socializmus je naša odpoveď!
  A dievča znova, akoby vrhalo smrtiacu silu, kolosálne zničenie granátu.
  Alenka a jej tím bojujú s početnými strašidlami.
  Dievča bojuje s veľkým nadšením. Bojuje ako monštrum. Ukazuje svoju kolosálnu triedu a píska:
  - V mene nesmrteľných ideí komunizmu,
  Vidíme budúcnosť našej krajiny...
  Anyuta odpovedala s úsmevom:
  - V Rusku teraz kapitalizmus! Takže to...
  Alenka hodila holým opätkom kolosálnu skazu a zaškrípala:
  - Socializmus v priamom prenose!
  Alah so spokojným pohľadom poznamenal:
  - Bude éra veľkého komunizmu!
  A znova, keď vražedný obrat vybuchne.
  Mária zavrčala s veľmi potešeným pohľadom a rozdrvila mudžahedínov, ktorí sa plazili ako kobylky:
  Nech je éra komunizmu!
  A opäť, ako hodiť vražedný darček smrti.
  Olympias veľmi agresívne poznamenala, vyradila hordy Talibanu a zavýjala:
  - Za veľkosť komunistického Ruska!
  A opäť, ako dievča hádže bosou nohou takú bezprecedentnú skazu.
  Marusya, ktorá udierala nepriateľov, kosila ich z guľometu a hrala sa s dlaždicami tlače, zaškrípala:
  - Za sväté Rusko!
  Matryona, ktorá preťala nepriateľa a kosila ho, zakričala:
  -Pre Boha Perúna!
  Elena potvrdila:
  - A pre Svaroga!
  Alla pokosila rad dushmanov a zarevala:
  - A nezabudnite na veľkú Matku bohov Ladu!
  Maria, ktorá vyradila mudžahedínov, poznamenala:
  - Veľkosť našej vlasti je vo všetkom!
  Olympias, ako sa vložiť z granátometu a roztrhať nepriateľov a škrípať z plných pľúc:
  - Vyhrávame bez výnimky!
  Anyuta s tým plne súhlasil:
  - Áno, naše víťazstvo je nevyhnutné!
  A bojovník to vzal a holá päta fungovala.
  A z tanku Afgancov - veža bola odtrhnutá.
  Matryona so smiechom spievala:
  - Všetko najlepšie bude s nami!
  Dievčatá pokračujú v boji s nespočetnými mudžahedínmi ako útok oblaku kobyliek.
  Koľko ich tu je - veľa.
  Ale je tam aj veľa dievčat. A sú veľmi krásne.
  Viola a Malvína sa ujali afganských dushmanov veľmi famózne. A rozdrvme ich brutalitou.
  Viola dokonca štebotala a bosou nohou hádzala raketový granát:
  - Všetko ničím!
  A ako to dá mudžahedínom dobre mierenú a presnú odbočku.
  Malvína poznamenala, tiež čmárala s veľkou presnosťou na strašidlá:
  - Naše víťazstvo vo svätej vojne!
  A opäť bude hádzať granát s pomocou holej päty.
  Toto sú dievčatá - najvyššie vyznamenanie vo svojej triede.
  Viola dokonca žmurkla:
  - Na Venuši a Marse bude aj mesto!
  Malvina s tým ochotne súhlasila:
  - Tam budú kvitnúť jablone!
  Dievčatá sa vyznačovali veľmi veľkou krásou a obdiv bol kolosálny.
  Ale opäť sa tu na tanku pohybuje Gerda spomedzi žoldnierov.
  A bojovník je aj bosý a v bikinách.
  A je na špeciálnom - chladnom tanku - "Leopard" -3. A toto je veľké auto, musím povedať, že výkon.
  A s ňou sú aj dievčatá takmer nahé.
  Gerda strieľa holými prstami a kričí:
  - Sláva ére nových technológií!
  A ako pribíja nepriateľa.
  A exploduje vysoko výbušný fragmentačný projektil kolosálnej ničivej sily.
  Mudžahedíni s odtrhnutými rukami a nohami odletia do vzdialených strán.
  Jeden z nich mal odstrelenú hlavu v prilbe. Bola zhodená a vykopnutá.
  A dievča Aurora hodila túto hlávku kapusty bosou nohou.
  Potom dievča zakričalo:
  - Náš beh je najlepší!
  A podala veľmi presný a dobre mierený obrat. Z ktorých bol vykosený tucet mudžahedínov.
  Aurora zavrčala s úsmevom:
  - Jablone kvitnú, budeme mať guláš!
  Gerda na tanku rozdrvila dushmanov. A ona, spolu s jej priateľmi, výstrely z dvoch zbraní boli vražedného charakteru.
  Charlotte vystrelila, stlačila holými prstami tlačidlá na joysticku a vykríkla:
  - Slávna Cheopsova pantomíma!
  Vtedy kráska vybuchne od smiechu.
  Christina, ktorá kurva Afgancov guľometom, poznamenala:
  - Nech je Boh s nami!
  Magda logicky poznamenala:
  - Potrebuje bosé, tmavé dievčatá ako my?
  Gerda vravela:
  Potrebujem veľkú silu!
  A ako zasiahne nepriateľa smrtiacou strelou. A masa mŕtvych a skazy išli naraz.
  Charlotte si všimla stlačením tlačidla joysticku holou pätou:
  - To je ako Luciferova armáda!
  Potom sa krása leskne perlovými zubami.
  Mudžahedíni mučili jedno z dievčat. Natreli jej holé chodidlá slnečnicovým olejom a postavili ohnisko. A plameň začal olizovať dievčaťu holé, okrúhle päty.
  A bolo to také úžasné. A doslova hladil jej podrážku.
  Gerda zúrivo zachrapčala:
  Všetkých vás opečieme!
  Charlotte sa zachichotala a povedala:
  - My najprv v očiach duchov - uvidíme! A potom ich všetky opečieme a zjeme!
  Bojovníci samozrejme vo veľkej výške.
  Tu začali mudžahedínov drviť húsenicami. A boli v tom veľmi úspešní. Spod valcov sa valila krv a kosti chrumkali. Všetko vyzeralo celkom super.
  Gerda s úsmevom poznamenala:
  - Som besná kobra!
  A opäť ako na duchu mláti. Toto je jej krédo.
  A zo vzduchu sa kladie bomba za bombou. A nedávajú milosť celej tejto svorke Talibanu.
  Charlotte žmurkla na pilotov cez Skype a zaškrípala:
  - Nech sa náš búrlivý program zrealizuje!
  Christina s tým súhlasila:
  - Samozrejme, že bude!
  A na oblohe, Albina, ako keby tĺkla do strašidiel. A spôsobí to veľa skazy.
  Potom cvrliká:
  - Som skutočná blonďavá dračica!
  A Alvina bude vystrelená zo vzduchu ako raketa a nepriatelia budú rozbití.
  Potom zareve:
  - Za éru kolosálneho komunizmu!
  Albina, vykopávajúc duchov zo vzduchu, dodala:
  - A tiež nie kolosálne!
  Dievčatá, samozrejme, s fantáziou.
  Vojna medzi ZSSR a Afganistanom pokračovala ...
  Nataša strieľala do vojakov impéria Talibanu, doslova ich kosila a spievala...
  Nech je slnko vždy
  Nech je vždy nebo...
  Nech vždy existuje matka -
  Nech som vždy!
  A dievča holými prstami vystrelí na Afgancov vražedný granát. A masa bojovníkov islamského impéria bude roztrhaná.
  Zoya tiež strieľa a spieva:
  - Buď oslávený, buď oslávený, ty si naša Zem!
  Naše pôvodné lesy a polia!
  V mene Všemohúceho,
  Si naša drahá, svätá rodina!
  A holými prstami vrhne na mudžahedínov aj niečo také smrtiace.
  Áno, bojovníci fundamentalistického impéria čelili vážnemu problému.
  Červenovlasý Augustín pokračoval v kosení mudžahedínov a štebotal, kosil ich rady:
  - Som najsilnejší na svete!
  A ako holými prstami vražednej sily hádže darček smrti a trhá nepriateľov na kusy.
  A Svetlana tiež pridá niečo smrtiace nepriateľom a ničí telo.
  A potom zamrmle:
  - Sláva mojej vlasti!
  A aj on vrhne dar ničenia holými prstami smrtiacej sily.
  Tieto dievčatá sú proste hrozné.
  Bojovníčky obsadili Afganistan a z impéria Talibanu lietajú žetóny.
  Natasha, ktorá strieľala na mudžahedínov a kosila ich, poznamenala:
  - Budeme chváliť Boha menom Svarog!
  A s holými prstami, ako spustiť vražedný dar anihilácie.
  Dievčatá sú naozaj ukazovateľom najvyššej akrobacie.
  Zoya stlačila svoju šarlátovú bradavku na gombík bazuky, zabuchla na mudžahedínov a zaškrípala:
  - Za ZSSR!
  A Augustín tiež vezme a porazí žlté jednotky. A rozbije a zaškrípe veľa mudžahedínov:
  - Ale žiť ako doteraz, ale žiť podľa Brežneva!
  Som hlúpy, som hlúpy, nemôžem!
  A holými prstami na nohách opäť spustí niečo mimoriadne smrtiace. Tu je dievča.
  A Svetlana je v bitke tiež veľmi bojovná spratka. A zúfalo bojuje. A je schopný odrezať masu postupujúcich militantov od islamskej ríše Talibanu.
  A dievča reve:
  - Sláva komunizmu Svarog!
  A iní potvrdzujú:
  -Sláva komunizmu!
  . KAPITOLA #3
  Elizabeth strieľa na nepriateľa. A tiež používa holé prsty na nohách. Má dobrý tank, schopný prepichnúť protivníkov. A toto dievča musí byť povedané, len
  super trieda.
  A strieľa a udiera na protivníkov.
  A spieva:
  - Vo víťazstve nesmrteľných ideí komunizmu,
  Vidíme budúcnosť našej krajiny...
  A červený prapor našej vlasti,
  Vždy budeme nezištne verní!
  Ekaterina tiež strieľa na nepriateľa, trafí ho skrz na skrz a preráža veže áut. Potom zakričí:
  - Sláva komunizmu Lada!
  A tiež používa holé prsty na nohách.
  Elena strieľa aj na mudžahedínov. Mlátenie impéria Talibanu. Zasiahne ju skrz naskrz a zakričí:
  - Naša vec je správna!
  A Euphrosinia tiež veľmi presne zasiahne nepriateľov. A spieva:
  - V mene skvelých nápadov! Zloduch bude porazený!
  A aj to, ako žmurká na svoje partnerky.
  A ako Elizabethin tank skočí. A zničme mudžahedínske jednotky. A bolo to divoké.
  Dievčatá spievali a revali:
  - Sme najsilnejší na svete!
  A opäť strieľali veľmi presne.
  Toto boli dievčatá - to, čo potrebujete!
  A famózne mlátili nepriateľov-mudžahedínov.
  Tu na nebi dievčatá dávali aj dushmany.
  Anastasia Vedmakova, zostrelujúca lietadlá, prešla na pozemné ciele. Rozdrvila ich a zakričala:
  - My dievčatá sme statočné, statočné. statočný,
  Máme veľmi roztomilých kučeravých chlapcov!
  Za horúca ich pomelieme
  A potom si odpľujeme, cez ľavé rameno!
  Akulina Orlová, posraní oponenti, vydala:
  - Na ceste!
  A zrazil mudžahedínov bosými nohami.
  Mirabela Magnetic tiež zrazila jednotky Talibanu a vycenila zuby:
  - Bude veľa víťazstiev!
  A jej odhalené prsty sa začali hýbať.
  Toto boli dievčatá - proste supertrieda!
  Alenka a jej tím bojovali s mudžahedínmi. A vyzeralo to veľmi charizmaticky.
  Dievčatá udržali obranu a holými prstami na nohách hádzali dary skazy na postupujúcich vojakov impéria Talibanu.
  Alenka dala holým opätkom dar anihilácie a zaspievala:
  - Alek, roní slzy šťastia!
  Anyuta hodila dary smrti holými prstami na nohách a zaškrípala:
  - Ako jej duša spieva na harfe!
  Alla tiež mlátila stlačením šarlátovej bradavky na gombík bazuky a vydala:
  -Kapka, kvapka, kvapka, a Alenkine modré oči, slzy padajú na oštep!
  Maria kopala pomocou holých prstov na nohách a škrípala:
  - Priamo na oštepe! A mamička!
  Olympias tiež, ako sa smiať a odhaľovať perlové zuby.
  Je to dievča vzácnej krásy a šarmu.
  V tom istom čase sa bojovník chichotá a kričí:
  - Sláva kráľom komunizmu!
  A s odhalenou pätou podľahne vražednej prítomnosti smrti.
  Marusya tiež túži bojovať...
  A s veľkou intenzitou zo samopalov čmárá na mudžahedínov. A holým opätkom hádže darčeky smrti.
  A hovorí:
  -Za veľký komunizmus!
  Matrena porazí aj vojakov impéria Talibanu. Kosí ich s veľkou intenzitou. A zvolá a žmurká:
  - Za vynikajúce víťazstvá!
  Alenka agresívne vyhlási a kosí nepriateľa:
  - Naše Rusko je úplne prvé a skvelé!
  A ešte aj bosou nohou hádže vražedný dar záhuby.
  Anyuta so smiechom vyhlási, že zredukuje rady mudžahedínskych vojakov:
  - Sláva Červenej armáde!
  A opäť hodí na nepriateľa, vražedný dar vyhladenia.
  A Alah začne ničiť protivníkov. A tiež jej odhalené prsty dôkladne rozdrvia nepriateľov.
  A dar smrti hodený bosými nohami letí.
  A Mária je tiež veľmi bojovné dievča v boji. A jej strely sú veľmi presné a zasiahnu nepriateľa so zárukou.
  A toto dievča je tiež bojovná postava.
  Vystrelí sa a zakričí:
  - Sláva ére komunizmu!
  Olympias strieľa na nepriateľa. Kosí mudžahedínov a s úsmevom hovorí:
  - Sláva našej vlasti!
  A znova, poďme mlátiť Afgancov.
  A s holými prstami hádzať dary smrti na protivníkov.
  Toto sú dievčatá v ruskej armáde.
  A strieľajú na nepriateľa, konkrétne ho zasiahnu.
  Marusya tiež strieľa na nepriateľa. A robí to veľmi dobre.
  Dievča kričí z plných pľúc:
  - Sláva CPSU!
  A žmurká fialovými očami.
  A opäť hodí dar skazy bosými nohami. Toto dievča je jednoducho úžasné.
  Marusya je krásna a takmer nahá.
  Matrena strieľa aj na nepriateľa, a to veľmi presne. Zasiahne ho a zaškrípe a vycerí zuby:
  - Nebo a zem - moja láska!
  A tiež dievča, ako namočiť nepriateľa pomocou holej päty nôh.
  Dievčatá milujú zabíjanie - toto sú dievčatá!
  Stalenida tiež intenzívne bojuje proti mudžahedínom.
  A toto dievča vystrelí raketu na vojakov impéria Talibanu. A ako to roztrhá masu afganských vojakov. Toto je dievča - povedzme, čo potrebujeme.
  Steelenida uvarila:
  - Za vlasť - ZSSR!
  Veronica tiež zúfalo bojuje s nepriateľmi. A hádže smrtiace dary smrti s holými prstami.
  A zatiaľ čo dievča kričí:
  -Za veľký komunizmus!
  Viktória bojuje. Stlačila teda svoje holé, opálené nohy na odpaľovač a ako zasiahla mudžahedínov. Roztrhla ich a zavrčala:
  - Ver mojej vlasti!
  A Seraphim ako výbuch na nepriateľa. Ako si ľahne a zničí masu mudžahedínov so štekaním:
  - Za našu vlasť!
  Tieto dievčatá sú jednoducho zázrak.
  Oleg Rybachenko, tento nesmrteľný chlapec tiež bojuje s dievčatami. Je to skutočný a najúžasnejší bojovník na svete.
  Chlapec seká afganských vojakov mečmi a pomocou holých prstov na nohách im hádže darčeky.
  A keď spieva:
  - Ak je pevnosť na ceste,
  Nepriateľ postavil...
  Je potrebné obísť zozadu -
  Vezmite ju bez výstrelu!
  A opäť chlapec a dievča spolu s ním, Margarita, ako pískajú.
  A vrany s infarktom padnú na hlavy mudžahedínskych vojakov.
  Margarita Korshunova seká mudžahedínov mečmi, toto temperamentné dievča škrípe:
  - Sláva kráľom komunizmu!
  A opäť bude mávať bosou nohou a hádzať jedovaté ihly na nepriateľov.
  Tieto deti sú skutočné monštrá.
  Oleg Rybachenko čmáral oponentov, keď vydá:
  - Keby tam bola celá hlava!
  Čoskoro budeme v Kábule,
  To je všetko!
  Margarita to potvrdila vyhladením svojich odporcov:
  - Áno, budeme v Kábule!
  A ako si odnesie dar smrti holou pätou.
  Tieto deti sú skutočné monštrá.
  A bojujú ako mladí hrdinovia. Hoci vyzerajú len na dvanásť rokov. Ale vyzerajú len ako deti.
  Teraz sa z Bin Ládina stalo také monštrum, ktoré straší deti. Ako predtým, boli vystrašení Hitlerom. A to je, samozrejme, tiež zaujímavé a logické.
  A mudžahedínom sa na niektorých miestach podarilo vkliniť na ruské územie.
  Preto sú mudžahedíni a sú silní v počte.
  Vojaci Talibanskej ríše obsadili dobité dediny a bez váhania sa rozhodli zbičovať a zbiť všetky ženy a deti palicami na pätách a dospelých mužov jednoducho zavrieť.
  horieť v kôlňach. V skutočnosti sú nebezpeční a mudžahedíni nepotrebujú ľudskú silu. A ženy môžu byť znásilnené. A mužov vzali a strčili do stodoly. Kto odolal
  boli na mieste zastrelení. Všetkých tínedžerov, ktorým sa už lámali fúzy, hodili do kôlní poliatych benzínom spolu s dospelými mužmi. V skutočnosti už vedia bojovať.
  Mudžahedíni to vzali a zapálili. A mužov upálili zaživa. A chlapci nie starší ako štrnásť rokov a všetky ženy bez ohľadu na vek boli vyzlečené a začali bičovať bičom.
  A potom poraziť na päty s bambusovými palicami. Niekoľkým mladším deťom a niekoľkým starým ženám od šoku z bolesti spadlo z kopýtka. Ďalší boli zbití tak, že sa nemohli postaviť.
  A ich bosé nohy sú opuchnuté.
  Potom ich Číňania zobrali a hnali bajonetmi ich smerom. Sú to kruté stvorenia.
  A tak začal nový poriadok pod kontrolou Talibanu.
  A toto je len začiatok.
  Mudžahedíni majú niekoľkonásobnú prevahu v pechote, no oveľa slabšie letectvo a čoraz horšie kvalitné vybavenie a ťažké zbrane. Mnohé afganské tanky sú vyrobené z
  strom. A to ich nerobí silnejšími.
  Tu Gerda vo svojom aute veľmi slávne drví vojakov impéria Talibanu. A zráža ich s veľkou intenzitou. A jej zbraň funguje.
  Gerda udrela súperove nohy holými prstami a štebotala:
  - Sláva časom komunizmu medzi Nemcami!
  Charlotte tiež vystrelila bosými nohami a zaškrípala:
  - Sláva hrdinom komunizmu!
  Christina to vzala, udrela nepriateľovi facku, stlačila gombík šarlátovou bradavkou a zaškrípala:
  - A sláva našej vlasti!
  A Magda ako zasiahnuť nepriateľa holými prstami na nohách a vrčaním:
  - Úloha našej vlasti po stáročia!
  A tiež zasiahnuť nepriateľa.
  A to sú bojovné krásky - super a hyper trieda.
  Bojovníci najširšieho profilu a z bojového testu.
  Albina a Alvina, bojoví piloti z Nemecka, tiež mlátia mudžahedínov.
  A robia to s veľkým nadšením.
  A používajú holé prsty na nohách.
  Albin zostrelí afganské lietadlo na oblohe a zakričí:
  - Za komunizmus vo vyspelých krajinách!
  Alvina zostrelila lietadlo holými prstami a dodala:
  - A tiež vo vývoji!
  Boli to naozaj dievčatá - to, čo potrebujete!
  A rozdrviť mudžahedínov. A teraz sú na oblohe zostreľované afganské lietadlá.
  A potom sa presunú k pozemným cieľom.
  S nimi je Helga, tiež veľmi krásna blondínka.
  A mlátiť nepriateľa.
  A odrezal lietadlo holými prstami na nohách a zakňučal:
  -Za veľký komunizmus!
  A Albina zrazí afganské auto, spáli ho a dodá:
  - Pre najväčšie priestory!
  A Alvina rozsekne útočné lietadlo Mudžahedínov a vydá:
  - Pre bohyňu Héru!
  A zasmejte sa.
  Helga tiež bez prílišného premýšľania drví Afgancov a reve:
  - Sláva našej veľkej vlasti!
  A veľmi vhodne zráža nepriateľov.
  A Natasha a jej tím sú neľútostní.
  Vyhladzujú mudžahedínov vo veľkých masách. A keď spievajú:
  - A lieta na okrídlenom koni,
  Rusko zo vzdialených tisícročí!
  Zoya tiež mláti do nepriateľa pomocou holých prstov a bľabotania:
  - Za Rusko, v ktorom vládnu ruskí bohovia!
  dodal Augustín s úsmevom a rozdrvil nepriateľov. a pomocou holých podpätkov na to:
  - Za ZSSR!
  A tiež ako pridať záber stlačením šarlátovej bradavky na gombíku bazuky.
  A Svetlana tiež cielene vyhladzuje nepriateľov.
  A tiež používa holé prsty na nohách. A kosí veľa mudžahedínov.
  Počas spevu:
  - Žijeme na Zemi nášho otca,
  Vnúčatá Svaroga sú nádherné deti!
  Natasha stlačila tlačidlo bazuky rubínovou bradavkou a vyradila mudžahedínsky tank, vydala:
  - A letíme na okrídlenom koni,
  Sme vo vzdialených tisícročiach!
  Zoja odsekávala mudžahedínov v dávkach. A hromadila mŕtvoly vojakov Islamského impéria a zaškrípala:
  Rusko sa zasmialo
  A plakal a spieval...
  Vo všetkých dobách, preto je to Rusko!
  Augustín, čmáral na nepriateľov, poznamenal veľmi agresívne a hodil granát holou pätou:
  - Budeme najsilnejší na svete!
  A tiež ako mláti mudžahedínov. A hneď ich pokosiť celý rad.
  A Svetlana vyhladzuje aj vojakov islamského impéria. A holými prstami na nohách ničivej sily hádže darčeky a spieva:
  - Sláva dobe veru komunizmu,
  Verím, že nebudeme mať pacifizmus!
  A dievča stlačí gombík na bazuke a poriadne rozbije jahodovú bradavku.
  A tu bojujú ďalšie krásky.
  Napríklad Jane Armstrong. Treba tiež poznamenať veľmi zaujímavé a bojové dievča krásy.
  Rozdrví naliehavých mudžahedínov a so škrípaním hovorí:
  - Prichádza leto!
  Dievča vystrelilo na Afgancov, podrezalo ich a zavrčalo:
  - Za vlasť a slobodu až do konca!
  Gertrúda tiež zaútočila na nepriateľa. Zostrelila mudžahedínsky tank a zaškrípala:
  -Za veľký komunizmus!
  A Malanya spustí na nepriateľa niečo smrtiace. Rozbije to na kusy a zaškrípe:
  - Idem do trávy!
  A Monica bude búšiť do nepriateľa niečím smrtiacim, cvrliká a vycenie zuby:
  - Pozriem sa na jasnú oblohu a pochopím, že žijem!
  Jane to vzala a zavrčala:
  - Na oblohe zazvoní zvon!
  Gertrúda vrazila do nepriateľa a zaškrípala:
  - Bude pršať prívalovo!
  Malanya, ako prenasledovať nepriateľa piskotom:
  - Idem do detstva!
  Monica vystrelila na mudžahedínov, rozbila nepriateľovo auto a zaspievala:
  - Letný dážď pre mňa!
  Tieto dievčatá sú jednoducho úžasné!
  Natasha agresívne poznamenala a strieľala na nepriateľov a jedlo:
  - Sme veľkí bojovníci Svaroga!
  A holými prstami na nohách hodí na nepriateľa smrtiaci darček smrti.
  Zoya to vzala a zaútočila na nepriateľa automatickou dávkou. Zrazila ho a zakričala:
  - Za Rusko Svarog!
  A hodila dar záhuby holými prstami na nohách.
  Augustín tiež ako facka na nepriateľa. A holé prsty na nohách prinesú vražedný dar anihilácie. Roztrhne nepriateľa a zaškrípe:
  - Za pohyb ku komunizmu!
  A Svetlana tiež zasiahne nepriateľa ako šuganet. A rázne uhasiť nepriateľa. A jej obnažená päta odnesie a smrtiaci dar smrti nájde. A zasiahne veľa nepriateľov.
  A potom dievča spieva:
  - Náš pohľad je najbojovnejší,
  Stala som sa dievčaťom, veľmi cool!
  Tie dievčatá sú jednoducho úžasné.
  Natasha sa stavia veľmi bojovným spôsobom.
  Zúfalo však bojuje aj Oleg Rybačenko.
  A chlapec seká mudžahedínov mečmi a škrípaním:
  - Sláva ére komunizmu!
  A holými prstami hádže vražedný darček smrti.
  Toto dieťa je jednoducho úžasné.
  A Margarita Korshunova dôkladne mláti nepriateľov. A s holými prstami na nohách nepriateľov ničí.
  Potom zakričí:
  - Som super dievča!
  A opäť holými prstami, ako spustiť ostré a jedovaté hry na nepriateľa.
  A potom to deti zoberú a pískajú. A množstvo vrán je okamžite omráčené a padá na nepriateľov a preráža ich. A lebky sú plné dier.
  Povedzme, že takto prebiehala demontáž v boji.
  A deti, objektívne povedané, bojovné a nesmrteľné.
  Oleg Rybačenko spieval a rozsekal mudžahedínov na kusy.
  Bolo to tak krásne
  Človek sa stal otrokom kolektívu!
  A opäť, s holými prstami, chlapec bez veľkého obradu pošle nepriateľom smrtiaci dar smrti. Toto je naozaj zabijak.
  Oleg Rybachenko vzal a zaspieval:
  - Ta, ta, ta, berieme so sebou mačku!
  A opäť, s holými prstami, smrteľník zaútočí na nepriateľa. A je to veľmi agresívne.
  Margarita, ktorá rozdrvila nepriateľov a kosila ich dobre mierenými strelami, vydala:
  - Sláva ére ruského komunizmu!
  A opäť hodila na nepriateľa holými prstami na nohách smrtiaci dar smrti.
  Tu si to deti opäť zoberú a pískajú. A na hlavy čínskych vojakov padla masa vrán. Takto prebiehalo ich totálne vyhladenie.
  A deti sú plné nadšenia a chuti naozaj bojovať.
  Alenka strieľa na nepriateľa a škrípe:
  - Za vlasť, našu matku!
  A hodí dar smrti holým, dlátom.
  Povedzme, že tieto dievčatá sú veľmi bojovné.
  Anyuta čmárá na nepriateľa a ohlušujúco kričí:
  - Za našu veľkú vlasť.
  A holým opätkom vyvrhne to, čo prináša skazu a smrť.
  A Alla hasí nepriateľov dávkami. Kosí veľa mudžahedínov, hádže granáty holými prstami a škrípe:
  - Pre nové veľké víťazstvá!
  A tiež ako zasiahnuť smrteľným výbuchom.
  Ale Maria zráža aj nepriateľov zabijackou kosou. A s holou pätou sa na nepriateľov vrhá niečo veľmi ničivé. A vycenil zuby hovorí:
  - Rusko bude majstrom!
  A aj olympiáda porazí nepriateľa s veľkou energiou. A zostrelí na nepriateľa vražednú päsť alebo kladivo. A tiež používať holé prsty na nohách.
  A rev:
  - Za najsvätejšie Rusko!
  A vyceňuje zuby v úškrnku.
  Marusya je tiež v bojovej pozícii a kričí, odhaľuje tesáky:
  - Roztrhám ťa mudžahedínov na kusy!
  A holými prstami hádže najsmrteľnejší darček smrti.
  A Matryona, ako keby na nepriateľov, bude kladivo. A bude ju to poriadne bolieť. A naženie veľa mudžahedínov do rakvy Matryony. A zavrčal a vycenil zuby:
  - Som najbojovnejší na svete!
  A smej sa.
  Toto sú dievčatá tu - hlas krás je zvučný.
  Stalenida tiež drví protivníkov, vyhladzuje mudžahedínov a reve:
  - Pre veľký zástup ruských bohov!
  A hodí aj granát holými prstami.
  A zlomí masu mudžahedínov.
  Toto sú dievčatá - najvyššia trieda a super.
  Veronica búši do dushmanov a kričí:
  - Za vlasť, našu matku!
  A opäť jej obnažené prsty podreže afganské auto.
  Victoria ničí tmavých vojakov. Kosí ich ako kosa a agresívne sa škerí, hovorí:
  - Za našu bezhraničnú vlasť!
  A s holými prstami opäť hodí dar smrti.
  A Seraphim je tiež ako lupanet mudžahedínov. A z bazuky vypľuje dar smrti stlačením gombíka so šarlátovou bradavkou.
  Tu je on - bojovná žena.
  A mrmle:
  - Sláva ére komunizmu!
  A Alice a Angelica stále bojujú. Tieto dievčatá sú ostreľovačky. A strieľajú na Číňanov veľkou smrtiacou silou.
  A zasiahnuť priamo do cieľa s obrovskou presnosťou.
  V tom istom čase Alice reve:
  - Som najsilnejší na svete!
  A s holými prstami na nohách, ako vezme a spustí dar vyhladenia, vyhubí mudžahedínov.
  A Angelica zasiahne aj snežnú armádu. A používajte holé prsty na nohách. A stlačí spúšť šarlátovou bradavkou na hrudi a zamrmle:
  - Sláva môjmu svetu!
  A tiež ako sa smiať.
  Tu sú dievčatá, všetky dievčatá sú dievčatá.
  Alice spieva agresívne a aktívne a strieľa na nepriateľa:
  - Naša zem je oslávená,
  Všetci sme národy - rodná rodina!
  A Alica tiež hodí vražedný granát holými prstami.
  A Angelica mláti aj nepriateľov. A holými prstami hádže darčeky smrti.
  Zároveň ryšavé dievča spieva:
  - Sláva nášmu ZSSR!
  A jej obnažená päta hodí smrtiaci granát.
  Tu sú dievčatá - červené a blond.
  v týchto dievčatách je toho tak veľa a tak zvláštne, cool a pravdivé.
  Steelenida, strieľajúca na nepriateľa a dobre mierená strela s pomocou holých prstov na nohách, agresívne zavrčala:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  A znova stlačila tlačidlo rubínovou bradavkou svojho prsníka.
  Stalenida je veľmi greyhound a cool dievča. A má toľko vášne a vôle so silou.
  Dievča spievalo:
  - Stalin je sláva bitky,
  Let Stalina našej mládeže...
  Bojovať a vyhrávať s pesničkami,
  Naši ľudia idú za Stalinom!
  Veronica, ktorá strieľala na mudžahedínov a aktívne ich vyhladzovala, zakričala:
  Bojovať a vyhrávať s piesňou,
  Naši ľudia idú za Stalinom!
  Victoria, strieľajúca na afganské jednotky, štebotala:
  - Dostali sme obrovské krídla,
  Je nám daná veľká odvaha...
  hojnosť Stalinovho kolchozu,
  Sláva sovietskej krajine!
  A dievča hodilo vražedný darček smrti bosou nohou.
  Serafíni, ktorí kosili Mudžahedínov bez zbytočných ceremónií, vydali:
  Stalin je sláva bitky,
  Let Stalina našej mládeže...
  Bojovať a vyhrávať s pesničkami,
  Naši ľudia idú za Stalinom!
  Steelenida to zdvihla s úsmevom a spievala:
  - Bojovať a vyhrávať s pesničkami,
  Naši ľudia idú za Stalinom!
  A tak sa bojovníci naozaj pustili do vyhladzovania mudžahedínov bez zbytočnej arogancie a rozruchu. Musím povedať, že sú to veľmi bojovné krásky.
  Stalenida štebotala a vyceňovala zuby:
  - Bojovať s piesňou a vyhrávať,
  Naši ľudia idú za Stalinom!
  Toto sú bojujúce dievčatá.
  Veronika s úsmevom povedala:
  - Tam bude naše víťazstvo vo svätej vojne.
  A ukázala jazyk.
  Takže tu sú dievčatá jednoducho tým najvyšším a najlepším vkusom.
  Victoria poznamenala a žmurkla na dievčatá:
  - Toto je naša posledná a rozhodujúca bitka!
  A opäť, ako mláti nepriateľa.
  A udrel holými prstami.
  Tieto dievčatá sú jednoducho skvelé.
  A dievčatá, ktoré tak milujú bojovať.
  Steelenida zasyčala:
  - A pre Taliban je triviálne byť v rakve!
  Victoria súhlasila s týmto:
  - áno buď! A tento Bin Ládin je oveľa nebezpečnejší ako Hitler!
  Veronika s tým súhlasila:
  - Áno, má oveľa viac vojakov!
  Seraphim nahnevane poznamenal a kosil mudžahedínov v dávkach:
  - Číslo chce zobrať!
  Steelenida sebavedomo povedala:
  - Nevezmeš to!
  A zažiarila perleťovými zubami.
  Potom holými prstami so smrtiacou silou hodila granát skazy.
  Victoria s úsmevom poznamenala a odhalila zuby:
  -Sláva komunizmu!
  A opäť hodila smrtiaci dar smrti holými prstami na nohách.
  Veronika dala nepriateľovi facku a štebotala:
  - Sláva komunizmu a našej strane!
  Seraphim poznamenal:
  A sláva Leninovej veci!
  A poslal nepriateľovi dar záhuby.
  A takto rozdelili tieto dievčatá. A tak sú mudžahedíni mlátení.
  Alyonka, ktorá kosila afganských vojakov, zúrivo poznamenala:
  - Za najvyššie úspechy komunizmu!
  A opäť letí granát hodený holými prstami.
  A tu Anyuta pôsobí proti nepriateľovi veľmi agresívne.
  A kosí nepriateľov smrteľným tlakom. Odreže ich ako kosák. A výkriky:
  - Na slávu ZSSR!
  Bojujúca Alla z Mudžahedínov mláti a škrieka:
  - V mene Perúna!
  A nepriateľovi bude hádzať vražedné darčeky aj holými prstami na nohách.
  Agresívna Maria poznamenala, keď kosila súperov:
  - V záujme ovládnutia ZSSR!
  A tiež s holými prstami na nohách, ako smrteľná súčasnosť smrti podľahne.
  A olympiáda, keď sa postaví nepriateľom, udrie a zaškrípe:
  - Za vlasť k najvyššiemu víťazstvu!
  A tiež jej bosé nohy pošlú vražedný dar záhuby.
  Tu je dievča - povedzme - ultra!
  A Matryona sa chopila mudžahedínov a poďme ich zabiť. A konal s kolosálnym tlakom.
  A bojovník spieval:
  - Sme rozdrvení jarmom hordy!
  A Marusya, dlabajúc protivníkov a kosiacu ich ako zabijácka kosa, vyhŕkla:
  - Tlačí nás jarmo neverníka!
  A Olympias, rúcajúc afganských zlých duchov, zakričala:
  - Ale vrie nám to v žilách,
  Alenka strieľajúca na nepriateľa dodala:
  - Nebo Slovanov!
  A Anyuta s úsmevom zaštebotala:
  - A z morského pobrežia,
  Na ľadovú Kolymu!
  Ryšavá Alla sebavedomo dodala:
  - Toto všetko je naša Zem,
  Toto všetko sme my!
  Maria, ktorá strieľala do súperov, dodala:
  - My všetci!
  A hodením holými prstami rozprášila veľa mudžahedínov.
  Tu sú bojujúce dievčatá. A v nich ten tlak, povedzme - super.
  Alenka so smiechom do päste poznamenala:
  - Sláva ére komunizmu!
  Anyuta so smiechom dodala:
  - Sláva Leninovi!
  Alla, strieľajúca na mudžahedínov, vydala:
  Sem tam priekopníci
  Spievajte pieseň Leninovi!
  A holými prstami na nohách hodila smrtiaci granát.
  Toto je taká bojovná dievčina Mária. A rozdrví mudžahedínov kolosálnym tlakom.
  A sú doslova vymetené metlou.
  Maria, čmárajúc na nepriateľov, zaškrípala:
  - Sme priekopníčky - dcéry komunizmu!
  A opäť ako hodiť na nepriateľa veľkú porciu výbušnín.
  Olympias poznamenala a odrezala nepriateľa ako trávu kosákom:
  - Som supertriedny bojovník!
  A jej obnažené, vytesané nohy sú ako zasraní mudžahedíni, kolosálne a deštruktívne.
  Tu sú dievčatá. Povedzme, že sú skvelé.
  Alenka povedala:
  - Sme priekopníci a spievame piesne Leninovi!
  Ann opravila:
  - Nie, sme členovia Komsomolu! A spievajte piesne Stalinovi!
  Alla agresívne poznamenala a strieľala na nepriateľa:
  - Budeme schopní dokončiť nepriateľa,
  A bude prvá dovolenka!
  A Mary strieľala na nepriateľa, kosila nepriateľa a masa mudžahedínov bola premočená.
  Dievča zaškrípalo a uškrnulo sa:
  - Za Rusko a vesmír!
  Olympias sa ohlušujúco zasmiala a žmurkla.
  - Za našu veľkú vlasť!
  A holými prstami na nohe hodí dar smrti so smrtiacou silou.
  Marusya sa zachichotala a agresívne poznamenala:
  - Za víťazstvo nad Afganistanom.
  Matrena sa sebaisto zachichotala:
  - Sláva CPSU!
  A ako ukáže jazyk!
  Toto sú skvelé dievčatá.
  A Oleg Rybačenko mláti mudžahedínov mečmi a revom:
  - Za veľký ZSSR!
  A s holými prstami na nohách, chlapec, ako keby šuchol na nepriateľa.
  A cvrliká:
  - Sláva ére komunizmu!
  Margarita rúbe Afgancov a kričí:
  - Za našu vlasť!
  A s holými prstami dievča spustí jedovaté ihly. A hrdlo mudžahedínov prilepia.
  A dievča bude spievať:
  - Môj veľký komunizmus bude s nami!
  A deti budú znova pískať a tisíce mdlých vrán vrazili mudžahedínom do lebiek.
  
  ÚSPEŠNÉ MANŽELSTVO NAPOLEONA BONAPARTA
  Napoleon Bonaparte sa oženil so sestrou Alexandra I. Toto manželstvo bolo prospešné pre obe ríše. Obaja cisári boli príbuzní. A namiesto nezmyselnej vojny medzi sebou sa rozhodli zmocniť sa Turecka.
  Osmani, samozrejme, nie sú konkurentmi rusko-francúzskej armády a Konštantínopol bol dobytý počas jednej kampane. Potom nasledovala cesta do Malej Ázie a Egypta. Tony nových záberov.
  Napoleon dobyl aj Irán. Stredná Ázia išla do Ruska. A potom nasledovala cesta do Indie. Veľký Bonaparte zachytil veľkú časť Zeme.
  Ale v roku 1825 Alexander Prvý zomrel. Konštantín odvolal. A Nicholas I. čelil vzbure dekabristov.
  A brutálne to potlačil. A potom sa Napoleon rozhodol umiestniť svojho syna a príbuzného cára Alexandra prvého na ruský trón namiesto uzurpátora Mikuláša.
  A bol to silný ťah. Francúzsko spolu s kolóniami malo obrovskú armádu. A Napoleon bol považovaný za génia. A, samozrejme, počítal s rýchlym víťazstvom.
  A Kutuzov tam jednoducho nebol. Ruské jednotky boli porazené, najmä najlepšími generálmi boli decembristi a boli zatknutí alebo popravení.
  Napoleonovo ťaženie sa skončilo dobytím Moskvy a Petrohradu.
  Cisár zrušil poddanstvo a ľud to bral pozitívne.
  Miestna elita sa tiež zmierila a na trón bol dosadený Napoleon II.
  A o desať rokov neskôr sa konalo referendum a došlo k definitívnemu spojeniu oboch impérií.
  Napoleon žil do roku 1838 a zomrel ako šesťdesiatdeväťročný. Jeho vláda bola veľmi slávna a dobytia boli pre jednu osobu rekordné.
  V roku 1831 sa Napoleonovi podarilo pristáť v Británii a dobyť ju. Potom zajal kolónie v Amerike a podarilo sa mu viesť vojnu so Spojenými štátmi.
  Novým cisárom sa stal plavovlasý vysoký mladý muž Napoleon II. Bol už dosť starý na to, aby pokračoval v práci svojho otca a dobyl zvyšok sveta.
  Boli tam aj divoké krajiny a Čína, Japonsko a tie kolónie v Amerike, ktoré Francúzi nestihli zachytiť.
  Vojna bola vo všeobecnosti pod diktátom nového impéria. Napoleon II vládol do roku 1880 a podarilo sa mu dobyť takmer celý svet. Potom na trón nastúpil Napoleon III. A zmocnil sa posledných divokých krajín, čím posilnil ríšu.
  Celá planéta sa stala jedným. Nastala éra prosperity. Revolty vypukli len zriedka, takže život bol dobrý. A náboženstvá žili pokojne. Stále viac však dominuje ateizmus s kultom osobnosti cisára.
  A prvý let s ľudskou posádkou do vesmíru sa uskutočnil v roku 1930. Veda v jednej ríši sa rozvíjala rýchlejšie. A potom na Mesiac, potom na Mars a do celej slnečnej sústavy.
  A v roku 2001 sa začal prvý let s ľudskou posádkou k hviezde Sirius. A to je pre ľudstvo obrovský prielom.
  Áno, Napoleon dokázal zjednotiť ľudí a podmaniť si celý svet. A tým sa zrodil dokonalejší model moci a ekonomiky.
  Zvíťazil génius Napoleona... A svet sa stal oveľa šťastnejším... Už v roku 2021 nechodí po planéte Zem epidémia koronavírusov, ale na susedných planétach sa budujú mestá a kmeňové bunky sa naučili aktivovať takým spôsobom, že úspešne vykonávajú ľudské omladzovanie. A toto je vážne.
  A už sa zo starých mužov stávajú mladí muži a zo starých žien sa stávajú dievčatá. A stalo sa to nejako super!
  Toto je príbeh... Nie ako zlá realita, keď ľudia dostanú buď koronavírus, alebo sucho, alebo naopak silné dažde. A oveľa, oveľa viac.
  Vo svete nie je poriadok - plný vojen a krutostí.
  A vo svete napoleonského svetového impéria - už komunizmu. Nie sú chudobní, každý má prácu a každý je plný. Všetky deti sa v škole učia na počítačoch alebo cez internet. Mnohí vo všeobecnosti pracujú čisto nominálne.
  Len štyri hodiny pracovného dňa a tri dni voľna v týždni s kopou sviatkov.
  Veľa robotov vo výrobe a službách. Je veľa zamestnaní, kde si len lajky dávate do počítača.
  Bolo dobré žiť. Autá sa dávajú zadarmo, alebo autá ako malé helikoptéry s elektromotormi. Motory sú vyspelejšie a šetrnejšie k životnému prostrediu.
  A čo nie...aj deti majú bežecké topánky a s ich pomocou môžete lietať vzduchom.
  Kriminalita takmer úplne zmizla a dokonca sa začali organizovať zápasy gladiátorov ako v starovekom Ríme.
  Na Mesiaci sa už objavili moria a veľké mestá sa stavali zrýchleným tempom. A tiež na Marse a na Venuši. Továrne už ovládli Merkúr na slnečnej energii. Aké dobré to bolo len preto, že Napoleon Bonaparte sa oženil so sestrou Alexandra Prvého!
  
  
  AK BY VOJNA ZAČALA V 43. ROKU
  Hitler v roku 1941 nezaútočil na ZSSR. Rozhodol sa pokračovať v bojoch na Západe proti Británii. Po okupácii Juhoslávie a vylodení na ostrove Kréta sa navyše objavili obavy, že Nemci triviálne nestihnú dokončiť rotu na východe - pred chladom a silnými dažďami.
  Zvolila sa teda iná cesta. V júli Nemci rozbili britskú vojenskú základňu na Malte a vylodili tam jednotky. Posilnili aj Rommelovo zoskupenie. Tolbuk zachvátila búrka. A potom sa začal útok na Egypt.
  V tom istom čase sa v septembri zmocnil Gibraltár. Potom nacisti začali presúvať jednotky priamo do Afriky.
  Fuhrer sa rozhodol, že stopäťdesiat nemeckých divízií by sa dalo využiť racionálnejšie a namiesto ZSSR by sa mal zmocniť Blízkeho východu, Indie a Afriky.
  Už v októbri osem divízií Rommelových a talianskych jednotiek dobylo Egypt.
  A potom začala invázia do Iraku, Palestíny, Kuvajtu. Nemci presúvali do Afriky stále viac jednotiek. Stalin zatiaľ čakal.
  Počas zimy Nemci dobyli Blízky východ a presunuli sa do Iránu. To sa zhodovalo so vstupom Japonska do vojny, ktorá zaútočila na USA na prístav v Peru.
  A zabral veľké plochy.
  Na jar 1942 už boli Nemci v Indii. A zajali celý sever a časť stredu Afriky.
  A počas leta a jesene dobyli zvyšok čierneho kontinentu.
  A bolo to v pohode.
  Začalo sa vzdušné obliehanie a útok lietadiel na Britániu.
  Nemci využívali zdroje a prácu dobytých území.
  A natlačili Anglicko ako boxovacie vrece.
  Lietadlá Yu-188 boli výkonnejšie a vyspelejšie. Stíhačky boli tiež aktualizované.
  Objavili sa nové esá - extratrieda, ktorá rozdrvila Britov na oblohe.
  A potom Churchill, keď videl, že sú nešťastní, ponúkol Tretej ríši mier za akýchkoľvek podmienok.
  Spojené štáty boli tiež pripravené ustúpiť Nemecku aj Japonsku. Fuhrer súhlasil so zastavením vojny, ale pod podmienkou zaplatenia veľkých reparácií. A tiež zaberanie kolónií v Afrike a Ázii.
  Potom Nemci začali pripravovať ťaženie proti ZSSR. V štyridsiatom prvom roku sa začal vývoj rodiny tankov novej generácie a veľmi ťažkých.
  Konkrétne - "Panther", "Tiger" -2, "Lev", "Maus" a trochu zastaraný "Tiger". Do júna 1943 boli v sérii iba Panther a Tiger. Ostatné stroje sa stále testujú. T-4 tiež prešiel modernizáciou, keď dostal výkonnejšie zbrane, a T-3.
  Nemci nestihli prezbrojiť svoju armádu. Najnovšia stíhačka ME-309 práve začala prichádzať. Je pravda, že v sérii bol Focke-Wulf - výkonný stroj vo výzbroji a rýchlosti. Yu-288 tiež práve začal vstupovať do série.
  ZSSR za dva roky vyrobil viac ako dvanásťtisíc tankov a malý počet samohybných diel. Tretia päťročnica bola podľa oficiálnych údajov preplnená. Lietadiel bolo vyrobených rádovo viac ako osemnásť tisíc. Mnoho tisíc zbraní a mínometov. Rovnako ako asi milión samopalov. Armáda bola prevedená na guľomety.
  V prevádzke bol T-34-76 a niektoré ďalšie typy tankov. Najmä séria KV. Mighty KV-3, KV-4, KV-5. V tom istom čase vážil KV-3 šesťdesiatosem ton a KV-4 sto osem ton, KV-5 sto ton. Aj keď reálna prax ukázala, že ťažké tanky sa často pokazia a v boji nie sú príliš účinné.
  Okrem T-34-76 sa vyrábal aj kolesový pásový tank A-20, evolúcia predchádzajúceho BT, a T-29 bol tiež pásový kolesový, ale s tromi delami.
  Naozaj slabé brnenie. Vo všeobecnosti bola tanková flotila silná.
  Viac ako tridsaťtritisíc tankov a malý počet samohybných zbraní, ako aj klinov.
  Pravda, časť síl bola na Ďalekom východe, keďže Japonsko si rozviazalo ruky a pripravovalo sa na útok spolu s Treťou ríšou.
  Samuraji nie sú veľmi silní v tankoch, ale majú veľa pešiakov. vrátane koloniálnych.
  Tretia ríša mala v júni 1941 päťtisíc deväťsto tankov proti dvadsaťdvatisíc sovietskym. Pomer je približne jedna ku štyrom.
  Pravda, našli sa aj trofejné, ale tie sa takmer nepoužívali. Celkovo majú Nemci dvadsaťjeden tankových divízií. V druhej polovici štyridsiateho prvého roku bolo vyrobených iba 1800 tankov s malými stratami, ale s opotrebovaním. V štyridsiatom druhom cieli padlo šesťtisíc tankov. Z veľkej časti vďaka úsiliu Speera. A Tretia ríša dobehla ZSSR v počte vyrobených áut za rok. Áno, kvalita išla hore. Objavil sa v sérii "Tiger" a T-4 a T-3 boli modernizované. V predvečer invázie do ZSSR uvoľnenie tankov dosiahlo tisíc vozidiel mesačne plus samohybné delá. Panther išiel do série, ktorá prekonala väčšinu sovietskych vozidiel a T-34-76 v pancierovaní čela a výzbroji. Tento tank nebol zlý, rovnako ako T-4 so 75-milimetrovým kanónom a kalibrom 48 EL, tiež lepším ako tridsaťštyri. A samotný "Tiger", tiež stroj, aj keď zastaraný, ale impozantný.
  Ale zatiaľ čo Tretia ríša bola v celkovom počte tankov nižšia. Pravda, Británia a Spojené štáty niečo Nemcom dali. Predovšetkým Shermany, čelným pancierovaním a výzbrojou zhruba porovnateľné so sovietskymi tridsiatimi štyrmi a anglickými Churchillmi, dobre chránenými pancierom. Celkovo viac ako dva a pol tisíc týchto tankov.
  Plus, Nemci mali tiež talianske tanky, ale slabé, a určitý počet tureckých, väčšinou predané do USA.
  Nemci zvýšili celkový počet tankov na osemnásťtisíc plus samohybné delá. Zároveň má ZSSR celkovo stále viac ako tridsaťtri tisíc tankov. Ale ak si vezmete najnovšie, tak Nemci už budú mať viac.
  Zatiaľ čo ZSSR ešte nebojoval a nepracoval na koľajniciach v čase mieru a bol podriadený Nemcom v najnovšej technike, ktorá sa vyrábala za mesiac. Najmä v samohybných delách, ktorých sa vyrábalo veľa, najmä ľahkých - "Hunter".
  Navyše, tento ACS je celkom dobrý a mobilný.
  K tomu môžeme pripočítať desaťtisíc japonských tankov. Ale zvyčajne sú ľahké a niektoré z nich sú vo vojne s Čínou.
  Vo všeobecnosti je v nádržiach blízka parita. Navyše, časť Nemcov, najmä Pantherov, posádky nezvládli. Vo všeobecnosti teda môžeme v tejto veci povedať paritu.
  Ale horšie ako v štyridsiatom jednom. Potom boli Nemci v počte menejcenní. A ich tanky, vozidlá KV a T-34, prakticky neprenikli.
  A už sme museli bojovať - a to rovno na dvoch frontoch. A je tu len jeden spojenec: Mongolsko.
  V letectve sú veci ešte horšie. Zdá sa, že ZSSR je silný v počte lietadiel. Ale Nemci vychovali letectvo vo veľkom množstve a tlačili Britániu. A rozvíjali zručnosť es - najmä Marseille. Tento pilot, ktorý prekročil tristo zostrelených lietadiel, okamžite dostal dva Rády Rytierskeho kríža Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  V štyridsiatom druhom roku Nemci vyrobili viac ako dvadsaťosemtisíc lietadiel. Za prvú polovicu štyridsiateho tretieho už dvadsaťtisíc a celkovo dokázali dobehnúť ZSSR. S najkvalitnejšími strojmi.
  Najmä najnovší ME-309, ktorý mal sedem palebných bodov vrátane troch 30-milimetrových vzduchových zbraní.
  Súhlasíte, že je to veľká sila. Rovnako ako Focke-Wulf. Yu-188 je bombardér, ktorý nemá obdobu.
  K tomu treba prirátať japonské letectvo. Čo dalo silám Osi hmatateľnú výhodu.
  Japonské esá sú tiež veľmi skúsené. A ich bojovníci sú obratní.
  Na oblohe majú teda sily Osi prevahu v počte aj kvalite síl.
  Navyše Amerika a Británia previedli určitý počet svojich lietadiel. Silný je najmä americký bombardér B-29 a stíhačka Airacobra. Stíhačka Mustang je na tom asi horšie. Má len šesť samopalov. Ale bude aj lepší ako tie sovietske. P-51 je tiež dobré americké útočné lietadlo.
  Vo všeobecnosti, ak vezmeme do úvahy západnú technológiu, nemeckú a japonskú prevahu na oblohe a počet a kvalitu a bojové skúsenosti sú ešte vyššie.
  Takže na oblohe bude s najväčšou pravdepodobnosťou úplne dominovať os.
  Delostrelectvo je na tom o niečo lepšie. ZSSR má veľa zbraní a mínometov. V júni štyridsiateho prvého roku ich bolo okolo stotisíc proti štyridsiatim ôsmim tisícom Nemcov a koalície. Samozrejme, Nemci pokračovali vo výrobe zbraní, ale stále príliš neviedli útočné vojny. Takže tu si ZSSR zachoval výhodu. Plus tiež "Kaťuša".
  Nacisti síce mali plynové delá, ale nie v príliš veľkom množstve.
  Zatiaľ sú teda zbrane ZSSR silnejšie. Hoci nemecké 88 mm delá sú možno najlepšie na svete. Vyrába sa ich pomerne veľa. A Kaťuša nie je veľmi silná v obrane. A nie príliš presné.
  Takže pomer síl, ako to tu povedať, viac-menej, a môžete sa držať obrany.
  A obrana bola posilnená. Molotovova línia bola dokončená o dva roky navyše. A Stalinova línia bola obnovená. Takže môžete vydržať.
  V pechote sa zmenil aj pomer síl...zmobilizoval sa ZSSR.
  A po štyridsiatom prvom roku, keď mal päť a pol milióna vojakov, zvýšil svoj počet na pätnásť miliónov.
  Rozsah mobilizácie bol veľký.
  Tretia ríša však nasadila veľké sily. Veľa zahraničných divízií, koloniálnych jednotiek, satelitných armád. A Nemci mali dvadsaťpäť miliónov pešiakov a spojenci päť miliónov. Tridsať miliónov spolu je veľká marža. Pravda, koloniálne oddiely nie sú veľmi dobre vycvičené, ale s nemeckými veliteľmi.
  Divízie SS majú vo všeobecnosti Nemcov vo vysokej nadmorskej výške. Časť Wehrmachtu má bohaté vojenské skúsenosti. A v tomto smere sú nacisti silní. Nemci majú navyše obrovskú výhodu v mobilite. Tu produkcia Európy a dodávky z Británie a USA. V počte áut, motocyklov a kamiónov je u Nemcov výhoda sedem až osemnásobná.
  A majú viac samopalov. Vrátane tých, ktoré boli dodané z Ameriky a Británie.
  Vo všeobecnosti sú nacisti v pechote silní. A ďalších desať miliónov proti ZSSR zmobilizovalo Japonsko, nerátajúc ostatné časti proti Číne.
  Takže z hľadiska pracovnej sily majú sily Osi veľkú výhodu. A tiež v jej mobilite.
  Japonské námorníctvo je mnohonásobne silnejšie ako sovietske tichomorské.
  Nemci majú veľkú výhodu aj v vložkách.
  Ale nie tak ďaleko v lietadlových lodiach a veľkých lodiach. Ale ani ZSSR tu nie je silný.
  Mnohé lode však majú Taliansko. Vo všeobecnosti je nepriateľ na mori tiež oveľa silnejší.
  ZSSR, podradný vo vzduchu, kvalite a kvantite, má určitú prevahu v delostrelectve, viac kvantitatívne ako kvalitatívne. V nádržiach je o niečo silnejší v kvantite, ale horší v kvalite. A vôbec, aj v tankoch môže byť nepriateľ silnejší. V pechote je podradný počtom a pohyblivosťou. Mnohé časti Tretej ríše sú koloniálnym kanónom, rovnako ako Japonci. Ale v ZSSR nie sú všetci mobilizovaní riadne vycvičení. Nacisti majú viac bojových skúseností. Je pravda, že sovietske jednotky sú v dobrej obrane.
  Pomerne silná, konštruovaná obrana dáva šancu zadržať početnú pechotu.
  Je tu veľa guľometov a kanónov a to tiež zvyšuje výdrž.
  Dve línie Molotova a Stalina a za nimi sa buduje tretia.
  Celkovo je postavenie ZSSR strategicky beznádejné. Vo vojne opotrebenia skôr či neskôr zvíťazia jej satelity, ktoré sú ekonomikou a zdrojmi lepšie ako Tretia ríša, vrátane Turecka a Japonska s kolóniami.
  Jedinou nádejou v prípade dlhotrvajúcej vojny je, že Británia a Spojené štáty môžu otvoriť druhý front.
  Ďalšia zázračná zbraň...
  V každom prípade sa stávka uzatvára na tesnú obranu. A opotrebovať a zastaviť nepriateľa.
  Stalin sa však ešte pred vojnou snaží vyjednávať. Napríklad odstúpiť časť územia Nemcom. Alebo ponúknite prenájom ropných vrtov.
  Alebo možno platiť reparácie - obilie, ropa, zlato, uhlie alebo dokonca konzervy?
  Hitler však mier nechce. Je to pochopiteľné - armáda ZSSR je potenciálnou hrozbou. Ako komunistická ideológia. Sú to teda smrteľní nepriatelia.
  A Fuhrer chce vojnu.
  Hirohito tiež sníva o pomste za Khalkhin Gol. A chce rozlohy Sibíri.
  Áno, a v Spojených štátoch mnohým nevadí bojovať proti ZSSR.
  Ale zatiaľ čo Hitler ich nepozýva. Rovnováha síl je hrozná ... A čo robiť?
  Stalin sa, samozrejme, tajne snaží vyjednávať s Britmi a Američanmi.
  Ale povedali mu: vydrž zo všetkých síl a potom sa uvidí. Možno môžeme pomôcť. A nebudeme to riskovať.
  Vojna sa skrátka stala nevyhnutnou... A stále sú tu problémy - Červená armáda sa veľmi nevie brániť. Naučili ju bojovať na cudzom území a útočiť, nie brániť.
  Ale Nemci aj tak zajali polovicu sveta a vedia urobiť veľa.
  22. júna 1943 sa začala vojna. Nebolo to neočakávané, ale aj tak sa to takticky ukázalo ako náhle. Všetky sily Fritza boli okamžite vrhnuté na nepriateľa.
  A pripravený zničiť nepriateľa.
  Hneď v prvých hodinách sa ukázalo, že Nemci sú vo vzduchu silní. A že majú veľa jednotiek na vysokej úrovni. A že "Tiger" je veľmi dobrý prelomový tank, aj keď zastaraný. A impozantná sila ME-309 a Yu-288.
  Áno, táto armáda sa ponáhľala a ich sovietske jednotky sa stretli s tvrdohlavým odporom.
  Boje sa rozvinuli pozdĺž celej hranice. A išli hlavne pod diktát Wehrmachtu. Lezli ako hmyz, početní žoldnieri.
  Ako sa ukázalo, opevnenia sa nachádzali príliš blízko hraníc a nemali dostatočnú hĺbku obrany. Navyše, a čo je najdôležitejšie, sú to chyby generálov, ktorí mali málo skúseností a veľmi nerozumeli, ako udržať obranu.
  A vojenský duch mnohých jednotiek, najmä na Ukrajine, sa ukázal ako slabý.
  A masová kapitulácia a dezercia sa stali pravidlom. Najmä na západnej Ukrajine.
  A v Zakaukazsku, kde postupovali Turci a Nemci, bolo cudzie vojsko nepokojné. Nepriateľovi sa podarilo preraziť a obkľúčiť Jerevan. Samotné mesto sa ale nevzdalo.
  Batumi, po desiatich dňoch tvrdohlavého boja, bol zajatý. Nemci dokázali v prvých dňoch preniknúť desiatky kilometrov do sovietskej obrany. A odrezať Bialystok ... A pod Levom sa objavil kotol. A hoci nacisti dosiahli za prvé dva týždne menší pokrok ako v skutočnej histórii v štyridsiatom prvom roku, pre sovietske jednotky bolo ťažké prevziať iniciatívu. Takže nepriateľ je silnejší.
  Ak v štyridsiatom prvom roku mali Nemci výhodu v pechote, tak len v prvých dňoch. A potom prešla výhoda na Červenú armádu. Tu nebolo čo mobilizovať.
  A zaklinovanie sa ukázalo ako nebezpečné... A tak sa Nemci bojmi dokázali prebiť až k Minsku. A toto je už vážne.
  V samotnom meste sa rozpútali prudké boje. Fuhrer nariadil postupovať a nevzdávať sa. A Stalin zavelil - ani krok späť!
  Mesiac po začiatku ofenzívy Nemci vyšívali do Bereziny a obsadili Minsk ... Priblížili sa k Žitomiru.
  Japonci dokázali obkľúčiť Vladivostok. A to je aj z ich strany vážne tvrdenie. Bola dobytá aj významná časť Mongolska.
  Nemci spolu so satelitmi dobyli aj Moldavsko a začali sa približovať k Odese. A je to v pohode.
  Stalin sa cítil veľmi nepríjemne. A pochopil svoju záhubu proti takejto koalícii.
  Opäť ponúkol mier. Ale Fuhrer, samozrejme, nechcel. A Nemci pokračovali v postupe ...
  Nakoniec sa Stalin rozhodol ponechať obranu na Dnepri.
  Dva mesiace po začiatku vojny sa nacisti dostali k Dnepru a v centre sa dokonca priblížili k Smolensku.
  Jerevan obkľúčený Turkami sa stále držal...vytvorila sa mimoriadne nebezpečná situácia.
  Stalin zvolal stretnutie armády. Treba niečo urobiť. Ak sa budete len brániť, prehra je len otázkou času.
  Žukov ponúkol, že zasiahne centrom. Hoci sily nestačili ... Už v auguste ...
  Na fronte sa objavili prvé tanky Lev. Na bojové použitie dozreli o niečo neskôr. Tento stroj bol ťažký 90 ton a so silným kanónom. Čelná ochrana je pevná: stopäťdesiat milimetrov čela trupu so sklonmi a dvestoštyridsať milimetrov čela veže. Takýto tank obsahoval všetky vozidlá ZSSR a jeho 105 mm kanón s dĺžkou hlavne 70 EL prerazil aj KV-4 so 180 mm čelným pancierom.
  Toto je naozaj vážna zbraň. Ale príliš veľká váha, samozrejme, sťažovala manévrovanie a rýchlosť. Áno, zbraň vystrelila iba päť výstrelov za minútu. Nemci dostali silný tank, no nie veľmi praktický na použitie.
  Objavil sa aj "Tiger" -2. Toto auto sa ukázalo byť z praktického hľadiska lepšie ako v skutočnej histórii. Keďže bol vytvorený a implementovaný motor s tisíc konskými silami. A s hmotnosťou šesťdesiatosem ton sa tento stroj ukázal ako relatívne mobilný a rýchly a nekazil sa tak často.
  Začal prichádzať aj "Panther" -2. Vážil päťdesiattri ton, no motor s výkonom 900 koní to vynahradil. 88-milimetrová pištoľ 71EL bola dostatočne silná a priebojná, presná a rýchla streľba bola uspokojivá alebo dokonca dobrá na boj s nepriateľskými tankami.
  Tieto vozidlá ukázali svoju úroveň v bitkách. V septembri Nemci konečne obkľúčili Smolensk. Pal a mesto Tallinn. Nemci a ich koloniálne hordy sa spolu so satelitmi priblížili k Leningradu.
  Prišiel na Krym. Kyjev, ktorý stál na kopci a bol dobre opevnený, sa stále držal ...
  Prišiel október ... Pršalo a pohyb nacistov sa spomalil.
  Vojnu nebolo možné rýchlo ukončiť. Zastavili sa aj Japonci, zablokovali Vladivostok, dobyli väčšinu Mongolska a podarilo sa im dobyť Chabarovsk.
  Nemci sa zatiaľ rozhodli, že nepôjdu do besnenia, ale stlačia lietadlá. Okrem toho došlo k dobrému vývoju prúdových lietadiel. A bombardéry novej formácie mohli bombardovať prakticky beztrestne.
  Áno, a balistické strely, to je tiež veľká ničivá sila.
  Je pravda, že sú drahé a nemajú veľkú presnosť.
  Ale prúdové bombardéry vyzerajú veľmi sľubne.
  A Nemci začali leteckú ofenzívu. Nové lietadlá Yu-488 a TA-400 by mohli bombardovať továrne ZSSR na Urale a za Uralom. Nový Yu-488 je prvý sériový nemecký bombardér so štyrmi motormi.
  Na rozdiel od amerického B-29 má menšiu plochu krídel a väčšiu rýchlosť. A TA-400 má vo všeobecnosti šesť motorov a výkon je obrovský.
  Nemci a ich satelity napokon v novembri prešli do defenzívy. Iba bojovali a bombardovali. Došlo k leteckému útoku.
  A v bitkách bolo veľa krásnych dievčat.
  Tu bojuje posádka Elizabeth na tanku T-34-76. Dievčatá napriek chladu v bikinách a naboso.
  Pohybujú sa a proti nim stojí Panter. Bojovníčka Euphrosyne zrýchľuje tank pomocou holej, okrúhlej päty a spieva:
  - Za myšlienky komunizmu
  Odvážne ísť do boja
  A armáda fašizmu
  Rozbijeme sa!
  "Panther" v čele nemôže byť prepichnutý. A aby ste sa dostali na palubu, musíte sa k nej priblížiť. Dievčatá sa hrajú so svalmi tlače. Ich tank sa rýchlo blíži k nepriateľovi.
  Panther strieľa. Letí projektil smrtiacej sily, ale tridsaťštyri uhne.
  Catherine poznamenáva:
  - Riskantná taktika!
  Zbrane Panthers vystrelia pätnásť rán za minútu. A je veľmi ťažké skĺznuť na požadovanú vzdialenosť.
  Dievčatá spievajú:
  - A v hviezdnych výšinách a horskom tichu,
  V morskej vlne a zúrivom ohni!
  A zúrivý, zúrivý a zúrivý oheň!
  A teraz ich tank prekĺzne medzi "Panterov" a strieľa na nich po stranách.
  Tu sú bojujúce dievčatá. A autá sú v plameňoch. Najprv je prepichnutý jeden panter, potom druhý.
  Elena to vzala a zaštebotala:
  - Sláva našej vlasti - ZSSR!
  A opäť dievčatá v rýchlom pohybe tanku. A vyraďte "Tigra". Očividne sú v pohode.
  Elizabeth s potešením spievala a tlačila na holé prsty:
  - A idú do boja - dievčatá sú bosé,
  Veľký prvok, skvelý prvok!
  Bojovníci, čo povedať - na vrchole!
  Porazte nepriateľov so všetkou rýchlosťou panterov. Nikto ich nezastaví.
  A na oblohe Anastasia Vedmakova je stále zlodejka. Tieto dievčatá sú jednoducho strašidelné.
  A ako agresívne a bez ceremoniálu bojujú.
  Dievča to teda vzalo a holými prstami namierilo lietadlo a zasiahlo nepriateľa.
  Potom zaštebotala:
  - Som tá najlepšia žena!
  A boj pokračuje...
  Akulina Orlová reve, kosí odporcov:
  - Mám super dievča!
  A opäť kosí nepriateľa. Toto sú tie, ktoré boli ukradnuté.
  A robí dvojitý kotúľ na ME-309, čo je celkom fajn.
  Tu sú bojovníci, ktorých osvetľujú Luftwaffe.
  Akulina Orlová zostrelí nepriateľské lietadlo holými prstami na nohách a zaškrípe:
  - Sláva ZSSR!
  Mirabela Magnetic je tiež v radoch, proste zázračný zabijak. A tento pilot s istotou zrazí nacistu trojitým sudom a zaškrípe:
  - Za najväčšie myšlienky komunizmu na planéte Zem!
  Toto sa ukázalo byť naozaj skvelé.
  Tri dievčatá sa správajú ako keby kradli a sú veľmi bojovné na výšku a veľkosť.
  Zima už prišla. A mráz... Červená armáda sa snaží postúpiť.
  Ale nepriateľ je viac-menej pripravený na zimu. Tentoraz Wehrmacht pre každý prípad a na chladné obdobie zásobil šatstvom a jedlom.
  Pravda, koloniálne jednotky sú veľmi chladné a nepohodlné.
  Červenej armáde sa podarilo oslobodiť Smolensk a zatlačiť nacistov cez Dneper na Ukrajine.
  Ale nepriateľ je silný a jeho lietadlo je nekontrolovateľné. A bomby, bomby a zase bomby!
  A teraz prúdové stíhačky v boji. A namiesto Focke-Wulfa pokročilejší stroj TA-152. A to je, samozrejme, tiež veľký problém.
  V letectve sú silní Nemci aj Japonci. Marseille za štyristo zostrelených lietadiel dostalo vysoké ocenenie - Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A za päťstovku bol vyznamenaný Veľkým krížom Železného kríža.
  Tento pilot sa skutočne stal jednoducho legendárnym. A pre sovietskych pilotov je len nočnou morou.
  Stalin dokonca poznamenal:
  - Je to čierny diabol! A je čas poslať ho do pekla!
  Áno, vojna pokračuje. V zime sa podarilo dosiahnuť nejaké úspechy, no k rozhodujúcemu zlomu nedošlo.
  Je pravda, že prúdový stíhač ME-262 sa ukázal ako málo spoľahlivý a efektívny. A motor má ďaleko od dokonalosti. Ale TA-152 je oveľa praktickejší ako Focke-Wulf. A tento stroj sa dodnes používa nielen ako stíhačka, ale aj ako útočné lietadlo a frontový bombardér.
  Auto sa ukázalo ako viacúčelové a vážne. Doteraz sa v ZSSR objavil iba Jak-9, čo je zjednodušené a MIG-3 sa prestal vyrábať.
  Na jar, keď sa sneh roztopil a nacisti začali opäť postupovať, sa oteplilo.
  A južné jednotky bojovali ochotnejšie, keď neboli mrazy. Boj bol krutý.
  Červená armáda tvrdo bojovala. Ale sily boli nerovnomerné. Nemci používali Panther-2 ako najmasívnejší tank, stroj s výkonnými zbraňami a dobre chránený v čele. A "Tiger" -2 je tiež slušný.
  Bojov sa zúčastnili aj Mausovia.
  Aj keď je tento stroj príliš ťažký a pomalý. A tank "Lev" bol skutočne vyradený z výroby.
  Stále v sérii bol modernizovaný T-4. A T-3 už bol vyradený z výroby.
  Problémy má aj ZSSR ... Je potrebné zmodernizovať rad KV. A stále je to neúčinné.
  IS-2 sa zatiaľ neobjavil. Ale T-34-85 išiel do série. A to je vo všeobecnosti logické.
  A ťažké tanky boli úplne vyradené z výroby. Stalin nariadil staviť na jeden masívny T-34-85. Čo je vo všeobecnosti logické. Aj keď tento stroj "Panther" -2 to na čele nevzal. Ale mohlo to zasiahnuť bokom.
  V lete sa objavili nemecké prúdové bombardéry Arado, ktoré sovietske stíhačky ani nestíhali. A toto je vážne.
  Nacisti obsadili Smolensk, Vjazmu, Ržev a Kalinin.
  Blokovaný Leningrad ... Do konca leta bola Moskva vzdialená len sto kilometrov.
  Ale Červená armáda bojovala veľmi tvrdo. Japonci dokončili zajatie Mongolska a napadli Strednú Áziu.
  Situácia sa mimoriadne skomplikovala.
  Stalin hádzal hromy a blesky a tu a tam upadol do hystérie. To však veľmi nepomohlo.
  Situácia bola čoraz ťažšia. Na jeseň Nemci zmenili plán a otočili sa na juh, smerom na Kaukaz.
  Orel, Kursk a v októbri Voronež boli dobyté... Koncom novembra sa Červená armáda stiahla za Don a tam sa zakotvila. Stratili sa významné územia.
  A tlak nacistov rástol.
  Dostanú to najmä prúdové bombardéry. A hryzú veľmi silno.
  Sovietske dievčatá však bojujú vo vysokej nadmorskej výške.
  Nemci sa snažia preraziť k Leningradu. Útok na Novgorod. Do cesty sa im však postavila štvorica statočných dievčat.
  Nataša hodila na nacistov bosou nohou granát a spievala:
  - To je správne...
  Zoya spustila dar smrti s holým opätkom a dodala:
  - Nepriateľ...
  Augustín podľahol niečomu ničivému a zaškrípal:
  - Myslí si...
  Svetlana hodila granát holými prstami a zaškrípala:
  - Čo...
  Natasha hodila bosými nohami pár citrónov a zakričala:
  - ruský...
  Zoya tiež podľahla niečomu energickému a smrtiacemu a škrípala:
  - Organizovaný...
  Augustín spustil smrtiacu zbraň a zamrmlal:
  - Nepriateľ....
  Svetlana opäť podľahla ničivému a vyaknula:
  - Prestávka!
  Natasha sa otočila a zaškrípala:
  - SZO...
  Zoya vystrelila aj na čiernych cudzincov, ktorých nacisti naverbovali a škrípali:
  - Odvážte sa!
  Augustín hovoril silou a zúrivosťou:
  - To...
  Svetlana podľahla s úsmevom pantera:
  - AT...
  Natasha hodila granát bosou nohou a skríkla:
  - Boj...
  Zoya hodila darček smrti holými prstami a zamrmlala:
  - Útoky!
  Augustín sa pripojil a zamrmlal:
  - Nepriatelia...
  Svetlana dala holými podrážkami hromadu granátov a ako z plných pľúc kričí:
  - Budeme...
  Natasha zabila dávku a zasyčala:
  - Zúrivý...
  Zoya prerušila nacistov a zakričala:
  - Poraziť!
  Augustín znova vystrelil a zakričal:
  - Zúrivý...
  Svetlana pri streľbe štebotala:
  - Poraziť!
  Natasha opäť hodila granát ladnou, bosou nohou a cvrlikala:
  - Zničíme nacistov!
  Zoya to vzala a zaštebotala:
  - Budúca cesta ku komunizmu!
  A holými prstami hodila citrón.
  
  Bojovníci spievajú z plných pľúc;
  Veľká krajina ZSSR,
  Čo je najúžasnejšie vo vesmíre...
  Vyskytlo sa milión problémov
  Ale naša práca je práca a tvorba!
  
  Verte, že nepriateľ nevyhrá krajinu,
  Čo je krajšie a silnejšie ako všetky...
  Čoskoro postavíme spoľahlivý štít,
  A konečne uveríme múdrejším...
  
  Áno, strýko Sam sa rozhodol pomôcť,
  Nacistom po zmene moci v Ríši ...
  A moc nacistov bola obnovená,
  Nepriateľ chce roztrhať ZSSR!
  
  Teraz musíme vážne bojovať
  S nacistami, že silní sa rútia ...
  ale udrieme nepriateľom pod brucho,
  Na slávu našej matky Ruska!
  
  Nie, ruštinu jednoducho neprelomíš,
  Vieme ako, radi bojujeme statočne...
  Tu sa Wehrmacht rozhodol zaútočiť na nás,
  Ale môže sa iba zrútiť a nie vyžmýkať!
  
  V Rusku každý bojovník z jaslí,
  Dieťa ťahá ruky k zbrani...
  Nech je to veľmi inteligentný čarodejník
  Kto stvoril túto planétu!
  
  Pre Hitlera, neberte Moskvu na zub,
  Dostal silnú ranu do ňufáku...
  Prečo vyliezol do Ruska, nerozumiem,
  Slabé je pre neho zabiť bacila mečom!
  
  Áno, neďaleko Moskvy dostal nepriateľ bitku,
  Dievčatá mu dali holú pätu ...
  Môžete vidieť, že Fuhrer je jednoducho blázon -
  Kohl zasahoval do komunizmu dal!
  
  Tu prichádzajú priekopníci s piesňami,
  Pri útoku s bubnovaním...
  Nech je teraz Fuhrer kaput,
  A budeme riadiť Fritza v zajatej formácii!
  
  Chlapec je bosý na záveji,
  Bez strachu kráčať vpred...
  Nacisti budú čoskoro zahnaní do rakvy,
  A ruže budú kvitnúť v žiarivom máji!
  
  A Hitler bude mať čoskoro chatky,
  Pôjde do hrobu. a jeho nástupca Goering...
  Čoskoro nasadíme Fuhrera,
  hoci niekedy ťažká pichľavá metla!
  
  Vytvoríme nádherný ruský svet,
  V ktorom bude Rusko vládnuť, verte mi ...
  Shakespeare sa neodvážil zložiť niečo také,
  Hoci útočia na Rusko tlakom diablov!
  
  Hitlerov krutý tlak je viditeľný,
  Jeho bývalý spojenec mu pomáha...
  Niet divu, že je počuť stonanie dievčat,
  V raji už čoskoro nebude kde vidieť!
  
  Áno, strýko Sam zmenil trasu,
  A tanky, lietadlá sa posielajú nacistom ...
  V jeho ašpirácii sú Yankees veľmi cool,
  Nahnať do rakvy ďalších komunistov!
  
  Zhoršilo sa to, aj keď Stalingrad,
  Rozdrvil som takmer všetky strany nacistov...
  Vzniklo také nezastaviteľné vyrovnanie,
  Pod týmto nebom určite čisté!
  
  No, čo robiť - dievčatá sú z ruky,
  Skrývanie sa pred Fuhrerom hordy v bitkách ...
  A čižmy sa dievčatám nehodia,
  Vždy vedia bojovať!
  
  Pre dievčatá nie sú mrazy strašné,
  Keď bojovali pri Moskve,
  Boli takmer nahí a bosí,
  Hádzanie granátu bosou nohou!
  
  Tak čo si chcel Goering,
  No, myslel som, že Yankees ti hneď pomôžu...
  A zasadil totálny chaos,
  A dievčatá stonajú iba divokým hnevom!
  
  Sú tam dosť krvavé bitky,
  Dievčatá navždy veria, že sa netreba vzdávať...
  Na účtoch nebudeme mať nuly,
  A výkonné RPG je vložené do batohu!
  
  Bojovníci sú krása
  Samotná Lada je pripravená za nich bojovať ...
  Majú holubice posvätnej čistoty,
  Nech je jednoducho najvyššie ocenenie!
  
  Áno, verím, že Boh síl Svarog príde,
  A mŕtvi v boji vstanú...
  A zatrúb na slávny roh lovca,
  A výhry budú najúprimnejšie!
  
  Na Zemi už nebude smútok,
  A horké slzy vyschnú...
  Budeme žiť v jednej rodine, vedieť-
  A zlí diabli jednoducho zomrú!
  
  Pionieri odvážne do boja,
  bosí chlapci sa ponáhľajú snehom..
  Verím, že Rusko bude vždy s vami,
  Aj keď sa niekedy taniere rozbijú!
  
  Boh Ježiš vzkriesi všetkých padlých,
  A bude vládnuť s Bielym bohom...
  Odvážne zdvihneme štít pre vlasť,
  Bude to slávna povinnosť slúžiť Rusku!
  
  Áno, Sam je prefíkaný, jednoducho prefíkaný,
  Jeho veľmi pochopiteľné túžby...
  Plagát s chápadlami do Moskvy,
  A vlasť čakajú zlé skúšky!
  
  Ale Lada a Lord Perun sú s nami,
  A Lenin, Stalin a najmúdrejší Trockij...
  Čo zrejme ohlo armádu,
  A najdôležitejší slávik Vysockij!
  
  Stručne povedané, bude tu zástup svätých bohov,
  Vyhráme bitku protivníka...
  A hádzať veľa silných pästí,
  Na slávu najväčšieho vojaka!
  
  Dievčatá útočia naboso
  Bežia a nebojujú, poznajú mráz ...
  Neťahajte ich do boja, zvážte ich silou,
  Vedz, že šarlátová žiara vo svetle ruže!
  
  Skrátka bojovníci za svoju vlasť,
  Slúžte bez záujmu hrdo...
  nech sú dedovia a otcovia hrdí,
  A z neba nečakajte darčeky za cent!
  Natasha hodila citrón bosou nohou a spievala:
  - Z neba...
  Zoya tiež hodila granát holými prstami a povedala:
  - hviezdička...
  Augustína spustila dar smrti bosou nohou a spievala:
  - Svetlé...
  Svetlana tiež hodila granát s pomocou bosej nohy a vydala:
  - Kryštalický!
  Natasha sa otočila a zasyčala:
  - ja tebe...
  Zoya spustila dar smrti holými prstami a zasyčala:
  - Pieseň...
  Augustína podľahla s holým opätkom, čo prináša smrť a zaškrípala:
  - Budem spievať...
  Natashka pokračovala a agresívne spievala:
  - O....
  Zoya hodila výbušný balíček bosou nohou, rozprášila nacistov a zaškrípala:
  - Rodák...
  Augustína dala holým opätkom zväzok granátov a vydala:
  - Stalin!
  Augustín vzal a rozptýlil línie a jej holé nohy lietali zničene pozdĺž Fritza:
  - Rozdelíme súperov!
  Svetlana ho vzala, hodila ho holou pätou, hromadu granátov, a zaškrípala:
  Rozdrvme fašistov!
  A štyria pokračovali v streľbe a hádzaní granátov. Nemecký "Tiger" -3 sa pohyboval. Stroj so 128 mm kanónom. A zastrelí sa.
  A dievčatá hádzali granáty. Podkopali nacistov. A vystrelili späť. Stúpali dopredu. Tanky opäť jazdia. Pohybuje najnovší nemecký "Leopard" -1. Veľmi mobilné auto.
  Ale jeho dievčatá sa prebrali a knokautovali ho. Roztrhali na kusy pojazdný stroj s motorom s plynovou turbínou. A rozbili ju na kusy.
  Natasha so smiechom poznamenala:
  Bojujeme skvele!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Veľmi cool!
  Augustín múdro poznamenal:
  - Vyhráme!
  A bosou nohou spustila protitankový granát. Silné dievča. A má toľko dôvtipu.
  Svetlana tiež vypustila darček smrti prstami na bosej nohe a zasiahla nepriateľa. Veľmi agresívne dievča s očami farby chrpy. Má taký dôvtip a silu!
  Natasha sa otočila a uškrnula sa:
  - Za sväté Rusko!
  Zoya vystrelila veľmi aktívne a uškrnula sa a ukázala perlové zuby:
  - Som bojovník tej úrovne, ktorá nezmizne!
  Augustín tiež vystrelil. Kosili nacistov a hrkotali:
  "Som bojovník s veľkými ambíciami!"
  A odhalila svoje perleťové zuby!
  Svetlana potvrdila:
  - Veľmi veľké ambície!
  Dievčatá bojovali už veľmi dlho. A samozrejme uspeli vo vojenských prácach. Sú to úplne nádherné krásky. Vynikajúca myseľ. A strieľajú prvou triedou.
  
  TROCHU INAK O ROOSEVELTOVI
  Franklin Roosevelt zomrel oveľa skôr, zvláštnym zvratom osudu 30. januára 1943. Hoci bol Henry Wallace považovaný za ľavičiara, ukázal sa byť oveľa idealistom a požadoval, aby Stalin výmenou za vojenskú pomoc vykonal politické reformy a amnestiu pre všetkých politických väzňov.
  Tvrdá reakcia Stalina, ktorý tiež práve vyhral veľké víťazstvo pri Stalingrade a cítil sa veľmi tvrdý a silný, Wallacea nahnevala a oznámil ukončenie vojenskej pomoci ZSSR. Negatívnu úlohu zohral aj postoj Churchilla, ktorý si neželal rýchly postup Červenej armády v Európe a nečakanú flexibilitu Adolfa Hitlera, ktorý ohlásil zmrazenie "konečného riešenia židovskej otázky". Fuhrer dokázal presvedčiť rozumných ľudí z prostredia, vrátane, napodiv, hlavného kata Tretej ríše Himmlera.
  Zafungoval argument: Židia nikam nepôjdu a ak prehráte vojnu, môžete stratiť všetko a nenávratne. Po víťazstve na východe bude možné hovoriť so spojencami iným spôsobom.
  V každom prípade, Spojené štáty americké zmrazili vojenské operácie, Británia tiež, a hoci formálne nebolo oficiálne vyhlásené ani prímerie, konflikt na západe sa ukázal ako obmedzený. Čo, samozrejme, Wehrmachtu prospelo. Nemecká ponorková flotila zastavila nálety, spojenci sa zrolovali a zastavili strategické bombardovanie.
  Sovietske jednotky, ako v skutočnej histórii, dobyli Kursk začiatkom februára 8. a Belgorod 9. 15. februára sa začal útok na Charkov, ktorý, vyhýbajúc sa obkľúčenia, opustil nemecké jednotky. Ešte skôr nacisti opustili Rostov na Done.
  18. februára Hitler osobne dorazil do sídla. Dal Mainsteinovi nové právomoci. Navyše boli narýchlo presunuté posily zo Západu. V prvom rade, samozrejme, letectvo. Západný front pohltil lietadlá nie tak málo - takmer polovicu lietadla. Niekoľko divízií, ktoré mali byť presunuté do Afriky, bolo poslaných po železnici na východ. Okrem toho boli z Francúzska a Balkánu presunuté všetky viac-menej bojaschopné formácie a v samotnom Nemecku bola Ríšskym snemom vyhlásená totálna mobilizácia a vojna.
  Mainstein 19. februára nariadil 4. tankovej armáde začať protiofenzívu s cieľom zastaviť postup sovietskych vojsk cez Pavlograd. 22. februára bol obsadený Pavlograd. Úlohou brániť cesty k Dnepru zo severu cez Krasnograd alebo Dnepropetrovsk alebo cez Poltavu alebo Kremenčug bola poverená skupina Kempf.
  Na rozdiel od skutočnej histórie sa Nemcom podarilo oveľa viac. Vďaka nasadeniu všetkých svojich leteckých armád do boja mali opäť výhodu vo vzduchu. Okrem toho sa ofenzívy zúčastnilo viac pozemných jednotiek, vrátane 30 úplne nových tankov Tiger, ktoré v reálnej histórii neslávne uviazli v afrických pieskoch.
  Nemcom sa podarilo obkľúčiť Charkov o šesť dní skôr, ako sa skutočne hovorilo, 8. marca bol Belgorod zajatý Fritzom a Belgorod bol zajatý v pohybe o 9 dní skôr - 10. marca.
  Nacistom sa razom podarilo dobyť aj Kursk, čím sa 14. marca uzavrel ďalší kruh. 18. marca Fritz dobyli aj Starý Oskol. Následné topenie a hrdinský odpor sovietskych vojsk však zabránili nacistom v rozvoji úspechu. Straty Červenej armády v kotloch sa však ukázali byť výraznejšie ako v skutočnej histórii a Kursk Bulge bol v marci 1943 znížený.
  Mainsteinov úspech sa ukázal byť vážny, ale obmedzený, takže nacisti ani nemohli vrátiť všetko, čo stratili počas operácie Voronezh-Kastornoe. Hoci teraz ich už nebolela hlava - Kursk Bulge. To však spôsobilo ďalšie problémy: kde a ako zaútočiť?
  Kým spojenci sa správali pasívne, nemecká ekonomika bola veľmi aktívne rozkrútená. Výroba tankov a samohybných zbraní sa v priebehu troch mesiacov zdvojnásobila a dosiahla 1 200 vozidiel mesačne, vrátane najnovších "tigrov", "panterov" - čo do bojovej sily výrazne prevyšovalo sovietske vybavenie. Posádky však stále museli ovládať nové tanky a pripomínať svoje detské choroby.
  A nie je ľahké vybrať si smer útoku. Môžete sa presunúť do Moskvy a znova sa pokúsiť pomstiť Stalingrad, prelomiť kaukazskú ropu. Jedným z cieľov by sa mohol stať Leningrad, kde je pre Sovietov ťažké previesť posily.
  Nemci čakali tri mesiace, šetrili sily a nové tanky, cvičili regrútov. Už v armáde a štrnásťroční chlapci nie sú zriedkavosťou, vzniklo mnoho zahraničných oddielov. Sila Wehrmachtu dosahovala aj pri miernom poklese kvality vojsk maximálne 10,5 milióna vojakov a dôstojníkov.
  Vo vzduchu sa bitky viedli s rôznym úspechom. Nacisti zvýšili výrobu lietadiel a konali aktívnejšie.
  Ich esá si spravidla vybrali svoje miesto boja a pokúsili sa nezapojiť do bitky, čo sa týka počtu.
  Je potrebné poznamenať, že Focke-Wulf, aj keď je v manévrovateľnosti horší ako sovietske lietadlá, ale vysoká rýchlosť počas ponoru mu umožnila uniknúť pri opustení chvosta a silné zbrane zostreliť lietadlo už pri prvom priblížení. Prevahu nad nacistami sa teda nepodarilo úplne zmocniť a vo vzduchu dominovali skôr skúsenejšie nemecké esá s výkonnejšími zbraňami.
  Hitler sa napriek tomu rozhodol zaútočiť na Kaukaz, len trochu iným spôsobom. Totiž urobiť zo Stalingradu hlavný smer a poslať tam armádne skupiny "A" a "B". Riešenie, samozrejme, nie je optimálne, ale po strate predmostia Ržev, postupujúcom na Moskvu, by Nemci museli prekonať veľmi silnú líniu obrany.
  Na úkor Leningradu potom útok na mesto citadely nepriniesol Tretej ríši, aj keď bol úspešný, rozhodujúce dividendy.
  Zostáva teda presunúť sa na juh. Stalin sa predsa dostal pred Hitlera, 22. júna prešli sovietske vojská do ofenzívy v smere Oriol a Kusk. Dôvod opustenia vyčkávacej taktiky bol spojený s pasívnym správaním spojenca: žiadny mier, žiadna vojna. Čo iné sa dalo tolerovať, ale...Nedostatok duralu spolu so stále sa zvyšujúcou produkciou nemeckých lietadiel postupne prenášali čoraz väčšiu iniciatívu na Luftwaffe.
  Navyše, nacisti už mali veľmi dobrý bombardér Yu-188, ktorý vyvinul rýchlosť, ktorá bola lepšia alebo aspoň nie nižšia ako Yaky, a dokonca úspešne testoval Yu-288. Posledný automobil by spolu so sériovým DO-217 mohol byť veľmi dobrým strategickým bombardérom. A tak sa nemecké letectvo stalo pre sovietske jednotky mimoriadne nepriaznivým faktorom.
  Hitler na druhej strane s ofenzívou váhal, a tak pokračovalo formovanie nových tankových divízií a výcvik posádok. Kvôli absencii bombardovania boli Tigre a Panthery uvoľnené viac ako v skutočnej histórii a bolo potrebné ich zvládnuť.
  Nemci sa dokázali pripraviť na obranu ako celok, nedali sa zaskočiť. Boje trvali vyše mesiaca. Sovietske jednotky sa stretli s novou nemeckou technikou a ukázalo sa, že "Panther" a "Tiger" v nadchádzajúcich bitkách boli rádovo silnejšie ako sovietske vozidlá. Butting nedal T-34 a KV skutočnú šancu na víťazstvo. Okrem toho ešte nebola zvládnutá výroba vozidiel s výkonnejším 85 mm kanónom a 76 mm "Panther" a "Tiger" sa nedali postaviť čelom.
  Sovietske jednotky len v niektorých oblastiach postúpili až o pätnásť kilometrov a utrpeli obrovské straty. Nemci mohli prejsť do protiofenzívy. Medzi veliteľmi treba poznamenať Rommela, nováčika na východnom fronte, ale na Západe široko známeho. V boji so Sovietmi sa dokázal dobre osvedčiť.
  Nemci boli schopní, rozvíjajúc protiofenzívu, dosiahnuť Don. Potom sa však namiesto postupu na Moskvu obrátili na juh.
  Fuhrer túžil po pomste za Stalingrad. Treba poznamenať, že spočiatku to Nemcom dokonca prospelo. Stalin neveril v možnosť zopakovania operácie Blau a presunul všetky svoje zálohy bližšie k Moskve. V dôsledku toho nacisti, pohybujúci sa pozdĺž Dona, vstúpili do sovietskych jednotiek zozadu.
  Červená armáda však už bola iná. Sovietski generáli, ktorí nadobudli bojové skúsenosti, pôsobili obratnejšie a samotní vojaci sa výrazne zmiernili. Fritzovi sa tak nepodarilo prejsť cez Don a preraziť do Stalingradu. Maximum ich úspechov, dobytie Rostova na Done a prístup k rieke po celom jej rozpätí. Je pravda, že sovietske jednotky stratili Vorošilovgrad, Donec a významné územia, ale nacisti nedokázali počas letných a jesenných kampaní dobyť ani to, čo sa im podarilo v roku 1942. Čo Stalin považoval za istý úspech. Ak si uvedomíme, že ZSSR teraz bojoval na jednom fronte.
  Hrozba zo strany Japonska sa oslabila ako porážky Krajiny vychádzajúceho slnka v dôsledku porážok v Tichom oceáne. A zatiaľ čo ZSSR sa nemohol príliš báť Ďalekého východu.
  V zime sa začala protiofenzíva Červenej armády. Početné nemecké tanky v mrazoch a závejoch sa očividne poddávali a stupňovité usporiadanie valcov zanášalo podvozok. Tu však nebolo možné dosiahnuť úplný úspech. Nemci boli trochu zatlačení v strede a na Donu zlyhali, ale oblasť Leningradu sa kvôli príliš silnej obrane nepriateľa nepodarilo oslobodiť. Pokiaľ sa udržala blokáda. Aj Nemci sa veľa naučili, no už boli vyčerpaní z vojny. Nasledujúce leto bol pokusom prevziať iniciatívu Fritz. Ale opäť sa nacisti dostali len k Donu. Útok na Leningrad sa skončil neúspechom.
  V USA nastali zmeny. Vyčkávacia taktika, Wallace prehral prezidentské voľby s republikánom Cheneym. No nástupca sa naďalej správal pasívne. Rovnako ako Laboriti, ktorí nahradili Churchilla na čele Británie. V zime 1945 sa sovietskym jednotkám podarilo prelomiť obranu Wehrmachtu v centre a postúpiť k Smolensku a dokonca toto mesto aj obsadiť. Ale nepriateľské prúdové lietadlá ovládli vzduch a ofenzíva sovietskych vojsk sa zastavila. A v marci a apríli Fritz vyhral späť to, čo stratil. V lete 1945 sa Nemci pokúsili rozvinúť ofenzívu proti Moskve pomocou tankov "E" a prúdových bombardérov a prvých bojových vozidiel na svete v tvare disku.
  Na druhej strane balistické strely boli uznané ako príliš drahé a neúčinné zbrane. Nemcom sa podarilo priblížiť k Moskve, ale už prišla neskorá jeseň a Američania použili atómové zbrane a prinútili Japonsko kapitulovať.
  Cheney, ktorý mal atómovú bombu, požadoval, aby obe krajiny uzavreli mier.
  Ale Stalin aj Hitler sa nevedeli nijako dohodnúť. Jednota nebola ani v USA, kde mnohé reakčné kruhy verili, že obe strany by sa mali navzájom zabíjať čo najdlhšie.
  Ale keďže nacisti uspeli, tentoraz konečne odrezali Leningrad a priblížili sa na sto kilometrov k Moskve, Spojené štáty a Británia začali pomáhať ZSSR obnovením dodávok Lend-Lease.
  V zime začali sovietske jednotky opäť tlačiť na nacistov, no nepodarilo sa im odblokovať Leningrad. Mesto Lenin padlo, ale Fritz bol zatlačený trochu späť od hlavného mesta. Pomoc zo Západu bola mierna a mohla byť rozhodujúca. Ale Nemci boli sakramentsky unavení a vyčerpaní.
  Leto 1946 prešlo s menšími pozičnými zmenami. A v zime dosiahli sovietske jednotky určitý úspech, vyradili Fritza z Rževa a Vyazmy a zatlačili ich, aj keď mierne, k Donu.
  Na jar 1947 zomrel Adolf Hitler a 18. mája bolo podpísané prímerie s pomocou Spojených štátov a Británie. Podmienky sa ukázali byť dosť ťažké pre ZSSR a nie príliš priaznivé pre Nemecko. Ukrajina, Bielorusko, všetky krajiny, ktoré vlastnil Wehrmacht, sa stali mandátnymi územiami pod spoločnou kontrolou Spojených štátov, Británie, Nemecka a satelitov.
  Tretia ríša sa stala ako Európska únia a okupované sovietske územia, ako protektoráty vrátane Leningradu. Don získal štatút mandátneho územia, nezávislého od ZSSR a formálne nezávislého, no v skutočnosti s veľkým vplyvom USA.
  Územie sovietskeho Ruska sa tak značne zmenšilo. Zostarnutý a oslabený Stalin bol nútený opustiť politiku. Jeho autorita prudko klesla a jeho sprievod sa rozdelil.
  Po Stalinovej rezignácii sa od ZSSR čoskoro oddelil Kaukaz - Gruzínsko, Arménsko, Azerbajdžan. A o pár rokov neskôr aj Stredná Ázia. Rusko tak bolo odsunuté do role vedľajšej mocnosti, hoci s jadrovými zbraňami. V porovnaní so skutočnou históriou sa Petrohrad, Smolensk, Pskov a niektoré ďalšie regióny na Západe ukázali ako mandátne.
  A čoskoro sa oddelili aj regióny severného Kaukazu, obývané prevažne moslimami. V Nemecku, po smrti Hitlera (s najväčšou pravdepodobnosťou pomohol Fuhrer odísť), narkoman Goering čoskoro zomrel. Himmler bol tiež zabitý. Moc sa chopil umiernenejší Speer. O niekoľko rokov neskôr bol systém viacerých strán obnovený a nacisti sa stali oveľa umiernenejšími.
  Nakoniec Spojené štáty začali ovládnuť a ovládnuť svet. Teraz nemali ZSSR za konkurenta a komunisti čoskoro stratili moc. V Číne vládne proamerická vláda, v islamskom svete to isté. Nastala éra totálnej americkej nadvlády...
  To však ľudstvu neprinieslo šťastie, hoci Američania, ktorí na Zemi nastolili hegemóniu, mohli v dvadsiatom storočí letieť na Mars, navyše pokrok a technológia sa vyvíjali ešte rýchlejšie ako v skutočnosti. Výsledkom bolo, že teraz Spojené štáty kontrolovali vedcov z celého sveta. Nie je však žiadnym tajomstvom, že práve prílišné utajovanie bránilo rozvoju vedy o človeku.
  V istom zmysle sa stala bezpečnejšou ako v skutočnej histórii. Armády Spojených štátov a ich satelitov by mohli rozdrviť teroristov a extrémistov kdekoľvek na svete bez toho, aby sa báli, že budú obvinení z politickej nekorektnosti. Je možné vykonávať humanitárne intervencie a efektívnu ekonomickú a politickú globalizáciu. Nemá zmysel kŕmiť náboženských extrémistov s cieľom zvrhnúť politických oponentov - to sa dá urobiť jednoduchým zásahom.
  Zdá sa teda, že do určitej miery svet vyhral tým, že sa stal unipolárnym v porovnaní so skutočným multipolárnym. Ale potom Vasily Terkin videl osud jednej osoby ...
  Anna Kazei (Zaujímavé a zrejme nie náhoda priezvisk, hoci sa dej odohráva v dvadsiatom prvom storočí!) vystúpila zo železničnej stanice a pokračovala pešo. Vlak je elegantný, s aerodynamickými vozňami, ale samotná stanica je jednou z najprovinciálnejších. Bola teplá ukrajinská jeseň - babie leto, keď zlaté šaty boli na pleciach brezy a lesy a háje boli odeté do kráľovského šarlátu. Príroda je krásna a žena stále nie je bez šarmu, hoci má najmenej tridsaťpäť rokov a už jej presvitajú šediny.
  Anna Kazei je smutná, a tak ide na rande so svojimi deťmi ... do väzenia na ťažké práce. O čo ide sudcovi, ktorý odsúdil 12-ročného chlapca a 15-ročné dievča na 99 rokov väzenia? To robíte s nešťastnými deťmi? A čo urobili? No roztrhali letáky s reklamami. Áno, prerušili telefónne a internetové káble, aby bojovali proti nákaze amerického vplyvu.
  Na východnej Ukrajine existuje hnutie - "Vlastenecký odpor". Nie, nevedú skutočnú partizánsku vojnu, ako to bolo počas druhej svetovej vojny. Ich odpor je v podstate propaganda a malá sabotáž bez ľudských obetí. A tak sa jej deti chceli postaviť proti západnej tyranii tým, že niekoľkokrát prestrihli drôt.
  Dokázali si ich ale natočiť na videokameru a aj "priaznivcov" je dosť. Chlapci boli obvinení zo sabotáže a dokonca aj terorizmu, ako aj zo spôsobenia vážnych škôd v ekonomike. A konexie v mladom veku brali do úvahy poľahčujúcu okolnosť - dali takmer sto rokov tvrdej driny.
  Súd prešiel veľmi rýchlo a advokát prokurátorovi len súhlasne prikývol. Áno, a samotný proces bol uzavretý. Navyše Anna bola naznačená, že jej deti budú mať stále šťastie, ak budú vedieť a budú mať spojenie s podzemím, nevyhnú sa najskôr mučeniu a potom trestu smrti. Avšak samotná tvrdá práca nie je mučením.
  Annine nohy sa zamotali do starých topánok. Nosí so sebou celý ruksak s programami, ktoré je dovolené robiť len raz za rok. A nešťastné deti pravdepodobne nie sú vo väzení príliš cool.
  Odsúdení stoja na ceste, teda nie sú v barakovom tábore, sú natiahnutí popri diaľnici. Hliadky sa na Anne chichotajú a bez okolkov siahajú rukami do batohu a vyťahujú jedlo. Poriadny policajt z radov miestnych obyvateľov si cervelatovú klobásu okamžite napchal do úst. Napriek tomu, že formálne má Ukrajina akoby všetky atribúty štátnosti, vrátane zvoleného Rady, ale amerických vlajok je viac ako žlto-modrých.
  Chlapci do osemnásť rokov pracujú oddelene od dospelých. Deň je teplý, slnečný, pruhovaný, väzenské košele sú poskladané na samostatnú hromadu a tenké, šľachovité telá, čokoládové od slnka tínedžerov, lesklé od potu. Niektorí hrabú kamene a štrk na železničné trate širokými prehadzovačmi, iní ťahajú koľajnice, iní hobľujú a pília polená.
  Sú tam chlapci od desať do sedemnásť rokov a niektorí vyzerajú aj mladšie. A ako ich neľutovať, keď na mandátnej Ukrajine dominuje anglosaské právo, keď od desiateho roku života platí trestná zodpovednosť ako u dospelých?
  Potom policajt upozornil Annu, ktorej batoh bol citeľne ľahší - kde hľadať jeho syna Marata (tu tiež snáď nie náhodná zhoda mien!). Áno, je pre ňu ťažké niesť takú váhu, ale stále je pripútaná. A táto úľava nie je žiadna radosť, pretože tu sú dávky mizivé a chlapi chudí.
  A tu je jej syn. Bosé nohy, v pásikavých nohaviciach objednaných nad kolená, opieral o ostré kamene a tlačí sud betónu. A pri pohľade na bosého, ťažko dýchajúceho stíšeného Marata si Anna uvedomila, že aj on sa posilňuje neuveriteľným úsilím vôle. Vyholená hlava na pozadí tenkých ramien sa zdá byť veľká a blond vlasy na pozadí opálenej hranatej lebky sú takmer neviditeľné. Z toho, čo chlapec vyzerá úplne plešatý. Vráska na čele bola výraznejšia a hlbšia. Z čoho, nebyť malého vzrastu a úzkych ramien, chlapci by sa zdali oveľa starší.
  Marat pracuje a nablízku sa potulujú zúriví dozorcovia, ktorí kričia a mávajú širokými metlami zo surovej kože. Toto je tvrdá práca, nemilosrdná. Aby ste vydržali také tempo práce, mali by ste si aspoň na pár sekúnd oddýchnuť a ľahnúť si na sud, aby ste si oddýchli šľachovitý, bičom rozsekaný chrbát. Keď sa však spáli, pokožku väčšinou neporeže.
  Anna nemá právo prísť až do obedňajšej prestávky do práce. Takže musíte sledovať a čakať.
  Matke sa mimovoľne tisnú slzy. Chlapec má nohy pokryté modrinami, modrinami, modrinami, chodidlá sú pokryté mozoľmi. Celú jar, leto a jeseň sú mladiství odsúdení nútení pracovať naboso. Hovorí sa, že pre uväznených chlapcov je to ešte šikovnejšie a lepšie. V skutočnosti ide o notoricky známu americkú ekonomiku. Navyše, topánky v západnom štýle sa príliš rýchlo opotrebúvajú. A tak, nedajbože, štátne čižmy vydržia aspoň do zimy - našťastie sa oteplilo podnebie a zasnežené časy nie sú také dlhé.
  Teraz sú však chlapci nútení ťahať ťažké koľajnice. No kde je Maratika. Je tenký ako trstina, tak mu spod opálenej kože presvitajú rebrá a od napätia sa zrúti žalúdok. Tmavé kruhy pod očami hovoria, že ťažká práca nie je pre malého chlapca ľahká. Podarí sa mu natiahnuť dvadsať rokov, po ktorých bude možné podať zákonný nárok na odvolanie?
  Musíme však vzdať hold Maratovi, obratne položí zábradlie, a keď uvidí svoju matku, v odpovedi sa usmeje. Vráska na čele je vyhladená a je jasné, že ide stále o chlapca, ktorý si nájde zábavu v každej situácii...
  Bič zapíska a Marata bolestivo páli. Matka kričí, snaží sa vrhnúť na dozorcu na policajta, ambal ju chytí za rameno a zastaví:
  - Neopovážte sa! Útok na väzňa pri výkone služby... V lepšom prípade tucet!
  Anna je už viac rozhorčená:
  - Majú podľa zákona právo biť deti?
  Policajt úprimne odpovedal:
  - Toto sa nazýva vynútená miera fyzického vplyvu vo vzťahu k zločincom. Sťažovať sa je úplne zbytočné!
  Žena si ťažko povzdychla a snažila sa odtrhnúť oči od svojho syna, aby to nebolo také ťažké. Ostatní chlapci sa tiež šantia. Takmer všetci sú bosí, len pár najstarších v nejakých evidentne domácich rekvizitách. A všetci sú oholení bez výnimky. Keď sa jeden z nich s kameňom na pleciach priblížil, Anna uvidela jeho prepichnuté číslo.
  Hrôza - má toto jej syn?
  Obedňajšia prestávka je krátka - odsúdení musia podľa zákona pracovať minimálne dvanásť hodín denne, v skutočnosti ich však vozia štrnásť až šestnásť. Je pravda, že veľa závisí od náročnosti práce. Napríklad je nepravdepodobné, že aj dospelý človek vydrží niesť päťdesiat kilogramov závažia z jedného poschodia na druhé na svojich pleciach.
  Ale napríklad bavlnu môžete zbierať dlhšie. Dievčatá väčšinou pracujú na plantážach, takže pre chlapcov je to fyzicky ťažšie.
  Na obed sú chlapci kŕmení ryžou, na Ukrajine sa veľmi dobre udomácnila a je to veľmi hodnotné bielkovinové jedlo. Pridávajú aj trochu mlieka s chlebom a cesnakom - aby menej boleli. Jedlo je celkom zdravé, takže chlapcom, aj keď nie dosť, nevidia roztiahnuté ústa. Tu sú jablká a citróny.
  Marat, hoci hladný, vysvetľuje svojej matke:
  - Máme zvyk, a to múdry - rozdeliť programy pre všetkých chlapcov!
  Anna bola prekvapená
  - Múdry?
  Starší chlapec s prepracovaným tetovaním na ruke a krížom na hrudi sebavedomo vysvetlil:
  - Určite! Častejšie ako raz za rok môžete dostať prevod iba za veľkého barryka. A nemôžete si to nechať. Je nás tak veľa a nejaký druh dobíjania prebieha neustále!
  Anna súhlasila a hladiac syna po chrbte, cítila čerstvé aj už zahojené pruhy a odreniny. Mama sa spýtala svojho syna:
  - Dostávajú často úder?
  Marat sa prinútil usmiať a odpovedal:
  - Snažia sa neublížiť. Obličky a životne dôležité orgány neodbíjajú.
  Anna pokračovala v otázke:
  - Nie je zima chodiť naboso?
  Chlapec úprimne odpovedal:
  - Samozrejme, že v dedine behali bosí len v teplých dňoch, ale tu ich vyháňajú, kým nenapadne sneh, a to môže byť záchrana... Ale.
  Chlapec s krížom opäť zasiahol:
  - Som tu už päť rokov! Je to v poriadku, práca vonku, zdravé jedlo, môžete byť otužovaní a ani kašľať! Prežijeme, ak nezomrieme!
  Marat, ktorý si opatrne odhryzol párky, poznamenal:
  - Samozrejme, prežijeme a možno nájdeme slobodu!
  Tu si Anna zrazu uvedomila, že témy na rozhovor sú vyčerpané. Marat žil svoj život, ona svoj. A je nevhodné s chlapcom súcitiť, len sa urazí. Aj keď Maratova šanca vidieť jeho vôľu sa blíži k nule. Áno, a zorganizovať únik z ríše fantázie. Navyše, aj keď utečiete, ako sa potom v modernom svete môžete skrývať pod zemou príliš dlho? Technológia napreduje a ich rozhovor sa pravdepodobne nahráva a možno aj s videom.
  Marat sa spýtal na psa Polkana a keď dostal odpoveď, mlčal. Anna sa chápavo pozrela na svojho syna. Vidíme ho, chcel sa spýtať podrobnejšie na sestru, no mal pocit, že mama s ňou ešte nekomunikovala. Obedňajšia prestávka je krátka a o päť minút sa chlapci z Trudovika opäť pustia do práce.
  Anna natiahla pletené papuče svojmu synovi:
  - Obleč si môj miláčik!
  Marat odpovedal šeptom:
  - Nemalo sa... Všetci chlapci by mali byť v treste rovnakí. A chodiť naboso až do mrazov je jednou z foriem trestu! Len ich spália. Radšej nech ohovára, keď môj braček vyrastie.
  Mama napokon pohladila syna po stvrdnutých, zrazených nohách a napriek prachu ich pobozkala. Potom nasledoval posledný bozk na čelo a za hrozivého výkriku dozorcu vstala a zamierila k východu. Potom prestala. Práca bola organizovaná s americkou racionalitou: odsúdení tvrdo pracovali, aby záťaž smerovala na rôzne svalové skupiny. Potom sa práca a telo rozvíja, je úmernejšie a väzni sa menej unavia, čo znamená, že z nich môžete vyžmýkať oveľa viac.
  Marat má už ruky nadržané mozoľmi a celkom sebavedomo nakladá topánku. Telo je tenké, ale šľachovité a tenké ruky sú silné. Nie, možno ešte dlho vydržia v ťažkej práci. Na pochovanie chlapca je teda priskoro.
  Sprievodca hrubo strčil Annu a zakričal:
  - Tvoj čas vypršal! Poďme odtiaľto preč! A tak som prekročil limit!
  Nohy ženy sa zdajú byť veľmi ťažké. Čaká nás návšteva u sestry Marinky. Momentálne je to jesenné utrpenie a treba vystihnúť čas. Je dobré, že brat a sestra nie sú príliš ďaleko.
  Na Ukrajine dominuje americký kapitál, mimochodom aj zahraniční predstavitelia. Obyčajní ľudia sami žijú skromne, ale aj im niečo spadne. V každom prípade sú tie handry lacné a Anna v biednych nových šatách vyzerá ako čierna ovca.
  Mladé odsúdené dievčatá v pruhovaných šatách však pripomínajú väzňov v nacistických táboroch. Je ich vidieť z vozňa. Mnoho dievčat je uväznených za jednoduché daňové úniky, čo im dáva šancu pracovať. Preto je na poliach veľa nútene pracujúcich.
  Anna mala šťastie, dievčatá práve dokončili veľkú plochu a pred novou dupali naboso ešte desať verst. Takže sa môžete porozprávať s Marínou. Bosé, chudé dievča v pásikavých šatách s číslom a priezviskom na hrudi sa strážcovi zrejme nezdalo nebezpečné a kráčal, pričom si na plece položil samopal. Marinka, podobne ako Marat, od posledného stretnutia trochu vyrástla a výrazne schudla. Napriek tomu nebol v ukrajinskej dedine problém s jedlom.
  Tu sú kŕmené podľa normy, zjavne nedostatočnej, na takú intenzívnu a ťažkú prácu. Marina sa priznala k matkinej otázke:
  - Áno, naozaj chcem jesť! Dážďovky dokonca chytáme, špeciálne ich umývame a údime a niekedy ich jeme aj surové. Hladný!
  Anna sa pýtala na zdravie. Marina úprimne odpovedala:
  - Najprv ma veľmi boleli svaly, bolel najmä spánok, ale teraz som sa zapojil. Nič iné nie je - pracujeme na čerstvom vzduchu a zemi. Horšie to bude v zime, stroje sú naozaj ťažké a zdĺhavé.
  Mama, spomínajúc na pradiareň, dodala:
  - A zaprášený!
  Marinka sa pýtala na Marata. Dozvedel som sa, že chlapec je zdravý a aj po niekoľkých mesiacoch tvrdej práce fyzicky zosilnel a zosilnel. radoval sa. Mladší brat má už sedem rokov a je tiež silný. Môj otec teraz ťažko pracuje niekde na Sibíri a bol zbavený práva na korešpondenciu. Vie sa len, že ešte žije, v prípade úmrtia by prišlo vyrozumenie.
  Marina s povzdychom povedala:
  "Keby nebolo môjho otca, možno by som sa do tohto biznisu nedostal!" Absolvovať celý život v pruhovanom župane a dokonca ísť na toaletu v rade a s pesničkami je nočná mora!
  Anna sa pokúsila o úsmev a poznamenala:
  - Ak nie sú pripomienky, po dvadsiatich rokoch môžete podľa zákona poslať petíciu za predčasné prepustenie!
  Marina pokrútila hlavou.
  - V prvých dvadsiatich rokoch zvyčajne neomilostia, s výnimkou vynikajúcich zásluh ... No, ak odhalíte útek alebo sprisahanie! - Dievča hrozivo zredukovalo slnkom vyblednuté obočie na farbu prezretej pšenice. - Ale ja nikdy nepôjdem na výpoveď!
  Anna pozrela na svoju dcéru. Odvážny, ako Maratova brada, pravidelné, trochu špicaté rysy. Dievčatá majú na záver oholené vlasy, no už stihli trochu narásť. Biele, zlaté kučery sa dokonca začali trochu vlniť. Pomerne vysoké dievča a napriek svojej štíhlosti vôbec nepôsobí kostnato alebo hranato.
  Anna sa mimovoľne spýtala svojej dcéry:
  - A že si... Nepokúsili sa ťa znásilniť?
  Marinkina tvár sa zachvela a ticho odpovedala:
  - Nie bez toho, ale... Američania sú stále veriaci a nepodporujú to... Bez povolenia vyšších autorít. Môžete sa však oficiálne zaregistrovať vo verejnom dome a jeden rok funkčného obdobia sa predĺži na dva!
  Anna sa nepýtala. Vedela, že Marinku ponuka takýchto služieb len urazí. Srdce ženy sa stalo ešte tvrdším. Dievča s úsmevom odpovedalo:
  - Nebuď smutný... Vždy sú šance! Je toho viac, v živote je veľa zábavy.
  A vychudnutá kráska spievala a dievčatá zborovo zdvihli;
  Čo sa stalo nežnej neveste
  Trpím s čiernou dušou!
  Pri spomienke na jej milú tvár,
  Čo si nechám, keď idem do boja!
  Bosé dievčatá zaspievali v mene chlapa, krásnu romantiku a vyzeralo to celkom prirodzene a krásne.
  Pamätám si, ako sa cesta neunáhlila,
  Cez pokojné dediny, pustatiny!
  Máš na sebe šikovné oblečenie
  Ľahký krok a cesta do kláštorov!
  
  A na poli dozrieva zlatá tráva,
  Vetrík rozptýlil všetku hmlu!
  Pravoslávie bude vo večnej sláve,
  Svetlo nádeje v modlitbách kresťanov!
  
  Bosé nohy na cestách
  Dievča a ja ľutujeme hriechy!
  Pokloňte sa a verte v Boha Svätého
  Zváži váš život na váhach!
  Stráže pozostávali hlavne z miestnych policajtov a dievčatá priaznivo počúvali. Pekní väzni vstúpili do pásma, kde prešlo iba to, čo zatienilo búrku.
  A keď zaznel hlas z trónu,
  Nie ste hoden vstúpiť do môjho raja!
  Pretože svätosť neba
  Nedostupné, ani nesnívaj!
  
  Si hriešny v nízkych, špinavých problémoch,
  Človek by mal vydržať a vydržať po stáročia!
  Len odvaha vo víťazstvách sa cení,
  Ako splynutie jednej ruskej armády!
  
  Náš vojak nechodí do krčiem,
  Pije vodku, je znechutený - zlý!
  Je to najsilnejší bojovník - búrka sveta!
  Kto vyliezol do Ruska, toho vymažeme do sračiek!
  
  Krok môjho dievčaťa po ceste
  Spoza pliec roztrhanej skripky!
  Stará sa o svoje čižmy
  Všetko som dal do Božích košov!
  Všetky dievčatá mali spoločné - boli to róby a bosé nohy. Väčšina z nich sú už vysoké a veľké dievčatá, ale stále existujú veľmi malé dievčatá s vyholenou hlavou. Zanechávajú rovnaké malé, holé stopy. Anna mimovoľne vyroní slzu - nešťastní väzni conquiscadorského režimu. A pre koho z nich boli poslaní tvrdo pracovať na štrnásť alebo šestnásť hodín tvrdej práce?
  A už vonia, čierne horiace,
  Cez dediny sa prehnala horda!
  Celá krajina bola roztrhaná
  V popole a ruinách mesta!
  
  Vtedy bolo dievča rozhorčené,
  - Nie, nejde o to skryť sa v pivnici!
  A dopredu so všetkou vášňou požiadal,
  Pretože Ježiš volal!
  
  Dali jej lietadlo, aby porazila nacistov,
  Letieť, oslavovať tohto Krista!
  Byť horúco na jasnej oblohe,
  Zavrieť oblohu pred Fritzom!
  
  Áno, bojovala zo všetkých síl,
  A modlila sa pred ikonou zla!
  Nechcel byť v zajatí hrobu
  Vyhubili plazy, nie počet!
  Pri týchto slovách sa dievčatá, aj väčšina z nich, rozveselili a zrýchlili tempo. Anna tiež veslovala naboso v teplom blate. A bola spokojná. Akoby ste sa vracali do vlastnej mladosti. Veľké kamienky ciest šteklia holú podrážku a únava z toho ustupuje a ukazuje veselosť. A hoci je ďalšie pokračovanie romantiky veľmi smutné, Anna sa zoširoka usmeje.
  Ale v poslednej bitke to dopadlo zle,
  Z nejakého dôvodu praskla plynová nádrž!
  Zmiluj sa, modlím sa, volám k Bohu,
  Škoda, ak dievčatá horia!
  
  Ježiš mi stroho odpovedal
  Trpel som pre teba, trpel som!
  A teraz mi verte - nie je tam žiadna rakva,
  Všemohúci vzkriesil padlých!
  
  A teraz je tvoja nevesta v nebi
  Je to pre ňu dobré, sám si utrel slzu!
  Ver mi, je tu miesto aj pre teba
  Splníte si svoj sen!
  
  Len vedieť - slúžiť Rusku,
  Toto je spôsob, ako potešiť Boha!
  Čím byť šťastná celá planéta,
  Je potrebné slúžiť vlasti s celou pevnosťou!
  
  Hlavným hriechom je odvrátiť vlasť,
  Nechoďte nadávať - ľahnite si do kríkov!
  Uprednostňujte rolu mizerného bifľoša,
  Nepoznať Pánovu krásu!
  
  Tak choď a pomsti sa nacistom,
  Ježiš hovoril tak zlovestne!
  Dym zmizne vo voňavom vzduchu,
  Bude čas na mier!
  
  ZA cára Vladimíra Kirilloviča Romanova
  A tak sa 20. apríla 1946 začala tretia svetová vojna. Nemecko, Taliansko a Japonsko zaútočili na cársku ruskú armádu. A opäť sa ukázalo to najnepríjemnejšie - generáli zaspali rozhodujúci, úvodný moment štrajku.
  Z východného Pruska sa prebíjal von Bock, z juhu sa tlačil Mainstein a stredom postupoval legendárny Rommel.
  Je pravda, že talianska armáda sa ukázala ako neorganizovaná a málo pripravená na boj, ale samuraji bojovali mimoriadne úspešne. Nacistické Nemecko vstúpilo do vojny, zmobilizovalo sa a po troch týždňoch tvrdohlavých bojov sa jeho jednotky dostali k Visle a zaútočili na Varšavu.
  Potom sa však tempo spomalilo. Varšavu bránil veľmi silný obranný kruh, presnejšie štyri takmer nedobytné pruhy naraz a samotné mesto sa zmenilo na citadelu. Bolo by racionálnejšie nechať hlavné mesto poľského kráľovstva zablokované a ísť ďalej, ale Hitler trval na tom, aby neostali neokupované pevnosti v nemeckom tyle, a nariadil za každú cenu dobyť mesto útokom.
  Treba poznamenať, že Fuhrer Tretieho, hoci počas svojej vlády dosiahol najväčšie úspechy a fenomenálne výdobytky, bol vážne chorý na Parkinsonov syndróm. A v dôsledku toho nemohol adekvátne vnímať realitu.
  Bitka o Varšavu sa stala epickou epizódou tretej svetovej vojny. Nacisti, ktorí stratili viac ako milión dvestotisíc zabitých a zranených, nakoniec obsadili hlavné mesto poľského kráľovstva, ale strávili v ňom štyri a pol mesiaca drahocenného času.
  Pokus o rozvinutie ofenzívy na východ teda zlyhal. Pravdaže, Nemci sa dokázali zjednotiť vo východnom Prusku a obsadiť väčšinu poľského kráľovstva - Varšavu a Krakov. Ale po dobytí Prahy sa pokus zaútočiť na Slovensko buchotom zmenil na šľak.
  Hitler mohol hystericky bojovať koľko chcel, ale Tretia ríša zachránila. Výpočet ruských generálov na bleskovú vojnu a útok na Berlín sa však nenaplnil.
  V zime štyridsiateho šiesteho, štyridsiateho siedmeho roku nepriateľstvo pokračovalo. Nemci sa snažili postúpiť a utrpeli straty. Ruské jednotky podnikli niekoľko opatrných útočných operácií. Znovu dobyli oblasť Klaipeda a Nemcami zajaté západné oblasti Litvy.Japonci utrpeli ťažké straty, ale boli zastavení.
  V Afrike mohli ruské pluky v zime vrátiť to, čo sa stratilo v lete, a dostať sa na pôvodné línie. A miestami aj vkliniť do talianskych majetkov.
  Keď vrchol jari pominul, Nemci spustili novú veľkú ofenzívu z Európy. Hlavnú stávku vsadili na superťažké tanky s hmotnosťou viac ako sto ton. Treba poznamenať, že najväčší ruský tank "Alexander"-4 vážil iba šesťdesiat ton a Nemcom sa samozrejme podarilo získať výhodu v brnení.
  Ale pri používaní mastodontov boli aj nevýhody. Najmä vtedy, keď bolo treba prekonávať vodné bariéry.
  V cárskom vedení neexistoval jediný uhol pohľadu - vyrábať superťažké tanky samostatne alebo nie.
  Najzúrivejšie bitky sa odohrávali na oblohe. Prúdové lietadlá určili, kto bude mať vzdušnú prevahu. Doteraz bola zachovaná relatívna kvalitatívna parita. Možno aj Nemci boli v kvalite trochu pred ruskou armádou, ale v kvantite o niečo menejcenní.
  Navyše, Hitlerovo rozhodnutie zvýšiť výrobu balistických rakiet sa neospravedlňovalo. Neospravedlnili sa ani drahé, no nedostatočne presné zbrane. Hoci ho napríklad nemožno nazvať úplne neúčinným. Ak sabotéri alebo špióni nastavili maják, potom si svoje ciele našiel veľmi jasne. Áno, a riadené strely už získavali presnosť.
  Ruský stredný tank "Peter" - 5, pokiaľ ide o súhrn vlastností, sa ukázal ako najlepšie vozidlo vo svojej triede s menšou hmotnosťou, ktoré nie je horšie v bojových vlastnostiach ako drahší "Panther" - 3.
  Ďalšou kartou v Nemecku boli tanky-bojové lode "Rat", "Monster", "Alligator". Ako prostriedok taktického prelomu sú takéto stroje silné, ale rozvinúť ofenzívu s ich pomocou je takmer nemožné.
  Diskové lietadlá sa napriek svojim vynikajúcim letovým vlastnostiam používali len na prieskum a ako výškové bombardéry. Mohli sa zdvihnúť do výšky až tridsať kilometrov a vznášať sa nad Moskvou, ale slabá schopnosť prežitia v boji a vysoká cena pripravili auto o výhodu použitia ako stíhačky.
  Dôvodom nízkej životnosti je prstenec vysokovýkonných prúdových motorov, jeden zásah do motora a disketa stráca stabilitu. Navyše, veľkosť lietadla nemohla byť menšia ako tridsať metrov v priemere.
  Ukázalo sa, že je to objemná a drahá vec.
  Nemci postupovali prerušovane na začiatku jari, celé leto a až do polovice jesene. Cárska armáda sa tvrdohlavo bránila a kopala v ... Vojská Tretej ríše utrpeli veľmi ťažké, obrovské straty a postúpili len o sto až stopäťdesiat kilometrov. A v Afrike medzitým ruská, cárska armáda s podporou domorodcov vytlačila Talianov z Etiópie a Somálska, obsadila Tripolis v Líbyi.
  Spolu s mrazmi prišiel čas, aby ruskí generáli získali späť to, čo bolo predtým stratené. Ale ani oni ešte nemali silu definitívne zlomiť aj bitky. Do konca marca 1948 boli Nemci iba zatlačení na pôvodné pozície. Ale v Afrike boli Taliani vytlačení z Líbye a už vstúpili do Tuniska. Zrejme ruské jednotky postupovali v rovníkovej Afrike.
  V máji už postupovali Nemci a ich spojenecká armáda. Nastala vojna a vyčerpanie. Tu má Rusko výraznú výhodu v oblasti ľudských zdrojov.
  Nemecké úspechy sú opäť malé. Ale cárske námorníctvo vyradilo Japonsko z niekoľkých veľkých námorných súostroví a koncom jesene vyhnalo samurajov, čím sa Indonézia obula na čižmy sokoliarov.
  Ruská armáda v zime nečakane spustila veľkú ofenzívu v zasnežených Alpách. Plán bol natrvalo deaktivovať Taliansko a prinútiť Nemcov, aby rozložili svoje sily na nových frontoch.
  Náhla a drzosť sa vyplatili. Rím padol koncom januára. Mesto-legenda, v ktorej sa nachádzal pápežský stolec a symbolické vzťahy sú s ním spojené tou najužšou, ostnatou slučkou.
  Nemci boli opäť zatlačení za Vislu... Ale čo je najdôležitejšie, v polovici apríla sa Taliansko úplne oslobodilo. Ak, samozrejme, za oslobodenie nemožno považovať premenu na jednu z ruských provincií so satrapom menovaným autokratickým panovníkom.
  Ale v roku 1949 už nacistické Nemecko bojovalo takmer samo. Japonsko bolo zatlačené späť do svojej materskej krajiny, zatiaľ čo Španielsko a Portugalsko naďalej čakali. A ich šance na získanie moci v tomto krviprelievaní prudko klesali.
  Keď však v lete Tretia ríša, ktorá zoškrabala posledné zálohy, opäť prešla do ofenzívy, portugalský diktátor Salazar vyhlásil Rusku vojnu. Tolya sa obávala o úspechy ruských jednotiek v Afrike - už obsadili Boston a priblížili sa k hraniciam Južnej Afriky a Angoly. Iba tu zohrali svoju úlohu USA. Zákerný Truman naznačil, že najmocnejšia veľmoc v ekonomickom rozvoji neminie svoje a nedovolí Rusku nastoliť svetovú hegemóniu.
  V každom prípade Generalissimo Franco prejavil zdržanlivosť, ale Salazar nie. Otvorenie nového frontu Portugalcami spôsobilo problémy ruskej armáde, ktorá vstúpila do Alžírska.
  Ale v lete na začiatku jesene sa Nemcom nepodarilo dosiahnuť nič podstatné. Do hĺbky narazili na obranu. A najťažší supertank na svete "Monster" -3, ktorý dosahoval hmotnosť 10-tisíc ton a bomba kalibru 2000 milimetrov, sa ukázali byť len mimoriadne nákladným nedorozumením. Napriek množstvu protilietadlových zbraní ho zničili ruské útočné lietadlá, ktoré podnikli odvážne letecké útoky.
  Keď nastala zimná pohoda, ruská armáda presunula ťažisko bojov do Afriky.
  Portugalské koloniálne jednotky neboli príliš silné. Cárska armáda s podporou Arabov a miestneho obyvateľstva postupovala. V zime oslobodili Angolu, odrezali Nemcov od Juhoafrickej republiky a Madagaskaru. Na jar sa boje viac vyhrotili v Alžíri a Kamerune. Nacisti cúvli, ale napredovať bolo mimoriadne ťažké. Ale stále úspech za úspechom.
  A v Európe bol pokoj, s výnimkou leteckých bitiek.
  V roku 1950 Autokratické Rusko pokračovalo vo zvyšovaní výroby zbraní. Mala obrovskú výhodu v zdrojoch. Austrália sa konečne dostala pod kontrolu ruského štátu.
  V lete sa Fritz ponáhľal, tlačil, hádzal tisíce balistických rakiet na ruské pozície, dokonca ostreľoval Moskvu pomocou Fau s predĺženým doletom. Nedosiahli však takmer nič. Zaseknutý a zadýchaný.
  A cárske velenie pomaly dojedalo Afriku... Boje o Maroko sa vliekli až do konca februára 1951. Ale na druhej strane, komunikácia Tretej ríše na čiernom kontinente bola napokon prerušená.
  Juhoafrická republika a Madagaskar sa stále držali a na jar 1951 začala ruská armáda ofenzívu proti Nigérii, aby definitívne zrovnala front.
  V lete 1951 sa Nemci opäť pokúsili postúpiť ... A Rusi tlačili na Afriku a tlačili na Japonsko lietadlami. Samuraj bránil výlučne metropolu, no tvrdohlavo nechcel uzavrieť mier.
  Najdôležitejšie je, že do konca jesene sa celá rovníková Afrika dostala pod kontrolu cárskeho ruského impéria. Teraz zostala Tretia ríša skutočne pod kontrolou, iba ošúchané krajiny západnej Európy.
  Rok 1952 sa niesol v znamení ofenzívy ruských vojsk na Madagaskar a Južnú Afriku, ako aj dobytia vzdušnej prevahy ruským letectvom. V septembri 1952 padla posledná nemecká osada na čiernom kontinente. Vidno, že teraz konečne vyšiel pruský duch.
  Japonsko cítiac beznádejnosť svojej pozície v novembri podpísalo ťažkú kapituláciu. Na Krajinu vychádzajúceho slnka boli uvalené kolosálne reparácie a boli privezené ruské jednotky.
  Hoci si cisár Hirohito zachoval svoj formálny titul, Japonsko sa ocitlo vo vazalskej závislosti od Ruska.
  A 1. januára 1953 ruské jednotky konečne začali svoju rozhodujúcu ofenzívu v Európe. Ťažko chorý Adolf Hitler o mieri, či nejakej čestnej kapitulácii nechcel ani počuť. Hoci je to viditeľné už aj voľným okom - Nemecko je extrémne vyčerpané.
  A ruská armáda získala nové, dokonalé tanky "Peter" -7 a "Alexander" -10 s dynamickou ochranou a perovými škrupinami. A ponáhľala sa ku hviezdam. Presnejšie, Berlín.
  Boje vo Východnom Prusku boli mimoriadne tvrdohlavé. Koenigsberg bol obkľúčený začiatkom februára a padol až v apríli.
  V januári až februári boli Nemci vyhnaní z oblasti medzi Vislou a Odrou. V marci Rusi obsadili Viedeň a v apríli Bavorsko.
  Berlín bol tiež napadnutý v apríli - tento mesiac bol pre cárske Rusko taký šťastný. A útok skončil pádom fašistického hlavného mesta. Hitler nespáchal samovraždu. Zomrel v Bonne na mnohé zo svojich nevyliečiteľných chorôb.
  Ale aj zvláštnou iróniou osudu či vrtošivým Pallasom sa tak stalo 30. apríla. Pravda, nie v roku 1945, ale v roku 1953. Osem rokov navyše, ktoré mu dal Nemesis, však démonickému bastardovi zjavne neprospelo. Len viac krvi a viac smrti.
  A samotný Hitler trpel ešte dlhšie ako v reálnej histórii.
  Na podobný dátum, 9. mája 1953, pripadla aj kapitulácia. Tak skončila tretia svetová vojna.
  Trvalo to niečo vyše sedem rokov. Celkovo si vyžiadala viac ako stodvadsať miliónov ľudských životov. Je ťažké presne vypočítať. Ukázalo sa, že Európa je bez krvi. Kolosálne škody utrpelo aj Rusko, pre krajinu s viac ako trojpercentným ročným rastom obyvateľstva to nie je nič fatálne.
  Ale cár Vladimír Tretí dokonca urobil bezprecedentný krok - zlegalizoval mnohoženstvo. Dokonca aj pravoslávna cirkev urobila v tejto veci ústupok a umožnila kresťanovi mať štyri manželky.
  A vo všeobecnosti bol katechizmus v mnohých otázkach revidovaný, aby vyhovoval modernej realite.
  Rusko úplne prevzalo kontrolu nad Afrikou, okrem malých španielskych majetkov, Austrálie, Rakúska, nemeckých krajín pozdĺž Odry, vrátane Talianska a všetkého majetku samurajov a Nemcov v Ázii a Tichomorí.
  Francúzsko, Belgicko a Holandsko si rozdelili Nemecko a Nemcom zostal len Berlín a časť územia okolo neho. A zároveň sa uznali za ruských vazalov.
  Tento výsledok vojny ešte viac posilnil postavenie Vladimíra III.
  Nastal čas relatívnej stability. USA sa vyvinuli samy a mali jadrové zbrane. A cár Vladimir Romanov tiež nahromadil slušný arzenál. Rusko trávilo svoj majetok a neexistovala žiadna osobitná túžba dobyť niečo iné.
  Navyše vybuchol štart satelitu a potom let človeka do vesmíru - to sa stalo aj v roku 1961, len 9. mája, no na palube boli naraz dvaja ruskí kozmonauti Oleg a Nataša. A samotný let bol zariadený grandióznejšie.
  V roku 1969 Rusko aj Spojené štáty súčasne leteli na Mesiac. A bol to skutočný prielom vo vesmíre.
  Ďalšia expanzia sa vyvíjala oveľa rýchlejšie ako v reálnej histórii. V roku 1981 vkročila noha sovietskeho kozmonauta na Mars a v roku 1984 na Venušu. Na Mesiaci sa začali stavať prvé pravidelné sídla. Ortuť sa v roku 1991 stala novou etapou pre ľudí.
  Ďalší ročník už pre Rusov taký zábavný nebol. Zomrel najväčší cár Vladimír Kirillovič. Ukázalo sa, že jeho vláda bola najdlhšia pre dynastiu Romanovcov a celú históriu Ruska: šesťdesiatdva rokov! A toto, treba priznať, sa ukázali ako roky veľkých úspechov, aj keď za ne museli zaplatiť obrovskú cenu.
  Keďže vo Vladimírovi Kirillovičovi neboli žiadni mužskí synovia, vznikol právny konflikt. Sám kráľ to rozhodol veľmi jednoducho - za nástupkyňu vyhlásil svoju dcéru Máriu. a dedička. Autokratický panovník môže všetko, je nad zákonom a nad zákonom samotným. Ale zástupcovia vyššej vetvy Mikuláša II. sa vzbúrili. Michail Alexandrovič Romanov navyše zanechal potomkov. Najprv syn, a potom, keďže potomok zomrel relatívne mladý, aj vnuk. Vznikol tak ďalší uchádzač o trón, už po línii Alexandra III.
  Vec zaváňala občianskou vojnou... Ale... Po búrlivých mítingoch a diskusiách v Senáte bol prijatý kompromis. Mladý syn Márie, Juraj Prvý, je vyhlásený za cisára. A kým nedosiahne plnoletosť, vládne kolektívna regentská rada, ktorá zahŕňa všetky hlavné precedensy z cisárskej rodiny.
  Na základe toho bolo všetko rozhodnuté.
  V roku 1993 ruský kozmonaut prvýkrát pristál na jednom z mesiacov Jupitera. Samotná obria planéta je priveľa - neúnosná veľkosť, ktorú by ste nepriali ani nepriateľovi. Na ňom, šálka kávy vážiaca, s kladivom!
  Regentská rada existovala aj po tom, čo George prvý nastúpil na trón ako právne spôsobilý panovník. Autokracia zostala neotrasiteľná. Aj keď rast gramotnosti a informovanosti obyvateľstva - v roku 2000 zaviedli všeobecné povinné stredoškolské vzdelanie, a vyvolali úplne prirodzenú túžbu po väčšej politickej slobode a zastúpení v mocenských štruktúrach celého civilného obyvateľstva Ruskej ríše. A bude v nej viac Číňanov a Indov ako Rusov.
  Navyše v tejto situácii aristokracia nemohla ísť na demokratizáciu a parlamentnú formu vlády. Ruská šľachta sa mohla rozpustiť a určite by sa rozpustila vo vlne prostého ľudu a cudzincov.
  A tak sa panovník na tróne stal skutočným garantom - stability a dominancie jadrového národa.
  A v roku 2012 sa konala najväčšia udalosť - najvzdialenejšia planéta slnečnej sústavy, Pluto, odovzdaná ruským astronautom! A z Venuše sa na stole panovníka podávala prvá zelenina a ovocie vypestované na nadpozemskej planéte.
  
  NEVYHADZUJTE DROBNÉ DISKY
  ANOTÁCIA
  Náhodne vypustený disk s hologramom odhalil Adolfovi Hitlerovi poznanie budúcnosti, ktorá sa ukázala byť pre svet veľmi nebezpečná. Fuhrer dočasne odmieta útoky na ZSSR a zatiaľ útoky na Západe.
  . KAPITOLA 1
  Cestovateľovi v čase náhodou spadol malý pevný disk s hologramom. A v ňom bola história planéty Zem. A dostal sa do rúk SS a veľmi bystrému plukovníkovi. A dokázal sa dostať k Himmlerovi a Hitlerovi. A oni to prijali a pozreli sa na hologram. A vyvodili závery.
  V prvom rade, samozrejme, rozhodol Hitler. Teraz dostal vedomosť o tom, ako bude vojna prebiehať.
  A samozrejme som urobil nejaké úpravy. Najmä nezastavil tanky pri Dukeri. A porazil Angličanov. Áno, a Francúzsko kapitulovalo o pár dní skôr, keďže nacisti mali dobré znalosti o počte a rozmiestnení jednotiek.
  Ale najzaujímavejšie je ďalej... Hitler sa rozhodol vylodiť vojská v Británii a dobyť ju. A zdalo sa to ako silný ťah. Takže predtým mal Fritz pochybnosti. Sám Hitler je veľký anglofil a vážne počítal s alianciou Británie a Tretej ríše proti ZSSR. Ale tentoraz bolo všetko jasné.
  Navyše, Hitler už s istotou vedel, že s Britániou nebude možné vyjednávať a ZSSR bol vojensky veľmi silný a príliš rýchlo tvoril zálohy. Takže vysporiadať sa s ním nie je také ľahké. A najprv musíte vytvoriť silnú tankovú flotilu proti tridsiatim štyrom.
  A ešte získať zdroje anglických kolónií. A to je hlavné - potom bude mať Tretia ríša nespočetné rezervy a moc. A samozrejme Briti sú teraz slabší. Vojaci, ktoré sa stratili pri Dukeri, neboli započítané.
  Navyše, Hitler mal teraz presné informácie o britskej pobrežnej obrane a lepšie chápal, ako viesť leteckú vojnu. Okrem toho Fuhrer vymenoval Speera za ministra zbrojenia a munície a dal mu mimoriadne právomoci - nariadil presunúť hospodárstvo Tretej ríše a okupovaných krajín na vojnový stav. A výroba zbraní v Nemecku dramaticky vzrástla - najmä lietadiel. To umožnilo vyhrať leteckú bitku o Britániu a vykonať pristátie. A samozrejme je to veľmi, veľmi cool.
  Hitler teraz vedel o svojich protivníkoch oveľa viac. A preto sa rozhodol vyhlásiť totálnu vojnu oveľa skôr a ešte predtým, než začala Tretia ríša prehrávať. Je jasné, že spojenci sú silní. A že zatiaľ čo Wehrmacht nie je uviaznutý v ZSSR, Británia by mala byť preč. Vychutnať si chvíľu.
  Zároveň, samozrejme, presunúť maximálny počet fabrík na tri zmeny a využiť zahraničných pracovníkov. A to je samozrejme dosť vážne. A postavte ďalšie ponorky. Pamätajte, že v rovnakom čase bolo možné vyhrať ponorkovú vojnu.
  Nemci zrýchleným tempom budovali svoj potenciál. A stlačil Britov na oblohe. Okrem toho zasadili zdrvujúci úder, pričom Maltu zabrali na plnej čiare. A aj na tom záležalo. Hitler tvrdo hovoril s Francom a prinútil ho nechať prejsť nemecké jednotky a zaútočiť na Gibraltár. Potom sa Fritz v stádach ponáhľal do Afriky. A tlak na Britániu rástol.
  A zdalo sa, že Briti nemajú šancu... V princípe to tak je. Spojené štáty americké do vojny otvorene nevstúpili. A pristátie sa uskutočnilo v septembri, po potlačení britského letectva nadriadenými silami Luftwaffe. Rozhodujúcu úlohu zohralo úsilie Speera, ktorého Hitler vymenoval v máji a nariadil preniesť hospodárstvo na vojnový stav. A podarilo sa. Tretia ríša rýchlo nabrala na sile a svoj vojensko-priemyselný komplex. Schopnosti nemeckých leteckých tovární umožňovali výrobu deväťdesiatich sto lietadiel denne. A Británia nemohla odolať takejto sile.
  Plus ďalší silný krok zo strany Hitlera, ktorý umožnil ženám bojovať na oblohe.
  A tu je Albina a Alvina - dve bosé krásky v bikinách sa bijú vo vzduchu.
  Sú veľmi cool naliehanie na Britov.
  Albina zostrelila britské lietadlo holými prstami na nohách a kričala:
  Všetko roztrháme na kusy!
  Alvina tiež sekne nepriateľa holou pätou a zakričí:
  - Bude to naše víťazstvo!
  Áno, ak budú dievčatá bojovať takmer nahé, potom to bude vážne. A tak bude nepriateľ roztrhaný na kusy, že sa to nikomu nebude zdať dosť. Aké silné sú bosé dievčatá v bikinách.
  A ak už začnú škrípať a revať, ide o úplné zablokovanie.
  Alvina, ktorá zrazila ďalšie anglické auto, vydala:
  - Nemôžeme byť porazení!
  Albina, ktorá prerušila Angličana, tiež zaškrípala:
  - Sme najsilnejší!
  Dievčatá sú určite v pohode. Dobre sa predviedla aj Marseille. Hitler mu venoval osobitnú pozornosť. A tento fenomén esa, ktorý vytvoril niekoľko rekordov v druhej svetovej vojne, bol odhalený oveľa skôr.
  Najdôležitejšie je, samozrejme, pristátie na súši. Nemci mali presnú predpoveď počasia a znalosť pobrežnej obrany, takže vylodenie prebehlo veľmi dobre.
  Nacisti pôsobili sebavedomo. Do bitky sa zapojil dievčenský prápor SS "Wolves". Bojovníčky bojovali iba v bikinách a naboso, vďaka čomu boli neporaziteľné. A toto, musím povedať, je veľmi odhaľujúce a chladné rozhodnutie.
  Nacisti pokračovali v útoku... A okamžite boli zajaté predmostia na britskej pôde v pohybe.
  Gerda a Charlotte, plieskajúc bosými nohami cez jesenné mláky, vystrelili na anglické jednotky a zakričali:
  - Vo svätej vojne bude naše víťazstvo! Cisárska vlajka vpred - sláva padlým hrdinom!
  A ďalšie dievčatá, ktoré hádzali granáty bosými nohami, ukázali svoju najvyššiu triedu a revali:
  - Nikto nás nezastaví
  Nič nás neporazí!
  Smelo zničíme nepriateľa,
  Naša vôľa je monolit!
  A dievčatá boli naozaj úžasné. A v skutočnosti - tieto dievčatá sú super!
  A keď si vyzliekli aj podprsenky a ukázali takú neochvejnú agresivitu, bolo z toho naozaj - super!
  Gerda strieľajúca do súperov zaškrípala:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  A holou pätou hodila granát. A zničiť veľa nepriateľov.
  Charlotte tiež hodila citrón holými prstami, roztrhala množstvo nepriateľov a zaškrípala:
  -Za árijský komunizmus!
  Christina tiež bojuje kosením protivníkov a revom:
  - Pre matku Prusko!
  Magda hodila vražedný dar smrti holou pätou a zavrčala:
  - Za veľké míľniky a úspechy!
  Zdá sa, že dievčatá poriadne zúria. A ukazujú svoju triedu. A dosť výrazné.
  Kde je to proti dievčenskému tímu, najmä ak si strhli podprsenky - odolajte!
  Dievčatá, samozrejme, ak ukážu triedu, ukážu to veľmi výrazne.
  A ako revú z plných pľúc.
  Áno, kde je Tretia ríša proti tomu, aby odolala ...
  Nakoniec však Fritz obišiel Londýn. A pohyboval sa na jeho námestiach.
  A Churchill uteká do Kanady.
  Briti sa vzdali Londýna, aby sa vyhli zničeniu. A celkovo vzdoroval dosť slabo. A spolu boli porazení.
  Anglicko padlo. Na trón bol dosadený pronemecký kráľ a bola zostavená vláda na čele s premiérom Mosleym.
  Potom sa začalo dobývanie kolónií Anglicka. A Nemci sa pripravovali na pochod na východ. A zbierali nové tanky. T-4 bol modernizovaný na výkonnejšiu zbraň. A T-3 dostal pištoľ s dlhšou hlavňou.
  Churchill, samozrejme, otočil chvost medzi nohami a začal žiadať Spojené štáty, aby vstúpili do vojny. Amerika však stratila túžbu vidieť, akí silní boli nacisti.
  A došlo k určitým zmenám v technológii. Nemci pri výrobe "Tigra" umiestnili motor a prevodovku spolu a do jedného bloku a naprieč, veža bola zmenšená a užšia a podvozok bol zmenený na ľahší a praktickejší.
  Ukázalo sa, že "tiger" má menej ako dva metre a váži menej ako tridsaťosem ton. Čo mu s motorom o sile sedemsto koní zabezpečovalo dobrú pohyblivosť. A ochrana bola ešte lepšia, pretože pancier bol umiestnený pod svahmi. A tak sa tank jednoducho neberie.
  Toto auto sa nevyrovnalo.
  Po kapitulácii a podrobení Británie sa začal proces zajatia kolónií.
  Nemci nestihli zaútočiť na ZSSR na jar štyridsaťjeden. A v lete bolo zrejmé, že pred zimou nestihnú!
  Hitler sa teda rozhodol, že do Ruska zatiaľ nepôjde. A keďže Spojené štáty môžu vytvoriť atómovú bombu, musíte ich najprv poraziť. Hoci dostať Ameriku do zámoria nie je jednoduché. Ale musíte...
  V prvom rade Nemci v máji 1941 vykonali operáciu Icarus na dobytie Islandu. A bolo to odvážne a múdre. Potom do Grónska a potom do Kanady.
  Došlo k rozhovoru - chcel by Stalin vstúpiť do koalície Os? A tiež ísť do vojny so Spojenými štátmi? Pokušenie bolo, samozrejme, veľké. Ale Stalin zachoval dôslednosť ... a do vojny sa nedostal.
  A Nemci sa približovali k USA. Japonsko porazilo americkú flotilu v prístave Peru a zmocnilo sa veľkého množstva pôdy. Nemcom sa podarilo dobyť aj Indiu. A bol to ich silný ťah.
  Hitler nariadil hromadenie vojsk v Argentíne a Brazílii. A zbierať tam kolosálne sily. A tiež sa presúvať cez Kanadu. Japonsko zablokovalo USA a Panamskú šiju. A začali na Američanov vyvíjať tlak z oboch strán.
  Nemcom sa podarilo presvedčiť Argentínu a Brazíliu, aby vstúpili do vojny proti Spojeným štátom. Autorita Tretej ríše bola veľká. Amerika má silnú ekonomiku, ale dosť slabú armádu. A je na to silne natlačený. A more, Japonci potopili takmer celú flotilu. A Amerika bola pod útokom ponorkovej flotily. A veľmi silné zdrvujúce porážky silných lodí a lietadlových lodí. Ktoré tiež zničia všetkých.
  Hitler vzal nepriateľa za nátlak a začal drviť ako lámač kostí. A bolelo to.
  A dievčatá drvia Američanov na oblohe. A tank "Tiger" v modernizovanej verzii sa stal cool autom. A všetkých mlátil ako zbíjačka.
  Hitler, ako sa hovorí, je zabijácky terminátor. A dievčatá vo Wehrmachtu sú také zabijácke bojovníčky a zasiahnu nepriateľa.
  Napríklad dvaja piloti z Tretej ríše - Albina a Alvina ich volali A - štvorec, veľmi svižne bodovali. Zatiaľ čo Marseille bolo považované za šampióna. Do júna 1943 získal svoj účet na štyristo autách a v dôsledku toho získal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A toto je piaty stupeň.
  Ale Albina a Alvina ho už dobiehali. Každé presiahlo tristo zostrelených vozidiel a dostali Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Teraz sa však už blížili k štyrom stovkám. A nemienili prestať.
  Tu Albina stlačila bosé prsty na pedáloch volantu a štebotala:
  - Sláva veľkej vlasti!
  A zostrelil pár amerických lietadiel.
  Alvina, pokračujúc v streľbe, tiež mlátil. Bosými nohami zostrelila dve lietadlá americkej armády a zaškrípala:
  Sme stelesnením nenávisti!
  Dievčatá sa rozišli. V boji sú veľmi obratní.
  Albina vystrelila z dela a zasyčala:
  - Sláva vlasti - bič!
  Alvin s tým súhlasil:
  - Obrovská sláva!
  Nemci veľmi tlačili na Američanov. A zobrali si kvalitu svojho letectva.
  E-50 sa ukázal ako dobrý vývoj. Tento tank sa ukázal ako priebojný a rýchlopalný kanón. A s dobrou čelnou ochranou.
  Američan Sherman nie je jeho rival. A Pershing tiež. E-50 sa ukázal ako strojové zviera.
  Nemci sa v štyridsiatom treťom roku usadili v Grónsku a vytvorili si oporu v Kanade. Nemecká diplomacia si zároveň získala Brazíliu na svoju stranu spolu s Argentínou, ktorá bola dlho poslušná. A propagácia začala z južných predmostí.
  Rok 1944 bol rozhodujúci. Nemecké a japonské jednotky vtrhli do Mexika a zajali takmer celú Kanadu a napadli aj Aljašku. A potom sa nepriateľské akcie konečne preniesli do Spojených štátov. Na jej území sa začali odohrávať skutočné boje.
  A samozrejme, nemecké tanky série E sa ukázali ako veľmi nebezpečné a bojové vozidlá. Kde sú Američania pred nimi. Takú silu majú fašisti.
  Najmä keď Gerdina tanková posádka útočí a drví americké jednotky.
  Má auto série E-50, agilné a rýchle. Má dĺžku hlavne 100 EL a kanón kalibru 105 mm. Ak sa takáto zbraň ryje.
  Gerda stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, vystrelila projektil, presne zasiahla nepriateľa a zaškrípala:
  - Sláva Tretej ríši!
  Charlotte, táto ryšavá dievčina tiež mlátila holými prstami na Američanoch a štebotala, vyceňovala zuby:
  Sláva našim neporaziteľným jednotkám!
  Kristína si tiež poklepkala holými prstami na svoje šikovné, vyrysované nohy a vykríkla:
  - Sláva hrdinstvu Wehrmachtu!
  Magda pomocou dlhých pôvabných prstov na holých nohách tiež mlátila a kričala:
  - Sláva neporaziteľnému Wehrmachtu!
  A vezmú to štyri dievčatá a budú revať z plných pľúc:
  - Sme skutoční orli a plní hrdinstva! A lietame ako vtáky, synovia statočnej vlasti!
  Gerda opäť vystrelila holými prstami. Narazila do amerického auta a zasyčala:
  - Nie, nie synovia, ale dcéry!
  Charlotte vystrelila na americké auto, odtrhla jeho vežu a štebotala:
  - Samozrejme, dcéry sú veľmi hrdinské!
  Christina dala svojej súperke facku. Nepriateľa prebodla skrz naskrz a zasyčala vyceňujúc zuby:
  - Sme skutočné stroje smrti!
  Magda strieľala aj na nepriateľa. Zlomila nepriateľské brnenie, narazila nepriateľovi do čela a zakričala:
  - A my sme tie najdokonalejšie stroje na svete!
  A dievčatá zborovo zavýjali:
  - Sláva Nemecku, sláva, tanky sa rútia vpred! Divízie Tretej ríše vítajú statočných ľudí!
  Nemcom sa skrátka naozaj darilo a ich vojská zaznamenávali jedno víťazstvo za druhým.
  Spojené štáty americké majú, samozrejme, silnú ekonomiku, no v oblasti technológií stratili. Najmä tanky a prúdové lietadlá. Nemci už mali ME-262 X v sériovej výrobe a toto lietadlo bolo schopné prežiť, rýchlosť nad 1150 kilometrov za hodinu a vyzbrojené piatimi lietadlami 30 mm kanónov. Američania takému stroju nedokážu odolať.
  Nemci mali tiež vtáka XE-262, ktorý sa ľahko vyrábal, takmer celý vyrobený z dreva, veľmi ľahký a ovládateľný. Ale XE-262, kvôli jeho príliš nízkej hmotnosti a vysokej rýchlosti, bolo tiež náročné na riadenie a vyžadovalo si to vysokokvalifikovaných pilotov. Ale bol skvelý pre Huffmanov štýl, ktorý fungoval v zblížení. A zblízka rozdrvil Američanov.
  Ale okrem Marcela tam boli aj dve dievčatá: Albína a Alvina. Každý z nich prekročil tristo zostrelených lietadiel a dostal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Rytierske kríže so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi má zatiaľ len Huffman, ktorý zostrelil viac ako päťsto lietadiel, a Rudel, legendárne útočné lietadlo, vyradilo viac ako päťsto tankov a mnoho ďalších pozemných cieľov. A ďalších sedemnásť lietadiel.
  V Tretej ríši schválili aj šiesty stupeň rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi tým, ktorí dosiahnu tisícku zostrelených lietadiel, či rovnaký počet rozbitých tankov.
  V tomto rytierskom kríži malo byť pripevnených najmenej sto diamantov a bol by väčší ako ostatné rytierske kríže. Ocenenie teda bolo nielen čestné, ale aj drahé.
  Albina a Alvina lietajú po oblohe. Zostreľujú svoje yankeeské lietadlá a spievajú cez zuby:
  - Nádherné dievčatá,
  Skvelí priatelia...
  Boli by impozantní chlapci -
  A skvelé kopačky!
  Albina namierila lietadlový pištoľ pomocou holých prstov, udrela do Američana a zaškrípala:
  - Svetlá veselých očí!
  A žmurkla na svojho partnera. Odrezala svoj náprotivok. Nepriateľa rozbila na kusy holými prstami na nohách a štebotala:
  - Za komunizmus a naše slávne víťazstvá!
  Albina opravila svojho partnera a zostrelila lietadlo Yankee:
  -Za árijský komunizmus!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  Vojna medzitým pokračovala. Američania s najlepším nepriateľom jednoznačne prehrávali v technike a výcviku a dokonca aj s využitím zahraničných divízií.
  Najmä Yankees majú hlavný tank Sherman. No a kde je proti hlavnej nemeckej E-50. Stroj nacistov mal čelný pancier 250 milimetrov, bočný pancier 170 milimetrov a hmotnosť sedemdesiat ton s motorom s výkonom 1200 koní s posilňovačom motora.
  Treba poznamenať, že Sherman nemohol preniknúť ani na nemeckú stranu, pretože pancier E-50 je šikmý. Dokonca ani Sherman so sedemnásťmetrovou pištoľou, Firefly, skutočne nevzal na palubu Nemca. Ale tento tank nebol masívny.
  A Nemci s istotou vzali americký tank z piatich kilometrov. Navyše má vysokú siluetu. Američania mali Pershing o niečo lepší. Tento tank však nebol taký masívny ako Sherman a jeho 90 mm kanón stále nestačil na efektívny boj.
  Iba "Supershing" mohol preniknúť nemeckou E-50 do boku. Výhoda pištole a kalibru 90 mm a dĺžky hlavne 73 EL. Ale na druhej strane, rýchlosť streľby je len štyri výstrely za minútu proti dvanástim pre nemeckú E-50 a hmotnosť päťdesiat ton je príliš veľká na motor s výkonom 500 koní. Áno, a brnenie je nedostatočné. V čele nemeckého hlavného mastodonta sa Američania stále neprebili. A Fritz mal tiež E-75 s kanónom kalibru 128 mm a hrúbkou bočného pancierovania 210 mm pod svahmi, s ešte lepšou ochranou a motorom s výkonom 1 500 koní.
  USA teda od samého začiatku prehrávali. Proti nemeckým mastodontom mohol čelne bojovať iba tank T-93, presnejšie deväťdesiattri ton vážiace samohybné delo, s hrúbkou čelného panciera 305 mm a kanónom ráže 155 mm.
  Ale jazdný výkon tohto samohybného dela, rovnako ako rýchlosť streľby, nebol dôležitý. A Nemci to zničili lietadlami.
  Američanom sa teda ako celku nedarilo a beznádejne prehrávali.
  A nemecké jednotky sa čoraz viac približovali k New Yorku a Washingtonu.
  Roosevelt prosil Hitlera o mier.
  Ale Fuhrer chcel iba úplnú kapituláciu bez akýchkoľvek podmienok. Washington bol obkľúčený. A nacisti začali útok na hlavné mesto USA.
  Posádka tanku Gerda bojovala o svetlejšie zajtrajšky. A vyhral bez problémov.
  Dievča dokonca začalo strieľať nielen holými prstami, ale aj šarlátovými bradavkami na prsiach. A to veľmi pomohlo.
  Charlotte vystrelila aj stlačením rubínových bradaviek na pákovom ovládači a štebotaním:
  - Veľkosť komunizmu spočíva v tom, že nie je ryba, ale veľryba!
  Christina, strieľajúca, stláčajúca tlačidlá joysticku, poznamenala:
  - A my Nemci vybudujeme najväčší z komunizmu!
  Magda strieľajúca karmínové bradavky na svojich protivníkov agresívne vydala:
  - Najjasnejší komunizmus! Iba hore, ani krok dole!
  Gerda namierila kanón holými prstami a dobre miereným výstrelom prevrátila americkú húfnicu potvrdila:
  -Za árijský komunizmus!
  Po páde Washingtonu Amerika čoskoro kapitulovala. A stalo sa tak 31. januára 1945.
  Druhá svetová vojna sa skončila. A Hitlerov nástup k moci sa zhodoval s kapituláciou Ameriky.
  Zdalo sa, že nastalo dlhé obdobie pokoja. V skutočnosti sa všetky vojny skončili, Spojené štáty sú zajaté a čo viac si priať? Ale bola tu ešte jedna superveľmoc s kolóniami: Japonsko. A Hitler ho chcel dobyť, rovnako ako ZSSR.
  22. júna 1945 začala invázia armády Tretej ríše do ZSSR.
  S čím môže Červená armáda za týchto podmienok počítať? Sily sú už veľmi nerovnomerné.
  Ale zdá sa, že Rusi a iné národnosti majú stále nejaké výpočty.
  A bojujú naozaj tvrdo.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana bojujú proti nacistom.
  Dievčatá tradične bosé a v bikinách. A toto je ich krédo. Bojujú s divokou zúrivosťou.
  Natasha, strieľajúca z guľometu, poznamenáva:
  - V čom sme dobrí, že vieme bojovať!
  Zoya, ktorá strieľala na nepriateľa, súhlasila:
  - Môžeme!
  A hodila granát holými prstami.
  Augustína čmárala na nacistov samopalom a s veľkým vzrušením kričala a hádzala granát holou pätou:
  - Som ničiteľ zla!
  Svetlana, ktorá tiež strieľala na nepriateľa a strieľala presne, kosila nepriateľov a hodila vrece s výbušninami bosou nohou, kvôli čomu sa tank prevrátil, provokatívne vydala:
  - Tretiu ríšu rozdrvím na prach!
  A dievča opäť vyplazilo jazyk.
  Tu sú bojovníci. S nimi môžete bojovať takmer proti každému monštru. A dokonca aj Hitlerovu.
  Natasha strieľajúca na nacistov a brániaca Moskvu spievala:
  - Sme zdrvení jarmom hordy,
  Sme utláčaní jarmom neverníka...
  Zoya, ktorá strieľala na Fritza a vystreľovala holými prstami nohami, vydala vražedný hvizd:
  Ale to nám vrie v žilách
  raj Slovanov...
  Augustína, strieľajúc na nacistov, konajúc veľmi energicky, dávajúc granát holým opätkom, pokračovala:
  A z nádherných brehov,
  Na brehy Kolymy...
  Svetlana spievala s divokou vášňou, hrala sa so svalmi na nohách a tlačové dlaždice vydávali:
  Toto všetko je naša Zem,
  Toto všetko sme my!
  A tu dievčatá, musím povedať, boli s veľkou domýšľavosťou a kolosálnou agresivitou.
  Nikto ich nemôže zastaviť, nič ich nemôže poraziť. Zlé vlčice rozdrvia nepriateľa, zlé tigrice zasalutujú hrdinom.
  Alebo možno hrdinky. Tu sú hazardné dievčatá z najvyššieho letu vtáka.
  A ak bojujú, tak zo srdca ....
  A Alenka s posádkou na tanku KV-13. Stroj, ktorý je pripravený odolať nemeckým, pyramídovým kompozíciám. Dievča strieľa na nepriateľa a spieva:
  - Naše tanky, to je len zázrak,
  Od púští po severné moria!
  Roztrháme ťa, ver Judášovi,
  Hrozné zviera bude zničené!
  Anyuta so zúrivosťou potvrdila, že s pomocou holých prstov na nohách tiež strieľala na nepriateľa:
  - Nepriateľa roztrhám a rozdrvím na prášok.
  Alla sa striedavo rútila na nepriateľa pomocou holých prstov na nohách a štebotala:
  - Za veľkosť červeného komunizmu!
  Mária tiež zmlátila nepriateľa, urobila dobre mierený výstrel holou dolnou končatinou a zarevala:
  - Za krásne víťazstvá!
  Marusya tiež pomocou svojich holých prstov pohla nepriateľa, akoby ho udrela, a zakričala:
  - Za najvyššie myšlienky komunizmu!
  Päťka bojovala s nacistami ako terminátori.
  A na oblohe bojovali aj sovietski piloti. Najmä Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojovali ako epické ženské hrdinky. Pomocou holých prstov na nohách vyslali vzduchové projektily. Veľmi vhodne zasiahli nepriateľov.
  Anastasia stlačila svoju šarlátovú bradavku na joysticku, udrela fašistu a štebotala:
  - Sláva myšlienkam komunizmu!
  Polonahá Akulina, ktorá strieľala na nepriateľa pomocou jahodových bradaviek, tiež zavrčala:
  - Sláva hrdinom ZSSR!
  Toto sú horúce a silné dievčatá. Ako bojujú ako skutočné zvery. A majú nadľudskú vášeň a kolosálnu silu.
  Anastasia, drviaca nacistov, spievala:
  - Nad nešťastnou planétou visela,
  Zlý Fritz kypí temnotou...
  Okupant nenávidí svoju sekeru,
  Naostri a odsekni si hlavu!
  
  Nie je však pešiakom,
  A nie večne chodiť pod jarmo ...
  Mení zlých nepriateľov na ohnivé zbrane,
  Stane sa vládcom svetov!
  A potom je tu Elizaveta na samohybnom dele SU-100. Stroj s výkonnejším 100 mm kanónom ako T-34-85 a pripravený bojovať s nepriateľmi.
  Dievčatá v tanku, samozrejme, len v jedných bikinách.
  Elizabeth stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, celkom presne strieľala na nepriateľa a zavrčala:
  - Za Rusko komunizmu!
  Potom Ekaterina striedavo vystrelila a vystrelila pomocou šarlátovej bradavky na hrudi.
  Zasiahla nacistický tank a zavrčala:
  - Za úspech pri budovaní komunizmu!
  Elena tiež vystrelila na svojho súpera pomocou holých prstov. Rozbila sud pyramídovej nádrže, urobila to všetko vhodne.
  Potom zaštebotala:
  - Najbystrejší budeme mať komunizmus!
  Potom lupanula a Euphrosinia, hoci ona je zvyčajne len vodič. Dievča však zasiahlo veľmi presne a odrazilo ústie nacistického tanku.
  Potom zavrčala:
  - Náš komunizmus je jasnejší ako slnko!
  Dievčatá na tanku sú bosé a v bikinách vyzerajú veľmi krásne a charizmaticky. A majú prsia s takými šarlátovými bradavkami.
  Alžbeta spievala s radosťou;
  Rozdrvme jarmo, verme fašizmu,
  V prípade potreby hory prenesiem...
  Bude éra, éra komunizmu,
  Poletím do neba s piesňou!
  A opäť dievča s jej šarlátovou bradavkou stlačí tlačidlo joysticku a zasiahne nacistov.
  Takže Fuhrer to tak trochu nenájde.
  Pri takýchto dievčatách je jasné, že ZSSR stále žije a Hitler ho len tak ľahko nezlomí.
  Aj keď Nemci stúpajú dopredu ...
  Gerda bojuje na tanku E-50 U, potom bude smrteľná tlačenica. A tak sa na tom všetci mlátia.
  Holými prstami stlačí tlačidlá joysticku, stlačí tridsiatku a zareve:
  -Za komunizmus, veľký Árijec!
  Charlotte bojuje a holými prstami tiež vyšle smrtiaci projektil a zakričí:
  - To je skvelé!
  Christina sa toho chopila a za pomoci holých prstov sa vrhla na nepriateľa smrtiacim skokom a zavrčala:
  - Za veľké víťazstvá!
  A Magda tiež, ako lupaneeta s vražedným skokom, s pomocou holej päty, lupanula zo samopalov a vrčala:
  - Pre supermanov!
  Takže Červená armáda je z toho tesná.
  Tu Agatha a Adala bojujú na diskete. Bojovníci ovládajú stroj pomocou joystickov a nasadzujú túto najsilnejšiu jednotku. A tak drvia protivníkov. A zasiahli tepelné lúče zo vzduchu. Doslova ničí silu súperov.
  Agáta, strieľajúca na nepriateľa, reve:
  - Šial moju vášeň!
  A s holým, okrúhlym podpätkom, akoby tlačila.
  Adala, strieľajúca na nepriateľov, sebavedomo vyhlasuje:
  - Je to len sila!
  A proti nepriateľovi používa aj odhalené prsty na nohách.
  Dievčatá sa poriadne rozutekali. A také, povedzme rovno bojové krásky.
  Takže pre ZSSR je veľmi ťažké odolať takejto sile.
  Albina a Alvina tiež bojujú a zrážajú nepriateľov holými prstami na nohách. A veľmi zlovestné.
  A dievčatá rozdrvia Červenú armádu a revú:
  - Bieli vlci sa chúlia v svorke,
  Len vtedy druh prežije...
  Slabí zahynú - sú zabití ...
  Čistenie posvätnej krvi!
  . KAPITOLA 2
  Nemci a ich spojenci tlačia na Červenú armádu. A zničiť Rusko.
  Ale na oplátku bojujú aj sovietske dievčatá. A ukazujú svoju najvyššiu triedu.
  Anastasia Vedmakova naskakuje do lietadla. Dvíha ho do vzduchu, kráča strnulo a reve:
  -Za veľký komunizmus!
  Dievča bojuje v nohavičkách samo. A je to veľmi krásne.
  A Akulina Orlová si dokonca vyzliekla podprsenku a bije sa len zbabelec. A dievča je veľmi cool.
  Akulina je super dievča a pomocou holých prstov zrazí nepriateľa a zakričí:
  -Sláva komunizmu!
  Mirabela Magnetic mala na sebe len plavky. Také krásne a bojovné dievča. A ako to píska:
  - Mám dievča, ktoré je super!
  A tiež pomocou holých prstov prepichne nepriateľa.
  Toto sú dievčatá a sú veľmi cool a hravé. A tak celú fašistickú koalíciu drvia na cencúle ako palicu.
  Wehrmacht však stále napreduje.
  Potom štyri dievčatá získali legendárnu slávu. Hoci vo všeobecnosti sa ich slávna cesta začala v štyridsiatom prvom roku. Himmler presvedčil Fuhrera, aby v bitkách vyskúšal ženské prápory od špeciálne vycvičených Árijcov.
  Boje ukázali, že ženy vôbec nie sú slabým článkom a vedia sa dobre biť. A zároveň znášať menej strát ako muži. Bojovníci bojovali aj v pechote a búchali bosými nohami do horúceho piesku saharskej púšte. A ovládal tanky. Po testovaní "Tigra" v bitkách s Britániou.
  Osud tanku Panther sa ukázal byť zaujímavý. V reálnej histórii zohral tento najlepší a druhý najväčší tank Tretej ríše hlavnú úlohu v Pantsvale. V alternatíve "Panteri" takmer nebojovali. Nestihli zaútočiť na britskú metropolu. Pokročilejší a výkonnejší "Panteri" -2 išli do série pre bitky proti USA.
  A teraz štvorka dostala ešte výkonnejšie a dokonalejšie "E" -50, vyznačujúce sa silnými zbraňami a ochranou.
  Bojovníci sa cítili veľmi sebavedomo. Ovládanie tanku je najmodernejšie pomocou joystickov. Najnovšie auto. Dokonca aj motor s plynovou turbínou. Ale je tu aj dosť "panterov" -2. Tridsaťštyri nie je súperom takého stroja.
  Gerda ležala v kresle. Bola v bikinách. Dievčatá sú už zvyknuté bojovať polonahé. Horúci piesok púšte im pálil bosé nohy, kamienky hôr im pichali holé chodidlá. Ale bojovníci sa vôbec nelámali a nezotierali na prášky.
  Veliteľ posádky, ocenený mnohými oceneniami, zasyčal:
  - A teraz je Rusko proti nám! Čakajú na vás nové dobrodružstvá a víťazstvá!
  Potriasla hlavou bielou ako sneh. Prirodzená blond, veľmi krásna a opálená.
  Charlotte sa uškrnula.
  Toto dievča malo medenočervené vlasy, ktoré horeli ako plameň. Tiež krásavica, s bronzovým opálením. V bikinách, opálený, svalnatý. Bosými nohami, dupaním po horúcom piesku a ostrými kameňmi.
  Ohnivý diabol poznamenal:
  - Rusi sú snáď naši najfanatickejší súperi!
  Christina zvýšila hlas. Jej vlasy sú medenožlté, tiež horia ako plameň, ale majú zlatistý odtieň. A rovnaké opálenie, svaly a krása. Výrazná a zároveň nežná tvár. A bikiny. Nohy, ktoré ušliapali kilometre na tvrdom a horiacom povrchu, no nestratili svoju gráciu a hladké línie. Holé prsty sú úhľadne upravené a veľmi obratné.
  Ryšavé dievča sa spýtalo:
  - Prečo si to myslíš?
  Magda odpovedala za ňu. Toto dievča má bielo-zlaté vlasy, medovo blond. Veľmi krásna, svalnatá, s výraznou tvárou a zafírovo-smaragdovými očami. Nohy sú tiež tvrdené, s okrúhlymi podpätkami a rovnými prstami. Azda Magda má napriek odvážnej brade najnežnejšiu tvár, takmer krotkú. Napríklad Gerda vyzerá tvrdšie. Trochu jemnejšia ako Christina a trochu zvrátene ako čarodejnica Charlotte.
  Magda poznamenala:
  - Majú totalitný systém ako my. Preto sú tvrdšie!
  Gerda sa usmiala a odpovedala:
  - Sovietske tanky sú kopa šrotu. Nemali by sme sa ich báť!
  Magda jemne odpovedala:
  - V sérii KV je to plné mastodontov. Najmä KV9.
  Dievčatá sa zachichotali. Posledný tank sa skutočne ukázal ako "majstrovské dielo" - najťažší stroj s tromi delami: dvoma 152 mm a jedným 122 s hmotnosťou tristo ton a čelným pancierom 200 mm. Jeden z najneúspešnejších modelov pri stavbe tankov. Takýto tank nebolo možné vôbec previezť. A auto sú jednoducho vyhodené peniaze! Do série vstúpil aj KV-10 - stroj s tromi 107 mm delami a hmotnosťou dvesto ton, akýsi stíhač tankov.
  Nie je najlepší nápad dať na tank dve pištole. A dokonca viac ako tri. Tu Stalin, samozrejme, ukázal tyraniu. A značne zasahoval do krajiny. Vyvinutý bol však aj tank zo série Isov. Ale aj obrovský a ťažký. Jediný rozdiel od série KV je pokus nastaviť pancier na racionálny sklon. Ale Červená armáda neviedla vojnu, a preto sa technika príliš nezlepšila. A neexistovala žiadna bojová prax používania strojov.
  Vo všeobecnosti Nemci využili štvorročné meškanie v porovnaní so skutočnou históriou plodnejšie.
  Ryšavá Charlotte stlačila holé prsty na joysticku. Vystrelili na hraničný bunker. 105 mm náboj zasiahol sovietske delo a prevrátil ho. Bojová súprava sa začala trhať a náboje vybuchli.
  Červená čarodejnica zasyčala:
  - Som hrozný rytier - na kolenách divosi! Zmietnem nepriateľov vlasti z povrchu zemského!
  A úškrn perlových zubov a iskra smaragdových očí. Dievčatá sú naozaj top.
  Christina sa zachichotala a odpovedala:
  Teraz budem strieľať!
  A tiež strieľal na nepriateľa. Strieľal sovietsky 76mm kanón. Strela zasiahla šikmé čelo E-50. A odrazil sa. Dievčatám to len znelo v ušiach.
  Gerda sa pleskla bosými nohami a štebotala:
  - Aký priechod!
  A ona sama vystrelila ďalší výstrel... Nemecké tanky strieľali na sovietske opevnené územie. E-100 tiež fungovala. Tento stroj sa tiež ukázal byť derivátom myši. Nie je to veľmi dobrý nápad na tank s dvoma delami. E-100 už bola ukončená.
  Namiesto toho do série vstupujú útočné modifikácie série "E". Ale tento stále funguje. A strieľa projektily.
  Charlotte sa prenikavo zachichotá a potrasie bosou nohou.
  - Vojna je hrozný stav, ale uchvacuje ako hra!
  A dievča vystrelilo, a to veľmi trefne.
  Christina odhalila svoje perleťové zuby. Je to mäsožravý, dravý panter.
  Sovietske delá strieľajú a pred nimi sú mínové polia. Nemecké teletanky sa pohybujú. A útočné bombardéry pracujú s divokým revom.
  Okolo sa valia hraničné stĺpiky. Hitlerove hordy prekročili hranicu.
  Magda nie príliš vtipne poznamenala a klopkala bosou nohou po brnení:
  - Zametáme silnú obranu, ale oceľové panicle!
  Bojovníci na seba žmurkli. Sovietska obrana bola dosť silná. Hlavne veľa min. A to Nemcov zdržalo. Ale aj tak sa im podarilo napredovať.
  Na sovietskych pozíciách pôsobili bombardéry a zhora prichádzali aj útočné lietadlá. Ponáhľa sa do hlbín obrany Červenej armády a TA-400, jednej z najimpozantnejších modifikácií bombardérov. Až šesť motorov vrátane prúdových. A bombardujú a ničia sovietske mestá.
  Gerda, strieľajúca, s úškrnom poznamenala:
  -V boji sme zvieratá, ale s mysľou človeka!
  A opäť vystrelil. Zničil sovietsky kanón. Vo všeobecnosti je to dievča najvyššieho stupňa. A je to super.
  E-50 strieľal na sovietske pozície, sám prakticky bez poškodenia. Šikmé pancierovanie auta s cementovanou oceľou poskytovalo vynikajúce odrazy. Sovietske náboje nedokázali Nemcov ani poriadne poškriabať.
  Christina si spomenula na testy "Tigra". Vtedy to bol prvý sériovo vyrábaný nemecký tank. Žiadna zo škrupín nemohla spôsobiť poškodenie Tigra. Briti padli pod jeho údermi. Ale tu je sedemnásťstopé delo, prebodnuté v čele. Potom dievčatá takmer zomreli. A toto si bojovník pamätal. Ako blízko boli ku kostnatej starenke s kosou, cítiac jej ľadový dych.
  Dievča si obtrelo holú podrážku o roh. Naozaj chcela vyskočiť z nádrže a utiecť. Je to taká priama bojovníčka.
  Christina spievala s hrdosťou:
  - Modrá hmla a všade klamstvo!
  Bojovníci sa chichotali... Ich video bolo veľmi sexi a erotické.
  A zbraň fungovala a strieľala. Na zastavenie ani nepomyslela. Všetci posielali šupku za šupkou. Rozbitie sovietskych pozícií na úlomky a úlomky.
  Zo zadných reproduktorov zaznela pieseň;
  Vojak je vždy zdravý
  Vojak je pripravený na všetko...
  A prach ako z kobercov,
  Odchádzame z cesty!
  A neprestávaj
  A nemeňte nohy -
  Naše tváre žiaria
  Lesklé čižmy!
  A opäť padá sila prúdového bombardéra na sovietske pozície. A opäť sa vrhá deštrukcia a celé opevnené oblasti. A zbrane odlietajú všetkými možnými smermi.
  Niekoľko desiatok nemeckých tankov súčasne strieľa a všetko ničí.
  Gerda sa cíti ako Bagheera na love. Tu už bola zničená prvá línia sovietskej obrany. Ale vojaci Červenej armády sa stále hemžia a strieľajú na Nemcov.
  Medzi bojovníkmi sú aj priekopníci. Mladí leninisti dobrovoľne vstúpili do Červenej armády. Väčšina chlapcov je naboso a v šortkách. Nosia sa, rozruch.
  A priekopníci umierajú...
  Charlotte, ktorá viedla oheň, zavrčala:
  - A pionieri, to je tá vec, celá krajina sa pozerala!
  Vystrelila na Rusov a Christinu jedovato zasyčala:
  - Vyzeráme ako sokoly, vznášame sa ako orly!
  A opäť nasadila ohnivý úsmev. Nádherné dievčatá...
  Niekoľko nemeckých tankov sa presunulo do podzemia. A objavili sa v tyle sovietskych vojsk, vyvolali paniku a čmárali guľomety. Nacisti sa ukázali ako komáre z nočnej mory.
  E-50 videl pohyb tridsiatich štyroch cez optiku. Gerda vycenila zuby a začala ukazovať hlaveň. Sovietsky stroj s malou vežou T-34-76 a veľmi mobilný. Vyskúšajte tento a získajte ho. Dievča je už dosť skúsené, ale sovietske auto je stále na rozdiel od amerického Shermana.
  A vzdialenosť k Rusovi je takmer päť kilometrov.
  Dievča si poškriabe holú pätu, Charlotte ju pošteklí medzi prstami. Dievčatá sa chichotajú.
  Potom Gerda strieľa na ruské auto. Škrupina sa rúti veľmi blízko, takmer poškriaba brnenie... Ale stále minula. Gerda otrávene buchne do kovu päsťou.
  Magda hovorí svojmu partnerovi:
  - Zasiahli ste zbor! Bude ľahšie sa tam dostať!
  Gerda podáva joystick Magde a zašepká:
  - Tak to urob sám!
  Magda nadšene spievala:
  - Zem je v okienku, Zem je v okienku... - Dievča vzalo holými prstami joystick, stlačilo tlačidlo a pokračovalo v spievaní. - Zem je viditeľná v okienku!
  A jej projektil práve zasiahol základňu sovietskeho tanku. Auto prasklo a rozdelilo sa. Začalo to horieť ... Sovietske granáty praskli v lone.
  Magda potriasla holými prstami a zakričala:
  - Pozri, ako som na to prišiel! A ty hovoríš...
  Charlotte zasyčala a odhalila tesáky.
  - Hovoríme znova, v rôznych jazykoch!
  Objavili sa nové sovietske autá. Prvých išlo tridsaťštyri. Pohyblivé a početné autá. Potom sme prešli zo série BT. Toto je zastaraný typ húsenice s kolesami. Postupovali aj predpotopné T-26, ktoré nie sú schopné inak ako poškriabať nemecké pancierovanie. Výkonnejšie a ťažšie HF postúpili až na úplný koniec. A veľa pešiakov.
  Christina sa zachichotala a zavrčala:
  No, my im to ukážeme!
  Nemecké vozidlá spustili paľbu z veľkej vzdialenosti a snažili sa pritlačiť sovietsku pechotu k zemi. Ničili aj tanky a iné živé tvory.
  Na oblohe sa objavili aj sovietske útočné lietadlá: slávny Ilys. Zaútočili na nemeckú formáciu. Hitlerove stíhačky sa k nim rútili. Bolo to skutočné smetisko. Nemecké stíhačky XE-262, veľmi svižné a obratné s manévrovateľnosťou. Útočia na sovietsku techniku, tlačia ako železo.
  Charlotte opäť vystrelila. Dostal sa do sovietskeho BT a zavrčal:
  - Tento text nie je rozprávka... Rozprávka bude pred nami!
  E-50 zastavila a odrazila sovietsky protiútok. Nie veľmi skúsené velenie hodilo tankovú zálohu vlastne na porážku. A ruské autá dostali zásah - ako kurčatá v šupe. A poriadne s nimi bojovali.
  Gerda vystrelila, rozbila čelo tridsiatky a zasyčala:
  - Čo je Stvoriteľ - zranené peklo!
  Charlotte tiež vystrelila, keď našla cieľ, sovietske autá sa pohybovali v priamej línii a dievčatám sa podarilo vystreliť. A vôbec, tento štyri z fenoménov.
  Červená harpya spievala:
  - Náš jed zabije všetkých!
  A bojovníci pokračovali v streľbe, odhaľujúc zuby také silné a veľké ako kone.
  Christina tweetovala sebavedomo:
  - Náš jed zabije všetkých!
  Magda, ktorá trafila tridsaťštyri, zaštekala:
  - Toto je náš výsledok!
  Veronica, Oksana a Natasha spolu s ďalšími dievčatami opustili obkľúčenie. Prápor dievčat dostal rozkaz ustúpiť do tyla, pretože bojovníci nemali prakticky žiadne protitankové zbrane. Stalenida Pavlovna mala skúsenosti z vojny, slúžila ako dobrovoľníčka v Španielsku. A pochopil som, že pohraničné jednotky nedokázali odolať tankom série "E". Dievčatá však vyradili niekoľko transportérov, no samé utrpeli straty.
  Teraz sa prápor rozptýlil a ustúpil.
  Veronica, Oksana a Natasha, ktoré si zhodili topánky, odchádzali bosé a v ľahkých blúzkach. Sovietske jednotky nie sú pripravené na odrazenie kolón ťažkých tankov. A tankom E-50 jednoducho nie je čo preraziť. Jediná šanca je poškodiť koľaje. Ale v tomto stroji sú valce umiestnené na samostatných vozíkoch a je veľmi ťažké ich deaktivovať.
  Dievčatá sa pohybovali na východ cez les a v malých skupinách. Vyzerali veľmi dojemne. Zastrčili si nohavice a mali len svetlé košele. Dlhé, blond, mierne kučeravé vlasy splývali dole. Bosé nohy príjemne šteklí tráva a občas sa objavia hrbolčeky. Všetko vyzerá mimoriadne eroticky. Cez tenké košele presvitajú prsia.
  Veronika, ktorá hrabala trávu bosou nohou, otrávene hovorí:
  - Sakra, vojna sa práve začala a ty už musíš ustúpiť!
  Oksana, ktorej blond vlasy boli mierne ryšavé a cerila zuby, odpovedá:
  - A nemal som žiadne zvláštne ilúzie! Hitler dobyl takmer celý svet... Skúste s takým davom, zvládnete to!
  Natasha si potriasla snehobielymi vlasmi a povedala:
  - Každý sa chce páčiť... Ťažko sa s nimi vysporiadať! Byť verný nie je ľahké!
  Veronika prikývla. Jej vlasy sú také zlaté a krásne. Ona je skvelá.
  Victoria ich však dobehla. Červenovlasé dievča. Vlasy sú ako oheň. A taký dojemný. Zafúkal vietor a zdá sa, že vlaje proletárska zástava, také plamenné vlasy.
  Victoria si vyzliekla košeľu a odhalila trup. Prsia mala plné, bradavky šarlátové ako mak. Krásna bojovníčka. A jej silné, trénované telo je odhalené.
  Natasha sa zachichotala a tiež odhalila svoj trup, pričom si všimla:
  - A naše telá sú krásne... Sme len Amazonky!
  Veronika pokrútila hlavou.
  - Nie je to príliš radikálne - odhaliť hrudník! Musíte dodržiavať pravidlá slušnosti!
  Victoria pokrútila hlavou a pokrútila červenými kučerami.
  - V komunistickej spoločnosti - pravidlá morálky, pojem je relatívny. - Dievčina potriasla obnaženými prsiami, jej šarlátové bradavky sa veľmi zvodne leskli. - Byť nahý nie je hriech. Presnejšie povedané, pojem hriech je kňazský, ale naším krédom je oslobodenie od buržoáznej morálky!
  Natasha potvrdila a potriasla bujným a elastickým poprsím:
  - Bližšie k prírode! Bližšie k prírode! A prirodzená nahota!
  Oksana sa tiež usmiala a odhalila svoj trup. V skutočnosti je v letných horúčavách príjemné, keď sú prsia odhalené. A vietor ich fúka. Krásne dievča a nahota prichádza. Všetky dievčatá sú vyšportované, s postavami, obnažené telá bojovníkov vyzerajú veľmi harmonicky.
  Po ceste kráčajú krásne dievčatá. Sú tak rozkošné a veľmi príťažlivé.
  Veronica štebotala a krútila hlavou.
  Ale to vôbec nie je estetické!
  Victoria negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie! Máme skvelé telá! A vyzeráme nahí jednoducho skvele!
  Natasha prikývla, vyskočila a povedala:
  - Bolo dobré byť nahý... Tu prišiel Iľjič so zbraňou!
  Oksana ju pohladila po hrudi a zaškrípala:
  - V skutočnosti je moje poprsie super!
  Victoria nadšene spievala:
  - Ach, dievčatá, a my sme nájazdníci! Peňaženky, peňaženky a ešte peňaženky! Videli sme doláre - hory zlata!
  Natasha triasla nahými prsiami a s úsmevom spievala:
  - Kedysi boli nahí, bosí, zlí!
  A všetci štyria vybuchli smiechom. Dievčatá bili bosými nohami, dvíhali obnažené opätky. Krásne bojovníčky. Za nimi sú batohy a útočné pušky PPSh. Roztomilí bojovníci, veľmi skvelí.
  Veronika potichu povedala:
  - Pred Bohom sme si všetci rovní... A budeme sa musieť zodpovedať za zhýralosť!
  Natasha sa zachichotala a odhodlane odpovedala:
  - Boh neexistuje! Toto je rozprávka!
  Victoria triasla nahými, opálenými prsiami a nadšene zvolala:
  - Boha vymysleli mocní tohto sveta, aby udržal ľudí v podriadenosti!
  Veronika negatívne pokrútila zlatou hlavou.
  Kto potom stvoril vesmír?
  Victoria sa zachichotala a odpovedala:
  - Vesmíry samotné rastú ako listy na strome. Vyrastajú z ničoho. Keď v ďalekom nekonečne strom vo vesmíre začal rásť od nuly a odvtedy sa objavilo mnoho vesmírov.
  Natasha sa zachichotala, vyplazila jazyk a poznamenala:
  - Je horúco! Môžeme si vyzliecť nohavice?
  Victoria podporila myšlienku:
  - Je to skvelý nápad!
  A všetky tri dievčatá sa jednomyseľne zbavili nohavíc a zostali v nohavičkách. A aké majú silné a svalnaté telá. Jednoducho úžasné a akrobacia.
  Oksana spievala s radosťou:
  - Šváb má tykadlá, dievča má nahé nohavičky!
  Len Veronica zostala s vyhrnutými nohavicami a košeľou. Vyčítavo odpovedala:
  - Nie je dobré byť takto nahý! Čo ak nás uvidia!
  Natasha sa zachichotala a odpovedala:
  - A nech aj vidia! Milujem vzrušovať mužov!
  Victoria sa zachichotala, potriasla takmer holými stehnami a odpovedala:
  - Muži sú odpadky - len svinstvo!
  A bosou nohou zasiahla čerstvú hubu, dodala:
  - Aké pekné je vziať žrebca a jazdiť na ňom!
  Oksana s úsmevom poznamenala:
  - Keď ťa hladia, je to milé... Hlavne, ak sú muži mladí, pekní...
  Natasha pripomenula dievčatám:
  - Pamätaj, chytili sme toho chlapca. Úžasné dieťa a určite má veľkú dokonalosť za svoje roky!
  Victoria si olízla pery a so žiadosťou v hlase povedala:
  - Bolo by skvelé to skontrolovať!
  Veronika urazene vyštekla:
  - Aké škaredé veci hovoríš! Nemôžete si takto robiť srandu z pocitov ľudí! Hlavne keď ide o nemčinu, ale chlapca!
  Oksana sa zachichotala a odpovedala:
  - Prepáčte, ale moje srdce je také zlé ...
  Natasha pohotovo potvrdila:
  - Nemci postupujú a ja chcem snívať o niečom dobrom! Napríklad o chlapcoch!
  Victoria so smiechom navrhla:
  - A čo ak naozaj chytíte mužov? Bolo to tak skvelé!
  Veronika stroho odpovedala:
  - Ženy zdobí skromnosť, nie arogantné obťažovanie!
  Victoria negatívne pokrútila ohnivou hlavou. Plieskala bosými nohami a štekala:
  - Nie! Nie je väčšie potešenie, vybrať si muža sama a vtiahnuť ju do postele. Ryšavá diabolka potriasla medenočervenými kaderami a pokračovala. - To je to, aby ste sa uložili do kríkov pre potešenie a nešli uličkou.
  Veronica stroho povedala:
  -Sex bez dôvodu je znakom blázna! - A dodal. - To je v rozpore s normami komunistickej morálky!
  Victoria nesúhlasila:
  - Lenin sám povedal - manželky by mali byť bežné!
  Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - No, nemôžem povedať, že som sa takto vrhol na mužov, ale je pekné hrať aktívnu úlohu! Ak si sami radi vyberáte, pre koho udriete! Ale z našej strany k tomu nedochádza.
  Victoria súhlasne prikývla.
  - Áno, máme len dievčatá ... Ale môžete sa dostať cez plot! - štebotalo dievča s veľkým potešením. - Sedliaci, mužíci... Naši muži horlivo lezú po bruchu!
  Veronika negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie, to Lenin nikdy nepovedal!
  Natasha na protest zvolala:
  - Nie, presne to povedal Vladimír Iľjič! Za komunizmu bude všetko spoločné, vrátane manželiek!
  Victoria sa zachichotala a zamrmlala:
  - Ženy sú dobré... Muži sú ešte lepší! Eh, byť zajatý, byť tam znásilnený celou spoločnosťou.
  Dievčatá sa jednohlasne zasmiali. A Victoria s úsmevom dodala:
  - A potom ho zbili pažbami pušiek! A podpätky by boli podpálené jemným plameňom a posypané korbitom!
  Natasha kopla bosou nohou do hrbolčeka a zavrčala:
  - Opätky sú potešené, keď sú bité bambusom! Tu v Číne boli dievčatá a chlapci bití palicami po holých podrážkach. A milovali to!
  Victoria spievala s chuťou:
  - Aké mučenie v Hollywoode! Iba mačky, nie ľudia!
  Veronika múdro poznamenala:
  - Tu pôjdeš do pekla ... Budete mučení a päty vám spália nielen bambus, ale aj rozžeravené železo!
  Natasha spievala a pevne zatínala päste:
  - Čierny havran pri ďalšej bráne!
  Victoria, natriasajúc nahými prsiami so šarlátovými bradavkami, pokračovala:
  - Kolíska, putá, roztrhané ústa!
  Oksana, ktorej prsia sú tiež nahé a trasúca sa bokmi, odpovedala:
  - Koľkokrát po boji moja hlava!
  Veronica podporila impulz a dupala bosými nohami:
  - Z preplneného bloku na sekanie som letel tam, kde ....
  Natasha zúrivo zarevala a triasla nahými prsiami:
  - Kde je vlasť! Nechajte ich škaredo kričať!
  Viktória výpraskala a kričala, krútiac bokmi, sotva zakrytými priehľadnými nohavičkami:
  - A máme ju radi, aj keď nie je krásna!
  Oksana zasyčala a trhla holými opálenými kolenami:
  - Dôverujúci bastardi!
  Veronika s povzdychom povedala:
  - Sme sovietski pohraničníci. A rozprávame sa ako ohradové dievky. Je to možné...
  Victoria v odpovedi zaspievala:
  - Ďakujem, Stalin-vodca! Pre hlúpe, prázdne oči! Za to, že sme ako voš, nemôžete žiť!
  Natasha pohrozila červenému diablovi päsťou:
  - Nu, ty teda nie si chrt! Budete v špeciálnej sekcii!
  Victoria sebavedomo povedala:
  - Čoskoro prídu Nemci do Moskvy ... A Stalin už bude vzatý do klietky!
  Oksana sa zachichotala a namietala:
  Myslíte si, že výsledok vojny je vopred rozhodnutý?
  Victoria odpovedala celkom vážne:
  - Ako inak? Hitler má okupovanú viac ako polovicu sveta plus Japonsko a jeho kolónie. - Dievčina nahnevane dupala ladnou, bosou nohou. - A to nemáme ani poriadne tanky! Séria KV je paródiou na autá. T-34 je zjavne príliš malý. Ale normálny tank nevznikol! A pancierové granáty budú horšie ako nemecké!
  Natasha si ťažko povzdychla a zachrapčala:
  - S týmto musíme súhlasiť! Bohužiaľ, naše tanky sú stále také nedokonalé. A čo KV? Áno, zlomia sa...
  Dievčatá stíchli a ich hravosť opadla.
  V skutočnosti už prvé hodiny vojny ukázali, že T-34-76 nemá úplne spoľahlivú prevodovku a ešte viac séria KV. A čo je faul, čím je tank ťažší, tým je slabší na pohyb. A 200 mm čelné pancierovanie nestačí na to, aby udržalo náboje dokonca aj 88 mm kanónu Panther-2, a nie kanónu E-50.
  Ako sa nečakane ukázalo, nemecké autá sú rádovo silnejšie v čelnom pancierovaní a schopnosti zasiahnuť. A sovietska technika zjavne zlyháva.
  V reálnej histórii však Nemci vyhrali hneď v prvých hodinách a dňoch. Nemali však taký počet tankov a lietadiel a impozantné prúdové lietadlá. A neboli tam autá ťažšie ako dvadsaťdva ton. Vo všeobecnosti sa Nemci v štyridsiatom prvom roku ukázali ako prekvapivo slabí. A zároveň zvláštne bolo poraziť silnejšieho súpera. A teraz? Všetky tromfy nacistov: bojové skúsenosti, lepšia mobilita jednotiek, schopnosť preniknúť do obrany - sa zintenzívnili. A Fuhrer nie je tri a pol tisíc ľahkých a welterových tankov, ale desaťtisíc ťažkých. A prúdové lietadlo, ktoré v zásade nie je súperom vrtule.
  A Červená armáda je stále lepšie vycvičená na útok ako na obranu. A naučili vojakov poraziť nepriateľa na jeho vlastnom území a nie brániť svoje vlastné. Samozrejme, niektoré veci sa zlepšili. Molotovova línia bola dokončená. Toto je už plus. Obranná línia po technickej stránke je oveľa silnejšia ako v štyridsiatom prvom roku.
  Vojaci sú navyše stále lepšie mobilizované ako v reálnej histórii. A pripravený odraziť úder. Ale stále tréning v obrane nie je veľmi dobrý. Duch nie je príliš urážlivý. Letectvo úprimne prechádza. A úroveň výcviku pilotov sa s nemčinou nedá porovnávať. Ale Fritz má taký kolosálny zážitok.
  Pomer síl je oveľa horší ako v štyridsiatom prvom roku. Vtedy mal ZSSR štyrikrát viac tankov a lietadiel a aj tak padol. A teraz? Teraz majú Nemci výhodu v kvalite aj kvantite. Navyše v tankoch je kvalita oh, aká nápadná na strane nacistov. Áno, a tiež letectvo.
  Možno aj preto sú štyri dievčatá také pesimistické.
  Bojovníci vôbec nezačínajú.
  Natasha, ktorá stúpila na korene stromov a pocítila mravčenie v bosých nohách, si všimla:
  - Ukázali sme nepriateľom chrbát! Alebo možno by bolo lepšie vstať a zomrieť dôstojne!
  Victoria pokrútila červenou hlavou.
  Čo zmení naša smrť? Len nacisti sa budú chváliť novým víťazstvom!
  Veronika súhlasila:
  - Správny! Naša smrť len pridá fašistické vavríny! A mali by ste získať najnovšie zbrane a bojovať proti nacistom.
  Oksana skepticky poznamenala:
  - Ale ako? Proti E-50 žiadne zbrane!
  . KAPITOLA #3
  Dievčatá sa odmlčali ... A naozaj, aký druh tanku je E-50? Stroj s hustým rozložením, pod dva metre a veľkými uhlami sklonu pancierovania. Akási dokonalosť v stavbe tankov.
  Nová generácia strojov s hydraulickým stabilizátorom pištole. A brnenie je naklonené a boky, a čelo a korma. Typ drepu. V zásade je slabým miestom spodok trupu, ak sa dostanete medzi valce. Ale aj toto treba vedieť. Okrem toho Nemci visia na húseniciach a obrazovkách - poskytujú dvojitú ochranu.
  Fritz tak dostal optimálny tank, ktorý SU-100, stále vzácne samohybné delo, nemohol prijať.
  Pri ostreľovaní sovietskych pozícií boli použité plynové delá a bombardéry.
  Teraz však nad dievčatami preletelo útočné lietadlo. Jednoznačne hrozili, že krásky pochovajú.
  Keby ich len videli, samozrejme.
  Natasha odhalila tvár a povedala:
  - Všetky sme sviňa - Fuhrer nie je cool!
  A opäť vyslala úsmev smerom k nacistom.
  Victoria logicky a vtipne poznamenala:
  - Nie je to prvý bojovník, dokonca ani druhý!
  Oksana vážne poznamenala:
  - "Panther" -2 na palube je celkom možné vziať. Má len 82 mm panciera pod miernym sklonom. Pre nás to nebude problém!
  Veronica sa zachichotala a navrhla:
  - Možno by sme mohli vyrobiť taký tank ...
  Dievčatá kráčali niekoľko hodín bez zastavenia. Čas uplynul okolo poludnia. Môžete zastaviť a jesť. Ľuďom v ZSSR sa nežilo príliš ľahko, no situácia v hospodárstve sa zlepšila. Časť tovaru sa predávala za veľmi nízke prídelové ceny, časť za vysoké obchodné ceny.
  Tretia päťročnica z rokov 1938-1942 bola formálne dokonca preplnená. Dosiahlo sa to však predĺžením pracovného dňa a drakonickými trestami za absenciu. O to formálnejšie sú prvé dve päťročnice preplnené, no v skutočnosti to tak nie je. Vysoká miera inflácie umožnila manipulovať so štatistikami.
  Krajina sa však rozvíjala pomerne rýchlo. Možno nie tak rýchlo ako podľa oficiálnych štatistík, ale... Čísla rástli. Stavali sa továrne, rástla výroba najmä v strojárstve. Zvýšený hriadeľ a zbrane.
  Pridané poľnohospodárstvo. Po počiatočnom úpadku spôsobenom kolektivizáciou začali fungovať JZD. Vyrábalo sa stále viac traktorov, hnojív a rôznych nástrojov. Postupne vznikali JZD. Štvrtá päťročnica bola plánovaná o niečo skromnejšie, pretože o úroveň vyššie. O to ťažšie je zvýšiť túto úroveň! Ale štyridsiaty tretí a štyridsiaty štvrtý rok prebehol, aspoň oficiálne, podľa plánu. Alebo aj mierne dopredu. Aktívne sa podporovala aj práca nadčas. a rôzne druhy pôžičiek.
  Poľnohospodárstvo trochu pridalo, a to umožnilo zmraziť prídelové ceny potravín a zvýšiť limit na výdaj potravín. Mzdy sa trochu zvýšili.
  Samozrejme, v ZSSR nie je všetko také dokonalé ako na filmovom plátne, no život sa postupne zlepšoval. Objavili sa bicykle a dokonca v štyridsiatom štvrtom roku prvé čiernobiele televízory. Nakrútili aj prvý farebný film o Stalinovi, samozrejme. Auto "Moskvich" bolo prepustené do série. Pribudla výroba konzerv a sladkostí, cukrárenských výrobkov. Objavil sa v predaji a chladničky na čpavku.
  To znamená, že v ZSSR nastali posuny k lepšiemu. A NKVD už nebola taká rozbujnená ako v tridsiatom siedmom a tridsiatom ôsmom roku. Samozrejme, že ľudia nechceli vojnu. A Nemci sa báli.
  ZSSR už mal vysoko rozvinutý ťažký priemysel a strojárstvo. Ale nateraz nestihli doplniť armádu autami. Aj keď, samozrejme, oproti štyridsiatemu prvému roku výbava narástla rádovo. A veľkosť samotnej armády dosiahla jedenásť miliónov - dvakrát toľko ako v štyridsiatom prvom. A ekonomika sa snažila držať krok.
  Stalinovi sa podarilo vytvoriť silný priemysel, ale Fuhrer vyhral príliš veľa a nebolo možné sa s ním vyrovnať. Ukázalo sa, že zdroje sú úplne neporovnateľné.
  Ale dobrý guláš sa vyrábal už v ZSSR. A dievčatá to s radosťou zjedli spolu s cibuľou a chlebom.
  Natasha nahnevane poznamenala a prežúvala mäso:
  - No, prečo Fuhrer ešte nešiel do Japonska! A príďte k nám!
  Viktória, ktorá tvrdo udrela bosou nohou o háčik, odpovedala:
  - Hlúposť nepreniknuteľná!
  Oksana navrhla:
  - Myslím, že Fritz nás podceňuje! Ale v skutočnosti musíme celý tento Hitlerov balík roztrhať na kusy!
  Veronika s povzdychom povedala:
  - Nemali sme šťastie... Hoci vojna mohla začať v štyridsiatom prvom. To boli vtedy fámy!
  Victoria súhlasne prikývla, potriasla obnaženou hruďou a zasyčala:
  - Asi áno! Ale očividne Juhoslávia a úspechy Británie proti Taliansku zmiatli Hitlerove plány. Ale v skutočnosti to Fritzovi dokonca prospelo.
  Natasha rozdrvila mravca holými prstami na pôvabných nohách a súhlasne prikývla:
  - Určite! V štyridsiatom prvom roku by bola Tretia ríša bez ťažkých tankov a raketového delostrelectva pre nás úplne bezpečná. Trúfli by sme si naňho... A tak Fritz zvýšil latku.
  Dievča si ťažko povzdychlo.
  Victoria pozrela na Natashu. Na jej nahé, elastické prsia a pomyslela si: "no, aká krása," aké skvelé by bolo pohladiť ju. Ale nepovedala to nahlas - je to naozaj neslušné.
  Veronika logicky poznamenala:
  - História nemá konjunktívnu náladu... Ale vo všeobecnosti by bolo lepšie udrieť v štyridsiatom roku, keď nacisti postupovali na Francúzsko. Potom sa moment - pohodlnejšie nestane!
  Victoria si pohŕdavo odfrkla.
  - A porušiť pakt? Stalin s tým nebude súhlasiť! Dal svoje čestné slovo neútočiť!
  Natasha sa zasmiala a poznamenala:
  - Ach, akí sme vznešení!
  Dievčatá dojedli chlieb, guláš a cibuľu. Pili kyslé mlieko z baniek. Pohli sme sa ďalej.
  Niekde bolo počuť hučanie motorov. Nemecké tanky sa pohybovali. Medzi nimi je najväčší E-100. Speerovi sa podarilo odmietnuť masívnejšie exempláre. Ale naozaj, prečo tank potrebuje dva sudy? Je lepšie urobiť dva tanky ľahšie s rôznymi hlavňami ako jeden s dvoma, ale ťažkými.
  E-100 je tiež mimo výroby, ale stále sa dá nájsť v sérii. Okrem toho Hitler tiež miluje mastodontov a nariadil ponechať celú sériu od E-5 po E-100.
  Pomerne masívny stroj E-75 so 128 mm a hmotnosťou osemdesiat ton. Zjednotené s E-50 v brnení. Je to sotva najlepší model, prakticky to bude ešte horšie. "Kráľovský lev" s 210 mm kanónom a vážiacim sto ton.
  Dievčatá vyliezli na vysokú borovicu a sledovali tanky. "Kráľovský lev" vďaka motoru s výkonom 1800 koní, celkom silný mastodont a svižný. E-100 je tiež vybavený výkonným motorom. Pohybuje sa aj Shturmlev s výkonným 500-milimetrovým raketometom. Je to jeden z najefektívnejších prelomových strojov.
  Osud samotného tanku Lev bol nejednoznačný. Objavil sa pred "Pantherom" a podarilo sa mu bojovať vo Švédsku, Švajčiarsku a počas pristátia v samotnej Británii.
  Hitler dobyl Švajčiarsko aj Švédsko, uvalil na Španielsko a Portugalsko dohody o zotročovaní. Títo boli nútení opustiť svoju národnú menu a prijať marku. Teda pod vplyvom nemeckého kapitálu.
  Tank "Lev" mal byť použitý proti Amerike. Ale príliš ťažké auto s nedostatočne rýchlo strieľajúcou zbraňou armáde nevyhovovalo. Prednosť dostal pokročilejší "Panther" -2. Toto vozidlo uspokojilo armádu svojimi zbraňami a jazdné výkony a najmä čelné pancierovanie sú viac než hodné. "Panther" -2 sa stal víťazným tankom vo vojne so Spojenými štátmi. A "Lev" sa používal veľmi zriedkavo. "Tiger" tiež nebol veľmi produktívnym tankom, ktorý sa sotva mohol rozsvietiť v bitkách na konci štyridsiateho druhého roku. A "Tiger" -2 je zastaraný a sotva má čas sa objaviť. Modernizovaný "Panther" -2 s hmotnosťou päťdesiat ton nebol v ochrane a výzbroji horší ako "Tigr" -2 a bol lepší v jazdných výkonoch s hmotnosťou o osemnásť ton nižšou.
  Bojová prax ukázala, že "Panther" -2 je výrazne lepší ako "Sherman" v bojových vlastnostiach, udiera do tohto auta z veľkej vzdialenosti, až tri a pol kilometra, a je prakticky nepreniknuteľný do čela a iba na blízko. rozsah je zraniteľný na stranu. A to zďaleka neplatí pre všetky modely Sherman.
  Amerika prehrala s nemeckými prúdovými lietadlami a Panthermi, ako aj so skorším E-25 - unikátnym samohybným delo, vysokým iba jeden a pol metra.
  USA kapitulovali...
  Natasha si pohladila vlastnú jahodovú bradavku. A so žiarivým úsmevom povedala:
  - Ja, ty! On, ona - spolu celá krajina!
  Victoria podporované:
  - Spolu priateľská rodina! Jedným slovom sme stotisíc I!
  Oksana sa zachichotala a ukázala na mastodontov a poznamenala:
  - Tank "E" je veľmi krátky a podrepný. Získať ho bude ťažké.
  Veronika smutne zasyčala:
  - Boh žehnaj nám!
  Natasha sa zachichotala a štebotala:
  - V Amerike pre celú krajinu, v Amerike pre celú krajinu, v Amerike pre celú krajinu - príležitosti sú rovnaké!
  Ohnivá Victoria sa chichotá a reve:
  - Príležitosti sú rovnaké pre rôzne vrstvy spoločnosti!
  A ako chceš. A jej zuby sú nádherné, ako ukazujú.
  Oksana komentovala:
  - Keď sa Nemci odtrhnú, bude to s nimi z ich zásobovacích základní veľmi zlé!
  Veronica sa zachichotala a navrhla:
  Tak sa pomodlime!
  Natasha si pohŕdavo odfrkla a pokrútila hlavou.
  - Nie! Sme členmi Komsomolu, čo znamená, že sme ateisti!
  Victoria agresívne varovala:
  - A ja som vo všeobecnosti militantný ateista! A Boh neexistuje - to je medicínsky fakt!
  Veronika opatrne poznamenala:
  Ale nemôžete to dokázať!
  Victoria ako odpoveď agresívne zablikala svojimi smaragdovými očami. A zasyčal s úškrnom:
  - Môžem! Ak existuje Boh, musí byť zodpovedný. Znamená to starať sa o ľudí. - Rusovlasé dievča agresívne udrelo bosou nohou do kmeňa borovice. - Je možné si predstaviť fenomenálnu kozmickú myseľ, ktorá by sa nestarala o svoje stvorenie!
  Natasha pohotovo potvrdila:
  - To je všetko! Sme predsa Bohu ako deti Otcovi a on sa o nás nestará!
  Veronika opatrne poznamenala:
  Ale aj starostlivý otec trestá svoje deti...
  Natasha sa v odpovedi zachichotala.
  - Ale neznetvorte ich!
  Victoria nahnevane poznamenala:
  - Vo vašom Bohu naozaj existujú zvláštne spôsoby výchovy! Napríklad vzal a utopil celé ľudstvo a dokonca aj nevinné zvieratá. Vynára sa otázka, aké fašistické metódy?
  Oksana s úsmevom dodala:
  - A vôbec, večné trápenie v pekle... To je tiež očividná prehnanosť, pretože žiadne metódy spravodlivosti nemôžu ospravedlniť mučenie!
  Veronika zmätene roztiahla ruky a s povzdychom povedala:
  - Tiež si myslím, že Noemova potopa je prehnaná. Ale Zem bola pred Božími očami plná hriechu...
  Victoria sa zasmiala:
  - Áno, deti začali hrať žarty. Otec zobral guľomet a zastrelil tých, ktorí bľabotali, pričom nechal pod trávou len tých, ktorí sedeli tichšie ako voda. Ryšavka odhalila svoje veľké zuby. - Takto sa získa analógia!
  Veronika pokrčila plecami a potichu povedala:
  - Nie som kňaz, aby som dával odpovede na takéto otázky. Ale myslím si, že Boh mal na to dôvody.
  Victoria sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno ... Z nejakého dôvodu bezdôvodne padli, len videli všetkých, ako keby zmizli!
  Natasha navrhla:
  - Možno je Biblia len židovská rozprávka. Prečo by sme tomu mali veriť?
  Oksana vyjadrila svoj názor:
  - V každom prípade si musíte zachovať česť. A s posmrtným rajom príliš nerátajte!
  Victoria sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno... Kňazi radi rozprávajú príbehy! A nie veľmi atraktívne!
  Veronika potichu poznamenala:
  - Ale Ježiš Kristus je celkom príťažlivý obraz!
  Victoria sa zachichotala a pokrútila hlavou.
  - Takého pacifistu by som si nevzal!
  Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, človek si musí stáť za svojím... A čo učí Biblia? Udreli ťa po pravom líci - otoč ľavé!
  Veronica chcela povedať, ale bola zjavne v rozpakoch. A potom to Victoria vložila:
  - Naozaj zvláštna morálka. Buď nás Boh učí milovať nepriateľov, alebo potopí celé ľudstvo naraz. A ako sa to dá vysvetliť?
  Natasha si sama odpovedala:
  - Myslím si, že Bibliu napísali talentovaní vizionári!
  Veronica sa voči tomu lenivo ohradila:
  - Kto sa na to pozrie... Ale inak ako existenciou Boha nemožno vysvetliť vzhľad Vesmíru. - Potom sa dievča rozveselilo. Prešla holou, dlátovou nohou po kôre a pokračovala. - Čokoľvek sa dá povedať, ale je nemožné nájsť alebo vymyslieť presvedčivejšiu verziu pôvodu vesmíru, okrem toho, ako ho Boh stvoril!
  Natasha pokrčila plecami a spýtala sa:
  - A hlavná príčina zjavenia sa Boha?
  Veronica si povzdychla a odpovedala, strácajúc sebavedomie:
  - To je už axióma... Treba prijať vierou, že Boh existuje. A že existuje navždy a nemá žiadnu prvú príčinu.
  Natasha negatívne pokrútila hlavou.
  - Vierou prijať predvečnosť Boha? Ale môžem ponúknuť, že vierou prijmem večnosť vesmíru, ale bez Všemohúceho...
  Veronika logicky poznamenala:
  - Vyzerá to ako alogizmus. Ako je táto večná hmota a odkiaľ pochádza?
  Victoria okamžite odpovedala:
  - A čo je logické - Boh je večný... A odkiaľ sa vzal!? O to bezprostrednejšie všemocný a vševediaci?
  Veronika zúfalo odpovedala:
  - Vždy to existovalo... Prijímame to vierou! A ako je to možné - nepochopiteľné!
  Natasha poznamenala:
  "Skutočne, sme tu na rovnakej úrovni. Hmota musela nejako vzniknúť. A stane sa nemysliteľné. - Dievča sa uškrnulo a sebavedomo poznamenalo. - Ale stále zostáva otvorená otázka, prečo je na zemi toľko zla.
  V skutočnosti je o čom polemizovať...
  V každom prípade proti nacistom stáli menšie, menej skúsené a horšie technické sily.
  Ak mal v reálnej histórii v štyridsiatom prvom roku ZSSR štvornásobnú prevahu v tankoch, s kvalitnejšími vozidlami, teraz už majú Nemci viac mastodontov a sú výkonnejší. A Nemci majú prúdové lietadlá a tiež viac v počte a kvalite. V reálnej histórii mal ZSSR štyrikrát toľko lietadiel. Pravda, možno je kvalita na strane Luftwaffe. Zastarané autá boli horšie ako nemecké. A tie najnovšie tiež neboli jednoznačné. Ale teraz už Nemci majú prúdové lietadlá, ktorým sovietske vrtuľové lietadlá nie sú súpermi.
  Samozrejme, že sa im podarilo prekopať obranné rady, ale tréningy sú dosť slabé. Napriek tomu má Červená armáda prevažne ofenzívny charakter. Plusom je, že Nemci nemohli jednotky zaskočiť. Nevýhodou ale je, že majú vo všetkom kvantitatívnu prevahu a ešte reálnejšie bojové skúsenosti ako v štyridsiatom prvom.
  Plus ešte rozumie množstvu síl. A je tak ťažké odolať. V štyridsiatom prvom roku ZSSR, po mobilizácii, početne predbehol Wehrmacht, ale bol horší v kvalite pechoty a všeobecnej mobility. Teraz, na úkor kvality, nie je všetko jasné. Vo Wehrmachtu je veľa koloniálnych divízií, nie príliš bojaschopných. Ale na druhej strane dobrá útočná vrtuľa MP-44 a veľa vybavenia. A na tejto planéte sa nepriateľ stal ešte silnejším. ZSSR, samozrejme, tiež pridal, ale nie až tak.
  Takmer celý svet je proti Rusku. A tu sú šance oveľa menšie ako v štyridsiatom prvom.
  Albina, ktorá zostrelila niekoľko lietadiel, si všimla:
  - Tu mlátime, mlátime, ale brehy nie sú viditeľné ...
  Alvina sa zasmiala a odpovedala:
  - Už sa blížime k Dnepru a dôjde k veľkej bitke ...
  Bikini bojovníci pokračovali v napredovaní. Nacisti obišli Brestskú pevnosť a zapchali kotol. Tank E-50, pohybujúci sa východným smerom.
  Gerda nadšene spievala:
  - Som také skvelé dievča! Všetkých nepriateľov lámem ako cencúle ... A v mraze, bosý, smelo, že aj iskry lejú spod nôh!
  Charlotte sa zachichotala, vrazila si tridsiatku do tela a nadšene zvolala:
  - Nie je dôvod pochybovať o vlasti! Bojovníci sú tvrdší ako muži!
  Christina tiež stlačila gombík bosou nohou a zúrivo prezradila, pričom vyrazila sovietske delo. Takže aj kufor vypadol:
  - Príjmy sú vysoké ako vrcholky hôr!
  Magda vystrelila z dela jedno po druhom. Bol 105 mm a v najnovšej modifikácii smrteľný, bol dosť rýchlopalný, strieľal desať rán za minútu.
  Dievča stlačilo holé prsty a zašepkalo:
  - Percento v línii budúcnosti danej ...
  Gerda buchla do sovietskeho tanku, rozdrvila pancier a zakričala:
  - Uvidíte sami!
  Udrela a Charlotte, pomocou holých prstov, s divokým, šialeným revom:
  - Vlasť je nám teraz bližšie!
  Christina tiež vystrelila prstami svojich holých, opálených nôh a vydala:
  - Pozdravte slnko s nami!
  Magda tiež zabuchla a stlačila si holú pätu. Rozbila sovietske delo na plávajúce úlomky a spievala:
  - Vlasť je najsilnejšia!
  A bojovníci budú revať ako byvoly na bitúnku. Four má veľmi rád mužov. Naozaj im to pristane. Prečo nie? Sú také krásne a agresívne. A milujúci. A ten človek je pes, stačí zavolať. A budete mať všetko, vrátane peňazí. A tieto ženy sú fyzicky veľmi silné. A mužskú dokonalosť trávia šialeným temperamentom. A neustále potešenie.
  Na muža netreba čakať celý rok - a predsa si vás orgazmus nájde!
  Gerda to vzala a zarevala, strieľala na sovietsku tridsiatku a strhla vežu:
  - Som skutočný rytier záhuby!
  Christina vyplazila jazyk a hrozivo zakričala:
  - A môj úsmev je ako úsmev pantera!
  Charlotte hovorila agresívne, triasla päsťou a stláčala joystick holými prstami.
  A čakajú nás veľké zmeny!
  Magda štebotala a kričala:
  - Sme stelesnením hetaery!
  Gerda sa zachichotala a odpovedala:
  - Aké je to dobré, keď vás hladia ruky pekných mladých mužov!
  A dievča si predstavilo, ako jej dlane hrabali po jahodových bradavkách. Je to naozaj úžasné. A šteklivý a vzrušujúci. A veľmi pekné.
  Gerda strieľala na sovietsky SU-85. Havarovala s autom, štebotala a búchala bosými nohami do brnenia:
  - Ach, dubové dámy, dubové dámy!
  Charlotte agresívne potvrdila, nafúkla líca a natriasala plné prsia.
  - Duba! Dub! Duba dámy!
  A ako to vezme a bude sa smiať ... Akoby zvony zvonili. A jeho hlas je taký žiarivý.
  A jej obeťou bola 76-milimetrová ruská zbraň. Zbrane sú dosť archaické.
  Christina sa zachichotala a zakričala:
  -Budem revať a lámať sa!
  A holými prstami nasmerovala aj projektil na nepriateľské auto.
  Aká je krásna. Zlato a meď sú skvelé!
  Magda je úplne zlatá, keď s nadšením spieva:
  -Peštec stále plače ...
  Potom sa otočila okolo sovietskej tridsaťštvorky a smutne spievala ďalej.
  - Je cudzinkou v Berlíne!
  Gerda odpovedala. Holými prstami na nohách stlačila tlačidlo joysticku a zostrelila sovietsku húfnicu.
  - Berlín je hlavné mesto sveta!
  Charlotte v odpovedi sebavedomo zamrmlala:
  - A Londýn je hlavné mesto Paríža!
  A klince na sovietsky T-26. Stroj, aj keď nie je veľký, sa považuje aj za tank.
  Christina ho vzala a dala preč, roztočila bicykel bosými nohami:
  - A Paríž je hlavné mesto Ríma!
  Potom, len čo sa zasmeje... A so smaragdovými očami sa prevŕta všetkými bojovníkmi v rade. A zároveň sa usmievať a žiariť zubami. Ale vôbec, ako bude brať a narážať na sovietske tanky. Na tridsiatke zbúra polovicu veže.
  A po nej to vezme Magda a zapáli granátom. Teda projektil. Podľa SU-76. Už jasne zastarané auto, ale stále uvedené.
  A štebotal:
  - A Rím je hlavné mesto Miami!
  Je to naozaj smiešne. Dievčatá sa však nechali príliš uniesť. Nevšimli si, ako sa k nim priplazila dvojica vojakov sovietskej armády so zväzkami protitankových granátov a vyhodili koľaje do vzduchu. A ako to zaberie a vybuchne. Valce praskli a E-50 stratila svoju pohyblivosť.
  No čo sa stane...
  Nacisti majú veľa tankov a sú oveľa vyspelejší ako sovietski. A majú skúsenejšie posádky.
  Samozrejme, je tu veľa zahraničných vojakov, čo vytvára určité problémy, ale nie je to strašidelné. Ale počet vojakov je veľmi silný. A nemôžete proti tomu namietať.
  Počet v štyridsiatom prvom roku na Fritza jednoducho nestačil. Bolo tam obzvlášť málo tankov. A to im bránilo bojovať.
  Albina a Alvina na útočnom lietadle nasypali na nepriateľa bomby. Červená armáda sa pod ich údermi otriasla a zahynula.
  Albina odhodila ďalší dar smrti a zaškrípala:
  - Za rozhodujúce zmeny a víťazstvo!
  Alvina pohotovo potvrdila a vystrelila stlačením holých prstov na tlačidlách joysticku:
  - Za to, že vyleteli z nôh z úspechov Tretej ríše.
  Nemecké pilotky Gertrúda a Adala plieskajúc bosými nohami vyliezli do dvojmiestneho XE-328 do prúdového stroja - to je monštrum s desiatimi vzduchovými zbraňami.
  Dážď práve prešiel a dievčatá zanechali pôvabné, veľmi zreteľné stopy svojich holých nôh.
  Boli také zvodné, že tínedžeri slúžiaci na letisku hltavo hltali obnažené stopy očami a dokonca aj chlapci začali bobtnať dokonalosť. Vo všeobecnosti bolo veľa pilotov - boje ukázali, že ženy majú za rovnakých podmienok dvojnásobnú mieru prežitia ako muži. A to znamená, že sú účinné. A Hitler, samozrejme, nie je taký človek, aby niekoho ľutoval.
  V samotnej Tretej ríši bola oficiálne zavedená polygamia - právo na štyri manželky. To je veľmi praktické. Ale nie príliš zapadajúce do kresťanských tradícií. Nečudo, že fašizmus hľadá novú formu náboženstva. Hitler trvá na tom, že ide o monoteizmus, ale taký zvláštny - s panteónom pohanských, starogermánskych bohov. Samozrejme, samotný Hitler je v tomto panteóne postavený predovšetkým ako posol a posol Najvyššieho Boha.
  Takže Fuhrer sa, samozrejme, veľmi rád kultivuje.
  Gertrúda a Adala vypúšťajú do neba svoje viacúčelové útočné lietadlo, ktoré môže hrať aj úlohu stíhačky.
  Bojovníci sú veľmi sebavedomí. Rusi nemajú prúdové lietadlá a je nepravdepodobné, že by odolali náporu nebeských tigrov.
  Gertrúda zavrčala:
  - Som rytier horiaceho potoka ...
  Adala nadšene potvrdila a odhalila zuby:
  - A dám všetkým mat!
  Dievčatá sa zasmiali. Stlačili holé päty do pedálov a roztočili prúdové útočné lietadlo.
  Bola ešte tma, no na východe sa už ukazoval pruh svetla. Dievčatá zapískali... Pod nimi sa už vznášali priestranstvá Ruska. Bojovníčky sa chichotali a žmurkali na seba. Sú také extravagantné a krásne.
  Tu k nim štartujú sovietske autá. Skrutka Yak-9 je možno najmasovejšie vyrábaným strojom spomedzi najnovších verzií. Nie prehnane vyzbrojené, ale relatívne lacné a s malým brnením. MIG-5, rýchlejší, s guľometmi. MIG-3 je starší model. LAGG-7 je pravdepodobne najrýchlejší a najvyzbrojenejší vták. V najnovšej modifikácii sú až tri 20 mm kanóny.
  Všetko sú to ale stroje poháňané vrtuľou - prúdové lietadlá nevznikli. A Nemci sa cítia veľmi sebavedomo.
  Gertrúda strieľa desať vzduchových kanónov. Zasiahli 30 mm a dve 37 mm delá. Rútia sa ako ohnivá smršť cez sovietske lietadlá. Červení piloti sa však snažia uhnúť a ísť do chvosta.
  Adala v tejto chvíli manévruje. Nemecké auto nemôžete vziať čelne, ale dostať sa na chvost je náročné. Pre ZSSR nie je útok neočakávaný. Protilietadlové delá už boli spustené. Vybuchnuté náboje žiaria v tme.
  Nemci prežívajú určitú nervozitu. Zdalo sa, že už videli toľko, že vás nič neprekvapí, ale ... Sovietski piloti sú odvážni a neboja sa strát. Nič, čo by ich vystrašilo. Skúsenosti však nestačia. Nemecké lietadlo sa ľahko dostane zo strmhlavého letu a zostrelí sovietske auto. Ďalší rozbije na kusy.
  Sila nemeckých zbraní je veľmi veľká. Toto je komponent, v ktorom majú Fritz obrovskú výhodu oproti Rusku. Ale rýchlosť nacistov je kolosálna.
  Adala zrýchľuje a vyráža dopredu. A Gertrúda vystreľuje rakety na nepriateľa. Rady sú prijímané zubami. Niektoré strelivo je zamerané na teplo alebo zvuk.
  Adala šepká:
  Nezabijú nás!
  Dievčatá točia svoje auto... Snažia sa byť v pohode. A potom sovietska stíhačka narazí na neďaleké nemecké prúdové útočné lietadlo. A ako sa to začne trhať a štiepiť. Obloha aj vzduch.
  Gertrúda zašepkala:
  - Šialená smrť!
  Bojovníci boli očividne zmätení a dá sa do nich takto vraziť.
  . KAPITOLA #4
  Strašná rana dopadla na pokojný Vladivostok (na Ďalekom východe nebolo zavedené stanné právo). Väčšina lodí tichomorskej flotily bola odzbrojená v prístavoch, veľa námorníkov bolo presunutých aj na západný front. Na jednej strane boli útoky Krajiny vychádzajúceho slnka očakávané, no v praxi sa ukázalo, že neboli očakávané. Generál Yamamoto stavil na simultánny úder so všetkými silami, ktoré bolo možné použiť. Amerika, ktorá bola pomerne rýchlo porazená, nestihla potopiť veľkú väčšinu japonského námorníctva, bojové lode predstavovali obzvlášť impozantnú silu.
  Kapitán prvej hodnosti Vasilčikov práve v túto predvečernú hodinu hral karty s ostatnými dôstojníkmi flotily. Chlapi boli ešte dosť mladí, nechali ich tu, aby sa uistili, že lode úplne nezhnijú. Vasilčikov ako jediný z nich zacítil pušný prach, z Leningradu ho previezli kvôli potrebe liečiť sa na ťažký zápal pľúc, chytený vo veľmi zamračenom meste. Kapitán prvej hodnosti, alebo ak bol preložený k pozemným silám, plukovník, si užíval ticho Vladivostoku, jeho prekvitajúcich ulíc. Zima prešla, apríl prešiel s radosťou, bolo nádherne, teplo, jún nebol v strede, ale v tropickom pásme. Dôstojníci trochu popíjali, dobrá vodka v námornom obchode je na dnešné pomery (predvojnová inflácia znehodnotila rubeľ) takmer lacnejšia ako mlieko.
  Náladu nám však pokazila správa, že ďalší karavan s americkým gulášom nepríde, v dôsledku čoho občerstvenie zdraželo a namiesto jemného texaského teľacieho mäsa sme museli zjesť už aj tak nudnú rybu s kyslou uhorkou. . Dôstojníci sa niekoľkokrát pokúsili preložiť rozhovor na tému vojny a požiadali o rozhovor o určitých bitkách, ale Vasilchikov zostal ticho a odklonil rozhovor na stranu. Nakoniec, keď ho konečne dostali, zaštekal:
  - Pošlú vás na front, tak spoznáte Kuz'kinovu matku. Pochopte, že pušný prach nevonia po parfume, ale po mŕtvolách!
  Veľmi mladý námorný poručík (práve dostal epolety, po pol roku štúdia, do ktorých nastúpil hneď zo školy) vyskočil:
  - To je ten, kto nám chýba! Ženy! Krásna žena! Prečo sedíme sami, veď mesto je plné osamelých dievčat.
  Chlapci jasali:
  - Samozrejme, poďme hľadať dievčatá.
  Dôstojník spieval romancu:
  - Aké je dobré ľahnúť si do trávy a čo je chutné jesť! Zariaďte prestavbu v kúpeľnom dome a zavolajte mladé dievčatá!
  Vasiľčikov zakričal na rozzúrenú mládež:
  - Vonku je zákaz vychádzania a dievčatá po tvrdej práci spia! Nie každý má to šťastie, že dostane také zlodejské miesto, blažené, keď sa okolo leje pot a krv.
  Dôstojník škádlil:
  - Pušný prach páchne nie po liehovinách, ale po mŕtvolách, len pre radových vojakov, velitelia majú plynové masky s filtrom!
  Vasiľčikov sa zamračil.
  - Filozof! Typický Spinoza, zostáva len naučiť sa stlačiť spúšť jazykom! A bude to: pa! Slabiny! Slabiny!
  Policajti sa smiali, dokonca sa začali triasť aj okná. Vasilchikov dodal:
  - Tvoj jazyk je skvelý, keď je myseľ súpera malá!
  Mladší dôstojník zamrmlal:
  "Dosť bolo, poďme sa napiť!"
  Ostatní bojovníci zarevali:
  - Správne, nalejte! Do svitania si, samozrejme, vystačíme s vodkou, ale bude aj dosť občerstvenia do pekla!
  A ohnivá voda naliata do pohárov! Áno, tak to začalo vrieť a peniť, zneli obscénne, obscénne pesničky.
  Dvere sa náhle otvorili a miestnosť sa zdala byť zasiahnutá hurikánom. Vysoké ohnivé dievča priskočilo k dôstojníkom a z celej sily rozbilo tehlovú stenu nedopitou fľašou vodky. Dievča zakričalo:
  - Alkoholici a borci! Celá krajina pracuje, alebo bojuje, ste blažení ako prasatá. Zabudli ste na svedomie a česť! Niet divu, že Lenin povedal: opitosť je najhoršia zo všetkých nerestí, jej mimoriadna deštruktívnosť vo verejnej sfére!
  Mladší dôstojník bol už dosť opitý, prižmúril oči a zakričal späť a schmatol prázdnu fľašu:
  - Ty sviňa, vypadni odtiaľto! Teraz budem!
  Dievča si krátko udrelo špičku topánok pod koleno. Úder sa zdal ľahký, bez dosahu, ale mladík zavýjal a potopil sa. Fľaša spadla a rozbila sa. Všetci zalapali po dychu, Vasilčikov zvolal:
  - Áno, to sú znaky Anny Vedmakovej, pilotného esa v Španielsku a Fínsku. Má legendárne vlasy, farby ohňa! Vitajte, veliteľ letky...
  Zaklínač prikývol.
  - Stále som v hodnosti majora a prvé eso pilota získalo hviezdu hrdinu ZSSR. Práve dorazila na svojej stíhačke MIG-5. Zatiaľ čo zvyšok eskadry je na východnom fronte. Bol som poučený... No, nie je to vaša vec, že som bol poučený. V každom prípade potrebujem, aby váš torpédoborec okamžite zdvihol americkú vlajku a odišiel na more.
  Vasilčikov bol prekvapený:
  - Prečo náš?
  Zaklínačovi zažiarili zelené oči.
  - Pretože toto auto je vyrobené v USA. Bol vám doručený v rámci Lend-Lease a potom postupujte len podľa mojich príkazov.
  Vasilčikov sa uškrnul:
  - Plukovník poslúchne majora a dokonca aj z iného oddelenia. Máte autoritu.
  Vedmáková podala dokument s pečiatkou NKVD a podpisom podpredsedu veliteľstva a predsedu Rady ľudových komisárov, šéfa tajnej polície - maršala Beriu.
  - Pochopil! A bez ďalších okolkov ma budeš len poslúchať! Čo bude inak, nepoviem: nemáš päť rokov!
  Vasilčikov sa uklonil:
  - Dobre! Torpédoborec je v pohybe, treba len zdvihnúť námorníkov z kasární a o dve hodiny vyplávať.
  Vedmáková chytila mladého dôstojníka za vlasy, bola od neho o hlavu vyššia a jednoznačne silnejšia:
  - Aký borec a pijan! Prečo máte taký rozpadnutý tím! Tento chlap vyzerá skôr ako palubný chlapec než ako dôstojník. Možno na začiatok dobre rozfúkať, aby vyšiel všetok chmeľ.
  Vasilčikov bol v rozpakoch:
  - Toto je paša Kolobkov. Do kurzov ho posielali priamo zo Suvorovovej školy podľa skráteného programu. Je to ešte celkom chlapec, o dva mesiace má narodeniny šestnásť rokov.
  Witcher sa uškrnul:
  - Wow! V pätnástich a už dôstojníkom! To je to, čo robí zrýchlenie! A nevedel som, že mlieka už dostávajú tituly.
  Vasiľčikov pokrčil plecami.
  -Na komunistickom fronte deti vyrastajú skoro! Navyše sa mu stal príbeh, ako napísal najlepší príbeh o fantastickej obrane Moskvy, a Žukov si to všimol a poradil mu, aby preložil chlapca z kadetov na dôstojníkov.
  Zaklínač sa zlepšil:
  - Dobre! Nie je to zlé, že nie je hlupák, ale už nepije! Cítim to a môj nos je ako pes, okamžite pod tribunálom! V skutočnosti za to zaplatíte. Už muž v strednom veku, ale sám sebou.
  Vasilčikov zakašľal:
  - V skutočnosti mám tridsaťdva rokov, ale už som bol šesťkrát zranený v Španielsku a Fínsku, takže vyzerám starý ...
  Vedmáková chcela niečo povedať ako odpoveď, keď zrazu predúsvitové ticho prerušil obludný rev. Akoby z neba padali ťažké balvany, okenné sklo odrazu prasklo. Črepiny krúp búšili po stole a dokonca dopadali do rúk a tvárí opitých dôstojníkov. Zaklínač zakričal:
  - Všetci okamžite von.
  Vasiľkov v odpovedi zakričal tak, že si takmer roztrhol hlasivky:
  - Toto sú dvanásťpalcové náboje! Zdá sa, že japonské bojové lode sú na love, to znamená.
  Vedmáková nahnevane udrela čižmou o stenu:
  - Začalo, ale nie tak, ako sme plánovali! Vôbec nie! Sakra, musíme okamžite vziať letku k moru a potopiť flotilu krajiny opíc s prižmúrenými očami.
  Vasilčikov zamrmlal:
  - Zbrane sú len na mojom torpédoborci a na niekoľkých malých korytách. Ani nemáme odpoveď.
  Vedmáková ukázala päsť:
  - No, mali by ste mať pobrežné delostrelectvo! Veď nie všetci boli poslaní na západný front, rovnako ako letectvo. Veď o tom, že Japonsko môže kedykoľvek vstúpiť do vojny, sa hovorí už roky.
  Vasiľkov chcel niečo povedať, ale opäť to zahučalo, pršali úlomky. Siréna kvílila a varovala pred príletom lietadiel. Vasilčikov vstal a zakričal cez rev Zaklínač:
  - Máme letectvo a pobrežné batérie, aj keď nie v kompletnej súprave, sú k dispozícii. Poďme si odpovedať!
  Pilot zavrčal, keď bežala ulicami:
  - Len by som bežal k svojej stíhačke a zasadil by som týchto Japoncov, nebude sa mi to zdať dosť. Stále budú platiť za Tsushimu a Muden.
  Vasilčikov súhlasil:
  - Áno, zaplatia! Áno, aj s percentami!
  Ozvali sa výbuchy a oneskorené cvrlikanie protilietadlových zbraní. Vo všeobecnosti bola väčšina protivzdušnej obrany Vladivostoku stiahnutá v štyridsiatom prvom roku, aby sa posilnila obrana Moskvy (Očakávalo sa, že Hitler zaútočí, ale potom to prešlo!), Takže niekoľko bodov komára -dom krajiny vychádzajúceho slnka akoby nevenoval takémuto "hluku" veľkú pozornosť. Japonské strmhlavé bombardéry zhadzovali jarné "darčeky" s prenikavým škrípaním. Úder zasadil mestu aj flotile. Japonské lietadlá nie sú príliš veľké, ale svižné, ale bojové lode sú naopak mohutné. Američanom sa zatiaľ podarilo potopiť len dve takéto krásky a tí, čo prežili, spolu s krížnikmi ničili pobrežie. Silne to pripomínalo darebný útok Krajiny vychádzajúceho slnka 27. januára 1904. Len vtedy nebolo letectvo.
  Vasiľčikov mal pocit, že sa dusí od behu. Nie je to superman, ale jednoduchý človek s chorými pľúcami, zachytený v ťažkej situácii. A vo Vedmakovej ho o veľa nepredbehla. Zaujímalo by ma, koľko má rokov, sotva viac ako tridsať, jej prsia sú veľké a ramená široké ako mužské.
  Vedmáková sa zrazu otočila a mávla rukou:
  - Neutekaj starec, nasleduj ma! - skríkla takou silou, že jej zvuková vlna udrela až do uší. - Dostaňte torpédoborec čo najskôr na more.
  Neďaleko duneli výbuchy, pršali trosky, jeden z nich dopadol priamo na Vedmákovu a tá ho mechanicky zachytila rukami. Pilotka sa cítila ako brankárka, ktorá úspešne vyhrala penaltu, úlomok bol guľatý, teplý a vyzeral ako lopta. Anna zrazu pocítila, ako jej po rukách steká niečo tekuté. Dievča sa pozrelo na úlomok a potom aj jej železnému bojovníkovi, zocelenému troma rokmi vojny (Spolu so Španielmi), sa zdvíhala nevoľnosť. V rukách mala detskú hlavu. Chudák dievča (to vidno z krátkych vrkočov s vydlabanými očami. Vedmáková opatrne položila hlavu na popraskaný asfalt a prešla:
  - Nemal si čas hrešiť, nie žiť! Niet však väčšieho hriešnika ako Boh, preto niet väčšieho hriechu ako ľahostajnosť voči utrpeniu detí.
  Opäť rev a úlomky, jeden zasiahol dievča do topánok a poškrabal kožu. Vedmáková sa už chcela otočiť a ponáhľať sa čo najrýchlejšie na dráhu, kde jej MIG trpezlivo čakal na agresívnu hostiteľku, ale ...
  Ostrý ako čepeľ dýky, pohľad bojovníka rozoznal neznesiteľnú grimasu bolesti na tvári kapitána prvého stupňa Vasilčikova, keď jeho horná časť odtrhnutého tela vyletela vyvrhnutá tlakovou vlnou. Samotné dievča sa úlomku ledva vyhlo. Už si svojho času akosi zahákla po líci, dokonca aj počas leteckej bitky v Španielsku. V dôsledku toho zostala hlboká jazva, ktorá na dlhú dobu kazila jej vzhľad. Pravda, na Sibíri sa jej zoznámil s jedným veľmi silným čarodejníkom, ktorému sa pomocou mastí a vzývaním duchov podarilo vyliečiť, akoby nikdy nebol, túto ranu a ešte pár ďalších. Vedmáková mu za to dala svoju nevinnosť, poznajúc radosti žien. Potom dievča chytilo najmenšiu príležitosť uhryznúť šťastie lásky s mužom, čo bolo v svätých sovietskych časoch veľmi ťažké, dokonca aj s jej satanskou krásou a schopnosťou pokúšať. Zmyslom samozrejme nie je ani tak presvedčiť muža, ale zabezpečiť, aby sa o tom organizátor párty nedozvedel. A podvodníkov všetkých druhov je toľko, že ich šmejd, šmejd a šmejd, ženie ďalej. Takže naozaj nezrýchlite, ak je vám vaša kariéra drahá. Ale asi pred štyrmi mesiacmi, keď bola ocenená hviezdou hrdinu, za dvadsiate piate zostrelené fašistické lietadlo v rade: stretla sa v Berii. A v celej sovietskej elite nebolo väčšieho sukničkára ako šéf tajnej a otvorenej polície.
  Vedmáková bežala ako dráha. Navyše, čo sa jej stáva málokedy, zamiešala ulicu v neznámom meste, v dôsledku čoho len zväčšila vzdialenosť.
  Pilot utiekol a spomenul si: Beria bola vynaliezavá v posteli, ale nie jej vkus, plešatá, brucho, nie Apollo. Nikdy sa teda nestal jej milencom. Vo všeobecnosti sú reči o tom, že Beria znásilňoval ženy, jasnou nadsádzkou. Ak mu bolo povedané rázne nie, druhý muž Červenej ríše sa spravidla neuchýlil k nátlaku. Hoci kto si z dievčat trúfne povedať nie takému monštru? Kat Ruska číslo jeden!
  Tu sa však stala dôverníčkou Lavrenty Palychovej. Vo všeobecnosti sa stala jednou z prvých dobrovoľníčok, ktoré bojovali v Španielsku. V skutočnosti sa tejto občianskej vojny zúčastnilo len málo sovietskych pilotov. Zdá sa, že samotný Stalin si víťazstvo socialistov nijako zvlášť nepraje. A čo je logické, vo Francúzsku zvíťazili socialisti, zdanlivo ľavičiari a vzťahy so ZSSR sa len zhoršili. Ale zároveň, vzhľadom na to, že Franco je fašista a buržoáz a ľudová vláda Španielska sa zdá byť ľavicová, nebolo možné úplne ignorovať žiadosti o pomoc. Áno, sovietski piloti potrebovali získať skúsenosti, vyskúšať nové vybavenie. Spočiatku vojna pokračovala s rôznym úspechom, ale potom sa Francovej armáde s podporou talianskych a nemeckých jednotiek podarilo dobyť Katalánsko. Bitka vo vzduchu bola spočiatku vyrovnaná, no potom sa objavil slávny Messerschmitt. Hneď v prvej leteckej bitke Vedmakova pocítila silu tohto lietadla v porovnaní s IL-16. Najmä rýchlosť, rozdiel sto kilometrov za hodinu, umožňovala fašistickým letcom, aby si sami vybrali, kde, ako a kedy sa zapojiť do boja. Po druhé, výzbroj 20 mm vzduchového kanónu mohla zostreliť preglejku IL-16 na veľkú vzdialenosť, zatiaľ čo ME-109 s nepriestrelným čelným pancierovaním zadržal výstrely z 9,6 mm guľometu sovietskej stíhačky. Preto na zničenie Messera bolo potrebné buď zaútočiť zozadu, alebo ak ste mali veľké šťastie dostať sa do motora, alebo priezoru. Treba si uvedomiť, že aj Nemci mali oveľa lepšiu komunikáciu a pôsobili harmonickejšie. Vedmáková bola dvakrát zostrelená a na tretíkrát bola vážne zranená a zajatá. Časy boli vtedy kruté, ale keďže vojna už bola prehratá, Madrid padol, Hitler na znak dobrej vôle a plánovania spojenectva so Stalinom nariadil návrat sovietskych zajatcov do vlasti. Vedmáková strávila v zajatí len mesiac, bola umiestnená v nemocnici pre dôstojníkov, dobre živená a postaraná. Nikto nebil ani neznásilňoval, možno sa nacisti a Frankov režim snažili ukázať celému svetu ako humanisti na rozdiel od krvavého tyrana: Stalina! Po návrate do vlasti však zo všetkých bývalých vojnových zajatcov zostala na slobode iba jedna Vedmáková.
  Pravda, rozkaz vydaný pre jedinú zostrelenú taliansku stíhačku bol zbavený. Ale zostala v armáde a dokonca sa zúčastnila vojny s Fínskom. Krajina Suomi mala vo svojej leteckej flotile iba 118 zastaraných preglejok. Dievča sa takmer nezúčastňovalo leteckých bitiek, viac sa venovalo prieskumu, dostala rozkaz, zdá sa, že jeden jednoplošník, napriek tomu zostrelila, ale nezapočítalo sa to.
  Nočný prieskum však tiež nie je zlý, pre armádu je to dôležitá záležitosť. Skutočnosť, že vojna s Fínmi trvala sto pätnásť dní a sovietske vojská postupovali pol kilometra denne, samozrejme nemohla spôsobiť pocit mrzutosti. Beria jej potom nechal ujsť, že pomer strát bol päť ku jednej v prospech krajiny Suomi. Pravda, línia Mannerheim bola prerazená frontálnym útokom, čo je tiež úspech. Vyborg prichádza s darmi - ten však nevzali, ale nechali Fíni po podpise mierovej dohody. Vojna bola vyhraná, aj keď zaplatením riekou krvi. Vedmaková často komunikovala s ranenými, pechotou a tankistami. Vo všeobecnosti bola úroveň organizácie Červenej armády ďaleko od dokonalosti. Hoci napríklad tank KV-2 urobil na dievča silný dojem. Jeho 152 mm húfnica dokázala prelomiť zemljanky a potlačiť batérie. Nechýbali ani nové sovietske lietadlá MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU a iné. Vedmakov dostal MIG, pomenovaný po Mikojanovi. Lietadlo malo vynikajúce letové výkony a najväčší výškový strop medzi sovietskymi sokolmi. Je pravda, že toto lietadlo začalo prichádzať doslova v predvečer vojny, väčšina pilotov mala len niekoľko hodín letu a boli vysadené na najnovších, nevyvinutých kormidlách. Ale skúsenejšie kádre stále lietali na zastaranom IL-16, lietadle, ktoré malo maximálnu rýchlosť o dvadsať kilometrov nižšiu ako bombardér Yu-88. Zdá sa teda, že letectva je veľa, ale ak vezmete jeho kvalitu ...
  Nemecký útok nebol celkom neočakávaný. O tom, že sa schyľuje k vojne, kolovali už od januára. Do armády bolo odvedených približne päť miliónov vojakov v zálohe, doba vojenskej služby sa predĺžila na štyri roky, tanky vytiahli až k hraniciam. A pri tom aktívne kopali zákopy, v poli nestála veľká armáda, akoby ju zámerne vyniesli a zariadili tak, aby bolo pre Nemcov jednoduchšie obkľúčiť a ničiť naše jednotky. Bola v opevnení. Pravda, v máji sa rozchýrilo, že padlo rozhodnutie a oslobodzovanie Európy sa má začať. V zásade, Vedmaková, ak by Stalin udrel Hitlera skôr, povedala by iba ďakujem. Pre každú krajinu, a najmä Rusko, je celkom prirodzené rásť na území, usilovať sa o expanziu. Vládca-dobyvateľ, to je čestný titul... A vôbec, konečným cieľom komunizmu je svetová revolúcia, Sovietsky zväz pre celú planétu, s perspektívou expanzie do vesmíru. Nedá sa predsa dlho váhať a dovoliť nacistom vytvárať zbrane schopné zničiť ľudstvo. Na druhej strane, aký idiot musíte byť, že je také hlúpe suplovať armádu aj krajinu. Udržiavať jednotky v najzraniteľnejšej forme a ignorovať všetky údaje o hroziacom útoku? Dva mesiace pred začiatkom vojny na ňu zaútočil známy čarodejník, že v najkratší deň v roku vtrhnú do ZSSR fašistické hordy! A poslal jej ochranný medailón s varovaním, že kým bude na nej, Vedmyakovej nebude hroziť smrť ani zranenie. A čo! Za pár dní zostrelil už dvadsaťdeväť fašistických lietadiel vrátane dvoch Yu-488 a jedného Yu-287, mimochodom posledný bombardér je taký obratný, že ho MiG-5 ledva stíhal. . Potom Vedmyakova prosila o auto najnovšej úpravy. A čo jazdec a kôň. Medzi sovietskymi ženami je prvá v počte zrazených áut a medzi mužmi prvá z prvých. Tak dali major. Tak rýchlo, ako v rozprávke. Ale víťazstvo Tretej ríše je celkom reálne. Obrat v Afrike v štyridsiatom prvom a potom výstup z vojny všetkých možných spojencov, ktorí kapitulovali pred Treťou ríšou, a teraz aj prekvapivý útok Japonska. To posledné je vo všeobecnosti zlé, ale nie smrteľné. Áno, populácia Japonska, teraz asi sto miliónov alebo dokonca o niečo viac! (Sčítanie nebolo dlho, ale pôrodnosť je veľmi vysoká a zatiaľ bez obmedzení demografickej politiky je nárast väčší ako v ZSSR). A keď k tomu prirátame aj Bábkový režim s čínskym "cisárom" v Mandžusku, tak ide o ďalších tridsať až štyridsať miliónov (tam to už poriadne dlho nikto nerátal). Navyše je tu tristo miliónov dobytých kolónií.
  Pravda, časť japonských jednotiek spútava Čínu, ale teraz bude s Čankajškom s najväčšou pravdepodobnosťou podpísaný mier, respektíve to, čo z neho zostalo, kapitulovalo a spolu s Amerikou sa postavia proti už aj tak malej Maovej Červenej armáde.
  V samotnom Mandžusku je už asi desať miliónov Japoncov a tri milióny dvestotisíc "čínskych" vojakov. Celková sila japonských ozbrojených síl je asi dvadsaťsedem miliónov, ale buď sú roztrúsení po Ázii a dokonca aj v Spojených štátoch, alebo štyri milióny z nich sú jednotky sebaobrany a sú na kostrách. Japonsko má veľa tankov, len dvadsaťdva a pol tisíc a v samotnom Mandžusku asi desaťtisíc. A samotné tanky sú slabé, horšie ako nemecké modely z roku 1941. Najmasívnejšia Chi-Ha nebude schopná preniknúť pancierom T-34 ani na blízko a naše auto dokáže zabodovať na vzdialenosť viac ako kilometer. Pravda je skutočná, T-34 zasiahne presne z 500 metrov. Prezbrojenie optikou sa oneskorilo a viditeľnosť je stále slabá. Ale toto sú tanky a japonské letectvo nie je zlé. Pravda je trochu horšia ako nemecká a americká, ale to je len trochu. Rozdiel nie je väčší ako šesť mesiacov. Počas bojov pri Chalkhin Gol jedno japonské eso pilota (sakra, jeho priezvisko mu vyletelo z hlavy, v tomto mlynčeku na mäso sa zdal byť úplne nemý), zostrelilo 41 sovietskych lietadiel, kým nebol hotový. O čo teda ide? Japonsko má dobré letectvo a úroveň výcviku es je vysoká. Pravda, prezbrojenie novými lietadlami počas vojny je nápad pomalší ako v iných krajinách. prečo? Možno aj preto, že krajina vychádzajúceho slnka nemá dostatočný priemyselný potenciál na to, aby súčasne odrazila nápor Spojených štátov, ktoré denne vyrábajú viac ako dvesto lietadiel, a zvládla nové modely. Američania mohutne bombardovali Japonsko, zničili továrne, vypálili mestá. Stále to však nie je také intenzívne, kým sú ostrovy príliš ďaleko, nestihli sa priblížiť a teraz, keď kapitulovali pred Treťou ríšou, nebombardujú vôbec. A ako s takou mocou naložiť. Japonské námorníctvo je oveľa silnejšie ako súčasný, neúplný Pacifik. Kým sa nepotopí, nemožno na víťazstvo ani pomyslieť. Ale tu je pozemná armáda... Na Ďalekom východe, blízko hraníc, je formálne sedemdesiatdva divízií, Berija jej túto informáciu pod veľkým utajením podal, plus tri ďalšie pohraničné divízie a dve divízie NKVD. Zdá sa, že je to dosť málo, ale sú plne obsadení podľa bežného počtu, len vojská NKVD. Zvyšné divízie majú mierové štáty. To znamená, že Japonsko má veľkú výhodu v pechote, letectve a dokonca aj v tankoch. No, v tankoch je to z našej strany kompenzované kvalitatívnou prevahou a zvyšok je oveľa horší. Hoci ak si vezmete ručné zbrane, Japonsko tiež zaostáva v počte guľometov, väčšinou má zbrane. Divízie Ďalekého východu sú však slabo vybavené samopalmi. Nie je dostatok strojov pre každého. Takže... Pokiaľ ide o kvalitu, v pechote nie je žiadna prevaha, skôr, ba čo je horšie, všetci najlepší dôstojníci sú presunutí na sovietsky front, tu sa na najhoršie jednotky spravidla nestrieľajú, majú minimum vojenského výcviku. To znamená, že vojna začína, v mimoriadne nepriaznivej situácii pre ZSSR. A nie málo novovytvorených rezerv bude vyhodených na východ ...
  Witcher zrazu strčil do ohňa. Zbombardovaná mestská nemocnica bola v plameňoch. Obraz je skutočne apokalyptický a ženy, deti a starí ľudia horia zaživa. Tu dieťa padlo rovno do ohňa a všade naokolo sa ozýval strašný rev a stonanie.
  Vedmáková zacítila v hlave trúby archanjelov a vrhla sa do plameňov. Ohnivé jazyky olizovali dievčaťu holé ruky a otvorenú tvár, ale pilot sa pohyboval tak rýchlo, že sa jej podarilo dieťa chytiť a vytiahnuť ho z objatia skazy.
  Dievčatko vyskočilo a na koži pocítilo len jemné svrbenie a vrhlo pohľad na dieťa. Žiaľ, už bolo neskoro, chlapec sa udusil, plamene mu vtrhli do pľúc, na okrúhlej tvári sa mu popálili popáleniny. Takéto roztrhané pľuzgiere na koži sú jemnejšie ako púčiky sedmokrásky. Zaklínač zakričal:
  - Tu je ľudský chaos!
  Čižmou narazila do kopy odpadu, potom sa ponáhľala pomôcť, koho ešte možno zachrániť. Bolo to ako kobra tancovať medzi plynovými horákmi, dievča sa veľmi bizarne vykrúcalo a tancovalo. Popálila sa, čižmy sa jej roztopili, tunika zuhoľnatela, no ďalej tvrdohlavo bojovala o každú detskú slzu, o každý úder malého srdca, o každý krehký život, no pre krajinu taký potrebný! Čižmy sa rozpadli a teraz dievča tancovalo vo víroch plameňov s holými, očarujúcimi nohami. Bola mučeníčkou, no nielen mníškou, ktorá sa mučila pôstmi a bičom, čo neprospieva ani Bohu, ani ľuďom, mučeníčka-bojovníčka zachraňujúca konkrétne životy. Nohy pilotky boli pokryté vrstvou malých pľuzgierov, no od bolesti sa pohybovali ešte rýchlejšie a presnejšie.
  Kapitán lekárskej služby vytiahol z tašky veľké topánky a zakričal na ňu:
  - Vezmi si ich, rýchlo si ich obleč! Staneš sa tak zmrzačeným.
  Pilot okamžite odpovedal:
  - Je lepšie stať sa fyzicky mrzákom, ako byť morálne čudák! Ani sekundu pre seba, všetko pre čelo, všetko pre víťazstvo!
  Kapitán lekárskej služby odpovedal:
  - Toto je skutočný sovietsky muž!
  Čarodejnica zakliala:
  - A čo stojí za to zachraňovať ľudí!
  Kapitán si vzdychol.
  - Mám protézy, namiesto nôh!
  Vedmáková, ktorá vytiahla ďalšie dievča s polopopálenou tvárou a v bezvedomí, kričala:
  Aký krutý je Boh!
  Kapitán pokrčil plecami.
  Nie je to vina Boha, ale ľudí!
  Vedmaková namietala:
  - To je to isté, ako keby ste povedali - nie rodičia za to môžu, ale deti!
  Kapitán chcel niečo povedať, ale oblaky dymu sa mu dostali do hrdla a nahnevane zakašľal.
  Bosé dievča zakričalo:
  - Som čarodejnica a niet krajšieho povolania!
  A s odhaleným opätkom pokračovala:
  - Adolf nech je v zlej truhle pozdrav a kytica!
  Bombardovanie utíchlo, no ostreľovanie pokračovalo. Lodné delá majú slušnú zásobu nábojov, paľba však teraz smerovala skôr na odzbrojené sovietske plavidlá. Yamamoto pochopil, že dominancia na mori prenesie iniciatívu v tejto vojne na Japonsko na dlhý čas. A stavať lode je tento proces drahý a dlhý, hoci napríklad ponorky sa možno ľahšie pečiatkujú. S tým treba, samozrejme, tiež počítať, no dôležité je rozbiť štruktúru. Admirál Jamamoto, najmocnejší muž Japonska po cisárovi Hirohitovi, sa cítil ako boh. Skutočný boh, tak náboženstvo krajiny vychádzajúceho slnka učilo, že najlepším spôsobom zbožštenia je vojenská zdatnosť! A teraz mohol veľký veliteľ svojvoľne mučiť a rúcať priestor okolo seba.
  Nad Vladivostokom sú dlhé kilometre husté čierne oblaky dymu, horia tu sklady ropy a palivové sklady. Stovky, tisíce ľudí sú spálené, do pekla, no, potom, ako sa nemôžete cítiť ako boh, ktorý sa pomstil Rusom za stáročia ponižovania, veľký ľud je nútený schúliť sa v sérii ostrovov tak malých v porovnaní s rozlohy Ruska. Teraz sa ruská flotila potápa a na rozdiel od peruánskeho prístavu neopustia jediné plavidlo.
  Počas bitky o Khalkhin Gol Jamamoto navrhol zasadiť podobný úder Vladivostoku, pre ktorý bol vypracovaný podrobný plán. Hitler však nečakane uzavrel mier so Stalinom. Vo všeobecnosti, idiot Hitler, začal masaker Židov a tým proti sebe postavil Poľsko aj krajiny Západu. A prečo to potreboval? Chceli ste získať židovské bohatstvo? Ale bolo lepšie stať sa najprv svetovou veľmocou, poraziť ZSSR a možno až potom ďalšie krajiny. Západ sa ľahšie získava vďaka tomu, že jeho mentalitu oveľa menej charakterizuje fanatizmus a sklon k sebaobetovaniu. Je známy aspoň jeden prípad narážania amerických pilotov? Je pravda, že došlo k niekoľkým kolíziám, ale s najväčšou pravdepodobnosťou ide o nehodu.
  Rusi sú fanatickí, čo je zvláštne, pretože pravoslávna viera neschvaľuje samovraždu a už vôbec neberie do úvahy, že cestu do raja si človek môže zarobiť zbraňami. Vo všeobecnosti je Kristovo učenie podľa jeho názoru mimoriadne hlúpe a nepraktické. On Yamamoto čítal Bibliu a žasol nad hlúposťou ľudí, ktorí považovali za takého pacifistického Boha. Napríklad učí: udrú ťa po pravom líci - otoč sa doľava, pýtajú si jednu košeľu - daj dve, miluj svojho nepriateľa! Len duševne chorý človek môže považovať Krista za Boha. Takéto náboženstvo je dobré len pre otrokov, spútaných vazalov. A musela tomu veriť celá Európa a polovica sveta.
  Je pravda, že Ježišovo učenie, napriek tomu, že odmieta zásadu Starého zákona, oko za oko, a učí vás milovať svojich nepriateľov, nezabránilo Britom dobyť tretinu celej planéty a vytvoriť tzv. najrozsiahlejšie impérium v dejinách ľudstva. A to aj napriek religiozite Británie, kde sa Boh spomína dokonca aj v štátnej hymne. Je zvláštne, že americkí prezidenti prisahajú na Bibliu, no napriek tomu bombardovali japonské mestá napalmovými bombami a zaživa upálili tisíce žien a detí. Okrem toho zabíjali civilné obyvateľstvo nie náhodou, ale úmyselne, bola to taktika terorizovania civilného obyvateľstva: podkopávanie ľudských a ekonomických zdrojov.
  Japonci ale USA najprv nebombardovali, pred nemeckou inváziou počas celej vojny prerazil a zabil len jeden bombardér, iba šesť civilistov. A samurajom pripisujú aj zvláštnu krutosť. Koniec koncov, on Yamamoto, ak by chcel, mohol preraziť s bombardérmi do amerických miest, najmä po porážke yankeeskej flotily pri prístave Peru. Áno, Európania sú morálni bastardi. Majú zvrátené chápanie, vieru, učenie a nerobenie!
  Nie tak v Japonsku! To, čo nás učia, to robíme. Neexistuje nič také, ako by Boh povedal, otoč druhé líce, no jeho služobníci úmyselne zabíjali malé deti. Áno, vo všeobecnosti viera, že Boh je jeden a Všemohúci, nemôže byť pravdivá. Ak by bol sám, potom by sa samozrejme postaral o to, aby ho ľudia uctievali správne, vo viere a pravde a mali jednotnú náuku. A tak sa každý modlí ako chce, čo chce. A svet je príliš škaredý a nesprávny na to, aby ho stvoril jediný Všemohúci Boh. Koniec koncov, každý zodpovedný vládca sa v prvom rade usiluje o poriadok a spravodlivosť. Chce, aby na prvom mieste boli silní, múdri, šľachetní, čestní a ostatní sa buď opravili, telesne a duchovne rástli, alebo... Ak je však Boh všemohúci a Stvoriteľ vesmíru, potom by sa vytvárať telesné a duševné šialenosti.
  Napokon, prečo je cisár niekedy nútený znášať slabosti ľudí ako samozrejmosť? Pretože niet iného východiska, nedokáže bez mihnutia oka zmeniť čudákov na pekných mužov a zo zbabelcov odvážnych. Ale keby som mohol, okamžite by som to urobil! Bohužiaľ, musím prijať to, čo je, a zaoberať sa ľudským materiálom, ktorý som dostal ako daný. Od koho ho však dostal, je iná otázka. Áno, a samotný cisár má slabiny: je to len človek - starne, je chorý, chátra. Zvláštne je, že božský cisár často žije menej ako obyčajný sluha, má menej zbraňových schopností ako väčšina generálov a mnoho vojakov. No, čo je v ňom od Všemohúceho Boha. Ale biela nie je o nič lepšia! V celej histórii Európy nebolo hroznejšieho a úspešnejšieho dobyvateľa ako Hitler. Áno, je skutočne symbolom vojenskej zdatnosti bielych ľudí! A napriek tomu, najväčší veliteľ všetkých čias a národov, nemohol ani dokončiť gymnázium, získať stredoškolské vzdelanie, ktoré je v Japonsku povinné!
  . KAPITOLA #5
  Navyše Hitler nebol prijatý do armády, zo zdravotných dôvodov. Zvláštne je, že tento nadšenec kultu sily, lev vojny, sa ukázal byť natoľko fyzicky slabý, že ani v Nemecku, kde je na každom poste vojenské stanovište, ho nepovolali ako radového. Aká je Európa zdegradovaná.
  Stalin, ďalší z najvýraznejších politikov našej doby, však tiež nemal stredoškolské vzdelanie, bol pecka. A zaujímavé je, že tiež nebol povolaný do armády, zo zdravotných dôvodov. Zaujímavé, zhodou okolností dvaja zlomyseľní nepriatelia nemali stredoškolské vzdelanie, neboli povolaní na vojenskú službu zo zdravotných dôvodov, mali otcov opilcov a aj Hitlerov otec pracoval najskôr ako obuvník!
  Tu je taká náhoda, zvláštna, zlovestná. Göring, oficiálny Hitlerov nástupca, taký nie je. Pochádza zo šľachtickej rodiny, Göringov predok bol zástupcom súčasného vládcu Nemecka Bismarcka. Preto Churchill: aristokrat zo šľachtickej rodiny a americkí plutokrati (prezident Roosevelt nie je nič iné ako pešiak, rýchlo s ním našli spoločnú reč.
  Chceli nimi nahradiť Hitlera, no nevyšlo to. Hitler ich všetkých podmanil! Göring je obchodník, oligarcha, aristokrat a pragmatik. Je lepší ako Hitler, ktorý je schopný spojiť všetky protiboľševické a protiruské sily celého sveta. Amerika a Británia chcú skoncovať s Ruskom, bez ohľadu na vládnuci režim, ale komunisti, ktorí popierajú samotný koncept súkromného vlastníctva, chcú skončiť tak zle. Je fanatické, že dokonca privierajú oči pred prílišným posilňovaním Nemecka a že sami sú nútení vstúpiť do Tretej ríše.
  Nemecko je však geopolitický konkurent, ale konkurent v rámci kapitalistických a aristokratických pravidiel hry a boľševické Rusko je absolútne cudzie a nepriateľské. Je dokonca prekvapujúce, že sám Churchill ponúkol Stalinovi pomoc, napriek všetkému jeho antikomunizmu, tradičnej, anglickej nenávisti k Rusku.
  Ešte v roku 1941 som chcel postaviť Stalinovo Rusko proti hitlerovskému Nemecku. Nemci ho bolestne stískali. Nemecko pod červenými je predsa vojnový kôň zapriahnutý do sovietskeho voza a ZSSR pod hnedými je večná partizánska zóna. Fanatickí boľševici sa predsa nezmieria a rozpútajú zdĺhavú partizánsku vojnu, ktorá tak vyčerpá Tretiu ríšu, že všetky sny o ďalšej expanzii zmiznú ako dúha po búrke! Rusko pod Nemeckom, lepšie ako Nemecko pod Ruskom! Keď to pochopíme, je jasné, prečo Churchill a Spojené štáty po vojenskej porážke a kapitulácii tak rýchlo pristúpili k zblíženiu s Treťou ríšou.
  Jamamoto je pragmatik, bol proti vojne s USA a Britániou. Ale tieto dve ríše samotné vyprovokovali Japonsko uvalením embarga na dodávky ropných produktov. Krajina vychádzajúceho slnka totiž nemá vlastné studne a mnoho iných surovín. Japonci vyjednávali, Američania naťahovali čoraz ponižujúcejšie požiadavky.
  A zároveň sa Yankeeovia, vyvolávajúci vojnu, vôbec nestarali o uvedenie armády a námorníctva do bojovej pohotovosti. Pokušenie sa ukázalo byť príliš veľké, o to viac svitla nádej, že Moskva je na spadnutie a Nemecko a jeho spojenci prídu na pomoc. Okrem toho existovala nádej, že Spojené štáty, keďže sú stále relatívne demokratickou krajinou, veľmi závislou od verejnej mienky, ak sa vojna bude naťahovať, nebudú chcieť liať krv na ostrovy iných ľudí. Veď načo by obyčajný Američan na ulici dostával so svojimi príbuznými zinkové rakvy, ak nehovoríme o ochrane územia samotných Spojených štátov, a ešte platíme poriadne veľké vojenské dane! Možno aj preto prehralo cárske Rusko, ktoré malo viac vojakov, no ruský ľud nepovažoval Mandžusko za svoje územie a za abstraktné záujmy nechcel platiť krvou a potom. Bohužiaľ, Hitler nešiel do Moskvy, jednak pre nepripravenosť na krutú zimu a jednak pre fanatizmus charakteristický pre boľševikov.
  Sám som to nechcel zažiť.
  Avšak nielen boľševici, ruský ľud má sklony k sebaobetovaniu pre veľké ciele. Veď prvé vzduchové baranidlo vyrobil Rus Messer. Je dokonca prekvapujúce, že to neurobil kvôli hodinám raja, ale kvôli vlasti. Aj keď... Messer je sčasti hlupák, predsa len je majstrom leteckej akrobacie, vynálezcom, konštruktérom a samozrejme živým by vlasti priniesol oveľa väčší úžitok. Možno sa Yankeeovia až tak nemýli, opakujúc princíp: hlavná vec v boji je prežiť! Mŕtvi už predsa nemôžu zabíjať!
  Niekoľko polonahých dievčat s odhalenými prsiami sa súhlasne uklonilo.
  Admirál Naumo poznamenal:
  - Už sme spotrebovali viac ako dve tretiny munície. Zbrane sú veľmi horúce, sú naliate vedrami vody!
  Jamamoto skrížil prstom vo vzduchu a povedal tichým, mierne chrapľavým hlasom:
  - Myslím, že zbrane vydržia poslednú tretinu nábojov. Hoci nie, knokaut až deväťdesiatpäť percent.
  Admirál Naumo pokrčil plecami a utrel si pot z čela.
  - Stojí to za to dať v prvý deň všetko najlepšie?
  Jamamoto zaťal päste.
  - Náklady! Samozrejme, že to stojí za to! Zaskočili sme Rusov, ako to bolo v roku 1904, Nemcov v roku 1940, ale Stalin velenie tvrdo potrestá a to sa už nebude opakovať. Treba teda využiť to, že dračí chvost zaspal. Vlastne Stalinovi rozumiem, vojna s Nemeckom pohltila jeho pozornosť natoľko, že sa prestal starať o Ďaleký východ. A jeho okolie bez vodcu sa bojí prevziať iniciatívu. Tu sme premeškali náš úder. Rovnako ako Američania. Všetkým bolo zrejmé, že záležitosť sa pripravuje, mraky sa zhromažďujú, čoskoro udrie hrom, ale ...
  Bežali, blýskajúc sa bosí, okrúhle päty dievčaťa. Boli na dôležitej misii.
  Naumo sa dotkol rukoväte samurajského meča visiaceho na jeho opasku, alebo ako sa to bežne nazýva katana:
  - Rusi vždy konajú neskoro! Vojna nebude príliš dlhá a dostaneme sa až k Uralu.
  Jamamoto zdvihol oči k nebu.
  "Nech nám v tom pomáhajú bohovia, ale ja si to nemyslím!" Učia sa rýchlo, Khalkhin Gol ukázal, že úroveň Rusov je vyššia ako počas vojny v rokoch 1904-1905. Okrem toho vám prezradím tajomstvo. Náš tajný agent vo Vladivostoku trochu pomohol, že pomerne silné pobrežné delostrelectvo nemalo náboje a lietadlo nedokázalo včas vzlietnuť. Toto je tajná vojna.
  Naumo bol prekvapený:
  - A kde sa pozreli SMERSH a NKVD?
  Yamamoto sa zachichotal a potriasol prstami.
  "Najhoršie kádre Ruska slúžia tu na Ďalekom východe, tí, ktorí sa boja zomrieť na sovietsko-nemeckom fronte, sa usilujú o Vladivostok. Preto je tu oveľa jednoduchšie nájsť zradcu alebo hlupáka na vrchole, ako aj samoúčelného človeka. A NKVD je tak zvyknutá na odhaľovanie vymyslených sprisahaní, že skutočných zradcov si už nevšíma. Takže je celkom možné pracovať. Mimochodom, ak niekoľko generálov prešlo na stranu Nemcov, napriek tomu, že ich rodinám, príbuzným a priateľom za to hrozí poprava, je celkom možné podplatiť niekoho zhora. Alebo ho použite v tme, čo je ešte lepšie.
  Takže sme urobili veľa práce. My Japonci sa vo všeobecnosti vyznačujeme dôkladnosťou v premýšľaní nad vojenskými operáciami a zohľadňovaním všetkých maličkostí.
  Naumo si pošúchal rukoväť katany.
  - Správny! Ale hanba Khalkhin Gol vyvoláva pocit horkosti a silnej mrzutosti! Ako by sme mohli...
  Yamamoto utešoval:
  - Bolo viac Mandžuov ako Japoncov a vo všeobecnosti je nemožné neustále vyhrávať. Musím poznamenať, že na našej strane však nebojovali najlepšie jednotky a Rusi mali veľkú výhodu v letectve a tankoch.
  Naumo napoly vytiahol katanu.
  - Nie sme ospravedlnení! Samuraj nikdy nebude označovať tupú čepeľ a unaveného koňa, veľa nepriateľov a slabú zbraň!
  Yamamoto opravené:
  - Samuraj, samozrejme, že nie, ale muž, žiaľ, áno! Ľudia majú tendenciu robiť chyby!
  Yamamoto bol rozptýlený a niečo zakričal do potrubia a potom pokračoval:
  - A viete, už v máji 1942 som ponúkol, že zaútočím na Rusko. To by mohlo zabrániť postupu prvého Fritza.
  Naumo prikývol.
  - Naozaj! Ale bojovali sme s USA a britským levom.
  Jamamoto poklepal prstom na kormidlovňu.
  - Áno! Pravda, ale USA dostali po zuboch, Británia prišla o svoje kolónie a Nemecko bolo relatívne tesné. Chceli sme načerpať čo najviac síl zo západu Ruska, aby sme uľahčili Wehrmachtu ofenzívu proti Británii bez strachu, že by ho Stalin bodol do chrbta. - Admirál vypil saké, ktoré ponúklo bosé dievča v krátkej sukni a pokračoval. - Úder bol naplánovaný na máj, v čase, keď cesty vysychali, ale Američania zabránili.
  Naumo vytiahol katanu a sekol ju do vzduchu:
  - Smrť USA! Vždy zasahujú do Japonska.
  Yamamoto sa šibalsky uškrnul.
  - Samozrejme, nie vždy, napríklad keď sme prvýkrát bojovali s Ruskom, Yankees nám veľmi pomohli s pôžičkami, ako aj dodávkami zbraní. Viac ako polovica našej flotily bola vyrobená z peňazí Spojených štátov a Británie a v ich vlastných lodeniciach. Amerika teda nie je vždy zlá, ale nie v tomto prípade.
  Naumo sa prekvapene spýtal:
  - A prečo?
  Znova prebehli okolo japonských admirálov a blýskali obnaženými pätami slúžky.
  Yamamoto blahosklonne vysvetlil:
  - Kŕdeľ diaľkových bombardérov prerazil do Tokia a zasadil zákernú ranu hlavnému mestu pomocou napalmových bômb. Zhoreli stovky drevených domov a cisár nariadil za každú cenu presunúť zónu kontroly preč od hlavného mesta. A v prvom rade dobyť bojový komplex amerických základní na súostroví Medei, najbližšie k japonským kostrám. Žiaľ, nepodarilo sa nám to, a tak sme začali prehrávať boj o Tichý oceán. Je dobré, že sme zároveň mali múdrosť rýchlo uzavrieť spojenectvo s Treťou ríšou a vystúpiť v malom. Inak by z našich miest nezostali ani ruiny.
  Holonohé dievčatá dokonca vyskočili a natriasali si čierne a červené vrkoče.
  Nauma zamával mečom vo vzduchu:
  Aj tak by sme vyhrali! Je teda naozaj potrebné dať Hitlerovi po vojne Filipíny? Táto perla japonskej koruny, nedobytný Singapur, kvitnúci Hongkong, Indonézia, ropné vrty zajatých anglických kolónií a Francúzska Guinea, Indočína, Barma, Thajsko. A ešte oveľa viac, o čom sa rozprávať, jazyk nevytáča. Veď stojíme na hranici s Indiou, na prahu ktorej sa zmocnil Fuhrer - Austrália. A vzdaj to všetko bez boja ako zbabelec...
  Jamamoto prerušil:
  -Aj medzi bielymi sú chytrí! Niet divu, že cisár vo svojej kancelárii dal Napoleonovu bustu. Ale bol tu ešte jeden Caesar, povedal: je ťažšie udržať porazených ako vyhrať. V tomto prípade to platí v prvom rade pre nás. V tejto fáze sme nemali na výber. Rozhodli sme sa časť si ponechať, aby sme neprišli o všetko vrátane suverenity.
  Nauma reprodukoval osmičku s mečom:
  Rozumiem rozumom, ale srdcom!
  Jamamoto vstal a potľapkal kolegu po ramene.
  - Áno, nebuďte naštvaní, v tomto prípade, ak odídeme, potom sa vrátiť. Porazíme ZSSR a opäť sa ponáhľame do Tretej ríše proti USA a Angličanom, ale už ich porazíme spolu s Nemcami a cestovinami. A potom všetko vrátime, plus dobyjeme aj Indiu, Austráliu, Aljašku a až ... Tam sa to uvidí, veď budeme mať zdroje ruskej Sibíri a Amerika zase upadne do depresie. Toto treba pochopiť!
  Holonohé dievčatá opäť na znak najväčšieho súhlasu prikývli. Sú také krásne, opálené, niektoré dievčatá mali dokonca blond vlasy a svalnaté.
  Admirál Nauma takmer nepostrehnuteľným pohybom schoval katanu do puzdra a zašepkajúc zašepkal:
  -Budúcnosť je dobrá, ale prítomnosť je lepšia! Počuť na lietadlových lodiach, celá zásoba bômb bola vyčerpaná a na ...
  Yamamoto krátko objednal:
  - Poď na palubu a rozhliadni sa, o pol hodiny sa otočíme a odídeme na našu najbližšiu základňu.
  Nauma mu zapískal cez nos:
  - Počúvajte veliteľa!
  Admirál vyskočil a držal dvere, aby nezabuchli. Kým jeho kroky utíchli, z dverí vykĺzol tieň, kráčala po špičkách a zhodila prikrývku. Yamamoto sa zasmial.
  - Lady Armstrongová, ste taká náhla ako vždy!
  Na stvorenie dopadol prúd svetla a ukázal ho v celej svojej kráse. Bola plavovlasej postavy nymfy, perfektných proporcií, no s tvárou zrelej tridsiatničky. O niečo vyšší ako Yamamoto, v kožených topánkach vyšívaných smaragdami a zafírmi, aby ladili s farbou vlny, s mäkkou podrážkou. Keď zhodila prikrývku, bola v plavkách a pohybovala sa ako indická tanečnica.
  Jamamoto zastavil ženu:
  - Tancujte neskôr! Zatiaľ ma pozorne počúvajte, ako reagoval bábkový prezident Spojených štátov amerických ako súčasti Tretej ríše Henry Truman na náš návrh dať všetkým oslobodeným územiam štatút formálne nezávislých štátov?
  Armstrong odpovedal jej jemným hlasom:
  - Povedal, že on a Churchill boli proti. Všetky kolónie budú naďalej kolóniami a Čína zostane rozdelená. Mimochodom, Truman povedal, že ak Japonsko pomôže režimu Chai Kang Shi, môže ho zachrániť - osobne sa opýta Hitlera, že to tak bolo. V Mandžusku máte skrátka svoje základne, aj režim a dokonca niečo dostanete aj v pevninskej Číne. Najmä ústupky a prístup k surovinám.
  Yamamoto sa usmial.
  - To je dobrá správa! Vie bábková vláda USA, že sme zasiahli ZSSR? Alebo ešte nie?
  Armstrong urobila prstom kruh.
  - Už to vie! Zatiaľ neprišla žiadna oficiálna reakcia, ale Truman už stihol zvolať: výborne, Japonci!
  Yamamoto sa zamračil a nahnevane pokrútil obočím.
  - Nie sme pre neho Japonci, ale Japonci, národ bojovníkov a múdrych mužov a nie pastierov a trestancov ako Američania. Aj keď je to, samozrejme, dobré, znamená to, že pre ofenzívu hlboko na Sibír nebudú žiadne prekážky.
  Žena hravo pohybovala nohami na podlahe:
  - Sibír je dobrá - je veľká, bohatá! A zároveň je Sibír zlá - je tam sneh a zima!
  Yamamoto stisol pery.
  - Japonský vojak sa nebojí mrazu. Toto je podstata kódexu Bushido: nehľadajte pre seba ľahký život, ale prekonajte ťažkosti. Niet divu, že symbolom samuraja je karas! Táto ryba vždy pláva proti prúdu.
  Armstrong bol prekvapený:
  - Kapor? Taká neškodná ryba. Sú impozantní, skutoční démoni samurajov z apokalypsy v porovnaní so sebou samými s mieňom, ktorý sa vypráža na panvici, a nie s tigrom alebo levom?
  Yamamoto roztiahol ruky.
  - V Japonsku nie sú žiadne levy! A tiger je príliš nežná mačka, chýba jej odvaha. Viete, jedna z hlavných skúšok samuraja, vo veku desiatich rokov, ho zavedú do klietky s tigrom a musí zo šelmy zobrať kúsok čerstvého mäsa. Ten Zenki sa vyliahol, neveríš?
  Armstrong pokrútila hlavou.
  "Neverím, že desaťročný chlapec zvládne tigra, aj keby mal v rukách ten najostrejší meč.
  Yamamoto jemne položil ruku na chrbát dievčaťa a pohladil ju po holú, zamatovú pokožku.
  - Zle ste to pochopili. Syn samuraja vstúpi do klietky s tigrom bez meča alebo akejkoľvek zbrane. Musí použiť svoju silnú myseľ a vôľu, aby presvedčil tigra, aby mu dal svoje jedlo!
  Armstrong zvolal:
  - Áno, je to neuveriteľné! Samuraj je skutočný diabol! Boli ste aj vy v tej cele?
  Yamamoto sklopil oči.
  - Bohužiaľ nie! Toto je zvyk v staroveku! Ale ak chceš, hodíme ťa do klietky? Povedzte, že sa chcete dostať do klietky s tigrom?
  Armstrong zamračila, jej opálené, elegantné grécke ruky sa obmotali okolo admirálovho krku. Pysky sa lákavo otvorili:
  - Ak si ten tiger ty, tak som pripravený aj na peklo! Aj keď je raj bez teba horší ako peklo, ó môj milovaný samuraj.
  Jamamoto zrazu odstrčil ženu a zakričal:
  - Teraz musím zhrnúť výsledky náletu na ZSSR s ostatnými admirálmi, ako aj zistiť, ako sa veci majú na súši. Nie je čas oddávať sa dámskym radovánkam. Rozumiete: nie je čas! Zavolám vám až večer. Mimochodom, úzky rez očí a žltá pokožka mi neprekážajú.
  Armstrongová prevrátila boky.
  - Nie! Prave naopak! Takže ešte romantickejšie a nezvyčajnejšie! Vy ste Japonec, ja som Američan: žltá a biela rasa, anjel a démon! Ten kontrast je šialený! Väčšina žien miluje originál a ostatné sa im nepáči.
  Yamamoto si nalial pol pohára saké zmiešaného s "Ginnom" a prehltol na jeden záťah a uvoľnil sa:
  - Vlastne som si myslel, že ženy sú konzervatívnejšie ako muži. Urobili ženy veľa vedeckých objavov?
  Armstrong pohodila hlavou a potriasla blond vlasmi a povedala:
  - Najdôležitejším objavom pre ženu je objavenie nového muža, len pod podmienkou, že je to kniha, nie rádio! A samuraji nie sú rečníci!
  Ozval sa hysterický trik zvonu, zablikalo zelené svetlo. Admirál si nalial ešte pol pohára, odfrkol si po rusky a zjedol citrón natretý medom. Olízol si pery a ukázal rukoväť samurajského meča:
  - Osobne som zabil viac ako sto ľudí, z toho najmenej dvadsať mladých žien! Budete najkrajšia zo všetkých obetí.
  Armstrong sa vyhrážal a vystrčil Yamamotov karmínový jazyk:
  - Mám troch synov a pomstia sa vám a vašej rodine, admirál!
  Yamamoto nevyzeral vôbec urazene.
  - Porodila tri deti ...
  - Päť! opravil sa Amstrong.
  Najmä päť! A udržal si pás dievčaťa?
  Pani si prehodila nohu cez krk:
  - Som Američan a to hovorí za všetko!
  Yamamoto prikývol a zasyčal:
  - Teraz k vám príde chlapec, je to veľmi silná ninja bojovníčka. Podávajte mu ten najvyšší štandard. Rozumel?!
  Armstrong súhlasne prikývol.
  - Milujem mladých ľudí... Dúfam, že je pekný?
  Japonci sebavedomo odpovedali:
  - Ešte viac! Bude sa ti to páčiť!
  A rezolútne opustil kabínu. Namiesto toho sa takmer okamžite objavil chlapec. Vyzerá asi na trinásť alebo štrnásť rokov, je veľmi svalnatý, bosý a v šortkách. Naozaj pekný, s blond vlasmi.
  Armstrong bol rád... Že sa nebude musieť zaoberať nejakým starým čudákom.
  Chlapec sa však nahnevane pozrel a stručne zamrmlal po anglicky:
  - Vyzliecť!
  Žena sa usmiala a povedala:
  - Možno trochu romantickejšie!
  Chlapec odpovedal fackou po tvári. Pani horelo líce. Špiónka si ťažko povzdychla a začala si vyzliekať šaty. Bohužiaľ, nie veľmi sľubný začiatok.
  Chlapec odhalil zuby, zhodil šortky a odhalil vážnu mužskú dokonalosť.
  Zasyčal a uškrnul sa:
  - Ľahnúť si!
  Lady Armstrong si s povzdychom ľahla na chrbát a roztiahla nohy. Chlapec do nej s nátlakom a veľmi hrubo vstúpil a začal biť ako guľomet. Žiadne pohladenia, žiadne slová...
  Špiónka už bola skúsená kurva a nič jej nebolo. Naopak, prudké otrasy sú takmer príjemné. Tak ju vzrušili a jaskyňa Venuše sa začala napĺňať vlhkosťou. Potom sa to úplne rozbehlo a bolo počuť zmyselné stonanie.
  Dámy sú brané drsne, ale aj toto poteší. A tu vás zahalí vlna orgazmu.
  Chlapec zrazu prestane búšiť, silou mocou chytí lady Armstrongovú za vlasy a nahý sa zohne do svojej dokonalosti. Špiónka otvorí ústa a prúd zasiahne jej jazyk. Tiež to nie je prvýkrát. A biela kaša od chlapca je sladká a veľmi príjemná na chuť. Armstrong si olizuje pery so skutočným potešením.
  Potom sa sám mladý ninja tvárou nakloní k jej prsiam a začne nezištne pracovať. Armstrong sa otrasie ďalšou vlnou extázy a reve ako byvol na bitúnku. Dokonalosť musí chytiť šarlátovými ústami. A pracovať s ružovým jazykom. Kým opäť nevytryskne fontána bielej a sladkej.
  Toľko zábavy. A mladý, svalnatý a blond ninja je jednoducho neúnavný. Jeho energia je nesmierna a ohromujúca. Tento slávny bojovník a posteľový gigant. A blond vlasy ... Proste všetko super a najvyššej triedy.
  Opravená E-50 išla do boja. Rusi napriek tomu do značnej miery postavili opevnenia a Nemci museli prekonať obranu do hĺbky. Bojovníci metodicky ničili batériu.
  Gerda vystrelila, rozbila sovietske delo a potom s úškrnom v hlase povedala:
  - Porazíme ľudí a porazíme vedrá!
  Charlotte spievala svoje medeno-červené kučery:
  - Sme, ach, zbojníci! Zbojníci!
  A stlačením tlačidla joysticku holým prstom vyslala projektil, ktorý rozbil sovietsky bunker.
  A potom Christina ohlušujúco zavrčala:
  - Bang Bang! A ty si mŕtvy! Mŕtvy! Mŕtvy!
  A tiež stlačí elegantnú nohu holým prstom a pošle nepriateľa do knockoutu.
  A potom tu bola Magda. Tu je dievča. Prstami bosej nohy stláča aj joystick a ako mláti.
  - Ach, kto nás uvidí, hneď zalapá po dychu!
  Pôvabná Gerda, natriasajúc svoje plné prsia, buchla po tridsiatke a zakričala:
  - A niekomu to bude voňať smažením!
  Charlotte stlačila holými prstami tlačidlá na joysticku a zaštebotala ako vrabec:
  - A niečo si nechávame v lone!
  Kristina roztrhla sovietsku pištoľ s nábojom a zašušťala a udrela si šarlátové pery:
  - Nepribližuj sa k nám...
  Magda stlačila gombík aj holým prstom. Sfúkla tridsaťštyri a skríkla:
  - Nepribližujte sa k nám!
  A Gerda, táto agresívna beštia s blond vlasmi, bude tiež búchať projektilom a tridsiatka štvorka praskne ako nos boxera pod päsťou päsťou. A bojovník bude kňučať:
  - Zabijeme to!
  A opäť sa dievčatá rozplačú a vystrelia, bez ľútosti a prestávky.
  Charlotte nadšene húkala:
  - Som veľký lupič...
  A tiež ako zasiahne sovietsku húfnicu. Iba časti leteli rôznymi smermi.
  Christina vrčí. Keď stlačí holý prst na tlačidlo joysticku a zacvrliká:
  - A dcéra démonov je mŕtva!
  Magda tiež priklincuje stlačením bosých nôh na úderný predmet, rozbije sovietsky tank a vydá:
  - A nie skromný!
  Gerda vycerila zuby, v zuboch sa jej blýskalo. Predstavila si pekného mladého muža. Tak svalnatý, atletický, so svalovou úľavou a veľkou mužskou dokonalosťou. A ako sa nakláňa a ovinie svojimi šarlátovými perami okolo jeho pulzujúceho jadeitového jadra. Aké je to chutné, ako čokoládová zmrzlina. A tú čokoládovú zmrzlinu, ktorú zlízate jazykom. A je to také pekné, také vzrušujúce.
  Ach, aké milé, ak sa k nej zozadu pripojí ďalší mladý muž. A pulzujúca jadeitová tyčinka vstúpi do vlhkej jaskyne Venuše. A aké je to skvelé.
  Gerda sa dokonca triasla malátnosťou. Aké dojemné a rozkošné sa jej to zdalo.
  Dievča vystrelilo na sovietsku zbraň. A obdivne štebotala a dupala bosou nohou:
  Chlapi, je to na vás...
  Charlotte tiež mlátila a rozbíjala ruský tank, keď bľabotala a triasla si celé poprsie:
  - Zachráňte zem pred ohňom!
  Christina si potriasla medenožltými vlasmi. Nasadila ohnivý úsmev a štebotala:
  - Sme za mier, za priateľstvo, za úsmevy sveta....
  Magda poslala kliknutie na joystick holým prstom. Rozbila sovietsky tank a zavrčala:
  - Na srdečné stretnutia!
  Bojovníci vyzerali mimoriadne veselo. A ako vycerili zuby. A žmurkajú a piští.
  Aj Charlotte si predstavuje chlapa. Mladý, ale s bradou. Ako ju hladí po prsiach. Ako brada šteklí na hrudi, kučeravé vlasy prechádzajú po zrelých jahodách bradaviek. A on ju šteklí a bozkáva na prsia. Jazykom zakrúžkujte sladkú medovú bradavku. Taká je idylka. A ak ten chlap stále strčí jazyk do jaskyne Venuše. Aká chuť!
  Charlotte strieľa a kričí:
  - A meč bude ostrý!
  Samozrejme, dievčatá, hoci sú krásky, urobia špinavý skutok - zabijú sovietskych vojakov. Ale boli tak naučení od raného detstva. Sú to nemilosrdní vlci.
  A myslia si, že majú pravdu. Majú rovnakú výchovu a mentalitu. Dievčatá začali bojovať v štyridsaťjeden, niektoré z ich "vlčieho" práporu, ešte skôr. A mimovoľne si zapamätajte prvé kroky. Keď si mal iba šestnásť. A všetko okolo sa zdalo úžasné, krásne romantické.
  Sú však ešte dosť mladí!
  Dva tucty anglických lietadiel preleteli nad maskovanými dievčatami, pravdepodobne si nič nevšimli a už sa začali rozplývať za horizontom, keď sa zrazu ozvali nové podozrivé zvuky. Madeleine prikázala:
  Všetci si ľahnite a nehýbte sa!
  Dievčatá stuhli, na niečo čakali. A potom sa spoza duny objavili ľahké transportéry a nákladné autá. Súdiac podľa dizajnu, anglickej a americkej produkcie. Pomaly sa presúvali smerom k hlavnému mestu Tuniska. Madeleine to trochu zaskočilo. Verila, že frontová línia je ešte ďaleko, čo znamená, že Briti sa ešte nestihnú objaviť. Alebo skôr by sa nemali objavovať. A potom je tu celý stĺpec. Aj keď možno menej ako prápor... Kto sú oni, akási bojová skupina, ktorá obchádza púšte v žiadnom prípade súvislý front, sa chce prehrabávať vzadu. Zdá sa to byť logické, hoci s technológiou ich v púšti ľahko spozorujete. V každom prípade musíte vysielať do svojho rádia, ale nespúšťajte paľbu. Navyše je ich len sto a Angličanov je viac ako tristo!
  Gerda zašepkala Charlotte:
  - Sú to Angličania! Toto je prvýkrát, čo som ich videl zblízka!
  Červenovlasý priateľ, tiež dosť nervózny, odpovedal:
  - Nič zvláštne! A je medzi nimi toľko černochov!
  V skutočnosti najmenej polovica Britov boli černosi. A kolóna sa pomaly pohybovala a černosi stále niečo zavýjali ... Sú stále bližšie a bližšie ...
  Potom to nervy jednej z dievčat nevydržali a udrela samopalom. V tej istej sekunde ostatní bojovníci spustili paľbu a Madeleine oneskorene zaštekala:
  - Pli!
  Naraz bolo kosených niekoľko desiatok Angličanov, jeden z nákladiakov začal horieť. Zvyšok Britov spustil paľbu bez rozdielu. Madeleine využila moment a zakričala:
  - Hádzajte útočné granáty spolu!
  Dievčatá z elitného práporu SS "Vlčice" hádžu granáty ďaleko a presne. A že sú trénovaní od detstva a prešli aj špeciálnou technikou. To je, keď cvičíte s prúdom, malé zdržanie s hodom a vy s výbojom. Darčeky hodili aj Gerda a Charlotte. A Briti sú prevrátení a hore nohami... Je to smiešne. Strieľajú náhodne a černosi stále kričia v nezrozumiteľnom jazyku. Tu je pár šmejdov...
  A Gerda strieľa a hádže a zároveň spieva:
  - V žiakoch SS je nočná mora! Jeden skok - jeden zásah! Sme vlci - naša metóda je jednoduchá! Neradi ťaháme mačku za chvost!
  Charlotte tiež zavrčí ako odpoveď. Guľky, ktoré vystrelila, sa roztrieštia na úlomky lebky. A vypichnú oči. Tu je jeden vystrašený černoch, ako nabodne svoju blonďavú partnerku do boku. Ako odpoveď bude pľuvať krv. Charlotte spieva spolu:
  - Anjeli hviezdneho ponurého pekla! Zdá sa, že všetko vo vesmíre bude zničené! Je potrebné letieť do neba s rýchlym sokolom! Na ochranu pred smrťou duše!
  Briti konajú neorganizovane, väčšina z nich sú koloniálni vojaci: černosi a Indovia, Arabi. Buď padnú, zamrznú, alebo naopak prudko vyskočia a začnú sa ponáhľať ako šialené zajace. Dievčatá však strieľajú presne a granáty síce úlomky nelietajú ďaleko, ale husto! Teraz zostáva len málo nepriateľov. Madeleine kričí po anglicky, jej hlas je taký ohlušujúci, že nepotrebujete ani náustok:
  - Vzdaj sa a ušetríme tvoje životy! V zajatí budete mať dobré jedlo, víno a sex!
  Fungovalo to okamžite a keďže to už vzdávajú ... Ruky hore a ...
  Zhromaždilo sa 50 väzňov, z ktorých polovica bola zranená. Madeleine prikázala:
  - Zabite ranených!
  . KAPITOLA #6
  Stalenida Pavlovna sa napriek tomu pustila do nerovného boja so skupinou dievčat. Sily naozaj nie sú rovnaké... Ale bojovníci zaútočili na transport Fritza. Nie tak silne obrnený a zraniteľnejší.
  Bosé, polonahé dievčatá spustili paľbu na nacistov. Po zasiahnutí transportér začal horieť. Potom bojovníci vyradili ďalší transport. Prinútil to dymiť a praskať. Tretí obrnený transportér sa pokúsil odísť. Natasha ho však vyrazila ukoristeným granátometom. Potom bol dokončený malý mastodont.
  Bojovníci potom začali zbierať trofeje. Oksana s úsmevom ukázala na aerodynamický granát:
  - Nemecká verzia!
  Victoria, vyceňujúc zuby, zvolala:
  - A vyzeráš ako černoch!
  Vskutku, medzi mŕtvymi boli černosi, Indovia a Arabi! Bielych je len pár. Bojovníci vzali zbrane z mŕtvych. Pri hľadaní peňazí si prehrabávali aj vrecká. Nechýbali ani nemecké marky v papieroch a kovových minciach.
  Marka doteraz zostala najmocnejšou menou na Zemi. A to aj po dobytí Afriky so zlatou podporou.
  Bojovníci plieskajúc holými, vyrezávanými nohami okrádali mŕtvoly. A nabitý zbraňami.
  Potom sme sa vrátili do lesa. Stalenida sa spýtala štyroch:
  - No, ako? Išli ste?
  Victoria nafúkla hruď a hrdo odpovedala:
  - Áno, trochu sme bežali, ale nič zvláštne ...
  Stalinida navrhol:
  "Možno sa môžeme znova rozdeliť a ísť na východ?"
  Natasha skromne navrhla:
  - A ak vytvoríte partizánsky oddiel?
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie... Je tu rozkaz, aby sme ustúpili za frontovú líniu. Mimochodom, čo viete o priebehu bojov?
  Veronika s povzdychom odpovedala:
  - Zatiaľ nič... Nemáme rádio, nie...
  Stalenida prerušila a vážne povedala:
  - Vojna bude dlhá a ťažká. Možno nie každý to dokáže prežiť. V tomto prípade by sme mali...
  Veronica mala odvahu prerušiť:
  - Pamätáš na Boha?
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Som komunista a ateista ... A aj ľudová múdrosť hovorí: dôveruj Bohu a nerob chybu!
  Victoria zakričala:
  - Toto dievča padlo pod vplyvom náboženskej drogy. A ja si to myslím: že Boh je len ilúzia, ale toto je veľmi škodlivá ilúzia, spútava myseľ!
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Rešpektujte vieru niekoho iného, Vic... Vo všeobecnosti, samozrejme, sú to veriaci, ktorí musia dokázať, že Boh existuje!
  Natasha nahnevane dupla bosou nohou a odpovedala:
  - A čo treba dokazovať! Ak Boh pripúšťa, že fašisti zajali takmer celý svet, tak aký je toto Boh!
  Victoria tvrdo zavrčala.
  - No, dokážte existenciu Boha Veru. Až na mastný argument, že všetko musí mať prvú príčinu!
  Veronika napínala čelo, obtrela si holú, mierne zakrvavenú podrážku o trávu a vydala:
  - Dobre, vysvetliť, že neexistoval život, ale vyvinul sa a dokonca sa objavil muž?
  Steelenida ticho povedala:
  - Teória evolúcie... Všetko ide od jednoduchého k zložitejšiemu a dokonalejšiemu. A dokazuje to existencia geologických vrstiev. - Mladá žena prebehla holým prstom po tráve a štebotala. - Tu sú napríklad rôzne geologické obdobia a to sa posudzuje podľa fosílií.
  Veronica pokrčila plecami.
  "Nie som odborník na kreocianizmus. A také knihy v ZSSR nenájdete. Ale v zahraničí existujú práce, kde je dokázané, že v skutočnosti veda neodporuje náboženstvu. A zhrnul vedecký základ pre štúdium Biblie. Najmä o biblických proroctvách!
  Victoria sa zachichotala a poznamenala:
  - Tieto proroctvá sa robia so spätnou platnosťou. Neexistujú žiadne rukopisy Biblie a Starého zákona staršie ako desiate storočie nášho letopočtu. Takže neexistuje spôsob, ako dokázať proroctvá!
  Natasha rázne potvrdila:
  - Určite áno... Nie Viera, vaša viera je založená predovšetkým na slepej viere a...
  Victoria ochotne navrhla:
  - Strach pred smrťou! Akékoľvek náboženstvo špekuluje!
  Veronika pokrčila plecami a odpovedala:
  Prečo sa ateisti neboja smrti? A že majú ešte v čo dúfať?
  Viktória pleskla bosou vetvičkou, zlomila ju a navrhla:
  - No, napríklad môžeme veriť vo vzkriesenie silou vedy. A toto je tiež skvelé!
  Natasha prevrátila očami a zasnene povedala:
  - To je všetko! Predstavte si komunistickú budúcnosť. Nie sú v ňom peniaze, ale nadbytok voľného tovaru. Vrátane motoriek, na ktorých môžete letieť do vesmíru. A akékoľvek produkty - koláče, zmrzlina, ananás, lieskové tetrovy a tak ďalej sa pestujú synteticky. Všade roboty. Ľudia pracujú len dve hodiny denne a potom už len dávajú príkazy mechanizmom. A za deň.
  Dievčatá sa rozprávali, chodili, všetko merali bosými nohami. Sú nabité rôznymi guľometmi a bazukami. Celý tucet krások.
  A Natasha stále hovorila:
  - A najbohatší zábavný priemysel. Iba potešenie. Napríklad farebné televízory a hneď si pozriete tucet kreslených filmov. A veľa atrakcií. Automaty, počítačové hry, rôzni roboti... A dokonca aj stratégie. Napríklad, keď hráte za Stalina a porazíte Hitlera. Aj keď má potenciál celého sveta ....
  Victoria zasnene pokračovala pre Natashu:
  A domy sú také krásne. Ku každému patrí chatka s fontánou a záhradou. A ak na Zemi nie je dostatok miesta pre ľudí, potom obývajú Venušu, Mesiac, Mars a ďalšie planéty. Vznikli najmä kozmické lode s nadsvetelnými rýchlosťami, či dokonca autobusy s nulovým prechodom. To je, keď nastúpite do autobusu a prenesiete sa do vesmíru alebo dokonca do iného sveta. Takto vás pozdravujú kentauri alebo rozprávkoví elfovia. - Dievča chytilo vážku do dlane, priložilo si ju k uchu a počúvalo, pokračovalo v rozprávaní. - A napríklad zázraky genetického inžinierstva. Žiadna staroba neexistuje. Všetci muži nevyzerajú starší ako dvadsať rokov, rovnako ako dievčatá. Všetko zdravé a svalnaté, s príjemnými sviežimi vôňami. Dievčatá sú vždy zdravé, bez menštruácie. Je možné, že deti nebudú musieť rodiť, budú vychovávané v kybernetických útrobách.
  Natasha to podporila úsmevom:
  - A objavia sa stromy, na ktorých budú rásť sladkosti, zmrzlina, lízanky, koláče ako ovocie. A dajú sa jesť aj bez kvapky tuku. A každý bude rád, že bude mať nové autá, s ktorými môžete lietať. A na iný kontinent a na Mars a dokonca aj do susednej galaxie!
  Steele navrhol:
  - A potom budú ľudia iní, so superschopnosťami. To bude, samozrejme, plus. A mŕtvi budú vzkriesení a nebudú si pamätať, že niekto kedysi veril v biblické príbehy!
  Victoria rozdrvila muchovník bosou nohou a zavrčala:
  - Áno, určite áno! No, naozaj, čo sľubuje Biblia? Zoraďujeme sa vôbec do bubna, alebo skôr do zvukov organu? A nebude tam ani mäso!
  Veronika roztiahla ruky a poznamenala:
  - Aké je vaše povedomie? Ale vo Svätom písme nie je odmena vôbec stanovená definitívne. A staviame na bubon, toto je špekulácia!
  Victoria sa zachichotala a vyplazila jazyk. Potom, čo poznamenala:
  - No áno... A čo sa tam stane? Niečo bez hriechu? A čo slobodná vôľa, ako bez nej?!
  Veronika potichu odpovedala a mierne prižmúrila oči:
  - Slobodná vôľa zostane, ale hriech nebude. - Dievčina sa obtrela bosou nohou o mach a pokračovala. - Bude to možné, pretože ľudia budú nenávidieť hriech. Nie všetci ľudia, ale spasení spravodliví. To znamená, že keď sa odstráni Satan a dráždivé faktory, hriech stratí svoju príťažlivosť a zníži sa úvodzovky.
  Viktória zapískala a nahú okrúhlu pätu posunula do kmeňa brezy. A ticho povedala:
  - A ako môžeš nenávidieť hriech, keď ti dáva toľko potešenia. Tu napríklad s mužmi, najmä mladými. Keď po vás papajú, keď vás šteklia, keď vám masírujú päty. Je predsa veľkým potešením cítiť dotyky svalnatých tiel. A ty hovoríš, že je to hriech!
  Veronika nahnevane zavrčala:
  - A je nemorálne mať sex s rôznymi mužmi!
  Steelenida nahnevane poznamenala:
  - Aby som bol úprimný, ani ja nie som puritán, ale... Napriek tomu existuje komunistický morálny kódex a treba sa ho snažiť dodržiavať. A neľahnite si pod každého, kto vábi!
  Victoria odvážne odpovedala:
  - Rád som aktívny. A mužov sama rada vyhľadávam a priťahujem. Potom sa s nimi milujte tak, ako chcete. Nie je to milé? Nuž, prečo by sme sa mali uskromniť, namiesto toho, aby sme svojich samcov kádrovali sami!
  Stalin chladne poznamenal:
  - S tvojím vzhľadom to nie je ťažké! Ale po tom všetkom a zabiť, ste veľa!
  Victoria sa pokúsila trochu odviesť konverzáciu:
  - V každom prípade poznáte komunistickú budúcnosť, slobodných a múdrych ľudí, oveľa lepšie ako vládu Boha, umožňujúcu triumf fašizmu, či utopenie ľudstva v potope. - Ohnivý diabol rozdrvil muchotrávku holými prstami na pravej nohe a pokračoval. - Mne osobne sa nepáči žiť v kráľovstve tyrana, ktorý nazýva Židov svojím ľudom, a ako sa ukázalo, že ostatní sú cudzinci?!
  Steelenida vážne odpovedala:
  - O vyššej mysli môžete polemizovať dlho, ale v Biblii ... Je logické považovať to za Božie zjavenie?
  Victoria sebavedomo odpovedala:
  - Samozrejme, že nie! Krutosť Starého zákona, nerozumný pacifizmus Nového - pripisovanie privilégií jednému národu... Nie je to absurdné?
  Veronika otrávene udrela holými prstami do pňa. Uškŕňala sa od bolesti a odpovedala:
  - Tak predsa hovorí Pavol: Naše učenie je kameňom úrazu pre Židov, šialenstvom pre barbarov! Hriešna myseľ to nemôže pochopiť!
  Victoria sa zachichotala a povedala plynulým hlasom:
  - Rusko nemožno pochopiť mysľou,
  Nedá sa merať s obyčajným arshinom...
  Má špeciálne postavenie -
  Len v Rusko sa dá veriť!
  Steelenida prísne zdvihla obočie a poznamenala:
  - A tu Rusko pred kresťanstvom. Milióny, stovky miliónov ľudí verili v Boha. Medzi nimi boli vynikajúce mysle. Ako napríklad Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... A mali na to svoje dôvody. My sme zasa proti ilúziám! - Mladá žena poklepala holým, silným chodidlom na spadnutý konár, zlomila ho a pokračovala. - Sme prívrženci vedeckého ateizmu a veríme, že každý človek je kováčom svojho šťastia! A že netreba veriť, že dobrý strýko Ježiš príde a všetkých postaví, vyrieši všetky naše problémy! Táto planéta potrebuje vedecké riadenie a expanziu do vesmíru! A neoddávať sa všemožným nádejam na nebeské miesta, či háremy!
  Victoria sa zachichotala a zavrčala:
  - A neodmietol by som ani mužský hárem!
  Steelenida prísne poznamenala:
  - No, ty si ryšavý a nemravný... Kto ťa vychoval?
  Victoria vtipne odpovedala:
  -Keď ocko Carlo, a keď už vôbec nikto!
  Stalenida zrazila gadflya päsťou a zasyčala:
  - Je to viditeľné... Ak niet Boha, to vôbec neznamená, že by mal byť človek vulgárny a rozpustený!
  Victoria úprimne odpovedala:
  - Páči sa mi to! Rozumiete ako to!
  Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - Komunizmus hlásal rovnosť dvoch pohlaví. A to znamená právo ženy hľadať muža sama. Napríklad si myslím, že vybrať si chlapa, ktorý sa vám páči, je celkom normálne, že ho kádrujete! - Dievča udrelo bosou nohou do červíka a pokračovalo. - A je celkom normálne milovať viacerých chlapov naraz. Sú predsa iné a každý vás pohladí iným spôsobom, čo je veľmi milé!
  Veronika potichu zašepkala:
  - Za takéto reči a skutky zhoríš v pekle!
  Steelenida sa uškrnula a poznamenala:
  - Morálka komunizmu nie je o nič menej prísna ako kresťanská. A ak sa budeš takto správať, tak... myslím, že sa nestretneš so súhlasom! Všetci nie sme... bordel!
  Victoria vážne poznamenala:
  - Prečo pestovať pokrytectvo? Toto kresťanstvo uvalilo na ženy rôzne obmedzenia. Vrátane, ako je zákaz, milovať viac ako jedného manžela. - Červenovlasá diabolka nahnevane narazila bosou nohou do hrbole a hodila ho vyššie. A pokračovala. - A komunizmus hlásal, že Boh neexistuje! A to znamená, že všetko je dovolené! A my ženy môžeme byť slobodnými vtákmi pri hľadaní lásky. Výber tých mužov, ktorí prinášajú oveľa viac potešenia. A toto je hlavný bod!
  Stalenida potriasla ryšavou ukazovákom:
  - To nie je pre člena Komsomolu to hlavné! Vo všeobecnosti je najdôležitejšia služba vlasti a vec Lenina. A nie hľadanie potešenia pre telo! Toto musíte pochopiť!
  Victoria rozhorčene odpovedala:
  - Som zviera a posteľ v boji! Tak sa mi nesťažuj!
  Červenovlasá diabolka zasyčala:
  - Som super dievča!
  Veronika nesmelo vložila:
  - Morálka komunizmu a kresťanstva je jedna: kto nepracuje, ten neexistuje!
  Viktória preukázala znalosť Biblie:
  - A Ježiš povedal: nestarajte sa o svoj každodenný chlieb ... Buďte ako vtáci v lese.
  Stalenida agresívne poznamenala:
  -Komunizmus sa zrodil z veľkej časti na popretí kresťanských hodnôt. A niektoré paralely sú celkom možné. Takže aj nacisti majú červenú vlajku, ako je tá naša!
  Viktória rozdrvila muchovník bosou nohou, obtrela holou okrúhlou pätou o mach a dodala:
  - Tretia ríša má vysoké dane zo súkromného kapitálu a vysoké percento štátneho majetku. Čiastočne majú socializmus, ale privilégiá pre Nemcov! - Dievča odhryzlo list z brezy, zachichotalo sa a dodalo. - Vo všeobecnosti, o náboženstve, mám zábavnú pieseň. chceš, aby som to urobil?
  Stalenida ochotne prikývla svojou jasnou hlavou, holým, pôvabným chodidlom zvalila hnilý konár a zaštebotala:
  - Spievaj kvet, nehanbi sa!
  A Viktória nadšene spievala;
  Čo tým Pán myslel?
  On, ktorý žije v strašnej vzdialenosti ...
  Keď bol vydaný príkaz na prácu,
  Aby sme nezostali vo sne.
  
  Hoci nádherné kráľovské oblečenie,
  Ale niet lakomejšieho človeka....
  Chudoba strieľa do prázdna -
  Náš svet utrpenia je epický!
  
  A nie je to Adamova chyba
  Jednoduchý sovietsky, ruský chlapík...
  Kráčal nahý, neskrýval hanbu,
  Ako proletár za cárizmu!
  
  Boh mu dal jedlo - limit,
  Pastvina bez poznania vidlíc...
  A ak chcete viac, budete bití!
  A pite dlaňou bez fliaš.
  
  Adam znášal taký osud,
  V nejakom strašidelnom, nudnom raji!
  Ale had lietal na krídlach,
  Pochopil: človek trpí ...
  
  Existuje spôsob, ako sa dostať z húštiny,
  Postav mesto, daruj potomstvo!
  Aby som sa netúlal po háji,
  Niekedy potrebujete perfídnosť!
  
  Ukradol som čarovný kľúč z raja,
  Opustiť rajskú rutinu...
  Tam nájdeš dievčenské sny
  Aspoň môžete zahynúť v podsvetí!
  
  Áno, samozrejme, existuje riziko, chlapče,
  Táto planéta nie je dar...
  Ale budeš poznať svedomie, česť,
  A nájdete, poznáte svoj pár!
  
  Adam dostal tento kľúč -
  Otvoril brány a odišiel z raja.
  Hriešnik vynaložil veľa sily,
  Stúpanie na kamene veľkých hôr ...
  
  Tu opäť vidí bránu -
  A opäť sa objavil okrídlený had...
  Povedal: Som dobrý Satan -
  Závora sa sama otvorila...
  
  Adam vošiel a vidí -
  Taký maľovaný zázrak...
  Nahá panna za kopcom,
  Porcelánový tanier je zlatý pokrm.
  
  Ale aké dobré
  Chlapec Adam neodolal!
  A pobozkaj ju na ústa
  Sladšie ako med!
  
  
  Odpovedala mu -
  Telá v búrlivej extáze sa spojili...
  Nie, nepreklínajte Satana -
  Chlapi sa objavili v hriechu!
  
  Boh ich vyhnal z raja, ale...
  Planéta sa stala ich domovom.
  Aj keď ľudia majú jedno slnko,
  Ale z potomkov sa stali tisíce!
  
  Áno, bolo to veľmi ťažké
  Povodne, suchá a zimy.
  Ale myseľ je mocné veslo,
  Človek sa stal silným tvorom!
  
  Ako môže anjel lietať
  Ako démonské hory ničia úľavu!
  Vytvorte cestu, kde je cesta -
  Dosiahnite akýkoľvek bod na zemi.
  
  A potrebujete priestor -
  Budeme tiež schopní dobyť.
  Takže náš hriech nie je veta,
  Nie, nehovorte popové nezmysly!
  
  Nebuď hriech - neexistuje žiadny pokrok,
  Myšlienky vytvárajú pohyb!
  Jedna odpoveď na kázeň:
  Nepotrebujeme raj niekoho iného!
  Dievčatá jednohlasne tlieskali. Treba podotknúť, že Victoriin hlas je silný, plne znejúci, veľmi príjemný. A bojovníci boli touto básňou skutočne fascinovaní.
  Steelenida s úsmevom navrhla:
  - Keď bude čas, zahráš túto pieseň na štadióne!
  Victoria súhlasne prikývla a navrhla:
  - A zároveň schválime ocenenie!
  Ryšavá dievčina sa chichotala a chcela chodiť po rukách. Ale má príliš veľa zbraní.
  Dievčatá chodili dosť dlho a boli unavené. Sadnite si na obed. Otvorili trofejné konzervy a guláš. Energicky zarobené čeľuste. Všetci bojovníci sú mladí, zdraví, svalnatí.
  Natasha s úsmevom poznamenala:
  "Medzi nami zabitými sú takmer všetci cudzinci. Nemci proti nám hádžu cudziu armádu!
  Victoria spievala nemiestne:
  - A naša armáda je vľavo a naša armáda je vpravo ... Je pre nás dobré bojovať s nápojom!
  Stalenida sa prísne pozrela na ryšavku a poznamenala:
  - Si hravé dievča... Musíme si ťa vziať!
  Victoria pokrútila hlavou.
  - Prečo manžel? Je lepšie mať tucet milencov!
  Natasha sa zasmiala a poznamenala:
  - Nie je zaujímavé dlho komunikovať s jedným mužom - obťažuje! Je lepšie, keď máte iných chlapcov!
  Oksana navrhla:
  - Možno nabudúce vezmeme nemeckého zajatca... A budeme si z neho robiť srandu!
  Steelenida sa zachichotala a poznamenala:
  - No, vy ste dievčatá vynaliezavé... A nezaškodilo by nám zachytiť jazyk!
  Natasha zúrivo vycenila zuby a povedala:
  - Mužíci, mužíci... Ste veľmi, veľmi zlí, naši muži! Chlapci! Chlapci! Naši muži budú porazení dievčatami!
  Dievčatá vybuchli do smiechu... Trochu sa napili z fliaš riedeného alkoholu. Pár krások dokonca chrápalo.
  Ale Stalenida zavrčala:
  - Vyliezť! Kto spí, toho zabijeme!
  Dievčatá vyskočili a natiahli sa do šnúrok. Hrkotali zbraňami a blýskali zubami. Nádherné krásky. A žmurknú svojimi zafírovými očami. Chcú aspoň trochu, ale hrať triky. Sadnite si na koňa.
  A tak opäť pochodujte a dupajte bosými nohami. Aj keď dievčatá vyzerajú veľmi pekne. Majú toľko krásy. A svalnaté, silné telá dievčat.
  Natasha pri chôdzi si všimla:
  - Kým nevyriešime problém nacistických tankov, nemáme čo robiť proti vojakom Fuhrer!
  Victoria spresnila:
  - Chcel si povedať, že nie vojaci, ale stroje! A vo všeobecnosti neexistuje príjem proti šrotu, ak neexistuje žiadny iný šrot!
  A ryšavá čertica dupala bosou nohou na dlho zhnitom pníku. Zdvihol oblak odpadkov a prachu.
  Veronica pokorne zavrčala:
  - Celá vôľa Božia!
  Povedala Stalenida nahnevane a buchla si holou pätou o dlažobný kameň:
  - Nie! Všetko bude naša boľševická vôľa!
  A oči jej doslova žiarili hnevom!
  Victoria tvrdo poznamenala:
  - Hitlerovci vyhladzujú Židov bez zbytočných ceremónií. Prečo sa Boh nepostavil za svoj ľud?
  Veronika pomaly odpovedala:
  - Hriechy...
  Victoria spievala a dupala bosými nohami:
  - Ach, hriechy, hriechy... Nehreš koza! Nehreš koza! Porazí vínnu révu! Vinič s bielou hrivou bude biť!
  A ryšavá kráska chytila motýľa holými prstami, zdvihla nohu a ukázala svojim priateľom.
  - To sú zázraky, ktoré sa dejú v našich lesoch!
  Veronika vtipne odpovedala s úsmevom:
  - Vidíš, aká krása... A ty hovoríš, že toto nie je Božie stvorenie!
  Victoria štekala:
  -Náboženstvo je ópium ľudu! A motýľ je krásny, aby sa lepšie maskoval ako kvety!
  Steelenida nahnevane poznamenala:
  - Možno dosť o náboženstve? Je lepšie nechať Veru, aby vám povedala, ako sa bude správať, ak ju pošlú do rozviedky?
  Veronika pokrčila plecami a odpovedala:
  - Budem pokorný!
  Natasha chcela niečo povedať, ale dievča nad ňou zakričalo. Okolo prebehli prúdové búrky. Veľa oceľových a veľmi dravo vyzerajúcich supov. Hučali a vyfukovali paru. Je tam veľa zbraní a Nemci strieľajú veľmi agresívne.
  Steeleed si objednal:
  - Maskovanie!
  . KAPITOLA 7
  Mladá poručík pohraničných jednotiek Elizaveta Petrová zostala v nemom úžase. Povesti o možnom vypuknutí vojny sa šírili už dva mesiace. Ale napriek tomu som tomu nejako nemohla uveriť... Elizabeth, ako šikovné dievča, nezdieľala predstieranú vyššiu moc oficiálnej doktríny - že Červená armáda je silnejšia než všetci ostatní. Jej strýko bojoval vo fínskej vojne, bol zranený a veľmi vášnivo hovoril o jej priebehu.
  - Naše nádrže pomaly tiekli ako želé z panvice. Vpredu sa pohol impozantný QMS s dvoma náhubkami, každá po šesťdesiatich tonách. Akési baranidlo na prelomenie obrany. A ako hrkútajú! Hromy sú ako škrípanie myši v porovnaní s revom býka. A pod húsenicami sú výmole. Pred pár dňami došlo k topeniu, čierna zem bola pokrytá ľadovou kôrou. Tanky sa pohybujú stále pomalšie, kavaléria ich dobieha. Tisíce jazdcov, treba ich zadržať, aby nepredbehli tanky. A vpredu Fíni položili míny a zakopali barely ropy. Mnohé z našich tankov horeli ako sviečky. Hrozný pohľad, najmä v skorú polárnu noc, rozlial sa benzín a olej zmiešaný s topiacou sa vodou. Kone sa splašili a zúrivo rehotali, boli spálené a k pechote sa prirútila živá lavína. Pohľad je jednoducho strašný, tanky sa nedokázali zastaviť ani otočiť. Áno, a príkaz nám zakázal zastaviť.
  Ak idete iba vpred - zlomte nepriateľa. A tanky vybuchovali a zhoreli, kavaléria pošliapala vlastnú pechotu. Ofenzíva sa dusila, zdalo sa, hviezdy padali z neba.
  Strýko vykašľal krv a prestal. Odpil si zo sto gramov a pokračoval.
  - Takže bez prieskumu, bez vzdušného krytu sme zatopili. Bojovali celú zimu a polovicu marca, prerazili opevnenia, ale dvestotisíc našich vojakov sa nikdy nebude radovať z víťazstva. Svetlo im navždy zhaslo.
  Dievča sa prekvapene spýtalo:
  - Naozaj toľko?
  Strýko prikývol.
  - Myslím, že presne to nikto nevie, ale mŕtvoly vynášali ešalóny. Bolo to strašidelné. Boli sme nútení zaútočiť na obranu a Fíni kosili naše rady. Len divoké šialenstvo.
  Elena koktala a spýtala sa:
  - A čo, nie sme takí silní?
  Strýko odpovedal:
  - Sila tanku nie je v pancieri, ale v hlave tankera!
  Dievča prikývlo.
  - Úžasné, čo si povedal!
  Alžbeta si tento rozhovor dlho pamätala. Pýtala sa, aké tanky majú Nemci a Fíni. Fínsko však nemalo vôbec žiadne tanky, okrem tuctu ľahkých trojtonových tankiet. A tie nemecké tanky, ach, môj strýko ich poznal, povedal mu bratranec, ktorý išiel do Nemecka v štyridsiatom prvom. Vo všeobecnosti jeho technika nacistov v tom čase nebola ohromená.
  - Tank T-1, váži len päť a pol tony, rýchlosť je 57 kilometrov za hodinu. Nepriestrelné brnenie, tri guľomety. No, pôjde to proti pechote, ale stroj je taký slabý.
  Ale nie je sama? - spýtalo sa dievča znepokojene.
  - Existujú tiež T-2, T-3, T-4 a T-5!
  Elizabeth sa usmiala.
  - A ktorý z nich je najsilnejší?
  - T-5! Má dva kanóny 75 mm a 37 mm, štyri guľomety. Áno, toto je pekný tank, Nemci mu hovoria "Vlkodlak". - Strýko roztiahol ruky a rozkýval ich ako veterný mlyn.
  - A rýchlosť? - Som zvedavý, spýtalo sa dievča!
  - Päťdesiat kilometrov po diaľnici vo všeobecnosti stačí. Vo všeobecnosti je tank zaujímavý, s aerodynamickou vežou. To najlepšie z výtvorov fašistického budovania tankov. Strýko si vzdychol. - Je pravda, že náš T-28 a najmä T-34 nie je o nič horší a delá našich tankov sú ešte silnejšie.
  Dievča navrhlo:
  - Čo keby sme vytvorili nové nádrže, chladič.
  Strýko odpovedal:
  - Nie je nič chladnejšie ako KV-2, je to taká sila, ale existuje aj KV-3 a KV-4 a najmä KV-5. Posledné monštrum váži stodvadsať ton a chystá sa do sériovej výroby. Vtedy budú Nemci mlátiť ako reťaz prosa.
  Dievča ostro zívlo:
  - Ak chcete nudiť dievča, hovorte o zbraniach, ale ak chcete navždy odísť - hovorte o sovietskych zbraniach!
  Strýko sa urazil:
  - Prečo máme zlú techniku?!
  Dievča žartovalo:
  - Ale údaje na ňom sú utajené. Hovorí sa, že môžete dostať výraz pre jednu zmienku o kalibri tankového dela.
  Strýko pokrútil hlavou.
  - Nepravda! Za takú maličkosť nie je nikto uväznený!
  Dievča urobilo grimasu.
  - Ako to povedať! A to sa nestalo.
  Strýko poznamenal:
  - Poviem vám o T-34, kaliber zbrane je 76 mm. A pancier má 52 mm, keby vás to zaujímalo.
  Dievča si pohŕdavo odfrklo.
  - Chcel by som vidieť tento zázrak. ukážeš?
  Strýko neochotne odpovedal:
  - Ak chceš, ukážem ti to! Vorošilov však tento tank označil za škaredosť. Ďakujem maršalovi Kulikovi za to, že trval na jeho realizácii. Áno, Stalin osobne ocenil tento tank. Do začiatku štyridsiateho tretieho sa ním plánuje vybaviť stodvanásť tankových divízií.
  Dievča bolo prekvapené:
  - Jeden tank?
  - Nie! Aj KV a T-80, avšak tento tank je ľahký, myslím T-80. Naozaj vie plávať!
  Dievča bolo prekvapené:
  - Plávať? Je to zaujímavé!
  - Máme tritisíc tristo obojživelných tankov. - Strýko to povedal s hrdosťou a potom stíšil hlas na šepot. Nikomu to nehovorte, je to veľké tajomstvo. Ak by ste bľabotali, mohli by ste skončiť za mrežami. Pozri: nič neskracuje život tak, ako dlhý jazyk.
  Alžbeta okamžite stíchla: pred dvoma dňami sa jej dobrej kamarátke prihodil dosť nepríjemný príbeh. Stalo sa nasledovné. Konal sa divadelný večer, všetci sa veľmi zabávali, ale samozrejme pilo. Hrali trúbky, tancovali dievčatá a chlapci. Takže Yashka Klopov, veselý chlapík a vodca, ako vždy chcel hrať žart. Vybehol som k stene, kde visel Stalinov portrét. Mohutný celostenový portrét, svetlý, vykladaný mozaikami. Stalin vyzeral mlado, mal asi tridsaťpäť rokov, nie viac, bol pekný. Dokonca ani čelo nebolo také nízke a šikmé ako pôvodné. Yashka zahrala na harmonike a potom ju hodila do haly.
  - Ach, Yuli, Yuli, Yuli! Je to matuliovská pieseň!
  Kto sa posmešne spýtal:
  - A prečo spievaš o matke, keď je pred tebou otec?
  Yashka sa v odpovedi zachichotala a spievala:
  - Môjho čudáckeho otca vydedili v dedine! Môj otec, otec ľudu, vládne v posvätnom Kremli!
  Všetci sa smiali, tlieskali a pískali. Yashka medzitým vytiahol z opaska pravítko a s chichotom vyhlásil:
  - Chcel by som zmerať nos otca národov!
  Publikum sa zborovo pýtalo:
  - Prečo?
  Yashka hrajúca sa s pravítkom zavrčala:
  - Pretože Stalin má veľké srdce! Najväčší na svete! Nos by teda mal byť najväčší!
  V odpovedi priateľský smiech a pískanie:
  Yashka sa postavila na špičky, položila pravítko a niekoľkokrát ho otočila. a so smiechom povedal:
  -Päťdesiattri centimetrov! To je super! Je naozaj najväčší!
  Všetci sa opäť smiali a ukazovali prstom. Celkovo sa večer vydaril. Elizabeth otrávene pokrútila hlavou, čím zahnala spomienky. Yashka odviedli na úsvite, na ceste k čiernemu lieviku ho ľudia v kožených bundách bili palicami a päsťami. Kedysi mladá, veselá tvár sa zmenila na krvavú kašu. Elizabeth to videla, pretože boli všetci špeciálne zaokrúhlení, aby sa pozreli na zatknutie. Potom prehovoril politický dôstojník, veľa kričal a vyhrážal sa. Ďalších päť zatkli na mieste, nikto sa neodvážil klásť odpor. Alžbeta si na to spomenula, jej vrúcna láska k večierku bola otrasená.
  Avšak aj teraz, ak sa nepriateľ pokúsil o Stalina, bez váhania ponúkla svoje prsia!
  Dievča sa spýtalo svojho strýka:
  - Je Francúzsko silná krajina?
  On odpovedal:
  - Áno, silný! Spolu s Britániou ovládajú tretinu sveta! Ak vezmeme do úvahy kolónie, populácia Francúzska nie je nižšia ako ZSSR.
  Elizabeth zapískala.
  - A taká sila sa stratila!
  Strýko si poškrabal plešatý vrch hlavy:
  - Áno, prehral som! Za mesiac a pol boli porazené štyri európske mocnosti! Ani Napoleon a Alexander Veľký nemali také víťazstvá ako Hitler.
  Elizabeth sa šeptom opýtala:
  Aký je to Hitler?
  Strýko pokrčil plecami.
  - Nevidel som ho! Na portrétoch ste ho sami videli. Hovorí sa o priemernej výške, nervóznom, žerie ľudské mäso, obzvlášť rád odrezáva ženám prsia!
  Elizabeth pokrútila hlavou.
  - Nepíšte! Hitler je vegetarián!
  Strýko nesúhlasil.
  - V duchu je to typický kanibal! Rem nariadil, aby jeho najlepšieho priateľa rozrezali na dva kusy ostnatým drôtom. Prečo nie mäsožravé monštrum! Po kapitulácii Francúzska nariadil zaživa upáliť stotisíc Židov žijúcich v Paríži a jeho okolí. V dôsledku toho bol hrozný smrad! Navyše nacisti nešetrili ani malé deti. Po upálení esesáci vzdorovito močili na popol! Hovorí sa, že Hitler je osobne zapojený do mučenia a mučenia!
  Elizabeth poznamenala:
  -Vládca tých, čo berú katovi chlieb, zbiera soľ na zadok!
  Strýko pokrútil hlavou, vytiahol cigaretu a potiahol. Vedel fajčiť veľmi zaujímavo, vyfukoval dymové krúžky. Jeho pohľad bol veselší:
  - Vieš, čoho sa bojím!
  Dievča odpovedalo tichým hlasom:
  - Myslím, že nič!
  Otcov brat oponoval a krátko potiahol:
  -Len omrzlí ľudia sa ničoho neboja! Pre normálneho človeka nie je v žiadnom prípade hanba zažiť strach! Najmä ak je rozumný, a nie tak pre seba, ako pre iných.
  Dievča rozhodne prikývlo.
  - Tu súhlasím!
  Strýko prestal fajčiť, pokrútil hlavou, akoby si natiahol krk:
  - Viete, hovorí sa, že nacisti vytvárajú novú hroznú zbraň. Bomba schopná vymazať celé mestá na jedovatý prach. A nebude z nej úniku.
  Elizabeth si pohŕdavo odfrkla:
  - Typický Goebbelsov propagandistický bluf!
  Strýko si hlboko vzdychol ako mrož pod vodou:
  - Ale nie! Toto je veda! Zbrane hovoria, že vedci sú celkom skutoční! Dokonca vymyslel aj názov - atómová bomba! Preto si myslím, že je najlepšie nečakať, kým sa takáto monštruózna zbraň dostane do rúk nacistov, a najprv zaútočiť na Nemecko!
  Elizabeth sa zachvela ako po zásahu elektrickým prúdom:
  - Ale je nečestné porušiť mierovú dohodu. Máme s Nemeckom pakt o neútočení, zmluvu o priateľstve a hraniciach!
  Strýko sarkasticky poznamenal:
  - Rešpektovali niekedy nacisti dohody? Spomeňme si aspoň na Poľsko, prípadne Belgicko a Holandsko! Hitler dokonca povedal toto: čestnosť je typická obeta, na oltár účelnosti!
  Dievča s nadšením odpovedalo:
  - Stalin nie je Hitler!
  Strýko to urobil, súhlasil, ale zasadil diametrálny opak:
  -Samozrejme, a preto musíte udrieť ako prvý! Potomkovia mu neodpustia meškanie! Trojnásobná sila útoku, polovičná obrana!
  Elena poznamenala:
  - Naša armáda bude najofenzívnejšia na svete, ak nepriateľ zaútočí! A potom to zopakovala ešte hlasnejšie. - Ale iba ak nepriateľ zaútočí!
  Strýko prefíkane prižmúril oči:
  - Hlava rezaná čepeľou sa nazýva záhradná hlava, klíčia z nej zhluky odplaty! Nie, myslím si, že Hitler mal skončiť aj vtedy, keď sa jeho hordy ponáhľali do Paríža.
  Dievča duplo bosou nohou (topánky stáli blízko!), Odpovedalo:
  - Možno máš pravdu!
  Alžbeta si tento rozhovor dlho pamätala. Chýry o koncentrácii nacistických vojsk najmä v Poľsku, neustálom narúšaní sovietskych hraníc nemeckými lietadlami a častom zatýkaní medzi vojakmi vytvárali nervóznu atmosféru. Politici zároveň aktívne inšpirovali: vojna nebude! Napriek tomu boli k hraniciam ťahané ďalšie sily, najmä obrnené! Najmä Elizabeth prvýkrát videla najnovší tank KV-3 s dvoma delami a hmotnosťou sedemdesiatpäť ton. Bol to experimentálny model, ktorý, ako niekto šepkal, mal byť testovaný v bitkách. Dievčaťu sa však tank celkom nepáčil, bol príliš ťažký, vyznačoval sa nízkou priechodnosťou, lámal mosty, veža sa pomaly otáčala. Navyše kvôli veľkému kalibru zbraní utrpela rýchlosť streľby a presnosť bola pomerne nízka! Napriek tomu takýto výkonný tank vzbudzoval dôveru. Dieselový motor s výkonom 850 koní strašne dunel, vyzeralo to ako po výbuchu sopky, nemecké autá sú oveľa tichšie. Dievča sa na monštrum skepticky pozrelo a otočilo sa na pätách...
  Ráno 22. júna 1945 bola hrozná udalosť, na ZSSR boli vrhnuté veľké sily fašizmu. Alžbeta však najskôr šok nezažila. Navyše, strýkove slová o atómovej bombe, ktorú vytvorili nacisti, mám hlboko zakorenené v pamäti. Možno ešte lepšie, Hitler zaútočil teraz, keď je vytvorenie superzbrane ešte ďaleko! Je lepšie rozdrviť tigra, keď mu ešte nenarástli tesáky! Hoci aký Fuhrer je tiger, skôr šakal. Ale smutnejší bude koniec fašizmu!
  Alžbetu zdvihli do postele, rýchlo sa obliekla a pripojila sa k zvyšku svojich spolubojovníkov a bratov v zbrani.
  Nacisti zasadili hlavný úder do tyla skupiny Bialystok. Silné obrnené a mechanizované kolóny sa v priebehu dvoch hodín prehĺbili o štyridsať kilometrov. A ako šťastie, ani zákopy neboli vykopané príliš opatrne.
  Žiadne delostrelecké granáty neboli prinesené a dievčatá boli nútené stretnúť sa s nacistami s puškami a granátmi. Tu sa objavili Hitlerove tanky a obrnené transportéry. Vpred sa pohybovali E-50 vyzbrojené štyrmi guľometmi a 105-milimetrovým kanónom. O niečo menšie ako tanky E-50 Sh, s vysoko výbušnými fragmentačnými nábojmi a kanónmi kalibru 150, 180 a 380 mm raketometom.
  Za nimi sú zraniteľnejšie, ale stále nepreniknuteľné Panthery-2 s 88 mm delami.
  Alžbeta sa okamžite cítila bezmocná. Čo dokáže, vyzbrojená iba puškou Moskin a pár protipechotnými granátmi? Nemecké tanky sypú guľometnú paľbu na sovietsku pechotu, vybuchujú náboje. Neďaleko padajú zakrvavené dievčatá a mladíci. Ešte jeden bezbradý chlap mal odstrelené nohy. Kričí a naťahuje k Elizabeth ruky, ktorým chýbajú prsty. Opäť výbuchy, vo vzduchu sa objavia nemecké Messery 262, potom XE-183 prúdové útočné lietadlá. Z diaľky nie sú veľmi strašidelné a pripomínajú muchy, no keď priletia bližšie, zmenia sa na supy.
  Nemecké tanky sú stále bližšie a bližšie, nad nimi sa vznášajú hady s hákovými krížmi. Zároveň znie grandiózna Wagnerova symfónia. Všetko vyzerá nezvyčajne hrozivo, dokonca ani nádrže, mimochodom, nie sú príliš veľké, namaľované tak, že pripomínajú dravé zvieratá. Najmä veľa obnažených tvárí. Alžbeta pociťuje zvieraciu hrôzu, chce sa jej utiecť, ochrnú jej nohy, ale....
  Ako môže Rus (A Bielorusi a Rusi sú jeden a ten istý ľud) zradiť a báť sa.
  Alžbeta hádže granát. Ona, ktorá má silnú ruku, hodí ďaleko a zasiahne E-50. Nádrž na chvíľu zamrzne a okamžite zareaguje. Ozve sa ohlušujúci výbuch, dievča je vyhodené do vzduchu a jej vedomie zahalí vlna temnoty...
  Alžbeta cítila, ako sa ponára do hlbokej kaluže - čiernočernej a len vo výškach sa zlovestne mihali horiace oči hviezd. Ako sa ponoríte, tlak na hrudník je stále silnejší, v hlave klepú perlíky a každý ich úder je čoraz bolestivejší a ťažší! Nakoniec sa jej telo dotkne dna, zátylok sa ochladí, dievča chce vyskočiť a nemôže sa pohnúť. Tu naokolo - zároveň sa zo všetkých strán ozýva škrípanie, šuchotajú nejaké malé stvorenia. Elizabeth cíti, ako jej v hrudi divo bije srdce. Potkany, veľké ako králiky a mnohofarebné, s prevahou krvavého odtieňa, sa nehádžu. Ponáhľajú sa a začnú sa trhať. Elizabeth kričí a... Spamätá sa.
  Dvaja nemeckí vojaci ohmatávajú dievča a potom jej prudko zdvihnú vlasy:
  - Schnel! Vstávaj suka!
  Elizabeth vstane, zatrasie ňou. Dievča otočí hlavu, je ťažký. Wow! Ale zdá sa, že všetko je neporušené.
  Nemci stavajú kolóny väzňov, mužov a žien oddelene. Elena bola dokonca prekvapená, že sa toľko ľudí vzdalo. Niektoré ženy, viac ako päťdesiat, ranených nevidno, zdá sa, že nacisti takých ľudí jednoducho dobili. Tlačiac do zadkov dievčat (takmer všetky vojačky sú mladé a nedávno odvedené) išli ďalej. Bolo poriadne horúco, niektorým ženám sa roztrhali tuniky a "honosili sa" v košeliach.
  Elizabeth sa spýtala kapitánky Valentiny Sinitsovej, na tvári mala niekoľko pôsobivých modrín:
  - Nu a to teraz Valya?
  Kapitán, dvadsaťosemročné pomerne pekné ryšavé dievča, odpovedalo:
  - To je v poriadku, ak je noc tmavá, potom utečieme!
  Elizabeth sa skúmala:
  - Myslím, že áno! Zajatie nie je pre sovietsky ľud! Zdá sa, že nedošlo k žiadnemu poškodeniu, úlomky mali s mojím telom zľutovanie! Len mi to hučí v hlave.
  Valentina odpovedala:
  Zdá sa, že ste boli ohromení! Brr! Sám však nechápem, ako som sa dostal do zajatia. Samopal sa zasekol a ostatné dievčatá to vzdali. V dôsledku toho som sa nechal chytiť ako posledný blázon!
  Elizabeth prikývla.
  - Áno, dobrý začiatok vojny! Skôr než stihla zabiť jedného Nemca, dostala sa do zajatia. Divoký horor! Čo ak nemôžeme ujsť?
  Valentina odpovedala:
  -Vieš, že si neobyčajne krásna! Zlatovlasý s dokonalou postavou. Nikdy som nevidel krajšie dievča ako si ty!
  Elizabeth to odkývala.
  - Prečo potrebujem tieto komplimenty! A ty tiež nie si chlap!
  Kapitán poznamenal:
  - Môžete byť jednoducho znásilnený!
  Alžbeta zostala zaskočená.
  - Ako znásilniť?
  Valentina bola skutočne prekvapená:
  - Ty nevieš?
  Elizabeth zavrela oči.
  - Teoreticky, samozrejme, viem, ale ...
  Valentina sa zamračila.
  - Skúšala si to niekedy s chlapom?
  Elizabeth negatívne pokrútila hlavou.
  - Samozrejme, že nie! Vo všeobecnosti by sa komunista nemal morálne rozkladať a milovať sa mimo manželstva!
  Valentina pokrčila plecami.
  - Ako to povedať! Podľa mňa je to osobná vec každého! Navyše, muži sú všetci iní a potešenie z nich máte po svojom. Tu nie je také ľahké uhádnuť, ale manžel sa rýchlo nudí.
  Komsomolka kráčajúca doprava namietala:
  - Pre človeka je hlavnou vecou duchovná komunikácia a nie zvieracie inštinkty!
  Valentina zdvihla palec.
  - Nehovorme o neslušných témach! Možno by sme sa mali radšej porozprávať o strane a budovaní komunizmu!
  Alžbeta chcela niečo povedať, keďže nasledoval rozkaz - kolóna zastaviť.
  Boli tesne pred betónovou plošinou, ku ktorej vybehlo pár kamiónov a osobné auto. Zároveň sa objavila ďalšia kolóna prenasledovaných žien. Súdiac podľa oblečenia to boli civilisti.
  Z nemeckého auta natretého kaki farbou vyliezol obézny Nemec. Mal nepríjemnú, zle oholenú tvár s trojitou bradou a na pleciach zvláštny dvojhlavňový samopal. Ale čiapka, na ktorej svietil znak - dva blesky, prezradila esesáka. Fašista vyšiel pred dievčatá a lámanou ruštinou zavelil:
  - Zvyšujem úroveň! Pozor!
  Dievčatá sa automaticky natiahli, vojenský výcvik ovplyvnil. Jedno z dievčat naozaj zaváhalo a dostalo pažbu na pápeža.
  Dôstojník SS spokojne zamrmlal, pozrel sa žene na nohy a prikázal:
  - Všetci, vyzujte si topánky!
  Dievčatá sa otriasli, radmi sa prehnal rachot. Tučný Nemec vzdorovito zívol a apaticky zamrmlal:
  Kto neposlúchne, bude obesený! - A potom zrazu hrozný plač. - Schnel! Schnel!
  Dievčatá si začali vyzúvať topánky. Elizabeth cítila, ako sa jej ruky automaticky hýbu. Zdá sa, že je pre ňu zvykom poslúchať fašistické monštrá. Vyzula si jednu čižmu, bosou nohou cítila príjemné teplo betónovej dlažby. Potom druhý, opatrne si obujte nové, nedávno vydané kožené čižmy (plachtové čižmy sa objavia až na konci vojny). Ozývali sa výkriky. Vyskočilo mladé dievča nie staršie ako šestnásť rokov a zakričalo:
  - Nebudem strieľať kozy! Nech je lepšie odo mňa odstrániť mŕtvych!
  Nemecký borov dal znamenie, dvaja vysokí esesáci dievča schmatli a odvliekli na vopred pripravenú šibenicu.
  Vojnové zajatkyne si povzdychli, ale nikto sa neodvážil namietať, šok zo zajatia evidentne zasiahol.
  - Zahákni ju! - kričal tučný fašista. - Nenechaj ho hneď zomrieť! Diabol bude vedieť odolať.
  Z mladej dievčiny sa strhli šaty, esesák kráske dokonca strčil cigaru do ružovej bradavky. Dievča kričalo a kričalo:
  - Pamätaj si ma, volám sa Tanya! Smrť fašistom!
  Dôstojník SS zareval:
  - Vytrhni jej jazyk!
  K dievčaťu priskočil Mordovčan s pokrčenou špinavou zásterou a kliešťami v rukách. Ďalší nacista stisol dievčaťu líca a otvoril ústa. Snažila sa vzdorovať. ale sily sú príliš nerovnaké. Z úst dievčaťa sa valila krv a ona sama stratila vedomie z bolestivého šoku. Fašistické monštrum vyhodilo svoj roztrhaný jazyk a rozdupalo ho čižmou. Ovisnuté nahé dievča nacisti rýchlo obesili na ostrý lodný hák. Slabo plakala a triasla sa, čo jej priniesla ďalšia bolesť. Blaženosť bola napísaná na tvárach nacistov, ten neuveriteľný pocit sadistického zadosťučinenia, keď ubližujete svojim druhom. Aj keď je to krásne dievča s blond vlasmi. Sadizmus sa tu mieša so sexuálnym prvkom.
  Alžbeta zavrela oči, aby nevidela takú svojvôľu. Medzitým sa k nim priblížila kolóna väzňov, civilných žien. Nacisti ich tiež prinútili vyzuť si topánky. Ženy boli vyzdvihnuté mladé, žiadna nevyzerala na viac ako tridsaťpäť alebo pod šestnásť. Silné Bielorusky, väčšinou svetlovlasé, modrooké, príjemne vyzerajúce, krv a mlieko.
  Tučný dôstojník znova prikázal:
  - Odstráňte vrchný odev!
  Alžbeta sa zrazu začervenala, ale čo ak ju nacisti nechajú úplne nahú? A prsty už rozopínajú tuniku. Civilné ženy plačú a stonajú, ako keby ich išli popraviť. Jeden z nich drží dieťa. Nacista mu ho vytrhne z rúk. Matka žena sa ponáhľa a je bodnutá do brucha bajonetom. Padá a trasie sa srdcervúcim plačom. Dôstojník SS pribehne k bábätku, hodí ho pod nohy a začne prešľapovať. A robí to tak, aby nezomrel okamžite a nezlomil jemné ruky a nohy.
  Matka zavýja a je odvlečená na popravisko, aby ešte živá visela na háku. Cestou im trhajú šaty na kusy a bijú ich pažbami pušiek. Potom dotiahnu zohavenú ženu do konca, pričom sa veselo smejú, ako keby ju ukameňovali marihuanou.
  Elizabeth zašepkala:
  - A existuje hranica ich zverstiev! Kto ich splodil, žena alebo vlčica!
  Valentina s vášňou povedala:
  Nikdy neodpustíme a nikdy nezabudneme! Za každé svoje zverstvo nacisti poriadne zaplatia.
  Elizabeth odpovedala:
  - To nestačí pre všetkých nacistov v Nemecku.
  Valentina žartovala:
  - Čo zostáva, potom do Japonska!
  Hlavný nacista sa stále neupokojil, v jeho tupých očiach horelo šialenstvo, jeho malé ústa boli skrútené:
  Teraz vás varujem! Zavedieme vás na územie Nemecka. Kto sa bude správať dobre, bude mať dobré miesto, jedlo a v budúcnosti aj čestné občianstvo Veľkonemeckého Nemecka. Ak však niekto utečie, prikážem za každého utečenca upáliť zaživa dvadsať rukojemníkov. Rozumieš mi! - rev zloducha zosilnel. - A teraz jasne uvidíte, čo to znamená neposlúchnuť Fuhrera.
  Nacisti sa nahrnuli do kolóny civilných žien a vybrali si tucet tých najškaredších. Bez slávnosti ich ťahali za vlasy a zhadzovali na hromadu. Potom esesáci začali ženy skrúcať ostnatým drôtom. Zúfalo sa snažili utiecť. Ako odpoveď dostali zadky na ramená a do hrudníka (ktoré nestratili vedomie).
  Tučný dôstojník sa zachichotal.
  - No, teraz pochodeň pre nich! Nech si "užijú" bolesť!
  A opäť idiotské chichotanie fašistických beštií. Traja esesáci s degenerovanou fyziognómiou vytiahli nádrž z benzínu a odskrutkovali veko. Napriek diaľke prenikol k Elizabeth odporný zápach paliva. Zdá sa, že išlo o benzín s nízkym oktánovým číslom získaný procesom hydrolýzy uhlia. Pre všetky početné zariadenia nemal Fuhrer dostatok prírodného oleja, a to ani pri zohľadnení zásob ZSSR a okupovaných afrických kolónií, takže fyzici Tretej ríše ukázali vynaliezavosť. Tento benzín mal zvláštnosť, nižšiu teplotu spaľovania oproti bežnej a tiež to, že začal mrznúť už pri deviatich stupňoch pod nulou. Časom to ovplyvní priebeh vojny. Ženy skrútené kovovým ostnatým drôtom zúfalo mávali rukami (tie, ktoré ich mali voľné), nacisti s úsmevom a na jazyku kričali niečo po nemecky.
  . KAPITOLA #8
  Tank E-50 už dostal veľa zásahov. Ale bojovníci narazili na celý sud nitroglycerínu. Nádrž explodovala, čo úplne odpálilo všetky valce. A bojovníci boli bez auta. Kým hľadali ďalšiu nádrž, krásky sa ponorili do veľmi zaujímavých spomienok na štyridsiaty prvý rok.
  Bohužiaľ, taký príjemný sen Gerdy sa ukázal byť krátky. Znova vstať a cvičiť. Dievčatá však o tom nemysleli na komplexy. Dokonca pracovali so zvláštnym nadšením. Madeleine sa medzitým rozhodla trochu spestriť fyzickú aktivitu a dievčatá boli zapriahnuté do špeciálnych vozíkov, na ktorých stáli tanky. Veliteľ roty SS povedal šťastne:
  - Dievčatá, ušetríme vzácne palivo a vyškolíme vás. Nový typ záťaže s aplikovanou hodnotou!
  Keď dievčatá v plavkách ťahajú tanky a dokonca sa potia pod páliacim slnkom, je to skvelý pohľad. Dievčatá si však musia oprieť bosé nohy o piesok a ostré kamene. Vstaň a nevzdávaj sa....
  Gerda s ťažkosťami zalapala po dychu a filozoficky poznamenala:
  - Je to milé, samozrejme, ale... Takto sa teraz podobáme na otrokov starovekého Egypta. Ťaháme aj ten najťažší náklad, ale aspoň nás nebijú bičom!
  Charlotte súhlasila.
  - Samozrejme, nebijú, ale to to vôbec neuľahčuje! Aj keď nie - je to len fitness v kombinácii so vzpieraním!
  Gerda sa pokúsila obrátiť rozhovor na inú tému:
  - Čo myslíte, keby Alexander Veľký nezomrel v takom mladom veku, dobyl by Rím a potom celý svet?
  Charlotte po pauze odpovedala a striasla zo seba pot:
  - Ťažko povedať... Veď plánoval ťaženie proti nepoddajným Arabom... Ale šancu samozrejme mal! Aj keď by sme mali byť radi, že sa mu to nepodarilo!
  - Prečo?! - prekvapila sa Gerda a narovnala si popruh, ktorý si šúchal rameno.
  Charlotte, ceriaca zuby, odpovedala:
  - Pretože Hitler v tomto prípade by bolo príliš ťažké ho prekonať. A tak uplynie ďalších dvetisíc rokov a po otázke, kto bol najlepší a najväčší veliteľ všetkých čias a národov, bude nasledovať jednoznačná odpoveď - Fuhrer Nemecka!
  Gerda silnejšie pobozkala remienok:
  - Áno, Adolf Hitler už prekonal Napoleona... Toto bude obzvlášť zrejmé: keď vezmeme Egypt, Napoleon zlyhal! A tam, až do Indie .... Ale hlavná vec je, samozrejme, pristátie v Británii ...
  Charlotte pevne potvrdila:
  - Čo sa Napoleonovi nepodarilo: vstúpiť do Londýna, urobí Wehrmacht pod vedením Adolfa Hitlera! Je to len zaujímavé, začneme inváziu do Ruska, predtým alebo potom?
  Gerda pochybovačne povedala:
  - Myslím, že je to lepšie po... Napoleon, mimochodom, zničil celú armádu v Rusku. Ale my nie sme Francúzi. Žaby nie sú veľmi schopní bojovníci!
  Mohutná blondínka, ťahajúc s nimi remienok, vstúpila do rozhovoru. Jej hlas sa zdal veľmi tichý, ako mužský, hoci postava bola ženská a príťažlivá:
  - Áno, Francúzi sú trochu zbabelí, ale ich technika nie je v žiadnom prípade zlá. Videl som, ako Ziz-35 beztrestne prepichol pancier nemeckých T-4. Dokonca som sa hanbil za naše vybavenie... Rovnako ako Briti "Matildas". Granát môže rozbiť ich húsenice, ale preraziť pancier ... 88-milimetrové delá to odniesli, ale máme ich veľmi málo. Zostáva len vyraziť na koľaje a znehybniť ... Vo všeobecnosti sú Briti silní aj v letectve ...
  Gerda sa tu triasla a napriek horúčave cítila chlad:
  - Aby nás našli v púšti a hádzali bomby na tanky!
  Blonďatá žena-hrdinka utešovala:
  - Do nádrže sa naozaj dostanú len strmhlavé bombardéry so skúsenými esami. Pravdepodobnosť, že na ne narazíme, je teda nízka. Okrem toho verím v naše šťastie.
  Nastala bolestivá pauza. Ku každému vozíku s tankom bol zapriahnutý tucet vlčích dievčat. Pohybovali sa v dvoch malých stĺpcoch, také opálené, svalnaté dievčatá ... Aké to bolo krásne ... A duny sa zdali ružové vo farbe slnka. Úžasná krajina....
  Neďaleko od dievčat sa púšťou pohyboval plukovník SS Dess s tuctom arabských vodičov a dvoma veľkými násilníkmi. Chlapcovi-vodcovi podpálili nohy a milosrdne ho posadili na somára. Plukovník Dass sa znechutene zamračil, pretože pre nedostatok vody boli kočovníci neumytí a páchli. A deň sa ukázal byť horúci, dokonca aj na pomery afrického pobrežia, keďže vietor priniesol pekelný dych zo Sahary. Tak som sa musel zapotiť. Cesta sa zdala byť dlhá. Dess sa cítil ako úplný idiot. Kvôli chlapcovi, ktorý klame z troch škatúľ, môže prísť o pár dní. A dostane aj disciplinárny postih, lebo chýbal... Pravda, nemecké jednotky v najbližších dňoch neplánujú zaútočiť a aj tu, na hraniciach s Líbyou a Tuniskom, je dosť hlboký tyl. Nuž, dôvod absencie sa dá vymyslieť vždy... Ale stále je to hazard a... Niet silnejšej chamtivosti ako argumenty rozumu.
  Dess jazdí v tieni na ťave a popíja datľovú araku s nízkym obsahom alkoholu. Tento nápoj je síce možno silnejší ako pálenka, no v tomto teple je to samovražedné. Krajina naokolo je nezaujímavá a niekoľkomesačná služba sa už stala nudnou. Dess sa snaží predstaviť si, aký veľký poklad môže mať šejk... Tunisko sa nachádza hneď vedľa Alžírska a piráti tam často ukrývajú poklady. Nuž, pirátmi, či skôr súkromníkom v službách tureckého sultána, boli často samí šejkovia. Okrem toho sú v Tunisku zlaté bane a ťažili sa tu smaragdy. Je pravda, že s príchodom Francúzov ťažba smaragdov zanikla ... Prečo? Kvôli britskému monopolu neochota znížiť cenu indických smaragdov, čo prinútilo vývoj v kolóniách Francúzska zamrznúť. A zlato sa väčšinou ťažilo na ľahkých miestach a boli leniví na to, aby kopali hlboké bane... Dess si myslel, že napokon Francúzi sú asi najlenivejší a najfrivolnejší národ v Európe. Aj keď sa nedá povedať, že sú to zlí bojovníci ... Napoleon Bonaparte si napríklad podmanil Európu a to sa nedá dosiahnuť zbytočnými vojakmi. A naozaj, čo mal Napoleon geniálne? Jednoduchá taktika, rýchly prechod, úder zo všetkých síl, obchádzanie z bokov a pokusy ísť dozadu... Ak Fridrich Veľký vyvinul najnovšiu a najefektívnejšiu lineárnu taktiku, Napoleon jednoducho napodobnil Alexandra Veľkého. .. Áno, takáto taktika priniesla úspech, ale zariaďte, na koho rýchlo sa pohybujúce jednotky Macedónska alebo Napoleona prepadnú, alebo budú rozdrvené a zabité na pochode. Nakoniec pri Waterloo Blucher a Wellington pristihli Bonaparta pri jeho riskantnom manévri. Stretnúť boxera so širokým švihom je ako krátky úder. A Napoleon bol knokautovaný... Ruské jednotky, mimochodom, neporazili Bonaparta v boji, ale vzali za pomoci všeobecný mráz, epidémie a partizánov.
  Čo si myslí o Hitlerovi? Najprv sa, samozrejme, objavili úvahy, že Führer je len desiatnik a povýšenec, syn bývalého obuvníka... V prezidentských voľbách dal prednosť starému Hindenburgovi, hoci chápal, že osemdesiatročný starček jednoducho nemohol fyzicky zvládnuť povinnosti diktátora! Ale Hitler nemal rád chudobných - rodáka z dna! Ale potom, keď bol Adolf vymenovaný za ríšskeho kancelára, predsa len dal svoj hlas národným socialistom, pretože iná pevná pravicová sila už nezostala. Áno, stormtrooperi, vlastne celá armáda naňho zapôsobila. Boli však pochybnosti, že si Hitler udrží moc, najmä počas krízy, hroznej depresie, že sa Nemecko úplne nezrúti.
  Ale Hitler sa hneď od začiatku pustil do tvrdej obnovy poriadku, zakázal komunistov a potom aj ďalšie strany. Rozptýlil odbory a nahradil ich frontom práce. Stal sa skutočným diktátorom so systémom jednej strany. A zdvihol ekonomiku, znovu vyzbrojil armádu. Dess však stále nesúhlasil so všetkým, čo urobil Fuhrer. Napríklad, prečo by sa také veľké prostriedky mali minúť na program: "Práca cez radosť!" a brať robotníkov na dovolenky do Nórska, Francúzska a dokonca aj na Kanárske ostrovy. Nebolo by lepšie postaviť z týchto prostriedkov niekoľko závodov na výrobu tankov alebo lietadiel navyše? Alebo si vezmite projekt Volkswagen, ľudové auto - koľko tankov by sa dalo postaviť... Vo všeobecnosti sa Hitler snažil sedieť na dvoch stoličkách, zvyšovať životnú úroveň a modernizovať armádu. Ak však budete prenasledovať dvoch zajacov, nechytíte ani jedného. Dess bol spriaznený s hlavným ekonómom Tretej ríše Stachom a bol si dobre vedomý všeobecných charakteristík nemeckého hospodárstva. Nemecko vstúpilo do vojny s Poľskom a malo muníciu len na tri týždne (!) intenzívneho nepriateľstva. Potom by spojenci zaútočili, z Tretej ríše by zostali paľby. Hitler začal ofenzívu proti Francúzsku, pričom odovzdal tanky aj delá, personál a lietadlá! Ale porazil žaby bez toho, aby čo i len cúvol. Potom útok na Anglicko... Tu sa Hitler prepočítal, bolo potrebné dokončiť Britániu pod Duckerom a potom v júli pomocou lodí nemeckej obchodnej flotily (a nebola malá) vylodiť na ostrovoch vojská. Potom by sa stal pánom situácie. Ale Fuhrer sa neodvážil, možno sa obával, že britské lode línie potopia transporty s jednotkami... Ale podstatou je, že v tom momente zavládla v Británii taká panika a zmätok a pozorovanie mora bolo správne. dezorganizovaný, že existuje veľmi veľká šanca, ako časy na rýchle prekvapivé pristátie. No na súši nemalo Anglicko čo oponovať. Minimálne kvalitatívne... Hitler však stratil čas a Churchill v septembri vyslovil historickú frázu: Hitlerova pozícia je geniálna a... beznádejná. Potom sám Dess odišiel do britskej spravodajskej služby. Fuhrer síce prehral bitku o Anglicko, ale pomer strát bol asi jedna k jednej a ak predpokladáme, že asi dvadsaťpäť percent tvorili lietadlá zostrelené protilietadlovým delostrelectvom, tak nemecké esá boli ešte lepšie ako tie anglické. . Áno, a lietadlá nie sú o nič horšie, možno dokonca ME-109 (F) a lepšie ako kŕdeľ levov. V každom prípade v Afrike je pomer síl a strát vo vzduchu ešte priaznivejší ako v Británii. Rok 1940, ktorý sa tak skvele začal, priniesol v konečnom dôsledku mnohé sklamania. Stratili sme veľa silných es a lietadiel a dokonca aj Mussoliniho spojenec bol v Grécku hanebne porazený. Ale mal takú veľkú výhodu v sile. A potom na začiatku roka to bol trapas, Taliansko prišlo o Etiópiu, Somálsko, väčšinu Líbye a navyše vo všetkých bitkách boli Briti výrazne (niekoľkokrát!) v presile. Boli zachytené státisíce cestovín. Nuž, ako neveriť v blížiaci sa kolaps Tretej ríše, najmä na pozadí rastúcej pomoci nepriateľom Nemecka zo Spojených štátov. Ale potom sa misky váh opäť naklonili smerom k Tretej ríši. Rommel porazil Angličanov a dobyl Kollencourt, potom Juhosláviu, Grécko padlo za dva týždne, nasledoval ostrov Kréta. Dess bol dokonca rád za Nemcov, no bol tu aj strach z odhalenia. Teraz je však ďalšou obavou, či Nemci zaútočia na ZSSR. Shtach povedal, že Hitler sa už v zásade rozhodol, ale konečné dátumy ešte nie sú jasné. Najčastejšie sa nazýva 22. jún, dátum kapitulácie Francúzska ...
  Je nepravdepodobné, že Nemecko ustojí vojnu na dvoch frontoch, pokiaľ, samozrejme, neskončí v štyridsiatom prvom a pred zimou... A v zime Nemci vôbec nie sú pripravení bojovať... Ale ak Stalin kapituluje, potom ... Avšak aj keď nemajú čas Ak Nemci zaberú Moskvu, potom je nepravdepodobné, že by Rusi dokázali vytvoriť dostatočne technicky silné zoskupenie. Toľko zbraní vydali počas prvej svetovej vojny? V porovnaní s Nemeckom je to úplná hlúposť! Je teda nepravdepodobné, že nás Rusi prekvapia niečím iným ako veľkými masami pechoty.
  Čo iné môže byť? S najväčšou pravdepodobnosťou bude vojna trvať ešte niekoľko rokov a skončí sa remízou. Británia nikdy nebude schopná zhromaždiť toľko vojakov, aby porazila nádherné a dobre vycvičené jednotky Wehrmachtu a je nepravdepodobné, že by Nemecko dokázalo potlačiť nedobytné ostrovy pomocou lietadiel a námorníctva a Spojené štáty budú obmedzené na ekonomickú pomoc. . Americký laik predsa nepochopí, prečo musia Yankeeovia zomierať, kvôli akejsi Európe. Nuž, ruský ľud je tvrdohlavý, bude partizán, vojna sa bude naťahovať, ale na rozhodnú ofenzívu nebude mať dosť síl. Británia s najväčšou pravdepodobnosťou nebude schopná udržať severnú Afriku ... Stručne povedané, najpravdepodobnejším výsledkom je Tretia ríša, veľká ríša, ale nie svetová, ale existuje ...
  To je presne to, čo Dess chcel: porážka Británie a dobytie ostrovov je spojené s odhalením (aj keď tajná služba môže mať čas zničiť kartotéku a všetky dôkazy, ale aké šťastie!). Samozrejme, nechcel som si priať, aby Tretia ríša prehrala, teda svoju vlasť s režimom, ktorý esesákovi celkom vyhovoval. Remíza bola najlepšia!
  Po piesku sa plazí malý karavan. Jeden z arabských vodičov zaspieval smútočnú pieseň. Zároveň si často spomína na Alaha. Dess si potom pomyslel, prečo moslimovia považujú za správne a pre seba dobré vyslovovať meno Alaha čo najčastejšie? Tu v kresťanstve naopak - nespomínajte na Božie meno nadarmo! Tu dokonca Židia zabudli na pravé meno svojho Boha - veď Jehova je neskoršia forma výslovnosti... Dess vo všeobecnosti nemal rád Bibliu a slabého Krista, dokonca bol prekvapený, ako bojovní Rimania, veľkí impérium s kultom sily mohlo prijať takú v podstate pacifistickú doktrínu? Aj keby pacifizmus kresťanstva nezasahoval do vedenia vojny, ale do samotného základu doktríny... Miluj svojho nepriateľa - mala odmietnuť rímsku elitu, a nielen elitu.
  Kresťanstvo však zapustilo korene a nepostihol ho ani rozpad Rímskej ríše: túto doktrínu prijali aj barbari, napriek všetkej jej neprirodzenosti. Aj keď ho, samozrejme, nijako zvlášť nesledovali. Napríklad pacifizmus nezasahoval do existencie militantných rádov. Najmä trampi, ktorí, mimochodom, používali aj hákový kríž a peniaze považovali za svojho Boha! Takže hovoria jednu vec a robia druhú! Hitler bol v tomto smere oveľa dôslednejší! Čo hovorí, to aj robí! Bez pokryteckých výrokov, o láske k blížnemu!
  Je však úžasné, že cirkevný systém vybudovaný na klamstve a klamstve pretrval toľko storočí! A aj pokrok len mierne dokázal otriasť jeho základmi.
  Niekde v diaľke bolo počuť zvuk motorov; súdiac podľa tónu - boli to lietadlá. Dess však očakával, že keďže si navlečú plášte, Angličania si ich pomýlia s Arabmi a nespustia paľbu. Veľký osobný strážca Hans ukázal protitankovú pušku, z ktorej je mimochodom možné občas zostreliť bojovníka (aj keď nie bez problémov, pokiaľ ide o zásah!).
  Ale lietadlá sa neobjavili, preleteli... Potom začali Arabi opäť smútočne spievať... Dess vystrelil z pištole, až sa snedému mužovi zachytilo ucho. Arab sa v strachu zrútil. A plukovník SS zaklial:
  - Prestaň zavýjať šakaly! Ticho, rave, ale rýchlejšie!
  Kočovní šoféri vyzdvihli svojho nešťastného parťáka a pokračovali v ceste. Hoci sa ich tváre zakalili, nikto sa neodvážil reptať... Plukovník SS pohladil hlaveň pištole (mimochodom vyrobenej na špeciálnu objednávku!), čo je vynikajúci argument... V každom prípade!
  Zaujímalo by ma, ak ich najskôr napadnú Rusi, dokážu Nemci odolať podobnému náporu ázijskej armády? V 1. svetovej vojne Rusi utrpeli obrovské straty, vo väčšine prípadov konali mimoriadne hlúpo, no aj tak spútali veľké sily cisárskeho Nemecka... A potom, dokonca aj za Brusilova, nechali Rakúšanov fajčiť .... Vojna pre nich teda nie je úplne zlá makačka... A ak si pamätáte na sedemročného... Aj Fridrich Veľký sa poddal armáde lýka Ruska! Nie, Rusov netreba v žiadnom prípade podceňovať, totalitný komunistický režim ich ešte posilnil! Stalin zvýšil úroveň disciplíny sovietskych vojsk, priemyselnej výroby a zásobovania. Silne tlačená korupcia, čo znamená, že teraz nie je čas Mikuláša II. ZSSR je teda veľmi nebezpečný nepriateľ, možno aj smrteľný, najmä ak zasiahne prvý! V modernej vojne je faktor prekvapenia veľmi dôležitý, ako aj počas vojen v staroveku. Čo ak prehráme, tak na rozdiel od prvej svetovej vojny nepríde k odplate! Víťazné krajiny to už nedovolia .... Hoci ak medzi ZSSR a Západom začnú trenice, pretože expanzia nie je pre komunizmus o nič menej charakteristická ako fašizmus, tak to bude ... Nová nemecká civilizácia prekvitá na mŕtvoly daných kapitalistov a východných komisárov . Kto je proti nám, bude stále s nami! A možno vznikne veľká protiboľševická koalícia!
  Hans, ticho až do dediny, sa zrazu spýtal plukovníka:
  "Možno zastaviť a znova vypočuť závislého chlapca?"
  Dess negatívne pokrútil hlavou.
  - Nedáva to žiadny zmysel! Nič nové nepovie.
  - Potom sa možno naobedujeme, v mojom žalúdku zavýja fujavica?
  Plukovník SS bol prekvapený:
  Čo chceš jesť v tomto teple?
  Hans prikývol.
  - Vždy chcem jesť!
  Dess sa pozrela na slnko, už prekročilo zenit, skutočne už boli štyri hodiny a bolo načase zastaviť sa. Arabi jedli oddelene zhromaždení v kruhu, traja nacisti nepohrdli mäsom a pivom. Tak zazvonili, Dess sa aj na krátky čas zabudol vo sne....
  A videl som niečo bláznivé... Nejaký hmyz, najprv malý, ale potom rastúci a čoraz strašidelnejší... A ich čeľuste sú vo všeobecnosti obludné, taká úplná deformácia! Plukovník cítil, že sa dusí, kŕčovito sebou trhol a prebudil sa. Nie, všetko bolo pokojné, dvaja železní esesáci v pohotovosti a potom opäť na ceste.
  Gerda a Charlotte boli celý deň v najťažšej práci a potom zaspali ako zabití a ponorili sa do svojho sveta.
  Bol tam obrovský hologram so štadiónom, kde sa odohrávali moderné zápasy gladiátorov. Štadión bol obrovský s mnohými miliónmi ľudí. Pestré more zúrilo. Došlo k bitke medzi gladiátorkou Gerdou a polointeligentnou bytosťou z ligy temných svetov, prachovou hmlovinou.
  Gerda vyšla ako prvá. Bolo to živé, ohybné dievča so snehobielo-perleťovým účesom. Bojovník urobil trojité salto a otočil sa okolo arény. Podľa zvyku mala na sebe len tenkú podprsenku a nohavičky, konkrétne preto, aby sa nedala skryť zbraň. A tak musela polonahá bojovať len s jedným svetelným mečom. Takéto zbrane sú však aj celkom účinné. Podmienky bitky nie sú najpohodlnejšie, pod pôvabnými bosými nohami dievčaťa žiaria polorádioaktívne kamene. Ona sa, samozrejme, usmieva a snaží sa neprezradiť bolesť.
  Gerdu prekypuje energia, opäť skáče a robí päťnásobné salto.
  - To som ja!
  A jej neposedná priateľka Charlotte vysvetľuje svojmu priateľovi:
  - Pred bitkou bola táto dievčina starostlivo naskenovaná, nemal by v nej byť jediný čip alebo niečo elektronické. Tiež kontrolujú pannu na prítomnosť cudzej mágie. To znamená, že gladiátor sa môže spoľahnúť buď len na svoje telo, alebo na bystrú myseľ. Gerda však nikdy nebola hlupák a hlupák.
  O čom som pochyboval? - Spýtal som sa vyzerať ako mladý muž z Apolla.
  - Nie! Ale päťnásobné salto, bez elektroniky, je indikátorom dobrej kondície. Všetci sú preto v úžase, mohli by vaši gymnasti niečo také urobiť? Charlotte šibalsky žmurkla.
  - Traja mohli, piati nie! Áno, a krátkym behom vyskočila veľmi vysoko! - Mladý hrdina širšie roztiahol ruky.
  - Taká je sila! Sila Tretej ríše a v iných svetoch.
  Medzitým sa uzatvárali stávky. Zatiaľ čo slepý, kým sa neobjaví nepriateľ. Zdá sa, že Gerda bola dobre známa a milovaná bez ohľadu na rasu alebo druh.
  Gladiátorka pribehla a najskôr predviedla šesťnásobné salto a potom sedemnásobné. Potom sa poklonila publiku. Svaly sa jej hojdali ako vlnky mora, celkovo dievča vyzeralo pôsobivo: typická Amazonka. Je však jednoduchšie zraziť hviezdu kameňom, ako nájsť škaredé dievča vo Veľkej vesmírnej ríši v Nemecku.
  - V našich dedinách sú ženy: ktorým láska a česť, zastavia cválajúceho koňa, vojdú do horiacej chatrče. spievala Charlotte.
  Prevažná väčšina nenahlásených stávok bola v prospech Gerdy. Pravda, väčšina verejnosti čakala, kedy sa objaví jej protikandidát.
  A čakal. Obrovské brány sa otvorili a na plošinu sa začala plaziť mohutná mršina. Bol to skutočný dinosaurus ako dravec, len mal viac ako tridsať chápadiel. A obrovský, najmenej osemdesiattonový, hrubý pancier. Obr zo sveta zvierat.
  Milióny hrdiel, jačali, kvičali, štebotali, naplnené slávikom. Obr na nich zrejme zapôsobil.
  - Stavte múdro! - hučí počítač.
  - Na koho! - Publikum skanduje.
  - Friplodof sa volá! Cosa Nostra!
  Inogalaktovia všetkých pruhov uzatvárali stávky rôznych úrovní. Tu v vzrušení vsadili, čím sa vec dostala k miliónom. Niektorí z tých, ktorí v tme stavili na dievča Gerdu: prerokovali stávku, a to na ešte vyššiu sumu! Cosa Nostra na nich urobila dojem!
  Nasledovali oznámenia.
  - Gladiátorka Gerda má za sebou päťdesiatosem zápasov a nula porážok, Cosa Nostra má za sebou stoosemdesiatštyri zápasov a nikto z nich nezostal nažive. Umiestnite svoje stávky!
  Aj dievčatá z práporu SS "Wolves" uzatvárali stávky, no Gerde fandili všetci okrem prísnej veliteľky Madeleine. Takže stávky sú jednostranné.
  Haupmann Madeleine, ako sa patrí, má zvláštny názor, aby šéfka nevyčnievala proti svojim podriadeným. Dievčatá to veľmi dobre pochopili, nijako im to nevadilo.
  Len Charlottina kamarátka zachmúrene poznamenala:
  Je lepšie prísť o peniaze, ako zradiť také dievča. Tieto peniaze podliehajú skaze, sotva niekto bude kŕmený ohavným papierom ...
  - Dobre, ak si taký nezáujem! Možno by sme chceli bojovať? Madeleine prísne zúžila obočie.
  - Nevadí! - povedala veselá vlčica Berta. - Môžem sa prepraviť do gladiátorskej siene?
  "Ešte nemáme takú mocnú mágiu." namietala Charlotte a zamračila sa. - Zvládnite obmedziť svoju túžbu: zabite všetkých nepriateľov bezodkladne, pretože pomsta príde aj tak, ľudí nemožno zničiť ako dobytok!
  - Rozumne povedané! - Povedal jej priateľ Apollo.
  V aréne zaznel signál a boj sa začal: obrovský dinosaurus Cosa Nostra vyskočil dopredu. Od dopadu takejto kolosálnej hmoty sa polorádioaktívny povlak prstenca rozvibroval.
  Charlotte poznamenala:
  - Má špecifický názov. Prečo Cosa Nostra?
  Blondínka s jemným fialovým nádychom, Berta predložila verziu:
  -Možno je to spôsobené tým, že v jednom starodávnom televíznom seriáli bola Cosa Nostra nezvyčajne cool mafia, ktorá si vytvorila svoj vlastný virtuálny svet dinosaurov, aby zachytila vesmír!
  - A čo? Charlotte nechápala.
  - A inogalaktovia vyzerali a boli ohromení. - Nie som si celkom istá, čo navrhla Bertha.
  Všetko, čo je nemožné, je vo vesmíre možné! Že zvíťazíme svojou nemennou silou! spievala Charlotte. - A vojaci Ríše nikdy neustúpia, je ako jasná hviezda - chopte sa okamihov.
  Skúsená Gerda (zrazu mala zvláštnu spomienku) sa s útokom neponáhľala. Čakala na monštrum, skočila nabok alebo len trochu, keď prišiel do nebezpečnej vzdialenosti a pokúsil sa rozdrviť. Šelma bola veľmi rýchla, ale kvôli veľkej hmotnosti bola inertná a často minula.
  Gerda zase študovala svoje manévre, ak nepriateľ vyhral stoosemdesiatštyri bitiek, znamená to, že má aj silné stránky. Je pravda, že väčšina bojov s najväčšou pravdepodobnosťou padla na rovnaké zvieratá ako on.
  Keď sa zrazia dve rovnako hlúpe príšery a vyhrá ten, ktorý je väčší.
  Treba sa však dobre pozerať, chápadiel je veľa a sú ostré, zakrivené ako baranidlo, možno jedovaté.
  Svaly Gerdinej novinárky hrajú, krúti sa ako kobra za zvukov fakírovej fajky. Jej prsia sa trasú a Charlottin rozprávkovo pekný priateľ sa pristihne pri myšlienke, že ju chce vidieť celú, nahú ako starogrécku bohyňu.
  Netvor niekoľkokrát minul, no nespomalil. Bolo evidentné, že je to pekelné stvorenie, pripravené prenasledovať dievča s metodickosťou stroja.
  Gerda opäť vyskočila a dala davu bozk. Figúrka bojovníka sa začala lesknúť od potu, ktorý vyšiel von. Bolo to ako leštený a leštený bronz.
  - Áno, šikovné dievča! - Vyrobené s obdivom Berta. "Samotnému by mi nevadilo tancovať v aréne.
  - A ja by som neodmietol! - Keď tak hovorím, Charlottin vyšportovaný chlapík bol trochu prefíkaný. Určite cítil nejaké vzrušenie a túžbu bojovať. Zároveň si uvedomoval nebezpečenstvo zrážky s obrom.
  Charlotte agresívne poznamenala:
  - Nebojujem horšie ako ona!
  Gerda očividne, keď sledovala pohyby dosýta, vyskočila ako kobylka. Jej svetelný meč zablikal a švihom odrezal chápadlá. Leteli rôznymi smermi a striekali modrú a hnedú krv. Niekoľko kvapiek spadlo na holé, sivé nohy dievčaťa. Elastická koža sa stiahla, gladiátorka ju striasla, ale popáleniny zostali.
  - Páni, ty jedovatý bastard. - Jej dlho trpiace mozoľnaté nohy kráčali po tŕňoch a horiacich ranách, po tele netvora. Dievčaťu sa podarilo vykročiť, a tak si nepodpichlo nohu.
  Berta s nefalšovaným obdivom povedala:
  - Virtuóz! Ako génius hrajúci na hudobnom nástroji. Bolo by pekné urobiť kompozíciu.
  Charlottin milenec sa zasmial.
  - A tá teória by nemala zaostávať za praxou.
  Netvor sa skrútil, čo spôsobilo, že dievča zoskočilo z chrbta. Niekoľkokrát sa prevrátila vo vzduchu a vyskočila spod pozorovania tuctu kryštalických očí netvora.
  Berta dokonca od radosti vyskočila:
  - Som pripravený! Tam! - zvolala.
  - Kde-kde! Odkial si a kde si? - napodobňoval Charlotte.
  Gerda opäť zaútočila na dinosaura. Rozhodla sa konať v krátkych dávkach a radšej sa vyhnúť zásahu jedu. Svetelný meč funguje na princípe erupcie fotónov v stabilnom polopriestore, čo umožňuje presekať doslova všetko s minimálnym výdajom energie. Dievča to používa. Pravda, v tomto prípade je gladiátorský meč nabitý minimálnou energiou, čo znamená, že neseká tak silno a rýchlo, ako si bojovník želal. A vôbec, čo je to za boj, keď jeden partner len porazí druhého. Je potrebné, aby mala šancu aj negatívna postava, inak verejnosť na takéto predstavenia jednoducho chodiť nebude. Šťastie je vrtkavá vec...
  Tentoraz sa Gerda mierne pomýlila. Tykadlá v strede boli oveľa rýchlejšie ako tie na bokoch monštra. Jedna z nich bodla do hrude a prerezala jej podprsenku. Odhalené prsia sa triasli, Charlottin priateľ skúmal ich rubínové bradavky, ktoré jasne žiarili vo svetle niekoľkých mimozemských sĺnk.
  Nasledoval ďalší úder: Gerda si odrezala chápadlá, no pravú stranu hrudníka mala odrezanú, dievčenskú krv striekala.
  Gladiátorka odrezala ďalšie chápadlo a skočila z bariéry.
  Aby toho nebolo málo, teplota dlažobných kociek začala stúpať. Zrejme chceli dotlačiť bojovníkov k užšiemu zblíženiu a rýchlemu rozuzleniu.
  Gerda nedokázala prestať ani na sekundu, bosé nohy jej horeli, pľuzgiere ako na stredovekom stojane.
  Charlottein priateľ prekvapene poznamenal:
  Prečo si dievča neobula sandále? -Veď jej budú horieť nádherné nohy!
  Charlotte vysvetlila:
  - Taký zvyk! Vo všeobecnosti musí gladiátor znášať bolesť, najmä ak ide o ženu. Divákov poteší, keď tí, čo bojujú, sú mučení.
  - Kozmický sadizmus! - Zhrnuté "Apollo".
  Dievčatku to nijako neuľahčovalo. Znova sa musela vrhnúť na monštrum. Tentokrát sa jej obeťami stali oči tvorov temných súhvezdí. Skúsenosti povedali gladiátorke, že mozog sa najčastejšie nachádza bližšie k očiam. Z čoho? Pretože je potrebné spracovať príliš veľa informácií, ktoré nie sú oslabené dlhým prenosovým kanálom. Preto sa bojovník, ktorý nebol oboznámený so štruktúrou stvorenia, pokúsil nájsť mozog.
  Jeden po druhom udrela do štyroch očí, no sama dostala pár škrabancov. Netvor zareval, akoby tiež pocítil bolesť. A na rozdiel od človeka to neznesie.
  Charlotte si to všimla a odvodila aforizmus:
  - Čím hlasnejší rev - tým tichšia myseľ, tým vyšší tón - tým nižšia inteligencia!
  - Správna poznámka! Apollo súhlasil. - Kohút nie je najvýraznejší veliteľ!
  Gerda ustúpila, ďalší výpad chápadiel príliš rýchleho zvieraťa zasiahol lisovaciu platňu a prerazil ju takmer na hrebeň. Je vidieť, že aj žalúdok trpel. Našťastie bol prázdny, nikto sa pred súbojom neprejedol.
  Teraz si gladiátorka uvedomila, že napriek dočasným úspechom môže bitku prehrať. Kamene sa tak rozpálili, že aj monštrum pocítilo ich teplo cez kosti na nohách. Gerdu zachránila len silná zdatnosť jej končatín. Dievča, často bosé, tancovalo na rozžeravenom železe a preukázalo extrémnu výdrž. Je pravda, že tieto dlažobné kocky by mohli poskytnúť ešte viac tepla, ako jadrový reaktor, v dôsledku polorádioaktívneho žiarenia.
  Odvaha teda krásku neopustila, napriek tomu, že hrozba smrti sa stala reálnou. A v takomto boji sa nemôžete vzdať. Alebo skôr môžete, no v tomto prípade je to najsilnejšia hanba na celý život.
  Apollo sa spýtal Charlotte:
  - A že výsledkom môže byť iba smrť?!
  - Pokiaľ Gerdu poznám, inú voľbu pre seba neurobí!
  - Odvážne nič nepovieš, ale dokázal som sa do nej zamilovať celým srdcom a dušou! Po týchto slovách sa chlapec zhlboka nadýchol.
  Dievča nevydržalo a znova vyskočilo na škrupinu a dotklo sa jej spálených nôh. Strávil niekoľko silných úderov, urobil pár skokov. Teraz začala robiť kotrmelce, sekané za behu.
  - Kto nemá ľahkosť motýľa, neunikne rozdrveniu sieťou! - Vyslovila frázu, ktorá sa od pradávna stala okrídlenou. Takže Gumená líška, básnik boxerov, stále bojoval. Riskoval aj život, no v menšej miere ho nemal až taký vážny, a hlavne ťažký súper.
  Charlotte ju nabádala a srdcervúco plakala:
  - Rozrežte mu brucho. U niektorých z týchto tvorov sa mozog nachádza hneď vedľa žalúdka.
  Apollo uviedol:
  - Môžete jej nejako pomôcť? Ako kúzlo?
  Charlotte pokrútila hlavou.
  - Mágia v aréne nefunguje. Je to niečo neobvyklé a mimoriadne silné.
  "Ešte som nezvládol mágiu vĺn!" - povzdychol si napísaný mladý fešák.
  - Ale poznám ju dokonale. - chválil sa škriatok, nečakane odčervený do ich spoločnosti. - Ľudia a mágia sú jedno!
  Gerda ešte párkrát vyskočila, potom zrazu vyletela čepeľ, pohybovala sa príliš rýchlo a nenechala sa odraziť. Dievča sotva stihlo zdvihnúť ruku. Od hrozného úderu sa čepeľ aj rameno zlomili, gladiátorova ruka ochabla.
  - Tu je ďalší háčik! - odpovedala a utrela Bertovi pot z tváre. - Čo sa teraz stane.
  Charlotte zavolala na dievča Gerdu.
  - Ponorte sa pod to! Zdá sa mi, že si pamätám, kde majú tieto stvorenia nervové centrum.
  - Povedz jej! zvolal Charlottin milenec.
  - Nemožné! - Odrež to ohnivé ryšavé dievča.
  Gerda sa porezala ešte zúfalejšie, po tvári jej prebehla hlboká jazva, porezala sa na líci. Zase raz bola uchvátená. Ruka bola poškodená, ale pravá, kde bol meč, stále operovala.
  Publikum bolo vydesené a väčšina, čo bolo desivé, fandila monštru! Zjavne unavená z Gerdiných neustálych víťazstiev. Zdá sa, že dievča bolo úplne zvyknuté na lásku davu, bolo to nepríjemné. Na chvíľu stratila tempo, za čo bola okamžite potrestaná, chápadlo jej zlomilo nohu, ako vytesanú z hnedého mramoru.
  Gerdina rýchlosť klesla, skotúľala sa z chrbta a dostala ďalší úder, ktorý jej zlomil kľúčnu kosť. Tvár sa jej skrútila bolesťou, ale bojovník cez agóniu zakričal:
  - Nezlomím sa!
  Dievča spadlo nabok na rozžeravené dlažobné kocky, zlomilo si pár rebier a spoza úst jej vyšli krvavé bubliny. Ozvalo sa rachotenie, obluda stúpila s osemdesiatimi tonami zdochliny na zdravú nohu a rozdrvila krásu. Z dievčaťa sa valil dym a začala sa zmietať v kŕčoch.
  Apollo kričal:
  - Umiera! Je po všetkom?
  Berda si kňučavým hlasom odfrkla nosom.
  - Pravdepodobne áno! Milé dievča, umieraš, aká je ťa škoda!
  Charlotte v spodnej bielizni poznamenala:
  - Ty nie si lesba, Berta?
  -V žiadnom prípade! - Na dôkaz svojich slov dievča naklonilo Apolónovu hlavu a pevne ho pobozkalo na pery.
  Mladý muž ju v reakcii sklonil. Keď vás takto naozaj vášnivo pobozkáte - je to jednoducho zázrak.
  - Pozrite sa pozorne! - Charlotte prerušila let ich vášne, no v jej tóne nebola ani kvapka žiarlivosti.
  Vskutku, obrovské ústa mutantného dinosaura sa sklonili nad dievčaťom. A v tej chvíli gladiátor s posledným zúfalým úsilím hodil meč do medzery medzi nebom a hrdlom. Vkĺzlo to dovnútra. Plyny nahromadené v žalúdku sa rozbehli, z úst šľahal oheň a tlaková vlna dievča odhodila. Cosa Nostra sa rozbila na niekoľko kusov, pripálené mäso odletelo.
  Dievča, ktoré prišlo o nohy aj ruky, ležalo v bezvedomí. Vedľa nej sa objavili roboti. Na skeneri sa objavil obraz hrudníka, dve srdcia bijú ťažko, ale rovnomerne v zdravom ženskom tele.
  - Gladiátorka Gerda prežila a je ocenená víťazstvom! Takže ďalšie predstavenie bude o tri minúty! - Hlasno, ale bez akýchkoľvek emócií oznámil počítač.
  - Stávky odohrané! - zakričal niekto, hlas zjavne nadpozemského pôvodu.
  To, čo z Gerdy zostalo, sa pozbieralo.
  "Apollo" (no, kto by si to bol pomyslel) napriek tomu plakal:
  - A toto dievča zostane navždy zmrzačené?
  Charlotte tak energicky pokrútila hlavou, že odletelo niekoľko pohárov na víno:
  - Wow! Výdobytky našej medicíny sú také, že o pár hodín bude ako nová a nezostane na nej ani najmenšia škoda. No povedz, môj hlúpy chlapec, kde si u nás videl mrzákov.
  . KAPITOLA #9
  Elizabeth sa zúfalo spýtala:
  - Budú podpálené!
  Valentina s hnevom odpovedala:
  - Nie, nechaj ich! Áno, budú dávať koláče na cesto!
  Bosá Alžbeta plakala:
  - A ešte je to také kruté! No dobre, muži, ale ženy, prečo musia toľko trpieť!
  Valentina navrhla:
  - Nemci potrebujú Slovanov, len ako otrokov. Otrok sa musí báť a poslúchať! Toto je diktát založený na strachu! A aby ste mohli zastrašiť, musíte ublížiť!
  Bosá Alžbeta žiarila modrými očami:
  - A na hnev musíte ublížiť!
  Vyšľahol plameň, oheň sa nešíril tak rýchlo ako pri obyčajnom benzíne, ženy sa ponáhľali, pokúšali sa pretrhnúť drôt, z tiel im kvapkala krv roztrhaná ihlami.
  Bosej Alžbete sa zdalo, že čas sa plazí prekvapivo pomaly, ako had, zavial svieži vietor a telo, sotva zakryté svetlou košeľou, vychladlo.
  Plamene napokon pohltili všetky mučeníčky, ich plač sa stal oveľa hlasnejším. Koža na očiach bola pokrytá pľuzgiermi a zlúpnutá. Pach spáleniny bol čoraz silnejší. Bolo mu zle a z očí dievčat tiekli slzy. Hlavný fašista zaspieval so šibalským úsmevom:
  - Ak niekto utečie, všetkých vás spálim! Ahoj! Heil Hitler, najväčší vládca vesmíru!
  Fašistickí vojaci vytiahli z opasku harmoniky a veselo na nich hrali! Navyše nacisti netrpeli úplným nedostatkom sluchu. To však urobilo hudbu ešte zlovestnejšou.
  Tučný dôstojník zareval po rusky:
  - Hudba, hudba, hudba sa sype! To je smutné, potom placho dýchať! Kto tancuje veselo na melódiu, ktorá rozjasňuje dušu! Hudba sa valí, hudba, hudba, preč smútok, zastavte Nemcov v smútku! Nekonečná, večná, mladá, z ktorej chce človek tak žiť!
  Jeho asistent, ryšavý dôstojník, zaspieval:
  - Všetci tancujú! No tancujte mrchy, inak vás všetkých vypálim!
  Dievčatá sa začali nesmelo dotýkať bosými nohami. Hlavný fašista hlasno kričal a mával rukami:
  - Naživo! No kurvy a kurvy, no tak!
  Dievčatá sa v nezhode začali pohybovať oveľa rýchlejšie, no nevyzeralo to ako kultúrny tanec, ale skôr divoký tanec Papuáncov, pobrežia Paraguaja!
  Nacisti pribehli k ženám a bili ich päsťami do tváre, pričom niečo srdcervúcne škrípali a chrčali.
  Hlavný fašista urobil gesto. Chlapec v podobe Hitlerjugend mu priniesol fľašu koňaku! Tučné prasa ťahalo priamo z hrdla, štyridsaťstupňová tekutina zahrievala žalúdok. Borov sa pekne spýtal chlapca:
  - Už máš štrnásť, dovoľujem ti zastreliť akúkoľvek kurvu!
  Na chlapcovej tvári sa objavilo sklamanie.
  - A len strieľaj! Je to príliš mäkké! zvolal.
  Tučný bastard odvrkol.
  - Čo jej chceš urobiť?
  Chlapec vyštekol:
  - Zoskrutkované na smrť a potom zapálené!
  - Dobre, poď! Len rýchlejšie, tieto jalovice ešte treba včas zahnať do Nemecka.
  Chlapec, žiariaci oslnivými, husto vyleštenými čižmami, sa pohyboval v rade žien. Šibalsky sa usmial a kruto sa usmial. Z času na čas sa mladý nacista zastavil a kopol tú či onú ženu do brucha, no ona si nevybrala.
  Alžbeta sa modlila k niekomu neznámemu - ale nie ku mne! Ale mladík sa len zastavil pred ňou a ukázal prstom:
  - Toto je moja kurva!
  Alžbeta stuhla, zradne sa triasla a jej opálená tvár zbledla. Hlavný fašista nečakane namietal:
  - Deväť!
  Fašistický chlapec bol urazený:
  - A prečo je to tak?
  Borov odpovedal:
  - Je príliš pekná! Len úžasné dievča, môžete ju dať nejakému generálovi a získať veľa peňazí.
  Mladý hitlerovec neochotne súhlasil:
  - Dobre! Len preto, že si odmietol moju prvú žiadosť, budem mučiť dve dievky!
  Chlapec sa rýchlo otočil a bežal a vybral si dve mladšie dievčatá. Tentoraz mal naponáhlo, pretože sa bál, že zákonnú korisť nevytiahne.
  Dievčatá samy vyskočili na námestie, možno dúfali, že pekný chlapec sa nad nimi zmiluje, ak budú podriadené. Mladík si posmešne odfrkol.
  - Kľakni si na kolená a pobozkaj moje čižmy!
  Dievčatá sa zrútili a plazili sa. Sebavedome bozkávali vyleštenú pokožku, cítili silnú vôňu drahého vosku. Potomok Hitlerjugend zrazu chytil dievčatá za vlasy a silou ich zdvihol:
  - Aké sučky! - zasyčal chlapec po rusky. - Unavený žiť! Teraz sa okamžite vyzlečte!
  Dievčatá sa zbesilo vyzliekali a ostali len nohavičky. Mladý sadista prikázal:
  - Ľahnúť si! Na svorkách!
  Dievčatá si poslušne ľahli a pomocníci SS im zaistili ruky a nohy špeciálnymi pažbami. Chlapec prechádzal prstami po zvodných ružových lodičkách dievčat, ktoré ešte nestihli oprášiť. Zrazu pocítil silné vzrušenie a srdcervúco zakričal:
  - Na mňa ťažký bič!
  Poskoci odovzdali bič. Nebolo to ľahké, ale pozostávalo z rozžeraveného, rozžeraveného drôtu s ostrými hviezdami. Zásahy takouto zbraňou sú oveľa citlivejšie.
  Bosú Alžbetu uvrhla do horúčky, keď si pomyslela, čo ju čaká. Tu je to ten obludný úškrn fašizmu, keď sa ľudia menia na beštie. A tieto pekelné muky príšer, ktoré stratili elementárne ľudské city.
  Bič zlovestne zahvízda a padá na nahé, svetlé chrbty dievčat. Úder do kosti prereže kožu a mäso. Mladý fašista spokojne mrnčal, cítil sa ako skutočný Boh. Áno, bolo to božstvo zla a nezničiteľnej vôle, bez najmenšieho pocitu súcitu. V Hitlerjugend však učili, že súcit je slabosť! Ľútosť je zlý pocit, ktorý nie je hodný skutočného Árijca. Nepriateľa nestačí zabiť, treba ho prinútiť trpieť a ponížiť tým najpodlejším spôsobom! Slovania sú menejcenný národ ako Židia a zabiť Slovana je ako zabiť besného psa. Čo je to svedomie - pekelná pasca duše, ktorú vymysleli Židia a ruskí filozofi. Pravý Árijec nepozná výčitky svedomia, len jedna vec ho štve, že zabil málo nepriateľov! Ale kruté mučenie ženy alebo dieťaťa: najvyšší prejav árijskej udatnosti.
  Nohavičky pod údermi rozžeraveného drôtu praskli a zliezli zo zadku. Dievčatá najprv kričali, ale chlapec bol silný na svoje roky a rýchlo sa upokojili a stratili vedomie zo strašného šoku. Nacistickí kati však neboli bezradní, mladým kráskam zniesli na hlavy vopred pripravené vedrá s ľadovou vodou (pomocou kempingovej chladničky). Mladistvý sadista medzitým opäť zahrial drôt na ohni a zhodil ho na bosé nohy dievčaťa. A opäť strašné škreky, výkriky, v ktorých nebolo nič ľudské.
  Alžbeta ledva stála na nohách, zdalo sa, odkiaľ mohla pochádzať sila vydržať také niečo. Bolo to niečo bez najmenšieho významu, ďaleko presahujúce ľudské. Je zvláštne, ako to mohol taký roztomilo vyzerajúci chlapec, takmer dieťa, urobiť. Je jednoducho neuveriteľné, do akej miery fašizmus hyzdí duše, dokonca aj tie detské. Tak ochromte vnímanie celej generácie!
  Dievčatá opäť stíchli a opäť sa na ne liala voda. Napriek všetkému úsiliu však boli výkriky mučených čoraz tichšie. Od ramien až po nohy nešťastným mučeníkom nezostal priestor na život. Nakoniec sa chlapec unavil, utrel si pot z čela a cez zuby napľul rozkoš smerom k kolóne nešťastníkov.
  - Unavený! Môžete ich spáliť!
  Roztrhané dievčatá sa už nehýbali, zrejme utrpenie presiahlo určitú mieru. Nacisti pribehli k nešťastnému, nie zvlášť štedro kvapkajúcemu benzínu, podpálili ho. Dievčatá sa ani nepohli, hoci oheň pomaly s chuťou požieral ich mäso.
  V tomto čase už utíchli aj krik zaživa upálených nešťastníkov, ktorých jedinou chybou bolo, že mali byť jasnou demonštráciou neúprosnej vôle nacizmu!
  Tučný bastard zamával krivou päsťou.
  - No, kurvy! Dúfam, že chápete, prečo sa libra rúti! A teraz bude pochod k svojmu novému osudu budovaný a krok za krokom.
  Ženy stáli nehybne, rovnako šokované krutosťou, nočnou morou.
  Fašistický chlapec bez rozmýšľania vytiahol pištoľ a s dravým úsmevom strelil dievča do nohy:
  - Počuli ste, bolo vám povedané, aby ste pochodovali!
  Výstrel ženy prebudil, Elizabeth pocítila na svojich pleciach Valentinine nežné ruky.
  - Pošli môjho verného súdruha, aby si sa pomstil, musíš žiť!
  Dievča odvážne odpovedalo:
  - A prisahám, že prežijem!
  Medzitým mladý bastard strieľal zvíjajúce sa padlé dievča. Zároveň sa jej pokúsil zabiť ruky a bosé nohy. Nechcel som to dievča hneď ukončiť, pretože počúvať výkriky bolesti je oveľa príjemnejšie ako smiech.
  Ťažko zranené dievča zostalo ležať na ceste, mladá fašistka nedokončila, chytili ju hákom za rebro a odvliekli na popravisko.
  Tučný esesák pohladil chlapca po hlave:
  - Môj drahý priateľ! Si presne ako Fuhrer ako dieťa! A viete, veľký Adolf sa pobil s dievčaťom už v prvej triede. Cestou domov ju teda s dvoma kamarátmi prepadol zo zálohy. Chytili ju a zviazali, začali sa jej posmievať. Spálili ju ohňom, polámali kosti, vypichli jej oči a potom jej mladý Adik naplnil hrdlo kyselinou sírovou z hodín chémie. Vtedy mal Hitler len šesť rokov a už bol schopný odvážneho činu hodného árijského manžela.
  Mladý nacistický grimas sa spýtal:
  - Bolo to dievča židovské?
  - Nie, Slav! Rakúsko-Uhorsko sa zrútilo, pretože Nemci boli zradení Slovanmi a Fuhrer sľúbil, že ich vykorení! - Borov si prešiel rukou po krku. - Vo všeobecnosti si opice zaslúžia zhovievavosť, ale Slovania nie!
  Muži SS unisono zdvihli laby:
  - Ahoj Hitler!
  Po ceste rýchlo kráčali mladé, bosé, polooblečené ženy. Nacisti jazdili na špeciálnych štvorkolesových sprievodných bicykloch (aby neplytvali benzínom na sprevádzanie podľudí). Alžbeta, šokovaná zverstvami a do očí bijúcou nemorálnosťou nacistov, prvých pár hodín mlčala, ani na nič nemyslela, ale kráčala v polospánku. Ostatné dievčatá, ako sa zdalo, tiež nemali náladu rozprávať sa, aspoň o svetských témach.
  Kým bosé dievčatá kráčali po hladkom asfalte položenom na sovietskej pôde, ich nohy sa cítili viac-menej pohodlne. Ale keď prešli cez zničený hraničný priechod, skončili na poľskom území... Cesta bola pokrytá jemným štrkom a ostrý štrk sa zaryl do bosých nôh dievčat. V posledných rokoch si Alžbeta nemohla často dovoliť prechádzky naboso, čoskoro pocítila, ako sa jej obnažené päty začali nemilosrdne trhať a piecť. Aby sa rozptýlila, prehovorila k Valentine:
  - A čo budeme teraz robiť?
  Kapitán po prestávke ticho odpovedal:
  - Nemôžeme utiecť, inak budú všetky dievčatá zabité! Zároveň nie je sila vydržať ani toto!
  Elizabeth navrhla:
  - Čo ak zariadime útek pre všetkých?
  Valentina prikývla.
  - Len na to myslím! Len je to technicky náročné. Pozrite sa, koľko strážcov je okolo.
  Elizabeth vyslovila Suvorovovu frázu:
  - Nevyjú podľa počtu, ale podľa zručnosti!
  Valentina odpovedala:
  - Jedným z hlavných dôvodov Suvorovových víťazstiev boli najlepšie bojové zárobky a fyzická príprava ruských jednotiek. Najmä turecké jednotky sa nenaučili bajonet a boj z ruky do ruky, takže sa rýchlo rozpadli. Ale s Francúzmi to bolo ťažšie, najmä preto, že bajonet bol vynájdený vo Francúzsku.
  Elizabeth rezolútne odpovedala:
  - Ale vyhrali!
  - Áno, vyhrali! Ale úprimne povedané, nie je to také jednoduché, ako sa hovorí v učebniciach! Valentina si povzdychla. - Cena víťazstva je príliš drahá, môže znehodnotiť trofeje!
  Elizabeth zamrmlala:
  - Nehovoríme o trofejách. Najväčšou trofejou vo vojne je zachránený život! Vo všeobecnosti, ako povedal Stalin, vojak nemá pohlavie!
  Valentina navrhla:
  - Tak sa staň chlapcom a budeš sa cítiť lepšie!
  Elizabeth sa strhla.
  - Mne samotnému by nevadilo stať sa chlapcom, chlapci sú oveľa slobodnejší!
  Valentina zapískala.
  - Prečo?
  - Lebo ich nohy sú drsnejšie a mňa to páli ako chôdza po uhlí! - skríkla Elizabeth.
  Valentina odpovedala:
  - A mám pocit, ako keby ma dlho a tvrdo mlátili palicami po pätách, ale musím vydržať. Je možné, že naše zajatie sa oneskorí a ešte nie. Počul som, že ženy v koncentračných táboroch dostávajú topánky, len keď napadne sneh, a aj to sú drevené.
  Bosá Elizabeth sa striasla:
  - Drevené topánky pre dievčenské nôžky sú len tortúra, raz, keď som bola ešte školáčka v múzeu, som si ich obula a kráčala po chodbe. Sú také nepohodlné a neustále padajú.
  Valentina opravila:
  - A strašne si odierajú nohy a v zime ich veľmi nepekne zahrievajú! Bast topánky sú oveľa lepšie, sú aj teplejšie aj mäkšie!
  Ženy na dedinách boli otužilejšie a nesťažovali sa, zatiaľ čo ženy z miest už začali vidieť kvapky krvi, ktoré vtláčali do štrku stopy pôvabných, mladistvých nôh.
  Po oblohe lietal kŕdeľ stíhačiek ME-109, pretekali v pomerne malej výške a dokonca bolo vidieť aj svastiku na krídlach.
  Elizabeth poznamenala:
  - Zaujímalo by ma, kde sú naše slávne MiGy?
  Valentina neochotne odpovedala:
  - Myslím, že nie sú naplnené! Vo všeobecnosti majú Nemci zaujímavú novinku, miniatúrne bomby, dokonca sa dajú zavesiť na krídla stíhačiek. Padajú na zem ako krúpy. Tank to neunesie, ale proti pechote alebo lietadlám, najmä takým ľahkým ako je IL-26, je celkom účinný.
  Elizabeth poznamenala:
  - Zdá sa, že aj my máme, také "drobnosti" sa chystali do výroby. Trochu sa nám to nepodarilo. Vo všeobecnosti ťažké dedičstvo cárskeho systému, reštrukturalizácia priemyslu z kapitalistických na socialistické koľajnice.
  Valentina dodala:
  - Plus občianska vojna! Priemyselná produkcia klesla v dvadsiatom prvom roku v porovnaní s trinástym rokom sedemnásobne. Milióny ľudí zomreli, krajina bola zničená a na rozdiel od cárskej vlády nám nikto nedával pôžičky. Samozrejme, nemali sme veľa času. Hitler nás zastihol v momente, keď sa armáda ešte len začínala vybavovať skutočne účinnými tankami.
  Bosá Alžbeta súhlasila:
  - Tu máš pravdu! Urobili sme veľa, ale veľa sme toho nestihli. Celá Európa pracuje pre Wehrmacht. Európa! A cárske Rusko vojnu prehrávalo, napriek tomu, že Nemecko držalo hlavné sily na Západe. Teraz sme v blbej situácii.
  A kedy dorazia naše tanky do Európy?
  Valentina odpovedala:
  - Bodaj by to bolo skoro! Ale bojoval som aj vo Fínsku, takže nie som taký plný optimizmu, naša armáda nie je celkom pripravená na vojnu.
  Mladé dievča s ramennými popruhmi mladšieho seržanta vstúpilo do rozhovoru:
  - Myslím, že o dva týždne naše tanky oslobodia Varšavu a o mesiac Berlín!
  Valentina pokrútila hlavou a roztiahla červenú hrivu.
  - Rád by som tomu veril, ale... Nacisti obsadili vo veľmi krátkom čase štrnásť európskych krajín. Potom dobyli Afriku a Britániu. Napadol Blízky východ a Indiu. A potom porazili Ameriku spolu s Kanadou. - Dievčina nahnevane dupala bosou nohou, zvalila na kamene. - To hovorí o veľmi veľkej sile Wehrmachtu a tri a pol mesiaca sme boli zaneprázdnení malou fínskou armádou. Z prvej ruky viem, čo je vojna. Nie, v tomto prípade je nepriateľ oveľa silnejší ako my!
  Mladé dievča bolo zmätené
  - Takže môžeme prehrať?
  Valentina odpovedala:
  V podstate áno, ale...
  Sandálkové dievča zaškrípalo:
  - Čo ale...
  Bosá Valentina odpovedala:
  - Sami nacisti sa stanú vlastnými hrobármi! Pozrite sa, akí sú brutálni. Čoskoro sa proti nim postaví všetko od mora po more. Aj pionieri budú bojovať proti fašizmu, votrelcom bude horieť zem pod nohami. Nacisti sa zadusia vlastnou krvou. Ich rozhodnutie zaútočiť na ZSSR by bolo osudovou chybou. - Dievča opäť duplo bez toho, aby si ušetrilo holé, ochabnuté, červené od čerstvo opálenej nohy. - Alebo skôr, katastrofa a fašizmus budú zmetené z povrchu planéty!
  Elizabeth súhlasila:
  - Nie, upír Hitler nemôže uniknúť z osiky! Ale teraz, koľko našich miest bude zničených a dedín vypálených. - Dievča nahnevane vykrútilo silný krk, zlaté vlasy sa dali do pohybu. - A my sme blázni, keď vieme o blížiacom sa štrajku, ani sme nevykopali zákopy!
  Bosá Valentina súhlasne prikývla.
  - Myslím, že Pavlova zastrelia!
  Elizabeth to odkývala.
  - Áno, nejde o Pavlova! Vo všeobecnosti musel rozkaz uviesť armádu do plnej bojovej pohotovosti osobne Stalin.
  Valentina energicky prikývla.
  - Určite máš pravdu! Ale očividne chcel vodca oddialiť začiatok vojny na poslednú chvíľu, najmä preto, že Wehrmacht nebol pripravený na zimu a ak by sme vyhrali aspoň mesiac, Wehrmacht nebol taký hrozný. A v štyridsiatom šiestom alebo štyridsiatom siedmom roku by naša armáda bola oveľa silnejšia. Čo ma znepokojuje, je pozícia okupovaných USA a Británie. Môžu po uzavretí čestnej kapitulácie s Nemeckom a dokonca získať časť sovietskeho územia. - Dievčina si dupla holú, poškriabanú a zrazenú, okrúhlu, zaprášenú pätu. - Japonsko sa navyše môže pokúsiť o odvetu za prehru v Mandžusku.
  Hovorí sa, že už zaútočila na náš Vladivostok. A potom sa ocitneme v kruhu izolácie.
  Unavená bosá Alžbeta zastonala, stúpila na ostrý kamienok, noha jej začala krvácať ako kameň a pomliaždené prsty ešte viac kňučali. Myslela si: že nacisti ich snáď nepustia do nových a kvalitných topánok, koľko túži po ponižovaní a spôsobovaní bolesti. V Rusku sa totiž bosé nohy považovali za znak chudoby, nie nadarmo sa objavil výraz tulák - teda žobrák. Teraz sa uvidí, či sa jej podarí po tak zlomených a zranených holých, pôvabných labkách zastaviť. A ak spadne, čo sa s ním stane.
  Akoby v súlade s jej slovami jedno z mladých dievčat s krvavými zlomenými nohami zakričalo:
  - Už to nezvládnem!
  A prikrčil sa a natiahol svoje dlho trpiace nohy dopredu. Nacisti k nej priviezli a dievčaťu poliali hlavu benzínom. Prudko vyskočila, ale už bolo neskoro, vzbĺkol opustený zapaľovač, nešťastnú ženu zachvátil horiaci plameň.
  Dievča s krikom sa ponáhľalo na útek, ostatní zajatci sa rozpŕchli po stranách. Po predbehnutí kolóny sa mučeník zrútil, stratil vedomie, prúdy plameňa spálili nešťastné pľúca a smrť bola hrozná! Nasledoval zlovestný výkrik:
  - Schnel! Schnel! Zaostávajúce sučky smrť!
  Dievčatá v zúfalstve pridali krok. Elizabeth potichu zastonala a krívala, jej obnažené, porezané nohy explodovali bolesťou, akoby od dotyku rozžeraveného železa. Ale aj ona, ako ostatné dievčatá, bola pripútaná.
  Aby sa trochu rozptýlila, bosá Elizabeth povedala:
  - Môžeme spievať internacionálu?
  Valentina pokrútila hlavou.
  - Tieto príšery nás všetkých zastrelia! Buď trpezlivý! Bosé nohy, najmä u mladých ľudí, ako sme my, rýchlo hrubnú. Vydržíme a prežijeme. Víťazstvo bude pre Červenú armádu. Aj keby proti nám všetci kapitalisti vzali zbrane! Koniec koncov, od tajgy až po britské moria, Červená armáda je najsilnejšia zo všetkých!
  Elizabeth zaťala päste.
  - Ale neexistuje silnejší ruský duch,
  Ich ruiny sami oživíme!
  Ruský bojovník si čoskoro vezme meč
  Postavíme sa a opäť vyhráme!
  Potom sa to akosi uľahčilo a dokonca aj pálivá bolesť v prekrvených nohách zoslabla.
  Slnko zapadalo, nacisti boli čoraz nervóznejší a naliehali na dievčatá.
  Stalo sa sviežejším, vetrík príjemne rozfúkal spotené tváre. Bosá Alžbeta poznamenala:
  - Zdá sa, že aj slnko je pre nás!
  Valentina sa energicky usmiala.
  - Slnko komunizmu je vždy pre nás!
  Tiene na ceste sa predlžovali, boli čoraz tmavšie. Nacisti svietili lampášmi, vďaka ktorým bol vzhľad ich bicyklov oveľa tajomnejší, bolo v tom cítiť tajomno. Alžbeta si už predstavovala, že to nie sú nacisti, ale strašné monštrá. Akýsi mnohostranný Viy alebo ghulovia. Napodiv, ale vďaka tomu neboli nacisti strašidelní a akoby nereálni. Poveselev - otvoril sa druhý dych, Valentina začala spievať pieseň:
  -Tam na neznámych cestách tancujú čerti v sandáloch! No, Koschei zjedol príliš veľa kapustovej polievky!
  Valentina sa uškrnula.
  Ste úžasní ako vždy!
  Nakoniec sa v diaľke objavila signálna veža a zviditeľnili sa domy so zatemnením. Ich cesta sa teda blíži ku koncu. Väčšina dievčat už bola vyčerpaná, boli na poslednom mieste fyzického vyčerpania a držali sa len inštinktu prežitia.
  Elizabeth sa spýtala Valentiny, akoby to mala vedieť:
  - Nakŕmia nás?
  Kapitán žartom, hoci to bolo pre ňu ťažké, odpovedal:
  - Pre Nemcov sme ako dobytok a nikto nesľúbil, že nakŕmi dobytok po ceste!
  Bosá Valentina nahnevane odpovedala:
  "Tak podrežem Hitlerovi hrdlo!"
  Ešte pár stoviek bolestivých krokov, roztrhaných na kusy, s bosými nohami a dievčatá začali viesť do špeciálneho tábora. Vyzerá to, že to bolo vopred pripravené pre vojnových zajatcov, v tme bolo vidieť drevené baraky, tiež veže s ostnatým drôtom. Ženy sa na nich začali množiť a snažili sa umiestniť civilné a vojenské oddelene. Väzni však boli takí unavení, že na útek ani nepomysleli. Práve padli na hrubé drevené palandy. Alžbeta, ktorá šliapla na pošliapanú trávu s pomliaždenými, zakrvavenými nohami, zažila blažený pocit. Konečne môže zaspať. Ale keď už vchádzala do kasární, priskočili k nej dvaja esesáci a bez okolkov ju zlomili.
  - Prečo? - kričalo dievča.
  -Ruský Schwein! Nasledujte, kde sa im hovorí!
  Alžbetu vyviedli z tábora, a tak prešli okolo veží a železných brán. Dievča si najskôr myslelo, že ju chcú zastreliť, no potom sa bála, že ju budú mučiť. Čo ak si nacisti myslia, že dievča má dôležité tajomstvo?
  Vzali ju do kaštieľa zdobeného basreliéfom levov. Napodiv, pohľad na bohaté panstvo Alžbetu upokojoval, nevyzeralo to ako ponuré mučiarne pivnice v stredoveku. Tieto monštrá však môžu mučiť a trýzniť kdekoľvek a koľko chcú.
  Zaviedli ju do budovy, bosé nohy dievčaťa sa dotkli sviežeho zamatového koberca a utopili sa v ňom.
  Zablikalo jasné elektrické svetlo. Objavil sa muž v livreji, vrhol neopatrný pohľad na dievča a prikázal:
  - Umy jej nohy!
  Alžbetu posadili do kresla a úhľadne oblečená slúžka priniesla striebornú misku s vodou. Pôvodom chyžná, bola bieloruská Poľka a vedela po rusky. Ponorené nohy si ponorila do misky s tmavou vodou a jemne si ich pošúchala. Na Alžbetine dievčenské nohy bol žalostný pohľad. Nezostalo na nich doslova žiadne živé miesto, prsty boli zrazené. A napriek tomu boli nohy bieloruskej krásy krásne a boli hodné princeznej alebo gréckej bohyne.
  Slúžka jemne zmyla prach a krv, trela si každý prst. Potom sa so súcitom v hlase spýtala:
  - Vyzerá to, že toho máš veľa, drahá?
  Elizabeth odpovedala:
  - Iní to majú ťažšie! Nemám čo vytknúť osudu!
  Poliak prikývol.
  - Verím, že pre krajinu Sovietov sa všetko dobre skončí!
  Esesáci rozhovor prerušili a vyzdvihli Elizabeth a odvliekli ju do nádherne zariadenej sály. Dievča sa malátne bránilo, hodili ju, zabuchli dvere a vzápätí sa ako duch objavil tučný kanec. Už pred kolikou v mozgu zasyčal známy hlas:
  - No, vtáčik, ty budeš submisívny!
  Alžbeta sa pokúsila odskočiť, no zdanlivo nemotorný nacista sa ukázal byť obratnejší. Prudko priskočila k dievčaťu a strhla jej košeľu, pričom odhalila dve dosť veľké, pevné prsia s ostriacimi sa bradavkami. Dievča ho koplo kolenom do slabín, ale fašista to očakával, no v SS neslúžili slabosi a útok odvrátil.
  - Odolajte, bude to ešte väčšia zábava!
  Tučný kanec sa na ňu znova vrhol, strhol z nej zvyšky oblečenia, najmä nohavice, ale zrazu srdcervúco zavýjal:
  - Áno, stále hryzieš sviňu.
  Polonahá Alžbeta utiekla a vrútila sa k protiľahlým dverám, dúfala, že takí vojaci tam možno nebudú. Otvorila ho a vzápätí dostala silný úder do brady. Pred ňou sa objavil svalnatý tínedžer s nahým trupom. V ňom na svoje zdesenie spoznala mladého sadistu z Hitlerjugend. Šibalsky sa usmial s bielymi zubami.
  - A ty si temperamentný!
  Tučný esesák zaškrípal:
  - Dávam ti povolenie použiť to so mnou! Už ste dospelí a je čas vyskúšať ženské telo!
  Mladý hitlerovec odpovedal:
  - Rusov som ešte neznásilnil.
  Alžbeta ochorela, z toho, že mohla byť znásilnená, sa hanbila najmä zbavenie tínedžera cti. Vo svojich dvadsiatich dvoch rokoch si zachovala nevinnosť a teraz sa musí rozlúčiť so svätosťou nie so svojím milovaným sovietskym chlapom, ale s takými geekami, akých svet ešte nevidel. Dievča srdcervúco kričalo, no naraz na ňu zaútočil veľký fašista a v žiadnom prípade malé dieťa. Kanec vážil najmenej jeden a pol centu a unavená Alžbeta cítila, ako rýchlo jej ubúdajú zvyšky síl.
  Mladá sadistka jej zároveň stláčala ruky a zvierala prsia. Nakoniec spadla a netvor ju hrubo vzal s pochúťkou kanca v ruji. Elizabeth zažila strašnú bolesť, keď sa ponorila do pekla!
  . KAPITOLA #10
  Tank bol pripevnený pre bojovníkov a pokračovali v postupe do hlbín sovietskych pozícií. Krásky strieľali na ruské tanky, štebotali a vyceňovali zuby.
  Gerda preťala tridsaťštyri mušľou a zaštebotala:
  "Som bojovník triedy Hyper!"
  Potom, ako si vybuchol do smiechu... Naozaj úžasné dievča. Bojovník najvyššej akrobacie. A trochu zlá a kurva... Nechutný zabijak dobrých chlapov.
  Charlotte tiež holými prstami na nohách stlačí tlačidlo joysticku a vydá:
  - Milujem ničenie tankov!
  A sovietska tridsaťštvorka sa bez ďalších poznámok rozíde. Veže sú zbúrané a prerazené.
  Christina vystrelila bez predsudkov. Tentoraz sa obeťou jej holých prstov stala sovietska húfnica kalibru 152. Je to dosť odporný kaliber. Samozrejme, neprenikne cez predný pancier nemeckého auta, ale bude sa pekne triasť. A dievčatá budú klásť uši.
  Zlato-červený bojovník hovorí:
  - Som taká krásavica, bosý sen!
  A potom to zaklincovala aj Magda. Tiež bojovník, ak nie od Boha, tak určite od Satana. A to napriek všetkej jej nábožnosti.
  A aké je to krásne dievča. A veľmi sexi, no zároveň hanblivá.
  Magda spievala, klopkala bosou nohou a šklbala dlhými čiernymi mihalnicami:
  -To sa predsa vo svete nestáva, aby sa v bufete rozbíjali tanky!
  Gerda vycenila zuby a zasyčala, lesknúc sa smaragdovými očami, pričom vyrazila ďalšiu zbraň:
  - Budem Superman! A všetkých spálim!
  A opäť prstami stláča a otriasa sovietsky bunker. Agresívne dievča. Skúste to a prekonajte! Má neuveriteľnú silu!
  Nemecký tank strieľal na batériu. Nacisti už zašli hlboko do sovietskych pozícií, blížili sa k Minsku. Ale existuje veľa obranných línií a Červená armáda tvrdohlavo odoláva. Toľko sa tu kopalo. Tak ľahko do operačného priestoru a nevytrhnete sa. Sakra, ťažké úlohy na riešenie.
  Vyskytli sa už prípady baranov tankov. Najmä vysokorýchlostné, ale slabo obrnené BT sa neustále snažia naraziť. Takže nemôžu vziať nemeckú technológiu. Stal sa prípad, keď Jaky dopadli na nemecké kolóny aj s technikou.
  Charlotte zasyčala a mlátila do sovietskej batérie:
  - Čo sú títo Rusi rovnako hlúpi. Nie, okamžite kapitulovať, ale bránia sa...
  Christina na to logicky odpovedala, ale najprv stlačením holou špičkou otočila 100 mm sovietske delo:
  -Američania sú praktický národ, ale ani oni proti nám hneď nekapitulovali! Tak ako inak povedať, kto je hlúpejší. Stále sme tak ďaleko od Moskvy!
  Magda stlačila holým prstom na nohe tlačidlo joysticku a sebavedomo povedala:
  - Poďme tam! Budeme tam určite a čoskoro!
  Gerda pískala a spievala, otvárajúc svoje šarlátové pery:
  - Pochodujeme na Moskvu a v diaľke vidíme fašizmus ... Čoskoro porazím Lenina a súdruh Stalin bude zajatý!
  Potom, čo dievča opäť stlačilo holými prstami tlačidlo joysticku. A aké lajdácke. 85 mm sovietske delo vyletelo s odtrhnutými kolesami.
  Charlotte vystrelila tiež a celkom trefne. Zároveň zlomyseľne zasyčal:
  - Nechám ich zbrane na oblohe! A zložím mesiac z gule!
  Potom sa ukázalo, že ďalšia sovietska zbraň bola rozštiepená ako vlašský orech pod kladivom.
  Áno, nemecký 105 mm kanón je veľmi, dokonca extrémne smrtiaci. Ale krásky začínali v pechote. A prežili sme toho veľa. A prečo len ich bosé nohy neorali. Bol to štyridsiaty prvý rok. Keď je veľa rozhodnuté. Výsledok vojny nebol vopred určený. A bojovníci išli proti veľmi veľkým silám Británie. Pani morí sa ešte nechcela vzdať a zúfalo odolávala.
  Toto si Gerda zapamätala, keď zaútočila na ďalšiu, veľmi silnú líniu sovietskej obrany. Ale keď boli ešte celkom mladí, chodili tak a robili toto. Koľko zábavy mali vtedy!
  Gerde sa pred očami vznášali obrázky ako vo filme;
  Apollo odpovedal:
  - Nikde! V našom šťastnom svete nie sú a nemôžu byť mrzáci! Pretože Tretia ríša, ktorá dobyla svet, dáva každému šťastie!
  Dievčatá zdvihli ruky na veselý pozdrav.
  - Zind Heil! Samozrejme, šťastie! Chceme dobré... Dve biele krídla nad svetom! V našich dušiach je svetlo, najjasnejší úsvit - Shakespeare to nedokáže opísať!
  Žiaľ, opäť sa prebúdzam... Gerda sa prebudila a pocítila tú najdivokejšiu bolesť v tele... Nie je ľahké jazdiť púšťou a ťahať tanky, aj keď vás považujú za nadčloveka. Alebo pravý árijec - nemilosrdný k nepriateľom Ríše! Charlotte to však bolelo o nič menej a dokonca zastonala:
  - Taká bolesť! Aká bolesť - Tretia ríša proti Yankees - sto nula!
  Gerda sa pokúsila rozveseliť seba a svojho priateľa:
  - Superman podľa Nietzscheho by mal byť nemilosrdný k ostatným, ale ešte viac k sebe!
  "Priala by som si, aby som dokázala prinútiť samotného Friedricha Nietzscheho, aby bežal po piesku a ťahal tank," zavrčala Charlotte.
  Gerda súhlasila.
  - Áno, súhlasím: kto netrpel, nepochopí!
  Po raňajkách Madeleine potešila dievčatá:
  - Teraz jednoduchý beh, samozrejme so záťažou. Zvýšená aktivita Britov sa predpovedá, vráti ich supy, takže je lepšie neriskovať tanky. Koniec koncov, bez ohľadu na to, aké cool ste dievčatá, nebudete môcť vytiahnuť nádrž rýchlejšie, ako idú samé!
  Gerda urazene reptal:
  "Samozrejme, že to nenesieš sám!
  Madeleine zúrila alebo predstierala, že je zúrivá:
  -Päťdesiat úderov palicou do päty tohto hlúpeho dievčaťa!
  Vlčiaky sa ponáhľali splniť rozkaz paničky. Gerda si poslušne ľahla a vložila svoje obnažené ladné nohy do vopred pripraveného zariadenia. Bol to falaka! Dievča sa zhlboka nadýchlo a snažilo sa neprezradiť svoje duševné trápenie. Samotná Madeleine pristúpila k svojej obeti, dotkla sa jej stvrdnutých, ešte nie zaprášených pätiek. Zapla jazykom a povedala:
  - Počítajte údery!
  Na bitie si Madeleine vybrala špeciálnu palicu, gumenú, ale s oceľovou tyčou vo vnútri. Sama veliteľka je tiež dievča, no pre svoju mohutnú, vyšportovanú postavu pôsobí staršie ako má, oňuchávala gumu a jej priateľ ho prudko udrel.
  - Raz! - povedala Gerda trpkým tónom.
  Madeleine udrela Gerdu do päty ešte silnejšie.
  - Dva! - Povedalo dievča.
  Veliteľ roty SS pokračoval v poprave. Údery sa snažil rozložiť rovnomerne, aby bolesť bola maximálna, no zároveň sa vyhnúť zmrzačeniu. Gerda počítala a snažila sa venovať menšiu pozornosť horiacim podrážkam. Keď bežala bosá po snehu, bolesť nebola o nič menšia, ale dievča vydržalo a nespomalilo, uvedomujúc si, že jej záchrana je práve v rýchlosti. Inak dostanete omrzliny, stanete sa mrzákom a pôjdete do stratena. Takže je potrebné, potom je potrebné byť skutočným árijcom a vydržať, mierniť odvahu. Vo všeobecnosti neexistuje bolesť ako taká! Toto je ilúzia. V skutočnosti si sionisti vymysleli bolesť, slabosť a starobu! Ale v skutočnosti je človek predurčený byť bohom, alebo skôr nadčlovekom! Ale má nadčlovek plakať, aj keď ste len šestnásťročné dievča, ktoré ešte nikdy nepobozkal chlap. V žiadnom prípade!
  Pri napočítaní päťdesiatich (sláva Prozreteľnosti nezablúdila!) sa Madeleine zastavila a povedala:
  - Mládež! Jeden trest pre vás ešte neskončil. Po púšti budete behať naboso bez toho, aby ste si podrážky namazali ochranným krémom. Bolesť navyše vám dá lekciu!
  Gerda poslušne prikývla.
  - Ďakujem, veliteľ.
  V skutočnosti to dievča nebolo obzvlášť šťastné a bolelo to tak behať a bez ochranného krému to bolo ešte bolestivejšie, ale čakala, že vydrží. Má silné podrážky, topánky nosili elitné dievčatá iba počas prehliadok, alebo ak bolo potrebné stráviť príliš veľa času v mraze, nad únosnosť tela. Ale je to zvláštne, dievčatá prakticky neochoreli s takým silným vytvrdzovaním ... Alebo možno je to prirodzené! V časoch cárskeho Ruska bola detská úmrtnosť vysoká, no tí, ktorí prežili, boli mimoriadne zdravé deti a ľudia! No a teraz behať naboso po horúcom piesku púšte... Ako to môže vydržať!
  Ach, oh, ach, aké bolestivé, ale nemračme sa, ale radšej sa usmievajme. Ak sa dieťa usmeje: možno všetko vyjde!
  Gerda dokonca spievala naplno, hlas sa rozlial po púšti:
  Fortune, si neverný priateľ,
  Sestra núdze a driny!
  Aký krátky je prchavý okamih voľna,
  Hoci túžba vyhrať je vždy!
  
  Porodiť dieťa - počuť ho bľabotať,
  Vlci vedia, že nie sú čoskoro predurčení!
  Najprv poháňajte nepriateľov - musíte byť v úžase,
  Nechajte moje víno vrieť v hneve!
  
  Pre pannu je meč prvou útechou,
  Šikovným krokom jej dá veru!
  A niekde zúri hurikán pekla,
  Vyjadrime lásku k vlasti vo veršoch!
  
  Vo veršoch, ktoré nenapísala kalná voda,
  A tí, čo krvácali, bojovník!
  Ale bude čas, aby sme žili nádherný život,
  Keď Všemohúci milujúci Otec!
  
  Ale nespoliehaj sa na Otca
  Pretože sme takmer dospelí!
  A ak si hneď želáme lepší podiel,
  Keď nespravodlivosť nemlčí!
  
  Na trávniku bojujte o každé ucho
  Za každú perlu a list!
  Bojovníci sa divoko odvážia,
  Heslo je jednoduché: bojuj a bojuj!
  
  Bez boja niet úspechu - taký je svet
  Čo netrhať ovocie, ak sú ruky machové!
  Slučka stlačila hrdlo ešte viac,
  Zdroj zrazu nechtiac vyschol!
  
  Ale vlasť nám dala superschopnosti,
  Si bojovník, nový rytier!
  Čo bolo pre nás teplé a sladké,
  V srdci panny zostane navždy!
  Dievča dospievalo, jej kamaráti spievali... Uklonila sa vetru a ponáhľala sa ďalej. Ako sa to niekedy stane, krásne, pokoj, aj keď to bolí. A prečo bude bežať až do konca, veď bojovník... A nemecký bojovník nie je ani kus železa, ale niečo tvrdšie ako oceľ! A stonať pre neho znamená zradiť sám seba!
  Dievčatá si na obed nesmeli oddýchnuť a čoskoro tri vlčiaky upadli do bezvedomia. Zdvihli ich pásy a vliekli, desať naraz. Medzi zapriahnutými bola aj bosá Gerda. Ako brutálne dievča pálili holé chodidlá a boleli lýtka, no ani nestonala. Iba jazyk bol opuchnutý smädom a bolo bolestivé hovoriť. A o pol hodiny neskôr padlo päť bojovníkov naraz. Potom bola vyhlásená pauza a dievčatám dovolili napiť sa vody. A potom pokračovalo dobrovoľno-povinné peklo...
  Dievčatám sa nepodarilo dostať na základňu a boli nútené stráviť noc priamo v púšti. Bojovníci okolo seba natiahli chlpaté povrazy, po ktorých si ľahli jeden k druhému, na pršiplášť. Ponorili sme sa do sna... Gerda opäť videla niečo bitku;
  Tu ona a ostatní bojovníci jazdia na koňoch. Čakajú ich krásne bitky, tie slávne časy, keď sa cenila odvaha a česť a každý bol rytierom... Každý, kto bojoval, samozrejme, bez takých jezuitských techník, keď sa pechota bombarduje zo vzduchu. A potom sú tu približne rovnako ostré zbrane a veľa príležitostí na prejavenie odvahy.
  Ich pôvabná rasa narastá a zrýchľuje tempo. Postupným zrýchľovaním dosahovali kone úžasnú rýchlosť. Tu je slávny "Sedemligový krok" Tretej ríše! Keď kôň nie je kôň, ale čo je úžasné a okrídlené. Vlasy jazdcov akoby zamrzli vo vzduchu a rozprestreli sa v zlatých, perleťových, smaragdových vlečkách... A len niekedy sa nervózne chveli v súlade s pohybom, ako tenká struna gitary.
  Mohutné svalnaté telá koní sa natiahli v dlhých, akoby lenivých skokoch, a potom sa zložili takmer na polovicu ako obrovské pružiny, aby sa opäť odtlačili od zeme. Skoky nasledovali jeden po druhom, rytmické impulzy, synchrónne vo všetkých zvieratách oddelenia. Gerda obdivovala: pohyby koní boli také voľné, akoby ich nič nespútalo. Hoci, samozrejme, zakrivení s výraznými svalmi, polonahí bojovníci sa zdali byť súčasťou koní, ako šikovne sedeli. Krásavci sa bili do strán holými pätami a kone, zabudnúc na to, že sa za nimi rútia šialení nepriatelia, sa vrhli do tohto čarovného polobehu-pololetu!
  Gerda si predstavovala, že lieta v stíhačke... Ako sa v tej chvíli chcela stať pilotkou a rozdrviť britské lietadlá - priniesť smrť Nemecku.
  Oddiel sa rýchlo vtiahol do krovinatých chodieb. Pôvabné bojovníčky na predných koňoch sa krčili, hľadeli uprene pred seba a schovávali sa za zakrivené krky zvierat. Sú to svalnaté krásky hodné tých najprestížnejších prehliadkových mól, ako prvé objavili nepriateľa a riskovali pád pod smrtiacim lejakom. Ostrovy pevne prepletených vetiev sa tu a tam zrazu rozdelili a odkryli nové chodby, podobné korytám riek. Vlčatá z jazdeckej eskadry sa cez ne prehnali v pružnej vlne, ako tmavý potok lesknúci sa oceľou.
  Gerda si predstavovala tankovú kolónu smerujúcu do Paríža. Nemecko potom bojovalo samo, proti trom ríšam s koloniálnym majetkom: Anglicku, Francúzsku a Holandsku, ako aj Belgicku... Pokrytecký Franco odmietol otvoriť druhý front a dokonca viedol samostatné rokovania o tom, čo by získal, keby vstúpil do vojny proti Nemecko. Mussolini začal tajnú korešpondenciu s Churchillom o tom, ktoré nemecké mestá prejdú do Talianska v prípade otvorenia druhého, južného frontu, a najzákernejší Stalin mobilizoval stále nové a nové divízie. Sovieti zoskupovali silné tankové päste (Táto informácia sa zrazu vynorila v Gerdinom mozgu). Ak by sa misky váh zakývali a nacistické jednotky sa zastavili, potom ... Bolo možné dostať sa na niekoľko frontov naraz a dostať sa do strategicky stratenej pozície. Ale Hitler sa ukázal ako génius, nielenže vyhral, ale vyhral rýchlo. Išiel do tyla a zničil najprv jednu časť spojeneckých jednotiek a potom ďalšiu. A hoci mali Západniari viac zbraní, vojakov a tankov, prinútil ich kapitulovať! Áno, a spojenci nemali to jadro, toho zvláštneho fašistického ducha (fašizmus nie je nadarmo, od slova fascinátor-zväzok!). Takže prehrali, keď jednotky išli za ich línie ...
  Duch sa ukázal byť silnejší ako hmota a vy môžete útočiť s menšou silou! Prečo sa nevyhrala prvá svetová vojna? Možno aj preto, že cisárov režim nemal medzi ľuďmi takú dôveru ako Hitlerova vláda... A starí generáli neboli takí šikovní a museli bojovať na dvoch frontoch...
  Zrazu Gerda pocítila, ako ako lúče západu slnka zosilneli zlé predtuchy - a ak zaútočí červené Rusko, budú opäť pod dvojitým úderom? Je pravda, že teraz už nie je hlavná sila Francúzska, čo znamená, že to bude jednoduchšie. Okrem toho sú Nemci zjednotení a zhromaždení, zhromaždení okolo jasnej národnej socialistickej myšlienky. Ešte nikdy neboli takí jednotní!
  Stále viac krovinatých ostrovov sa preháňalo veľkou rýchlosťou a mizlo v diaľke. Samotné kríky boli zelené s oranžovými škvrnami, s ihlicami zaoblenými ako háčiky na ryby. Všetci sa snažia chytiť kone za kopytá a listy pripomínajú dravé tváre, niečo také ako u stredovekých umelcov maľovaných diablov! Husté, ohnivo červené vrkoče hrdinského dievčaťa Madeleine tancovali vo vzduchu pred Gerdinou tvárou. Sústredené dievča chytilo ovládacie pásy oboma rukami, no stále bolo vytlačené z predných radov. Nejako nenápadne sa na oboch stranách zasekli ďalší dvaja bojovníci. Pokojní jazdci, skamenení a zároveň paradoxne pohybliví, štíhli, ladní a zároveň mocní. Opálené tváre pôsobia tmavo a dlhé rozpustené vlasy sa naopak vo svetle troch zapadajúcich sĺnk lesknú. Bojovníci sú prísni, oči smaragdové, zafírové, jantárové, tyrkysové iskry. Napriek tomu je v tvárach dievčat niečo detské, naivné, z čoho chcete byť dojatí. Je to Gerda, ich súdružka a sestra, no ak spolubojovníci pocítia z jej strany slabosť alebo zradu, na mieste ich zabijú! A to, čo im Madeleine nariadi... nespochybniteľne splnia!
  Svietidlá zapadli a na ich mieste vyšli mesiace. Jeden po druhom, také svetlé a farebné, rôznych farieb ... Ako krásne kvitnú kvety na oblohe a kvety z rajskej záhrady!
  Svišťanie vetra v ušiach, príjemná vôňa zdravých dievčenských tiel, zmiešaná s kyslým konským potom a voňavými bylinkami. A niekde vpredu sa skrýva množstvo nepriateľov. Lopatky zvieraťa, mocné a dokonca aj pod dievčaťom, kráčali po oboch stranách kolísky. Pohľad na metodicky opuchnuté a padajúce svaly Gerde niečo nejasne pripomínal. Ale tu je to, čo si bojovník nemohol zapamätať. Áno, a zradný čas akoby zmizol ...
  Niekde ďaleko vzadu, sotva počuteľné v klepaní labiek s pazúrmi, bolo počuť výkriky, nezvyčajne ostré výkriky ghúlov, zvonenie kovov, kotúľajúce sa kvičanie krížencov ťavy a osla. Zaznelo oneskorené volanie trúbky. Že zrejme Charlotte, žiaľ, treba takto priletieť, zrazila sa s ghúlmi. Ale tým horšie pre nich!
  Ale - hurá! - Takmer okamžite varovne zarevali vedúci jazdci Madeleine. Nerozumiem slovám - iba ostré, vzrušené intonácie. Podľa pokynov rúk si Gerda všimla hlavy mimozemských vlkodlakov, ktoré sa týčili nad kríkmi napravo vpredu, stopäťdesiat siah. Vyrástli akoby odnikiaľ - nie menej ako sto hustých postáv. Objavili sa aj jazdci - tmavé bodky na chrbtoch obrovských zvierat.
  Oddelenie Madeleine okamžite a rovnomerne zmenilo smer - ako keby kŕdeľ rýb vyrazil nabok. Zdalo sa, že kone sa stále tlačia dopredu, hoci to bolo sotva možné. A ghulovia nejako pomaly reagovali na nepriateľa, čo umožnilo Madeleine obísť ich a predbehnúť ich. A v tej chvíli, keď sa zdalo, že nebezpečenstvo pominulo, sa ozvali nové výkriky hliadky. Druhá nepriateľská skupina sa tentokrát objavila z ľavej strany - nie menej ako osemdesiat obrovských tvorov. Oddiel vlčic, sotva v počte päť tuctov bojovníkov, sa otočil ako korčuliarsky kôň a vyhýbal sa boju. A nepriateľ opäť konal pomaly, akoby nedržal krok s prúdiacimi utečencami.
  Gerda si zrazu uvedomila, že boli jednoducho nasmerovaní a viedli ich na nejaké pripravené miesto. Bolo by hrubou, katastrofálnou chybou ísť touto cestou. Mladý bojovník sa pokúsil zvolať:
  - Buďte opatrní priatelia! Byť predvídateľný znamená byť potrestaný!
  Ale jej zúfalý krik bol prehlušený... A samotná bosá Gerda sa cítila bezmocná. Možno takto sa cítil Fuhrer, keď mu oznámili, že letecká bitka o Britániu bola prehraná! Vojna sa však ešte len začína.
  Ale Madeleine už všetko pochopila a žmurkla na dievča:
  - Perfektná pasca, keď si obeť myslí, že je šibač! - A podrezať vetvičku mečom, dodala. - Ideálna lúpež je, keď je klientom môj priateľ v procese lúpeže!
  Gerda sa rozhliadla a so znepokojením si všimla, že obe skupiny idú v diaľke paralelne, vpravo a vľavo. Ako rezné konce nožníc, pripravené na prerezanie tepny.
  - Odkiaľ sa vzali tieto tesáky? - V hlase dievčaťa bolo počuť hnev a zúfalstvo. - Áno, aj v takom množstve!?
  Po odhadnutí smeru, ktorým ich nepriatelia hnali, sa Gerda pokúsila určiť miesto prepadnutia. No pred ich živou "loďou" sa objavovali stále nové a nové huňaté ostrovčeky, rôznych farieb, pohybujúce sa ako morské vlny, po hladine ktorých sa šíri nafta, farebné, päť mesiacov odrážajúce prúdy svetla. A to bolo to, čo sťažovalo navigáciu.
  Manévrovaním medzi húštinami sa na koňoch začali prejavovať prvé známky únavy. Ich telá boli hojne pokryté vlhkou penou, ťažké prikrývky na okrajoch stmavli, štipľavý zápach dráždil nozdry jazdcov. Gerda si pošúchala nahú, ružovú pätu na chrbte, pocítila horúce skĺznutie konskej kože. Hlavná vec je nestratiť rýchlosť!
  Bosá Gerda vycítila blížiaci sa boj a prezrela bojové vybavenie. V dosahu jazdcov je pripevnených niekoľko zväzkov krátkych a dlhých oštepov. Pod nimi sú dve arabské šavle, podlhovasté a mierne zakrivené. Ale ochrana pred šípmi ... Sú takmer nahí, v bikinách, môžu byť zastrelení do pekla! Nie je hlúpe ísť do boja prakticky nahý, keď sa vám nepriateľ len tak vyhráža, že vás zastrelí šípmi? A čo si mysleli velitelia? Spomenul som si, že raz Charlotte spadla: "Najmasívnejší, stredný francúzsky tank Ziz-35, nepreniknuteľný do čela! A naše tanky, žiaľ, sú ako školské pijavice!"
  Ale zdalo sa, že Madeleine pochopila hrozbu a ponáhľala sa uistiť:
  - Naša pokožka je natretá čarodejníckym elixírom, ktorý ochráni oveľa lepšie ako brnenie!
  Gerda odpovedala vtipne:
  - Kto počas bitky myslí na ochranu, je absolútne bezbranný proti panike!
  Madeleine však varovala:
  - Na oči, uši a hornú časť krku je elixír slabší. Takže pozor, možno vás chytia!
  Gerda veselo odpovedala:
  - Rozumiem tomu... Ale vyššia moc, to je aj vyššia moc v Afrike. Čo môžeš urobiť!
  Vzduch prenikli dlhé zvuky ako vŕzganie rozpadajúcich sa dlažobných kociek. Akousi intuíciou si Gerda uvedomila, že to bol Madeleinin výkrik. Krásne dievčatá odpovedali štekotom, potom bojovníci naraz zdvihli šable - niektoré v pravej ruke a niektoré v ľavej a tiež oštep. Gerda tiež potriasla šavľou a zvolala:
  - Som zdrvujúce dievča!
  Zrazu Gerda videla, ako sa cez nich rútila Charlotte s malým oddelením krások: bravo je super!
  V tom istom momente sa pred dvesto skokmi mihli vodorovné čiary. Potom pešie oddiely ghúlov a ghúlov zablokovali čistinu, po ktorej sa hnali nemeckí bojovníci. Už tu neboli žiadne bočné vetvy, tento prechod viedol rovno na smrť. V šikmých lúčoch zmesi západu slnka a mesačného svitu sa početné rady nepriateľov mihali všetkými farbami dúhy odrážajúcimi sa od ocele.
  Madeleinin nový rev otriasol priestorom a oddelenie dievčat sa rozdelilo na dve skupiny, ktoré sa okamžite zosunuli do strán. Vzdialili sa od seba a tlačili sa na protiľahlé okraje čistinky. Gerda zvolala:
  - Alexander Veľký v bikinách!
  Keď bojovníci dosiahli bod s najmenšou šírkou kríkov, skočili vpred cez zelené ostrovy. Odrazu sa ozvalo pretrvávajúce stonanie, ako keby boli stiahnuté z kože osla, z ktorých sa vzduch hojdal ako okenná tabuľa. Gerda si zrazu uvedomila, že stonanie počuje nielen svojimi ušami, ale aj dlhými dievčenskými nohami. Zdá sa, že aj bolia, keďže bojovník otupel pri behu naboso, na rozpálenom, že si na piesku púšte môžete upiecť aj slepačie vajce. Nuž, ako hovoria múdri: kôň sa líši od človeka tým, že jazdec nie je určený hlasovaním a žiadne schopnosti nedávajú šancu jazdcovi osedlať! Alebo inak: kôň má štyri nohy, bude bežať rýchlejšie ako človek, ale aj skôr natiahne kopytá!
  Kríky prešli za chvíľu a kone opäť vyleteli na voľné priestranstvo. Na ich telách boli viditeľné dlhé krvácajúce škrabance. Vzhľadom na veľkosť týchto nôh boli ryhy značne hlboké; ako čínsky (pracovitý národ!) kopal zákopy!
  Okoloidúci jazdci si začali narýchlo odkrúcať zbrane, tiež kožené kúsky a prikrývali nimi kone. Takže oblečená, zrnitá a trblietavá koža chránila kone.
  Bosá Gerda, pre seba nepríjemne, zistila, že jej prsty poriadne nemotorne. Z nejakého dôvodu sa skĺznu z uzlov, no, priepasť je s nimi, aj tak ju zakryje!
  Bláznivá, ako plameň ohňa pozdĺž suchých konárov skoku, vstúpila do kritickej fázy. Samotná príroda sa upokojila, zamrzla v znepokojujúcej scenérii. Obzor pohltil svetlo, na západe bolo všetko pomaľované paletou krvi a ľadovým pokojom. Vpredu na východe sa pohyblivá obloha už začínala rozjasňovať a menila sa na žiarivú okrovú farbu. Ale aj na tomto pozadí sa zdalo, že číhajú tiene, smrť a rady vlkodlakov a vlkodlakov lesknúcich sa železom.
  Bastard, strašne škaredé stvorenia, keď videli, že ich záloha obteká boky, ponáhľali sa zo svojich miest. Nemotorné postavy peších bojovníkov sa rýchlo rozpŕchli zo svojich pozícií a ponorili sa do chodieb v húštinách. Na ich mieste boli odkryté široké rady zahrotených žrdí zakopaných pod uhlom - pravdepodobne zbraní proti nemeckým bojovníkom. Namontované oddiely prenasledovateľov za chrbtom, ktoré si všimli Madeleinin manéver, pridali rýchlosť a snažili sa utečencov dobehnúť. Každý z dvoch oddielov nepriateľskej kavalérie bol oveľa väčší ako súperiaca skupina bojovníkov a mohol počítať s istým úspechom pri zrážke. Ale vlkodlaci sú ťažkí a hybridy ťavy a osla sú oveľa pomalšie. Namiesto zmenšovania sa vzdialenosť iba zväčšovala. A čo porovnávať koňa, ťavu s oslom, pokiaľ ide o rýchlosť!
  Gerda filozoficky povedala:
  - Môžete byť nenáročný a vytrvalý, ale nemali by ste svet vnímať ako ťavu a prejavovať somársku tvrdohlavosť!
  Keď sa bojovník otočil, všimol si, že ich neprenasledujú dve, ale tri skupiny jazdcov. To znamenalo, že sa zdalo, že nemajú iný smer, len ísť smerom k prepadu. Ak sa odchýli, budete musieť bojovať s väčším počtom nepriateľov. No, vlčiaky vedia, čo chcú, nie prvýkrát sa pohádajú. Márne si nepriateľ myslí, že ich vláka do pasce. Naopak, získajú čas a budú vedieť manévrovať. Potom si Gerda spomenula, ako sama tancovala bosá na ostnatom drôte. Aj to bolelo, ale spadnúť na uhlíky horiace dole bolo ešte hroznejšie a hlavne hanebnejšie. Jej obnažené, okrúhle, detské päty cítia, ako sa do nich zapichuje oceľový hrot, ktorý takmer preráža mozole natlačené na ostrých kameňoch. Ale napriek tomu je to v porovnaní s ohňom takmer ako masáž.
  Ešte pred začiatkom boja sa Madeleine chopila iniciatívy a šikovne prehrala protivníka. A keď sú vašimi protivníkmi vlkodlaci a vlkodlaci, je viac než ponižujúce podvoliť sa im v taktike. A Gerda chcela veriť, že ich taktické kroky boli pre nepriateľa neočakávané. Skutočnosť, že hlavy nepriateľov odrežú gilotínu. A že Nemecko je nadovšetko, ako svetlé myšlienky Tretej ríše!
  - Jednotka v plnej pohotovosti! - Madeleinin hlas priviedol Gerdu späť do reality. - Teraz sekaj.
  Prsty dievčaťa sa stále motali vo viazaní. Takže bude možné nechať koňa nahého. Všeobecne platí, že vo vojne, ako vo vojne. Doštičky nech prikryjú verného spoločníka, čo trochu obmedzí jeho pohyblivosť. Cez oblečenú kožu, doštičky kostí stmavnuté v geometrických radoch, šuštili a sucho cinkali vo vetre. Z ich zvonkohry sa dievča rozveselilo.
  Jazdci robili posledné prípravy na bitku. Dievčatá bosými nohami pleskli kone do zadku a začali im rozväzovať oštepy. Po ich vzore polonahá Gerda s radosťou poťažkala v ruke dlhý hrubý driek s ostrým kovovým hrotom. Bojovníčka buchla perami - dobrý oštep!
  Bosá a svalnatá bojovníčka Gerda už zažila jazdu na koni a cítila sa celkom sebavedomo. Ako Amazonka v macedónskej kavalérii, ktorá sa každú chvíľu nechytá za podporné opasky.
  Po odviazaní opasku sa dievčaťu dokonca pomocou niektorých lýtkových svalov darí udržiavať rovnováhu. Teraz bola pripravená dať ich Charlotte (priateľka sa k nej stále prebila!) A sama hádzala oštepy, bez ohľadu na to, ako dlho trvala bitka.
  A Madeleine pokračovala v manévrovaní... V hlave bosej, krásnej a veľmi sexi Gerdy opäť znela pieseň, taká bláznivá a provokatívna, no zároveň tragická a smutná...
  Vlny hrajú ako ovce v mori,
  Som nahý v aréne a bojujem s mečom!
  Vrhla hrdý pohľad na nepriateľa,
  Prudké problémy a bolesť - nič!
  
  Koniec koncov, raz som sa narodil ako otrok bez volebného práva,
  Ťahala kamene, triasla balvany na chrbte!
  Byť v napätí, v utrpení, rodný živel,
  Ramená hladia bičom nezbední kati!
  
  Niekto je bohatý a drieme v tieni s pivom,
  Hojdám kladivom pod žeravým potokom!
  Je to tak strašne starý zvyk
  Musíte nasať poslušnosť šľachticom mliekom!
  
  Ale šťastie - ak môžete, nazývajte to šťastím,
  Predal pannu z baní a poslal do boja!
  A osvietil ma báječným osvetlením,
  Stala sa nielen otrokyňou, ale aj skvelou ženou!
  
  Ale verte mi, bezhraničné šťastie sa nestane,
  Bol chytený hrozný nepriateľ a ja som zranený!
  Rozsekali ma na kusy v zlej bitke,
  Bože, bol som naúčtovaný - nabehla penalta!
  
  Ale nevzdávam sa, bojujem z posledných síl,
  Áno, zabíjala ľudí, prekliala bohov!
  V tomto, samozrejme, teraz trpko ľutujem,
  Neviem tu nájsť tie správne slová!
  . KAPITOLA #11
  Dievčatá pod velením Stalenidy sa opäť pobili. Ale tu to tak dobre nešlo. Oddelenie utrpelo straty.
  Tri dievčatá zomreli, zvyšok z tucta bojovníkov bol zranený s rôznou závažnosťou a sotva sa mohli odtrhnúť. Dve dievčatá museli dokonca niesť. Bohužiaľ, toto je vojna. Nie vždy je možné zničiť všetkých. Navyše v kolóne boli veľmi húževnaté tanky, presnejšie samohybné delá E-5. Zdá sa, že sú malé, ale veľmi húževnaté. A potom prúdové útočné lietadlo dorazilo včas.
  A za nimi vrtuľníky v tvare disku. Skúste odolať takejto sile. Len tri ďalšie obete z dvanástich - dalo by sa povedať, vyviazli lacno. Ale nacisti položili viac ako dvadsať. Takto dopadol súboj.
  Bojovníci odišli, blúdili a snažili sa zo všetkých síl. Natasha, toto nezbedné dievča, poznamenalo:
  - Škoda dievčat... Je to dokonca škoda... Ale prečo nepridať chlapov do nášho práporu?
  Stalenida zavrčala a nahnevane pretlačila bosú nohu cez Maybug:
  - Kto má čo... A ty máš na mysli len mužov!
  Victoria bola urazená a poznamenala:
  - Ja tiež! Ako chceš, aby ťa pohladil chlap. Cítiť svoje prsia v náručí...
  Ryšavý čert odtrhol steblo trávy, odhryzol ho a zavrčal:
  - Ach, moji chlapci sú v pohode... To je dobre, že nie si gay... Milujem tých, čo súložia dievčatá... Veď superman macho od kolísky!
  Steelenida trochu zmäkla a usmiala sa:
  - Áno... Je to trochu zábavnejšie. A aká je Natasha tvoja kamarátka?
  Blondínka sa nechápajúc znova spýtala:
  - Aký priateľ?
  Major sebavedomo odpovedal:
  - Andrejka! Veď bol ocenený aj Žukov!
  Natasha si ťažko povzdychla a mykla plecami.
  - Bohužiaľ, neviem...
  Andreika (A to bol ich známy chlapec a priekopnícky hrdina) medzitým hodili do kazematy. Zraneného chlapca nechali zviazať a dokonca ho pripútali k stene za krk. Ako veľmi sa nacisti báli ruských detí. V kazemate bolo vlhko, neďaleko od chlapca viselo dievča pripútané k stene. Úplne nahá, jej telo bola súvislá rana, modriny, pisugi, rezné rany, popáleniny, dievča bolo mučené. Bola v bezvedomí a len potichu stonala.
  Chlapec sa pozrel na steny. Väzenie bolo starobylé, postavené ešte v cárskych časoch, steny boli hrubé, malé okno tesne pod stropom bolo zamrežované. Andreika sa cítil nielen ako väzeň, ale aj ako väzeň staroveku. Ako od legendárneho ľudového rebela Stenka Razina sa očakávalo, že bude mučený a popravený.
  Andreika zastonala, dokáže on, jedenásťročný chlapec, vydržať mučenie? Neplakala by ako dievča! Priekopníkovi predsa neprislúcha nariekať a plakať. Bosá, doškriabaná Andreika sa otočila, rana veľmi bolela, mal zviazané lakte, musel sa nejako otočiť, aby to bolo ľahšie, zmeniť uhol. Strašná bolesť na chvíľu ustúpila.
  V cele je hrozný smrad. Podlaha je zafarbená stuhnutou krvou. Ohlodané kosti sú rozhádzané. Z ľudí? Je to dokonca desivé, môžete vidieť, že cez túto celu prešlo dosť väzňov. Pravda, Andrey si myslel, že nacisti zajali Grodno relatívne nedávno. A kedy sa im podarilo tak pokaziť? Sú to staršie obete? Napríklad NKVD? Chlapec sa strhol. Ukázalo sa, že je to úprimná hrôza! Aké ťažké je v žalári. Nie je sa s kým porozprávať, zdá sa, že dievča je v úplnom pokušení. Kati ju mučili ako hrdinov staroveku. Pýtate sa prečo? Aké zlo mohlo mladé dievča spôsobiť nacistom. Avšak aj Andreyka je len chlapec a začala zabíjať a bojovať proti týmto zlým duchom. Nacisti stavali svoj národ nad ostatné národy a národy. Takto legitimizovali zlo a utrpenie! Nie, normálny človek by mal s takouto nezákonnosťou bojovať. Navyše ani samotní Nemci nie sú slobodní, sú spútaní totalitným aparátom. Všetkým možným spôsobom potláča najmenšiu iniciatívu a prejav ľudských citov.
  Fašizmus pochádza zo slova parta. Bezohľadne pletie ľudí a robí z nich spútaných otrokov. Komunizmus zas človeka povznáša, dáva mu novú silu a podnecuje pochodeň života. Je v tom podstatný rozdiel. Komunizmus má medzinárodný charakter a je univerzálny. Hitlerizmus pozdvihuje len jeden národ a nie celé ľudstvo ako celok. Toto je jeho slabosť. Ale veď ľudia majú spoločné korene, čo je biologicky dokázané. Tí istí čierni a bieli majú celkom zdravé a plodné potomstvo. Je to Andreika, syn Rusa a Bielorusa, celkom životaschopný, vôbec nie hlupák a pripravený bojovať proti fašizmu.
  Samozrejme, Pavel sa ukázal byť silnejším a podarilo sa mu dostať preč od nepriateľov, keď zabil veľa Nemcov. On Andreika sa správal ako slaboch, dostal sa do zajatia. Možno ste si mali nechať poslednú guľku pre seba. Hoci je mŕtvy, už nedokáže zabiť ani jedného Nemca! A tak žije, hoci trpí.
  Bosý Andrey si poškriabal mierne obhorenú nohu na vlhkom kameni, Ilza našiel najbolestivejší bod, vypálil ho cigaretou, až sa mu vytvoril pľuzgier. Ale nič, chlapče smelý, to sa nezlomí. Naopak, bolesť by sa mala stať podnetom, z ktorého bude narastať jeho odvaha. A priekopník sa nikdy nezlomí. Vo všeobecnosti je triumf Nemcov dočasný. Skôr či neskôr budú porazení, tak ako zlo vždy prehráva s dobrom. Samozrejme, dá sa namietať, že dobro víťazí len v rozprávkach, ale v živote je všetko ťažšie. Ale aj rozprávka je len odrazom reality. Koniec koncov, veľa z toho, čo bol sen, sa teraz stalo skutočnosťou. Andrey si pomyslel: možno mu je súdené zomrieť? Čo je celkom možné! Bojí sa však smrti? Ak zvíťazí komunizmus, potom on a ďalší hrdinovia sovietskej krajiny budú vzkriesení pre nový šťastný a večný život. Potom bude žiť vo svete bez smútku, múk, smrti a zla! Hlavná vec je, že je vyhrané konečné víťazstvo! Koniec koncov, iba v tomto prípade budú všetci padlí hrdinovia vzkriesení!
  A príde kráľovstvo komunizmu! Svet, kde sa splnia tie najtajnejšie sny. Taký vesmír, kde človeku patrí všetko, čo existuje, o čom sa dá len snívať a ani nie vždy rátať s úspechom. Tu je, aký zložitý a mnohostranný svet. A potom iné svety otvoria svoju náruč človeku. Dobre teda! Je možné, že obrovské rozlohy vesmíru sú tiež zlé! Bude strašiť a trápiť živých mimozemšťanov. Ale kapitalizmus im dá aj slobodu! Zlomí putá otroctva a poníženia. Príde čas a hodina slobody, ožiari zem svojim žiarivým svetlom! A zhodia jarmo temnoty, národy temnoty a človek si podmaní svety vesmíru! A vnúčatá si budú pamätať, že neverili, že žili v tme pod železnou pätou. Nosili sme znamenia zlej šelmy a teraz kráčame vo viere čistej a svätej!
  Andreika bola dokonca prekvapená, ako dobre sa mu formovali myšlienky. Je v nich niečo zvláštne a jedinečné. Ako to bolo počas občianskej vojny, keď bol verš hlavnou zbraňou proletariátu a próza bola možno aj trochu opovrhovaná a zanedbávaná. Teraz je básnik v zajatí a perá a lýra, obrazne povedané, sú v reťaziach. Napriek tomu sa nevzdáva a teší sa na krajšiu budúcnosť. A čo to bude, závisí od každého človeka. Neexistuje ten, kto rozhoduje a všetko zasadil.
  Andreyka povedala:
  - Budúcnosť závisí od nás! Aj keď sa zdá, že od nás nič nezávisí!
  Chlapec sa skrútil, snažil sa brúsiť prúty. Toto povolanie je únavné a ťažké, ale vždy existuje určitá šanca na úspech. Andreika, premáhajúc strašnú bolesť, sa začala obtierať o stenu. Hlavná vec je nekričať, neukázať svoju slabosť. Je priekopníkom, a teda stelesnením odvahy. Musíte bojovať, takže bude bojovať a určite vyhrá! Na slávu sovietskej vlasti.
  Chlapec sa tvrdohlavo šúchal, v tom momente sa dievča spamätalo a zamrmlalo:
  - Na zelenom trávniku skákajúce modré zajačiky!
  A potom opäť upadla do zabudnutia. Chlapec povedal:
  - Nešťastný! Umučili ju prekliati fašisti! Ale verím, že pomsta na seba nenechá dlho čakať! Blíži sa čas víťazstva nad príšerami ľudstva. Chlapec sa otočil a spieval:
  A vlajka bude svietiť nad planétou,
  Svätá krajina, niet krajšieho vo vesmíre!
  A ak to bude potrebné, znova zomrieme,
  Za komunizmus, za našu veľkú vec!
  Chlapca opäť zaliala bolesť, mierne sa vzdialil od steny a začal trhať hlavou.
  Potom bolo počuť škrípanie a do cely vošlo päť vysokých esesákov. Bez rozmýšľania kopli do chlapca čižmami a chytili ho za ruky:
  - No tak suka!
  Andreika pochopila, že odporovať je zbytočné. Golier mal rozopnutý. Ešte párkrát ma udreli a niesli na rukách. Zdalo sa, že chlapca pohltil ľadový chlad: kam ho niesli. Stane sa teraz to najhoršie?
  Naozaj, chlapca ťahali niekam dole. A napodiv sa oteplilo. Andreika sa zrazu cítila oveľa veselšie: kde je naša, nezmizla! Aj on sa z tejto šlamastiky dostane.
  Vyniesli ho po schodoch a pomaly ho spúšťali dole! Chlapec konečne cítil, že vlhkosť vystriedala sucho. Kati odniesli dieťa do dosť priestrannej miestnosti. Pravda, steny vyzerali hrozivo, boli ovešané rôznymi a fantasticky tvarovanými nástrojmi. Chlapec videl niekoľko horiacich kozubov a výstroj v tvare stojana. Bolo tam aj veľa strií a rôznych predmetov mučenia. Andreika zrazu pocítila ťažobu v žalúdku, niečo ho bodlo!
  Toto je strach! Chlapec pochopil, v žiadnom prípade by nemal podľahnúť!
  Bosý Andrey sa napjal. V sále sedel plukovník SS a už známa žena, ktorá sa podieľala na zajatí chlapca. Pionier Andreika zbledol, je jasné, že ho čaká ťažký osud, ak sa chystajú vypočúvať dieťa, zarytých katov. Nie, nikdy by sa im nepoddal, aj keby mali kričať ani pomyslenie, ani hlásku! Ale iba ak to zvládne.
  Plukovník SS sa spýtal:
  - Názov!
  Andrew mlčal. Zbičovali ho bičom. Na chrbte je červený pásik. Plukovník SS znova zopakoval:
  - Povedz meno dieťaťa!
  Zúfalá Andreika so zlomyseľnosťou odpovedala:
  - Som malý Stalin!
  Plukovník SS si odfrkol.
  - To je tón sviňa! Zdá sa, že chce tvrdší vzťah.
  Ilsa povedala:
  - Opečieme dieťaťu päty.
  Plukovník SS sa spýtal:
  - Pomenujte svojich spolupáchateľov a v tomto prípade vás pustíme!
  Ruslan ako skutočný priekopnícky hrdina odpovedal:
  - Celý sovietsky ľud je mojimi spolupáchateľmi, od starého muža až po dieťa!
  Plukovník SS zapískal:
  - Áno, si tvrdohlavý tvor! Nechápeš, že ťa môžeme zabiť!
  Andrey, blikajúce modré oči, odpovedal:
  - Nacisti môžu zabíjať, ale čo nemôžu, je zobrať nádej na nesmrteľnosť!
  Plukovník zvolal:
  - Začať!
  Bosého a raneného Ruslana zdvihli, povrazy prerezali a obväzy bez slávnosti odtrhli. Chlapec zalapal po dychu. Ruky priniesli späť a priviedol sa k stojanu. Cez ruky si prehodili povraz. Plukovník zvolal:
  - Vykrútiš spratkovi kĺby!
  Lano sa natiahlo až na samý vrchol. Andreika pocítila pekelnou bolesť v zranenom ramene a zastonala:
  - Mami! To je hrozné!
  Plukovník sa uškrnul.
  - Budete hovoriť!
  Andreika pokrútila jasnou hlavou:
  - Nie!
  Chlapci si na bosé nohy nasadili ťažké okovy, kosti v ramenách im chrumkali od hrozného tlaku. Vytiekla krv. Bolesť bola strašná, priekopník Andrej zbledol, čelo mal pokryté potom, spoza úst sa mu ozvalo mimovoľné zastonanie, ale stále našiel silu povedať:
  - Nie! A opäť nie!
  Ilsa vložila do krbu oceľové nabíjanie a s úškrnom povedala:
  - Milý chlapče, priznaj sa a dáme ti čokoládky.
  Zranený Andrej kričal:
  - Nie! Nepotrebujem tvoje špinavé náhražky!
  Ilsa kričala:
  - No, ty a suka!
  Potom vytiahla z plameňa rozžeravené baranidlo a ponorila ho do rany. Priekopník Andreika ešte nikdy nezažil takú bolesť, lapal po dychu, v šoku stratil vedomie.
  Ilsa ako skúsený kat mu začala masírovať líca a krk, chlapca rýchlo priviedla k rozumu.
  - Nečakajte, že ten spratek nájde zabudnutie v záchrannom šoku!
  Plukovník SS nariadil:
  - Opiecť mu päty.
  Kati SS okamžite zapálili malý oheň, plameň začal olizovať krásne, bosé nohy dieťaťa. Ilsa medzitým opäť vrazila do rany rozžeravenú tyč. Doktor SS chlapcovi vstrekol špeciálnu drogu, aby ostrejšie pociťoval bolesť a pomalšie strácal vedomie. Teraz bola priekopníčka Andreika zmietaná nekonečným oceánom utrpenia, ešte horšieho ako Danteho peklo. Ďalší dvaja kati začali chlapcovi zapichovať pod nechty rozpálené špendlíky.
  Andreika, zdrvená strašným utrpením, sa cítila na pokraji úplného kolapsu. Zrazu sa však pred ním, napoly v delírujúcom, objavil obraz Stalina:
  - Čo robiť šéf? - spýtal sa chlapec.
  A Stalin, usmievajúci sa s bielymi zubami, odpovedal:
  - A čo iné môže priekopník v tejto situácii urobiť! Len neplač! Zhlboka sa nadýchnite a spievajte.
  Priekopníčka Andreika sa prinútila usmiať:
  - Počúvaj vodcu!
  Chlapec sa napínal a silou lámal, no zároveň spieval jasným a silným hlasom a skladal priamo za pochodu:
  Upadol do hrozného fašistického zajatia,
  Vznášam sa na vlnách strašnej bolesti!
  Ale krvácal, spieval piesne,
  Nebojácny priekopník je predsa priateľský so srdcom!
  
  A poviem vám pevne kati,
  Aká hnusná radosť, vylial si nadarmo!
  Slabí mi povedia, aby som mlčal,
  Koniec koncov, bolesť je neznesiteľná a jednoducho strašná!
  
  Ale viem, pevne verím
  Fašizmus bude zvrhnutý do priepasti!
  Prúd zlých plameňov ťa zaplaví,
  A všetci, ktorí padli, radujúc sa, budú vzkriesení!
  
  A naša viera v komunizmus je silná
  Poďme lietať ako sokol, povznesme sa nad všetky hviezdy!
  Nechajte rieky medu tiecť víno
  Celý svet, hlasný klaksón bude počuť radu!
  
  A stroj pevne stláčajúci priekopník,
  Pozri sa do neba, mladý!
  A ísť príkladom pre tých, ktorí váhajú,
  Vaša kravata je jasná ako karafiát!
  
  Vlasť pre mňa znamená všetko
  Matka a zmysel celého mladého života!
  Nechať doterajší ťažký život,
  Naši ľudia trpia pod zlým fašizmom!
  
  Ale namáhaj vôľu červeného chlapca,
  Napľuj do tváre pekelným banditom s hákovým krížom!
  Nech sa nepriatelia trasú zúrivosťou,
  A budú porazení Červenou armádou!
  
  posvätná krajina ZSSR,
  Čo dalo komunizmus národom!
  Ako nám matka dala svoje srdce,
  Pre šťastie, mier, nádej a slobodu!
  Takto sa odvážne zachoval hrdina-priekopník. A bol hodný svojho titulu, ako priekopníka to znie hrdo. Presne takto by sa mal správať každý sovietsky chlapec.
  Dievčatá medzitým vyliezli do hustej húštiny. Zapálili si malý oheň a občerstvili sa. Dve z deviatich dievčat nevedeli chodiť a po poskytnutí prvej pomoci, obviazaní im dali trofejný alkohol, aby rany neboleli a dievčatá zaspali.
  Natasha s úsmevom poznamenala:
  Všetko v našom svete je relatívne. Napríklad alkohol je vo všeobecnosti jed a zároveň lieči. Dievčatá spia! A bolo to pre nich oveľa jednoduchšie!
  Victoria múdro poznamenala:
  - Všetko na svete je relatívne... A Boh nie je anjel a diabol nie je diabol!
  Veronika nahnevane odpovedala:
  - Aký druh rúhania... O čo tu ide?
  Červenovlasá diabolka logicky poznamenala:
  - A o tom... V Biblii Boh hovorí len jazykom násilia. Jeden potom Noe niečo stojí. A diabol? V skutočnosti o ňom nie je veľa počuť. V každom prípade, dokonca aj v Biblii Satan viac pokúša, ako zabíja!
  Natasha racionálne poznamenala:
  - Boh skutočne miluje násilie. Kráľ Dávid viedol kruté vojny. Saul Boh nariadil vyhubiť celý národ bez výnimky: vrátane žien, detí a dobytka! Je zvláštne hovoriť o milosrdenstve... Nemyslíš?!
  Veronica chcela povedať, ale nič dobré ju nenapadlo. V skutočnosti tu nie je nič zvláštne na zakrytie. O potope Noeho veľa premýšľala aj ona sama. A nemohla nájsť vysvetlenie, aspoň racionálne, pre takú krutosť. Boh nezničil hriech, už sa rozsvietil Ham, a Noe vôbec nebol svätý. A nebol to Ham, ale Haamam, kto bol prekliaty. Je to tiež nejasné. Vo všeobecnosti je celá táto Biblia, najmä Starý zákon, plná nedorozumení. Napríklad Elizeus zabil štyridsaťdva detí pre takú maličkosť, že ho škádlili za jeho plešinu.
  Toto je jednoznačne prehnané! Urobte to s deťmi. A toto je ťažké vysvetliť.
  Samotná Veronika váhala v náboženstve. Ani som nevedel, akú vieru prijať. Pravoslávie sa mi príliš nepáčilo: veľa vonkajších efektov, nádhera, ale všetko bolo akosi chladné. Ale baptisti tiež nedali odpočinok a pokoj. Či sa nám to páči alebo nie, ale náboženstvo v každom prípade vyžaduje vieru. A šikovné dievča chcelo, aby všetko bolo logické a všetky konce sa zbiehali.
  Aby všetko vyzeralo racionálne a správne. A tak ... Dokonca aj doktrína večných pekelných múk sa zdá byť prehnaná. Najhoršia vec na pekle je trvanie trestov: peklo bude vždy. A prejdú miliardy miliárd rokov a hriešnici budú stále trpieť a trpieť. A je to hrozné! čo je večnosť? Pre opicu so zaviazanými očami je jednoduchšie písať Bibliu na klávesnici, ako čakať celú večnosť.
  Mučenie v pekle je samostatný problém. Nie je hriechom mučiť Hitlera dlhšie a tvrdšie. Ale čo ak sa tínedžer dostane do pekla? Vo všeobecnosti, ako môže byť človek spasený, ak zhreší. Aj keď nie skutkami, tak slovami alebo myšlienkami! A čo je hriech?
  Victoria, keď videla, že Veronika mlčí, zvýšila tlak:
  - Áno, a v Zjavení Jána... Len čo sa život na Zemi začal zlepšovať, ako môžeme naliať popravy na planétu Zem. A tak trápiť celé ľudstvo. A čo sa dá povedať?
  Veronika stroho odpovedala:
  - Pôjdeš do pekla - budeš vedieť!
  Steelenida zastavila hádku:
  - Všetci spite! Pred nami je ešte veľa práce!
  Dievčatá ochotne zavreli oči. Noc v lete je dosť teplá a bojovníci sa k sebe tlačili a zaspávali jeden na druhom.
  Veronica snívala o tom, že je vo svete futuristickej budúcnosti. Idete po ulici a chodníky sa pohybujú ako rieka. A nad ním lietajú farebné autá. A všade je plno priekopníkov s červenými kravatami. A tieto deti lietajú a točia sa ako nočné motýle. A všetci sa usmievajú, usmievajú.
  Veronika mávla rukami a letela. Je ako motýľ a môžete počuť mávanie jej krídel. A ty lietaš sám, lietaš ... A okolo sú také jasné farby. Domy sú obrovské, rôznofarebné, maľované ako koláče. A veľa sôch - rôznych rozprávkových zvierat. Všetko je také krásne. Jedna z budov pripomína tvarohový koláč posiaty diamantmi. A okolo toho sa točia lietajúce taniere. Svietia oranžovo a dodávajú oslnivý lesk.
  Ďalšia budova v podobe siedmich krabov stojacich na sebe. Navyše, každý krab má inú farbu a pazúry sa lesknú drahými kameňmi. A lietadlo: také krásne a elegantné. Niektoré z nich nemajú pevný tvar, ale pohybujú sa v priestore ako škvrny.
  Iné sú naopak štruktúrované. Pripomína snehové vločky, taký dokonalý geometrický tvar. Prečo nie krása a stelesnenie estetiky.
  Ale budova sa vznáša priamo vo vzduchu a pripomína orla s príliš oblečenými krídlami, len ako z krištáľu. A zobák žiari jasnejšie ako diamant a možno aj slnko.
  A čo štruktúra v hornej časti, ktorá má celé akvárium s úžasnými morskými živočíchmi. A ryby so striebornými šupinami a dlhými zlatými plutvami. A je tam toľko iných tvorov. A tiež akoby posiata drahokamami. A medúzy dávajúce všetky farby dúhy.
  Dievča v červenej kravate priletelo k Veronike. Prekvapene sa spýtala:
  - Si dospelý?
  Veronika s úsmevom odpovedala:
  - Áno prečo?
  Pioneer sa zachichotal a odpovedal:
  - Nič dobré! Ak ste dospelý, potom vás vezme hyperdrak.
  Veronica zapískala.
  - Ou! A ja som si myslel, že ste komunizmus!
  Dievča v červenej kravate smutne prikývlo a nahlas odpovedalo:
  - Naozaj máme komunizmus! Produkty sú zadarmo, tovar je zadarmo, je tam úplne všetko. Od herných konzol až po virtuálne prilby. - Dievča prikývlo a potriaslo priehľadnou krištáľovou papučou, cvrlikajúc. - Pozrite sa na tento strom.
  Pri budove v podobe štyroch na sebe stojacich astier totiž rástol dub so zlatými listami. A na ňom rástli koláče, torty a rôzne kulinárske výrobky. Tak nadýchané a krásne.
  Veronika obdivne zvolala:
  - To je skvelé! Aký strom...
  Priekopníčka prikývla a v jej ruke sa objavila torta. Dievča štebotalo.
  - Skúste! Je to chutné!
  Veronika prehltla sladkú dužinu koláča. Chuť bola naozaj taká jemná, príjemná, akoby v ústach kvitol skleník. A aké je to všetko skvelé.
  Veronika úprimne priznala:
  -Nikdy som nič lepšie nejedol!
  Priekopníčka sa usmiala, odhalila perleťové zuby a nahnevane odpovedala:
  - A tak isto vo veku plnoletosti, presnejšie, keď sa staneme tínedžermi, hyperdrak požiera. Toto je práve tragédia našich veľkých ľudí!
  Veronica rozhodne povedala, zaťala päste a kopla bosou nohou do vzduchu:
  - Pomstím sa drakovi! Som pripravený s ním bojovať!
  Priekopníčka luskla prstami pravej ruky. A vo vzduchu sa objavil ostrý meč. Veľké a šumivé. Ostré a jeho čepeľ horela ako z hviezd.
  Veronika natiahla ruku. Meč vnikol sám a bojovník ho stlačil. S nadšením povedala:
  - Budem bojovať za vlasť... S Božou pomocou, pre dobro ľudí!
  Priekopníčka nahnevane odpovedala a dokonca vyžarovala iskry z jej perlových zubov:
  - Boh neexistuje! To všetko sú ľudské predsudky!
  Veronika si ťažko povzdychla.
  - Oh! Opäť... A tu je bezbožné kráľovstvo...
  Dievča rázne odpovedalo:
  Nemáme kráľovstvo! Máme demokraciu! Vládne senát a kongres a dvaja konzuli, chlapec a dievča, sú volení na jeden rok všetkými ľuďmi. - Pioneer buchla topánkou do prázdna, až sa ozvalo zvonenie. Potom zachrapčala. - Komunizmus je sila ľudu, a nie kult jednotlivca ako Stalin!
  Veronika čiastočne súhlasila:
  - Stalin sa naozaj nechal príliš chváliť! Musí sa aspoň trochu uskromniť!
  Priekopníčka si potriasla šarlátovou kravatou a zakričala, pričom zdvihla pravú ruku:
  - Pioneer je vždy pripravený! Zabijeme všetok dobytok!
  Veronika neodolala a spýtala sa:
  - A koľko máš rokov?
  Dievča sa usmialo a zdvorilo odpovedalo:
  - Dvesto dvadsaťpäť!
  Veronika pišťala a prevrátila očami.
  - Áno?
  Dievča urobilo vážnu tvár a povedalo:
  Dospievame veľmi pomaly! Od narodenia po pohltenie drakom uplynie niečo viac ako tisíc rokov!
  Veronica vykríkla a zamávala svojimi bujnými čiernymi mihalnicami:
  - Je to ako večné detstvo! Ako v rozprávke!
  Pioneer smutne povedal:
  - Toto je rozprávka, len veľmi strašná... Keby nebolo draka, boli by sme vo všeobecnosti nesmrteľní a nepoznali by sme starobu!
  Veronica rázne povedala:
  - Komunizmus je kráľovstvo večnej mladosti!
  Dievča pokrútilo zlatou hlavou a štebotalo:
  "Teraz nám prosím niečo zaspievaj!" Aby to bolo zábavnejšie!
  Zo všetkých strán začali k Veronike prilietať deti. Chlapci, dievčatá, všetci krásni, v elegantnom oblečení. A zvonili striebristými hlasmi, tak príjemnými a nádherne krásnymi.
  - Spievajte kvet! Nehanbite sa! Ste jednoducho úžasní!
  A Veronika pristála na pohyblivej ceste, tancovala po nej s holými, pôvabnými nohami, nadšene a veľkolepo hrala hlasom, spievala;
  Som dcéra vlasti svetla a lásky,
  Najkrajšia komsomolka...
  Hoci Fuhrer stavia hodnotenie na krvi,
  Niekedy sa cítim trápne!
  
  Tu je veľmi slávne storočie stalinizmu,
  Keď sa všetko naokolo leskne a leskne...
  Pyšný muž roztiahol krídla -
  A Ábel triumfuje, Kain je preč!
  
  Rusko je moja vlasť
  Aj keď sa niekedy cítim trápne...
  A Komsomolci sú jedna rodina,
  Hoci naboso ísť po ceste ostro!
  
  Fašizmus strmo zaútočil na vlasť,
  Tesáky tohto kanca, zúrivého vycenili zuby...
  Z oblohy sa lial zúrivý napalm,
  Ale Boh a geniálny Stalin sú s nami!
  
  Rusko je Červený ZSSR,
  Veľká veľká vlasť...
  Darmo rozťahuje svoje pazúry, pane,
  Určite budeme žiť v komunizme!
  
  Aj keď sa začala veľká vojna,
  A prelialo sa veľa krvi...
  Tu sa zvíja veľká krajina,
  Od sĺz, požiarov a veľkej bolesti!
  
  Ale verím, že oživíme vlasť,
  A zdvihneme sovietsku vlajku nad hviezdy ...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Skvelé, žiarivé Rusko!
  
  Toto je moja vlasť
  V celom vesmíre nie je nikto, je krajší ...
  Hoci satanov groš pribehol,
  Naša viera bude v týchto utrpeniach silnieť!
  
  Ako to urobil samozvaný Hitler,
  Podarilo sa mu ovládnuť Afriku naraz...
  Kde má fašizmus toľko sily
  Infekcia sa rozšírila po celej Zemi!
  
  To je to, koľko Fuhrer zachytil veľa,
  A ani to nemeria...
  Čo vytvoril roj banditov,
  Nad nimi vlaje šarlátová vlajka ako nočná mora!
  
  Takéto frity sú teraz silné,
  Nemajú "tigrov", ale tanky sú horšie ...
  A udrel Adolfa ostreľovačom do oka -
  Dajte nacistom silnejšie banky!
  
  Čo nemôžeme urobiť, urobíme zo žartu,
  Hoci bosé dievčatá v chlade ...
  Vychovávame veľmi silné dieťa,
  A šarlátová, krásna ruža!
  
  Aj keď sa nepriateľ snaží, ponáhľajte sa do Moskvy,
  Ale dievčatá s odhalenou hruďou vstali...
  Zasiahneme guľometom z kosy,
  Vojaci prepúšťajú príbuzných!
  
  Urobíme z Ruska predovšetkým,
  Krajina, ktorá je vo vesmíre Slnka krajšia...
  A dôjde k presvedčivému úspechu,
  Naša viera bude silnieť v pravosláve!
  
  A verte mŕtvym, vzkriesime dievčatá,
  Buď mocou Božou, alebo kvetom vedy...
  Dobijeme priestory vesmíru,
  Bez všetkých prieťahov, hnusná nuda!
  
  Budeme schopní urobiť vlasť cool,
  Pozdvihnime ruský trón nad hviezdy...
  Si fúzatý Fuhrer,
  Čo si predstavuje seba bez podôb zla ako mesiáša!
  
  Urobíme z vlasti obra,
  Čo sa stane, ako jediný monolit ...
  Dievča sa postavilo spolu na špagát,
  Veď rytieri sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Zachráňte veľkú vlasť
  Potom dostanete odmenu od Krista ...
  Všemohúci radšej prelomí vojnu,
  Aj keď niekedy treba bojovať statočne!
  
  Skrátka, bitky čoskoro utíchnu,
  Bitky a straty sa skončia...
  A rytieri sú veľkí orli,
  Od narodenia všetci vojaci!
  
  
  
  
  
  VÁŠEŇ CISARA DIOLEKTÁNA
  Cisár Diolektan neodstúpil, ale zostal na tróne a vládol veľkej Rímskej ríši. Podarilo sa mu nielen skonsolidovať Rím, ale aj poraziť Parthiu. Okrem toho mal Diolektan syna, ktorý zdedil trón - založenie dynastie Diolektan. Samotný cisár, ktorý založil Dominant, žil sedemdesiatjeden rokov a dokázal úplne obnoviť stabilitu a oživiť ríšu. Jeho syn Octavianus pokračoval v ceste prosperity a expanzie. Najdôležitejšie bolo, že sa neobjavil cisár Konštantín a kresťanstvo sa nestalo štátnou ideológiou a náboženstvom.
  A to je vážne... Postupne začalo Kristovo náboženstvo ustupovať a slabnúť. A v Ríme prešlo pohanstvo určitou modernizáciou.
  Objavil sa hlavný Boh - Chronus, ktorý stvoril aj ostatných bohov aj vesmír.
  Rímska ríša sa rozvinula... Doba temna nikdy neprišla. A veda sa vyvíjala oveľa rýchlejšie... A už v roku 1200 nášho letopočtu, od narodenia Krista, ktoré sa prirodzene neslávilo, ale bol dňom Slnka, sa uskutočnil prvý let ľudí na Mesiac. A o tridsať rokov neskôr začala svetová ríša Rím lietať na Mars.
  Oleg Rybačenko sa do tohto obdobia presunul v stroji času, presnejšie pomocou časového granátu. Bola to alternatívna úroveň minulosti. Kde len Diolektan neodišiel do dôchodku pred jeho časom. A bola založená nová, slávna dynastia.
  Ale je to len 1230. A 1. mája odštartuje výprava piatich hviezdnych lodí na Mars.
  Celá planéta Zem je pod kontrolou Rímskej ríše. Samozrejme, že vládne poriadok a blahobyt. A prevláda aj rímske právo. A samotný Rím je hlavným mestom sveta!
  Oleg Rybačenko - obyčajný asi dvanásťročný chlapec v šortkách a nahom drieku sa prechádza ulicami mesta.
  Tento Rím je veľmi krásny. Niektoré ulice v tomto meste sa už hýbu a asfalt tečie. Chlapec Oleg sa usmieva. V starovekom Ríme stále existuje otroctvo a možno si ho mýlia s mladým otrokom.
  Jazdite mestom a autami. Len nie na spaľovacích motoroch, ale elektrických. A je to oveľa čistejšie a praktickejšie. Autá sú väčšinou v tvare slzy a sú veľmi elegantné. Farby sú svetlé a veľmi pôsobivé.
  Chlapec Oleg ide k sebe a píska si, užíva si čerstvý vzduch a pohľad na vysoké domy s reklamnými plagátmi. Celkom moderné mesto s kolosálnymi mrakodrapmi. Iba oni silne vyzerajú ako paláce a sú veľmi krásne. Viacfarebné s umelými drahokamami.
  Oleg to vzal a holými prstami na bosých nohách chytil muchu a zaštebotal:
  - komunizmus, komunizmus,
  Len hore nie dole!
  Jedno z okoloidúcich áut bolo ako modrá veľryba. A z jeho vrcholu vytryskla vysoká fontána. A jeho trysky sa trblietali diamantmi. Vyzeralo to nádherne. Okolo prebehlo dievča v krátkej tunike a s bosými nohami. Deti boli väčšinou bosé. Počasie je teplé, asfalt je zrkadlový a nešpiní podrážky. Pravda, bosé deti sú tie, ktoré majú nízke sociálne postavenie. Bohatší nosia sandále.
  Okolo pobehujú otrockí chlapci v krátkych nohaviciach, opálení a svalnatí a zametajú ulice.
  Aj keď sú také čisté. Roboty sú už viditeľné.
  Otroctvo v Ríme vymiera. Technika vytláča otrokov. Existuje veľa portrétov super-cisára, ako aj Diolektana a jeho syna Oktovina. Ten zachytil mnoho krajín vrátane Číny.
  Oleg dostal hlad a išiel k stroju. Zaškrípal:
  - Otrok, za zmrzlinu musíš zaplatiť!
  Oleg vytiahol kráľovského červoňa a ukázal na skener!
  V reakcii na to škrípanie a hrsť strieborných mincí spolu so zmrzlinou v čokoláde.
  Oleg Rybachenko začal lízať zmrzlinu, mlaskajúc perami zavrčal:
  - Zdravas vlasť! A staroveký Rím!
  Vo vzduchu bola slávnosť. Práve bolo oznámené, že päť lodí úspešne odštartovalo na Mars. A že o pár týždňov budú lietať.
  Oleg jedol zmrzlinu. A holým, okrúhlym, stvrdnutým opätkom tlačil obrubníky na tehlu. Bol mierne pokrčený, nebol krehký, ale odolný.
  Chlapec dopil zmrzlinu a išiel ďalej. Môžete sa napríklad pozrieť za budovu v podobe mrkvy s okvetnými lístkami astry. A povedzme, že je to pôsobivé.
  Čím viac mrkvy je pol míle vysoká. Je tu naozaj čo vidieť.
  Oleg vyskočil a otočil gramofón vo vzduchu. Bol veľmi pekný a jedna zo žien, ktorá vyzerala na štyridsiatku, zvolala:
  - Poď ku mne!
  Chlapec k nej pribehol... Žena ho začala hladiť po opálenej, svalnatej hrudi a hovorila:
  - Aký si krásny chlapec, pekný a máš tmavé obočie. Možno by si mi mohol olízať prsné bradavky?
  Oleg sa usmial a odpovedal:
  - Môžem! Ale za to máte zlatú mincu!
  Žena prikývla.
  - Pracuj tvrdo jazykom a dostaneš to!
  A vyzliekla si šaty. Jej prsia boli veľké a bujné. Oleg ju pobozkal a začal jazykom olizovať bradavku. Je to celkom príjemné, hoci žena je na chlapca už trochu stará. Hoci Oleg má už toľko rokov, že prestal počítať. Ale stále večný chlapec.
  Žena ho medzitým cítila a dokonca rozdrvila mužskú dokonalosť. A chlapec je veľmi veľký. A ako to začalo vzpriamene stúpať.
  A išlo to do kopca...
  Vtom sa objavili dvaja policajti a kričali:
  - Nemilujte sa na ulici!
  Žena hodila zlatý kúsok Olegovi a povedala:
  - Môj manžel mi volá súrne na mobil! Ale ešte sa stretneme, určite sa stretneme!
  Oleg sa usmial. Koľko tisíc žien mal. A všetci boli šťastní. Navyše, aká je výhoda byť navonok chlapcom? Iné ženy s dieťaťom sa cítia oveľa staršie a ochotne platia peniaze za sex. Čo je prospešné a zároveň veľmi príjemné cítiť sa ako mužská prostitútka. Veľa ľudí mu zrejme závidí. Je veľmi dobré, keď vás ženy zastrelia.
  Dobre, pozrime sa na super mesto. Napríklad budova, ktorá má pozlátené steny a vyzerá ako koruna. Povedzme, že je to veľmi cool. Alebo iná štruktúra, ktorá vyzerá ako vianočný stromček. A zároveň je na ňom toľko hračiek a girlandy, proste nevkus. A všetko je tak krásne a poučné.
  Chlapec trochu zrýchlil tempo, blýskali sa mu holé okrúhle päty.
  Oleg sledoval, ako napríklad bičovali otrokyňu. Bola úplne nahá a chlapci v nohaviciach bičovali z oboch strán. Niekoľko desiatok ľudí si vychutnalo predstavu, ako nahého otroka bili bičom. Niektorí chlapci si dokonca strčili ruky do nohavíc. A bolo to len smiešne.
  Oleg to vzal a zaspieval:
  - Fúk, úder, ďalší úder, ďalší úder a teraz,
  Nahé dievča bičujú a môžu ju udrieť do úst!
  Áno, bola to sranda. Dievčatá boli bičované a bité po chrbte, bokoch a holých pätách. A vyzeralo to veľmi expresívne a cool.
  Oleg Rybachenko opäť pocítil erekciu v nohaviciach. Pokynula mu žena okolo tridsiatky, celkom krásna. A keď chlapec s veľmi vyrazenými svalmi pribehol, zaštekala:
  - Poď, miluj ma!
  Oleg prikývol... Žena odhodila tuniku a roztiahla štíhle nohy. Večný chlapec bez rozmýšľania vstúpil do nej a začal pracovať. Bolo počuť sladké stonanie.
  Oleg zamrmlal:
  - Zaplať!
  Hodila mu zlatú mincu s portrétom cisára. Chlapec pracoval.
  Oleg si však spomínal, ako bol v špeciálnej škole, vyšetrovali ho sestry, bola to taká živá spomienka.
  A ešte jasnejší, keď bol v Ríme, ale s miernym defektom, keď sa stal oveľa menším a slabším. Toto bolo pekelné dobrodružstvo.
  Oleg Rybachenko pokračoval v stúpaní. Otočil sa popri ceste a obišiel veľký starý strom. Aby ste sa dostali na druhú pastvinu krátkou cestou, bolo potrebné vyliezť vyššie na horu a potom, keď ste ju obišli, prejdite na inú cestu. Chlapec kráčal vyše hodiny. Farma, na ktorej vyrastal a zostal otrokom celý život, sa celkom zmenšila. Bolo to jasne viditeľné, ale dieťa blúdilo bez toho, aby sa obzrelo. Nikdy tak nevyzeral, keď bol na ceste. Viac sa mu páčilo takto: nepozerať sa a nemyslieť na to nepríjemné, ba strašné, čo po ňom zostalo.
  Na hladkých kameňoch sa vyhrievali jašterice. Nad trávou krúžili vážky. Myši sa plazili v tieni borovíc a listnatých stromov.
  "Na šírych poliach som mnoho dní túžil medzi koňmi, medzi ovcami, na ktoré som čakal ráno, zaspal som s kozou vedľa seba," zneli slová pastierskej piesne v pamäti Olega Rybačenka. Za svoj krátky bezfarebný život to počul tisíckrát. A poznal ešte pár podobných pesničiek.
  Chlapcov žalúdok, takmer vždy sužovaný hladom, bol v túto hodinu pokojný. Dieťa je zvyknuté zabudnúť na jedlo, keď žiadne nebolo. To, čo ráno zjedol, sa čoskoro stalo vzdialenou spomienkou. Museli sme ísť celý deň a celú noc. Keď sa dieťa dostalo večer k pastierom, ráno sa malo vrátiť na farmu.
  Okolo spievali vtáky a slnko a ľahký vietor teplom hladili husté vlasy Olega Rybačenka. Otrok, ktorý bol väčšinu dopoludnia ticho, našiel silu nesúvisle spievať. V zvukoch smútku, nemotorne utkaných zo slov, teraz nachádzal útechu. Postupne bola pieseň dieťaťa menej smutná. Boli v nej tóny radosti, prirodzené vo chvíľach bezpečia a pokoja. Chlapec kráčal dopredu a nič si nevšimol. Čakala ho lúka posiata bobuľami, chladivá voda pri potoku a tajné šťastie otroka - samota.
  Pri húštinách lesných malín sa dieťa zastavilo. Bez toho, aby prestal bzučať, začal zbierať a jesť kyslé bobule. Teraz ho nič netrápilo. Pred tromi rokmi ako bábätko našiel toto miesto plné toľkých chuťových pôžitkov.
  Zrelé bobule priťahujú tmavú farbu. Neboli veľké a húštiny boli husté. Svoje plody chránili ostrými tŕňmi. Dieťa sa snažilo nepoškriabať sa. Zo zeleného pichľavého obláčika vyťahoval jednu bobuľu za druhou. Maliny sa rozplývali na jazyku. V ústach sa vyliala kyslá šťava. Naplnila mi nozdry sladkou vôňou.
  Chlapec sa presúval z jedného kríka do druhého. Zrazu pocítil, že pestré zvuky hmyzu ustali. Niečie rýchle silné ruky, ktoré sa predierali cez krík, ho chytili. Jedna ťažká mužská labka chytila dieťa za krk a druhá mu bolestivo zvierala ústa. Ruky prudko potiahli Olega Rybachenka. Cítil bolesť z mnohých škrabancov, ktoré dostával. Stará tunika praskla.
  Chlapcovo telo bolo okamžite za kríkom. Cez tŕnisté húštiny ho nemilosrdne preniesla mimozemská sila.
  Dve červenkasté, hlboko posadené oči sa zaryli do tváre vydeseného zajatca. Chlapcovi sa zdalo, že trčia z červenej brady. Mužove hrubé pery sa pevne pritlačili k sebe. Tvár sa stala ešte hroznejšou. Vyzeral ako mocné monštrum, páchlo dymom, potom a spáleným mäsom. Cez žlto-sivú košeľu mal oblečenú hrubú koženú škrupinu s našitou rohovinou. Na opasku mu visel ťažký meč. "Zbojníci!" vystrašilo sa decko. "To sú zbojníci!" Srdce mu pukalo.
  "Mám ťa, Roman," zavrčal muž s bradou tichým hlasom. - Poďme chlapi! Rýchlejšie, v mene Perúnovho blesku! Pohyb!
  - Ako chytiť zajaca. Vieš, poľovník!
  - Vedel som, že budeme mať šťastie. Boli také znamenia, dobré, - pridal ďalší, chrapľavý hlas. - Píla z korytnačieho panciera...
  Uväznenému dieťaťu zablikali oči. Chlapec si všimol ďalších troch banditov. Dvaja z nich sa priblížili a predierali sa kríkmi. Na pleciach niesli šípky. Chlapec pochopil - títo dvaja ho čakali v tráve. Ak by sa mu podarilo utiecť z pazúrov červenobradého, utečenca by zastavili bez väčšej námahy. Tretí stál napravo od násilníka stláčajúceho Olega Rybačenka. V rukách mal luk a pár šípov. Podľa impozantného vzhľadu ľudí, ktorí sa ho zmocnili, a podľa nezrozumiteľnej reči chlapec uhádol, že nepatrí medzi poddaných kresťanskej Byzancie.
  - Barbari! pokúsil sa zdesene zamrmlať.
  Chlapec počul od pastierov mnoho strašných príbehov o ľuďoch, ktorí prišli spoza Dunaja lúpiť a zabíjať. Hovorilo sa, že keď upadnú do hnevu, premenia sa na vlkov a môžu dokonca chodiť pod vodou. Povedali tiež, že barbari sa dokážu premeniť na hady a plaziť sa kdekoľvek. Vždy náhli útok, chamtiví po koristi, divosi pastierskych legiend nič neodpustili a nenechali nikoho nažive. Oleg Rybachenko tiež počul, že divokí ľudia pijú krv kresťanov a obetujú deti. Chlapca sa okamžite zmocnila šialená hrôza, len čo si uvedomil, v koho rukách je. "Zachráň ma, Pane!" - preblesklo hlavou dieťaťa. Drevený kríž na hrudi mal spĺňať svoj účel: chrániť pred problémami. Ako by to mohlo byť inak?
  "Roman," zachichotal sa bielovlasý mladík a sklonil oštep.
  "Je veľmi úbohý," poznamenal ďalší bojovník, ktorého spánky boli pokryté blond vrkočmi. - Ako myš. Len to neškrípe.
  "Áno, má zovreté ústa," blysol sa mladý barbar so striebornou náušnicou. - Chcel by som vidieť, ako škrípeš so zatvorenými ústami.
  - Pozri, on to neurobil - statočný muž.
  - Poriadne nafúkané. Nikde sa nezmestí.
  Oleg Rybačenko prerušil spomienky. Žena, ktorá zažila niekoľko silných orgazmov, sa vyčerpala a zaspala.
  Chlapec jej zobral kabelku so zlatými mincami a išiel ďalej. Jeho nálada sa zlepšila... Teraz sa musel v čase trochu posunúť dopredu.
  V roku 1330 uplynulo ďalších sto rokov... Ľudstvo sa už usadilo v slnečnej sústave. A vesmírne lode už dosiahli rýchlosť svetla a pokúšajú sa preskúmať hviezdne systémy.
  Rím vyrástol na kolosálnu metropolu. A na oblohe sú milióny lietadiel.
  Oleg Rybačenko beží po ulici a vidí, ako sa na neho zhora rútia hordy chlapcov a dievčat.
  Budovy okolo sú ešte väčšie a honosnejšie. A všetko je také krásne.
  Oleg Rybačenko veselo spieval;
  Sme rytieri - meč a oheň,
  Roztrhajme ich všetkých ako zvieratá!
  Vystavíme faktúru - nabehla pokuta,
  Nestaňte sa našim papagájovým rytierom!
  
  Staneme sa chladnými ako orly
  Zmeťme rôznych zlých duchov naraz!
  Poznaj našich skvelých synov vlasti,
  Zahadzujeme našu výzvu do večnosti!
  
  Ako krásne zúri vojna
  V ktorej horia národy...
  Satan prišiel z podsvetia pre nás,
  Za ním prút fašistických čudákov!
  
  Dáme dievčatám tvrdo do tváre,
  Zlomíme nacistov ako konár ...
  A potom sa náš vojak stane pánom,
  Nech májové ruže nádherne kvitnú!
  
  Dosiahnuť, môžeme veľa vedieť,
  Pozdvihni svoje sily nad hviezdy...
  A tak veľký bojovník bojuje a odvažuje sa,
  Urobíme hrozivé hroby!
  
  Pozri, potom tu bude bojovník,
  Všetko je nové ako javor...
  A verím, že nás problémy v boji prejdú,
  Staňte sa rytierom, ostrieľaným bojovníkom!
  
  Tu silným úderom pokosil celý pluk,
  A s ním boli namočené dva pluky ...
  A vodca draka, takže ten odporný je mŕtvy,
  A sme slávne míle ku hviezdam!
  
  Tu cisár vypustil slzu zo strachu,
  Modlím sa za tvoje milosrdenstvo!
  Máme veľa násilných síl,
  Budeme v plnom oblečení!
  
  Keď vstúpime do tohto Berlína s tromi farbami,
  A cár Mikuláš sa stane Bohom,
  Ľudia rozhodnú o ceste v nekonečne síl,
  Nesúďte panovníka tak prísne!
  
  Problémy nad vlasťou potom nezaniknú,
  Veľkosť bude Slnko...
  Kaiserova zlá horda sa rozptýli,
  Nech srdce bije v malátnosti!
  
  S krásnym dievčaťom sa preslávime,
  Cez naše ruské rozlohy!
  A bude nám spolu s rodinou skvele,
  Verím, že šťastie príde čoskoro!
  
  NOVÁ KARIÉRA BOBBYHO FISCHERA
  Bobby Fischer súhlasil s odvetným zápasom s Borisom Spasským. A Američania dokázali túto pomstu výnimočne prelomiť, no podľa starých pravidiel. Ale cenový fond bol vysoký - rekord v histórii šachu. A zápas sa odohral v USA. Boris Spassky sa pred týmto zápasom dokázal stať majstrom ZSSR. A opäť stúpal v rebríčku. A teraz Bobby Fischer opäť bojuje. A toto je veľmi zaujímavé.
  Bobby Fischer urobil svoj prvý ťah s pešiakom D-dva, D-4. A uplatnil novinku, rýchlo získal výhodu a vyhral. V druhej hre dal Spassky E-dva, E-4. Fischer si zo zvyku zahral Sicílsku obranu a tu je prekvapením Dračia variácia. Predtým sa s takýmto variantom vo Fischerovej praxi nestretli. A tak Bobby vyvinul silný útok proti kráľovi Spasskému a dokončil záležitosť matom.
  A v tretej hre opäť prekvapenie - Fischer sa vrátil do E-dvojky - E-štvorky. Spassky prijal výzvu a šiel do otvorenej variácie a dostal sa pod zničujúci útok. Takú obratnosť od Fischera zrejme nečakal. A v čiarovej hre sám Spassky zahral D-dva, D-4. Na čo Fischer použil Kráľovu Indiánsku obranu a jednoznačne našiel zlepšenie. A znova vrazil Spasského. A v piatej hre si Fischer nečakane vybral otvorenie Reti. Toto Spasský zjavne nečakal. A pomerne rýchlo získal ťažkú a potom úplne stratenú pozíciu.
  V šiestej hre Spasský opäť hodil: E-dva, E-štvorka. K tomu Fischer vzal čeľabinskú verziu sicílskej, ktorá sa tiež ukázala ako prekvapenie a spôsobila Spasskému porážku. A v siedmom sa Fischer vrátil k E-dvojke - E-štvorke. A na otvorenom variante zobral a aplikoval King's Gambit. A bolo to ťažké rozhodnutie. Spassky opäť padol pod drvivým útokom a prehral ... A ôsmy Fischer si opäť vybral variant Dragon, a ako bude tlačiť na súpera. A opäť matný útok.
  Spasský už nevládal nervy a premohla ho ľahostajnosť.
  Fischer ho rozdrvil so skóre trinásť - nula, čo je absolútny rekord zápasov majstrovstiev sveta. A aktualizoval svoje rekordné hodnotenie ELO.
  Stala sa taká zdrvujúca a fantastická bitka.
  Teraz Bobby Fischer nabral toľko sebavedomia, že pred Anatolijom Karpovom neušiel. A prijal výzvu - odohrať zápas na desať víťazstiev.
  Začala sa konfrontácia medzi Anatolijom Karpovom a Bobbym Fischerom. Rekordná konfrontácia dvoch osobností v histórii šachu, aká tu ešte nebola.
  Fischer bol v prvom zápase považovaný za jasného favorita. Jeho predchádzajúca porážka Borisa Spasského bola jednoducho úžasná.
  Karpov je ale mladší a psychicky stabilnejší.
  Všetko je však relatívne. Fischer hneď v prvej hre, hrajúci biely, prekvapil. Použil som otvor Sokolsky, ktorý sa považuje za nie celkom správny. Úlohu však zohral faktor prekvapenia a Karpovov štartovací rozruch. A Bobbymu Fischerovi sa podarilo získať výhodu, ktorá sa zrodila vo veľkolepom útoku.
  V druhej hre už Karpov opustil ťah E-dva, E-4 a posunul pešiaka C dopredu... Fischer odpovedal E-5 a pustil sa do figúrky. Karpov bol stále nervózny a dostal sa do vážnych časových problémov a bol pod silným útokom Fischera a opäť prehral. V tretej hre sa Bobby vrátil k E-dva, E-4. Karpov zvolil otvorenú možnosť. Očividne sa bojí Sicílčanov. Ale nepodarilo sa mu to. Fischer opäť našiel spôsob, ako vyostriť boj a dostal silný útok na kráľa. A opäť vyhral...
  Anatolij Karpov očividne zašiel príliš ďaleko... Napriek tomu v ďalšej hre hral Karpov E-dva, E-4... Fischer hral sicílsku obranu a jeho obľúbenú variáciu Naidrofa.
  Anatolij Karpov sa dostal do útoku, ale stále sa zúfalo bráni, dokázal odraziť ofenzívu a s veľkými problémami zachrániť hru bez pešiaka.
  V piatej hre zahral Fischer aj C-dvojka a C-štvorka, v Karpovovom štýle. Boj bol ostrý, ale Karpov urobil chybu v silných časových problémoch a dostal kamaráta ...
  V šiestom stretnutí sa Anatolijovi Evgenievičovi podarilo opäť remizovať, ale prehral o dvojku, štvorku siedmeho stretnutia. Skóre bolo päť nula, čo zrejme naznačovalo drvivú prevahu Bobbyho Fischera. Treba si uvedomiť, že Filipínci mali obavy, že zápas svetového šampionátu bude príliš krátky. Od siedmeho stretnutia však Karpov vzdoroval čoraz tvrdohlavejšie. Nasledovalo osem žrebovaní. Kým Fischer nevyužil dôležitú posilu na Sicílii, cez Anatolija Karpova sa neprebil... Skóre bolo šesť - nula... Karpov sa však držal. A nakoniec, hrajúci čierne, Anatolij Evgenievich konečne zlomil skóre. Fischer, otrávený veľkým počtom remíz, zašiel priďaleko, príliš sa obetoval v útoku a Karpovovi sa samozrejme podarilo vykĺznuť a zostať s drvivou materiálnou prevahou. Potom však Bobby vyhral dvadsiaty ôsmy, tridsiaty, tridsiaty druhý a tridsiaty štvrtý set, aby ukončil zápas so skóre desať jedna vo svoj prospech. V prvom zápase bol Anatolij Karpov porazený s drvivým skóre.
  Po tomto zápase sa Bobby Fischer vrátil na turnaje. Hral ich s veľkým úspechom. V jednom z nich dokonca prekonal Alekhineov rekord, keď sa od druhého miesta odpútal o šesť a pol bodu.
  Fischer odohral zápas aj s Talom a ten bol zdrvený suchým skóre osem - nula. Pomsta za prehru v turnaji kandidátov.
  Ale Anatolij Karpov hral dobre aj na turnajoch. A opäť dokázal prejsť celým cyklom, vyhrávať zápasy a dotiahol sa až na Fischera. Bobby Fischer je opäť favoritom na stávkovanie.
  Ale tentoraz musel Fischer čeliť tvrdohlavejšiemu odporu Anatolija Evgenieviča. Zápas trval štyridsaťjeden hier, Fischer vyhral desať, Karpov tri - a všetky tri proti Dragonovi, ktorého Bobby hral čiernymi.
  Anatolij Karpov teda rozsekal draka a ukázal, že s Fischerom možno a treba bojovať.
  Fischer opäť hral. Zúčastnil sa olympiády a v roku 1980 dokázal prekonať Keresov rekord, keď vyhral všetkých štrnásť partií na prvej doske.
  V roku 1981 sa odohral nový zápas s Karpovom. Fischerovi sa tentoraz podarilo zvíťaziť so skóre desať - štyri. A zápas trval štyridsaťosem hier.
  A v roku 1984 bol opäť zápas. A tentoraz bola situácia taká ťažká. Fischer mal už po štyridsiatke. Ale aj tak všetkých sekal a bez námahy vyhral. A Anatolij Karpov dosiahol svoj vrchol. A tak sa začal tvrdý boj...
  Spočiatku sa vedenia ujal Fischer. Stali sa štyri nuly. Potom získal bod Fischer, potom opäť Karpov. Potom tu bol Fischer a prešlo štyridsaťosem zápasov, po ktorých nasledovala trojmesačná prestávka. Limit bol zvolený prvýkrát. A skóre je šesť: dva pre Bobbyho Fischera. Po obnovení zápasu. Karpov vyhral štyridsiaty deviaty zápas. Potom stratil päťdesiaty druhý a päťdesiaty tretí. A Bobby vyhral päťdesiaty šiesty zápas, čím dosiahol skóre deväť-tri, ale v päťdesiatom siedmom hrubo zablúdil. A prehral s bielym a šesťdesiatym druhým, prehral šesťdesiatsedem na čierneho. A prehral v sedemdesiatom a dokonca aj biely. Skóre bolo osem deväť... Po sérii remíz a Fischerovom víťazstve v sedemdesiatej ôsmej partii sa skončil najdlhší zápas v histórii šachu.
  Potom bola nastolená otázka od zrušenia hry bez limitu. Toľkí to chceli.
  FIDE sa ale zatiaľ rozhodlo len znížiť limit na tridsaťšesť hier.
  Karpov už raz vyhral v zápase Garryho Kasparova. Zvíťazil so skóre štyri - nula. Ale druhý zápas sa ukázal byť tvrdohlavejší.
  Karpov sa spočiatku ujal vedenia - dva - nula, no v jedenástom zápase chyboval, potom prehral šestnásty zápas a po víťaznom devätnástom zápase sa Kasparov ujal vedenia. Ale výhra v dvadsiatej druhej, Karpov vyrovnal. A keď vyhral dvadsiaty štvrtý bielymi, získal právo na nový piaty zápas s Bobbym Fischerom.
  V roku 1987 nový zápas proti Bobbymu Fischerovi, ktorý má takmer štyridsaťpäť rokov. Bobby však nefajčí, nepije, športuje a stále je v skvelej fyzickej forme. Je už šesťnásobným majstrom sveta, len Lasker bol viacnásobný.
  Piaty súboj s Karpovom je super súboj. Bobby Fischer je ako vždy pripravený, no posledný zápas ukázal, že jeho prevaha nie je ohromujúca...
  Boj pokračoval v tvrdom boji. Po dvadsiatich štyroch zápasoch bol stav štyri - štyri, potom sa v dvadsiatom siedmom zápase prvýkrát v zápase s Fischerom do vedenia dostal Anatolij Karpov. Zdalo sa, že sa chystá senzácia, ale... Fischer v ďalších piatich súbojoch vyhral štyri... A skóre sa stalo osem - päť v jeho prospech... Potom ešte štyri remízy a limit bol vyčerpaný. Piaty zápas najepickejšej konfrontácie vo svete šachu v histórii. A Bobby Fischer sa stal rovnako ako Emmanuel Lasker sedemnásobným majstrom sveta. Ale všetko ide v cykloch. Garry Kasparov, veľmi nádejný mladý šachista, išiel do politiky. Áno, perestrojka, systém viacerých strán. Garry Kimovich sa nestihol stať majstrom sveta, a keďže nie ste prvý, šach nie je taký zaujímavý ako politika a nehral v zápasoch kandidátov. A Anatolij Karpov nečakane prehral s mladým Vishym Anandom. No ako veľmi môžete vyhrať všetky zápasy. Indovi sa navyše podarilo vyzdvihnúť kľúč k defenzíve Caro-Kann, ktorú ťažko prelomí aj Bobby Fischer.
  A teraz sa oceľ a oheň spojili v boji. Vekový rozdiel medzi oboma šachistami je dvadsaťpäť rokov. Bobby Fischer je stále skvelý a silný a mladý Anand v roku 1990. Prinajmenšom ťažký zápas.
  Vishy Anand je samozrejme veľmi talentovaný, no chýba mu stabilita. Po ôsmich remízach vyhral deviaty zápas, no desiaty stratil pokoj, keď narazil na otváraciu novinku. Potom prehral v jedenástom. A v dvanástom diele padol do pevného zovretia Fischera. Sfúkol som to v trinástom. Prehral s Vishym napriek prevahe v úvodnom a štrnástom zápase, premárnil šance z pätnástky a prehral šestnástku. V sedemnástke som premárnil šance a prehral som osemnástku... A potom dvadsiaty zápas. A dvadsiaty tretí a dvadsiaty štvrtý po skončení zápasu. Bobby porazil Laskera a vyhral pomerom desať ku jednej. A Bobby Fischer je stále šampión. V roku 1993 sa odohral jeho zápas so Shortom, ktorý vyhral nad Karpovom. Hoci mal Bobby Fischer päťdesiat rokov, bol vo forme. Ako trafil Shorta. Po pätnástich zápasoch bolo skóre osem - nula v prospech Fischera. Skóre ale v šestnástom pokračovaní namočil Short. Potom však prehral dvadsiaty prvý a dvadsiaty tretí zápas.
  A tiež skončil desať - jeden. Bobby Fischer potom odohral zápas v roku 1996. Už s ním bojoval Gatta Kamsky. Tento šachista bol od Fischera mladší o viac ako tridsať rokov. A veľmi húževnatý. Mnohí chceli ťažký zápas. Bobby Fischer sa však najskôr suverénne ujal vedenia o päť bodov. Skóre bolo šesť jedna. Potom však Gatta Kamsky ukázal dobré bojové vlastnosti. Ani jedna hra ich zápasu netrvala menej ako štyridsať ťahov.
  Po dvadsiatich štyroch zápasoch bolo skóre sedem - tri... Potom séria desiatich remíz. A Gatta Kamsky opäť vyhral, no v tridsiatom šiestom zápase sa do vedenia dostal Bobby Fischer. Bobby Fischer opäť víťazí... A v roku 1999 ďalší zápas s Vladimírom Kramnikom - rozdiel tridsaťdva rokov - to je veľká priepasť. A Bobby Fischer má už päťdesiatšesť rokov. Na tróne je už dvadsaťsedem a chystá sa prekonať Laskerov rekord. A v tomto. Viac
  Desaťnásobný majster sveta - to sa ešte v histórii šachu nestalo.
  Bobby Fischer je, samozrejme, odveký šachista, no predsa len sa mu podarilo zrušiť limit tridsiatich šiestich partií. A to už urobil nový prezident FIDE Kirsan. Ale čo... Bude tam niečo veľmi zaujímavé.
  Navyše tento zápas bude takmer posledný, iba odveta, ak vyhrá Vladimír Kramnik, a potom pôjde vyraďovacím systémom ďalej.
  A tak sa zápas začal... A hneď od začiatku prekvapenie - na čele s Vladimírom Kramníkom. Po pätnástich zápasoch bol stav dva - nula v prospech Vladimíra Kramníka. Potom však Fischer vyhral tri hry v rade a dostal sa do vedenia. Vladimír však tvrdo bojoval. A skóre sa mu podarilo vyrovnať v dvadsiatom prvom zápase... Potom sa natiahla séria remíz... Až Bobby Fischer vyhral v štyridsiatom druhom zápase... V štyridsiatom siedmom slávil víťazstvo Vladimír Kramnik. , a v štyridsiatom ôsmom opäť Bobby Fischer.
  Po ohlásenej trojmesačnej prestávke bolo skóre štyri - päť v prospech Bobbyho Fischera. Šachisti oddychovali. Bobby Fischer bol stále favoritom. Zápas pokračoval. Prvé zápasy sa skončili remízou. Až v šesťdesiatom siedmom zápase napokon vyhral Kramnik. Skóre bolo päť: päť. Potom v sedemdesiatom siedmom Kramnik opäť zdolal Fischera a dostal sa do vedenia. Ale Bobby vyrovnal skóre v deväťdesiatom šiestom stretnutí a bolo - šesť - šesť. Tento zápas bol opäť odložený o tri mesiace, čo je už teraz rekord. Bobby Fischer poznamenal: toto je môj najtvrdohlavejší boj.
  Tu je zápas majstrovstiev sveta, ktorý pokračoval o tri mesiace neskôr. Ďalšia séria žrebovaní. V hre 120 napokon vyhral Bobby Fischer... V hre 135 vyrovnal Vladimír Kramnik. A po stoštyridsiatich štyroch zápasoch bolo skóre sedem sedem. Potom sa v hre po trojmesačnej prestávke opäť pokračovalo. A potom ďalší zápas, až stodeväťdesiatsekundová hra. A skóre bolo len osem - osem. Potom opäť prestávka na tri mesiace. A opäť hra... Po dvestoštyridsiatich hrách bolo skóre deväť-deväť.
  Tu nastal urputný boj až do prvého víťazstva. Po ďalších troch mesiacoch pauzy. A tak hrali... Séria remíz. A tu je dvestoosemdesiata ôsma várka. Bobby Fischer hral Whitea a vrátil sa k E-áno, E-štyri. A Kramnik výzvu prijal. A vybral si sicílsku obranu.
  Bol to brutálny boj až do úplného zničenia. Nasledovala taká brutálna výmena úderov. Ale v tom je zúrivý, s vraždami postáv. Najprv mal prevahu biely, no potom sa chopil iniciatívy čierny a bolo z toho suverénne víťazstvo. A napokon zvíťazil Vladimír Kramnik, hegemónia Bobbyho Fischera sa skončila. A bolo to jednoducho skvelé!
  A Bobby Fischer prekonal Laskerov rekord.
  A nebol čas hrať odvetný zápas. Prípad prešiel do knockout systému. Áno, a Bobby Fischer už má veľa času a už nechce hrať. Aj keď sa zúčastňuje turnajov.
  Fischer vyhral pár turnajov... A prestal hrať.
  Garry Kasparov sa zúčastnil prezidentských volieb v Rusku v rokoch 2000 a 2004. A v roku 2008 neprešla registráciou. Potom sa dostal do tvrdej opozície voči Vladimirovi Putinovi. Vladimir Kramnik bol nejaký čas majstrom sveta, ale potom prehral zápas s Vishym Anandom.
  A potom prišla vláda Carlesona. V roku 2010 odohrali ďalší zápas Bobby Fischer a Anatolij Karpov. Tentoraz s kratšou časovou kontrolou: pol hodiny na hru. A po dvadsiatich štyroch zápasoch bola zaznamenaná remíza.
  A tak sa skončil ich bojový epos hier... Fischer čoskoro zomrel... Takže zostal legendou vo svete šachu. Garry Kasparov emigroval do USA. Ale v roku 2022 Vladimir Vladimirovič Putin nečakane zomrel a Garry Kasparov sa vrátil.
  V Rusku nové udalosti, zmeny a mnoho rôznych faktorov... Michail Mišustin prepustil Navaľného z kolónie a oznámil smerovanie k zlepšeniu vzťahov so Spojenými štátmi...
  A tiež to dopadlo veľmi zaujímavo. Napokon odišiel aj Lukašenko. A Wladimir Klitschko prekonal Foremanov rekord. A bol to úspech, jednoducho super.
  V Rusku boli prijaté niektoré dodatky k ústave, ktoré ju viac otvorili svetu. Už na pohrebe Vladimíra Putina sa Biden a Mišustin stretli a dohodli sa, že Rusko a Spojené štáty sa stanú priateľskými partnermi a možno aj spojencami. Potom sľúbili usporiadať summit s otvorenými dverami. Svet bol stále stabilnejší a lepší. Smrť Vladimíra Putina prijali mnohí pozitívne. Áno, a v Rusku sa ľudia radovali - konečne dostali slobodu.
  Vladimir Žirinovskij, ktorý sa opäť zúčastnil prezidentských volieb, poznamenal:
  Éra je mŕtva, nech žije éra!
  Alexander Lukašenko utiekol do Číny... Ale Kolka zostal v Rusku. Svet sa mení k lepšiemu.
  
  KOMUNISTI ZYUGANOV NEPOTREBUJÚ
  V prezidentských voľbách v Rusku v roku 1996 nazbieral v prvom kole najviac hlasov Jeľcin. A generál Lebed, ktorý obsadil tretie miesto, prešiel na stranu úradujúceho prezidenta. Postavenie komunistov sa stalo beznádejným. A prinajmenšom sa ukázalo, že na štyri roky stratili moc. V najdôležitejšej časti prezidentskej. Ale jeden šikovný komunista zo Zjuganovových stráží sa rozhodol, že samotný Gennadij Andrejevič je len priemerný pešiak, ktorý pre stranu znamená len málo. A práve teraz to len prekáža.
  A 1. júla 1996 zomrel Gennadij Zyuganov po výbuchu bomby. A veľa sa zmenilo. Najmä volebná kampaň sa podľa zákona začala po novom, mala sa uskutočniť do štyroch mesiacov. A bolo potrebné vyzbierať už pol milióna podpisov. Všetko sa teda opäť rozbehlo v kruhu.
  A termín volieb mala vyhlásiť Rada federácií. A samozrejme do konca októbra.
  Jeľcinovi patolízalci sa pokúšali vyhlásiť jeho víťazstvo aj na základe výsledkov prvého kola, no neuspeli.
  Naopak, Rada federácií vyhlásila 29. október 1996 ako dátum nových prezidentských volieb. Situácia je teda mimoriadne vyhrotená. Samozrejme, Vladimir Žirinovskij a Grigorij Yavlinskij oznámili svoju túžbu znova bojovať. Samozrejme, mal by tam byť aj kandidát komunistov, ale kto? Nastal vnútorný boj. Problémy sú aj s Jeľcinom - zlyhalo mu zdravie a dostal štvrtý infarkt. Ale elita jednoznačne nechcela tlačiť na Alexandra Lebedu. Nie je isté, že nový diktátor bude zvládnuteľný. Možno začať trhať spojené závity.
  Alexander Lebed je už vo funkcii ... Taká je situácia. Je pravda, že komunisti nominovali Valentina Kuptsova. Nie je to najlepšia voľba: ešte starší ako Zjuganov, ale aspoň nie plešatý. A s ním aj úderná sila komunistickej strany. Rutskoi prešiel na post guvernéra regiónu Kursk. Všetko poradie po objednávke. Konfrontácia medzi komunistami a vládnucou stranou pokračovala. Len Jeľcin je už napoly mŕtvy. A komunistická strana zmenila koňa. Šilova vystriedal Mylov. A predsa, obaja komunistickí pohlavári boli bez charizmy a nezažili dlho medializovanú slávu.
  Ale Vladimir Žirinovskij po neúspešnom vystúpení dostal druhú šancu. A to ho veľmi rozveselilo. A začal Jeľcinovi nadávať oveľa aktívnejšie.
  A ten druhý ešte išiel do nových volieb. Začalo sa druhé kolo predvolebnej kampane.
  Valentin Kuptsov nie je práve charizmatický, no stojí za ním sila ľavicových strán. A rýchlo zbiera podpisy. Yavlinsky, ktorý získal štvrté miesto, chce viac. A Vladimir Žirinovskij zúri.
  Navyše sa nájde dôvod. Čečenci zaútočili na mesto Groznyj a Lebed podpísal hanebnú kapituláciu. A tieto dohody sú pre Žirinovského výborným dôvodom, aby sa toho chytil.
  Vladimir Bryntsalov už nešiel k voľbám, zrejme mal dosť slávy a popularity. A Vladimir Žirinovskij začal opäť vyhadzovať kone a pozornosť médií sa začala presúvať na neho. A potom bola registrácia zamietnutá aj Vladimírovi Volfovičovi, ktorý vyhlásil, že podpisy sú falošné. A tiež poriadny škandál.
  Vladimir Žirinovskij stúpal ... Pohyboval sa ako vypustený tiger. A škandál nasledoval po škandále... Výsledkom bolo, že Valentin Kupcov sa dostal do tieňa a propaganda zámerne zredukovala voľby na konfrontáciu Vladimíra Žirinovského a Borisa Jeľcina. Všetkým sa to teda zdalo výnosnejšie a bezpečnejšie. Navyše, Vladimír Volfovič bol vykreslený ako druhý Hitler a obrovská hrozba pre Západ. A to treba povedať vážne.
  Tu je taký strašiak, ktorý si vezmete a použijete pre svoje účely. A Valentinu Kuptsovú treba čo najviac ignorovať. Toto bola taká prefíkaná taktika Borisa Elcina. Presnejšie tým Borisa Elcina.
  A Vladimir Žirinovskij, hrajúci sa s verejnosťou, sa prirovnal k Hitlerovi. Všimol si, že Hitler nemal ani stredoškolské vzdelanie a Vladimir Žirinovskij vyštudoval Moskovskú štátnu univerzitu s červeným diplomom. Je to taký hrdina, Vladimír Volfovič. Navyše, ak Hitler bez stredoškolského vzdelania dobyl celú Európu za mesiac a pol, potom Žirinovskij zajme celý svet za tri mesiace a všetky národy planéty Zem budú pracovať pre Rusko!
  Takýto militantný impulz, samozrejme, priťahoval a zároveň vystrašil.
  Vladimir Žirinovskij zúril a stále viac a viac ...
  A s potešením hral úlohu strašiaka a stále viac sa rozchádzal. A hodnotenie Vladimíra Volfoviča rástlo míľovými krokmi. Mnohým sa páčila jeho bojovnosť, najmä mladí ľudia. A impozantné trasenie päsťami.
  A Jeľcin bol na liekoch... A na verejnosti sa objavoval len zriedka a bolo jasné, že sa mu ťažko hýbe.
  Boli tam aj iní kandidáti na prezidenta - nie takí prominentní. Nehrali žiadnu rolu. Šakum, Vlasov, Fedorov voliť nešli. Tuleev získal post ministra pre záležitosti SNŠ a tiež sa nezúčastnil volieb. Namiesto Tuleeva sa stal náhradníkom komunistov Pjotr Romanov. A to je tiež veľmi vážne.
  Niektorí demokrati sa dostali do prezidentského kresla. Okrem Yavlinského sa rozhodol vyskúšať aj Konstantin Borovoy. A podarilo sa mu zbierať aj podpisy na registráciu. Stal sa aspoň poslancom. A podarilo sa mu zaregistrovať. Iní už boli málo známi a neboli bystrí.
  Úlohu hlavného kobercového muža sa teda zhostil už Vladimir Žirinovskij. Nie ako naposledy, keď sa na seba právnikov syn nepodobal! Nie, tentoraz bol Vladimir Žirinovskij v plameňoch a skončil ako čert. A celý čas o tom hovorili.
  A ten, o ktorom hovoria, je ten, koho volia... Ale Jeľcin sa akosi zo zdravotných dôvodov takmer nerozčúlil. Ale robili za neho kampaň. Vzniklo veľa videí.
  To znamená, že z Jeľcina sa stal virtuálny hrdina. A je to v pohode... Ako invalid so štyrmi infarktmi lezie do prezidentského úradu. Ale o Jeľcinovi kolujú rôzne povesti. A veľa starostí...
  A výsledok volieb je nepredvídateľný... Hoci sa veľa hovorí o tom, že na Kaukaze teraz vládne mier, v skutočnosti tam prebehla hanebná kapitulácia.
  Vladimir Žirinovskij sa čoraz častejšie úprimne porovnával s Hitlerom a dokonca si to jasne vychutnával ...
  Takže všetko eskalovalo...Súčasne boli podpísané dohody s Maschadovom a Yandarbievom. Lebed bol teraz v moci a viedol kampaň za Jeľcina. Len o samotnom Jeľcinovi sa hovorí čoraz menej. Je pravda, že keď im vpichnú drogy, aj tak vystúpi a povie nejakú hlúposť a potom sa zase schová.
  Áno, je to smiešne. Ako začali prebiehať voľby podľa schémy šiza. A Alexander Lebed o Jeľcinovi hovorí oveľa častejšie, ako sa sám Jeľcin javí.
  Čas plynie... a 29. október 1996 je čoraz bližšie...
  Tu v Bielorusku Lukašenko tiež robí prevrat v štýle Jeľcina. Všetko ide smerom k autokracii.
  A diktátor je nahý!
  Akokoľvek sa však Jeľcinova propaganda a všetky tieto médiá snažili dostať súčasného, chorého a skompromitovaného prezidenta a nového Fuhrera Vladimira Žirinovského do druhého kola, stále to nevyšlo. Podľa výsledkov prvého kola bol Valentin Kuptsov na druhom mieste s rozdielom iba troch percent od Eltsina. A Žirinovskij bol tretí. Je jasné, že polomŕtvy Boris Nikolajevič jednoducho fyzicky neutiahol volebnú kampaň a nemohol vyhrať v prvom kole. Ale zdá sa, že úrady to chcú. A teraz sa situácia prudko vyhrotila.
  Vladimir Žirinovskij stál pred ťažkou voľbou. Podporte komunistov, alebo ťažko chorého Jeľcina. Vladimírovi Volfovičovi ponúkli komunisti post premiéra a päť kresiel vo vláde. Ale Boris Jeľcin nechcel nič dať ...
  A je potrebné ... Ale Vladimir Žirinovskij pochopil, že ak vyhrajú komunisti, všetko sa môže opäť vrátiť k systému jednej strany. Valentin Kuptsov preto nechcel vyhrať. Nastala taká prekliate ťažká situácia, kamkoľvek to hodíte, kamkoľvek idete.
  A ja som nechcel ísť do spojenectva s komunistami a Jeľcin nechce nič dať.
  Nakoniec Vladimir Žirinovskij trochu zaváhal, no napriek tomu sa rozhodol, že by bolo fajn byť premiérom. A vyzval svojich voličov, aby hlasovali za Valentina Kupcova.
  A v novembri 1996 druhé kolo volieb. Ku všetkým problémom s Eltsinom začali hovoriť s Lebedom úprimné nezmysly a výmenný kurz rubľa voči doláru sa prudko zrútil.
  Valentin Kuptsov išiel do druhého kola v tandeme s Vladimirom Žirinovským. A toto sa stalo ťahom jeho veľmajstra...
  Voľby sa konali o tri týždne... Jeľcin bol porazený a vláda sa zmenila.
  Premiérom sa stal Vladimir Žirinovskij a prezidentom Valentin Kupcov... A k moci sa dostala Komunistická strana Ruskej federácie.
  A teraz sa začala nová éra. Valentin Kupcov, hoci formálne komunista, v skutočnosti pokračoval v predchádzajúcom kurze. Zmenili sa len oligarchovia. No aj ten obmedzovač v referende v dvoch termínoch zobral a zrušil. Ceny ropy rástli, začalo sa oživenie ekonomiky a Valentin Kuptsov ľahko vyhral prezidentské voľby... Zahraničná politika bola umiernená a Valentin sa nevyšplhal na besnenie. Ale ani on nevstúpil do NATO... Takže všetko išlo v obvyklých vlnách. Valentin nedrvil opozíciu, nezatváral oligarchov a bol niečo ako láskavý dedko... V decembri 2000 vyhral prezidentské voľby. A 2004. A 2008. A v roku 2012...
  Valentin Kupcov zostarol a bolo mu dovolené kradnúť... A usporiadal svoj sprievod. A v roku 2016 vyhral bez problémov, ale ... V roku 2020 prišiel koronavírus. A Valentin Kuptsov má už osemdesiattri rokov. A po prvýkrát sa otriasol stagnujúci močiar komunistického Ruska. A po prvýkrát došlo k vážnym nepokojom a masovej infekcii. A potom to začalo otriasať Ruskom.
  A v ekonomike dlhé roky takmer nulový rast. A Valentin Kuptsov sa čoraz viac podobal neskorému Brežnevovi. A pripravoval sa na svoje úplné víťazstvo. Voľby sa však konali za píšťalky, hluku a masových protestov.
  Valentin Kupcov cítil, že sa jeho trón otriasa... A nenahraditeľný diktátor začal hádzať jednotky na rebelov.
  A nejako potlačil protesty a bol zvolený na siedme funkčné obdobie v rade.
  Vo svete boli aj rôzne udalosti. Na Ukrajine nebol Majdan, keďže Viktor Janukovyč bol celkom lojálny voči Západu.
  O niečo dlhšie bol majstrom sveta v boxe Vitalij Kličko. Porazí povinného Stevensona a potom troch boxerov. Vydrží do konca roka 2016. Širší bronzový bombardér získal titul dočasného majstra sveta. A potom zdedil Vitalija Klička, ktorý ukončil kariéru. Wyder ťažil z neskoršieho súboja. A jeho knockout rekord bol ešte dlhší, štyridsaťpäť súbojov...
  Wladimir Kličko tentoraz zdolal Tysona Furyho a následne Glazkova. Potom ďalší Brown a ďalší traja boxeri... Ale zápas s Weiderom sa nemohol uskutočniť... A Wladimir Klitschko stále prehral s Anthonym Joshuom, ale nie v roku 2017, ale v roku 2019... Napriek tomu je vek aj nepriateľ hladný, mladý, nahnevaný. Takže Wladimir Klitschko, hoci vytvoril niekoľko rekordov, sa stále nemohol stať nesporným majstrom sveta. Aj keď obaja bratia dosiahli viac ako v reálnej histórii.
  A ich kariéry boli dlhšie a viac víťazstiev. Wladimir Klitschko vytvoril mnoho rekordov a vstúpil do siene slávy. Mnohí ho považovali dokonca za najlepšieho boxera v ťažkej váhe všetkých čias.
  Garry Kasparov tiež neukončil svoju šachovú kariéru. A aj napriek značnému veku dokázal v roku 2016 nastúpiť do zápasu o svetový šampionát s Carlesonom a hlavný čas zápasu dokonca znížil na remízu.
  Došlo aj k ďalším zmenám. Po dvoch funkčných obdobiach Janukovyča v roku 2020 bol Vitalij Kličko prijatý a zvolený za nového prezidenta Ukrajiny.
   Prvýkrát vo svetovej histórii sa teda stal prezidentom krajiny majster sveta v boxe... A to je tiež zaujímavé... V Bielorusku dlho vládne neodstrániteľný Lukašenko, ale aj tam boli nepokoje a nepokoje. A sľuby o reformách a zmene ústavy. Neprekážajte teda diktátorovi - čoskoro príde koniec akejkoľvek tyranie.
  V Kazachstane odišiel Nazarbajev a zatiaľ je pokoj, až na koronavírus.
  Vakcína bola vyvinutá v Rusku veľmi neskoro. Napriek tomu je vláda stará a nečinná. A Valentin Kuptsov čoraz viac upadá do nepríčetnosti. A už ho podporujú.
  V Spojených štátoch vyhral Donald Trump druhé funkčné obdobie. Koronavírus zasiahol Ameriku menej ako v skutočnej histórii a nedošlo ani k žiadnej čiernej rebélii. Navyše, Spojené štáty a Rusko nie sú v konfrontácii, takže ani Trumpove médiá tak netlačili.
  Takže Donald Trump je vo svojom druhom volebnom období... A Wladimir Kličko odmietol pracovať vo vláde svojho brata Vitaliho, ktorý sa stal prezidentom, a začal a obnovil svoju kariéru v boxe. A na jeseň 2021 efektívne knokautoval Whitea, ktorý mal titul dočasného majstra sveta. Wladimir Klitschko teda prekonal Foremanov rekord. A toto je chvályhodné.
  Najmä preto, že už porazil Tysona Furyho. A kráľ cigánov už hovoril o pomste.
  Chcel získať späť a dúfal, že uvidí, že Wladimir Kličko už nie je rovnaký.
  A toto je zaujímavý boj. A okamžite pre všetky štyri pásy. A to ešte Wladimir Klitschko nikdy nemal na to, aby sa stal zároveň majstrom sveta vo všetkých verziách. A Wladimir Kličko bojuje so slonom-levom.
  A v marci 2022 sa odohral duel medzi Wladimirom Klitschkom a Tysonom Furym. A tento boj treba povedať jednoducho super. A schyľovalo sa k očividnej senzácii.
  Wladimir Klitschko sa dôkladne pripravil a mal motiváciu ako nikdy predtým. A zúril v ňom celý hurikán a nával vášne.
  A tak sa začal boj streľbou na jebbov. Ale tento Vladimír pôsobil oveľa rozmanitejšie. A trafil pravou rukou do tela. Toto Tyson Fury nečakal. Wladimir Kličko to ešte nikdy neurobil. A veľkolepý úder ľavou rukou na telo vypracoval aj Vladimir Vladimirovič. A rovno do pečene.
  No Tyson Fury nečakal takú klamstvo, keď z celej sily zasiahli pečeň. A minul, dostal vážnu ranu a spadol. A naozaj sa mu podarilo vstať, no zapotácal sa.
  A Vladimir Vladimirovič Kličko dokončil Tysona Furyho. A bolo to veľkolepé a senzačné víťazstvo.
  Wladimir Klitschko nielenže prekonal Foremanov rekord, ale spomedzi všetkých hmotnostných kategórií sa stal najstarším absolútnym majstrom sveta. A to je, samozrejme, super úspech! Môžete sa však aj brániť a pomstiť sa Tysonovi Furymu. Ale len za veľa peňazí. Tyson Fury to chce.
  A Wladimir Klitschko dostal rekordný poplatok v histórii boxu viac ako tristo miliónov dolárov. A je to šialený boj. Toto je vo všeobecnosti veľmi cool.
  A v septembri 2022 sa konečne odohrala odveta. Boj je jednoducho úžasný. Obaja obrí boxeri sa navzájom mlátili. A bol to boj nad možnosti.
  A Wladimir Klitschko opäť vyhral, v najokázalejšom a najkrvavejšom zápase v histórii profesionálneho boxu. A bolo to jednoducho skvelé!
  Wladimir Klitschko prekonal aj ďalší Foremanov rekord v obhajobe titulu.
  A 4. decembra 2022 Valentin Kupcov dobrovoľne opustil post prezidenta Ruska vo veku iba osemdesiatpäť rokov. A ustúpil mladším kádrom.
  A tak sa dej točí vo svete, kde pre senilného Gennadija Zjuganova nebolo miesto.
  
  AK NEVYHLÁSIŠ VOJNU RUSU
  Nemecko bolo v prvej svetovej vojne o niečo múdrejšie, najmä kráľ Wilhelm II. Vojnu Rusku nevyhlásil. A bol to naozaj silný ťah. Zaváhal Mikuláš II. A tak nemecké jednotky, bez toho, aby ich rozptyľoval druhý, východný front, za desať dní dobyli Belgicko. A potom išli po Paríži a zobrali to do ringu. A anglo-francúzske jednotky boli porazené a čiastočne sa vzdali.
  A cárske Rusko do prvej svetovej vojny nevstúpilo. Francúzsko bolo okupované. A Rakúsko-Uhorsko zaútočilo na Taliansko ... A potom boli sily nerovnaké.
  Ale na mori bola Británia schopná poraziť nemeckú flotilu. A vojna na Západe nadobudla zdĺhavý charakter. Turecko a nemecké jednotky začali postupovať na Egypt. A vyhrali. Potom sa Nemci zmocnili kolónií v Afrike. Kľúčovým momentom bolo dobytie Gibraltáru. Z tohto dôvodu nemecké jednotky obsadili Španielsko. Armáda Kastílskej ríše bola proti Nemcom veľmi slabá. A unáhleným a rýchlym útokom dobyli Gibraltár.
  Potom zablokovali vstup pre anglickú eskadru a začali dobyť Afriku.
  Tu aj cárske Rusko po krátkom premýšľaní vyhlásilo vojnu Británii. V skutočnosti môžete chytiť Irán, Indiu a časť Indočíny. A bez veľkých strát. A Wilhelmova armáda vzala a obsadila Portugalsko spolu so všetkými jeho kolóniami. A to je veľmi odvážny krok a veľmi zničujúci.
  A cárske Rusko sa presunulo cez Irán do Indie a ďalej do Ázie. A Japonsko tiež vzalo a zaútočilo na Britániu. A toto je už vážne. Začali tlačiť Britov ako mútenie masla v kyslej smotane. A toto je len začiatok. Tu Nemci spustili aj ponorky - našťastie majú dostatok zdrojov. A začali pripravovať bombové útoky na Londýn a samotné Anglicko, čím zasiahli. Wilhelmova sila pôsobila bojovným spôsobom. Veľmi bojové. Zdalo sa, že ešte trochu a Británia bude zrazená na kolená. Potom však do vojny vstúpili Spojené štáty. A toto je už vážne. Cárske Rusko dobylo Indiu, Irán a väčšinu Indočíny. Niečo vzalo Japonsko v Ázii. Potom sa samuraj dostal do vojny so Spojenými štátmi. Boje sa rozvinuli na mori.
  A Nemecko spustilo letecký a ponorkový útok na Britániu.
  Ukázalo sa, že Rusko je v najvýhodnejšej pozícii - ktoré zachytilo veľa takmer bez straty a teraz začalo tráviť svoje nové kolónie ...
  A prvá svetová vojna nadobudla zdĺhavý charakter.
  Japonci na mori spočiatku porazili menej skúsených a zručných Američanov. Potom však Spojené štáty s využitím ekonomickej sily uvoľnili veľa lodí a iniciatívu začali preberať ponorky.
  Ale Nemci, ktorí ovládali Afriku a takmer celú Európu: Taliansko bolo zajaté Rakúsko-Uhorskom, boli schopní po troch rokoch ponorkovej vojny vyradiť anglickú flotilu a ovládnuť nadvládu na mori a pristáli v materskej krajine. .
  Briti zúfalo bojovali, v bitkách používali tanky. Ale Nemci už mali svoje.
  A v septembri 1918 padol Londýn. A tak Briti pokračovali vo vojne z Kanady. A Nemecko zaútočilo na USA. A prvá svetová vojna pokračovala s veľkou horkosťou.
  V nasledujúcom roku 1919 vymlátili nemecké ponorky Američania a pokúsili sa ho získať. Ale Japonsko je porazené na mori a Spojené štáty sú v zámorí. Doteraz nebolo možné dostať sa do Ameriky lietadlami. A musíte narýchlo vybudovať obrovskú flotilu.
  A bitky sa zmenili na vzduch a vodu ...
  Roky 1919 a 1920 prešli bez väčších zmien, s bojmi na mori. Spojené štáty utrpeli veľké straty, no narýchlo postavili nové lode. Stratené a Nemecko spolu s kolóniami a Japonskom... V roku 1921 cárske Rusko pod tlakom Nemcov súhlasilo so vstupom do vojny. Teraz bola prakticky celá východná pologuľa proti USA.
  Cárske jednotky začali v zime 1922 ofenzívu na Aljaške. A bol to silný ťah, keďže územie je tam takmer blízko, vlastne hraničí.
  V cárskej armáde sa objavili dobré tanky, ktoré navrhol syn Mendelejeva. Rovnako ako prvé vrtuľníky na svete a najsilnejšie bombardéry so šiestimi a ôsmimi motormi.
  A cárske Rusko sa už stalo impozantným rivalom ...
  A teraz na ťažkom tanku "Peter" - jednom z úplne prvých medzi vydutými, bojuje posádka Alenky.
  Napriek marcovým mrazom na Aljaške dievčatá bojujú bosé a len v bikinách. A tank je v Rusku veľmi silný.
  Alenka strieľa zo silnej a veľmi smrtiacej zbrane a s úsmevom hovorí:
  - Pre kráľa zomierajú ako hrdinovia, pre politika bez kráľa v hlave sa počas života menia na mŕtvoly!
  Anyuta žmurkla na svojich krutých partnerov a tiež zasiahla nepriateľa kanónom:
  -Nie je nič hlúpejšie ako zomrieť za nehodného človeka, ale ešte horšie je zomrieť za absurdnú myšlienku!
  Alla tiež udrela kolosálnou silou, posunula holú pätu do záveru pištole a vykríkla:
  - Najväčší vládca je pred Bohom ničím a najčestnejší politik morálnou špinou pred skutočným človekom!
  Maria vystrelila zo samopalov a veľmi agresívne kosila nepriateľov:
  - Sneh je biely, ale od industriálnych volieb sčernie, človek sa narodí čistý, ale po vstupe do politiky sa naučí byť prasaťom!
  Matrena vyhlásila a rozdrvila Američanov, ktorí na ňu útočili s divokou vášňou:
  - Politik sa snaží prezentovať ako biely a nadýchaný, no v skutočnosti je pichľavý ako kaktus, len nie na púšti, ale uprostred lesa plného dubov a pílených pňov!
  Marusya čmáral na nepriateľa a tiež vystrelil z dela, čím zničil americký bunker a zakričal:
  -Ak chceš žiť ako beloch, rob temné veci s neľudskou bezohľadnosťou!
  Olimpiada to vzala a stlačila nahú pätu do pedálov, snažila sa zrýchliť svoj mohutný tank a vykríkla:
  -Žiť ako beloch nezávisí od farby pleti, ale od množstva šedej hmoty v hlave a od bystrého nadania v schopnosti oklamať ľudí!
  A dievča-hrdinka vybuchne smiechom ...
  Cárska armáda sa presúva cez Aljašku... A koncom jari 1922 už vstúpila do Kanady.
  V bitkách sa ukázalo, že cárska armáda nebola vôbec slabá. A dievčatá bojujú na oblohe na stíhačkách.
  Anastasia Vedmakova zostrelila americké lietadlo holými prstami na nohách a zaškrípala:
  - Šťastie sa nedá postaviť na krvi, ale pomocou peňazí sa dá vybudovať aspoň ilúzia blaha!
  Akulina Orlová to vzala a holými prstami namierila guľomet na cieľ a narazila do nepriateľa, vydala:
  - Jednotu môžete spájať železom a krvou, ale krv, ako kyselina, koroduje akýkoľvek kov, ale láska sa spojí takou reťazou, že nerozbije ani titán!
  Margarita Magnitnaja mlátila a sekala nepriateľa, prinútila ho horieť a škrípať:
  - Diabol vytvoril politiku, aby ľudia dostali trochu nádeje od slávikov, a veľa zobákov od kohútov a nevyčísliteľné množstvo problémov, ktoré zaspievali politické vrany!
  Dievčatá sú veľmi múdre bojovníčky, v ktorých je toľko tepla a veľkého tlaku.
  Alice a Angelica tiež strieľajú a kosia nepriateľov.
  Alice vystrelila, zrazila nepriateľa a vydala:
  - Satan sa narodil, keď politik prvýkrát sľúbil nemožné aj pre všemohúceho Boha!
  Angelica hodila holými prstami na nohách granát ničivej sily, trhala Američanov a škrípala:
  - Boha nikto nikdy nevidel, ale diktátor sa na obrazovke neustále mihne a aj on sa chce stať ako Všemohúci, hoci sám vyzerá skôr ako zhovorčivý šašo!
  Alice opäť hodila smrtiaci granát bosou nohou a zacvrlikala, cerila zuby:
  - Niet nikoho silnejšieho ako Všemohúci Boh, ale v podlosti je politik nadradený Diablovi a je schopný sľúbiť niečo, čo je nad sily Všemohúceho!
  Angelica tiež vzala a vyhodila výbušný balík holou pätou a agresívne zavrčala:
  - Ak si niekto pri pohľade na náš svet myslí, že niet Boha, tak sa okamžite presvedčte, že diabol existuje - pri pohľade na politikov!
  Bojujú tu aj Victoria a Veronika.
  Viktória hodila holým, vysekaným chodidlom a roztrhala množstvo protivníkov na roztrhané kusy:
  - Politik má menej svedomia ako molekuly vo vákuu, ale sľubov je viac ako kvapiek v mori!
  Veronica poznamenala, strieľala na nepriateľa a vypustila bumerang s holými prstami a vyaknula:
  - V rieke nie sú suché kamene, čestní ľudia v politike, ktorí súcitia medzi diktátormi a tí, ktorí volia tých, ktorí nosia kameň v srdci, budú potrestaní!
  Bojuje tu aj Stalenida v cárskej armáde. A šarlátovou bradavkou na hrudi stlačila gombík a zaškrípala:
  - Môžete spočítať všetky kvapky v mori, všetky hviezdy na oblohe, ale politici rozdávajú toľko predvolebných sľubov, že presné číslo nepozná ani vševedúci všemohúci Boh!
  Tamara tiež porazila yankeeské jednotky. Presným zásahom otočila nádrž Maccabee a zavrčala:
  - Keď diktátor vynuluje podmienky vlády, životné hodnoty subjektov pod takouto kontrolou majú tendenciu k nule a sľuby sa zredukujú na nič!
  Bojovala tu aj Veľká štvorka.
  Natasha vystrelila blesk zo svojej šarlátovej bradavky, popálila yankeeských vojakov a zavrčala:
  - Po resetovaní podmienok diktatúry nebudete môcť vymazať do ničoho a spomienku na zločiny a chyby tyrana!
  Zoya tiež vystrelila magický plazmový pulzar z jahodovej bradavky a zaškrípala:
  - Diktátor má v rukách palicu, no aj tak to bude on, koho nemožno zahnať do maštale!
  Augustín tiež bodal lúčmi bojovej mágie z jej šarlátových bradaviek a zavrčal:
  - Boh nedal prasaťu rohy, diktátorovi všemohúcnosti, politike beztrestnosti, ale žene večnej mladosti, no každý má šancu dostať, čo si zaslúži!
  Svetlana so smiechom vypustila z jahodových bradaviek zničujúcu škvrnu úplného zničenia a povedala:
  -Vlk má tesáky, lev má pazúry, líška má chvost, politik má jazyk, muž hlavu a všivá sviňa má problémy - rohy nerastú!
  Takže štyria bojujú ako dievčatá sú super...
  A na oblohe sú Albin a Alvin mlátení Spojenými štátmi za Nemecko. Dievčatá tiež, čo poviem - super trieda!
  Albina, stláčajúc tlačidlá joysticku bosými nohami, zostrelila americké lietadlo a zavrčala:
  - Vlka kŕmia rýchle nohy, žena má nahé a štíhle nohy, vlk mučí obeť tesákmi, ženy ubíjajú na smrť dlhými jazykmi!
  Alvina, ktorá rozdrvila nepriateľa a zrazila ho stlačením holej päty, vzala ho a zavrčala:
  - Beh predlžuje život, ale prečo žije zajac tak málo? Pretože neuteká, ale uteká, a kto uteká, netrpí dlhovekosťou!
  Dievčatá, samozrejme, Američanov na oblohe úplne rozdrvia. Kanada už bola dobytá a na území samotnej Ameriky prebiehajú boje. Odpor je tu prudký, ale nie dostatočne systémový. Ale aj tak postupujú nemecké a ruské a potom japonské jednotky. Existuje skutočný klip z USA. A tu sú, samozrejme, na prvom mieste dievčatá ako bojovníčky.
  Nicholas II na to poznamenal:
  - V našom Rusku sú ženy,
  Že zo žartu riadia lietadlo...
  Že každý vo vesmíre je krajší,
  Rozbite nepriateľa na kusy!
  
  Sú zrodení pre víťazstvo
  Oslavovať Rusko po stáročia ...
  Koniec koncov, naši pradedovia,
  Okamžite pre nich zhromaždili armádu!
  Vskutku, je to cool a zároveň bojovné... Nakoniec sa koalícia priblížila k New Yorku a Washingtonu. A USA kapitulovali. Práve 25.12.1922. Tak skončila prvá svetová vojna.
  Svet sa stal pokojnejším a kolónie boli prerozdelené. Dobyté krajiny-víťazi strávili. Vo svete došlo k rýchlemu hospodárskemu oživeniu. Rusko sa rozvíjalo obzvlášť rýchlo. Aj keď, samozrejme, nemôže existovať večný mier ...
  Medzi Nemeckom, Rakúsko-Uhorskom, ktoré získalo kolónie, a Ruskom sa schyľuje k novej vojne. Tu je dôležité, na ktorej strane je Japonsko.
  Nemci chcú získať samurajov na svoju stranu a Rusi na svoju. A od toho veľa závisí - kto bude víťaz.
  Druhá svetová vojna je už iný príbeh. Ale s takými bojovnými a tvrdými dievčatami Rusko v zásade nemôže prehrať. Tak nech sú naše dievčatá slávne!
  
  KURSK DUT BEZ DRUHÉHO FRONTU
  V jednom z paralelných vesmírov vyhralo Japonsko bitku o Midway - ako to malo byť s pravdepodobnosťou deväťdesiat percent. A potom dobyl Havajské súostrovie. Samuraj zasiahol aj Indiu. Aby zachránil svoju najväčšiu kolóniu, Churchill bol nútený presunúť časť jednotiek z Egypta. Čo viedlo k tomu, že operácia "Torch" bola odložená.
  To však zatiaľ neovplyvnilo priebeh vojny na východe. Nemci boli porazení pri Stalingrade. Červená armáda postupovala na Ukrajine, ale potom Mainstein čiastočne obnovil situáciu. A frontová línia bola rovnaká ako v štyridsiatom treťom roku reálnej histórie.
  V Egypte ale Rommel stále čakal na posily vrátane tankov Tiger - tridsať úplne nových kusov a ďalšie štyri nemecké a osem talianskych divízií. A podarilo sa mu poraziť stále oslabených Britov dosiahnutím Suezského prieplavu. Za týchto podmienok Churchill v apríli 1943 ponúkol Nemcom prímerie na rok. Roosevelt, ktorého na mori zbili Japonci a čím ďalej tým viac boli Spojené štáty sužované narastajúcim počtom nemeckých ponoriek, tiež roky navrhoval prímerie. A bombardovanie Tretej ríše znížilo intenzitu ešte skôr.
  Tak Tretia ríša ovládla severnú Afriku a uvoľnila si ruky na západe.
  A tiež superas Johann Marcel zostal nažive. A to je tiež veľké plus pre Tretiu ríšu.
  Hitler tak opäť odložil operáciu Citadela, aby tam sústredil viac síl a získal výhodu v technike.
  Marseille do konca štyridsiateho druhého roku zostrelil tristo lietadiel a za to dostal opäť Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Potom bol prevelený na východný front. Čo sa ukázalo ako oveľa chladnejšie a nemenej úspešné pre Marseille.
  Bojoval však ďalej a za päťsto lietadiel dostal do leta 1943 Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Marseille navyše za štyristo lietadiel dostalo Platinový pohár Luftwaffe s diamantmi. Aj do konca augusta
  Počet zostrelených lietadiel do šesťsto Marseilles dostal zlatý kríž za vojenské zásluhy s diamantmi. Prvý medzi vojakmi Tretej ríše, ktorý dosiahol takéto ocenenie.
  Nacistická ofenzíva na Kursk Bulge sa začala až 1. augusta 1943. Dôvodov meškania bolo viacero. Vrátane túžby otestovať najnovšie tanky v boji. A nielen v reálnej histórii známy: "Tiger", "Panter" a "Ferdinand". Ale "lev", ktorého Nemci dokázali spustiť do série, z toho dôvodu, že po víťazstve v Midway sa bombardovanie Tretej ríše mnohonásobne oslabilo a Fritz mal dostatok zdrojov na to, aby priniesol "leva" nádrž do sériovej výroby. O niečo skôr boli dokončené práce na "Tigrovi" -2. V reálnej histórii mohol byť spustený o šesť mesiacov skôr do sériovej výroby, ale očakávania Panthera -2 tomu zabránili. V tomto prípade dal Hitler inštalácii rýchlejšie "Tiger" -2, aby viedol do série. A aby bol Panther -2 dokonalejší, aby s lepšou ochranou nevážil priveľa a mal nižšiu siluetu. A samozrejme Myška. Aj tento stroj, vzhľadom na to, že spojenci menej zasahovali do Nemcov a potom úplne prestali zasahovať, bol tiež vytvorený v kovovej podobe skôr a podarilo sa mu ísť do malej série.
  Takže Nemci mali už 1. augusta v prevádzke: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lev", "Maus" a "Ferdinand". Navyše "Tiger" už vyzeral, podobne ako "Ferdinand", trochu zastaraný. A "Lev" vážiaci deväťdesiat ton sa podobal zväčšenému "Tigrovi" -2. Len bočné pancierovanie je na svahoch o 100 mm hrubšie a kanón má hrúbku 105 mm pri dĺžke hlavne 70 EL. Pravda, reálne bitky ukázali, že ide o 88-mm kanón so 71 el a rýchlejší a lepší, aj keď Lev ich má výkonnejšie, ale len päť rán za minútu proti ôsmim a plus, samozrejme, menšiu zásobu nábojov.
  Nárast kalibru je tiež mínus ...
  Vo všeobecnosti Nemci zhromaždili kolosálne sily ... A dokázali získať vzdušnú nadvládu. A Červená armáda vytvorila silnú obranu. Nemci mali viac tankov, pechoty, zbraní a hlavne lietadiel ako v reálnej histórii. ZSSR však spolu so zálohami stepného frontu zhromaždil viac ako dva milióny vojakov a dôstojníkov, päť a pol tisíc tankov, asi tridsať tisíc zbraní a odpaľovacích zariadení a asi tri tisíce lietadiel. A zároveň technicky vysoko rozvinutá obrana.
  Nemci zhromaždili spolu so spojencami viac ako jeden a pol milióna vojakov, štyri a pol tisíc tankov, šestnásťtisíc zbraní a plynových odpaľovačov a asi štyritisíc lietadiel.
  Fritz mal teda prevahu iba vo vzduchu a vzdal sa pozemným silám. Najmä v delostrelectve. Ale na druhej strane, ZSSR mal väčšie percento ľahších malokalibrových zbraní. Fritz mal veľkú výhodu v ťažkých tankoch a samohybných delách. Okrem toho bola všeobecná úroveň mobility nemeckej armády vyššia. Nemci mali výhodu v počte motocyklov a nákladných áut a áut. Okrem toho dodávky typu Lend-Lease prakticky prestali.
  Takže sily sú približne na rovnakej úrovni a výsledok bitky je nejasný. Nemci sú možno kvalitnejší, no veľa bojových skúseností nabrali aj sovietske jednotky. Veľa divízií SS.
  Červená armáda v defenzíve. Takže šanca je asi fifty-fifty.
  1. augusta sa Nemcom podarilo dosiahnuť nejaké taktické prekvapenie, nie však strategické. Tentoraz dokázali nacisti predbehnúť Červenú armádu podsúvaním dezinformácií a delostrelecká príprava sa nekonala.
  Potom sa fašistické monštrá pohli.
  Na tanku "Lev" jazdí ženská posádka Gerda. Dievčatá sú pripravené bojovať. Mušle sa odrážajú od panciera ich tanku ako hrach. Nemôžete mu vziať nič na čelo.
  Gerda vystrelí holými prstami a hovorí:
  -Politik je také svinstvo, že najlepšie je vynoriť sa v rozbúrených vodách predvolebnej kampane!
  Charlotte strieľa za ňou a tiež zasiahne sovietske delo a agresívne hovorí:
  - Politici ako deti radi veľa skladajú, ale na rozdiel od detí robia z voličov siroty mysle!
  Lupanula z guľometov tanku "Lion" a Christina, všimla si:
  - Politik používa svoj dlhý jazyk ako sieť, aby nachytal voličov inteligenciou vážok!
  Magda tiež vystrelila z dela a vrčala:
  -Politička je prostitútka, ktorej jazyk je príliš dlhý na to, aby poskytoval potešenie, a jej nohy sú príliš krátke na to, aby ju vytlačili na vrchol!
  A nemecké lietadlá bojovali na oblohe. Tentokrát ME-309 vstúpil do série, pretože spojenci nebombardovali a bolo jednoduchšie prejsť na výrobu nového, vyspelejšieho a výkonnejšieho lietadla.
  ME-309 mal rýchlosť až 740 kilometrov za hodinu, čo je pomerne veľa vozidiel s vrtuľovým pohonom, a tri 30 mm vzduchové delá a štyri 14 mm guľomety. Sedem palebných bodov pre jednomiestneho stíhača je veľa.
  Samozrejme, Johann Marcel nemá konkurenciu, ale svoju kariéru otvorili dve nemecké dievčatá, jednoducho pilotky najvyššej triedy: Albina a Alvina. A sú krásne a bojujú na Kursk Bulge bosé a v bikinách.
  Albina za letu zrazila sovietske auto a zakričala:
  - Politik sa chce stať nebeským, no má hrdosť len do neba, no v skutočnosti je to démon z podsvetia!
  Alvina agresívne poznamenala a zostrelila ďalšie lietadlo Červenej armády:
  -Politik má zobák na pohyb a jazyk na pichanie, ale tento operený vták nemá krídla, aby sa povzniesol nad svoje problémy!
  Albina opäť zostrelila sovietsky Jak na oblohe a zavrčala:
  - Politik je orol a nie je to také zlé, ak je bez krídel, oveľa horšie je, ak je to kohút bez mozgu!
  Alvina zaútočila na nepriateľa a vystrelila naňho letecký granát a zavrčal:
  - Politik, ako žena, je rozmarný a rád sa vzdáva pre peniaze, ale je schopný splodiť iba monštrá, ktoré ovládajú, kozy v záhrade a prasatá vo vrecku!
  Dievčatá si urobili sekanie zo sovietskeho letectva ...
  Albina na ME-309 odrezala sovietske auto a poznamenala:
  - Technika bez ľudských rúk je mŕtva a bez mozgu zabíja tvorcu!
  Alvina s tým ochotne súhlasila a pomocou holých prstov na nohách zostrelila sovietsky frontový bombardér:
  - Ak je veliteľ baran, potom žiadna technika, dokonca ani vynájdená líškou, nepomôže vyhrať súboj s niekým, kto nie je ďateľ!
  Dievčatá v nebi Bojovali s Červenou armádou ako lepkavé. Nemci sa dokázali vkliniť do pozícií sovietskych vojsk. A za prvé dva dni sme prešli pätnásť-dvadsať kilometrov.
  Tank "Maus" sa prvýkrát zúčastnil bojov. Má aj tím dievčat, ktorý vedie Adala.
  Nemecké auto váži stoosemdesiatosem ton. To je dosť veľká váha. A hýbe sa ťažko.
  Adala strieľa zo svojho 128 mm kanónu na sovietske línie a zavrčí:
  -Ak je politik vždy sviňa, tak diktátor je aspoň niekedy lev, no zároveň odtrháva od voliča tučné kusy!
  Agáta súhlasila a vystrelila zo svojho 75 mm kanónu, pričom použila aj holé prsty na nohách:
  - Vojak je v niečom len pešiak na šachovnici, ale môže sa stať generálom, politik, aj keď je to dôležitá postava, navždy zostane zmesou líšky a prasaťa!
  Tankistka Matilda vybuchla so samopalmi, štebotala a žmurkla na svojich chlapov:
  -Človek má dvoch hlavných nepriateľov: chudobu a starobu, ale ak by toho prvého mohli niektorí poraziť, tak z toho druhého je len jedna spása - smrť!
  Viola, tiež krásne dievča, pri jazde na tanku vrčala, vyceňovala zuby, farba perál:
  -Kráľa aj otroka rodí žena s bolesťou, no politika rodí pre voličov zradu s neznesiteľnými mukami!
  Dominika, pomáhajúca nabiť ťažký projektil do silnej zbrane, celkom logicky poznamenala:
  - Keď chce Boh ľahko trestať, odníma rozum vládcu na jedno prezidentské obdobie, ale ak chce Všemohúci trestať vážne, tak sú voliči zbavení rozumnej voľby pre všetky firmy!
  A dievča vybuchne smiechom. A celkom dôkladne zasiahnu ruské jednotky.
  "Maus", nádrž je samozrejme veľká a dobre chránená zo všetkých uhlov. Ale drahé, ťažké, pomalé. Škrupiny z neho sa však sypú ako hrach. V tomto smere je táto nádrž vhodná na prielom a je povolená vpred. Len to zobral a odpálil sa na mínu.
  Agáta sarkasticky poznamenala:
  - Keď má Boh problémy s časom, voliči nemajú dosť času na to, aby sa kajali zo svojho výberu politikov!
  Adala vystrelila z kanónu na sovietske pozície, prevrátila húfnicu a zasyčala:
  - Aj keď má volič sedem políčok na čele, stále bude voliť politika so siedmimi piatkami v týždni a večným dňom voľna pri plnení volebných sľubov!
  Matilda, ktorá čmárala zo samopalov, plazila sa po "Maus" k sovietskym vojakom a zabíjala Rusov, poznamenala:
  - Je lepšie mať jedného kráľa ako sedem bojarov na tróne, sedem pestún má dieťa bez oka, sedem bojarov má moc bez kráľa v hlave!
  Viola sa pokúsila vytiahnuť tank z mínového poľa, opierajúc sa o bosé nohy a poznamenala:
  - Aj tyrania je lepšia ako úplná anarchia, jeden veľký vlk zabije menej ľudí ako milión komárov nasýtených infekciou!
  Dominika, poddávajúc sa ďalšiemu ťažkému projektilu, celkom racionálne a múdro poznamenala:
  - Slon sa bojí malej myšky, hrozivý diktátor impéria spadne z malej kvapky jedu a malý bacil položí miliardu ľudí!
  Mohutný "Maus" v spiatočke sa akosi odplazil späť. Nacisti boli pripravení na nové víťazstvá alebo naopak bitku.
  Kurská vyvýšenina dunela a iskrila ... A bitky sú tu také kruté a zúrivé.
  Ako vybuchujúce lávové prúdy. A nezastavujte sa, nemeňte nohy ...
  Rozžiarte naše tváre, trblietavé topánky...
  Hitler dostával správy z frontu každú hodinu. Ofenzíva neprebehla presne podľa plánu, no nacisti sa do nej vklinili. Tank "Mouse" ukázal svoju schopnosť prežiť. Rovnako ako Leo. Vo všeobecnosti ale superťažké autá nie sú veľmi dobré. "Panther" vzhľadom na slabiny strán nebol veľmi húževnatý. Ale "Tiger", ktorý bol vďaka svojmu štvorcovému tvaru považovaný za zastaraný, vyzeral celkom dobre. Možno najlepší zo všetkých nemeckých tankov. A to bol, samozrejme, malý objav Kursk Bulge.
  Na oblohe sa Nemci zmocnili prevahy. A Johann Marcel sa ako vždy blysol a zrazil desiatky Rusov. Ale samozrejme dievčatá Albina a Alvin sa výrazne ukázali. Začala stúpať aj nová hviezda Acea Huffmana. A Rudel zničil aj sovietske tanky v útočnom lietadle. A Helga sa objavila aj na Focke-Wulf. Dievča je tiež veľmi silné eso.
  Dokonca vyhlásila a zasiahla ďalší sovietsky tank:
  - Na víťazstvo šach vyžaduje logiku, intuíciu a vynaliezavosť, v politike často stačí jedna podlosť, hoci víťazstvo je vždy Pyrrhovo!
  Rudel s tým súhlasil, bol ešte mladý a ešte nebol zmrzačený:
  - Bojovník vo vojne je podobný Satanovi, ak nie silou, tak odvahou, s ktorou sa rúti na boha vojny!
  Nemci, samozrejme, tvrdo bojujú. Ale aj Červená armáda bojuje ako zliatina titánu. A sovietski bojovníci neustúpia ani o krok bez boja.
  Alenka je tiež v boji so svojím tímom pred hrotom nacistického klinu. A Nemci milujú zlomiť nepriateľa týmto spôsobom.
  Alenka hodila bombu bosou nohou smrtiacej sily a zachichotala sa:
  -Človek sa rodí s túžbou poznať múdrosť, ale len koza sa rodí s bradou, a to nie je vždy doslovné!
  Anyuta, ktorá strieľala na nacistov, s tým ochotne súhlasila a hodila granát bosou nohou:
  -Človek chce mať silu býka, ale myseľ somára z neho urobí barana na grilovačku!
  Alla, strieľajúca na nepriateľa a hádzajúca výbušný balík holými prstami, vyaknula:
  - Pre pokrok nie je nič nemožné, len dať každému šťastie, je bezmocný, pre všemohúcnosť ľudskej závisti a sebectva!
  Maria tiež zmlátila nepriateľa, hodením bosou nohou dôkladne rozbila tank a zavrčala:
  - Ani Všemohúci Boh nemá moc dať šťastie každému, takže ani Všemohúci nenašiel protijed na takéto vlastnosti: keď človeku všetko nestačí a zdá sa, že so susedom, vrátane jeho ženy, je všetko lepšie!
  Marusya z tohto bosého práporu dievčat hodila celú hromadu granátov holými podrážkami a zavrčala:
  - Skutočné šťastie nie je, keď máte všetko, čo chcete, pretože to je nereálne ani pre miliardára, ale keď prestanete závidieť svojmu blížnemu - aj keď je to často fantázia!
  Matrena, táto opálená, svalnatá dievčina len v nohavičkách, spustila bosými nohami ťažký, podomácky vyrobený výbušný balík uhlia a zavrčala:
  - Zdalo sa, že je ľahšie poraziť závisť svojho blížneho a pozrieť sa zblízka na jeho manželku, ale niekedy je ľahšie zhodiť nebo na zem, ako prestať žiarliť na úspech iného!
  Olympias je mocné hrdinské dievča, ktoré vzalo a vyhodilo celý sud výbušnín, roztrhalo masu nacistov a dokonca prevrátilo tank Panther a štebotalo:
  - Ako môžete poraziť sebectvo v sebe - prestaňte si pamätať, že váš predok je opica, ale nezabudnite, že ste boli stvorení na obraz a podobu Boha a narodili ste sa Všemohúcemu a že vaším hlavným cieľom je slúžiť nebeským!
  Stalenida ale spolu s bosou Tamarou a Veronikou namierili 203 mm kanón. A ako to z toho vybuchne na Myšiakoch. Teoreticky môže takáto zbraň dokonca preraziť toto monštrum, ale ... Projektil, aj keď je ťažký, nie je priebojný a odráža sa od brnenia tohto monštra. Napriek tomu 250 mm nakloneného kovu v čele. Taký je výtvor inžinierskeho myslenia Tretej ríše.
  Steelenida so smiechom poznamenáva:
  -Človek postupuje z opice k všemohúcnosti, politik sa posúva po kariérnom rebríčku od líščej žabky k prasacej diktatúre!
  Victoria, Veronica a Tamara, opreté o bosé nohy, vložili do pištole stokilogramový projektil a začali ho nasmerovať.
  Victoria, toto krásne dievča v bikinách, vyceňujúce zuby, vtipne poznamenala:
  - V živote čaká na človeka veľa problémov, ale po smrti si duša ešte musí nájsť miesto, hriechy nie sú dovolené do neba a kohúty budú klovať v pekle!
  Veronica, opretá holými pätami o smaragdovo sfarbenú trávu, tiež súhlasila:
  - Telo sa niekedy ťažko nosí a duša je bez tiaže, ak si žil hriešne, nenájdeš domov v raji!
  Tamara s chichotaním, vyceňujúc zuby, celkom logicky prehlásila a vyfukovala zo zubov iskry:
  -Muž sa rád pozerá na odhalené nohy žien a žena rada šoféruje, keď si predtým obula topánky až po uši a pod pätou mu strhla tri kože!
  Stalenida odhalila zuby v bielozubom a veľmi agresívnom úsmeve a oprela si holé, okrúhle päty, poznamenala:
  - Muž pod ženským opätkom v elegantnej topánke je oveľa príjemnejší ako pod čižmou diktátora, najmä ak je to lýko s intelektom!
  Victoria sa zachichotala, keď vyslala projektil v oblúku a povedala:
  -Politik je vždy hrbaté zviera, ale s ťavou má spoločné len to, že sa nám chcel napľuť!
  Veronica agresívne, žmurkla a krásne povedala, s veľkou dôstojnosťou:
  - Politik na nás pľuje ako ťavu, no zároveň chce, aby sme sa pred jeho bezvýznamnosťou ohli ako hrby v poklone!
  Tamara si to agresívne všimla a vytiahla ďalší, obrovský, ničivý projektil:
  - Ťava je parník púšte a politik je prasa, ktoré premení rozkvitnutú krajinu na pustatinu!
  Na tretí deň Nemci postúpili o niečo viac. "Myši", "levy", "tigre" a "pantery" sa začali častejšie rozpadať. Bol s nimi veľký rozruch.
  Gerda poznamenala vyslaním projektilu z dela proti sovietskemu bunkru. Silnejšia nemecká zbraň tu bola účinnejšia ako malé náboje Panthera.
  - Čím ťažšie je telo muža, tým ťažšie je pre neho stať sa závažím v očiach ženy ako nástrojom pre potešenie tela!
  Charlotte poznamenala a vyslala smrtiaci projektil na pozíciu sovietskych vojsk:
  - Mozog je mäkký na dotyk, ale má väčšiu prenikavú silu ako liatinové päste!
  Kristina vystrelila na nepriateľa, vyradila sovietske jednotky a cvrlikala, vycenila zuby:
  - Ak je vaša hlava pevná kosť, potom bude pozícia v živote krehká!
  Magda búchala do nepriateľa holými prstami, rozbila ho, otočila ruské delo a poznamenala:
  - Pre človeka niet väčšej statočnosti ako uznanie vlastných chýb, ale pre politika je to zbytočné, keďže kazí celkom vedome a volič sa mýli, keď si ho vyberie!
  Dievčatá sú také, že sa s nimi nemôžete hádať ...
  Zo sovietskej strany bojujú aj dve ostreľovačky Alice a Anzhelika.
  Zasiahli aj nacistov.
  Alice vystrelila a povedala, žmurkla na svojho partnera:
  - Ak ste dubový martinet, potom by ste mali byť rovnakým generálom tamburín, ako nahý kráľ, z ktorého boli odstránené čipy!
  A holými prstami hodila granát, čím roztrhala nacistov.
  Angelica tiež zasiahne Fritza a s odhalenou pätou podľahne smrti a škrípaniu:
  - Politik vo svojom sebectve nemôže ani sľúbiť nič užitočné pre voliča, keďže zlatú horu, ktorá nestojí ani cent, vie len rozdrviť!
  Alice opäť vystrelila presne na nepriateľa, prstami na holú nohu hodila smrtiacu a zaškrípala:
  -V klamstve si politik nie je rovný, v ospravedlňovaní nesplnenia sľubu je vôbec virtuóz!
  Angelica sa zachichotá a línia odreže množstvo fašistov a z holej podrážky krásky vyletí kopa granátov. Dievča reve:
  - Politik sa snaží klamať, aby uchmatol leví podiel a prasa kvôli mastným kúskom, no za leva sa len vydáva, ale za skutočného prasa!
  
  DRTIVÁ ÚRAN ŠAMPIÓNA KARPOVA
  Anatolij Karpov v roku 1984 dokázal poraziť Garryho Kasparova v zápase o majstrovstvá sveta v tridsiatom prvom zápase. A zápas sa skončil výsledkom šesť - nula v prospech Anatolija Karpova. Tretí prípad v histórii šachových zápasov o svetový šampionát, ktorý sa skončil suchým skóre, keď úradujúci majster sveta nedokázal vyhrať ani jednu partiu.
  Anatolij Karpov dokázal predbehnúť aj Bobbyho Fischera a ELO. Bolo to fantastické víťazstvo, na ktoré môžeme byť hrdí.
  Frustrovaný Garry Kasparov upadol do depresie a prestal hrať šach.
  Anatolij Karpov pokračoval vo svojich výkonoch. V roku 1986 absolvoval súboj so Sokolovom. Aj hra sa od začiatku hrala na jeden gól, po jedenástich zápasoch bolo skóre štyri nula v prospech Karpova. A až trinásty zápas Sokolov s využitím nečakanej novinky dokázal premočiť skóre. Karpov ale svojho súpera predsa len dohral v štrnástej a v osemnástej hre. V tomto zápase suverénne dominoval Karpov. A Karpov je už päťnásobným majstrom sveta ako Michail Botvinnik.
  Ale v roku 1988 sa uskutočnil súboj s Yusupovom. Anatolij Karpov bol považovaný za jasného favorita. Ešte nie je ani starý. A Jusupov už prehrával so Sokolovom, ktorého takmer úplne porazil Karpov. A vo všeobecnosti sa nepovažoval za takého super triedneho športovca. A v hodnotení výrazne zaostal za Karpovom. No Garry Kasparov bol pred zdrvujúcim zápasom dokonca pred ním.
  Ale boj sa ukázal byť oveľa tvrdohlavejší. Senzácia nastala hneď od začiatku, keď sa Jusupov ujal vedenia. Potom vyrovnal Karpov a v desiatom zápase sa ujal vedenia. Ale trinásteho Jusupova porazil a vyrovnal skóre. A šestnásť zápasov spôsobilo Karpovovi senzačnú porážku so sicílskou obranou, pričom uplatnili nový gambit.
  A vykročil vpred! Bolo to kruté!
  Karpov dokázal opäť vyrovnať skóre až v dvadsiatom druhom zápase ... Potom sa posunul vpred v dvadsiatom siedmom zápase. A po víťazstve v tridsiatom prvom zápase sa mu podarilo dosiahnuť skóre päť-tri... Hra pokračovala s veľkou vytrvalosťou, až kým Anatolij Karpov nezískal víťazný bod v štyridsiatom prvom zápase.
  Ukázalo sa, že zápas bol najdlhší v histórii šachu - štyridsaťjeden partií a bol veľmi tvrdohlavý. A Yusupov získal autoritu a rešpekt s takým tvrdým nepreniknuteľným odporom voči majstrovi sveta.
  A Anatolij Karpov prekonal Michaila Botvinnika a stal sa šesťnásobným majstrom sveta.
  V roku 1990 Anatolij Karpov opäť hral zápas o majstrovstvá sveta. A proti nemu je Vishy Anand. Mladý šachista z Indie. Osemnásťročný rozdiel. Karpov bude mať čoskoro štyridsať. A jeho súper má stále dvadsaťjeden rokov a čoskoro bude mať dvadsaťdva. Ako to pripomína Kasparova. A Anandovo hodnotenie nie je zlé. A na turnajoch sú veľké víťazstvá.
  A tak sa začína tvrdý boj. Zápas s Anandom bol podľa očakávania mimoriadnou udalosťou. A dôjde v tom k poriadnej šarvátke.
  V skutočnosti si Karpov a Anand najskôr vymenili údery. Potom sa do vedenia dostal Karpov... V šestnástom zápase vyrovnal Anand... Až v dvadsiatom siedmom sa opäť presadil Krapov... Potom v tridsiatom druhom zápase opäť vyrovnal Anand... V štyridsiatom prvom zápase sa opäť dostal do vedenia Karpov. A vyhral štyridsiate siedme stretnutie, ale Anand vyhral v štyridsiatom ôsmom ... Potom bola prvýkrát v histórii šachu vyhlásená prestávka na tri mesiace, najdlhšia v histórii zápasu.
  V tomto zápase Anand ukázal veľkú zručnosť v obrane. A poznačil ho rekord, a to svetový.
  Po troch mesiacoch zápas pokračoval... Po remíze v štyridsiatom deviatom zápase vyhral Anand päťdesiaty. A bolo vyrovnané... Nasledovalo ešte šestnásť remíz, až Karpov napokon vyhral šesťdesiaty siedmy zápas. A superzápas sa konečne skončil.
  V roku 1992 sa Anatolij Karpov pokúsil prekonať Laskerov rekord v počte vyhraných zápasov majstrovstiev sveta. A Angličan Short sa stal jeho súpermi. Ktorý nebol vôbec považovaný za obľúbený a mal dosť nízke hodnotenie.
  Anatolij Karpov ale na začiatku výmeny úderov stratil dva gemy, náskok bol dvojbodový. V trinástom zápase mohol Short zvýšiť skóre štyri na jeden. A už to bola senzácia. V dvadsiatom štvrtom zápase opäť vyhral Short a skóre zvýšil na päť jedna. A teraz dvadsiaty siedmy diel Karpova sťahuje medzeru. Ale v tridsiatom druhom zápase Short strelil šiesty gól a stal sa majstrom sveta. Zároveň s veľmi presvedčivým skóre - šesť - dva! Tu dopadol naozaj senzačný zápas.
  Ale podľa pravidiel FIDE má Karpov právo na odvetný zápas. Navyše hra ide až na šesť víťazstiev a pre šampióna neexistuje žiadny handicap.
  A žiadala si to pomsta, napriek Shortovej senzácii. A v roku 1993 sa koná odvetný zápas.
  Anatolij Karpov najprv vyhral, potom prehral. Potom vyhral tri zápasy v rade. Potom ďalší zápas... Skóre bolo päť jedna... Potom Short získal jeden bod späť... Ale v dvadsiatom siedmom zápase dal víťazný bod Anatolij Karpov. A opäť jednoznačné víťazstvo. A skóre sa stalo šesť - dva, ale už v prospech Karpova.
  A tým je prekonaný Laskerov rekord - čo je veľmi cool.
  V roku 1994 nový zápas Anatolija Karpova. Tentoraz je jeho súperom Gatta Kamsky. Šachista je mladý a veľmi tvrdohlavý. Vekový rozdiel je dvadsaťtri rokov. A treba povedať, že Karpov má vážneho súpera.
  Zápas sa pre Kamsky nezačal veľmi dobre. Po dvadsiatich zápasoch bolo skóre päť - jeden v prospech Karpova. Kamsky však vyhral dvadsiaty druhý zápas, dvadsiaty štvrtý a dvadsiaty šiesty - čím sa znížil rozdiel v skóre. A všetky hry v tomto zápase sa hrali podľa časovej kontroly. Karpov vyhral dvadsiaty siedmy zápas a stal sa deväťnásobným majstrom sveta. Ide o výnimočný a rekordný výsledok v histórii šachu.
  Anatolij Evgenievich povedal, že sa musíte stať aspoň desaťnásobným majstrom sveta, aby to bola senzácia, rekord a okrúhla postava.
  Ale v roku 1996 Anand opäť bojoval s Anatolijom Karpovom. Tentoraz má Ind najvyššie hodnotenie na svete. A je na vzostupe. A Anatolij Karpov má už štyridsaťpäť rokov a každý si pamätá, ako sa pred šiestimi rokmi bili. Boj bude tvrdý.
  Prvých šesť zápasov sa hralo v urputnom boji. Šachisti vyhrali po dve partie... Potom nasledovala séria remíz a Anandovo víťazstvo v trinástej partii. Potom Vishy vyhral šestnásty zápas... A dvadsiaty štvrtý na Sicílii... V dvadsiatom siedmom dotiahol rozdiel Karpov... Tridsiaty druhý zápas však vyhral Anand. A v tridsiatom šiestom zápase sa Ind predral cez Karpovovu obranu a stal sa štrnástym majstrom sveta.
  Anatolij Karpov sa po prehre v zápase 6:3 rozhodol hrať v odvete. Nový, tentoraz tretí zápas o svetový šampionát.
  Ak v skutočnej šachovej histórii bola konfrontácia Karpov-Kasparov najrekordnejšia, tak tu je Ananda-Karpova.
  Odohraných je už stotri zápasov, z toho rekordných šesťdesiatsedem duelov. Okrem tých turnajových. A potom je tu tretí zápas bez limitu.
  Anatolij Karpov je samozrejme pripravený využiť právo na odvetný zápas. A tu opäť bitka dvoch rytierov plášťa a dýky.
  Píše sa rok 1997 - Karpov má štyridsaťšesť rokov. A vyhrať zápas bez limitu nie je ľahká úloha. Ale musíte vyhrať.
  Súboj sa začal opatrne... Prvých osem zápasov sa skončilo remízou. Potom vyhral Anand... Potom Vishy vyhral sedemnásty zápas a dostal sa do vedenia so skóre dva ku nule... Ďalšie víťazstvo v dvadsiatom treťom zápase.... A až v dvadsiatom siedmom stretnutí zlomil skóre Anatolij Karpov. V dvadsiatej siedmej hre nejako vždy vyhrá Anatolij Evgenievich. A tu sú nové hry... Anand sa nikam neponáhľa... V štyridsiatom prvom vyhráva od štyridsiateho siedmeho. A čierny dáva víťazný bod do štyridsiateho ôsmeho.
  Takto sa skončil zápas, tretia a posledná rekordná konfrontácia dvoch géniov.
  Anatolij Karpov priznal, že jeho čas uplynul, a teší ho, že sa do histórie zapísal ako deväťnásobný majster sveta a rekordér v tomto športe. Celkovo bol Karpov majstrom sveta dvadsať rokov, druhý za Laskerom.
  A Garry Kasparov sa začal zaujímať o politiku. Bol členom rady. Vytvoril vlastnú stranu - "Myslenie Ruska". V roku 2000 kandidoval na prezidenta Ruska a obsadil posledné miesto. Čoskoro opustil aktívnu politiku, keď dostal miesto na ministerstve zahraničia.
  A novým majstrom sveta od roku 1996 je Vishy Anand. Hindovi sa podarilo vydržať až do roku 2014 - osemnásť rokov - viac mali len Lasker a Karpov! Ale Anand, ktorý hrá zápasy každé dva roky, dokázal prekonať Karpova, pokiaľ ide o počet zápasov a početnosť šampionátu. Stať sa desaťnásobným majstrom sveta v histórii a odohrať trinásť zápasov na svetovom šampionáte.
  Až kým ho nenahradil Carleson.
  Vplyv na chod svetových dejín sa ukázal ako významný. Pretože vesmír je iný a všetko sa trochu posúva. Garry Kasparov porazil Vladimira Žirinovského v Štátnej dume, v dôsledku čoho stratil svoju autoritu. A v roku 1995 prešli voľby do Štátnej dumy namiesto Liberálno-demokratickej strany - KRO. A veľa sa zmenilo. Najmä pokiaľ išlo o hlasovanie o obžalobe Jeľcina. V tejto Štátnej dume bolo dosť hlasov a došlo k obžalobe. Jeľcin odišiel a jeho nástupcom sa stal Jevgenij Primakov. A fenomén Vladimíra Putina sa nekonal. Sám Putin odstúpil z postu riaditeľa FSB
  do podnikania. Ale nebol v tom veľmi úspešný. A tak zostal málo známym funkcionárom.
  Jevgenij Primakov bol vo funkcii prezidenta dve funkčné obdobia a v roku 2008 odovzdal trón Lužkovovi. Vládol do roku 2016. Tiež dve volebné obdobia a po ňom sa stal prezidentom Gennadij Zjuganov. Politika Ruska bola uvoľnenejšia, Amerika nebola šikanovaná ... Na Ukrajine Janukovyč slúžil dve volebné obdobia a v roku 2020 prehral s miliardárom Porošenkom. Vitali Klitschko boxoval o niečo dlhšie ako skutočná história ... Stevenson vyhrá a ďalší traja boxeri vrátane Alexandra Povetkina. A odišiel až v roku 2016 a odmietol bojovať s bronzovým bombardérom.
  O niečo úspešnejšie sa predviedol Wladimir Kličko. Porazil Tysona Furyho a potom Glazkova a Browna. Ale napriek tomu vo veku štyridsaťjeden rokov prehral s Anthonym Joshuom. Dokázal však prekonať rekord Joea Louisa. A to je aj jeho výnimočný úspech v športe.
  Krym zostal súčasťou Ukrajiny. Svet je pokojnejší a pokojnejší. ISIS sa neukázal. 11. septembra nedošlo k žiadnemu teroristickému útoku. Taliban nakoniec porazil severnú alianciu a ovládol Afganistan. A teraz je pokoj. Lukašenko po dvoch funkčných obdobiach v roku 2006 v súlade s ústavou išiel do čestného dôchodku. A bývalý premiér Sidorskij sa stal prezidentom. A tiež slúžil dve funkčné obdobia a v roku 2016 preniesol moc na Korotkeviča.
  Všetko dopadlo lepšie ako v skutočnej histórii. Vo svete neprepukla ani nákaza koronavírusom. A to je určite dobrý úspech.
  Šachová kariéra Bobbyho Fischera nabrala trochu iný smer. Šachové monštrum sa po víťazstve v Spasskom v roku 1992 zdvihlo a odohralo zápas s Ljubojevicom. Porazil ho drvivejším štýlom. Potom porazil Korčnoja... Hral aj s Ivančukom, tentoraz nerozhodne. A v roku 1999 odohral zápas s Karpovom až desať víťazstiev. S obrovským poplatkom.
  Aj keď nie o titul majstra sveta, tento zápas vzbudil obrovský záujem.
  Bobby Fischer vyhral prvý zápas... Potom séria desiatich remíz a ako odpoveď porazil Karpova... Potom ďalšia séria remíz... Kým Fischer nevyhral dvadsiaty štvrtý zápas a Karpov vyhral dvadsiaty siedmy. Potom od tridsiateho druhého gemu vyhral Fischer. Karpov vyhral štyridsiaty prvý.
  Potom si vymieňali údery v štyridsiatom siedmom a štyridsiatom ôsmom splátke. A skóre bolo päť - päť ... Potom obaja šachoví veteráni odpočívali tri mesiace. Pripravte sa na pokračovanie boja. A v tomto zápase je naozaj možné prekonať rekordných šesťdesiatsedem hier s Anandom.
  A rekordný je aj honorár za zápas. Sto miliónov dolárov ... A samozrejme najziskovejší je dlhý zápas v rôznych mestách. Bobby Fischer teda napĺňa očakávania tým, že vyhodí ten či onen kužeľ. A každú chvíľu vybavovať škandály.
  Buď príde v prilbe, alebo ho Karpovci obvinia z používania jasnovidcov. A potom mnohými inými spôsobmi. A nasadil si zrkadlové okuliare, bál sa hypnotického pohľadu.
  Výnimkou nebola ani štyridsiata deviata várka. Fisher, oblečený v kostýme Santa Clausa, začal rozdávať darčeky. A vyzeralo to celkom vtipne. Hra sa skončila remízou... Potom ďalších dvanásť remíz...
  V šesťdesiatej sekunde sa Fischer opäť vrátil k ťahu E-2 - E 4 a Karpov si opäť vybral Karo-Kana. Fischerovi sa podarilo nájsť útočnú posilu a dostal sa do výhody. Hra trvala takmer sto ťahov, kým Karpov v beznádejnej pozícii odstúpil... V šesťdesiatom siedmom zápase sa podarilo vyrovnať Anatolijovi Karpovovi. Potom, od šesťdesiatej ôsmej partie, bol prekonaný doterajší rekord Karpova a Ananda... A natiahla sa najdlhšia séria dvadsiatich remíz v histórii šachových zápasov. Až Bobby Fischer vyhral v osemdesiatom ôsmom zápase a dostal sa do vedenia. Skóre bolo šesť - sedem... A opäť deväťdesiatšesť zápasov a ďalšia trojmesačná prestávka, séria remíz. O tomto najdlhšom zápase v histórii šachu informovala televízia. A splodil veľa vtipov. Napríklad, keď sa načítal úplný zoznam hier v zápase Fischer-Karpov, bolo potrebné zmeniť hodiny - stoh kníh prešiel do iného časového pásma.
  Zápas opäť pokračoval... Fischer opäť vyhral v 100. hre, skóre bolo šesť - osem v prospech Fischera. A toto je vážne. Karpov sa však naďalej držal ako skala. A v 111. zápase sa mu podarilo vyrovnať... Potom séria remíz... A Karpov vyhral 131. zápas a vyrovnal skóre. Potom až stoštyridsaťštyri partií bolo remízových. A opäť prestávka na tri mesiace... Taký dlhý zápas a skóre je stále osem-osem. A teraz, po troch mesiacoch, sa to vrátilo. Najdlhší šachový zápas v histórii sveta.
  A toto je veľmi vážne. A celkom chladné a slávnostné. A kolosálna sila viditeľné úspechy.
  A teraz zápas o svetový šampionát pokračuje... Fischer dokonca žartoval, že niektorí ľudia sa konca tejto konfrontácie nedožijú. A boj sa ukázal ako veľmi významný.
  Nová séria remíz bola najdlhšia v histórii šachu a blokovala predchádzajúci úspech tohto zápasu. A až v stošesťdesiatom prvom zápase vyhral Anatolij Karpov. Ostával už len jeden krok. Ale v hre o 199 sekúnd si Bobby Fischer ku koncu pripísal ďalšie víťazstvo a skóre bolo deväť: deväť! A opäť pauza na tri mesiace.
  A najdlhší zápas v histórii trval až do prvého víťazstva.
  A vo všeobecnosti je super - a hyper! Presne ako vo filmoch! A nič sa nevyrovná!
  Fischer a Karpov tentoraz odohrali piatu časť zápasu v Moskve. A treba povedať obrazne - super! A hra je taká úžasná a bojovná.
  Zápas majstrovstiev sveta pokračoval. Presnejšie, len zápas za sto miliónov dolárov, najrekordnejší na svete. A išiel s veľkým tlakom.
  Presnejšie, opäť nasledovala séria žrebovaní. Najväčšia séria v histórii šachu. Štyridsaťsedem večierkov. Aj keď sa nedá povedať, že by v nich nebol boj. A Bobby Fischer a Anatolij Karpov viseli na pokraji porážky viac ako raz.
  Ale štyridsaťsedem remíz. Urputný boj - bez najmenších kompromisov. Bez akéhokoľvek milosrdenstva. A zároveň bez krvi a bez víťazstva tej či onej strany. Prichádza však posledný dvestoštyridsiaty gem tohto zápasu. Potom je možná prestávka na tri mesiace. Len odkial bude pokracovanie? Záujem o zápas je vždy veľký a je tu veľa ľudí, ktorí ho chcú hostiť.
  Mnohí chcú pokračovanie tohto predstavenia, toto je supermaratón. A tento nádherný, nenapodobiteľný zápas. Čo sa práve stalo super.
  Bobby Fischer má však iné plány. S Karpovom sa mu už jednoznačne nechce.
  A vo svojej poslednej, bielej hre, je pripravený s tým skoncovať. A čo? Veľa šťastia bojovník!
  Bobby Fischer prišiel s novým plánom proti Karpovovi. Áno, ťah E - Dva - E štyri je už opäť zabudnutý. A teraz je voľba na Karpovom. Anatolij Karpov, ktorý sa odvykol od otvorených otvorov a takmer stále hral zatvorené, začal premýšľať. Chcel som hrať Caro-Kanna... Jeho korunnú obranu a vzal pešiaka C. Ale posunul ho o dve polia. Nech je Sicílska obrana a poriadny boj... Nech v záverečnej časti moskovského zápasu zahrmí skutočný plnokrvný boj.
  Bobby Fischer si spokojne mädlí ruky. Prišiel s veľmi originálnym plánom. Bez hradenia sa pešiak kráľovskej strany začal vrhať do boja a zúfalo ich tlačil vpred.
  Anatolij Karpov túto výzvu prijal. A tiež bol pripravený bojovať. Hoci sa Fischerova hra zdala byť antipozičná.
  Obaja súperi bojovali veľmi tvrdo. Fischerovi sa podarilo získať výhodu vo vesmíre. A obetovaním pešiaka vyvinúť silný útok. Anatolij Karpov v časových problémoch urobil niekoľko chýb a dostal mat. Zápas o veľké peniaze sa teda skončil veľmi efektívne. Trvalo dvestoštyridsať partií a stal sa rekordom v histórii celého šachového sveta. A možno všeobecne najdlhší zápas vo svete športu a ľudstva.
  To bol naozaj boj... A boj je to, čo potrebujete!
  Fischer a Karpov sa zapísali do svetovej histórie všetkých športov najdlhšou súťažou. A jeden z najvyšších poplatkov vo svete športu. Viac mohli dostať len profesionálni boxeri a v tom čase medzi nimi ešte také honoráre neboli.
  Bobby Fischer získal dve tretiny peňažnej odmeny ako víťaz. A Anatolij Karpov s jednou tretinou zarobil viac ako vo svojich predchádzajúcich zápasoch. A samozrejme ho to baví. Potom už Bobby Fischer nevystupoval a čoskoro zomrel. Anatolij Karpov z času na čas hral, no bez väčšieho úspechu. S Kasparovom sa však stretli v roku 2010. Harry už dlho nehral a bol trénovaný. Ale Anatolij Karpov tiež zostarol.
  Takže šance boli takmer vyrovnané.
  Zápas sa vyšplhal na šesť víťazstiev... Tiež neobmedzene a za veľa peňazí. Aj keď skromnejšie ako u Fischera.
  Najprv Anatolij Karpov, ktorý za posledných dvadsaťpäť rokov od súboja s Kasparovom veľa odohral, a v dôsledku toho sa dostal do vedenia.
  Po prvých deviatich zápasoch bolo skóre tri - nula v prospech Karpova. Anatolij Evgenievich vyhral prvý zápas. Garry Kasparov hrajúci čiernymi sa okamžite začal obetovať a ísť do komplikácií. A hneď v prvej hre bolo veľa prekvapení. Karpov urobil prvý ťah - E-dva - E - štyri, čo bolo v jeho praxi zriedkavé. A Garry Kasparov najprv prijal a odmietol sicílsku obranu a začal sa pohybovať úplne extravagantne. Najprv hodil F-pešiaka do boja, potom sa hral s jazdcom a opäť ako odpoveď na Karpovov ťah hodil susedného pešiaka. A potom si Karpov zobral ďalšiu. Hoci Garry Kasparov vyhral tempo, zostali mu dvaja pešiaci a so slabým kráľom.
  Toto bol pôvodný Kasparovov postup. Čo umožnilo v akom prípade získať komplikácie. Odmenou mu však boli dvaja pešiaci a kráľova nie veľmi istá pozícia. A jedno tempo čiernemu na víťazstvo nestačí. A biely má v centre veľkú výhodu. Karpov, samozrejme, svoju výhodu premenil. Kasparov ale prehral... Potom prišli remízy a výhry Karpova s bielym v siedmom a deviatom zápase.
  Zdalo sa, že história sa opakuje, no v trinástom zápase v sicílskej obrane Kasparov aplikoval novinku a zahral korektnejší gambit. A skóre sa mu predsa len podarilo odmakať... A šestnásty diel tiež zacelil priepasť. Pravda, v sedemnástke sa Karpovovi podarilo opäť navýšiť náskok na dva body. A v dvadsiatom siedmom zápase bol stav dva: päť. A toto je už vážne. Zdalo sa, že Anatolij Karpov chce rovnako ako naposledy vyhrať tridsiaty prvý zápas. Tentoraz to však nevyšlo. A Kasparov vyhral tridsiatu druhú hru. Ďalej sa hralo až do štyridsiateho siedmeho zápasu, ktorý unavený a už zostarnutý Karpov sfúkol. A štyridsiaty ôsmy, kde sa Garry Kimovich prebudil zo spánku, vyrovnal skóre.
  Potom nasledovala trojmesačná prestávka... Anatolij Karpov si oddýchol a tu sú s Harrym v krutom boji. Anatolij hrá bieleho. A Karpov si vyberá Retiho otvorenie. Niečo, čo sa ešte nikdy nehralo. Kasparov sa tiež snaží hrať mimo kánonu. A dostáva ťažkú pozíciu... Hra sa dlho vliekla. Harry viedol obranu s dokonalou presnosťou. A po viac ako tristo ťahoch sa dočkal remízy. Nasledovala séria osemnástich remíz, prekonala ukazovateľ prvého zápasu... A napokon sa Harrymu v hre bielych podarilo prelomiť obranu Caro-Kanna. Daroval dve figúrky. Jedna pravda hrala takmer okamžite. Potom prišiel útok na kráľa. Na záver mat Anatolij Karpov. A nakoniec dosiahol presvedčivú pomstu. Aj keď s minimálnou rezervou, o jeden bod, než prehrá na suchu. Garry Kasparov sa však po štvrťstoročí predsa len pomstil. A jeho autorita je veľmi vysoká.
  Víťazstvo Garryho Kasparova inšpirovalo Korčnoja, aby vyzval aj Anatolija Karpova. A samozrejme nechýbali sponzori, ktorí za zápas do šiestich víťazstiev ponúkli rozprávkový honorár. Korchnoi je o dvadsať rokov starší ako Karpov. Ale napriek vysokému veku podáva veľmi dobré výkony. A tak smelo ponúka pomstu. A v roku 2013 sa odohral nový veľmi zaujímavý zápas až šesť víťazstiev.
  Viktor Korchnoi vs Anatolij Karpov. A je to skvelé! Zápas sa odohral v New Yorku.
  Od prvého zápasu sa začal tvrdý boj. Karpov začal s E dvojkou a E štvorkou. Korčnoi nečakane rozohral Karpovovu obľúbenú obranu: Caro-Kann. A záležitosť rýchlo dospela k remíze. Potom prišiel Korchnoi. Prvých dvanásť zápasov sa skončilo remízou. A potom Viktor Korchnoi hral sicílsku obranu a variáciu Naidroff v trinástom zápase. A v dôsledku toho sa mu v ostrom boji podarilo vybojovať presvedčivé víťazstvo pre Korchnoi. Nastal vzájomný boj s mnohými obeťami a krásny útok.
  V šestnástom zápase, a to aj s bielym, opäť vyhral Korchnoi a zvýšil náskok a náskok na dva body. Vzhľadom na to, že Korchnoi má osemdesiatdva rokov, tak áno, je to vynikajúci šachista! A v dvadsiatom štvrtom zápase Korchnoi oslavoval víťazstvo: skóre bolo tri - nula v jeho prospech a zdalo sa, že bude senzácia a senzačné víťazstvo veterána. Ale Karpov, ktorý vyhral dvadsiaty siedmy zápas, dokázal obnoviť svoju duševnú rovnováhu. Potom vyhral v tridsiatom prvom zápase bielymi. A v 32. hre nečakane aplikoval Sicílsku obranu a variáciu draka do otvoreného otvorenia.
  Vzhľadom na to, že Karpov zvyčajne vyhral Dragon Variation, keď hral za bieleho, takéto rozhodnutie by sa malo považovať za neočakávané. A Karpov dokázal v zúrivom boji prevziať iniciatívu a dodať elegantného partnera.
  Skóre sa vyčistilo pomerne rýchlo. Anatolij Karpov ale opäť stratil aktivitu a natiahla sa dlhá remíza. Až kým sa neskončilo štyridsaťosem zápasov a prišla trojmesačná prestávka.
  Mnohí fanúšikovia boli nespokojní s tým, že obaja bojovníci nemali príliš chuť bojovať.
  Ale po prestávke opäť bitka ... Korchnoi začal viac riskovať, že si bude pýtať problémy. A v päťdesiatom prvom zápase vyhral rovnaké víťazstvo.
  A opäť sa ujal vedenia ... Ale v päťdesiatom treťom Korčnoi obetoval príliš veľa a zašiel príliš ďaleko a bol porazený. Skóre bolo vyrovnané... Potom séria remíz... Obaja šachisti sa správali pasívne. A až v deväťdesiatom zápase napokon vyhral Karpov. Skóre bolo štyri: päť. A toto je vážne. Po deväťdesiatich šiestich zápasoch bola opäť prestávka na tri mesiace.
  Zápas Korčnoj - Karpov sa ukázal ako veľmi tvrdá konfrontácia. Po prestávke sa v hre pokračovalo. V 101. stretnutí bol Dragon opäť, no tentoraz mal Korchnoi pripravenú posilu. A tak dostal iniciatívu. A dokázal vyvinúť neodolateľný útok na čierneho kráľa.
  Opäť prišlo obdobie remíz. Skóre bolo päť päť. No predsa len posledná hra, stoštyridsaťštyri z tohto cyklu, sa ukázala ako rozhodujúca.
  Karpov sa vrátil k E-dva-E-štvorka. A na otvorenú variáciu, ktorú navrhol Korchnoi, nečakane aplikoval King's Gambit. Keďže poznal postavu Korchnoi, Karpov uhádol, že si vyberie najzásadnejšie pokračovanie a prijme tento gambit. Ale na to mal v zálohe - silnú novinku. A začala sa divoká a agresívna bitka. A útok na čierneho kráľa sa ukázal ako veľmi silný. Výsledkom bolo, že Korchnoi skončil bez figúry. Ale ďalších štyridsaťpäť ťahov zúfalo bojoval až do samého matu.
  Pokus o pomstu Karpovovi sa teda nekonal. Ale na druhej strane, Korčnoi zarobil veľa peňazí a získal si rešpekt za svoj nekompromisný boj.
  Potom však Anand prestal byť majstrom sveta a v roku 2020 Anatolij Karpov medzi sebou opäť usporiadal zápas majstrovstiev sveta až do desiatich víťazstiev, ale s limitom na štyridsaťosem hier. V tom čase Anatolij Karpov konečne zmizol a Vishy Anand bol stále silný a vo výbornej forme. Zápas sa odohral v Moskve. Tento rok nebol koronavírus a všetko bolo celkom dobré.
  Možno nie pre Karpova... Vishy Anand dominoval v súboji a vyhrával zápas za zápasom... Tentoraz sa Anatolij Karpov nekládol na tvrdohlavý odpor a po prehre v dvadsiatom štvrtom dueli s bielym ukončil súťaž so skóre desať - nula v r. v prospech Ananda. V tomto zápase Karpov skúšal Dragona trikrát s čiernym a hral s ním. A súboj smeroval k jedinému cieľu. Až v šestnástom zápase s bielym sa Karpov dostal do šancí na víťazstvo, no opäť ich premárnil.
  Takže nebolo možné vyčistiť účet ...
  Anatolij Karpov povedal, že už svoju úlohu zohral a chcel... brať politiku vážnejšie. Najmä Zjuganov bez zrušenia obmedzovača v dvoch termínoch a štyroch rokoch urobil rovnaké nulovanie. To vyvolalo v spoločnosti veľké rozhorčenie. Pamätali si, že Jeľcin, Primakov a Lužkov sa obmedzili na dve funkčné obdobia. Prečo sa Gennadij Andrejevič rozhodol urobiť zo seba výnimku? Navyše, Genka nie je od nich mladšia. Zjuganov však uviedol, že Biden je od neho ešte starší. Aj keď zlý príklad sa neoplatí opakovať. Ale Gena je len fanatik moci. A on nechce odísť.
  A Anatolij Karpov sa rozhodol kandidovať na prezidenta. A dostal sa k moci ako tank. Napriek tomu je mladší ako Zjuganov a dvadsať rokov bol majstrom sveta v šachu.
  A teraz, v prezidentských voľbách v Rusku v roku 2024, sa Gennadij Andrejevič Zjuganov uchádza o tretie funkčné obdobie. Aj keby mal osemdesiat rokov. Najstarší prezident a vládca v histórii Ruska. Prekonal Lužkova aj Primakova. A prezident stále stúpa na tretie funkčné obdobie. A kto to potrebuje? Urobil niekoľko zmien v ústave, vrátane toho, že minimálna mzda a dôchodok by nemali byť nižšie ako životné minimum. A zrušil svoje termíny. Lezie sa na tretie.
  A voľby sú nedemokratické. Strany Štátnej dumy môžu nominovať prezidenta a pod. Ale pre zvyšok zozbierajte dva milióny podpisov mesačne.
  Nuž, Zjuganov to vzal a strčil hlavu do prezidentského úradu na tretie funkčné obdobie. Ale Anatolij Karpov išiel do boja. A podarilo sa mu vyzbierať dva milióny podpisov. Žirinovskij sa opäť ponáhľa z LDPR. Pravda, z Yabloka sa už ozval ďalší - mladší. Z patronymických aj pokročilých mladých. A ďalší mladý miliardár a Anatolij Karpov.
  Ruská ekonomika stagnuje. A Gennadij Zjuganov všetkých dosť obťažoval. Výsledok volieb je teda nejasný. Pravda, úradujúci prezident má veľký náskok v podobe administratívnych zdrojov. A samozrejme kontrolované médiá. Ale to, samozrejme, nestačí na sebavedomé víťazstvo od prvého kola. Aj keď to môže stačiť. Konkurenti nie sú príliš silní. Iba z "Vlasti - celého Ruska" je súper serióznym guvernérom Krasnodarského územia a veľmi silným obchodným manažérom a zároveň mladým. No, Žirinovskij je len starý šašo. A Yabloko nikdy veľa nezbieral. Miliardár tiež nedostane príliš veľa, najmä preto, že je Žid. A čo Anatolij Karpov? Prvým prekvapením bolo, že sa mu podarilo vyzbierať dva milióny podpisov. Druhým je, že bývalý majster sveta v šachu začal získavať solídne percentá v rôznych internetových anketách. A to bolo pre všetkých prekvapením.
  A potom Anatolij Karpov nečakane obsadil druhé miesto počas predvolebnej kampane.
  A stala sa z toho malá senzácia. Alebo možno nie také malé. Potom ešte ťažšie. Zjuganov, už starý, narazil na lávku lietadla. A jeho hodnotenie začalo klesať. A ekonomika sa zhoršila. A všetci sú unavení z komunistickej strany pri moci.
  Skrátka začal pridávať Anatolij Karpov, ktorý je stále v dobrej fyzickej forme. A jeho hodnotenie rýchlo rástlo. A v prvom kole bola senzácia. Zjuganov nielenže nedokázal vyhrať na ťahu, ale porazil Anatolija Karpova len o tri percentá. A určite je to veľká senzácia. A boj to bude veľmi tvrdý. Žirinovskij samozrejme podporoval vládnu stranu a Zjuganova. Tu reprezentant vlasti, ktorý obsadil tretie miesto, nečakane podporil Karpova. Miliardár je na piatom mieste aj pre Anatolija Karpova. A je to veľmi cool.
  A teraz voľby a druhé kolo. A opäť senzácia. Anatolij Karpov porazil Gennadija Zjuganova. Nech je výhoda malá, ale predsa. Prvýkrát prehral úradujúci prezident. A to je, samozrejme, senzácia veľkého rozsahu.
  Na Západe bolo víťazstvo Anatolija Karpova oslavované. A veľmi násilne. Hovorili o novom myslení ao tom, že čoskoro príde éra komunizmu na celom svete a radosť a šťastie. A že čoskoro bude úžasné, aké príjemné je žiť po celom svete...
  Anatolij Karpov povedal, že prvá vec, ktorú musí Rusko urobiť, je vstúpiť do NATO a Európskej únie. A bude to veľmi cool a výnimočný úspech. A že čoskoro dôjde k spojeniu všetkých bielych národov. Novou prezidentkou Spojených štátov amerických sa stala černoška. A to bol tiež pokrokový krok. A cesta k celosvetovému bratstvu.
  A Vladimir Vladimirovič Putin medzitým potichu zomrel vo väzenskej nemocnici. Bol uväznený za krádeže a daňové úniky. Takto dopadol svet...
  A práve Anatolij Karpov vyhral tridsiaty prvý zápas svojho zápasu v roku 1984 proti Garrymu Kasparovovi. Takéto zázraky sa dejú na tomto svete...
  Áno, nech sa čoskoro skončí éra Vladimíra Putina.
  
  MAINSTEINOV PROTIÚDOK A OTOČENIE VO VOJNE
  V novembri 1943 pri protiútoku Mainsteina, ktorý podrazil sovietske vojská, dokázali Nemci dosiahnuť viac. A to všetko preto, že Stalin nariadil udržať Žitomira za každú cenu a zakázal ísť do defenzívy. Výsledkom bolo, že Nemci boli schopní znova dobyť Kyjev a obkľúčiť sovietske jednotky a potom ich zničiť. Navyše sa ukázalo sychravé počasie a Nemci dokázali efektívnejšie využiť svoje už aj tak početnejšie Tigre a Panthery. V dôsledku toho sovietske jednotky utrpeli zdrvujúcu porážku.
  Stalin zasa vrhol do bitky nové sily. Sovietske jednotky preliezli cez Dneper. Ale neboli pripravení, ale nacisti sa zoskupili. A veľmi obratne potlačil sovietske jednotky. V januári sa bojovalo o Dneper a sovietske jednotky boli presunuté vo veľkom počte. Ale ofenzíva Červenej armády pri Leningrade bola odrazená a udusená vlastnou krvou. Dôvodom je, že časť síl bola presunutá na Dneper a bola neefektívne využitá.
  Nemci skrátka dokázali v zime vydržať a vyhnúť sa porážke. Predná línia sa stabilizovala. Stalin sa stále tvrdohlavo pokúšal preniknúť do Dnepra, no nepodarilo sa mu to.
  Nacisti urobili niekoľko krokov. Najmä opatrenia na totálnu vojnu a využitie pracovnej sily. Výroba zbraní v Tretej ríši rástla. Objavili sa aj prúdové lietadlá a rakety FAA. Aj keď nie veľmi efektívne...
  Červená armáda nikdy nedokázala prekonať obranu Fritza na Dnepri. Stalin, ktorý sa obával, že Amerika a Británia môžu prísť do Európy skôr, urobil rytiersky krok: ponúkol Hitlerovi prímerie na šesť mesiacov. Fuhrer súhlasil, ale s výhradou zastavenia partizánskej vojny.
  Stalin s tým tiež súhlasil. A 1. mája 1944 nastal na východnom fronte útlm.
  Spojenci sa ešte pokúsili vylodiť v Normandii. Tento pokus sa ale tentoraz skončil zdrvujúcou porážkou. A strata viac ako milióna amerických a britských vojakov len väzňami je hrozná katastrofa. Po letnej porážke nasledovala nemecká ofenzíva v Taliansku. Čo tiež viedlo k porážke spojencov a zajatiu najskôr Neapolu a potom aj Sicílie.
  V čase, keď sa 1. novembra 1944 skončilo prímerie, Nemci úplne znovu získali kontrolu nad západnou Európou. Za týchto podmienok Stalin ponúkol predĺženie prímeria o ďalších šesť mesiacov... Hitler súhlasil. Britániu zasiahli balistické rakety a prúdové bombardéry triedy Arado. Vo vzduchu Nemci vypustili do série viacúčelové lietadlo namiesto Focke-Wulf TA-152. Čo sa ukázalo ako veľmi účinné. A najlepší vo všetkých smeroch. Áno, a XE-162 ukázal svoje najlepšie letové vlastnosti a obrovskú účinnosť vo vojne.
  A plus znamená ponorkovú flotilu Tretej ríše. Ktorý veľmi efektívne utopil všetkých nepriateľov fašizmu. A najmä miniatúrne ponorky pre jednu osobu. Tie tak efektívne dostali Spojené štáty aj Britániu.
  Po smrti amerického prezidenta Roosevelta nový prezident Truman okamžite Hitlerovi ponúkol prímerie a výmenu väzňov. Fuhrer s tým súhlasil. A spojenci s Nemeckom od 1. mája 1945 uzavreli zastavenie vojny na obdobie troch rokov. Došlo k výmene vojnových zajatcov a obnoveniu hospodárskych vzťahov. Ale na východnom fronte sa vojna obnovila s obnovenou silou. 22. júna 1945 začali nacisti v centre ofenzívu. Prvýkrát sa do bojov zapojili tanky E-100 novej generácie a samohybné delá E-10 a E-25. Tank E-50 sa stále vyvíjal. Ale Panther-2 sa objavil v sérii s menšou vežou a nízkou siluetou s motorom s výkonom 900 koní a hmotnosťou päťdesiat ton. Už to bolo v pohode. Nové nemecké vozidlo "Panther"-2 a "Panther" F sa ukázalo byť lepšie chránené a silnejšie vyzbrojené.
  Ako samohybné delá série E ... A prúdové lietadlá novej generácie. A Červená armáda v strede prepadla... Nemcom sa podarilo prelomiť niekoľko obranných línií. Potom ich však ešte zastavili. SU-100 sa zúčastnil bojov. Proti E-100 však boli dosť slabé. Nemci dokázali Smolensk takmer úplne obkľúčiť, no samotné mesto sa zúfalo držalo.
  Stalin nariadil postaviť sa na smrť. Nemci sú uviaznutí v strede. ZSSR tu mal do dvesto divízií a zastával pozície. Nacisti však majú hmatateľnú prevahu v kvalite útočných pušiek a vo vzduchu s prúdovými motormi.
  Na oblohe sa Luftwaffe zmocnila prevahy. V leteckej výrobe sa Tretia ríša ZSSR dotiahla a kvalitou výrazne predbehla. Najmä v reaktívnych modeloch. Vzhľad pokročilejšieho XE-262 X so zahnutými krídlami vo vzduchu sa ukázal byť pre sovietskych pilotov skutočným šokom. Tento stroj mal rýchlosť vyše 1100 kilometrov za hodinu a päť 30 mm leteckých diel. Samozrejme, sovietske lietadlá takémuto niečomu nemohli odolať. Rovnako ako prúdové bombardéry, ktoré sa jednoducho nedajú dostihnúť.
  Nemci sa na jeseň 1945 zastavili. A Červená armáda sa opäť pokúsila o postup. Ale narazil som na silnú obranu. Fritz mal veľmi dobré samohybné delá zo série E. A na jeseň sa objavila prvá modifikácia E-50. Auto bolo podobné ako Tiger-2, ale s menšou a užšou vežou s 200 mm prednou časťou a 100 mm bokmi. Boky mala o niečo hrubšie: 100 mm a čelo 150 mm pod veľkými sklonmi. Aj podvozok bol ľahší a dokonalejší. A motor a prevodovka boli umiestnené v jednom bloku, čo znížilo výšku auta a ušetrilo na kľukovom hriadeli. Zbraň bola dlhšia a 100 EL a 88 mm kalibru.
  E-50 bol pomenovaný: "Panther" -3. Jeho hmotnosť presahovala šesťdesiat ton, no vykompenzoval to motor s výkonom 1200 koní. "Panther" -3 sa mal stať hlavným nemeckým tankom - najmasívnejším. ZSSR má stále najdôležitejší T-34-85 v sérii, ktorý sa ani zďaleka nepriblížil tomu nemeckému. A IS-3 a neskoršie IS-4 sa vyrábajú v malých sériách.
  Zima prešla v rovnocennom boji - Nemci odrazili sovietsku ofenzívu.
  Ale ani oni nepokročili.
  Na jar štyridsiateho šiesteho roku začala ofenzíva nemeckých vojsk v regióne Smolensk. Boje tam boli veľmi ťažké.
  Po prvý raz sa bitky zúčastnila tanková posádka Gerda. Do bitky vstúpili 20. mája a bojovali na prvom experimentálnom tanku "Tiger" -4. Tento stroj vážiaci sedemdesiat ton mal 250 mm čelný pancier a 170 mm bočný pancier, s výškou menej ako dva metre. A s pištoľou 105 mm s dĺžkou hlavne 100 EL. "Tiger" -4 z nultej série s motorom s výkonom 1500 koní - plynová turbína. A také auto je ťažké zobrať z akéhokoľvek uhla.
  
  Gerda vystrelila s pomocou holých prstov na nepriateľa a zavrčala:
  - Našu armádu to nezaujíma!
  Charlotte s povzdychom poznamenala a prelomila sovietsku tridsiatku štvorku:
  - Rusi sa nechcú podvoliť! Sú takí vytrvalí!
  Christina poznamenala:
  - Tento rok musíme vziať Moskvu! Máme nové zbrane!
  Magda odpálila ruskú pechotu guľometmi a dodala:
  - Áno, máme také diskotéky! Čoskoro bude Stalin kaput!
  Disky Tretej ríše už naozaj neboli slabé. A dôkladne rozbili Červenú armádu.
  Tu na jednom z nich Gertrúda stláčaním tlačidiel joysticku holými prstami zostrelí sovietske lietadlá a zakričí:
  - Pinocchio sa objavil z guľatiny a podarilo sa mu stať sa mužom, človekom, ktorý verí, že politik dá dub a navždy z neho odstráni triesky!
  Eva, ktorá tiež použila holé prsty na nohách a vrazila do iného ruského auta, vydala:
  - Keď bolo odhalené prvé cudzoložstvo v histórii ľudstva, keď vedci zistili, že naším predkom bola opica!
  Gerda, tiež strieľajúca z dela, poznamenala a vycenila zuby:
  - Tomu, že človek je obrazom a podobou Pána Boha, sa dá uveriť len v jednom elemente, pri pohľade na to, ako politici ľahostajne reagujú na prosby voličov!
  Charlotte za ňou vyrazila a zasiahla sovietske delo, pričom potvrdila a vycenila zuby:
  - Politik je dobrý len v pridávaní príjmu do vlastného vrecka, ale inak vie len uberať a deliť a to druhé robí vždy nepoctivo!
  Kristína vystrelila zo samopalov, pokosila tucet sovietskych vojakov a zachrapčala:
  - Diktátor nie je pre ľudí lacný, ale anarchia je ešte drahšia ísť bokom, hoci to nič nestojí!
  Magda agresívne poznamenala, odhalila perleťové zuby a agresívne žmurkla:
  - Inteligentný diktátor je lepší ako šialená anarchia, takže môžete stáť, ale nemôžete dlho tancovať na plameni!
  Počas bojov sa Nemcom do konca júna 1946 podarilo uzavrieť okruh okolo Smolenska.
  Vo vzduchu bol doteraz na čele nemecký pilot Huffman. Za päťsto zostrelených lietadiel dostal Piatu triedu rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Ale Albina a Alvina ho dobehli. Tieto dve dievčatá bojovali len v bikinách a naboso, čo je celkom efektívne. A bojovali zúfalo, s veľkým tlakom.
  Albina zostrelila tri ruské lietadlá jedným výbuchom a zakňučala, vycenila zuby:
  - Politik je malý mopslík, ktorý sa snaží rozkázať obrovskému sloniemu ľudu, ale zaženie ho len do porcelánky nedodržaných sľubov!
  Alvina sa tiež otočila pomocou holých prstov na nohách a štebotala:
  - Politik sľúbi voličovi medový perník do ambrózie sladkých rečí, ale dostane len dieru na šišku a zhnité rezance na ušiach!
  Dievčatá ako sa hovorí v soku, aj keď pekelné. Tvrdo bojujú!
  No proti nacistom bojujú aj sovietski letci.
  Anastasia Vedmakova odreže nacistické lietadlo a zasyčí:
  - Politik sľubuje rieky medu s rôsolovinami, len muchy-voličov z takýchto sladkostí prenášajú nohami!
  Akulina Orlová, búšiac do Fritza a súčasne s obnaženými prstami, vykríkla:
  - Ak má politik veľa sladkých sľubov, tak keď sa dostane k moci, nikomu to nebude stačiť a život nebude med!
  Mirabela Magnetic, zúfalo bojujúca vo vzduchu, zaštebotala:
  - Boh môže všetko, nemôže len urobiť politika čestným a jeho volebný sľub sa môže splniť!
  Dievčatá ukázali svoju vynikajúcu triedu. Ale napriek tomu je nacistov takmer nemožné zastaviť.
  Po obkľúčení Smolenska Fritz postúpil do Vjazmy. A odtiaľ sa zrazu otočili na juh.
  Do bojov sa zapojili rôzne druhy zbraní. Tank T-54 ešte nebol pripravený na sériovú výrobu a namiesto neho sa aktívne zvyšovala výroba SU-100 s výkonnejšími zbraňami, aspoň ako-tak schopnými zadržať a preraziť najnovšie nacistické tanky, aj keď strana.
  Výhodou samohybných zbraní okrem výkonnejších zbraní bola jednoduchosť výroby. Samohybné delá sú totiž asi o tretinu lacnejšie ako tanky s otočnou vežou. A mám výkonnejšiu zbraň a nižšiu siluetu. To je samozrejme veľké plus. Aj keď, samozrejme, v niektorých smeroch bude lepší tank a veža, ktorá sa dá otáčať. Ale v obrannej vojne, na ktorú ZSSR prešiel, kde je možné strieľať spoza zálohy, nie je samohybná zbraň z hľadiska účinnosti v žiadnom prípade horšia ako tank. SU-100 sa teda začalo vyrábať v čoraz väčšom množstve. Ale IS-3 bol prerušený a IS-4 sa vyrábal v malých množstvách. A séria výkonnejších IS-7 je vo všeobecnosti otázna. Takže nateraz sa SU-100 stal záchrancom, ktorý by mohol bodnúť pri šikovnom použití Panthera-3 a bol nebezpečný aj pre Tiger-3, ktorý je ťažší, ale lepšie chránený.
  Elizaveta vystrelila zo 100-milimetrového dela, prebodla nemeckého "Pantera" -2 a zakňučala:
  -Ak je politikom šakal usilujúci o moc, tak hotový diktátor je tiger, ale obaja sa aj tak radšej obliekajú do baranského rúcha ako vlci!
  Ekaterina tiež vystrelila na nepriateľa a zabublala:
  -Neexistuje politik s čistou dušou, ale stretávajú sa s prázdnymi vreckami, z ktorých môžu dať len prasa!
  Elena tiež vystrelila z dela, keď bola na rade, a poznamenala, pričom si sňala holú pätu na brnení:
  - Prázdne vrecko sa dá naplniť peniazmi, do prázdnej hlavy sa pchajú len hobliny pilín z falošných sľubov politikov!
  Postupne strieľala aj Euphrosinia. Sušenie stálo v zálohe a bolo vhodné strieľať. Potom povedala:
  - Ak máš v hlave piliny, tak si úplný peň, z ktorého sa každý deň odstraňujú hobliny a kto nie je lenivý!
  Dievčatá sa tu poriadne vybláznili a ukázali svoj temperament. A ich sušenie fungovalo skvele.
  Ale aj tak som sa musel podvoliť. Nemci sa hýbali a postupovali vpred. A sily sa zdali príliš nevyrovnané. A nielen zdalo. Nacisti použili jednotky pochádzajúce z celej Európy a bývalých sovietskych republík. Okrem iného bojovali aj satelity. Vrátane Španielska a Portugalska, ktoré chceli získať nové kolónie na úkor ZSSR. A skutočne sa z toho stal obrovský problém.
  Aj keď sa tieto krajiny zdajú byť malé. Hoci aj Portugalsko má kolónie.
  Fašisti teraz postupujú na juh a majú úspech za úspechom.
  Tiger-4 sa teraz testuje v novej pokročilejšej modifikácii s motorom s výkonom 1800 koní. A to s hmotnosťou sedemdesiat ton dáva nacistickému stroju dobrý jazdný výkon.
  Gerda strieľa veľmi presne svojou smrtiacou zbraňou, pričom používa holé prsty na nohách a reve:
  - Politik sa tiež narodil zo ženy, ale jeho skutočná matka je lož a jeho otec je diabol, ktorý sa vyhlasuje za božské pocty!
  Vystrelila z dela pomocou holých prstov na nohách a Charlotte a agresívne vrčala:
  - Vojna je ženská a vyhubí veľa ľudí, pretože má politika - manžela - čudáka!
  
  Po nej Christina vystrelila, toto sú dievčatá so zlato-červenými vlasmi a poznamenala:
  - Vojna má neženskú tvár, politik, ktorý ju rozpútal, má ležiaci hrnček!
  Magda tiež strieľala jednu po druhej z dela, čo robila v automatickom režime - desať výstrelov za minútu a poznamenala:
  - Líška je zlá v duši, ale krásna v škrupine, a politik vyzerá ako hovno a duša je ako miešok!
  Nacisti sa pohybovali okolo Dnepra. A takmer okamžite sa im podarilo vziať Orel a preniknúť do Donbasu.
  Stalin sa zbláznil... Ale zatiaľ nemohol nič urobiť. V bitkách bola nemecká technika silnejšia a nacisti vylepšovali svoje prúdové lietadlá.
  Albina a Alvina v krátkom čase prekročili každý päťsto zostrelených lietadiel a každý dostal Rytiersky kríž Rytierskeho kríža a strieborné dubové listy, meče a diamanty!
  Albina, ktorá naraz odrezala niekoľko sovietskych lietadiel, zavrčala:
  - Líška je malé zviera, ale veľké zvieratá so somárskou inteligenciou si podmaňuje lichôtkami a pretvárkou!
  Alvina, ktorá odrezala holé prsty na nohách, ďalší sovietsky jak, nasledovaný LA-7 a PE-2 zaštebotali:
  - Líška nie je najväčší predátor, ale ak máte kuracie mozgy, zhltne šelmu úderom slona a býčí silou!
  Áno, proti takému dievčaťu nemožno vzdorovať leteckej sile Ruska. Toto sú len kapitálni diabli, najvyššia trieda vojny. A nacisti skutočne vyvíjali tlak na Rusko.
  Gertrúda a Eva lietajú na diskete. Dve dievčatá používajú laminárny prúd lietajúceho taniera. A pri vysokej rýchlosti narážajú do sovietskych lietadiel. A pri lete v nízkej hladine môžete batériu alebo dokonca tank zaraziť do zeme pomocou laminárnej trysky. Alebo niekoľko tankov.
  Gertrúda, ktorá drví sovietske autá, poznamenáva:
  -Na vojne chceš počúvať slávičie trilky, ale do ucha ti dolieha len húkanie vrán, húkanie sovy a prinajlepšom dunenie kukučky, že ťa dnes nezabijú!
  Eva, vyrazila ďalšieho pešiaka a potom prešla roky na diskete, aby zapichla batériu do zeme a zaškrípala:
  - Keď dá svoj hlas kohútovi, volič sám určite zíde a krúti zadkom!
  Gertrúda s tým súhlasila:
  - Radšej nehovor!
  Eva logicky dodala:
  - Politik-kohút hlučný, ale v jeho prejavoch nepočuť poznámky rozumu a slávika pravdy!
  Gertrúda súhlasila a zatlačila pár sovietskych tankov do zeme laminárnym prúdom:
  -Aj kohút ako orol z vtáčieho rodu, ale v prvom rade kluje voličov myšlienkou kura!
  Tlak nacistov sa zvýšil ...
  Boje sa rozvinuli o Kursk.
  Nemci sa snažia prebiť k Voronežu. Na Kursk útočia veľké sily. Do cesty sa im však postavila štvorica statočných dievčat.
  Nataša hodila na nacistov bosou nohou granát a spievala:
  - To je správne...
  Zoya spustila dar smrti s holým opätkom a dodala:
  - Nepriateľ...
  Augustín podľahol niečomu ničivému a zaškrípal:
  - Myslí si...
  Svetlana hodila granát holými prstami a zaškrípala:
  - Čo...
  Natasha hodila bosými nohami pár citrónov a zakričala:
  - ruský...
  Zoya tiež podľahla niečomu energickému a smrtiacemu a škrípala:
  - Organizovaný...
  Augustín spustil smrtiacu zbraň a zamrmlal:
  - Nepriateľ....
  Svetlana opäť podľahla ničivému a vyaknula:
  - Prestávka!
  Natasha sa otočila a zaškrípala:
  - SZO...
  Zoya vystrelila aj na čiernych cudzincov, ktorých nacisti naverbovali a škrípali:
  - Odvážte sa!
  Augustín hovoril silou a zúrivosťou:
  - To...
  Svetlana podľahla s úsmevom pantera:
  - AT...
  Natasha hodila granát bosou nohou a skríkla:
  - Boj...
  Zoya hodila darček smrti holými prstami a zamrmlala:
  - Útoky!
  Augustín sa pripojil a zamrmlal:
  - Nepriatelia...
  Svetlana dala holými podrážkami hromadu granátov a ako z plných pľúc kričí:
  - Budeme...
  Natasha zabila dávku a zasyčala:
  - Zúrivý...
  Zoya prerušila nacistov a zakričala:
  - Poraziť!
  Augustín znova vystrelil a zakričal:
  - Zúrivý...
  Svetlana pri streľbe štebotala:
  - Poraziť!
  Natasha opäť hodila granát ladnou, bosou nohou a cvrlikala:
  - Zničíme nacistov!
  Zoya to vzala a zaštebotala:
  - Budúca cesta ku komunizmu!
  A holými prstami hodila citrón.
  Augustín vzal a rozptýlil línie a jej holé nohy lietali zničene pozdĺž Fritza:
  - Rozdelíme súperov!
  Svetlana ho vzala, hodila ho holou pätou, hromadu granátov, a zaškrípala:
  Rozdrvme fašistov!
  A štyria pokračovali v streľbe a hádzaní granátov. Nemecká E-75 sa pohybovala. Stroj so 128 mm kanónom. A zastrelí sa.
  A dievčatá hádzali granáty. Podkopali nacistov. A vystrelili späť. Stúpali dopredu. Tanky opäť jazdia. Pohybuje najnovší nemecký "Leopard" -1. Veľmi mobilné auto.
  Ale jeho dievčatá sa prebrali a knokautovali ho. Roztrhali na kusy pojazdný stroj s motorom s plynovou turbínou. A rozbili ju na kusy.
  Natasha so smiechom poznamenala:
  Bojujeme skvele!
  Zoya s tým súhlasila:
  - Veľmi cool!
  Augustín múdro poznamenal:
  - Vyhráme!
  A bosou nohou spustila protitankový granát. Silné dievča. A má toľko dôvtipu.
  Svetlana tiež vypustila darček smrti prstami na bosej nohe a zasiahla nepriateľa. Veľmi agresívne dievča s očami farby chrpy. Má taký dôvtip a silu!
  Natasha sa otočila a uškrnula sa:
  - Za sväté Rusko!
  Zoya vystrelila veľmi aktívne a uškrnula sa a ukázala perlové zuby:
  - Som bojovník tej úrovne, ktorá nezmizne!
  Augustín tiež vystrelil. Kosili nacistov a hrkotali:
  "Som bojovník s veľkými ambíciami!"
  A odhalila svoje perleťové zuby!
  Svetlana potvrdila:
  - Veľmi veľké ambície!
  Dievčatá bojovali už veľmi dlho. A samozrejme uspeli vo vojenských prácach. Sú to úplne nádherné krásky. Vynikajúca myseľ. A strieľajú prvou triedou.
  Veľmi zúfalo a veľmi statočne bojuje aj Elizaveta a jej posádka na SU-100.
  Elizabeth tiež vystrelila zo 100-milimetrovej zbrane, pričom použila holé prsty na nohách a cvrlikala, pričom odhalila zuby:
  - Politik vie ako svoje vlastné triky oklamať voličov, no vôbec nepozná pojmy ako miera a svedomie!
  Ekaterina poznamenala veľmi agresívne, trefne strieľala na nepriateľov a kričala:
  - Politik má najdôležitejší prst s ukazovákom, ale dokáže s ním len štuchnúť a jazykom sa nedajú vylízať trhliny z nesplnených volebných sľubov!
  Elena veľmi agresívne poznamenala a udierala súperov holou pätou:
  - Politik je úplne negramotný vo veci stvorenia, ale pozná naspamäť všetky výhovorky na zlyhania!
  Euphrosinia tiež poznamenala, že strieľala a používala holé prsty dlátových nôh:
  - V politike, podobne ako v šachu, existujú silné a slabé ťahy, ale pre každú figúrku neexistujú jasné pravidlá a kto poruší poradie ťahov, dostane výhodu!
  Bojovníčky bojujú s nadradenými silami nacistov ako titáni z červeného Olympu. A ukazujú kolosálnu silu, odvahu a hrdinstvo. A predsa stále spievajú.
  Kursk dokázal trochu zadržať nápor nacistov... Bojovníci a slávna štvorka tam takto bojujú. Práve pochovali priekopníka Seryozhku, ktorý bol roztrhaný na kusy, a povedali unisono:
  - Statoční vojaci neumierajú, lebo ducha nemožno zabiť, politici, ktorí rozpútali vojnu, nežijú, lebo keď je chodiaca mŕtvola sviňa, nie je to ani vegetácia!
  Potom ďalší boj a divoké bitky odvážnych dievčat.
  Natasha hodila citrón bosou nohou a spievala:
  - Z neba...
  Zoya tiež hodila granát holými prstami a povedala:
  - hviezdička...
  Augustína spustila dar smrti bosou nohou a spievala:
  - Svetlé...
  Svetlana tiež hodila granát s pomocou bosej nohy a vydala:
  - Kryštalický!
  Natasha sa otočila a zasyčala:
  - ja tebe...
  Zoya spustila dar smrti holými prstami a zasyčala:
  - Pieseň...
  Augustína podľahla s holým opätkom, čo prináša smrť a zaškrípala:
  - Budem spievať...
  Natashka pokračovala a agresívne spievala:
  - O....
  Zoya hodila výbušný balíček bosou nohou, rozprášila nacistov a zaškrípala:
  - Rodák...
  Augustína dala holým opätkom zväzok granátov a vydala:
  - Stalin!
  Nemci uviazli v bojoch o nedobytné pevnostné mesto Kursk, no dokázali mesto úplne obkľúčiť. A strieľali na neho pomocou samohybných zbraní "Shturmlev" a "Sturmmaus". Sila nacistov je veľká.
  Proti nacistom však bojovali aj malé deti. Chlapci a dievčatá hádzali improvizované výbušné balíčky na nemecké tanky, samohybné delá a pechotu.
  Pionieri bojovali veľmi odvážne. Vedeli, čo znamená fašistické zajatie.
  Do pazúrov nacistov sa dostalo napríklad dievča Marinka. Naolejovali jej bosé nohy a umiestnili ju blízko ohniska. Jazyky plameňa takmer olizovali dievčaťu holé, stvrdnuté päty z dlhej chôdze naboso. Mučenie pokračovalo asi pätnásť minút, kým chodidlá nepokryli pľuzgiere. Potom boli bosé nohy dievčaťa rozviazané. A opäť kládli otázky. Bili ma gumenými hadicami po nahom tele.
  Potom prešli prúdom... Marinku pri výsluchu umučili až do straty vedomia. A potom ju nechali odpočívať. Keď sa bosé nohy trochu zaškriabali, znova ich natreli olejom a opekaciu panvu opäť zdvihli. Takéto mučenie sa môže opakovať mnohokrát. A mučiť prúdom a bičovať gumenými hadicami.
  Marinku mučili šesť mesiacov. Až kým neoslepla a nezosivela od mučenia. Potom ju zaživa pochovali do zeme. Nepremárnil ani guľku.
  Priekopník Vasya, nacisti bičovaný rozžeraveným drôtom na jeho nahom tele.
  Potom boli obnažené päty spálené rozžeravenými pásmi železa. Chlapec nemohol vydržať kričať, ale stále nezradil svojich kamarátov.
  Nacisti ho zaživa rozpustili v kyseline chlorovodíkovej. A toto je strašná bolesť.
  Títo Fritzovia sú také monštrá... Komsomolčana mučili železom. Potom ho zavesili na stojan, zdvihli a zhodili. Potom začali horieť rozžeraveným páčidlom. Prsia boli vytrhnuté kliešťami. Potom bol nos doslova odtrhnutý rozžeravenými kliešťami.
  Dievča umučili na smrť... Zlomili jej všetky prsty a nohu. Ďalšia členka Komsomolu, Anna, bola napichnutá na kôl. A keď zomrela, zhoreli fakľami.
  Nacisti sa skrátka vysmievali, ako mohli a ako chceli. Všetkých mučili a mučili.
  Natasha a jej tím stále bojovali v obkľúčení. Dievčatá používali v boji obnažené ladné nohy a hádzali granáty. Bojovali s presilami Fritza. Držali sa veľmi odvážne a nechystali sa ustúpiť.
  . KAPITOLA #3
  Začiatok jesene bol suchý a teplý. Nacisti prerazili na juhu a pokúsili sa obísť. Z technického hľadiska sú ich ozbrojené sily oveľa silnejšie. A to je zjavné plus pre nacistov. Najlepšie a takni a lietadlá a tak. A diskotéky sú veľmi smrteľné.
  A Nemci to využívajú. Stále majú jedného vodcu - neodstrániteľného Fuhrera! A toto má výhody. A sú tu aj veľmi krásne a tvrdé bojovníčky, čo dáva výhodu.
  Gerda, Charlotte, Kristina a Magda jazdia na tanku triedy U E-100. Toto vozidlo je kompaktnejšie, pre štyroch členov posádky. A jeho zbraňami sú prúdový bombardér a univerzálny 88-milimetrový kanón 100 EL - stíhač tankov.
  Bojovníci idú a pískajú si sami.
  Gerda strieľa z dlhého dela. Udiera do boku z diaľky T-34-85 a cvrliká:
  - Dáme svoje srdcia za vlasť,
  A my usmažíme Stalina a zjeme ho!
  Charlotte vystrelila zo svojho raketometu. Zakryla sovietsky bunker a zaškrípala:
  - Sme neporaziteľní!
  Christina to vzala, zavrčala a stlačila spúšť holou pätou:
  - Dostaneme to do oboch!
  Dolbanula a trefne a Magda. Zničené sovietske samohybné delá SU-152. A zakričala:
  - Bude čas, víťazstvo príde!
  Gerda vykríkla, keď vystrelila:
  - Nikto nás nemôže zastaviť!
  Charlotte potvrdila:
  - Ale Pasaran!
  Ryšavá šelma prešla s Gerdou celú prvú svetovú vojnu, počnúc Poľskom a končiac touto májovou ofenzívou, vrátane útoku na Smolensk a ďalších kruhových manévrov. Červenovlasý diabol videl veľa vecí.
  A pripravený bojovať až do konca!
  Christina tiež strieľa a vycenila zuby. Jej vlasy sú zlatočervené. Vo vojne dievčatá nestarnú a možno aj omladnú! Sú takí draví a milujúci. Odhalili zuby.
  A ani jedna diera v zuboch.
  Magda má vlasy farby plátkového zlata. A tiež sa aktívne usmievať. Super dievča. Má takú agresívnu gráciu a energiu tisíc koní.
  Gerda, dievča s bielymi vlasmi, strieľa a s úsmevom poznamená:
  - Na svete je veľa dobrého a škaredého ... Ale dočerta, ako dlho sa táto vojna vliekla!
  Charlotte s tým súhlasila:
  - A v skutočnosti druhá svetová vojna trvá príliš dlho. Všetky bitky a bitky... Je to naozaj vyčerpávajúce!
  Christina sa pohybovala bosou nohou po brnení a skríkla:
  - Ale Británia stále nie je porazená!
  Magda vystrelila na Rusov a zavrčala:
  - A musí byť porazený! Toto je naše krédo!
  Gerda zasyčala, strieľala na Rusov a odhalila slonovinové zuby:
  - Potrebujeme vyhrať!
  Fucked a Charlotte, zakričala:
  - Jeden za všetkých, nebudeme stáť za cenu!
  Ryšavá a zlatá šelma Christina zakričala:
  - Nie! Nestojme!
  Magda pleskla šarlátovými perami a štebotala:
  - Pre cenu nejdeme do obchodu!
  A zlatovlasá harpya vystrelila.
  Gerda zasiahla aj ruské tanky. Narazil do auta a zakričal:
  - Sme najsilnejší na svete!
  Charlotte dodala a zaspievala:
  - Všetci nepriatelia máčajú v záchode!
  Christina podporila impulz piesne:
  - Vlasť neverí v slzy!
  Magda pokračovala speváckym hlasom:
  - A všetkým komunistom dáme do mozgu!
  A dievčatá na seba žmurkli. Vo všeobecnosti majú dobrú nádrž. Len z diaľky je ťažké preraziť IS-4 v čele. Predný pancier s hrúbkou 250 mm. Ale veď Nemci majú ťažký projektil, ale s uránovým jadrom. A v armáde je veľa černochov. Ktorí bojujú so šialenou zúrivosťou. A nie každý im môže konkurovať.
  Dievčatá sú zvyknuté bojovať naboso. Aj v Poľsku boli len v jedných bikinách, a to naboso.
  Keď sa holá podrážka dostane do kontaktu so zemou, omladzuje. Možno preto dievčatá nestarnú! Hoci čas sa kráti! Bojovníci, povedzme veľmi hrdinskí.
  Urobili toľko výkonov, ale bojujú ako obyčajní vojaci. A vždy len v bikinách, a naboso. V zime je pre nich dokonca príjemné výprask bosými nohami na závejoch.
  Gerda strieľa a spieva:
  Prejdeme cez oheň a vodu!
  Charlotte vystrelila na Rusov svojím bombardérom a povedala:
  - Sláva pruskému ľudu!
  Christina tiež vystrelila a zaškrípala:
  Budeme vládnuť planéte!
  Magda zaklincovala a potvrdila:
  - Určite budeme!
  Gerda opäť zasiahla projektil a zaškrípala:
  "Ani napalm nás nezastaví!"
  Charlotte s tým súhlasila:
  - A dokonca aj atómovú bombu, ktorej sa nebojíme!
  Christina sa odmlčala a odpovedala:
  - Američanom sa nepodarilo vytvoriť atómovú bombu! Je to bluf!
  Magda z plných pľúc zvolala:
  - Svet nemôže uniknúť novému nemeckému poriadku!
  Nemci v septembri postupovali okolo Kurska z juhu. Ich tankové kolóny sú silné a v Afrike a arabských krajinách je naverbovaných veľa pešiakov. Fritz je braný podľa čísla.
  Okrem toho bolo Nemecko vyzbrojené diskotékami nezraniteľnými pre ručné zbrane.
  Dve dievčatá Albina a Alvina letia k sebe na takom lietajúcom tanieri. Vďaka silnému laminárnemu prúdu sú nezraniteľné. Sami od seba však strieľať nevedia. Ale vďaka kolosálnej rýchlosti dokážu predbehnúť a naraziť sovietske lietadlá.
  Albina, ohýbajúc sa disketou, poznamenala:
  - Technológia železa, určite potrebná a veľmi užitočná!
  Alvina sa zachichotala, vycenila zuby a zasyčala:
  - Ale o všetkom rozhoduje duch!
  Albina povedala:
  - Najviac, že ani jeden nie je práve bojový duch!
  Obe dievčatá sú blond a v bikinách. Veľmi krásna a bosá. Keď je bojovníčka bez topánok, má šťastie. Teraz sú dievčatá také farebné a nádherné.
  A pred bojom budú krásky určite pracovať s jazykom s mužskou dokonalosťou. Je to také pekné a energizujúce. Bojovníčky milujú piť z magickej nádoby. Toto je pre nich skutočný sviatok mäsa.
  Takto sú dievčatá dobré.
  Alvina zostrelila dve najnovšie sovietske vrtule Jak-15 a tweetovala:
  - Sláva nášmu lovu!
  Albina potvrdila vrážanie a vydala:
  A nikdy nebude posledný!
  Alvina zrazila ďalšie tri sovietske útočné lietadlá a zaškrípala:
  - Takto si myslíš, že Boh miluje Nemecko?
  Albina pochybovačne pokrútila hlavou.
  - Zrejme nie až tak veľmi!
  Alvina sa zachichotala a znova sa spýtala:
  - Prečo si to myslíš?
  Albina vrazila do dvoch sovietskych áut a zaškrípala:
  Vojna trvá príliš dlho!
  Alvina logicky poznamenala:
  - Ale ideme!
  Albina sa uškrnula a zakričala:
  - Takže víťazstvo príde!
  Alvina zostrelila naraz štyri sovietske lietadlá odvážnym manévrom a zaškrípala:
  - Určite to príde!
  Albina považovala za potrebné pripomenúť:
  - Po Stalingrade vojna neprebiehala podľa pravidiel ...
  Alvin s tým súhlasil:
  - Určite je to proti pravidlám!
  Albina otrávene zaškrípala:
  - Začali sme prehrávať!
  Alvina naštvane zaškrípala:
  - Určite áno!
  Albina vrazila do niekoľkých ďalších sovietskych vozidiel a zaškrípala:
  - Nie je to pre nás problém?
  Alvina zostrelila pár ruských stíhačiek a vyhŕkla:
  Mysleli sme si, že situácia je beznádejná!
  Albina sa mäsožrave uškrnula a zasyčala:
  - Čo vidíme teraz?
  Alvina tweetovala sebavedomo:
  - Niečo neotrasiteľné a jedinečné!
  Albina zablikala perleťovými zubami a odpovedala:
  - Skutočnosť, že Tretia ríša víťazí!
  Alvina zrazila ešte niekoľko sovietskych útočných lietadiel a vyniesla:
  - Naozaj treba vyhrať!
  Dievčatá sa zaškerili. Istý čas pracovali a oficiálne vo vojakom bordeli. Veľa mužov prešlo samých sebou a nielen biela rasa. A veľmi sa im to páčilo. No aké je to príjemné pre telá. Potom sa však dievky dostali pod sovietsky útok. Dostali sa do zajatia. No, fešáci si mysleli, že ich znásilnia. A tu je diabol dva!
  Nechali dievky kopať zákopy a zákopy. A to sa bývalým nočným vílam veľmi nepáčilo. Všetkým sa teda podarilo ujsť. Zvádzali strážcov.
  A prisahali Rusom pomstu.
  A bojovali proti Rusku. Toto sú sakra...
  Albina vyhodila niekoľko ďalších ruských áut a zamrmlala:
  - Stále sa dá žiť s mužmi!
  Alvina s tým ochotne súhlasila:
  -To sa ani nedá, ale je to potrebné!
  Albina vycenila zuby a odpovedala:
  - Ale aj tak... Je sladké zabíjať.
  A dievčatá pohybom diskety zostrelili ešte päť sovietskych áut.
  Alvina sa zachichotala a povedala:
  - A kedy je to trpké?
  Albina zrazila ďalších šesť áut a odpovedala:
  - Po víťazstve sa vydám! A porodiť desať detí!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  A spievali;
  Sme rytieri viery fašizmu,
  Utrime bojovníkov komunizmu na prach!
  A ako sa smejú, kývajú svojimi bielymi vrchmi.
  Nacisti dokázali obísť Kursk a dobyli Belgorod. Hrozilo aj Leningradu. Situácia je vo všeobecnosti kritická. Aj keď nie katastrofálne. Ale ZSSR nezostalo príliš veľa rezerv. A nie je známe, ako dlho Rusko ešte vydrží. Áno, a Nemci sú vykrvácaní a vyčerpaní.
  Ale Krautovci majú štyri dievčatá a také chrty.
  Gerda vystrelila z dela a zasiahla IS-4 do spodnej časti trupu a štebotala a žmurkla zafírovými očami:
  - Nie, predsa Boh miluje Nemecko! Určite vyhráme!
  Charlotte s tým ochotne súhlasila:
  - Nemôžeme prehrať! Čoskoro vyjdeme do Kalinina a Moskva bude čo by kameňom dohodil!
  Christina odhalila perleťové štipce a skríkla:
  - Poďme tam, do Vladivostoku bude čas!
  Magda s ľútosťou poznamenala:
  - A Japonci už boli porazení. Je to veľmi vážne, stratili sme dôležitého spojenca.
  Gerda vyradila nový sovietsky tank a zaškrípala:
  - My sa bez nich zaobídeme!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  - Ak sa dieťa usmeje, možno všetko vyjde!
  Christina povedala v rýme:
  - Hroch vybuchol od úsmevu!
  Magda ju podporila:
  - Dievča má veľmi chamtivé ústa!
  A bojovníci to vzali a vybuchli do smiechu. Dalo by sa povedať, že majú iskrivú energiu a je v nich dostatok!
  Gerda znova vystrelila na sovietske vozidlá a zakričala:
  - Budúce storočie bude naše!
  Charlotte sa tiež prihlásila a potvrdila:
  - Budú lety do vesmíru!
  Christina to pohotovo potvrdila:
  - Poďme letieť do vesmíru!
  Magda vystrelila z odpaľovača a vydala:
  - Sedím v hviezdnom lietadle!
  Gerda vyplazila jazyk a zaškrípala:
  - V novom storočí bude vládnuť ríša Tretej ríše!
  Charlotte s agresívnym úsmevom potvrdila:
  - A štvrtý tiež.
  Potom kráska opäť otočila sovietsky tank.
  Christina, táto diabolská bojovníčka, trblietajúca sa perleťovými zubami, zaškrípala:
  - Áno, nech je nový poriadok! A sláva Veľkej ríši!
  Magda so šialeným hnevom potvrdila:
  - Sláva Impériu!
  Gerda znova vystrelila a povedala:
  - Sláva aj nám!
  A očividne to dievča dostalo.
  Gvozdanula a Charlotte. A veľmi trefné. Prepichol som sovietsky tank rovno do boku. Potom zaštebotala:
  - Bojujeme za nový poriadok!
  Magda, strieľajúca a zasahujúca súperky, potvrdila:
  - A bez akýchkoľvek pochybností to dosiahneme!
  Gerda opäť priklincovala a veľmi trefne a vydala:
  - Dosiahneme s veľkou rezervou!
  A trblietala sa zafírom a veľmi žiarivými očami.
  Charlotte tiež vystrelila, zasiahla ruské auto a zakričala, toto je diabolka s oranžovými vlasmi:
  - Všetko bude len akrobacia!
  Magda tiež vystrelila so šialenou zúrivosťou. Rozbila T-44 a zaškrípala:
  - A budúca posádka!
  Tu však mali dievčatá problémy. Objavil sa IS-9. Auto je veľmi veľké. A má 152-milimetrovú zbraň s dlhou hlavňou. Možno Nemec, aby prerazil.
  Gerda prižmúrila oči a spýtala sa Charlotte:
  - Môžete to zakryť bombardérom?
  Červenovláska odpovedala:
  - Samozrejme, že existuje šanca ... Ale presnosť bombardéra je nedostatočná!
  Christina vášnivo navrhla:
  - Dovoľte mi vyskúšať môj 88 milimetrový papier?
  Gerda skepticky poznamenala:
  - Tento IS-9 má 400 mm predný pancier pri veľkom sklone. Nemôžeš si ho vziať!
  Charlotte sa uškrnula a poznamenala:
  -Dočerta! A to som si myslel, že taký tank Rusi nemajú! Iba fámy!
  Magda povedala:
  Tiež som si myslel, že je to chyba! Ale vidíme, že to tak nie je! A hlaveň ruského je taká dlhá!
  Gerda spievala a klopkala holou pätou o pancierovú podlahu:
  Budeme bojovať bez strachu!
  Charlotte potvrdila postoj svojho partnera:
  - Nebudeme prerezaní ani o krok späť!
  Christina navrhla:
  - A čo keď vyradíte sovietsky tank presným zásahom náboja do hlavne?
  Gerda pochybovala:
  - Môžete to urobiť z veľkej diaľky?
  Christina potvrdila:
  - Ak mi privedieš plameň zapaľovača na holé chodidlá, potom som celkom schopný veľmi dobre zasiahnuť!
  Gerda namiesto odpovede klikla na zapaľovač. Christina si vykrútila bosú nohu a jej obnažená, trochu stvrdnutá päta sa leskla vo svetle plameňov.
  Gerda priniesla oheň do podrážky dievčaťa. Bolo cítiť horiaci zápach. Veľmi príjemná vôňa, ako grilovaný ražniči.
  Christina zašepkala:
  -A do druhého opätku!
  Potom Magda zapálila oheň. Oba jazyky plameňa teraz olizovali holé chodidlá veľmi krásneho a ryšavého dievčaťa.
  Potom Charlotte vykríkla a odhalila si prsia. Bez akéhokoľvek obradu to vzala a šarlátovou bradavkou stlačila tlačidlo joysticku. Pištoľ vystrelila automaticky.
  Škrupina letela sama a dopadla priamo do hlavne impozantného sovietskeho stroja.
  Ako gigantický slon odrezal dlhý chobot. Po drvivej rane sovietsky tank zastavil pohyb. Akoby mu meč vyrazil z rúk.
  Tie šťastné kurvy!
  Charlotte spievala a šťastne sa usmievala:
  - Len strach nám dá priateľov! Len bolesť vás motivuje k práci!
  Gerda nadšene dodala:
  - Chcem stále viac rozdrviť tvoje hlúpe tváre!
  Zdalo sa, že bojovníci Tretej ríše boli veľmi spokojní!
  A tank IS-9, podobne ako IS-7, nešiel do série, bol veľmi drahý a náročný na výrobu vozidiel.
  Ale na SU-100 Elizavetina posádka statočne bojuje. Dievča strieľa holými prstami a hovorí:
  - Tvár politika je zlá, pod dobrou maskou, jeho vonkajšia reč je bystrá a sladká, ale kvas šialenstva!
  Catherine poznamenala, viedla veľmi dobre mierenú paľbu na nepriateľa pomocou holých prstov:
  -Politik je dobrovoľný blázon, od ktorého šialenstva trpia voliči, ktorí ešte nestratili rozum!
  Aj Elena vystrelila s pomocou holých prstov na nohách a so šibalským úsmevom poznamenala:
  - Šialenstvo nie je vírus, ale nie je nič nákazlivejšie ako šialenstvo politikov!
  Vzala ho aj Euphrosínia, zabuchla ho holou, dlátovou nohou na nepriateľa a zaškrípala:
  - Ak sa chcete sklamať - voľte politika, ktorý prináša šarm!
  Dievčatá na SU-100 bojujú veľmi dobre. A strieľajú s fenomenálnou presnosťou.
  Elizabeth znova vystrelila, stlačila si holú pätu a poznamenala:
  - Guľka vyrobená z olova je ťažká a mäkká, reťaz kovaná zo zlata je pevnejšia ako titán, takže odrádza od túžby ju roztrhnúť a zlatá guľka je smrteľnejšia ako olovo, pretože znemožňuje vyhnúť sa zásahu!
  Ekaterina tiež mlátila dlhými a šikovnými prstami na bosých nohách a poznamenala:
  - Ak sa guľka z muškety leje z olova, aké sračky sa potom vymodelujú z politika morálneho vraha?!
  Elena tiež vystrelila veľmi presne a s divokým úsmevom poznamenala, čím prelomila "Pantera" -3:
  - Najväčšiu túžbu medzi ľuďmi dostane na trón Santa Claus, ale častejšie to dostane Baba Yaga, ľudožrút alebo had Gorynych bez kráľa v hlave!
  Euphrosinia to tiež vzala a následne vystrelila holými prstami na nohách a vydala:
  - Ľudia chcú na tróne Santa Clausa s bezodným vrecom, ale dostanú buď mačku vo vreci, alebo vlka v ovčom rúchu!
  Dievčatá predviedli veľmi dobrý boj ... ale nacisti pokračujú v prerážaní pozdĺž Dona. A obišiel sovietske jednotky z juhu. Vorošilovgrad už padol.
  A v Krasnodone zase nacisti. A keď tam zastrelili mladých strážcov.
  A ľudia opäť videli Nemcov a nočná mora sa vrátila... Niekoľko ľudí bolo zajatých v Krasnodone. Mužov okamžite popravili. A rozhodli sa potrápiť dvoch komsomolcov a chlapca Andreiku.
  Nech je dobré mučenie.
  Asi dvanásťročného chlapca najskôr zbičovali. Najprv bičom a potom drôtom. Potom to vzali a položili na stojan. Pionierovi skrútili kĺby a rozžeraveným prútom mu začali páliť holé päty. Potom sa na chlapcovu obnaženú hruď priložilo železo, ktoré žiarilo teplom. Dobre mučili priekopníka.
  Katka s potešením mučila pekného chlapca, pričom veľmi múdro poznamenala:
  - Politik rád morálne akceptuje bolesť voličov, ale stane sa skutočným sadistom, ktorý dostal moc nie obrazne!
  Jej partnerka Stella s úsmevom potvrdila a zlomila chlapcovi rebro rozžeravenými kliešťami:
  - Najkrutejší kat, ktorý kliešťami láme obeti kosti, sa nedá v sadizme porovnávať s politikom, ktorý voličovi jazykom vykrúca mozog!
  A dievčatá vybuchli do smiechu s veľmi potešeným pohľadom ...
  Chlapček mal od horúčavy zlomené prsty na nohách červenými kliešťami. Potom boli rebrá rozdrvené. A urobili to veľmi kruto. Bojovníci, čo povedať zvieratá.
  Ilsa s vycerenými zubami poznamenala, že je belšia ako sneh:
  - Lepšie a humánnejšie je byť katom a sekať hlavy sekerou ako politik, ktorý si otvorí ústa a kvapká mu na mozog jedovatá slina!
  Stella to sebavedomo potvrdila a dupla bosými nohami na kamennú, studenú podlahu:
  -Kat koná svoju povinnosť a prácu za mierny honorár, politik pracuje len jazykom, dlžnými sľubmi voličom a strhávaním troch koží za lámaný groš!
  Dievčatá nešťastného chlapca týrajú.
  A sovietski piloti bojujú na oblohe a ukazujú svoju odvahu a neochvejné hrdinstvo.
  Anastasia witchakov zostrelila nemecké lietadlo a vydala:
  - Vojakovi sa v boji neoplatí ustupovať - strelia mu do chrbta, volič nemá dôvod voliť vo voľbách, trafia ho do ľadvín!
  Akulina Orlová tiež odrezala nemecké auto a štebotala, žmurkla na svojich priateľov, aj keď ju v stíhačke LA-7 nevidia:
  - V politike hotový zverinec: vlci, prasatá, líšky, šakaly, somáre, niekedy aj občas levy, ale ľudia sú aj chlapi, dokonca aj fúzatí a s vrecom darčekov!
  Mirabela Magnetic, ktorá prerušila nacistický stroj, vycenila zuby a zavrčala s úsmevom:
  - Najväčší podvodník diktátor na tróne, v treste aj trochu podvádza, ale v dobrom skutku sa obuje do plných topánok!
  Dievčatá drvia nacistov na oblohe. Ale bohužiaľ, nacisti už zaútočili na Voronež a zdá sa, že ich nemožno zadržať.
  Natasha bojuje v Kursku a vtipne poznamená, bojuje ako terminátor:
  - Veriť, že Biblia je Božie slovo, je ako považovať kopu mravcov za rovnú Cheopsovej pyramíde, vzdialenú podobnosť formy a úplne nepresvedčivý obsah, každý mravec si sám seba predstavuje faraóna, len pod otrockým jarmom, a nie ako trón!
  Dievčatá po týchto slovách vybuchli do smiechu. A vyzliekli si podprsenky. Začala si navzájom sprchovať prsia so šarlátovými bradavkami s bozkami. Pretože je to také pekné a úžasné. Sú to skutoční bojovníci.
  Natasha rozhodne povedala:
  Biblia je rozhodne rozprávka!
  Augustín logicky poznamenal:
  - Nie je potrebné dávať zjavenia Bohu prostredníctvom židovskej rozprávky! Môj osobný Boh je Všemohúci Rod! Za slávu Najvyššej rodiny budeme bojovať!
  A všetky štyri dievčatá zvolali a zdvihli bosé nohy:
  - Sláva veľkému Rusku!
  Odkedy sa blokáda Kurska vliekla, štyri dievčatá trpeli zimou a hladom ako zvyšky sovietskej posádky. Preto nie je nič prekvapujúce na tom, že dievčatá dostali príkaz opustiť obkľúčenie.
  Od nich nie sú v ničom inom, len v krátkych nohaviciach, opálení, bosí, idú na prielom.
  Bežia k sebe a robia jednotlivé výstrely, pretože nábojnice by sa mali šetriť.
  A nacisti na nich strhli doslova celú šachtu ohňa. Dievčatá však nie sú bezdôvodne len v tenkých nohavičkách. Guľky ich teda neberte. A ponáhľajú sa, sú absolútne nezraniteľní. A bosé nohy tiež dokonale chránia dievčatá v boji.
  Natasha vystrelila, zrazila fašistu a zarevala:
  Stalin je s nami!
  Zoya tiež vystrelila a bosou nohou hodila úlomok fľaše. Vyhodila dvoch Fritzov a skríkla:
  - Stalin žije v mojom srdci!
  Augustina tiež vystrelil a dodal s nadhľadom:
  - V mene Ruska!
  A ukázala jazyk. A odhodila fašistu.
  Svetlana priklincovala, udrela nacistu a štebotala:
  -V mene komunizmu!
  Po pozíciách nacistov sa prehnali štyria bosí, len v tenkých nohavičkách dievčat. Bojovníci nemali takmer žiadne oblečenie. Len nohavičky rôznych farieb: čierna, biela, červená, modrá.
  A to je tiež mágia, odvádzajúca náboje a úlomky. Vyskúšajte tieto dievčatá holými rukami! Sú to jednoducho krásky najvyššej triedy!
  A aké prsia. Vsuvky sú ako jahody. A veľmi zvodná. Vo všeobecnosti sú dievčatá také krásne a takmer nahé.
  Natashka, strieľajúca, sa predstavila na aukcii otrokov. Ako sa z nej odstraňuje závoj za závojom. Odhaľujú silné, svalnaté, dievčenské telo. A stojí pred sebou, hrdo narovnáva ramená, dvíha hlavu a dáva najavo, že sa vôbec nehanbí. Je to dievča z najvyššej triedy. Na úsvite sily a nie starnutia.
  Keď žena chodí bosá, mladne a zostáva navždy mladá. Hlavná vec je minimum oblečenia a neustály sex s mužom. Presnejšie s mužmi odlišnými a najlepšie mladými. Stať sa mladším.
  Natasha si predstavila samu nahú na trhu s otrokmi a cítila sa vzrušená. Akoby to kupujúci cítili a liezli rukami na najcitlivejšie miesta. Aké úžasné musí byť byť otrokom. Ale hárem nie je žiadna sranda. Nie sú žiadni muži, iba eunuchovia. A chcem veľa a s rôznymi.
  Ach, úbohé ženy z háremu. Akú smolu máš na mužov. Ako veľmi môžete trpieť abstinenciou! Ale Natashka nechcela obmedziť žraločie inštinkty.
  Dievča strieľalo na fašistu a kričalo:
  - Som terminátor!
  Zoya tiež vystrelila a štebotala:
  - A ja som supertriedny bojovník!
  Augustín vzal a zrazil troch fašistov a štebotal:
  - Bol s nami Stalin!
  Svetlana sa posrala. Porazila štyroch fašistov a zaškrípala:
  - Stalin je s nami!
  Natasha zostrelila niekoľko žoldnierov z Tretej ríše, hodila kameň bosou nohou a zakričala:
  - Stalin bude vždy medzi nami!
  Zoya sa uškrnula, vyplazila jazyk a zaškrípala:
  - Za veľkosť Ruska!
  Augustína hodila holými prstami črep z okenného skla, rozrezala fašistovi hrdlo a zaškrípala:
  - Pre náš nový slovanský Rod!
  A smial sa...
  Svetlana vystrelila na nacistov, odrezala niekoľko bojovníkov a vydala:
  - Za sväté Rusko!
  Natasha zabila nacistov. Holou pätou dala granát, ktorý na ňu nacisti vystrelili. Rozhádzal presný zásah Fritza a vyaknula:
  - Pre Svaroga!
  Potom odhalila svoju tvár, v ktorej je toľko milosti a zúrivosti pantera.
  Zoya to vzala a holými prstami na nohách prešla hrdzavým klincom. Vypichla oči nacistickému dôstojníkovi a štebotala:
  - Pre Bieleho Boha!
  Augustína vzala a podľahla jej odhaleným pätám s výbušným balíkom. Rozhádzala Fritza ako úlomky skla a zaškrípala:
  - Za nový ruský poriadok!
  Svetlana ho vzala a hodila ho holými prstami, smrteľne, prebodla Fritza a zaštekala:
  - Pre ruský dom!
  Štyri dievčatá bojovali zúfalo a bojovali veľmi agresívne. Nemci a ich žoldnieri ustúpili. Cúval pred dievčatami. Kde sú nacisti proti Červenej armáde.
  . KAPITOLA #4
  Natashka opäť hodila dar smrti holými prstami a zavrčala:
  - Vo svete je taký chaos, že človek nemôže veriť v spravodlivého Boha, ale je toľko bezohľadných politikov, že o existencii Diabla niet pochýb!
  Zoya agresívne poznamenala, otočila sa, pokosila nacistov a holými prstami spustila vražedný - kričala:
  - Prečo sa rodí žena - pre radosť a budúcnosť človeka, prečo sa narodili politici, aby ľudia poznali smútok a pochopili, že nemajú budúcnosť!
  Augustína, zuby ostré ako zuby vlka, hodila holou pätou výbušnú tašku a povedala:
  -Žena rodí život vo vlastných mukách, politici rodia smrť týraním voličov!
  Svetlana tiež zaútočila na nepriateľa a zničila veľa nepriateľov, kričala:
  - Palica má dva konce, ale pre politika, ktorý sa núti vybrať si jeden koniec spod palice, sakra, nebuďte neopatrnými voličmi!
  Natasha skočila do salta, prevrátila sa holou pätou a vykríkla:
  - Politik na pódiu hrmí ako hrom, ale voliči, ktorých hlava nie je bubon, môžu udrieť len vlastnou hlúposťou!
  Zoya zavrčala a rozdrvila nacistov:
  - Ak chceš byť zvolený na trón, byť nahý kráľ, zbieraj voličov bez kráľa v hlave!
  Augustína vtipne poznamenala, žmurkla zafírovými očami a holými prstami na nohách poslala darček smrti:
  - Keď je politik nahý kráľ a bez kráľa v hlave, voliči idú "obutí", a s prasaťom v lone!
  Svetlana sa tiež otočila, pokosila masu nacistov, spustila deštrukciu bosými nohami a štebotala:
  - Politik v jeho repertoári je spevák s cudzím hlasom, ale jeho soundtrack bol vyrobený s nadhľadom pod maskou slávika!
  Spomeňte si na Fritza Stalingradu. Ako ich tam dievčatá zbili. Bojovali aj naboso a v bikinách. Toto je najefektívnejšie oblečenie. Dievčatám nikto nezabráni, keď sú polonahé. A bosými nohami hádžu dary skazy.
  Natashka hodila holými prstami kus keramiky. Rozbila lebku nemeckého generála a spievala:
  - V mene Matky Rusi!
  Zoja vzala a hodila úlomok holými prstami, prerazila fašistu a zakričala:
  - Áno, pre môj dom!
  Augustín spustil pohon bosou nohou. Odrezala šiestich nacistov a zakričala:
  - Za Stalina!
  Svetlana sa tiež vzdala novej pasáže, zrazila Fritza a zaškrípala:
  - Pre nový svet!
  Teraz Gerdina posádka postupovala smerom k Vjazme. Desať kilometrov do mesta. Ale odpor Červenej armády rastie. Do boja idú nové sovietske tanky IS-6 s výkonnejšími 105-milimetrovými kanónmi a hrubším pancierom. Pravda, takýchto strojov je stále málo.
  Charlotte, ktorá bosou nohou stlačila tlačidlo joysticku, prerazila pancier sovietskeho tanku priamo na križovatke. Presne zasiahol auto Červenej armády, napriek jeho lepšej ochrane v porovnaní s IS-4.
  Červený diabol sa zachichotal a poznamenal:
  - Máme najsilnejšiu armádu!
  Christina s úškrnom poznamenala:
  - A budeme silnejší ako všetci!
  A ešte aj holými prstami stláčala nohy na tlačidlá joysticku. Zasiahnite sovietske auto. Je to veľmi šikovné dievča. Christina si spomenula, ako predvádzala výkony. Ako som sa miloval s iránskym šachom. Áno, to je celkom fajn!
  A bojovník zamrmlal:
  - Za skvelé Nemecko!
  Magda, táto blondínka so zlatými vlasmi, vystrelila na sovietske jednotky a prehovorila:
  - Za posvätné víťazstvo!
  Strieľajúce dievča si otrávene pomyslelo. Nemci prepásli svoju šancu počas prvej svetovej vojny. A prečo zmarili plán útoku na Paríž a presunuli tri zbory do Východného Pruska? Bolo možné dočasne obetovať územie na východe, ale vziať Paríž a vyriešiť problém Francúzska tým najradikálnejším spôsobom.
  Toto sa však neurobilo. A vo všeobecnosti nestálo za to vyhlásiť vojnu Rusku. Nicholas II by sa určite neodvážil ísť do vojny s takým silným nepriateľom, akým je Nemecko. A prečo bolo potrebné bojovať na dvoch frontoch? Bolo to možné, bolo možné udrieť na Rusko, ignorujúc Francúzsko a Belgicko.
  A vôbec, pomyslela si Magda, bolo potrebné zaútočiť na Rusko, keď bolo spútané vojnou s Japonskom. V tomto prípade mohol Nicholas II skončiť bez podpory Británie a Francúzska. Tlačili by naňho Rakúšania, Turci, Taliani, Nemecko a Japonsko.
  Jednoducho by rozdrvili Rusko. A neurobila by nič.
  Namiesto toho Nemecko dostalo vojnu na dvoch frontoch proti silnejším mocnostiam. Vrátane Japonska, USA a Talianska.
  Wilhelm sa teda prepočítal. Hitler sa ukázal ako prezieravejší, uzavrel mier so ZSSR a porazil Francúzsko.
  Ale Nemci boli počas prvej svetovej vojny chytení medzi skalou a tvrdým miestom. Cár Mikuláš II je vo všeobecnosti prepadák. Ale jeho ríša bola veľká, trikrát väčšia ako populácia Nemcov. A ukázalo sa, že je mimoriadne ťažké odolať Rusom.
  Cárske Rusko, ktoré malo viac síl, predstavovalo takmer polovicu pozemných síl Dohody. A bolo jej súdené vyhrať. Keby nebolo vojenského prevratu, ktorý sa odohral v Petrohrade, je nepravdepodobné, že by Nemecko mohlo prežiť. Pre Rusov sa však stala strašná vec - padla monarchia. Boží pomazaný je preč. A bolo to naozaj zlé!
  A pre Nemcov úľavu však Nemecko stále stratilo.
  Spojené štáty americké vstúpili do vojny a ukázali sa ako veľmi silné. A hlavne tanky. Svojou oceľovou masou Nemcov doslova rozdrvili.
  Zahanbujúca porážka. A nech sa dá povedať čokoľvek, možno bola kapitulácia tou najlepšou cestou von. Nemecko prišlo o všetkých spojencov, tlačili ho tanky. Reálna šanca na výhru nebola.
  Áno, a boľševické Rusko by pokojne mohlo otvoriť druhý front na východe.
  V každom prípade rozhodnutie kapitulovať bolo ťažké, no vynútené.
  Magda si spomenula, ako ju zbičovali za krádež kúska chleba v jedálni. Dievča sa potom priznalo a dostalo o niečo menej bičov. A trest dokázala v tichosti zniesť. Neplakala ani nestonala. Hoci, keď narazia na holý chrbát, bolí to.
  Gerda vystrelila, prebodla sovietsky tank a zavrčala:
  - Narodil sa neporaziteľný!
  Charlotte s tým súhlasila:
  -Nikto nás nezastaví!
  Christina vyštekla a zakričala:
  -Nikdy na svete!
  Magda ohlušujúco zaškrípala:
  - A v ďalšom svete - tiež!
  Štyria bojovníci opustili obkľúčenie. Trochu blúdila po močiaroch a veselo spievala;
  Mesiac sa zmenil na karmínový,
  Kde vlny narážali na skaly.
  "Poďme, kráska, jazdi,
  Čakám na teba už dlho."
  
  "Ochotne idem s tebou,
  Milujem morské vlny.
  Odviažte plachtu
  Ja sám preveziem volant."
  
  "Vládneš otvorenému moru,
  Kde nezvládame búrku.
  V takom bláznivom počasí
  Nemôžete veriť vlnám."
  
  "Nemožné? Prečo, moja drahá?"
  A v minulosti, minulý osud,
  Pamätáš si, zradný zradca,
  Ako som ti veril?"
  
  Mesiac sa zmenil na karmínový,
  Kde vlny narážali na skaly.
  "Poďme, kráska, jazdi,
  Čakám na teba už dlho."
  Dievčatá samy spievali a tlieskali. Augustín poznamenal a uškrnul sa kútikom úst:
  - Áno, dali sme nacistom veľa. Súboj bol nádherný a pre mnohých posledný!
  Natasha sa zachichotala.
  - Si ako Maugi!
  Augustín sa uškrnul a súhlasil:
  Mauglí bol skvelý!
  Zoya so škrípaním zubov poznamenala:
  - Musíme prísť na spôsob, ako poraziť presilu Wehrmachtu!
  Svetlana navrhla:
  - Nejaký supervýkonný plyn!
  Augustína spievala, plieskajúc bosými nohami v mlákach:
  Plyny, plyny, plyny, plyny! Dokončíme všetkých nepriateľov naraz!
  Natasha navrhla:
  Poďme spievať niečo iné!
  A dievčatá jednohlasne spievali;
  Mesiac sa zmenil na karmínový,
  Kde vlny narážali na skaly.
  "Poďme, kráska, jazdi,
  Čakám na teba už dlho."
  
  "Ochotne idem s tebou,
  Milujem morské vlny.
  Odviažte plachtu
  Ja sám preveziem volant."
  
  "Vládneš otvorenému moru,
  Kde nezvládame búrku.
  V takom bláznivom počasí
  Nemôžete veriť vlnám."
  
  "Nemožné? Prečo, moja drahá?"
  A v minulosti, minulý osud,
  Pamätáš si, zradný zradca,
  Ako som ti veril?"
  
  Mesiac sa zmenil na karmínový,
  Kde vlny narážali na skaly.
  "Poďme, kráska, jazdi,
  Čakám na teba už dlho."
  Dievčatá dokončili pieseň a premenili sa na kotrmelce. Majú predsa omšu v jasných hlavách. Tri blondínky a ryšavka. Skvelé dievčatá.
  Augustína si pri behu spomenula, ako hrala biliard. Peniaze určite nie. A keďže v tom čase nič nemala, dievča si za päť rubľov vyfajčilo. A vyhral prvý zápas. Navyše som hral naboso, čo mi veľmi pomohlo. Potom si so slávnym zlodejom zahrala ďalšiu hru.
  A opäť vyhral. Potom ďalšia hra so zdvojnásobením stávok. Dievča bolo veľmi múdre. A opitý bol aj orgán činný v trestnom konaní. Nakoniec vytiahol zbraň a začal strieľať. Augustína si vzala peniaze, ktoré vyhrala, a zmizla, blýskajúc holými opätkami. Áno, títo muži sú tak nervózni. Možno naozaj nie hrať sa s nimi, ale zarábať peniaze milovaním?
  Augustín mohol v Moskve dobre žiť, ale dievča po kolónii túžilo ísť na front. Chcela bojovať. Okrem toho ju lákali zálety. Byť hrdinkou je skvelé!
  Musíte tiež vedieť hrať karty o peniaze. Augustína nejako podviedli gauneri a museli sa lízať. Viete si predstaviť, že toto je med a vy sami chcete, aby to nebolo také hnusné. Ale pracovať na hybnosti, tak to je vo všeobecnosti potešenie pre temperamentnú ryšavú diablicu. S akýmkoľvek mužom dosiahla orgazmus. V Moskve si teda ľahko a príjemne zarobila na seba.
  Je to škoda, ale vojna urobila svoje vlastné úpravy. Augustín dokonca používal jej kúzlo pri prieskume. A zviedol všetkých mužov v rade. A rada ich dráždila. Najmä tí mladší. Diablovi sa to páčilo. Napriek množstvu ocenení však dievčatá stále šli za kapitánmi a iba Natasha sa stala majorkou.
  Nacisti po páde Smolenska prekryli Vjazmu. Mesto sa tvrdohlavo držalo. Na severe sa nacistom podarilo dobyť Novgorod a priblížili sa k Leningradu. Situáciu zhoršil vstup Švédska do vojny. Táto krajina tiež chcela územné akvizície z Ruska. A spomínali na predchádzajúce vojny, najmä na Karola Dvanásteho. Tiež významné udalosti staroveku. A švédske divízie sa objavili na fronte a zo severu sa presunuli do Petrazavodska a Leningradu. Prut fínsko-švédske a nemecké jednotky s cudzincami. A zdá sa im neprestať.
  Krásne švédske dievčatá lietajú v lietadlách. Gringeta a Gertrúda, dve G, bojujú vo dvojiciach. Sú to veľmi odvážne dievčatá. A krásny. Lietajú pre seba na ME-462, prúdových stíhačkách kúpených od Nemcov. Ako inak u dievčat v jedných bikinách a naboso.
  Nemecké stroje sú veľmi výkonné zbrane. Má sedem vzduchových zbraní. Jeden 37 mm a šesť 30 mm. Sovietske stíhačky MIG-15 sa ponáhľajú proti. O niečo slabšie zbrane: 37 mm vzduchovka a dve 23 mm vzduchovky. To znamená, že sily sú veľmi nerovnomerné.
  Gringeta strieľa zo vzduchových kanónov. Zasiahne sovietsku stíhačku a zaškrípe:
  - Toto je naša akrobacia!
  Gertrúda tiež zrazí auto z prvej jazdy a zaškrípe:
  - Pre Karola dvanásteho!
  Blonďatý diabol je skutočne mimoriadne nepríjemný, že Švédsko prehralo vojnu s Ruskom. Za Ivana Hrozného dokázali Švédi dobyť Narvu a niekoľko ruských miest na pobreží. Ale potom Rusko, pod vedením Fedota prvého, získalo späť svoje územia stratené v Livónskej vojne. Je pravda, že to bolo uľahčené skutočnosťou, že Poľsko bojovalo na strane Ruska.
  Ale potom Švédi za vlády Shuisky dokázali dobyť ruské mestá. Potom vezmite Novgorod. Obliehaný Pskov. Ale bez úspechu.
  Potom bola vojna medzi Ruskom a Poľskom. Švédi chytro zajali väčšinu pobaltských štátov a Rigu. Predtým boli dobyté územia v Európe.
  Švédsko sa stalo svetovou veľmocou. Dosiahol svoje maximum.
  Ale v Rusku sa Peter Veľký dostal k moci a začal budovať veľkú ríšu. Proti Švédsku stálo Poľsko, Sasko, Dánsko a samozrejme Rusko. Sily sú nerovnaké.
  Ale Karol Dvanásty, vo veku šestnástich rokov, dokázal poraziť Dánsko v pohybe a potom neďaleko Narvy zaútočil na prevahu Ruska a získal pozoruhodné víťazstvo.
  Ale Petra Veľkého nezlomilo zlyhanie. Zhromaždil nové sily a prešiel do ofenzívy, pričom využil skutočnosť, že Karol Dvanásty bol vo vojne s Poľskom.
  Ale Švédi dobyli Poľsko. A nepomohol ani prístup ruských vojsk. Peter Veľký bol dokonca pripravený na mier a Rusmi dobyté mestá a Narvu vrátil Švédom.
  Ale Karol Dvanásty bol odhodlaný. Petrovi Veľkému sa však podarilo zvrátiť vývoj vojny. Svoju úlohu zohralo, že obyvatelia Poľska a Ukrajiny nepodporili Karola Dvanásteho. Pri Poltave utrpeli Švédi definitívnu porážku. Ako sa to stalo? Rusi dokázali opotrebovať Švédov tým, že sa opevnili za redutami. A potom o všetkom rozhodol smrtiaci protiútok.
  Negatívnu úlohu zohrala aj rana Karola XII. pred bitkou.
  Po Narve Rusko úplne prevzalo iniciatívu. A dokázala poraziť Švédov aj na mori. Čo je veľmi, veľmi nepríjemné.
  Karol Dvanásty zomrel počas obliehania nórskej pevnosti. A vojna sa čoskoro skončila skutočnou porážkou Švédov. Pravda, Peter Veľký súhlasil, pod tlakom európskych krajín, formalizovať svoje územné akvizície ako kúpu. Švédsko stratilo veľa územia, a to aj v Európe. A už za Alexandra prvého si Fínsko podmanili aj Rusi.
  Samozrejme, Švédsko je urazené a chce sa pomstiť. Situácia sa vyhrotila najmä po víťazstve nacistov v parlamentných voľbách. A vojna je teraz pre Švédov s historickými paralelami.
  Gertrúda útočí na sovietsky stroj a spieva:
  - Žil Anton štvrtý...
  Gringeta rúbe stíhačku Jak-15 a reve:
  Bol to slávny kráľ...
  Gertrúda zrazila Rusa a spievala:
  - Miloval víno až do pekla ....
  Gringeta sa pokúša vojsť do sovietskeho auta a zavýja:
  - Aká trhlina sa niekedy stala!
  Gertrúda spievala:
  - Tili bom! Tili bom!
  A dievča vyplazilo ružový jazyk.
  Dievčatá sa ukázali byť veselé... Bojovali s veľkým nadšením. Bojovali ako orly. A nikdy neustúpili.
  Gringeta behala bosá po snehu. A bolo to také úžasné dievča. A spomenula si na svoje činy. Ako boli bosí a v bikinách lovili ľadového medveďa. Čo bolo veľmi zábavné.
  Polonahé dievčatá strieľali z luku na divú zver. Udreli a prinútili zviera rev.
  Potom utiekli, dievčenské opätky sa mihali na červeno od zimy. Dievčatá boli krásne. Takmer nahá, ale veľmi odvážna. A lovili sami seba, pretože neboli nebojácni.
  Keď potom zranený medveď zomrel, dievčatá mu opiekli mäso a urobili hostinu. Bolo to tak skvelé. Dievčatá plávali v diere a navzájom sa posypali snehom. Potom mokrí behali cez záveje. Je to všetko také skvelé a cool.
  Gertrúda a Gringeta teraz hľadali sovietskych pilotov. Pamätali si hlavné pravidlo: je potrebné bojovať takmer nahé a bosé a potom dievča nebude zostrelené. Dáva takú silu bojovníkom, keď sú takmer bez oblečenia. Preto si v stredoveku nikto nepodmanil celý svet?
  Pretože podcenili silu holých, ženských nôh. A bosé dievčatá sú veľmi cool a silné! Keď dievča nemá topánky, jej holá podrážka prijíma energiu zeme.
  Toto je obrovská sila bojovníkov.
  Gertrúda zostrelila sovietske lietadlo a napísala na Twitter:
  - Bosé dievčatá sú chladnejšie!
  Gringeta tiež búchala po rusky a škrípala:
  Dievčatá nepotrebujú topánky!
  A sledoval, ako horiaca ruská stíhačka padá.
  Myslel som na to, aké skvelé je behať naboso, cez záveje a cez púšť. Podrážka dievčenských nôh sa stáva veľmi elastickou a odolnou a zároveň nepraská. Takže sa nebojte problémov. V Rusku sú zimy vo všeobecnosti kruté a bude príjemné behať v snehu. Je to dievča z najvyššej pasáže.
  A aká pôvabná a jedinečne krásna bosá, dievčenská noha na záveji? A prsty a chodidlá a toto všetko spolu? Aké je to úžasné, keď vyrezávané nohy stúpia na bielu plochu a samy sú opálené. A dievčatá majú blond vlasy, sú to také cool blondínky.
  A milujú, keď ich muži bozkávajú na odhalených pätách.
  Gringeta zostrelila ďalšie sovietske auto a tweetovala:
  - Sláva vlasti, sláva!
  Gertrúda zostrelila ruskú stíhačku a vydala:
  - Charlemagne je s nami!
  Dievčatá sú jednoducho úžasné a majú toľko jedinečnej krásy. S týmito dievčatami sa môžete naozaj vyblázniť. A ich telo, také svalnaté a príjemné.
  Gringeta mala veľmi rada, keď ju muži hladkali. Bolo to pre ňu také príjemné. A jej pokožka je hladká, elastická, akoby vyleštená. Tu je dievča.
  A milujem masáž.
  Teraz zostrelila ruské lietadlo a zarevala:
  - Som ako medveď!
  A ukázala jazyk!
  Gertrúda znova vystrelila a štebotala:
  Sme tigre!
  A dievčatá v súzvuku robili slepé slučky. Vo všeobecnosti sú to takí cool bojovníci. Sú plné vášne a víťazstva vôle. A pokožka je tak opálená, ako bronzová.
  Bojovníkom sa podarilo bojovať v Afrike aj s pechotou. Čo je veľmi dobré pre blondínky. A stali sa takými krásnymi a hnedými.
  Gertrúda spievala:
  - Prirodzená blondínka! Svalnatý chrbát!
  Gringeta potvrdila:
  - Vyhrávam všetky prieskumy!
  Sovietski bojovníci bojujú o Vjazmu, ktorú nacisti obkľúčili takmer zo všetkých strán. A bojujte hrdinsky.
  Nataška však hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  - Víťazstvu sa netreba vyhýbať!
  Otočila sa aj Zoja. Bosou nohou vystrelila granát. Zostrelil nacistov a zakričal:
  - Dve úmrtia nemôžu byť!
  Dal obrat a Augustín. Červenovlasá čertice hodila granát bosou nohou a štebotala:
  - Budúce storočie bude naše!
  Svetlana tiež vystrelila dávku. Položila hromadu Fritza a zachrapčala:
  - Narodili sme sa s novým vekom!
  A ukázala jazyk!
  Dievčatá sú veľmi impozantné. Sú veľmi krásne a opálené, tri blondínky a ryšavka, so suchými a uvoľnenými svalmi.
  Aké dobré dievčatá...
  Nataša si pri streľbe pomyslela, keďže Biblia nie je slovom Božím, potom Rusi potrebujú iné, dokonalejšie náboženstvo. Aby ste rástli v duchu a pravde!
  A čo môže byť lepšie ako viera v Najvyššiu rodinu!
  A bojovník štebotal:
  - Verte či neverte, dvere k spáse budú otvorené!
  Dievčatá, samozrejme, strieľajú na nacistov zo všetkých zbraní a smrtiacich húfnic. A ak to zasiahnu, potom sa to nikomu nebude zdať.
  Bojovníci, ktorí vedia skákať, spievať a skákať ....
  A potom chodiť po ich hlavách ...
  Natasha sa otočila a so smiechom a vtipom poznamenala:
  -Človek má jedno srdce a dve ruky, ale politik vesluje labkami za štyri a je úplne bezcitný!
  Zoya strieľala na nepriateľov a likvidovala ich divokou silou a s agresívnym smiechom poznamenala:
  -Je len jedna vlasť, jedno srdce a len jedno víťazstvo, ale má tristo politických otcov, ktorí môžu len osirotiť voliča!
  Augustín s veľkou vášňou poznamenal, že v divokej zúrivosti dlabe nepriateľa a bosou nohou hádzal granát:
  - Bez ohľadu na to, koľko núl pridáte, nedostanete skutočný údaj, okrem zvolenia politika ľuďmi s nulovou inteligenciou!
  Svetlana s chichotom poznamenala, vyhladila nacistov a holým opätkom zhodila výbušný balíček:
  - V aritmetike sčítanie núl nepridá výsledky, v politike pridávanie nulových intelektov medzi voličmi pridáva na hodnotení!
  Dievčatá skutočne pridávajú veľmi deštruktívny impulz.
  A Fritz sa cez takých krásavcov nedostane... Alenka bojuje aj so svojím práporom.
  Dievča hodí granát holou, dlátovou nohou a hovorí:
  -Ani jeden génius nedokáže, že Boh neexistuje, ale že politik nemá pojem svedomia, to je zrejmé aj bábätku!
  Anyuta vystrelil z guľometu a tiež hodil dar smrti smrtiacou silou a zavrčal:
  - Politik, ktorý sa narodil v roku svíň, bez ohľadu na dátum narodenia, politik, ktorý sa narodil v roku tigra, je zlobr a rok s tým nemá nič spoločné!
  Alla agresívne poznamenala a hodila granát s pomocou holých prstov:
  -V politike sa paláce menia na chlievy a levy zostupujú na úroveň oviec a iba líška sa stáva človekom!
  Maria, pokračujúc v drvení protivníkov kolosálnou bojovou silou, vykríkla a vycenila zuby:
  - Politik akéhokoľvek paláca obráti prasaciu chliev a každú pravdu obráti naruby a v každom ovčom rúchu zostane kanibalom-vlkom!
  Olympias, ktorý vedie dobre mierenú paľbu na nepriateľa, kosí rady, logicky poznamenal:
  -V politike nie sú žiadni príbuzní, hoci voliči sú pre politika králičí bratia a sám diabol je jeho vlastný otec!
  Alyonka vystrelila dávku na nacistov, pokosila ich a holými prstami na nohách hodila granát smrtiacej sily a zavrčala:
  - Politik často rád sľubuje s bradou, ale pre voličov je už koza!
  Anyuta, ktorá strieľala na protivníkov s veľkou presnosťou a hádzala granáty holými prstami, poznamenala:
  -Politik je chodiaci žartík s bradou aj poriadna koza, no zároveň je ešte väčšia sviňa, ktorá si robí z voličov kotletu, trhá mastné kusy!
  Alla odpovedala agresívne, s divokým smiechom, žmurkala s pekelnou sebadôverou a revom:
  - Politika je veľmi špinavý biznis, politici si umývajú lepkavé ruky, len hustými prúdmi krvi voličov!
  Mária sa tiež otočila, pokosila masu Fritza a ich najatých vojakov a zaštebotala:
  - Peniaze síce nevoňajú, ale smrad z úplatkárstva je hnusný a obzvlášť chorý je, keď naň výmenou za veľa peňazí nasadí veľkú sviňu!
  Olimpiada dosť agresívne poznamenala a žmurkla zafírovými a smaragdovými očami:
  - Politik je koza, aj preto, že jeho sľuby sú s bradou, a preto miluje hotovostnú zeleň, aj preto, že neustále ohuruje voličov!
  S takouto údernou silou dievčat je pre nacistov ťažké poraziť aj s najnovšími tankami. Ale stále stúpajú dopredu a držia sa.
  Pri streľbe používajú najnovšie plynové odpaľovače a niečo iné silnejšie a bojovnejšie.
  A potom zvyčajne začnú sedieť na bielom koni. Tu je Shturmlev v boji. A toto je veľmi vážna zbraň. A "Sturmmaus" je ešte nebezpečnejší a vážnejší. Taká divoká a pekelná zbraň. A ak bude biť, nebude od nej milosť. Toto je kolosálna deštruktívna sila.
  Dievčatá, ktoré vedú Sturmmaus, sú takmer nahé len v nohavičkách. A zároveň veľmi svižný a obratný. Tie, ktoré dokážu takmer všetko.
  A len čo zasiahnu sovietske vojská, Červená armáda sa im nebude zdať dosť.
  
  EMANUEL BOJUJE V STALINGRADE
  Emmanuelle sa teda opäť pustila do práce a olizovala pulzujúce jadeitové prúty elfov. A kým to robila, rozvinul sa iný príbeh.
  V roku 1944 bol Hitler 20. apríla zavraždený. Speer, Fuhrer a najvyšší veliteľ Rommel sa stali kancelárom Tretej ríše.
  A spojenci vyhlásili prímerie a začali rokovania s novou vládou. Predpokladom bolo zastavenie genocídy Židov a zrušenie rasových zákonov Tretej ríše.
  Rommel s tým formálne súhlasil, no Židov neprepustil, ale presunul ich z táborov do baní a vojenských tovární. Bombardovanie Tretej ríše prestalo a uvoľňovanie zbraní prudko vzrástlo. V sériovej výrobe sa objavil aj dlho očakávaný Panther-2 s výkonnejšími zbraňami a lepšou ochranou. Motor s výkonom 900 koní kompenzoval zvýšenú hmotnosť tanku a 88-milimetrový kanón zasiahol sovietske vozidlá z veľkej vzdialenosti.
  Namiesto rakiet FAA si Rommel objednal XE-162, lacnú a efektívnu prúdovú stíhačku. To umožnilo nacistom získať vzdušnú prevahu.
  TA-152 sa tiež ukázal ako veľmi dobré univerzálne lietadlo, ktoré sa používalo ako stíhačka, útočné lietadlo a frontový bombardér. A ME-262 je dobré auto, hoci je náročné na výrobu a má núdzu. Nemci teda zobrali modernizáciu armády vážne.
  Navyše Rommel správne odhadol, že Červenú armádu zasadí hlavný úder Bielorusku. Spravodajské údaje ukázali, že posily sa presúvali príliš zreteľne na južnom krídle a tajne do stredu.
  Rommel stál pred ťažkou voľbou: udržať Bielorusko, kde bolo veľa močiarov a partizánov, bolo takmer nemožné aj s veľkým počtom vojakov.
  Potom sa Rommel rozhodol zaútočiť na Ukrajinu sám. Bolo to rázne rozhodnutie a hlavne nečakané pre sovietske velenie. Nacisti majú veľa tankov a "Tiger" v prielomu je dosť silný, ako "Tiger" -2 a "Panther" -2, ktorý však práve začal prichádzať na front.
  Rommel, ktorý odhalil západný front, zhromaždil všetky svoje sily na juhu. A prešiel do útoku.
  Nemci zaútočili v noci 15. júna a dokázali Červenú armádu zaskočiť! A podarilo sa im prelomiť obranu. A s istotou postupovali a brali mesto za mestom.
  Údery boli zasadené zo západu Ukrajiny a Moldavska. Zbiehajúce sa smery. A zatiaľ išlo všetko podľa Rommelovho diktátu.
  Nemci už mali na východnom fronte prevahu v tankoch. Nové IS-2 a T-34-85 práve začali prichádzať a výroba starších vozidiel klesla. Zatiaľ čo vydanie "Panthers" a "Tigers" dosiahlo vysokú úroveň. Navyše, krabicový "Tiger" bol celkom jednoduchý na zostavenie a bol veľmi efektívnym tankom.
  Nemcom sa podarilo sformovať obrovský kotol, ktorý sa v dôsledku niekoľkých malých úderov rozpadol. A na juhu došlo ku katastrofe. Stalin zrušil štrajk v strede a nariadil obnovenie, presun síl na juh.
  Toto rozhodnutie je trochu oneskorené. A katastrofe sa nedalo vyhnúť. Z kotlov sa podarilo ujsť len časti sovietskych vojsk. Škoda bola veľmi značná.
  Stalin sa zľakol a zúril. Požadoval postúpiť... Ale Rommel konal veľmi obratne. Jedným zo silných ťahov nového Fuhrera bolo rozpustenie divízií SS a zvýšenie počtu dôstojníkov bežných jednotiek Wehrmachtu na ich náklady. A to umožnilo výrazne zvýšiť kvalitu armády.
  Ďalším dôležitým krokom bol nábor žien na vojenskú službu. A to najmä v letectve a tanku, ako aj v jednotkách ostreľovačov. Toto rozhodnutie malo pozitívny vplyv aj na priebeh bojov. A začali prvé úspechy.
  Gerdina skupina na Pantherovi bola obzvlášť výnimočná.
  Bielovlasý bojovník bol naozaj cool a zábavný. Je pripravená bojovať so zúrivým šialenstvom.
  Tu Gerda vystrelila na nepriateľa holými prstami a štebotala:
  - Zákon nie je napísaný diablovi!
  Jej náboj presne zhodil vežu tridsiatky štvorky. V skutočnosti to bol hurikánový prístup k podnikaniu.
  Charlotte tiež vystrelila, pritlačila si šarlátovú bradavku na spúšť a zaškrípala:
  - Sme mocní diabli!
  Christina tiež namierila zbraň. Dievčatá na streľbu používali holé prsty na nohách. Našťastie Panther vystrelil pätnásť rán za minútu. A dokáže zraziť sovietske delá a tanky ako zrno nunčakmi.
  Tu je ďalšie ruské auto v plameňoch.
  Christina zakričala:
  "Som prekliaty démon, ktorý prelieva krv!"
  Magda vystrelila aj s holým opätkom, čo sa jej veľmi darilo a veselo si zakuckávala:
  - Som diabolský bojovník!
  Áno, tieto dievčatá sú naozaj niečo monštruózne.
  Ako noví bojovníci Albina a Alvina. Vybrali si lietadlá TA-152 a súčasne lovili zo vzdušných a pozemných cieľov.
  Robili to nadšene a agresívne.
  Albina zostrelila sovietske lietadlo a zavrčala:
  - A ja som príšerná agresia!
  Potom s pomocou holých prstov prerazila aj tank armády ZSSR.
  Alvina tiež narazila do ruského auta na oblohu a štebotala, vycenila zuby v úškrnom:
  - Naša diabolská posádka!
  A tiež veľmi sebavedome z TA-152 prerazil strechu sovietskeho tanku.
  Dievčatá sú naozaj na bojovom poli, toto je niečo...
  Nacisti porazili viac ako stovku sovietskych divízií a chopili sa iniciatívy.
  Začali sa pohybovať smerom ku Kyjevu a mali značnú výhodu. Na druhej strane, Stalin sa zbláznil a reval a vydával protichodné príkazy. Zatiaľ čo súhlas a
  Nemal.
  Rommel pôsobil sebavedomo a tvoril kotly. Podarilo sa mu manévrovať a vyhrať, obísť sovietske pozície. A štrajkovať v noci a používať rôzne triky.
  Iniciatívu opäť držali Nemci. A teraz už prešli cez Dneper a už tam vyhrávali víťazstvo za víťazstvom.
  Až jesenné a zavlažovacie dažde trochu zastavili nacistov. Väčšinu Ukrajiny však dobyli späť. Nacistom sa dokonca podarilo dobyť Charkov. Bol opustený Červenou armádou a Kyjevom.
  Po centri sa snažil udrieť aj Rommel. Ale tu sa už sovietske jednotky dokázali pripraviť na obranu a ukázali výdrž. A už sovietske dievčatá ukázali svoju triedu.
  Elizave a jej posádka bojovali na IS-2.
  Dievčatá boli tiež v bikinách a bosé. A bojovali s veľkou urputnosťou.
  Elizabeth vystrelila holými prstami a zaškrípala:
  - Som veľká tigrica!
  Ekaterina sa tiež tak posrala, že projektil opísal oblúk, prepichol Pantera a zakričal:
  - Žiadne slovo zbabelec!
  Elena tiež zaútočila na nepriateľa, prerazila tank bojovej generácie a štebotala:
  - Žiadny kapitalizmus!
  Vystrelila aj agresívna Euphrosinia a vydala:
  Áno socializmu!
  Vo vzduchu bojovali aj pilotky.
  Anastasia Vedmakova narazila do lietadla a tweetovala:
  - Život vo svete nie je raj!
  A žmurkla na svojich spoločníkov.
  Akulina Orlová zase holými prstami zrazila nemecké auto a zavrčala:
  - Komunizmus ovládne planétu!
  Mirabela Magnetic zrazila Messerschmida holou pätou a zavrčala:
  - Pre veľké výhry!
  A žmurkla na svojich partnerov, aj keď ju nevideli.
  Akulina Orlová poznamenala:
  - Tryskové príšery pre nás nie sú prekážkou ...
  Koncom jesene a zimy sa Nemci rozhodli postaviť do defenzívy. A Červená armáda už postupovala. Stalin sa rozhodol zasiahnuť v centre. Rommel však na rozdiel od Hitlera spravil druhú a tretiu líniu obratov silnejšiu ako prvú, čo znížilo účinok delostreleckej prípravy.
  Nemci dokázali odraziť sovietsku ofenzívu v strede. Prvýkrát sa do januárových bojov zapojili samohybné delá E-10 a E-25. Boli malé, s nízkou siluetou a umiestnením motora spolu s prevodovkou naprieč a prevodovkou na samotnom motore. A je to veľmi produktívne.
  E-10 je veľmi praktické a ľahko vyrobiteľné samohybné delo, vysoké len 1,4 metra. A E-25 je len 1,5 metra a len o niečo ťažší s kanónom Panther a motorom o sile sedemsto koní. Toto auto malo dobrú ochranu: čelo 120 mm, boky 82 mm pod svahmi. A jeho prvé bojové použitie ukázalo veľkú efektivitu a mobilitu.
  Margaret a Helga bojovali na E-25 a veľmi famózne zasiahli nepriateľa. Porážka nepriateľa nasledovala po porážke v povodni.
  Margaret vystrelila na sovietsky stroj. Udrela a povedala:
  - Všetko bude super!
  Helga tiež vystrelila projektil pomocou holých prstov na nohách a štebotala:
  Možno hyper...
  Bojovníčka sebavedomo prerazila tank IS-2 a zapískala jej nosovými dierkami.
  Ofenzíva sovietskych vojsk v zime bola odrazená. Ale potom opäť vojna a bitka. Nemci začali postupovať v marci.
  Úder ich jednotiek bol v smere na Kursk. Do bojov sa zapojili aj E-100. Toto auto bolo veľmi dobre chránené zo všetkých uhlov a zároveň aj napriek veľkej hmotnosti relatívne mobilné. A v prielom ukázal svoju účinnosť.
  Nemci zároveň postupovali v noci pomocou prístrojov nočného videnia. Fritzovi sa podarilo prelomiť obranu Červenej armády a dobyť Orel, Kursk a Belgorod. Dosiahli sme pomerne veľa úspechov. K Voroneži sme sa priblížili v polovici apríla.
  Rommel sa cítil sebavedomo. Zdalo sa, že ešte trochu a bude úplné víťazstvo. Ale spojenci dali ultimátum: hovoria koniec vojny. A rovnaké nároky na Stalina.
  10. mája 1945 bolo vyhlásené prímerie. Potom sa začali rokovania. USA a Británia ponúkli svoje sprostredkovanie. O mesiac neskôr bol uzavretý mier. Nemecko dostalo Ukrajinu bez Krymu, Bielorusko, pobaltské štáty, Moldavsko a časť donskej čiernej zeme výmenou za Kursk, Orel a Belgorod. Fínsko obnovilo bývalé hranice, ale vrátilo región Petrazavodsk. Pravda, výmenou za peňažnú kompenzáciu od ZSSR. Nórsko dostalo aj malé územie pri Murmansku, ktoré vstúpilo do federácie s Treťou ríšou.
  Vznikla Európska únia - ktorá zahŕňala všetky krajiny okupované Nemcami a satelitmi, ako aj bývalé republiky ZSSR. Rommel a Speer presadzovali umiernenú politiku a oficiálne hlásali rovnosť všetkých národov a rás. Vznikla Euroreich.
  Ale demokracia bola obmedzená. Napriek tomu sa objavili iné strany ako nacistické a bola zriadená voliteľná funkcia prezidenta. Rommel sa stal prvým prezidentom Európskej únie. Vládol štyri funkčné obdobia po päť rokov, kým v roku 1966 rezignoval, aby uvoľnil miesto mladším. Potom bol prijatý dodatok o dvoch funkčných obdobiach prezidenta Európskej únie.
  Stalin zomrel v marci 1953. Po boji o moc ho vystriedal Chruščov. Bol tu dvadsiaty kongres. A Stalina ešte viac nasrali jeho vlastní ľudia. Potom sa však veci vyvíjali trochu inak. ZSSR prehral druhú svetovú vojnu a jeho úloha vo svete bola menšia. Za týchto podmienok sa im o budovaní komunizmu ani nesnívalo. Nikita Chruščov nebol zvrhnutý, ale vládol až do svojej smrti v roku 1971. A nenastúpil po ňom Brežnev, ale Šelepin. Nemci boli prví, ktorí leteli do vesmíru a tiež na Mesiac. Potom, v roku 1980, Európska únia odletela na Mars. Euroreich zjednotil všetky krajiny Európy a časť ZSSR a tiež kontroloval majetky v Afrike a Ázii. Toto sa ukázalo ako veľmi silný štát. A keď predbehla USA, stala sa svetovým hegemónom. Čína a Japonsko nikdy nepovstali. Ten posledný obsadili Američania a došlo k partizánskej vojne. V Číne pokračovala občianska vojna a divoký kapitalizmus.
  Svet sa stal eurocentrickejším. A koloniálny systém sa nezrútil. Emmanuelle teda v roku 1984 skončila. V Ríme sa konajú olympijské hry.
  Dievča Emmanuelle ide do veľkého mesta. Všetko je veľmi čisté a upratané.
  Emmanuel spieva:
  - Som rímsky bojovník na kolenách divochov!
  Nepriatelia Nera zmietnem z povrchu zeme!
  Olga Rybachenko, toto dievča sa objavilo vedľa Emmanuelle, vynorilo sa ako diabol z tabatierky a zakričalo:
  - Čo si myslíš, že to všetko je? Sakra dvaja!
  Emmanuel zakričal:
  - Čo ešte?
  Oľga odpovedala s úškrnom:
  - A potom... Prečo si myslíš, že spojenci uzmieria Stalina a Rommela? To je práve naopak! V skutočnosti je nasledujúce oveľa skutočnejšie!
  Nemci v polovici mája 1945 obnovili ofenzívu. Hlavným smerom sa stal Stalingrad. Hlavné bitky sa rozvinuli pozdĺž Dona a ďalej k Volge.
  Nacisti sa začiatkom júla priblížili k Stalingradu a začala sa grandiózna bitka.
  Obrannú pozíciu v ruinách na Volodarskej ulici zaujal ženský prápor ostreľovačov pod velením kapitánky Natašky Kaktusovej. Za ruinami sa schovávali dievčatá so samopalmi a puškami, zviazané zväzkami granátov.
  Samotná Natasha je v bodkovanej tunike na nahom tele, v krátkych nohaviciach a bosá. Krásne a krivé dievča, s výraznými bokmi, tenkým pásom, nakrátko ostrihaným pod poldecákom. Tvár je veľmi výrazná, s mužnou bradou, modrými očami široko od seba. Svetlohnedé vlasy zošediveli prachom, vysoká hruď, tvrdý pohľad. Kapitánka Natasha bojuje už viac ako dva roky a aj napriek svojej mladosti toho videla naozaj veľa. Dievčenské nohy sú pokryté reznými ranami a modrinami. Dievča je šikovnejšie na pohyb naboso ako hrubé a nemotorné čižmy.
  Holá podrážka cíti najmenšie vibrácie pôdy, upozorňuje na blízkosť míny a samotná matka zem dodáva odolnosť. Na jednej strane dievčine stvrdli nohy, nebáli sa rozpáleného kovu, ani ostrých sutín ruín, no na druhej strane nestratili citlivosť a pružnosť, upozorňujúce cez hukot na pohyb. tankov.
  Sladká Natashka drží granát s priviazaným výbušným balíčkom. Je potrebné sa plaziť k impozantnému nemeckému tanku "Lev", ktorý zalieva ulice guľometmi.
  Mirabela sa plazí vedľa nej. Také bosé, takže všetky dievčatá z práporu boli z čižiem, napodobňujúce svojho veliteľa. Jej zaprášené chodidlá sa pri plazení po štyroch zostrujú. Mirabeline žlté vlasy sú strapaté a dlhé... Trochu kučeravé. Samotné dievča je štíhle, chudé, malého vzrastu. Dokonca si ju možno pomýliť s dievčaťom, s úzkymi ramenami a zdanlivo veľkou hlavou.
  Mirabela však už zažila veľa. Podarilo sa jej navštíviť fašistické zajatie, ktoré prežila kruté mučenie, aj bane, odkiaľ sa jej nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo ujsť. No pri pohľade na jej detskú nežnú tvár sa nikdy nedá povedať, že by ju bili gumenými palicami po pätách, telom jej prechádzal prúd.
  Mirabela strieľa... Vojak Tretej ríše, v tomto prípade Arab, padne mŕtvy a jeho papuľa zdvíha piesok a sutiny.
  Natashka vsunie pod hromadu odpadkov hromadu granátov. Teraz sa sem priplazí deväťdesiattonový "Lev" a vyhodí to do vzduchu. Modré oči dievčaťa sa na jej tvári lesknú ako zafíry, spálené od spálenia a prachu.
  Skúsenosti naznačujú, že dobre chránený tank teraz zmení polohu. "Lev" má 100 mm bočné pancierovanie a dokonca aj pod uhlom. Tridsaťštyri sa cez ňu nevie prebiť, šancu majú len ťažkí Kevesheovci. Ale cieľom sú húsenice. Hlavnou vecou je zbaviť auto mobility ...
  Svetlana vystrelí dávku zo samopalu... Padá vojak, nikto nevie akej národnosti. Nemci, ktorí dobyli, aj keď z väčšej časti morálne, väčšinu východnej pologule, si vážia árijskú krv a vrhajú do boja koloniálne jednotky: Arabov, Afričanov, Indov, rôznych Ázijcov a Európanov. Zvýšil sa aj počet Poliakov - ktorí sú z kolísky zvyknutí nenávidieť boľševické Rusko. Bojujú tu ukrajinskí nacionalisti, donskí kozáci, Čečenci a celý Kaukazský kaganát. Rommel vychoval celú internacionálu.
  Veľa nepriateľov...
  Svetlana šikovne uhýba paľbe zo samopalu. Guľka sa takmer rozštiepila, sčernela od prachu, okrúhla, dievčenská päta. Krásna kapitánka dokonca pocítila šteklenie, ako blízko preletel darček veľkého kalibru. Dievča sa prekrížilo a zašepkalo:
  Ani guľka nás nezastaví!
  Mirabela strieľa späť... Ďalšie dievča Angelica - veľmi ryšavá, nadpriemerne vysoká a svalnatá, napriek úbohému prídelu. Tiež veľmi pekné dievča s luxusnými bokmi, vyhrnutým pásom, nie žensky širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Angelica bojuje len v šortkách, tunika je roztrhaná na kusy a rozpadá sa na prach a po Volge nedodávajú nové uniformy. Nedajbože preniesť viac munície a kvapku jedla pre vyčerpané sovietske jednotky.
  Angelica je teda takmer nahá, nohy má doškriabané, najmä kolená. Kus šrapnelu zasiahol chodidlo pravej nohy a bolí to, ťažko sa chodí.
  Ryšavá, zaprášená, takmer nahá Angelica vykrúca svoju peknú, no zároveň tvrdú tvár. Strieľajúce dievča hovorí:
  - Pán, Moskva a Stalin sú nad nami!
  A odreže útočiacich nacistov, sama sa sotva stihne vrátiť späť.
  Ruiny a úzke uličky sťažujú otáčanie impozantných nemeckých tankov. Tu je takmer dvesto ton "myší" a vôbec nemôžu prejsť ...
  Ako Svetlana očakávala, "Lev" sa trochu povozil a zahrabal sa do kopy odpadu. Došlo k výbuchu. Húsenica praskla, odletelo pár poškodených valčekov.
  Zranený tank sa zastavil a z hlavne mu vyletel náboj...
  Niekde v diaľke zaburácalo a zanechávalo ruiny. Blondínka Svetlana zasyčala ako had:
  - To je môj výpočet! Otvorený účet...
  Dievča-kapitán je opäť nútený odplaziť sa. Nemci a ich satelity nedokážu využiť svoju technickú prevahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uviazli hordy Tretej ríše v pozičných bojoch v pomerne veľkom a dobre opevnenom meste.
  Mirabela hodí granát. Nútiť ich robiť kotrmelce na zostrelených Nemcoch či Araboch, prevracať sa. Jeden z nacistických militantov si odtrhne ruku a zavesí na ňu anglické hodinky s kompasom.
  Mirabela hovorí s úsmevom:
  - Čo ti ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásna dievčina si zo zaprášenej päty striasa kúsok prilepenej keramiky.
  Angelica sa tiež opráši, s pevnými, plnými prsiami. Bradavky sú takmer čierne od nečistôt a svrbia. A skúste sa umyť. Opäť sa musíte zahrabať, keď čmárajú nemecké samopaly. A plaziť sa plastovým spôsobom.
  Prápor dievčat drží svoje pozície, hoci dochádza k ostreľovaniu. A trhajú ťažké granáty a z neba padajú bomby ... Ale odvahu sovietskych hrdiniek nič nezlomí.
  Tu Svetlana vidí, ako sa Panter plazí. No tento tank už nie je taký strašidelný.
  Môžete ho zapichnúť do boku. Dievča kýchlo, vypľulo prach, ktorý jej liezol do elegantných úst. Vzala do ruky granát, zaťažený výbušným balíčkom. Musíte sa nepozorovane priplížiť. Ale okolo je toľko dymu.
  Angelica sa začala plaziť a oprela sa o odtok holými prstami a lakťami. Bola ako mačka sledujúca myš. Dievča si pamätalo vojnu z toho hrozného leta štyridsiateho prvého roku, keď Wehrmacht zradne napadol územia ZSSR. Nebolo ani to dievča, skoro to dievča? Najprv áno, ale potom si zvyknete. A neustále výbuchy nábojov už vnímate ako obyčajný hluk.
  A teraz to vybuchlo veľmi blízko. Dievča sa plesklo po bruchu. Úlomky sa rútia zhora ako kŕdeľ divých včiel. Angelica šepká s popraskanými perami:
  - V mene spravodlivosti, Pane!
  Dievča zrýchli plazenie a hodí granát s pripojenou výbušninou. Súčasnosť letí v oblúku. Je počuť výbuch, tenšie bočné pancierovanie Panthera sa hodí. Nemecký tank začne horieť, bojová súprava exploduje.
  Svetlana s úsmevom zašepká:
  Ďakujem ti Pane Ježišu! Verím len v teba! Modlím sa k tebe sám!
  Zlomí pantera. Odtrhnutý dlhý kmeň je pochovaný v troskách. Predný pancier, oddelený od bočného panciera, pripomína lopatku.
  Svetlana, ktorej oči na tvári hnedej od prachu a spálenia slnkom žiaria chrpami, hovorí:
  - Čím viac dubov má nepriateľ, tým silnejšia je naša obrana!
  Angelica je veľmi sexi, v čiernych nohavičkách a nahom, zaprášenom, silnom tele. Dievča je veľmi šikovné. Dokáže hádzať črepy skla holými prstami na nohách.
  Teraz ladnou, prachom pokrytou nohou hodila ostrý predmet. A zaseknutý, priamo v hrdle fašistu. Krásna Angelica bľabotala:
  - A ja som sexsymbol a symbol smrti!
  Dievča, po ktorom sa znova plazila a strieľala. Viedol oheň a Svetlana.
  Kapitánka krásy Natasha, ktorá porazila fašistu, zaštebotala:
  - Život je reťaz a maličkosti v ňom sú články...
  Mirabela vystrelila, rozrezala Fritzovi hlavu a dodala:
  - Odkazu nemožno nepripisovať dôležitosť!
  Svetlana, opäť presne strieľajúca, zakričala:
  - Ale nemôžete ísť v cykloch na maličkosti ...
  Mirabela vystrelila presne a dodala:
  V opačnom prípade vás reťaz ovinie!
  Statočne tu bojujú aj Emmanuel a Olga Rybachenko.
  Obe dievčatá sú veľmi bojovné. A hádžu granáty holými prstami na nohách.
  Emmanuel so smiechom poznamenáva:
  - A tu tiež nie je bitka slabá!
  Olga Rybachenko, vyceňujúca zuby, súhlasila:
  - Nie slabý! Ale bude horšie!
  Emmanuelle zavrčala a žmurkla zafírovými očami.
  - Všetko bude super! Poďme ku koronavírusu!
  A bojovník sa bude smiať. A hádzaním noža holými prstami prepichne Pantera do boku.
  Olympias, mihajúca sa svalnatými, opálenými lýtkami, odbíjala stepovanie holými, krásnymi nohami. Dievča spievalo:
  - Sväté ruské tváre blikajú z ikony ... Bože chráň, aby ste namočili aspoň tisíc Fritz! A ak niekto buzeruje viac ako fašisti, nikto vás za to, verte, neodsúdi!
  Potom nabila protitankovú pušku a znova vystrelila. Nemecký transportér opäť vyfúkol dym.
  Dievčenský prápor spôsobil Fritzovi značné škody. Utrpel však aj straty. Tu bolo jedno dievča roztrhané napoly a jej tvár bola napriek prachu taká bledá.
  Väčšinu Stalingradu už nacisti dobyli, no to, čo z mesta zostalo, sa nechce vzdať a vzdať sa.
  Svetlana sa medzitým pokúša preraziť cez "Tigra". Silné nemecké auto dostalo do boku granát, ale nepodľahlo. Otočí sa, aby vystrelil z dela. Dievča sa musí zahrabať do zeme a sutín, aby ho nerozdrvila tlaková vlna, ktorú uvoľní súčasnosť.
  Svetlana ticho zašepká:
  - Mami, oci, prepáč!
  Mirabela hodila na Tigra granát, ktorý jej vybuchol na čelo. Dievča zasyčalo:
  - O tom, že svetelné vyučovanie v zime na jar... Bez výnimky opakujem, že Rommel je morový bastard!
  Angelica, ktorá prelomila pohľad nacistov a oblievala ich vodou, napätá:
  - V truhle som teraz videl Führera! A chudáka kopla rovno do oka!
  Ryšavá dievčina skutočne hodila granát na tank holými prstami. Zasiahol hlaveň... Nasledoval výbuch a papuľa "Tigra" bola rozbitá.
  Zbabelý Nemec to zobral a cúvol.
  Svetlana si odfrkla cez nosné dierky:
  - Naši, tvoji sa nepodvolia!
  Mirabela sťala guľkou hitlerovského žoldniera a spievala:
  - A ten darebák nežartuje! Ruky-nohy, skrúca ruské povrazy! Zuby zatína do samého srdca... Vlastu pije až do dna!
  Svetlana, chichotala sa, štekala:
  - Fuhrer divoko kričí, roztrhne sa!
  Mirabela vystrelila a dodala:
  - No, smrť obláčiky, škerí sa!
  Objavil sa ešte nebezpečnejší "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkre. Navyše sa nepribližuje k pozíciám sovietskych vojsk. Auto držia pod krytom nemeckí guľometníci.
  Svetlana vidí, že priblížiť sa k pozíciám Fritza je nereálne. Ale na oblohe Focke-Wulfs. Jeden z týchto strojov letí bližšie k sovietskym pozíciám. Dievčatá na ňu spustili paľbu.
  Angelica hodí granát a zúrivo hovorí:
  - V hlbokej smrti - niet odpustenia!
  Potom dievča odbočí zo samopalu. Rýchlo sa vráti späť. Relatívne nový nemecký tank "Panther" -2 s malou vežou a nižšou siluetou rýchlo vyrazí hore.
  Niekoľko dievčat hádže na nemecké auto granáty. Keď dostala darčeky, zamrzne a nemôže sa otočiť.
  Angelica zapískala a zasyčala:
  - Toto je nový útok! Roztrhneme jej ústa!
  Panther-2 zavrčal a vystrelil zo svojej silnejšej zbrane.
  Ohnivý stĺp rozdelil vzduch a okamžite zohrial a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica sa zachichotala, mušle preleteli okolo polonahého dievčaťa. Nehanebná ryšavka potriasla bokmi a povedala:
  - A Newton porazil nepriateľov, zhodil jarmo z trónu! Fritz nariadil svoj Newtonov zákon!
  Stalingrad bol celý pohltený požiarmi, keď sa zdalo, že ohnivé jazyky olizujú oblohu a praskajú fialové, oranžové a šarlátové iskry! A každá iskra je ako duch unikajúci z pekelného hradu.
  Svetlana, ktorá zrazila nemeckého bojovníka, zažiarila modrými očami a spievala:
  - Čo kňučíš zlá stará žena? Ver mi, len psychiatrická liečebňa za tebou plače!
  Mirabela spievala v speve a strieľala do nacistov:
  - Aké dobré je ľahnúť si do trávy a udrieť Fritza po hlave! Pripravte pre Fuhrera obklad a pošlite guľky zo samopalu!
  Dievča sa divoko zachichotalo a prevrátilo sa z brucha na chrbát. Vyrobil som bicykel s nohami. Vyletel granát. Lietajúci Focke-Wulf, ktorý dostal šrapnel pod brucho, sa rýchlo vzniesol vyššie. Je vidieť, že ho zranili ostré úlomky. Fašistické stvorenie začalo horieť a začalo strácať kusy zlomených krídel.
  Svetlana, keď videla, ako Fokke stráca výšku, zakričala:
  - To je semafor! Na palube visí sekera!
  Nemecké lietadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všetkých vzdialených kútov oblohy. A kam sa podelo fašistické eso. Urobil som poslednú odbočku. Kat ľahol popolom, nie pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a povedala:
  - Byť či nebyť? To nie je otázka!
  Angelica opäť hodila kus skla nohou, až tak, že udrela do oka a vyšla na Fritza zozadu:
  - Som tanková armáda! A musíte sa liečiť!
  Nemci a ich satelity sa snažili postúpiť a hádzali pred seba granáty. Takáto taktika proti dievčatám nevyšla. Tu Emmanuelle nasadila katapult a ako odpoveď zasiahla nepriateľa.
  Spisovateľka zakričala:
  - Santa Claus trhá Rommelovi ústa!
  Náboj katapultu, ktorý prenikol do davu nacistov, ich rozptýlil a zároveň sa prevrátil vo vzduchu. Fritz spadol a rozbil sa na troskách stien.
  Tank "Tiger" -2, ktorý stratil rovnováhu, sa zrazil s "levom". Ach, Leva, kde je tvoje impozantné meno?
  Svetlana sa usmiala a odpovedala:
  - Výborne, Emmanuel!
  Dievčenská spisovateľka agresívne štekala:
  - Emmanuelle je vždy pripravená!
  Dievča v reakcii potriaslo bosou nohou.
  Dievča-kapitán opäť začal pribíjať. A Olympias pošteklila Emmanuelinu úzku nohu, aké je to teraz ťažké! Niet divu, že sa dievča nebojí prejsť cez požiare.
  Mirabela v speve povedala:
  -Mladosť je dobrá - staroba je zlá!
  Angelica, táto veselá ryšavka, súhlasila:
  Nie je nič horšie ako staroba! Toto je skutočne najnechutnejší stav zo všetkých možných!
  A dievča urobilo skok prevratom. Na chvíľu si predstavila hnusné babky. Nie, neporovnávajte, stará žena s dievčaťom. A aká krása, v štíhlych telách.
  Angelica to vzala a zaspievala:
  - Tok po roku, roky v karavane,
  Stará žena drhne hennu v mažiari...
  A čo moja štíhla postava,
  Nechápem, ako odišla mládež!
  Svetlana zablikala očami, zrazila Nemca úderom do slabín a poznamenala:
  - Nie! Vo vojne je však také čaro - zostať navždy mladý! Vždy opitý!
  Olympias dal do katapultu novú nálož. To je niečo ako dobrá malta. Dievča zasyčalo:
  - Neprejdi, ale prejdi!
  Emmanuelle šúchala štíhlou, ale obratnou nohou a štekala:
  - Fritz tvár!
  A granát spolu s výbušným balíčkom vletel v plnom prúde do pozícií nacistov.
  Áno, Stalingrad im nebol daný. Prepadnutie trvá už tretí mesiac od konca júna, no mesto nestihlo všetko zobrať. Na iných úsekoch frontu dosiahli nacisti úspech, ale nie na tomto.
  Svetlana vystrelila z pištole a zavrčala:
  - Všetko je nemožné, náhodou je to možné... Netreba veľmi komplikovať vesmír!
  A narazil do benzínovej nádrže motocykla. Stroj vybuchol a zadymenú krajinu ožiarili ohnivé víry. A Nemca roztrhala ohnivá laba.
  Kapitán dievčaťa zakričal:
  - Milujem zabíjať zlo! A toto je najvyššie dobro!
  Mirabela praskla Nemcom a zasyčala:
  - Poďme sa hrať na dikobraza!
  Angelica začala strieľať, presnejšie. Niekoľko černochov zostalo ležať na troskách pokrytých kopijou:
  - Zabite nepriateľa! - zašepkalo dievča.
  Mirabela hravo zaspievala:
  - Po natretí Rommela rúžom, Mainsteina lakom na vlasy, vtiahnem ťa do zajatia princeznej, verný pes ťa ohryzie!
  Svetlana, strieľala, zasyčala:
  - Poď večer, Adolf, obes sa... Prestaň si klamať hlavu! Poďte večer, lietajte ako gyrfalcon - tvrdo poraziť náckov!
  Mirabela nahnevane povedala a strhla prilbu z hlavy stormtroopera:
  - Môžeme! A budeme!
  Dievčatá z práporu "Lenin" zastavili postup cudzích vojsk. Fritz sa pohol dopredu a doslova vyhadzoval mŕtvoly do priestoru. Nepomohol ani tank "Lev", do ktorého sa vkladali nádeje. Tu je modifikácia stroja so 150 mm kanónom.
  Angelica odhodila kameň prilepený na jej nahej bradavke. Dievča má také krásne a plné prsia. Dievča hádže nohou granát. Noha je silnejšia ako ruka a hod ide ďalej.
  "Lev" dostal medzeru v húsenici a zastavil sa. Výstrel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, pľuvajúca, hovorí:
  - Ruský bojovník nestoná od bolesti!
  A dievča znova strieľa. A robí to mimoriadne dobre. Fašista vykláňajúci sa z veže padá späť.
  Ryšavé, takmer nahé dievča hovorí:
  -Márne nepriateľ verí, že sa mu podarilo rozbiť Rusov! Kto sa odváži, útočí v boji, nepriateľov surovo porazíme!
  A Angelica valcuje svaly tlače, ktoré má veľmi reliéfne.
  Ach, aké sú dievčatá krásne! Nechcem, aby niekto z nich zomrel.
  Stalenida bežala... Veľmi krásne dievča s nadýchanými bielymi vlasmi. Akosi sa jej podarí natrieť ich nejakým elixírom, aby sa nezašpinili.
  Dievča je veľmi krásne, s postavou Venuše, len viac tónované a reliéfne. Oblečenie na nej, len podprsenka a nohavičky. Všetko ostatné je už roztrhané. Ale aké pôvabné sú nohy! Toto nie je dievča, ale pečať dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje sa zvláštnym spôsobom ako veverička. Bosé nohy, blikanie a päty zostávajú prekvapivo čisté. Stalenida strieľa a fašista dostane vred na hrudi.
  Dievča hovorí:
  - Vernosť vlasti je najvyššie slovo!
  Angelica so smiechom poznamenala:
  - Vyzleč si podprsenku a zostaň ako ja v šortkách!
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Toto nie je vhodné!
  Angelica potriasla bokmi, trefne vystrelila a zaspievala:
  - Niečo, čo je členom Komsomolu, sa stalo nezvyčajným! Takto chodiť s odhalenou hruďou je veľmi neslušné!
  Steelenida sa zachichotala a poznamenala:
  - Prečo prinášať radosť Fritzovi, pozrite sa na našu krásu!
  Angelica rozhodne odpovedala:
  - Naša krása je smrteľná!
  Oceľové dievča sa zachichotalo a vystrelilo na TA-200. Nacistické auto začalo horieť. A krásna blondínka vykríkla:
  - Smrť zlu!
  Angelica sa zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, keď videla, že Nemec padá, zavrčal:
  - Toto je najvyššia hodnota! Nemyslite si, že nacisti, že ste vyhrali!
  Angelica spieva:
  - Čakanie na víťazstvo! Víťazstvo čaká... Tých, ktorí túžia zlomiť putá! Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Budeme schopní poraziť nacistov!
  Krásne dievča a jej nahé prsia sa trasú. Dobre s holým trupom v horúčave, ktorú umocňuje oheň.
  Svetlana teraz vyzerala oveľa odhodlanejšie. Strieľala na Fritza zo samopalu a štekala:
  - Dám ťa vykastrovať!
  A skutočne nacisti dostali smrtiace dary a rakvy! A dievča im ukázalo postavu, postavme si holé prsty na nohách. A pískal ako slávik-zbojník. A to cez prsty dolných končatín.
  Dievča kapitán je veľmi múdre. A šumivé. A už vôbec nie kruté. Aj jej je niekedy ľúto nepriateľských vojakov, ktorí môžu mať deti, ktoré budú plakať za svojimi mŕtvymi otcami.
  Svetlana však takéto myšlienky od seba zaháňa, a tak sa vám z nich chce plakať. Ale neboli to Rusi, ktorí prišli k Nemcom lúpiť a zabíjať. Nie, to sú Nemci a na ruské priestranstvá vtrhla celá agresívna svorka cudzincov z celého sveta.
  Svetlana sa skrížila a vystrelila na Fritza, ktorý sa potichu snažil priblížiť k pozíciám ruského Fritza... Guľkou vyrazené oko a mozog mu vytiekli.
  Dievča-kapitán sa usmialo a vtipne povedalo:
  - Priamo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Svetlana presne vystrelila a trafila motorku postranným vozíkom. Auto sa začalo trhať a guľomet odletel a niekoľkokrát sa prevrátil. Potom sa jeho papuľa zaborila do trosiek.
  Dievčina si obtrela holú, zaprášenú podrážku o sutiny. A opäť mierila. Jej veselá, mladá tvár sa uškrnula skôr uškrnula. Dievča spievalo:
  - Nie, povedali sme fašistom, naši nestrpia, aby sa ruský voňavý chlieb volal brod!
  Mirabela urobila veľmi presnú strelu, z ktorej sa Focke-Wulf vznietil a zaštebotal:
  Samozrejme, pre darebákov je voľba jasná,
  Za doláre je pripravený zradiť Rusko ...
  Ale ten ruský muž je taký krásny
  Že je pripravený dať svoj život za vlasť!
  Dievča urobilo salto a ukázalo nacistom figu, rolovalo a guľky sa nedotkli krásy.
  Objavila sa Angelica, táto kráska, takmer nahá a špinavá ako diabol, hodila granát naraz s dvoma nohami. A skontrolovala:
  - Čo mám, je... Fritz v ostrej strane!
  Olympias opravila Angelicu:
  - Ostro, do boku, a nie do ostrej strany!
  Dievča sa zachichotalo, potriaslo svojimi melónovými prsiami a spustilo granát pomocou granátu s výbušným balíčkom. "Tiger" bol zasiahnutý papuľou a toto krivé umelecké dielo sa vyhlo.
  Potom nacistický tvor cúvol. Začala sa plaziť ako korytnačka chytená v ohni.
  Svetlana spievala a veselo žmurkala:
  - A "Tiger" cúva a Nemci sa skrývajú!
  Panenský prápor manévroval pod útokom, leteckými útokmi a ťažkými zbraňami. Tu zasiahli prúdové bombardéry, do neba sa zdvihli rozbité, rozžeravené strmy. A kamene boli v plameňoch. Našťastie žiadne z dievčat nezomrelo, no na druhý svet odišli muži - ktorým to až tak ľúto nie je! A duše lietajú - niektoré do neba a iné do pekla! Kde čerti s vidlami už čakajú na tých, čo neverili v Ježiška.
  Angelica je najsexi z rozzúrených bojovníkov: no, môžu nacisti zo svojho "Sturmtigera" skutočne strieľať na pozície sovietskych vojsk a zabíjať červených bojovníkov?
  A dievča schmatlo bosými nohami granát a krútilo sa v kaskádach kotrmelcov. A točiť rýchlejšie a rýchlejšie. A potom zo všetkých síl hodila dar smrti do širokej tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zažiarili a granát vletel do širokej papule. A silný stroj sa najprv dusil a potom sa ponáhľal. Dva "kráľovské tigre", ktoré stáli po stranách "Sturmtigera", boli vyhodené hore a rozptýlené rôznymi smermi. Boli z nich odtrhnuté valčeky, spadli dole a lietali ako zlomený náhrdelník kráľovnej.
  Tlaková vlna odhodila Angelicu a dievča letelo hore nohami. A bola prevrátená, rozkolísaná a hodená. Kráska však napriek tomu pristála, ostré sutiny a drvené kamene sa zaryli do jej holých chodidiel. Dievčatko to bolelo a aj cez mozoľnaté chodidlo sa hrot prepichol.
  Ale Angelica našla silu vstať a zakričať:
  - Vy fašisti padnete popolom!
  Svetlanu a ďalšie dievčatá vyhodila výbušná vlna a dokonca ich mierne rozdrvila. Ale žiadna z krásnych bojovníčok nezomrela. Dievčatá sa stretli s hurikánom a dobre mierenou paľbou. Potláčanie vyskočených nacistov a iného agresívneho hmyzu obliehajúceho ZSSR.
  Mirabela spievala s veľkým nadšením:
  - A keď nás trúba Pánova vezme do boja, budeme priatelia s Komsomolcami! A z Jehovovej vôle budem pri nebeskej slávnosti!
  Angelica striasajúc prach zo svojich krvavých chodidiel spievala:
  - Lenin, párty, Komsomol! Posielame Fuhrera do blázinca!
  Dievčatá sa začali ohlušujúco smiať a Emmanuelle vystrašene a nahnevane povedala:
  - A môj katapult, nie taký presný - ako tie holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias hrajúca sa so svalmi na rukách povedala:
  - To je v poriadku! Stále premýšľaš. Niečo chladnejšie!
  
  NEBOmbujte BRITÁNII
  Hitler nezbombardoval anglické mestá a podarilo sa mu vyhrať leteckú bitku o Anglicko. Speer navyše už v máji štyridsiateho roku dostal funkciu ríšskeho ministra pre výzbroj a strelivo. A v dôsledku toho sa výroba lietadiel začala rýchlo zvyšovať.
  A 4. novembra 1940 nasledovalo nečakané, ale odvážne pristátie v Británii. Čo zaskočilo pobrežnú obranu. A Nemcom sa podarilo dobyť predmostia tým, že zajali veľké množstvo britských vojakov. A potom okamžite rozvíjať úspech.
  Dosiahlo veľké víťazstvo a Anglicko sa v štyridsiatom roku prepadlo. Vojna nejaký čas pokračovala. Churchill utiekol do Kanady a pokúsil sa tam zorganizovať odpor. A Nemci obsadili početné kolónie Anglicka jednotkami. A potom Japonsko zaútočilo na Spojené štáty. A Tretia ríša sa musela zapriahnuť.
  Získať Ameriku nie je jednoduché - oddeľuje ju oceán. Ale Nemci vytvorili predmostie v Latinskej Amerike a odtiaľ začali postupovať so svojimi silami. A začali uťahovať kruh okolo Spojených štátov.
  V štyridsiatom treťom roku mali nacisti v sérii tanky Panther, Tiger a Lion. Posledné auto nebolo v reálnej histórii, no teraz mali nacisti oveľa viac zdrojov. "Lev" s hmotnosťou deväťdesiat ton a prehnane výkonným kanónom proti "Shermanom" sa však príliš neospravedlňoval. Ako tank Maus. Ak v testoch tento stroj ukázal uspokojivé výsledky, potom sa v reálnej histórii začal kaziť.
  O niečo lepší bol ten, ktorý dostal od štyridsiateho tretieho septembra v sérii Panther-2. Pomerne ťažký na päťdesiattri ton, no s motorom s výkonom deväťsto koní sa dobre pohyboval. A jej 88-milimetrový kanón v 71 EL prerazil Shermany zo štyroch kilometrov.
  Gerda práve dostala jednu z prvých úprav Panther-2 a bojovala s Američanmi v Kanade.
  Bol október 1843. Napriek jesennej pohode boli dievčatá bosé a v jedných bikinách.
  "Panther" -2 z veľkej vzdialenosti mohol zasiahnuť a mal dobrú ochranu čela. A jej boky sú lepšie chránené ako strany jednoduchého Pantera; nemôžete si vziať bazuku alebo malokalibrovú zbraň.
  Ale aby ste zasiahli z veľkej vzdialenosti, musíte mať fenomenálnu presnosť.
  A Gerda pravdepodobne strieľa holými prstami, aby zasiahla. Projektil opíše oblúk a prerazí americký tank Grant zo štyroch kilometrov.
  Dievča reve:
  - Sme len diabli!
  S pomocou holých prstov na nohách strieľala aj Charlotte a agresívne poznamenala:
  -Politik je prasa v čistom obleku a líška v maske svätej nevinnosti!
  Kristina vystrelila jednu po druhej, čo urobila veľmi trefne a potešila, presne prerazila Sherman a vrčala:
  - Politik rád hlasno šteká a ohlušujúco sľubuje, ale keď máte sľub splniť, nebudete počuť nič iné ako výhovorky!
  Magda tiež zasiahla nepriateľa veľmi smrtiacou strelou, prerazila čelo veže tanku a zakričala:
  -Je lepšie zmlátiť politika, ktorý sľubuje nečinnosť, ako zbiť palec, keď prídete o prácu!
  A dievča vybuchlo do smiechu... A znova vystrelil z pištole. Spojené štáty tak ľahko nedokážu poraziť Tretiu ríšu.
  Ale Fritz má ľudský materiál a technika je silnejšia. Napríklad ME-309 je impozantný, proti ktorému nie je príjem a z ktorého niet úniku. Tento stroj má veľmi silnú výzbroj: tri 30-milimetrové letecké delá a štyri štrnásťmilimetrové guľomety, ktoré sú tiež smrteľnými časťami. Až sedem ohnivých bodov - super!
  ME-309 je monštrum, najmä ak ho riadia dievčatá. V tomto prípade dve krásky: Albina a Alvina. Obe blondínky sú bosé a len v bikinách.
  A ako sa postavia proti Američanom. Iba úlomky lietajú rôznymi smermi.
  Albina stlačila spúšť holými prstami na nohách, vystrelila a zostrelila americké lietadlo a zavrčala:
  -Politik je lacná prostitútka, ktorá sa pridlho zaobíde a zanesie nielen pohlavnú infekciu do tela, ale v duši vyvolá aj bacil neistoty!
  Aj tu Alvina stláča pedál holým opätkom, veľmi trefne zatĺka a cvrliká z plných pľúc:
  - Lacné prostitútky sú najdrahšie - najmä ak sú politické!
  Áno, tieto dievčatá poznajú svoju hodnotu a dôkladne vybijú ducha a materiálnu zložku protivníka.
  Postupne Nemci prekonali Ameriku. Tu už majú novú útočnú pušku MP-44, ktorá Američanov poriadne ničí. Táto útočná puška je bezkonkurenčná. A to dáva Wehrmachtu rozhodujúcu výhodu.
  A dievčatá bojujú v pechote: Margaret a Helga. Používajú aj špeciálnu formu: bojujú naboso a v bikinách. A je to veľmi efektívne.
  Margaret vystrelila dávku na Američanov a holými prstami na nohách spustila výboj kolosálnej, smrtiacej sily. A štebotala a vyceňovala zuby:
  -Politička je taká prostitútka, že zadarmo sľúbi nebeské potešenie, ale do postele dá len prasa!
  Helga poznamenala, keď strieľala na nepriateľa s veľkou presnosťou a presnosťou:
  - Politik môže v aritmetike iba odoberať a deliť a po tom, čo sa stal diktátorom, môže aj resetovať podmienky vlády!
  A dievča vzalo a bosou nohou hodilo veľký, ničivý darček smrti.
  Margaret pri streľbe z útočnej pušky poznamenala:
  - Nezáleží na tom, keď diktátor resetuje pravidlá, horšie je, keď sa všetky úspechy znížia na nulu bez prútika!
  A dievča hodí aj dar záhuby holými prstami na nohách.
  Helga, ktorá kosila Američanov v ofenzíve a vyraďovala ich v radoch priamo v pohybe, vydala:
  - Keď sú úspechy diktatúry nulové, podmienky vlády sa vynulujú!
  A dievčatá to prijmú a budú sa smiať, vycenia zuby, ktoré sa lesknú ako perly.
  Toronto a Quebec padli ešte pred zimou... A v zime sa boje rozpútali už v Spojených štátoch. Sily boli nerovnomerné... Aj keď Američania mali vďaka dĺžke komunikácií a výkonnej ekonomike veľkú výhodu v množstve techniky. Ale mali horšiu kvalitu.
  Na jar štyridsiateho štvrtého roku sa do vzdušných bojov začali masovo zúčastňovať prúdové vozidlá: ME-262 a XE-162, ktoré nemali rovnocenných protivníkov.
  Najnovší "Lev" -2 sa objavil v tankoch, v ktorých Nemci po prvýkrát pri stavbe tankov umiestnili prevodovku a motor do jedného bloku a naprieč a prevodovku na samotnom motore a vpredu - radenie veža späť. Ukázalo sa, že Lion-2 má nižšiu siluetu, okrem toho sa podvozok odľahčil a veža sa ukázala byť užšia s kanónom kalibru 88 mm - 105 je pre americké tanky stále nadbytočné. "Lev" -2 sa ukázal ako mobilný a dobre chránený. Na bojisku sa okamžite chopila iniciatívy ako najlepší tank na svete.
  ZSSR po vojne s Fínskom ešte s nikým nebojoval. Jeho vývoj stavby tankov nešiel práve najproduktívnejším spôsobom. Objavili sa KV príšery s obrovskými šupinami a niekoľkými zbraňami. Iba T-34 možno nazvať úspešným tankom. Aj keď nie dostatočne výkonný.
  Okrem toho sa v ZSSR objavil vývoj kolesových pásových tankov. Séria A je už diaľnica. A veľa iných áut.
  Nemci sa na druhej strane naučili bojovať a získali množstvo bojových skúseností. Do konca leta už bola nacistami zajatá viac ako polovica územia USA. V septembri sa začal útok na New York a Washington.
  Gerda už bojovala v Lev-2. Toto vozidlo vážilo šesťdesiat ton, ale malo hrubšie bočné pancierovanie 100 mm na svahoch a 88 mm delo s dĺžkou hlavne 100 EL. A predný pancier pod veľkými svahmi bol tiež o niečo hrubší. Telo má 150 mm a 45 stupňov a čelo má 200 mm a tiež sklon.
  Americké delá nezobrali čelný pancier takéhoto tanku. A tých, čo mohli preniknúť nabok, bolo málo a nie na tankoch.
  Gerda vyslala projektil pomocou holých prstov, rozbila Shermana a poznamenala:
  - Politik pracuje s jazykom, energicky priťahuje srdce, len preto sú všetky slová dané v pečeni!
  Charlotte vystrelila na Američanov, otočila presný zásah húfnice a zavrčala:
  - Čím hlúpejšia je myseľ vládcu, tým ostrejšia je sekera jeho kata!
  Christina opäť vystrelila na nepriateľa, rozbila ďalší tank v rade a zakričala:
  - Resetovanie funkčného obdobia diktátora zmení voliča na prehľadnú sumu!
  Magda tu tiež vyrazila na nepriateľa, rozbila protilietadlové delo a zamrmlala:
  - Vládca rád hovorí otvorene, hoci len preto, aby anuloval výrečné zlyhania!
  A dievčatá opäť vyslali projektil obrovskej, smrteľnej sily!
  Aj na oblohe sú v plnom prúde vážne bitky a sú veľmi krvavé.
  Albina na ME-262 zrazila ďalšie americké auto a zakričala, vycenila zuby:
  -Supí diktátor má vždy pravdu, pretože má veľa práv, bez hraníc a volič, ktorý má práva vtákov, môže len preletieť cez kordón!
  Alvina na ME-262 tiež pristrihla americkú stíhačku a vtipne zavrčala:
  - Ak sa chcete stať orlom, prestaňte lietať s právami vtákov!
  Nacisti už zaútočili na Biely dom. Tri dievčatá: Helga, Margaret a Frida idú do kupoly, aby tam vyvesili svoju vlajku.
  Bojovníci sú bosí a len v jedných bikinách. Plížejú sa a bojujú.
  Helga hodila granát bosou nohou a vystrelila z guľometu a zavrčala:
  - Najčastejšie tí, ktorí majú práva vtákov a zvyk počítať vrany, sú najčastejšie kohúty!
  Margaret agresívne vystrelila a holými prstami hodila darček zničenia a zaškrípala:
  - Kým sa nenaučíš počítať vrany, budeš lietať s vtáčími právami a kuracou vynaliezavosťou!
  Frieda porezala niekoľko čiernych yankeeských vojakov a zavrčala, pričom holými prstami na nohách hodila ničivý granát:
  - S právami vtákov nevzlietnete do neba, ale vletíte do pekla ako kura!
  Japonské ninja dievčatá tiež bojujú s Američanmi. Tlačia sa z Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Modré ninja dievča seklo Američanov mečmi. Hodila darček smrti holými prstami na nohách a štebotala:
  - Ak máte kuracie mozgy, práva vtákov a kohútie ambície, potom perie budú lietať so zárukou!
  Žltá ninja dievčina použila svoje meče, aby zoťala Američanov a zaškrípala, pričom holou pätou hodila dar záhuby:
  -Kto má kuracie mozgy, ráta vrany a hľadá len práva vtákov!
  Červené ninja dievča spustilo bumerang holými prstami, odseklo hlavy nepriateľom a zakričalo:
  - Kto spočíta veľa vrán, dostane problémy bez počítania!
  Biele ninja dievča vzalo dar smrti svojou šarlátovou bradavkou a zakričalo:
  - Počítajúc vrany, riskujete, že budete kvákať, trieť si nos, dostanete sa do klbka ako kura!
  Nakoniec to prevzal Biely dom. New York aj Washington padli začiatkom októbra.
  A 8. novembra 1944 Spojené štáty a Mexiko kapitulovali Japonsku a Tretej ríši.
  Nastala dočasná pauza. Tretia ríša musela stráviť majetok a pripraviť sa na novú vojnu. Japonsko tiež dostalo veľa.
  Stalin sa tiež pripravoval na vojny, ale nikam sa nezmestil. Všetko bolo pokojné.
  Nemci sa pustili do stavby tankov radu E. Aj v štyridsiatom piatom roku sa podarilo získať veľmi úspešné kotúčové lietadlá, ktoré mohli urobiť zlom v každej vojne. Vyvíjali sa aj jadrové zbrane. V ZSSR sa však k nemu Stalin správal chladne a takmer nefinancoval. Hitlerov postoj bol tiež skeptický. V Japonsku sa však vykonala určitá práca.
  Rozviedka Tretej ríše dostala informáciu, že Japonci niečo dosiahli.
  Po osobnom stretnutí Hitlera a Stalina padlo rozhodnutie o spoločnej vojne proti Japonsku.
  Stalin v starobe chcel získať slávu vynikajúceho veliteľa a po váhaní sa rozhodol uzavrieť vojenské spojenectvo s Nemeckom. Hitler, ktorému sa osobne podarilo spriateliť sa s červeným diktátorom, tiež radšej bojoval s Japonskom. Okrem toho má veľa kolónií a je stále relatívne zaostalou armádou. Hoci početné, a fanatické. Takáto ľahká prechádzka sa nečakala.
  20. apríla 1950 sa začala veľká vojna proti Japonsku s kolóniami, ZSSR a Treťou ríšou.
  Červená armáda postupovala z Mandžuska. Bez skúseností s útočnými operáciami proti silnej japonskej obrane postupovali sovietske jednotky pomaly a s veľkými stratami.
  Elizaveta bojuje so samurajmi na najnovšom tanku T-54. Sovietske auto je vyspelejšie ako predchádzajúce modely, ale objavilo sa nedávno. A má 122-milimetrové delo a ona sama je veľmi ťažká - päťdesiatpäť ton.
  Stalin, ktorý nemal žiadne skúsenosti s Veľkou vlasteneckou vojnou, išiel zvyšovaním veľkosti a hmotnosti tankov.
  Mal rád všetko veľké a objemné.
  Podobne ako séria KV, aj niektoré modely, ako napríklad KV-14, vážili vyše tristo ton.
  Nemci si naopak uvedomili, že veľké hmotnosti boli neúčinné a tank potreboval mobilitu. A hlavným strojom sa stal pyramídový AG-50. Mal uhly racionálneho sklonu vo všetkých smeroch.
  A sovietske delá do nej nemôžu preniknúť zo žiadneho uhla. Zároveň je hmotnosť iba päťdesiat ton a motor s výkonom 1800 koní je plynová turbína. AG-50 je na svoju dobu perfektné auto a veľmi rýchle, na diaľnici niekedy aj sto kilometrov za hodinu.
  A kanón bol nedávno nainštalovaný s krátkou hlavňou, ale vysokým tlakom, ktorý je schopný preniknúť do všetkých áut. A kaliber 88 mm sa meniť nemusel. V skutočnosti je kaliber menší a zásoba nábojov je väčšia a rýchlosť streľby pištole je vyššia. A toto je už axióma. A naopak, veľké kalibre v súboji tankov sú v skutočnosti horšie ako malé.
  AG-50 je monštrum, ktoré drví Japonsko. Samuraji majú iba tanky série E a dokonca aj skoré, ďaleko od najpokročilejších modelov tejto modifikácie.
  Ale Elizabeth stále jazdí na T-54 a strieľa holými prstami.
  Zasiahnite nepriateľa a zaštebotali:
  -Tyran si predstavuje leva, ale žerie zdochliny ako hyena, miluje vojnu, ale nechce ťahať za remienok vojaka, rád kladie prasa a požiera ho drobmi!
  Ekaterina odhalila svoju šarlátovú bradavku, vrazila do nepriateľa stlačením tlačidla svojim prsníkom a vykríkla:
  - Ak si mrzák so svojou mysľou, tak ti protéza vzdelania nepomôže!
  Elena tiež fackala s pomocou holej päty a zavrčala:
  -Lev bez vzdelania je lepší vodca ako certifikovaný baran!
  Euphrosínia tiež vystrelila v poradí pomocou holých prstov na nohách a zavrčala:
  - Boxer má v ruke silný úder, ale politik sa bije do mozgu jazykom, aj keď je sám dosť slabý v hlave!
  Útok je na všetkých frontoch. Bojujú aj sovietski piloti. Objavil sa už aj MIG-15, ktorý môže konkurovať japonským vozidlám a tie nemecké budú zrejme lepšie najmä v rýchlosti a výzbroji.
  Anastasia Vedmakova bojuje na oblohe s veľkou dávkou sebavedomia.
  Zasiahne dve japonské autá a zaškrípe:
  - Boxer má dve ruky a niekoľko kombinácií úderov, politik má jeden jazyk, nekonečné omieľanie piesní v podstate rovnakého motívu!
  Akulina Orlová, ktorá nemilosrdne strieľala na nepriateľa a úplne vyrazila, poznamenala:
  - Bosá, dievča si sama oblečie muža, vyzlečie sa - nechá ho bez nohavíc, a roztiahne nohy, stisne si hrdlo smrteľným zovretím!
  Mirabela Magnetic, odrezávajúca japonské lietadlá a konajúca s obraznou agresivitou, poznamenala:
  - Žena, rozťahujúc nohy, stíska mamuty mužovi, aby vytlačil zlaté kvapky!
  Dievčatá bojovali s veľkou aktivitou a presúvali sa zo strany na stranu, pričom sa vyhýbali dobre miereným strelám nepriateľa.
  Nemeckí piloti obťažovali aj Japoncov.
  Albina naraz odrezala štyri autá naraz a nadšene vrčala:
  - Odhalené ženské nohy, dokonale vyzliecť mužov, ktorí nemajú hlavu!
  Alvina vzala a rozrezala päť japonských lietadiel jedným výbuchom a zaškrípala:
  - Je lepšie bozkávať bosé nohy dievčaťa, ako byť úplným osamelým lykovým topánkom!
  Gerda na tanku AG-50 bojovala po boku Charlotte. Obe dievčatá bojovali veľmi sebavedomo.
  Gerda vystrelila na nepriateľa, rozbila japonské auto a zakričala, vycenila zuby:
  - Býk má doslovné rohy a človek bez býčieho zdravia dostane obrazné rohy!
  Charlotte tiež urobila dobre mierenú strelu, prerazila nepriateľa a poznamenala:
  - Muž, ktorý bol obutý s holými ženskými nohami - úplná lyková topánka!
  Christina a Magda tiež bojujú na AG-50 a bojujú zúfalo.
  Christina vystrelila a zavrčala:
  - Ak je človek lykový topánok, tak je predurčený byť pod pätou a tulákom!
  Magda tiež vystrelila, a to veľmi presne, a rozbila húfnicu nepriateľa so škrípaním:
  -Niet väčšieho nepriateľa človeka ako nedostatok odvahy a väčší problém ako prebytok túžby!
  A dievčatá pokračovali v mlátení samurajov.
  Na rôznych frontoch ich tlačili stále silnejšie.
  Alenka a jej tím bojovali na najnovšom tanku IS-3. Tento stroj je z modernejšej série so 130-milimetrovým kanónom, v tomto prípade jedným a vážiacim osemdesiat ton.
  Má päť členov posádky - všetky dievčatá. A to je skvelé.
  Alyonka vystrelila z pištole pomocou holých prstov na nohách a štebotala:
  -Ten muž je žiadostivá opica s láskavým prejavom, ale hlúposť dievčat ochromí!
  Anyuta opäť vystrelil, prepichol japonské auto a zaštebotal:
  - Keď oslíka rozumom orieš ako osol líške, ak máš v duchu zajaca, strhnú ti z klobúka tri kože!
  Alla dala presnú strelu pomocou šarlátovej bradavky, ktorou stlačila tlačidlo a zaškrípala:
  - Z koňa môžete urobiť senátora, ale z politika nemôžete urobiť čestného oráča!
  Mária tiež kopala do nepriateľa pomocou holých prstov a štebotala:
  - Najjednoduchšie je urobiť senátora z niekoho, kto vie robiť aspoň koňa, ale z nejakého dôvodu je v každom parlamente veľa somárov a dokonca aj lenivých!
  Olympias vystrelila aj holou pätou a vydala:
  -Ak sa nenaučíš jazdiť na koni, budeš nahý kráľ!
  Najvyššiu triedu ukázali dievčatá v súbojoch. A tak sovietske jednotky na polročné boje dosiahli Port Arthur. Toto mesto prikryli Japonci z mora.
  Južný Sachalin sa tiež podarilo dobyť späť.
  Japoncom sa tak pomstili predchádzajúce porážky. Okrem toho bola pomsta stále čiastočná v Port Arthure...
  Začalo sa jeho obliehanie.
  Ťažké sovietske delostrelectvo bombardovalo túto pevnosť. Dievčatá strieľali z húfnic.
  Alice a Angelica strieľali granát za nábojom.
  Alice vystrelila a poznamenala:
  - V každom turnaji je množstvo hier a konečných výsledkov, len v politike sú neustále resety a paralelné počítanie!
  Angelica si oprela holé päty, dala mušľu a zavrčala:
  - V boxe sú nízke údery trestné bez ohľadu na farbu rukavíc, v politike prinášajú víťazstvo, najmä ak rukavice nie sú biele!
  Počas roka bojov Japonsko stratilo všetky svoje kolónie. A teraz sa rozpútali boje o samotnú metropolu.
  A krásne bojovníčky sa blížili k Tokiu.
  A sovietske tankery nakoniec obsadili Port Arthur.
  Elizabeth namierila pištoľ holými prstami na nohách. Vystrelila na nepriateľa a zakričala:
  - Muž nemá ďaleko od gibona, ak nie rozumom, tak chtíčom, samec je typická opica!
  Ekaterina tiež vystrelila na nepriateľa na holou pätou a s úsmevom poznamenala:
  -Muž má jednu dokonalosť a dve ruky, ale žena hľadá dokonalosť samú hrabúcimi rukami a mocnou dôstojnosťou!
  Elena, ktorá strieľala na Japoncov a pomocou holých prstov prevrátila ďalšiu húfnicu, poznamenala:
  - Klauni v cirkuse vyvolávajú zdravý smiech a zábavu, šašovia v politike spôsobujú nezdravé vzdychanie a sklamanie!
  Dievčatá, ako vidíte, drvia Japoncov dôkladne. S takým, samozrejme, Port Arthur bezpochyby padne.
  Anastasia Vedmakova bojuje na oblohe nad Japonskom a dáva nepriateľovi zostup a spieva:
  - Raz, dva, tri, roztrhajte samuraja!
  A vyslovuje aforizmus, veľmi výstižný:
  -V šachu dáva rytier často mat, v politike volič vždy dáva rytierovi ťahy!
  Akulina Orlová, ktorá drvila samurajov na oblohe a žmurkala svojimi zafírovými očami, poznamenala:
  -Medveď stúpil zlému hudobníkovi na ucho, hlúpemu voličovi zabzučalo v ušiach - politik líšky!
  Mirabela Magnetic odrezala ďalšie auto z Krajiny vychádzajúceho slnka zo zákruty a poznamenala:
  - Z dvoch silných, no rozdielnych charakterov sa zrodí výbuch, z dvoch šikovných, no rozdielnych jedincov vznikne génius!
  Dievčatá sa vzniesli na oblohu nad samurajmi.
  Albina, ktorá zrazila lietadlo Japonska, škrípala zubami, agresívne poznamenala a žmurkla:
  - Deti sa rodia z lásky dvoch pohlaví, úspech zo spojenia usilovnosti a talentu!
  Aj Alvina kopla do samuraja holou pätou, zavrčala a odhalila zuby:
  - Muži chcú synov od krásnych žien a ženy chcú dcéry od šikovných mužov, záver je, že zdravé potomstvo vyžaduje krásu a inteligenciu, ale kde nájsť kombináciu takejto dobroty!
  Ale o Tokio sa už začali boje. Nemci a jednotlivé sovietske prápory útočia na hlavné mesto Japonska. Na dvore je máj 1951, všetko doslova kvitne. A veľmi krásne a bohaté.
  Mesto Tokio je však ťažko poškodené. Po nej postupujú časti Wehrmachtu a boje sú veľmi prudké a nerovné.
  Gerda na AG-50 bojuje po boku Charlotte. Tieto dievčatá veľmi vášnivo veria vo svoje víťazstvo.
  Gerda strieľa holými prstami, stláčaním tlačidiel joysticku a hovorí:
  - Čo chce žena, to chce Boh, ale túžby muža sú podobné túžbe opice!
  Charlotte tiež zasiahla nepriateľa, zhodila vežu z japonského auta a zaškrípala:
  - Boh stvoril ženu ako kvet pre krásu, muža potrebovali ako humus na nakŕmenie rozkošnej rastliny!
  Na druhom tanku AG-50 bojujú aj dievčatá, ktoré sú jednoducho krvavé monštrá super triedy. Sú to veľmi bojovní a agresívni bojovníci, no zároveň jemní.
  Christina vystrelila holými prstami a vytesanými nohami a s úsmevom poznamenala:
  - Žena je ruža, ale ďaleko od rastliny, muž je kohút, ale nie okrídlený, ale typické rohaté zviera!
  Magda so smiechom vystrelila na nepriateľa smrtiacim projektilom a zaškrípala:
  - Muž, ktorý kohúti ako vták, ale bez krídel, sype sa ako slávik, ale nie spevák, sľubuje žene hory zlata, ale v posteli nestojí ani cent!
  Sovietske dievčatá sa tiež zúčastňujú útokov na Tokio. Najmä posádka Alenka. Prešli na ešte výkonnejší a ťažší IS-4, s druhým 85mm kanónom.
  Prvá päťka však zostala rovnaká.
  Alenka vystrelila pomocou holých prstov na nohách a cvrlikala, vycenila zuby:
  -V sľuboch politika, cisár, pri plnení nahého kráľa, sľubuje mesiac z neba a voliči dostanú psí život!
  Anyuta agresívne poznamenal, vyslal projektil z dela a presne zasiahol nepriateľa:
  - Inteligentný vládca sa nesnaží zbožštiť, ale snaží sa dať voličovi ľudský život!
  Alla zaútočila na nepriateľa, mierila holým dlátom na darček smrti a vydala:
  - Aj idiot na tróne môže veľa zasadiť, ale bohatá úroda sa zbiera s nie statným rozumom!
  Maria tiež vystrelila, len tentoraz zo samopalov, vyradila veľa protivníkov a vydala:
  - Diktátor, ktorý veľa sadí a prelieva krv, bude sedieť v mláke a revať od bolesti!
  Olimpiada, tiež vystrelila, stlačila spúšte holými podrážkami a agresívne poznamenala:
  - Voliča, ktorý volí politika, ktorý často sadne na koňa, sa zmocnia flayerky!
  Útok na cisársky palác už prebieha. Poslední Japonci sú poriadne hotoví.
  Emmanuelle sa už zapojila do boja. Samozrejme, je takmer nahá, má na sebe len nohavičky.
  Vypustila blesk zo šarlátovej bradavky a zavrčala:
  -Politik je zmes vlka v ovčom rúchu, líšky so slávikovým sladkým trilom, prasaťa v novom fraku, ale budete s ním žiť ako psy!
  Helga tiež bojuje, zaútočí na japonské pozície a zavýja, vycení zuby a bosou nohou hodí granát:
  - Je hlúposť voliť vlka v ovčom rúchu, môže z toho byť úplná ovca!
  Margaret sa otočila a pripevnila vlajku útočníka na kupolu cisárskeho paláca a poznamenala:
  - Líška v baranskom rúchu na tróne je lepšia ako baran v bobrovom kabáte, bystrý gauner urobí viac dobra ako poctivý blázon!
  Emmanuelle konečne zapla červenú látku a zúrivo zavrčala:
  -Trón netoleruje rozruch a štekanie a nie je to metóda na potláčanie strachu, ale vládca vládne hrubo, vydáva dekréty hluchým prosbám!
  Japonsko bolo porazené. A po kapitulácii ZSSR získal späť južný Sachalin, získal hrebeň Kuril, Mandžusko, Port Arthur, Severnú Kóreu a nakoniec sa opevnil v Mongolsku.
  Tretia ríša prevzala všetko ostatné. A opäť nastalo obdobie pokoja. Tretia ríša prevzala kontrolu nad zvyškom sveta a v roku 1959 usporiadala referendum o založení monarchie a svetového impéria.
  Hitler sa stal cisárom. V ZSSR sa po smrti Stalina 5. marca 1953 stal novým vodcom Nikolaj Voznesensky, akademik a génius. A pod ním sa v ZSSR začali vytvárať nové zbrane.
  Keď Hitler v marci 1963 zomrel, v Tretej ríši sa medzi početnými Adolfovými synmi umelého oplodnenia začal boj o moc.
  A Červená armáda ZSSR začala oslobodzovaciu kampaň v Európe na príkaz Nikolaja Voznesenského. A 1. mája 1963 sa rozpútali kruté boje.
  Ale to je už iný príbeh, ako Červená armáda ZSSR zachránila svet pred fašizmom.
  
  BOSÁ SKUTOČNÁ PRINCEZNÁ
  Medzi francúzskym kráľom Ľudovítom štrnástym a nórskym kráľom Jurajom prvým bola uzavretá dohoda. Podľa neho sa dcéra Georga prvého mala vydať za syna Ľudovíta štrnásteho. A mal takú krásu, krásnu ako slnko, s vlasmi farby snehu. Podľa zvyku sa vtedy vzali pomerne skoro a trinásťročné dievča vyrazilo s kolónou na cestu. Išla s nimi aj adoptívna dcéra kráľa Stella. Bola zlá, ale vedela sa dobre predstierať. A celkom krásna, aj keď s čiernymi vlasmi.
  Bola zajatá počas ťaženia proti nomádom na juhu. Stella nenávidela a závidela kráľovu dcéru Gertrúdu. Predstierala však, že je jej najlepšia kamarátka. A v hlave mala prefíkaný plán. Nahradiť princeznú a vydať sa za ňu je na prvý pohľad nereálne. Plavia sa na veľkej lodi s čestnými strážami a darmi. Ale Gertrúda má slabú stránku. Rovnako ako predstavitelia jej dynastie posvätne dodržiavajú prísahy, ktoré sú pre nich nepriaznivé.
  Počas rozhovoru so Stellou (toto meno jej dali už v nórskom kráľovstve!) Gertrúda zo srdca svojej matky prisahala, že ak jej zachráni život, splní akúkoľvek túžbu svojej kamarátky.
  Potom už bola zákerná Stella pri pobreží, počas slabej búrky podpálila sud pušného prachu a vyhodila loď do vzduchu. A ona sama vopred pripravila loď. Všetci námorníci, ktorým zlá dcéra chána dala drogu do vína, zomreli. A zachránila sa iba Gertrúda, samozrejme s pomocou svojej menovanej sestry. Vytiahla princezné na palubu.
  A žiadala splnenie prísahy. Gertrúda potvrdila. A Stella nahnevane povedala:
  - Vymeňme si s tebou šaty. Teraz budeš mojím služobníkom a ja sa stanem princeznou.
  Gertrúda horko plakala, no túto prísahu bolo treba dodržať. Nesmie sa to porušiť, inak sa srdce matky rozpadne na kúsky. A na jej miesto nastúpila chánova dcéra.
  Po príchode do paláca sa Stella vyhlásila za dcéru Georga, ktorá zázračne prežila stroskotanie lode. A Gertrúda bola nútená to uznať poklonou.
  Stella nariadila, aby bývalú princeznú poslali na Korziku pásť ovce. Tak si ju vraj trúfla a nechce ju vedľa seba vidieť.
  Gertrúda stála v komorách, keď dostala rozkaz ísť do strážnice. Tam jej prikázali vyzliecť si drahé slúžke a obliecť si rúcho pastierky. Princezná sa veľmi hanbila a rozplakala sa. Potom vojaci odišli zo strážnice a stará piecka jej dala len vypraté, ale schátrané a zaplátané šaty a drevené dreváky, hovoriac:
  Tu sú niektoré oblečenie a topánky pre vás. Na Korzike je teplo a človek si zvykne.
  Gertrúda, ktorá si uvedomila, že odpor je zbytočný, sa pomaly prezliekla. Hrubé dreváky sa jej ukázali byť veľké a dievča ich jednoducho zhodilo a usúdilo, že je lepšie chodiť bosé. Navyše bolo nádherné májové počasie. Toto je Francúzsko s oveľa miernejšou klímou.
  Dievčatku prikázali ísť do koča s mrežami na oknách. Princeznú, ktorá sa stala pastierkou, mala doručiť do úplne nečestného vyhnanstva na Korziku.
  Dlažobné kocky na chodníku sa nahrievali a bolestivo spálili nohy princeznej, ktorá nebola zvyknutá chodiť naboso. A holú podrážku vznešeného človeka nepríjemne dráždila drsnosť povrchu.
  Okolo nej sa točilo niekoľko chudobných chlapcov a Gertrúda cítila veľkú hanbu, že je dcérou kráľov, ktorá chodí ako žobrák bosá v starých zalátaných šatách.
  Žobrácka princezná sa od poníženia začervenala a čo i len na krátku chvíľu zabudla, že jej rozmaznané ružové lodičky pečie pichľavá dlažba. A veľmi to bolí pre nohy princeznej, ktorá bola bosá zrejme len vo vani z čistého zlata posiatej diamantmi.
  A teraz nahé, nežné chodidlá mladej krásky sužujú kruté, ostré, horúce kamene chodníka.
  Našťastie pre dievča, kočiar už na ňu čakal. Bez odporu do nej skočila. A počula prenikavý piskot, smiech a výkriky chlapcov:
  - Privádzajú zlodeja!
  Princezná bola v rozpakoch. Teraz je tiež zločincom. Ona, ktorej rodokmeň je oveľa starší ako rod Bourbonovcov. A musí sedieť za mrežami, cez ktoré svetlo len ťažko prenikne. Smutné a smutné. A hlavne sa nedá nič robiť. Ak začne kričať, že je dcérou kráľa, tak jej nikto neuverí.
  A obnažené päty dievčaťa trčia do dubových dosiek.
  A malá princezná plakala. Vodič ani žandári nevenovali jej slzám žiadnu pozornosť. No väzeň reve, čo iné môže robiť? Profesia žandárov zmierňovala a robila drsnými.
  Gertrúda plakala a spomínala na slávnostné recepcie v paláci, keď sa jej všetci klaňali, a cítila sa hrdá a potrebná.
  Po niekoľkých hodinách sedenia na holej lavičke dievča rozbolel chrbát. A začala búchať päsťami do steny pancierového koča. Keď sa žandári rozhodli, že dievča chce ísť von, prepustili princeznú. Keď bola voľná, urobila pár krokov za kríky a...samozrejme, začala utekať. Veľmi sa chcela dostať preč od žandárov, ktorí ju viedli do vyhnanstva. Tvrdý trávnik mu ale poranil bosé nohy a polícia sa nikam neponáhľala. Pohybovali sa ako v spomalenom zábere. Alebo možno chceli naučiť rozmaznané dievča. A to je pre princeznú naozaj mučenie, fakt, že dedinčanka bola len príjemným behaním.
  Gertrúda krívajúc čoraz viac behala a nohy sa jej zamotávali, obnažené, rozbité podrážky doslova horeli. Napokon to nevydržala, padla na kolená a plazila sa po štyroch, pričom srdcervúco revala.
  Žandári sa teraz rýchlo rozbehli za dievčaťom. Chytili ju pod ruky. Dievča zmätene triaslo porezanými a prepichnutými nohami a prosilo, aby ho nebili.
  Žandári sa nad princeznou zľutovali a dali len pár ľahkých faciek. Pravda, nabudúce sľubuje brutálne bičovanie, ak sa opäť pokúsi utiecť. Hoci Stella nariadila, aby sa s bývalou princeznou zaobchádzalo ako so zvláštnou hanebnou hodnosťou, aj nemilosrdných služobníkov sa dotkla vzácna krása snehobielej Gertrúdy, ktorú ešte viac zdôrazňovali žobrácke šaty.
  Dievča sa už nepokúšalo utiecť. V noci spala v maštali, priviazaná za nohu hrubým povrazom k chlpatej labe žandára. Uvedomujúc si, že nemôže tak ľahko odísť a že je predovšetkým veľmi unavená, dievča spalo celú noc a takmer nevenovalo pozornosť zápachu stajne.
  A na druhý deň som opäť musel trpieť na väzenskom koči rútiacom sa všetkými rýchlosťami, na ktorom sa zvyčajne prepravovali obzvlášť nebezpeční zločinci.
  Takže viditeľnosť vďaka hrubým priečkam sa prakticky žiadne dievča veľmi nenudilo. A snažila sa v sebe vyvolať spomienky, aspoň ako-tak si spríjemniť každodenný život.
  Napríklad slávnostná recepcia, alebo keď jej otec daroval plnokrvného žrebca. Snehobiele ako jej vlasy, belšie ako sneh. Alebo malý strakatý poník. Milovala kone. A čo jej kôň? S novým majiteľom je už zrejme zmierený. Stella, dcéra chána, mala vrodené umenie komunikácie s koňmi. Nie, Gertrúda sa jej v tejto veci nevyrovná.
  A dievča opäť horko plakalo. Všetko dopadlo mimoriadne zle. A mimovoľne si zdriemla. Snívalo sa jej, že pasie ovce a prešla cez bránu. A na nich je pribitá odseknutá hlava jej verného snehobieleho koňa. Zrazu hlava ožije a hovorí:
  - A ty si bosá princezná pasúca ovečky. Keby to tvoja matka vedela, zlomilo by sa jej srdce!
  Gertrúda spustila a prebudila sa. Stala sa ešte smutnejšia. Ukázalo sa, že nemohla nikomu nič povedať, nielen preto, že zložila prísahu, ale aj zo strachu, že sa o tom dozvie jej matka. A je to také hrozné.
  A dievča znova zakňučalo. Toto je skutočne chvíľa neznesiteľného utrpenia. A bolí aj chrbát. Ležať na drevenej väzenskej lavici je nepohodlné a nikto jej nedá vankúš.
  Keď sa v noci zastavili v hostinci, bolo to oveľa jednoduchšie. Na večeru bývalá princezná dostala len hrnček mlieka a čerstvý čierny chlieb. Hladné dievča to s radosťou rýchlo zjedlo a pýtalo si viac. V reakcii na to pohli jej perami, čím znova trpko zarevala.
  Žandár oficiálne odpovedal:
  - Doplní prokurátor!
  Potom si polovyhladovaná Gertrúda ľahla na seno a schúlila sa. A dlho som nemohla zaspať. Vôňa stajní šteklila nozdry, vysušené steblá trávy nepríjemne pichali do tela dievčaťa. Dievča trpelo nespavosťou. Neustále sa prehadzovala a chúďatko bolo cez noc vyčerpané.
  Ráno dostávala len chlieb a vodu. Hladnému dievčaťu sa to však zdalo nezvyčajne chutné, hoci sa jej čeľuste od únavy sotva pohli. Už v samotnom väzenskom koči Gertrúda zaspala. Jej príbytok sa rovnomerne hojdal pozdĺž cesty. Ale aj otrasy len uspávali unavené dievča.
  Na výmenných koňoch sa voz s barlami rútil dostatočne rýchlo. A teraz sa večer ponáhľali k moru. V hostinci aj prenocovali. Dobrosrdečná gazdiná si všimla, že dievča je bledé a priniesla jej kuracie krídelko.
  Z mäsa sa oťažil žalúdok a princezná zaspala.
  Ráno ju čakal nový test. Dievča najvznešenejšej krvi hodili do nákladného priestoru, k káčatkam. Gertrúdu bolestivo štípali zobákom a škrabali labkami. Bolo to príliš bolestivé a nechutné. A káčatká hnusne páchli. Takto ju viezli v klietke s hydinou na Korziku, do zapadákov. Dievča sa opäť rozplakalo. Potom sa však pobavila a pomyslela si, že káčatká nie sú až také strašidelné.
  Pre vtáčí pach princezná vôbec nemala chuť na jedenie a začala káčatká kŕmiť väzenským prídelom chleba.
  Potom ich opatrne pohladila. Kačice prestali šklbať a stali sa láskavými. Potom sa s nimi princezná začala hrať. "Toto bude kráľ," povedala Gertrúda najväčšiemu káčatku. "Ale staneš sa" kráľovnou. Na ich označenie použilo dievča šnúrky zo svojich ošúchaných a ošúchaných šiat.
  A táto hra sa stala zaujímavou. Niektoré z kačíc dostali štatút kniežaťa, niektoré z vojvodcov. A Gertrúda dokonca začala trénovať kačice, ktoré sa spriatelili. Potom s nimi v objatí zaspala.
  Zobudil som sa z toho, že jedna z kačíc šteklila podrážku, už živá, z testu naboso. Dievčatko pohladilo kačicu po kohútiku a znova zaspalo.
  Samozrejme, že loď ide na Korziku pomalšie ako väzenský koč na náhradných koňoch. Hladná Gertrúda stále našla silu podeliť sa o prídel z väzenia s káčatkami a žiť v harmónii s kŕdľom vtákov. Káčatká zhodili niť a princezná si ich znova obliekla. Keď sa mláďatá pobili, predstavovala si, že došlo k útoku na palác a že lupiči útočili na kráľovskú stráž.
  Fantázia dievčaťa bola bohatšia a bohatšia. Ona, kedysi arogantná a uštipačná princezná, už nevnímala smrad v klietke a nepohrdla, keď kačice niečo vylučovali a klietka sa často nečistila. A najčastejšie som si musel za mrežami uľaviť. Taký nečakaný zvrat osudu: si princezná nie najmenšieho kráľovstva, otec na tróne dvoch krajín Dánska a Nórska, v Európe sú majetky. A teraz si ako špinavý žobrák, sedíš v klietke s kurčatami bez toho, aby si vystúpil. A vy sami sa stanete neumytými a špinavými.
  Keď dorazili na ostrov, žandári rovno v šatách hodili dievča do teplých. Stredozemné more sa už oteplilo, no v zásade sa cez zimu ochladzuje. Veľmi príjemne sa v ňom pláva. A pranie z bunkových hlodavcov. A dozorcovia bodli dievča palicami a smiali sa jej. Gertrúda sa ešte nikdy neplavila po mori. Keďže v Nórsku či dokonca Dánsku je aj v lete voda studená. Ale na druhej strane mala skvelý zážitok z čľapkania sa v bazéne s pozlátenými brehmi. Ako sa jej to páčilo, hlavne v zime. Všade naokolo sa povaľujú snehové záveje a v obrovskom starobylom paláci je teplo a v samotnom bazéne je voda ohrievaná gejzírom.
  Ale je to tu také priestranné a chcem to vziať a odplávať. Odplávajte, aby ste pocítili vôľu a nové dobrodružstvá. Gertrúda zrazu pocítila, ako z nej schádza spodina bolesti a poníženia.
  Ale bohužiaľ, šťastie netrvalo dlho. Dievča bolo nútené ísť na breh. A vyliezť na koňa, kde ju žandár priviazal k krížu. Piesok pláže pálil jej bosé nohy a princezná vykríkla. Potom sa ocitla v bruchu na koni, čo je mimoriadne bolestivé a nepríjemné, najmä ak zviera cvála.
  Našťastie cesta nebola príliš dlhá - Korzika je pomerne malý ostrov. Ale napriek tomu sa dievča zobudilo, niekoľko hodín sa triaslo na zadku koňa a dokonca spadlo do volánu. Bola privezená do najjužnejšej časti ostrova, na provinčnú farmu. Tam na panstve býval prísny statkár Nemesis. Bola to nepríjemná, tučná dáma. Veľmi lakomý. Jej dvor bol relatívne malý a samotná Nemesis žila v skutočnom exile.
  Žandár rozložil pergamen a oznámil rozkaz:
  - Toto dievča Stella, nízkeho pôvodu, je na príkaz kráľa odsúdená do večného vyhnanstva na ostrove Korzika, na najvzdialenejšom z fariem. Musí byť oblečená a kŕmená ako dievča s odporným postavením a v prípade pochybenia zbičovaná. Jej úlohou je pásť ovce alebo iná rovnako ponižujúca práca. Bude tu až do svojej smrti alebo iného rozkazu kráľa! Nech je to tak! Ľudovít štrnásty kráľ Slnka!
  Nemesis prikývla tučnou bradou a zachmúrene odpovedala:
  - Máme veľa oviec a chlapec si s nimi nevie dať rady. Nech mu Stella pomôže!
  Žandári sa uklonili a Gertrúdu doslova odniesli do maštale. Po natriasaní na koni je dievča príliš zlomené a unavené.
  Nemesis prikázal stajníkovi:
  - Kŕmite ju skromnejšie. Nech si dnes oddýchni a vyspi sa. Zajtra ráno má pásť ovce a kozy.
  Stajník priniesol princeznej koláče, kozie mlieko a napriek zákazu gazdinej aj med. Bledé a zlomené drahé dievča vyzeralo bolestne žalostne. Gertrúda bola taká unavená, že nemohla jesť a prespala druhú polovicu dňa a celú noc.
  A snívalo sa jej, že chánova horda prepadla nórske kráľovstvo a celá ich rodina bola zajatá. A princezná bola vytiahnutá na stojane a krútila si kĺbmi. Sama Gertrúda si uvedomila, že to bol sen, ale na ceste bola taká unavená a vyčerpaná, že sa nie a nie zobudiť. A tak visela na stojane a vsugerovala si, že to vôbec nebolí a oheň pod jej bosými nohami sa vôbec nepečie. Potom sa jej snívalo, že zaspala vo sne s kĺbmi skrútenými na stojane. A už ďalšie, dúhové videnie, behanie po trávniku, skákanie so zajačikmi. Všetko je ľahké a vzdušné.
  Je vidieť najjasnejšieho anjela, ktorý ukazuje Gertrúde zložité znaky a rastie na ceste stĺpu. A už veľký, veľký anjel hovorí:
  - Si mučeník, čo znamená, že si zaslúžiš raj!
  A sám archanjel Gabriel vedie dievča pozdĺž oblakov jemnejších ako páperie k nebeskému trónu.
  A tam Všemohúci Pán Boh Ježiš ukazuje také nádherné nebeské paláce, že na ich pozadí blednú paláce Škandinávie a dokonca aj slávne francúzske Versailles.
  Dievča sa prebudilo z dotyku chladivej špongie na tvári. Neochotne otvorila oči. Ako som sa nechcel odtrhnúť od obrazu raja a vrátiť sa do smradľavej stodoly. Pravda s mäkkou slamou.
  Pred ňou stál chlapec, asi o rok mladší ako Gertrúda. Opálený na korzickom slnku takmer do černa, no obočie, mihalnice a dosť dlhé vlasy mu naopak vyhoreli a zbeleli ako prezretá pšenica. Chlapec nebol nič iné ako krátke nohavice, štíhly a šlachovitý, mal peknú, príjemnú tvár a usmieval sa so zdravými zubami. Gertrúda si okamžite uvedomila, že je to dobrý chlapec a opätovala mu úsmev.
  Chlapec zašepkal:
  - Volám sa Eric. Alebo dokonca pastier Eric. - Potom sa chlapec obzrel a potichu povedal. - Musíte byť vznešený človek a ste v exile?
  Princezná bola v rozpakoch a začervenala sa. Je bosá, v šatách, ktoré sa zmenili na strapce, aby priznala, že je dcérou kráľov a tečie v nej krv aj samotného Karola Veľkého? Áno, je to mimoriadne trápne.
  Gertrúda odpovedala trasúcim sa hlasom:
  - Nie... Odkiaľ to máš?
  Eric jemne zašepkal:
  - Priviedli vás žandári, niekoľko strážcov a prečítalo sa osobné nariadenie kráľa. Naozaj nemá Louis štrnásty čo robiť, aby vydal rozkaz pre nejakú žobráčku? Navyše si príliš bledý, ruky a nohy jemné a vidno, že si si odbil chodidlá. Samozrejme, že ste vznešený človek.
  Gertrúda si ťažko povzdychla a odpovedala:
  - Áno, ja ... Akosi si sám nechcem pamätať, kto som!
  Erik smutne prikývol a zašepkal:
  -Nehanbi sa. Som tiež synom vojvodu, ktorý bol popravený na základe obvinenia z vlastizrady. Vo veku piatich rokov som bol vyhnaný na najvzdialenejšiu farmu na Korzike. Najprv som bol asistentom pastierky, dcéry grófky. Potom dozrela a dala sa na tvrdú prácu. Aj ja tu budem až do šestnástich. Potom s najväčšou pravdepodobnosťou očakávam Toulon a galeje. Zatiaľ si teda môžete užívať raj.
  Gertrúda sa striasla a spýtala sa chlapca:
  Skúšal si utiecť sám?
  Eric negatívne pokrútil hlavou.
  "V okruhu desať míľ nie je ani jedna usadlosť a gazdiná má výborných poľných psov a štyria skúsení policajti žijú trvalo. Určite si nás nájdu. Snažil som sa ujsť sám a dostal som toto.
  Chlapec ukázal značku na ramene v tvare písmena "K" a pokračoval s ťažkým povzdychom:
  - Stále to nie je také zlé ako pri ťažkej práci alebo v podzemnom väzení. Dýchame čerstvý vzduch, ovce a kozy ma poslúchajú, jedlo nie je najhoršie na svete. Keď zostarneme, bude oveľa horšie, ak...
  Gertrúda sa napla a spýtala sa chlapca:
  - Ak niečo?
  odpovedal Eric s úsmevom.
  "Pokiaľ kráľ neprikáže, aby som bol vzatý do armády namiesto na galeje." Je to tam tiež ťažké, ale je tu šanca presláviť sa a získať dôstojnícke hodnosti za vojenské výkony. Od tvrdej práce vedie len jedna cesta na cintorín!
  Princezná na to chcela odpovedať, ale objavila sa ospalá tvár equery. Chrapľavo zakričal:
  - Chceš si dať mihalnice? Už je neskoro, je čas vyhnať dobytok!
  Chlapec natiahol ruku k princeznej.
  - Poďme... Aj keď nie! Vyháňam sa, zatiaľ čo vy jete koláče s mliekom a medom. Med je vzácna pochúťka a je vám jednoducho ľúto.
  A chlapec blýskajúc holými opätkami zmizol za dverami. Eric bol obratný ako vietor.
  A Gertrúda, ktorá bola už niekoľko dní podvyživená, pocítila v sebe silný hlad a hltavo sa vrhla na veľký koláč a pohár mlieka. Po najedení a napití by viac neodmietla. Ale bolo treba ísť za chlapcom.
  Tráva na dvore ma nepríjemne pichala v nohách, no ešte sa to dalo zniesť. No keď sa Gertrúda postavila na skalnaté hrebene a ostré kamene, ktoré sa ráno ešte nestihli zohriať, podpichovali princeznú bosé nohy, dievča skríklo a stiahlo sa do trávy. Trochu sa porezala aj na chodidlách, ktoré sa už začali hojiť, no stále sa po nich dalo chodiť, aj keď s ťažkosťami.
  Eric prechádzal po kamienkoch a štrku zľahka a s úsmevom. Vo všeobecnosti sa chlapci, ak ich nič nebolí, väčšinou usmievajú. Bolo tak horúco, že vojvodov syn mal na sebe len krátke nohavice, plátennú tašku, do ktorej schmatol zajtrajšok pre seba a svoju priateľku, a ešte niečo. Eric hnal ovce a kozy, pohyboval sa v behu a nestál na mieste. Chlapec nachádzal radosť z pohybu, každú chvíľu poskakoval. Ale Gertrúde bol každý krok daný múkou.
  Aby nešliapali na kamienky, princezné sa prikradli bokom po tráve k bráne. Potom sa musela rozbehnúť po ostrej štrkovej ceste.
  Eric, keď videl dievčine ťažkosti, chytil ju pod pazuchu a bežal ju. Vzhľadom na to, že Gertrúda bola vyššia ako chlapec a ešte nestihla schudnúť na úroveň kostry, Eric ukázal svoju nie veľkú silu. Jeho otec tiež nebol príliš vysoký, ale vyznačoval sa silou, bez hrdinského rastu.
  Dievča stálo na tráve a bálo sa urobiť krok navyše. A Eric vyhnal pôsobivé stádo oviec a kôz na horskú pastvinu. Chlapec sa hýbal rýchlo a dokonca robil kotrmelce, čím poháňal zvieratá ďalej. Eric bol ako rodený pastier, mobilný a flexibilný. Zvieratá ho poslúchli a rýchlo sa pohybovali
  Gertrúda sa zhlboka nadýchla a nasledovala ich. Mimo dvora bola tráva vyššia a ťažšie sa po nej chodilo. Steblá, ktoré sa ohýbali pod váhou dievčaťa, boli pod pätou a inými citlivými podrážkami princeznej vážne pichané. Gertrúda zastonala a vydržala, neúspešne sa snažila dohnať stádo odchádzajúce do hôr. Ale jej nervové sily boli vyčerpané a dievča prestalo a ... Začala znova revať, slzy jej stekali po lícach, ktoré síce vyrástli, no ešte celkom nestratili svoju príjemnú guľatosť. Navyše bledá pokožka bola nepríjemne surová od jemného južného slnka.
  Nezvyčajné pre Snehulienku pod svetlom na Korzike, najmä v máji.
  Gertrúda vystrašene skríkla:
  - Eric!
  Chlapec na jej plač okamžite zareagoval:
  - Zostaň, kde si, hneď som tam!
  A ako horský jeleň sa vojvodov syn rútil plnou rýchlosťou. Bol by z neho vynikajúci bežec.
  Eric sa pozrel na poškriabané nohy Gertrúdy a jej začervenané ruky a tvár a prikázal:
  - Choď mi na chrbát!
  Princezná sa opatrne spýtala:
  "Nebude to pre teba ťažké, mladý vojvoda?"
  Chlapec negatívne pokrútil hlavou.
  - Áno, aký nezmysel. Namiesto toho tréning!
  Gertrúda mu sedela na krku. Príliš tvrdé, aj keď pomerne široké ramená, nie príliš pohodlné na sedenie. Ale je to lepšie ako znášať tortúru "španielskych čižiem", aj keď je to na vysokej bujnej korzickej tráve. A Eric je naozaj silný chlapec, ľahko chodí a je dokonale vyvážený. A odtrhol list z palmy a prikryl Gertrúdu pred neľútostným slnkom.
  Vojvodov syn na otázku Gertrúdy, prečo je taký silný, odpovedal:
  "Dedičné... Okrem toho, keď sa pripravujem na vstup do kráľovskej armády, nosím na tréning ťažké kamienky.
  Princezná so znepokojením poznamenala:
  - Ovce a kozy sa nerozpŕchnu, keď budete kráčať?
  Eric ubezpečil svoju novovyrazenú priateľku:
  - Nie! Mám fajku, pod jej očarujúcimi zvukmi sa spájajú.
  A chlapec skutočne vytiahol z kabelky očarujúci nástroj a ukázal ho Gertrúde.
  Princezná sa ho jemne dotkla a poznamenala:
  - Máš krásnu flautu. Strihal si to sám?
  Eric negatívne pokrútil hlavou.
  - Nie! Toto je stále od môjho partnera, ktorý zostal. Ona, táto fajka je vyrobená z veľmi odolného dreva a vydrží desiatky rokov.
  Gertrúda prekvapene zvolala:
  - Wow! Stáva sa to takto...
  Chlapec poznamenal:
  - Teraz poďme na trávnik a položím ťa na hrnčeky. Dá sa tam aj zdriemnuť. Všetko zvládnem sám.
  Princezná sa trasúcim hlasom spýtala vojvodovho syna:
  "Musíš mnou pohŕdať za to, že som taká silá. Nemôžem ani chodiť bosý po zemi.
  Eric na ňu žmurkol a poznamenal:
  - Bol som tam tiež. Hneď v prvý deň som si dolámal nohy do krvi. Ale moja priateľka ma chápala a ľutovala ma. Čoskoro si na to zvyknete. Sedem rokov nepoznám topánky a ako vidíte, cítim sa skvele!
  - Sedem rokov! - striasla sa Gertrúda pri predstave, ako dlho sa jej vyhnanstvo môže natiahnuť. A celý ten čas bude bosá a chodiť v biednych šatách. A jej mäkké mäkké podrážky sa premenia na konské kopytá. A nebude to ani zábava.
  Eric, ktorý zachytil odtieň jej slov, poznamenal:
  "Keď vyrastiete, môžete byť poslaný do chudobinca alebo na plantáž v južnej kolónii. Tak si radšej užite tento svet.
  V reakcii na to sa princezná rozplakala. A chlapec si uvedomil, že zo seba vyvalil ďalšie faux pas. Ale vojvodovho syna v exile nenaučili etike. Eric, aby trochu upokojil svoj náprotivok a pozbieral ovce a kozy, hral na fajku. Hudba bola nádherná a trblietala sa vzduchom ako prúdy morí. Gertrúda prestala plakať. Usmiala sa a dokonca začala spievať. A odkaz sa jej zdal zábavnejší.
  Dievča si sadlo na hrnčeky, schovalo sa pred slnkom a zadriemalo. Chlapec pokračoval v skákaní a behu, potom sa ponáhľal k potoku. Princezná sa zobudila a opatrne kráčala po mäkkej tráve. Už to nebolo také bolestivé a dievčatko dokázalo urobiť pár kruhov. Na obed jej chlapec priniesol mlieko a sušenú rybu s koláčom a pár ovocia. Nie, nehladovali. Eric sa ponúkol, že poletí na pobrežie a pristátie nahradil chrbtom.
  V mori a vlastne čľapkanie je pôžitok. Vojvodov syn plával úplne nahý a Gertrúda, ktorá sa rozhodla, že sa nemá za čo hanbiť, sa zbavila handier. Formovala sa už dospelá postava, začal vynikať malý hrudník a boky. Eric sa taktne snažil nezízať, ale z času na čas sa obzrel späť. Zobudil sa v nej malý muž. Ale aj tak sa čľapkali ako deti a užívali si vodu. Keď slnko zapadlo, Gertrúda si s veľkou ľútosťou obliekla roztrhané, nie príliš čisté handry, vyliezla na Ericov chrbát a odišla domov.
  Deň ako celok nebol nudný, aj keď jemná pokožka bola miestami spálená a vo vode je to úplne nebadať. Ale z nejakého dôvodu sa predišlo vážnym popáleninám.
  Vojvodov syn jej vysvetlil:
  - Na tomto mieste pri mori je voda liečivá. Neobjíma tvoju pokožku.
  Gertrúda sa ani nechcela vrátiť. Čo ak na ňu gazdiná kričí, alebo dokonca prikáže bičovať ju.
  Ale Nemesis bola niečím zaneprázdnená a dokonca ani nevenovala pozornosť stádu. Stajník narýchlo spočítal všetky kozy a ovečky a mladých pastierov zavrel do maštale. Po čerstvom vzduchu bolo cítiť smrad, no Eric položil princeznej k hlave veniec z čerstvých jarných kvetov a dievča zaspalo s úsmevom na perách.
  Ďalší deň prebiehal podobne ako predchádzajúci. Hoci som musel vstávať skoro a chodiť spať neskoro, nikto sa neobťažoval zaspať počas dňa. Jedlo je dosť chudobné, ale Eric chytal ryby a hľadal orechy a ovocie v lese. Každý deň sa dalo kúpať v mori a hrať sa na čerstvom vzduchu. Jej hrnček Gertrúda sa namiesto pekla dostal do akéhosi zdania patriarchálneho, jednoduchého raja. Žiadna drina. Mierne a teplé prímorské podnebie, minimum otravného hmyzu a jednoduché a chutné jedlo a hodiny kúpania v mori.
  Postupne sa princezná naučila chodiť bosá. Najprv na tráve, potom na piesku a skalách. Jej nežné nohy začali rýchlo hrubnúť a chlapec si ich natrel rybím tukom, aby novovzniknuté mozole nepraskali a nesvrbeli. Gertrúda, ako predtým, chodila na čerstvom vzduchu buď v handrách, alebo takmer nahá, pričom sa Eric úplne prestal hanbiť. Boli však skôr bratom a sestrou. Veľa šantili, hrali sa, rozprávali si vtipné strašidelné príhody.
  Eric mal bohatú predstavivosť a vždy je zaujímavé s ním hovoriť. A to, že boli deťmi sedemnásteho storočia, im len prospelo. Aj keď bola Gertrúda ušľachtilá osoba, alebo skôr kráľovská kosť, nepoznala počítače, televíziu, internet, lietadlá, ani mnohé iné plody pokroku. A preto netrpte ich absenciou.
  Čo jej ešte chýba? Chcete jazdiť na poníkovi? Takže na tento účel sa hodí koza. Gertrúda si na zvieratá postupne zvykla a bez problémov si dokázala osedlať kozu. A nikdy nebola zbabelá. Nie je to odpor k plaču, ale je to skôr emocionálny výbuch. More je teplé a jemné na dosah ruky a môžete sa neustále čľapkať. Tvrdá práca nie je zábavnejšia. Jedla je dosť, tých istých rýb sa dosýta najesť a Eric vie uvariť vynikajúce ucho, po ktorom si olízneš prsty, z medu môžeš dostať čokoľvek. V žiadnom prípade nemožno povedať, že by Gertrúda trpela vyhnanstvom.
  Skôr naopak, už rada behala naboso po horúcich ostrých kameňoch, ohmatávala maséra s mozoľnatou podrážkou a z času na čas plieskala bičom na zvieratá.
  Samozrejme, občas chýbala komunikácia. V paláci je veľa ľudí a rôzne pestúnky, ale Eric je tu takmer stále s vami. Ale zatiaľ sa to nestalo neznesiteľným. Pastier sa nestihol nudiť, Gertrúde ešte nestihli smrteľne chýbať rodičia a nudiť sa rôzne ryby. Niekedy som, samozrejme, chcel jesť koláč, pečivo alebo čokoládu. Ale ani v paláci ho nejedla tak často, keďže sa jej rodičia báli o jej zdravie. A Eric občas zaliezol do špajze a ukradol nejaké sladkosti. Nedá sa teda povedať, že by Gertrúda sedela výlučne na pastierskych dávkach.
  Leto teda veselo prešlo a prišla jeseň. Dni sú kratšie, noci dlhšie a chladnejšie. Ale more je stále teplé a dni sú zábavné.
  Gertrúda žila zatiaľ bezstarostným životom. Aj keď zima by mohla byť v pohode a kúpanie v mori by už nebolo také pohodlné. Ale nič, nezomrú a budú iné zábavy.
  Ale Stella, ktorá sa vydala za princa, začala búrlivú činnosť. Dokonca prekvapivé pre dievča v rovnakom veku ako Gertrúda. Stella splietala intrigy a podarilo sa jej získať silný vplyv na svojho svokra, Louisa štrnásteho. Všemožne tlačila kráľa slnka do ďalšej vojny. Jej snom bolo dobyť Španielsko a to všetko, ako aj portugalské kolónie. A tam aj Anglicko pokoriť. Kráľ Jakub je navyše slabý a potrebuje francúzsku podporu. A chcela by, aby sa Stella mohla posadiť na španielsky trón.
  Kvôli množstvu prípadov už Stella začala na Gertrúdu zabúdať. Až kým mi ju nepripomenul veľvyslanec, ktorý pricestoval z Nórska. Chánova dcéra dúfala, že jej bývalá milenka v exile veľmi trpela, alebo možno už na seba položila ruky. Keby poznal realitu, určite by sa zbláznil od mrzutosti. Čo je naozaj dobré a zábavné pre princeznú.
  Ale ona na to nebola. Teraz však Stella zaváhala. Teraz má toľko peňazí, že je ľahké najať si profesionálneho vraha, ktorý dievča zabije, a tým odstráni nebezpečného svedka. Stelle však nestačilo zabiť svojho bývalého partnera a milenku. Chcela práve to - ponížiť a ponížiť hrdú princeznú.
  Aby neodišla do kresťanského raja, ako mladá mučeníčka, ale dlho trpela v skutočnom pekle chudoby. A čo je najhanlivejšie povolanie, ak nie pastierka? Nie, nezabije Gertrúdu, ale život princeznej by mal byť ťažší. A za týmto účelom vyšle chánova dcéra špeciálneho žoldniera, ktorý by mal pobyt princeznej spraviť ešte pekelnejším a zároveň o tom občas informovať Stellu.
  Musíte si len nájsť čas a nájsť človeka s fantáziou, ktorý vlastní holubiu poštu, ktorý bez zabitia ochromí, no Gertrúdu privedie do hrobu ako prvú a preskočí ju peklom až do konca.
  Na Korzike je začiatok decembra. Citeľne sa ochladilo a ešte aj ráno bol na kamienkoch mráz. Gertrúda vybehla bosá a triasla sa. Ako náhle sa počasie zmenilo. Aj včera bolo cez deň viac ako dvadsať stupňov, a to je prijateľné. A teraz sa od severu prihnala zima a omrzlo. Princezná sa zahalila do páperovej šatky, no jej bosé nohy veľmi zosilneli. Stále skákala hore a dole a snažila sa nájsť ostrejší kameň. Keď teplota pomaly klesala, prirodzene silné dievča si zvyklo a už nepociťovalo vážne nepohodlie. Zhoršujúcej sa klíme sa prispôsobujú aj bosé nohy. Keď však prudko skočila, zmení sa na mučenie.
  Dokonca aj stvrdnuté Ericove nohy sčervenali ako husacie nohy. Chlapec sa spýtal ženícha:
  - Môže byť aspoň pár topánok pre dievča? Vie odpustiť!
  Stajník sa skepticky spýtal chlapca:
  - A ty? Vydržíš to sám?
  Eric sebavedomo povedal:
  - Viete, nikdy som nekašľal, hoci celé minulé zimy som chodil bosý. Ale stále je to dievča a nie zatvrdnuté, ako miestne roľníčky z raneného detstva.
  Stajník súhlasne prikývol.
  - spýtam sa hostesky.
  A do domu vošiel ťažký, veľký muž. A o minútu vyletel ako bodnutý a kričal:
  - Pani to zakázala! Ešte nesnežilo a musíte byť obaja bosí! Inak ťa v stajni zbičujú!
  Eric sa zhlboka nadýchol a povedal:
  - Dobre! Nech sa páči, poďme na to!
  Keď chlapec rýchlo vyhnal dobytok, pozval princeznú, aby si opäť sadla na jeho chrbát. A on sám začal energicky masírovať bosé nohy dievčaťa, stvrdnuté a stvrdnuté od chladu. Gertrúda sa triasla od zimy, ale rýchlo sa zohriala, najmä keď vyšlo slnko a utíchol vietor. A vojvodov syn, trhajúc listy z paliem, začal vyrábať vysoké čižmy pre princeznú.
  Gertrúda otrávene spievala:
  - Nuž, prečo leto netrvá celý rok, prečo nám mráz zle páli päty!
  Eric filozoficky poznamenal:
  - Aby nohy neboli príliš mäkké, je tam kameň a aby sme sa v zime nevyhrievali. A je dosť jemná.
  Keď však chlapec vyšiel na trávnik, zapálil oheň a zohrial mlieko a med, čím prinútil princeznú piť:
  - Nevieš odpustiť. Nie sú tu žiadni lekári. A žandári majú čo liečiť.
  Gertrúdu prešli zimomriavky a dievča zakryté vlneným šálom a listami driemalo na slnku.
  Potom som sa zobudil, keď už bola tma. Ochladilo sa, ale stále sa to dá vydržať. A tak sa v domácich čižmách a v listoch vybrala za Ericom, ktorý akoby nič bežal polonahý. Pokiaľ si neprehodil cez svalnatý trup tričko. Nie, nikto toho chlapca neberie.
  Zimy na Korzike, najmä na južnom cípe, sú naozaj mierne. Nasledujúce dni boli oveľa teplejšie. A Gertrúda opäť bežala, najmä po východe slnka, bosá po kamienkoch a aspoň raz kýchla. Snežilo len na Štedrý večer. Dobytok v ten deň nevyhnali a chlapec a dievča skončili prvýkrát po dlhom čase v dome pána. Nemesis sa rozhodla zariadiť si dovolenku pre seba, a preto pre ňu pripravili všeličo. A Eric a Gertrúda ju obsluhovali pri stole. Nemesis bola veselá. Vedľa nej sedel hosť, ktorého si princezná najskôr pomýlila s mladým mužom. Pánske oblečenie, krátky blond účes a mužná brada. Potom si Gertrúda podľa postavy a správania milady uvedomila, že je to žena a krásna žena, asi dvadsaťpäťročná alebo ešte mladšia.
  Ale napriek svojej kráse už má tvrdý pohľad ako oceľové oči a silné ruky s plnými päsťami. Ako pouličný bitkár.
  Usmiala sa na Gertrúdu širokým úsmevom s bielymi, žiarivými a veľkými zubami. Ale jeho oči boli stále chladné a tvrdé. A s ňou dievča pociťovalo akési dobre skryté nepriateľstvo.
  Žena však povedala priateľským a láskavým hlasom:
  - Nechajte tieto deti sadnúť si za stôl a obedovať s nami. Naozaj chceš tortu, Stella?
  Áno, Gertrúda v poslednom čase čoraz častejšie snívala o koláčoch a sušienkach so smotanou, ktoré jedla vo svojom paláci. Naozaj jej to nestačilo. A princezná zo strachu, že by si to rozmyslela táto pekná teta s vrahovými päsťami, okamžite vyskočila na stoličku, ktorú jej ponúkli. Eric sa posadil trochu zdržanlivo. Veľmi chcel ochutnať aj tortu.
  Žena sa pozrela na Gertrúdu. Opatrne zobrala vidličku a nôž. A pozrela na dámu, neodvážiac sa porezať sa.
  Milady ticho povedala:
  - Odrežte dieťa, koľko chcete, a dajte jesť aj chlapcovi.
  Gertrúda začala strihať, robila to opatrne, v súlade s etiketou. Bojovníčka pozorne sledovala jej pohyby. Chlapec, ktorý už takmer osem rokov pastiera stihol zabudnúť na dobré mravy, sa správal drzejšie, no po vzore svojej partnerky vzal do rúk aj nôž a vidličku. A zašpinil sa vo voňavom kréme.
  A Gertrúda jedla veľmi opatrne a snažila sa nezašpiniť. Dievčatko po dlhšej prestávke konečne pocítilo na jazyku nezabudnuteľnú chuť sušienky a čokoládového krému. Aké skvelé je jesť koláč, na chuť ktorého nestihla zabudnúť.
  Milady sa jemne spýtala dievčaťa po nórsky:
  - Musíte byť vznešená señora?
  Gertrúda automaticky odpovedala a klamala:
  - Nie!
  Žena sa mäsožrave usmiala a poznamenala:
  - Ale tvoja krása a spôsoby ťa prezrádzajú. Takže Gertrúda!
  Princezná sa striasla a prezradila sa:
  -Ako vieš moje meno?
  Milady sa usmiala a pokračovala v nórčine:
  - Neboj sa... Keď sa ten čiernovlasý podvodník ponúkol, že ťa bude nasledovať a zničí ti život, hneď sa mi zdalo, že vec je nečistá. Prečo sa princezná a manželka korunného princa tak rafinovane pomstia slúžke. Okrem toho som počul o vašej rodine. Ste škandinávsky a prakticky celý blond. A je to čierny brunet, vôbec nie ako jeho otec. Napriek tomu sa jej podarilo očariť Louisa štrnásteho a tento starček je do nej bezhlavo zamilovaný. Tak som si pomyslel - zoberiem ďalšiu ponuku a zahorím sám so sebou.
  Gertrúda si ťažko povzdychla a poznamenala:
  "Prisahal som na srdce svojej matky, že to nikomu nepoviem!"
  Milady prikývla hlavou a potichu povedala:
  - To vysvetľuje tvoje mlčanie, ale... Skôr či neskôr sa Stellino klamstvo odhalí a... Nemôže dať dole hlavu.
  Princezná sa usmiala, ale potom sa zamračila a povedala:
  - Nikto neuverí, že bosý žobrák je kráľovská dcéra.
  Milady rozhodne odmietla pochybnosti.
  - Môžeme napísať list tvojmu otcovi a on osobne navštívi dvor Ľudovíta XIV. Potom sú všetky problémy vyriešené naraz. Stačí napísať pár slov na pergamen a Stella bude hotová!
  Gertrúda sa vzchopila a pozrela na Erica. Zrejme neovládal nórsky jazyk a nevenoval pozornosť konverzácii. Hoci sa princezná vo vyhnanstve necítila zle, už nechcela znášať Stellino vládnutie. A dievča sa rozhodlo:
  - Napíšem list svojmu otcovi!
  Milady sa široko usmiala a povedala dievčaťu:
  - Poďme do inej miestnosti. Pero a atrament sú pripravené.
  Gertrúda išla za bojovníčkou. Bosé nohy princeznej sa pohybovali takmer potichu a čižmy milady vŕzgali. Je to smiešne, ale kráľovská osoba vyzerá ako žobrák v handrách na pozadí ženy v mužských šatách.
  Gertrúda si sadla a ponorila pero do kalamára. Nevedela, čo konkrétne napísať. Navyše, prísaha bola stále platná a ona ju nechcela porušiť. Môžete to však urobiť.
  Milady, ktorá pochopila dôvod váhania, vyzvala:
  - Napíš jednoducho: Oci, veľmi ťa milujem a chcem ťa vidieť. Čoskoro príď do Paríža, Gertrúda, ktorá ťa miluje.
  Princezná sa prekrížila, niekoľkokrát ponorila pero do kalamára a zapísala si niekoľko slov. Potom som dal svoj obraz...
  Milady zdvihla, čo napísala, vložila to do obálky a zalepila. Potom pobozkala princeznú na rozlúčku a zašepkala:
  - List bude doručený na adresu. A Stella, zasadíme smrteľnú ranu.
  A vŕzgajúc čiernymi lesklými čižmami opustila kobrá žena miestnosť, vežu, na odľahlej farme.
  Gertrúda po milady zašepkala:
  - Boh žehnaj nám!
  
  
  SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ A BOSÝ GERD
  Dievčatko bolo tou istou Gerdou zo Snehovej kráľovnej a na jar, len čo sa sneh roztopil, odišla z mesta hľadať svojho menovaného brata Kaia. Vzala si so sebou malé vrecko s jedlom a obula si červené topánky, to najcennejšie, čo mala. Slnko svietilo a bolo nádherné jarné počasie. Gerda kráčala svižne a pískala pieseň:
  Kráčam po dlhej ceste
  Hľadám strateného brata...
  A verím, že nájdem Kaia
  Hoci chlapec nie je náplasť.
  
  Cesta je veľmi náročná
  Sú v nej strmy a roviny...
  Ale vedz, že sen sa splní -
  Navždy s mojím bratom sme jedno!
  
  Ak mám byť bosý,
  Na kameni a na zasnežených svahoch...
  A potiahnem ho silou,
  Môj brat je najlepší!
  
  Cesta je ťažká, verte mi
  Niekedy vlci vyjú tak dravo...
  Každé zviera môže ublížiť
  A kameň pod nohami je ostrý!
  
  Ale Kai, verím, nájdem,
  Pobozkaj jeho fešáka...
  Prejdem cez zimu a snehovú búrku,
  Sneh mi páli bosú nohu!
  
  Áno, cesta je krutá, veríte
  A Gerda hladuje...
  Vyhnite sa stratám na ceste
  Srdce dievčaťa úzkostlivo bije!
  
  Ale prejdem piesok a sneh,
  A ja ti pomôžem, ver Kaya...
  Milovať chlapca nie je hriech
  Budem chodiť po snehu bosý!
  
  Ale koniec cesty príde
  Vidieť brata v novom svetle...
  Otvorím slávny účet víťazstiev,
  Planéta bude teplejšia!
  Gerda kráčala po cestičke a mala odreté nohy v úplne nových topánkach. Dievča si povedalo:
  - Cesta k bratovi je dlhá a ja tieto nové červené topánky v handrách rozšliapem. Nafotím ich lepšie! Už je teplo!
  Gerda si vyzula topánky a pančuchy a schovala ich batoh. Naboso sa v skutočnosti chodilo ľahšie a príjemnejšie. Prach na ceste pichal nohy. Gerdina rodina nie je bohatá a v teplom období dievča často hralo naboso. Ale po zime a v Dánsku je zasnežená, jej podrážky v plstených čižmách rozmaznali. A ísť len prvých pár minút, kamenistá cesta bola príjemná. Potom nahé chodidlá dievčaťa začali kňučať a bolieť.
  Gerda opustila kamenistú európsku cestu a kráčala po čerstvej jarnej tráve. Takže to bolo oveľa menej pichľavé. Aj keď chôdza nie je taká pohodlná.
  Dievča podišlo k sebe a opäť niečo zahundralo. Potom zjedla chlieb z kabelky.
  Nakoniec sa pred nimi objavila dedina. Gerda v jednoduchých šatách a bosá by sa dala považovať za žobráčku, ale vyzerala príliš čisto. Je blond a krásna, jej tvár je ešte o niečo tmavšia ako jej snehobiele vlasy.
  Vchádzala do dediny, opúšťala mäkkú trávu a piesok a štrk na cestách ju opäť podpichovali nohami. Ale dedinské deti už mocne a hlavne predvádzali svoje obnažené, zaprášené päty a Gerda zaťala zuby a nechcela sa vydať za sisu.
  Dievča sa pýtalo detí na Kaia.
  Jeden z chlapcov odpovedal:
  A ja som Kai!
  Gerda sa zasmiala a pokrútila hlavou.
  - Ty nie si Kai!
  Chlapec blýskal nahými, zaprášenými pätami a zmizol.
  Gerda, ktorá si uvedomila, že pátranie po jej bratovi by sa mohlo oddialiť, sa spýtala, či práca.
  Jeden majiteľ povedal, že nosiť desať vedier na jedlo je únavné.
  Gerda vzala jarmo, zobrala dve vedrá a niesla. Pre dievča je dosť ťažké nosiť veľké vedrá. Odhalené chodidlá mal doslova v plameňoch.
  Ale ona so zaťatými zubami kráčala a vytáčala. V meste nebola Gerda zvyknutá na ťažkú prácu, hoci mala čo robiť aj s domácimi prácami.
  Dievča prinieslo posledné vedrá doslova ohromujúce. A takmer ich zhodil. Ale ťažko dýchala, odniesla ho na verandu.
  Majiteľ jej dal kôrku chleba a povedal:
  - Ak chceš, môžem ťa zobrať za slúžku!
  Gerda pokrútila hlavou a ťažko dýchala.
  - Nie!
  A mihotajúc sa čiernymi opätkami na prachu vybehla von z dediny. S ťažkosťami sa dostala k najbližšej kope sena a v úplnom vyčerpaní do nej spadla. Potom ju premohol spánok.
  A mal nočné mory...
  Úbohá Gerda, cinkajúca ťažkými okovami, ktoré jej odierajú nohy, sa zatúla do parížskeho väzenia. Dali ich aj do Chateletu, do studenej zapáchajúcej cely, kde obe dievčatká prichytené pri krádeži a staršie ženy sedia spolu, no takmer všetky sú mladé.
  Kŕmia vás nechutnou vodkou a zatuchnutým chlebom. Takže môžete stráviť viac ako jeden rok v neľudských podmienkach.
  Ale Gerdu predvolajú na výsluch. Natierajú si päty olejom a na bosé nohy nosia horiacu panvicu. Dievča kričí od bolesti a stráca vedomie. A je nútená vziať na seba vinu za vraždu šľachtica.
  Mučenie pokračuje niekoľko dní, dieťa je bičované, zavesené na stojane, no Gerda prejavuje neskutočnú odvahu. Nič sa neuznáva. A potom naň aplikujem španielske čižmy.
  Dosky stláčajú detské nohy a kat vráža do klinov. Po prvých úderoch dievča stráca vedomie. Polievajú ju však studenou vodou, čím ju nútia spamätať sa. Potom opäť porazili dosky. Bolesť je jednoducho strašná. Gerda si zafučala a vyšla s divokým plačom.
  Opitý kat sa uškrnie.
  Vyšetrovateľ zopakuje otázku:
  - Zabil si vikomta de Jouzaca?
  Gerda so zastonaním odpovedá:
  - Nie!
  Vyšetrovateľ kričí:
  -Kat, ešte jeden klin pre ňu! Hrubšie!
  A opäť nasleduje úder, z ktorého sa dievčine chveje celé telo. Gerde tečú slzy z očí, Andersenova hrdinka je veľmi zranená, no nepriznáva sa.
  Vyšetrovateľ kričí:
  - Áno, priznajte sa nám! Toto sú len slová!
  Gerda zrazu nájde silu jasne odpovedať:
  -Slová sú ako vietor, ktorý roztočí mlyn, ktorý dáva múku múdrym a múku bláznom!
  Vyšetrovateľ kričí:
  - Ešte dva kliny!
  A opäť kladivo letí ... kosti, detské nôžky chrumkajú, od bolestivého šoku dieťa opäť stráca vedomie. Gerdu oživia vedrom ľadovo studenej vody z pivnice. A pokračujú v sofistikovanom a zároveň nemotornom mučení. Tu vo zveráku súčasne zvierajú prsty rúk dievčaťa. Stlačte zverák. Gerda opäť omdlie. Tentoraz na dlho. Ani vedro vody ju neoživí.
  Dievča leží na mučiarenskom kresle, je bledé a zakrvavené.
  Gerda sa zobudila. No má nočnú moru. Po tvrdej práci a dlhej ceste jej však bosé nohy veľmi hučia a bolia. Nahé, zaprášené podrážky dievčaťa sú popraskané a bolí na ne šliapať. Gerda sa násilím prinútila vstať a kráčala pešo. Zrazené nohy bolia, ale dievča zaťalo zuby silnejšie a kráčalo divočinou. Hoci každý krok explodoval divokou bolesťou.
  Postupne sa však telo zahrialo a bolesť ustúpila. Nohy, a najmä lýtka, boli síce veľmi unavené od únavy a holá, zrazená podrážka bolela od malých kamienkov na ceste.
  Dievča prešlo svojou silou a dokonca pridalo krok ... Slnko minulo poludnie. Objavila sa nová dedina. Gerda, krívajúca, vošla do neho. V žilách jej brnelo napätie.
  Dievča natiahlo ruku a s plačom sa spýtalo:
  - Dajte mi chlieb, prosím.
  Jedna zo žien jej dala kúsok placky, kamarátka zatuchnutú kôrku, tretia zemiak.
  Gerda trochu posilnila svoju silu. A chvíľu sedel na lavičke. Podišiel k nej chlapec a spýtal sa:
  - Kam ideš dievča?
  Gerda úprimne odpovedala:
  - Hľadám svojho brata, ktorý sa volá Kai!
  Chlapec pokrčil plecami a odpovedal:
  - Dvaja Kai a máme v dedine. Názov je bežný. A svet je veľký. A vaše nohy sú od krvi.
  Gerda si ťažko povzdychla a odpovedala:
  - Viem to. Ale nemôžem zradiť svojho priateľa!
  Chlapec poznamenal:
  - Máš niečo v taške!
  Gerda prikývla.
  - Áno, má červené topánky!
  Spýtal sa chlapec s úsmevom
  - Drahé?
  Dievča prikývlo.
  - Áno! Babička šetrila šesť mesiacov!
  Chlapec sa prekvapene spýtal:
  Prečo nejdeš k nim?
  Gerda úprimne odpovedala:
  - Preto nechodím, lebo sú drahé! Cesta môže byť dlhá a rozpadajú sa.
  Chlapec navrhol:
  - Predaj ich a cestou si môžeš kúpiť jedlo!
  Gerda pokrútila hlavou.
  - Nie! Kai ich nikdy nevidel! Chcem sa v nich ukázať!
  Chlapec súhlasne prikývol.
  - Rozumiem! Vezmite medený groš! Onedlho prídeš do mesta, bude dosť na bochník chleba. Len sa nesnaž kradnúť. Aj keď si dieťa, dajú ťa do väzenia a bičujú ťa!
  Gerda pokrútila hlavou.
  -Nikdy nič neukradnem!
  Potom dievča vstalo z lavice a duplo. Nohy ju bolia, chodidlá pálila, no povinnosť si vyžadovala, aby pokračovala.
  Pred zotmením sa nestihla dostať do mesta a opäť strávila noc v kope sena.
  Tentoraz bol jej spánok pokojnejší.
  Katova dcéra ukryla Gerdu do koša a vyniesla ju von z cely. Ponáhľala sa opustiť Chatelet, kým jej zajatci nechýbali. A dievča utieklo aj s batožinou.
  Katova dcéra sa vydala s Gerdou na cestu na juh Francúzska v nádeji, že sa tam stratia. Kráčala v kožených topánkach, Gerda pri nej dupala bosá. Potom sa však z kamenistej cesty dievčaťu rozpadli topánky a na zakrvavené nohy takmer nestúpilo. Gerda to mala o niečo jednoduchšie, keďže mala spočiatku drsné podrážky, zjavne si dievčenské telo aj napriek silnému omladeniu zachovalo spomienky na minulé testy.
  Katova dcéra bola považovaná z bohatej rodiny a zvyčajne nosila topánky, ako je to zvykom v chudobných parížskych rodinách. A jej dievčenská podrážka nebola zvyknutá na kamene, kamienky, kamenisté francúzske cesty. Ale dievča, ktoré si zlomilo nohy do krvi, ukázalo odvahu a nesťažovalo sa. Gerda pri zastavení bozkávala nohy na zakrvavené chodidlá a bolesť ustúpila, katova dcéra zaspala.
  Postupne sa jej nohy zahojili a pokryla ich tvrdá kôra. Katova dcéra sa sama obliekla a žila z almužny, aj Gerde zostali len handry. Na zimu sa dievča a dievča presťahovali do Talianska. Mrazy nie sú a viac-menej znesiteľné. Ale ich život sa stal životom tulákov. To znamená, že veľmi ťažké a hladné. A v tomto živote nebolo žiadne svetlo. Katova dcéra bola pekná, ale vôbec nie krásna a úplne vychudnutá, stala sa z nej trstina.
  A Gerda, inšpirovaná cestou, začala spievať;
  Gerda Kaya hľadala bosá,
  Putoval som cez drsné snehové záveje...
  Koniec koncov, jej duša je zlatá,
  Ako žiarivý biely sneh!
  
  Nepodarilo sa nájsť ženícha
  A dostala sa k nacistom v plnej miere ...
  Ach, úbohé dievča Gerda,
  Aká hanba vydržať!
  
  Plač pripravil stojan,
  Rozkladajúci oheň pod nohami...
  Osmažia dievča ako rybu,
  Ale v duchu vedzte, že je ako orol!
  
  A znášal veľké utrpenie
  Mučenie a mučenie nespočetne veľa...
  Prekryté nešťastnou poctou,
  Aby dievča plakalo!
  
  Bosé nohy olizujú plameňmi,
  Bič dievča násilne poraziť!
  Tu pod kupolou v prísnom Paríži,
  Vedú Gerdu v rúchu k ohňu!
  
  Mučenie je ťažké dievča znášať,
  A smeje sa do tváre katov...
  Nie, nebude žiadať smrť -
  Skúška na jej pleciach!
  
  Dokáže vydržať mučenie
  Ste trpezliví, pretože ideálne...
  Naša Gerda sa narodila v Rusku,
  Pravoslávie srdcom!
  Aj keď jej lámu kosti kliešťami,
  Ostrý hrot bodne do bielej hrude...
  A s bosými nohami na uhlí,
  Dali Gerdu, takže bolesť - nedýchajte!
  
  Dievča hrdo zostupuje k ohňu,
  Hoci je tvár pokrytá krvou, modriny ...
  Nahlas sa zasmial od radosti
  Aj keď sú ruky a nohy v reťaziach!
  
  A zdalo sa, že niet úniku
  Katova laba spaľuje oheň...
  Prosil Boha o odpustenie
  Hoci sa k nej natiahli ohnivé jazyky!
  
  Telo olizuje zúrivý plameň,
  A Gerda stoná od bolesti, kričí...
  Ale transparent stále letí v duši,
  A v srdci monolitu reduty!
  
  Bude tu pamätník dievčaťu svetla,
  A Rusko si na svoju dcéru spomenie...
  Spievať sa bude Gerda statočná
  Príde deň a noc zmizne!
  Gerda, vždy hladná, bosá a v handrách, prešľapovala po Taliansku. Stále dúfala, že nájde svojho brata Kaia. Z nejakého dôvodu ho hľadala na juhu Európy a nie na severnom póle.
  A teraz sa už blížila k Neapolu. Neďaleko mesta stál veľký a veľmi krásny palác.
  Dievča si sadlo na kameň. A začala plakať v hlbokom smútku.
  Podišiel k nej chlapec. V bohatých šatách a lakovaných topánkach. Zrejme bol v rovnakom veku ako Gerda. A potichu sa spýtal:
  - Prečo plačeš žobrák?
  Dievča úprimne odpovedalo:
  - Už mnoho rokov hľadám svojho brata Kaia, ktorý sa volá, a prešiel som polovicu sveta bosý!
  Chlapec skepticky poznamenal:
  - Mnoho rokov? Hľadáte ho od malička?
  Gerda pokrútila hlavou a odpovedala:
  - No nie! Som oveľa starší ako vyzerám!
  Chlapec sa usmial a odpovedal:
  - Rád počúvam príbehy! Povedz mi svoj príbeh!
  Gerda začala vysvetľovať, úprimne a bez prikrášľovania.
  Chlapec ju počúval a počúval ... Potom odpovedal:
  - Neviem, či je to pravda alebo nie, ale možno je náš princ Kai!
  Gerda zapískala.
  - Áno?
  Chlapec súhlasne prikývol.
  - Som sluha v paláci kniežaťa a viem, že môj pán je z obyčajných ľudí! Naša princezná si sama vybrala mladého muža, ktorý musí byť génius a niečím na ňu zapôsobiť!
  Dievča súhlasne prikývlo.
  - Áno, Kai mohol! Je veľmi šikovný a veľký originál! Niekedy skladal také básne, že sa deti hrnuli z celej Kodane a počúvali a tlieskali!
  Chlapec prikývol.
  - Verím ti! Princ bol naozaj chlapec ako ja! Dokonca prišiel bosý a obul si čižmy, len pri vchode do paláca. A práve to dopadlo úžasne. Vzhľadom na to, že tam bol celý zástup ľudí, ktorí sa chceli oženiť, urobil dojem!
  Gerda sa spýtala:
  Má blond vlasy a modré oči?
  Chlapec, ktorý bol sám čiernovlasý, prikývol.
  - Áno! A páčilo sa aj kráľovi, že nie je Talian, ale náš jazyk ovláda dokonale!
  Gerda potvrdila:
  - Naša stará mama bola učiteľkou cudzích jazykov. A Kai sme poznali už od malička! Je to určite on!
  Sluha poznamenal:
  - Konečne máš šťastie!
  Dievča duplo bosou nohou.
  - Vezmi ma k princovi!
  Chlapec pokrčil plecami.
  - Strážcovia nepustia dievča do handier a bosé dievča ... Jednoducho vás hodia do žalára!
  Gerda sa zachvela a zaškrípala:
  - Čo robiť?
  Chlapec navrhol:
  - Preštudoval som si všetky zákutia v paláci. Povediem ťa v tajnosti. Keď je noc, až do spálne. A hneď sa dostanete do kontaktu s princom!
  Dievča prikývlo.
  - Súhlasím!
  Chlapec poznamenal:
  - Možno by si si mal zaobstarať nové šaty a topánky. V tejto podobe šokujete Kaia!
  Gerda pokrútila hlavou.
  - Je ľahšie chodiť naboso bez hluku! Okrem toho, nech môj brat vidí, čím som sa stal!
  Chlapec prikývol.
  - Sadnite si na skalu! Donesiem ti jedlo. Si taká chudá a hladná. A potom pôjdeme!
  Dievčatko nervózne hýbalo bosými nohami a triaslo sa netrpezlivosťou. Skončila séria nešťastia a uvidí ešte svojho staršieho brata Kaia?
  Chodil aj on bosý z Dánska na juh Talianska? Chudobný chlapec. Má holé podrážky, aj keď je to dievča, ako kopytá koňa z ciest Európy vypchaté ostrými kameňmi. Chlad aj teplo, všetko zažila a vydržala.
  Chlapec jej doniesol z kuchyne pár šľahačkových tort, kuracie stehno.
  Gerda to hltavo zjedla.
  Bola už tma... Dievča si v potoku opatrne umývalo bosé nohy. Oplatilo sa však urobiť pár krokov, keďže zdrsnené podrážky sa opäť zaprášili. Chlapec vyzeral tak múdro.
  Viedol ju cez tajnú dieru v plote a pohyboval sa s ňou po zadných uličkách.
  Všetko bolo ako v rozprávke... Taliansko a palác, kam ju chlapec vzal. A myslela si, že tento princ je jej brat Kai. Ale bosé dievča v handrách stráže naozaj nepustia.
  Sluha ju zaviedol do princovej spálne. Sám si vyzul topánky, v paláci, aby nerobil hluk, a deti chodili bosé po chodbách a šikovne obchádzali stráže.
  Niekedy sa po stenách mihali farebné obrázky, čo boli vtipné sny.
  A v zlatom kvete spal mladý princ a po jeho pravej strane princezná.
  Princ bol pekný, ale trochu obézny z luxusných hostin v paláci a starší ako Kai. Gerda si však hneď uvedomila, že to nie je on.
  A augustový pár sa zobudil.
  Spočiatku boli vystrašení a strážcovia deti chytili. Potom však princezná požiadala chudé, blond dievča v handrách s mozolnatými a zaprášenými nohami, aby jej vyrozprávalo svoj príbeh.
  Gerda dala všetko do poriadku. Vrátane opisov brutálneho mučenia vo francúzskom väzení.
  Princezná súcitne povedala:
  Nech zostane s nami!
  Princ súhlasil:
  - Toto je najúžasnejší príbeh, aký som kedy počul!
  A dodal:
  - Väčšinu cesty po Európe som stále jazdil na koni. A až keď spadla, musela ísť pešo. Je tiež dobré, že v našom kláštore sa chlapci môžu obúvať iba v chlade a moje nohy neboli citlivé. Ale napriek tomu som si zrazil nohy a chromol som. Chodila bosá po Európe od konca do konca!
  Princezná povedala dôrazne:
  Bude to moja obľúbená dvorná dáma! A buďte podľa tohto! A chlapec, ktorý ju priniesol, desať rán palicami a po pätách za porušenie etiky a dvadsať zlatých, že nám našiel nového priateľa!
  Mladý sluha sa uklonil a odpovedal:
  - Si taký spravodlivý!
  Dievča sa uklonilo a spýtalo sa:
  - Radšej mi daj palice na päty! Tu je všetko moja vina!
  Princ sa usmial a odpovedal:
  - Sami vás udrú palicami! Za nelegálny vstup do paláca! Sme len vládcovia!
  Princezná potvrdila:
  -A ona tiež desať rán palicami na holých pätách!
  Gerda si ťažko povzdychla. Ľahla si na chrbát a sluhovia jej dali bosé nohy do slučiek. Ale ukázalo sa, že to nebolo také strašidelné.
  Bili ju tenkým prútikom, len tak na parádu a Gerdu stvrdnuté podrážky neboleli, ale iba šteklili.
  Chlapca však bili ohybnou palicou a poriadne ho to zranilo. Pevne však zaťal zuby a trhnutím sa mu podarilo zadržať výkriky. A potom vstal a silno kríval na obe nohy.
  Šťastný tiket opäť chytila trpezlivá Gerda. Z dievčaťa urobili slúžku vznešeného princa. Stala sa dvornou dámou, oblečená do hodvábu a zamatu. Príbeh podľa Andersena sa opakoval, len mierne v inej verzii. Gerda si hneď prvý deň obula nohy v nových čižmách a uvedomila si, že bohatstvo nie je len sladkosť. A v hodváboch je v talianskom lete trochu horúco. A tie najvyberanejšie jedlá nie sú také dobré, keď máte plný žalúdok.
  Tlačí a prekáža pri chôdzi...
  Okrem toho sa Gerda musela naučiť cudzie jazyky, slušné správanie, všemožnú etiketu a vedu. A to vôbec nie je také zaujímavé ako viesť život tuláka.
  Aj hlava sa mi krúti.
  Gerda sa snažila zvyknúť si, dlho trpela. Tu prešiel rok. A už sa zdalo, že je vtiahnutá do tohto vyčerpávajúceho, rytmu života družičky.
  A že sa už zdráha niekam ísť a niečo hľadať.
  No v zrkadle, pred ktorým obrad vykonávala, sa zrazu objavil jej brat Kai. Chlapec vôbec nevyrástol a za dlhé roky odlúčenia sa nezmenil, len príliš zbledol na nezdravú modrú. V zámku Snehovej kráľovnej akoby zamrzol a stále sa pokúšal poskladať z ľadu slovo: "večnosť".
  A bez neho je väzňom.
  Ale zdalo sa, že to nedokáže. A aké to je sedieť dlhé roky v ľadovom hrade, aj keď vám nie je zima?
  A v blízkosti nie sú žiadne ďalšie deti?
  Gerda cítila, že jej menovaný brat je hlboko nešťastný. Okolo je len ľad a ľadové medvede, triedite ľadové kryhy trblietajúce sa ako diamanty. Aj keď vezmeme do úvahy, že menovanému bratovi zamrzlo srdce, je stále jasné, že je hlboko nešťastný. A len so samotnou Snehovou kráľovnou sa dá rozprávať, ale tá sa v ľadovom hrade objavuje len zriedka.
  
  Gerda skríkla a rozhodla sa utiecť. Odišla do svojej izby. Poctivo ľavé čižmy, drahé šaty a tenké spodné prádlo. Obliekla svoju bývalú, zmenila sa na strapaté, no starostlivo uložené šaty. Dostala kŕče a odhalila nohy nad kolenami. Dievča vyrástlo a vyzerá na trinásť rokov, no v skutočnosti je o desať viac. Ako dlho to bolo, čo išla hľadať svojho prisahaného brata? Už trinásť rokov, ak nie viac.
  Dievča pobozkalo krucifix, a tak sa bosé vydalo hľadať svojho menovaného brata. Teraz aspoň vedela, že je ďaleko na severe. Cestou ju stretli strážcovia. Keď videli Gerdu bosú a v handrách, boli prekvapení:
  - Ste dvorná dáma? Aký máš vzhľad?
  Gerda klamala:
  - Nahneval som svojho princa a prikázal mi ísť na všetky štyri strany v tých istých handrách, v ktorých som išiel do služby.
  Strážca žalostne poznamenal:
  - Zrazíš si všetky nohy, dám ti aspoň pár topánok. Moja dcéra z nich vyrástla a budú pre vás ako stvorené!
  Dievčatku chýbalo chodiť naboso, čo je také pekné, keď sú podrážky hrubé.
  Gerda odpovedala skromne:
  - Nezaslúžil som si to... Nechaj si to alebo predaj!
  Bradatý muž pokrútil hlavou.
  - No ja nie! Cesty Talianska sú príliš drsné a kamenisté pre bosé nohy dievčaťa. Navyše ste sa už odvykali od drsného povrchu. Ešte je máj a tak skoro nebude zima, ale na noc ti dám páperovú deku, aby si sa prikryl... Kým si nenájdeš nových dobrých majiteľov!
  - Ďakujem! odpovedala Gerda.
  Nechcela uraziť strážnika.
  Vzala si so sebou kožené a takmer nenosené topánky - dcéra ich vraj nosila len na prázdniny a páperovú, tiež praktickú novú šatku. Poďakovala strážcovi s mäkkým srdcom. Topánky boli naozaj pohodlné, trochu nadrozmerné, ale normálne. Pohodlne sa v nich chodilo.
  Len čo však zabočila za roh, dievča si vyzulo topánky a zavesilo si ich cez rameno. Veľmi chcela chodiť naboso, oddýchnuť si od palácových topánok. Spočiatku sa kráčalo príjemne, cestný prach ma šteklil na holých pätách. Potom sa však začala prejavovať dlhá absencia zvyku. Podrážky dievčaťa boli čoraz mäkšie a čoskoro pocítila ostrosť kamienkov a pálenie. A vo všeobecnosti každý tuberkulóza bosej nohy, v ktorej sa oddelili mozoly, pociťuje bolesť.
  
  Ale Gerda, ktorá vo svojom už nie tak krátkom živote dokázala visieť na stojane, sa nenechala zahanbiť. Chôdza naboso po kamenistej ceste predsa nebolí tak, ako opiecť si päty v pekáči. Aj keby sa rok, pani ctihodná, rozmaznávala. Nič nevydrží.
  A Kaya nájde, všetkými prostriedkami.
  Ku koncu dňa dievčatku krvácali bosé nohy, no nevzdalo sa a zaspalo v kope sena. A na druhý deň opäť išiel po kamenistej ceste.
  A prešla silou, aj keď jej nohy pri každom kroku explodovali od bolesti.
  Gerda si so sebou nebrala jedlo a musela jesť almužnu. Pekné dievča v handrách bolo obsluhované ochotne.
  Gerda chcela najskôr predať kožené topánky alebo ich vymeniť za jedlo, no potom si to rozmyslela. Nohy jej veľmi rýchlo zhrubli a nepotrebovali topánky, najmä v teplom období. No stretla dvoch malých chlapcov, ktorí doslova umierali od hladu.
  Gerda ich nemohla opustiť.
  Dievčina ich kŕmila tým, čo nazbierala vo vrecúšku, potom ich predávala v obchodníkovi s veľkou zľavou, samozrejme, takmer nové topánky. Kúpili sme jedlo a nechali ho pre chlapcov spolu s páperovým šálom.
  Nenechajte chlapcov zamrznúť.
  Samozrejme, Gerda sa zachovala kresťansky veľkoryso. Navyše bolo leto a v noci nebolo potrebné zakrývať sa šatkou. Ale keď sa skončili štedré polia Talianska, dievča kráčajúce na sever skončilo v Alpách. A cez deň je stále teplo, no v noci zima. A dediny sú oveľa vzácnejšie, treba hladovať.
  A veľmi ostré kamienky na cestách, kopať do čerstvých mozoľov dievčenskej podrážky.
  Raz v lete udrel horský mráz a strapačky zamrzli. Dievča sebou trhlo a nakoniec si roztrhlo šaty. Bola nahá a bezbranná. Musel som, držiac na sebe handry, ísť rýchlym tempom. V noci nemôžete spať nahý - skutočné peklo. Gerda nespala celý deň a noc, ale ráno zišla trochu nižšie a zohriala sa, spala. Potom znova kráčala celú noc a na druhý deň na večeru prišla na horskú farmu.
  Gazda súhlasil, že dá Gerde jednoduché a staré šaty, ale na oplátku ho prinútil rúbať drevo celé dva týždne a nosiť vodu vo vedrách s jarmom.
  A to nielen pre seba, ale aj pre svojich susedov.
  Dievčina tvrdo pracovala do úmoru a jedla len zatuchnutý chlieb a kyslé mlieko. Majiteľ ju pozval, aby zostala, ale Gerda klamala a povedala, že robí púť. Horská päsť jej neochotne dala nejaký druh dierovaného vreca, ale ty aspoň nie si nahá. A nehodil ani kúsok chleba na cestu.
  Hoci sa dievča vypchalo mozoľmi na rukách.
  Gerda musela ísť s prázdnym žalúdkom. A v horách sú dediny zriedkavé a samotné Alpy sú veľké, na vrcholoch hôr je sneh aj v lete. Dievča od hladu trhalo trávu, ďatelinu, hrýzlo jedľové šišky. Za desať dní bola vychudnutá a stala sa z nej jedna koža a kosti. Ani veverička neodolala a jedla surovú.
  A dokonca obhrýzal kožu.
  Potom som opäť narazil na farmu. Tri dni tam tvrdo makala, ale potom sa najedla a dali jej trochu na cestu. No najviac sa ochladilo na Vysočine. Dievča cez deň spalo, v noci dupalo holými, mozoľnatými nohami po ostrých kameňoch. Občas zavýjali vlci, niekoľkokrát Gerda spadla do priepasti a takmer spadla, no osud ju zadržal. Aj keď značný strach ísť cez hory a v noci. A hladný...
  Ale aspoň vie, kam ísť.
  Keď Hannibal prešiel cez Alpy do Talianska, polovica jeho armády a všetky slony zomreli. A tu prechod robí malé, dobre, aj roky, a dospelé dievča.
  Vlci olizujú jej bosé, pôvabné odtlačky, ktoré zanechávajú jej veľmi trpiace chodidlá.
  Keď už bola Gerda na pokraji, prekážala jej ďalšia farma a opäť jedlo. Majiteľ sa ukázal byť láskavejší a ponúkol dievčatám kožuch a topánky, ale Gerda odmietla s tým, že je už zvyknutá na kamene a chlad a bosé nohy idú oveľa ľahšie ako naložené do topánok. Majiteľ dal na cestu celú tašku jedla.
  Mal svedomie.
  Samozrejme, že to dievča zaťažilo, ale umožnilo jej to ísť ešte niekoľko týždňov bez zastavenia. Vrchoviny sa chýlili ku koncu, hory boli čoraz nižšie. A Gerda prešla cez najťažšiu časť cesty: vrchol Álp.
  A to už je úspech.
  Teraz bola vo Švajčiarsku, kde je to trochu mäkšie a farmy sú bežnejšie. Prechod Gerdu zocelil a na horách neprechladla a ani neprechladla. Že Bohovia nemilujú slabých duchom, ale odmeňujú silných.
  Áno, a vlci len olizovali holé stopy dievčaťa, ale neodvážili sa vrhnúť.
  Gerda chodila a chodila, zastavovala sa na farmách, pracovala, občas spievala. Túlavý život je jej príjemný a známy. Dni začali plynúť rýchlejšie a ťažšie. Osud dievčatko doteraz chránil pred zlými ľuďmi, lupičmi a násilníkmi. Gerda však už nie je taká malá a mohla by prilákať násilníkov. Ale zatiaľ všetko klapalo.
  Vyššie sily sa o ňu postarali...
  Tu dievča prešlo aj cez Švajčiarsko a vstúpilo do Bavorska. Leto už prešlo temeno, no na rovine je aj v noci stále veľmi teplo. A cesty nie sú také kamenisté. Chôdza bola potešením. Dediny sa stretávali často a s jedlom neboli žiadne problémy. Gerda, ktorá pracuje na čiastočný úväzok, si našetrila nejaké peniaze a upravila si šaty na elegantnejšie a nové. Radšej však chodila naboso, najmä preto, že podošva bola tvrdšia ako v čižmách.
  A nohy takmer nemrznú ani v noci a po dažďoch.
  Ale čas plynul. Dievča sa presunulo na sever. Leto sa skončilo a prišla jeseň. Pršali studené dažde a Gerda sa ocitla na severe Nemecka. Plácala bosými nohami cez ľadové mláky a cítila mierny chlad. Ale Gerda je už taká známa, že sa rozhodla nezobrať topánky a obmedzila sa iba na jeden vlnený šál. Zase radšej ponocovala, len cez deň, a v noci dupala.
  Navyše je počas dňa teplejšie spať a pri pohybe nezmrznete.
  Prešla teda dosť husto obývaný sever Nemecka a išla k moru.
  Pleskla bosou nohou do vody ....
  Po súši nie je kam ísť ďalej a preplávať cez more nie je reálne. Pomerne blízko bolo rodné Dánsko. Dievča sa zrazu chcelo vrátiť do rodnej Kodane. Možno jej stará mama ešte žije. Navyše nie je jasné, ako ďalej postupovať.
  Ale Gerda sa posadila na kamienku pri mori a po premýšľaní zavrhla myšlienku návratu. Ak nie je iná cesta von, mali by ste nájsť loď idúcu na sever, dostať sa na ľad a potom sa presunúť na severný pól. S najväčšou pravdepodobnosťou sa tam nachádza hrad snehovej kráľovnej.
  Chlad, najmä v noci, štípe dievča, ale nemôže zlomiť jej vôľu.
  No ak bude treba, takú loď nájde, ale zatiaľ do prístavu.
  
  JUNG NA AMAZONSKEJ LODI
  Edmond D'Artagnan je teraz palubným chlapcom na amazonskej pirátskej lodi. Celý štáb tvoria len krásne dievčatá. Všetci sú v krátkych sukniach a námorníckych oblekoch. Tieto sú pruhované a kučeravé. A ich vodcom je pirátska kráľovná: Charlotte de Condé.
  Je tiež bosá, no členky jej zdobia zlaté hadie náramky so smaragdovými očami. A na zápästiach sú náramky posiate diamantmi. Veľmi krásna kráľovná, svalnatá, silná.
  Edmond je len chlapec. V krátkych nohaviciach a s nahým, opáleným, svalnatým trupom ťahá povraz. Zrolujte to pevnejšie. Áno, toto je veľmi agresívny chlapec. Bosé nohy oprel o stožiar a krúti sa.
  Dievčatá sa okolo neho krútia. Dvaja ťahajú plachtu, ich holé, svalnaté, opálené nohy sú napäté.
  Edmond d'Artagnan spieval:
  Piráti vedu nepotrebujú
  A je jasné prečo...
  Máme nohy a ruky
  A hlava je nám nanič!
  Na brigantine je pätnásťsto dievčat. A sú dokonca trochu stiesnené. Samotná brigantina je veľmi krásna a maľovaná. Plachty sú vyrobené z farebných prevedení a jemného hodvábu.
  Edmond pohladil svojou detskou nôžkou plachtu a šteklivo sa zasmial. A dievčatá voňajú drahými parfémami, ako keby robili zázraky v šperkoch.
  Niektorí z nich nosia aj šperky a ozdoby. Všetci sú opálení a väčšina z nich je blond. Existuje veľa ryšavých ... Nádherné krásky.
  Chlapec napravil plachtu a zdvihol sa vyššie. Stožiar sa zahrial a príjemne spálil chlapcove obnažené, stvrdnuté nohy.
  Edmond zrazu v diaľke uvidel plachty a zapískal. Bolo to tak skvelé. Bolo naplánované dobrodružstvo.
  A mladý chatár prikázal:
  - Vidím pred sebou galón!
  Dievčatá sa začali rozčuľovať a hýbať sa. Teraz mali korisť.
  Pravda, na brigantine je len dvanásť zbraní. Galión má pôsobivú veľkosť.
  Krátko predtým si dievčatá vyčistili nos svojej brigantine od výrastkov. A chodil veľmi rýchlo. Na urýchlenie pohybu si Charlotte de Condé objednala dodatočnú plachtu. A rýchlosť brigantíny sa výrazne zvýšila.
  Galion nezmenil kurz. Je vidieť, že pirátska loď sa im zdala malá. Skutočne, iba palubné delá galionu mali štyridsaťosem, nepočítajúc kormu a provu. Áno, sú väčšieho kalibru.
  Asistent kapitána a kráľa pirátov Emmanuel so znepokojením poznamenal:
  "Mohli by nás potopiť!"
  Charlotte dupla bosou nohou na palubu a rozhodne povedala:
  - Nie! Nás tak ľahko neutopíš!
  Edmond zakričal z hornej paluby:
  - Do boja! Dievčatá smelo do boja!
  Emmanuelle nahnevane zavrčala:
  - Páni, ty malý diabol! Poďme dole!
  Chlapec mrštný ako opica odskočil. Jeho obnažené, ružové podpätky sa mihli.
  Charlotte sa s žmurknutím opýtala:
  - Chceš bitku baby?
  Edmund v reakcii zavrčal:
  - Naozaj chcem!
  Ryšavá Emmanuelle chlapca nečakane podporila:
  - Tento galón je naplnený nákladom, tak ťažko sa pohybuje! V žiadnej veľkej koristi!
  Charlotte súhlasila.
  - Prekĺznime po korme, máme úzku provu a zoberme nepriateľa na palubu!
  Edmond vyskočil a spieval:
  - Sám diabol nie je tvoj brat -
  Sekaj nepriateľov, pirát!
  Charlotte prikázala a dupla holou pätou na dub na korme:
  - Nasleduj plachty kajutníka!
  Brigantina pristúpila bližšie. Gallion sa pokúsil otočiť. Pohyboval sa však naozaj tvrdo. Brigantina sa posunula v momente streľby zo zbraní a neutrpela takmer žiadne poškodenie. Je pravda, že jeden výstrel zasiahol luk a druhý zostrelil plachtu.
  Na rýchlosť to ale nemalo takmer žiadny vplyv. Dievčatá hneď vytiahli ďalšie papiere a zvýšili tempo.
  Charlotte so smiechom poznamenala:
  Sme bojovníci svetla!
  A žmurkla na svojich priateľov...
  Emmanuelle odpovedala:
  - Presnejšie podsvetie!
  Dievčatá si vopred pripravili háčiky. Podarilo sa im dostať pred galón v snahe otočiť sa na druhú stranu. Zbrane sa nabíjajú dosť pomaly, ale salva na brigantínu zblízka by bola smrteľná. Ale dievčaťu Gertrúde sa podarilo vystreliť z pištole a zlomila kormidlo galionu, kvôli čomu spomalil a otriasol sa. Tu dievčatá otočili papierové plachty pod iným uhlom, aby sa príliš prudko nezrazili. A brigantina hladko zakotvila. Háčiky boli pevne pripevnené a spájkované lepkavým olejom.
  Pirátski bojovníci zaútočili v lavíne. Ich obnažené okrúhle päty sa blýskali. A na palube galionu proti nim bojovali bojovníci v bronzovom brnení.
  Bolo ich dvakrát toľko, ale v obratnosti boli jednoznačne horšie ako krásne Amazonky.
  Samotná Charlotte viedla útok, riadila veterný mlyn dvoma šabľami a zrazila hlavu nepriateľskému legionárovi. Bradatá hlava sa stočila späť.
  De Conde, kráľovná pirátov presunula nahú pätu na bradu protivníka a zaštebotala:
  - Pre pirátske šťastie!
  Bojoval aj chlapec Edmond. Sú malé, ale obratné. A tak seká protivníkov šabľami.
  Tu sa prevalila druhá hlava a na palube zostala krv. Španieli (áno, je to ako Španieli - snedí, fúzatí, napriek horúčave v brnení a vysokých čižmách!) zúfalo odolávajú.
  Edmund odsekol ďalšiu hlavu obratným bočným manévrom a zaštebotal:
  - Pre Athos!
  A opäť udrel nepriateľa holou pätou do brady. A rana bola dobrá, čeľusť letela.
  Chlapec zareval:
  - Pre Porthos!
  Malo to veľmi bojovného ducha, ako vriaca voda v kanvici.
  Emmanuelle sa porezala a posunula si holé koleno na brucho. Z úst nepriateľa teda tiekla krv.
  Dievča zavrčalo:
  - Za pirátske bratstvo!
  A opäť, ako to vezme a rozseká mečmi, ako keby z reverzu ...
  Charlotte prešla šabľami okolo motýľov a zaštebotala:
  Robím nový obrat
  Som anjel, pilot Antikrista!
  A ako v samom nádychu posunie svoju holú pätu k nepriateľovi.
  Edmond zakopol. A veľký španielsky desiatnik, ako preletí cez palubu a utopí sa tam.
  Chlapec to vzal a spieval:
  - Škoda, že to nikto nevie
  A ani sami nevieme...
  Koľko zlata potrebujeme
  Koľko peňazí chceme!
  A Edmond zoťal ďalšieho súpera. Pirátske dievčatá vyliezli do boja a každého nasekali ako kapustu. Mali vášeň a kolosálnu túžbu vyhrať.
  Emmanuelle sekla a jej dve šable blikali ako listy vrtule. A vyzerala mimoriadne bojovne a agresívne dievča.
  A holá okrúhla päta našla ďalšiu bradu španielskeho dôstojníka. Ten z drvivého úderu, keď letí, zlomí strom cez palubu.
  Emmanuelle spievala:
  - Okrádame karavely,
  rabujeme galóny...
  Nie sme povolaní k zodpovednosti -
  Nezaujímajú ma všetky zákony!
  A dievča padlo na chrbát a kopalo nohami iného veľkého dôstojníka a ten preletel cez palubu v ťažkom brnení. A ponoril sa do slanej, morskej vody.
  Emmanuelle vravela:
  - No predsa od skrutky!
  Charlotte ju podporila:
  - Hromy opäť praskajú
  Bude vládnuť kosti!
  A dievča vyskočí a zasiahne nepriateľa holou pätou do hrude. Od silného zatlačenia mu praskol kyrys a z úst mu tiekla krv ako fontána.
  Charlotte de Condé spievala:
  - Fúkať, fúkať, viac, fúkať,
  ďalšia rana a teraz ...
  Mám dar v bitkách,
  Zabijem ťa čudák!
  A dievča opäť seká mečmi. Odrezané hlavy opäť lietajú.
  Charlotte od radosti revala:
  - Naša čierna zástava je nadovšetko!
  Niektorí Španieli, keď videli, že bojujú s pirátskymi dievčatami, beznádejne padli na kolená a prosili o milosť.
  Dievčatá ich najskôr prinútili pobozkať ich obnažené, vytesané nohy a potom ich hodili cez palubu.
  Charlotte de Condé zakričala:
  - Pre veľký úspech!
  A opäť, ako sa pohybuje obnaženou pätou priamo do súperovho nosa. A rozdrviť ho tak, že sa mu v zadnej časti hlavy objavila diera. A odtiaľ vylial prameň krvi.
  Ale už je po všetkom.
  Piráti zvíťazili a poslední španielski vojaci padli na kolená a prosili o milosť.
  Charlotte de Condé povedala s úsmevom:
  - Dostaňme ich cez palubu, ryby musia tiež jesť! A potom prehľadáme nákladné priestory a kabíny.
  Dievčatá rozkaz ochotne splnili. Mužom dovolili pobozkať ich odhalené chodidlá len pred smrťou, čo je pre dievčatá veľmi príjemné. A hodil ich do mora.
  Edmond, filozoficky poznamenal:
  - Komu koláče a šišky,
  A kto modriny a hrbolčeky!
  Potom sa dievčatá presúvali cez chatky a hľadali korisť.
  V kapitánskej kajute našli noblesnú asi tridsaťpäťročnú dámu a pätnásťročné dievča. Boli v drahých šatách a topánkach s ozdobami.
  Charlotte s úsmevom poznamenala:
  - Môžete si vziať výkupné. Alebo dávate prednosť slučke?
  Senora s povzdychom odpovedala:
  - Zmiluj sa nad svojou dcérou!
  Pirátska kráľovná prikývla.
  - Môžem ju vziať do svojho tímu! Ak súhlasí s pripojením, potom prosím!
  Dievča zakričalo:
  - Stať sa pirátom?
  Charlotte de Condé prikývla.
  - Ako chceš! Ransom má príliš veľa rozruchu. Predáme vás lepšie na plantáž cukrovej trstiny!
  Dievča v odpovedi zaštebotalo:
  - Súhlasím, že sa stanem filibusterom!
  Emmanuel poznamenal:
  - Je príliš nežná a pre nás to bude len záťaž. Možno je lepšie ísť cez palubu!
  Edmond s úsmevom poznamenal:
  - Nie je dobré zabíjať ženy!
  Emmanuel logicky poznamenal:
  - Nie je dobré zabíjať aj mužov! Sú to stále živé tvory! A majú deti!
  Mušketiersky chlapec prikývol.
  - Áno, to je správne! Deti plačú pre otca. A to som si nemyslel, aké je to nechutné zabíjať!
  Emmanuelle s chichotom poznamenala:
  - Ale musíš!
  Mušketiersky chlapec zavrčal:
  - Milujem ťa život! A dúfam, že je to vzájomné!
  Charlotte de Condé prikývla.
  - Berieme vás do nášho tímu! Čo robiť s tým starším?
  Mladá žena navrhla:
  - Môžete za mňa vziať veľké výkupné! Toto je presne!
  Pirátska kráľovná povedala:
  - Veľa rozruchu s týmto výkupným. Navrhujem nasledovné... Predáme ju na aukcii otrokov. Možno skončí na plantážach a ako domáca slúžka, čo bude pre ňu oveľa jednoduchšie!
  Senora zamrmlala:
  - Maj zľutovanie...
  Charlotte dôrazne povedala:
  - Vezmite im všetko cenné!
  Piráti vyzliekli dievčaťu a žene všetky šperky a roztrhali topánky a potom všetko drahé oblečenie. Najmladší dostal krátku sukňu a námornícky oblek. A staršia biela mikina s kapucňou, odchádzajúca bosá a bosá.
  Najmladší sa pridal k Amazonkám. Okamžite ju prinútili trénovať a šermovať s kráskami. Ale to nestačilo... Začali ju štípať, ak sa nepohybovala dostatočne rýchlo.
  A potom sa Amazonky presunuli do nákladného priestoru a cez rôzne zákutia. A hneď kričali od radosti: narazili na sudy plné zlata a ešte oveľa viac. Najmä perca a káva.
  Bojovníci naraz spievali a tlieskali:
  - Sme bojovníci super triedy,
  Všetko zničíme...
  Udrieť tamburínu -
  Žiť zúrivo!
  Bojovníci a vlastne kolosálna kategória krásy. A ich bosé nohy len blikajú. A sú svalnaté a opálené.
  Poklady na galione sú kolosálne. Tu však prichádza alarm. Objavil sa aj sprievodný krížnik. Silná bojová loď s celou stovkou zbraní. Zjavne bol odhodlaný strážiť galón plný zlata.
  Obrovský krížnik sa prikrádal k dievčatám.
  Charlotte sa uškrnula a prikázala:
  - Zdvihnite všetky plachty - choďte na palubu!
  Emmanuel súhlasil:
  - Nemáme inú možnosť!
  Edmond z plných pľúc zvolal:
  - Vyrobené z oceľovej dievčenskej posádky,
  Ide v dave na nástup!
  Dievčatá, zanechávajúc niekoľko krás na galione zajatých a plných koristi, zaujali pozície na brigantine.
  Teraz od spasenia bolo len v rýchlosti. Sto-delový krížnik nie je vtip. Dokáže ich utopiť ako mačiatka. Brigantina s dvanástimi zbraňami proti nemu je ako steblo trávy.
  Hrozilo, že bude potopená skôr, ako dopláva k mocnému krížniku, ktorého delá boli schopné vrhať strely s hmotnosťou päť libier a dosť ďaleko.
  A okrem stovky zbraní po stranách má tento prvotriedny bojový krížnik aj kormové a predné delá.
  Potom chlapcom Edmondom preblesla myšlienka:
  - Dajme signál, že sa vzdávame!
  Emmanuelle pohŕdavo odfrkla.
  - Ponížiť pred týmto?
  Jung logicky poznamenal:
  - Máme dieru v nose a táto loď je lepšie ovládateľná ako ťažko naložený galón. Budeme triviálne potopení. A tak vztýčime bielu vlajku a oni prídu vyložiť tím cien. A vezmeme ich na palubu.
  Charlotte de Condé súhlasila a dupla bosou nohou:
  - Správny! Tiež verím, že sa to ešte raz neoplatí riskovať a je lepšie vztýčiť bielu vlajku!
  Emmanuelle pohŕdavo odfrkla.
  - Ukázať zbabelosť?
  Charlotte de Conde logicky namietala:
  - Presnejšie povedané, použite trik!
  Ryšavá Emmanuelle sa uškrnula a prikývla ohnivou hlavou:
  - Použiť trik? S čím súhlasím!
  A tak Edmond vytiahol bielu látku nahor. Brigantina je malá, krížnik má dvanásťnásobný objem, ba dokonca viac. A má tisíc ľudí. Proti jeden a pol stovke Amazoniek. Len jedno bosé dievča stojí v boji za desať nemotorných Španielov. Krásky teda majú šancu.
  Charlotte prebleskla myšlienka, čo ak zhodiť galón a použiť rýchlosť a manévrovateľnosť brigantíny, aby sa dostala preč od obra? Určite majú šancu. Navyše, na bojovom krížniku prvej triedy je príliš veľa nepriateľov. A bez strát sa nezaobídete.
  Ale na to sú dievčatá, statočne bojovať a vyhrať.
  Charlotte de Conde urobila mečom osmičku a zaškrípala:
  - Budeme pripravení vyhrať, a ak budeme musieť zomrieť!
  Veľvyslanec krížnika z diaľky. Zrazilo to plachtu z brigantíny. Emmanuelle zapískala. Vedeli strieľať na krížniku a teraz sa dievčatá mohli poriadne pokaziť. Stratili možnosť priblížiť sa k lodi, aby na ňu zaútočili.
  Výpočet o chamtivosti Španielov ale zafungoval. A ich krížnik, keď videl vztýčenú bielu vlajku, sa pohol smerom k brigantine. V skutočnosti piráti mohli už predtým ukoristiť poklady a prečo z nich nezískať zisk? To by bolo pekné.
  Krížnik sa pohol smerom k brigantine. Edmond so smiechom spieval:
  - Kráľ, aby dostal nejaké peniaze,
  Som rád, že sa obliekam do handier!
  Emmanuelle poznamenala a nahnevane dupla na holú, opálenú nohu:
  - A na čo je toto? Triviálny nezmysel!
  Chlapec poznamenal:
  - Pieseň nám pomáha budovať a žiť!
  Červenovláska súhlasne prikývla a zaspievala:
  - Je zábavné chodiť po otvorených priestoroch s pesničkou,
  Cez rozlohy, cez rozlohy!
  A samozrejme je lepšie mlátiť páčidlom,
  Lepšie páčidlo, lepšie páčidlo!
  Edmond vycenil zuby a zdvihol:
  - Jeden útočník, dvaja útočníci
  Kláti sa...
  Jeden útočník, dvaja útočníci -
  On klame!
  Charlotte, dodala pirátska kráľovná a dupala bosými nohami:
  - Jedna doska, dve dosky,
  Rakva je vo výstavbe....
  Emmanuelle to zdvihla a vyskočila:
  - Jedna špachtle, dve špachtle,
  Diera sa kope!
  A všetky pirátske dievčatá spievali jednotne:
  - Je zábavné chodiť po otvorených priestoroch s pesničkou,
  Cez priestory, cez priestory...
  A samozrejme je lepšie poraziť nepriateľov páčidlom,
  Lepšie páčidlo, lepšie páčidlo!
  A teraz sa krížnik priblížil k brigantine. Začali sa z neho hádzať háky. Uviazať pevnejšie.
  A bojovníci v medených a bronzových brneniach začali zostupovať na palubu brigantíny. Našľapoval po ťažkých čižmách z tepaného železa. A hoci boli Španieli a korisť horúco dôkladne oblečení, nesú nepríjemný smrad.
  prikázala Charlotte a žmurkla na svojich priateľov:
  - Boj!
  A dievčatá zaútočili na nepriateľa so všetkou zúrivosťou hladných panterov. Divokým šialenstvom sťali nepriateľa.
  Emmanuelle rozbehla veterný mlyn svojimi mečmi, zoťala pár španielskych hláv a zaškrípala:
  - Pre pirátov na Mesiaci!
  Edmond, tento chlapec, rúcajúc nepriateľov, zaškrípal:
  - Pre D'Artagnana!
  A chlapec s divokou zúrivosťou sekol malého leoparda - španielskych legionárov.
  Charlotte posunula nahú pätu k brade španielskeho generála a zavrčala:
  - Za naše víťazstvo!
  Úder zlomil Španielovi čeľusť.
  Charlotte de Condé zakričala:
  - Za našu mocnú päsť!
  A nepriateľa vezme a pohne päsťami v brade. A opäť kosť vezme a zlomí sa.
  Emmanuelle štebotala a odhalila perleťové zuby:
  - Ľudia umierajú pre kov!
  A holou pätou presunula nepriateľa do ďalšej čeľuste. A zlomil to zo všetkých síl.
  Edmond si všimol, že potom, čo usporiadal motýľovú recepciu a prerušil protivníkov, žmurkol na dievčatá:
  - Ešte lepšie je, keď vyhrajú!
  Dievčatá postupovali na nepriateľa, pohybovali sa divokým tlakom a šialenstvom. Bolo v nich toľko zúrivosti a agresivity, že ich opálené telá sa doslova leskli od potu. A zdalo sa, že svalnaté dievčatá s taniermi z tlače sú ako čokoládky, akoby namazané maslom.
  Edmond zaškrípal a zrazil ďalšieho protivníka:
  - Kakao a káva! Nahradí vás šport a profíci!
  Dievča so svalmi tigrice podrezalo ďalšieho nepriateľa a zavrčalo:
  - Kradli sme blázni!
  A holou pätou pohne nepriateľom v oku. Vzal to a lebka praskla. A mozgy vyleteli.
  Emmanuelle tiež zakrútila mečmi a naraz padli tri hlavy. Bojovník štebotal:
  - Pre veľké víťazstvá!
  A jej obnažená, okrúhla päta dievčaťa je ako úder do generálovho chrámu. Ten sa zrúti a ďalší traja bojovníci špliechajú zboku do vody.
  Charlotte tiež bojuje s veľkou horkosťou. A seká nepriateľov ako kladivo.
  The Pirate Queen organizuje fanúšikovskú recepciu. Odreže protivníkov a spieva, odhaľuje veľké zuby:
  - Ľudia obdivovali kráľovnú,
  Všetci chlapci na dvore sa zamilovali!
  A Charlotte zase rada seká súperov. A seknite niekoľko protivníkov naraz.
  Emmanuelle to vzala a zaspievala:
  - Som triedna - super!
  A opäť švihla mečmi a preťala súperov na polovicu. A jej meče sú najvyššími pilotmi žiletky.
  Dievčatá útočia a sekajú. Sú oveľa rýchlejší ako Španieli. Mnohé z krások zhodili tielka a bojujú s odhalenou hruďou. A tak to u dievčat chodí. A ukazujú sa - vynikajúci zlodeji.
  Charlotte sekla kolovratskou technikou a zarevala, bosou nohou hodila cez palubu porezané hlavy:
  - Mám super triedne dievča!
  Emmanuelle, ktorá seká protivníkov mečmi, ktoré sú ostrejšie ako britva, dodala:
  - Som hyperaktívny!
  A tiež s holým, vytesaným chodidlom hodila hlavy do vody. Jedna z hláv v prilbách zrazila nepriateľského vojaka. Skolaboval a utopil sa. Takže neberte dievčatá na predvádzanie.
  Charlotte so smiechom poznamenala:
  - Som najvyššia trieda!
  Edmond opäť zúri.
  A chlapec seká ako hack, odsekáva hlavy protivníkom. A veľa ich zobralo a zostalo bez hlávok kapusty.
  D'Artagnan mladší spieval:
  Ale prečo,
  Je nemožné žiť v mysli!
  Ale prečo,
  Nemôžete veriť nikomu!
  Ale prečo! Ale prečo!
  Emmanuel sekal protivníkov divokým tlakom a rýchlo sa presúval zo strany na stranu. Hlavy vyrúbaných Španielov sa kotúľali a dievčatá ich zhadzovali bosými nohami. A bojovníci spievali s nadšením tigrice, že videli baránka:
  - Niť je pretrhnutá
  Hrozí nám zlá smrť...
  A aby mohol žiť -
  hrdina musí zomrieť!
  Emmanuelle poznamenala, zdvihla ďalšiu hlavu holou podrážkou a zrazila nepriateľa:
  - Ale prečo,
  Aby láska kvitla...
  Musíme preliať niečiu krv!
  Ale prečo!
  Bojovníčka sa zachichotala a odhalila perleťové zuby. Takéto krásky sa tu bijú.
  Emmanuelle poznamenala, keď odrezala protivníkov ako brúsny papier:
  - Veľkosť planéty bude s nami!
  A opäť beží mlyn s mečmi. Je to zúfalá kráska.
  Charlotte de Conde zaznamenala sekanie nepriateľov a sekanie hláv holou pätou futbalu:
  - Všetko bude v poriadku!
  Všetko bude v poriadku!
  Viem to! A ja zabíjam!
  A opäť s holými prstami hodí vražedný dar smrti. A je to veľmi cool.
  Charlotte, táto pirátska kráľovná to vzala a zavrčala:
  - Za moju vlasť,
  Zabime tých bastardov!
  A dievča holými prstami hodilo ostrú dýku, ktorá odťala hlavy niekoľkým španielskym vojakom.
  Napriek početnej prevahe krížnikového tímu sa dievčatá prekonali. Sú tak obratní, obratní a odvážni. Cítia obrovskú silu.
  Emmanuelle krájala nepriateľa ako kapustu, vzala ju a spievala:
  - Obrovské rozlohy priestoru,
  Láskou sa neunavíš...
  Vráťme lesy a hory do päste,
  Odkedy vstal sám Svarog!
  A dievča opäť, ako keby rozsekalo mlyn mečmi a odrezalo veľa nepriateľov, v bojovej vášni.
  Edmond spieval s potešením, drvil protivníkov;
  -Slovo "zbabelec" je v Gaskoňsku neznáme.
  -Nepoznám meč, ak sa mýliš -My Gaskonci máme najlepší vkus na svete -Nemáme radi nič iné ako slávu.
  
  Drzá tvár, špeciálna na to, aby ste sa stali - Tu je Gaskoňský vzhľad bez chyby. Verte mi, pane, nebudete musieť dlho čakať. Paris stále spozná D'Artagnana!
  
  Bez slávy nemôžem žiť v Paríži, Celý môj život prešiel, je čas postarať sa o osud. - Takže koľko máš rokov, dieťa moje? - Oh, veľa, pane, veľa - asi dvanásť rokov! nepriateľ: -Máš pevnú ruku? - to je skutočná vlastnosť slávneho gasconského lepidla. A ja som bol rovnako odvážny, keď Paris spoznala Emmanuela v kráse.
  
  Burgundsko, Normandia, šampanské alebo Provensálsko, A v žilách vám koluje aj oheň, ale šťastie, preboha, nie je na vás, pokiaľ je na svete Gaskonsko!
  Zatiaľ čo v bielom svete...
  Pri bielom svetle...
  Pokiaľ je na svete Gaskonsko!
  Tak týchto bastardov vyrúbali a cesty posypali mŕtvolami. A celá paluba bola pokrytá krvou. Bosé nohy dievčat boli také ladné a pri pohľade na ne vyvolávali vzrušenie a pocit radosti.
  Edmond s radosťou spieval:
  - Naboso, len naboso,
  Pod júlovým hromom a pod zvukom príboja ....
  Naboso, len naboso
  Je nám dovolené s vami hrať!
  Emmanuelle agresívne poukázala, rozsekala protivníkov a urobila ďalší mlyn svojimi mečmi:
  - Chlapci musia znášať bitie a zvyknúť si na krutosť od detstva!
  A bojovník opäť posunul holú pätu nepriateľa na bradu. A havaroval a zvalil ďalších piatich španielskych vojakov cez palubu.
  Charlotte de Conde poznamenala:
  Diabol je tu, diabol je tam
  Život je úplná lož!
  A žmurkla na svojich nešťastných partnerov. A nepriateľa rúbu s kolosálnou horkosťou. A potom im nikto neodolá.
  Edmond poznamenal, keď sekol ďalšieho súpera:
  - Santa Claus s metlou,
  Santa Claus je cool!
  A chlapec zase predviedol techniku veterného mlyna s mečmi, z ktorých padali porúbané hlavy. Mimochodom, boli to meče podobné šabliam. A možno ich nazvať šabľami aj mečmi.
  Edmond tiež posunul svoju holú pätu do brady nepriateľa a zlomil mu čeľusť, čo ho prinútilo skolabovať.
  Načo spieval zúrivo;
  Čo hovoria ľudia
  Nám je to jedno...
  Nechoďte na karate -
  Stalo sa to neslušné!
  Chlapec pokračoval v aktívnom sekaní a mával oboma šabľovými mečmi naraz. A brať jednu hlavu za druhou.
  Emmanuelle poznamenala, mávala mečom ako vážka, mávala krídlami a štebotala:
  - Ruby, ale neporež sa!
  Edmond s tým ochotne súhlasil a vyhladil oponentov:
  Ak si opitý, nenechaj sa chytiť!
  A chlapec roztočí točňu a udrie dôstojníka holou pätou do brady. On, ako vrece, vezme a zrúti sa.
  Edmond povedal s agresiou v hlase:
  - Pivo a kaviár, chlast až do rána!
  A chlapec sa smeje, potešený svojím vtipom. V skutočnosti môžete povedať, že je to dieťa - super! A beží, skáče a máva päsťami. A ak pohne holou pätou v nose, potom nikto neodolá. Bude totálny knockout.
  Edmond na druhej strane pôsobí s maximálnou silou a bezhraničnou agresivitou. Bláznivý chlapec - nič nehovor!
  Emmanuelle, ktorá porazila naliehavých bojovníkov Kastílskej ríše, zavrčala a vycenila zuby:
  - Ale ja nechcem, nechcem vypočítavo! A chcem to z lásky, z lásky!
  Charlotte de Conde, pitvala protivníkov a drvila ich na koláč, zavýjala a fúkala blesky z jej nozdier:
  -Sloboda, sloboda! Daj mi slobodu! Vyletím ako vták!
  Bojujúce dievča - nič nehovor! Má divokú a nespútanú vášeň. A bojová inscenačná pozícia.
  Edmond celkom logicky poznamenal, škrtiac si ďalších súperov, či skôr nešťastného vojaka:
  - Boh nedá, pokiaľ samozrejme my sami neblbneme!
  Charlotte de Conde to vzala a vyskočila. Presunula bosú nohu nad hlavy španielskych vojakov. Vyhodila ich do úplného knockoutu a zavrčala a odhalila zuby:
  - Halo nesmrteľnosti - sadistický rock,
  Orol zúčtovania - na aktuálne volebné obdobie!
  Bojovník sa cítil veľmi bojovne a prekliato napumpovaný a ozbrojený.
  A ak sa opäť pohne, potom si to masa odporcov vezme z kopýt a skolabuje. A Charlotte to celkom pristane.
  Edmond sekol na nepriateľa, hodil dýku holými prstami a zavrčal:
  - Zúrivý orol -
  Rozbiť leva...
  Roztiahnuté krídla -
  Strašidelný Satan!
  A chlapec to znova vezme a seká mečmi. A zloží naraz veľa nepriateľských hláv.
  Bojovník je syn Charlieho D'Artagnana. Jeho bojovnosť je úžasná. A bojovná povaha je skvelá....
  Väčšina španielskych vojakov už bola zabitá. A to je samozrejme obrovské plus.
  Niektorí z nich, keď už vidia, že Amazonky nemožno zastaviť, padnú na kolená alebo dokonca úplne padnú na tvár. A bozkávajú chodidlá bosých nôh dievčat. A je to úplne super. V skutočnosti nič nemôže zastaviť a poraziť takýchto bojovníkov.
  Emmanuelle, sekajúca protivníkov, zarevala:
  - A neprestane
  A nemeň nohy...
  Naše tváre žiaria
  Lesklé čižmy!
  A opäť dievča trávi veľmi slušný mlyn s mečmi. A odrežte hlavy ako kapustu. A správa sa mimoriadne agresívne, tfu, pokiaľ dokážete opakovať otravný výraz - mimoriadne agresívne!
  Možno aplikujte niečo nové - napríklad nekonečne agresívne!
  A potom to bude vôbec - Ku!
  Charlotte de Condé žmurkla:
  - Nezoberú nám guľku aj bajonet!
  A jej obnažená okrúhla päta je ako úder do rohovej prilby španielskeho admirála. Poletí hore nohami a vyradí niekoľko obrnených bojovníkov, čo spôsobí, že spadnú do vody. A po ich páde povstal vriaci hurikán.
  Bojovník so smiechom poznamenal:
  - Dvakrát ich nedávajú do rakvy, Fuhrer bude kaput!
  Emmanuel sa spýtal:
  - A kto je Fuhrer?
  Charlotte de Conde sa zachichotala a odpovedala:
  - To je nemecký vodca!
  Červenovlasý diabol s smiechom sa znova spýtal:
  - Možno myslíš Barbarossa?
  Pirátska kráľovná s úsmevom koňa povedala:
  - Nie, myslím psa Barbosa!
  Edmond, ktorý rúbal obrnených bojovníkov, poznamenal:
  - Neznášam tyranov! Všetkých psov by som obesil naraz!
  Emmanuelle vrtošivo odvetila a odhalila zuby:
  - Psy za nič nemôžu!
  A opäť ako obnažená päta presunie nepriateľa z brady. Príjem banálny, ale účinný. A ak áno, bude to veľmi hlúpe.
  Charlotte si všimla, že sa jej napínajú brušné svaly.
  A ona to vzala a spievala, žmurkala a oči jej blikali ako svetlá na semafore.
  De Conde zamrmlal:
  - Vezmeme všetkých a zabijeme!
  Edmond spieval z plných pľúc a vycenil zuby:
  - Zabijem ťa! Čoskoro vás všetkých podrežem!
  Emmanuelle, sekajúc protivníkov, zaškrípala:
  - Čoskoro vás všetkých podrežem!
  Iné dievča to vezme a bude kričať:
  - Zabijem ťa!
  Charlotte agresívne podotkla a sekla svojich protivníkov ako kosa:
  - Budem rezať, budem biť, aj tak nebudeš žiť!
  Vojna, ako sa hovorí, je nebezpečná cesta, vie o nej každý, kto na ňu vkročil. Nemôžete sa z neho dostať, nemôžete z neho vyskočiť - Othello slávne uškrtil dievča!
  A potom dievčatá, keď nastúpia na krížnik, ukážu zábavné poradie výkonu.
  Charlotte s úsmevom poznamenala:
  Takto zabíjame!
  Emmanuel poznamenal:
  - Ale česť šachovej koruny na mape -
  Nemôžete uniknúť porážke!
  A dievča hodilo podomácky vyrobený granát holými prstami. A roztrhal veľa nepriateľov.
  A teraz bolo zabitých deväť desatín vojakov krížnika. A bojovníci, ktorí prežili, padnú na tvár a dievčatá im strčia bosé nohy do tváre. Nútia vás olizovať si päty a bozkávať sa. A zároveň sa pýtajú: koľko kvapiek je v mori, koľko hviezd je na oblohe, koľko vlasov má cigánka v hlave.
  Ak im odpoveď dievčat nevyhovuje, bez zbytočných ceremónií prepichujú zajatkyne mečmi ako pavúky ihlami. A hodiť ich cez palubu.
  Emmanuelle chytila generála za nos holými prstami a silno ho stisla. Potom povedala:
  - Kto je syn tvojho otca, ale nie tvoj brat?
  Generál zamrmlal:
  - Bastard...
  Emmanuelle sa zachichotala a poznamenala:
  - Odpoveď je nesprávna! Takže to...
  A dievča ho vzalo a koplo cez palubu. Vyletel a spadol do mora. A takmer okamžite sa utopil vo svojom brnení.
  Dievčatá jasali a chichotali sa, vyceňovali zuby. Ich oči boli zafírové alebo smaragdové. A žmurkli na svojich partnerov.
  A postupne hádzal väzňov cez palubu. Nepotrebovali ich. Výkupné bolo zanedbateľné a problémy sú plné.
  Edmond tiež tlačil svojho zajatca cez palubu a poznamenal:
  - Život je často nespravodlivý! Tisíc chlapov zomrelo a za čo?
  Emmanuelle so smiechom odpovedala:
  - Aby sme vyčistili miesto na planéte Zem!
  Mušketiersky chlapec zaškrípal:
  - Čistý, čistý, čistý
  Škoda kominára!
  Emmanuel súhlasil s týmto:
  - Áno, aj kominár potrebuje jesť!
  Keď dievčatá dobili posledných väzňov, poslali krížnik do vodných tokov... Presnejšie, Charlotte logicky poznamenala:
  - Nepotrebujeme toto monštrum, môžeme ho potopiť?
  Edmond navrhol s úškrnom:
  - Škoda topiť takú krásu, možno je lepšie ju predať?
  Emmanuelle rázne potvrdila:
  - Možno je lepšie naozaj predať?
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  - Môžete to predať späť španielskej korune! Krížnik má veľa zbraní! Ten, ktorý je vo forme jednorožca, si môžete vyzdvihnúť sami. A zvyšok predáme za veľa peňazí.
  A dievčatá rázne prikývli na súhlas.
  
  STALINOV KLIK A PRISTÁNIE POPADANTOV
  Stalin, ako diabolsky prefíkaný politik, vzal a informoval Nemcov, že Briti sa chystajú vykonať operáciu Torch proti Rommelovi v Egypte. A povedal Nemcom podrobnosti a presný dátum operácie. Výsledkom bolo, že Rommel včas zakročil. A preskupili jednotky do defenzívy. Áno, Hitlerovi sa podarilo previesť pár divízií z Francúzska, kde bol ešte pokoj.
  Britská ofenzíva v Egypte bola nakoniec odrazená s obrovskými stratami pre Britániu. A po porážke Angličanov Roosevelt nesúhlasil s vylodením v Maroku a tvrdil, že straty Američanov by boli príliš veľké a že hlavnou vecou pre Spojené štáty bolo poraziť Japonsko. Neúspech operácie Torch mal ďalekosiahle následky. Operáciu "Ring" pri Stalingrade to neovplyvnilo, no spojenci predsa len vyčuchli, že informáciu zhodili Nemcom na Stalinov rozkaz. A rozhodli sa za takú podlosť pribrzdiť vojnu na Západe.
  Stalin pochopil, že ZSSR je minimálne pred Balkánom, a preto to urobil tak, že Británia prehrala v Egypte. Ale podcenil možnosť úniku informácií a Churchillovu pomstychtivosť. Čo vlastne potom začalo sabotovať druhý front. A podarilo sa mu o tom presvedčiť Američanov.
  Priebeh vojny na východe bol približne rovnaký ako v reálnej histórii. Porážka Nemcov pri Stalingrade, kolaps frontu a Mainsteinov protiútok čiastočne obnovili pozície. A dlhá pauza na Kursk Bulge, keď obe strany hromadili sily.
  Až tentoraz USA a Británia obmedzili bombardovanie územia kontrolovaného Treťou ríšou. A uvoľnenie zbraní bolo väčšie ako v skutočnej histórii. A Nemci dokázali splniť plány na výrobu "Panterov" a "Tigrov" a dokonca preplnili modernizovanú verziu T-4. Pristúpili teda k bitke s veľkou silou. Okrem toho Tretia ríša nepreniesla ďalšie divízie do Afriky a na Sicíliu, na Balkán a do Francúzska.
  A Nemci dokázali umiestniť viac pechoty a tankov a najmä lietadiel.
  V lete sa v sériovej výrobe objavil najnovší ME-309 s vyššou rýchlosťou a výkonnejšími zbraňami: tri 30 mm letecké kanóny a štyri guľomety. A rýchlosť je 740 kilometrov za hodinu, oproti 600 pre sovietske stíhačky. Takže sily sú zjavne nerovnaké.
  Hitler niekoľkokrát odložil operáciu Citadela. A v júli som to odložil aj ja, tak som chcel otestovať ME-309 a najnovšie monštrum "Maus" v akcii. Tento tank vykazoval v testoch uspokojivé výsledky a Hitler ho dychtil vyskúšať v boji. A pozrite si aj tank Lev, ktorý bol vyvinutý spolu s Pantherom a bol mu podobný v tvare korby a veže, ale oveľa väčší s kanónom EL 70 kalibru 105 mm.
  Kvôli týmto plánom Fuhrera bola Citadela opäť odložená. A 1. augusta 1943 Stalin, ktorý stratil trpezlivosť, nariadil Červenej armáde, aby postupovala sama.
  Hlavný úder bol zasadený v smere na Orel. Postupovali aj smerom na Charkov a Belgorod.
  Ale nacisti boli na to pripravení. A rozpútali sa tvrdé boje.
  Posádka tanku Gerda bojovala na Pantherovi. Bol to prvý krst požiarnych dievčat. Predtým však mali skúsenosti s testovaním novej technológie a vyznačovali sa fenomenálnou presnosťou.
  Hitlera len ťažko presvedčili, aby dievčatám dali šancu ukázať sa v skutočnej bitke. A šťastne sa snažili ospravedlniť dôveru.
  Bojovníci bojovali v jedných bikinách a naboso. To im dodalo zvláštne čaro. A bolo to jednoducho úžasné.
  Gerda udrela z dela holými prstami, udrela tridsiatku a zakričala:
  - Som veľká kráska!
  Charlotta, ryšavá šarmantka, namierila pištoľ aj s holými nohami. Bola to ich ochranná známka - strieľať nohami. A kanón Pantera prerazí tridsiatku štvorku v čele z dvoch kilometrov a vypáli pätnásť rán za minútu. Skrátka skvelý tank na vojnu s tankami. A o niečo horšie v prielomu a v boji proti pechote.
  Tu je vystrelené dievča v bikinách. Prerazilo to sovietske auto do čela a zarevalo:
  - Som Robin Hood!
  Cristina mlátila ďalej. Použila holú pätu, čo je, musím povedať, veľmi silný ťah. A zakričala:
  - Svätá vojna bude naším víťazstvom!
  A na záver pomocou holých prstov na nohách kopla aj medová blondínka Magda.
  A znova trafila tridsaťštyri a vrčala:
  - Toto je presná streľba - každému je to jasné ako dva krát dva!
  Bojovníci vo všeobecnosti vyzerali ako dievčatá na super úrovni.
  Ich "Panther" stál v zálohe starostlivo maskovaný a zasiahol sovietske postupujúce tanky.
  Fungovali aj Ferdinandovci. Aktívne mlátili a sovietske zbrane ich nemohli preraziť do čela.
  Na oblohe bojovali lietadlá. ME-309 práve začal vstupovať do bojových jednotiek. Ale dvaja nemeckí piloti - Albina a Alvina už tento stroj zvládli a úspešne na ňom bojujú. Navyše sú to aj krásky - bosé a v bikinách.
  Albina holými prstami zrazila sovietske auto a zavrčala:
  - Za veľké úspechy a odvážne rozhodnutia!
  Alvina, ktorá vedie presnú paľbu a zráža súperov, stláčajúc holú pätu na pedál, zavrčala:
  - Nikto nás nezastaví! Nič nás neporazí!
  A obe dievčatá ako revať:
  - Zlí vlci roztrhajú nepriateľa!
  Áno, s takýmito dievčatami si nevie dať rady ani čert. V každom prípade, nápad nechať dievčatá bojovať je veľmi dobrý.
  Boje ukázali, že nemecké tanky boli silné a efektívne v obrane. A že so správnou taktikou na tom nie je zle ani Focke-Wulf. Jeho silná výzbroj umožňovala zostreliť z jedného letu a jeho vysoká rýchlosť pri potápaní uniknúť v prípade úniku do tyla.
  Vo všeobecnosti sa teda nemecká stávka na aktívnu obranu ospravedlnila. Boje trvali viac ako mesiac a ich výsledok bol neistý. Nemcom sa podarilo ofenzívu odraziť a Červená armáda utrpela výrazne väčšie straty najmä v tankoch.
  Ale nacisti boli tiež zovretí a neodvážili sa zaútočiť na Kursk ...
  Boje umrzli až do zimy. Červená armáda doplnila škody a do ofenzívy prešla až 24. decembra. Ale nacisti sa do tej doby stihli pripraviť a potiahnuť značné sily. Orol nebol nikdy ulovený a nacisti dokázali odolať. Belgorod bol tiež zachovaný. Nacisti dokázali odraziť ofenzívu Červenej armády pri Leningrade. Zima ako celok bola poznačená tým, že nacisti po prvý raz dokázali zadržať sovietsku ofenzívu a celú ju odrazili.
  Tu sa prejavila najlepšia spravodajská práca Fritza a dôkladnejšia príprava na zimu. Že Nemci v štyridsiatom treťom roku takmer nepostúpili a do chladného obdobia dokázali ušetriť ďalšie sily. Navyše, zrada spojencov, ktorí brzdili vojnu na Západe. A Nemci neutrpeli škody z bombardovania a druhého frontu.
  Navyše totálna vojna prinášala ovocie. Výroba zbraní v štyridsiatom treťom roku vzrástla v Tretej ríši dvaapolkrát. Nemci do konca roka dohnali ZSSR v počte kvalitnejších lietadiel, približne rovnocenných v tankoch a samohybných delách, taktiež s kvalitatívnou prevahou.
  Takže teraz neboli v technológii nižšie ako ZSSR. Okrem toho sa objavila vynikajúca útočná puška MP-44, ktorá nemala obdobu. A to začalo meniť priebeh bojov v prospech Tretej ríše.
  Je pravda, že na jar dostal ZSSR nové tanky IS-2 a T-34-85, ale Nemci spustili do série aj pokročilejšie tanky Tiger-2 a Panther-2. Navyše nemecké tanky získali, na rozdiel od skutočného príbehu, výkonnejšie motory. "Tiger" -2 na 1000 koní a "Panther" -2 na 900 a teraz Fritz vo výzbroji a jazdných výkonoch, čelnom pancierovaní a technickej spoľahlivosti boli na tom najlepšie.
  Nemecké prúdové lietadlo sa stalo vážnym problémom. Do leta 1944 bojovalo už viac ako tisíc prúdových stíhačiek ME-262 v radoch, ktoré nemali rovnakú rýchlosť, v niektorých typoch manévrovateľnosti, zrýchlenia a dokonca aj v schopnosti prežiť.
  Je pravda, že toto auto sa dosť často pokazilo a havarovalo. Ale piloti umierali menej často - vďaka novým katapultovacím zariadeniam.
  Došlo tiež k evolúcii Focke-Wulf TA-152 so šiestimi leteckými delami a rýchlosťou 760 kilometrov za hodinu a lepšou manévrovateľnosťou.
  V ZSSR sú stále problémy v letectve. Kvôli nedostatku duralu a zastaveniu dodávok hliníka v rámci lend-lease neboli rady Jak-3 a LA-7 spustené. A zatiaľ sovietski piloti lietajú na zastaraných Jak-9 a LA-5. A prúdové lietadlá stále necítia.
  A 22. júna 1944 začala nová nemecká ofenzíva v oblasti Kursk Bulge. O rok neskôr sa operácia Citadela predsa len začala. A strhla sa obrovská bitka.
  Tentoraz majú Fritz vo vzduchu obrovskú prevahu. Ale v počte tankov, približná rovnosť s kvalitatívnou prevahou Nemecka. ZSSR má čo do množstva o niečo silnejšie delostrelectvo. Pechota približná rovnosť. Nemci majú naozaj lepšie guľomety, ale značnú časť pechoty tvoria cudzinci. Kvalita výcviku vojakov v ZSSR však nie je na úrovni. Úroveň mobility medzi Nemcami je vyššia. Navyše spojenci prakticky nedodávajú autá. Tak bojuj takto...
  Nemci sú vo všeobecnosti silnejší, ale Červená armáda má veľmi rozvinuté inžinierstvo a obranu do hĺbky.
  Skrátka, našiel som kosu na kameni. Nemci sa v prvých dvoch týždňoch bojov trochu vklinili do sovietskych pozícií, prešli až tridsať až tridsaťpäť kilometrov a zastavili sa.
  A tak sa ešte dva týždne pokúšali postúpiť, no neúspešne. A nedosiahli nič. Potom Červená armáda postupovala.
  Nemci sa stiahli na pôvodné pozície, opäť obe armády trochu bojovali, ale nič nedosiahli. Tak prestali.
  Jeseň prešla pokusom Červenej armády o postup, no neúspešne. Rovnako ako v zime. Nemci boli v chladnom počasí v defenzíve. A dokázali odolať. Prišiel štyridsiaty piaty rok.
  Nacisti majú na oblohe prúdové bombardéry Arado a TA-400 a štvormotorovú vrtuľu Yu-488 a prúdovú stíhačku XE-162, ktorá má najlepšiu manévrovateľnosť a rýchlosť spomedzi všetkých lietadiel.
  A na súši sa objavili tanky radu E. V prvom rade, samozrejme, hlavné vozidlo novej generácie E-50. S hmotnosťou "Tigra" -2 má oveľa hustejšie usporiadanie, výška je jeden a pol krát menšia, veža je malá, podvozok je ľahší a dokonalejší. To umožnilo urobiť pancier oveľa hrubší a vo väčších sklonoch, s motorom s plynovou turbínou s výkonom 1500 koní a hmotnosťou sedemdesiat ton. Tento tank mal predný pancier 250 mm so sklonom, bočný pancier 170 mm, tiež so sklonom, kanón 105 alebo 88 mm s dĺžkou hlavne 100 EL a slušnú rýchlosť. Motor a prevodovka sú jeden blok a naprieč a prevodovka je na motore.
  Ukázalo sa, že je to úžasné auto. A tak Nemci začali v lete 1945 ofenzívu na južnom krídle.
  A nakoniec Turecko, ktoré nakúpilo veľké množstvo amerického a nemeckého vybavenia na úver, vstúpilo do vojny.
  A južná vlajka Červenej armády sa začala rúcať. A ZSSR dostal len jeden nový tank IS-3, ktorý je však príliš drahý a náročný na výrobu na to, aby bol masívny.
  Aj keď výhodou IS-3 možno nazvať silnú ochranu čela tanku. Proti E-50, ktorý sa premenoval na "Tiger" -3 a ktorý podľa všetkého zariadil pre armádu pri obrane, však neťahá.
  Nemecká ofenzíva na juhu bola celkom úspešná, hoci mala preraziť veľmi výkonná a ženijná obrana. Ale Nemci už mali veľmi silné lietadlo, a preto bol ich prielom viac-menej úspešný. Dominancia vo vzduchu umožnila potlačiť určité body. Okrem toho Fritz dostal pokročilejšie plynové odpaľovacie zariadenia, ktoré sú veľmi účinné pri prelomení obrany a schopné potlačiť nepriateľa. Treba poznamenať, že Fritz mal pokročilejšie guľomety a mnoho transportérov a rôzneho vybavenia vrátane motocyklov.
  Nie je ľahké odolať takejto sile.
  Navyše, skvelí bojovníci... Dve dievčatá Albina a Alvina zostrelili na oblohe každé viac ako päťsto lietadiel a získali všetkých päť stupňov Rytierskeho kríža Železného kríža. Vrátane toho najvyššieho: so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Bojovníčky, ktoré bojovali naboso a v bikinách za každého počasia, sa veľmi potešili.
  A sovietske lietadlá zostreľovali ako vrabce z praku. Takí, ako si na oblohe neboli rovní.
  Albina vystrelila z kanónov na sovietske auto, zrazila ho a štebotala:
  - Som diabol!
  Alvina odrezala dve ruské autá naraz a zaškrípala:
  - Som vtelená smrť!
  Tak sa na oblohe objavil poter nočnej mory. A cez leto uprostred jesene Nemci, ktorí prekonali tvrdohlavý odpor Červenej armády, dosiahli Stalingrad.
  A tam sa rozpútal krutý boj, aký planéta dovtedy nepoznala.
  . Boje o Stalingrad sú v plnom prúde. Sovietske jednotky hrdinsky bojujú. Ani krok späť ... A toto sú takí tvrdohlaví chlapci a dievčatá. Obrannú pozíciu v ruinách na Volodarskej ulici zaujal ženský prápor ostreľovačov pod velením kapitánky Natašky Kaktusovej. Za ruinami sa schovávali dievčatá so samopalmi a puškami, zviazané zväzkami granátov.
  Samotná Natasha je v bodkovanej tunike na nahom tele, v krátkych nohaviciach a bosá. Krásne a krivé dievča, s výraznými bokmi, tenkým pásom, nakrátko ostrihaným pod poldecákom. Tvár je veľmi výrazná, s mužnou bradou, modrými očami široko od seba. Svetlohnedé vlasy zošediveli prachom, vysoká hruď, tvrdý pohľad. Kapitánka Natasha bojuje už viac ako dva roky a aj napriek svojej mladosti toho videla naozaj veľa. Dievčenské nohy sú pokryté reznými ranami a modrinami. Dievča je šikovnejšie na pohyb naboso ako hrubé a nemotorné čižmy.
  Holá podrážka cíti najmenšie vibrácie pôdy, upozorňuje na blízkosť míny a samotná matka zem dodáva odolnosť. Na jednej strane dievčine stvrdli nohy a nebáli sa rozpáleného kovu, ani ostrej sutiny ruín, no na druhej strane nestratili citlivosť a pružnosť, upozorňujúce cez hukot na pohyb. tankov.
  Sladká Natashka drží granát s priviazaným výbušným balíčkom. Je potrebné sa plaziť k impozantnému nemeckému tanku "Tiger" -3, ktorý polieva ulice guľometmi.
  Mirabela sa plazí vedľa nej. Také bosé, takže všetky dievčatá z práporu boli z čižiem, napodobňujúce svojho veliteľa. Jej zaprášené chodidlá sa pri plazení po štyroch zostrujú. Mirabeline žlté vlasy sú strapaté a dlhé... Trochu kučeravé. Samotné dievča je štíhle, chudé, malého vzrastu. Dokonca si ju možno pomýliť s dievčaťom, s úzkymi ramenami a zdanlivo veľkou hlavou.
  Mirabela však už zažila veľa. Podarilo sa jej navštíviť fašistické zajatie, ktoré prežila kruté mučenie, aj bane, odkiaľ sa jej nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo ujsť. No pri pohľade na jej detskú nežnú tvár sa nikdy nedá povedať, že by ju bili gumenými palicami po pätách, telom jej prechádzal prúd.
  Mirabela strieľa... Vojak Tretej ríše, v tomto prípade Arab, padne mŕtvy a jeho papuľa zdvíha piesok a sutiny.
  Natashka vsunie pod hromadu odpadkov hromadu granátov. Teraz sa sem priplazí deväťdesiattonový Lev-2 a vyhodí ho do vzduchu. Modré oči dievčaťa sa na jej tvári lesknú ako zafíry, spálené od spálenia a prachu.
  Skúsenosti naznačujú, že dobre chránený tank teraz zmení polohu. "Lev" má 150 mm bočný pancier a dokonca aj pod uhlom. Tridsaťštyri cez ňu nemôže preraziť, šancu majú len ťažké Sušičky. Ale cieľom sú húsenice. Hlavnou vecou je zbaviť auto mobility ...
  Svetlana vystrelí dávku zo samopalu... Padá vojak, nikto nevie akej národnosti. Nemci, ktorí dobyli, aj keď z väčšej časti morálne, väčšinu východnej pologule, si vážia árijskú krv a vrhajú do boja koloniálne jednotky: Arabov, Afričanov, Indov, rôznych Ázijcov a Európanov. Zvýšil sa aj počet Poliakov - ktorí sú z kolísky zvyknutí nenávidieť boľševické Rusko. Bojujú tu ukrajinskí nacionalisti, donskí kozáci, Čečenci a celý Kaukazský kaganát. Hitler vychoval celú internacionálu.
  Veľa nepriateľov...
  Svetlana šikovne uhýba paľbe zo samopalu. Guľka sa takmer rozštiepila, sčernela od prachu, okrúhla, dievčenská päta. Krásna kapitánka dokonca pocítila šteklenie, ako blízko preletel darček veľkého kalibru. Dievča sa prekrížilo a zašepkalo:
  Ani guľka nás nezastaví!
  Mirabela strieľa späť... Ďalšie dievča Angelica - veľmi ryšavá, nadpriemerne vysoká a svalnatá, napriek úbohému prídelu. Tiež veľmi pekné dievča s luxusnými bokmi, vyhrnutým pásom, nie ženskými širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Angelica bojuje len v šortkách, tunika je roztrhaná na kusy a rozpadá sa na prach a po Volge nedodávajú nové uniformy. Nedajbože preniesť viac munície a kvapku jedla pre vyčerpané sovietske jednotky.
  Angelica je teda takmer nahá, nohy má doškriabané, najmä kolená. Kus šrapnelu zasiahol chodidlo pravej nohy a bolí to, ťažko sa chodí.
  Ryšavá, zaprášená, takmer nahá Angelica vykrúca svoju peknú, no zároveň tvrdú tvár. Strieľajúce dievča hovorí:
  - Pán, Moskva a Stalin sú nad nami!
  A odreže útočiacich nacistov, sama sa sotva stihne vrátiť späť.
  Ruiny a úzke uličky sťažujú otáčanie impozantných nemeckých tankov. Tu je takmer dvesto ton "myší" a vôbec nemôžu prejsť ...
  Ako Svetlana očakávala, "Lev" -2 sa trochu povozil a zahrabal sa do hromady odpadu. Došlo k výbuchu. Húsenica praskla, odletelo pár poškodených valčekov.
  Zranený tank sa zastavil a z hlavne mu vyletel náboj...
  Niekde v diaľke zaburácalo a zanechávalo ruiny. Blondínka Svetlana zasyčala ako had:
  - To je môj výpočet! Otvorený účet...
  Dievča-kapitán je opäť nútený odplaziť sa. Nemci a ich satelity nedokážu využiť svoju technickú prevahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uviazli hordy Tretej ríše v pozičných bojoch v pomerne veľkom a dobre opevnenom meste.
  Mirabela hodí granát. Nútiť ich robiť kotrmelce na zostrelených Nemcoch či Araboch, prevracať sa. Jeden z nacistických militantov si odtrhne ruku a zavesí na ňu anglické hodinky s kompasom.
  Mirabela hovorí s úsmevom:
  - Čo ti ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásna dievčina si zo zaprášenej päty striasa kúsok prilepenej keramiky.
  Angelica sa tiež opráši, s pevnými, plnými prsiami. Bradavky sú takmer čierne od nečistôt a svrbia. A skúste sa umyť. Opäť sa musíte zahrabať, keď čmárajú nemecké samopaly. A plaziť sa plastovým spôsobom.
  Prápor dievčat drží svoje pozície, hoci dochádza k ostreľovaniu. A trhajú ťažké granáty a z neba padajú bomby ... Ale odvahu sovietskych hrdiniek nič nezlomí.
  Tu Svetlana vidí, ako sa "Panther" -3 plazí. No tento tank už nie je taký strašidelný.
  Môžete ho zapichnúť do boku. Dievča kýchlo, vypľulo prach, ktorý jej liezol do elegantných úst. Vzala do ruky granát, zaťažený výbušným balíčkom. Musíte sa nepozorovane priplížiť. Ale okolo je toľko dymu.
  Angelica sa začala plaziť a oprela sa o odtok holými prstami a lakťami. Bola ako mačka sledujúca myš. Dievča si pamätalo vojnu z toho hrozného leta štyridsiateho prvého roku, keď Wehrmacht zradne napadol územia ZSSR. Nebolo ani to dievča, skoro to dievča? Najprv áno, ale potom si zvyknete. A neustále výbuchy nábojov už vnímate ako obyčajný hluk.
  A teraz to vybuchlo veľmi blízko. Dievča sa plesklo po bruchu. Úlomky sa rútia zhora ako kŕdeľ divých včiel. Angelica šepká s popraskanými perami:
  - V mene spravodlivosti, Pane!
  Dievča zrýchli plazenie a hodí granát s pripojenou výbušninou. Súčasnosť letí v oblúku. Je počuť výbuch, tenšie bočné pancierovanie Panthera sa hodí. Nemecký tank začne horieť, bojová súprava exploduje.
  Svetlana s úsmevom zašepká:
  Ďakujem ti Pane Ježišu! Verím len v teba! Modlím sa k tebe sám!
  Nátierky Panther-3. Odtrhnutý dlhý kmeň je pochovaný v troskách. Predný pancier, oddelený od bočného panciera, pripomína lopatku.
  Svetlana, ktorej oči na tvári hnedej od prachu a spálenia slnkom žiaria chrpami, hovorí:
  - Čím viac dubov má nepriateľ, tým silnejšia je naša obrana!
  Angelica je veľmi sexi, v čiernych nohavičkách a nahom, zaprášenom, silnom tele. Dievča je veľmi šikovné. Dokáže hádzať črepy skla holými prstami na nohách.
  Teraz ladnou, prachom pokrytou nohou hodila ostrý predmet. A zaseknutý, priamo v hrdle fašistu. Krásna Angelica bľabotala:
  - A ja som sexsymbol a symbol smrti!
  Dievča, po ktorom sa znova plazila a strieľala. Viedol oheň a Svetlana.
  Kapitánka krásy Natasha, ktorá porazila fašistu, zaštebotala:
  - Život je reťaz a maličkosti v ňom sú články...
  Mirabela vystrelila, rozrezala Fritzovi hlavu a dodala:
  - Odkazu nemožno nepripisovať dôležitosť!
  Svetlana, opäť presne strieľajúca, zakričala:
  - Ale nemôžete ísť v cykloch na maličkosti ...
  Mirabela vystrelila presne a dodala:
  V opačnom prípade vás reťaz ovinie!
  Ďalšia dievčina Olimpiada, tiež veľmi krásna, spolu s priekopníkom Olezhkou Koltsovom pripravila mínu na drôte. Tí dvaja ju tlačili... Do húsenice "Tigra"-3 vliezol zákerný bubák. A ako toto nemecké auto s dlhou hlavňou vybuchne.
  Blonďavý chlapec Olezhka zvolal:
  - Rusko naše, ty máš vedro!
  A ledva stihol odskočiť, blýskajúci sa, s čiernymi, rozbitými podpätkami, z padajúcej strechy.
  Olympias pohladila chlapca po krku a povedala:
  - Si veľmi múdry!
  Priekopník sa dostal na front a pripojil sa k ženskému práporu. Chlapec je tiež veľmi kreatívny. Vyrábal napríklad lietadlá na zostrelenie fašistických útočných lietadiel. Keď sa Focke-Wulfovia alebo TA-152 zdvihnú, ozve sa neskutočne ohlušujúci rev.
  Nemci štrajkujú za sprievodu Wagnerovej symfónie. Taká majestátna melódia.
  Olympias nahnevane hovorí:
  - Stále sa nás snažia vystrašiť!
  Pioniersky chlapec spieval s pátosom:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrť nás nevezme pod hviezdnu oblohu!
  Lebo sväté Rusko bude tvrdo bojovať,
  Nabil som mocný guľomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dievčina, so širokými bokmi a ramenami, je typická sedliacka žena. Šaty boli počas bojov roztrhané na handry, silné nohy sú holé, vlasy sú spletené do dvoch vrkočov a silne zaprášené.
  Olezhka má len osem rokov, chudá na podvýživu, je poškriabaný a špinavý chlapec, len v šortkách. Prirodzene biele vlasy chlapca zošediveli a cez tenkú, opálenú a špinavú pokožku presvitali rebrá. Strašne zrazené nohy a popáleniny, modriny, s pľuzgiermi. Je pravda, že osud zachránil dieťa pred vážnymi zraneniami.
  Na jeho pozadí sa zdá olympiáda veľká a tučná, hoci dievča nie je vôbec tučné, ale so silným, trénovaným mäsom na kostiach. Navyše sa zdá, že hlad vôbec neovplyvnil jej štíhlu a veľkú postavu.
  Dievča strieľa z ťažkej protitankovej pušky. Nemecké autá sa nedajú preraziť v čele, no v koľajach je šanca.
  A statný "Lev" -2, ktorý dostal do podvozku vážnu výbušninu, začal vyfukovať dym ako silný fajčiar.
  Oleg Koltsov spieval so zlomyseľnosťou:
  - Smradľavý Fritz si bez rozmýšľania zapálil cigaretu pri vchode! Samozrejme, dostal sa do veľkých problémov!
  Olympias, mihajúca sa svalnatými, opálenými lýtkami, odbíjala stepovanie holými, krásnymi nohami. Dievča spievalo:
  - Sväté ruské tváre blikajú z ikony ... Bože chráň, aby ste namočili aspoň tisíc Fritz! A ak niekto buzeruje viac ako fašisti, nikto vás za to, verte, neodsúdi!
  Potom nabila protitankovú pušku a znova vystrelila. Nemecký transportér opäť vyfúkol dym.
  Dievčenský prápor spôsobil Fritzovi značné škody. Utrpel však aj straty. Tu bolo jedno dievča roztrhané napoly a jej tvár bola napriek prachu taká bledá.
  Väčšinu Stalingradu už nacisti dobyli, no to, čo z mesta zostalo, sa nechce vzdať a vzdať sa.
  Svetlana sa medzitým snaží preraziť cez "Tigra" -3. Silné nemecké auto dostalo do boku granát, ale nepodľahlo. Otočí sa, aby vystrelil z dela. Dievča sa musí zahrabať do zeme a sutín, aby ho nerozdrvila tlaková vlna, ktorú uvoľní súčasnosť.
  Svetlana ticho zašepká:
  - Mami, oci, prepáč!
  Mirabela hodila na Tiger-3 granát, ktorý jej vybuchol na čelo. Dievča zasyčalo:
  - O tom, že svetelné vyučovanie v zime na jar... Bez výnimky opakujem, že Hitler je morový bastard!
  Angelica, ktorá prelomila pohľad nacistov a oblievala ich vodou, napätá:
  - V rakve som teraz videl Führera! A chudáka kopla rovno do oka!
  Ryšavá dievčina skutočne hodila granát na tank holými prstami. Narazil na hlaveň... Nasledoval výbuch a papuľka "Tigra" -3 bola rozbitá.
  Zbabelý Nemec to zobral a cúvol.
  Svetlana si odfrkla cez nosné dierky:
  - Naši, tvoji sa nepodvolia!
  Mirabela sťala guľkou hitlerovského žoldniera a spievala:
  - A ten darebák nežartuje! Ruky-nohy, skrúca ruské povrazy! Zuby zatína do samého srdca... Vlastu pije až do dna!
  Svetlana, chichotala sa, štekala:
  - Fuhrer divoko kričí, roztrhne sa!
  Mirabela vystrelila a dodala:
  - No, smrť obláčiky, škerí sa!
  Objavil sa ešte nebezpečnejší "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkre. Navyše sa nepribližuje k pozíciám sovietskych vojsk. Auto držia pod krytom nemeckí guľometníci.
  Svetlana vidí, že priblížiť sa k pozíciám Fritza je nereálne. Ale na oblohe Focke-Wulfs. Jeden z týchto strojov letí bližšie k sovietskym pozíciám. Dievčatá na ňu spustili paľbu.
  Angelica hodí granát a zúrivo hovorí:
  - V hlbokej smrti - niet odpustenia!
  Potom dievča odbočí zo samopalu. Rýchlo sa vráti späť. Relatívne nový nemecký tank "Panther" -4 s malou vežou a nižšou siluetou rýchlo vyrazí hore.
  Niekoľko dievčat hádže na nemecké auto granáty. Keď dostala darčeky, zamrzne a nemôže sa otočiť.
  Angelica zapískala a zasyčala:
  - Toto je nový útok! Roztrhneme jej ústa!
  Panther-4 zavrčal a vystrelil zo svojej silnejšej zbrane.
  Ohnivý stĺp rozdelil vzduch a okamžite zohrial a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica sa zachichotala, mušle preleteli okolo polonahého dievčaťa. Nehanebná ryšavka potriasla bokmi a povedala:
  - A Newton porazil nepriateľov, zhodil jarmo z trónu! Fritz nariadil svoj Newtonov zákon!
  . KAPITOLA #3
  Stalingrad bol celý pohltený požiarmi, keď sa zdalo, že ohnivé jazyky olizujú oblohu a praskajú fialové, oranžové a šarlátové iskry! A každá iskra je ako duch unikajúci z pekelného hradu.
  Svetlana, ktorá zrazila nemeckého bojovníka, zažiarila modrými očami a spievala:
  - Čo kňučíš zlá stará žena? Ver mi, len psychiatrická liečebňa za tebou plače!
  Mirabela spievala v speve a strieľala do nacistov:
  - Aké dobré je ľahnúť si do trávy a udrieť Fritza po hlave! Pripravte pre Fuhrera obklad a pošlite guľky zo samopalu!
  Dievča sa divoko zachichotalo a prevrátilo sa z brucha na chrbát. Vyrobil som bicykel s nohami. Vyletel granát. Lietajúci Focke-Wulf-3, ktorý dostal šrapnel pod brucho, rýchlo stúpal vyššie. Je vidieť, že ho zranili ostré úlomky. Fašistické stvorenie začalo horieť a začalo strácať kusy zlomených krídel.
  Svetlana, keď videla, ako Fokke stráca výšku, zakričala:
  - To je semafor! Na palube visí sekera!
  Nemecké lietadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všetkých vzdialených kútov oblohy. A kam sa podelo fašistické eso. Urobil som poslednú odbočku. Kat ľahol popolom, nie pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a povedala:
  - Byť či nebyť? To nie je otázka!
  Angelica opäť hodila kus skla nohou, až tak, že udrela do oka a vyšla na Fritza zozadu:
  - Som tanková armáda! A musíte sa liečiť!
  Nemci a ich satelity sa snažili postúpiť a hádzali pred seba granáty. Takáto taktika proti dievčatám nevyšla. Tu Olezhka Koltsov nasadil katapult a ako odpoveď zasiahol nepriateľa.
  Priekopnícky chlapec zareval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, ktorý prenikol do davu nacistov, ich rozptýlil a zároveň sa prevrátil vo vzduchu. Fritz spadol a rozbil sa na troskách stien.
  Tank "Tiger" -3 stratil rovnováhu, zrazil sa s "levom". Ach, Leva, kde je tvoje impozantné meno?
  Svetlana sa usmiala a odpovedala:
  - Dobre, dobre, Olezhka!
  Chlapec agresívne zavrčal.
  - Pioneer je vždy pripravený!
  Dievča v reakcii potriaslo bosou nohou.
  Dievča-kapitán opäť začal pribíjať. A Olympias pošteklil Serjožkovu úzku nohu, aké ťažké to má! Niet divu, že sa chlapec nebojí prebehnúť cez oheň.
  Mirabela v speve povedala:
  -Mladosť je dobrá - staroba je zlá!
  Angelica, táto veselá ryšavka, súhlasila:
  Nie je nič horšie ako staroba! Toto je skutočne najnechutnejší stav zo všetkých možných!
  A dievča urobilo skok prevratom. Na chvíľu si predstavila hnusné babky. Nie, neporovnávajte, stará žena s dievčaťom. A aká krása, v štíhlych telách.
  Angelica to vzala a zaspievala:
  - Tok po roku, roky v karavane,
  Stará žena drhne hennu v mažiari...
  A čo moja štíhla postava,
  Nechápem, ako zmizla mládež!
  Svetlana zablikala očami, zrazila Nemca úderom do slabín a poznamenala:
  - Nie! Vo vojne je však také čaro - zostať navždy mladý! Vždy opitý!
  Olympias dal do katapultu novú nálož. To je niečo ako dobrá malta. Dievča zasyčalo:
  - Neprejdi, ale prejdi!
  Olezhka šúchal tenkým, ale šikovným chodidlom a zaštekal:
  - Fritz tvár!
  A granát spolu s výbušným balíčkom vletel v plnom prúde do pozícií nacistov.
  Áno, Stalingrad im nebol daný. Už tretí mesiac od konca augusta prepadáva, no mesto nestihlo zobrať všetko. Na iných úsekoch frontu dosiahli nacisti úspech, ale nie na tomto.
  Svetlana vystrelila z pištole a zavrčala:
  - Všetko je nemožné, náhodou je to možné... Netreba veľmi komplikovať vesmír!
  A narazil do benzínovej nádrže motocykla. Stroj vybuchol a zadymenú krajinu ožiarili ohnivé víry. A Nemca roztrhala ohnivá laba.
  Kapitán dievčaťa zakričal:
  - Milujem zabíjať zlo! A toto je najvyššie dobro!
  Mirabela praskla Nemcom a zasyčala:
  - Poďme sa hrať na dikobraza!
  Angelica začala strieľať, presnejšie. Niekoľko černochov zostalo ležať na troskách pokrytých kopijou:
  - Zabite nepriateľa! - zašepkalo dievča.
  Mirabela hravo zaspievala:
  - Keď natriem Hitlera rúžom, Mainsteina lakom na vlasy, vtiahnem ťa do zajatia princeznej, verný pes ťa ohryzie!
  Svetlana, strieľala, zasyčala:
  - Poď večer, Adolf, obes sa... Prestaň si klamať hlavu! Poďte večer, lietajte ako gyrfalcon - tvrdo poraziť náckov!
  Mirabela nahnevane povedala a strhla prilbu z hlavy stormtroopera:
  - Môžeme! A budeme!
  Dievčatá z práporu "Lenin" zastavili postup cudzích vojsk. Fritz sa pohol dopredu a doslova vyhadzoval mŕtvoly do priestoru. Nepomohol ani tank "Lev", do ktorého sa vkladali nádeje. Tu je modifikácia stroja so 150 mm kanónom.
  Angelica odhodila kameň prilepený na jej nahej bradavke. Dievča má také krásne a plné prsia. Dievča hádže nohou granát. Noha je silnejšia ako ruka a hod ide ďalej.
  "Lev" dostal medzeru v húsenici a zastavil sa. Výstrel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, pľuvajúca, hovorí:
  - Ruský bojovník nestoná od bolesti!
  A dievča znova strieľa. A robí to mimoriadne dobre. Fašista vykláňajúci sa z veže padá späť.
  Ryšavé, takmer nahé dievča hovorí:
  -Márne nepriateľ verí, že sa mu podarilo rozbiť Rusov! Kto sa odváži, útočí v boji, nepriateľov surovo porazíme!
  A Angelica valcuje svaly tlače, ktoré má veľmi reliéfne.
  Ach, aké sú dievčatá krásne! Nechcem, aby niekto z nich zomrel.
  Stalenida bežala... Veľmi krásne dievča s nadýchanými bielymi vlasmi. Akosi sa jej podarí natrieť ich nejakým elixírom, aby sa nezašpinili.
  Dievča je veľmi krásne, s postavou Venuše, len viac tónované a reliéfne. Oblečenie na nej, len podprsenka a nohavičky. Všetko ostatné je už roztrhané. Ale aké pôvabné sú nohy! Toto nie je dievča, ale pečať dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje sa zvláštnym spôsobom ako veverička. Bosé nohy, blikanie a päty zostávajú prekvapivo čisté. Stalenida strieľa a fašista dostane vred na hrudi.
  Dievča hovorí:
  - Vernosť vlasti je najvyššie slovo!
  Angelica so smiechom poznamenala:
  - Vyzleč si podprsenku a zostaň ako ja v šortkách!
  Steelenida negatívne pokrútila hlavou.
  - Toto nie je vhodné!
  Angelica potriasla bokmi, trefne vystrelila a zaspievala:
  - Niečo, čo je členom Komsomolu, sa stalo nezvyčajným! Takto chodiť s odhalenou hruďou je veľmi neslušné!
  Steelenida sa zachichotala a poznamenala:
  - Prečo prinášať radosť Fritzovi, pozrite sa na našu krásu!
  Angelica rozhodne odpovedala:
  - Naša krása je smrteľná!
  Oceľové dievča sa zachichotalo a vystrelilo na TA-200. Nacistické auto začalo horieť. A krásna blondínka vykríkla:
  - Smrť zlu!
  Angelica sa zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, keď videla, že Nemec padá, zavrčal:
  - Toto je najvyššia hodnota! Nemyslite si, že nacisti, že ste vyhrali!
  Angelica spieva:
  - Čakanie na víťazstvo! Víťazstvo čaká... Tých, ktorí túžia zlomiť okovy! Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Budeme schopní poraziť nacistov!
  Krásne dievča a jej nahé prsia sa trasú. Dobre s holým trupom v horúčave, ktorú umocňuje oheň.
  Svetlana teraz vyzerala oveľa odhodlanejšie. Strieľala na Fritza zo samopalu a štekala:
  - Dám ťa vykastrovať!
  A skutočne nacisti dostali smrtiace dary a rakvy! A dievča im ukázalo postavu, postavme si holé prsty na nohách. A pískal ako slávik-zbojník. A to cez prsty dolných končatín.
  Dievča kapitán je veľmi múdre. A šumivé. A už vôbec nie kruté. Aj jej je niekedy ľúto nepriateľských vojakov, ktorí môžu mať deti, ktoré budú plakať za svojimi mŕtvymi otcami.
  Svetlana však takéto myšlienky od seba zaháňa, a tak sa vám z nich chce plakať. Ale neboli to Rusi, ktorí prišli k Nemcom lúpiť a zabíjať. Nie, to sú Nemci a na ruské priestranstvá vtrhla celá agresívna svorka cudzincov z celého sveta.
  Svetlana sa skrížila a vystrelila na Fritza, ktorý sa potichu snažil priblížiť k pozíciám Rusov... Mužovi vytieklo guľkou vyrazené oko a mozog.
  Dievča-kapitán sa usmialo a vtipne povedalo:
  - Priamo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Svetlana presne vystrelila a trafila motorku postranným vozíkom. Auto sa začalo trhať a guľomet odletel a niekoľkokrát sa prevrátil. Potom sa jeho papuľa zaborila do trosiek.
  Dievčina si obtrela holú, zaprášenú podrážku o sutiny. A opäť mierila. Jej veselá, mladá tvár sa uškrnula skôr uškrnula. Dievča spievalo:
  - Nie, povedali sme fašistom, naši nestrpia, aby sa ruský voňavý chlieb volal brod!
  Mirabela urobila veľmi presnú strelu, z ktorej vzplanul Focke-Wulf-3 a štebotal:
  Samozrejme, pre darebákov je voľba jasná,
  Za doláre je pripravený zradiť Rusko ...
  Ale ten ruský muž je taký krásny
  Že je pripravený dať svoj život za vlasť!
  Dievča urobilo salto a ukázalo nacistom figu, rolovalo a guľky sa nedotkli krásy.
  Objavila sa Angelica, táto kráska, takmer nahá a špinavá ako diabol, hodila granát naraz s dvoma nohami. A skontrolovala:
  - Čo mám, je... Fritz v ostrej strane!
  Olympias opravila Angelicu:
  - Ostro, do boku, a nie do ostrej strany!
  Dievča sa zachichotalo, potriaslo svojimi melónovými prsiami a spustilo granát pomocou granátu s výbušným balíčkom. "Tiger" -3 bol zasiahnutý papuľou a toto krivé umelecké dielo sa vyhlo.
  Potom nacistický tvor cúvol. Začala sa plaziť ako korytnačka chytená v ohni.
  Svetlana spievala a veselo žmurkala:
  - A "Tiger" cúva a Nemci sa skrývajú!
  Panenský prápor manévroval pod útokom, leteckými útokmi a ťažkými zbraňami. Tu zasiahli prúdové bombardéry, do neba sa zdvihli rozbité, rozžeravené strmy. A kamene boli v plameňoch. Našťastie žiadne z dievčat nezomrelo, no na druhý svet odišli muži - ktorým to až tak ľúto nie je! A duše lietajú - niektoré do neba a iné do pekla! Kde čerti s vidlami už čakajú na tých, čo neverili v Ježiška.
  Angelica je najsexi z rozzúrených bojovníkov: no, môžu nacisti zo svojho "Sturmtigera" skutočne strieľať na pozície sovietskych vojsk a zabíjať červených bojovníkov?
  A dievča schmatlo bosými nohami granát a krútilo sa v kaskádach kotrmelcov. A točiť rýchlejšie a rýchlejšie. A potom zo všetkých síl hodila dar smrti do širokej tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zažiarili a granát vletel do širokej papule. A silný stroj sa najprv dusil a potom sa ponáhľal. Dva "kráľovské tigre", ktoré stáli po stranách "Sturmtigera", boli vyhodené hore a rozptýlené rôznymi smermi. Boli z nich odtrhnuté valčeky, spadli dole a lietali ako zlomený náhrdelník kráľovnej.
  Tlaková vlna odhodila Angelicu a dievča letelo hore nohami. A bola prevrátená, rozkolísaná a hodená. Kráska však napriek tomu pristála, ostré sutiny a drvené kamene sa zaryli do jej holých chodidiel. Dievčatko to bolelo a aj cez mozoľnaté chodidlo sa hrot prepichol.
  Ale Angelica našla silu vstať a zakričať:
  - Vy fašisti padnete popolom!
  Svetlanu a ďalšie dievčatá vyhodila výbušná vlna a dokonca ich mierne rozdrvila. Ale žiadna z krásnych bojovníčok nezomrela. Dievčatá sa stretli s hurikánom a dobre mierenou paľbou. Potláčanie vyskočených nacistov a iného agresívneho hmyzu obliehajúceho ZSSR.
  Mirabela spievala s veľkým nadšením:
  - A keď nás trúba Pánova vezme do boja, budeme priatelia s Komsomolcami! A z Jehovovej vôle budem pri nebeskej slávnosti!
  Angelica striasajúc prach zo svojich krvavých chodidiel spievala:
  - Lenin, párty, Komsomol! Posielame Fuhrera do blázinca!
  Dievčatá sa začali ohlušujúco smiať a Olezhka s poplachom a mrzutosťou povedala:
  - A môj katapult, nie taký presný - ako tie holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias hrajúca sa so svalmi na rukách povedala:
  - To je v poriadku! Stále premýšľaš. Niečo chladnejšie!
  Stalingrad napokon padol na konci decembra 1945. V tomto čase sa na Kaukaze Nemci a Turci predsa len zjednotili. A nastala kritická situácia.
  Čo by mala Červená armáda v tejto situácii robiť?
  Stalin začal ofenzívu v strede. A boje sa zvrtli smerom na Smolensk. Na Silvestra posádka Elizabeth bojuje v tanku IS-3. Dievčatá bojujú odvážne a odvážne.
  A aj oni si osvojili Gerdin strategický ťah, napriek mrazivým bojom v bikinách a naboso.
  IS-3 je stroj, ktorý je celkom dobre chránený v čele, ale zbraň stále nie je dostatočne silná. A aby ste prerazili hlavný nemecký tank "Tiger" -3, musíte trafiť presne zadok medzi trup a vežu. A to dokáže len táto legendárna štvorica dievčat-tankeriek.
  Elizabeth vystrelila holými prstami. Mušľou prepichla nemeckého "Pantera" a zaštebotala:
  - Pre ruského ducha!
  Ekaterina tiež zasiahla nepriateľa, stlačila holú pätu a nadšene poznamenala:
  -Za komunizmus!
  Potom žmurkla na svojich priateľov!
  Elena tiež posunula projektil na nepriateľa pomocou holých prstov na nohách a skríkla:
  - Za vlastenecké úspechy!
  A nakoniec sa Euphrosinia vysrala aj prstami na holých nohách, čo je jednoducho super.
  A skontrolovala:
  - Pre budúce storočia!
  Štyri dievčatá sú veľmi dobré v boji. A strieľa veľmi dobre.
  Ale je veľmi ťažké prelomiť obranu nacistov. Ich tanky sú silnejšie a vyspelejšie a ich delá sú efektívnejšie, nie menej početné. Skúste to zlomiť.
  A na oblohe sa sovietske pilotky zúčastňujú nerovných bitiek. Medzi nimi sú najsilnejšie tri dievčatá - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Anastasia si to dokonca všimla a zrazila nemeckú Focke-Wulfa pomocou holých prstov:
  -Nacisti sú silní, ale my nie sme slabí!
  Akulina, logicky si to všimol, navíjal si holú pätu, drvil TA-152 a vrčal:
  Čo nás nezabije, to nás posilní!
  Mirabela Magnetic sa zachichotala, keď pristrihla ME-262 a zavrčala,
  - Najsilnejší ťah, ktorý nečakáte!
  Vo vzduchu bojovali traja bojovníci, ktorí nepoznali súcit a pochybnosti o svojej správnosti...
  Ale aj tu sa situácia skomplikovala... Na jar Kaukaz definitívne padol a bakuské studne sa stratili.
  Nemci dosiahli istý úspech aj pri Leningrade. Podarilo sa im vziať Tikhvin a uzavrieť druhý kruh nad mestom. A bolo to ešte horšie.
  Hitler požadoval postup v lete 1946 na Moskvu. A fašistická lavína sa zapotila.
  Nacisti robia pokroky v regióne Strednej Ázie. Takmer všade nastala veľmi zložitá situácia.
  A nacisti už prúdia po Moskve z rôznych strán.
  Potom Oleg Koltsov a dievčatá opäť vstúpili do bitky a pomohli Rusku alebo skôr ZSSR.
  Potom sa k nim pridalo bosé dievča Margarita. Aj dospelá spisovateľka sa výmenou za nesmrteľnosť stala asi dvanásťročným dievčaťom a plní poslanie.
  Bojovníci z 21. storočia sa opäť potýkali s nacistami 20. storočia.
  Vo fašistickej hnedej ríši je príliš veľa vojakov. Plynú ako nekonečná rieka.
  Oleg Koltsov, ktorý sekal nacistov mečmi, pechota aj tanky revali:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A z chlapcovej bosej nohy vyletel ostrý kotúč!
  Margarita, ktorá drvila protivníkov, vyceňovala zuby, zavrčala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozsypali z bosej nohy dievčaťa a zasiahli nacistov a ich lietadlá a tanky.
  Natasha tiež hodila obnažené prsty, vražedne a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej meče prešli cez fašistov v mlyne.
  Zoya, ktorá sekla nepriateľov, zaškrípala:
  - Na novú objednávku!
  A nové ihličie sa rozsypalo z jej bosých nôh. A čo je v oku, čo je v hrdle nacistických vojakov a lietadiel.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Augustín rúcajúc bielych vojakov a tanky zaškrípal:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A padni takni a bieli bojovníci.
  Svetlana seká na mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Nacisti padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami a škrípe:
  - Pre matku Rusko vyhrá!
  Oleg Koltsov postupuje proti nacistom. Terminátor chlapec seká hnedé jednotky.
  A pri tom prsty na holých nohách chlapca vyhadzujú ihly s jedom, trhajú kmene a zostreľujú lietadlá.
  Chlapec reve:
  - Sláva budúcemu Rusku!
  A v pohybe každému reže hlavu a papuľu.
  Margarita tiež drví protivníkov.
  Jej bosé nohy mávajú. Nacisti umierajú vo veľkých počtoch. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom dievča vezme a rozreže ...
  Masa mŕtvol fašistických vojakov.
  Ale Natasha je v ofenzíve. Poráža nacistov spolu s tankami a spieva:
  - Rusko je veľké a žiarivé,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú disky. Kto videl hrdlá nacistov. Áno, toto je dievča.
  Zoya je v ofenzíve. Sekanie hnedých vojakov oboma rukami. Pľuvanie z trubice. A holými prstami na nohách hádže smrtiace ihly - zostreľuje tanky a lietadlá.
  A zároveň si spieva:
  - Och, palica, poďme,
  Ach, môj obľúbený pôjde!
  Augustina, rúcajúc nacistov a vyhladzujúci hnedých vojakov, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A holými prstami sa pustí na nepriateľa, niečo, čo zabije slona a ešte viac tank.
  A potom zakričte:
  - Vlci!
  Svetlana v ofenzíve. Rezy, sekanie nacistov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  Rozdrvila veľa bojovníkov a kvílila:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy vystreľujú smrtiace ihly, ničia tanky a lietadlá.
  Oleg Koltsov vyskočil. Chlapec sa zvrtol v kotrmelci. Rozsekal veľa nacistov v skoku.
  Hádzal ihly holými prstami a zachrapčal:
  - Buď slávny pre moju krásnu odvahu!
  Chlapec, ako pískať a zraziť na vojakov nacistickej ríše, omráčil vrany. Tí, ktorí dostali záchvat, skolabovali do mdlob a Fritzovi prepichli lebky.
  A chlapec je opäť v boji.
  Margarita ide do útoku. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A odhalené prsty na nohách hádžu dary smrti, horia tanky a lietadlá.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhubí hnedých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A samotní nacisti padajú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita kričí:
  - Som americký kovboj!
  A opäť jej bosé nohy hodili ihlu.
  A potom ešte tucet ihiel!
  A holá päta dá dar smrti!
  Natasha v ofenzíve je tiež veľmi cool.
  A hádže bosými nohami a pľuje zo slamky.
  A kričí z plných pľúc:
  - Som iskrivá smrť! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A hnedí bojovníci stále padajú a padajú.
  Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré kopú priamo do hrdla nacistov.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtvy.
  Augustína v ofenzíve. Rozdrví hnedé jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Fašistickými jednotkami sa prehnalo tornádo.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Augustín reve v divokej extáze:
  - Bohovia vojny roztrhajú všetko!
  A bojovník v ofenzíve.
  A jej bosé nohy hádžu veľa ostrých, jedovatých ihiel.
  Svetlana v boji A tak iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie muž, ale smrť s blond vlasmi.
  Ale ak sa to zlomí, nemôžete to zastaviť.
  Svetlana spieva:
  - Život nebude med,
  Ten skok v okrúhlom tanci!
  Nech sa splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe bosého dievčaťa je čoraz viac hnevu.
  Oleg Kolcov v ofenzíve zrýchľuje. Chlapec bije nacistov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly - trhajú tanky a lietadlá.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Šialená ríša všetkých roztrhá!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  A opäť to zapíska, z čoho vrany dostanú infarkt a zrútia sa, ako keby ich zrazili.
  Margarita je vo svojej činnosti búrlivé dievča. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a naraz vyhodí sto nacistov a desať tankov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A bude riadiť mlyn s mečmi - sudy tankov lietajú rôznymi smermi.
  Natasha zrýchlila pohyby. Dievča rúbe hnedých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Ruskú ríšu čaká víťazstvo.
  A vyhubme nacistov zrýchleným tempom.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to zastaviť a spomaliť a tanky a lietadlá zablúdia.
  Zoya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče sekajú mäso a kovový šalát. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prerazenými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol, ako aj rozbitých tankov a zostrelených lietadiel.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo nie sto nacistov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo nacistov a tucet tankov roztrhal silný výbuch.
  Augustín spieval:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana. A nedáva ani gram oddychu. Divoké terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí nacistov. A masa hnedých bojovníkov už padla do priekopy a popri cestách.
  Šestici zúrili. Zviedol divoký boj.
  Oleg Koltsov je späť v akcii. A postupuje, mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi nacisti padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel.
  Karatista si pamätá divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Oleg Koltsov kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Naozaj skvelá show sa ukázala ako skvelá. A koľkí zabili nacistov. A najväčší počet najväčších zabil hnedých bojovníkov.
  A potom bojovný chlapec zapíska a opäť budú okolo ležať tisíce omráčených vrán a udierať protivníkov ako dýky.
  Margarita je tiež v boji. Drtí škoricové a oceľové armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sú sekané na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A vezme a rozbije niektorých protivníkov a tanky a dokonca aj lietadlá.
  . KAPITOLA #4
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko nacistov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya je v pohybe a strihla veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Oleg Koltsov skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva hromadu ihiel, zráža tanky a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Samozrejme, nemá na to vek, ale vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Oleg Koltsov spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť z jeho bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly.
  A opäť divoká píšťalka, dôkladne zrážajúca početné vrany, ktoré prerazia protivníkov.
  Margarita s radosťou spievala:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na nacistov a ich tanky, pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech kvitnú ruže!
  A bojovníčka, len čo holými prstami hodí hrach, tak hneď vyletelo do vzduchu tisíc náckov. Áno, armáda hnedej, pekelnej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak umiera veľa nacistov a padajú lietadlá.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya v divokom pohybe. Útočí na nacistov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov a ako revať:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vykonáva divoký mlyn s mečmi a vymetá tanky. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Ale Augustínova kobra prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz sú jej meče v akcii a prerezávajú mäso a kov.
  Do útoku ide aj Svetlana. Toto dievča nemá brzdy. Len čo sekajú, masa mŕtvol je posypaná odpadkami a lietadlá a tanky padajú.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí zabijak hrach.
  Oleg Koltsov, opäť stovka nacistov, ktorí niesli meteor, boli odrezaní. A zoberie bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Ruský ľud je neporaziteľný!
  A chlapec bude pískať holými prstami.
  Margarita to urobí znova v boji.
  A zrezať veľa hnedých bojovníkov. A reže veľké medzery.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s obnovenou silou.
  Natasha v ofenzíve zúri ešte viac. Takže mlátenie nacistov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Beh na mieste je bežným zmierovateľom!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať disky bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Masa hláv hnedej armády sa odvalila a tanky horeli.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takú žltú armádu.
  Zoya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy, nechávajú explodovať tanky a lietadlá.
  Zoya to vzala a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahne veľa bojovníkov a odreže veže od tankov.
  Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná liška.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard!
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Bude býčia hlava - bojovníci sa nezbláznia!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Oleg Koltsov reptal:
  - Čo potrebuješ! Tu je dievča!
  Margarita, ktorá hádzala dýku bosou nohou a odlomila vežu tanku, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Augustín s tým ochotne súhlasil:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť s holými prstami spustí vražednú.
  Svetlana v boji nie je nižšia ako súperi. Nie dievča, ale skončiť s takou čarodejnicou v plameňoch.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Augustína, ktorá pustila čepeľ bosou nohou a odrezala vežu tanku, potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeží!
  Svetlana sekala nepriateľov a zostreľovala lietadlá a štebotala:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya škrípala a hádzala ihly holými, opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha, ktorá porazila nacistov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci zoberú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Oleg Koltsov vyzerá v boji - veľmi štýlovo.
  Margarita spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Karatista spustil nohou niečo, čo vyzeralo ako vrtuľa helikoptéry. Odrezal pár stoviek hláv nacistom a tankom a zakričal:
  - Celkom športovo!
  A obaja - chlapec a dievča v plnom prelamovaní.
  Oleg sekal hnedých vojakov a zachrapčal:
  - A bude to pre nás veľké víťazstvo!
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, vyrúbal veľa nacistov a tankových veží.
  Zoya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa stíhačiek a lietadiel.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Augustína mávala nohami a hádzala hákové kríže s ostrými hranami a zachrapčala:
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili nacistov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Trhá sa mäso a búrajú sa tankové veže.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha vyletela do vzduchu. Roztrhal protivníkov a okrídlené supy a vydal:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  Oleg Koltsov zavrčal:
  - Oh, skoro, dáva istotu!
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Natasha porazila nacistov a zakričala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Chlapec odpovedal:
  "Niekedy nie je zábava ani bojovať!"
  Natasha súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hádzalo ihly na nepriateľa holými prstami, vyhodilo do vzduchu množstvo tankov a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Natasha opäť porazila nepriateľov a zničila veže tankov.
  Zoya je veľmi rýchla baba. Tu spustila na nacistov celý sud. A vytrhol niekoľko tisíc z jedného výbuchu.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča v bojovej čipke!
  Augustín v boji tiež nie je slabý. Takže mlátenie nacistov. Akoby zo zväzku reťazí vypadol.
  A sekanie súperov - spieva:
  - Pozor, bude to užitočné
  Na jeseň bude koláč!
  Červenovlasý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke.
  A takto Svetlana bojuje. A nacisti to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Svetlana si drsne všimla, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové črepy, ktoré roztopili lebky a veže tankov:
  - Sláva Rusku, veľmi sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízie v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Tu sa dievčatá chopili nacistov. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí zlomili reťaz.
  Oleg Koltsov v boji a útoky na nacistov. Bez súcitu ich bije, prerezáva tanky a kričí:
  Sme ako býci!
  Margarita, ktorá rozdrvila hnedú armádu a prerezala sa cez tanky, zdvihla:
  Sme ako býci!
  Natasha to vzala a zavýjala, pričom porezala hnedé stíhačky spolu s tankami:
  - Klamstvo sa vymyká spod kontroly!
  Zoya roztrhala nacistov na kusy a zaškrípala:
  - Nie, nie z ruky!
  A tiež vezme a pustí hviezdičku bosou nohou a skoncuje s mnohými fašistami.
  Natasha to vzala a zaškrípala:
  - Náš televízor je zapnutý!
  A z jej holej nohy letí zabijácky zväzok ihiel.
  Zoya, ktorá tiež ničila nacistov a ich tanky, zaškrípala:
  - Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť taký hod, že sa kruhy rozmazávajú na všetky strany. Toto je dievča - čisté vyhladzovanie protivníkov.
  Dievča s holými prstami vezme a spustí tri bumerangy. A mŕtvol z toho bolo ešte viac.
  Potom kráska vydá:
  - Nepriateľovi nedáme milosť! Bude tam mŕtvola!
  A opäť smrteľná vec odletí z holej päty.
  Augustín tiež celkom logicky poznamenal:
  - Len nie jedna mŕtvola, ale veľa!
  Potom to dievča vzalo a kráčalo bosé cez krvavé mláky. A zabila veľa nacistov.
  A ako to hučí:
  - Masová vražda!
  A teraz si bude búchať hlavu o nacistického generála. Rozbi mu lebku a vydaj:
  - Banzai! Pôjdeš do neba!
  Svetlana je v ofenzíve veľmi zúrivá, najmä zráža tanky, škrípe:
  - Nebudeš ušetrený!
  A tucet ihiel odletuje z jej holých prstov. Keď prerazí každého, lietadlá sa zrútia. A dokonca aj bojovník sa snaží rozdrviť a zabiť.
  Oleg Koltsov kričí:
  - Slávne kladivo!
  A chlapec hádže bosou nohou aj takú cool hviezdu v podobe hákového kríža. Zložitý hybrid.
  A masa nacistov sa zrútila.
  Oleg zareval:
  - Banzai!
  A chlapec je opäť v divokom útoku. Nie, to len kypí silou a sopky hučia!
  A píšťalka havrana padajúca na hlavy nacistov, ohlušujúca.
  Margaret v pohybe. Každému roztrhne brucho.
  Dievča s nohou vyhodí päťdesiat ihiel naraz. A masu zabili najrôznejší nepriatelia, vyradili tanky aj lietadlá.
  Margarita veselo spievala:
  - Raz dva! Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky.
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Toto je taká agresívna spoločnosť. Dievča sa bije a kričí:
  "Z Dračieho prezidenta sa stane mŕtvola!"
  Natasha v boji je len nejaký terminátor. A hrkotal rev:
  - Banzai! Získajte to rýchlo!
  A z jej bosej nohy odletel granát. A nacisti sú ako pribití. A rozbije veľa mastodontov a okrídlených, pekelných strojov.
  Tu je bojovník! Všetkým bojovníkom - bojovník!
  V ofenzíve je aj Zoja. Taká zúrivá sviňa.
  A vzala to a zachrapčala:
  - Náš otec je sám Biely Boh!
  A na nacistov seká trojitý mlyn!
  A Augustín zareval:
  - A môj Boh je čierny!
  Ryšavka je skutočne stelesnením klamstva a podlosti. Pre nepriateľov, samozrejme. A pre priateľov je miláčikom.
  A ako s holými prstami bude brať a hádzať. A veľa hromady bojovníkov hnedej ríše, ako aj ich tanky a lietadlá.
  Červenovláska kričala:
  - Rusko a čierny Boh sú za nami!
  Bojovník s veľmi vysokým bojovým potenciálom. Nie, do tohto je lepšie sa nemiešať. Ako sú odtrhnuté veže tankov a krídla fašistických lietadiel.
  Augustín zasyčal:
  - Rozdrvíme všetkých zradcov na prach!
  A žmurkne na svoje partnerky. Áno, toto ohnivé dievča nie je práve niečo, čo dokáže dať pokoj. Pokiaľ mier nie je smrteľný!
  Svetlana, ktorá rozdrvila nepriateľov, vydala:
  - Zametáme vás v rade!
  Augustín potvrdil:
  - Zabijeme všetkých!
  A z jej bosých nôh opäť letí dar totálnej záhuby! A toľko tankov a lietadiel naraz explodovalo na malé úlomky.
  Oleg Koltsov v odpovedi spieval:
  - Bude kompletný banzai!
  Augustína, ktorá trhala nacistov holými rukami, sekala ich mečmi a hádzala ihly holými prstami, ničiac naraz tanky a lietadlá, vydala:
  - Krátko povedané! Stručne povedané!
  Natasha, ktorá zničila hnedých bojovníkov, zakričala:
  - Skrátka - banzai!
  A seknime protivníkov s divokou horkosťou.
  Oleg Koltsov, ktorý obmedzuje súperov, vydal:
  - Tento gambit nie je čínsky,
  A debut, verte mi, je thajský!
  A opäť odletel z chlapcovej bosej nohy ostrý kotúč na kov. Odrezal veže tankov aj chvosty lietadla.
  Margarita, ktorá rúcala bojovníkov hnedej ríše a brnenie tankov, spievala:
  - A koho nájdeme v boji?
  A koho nájdeme v boji...
  Nerobme si z toho srandu...
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  S nacistami odviedli dobrú prácu... A Sovietske Rusko porazilo hnedé impérium počas útoku na Moskvu.
  Vojna sa ešte neskončila, ale ZSSR už mal šancu poraziť samotných nacistov. Šestica tak opäť musela prerušiť vykonávanie svojej super a cool misie.
  Oleg Koltsov dokonca spieval v radosti;
  Sme priekopníci - hrdinovia vlasti,
  Ktorí sa narodili v znamení októbra...
  Nebudeme ľutovať život za Rusko,
  Na slávu s červenou zástavou kráľa!
  
  Milujeme a vieme tvrdo bojovať,
  Nacisti horlivo vylomili rohy ...
  Granáty máme v priestrannej taške,
  Život pre nás priekopníkov nie je drahý!
  
  Milujeme našu svätú vlasť,
  Čo vytvoril impozantný komunizmus...
  Tu je komsomolské dievča kráčajúce bosé po snehu,
  A fašista nás chce zraziť!
  
  Horlivo som bojoval s nacizmom pri Moskve,
  A všetkých nepriateľov sme kosili kosákom ...
  Prečo bol tento Wehrmacht daný Rusom,
  Udriem ho päsťou!
  
  Som priekopníkom a pod veľkou Moskvou,
  Bojoval ako obrovský bojovník...
  Zastavil divoký nápor fašizmu,
  Máme jedného Pána Najvyššieho Druhu!
  
  V oživení Ruska neexistujú žiadne hrany,
  Veľký Stalin, zdvihol nás z kolien ...
  Svarog veľký, najvyšší mesiáš,
  A Ladov žiarivý ideál!
  
  Sme priekopníci, chlapci, dievčatá,
  Milujeme bojovať - to je náš osud ...
  A hlas člena Komsomolu volá,
  Hoci vládne krvavý chaos!
  
  Rusko je vlasť Svaroga,
  A komunizmus osvetlil cestu...
  Priekopníci nepotrebujú zlého Boha,
  Nepriateľ nás nebude môcť zohnúť v päsť!
  
  Máme chladný tank so šikmým pancierom,
  Pre Fritz je také ľahké nepreraziť,
  S láskou k Lade, vznešenej panne,
  Premeniť predátora na hru!
  
  Moskva bojujúci ľud bránil,
  A potom tu bol veľký Stalingrad...
  Čoskoro uvidíme komunizmus,
  Prejdite a spoznajte sprievod v Berlíne!
  
  Áno, Stalingrad je hrdý na toto slovo,
  Sme bosí priekopníci v záveji...
  Zlomíme roh hlúpej krave
  A Hitlera zaženieme rovno do rakvy!
  
  Vedz, že vlasť sa nikdy neohne,
  Jej impulz sa nedá potlačiť...
  Nech slnko svieti navždy nad Ruskom,
  A zradný zlodej bude rozdrvený!
  
  V Stalingrade prejavili odvahu,
  Podarilo sa nám zastaviť nacistov...
  Rusi majú takú drzosť, viete,
  A nepriatelia pôjdu len nuly!
  
  Rusko môže letieť na Mars
  A vytvorte inú veľkosť...
  A samozrejme všetko bude veľmi cool,
  Hoci život je krehký ako niť hodvábu!
  
  Ruský duch nepozná v bitkách o bariéru,
  Má moc Perúna...
  Čakáme na odmeny od bohov,
  A prvok svieti, verte rune!
  
  V akom zmysle ruský duch nepozná porážku?
  Ver mi, pošliape všetko ...
  My priekopníci sa tak veľmi chceme pomstiť...
  Neporaziteľný ako armáda vlasti!
  
  Takmer sme vyhrali
  Nech je svetlo v sláve komunizmu...
  Naši starí otcovia bojovali za vlasť,
  Čoskoro stretneme radosť a úsvit!
  
  Bez vlasti niet života pre priekopníkov,
  Chcú o ňu bojovať...
  A čo chcete zlí páni?
  Mali by sme poskytnúť otrocký život?
  
  Nie, Fuhrer Rusov bude zotročený,
  Rozdrvíme ho ako bábiku...
  Koniec koncov, ruskí rytieri môžu bojovať,
  A cherubín zlatý je s nami!
  
  Pod svetom nie sú žiadne tváre našej vlasti,
  Žiari ako najjasnejšia hviezda...
  Stal si sa pre mňa idolom,
  Nikdy sa s tebou nerozlúčim!
  
  Som priekopník a bosý chlapec
  To sa s holým opätkom rúti snehom ...
  A niekde skáče biely, roztomilý zajačik,
  Kto zlomí roh nepriateľa!
  
  Priekopník v boji pochybností nevie,
  Nie je to klaun, ale poznáte terminátora...
  Prídu suroví fašisti, verte pomstu,
  A komunizmus bude svetlý raj!
  
  Ako príde éra,
  V ktorej každý bojovník z jaslí ...
  Bojujte až do posledného dychu
  Zničiť divoký poznať darebák!
  
  Hviezdy komunizmu jasne žiaria,
  Éra svetla, na svete nie je krajšie ....
  Rozdrvíme jarmo viery fašizmu,
  A Hitler bude na večeru Rus!
  
  Veríme, že takéto oceľové nádrže,
  Že ich panterská škrupina neprenikne ...
  Mávajme jódom na rany nášho chlapca,
  A opäť sa priekopník statočne rúti do boja!
  No, čo nacisti mali ťažké,
  Nemysleli si, že môžeme len tak vyhrať...
  Očividne poznáme komunizmus na míle ďaleko,
  A wehrmacht môžeme poraziť vtipne!
  
  V mene našej mocnej vlasti,
  Hrdý priekopník ide do útoku...
  Aj keď nad Vlasťou visia mraky,
  Ukážme víťazný príklad pre všetkých!
  
  Ver, že nepriateľ nezastaví sen,
  Opäť porazíme všetkých fašistov...
  Zlo neuverí, že bude vládnuť na tróne,
  Vytvoríme nový svetový poriadok!
  
  V vlasti bude všetko v poriadku, vieš
  Som chlapec, ale v boji ako Robin Hood,
  Najprv som len škrabal po stole,
  A teraz dokonca verte, že cool!
  
  Rusko môže roztrhať nacistov bajonetom,
  Porazí akúkoľvek armádu...
  A aby priekopníci žili v komunizme...
  Koniec koncov, naše priateľstvo je silný monolit!
  
  V ničom neustúpime Fritzovi,
  Nepriateľov môžeme poraziť žartovaním...
  A tak sme bili nacistov palicou,
  Víchrica hučí, sneh krúti do víchríc!
  
  Rusko nevie, že nacisti poznajú milosrdenstvo,
  Je neporaziteľne silná...
  Dostanú šabľu pevne do krku tých bastardov,
  A Satan bude zničený!
  
  Neverte, že Hitler je neporaziteľný,
  Hoci je sila pekla, zvážte zhromaždenie všetkého ...
  Keď sú ľudia a strana jednotní,
  Ľudia nášho Wehrmachtu sa roztrhali na kusy!
  
  Rusko je po stáročia známe ako svätec,
  Rozbila Tigrov ako kov...
  Rozšírené od konca po koniec,
  O takejto krajine sníval iba mladý muž!
  
  Vyhrali sme ako obri
  Sekaní protivníci poznajú mečom...
  My Rusi sme v bitkách neporaziteľní,
  Porazíme protivníkov vlasti!
  
  Verte mi, nič nás nezastaví
  A vieš, že nič nevyhrá...
  Pochováme Fuhrera na hlave,
  Máme ostrý meč a oceľový štít!
  
  V celom vesmíre nie je krajšie Rusko,
  Bude to mať éru svetla na veky...
  Všetky generácie budú pokoj a šťastie,
  Vlasť potrebuje pevnú ruku!
  
  Takže pri hraní v Berlíne,
  Zašpiníme Wehrmacht ako popol v krvi ...
  To bude čas hranice raja,
  A spolu s Ladou vládne láska!
  
  MUČENIE DOMKI
  Vodca jednej z Amazoniek oddielov Domka bol prepadnutý. Bojovala statočne, no moskovskí lukostrelci dostali rozkaz vziať hrdinské dievča živé. A vykrútili bojovníka lasami.
  Potom bolo dievča umiestnené do klietky. Dom bol spútaný rukami a nohami.
  Objavil sa sám vojvoda Jurij Dolgorukov. Pozrel sa na spútané dievča a zakričal:
  - Nie čeliť lupičovi v luxusných róbach a chodiť!
  Kati strhli dievčaťu hodvábne šaty, perlové prívesky a topánky so striebornými podkovičkami. A Domku úplne odhalili. A v skutočnosti je toto dievča jednoducho milé - hrdinka. Svaly sú silné a reliéfne, vysoký hrudník, luxusné boky, tenký pás. Vlasy sú dlhé, kučeravé, biele ako sneh s miernou žltosťou. Veľmi krásne, veľké dievča.
  Vojvoda Jurij Dolgorukov si olízol pery a sucho zavelil.
  - Zamknite ju v samostatnej cele. Retiazka okolo rúk, nôh a krku. V noci ja sám opravím jej výsluch.
  Dom bol zatvorený v studenej kobke a mal na sebe len roztrhanú pytlovinu. Dievča bolo hladné, putá a golier jej odierali členky, ruky a silný krk. Veľmi silné dievča sa pokúsilo uvoľniť reťaz. Ale tu bola oceľ jasne navrhnutá tak, aby udržala slona. Každý článok reťaze je hrubý ako veľký mužský palec. Steny ešte nestihli zvlhnúť a sú pevné ako titán.
  Dievča klopkalo o stenu holou pätou. Začal som trieť odkaz o odkaz. Ale oceľ bola dobre kalená a nepodľahla. Dom si ťažko povzdychol. Čakalo ju mučenie. A to si, samozrejme, vyžaduje odvahu. Budú biť, horieť, naťahovať sa a pichať.
  Domku sa opýta, kde zbojníci ukryli poklady a podobne. Musíš byť tvrdý ako skala.
  Tu mučili jedného skautského chlapca. Kati upálili holohlavého muža zaživa. Sanka však neprezradila polohu povstaleckého oddielu. A tak zomrel umučený.
  Či to Domka vydrží a nebude stonať. A ešte viac vydať miesto, kde sú ukryté poklady.
  Potom prišla noc a dievča odvliekli z pivnice. Výsluch sa začal tvrdo. Okamžite to postavili na stojan. Dievčatko zdvihli k stropu, mučiareň sa nachádzala vo veži. A strop bol vysoký. Keď sa lano uvoľnilo, bojovník letel dole. Ukázali sa silné svaly a silné väzy dievčaťa. Domka od neznesiteľnej bolesti potichu zastonala, no svoj krik zadržala.
  Potom z nej kati odtrhli vrecovinu.
  A začali zo všetkých síl biť bičmi. Silná koža dievčaťa-hrdinky hneď nepodľahla. Kati to skúšali silou mocou. Bili zo všetkých strán. Dievčenské telo sa zakolísalo.
  Hlavný mučiteľ nariadil:
  - Naprav si nohy!
  Holé končatiny dievčaťa boli upnuté v bloku. A potom náklad zavesili. Domkino svalnaté telo sa napínalo.
  Kati zvýšili váhu. A z krbov sa vytiahol rozžeravený drôt.
  Dievča začali bičovať horiacimi pásikmi kovu.
  Domka silnejšie zaťala zuby. Ťažko dýchala. Úľavový lis zlyhal od bolesti, ale dievča mlčalo.
  Jurij Dolgorukov sa na to pozrel... Trochu ho rozčuľovalo, že obeť nekričí a nestojí na mieste. Postava sa mi páčila.
  Guvernér osobne vydal príkaz:
  - A teraz usmaž dievčaťu obnažené päty!
  Popravcovia položili k nohám bojovníka zväzok sírou nasiaknutého kefového dreva. A zapálili to. Plameň olizoval ženské päty dravo. Donkine podrážky boli drsné, ako u sedliackych žien, no stále živé. Okrem toho mala náčelníčka v posledných mesiacoch čižmy a mozole na nohách jej trochu zmäkli.
  Bolesť bola divoká a bojovníkovi vyskočili oči. Ona však mlčala. A z kútika úst mu tiekol pramienok krvi. Dievčatko začalo ešte prudšie dýchať a z tela jej stekala zmes krvi a potu.
  Voňalo to vyprážaním, ako grilovačka. Jurij Dolgorukov, podráždený tichom zajatca, sám vytrhol rozžeravené kliešte z krbu. A chytil dievča za jahodovú bradavku. Domka v odpovedi pľuvnul na guvernéra.
  Jurij začal biť kliešťami po hrudi a reval:
  - Zlom jej prsty na nohách! A udrieť silnejšie.
  Kati si začali lámať prsty rozžeravenými kliešťami. Iný trýznitel si pod stojanom vyhrabal teplo. Dievča zbili drôtom. Domka mlčala, hoci ju to stálo titánsku námahu. Vedomie bolo mierne zakalené divokou bolesťou, ale nechcelo opustiť bojovníka. Vydržala a vydržala.
  Na konci jej Jurij Dolgorukov vrazil medzi nohy zapálenú pochodeň. Bolesť prepichnutá horúcou ihlou, od päty až po zátylok. A dievča napokon stratilo vedomie.
  Lekár prítomný na mučení zamrmlal:
  - Na dnes dosť! Už necíti nič.
  Guvernér nariadil drsným tónom:
  - Do jej cely! Zajtra pokračujeme!
  Dom stiahli z regálu, obliekli si vrecovinu, na dotrhané, spálené, roztrhané telo a opäť hodili do pivnice. Spútané ruky a nohy.
  Dievča ležalo na hnilej slame. Prišla k sebe a cítila silnú bolesť. Okolo Domky už krúžilo niekoľko potkanov.
  Dievča bolo ešte dosť silné a chytilo potkana rukou. Rozdrvený. Potom ignorujúc bolesť zaspala.
  Snívalo sa jej, že Stenka Razin vstupuje so svojou armádou do Moskvy. Všetky kráľovské armády sú porazené. Dosiahlo sa víťazstvo. A ľud sa teší, keď stretne kozákov.
  Domka cvála vedľa atamana. Elegantná, krásna, hrdá.
  A bubny bijú, trúby bzučia. Víťazstvo a triumf rebelov.
  Dom sa zobudil z hrmotu hradu a striasol sa. Hlavou mi prebleslo: zas budú mučiť.
  Ale bolo ešte skoro. Žalárnik priniesol chlieb a džbán vody:
  - Na sučku!
  A nastavil to tak, že na telo bojovníka-hrdinu špliechala voda.
  Dom sa zdvihol. Zlomené prsty na nohách silne boleli, ako odreniny a popáleniny. Dievča zjedlo chlieb. Vypil som trochu vody a cítil som sa viac nabitý energiou. Narovnala si prsty a myslela si, že jej zlomená chrupavka zrastie a nič strašné sa nestane. Vie, ako odstrániť popáleniny a liečiť rany pomocou elixíru. Aby nezostali žiadne stopy. Hlavná vec je vydržať mučenie a potom ... Domka si spomenula na pohľad guvernéra a myslela si, že ju budú mučiť dlho a rafinovane. No nenechaj ju zlomiť.
  Domku mučili každý deň dva týždne po sebe. Pravdaže opatrne a s určitou opatrnosťou. Pálili, naťahovali, krútili, bili, mučili. Napichovali ihlami, dvíhali a hádzali na stojan. Odhalené chodidlá sa neustále opekali. Dievča cítilo bolesť po celom tele. Na rany jej nasypali soľ, čo je veľmi bolestivé.
  Napriek tomu sa Domka nevzdala. Pomocou svojich bielych vlasov, ako prezreté žito, pílili okovy. Robila to potichu a neustále.
  Podivná, ale aj kalená oceľ sa dá zbrúsiť vlasmi. Bolesť žila v tebe Domke. Bolesť je všade, nezostáva žiadna krv, žiadne žily nedotknuté bolesťou. Keď ju spálili a zbili, bolo cítiť niečo iné. Ale keď utrpenie pohltilo celú bytosť, otupilo sa.
  Domka bola ešte hrdinské dievča. Kati sa vyhrážali, že bosorku upália a humánna sekera nebude. No čo, na toto bola Domka pripravená.
  Nádej na útek ju však neopúšťala. Možno bude mať čas prestrihnúť reťaze. Škoda, že okno je príliš úzke. Len tak ľahko cez to neprejdete.
  Možno omráčiť žalárnika a ujsť v jeho šatách? Je to veľké dievča a strážca má na tvári masku. Možno sa vám podarí dostať preč? Samozrejme, je ťažké stúpiť na zmrzačené nohy, ale príde to.
  Len sa vysporiadať s reťazami.
  Tu do nej vstúpil hlavný kat Samos:
  - Ahoj kráska!
  Dom odpovedal hrubo:
  - Katovi nie je dobre, tak zomrieš!
  Samosa sa uškrnul.
  - Priniesol som ti niečo pekné!
  Domka sa zachichotala a znova sa spýtala:
  - A prečo hotel? Žeravé uhlie?
  Samosa odpovedala s úškrnom:
  - Chceš žiť?
  Dom zacinkal reťazami a s úsmevom odpovedal:
  - Čo je to za otázku! Samozrejme že chcem!
  Hlavný kat povedal:
  - Veľký guvernér Jurij Dolgorukov vám ponúka čarodejnicu, aby ste sa vzdali kliatby Stenka a kozáckych lupičov. Čiňte pokánie a kráľ sa nad vami zmiluje. Odsúdia ťa na ťažké práce, ale pôjdeš na miesto guvernéra, kde si budeš žiť ako princezná!
  Dom sa zachichotal a poznamenal:
  - A kde schovám poklady, nebudú sa ma pýtať?
  Samosa zdvorilo odpovedala:
  - Guvernér má dosť vlastného bohatstva! Budete s ním milovaní, dostanete život aj šťastie. A tak ... Zajtra na vás bude čakať oheň. Navyše oheň bude pomalý a nespálite sa hneď. Pred davom budete trpieť niekoľko hodín nahí. A potom sa váš popol zmieša s konským hnojom a bude sa ním hnojiť na poliach. Pochopiteľne?
  Domka sa opäť usmiala, napriek brutálnemu mučeniu všetky zuby prežili a poznamenala:
  - Chce, aby som bol láskavý k môjmu mučiteľovi guvernérovi? Koľko želaní má!
  Samosa zachmúrene poznamenal a stíšil hlas:
  - Na tvojom mieste by som súhlasil. Pred ohňom sa nedá utiecť.
  Domka prikývla a zacinkala reťazou:
  - To je logické... Objatie iného muža alebo plameň. A stále nie je známe, kto bude na vrchole ...
  Dievča zatlieskalo a odpovedalo:
  - Som pripravený prejaviť náklonnosť guvernérovi. Ale Stenky Razinovej a kozákov sa nezrieknem! Najmä na verejnosti!
  Samosa pokrčil plecami a poznamenal:
  - Ale potom ti panovník nebude môcť odpustiť. A tak... Toto sú len slová. Povstanie už bolo potlačené. Stenka Razin je v zajatí a čoskoro bude popravená. A teraz ho mučia rovnako ako teba. A na vašom odriekaní nezáleží!
  Domka sa smutným pohľadom spýtala:
  - Možno ma necháš premýšľať?
  Samosa odpovedala nespokojným pohľadom:
  "Vaše pálenie je naplánované na zajtra." Nanajvýš musíte dať odpoveď do pozajtra. Medzitým... Chcete stráviť noc v čistej mäkkej posteli a bez reťazí?
  Domka hrdo pokrútila hlavou, biele, jemne zlatisté vlasy sa jej zašpinili, no neobjavil sa ani jeden šedivý vlas. Dievča stroho odpovedalo:
  - Preferujem žalár. Myslí to lepšie!
  Samosa zapískal.
  - No, si hrdý! Takého muža vidíte len zriedka! Viete, navrhujem, aby ste jedli ako ľudia. Posilnite svoju silu. A potom vychudnutý na chlieb a vodu.
  Dom sa zasmial a odpovedal:
  - No, môžeš jesť! Tu moje zásady nezasahujú.
  Objavil sa pomocník kata. Priniesol podnos s pečenou husou, koláč a pohár vodky.
  Dom sa zachichotal. A veselo povedal:
  - Také hody, že nechceš zomrieť!
  Asistent zamrmlal:
  - Myslel by som na dušu!
  Domka súhlasne prikývla a priznala sa:
  - Áno, bola som s mužmi a nie raz. Vrátane samotného Stepana Razina. Aj tak ma teda čaká peklo.
  Hladné dievča vzalo koláč a dosť veľkú pečenú hus. Rázne začal hrýzť mäso.
  Samosa sa spýtal dievčaťa:
  - Myslíte si, že toto peklo existuje?
  Domka logicky poznamenala:
  - Ak sú na tomto svete muky, tak prečo by nemali byť v inom svete?
  Samosa si povzdychol a päsťou si pichol bradu.
  - Logicky... Vidím kata v pekle.
  Dom sa zasmial a navrhol:
  - A prečo? Len plníš rozkazy. Tiež som zabil ľudí. Bojoval za pravdu... Pravda je relatívna! Ak odstránite niektorých bojarov, zajtra tí istí kozácki atamani budú horší ako bývalí šľachtici! Niekedy si myslíte, čo je to šťastie?
  Samosa navrhol, jednoducho a racionálne:
  - Šťastie je vždy relatívne! Tu máte hlad a jete hus a momentálne ste šťastní!
  Dom súhlasne prikývol.
  - Áno, to je správne! Dobrá hus... Takto vždy kŕmia odsúdených na smrť?
  Samosa neochotne odpovedala:
  - Ako kedy. Ale sám veľký guvernér Dolgorukov vám sľubuje sladký život pod jeho záštitou. A jedzte sami seba a radujte sa!
  Spýtala sa Domka s úsmevom a vrúcnym tónom:
  - Môže byť Stenka Razin omilostená?
  Samosa pokrútil hlavou.
  - Nie! Je príliš veľký zločinec!
  Domka potom navrhla:
  "Možno odmietnem milosť, ak nás spolu so Stepanom popravia jednou sekerou.
  Samosa negatívne pokrútil hlavou.
  - Nie... Guvernér to nepotrebuje! No predstieraj, že ho miluješ, inak môže taká prefíkaná žena ako ty vždy ujsť!
  Domka ďalej maškrtila vtáčika a koláč. Pričuchla k poháru vodky. Dievča však nerado pilo. A veselo spieval:
  - Všetko je nemožné, je to možné, vo vesmíre sme skúšaní iba v budovaní!
  
  VÁŠEŇ PRE JEANNE DARK
  Počas výpadu zradcovia úmyselne zatvorili bránu, aby nechali dievča vonku. A ona, odrezaná od hŕstky ľudí, zúfalo bojovala. Nebyť kategorického príkazu vojvodu z Burgundska - vziať čarodejnicu živú, Panna Orleánska by nepochybne padla do zbrane.
  Jeanne bola vážne zranená kopijou do ramena, na tvári mala hlboké škrabance a na čele poriadnu hrču. Zranený šípom a pravou rukou. Bol prerazený silný biceps.
  A vyzliekli ju do nahej, nechali ju len v podomácky uprataných handrách, pripútali ju reťazami za ruky a vytiahli vrch. Bosé nohy Maid of Orleans, len s holými prstami na nohách, ktoré sa dotýkali studenej kamennej podlahy, s okrúhlymi podpätkami vytočenými nahor. A ona sama skutočne visela na stojane. Bolesť v zranenom ramene a prestrelená ruka boli hrozné. Napriek tomu sa silnému, vyšportovanému dievčaťu, ktoré pevne zatínalo zuby, podarilo zadržať stonanie - hoci bolesť bola na pokraji straty vedomia.
  Jeanne sa nečakane ukázali blond vlasy, hoci bola zvyčajne namaľovaná ako brunetka alebo ryšavka. Krk je silný, nie ženský, ale hrudník je vyvinutý ako svaly silného tela. Samozrejme, takmer sa nepostila, ako sa o nej zvykne písať v knihách. Ale teraz ju skutočne nekŕmili a dávali jej len piť, aby nezomrela. Pre zranené dievča je takéto zavesenie skutočným mučením.
  Vojvoda z Burgundska navštívil Joan až na tretí deň. Silné dievča aj napriek vykrúteným kĺbom dýchalo rovnomerne. Navyše, aj hlboká rana na ramene sa začala zlepšovať a na bicepse sa to uzavrelo. V tomto dievčati bolo toľko vitality. Okolo jej pôvabných a silných bosých nôh sa točili potkany, no nikto sa neodvážil uhryznúť.
  Pozrela na vojvodu jasnými očami. Nečítajú ani bolesť, ani strach, ale iba hlboké pohŕdanie. Vojvoda bol v rozpakoch a zdvorilo ho vyhlásil.
  - Prepáčte, Milady Jeanne. Nevedel som, že s tebou zaobchádzali tak kruto.
  A vojvoda skríkol. "Odstráň jej okovy a odprevadi nás na hodnejšie miesto.
  V chladnom, vlhkom a hlavne páchnucom žalári sa totiž samotný hodnostár veľmi zdráha.
  Jeanne boli sňaté reťaze a napriek hroznej bolesti, ktorá ju prebodla, keď dievča spustilo ruky, orleánska panna, ku cti, ani nemrkla. Len zreničky sa značne rozšírili a ukázali, aké bolestivé boli jej brutálne vytočené kĺby.
  Duke nechal Jeanne ísť dopredu. Dievča kráčalo sebavedomo. Trochu schudla, no zostala svalnatá a silná. Takmer taký vysoký ako vojvoda a vzhľadom na to, že má opätky, tak možno ešte o niečo vyšší ako on. Samozrejme, jej tvár je krásna, ale jej úsmev je príliš drsný a mužný.
  Vojvoda vyšiel hore a láskavo ponúkol, že bude jesť a piť drahé a staré víno. Slúžka zase umyla Jeanne nohy a priniesla jej papuče. Ale boli malí. Vďaka ladnému a cizelovanému tvaru sa opálené nohy budúceho svätca zdali menšie, než v skutočnosti boli. Jeanne sa však zrazu odmietla prezliecť a rozumne vyhlásila:
  "Ak som väzňom, tak na väzňa stačia handry. A ak hosť, tak mám právo opustiť hrad!
  Vojvoda z Burgundska prikázal služobníctvu odísť. Osobne, nalial Jeanne do misky a ponúkol občerstvenie, vyhlásil:
  - Uver mi! Naozaj, som tvoj väzeň!
  Panna bojovníčka sa usmiala a usrkla zo svojho pohára. Potom zjedla kúsok srnca a všimla si:
  "Nie si prvý muž, ktorého som uväznil!"
  Vojvoda navrhol prípitok a potom poznamenal:
  - Moje práva na trón nie sú podradné a dokonca presahujú tie, ktoré má Charles.
  Jeanne sa blahosklonne usmiala a poznamenala:
  - Chcete vyliezť do divočiny rodokmeňa? Akoby dcéra Filipa Dlhého dala vašej rodine právo na francúzsky trón?
  Vojvoda z Burgundska energicky pokrútil hlavou a potvrdil:
  - Jasné! Veď zákon Salic hovorí, že pôda je jednoducho rozdelená medzi synov v rodine a nemá to nič spoločné s nástupníctvom na trón!
  Jeanne logicky poznamenala:
  - Potom je tu vetva od Louisa Grumpyho. Majú ešte viac práv na trón!
  Vojvoda namietal, aj keď nepresvedčivo:
  - A tá Joan, komora rovesníkov zbavila práva na trón. Vrátane pochybností o jeho pôvode.
  Orleánska panna sa zachichotala a ukázala svoju erudíciu:
  - Takže zákon Salic bol schválený komorou rovesníkov.
  Argument bol silný. Vojvoda znovu zavolal slúžky a požadoval serióznejšie jedlo. Zdá sa, že Jeanne nie je taká jednoduchá, ako vyzerá. A to nie je len statná a silná mladá sedliacka žena, ktorá vyzerá ako orný kôň. To je oveľa vzdelanejší človek, aj keď v politike.
  Mysľou mi prebleskla zvodná myšlienka na mučenie. Ale dievča, ako práve videl, veľmi dobre znášalo bolesť. A Zhannu potrebuje predovšetkým ako spojenca.
  Vojvoda dal Jeanne niečo na jedenie a potom prišiel z druhej strany:
  "Ako nespravodlivo s tebou kráľ zaobchádza. Urobili ste pre neho toľko, že ste si titul vojvodu plne zaslúžili. Ale ty si stále chudobná sedliacka žena. Poslúchnete armádu, ale pre dušu nie je nič!
  Jeanne smutne poznamenala:
  - Svätí sa uspokoja s málom!
  Vojvoda sa trochu nútene zasmial a poznamenal:
  - Väčšina svätých a pápežov sú žrúti peňazí, ktorých ešte treba hľadať. A napríklad kardináli.....Ty ešte nepoznáš život!
  Jeanne na to jemne odpovedala:
  "Ver mi, viem to rovnako dobre ako ty, vojvoda. A toto poznanie mi nerobí radosť!
  Vojvoda chcel viac jasnosti:
  - Ale súhlasíš, že kráľovi nie si nič dlžný a nemáš voči nemu žiadne záväzky?
  - Nie kráľovi - Áno Bohu! - Odpovedala ešte viac inšpirujúca hmla Jeanne.
  Vojvoda odpovedal s úsmevom:
  - A Boh chce mier. A svet by radšej založila naša početná a silná rodina a nie Valois. Najmä pre nás Britániu. Len naša dynastia sa s tým môže zmieriť!
  Jeanne povedala s neočakávanými emóciami:
  - Carla som si nevybral preto, že je lepší ako ty. A dievča sa rozhodne raz a navždy! A mučeníctvo je oveľa lepšie ako zrada!
  Vojvoda sa takmer udusil. Vypil viac vína a vypil pohár až do konca. Naplnil ho hnev. Nasledovala hrozba.
  - Prikážem vám, aby ste boli mučení!
  Jeanne tvrdohlavo odpovedala:
  -Niet väčšieho mučenia ako počúvať tvoje sľuby!
  - Jeb na ňu! - hrozivo zavelil vojvoda a do izby vtrhli sluhovia a kati, ktorí sa už tešili na zábavu.
  
  Inak to ani nemohlo byť: vojvoda z Burgundska nariadil mučiteľom, aby to prerušili. Veľmi bohatý žalár s rôznymi mučiacimi nástrojmi. A kat zo Španielska, polovičný Maur. Ale hovorí po francúzsky slušne:
  - Toto je vodca žabieho vojska? - násilník tmavej pleti sa ohlušujúco zasmial a spozornel. - Dobré prsia, bradavky ako jahody, silné stehná - akurát na bič a stojan!
  Jeanne Darc si len pohŕdavo odfrkla: predtým, ako ju priviedli ku katovi, slúžku z Orleans vyzliekli a dôkladne prehľadali. Nie je veľmi príjemné, keď sú špinavé, mužské ruky cítia celé telo, dokonca lezú aj na intímne miesta a hrubo ich zvrásňujú. Jeanne d'Arc, ktorá bola donedávna podriadená oprávneným osobám, sa cítila mimoriadne ponížená. Bol z nej odtrhnutý obväz a na ramene sa jej objavila hlboká tržná rana. Spôsobila nejakú bolesť. Kat sa na ňu s potešením pozrel, bude možné vyradiť ďalšie utrpenie dievčaťa v dôsledku zranenia.
  Mučiteľ zamrmlal svoje hrubé pery:
  - Čo! Začnime so stojanom! Alebo nám chceš niečo povedať?
  Jeanne d'Arc pozrela do rohu: sedeli tam dvaja pisári, pripravení zapísať každé jej svedectvo. Neďaleko bol lekár a niekoľko pomocníkov kata. Stojan bol pripravený vopred. Panna Orleánska pevným hlasom povedala:
  - Napíšte nasledovné!
  Pisári okamžite začali písať. Dievča zakričalo:
  - Vojvoda z Burgundska guľatý blázon! Čaká ho nabrúsený kôl!
  Maurský kat ju udrel do tváre:
  - Dosť! Na stojane odvážne dievča.
  Slučka zachytila svalnaté ruky slúžky z Orleansu a začala sa zdvíhať, pričom jej krútili kĺby. Bolesť v zranenom ramene bola strašná, ale neohýbajúca sa Jeanne vytlačila úsmev. Hoci jej kosti, na mladú dievčinu široké, od prudkého chvenia skrečovali, v jej krásnej tvári nepohol ani sval.
  Ruky vykrútené v kĺboch, bosé ladné, dievčenské nohy od zeme. Legendárne dievča viselo vo vzduchu. Katovi pomocníci okamžite zabezpečili ťažký náklad na nohy.
  Kat si dôkladne prezrel telo obete. Od hroznej bolesti v ramene zlyhal lis na úľavu, svalnaté dievčenské opálené telo, netypické pre stredovek, sa začalo potiť. Áno, cíti bolesť, ale aká vytrvalosť je potrebná na to, aby sa zároveň usmievala s bielymi zubami.
  Mučiteľ sa spýtal:
  - Pomenujte mená svojich pomocníkov v burgundskom tábore!
  Zhanna odpovedala pľuvaním. Kat, hoci bol zasiahnutý, sa ani nepohol, na škaredej, bradatej, takmer čiernej tvári mu hral úškrn:
  Takže sa hráme na hlupákov. Dobre dievča, pomôžem ti.
  Kat vytiahol nabijak a zapichol ho do rany, po ktorej sa začal krútiť. Dievčatku očervenela tvár, začal z nej stekať a stekať pot, mimovoľne sa stiahli svaly, dýchanie bolo ťažké, prerušované, ako po dlhom behu. Úsmev jej však prekvapivo nezmizol z pier.
  Kat vŕtal až do konca a potom to prudko vytiahol: zreničky očí panny Orleánskej sa zúžili, ale úsmev sa ešte rozšíril!
  - Silná žena! Skutočný hrdina! To je v poriadku, prinútim ťa kričať. - Mučiteľ začal na bledočervenom ohni nahrievať baranidlo, pomocník kata sňal kliešte z plameňa. Hryziaca časť od tepla sčervenala.
  Najodvážnejší človek možno stratí odvahu, ale Jeanne sa na to pozerala, akoby pred ňou bol prestretý stôl s riadom.
  Kat, bezbožne falošný, spieval:
  - Dámske stehno, trochu opečte!
  Mučiteľ vzal kliešte do rúk a dotkol sa rozžeraveného železa dievčenského okrúhleho, trochu zaprášeného opätku. Vybral si najcitlivejšie miesta na úpätí Maid of Orleans. Miestnosťou sa niesol zápach horiaceho mäsa. Kat ho potiahol nosom:
  - Je to veľmi pekné!
  Mučiteľ konal opatrne a popáleniny rozložil rovnomerne po celej podrážke. Keď je teplo príliš silné, páli nielen kožu, ale aj nervové zakončenia, takže v tomto prípade je potrebná veľká zručnosť spôsobovať bolesť. Zhanna sa zachovala hrdinsky, nevydala ston, niečo, z čoho ju boleli oči a stekal z nej pot, ale na tvári jej hral úsmev.
  Kat si medzitým začal lámať prsty.
  - Jemne, dievča bude veľmi potešené!
  Jeanne s opovrhnutím povedala:
  - A čo? Ako muž nemôžete!
  Dlhé ruky kata boli silné. Prsty praskali, mučiteľ začal malíčkom. Keď horúce železo láme nechty a prsty, je to príšerné. Je počuť škrípanie. Jeanne sa pokúša trhnúť, ale jej nohy sú bezpečne spútané a každý článok reťaze je hrubý ako palec na nohe. Ani jej svaly, zocelené roľníckou prácou a ťažkými bitkami, nie sú schopné zlomiť také pevné oceľové putá.
  Keď si kat zlomil malíček, radšej zavrčal:
  - Som hotový! Si dievča, zachytávaš potešenie!
  Jeanne stoicky odfrkla.
  - Nie je to zlé, ale žehlička je príliš studená!
  Kat odpovedal:
  - Je to v poriadku! Opečiem ťa!
  Mučiteľ sa pomaly zlomil a otočil prostredný prst okolo svojej osi. Krásne prsty Orleánskej panny, dlhé, rovnomerné, pôvabné. Kosti sú pevné, nie je ľahké ich zlomiť a kat sa od námahy aj zapotil. Z nakloneného čela sa mu skotúľala kvapka potu a spadla na rozžeravené kliešte. Nohy mladého a silného dievčaťa veľmi pekne voňajú. Takáto láska je veľkým potešením. A mučenie je ešte lepšie. Teraz je na rade palec bosej nohy. Pravda je taká, že to nestačí zlomiť.
  Jeanne, skrývajúc svoju úzkosť, nahnevane štekala:
  - No, aké slabé! Nemôžeš si zlomiť kosť!
  Kat s plačom odpovedal:
  - Nič, pomôžeš!
  Obrovský pomocník mučiteľa skĺzol špeciálne zariadenie. Stlačený palec bolo počuť prasknutie. Prst sa zlomil, povedal kat spokojne:
  - A teraz ľavú nohu!
  Proces mučenia je veľmi príjemný. Kosti, ako praskajú, a dokonca aj spálená koža páli. Legendárna dievčina vydrží, a dokonca vyplazila jazyk, dráždila flayerky.
  Kat s napätým pohladením hovorí:
  - Ak všetko priznáš, prezraď svojich spolupáchateľov, zastavíme mučenie a ošetríme ťa.
  Jeanne ľahostajným tónom, ktorý jej bol daný s takými ťažkosťami, odpovedala:
  - Čo ma bolí!
  Keď si kat zlomil prsty na nohách, chcel sa držať za ruky, ale doktor ho zastavil:
  - Bude potrebné, aby táto mrcha podpísala niečo iné, napríklad uznanie burgundského vojvodu za francúzskeho kráľa, takže nechajte ruky na pokoji.
  Kat ochotne súhlasil:
  - Áno, nechajme to na dezert! A teraz ju porazíme bičom!
  Asistent mučiteľa vytiahol z plameňa bič, z ohňa z tenkých bielych retiazok. Jeanne prižmúrila oči a ironicky vykríkla:
  - Tak toto je skvelý kúpeľ!
  Kat odpovedal s úškrnom:
  - Krásna metla! Budete hlúpi veľmi potešení a budete blázni!
  Kat švihla a udrela. Zhanniným mocným telom prešiel kŕč.
  - Máš rád?
  Panna Orleánska odpovedala hlasom príliš tichým na dievča:
  - A čo? Dobre! Len tu je úder slabý!
  Asistent fanatika opäť zasiahol. Kat, akoby spevavým hlasom, povedal:
  - Dva-ah-ah!
  Ďalší úder a melodické odpočítavanie:
  - Tri! Štyri!
  Dievča si napína brušné svaly, chce udrieť kata, no nemôže ho dostať.
  - Poď bližšie ku mne! Jeanne kričí.
  Flayer ju dráždi:
  - Áno, si taký dobrý!
  Postupne sa chrbát, ramená a zadok, najznámejšieho bojovníka všetkých čias a národov, premenia na nepretržitú krvavú kašu pokrytú popáleninami. Napriek neznesiteľnému trápeniu sa Jeanne stále tvrdohlavo pozerá a nasledujúca otázka:
  - Povedz mi, kde skrývaš poklady, ktoré nám ukradli? - Reve ako snežný leopard:
  - Do tvojej brady!
  Kat opäť uchopil rozžeravené kliešte a chytil ju za šarlátovú bradavku na hrudi a hrubo ju otočil!
  Panna Orleánska zo seba striasla krvavý pot a vytlačila zo seba:
  - Rafinované pohladenie!
  Kat pokračoval v mučení druhým prsníkom. Náhle sa Zhannina blond hlava potriasla a stratila vedomie.
  Doktor vystrašene skríkol:
  - Ležal!
  Kat mu položil ruku na krk:
  - No nie! Srdce bije sebavedomo! Pokračovať?
  Doktor pokrútil hlavou.
  - Na dnes dosť! Nie je na ňom miesto na život. Myslím, že od nej nič nedostaneš.
  Kat s neskrývanou mrzutosťou prikývol.
  - Nikdy som nekričal! Silný charakter, hoci ženské telo je veľmi bolestivé. Ale jej svaly sú ako svaly veľmi silného muža.
  Doktor potichu a dokonca sa obzeral okolo seba a povedal:
  - Angličania ju odsúdili na upálenie na hranici. Táto diabolka by mala mať dostatok sily, aby sama vyliezla na lešenie. Preto umyte Jeanne a umiestnite ju do najstráženejšej cely pod prísnu stráž, v reťaziach.
  Kat horlivo prikývol.
  - Tu sú všetci vojaci noví strážcovia, žoldnieri. Na osobný príkaz burgundského vojvodu boli všetci Francúzi nahradení, takže Jeanne nebude mať žiadnych komplicov! Nuž, potom ju pod posilneným sprievodom odnesieme a upálime na centrálnom námestí. Ach, ako rád prinesiem pochodeň týmto hravým, ale tak zvodným nohám.
  Doktor chladne odpovedal:
  - Ak Zhanna podpíše potrebné papiere, rýchlo zomrie. V opačnom prípade bude oheň pomalý a postupne požiera jej krásne telo!
  Jeanne sa spamätala a nahnevane zašepkala:
  - Nečakaj!
  Kat ako odpoveď vzal čerstvé rozžeravené kliešte a prudko si nimi chytil otvorenú ranu na ramene. Stlačil silnejšie: Dievča opäť stratilo vedomie. Bola poliata ľadovou vodou. Potom to stiahli zo stojana. Kat zamrmlal:
  - No, suka! Neviem, čo si mám ešte myslieť! Možno ju znásilniť horúcim páčidlom?
  Doktor negatívne pokrútil hlavou.
  - Dobrý nápad, ale vojvoda z Burgundska vymyslel niečo lepšie. Ona, svätá panna, bude pred popravou pred celým davom znásilnená vašimi dvoma pomocníkmi. Toto bude veľmi sofistikovaná pomsta!
  Kat zatlieskal rukami.
  - Áno, je to také úžasné! A uvidím?!
  - Celé mesto uvidí! - sľúbil lekár.
  Kat tancoval:
  - Ach, vy ste žeravé kliešte a žeravé karafiáty na plameni! Veľmi rád mučím dievčatá a klaniam sa vojvodovi-kráľovi v páse! - Čižmy, kované železom, okázalo bubnovali na kamennú podlahu.
  Jeanne bola odvedená do žalára a keď zostala stáť, bola pripútaná ku krížu. A okolo postavte spoľahlivú stráž!
  
  EDMOND DARTAGNAN A JULIAN STRÁŽNÍK
  Chlapec Edmond D'Artagnan vo sne videl niečo nezvyčajné...
  Tu bol vedľa Juliána odpadlíka. Slávny rímsky cisár sa v boji s Partmi dostal do ťažkej situácie. Ale Caesarovi dediči odvážne bojovali a zahnali Partov späť. Ale samotného cisára obkľúčil malý oddiel, ktorý sa zúfalo snažil preraziť k svojmu.
  Edmond Dartagnan vyskočil na horúci piesok. Terminátorský chlapec si hneď uvedomil, že to nie je tak celkom sen, najmä preto, že ho boleli ešte nie úplne zahojené pľuzgiere na chodidlách. Ale nie je čas hádať sa - cisára treba zachrániť!
  Chlapec-ranger zostrelil päť Partov, ktorí už obliehali cisára, jednou ranou vo výskoku. Potom Oliver Twist veľmi obratne zdvihol oba meče a začal nadávať. Prví štyria perzskí bojovníci padli s odrezanými hlavami. Potom chlapec hodil dýku holými prstami, tá sa uprostred letu skrútila a podrezala hrdlá trom lukostrelcom.
  Dartagnan Edmond radostne zvolal:
  - Je to mužský boj!
  Potom prešiel na rozhodujúcu ofenzívu. Jeho švihy mečom boli ako kosačka na trávu. Všetkých v rade podrezali a Peržanom rozrezali končatiny. Tu je hlavná hlava Partov, ktorá sa snaží prinútiť samotného cisára, aby prišiel o ruku. A potom hlava.
  Edmond Dartagnan hodil nohami naraz päť dýk z točne a pokosil celý rad lukostrelcov. Potom zakričal:
  - Hodina šťastia! Je čas hrať!
  A jeho meče ostrihali partskú armádu. Vodca armády, perzský kráľ Indemon, vyliahol zenki. Polonahý, svalnatý chlapec podrezal všetkých v rade a všetky prístupy k Julianovi zasypal mŕtvolami. Nikdy predtým vládca Parthie nevidel takého urputného bojovníka. A skutočnosť, že je to len bezbradý mladík, vyvolala vážny strach.
  Zrazu sa skutočne pohanskí Bohovia rozhodli pomôcť Starovekému Rímu a Julian namiesto ústupu vrátil náboženstvo svojich predkov na Zem! A teraz je to buď Herkules, alebo Herkulov syn, ktorý bojuje s partskou armádou.
  A Dartagnan Edmond bol čoraz viac rozzúrený. Hádzal ťažké a ostré predmety. Bodal a rozbíjal nepriateľov starovekého Ríma a jeho meče vyzerali ako neodolateľný blesk. Terminátorský chlapec inšpiroval zvyšok Rimanov. Kričí: Herkules! Herkules s nami! Vyrútili sa na Partov a zdvojnásobili svoju silu. Bojoval sám cisár.
  Julian bol len mierne nadpriemerný, ale dobre stavaný a pekný. V čase smrti mal len tridsaťdva rokov a nevedno, čo by Rímsku ríšu čakalo, keby odpadlík žil ešte viac. Ale teraz sa zdá, že sa Parthovia pohli späť a začali cúvať.
  A zvyšok rímskej armády pridal teplo. Kráľ Indemon sa pokúsil zvrátiť priebeh bitky a s tisíckou vybraných nesmrteľných sa pohol do boja. Ale toto bola jeho osudová chyba.
  Edmond Dartagnan upriamil pozornosť na veľmi veľkú - vyššiu ako Ratslayer, výšku muža, v korune a ramenách, ako šatník zo zlatej reťaze. A chlapec, keď videl, ako počúvajú príkazy tohto vládcu, pochopil: je čas konať. A zdvihol luk, ktorý spustil Peržan. Rýchlo ho potiahol nohou, takže tetiva luku takmer praskla. A potom vypustil šíp, ktorý mentálne sprevádzal jej let.
  A ponáhľal sa, pichľavý bodnutie prebodlo hrdého kráľa Parthie do krku a zlomilo krčnú tepnu. A obrovská váha jeden a pol alebo dokonca dva centy, pravítko sa zrútilo z ťažného slona.
  Smrť kráľa, samozrejme, zdrvujúca rana pre armádu. Najmä keď sa mladší dedič pokúsil prevziať velenie, keďže naňho Edmond Dartagnan vyslal šíp. V dôsledku toho sa tento súper ukázal ako prepichnutý škorpión. Rimania, keď videli cisára rútiaceho sa do boja, teraz kričali: Apollo, Apollo je s nami!
  A Edmond Dartagnan porazil Partov rukami a bosými detskými nohami pomocou techník, o ktorých čítal v čínskej knihe preloženej do latinčiny.
  A táto barbarská armáda sa zmenila na veľkoobchodný útek. Teraz Rimania prenasledovali Parthiu a v tejto rase vlkov nebola reč o odpustení a milosrdenstve. Beda tým, ktorí utekajú, a beda tým, ktorí utekajú pred Rimanmi, dvojnásobne.
  Východná armáda sa roztápala pred našimi očami a latinské pluky, légie a kohorty boli neúprosné. Železné a silné, všetko lámu a drvia a zabíjajú šľachticov...
  Chlapec sa na druhej strane blýskal holými, ružovými opätkami a poháňal mlyn s mečmi, pričom sťal päť protivníkov naraz.
  Úplné víťazstvo. Preživší Parthovia padajú na kolená a prosia o milosť.
  Edmond Dartagnan sa priblížil na výzvu cisára. Láskavo naňho pozrel. V dávnych dobách boli ľudia o niečo nižší ako v neskorších storočiach a chlapec si vo sne predstavuje, že je starší. Takže podľa rímskych štandardov chlapec Dartagnan vyzerá na štrnásť, pätnásť rokov. To znamená, že to už možno považovať za muža, aj keď bez brady. Julian sa pozrel na svoje škrabance a modriny a so širokým úsmevom sa opýtal:
  - Ty si boh?
  Edmond Dartagnan úprimne a spravodlivo odpovedal:
  - Som človek!
  Julian si ťažko povzdychol a tiež úprimne odpovedal:
  - Škoda... Veľmi prepáč!
  To chlapca terminátora nahnevalo a tvrdo odpovedal:
  - Nie je čo ľutovať! Človeče, to znie hrdo!
  Julian súhlasne prikývol a potľapkal chlapca po pleci:
  - Dobre povedané! Tento muž znie hrdo a musí byť hrdý, a nie hlina v rukách hrnčiara!
  Armáda súhlasne zamrmlala. Pochodujúci kňaz začal pri príležitosti víťazstva pripravovať pohanskú modlitbu. Julian sa rozhodol oživiť staré kulty. Jedným z nich je uctievanie Jupitera, Marsu a Mithry. Aj keď je jasné, že pohanskú vieru treba modernizovať. Boli tu navrhnuté rôzne nápady. Koniec koncov, už existuje učenie o Champs Elysees - raji pre bojovníkov a hrdinských ľudí, učencov. Tak prečo z toho neurobiť oficiálnu doktrínu. Poddáš sa cisárovi, budeš sa vedieť odlíšiť v službe a dostaneš sa do háremu na druhom svete a budeš tam sláviť vznešené sviatky, večne mladý a silný! Tak prečo elita potom doktrína Krista?
  Hrdý chlapec Edmond Dartagnan, ktorému sa tiež veľmi nepáčilo tradičné kresťanstvo, dvojsrdcové a kruté, poznamenal:
  -Človek sám je kováčom svojho šťastia a je strojcom svojho úspechu!
  Julian natiahol ruku k chlapcovi, vrúcne ňou potriasol a so všetkou úprimnosťou navrhol:
  - Buď mojím synom a dedičom! Si múdry nad svoje roky a máš nadľudskú silu!
  Potom cisár stiahol z opaska prsteň Caesarov. Tento prsteň zvyčajne nosí cisár tomu, koho si vyberie za svojho nástupcu, a zvyčajne je znakom adopcie.
  Edmond Dartagnan si nasadil prsteň na ukazovák a s nadšením povedal:
  "Dúfam, že budem hodný stať sa cisárovým synom..."
  Julian porazil parthskú armádu a znovu obliehal ich dobre opevnené hlavné mesto. Vystúpenie Edmonda Dartagnana privítali s radosťou. Rímsky cisár pobozkal chlapca a zdvihol ho silnými rukami nad seba a povedal:
  - Vďaka Bohu! Už som si myslel, že si mŕtvy!
  Edmond, ktorý si uvedomil, že pravda sa nedá tak ľahko vysvetliť, dupol bosými nohami a odpovedal:
  - Úprimne, Vaše Veličenstvo je môj skutočný otec, toto je Apollo a občas ma vezme na Olymp a do iných svetov, aby som si príliš nezvykol na ľudí!
  Cisár, v reálnej histórii prezývaný ako odpadlík, bol prekvapený:
  - Videli ste Olympus?
  Edmond Dartagnan, rovnako ako všetci intelektuálne rozvinutí chlapci, rád komponoval, a preto ľahko potvrdil:
  - Áno!
  Julian zvolal na obdiv:
  - A videl som Jupitera!
  Chlapec-rytier, široko sa usmievajúci perlovými zubami, odpovedal:
  - Pozdravuje ťa môj starý otec Jupiter! A prajem vám úspech! Takže Rímska ríša - dobyla celý svet! A celý vesmír!
  Cisár z plných pľúc zvolal:
  - Vďaka bohom! Nech prinesú víťazstvo!
  Chlapec, ktorý je dedičom, okamžite navrhol neodkladať útok, pretože okolie bolo zdevastované a pre rímske jednotky bolo príliš ťažké získať jedlo a pitie.
  Edmond, vyzbrojený tým najlepším rímskym lukom, ktorý aj zdokonalil, sa vybral na lov. Je lepšie premýšľať o pláne útoku, vidieť samotnú pevnosť a súčasne zabíjať nepriateľov.
  Edmond Dartagnan vystrelil z diaľky na bojovníka so šarlátovým perím na prilbe. V reakcii na chlapca vyleteli oblaky šípov. Mladý bojovník im však nevenoval ani najmenšiu pozornosť: stále nedosiahli a chladne vyradili protivníkov a on sám rýchlym krokom každú chvíľu, bežal, obišiel stenu.
  Mesto bolo skutočne veľké, nebolo oveľa menšie ako Rím a bolo obklopené vysokými hradbami. Traianus Veľký a mnohí ďalší dobyvatelia si ho nemohli vziať medzi seba. Ale tu je vlastne hlavná sila Parthie. Dobite ju a vaše nadvlády Ríma sa môžu rozprestierať až po Indiu.
  Chlapec Edmond si všimol, že hradby mesta sú takmer všade veľké, hrubé a zubaté. Aby ste sa dostali do takého mesta, potrebujete veľa dlhých schodov a nie je isté, že ich nájdete. Ochrana je o niečo slabšia, tam, kde mesto obmýva rieka, je rozbúrený potok. Rieku je možné odkloniť, ale bude to trvať minimálne dva mesiace tvrdej práce. Aké sú teda ďalšie spôsoby?
  Napríklad vyhodiť do vzduchu stenu a preraziť medzeru! Najjednoduchší spôsob, ale potrebujete výbušniny. Ale neďaleko mesta sa nachádza impozantný les. A s určitou zručnosťou môžu byť výbušniny vyrobené z ... pilín, pričom sa k nim pridávajú najjednoduchšie minerály a soli. A s holými pätami chlapec cítil, že v pôde sú také minerály a soli.
  Najlepšie je podkopať najvyššiu časť múru, kde sa nahromadilo najväčšie množstvo nepriateľských vojakov. Teraz budú Partovia ľutovať, že sa vôbec odvážili ísť proti Rímu.
  Edmond Dartagnan, ktorý vystrelil štyri tulce, sa vrátil späť do tábora a šťastne informoval Juliana:
  - Bohovia mi povedali, ako dobyť pevnosť! Ale nechajte svojich bojovníkov slúžiť nášmu rituálu!
  Rímsky cisár prísne nariadil:
  - Poslúchaj môjho syna ako mňa!
  A armáda, ktorá videla Edmunda Dartagnana v akcii, na oplátku štekala pozdrav. A chlapec, Tsesarevič, aktívne rozdával rozkazy. Najprv musíte stromy vyrúbať a jemne pomlieť. A ukáže sa, že je to veľmi cool smrtiaca sila proti nepriateľom starovekého Ríma.
  Potrebujete zmiešať veľa pilín s minerálmi a potom získate silnú bombu dávnych čias. Mal by fungovať oveľa efektívnejšie ako pušný prach a nie horšie ako nitroglycerín. Toto je naozaj ten terminátor, ktorý splodil chlapec. Okrem toho sám Edmond osobne vyrúbal les a rozdrvil polená na štíty a piliny.
  Nahé, svalnaté torzo chlapca sa lesklo od potu a zdalo sa, že chlapec je odliaty z bronzu.
  Veriac vo vôľu bohov pôsobila rímska armáda veľmi priateľsky, harmonicky a energicky. Piliny a silné drevené štíty boli rýchlo postavené. Pravda, Parthovia sa pokúsili o výpad.
  Edmond Dartagnan šťastne mávol dvoma mečmi a kavaléria vyrazila zo zálohy. Obkľúčené bolo niekoľko tisíc Peržanov. Chlapec-rytier šuká ich vodcu s nohou v čeľusti, núti ho prísť o veľa zubov. A potom jeho pár mečov fungoval ako britva. A Parthovia boli vo vreci a obklopení najudatnejšou armádou na svete.
  Áno, veľa barbarov teraz bojovalo v rímskej armáde, ale to ju posilnilo, absorbovalo čerstvú krv a nové bojové techniky.
  Edmond Dartagnan uspel v tomto náreze viac ako iným. A schválne sa dieťa vrhlo do veľkých kaluží krvi, aby postriekalo rímskych vojakov. A páčilo sa im to, ukázalo sa, že dostávajú božskú milosť, silu a šťastie od samotného syna Apolla.
  Tak ako sa mnohí v Ríme radovali z návratu starých pohanských kultov. A s veľkým potešením sa modlili k Fortune a Jupiterovi.
  Zdalo sa, že chlapec terminátor potvrdil tým, že jedným švihom rozpolil Peržanov, že viera pohanov dáva kolosálne vesmírne sily. A že prakticky každý človek, ak je to žiaduce, sa môže stať bohom a robiť zázraky!
  Kresťanstvo sa na druhej strane zdalo príliš nepriateľské k radostiam života, a preto neatraktívne. Navyše, bude ešte ten raj? A videl niekto z tých, ktorí žijú vo štvrtom storočí, vzkrieseného Krista?
  Áno, je veľmi ťažké uveriť vo všemohúcnosť ukrižovaného nešťastníka aj pre vycibrenú myseľ. A ešte viac barbarom, či Rimanom, ktorí si vážili kult sily a pre ktorých bol kríž hanbou. Aby sa všemohúci Boh ponížil na smrť na kríži - zdalo sa to vôbec ako šialenstvo a veriť v takéto ....
  A ich bohovia sú jednoduchí, zrozumiteľní, ľudskí... A nikto nekládol vážny odpor oživeným kultom!
  A teraz ryžoví bojovníci, aj keď polovica z nich nie sú Latinoameričania, ale barbari s nadšením plnia rozkazy cisára a jeho Syna a Syna Apollóna.
  V noci je už pripravených dostatok pilín a minerálov. Edmond Dartagnan nečakal do úsvitu, ale prikázal okamžite presunúť vozík do centrálneho bodu nepriateľskej obrany.
  A trofejné partské kone sa ponáhľali spolu so smrtiacim nákladom do veže kráľov. Hnali ich ďalej, pálili vreteník a nohy zapálenými fakľami a údermi dlhých bičov. A hoci Peržania spustili nevyberanú paľbu do tmy noci, už bolo neskoro.
  Edmond Dartagnan, aby zvýšil hlas, zakričal cez obrovský mosadzný roh:
  - Nech sa naplní meno bohov! Nech pomáha Jupiter!
  Vybuchla tak, že aj niekoľko kilometrov od hláv Rimanov zhodilo z hlavy prilby. Ale Parti trpeli tisíckrát viac. Hlavný úkryt pred tlakovou vlnou bol vyhodený vyššie a steny sa nadvihli. Mnoho stoviek perzských vojakov bolo zabitých na mieste a ešte viac zmrzačených ...
  Edmond Dartagnan, ktorého výbuch tiež zatlačil, padol na kolená, no okamžite vyskočil. Chlapec-rytier znova zaštekal:
  - A teraz priatelia útočia! Na slávu nášho Boha Apolla!
  A prirútil sa prvý, blýskajúc sa bosý, s prachom nalepeným na krvi chlapčenských opätkov. A za ním sa hnala celá rímska armáda, v každom prípade nespočetná, v nočnej more.
  Edmond Dartagnan ako prvý dosiahol pozíciu Parthov a svižne vliezol pod zrútenú stenu. Chlapec terminátora bol veľmi vzrušený. Všetkých v rade sekol, hoci už bolo jasné, že Partovia stratili schopnosť skutočne vzdorovať. Ich morálka klesla a všetka túžba postaviť sa Rimanom sa vyparila. Vyhladzovanie však napriek tomu pokračovalo a nastal skutočný masaker.
  Terminátorský chlapec udrel jedného zo vznešených Peržanov holou pätou do brady a zlomil mu čeľusť a krk. Spadol priamo do kotla vriaceho dechtu, ktorý sa Parti pripravili naliať na hlavu útočiacich Rimanov.
  Živica sa rozliala a niekoľko vystrašených Peržanov tiež spadlo do kotlov a zaživa sa v nich piekli.
  Oliver Twist, oháňajúc sa mečmi a prerezávajúc sa cez ďalšiu čistinku, spieval celú baladu:
  Som rímsky rytier a meč...
  Pán ma povolal do boja!
  Svet má okamžite kata,
  A radšej chváľte Fortune!
  
  Rozhodol sa oživiť veľký sen
  Ten muž sa stal silným ako Boh!
  A zamiloval sa, múdrosť, krásu,
  V ktorom je stelesnený nával sŕdc do kovu!
  
  Nie, nebol to pohan, Caesar bol,
  Nepoznal seberovných v rati ...
  A Rím so žiarivou slávou,
  Vzoprite sa strachu - Satan!
  
  Všetko sa zmení na prach
  Ale len duch je nesmrteľný!
  Nájdite silu v slovách
  Ktoré nám nehovorte nahlas!
  
  Ver mi, človek nie je mŕtvola,
  Je to najlepšie, vždy žije...
  Lúč slávy nezhasol...
  Hviezda v srdciach lásky!
  
  A čo je krv
  Ona nám dáva život...
  Z bolesti je láska
  A drž sa jej!
  
  Ver, že nie si slabý
  A bol silný duchom!
  Nech otrok zahynie v tele,
  My si poradíme s uzdou!
  
  Keď porazíte zbabelosť
  A divoká hrôza zanikne ...
  Potom sa vznesieš nad strechy,
  Bohovia počítajúci tváre!
  
  Olympus príde, zapáli oheň,
  A bude svetlo...
  Ale nedotýkajte sa slabého hrdinu,
  Klient oftalmológa...
  
  Kto šliape malého červíka,
  On sám je v srdci bezcenný!
  A moja veľká vášeň
  Pod chvostom dva kúsky korenia!
  
  Stručne povedané, prišiel Belobog,
  Stanem sa Apollom...
  Perom prečiarkneme nuly,
  Máme za sebou milióny!
  A s každým úderom svalnatého chlapca podobného Herkulovi niekto spadol. A Peržania búchali na kolená a srdcervúco kričali o milosť.
  Hlavné mesto Parthie padlo a teraz nad ním viala rímska vlajka.
  Väzni padli na tváre a bozkávali pôvabné stopy bosých nôh chlapčenského božstva, ktoré vykonávalo Herkulove práce.
  Edmond Dartagnan vzal kľúč od Ázie do svojich silných rúk a išiel k cisárovi Julianovi. Poďakoval dedičovi a vrátil mu ho so slovami: "Sláva Apollovi."
  Julian buduje nové hlavné mesto. Edmond tiež začal o všetkom snívať ako o trochu zrýchlenom, ako o filme... Tu sa opäť stretol s cisárom Juliánom. Partské kráľovstvo, z ktorého mali Rimania toľko problémov porazených, a Julián, ktorý sa už nazýval Veľký, sa rozhodli obnoviť Babylon.
  Vzhľad Edmonda Dartagnana, menovaného syna cisára a ktorý bol považovaný za syna Apolla, Rimania vnímali ako znamenie bohov.
  Vestálky pred chlapcom posypali lupeňmi ruží. Edmond po nich dupal bosými nohami a hrdo vystrčený hruď pochodoval ako víťaz. Okvetné lístky jej príjemne šteklili holé päty a z toho stúpala nálada. Julian podal ruku chlapcovi, mozoľnému z vojenských prác, a povedal:
  - Ach syn môj! Prikázal som z pokladov ukoristených od Parthov, aby som vám odlial zlatú sochu a namiesto očí som vložil smaragdy! Keďže si synom Apolla, potom si ako samotný Boh krásy a vojenského umenia!
  Edmond Dantes odpovedal skromne a prekrížil si ruky na svalnatej hrudi silného tínedžera:
  - Som ako boh, byť mužom!
  Julian prikývol silnému chlapcovi, skutočne ako Apollo v jeho dospievaní, a oznámil:
  - Z vašej strany a na počesť začiatku oživenia Babylonu usporiadame zápasy gladiátorov!
  Edmond úprimne povedal:
  - Menej krvi! Naši bohovia nevyžadujú obete, ale odvahu a statočnosť!
  Julian súhlasil s týmto:
  - Nech je to tak! Ale tí Parti, ktorí nerezignovali, musia zomrieť v gladiátorských bitkách, aby Rímu nespôsobili nové problémy!
  Edmond D'Artagnan, Jr. odpovedal na toto:
  Nech o ich osude rozhodnú bohovia! Len nech sa na nich nezúčastňujú ženy a deti!
  Julian odpovedal nejednoznačne:
  - Tí, ktorí nám nie sú nebezpeční, sa nezúčastnia tanca smrti!
  Socha odliata Edmondovi D'Artagnanovi bola dokonca vyššia ako životná veľkosť a smaragdové oči horeli. V rukách držal chlapec-božstvo dva meče s oceľovými čepeľami a rukoväte ozdobené rubínmi. Reliéfne svaly boli celkom v súlade s originálom.
  Potom sa konala bohatá hostina a už počas sviatku sa konal prvý zápas gladiátorov. Bojovali dvaja starostlivo umytí a naolejovaní Parthovia. Útočili na seba mečmi. Väčší minul niekoľko rán mečom do hrude a žalúdka, zvalil sa na piesok. Boj sa ukázal byť prchavý a takmer všetci Rimania, nespokojní s takýmto výsledkom, naklonili prsty nadol - dokončite ho! Oliver sa zdržal. Nechcel pôsobiť kruto ani milosrdne.
  Parth bez štipky svedomia bodol svojho krajana. Týmto sa v skutočnosti gladiátorské vystúpenia skončili. Až ku koncu sviatku, keď Julián, podobne ako Nero, zaspieval pieseň, boli vojaci opäť povolaní na štadión. Tentoraz to boli dvaja dorastenci.
  Bojovali dosť dlho, pričom si navzájom spôsobili veľa rán. A nakoniec, úplne vyčerpaní, si navzájom prepichli hruď mečmi a zamrzli.
  Edmond dupol bosou nohou a nespokojne poznamenal:
  -Ty otec sľúbil, že v gladiátorskom súboji nebudú žiadne deti!
  Julian rozhodne odpovedal a udrel päsťou do stola:
  - A to nie sú deti! Už majú štrnásť!
  Tento výsledok spôsobil u Rimanov isté sklamanie a mŕtvych bojovníkov vypískali.
  Edmond nenamietal. On sám o štrnásťročných deťoch neuvažoval. Ak už môže byť chlapec so ženou, tak nie je dieťa!
  Áno, a v tých časoch v takých rokoch sa v Gaskoňsku ženili a ženili. Starovek a stredovek sú jedno!
  Zápasy gladiátorov sa začali nasledujúci deň.
  Parthovia medzi sebou bojovali. Boli zúrivé, hádzali sa a bodali. Prelialo sa veľa krvi a potu.
  Už v prvej bitke bojovalo na každej strane dvadsať ľudí. Tí, ktorí vyšli ako prví so zelenými bedrovými rúškami, a druhí so žltými. Bitka pokračovala s rôznym úspechom. Vyhrali zelení, z ktorých zostali na nohách len traja a aj tí sa vážne zranili.
  Druhý duel dopadol o niečo menej krvavo ako ten prvý.
  Tentoraz bolo na každej strane pätnásť mužov. Niektorí v oranžových obväzoch, iní v modrých. Ťažké topánky klepajú o piesok. Samotní gladiátori sú polonahí, mnohí sú chlpatí, takže predstavenie je dosť barbarské a napäté. Orange sa zdal byť silnejší, aj keď vo všeobecnosti sa súboj ukázal ako konkurencieschopný. Nastala tvrdohlavá výmena úderov, kvapkala krv.
  Obe strany sa hojdali ako vlnový vánok.
  Oranžová sa ukázala byť silnejšia, z toho päť bojovníkov sa postavilo na nohy. A tých modrých, ktorých boli kopy, ale boli zabití, im Rimania neodpustili.
  Boje boli v plnom prúde. Tu napríklad tri levy a päť Partov s tupými mečmi. Banya sa ukázala byť krvavá... Tentoraz sa šťastie usmialo na levy, okrem zvierat tiež, a meče dostali zajatci krátke, hrdzavé a dlho nenaostrené.
  Potom do ringu vstúpili tínedžeri, ozbrojení iba dýkami. Bolo tam toľko kriku, kriku, hryzenia. Prepletali sa v objatí a bodali do seba hrotmi, kopali, kopali. Chlapci boli takí nahnevaní, že sa ani nepozreli, kto je v ktorom tíme. Jednoducho sa zabili, zmrzačili a na mieste skončili.
  Jeden z nich tomu druhému dokonca vytrhol srdce z jeho svalnatej hrude, čo spôsobilo, že druhý zomrel od silného šoku bolesti.
  Aké je to ťažké a nechutné, no zároveň krvavo vzrušujúce. Keď zažijete zmes vzrušenia, rozkoše a zároveň hnusu, keď sa nahí, spotení, krvaví a dorezaní tínedžeri navzájom mučia a hryzia zbraňami.
  A v dávnych dobách sa rodí veľa detí a veľké množstvo chlapcov sa zúčastňuje zápasov gladiátorov. Sú menej hodnotným tovarom a nie sú také úbohé. Mladí otroci často bojujú úplne nahí a vždy bosí.
  Gladiátorky sú tiež takmer vždy bosé, s výnimkou tých najznámejších z nich. Takéto dievčatá si dávajú elegantné sandále, aby zdôraznili svoje vyššie postavenie.
  Otroci sa do dospelosti nemajú obúvať, len v chladnom počasí dostávajú hrubé drevené topánky, aby sa cenný dobytok neohol od chladu. A ak je dieťa prirodzene silné a znesie sneh, radšej ho nechajú bez tuniky. Deti slobodných Rimanov a najmä patricijov nosia v chladnom počasí sandále alebo papuče a čižmy, aby boli menej ako otroci.
  Edmond D'Artagnan je, samozrejme, ako syn boha Apolóna nad takýmito predsudkami. Ale niektorí parthskí zajatci, ktorí sa pozerali na chlapca v šortkách, ktorý sedel vedľa cisára, si ho zrejme pomýlili s čestným kozhnikom a zašepkali.
  A Edmondov sluch je veľmi ostrý a je to nepríjemné, keď na teba takto myslím. Dvaja polonahí otroci pristúpili k princovi a začali chlapcovi robiť príjemné masáže pre bosé nohy. Je to taký dobrý pocit, keď sa vás dotýkajú ázijské dievčatá. Zrejme aj zajatých otrokov v dobytej Partii.
  Na nohách zostal iba jeden z tínedžerov, ktorý sa však pre početné rany tiež nedokázal postaviť vzpriamene a postavil sa na štyri.
  Ďalší súboj bol trochu exotickejší. Štyria krokodíly proti dvom desiatkam Parthov s palicami. A len jeden mal v rukách sekeru. Aligátori sa vrhli na väzňov a oni ako odpoveď bili palicami. Niektorí Parthovia utiekli. Krokodíl je veľmi strašidelné zviera. Ako cvakajú ústa, tak uhryznutý Parth zomrel v takýchto zuboch.
  A druhý bojovník už prišiel o nohy a druhú ruku. A krokodíly gladiátori jedia veľmi s chuťou.
  Vysoký Peržan so sekerou sťal aligátora sekerou. Ani nereagoval: ukázala sa taká silná koža. A všetko bije v rade a ponáhľa sa zožrať každého, kto padol pod tesáky.
  Objavil sa krvavý neporiadok. A začalo sa šíriť po piesku a štrku.
  Edmond D'Artagnan začal flirtovať s otrokyňami... A prebudil sa!
  
  TRETIA SVETOVÁ VOJNA V 45
  ANOTÁCIA
  Stalin zradne zaútočil na spojencov a rozpútal tretiu svetovú vojnu. Sovietske jednotky spočiatku dosahovali značné úspechy, no šťastie vo vojne je premenlivé.
  . KAPITOLA 1
  30. mája 1945 sa začala nová vojna medzi Sovietskym zväzom a spojeneckými silami. Stalin sa rozhodol, že Západ by mal byť odstránený skôr, ako získa atómovú bombu.
  A vojna začala. ZSSR mal na fronte asi sedem miliónov vojakov a dôstojníkov. Západ mal približne rovnaký počet pešiakov rôzneho druhu. A rôzne krajiny. Spojenci majú viac ako dvadsaťtisíc tankov a samohybných diel proti pätnástim sovietskym. Je pravda, že ZSSR má ťažké IS-2, zatiaľ čo spojenci prakticky žiadne takéto monštrá nemajú. Možno, okrem dvadsiatich tortilských tankov s hmotnosťou osemdesiat ton. Ale spojenci majú "Pershingy", ktoré sú lepšie ako T-34-85 vo výzbroji a čelnom pancierovaní, a "Churchills", ktoré sú oveľa lepšie obrnené ako tridsaťštyri.
  Nechýba ani, aj keď nie masívny "Supershing" s výkonným a dlhohlavňovým 90-milimetrovým kanónom v dĺžke hlavne 73 EL a hrubším čelným pancierom. Je to tiež veľmi nebezpečné auto. Ale najmasívnejší "Sherman". V pancierovaní a výzbroji sa tento tank blíži k tridsiatim štyrom. Vo viditeľnosti, ešte lepšie v optike. Rýchlosti sú približné, rovnako ako hmotnosť. "Sherman" je naozaj vysoký a menej stabilný, je ťažšie ho zamaskovať. V pohybe je však oveľa tichší. T-34-85 je oveľa hlasnejšie.
  Je pravda, že sovietske dieselové auto má veľkú rezervu výkonu a menej spaľuje.
  Niektoré Shermany - "Firefly" sú vybavené 17-stopovou zbraňou a sú lepšie ako tridsaťštyri a priebojná sila zbrane. Tie ale nie sú najmasovejšie.
  Vo všeobecnosti sa zdá, že spojenci nie sú na súši o nič slabší. Guľometov a samopalov majú dosť.
  Ale sovietska pechota je viac otužilá a má viac skúseností v ťažkých bojoch s nepriateľom. V tomto smere je Červená armáda silná.
  V letectve je prevaha síl na strane spojencov. Najmä v bombardéri. A to najmä v štvormotorových lietadlách. Sovietske stíhačky sú lepšie v manévrovateľnosti spojeneckých vozidiel, ale horšie vo výzbroji a rýchlosti.
  Samozrejme, Stalinovo rozhodnutie je na prvý pohľad hazard. Sovietske esá sú však lepšie a produktívnejšie ako západné. A hlavne som stavil na prekvapenie.
  A to je veľká sila, keď náhle zaútočíte. A potom Červená armáda dokázala spojencov zaskočiť. A poďme ich mlátiť.
  Tu došlo k náhlemu a veľmi silnému úderu.
  Sovietske jednotky sa hneď v prvých dňoch vklinili.
  Posádka Elizabeth bojovala na SU-100 a posielala granát za nábojom.
  Dievča stlačilo holé prsty na páke a akoby vybuchlo smrteľnou silou.
  Tu sú ženy, ktoré potrebujete.
  A krásne sa nakrájajú na zemiaky.
  Alžbeta, ktorá rozdrvila vojská spojencov, vydala:
  - Čaká nás radosť, najvyššia trieda!
  Ekaterina mlátila pomocou holého, dlátového chodidla a škrípala:
  - Aby ste sa radovali z víťazstva a neoplakávali horkosť porážky, potrebujete pot usilovnosti a iskru talentu!
  Elena štebotala, vyceňovala zuby a žmurkla:
  -Vojak vo svojom srdci cíti, kedy má ísť do útoku, a politika, ktorý je už dávno v pečeni, posiela na zabitie!
  Efrosinya stlačila holú pätu na pedál, vyslala projektil smrtiacej sily a vydala:
  -Vojaka občas navštívia pochybnosti o kompetencii velenia, ale politik bezpochyby nie je kompetentný, že v schopnosti klamať!
  SU-100 s istotou prenikol všetkými spojeneckými tankami z veľkej vzdialenosti a ukázal svoju účinnosť.
  Elizabeth kopla pomocou holých prstov na nohách a zaškrípala:
  -Vojak je synom orla, ktorý kluje do protivníka a trepotá sa na oblohe, politik je synom líšky, ktorá sa vysrala na hlavu a prasiat na vedľajšej koľaji!
  Ekaterina udrela s pomocou nahej, okrúhlej, ružovej päty a zavrčala:
  -V boji ho statoční porazili skôr, ako sa boj začal, zbabelec prehral bez toho, aby vstúpil do boja, politik podvádzal ešte pred delením trofejí!
  Elena sa zachichotala, strčila si šarlátovú bradavku dolu, zoslala smrteľné zničenie smrti a zaškrípala:
  -V bitke sú sily vždy nerovnaké, niekto je silnejší, niekto slabší a všetci sú rovnako dobrí v politike!
  Aj Efrosinya búcha holými prstami na nohách a kuká a vyceňuje zuby:
  -V boji vojak čmára zo samopalu a politik vzadu bubnuje jazykom bezvýsledne!
  Elizabeth poznamenala, keď strieľala na spojenecké tanky:
  -Vojaka netreba podnecovať k výkonu - je vždy pripravený a politik vás každú chvíľu obviní!
  Ekaterina sa za pomoci holej päty rozbila, rozbila ďalšiu nádrž a zaškrípala:
  - Vojak, ako mačka, má deväť životov a politik, ako diabol, má milión masiek!
  Elena s veľkou aktivitou vystrelila na nepriateľa smrtiace projektily a zaškrípala:
  -Vojak , aj keď je fyzicky chorý, je duševne zdravý a politik je vždy posadnutý bolestivou túžbou pokaziť voliča!
  Efrosinya agresívne poznamenala a pomocou holých prstov na nohách posielala škrupiny smrtiacej sily:
  - Roboti nemôžu ochorieť, skutoční vojaci sa nevzdávajú a politici si od prírody nevedia pomôcť a neposerú sa!
  Stroj pokračoval vo vyhladzovaní spojencov. Navyše, sušenie prerazilo aj delá a nepriateľskú pechotu.
  A na oblohe bojovali aj sovietski piloti.
  Štyri krásky zaútočili na oblohe. Bojovali ako obri v bikinách a naboso.
  Také krásne a bojovné dievčatá.
  Natasha Sokolovskaya vymlátila nepriateľa zo svojej stíhačky, narazila do auta a zavrčala:
  -Bojovník je trikrát bojovník, politik je miliónkrát prasa!
  Anastasia Vedmaková tiež búchala nožom holými prstami a škrípala:
  -Vojak je v prvom rade muž a v druhom rade bojovník, politik je na prvom stupni sviňa a na druhom líška!
  Akulina Orlová, ktorá drvila nacistov a používala holé prsty na nohách, poznamenala:
  - Bosá žena predbehne každého obutého muža, bez topánok to ide nohám, bez mozgu sa ťažko žije!
  Mirabela Magnetic to vzala a pomocou svojich holých prstov na nohách poslala dar smrti a zakričala:
  -Žena sa nehanbí vychvaľovať obnaženú pätu, oveľa horšie je, ak ťa muž obúva a strháva tri kože!
  Dievča bojovalo vo vzduchu zúfalo a šikovne. Zostrelili spojenecké lietadlá.
  Natasha, bojovníčka v bikinách, vyradila pomocou holých prstov na nohách ďalšie nepriateľské auto a štebotala:
  - Politik sa môže strčiť ako tank, ale jeho brnenie je ako želé verbálnej hnačky!
  Anastasia, ktorá strieľala holými prstami a zasiahla nepriateľa, vydala:
  -Vojak môže dostať vši na kampani, ale politik, ktorý je v úzadí, je už povolaním voš, a dokonca aj prasatá!
  Akulina, tvrdá bojovníčka, fackovala nepriateľa holou, okrúhlou pätou a vydala:
  -Politik je tá ovca, z ktorej nedostanete vlnu na plstené čižmy, ale sami budete čľupnúť kapustnicu lykovými topánkami!
  Mirabela s tým plne súhlasila a pripojila sa svojou vytesanou bosou nohou:
  - Prasa dáva ľuďom mäso a slaninu a prasa politik si vešia len rezance na uši a syr dáva do pasca na myši!
  Natasha použila techniku hlavne, zostrelila ďalšie lietadlo a zaškrípala:
  - Reč politika je tuhá kaša a mišľa sľubov a k tomu ešte trochu syra z pasce na myši, takéto jedlo spôsobuje len vred sklamania!
  Anastasia sa zachichotala a žmurkla svojimi zafírovými očami, vtipne sa uškrnula a povedala:
  - Vojak miluje ženy a vlasť, samotný politik je ako rozmarná žena a miluje moc nad vlasťou!
  Akulina agresívne poznamenala, žmurkla svojimi smaragdovými očami a použila bosé nohy:
  -Vojak chce dosiahnuť čin a stať sa hrdinom, politik si vždy nájde príležitosť spáchať podlosť a získať odmenu!
  Mirabela s veľkým dôvtipom a brilantnou sebadôverou poznamenala a odhalila zuby:
  - Ak vojak neráta hviezdy, tak si ich skôr či neskôr zarobí na náramenice, ale politik, považujúc sa za hviezdu, si nezaslúžil ani krížik na hrob!
  V lietadlách dievčatá rýchlo skórovali účty. Ale boj bol samozrejme krutý.
  Sovietske jednotky v prvých dňoch hlboko prerazili obranu a vklinili sa do nepriateľských pozícií.
  Tank IS-3 práve začal prichádzať na front. Tento stroj má veľmi dobrú vežu - najmä čo sa týka čelného pancierovania. Pravda, samotný tank je o tri tony ťažší ako IS-2 s podobným podvozkom a motorom.
  Alenka jazdí na tomto aute s ďalšími dievčatami. A tank bojuje nepreniknuteľne do čela pre delá spojencov.
  Alenka s pomocou holých prstov vystrelila na nepriateľa, rozdelila brnenie Shermana a štebotala:
  - Vojak nie vždy nájde miesto pod slnkom, ale jeho duša je jasná, politik niekedy zaujme miesto svetielka, ale v duchu je sám diabol!
  Anyuta tiež vystrelila zo svojich samopalov a vtipne poznamenala:
  -Vojak hľadá slávu a chce prežiť, politik si už našiel hanbu a chce žiť vo veľkom!
  Alla, táto ryšavá dievčina so zúrivou silou, vyslala projektil pomocou holých prstov na nohách a zaškrípala:
  -Vojak salutuje a zostáva so cťou, politikovi sa pošmykne prasa a on sám zostane špinavým kancom!
  Mária, toto dievča so zlatými vlasmi, stlačila páku holou pätou, poslala smrtiaci dar smrti a zaštebotala:
  - Služba vojaka nedovoľuje narásť brucho, ale keď stratí brucho, bojovník získa nesmrteľnosť v srdciach ľudí a politik, ktorý si vypracuje brucho, zostane iba v pečeni!
  Olympias, ktorý udrel nepriateľa holými pätami, vydal:
  -Vojak nešetrí brucho a nemá brucho za to, že nás dievčatá milujú, politik sa trasie v žalúdku a cvičí mamuta a za to nás nenávidia voliči!
  Dievčatá, ako vidíte, sa úplne rozišli. A sú na tanku IS-3, ktorý zúri ako obri.
  A poraziť vojská spojencov.
  Churchill a Truman len pokrútili hlavami. Tak to dopadlo katastrofálnou porážkou ich vojsk. Červená armáda sa už dostala k Rýnu a vytvorila niekoľko kotlov.
  Ešte však nie je o všetkom rozhodnuté. Lisy spojeneckého letectva. Bombardéry sú veľmi silné a majú kolosálnu vražednú silu.
  B-29 je vo všeobecnosti veľmi nebezpečný s dvanástimi guľometmi. Je to také ľahké, že ho nezastavíš.
  A dosť rýchlo. Rýchlosťou porovnateľné s Yakom. Nie, nemôžeš to len tak vziať.
  Musím povedať, že dievčatá sú v sovietskom letectve veľmi agresívne a krásne a nemôžete ich tak ľahko zastaviť. Dokážu zostreliť akékoľvek lietadlo.
  Dokonca aj impozantný B-29, ktorý má smrtiacu silu. A všetkých to zrazí.
  Za kormidlo lietadla sedela napríklad aj Stalenida. A zostrelila americké auto zo svojho LA-7 a vrčala:
  - Bosé dievča je šťastnejšie ako šarlatánmi obutá starenka sľubujúca večnú mladosť a bohatstvo, no namiesto mladej kože strhli tri kože!
  Dievča stlačilo spúšť holými prstami, zrazilo ďalšieho nepriateľa a zaškrípalo:
  - Vojak ešte nie je celkom generál, nie je podradený vo vynaliezavosti a odvahe, politik nie je tak celkom satan, ale aby robil podlosti, má sa ešte čo učiť od diabla!
  Steelenida je veľmi cool a hravé dievča.
  Tu naráža na nepriateľské lietadlo. Zrazí ho s kolosálnou presnosťou a povie:
  - Nahá ženská päta je guľatá a zvodná, obnažení králi, s ktorými sa pred nami politici pri strhnutí masky objavia, v reči zaoblení, no hnusní!
  Bojovníčka ukazuje svoju akrobaciu a ničenie. A toto asi nestačí.
  Spojenci sú tlačení našimi bojovníkmi. Ale ani americké jednotky nebojujú tak zle.
  Vojaci z Ameriky strieľajú celkom presne. Ich ľudia sú od detstva ozbrojení a vedia zasiahnuť zbraňami a puškami. A Američania majú dobré samopaly.
  Keď sa účinok prekvapenia trochu otupil, straty Červenej armády začali narastať.
  Napriek tomu sú Amerika a Británia silné krajiny s mnohými kolóniami.
  A aj vo vzdušných súbojoch vrie rovnocenne.
  A piloti spojencov nie sú zlí.
  Natasha Sokolovskaya, bojujúca a používajúca holé prsty, to vzala a vtipne vydala:
  - Pilot sa nerodí okrídlený, krídla dostáva v boji, politik sa nerodí s nosom, ale bez ťažkostí necháva voličom nos!
  Anastasia, ktorá zrazila ďalšie auto, štebotala, odhalila perleťové zuby a žmurkla:
  - Zručnosť vojaka sa rodí v agónii, politická virtuozita vedie k agónii voličov!
  Akulina si všimla a strieľala pomocou holých prstov svojich dlátových nôh:
  -Vojak ešte nie je pán, ale učí sa z boja do boja, z politika už nie je anjel a z jednej predvolebnej kampane do druhej sa fláka!
  Mirabela, odrezávajúca nepriateľov pomocou veľmi dobre mierených a presných dávok, vydala:
  - Narodený na plazenie nevie lietať, ale otrok od narodenia je schopný vyletieť na trón, ak má vytrvalosť ďatľa, intelekt sovy a orlí rozhľad!
  Slávne zrážali autá... Červená armáda prerazila až do Ríma. Tam ich s nadšením privítali talianski komunisti. A mnoho ďalších národností.
  Začala sa oslobodzovacia kampaň Červenej armády v Európe. A vyvíjal sa veľmi úspešne. Aj keď straty boli veľmi veľké.
  Mesiac po začatí ofenzívy sa už sovietske vojská blížili k Parížu.
  Ani masívne bombardovanie ich nedokázalo zastaviť. Nastal pomalý, ale stabilný pokrok. A straty boli vymáhateľné.
  Nastalo pochodové dopĺňanie, naverbovaní a vojaci z Európy.
  So spojencami bojovali aj Poliaci, Rumuni a Maďari. Prebiehala masívna ofenzíva.
  Američania a Briti jasne prehrávali, ale pokračovali vo vojne ...
  3. júla 1945 vstúpili sovietske vojská do Paríža. V meste sa rozpútali prudké boje.
  Spojenci už utrpeli nenapraviteľné straty a lenivo odolávali. Porážka západných armád sa odohrala takmer rýchlosťou bleskovej vojny. Stalin bol veľmi spokojný.
  Áno, je to zlé, samozrejme, ale praktické. A jednotky Spojených štátov a Británie sa zúfalo pokúšali chytiť.
  A účet väzňov išiel do miliónov a pracovná sila je v táboroch stále veľmi potrebná.
  Josif Stalin múdro poznamenal:
  - Vo vojne vyhráva najsilnejší a najväčšia sila je v prefíkanosti, takže líška vždy prevezme leva!
  To však nie je všetko. Pred Britániou, ktorá je chránená veľmi silnou flotilou.
  
  Sovietska ponorka "Pionier" s posádkou dievčat útočí na Britov.
  Dievča Nicoletta vyšle na Angličana torpédo pomocou holých prstov na nohách a škrípania:
  - Vojak to berie nie tak silou, ako vynaliezavosťou, mozog je najsilnejšia časť tela, hoci nemá svaly, a jazyk je najškodlivejší, hoci za zubami!
  Tamara, ktorá tiež vyslala torpédo so smrtiacou silou holými prstami na nohách, poznamenala:
  -Vojak si uťahuje opasok, aby sa mu uľahčilo behať, politika núti voličov uťahovať si opasky a rozhadzujú sa!
  Aurora tiež vystrelila torpédo na nepriateľa a zaškrípala:
  -Vojak má duchovné krídla a v duši orla, politik má v duchu svinskú grošu a dušu horšiu ako prasa!
  Potom sa dievčatá budú smiať a vziať si niečo zábavné a spievať na slávu Ruska.
  A späť k boju...
  Ukazuje sa, že ide o plnohodnotnú vojnu. Francúzsko už bolo dobyté a Červená armáda prekročila Pyreneje. Hodina víťazstva je čoraz bližšie.
  Tu sú dievčatá na konci júla v Madride.
  Zajatí vojaci sú nútení bozkávať ich bosé nohy. Robia to s nadšením.
  Zoya s úsmevom poznamenáva:
  -Mužský jazyk ochotne oblizuje žene obnaženú pätu, no hlúpi muži sa ešte ochotnejšie nechajú obúvať jazykom zviazaným politikom!
  Augustín, ktorého bosé nohy zasypávali bozkami muži, racionálne poznamenal:
  - Politici majú dlhé jazyky, ale veľmi krátke ruky, aby splnili sľub bezrozmerných úst!
  Svetlana, ktorej holé podrážky, mierne zaprášené, ale elegantné, olizovali dvaja mladíci, poznamenala:
  - Kto má rozum, muchy klbú medové reči politikov a kto má chamtivosť potkanov, nech sa ponáhľa vyslobodiť syr v pasci na myši!
  A dievčatá vybuchli smiechom, bolo to veľmi zábavné a svojím spôsobom príjemné ...
  So spojeneckými silami bojoval aj Oleg Rybačenko. Chlapec holými prstami na nohách hodil smrteľnou silou granát a povedal:
  - Politici sú málokedy blázni, naopak, častejšie sú blázni tí, ktorí sa vyjadrujú ako milí politici a riskujú, že sa za to dostanú po uši a zostanú bez nohavíc!
  Margarita Korshunova, ktorá bojovala so silnou armádou a tiež hádzala dary smrti holými prstami, vydala a odhalila zuby:
  - Politik je sám vreckový zlodej a je vreckový a jeho vrecko nemá dno, ale pre voličov z neho môže dostať len figu!
  
  Chlapec a dievča sa zasmiali a odhalili svoje perleťové a veľmi trblietavé zuby.
  Oleg Rybachenko, ktorý hodil granát holou pätou, poznamenal:
  - Votrelec šliape po zemi čižmami a žena šliape po mužovi bosými nohami, zem vzdychá od bolesti, muž hučí od rozkoše!
  Dievča Margarita sa otočilo a pokračovalo:
  -Vojak nechce zabíjať, ale svoju povinnosť si plní svedomito, politik je smädný po krvi a nemá ani štipku svedomia!
  Deti bojovali a ukázali svoje najvyššie bojové schopnosti.
  Na Gibraltár už zaútočila Červená armáda.
  Alice a Angelica bojujú. Dievčatá sú, samozrejme, takmer nahé len v tenkých nohavičkách a opálené.
  Alice hodila vražedný dar smrti bosou nohou, zarachotila tankom Challenger a zavrčala:
  -Vojak nie je škrečok, ktorý by sa mal schovávať, ani krysa, ktorú by sa mal schovávať, ale keď bojuje za spravodlivú vec, má skutočne levie zuby!
  Angelica, ktorá vypustila smrtiacu dávku a poslala dar smrti holou pätou, vykríkla:
  -Vojak je bojová jednotka, politik je len militantná nula!
  Alice, ktorá útočila a strieľala, povedala:
  - Politik nie je vojak ani bojovník, ale veľmi efektívne zabíja dlhým jazykom a trhá strechu z pántov!
  Angelica, sťajúca vojakov spojencov a sekajúca ich, zradená a obnaženou pätou darujúca smrť:
  - Diktátor tiež odstraňuje hobliny z pňov pomocou dlhého jazyka, píly výrečnosti!
  Dievčatá ukázali svoju triedu. Gibraltár padol. Zajatí Briti bozkávali dievčaťu bosé nohy.
  Alice celkom logicky poznamenala:
  - Najsilnejšou kosťou je jazyk, ak nie je zaviazaný!
  Angelica s tým plne súhlasila a chytila nohy jedného z väzňov za nos holými prstami:
  -Ak je politik viazaný jazykom, tak v polemikách nebude zbierať kosti!
  Alice sa zachichotala a agresívne poznamenala, žmurkla zafírovými očami:
  - Politik je stále tým ovocím, nikdy nedozreje na to, aby uživil voličov, ale hnilý od chvíle, keď je vystavený na vyhodnotenie hlasovaním!
  Angelica odhalila svoje perleťové zuby a poznamenala:
  -Politik je ovocie, ktoré vylievajúc šťavu výrečnosti robí z voličov zeleninu!
  A dievčatá prepadli - jedna holá podrážka proti druhej.
  Oleg Rybačenko filozoficky poznamenal:
  - Pollitrová fľaša vodky je smrteľnejšia ako tucet Hitlerov, tak si pripime na to, že Rusov zabíja len alkohol!
  Potom komsomolci spievali zborovo;
  Slávne dievčatá Komsomolu,
  Verný charte vo veľkej vojne ...
  Hlas krás je zvučný,
  Na svete nie je nikto krajší!
  
  Naša vlasť sa stane krásnou,
  Vybudujeme svetlý komunizmus...
  Je nebezpečné bojovať proti Rusom,
  Zlý fašizmus je razom zničený!
  
  Raz sme bojovali pri Moskve,
  Boli silné mrazy.
  Hitler bol v spolku so Satanom
  A teraz má Fuhrer nuly!
  
  Mária a Lada nám pomáhajú,
  Nepriatelia statočne prekonávajú...
  Nie sú lepšie krásky ako my,
  Medveď prepukol v zúrivosť!
  
  Hoci mráz zúri veľmi kruto,
  Členovia Komsomolu sa ponáhľajú bosí...
  Často je škoda stretnúť Judáša,
  Udierajme ich do tváre!
  
  Pre dievčatá, jedna výzva k boju,
  Odvážte sa ukázať divokú bitku...
  Člen Komsomolu nie s dušou bifľoša,
  Štatistická skúška je jednoducho päťka!
  
  trieda skvelé dievča ukáže
  Sláva bude potvrdená oceľovým mečom...
  Sme ešte chladnejší ako čierni démoni,
  Poďme rozbiť mudžahedínov na kúsky!
  
  Nedávajte žiadne zľutovanie Fuhrerovi
  Dievčatá vo večnej sláve navždy...
  Bude pre nás hviezda, verte v odmenu,
  A veľký splnený sen!
  
  Nikdy nebudeme kľačať
  Neohýbajte rytierov v zajatí ...
  Náš učiteľ je múdry Lenin,
  Súdime samozrejme podľa mysle!
  
  Neexistuje žiadna vlasť - vlasť je drahšia,
  Komunizmus otriasa zemou...
  Udreli Fuhrera do tváre,
  Dostal kladivo na zlý fašizmus!
  
  Vieme bojovať veľmi statočne,
  Budeme schopní prekonať všetky prekážky útokom ...
  Nosí RPG dievča v taške,
  Zapísal som si svoje číslo do zošita!
  
  V blízkosti Moskvy boli nacisti pevne dané,
  Ich nádrže horeli ako sviečka...
  A odtiekli od našich,
  Komsomolka seká z ramena!
  
  Nedávame Hitlerovi milosť,
  Dievčenský automatický stroj čmárá ...
  Všetci utekajú a strácajú tých bastardov,
  Pevnosť ruského ducha je monolit!
  
  Máme smrtiace strely,
  Lietadlo vzlieta nad hviezdami...
  spievajú sa hrdinské činy,
  Ponáhľal sa ako orol v lete!
  
  Sme temperamentné komsomolské dievčatá,
  Všetci zlí sa narodili, aby utekali...
  Prsty našich bosých nôh,
  Hádzať dobre mierené granáty!
  
  Čo fašista verí, že dostanete
  Budeš v plameňoch ako pavúk...
  Démoni budú mučiť v podsvetí,
  Kto slúžil Adolfovi - Satanovi!
  Plazy majú zlo na rohoch,
  Dievčenský guľomet čmárá...
  Verte nám, sme štedro radi hosťom,
  A máme spoľahlivý meč a štít!
  
  Dievča otočilo mlyn
  Mudžahedíni šikovne strihali...
  Tak veľký mieril na papuľu,
  Ale ona zmietla jeho ohňom!
  
  V Rusku nie je silnejšia armáda
  Ako od dievčat naboso a v šortkách...
  Nenoste pokrytca, ste nezmysel,
  Utečieš pred nimi v kríkoch!
  
  Biele svetlo žiari ako blesk,
  A svietiaca hviezda svieti...
  Hlavné mesto odolalo horde,
  Naša Bohom daná Moskva!
  
  Stalingrad a to je úžasný výkon,
  Každý ruský bojovník je obr...
  Pripravme rakvu pre nacistov,
  Veď Pán je vždy jeden s nami!
  
  Nekonečná sila vesmíru
  Rozkvitnime vo víre raja...
  Našou činnosťou je práca a tvorba,
  Skladáme skúšky na päť!
  
  Chvála Lade a Márii,
  Sú sväté, matky bohov...
  Pre členov Komsomolu už neexistuje žiadna prekážka,
  Pre dobro našich starých otcov a otcov!
  
  Čoskoro vybudujeme raj na planéte,
  Nebude v tom žiadny smútok a nepriateľstvo ...
  Koniec koncov, rytier vety je hoden,
  Odráža nápor hordy zla!
  
  Boj sa a pokánie, nepriateľ Pána,
  Budete hodení priamo do pekla...
  Ten, kto uctieval podsvetie
  Bude navždy v plameňoch!
  
  Ctený Adolf a za to v agónii,
  Tak veľmi to bolí zvíjať sa v pekle...
  Pre bezbožných bude veda,
  Uprednostnili ste Hitlera pred Kristom!
  
  A pre komsomolského génia Stalina,
  Toto je univerzálny ideál...
  Jeho nervy dokonca zosilneli,
  Sníval som o takej veľkosti!
  
  Čoskoro príde éra komunizmu
  Sila vedy vzkriesi mŕtvych...
  Hordy revanšizmu neprídu,
  Bronzový roh víťazstva kričí!
  Komsomolci dospievali a Oleg Rybačenko sa tiež rozhodol spievať sám ako večne mladý muž.
  Na hviezdnych lodiach chlapec vzlietol,
  Chce súťažiť s nepriateľom v boji ...
  Aj keď vo vesmíre vládne chaos,
  Ale silný blaster ukrytý v taške!
  
  Veľký ruský bojovník bojovník,
  Počas hry môže pohybovať mečmi...
  Aj keď vyzerá ako dokonalý mladík,
  Sila kypí teplý máj!
  
  Chce bojovať ako šampión
  Mnoho zlých z planéty sa naplní ...
  Aj keď milión hord útočí,
  Ale veliteľ ťa pochváli víťazstvom!
  
  Chlapec vo vesmírnom obleku je temperamentný chlapík,
  Meč hyperplazmy bude sekať snopy...
  Často som behal bosý po snehu,
  Aby sme Rusko nepošliapali čižmami!
  
  Skutočná pravda v našich srdciach
  Hrdo dvíhame hlavy...
  Duch, ktorý bol kedysi v bielych otcoch,
  Poznáme kašu!
  
  Sila vlasti je taká veľká
  Že sa s tým Wehrmacht neodváži vyrovnať,
  Rusko, oslavujúce po stáročia,
  A nenoste hlúposti!
  
  Slúžme Bohu verne
  V akomkoľvek podnikaní vytvárame ...
  Nesmútia chlapci za dievčatá,
  Naše vedomie bude krásne!
  
  Nie, budem váhať v boji, bojovník,
  Aj keby som sa stal priekopníkom...
  Ježiš je môj starší brat a otec,
  Rozlieva svoju milosť výdatným lejakom!
  
  Rusko mi dáva kyticu raja,
  Kamene na oblohe sa lesknú ako diamant...
  Výkon vojaka sa spieva v básňach,
  Dostaneme veľkorysé miesto v raji!
  
  Nie, budeme hlúpo nezbední,
  Urobme svet sviežim krásnym...
  Zlý lovec sa teraz stal hrou,
  Hádať sa s nami je veľmi nebezpečné!
  
  Naše dievčatá sú také dobré
  Zuby sa lesknú ako perly...
  Budeme s nimi od srdca tancovať,
  Blesk bije zlato z neba!
  
  Máme silnú armádu
  Staviame lode s delami aj ...
  Sláva Rusku skutočná česť,
  Uvaríme veľa mastnej kaše!
  
  Vo všeobecnosti je chlapec statočný vojak,
  A porazí protivníkov tým, že bude hrať ...
  Chlapec mieril zameriavačom na guľomet,
  Planéta sa stane Edenom a rajom!
  
  Teraz, keď je Európa dobytá, musíme sa dostať do Ameriky a pristáť v Británii.
  Ale Anglicko a USA majú silnú flotilu. A ZSSR na mori je oveľa slabší a nie je také ľahké dobyť Britániu.
  Je tu ponorková vojna. Tu sa ZSSR pokúša použiť nemecké ponorky. Samozrejme, vlastné na výhru nestačí.
  Ale Nemcom sa podarilo potopiť väčšinu svojich ponoriek.
  Posádky sú naliehavo pripravené na preživších.
  Vojna sa trochu pretiahla a čaká nás druhá, ešte dramatickejšia séria bitiek.
  . KAPITOLA 2
  Oleg Rybačenko Ruskí bohovia sa opäť vrátili do misie tretej svetovej vojny.
  Prišiel rok 1946 ... Bitka sa presunula na more a do vzduchu. Pokiaľ to samotná Británia vydrží.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojujú v Afrike. Snažia sa oslobodiť kolónie.
  Chlapec, ktorý vyzerá na dvanásť, spolu s dievčaťom, tiež približne v rovnakom veku, beží džungľou.
  Obnažené, okrúhle, opätky detských nôžok blikajú. Chlapci sú pripravení bojovať a majú chuť bojovať.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova pracujú na nesmrteľnosti vykonávaním misií na frontoch tretej svetovej vojny. A sú radi, že bojujú.
  Tu sú nesmrteľné deti, ktoré narazili na základňu Britov. A v zúrivosti zaútočia na celý pluk protivníkov.
  Oleg Rybačenko hodí granát holými prstami a hovorí:
  - Chlapec s obnaženou pätou vyrazí zuby nepriateľovi, dospelý človek, ktorý bol obutý do politiky, zostáva bezzubým psom, ktorý zavýja na mesiac!
  Terminátorka Margarita Korshunova tiež hodí vražedný dar smrti holými prstami na nohách a škrípaním:
  - Sláva sa k vojakovi nedostane ľahko, ale je múdra, ale politik sa občas dostane do hlasných škandálov povesti!
  Deti s fenomenálnou silou rozdrvili Britov a ukázali svoju vyššiu triedu.
  A s veľkým tlakom bojovali v Afrike aj ďalší chalani.
  Dimka a Danka spolu s ďalšími chalanmi z juniorského práporu Červenej armády odleteli do Afriky. Sovietsky šesťmotorový transportér mohol prepraviť až dvesto ozbrojených výsadkárov. Ale bol tam celý prápor tristo bojovníkov mladšej odrody Stalinových orlov. Tristo asi dvanásťročných chlapcov, ktorí vyzerali byť ešte poriadne ofúkaní, no v skutočnosti to boli špeciálne vybraní chlapci, ktorí už prešli nie slabým vojenským výcvikom.
  Stalin chcel, aby sa do vojny zapojilo čo najviac tínedžerov. V Afrike už boli hlavné britské sily porazené, hoci v Sudáne sú stále silné posádky. Pravda, koloniálne vojská nie sú úplne spoľahlivé a popravde, britské jednotky.... Nie sú až tak dobre vyzbrojené, najmä tankami, skúšajú, ako preniesť techniku po metropole. Preto je riziko veľkých strát u chlapcov minimálne. Má to byť na úrovni konvenčných taktických cvičení a mladšia generácia získa skúsenosti vo vojne.
  Dmitrij a Danka vedia dobre po nemecky (údajný nepriateľ), rovnako ako po anglicky, španielsky a francúzsky. Ich škola je tiež elitná a sovietske deti by teoreticky mali byť najmúdrejšie.
  Sovietsky chlapec, zrejme spomedzi vodcov, vysoký a svalnatý Maxim Tankov si potriasol rukou a úprimne povedal:
  - Nečakali sme, že Bielorusi môžu byť takí silní a šikovní. Napríklad, vypľujte nám cestu, ako prvotriedni Rusi! A nemčina je ešte lepšia!
  Dimka skromne poznamenal:
  - A čo je také prekvapujúce. Možno budeme musieť bojovať, ale ak pôjdete na prieskum a neviete po nemecky, koľko informácií nazbierate?
  Maxim súhlasil.
  - Je to pravda! Ale vo všeobecnosti sa Nemci kedysi učili, že ste ruskí podľudia. Slovania, vraj je to prechodné štádium medzi opicou a človekom. To znamená, že z hľadiska rozvoja inteligencie je ruština o niečo vyššia ako domáce zviera. Akí idioti boli nacisti!
  Danka nahnevane zaťala päste:
  - Áno, za takéto slová viem vložiť.
  Maksimka odpovedala:
  - Len výber zbraní je na mne. V rukaviciach ste šampiónom Half World, ale čo súboj s nunchaku?
  Danka bola prekvapená:
  - A čo je to?
  Sovietsky elitný chlapec chcel odpovedať, ale Dimka bol pred ním:
  - Toto je poľnohospodársky nástroj, ktorý v Číne zráža snopy. Mongolskí Tatári zakázali Číňanom nosiť zbrane, a tak z tohto navonok neškodného zariadenia urobili smrtiaci palicu. Bol vyvinutý celý systém boja na nunchuckoch. Potom to bolo prijaté Japoncami na konci devätnásteho storočia. Pravdepodobne to od nich prešlo k jednotkám ZSSR.
  Maxim odpovedal:
  - Týmto spôsobom určite nie. Veľký Stalin pred desiatimi rokmi pozval niekoľkých guruov z Číny a nariadil, aby škola boja proti sebe v Sovietskom zväze bola najpokročilejšia na svete. Človek by si nemal myslieť, že my, sovietsky ľud, ako najvyšší národ, sa nechceme nič učiť od iných národov. Naša sovietska vojenská škola vyžaduje maximálne zohľadnenie ľudského faktora.
  Danka prikývla.
  - A tiež bieloruský. Stalin povedal - technika v období rekonštrukcie rozhoduje o všetkom! A potom, v druhej päťročnici, rozvinul myšlienku - kádre rozhodujú o všetkom!
  Dimka povedala inak:
  - Musím povedať, že s ľudským faktorom nie je všetko v poriadku. Zaostáva napríklad úroveň technickej prípravy vojakov. Ale všeobecne.
  Max navrhol:
  - Chceli by ste hrať Stalina-Khasha?
  Sovietski chlapci boli prekvapení:
  - A čo je to?
  Maksim žmurkol.
  - Posledný vynález Veľkého Stalina. Ako šach, ktorý hrajú nie dvaja, ale štyria, dvaja po dvoch. Ale na jednej doske zo štyristo buniek. Má tanky, samohybné delá a bojové lode. Celkovo ich má každá figúrka štyridsať a celkovo stošesťdesiat. Niektorí sa pohybujú ako šach, iní nie. Plus nejaké ďalšie novinky... Napríklad tank a bojovú loď dokážu zostreliť len tanky, samohybné delá a Linky a pešiaci buď spoločne, alebo ak dosiahnu určitú líniu, zosilnia svoje zbrane. Vo všeobecnosti je hra veľmi ťažká, vôbec nie ako šach.
  - Ukáž jej. - spýtala sa Danka.
  Maksimka vytiahol z ruksaku skladaciu dosku. Bol sklopný a celkom kompaktný. Figúrky sú magnetizované. Štyridsať rovnakých. Samotná doska je dosť konzervatívna, obdĺžniková. Pravidlá sú zaujímavé, najmä takmer všetky figúrky okrem tankov neudierajú tak, ako sa pohybujú. Môžu biť aj chodiť so zajatím.
  Ako sa dalo očakávať, najsilnejším kúskom je bojová loď, najslabším ľahkým pešiakom. Boli tu samohybné delá a kto mal záujem o lietadlá, tak po jednom, ale na druhej strane útočné lietadlo, stíhačka, bombardér a hydroplán. Okrem bojových lodí sú tu aj torpédoborce. Iná je aj pechota, mechanizovaná, jednoduchá a jazdecká. To znamená, že nie je ľahké pochopiť pravidlá. Dimka okamžite poznamenal:
  - Nie, túto šachovú hru nemožno poraziť v popularite. Úroveň obtiažnosti je tesne nad vrcholom!
  Maksim súhlasil:
  - Áno, vypracovať stratégiu tu nebude jednoduché. A nemôžete písať inteligentné knihy. Ale to je presne pre červených Árijcov!
  Danka súhlasila.
  - Áno, pre Árijcov Bieleho Ruska! Poďme hrať!
  Dima varoval:
  - Bude málo potešenia!
  Maksimka pozval ďalšieho chlapca a keď vytvoril pár, začal hrať proti chlapcom. V tomto prípade som zvolila hnedú. Dimka a Danka sú prirodzene červené!
  Hra spočiatku naozaj nebola napínavá, no potom sa do nej zapojili aj chlapci. Dimka ako rodený stratég sa chopil iniciatívy a začal nepriateľov vytláčať z bokov. V hre Fuhrer vo všeobecnosti neexistoval kráľ a ústredie bolo možné premiestniť bez straty ťahu.
  Chlapcom ale nedovolili hrať. Zaznel alarm...
  - Letecký útok!
  Chlapci sa okamžite vrhli k okienkam. Hoci boli okná úzke, nebolo cez ne veľmi dobre vidieť, dokonca bola tlačenica.
  Pristávajúce lietadlá lietali v kolóne a samozrejme so sprievodom dobre vyzbrojených stíhačiek.
  Angličanov nebolo viac ako tucet. Spitfiry, keď videli, že Rusi spustili ďalšiu paľbu z guľometov, snažili sa zasiahnuť z veľkej vzdialenosti. Ale odpoveď dostali sami. Tri lietadlá Royal Air Force začali dymiť a zvyšok utiekol.
  Chlapci hlasno pískali, ale nikto nenadával sprostosti - disciplínu. No čižmami dupali ďalej a vypustili množstvo slaných vtipov.
  Transport stíhačky samozrejme stíhať nemôže, rozdiel v rýchlostiach je rádový, a tak sa chlapci museli upokojiť a vrátiť sa k svojmu biznisu. Niektorí dokonca začali robiť kliky z podlahy, iní robiť tlaky.
  Dimka však natoľko inšpiroval, že zaspieval:
  Vážený súdruh Stalin,
  Si obr - mocný génius!
  A obdarený pozemskou silou,
  Preč s vírmi zlých duchov!
  
  Budujeme nový, jasný svet;
  V ktorom - hlavný proletár!
  Vedzte, že dobyjeme oblohu
  Zahrajme hymnu na hukot árií!
  
  Tu pochodujeme do vojny:
  Túra vedie k oslobodeniu!
  Pre našu krásnu krajinu
  Za bezhraničný dar úspechov!
  
  Sila nie je v tankoch, nie v brnení,
  Je v slobodnom mužovi!
  V odpornom otrokovi nie je duch,
  Kto je navždy v otroctve!
  Ale otrok je len táborom tvojej duše;
  Vždy je sila zhodiť jarmo!
  Prelom reťaz katov,
  Netreba spať ako čierno na vozíku!
  
  Keď zachovávate dôstojnosť;
  Prinútite všetkých, aby s vami rátali!
  Koniec koncov, si muž, nie voš,
  Vojak nie je šašo s tvárou bifľoša!
  
  Príde, poznám čisté svetlo,
  Kde na tom nezáleží a všetko je krásne!
  Kde je odpoveď na akúkoľvek otázku,
  Kde sa nikto nikde netlačí!
  
  Pracujte na tom tvrdo
  Musíte študovať a pracovať!
  Predstavte si život takto
  Jej prvá starosť!
  Dimka dospievala a vypočula si potlesk a let pokračoval...
  Natasha Sokolovskaya a ďalšie dievčatá pokračovali v boji na oblohe.
  Natasha stlačila bosé prsty na tlačidlách joysticku, zostrelila anglické lietadlo a zavrčala:
  - Vojak je bojovník svetla, bez ohľadu na to, za akú ideu bojuje, politik je ohavnosťou temnoty, bez ohľadu na to, pod akou vlajkou koná!
  Anastasia Vedmaková tiež vyrazila fenomenálnym odrazom do strany, zrazila súperku a štebotala:
  - Nezáleží na tom, pod akou vlajkou je vojak, hlavné je, že v jeho srdci žiari odvaha, a na farbe farby nezáleží, zbabelo bude v pečeni voliča!
  Akulina Orlová pokračovala v boji a hádzala svoje lietadlo zo strany na stranu. Otočilo sa skvelé auto.
  A potom zostrelila nepriateľa a štebotala:
  -Vojak pod zlou vlajkou si zaslúži viac úcty ako politik pod správnymi heslami, ale bez ohľadu na bazár, ležiace prasa!
  Mirabela Magnetic pomocou holých prstov nasmerovala svoje lietadlo medzi prúdy ohňa a vydala:
  - Komunizmus je raj, ktorý ľudia dokonca budujú na zemi mozoľnatými rukami, ale prasačí politici menia planétu na peklo, ničia dobro dlhými jazykmi!
  Dievčatá bojovali s veľkou vášňou. A predviedli veľmi dobrý výkon.
  Oleg Rybachenko opäť bojoval s Britmi a Američanmi a odrezal nepriateľov, ktorých spieval:
  -Vojak pre vlasť je vždy hora, politik len spomaľuje dlažobnú kocku, jeho bojovník je sviňa hurá, aby toho nebolo veľa!
  Margarita Korshunova sekla na spojeneckých vojakov svojimi mečmi, prešla okolo jatočného mlyna a zakričala:
  - Žena môže byť ticho dobrým vojakom a politik, dokonca aj v nohaviciach, je odporná, zhovorčivá žena!
  Prápor, ktorý tvorili bojovníci Red Eaglet, tristo dvanásťročných chlapcov, bol na mieste prestavaný a presunutý ďalej na juh. Chlapcov najskôr pár kilometrov viezli v autách, no potom si to zrejme vedenie rozmyslelo a rozhodlo sa chlapcom zorganizovať beh o prežitie.
  Chlapci boli prinútení vyzliecť sa, ostali v nejakých vojenských šortkách, a tak takmer nahí a bosí s taškami na pleciach, aby utiekli na juh.
  Samozrejme, mohli sa natrieť novým, pomerne účinným opaľovacím krémom a trasa neviedla cez púšť, ale cez mäkšiu a menej horiacu trávu, keďže viedla popri rieke Níl a okolo plného prameňa. tráva a stromy rástli, no aj tak bola skúška najťažšia. Musel som totiž utiecť, v podmienkach divokej africkej septembrovej horúčavy aj so samopalom, aj s batohmi so zásobami.
  Samozrejme, v prápore boli chlapci, ktorí reprezentovali farbu sovietskeho národa a mali slušnú fyzickú prípravu, ale aj tak.
  Mladých bojovníkov postavili a ich veliteľ, rovnaký hlupák ako oni, hoci dosť vysoký, so svalmi Apolla, prikázal:
  - No, brácho! Viem, že to bude pre teba ťažké, ale dlh je dlh! Do večera musíme prejsť päťdesiat kilometrov! To je rozkaz.
  Dima poznamenal:
  - Hmm áno! Slovo tento príkaz znie ako kúzlo! Nedá sa to ignorovať.
  Danny poznamenal:
  - Som ochotný sa staviť, že to neurobíme!
  Maxim Tankovy namietal:
  - Sme povinní splniť, veď sme červení Árijci! A vy ste tiež Bielorusi, Árijci, ak napíšete do najlepšieho práporu "Červený orol".
  Batoh za chrbtom spolu s nábojmi, vodou a spájkou má osemnásť kilogramov, plus trojkilový samopal. Dvadsaťjeden kilogramov je pre dospelého ťažké, ak chodíte dlho a potom bežíte a dokonca aj pod horiacim slnkom.
  Dimka si šúchal holú, detskú nohu o trávu. Chlapci sa s nadšením zbavovali topánok, nosili kožené topánky (koža je naozaj umelá, ale stále to nie je nejaký kirzach), ťažko sa tu behá. Keds alebo tenisky by boli lepšie, ale v podmienkach bojujúceho sovietskeho Ruska je to luxus a rozhodli sa chlapcov nerozmaznať.
  Zaznel rozkaz a vojaci z Červeného orla sa ponáhľali na útek, pričom sa snažili udržať zdanie formácie.
  Od Nílu fúkal čerstvý vietor, ktorý príjemne pofukoval cez nahé svalnaté torzá chlapcov. Trochu pripomínali dospievajúcich titánov pripravených zaútočiť na oblohu. Bežali odmerane s dýchaním, takmer od päty k päte. Vpredu bola najvyššia a samozrejme vysoká Danka, aj keď šesť chlapcov vrátane veliteľa bolo vyšších ako on. Takmer v samom závere sa musel ponáhľať len mierne nadštandardný Dimka, jeho jedenásťročný. Pravda, bola v tom výhoda, menšia šanca rozdrviť päty, či dostať kopák nohou. Je tu najmladší, no určite nie najslabší či ešte hlúpejší.
  Záťaž je hmatateľná, ale stále prijateľná a každý má skúsenosti s joggingom so záťažou. Aj s veľkou váhou, keď na pleciach niesli napríklad partnera.
  Pod bosými nohami z času na čas chrumkajú do zlomených konárov paliem či šišiek, občas sa nájdu ostnaté rastliny, ktoré sa chlapci snažia obísť. Tráva je vyhriata, často suchá, ale rozhodne nehorí ako púštny piesok. Vo všeobecnosti sa dá stále žiť, len Slnko vychádza a zosilňuje teplo.
  Vysoký Maxim, asi taký vysoký ako Danka, a bežia plece pri pleci. Ruský chlapec sa pýta sovietskeho chlapca:
  - No, teraz ste vo vojne! Samozrejme, pušný prach som ešte necítil, ale všetko máme pred sebou. Zažívate nejaké vzrušenie?
  Danka úprimne odpovedala:
  - Ešte nie! - A dodal. - Úprimne, nie!
  Maksimka si pohŕdavo odfrkla:
  - Ja áno! Budem úprimný, áno! No čo z chlapcov v mojom veku môže ísť legálne na vojnu. Bojujte, strieľajte, zabíjajte, vybuchujte, chyťte. Toto je predsa romantika. Koniec koncov, aj vy a Dimka ste sa chceli cítiť ako živí bojovníci, dostať sa z rutiny!
  Danka odpovedala:
  Náš život nie je rutina. Vo všeobecnosti je veľmi zaujímavé byť priekopníkom, dokonca aj vodcom a športovcom.
  Prečo ste sa teda prihlásili k nám? Bojíte sa, že vás zabijú alebo zmrzačia? - sarkasticky podpichol Maksimka.
  Danka našpúlila:
  - Preto som sa prihlásil, aby som ukázal, že Bielorusi nevedia bojovať o nič horšie ako Rusi. A potom celý svet píše a hovorí o vašich víťazstvách ...
  Hans sa zasmial.
  - No áno! O našich víťazstvách, sláve v celom vesmíre. A vy, Bielorusi, len ťažko dokážete zatlačiť partizánskymi metódami maličkú nemeckú armádu v močiaroch. Nemáš sa čím chváliť!
  Danka odpovedala:
  - Máme aj Khalkhin Gol!
  Maksimka si pohŕdavo odfrkla:
  - Menšia potýčka v Ázii. A naši chlapi už obsadili Európu a takmer celú Afriku a Áziu. A zajmeme Ameriku, je čas, aby sme si odpľuli!
  Danke blýskalo v očiach nahnevane:
  - Politici majú dlhé jazyky a bezrozmerné ambície, ale zmocniť sa Zeme, ruky sú krátke a myseľ ešte menej!
  Maksim sa zasmial.
  - A ako sme vás prinútili podpísať Brestlitovskú zmluvu? Dali ste nám zem, počítajte až po Dneper, s trojnásobným počtom bajonetov a šablí. Čo možno v tomto prípade povedať o Bielorusovi ako vojakovi?
  Chlapec dupol bosou nohou a v riekanke štebotal:
  -Nechváľte sa oceľovou technikou, ak je váš duch ako želé, tak diviaky dali zbabelcovi kyj s kyjakom v nebi aj na zemi!
  Danka chcela udrieť Maxima do ňufáku a keďže vedel o jeho sile šampióna "polovičky sveta", určite by knokautoval toho arogantného sovietskeho decka, ale...nechcel som porušiť čiaru a zariadiť boj. Áno, a počas kontroverzie nie je dobré používať päste. Okrem tohto prípadu bude s najväčšou pravdepodobnosťou zatknutý a nebude mať čas ukázať, že Bielorusi nebojujú horšie ako Rusi. Preto Danka pokojne namietala:
  - My Bielorusi sme vás porazili za Žigmunda II. a dokonca sme obsadili Moskvu. A keď nám velil Napoleon Veľký, polovicu jeho armády tvorili Bielorusi a Poliaci a v prvej svetovej vojne nastal Brusilovský prielom. A urobili sme to Bielorusi. A Nemci nezabrali ani Paríž, pretože naše bieloruské jednotky takmer dobyli Koenigsberg.
  Maksimka odpovedala:
  - Ale tak či tak, v posledných bojoch s Nemcami ste boli porazení!
  Danka celkom rozumne namietala:
  - Za cára sme mali zaostalý priemysel, najmä vo vojensko-technickej sfére. A teraz sme vyvinuli seriózny priemysel. Napríklad ste videli tank KV-2. Je vybavený 152 mm húfnicou. Majú niečo také Američania?
  Maksim sa zasmial.
  - Francúzi na tankoch S-2 mali tiež húfnice ešte väčšie ako ráže 155 milimetrov, ale Nemci nezabránili Nemcom v porážke žab, majúc slabšiu výzbroj ako teraz. Hlavnou silou Červenej armády je nadradenosť ľudského faktora!
  Danny zvraštil tvár.
  - A prečo si myslíš, že máš oproti nám výhodu v ľudskom faktore, ak si sa stal šampiónom "pol sveta"? A poraziť tých najlepších?
  Maksimka celkom rozumne povedal:
  - Výnimky white rus niekedy len potvrdzujú pravidlá. Vlastne takmer vždy! Ak teda neberieme jednotlivé javy, ale úroveň vojenského výcviku ako celku, potom tu ...
  Danka sa nahnevala:
  - Neviete, aký máme stupeň bojovej prípravy a ako prebiehajú cvičenia v sovietskej armáde v Bielorusku. Takže netreba špekulovať!
  Maksimka logicky poznamenal:
  - V Španielsku bola súťaž medzi sovietskou vojenskou školou z Bieloruska, doktrínou a sovietskou z Ruska. Otestovali sme naše vybavenie a zbrane. Výsledkom je víťazstvo našej vojenskej školy, strategického umenia a upevnenie komunistického režimu podľa Stalina. Takže sme už bojovali s vašimi chlapmi a vyhrali!
  Danka smutne poznamenala:
  - Mali ste oveľa viac vojakov ako my! Práve ste zobrali sumu!
  - To by som nepovedal. - Maksimka sklonil svoju krásnu hlavu s krátkym účesom a stíchol, začali sa objavovať prvé známky únavy a bolo ťažké hovoriť.
  Najhoršie je, samozrejme, teplo. Slnko neúprosne išlo za zenit. Nikto z chlapcov na ňu nebol zvyknutý. Bielorusko a Rusko sú severné krajiny a v lete málokedy prekročia tridsať stupňov. A toto je Afrika v septembri a vánok prestal ťahať z Nílu.
  Nohy chlapcov začala pichať suchá tráva a zrazu to skončilo a celý kilometer bol zasypaný horiacim štrkom. Bolo to veľmi bolestivé, niektorí z nie príliš zdržanlivých chlapcov kričali. Pot z nich kvapkal a so syčaním kvapkal na horúci štrk. Dimka, Danka a väčšina ostatných chlapcov sa snažili usmievať a neprezradiť svoje trápenie. Mysleli na niečo iné. Dimka si teda predstavoval, že jeho bosé nohy olizuje plameň na stojane a chceli z neho vytrhnúť dôležité štátne tajomstvo. A musí to vydržať a nedávať najavo, že je zranený alebo sa bojí. Chlapci navyše vyrastali v drsných podmienkach a opätky neboli také rozmaznané, básnik a čierny štrk síce pálili, ale nie natoľko, aby sa z nich ošúpala hrubá koža.
  Čoskoro nasledovali horúčavy. Takmer súčasne niekoľko prehriatych chlapcov omdlelo a museli ich vyzdvihnúť na ľahké skladacie nosidlá.
  Dimka si všimol, že Nemci majú vo všeobecnosti dobré vybavenie. Je možné, že v Červenej armáde nájdete zariadenie na nosenie ranených z duralu, ktoré sa zároveň ľahko skryje v batohu.
  S dodatočnou záťažou v rukách je však ťažšie behať a so zvyšujúcim sa tlakom horia vaše holé päty silnejšie. Takže sú akosi v dobrovoľno-povinnom pekle. Dimka si dokonca pomyslel: ako by na takýto test reagovali jeho súdruhovia, každý by prežil.
  Široké pásy rozžeraveného, sčerneného štrku boli kombinované s bodavou, vysušenou trávou. Okrem toho veliteľ postupne chlapcov odvádzal preč od Nílu, zrejme aby sa vyhli vstupu do egyptských osád.
  Niektorí chlapci opäť začali kolabovať a chlapci, vyčerpaní alebo omráčení slnečným klubom, si prikryli hlavy handrou namočenou vo vode a položili ich na nosidlá. Niektorí, ktorí predtým utrpeli ľahký úder, vstali a pokračovali v behu.
  Ale sily mladých chalanov ubúdali a takmer polovica bola mimo prevádzky.
  Nakoniec veliteľ, tiež dosť unavený, povedal:
  - Prikazujem všetkým odpočívať! Dosiahli sme limit! Zakryte sa slnečníkmi, pite vodu s octom a čokoládou. Potom si ľahnete a budete robiť dychové cvičenia!
  Chlapci slabým refrénom zvolali:
  - Sme pripravení splniť akúkoľvek objednávku!
  Napriek opaľovaciemu krému pokožka bábätka sčervenala a mala modriny. Ležať na pichľavej suchej tráve bolo nepríjemné a chlapci si pod seba dávali celofán.
  Dimka a Oleg sa usadili vedľa seba v jednom stane. Chlapci sa zdali mierne vysušení a pokožka stmavla. Bosé nohy hrozne pálili a svrbeli, nohy bolo treba zdvihnúť, aby krv tiekla a uľahčila sa.
  Danny poznamenal:
  - To, že vojna nie je med, sme vedeli, ale nie v takej miere!
  Dimka pochmúrne sľúbila:
  - Stále sú to kvety. Ak uvidíte krv a pozriete sa na svoju prvú mŕtvolu, pochopíte, že všetko to pobehovanie po horúcom povrchu nič nie je!
  Danka mu stiahla brucho a povedala:
  - V knihách, samozrejme, píšu o tom, aký je to pocit, keď zabijete človeka prvýkrát. Dokonca aj zlý človek a váš nepriateľ, pripravený uvoľniť guráž. Ale aj tak je..
  Dima poznamenal:
  - V Boussenardovej knihe "Kapitán Daredevil" bol tiež celý prápor prísavníkov, ktorí bojovali s Britmi. Niečo nám to pripomína. Ale tam sa hovorí, že problém psychológie, aké to je zabiť človeka, sa dotkne len letmo, keď guľka náhodne pokosila mladého bubeníka. A tak vo všeobecnosti existuje dosť ľahkomyseľný postoj k smrti. Zdá sa, že to ani nie je vojna, ale sviatok!
  Danka logicky namietala:
  - Toto je kniha pre deti a mládež; ktorých nudí čítanie o psychologických zážitkoch. A koniec je taký zlý, zomrel takmer celý prápor mliečnikov a pokračovanie nebolo nikdy napísané!
  Dima poznamenal:
  - Ale toto je taká kniha, že ľutujete, ako rýchlo sa skončila. Oveľa častejšie sa však stáva naopak, že vás doslova mučí pri zdolávaní toho či onoho diela!
  - Ak máte román Leva Tolstého "Vojna a mier", potom má Olezhek nepochybne pravdu! Danka súhlasila.
  Mladý partner potom namietal:
  - V knihe "Vojna a mier" sú intrigy, niekoľko dejových línií a detailne odhalené postavy. Nie, nie je prázdna. V žiadnom prípade nuda! Aj keď samozrejme na začiatku nie je ani zďaleka najzaujímavejšie.
  Danka súhlasila.
  - Áno, je to tak... Mnohí spisovatelia hrešia rozvláčnou zápletkou, keď sa vám pred začiatkom najzaujímavejšej akcie podarí odhodiť zdanlivo nudnú knihu.
  Veliteľom je veselý Vladimir Wolverine, veľmi svalnatý chlapec, ktorý má asi štrnásť rokov a nechal chlapcov vyčkať na vrchol slnka. Tvár je krásna, no prísna, detská a dospelá zároveň. Samotný Vladimír je ešte z Krásneho Orlyonoku, ale jeho veliteľská zásada je, že mláďatá by mali viesť mladí. A to, že Wolverine nemá žiadne skúsenosti a je ešte dieťa, nikoho netrápi. Hlavná vec je, že je červený Árijec a velí sovietskym Árijcom, čo znamená, že obyčajným ľuďom je schopný urobiť aj nemožné. A čo? Oni to robia!
  Opäť behať, zabudnúť na bolesť, únavu, chlapcov, ktorí sa aj hanbia (taká je výchova!), Spomínať na mamu, ocka, či myslieť na niečo nežné. Vtedy je veľkým požehnaním schopnosť znášať utrpenie a samotná skúška.
  Mladí bojovníci utekajú bez toho, aby premýšľali o neposlušnosti, a ak niečo chcú, je to boj!
  Teplo je stále veľmi silné a chlapci opäť vybiehajú na pichľavý horúci štrk. A ani nevidí koniec. Bolesť sa stáva neznesiteľnou a mnohí z mladých bojovníkov už nedokážu zadržať stonanie bolesti.
  Potom Dimka začal spievať pieseň, ktorú zložil na cestách, skutočný pochod:
  Chceme dosiahnuť slobodu pre ľudí:
  Získajte večernú hviezdu z neba!
  Dobro je predsa cieľom, ktorý kampane prinášajú všetkým;
  Pán povedal: Prídem s armádou!
  
  Ale naša viera je vierou komunizmu,
  Naša cesta je ťažká, ale čoskoro prídeme!
  Kapitalista našpúlil ústa, plný cynizmu,
  Ale my rozdrvíme plaza mečom!
  
  Vybudujme svet pre budúcich potomkov;
  Aby sa sen stal skutočnosťou!
  Takže cievka zazvonila so zvoniacou mincou,
  Bojujte za Rusko, smelo a smelo!
  
  Poznáme biznis, začíname veriť,
  Nechajte planétu prekvitať!
  Aby bol každý mesiac ako kvet v máji,
  Aby sa celá Zem stala jedným!
  
  Potom nebudú žiadne vojny a zlé skutky,
  A pre každého bude šťastie a sloboda!
  Áno, na svete je veľa pekelných zverstiev,
  Ale v riešení problémov je pokrok!
  
  V človeku je rozum sila;
  Je to sval, ale šikovný sval!
  A aby nás to stvorenie všetkých nezrazilo,
  Potrebujeme pevnosť, vôľu až do konca!
  
  Čo robiť, ak sily už nestačia;
  Keď je nepriateľ silný, číslo techniky!
  Kde môžeme nájsť výraz raja,
  Keď jazda beží!
  
  Áno, kde je otázka; a v mysli a srdci,
  Kde rozhodnutia robí myseľ!
  Netreba sa znova točiť,
  A buď pokojný, vytrvalý ako mulica!
  
  Svoj cieľ dosiahnete, ak vytrváte
  Toto je záruka nášho svätého ľudu!
  Sovietsky ľud je veľmi múdry a hrdý;
  Verte, príde k nemu Pán s darmi!
  
  Samozrejme, Boh, nie strýko s bradou,
  A on je pokrok, veda, myseľ, mozog!
  Slúži nám na ceste vlasti,
  Aby sa človek dostal k moci!
  . KAPITOLA #3
  Dimka dokončil hravú pieseň a sovietski chlapci ju schválili piskotom a smiechom.
  Behať sa stalo zábavnejším, pridalo sa viac elánu... A onedlho skončil štrk a odišla mäkká tráva, ktorá sa stala potešením pre spálené detské nôžky, odvážnych chlapcov.
  Danny poznamenal:
  - Hovorí sa, že pieseň nám pomáha žiť, ale nič sa nehovorilo o tom, že nám za chrbtom odľahčí aj ťažký náklad!
  Dima odpovedala:
  - Už počas staroegyptskej civilizácie sa vedelo o životodarnom vplyve hudby na ľudský organizmus a tiež piesní. Napríklad malé otrokyne a otrokyne, ktoré ešte nedokázali efektívne pracovať na poliach a v kameňolomoch, boli nútené spievať, aby rozveselili dospelých otrokov. Veď taká veda o valliológii prišla z Egypta.
  Veliteľ Vladimír kričal:
  - Obnovte pre rast! A nehovorte!
  Chlapci bojovníci sa okamžite zreorganizovali a potom sa ticho rozbehli.
  Slnko už zapadlo (v severnej Afrike sa v júli stmieva skôr ako v strednom pruhu). Zastávka už bola blízko, keď zrazu nasledoval signál.
  - Všetci si ľahnite a prezlečte sa!
  Ako sa ukázalo z nejakého dôvodu. Vpredu sa ozval vzdialený hluk. A chlapci aktívne pracovali so sapérskymi lopatami, hádzali cez seba trávu. Už bola dosť tma...
  Maksimka poznamenal:
  - Pravdepodobne, to je naše! Do prvej línie je to ešte príliš ďaleko, pretože Červená armáda slušne postúpila.
  Danny poznamenal:
  "Ale naučiť sa umenie maskovania nikdy neuškodí!" V skutočnej vojne sa to bude hodiť!
  Maksim súhlasil:
  - Áno, nikdy, ale som si istý, že je náš!
  Vladimír sa zasmial:
  "Ešte slovo a na mieste ťa zastrelím!" Všetci čakajú! A urobte granátové jablká.
  Ako sa čoskoro ukázalo, Maksimka sa skutočne mýlil. Objavili sa britské tanky. Chlapci však ticho sedeli v zálohe: čo keby boli na zajatých vozidlách vlastní.
  Hoci tanky mieria na sever. Sú len štyri, tri ľahké a jedna ťažko preniknuteľná "Matilda" -3. Posledný tank je veľký problém, keďže granáty môžu poškodiť iba jeho stopy. Pľúca sa naopak dajú zasiahnuť presnými hodmi do strechy alebo do kormy. Ak Matilda -3 prerazí stopy, potom môže chlapom spôsobiť straty so svojimi dvoma guľometmi a kanónom.
  Vladimír nechcel, aby jeho priatelia zomreli už na druhý, či skôr tretí deň po príchode do Afriky. Je pravda, že guľomety by mohli znemožniť presné zásahy. Otázkou však je, čie sú tieto tanky? Zrazu trofeje, ktoré už Nemci ukoristili?
  Vladimír nariadil:
  - Súkromník Červený orol Dimka. Vyjdite k tankom bez zbraní a brašne a zistite, kto sú!
  Dimka zašepkala:
  - Počúvajte veliteľa!
  Chlapec, polonahý v čiernych šortkách, bol snedý od ochranného krému, a aby skryl svoje blond vlasy, obliekol si akýsi turban z novín. Teraz vyzeral ako obyčajné, chudobné arabské dieťa. Je nepravdepodobné, že bude považovaný za nepriateľa.
  Tanky sa pohybovali pokojným tempom a zaraďovali rýchlosť, pri ktorej motory vydávali najmenší hluk, čo tiež vzbudzovalo podozrenie. Dimka skočil k nim, energicky mával rukami a kričal lámanou angličtinou.
  - Sú tam míny! Sú tam míny!
  Tanky sa zastavili, z Matildy trčala hlava s prilbou a nahnevaný hlas v angličtine odpovedal:
  - Prečo arapchonok, chceš?
  Malý chlapec zakričal:
  - Rusi kladú do cesty míny! Buďte opatrní kráľovské jednotky!
  Z ramenného popruhu sa objavila druhá hlava, počul som odpoveď:
  Nechajte tých odporných Rusov zomrieť! S nami je kráľ George a neporaziteľný Churchill. Povedz, kde sú moje šteniatka?
  Dimka k nim pribehla:
  - Ukážem vám, páni! Teraz ich budeme jesť!
  - Poď si sem sadnúť! - Objednával, súdiac podľa epoliet, plukovník Kráľovskej britskej tankovej armády!
  Chlapec sa vyšplhal na vežu a na svojich holých, drobných pľuzgierových nohách pocítil príjemný chlad brnenia. Potom sa oprel a začal Britom ukazovať cestu.
  Bolo ich päť a v nie príliš priestrannej veži stredného tanku Matilda-3 bolo trochu husto. Potom sa Dimka rozhodol stať sa hrdinom. Jeho šikovné, trénované ruky ako od profesionálneho vreckového zlodeja im siahali za opasky a vyťahovali revolvery. Palce naraz odstránili poistky.
  Samozrejme, bolo to odporné, ale pokušenie vykonať "účin" bolo také silné, že Dmitrij niekoľkokrát vystrelil z každého revolvera, pričom mieril pod ľavú lopatku.
  Z takej diaľky sa dá len ťažko minúť a len blázon, či posledný zbabelec, si môže obliecť nepriestrelnú vestu sediac v tanku. Plukovník bol zaskočený a za zátylok pocítil ústie pištole. Chlapec zašepkal tým najčistejším londýnskym dialektom:
  - Ak chceš žiť, prikáž ostatným trom tankom, aby sa vzdali! V opačnom prípade ich náš prápor zničí spolu s posádkami!
  Plukovník bol zaskočený:
  - Kto si?
  Dimka odpovedala úprimne:
  - Vaša posledná šanca na prežitie! Tri ľahké tanky budú bombardované granátmi a budete mučení ohňom. Ľudia budú umierať! Napočítam do troch, buď im dáš rozkaz, aby sa vzdali a vystúpili z auta, alebo ti strelím do mäsa a zopakujem požiadavku od začiatku! Raz dva...
  Plukovník zakňučal.
  - Súhlasím! Len nás nezabíjaj!
  Dimka hrdo vyhlásil:
  -Nezabíjame ruských zajatcov! A potom po kapitulácii Británie môžete opäť slúžiť v nových kráľovských silách, obnovenej Británii.
  Plukovník vydal rozkaz trasúcim sa hlasom. Tankisti poslušne vyliezli z tankov a zložili zbrane. Niekoľko najväčších nemeckých chlapcov, ktorí zhodili maskovaciu trávu, sa k nim rozbehlo a pripravovalo sa na prijatie prvej várky väzňov v živote.
  Oleg Rybačenko bojoval aj s koloniálnymi jednotkami, USA a Britániou.
  Chlapec a dievča bojovali proti útoku nepriateľa.
  Oleg hodil smrtiaci granát holými prstami, otočil britské auto a zaškrípal:
  -Politik , melie nezmysly, z ktorých nie je múka na chlieb, ale tuhá múka, s rezancami na ušiach voličov!
  dodala Margarita, vycenila zuby a tiež podľahla výbušnému balíku smrti s holým opätkom:
  - Vojak je rytier, ktorý bojuje s drakom, ale tento drak je v skutočnosti vzadu a nemá sedem hláv, ale milión masiek a nespočetné množstvo prasacích rypákov!
  Deti urputne bojovali. Podpaľovanie postupujúcich áut a hádzanie granátov holými prstami.
  Oleg, strieľajúci, poznamenal:
  - Z vojaka, aby sa nestal oškubaným kuraťom, musí byť hus, politik, aby mohol voličov smažiť na grilovačke, bude rád čurať, nie súdružsky!
  Margarita, hodiac bombu holým opätkom, zaškrípala:
  - Vojaci sú len chlapci, ale vyrastajú z bitky do bitky, politici bez ohľadu na vek, z jednej predvolebnej kampane do druhej upadajú do ešte väčšieho nepríčetnosti!
  Deti s darom nesmrteľnosti bojujú ako titáni. Ale na oblohe stále bojujú dievčatá.
  Natasha odrezala auto od spojencov, rozdrvila ho, holými prstami na nohe pripravila vodku a zaškrípala:
  - Vojak môže byť bez brady, ale slávny bojovník a politik v akejkoľvek situácii nemôže nechať svoj chvost!
  Anastasia tiež predviedla kop, zrazila anglické auto a agresívne zavrčala:
  - Chlapec sníva o tom, že sa stane orlím bojovníkom, ale nie je jasné, odkiaľ pochádzajú politici-prasatá tak špinaví, že je nechutné o nich snívať!
  Akulina agresívne poznamenala, stlačila gombíky holými prstami a vrčala:
  - Rodený chlapec-bojovník bude radšej behať bosý po snehu, ako by sa nechal obúvať politikou a premeniť sa na plstenú čižmu!
  Mirabela agresívne poznamenala, buchla holými pätami do pedálov a vrčala:
  - Nahá žena nie je ošklbané kura, každému mužovi vyzlečie nohavice a aj z arogantného vládcu urobí nahého kráľa!
  Dievčatá bojujú s veľkým nadšením a predvádzajú vynikajúcu triedu.
  A chlapci v celých práporoch preukazujú stále väčšiu zručnosť a statočnosť;
  Po zajatí tankov a Britov ich chlapci odovzdali do najbližšej osady, po ktorej dostali príkaz presunúť sa ďalej na juh do starovekého egyptského mesta Mehu.
  Chlapci boli opäť bosí a v športových kraťasoch s nákladom behali po delte, kde sa často striedala mäkká tráva s kamenitou pôdou.
  Nasledujúci deň po predchádzajúcom behu mali svaly mladých bojovníkov Červeného orla ZSSR silné bolesti. Najmä lýtka, ktoré boli podobne ako rieky pokryté vychodenými žilami, chrbty a brutálne obhorené a roztrhané chodidlá na holých, detských nohách.
  Mnohí chlapci sa cítili veľmi zle a prápor spočiatku nedokázal nabrať rýchle tempo. Veliteľ Vladimir Wolverine, mimochodom, rovnaký ako všetci ostatní, bosý a vyčerpaný, kričal, vyhrážal sa streľbou, ale nemohol chlapcov bičovať. Pravdaže, napriek tomu vystrelil a jednému z najvychudnutejších chlapcov odrezal guľkou chumáč blond vlasov. Potom už bol beh o niečo energickejší.
  Bolesť bola pekelná, holé chodidlá boli horúce, no po pár kilometroch sa to uľahčilo, otvoril sa druhý vietor a svaly nasiaknuté kyselinou mliečnou sa zahriali a už tak neboleli.
  Dimka a Danka tiež trpeli, aj keď možno menej ako ostatní chalani, pretože ich tréning pod vedením guru bol ešte bolestivejší. A vôbec, slovanskí chlapi sa vyznačujú genetickou odolnosťou. Avšak aj Árijci.
  Chlapci sa počas behu všemožne vyhýbali osadám. A keď sa horúčava stala neznesiteľnou, ľahli si pod slnečné markízy.
  Dimka, ktorý sedel s Dankou, poznamenal:
  - Áno, sú tu silní chlapi! Vo všeobecnosti, ak ide o vojnu medzi Bielorusmi a Rusmi, budeme to mať ťažké! Veľmi úzky!
  Danka odpovedala:
  - Veľmi dobre pripravujú mládež, no nie sú to väčšinové jednotky. Navyše je nás stále viac ako červených Árijcov.
  Dima poznamenal:
  - Len v Európe je asi sto miliónov samotných Rusov, ale sú tam aj vojská spojencov sovietskeho Ruska. Okrem toho môžu proti nám použiť aj milióny arabských a černošských plukov. Sily sú nerovnaké, najmä ak sa komunisti konečne presadia v Afrike a Ázii.
  Danka sa strhla.
  - A aký je záver?
  Dima si povzdychol.
  - Keby som bol Oceľový orol, udrel by som prvý.
  Potom sa do rozhovoru dostali ďalší nemeckí chlapci a ja som musel mlčať. Ďalej príkaz na dychové cvičenia. Potom, keď slnko zapadlo, opäť beh cez nie práve najláskavejší terén. A vzali leví podiel noci.
  Sen bol ťažký, svaly boli príliš bolestivo stiahnuté od bolesti a nohy chlapcov horeli pomalým ohňom. Nasledujúci deň bol pre nahromadenú únavu najťažší. Aj Vladimír to pochopil a dovolil svojmu tímu prejsť do rýchleho tempa.
  Chlapci sa napriek tomu snažili udržať, no traja chlapci aj tak spadli. Tempo sa spomalilo a mladíci konečne urobili krok. Potom sa ich Dimka rozhodla rozveseliť piesňou:
  Pioniersky roh zatrúbil nad otčinou,
  Je v ňom výzva kráčať k úspechom - mládež!
  Naša viera je vierou komunizmu,
  A zlého nepriateľa nezoberiete zo strachu!
  
  Pionieri budeme bojovať
  Za Rusko a slobodu ako orly!
  Lietadlo - krídlo sa leskne lesklou farbou,
  Naši piloti sú sovietski synovia!
  
  Kravata je červená, farba preliatej krvi;
  Svet je krutý, vládnu mu peniaze a vojna!
  Chceme dať každému dúšok, slobodnú vôľu,
  Aby sa temnota hordy valila do podsvetia!
  
  Pionier, ty si ešte mladší brat komunistov,
  Chcete vybudovať svet, v ktorom je šťastie pre každého!
  Aby nebeská farba prinášala ovocie v živote,
  Aby ste sa vyhli utrpeniu a problémom!
  
  Na ceste však vojny a krutosť,
  Napätie a niekedy ťažké!
  Guľomet je ťažký a znižuje lakeť,
  A dlaň je bezcitná, veľké veslo!
  
  Ale také slovo nepoznáme - slabosť,
  Nemáme také slovo - nechcem!
  Staroba pre sovietskych vojakov nepríde,
  Letím do vesmíru na rakete!
  
  Dáva nám silu a nesmrteľnosť;
  Iba veda, neobmedzené svetlo!
  A tí, čo padli, vstanú, ver
  Veľa šťastia a úspechov k nám príde!
  Pieseň mladých bojovníkov rozveselila a prešli na rýchly beh.
  Keď však slnko dosiahlo svoj vrchol, musel som si opäť oddýchnuť. Potom sa to už nedalo vydržať a chlapci urobili krok. Cesta bola mučivá a ich rozbité nohy krvácali a agónia bola takmer neznesiteľná.
  Cestou som našťastie natrafil na rieku vlievajúcu sa do Nílu a chalani tam skočili. Chceli si zmierniť utrpenie. Potom sa ukázalo, že je veľmi ťažké vyhnať chlapcov z vody. Vladimír musel dať dávku zo samopalu ponad hlavy.
  Ďalšia cesta bola ako prechodné obdobie ekonomiky pod byrokraciou: bolestivé a neunáhlené.
  Do mesta dorazili po polnoci, ledva hýbali nohami. Odviedli ich do kasární a chlapcov, naukladaných na drevené palandy, bez toho, aby sa čo i len pokúsili navečerať.
  Sny boli ťažké, plné hrôz, ale nič som si nepamätal... Dmitrij sa niekoľkokrát prebudil a odhodil ruky tesne ležiacich chlapcov. Začínalo byť dusno, mreže na oknách boli zatvorené a vyzeralo to ako v typickej južnej kolónii mláďat.
  Ráno však chlapci čakali na dobré správy: vyznamenania im odovzdá samotný maršál, pán Rokossovský. Po rozdelení zoskupenia nemeckých jednotiek boli jednotky Nemecka a Talianska, ktoré mali zaútočiť na Sudán z Egypta a južnejšie, poverené velením skúseného velikána Rokossovského. Tento bojový maršál požíval plnú dôveru bývalého Stalina, preto bol poverený velením najsilnejšej sovietskej armádnej skupiny "Centrum", ktorá mala ovládnuť najmä Paríž.
  Keďže pre mladých bojovníkov Červeného orla nebola vhodná uniforma, postavili sa do radu polonahí, takmer čierni od ochranného krému a svieže africké opálenie. Chlapci v posledných dňoch trochu vyschli a začali vyzerať ako arabskí otroci z kameňolomov, len hrdé pohľady.
  Odovzdávanie cien bolo neformálne, bez akejkoľvek okázalosti a ceremónie.
  Sám Konstantin Rokossovsky bol vysoký, chudý, s mladistvou, ale už poriadne opotrebovanou tvárou. Typický poľský veliteľ, s prísnym pohľadom. Jednoducho oznámil:
  - Za odvahu, ktorú prápor preukázal počas núteného pochodu a zajatia Angličanov, udeliť práporu Červený orol ZSSR so špeciálnou stuhou s bronzovým orlom na štandard jednotky. Veliteľ je zase ocenený bronzovou medailou "Usilovnosť a odvaha!".
  Chlapci tlieskali rukami a bojový maršál pokračoval:
  - Vojín Dmitrij Rocketny je za svoju vynaliezavosť, hrdinstvo a vynaliezavosť, vďaka ktorým zajal plukovníka kráľovských jednotiek, vyznamenaný Rádom slávy druhej triedy. Náš hosť z Bieloruska sa tak vo veku iba jedenástich rokov stal najmladším držiteľom tohto ocenenia spomedzi všetkých ocenených po nástupe Stalina k moci.
  Oleg Rybachenko pokračoval vo výkonoch so svojou priateľkou.
  Chlapec hodil ostrým brúsnym kotúčom holými prstami na nohách, odsekol hlavy Britom a zakričal:
  - Z chlapca vyrastie vojak a kto bol v mladosti politik, ak z neho vyrástla taká veľká sviňa?
  Margarita, bojujúca a zabíjajúca protivníkov, logicky poznamenala, odrezávajúc protivníkov:
  - Prostitútka je ku klientom úprimná - peniaze výmenou za potešenie a politik je úplný klamár, hlasy a dane výmenou za čisté sklamanie!
  Oleg Rybachenko hodil holou pätou smrtiaci dar smrti, rozprášil svojich protivníkov a zaškrípal:
  -Politik je veľmi drahá prostitútka, od ktorej riskujete nielen syfilis mozgu, ale aj prasa do vrecka!
  Margarita Korshunova to vzala a otočila sa, pokosila množstvo protivníkov a štebotala:
  -Politička je akási prostitútka, ktorá namiesto toho, aby sa vyzliekla, strhne z voličov tri kože a nakazí ich cez televízor!
  Natasha bojovala na oblohe. A jej priatelia tam tiež ukázali príklad svojej nezákonnosti v sile.
  Natasha vyradila anglické lietadlo a zavrčala a odhalila perleťové zuby:
  - Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, ale neustále prasiatko môže byť znovuzvolený aj tucetkrát!
  Anastasia to vzala a veľmi vtipne povedala, vyradila lietadlo pomocou holých prstov na nohách a zaškrípala:
  - Zvieratá a deti nemajú radi jedlo bez soli, ale prečo dospelí prepadajú sladkým rečiam politikov, ktorí sú zbavení soli pravdy!
  Akulina Orlová agresívne poznamenala, odrezala ďalšie anglické lietadlo a vyaknula:
  - Soľ pravdy je horká, ale má liečivú silu, reč politika je sladká, ale spôsobuje cukrovku mysle!
  Mirabela Magnetic, odrezala ďalší, veľký a veľký stroj spojencov, a vydala:
  -Človek nechce byť pešiakom, ale kariéra v armáde začína vojakmi, politik nechce hrať podľa pravidiel a vedie kariéru v politike s bezprávím!
  Dievčatá sú, samozrejme, veľmi krásne a sexy. Celý čas bojujú naboso a v jedných bikinách.
  Takéto veľkolepé krádeže.
  SU-100 bojuje aj v Afrike. Prirodzene, je veľmi horúco a dievčatá sú v tenkých nohavičkách.
  Elizabeth holými prstami udrela nepriateľa a vydala:
  - Politik, ktorý uráža gayov, je sám veľký zadok a nemá mužnosť!
  Ekaterina, ktorá udrela do nepriateľa a tiež použila holú pätu, zavrčala:
  - Vojak dvakrát nezomrie, ale politik trikrát zradí a miliónkrát oklame!
  Elena vtipne poznamenala a kopla holými prstami do agresívneho nepriateľa:
  - Dve úmrtia sa nestanú a nemôžete si vyzuť topánky bosými nohami, ale politikom sa darí neustále zabíjať a trhať tri kože!
  Efrosinya tiež zaútočila projektilom na nepriateľa a zaškrípala, pričom odhalila zuby:
  - Dievča sa nebojí behať bosé po snehu, bojí sa, aby sa zo ženícha nevykľula hlúpa plstená čižma, obutá až po uši!
  Bojovníci bojovali v Afrike a všade, kde to bolo možné, a vytvárali zázraky.
  A v Afrike sa konali nemenej vzrušujúce a zaujímavé udalosti.
  Prápor bosých chlapcov z Červeného sokola pokračoval vo svojom vyčerpávajúcom behu za prežitím... Bolo to peklo, ktoré muselo prejsť, aby si zaslúžilo nebo. A bolesť a múku pred blaženosťou.
  Po odovzdávaní cien sa však chlapci tak nadchli, že druhú polovicu dňa a noci odbehli takmer bez zastavenia a zabudli na únavu.
  Vladimír sa rozhodol: cez deň budú spať a v noci, keď slnko nepáli, budú robiť nútené pochody. Vo všeobecnosti sú tu chlapci, otužilá elita a takéto testy nie sú prvýkrát. Len teraz, keď to teplo nie je také pekelné. Najracionálnejšie je v tomto prípade, keď je slnko za zenitom, ľahnúť si pod markízy a pokojne spať.
  Danka ocenila toto prerozdelenie:
  - Nočné nútené pochody nie sú v Červenej armáde častým hosťom. Musíme sa tiež naučiť bojovať v tme!
  Bosý chlapec Dimka súhlasil:
  - V noci sa ťažšie útočí, ale koniec koncov sa budú aj tupo brániť. A dúfame, že sa nám podarí oboje.
  Nasledujúce dni boli oveľa ťažšie... Minule z nadšenia chalanov zablokovali hranice organizmov a teraz sa zdalo, že každé svalové vlákno je strategicky bombardované pomocou napalmu.
  Nedokázali potlačiť ani stonanie a zdalo sa, že ide o stádo mladých teliat, ktoré pichali.
  Na rozveselenie svojich nových kamarátov Dimka spieval:
  Pán dáva prameň vody živým,
  V raji kvitnú zlaté palmy a ruže!
  Stať sa skutočnosťou, že vo sne je sen,
  Musíme bojovať, nie roniť slzy ako ženy!
  
  Boh uvrhne strašných do pekla,
  A ten, kto je odvážny, sa stane všemohúcim manželom!
  Tu horia hviezdy na Kremli,
  Cesta je naznačená tým, čo nám dal Večný!
  Budujeme slávny komunizmus,
  Náš princíp je jednoduchý - rýchlejšie, vyššie a silnejšie!
  Aby naše hodnotenie nekleslo,
  My ľudia by sme mali byť odvážnejší a múdrejší!
  
  Koniec koncov, každý bojovník je muž,
  Človek si musí myslieť, že je to slabé stvorenie!
  Intelekt nám dáva váhu:
  A vesmír sa podriadi astronautom!
  
  Je škoda, že jednota je ďaleko:
  Existuje veľa krajín, ľudí, národov a náboženstiev!
  Ale treba sa hlboko zamyslieť;
  Odhodíme reťaze egoizmu!
  
  Vojna na to vôbec nie je;
  Ponižovať a trápiť obyvateľov planéty!
  A zlomiť jarmo z ľudí,
  O týchto exploitoch sa budú spievať dvojveršia!
  
  Potom budeme celá rodina spolu;
  Kde sú všetci na svete, drahý brat a sestra!
  Kde niet kariérneho rozruchu;
  A altruizmus a pomoc blížnemu je zvyk!
  
  Nebude žiadna smrť a žiadne problémy;
  Verím, že sa tam stane mocný muž!
  Prekonali ste svoju lenivosť
  Vezmite si pušku a batoh s nákladom!
  Po takejto pesničke sa mladí bojovníci Červeného sokola prudko rozveselili a zaliala ich nová vlna nadšenia a elánu. Tak prežili tieto dni, a keď rozkvitlo a začalo sa piecť, zaspali.
  Dimka sníval o niečom zvláštnom... Skončil vo svete, kde bol v nebi, a to ho zaujalo ako prvé. Svetláci totiž hrali futbal. Navyše to boli hybridy pruhovaných melónov a krokodílov v jednom tíme a zmes uhoriek a nosorožcov v druhom tíme.
  Dimka si sadla na kamienok a snažila sa zhromaždiť myšlienky roztrúsené na všetky strany ako stádo horúcich žrebcov. Koniec koncov, nemôže to byť tak, že svetlá hrajú futbal a dokonca nadobúdajú také neuveriteľné formy, ktoré nie sú vôbec charakteristické pre skutočnú flóru a faunu.
  Vo všeobecnosti podľa všetkých fyzikálnych zákonov majú byť hviezdy sférické, čo je v podstate neotrasiteľná axióma! V každom prípade, ak fyzikálne konštanty zodpovedajú vesmíru, v ktorom ľudia žijú. A tak toto je elementárna nemysliteľná hádanka!
  Myšlienky inteligentného chlapca prerušil vzhľad nepochopiteľného malého zvieraťa. Tu bolo tiež prekvapujúce, že stvorenie sa akoby zhmotnilo zo vzduchu ako ryba vystupujúca z ľadovej diery. Mimochodom, hlava bola ryba, ale telo v podobe hodiny od šípu. Navyše na ciferníku sú namiesto číslic označujúcich hodiny nejaké nepresladené hieroglyfy vo forme kresieb. Áno, a samotné šípky sú viac ako tucet a otáčajú sa rôznymi rýchlosťami.
  Dimka zapískala:
  - Smiešne! Kto si?
  Zmes rýb a úžasný budík nečakane odpovedali v ruštine:
  - A Yahita, a kto si ty, bielovlasý?
  - Muž! Dima odpovedala.
  Yahita sa veľmi jemne zachichotal ako komár:
  - Vidím, že si človek. Mám záujem o pozíciu, meno, povolanie!
  Dimka bola vážne zaskočená:
  - A čo ľudia vo vašom svete?
  Yahita prikývol.
  - Áno, samozrejme, že existuje! Dokonca je ťažké nájsť svet, kde by ste nestretli bezsrsté primáty. Hoci sú ľudia všade veľmi rôzni, sú silní a vyvinutí ako archanjeli a sú aj primitívni divosi! Nevyzerá ako predstaviteľ rozvinutého sveta, bosý, takmer nahý, ale ani vás nemožno nazvať divochom ...
  Dima nemohla odolať otázke:
  - A prečo nie?
  Yahita vysvetlil:
  "Tvoje oči sú veľmi inteligentné, ako oči mudrca, a nie dieťa z primitívneho kmeňa!"
  Dimka uviedol úplne rozumný argument:
  "A prečo si myslíš, že divosi musia byť hlúpi." Koniec koncov, aby ste prežili bez jadrových blasterov medzi väčšími zvieratami s tesákmi, potrebujete vážnu vynaliezavosť a praktickú vynaliezavosť!
  Yahita súhlasil:
  - Správny! Ale ako by mal diviak vedieť o blasteri s jadrovým čerpadlom, hoci podľa štandardov ľudských archanjelov je to už doba kamenná. Povedzte mi, kto ste podľa pozície a s akou úlohou vás sem poslali?
  Dimka sa snažil vyhnúť priamej odpovedi:
  - Všetko v našom vesmíre je relatívne: najmä polohy! A čo úloha? Áno, práve cestujem po svetoch. Koniec koncov, hviezdy hrajúce futbal sú také nezvyčajné a zaujímavé!
  Yahita sa opravil, šípky na povrchu jej priehľadného trupu sa začali otáčať trochu inak:
  - Toto je futbal, ale úplne iná hra. Pozri, tu majú gule krídla a sú tri naraz a bránu nevidno! Vyzerá to ako váš ľudský futbal z dávnych čias?
  Dimka bola nútená súhlasiť:
  - Samozrejme, že nie... Aj keď, len čo som sa pozrel, hneď sa mi vynorila asociácia s futbalom. Predsa len je tu nejaká podobnosť! Aj keď to nie je formálne!
  Yahita to mávol rukou.
  - Toto sú asociácie... Len ma z nich bolí hlava a dochádza k hádkam. Ale povedzte, nie ste na hodinu sabotér?
  - Formálne nie! odpovedala Dimka mechanicky.
  Yahita mávla labkou.
  - Potom ma nasleduj. Ukážem vám niečo zaujímavé!
  Dmitrij Rocket vstal a pohol sa, nasledoval ju, keď sa zrazu niekde dostal sen a zaznel signál, aby vstal.
  Chlapci ledva oddýchnutí opäť bežali s nákladom, tu už nemali možnosti oddychu. Ostrá bolesť vo svaloch sa otupila a zrazené chodidlá stuhli, už nevybuchovali utrpením, ale jednoducho intenzívne boleli a kňučanie sa rozšírilo po celých nohách a v pľúcach sa otvoril tretí a štvrtý nádych.
  Danka, ktorá je fyzicky najsilnejšia, v menšej miere trpela a dokonca sa aj nudila: chcel sa pobiť, no ako šťastie nepadol ani jeden výstrel... Tu predviedol Dmitrij, ako vždy mal šťastie. filmový počin, vzal si plukovníka a Rád slávy na krk. Samotné ocenenie nie je drahé, čo si vezmete zo železa a tenkej vrstvy niklu, aby to nehrdzavelo, ale nie je tam veľký vyrazený vzor. Hlavná vec je, samozrejme, prestíž. ZSSR mal aj vážnych nepriateľov.
  Počas dočasnej prvej svetovej vojny sa Hitlerovi podarilo získať štyri rády vrátane železného kríža prvého stupňa, vzácneho pre jednoduchého desiatnika. Áno, bol to naozaj statočný a bystrý vojak, aj keď teraz sa jeho meno používa na strašenie detí.
  Bez cieľa ale dokážu behať celé leto a jeseň, keď sa šťastie stále opúšťa.
  Chlapci konečne narazili na miesto nedávnej bitky, ležali mŕtvoly britských vojakov, väčšinou to boli černosi a Arabi. Mŕtve mäso v takom teple jednoducho vyschlo a nezačalo sa rozkladať. Okolo ležali úlomky kovu, nábojnice, ale úhľadným Rusom sa podarilo pozbierať všetky zajaté zbrane. Jeden z chlapcov mal však stále šťastie a zdvihol spadnutý zatvárací nôž. A americkej výroby. Na úteku ukázal svojim priateľom:
  - To je moja trofej!
  Ako odpoveď zavrčali:
  - Našli ste niečo, čím sa môžete pochváliť! Radšej zabite Angličana!
  Zlý odpovedal:
  - A toto nebude tento prípad! To je len nájsť nepriateľov! A musíte bežať ešte rýchlejšie!
  Ale tieto dni prešli bez stretov, čo je mimochodom pre väčšinu vojen celkom prirodzené. Počas konfliktu sa totiž viac hýbete ako kráčate. Rovnako ako esá, väčšina bojových letov je prázdnych, najmä medzi veľkými bitkami a útočnými operáciami. Pred zaspávaním Danka povedala Dimkovi:
  - Vieš, mláďa bieleho tigra (prezývka Dmitrija), vojna vôbec nie je taká romantická, ako sa ukazuje vo filme Červení diabli alebo Kapitán Daredevil a v iných. Cítite určité sklamanie. Nie, samozrejme, nie som malý a chápem, že kino a realita nie sú to isté, ale stále ....
  Dimka vzdorovito zívla:
  - Radšej sa o tom porozprávame o mesiac, ale zatiaľ meditácia a spánok. Musím však, aby naši noví súdruhovia boli dôstojní chlapci. Dobre držia!
  . KAPITOLA #4
  Vojna pokračovala s malou intenzitou. V Afrike nie sú americké a britské jednotky príliš silné, ale rozlohy sú obrovské, džungľa a púšte a veľa riek a močiarov.
  Áno, čierny kontinent je obrovský a skúste ho rýchlo zachytiť. Vojna sa teda dlho vliekla.
  A samotná Británia na kontinente nie je také ľahké získať. Toto bol kolosálny problém.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojujú ako mladí titáni. A vyhrávajú slávne víťazstvo. Bojujú s veľmi silnými, aj keď nie príliš početnými súpermi.
  Kde sú však Američania, Briti a ich koloniálne jednotky pred fenoménom nesmrteľného dieťaťa.
  Oleg Rybachenko poznamenal, prerušil ďalšiu líniu protivníkov a holými prstami hodil hrášok s antihmotou:
  -Vojak vo vojne sa stáva mladším a zároveň zrelším, politik v tajnom boji starne a dospieva a zároveň klesá na úroveň divej šelmy!
  Margarita, toto bojovné dievča, to vzala a holými prstami spustila disk, ktorý odsekol hlavy a poznamenal:
  -Vojak je súkromný branec a stáva sa profesionálom vo vojne, politik nepozná termíny a profesionálom v udeľovaní víťazstiev!
  Chlapec a dievča krásne rozdrvili súperov. A bez ďalších okolkov ich odrezali.
  Oleg to vzal a naholým opätkom spustil niečo viac než smrtiace a deštruktívne - povedal:
  -Vojak by mal byť pazúrik, ale nepremeniť sa v srdci na kameň, politik má oddávna kameň namiesto srdca, ale má tvrdosť gumy!
  Margarita, ktorá porazila britských vojakov a mnohých čiernych bojovníkov, ktorí hádzali ostré špendlíky prstami, vydala:
  -Dobrý vojak v boji je ako diabol - že treba hasiť, šikovný politik v podlosti je sám Satan a plnenie sľubov je typická hadica!
  Proti nepriateľovi konali veľmi dobre a veľmi dôvtipne a agresívne zničili britské jednotky. Samozrejme, nielen oni sú.
  Oleg, ktorý porazil protivníkov, zakričal:
  - Vojak môže zomrieť na bojisku, ale je to lepšie, ako zmiznúť pod prúdom sladkých klamstiev z úst politikov v čase mieru!
  Margarita, ktorá rozdrvila nespočetné množstvo protivníkov, ktorých však už toľko nezostalo, vzala a hodila bombu holými prstami a škrípala a vyceňovala zuby:
  - Kto sa narodil ako bojovník, zomrie ako hrdina, kto sa stal politikom, už je mŕtvy bastard a chodiaca mŕtvola!
  Bojovnícke deti bojovali ako skutoční obri a obri myšlienok.
  Ukázalo sa však, že Elizabeth a jej posádka tanku nie sú veľa a preplávali džungľou. Hoci má SU-100 rovnakú schopnosť prechodu terénom ako tridsaťštvorka, stále nie je ľahké jazdiť džungľou.
  Elizabeth zívla a poznamenala a otočila sa:
  - Politika je, keď hovoria jedno, myslia druhé, robia tretie, ukáže sa štvrté, ale stále ide bokom a zostáva ohavnosťou v pečeni!
  Catherine celkom logicky súhlasila s týmto:
  - V politike nie sú bratia, ale je veľa chudobných príbuzných, nie sú tam princovia z rozprávok, ale prebytok nahých kráľov, pravda nie je ani na chvíľu, ale klamstiev bude dosť na viac ako jedna generácia!
  Elena si so škrípaním zubov agresívne všimla, že sa lesknú ako perly a sú krásne:
  -Láska prichádza, keď nečakáš, politici sa držia, keď nevoláš!
  Efrosinya si to všimla, žmurkla zafírovými očami a poklepala si brnenie holými prstami:
  - Všetky veky sú podriadené láske, politici zvládnu každú podlosť!
  Dievčatá sa trochu nudili, dokonca začali spievať, niečo veľmi dôležité;
  Prekvapenie, prekvapenie!
  Nech žije prekvapenie! Prekvapenie, prekvapenie! Nech žije prekvapenie!
  
  Predstavte si takú situáciu - Všetko, čo sa vám stane, viete vopred.. Vtedy nie sú potrebné obavy, pochybnosti, Všetko na svete vám dá harmonogram.
  
  A vyzývame nudu, pretože, pretože je nemožné, aby niekto žil vo svete bez prekvapení.
  
  Prekvapenie, prekvapenie! Nech žije prekvapenie! Prekvapenie, prekvapenie! Nech žije prekvapenie!
  
  Poskytuje rozvrh chôdze, poskytuje zvýšenie vedomia a samozrejme, zívanie sa zvýši a zhlukovanie naplní vesmír.
  
  A vyzývame nudu, pretože, pretože je nemožné, aby niekto žil vo svete bez prekvapení.
  
  Prekvapenie, prekvapenie! Nech žije prekvapenie! Prekvapenie, prekvapenie! Nech žije prekvapenie!
  
  A vyzývame nudu, pretože, pretože je nemožné, aby niekto žil vo svete bez prekvapení.
  
  Prekvapenie, prekvapenie! Nech žije prekvapenie! Prekvapenie, prekvapenie! Nech žije prekvapenie!
  Ale iní hrdinovia, prápor chlapcov z Červeného orla ZSSR, mali oveľa viac šťastia. A že chlapci už boli pripravení zavýjať nudou: žiadne bitky, žiadne dobrodružstvá, iba beh! Nakoniec dostali varovanie, že pred nimi je približne rovnaký britský prápor.
  Vladimír im prikázal, aby si ľahli a potom sa plazili na bruchu. Chlapci to urobili presne tak. Zdá sa, že Briti si ich všimli a okamžite, bez toho, aby čakali na priblíženie, spustili paľbu. Ale očividne sa ponáhľali, iba jeden zo Stalinových mladých sokolov bol zranený v ramene a zvyšok sa jednoducho stihol vrátiť späť. Terén na vyrovnaný boj nebol celkom typický, celý pokrytý kríkmi a húštinami. Britské jednotky strieľali aktívne, ale nie presne. Bojovníci Red Eaglet reagovali menej často, ale oveľa efektívnejšie. Viacerí chlapci sa úspešne zamaskovali, dali si kaki pršiplášte a potichu sa pohybovali. Briti boli zase príliš nervózni a neustále si dovoľovali predbiehať.
  Darilo sa najmä Dimka Rocket. Rýchlo ako husia koža vliezol do tyla Angličanov (tentoraz proti nim bojovali takmer výlučne belosi, čiže oveľa vytrvalejší bojovníci, ktorí by sa nerozutekali od kvílenia sirén) a strieľal ich ako terče na strelnici. Automatická puška fungovala perfektne a počet obetí sa neustále zvyšoval!
  Žiaľ, aj chlapci utrpeli straty, najmä keď sa výmena začala hádzaním granátov. Jedného zo statočných chlapcov roztrhol úlomok žalúdka a črevá vyliezli von. Ďalší rozdrvil kosť nohy, tiež veľmi nepríjemné. Ale bitka sa len rozhorela a ukázalo sa, že tých prekliatych, krutých Angličanov je oveľa viac, ako si mladí leninisti spočiatku mysleli. Z oboch strán sa ozývalo toľko kriku a stonania.
  Potom Dimka, ktorá počúvala, určila veliteľa. Bol to veľký Angličan, tiež plukovník s hlbokým hlasom. Skryl sa v predtým vykopanej priekope.
  Plavovlasý chlapec sa zachichotal a rýchlo, ako malá zmija, odstránil Angličanov, ktorí ho obklopovali, sa odplazil do priekopy. Úder dýkou do zátylku a plukovník stíchol, syčal mu z pier ako prepichnutá pneumatika auta. Potom chlapec, ktorý si priložil k ústam zväzok pokrčených listov, zareval podobným hlasom.
  Tajomstvo tu spočívalo v tom, že listy boli namočené v lepkavej šťave (Dimka to pripravila vopred, hoci dúfala, že vystraší diviakov, ale potom tu bol Pinocchiov efekt, keď hľadáte jednu vec, ale niečo sa ukáže. inak, ale ukáže sa niečo úplne iné, ale tiež užitočné!).
  Bez ohľadu na to, aký hrozný bol hlas veliteľa, fungoval v skreslenej angličtine:
  - Všetci vstaňte a utekajte späť krok pochod!
  A podarilo sa! Angličania vyskočili, po čom na nich pršali výbuchy samopalov a automatických pušiek. Samozrejme, keď uvidíte takéto straty, bez rozkazu utečiete... Odvážni vojaci Británie sa im ponáhľajú v pätách a chlapci, blikajúci, jedovato zelený z trávy, bosí, s okrúhlymi opätkami, sa ponáhľajú za nimi a strieľajú na choď!
  Teraz to bol boj! Totálna a zároveň účinná likvidácia! S divokým prenasledovaním.
  Vladimír z plných pľúc zakričal:
  - Pre mňa bojovníci vpred! Tu sme si otvorili účet!
  Ostatní chlapci spievali:
  - Stalin nám dal oceľové krídla a namiesto srdca ohnivý motor!
  Vladimír dodal:
  - Vyššie a vyššie a vyššie! Usilovať sa o let našich vtákov, a v každej vrtuli dýcha, pokoj našich hraníc!
  Odkiaľ Nemci poznali takéto piesne? Ak si Dimka radšej skomponoval svoje, tak jeho kamarátka Danka naopak propagovala to, čo už bolo zložené, obľúbené a známe...
  Dimka, ktorý bol tentoraz hlavným víťazom, sa však nahneval a zaspieval si vlastnú melódiu:
  Prisaháme Stalinovi Veľkému;
  Česť udržať a bojovať až do konca!
  Pretože Jeho sila je ako slnko,
  Pretože Božie svetlo je krajina!
  
  Chráňme vlasť pred nešťastím;
  Britský lev prevrátený za chvost!
  Vybudujeme šťastie na planéte;
  Ako prikázal Pán svätý Kristus!
  
  Bude vládnuť rovnosť a bratstvo;
  Obloha bude čisto modrá!
  Koniec koncov, máte právo za to bojovať,
  Cesta socializmu je pre mladých!
  
  Vlast krásne Rusko,
  Stalin je vodca od Boha, ktorý nám bol daný!
  Kde sú kvety na poli najkrajšie,
  Kde slovo boor nemôže zahmlievať!
  
  Všetko v krajine rastie, je široká;
  Má ľad a svieže lúky!
  Púštne zlato z východu
  Strieborná a perlová fujavica!
  
  Na planéte celého svietidla je Kremeľ;
  Ale ešte náhle je sila v nás!
  Tu "Kaťuša" rozžiarila oblohu;
  Akoby sám archanjel dal oko!
  
  Všetky národy vlasti sú zjednotené;
  Nemáme medzi nimi žiadne prázdne problémy!
  Rusko sa neprehýbalo pod jarmom chrbta;
  Nepodarilo sa vám vziať krajinu, pane!
  
  Aby vtipy už neboli vhodné,
  Aj my sme páni!
  Rusi nie sú na planéte preplnení,
  Sladká voda sa valí z neba!
  
  Obrovské polia rastú;
  Kolos je ako včela sŕdc!
  Boh dal Rusom miesto v samotnom raji,
  A korunu vavrínov pre vás!
  
  Všetko sa stalo poslušným človeku,
  Len hrdosť nemohla obmedziť!
  Ale nebuď koniec ľudského veku;
  Priestor nám otvára dvere!
  Chlapci veľmi energicky a s uznaním tlieskali skvelému výkonu. Vladimír dokonca dobre mierenou ranou z pištole zostrelil vranu a Danka povedala:
  - A ty, Dimko, si skvelý - v podstate spievaš a skladáš len svoje!
  Mladý maestro poznamenal:
  - A to je najcennejšia vec, keď tvoríte seba a neopakujte sa ako papagáj!
  Straty boli rýchlo vypočítané ... Bohužiaľ, traja chlapci sa navždy rozišli s oddielom, ďalších päť bolo zranených tak vážne, že ich museli odniesť a dvadsaťpäť ľudí bolo stredne ťažko zranených vlastnou silou alebo ľahkou ...
  Angličania zabili vyše osemstoštyridsať ľudí.... Celkovo je pomer celkom prijateľný! Ale väzeň nebol, okrem jedného majora lekárskej služby. Všetci ostatní boli zabití...
  Danka vtipkovala:
  - My, dlho otupujúce guľomety, sme rozpílili a zrazili tisíce päťsto Angličanov!
  Vladimír ho prerušil:
  - Drž hubu, dobre? Traja naši chlapci zomreli. Uvažujem o tom, že ich pochovám tu, na bojisku, alebo ich prenesiem k svojim jednotkám, aby mohli byť pochovaní podľa Kristovho zvyku!
  Danka bola prekvapená:
  - Váži si ZSSR Krista vo veľkej úcte? Veď vy aj samotný Stalin neustále hovoríte - Kristus je slaboch a slintavý a nie árijec!
  Vladimír pokojne odpovedal:
  - Záleží na tom, aký Kristus... Ten v Biblii nie je árijec a pacifista! Ten, v ktorý veríme, teda bez takzvaného Svätého písma, je len ten istý červený Árijec! A nielen červený árijec, ale aj mimoriadne odvážny človek! Toto musíte pochopiť.
  Dima súhlasila.
  - Aj ja mám biblického Ježiša, ktorý učí neodporovať zlu a už vôbec sa nepáčiť svinstvu. Za cárskych čias to už tak bolo, no a čo? Zbil najmä sedliackeho pána, rozbil mu tvár do krvi, zlomil mu rebrá na ryži a ten nešťastník sa za pána len modlil. Ale prilepšilo sa tým vlastníkovi pozemku čo i len cent?
  Za všetkých odpovedal sám Danka:
  - Samozrejme, že nie! Zlo treba okamžite bojovať! Pretože zlo je plameň; pre ktorý je najlepším benzínom trpezlivosť a najlepším zápasom je ľahostajnosť a sebectvo!
  Vladimír ich vážne prerušil:
  - To, čo hovoríte, je už zrejmé, úplne pre každého rozumného človeka. Netreba nám teda nič dodatočne vysvetľovať a učiť. Vo všeobecnosti, Rusi, poznám národ, ktorý miluje filozofické úvahy a boltológiu v štýle Dostojevského. Nosidlá medzitým ponesieš ty Oleg a Danka s Petrom, takže je zo zabitých najťažší. Teraz poďme na pochod...
  Chlapci sa inšpirovali a inšpirovali prvým, skutočne vojenským víťazstvom a otužilé telá sa už začali prispôsobovať teplu a stresu. Bola to len zábava! Tak utekaj a šantaj...
  Danka sa na úteku spýtala Dmitrija:
  - Ale ty si vyspelé dieťa, dá sa povedať vedec... Prečo si myslíš, že kresťanstvo dokázalo dosiahnuť taký úspech po celom svete. A okrem toho, logika tejto doktríny, nie kvark!
  Bielovlasý chlapec po chvíli rozmýšľania odpovedal:
  - Pamätám si, ako doktor propagandistických vied Goebbels povedal: ak chcete uveriť v lož, musí byť veľká. Aby som to parafrázoval, aby sa náuke dalo veriť, musí byť zbavená akejkoľvek logiky! Alebo ešte presnejšie: aby sa dalo veriť v náboženstvo, musí mu chýbať logika a zdravý rozum!
  Danka pri behu prikývla.
  - Čiastočne je to pravda, ale predsa... Veľa vecí v našom svete postráda logiku a zmysel, ale nič nedosiahlo taký úspech ako kresťanstvo, a to sa nedá vysvetliť len paradoxom!
  Dima povedala:
  - Existujú rôzne faktory a administratívne zdroje tých, ktorí sú pri moci, pretože ťažili z poslušných sluhov, oklamaných vierou v lepší posmrtný život a nechcejúcich nič na zemi zmeniť. A samozrejme, slabosť otrokov, ktorí pochopili, že sú príliš slabí a neorganizovaní, aby odolali légiám večného Ríma. A tak ďalej... Veľmi romantický obraz Ježiša Krista. Všimnite si, že Ježiš nebol obyčajný človek. Tretina ľudstva ho považuje za Všemohúceho Boha, ktorý sa zjavil v tele. A to je možné len pre človeka so zvláštnym darom šarmu.
  Sovietsky chlapec, ktorý bežal po pravej ruke, zjavne rozumel bieloruskému jazyku a zasiahol:
  - A tu je všetko oveľa jednoduchšie! Znamená to, že sám Všemohúci Boh na seba vzal ľudskú podobu kvôli ľuďom, vystúpil na kríž. Samotný akt je taký iracionálny, pre každého nepochopiteľný, ťažko vysvetliteľný, no zároveň slastný, že mu ľudia prepadli. Okrem toho je človek lichotivý. Prečo lichotivé? Pretože je to muž, ukazuje sa taká obrovská hodnota, že samotný tvorca vesmíru pre neho trpí a dáva svoj život! A vo všeobecnosti je to skvelé!
  Danka súhlasila.
  - Áno, je to nepochopiteľné! Stvoriteľ vesmíru je mučený a ukrižovaný a modlí sa za svojich katov! Kto si to vie predstaviť? Čo môže byť viac?
  Dima súhlasila.
  - Nič! Napokon, bola to práve paradoxnosť samotného evanjelia, ktorá sa stala dôvodom, prečo v neho verili, vrátane múdrych ľudí, ktorí si uvedomovali, že také niečo nie je možné vymyslieť! Najmä cisár Konštantín sa neriadil iba praktickým výpočtom: nebolo to rentabilné. Kresťania v Rímskej ríši netvorili väčšinu. Naopak, boli zúfalou menšinou, navyše pasívnou a pacifistickou menšinou. A pohania, naopak, boli agresívnou väčšinou. Cisár Konštantín teda možno veril... Navyše veril úprimne a pri prijímaní kresťanstva podstúpil pre seba fatálne riziko...
  Danny si pohŕdavo odfrkol:
  - Nerozumiem, aké tu bolo smrteľné riziko?
  Dimka trpezlivo vysvetlila:
  - Pre hrdých Rimanov boli kresťania len židovská sekta. To znamená, že ich ani nepovažovali za ľudí, ale olympijskí bohovia sú národné náboženstvo, aj keď prevzaté od Grékov. To znamená, že sa ukáže, že cisár Konštantín išiel proti svojim predkom aj svojmu prostrediu. Okrem toho sa pre kresťanstvo vyznačuje puritánstvo a Rimania neboli zvyknutí sa nijako obmedzovať. To znamená, že to bola práve neprirodzenosť kresťanstva, skutočnosť, že táto viera núti človeka vzdať sa mnohých životných radostí, a to bolo kolosálne riziko pri jej prijatí. Takže iba šťastie vo vojenských záležitostiach umožnilo Konstantinovi získať oporu, vrátane pomoci kríža na štítoch!
  Danny poznamenal:
  - Tak ako sa islam usadil na bajonetoch, či skôr na mečoch a oštepoch! To opäť potvrdzuje - kto je silný, má pravdu! Silné päste sú najlepším argumentom!
  Dima sa zasmiala.
  - Možno to nie je smiešne... Ale je to tragické, keď myseľ nie je zvlášť ocenená. Aj keď márne si niektorí myslia, že tínedžeri rešpektujú len fyzickú silu. Vyznačujú sa aj inými, vrátane intelektuálnych hodnôt!
  Chlapci stíchli... Rozprávanie je, samozrejme, zaujímavé, no témy sa zatiaľ vznášali len vo vzduchu. Náboženstvo nie je najobľúbenejšou témou chlapčenských rozhovorov. Skús sa teda porozprávať o tankoch?
  Danka sa spýtala Dima:
  - A čo si myslíte o kvalite nemeckej vojenskej techniky? Najmä vychvaľovaná časť panzvala?
  Chlapec celkom logicky odpovedal:
  - V žiadnom prípade, prax potvrdzuje, že nemecké tanky sú silné a účinné! Čo iné sa tu dá povedať? A také ukazovatele ako zbraň, brnenie, motor a výsledok: úderná sila, ochrana, motor, samozrejme, sú dôležité, no zároveň druhoradé. Prirodzene, ak neexistujú skutočné tankové esá!
  Danny sa zamračil.
  - Čo chceš povedať, že nemáme tankové esá?
  Dima sa nevinne usmiala ako mníška:
  - A odkiaľ by mali byť? Naše bieloruské tanky ešte nebojovali s tankami. Krajina Suomi Fíni nemala takmer žiadne tanky, Japonsko na Khalkhin Gol ich malo tiež s gugulkinským nosom. Nestihli ho vypestovať - nepopierateľný fakt! Takže na túto tému je zatiaľ zbytočné rozprávať.
  Danny zvraštil tvár.
  - Áno, nemáme nič mimoriadne pôsobivé a nie! Takže je možné potešiť suterény NKVD za protisovietsku agitáciu.
  Dimka sa jemne zachichotala.
  - Ale tu veríme a budeme prví! Možno dostaneme aj rytierske kríže, veď my Rusi sme sa narodili, aby sme víťazili!
  Sovietsky chlapec ho nahnevane prerušil:
  -Ale nie! My Árijci sme narodení, aby sme víťazili. Veď jediné, čo vám zatiaľ pomohlo, je, že naša armáda sa ešte neobrátila na Východ. Ale len čo Británia kapituluje, uvidíte naše tanky na prehliadke v Kremli.
  Danka podpichovala mladého nácka:
  - Ako vojnové trofeje, samozrejme. Áno, dokonca aj s kolónami väzňov, ktorí sa motali pod eskortou! Takto uvidíte Moskvu!
  Bitke, ktorá hrozila vypuknutím, zabránil Vladimírov hrozivý výkrik:
  - Zmlkni! Ty Danka za trest dlhy jazyk ... Namiesto nocneho spanku stojis pod dozorom, celu noc s satkou na chrbte. A bude niečo také...
  Danka chcela liezť do fľaše, ale Dimka ho upokojila:
  - Je to tvoja chyba. Sme predsa hosťami priateľskej krajiny a vy urážate jej vojakov... Ospravedlňte sa a dodržujte takt vhodný pre hosťa!
  Danny mlčal. Nechcel si priznať chybu ani vyvolať konflikt. A Dima navrhol:
  - Vieš niečo zaspievať na znak zmierenia?
  Veliteľ odpovedal:
  - Nie, teraz nie je čas!
  - Môžem teda aj ja stáť v nočnej stráži s kamarátkou Dankou?
  Vladimír opäť a celkom rozumne namietal:
  - A bude to zlé, pre neho to bude zbytočná zábava ... Nechať človeka nudiť sa a usilovne premýšľať ... - Mladý veliteľ práporu sa odmlčal a takmer namyslene sa spýtal:
  - Prekvapuješ ma. Kde ste získali také neuveriteľné vojenské schopnosti? Bojujete ako superman z amerických komiksov, aké je vaše tajomstvo?
  Dimka bola zmätená:
  - Prečo je to Superman ... Všetko je v zásade v rámci možností človeka. Vtedy som sa prvýkrát objavil pred tankami. Pomýlili si ma s arabským chlapcom, čo bolo neuveriteľné a výnimočné. Potom uverili príbehu, tiež prirodzene, no, dieťa chce zarobiť peniaze a pomôcť Britom. Samozrejme, nie každý môže vytiahnuť pištole z opaska, môže to urobiť nepozorovane bez toho, aby bol prichytený, ale akékoľvek "štipnutie" aj v mladom veku je celkom schopné. Každý z vás je schopný zastreliť štyri tesne priliehajúce tankery z dvoch pištolí. A skutočnosť, že sa plukovník okamžite vzdal so skúsenosťami s vojnou s Britániou, nie je až taká prekvapujúca. Tu sú tri milióny Francúzov, ktorí sa vzdali takmer bez boja a sedia vo vynikajúcom opevnení, čo je oveľa prekvapujúcejšie. Stručne povedané, prvý kríž druhej triedy, ktorý som dostal celkom logicky, som urobil to, čo by na mojom mieste dokázalo každé dieťa z vášho práporu. A ani samotné vyznamenanie nie je ojedinelé, počas prvej svetovej vojny ho bolo ocenených takmer stošesťtisíc vojakov a dôstojníkov. Tak prečo by som sa mal tak vyvyšovať!
  Vladimír čiastočne súhlasil:
  - Na jednej strane sa to zdá, ale... Počas druhej bitky si nebol ako ostatní. Najmä Briti si vás zrejme nevšimli a trafili ste z ruky bez mierenia, no zároveň bez toho, aby ste minuli. A nie každý dokáže napodobniť plukovníkov hlas!
  Dimka namietala:
  - Nie, to druhé zvládne každý, ak použijete zariadenie na rezonanciu. Naučím ťa to, ak chceš. Čo sa týka streľby bez miss, potom ste strieľali veľmi slušne. Ktorýkoľvek bojovník z vášho práporu môže dostať titul Voroshilov Rifleman. Videli ma Angličania? Takže si nevšimli ani ostatných bojovníkov, stratili sme všetkých troch zabitých, čo znamená, že títo bojovníci si jasne zakryli oči!
  - Už štyria mŕtvi! - opravil Dimka hlas zozadu. - Alexander zomrel, bohužiaľ, vojna.
  Vladimir bol unavený z takého rozhovoru a zakričal:
  - Ponáhľajte sa rýchlejšie, inak nebudeme informovať ostatných.
  Cestou zomrel ďalší ťažko zranený bojovník, ale bojovníci sa ponáhľali do veľkej arabskej dediny. Tam tým, ktorí nemohli vstať, poskytli núdzovú pomoc. Potom Vladimir hovoril s plukovníkom Červenej armády ZSSR, vysvetlil mu situáciu a povedal mu o minulej bitke. Nariadil poslať na kontrolu dvoch vojakov Červenej armády s arabskými sprievodcami. Vladimír mu však ukázal fotku s kopou zabitých Angličanov a povedal:
  - Môžete nám veriť, ešte sme sa nenaučili klamať!
  - Ale naučil sa skladať! - zachmúrený a bez veľkej radosti odpovedal plukovník.
  Ale to nič, Vladimír sa nenechal v rozpakoch a generálovi, ktorý dorazil, načrtol najnovší incident. Potriasol mu rukou a sľúbil, že odmení tých, ktorí sa vyznamenajú. Potom boli mladí bojovníci poslaní spať do kasární.
  Avšak Vladimir Wolverine, ktorý si uvedomil, že v kasárňach je príliš dusno, nariadil plížiť sa na ulicu ... Vedzte, že naši chlapci sa neboja tankov, špiny a pakomárov. Danka bola postavená na stráž. Do batohu mu dali dlažobné kocky, aby zvýšili váhu a tvrdšie trestali. Vladimir sa však ponáhľal a uškrnul sa, aby utešil trestnú lavicu:
  - Ale nebudete ukrátení o naše spoločné ocenenia a zásluhy. Neukladáme Vám disciplinárny trest, čo je pre Vás výhodné!
  Danka, akoby nechápala, spýtala sa:
  - Prečo je to prospešné?
  Vladimir Wolverine jednoducho vysvetlil:
  - Existencia disciplinárnych sankcií je výborným dôvodom na odmietnutie udelenia vyznamenania za vojenské zásluhy. A vy, samozrejme, chcete po návrate do vlasti ukázať kríž svätého Juraja alebo nejaký iný rád.
  Danka nahnevane pokrútila hlavou.
  - Áno, žiadna túžba?
  Vladimír sa krivo uškrnul ako platýza:
  - Áno... neverím, lebo vaši priatelia sa pravdepodobne začnú pýtať, prečo má váš priateľ železné kríže, ale vy nie? Prečo si zostal bez odmeny, možno si sa zle pobil!
  Danka nasadila ľahostajný pohľad:
  - Je mi to jedno. Sovietske ocenenia sú oveľa cennejšie ako nemecké drobnosti, dokonca aj rytiersky kríž s diamantmi! Takže to!
  - No, prestaň hrdý Bielorus! Verím, že si strážite svoje svedomie. - Vladimir Wolverine ticho odišiel. Zanechávajúce stopy bosých nôh dvanásťročného, no na svoj vek pomerne veľkého chlapca.
  . KAPITOLA #5
  Oleg Rybachenko pokračoval vo svojej zaujímavej misii. Spolu s dievčaťom Margaritou zničí ďalšiu anglickú základňu.
  Chlapec s terminátorom dal holou pätou granát a povedal:
  - Politik je monštrum, ktoré sa vydáva za pekného muža, ale žiadna luxusná munícia nemôže skrývať prasačí groš a vlčie tesáky!
  Bojovníčka, ktorá holými prstami hodila vražedný dar smrti, zakričala:
  - Aj vojak je istým spôsobom monštrum, lebo na bojisku zabíja, ale na rozdiel od politika je rovnocenný, ale volič vždy prehrá!
  Oleg Rybačenko, ktorý holými prstami na nohách vystrelil smrtiacou silou granát a rozprášil protivníkov, zakričal:
  - Žena chce lásku a šťastie pre seba a svoju rodinu, politikovi ide v prvom rade o rozmaznanie druhých a je posadnutý láskou k peniazom!
  Margarita hodila holými prstami smrtiacou silou darček smrti a vydala:
  - Žena je ako ruža: lákavá vôňa, žiarivý vzhľad, ostré tŕne, a na koho sa podobá politik, zarážajúci smradom, úbohým zjavom a kaktusovou žieravinou?
  Chlapec terminátora, ktorý drvil protivníkov a žmurkal zafírovými očami, poznamenal:
  - Žena je stelesnením krásy a čistoty, aj keď nie vždy ideálom, ale politička bude vždy etalónom podlosti a škaredosti!
  The Terminator Girl so smiechom poznamenala:
  -Bosý chlapec sa často nespráva a nedostane sa do vrecka, ako politik robí škaredé veci a strčí doň prasa!
  Nesmrteľné deti robili skutočné zázraky a boli super.
  Ako však aj dievča pilotov vyhralo vzdušnú bitku o Britániu.
  Natasha holými nohami zrazila anglické auto a zaškrípala:
  - Dieťa sa rado hrá so zbraňami, ale je milé, politik nimi rád hrká, no namiesto strachu vzbudzuje odpor a smiech!
  Anastasia agresívne poznamenala a zrazila ďalšie nepriateľské auto:
  - Ako hovoria vedci, človek vzišiel z opice, politik, hoci typický primát, najmä úspešní ľudia, má vzťah so šakalom!
  Akulina Orlová agresívne poznamenala a zrazila ďalšieho súpera technikou suda:
  -Človek má božskú tvorivú povahu, ale politici ukrižujú, že sú od prírody len diabli a vytvárajú chaos!
  Mirabela Magnetic, dlabajúca nepriateľské lietadlá a rúcajúca ich akoby mávnutím ventilátora, vydala:
  - Politik je Diabol v tele, ale nie pán pekla, ale tvorca podsvetia na Zemi, v ktorom sa diabli vymykajú kontrole a vytvárajú chaos!
  Dievčatá sú, samozrejme, ženské monštrá a dávajú rohy celému spojeneckému komárovi alebo kŕdľu komárov.
  Medzitým sa niektoré krásne dievčatá zo ZSSR predávajú do háremu iránskemu šachovi.
  Masáži boli podrobené aj telá bojovníkov a nerobili to slúžky a dokonca ani eunuchovia, ale svalnatí mladiství otroci. Z ich dotyku sa dievčatá skutočne vzrušili a stali sa oveľa lákavejšími a atraktívnejšími.
  A ryšavá Angelica a blondínka Alice zabudli na skromnosť a zmyselne mrnčali pod šikovnými dotykmi mladíkov. Bola to pre nich predzvesť vyjednávania, aby boli zábavné a eroticky čo najpríťažlivejšie.
  Dokončime "cvičenie", dievčatá boli opäť umyté a oblečené. Na nohách si obúvali topánky s vysokými opätkami a drahými kameňmi a na vlasoch diadémy s drahokamami. Angelica bola dokonca prekvapená:
  - Nie je škoda, že nás majiteľ takto vyzdobí? Koniec koncov, tieto kamienky stoja za celý majetok a koľko nám dajú, nie je známe!
  Hlavná slúžka ich upokojila:
  - Počas zjednávania budete úplne nahý a predvediete tanec naboso. To znamená, že keby vás predali v Evinom kostýme, nemali by ste na sebe niť. A všetko ostatné si môže kupujúci zakúpiť za príplatok.
  Alice sa zahanbene začervenala.
  - Takže musíme byť úplne nahí pred balíkom mužov?
  Slúžka prikývla.
  - Určite! Toto je starodávny zvyk. Kupujúci musí vedieť o svojich otrokoch absolútne všetko. Všetky nedostatky, ak sú, samozrejme, existujú cnosti. Samozrejme, mnohé dievčatá sú strašne rozčúlené, pretože nie sú zvyknuté pred mužmi ani dávať dole závoj. Ale nerobíme zhovievavosť.
  Angelica, tu to začalo byť zaujímavé:
  - A ak otrok z hanby zariadi záchvat hnevu?
  Obrovský a tučný eunuch v sivej farbe s prachom a luxusným turbanom odpovedal za slúžku:
  - A rozprávame sa s nimi pred aukciou a vysvetľujeme, že to nie je prípad, keď sa musíte hanbiť, ale naopak, mali by ste prejaviť pokoru. V opačnom prípade čaká trest. Väčšinou to funguje a otroci sú ticho. Čo sa vás týka, hoci ste panny, zdá sa, že ste zvyknuté chodiť polonahé, podľa opálenia to vidíte, takže buďte trpezlivé. Ak vás predajú do šachovho háremu, bude to ten najlepší zo všetkých možných osudov.
  Alice sa mierne uklonila.
  - Utešili ste nás!
  Dievčatá boli zakryté niekoľkými priesvitnými prikrývkami, ktoré bolo potrebné sňať, aby telo otrokyne predávané na aukcii postupne ukázalo svoje čaro.
  Podľa arabských pomerov boli Alice a Angelica vysoké divy, boli posypané kadidlom a opäť si spustili, nakrútili si nádherné vlasy tak, aby im padali na plecia, uprostred vyjednávania.
  Obaja bojovníci boli pokojní, život, vojna a výcvik ich zocelili, čo znamená, že nebol dôvod na vydesenie. Čo sú pre nich predsudky a povery? A za svoje telo sa nemajú za čo hanbiť.
  Tu zaznel signál a otroci boli vedení na aukciu. Tu, mimochodom, vo vysokých opätkoch, na ktoré dievčatá neboli zvyknuté, poriadne stláčali nohy a bolo nepríjemné, že ponožka bola štípaná a zodpovedala za celú váhu silných, dievčenských tiel.
  Takže to už bola chôdza, niečo ako inkvizičné mučenie, avšak v miernejšej verzii.
  Veľa ľudí sa zišlo, kde boli dražby, pre chudobných. Predávali ženy, deti, mužov. Ale bolo to na otvorenom piedestáli s nekvalitným alebo málo hodnotným tovarom. Ženy sa však nemilosrdne vyzliekali a pred všetkými tápali, tie, čo sa snažili skryť, bili bičmi. Bolo počuť stonanie a veľa kvílenia. Áno, a výkriky niekedy vyjadrovali utrpenie. Strašidelné to bolo najmä pre deti, ktoré zostali bez rodičov, ktoré brali na aukciu nahé a čochvíľa im kupci liezli do úst s neumytými prstami a štípali ich. Takže plač bol hromadný, ako piskot biča. Okrem toho to páchlo aj rôznymi splaškami, miestami bolo vidieť koláče, ktoré tu nechali somáriky. Iba pár ošarpaných, zeleno sfarbených motocyklov čiastočne zničil stredovekú krajinu obchodovania s otrokmi.
  Alice trpko poznamenala:
  Aké je to ponižujúce. Správajte sa ako zvieratá.
  Angelica dodala:
  - Dúfam, že to nie je pre nás?
  Hlavný eunuch uistil dievčatá:
  - Nie, predajú ťa v paláci pre bohatých ľudí. Mimochodom, ak sú nohy dievčaťa unavené z topánok, rikša vám dá jazdu.
  Áno, vysokí, arabskí mladíci dostali koče a dámy na nich sedeli. Na oplátku, sprievod od stráže, nečakane získal bicykle. Veľký eunuch sľúbil:
  - O chvíľu dosiahneme jasný cieľ!
  Tentoraz náhubok neklamal. Palác, kam priviezli dievčatá, bol veľký, luxusný, so sochami a fontánami.
  Hlavné je však samotné miesto na zjednávanie, ktoré pripomína divadelné javisko. A aj tu sa muselo čakať v rade. Angelica sa dokonca spýtala:
  - Je to hlavné centrum obchodu s otrokmi?
  Hlavný eunuch povedal:
  "Toto je hlavné centrum obchodu s otrokmi. Muži sa väčšinou predávajú inde. Ako mimochodom, a chlapci, pre útechu ...
  Dražba bola aktívna, verejnosť sa zišla veľa a to všetko v luxusnom orientálnom oblečení. V európskych krojoch bolo len pár ľudí, ale celkovo to bola poriadna kopa. Bol tam veľký hluk a dievčatá, ktoré vyviedli na nástupište, buď postupne odhaľovali, alebo hneď vyvádzali nahé.
  Tu je jeden z nich, napriek tomu odolal poníženiu a vyvolal záchvat hnevu. Pri sťahovaní kože zaživa revala ako jalovica na bitúnku. Dozorcovia jej zapchali ústa a vyniesli ju z miestnosti. Hlavný eunuch povedal:
  "Budú ich bičovať, aby si nepoškodili kožu, možno opečú aj stehienka na pekáči, aby sa chodidlá pokryli malými pľuzgiermi, možný je aj stojan. Pani sa musí spamätať. Ste rovnakí, ak vyhodíte "kone", dostanete krutý trest bez zmrzačenia a budete opäť vedený k predaju.
  Angelica sa stále pýtala:
  - Ak sa znova rozčúlime!
  Eunuch povedal prísne:
  - Potom ťa nabodnú na kôl, tak pokúšaj osud!
  Keď dievčatá konečne vyviedli na nástupište, pocítili väčšiu úľavu ako strach.
  Manažér aukcie prečítal:
  - Dve mladé šarmantky, panenské, vášnivé, vycvičené k láske na západný spôsob, ale ešte nepoznali mužov. Blond a ohnivý predávaný ako pár. Vyvolávacia cena je päťtisíc zlatých piastrov.
  Ako odpoveď zazneli nespokojné výkriky v arabčine:
  - Ukáž nám ich tváre! Aké divy.
  Eunuchovia, ktorí stáli po stranách, zhodili z dievčat závoj a zakryli ich fyziognómiu, horiacu vzrušením. Gerda sa mimovoľne zachvela, predstava, že ju teraz vyzlečú pred pár stovkami žiadostivých mužov, bola taká nechutná, že jej nežná tvár sa zmenila na šarlátovú a zafírové oči jej poskočili.
  A publikum kričalo od radosti a ideme preč:
  - Sedemtisíc piastrov.
  - Osemtisíc!
  - Desať tisíc!
  - Dvanásťtisíc! kričal muž so sivou bradou v zelenom turbane ozdobenom smaragdami.
  Angelica sa spýtala eunucha:
  - A koľko je dvanásťtisíc piastrov, ak sa prepočítajú na európske peniaze?
  Eunuch bol podobne skúsený a vzdelaný:
  "Je to asi stodvadsaťtisíc amerických dolárov. No, približne rovnakou mierou, ak počítate do zlata!
  Alice zaokrúhlila pery.
  - Mama Mio, toto sú tri ťažké tanky M-16.
  Angelica opravila:
  - Nie, oveľa viac!
  Naozaj vysoký, dosť suchý muž s orlím nosom a šarlátovým turbanom ponúkal až pätnásť a pol tisíc piastrov.
  Hlavný eunuch zašepkal:
  - Tento v šarlátovom turbane, sám Ali-Topal, dodávateľ háremu iránskeho šáha. Nie je zvyknutý strácať ponuky.
  Bohatý muž v zelenom turbane so smaragdmi vydal:
  - Sedemnásťtisíc piastrov, za pár hodín...
  Potom vstal mladý muž bez turbanu, ale v európskom kostýme a zakričal:
  - Osemnásťtisíc piastrov! Tieto ženy sú hodné mňa, Inda Raja Malika.
  Nastala dočasná pauza... muži sa rozčuľovali... Bohatý muž v smaragdovom turbane povedal princovi:
  - A chceš dať peniaze za dve krádeže, za ktoré si môžeš kúpiť torpédoborec?
  Princ nahnevane odpovedal:
  - Chceš spať so železnou loďou?
  Medzitým eunuchovia zhodili z dievčat prikrývky, ktoré zakrývali ich pôvabné guľovité prsia. Na bradavkách sa leskli ako ružové puky. Obchod ožil. Jeden zo šejkov vysypal z kabelky hrsť diamantov a povedal:
  "Ponúkam za ne dvadsaťtisíc piastrov!" Tie stoja za to!
  - Dvadsaťjedentisíc! - ponúkol muža v zelenom turbane.
  -Dvadsaťdvatisíc! Princ zavrčal.
  - Dvadsaťpäť tisíc! - Vysadené dodávateľom Šaha.
  Medzi radmi sa ozval bzukot, ale vyjednávanie neprestalo. Šejk pribehol ku klenotníkovi, vytriasol celý obsah kabelky a spýtal sa:
  - Pozrite sa na tieto diamanty!
  Vytlačil:
  - Dvadsaťosem piastrov!
  Šejk zavrčal:
  - Sú moje, obe dievčatá!
  Princ z Indie namietal:
  - Nie moje! Tridsaťtisíc piastrov!
  Opäť nastala pauza. Zoberme si tristotisíc amerických dolárov, to je na tie časy obrovská suma. Mnohí sa začínajú pýtať, či sa oplatí dievčatám toľko vyložiť.
  Na signál eunuchovia odhodili závoje, ktoré zakrývali brucho otrokov, a potom si sňali diadémy, rozprestreli si nádherné vlasy... Aukcie sa opäť obnovili, strechy mužov išli.
  - Tridsaťtri!
  - Tridsaťpäť!
  - Tridsaťdeväť!
  - Štyridsaťjedentisíc!
  Pauza .... A potom dodávateľ šachu vydal:
  - Štyridsaťpäťtisíc piastrov. A ostatných upozorňujem, že ten, kto pomenuje sumu a nebude ju môcť zaplatiť v plnej výške, bude verejne zbičovaný a potupne vylúčený z dražby.
  Šejkov to trochu odradilo... Potom neboli také hojné toky petrodolárov a samotný dolár ešte nestihol znehodnotiť, takže suma bola veľmi veľká. A daj ju za otroka...
  Ale hlavný eunuch ešte nevyložil všetky tromfy a z dievčat odletel posledný závoj zakrývajúci boky a nohy. A potom stlačenie cvokov oslobodilo nohy od topánok na vysokom opätku. Nasledoval príkaz:
  - Tancuj!
  Ak žena tancuje, tak to vôbec nie je také, ako keď stojí na mieste. Koniec koncov, toto už nie je socha, aj keď je krásna, ale živé chvejúce sa telo. A dievčatá silne vzrušené hanbou a zároveň pikantnosťou situácie tancovali veľmi energicky.
  - Päťdesiat tisíc! zastonal muž v zelenom turbane.
  -Päťdesiatpäťtisíc! - Dodávateľ háremu sa nevzdal.
  - Šesťdesiat! - zakričal jeden zo šejkov.
  - Šesťdesiatpäť! - Pridaný dodávateľ šeku.
  - Sedemdesiat! - kričal majiteľ smaragdového turbanu.
  - Osemdesiat! - prerušil ho dodávateľ šachu a dodal. - Nešťastne skontrolujte rovnováhu, môžete dostať bič.
  Posledný huckster zvädol... Nasledoval rým:
  - Raz, dva... - Nasleduje pauza, zrazu si to niekto rozmyslí... Alica zašepkala (áno, kedy to už konečne skončí! Som ateista-komsomolčan pripravený modliť sa k Alahovi!). - Tri! Predané dodávateľovi Šahovho háremu.
  Okamžite cez dievčatá prehodili závoj a doslova v náručí ich vyniesli z dražby. Tak sa skončil "pracovný" deň bojovníkov. Presnejšie, ešte nie. Naložili svoj skutočný príves kúpený v Amerike a odviezli ho do Teheránu. Samotné dievčatá boli v skutočnosti stále nahé, ale prikryté posteľnými prikrývkami a ležali na pohovkách. Dokonca dostali gurmánske jedlá a stráže zostali vonku. Tak si ľahni a užívaj si, drahá.
  Alice prekvapene poznamenala:
  - Stále je to zvláštne! Dostali sme sumu rovnajúcu sa dvadsiatim americkým ťažkým tankom. To je bohatstvo so zlatými dolármi, ktoré ešte nie sú znehodnotené infláciou. A predsa žiadna hrdosť, niečo nie je cítiť!
  Angelica si povzdychla.
  - Zlato je vždy hodnota, ale keď sú z neho vyrobené tyče klietky, chcete ho zľaviť!
  Alice navrhla:
  - Možno budeme hrať v mestách. Pomenujeme mesto a potom ďalšie, aby začínalo na konci predchádzajúceho?
  Angelica negatívne pokrútila hlavou.
  - Už je to akési žmolkované. Možno vás napadne niečo iné. Aké nápady?
  Alice našla:
  - A potom poďme postupne robiť kliky. Kto sa rozbije ako prvý, prehrá!
  Angelica ochotne súhlasila:
  - Tu je to! Zároveň precvičíme ruky a hrudník. A potom naše nohy dostali dostatočnú záťaž, ale neboli tam žiadne ruky!
  Kým sa dievčatá zabávali, horúco bolo aj v Afrike....
  Prápor ZSSR Red Eaglet sa pohyboval na juh ... Také sú pomlčky a nútené pochody. Chlapci už boli vtiahnutí do dusivého a vyčerpávajúceho rytmu behu po púšti a džungli. A po ceste sme museli prekonať vojenský odpor Angličanov.
  Najmä kontrolný bod s dvoma guľometnými vežami. Tu som musel pred použitím granátov trochu strieľať. Neboli žiadne straty...
  Potom to však bolo ešte ťažšie, osem tankov a štyri samohybné delá bolo zakopaných v zemi a okolo nich bola pechota, guľomety, skúsení vojaci, zákopy vykopané šesťuholníkom. Nie je také ľahké sa sem dostať, akási opevnená oblasť na križovatke troch ciest vedúcich a spájajúcich Somálsko, Sudán a Etiópiu.
  Nebolo ľahké sa priblížiť, oblasť bola prestrieľaná a les naokolo vyrúbaný. Vladimir, ktorý si uvedomil dobrodružnosť útoku, sa chystal zavolať na pomoc letectvo, ale Dimka Rocket ponúkol, že postaví podobu katapultu a hodí pár zväzkov protitankových granátov.
  - Nie je potrebné rozptyľovať červené letectvo, najmä preto, že nepriateľ má najmenej päť silných protilietadlových zbraní kalibru 90 milimetrov, nepočítajúc viac vzduchových zbraní. Je tu malá nepriateľská základňa a proti základniam sú potrebné obliehacie balisty.
  Veliteľ práporu chlapcov a červených Árijcov Vladimír tu celkom oprávnene, okrem iného, pochyboval:
  - Myslíte si, že sa z toho dokážete dostať dostatočne presne?
  Dimka, ktorý spolu s kamarátmi vytláča palmový olej a živicu, potvrdil:
  - Áno, myslím, že áno, strelec Vorošilovský je ešte maličkosť. Áno, a sám Vorošilov je najprimitívnejším bojovníkom. Len mi daj vedenie.
  Chlapec pred výstrelom naozaj meditoval a do granátov pridal aj benzín zmiešaný s palmovým olejom a živicami, do ktorých pridali vápno a karbid. A potom, keď urobil výpočet, prekrížil sa, pozdravil priekopníka a vystrelil:
  - Tu dostanete nedolvyat!
  Jeden výstrel, potom ďalší výkrik:
  - Za vlasť za Stalina!
  Zo strany nepriateľa rev, výkriky, stony.
  Dimka si opäť objednala:
  - Ďalší volej!
  Stony, hukot, plamene zosilneli, ozývali sa výkriky v angličtine: vzdaj sa!
  Tentoraz tam bolo viac ako päťsto väzňov a väčšinou to boli bieli Angličania. Je ťažké uveriť, že títo chlapci len pred šiestimi mesiacmi rozbili prevahu Talianov v Etiópii a v samotnom Taliansku. Ale teraz boli postavené ako biedne stádo oviec.
  Bosí, poškriabaní, ale veselí chlapci vozili väzňov, nedávali pozor na kamene a tŕne pod nohami. A Dimka Rocket dokonca spieval:
  Krajina je pre komunizmus svätá;
  Zapálil si pochodeň celej planéty!
  Noste zástavu stalinizmu,
  Kto dal deťom také šťastie!
  
  Každý z nás má pušku
  Vieme, že vojenská práca je čestná!
  Koniec koncov, pieseň sa ponáhľa šťavnato, nahlas,
  Nad hlavou s červeným svetlom hviezdy!
  
  Prinášame radosť, šťastie celému svetu,
  Majiteľom bol workoholik!
  Tučný kapitalista odpovedať,
  Na trón nastúpil proletár!
  
  Naša šarlátová vlajka, samozrejme farby krvi;
  Zjavuje sa v ňom sila Pána Krista!
  A budú musieť vydržať veľa bolesti,
  Vedú nás svätí z ikony tvárí!
  
  A potom chlapci neuvidia raj,
  Vzkriesia nás vedci s múdrymi myšlienkami!
  Potom stretnite s kvetmi krok vojaka,
  Za brilantného komunizmu!
  
  Súdruh Stalin bol menovaný Pánom;
  Vládnite vlasti a veďte k víťazstvu!
  Naša cesta na vrchol je veľmi šikmá,
  A vy ste skvelým vodcom pre všetko v odpovedi!
  
  Jednota bude naším pozdravom pre národy,
  Komu prospeje bajonet leninizmu!
  Horúci lúč slobody roztopí ľadovú kryhu,
  Pod šarlátovou zástavou kumachu!
  
  Tu tanky trhajú na kusy rad pechoty,
  A všelijakí zbabelci sa bez slova vzdávajú!
  To je hrdinstvo chlapcov statočnej spoločnosti;
  Že lietadlá nie sú hrnce a tanieriky!
  
  Čaká veľká sláva - verte
  Tí, ktorí oceňujú Rusko nad život!
  Otvorme žiarivé dvere do vesmíru,
  Aby nevznikla hnijúca lenivosť!
  
  Pre vlasť je potrebný výkon;
  A my jej ho venujeme, verte nám!
  A zlý fašizmus už bol porazený,
  Na slávu, česť, radosť - generácie!
  Dimka spieval ako skutočný maestro a sovietski chlapci spolu s ním... A nikto nevenoval pozornosť útoku proti totalite, čo v tejto spoločnosti nebolo úplne vhodné. A čo, formálne sovietske Rusko nie je totalitné, ale demokratické!
  Len Danka mu perami zašepkala:
  - No, dáš Dimka!
  Väzňov odovzdali v najbližšej základni a oslobodení chlapci sa ponáhľali ďalej. Doteraz sa nezastavili. Maršal Rokossovsky musel prejsť dlhú cestu až do Južnej Afriky. A skúste si takto prejsť celú Afriku. Navyše na východe afrického kontinentu je oveľa viac britských jednotiek ako na západe. Áno, a v Etiópii musíte počítať s rebelmi a rôznymi pro-britskými kniežatami.
  Bojovní chlapci teda musia behať cez tŕne a kamienky a nemyslieť na odpočinok. Prichádza ďalšia potýčka, tentoraz miestneho, rebelujúceho kmeňa.
  Bitka nebola taká nekrvavá, jedno dieťa padlo z "Bur" úderom priamo do čela. Pravdaže, dostali to aj Sudánci, ktorých kosili štyri stovky pomocou trieštivých granátov a dali na útek.
  Tri deti sa zranili tak ťažko, že ich museli niesť na nosidlách.
  Dimka pred spaním povedala Danke, ktorú tiež jemne poškrabala črepina na štíte jeho širokej hrude:
  "Vidíš, vojna začína byť zábavná. A bitky, tam sú obete a romantika!
  Danka súhlasila.
  - Áno, teraz súhlasím, je tu romantika a obete. Aj keď je lepšie, že z našej strany neboli žiadne obete.
  Dimka šibalsky žmurkla:
  - Oh... Viete, toto si vyžaduje mágiu. Ale ver mi, bude to lepšie.
  Ďalší deň prešiel rovnako intenzívne, niektorí jazdci sa na nich pokúsili zaútočiť, ale chlapci boli v strehu a tentoraz sa vyhli stratám a položili stopäťdesiat útočných typov. Medzi zabitými boli dvaja britskí dôstojníci. A tak sa vojna postupne rozhorela. Bolo zrejmé, že to nie je prechádzka, a nielen nútené pochody.
  Tak sa dostali do britskej pevnosti neďaleko Bakhchi. Ale takmer nebolo treba bojovať. Tucet alebo viac britských vojakov sa pokúsilo zabarikádovať v bunkri, no boli zadymení domácimi jedovatými látkami. Niekoľko Britov zomrelo na mieste a zvyšok vypukol, kde boli zviazaní.
  Ale vybavenie bolo zachytené celkom zvyčajne a Arabi zhromaždení na ochranu bodu zložili prísahu vernosti Sovietskemu zväzu.
  . KAPITOLA #6
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sú už na ceste do Južnej Afriky.
  Ničia anglickú základňu v Namíbii a ako vždy vo veľkom údere. Takí škaredí chlapi.
  Chlapec hodil na Britov granát smrtiacej a deštruktívnej sily a zakričal:
  -Vojak je súdený Bohom a časom, politik je bastard bez súdu a jeho nezákonnosť nepozná časový rámec!
  Dievča agresívne poznamenalo a holými prstami na vysekaných nohách odovzdalo darček smrti:
  - Vojak nehľadá pokoj a búrka tiež neláka, politik pochová svoje výčiny, parazit veľmi závidí!
  Oleg Rybachenko opäť vystrelil na nepriateľa granát, hodil granát holou, detskou pätou a vydal:
  -Vojak je niekedy nedobrovoľne bojovník a nechce zabíjať, ale plní si svätú povinnosť k vlasti, kým politik je dobrovoľný zradca, ktorý rád prasí, nie plniť povinnosti voči voličom!
  Margarita odrezala nepriateľa dobre miereným výbuchom, roztrhla vnútro a povedala:
  - Vojak rieši hádanky v bitkách, politik vytvára prefíkané kombinácie, nemôže vyriešiť vec mierovou cestou!
  Na iných miestach predvádzali výkony dievčatá.
  Alice a Angelica robili kliky niekoľko tisíckrát, ale celé spotené nechceli jeden druhému ustúpiť. Dievčatá napokon celkom rozumne zvážili, že už toho majú dosť a sila im ešte príde vhod. Preto je lepšie odpočívať.
  Angelica uviedla:
  - A ty a ja sme ako ruské dedinské ženy, teda tvrdohlavé. Čím sa teraz zabávame?
  Alice žartovala:
  - Pravdepodobne motýle...
  Príves zastavil a dievčatá opäť priniesli jedlo na zlatých podnosoch. Po brutálnom cvičení s klikami boli bojovníci veľmi hladní. Nenásytne sa vrhli na jedlo a pitie... Jedli koláče, čokoládu, ovocie s medom... A nevšimli si, ako sa na nich prevalil ten najťažší spánok.
  Premenené na skutočnú telenovelu: snová séria pokračovala;
  Nová nádej omámila srdcia oboch najkrajších jazdcov. A jazdili na svojom úžasnom koni - megagnómovi.
  Angelica nadšene povedala:
  - Viete, keď ste v tomto svete fantázie, človek skutočne odpočíva vo svojom vesmíre hromového železa!
  Alice, ktorá odhalila svoje perleťové zuby, súhlasila:
  - Naozaj je! Uvoľnite sa a odveďte svoju dušu preč.
  Ohnivý diabol prehovoril:
  - Keby vojna neexistovala, tak ju mali vymyslieť a na rozdiel od všemohúceho Boha by táto rozprávka vyzerala neporovnateľne vierohodnejšie!
  Alice podľahla:
  - Myslím že áno! Ale vediac, aký veľký je Stalin v našej krajine, je celkom možné veriť v existenciu Najvyššieho Boha!
  Angelica s prefíkaným pohľadom a celkom logicky objasnená:
  - Ale ak, samozrejme, Všemohúci Boh nie je Ježiš Kristus!
  Alice si ťažko povzdychla.
  - Je ľahšie veriť v nemohúcnosť diabla ako vo všemohúcnosť Ježiša!
  Keď temnotu noci vystriedal viskózny súmrak pred úsvitom, cestu zablokoval zvláštny tmavý pás. Akosi vzdialene vyzerala ako pytón škvrnitý. Mohutné, bodkované a s bizarnými krivkami, balvany sa tiahli v nekonečnej rade cez vlhkú, drsnú trávu.
  Alice zvolala:
  "Tu je to pravdepodobne hranica majetku pána podsvetia!"
  - Nie, neboj sa, svetlovlasá diva, to je len stará hranica! zvolala Angelica šťastne. - Teraz sme skoro, no, dúfam, že áno - len doma!
  Bosý blonďavý bojovník sa zaškeril.
  - A ty si ešte plný optimizmu až po krčné mandle!
  Ohnivý bojovník bol urazený:
  - Kto by už bezdôvodne hovoril o optimizme!
  Mechové kamene nikto nestrážil a na druhej strane bolo prázdno ako na strane impéria zlých trollov a ghúlov. Alice si prstami bosej nohy poškrabala mušličku a zapískala:
  - Však je tu fajn! Alebo skôr smutné!
  Prekročenie týchto hraníc, podobne ako nedávna rieka, samozrejme nedávalo žiadne záruky, no predsa len sa žiariví utečenci cítili o niečo pokojnejšie.
  Angelica to vyjadrila poeticky:
  - Tu je zasľúbená zem, ale nie Izrael!
  - A prečo je tá nová hranica tak zvláštne položená? - spýtala sa Alice a svojim žiarivým pohľadom sledovala hromadu balvanov. - Pravdepodobne je to pohodlnejšie ako na kameňoch alebo tam nie je?
  Angelica zavrčala:
  - Prečo to potrebuješ vedieť?
  Alice pokrčila plecami.
  - Áno, taká zvedavá. Som nováčik v tomto svete. Aj keď na to nemôžete byť hrdí!
  - Kamenná hranica nebola stanovená pre vlkodlakov alebo bojovníkov. Predtým existovali krajiny hryzcov do kostí - krutých a veľmi silných zabijakov trollov. Vojna s trolmi, elfmi, vlkodlami a tigrími švábmi sa ťahala stáročia. Armády rôznych tvorov boli jednoducho obrovské - dosahovali státisíce! Raz vyhrali množstvo víťazstiev, trollovia hryzúce kosti, dostali sa až na samotné úpätie a takmer zničili Peach-Amber - a to je napokon hlavné mesto Krajiny lásky a nádeje, ktorej Žiarivé svetlo a zdroj energie drží Srdce vesmíru! - Angelica vydala.
  Alice zvolala a zovrela ruky:
  - Aká hrôza! Takže všetky vesmíry a nespočetné svety boli ohrozené?
  Ohnivá bojovníčka láskavo ubezpečila svojho priateľa:
  "Ale ich sila v horách vyschla. Potom, v dobrom roku, naši bojovníci spolu s elfmi napriek tomu prevrátili armády zlých trollov a vyradili ich do posledného. Ich tráva bola celá spálená, mestá boli obsadené a uzdravené. A hranica bola presunutá z hranice na hranice severu!
  Alice sa zachichotala.
  - Wow! Ale takéto príbehy sú typické takmer pre všetky rozprávky!
  Angelica celkom logicky odpovedala:
  - A čo je rozprávka, ak nie trochu prikrášlená životom
  - Chceš povedať, že bojovníci zachránili vesmír... - Gerda začala chápať, prečo Angelica nevyzerá inak ako bohyne staroveku, ktoré Gréci zobrazovali vo svojich sochách.
  Pomedzi prsty jej prekĺzla jašterica jantárovej farby, čo spôsobilo šteklenie.
  - Všetci bojovníci sú potomkami starovekých bohov a bohýň. Preto tu tak dlho existuje rajský svet. Ale Lucifer povedal: dosť milosti! Nuž, ghúli sa rozhodli, že Árijci zdegenerovali, preto zaútočili na ríšu spravodlivosti a šťastia...
  Angelica dokončila a šikovne chytila jaštericu holými prstami.
  Alice zavrčala:
  - Ó áno. Takže aj my sme zdegenerovali... Kto by rozprával pri pohľade na šialených trollov a na krásy našich dievčat a škriatkov!
  Angelica rozumne odpovedala:
  Každý národ má svoj vlastný koncept krásy.
  Alice súhlasila. Zoskočila z megagnóma a urobila salto vo vzduchu.
  - Áno, pojem krásy pre každý národ a druh má svoj vlastný. Len teraz sú názory na nehoráznosti prekvapivo rovnaké pre všetkých bez výnimky. Existuje taký fenomén. Mimochodom, obyčajne, keď sa povie dievča, pridá sa krásne, a keď je stará žena škaredá!
  Angelica tiež urobila salto a roztočila svoj meč:
  - Áno, niečo také je... Všetci ľudia, myslite si, ľudia milujú mladosť a boja sa staroby. Toto je taký typický jav. Nedá sa však len súhlasiť s tým, že je to prirodzené.
  Tu sa rozhovory dievčat prerušili, pred nimi vyskočila ďalšia šelma, už starý známy tiger-šváb. Pravda, bol sám, ale s dvoma veľmi dlhými mečmi a dokonca aj štítmi.
  - Nie, že dievčatá-bojovníčky budú bojovať?
  Angelica urobila krok k nemu:
  - Samozrejme, verte mi, nebudeme hanbliví! A vy ste sa nebáli prísť k nám sami!
  Tiger-šváb namietal:
  - Nie, bosé krásky, len nie som sám.
  Alice zapískala.
  - Vedel som, že sa nikdy neodvážiš bojovať čestne. Predpokladám, že si so sebou priviedol armádu?
  Tiger-šváb namietal:
  - Nie, som vlastne sám, ale sú so mnou moji temní bohovia, ktorí mi pomôžu ťa poraziť. Bojovať budeme len my, dúfam, že úprimne - jeden na jedného!
  Alice s viditeľnou dychtivosťou súhlasila:
  - Samozrejme, aby som bol úprimný. A keďže som blondínka a temní bohovia vám pomáhajú, výber súpera by mal padnúť na mňa!
  Angelica sa potichu, náhle, akoby tlakom odtrhol ventil, otočila a spálila Alicu veľmi nepríjemným pohľadom. Z pier bojovníka unikol nesúvislé zasyčanie.
  Blonďatá bojovníčka bola ohromená:
  - Čo si, priateľ?
  "Nerád sa s tebou rozprávam," povedal nakoniec Ohnivý Diabol nudne a ľadovo odmerane. - Cítim ťa ako prázdne miesto.
  Alice sa pokúsila upokojiť svoju priateľku:
  - A predsa je to moja voľba! Angelica buď vlastenka, nie egoistka, dôsledná v službe Sovietskemu zväzu...
  Angelica sa zadusila:
  - Dobre, bojuj! A vyhrajte, ak môžete, samozrejme, a ja vám verím!
  Tigrovaný šváb sa okamžite vyrútil na blonďavú bojovníčku. Očividne sa ju snažili drzo zobrať v nádeji, že sa nositeľka blond vlasov ešte neohriala. Ale zdá sa, že Alice bola na to pripravená. V každom prípade jej najostrejší pokladník rozpáral brucho netvora už v prvých sekundách bitky. Angelica povzbudila svojho priateľa:
  - To je správne! Vidíte vo forme!
  Nepriateľ škaredo zakričal:
  -Áno, si bielovlasý tvor!
  Tigrovaný šváb sa švihol príliš široko a investoval všetku svoju silu, čo Alice dokonale využila a odrezala útočníkovi štetec. Potom sa vyjadrila:
  - Hojdačka je široká, ale výhľad je úzky!
  Šváb tigrovaný ako odpoveď zaútočil a snažil sa kopať aj dolnými končatinami. Ale blonďavý terminátor si veľmi obratne porezal koleno, čím prinútil nepriateľa zavrieť. Angelica opäť schválila:
  - To je celkom v štýle neporaziteľného Sovietskeho zväzu. Teraz to rýchlo ukončite.
  Alica sa na svoju korisť vrhla ako tornádo v trópoch, šváb tigrovaný sa sotva stihol ubrániť a niet divu, že sa jeho škaredá hlava čoskoro oddelila od tela. Tak sa bitka skončila...
  Angelica vyjadrila svoje myšlienky:
  - Všetko nemožné je možné, to viem určite! Je nemožné byť navždy nepoškvrnenou pannou!
  Alice sa potom prekvapene spýtala svojho priateľa:
  - A prečo, keď som s ním chcel bojovať, si to zobral tak chladne, ako keby to bol nejaký podlý trik. Koniec koncov, je to moje právo!
  Angelica sa zaškerila.
  - A moje právo odmietnuť vám vysvetlenie. Ale príde čas a všetko sa dozviete!
  Alice si ťažko povzdychla, ale svoju kamarátku otázkami neobťažovala.
  Boli ticho až do východu slnka. Angelica postupne vychladla a bola akosi brzdená. Hieroglyfy na brnení kývajúceho sa megagnóma boli čoraz ostrejšie, ako nebeská klenba bledla. Keď sa vyjasnilo, Alice mohla podrobne vidieť mesto na pravej strane rieky, rozložené pred nimi, s vlnami farby pomarančového džúsu. Obrovský znak však pôsobil zvláštnym dojmom, bol vytesaný z polodrahokamov, s úžasnými detailmi a možno hra ranného šerosvitu oživila tento malý magický basreliéf. Vertikálne umiestnený vták roztiahol široké, ale ohnuté krídla a otočil hlavu z profilu.
  Dobre ohraničené vypúlené oči symbolizovali ostrý zrak a ohnutý dravý zobák bol nebezpečne ostrý. Ale najprekvapivejšie bolo nižšie. Každé perie krídla bolo tiež malým vtákom a všetci spolu sa stali zamrznutým oddielom bojovníkov, ktorí verne hľadia na svojho veľkého vládcu, ako keby čakali na rozkaz ... Sila, lojalita a pripravenosť na okamžitý útok boli majstrovsky odovzdané. Alice sa dlho pozerala na toto mocné znamenie a premýšľala...
  Spánok dievčat bol podľa očakávania prerušený, no stalo sa, nie je to vôbec tak, ako si priatelia naplánovali. Zobudili sa v nádhernej, obrovskej sále rozprávkovo krásneho paláca, kde každá maličkosť bola majstrovským dielom svetového umenia, kde bol voňavý vzduch a spievali rajské vtáky.
  Tiekli potoky sladkej vody, bazén plný šampanského striekal a steny boli vo vzoroch. Samotné dve dievčatá ležali na vysokých páperových perinách, na posteliach hodnej kráľovnej zo Sáby. Všetko by bolo vo všeobecnosti skvelé, keby nebolo zlatých retiazok spájajúcich zápästia a členky dievčat. Ich nádherné, krásne nahé, magické telá boli akoby ukrižované na posteliach. Taký je bezmocný stav ponížených a rozprávkovo žiariacich otrokov.
  Angelica si zhlboka povzdychla.
  "Takže som nevedel, že klietka môže byť zlatá, nielen v prenesenom zmysle.
  Alice utešovala svojho priateľa:
  - Len šach môže mať taký veľký a luxusný palác. Takže v skutočnosti dosiahli svoj cieľ a dorazili do cieľa!
  Angelica sa milo usmiala.
  - Zaujímalo by ma, aký je to šach?
  Akoby v odpovedi na otázku sa ozvalo šplechnutie a z bazéna so šampanským vyliezol veľký bradatý muž, ktorý vyzeral na päťdesiat alebo päťdesiatpäť rokov. Bol so širokým hrudníkom a širokými ramenami, no s bruškom. Bola v ňom veľká prirodzená sila, no svaly plávali tukom z nečinného životného štýlu a obžerstva. Tento muž bol nahý, jeho ozdobou bol iba vzácny talizman na retiazke, ale nebolo pochýb, bol to šek. Áno, a talizman na hrudi bol symbolom kráľovskej moci.
  Samozrejme, videli dievčenskú fotografiu šacha, hoci na nej vyzeral mladší a jeho brada bola kratšia.
  Šah sa práve vykúpal v šampanskom, no kráčal vytrvalo, pohľadom sebavedomého vládcu. A samozrejme, nové hodiny pre hárem nemohli prejsť jeho pozornosťou. Ako prvé sa k Alici priblížil autokratický (formálne neobmedzený) vládca Iránu. Jeho chlpatá ruka spočívala na členku dievčaťa a jemne ho hladila. Blondínka sa na Šahu pozrela ľahostajným pohľadom, no vtom ju telo začalo prezrádzať a líca sa jej začervenali hanbou.
  Si panna panna? - spýtal sa pán Gerda.
  Blondínka so slzami v očiach odpovedala:
  - Áno Pane!
  Šah sa ironicky usmial.
  - No, to je skvelé. Teraz sa stanete ženou, po prvej skúsenosti užívať si potomka Alahovho posla ako kráľa v tridsiatej generácii.
  Po Aliciných šarlátových lícach stekali skutočné slzy:
  - Je to také bolestivé a kruté, pane. Strašne sa toho bojím!
  Shah položil svoju širokú ruku na luxusný bok dievčaťa a začal masírovať, upokojujúc:
  - Nemali by ste sa báť! Som zručná milenka. Bolesť bude krátka, ako uštipnutie komárom, a potom sa ponoríte do oceánu rozkoše.
  Alice pokračovala a bez najmenšieho tieňa pretvárky plakala. Myšlienka straty nevinnosti bola skutočne hrozná. Najmä pre puritánskeho kresťana ako ona.
  - Nie, prosím... Si taký obrovský, obrovský muž, dovoľ mi...
  - A čo ona? Šach bol prekvapený.
  - Ja sám osedlám tvoju dôstojnosť hodnú titána a urobím to tak opatrne a zručne, že to bude dobré pre teba aj pre mňa. Prosím ťa pre dobro Alaha!
  Šach bol v rozpakoch, skutočne mu bolo ľúto nevinného dievčaťa, ktoré vyzeralo ako najčarovnejší anjel, a prikázal:
  - Pustite ju!
  Dvaja strážcovia eunucha, ktorí nasledovali šacha, neúnavne potriasli kľúčenkami a rýchlo otvorili zámky na rukách a členkoch plavovlasého dievčaťa. Tak pomaly vstala a usmiala sa na šacha. Prikývol ju k sebe:
  - No tak, zlatko, skoč na môj kolík.
  Alice naozaj vyskočila a lakťom udrela šachu po brade. Obrovský muž spadol... Eunuchovia si stihli len vydýchnuť, keď Alicina bosá noha zatlačila tú napravo s okrúhlou pätou do solar plexu, čo spôsobilo silný bolestivý šok, ktorý jej vyrazil dych a zadržal výkrik. Eunuch naľavo natiahol šabľu, ale padla na neho rana, Alice zasiahla spánky ťažkým talizmanom odtrhnutým z panovníkovho krku.
  Tentoraz sa to stalo osudným... Ďalšiu ranu zasadila blonďavá bojovníčka zozadu do hlavy druhého eunucha, zohnutého po šťouchaní solárnym plexom. Tak bola zničená najbližšia stráž Šaha. Angelica zavolala na Alicu tichým hlasom:
  - Vezmi kľúče a rýchlo ma pusti!
  Blond terminátor odpovedal:
  - To nie je problém! Teraz!
  Nebolo ťažké otvoriť reťaze, pretože tu neboli žiadne špeciálne možnosti s kľúčovou dierkou a kľúčom. Vo všeobecnosti boli dievčatá skôr spútané nie zo strachu z atentátu, ale preto, aby sa mohli hrať.
  Keď sa Angelica oslobodila, Shah práve začal zdvíhať hlavu a snažil sa zotaviť z ťažkého nárazu. Ohnivý diabol vytrhol zavraždenému eunucha z opaska dve dýky. Jednu hodila Alici a druhá vyskočila a dotkla sa šachovho hrdla:
  - Nuž, vládca Perzie a Iránu, mocný autokrat... Chcete si zachrániť život a životy státisícov svojich poddaných, ako aj zachovať nezávislosť krajiny a, samozrejme, svoje osobné moc?
  Šah sa ťažko skrčil a zmätene zamrmlal:
  - No, kto to nechce... Všetci to chcú!
  Ohnivý diabol zúrivo blysol svojimi smaragdovými očami:
  - Tak okamžite vyhláste vojnu Británii a uzatvorte spojenectvo so Sovietskym zväzom!
  Šah, ktorý často žmurkal, sa na nich pozrel a nakoniec mu svitlo:
  - Takže ste sovietski špióni. Aký som ja somár, oslepila ma žiadostivosť, no musel som uhádnuť, kto si. Je možné, aby bežné Európanky mali také svalnaté a suché telá...
  Angelica pokrčila plecami.
  - Všetko, čo sa robí k lepšiemu. Napríklad vojská ZSSR sú neporaziteľné a vaša slabo vyzbrojená a slabo vycvičená armáda by bola napriek veľkému počtu nepochybne porazená. A pár britských divízií, ktoré sa nachádzajú na vašom území, príliš málo pomoci. Máte teda veľkú šancu udržať si moc, bohatstvo a konečne sa zbaviť poručníctva Británie. Alebo umri v hanbe... Len si pamätajte, som sadista a najskôr odrežem vašu dôstojnosť, čo je bolestivé aj ponižujúce.
  - A týranie mojich katov ťa nedesí? - Nie celkom sebavedomo zamrmlal šach.
  Alice sa v odpovedi zachichotala.
  - A veľmi dobre vedeli, do čoho idú súhlasom s takouto úlohou. Živí sa nevzdáme a ak nás chytia, pokúsime sa zniesť mučenie ako praví členovia Komsomolu. A vaša smrť sa už rovná dokončeniu úlohy, keďže odpor sťatej iránskej armády už nebude taký organizovaný a mnohí vo vašom okolí sú za spojenectvo so sovietskym Ruskom.
  Shah trochu viac, váhal kvôli vzhľadu, rezolútne a rozhodne povedal:
  - Presvedčil si ma! Tak dobre, vojna za Anglicko, únia za ZSSR!
  Angelica tvrdo povedala:
  - Oficiálne vyhlásite vojnu, aby nedošlo k podvodu, budeme vás a stále s vami sledovať. Vzhľadom na našu krásu to nevzbudí žiadne podozrenie. A majte na pamäti, že s kamarátom hádžeme dýkou rovnako majstrovsky, ako bojujeme alebo strieľame.
  - Áno! - neveriacky zamrmlal Shah.
  Angelica tu silou hodila dýku holými prstami. Po preletení tridsiatich metrov sa zdalo, že prerazí trup motýľa, ktorý sa krčí na starom portréte. Šah, ktorý mal ostrý zrak, bol prekvapený, ako presne sa ukázalo, že malé telo hmyzu bolo prepichnuté. Znova zamrmlal:
  - Presvedčil si ma! Urobím pre teba všetko... Ale ak chceš, dám ti truhlicu zlata na noc lásky a najbohatšiu provinciu Iránu?
  Angelica okamžite odpovedala:
  - Súhlasím, ale iba pod podmienkou zachovania integrity ...
  Shah znížený plat:
  - Potom už len za truhlicu zlata, kde bude presne cent z drahého kovu. Vaša nevinnosť zostane, ale všetko ostatné urobíte, ako vám prikážem!
  Ohnivý diabol odpovedal za Alicu a za seba:
  - Samozrejme, súhlasíme, ale až po dodržaní všetkých oficiálnych obradov a formalít! Britská vojna, spojenectvo so ZSSR alebo sovietske Rusko. Tu je predpoklad.
  Dohoda s majstrom bola spečatená podaním ruky...
  Ďalej to už vo všeobecnosti nebolo také zaujímavé, šach oficiálne vyhlásil džihád Británie a uznal spojenectvo a patronát ZSSR nad Iránom, v skutočnosti sa stal vazalom sovietskeho Ruska. Nikto z jeho blízkych nenamietal a britskí vyslanci a predstavitelia boli okamžite zatknutí.
  Skupina armád "Vostok" Bagramyan a Konev prekročili hranicu do Perzie ....
  Úloha bola úspešne splnená a dievčatá vystrašila iba nadchádzajúca noc lásky so šachom. Aké je to príliš hlúpe pre mladé panny, aj keď nie sú zbavené svojej nevinnosti.
  Aby však rozveselila seba a svojho priateľa, rozhodla sa Alice zahrať pieseň, ktorú práve zložila:
  Bolo to tiché, skromné dievča,
  Sníval som o vlastnom dome!
  Takže detský smiech tiekol zvučne,
  Aby bol medveď v lese krotký!
  
  Chcel som pokojné zrelé pole,
  Chmýří zlatých kláskov!
  Aby ste nepoznali zmätok navždy,
  A že nebolo nepriateľov!
  
  Ale prichádza tatársky nájazd,
  A klepot kovaných kopýt!
  Nuž, kde ste pluk husárskych bojovníkov;
  Čo je známe svojimi nadávkami?
  
  Kde sú rytieri, vy ste obri,
  Ale prečo neexistuje žiadna ochrana?
  Tu je naša jediná vlasť;
  Horúce, pekelné svetlo!
  Vedú ma do jarma bosého,
  Pri šiškách, konároch a stepiach!
  A bičom si rúbu po chrbte,
  Aké ťažké je stonať v reťaziach!
  
  Krk dievčenského nepriateľa s lasom,
  Stlačený a chce škrtiť!
  Tu v kráľovstve zlého sultána,
  Stal som sa horúcou hrou!
  
  Najprv na poli som trpel
  Tašky mali na sebe štipľavý snop!
  Ale krása kvitla
  Predsa štedrý suverénny Boh!
  
  Tu sa to Pánovi páčilo;
  Poslali ma do seraglia!
  Tam cíti silu muža,
  Začal som potešiť všetky odpadky!
  
  Poznať také poníženie
  Obchodujte s najsladším telom!
  Je lepšie znášať nedostatok,
  Aby moja vlastná matka neľahla!
  
  Čo ma čaká na konci cesty, neviem
  Straší starobu a kata!
  Ale v nebi nie je miesto pre márnotratníka,
  Zostáva len - horko plač!
  A v Afrike došlo aj k udalostiam, ktoré ovplyvňujú súčasný chod dejín.
  Prápor Red Eaglet bojoval ešte s niekoľkými šarvátkami, po ktorých nastal krátky útlm. V Sudáne boli britské posádky buď zničené, alebo kapitulované, len v Somálsku stále tleli samostatné, ale rýchlo miznúce ohniská odporu. No na juh pochodovali mobilné kolóny a pohyb spomaľoval len zlý stav afrických ciest a problémy s dodávkami paliva.
  Ale ich prápor, neoficiálne nazývaný "Gepardi", sa dokázal vyčleniť a zdá sa, že sa im venoval aj vodca Stalin. Nech už to bolo akokoľvek, nasledoval rozkaz: odmeniť chlapcov a previesť ich do Francúzska, dopravným lietadlom.
  Najnovšie správy potešili najmä nemeckých chlapcov: znamenalo to, že s najväčšou pravdepodobnosťou dostanú príležitosť zabojovať o samotnú britskú metropolu. A to je oveľa čestnejšie ako boj v obrovskej, no polodivokej Afrike.
  Prápor, ktorý sa vyznamenal, bol ocenený, samozrejme, samotným bojovým maršálom Konstantinom Rokossovským. Ale keďže celý oddiel je takmer tristo ľudí, je drahé to osláviť sami, železné hviezdy druhej triedy odovzdávali špeciálne pobočnice. Chlapci sa prezliekli do uniforiem, snažili sa vyzerať vyšší a dospelejší a zároveň šikanovaní, našpúlení ...
  Sám maršál ZSSR osobne udelil dve. Veliteľ Vladimir a obzvlášť významný Dmitrij. Tie získali veľmi cenné, najmä čo sa týka prestíže hviezdy Hrdina prvej triedy. Táto insígnia ešte nemala čas na odpis vo frekvencii udeľovania a pre chlapcov - to je vo všeobecnosti taký dôvod na hrdosť!
  Aj keď, samozrejme, rytiersky kríž by bol prestížnejší a ešte väčší.
  Dimka však Danke pošepla:
  -Uprednostnil by som zlatú hviezdu hrdinu ZSSR pred Rytierskym krížom!
  Jeho priateľ odpovedal:
  - A komu treba kríž, hlavne na hrob!
  Na slávnostnom odovzdávaní cien zahrala vojenská kapela pochod a dievčatá predviedli ruský ľudový tanec, ktorý preslávene dvíhal svoje obnažené, elegantné nohy napriek náročným prechodom.
  Tým sa to však všetko skončilo, chalanov poslali vo formácii do silného transportu. Konstantin Rokossovsky bol nad tým dokonca rozhorčený:
  - Stojí to za to spáliť toľko benzínu kvôli presunu práporu prísavníkov. Vo Francúzsku je pomerne dosť personálnych divízií, od skúsených bojovníkov, aby deti nehádzali do ďalšieho štrajku.
  Generálny adjutant pri tejto príležitosti navrhol:
  - Tu si myslím, že viacero faktorov. Po prvé: možno Stalin verí, že týmto spôsobom ctí mladých bojovníkov. A skutočne by chlapci boli veľmi naštvaní, keby sa útok na Londýn odohral bez nich. Po druhé: samotná skutočnosť, že chlapci bojujú ako hrdinovia, by mala rozveseliť našich dospelých a vyvolať v Britoch pocit plachosti. A po tretie: možno sa o pár týždňov skončí tretia svetová vojna a bolo by ťažké nenechať vážených bojovníkov zahrať ich posledný víťazný akord!
  Bojový maršál ZSSR sa pozrel na páv lenivo vrtiaci chvostom a vyhlásil:
  -Čo? Možno máte pravdu! Tiež ma napadá, že ma poslali do horúcej Afriky, kde je v lete len múka, namiesto toho, aby som zaútočil na Foggy Albion. A aj keď sa to snažím skrývať, dokonca to veľmi bolí. Tu Žukov dostal veľkého maršala, ale načo je tá otázka?
  Generál prefíkane odpovedal:
  - Vraj preto, že si nikdy nedovolil odsúdiť niektoré Stalinove rozhodnutia!
  V doprave bolo celkom pohodlne, hrala hudba, boli tam kade s čerstvo natrhanými kvetmi. Chlapci sa zabávali pri hraní kariet, domino, šachu na kliky a ľahy... Let bol pomerne dlhý a cestovná rýchlosť najväčšieho dopravného lietadla druhej svetovej vojny bola o niečo menej ako tristo kilometrov za hodinu. hodina.
  Dimka a Danka si zahrali pár partií v už známom Fuhrerovom šachu, no potom ich to omrzelo. Tu sa karty zdali primitívne, ale prečo si nezahrať tradičný indický šach v štýle blitz.
  Malé švajčiarske hodinky boli na mieste a pri stávkovaní troch minút na zápas sa dalo hrať dosť.
  Aj tu však Dimka celý čas vyhrala, len obscénne ľahko. A že chlapec čítal teóriu otvorenia rýchlym tempom, celý informátor a dokonca si vymyslel svoje. Len držal bitku a prípad vyriešil páriacim útokom. Iní nepoznali teóriu, ani nemali takú vysokú rýchlosť výpočtu.
  Bol to jednostranný výprask v štýle blitzu a v dôsledku toho sa dokonca strhla bitka, keď jeden z vysokých nemeckých chlapcov spustil figúrky na Dimka. Presným úderom päsťou až po vyrazený bod brady prinútil nepriateľa padnúť.
  Začalo to, bolo to smetisko, niektorí chlapci sa postavili za hviezdneho hrdinu Dimka a niektorí za svoju vlastnú ...
  Porážku zastavil až zásah veliteľa Vladimíra, ktorý spustil na bojovníkov paľbu bielou penou z hasiaceho prístroja.
  Potom si chlapci podali ruky a Dimka na znak zmierenia zaspievala pieseň:
  Naša vlasť má úžasnú krásu;
  Kvitne nádherne - svetlá radostná záhrada!
  Ťažké bitky - zlé hodiny;
  Ale musíte poraziť všetkých protivníkov!
  
  Koniec koncov, porážka je horšia ako smrť,
  Neexistuje žiadny život, vedzte v totálnom otroctve!
  Pekelní zlí duchovia - musia byť vymazaní,
  Aby sa rozsvietila, hviezda v srdci nádeje!
  Zbrane dunia, šípy sú automatické,
  Takže bojová loď sa rozbila na kusy!
  Nechajte vojakov krvácať
  Svet je cukor, boj je skutočný!
  
  Matky plačú - synovia padli,
  Šachta pohrebov - búrlivý potok!
  Niekto získa pozemkové hodnosti,
  Niekto bude v klietke so stonaním!
  
  Vedieť vo vojne - bajonet ako pomenovaný brat,
  Často niekedy zostáva obranou!
  Ak sa váš stroj zasekol,
  Takže pracujte ako klub!
  
  Krajiny Ruska, lesy a lúky:
  Vôňa harmančeka, vôňa jahôd!
  Krv mi tečie do ruky ako vodopád,
  No na mŕtvolách kvitnú klinčeky!
  
  Toto všetko musíme chrániť.
  Aby sa deti nahlas smiali!
  Ak chcete zložiť skúšku na piatej,
  Aby ste nemuseli ísť HROZNO!
  
  Čoskoro skončí bolesť,
  Verím, že ľudia dosiahnu nesmrteľnosť!
  Kto dokázal prežiť, dobre urobil,
  Budeme šťastní: verte mi, verte mi!
  Dimka dokončil pieseň a všetci mu veľmi horlivo a jednomyseľne tlieskali.
  Potom blonďavý spevák Dmitrij Rocket, celkom politicky korektný, prehral šachovú partiu a urobil sto penaltových klikov. V tomto sa upokojili.
  Na Sicílii sme museli ešte dotankovať a chlapci si počas toho ešte stihli zahrať futbal. Pravda, veľmi svojským spôsobom, bližším američanom, teda tlačenicami a výletmi, ako angličtine. A naraz hralo oveľa viac ľudí ako v štandardných hrách.
  Ale mimochodom to bolo ešte zábavnejšie a užitočnejšie z hľadiska vojenských zručností. A že zápasenie je základ boja bez pravidiel.
  Potom opäť let do Paríža... Nenastali žiadne zvláštne incidenty a vylodenie sa uskutočnilo v noci.
  Chlapci vyšli po rozpálenom salóne nahí do pása a snažili sa demonštrovať závideniahodnú svalovú úľavu. Ale po horiacej Afrike sa nočný Paríž zdá byť chladný. Chlapci sa trasú a naťahujú si poľnú uniformu SS.
  Potom sa môžu vydať na krátku prechádzku po luxusnom meste. Dmitrij potichu povedal svojej kamarátke Danke:
  - Aké nádherné mesto, najmä Eiffelova veža. Vylezme naň a uvidíme Paríž z vtáčej perspektívy.
  Danny súhlasne prikývol.
  - To by bolo najlepšie! Viete, myslel som si, že Moskva je lepšia a krajšia ako akékoľvek iné mesto okrem Paríža... Uf, za toto nás dajú do väzenia! Kompliment pre kapitalistických nepriateľov!
  Dimka šibalsky prižmúril oči:
  - Nemá sa komu hlásiť... A môžu ma zavrieť do väzenia za železnú hviezdu prvého stupňa. Dobre, poďme do veže!
  Pri vchode bol háčik, Dimkovi neverili, že má taký mladý bojovník skutočný železný kríž prvého stupňa. Danka vo všeobecnosti vyzerala oveľa presvedčivejšie. Všetko však vyšlo a chalanov pustili zadarmo. Rýchlo vyliezli po schodoch na samý vrchol a tam sa rozhodli zabaviť chôdzou na rukách po parapete. A že tento trik zvyčajne vykonávajú podvodníci za peniaze, čo znamená ...
  Dopadlo to vtipne, pod vami je priepasť, do ktorej nebojácne nazeráte, a veľa svetiel. Po príchode Fuhrera Nemci získali takú dôveru, že úplne vypli výpadok. Paríž bol teda nepochybne krásny a ak sa naň pozriete hore nohami, tak dvojnásobne. A chlapci sa smiali a rozprávali za pochodu.
  . EPILOG
  Vylodenie jednotiek v Británii sa už začalo. A bolo to ako príval tornáda - náhly a silný.
  Oleg Rybachenko bojoval v lietadle a chlapec s istotou zrazil nepriateľov vo vzduchu.
  A dievča Margarita Korshunova bojovala vedľa neho.
  Tandem dvoch nesmrteľných detí bol neporaziteľný. A doslova sa im to podarilo. A po zajatí vykonali zajatie.
  A zostrelili Britov po stovkách. Lietadlá boli v plameňoch a každá strela leteckého dela našla svoj cieľ.
  A anglické lode sa potopili a udusili sa vlnami.
  Zároveň terminátorské deti spievali ...
  Máme rakety, lietadlá,
  Najsilnejší ruský duch na svete...
  Na čele najlepších pilotov -
  Nepriateľ bude porazený: na popol a dolu!
  S Angličanmi úspešne bojovali aj obyčajní vojaci. Najmä Angelica a Alice. Ohniví a snehobieli bojovníci útočili na nepriateľa, mlátili ho zo samopalov, brali nepriateľov do zajatia...
  Len jeden z momentov sa ukázal byť pre bojovníkov nebezpečný, keď britské tanky prešli do protiútoku. Dievčatá však proti nim nešetrili. Najprv dobre mierenými hodmi kumulatívnych granátov rozbili koľaje a potom ignorujúc paľbu sapérskych sekier vykrútili náhubky najbližších vozidiel a rozbili optiku.
  Tu bola Alice dokonca ranená do ramena, potom bolesť rozzúrila ruskú vlčicu. Vo všeobecnosti je možné pomocou sapérskej sekery skrútiť alebo nasekať papuľu tanku a ešte viac guľometu.
  Dievčatá sa ponáhľali k tankom a zbili ich natoľko, že v početnej anglickej kolóne začala strašná panika. Nad pár desiatkami áut viali biele vlajky alebo len šatky... A tak jednomyseľne, ako keby dali príkaz.
  Angelica sa smiala ako snehová panna z komiksu:
  No, to je presne to, čo by ste čakali! Ich okázalému lesku je koniec!
  Alice navrhla:
  - Alebo možno nasadneme do nádrže ako obvykle a budeme jazdiť? Tak to bude super?
  Angelica mávla rukou.
  - Dobre! Poďme! Poďme do Londýna!
  A dievčatá v štýle hollywoodskeho westernu zasadli do najsilnejšieho ťažkého stroja M-36 zakúpeného v USA. A snažili sme sa všetko rozdrviť, rozbiť, rozdrviť.
  Veľmi statočne a umne bojoval aj prápor ZSSR z Krasneho Orlyonoku. Chlapci zaútočili vo voľnej zostave a už zahnali kolónu vojnových zajatcov, potom ich zviazali a opäť sa vrhli do útoku s mihotavými podpätkami začernenými blatom (bosí chlapci idú do útoku oveľa obratnejšie!), pričom sa vyhýbali smrtiacim bozkom. z nábojov. Angličania, vystrašení kvílením sirén, Wagnerovou hudbou a masívnym ostreľovaním, sa však nebránili alebo nestrieľali vôbec alebo sa snažili strieľať čo najčastejšie bez mierenia.
  Dimkovi sa v rozrušení podarilo zostreliť z pušky anglický dvojmiestny dvojplošník, ten vzbĺkol a po opustení vlaku vrazil do zeme. Vladimír schválil:
  - Dobre mierená strela... Dokážete zostreliť Spitfire?
  - Ak to dostanem! - sebavedomo povedal Dimka.
  Po pol hodine narazili hneď tri Spitfiry. A tí "tradične" chodili k svojim predkom. Jeden zničil Danku a Dimka hneď dvoch. Ostatní ruskí bojovníci si nestihli vybrať obete - bieloruskí chlapci boli rýchlejší.
  Pre ostatných chlapcov však existovali ciele a predmety hrdinstva. Žiaľ, nezaobišlo sa to bez strát, keďže chlapci liezli do toho.
  Večer dostal Oleg Rybachenko možnosť sledovať tankovú bitku. T-44 proti britským vozidlám. Napriek početnej prevahe Britov, dizajn Olega Rybačenka (v skutočnosti modifikácia T-54!), Zničil nepriateľské tanky bez problémov. Poloautomatické delo, výborná viditeľnosť, optika a hlavne absolútne nepreniknuteľné pancierovanie pomohli získať prevahu na bojisku. A toto nie je pre vás poloslepá keveshka, toto je zmes ruského a pruského technického génia.
  Áno, veže boli odtrhnuté z Matild, Churchillov, Pershingov a o ostatných tankoch nie je čo povedať. Bitka sa ukázala byť taká jednostranná, že niektoré britské posádky zbabelo opustili svoje tanky a začali sa rozptýliť ...
  Oleg Rybachenko udrel perami ako obchodník, ktorý dostal neuveriteľný a neočakávaný zisk:
  - To je skvelé! Pri výbere tanku som sa nepomýlil. Tucet takýchto divízií s týmito nádhernými strojmi prejde Amerikou za mesiac alebo ešte rýchlejšie!
  Už v noci sa rozpútali boje o samotný Londýn. Veľmi vysoká úroveň mobility sovietskych vojsk a slabý odpor Britov a relatívne krátka vzdialenosť umožnili dostať sa do hlavného mesta tak rýchlo. Noc bola horúca, bitky skazy...
  Londýn je veľké mesto, s množstvom predmestí, pevností, rôznych starých budov. Angličania sú stále veľmi silní a oddiely Kráľovskej gardy bojujú statočne. Ale tu sú početné milície, ktorých bolo dva a pol milióna a s ktorými Churchill a jeho okolie spájali také veľké nádeje, neospravedlňovali sa.
  Milície sa rozchádzajú do svojich domovov alebo sa hromadne vzdávajú. A mnohí sa na odbernom mieste vôbec nedostavili. To je taký jednostranný výprask.
  Sedemnásteho augusta ráno bolo jasné, že nemecké jednotky už obsadili niekoľko štvrtí Londýna. Komunikácia s jednotkami už bola stratená, hoci Churchill sa snažil do rádia kričať, že nikdy neopustí Londýn. Prečo je to ešte lepšie...
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Zostaň tu Churchill! Potom bez vás Británia určite úplne kapituluje. A ak aj nekapituluje, bude úplne zničená. Toto už nie je možné.
  O jednej hodine popoludní viala nad známym Buckinghamským palácom červená zástava s kosákom a kladivom. A to je už symbol tesného finálového víťazstva.
  Je vidieť, že takmer okamžite po tom začali vyhadzovať biele vlajky aj v iných oblastiach britského hlavného mesta. Rokossovský povedal do rádia:
  - Švajčiarske brigády nielen kapitulujú, ale sú pripravené aj zložiť prísahu vernosti vodcovi Stalinovi a Veľkému sovietskemu Rusku!
  Oleg Rybačenko krátko nariadil:
  - Nechajte ich prijať a pripravte sa na okupáciu zvyšku Anglicka, Londýn považujte za náš.
  - Máme dosť sily na všetko brilantný veliteľ! povedal sebaisto Rokossovský. - Jeden z našich vojakov má hodnotu stoviek Angličanov! - Zaznela posledná fráza, poľný maršal je ešte sebavedomejší!
  Tu Oleg Rybachenko zrazu pocítil signál pozornosti: potreboval zasiahnuť. Chlapec-generál kričal:
  - Zdá sa, že Winston Churchill uteká ... No, čo som po ňom ...
  Churchill sa v skutočnosti rozhodol odísť. Zástupcovia jeho okolia celkom rozumne uviedli, že Londýn už nemožno držať a v boji proti Tretej ríši sa môže pokračovať z USA, prípadne z Kanady, formálne Britského domínia. A tak jeho smrť alebo zajatie Hitlerovi len prospeje...
  Bolo to racionálne, ale nebola šanca dostať sa preč od chlapca, generála ...
  Oleg Rybačenko bez akéhokoľvek ceremoniálu zostrelil osem stíhačiek osobného konvoja kedysi impozantného premiéra. Chlapec-generál ani nevenoval pozornosť ich horúčkovitej guľometnej paľbe. Potom vyradil dvojicu motorov vysokohorskej štvormotorovej vložky hlavy štátu. Veľké auto začalo strácať výšku. Z útrob vyletelo päť výsadkárov. Za nimi sa ponoril Oleg Rybačenko. Ostré videnie chlapca-generála umožnilo rozoznať vystrašenú, buldočiu tvár hlavy Británie, obdarenej mimoriadnymi právomocami.
  Churchill, samozrejme, mohol byť zabitý, a to by bolo pekné, ale byť zajatý je ešte lepšie. A ber to osobne...
  Oleg Rybačenko dokáže pomocou schopnosti krídel vylepšenej Aurory zmeniť záber pristáť s autom na trávnik v londýnskom parku. Chlapec-generál vyskočí a rozbehne sa smerom, kam chce Churchill utiecť. Bosé, detské opätky chlapca blýskajú. Strieľajú na Olega Rybachenka, jedna z guliek mu nepríjemne popáli bok ...
  Chlapec generál zaklial:
  - Dočerta!
  Oleg Rybachenko je nútený vyhýbať sa guľkám a odpovedať automatickou puškou. Angličania stíchnu, "darčeky", ktoré posiela chlapčenský generál, sú nemilosrdne presné. Oleg Rybačenko beží ešte rýchlejšie a necháva za sebou celú čatu britských mužov kosených guľkami...
  Intuícia vedie neomylne, tu je samotný Churchill so svojimi ministrami. Ani sa nepokúšajú vystreliť späť, len plávajú tak rýchlo, ako môžu. Využitím možností mladých nesmrteľných svalov naplno a mužských hormónov, ktoré telo svojvoľne produkuje, ich predbehne absolútne podriadený nájomný vrah Oleg Rybachenko. Údery na nervové zakončenia: jeden minister bol vyradený, druhý, tretí ... Takže samotný Churchill bol znehybnený ....
  Oleg Rybačenko položí porazeného premiéra na lopatky a privolá vojakov na pomoc.
  Tu sa už k nemu rútia sovietski vojaci v podobe armády ZSSR. Ozývajú sa vystrašené výkriky:
  - Ste zranený chlapec-generál!
  Oleg Rybachenko sa pozrie na svoj zakrvavený bok a usmeje sa:
  - To je svinstvo! Ako je možné, že toľko nepriateľov zničíte a nedostanú ani škrabance. Nebolo to fér! - Chlapec-generál položil znehybneného Churchilla. - Teraz v jeho mene oznámime kapituláciu britských jednotiek. Myslím, že máme niekoho, kto dokáže napodobniť jeho basy. A ak nie, urobím to sám!
  O desať minút neskôr zavolal Konstantin Rokossovsky a povedal:
  - Britský kráľ Juraj III. oznámil koniec odporu a vydal rozkaz, aby sme sa vzdali, a tiež nás požiadal, aby sme prejavili milosrdenstvo veľkému anglosaskému národu.
  Spýtal sa Oleg Rybachenko, ktorý svoju radosť pred Rokossovským len ťažko skrýval:
  - Rozumieš vôbec, čo to znamená?
  Bojový maršál sebavedomo vyhlásil:
  - Samozrejme, že chápem! Vyhrali sme, Anglicko sa vzdalo a vy, najväčší z mladých bojovníkov, ste osobne zajali samotného Churchilla.
  Oleg Rybačenko zvolal:
  - Správne! Ale nielen to! Teraz sa stanete prvým veliteľom v histórii Sovietskeho zväzu, ktorý dostane najvyššie ocenenie Červenej ríše: Hviezdu Veľkého diamantového rádu "Víťazstvo", ako som vám sľúbil.
  Konstantin Rokossovsky namietal:
  - Ale hlavná zásluha na tomto víťazstve patrí tebe, veľký terminátor chlapec. A toto je hviezda, kde si ju zaslúžite nosiť!
  Oleg Rybachenko hrdo vyhlásil:
  - A pre mňa Najvyššia rada schváli ďalšie dovtedy bezprecedentné ocenenie: Veľká hviezda diamantového rádu "Víťazstvo"! A buďte podľa tohto!
  A chlapec-generál, dupajúc bosými detskými nohami, rana na boku úplne zmizla, spievala;
  Sme priekopníci - hrdinovia vlasti,
  Ktorí sa narodili v znamení októbra...
  Nebudeme ľutovať život za Rusko,
  Na slávu s červenou zástavou kráľa!
  
  Milujeme a vieme tvrdo bojovať,
  Nacisti horlivo vylomili rohy ...
  Granáty máme v priestrannej taške,
  Život pre nás priekopníkov nie je drahý!
  
  Milujeme našu svätú vlasť,
  Čo vytvoril impozantný komunizmus...
  Tu je komsomolské dievča kráčajúce bosé po snehu,
  A fašista nás chce zraziť!
  
  Horlivo som bojoval s nacizmom pri Moskve,
  A všetkých nepriateľov sme kosili kosákom ...
  Prečo bol tento Wehrmacht daný Rusom,
  Udriem ho päsťou!
  
  Som priekopníkom a pod veľkou Moskvou,
  Bojoval ako obrovský bojovník...
  Zastavil divoký nápor fašizmu,
  Máme jedného Pána Najvyššieho Druhu!
  
  V oživení Ruska neexistujú žiadne hrany,
  Veľký Stalin, zdvihol nás z kolien ...
  Svarog veľký, najvyšší mesiáš,
  A Ladov žiarivý ideál!
  
  Sme priekopníci, chlapci, dievčatá,
  Milujeme bojovať - to je náš osud ...
  A hlas člena Komsomolu je zvučný,
  Hoci vládne krvavý chaos!
  
  Rusko je vlasť Svaroga,
  A komunizmus osvetlil cestu...
  Priekopníci nepotrebujú zlého Boha,
  Nepriateľ nás nebude môcť zohnúť v päsť!
  
  Máme chladný tank so šikmým pancierom,
  Pre Fritz je také ľahké nepreraziť,
  S láskou k Lade, vznešenej panne,
  Premeniť predátora na hru!
  
  Moskva bojujúci ľud bránil,
  A potom tu bol veľký Stalingrad ....
  Čoskoro uvidíme komunizmus,
  Prejdite a spoznajte sprievod v Berlíne!
  
  Áno, Stalingrad je hrdý na toto slovo,
  Sme bosí priekopníci v záveji...
  Zlomíme roh hlúpej krave
  A Hitlera zaženieme rovno do rakvy!
  
  Vedzte, že vlasť sa nikdy neohne,
  Jej impulz sa nedá potlačiť...
  Nech slnko svieti navždy nad Ruskom,
  A zradný zlodej bude rozdrvený!
  
  V Stalingrade prejavili odvahu,
  Podarilo sa nám zastaviť nacistov...
  Rusi majú takú drzosť, viete,
  A nepriatelia pôjdu len nuly!
  
  Rusko môže letieť na Mars
  A vytvorte inú veľkosť...
  A samozrejme všetko bude veľmi cool,
  Hoci život je krehký ako niť hodvábu!
  
  Ruský duch nepozná v bitkách o bariéru,
  Má moc Perúna...
  Čakáme na odmeny od bohov,
  A prvok svieti, verte rune!
  
  V akom zmysle ruský duch nepozná porážku?
  Ver mi, pošliape všetko ...
  My priekopníci sa tak veľmi chceme pomstiť...
  Neporaziteľný ako armáda vlasti!
  
  Takmer sme vyhrali
  Nech je svetlo v sláve komunizmu...
  Naši starí otcovia bojovali za vlasť,
  Čoskoro stretneme radosť a úsvit!
  
  Bez vlasti niet života pre priekopníkov,
  Chcú o ňu bojovať...
  A čo chcete zlí páni?
  Mali by sme poskytnúť otrocký život?
  
  Nie, Fuhrer Rusov bude zotročený,
  Rozdrvíme ho ako bábiku...
  Koniec koncov, ruskí rytieri môžu bojovať,
  A cherubín zlatokrídly je s nami!
  
  Pod svetom nie sú žiadne tváre našej vlasti,
  Žiari ako najjasnejšia hviezda...
  Stal si sa pre mňa idolom,
  Nikdy sa s tebou nerozlúčim!
  
  Som priekopník a bosý chlapec
  To sa s holým opätkom rúti snehom ...
  A niekde skáče biely, roztomilý zajačik,
  Kto zlomí roh nepriateľa!
  
  Priekopník v boji pochybností nevie,
  Nie je to klaun, ale poznáte terminátora...
  Prídu suroví fašisti, verte pomstu,
  A komunizmus bude svetlý raj!
  
  Ako príde éra,
  V ktorej každý bojovník z jaslí...
  Bojujte až do posledného dychu
  Zničiť divoký poznať darebák!
  
  Hviezdy komunizmu jasne žiaria,
  Éra svetla, na svete nie je krajšie ....
  Rozdrvíme jarmo viery fašizmu,
  A Hitler bude na večeru Rus!
  
  Veríme, že takéto oceľové nádrže,
  Že ich panterská škrupina neprenikne ...
  Mávajme jódom na rany nášho chlapca,
  A opäť sa priekopník statočne rúti do boja!
  No, čo nacisti mali ťažké,
  Nemysleli si, že môžeme len tak vyhrať.
  Očividne poznáme komunizmus na míle ďaleko,
  A wehrmacht môžeme poraziť vtipne!
  
  V mene našej mocnej vlasti,
  Hrdý priekopník ide do útoku...
  Aj keď nad Vlasťou visia mraky,
  Ukážme víťazný príklad pre všetkých!
  
  Ver, že nepriateľ nezastaví sen,
  Opäť porazíme všetkých fašistov...
  Zlo neuverí, že bude vládnuť na tróne,
  Vytvoríme nový svetový poriadok!
  
  V vlasti bude všetko v poriadku, vieš
  Som chlapec, ale v boji ako Robin Hood,
  Najprv som len škrabal po stole,
  A teraz dokonca verte, že cool!
  
  Rusko môže roztrhať nacistov bajonetom,
  Porazí akúkoľvek armádu...
  A priekopníci žijú za komunizmu ...
  Koniec koncov, naše priateľstvo je silný monolit!
  
  V ničom neustúpime Fritzovi,
  Nepriateľov môžeme poraziť žartovaním...
  A tak sme bili nacistov palicou,
  Víchrica hučí, sneh krúti do víchríc!
  
  Rusko nevie, že nacisti poznajú milosrdenstvo,
  Je neporaziteľne silná...
  Dostanú šabľu pevne do krku tých bastardov,
  A Satan bude zničený!
  
  Neverte, že Hitler je neporaziteľný,
  Hoci je sila pekla, zvážte zhromaždenie všetkého ...
  Keď sú ľudia a strana jednotní,
  Ľudia nášho Wehrmachtu sa roztrhali na kusy!
  
  Rusko je po stáročia známe ako svätec,
  Rozbila Tigrov ako kov...
  Rozšírené od konca po koniec,
  O takejto krajine sníval iba mladý muž!
  
  Vyhrali sme ako obri
  Sekaní protivníci poznajú mečom...
  My Rusi sme v bitkách neporaziteľní,
  Porazíme protivníkov vlasti!
  
  Verte mi, nič nás nezastaví
  A vieš, že nič nevyhrá...
  Pochováme Fuhrera na hlave,
  Máme ostrý meč a oceľový štít!
  
  V celom vesmíre nie je krajšie Rusko,
  Bude to mať éru svetla na veky...
  Všetky generácie budú pokoj a šťastie,
  Vlasť potrebuje pevnú ruku!
  
  Takže pri hraní v Berlíne,
  Rozmazajme Wehrmacht ako popol do krvi...
  To bude čas hranice raja,
  A spolu s Ladou vládne láska!
  
  TROCHU INÉ A BEZ PRIESTISOVANIA SA NEOBÍDEŠ!
  Chamberlain neodstúpil z funkcie premiéra Británie a podarilo sa mu uzavrieť čestný mier s Hitlerom. Fuhrer zaručil nedotknuteľnosť britského koloniálneho majetku. Na oplátku Británia súhlasila s uznaním všetkého, čo sa Tretej ríši podarilo zachytiť. Vrátane francúzskych, belgických a holandských kolónií. A toto je veľa. Hitler potom dobyl Juhosláviu a Grécko.
  22. júna 1941 zaútočil na ZSSR. Na jednej strane si Nemci zachovali väčšiu silu, najmä v letectve: v boji o vzdušnú prevahu v Británii sa nestratili tri tisícky lietadiel. Nepočítajúc straty v oblasti Stredozemného mora a odklonenie leteckých síl.
  Navyše sme ešte nemuseli presúvať jednotky do Afriky. Taliansko sa uspokojilo s dobytím Etiópie a niektorých ďalších francúzskych a belgických majetkov v Afrike. A mala toho dosť.
  Rommel tak bojoval na východnom fronte. ZSSR tak mal akoby ešte menšie šance ako v reálnej histórii. Koniec koncov, nacisti sú oveľa silnejší bez druhého frontu.
  Ale na druhej strane sa Stalinovi podarilo vyhlásiť všeobecnú mobilizáciu a pripraviť jednotky na obranu. Výsledkom bolo, že vstúpili do vojny organizovanejšie a boli schopní po ústupe od Dnepra stabilizovať a udržať tam obranu. Vojna potom nadobudla charakter prvej svetovej vojny. Predná línia je neaktívna, mohutná obrana a nie je možné rozvinúť ofenzívu.
  Bitky sú krvavé, ale neúčinné. Nemci aj Rusi chradli v pozičných bojoch. A nikto sa nemohol navzájom zlomiť.
  Wehrmacht aj sovietske jednotky lepšie bojovali v defenzíve. A nemecké tanky neboli dostatočne silné a účinné na to, aby prerazili, a ani tie sovietske.
  V roku 1944 však nacisti dostali prúdové lietadlá a začali silne tlačiť na sovietske sily.
  Vo vzduchu mali nacisti v štyridsiatom prvom roku výhodu. Potom, postupne uvoľňujúc viac lietadiel, sovietske letectvo začalo vyrovnávať pozície.
  Ale potom, po vyhlásení totálnej vojny a obdarení Speera, ministra zbrojenia a munície, s núdzovými právomocami, sa výroba zbraní začala zvyšovať. A Nemci pridali prúdové lietadlá a raketovú techniku.
  Ale keďže frontová línia bola na Dnepri a od Moskvy to bolo ešte ďaleko, raketový program FAA nešiel do série. V skutočnosti mohli Nemci strieľať na Leningrad iba z Baltu. Experti Hitlerovi vysvetlili, že balistické strely sú príliš drahé a že plnohodnotný prúdový bombardér je lacnejší aj lepší. V skutočnosti mali Nemci paliva dosť a nový prúdový bombardér Arado išiel do série a začal bombardovať sovietske pozície.
  Ukázalo sa, že ani vrtuľový TA-152, silný ozbrojený, pancierovaný viacúčelový stíhací bombardér a útočné lietadlo, nie je zlý - skutočný pracant. A rýchlosť 760 kilometrov za hodinu je slušná a ostatné parametre zahŕňajú aj zbrane. 30 mm nemecké letecké delo sa ukázalo ako účinné a schopné zostreliť sovietske lietadlo jediným zásahom.
  Čo je obzvlášť dôležité v boji proti útočným lietadlám IL-2. A toto je vážne.
  Nemci začali aktívne tlačiť lietadlá zo vzduchu a začala sa letecká ofenzíva.
  Jeseň sa stala obzvlášť náročnou, keď sa na front začala masívne dostávať stíhačka XE-162 s vynikajúcimi letovými vlastnosťami a jednoduchou výrobou. Áno, toto je vážne!
  Stalin prikázal nájsť odpoveď. No kým v ZSSR vývoj prúdových lietadiel zaostával. Yak-3 sa nevyrábal vo veľkých množstvách, objavil sa LA-7, ktorý však bol stále horší ako TA-152, ME-309 a nemecké prúdové vozidlá.
  Taká bola situácia na fronte. V tankoch ZSSR boli hlavnými vozidlami T-34-85 a IS-2, Nemci "Panther" -2 a "Tiger" -2. Nemecké autá boli vďaka silnejším motorom o niečo lepšie ako v reálnej histórii. "Panther" -2 s hmotnosťou päťdesiattri ton mal motor s výkonom 900 koní a "Tiger" -2 s hmotnosťou šesťdesiatosem ton mal 1000 koní. Takže oba tanky boli relatívne mobilné, s výkonným 88-milimetrovým kanónom s dĺžkou hlavne 71 EL a dobre chránené v čele. A vďaka zdrojom kolónií bolo dosť legujúcich prvkov a nemecké tanky sa ukázali ako celkom spoľahlivé v prevádzke. A prepichovali sovietske vozidlá z akejkoľvek vzdialenosti vhodnej na boj.
  Nemci mali dobrú výzbroj prevyšujúcu sovietsku v tankových dueloch, ale nedokázali vyhrať.
  Vzhľad prúdových lietadiel však zamiešal Stalinove karty. A čo odpovedať, keď nebolo jasné.
  Ale v sovietskom kŕdli sokolov sú tri orlie dievčatá. A rozhodli sa dať Tretej ríši rohy.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlová a Mirabela Magnetic.
  A tak vzali a vstúpili do boja s nacistami.
  Anastasia, ktorá zostrelila nemecké lietadlo, hovorí:
  - Ak diktátor s prefíkanou mínou vynuloval svoje podmienky, znamená to, že volič dostal opäť lýko!
  Akulina, ktorá odrezala nacistu, poznamenala:
  - Bojovník vždy bojuje za spravodlivú vec, zatiaľ čo politik berie všetky trofeje naľavo!
  Mirabela súhlasila s týmto:
  - Bojovník strieľa ľavou rukou pre spravodlivú vec, zatiaľ čo politik jazykom berie všetky úspechy doľava!
  Anastasia pomocou holých prstov zostrelila nemecké lietadlo a vydala:
  - Vojna je opakom oceánu lásky, ale vyžaduje si aj fontánu krvi!
  Akulina vystrelila, stlačila si holú okrúhlu pätu a potvrdila:
  -Bojovník nie je Boh v sile, ale anjel v ušľachtilosti!
  Mirabela súhlasne prikývla a potom, čo zrazila Fritza, poznamenala:
  - Vojak má železnú prilbu, oceľový bajonet a zlaté srdce, ale politik si ho neváži ani za medený groš!
  Dievčatá bojovali zúfalo a veľmi sebavedomo na oblohe. Zostrelili nacistov a ukázali svoju zručnosť.
  A je jedno, že nemecké lietadlá sa zdajú byť lepšie a efektívnejšie ako sovietske.
  Hlavná vec je, že na čele ZSSR, krásne a chytré, takmer nahé pilotky v jednom bikinách.
  Medzi nimi aj Natasha Sokolovskaya, tiež eso svetovej úrovne.
  Natasha holými prstami zrazila nemecké auto a zaškrípala:
  - Vojaci sú často hnaní na porážku ako ovce, ale v srdci sú to levy a politik, ktorý reve ako lev, je typická ovca!
  Anastasia odpálila nepriateľa leteckým granátom, prerazila lietadlo Tretej ríše a zaškrípala:
  -Vojak sa môže báť aj smrti, no predsa sa viac bojí hanby a politik sa trasie o život, ale česť už dávno stratil!
  Akulina poznamenala a viedla veľmi dobre mierenú a sebavedomú paľbu na nepriateľa:
  - Vojaci, ktorí porazili nepriateľa, oslavujú víťazstvo, politik, ktorý oklamal voliča, oslavuje zbabelca!
  Mirabela veľmi trefne udrela nacistov holými prstami a zvolala:
  - Chlapec môže byť dobrý bojovník, ale z politika nikdy nevyrastie zodpovednosť voči voličom!
  Natasha, ktorá strieľala na nacistov a vyraďovala ich, poznamenala:
  - Radšej byť bosým chlapcom, ako nechať politikov, aby sa obuli a ukradli ti mladosť!
  Anastasia vybuchla na nacistov a povedala:
  - Dievča je veľkolepý kvet, ktorý môže zvädnúť, ale nikdy nestráca svoju vôňu, politik je kopa hnoja, môže vyliezť na trón, ale bude len viac páchnuť!
  Akulina si to agresívne všimla, ukázala perlové zuby a holými prstami nasmerovala lietadlo:
  -Vojak je skutočný chlap, politik je nevrlá žena v nohaviciach!
  Natasha mávala holými prstami, tlačila páku na svojho protivníka a zasyčala:
  -Vojak má šľachetnú zúrivosť ako rev leva, a politik hnusnú hystériu, to slovo je brekot barana!
  Akulina agresívne poznamenala, blikajúc šarlátovými bradavkami a presnou streľbou na nepriateľa:
  - Vojak má málokedy voľno, ale politik má sedem piatkov v týždni a jeho voliči oslavujú narodeniny v pondelok!
  Natasha udrela do Fritza tak, že stlačila holú pätu a vydala sa s chichotom, pričom odhalila zuby:
  - Spadnutý vojak je vyžmýkaný, politik vždy morálne padá a žmýka sa vo vrecku!
  Anastasia dala nepriateľovi facku, odrezala ho, doslova ho pokosila a štebotala:
  - Vojak je niekedy nútený prejsť blatom, pričom zostáva mužom a politik v čistom oblečení a poliaty kolínskou zostáva prasaťom!
  Akulina poznamenala a odrezala nacistické lietadlá svojou ničivou kaskádou výbuchov:
  -Vojak vzdáva česť a zostáva so cťou, politikovi pošmykne prasa a zostane sviňou!
  Mirabela sekla svojho protivníka, odrezala ho ako žiletka a tiež pomocou bosých nôh zavrčala:
  -Vojak má gombíky v rade, politik má ako kančí zadok!
  Natasha agresívne odrezala nacistov a vykríkla:
  - Vojak uši, statočné deti a poslať politikov do psychiatrických liečební!
  Anastasia s veľkým vtipom odpovedala, žmurkla a strieľala na nepriateľa:
  - Hovorí sa, že človek pochádza z opice, ale politika je hneď vidieť a zostal prasaťom!
  Akulina, ktorá drvila nepriateľa holými prstami na nohách, zavrčala:
  - Labouristi urobili človeka z opice a tajná politika urobila z líšky zmes prasaťa!
  Mirabela agresívne poznamenala a spúšťala kaskády olovených guliek pomocou holých prstov:
  - Robotník pracuje a občas pije alkohol, politik je prasiatko a vždy verbálne zvracia!
  Natasha poznamenala dosť agresívne a poslala kaskádu smrti a ničenia smrtiacou silou:
  - Vojak rastie z bitky do bitky, politik z jednej predvolebnej kampane do druhej, čoraz viac sa mení na prostitútku!
  Anastasia, agresívne posielajúca dary smrti nacistom s vražednou silou, vydala:
  - Oči vojaka horia mladistvým vzrušením bojovníka, klobúk politikom horí ako zlodej, ľahostajnosťou popáleného cynika!
  Akulina žmurkla, odpálená leteckým granátom s pomocou holých prstov na nohách a zaškrípala:
  -Vojak má na výber: hruď v krížoch alebo hlavu v kríkoch, kým politik vo voľbách má len kríže upchaté ašpiráciami, voličmi a kapustnicami!
  Mirabela, ktorá strieľala na nepriateľa pomocou svojich holých, dlátových nôh, si všimla:
  - Vojak, aj malého vzrastu s odvahou, velikán, politik, aj s vysokým postavením - trpasličí svedomie!
  Natasha sa zachichotala a poslala ďalší darček smrti a sebavedomo rozdrvila nepriateľa vydala:
  -Vojak chce ženské telo ako darček za výkon a politik nezaslúžene privedie celú krajinu na rakovinu!
  Anastasia poslala pomocou holých prstov vražedný darček smrti, rozdrvila nepriateľské lietadlo a zakričala:
  -Vojak má na výkon vždy čas a miesto, no nie vždy sa to podarí, politik v neustálych časových problémoch si určite stihne nasadiť prasa na hlavu!
  Akulina, ktorá rozdrvila Nemcov pomocou holých prstov a odhalila slonovinové zuby, vydala:
  -Politik je jediný bezkrídlový tvor v prírode, ktorý sa každému vysere na hlavu!
  Mirabela agresívne dodala a bez problémov ničila protivníkov svojimi zabijakmi a sexi nohami:
  -Každý školák vie, že dvakrát dva sú štyri, len politici namiesto násobenia čísel robia neustále delenie vo vrecku!
  Natasha reprodukovala obrat na svojej ovládateľnej stíhačke, rozdrvila fašistické stvorenia a vyaknula:
  -Vojak sa učí vypchávaním hrbolčekov, politik sa snaží voličov privyknúť myšlienke, že môžete prosperovať, ak budete biť palcami!
  Anastasia, ktorá vyslala projektil smrtiacej sily s pomocou holej, dievčenskej päty, poznamenala:
  - Každý vojak je bojovník, rozdiel je len v úrovni, každý politik je prostitútka, rozdiel je len v hodnosti pasáka!
  Akulina s chichotom poznamenala, vycenila zuby a žmurkla:
  -Vojak je sčasti kat, keďže aj prelieva krv, politik je úplný darebák, keďže mu kvapká na mozog!
  Mirabela zaútočila na nepriateľa holými prstami, vysekanými nohami a vydala:
  - Ak je generál pozvaný na svadbu, vojak dostane pozvanie na záchranu vlasti, aby sa svadby hrali v slobodnej krajine!
  Dievčatá bojovali veľmi dobre. A všeobecné hrdinstvo Červenej armády pomohlo vyhnúť sa úplnému kolapsu frontu.
  V januári sa sovietska Červená armáda pokúsila o postup, no výraznejšie úspechy nedosiahla.
  Tak som uviazol v hustej ochrane Wehrmachtu. A potom sa v marci pokúsili preraziť aj Nemci. Mali samohybné delo E-25 s kanónom Panther a výšku 1,7 s motorom o sile sedemsto koní a hmotnosťou dvadsaťšesť ton. Pojazdné auto - nič nepovieš. Ale nie veľmi konštruktívne.
  V lete začali do oboch armád prichádzať nové vozidlá. Červený IS-3 je lepšie chránený v čele, nemecký E-50 a E-75 a E-100. Boje však ukázali, že nová nemecká technika nebola celkom dokonalá. Ukázalo sa, že E-50 je len o niečo ľahší a lepšie chránený ako Tiger-2. Pravdaže, už mal vežu a podvozok bol ľahší a priechodnejší. Navyše, kanón na prepichovanie brnenia 88 mm v 100 EL. Zdá sa teda, že z auta nič. A E-50 nahradil Panther-2 ako hlavný tank.
  E-75 bol príliš ťažký - vyše deväťdesiat ton, ale lepšie chránený 128-mm kanónom. A tento tank spôsobil určité problémy. A E-100 je ešte ťažší a drahší. Tento tank sa však armáde veľmi nepáčil.
  Populárnejšia bola E-50 s motorom s výkonom až 1250 koní - pomerne obratná a dobre chránená v čele.
  V ZSSR sa vývoj nového tanku T-54 spomalil a zatiaľ hlavného tanku T-34-85, ktorý je už trochu zastaraný. A E-50 mohol preniknúť len do boku a E-75 sa pre neho ukázalo ako úplne nepriechodné.
  V lete Nemci v strede mierne postúpili. A na jeseň sa bojovalo o Smolensk.
  Boje boli v plnom prúde veľmi tvrdohlavé. Sovietske jednotky sa pokúsili o protiútok.
  Hrdinsky brániaci Smolensk sa však podarilo udržať. A prišla zima.
  Je to ťažké... Nemci, samozrejme, majú svoje supertriedne esá na oblohe. Napríklad Marseille, ktorá za tisíc zostrelených lietadiel získala Hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami s mečmi a diamantmi.
  Áno, ide o ojedinelý prípad, keď sa pre fenomenálnu pilotku vymyslelo nové ocenenie a boli u nej ešte tri tituly.
  Keď Marseille dosiahol dvetisíc zostrelených lietadiel, bol vyznamenaný Hviezdou rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami s mečmi a diamantmi.
  A za tri tisícky zostrelených lietadiel hviezda Rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami s mečmi a diamantmi.
  Toto je naozaj borec, borec pre všetkých bojovníkov.
  Prišiel aj štyridsiaty šiesty ročník ... Nemci na jar opäť postupovali. Majú pokročilejšie prúdové lietadlá. E-50 sa objavil aj v modifikácii s motorom a prevodovkou v jednom bloku a znížil sa na siluetu a jeho hmotnosť klesla na päťdesiat ton.
  To však Nemcom k víťazstvu nepomohlo. Vojna bola na rovnakej úrovni. Disky sa neospravedlňovali. Ukázalo sa, že sú príliš drahé a náchylné na streľbu z ručných zbraní.
  Ich jediným plusom je vysoká rýchlosť a výška letu, viac-menej pomohla pri prieskume a bombardovaní.
  Ale ani to nie je priveľa.
  Prešiel aj štyridsiaty šiesty rok, postúpil štyridsiaty siedmy... Nemci postupovali v teplom období, sovietske vojská v mrazoch.
  A tento rok nikomu nič nedal. Červená armáda mala T-54, ale nemecký E-50 nebol o nič horší a ešte mobilnejší ...
  Marseille do konca roka zvýšilo svoje konto na štyri tisícky lietadiel a dostalo novú objednávku: Hviezdu rytierskeho kríža, Železný kríž s platinovými dubovými listami, mečmi a čiernymi diamantmi.
  Áno, aj toto je štvrtý stupeň - čierne diamanty, a to veľmi cenné!
  Aj štyridsiaty ôsmy rok prešiel v tvrdých výmenách úderov .... A zatiaľ čo je všetko stabilné ...
  A prešiel štyridsiaty deviaty rok ... ZSSR má v sérii stíhačku MIG-15 ...
  Marseille priviedol svoje účty na päťtisíc lietadiel. A dostal nový Rad Veľkej hviezdy Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A sovietske dievčatá tiež nie sú miss ....
  Rok 1950 už prešiel ... Nemci sa obesili a Červená armáda je tiež v pevnej frontovej línii.
  Sovietske tanky T-54 a IS-7 proti E-50 U a E-75 U. Nemci vyrábali svoje autá aj s motormi v jednom bloku spolu s prevodovkou a naprieč. A E-50 bol lepší ako T-54 v jazdných výkonoch a čelnom pancierovaní. A pár v brnení prebíjajúcej sile pištole. Nemci však stále nedokázali vyhrať.
  Tak prešiel aj rok 1951 ... A nemá zmysel.
  Marseille za šesťtisíc lietadiel dostalo Veľkú hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A je to celkom fajn!
  Značné kontá si však pripísali Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela.
  Navyše bojujú s holými prstami a so sebou samým v bikinách.
  Dievčatá, čo potrebujete...
  A tak prešiel rok 1952... Aj frontová línia je sedavá.
  Ale v marci 1953 Stalin zomiera. A toto je vážne. No veľkému vodcovi sa podarilo zanechať písomný závet, kde za svojho nástupcu vyhlásil Lavrentyho Palycha Beriu. A toto je veľké rozhodnutie.
  Sovietsky front sa teda nezrútil a vojna pokračovala na rovnakej úrovni.
  1953 sa skončil...
  Marseille dostalo za sedemtisíc lietadiel Veľkú hviezdu rytierskeho železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Dievča tiež získalo vysoké ocenenia pre seba.
  Už je rok 1954... Čas plynie na Zemi po kvapkách. Alebo možno ešte prudšie.
  A ani Nemci, ani Rusi nemôžu nič výrazne zmeniť.
  Takže v roku 1955 nacisti napredujú. A sovietske vojská sa v lete bránia. A koncom jesene sa o útok pokúša aj samotná Červená armáda.
  Už je rok 1956.
  Marseille za osemtisíc lietadiel dostalo Veľkú hviezdu rytierskeho kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a čiernymi diamantmi.
  22. júna 1956 uplynulo presne pätnásť rokov Veľkej vlasteneckej vojny. A, samozrejme, dlho sa hovorí o mieri. Lavrenty Beria je pripravený na kompromisy. Adolf Hitler však tvrdohlavo odmieta robiť kompromisy.
  Hitler stále verí v zázračnú zbraň a je tu túžba bojovať až do konca.
  Plus samozrejme Japonsko...
  O krajine vychádzajúceho slnka? Tá je už veľmi dlho vo vojne s Čínou. A tu sa už dá bojovať donekonečna. Ani jedna strana nemôže zaujať. Ani Čína, ani Japonsko sa v skutočnosti nemôžu navzájom poraziť. Aj keď Číňania utrpia viac strát.
  A tak sa Muller vybral do Nebeskej ríše so špeciálnym poslaním. Presvedčte samurajov, aby sa zmierili s Nebeskou ríšou. Potom padnúť na Rusko a konečne vyriešiť tento zdĺhavý problém!
  Mullerova misia sa začala v septembri 1956... Vo všeobecnosti Japonci súhlasili s mierom a rozdelením sfér vplyvu. V tejto chvíli však Molotov na príkaz Beria navštívil Čínu. A presvedčil Nebeskú ríšu, aby pokračovala vo vojne so samurajmi.
  Japonsku nebolo možné rozviazať ruky. A vojna medzi ZSSR a Treťou ríšou pokračovala.
  Prešiel a od roku 1956 ... 1957 prišiel ...
  Nemci sa v máji opäť pokúsili o postup a mali nové pyramídové tanky triedy AG. A toto je vážne. A tvar pyramídy poskytoval naklonený pancier zo všetkých uhlov. A bol to vážny krok.
  Nacisti dokázali prelomiť sovietsku obranu a obkľúčiť Smolensk. A potom, rozvíjajúc úspech na severe, priblížte sa k Leningradu a vezmite Vjazmu do stredu.
  Situácia sa mimoriadne sťažila. A útok na Moskvu sa už začal.
  A v týchto podmienkach zostala jedna nádej pre Olega Rybačenka a pristátie padlých.
  A tu je samotný terminátor chlapec a dievčatá v najlepšom prípade.
  A nacisti už prúdia po Moskve z rôznych strán.
  Potom Oleg a dievčatá opäť vstúpili do bitky a pomohli Rusku alebo skôr ZSSR.
  Potom sa k nim pridalo bosé dievča Margarita. Aj dospelá spisovateľka sa výmenou za nesmrteľnosť stala asi dvanásťročným dievčaťom a plní poslanie.
  Bojovníci z 21. storočia sa opäť potýkali s nacistami 20. storočia.
  Vo fašistickej hnedej ríši je príliš veľa vojakov. Plynú ako nekonečná rieka.
  Oleg Rybachenko, ktorý porazil nacistov mečmi, zareval pechotu aj tanky:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A z chlapcovej bosej nohy vyletel ostrý kotúč!
  Margarita, ktorá drvila protivníkov, vyceňovala zuby, zavrčala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozsypali z bosej nohy dievčaťa a zasiahli nacistov a ich lietadlá a tanky.
  Natasha tiež hodila obnažené prsty, vražedne a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej meče prešli cez fašistov v mlyne.
  Zoya, ktorá sekla nepriateľov, zaškrípala:
  - Na novú objednávku!
  A nové ihličie sa rozsypalo z jej bosých nôh. A čo je v oku, čo je v hrdle nacistických vojakov a lietadiel.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Augustín rúcajúc bielych vojakov a tanky zaškrípal:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A padni takni a bieli bojovníci.
  Svetlana seká na mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Nacisti padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami a škrípe:
  - Pre matku Rusko vyhrá!
  Oleg Rybačenko postupuje proti nacistom. Terminátor chlapec seká hnedé jednotky.
  A pri tom prsty na holých nohách chlapca vyhadzujú ihly s jedom, trhajú kmene a zostreľujú lietadlá.
  Chlapec reve:
  - Sláva budúcemu Rusku!
  A v pohybe každému reže hlavu a papuľu.
  Margarita tiež drví protivníkov.
  Jej bosé nohy mávajú. Nacisti umierajú vo veľkých počtoch. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom dievča vezme a rozreže ...
  Masa mŕtvol fašistických vojakov.
  Ale Natasha je v ofenzíve. Poráža nacistov spolu s tankami a spieva:
  - Rusko je veľké a žiarivé,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú disky. Kto videl hrdlá nacistov. Áno, toto je dievča.
  Zoya je v ofenzíve. Sekanie hnedých vojakov oboma rukami. Pľuvanie z trubice. A holými prstami hádže smrtiace ihly - zostreľujte tanky a lietadlá.
  A zároveň si spieva:
  - Och, palica, poďme,
  Ach, môj obľúbený pôjde!
  Augustina, rúcajúc nacistov a vyhladzujúci hnedých vojakov, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A holými prstami sa pustí na nepriateľa, niečo, čo zabije slona a ešte viac tank.
  A potom zakričte:
  - Vlci!
  Svetlana v ofenzíve. Rezy, sekanie nacistov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  Rozdrvila veľa bojovníkov a kvílila:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy vystreľujú smrtiace ihly, ničia tanky a lietadlá.
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec sa zvrtol v kotrmelci. Rozsekal veľa nacistov v skoku.
  Hádzal ihly holými prstami a zachrapčal:
  - Buď slávny pre moju krásnu odvahu!
  A chlapec je opäť v boji.
  Margarita ide do útoku. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A odhalené prsty na nohách hádžu dary smrti, horia tanky a lietadlá.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhubí hnedých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A samotní nacisti padajú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita kričí:
  - Som americký kovboj!
  A opäť jej bosé nohy hodili ihlu.
  A potom ešte tucet ihiel!
  Natasha v ofenzíve je tiež veľmi cool.
  A hádže bosými nohami a pľuje zo slamky.
  A kričí z plných pľúc:
  - Som iskrivá smrť! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A hnedí bojovníci stále padajú a padajú.
  Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré kopú priamo do hrdla nacistov.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtvy.
  Augustína v ofenzíve. Rozdrví hnedé jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Fašistickými jednotkami sa prehnalo tornádo.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Augustín reve v divokej extáze:
  - Bohovia vojny roztrhajú všetko!
  A bojovník v ofenzíve.
  A jej bosé nohy hádžu veľa ostrých, jedovatých ihiel.
  Svetlana v boji A tak iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie muž, ale smrť s blond vlasmi.
  . KAPITOLA #7
  Ale ak sa to zlomí, nemôžete to zastaviť.
  Svetlana spieva:
  - Život nebude med,
  Ten skok v okrúhlom tanci!
  Nech sa splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe bosého dievčaťa je čoraz viac hnevu.
  Oleg v ofenzíve všetko zrýchľuje. Chlapec bije nacistov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly - trhajú tanky a lietadlá.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Šialená ríša všetkých roztrhá!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  Margarita je vo svojej činnosti búrlivé dievča. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a naraz vyhodí sto nacistov a desať tankov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A bude riadiť mlyn s mečmi - sudy tankov lietajú rôznymi smermi.
  Natasha zrýchlila pohyby. Dievča rúbe hnedých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Ruskú ríšu čaká víťazstvo.
  A vyhubme nacistov zrýchleným tempom.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, aby zastavil a spomalil, a tanky a lietadlá zablúdia.
  Zoya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče sekajú mäso a kovový šalát. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prerazenými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol, ako aj rozbitých tankov a zostrelených lietadiel.
  Augustine je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo nie sto nacistov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo nacistov a tucet tankov roztrhal silný výbuch.
  Augustín spieval:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana. A nedáva ani gram oddychu. Divoké terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí nacistov. A masa hnedých bojovníkov už padla do priekopy a popri cestách.
  Šestici zúrili. Zviedol divoký boj.
  Oleg Rybačenko je späť v akcii. A postupuje, mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi nacisti padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel.
  Chlapcovi spisovateľovi pripomína divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Majstrovská trieda a firma "Adidas"!
  Naozaj skvelá show sa ukázala ako skvelá. A koľkí zabili nacistov. A najväčší počet najväčších zabil hnedých bojovníkov.
  Margarita je tiež v boji. Drtí škoricové a oceľové armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sú sekané na nacistov. Masa hnedých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A vezme a rozbije niektorých protivníkov a tanky a dokonca aj lietadlá.
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko nacistov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci má všetkých svojich partnerov - katov!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa nacistov.
  Zoya je v pohybe a strihla veľa hnedých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko nacistov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Augustín napreduje a drví protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ryšavka je taká... Vlasy vlajúce vo vetre ako proletárska zástava.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala množstvo lebiek a tankových veží. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A opäť z jej bosých nôh lietajú smrtiace ihly, ktoré zasahujú pechotu a lietadlá.
  Oleg Rybachenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva hromadu ihiel, zráža tanky a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Je dosť starý, ale vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť z jeho bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly.
  Margarita s radosťou spievala:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na nacistov a ich tanky, pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech kvitnú ruže!
  A len čo bojovníčka hodí hrach holými prstami, tisícka náckov okamžite vyletí do vzduchu. Áno, armáda hnedej, pekelnej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak umiera veľa nacistov a padajú lietadlá.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya v divokom pohybe. Útočí na nacistov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov a ako revať:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vykonáva divoký mlyn s mečmi a vymetá tanky. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Ale Augustínova kobra prešla do ofenzívy. Táto žena je nočnou morou pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz sú jej meče v akcii a prerezávajú mäso a kov.
  Do útoku ide aj Svetlana. Toto dievča nemá brzdy. Len čo sekajú, masa mŕtvol je posypaná odpadkami a lietadlá a tanky padajú.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí zabijak hrach.
  Oleg opäť stovka nacistov, nesúcich meteor, odrezaná. A zdvihne bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Margarita to urobí znova v boji.
  A zrezať veľa hnedých bojovníkov. A reže veľké medzery.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s obnovenou silou.
  Natasha v ofenzíve zúri ešte viac. Takže mlátenie nacistov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Beh na mieste je bežným zmierovateľom!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať disky bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Masa hláv hnedej armády sa odvalila a tanky horeli.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takú žltú armádu.
  Zoya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú im hrdlá a vyrábajú rakvy, nechávajú explodovať tanky a lietadlá.
  Zoya to vzala a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahne veľa bojovníkov a odreže veže od tankov.
  Augustín v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná liška.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard!
  Augustín to vzal a zasyčal:
  - Bude býčia hlava - bojovníci sa nezbláznia!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Oleg Rybačenko reptal:
  - Čo potrebuješ! Tu je dievča!
  Margarita, ktorá hádzala dýku bosou nohou a odlomila vežu tanku, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Augustín s tým ochotne súhlasil:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť s holými prstami spustí vražednú.
  Svetlana v boji nie je nižšia ako súperi. Nie dievča, ale skončiť s takou čarodejnicou v plameňoch.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Augustína, ktorá pustila čepeľ bosou nohou a odrezala vežu tanku, potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeží!
  Svetlana sekala nepriateľov a zostreľovala lietadlá a štebotala:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya škrípala a hádzala ihly holými, opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha, ktorá porazila nacistov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci zoberú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Oleg Rybachenko vyzerá v boji veľmi štýlovo.
  Margarita spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Geniálny chlapec spustil nohou niečo, čo vyzeralo ako vrtuľa helikoptéry. Odrezal pár stoviek hláv nacistom a tankom a zakričal:
  - Celkom športovo!
  A obaja - chlapec a dievča v plnom prelamovaní.
  Oleg sekal hnedých vojakov a zachrapčal:
  - A bude to pre nás veľké víťazstvo!
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, vyrúbal veľa nacistov a tankových veží.
  Zoya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa stíhačiek a lietadiel.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Augustína mávala nohami a hádzala hákové kríže s ostrými hranami a zachrapčala:
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili nacistov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Trhá sa mäso a búrajú sa tankové veže.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha vyletela do vzduchu. Roztrhal protivníkov a okrídlené supy a vydal:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  Oleg Rybačenko zachrapčal:
  - Oh, skoro, dáva istotu!
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Natasha sťala nacistov a zakričala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Chlapec odpovedal:
  "Niekedy nie je zábava ani bojovať!"
  Natasha súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hádzalo ihly na nepriateľa holými prstami, vyhodilo do vzduchu množstvo tankov a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Natasha opäť porazila nepriateľov a zničila veže tankov.
  Zoya je veľmi rýchla baba. Tu spustila na nacistov celý sud. A vytrhol niekoľko tisíc z jedného výbuchu.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča v bojovej čipke!
  Augustín v boji tiež nie je slabý. Takže mlátenie nacistov. Akoby zo zväzku reťazí vypadol.
  A sekanie súperov - spieva:
  - Pozor, bude to užitočné
  Na jeseň bude koláč!
  Červenovlasý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke.
  A takto Svetlana bojuje. A nacisti to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Svetlana si drsne všimla, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové črepy, ktoré roztopili lebky a veže tankov:
  - Sláva Rusku, veľmi sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízie v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Tu sa dievčatá chopili nacistov. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí zlomili reťaz.
  Oleg je v boji a útočí na nacistov. Bez súcitu ich bije, prerezáva tanky a kričí:
  Sme ako býci!
  Margarita, ktorá rozdrvila hnedú armádu a prerezala sa cez tanky, zdvihla:
  Sme ako býci!
  Natasha to vzala a zavýjala, pričom porezala hnedé stíhačky spolu s tankami:
  - Klamstvo sa vymyká spod kontroly!
  Zoya roztrhala nacistov na kusy a zaškrípala:
  - Nie, nie z ruky!
  A aj on si vezme a pustí bosou nohou hviezdičku a skoncuje s množstvom fašistov.
  Natasha to vzala a zaškrípala:
  - Náš televízor je zapnutý!
  A z jej holej nohy letí zabijácky zväzok ihiel.
  Zoya, ktorá tiež ničila nacistov a ich tanky, zaškrípala:
  - Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť taký hod, že sa kruhy rozmazávajú na všetky strany. Toto je dievča - čisté vyhladzovanie protivníkov.
  Dievča s holými prstami vezme a spustí tri bumerangy. A mŕtvol z toho bolo ešte viac.
  Potom kráska vydá:
  - Nepriateľovi nedáme milosť! Bude tam mŕtvola!
  A opäť smrteľná vec odletí z holej päty.
  Augustín tiež celkom logicky poznamenal:
  - Len nie jedna mŕtvola, ale veľa!
  Potom to dievča vzalo a kráčalo bosé cez krvavé mláky. A zabila veľa nacistov.
  A ako to hučí:
  - Masová vražda!
  A teraz si bude búchať hlavu o nacistického generála. Rozbi mu lebku a vydaj:
  - Banzai! Pôjdeš do neba!
  Svetlana je v ofenzíve veľmi zúrivá, najmä zráža tanky, škrípe:
  - Nebudeš ušetrený!
  A tucet ihiel odletuje z jej holých prstov. Keď prerazí každého, lietadlá sa zrútia. A dokonca aj bojovník sa snaží rozdrviť a zabiť.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Slávne kladivo!
  A chlapec hádže bosou nohou aj takú cool hviezdu v podobe hákového kríža. Zložitý hybrid.
  A masa nacistov sa zrútila.
  Oleg zareval:
  - Banzai!
  A chlapec je opäť v divokom útoku. Nie, to len kypí silou a sopky hučia!
  Margaret v pohybe. Každému roztrhne brucho.
  Dievča s nohou vyhodí päťdesiat ihiel naraz. A masu zabili najrôznejší nepriatelia, vyradili tanky aj lietadlá.
  Margarita veselo spievala:
  - Raz dva! Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky.
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Toto je taká agresívna spoločnosť. Dievča sa bije a kričí:
  "Z Dračieho prezidenta sa stane mŕtvola!"
  Natasha v boji je len nejaký terminátor. A hrkotal rev:
  - Banzai! Získajte to rýchlo!
  A z jej bosej nohy odletel granát. A nacisti sú ako pribití. A rozbije veľa mastodontov a okrídlených, pekelných strojov.
  Tu je bojovník! Všetkým bojovníkom - bojovník!
  V ofenzíve je aj Zoja. Taká zúrivá sviňa.
  A vzala to a zachrapčala:
  - Náš otec je sám Biely Boh!
  A na nacistov seká trojitý mlyn!
  A Augustín zareval:
  - A môj Boh je čierny!
  Ryšavka je skutočne stelesnením klamstva a podlosti. Pre nepriateľov, samozrejme. A pre priateľov je miláčikom.
  A ako s holými prstami bude brať a hádzať. A veľa hromady bojovníkov hnedej ríše, ako aj ich tanky a lietadlá.
  Červenovláska kričala:
  - Rusko a čierny Boh sú za nami!
  Bojovník s veľmi vysokým bojovým potenciálom. Nie, do tohto je lepšie sa nemiešať. Ako sú odtrhnuté veže tankov a krídla fašistických lietadiel.
  Augustín zasyčal:
  - Rozdrvíme všetkých zradcov na prach!
  A žmurkne na svoje partnerky. Áno, toto ohnivé dievča nie je práve niečo, čo dokáže dať pokoj. Pokiaľ mier nie je smrteľný!
  Svetlana, ktorá rozdrvila nepriateľov, vydala:
  - Zametáme vás v rade!
  Augustín potvrdil:
  - Zabijeme všetkých!
  A z jej bosých nôh opäť letí dar totálnej záhuby! A toľko tankov a lietadiel naraz explodovalo na malé úlomky.
  Oleg v odpovedi spieval:
  - Bude kompletný banzai!
  Augustína, ktorá trhala nacistov holými rukami, sekala ich mečmi a hádzala ihly holými prstami, ničiac naraz tanky a lietadlá, vydala:
  - Krátko povedané! Stručne povedané!
  Natasha, ktorá zničila hnedých bojovníkov, zakričala:
  - Skrátka - banzai!
  A seknime protivníkov s divokou horkosťou.
  Oleg Rybachenko, ktorý obmedzuje súperov, vydal:
  - Tento gambit nie je čínsky,
  A debut, verte mi, je thajský!
  A opäť odletel z chlapcovej bosej nohy ostrý kotúč na kov. Odrezal veže tankov aj chvosty lietadla.
  Margarita, ktorá rúcala bojovníkov hnedej ríše a brnenie tankov, spievala:
  - A koho nájdeme v boji?
  A koho nájdeme v boji...
  Nerobme si z toho srandu...
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  S nacistami odviedli dobrú prácu... A Sovietske Rusko porazilo hnedé impérium počas útoku na Moskvu.
  Vojna sa ešte neskončila, ale ZSSR už mal šancu poraziť samotných nacistov. Šestica tak opäť musela prerušiť vykonávanie svojej super a cool misie.
  Oleg Rybačenko dokonca zaspieval na rozlúčku;
  Sme priekopníci - hrdinovia vlasti,
  Ktorí sa narodili v znamení októbra...
  Nebudeme ľutovať život za Rusko,
  Na slávu s červenou zástavou kráľa!
  
  Milujeme a vieme tvrdo bojovať,
  Nacisti horlivo vylomili rohy ...
  Granáty máme v priestrannej taške,
  Život pre nás priekopníkov nie je drahý!
  
  Milujeme našu svätú vlasť,
  Čo vytvoril impozantný komunizmus...
  Tu je komsomolské dievča kráčajúce bosé po snehu,
  A fašista nás chce zraziť!
  
  Horlivo som bojoval s nacizmom pri Moskve,
  A všetkých nepriateľov sme kosili kosákom ...
  Prečo bol tento Wehrmacht daný Rusom,
  Udriem ho päsťou!
  
  Som priekopníkom a pod veľkou Moskvou,
  Bojoval ako obrovský bojovník...
  Zastavil divoký nápor fašizmu,
  Máme jedného Pána Najvyššieho Druhu!
  
  V oživení Ruska neexistujú žiadne hrany,
  Veľký Stalin, zdvihol nás z kolien ...
  Svarog veľký, najvyšší mesiáš,
  A Ladov žiarivý ideál!
  
  Sme priekopníci, chlapci, dievčatá,
  Milujeme bojovať - to je náš osud ...
  A hlas člena Komsomolu je zvučný,
  Hoci vládne krvavý chaos!
  
  Rusko je vlasť Svaroga,
  A komunizmus osvetlil cestu...
  Priekopníci nepotrebujú zlého Boha,
  Nepriateľ nás nebude môcť zohnúť v päsť!
  
  Máme chladný tank so šikmým pancierom,
  Pre Fritz je také ľahké nepreraziť,
  S láskou k Lade, vznešenej panne,
  Premeniť predátora na hru!
  
  Moskva bojujúci ľud bránil,
  A potom tu bol veľký Stalingrad ....
  Čoskoro uvidíme komunizmus,
  Prejdite a spoznajte sprievod v Berlíne!
  
  Áno, Stalingrad je hrdý na toto slovo,
  Sme bosí priekopníci v záveji...
  Zlomíme roh hlúpej krave
  A Hitlera zaženieme rovno do rakvy!
  
  Vedz, že vlasť sa nikdy neohne,
  Jej impulz sa nedá potlačiť...
  Nech slnko svieti navždy nad Ruskom,
  A zradný zlodej bude rozdrvený!
  
  V Stalingrade prejavili odvahu,
  Podarilo sa nám zastaviť nacistov...
  Rusi majú takú drzosť, viete,
  A nepriatelia pôjdu len nuly!
  
  Rusko môže letieť na Mars
  A vytvorte inú veľkosť...
  A samozrejme všetko bude veľmi cool,
  Hoci život je krehký ako niť hodvábu!
  
  Ruský duch nepozná v bitkách o bariéru,
  Má moc Perúna...
  Čakáme na odmeny od bohov,
  A prvok svieti, verte rune!
  
  V akom zmysle ruský duch nepozná porážku?
  Ver mi, pošliape všetko ...
  My priekopníci sa tak veľmi chceme pomstiť...
  Neporaziteľný ako armáda vlasti!
  
  Takmer sme vyhrali
  Nech je svetlo v sláve komunizmu...
  Naši starí otcovia bojovali za vlasť,
  Čoskoro stretneme radosť a úsvit!
  
  Bez vlasti niet života pre priekopníkov,
  Chcú o ňu bojovať...
  A čo chcete zlí páni?
  Mali by sme poskytnúť otrocký život?
  
  Nie, Fuhrer Rusov bude zotročený,
  Rozdrvíme ho ako bábiku...
  Koniec koncov, ruskí rytieri môžu bojovať,
  A cherubín zlatý je s nami!
  
  Pod svetom nie sú žiadne tváre našej vlasti,
  Žiari ako najjasnejšia hviezda...
  Stal si sa pre mňa idolom,
  Nikdy sa s tebou nerozlúčim!
  
  Som priekopník a bosý chlapec
  To sa s holým opätkom rúti snehom ...
  A niekde skáče biely, roztomilý zajačik,
  Kto zlomí roh nepriateľa!
  
  Priekopník v boji pochybností nevie,
  Nie je to klaun, ale poznáte terminátora...
  Prídu suroví fašisti, verte pomstu,
  A komunizmus bude svetlý raj!
  
  Ako príde éra,
  V ktorej každý bojovník z jaslí...
  Bojujte až do posledného dychu
  Zničiť divoký poznať darebák!
  
  Hviezdy komunizmu jasne žiaria,
  Éra svetla, na svete nie je krajšie ....
  Rozdrvíme jarmo viery fašizmu,
  A Hitler bude na večeru Rus!
  
  Veríme, že takéto oceľové nádrže,
  Že ich panterská škrupina neprenikne ...
  Mávajme jódom na rany nášho chlapca,
  A opäť sa priekopník statočne rúti do boja!
  No, čo nacisti mali ťažké,
  Nemysleli si, že môžeme len tak vyhrať.
  Očividne poznáme komunizmus na míle ďaleko,
  A wehrmacht môžeme poraziť vtipne!
  
  V mene našej mocnej vlasti,
  Hrdý priekopník ide do útoku...
  Aj keď nad Vlasťou visia mraky,
  Ukážme víťazný príklad pre všetkých!
  
  Ver, že nepriateľ nezastaví sen,
  Opäť porazíme všetkých fašistov...
  Zlo neuverí, že bude vládnuť na tróne,
  Vytvoríme nový svetový poriadok!
  
  V vlasti bude všetko v poriadku, vieš
  Som chlapec, ale v boji ako Robin Hood,
  Najprv som len škrabal po stole,
  A teraz dokonca verte, že cool!
  
  Rusko môže roztrhať nacistov bajonetom,
  Porazí akúkoľvek armádu...
  A priekopníci žijú za komunizmu ...
  Koniec koncov, naše priateľstvo je silný monolit!
  
  V ničom neustúpime Fritzovi,
  Nepriateľov môžeme poraziť žartovaním...
  A tak sme bili nacistov palicou,
  Víchrica hučí, sneh krúti do víchríc!
  
  Rusko nevie, že nacisti poznajú milosrdenstvo,
  Je neporaziteľne silná...
  Dostanú šabľu pevne do krku tých bastardov,
  A Satan bude zničený!
  
  Neverte, že Hitler je neporaziteľný,
  Hoci je sila pekla, zvážte zhromaždenie všetkého ...
  Keď sú ľudia a strana jednotní,
  Ľudia nášho Wehrmachtu sa roztrhali na kusy!
  
  Rusko je po stáročia známe ako svätec,
  Rozbila Tigrov ako kov...
  Rozšírené od konca po koniec,
  O takejto krajine sníval iba mladý muž!
  
  Vyhrali sme ako obri
  Sekaní protivníci poznajú mečom...
  My Rusi sme v bitkách neporaziteľní,
  Porazíme protivníkov vlasti!
  
  Verte mi, nič nás nezastaví
  A vieš, že nič nevyhrá...
  Pochováme Fuhrera na hlave,
  Máme ostrý meč a oceľový štít!
  
  V celom vesmíre nie je krajšie Rusko,
  Bude to mať éru svetla na veky...
  Všetky generácie budú pokoj a šťastie,
  Vlasť potrebuje pevnú ruku!
  
  Takže pri hraní v Berlíne,
  Rozmazajme Wehrmacht ako popol do krvi...
  To bude čas hranice raja,
  A spolu s Ladou vládne láska!
  
  NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ SYNA STENKA RAZINA
  Spolu s otcom zatkli asi trinásťročného chlapca. Starec je pochopiteľne známy rebel, ktorý prelieva potoky krvi. Ale syn je ešte dieťa. Ktorá sa ho spýta.
  No Kornilov asistent sa na bývalého vojenského atamana pozeral inak. A ponúkol sa, že chlapca s vášňou vypočuje - a zrazu vie, kde sú poklady jeho otca.
  Syna Stenky Razinovej priviedli do mučiarne. Chlapec sa snažil pozerať rovno a hrdo sa držať. Aj keď to bolo vo vnútri strašidelné. Mučiarne nástroje sú zavesené, krb plápolá. Kati v červených prilbách.
  Samosa podišiel k chlapcovi, podal mu ruku, potriasol mu golier a hrozivo sa spýtal:
  - Povedz mi, kde tyatka ukryl poklady, nech ide na slobodu. Nie - budeme mučiť!
  Grishka, syn Stenky Razin, odvážne odpovedal:
  - Nič ti nepoviem! A ešte viac pre vás!
  Samosa zaštekal:
  - Mučte toho chlapca!
  A on osobne potiahol golier a odtrhol chlapcovi kaftan. Grishka sa vyzliekla a vliekla na stojan. Chlapec sa zúfalo snažil odkopnúť. Ale skúsení kati ranou do krku znehybnili Grishku. Potom mu zafixovali ruky a začali ho zdvíhať za lano. Chlapec zaťal zuby. Kat chytil chlapca za trup a triasol ním, pričom mu vykrúcal kĺby. Grishka ťažko dýchala, no zadržala plač.
  Diakon, ktorý diktoval zákonníkom, povedal:
  - Povedz zlodejovi, kde schoval tvoj svokor poklady.
  Chlapec odpovedal s pohŕdaním v hlase:
  "Aj keby som to vedel, nepoviem to!
  Samosa prikázal katovi:
  - Zátoka! Desať úderov opatrne!
  Kat udrel vytrvalo. Grishkino telo sa triaslo. Pri desiatom údere mučiteľ zamrzol. A pozrel sa na Samosu. Počas popravy chlapec mlčal a hrýzol si peru.
  Dyak, nezreteľný:
  - Povedz zlodej, kde tyatka schovala poklady?
  Grishka kričala:
  - Nepoviem!
  Samosa zavrčal:
  - Päť úderov bez uloženia!
  Kat zasadil na chlapca úder švihom, pričom mu otriasol celým telom. Grishka zakričal, ale zahryzol si do pery. Nasledoval druhý úder. Tiež odvážny a silný. Grishka naďalej mlčala. A opäť tretí úder, z porezanej kože kvapkala krv.
  Samosa sa zamračil nad tým, ako chlapca bičovali. Samozrejme, že syn nemusí vedieť, kde Stenka poklad ukryla. A možno aj skutočné poklady. Chlapca však treba vypočuť. A vytrhnúť z neho tajomstvá.
  Po piatej mozgovej príhode krv aktívne kvapkala.
  Diakon zopakoval otázku. Grishka mlčala.
  Samosa si objednala:
  - Spáliť mu pätu.
  Kat vytiahol kus rozžeraveného železa a priniesol ho chlapcovi na holé chodidlá. Triasol sa, skrútil sa a .... stratil vedomie.
  Adala si myslela, že by bolo dobré nechať Petra cez to, aby nezabíjal neozbrojených a starých. Petrovi to nešlo. A aký by bol v skutočnej, kontaktnej bitke? Nebol by si hanblivý?
  Syn Stenky Razin Grishka, mimochodom, vedel, kde je ukrytý jeden z otcových pokladov, no mlčal. K sebe ho priviedlo vyliatie vedra ľadovej vody. Potom Samosa nariadil:
  - Druhú pätu kauterizujte železom!
  Tentoraz chlapec neupadol do bezvedomia, pokúsil sa trhnúť, no Grishkine bosé nohy boli zachytené v bloku.
  Samosa zasyčal:
  - Ešte päť rán bičom, nevadí!
  Po piatom údere sa jasná hlava chlapca zatriasla a Grishka stratila vedomie.
  Skúsený úradník v mučení poradil:
  - Nech ide! Dieťa sa stále opiera!
  Samosa povedala prísne:
  - Získajte šteniatko! Utri to vodkou a polož na posteľ... Nechaj to ísť! Zajtra budeme pokračovať v mučení!
  Grishka sa vybrala zo stojana a rezy sa potreli zmesou alkoholu a vody. Chlapec sebou trhol: vodka horí. Potom Grishka dostala horúci vývar a zavrela ju do vyhrievanej cely. Ale pre každý prípad chlapca pripútali reťazou za krk a nechali ho spať. Chlapec spal na bruchu, posteľ bola mäkká. Obete mučené katmi často zomierajú a Samosa chcel vedieť, kde Stenka ukryl svoje poklady.
  Potom, čo nechal Grishku ísť spať, na druhý deň chlapca opäť odvliekli do mučiarne. Znova to položili na stojan. Grishkine už natiahnuté kĺby začali bolieť. Na nohách chlapcov boli zavesené závažia. Aby sa svaly viac natiahli. Potom kat s úsmevom priniesol rozžeravené železo a priložil ho Grishke k hrudi. Chlapec zaťal zuby ukrutnou bolesťou.
  Samosa zakričal:
  - Hovor zlodej!
  Páchlo spáleninou. Vôňa pečeného mäsa zosilnela. Grishkine oči od šoku bolesti prižmúrili a chlapec opäť stratil vedomie. Kat mu vzal železo z hrude a povedal:
  - Silný chlapec...
  Samosa zavrčal:
  - Je potrebné to rozdeliť ... Ohnivec k nohám!
  Kat namazal chlapcove podrážky olejom a na diaľku zapálil ohnisko. Už spálené päty boli veľmi bolestivé. Chlapec ťažko dýchal. Vypustil zmes potu a krvi, zaškrípal zubami, no zostal ticho. Hoci ho to vyšlo draho. Úsilie bolo zúfalé.
  Samosa zúrivo zavrčal:
  - Budete hovoriť! Hej, rameno bey!
  Kat púšťal na Grishku údery. Na desiaty úder sa chlapcova hlava malátne pohodila a zrútila sa. Chlapec sa hneď nespamätal ani po tom, čo naňho vyliali vedro vody. Samos udrel Grishku do tváre a prikázal:
  - Ďalší rytmus!
  Duke poznamenal:
  - Holý zomrie ....
  Samosa zavrčal:
  - Sakra! Vyhoďte ho zo stojana! Pokračovať zajtra!
  Grishku opäť vybrali z mučiaceho zariadenia a odviedli do miestnosti. Chlapec sa namáhal a trhal sebou. Upadol som do ťažkého, bludného spánku. Potom sa zobudil a rozplakal sa. Ale len čo sa objavil žalárnik, stíchol a nahnevane naňho pozrel. Chlieb s kvasom hodil decku. Chlapec nemal šancu ujsť, najmä preto, že bol pripútaný za krk.
  Na druhý deň Grišku mučili trochu inak. Zdvihli ma na strop, zdvihli ruky na stojan a potom ma pustili. Taká divoká bolesť
  prestane dýchať. Chlapca trikrát zdvihli, kým nestratil vedomie.
  Potom kat opäť porazil bičom a spálil žalúdok rozžeraveným železom. Po dôkladnom mučení chlapca bol prepustený a prevezený do cely. Katom sa nepodarilo nič dosiahnuť.
  Na druhý deň Grišku vytiahli na stojan, pod bosými nohami mu zapálili opekač a do chrbta a zadku mu udreli rozžeravený drôt. Chlapec počas mučenia niekoľkokrát stratil vedomie, no spamätal sa. Až kým sa neunavili samotní kati, ktorí zastavili mučenie.
  Na druhý deň bol chlapec natiahnutý a kat mu začal lámať prsty na nohách rozžeravenými kliešťami a tiež mu drviť rebrá. Grishka niekoľkokrát zakričala, ale požiadavky, aby niečo povedal, boli zodpovedané hukotom.
  A opäť dostal bič.
  Prešli dva týždne. Grishkino detské telo je už vyčerpané mučením. Bolesť je všade. Nezostala žiadna krv, žiadna žila nedotknutá bolesťou. Najprv, keď ho zbili a spálili, chcel sa ponáhľať a stlmiť výbuchy v tele. Ale keď bolesť pohltila celú podstatu, otupila sa.
  Sám Samosa videl, že Grishkine šance na to, že niečo vyradí, sa strácajú pred očami. Kati vyskúšali nový liek. Našli sme múku. Grishka mala oholené vlasy a na temeno jeho hlavy začala kvapkať studená voda. Mučenie je brutálne a efektívne. Po niekoľkých hodinách máte pocit, že v mozgu vybuchujú bomby. Grishka bola takmer slepá a hluchá. Slová, ktoré vyslovil kat a Samosa, už nepočul.
  Vzdali to a znova ich ťahali na stojan. Neuvedomujúc si, že akákoľvek bolesť je pre chlapca len útechou - odvádzaním pozornosti od hroznejšieho vredu v mozgu.
  Od ohňa a mihalníc sa v očiach rozjasnilo.
  Grishka sa spamätal a mohol vidieť katov. Tu mučiteľ kladie závažia na blok, v ktorom boli zovreté chlapcove nohy. Bolesť v rukách a ramenách sa zhoršuje, ale odvádza pozornosť od pekla v mozgu.
  Samosa reve z plných pľúc. Je ryšavý, s bradou:
  - Povedz šteniatku, kde otec ukryl poklady!
  Grisha pokrúti hlavou. Ako odpoveď nasleduje úder otriasajúci telom, tvrdo bijú. Ďalší kat sa pod chlapcovými bosými nohami vyhrieva na stojane. Strašidelné, ale nie také strašidelné.
  Tu je Kornila, krstný otec Stenky Razin a bývalý veliteľ armády. Starý, so sivou bradou. V jeho očiach je dokonca zdanie sympatií k týranému dieťaťu. Neďaleko stojí bojar v bobrovom klobúku. V mučiarni mu je zjavne horúco. A tvárou v tvár jasnému záujmu o mučenie chlapca. Mučenie pokračuje. Grishka zrazu pocítil nával sily a spieval:
  Si Razin, môj kráľ a otec,
  Pozdvihol ľud proti jarmu...
  Verím, že utrpenie skončí
  Budú bojari, len biče a figa!
  
  Roľník, robotník je teraz pod jarmom,
  Obyčajný proletár je rozdrvený bojarmi...
  Ale verím, že zmetieme všetkých krvilátorov,
  Poďme spievať tisíc árií našej vlasti!
  
  Koniec koncov, na každom dvore obeť bojarov stoná,
  Všade sú kolíky a stojany ...
  Sú ešte horší, považujte za neverníka,
  Mučenie, trhnutie v mukách!
  
  Ale Razin prešiel bitkami,
  Všetky potrebné ruky a cesty...
  S víťazstvom prišiel náš voľný kozák,
  Roztrhať všetkých bojarských kňazov!
  
  Nie, viete, pochybnosti, verte nám,
  Koniec koncov, sme pre ľudí, nepochybne ...
  Teraz prichádza hodina vhľadu,
  Pre slávu ďalších generácií...
  
  Si Razin slobody a cti - vodca,
  Prechádzali sme sa po našom Rusku...
  Chcem, aby si sa stal naším panovníkom,
  A lepšie ako univerzálny mesiáš!
  
  Áno, potom verte spravodlivosti
  Vždy tu bude lúč svetla...
  A bude tu šelma roztrhaná despotom,
  Počkajme na úsvit!
  
  Bitka je pod Simbirskom - boj,
  Sme zúriví násilní bojovníci, vieme!
  A verím, že osud sa stane víťazom,
  Žiadam vás, aby ste dali barom rozum!
  
  Hoci Razin zomrel hrdinsky v boji,
  Ale vo večnosti jeho svätá tvár...
  Koniec koncov, je to bezpochyby rytier, jazdec,
  A bude, veríte, že Kremeľ o chvíľu!
  
  Ukončite otroctvo a jarmo bojarov,
  A slnko vyjde nad planétou...
  Utrpenie, klam navždy zmizne,
  A Razin je spievaný v básňach!
  Kým chlapec spieval, všetci, kati aj "publikum", stuhli a počúvali. Ale pri posledných slovách Samosa vybuchol a zakričal z plných pľúc:
  - Zátoka! Zabiť ho!
  Kat spustil na chlapca zúrivé údery. Grishka už stratil vedomie a zašepkal:
  - Ľudia v Rusku budú slobodní!
  Zakrvaveného chlapca zdvihli zo stojana a odniesli preč. Samosa si utrel pot z čela a zasyčal:
  - Dosť! Dosť s nami! Rozčtvrťte toho bastarda a hotovo!
  Cornila neisto povedala:
  - Je správne rozštvrtiť dieťa? Áno, aj na verejnosti? Možno ho udusiť v cele?
  zavrčal Samosa a búchal pätami o podlahu.
  - Nie! Vykonať! A to verejne - kvartovaním!
  Bojar potvrdil a zaťal päsť:
  - Nech je to tak! Schvaľujem rozsudok smrti!
  Samosa sa zlomyseľne usmiala.
  - Štvrťkujú Grishku! Vynesieme všetko semeno Razina!
  Tu bola Adala rozptýlená. Je nútená vydať povel k streľbe. A Toronto zasiahne dvadsaťtonový bombardér. Prináša smrť a hrôzu. Adala sleduje ohnivý chvost svojím zmäteným pohľadom.
  Prial by som si, aby bola pilotkou. Aké úžasné a romantické. Tu je taký pilot-nájazdník.
  Obloha je veľmi cool.. Dievča naklonilo hlavu a začalo si spomínať aspoň na niečo dobré. Nič mi však neprišlo na um. Okrem príbehu o synovi Stenky Razin.
  Chlapec ležal na posteli a krútil sa v spánku v delíriu. Je ťažké spať, keď máte zranené celé telo a vredy sú tiež rozleptané soľou a vodkou. Posledných pätnásť dní bolo trápením. Mučenie v noci a ťažké delírium cez deň.
  Chlapec sníval o svojom otcovi. Mocný a silný Stepan povzbudil svojho syna:
  -Drž sa chlapče! Ľudia si ťa budú pamätať, ako si prijal smrť!
  Grishka v delíriu odpovedala:
  - A čo ma čaká smrť?
  Stepan sebavedomo povedal:
  - Naša budúcnosť je hmlistá. A nie je známe, čo je pred nami. Ale najdôležitejšie budú vaše posledné chvíle v živote. Neváhaj! Šetrite odvahu!
  Grishka odpovedala nie celkom sebaisto:
  - Budem pevný... Ale ty si otec... Zomrela naša spravodlivá vec?
  Stepan hromovým hlasom vyhlásil:
  - No ja nie! Môžu ma popraviť, ale príde ďalší Razin a po ňom ďalší Razin a naši nepriatelia s tým nebudú môcť nič urobiť! Budú nové storočia, dôjde k výmene generácií ... Ale Lenin, vládca búrok, si príde po Razina!
  Grishka, ktorá tiež získala sebadôveru, povedala:
  - Verím, že sa vrátiš!
  Chlapec sa zobudil. Telo hlúpo bolelo a koža bola surová. Pri dverách sa ozvalo zarachotenie a do cely vošiel kat.
  Veľký mučiteľ povedal láskavým tónom:
  - Ahoj Grishka!
  Chlapec, ktorý v sebe zrazu pocítil silu, odpovedal:
  - Katovi nie je dobre, tak zomrieš!
  Mučiteľ dobromyseľne prikývol.
  - A ty si odvážne šteniatko. Videl som a mučil som rôznych... Ale nikoho ako si ty si ešte nevidel! Tak malý, ale skutočný pazúrik!
  Grishka odpovedala skromne:
  - Mám ducha svojho otca!
  Kat s úškrnom navrhol:
  Poďme urobiť dohodu...
  Chlapec zaštrngal reťazou a našiel silu vstať z postele a posadiť sa. Grishka sa so záujmom opýtala:
  - Aký obchod?
  Kat navrhol šeptom:
  - Poď, povedz mi, kde je poklad tvojho otca, a ja... dám dole golier a odnesiem ťa vo vreci.
  Grishka na chvíľu zaváhala. Naozaj, čo ak oklamete kata. Povedzte mu falošné miesto a využi túto chvíľu a uteč. Zachrániť si život a nechať nepriateľov s nosom? Pokušenie bolo veľké. Chlapec si však spomenul na svojho otca. Prefíkanosť a klamstvo, aby ste si kúpili život? Nie, musí dôstojne zomrieť na lešení!
  Grishka pokrútil oholenou hlavou pokrytou modrinami a hrbolčekmi:
  - Nie!
  Mučiteľ sa zasmial a poznamenal:
  - Zajtra vás popravia! To je isté... Už nebude žiadne mučenie a na popravu nie sú pripravení žiadni iní!
  Grishka sa otriasla, ale odvážne odpovedala:
  - No, popravia... Všetci sme smrteľníci!
  Kat s úškrnom dodal:
  "Nenecháš sa len tak sťať!" A hoď to na koleso! Najprv odrezali ruky, potom nohy a až potom hlavu. Chceš toto?
  Chlapec sa striasol, zbledol a zamrmlal:
  - Keďže osud je taký... Pokúsim sa len dôstojne prijať smrť!
  Kat sa zachichotal a poznamenal:
  - Tvojho otca už odviezli do Moskvy. Tam vás ešte mučia prudšie. A potom čaká aj koleso s kvartovaním. A ty... Škoda, že ich popravujú! Si silný chlapec a bolo by pekné ťa mučiť viac!
  Grishka tvrdo odpovedala:
  -Na druhom svete ťa budú mučiť!
  Kat opustil celu. A Grishka sa otočil a udrel ho päsťou do brady. Vystriedala bolesť v natiahnutých žilách na stojane. Možno márne je taký? Bolo potrebné ukázať obozretnosť a oklamať kata. A dopredu, čakám na neho ...
  Chlapec sotva zdvihol a pozrel na svoju ruku pokrytú pisugi a popáleninami? Bude odrezaná? Grishka sa pozrela na jeho nohu. Tiež všetko dobité, podrážky spálené, prsty polámané. Ale pravdepodobne bude môcť vyliezť na lešenie. A odrežú mu nohy, ruky a nakoniec aj hlavu. A potom duša poletí do neba ...
  Je ešte dieťa a nemal čas hrešiť. Prešiel skúškou ohňom a bičom. S najväčšou pravdepodobnosťou nás čaká zaslúžený raj, v horšom prípade krátky pobyt v očistci. Zaujímalo by ma, či pozvú kňaza na spoveď? Na tom však už nezáleží. Grishka za sebou necítil žiadne hriechy a teraz sa nebál nevyhnutného stretnutia s Bohom. A dobre je v raji, v nádhernej záhrade, kde je večné leto a anjeli hrajú na harfe. Prečo nie miesto zaslúžené pre chlapca, ktorý znášal to najkrutejšie mučenie?
  Je to lepšie ako visieť na stojane, keď vám bičom trhá kožu a rozžeraveným železom lámete prsty. Tam zostaneš navždy chlapcom a budeš navždy mladý a zdravý.
  Ozvalo sa klopanie na dvere. Objavilo sa dievča s podnosom a dvaja strážcovia, ako aj Samosa. Monštrum sa zasmialo a povedalo:
  - Poslednýkrát v živote zjedz dobré šteniatko! Cornila je veľkorysá! A tam vám odseknú ruky a nohy!
  Grishka tvrdo odpovedala:
  - A budeš potrestaný... Nie na Zemi, ale v nebi!
  Samosa zavrčal:
  - Šteniatko! Pozrime sa, ako kričíš na volante!
  Grishka odvážne povedala:
  - Smrť niekedy dáva nesmrteľnosť a zrada zabudnutie!
  Samosa nahnevane zabuchol dvere a odišiel. Zostal len kat. Grishka mu takmer prívetivo prikývol:
  - Toto sú sviatky, ktoré oslavujeme! A ty nechceš zomrieť!
  Kat sa s prefíkaným pohľadom spýtal chlapca:
  - Myslel si na svoju dušu?
  Grishka úprimne odpovedala:
  - Necítim za sebou hriechy k pokániu.
  Kat na to prikývol.
  - No, raduj sa plešatý. Dajte si zároveň pohár vína. Pravdepodobne prvý v živote.
  Grishka začala jesť hus. Po väzenskej kaši sa jedlo zdalo mimoriadne chutné. Pre chlapca bolo žuvanie trochu bolestivé, no mäso sa mu zdalo sladké. A aktívne prehĺtať.
  Kat poznamenal:
  - Nebyť tvojho krstného otca Kornilu, nedostali by ste také hostiny.
  Grishka sa spýtala s vážnym pohľadom:
  - Čo chce?
  Mučiteľ úprimne odpovedal:
  - Získajte Stepanov poklad. Inak by sa nepohol.
  Grishka odpovedala ľahostajným tónom:
  - Nechajte poklady ležať v zemi. A slúžiť budúcim povstaniam!
  Kat obdivne povedal:
  - No, ty a orol! Skutočný bojovník! Nuž, prajem veľa úspechov!
  A mučiteľ opustil chlapca. Grishka sa po jedle a vypití pohára silného vína cítila ťažko. Oči sa mu zatvorili a chlapec zaspal. Sníval o bitkách a rôznych druhoch incidentov. Akoby to bol rozprávkový rytier, ktorý rúbe tisíce bojovníkov.
  Mávanie vpravo - ulica, jazdný pruh vľavo!
  A potom jazdí na drakovi. Ako hrdina z rozprávky...
  Nasledujúce ráno sa Grushka zobudila. Chlapec sa prvýkrát dobre vyspal a cítil sa veselšie. Kati ho zdvihli. Oblečte si zranené telo, vrecovinu. A zdvihli ho a odviedli na popravu. Grishka videla na úsvite farbu a ostré oštepy.
  Chlapec chodil v žľazách, čo bolo nepríjemné. Vyviedli ho na dvor. Chlapcove bosé, zmrzačené nohy ťažko šliapali na dlažobné kocky. Grishka však zaťal zuby a vydržal to a pokúsil sa postaviť rovno. Hoci každý krok spálených nôh bol daný bolesťou. A tak vyšiel na námestie.
  Ľudia videli chlapca. Oholený, len pokrytý odreninami a modrinami, s holými, spálenými nohami, vychudnutý.
  Grishka inšpirovala skôr ľútosť ako nenávisť. Mnohé, najmä ženy, si súcitne povzdychli.
  Chlapec na nich žmurkol a povedal:
  - Akože, kde je ten náš, nezmizol!
  A pohol sa ďalej. Nebol tam žiadny zvláštny strach. Grishka si bola istá, že si nezaslúži peklo. A nebo je oveľa lepšie ako pozemská, krutá existencia.
  Miesto popravy bolo obkľúčené vybranými, moskovskými lukostrelcami. Veľa strážcov a domácich kozákov. Zdalo sa, že vôbec nepopravujú dieťa, ale štátneho zločinca kozmických rozmerov.
  Chlapec neisto, potácajúc sa, vyliezol po rebríku hore s popálenými nohami na dubové dosky.
  Na doštičke sa trblietala obrovská nabrúsená sekera. Okolo išiel mohutný kat v červenom rúchu. Nechýbalo ani koleso určené na štvrtenie.
  Grishka sa prekrížil. Je naozaj bolestivé pohybovať rukami.
  Herold začal čítať obvinenie:
  - Tento syn Stenky Razin Grishka je vinný: z prechovávania pokladov, organizovania oddielov rebelov, popráv a lúpeží bojarov, násilia voči žene atď. Preto je odsúdený na rozštvrtenie na kolese a večnú kliatbu. Nech sa trest vykoná.
  Grishka sa striasla, ale zostala stáť na mieste a držala sa rovno. Diakon zasyčal:
  - No, je zlodej pripravený činiť pokánie pred ľuďmi?
  pomyslela si Grishka. Áno, má sa z čoho kajať. Chlapec sa uklonil a povedal:
  - Odpustite donským kozákom. Som vinný pred vami, že som vás neoslobodil spod jarma bojarov.
  Samosa zúfalo kričala:
  - Čoskoro ho popravte!
  K chlapcovi pribehli katovi pomocníci. Grishka premáhajúc bolesť v rukách si strhol vrecovinu. Mory a rany, ktoré spôsobili kati, sa otvorili pred ľuďmi. Potom Grishkine ruky pokrútili a hodili na koleso.
  Kat zdvihol nad chlapcom sekeru. "Už to začína," pomyslela si Grishka.
  Ale v tom okamihu sa ozvala polnica a herold oznámil:
  - Kráľovské milosrdenstvo! Vzhľadom na Gregorovu mladosť je trest smrti nahradený predajom do otroctva! Nech je to tak! Chlapca zdvihli z lešenia a odniesli do izby. Pre Grishku sa začal nový život.
  Najprv ho kŕmili kašou a dávali mu piť mlieko. Chlapca pripútali okolo krku a nechali ležať na slame. Prišiel doktor. Začal si rany utierať vodkou. Bolelo to, ale Grishka mlčala.
  Lekár poznamenal:
  - Chlapec je húževnatý, bude žiť ako pes!
  Grishka, keď jedol, tvrdo zaspal ... Mal najrôznejšie nočné mory.
  Na druhý deň mu dali opäť najesť a odviedli ho, pričom mu dali okovy na ruky a nohy. Chlapec bol nahý, no bol cez neho prehodený plášť.
  Sprevádzali ho stráže a Samosa.
  Bosé nohy trochu podžili a šliapalo sa ľahšie. Grishka sa snažil predstierať, že sa mu nič nestalo. A hrdo hodil oholenú hlavu, na ktorej už začínalo rásť strnisko blond vlasov.
  Viedol ho po ulici a okoloidúci sa obzerali. Počasie bolo teplé a slnečné.
  Grishka sa pokúsila rozveseliť. No do otroctva, no a čo? Nebojí sa práce! Aj keby ste mali ísť do lomov, on to vydrží a utečie. Nájde cestu. Alebo vzbudiť povstanie ako legendárny Spartakus.
  Chlapca zaviedli do kamennej budovy a vyniesli na poschodie. Pľuzgierovité bosé nohy príjemného dieťaťa chladil kamenný chlad.
  Tu ho priviedli do izby. Tam pri dverách stáli dvaja mohutní svalnatí bojovníci s odhalenou hruďou. Ďalej horela lampa a nádherná pohovka. Ležala na ňom žena v závoji a rúchu. A neďaleko boli svalnatí sluhovia a pár slúžok. Okrem toho boli nahí do pása, krátke sukne, ale sandále a tiež s uzavretou tvárou. Ale zároveň sú prsia nahé a bradavky sú tónované.
  Pohľad na obnažené prsia vyvolal v Grishke veľké vzrušenie a začervenal sa. Jeho vek je práve vtedy, keď mladí muži prejavujú záujem o opačné pohlavie. A pohľad na mladé krásne prsia je taký vzrušujúci.
  Žena v luxusnom závoji a nádherných šatách vravela:
  - Vyzlečte ho!
  Grišovi sa strhol pršiplášť. Bol úplne nahý. A trčala mužská dokonalosť, už naplno rozvinutá, z ktorej to bolo také trápne. Sám chlapec bol dobre stavaný, svalnatý a mnohé známky mučenia mu dodávali dokonca šarm.
  Žena sa zasmiala a pozerala na Grishkino vzrušenie. A zakričala:
  - Dobrý chlapec! Vidím, že si celkom pripravený.
  Sprevádzajúci Grishka Samos odpovedal:
  - Má hodnotu sto zlatých rubľov, madam!
  V tom čase to bola veľká suma. Dobrý kôň sa dal kúpiť za tri ruble.
  Žena sa zasmiala a odpovedala:
  -Je to ešte dieťa a na tureckých trhoch je dosť otrokov! Čisto z úcty k vám a pretože sa mi tento chlapec páči, zaplatím za neho päťdesiat rubľov!
  Samosa poznamenal:
  - Guvernér chce, aby syn rebela tvrdo pracoval v kameňolomoch na Kryme, alebo v Turecku! Naozaj nechce, aby bol mladistvý delikvent namiesto dozorcovho biča blažený v náručí žiadostivého chánšu!
  Žena sa zasmiala a odpovedala:
  - Áno, rozumiem... Stenka Razin vám pokazila veľa krvi a vy chcete získať späť jeho syna! Poteším ťa, rád mučím a ponižujem krásnych chlapcov. A keď ma omrzí, pošlem ho do baní!
  Dávam sedemdesiatpäť rubľov a toto je moje posledné slovo!
  Samosa prikývol.
  - Skvelý súhlas!
  V skutočnosti je nepravdepodobné, že za vyčerpaného trinásťročného chlapca dostanete v aukcii viac ako pár rubľov. A skutočnosť, že khansha v strednom veku miluje mučenie a mučenie krásnych chlapcov, bola známa každému. Navyše zbožňovala mladé mäso. Ale keď mali chlapci fúzy, oslepli, vytrhli im jazyk a poslali ich do baní, kde pomaly, ale isto zomierali.
  Takže nemôžete povedať, že Grishka mala veľké šťastie. Ale dobrodružstvá mladého hrdinu sa ešte len začínajú... A to najzaujímavejšie je ešte len pred nami!
  
  NÁDRŽ DO MOSKVA - STRATENÁ ŠANCA WEHRMACHTU
  Hitler neobrátil nemecké jednotky na juh. Namiesto toho presunul ďalšie sily z Francúzska a Balkánu a nahradil ich bulharskými a talianskymi jednotkami. Výsledkom bolo, že Fritzovi sa podarilo dobyť Moskvu okamžite, bez toho, aby umožnili zhustenie obrany a pred začiatkom jesenného topenia.
  Stalinovi sa podarilo utiecť, no časť vlády zajali a zničili nacisti. Po páde Moskvy Stalin ponúkol Hitlerovi mier za akýchkoľvek podmienok - stačí vrátiť hlavné mesto.
  Fuhrer súhlasil s návratom Moskvy. Nemci ale na oplátku dostali Kaukaz, celú Ukrajinu, Krym, pobaltské štáty, Karéliu a na severe až po Archangeľsk, zostalo len Rusko s Leningradom s koridorom. Navyše, zvyšok územia ZSSR musel zaplatiť obrovské reparácie. A toto je vážne.
  Hitler sa samozrejme vyhlásil za víťaza. A obrátil sa na Britániu - hovorí sa, že bude s čím bojovať alebo čo znášať? V opačnom prípade vám budú odobraté všetky kolónie. Ale tvrdohlavý Churchill si vybral vojnu, spoliehajúc sa na americké zdroje.
  Japonsko síce zaútočilo na Ameriku z druhej strany a po peruánskom prístave sa iniciatívy chopili samuraji.
  Na mori skúsenejší a zručnejší Japonci porazili Yankees.
  Hitler dal Francovi ultimátum. A súhlasil s tým, že pustí nemecké jednotky na Gibraltár. Citadela bola dobytá a jednotky Tretej ríše sa ponáhľali do Maroka. Britská základňa na Malte bola porazená a dobytá. Potom Rommelove jednotky, ktoré dostali posily, dobyli Egypt.
  Na súši Nemci s istotou porazili Britov. Už ich nezdržal sovietsky front. A v štyridsiatom druhom roku Nemci zajali celú Afriku, ako aj Blízky východ a Indiu.
  A vydali sa zaútočiť na Britániu už budúci rok... A na úvod letecká ofenzíva. A veľa bombardovania...
  Za týchto podmienok potrebujete nejaký silný pohyb! Hitler dostal bombardéry Yu-288. Bol to okrídlené monštrum nesúce štyri tony bômb v normálnom stave a šesť v nabíjacej verzii. A rýchlosť je šesťstopäťdesiat kilometrov za hodinu.
  Toto auto je pre Britániu nočnou morou. Rovnako ako nová stíhačka ME-309, ktorá je nočnou morou pre USA a Britániu.
  Nemci majú v tejto vojne veľa. Jedným z dôvodov rýchleho víťazstva nad ZSSR bola aj modernizácia tanku T-4, ktorý dostal 75 mm kanón s dlhou hlavňou a dokázal pancier T-34 rozbiť na úlomky. Áno, ukázalo sa, že silný Fritz vzal Moskvu do pohybu. A T-4 s dlhšou hlavňou sa tiež ukázal ako rozhodujúci argument a tromf.
  Navyše, ako experiment proti ZSSR v štyridsiatom prvom roku, sa tanková posádka krásneho dievčaťa Gerdy zúčastnila bitiek. Štyria bojovníci: dve blondínky a dve červenovlásky.
  Bojovali na T-4, vyraďovali sovietske tanky a robili si žarty.
  Gerda narazila do sovietskeho auta holými prstami a zaškrípala:
  - Vojak môže narásť strnisko, ale žene byť príjemný na dotyk a politik, nech sa oholí akokoľvek hladko, vyvoláva pocit bozku s plazom!
  Charlotte sa tiež prihlásila, stlačila páku holou pätou a povedala:
  -Vojak je orol s hodnosťou vrabca, politik je mokré kura s hodnosťou moriaka!
  Kristina dala facku do ruského tanku, prerazila ho a s vycerenými zubami poznamenala:
  - Vojak síce nemá dobrú formu a niekedy plní hlúpe rozkazy, ale na rozdiel od politika-papagája nespieva z cudzieho hlasu!
  Magda vtipne dodala, klovala do nepriateľa s veľkou presnosťou a predierala sa cez sovietske tanky:
  -Vojak je vojnový robotník a politik sype sračky zhora, ako tučný hukot zozadu!
  A dievčatá sa zasmejú a ukážu svoje perleťové zuby. Je jasné, že ZSSR takýmto mrchám nevie odolať. A ruskej armáde sa nepodarí poraziť Wehrmacht. A vôbec, veľa bitiek je tu v plnom prúde.
  Dievčatá v bitkách o Moskvu sa stále ostro vyznamenali.
  Gerda strieľajúca holými prstami, agresívne sa usmievajúca, zavrčala:
  -Vojak je statočný, aj keď je bojazlivý, politik je zbabelý, aj keď je kohút!
  Charlotte tiež buchla do sovietskeho tanku a zaškrípala:
  -Vojak je ušľachtilý, ale nie slobodný, podlý politik a v podstate aj otrok vášní!
  Christina tiež zaškrípala s úškrnom perlových zubov:
  -Vojak je lev, aj keď ešte nízky, a politika je líška a už zarastená!
  Magda, ktorá agresívne vyslala projektil holou pätou, poznamenala:
  -Vojak je podobný anjelovi v pekle a politik je prasa hodujúce počas moru!
  Gerda, ktorá pokračovala v udieraní a zrážaní veže ruského tanku, veľmi agresívne poznamenala:
  - Bosému chlapcovi je pohodlnejšie behať po snehu ako obutému politikovi, ktorý lavíruje medzi pramienkami!
  Charlotte strieľala do sovietskych zbraní, vzala to a zaškrípala:
  - Chlapec, aj v mraze nahý, je šťastnejší ako starec poliaty bahnom politikovho prejavu!
  Christina posielajúca granáty na nepriateľa zavyla:
  -Žena sa nebojí ani tak nahej a bosej, ako toho, že ju mužský politik obuje a strhne tri kože!
  Magda s úsmevom krásneho a sexi dievčaťa dodala:
  - Žena je na pohľad bojazlivá, ale len máločo ju dokáže skutočne vystrašiť, mužský diktátor je na pohľad impozantný, ale vyhýba sa vlastnému tieňu!
  Gerda agresívne poznamenala a zrazila ďalšie ruské delo:
  - Mlčať je pre diktátora zlato, iba ak poddaní bez reptania vydržia strkať jazyk do vreciek!
  Charlotte rozbila sovietske auto škrupinou a zaškrípala:
  - Diktátor uisťuje, že je tvrdý ako skala, ale v skutočnosti je tyran len hlúpy kameň!
  Christina zasiahla nepriateľa s veľkou presnosťou a zasiahla tridsaťštyri:
  -Dievča si zráža nohy, keď bosé behá po ostrých kameňoch, politik mätie, keď sa rúti obutý medzi potoky!
  Magda odpovedala s veľkým vtipom a vycenila zuby:
  - Holú ženskú pätu prepichne ostrý, obutú politikovi volič neprepichne ani dôvtip!
  Gerda, vedúca veľmi presnú a cielenú paľbu, celkom logicky poznamenala:
  -Žena by radšej chodila bosá v mraze, ako by mala byť obutá do plamenných rečí politikov!
  Charlotte agresívne vystrelila na sovietsky tank a zaškrípala:
  -V mraze horúce srdce nevychladne a plamenný prejav politika nezahreje!
  Christina veľmi aktívne zaútočila na nepriateľa, zrazila vežu a zakričala:
  - Vlastenec má v srdci plameň a od politika len sračku v pečeni!
  Magda veľmi pozitívne a so škrípajúcimi zubami povedala:
  -Vojak má ohnivé srdce vlastenca a politici majú žalúdok skorumpovaného pštrosa a hrdlo chamtivého pytóna!
  Gerda vpálila do sovietskeho tanku, odpálila vežu a povedala:
  -Vojak si zachováva česť - veľa stojí, politik predáva nehanebnosť, ktorá nestojí za lámaný groš, ale tri stojí draho!
  Charlotte s tým súhlasila a odlomila ďalšiu sovietsku húfnicu:
  - Vojak má sivý kabát a v hlave veľa šedej hmoty, politik má vlasy sivého vlka a túži byť šedými kardinálmi!
  Cristina agresívne poznamenala a vyslala projektil so smrtiacou silou:
  - Politici kvôli červenému slovu posielajú vojakov prelievať krv a kvôli čiernemu biznisu - zrádzajú lásku!
  Magda, ktorá rozbila ruské delo, zavrčala:
  -Vojak môže poškvrniť telo, ale zostane čistý v duši a žiadna kúpeľňa nepomôže politikovi zmyť duchovnú špinu!
  Gerda mlátila do sovietskeho auta holými prstami a štebotala:
  -Vojak musí zabíjať zlých ľudí pre vlasť, politik zabíja všetko dobré s ambíciami pre svoje vlastné!
  Charlotte s veľkou agresivitou, zasiahnutím nepriateľa a prelomením panciera tanku, vydala:
  - Vojak, zabíjanie nie je vrah, politik sľubujúci - nespĺňa!
  Christina si to agresívne všimla a prerazila ďalšiu húfnicu:
  - Vojak niekedy urobí nemožné bez toho, aby šetril seba, politik nerobí nič z možného bez vlastného záujmu vo svojom vrecku, bez toho, aby šetril iných!
  Magda mlátila tankom T-34 holými prstami na nohách a vrčala od vzrušenia:
  -Vojak je lev, ktorému chýba pod velením baranov, politik je líška, ktorú poslúchajú len barani s kuracím mozgom!
  Gerda s pomocou holých prstov vyslala ďalší projektil smrtiacej sily a zakričala:
  - Vojak sa nemôže vždy stať levom, ale hlavnou vecou nie je ukázať sa ako somár, z ktorého boli stiahnuté tri kože!
  Charlotte logicky poznamenala, poslala projektil do sovietskej húfnice pomocou holej päty a škrípania:
  - Vojak sa nespráva vždy ako anjel, ale v hĺbke duše je oddaný Bohu, politik vždy zo seba vylieva anjelské reči so sľubmi o raji, no na povrchu ducha je jasné, že je oddaný. satanovi!
  Christina celkom logicky poznamenala, vycenila zuby a žmurkla smaragdovými očami:
  -Vojak môže zostať počas bitky bez topánok, ale politik sa obúva v každej situácii!
  Magda tiež vyslala projektil pomocou holých prstov dlátových nôh a vydala:
  -Vojak nosí maskovaciu uniformu, aby prežil v prospech vlasti, kým politik je chameleón, aby zabil morálneho voliča, aby sa zmocnil trónu!
  Bola dobytá Moskva, po ktorej sa nacisti obrátili na juh a obišli Kyjev.
  Červená armáda bola po páde hlavného mesta demoralizovaná.
  No na jednom mieste sa sovietske tanky stále pokúšali o protiútok proti Nemcom.
  Gerda vyslala projektil pomocou holých prstov na nohách a zaškrípala, vycenila zuby:
  -Vojak v boji sa rúti ako pes na kanca, politik vzadu, veľa šteká a prasa!
  Charlotte tiež celkom presne vystrelila na ruské auto a agresívne poznamenala:
  -Vojakovi je dobré byť pri stretnutí s nepriateľom silný ako dub, horšie je byť hlúpy ako peň pri kontakte s politikom!
  Christina zaútočila na nepriateľa tak, že pritlačila holú pätu na základňu páky a zacvrlikala:
  - Kat seká hlavy sekerou, vojak bodá bajonetom do hrdla, politikovi kvapká jazykom na mozog a lepkavými slovami škrtí za krkom!
  Magda žmurkla a agresívnym tónom poslala do ruského tanku zabijácky dar smrti a zaškrípala:
  - Pre vojaka je lepšie byť zúrivým vlkom ako zbabelým králikom, najmä keď sa stretne s politickým hroznýšom!
  Gerda zatĺkala s veľkou presnosťou a so škrípaním vrazila do tridsiatich štyroch:
  - Vojak je síce na pohľad divoký, ale v hĺbke krotkého baránka je politik s anjelským pohľadom vlastne typická sviňa!
  Charlotte sa správala veľmi agresívne, uškrnula sa na tvári a zároveň udrela škrupinu do nepriateľa, samozrejme s pomocou holých prstov vytesaných nôh, a vydala:
  - Vojaci sú vždy statoční, aj pri ústupe robia len taktický manéver, politici sú vždy zbabelí, aj keď útočia, robia strategický trik!
  Christina dala nepriateľovi facku, vycenila zuby a so smiechom poznamenala:
  - Vojak bojuje s rovnými a silnými na rozkaz, politik útočí na slabých, vlastnou svojvôľou!
  Magda zatlačila nepriateľa do základne tankovej veže s veľkou energiou, holými prstami na nohách a vykríkla:
  - Skutočný vojak sa nie vždy dobre urodí, ale vždy si splní svoju povinnosť, politik, hoci aj s kráľovským rodokmeňom, vždy neplní svoje sľuby!
  Dievčatá bojovali v Afrike aj Ázii a všade sa ukázali ako veľmi impozantné bojovníčky.
  A vo februári štyridsaťtri, po ktorom nasledovalo pristátie v Austrálii. A potom útok na Južnú Afriku.
  Nacisti tak dobyli takmer všetky britské kolónie a panstvá.
  Churchill zbabelo požiadal o mier. Hitler odmietol, tak už zobral všetko. A v júni 1943 nasledovalo obojživelné pristátie v Británii.
  Štyri krásne dievčatá: Gerda, Charlotte, Christina a Magda. Jazdia v experimentálnom tanku - "Panther" -2.
  Dievčatá sú samozrejme bosé a v bikinách.
  Ich tank vyletel zo zásob a odišiel k pobrežiu. "Panther" -2 je v princípe dobrý tank. Predný pancier korby je 100 mm, veža je 120 mm, boky sú 60 mm a hlavná zbraň je 88 mm 71 EL. Takáto zbraň zasiahne britské tanky, dokonca aj Churchill, z veľkej diaľky.
  Gerda pomocou holých prstov stlačila tlačidlo pištole a rozbila britské tanky.
  Narazila do auta a spievala:
  - Sláva Tretej ríši!
  Charlotte, tá agresívna líška. Tiež strieľal na nepriateľa. Prerazila predný pancier Churchilla a zamračila sa:
  - Za naše slávne víťazstvá!
  A strieľala aj bosými nohami.
  Potom toto dievča zaštebotalo:
  - No, ja ťa vymlátim!
  Christina je veľmi presná strela. Rozbila brnenie, na zničenie ktorého dali nejaké peniaze.
  Červenovlasý bojovník so zlatými vlasmi štebotal:
  - Za Tretiu ríšu!
  A opäť bosou nohou spustila niečo, čo je osudné. A kde sú Angličania proti Nemcom. Fritz má silnejšie vybavenie, lepší personál.
  Potom Magda vystrelila a sekla súperov. A bosou nohou namierila zbraň na nepriateľa. A vystrelil brutálnou silou.
  Bojovník zaškrípal a zavrčal:
  - Za Vyššiu moc sveta!
  Dievča sa tu tak lesklo. A mlátil protivníkov. Áno, márne, premiér Churchill kontaktoval Tretiu ríšu. Proti komu nastúpil? Bol to zdrvujúci úder.
  Samozrejme, proti Gerde nie je žiadne prijatie. Je to dievča s obrovskou silou.
  A opäť bude strieľať bosou nohou a rozbije masu Britov.
  Ďalej bude Charlotte strieľať s holými prstami. A potom mláti aj na Cromwella. Áno, Briti si poriadne všimnú.
  Charlotte sa zachichotala.
  - Som ten najlepší človek na svete!
  Christina tiež presne strieľa do nepriateľov. Je to dievča s veľkým potenciálom. A ak vystrelí, vystrelí.
  A jej mušle posielané bosými nohami sú také smrteľné. A bojovník zavýjal:
  - Pre najvyššie úspechy!
  Zabrala si to aj Magda a dala Angličanom facku naplno. Pomocou holých nôh. Porazil britské jednotky a zakričal:
  - Všetko to bude také kolosálne!
  Potom bojovníčka ukázala jazyk.
  Dievčatá sú tu skrátka veľmi cool. A už vôbec nie hlúpy. A s holými pätami mieria sudmi na anglické tanky a samohybné delá.
  Skrátka, pristátie bolo úspešné. Nemci porazili Britov aj vo vzduchu. Nová stíhačka ME-309 ukázala svoju úplnú prevahu nad nepriateľom. Ako Focke-Wulf. Čo vydesilo Britov.
  Skrátka, keď bol Londýn obkľúčený. A Churchill sa pokúsil utiecť. Ale nebolo to tam.
  Dve nemecké pilotky Albina a Alvina zostrelili všetky sprievodné lietadlá a prinútili Churchillovu loď pristáť. Hrdý premiér bol nútený pokľaknúť a pobozkať bosé nohy krások. Pobozkal Churchilla, nohy Albiny aj Alviny. A chodidlá, prsty a päty. Potom boli jeho dievčatá - britský premiér nútené lízať si lona Venuše. Ktoré dievčatá milovali.
  Takí sú to somarini.
  Británia padla. A Fritz na bielom koni, triumf.
  Adolf Hitler slávnostne oznámil:
  - Vzal som viac hlavných miest ako Džingischán!
  Zostáva len poraziť Spojené štáty. To však nejaký čas trvá.
  Celý rok 1944 prebehol vo výmene úderov vo vzduchu a námorných bitkách. Nemecké ponorky sa zlepšili a stali sa lepšími ako americké. Alebo skôr, už boli lepší, ich prevaha sa jednoducho stávala totálnou.
  Fuhrer, ako sa hovorí, zvýšil svoju dynamiku. V sériovej výrobe sa objavili prúdové stíhačky a ponorky ME-262 poháňané peroxidom vodíka. Takže Fritz má teraz veľa zdrojov. A to zahŕňa aj ľudské bytosti.
  Bojová loď Bismarck bola opäť postavená zrýchleným tempom. Bola spustená v marci 1944. Nová loď bola dvakrát väčšia z hľadiska výtlaku ako predchádzajúca a trikrát výkonnejšie zbrane. Boli postavené aj lietadlové lode, a to veľmi výkonné.
  Lietadlová loď schopná niesť stodvadsať lietadiel a s aerodynamickým trupom bola spustená na vodu v januári 1945.
  Tretia ríša sa pripravovala na skok. Prišiel rok 1945... Americká flotila utrpela ťažké straty. A Japonsko tiež tlačilo zo západu na Spojené štáty. Nemecké lietadlá sa stávali stále dokonalejšími, zvyšovali sa účty es.
  Napríklad dvaja piloti z Tretej ríše - Albina a Alvina ich nazvali A - štvorec, kontá bodovali veľmi svižne. Doteraz držal rekord Huffman. Do júna 1945 získal svoj účet na štyristo autách a v dôsledku toho získal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A toto je piaty stupeň.
  Ale Albina a Alvina ho už dobiehali. Každé presiahlo tristo zostrelených vozidiel a dostali Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Teraz sa však už blížili k štyrom stovkám. A nemienili prestať.
  Tu Albina stlačila bosé prsty na pedáloch volantu a štebotala:
  - Sláva veľkej vlasti!
  A zostrelil pár amerických lietadiel.
  Alvina, pokračujúc v streľbe, tiež mlátil. Bosými nohami zostrelila dve lietadlá americkej armády a zaškrípala:
  Sme stelesnením nenávisti!
  Dievčatá sa rozišli. V boji sú veľmi obratní.
  Albina vystrelila z dela a zasyčala:
  - Sláva vlasti - bič!
  Alvin s tým súhlasil:
  - Obrovská sláva!
  Nemci veľmi tlačili na Američanov. A zobrali si kvalitu svojho letectva.
  E-50 sa ukázal ako dobrý vývoj. Tento tank sa ukázal ako priebojný a rýchlopalný kanón. A s dobrou čelnou ochranou.
  Američan Sherman nie je jeho rival. A Pershing tiež. E-50 sa ukázal ako strojové zviera.
  Nemci sa v štyridsiatom piatom roku usadili v Grónsku a vytvorili si oporu v Kanade. Nemecká diplomacia si zároveň získala Brazíliu na svoju stranu spolu s Argentínou, ktorá bola dlho poslušná. A propagácia začala z južných predmostí.
  Rok 1946 bol rozhodujúci. Nemecké a japonské jednotky vtrhli do Mexika a zajali takmer celú Kanadu a napadli aj Aljašku. A potom sa nepriateľské akcie konečne preniesli do Spojených štátov. Na jej území sa začali odohrávať skutočné boje.
  A samozrejme, nemecké tanky série E sa ukázali ako veľmi nebezpečné a bojové vozidlá. Kde sú Američania pred nimi. Takú silu majú fašisti.
  Najmä keď Gerdina tanková posádka útočí a drví americké jednotky.
  Má auto série E-50, agilné a rýchle. Má dĺžku hlavne 100 EL a kanón kalibru 105 mm. Ak sa takáto zbraň ryje.
  Gerda stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, vystrelila projektil, presne zasiahla nepriateľa a zaškrípala:
  - Sláva Tretej ríši!
  Charlotte, táto ryšavá dievčina tiež mlátila holými prstami na Američanoch a štebotala, vyceňovala zuby:
  Sláva našim neporaziteľným jednotkám!
  Kristína si tiež poklepkala holými prstami na svoje šikovné, vyrysované nohy a vykríkla:
  - Sláva hrdinstvu Wehrmachtu!
  Magda pomocou dlhých pôvabných prstov na holých nohách tiež mlátila a kričala:
  - Sláva neporaziteľnému Wehrmachtu!
  A vezmú to štyri dievčatá a budú revať z plných pľúc:
  - Sme skutoční orli a plní hrdinstva! A lietame ako vtáky, synovia statočnej vlasti!
  Gerda opäť vystrelila holými prstami. Narazila do amerického auta a zasyčala:
  - Nie, nie synovia, ale dcéry!
  Charlotte vystrelila na americké auto, odtrhla jeho vežu a štebotala:
  - Samozrejme, dcéry sú veľmi hrdinské!
  Christina dala svojej súperke facku. Nepriateľa prebodla skrz naskrz a zasyčala vyceňujúc zuby:
  - Sme skutočné stroje smrti!
  Magda strieľala aj na nepriateľa. Zlomila nepriateľské brnenie, narazila nepriateľovi do čela a zakričala:
  - A my sme tie najdokonalejšie stroje na svete!
  A dievčatá zborovo zavýjali:
  - Sláva Nemecku, sláva, tanky sa rútia vpred! Divízie Tretej ríše vítajú statočných ľudí!
  Nemcom sa skrátka naozaj darilo a ich vojská zaznamenávali jedno víťazstvo za druhým.
  Spojené štáty americké majú, samozrejme, silnú ekonomiku, no v oblasti technológií stratili. Najmä tanky a prúdové lietadlá. Nemci už mali ME-262 X v sériovej výrobe a toto lietadlo bolo schopné prežiť, rýchlosť nad 1150 kilometrov za hodinu a vyzbrojené piatimi lietadlami 30 mm kanónov. Američania takému stroju nedokážu odolať.
  Nemci mali tiež vtáka XE-262, ktorý sa ľahko vyrábal, takmer celý vyrobený z dreva, veľmi ľahký a ovládateľný. Ale XE-262, kvôli jeho príliš nízkej hmotnosti a vysokej rýchlosti, bolo tiež náročné na riadenie a vyžadovalo si to vysokokvalifikovaných pilotov. Ale bol skvelý pre Huffmanov štýl, ktorý fungoval v zblížení. A zblízka rozdrvil Američanov.
  Ale okrem Huffmana tam boli aj dve herečky: Albina a Alvina. Každý z nich prekročil tristo zostrelených lietadiel a dostal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Rytierske kríže so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi má zatiaľ len Huffman, ktorý zostrelil viac ako päťsto lietadiel, a Rudel, legendárne útočné lietadlo, vyradilo viac ako päťsto tankov a mnoho ďalších pozemných cieľov. A ďalších sedemnásť lietadiel.
  V Tretej ríši schválili aj šiesty stupeň rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi tým, ktorí dosiahnu tisícku zostrelených lietadiel, či rovnaký počet rozbitých tankov.
  V tomto rytierskom kríži malo byť pripevnených najmenej sto diamantov a bol by väčší ako ostatné rytierske kríže. Ocenenie teda bolo nielen čestné, ale aj drahé.
  Albina a Alvina lietajú po oblohe. Zostreľujú svoje yankeeské lietadlá a spievajú cez zuby:
  - Nádherné dievčatá,
  Skvelí priatelia...
  Boli by impozantní chlapci -
  A skvelé kopačky!
  Albina namierila lietadlový pištoľ pomocou holých prstov, udrela do Američana a zaškrípala:
  - Svetlá veselých očí!
  A žmurkla na svojho partnera. Odrezala svoj náprotivok. Nepriateľa rozbila na kusy holými prstami na nohách a štebotala:
  - Za komunizmus a naše slávne víťazstvá!
  Albina opravila svojho partnera a zostrelila lietadlo Yankee:
  -Za árijský komunizmus!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom.
  Vojna medzitým pokračovala. Američania s najlepším nepriateľom jednoznačne prehrávali v technike a výcviku a dokonca aj s využitím zahraničných divízií.
  Najmä Yankees majú hlavný tank Sherman. No a kde je proti hlavnej nemeckej E-50. Stroj nacistov mal čelný pancier 250 milimetrov, bočný pancier 170 milimetrov a hmotnosť sedemdesiat ton s motorom s výkonom 1200 koní s posilňovačom motora.
  Treba poznamenať, že Sherman nemohol preniknúť ani na nemeckú stranu, pretože pancier E-50 je šikmý. Dokonca ani Sherman so sedemnásťmetrovou pištoľou, Firefly, skutočne nevzal na palubu Nemca. Ale tento tank nebol masívny.
  A Nemci s istotou vzali americký tank z piatich kilometrov. Navyše má vysokú siluetu. Američania mali Pershing o niečo lepší. Tento tank však nebol taký masívny ako Sherman a jeho 90 mm kanón stále nestačil na efektívny boj.
  Iba "Supershing" mohol preniknúť nemeckou E-50 do boku. Výhoda pištole a kalibru 90 mm a dĺžky hlavne 73 EL. Ale na druhej strane, rýchlosť streľby je len štyri rany za minútu oproti dvanástim pre nemecký E-50 a hmotnosť päťdesiat ton je príliš veľká na motor s výkonom 500 koní. Áno, a brnenie je nedostatočné. V čele nemeckého hlavného mastodonta sa Američania stále neprebili. A Fritz mal tiež E-75 s kanónom kalibru 128 mm a hrúbkou bočného pancierovania 210 mm pod svahmi, s ešte lepšou ochranou a motorom s výkonom 1 500 koní.
  USA teda od samého začiatku prehrávali. Proti nemeckým mastodontom mohol čelne bojovať iba tank T-93, presnejšie deväťdesiattri ton vážiace samohybné delo, s hrúbkou čelného panciera 305 mm a kanónom ráže 155 mm.
  Ale jazdný výkon tohto samohybného dela, rovnako ako rýchlosť streľby, nebol dôležitý. A Nemci to zničili lietadlami.
  Američanom sa teda ako celku nedarilo a beznádejne prehrávali.
  A nemecké jednotky sa čoraz viac približovali k New Yorku a Washingtonu.
  Truman prosil Hitlera o mier.
  Ale Fuhrer chcel iba úplnú kapituláciu bez akýchkoľvek podmienok. Washington bol obkľúčený. A nacisti začali útok na hlavné mesto USA.
  Posádka tanku Gerda bojovala o svetlejšie zajtrajšky. A vyhral bez problémov.
  Dievča dokonca začalo strieľať nielen holými prstami, ale aj šarlátovými bradavkami na prsiach. A to veľmi pomohlo.
  Charlotte vystrelila aj stlačením rubínových bradaviek na pákovom ovládači a štebotaním:
  - Veľkosť komunizmu spočíva v tom, že nie je ryba, ale veľryba!
  Christina, strieľajúca, stláčajúca tlačidlá joysticku, poznamenala:
  - A my Nemci vybudujeme najväčší z komunizmu!
  Magda strieľajúca karmínové bradavky na svojich protivníkov agresívne vydala:
  - Najjasnejší komunizmus! Iba hore, ani krok dole!
  Gerda namierila kanón holými prstami a dobre miereným výstrelom prevrátila americkú húfnicu potvrdila:
  -Za árijský komunizmus!
  Po páde Washingtonu Amerika čoskoro kapitulovala. A stalo sa tak 31. januára 1947.
  Druhá svetová vojna sa skončila. A Hitlerov nástup k moci sa zhodoval s kapituláciou Ameriky.
  . KAPITOLA 2
  Zdalo sa, že nastalo dlhé obdobie pokoja. V skutočnosti sa všetky vojny skončili, Spojené štáty sú zajaté a čo viac si priať? Ale bola tu ešte jedna superveľmoc s kolóniami: Japonsko. A Hitler ho chcel dobyť tiež.
  20. apríla 1953 sa začala nová vojna za prerozdelenie sveta. ZSSR stále existoval v skrátenej podobe. Armáda, ktorá sa dostala k moci po Stalinovi, určila Voznesenského za formálnu hlavnú vládu. Tomuto lídrovi sa podarilo čiastočne obnoviť ruskú ekonomiku. A ponúkol Hitlerovi účasť ZSSR vo vojne proti Japonsku. Súhlasil, ale pod podmienkou, že Rusko vráti iba Primorye, ostrov Sachalin a reťaz Kuril, ktoré predtým zajali samuraji.
  Voznesensky tak dostal novú šancu oživiť ZSSR a čiastočne rehabilitovať ríšu.
  Boje sa rozvinuli v plnej sile.
  Alenka a jej tím bojovali na novom, experimentálnom tanku T-11. Toto auto bolo ťažké a dobre chránené. Jej čelný pancier dosahoval 300 milimetrov s hmotnosťou stroja šesťdesiatosem ton a kanónom kalibru 130 mm. Medzitým je hlavný tank T-54 stále v ZSSR, čo tiež nie je vôbec zlé.
  A Alenka s partnerom strieľajú zo silnej pištole z veľkej diaľky. Japonci, samozrejme, majú svoje autá. Najmä tu je E-75, skopírovaný z nemeckého modelu v licencii. Ale tento tank je už trochu zastaraný.
  A Alenka ho knokautuje holými prstami na nohách. A ona posiela projektil presne od konca po koniec.
  Dievča cvrliká:
  - Sláva ére komunizmu! Sláva Leninovi v srdciach!
  Naozaj, toto je krása najvyššej úrovne.
  Anyuta tiež strieľa holými prstami na vytesaných nohách a škrípe:
  - Som veľmi cool bojovník a je to ako hodinová bábika!
  Alla tiež strieľa postupne. Toto dievča mlátilo samuraja a povedalo:
  - V mene svetla, tepla a vetra!
  A samozrejme pomocou bosých nôh.
  A potom Mária pristála. Je to dievča obrovskej duchovnej sily. Rozbila japonský tank a štebotala:
  -Za mocného komunizmu!
  A podľahla jej odhalenej päte.
  A nakoniec vystrelila s pomocou bosej nohy a Marusya. Dievča zasiahlo nepriateľa a zasyčalo:
  - Sláva dobe lepšieho sveta!
  A ako píska... Toto je naozaj veľmi cool dievča.
  Sovietska posádka tanku odvádza skvelú prácu a vyberá účty. Dievčatá sa samozrejme rýchlo ujali vedenia. Majú aj najlepšie auto pre Červenú armádu.
  A Gerda bojuje na pyramídovom tanku. Toto auto je už vyspelejšie a má len dvoch členov posádky.
  Spolu s Charlotte strieľajú do Japoncov a sú mimoriadne efektívne.
  Gerda holými prstami stlačila tlačidlá joysticku a narazila do japonského auta a zasyčala:
  - A samuraj letel k zemi pod tlakom ocele a ohňa!
  Charlotte na ňu tiež vystrelila holými prstami svojich dlátových nôh a zasyčala:
  - Ale náš Wehrmacht od tajgy po britské moria, všetky sú miliónkrát silnejšie!
  Magda a Christina bojujú v ďalšej pyramídovej nádrži.
  Terminátorské dievčatá sú mimoriadne bojovné a kolosálne v sile.
  A tak Christina strieľa holými prstami a udiera Japoncov.
  Potom zakričí:
  - Naša éra s víťazstvami pred nami!
  Magda strieľa aj na nepriateľa. Zničí vežu samurajom a zakričí:
  - A úspechy čakajú ešte chladnejšie!
  A opäť, s holými prstami, profituje zo systému, ničí nepriateľov.
  Áno, sú dievčatá, ktoré zastavia cválajúceho koňa a vojdú do horiacej chatrče.
  Bojovníci premohli nepriateľa a postupne stúpali nahor.
  Japonsko prehrávalo. A Nemci použili impozantnú zbraň - diskotéky.
  Tieto lietajúce taniere nepoznali obdobu.
  Tu Agatha a Adala bojujú na diskete. Bojovníci ovládajú stroj pomocou joystickov a nasadzujú túto najsilnejšiu jednotku. A tak drvia protivníkov. A zasiahli tepelné lúče zo vzduchu. Doslova ničí silu súperov.
  Agáta, strieľajúca na nepriateľa, reve:
  - Šial moju vášeň!
  A s holým, okrúhlym podpätkom, akoby tlačila.
  Adala, strieľajúca na nepriateľov, sebavedomo vyhlasuje:
  - Je to len sila!
  A proti nepriateľovi používa aj odhalené prsty na nohách.
  Dievčatá sa poriadne rozutekali. A také, povedzme rovno bojové krásky.
  Že z Japonska nezostalo takmer nič.
  Krajina vychádzajúceho slnka prehrávala. A bohužiaľ, vyzeralo to takmer beznádejne.
  Samuraj čelil technologickej prevahe. A veľmi vážny protivník z hľadiska operačného plánovania.
  Japonsko svojho času porazilo Rusko, ale teraz prehrávalo s koalíciami.
  Tretia ríša na konci dokonca spustila na ostrovy jadrový úder a krajina vychádzajúceho slnka kapitulovala.
  V dôsledku toho bolo dobývanie kolosálnych krajín dokončené. Tretia ríša však bojovala o niečo viac v Latinskej Amerike a vykonala ďalšie zaberanie území.
  Ale keď je celý svet pod Treťou ríšou, stále slobodný ZSSR si škádluje Fuhrera.
  A 20. apríla 1957 začína agresia proti Rusku. A na ZSSR postupujú kolosálne sily.
  S čím môže Červená armáda za týchto podmienok počítať? Sily sú už veľmi nerovnomerné.
  Ale zdá sa, že Rusi a iné národnosti majú stále nejaké výpočty.
  Najmä na Olega Rybachenka a Margaritu Korshunovú. Chlapec a dvanásťročné dievča sú nasadení so špeciálnou úlohou pomôcť ZSSR prežiť a vyhrať.
  Toto sú deti a s nimi štyri dievčatá demiurga!
  A bojujú naozaj tvrdo.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana bojujú proti nacistom.
  Dievčatá tradične bosé a v bikinách. A toto je ich krédo. Bojujú s divokou zúrivosťou.
  Natasha, strieľajúca z guľometu, poznamenáva:
  - V čom sme dobrí, že vieme bojovať!
  Zoya, ktorá strieľala na nepriateľa, súhlasila:
  - Môžeme!
  A hodila granát holými prstami.
  Augustína čmárala na nacistov samopalom a s veľkým vzrušením kričala a hádzala granát holou pätou:
  - Som ničiteľ zla!
  Svetlana, ktorá tiež strieľala na nepriateľa a strieľala presne, kosila nepriateľov a hodila vrece s výbušninami bosou nohou, kvôli čomu sa tank prevrátil, provokatívne vydala:
  - Tretiu ríšu rozdrvím na prach!
  A dievča opäť vyplazilo jazyk.
  Oleg Rybačenko hodil na nepriateľa dar smrti s detskou nohou vražednej sily a vydal:
  -Vojak občas na dovolenke využíva prostitútky, politik vždy využíva prostitútku, ktorá využíva voličov v práci aj pri odpočinku!
  Margarita, ktorá odrezávala fašistické stvorenia a posielala vražedné dary smrti, vyhŕkla:
  -Vojak platí prostitútkam to, čo si zarobí krvou, sám politik je prostitút a je platený za to, aby kazil krv voličov!
  Sú to ženy bojovníčky a deti príšer. S nimi môžete bojovať takmer proti každému monštru. A dokonca aj Hitlerovu.
  Natasha strieľajúca na nacistov a brániaca Moskvu spievala:
  - Sme zdrvení jarmom hordy,
  Sme utláčaní jarmom neverníka...
  Zoya, ktorá strieľala na Fritza a vystreľovala holými prstami nohami, vydala vražedný hvizd:
  Ale to nám vrie v žilách
  raj Slovanov...
  Augustína, strieľajúc na nacistov, konajúc veľmi energicky, dávajúc granát holým opätkom, pokračovala:
  A z nádherných brehov,
  Na brehy Kolymy...
  Svetlana spievala s divokou vášňou, hrala sa so svalmi na nohách a tlačové dlaždice vydávali:
  Toto všetko je naša Zem,
  Toto všetko sme my!
  A tu dievčatá, musím povedať, boli s veľkou domýšľavosťou a kolosálnou agresivitou.
  A večné nesmrteľné deti Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sú tiež super triedni bojovníci.
  Oleg Rybačenko hodil holými prstami smrtiacou silou výbušný balík a zapískal.
  Na nacistov sa vrhli omráčené a v nemom úžase vrany, ktoré im prepichli temena hláv.
  Oleg Rybačenko štebotal:
  - Vojak strieľa, posiela guľku nepriateľovi do hrude, politik zabíja, strčí mu prasa do vrecka a žlč do pečene!
  Margarita Korshunova, tiež najprv, s holými prstami, hodila dar smrti so smrtiacou silou. A tiež zapíska, zvrhne na nepriateľa havrana a prerazí veže tankov.
  Dievča štebotalo:
  -Vojak v boji kričí na zdravie, politik tiež nemlčí, ale ak je v boji bitý bojovník, tak preto, že plač, žiaľ, nie je štít!
  Nikto ich nemôže zastaviť, nič ich nemôže poraziť. Zlé vlčice rozdrvia nepriateľa, zlé tigrice zasalutujú hrdinom.
  Alebo možno hrdinky. Tu sú hazardné dievčatá z najvyššieho letu vtáka.
  A ak bojujú, tak zo srdca ....
  A Alenka s posádkou na tanku T-13. Stroj, ktorý je pripravený odolať nemeckým, pyramídovým kompozíciám. Dievča strieľa na nepriateľa a spieva:
  - Naše tanky, to je len zázrak,
  Od púští po severné moria!
  Roztrháme ťa, ver Judášovi,
  Hrozné zviera bude zničené!
  Anyuta so zúrivosťou potvrdila, že s pomocou holých prstov na nohách tiež strieľala na nepriateľa:
  - Nepriateľa roztrhám a rozdrvím na prášok.
  Alla sa striedavo rútila na nepriateľa pomocou holých prstov na nohách a štebotala:
  - Za veľkosť červeného komunizmu!
  Mária tiež zmlátila nepriateľa, urobila dobre mierený výstrel holou dolnou končatinou a zarevala:
  - Za krásne víťazstvá!
  Marusya tiež pomocou svojich holých prstov pohla nepriateľa, akoby ho udrela, a zakričala:
  - Za najvyššie myšlienky komunizmu!
  Päťka bojovala s nacistami ako terminátori.
  Oleg Rybačenko odpálil mlyn svojimi mečmi, sekal nacistov a štebotal:
  - Vojak nie je vždy hviezda, ale sláva jeho výkonov v priebehu storočí nebledne, politik vždy mieri do úlohy svetoznámeho, ale jeho nesláva je pokrytá plesňou!
  Margarita Korshunova tiež sekala pomocou motýlej techniky a škrípala:
  - Vojak pracuje s ostrým bajonetom a v dobrom svedomí bodá, politik bije do palcov pomocou jazyka, ktorého ostrosť je zbavená svedomia!
  A deti-terminátori, ako pískať a zraziť nacistov, pevne omráčili vrany.
  A na oblohe bojovali aj sovietski piloti. Najmä Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojovali ako epické ženské hrdinky. Pomocou holých prstov na nohách vyslali vzduchové projektily. Veľmi vhodne zasiahli nepriateľov.
  Anastasia stlačila svoju šarlátovú bradavku na joysticku, udrela fašistu a štebotala:
  - Sláva myšlienkam komunizmu!
  Polonahá Akulina, ktorá strieľala na nepriateľa pomocou jahodových bradaviek, tiež zavrčala:
  - Sláva hrdinom ZSSR!
  Toto sú horúce a silné dievčatá. Ako bojujú ako skutočné zvery. A majú nadľudskú vášeň a kolosálnu silu.
  Anastasia, drviaca nacistov, spievala:
  - Nad nešťastnou planétou visela,
  Zlý Fritz kypí temnotou...
  Okupant nenávidí svoju sekeru,
  Naostri a odsekni si hlavu!
  
  Nie je však pešiakom,
  A nie večne chodiť pod jarmo ...
  Mení zlých nepriateľov na ohnivé zbrane,
  Stane sa vládcom svetov!
  Oleg Rybačenko medzitým hodil holými prstami na nohách niekoľko hrachov a spieval:
  - Za Rusko a slobodu až do konca, nútiť srdcia biť v súzvuku!
  A potom chlapec terminátor povedal:
  -Vojak môže vypiť priveľa vína a vysrať sa, ale nebude ako politik bez miery vylievať slovnú hnačku do opitosti!
  Margarita Korshunova vzala a sekla s mečmi vo forme vrtule na nepriateľov a odrezala ich.
  A štebotala a odhalila svoju tvár:
  - Bosé dievča je pripravené bez strachu utekať za svojím milencom, ale s akou hrôzou sa volič nechá obúvať politikmi!
  A potom je tu Elizabeth na tanku T-55. Stroj s výkonnejším 105-milimetrovým kanónom ako T-54 a pripravený bojovať s nepriateľmi.
  Dievčatá v tanku, samozrejme, len v jedných bikinách.
  Elizabeth stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, celkom presne strieľala na nepriateľa a zavrčala:
  - Za Rusko komunizmu!
  Potom Ekaterina striedavo vystrelila a vystrelila pomocou šarlátovej bradavky na hrudi.
  Zasiahla nacistický tank a zavrčala:
  - Za úspech pri budovaní komunizmu!
  Elena tiež vystrelila na svojho súpera pomocou holých prstov. Rozbila sud pyramídovej nádrže, urobila to všetko vhodne.
  Potom zaštebotala:
  - Najbystrejší budeme mať komunizmus!
  Potom lupanula a Euphrasia, aj keď je zvyčajne len vodič. Dievča však zasiahlo veľmi presne a odrazilo ústie nacistického tanku.
  Potom zavrčala:
  - Náš komunizmus je jasnejší ako slnko!
  Dievčatá na tanku sú bosé a v bikinách vyzerajú veľmi krásne a charizmaticky. A majú prsia s takými šarlátovými bradavkami.
  Alžbeta spievala s radosťou;
  Rozdrvme jarmo, verme fašizmu,
  V prípade potreby hory prenesiem...
  Bude éra, éra komunizmu,
  Poletím do neba s piesňou!
  A opäť dievča s jej šarlátovou bradavkou stlačí tlačidlo joysticku a zasiahne nacistov.
  Takže Fuhrer to tak trochu nenájde.
  Pri takýchto dievčatách je jasné, že ZSSR stále žije a Hitler ho len tak ľahko nezlomí.
  A s takými chlapcami a dievčaťom ako Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova ešte viac.
  Chlapec z terminátora vystrelil mečmi a zaškrípal:
  -Politik , to je líška, pre ktorú sú voliči obyvateľmi kurína, ale požierajúc mäso tých, čo majú inteligenciu kuraťa, politikovi určite skĺzne sviňa!
  Margarita Korshunova hodila holými prstami na nohách niekoľko hrachov na ničenie a štebotala:
  - Vojaci bojujú s kohútmi, ktoré znášajú zlaté vajcia, za morčacích generálov, ktorých zase požierajú líšči politici!
  Oleg Rybačenko zapískal, zrazil vrany na hlavy postupujúcich fašistov a štebotal:
  - Vojak beží do útoku, verí vo víťazstvo, politik v tyle v každom prípade obviní bojovníka z odchýlenia sa od zásad!
  Margarita Korshunova tiež porazila vrany píšťalkou a zdevastovala ich, zhodila ich na hlavy Fritza a zakričala:
  " Vojaci niekedy ustupujú, pretože šťastie je premenlivé, ale politika je vždy odovzdaná, ich šťastie je v podlyanke a pošmyknutí prasa!
  Oleg Rybachenko opäť poháňal veterný mlyn svojimi mečmi a zavýjal:
  -Bosý chlapec je príliš chytrý na to, aby sa nechal politikom voziť pod pätou!
  Margarita Korshunova usporiadala machaonskú recepciu s mečmi a zakričala:
  -Keď dievčaťu zrania bosé nohy ostré kamene, zrania srdce muža, ale politici, ktorí ich nútia sŕkať kapustnicu s lykovými topánkami, bijú voličom pečeň!
  Oleg Rybačenko s holým chlapčenským opätkom podľahol vražednej prítomnosti smrti a zvolal:
  - Vojak nehľadá smrť, chce žiť, politik nehľadá spôsob, ako splniť predvolebné sľuby - chce speňažiť voličov!
  Margarita Korshunova to vzala a bosými nohami hodila tenký disk, odrezala veže tankov a zarevala:
  -Vojak je vždy mladý srdcom, aj šedivie, starý darebný politik sedí v pečeni a holohlavý diabol aj s hustými vlasmi!
  Oleg opäť sekol mečmi v štýle machaona a zakričal:
  - V dávnych dobách mal vojak meč, potom ho nahradil guľomet, aby bolo ľahšie zabíjať nepriateľov, a vtedajší politik mal zbraňový jazyk - smrteľnejší sa už vymyslieť nedá!
  Margarita Korshunova agresívne poznamenala a útočila na nepriateľa s divokou zúrivosťou:
  - Vojak je druh vojnového stroja, ale zostáva človekom, v politike nie je nič ľudské - je to vojnový mechanizmus proti rozumným argumentom!
  Pracovali veľmi aktívne a s bojovným nadšením mladých titanov.
  Ale Nemci a ich armáda tlačia.
  Na Yu-888 lietajú dve dievčatá: Isabella a Zaira, krásne blondínky. Zhadzujú bomby. Potom sa však zboku objaví Jak-23.
  Isabella pomocou holých prstov nasmeruje vzduchovku a strieľa na sovietsky stroj. Potom pridajte rýchlosť. Yak-23 aj tak nie je príliš rýchly a tu je tiež v preťaženej verzii a nestíha nemecké auto.
  Dievčatá udierali holými pätami o sklo a škrípali:
  - Buď slávny, naša armáda je svätá!
  A ako sa jazyky ukážu!
  A sovietske auto sa dostalo pod paľbu z dvoch zadných leteckých zbraní a vznietilo sa, čo sú vody, ktoré robia holé prsty dievčenských nôh.
  Zaira štebotala a vyceňovala zuby:
  - Umyjem všetkých červených vojakov!
  A žmurknite modrými očami. A vyzerá najbojovnejšie a najintenzívnejšie.
  A ako miluje krásnych mladých mužov.
  Jej túžba zabíjať je však oveľa viac.
  Keď sa Nemci po bombardovaní vylodili, Zaira vypila nejaké pivo. A Isabella okrem piva pridala aj raka. Dievčatá spokojne jedli. Na námraze letiska zanechávali ladné, bosé nohy. Chlapci hladnými a zahanbenými pohľadmi hltali ich takmer nahé krásky. Aké sú dievčatá krásne a zároveň hrozné.
  Isabella sa spýtala Zairy:
  - Myslíte si, že vojna čoskoro skončí?
  Zaira poznamenala:
  - Nie pred letom! Kým nezoberieme Moskvu, Rusi nekapitulujú!
  Blondínka so smaragdovými očami poznamenala:
  - A po páde Moskvy ešte môžu byť boje!
  Blondínka s modrými vlasmi súhlasila:
  - Môžu! Už to ale nebudú boje, ale agónia!
  A dievčatá sa zasmiali, zjedli raky a znova do boja... Kým počasie bolo relatívne uletené. A ich bosé nohy zanechali elegantné, bosé stopy.
  Isabella poznamenala:
  - Máme všetko krásne, dokonca aj stopy!
  Zaira prikývla.
  - Nemecké dievčatá sú dokonalé!
  A obe zlé krásky spievali v zbore:
  - Reich je dokonalosť,
  Reich je dokonalosť...
  Od úsmevu po gesto
  Predovšetkým pochvala!
  Ó, aké požehnanie
  Vedzte, že sme dokonalosť
  Vedzte, že sme dokonalosť
  Vedzte, že my sme ideál!
  A opäť sú zhadzované bomby na sovietske pozície. A ľudia umierajú. Mnoho ľudí zomiera pri ostreľovaní a bombardovaní. A zo záberov plynových odpaľovačov a iných smrtiacich zariadení.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová sú veľmi krásne dievčatá. Anastasia má už veľa rokov, ale nestarne a vyzerá veľmi sviežo a mlado, len silne vyvinuté, veľké svaly ju robia staršou. A jej tvár je bez vrások a sietí, s jemnou, opálenou pokožkou. A Akulina je ešte roky mladá. Obe krásky sú vynikajúce. Sú to esá najvyššej triedy. Navyše Pokryškin, ktorý ho zostrelil Friedrich Wolf, je vážne zasiahnutý granátom a už nerobí ďalšie výpady.
  Anastasia manévruje s roztrhnutým sudom. A zrazí trochu zastaraný ME-362. Potom hrdinské dievča zaškrípe:
  - Sme poletujúce orly na oblohe!
  Akulina manévruje, líščí had a odreže Focke-Wulf-5 chvost a zacvrliká:
  - Rusko je za nami! Rusko je za nami!
  Dievčatá sú určite na vzostupe. Dokonca si neobliekli podprsenky do tenkých nohavičiek, s ktorými bojujú. Ale veľmi pomáha v boji. Zvyšuje totiž efektivitu dopadu vražedných vrtochov.
  Anastasia opäť robí manéver. Tentoraz má vážnejšieho súpera ako ME-462, ktorý má osem ohnivých bodov. Vrátane štyroch leteckých zbraní kalibru 30 mm. A to je samozrejme vážny súper. Výkonné zbrane vám umožnia odrezať nepriateľa jedným ťahom. A máš len jednu vzduchovku...
  Anastasia však šikovne odhodí svoje lietadlo nabok a vzdiali sa od lietajúcich olovených trysiek. Áno, má len 20-milimetrovú zbraň. Ale ak strieľate na chvost.
  Anastasia spievala s úsmevom:
  - Junkers prišiel k môjmu chvostu,
  Ale potom fajčil...
  Otravne zavýjali skrutky,
  Nepotrebujú ani kríže na hroboch,
  Na krídlach zostúpia kríže!
  Akulina sa zachichotala a pristrihla Yu-588, vrčiac:
  - Pre zábavné víťazstvá!
  A ukázala svoje perleťové zuby. Dievčatá sú tu najširším a najkolosálnejším bojovým únikom.
  Anastasia odhodí Jak-23 nabok. Znovu sa ju pokúšajú zraziť. Lisuje ME-462, auto to myslí vážne.
  Anastasia zúrivo spievala:
  - A vidím vážne,
  Vo sne Ivana Hrozného...
  Rozdelená pôda na Sibíri,
  Ty rodné Rusko!
  A bojovník opäť vyradí nemecké auto. Najprv si roztrhne krídlo. Stratíte rýchlosť. A potom to ide na chvost. Nemec má veľkú šancu dostať sa preč kvôli vysokej rýchlosti ponoru. Ale nie proti Witchers. Pretože je eso najvyššej triedy!
  Aj Akulina je v krutom boji. Dievča si položí holé päty na pedále a spieva:
  - Neznášajte ponižovanie Slovanov,
  Povstaňme všetci proti Nemcom...
  Neberme si ďalšie urážky
  Poďme rozdrviť nepriateľa oceľovou rukou!
  Tu je proti nej Airacobra -5. Silný stroj: štyri guľomety a dva 37-milimetrové vzduchové delá. Akulina spúšťa svoje auto ako sane dolu kopcom, vyhýbajúc sa leteckým granátom. A ponorí sa pod brucho. Holými prstami stlačí spúšť... A zasiahne presne zraniteľný cieľ.
  A americké auto svieti.
  Akulina spievala s nadšením:
  - K víťazstvu nesmrteľných ideí komunizmu!
  Anastasia tiež dobre bojuje. Tu sú proti nej traja Mustangi. Zdá sa, že nie sú také impozantné ako ME-462, ktorých vzduchové delá sú schopné zraziť na zem jedným zásahom. Mustang, americká stíhačka, nemá len guľomety. Ale na druhej strane je ich šesť, dosť veľkých v 14-milimetrovom kalibri.
  Anastasia musí manévrovať. Prúd guliek mierne poškriabal krídlo. Pri priblížení sa ale ozve zásah a americká stíhačka horí.
  Anastasia spievala:
  - Horí bláznivý dom,
  Démoni budú nekonečne mučiť
  Hriešny človek dostane svoje
  Ten, kto uctieval Satana!
  A tu je ešte jedno americké auto, ktoré bolo vychované... A toto je, samozrejme, dosť vážna aplikácia.
  Posledné auto Yankee sa snaží dostať preč. "Mustang" prekonáva rýchlosť Yak-23 a dokáže sa odtrhnúť. Anastasia vystrelila z diaľky.
  A dostal som Američana. Ale on, nafúknutý chvostom, sa podarilo dostať z bitky.
  Anastasia poznamenala:
  - Bang Bang! Zmeškané! Sivý zajačik odišiel!
  Akulina tiež bojovala s R-71. Výkonné vozidlo s ôsmimi guľometmi a 37 mm vzduchovým kanónom. A tiež manévrovanie, podpaľuje krídlo tohto auta ... A vedie dozadu, strieľa.
  Akulina spievala:
  Slnko sa smeje
  Jasne svieti pre deti...
  A opäť odhodilo auto nabok. Strieľa na Yu-288. Tento stroj je zastaraný, ale stále bojuje. Nemec, snaží sa vykradnúť. Nemôže sa však skryť pred dievčaťom, ktoré energicky tlačí do pedálov holými, okrúhlymi podpätkami a auto sa rozhorí.
  Anastasia so smiechom poznamenala:
  - Tak sa nás boja!
  A ďalší Focke-Wulf pokrytý!
  Akulina pri streľbe zúrivo povedala:
  - Svet by nás mal rešpektovať, báť sa,
  Skutky dievčat sa nedajú spočítať...
  Členovia Komsomolu sú tak dobrí v boji,
  Satan bude zničený!
  A bojovníčka žmurkla na svojho partnera. Aj keď to nevidíš...
  Krásky sú späť. A je to riskantné. Tu ich ME-462 začne prenasledovať. Výstrely...
  Dievčatá sa sťahujú. Nemecké nebezpečné auto. Akulinke sa poškodilo krídlo a strom začal horieť.
  Jej priateľka sa dostala na pristávaciu dráhu. Dostal to aj Witcher ... A prerazilo to trup a vytiekol olej a mierne poškodil motor.
  Dievčatá sú nútené let na čas opustiť. Ich autá sa opravujú.
  A bosý behal po snehu. Natiahnite ich silné a svalnaté telá.
  Obe dievčatá sú opálené. Ryšavka, ktorej vlasy vo vetre pripomínajú zástavu ZSSR, a blondínka.
  Anastasia sa pýta svojho partnera:
  - Čo myslíte, ako porazíme Nemcov?
  Akulina úprimne odpovedala s povzdychom:
  - Keby tak Nemci ... Celý kapitalistický svet na motoroch!
  Ryšavka prikývla na súhlas.
  - Nepriateľ je veľmi silný. Ale čo ste čakali?
  Vojna je krutá, ale viera bojovníkov vo víťazstvo je neotrasiteľná a s takými ľuďmi prenesiete hory a porazíte Hitlera.
  
  Fuhrer nedal Británii pod vedením Dukera šancu
  Hitler nezastavil jednotky pod vedením Dyukera. A britská armáda bola čiastočne porazená a čiastočne zajatá. To spôsobilo Britom obrovský šok. A v dôsledku toho bola Hitlerova ponuka mieru prijatá. Podmienky boli mierne. Briti vrátili Tretej ríši predtým zajaté nemecké kolónie a krajiny, ktoré boli predtým odobraté Turecku. A spoznali aj to, čo už bolo vyhraté a tak aj vyhraté.
  Hitler, ktorý zajal veľa Francúzov, Belgičanov, Holanďanov a vrátil svoje predtým stratené kolónie, sa dočasne upokojil. Bolo potrebné stráviť nové krajiny.
  Grécko bolo tiež okupované v štyridsiatom prvom roku a Juhoslávia. Ale to je koniec vojny...
  Fuhrer sa neponáhľal na pochod na východ. Stalin husi nedráždil, aspoň zatiaľ nie. Tretia ríša sa však naďalej pripravovala na vojny. A v roku 1944 sa prípad dotkol sporu o severnú Bukovinu. Führer požadoval, aby Stalin vrátil tieto krajiny Rumunsku, pretože predtým nepatrili Ruskej ríši.
  Stalin, ktorý v tom čase už mal poddimenzovaných stodvadsať tankových divízií, sa stal tvrdohlavým. ZSSR bola krajina, ktorá už dokončila prezbrojenie a päťdesiattisíc tankov je vážny argument.
  Hitler na druhej strane práve presadzoval uvoľnenie Panther-2 a Tiger-2, pokročilejších tankov s výkonnými zbraňami. Pravda, tieto stroje mali výkonnejšie motory ako v skutočnej histórii. Prúdové lietadlo Tretej ríše nie je zlé, ale tiež sa práve začalo odvíjať.
  ZSSR má prevahu v počte lietadiel.
  Pravda, Hitler má viac pracovnej sily vrátane koloniálnych jednotiek a celkovo vyšší ekonomický potenciál.
  V skratke: 22. júna 1944 sa začala nová vojna. Obe strany sa navzájom obviňovali z agresie. Boje pokračovali v pohraničných oblastiach s rôznym úspechom. Možno, že Červená armáda prepásla svoje šance nerozhodným konaním. Možno aj sám Stalin váhal, či ísť hlboko do pozícií nacistov.
  V každom prípade Nemci dokázali ísť trochu hlbšie na sovietske územie a boli zastavení. Na oblohe zúrili boje. Lietadlo ME-262 nemalo obdobu v rýchlosti a silne vyzbrojené, no nebolo dostatočne spoľahlivé počas letu. O niečo efektívnejší bol ME-309 s veľmi výkonnou výzbrojou, tromi 30 mm kanónmi a štyrmi guľometmi s vysokou rýchlosťou 740 kilometrov za hodinu.
  Nemci ako celok boli v letectve silnejší a ich esá prevyšovali sovietske. Ale tiež to nie je také jasné. Vojna sa pre Nemecko skončila príliš rýchlo a nezískali žiadne skúsenosti.
  Bitky ukázali, že séria ťažkých tankov KV bola morálne aj fyzicky zastaraná. "Panther" -2 sa ukázal ako dobrý tank. A dostala prednosť. T-34 nebol zlý, ale už zastaraný. V ZSSR sa stále vyrábali neefektívne kolesové pásové tanky. Takže došlo k výmene úderov medzi dvoma nedokonalými armádami ...
  V zime frontová línia zamrzla... Na jar 1945 sa sovietske jednotky pokúšali o postup, ale uviazli v obrane Wehrmachtu. Popri hraniciach stále prebiehali boje. Približná bola rovnosť síl. Ale situácia sa môže ešte zhoršiť. Nemci sa zúfalo snažili zatiahnuť do vojny aj Japonsko.
  Samuraj uviazol v Číne, nedokázal takto prehltnúť celý, príliš tučný a veľký kus.
  Ale situácia sa stabilizovala. A Hirohito ako možnosť navrhol Čankajškovi prímerie. A dočasné rozdelenie sfér vplyvu, aby si rozviazali ruky na severe. Číňania, unavení z dlhotrvajúcej vojny, súhlasili.
  A teraz vznikla reálna hrozba, že už koncom mája 1945 Japonsko otvorí druhý front. A fašistické Nemecko má spolu so satelitmi a kolóniami oveľa viac ľudských a ekonomických zdrojov ako ZSSR. A stále viac a viac zvyšuje výrobu zbraní. Navyše Nemci majú vyspelejšiu techniku ako ZSSR, najmä v prúdových lietadlách!
  Stalin sa snaží nájsť východisko z tejto situácie. Pripojte napríklad Britániu k vojne. Ona sama má ale problémy v kolóniách, najmä v Indii. Áno, Spojené štáty nechcú bojovať s Treťou ríšou a Japonskom. Navyše Hitler nevykonával masové represie proti Židom a v očiach Západu ešte nemal povesť monštra.
  Takže pokusy nájsť nových spojencov zlyhali. Japonsko na druhej strane túžilo pomstiť Khalkhin Golovi a zopakovať úspech z minulosti. A po uzavretí prímeria v Číne boli z nej uvoľnené ďalšie sily. A samuraji ešte nevstúpili do vojny s Britániou a USA.
  A 30. mája by Japonsko malo vyhlásiť vojnu ZSSR a zaútočiť po celom obvode hranice a zasadiť drvivý úder aj sovietskej základni vo Vladivostoku, čo je veľmi nebezpečný krok. A úder japonských jednotiek by mal byť silný.
  Cisár Hirohito osobne dohliadal na posledné prípravy severnej ofenzívy. Všeobecný plán počítal s inváziou do Mongolska a Primorye... Vo všeobecnosti je logické vyhnúť sa vynúteniu plného toku rieky Amur a v skutočnosti využiť svoju početnú prevahu, najmä v Mongolsku.
  Jedinou obavou bol stav tankovej flotily krajiny vychádzajúceho slnka. Hoci ľahké tanky sa z metropoly presúvajú na kontinent... Veľké nádeje vkladajú do nákresov nemeckého tanku T-4 s pomerne dlhou hlavňou. Nízka hmotnosť dvadsaťpäť ton a silný čelný pancier robia vozidlo vhodné na bojové použitie.
  Stále ho však treba vyrábať vo veľkom množstve. Existujú aj alternatívne nápady - kopírovať T-34 ... Našťastie k tomu existuje dokumentácia. Stačí nainštalovať nemecký kanón - má lepšiu balistiku.
  Sám cisár nariadil oba tanky čo najskôr uviesť do výroby. Ale tentoraz, a to jednoducho nestačí. Začne snežiť alebo aj výdatné dažde a vy budete bojovať s čertom či dvoma ... Pravda, možné sú aj alternatívne cesty. Áno, a Mongolsko môže bojovať ešte pred snehovými zrážkami ...
  Ale hlavnú úlohu bude hrať pechota, jazda... Celkovo sú v prvom slede štyri milióny pešiakov, značná časť už má bojové skúsenosti, ďalší dobre vycvičení branci - Japonsko má obrovskú odvodovú zálohu. Tankov je málo - niečo viac ako dvetisíc a všetky sú ľahké... Niektoré sa ani nedajú nazvať tankami - klinmi. Doprava je tiež málo, nedá sa to porovnať s Wehrmachtom ... Aj keď je nádej, že ani s týmto Rusom nie je všetko v poriadku. V prvej línii je viac ako päť tisíc lietadiel, bombardéry sú však spravidla na taktickej úrovni, existujú však strmhlavé bombardéry, ktoré nie sú nižšie ako Yu-87. Vo všeobecnosti nie je letecká flotila slabšia ako nemecká v štyridsiatom prvom, okrem toho, že s analógom Yu-88 je Japonsko tiež horšie ako nemecké.
  Ale nič, surovín je dosť, pracovnej sily dosť, Amerika ich nemôže dostať. Po strávení kolónií bude možné poskytnúť jednotky na najvyššej úrovni.
  Ale to je v budúcnosti, ale zatiaľ ... Zdá sa, že teraz budete musieť zaplatiť veľké straty za každý krok! V Japonsku sa život vojaka veľmi necení. Smrť je považovaná za cnosť, skvelá voľba!
  Presídlené ostrovy, kde je stiesnený stomiliónty národ, krutá morálka, kódex Bushido. Zanecháva odtlačok a vy sa pozeráte na ľudí na mravce. Rozmýšľate, koľko z nich ešte dokážete obetovať, aby ste vojnu neprehrali.
  Nie je ochotný byť v úlohe smetiara. A nedostatok mužov kompenzuje mnohoženstvo - veď ich neobmedzuje kresťanská morálka!
  Takže už v prvom slede sú sily rovné Wehrmachtu v letectve a pechote (s horšou mechanizáciou, ale aspoň nie menejcennou v odvahe!), Pravda, v tankoch a delostrelectve budú Japonci citeľne slabší ako Wehrmacht štyridsiaty prvý rok.
  Ale na druhej strane si je tým cisár istý a postaví sa proti nim oveľa menej síl. Navyše pre dlhodobú absenciu všeobecnej vojenskej služby majú Nemci nedostatok radových dôstojníkov. Japonsko toto nešťastie nepoznalo. To znamená, že v krajine vychádzajúceho slnka je vojenský personál, najmä v strednom veku, lepšie pripravený ako ich nemeckí kolegovia. A o niekoľko mesiacov začnú vo veľkom prichádzať tanky "Karas" skopírované z T-34, ale s lepšou zbraňou. A potom budú hovoriť s Treťou ríšou na rovnakej úrovni!
  Takže Hirohito vo všeobecnosti už rozhodol o všetkom. Termín bol stanovený na 30. mája. V Japonsku sa 30 považuje za harmonické číslo, podobne ako mesiac máj. Už len dovolenka a čas začať. A do tohto dátumu budú ukončené hlavné prípravné činnosti.
  V cisárskom paláci je veľa ženských ninjov. Vykonávajú dvojitú funkciu, slúžia cisárovi a spoľahlivo strážia oficiálne božstvo Japonska.
  Dievčatá sú tu rôzne, je tu samozrejme viac Japoniek, no nájdu sa aj ryšavky, blondínky, hnedovlásky. Oblečenie je tiež rozmanité, veľmi bohaté a skromné a vôbec nie v bikinách. Spája ich to, že všetci sú bez výnimky mladí, krásni, korčuliari a ... bosí. V Japonsku je zvykom, že slúžky sa takto prechádzajú v domoch či palácoch. Ale nie chlapi, samozrejme... Bosí chodia aj tí, čo chlapcovi, ktorý ešte nemá pätnásť rokov, slúžia.
  Samotný palác je luxusný, v posledných týždňoch v ňom pribudli rôzne kožušinové výrobky, kože, trofeje.
  A na príkaz cisára dokonca stavajú novú... Hirohito sa rozhodol postaviť na počesť víťazstiev budovu - budovu, ktorá zdvojnásobila výšku Eiffelovej veže. Ale zatiaľ čo pod najväčším palácom sveta čínski robotníci čistia miesto. Ťažkosti vojnových čias, hoci je teraz veľa robotníkov, je dôležité, aby suroviny, ktorých je oveľa menej, neodtiekli. Pre rozvoj baní, obnovu bývalých, ktoré boli znovu zachytené z Británie a USA ...
  Jamamoto vstúpil do cisára a hlboko sa uklonil so želaním veľkého zdravia... Ďalej čisto pracovný rozhovor.
  Veľký admirál navrhol zopakovať to, čo sa už stalo v Port Arthure v roku 1904, keď 27. januára japonská flotila zradne zaútočila na námornú základňu Ruskej ríše.
  Iba tentoraz sa plánovalo zaútočiť so silami bojových lodí a lietadlových lodí, samozrejme, s miestnymi flotilami, torpédoborcami. Sila japonskej flotily je ohromujúca: čo znamená, že ju musia stále používať. Vyvstali ešte otázky, či zasiahnuť Petropavlovsk-Kamčatku?
  Hirohito komentoval:
  - Aby bolo možné okamžite zasadiť na tomto mieste, dôjde k odstráneniu časti síl z obrany Havajského súostrovia, a to je riziko straty najdôležitejšieho bodu tichomorskej obrany!
  Yamamoto vyžaroval sebadôveru:
  - Na jednej strane má Vaše Veličenstvo pravdu, ale... Yankeeovia teraz nemajú dosť veľkých síl na útok. Je nepravdepodobné, že by sa teraz odvážili ponáhľať, najmä ak vezmeme do úvahy, že pred týždňom sme s pomocou ninja dievčat potopili ďalšie dve ich lietadlové lode. - Veľký admirál ukázal na oblohu. - Nemajú nás čo obmedzovať a podporovať útok na Havaj zo vzduchu. A lietadlové lode a bojové lode sa nestavajú rýchlo. - Mankurt je síce šialený chlap, ale aby bol v tejto situácii užitočný ...
  Cisár múdro odpovedal:
  "Ale práve preto by sa mohol pokúsiť využiť svoju šancu." Napríklad pristávať na obchodných lodiach, zatiaľ čo USA majú dostatočnú tonáž konvenčných lodí.
  Jamamoto tiež logicky uviedol toto:
  - Nech to skúsi! Našim pešiakom sa už podarilo presadiť a ich odvaha a vytrvalosť sú známe po celom svete. Nepriatelia nebudú môcť zajať veľa. A potom sa naše bojové lode a lietadlové lode vrátia a prerušia zásobovanie... A budú nové desaťtisíce mŕtvol a väzeň. A v tomto prípade sa vnútorné rozpory v Amerike ešte zintenzívnia a je možná aj miniatúrna občianska vojna!
  Hirohitovi sa tento záver páčil. Cisár priateľsky potľapkal veľkoadmirála po ramene:
  - A čo? Skutočne, pokiaľ poznám Američanov, nevedia vykonať rýchle pristátie na nepripravenom pobreží. Čaká ich teda pasca!
  Yamamoto s úsmevom dodal:
  - A ďalším krokom je skok do Panamského prieplavu!
  Hirohito odpovedal:
  - Nie, admirál. Šiju neudržíme. Amerika môže hodiť milión vojakov s novými Shermanmi a nevyhnutne vrhne najslabšie sily do mora. Navyše, americkí kapitalisti môžu stále opustiť Tichý oceán, no nikdy nestratia Panamu, odkiaľ pochádzajú suroviny z Južnej Ameriky. To je ich signál bojovať až do konca. A tak existuje nádej, že Havaj pritiahne všetky svoje sily magnetom, melieme americké jednotky, kým verejná mienka a útrapy vojny neuvrhnú Orlanovo impérium do chaosu. - Cisár si dal pár dúškov čiernej kávy a pridal. - Pre Spojené štáty je samotná Amerika nedobytnou pevnosťou, ale Havaj, základňa, je na cudzom území. Zabrzdime zápal, kým nebude porazený najdôležitejší nepriateľ. Nuž, potom dopadneme na Spojené štáty z dvoch strán. Nezabudnite, že otvorenie druhej prednej strany bude vyžadovať minimalizáciu síl na jednu z nich.
  Jamamoto súhlasil len čiastočne:
  - Samozrejme, sever je pre nás najdôležitejší, najmä z hľadiska dlhodobej perspektívy. Lode však prakticky nespútava. Po páde Vladivostoku nás vzhľadom na drsné počasie už nebude rozptyľovať to, čo zostane Rusom. A potom sú možné aktívnejšie vojenské operácie proti USA!
  Hirohito potvrdil:
  - Samozrejme, že budú! Si moja pravá ruka a opora trónu!
  Cisár pri pohľade na krásne slúžky poznamenal:
  - Teraz však pozemné jednotky preberajú úlohu vyvýšiť Zem vychádzajúceho slnka a ponesú ťarchu vojny. Takže bude potrebné dať našim pešiakom slová na rozlúčku!
  Yamamoto sa ponáhľal pripomenúť cisárovi:
  - Ale navrhol ísť na sever späť o štyridsaťjeden... Hoci tento návrh v tom čase pravdepodobne ešte nebol zrelý!
  Hirohito potvrdil:
  - Správny! Teraz sme lepšie pripravení na dlhotrvajúcu vojnu na severe. Máme aj ropu, aj bauxity, kovy, uhlie, pracovnú silu... O všetko musíme dlho a úspešne bojovať. Posilnili sme sa a sme oveľa lepšie pripravení ako v štyridsiatom prvom. Stručne povedané, Yamamoto - choďte a vyhrajte!
  Po sprievode najslávnejšieho japonského veliteľa Hirohita sa rozhodol najprv si vypočuť pieseň v podaní ženských nindžov. No a potom mám príjemný rozhovor s generálmi pozemných síl. Zostáva už len pár dní.
  Napriek tomu, že hrozba útoku militaristického Japonska sa po Ribbentropovej návšteve Tokia stala celkom reálnou, za pomoci úplatkov a zrady agenti Mikado presvedčili velenie Vladivostoku, aby jednotky neuviedli do plnej bojovej pohotovosti. Výsledkom je, že Damoklov meč už priniesli a hodujú v reštaurácii.
  Major Vinogradova chytil mladého dôstojníka za vlasy, bola o hlavu vyššia ako on a zjavne silnejšia:
  - Aký borec a pijan! Prečo máte taký rozpadnutý tím! Tento chlap vyzerá skôr ako palubný chlapec než ako dôstojník. Možno na začiatok dobre rozfúkať, aby vyšiel všetok chmeľ.
  Dubinin bol v rozpakoch:
  - Toto je Pasha Shoigu. Do kurzov ho posielali priamo zo Suvorovovej školy podľa skráteného programu. Je to ešte celkom chlapec, o dva mesiace má narodeniny šestnásť rokov.
  Vinogradová sa nepríjemne zaškerila:
  - Wow! V pätnástich a už dôstojníkom! To je to, čo robí vojna! A to som nevedel, že mlieka už dostávajú plnohodnotné tituly.
  Dubinin pokrčil plecami.
  -Vo vojne deti vyrastajú skoro! Navyše sa mu stal príbeh, ako napísal najlepší príbeh o obrane Moskvy, a Žukov si to všimol a poradil mu, aby preložil chlapca z kadetov na dôstojníkov.
  Vinogradová sa stala láskavejšou týmito slovami:
  - Dobre! Že nie je hlúpy. - Vyhrážala sa ako študentka, ktorá sa učila prstom. - Vo všeobecnosti to nie je zlé, ale už žiadne pitie! Cítim to a môj nos je ako pes, okamžite pod tribunálom! - Silná žena, zrelá, no nestrácajúca sa atletická harmónia a sviežosť, pichla prstom do plukovníka. "V skutočnosti za to zaplatíš. Už muž v strednom veku, ale chová sa.
  Dubinin si nahnevane odkašľal:
  "V skutočnosti mám tridsaťtri, ale už som bol sedemkrát ranený, takže vyzerám starý...
  Vinogradová chcela niečo povedať ako odpoveď, keď zrazu pred úsvitom ticho prelomil príšerný rev. Akoby z neba padali ťažké balvany, okenné sklo odrazu prasklo. Črepiny krúp búšili po stole a dokonca dopadali do rúk a tvárí opitých dôstojníkov. Vinogradová kričala ako veliteľ:
  - Všetci okamžite von.
  Dubinin v odpovedi zakričal tak, že si skoro roztrhol hlasivky:
  - Toto sú dvanásť a osemnásťpalcové náboje! Japonské bojové lode s najväčšou tonážou sa zdajú byť na love, čo znamená.
  Vinogradová nahnevane narazila čižmou do steny. Od štuchnutia s dôvtipnou, mimochodom, trofejnou topánkou, dlaždica praskla:
  - Začalo, ale nie tak, ako sme plánovali! Vôbec nie! Sakra, musíme okamžite vziať letku k moru a potopiť flotilu krajiny opíc s prižmúrenými očami.
  Kapitán prvého stupňa (inak plukovník) padol na všetky štyri a zamrmlal:
  - Zbrane sú len na mojom torpédoborci a na niekoľkých malých korytách. Ani nemáme odpoveď.
  Vinogradová ukázala tvrdú päsť:
  -No, ty a somáre! Bojovníčka s modrými vlasmi ako tsunami zúrila. - Ale mali by ste mať pobrežné delostrelectvo! Veď nie všetci boli poslaní na západný front, rovnako ako letectvo. Veď o tom, že Japonsko môže kedykoľvek vstúpiť do vojny, sa hovorí už roky.
  Už dosť ranený Dubinin, chcel povedať, ale opäť to zahučalo, pršali úlomky. Siréna kvílila a varovala pred príletom lietadiel. Dubinin s veľkými ťažkosťami vstal a zakričal, čím zablokoval rachot Vinogradovej:
  - Máme letectvo a pobrežné batérie, aj keď nie v kompletnej súprave, sú k dispozícii. Poďme si odpovedať!
  Pilot zavrčal, keď bežala ulicami:
  - Len by som bežal k svojej stíhačke a zasadil by som týchto Japoncov, nebude sa mi to zdať dosť. Stále budú platiť za Tsushimu a Muduen.
  Shoigu, ktorý si odrezal polovicu ucha, súhlasil:
  - Áno, zaplatia! Áno, aj s percentami!
  Ozvali sa výbuchy a oneskorené cvrlikanie protilietadlových zbraní. Vo všeobecnosti bola väčšina protivzdušnej obrany Vladivostoku stiahnutá späť v štyridsiatom prvom roku, aby sa posilnila obrana Moskvy, takže sa zdalo, že viacnásobné body kolónie komárov v krajine vychádzajúceho slnka nevenovali veľkú pozornosť. k takémuto "hluku". Japonské strmhlavé bombardéry zhadzovali jarné "darčeky" s prenikavým škrípaním. Úder zasadil mestu aj flotile. Japonské lietadlá nie sú príliš veľké, ale svižné, ale bojové lode sú naopak mohutné. Tu je najväčší z nich dokonca stiesnený v oceáne, dĺžka tristo metrov a delá 460 milimetrov.Kým sa Američanom nepodarilo potopiť niektorú z týchto krások a tí, čo prežili, spolu s krížnikmi nezničili pobrežie. Silne to pripomínalo darebný útok Krajiny vychádzajúceho slnka 27. januára 1904. Len vtedy nebolo letectvo.
  Dubinin mal pocit, že sa dusí od behu. Nie je to superman, ale jednoduchý človek s chorými pľúcami, zachytený v ťažkej situácii. A Victoria ho o veľa nepredbehla. Zaujímalo by ma, koľko má rokov, sotva vyzerá na viac ako tridsať, jej prsia sú veľké a ramená široké ako mužské.
  Vinogradová sa zrazu otočila a mávla rukou:
  - Neutekaj starec, nasleduj ma! - skríkla takou silou, že jej zvuková vlna udrela až do uší. - Dostaňte torpédoborec čo najskôr na more.
  Neďaleko duneli výbuchy, padali trosky, jeden z nich dopadol priamo na Vinogradovovú a tá ho mechanicky zachytila rukami. Terminátorka sa cítila ako brankárka, ktorá úspešne vyhrala pokutový kop, úlomok bol guľatý, teplý a vyzeral ako lopta. Angelica zrazu pocítila, ako jej po rukách steká niečo tekuté. Dievča sa pozrelo na úlomok a potom aj jej železnému bojovníkovi, zocelenému troma rokmi vojny (Spolu so Španielmi), sa zdvíhala nevoľnosť. V rukách mala detskú hlavu. Úbohé dievča (toto vidno z krátkych vrkôčikov s vydlabanými očami. Vinogradová opatrne položila hlavu na popraskaný asfalt a prekrížila sa:
  - Nemal si čas hrešiť, nie žiť! Niet však väčšieho hriešnika ako Boh, preto niet väčšieho hriechu ako ľahostajnosť voči utrpeniu detí.
  Opäť rev a úlomky, jeden zasiahol dievča do topánok a poškrabal kožu. Vinogradová sa už chcela otočiť a ponáhľať sa čo najrýchlejšie na dráhu, kde jej MIG trpezlivo čakal na agresívnu hostiteľku, no...
  Ostrý ako čepeľ dýky, pohľad bojovníka rozoznal neznesiteľnú grimasu bolesti na tvári kapitána prvého stupňa Vasilčikova, keď jeho horná časť odtrhnutého tela vyletela vyvrhnutá tlakovou vlnou. Samotné dievča sa úlomku ledva vyhlo. Hoci aká je to dievča, po prvý raz sa chopila zbraní v civilnom živote. Už sa svojho času nejako chytila za líce, dokonca aj počas medzinárodnej bitky v Španielsku. V dôsledku toho zostala hlboká jazva, ktorá na dlhú dobu kazila jej vzhľad. Plus zatknutie a poslanie plukovníka do koncentračného tábora. Pravda, práve na Sibíri na mieste ťažby dreva sa jej zoznámil s jedným veľmi silným čarodejníkom, ktorému sa pomocou mastí a vzývaním duchov podarilo vyliečiť, ako keby nikdy nebol, túto ranu a niekoľko ďalších. Jazvy dostali počas bojov s Bielymi Čechmi, vojskami Kolčaka, Denikina, Wrangela. A naučila ju veľa, takže Vinogradová, zdá sa, patrila k vyvolenému druhu ľudí.
  Dostala príležitosť odísť v predstihu pomocou ženských kúziel, a tak ju napriek ťažkému článku dostali pod amnestiu. Zmyslom samozrejme nie je ani tak presvedčiť muža, ale zabezpečiť, aby sa o tom organizátor párty nedozvedel. A podvodníkov všetkých druhov je toľko, že ich šmejd, šmejd a šmejd, ženie ďalej. Takže naozaj nezrýchlite, ak je vám vaša kariéra drahá.
  To znamená, že Japonsko má veľkú výhodu v pechote, letectve a dokonca aj v tankoch. No, v tankoch je to z našej strany kompenzované kvalitatívnou prevahou a zvyšok je oveľa horší. Hoci ak si vezmete ručné zbrane, Japonsko tiež zaostáva v počte guľometov, väčšinou má zbrane. Divízie Ďalekého východu sú však slabo vybavené samopalmi. Nie je dostatok strojov pre každého. Takže... Pokiaľ ide o kvalitu, v pechote nie je žiadna prevaha, skôr, ba čo je horšie, všetci najlepší dôstojníci sú presunutí na sovietsky front, tu sa na najhoršie jednotky spravidla nestrieľajú, majú minimum vojenského výcviku. To znamená, že vojna začína, v mimoriadne nepriaznivej situácii pre ZSSR. A nemálo novovzniknutých rezerv bude vyhodených na východ...
  Vinogradová zrazu strčila do ohňa. Zbombardovaná mestská nemocnica bola v plameňoch. Obraz je skutočne apokalyptický a ženy, deti a starí ľudia horia zaživa. Tu dieťa padlo rovno do ohňa a všade naokolo sa ozýval strašný rev a stonanie.
  Vinogradová pocítila v hlave trúby archanjelov a vrhla sa do plameňov. Ohnivé jazyky olizovali dievčaťu holé ruky a otvorenú tvár, ale pilot sa pohyboval tak rýchlo, že sa jej podarilo dieťa chytiť a vytiahnuť ho z objatia skazy.
  Dievčatko vyskočilo a na koži pocítilo len jemné svrbenie a vrhlo pohľad na dieťa. Žiaľ, už bolo neskoro, chlapec sa udusil, plamene mu vtrhli do pľúc, na okrúhlej tvári sa mu popálili popáleniny. Takéto roztrhané pľuzgiere na koži sú jemnejšie ako púčiky sedmokrásky. Vinogradová kričala:
  - Tu je ľudský chaos!
  Čižmou narazila do kopy odpadu, potom sa ponáhľala pomôcť, koho ešte možno zachrániť. Bolo to ako kobra tancovať medzi plynovými horákmi, dievča sa veľmi bizarne vykrúcalo a tancovalo. Popálila sa, čižmy sa jej roztopili, tunika zuhoľnatela, no ďalej tvrdohlavo bojovala o každú detskú slzu, o každý úder malého srdca, o každý krehký život, no pre krajinu taký potrebný! Čižmy sa rozpadli a teraz dievča tancovalo vo víroch plameňov s holými, očarujúcimi nohami. Bola mučeníčkou, no nielen mníškou, ktorá sa mučila pôstmi a bičom, čo neprospieva ani Bohu, ani ľuďom, mučeníčka-bojovníčka zachraňujúca konkrétne životy. Nohy bojovníčky boli pokryté vrstvou malých pľuzgierov, no od bolesti sa pohybovali ešte rýchlejšie a presnejšie.
  Kapitán lekárskej služby vytiahol z tašky veľké topánky a zakričal na ňu:
  - Vezmi si ich, rýchlo si ich obleč! Tancuješ na plameni, tak sa z teba stane mrzák.
  Bojovník v hodnosti majora okamžite odpovedal:
  - Je lepšie stať sa fyzicky mrzákom, ako byť morálne čudák! Ani sekundu pre seba, všetko pre čelo, všetko pre víťazstvo!
  Kapitán lekárskej služby odpovedal:
  - Toto je skutočný sovietsky muž!
  Vinogradová pošliapala plameň a prekliala:
  - A čo stojíš, zachraňuj ľudí!
  Kapitán si vzdychol.
  - Mám protézy, namiesto nôh!
  Vinogradová vytiahla ďalšie dievča s polopopálenou tvárou a v bezvedomí a zúrivo kričala:
  Aký krutý je Boh!
  Kapitán pokrčil plecami.
  Nie je to vina Boha, ale ľudí!
  Vinogradová veľmi rozumne a sebavedome namietala:
  - To je to isté, ako keby ste povedali - nie rodičia za to môžu, ale deti!
  Kapitán chcel niečo povedať, ale oblaky dymu sa mu dostali do hrdla a nahnevane zakašľal.
  Bombardovanie utíchlo, no ostreľovanie pokračovalo. Lodné delá majú slušnú zásobu nábojov, paľba však teraz smerovala skôr na odzbrojené sovietske plavidlá. Yamamoto pochopil, že dominancia na mori prenesie iniciatívu v tejto vojne na Japonsko na dlhý čas. A stavať lode je tento proces drahý a dlhý, hoci napríklad ponorky sa možno ľahšie pečiatkujú. S tým treba, samozrejme, tiež počítať, no dôležité je rozbiť štruktúru. Admirál Jamamoto, najmocnejší muž Japonska po cisárovi Hirohitovi, sa cítil ako boh. Skutočný boh, tak náboženstvo krajiny vychádzajúceho slnka učilo, že najlepším spôsobom zbožštenia je vojenská zdatnosť! A teraz mohol veľký veliteľ svojvoľne mučiť a rúcať priestor okolo seba. Nad Vladivostokom sú dlhé kilometre husté čierne oblaky dymu, horia tu sklady ropy a palivové sklady. Stovky, tisíce ľudí sú spálené, do pekla, no, potom, ako sa nemôžete cítiť ako boh, ktorý sa pomstil Rusom za stáročia ponižovania, veľký ľud je nútený schúliť sa v sérii ostrovov tak malých v porovnaní s rozlohy Ruska. Teraz sa ruská flotila potápa a na rozdiel od peruánskeho prístavu neopustia jediné plavidlo.
  Počas bitky o Khalkhin Gol Jamamoto navrhol zasadiť podobný úder Vladivostoku, pre ktorý bol vypracovaný podrobný plán. Hitler však nečakane uzavrel mier so Stalinom. Vo všeobecnosti, idiot Hitler, začal masaker Židov a tým proti sebe postavil Poľsko aj krajiny Západu. A prečo to potreboval? Chceli ste získať židovské bohatstvo? Ale bolo lepšie stať sa najprv svetovou veľmocou, poraziť ZSSR a možno až potom ďalšie krajiny. Západ sa ľahšie získava vďaka tomu, že jeho mentalitu oveľa menej charakterizuje fanatizmus a sklon k sebaobetovaniu. Je známy aspoň jeden prípad vrážania amerických pilotov? Je pravda, že došlo k niekoľkým kolíziám, ale s najväčšou pravdepodobnosťou ide o nehodu. Rusi sú fanatickí, čo je zvláštne, pretože pravoslávna viera neschvaľuje samovraždu a už vôbec neberie do úvahy, že cestu do raja si človek môže zarobiť zbraňami. Vo všeobecnosti je Kristovo učenie mimoriadne hlúpe a nepraktické. On Yamamoto čítal Bibliu a žasol nad hlúposťou ľudí, ktorí považovali za takého pacifistického Boha. Napríklad učí: udrú ťa po pravom líci - otoč sa doľava, pýtajú si jednu košeľu - daj dve, miluj svojho nepriateľa! Len duševne chorý človek môže považovať Krista za Boha. Takéto náboženstvo je dobré len pre otrokov, spútaných vazalov. A musela tomu veriť celá Európa a polovica sveta. Je pravda, že Ježišovo učenie, napriek tomu, že odmieta zásadu Starého zákona, oko za oko, a učí vás milovať svojich nepriateľov, nezabránilo Britom dobyť tretinu celej planéty a vytvoriť tzv. najrozsiahlejšie impérium v dejinách ľudstva. A to aj napriek religiozite Británie, kde sa Boh spomína dokonca aj v štátnej hymne. Je zvláštne, že americkí prezidenti prisahajú na Bibliu, no napriek tomu bombardovali japonské mestá napalmovými bombami a zaživa upálili tisíce žien a detí. Okrem toho zabíjali civilné obyvateľstvo nie náhodou, ale úmyselne, bola to taktika terorizovania civilného obyvateľstva: podkopávanie ľudských a ekonomických zdrojov. Ale Japonci ešte nezbombardovali USA. Ale budú! A samurajom pripisujú aj zvláštnu krutosť. Koniec koncov, on Yamamoto, ak by chcel, mohol preraziť s bombardérmi do amerických miest, najmä po porážke yankeeskej flotily pri prístave Peru. Áno, Európania sú morálni bastardi. Majú zvrátené chápanie, vieru, učenie a nerobenie! Nie tak v Japonsku! To, čo nás učia, to robíme. Neexistuje nič také, ako by Boh povedal, otoč druhé líce, no jeho služobníci úmyselne zabíjali malé deti. Áno, vo všeobecnosti viera, že Boh je Jeden a Všemohúci, nemôže byť pravdivá. Ak by bol sám, potom by sa samozrejme postaral o to, aby ho ľudia uctievali správne, vo viere a pravde a mali jednotnú náuku. A tak sa každý modlí ako chce, čo chce. A svet je príliš škaredý a nesprávny na to, aby ho stvoril jediný Všemohúci Boh. Koniec koncov, každý zodpovedný vládca sa v prvom rade usiluje o poriadok a spravodlivosť. Chce, aby na prvom mieste boli silní, múdri, šľachetní, čestní a ostatní sa buď opravili, telesne a duchovne rástli, alebo... Ak je však Boh všemohúci a Stvoriteľ vesmíru, potom by sa vytvárať telesné a duševné šialenosti. Napokon, prečo je cisár niekedy nútený znášať slabosti ľudí ako samozrejmosť? Pretože niet iného východiska, nedokáže bez mihnutia oka zmeniť čudákov na pekných mužov a zo zbabelcov odvážnych. Ale keby som mohol, okamžite by som to urobil! Bohužiaľ, musím prijať to, čo je, a zaoberať sa ľudským materiálom, ktorý som dostal ako daný. Od koho ho však dostal, je iná otázka. Áno, a samotný cisár má slabiny: je to len človek - starne, je chorý, chátra. Zvláštne je, že božský cisár často žije menej ako obyčajný sluha, má menej zbraňových schopností ako väčšina generálov a mnoho vojakov. No, čo je v ňom od Všemohúceho Boha. Ale biela nie je o nič lepšia! V celej histórii Európy nebolo hroznejšieho a úspešnejšieho dobyvateľa ako Hitler. Áno, je skutočne symbolom vojenskej zdatnosti bielych ľudí! A napriek tomu, najväčší veliteľ všetkých čias a národov, nemohol ani dokončiť gymnázium, získať stredoškolské vzdelanie, ktoré je v Japonsku povinné!
  Navyše Hitler nebol prijatý do armády, zo zdravotných dôvodov. Zvláštne je, že tento nadšenec kultu sily, lev vojny, sa ukázal byť natoľko fyzicky slabý, že ani v Nemecku, kde je na každom poste vojenské stanovište, ho nepovolali ako radového. Aká je Európa zdegradovaná.
  Stalin, ďalší z najvýraznejších politikov našej doby, však tiež nemal stredoškolské vzdelanie, bol pecka. A zaujímavé je, že tiež nebol povolaný do armády, zo zdravotných dôvodov. Zaujímavé, zhodou okolností dvaja zlomyseľní nepriatelia nemali stredoškolské vzdelanie, neboli povolaní na vojenskú službu zo zdravotných dôvodov, mali otcov opilcov a aj Hitlerov otec pracoval najskôr ako obuvník!
  Tu je taká náhoda, zvláštna, zlovestná. Goering Hitlerova pravá ruka taká nie je. Pochádza zo šľachtickej rodiny, Göringov predok bol zástupcom súčasného vládcu Nemecka Bismarcka. Göring je obchodník, oligarcha, aristokrat a pragmatik. Tiež vidia, že je možné, aby nahradili posadnutého Fuhrera. Aj Amerika a Británia, aj keď tajne, chcú skoncovať s Ruskom, bez ohľadu na vládnuci režim, ale chcú skoncovať s komunistami, ktorí popierajú samotný koncept súkromného vlastníctva, a to natoľko, že dokonca privierajú oči pred prílišným posilňovaním. Nemecka.
  Nemecko je však geopolitický konkurent, ale konkurent v rámci kapitalistických a aristokratických pravidiel hry a boľševické Rusko je absolútne cudzie a nepriateľské. Je dokonca prekvapujúce, že od štyridsiateho prvého sám Churchill ponúkol Stalinovi pomoc, a to so všetkou svojou antikomunistickou, tradičnou, anglickou nenávisťou voči Rusku. Nemecko pod červenými je predsa vojnový kôň zapriahnutý do sovietskeho voza a ZSSR pod hnedými je večná partizánska zóna. Fanatickí boľševici sa predsa nezmieria a rozpútajú zdĺhavú partizánsku vojnu, ktorá tak vyčerpá Tretiu ríšu, že všetky sny o ďalšej expanzii zmiznú ako dúha po búrke! Rusko pod Nemeckom, lepšie ako Nemecko pod Ruskom! Keď to pochopíme, je jasné, prečo USA a Británia hľadajú cestu von z vojny.
  Jamamoto je pragmatik, bol vo vojne s USA a Britániou. Ale tieto dve ríše samotné vyprovokovali Japonsko uvalením embarga na dodávky ropných produktov. Krajina vychádzajúceho slnka totiž nemá vlastné studne a mnoho iných surovín. Japonci vyjednávali, Američania naťahovali čoraz ponižujúcejšie požiadavky.
  A zároveň sa Yankeeovia, vyvolávajúci vojnu, vôbec nestarali o uvedenie armády a námorníctva do bojovej pohotovosti. Pokušenie sa ukázalo byť príliš veľké, o to viac svitla nádej, že Moskva je na spadnutie a Nemecko a jeho spojenci prídu na pomoc. Okrem toho existovala nádej, že Spojené štáty, keďže sú stále relatívne demokratickou krajinou, veľmi závislou od verejnej mienky, ak sa vojna bude naťahovať, nebudú chcieť liať krv na ostrovy iných ľudí. Veď načo by obyčajný Američan na ulici dostával so svojimi príbuznými zinkové rakvy, ak nehovoríme o ochrane územia samotných Spojených štátov, a ešte platíme poriadne veľké vojenské dane! Možno aj preto prehralo cárske Rusko, ktoré malo viac vojakov, no ruský ľud nepovažoval Mandžusko za svoje územie a za abstraktné záujmy nechcel platiť krvou a potom. Bohužiaľ, Hitler nevzal Moskvu, jednak pre nepripravenosť na krutú zimu a jednak pre fanatizmus charakteristický pre boľševikov. Avšak nielen boľševici, ruský ľud má sklony k sebaobetovaniu pre veľké ciele. Veď prvé vzduchové baranidlo vyrobil Rus Messer. Je dokonca prekvapujúce, že to neurobil kvôli hodinám raja, ale kvôli vlasti. Aj keď... Messer je sčasti hlupák, predsa len je majstrom leteckej akrobacie, vynálezcom, konštruktérom a samozrejme živým by vlasti priniesol oveľa väčší úžitok. Možno sa Yankeeovia až tak nemýli, opakujúc princíp: hlavná vec v boji je prežiť! Mŕtvi už predsa nemôžu zabíjať!
  Admirál Naumo poznamenal:
  - Už sme spotrebovali viac ako dve tretiny munície. Zbrane sú veľmi horúce, sú naliate vedrami vody!
  Jamamoto skrížil prstom vo vzduchu a povedal tichým, mierne chrapľavým hlasom:
  - Myslím, že zbrane vydržia poslednú tretinu nábojov. Hoci nie, knokaut až deväťdesiatpäť percent.
  Admirál Naumo pokrčil plecami a utrel si pot z čela.
  - Stojí to za to dať v prvý deň všetko najlepšie?
  Jamamoto zaťal päste.
  - Náklady! Samozrejme, že to stojí za to! Zaskočili sme Rusov, ako to bolo v roku 1904, Nemcov v roku 1941, ale Stalin velenie tvrdo potrestá a to sa už nebude opakovať. Treba teda využiť to, že dračí chvost zaspal. Vlastne Stalinovi rozumiem, vojna s Nemeckom pohltila jeho pozornosť natoľko, že sa prestal starať o Ďaleký východ. A jeho okolie bez vodcu sa bojí prevziať iniciatívu. Tu sme premeškali náš úder. Rovnako ako Američania. Všetkým bolo zrejmé, že záležitosť sa pripravuje, mraky sa zhromažďujú, čoskoro udrie hrom, ale ...
  Naumo sa dotkol rukoväte samurajského meča visiaceho na jeho opasku, alebo ako sa to bežne nazýva katana:
  - Rusi vždy konajú neskoro! Vojna nebude príliš dlhá a dostaneme sa až k Uralu.
  Jamamoto zdvihol oči k nebu.
  "Nech nám v tom pomáhajú bohovia, ale ja si to nemyslím!" Učia sa rýchlo, Khalkhin Gol ukázal, že úroveň Rusov je vyššia ako počas vojny v rokoch 1904-1905. Okrem toho vám prezradím tajomstvo. Náš tajný agent vo Vladivostoku trochu pomohol, že pomerne silné pobrežné delostrelectvo nemalo náboje a lietadlo nedokázalo včas vzlietnuť. Toto je tajná vojna.
  Naumo bol prekvapený:
  - A kde sa pozreli SMERSH a NKVD?
  Yamamoto sa zachichotal a potriasol prstami.
  "Najhoršie kádre Ruska slúžia tu na Ďalekom východe, tí, ktorí sa boja zomrieť na sovietsko-nemeckom fronte, sa usilujú o Vladivostok. Preto je tu oveľa jednoduchšie nájsť zradcu alebo hlupáka na vrchole, ako aj samoúčelného človeka. A NKVD je tak zvyknutá na odhaľovanie vymyslených sprisahaní, že skutočných zradcov si už nevšíma. Takže je celkom možné pracovať. Mimochodom, ak niekoľko generálov prešlo na stranu Nemcov, napriek tomu, že ich rodinám, príbuzným a priateľom za to hrozí poprava, je celkom možné podplatiť niekoho zhora. Alebo ho použite v tme, čo je ešte lepšie. Takže sme urobili veľa práce. My Japonci sa vo všeobecnosti vyznačujeme dôkladnosťou v premýšľaní nad vojenskými operáciami a zohľadňovaním všetkých maličkostí.
  Naumo si pošúchal rukoväť katany.
  - Správny! Ale hanba Khalkhin Gol vyvoláva pocit horkosti a silnej mrzutosti! Ako by sme mohli...
  Yamamoto utešoval:
  - Bolo viac Mandžuov ako Japoncov a vo všeobecnosti je nemožné neustále vyhrávať. Musím poznamenať, že na našej strane však nebojovali najlepšie jednotky a Rusi mali veľkú výhodu v letectve a tankoch.
  Naumo napoly vytiahol katanu.
  - Nie sme ospravedlnení! Samuraj nikdy nebude označovať tupú čepeľ a unaveného koňa, veľa nepriateľov a slabú zbraň!
  Yamamoto opravené:
  - Samuraj samozrejme nie, ale muž bohužiaľ áno! Ľudia majú tendenciu robiť chyby!
  Yamamoto bol rozptýlený a niečo zakričal do potrubia a potom pokračoval:
  - Samuraj sa nikdy naozaj neohne! Ide do barana a proti prúdu.
  Naumo prikývol.
  - Naozaj! Ale bojovali sme s USA a britským levom.
  Jamamoto poklepal prstom na kormidlovňu.
  - Áno! To je pravda, ale USA dostali po zuboch, Británia prišla o svoje kolónie a Nemecko malo problémy. Chceli sme stiahnuť čo najviac síl zo západu Ruska, aby sme Wehrmachtu uľahčili prechod do ofenzívy. Úder bol naplánovaný na máj, v čase, keď cesty vysychali, ale Američania zabránili.
  Naumo vytiahol katanu a sekol ju do vzduchu:
  - Smrť USA! Vždy zasahujú do Japonska.
  Yamamoto sa šibalsky uškrnul.
  - Samozrejme, nie vždy, napríklad keď sme prvýkrát bojovali s Ruskom, Yankees nám veľmi pomohli s pôžičkami, ako aj dodávkami zbraní. Viac ako polovica našej flotily bola vyrobená z peňazí Spojených štátov a Británie a v ich vlastných lodeniciach. Amerika teda nie je vždy zlá, ale nie v tomto prípade.
  Naumo sa prekvapene spýtal:
  - A prečo?
  Yamamoto blahosklonne vysvetlil:
  - Kŕdeľ diaľkových bombardérov prerazil do Tokia a zasadil zákernú ranu hlavnému mestu pomocou napalmových bômb. Zhoreli stovky drevených domov a cisár nariadil za každú cenu presunúť zónu kontroly preč od hlavného mesta. A v prvom rade dobyť bojový komplex amerických základní na súostroví Midway, najbližšie k japonským kostrám. A podarilo sa nám to!
  Nauma zamával mečom vo vzduchu:
  Stále sme vyhrali!
  Jamamoto prerušil:
  -Aj medzi bielymi sú chytrí! Niet divu, že cisár vo svojej kancelárii dal Napoleonovu bustu. Ale bol tu ešte jeden Caesar, povedal: je ťažšie udržať porazených ako vyhrať. V tomto prípade to platí v prvom rade pre nás. Nauma reprodukoval osmičku s mečom:
  Rozumiem rozumom, ale srdcom!
  Jamamoto vstal a potľapkal kolegu po ramene.
  - Áno, nehnevajte sa, v tomto prípade odchádzame, aby sme sa vrátili. Porazíme ZSSR a opäť vrhneme na USA a Angličanov, ale už spolu s Nemcami a cestovinami.
  Admirál Nauma takmer nepostrehnuteľným pohybom schoval katanu do puzdra a zašepkajúc zašepkal:
  -Budúcnosť je dobrá, ale prítomnosť je lepšia! Počuť na lietadlových lodiach, celá zásoba bômb bola vyčerpaná a na ...
  Yamamoto krátko objednal:
  - Poď na palubu a rozhliadni sa, o pol hodiny sa otočíme a odídeme na našu najbližšiu základňu.
  Nauma mu zapískal cez nos:
  - Počúvajte veliteľa!
  Admirál vyskočil a držal dvere, aby nezabuchli. Kým jeho kroky utíchli, z dverí vykĺzol tieň, kráčala po špičkách a zhodila prikrývku.
  
  ČO MAL NAOZAJ BYŤ!
  Ďalší príbeh, v ktorom 11. septembra 2001 nedošlo k žiadnemu teroristickému útoku. Šanca zasiahla. Po operačných informáciách, že bin Ládinovi islamisti pripravujú teroristické útoky v Spojených štátoch, boli všetci podozriví islamisti z Ameriky jednoducho vyhnaní. A útok sa nekonal. A po zavraždení Ahmada Shaha Massouda Taliban začal rozbíjať Severnú alianciu. A Vladimir Putin nariadil zaútočiť na Taliban, aby sa vyhol úplnej porážke spojencov v Afganistane.
  Najprv, samozrejme, bombové útoky. A potom sa pozemné sily Ruska začali presúvať do Afganistanu. Vladimir Putin je ešte relatívne mladý, horúci a chce byť slávny. Pomstiť sa za hanebnú porážku ZSSR v Afganistane.
  A vojna, ktorá sa začala v októbri 2001 bombardovaním pozícií a základní Talibanu, postupne prerástla do totálneho konfliktu. Západ a islamský svet navyše neváhali pomôcť Talibanu a Al-Káide. A vojna nadobudla veľmi zdĺhavý charakter.
  A teraz Snezhana bojuje v Afganistane na najnovšom tanku T-95. Prichádza jeseň 2012. Prezidentom sa opäť stal Vladimir Putin. A dostal rozkaz ukončiť vojnu, ktorá trvá už viac ako desať rokov. A najmä nakoniec chytiť alebo zabiť Usámu bin Ládina.
  Snezhana, Alice a Anzhelika spolu bojujú v tanku. Z auta strieľajú na mudžahedínov.
  Snezhana stlačí holé prsty na tlačidlách joysticku. Udrie na nepriateľa a zakričí:
  -Vojak je možno naivný jeleň, ale nikdy sa nestane zbabelým zajacom, ak ho nenastaví prasačí politik!
  
  Alica, strieľajúca, tiež pohotovo potvrdzuje:
  - Vojak môže dosiahnuť hodnosť orla, ak ho prasačí politik nezníži na hus!
  Angelica s divokým dôvtipom stláčajúc holými prstami na tlačidlách joysticku, dodala:
  - Prasatá-politici nie sú spoluvojaci, najmä ak sú to sokoly!
  Dievčatá sa tak dôkladne rozpŕchli. A ich tank sa trepotal a rozdrvil všetkých mudžahedínov, ktorí sa stretli na ceste. A drvil húsenicami a čmáral zo samopalov.
  Snezhana poznamenala:
  - Vojak, ktorý zomrie na bojisku, nezomrie navždy, jeho duša je v nehynúcej sláve, politik, ktorý pošle na smrť bojovníka, mŕtvy muž v živote, pretože svine dušu nemajú!
  Alica, ktorá liala olovo a uránový dážď na mudžahedínov, štebotala a vyceňovala zuby:
  - Politici vládnu armáde, snažia sa revať ako levy, no v skutočnosti sa ozýva len štekot psov a chrčanie prasaťa!
  Angelica stlačila tlačidlo joysticku holou pätou, vzbĺkla ohňom a agresívne vydala:
  - Vojak často riskuje hlavu kvôli prasačím politikov, nech sa deje čokoľvek!
  Snezhana tiež udrela nepriateľa, rozdrvila ho, šúchala ako sitko, ktoré vydávalo:
  -Vojak môže byť spravodlivou husou a pritom zostať orlom a politik virtuóznou líškou s esenciou prasaťa!
  Alice sa zachichotala a dodala, blýskajúc perleťovými zubami:
  -Vojak, síce občas hus, ale perie z neho ustavične lieta, a politik prasce, ale voda je z neho ako voda v husi!
  Angelica mlátila, stláčala holé prsty na gombíkoch a škrípala:
  -Vojak ore ako kôň a generál niekedy len býky!
  Snezhana tiež stlačila páku holou pätou, rozbila nepriateľa a zaštebotala:
  - Vo vojne zomierajú predovšetkým vojaci - nie všetci sú šľachetní, ale všetci hrdinovia a politici žnú ovocie - nie sú bystrí, ale všetci eštebáci!
  Alice holými prstami na pôvabných nohách stlačila tlačidlá joysticku, odrezala nepriateľa a zaškrípala:
  -Vojak je bojový kohút, z ktorého lieta perie, a politik je prázdna straka, ktorá vydáva slovné hnačky!
  Angelica s divokým vzrušením stlačila šarlátovou bradavkou tlačidlo joysticku, odrezala strašidlá a vydala:
  -Vojak sa nemá kedy umyť, ale zaváňa noblesou a politik, nech sa okúpete akokoľvek, rozdá kozu a slovné hnačky!
  Snezhana odpovedala s úsmevom, tiež stlačila tlačidlo joysticku rubínovou bradavkou a odrezala mudžahedínov:
  - Vojak si leští čižmy voskom a politik si umýva ruky od špinavých činov!
  Alice sa zachichotala a po stlačení joysticku s jahodovou bradavkou poznamenala:
  - Vojak dostáva ocenenia za výkony veľmi zriedka, politik nasádza na vojakov prasa neustále!
  Angelica, ktorá viedla veľmi dobre mierený oheň na strašidlá a kosila ich ako kultivujúci, zavrčala:
  -Vojak je vždy hladný z nedostatku mäsa, hoci mu politik pravidelne nakladá prasa a vešia mu rezance na uši!
  Snezhana vycenila zuby a strieľala na mudžahedínov. Rozdrvila ich tak, že holými prstami stlačila tlačidlá joysticku, no zároveň zavrčala:
  - Vojak zo sady vitamínov a zeleniny dostane z rečí politikov len horčicu a papriku a z mäsa bravčové mäso tretej čerstvosti a na tretie iba dieru od rožka!
  Alice sa chichotala a udierala, pričom stláčala tlačidlá joysticku holou okrúhlou pätou:
  -Vojak plní rozkaz, generál rozkazuje, politik vylievajúci slovné hnačky len špiní uniformy vojakov!
  Angelica s tým viac než súhlasila a kosila fronty mnohých militantov v Afganistane:
  -Vojak sa niekedy bojí, ale nebojí sa, politik sa neustále oháňa, ale k útoku sa naťahuje len jeho dlhý jazyk!
  Snezhana agresívne poznamenala a strieľala na afganských vojakov, ktorí na nich postupovali, pričom použila holou pätu:
  - Uniformu vojaka nekazí zákopová špina, ale neustále svinské jazyky politikov!
  Alice s veľkým vzrušením dodala, žmurkla zafírovými očami a rozdrvila mudžahedínov:
  - Guľka nezoberie vojaka, oheň nehorí a bojovník sa neutopí vo vode, ale riskuje, že sa zadusí verbálnou hnačkou politikov, ktorí ho poslali na zabitie!
  Angelica dodala, stlačila tlačidlo joysticku rubínovou bradavkou a vrčala pri kosení mudžahedínov:
  -Zabiť vojaka nie je kat, politik sľubujúci nebeský život nie je anjel!
  A tank ruskej smrtiacej konštrukcie rozdrvil afganských dushmanov a zaplavil ich malými guľkami s uránovými jadrami.
  poznamenala Snezhana, čím prerušila početných naliehavých mudžahedínov z Afganistanu.
  - Boh dovoľuje, aby vojna vybrala tých najstatočnejších do neba a politické intrigy, aby sa dostali do pekla!
  Alice si to agresívne všimla, vyradila dushmanov lezúcich ako ropucha po kŕčoch a štebotala:
  - Tma existuje, aby bolo možné vidieť jas svetla, podlý politik, ktorý vyzdvihuje vznešených ľudí, ktorí sú vystavení!
  Angelica s tým ochotne súhlasila, vyhladila nepriateľov a zaútočila na mudžahedínov:
  -Politik je veľké prasa, ktoré sa kŕmi nie bravčovou masťou, ale polievkou s mačkou a rezancami za uši!
  Snezhana agresívne poznamenala, strieľala na strašidlá a vztyčovala hromady mŕtvol:
  - Vojak nemá byť zajac, víťazstvá neprídu k zbabelcom, generál nemá byť sviňa - samí tuční smú grilovať!
  Alice s tým celkom ochotne súhlasila a kosila nepriateľov, akoby odstraňovala hobliny zo stromu:
  - Aj vojak sa bojí smrti, ale strach z utopenia v politických sračkách ho ženie do prvej línie, preč od zadných prasiat!
  Angelica, ktorá strieľala do dushmanov a ovládala pištole tanku holými prstami na nohách, zaškrípala:
  - Neboj sa vo vojne stratiť telo, lebo duch je nesmrteľný, ale musíš sa báť podriadiť dušu politikovi, tak prasce pri moci zabijú všetko najlepšie!
  Snezhana, agresívne čmárajúca na mudžahedínov, rozrezala arabského šejka, ktorý bojoval na strane afganských militantov, a prala:
  - Je ľahké stratiť svoju dušu, je ešte ľahšie stratiť svoje telo, ale tým, že dáte svoj život za svoju vlasť, získate najcennejšiu večnú pamäť ľudí, nesmrteľnosť v srdci Najvyššieho Boha!
  Alice žmurkla a holými prstami na pôvabných nohách posielala na nepriateľa náboje:
  -Vojak, ktorý prišiel o telo v boji, získa večnú pamäť, politik prasa vzadu sa odsudzuje na večnú hanbu!
  Angelica agresívne poznamenala, kosila mudžahedínov a pri streľbe používala šarlátové bradavky:
  - Telo sa rokmi opotrebuje, ale hrdinstvo padlých v bojoch ani storočiami nevybledne!
  Snezhana, ktorá odrezávala útočiacich vojakov z Afganistanu a hromadila hromady mŕtvol, si všimla:
  - Telo človeka je na chvíľu, duša je navždy, vojak neprestane slúžiť vlasti, generál bude kričať, politik prasať, ale Pán Boh neočistí vesmír od zla!
  
  Alice, ktorá písala na strašidlá postupujúce zo všetkých strán a kosila ich ako kosák uší, vydala:
  - Zo streľby zo zbraní ušká, zo sladkých rečí politikov hluché svedomie a pocit nádeje!
  Angelica si všimla a vyradila mudžahedínov, že tak aktívne stúpali na pozície ruských jednotiek, a vyhŕkla:
  - Najväčší dravec nie je ľadový medveď, ale politik-prasa s čiernou dušou!
  Dievčatá celý deň hasili mudžahedínov, no došla im bojová súprava. A vrátili sa na základňu. Tam natankovali a doplnili zásoby nábojov: malých, ale drahých a s uránovým jadrom. Rovnako ako špeciálne typy nábojov, ktoré majú zvýšenú smrtiacu silu.
  A 4. novembra 2012, práve včas na dovolenku v Rusku, sa opäť ponáhľali proti dushmanom na tanku T-95 a snažili sa získať veľké víťazstvo.
  Snezhana, ktorá viedla dobre mierenú paľbu, používala holé prsty, vysekané nohy a vyradila militantov, poznamenala:
  -Politik je mäsožravý dravec, ale mrchožrút a z jeho hnoja ruže nerastú, len nálada bledne!
  Alice, ktorá mlátila do nepriateľa, používala holé prsty na nohách a odrezávala protivníkov, poznamenala:
  - Politik má často zhnité zuby a nosí spoza úst a deodorant výrečnosti nezakryje verbálny trus!
  Angelica udrela do nepriateľa, tiež použila svoje holé, vytesané nohy, a zavrčala:
  - Politik je vlk s falošnými zubami, ale so skutočne dlhým jazykom, čo je veľa sviň!
  Snezhana vystrelila smrtiacu dávku na afganských strašidiel a radostne zvolala:
  -To, že sa politik dostane jazykom do vreciek voličov, nie je až také zlé, horšie je, že prasí naplno!
  Angelica, ktorá strieľa na afganských militantov a brutálne ich bez milosti vyraďuje, poznamenala, kosila výbuchmi uránu:
  - Nie je to také strašidelné, ak politik vyťahuje z vreciek voličov groše, horšie je, keď do toho strčí prasa!
  Alice tiež zabuchla, stlačila svoju šarlátovú bradavku na joysticku, odhalila zuby a s chuťou poznamenala:
  - Vojak môže po strate svojich spolubojovníkov z celej duše prepuknúť v slzy, politik bez duše môže roniť len krokodílie slzy!
  Tank T-95 U bol najmodernejším modelom s veľkou zásobou nábojov a iných typov nábojníc. Dievčatá bojovali dobre, ale vojna v Afganistane pokračovala v plameňoch.
  Vojna je v plnom prúde a dievčatá predvádzajú najvyššiu triedu svojej akrobacie. A predvádzajú príklady víťazných realít.
  A sú veľmi agresívni.
  Snezhana mlátila mudžahedínov, vyrazila ich masu holými prstami na nohách a zaškrípala:
  - Politik má labky-lopaty a pomocou jazyka zhrabuje groše voličov, vyprázdňuje si vrecká, aby bolo kam strčiť prasa!
  Alice, čmárajúca na dushmanov a konajúca s divokým vzrušením, odhalila zuby a poznamenala:
  - Politici sú výreční v sľuboch, no pri výhovorkách za nedodržanie sú jazykom zaviazaní!
  Angelica, ktorá vyradila mudžahedínov prichádzajúcich zo všetkých strán, ako lepkavé šváby, poznamenala:
  - Politik má ohybný jazyk, ale voliči majú tvrdú kosť v hrdle!
  Snezhana pokračovala v prerezávaní sa cez mudžahedínov prúdmi uránových guliek, pričom ich vyrážala ako zrnká z klasov, pričom si všimla:
  - Politika je úplná psychiatrická liečebňa, hruška rastie na vŕbe!
  Alice vystrelila vysoko výbušnú strelu na dushmanov v Afganistane, pevne ich vyrazila a štebotala:
  -Vojak potrebuje zdravie hovädzieho dobytka a myseľ nemá byť ovca, aby svine neorali!
  Angelica, ktorá naďalej strieľala na súperov a preukazovala virtuóznu presnosť, poznamenala:
  - Na bojisku je dobré mať šmrncovné nohy, ale nemal by si sa skláňať na úroveň zajaca, aby ťa nezožrala líška a nenasralo prasa!
  Snezhana čmárala na nepriateľa, ako keby liala olovo a uránový dážď, a zaškrípala:
  - Žena, ktorá sa má stať kobylou, tiež nesmie byť vo svojej mysli valachom, inak bude muž orať a ona bude prasatá až do hrivy!
  Alice strieľala na strašidlá, ktoré stúpali, vlajúce fúzy, sivé, čierne a červené, revali:
  -Hlúpa nie je žena s tvárou kobyly, ale tá, ktorá sa nechá orať od prasaťa!
  Angelica súhlasila, že to potvrdí, a vyradila hordy útočiacich afganských militantov s revom:
  - Ak si sa nechal orať prasaťom, budeš nosiť obojok, kým myseľ zostane ovcou!
  Snezhana svižne zrazila mohylu mudžahedínov a zaškrípala:
  - Politik vie orať nielen ovčím rozumom a slepačím mozgom, ak je prasa s líščou prefíkanosťou a ježkovskou vynaliezavosťou!
  A smej sa, ukazujúc svoj dlhý ružový jazyk.
  Tu dievča opäť mláti svojich protivníkov holými prstami.
  Alica búchala do mudžahedínov, odsekla mu hlavu, prepichla mu brucho a zakričala:
  -Politik hovorí okrúhlo, ale z jeho rečí v okrese aj kotúľajúca sa guľa, ibaže prekážajú len bravčové koláče!
  Angelica sa zachichotala a vyslala na nepriateľa smrtiaci a ničivý útok, zavrčala:
  -Ak politik nalepí ňufák na voliča, tak ľudia určite ostanú bez groša!
  Snezhana vtipne poznamenala a odhalila zuby, že v slnečných lúčoch žiaria jasnejšie ako perly:
  - Ak dovolíte politikovi strčiť jazyk do peňaženky, zostane vám nos vystlaný prasaťom a bez nohavíc!
  Alica strieľajúca na strašidlá, holými prstami na nohách, vzala a vydala s vtipom:
  - Dlhý jazyk politika je ako laso na krku, len ty ho nezhodíš kopytom, ale bystrým rozumom a vynaliezavosťou!
  Angelica, zasiahnutá na mudžahedínov výbuchom uránových guliek, zrazila z nich slušný počet a zaškrípala:
  -Reč politika ako laso chytí býka za krk, ak má volič ovčí rozum!
  poznamenala Snezhana agresívne a žmurkla na svojich náprotivkov. A zároveň pokračovať v strieľaní veľmi presne na dushmanov:
  -Ženský jazyk hladí uši, politik má jedovaté žihadlo, z ktorého jej kvapká jed na mozog!
  Alica si všimla, rúcajúc strašidlá, ktoré na ňu útočili, že liezli ako mravce na sekeru:
  - Politik kvapká na mozgy voličov zlatý dážď volebných sľubov!
  Angelica, ktorá mlátila do mudžahedínov a používala svoje elegantné bosé nohy, poznamenala:
  -V politike je neustále sucho na plnenie predvolebných sľubov, no na druhej strane reč neustále prúdi, a kvapká na mozog!
  Snezhana, chrliaci prúdy plameňov z plameňometov a pálenie mudžahedínov zaživa, poznamenal:
  - Politik ako medveď miluje sladký med rečí, no namiesto zimného spánku celý rok prasí!
  Alice tiež potvrdila, že žmurká na dievčatá a agresívne vyhladzuje strašidlá:
  -Ak rád počúvaš medové reči politikov, tak z teba strhnú tri kože ako z medveďa!
  A holými prstami na nohách bude táto pôvabná blondínka stláčať tlačidlá joysticku.
  Angelica si to všimla, agresívne žmurkala, odhalila svoje perleťové zuby a vyrazila strašidlá:
  - Lipa má voňavý med a ten med z úst politikov, hoci lipový pevný, dusí sa!
  Snezhana rozbila útočiaci tank mudžahedínov. V tom istom čase, samozrejme, použila holé prsty na nohách a revala:
  - Politik je ako líška často prefíkaný, niekedy povie pravdu, ak je to výhodné, no zároveň to dokáže pokašľať aj na vlastnú škodu!
  Alice ju vzala a zabuchla ju pomocou šarlátových bradaviek na hrudi a zakňučala so zubami, ktoré sa leskli ako zrkadlo:
  - Politika je miesto, kde sa vždy podarí posrať, len volič občas vymetie sračky krvavým prúdom revolúcie!
  Angelica sa znova zachichotala a odhalila svoje perlové zuby v úsmeve pirane, a bolo to ryšavé dievča, poznamenal:
  -Slovo politik a slovo slušný, sa spája len s dodatkom tretieho - bastard!
  Snezhana zavrčala, rozdrvila mnohých mudžahedínov, vyrazila ich ako okuliare ostreľovača a nezabudla zavrčať:
  -Povahovo politik môže mať všetko okrem svedomia a cti, no maskuje sa svedomito, hoci nečestne!
  Alice tiež vtipne dodala, oči sa jej leskli zafírmi a jej odhalené prsty na nohách boli prekvapivo svižné:
  - Politik sľubuje do neba horu zlata, aby rozsvietila hviezdu, len on zlaté svetlo nedáva, s takým svietidlom sa volič nedočká úsvitu!
  Angelica tiež veľmi vtipne pokračovala a rozdrvila mudžahedínov. Kráska zároveň využila rubínové bradavky svojich pŕs. A urobila to veľmi krásne.
  A znova zavýjala ako píla s odlúpnutou rúrou:
  - Politik má viac masiek ako hviezd na oblohe, ale všetky slúžia len na to, aby sa politikovi líška ľahšie prasalo!
  A tank sa ďalej kĺzal a trepotal, zrážal a pálil militantov. Súboje boli takmer jednostranné. Ale Rusko stále utrpelo straty. A bolo ich stále viac.
  Stále sú roky, ktoré prešli ... Prišiel rok 2018 ... A vojna v Afganistane stále trvá a nechce spomaliť. A mnoho vojakov už bolo pochovaných.
  Snezhana a Mirabela strieľajú na pozície mudžahedínov z útočného lietadla. A sú agresívne vyhladzovaní. A lesy masovo horia. Voleje tornáda roztápajú hory.
  Vojna pokračuje.
  Snezhana so smiechom poznamenáva:
  - Politik je čiastočne líška, čiastočne vlk, čiastočne slon v obchode s porcelánom, istým spôsobom zbabelý zajac, no v skutočnosti úplná sviňa!
  Mirabela poslala raketu so smrtiacou silou pomocou svojich holých prstov na nohách, poznamenala:
  - Politik miluje mlátiť jazykom vodu do mažiara - povolanie, ktoré je pre voličov zbytočné, ale politikovi prináša príjem v podobe peny planých rečí!
  Po týchto slovách sa dievčatá začali smiať a vyceňovať zuby. A žmurknite na seba.
  A posielať rakety v prúdoch a rozbíjať hory na trosky. A spievať:
  - Bol vydaný rozkaz zrovnať dedinu so zemou,
  Voleje tornád zapálili hory...
  Je vidieť, že nám niekto vyhodil kartu,
  No do čerta s týmito rozhovormi!
  A s holými pätami dievčatá opäť posielajú smrtiacu silu rakety a ničia pozície dushmanov.
  Vojna stále pokračuje... A jej koniec je v nedohľadne. V Rusku rastie protivojnové hnutie. Každý to chce ukončiť. Ale prezident Putin je tvrdohlavý...
  Kým teda Rus bojuje, a je jasné, že nás čaká ešte veľa zaujímavých dobrodružstiev.
  
  OBSETNOSŤ ČINGISCHÁNA
  Džingischán bol posadnutý myšlienkou nesmrteľnosti pre seba osobne. A nepoháňal ich len strach. Veľký Mongol pochopil, že po jeho smrti sa v boji o moc zahryznú početní synovia a vnuci a gigantická ríša sa rozdelí na niekoľko častí a rozpadne sa. Bolo jasné, aké krehké bolo dobytie Mongolov Alexandrom Veľkým.
  Koľko je to Mongolsko? Čo môžu urobiť, aby to všetko udržali? Potrebovali sme špeciálne impérium...
  Džingischán chcel večný život a tisíce poslov po celom svete hľadali elixír večného života alebo niečo podobné.
  Ale jeden z poslov Džingischána doručil artefakt "Mirror of the Irbis". Obsahoval mocného džina, ktorý súhlasil s udelením večného života Džingischánovi. Ale každý rok má byť deväťdesiatdeväť panien obetovaných diabolskému duchu. A bola to taká vysoká cena za nesmrteľnosť Džingischána.
  Džin však dodržal slovo a mladosť sa vrátila k Džingischánovi. Po dokončení dobytia Číny odišiel tento veliteľ do Indie. Tentoraz sa Mongoli presunuli a dokázali dobyť túto nádhernú a teplú krajinu. Potom Džingischán odišiel do Bagdadu a tiež ho dobyl, pričom zabil takmer všetkých mužov.
  Ďalej Mongoli dobyli Blízky východ a oblasť Volhy.
  Začalo sa veľké ťaženie proti Rusku... V tomto prípade bola armáda mongolských Tatárov ešte početnejšia a lepšie vybavená. A dokázali dobyť Novgorod, keď ho zvládli búrkou.
  Dobytá bola aj Kyjevská Rus. A potom sa do Európy hrnuli davy Mongolov.
  Tentoraz mala ríša väčšiu silu a lepšiu technológiu. A porazili aj Maďarov, aj iných rytierskych rati. Obsadili Viedeň aj Berlín a dostali sa aj do Talianska a dobyli ho tiež. Dostali sme sa aj do krajín Frankov. Bol obsadený aj Paríž.
  A potom sa hordy pohli a dosiahli posledné more. Potom výlet do Pyrenejí a zajatie Španielska. A potom ísť do Afriky. Na začiatok dobytím severu čierneho kontinentu. Potom sa však Mongoli presunuli pozdĺž Nílu na juh a cez púšť.
  Takto boli zajaté všetky krajiny pozemnej cesty na východnej pologuli.
  Tým to ale neskončilo. Mongoli vybudovali flotilu a dobývali stále nové a nové územia ...
  Indiáni sa snažili vzdorovať, no boli čiastočne zmasakrovaní a niektorí zomreli na choroby. Tí, ktorí prežili, uznali autoritu Mongolov.
  Stručne povedané, koncom trinásteho storočia vznikla celosvetová mongolská ríša na čele s Džingischánom.
  V ňom bolo veľa požičaných v riadení z Číny a niečo zo starovekého Ríma. Začal sa budovať pyramídový systém moci, kolosálna krajina a správa satrapov. V celosvetovom meradle tak vznikol špeciálny, centralizovaný systém.
  Rozvinula sa aj veda a medicína. Veľa vecí sa urobilo pre ľudí v rozvoji poľnohospodárstva a remesiel. Národy planéty Zem sa čoraz viac miešali. A zrodila sa nová spoločnosť.
  V budúcnosti všetci obyvatelia ríše dostali občianstvo a otroctvo zmizlo.
  A konečne sa začala éra rozširovania vesmíru. Džingischán mal malú moc nad jednou planétou a chcel oveľa viac.
  A stále sa každý rok obetovalo pekelnému Božstvu deväťdesiatdeväť panien.
  A vybrali ich špeciálnym žrebom. Dievčatá boli rôznych národností a druhov. A chodili tak bosí v krátkych bielych sukniach a na hrudi mali tenký prúžok látky.
  Počet obyvateľov ríše Džingischána sú miliardy ľudí. A na Mesiaci už sú osady a na Marse a Venuši pristáli hviezdne lode. Vymyslite vedcov a fotónové rakety schopné zrýchliť na rýchlosť svetla.
  A zároveň obetujú pekelnému duchu, že Džingischán zostal navždy mladý a zdravý.
  Odvážny, trinásťročný svalnatý chlapec Vladimir Rybačenko sa s tým nezmieril. Najmä keď za obeť vybrali jeho sestru. A trinásťročný chlapec sa rozhodol pomstiť Džingischánovi.
  Čo však dokáže sám proti celej armáde? A ako poraziť monštrum?
  Chlapec sa rozhodol poradiť sa s čarodejnicou. A odišiel do hustého lesa, zavesil si tenisky na tyč.
  Chlapec kráčal po ceste a spieval;
  Bojovníci temnoty sú určite silní,
  Zlo vládne svetu bez toho, aby poznalo číslo...
  Ale vy synovia Satana -
  Nezlomte Kristovu moc!
  Kresťanstvo je však zakázané. A každý má len jedného Boha - samotného Džingischána!
  No a také Božstvo, ako jeho kôň. Kone sú však na rozdiel od Džingischána smrteľné a vekom sa menia.
  Vladimir Rybačenko kráča a plieska svojimi detskými nohami. A vtedy mu vyšiel v ústrety šabľozubý tiger so šiestimi labkami. Les tu nie je jednoduchý, ale čarovný.
  Chlapec sa uklonil tomu obrovskému, ako slon, len dlhšia šelma a spýtal sa:
  - Nechaj ma ísť k čarodejnici?
  Obrovský šabľozubý tiger s revom odpovedal:
  - Odpovedzte na tri otázky - potom vás pustím dnu!
  Chlapec Vovka sa s úsmevom spýtal:
  - Čo ak neodpoviem?
  Šablozubý tiger zaštekal:
  "Tak to roztrhám!"
  Vladimir Rybačenko logicky poznamenal:
  - Dve úmrtia sa nemôžu stať, jednej sa nedá vyhnúť!
  Šablozubý tiger zareval:
  - Čoho sa bojí najodvážnejší človek a posledný zbabelec si nevyfúkne fúzy?
  Chlapec vrazil päsťou dieťaťu do brady. No je to záhada. naozaj čo? Možno smrť?
  Vladimir Rybachenko spieval:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrti na bojisku sa nebojíme...
  Lebo Svätá vlasť bude bojovať,
  A dokonca aj smrť zvíťazí!
  Šablozubý tiger agresívne zareval:
  - Budete čítať poéziu alebo odpovedať na otázky!
  Chlapec chcel hodiť tigra: kde máš svedomie, ale potom mu svitlo a chlapec vyhŕkol:
  - Svedomie! Aj ten najodvážnejší človek sa bojí svedomia!
  Šablozubý tiger neochotne prikývol a potvrdil:
  - Jedna - nula vo váš prospech! No a čo ďalšia otázka.
  Mastodont sa otočil a vrčal ako monštrum:
  - Kto je najkrajší na svete?
  Chlapec dupol bosou nohou a otočil sa. Otázka je skutočne najťažšia. Ale odpoveď je v mojej hlave!
  Vladimir Olegovič vyhŕkol:
  - Niet spravodlivejšej pravdy, pravda každej lži je krajšia!
  Šablozubý tiger opäť nespokojne zakvákal:
  - Správne, šteniatko... Vidím, že si super bojovník! Dobre, poďme k tretej hádanke.
  Chlapec jasnou hlavou prikývol.
  - Poďme!
  Šablozubý tiger zareval:
  - Čo je najrýchlejšie na svete!
  Vladimir pokrčil plecami. Chcel povedať, že fotón. Ale prečo som si spomenul, že vedci vyvíjajú ultrafotóny, aby lietali nadsvetelnou rýchlosťou. Áno, nie je to presne to, čo potrebujete. A zdá sa, že gravitóny sa pohybujú rýchlejšie ako rýchlosť svetla.
  Vladimir Oleg si udrel päsťou do čela a odpovedal:
  -Myšlienka človeka je rýchlejšia a rýchlejšia ako akékoľvek lúče!
  Šablozubý tiger vybuchol do smiechu a vycerený zubami odpovedal:
  - Logicky! Si mladý, máš tri nuly v prospech! Môžete ísť!
  Chlapec pádluje bosými nohami po ceste zo žltých tehál a bzučí...
  A v tichu hôr a hviezdnych výšin,
  V morskej vlne a zúrivom ohni...
  A v zúrivom a zúrivom ohni!
  A dieťa vyskočí a rozbije dlažobný kameň bosou nohou. Ale je to dosť bolestivé.
  Chlapec zavrčal:
  - Aká bolesť, aká bolesť - ríša Džingischána - sto - nula!
  Potom si pomyslel, čo ak zomrie Veľký supercisár Džingischán? Bude to prospešné pre ľudstvo? Veď vo svetovom impériu sa žije dobre. Každý má prácu a každý je plný, nie sú žiadne epidémie, mnohé choroby zmizli, dokonca sa zaočkovalo aj proti rakovine. Úmrtnosť je nízka, čo dokonca obmedzuje pôrodnosť. Takmer každý má auto. Technológia sa vyvinula, potom celé tri dni v týždni voľno! A zábavný priemysel je veľký. A ľudia navštívili všetky planéty slnečnej sústavy a už na Marse sú prvé mestá.
  Chlapec Vovka Rybačenko spieval;
  Nad nami svieti slnko
  Nie život, ale milosť...
  Tým, ktorí sú za nás zodpovední
  Je čas pochopiť
  Tým, ktorí sú za nás zodpovední
  Je čas pochopiť!
  Sme malé deti
  Chceme chodiť!
  Teraz ju však začali trochu páliť obnažené päty. Žltá tehla je horúca. Ale nemôžete nosiť topánky: deti môžu chodiť po žltej ceste alebo bosé alebo v magických topánkach. Toto sú pravidlá čarovného lesa. A bez mágie svoju sestru nezachrániš.
  Chlapec vydrží, a ešte aj vycerí zuby... Je to skutočný priekopník, ktorý sa neohýba.
  Chlapca napadlo odvrátiť pozornosť od tehál, ktoré mu hľadeli na päty, preto boli Mongoli schopní dobyť celý svet? Že sú všetci silnejší alebo múdrejší? A prečo sa nesmrteľnosť dostala k Džingischánovi - ktorý sa predtým dopustil krutosti.
  Samozrejme, že nie teraz. Existujú zákony, ktoré sa z generácie na generáciu zmierňujú. Napríklad bol zrušený brutálny trest smrti. Potom je používanie mučenia a telesných trestov obmedzené. Napríklad deti v školách stále bijú palicami na holých pätách za zlé správanie. Údery však vydáva dieťa v rovnakom veku a váhe ako vy a palica s plastom je pružná a elastická. Prináša bolesť, ale neochromuje chodidlá detí.
  Deti síce v školách stále bijú po pätách a zadkoch, ale nie často. Niekedy to jednoducho dajú do kúta.
  Trest smrti sa stal tiež zriedkavým. A zvyčajne sa to deje na verejnosti. Ale nie sú príliš často popravení.
  Hoci Vladimír videl, ako obesili tri dievčatá. Išli na lešenie vo veľmi krátkych bielych sukniach a s prsiami, ktoré ledva zakrývala niť látky. A samozrejme naboso.
  Ženy a mladiství sú zvyčajne popravovaní bosí a takmer nahí. A dospelí muži sú zvyčajne popravení vo vnútri. Deti sú tiež verejne popravované za účelom zastrašovania. Poprava je navyše zobrazená na farebných obrazovkách a školáci ju musia sledovať. Ale to je čoraz zriedkavejšie. Kriminalita klesá. Technológie sa vyvíjajú a pre človeka, ktorý spáchal priestupok, je oveľa ťažšie vyhnúť sa zodpovednosti.
  Vladimir Rybačenko konečne cítil, že teplo v tehlách ustupuje.
  Chlapec s radosťou spieval:
  - Koľaje vedú pozdĺž zákruty,
  Bosé nohy chlapci...
  Unavený pochovávaním koní
  Chcem dráždiť svoje šťastie!
  A chlapec zdvihol:
  - Šmýkalo sa! Niekde to zmizlo!
  Trvalo mi to!
  A pred chlapcom bola chata na kuracích stehnách. Veľký a krásny. Len sa postavila späť k chlapcovi.
  Vladimir Rybachenko agresívne zareval:
  - Chata, chata, chrbtom k lesu, spredu ku mne!
  Chata sa otočila... Pohybovala sa ľahko a bez vŕzgania. Dvere sa otvorili a vystúpilo dievča. A taká krásna prirodzená blondínka.
  Pozrela sa na chlapca v šortkách, bosého a blonďavého, zavrčala:
  - Viem, prečo si prišiel! Chceš zachrániť svoju sestru?
  Chlapec odpovedal vycerením zubov:
  - Nie len! Tiež chcem zachrániť svoju planétu pred despotizmom Džingischána!
  Blonďatá čarodejnica sa zachichotala a odpovedala:
  "Urobil si náročnú prácu, chlapče. Veľmi ťažké, ale... pomôžem vám, ak odpoviete na otázku.
  Vovka prikývol.
  -Ako študent v škole som odpovedal na otázky!
  Blonďatá čarodejnica vyceňujúca zuby sa spýtala:
  - Čo je drahšie ako sto rubľov?
  Chlapec sa usmial a odpovedal:
  - Dvesto rubľov míľ!
  Blonďatá čarodejnica sa zachichotala a poznamenala:
  - No, je to veľmi jednoduché. Ale tu ste na ceste. Pred nami je na jednej strane tvoja mama, na druhej tvoja najlepšia kamarátka - ktorú treba rozdrviť?
  Vladimir Olegovič Rybachenko sebavedomo odpovedal:
  - Brzdy!
  Blonďatá čarodejnica prikývla.
  - Krásne! Naozaj dobre! Potom otázka, položím vám ťažšiu otázku: prečo Všemohúci Boh nerobí šťastnými všetkých ľudí!
  Chlapec zapískal a poznamenal:
  - Nie a otázka! Odpoveď na ňu nepoznajú ani tí najskúsenejší teológovia!
  Blonďatá čarodejnica prikývla.
  - Čo ste si mysleli, že všetko môžete získať tak ľahko?
  Chlapec s povzdychom odpovedal:
  - Dobre, skúsim...
  Chlapec zvraštil detské čelo, dupal bosými nohami a snažil sa sústrediť. Naozaj sa cítil nepríjemne... Akoby bol kus mäsa na háku, alebo niečo horšie. Vo všeobecnosti je na svete tak málo spravodlivosti. Taký bol literárny génius Alexander Sergejevič Puškin, ktorý zomrel v súboji ako tridsaťsedemročný. A koľko by to mohlo byť užitočné pre ľudstvo? A o mladom Lermontovovi nie je čo povedať, len naberal literárne tempo. A je to nepríjemné na koliku v boku.
  A potom mu zrazu svitlo: je dôležité odpovedať nie tak správne, ako v rýmoch.
  Chlapec pokojne povedal:
  - Boh môže urobiť šťastie, ak nie si zlý so svojou mysľou! Prečo nie šťastie pre každého - potrebujete smäd po zmene!
  Blonďatá čarodejnica zapískala a poznamenala:
  - To je tvoja myseľ! Výborne, si skvelý chlapec! Preto vám poradím!
  Chlapec dupol bosou nohou a zaškrípal:
  - Vďaka!
  Čarodejnica žmurkla a odpovedala:
  - Je potrebné rozbiť "Zrkadlo Irbisov" a potom bude Džingischán ohnutý a jeho vláda sa skončí!
  Vovka pokrčil plecami a poznamenal:
  - Toto je dobré! Ale zrkadlo nie je také ľahké rozbiť, je strážené!
  Čarodejnica prikývla.
  - Áno, je strážený silnejšie ako Džingischán. Ale môžem zachrániť tvoju sestru pred obetovaním! Džin v tomto zrkadle môže odmietnuť obetu Akuline Rybachenko, ak porazíte jedno z pekelných príšer. Budete mať tím... Ak dosiahnete svoj cieľ, zachránite nielen svoju sestru, ale vy sami budete môcť zaujať miesto Džingischána!
  Chlapec sa s nádejou v hlase spýtal:
  - A nebudeš musieť zabíjať panny pre večný život?
  Blonďatá čarodejnica prikývla.
  - Nie, chlapče! nemusíš! Získate všetku silu zrkadla Irbis a jeho schopnosti sú skvelé.
  Vladimir Rybačenko poznamenal:
  - Vládnuť planéte Zem a celému ľudstvu je skvelé! Ale je to aj veľká zodpovednosť!
  Blonďatá čarodejnica prikývla.
  - Správny! Ale je veľa vecí, ktoré môžete pre ľudí urobiť! Ale aj tak chceš zachrániť svoju sestru, však?
  Terminátor prikývol.
  - Áno, som pripravený! Pripravený na prácu a obranu!
  Čarodejnica vzala chlapca za ruku a odviedla ho k zrkadlu a prikývla:
  Teraz máte misiu!
  Zrkadlo bolo obrovské a žiarilo všetkými farbami dúhy a doslova sa trblietalo.
  Vovka odpovedala s úsmevom:
  - Vajíčko sa musí variť pätnásť minút, aby vychladlo, a priekopník je vždy pripravený!
  Chlapec prikývol, zdvihol obnaženú opálenú nohu a odhodlane urobil krok do neznáma.
  
  STALINOVA STABILITA ALEBO ODMIETNUTÉ GAMBITY
  Hitler dostal ďalšiu šancu. Stalin, nahnevaný hrozbou pre Žitomir, zakázal odtiaľ stiahnutie jednotiek a požadoval, aby v predvečer svojej návštevy Teheránu pokračovala ofenzíva na pravobrežnej Ukrajine. V dôsledku toho sovietske jednotky padli do kotla a boli úplne porazené. A nacisti znovu dobyli Kyjev a obkľúčili sovietske jednotky za Dneprom. A dokázali tam vybudovať obranu pozdĺž Dnepra. V dôsledku toho sa vojna predĺžila. Stalin zrušil ofenzívu na severe pri Leningrade a presunul jednotky na juh. Ale to už bolo oneskorené rozhodnutie. Zmocniť sa predmostí za Dneprom opäť nebolo možné. A nacisti tam postavili pevnosť a postavili sa na odpor. Straty Červenej armády boli veľké a aktívne bojové akcie boli odložené na leto. Kým Nemci mali iniciatívu. A v júni sa vylodenie v Normandii skončilo pre spojencov úplnou katastrofou a porážkou spojencov, ktorí ako zajatci prišli o viac ako pol milióna vojakov a dôstojníkov a množstvo techniky.
  Vliekol sa aj boj o Krym. Nemci boli dobre opevnení a dokázali sprísniť odpor. A ofenzíva v strede a na Leningradskom smere začala s oneskorením. Keď Nemci po porážke spojencov dokázali presunúť jednotky zo Západu.
  Nemcom sa podarilo odraziť ofenzívu sovietskych vojsk. Mali najmä veľmi úspešné viacúčelové útočné lietadlo TA-152, ktoré sa dalo použiť ako ťažný kôň na fronte. Bol vyspelejší ako Focke-Wulf a oveľa lepší ako oni, čo sa týka letových vlastností. Ale zároveň so silným brnením a silnými zbraňami. TA-152 sa stal najmasívnejším nemeckým lietadlom, namiesto nasadenia prúdových lietadiel, na ktoré aj tak nie je pripravená infraštruktúra Luftwaffe. ME-262 je stále nespoľahlivé lietadlo a Fuhrer ho na radu odborníkov nariadil dokončiť a ešte nezaradiť do výroby. XE-162 sa zdá byť dobré auto, ale náročné na riadenie a tiež nevhodné pre sériovú výrobu.
  Za TA-152 to môže byť frontový bombardér, útočné lietadlo a stíhačka. Jeho rýchlosť 760 kilometrov za hodinu je vyššia ako rýchlosť najlepších stíhačiek spojencov a ZSSR. A zbrane sú najsilnejšie medzi jednomiestnymi vozidlami, silné pancierovanie. A pokiaľ ide o manévrovateľnosť, je lepší ako Focke-Wulf a nemá veľa nedostatkov, ktoré malo predchádzajúce auto. Nemci tak získali najlepšie lietadlo na svete s vrtuľovým pohonom, ktoré je univerzálne. A nie je potrebné špeciálne upravovať výrobné linky - je z rodiny Focke-Wulf a jeho evolúcie.
  Na oblohe sa Nemci cítili istejšie. A na súši neboli až také zlé.
  Samohybné delá E-10 sa ukázali ako pomerne úspešné. Nízka silueta štyridsať centimetrov umožnila dať auto do nízkej hmotnosti desať ton. Prevodovka a motor v jednom bloku a naprieč a len dvaja členovia posádky. Je pravda, že Hitlerovi sa nepáčila hrúbka brnenia: čelo šesťdesiat milimetrov na strane tridsiatich milimetrov nestačí. A na čele hrúbka narástla na osemdesiatdva milimetrov, na boku na päťdesiatdva milimetrov. A hmotnosť stroja sa zvýšila na pätnásť ton.
  Ale s motorom s výkonom 400 koní je to uspokojivé. A vojna prebiehala úspešnejšie. SAU E-10 sa ukazuje ako efektívny a húževnatý stroj. Jeho silný pancier s veľkými sklonmi v čele neprerazil väčšinu sovietskych zbraní. A ukázalo sa, že je to veľká pomoc.
  Sovietske jednotky napriek tomu obsadili Krym, ale nedokázali prelomiť nemeckú obranu na iných miestach. A Leningrad zostal zatiaľ v blokáde.
  Boje sa pretiahli až do zimy...V januári sa sovietske jednotky pokúsili opäť postúpiť, no ich úder bol priškrtený. Do série dostali Nemci vyspelejší Panther F s úzkou vežou a nižšou siluetou. Jej brnenie bolo hrubšie a šikmejšie ako bežný Panther. A celok je ešte o niečo menší vďaka hustejšiemu rozmiestneniu. Tým pádom nemecké auto nepreniklo do čela s tridsiatimi štyrmi a proti IS-2 malo šancu a zároveň sa jeho jazdný výkon ešte zlepšil.
  Ukázalo sa, že je silnejší a hrubší a bočný pancier. Teraz to nevzali protitankové pušky a štyridsaťpäť. A to je, samozrejme, citeľné rozhodnutie, vďaka ktorému boli Nemci silnejší ako predtým.
  Takže držali front ... V marci spustili nacisti ofenzívu v Taliansku a porazili spojencov ... A vyhnali Britov a Američanov zo Sicílie v apríli ...
  Nový americký prezident Truman, vzhľadom na aktivitu nemeckých ponoriek a veľké straty americkej flotily, ponúkol Fuhrerovi prímerie. Nemci zmrazili program rakiet V a oni, naopak, mali ponorky poháňané peroxidom vodíka - veľmi účinné. Spojené štáty aj Británia utrpeli obrovské straty.
  Takže vylodenie na Filipínach proti Japonsku zlyhalo. Bojové lode Krajiny vychádzajúceho slnka potopili americké transportéry. A potom na strane samurajov vstúpil do vojny ninja. A toto sú bojovníci supertriedy.
  A ešte viac bojovníci, akrobacia!
  Po porážke americkej základne v Austrálii sa ninja aktivizoval. Amerika čelí fenomenálnym bojovníkom, ktorí nemajú čo čeliť. Ťažké bombardéry aj lietadlové lode sú proti armáde neviditeľných supermanov bezmocné. Toto je veľký problém, ktorému čelia štáty a Británia. Fire Tiger spolu s drsnými bojovníkmi zaútočili na americkú základňu v Peru Harbor. Spolu s ním sa útoku zúčastnila aj neporaziteľná bojovníčka Azumi. Očarujúca, ryšavá Japonka. Azumi je veľmi krásna, so širokými ramenami, vysokými prsiami, silnými bokmi. Jej nohy sú stále holé, v horúčave aj v chlade, ale veľmi krásne, vyrezávané a elegantné. Prsty na nohách sú dlhé a chápavé.
  Azumi veľmi rada používa bosé nohy na hádzanie diskov. Strašná žena, ohnivá tigrica - a vášnivá v posteli. Ninja dievčatá sú tradične bosé, trénované od detstva a nie menej nebezpečné ako muži. Krásne!
  Američania to okamžite pocítili. Pri napodobňovaní delfínov sa ninjovia dotýkajú pod vodou. Na ťažbu lietadlových lodí a bojových lodí použili špeciálnu výbušninu, ktorá je tisíckrát silnejšia ako TNT. Plávajúc pod samotným bruchom lode sa z nich stala malá gulička s magnetom, veľká asi ako vlašský orech. Tu sú dievčatá!
  Ninja plávajú takmer potichu. Nedajú sa nájsť pod vodou. Nepolapiteľné tiene. Potom položili výbušniny obrovskej sily, ale kompaktné.
  A potom príde útok na základňu. Sentinely sú odstránené v zlomku sekundy. Letia nepolapiteľné ostro nabrúsené kotúče. A podrezať hrdlá a krky. Americkí vojaci umierajú skôr, než zakričia. Potom opäť let neviditeľného. Dievčatá hádžu hry holými prstami. Ich nohy sú nezvyčajne obratné.
  Základňa je pod útokom zo všetkých strán. Lietadlá explodujú, vzbĺkne obrovský kypiaci plameň. A okamžite je ním pokrytá celá stránka. Stovky áut sa súčasne začnú trhať. Akoby sa spustil obrovský ohňostroj. A zároveň fungovalo zapaľovanie v karburátorových motoroch.
  A všetko naraz syčí, vrie, exploduje... Ohnivé gejzíry sa nesú vysoko do neba. Ozývajú sa valenia diabolského hromu ... Všetko je odrazu, akosi naraz pomiešané. A zdá sa, že Zem vyjde z obežnej dráhy a objaví sa nové slnko. Ale nie mierumilovné, ale vojenské a pekelné. Ľudia sú v plameňoch, autá sú v plameňoch a explodujú. A ninja dievčatá ďaleko hádžu výbušný hrášok holými prstami na pôvabných nohách. Ale toto je skutočne démonický vplyv. A ozývajú sa prestávky, je tu pandemónia. Niekoľkým lietadlám sa ešte podarilo odtrhnúť od betónového pásu, no dopadli na povrch a začali sa trhať. Plný smrti, bolesti a ničenia.
  Hneď v prvých minútach bitky zahynuli tisíce amerických a britských vojakov. A samotný boj nepripomínal bitku, ale totálne vyhladenie. A pršalo a pršalo na americké pozície, smrť a popol ...
  Krížniky a bojové lode boli tiež roztrhané, lietadlové lode boli rozdelené na polovicu. Totálna, absolútne nemilosrdná smrť hrala aj na mori. Ona všetko, čo padla do jej horúceho objatia, spálená, vymazaná na prášok.
  Horúce, červené jazyky olizovali lietadlá, roztavený kov, zhorelo úplne všetko. Dokonca aj kameň...
  Ninja zinscenoval skutočnú, ohnivú smršť, alebo skôr nie smršť, ale hurikán! Alebo dokonca tornádo. Čo po sebe zanecháva len zuhoľnatené kostry a popol.
  Azumi je veľmi krásna žena, ale smrteľná. Hádže ihly holými prstami a zasiahne japonských protivníkov. Kto odolá ninjovi?
  A keď vybuchnú krížniky a bojové lode, oceľ a titán sa zlomia. Ohnivý tiger je šťastný. Všetko ide podľa jeho plánu. Tu padá skosená línia amerických vojakov.
  Azumi podporuje svojho partnera. A seje smrť.
  Mladá žena však poznamenáva:
  - Rusi tvrdo zasiahli Nemcov pri Stalingrade. Ak nepomôžeme, naši spojenci prehrajú!
  Kráska hodila bosou nohou tri ihly, tie prepichli krk deviatim vojakom americkej armády snažiacim sa uniknúť z pekla. Na hladine oceánu, zúfalo sa snažiac vyhnúť sa vtiahnutiu do víru, sa roja americkí námorníci.
  Ninja ich ukončil seknutím dvoch mečov naraz a hádzaním diskov. Japonky boli veľmi aktívne: štíhle a silné. A na streľbu použili bosé nohy.
  Yamato sebavedomo odpovedal:
  - Udrieme aj na Rusko! Khalkhin Gol bude pomstený!
  A super ninja prešiel rukou vzduchom, prešla vlna tsunami. Stúpal ako hurikán a pohltil námorníkov zmietajúcich sa na hladine s chamtivými ústami.
  Nad ninjami krúžil bombardér B-29. Azumi zdvihla tetivu miniatúrnej kuše bosými nohami. Uvoľnili nebezpečné výbušniny. Auto bolo doslova roztrhané... Črepiny sa rozsypali ako plynové nádrže s výbušninami. A zostrelil niekoľko stíhačiek. Azumi sa zachichotala, pošúchala si holú, elegantnú nohu o trávu a zavrčala:
  - Som skvelé dievča a super!
  Ohnivý tiger to vzal a zasyčal:
  - Naozaj skvelé! Aj týchto Rusov pošpiníme, ako Američanov!
  Azumi sa zachichotala a odhalila tesáky...
  Ninjovia dokončili posledné lietadlá a presunuli sa z ostrova. Musíte rozbiť zvyšok základov. Američania budú na tento deň ešte dlho spomínať. Budú ľutovať, že proti Zemi vychádzajúceho slnka uvalili ropnú blokádu, ktorá donútila Japoncov bojovať. A zrazu sa ukázalo, že hoci je Japonsko v ekonomike desaťkrát horšie ako Amerika, má také úžasné špeciálne jednotky, že niet čomu odporovať!
  Ninjovia zaútočili na ďalšiu formáciu nosičov. Lietali na dronoch zo vzduchu a zhadzovali malé, no smrtiace bomby. Pekelné hotely, ktoré vleteli do rúr a pecí lodí.
  A vyhodili do vzduchu všetky plavidlá za sebou. Ničenie pokračovalo hurikánovým tempom. A potopenie skupiny lietadlových lodí krytej krížnikmi a bojovými loďami. A boli pokryté pekelným hrachom smrti. Ktoré, zošívané brnenie, trhalo kov.
  Nad morom zúrili požiare a zo všetkého sa dymilo. Do vzduchu stúpal štipľavý dym a točil sa ako čierne zvitky kobry, z ktorých vychádzali jedovaté zuby pripravené prehrýzť sa atmosférou.
  A to všetko tancovalo, klenbovalo sa, pilo do vzduchu... Ninjovia vypúšťali výbušniny a ponechali najmodernejšiu a najmodernejšiu lietadlovú loď nedotknutú a zaútočili na jej posádku. Potom sa používali meče katana a ninja dievčatá hádzali ihly holými prstami. A urobili to tak majstrovsky, že jedna ihla zabila troch alebo štyroch ľudí naraz.
  Dievčatá zaútočili a spievali:
  - Nie sme úbohý hmyz, superninja - režeme plakety! Explicitné talenty - smelo do toho!
  A skutočne sa pohybovali ako hrebeň vlny. Azumi zoťala admirála mečom a tromi švihom ho rozrezala na dvanásť kúskov. Krv hojne striekala a zaplavila palubu. Azumi tweetoval:
  - Budeš v rakve! podrežem ťa!
  A zabil ďalšieho admirála. A takto vycerila zuby. Ninjovia sa nebáli výstrelov. Odleteli z nich guľky. Nepoznali slabosť, únavu a ľútosť. Boli ako vtáky na krídlach alebo dokonca prúdové motory.
  Azumi sa pleskla bosými nohami a zanechala na palube pôvabné stopy. Je to úžasná bojovníčka. Ale aj ostatné dievčatá sú skvelé.
  Lietadlová loď je zajatá a nasadená je odvezená do japonských prístavov. Potrebujú aj železo.
  Je mimoriadne ťažké odolať armáde samurajov a ninjov. Sú to supermani. A ich tlak je neodolateľný.
  A opäť nasledujú úspechy a úlovky. Ninja sa správa ako nepolapiteľní morskí lupiči. Panika v Amerike. Neexistuje spôsob, ako odolať neviditeľnému.
  Koniec koncov, ide o také špeciálne jednotky, že letectvo aj delostrelectvo si ani nevšimnú prístup statočných bojovníkov. Ktoré visia ako čierne oblaky a mávajú mečmi, hádžu kotúče letiace na kilometre a prerážajúce akýkoľvek kov.
  Ninja nie je rovnaký ako v stredoveku. Najnovšiu technológiu má na dosah ruky. A rozdrví každého, kto sa mu postaví do cesty.
  A na sovietsko-nemeckom fronte je pokoj. Nemci pripravujú ofenzívu na Kursk Bulge. Nie je to práve najchytrejší nápad útočiť na vopred opevnené pozície s prevahou nepriateľa. Nemecko však nemá na výber.
  Nemci boli porazení v Afrike a sú nútení hľadať víťazstvá na iných frontoch.
  Úspechy Japoncov však znížili intenzitu náletov na vojensko-priemyselné objekty Tretej ríše. To viedlo k zvýšeniu výroby zbraní v porovnaní so skutočnou históriou. V bitke pri Kursku majú Fritz viac "panterov" a "tigrov", ako aj lietadiel. Čo vytvára určitý problém.
  Červená armáda je však stále silnejšia. Hirohito sa pýta úplne rozumnú otázku:
  - Pomôžeme spojencovi Nemecka?
  Väčšina japonskej armády sa vyslovila za otvorenie druhého frontu. Pravda, za účasti ninju. Amerika prišla o všetky svoje lietadlové lode a veľké hladinové lode. Bolo nemožné viesť útočné operácie v Tichomorí. A Japonsko má rozviazané ruky. Samotní ninjovia navyše bez poškodenia uniesli štyri lietadlové lode. A zničili veľa lietadiel. Zajatých bolo aj niekoľko veľkých lodí. Vo všeobecnosti sa spoločnosť ukázala ako úspešná.
  Alebo skôr rad spoločností. Ktoré sa vyznačovali skvelými úspechmi. Amerika je vonku z vojny. Presnejšie povedané, ponúkla prímerie za akýchkoľvek podmienok.
  Japonsko požadovalo: zastaviť bombardovanie Tretej ríše a pomoc ZSSR. Spojené štáty tiež museli ovplyvniť Britániu, aby ukončila nepriateľské akcie týmto spôsobom. Briti súhlasili s hriechom na polovicu. Spojenci súhlasili s prímerím s Treťou ríšou a výmenou zajatcov.
  Hitler opäť odložil ofenzívu na výbežok Kursk. Rozhodol sa najskôr zhromaždiť viac síl a tankov zo západného frontu. A posilnite svoje jednotky.
  Potom však 15. júla Stalin nariadil útok na Orel a Belgorod.
  Ninja medzitým ukradol aj americké transportéry s novými tankami Sherman. A Azumi spolu s dievčatami dokázala vyhodiť oveľa odvážnejší zákrok. V britských továrňach ukradla tristopäťdesiat najlepších britských tankov "Churchill" so zvýšeným pancierom a previezla ich do Nemecka. Angličania zomierali pod mečmi dievčat. Krásky navyše veľmi presne hádzali ostré ihly holými prstami, čím zabíjali bojovníkov. A čo povedať? Briti boli šokovaní.
  Dievčatá z Japonska navyše odvliekli dve vozidlá s benzínom. Aký je najlepší darček pre Tretiu ríšu.
  Preto sa Červená armáda od samého začiatku stretávala s tvrdohlavým odporom.
  V obranných bojoch sa "Ferdinand" ukázal ako takmer veľmi vynikajúci stíhač tankov. A ako "Tiger" a "Panter". Posledné auto, aj keď sa často kazilo, nebolo v obranných súbojoch také výrazné.
  Azumi medzitým dorazil na front. A osobne bojovala proti Rusom v najnebezpečnejšom oryolskom smere. Potom sovietska tridsiatka štyria išla do boja.
  Japonka spolu s partnerom vytiahli kúsky výbušnín maličké ako jačmenné zrno. A začali používať svoje dievčenské, šikovné prsty na hádzanie týchto zŕn do nádrží. Sovietske autá vybuchli a s ohlušujúcim rachotom sa prevrátili.
  Azumi zakričal:
  - Banzai!
  Jej bosý spoločník zavrčal:
  - Premeníme planétu na raj!
  A hodila malý granát... Sovietske autá explodovali. Keď sa dve tridsiatky štyri zrazili vo vzduchu, ozvala sa rana a vyleteli iskry. A potom, ako vybuchne bojová súprava. A autá sa budú rozpadať ako čierne perly.
  Azumi opäť spustila pár drobných zrniek svojimi vytesanými holými prstami a zaštebotala:
  - Prinášam smrť!
  Jej bosý priateľ zakričal a tiež hodil smrtiace darčeky:
  - Skrátka - banzai!
  Obe krásky vybuchli smiechom. A opäť, bosými nohami, hádžme tieto zrná s kumulatívnymi výbušninami. A úplne všetko zničiť. Tu je tucet väčších HF prevrátených. A odtrhnuté húsenice, rozbité valčeky roztočené zhora. A valiť sa, lámanie. Pri zostreľovaní sovietskych vojakov idúcich do útoku.
  A obe ninja dievčatá sa chichotajú. Tu sa používajú aj ostré malé ihlice, po ktorých sa bosé dievčatá preháňajú nohami. A útok sovietskych vojsk zhasne. Ruské jednotky, ktoré utrpeli značné škody, sa zastavia a zamrznú.
  A bosí banditi sa smejú... Smejú sa ako panteri!
  Truman, ktorý videl, že táto záležitosť páchne ako petrolej, ponúkol Tretej ríši prímerie za akýchkoľvek podmienok. A Churchill s tým súhlasil.
  Hitler požadoval návrat všetkých vojnových zajatcov do Nemecka a Talianska a obnovenie obchodu.
  Ale spojenci, ak chcú vrátiť svojich ľudí, musia ich vykúpiť. Truman a Churchill, hoci neochotne, s tým súhlasili.
  Fašisti zosilneli. V máji odrazili ďalšiu ofenzívu sovietskych vojsk v centre. A 22. júna sa pomocou tankov série E pokúsili postúpiť.
  Prvý tank E-50 bol vyvinutý príliš narýchlo a nebol celkom úspešný. Jeho hmotnosť bola takmer šesťdesiatpäť ton s hrúbkou pancierovania "Ti" ra "-2, aj keď o niečo väčšie sklony. A jazdné výkony boli lepšie: motor pri posilňovaní zrýchlil na 1200 koní. Čo zvýšilo jeho rýchlosť aj manévrovateľnosť Zbraň bola pôvodne 88-milimetrová v ráži 71 EL, čo Nemcom celkom vyhovovalo.
  Je pravda, že od mája 1945 sa IS-3, lepšie chránený na čele, začal vyrábať v ZSSR, čo prinútilo Nemcov nainštalovať pokročilejšiu a priebojnú zbraň.
  Nemecká ofenzíva v júni a júli sa nerozvinula. Keď Fritz postúpil o sto kilometrov a utrpel veľké straty, zastavili ho. Potom prišla Červená armáda...
  Ale tiež bez väčšieho úspechu. Frontová línia sa stabilizovala... A potom sa stala úplne neaktívnou.
  Sovietsky SU-100 si získal obľubu ako znesiteľný stíhač tankov. Najmasívnejším tankom zostal T-34-85 a T-54 sa doteraz vyvíjal len ako náhrada.
  Do konca roku 1945 mali Nemci na oblohe pokročilejší ME-262 X, ktorý mal rýchlosť cez 1100 kilometrov za hodinu, zametané krídla a spoľahlivejšie motory so silnými zbraňami: päť vzduchových zbraní. Vzhľad tohto lietadla mohol poskytnúť Luftwaffe drvivú vzdušnú prevahu.
  Hitler s tým počítal. A tiež na prúdových bombardéroch na rozbitie ZSSR. A musím povedať, že sovietske Rusko doteraz nemalo odpoveď.
  Po odrazení pokusov Červenej armády o postup počas zimy Nemci koncom mája 1946 opäť vrhli svoje tanky do útoku. Objavila sa pokročilejšia modifikácia E-50 s umiestnením motora a prevodovky v jednom bloku a naprieč. Tento tank mal siluetu len dva metre a zároveň vážil aj štyridsaťpäť ton. Jeho rýchlosť vzrástla, manévrovateľnosť a jazdný výkon. A zbraň bola rýchlejšia pri rýchlosti 12 rán za minútu a priebojná pri dĺžke hlavne 100 EL. A to sa samozrejme stalo problémom pre Červenú armádu.
  E-50 sa ukázal ako vydarený tank v novej úprave, v čele dokonale chránený, ale na bokoch dosť slabý. Síce pri vysokej rýchlosti pohybu to už nie je také výrazné.
  Sovietsky front však začal klesať ... Stalina to veľmi znepokojovalo. Nemcom sa dokonca podarilo dobyť Smolensk a priblížiť sa k Moskve... Pravda, potom sa Hitler zastavil a zaútočil na Leningrad. Ale táto ofenzíva bola odrazená.
  Nemci utrpeli ťažké škody a spomalili ...
  A potom jeseň a potom tuhá zima. Takže žiadny smiech.
  Prišiel nový rok 1947 ... V ZSSR boli práce na T-54 nejako dokončené, ale tento stroj nešiel do série. A veci sa vážne spomalili.
  Nemci sa zhromaždili. Ich nový tank E-75 bol veľmi dobre chránený zo všetkých uhlov. Čelo je 250 mm, boky sú 170 mm a pištoľ je 105 mm v 100 EL, motor je tisíc päťsto koní. To je výkon s hmotnosťou sedemdesiatpäť ton.
  A poďme na sovietske vojská... V reakcii na to ZSSR dostal IS-7, ale sériovú výrobu tohto tanku sa nepodarilo zaviesť. A to samozrejme nie je dobré.
  Zatiaľ na oblohe výhoda nacistov len rástla. Objavili sa bojové disky s veľkou, ničivou silou. A rozdrvili tanky aj lietadlá.
  V každom prípade bola disketa nezraniteľná pre ručné zbrane. A dokázal zraziť desiatky sovietskych lietadiel bez poškodenia.
  Na oblohe dominovali nemeckí piloti. Huffmanovi bol udelený Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listovými mečmi a diamantmi za štyristo zostrelených lietadiel. A za päťstovku dostal Veľký kríž Železného kríža. Čo bol iba Goering. A sedemstopäťdesiat zostrelených lietadiel Rytiersky kríž Železný s mečmi z platinových dubových listov a diamantmi. Bol to kolosálny úspech...
  Nemci opäť postupovali na Moskvu. Ale sovietska obrana bola veľmi rozvinutá a bojovníci vytrvalo bojovali. Bolo vykopaných veľa opevnení .... Nemci boli schopní za cenu veľkých strát dobyť Vjazmu a Rževa, ale udusili sa ... A opäť sa boje vliekli až do neskorej jesene ... A potom zima a nový rok 1948 ...
  A v chladnom počasí už Červená armáda postupovala, no bez veľkého úspechu.
  A v lete Nemci zaútočili. Nedosiahli však významný pokrok ... V zime Červená armáda postupovala ...
  Prišiel rok 1949. T-54 sa konečne stal masívnym. Namiesto IS-7 sa v sérii objavil SU-130, ktorý bol ľahší a jednoduchší na výrobu. A čo je najdôležitejšie, do série vstúpila prúdová stíhačka MIG-15. Čo, úprimne povedané, aj keď menejcenné ako Nemci, predsa len mohlo ukázať aspoň niečo.
  Huffman zaznamenal tisíc zostrelených lietadiel a získal špeciálne ocenenie: Veľký kríž Rytierskeho kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A bol to ojedinelý prípad, keď vytvorili ocenenie pre konkrétneho hrdinu.
  Hitler poznamenal, že Huffman je skutočný Árijec. A nemilosrdný k nepriateľom Ríše, a že tam bude víťazstvo.
  Ale Nemci aj sovietski vojaci prerazili celý rok, no nikoho nič nezobralo.
  A prišiel rok 1950 ... Opäť výmena úderov a nečinná línia obrany ... A tak odišiel rok 1951 .... Je to ako keby bolo všetko vo vyjazdených koľajach. A opäť brutálne výmeny úderov .... A zamrznutá predná línia. A rok 1952 prešiel v tej istej viskóznej bažine.
  Stalinova smrť v marci 1953 nič zásadne nezmenila. Na miesto generalissima nastúpil maršal Berija, ktorý bol vymenovaný za oficiálneho nástupcu. A opäť zamrznutý predok. A v ZSSR sa objavil iba tank IS-10. Ale to nie je také podstatné.
  Prešiel aj rok 1954.... Nemci a Rusi sa zastavili. A nová super zbraň zlyhala. Huffman za dvetisíc zostrelených lietadiel dostal Veľký kríž Rytierskeho kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Takže aj rok 1955 prešiel brutálnym masakrom ...
  A prišiel rok 1956... 22. júna uplynulo presne pätnásť rokov od začiatku Veľkej vlasteneckej vojny. A Adolf Hitler napokon sám navrhol prímerie.
  Rokovania trvali dlho a o šesť mesiacov neskôr bol uzavretý mier. Hranica išla pozdĺž frontovej línie. Tu sa to všetko skončilo. Väzni boli vymenení - všetci za všetkých. Žiadne odškodné, ale Tretia ríša niečo uchmatla...
  Európa však bola vykrvácaná. Keď Hitler zomrel v marci 1958, Tretia ríša sa zrútila. A ZSSR vrátil svoje bývalé územia. Lavrentij Berija obnovil ekonomiku a priviedol krajinu, ako povedal, ku komunizmu, no, to je už iný príbeh. V marci 1969 však Berija zomrel a jeho nástupcom bol Šelepin ... ZSSR sa rýchlo rozvíjal a tvrdá komunistická diktatúra ho vyniesla do popredia - predbehla USA!
  
  AK BY FRANKLIN ROOSEVELT ZOMrel SKÔR
  Franklin Roosevelt zomrel oveľa skôr, zvláštnym zvratom osudu 30. januára 1943. Hoci bol Henry Wallace považovaný za ľavičiara, ukázal sa byť oveľa idealistom a požadoval, aby Stalin výmenou za vojenskú pomoc vykonal politické reformy a amnestiu pre všetkých politických väzňov.
  Tvrdá reakcia Stalina, ktorý tiež práve vyhral veľké víťazstvo pri Stalingrade a cítil sa veľmi tvrdý a silný, Wallacea nahnevala a oznámil ukončenie vojenskej pomoci ZSSR. Negatívnu úlohu zohral aj postoj Churchilla, ktorý si neželal rýchly postup Červenej armády v Európe, a nečakaná flexibilita Adolfa Hitlera, ktorý ohlásil zmrazenie "konečného riešenia židovskej otázky". Fuhrer dokázal presvedčiť príčetných ľudí z prostredia, vrátane, napodiv, hlavného kata Tretej ríše Himmlera.
  Zafungoval argument: Židia nikam nepôjdu a ak prehráte vojnu, môžete stratiť všetko a nenávratne. Po víťazstve na východe bude možné hovoriť so spojencami iným spôsobom.
  V každom prípade, Spojené štáty americké zmrazili vojenské operácie, Británia tiež, a hoci formálne nebolo oficiálne vyhlásené ani prímerie, konflikt na západe sa ukázal ako obmedzený. Čo, samozrejme, Wehrmachtu prospelo. Nemecká ponorková flotila zastavila nálety, spojenci sa zrolovali a zastavili strategické bombardovanie.
  Sovietske jednotky, ako v skutočnej histórii, dobyli Kursk začiatkom februára 8. a Belgorod 9. 15. februára sa začal útok na Charkov, ktorý, vyhýbajúc sa obkľúčenia, opustil nemecké jednotky. Ešte skôr nacisti opustili Rostov na Done.
  18. februára Hitler osobne dorazil do sídla. Dal Mainsteinovi nové právomoci. Navyše boli narýchlo presunuté posily zo Západu. V prvom rade, samozrejme, letectvo. Západný front pohltil lietadlá nie tak málo - takmer polovicu lietadla. Niekoľko divízií, ktoré mali byť presunuté do Afriky, bolo poslaných po železnici na východ. Okrem toho boli z Francúzska a Balkánu presunuté všetky viac-menej bojaschopné formácie a v samotnom Nemecku bola Ríšskym snemom vyhlásená totálna mobilizácia a vojna.
  Mainstein 19. februára nariadil 4. tankovej armáde začať protiofenzívu s cieľom zastaviť postup sovietskych vojsk cez Pavlograd. 22. februára bol obsadený Pavlograd. Úlohou brániť cesty k Dnepru zo severu cez Krasnograd alebo Dnepropetrovsk alebo cez Poltavu alebo Kremenčug bola poverená skupina Kempf.
  Na rozdiel od skutočnej histórie sa Nemcom podarilo oveľa viac. Vďaka nasadeniu všetkých svojich leteckých armád do boja mali opäť výhodu vo vzduchu. Okrem toho sa ofenzívy zúčastnilo viac pozemných jednotiek, vrátane 30 úplne nových tankov Tiger, ktoré v reálnej histórii neslávne uviazli v afrických pieskoch.
  Nemcom sa podarilo obkľúčiť Charkov o šesť dní skôr, ako sa skutočne hovorilo, 8. marca bol Belgorod zajatý Fritzom a Belgorod bol zajatý v pohybe o 9 dní skôr - 10. marca.
  Nacistom sa razom podarilo dobyť aj Kursk, čím sa 14. marca uzavrel ďalší kruh. 18. marca Fritz dobyli aj Starý Oskol. Následné topenie a hrdinský odpor sovietskych vojsk však zabránili nacistom v rozvoji úspechu. Straty Červenej armády v kotloch sa však ukázali byť výraznejšie ako v skutočnej histórii a Kursk Bulge bol v marci 1943 znížený.
  Mainsteinov úspech sa ukázal byť vážny, ale obmedzený, takže nacisti ani nemohli vrátiť všetko, čo stratili počas operácie Voronež-Kastornoe. Hoci teraz ich už nebolela hlava - Kursk Bulge. To však spôsobilo ďalšie problémy: kde a ako zaútočiť?
  Kým spojenci sa správali pasívne, nemecká ekonomika bola veľmi aktívne rozkrútená. Výroba tankov a samohybných zbraní sa v priebehu troch mesiacov zdvojnásobila a dosiahla 1 200 vozidiel mesačne, vrátane najnovších "tigrov", "panterov" - čo do bojovej sily výrazne prevyšovalo sovietske vybavenie. Posádky však stále museli ovládať nové tanky a pripomínať svoje detské choroby.
  A nie je ľahké vybrať si smer útoku. Môžete sa presunúť do Moskvy a znova sa pokúsiť pomstiť Stalingrad, prelomiť kaukazskú ropu. Jedným z cieľov by sa mohol stať Leningrad, kde je pre Sovietov ťažké previesť posily.
  Nemci čakali tri mesiace, šetrili sily a nové tanky, cvičili regrútov. Už v armáde a štrnásťroční chlapci nie sú zriedkavosťou, vzniklo mnoho zahraničných oddielov. Sila Wehrmachtu dosahovala aj pri miernom poklese kvality vojsk maximálne 10,5 milióna vojakov a dôstojníkov.
  Vo vzduchu sa bitky viedli s rôznym úspechom. Nacisti zvýšili výrobu lietadiel a konali aktívnejšie.
  Ich esá si spravidla vybrali svoje miesto boja a pokúsili sa nezapojiť do bitky, čo sa týka počtu.
  Je potrebné poznamenať, že Focke-Wulf, aj keď je v manévrovateľnosti horší ako sovietske lietadlá, ale vysoká rýchlosť počas ponoru mu umožnila uniknúť pri opustení chvosta a silné zbrane zostreliť lietadlo už pri prvom priblížení. Prevahu nad nacistami sa teda nepodarilo úplne zmocniť a vo vzduchu dominovali skôr skúsenejšie nemecké esá s výkonnejšími zbraňami.
  Hitler sa napriek tomu rozhodol zaútočiť na Kaukaz, len trochu iným spôsobom. Totiž urobiť zo Stalingradu hlavný smer a poslať tam armádne skupiny "A" a "B". Riešenie, samozrejme, nie je optimálne, ale po strate predmostia Ržev, postupujúcom na Moskvu, by Nemci museli prekonať veľmi silnú líniu obrany.
  Na úkor Leningradu potom útok na mesto citadely nepriniesol Tretej ríši, aj keď bol úspešný, rozhodujúce dividendy.
  Zostáva teda presunúť sa na juh. Stalin sa predsa dostal pred Hitlera, 22. júna prešli sovietske vojská do ofenzívy v smere Oriol a Kusk. Dôvod opustenia vyčkávacej taktiky bol spojený s pasívnym správaním spojenca: žiadny mier, žiadna vojna. Čo iné sa dalo tolerovať, ale...Nedostatok duralu spolu so stále sa zvyšujúcou produkciou nemeckých lietadiel postupne prenášali čoraz väčšiu iniciatívu na Luftwaffe.
  Navyše, nacisti už mali veľmi dobrý bombardér Yu-188, ktorý vyvinul rýchlosť, ktorá bola lepšia alebo aspoň nie nižšia ako Yaky, a dokonca úspešne testoval Yu-288. Posledný automobil by spolu so sériovým DO-217 mohol byť veľmi dobrým strategickým bombardérom. A tak sa nemecké letectvo stalo pre sovietske jednotky mimoriadne nepriaznivým faktorom.
  Hitler na druhej strane s ofenzívou váhal, a tak pokračovalo formovanie nových tankových divízií a výcvik posádok. Kvôli absencii bombardovania boli Tigre a Panthery uvoľnené viac ako v skutočnej histórii a bolo potrebné ich zvládnuť.
  Nemci sa dokázali pripraviť na obranu ako celok, nedali sa zaskočiť. Boje trvali vyše mesiaca. Sovietske jednotky sa stretli s novou nemeckou technikou a ukázalo sa, že "Panther" a "Tiger" v nadchádzajúcich bitkách boli rádovo silnejšie ako sovietske vozidlá. Butting nedal T-34 a KV skutočnú šancu na víťazstvo. Okrem toho ešte nebola zvládnutá výroba vozidiel s výkonnejším 85 mm kanónom a 76 mm "Panther" a "Tiger" sa nedali postaviť čelom.
  Sovietske jednotky len v niektorých oblastiach postúpili až o pätnásť kilometrov a utrpeli obrovské straty. Nemci mohli prejsť do protiofenzívy. Medzi veliteľmi treba poznamenať Rommela, nováčika na východnom fronte, ale na Západe široko známeho. V boji so Sovietmi sa dokázal dobre osvedčiť.
  Nemci boli schopní, rozvíjajúc protiofenzívu, dosiahnuť Don. Potom sa však namiesto postupu na Moskvu obrátili na juh.
  Fuhrer túžil po pomste za Stalingrad. Treba poznamenať, že spočiatku to Nemcom dokonca prospelo. Stalin neveril v možnosť zopakovania operácie Blau a presunul všetky svoje zálohy bližšie k Moskve. V dôsledku toho nacisti, pohybujúci sa pozdĺž Dona, vstúpili do sovietskych jednotiek zozadu.
  Červená armáda však už bola iná. Sovietski generáli, ktorí nadobudli bojové skúsenosti, pôsobili obratnejšie a samotní vojaci sa výrazne zmiernili. Fritzovi sa tak nepodarilo prejsť cez Don a preraziť do Stalingradu. Maximum svojich úspechov, dobytie Rostova na Done, a ísť von v rieke počas celého jej rozpätia. Je pravda, že sovietske jednotky stratili Vorošilovgrad, Donec a významné územia, ale nacisti nedokázali počas letných a jesenných kampaní dobyť ani to, čo sa im podarilo v roku 1942. Čo Stalin považoval za istý úspech. Ak si uvedomíme, že ZSSR teraz bojoval na jednom fronte.
  Hrozba zo strany Japonska sa oslabila ako porážky Krajiny vychádzajúceho slnka v dôsledku porážok v Tichom oceáne. A zatiaľ čo ZSSR sa nemohol príliš báť Ďalekého východu.
  V zime sa začala protiofenzíva Červenej armády. Početné nemecké tanky v mrazoch a závejoch sa očividne poddávali a stupňovité usporiadanie valcov zanášalo podvozok. Tu však nebolo možné dosiahnuť úplný úspech. Nemci boli trochu zatlačení v strede a na Donu zlyhali, ale oblasť Leningradu sa kvôli príliš silnej obrane nepriateľa nepodarilo oslobodiť. Pokiaľ sa udržala blokáda. Aj Nemci sa veľa naučili, no už boli vyčerpaní z vojny. Nasledujúce leto bol pokusom prevziať iniciatívu Fritz. Ale opäť sa nacisti dostali len k Donu. Útok na Leningrad sa skončil neúspechom.
  V USA nastali zmeny. Vyčkávacia taktika, Wallace prehral prezidentské voľby s republikánom Cheneym. No nástupca sa naďalej správal pasívne. Rovnako ako Laboriti, ktorí nahradili Churchilla na čele Británie. V zime 1945 sa sovietskym jednotkám podarilo prelomiť obranu Wehrmachtu v centre a postúpiť k Smolensku a dokonca toto mesto aj obsadiť. Ale nepriateľské prúdové lietadlá ovládli vzduch a ofenzíva sovietskych vojsk sa zastavila. A v marci a apríli Fritz vyhral späť to, čo stratil. V lete 1945 sa Nemci pokúsili rozvinúť ofenzívu proti Moskve pomocou tankov "E" a prúdových bombardérov a prvých bojových vozidiel na svete v tvare disku.
  Na druhej strane balistické strely boli uznané ako príliš drahé a neúčinné zbrane. Nemcom sa podarilo priblížiť k Moskve, ale už prišla neskorá jeseň a Američania použili atómové zbrane a prinútili Japonsko kapitulovať.
  Po atómovej bombe Cheney požadoval, aby obe krajiny uzavreli mier.
  Ale Stalin aj Hitler sa nevedeli nijako dohodnúť. Jednota nebola ani v USA, kde mnohé reakčné kruhy verili, že obe strany by sa mali navzájom zabíjať čo najdlhšie.
  Ale keďže nacisti uspeli, tentoraz konečne odrezali Leningrad a priblížili sa na sto kilometrov k Moskve, Spojené štáty a Británia začali pomáhať ZSSR obnovením dodávok Lend-Lease.
  V zime začali sovietske jednotky opäť tlačiť na nacistov, no nepodarilo sa im odblokovať Leningrad. Mesto Lenin padlo, ale Fritz bol zatlačený trochu späť od hlavného mesta. Pomoc zo Západu bola mierna a mohla byť rozhodujúca. Ale Nemci boli sakramentsky unavení a vyčerpaní.
  Leto 1946 prešlo s menšími pozičnými zmenami. A v zime dosiahli sovietske jednotky určitý úspech, vyradili Fritza z Rževa a Vyazmy a zatlačili ich, aj keď mierne, k Donu.
  Na jar 1947 zomrel Adolf Hitler a 18. mája bolo podpísané prímerie s pomocou Spojených štátov a Británie. Podmienky sa ukázali byť dosť ťažké pre ZSSR a nie príliš priaznivé pre Nemecko. Ukrajina, Bielorusko, všetky krajiny, ktoré vlastnil Wehrmacht, sa stali mandátnymi územiami pod spoločnou kontrolou Spojených štátov, Británie, Nemecka a satelitov.
  Tretia ríša sa stala ako Európska únia a okupované sovietske územia, ako protektoráty vrátane Leningradu. Don získal štatút mandátneho územia, nezávislého od ZSSR a formálne nezávislého, no v skutočnosti s veľkým vplyvom USA.
  Územie sovietskeho Ruska sa tak značne zmenšilo. Zostarnutý a oslabený Stalin bol nútený opustiť politiku. Jeho autorita prudko klesla a jeho sprievod sa rozdelil.
  Po Stalinovej rezignácii sa od ZSSR čoskoro oddelil Kaukaz - Gruzínsko, Arménsko, Azerbajdžan. A o pár rokov neskôr aj Stredná Ázia. Rusko tak bolo odsunuté do role vedľajšej mocnosti, hoci s jadrovými zbraňami. V porovnaní so skutočnou históriou sa Petrohrad, Smolensk, Pskov a niektoré ďalšie regióny na Západe ukázali ako mandátne.
  A čoskoro sa oddelili aj regióny Severného Kaukazu obývané prevažne moslimami. V Nemecku, po smrti Hitlera (s najväčšou pravdepodobnosťou pomohol Fuhrer odísť), narkoman Goering čoskoro zomrel. Himmler bol tiež zabitý. Moc sa chopil umiernenejší Speer. O niekoľko rokov neskôr bol systém viacerých strán obnovený a nacisti sa stali oveľa umiernenejšími.
  Nakoniec Spojené štáty začali ovládnuť a ovládnuť svet. Teraz nemali ZSSR za konkurenta a komunisti čoskoro stratili moc. V Číne vládne proamerická vláda, v islamskom svete to isté. Nastala éra totálnej americkej nadvlády...
  To však ľudstvu neprinieslo šťastie, hoci Američania, ktorí na Zemi nastolili hegemóniu, mohli v dvadsiatom storočí letieť na Mars, navyše pokrok a technológia sa vyvíjali ešte rýchlejšie ako v skutočnosti. Výsledkom bolo, že teraz Spojené štáty kontrolovali vedcov z celého sveta. Nie je však žiadnym tajomstvom, že práve prílišné utajovanie bránilo rozvoju vedy o človeku.
  V istom zmysle sa stala bezpečnejšou ako v skutočnej histórii. Armády Spojených štátov a ich satelitov by mohli rozdrviť teroristov a extrémistov kdekoľvek na svete bez toho, aby sa báli, že budú obvinení z politickej nekorektnosti. Je možné vykonávať humanitárne intervencie a efektívnu ekonomickú a politickú globalizáciu. Nemá zmysel kŕmiť náboženských extrémistov s cieľom zvrhnúť politických oponentov - to sa dá urobiť jednoduchým zásahom.
  Zdá sa teda, že do určitej miery svet vyhral tým, že sa stal unipolárnym v porovnaní so skutočným multipolárnym. Ale potom Vasily Terkin videl osud jednej osoby ...
  Anna Kazei (Zaujímavá a zrejme nie náhodná zhoda priezvisk, hoci sa dej odohráva v dvadsiatom prvom storočí!) vystúpila zo železničnej stanice a pokračovala pešo. Vlak je elegantný, s aerodynamickými vozňami, ale samotná stanica je jednou z najprovinciálnejších. Bola teplá ukrajinská jeseň - babie leto, keď zlaté šaty boli na pleciach brezy a lesy a háje boli odeté do kráľovského šarlátu. Príroda je krásna a žena stále nie je bez šarmu, hoci má najmenej tridsaťpäť rokov a už jej presvitajú šediny.
  Anna Kazei je smutná, a tak ide na rande so svojimi deťmi ... do väzenia na ťažké práce. O čo ide sudcovi, ktorý odsúdil 12-ročného chlapca a 15-ročné dievča na 99 rokov väzenia? To robíte s nešťastnými deťmi? A čo urobili? No roztrhali letáky s reklamami. Áno, prerušili telefónne a internetové káble, aby bojovali proti nákaze amerického vplyvu.
  Na východnej Ukrajine existuje hnutie - "Vlastenecký odpor". Nie, nevedú skutočnú partizánsku vojnu, ako to bolo počas druhej svetovej vojny. Ich odpor je v podstate propaganda a malá sabotáž bez ľudských obetí. A tak sa jej deti chceli postaviť proti západnej tyranii tým, že niekoľkokrát prestrihli drôt.
  Dokázali si ich ale natočiť na videokameru a aj "priaznivcov" je dosť. Chlapci boli obvinení zo sabotáže a dokonca aj terorizmu, ako aj zo spôsobenia vážnych škôd v ekonomike. A konexie v mladom veku brali do úvahy poľahčujúcu okolnosť - dali takmer sto rokov tvrdej driny.
  Súd prešiel veľmi rýchlo a advokát prokurátorovi len súhlasne prikývol. Áno, a samotný proces bol uzavretý. Navyše Anna bola naznačená, že jej deti budú mať stále šťastie, ak budú vedieť a budú mať spojenie s podzemím, nevyhnú sa najskôr mučeniu a potom trestu smrti. Avšak samotná tvrdá práca nie je mučením.
  Annine nohy sa zamotali do starých topánok. Nosí so sebou celý ruksak s programami, ktoré je dovolené robiť len raz za rok. A nešťastné deti pravdepodobne nie sú vo väzení príliš cool.
  Odsúdení stoja na ceste, teda nie sú v barakovom tábore, sú natiahnutí popri diaľnici. Hliadky sa na Anne chichotajú a bez okolkov siahajú rukami do batohu a vyťahujú jedlo. Poriadny policajt z radov miestnych si syrveladovú klobásu okamžite napchal do úst. Napriek tomu, že formálne má Ukrajina akoby všetky atribúty štátnosti vrátane zvoleného Rady, ale amerických vlajok je viac ako žlto-modrých.
  Chlapci do osemnásť rokov pracujú oddelene od dospelých. Deň je teplý, slnečný, pruhovaný, väzenské košele sú poskladané na samostatnú hromadu a tenké, šľachovité telá, čokoládové od slnka tínedžerov, lesklé od potu. Niektorí hrabú kamene a štrk na železničné trate širokými prehadzovačmi, iní ťahajú koľajnice, iní hobľujú a pília polená.
  Sú tam chlapci od desať do sedemnásť rokov a niektorí vyzerajú aj mladšie. A ako ich neľutovať, keď na mandátnej Ukrajine dominuje anglosaské právo, keď od desiateho roku života platí trestná zodpovednosť ako u dospelých?
  Potom policajt upozornil Annu, ktorej batoh bol citeľne ľahší - kde hľadať jeho syna Marata (tu tiež snáď nie náhoda!). Áno, je pre ňu ťažké niesť takú váhu, ale stále je pripútaná. A táto úľava nie je žiadna radosť, pretože tu sú dávky mizivé a chlapi chudí.
  A tu je jej syn. Bosé nohy, v pásikavých nohaviciach objednaných nad kolená, opieral o ostré kamene a tlačí sud betónu. A pri pohľade na bosého, ťažko dýchajúceho stíšeného Marata si Anna uvedomila, že aj on sa posilňuje neuveriteľným úsilím vôle. Vyholená hlava na pozadí tenkých ramien sa zdá byť veľká a blond vlasy na pozadí opálenej hranatej lebky sú takmer neviditeľné. Z toho, čo chlapec vyzerá úplne plešatý. Vráska na čele bola výraznejšia a hlbšia. Z čoho, nebyť malého vzrastu a úzkych ramien, chlapci by sa zdali oveľa starší.
  Marat pracuje a nablízku sa potulujú zúriví dozorcovia, ktorí kričia a mávajú širokými metlami zo surovej kože. Toto je tvrdá práca, nemilosrdná. Aby ste vydržali také tempo práce, mali by ste si aspoň na pár sekúnd oddýchnuť a ľahnúť si na sud, aby ste si oddýchli šľachovitý, bičom rozsekaný chrbát. Keď sa však spáli, pokožku väčšinou neporeže.
  Anna nemá právo prísť až do obedňajšej prestávky do práce. Takže musíte sledovať a čakať.
  Matke sa mimovoľne tisnú slzy. Chlapec má nohy pokryté modrinami, modrinami, modrinami, chodidlá sú pokryté mozoľmi. Celú jar, leto a jeseň sú mladiství odsúdení nútení pracovať naboso. Hovorí sa, že pre uväznených chlapcov je to ešte šikovnejšie a lepšie. V skutočnosti ide o notoricky známu americkú ekonomiku. Navyše, topánky v západnom štýle sa príliš rýchlo opotrebúvajú. A tak, nedajbože, štátne čižmy vydržia aspoň do zimy - našťastie sa oteplilo podnebie a zasnežené časy nie sú také dlhé.
  Teraz sú však chlapci nútení ťahať ťažké koľajnice. No kde je Maratika. Je tenký ako trstina, tak mu spod opálenej kože presvitajú rebrá a od napätia sa zrúti žalúdok. Tmavé kruhy pod očami hovoria, že ťažká práca nie je pre malého chlapca ľahká. Podarí sa mu natiahnuť dvadsať rokov, po ktorých bude možné podať zákonný nárok na odvolanie?
  Musíme však vzdať hold Maratovi, obratne položí zábradlie, a keď uvidí svoju matku, v odpovedi sa usmeje. Vráska na čele je vyhladená a je jasné, že ide stále o chlapca, ktorý si nájde zábavu v každej situácii...
  Bič zapíska a Marata bolestivo páli. Matka kričí, snaží sa vrhnúť na dozorcu na policajta, ambal ju chytí za rameno a zastaví:
  - Neopovážte sa! Útok na väzňa pri výkone služby... V lepšom prípade tucet!
  Anna je už viac rozhorčená:
  - Majú podľa zákona právo biť deti?
  Policajt úprimne odpovedal:
  - Toto sa nazýva vynútená miera fyzického vplyvu vo vzťahu k zločincom. Sťažovať sa je úplne zbytočné!
  Žena si ťažko povzdychla a snažila sa odtrhnúť oči od svojho syna, aby to nebolo také ťažké. Ostatní chlapci sa tiež šantia. Takmer všetci sú bosí, len pár najstarších v nejakých evidentne domácich rekvizitách. A všetci sú oholení bez výnimky. Keď sa jeden z nich s kameňom na pleciach priblížil, Anna uvidela jeho prepichnuté číslo.
  Hrôza - má toto jej syn?
  Obedňajšia prestávka je krátka - odsúdení musia podľa zákona pracovať minimálne dvanásť hodín denne, v skutočnosti ich však vozia štrnásť až šestnásť. Je pravda, že veľa závisí od náročnosti práce. Napríklad je nepravdepodobné, že aj dospelý človek vydrží niesť päťdesiat kilogramov závažia z jedného poschodia na druhé na svojich pleciach.
  Ale napríklad bavlnu môžete zbierať dlhšie. Dievčatá väčšinou pracujú na plantážach, takže pre chlapcov je to fyzicky ťažšie.
  Na obed sú chlapci kŕmení ryžou, na Ukrajine sa veľmi dobre udomácnila a je to veľmi hodnotné bielkovinové jedlo. Pridávajú aj trochu mlieka s chlebom a cesnakom - aby menej boleli. Jedlo je celkom zdravé, takže chlapcom, aj keď nie dosť, nevidia roztiahnuté ústa. Tu sú jablká a citróny.
  Marat, hoci hladný, vysvetľuje svojej matke:
  - Máme zvyk, a to múdry - rozdeliť programy pre všetkých chlapcov!
  Anna bola prekvapená
  - Múdry?
  Starší chlapec s prepracovaným tetovaním na ruke a krížom na hrudi sebavedomo vysvetlil:
  - Určite! Častejšie ako raz za rok môžete dostať prevod iba za veľkého barryka. A nemôžete si to nechať. Je nás tak veľa a nejaký druh dobíjania prebieha neustále!
  Anna súhlasila a hladiac syna po chrbte, cítila čerstvé aj už zahojené pruhy a odreniny. Mama sa spýtala svojho syna:
  - Dostávajú často úder?
  Marat sa prinútil usmiať a odpovedal:
  - Snažia sa neublížiť. Obličky a životne dôležité orgány neodbíjajú.
  Anna pokračovala v otázke:
  - Nie je zima chodiť naboso?
  Chlapec úprimne odpovedal:
  - Samozrejme, že v dedine behali bosí len v teplých dňoch, ale tu ich vyháňajú, kým nenapadne sneh, a to môže byť záchrana... Ale.
  Chlapec s krížom opäť zasiahol:
  - Som tu už päť rokov! Je to v poriadku, práca vonku, zdravé jedlo, môžete byť otužovaní a ani kašľať! Prežijeme, ak nezomrieme!
  Marat, ktorý si opatrne odhryzol párky, poznamenal:
  - Samozrejme, prežijeme a možno nájdeme slobodu!
  Tu si Anna zrazu uvedomila, že témy na rozhovor sú vyčerpané. Marat žil svoj život, ona svoj. A je nevhodné s chlapcom súcitiť, len sa urazí. Aj keď Maratova šanca vidieť jeho vôľu sa blíži k nule. Áno, a zorganizovať únik z ríše fantázie. Navyše, aj keď utečiete, ako sa potom v modernom svete môžete skrývať pod zemou príliš dlho? Technológia napreduje a ich rozhovor sa pravdepodobne nahráva a možno aj s videom.
  Marat sa spýtal na psa Polkana a keď dostal odpoveď, mlčal. Anna sa chápavo pozrela na svojho syna. Vidíme ho, chcel sa spýtať podrobnejšie na sestru, no mal pocit, že mama s ňou ešte nekomunikovala. Obedňajšia prestávka je krátka a o päť minút sa chlapci z Trudovika opäť pustia do práce.
  Anna natiahla pletené papuče svojmu synovi:
  - Obleč si môj miláčik!
  Marat odpovedal šeptom:
  - Nemalo sa... Všetci chlapci by mali byť v treste rovnakí. A chodiť naboso až do mrazov je jednou z foriem trestu! Len ich spália. Radšej nech ohovára, keď môj braček vyrastie.
  Mama napokon pohladila svojich synov po stvrdnutých, zrazených nohách a napriek prachu ich pobozkala. Potom nasledoval posledný bozk na čelo a za hrozivého výkriku dozorcu vstala a zamierila k východu. Potom prestala. Práca bola organizovaná s americkou racionalitou: odsúdení tvrdo pracovali, aby záťaž smerovala na rôzne svalové skupiny. Potom sa práca a telo rozvíja, je úmernejšie a väzni sa menej unavia, čo znamená, že z nich môžete vyžmýkať oveľa viac.
  Marat má už ruky nadržané mozoľmi a celkom sebavedomo nakladá topánku. Telo je tenké, ale šľachovité a tenké ruky sú silné. Nie, možno ešte dlho vydržia v ťažkej práci. Na pochovanie chlapca je teda priskoro.
  Sprievodca hrubo strčil Annu a zakričal:
  - Tvoj čas vypršal! Poďme odtiaľto preč! A tak som prekročil limit!
  Nohy ženy sa zdajú byť veľmi ťažké. Čaká nás návšteva u sestry Marinky. Momentálne je to jesenné utrpenie a treba vystihnúť čas. Je dobré, že brat a sestra nie sú príliš ďaleko.
  Na Ukrajine dominuje americký kapitál, mimochodom aj zahraniční predstavitelia. Obyčajní ľudia sami žijú skromne, ale aj im niečo spadne. V každom prípade sú tie handry lacné a Anna v biednych nových šatách vyzerá ako čierna ovca.
  Mladé odsúdené dievčatá v pruhovaných šatách však pripomínajú väzňov v nacistických táboroch. Je ich vidieť z vozňa. Mnoho dievčat je uväznených za jednoduché daňové úniky, čo im dáva šancu pracovať. Preto je na poliach veľa nútene pracujúcich.
  Anna mala šťastie, dievčatá práve dokončili veľkú plochu a pred novou dupali naboso ešte desať verst. Takže sa môžete porozprávať s Marínou. Bosé, chudé dievča v pásikavých šatách s číslom a priezviskom na hrudi sa strážcovi zrejme nezdalo nebezpečné a kráčal, pričom si dal na plece samopal. Marinka, podobne ako Marat, od posledného stretnutia trochu vyrástla a výrazne schudla. Napriek tomu nebol v ukrajinskej dedine problém s jedlom.
  Tu sú kŕmené podľa normy, zjavne nedostatočnej, na takú intenzívnu a ťažkú prácu. Marina sa priznala k matkinej otázke:
  - Áno, naozaj chcem jesť! Dážďovky dokonca chytáme, špeciálne ich umývame a údime a niekedy ich jeme aj surové. Hladný!
  Anna sa pýtala na zdravie. Marina úprimne odpovedala:
  - Najprv ma veľmi boleli svaly, bolel najmä spánok, ale teraz som sa zapojil. Nič iné nie je - pracujeme na čerstvom vzduchu a zemi. Horšie to bude v zime, stroje sú naozaj ťažké a zdĺhavé.
  Mama, spomínajúc si na pradiareň, dodala:
  - A zaprášený!
  Marinka sa pýtala na Marata. Dozvedel som sa, že chlapec je zdravý a aj po niekoľkých mesiacoch tvrdej práce fyzicky zosilnel a zosilnel. radoval sa. Mladší brat má už sedem rokov a je tiež silný. Môj otec teraz ťažko pracuje niekde na Sibíri a bol zbavený práva na korešpondenciu. Vie sa len, že ešte žije, v prípade úmrtia by prišlo vyrozumenie.
  Marina s povzdychom povedala:
  "Keby nebolo môjho otca, možno by som sa do tohto biznisu nedostal!" Absolvovať celý život v pruhovanom župane a dokonca ísť na toaletu v rade a s pesničkami je nočná mora!
  Anna sa pokúsila o úsmev a poznamenala:
  - Ak nie sú pripomienky, po dvadsiatich rokoch môžete podľa zákona poslať petíciu za predčasné prepustenie!
  Marina pokrútila hlavou.
  - V prvých dvadsiatich rokoch zvyčajne neomilostia, s výnimkou vynikajúcich zásluh ... No, ak odhalíte útek alebo sprisahanie! - Dievča hrozivo zredukovalo slnkom vyblednuté obočie na farbu prezretej pšenice. - Ale ja nikdy nepôjdem na výpoveď!
  Anna pozrela na svoju dcéru. Odvážny, ako Maratova brada, pravidelné, trochu špicaté rysy. Dievčatá majú na záver oholené vlasy, no už stihli trochu narásť. Biele, zlaté kučery sa dokonca začali trochu vlniť. Pomerne vysoké dievča a napriek svojej štíhlosti vôbec nepôsobí kostnato alebo hranato.
  Anna sa mimovoľne spýtala svojej dcéry:
  - A že si... Nepokúsili sa ťa znásilniť?
  Marinkina tvár sa zachvela a ticho odpovedala:
  - Nie bez toho, ale... Američania sú stále veriaci a nepodporujú to... Bez povolenia vyšších autorít. Môžete sa však oficiálne zaregistrovať vo verejnom dome a jeden rok funkčného obdobia sa predĺži na dva!
  Anna sa nepýtala. Vedela, že Marinku ponuka takýchto služieb len urazí. Srdce ženy sa stalo ešte tvrdším. Dievča s úsmevom odpovedalo:
  - Nebuď smutný... Vždy sú šance! Je toho viac, v živote je veľa zábavy.
  A vychudnutá kráska spievala a dievčatá zborovo zdvihli;
  Čo sa stalo nežnej neveste
  Trpím s čiernou dušou!
  Pri spomienke na jej milú tvár,
  Čo si nechám, keď idem do boja!
  Bosé dievčatá zaspievali v mene chlapa, krásnu romantiku a vyzeralo to celkom prirodzene a krásne.
  Pamätám si, ako sa cesta neunáhlila,
  Cez pokojné dediny, pustatiny!
  Máš na sebe šikovné oblečenie
  Jednoduchý krok a cesta do kláštorov!
  
  A na poli dozrieva zlatá tráva,
  Vetrík rozptýlil všetku hmlu!
  Pravoslávie bude vo večnej sláve,
  Svetlo nádeje v modlitbách kresťanov!
  
  Bosé nohy na cestách
  Dievča a ja ľutujeme hriechy!
  Pokloňte sa a verte v Boha Svätého
  Zváži váš život na váhe!
  Stráže pozostávali hlavne z miestnych policajtov a dievčatá priaznivo počúvali. Pekní väzni vstúpili do pásma, kde prešlo iba to, čo zatienilo búrku.
  A keď zaznel hlas z trónu,
  Nie ste hoden vstúpiť do môjho raja!
  Pretože svätosť neba
  Nedostupné, ani nesnívaj!
  
  Si hriešny v nízkych, špinavých problémoch,
  Človek by mal vydržať a vydržať po stáročia!
  Len odvaha vo víťazstvách sa cení,
  Ako splynutie jednej ruskej armády!
  
  Náš vojak nechodí do krčiem,
  Pije vodku, je znechutený - zlý!
  Je to najsilnejší bojovník - búrka sveta!
  Kto vyliezol do Ruska, toho vymažeme do sračiek!
  
  Krok môjho dievčaťa po ceste
  Spoza pliec roztrhanej skripky!
  Stará sa o svoje čižmy
  Všetko som dal do Božích košov!
  Všetky dievčatá mali spoločné - boli to róby a bosé nohy. Väčšina z nich sú už vysoké a veľké dievčatá, ale stále existujú veľmi malé dievčatá s vyholenou hlavou. Zanechávajú rovnaké malé, holé stopy. Anna mimovoľne vyroní slzu - nešťastní väzni dobyvateľského režimu. A pre koho z nich boli poslaní tvrdo pracovať na štrnásť alebo šestnásť hodín tvrdej práce?
  A už vonia, čierne horiace,
  Cez dediny sa prehnala horda!
  Celá krajina bola roztrhaná
  V popole a ruinách mesta!
  
  Vtedy bolo dievča rozhorčené,
  - Nie, nejde o to skryť sa v pivnici!
  A dopredu so všetkou vášňou požiadal,
  Pretože Ježiš volal!
  
  Dali jej lietadlo, aby porazila nacistov,
  Letieť, oslavovať tohto Krista!
  Byť horúco na jasnej oblohe,
  Zavrieť oblohu pred Fritzom!
  
  Áno, bojovala zo všetkých síl,
  A modlila sa pred ikonou zla!
  Nechcel byť v zajatí hrobu
  Vyhubili plazy, nie počet!
  Pri týchto slovách sa dievčatá, aj väčšina z nich, rozveselili a zrýchlili tempo. Anna tiež veslovala naboso v teplom blate. A bola spokojná. Akoby ste sa vracali do vlastnej mladosti. Veľké kamienky ciest šteklia holú podrážku a únava z toho ustupuje a ukazuje veselosť. A hoci je ďalšie pokračovanie romantiky veľmi smutné, Anna sa zoširoka usmeje.
  Ale v poslednej bitke to dopadlo zle,
  Z nejakého dôvodu praskla plynová nádrž!
  Zmiluj sa, modlím sa, volám k Bohu,
  Škoda, ak dievčatá horia!
  
  Ježiš mi stroho odpovedal
  Trpel som pre teba, trpel som!
  A teraz mi verte - nie je tam žiadna rakva,
  Všemohúci vzkriesil padlých!
  
  A teraz je tvoja nevesta v nebi
  Je to pre ňu dobré, sám si utrel slzu!
  Ver mi, je tu miesto aj pre teba
  Splníte si svoj sen!
  
  Len vedieť - slúžiť Rusku,
  Toto je spôsob, ako potešiť Boha!
  Čím byť šťastná celá planéta,
  Je potrebné slúžiť vlasti s celou pevnosťou!
  
  Hlavným hriechom je odvrátiť vlasť,
  Nechoďte nadávať - ľahnite si do kríkov!
  Uprednostňujte rolu mizerného bifľoša,
  Nepoznať Pánovu krásu!
  
  Tak choď a pomsti sa nacistom,
  Ježiš hovoril tak zlovestne!
  Dym zmizne vo voňavom vzduchu,
  Bude čas na mier!
  
  INTRIGY HIMMLER A FUHRER SO STRATÉGIOU
  Druhá svetová vojna nadobudla zdĺhavejší charakter, keď sa Fuhrer rozhodol namiesto raketového programu FAA investovať do ľudovej stíhačky. Stroj je ľahký, lacný a ľahko sa vyrába. A XE-162 vstúpil do série už v roku 1943. V tom istom čase Hitler vypočul Rommela a stiahol nemecké a talianske jednotky z Afriky. Výsledkom bolo, že Nemci si udržali osem divízií stratených v reálnej histórii a množstvo vybavenia, plus významnú taliansku silu.
  Vďaka tomu bola Sicília lepšie pokrytá jednotkami a vylodenie spojencov sa skončilo porážkou.
  Na Kursk Bulge Hitler tiež odložil ústup, v tomto prípade kvôli túžbe otestovať Tiger-2 aj Panther-2 v boji. V auguste nakoniec Stalin nariadil útok na smer Oryol a Charkov.
  Nemci mali v obrane efektívnejšiu techniku, rozkopali mnohé opevnenia.
  Ale Červená armáda mala prevahu v silách. Zvlášť viditeľné v smere Oryol. Ale Červená armáda postupovala veľmi pomaly. Na Charkovskom smere dokonca Nemci dokázali odraziť ofenzívu na juhu, kde velil Mainstein. Na Oryole sa bitky natiahli až do neskorej jesene, ale Oryol bol stále zabratý. A boli úspešní.
  Ale veľmi ťažké straty, vyradili veľa ich vojakov. Potom nastala pauza. Sovietske jednotky nahradili škody. Nemci kopali... Výroba tankov rástla... Panther-2 sa do výroby nedostal. Hitlerovi sa nepáčilo, že hmotnosť tanku výrazne vzrástla. A potom tank nedopadol tak, ako chcel Fuhrer. A motor je ešte výkonnejší nie je pripravený. Tiger-2 je veľmi výkonný tank, no jeho veľká hmotnosť je tiež mínus. Ale s tankami Nemci ešte nevyrobili dokonalý model. "Panther" je skutočne stroj lepší ako T-34-76, a to dosť výrazne. ZSSR má však na ceste výkonnejší a pokročilejší tank T-34-85, ktorý je už oveľa menej horší ako Panther v čelnom pancierovaní a priebojných zbraniach.
  Nemci chcú vytvoriť niečo dokonalejšie. "Panther" hlavný nemecký tank je dosť slabý palubný pancier.
  A je tu jedna slabina z protitankových pušiek pri streľbe do strán.
  Nacisti majú, ale silné lietadlá a stíhačky. Najmä veľmi silné a lacné XE-162 sú veľmi odolné a dokážu rozdrviť nepriateľov na oblohe.
  A spojenci sa začali tlačiť vo vzduchu. A samozrejme aj Červená armáda.
  V zime však začali sovietske jednotky postupovať a tlačiť nacistov v strede ...
  Boje sa odvíjali na oblohe... Veľmi dobre sa XE-162 priblížila k Huffmanovi, ktorý sebavedomo skóroval a zvýšil rýchlosť. Jeho výkon bol vyšší ako v skutočnej histórii.
  Ale v zime sa Nemci vzdali... V decembri sa bojové akcie obnovili s novou silou. Na jeseň a v zime bolo pre nemecké tanky ťažšie bojovať. A usporiadanie podvozku do šachovnicového vzoru viedlo k mnohým problémom. Sneh a blato upchaté medzi klziskami a mrznúce v noci prekážali pohybu. Sovietske tanky, ktoré prekonali nepriateľa v pohyblivosti, tu a tam zasiahli prekvapivé údery, konajúce na princípe nájazdu a ústupu.
  Nemecký front sa v zime zrútil. Nacisti stratili Charkov, Belgorod a väčšinu Donbasu. No ich porážka predsa len nebola taká zdrvujúca ako v skutočnej histórii. Ovplyvnená bola úplná absencia druhého frontu, veľký počet tankov používaných Fritzom, vrátane ťažkých Tigerov, veľká sila letectva, najmä veľmi účinné útočné lietadlo Focke-Wulf. Okrem toho sa bojov zúčastnili aj talianske jednotky, ktoré zmiešané s nemeckými bojovali nie až tak zle.
  Vplyv malo aj vojenské umenie Mainsteina a Rommela.
  Nacisti boli vyhnaní z Donbasu, ale dokázali sa uchytiť na ďalších líniách a udržali si časť ľavobrežnej Ukrajiny. V marci sovietske jednotky, ktoré hodili do boja ďalšie rezervy, dosiahli na niektorých miestach Dneper, ale nedokázali prinútiť rieku.
  Navyše marcová ofenzíva pri Leningrade tiež nebola úspešná. Nemci, spoliehajúci sa na silné opevnenie, sa ešte pod mestom dokázali udržať. A sovietske jednotky, ktoré zažívajú nedostatok rezerv: hlavné sily prerazili na juhu, len sa zaklinili vo vzdialenosti do tridsiatich kilometrov v oblasti korónového útoku.
  Ale v každom prípade Červená armáda opäť postupovala a nacisti boli zatlačení späť. A ani masová výroba "panterov" a "tigrov" nacistom nepomohla. A ZSSR sa objavil IS-2 a T-34-85. Je pravda, že Fritz vyvinul aj "Panther" -2 s malou vežou a "Tiger" -2 pokročilejšieho tvaru a zbraní.
  Ale hlavnou vecou, s ktorou Fritz spojil svoju nádej, bolo prúdové lietadlo a ME-262. V júni 1944 už mali vyše tisíc týchto prúdových stíhačiek. Himmler dúfal, že dosiahne vzdušnú nadvládu a použije svoju zázračnú zbraň.
  Stalin pochopil, že by mal zaútočiť. Hlavný úder sovietskej armády visel v strede. Operácia Bagration sa začala 22. júna 1944. Smolensk bol stále pod nemeckou kontrolou a obranné línie Fritz boli vyvinuté z technického hľadiska. Áno, a taktické prekvapenie nebolo možné dosiahnuť. Nepriateľ to očakával. Napriek tomu Fritz neodolal. Ich obranná línia, aj keď nie okamžite, ale bola prelomená. Vplyv mala aj sila sovietskej delostreleckej prípravy a hrdinstvo sovietskych vojakov.
  Nemci to však nemajú tak jednoduché. Z druhej a najmä tretej obrannej línie urobili najsilnejšiu. Himmler na rozdiel od Hitlera poslúchol rady odborníkov a použil elastickejšie línie. Pomer strát zostal významný v prospech Nemcov a tí vo veľkom využívali svoje päste obrnených tankov. Treba poznamenať, že "Panther"-2 sa ukázal ako veľmi silný tank s vynikajúcim pancierom na čele a silnou zbraňou na prepichovanie panciera. V obrane je tento tank celkom prijateľný.
  Dobre sa osvedčilo aj nové nemecké samohybné delo E-10 s veľmi nízkou siluetou a nízkou hmotnosťou s výborným jazdným výkonom. ME-262 tiež preukázal schopnosť prežitia, vynikajúcu rýchlosť a silné zbrane. Efektne vyzeral aj HE-162, ale aj bombardér Arado.
  Do 8. augusta sovietske vojská oslobodili Smolensk, ale do konca mesiaca úplne vyčerpali svoje útočné možnosti, bez toho, aby začali bitku o Bielorusko. Víťazstvo bolo ešte veľmi ďaleko. Nemci však nedokázali nič dosiahnuť a pomaly cúvali.
  Opotrebovávacia vojna však obe strany vyčerpala. Ale ZSSR pokračoval v kompenzácii škôd. Ale Nemci sa výrazne zlepšili vo vzduchu. Nové sovietske Jak-3 a LA-7 mohli len čiastočne kompenzovať medzeru v prúdovom letectve.
  Nemci, využívajúci svoju kvalitatívnu prevahu v letectve, z väčšej časti ovládali vzduch. A pri stavbe tankov začal hrať veľkú rolu tank série E. Presnejšie, zatiaľ samohybné delá - E-25 s 88 mm kanónom, E-50 so 105 mm kanónom. a E-10 so 75 mm kanónom z Panthera.
  Po pár mesiacoch odpočinku začiatkom novembra 1944 sovietske jednotky obnovili ofenzívu v smere na Leningrad. Tentoraz mala navrch nemecká rozviedka a ovplyvnilo to aj použitie najnovších prúdových špionážnych lietadiel s veľmi presnou optikou. Nemcom sa podarilo otvoriť koncentráciu sovietskych vojsk, aby potiahli svoje sily.
  Napriek tomu sa v podmienkach snehu a mrazu ukázalo, že pre nacistov je mimoriadne ťažké udržať si front. Po mimoriadne krvavých bojoch sa v januári 1945 zrútila blokáda Leningradu. Ukázalo sa, že mesto bolo zvrhnuté okovami... A nový veľký úspech sovietskych vojsk.
  Je pravda, že v strede januára nebolo možné dosiahnuť prelom. Príliš veľa sovietskych vojsk zaznamenalo straty. Napriek tomu boli začiatkom februára Fritz zatlačení späť k Dnepru a strácali územie za územím.
  V marci však Mainstein, ktorý mal stále oporu na ľavobrežnej Ukrajine, spustil veľkú ofenzívu. Nemci zaútočili v noci pomocou pokročilejších zariadení na nočné videnie na tankoch, ako aj najnovšieho vývoja "Leva", podrepného vozidla s dlhou a silnou papuľou. Okrem toho boli masívne používané E-50 aj Sturmtigery - veľmi silné prielomové zbrane.
  Prvýkrát od protiútoku Mainstein v marci 1943 sa Nemcom podarilo dosiahnuť významný úspech, dobyť Poltavu, Petrazavodsk, Chersonskú oblasť, odblokovať Krym a dokonca vstúpiť do Charkova. Sovietske velenie, zúfalo premiestňujúce zálohy, dokázalo zastaviť postup Fritza a dokonca ich v apríli vyhnať z Charkova, ale príliš veľké straty zabránili úspechu. Obe strany boli v máji 1945 dosť vyčerpané.
  Himmler ponúkol Stalinovi mier za umiernených podmienok: každý si ponechá to, čo sa mu podarilo zachytiť, väzňov vymeníme za všetkých. Nie je potrebné platiť odškodné a obchodné vzťahy sa obnovujú.
  Stalin však takéto podmienky odmietol. A vyjadril pripravenosť odstúpiť Nemcom územne nie viac ako hranice 1. septembra 1939.
  V tomto prípade by sa Nemci museli v podstate stiahnuť na Západ. A keď pocítil chuť víťazstiev, Hitler túto možnosť odmietol. V USA sa navyše k moci dostali reakčné sily, ktoré radikálnych fašistov všemožne dotlačili k vojne do víťazného konca.
  A v júni 1945 sa bojové akcie obnovili s obnovenou silou. Sovietske vojská zaútočili na nacistov na Ukrajine. Začala sa zúrivá výmena úderov. Našťastie pre Červenú armádu nemali Nemci v kotúčovej rovine laminárny prúd a v dôsledku toho sa ich auto ukázalo ako nedostatočne húževnaté a efektívne. Hoci jeho letové vlastnosti boli pôsobivé.
  Nie príliš úspešný bol Nemcom a tank E-100. Tento mastodont, príliš ťažký so zastaraným rozložením, nesplnil očakávania. Hoci sa pištoľ, treba priznať, vyznačovala vysokou rýchlosťou streľby. Ale "Lev" -2 musí byť úprimne lepší ako všetky sovietske modely tankov, dokonca aj IS-3. Ale vojnu nemôže vyhrať sám kráľ zvierat.
  Boje na Ukrajine pokračovali s rôznym úspechom, mnohé mestá niekoľkokrát zmenili majiteľa. Nemci ustúpili, aby rozvinuli ofenzívu v strede, ale narazili na protitankovú obranu silne nasýtenú delostrelectvom a uviazli. Celé leto prebehlo v stave dynamickej rovnováhy. V septembri však sovietske jednotky obnovili ofenzívu. Hoci vo vzduchu stále dominovala Luftwaffe.
  Boje zúrili s neutíchajúcou húževnatosťou. V októbri však Japonsko po nových atómových bombách kapitulovalo.
  Armáda Spojených štátov a Británie si tak rozviazala ruky. Bola prijatá doktrína nebojovnej spojeneckej pomoci. Do Tretej ríše sa začali dodávať oddiely, dobrovoľníci, výstroj a výstroj. V tom istom čase Španielsko, Portugalsko, Argentína a potom niektoré ďalšie krajiny, najmä Turecko a Švédsko, vstúpili do vojny so ZSSR pod americkým tlakom.
  Situácia sa vyhrotila...
  Turecká armáda presýtená Shermanmi a Pershingmi začala prerážať južné sovietske hranice. V novembri 1945 sa im podarilo obkľúčiť Jerevan a dobyť väčšinu Batumi. Nemecké jednotky opäť prenikli do Charkova a obsadili toto dlho trpiace mesto. Viseli nad južným krídlom sovietskych jednotiek. Situácia bola hrozivá.
  Stalin požadoval vyrovnanie frontovej línie. Ale ani prichádzajúca zima nepriniesla zmenu, keďže bombardovanie sovietskych miest výrazne zosilnelo. Tlak zo Západu narastal.
  Počas zimy 1946 bolo možné iba dobyť Charkov a zatlačiť Nemcov v strede, čím sa opäť dostali k Dnepru. Ale na jar sa boje rozhoreli. Nemci pomocou amerických a britských tankov začali postupovať na juh.
  A dievčatá bojovali...
  A bojovali s veľkou odvahou a chlapci boli plní bojového nadšenia a zažívali dobrodružstvá.
  - Dobre spievaš Dimka! Peťko si to všimol a potľapkal kamaráta po ramene.
  Ale teraz potrebujeme... - Tu podzemný chlapec zaváhal a spýtavo sa pozrel na oblohu. Zdalo sa, že tam hľadá stopy. Zdalo sa, že tri slnká na dieťa jednohlasne žmurkli.
  Komsomolka Larisa si priložila prst na pery a potichu povedala:
  - Nerob hluk. Sme príliš viditeľní. Mali by ste sa priblížiť k najbližšiemu pozemku a zmiešať sa s robotníkmi.
  Dimka nadšene zvolala:
  - Výborný nápad! Zorganizujeme tu povstanie Spartaka alebo Emeljana Pugačeva!
  Larisa smutne poznamenala:
  - Slovami sa to robí ľahšie ako praxou... Ale nestrácajte nádej chlapci. Poďme za mnou...
  Chalani energicky plieskajúci nahými podrážkami sa pohybovali po kraji cesty. Tráva bola veľmi šteklivá, zdanlivo mäkká, no čoskoro začali chlapcov a dievčatko svrbieť nohy, ako keby chodili po žihľave. A naozaj sa mi chcelo smiať. Akoby vás nosili do päty pštrosím perím.
  Netreba dodávať, že je to smiešne, ale asi po desiatich minútach - už sa to nedá vydržať a bosé nohy, začervenané od šteklenia, sa sami vyniesli na asfalt. Ide sa sem oveľa jednoduchšie, aj keď zotrvačnosťou to naďalej svrbí v pätách.
  Peťa okrem iného poznamenal:
  - Niečo ideme, ideme... A nič okolo nás sa nemení. Akoby sme sa túlali v kruhu?
  Dima súhlasila.
  - Áno... Tu je vidieť niečo také očarujúce...
  Larisa zmätene zažmurkala a poznamenala:
  "Sakra... Či sa vám to páči alebo nie, ak chceme niečo vidieť, budeme musieť zísť z tohto podvozku."
  Peťka zamrmlala:
  - Alebo dopredu... Čo je však to isté!
  Chlapci opäť neochotne vstúpili na trávu. Dimka si spomenul, ako ho pred pár rokmi zajali. Potom ho Nemci, ešte celkom dieťa, hnali bosého cez sneh. Našťastie potom nabral odvahu nerozdeliť sa. Pravdepodobne sa Fritzovi nezdalo plavovlasé dieťa s nohami červenými ako husacie. Bol dobre zbičovaný a vyhodený z väzenia. Hoci v tom čase by už Dimka zabíjal Nemcov na svojom účte.
  Chôdza naboso po snehu sa otužilému chlapcovi nezdala až taká strašidelná. Hoci, keď mu konečne stuhli nohy a prestal čokoľvek cítiť, bol vážne vystrašený: zrazu zostane invalidom. Svätí však celý rok chodili bosí, nezomreli a prsty im neodpadli. Takže asi nestojí za paniku. Nohy začali poriadne bolieť v teplej chatrči, keď sa rozcvičili. Mučenie je, samozrejme, ťažké a nacisti ho milujú. Obzvlášť radi vozia ženy a deti do záveja. Dospelí muži sú väčšinou mučení inak.
  Dimka, ktorý si pamätal, ako pleskol o sneh a za ním ho tlačil bajonet fašista, sa usmial. Vydržal to, tak vydrží aj šteklenie. Navyše, hoci je Larisa dievča, kráča sebavedomo a dokonca urobí krok.
  Peťka, aby odvrátila pozornosť od tvrdého svrbenia v chodidlách, položila komsomolcovi zaujímavú otázku:
  Čo si myslíš o monoteizme?
  Larisa sa zachichotala a prefíkane poznamenala:
  - Dobrá otázka pre niekoho, kto je tiež dosť starý na to, aby vstúpil do Komsomolu ...
  Dimka, ktorého táto téma tiež zaujímala, poznamenal:
  "Nemáme dôvod veriť v jedného všemohúceho Boha. A ak áno, potom je monoteizmus podvod!
  Larisa skepticky poznamenala:
  - Takže naozaj nie je dôvod? Tomáš z Atén podal päť dôkazov o existencii Boha.
  Peťko sa nastražil a nastražil uši:
  - Aké dôkazy? Tiež som počul, že ich je päť, ale neviem, čo do seba dávajú?
  Larisa na to odpovedala s úsmevom a škrabkala trávu svojimi nemilosrdne šteklijúcimi podrážkami:
  - Po prvé... Všetko má svoju príčinu. Ak je tam kura, tak tam bolo vajce, z ktorého sa objavilo kura, a ak tam bolo vajce, tak tam bolo kura, ktoré ho znieslo. Musí existovať podobná základná príčina pre vesmír. Tomáš z Atén veril, že takou hlavnou príčinou je Najvyšší Boh!
  Peťko sa otrepal svrbiacou pätou o šmykľavý kmeň stromu, akoby pokrytý šupinami, a položil naivnú a zároveň detinsky múdru otázku:
  - Ak všetko potrebuje prvú príčinu, čo sa potom stalo prvou príčinou pre Boha?
  Larisa pokrčila plecami a poznamenala:
  - Áno, toto je najzraniteľnejšie pri stavbe Tomáša z Atén. Žiada prijať Boha vierou ako prvú príčinu, no zároveň nevysvetľuje, prečo je existencia prvých príčin nevyhnutná pre samotný Vesmír, ale nie nevyhnutná pre jeho Tvorcu.
  Dimka, skákajúca ako opica, navrhla:
  - Je možné, že Stvoriteľ vesmíru má svojho vlastného Stvoriteľa a tento Stvoriteľ má svojho vlastného a tak ďalej do nekonečna...
  Peťko negatívne pokrútil hlavou.
  - Nie, to je absurdné... Učiteľ v škole povedal: hmota je večná a neustále sa premieňa, čím vznikajú svety vo vesmíre. A na otázku, kto spustil transformačný mechanizmus, odpovedá - príroda!
  Dimka opäť vyjadrila veľmi zaujímavú myšlienku:
  "Takže príroda je Boh!" Vzhľadom na to, že...
  Peťka rada vložila nejasné slovo:
  - Panteizmus! Toto je, keď spájate Božstvo a prírodu?
  Larisa nervózne vyskočila a spýtala sa chlapca:
  - A ako si to predstavuješ ty sám?
  Peťko zmätene pokrčil plecami a odpovedal:
  - Nejako netuším!
  Dima, povedal frázu prečítanú v knihe Alexandra Dumasa: "O tridsať rokov neskôr."
  - Boh je na povrchu každej veci...
  Chlapci mlčali. Rozhovor sa stal príliš vznešeným pre sovietskych tínedžerov vo veku štrnásť rokov. Potom vyliezli tam, kde sami nerozumeli.
  Áno, a les skončil ... Polia sa roztiahli. Dimkov ostrý zrak rozpoznal rad roľníkov, ktorí tvrdo pracovali na poli. Chlapec spomalil. Vyšli na cestu a bylinkové svrbenie mierne ustúpilo. Môžete ísť tak, aby si ich z poľa nevšimli.
  Bystrozraká skautka Larisa tiež skúmala nielen robotníkov, ale aj troch rytierov v modrých oblekoch pri pohľade na prácu, ako aj niekoľko pobehujúcich zvierat. Dimka prekvapene poznamenala:
  - Áno, to sú trojhlavé psy!
  Peťka zapískala a zasyčala:
  - Pes môže hrýzť, len zo života psa ...
  Larisa posunula oči a začala sa na ňu pozerať bližšie. Ona sama vedela o tomto svete veľmi málo. Bolo sa čím čudovať. Po prvé, medzi roľníkmi neboli žiadni dospelí. Pracovali len deti, ale aj, čo je zvláštne, nemali ani desať rokov, ani štrnásť. Ako človek, takmer celý blond, chlpatý alebo svetločervený, možno len pár tmavých hláv.
  Tak milí chlapi, biedne oblečení, všetci bez výnimky bosí. Celkom podobne ako v stredoveku. Len teraz visí rozbitý reflektor a niečo podobné, ako napoly rozobraté prúdové lietadlo, je vidieť na poli. Sú len traja rytieri stráže a stovky roľníckych detí, ale všetci poslúchajú. Deti vyzerajú veselo, zdravo, opálene, pracujú s nadšením. To je zábavné, dokonca aj niečo spievajú.
  Trochu to pripomína agitáciu bitky z polí, keď školáci pomáhajú starším.
  Pracovné nástroje sú najprimitívnejšie: lopaty, hrable, kosy. Žiadna mechanizácia. Dievčatá sa dokonca zapriahli do pluhu a samy ho ťahajú namiesto koní.
  Peťka v hneve poznamenala:
  - Páni, vykorisťovatelia!
  Dimka, spomínajúc na literárne dielo, poznamenal:
  - Pamätáte si, ako to bolo s Leom ... To znamená, prepáčte, Alexej Tolstoj usporiadal revolúciu na Marse ...
  Peťka sa zachichotala a navrhla:
  - Sme len traja a traja rytieri. Poďme sa k nim priplížiť, zastreliť ich a urobiť revolučnú príťažlivosť!
  Larisa negatívne pokrútila hlavou.
  - Trojhlavé psy nám nedovolia sa k nám priplížiť a bojovníci majú luky a možno aj celkom presne strieľajú. Tu je potrebné rozhodnúť rozumom.
  Dimka sa pozrela na Larisu a poznamenala:
  - Trochu si vyrástol... Tu sa ešte môžeme miešať s chlapcami a zistiť, čo je čo...
  Dievča s peknou tvárou súhlasilo:
  - Správne, choďte k nim s prieskumom ... osobne tu veľa nerozumiem!
  Pre profesionálnych skautov je obchádzanie trojhlavých psov ťažký problém, ale riešiteľný. Chlapci sa však rozhodli, aby nevzbudzovali zbytočný rozruch, konať skryto a prirodzene.
  Peťka si však zrazu všimla:
  - A čo jazyková bariéra? Uhryznú nás zaživa!
  Larisa utešovala Peťka:
  - Ale nebojte sa... Ako budeme rozumieť ich jazyku, a budú si myslieť, že hovoríme ich jazykom.
  Dima navrhla:
  - A potom bežme k rytierom a povedzme, že nás poslali na pomoc zo susednej dediny. Takto to bude oveľa prirodzenejšie.
  Larisa odmietavo mávla rukou.
  - Skúste...dúfam, že uspejete. Len to nepreháňajte!
  Chlapci bez rozmýšľania začali utekať. Plán bol príliš jednoduchý.
  Chlapci a Larisa sa opäť vrátili do reality s veľkou ľútosťou. Opäť sme skončili vo väzení a čo je na tom najodpornejšie, Nemci, keď videli, že trojica je inšpirujúca, ich zobrali na výsluch. Tentoraz mučili opekačom. Holé chodidlá dievčaťa a chlapca natreli olejom a na diaľku umiestnili horúci plameň. Takéto mučenie môže trvať pätnásť alebo dvadsať minút a byť veľmi bolestivé. Nohy však neboli zmrzačené a niekoľko dní sa mučenie mohlo opakovať. Všetci traja vydržali tento plameň, ktorý sa takmer dotýkal päty, a potom Larisa začala spievať;
  Bola som panna na poličke,
  Obyčajný bosý Komsomol...
  Koniec koncov, Stalin, Lenin sú jedna rodina,
  A ja sa medzi nimi cítim nepríjemne!
  
  V zajatí mučili dievča,
  Podpätky boli pečené rozžeraveným ohňom...
  Ale nepodľahol som, ver nepriateľovi -
  Iba komunizmus dali dievčaťu svätí ...
  
  Vybudujme raj vo vesmíre
  Nechajte hlas plynúť veľmi zvučne ...
  Chlapče nebuď smutný a nenuď sa
  Bosé dievčatá behajú cez kaluže!
  
  Veríme, že v boji vyhráme Wehrmacht,
  Aj keď sa zdá, že fašizmus nepozná mieru...
  S ním je Sam z pekla, zlý cherubín,
  A teda obrovská strata!
  
  Kapitalizmus sa rozhodol dať fašizmus,
  Ich zbrane, tanky, kapitál...
  Sme drvení nemilosrdným diablom a zlodejom,
  Zradcom sľubujú med, banány!
  
  Ale čo mám robiť, keď som v zajatí
  Ruky pevne spútali putá...
  Hodinu visím nahý na stojane,
  A závažia na bosých nohách viseli ...
  
  Ale dievča nepodľahlo nepriateľom,
  Ako zlí fašisti nemučili ...
  Nech je to Hitlerova hanba,
  Sme bojovníci, nie pacifisti!
  
  Vedú ma takmer nahého, aby ma zastrelili,
  A pod nohami bosých snehových závejov ...
  Pán to zjavne nechcel.
  Som tvárou v tvár aktualizácii princeznej!
  
  Dievčenská slučka omotaná okolo krku,
  A dievča bolo pevne pritiahnuté ...
  Áno, trest za hriechy už beží,
  A čakajú na náckov, poznajte liate guľky!
  
  Ale čo to je, konský chvost praskol,
  A dievča spadlo zo šibenice ...
  Známy príspevok zlomeného fašistického plaza,
  A partizánsky útok - maličkosti!
  
  Bol som porazený, som opäť v radoch,
  Veľmi statočne bojujem proti fašistom...
  Milujem Ježiša a Stalina
  A nie je mi ľúto toho podlého Adolfa!
  
  Už v Berlíne poznajte naše tanky
  A polovica Európy bola oslobodená naraz ...
  Raj bude čoskoro na celej planéte,
  Ku komunizmu len jeden krok, nie míle!
  Nacisti, ktorí čelili takej odvahe, boli šokovaní. Ešte niekoľkokrát udreli dievčatá a chlapcov po chrbte rozžeraveným drôtom a poslali ich späť do kazematy.
  Počasie bolo horúce a v cele bolo príjemne. Len teraz holé chodidlá v pľuzgieroch veľmi pálili a chrbát prerezaný rozžeraveným drôtom bolel.
  Larisa utešila Petka a Dima:
  - Vidíte, s každým novým časom je pre nás ľahšie a ľahšie znášať toto mučenie. Teraz budeme mať čas na odpočinok a spánok.
  Dima poznamenal:
  - Na najzaujímavejšom mieste bol náš sen prerušený. Ako otravné.
  Peťko vyjadril svoju dôveru:
  Ale tentoraz verím, že uspejeme!
  Larisa položila ruky chlapcom na krk a začala čarovať. Tiež veľmi chcela byť rýchlo, v novom svete, odkiaľ by mohla byť spása prinesená do ZSSR.
  Chlapci upadli do sna, ale vôbec nevideli to, čo chceli vidieť.
  Totiž, ako sú dievčatá mučené a poháňané najprv bosé v snehu a potom v žeravom uhlí.
  To je však už nepriamy príbeh... Prebleskol ďalší fragment sna s Hitlerom.
  Hitler nielenže vyjadril túžbu pozorovať let prvého nemeckého štvormotorového prúdového bombardéra Ju-487 rýchlosťou vyše 1100 kilometrov za hodinu, ale aj osobne si sadnúť za kormidlo lietadla. Kurt Tank, ktorý dohliada na vývoj uskutočnený Francúzmi, sa proti tomu rázne ohradil:
  - Stroj bol po titanickej práci práve stelesnený do kovu. Nemôžeme riskovať Fuhrerov život.
  Tank podporovaný poľným maršálom Kissilringom:
  - Toto je takmer prvý let, ktorý uskutočníme za úsvitu 27. júna 1947. Auto má prednosť - relatívne malú plochu krídla, ktorá znižuje aerodynamický odpor a umožňuje strategickému bombardéru zrýchliť na 1200 kilometrov za hodinu. Ale zaťaženie krídel sa dramaticky zvyšuje a to je riziko!
  Sám Hitler nebol príliš dychtivý ísť do besnenia, ale nechal potomstvo, aby si spomenulo na jeho odvahu. Samotný Fuhrer, vegetarián, dúfal, že ho jednoducho odradia. Nemci zúfalo potrebujú nové auto, o to viac, že Spojené štáty by mali byť na poli takéhoto vývoja porazené.
  Projekt tanku TA-600 s ôsmimi motormi bol oneskorený. Pôvodne plánovaná rýchlosť 860 kilometrov za hodinu už Führerovi nemohla vyhovovať. Preto bolo potrebné prerobiť to aj paralelnou inštaláciou prúdových motorov. Teraz by sa rýchlosť stroja mala zvýšiť na 1220 kilometrov za hodinu, čo poskytne príležitosť takmer beztrestne bombardovať ktorýkoľvek bod v ZSSR, ale prestavba mechanizmu zaberie veľa času.
  Isté problémy vznikli s výzbrojou stroja. Odborníci sa celkom rozumne domnievali, že 16 (!) Vzduchových zbraní, z ktorých 13 - 30 mm bolo už priveľa.
  Ďalším strojom, ktorý je tiež pripravený na vzlet 7. septembra, bol XE-377. Tento bombardér by mal nahradiť dovtedy nie príliš úspešný XE-277.
  Samotná myšlienka vytvorenia ťažkého strmhlavého a prúdového bombardéra bola z hľadiska dizajnu veľmi zložitá. Aj keď ziskové. Pri potápaní je presnosť bombardovania oveľa vyššia ako z horizontálnej roviny a malý počet lietadiel môže znefunkčniť strategické a priemyselné zariadenia.
  XE-277 sa ukázal ako výškový bombardér, aj keď ešte nie prúdový. Nastúpal 15 kilometrov a mohol beztrestne bombardovať mestá.
  Zároveň si však auto zachovalo schopnosť potápať sa ako XE-177 bez toho, aby sa rozpadlo pri preťažení.
  Najnovší dizajn XE-377, už prúdová verzia bombardéra a veľmi impozantný, schopný zrovnať so zemou mnohé mestá a dediny a účinne ničiť priemyselné zariadenia.
  Sľubné stroje boli lepšie ako americké a britské náprotivky, vďaka čomu sa Hitler cítil ako moriak prekŕmený sušienkami na pozadí vidieckych kurčiat žuvajúcich proso. V tomto prípade sa však Fuhrer okrem zvažovania nových strojov obával aj naliehavejšieho problému? Kam zasiahnuť leteckým a pancierovým obuškom? Síce mocným obuškom, ale...
  Nimitz povedal prísnym tónom:
  - Naši stratégovia sa domnievajú, že okrem úderu na Moskvu by sa časť síl mala presunúť na juh, pričom by sa mala rozvinúť aj ofenzíva v smere na Alma-Atu a Kujbyšev!
  Hitler bez veľkého nadšenia odpovedal:
  - Už sme o tom diskutovali viackrát! Dospeli sme k záveru, aj keď je to neúčelné, ale zasiahneme rôznymi smermi.
  Nimitz súhlasne prikývol a dodal:
  - Okrem toho by sa vo všetkých regiónoch mali konať voľby do ukrajinskej rady. Vrátane Vorošilovgradu a Donecka, kde vznikli partizánske zóny. Nemôžeme mať malý parlament!
  Mainstein sa bez toho, aby vzhliadol, pozrel cez ďalekohľad - ako tam štvormotorový Yu-487 naberal výšku a zároveň si všimol:
  - Ofenzíva by sa mala začať najneskôr 20. júla ... Poveternostné podmienky nás veľmi tlačia. Ak sa odpor Rusov vlečie, tak ... Začne pršať, ba čo viac, napadne snehová nádielka a o prežitie sa už budeme musieť postarať sami.
  Hitler povedal sebavedomým tónom:
  - Ofenzíva sa začne 21. júla. Do tejto doby bude všetko pripravené. Údery budú dodávané naraz na piatich miestach. Ofenzíva bola nasmerovaná z troch smerov na hlavné mesto Ruska, z dvoch na Strednú Áziu a Kujbyšev. Vo všeobecnosti sú smery definované. ZSSR musí byť vyradený z činnosti pred Novým rokom. Ak nie úplne, tak aspoň z väčšej časti.
  Tu bol obraz divokého sna prerušený a deti sa opäť zotavili na ceste.
  
  KRÁĽOVSKÁ A VYSOKO BOJOVÁ MISIA
  Skupina dievčat plnila misiu - obranu najzraniteľnejšieho miesta v postavení ruských, cárskych vojsk počas prvej svetovej vojny.
  Natasha dokonca povedala:
  Zmeškaný okamih v boji vedie k otroctvu na stáročia!
  A dievčatá si pre seba vybrali veľmi agresívny a silný tank a postavili sa proti Kaiserovmu Nemecku.
  Dievčatá na tanku pokračovali v ničení Nemcov a strieľali na pešiakov. Presnejšie, Alice strieľala zo samopalov a Natasha strieľala z dela. Maksimka kormidlovala vysokorýchlostný tank a Anzhelika ako najzdravšia a najväčšia žena aktívne, ako kobra tancujúca na tón fakíra, strieľala náboje.
  Teraz sa však rozbil štvrtý zhluk batérií a potom sa dodávka tridsaťkilogramových nábojov skončila. Viac ako polovica všetkých nemeckých zbraní sústredených v tejto oblasti však už bola zničená. Tiež došla munícia. Štyridsaťtisíc Nemcov našlo ich smrť, ale munícia bola vyčerpaná.
  Teraz by to mali naplniť dievčatá. Skúste však nájsť ten správny kaliber v dvadsiatom prvom storočí. To isté s muníciou. Tank sa zastavil a bojovníci spolu s Maximom zaútočili na piaty zhluk batérií.
  Z toho mala radosť najmä Angelica, a tak sa teraz namiesto potupného prinášania mušlí môže ukázať v celej svojej kráse!
  Tu Angelica zasadila drvivý úder bosou nohou do čeľuste vojaka cisárskeho Nemecka. Z úderu vyletel a zostrelil ďalších piatich nemeckých vojakov.
  Natashka tiež držala točňu a Alice, ktorá sa odklonila od strely, veľmi bolestivo zasiahla Fritza do slabín. Maxim radšej knokautoval Nemca päsťou.
  Kvarteto bojovníkov: tri večné dievčatá a chlapec vstúpili do pozícií cisárskych vojsk ako ihla. Preskočili holými pätami cez parapet a osedlali nemecké guľomety. A na Fritza sa valili ich vlastné trysky.
  Množstvo mŕtvol zaplnilo redutu nemeckých cisárskych vojsk. Kvarteto, ktoré sa rýchlo prihnalo k opevnenému bodu, teraz zúrilo v ňom ako kŕdeľ divých tigrov. Nemci nečakali, že ste krásne polonahé dievčatá a chlapci, budú tak natlačení. A že pľuvajúce guľky môžu lietať bez toho, aby minuli.
  A bojovníci spolu s chlapcom niesli guľomety, za nimi sa ťahali stuhy a nemilosrdne strieľali na nepriateľa.
  Maxim, tento odolný večný chlapec, spieval:
  - Som krvilačný! Som nemilosrdný! Som ruský rytier - Barmaleya!
  Angelica je kráľovská žena s veľmi príjemnou tvárou, odvážnou bradou a ohnivými prameňmi vlasov, ktoré keď Nemci zasiahli, spálili ich v doslovnom zmysle slova. Dievča-rytier v speve dodal:
  - A to nemusím! Žiadna čokoláda! Žiadna marmeláda! Porazte Fritza úderom! Porazte Fritza úderom!
  A keď zasiahli jej veľké, ale nie bez milosti nohy, lebky cisárskych vojakov boli konkrétne zlomené! Dievčatá a chlapec navyše hádzali do súperov oceľové predmety holými prstami. Takto zasiahli Fritza celými balíkmi spálených bankoviek.
  Skočili teda k batérii, z ktorej Nemci ostreľovali ruské jednotky. A výstrely zo samopalu kosili všetkých strelcov naraz.
  A bojovníci nohami podpaľovali krabice s muníciou. A začali ničiť batérie.
  Bojové súpravy boli roztrhané, posiate ohňostrojmi, zabíjali Nemcov po stovkách a tisíckach.
  Samotné kvarteto zostalo nezraniteľné. Nemohli ho ani zasiahnuť, ani ich zavesiť bajonetmi: silná mágia! A bojovníci kráčali a chodili a kosili, ako keby kultivátor prechádzal húštinami. A všetci bojovníci sa túlali, túlali sa a cválali, prekonávajúc všetky nové hranice ničenia.
  Všetci štyria dokonca spievali jednohlasne;
  Sme rytieri - meč a oheň,
  Roztrhajme ich všetkých ako zvieratá!
  Vystavíme faktúru - nabehla pokuta,
  Nestaňte sa našim papagájovým rytierom!
  
  Staneme sa chladnými ako orly
  Zmeťme rôznych zlých duchov naraz!
  Poznaj našich chladných synov vlasti,
  Zahadzujeme našu výzvu do večnosti!
  
  Ako krásne zúri vojna
  V ktorej horia národy...
  Satan prišiel z podsvetia pre nás,
  Za ním prút fašistických čudákov!
  
  Dáme dievčatám tvrdo do tváre,
  Zlomíme nacistov ako konár ...
  A potom sa náš vojak stane pánom,
  Nech májové ruže nádherne kvitnú!
  
  Dosiahnuť, môžeme veľa vedieť,
  Pozdvihni svoje sily nad hviezdy...
  A tak veľký bojovník bojuje a odvažuje sa,
  Urobíme hrozivé hroby!
  
  Pozri, potom tu bude bojovník,
  Všetko je nové ako javor...
  A verím, že nás problémy v boji prejdú,
  Staňte sa rytierom, ostrieľaným bojovníkom!
  
  Tu silným úderom pokosil celý pluk,
  A s ním boli namočené dva pluky ...
  A vodca draka, takže ten odporný je mŕtvy,
  A sme slávne míle ku hviezdam!
  
  Tu cisár vypustil slzu zo strachu,
  Modlím sa za tvoje milosrdenstvo!
  Máme veľa násilných síl,
  Budeme v plnom oblečení!
  
  Keď vstúpime do tohto Berlína s tromi farbami,
  A cár Mikuláš sa stane Bohom,
  Ľudia rozhodnú o ceste v nekonečne síl,
  Nesúďte panovníka tak prísne!
  
  Problémy nad vlasťou potom nezaniknú,
  Veľkosť bude Slnko...
  Kaiserova zlá horda sa rozptýli,
  Nech srdce bije v malátnosti!
  
  S krásnym dievčaťom sa preslávime,
  Cez naše ruské rozlohy!
  A bude nám spolu s rodinou skvele,
  Verím, že šťastie príde čoskoro!
  A bojovníci dokončili zničenie tejto pevnosti. Pravda
  Angelica, táto byvolia bojovníčka dostala malú ranu
  rameno. Niekde ešte mierne prepichnutá ochrana. Magomatrix nie je vždy dokonalý.
  Alice si tiež trochu popálila nohy. Krásna dievčina, hoci to bolí, vôbec neovplyvňuje jej presnosť.
  A boj pokračuje. Dievčatá vyhadzovali prázdne stužky ako vypitvané boasy a nabili sa ukoristenými guľometmi a krabicami s muníciou. Angelica lokalizovala bolesť v ramene a naplnila nádrž zásobami. Potom naskočila Maksimka a silný stroj pokračoval, aby zničil nacistov, alebo skôr cisárových vojakov.
  Večné dieťa jednoducho rozdrvilo niekoľko stoviek vojakov húsenicami. Potom Alice a Natasha spolu spustili paľbu zo zajatých guľometov na nemeckú jazdu a pechotu. Vyhladzovanie prebiehalo takým tempom, že by mu každý Rambo závidel. Ale ich skupina vrazila do šiestej opevnenej oblasti. Tam a usporiadal nový ohňostroj. A okrem streľby z guľometov dievčatá stále hádzali náboje zachytené z Fritza nohami.
  V stave bojovej extázy začala Angelica kričať z plných pľúc;
  Kto verí v nesmrteľnosť, žije naveky, pretože len tí, ktorí veria vo vlastnú smrť, skutočne zomierajú!
  Niekedy je pre poľovníka dobré, že zver nenarazila, pretože jeho brnenie je ako papier a reťaze pasce sú ako tenká niť!
  Trpezlivosť je kľúčom k víťazstvu, ak nie je spojená s pokorou zoči-voči zlu!
  Smrť sa ako prístavná kurva motá okolo všetkých, no prichádza len k tým, ktorí majú dutejšiu hlavu ako peňaženku!
  Dĺžka rytierskeho rodokmeňa je vynikajúcim meradlom výšky impulzov a veľkosti ducha!
  Nepriateľ tiež nie je hotový, rovnako ako choroba často nie je vyliečená, iba ak tá môže sama odísť bez vyliečenia, potom sa komplikáciám z nedokončeného odmietnutia nedá vyhnúť!
  Útek môže mať ešte zmysel, ale nezmyselný let nemá spásu!
  Zbabelec zomrel skôr, ako uvidel prvú guľku, odvážny bude prvý v živote aj napriek guľkám!
  Telesné zranenie môže byť napravené malým úspechom ľudskej vedy, ale Najvyšší Rozum je niekedy bezmocný, kým napraví morálnu deformáciu!
  Vojna je druh šialenstva, na ktorý sa pripravujú talentovaní a múdri a ktorému sa môžu vyhnúť len skutoční géniovia!
  Úplný odpočinok nie je ani v hrobe, úplný odpočinok nie je ani vo sne, čo znamená, že nie je možné sa ďalej unavovať!
  V našom svete sa nič nedáva za nič, dokonca ani za zlomený groš sa zradí!
  Diabol je namaľovaný nevzhľadne, no najstrašnejšia vec na nečistom je schopnosť podávať jed v peknom obale!
  Vojna zaváňa spálením, no niekedy oveľa horšie zaváňa odmietnutie vojny!
  V skutočnosti neexistujú žiadne nudné súboje, je tu len priemerné filmové spracovanie bitiek až do smiešnej koliky!
  Rodinné búrky, ako vietor do plachiet, loď sa trasie, ale nedajbože z úplného pokoja!
  Zbabelec nehrá hokej, ale prehrá, vyletí zo života s pukom!
  Kto dobre bojuje, ten si dokáže dokonale udržať to, čo vyhral, ak svoju chamtivosť zníži k spokojnosti!
  Na kostiach nemôžete stavať osobný úspech, aj keď sú kosti relikvie predkov oslávené minulými skutkami!
  Relikvie predkov nie sú len kosti, sláva výkonu nie je len zvuk!
  Škaredé víťazstvo je lepšie ako krásna prehra, pretože víťaz vie vždy prikrášliť realitu!
  Zmrzačený sa nemôže dosýta najesť, ale mŕtvy vôbec nehryzie!
  Víťazstvo nad silným nepriateľom je čestné, víťazstvo nad zarytým nepriateľom je dvojnásobné!
  Nemci naozaj ukázali, že vedia zomrieť... Ale akosi hlúpo! A ruskí bojovníci vôbec neumierajú, ale víťazia rozvážnym hrdinstvom. A ak začali kosiť nepriateľa, potom s obrovským nadšením. A naozaj sa nedajú zastaviť! Je tu neutíchajúca lavína živého a magického napalmu. Ukoristené guľomety sú už vybité a kvarteto nakladá nové pásy ukoristené od nepriateľa.
  Dievčatá, ako sa v takýchto prípadoch hovorí: pušný prach, čo nie je miss! Pohybujú sa v tak rozpálenom klzisku, že sa im doslova dymí z päty.
  Toto sú strážkyne. Presúvajú sa k poslednému, siedmemu opevnenému bodu, pričom už zničili viac ako osemdesiatpäťtisíc jazdcov a pešiakov.
  Vojská cisára doslova krvácajú a vyžarujú. Ich neporaziteľné kvarteto ťahá na buly veľmi bohato. A samotný hrbolček nie je menší ako Merkúr alebo dokonca Mars.
  A terminátorskí bojovníci zničia ďalšie a výnimočné ako fľašu vodky od alkoholika, podľa batérie. Nie sú to takí slabosi, aby prežívali nejaké pochybnosti či výčitky. Keď je stanovený cieľ vyhrať, víťazstvo, potom bude vyhraté. A ak sa nepriateľ nevzdá, tým horšie pre nepriateľa!
  K paľbe sa pridala aj samotná Angelica, keď na nich opäť zaútočila záloha kavalérie a poznamenala:
  - Goebbels klamal, že postupujúci Rusi hádžu mŕtvoly na nemecké pozície. A teraz vidíme, kto je skutočne mŕtvola a rozkladá sa.
  Alice s úctou poznamenala:
  - A predsa sú Nemci statoční! Stúpajú do boja ako japonskí kamikadze:
  Natasha sa zachichotala, keď si všimla:
  - A ich porážka čaká nie menej krutá ako Japonsko!
  Maksimka si na niečo spomenula:
  - Teraz som odmietol štvrtú hviezdu hrdinu ZSSR a veril som, že ostatné dievčatá boli nespravodlivo podvedené ... A teraz ma mačky škrabú na duši!
  Alice, bez toho, aby prestala strieľať z niekoľkých guľometov naraz, pomocou oboch rúk a nôh strieľala na Nemcov, s ťažkým povzdychom potvrdila:
  - Tiež sa necítim celkom dobre... Toľko vrážd v dôsledku našej nedobrovoľnej chyby!
  Angelica opäť začala srdcervúco a ohlušujúco kričať:
  -Klamstvo je kľukaté, ale pravda je rovná, pravda prvého spravidla rýchlejšie vedie k cieľu, ak je kľukatá bez zákrut a namazaná olejom tučných sľubov!
  Ale trpezlivosť a práca, ako manželský pár, vedú k úspechu, avšak pod podmienkou dlhodobého pobytu a prístupu s láskou!
  Múdrosť Ázie je dobrá, divokosť Ázijcov je zlá!
  Jeden lev dokáže utiecť tisíc oviec, ale jeden baran levov dokáže zraziť tisíc svojich bratov!
  Vo vojne sa človek rýchlo odnaučí byť prekvapený, snáď až na to, že ešte žije a nedezertoval!
  Najstrašnejšia vec vo vojne je strach, ktorý nemôžete zredukovať na obyčajnú diskrétnosť!
  Aby ste sa stali bábkarom divadla života, musíte sa zbaviť bezmocnosti bábky aspoň pri rozdeľovaní rolí v kuchyni!
  Vo vojne je mier iba snom, no je to sen plný smrteľných nočných môr!
  Odvaha je hákové lano vynaliezavosti, ktoré zachytáva šťastie na bojisku!
  Ostrosť jazyka sa nedá vybrúsiť mlynskými kameňmi tupej mysle!
  Šťastie sa nedá vybudovať na klamstve, ale šťastie sa dá vybudovať na klamstve!
  Nedokončujte nepriateľa, že pole nie je zaburinené, úroda víťazstva pokazí kúkoľ sabotáže a sabotáže!
  Kľukaté cestičky vedú priamo k cieľu, len ten, kto nemá bočný pohľad!
  Ak ste otupení mozgom, potom krivka osudu vedie priamo k plochej doske hrobu!
  Byť mäsiarom vo vojne je malá česť, ale stať sa kotletom je vo všeobecnosti nečestnejšie!
  Veľké skrine nielen hlasno padajú, ale my prášime kolosálnou lenivosťou!
  Mnoho kostlivcov v skriniach sprisahancov sa vydáva ako smrad rozkladu, ktorý zabíja zbabelosť!
  Sedem múch môže udrieť každý blázon, ale len so siedmimi siahami na čele dokáže vytiahnuť jednu voš zrady!
  Vo vojne je to ako v kúpeľoch a teplo, pot a kosti bolia, ale na rozdiel od parnej miestnosti, čím vyššie stúpate, tým menej horlivosti zostáva!
  Pravda je vždy banálna, ale prefíkaný si určite nájde spôsob, ako ju originálnym spôsobom prekrútiť!
  Boj proti zlu rodí výkon, dobro bez výkonu rodí nudu!
  Diplomacia musí byť jemná, ale táto jemnosť je ostrosť mečov, ktoré zabezpečujú naše nároky!
  Existuje na svete smutnejší príbeh ako príbeh Rómea a Júlie? Ale toto je veľmi kontroverzná slabika, priatelia, pretože ich rodina si zachovala mladosť!
  Omráčenie ešte neznamená víťazstvo, ale ak je nepriateľ skutočne prekvapený, potom zvážte, že už bol porazený!
  Musíme vzdať hold Angelice, to, čo kričala, bolo celkom vtipné, chytľavé a k veci. Priznajme si to, dievča je skutočne chrt chrtov.
  Po porážke siedmej pevnosti sa terminátorské dievčatá vydali na lov niekoľkých menších batérií. Teraz sa úprimne tešili zo svojho úspechu. Pravda zastihla Maksimka a chlapca-generála silno bolela pravá ruka.
  Večná mládež poznamenala:
  - Guľka nie je blázon, ale bozky s hlúpou bolesťou!
  Angelica v odpovedi slano pobozkala svojho manžela a zavrčala:
  - Buďte svojim chlapcom bojovníkom číslo jedna! Po Stalinovi!
  Natasha skromne sklopila oči a poznamenala:
  - Ale predsa, nezabudnime na Kobu, zachránil ma! A ty, Angelica, si skutočný byvol.
  Červenovlasá diabolka sa zamračila a zavrčala:
  - A vaša farba vlasov nie je prirodzená!
  Stalinova manželka sa zachichotala a zavrčala:
  - Čo je prirodzené, nie je trestné! A vždy ma to ťahalo k zločinu! Niet divu, že môj manžel je zabijak číslo jeden!
  Alice sa obzrela a šeptom povedala:
  - S týmto súhlasím!
  Bojovníci vyleteli a začali znova biť do batérií a kosiť divíznu zálohu a Angelica opäť z plných pľúc zakričala:
  -Rozdiel medzi inteligenciou a prefíkanosťou je vo frekvencii používania, vždy podvádzajú, často sa snažia byť aj bystrí, ale rozumom sa živí málokto!
  Veda dokáže všetko, čo si človek môže priať, ale nie všetko, čo si človek môže priať!
  Najčastejšie stráca hlavu, kto je príliš lenivý na brainstorming!
  Horúci vlastenecký zápal sŕdc ochladí ambície agresorov, ktorí dvíhajú meč k vlasti!
  Môžete zatĺcť klinec s liatinovou hlavičkou, ale len preto, aby ste si dali slučku na krk!
  Najviac stráca ten, kto na úplatkoch ušetrí.
  Ľud nie je stály vo svojom hneve, ale oveľa dôslednejší v kultovom uctievaní.
  Ušetrením dobra nezískate dobro, najmä ak sa šetrnosť zmení na lakomosť!
  Pripijme si teda na to, že naše problémy sú vždy mierne a akvizície nepoznajú mieru!
  Zábudky naozaj klíčia na krvi, pretože krv sa nezabúda a jazvy na duši sa nehoja!
  Nebojujú do počtu, iba prehrávajú a zaspávajú s množstvom mŕtvol!
  Sedem bláznov bojuje so zlom, ôsmy rozumný bojuje s dobrom!
  Úder nepriateľovi musí byť zasadený včas, len jeho výmena pod zubnú protézu je vždy mimo času!
  Keď začínate s podnikaním, nečakajte, že skončíte nečinnosťou!
  Niektorí ľudia strihajú bankovky, iní strihajú hlúpym ľuďom vlasy, no väčšine podvodníkov je jedno, aká je sviňa vlna!
  Katova sekera môže sťať najblahodarnejšie články ústavy, pokiaľ neboli napísané orlím perom a nie mokrým kura!
  Vaša košeľa je bližšie k telu a lano je bližšie ku krku, najmä ak je uložené niekým, kto sa v košeli nenarodil!
  Sebecké závislosti vám umožňujú strhnúť kožu na čižmách s "lýkovými topánkami" obutými s ich vlastným obchodným záujmom!
  Je ťažké nájsť brod, ale je ľahké sa utopiť vo vode!
  Chlapcovi generálovi Maksimkovi sa posledná veta zapáčila do takej miery, že zvolal:
  - Už niekoľko dní sa mi sníva o dyme požiarov... Som taký lenivý, dokonca príliš lenivý na to, aby som sa utopil!
  Tank prešiel cez batériu. Potom sa bojovníci obrátili na rakúsku kavalériu. Rakúšania, ktorých zasiahla rana, sa začali rozhadzovať. Viac ako stoj, maďarská pechota sa vrhla do útoku na ruský tank.
  Dievčatá začali zúfalo strieľať. Guľka zo skokovej pušky zasiahla Angelicino silné stehno a bojovník začal znova kričať. Okrem toho naliala okrídlené aforizmy vpravo a vľavo:
  -Vedomosti nie sú len svetlom majáka, ktorý osvetľuje cestu útočiacim jednotkám, ale spaľujúcim laserovým lúčom, ktorý spáli pozície protivníka!
  Víťazi sa nesúdia, víťazom je samotný sudca, proti ktorému sa možno odvolať len na základe zákona o odplate a pomste!
  Smrť je zlá vec, ale skôr v procese ako v dôsledkoch!
  Akákoľvek katastrofa je v prvom rade farebná show, ale sfarbenie je vždy krvavé a soundtrack je sprevádzaný pohrebným pochodom!
  Keby sme nemali katastrofy, neboli by žiadne výkony a bez výkonov je život ako polievka bez korenia!
  Vojna, podobne ako korenie, vám slzí oči, ale robí život nie čistým!
  Môžete požiadať o odpustenie pre toho, kto prijal smrť, ale nemôžete sa ospravedlňovať za zabitie toho, kto seje smrť!
  Podceniť nepriateľa znamená podceniť prednášku pred skúškou, iba hodnotenie - pár dvoch kolíkov sa určite prekríži a vytvorí náhrobný kríž!
  Kto zo seba dovoľuje odstraňovať hobliny, má inteligenciu pahýľa a dubovú ohľaduplnosť!
  Každé stretnutie vo vojne je ako rande s milovanou osobou, nemožno naň zabudnúť, je nemožné meškať a veľmi zlomyseľne sa vyhýbať!
  Prefíkanosť a vypočítavosť: ako manžel a manželka rodia víťazstvo - úprimnosť je tretia extra!
  Ak sa nad veliteľom zhromažďujú mraky, je to lepšie, ako keď sa pluky pod veliteľom preriedia!
  Hanba nie je v pocite strachu, ale vtedy, keď sa mu necháte podriadiť, kým nestratíte zmysel pre povinnosť!
  Keď ste silný, javte sa slabým, keď slabý, javte sa silným! Toto pravidlo klamstva je dobré pre vojnu, ale vládca by nemal prejavovať slabosť, aj keď je hnevu plné kostí a sila je ako myš!
  Niekoľkým maďarským pešiakom sa dokonca podarilo dostať na vzdialenosť hodu granátom. Predtým, ako boli zabití, hádzali darčeky a opäť zahákli bojovníkov štyroch.
  Všetci sa zranili a krásky od veľkej mrzutosti škrípali zubami a tvrdo nadávali.
  Útok je však odrazený. A môžete znova nasadiť tank. A to, že palivo skončilo, nie je problém. Trofejný alkohol je celkom vhodný na tankovanie.
  Veď je to ako v tom vtipe - všetko pôjde, ak to neprejde!
  Potom sa rozzúrené kvarteto dalo opäť do pohybu. Alica však na rozlúčku dala slúžke čokoládový cukrík. Bola príliš vystrašená a plakala.
  Alice pohladila nešťastné dievča po hlave a sľúbila jej:
  - Ruské súboje vám zabezpečia slušný život a nebudete hladní a bosí.
  Tak vďačne prikývol a sľúbil:
  - Budem sa za teba modliť!
  Ale po tejto dojemnej epizóde sa bojovníci opäť ponáhľali zničiť nemecké a rakúske jednotky.
  Prvý postupujúci ešalon z ich 126-tisíc vojakov a stoviek zbraní už bol zničený, ale kým je čas, mal by poraziť zvyšok nepriateľských legiend.
  Natasha cítila, že v tomto čase nebudú večne otáľať, a preto sa ponáhľala zo všetkých síl a rozptýlila nádrž.
  Tu zaútočili na zálohy nepriateľa, celý nemecký peší zbor, presunutý zo západného frontu na východ. Nemci chcú stiahnuť cárske Rusko z vojny, ale v tomto sa prepočítajú a možno sa už aj prepočítali.
  Plánovaná porážka by sa však mala stať skutočnosťou. A bojovníci padli na nepriateľa so sršiacou silou. Ale tu Angelicu opäť porezali črepinami do hrudníka a žalúdka.
  Na to začal mocný bojovník kričať;
  - Najčastejšie sa mení na kostru, ktorá nemá chrbticu bojového výcviku!
  Aby ste neboli pohltení nepriateľskými psami, musíte vo vojenských záležitostiach zjesť tanier!
  Nebojte sa okov fašistu, ak ste schopní spútať svoje myšlienky metlou očisty!
  Tanec sa líši od tanca tým, že sa tancuje na melódiu niekoho iného a v tanci si vyberáte svoj vlastný rytmus!
  Činy sú vždy lepšie ako slová, pretože majú silnejší základ ako chvenie vzduchu!
  Je dobré byť rytierom vo vojne, bez vyjednávania o odvahe, ale iba rytierstvo by malo byť racionálne, ako prefíkanosť obchodníka!
  Vražda je jediný druh hriechu, ktorého hodnotenie tak veľmi závisí od formy: ohavnosť a udatnosť s jediným výsledkom!
  Nebezpečenstvo je všade, ale je ťažké, keď myseľ letí vo hviezde!
  Vzdanie sa je posledná vec, vždy vás zanechá extrémom!
  Stále môžete vyhrať bez rizika, ale môžete využiť plody víťazstva, ak budete držať túto veľkú mačku ako tigra za fúzy!
  Môžete sa stratiť od prenasledovateľa, len bez toho, aby ste stratili hlavu, aby ste dostali grant na ďalšieho!
  Neexistujú žiadne beznádejné situácie, stáva sa, že nie je vstup na výhodnú pozíciu!
  Môžete dokonca utiecť pred vlastným tieňom, oklamať vlastné svedomie, ale nemôžete sa skryť pred tým, nad čím nemáte kontrolu!
  Málokedy má peniaze, ktorých duch sa často prekladá!
  Všetko v našom svete je dané bojom, len problémy prichádzajú bez problémov!
  Prechod z odchodu sa vyznačuje miestom príchodu na poslednom mieste, kam ísť!
  Kľúčová dierka ako žena vyžaduje inteligenciu a technickosť!
  Hlúposť nie je vždy predvídateľná, ale vždy trestuhodná!
  Niekedy zločin prospeje ľudstvu a stať sa činom je za to odmenené spravidla až posmrtne!
  Všemohúci Boh môže všetko, ale ani on neprevýši človeka ambíciami a pestrofarebnou predstavivosťou!
  Ďalšia vec, v ktorej Boh nemôže prekonať človeka, je túžba po planých rečiach, Všemohúci radšej tvorí slovom a nie sa hrá so slovami!
  Nebo je pri prosbe o pomoc väčšinou ľahostajné, no toto je pravidlo, ktoré len potvrdzuje výnimky!
  Je veľa takých, ktorí sa chcú stať bohmi, ale ukrižovanie nestojí v rade!
  Ostré slovo je dobré, ale ešte lepšie je mať bystrý zrak, aby ste si všimli kameň, ktorý na vás hodí pre ostrý výraz!
  Tulák je ten, kto sa nechá obúvať prefíkanými ľuďmi!
  Aby ste mohli lietať, musíte tvrdo pracovať, letieť, len si oddýchnuť od práce!
  Keď je buřinka prázdna, neletí hore prudkým vetrom, ale chladnokrvným úderom!
  Filozofia je sieť na chytanie márnomyseľných hlupákov, ale len bunky v nej závisia od frekvencie mozgových závitov!
  Často človek, ktorý sa stal bohom, aspoň trochu ukrižuje ľudí naplno!
  Zbor musel byť zničený po častiach, pričom sa doplnil jeho bojový výstroj. Ale na druhej strane bojovníci preukázali veľké vojenské schopnosti.
  Natashka bola tiež zranená, ale bojovník sa len usmial:
  - Vojak bez rany je ako boháč bez vrecka!
  Maksimka, ktorý bol tiež na háku, súhlasil:
  - Od telesnej rany je to bolestne znesiteľné, ale keď si morálne zmrzačený, nedá sa to vydržať!
  Teraz väčšina tela odišla na druhý svet. Ale v útoku sú dve jazdecké divízie.
  Strieľajúca Angelica, opäť reve;
  - Najväčšie požehnanie človeka, predvídateľnosť Božej vôle, je aj najhoršou kliatbou, takže nás to ženie do raja rutiny!
  Peniaze nevoňajú, ale páchnu do takej miery, že biznismeni si vždy obliekajú nové obleky!
  Šetrením na priateľov môžete naplniť mamon, ale prázdnota duše urobí z vášho vlastného kapitálu nepriateľa!
  Muž bez vlasti je ako čudák bez manželstva!
  Je ťažké prežiť, ale je to možné, je nemožné žiť, ale je to ľahké!
  Pred obozretným groš zachráni rubeľ, od praktického groš zbiera groš a lakomec a groš vedie do slučky!
  Dvojsečný meč, ktorý sa však v rukách muža, ktorý sa zmení na opicu, stáva bez začiatku!
  Keď ste svojim vlastným šéfom, dokážu vás podmaniť iba počiatočné pudy sebectva!
  Je ťažké nájsť dôvod, prečo dostávať, ale aké ľahké je nájsť dôvod, prečo nedávať!
  Že náš život je hra, v ktorej pravidlá určujú tí najsilnejší a výherný fond je najprefíkanejší!
  Ťažký úspech je lepší ako ľahké zlyhanie, aj keď šťastie treba hľadať a porážku máte vždy pod nohami!
  Buď zviera, ale nie zviera!
  Sľubovať veľa je také jednoduché, ako nestihnúť všetko!
  Pripime si na to, že iba my konšpirujeme a ostatní sme do nich zamotaní!
  Potom Angelica vyčerpala fontánu výrečnosti a stíchla, pričom v tichosti zabila protivníkov. A na to nie menej efektívne. Takže trupy budú mať čoskoro rohy a nohy. Pravda, dievčatá sú čoraz viac ranené a trpí aj večný chlapec Maxim.
  Zdá sa, že ochranná magická matrica, ktorá odkláňa úlomky a guľky, slabne. A kvôli tomu sa militantnému kvartetu nedarí tak dobre. Ale zbor Fritza Kaisera sa postupne roztápa. Jazdci útočia.
  Alice, ktorá dostala úlomok do svalnatého ramena, zamrmle:
  - Na svete je veľa nepríjemných vecí... A najhoršie na tom je, ak pri tejto príležitosti nemôžem zrodiť okrídlený aforizmus.
  Chlapec-generál, ktorý dostal úlomok do päty, navrhol:
  - Je veľa problémov, nepriatelia sú vyššie ako strecha, ale buřinka s mihalnicami sa stále láme, keď je priateľ menejcenný a nemá vysoké krídla!
  Alice potľapkala chlapca po ramene a úprimne mu poďakovala:
  - Vďaka! Teraz už viem, ako sa rozveseliť!
  Angelica, ktorá už bola rozsekaná úlomkami, takže na jej veľkom, svalnatom tele nebolo miesto, zvolala:
  - Mŕtvola tvojho nepriateľa vonia najlepšie zo všetkých a francúzska parfuméria je výkal!
  Natashka, ktorá kosila poslednú pechotu nepriateľa, namietala:
  - Ale prečo? Môžete čuchať! - A potom, riadiac guľomety nohami, pridala klinec pešiakom. - Ale parfuméria môjho osobného vynálezu je oveľa lepšia!
  Maksimka, ktorý sa dostal dosť zle, súhlasil:
  - Jedinečné! Božská vôňa!
  Keď nápor kavalérie vyschol, museli letecký útok odraziť. Lietadlá však boli ľahko zostrelené dávkami veľkokalibrových guľometov. Ale opäť sa medzi kvartetom vyskytli zranenia. Hoci sa snažili nepustiť Kaiserove lietadlá na blízko. Ale akoby ich priťahovali guľky.
  Maksim po niekoľkých nových ranách zakňučal a zavrčal:
  - Váš Černobog nám zjavne škodí!
  Ryšavá čertica Angelica tvrdo štuchla chlapca do zraneného boku svojou študovanou nohou a zasyčala:
  -Neohovárajte najstaršieho Syna rodiny!
  Alice si nebola istá:
  - Vlastne som si myslel, že najstarším Rodovým synom je Belobog. Prvé svetlo sa zrodilo a vrhlo tieň!
  Angelica, ktorá naraz odrezala päť lietadiel, namietala:
  - Najprv bola tma a v tme svietil lúč Belobogovho svetla!
  Natasha, ktorá pokosila posledný tucet lietadiel, zhrnula:
  - A podľa mňa Belobog a Černobog ako hypostázy Všemohúcej rodiny spolu s Ladou Love vždy existovali a budú existovať navždy!
  - Amen! - Maxim dokončil posledného Fritza a stratil svoj výtvor v dôsledku mnohých zranení.
  
  Bláznivý nájomný vrah OLEG RYBACHENKO
  Opäť sa zdalo, že sa to blýska v alternatívnom svete, bláznivej mladosti, a stal sa z neho dospievajúci chlapec, stále svieža, čistá tvár, nízkeho vzrastu, ale so širokými ramenami a hruďou... Asi štrnásťročný chlapec. vrchol dospievania, čas prvej lásky a vzdychov.
  Ale zároveň len poddaný sluha v cárskom Rusku na začiatku dvadsiateho storočia, kde poddanstvo nikdy nebolo zrušené... Ako sa to mohlo stať?
  Mierny posun v histórii - legendárny generál Skobelev: narodil sa o dvadsať rokov skôr a v dôsledku toho zohral dôležitú úlohu v krymskej vojne - nahradil priemerného Menšikova a porazil vyloďovacie sily Turkov, Francúzov, Britov a Sardínčanov. po častiach. Rusko porazilo koalíciu, ktorá sa čoskoro rozpadla. A ruské jednotky zajali Kars, Erzurum, Tangorg. Osmanská ríša bola prinútená uzavrieť ťažký mier a odstúpiť Arménsko a mnohé krajiny vrátane slávneho jazera Nice. Ale pravdivosť tvrdení na Balkáne vzhľadom na postavenie Rakúska a Pruska, cára Mikuláša museli odmietnuť. Je nebezpečné bojovať proti Nemcom, najmä preto, že Briti a Francúzi by v tomto prípade mohli vstúpiť do vojny s obnovenou vervou.
  Bulharsko však dostalo určitú obmedzenú autonómiu a kresťania dostali formálnu rovnosť v právach spolu s občanmi Osmanskej ríše. Ruská pravoslávna cirkev dostala časť pôdy a Jeruzalem.
  Vo Francúzsku vypuklo povstanie proti Napoleonovi III., no po niekoľkých urputných bojoch sa cisárovi predsa len podarilo udržať si moc, no ako ústupok sa obmedzil na ústavu.
  Nejaký čas pokračovala vojna so Šamilom na Kaukaze, no po jeho kapitulácii sa expanzia Ruska v Strednej Ázii obnovila. Zároveň bola podpísaná pre Rusko výhodná hraničná zmluva s oslabenou Čínou. Navyše Mikuláš Prvý dostal ešte viac pôdy ako v reálnej histórii jeho syn Alexander Osloboditeľ. Takže autorita ruských zbraní bola teraz oveľa vyššia.
  Bola vojna s Iránom, ktorá sa skončila dobytím jeho severných oblastí až po hlavné mesto Teherán...
  Nicholas Prvý nespáchal samovraždu, žil o dvanásť rokov viac ako v skutočnej histórii - zomrel v roku 1867. V tom čase už mala ruská armáda nepochybnú autoritu a Skobelev sa stal poľným maršálom a držiteľom mnohých rádov.
  Naopak, Alexander II nemal šťastie a bol zabitý o desať rokov skôr v roku 1871, doslova len pár týždňov chýbalo do vyhlásenia manifestu o zrušení nevoľníctva. Alexander Tretí, jeho syn a reakcionár, samozrejme manifest nepodpísal.
  Skoršia korunovácia mala pozitívny vplyv na zdravie Alexandra III. - prestal piť, keď sa stal kráľom, a žil dlhšie ako v skutočnej histórii. Rusko viedlo úspešnú vojnu v rokoch 1877-1878 s Turkami a došlo ku konečnému rozdeleniu Osmanskej ríše medzi veľmoci. Rusko dostalo Istanbul alebo Konštantínopol, Irak a prístup k Indickému oceánu, Francúzsko Sýria a Palestína a Británia Egypt so Sudánom.
  Osmanská ríša tak zmizla z geografickej mapy. Čoskoro bolo zlikvidované aj to, čo zostalo z Iránu a po zdĺhavých sporoch a spoločnostiach bola rozdelená aj Saudská Arábia. Britskí politici sa stali expanziou a expanziou svojho koloniálneho impéria, zatiaľ čo Rusko a Francúzsko si vybrali svoju daň - podmanili si islamský svet. Taliansku sa podarilo obsadiť Líbyu a Francúzom Maroko. Juh Iránu pripadol Británii a stred Ruska.
  Čoskoro bol rozdelený aj Afganistan: severné oblasti obývané Uzbekmi a Tadžikmi pripadli Rusom a južné oblasti s Paštúnmi Britom.
  Stručne povedané, na juhu Rusko dosiahlo hranicu svojej expanzie a rozdelilo všetko medzi Britov a Francúzov.
  Napodiv, ale porážka vo vojne s Ruskom prospela Francúzsku, a tak cársky režim podporil Napoleona III. a nedovolil Prusom rozpútať vojnu a definitívne zjednotiť Nemecko.
  Ale úloha Rakúskeho cisárstva rástla... Rakúšania si udržali sever Talianska - oslabené Francúzsko s nimi nemohlo viesť vojnu. Potom Rakúsko anektovalo južné územia. Prusi sa pokúsili rozkolísať čln, ale keď sa trochu rozbehol, Napoleon Tretí podporil Rakúšanov a porazil nemecké pluky. Mikuláš I. silne podporoval aj rakúske cisárstvo.
  Po rozdelení Osmanskej ríše dostali svoj kúsok aj Rakúšania - Bosnu a Hercegovinu a tiež severné Srbsko. S prihliadnutím na Bavorsko a južné nemecké krajiny sa Rakúske cisárstvo stalo rozlohou aj počtom obyvateľov najväčším štátom v Európe. Ale cisár František Jozef mal rozum, aby sa s Ruskom nehádal, bol s ňou v spojenectve.
  Zjednotenie Nemecka sa neuskutočnilo - ale Rakúske cisárstvo sa stalo obrovským a mocným, čím sa Prusko zmenilo na svojho mladšieho partnera. Rozdrobené zostalo aj Taliansko. Pravda, v Neapole vládol "prezident" Garibaldi, ale cestu do pápežských štátov mu zablokovali Rakúšania a Francúzi. A čoskoro si Sardínské kráľovstvo medzi sebou rozdelili Rakúsko, Francúzsko a Británia.
  Po smrti Napoleona III. začal svojmu synovi vládnuť Napoleon IV.
  Vzťahy medzi Rakúskom a Francúzskom sa opäť začali zhoršovať, keďže Napoleonova ríša bola v rozširovaní kolónií oveľa úspešnejšia ako Nemci.
  Bola tam aj vojna s Japonskom. V tom čase už brilantný Skobelev zomrel, ale jeho študenti - najmä Brusilov sa ukázali ako nemenej talentovaní a pomer síl v Japonsku je oveľa horší ako v skutočnej histórii - Rusko je na území väčšie a armáda dobre vyškolený a profesionálny. Pravda, vo výzbroji nie je všetko v poriadku: napriek tomu poddanstvo znižuje prílev pracovnej sily z vidieka. Ale stále, čo je dosť.
  A počet nevoľníkov postupne klesá. Hoci sa to deje v cykloch, niekedy sa to zvyšuje kvôli oceneniam. A Alexander Tretí miluje priazeň. Po porážke Japonska vznikla aj Zheltorossia.
  V marci 1911 zomrel Alexander Tretí v decembri 1909 - na trón nastúpil Mikuláš II. a vládne už druhý rok, nedávno sa uskutočnila korunovácia.
  Nikolaj už má dediča - a zdravého, a tak otec Alexander odmietol osudnú Nemku a našiel si lepšiu nevestu. Ale syn, ktorý porodil v roku 1904, má tiež meno Alexej.
  Rusko je veľká ríša, ešte rozsiahlejšia ako v skutočných dejinách a od čias nepokojov prakticky nestratila svoje územie vo vojnách a okrem jednotlivých bitiek a kompánií vážne neprehrala ani jednu vojnu.
  Štrnásťročnému plavovlasému poddanskému chlapcovi s bielymi víchricami však na cisárskej veľkosti veľmi nezáleží. Keď je ešte sneh, a ty ťaháš ťažké polená naboso a v skutočnosti si otrok: ktorého môže majiteľ biť, ponižovať, predávať, no ... podľa zákona nemá právo zabíjať, ale v skutočnosti ešte bičujú na smrť, vtedy sa pánovi nič nestane !
  Ale na druhej strane je tu mladosť: nie je takmer zima, aby sa na holé, drsné podrážky trepali do snehu, a vy sa cítite oveľa veselšie a sviežejšie, ako keď ste ani zďaleka neboli starým brilantným spisovateľom. V momente, keď sa Oleg Rybachenko zmenil na nesmrteľného chlapca, však ešte nemal päťdesiat rokov, takže považovať sa za zchátralého nad rámec akejkoľvek miery je už obrovský krach.
  Ale naozaj, únava z tvrdej práce sa nezdá byť bolestivá, ale príjemná a stále môžete začať tancovať aj po zotmení a ...
  Práve vtedy sa objavila pani a pozývala ho rukou k sebe. Nie, nie je stará, nemá ani štyridsať, ale vyzerá celkom dobre, možno ju možno nazvať krásnou. Na vidieckeho chlapca pôsobí takmer ako stará žena. A takto si Oleg Rybachenko svoju prvú lásku vôbec nepredstavoval.
  Sny boli iné. Mladá, vidiecka dievčina s dlhými blond vrkočmi a vencom na hlave. Tu je bosá, objíma ho vôňa jarných bylín a bozkávajú sa na pery. Presnejšie povedané, bozkáva lahodne ...
  A tu samotná dáma prejavuje agresívnu iniciatívu, ktorá nevzbudzuje najmenšiu túžbu, ale vyvoláva iba strach. Ale drsné pohladenia a dobre upravená ruka v nohaviciach prebúdzajú mužnú povahu ľahko vzrušivého tínedžera a nútia ho odpovedať. Je to aj drzé a živočíšne, čo sa, mimochodom, urastenej dáme veľmi páči.
  Potom sa cítite škaredo a mimoriadne nechutne. Je to ako keby ste boli mužská suka: žiadna láska, žiadna náklonnosť, žiadny rešpekt.
  Ale nemôžete ani odmietnuť - inak budete bičovaní a často k smrti!
  Pani sa nevyznačovala vďačnosťou: nič nedala, nijako neodmeňovala a ani ju neoslobodila od bežnej práce. Pre ňu je len zvieraťom, alebo otrokom posteľného komfortu.
  Samotný Oleg Rybachenko sa nevyznačoval nábožnosťou, no napriek tomu bol po milovaní s ňou pokrstený a vypľutý. Ty svinstvo...
  No tentoraz potupnú kopuláciu zvierat prerušilo zjavenie ohnivočervenej Viktórie, ktorá dámu posunula holeňou v čeľusti a potom jednou ranou rozrezala škaredú echidnu na polovicu.
  Potom sa otočila k už bývalému chlapcovi Žukovovi a jedným neopatrným pohybom sa vyslobodila z bikín, vyzerala úplne nahá, bosými nohami hrabala sneh, ktorý sa vynoril odkiaľsi z vyhriateho panstva, ladnou nohou smerovala k on slabo zašepkal:
  - Chcem ťa a milujem ťa!
  Oleg Rybačenko sa k nej naklonil a... More, teplé ako čerstvé mlieko, sa zrútilo. Teraz v ňom pláva sám a okolo neho sú len fialové vlny a nočná obloha. A cítite sa tak dobre, že dokonca zaspíte ... vo sne!
  Terminátor sa cítil ako skutočný mladistvý macho, super trieda.
  Ale čo ... Chlapec sa zúčastní prvej svetovej vojny.
  Po porážke cisárov vo východnom Prusku Rusi obliehali Koenigsberg. Na juhu sa boje vyvíjali ešte úspešnejšie. Ľvov a Przemysl boli vzatí do pohybu. A tiež Krakov so silným úderom z Poľska.
  Nemci sa privalili. V ofenzíve sa osvedčil ruský tank "Luna"-2. Nemecko bolo porazené aj neďaleko Paríža. A bolo odmietnuté.
  Kaiser bol zúfalý. Ruské jednotky postupovali smerom k Odre a už sa blížili k Budapešti. A rozdrvil nepriateľa. Rakúske jednotky sa vzdávali v plukoch a veľmi často v rytme bubnov.
  Bolo jasné, že front sa nedá udržať. A potom Taliansko otvorilo nový front proti Nemcom. A začal postupovať na juh.
  Stručne povedané, pre Fritza to bolo zlyhanie.
  Prápor dievčat postupoval smerom k Odre.
  Bojovníci hádzali granáty bosými nohami. A kosili Nemcov guľometmi.
  Tu v tomto svete sa vojna viedla oveľa úspešnejšie ako v skutočnej histórii. Vedomosti už boli prijaté. Nemci bežia. Ruská armáda má veľkú prevahu v pechote a jazdectve. Nemci vo všeobecnosti nemajú nič proti ľahkým ruským tankom.
  A cárski generáli, sebavedomí vo víťazstvo, a nálada ľudu, povedzme tak - major.
  Veronika hodí granát bosou nohou. Rozhádže Nemcov a zaškrípe:
  - Rusko nech je nadovšetko!
  Victoria tiež strieľa. Bosou nohou hodí granát a z plných pľúc škrípe:
  - Nech je budúci svet náš!
  Ďalej sa už aj tak krásne dievča Juliana zastrelí bez akéhokoľvek obradu.
  A ešte aj bosou nohou hodí granát. A Fritz boli veľmi rozptýlení.
  Dievča štebotalo:
  - Som besná tigrica!
  A potom aj Anna, akoby vystrelila. A bosou nohou vystrelí veľmi šikmo granát, čím rozbije jednotky Kaisera ako sklo.
  A hovorí:
  - Psychológia víťazstva! Osudová demokracia!
  A potom Matryona spustí celú krabicu výbušnín. A ako to vyhodí do vzduchu cisárskych vojakov. A rev:
  - Za Rusko vo vesmírnych výškach!
  Na ľahkom tanku Luna-2 jazdia ďalšie dve krásne dievčatá. Dobré auto s dvoma guľometmi. Pancier nie je príliš hrubý, ale drží guľomety. Tvar je zjednodušený. Dievčatá Olga a Zhenya sa nachádzajú vo vnútri, ležia a čmárajú si o Nemcoch.
  Nie je to zlé auto - rýchlosť štyridsať kilometrov za hodinu. Výborná priepustnosť. A húsenica.
  Dievčatá plnia nemeckých vojakov olovom a spievajú;
  Ty, otec, si jasný mesiac,
  Že nežiariš rovnako
  Nie to isté, nie to isté
  Všetko, čo skrývaš za oblakmi
  Si pokrytý hrozivým mrakom!
  Ako sme mali vo Svätej Rusi.
  Vo svätom Rusku, v kamennej Moskve.
  Kremeľ bol v nádhernom meste,
  Blízko Ivana, blízko Veľkej,
  V katedrále bola v Archangeľsku,
  Ako mal správny zbor:
  Mladý lukostrelec stojí na hodinách,
  Stojím na hodinách, modlím sa k Bohu,
  Plače, keď rieka tečie
  Plače - tečú potoky sĺz,
  Bije berdysha násadou,
  Berdysh s hriadeľom na vlhkej zemi:
  "Si gój, matka Zem je vlhká,
  Rozprestierate sa na všetky strany
  Otvoríš, doska na rakvu,
  Otoč sa, zlatý damask!
  Vstávaš, vstávaš, pravoslávny cár,
  Ortodoxný cár Alexej Michajlovič!
  Pozrite sa na svoju rodinu
  Do Svätej Rusi, do Matky Moskvy,
  Moskva-matka, sirota!"
  Dievčatá si spievajú a drvia Nemcov. Prechádzajú cez mŕtvoly a zanechávajú krvavú stopu s húsenicami. Tu sú dievčatá. Aj vo vnútri nádrže sú takmer nahí, v rovnakých šortkách a bosí. Ale veľmi pekné dievčatá.
  A Nemci z ich paľby utrpia obrovské straty. Guľomety sú ťažké a rýchlo strieľajúce. A dievčatá sú veľmi šikovné. Cárska armáda bola dobre vybavená.
  Pre Rusko pracujú aj japonskí vedci. Tu je v tom čase najsilnejší bombardér Ilya Muromets na svete, ktorý letí bombardovať Nemcov. Prvé lietadlo na svete so štyrmi motormi. Osem guľometov a dve tony bômb. Tu je auto.
  A tiež v posádke dievčaťa. A takmer nahá, v jedných plavkách. Je to veľmi pekné a sexi.
  Bojovník, veliteľ bombardéra Ilya Muromets, Valentina. Veľmi krásna a zakrivená blondínka. Je potrebné, aby auto spomalilo a presným bombovým hodom zasypalo nemecký bunker.
  Kaiserovi vojaci sú silní a disciplinovaní. Strieľajú na ruské monštrum. Ale bojovníci v reakcii mlátia. Osem guľometov doslova zmieta nemeckú pechotu. Roztrhaní vojaci nemeckej armády padajú.
  Vedúc oheň, zlatovlasá Lada sa mäsožrave škerí. Dievča si dokonca vyzlieklo podprsenku, aby sa lepšie sústredilo. A trasie nahou hruďou. Proste veľká nádhera. Toľko milosti a presnosti. Lada sama je chudá, ale šľachovitá a pás je tenký ako osa.
  Galina tiež strieľa z guľometov na Nemcov. Je to tiež krásne a krivé dievča. Bosými nohami stláča spúšte. A tvár je taká pekná. Nie bojovník, ale jednoducho super dievča.
  Galina hovorí s úsmevom:
  - Na slávu otca kráľa!
  Lada, agresívna a nádherná, so zlatými vlasmi, potvrdzuje:
  - Zameťme Judáša metličkou!
  Valentina stlačí bosú nohu na pedál. Na nemecký bunker padá tonová bomba. Toto je smrteľná sila. "Ilya Muromets", zrýchľuje, aby sa jej úlomky nedotýkali. Bunker exploduje a zdvihne stĺpec dymu.
  Dievčatá jednohlasne kričia:
  - Hit! Dali Fritza!
  A výprask od rozkoše bosými nohami. Áno, sú to dievčatá, ktoré sú schopné poraziť Nemcov. Bojujú snívaním o svete, kde ľudia nikdy nebudú zabíjať ľudí. Napríklad, ak si cárska ríša Mikuláša II podmaní celý svet. Ale Rusko je jedinečná entita schopná stať sa večným impériom! Pretože dynastia Romanovcov môže vládnuť stáročia. A po cisárovi Pavlovi konečne Rusko získalo stabilitu a všetci konečne akceptovali legitimitu dynastie.
  A teraz cár Mikuláš II., ktorý porazil Japonsko, láme Nemcom chrbty.
  Jedným zo silných ťahov kráľa je verbovanie žien do armády. A ruská žena je najstrašnejšia bojovníčka na svete! Nieje to!?
  Tu sa napríklad na stíhačke Sokol ponáhľa pilotka Alice. Také krásne dievča, blondínka s červeným nádychom vo vlasoch. Štíhle dievča, takmer nahé.
  Bosý stlačí pedál a manévruje. A potom sa zastrelí. Zostrelí nemecké auto veľkokalibrovým guľometom. Zapáli ju a povie:
  - Narodil som sa pre kráľovskú službu! Dievča je celkom v pohode a s modrou krvou husári!
  A zrýchľuje rýchlosť "Sokola". Možno sú ruské lietadlá najlepšie na svete.
  A už vpredu sa objavil ťažší a pokročilejší tank vytvorený synom veľkého Mendeleeva. Stroj s dvoma rýchlopalnými kanónmi a šiestimi guľometmi. A takýto kolos zvládajú aj dievčatá.
  A prichádza ruský tank, ktorý ničí Nemcov. Navyše so silným naftovým motorom, a celkom priechodným a obratným.
  Dievčatá v nádrži spievajú;
  Naše Bohom milované Rusko,
  Veľkorysá prosperujúca pôda...
  No, monarchovia sú krajší, krajší -
  Otec cár Mikuláš!
  A tankové pásy drvia nemeckých vojakov. Doslova črevá už lezú von a z húseníc tečú potoky krvi.
  Veliteľ tanku Tatyana Krupskaya hovorí:
  - Áno, vyhráme pre Rusko!
  Mimochodom, dievča je z kniežacej rodiny, ale bojuje sama v nohavičkách. Ale taký milý. Má veľkú vnútornú silu.
  Dievča s bosou nohou stlačí pedál a povie, vycerí zuby a smeje sa.
  - Ty si najväčší cár Mikuláš!
  A bojovníci sú si istí, že na takom tanku dorazia do Berlína. A dôvera všetkých bojovníkov a bojovníkov je čoraz silnejšia.
  Natasha, zachvátená nadšením, začala skladať a spievať. Ostatné dievčatá jasali;
  Aby sväté Rusko bojovalo s naším údelom,
  Sme dievčatá s obrovským srdcom...
  Fašista sovietskej zeme chcel
  Ale s Rodom sme vždy jednotní bojovníci!
  
  Nech je naše Rusko vo večnej sláve,
  Hordy Džingischána nás nedobyjú...
  Bojujte za vlasť a nebojte sa,
  Rozdrvíme každého neverníka!
  
  Ohýbame násilných fašistov v rohu,
  Ver mi, nikto neprekoná Rusko ...
  Veď Ježiš, Najvyšší Boh je s nami,
  A nenoste Fritz nezmysly!
  
  Každý vie, že vlasť je nám daná,
  Za zúrivé víťazstvá bez poznania temnoty...
  Hrozný Satan vyceril zuby,
  Košeľa nasiaknutá krvou!
  
  Pre člena Komsomolu neexistuje slovo zbabelec,
  Pre dievčatá nie sú prekážky významné ...
  Biely Boh nám pomôže Ježiš,
  Nesmrteľnosť bude najvyššou odmenou!
  
  Pri Moskve sme bojovali veľmi statočne,
  Aj keď Nemci používajú neuveriteľnú silu ...
  Bojovali polonahí naboso
  A verím, že víťazstvo nás určite čaká!
  
  Veľkosť ruských bojovníkov žije,
  A nikdy sa nevzdá nacistom ...
  Fritza pustíme zúrivo do spotreby,
  Čo nevzišlo veľmi špinavé usadeniny!
  
  Áno, Hitler, si prefíkaný a prefíkaný,
  Dokáže dokonca ovládnuť polovicu sveta...
  Ale Stalin je tiež statočný orol,
  Nerobte zo seba idol!
  Žiadni členovia Komsomolu, ktorí nevedia ustúpiť,
  Nebojí sa ani mrazu ...
  A Fritz sa čoskoro zmení na hru,
  Veď Rusi vždy vedeli bojovať!
  
  Rusko je vlasť lásky,
  A bude darom komunizmu...
  Netreba stavať hodnotenie na krvi
  S úškrnom nehanebného revanšizmu!
  
  Áno, Fuhrer nás chce chytiť pod krkom,
  A nakloniť Rusko cez celé lešenie...
  Ale zúrivo bojujeme o päť
  Stalin je predsa s nami s plášťom a klobúkom!
  
  Je to veľký bojovník, každý vie
  A členovia Komsomolu budú vždy bosí...
  A posunieme Hitlera v brade,
  Naše vrkoče horia jasným teplom!
  
  Bojovníci sú náš osud,
  Rozdrvíme obrovského Pantera...
  Hoci Adolf vytvoril zlý chaos,
  Naznačíme mu normu a mieru!
  
  Niet inteligentnejšieho a silnejšieho Stalina,
  Je vodcom krajiny veľkého obra...
  A porazil si Fritza silnejšie, dievča
  Koniec koncov, v bitkách sme vždy jednotní!
  
  Pre úspechy staviame celú sériu,
  Mieriť ku hviezdam ako vták s rýchlymi krídlami...
  A bude hlasný výsledok,
  Takéto dievčatá, hrdé orly!
  Ruské jednotky dosiahli Odru. Cárska armáda Mikuláša II. už má za sebou mnoho víťazstiev. Boli dobyté mnohé mestá Rakúsko-Uhorska, bitky sa viedli o Budapešť. Kde inde sa Maďari vzpierali. Pali Przemysl, Ľvov, Krakov, Bratislava a množstvo ďalších osád.
  Nemci utrpeli veľké straty a ustúpili. Rakúšania sa vzdali celých plukov a dokonca aj divízií. A so vztýčenými vlajkami pod orchestrami. Vojna pokračovala ako v rozprávke - príjemne s malým krviprelievaním a na cudzích územiach.
  Aj keď zvyčajne malo Rusko počas výbojov také šťastie len zriedka. A takmer všetky vojny a víťazstvá dostali Rusi s veľkým krviprelievaním.
  Možno bol Oleg nazývaný prorockým, pretože dokázal prinútiť Byzanciu, aby sa vzdala bez krvi?!
  V každom prípade si rolu Najväčšieho nárokoval Mikuláš II.
  Dievčatá vyšli do Odry. Jeseň už prišla. Zlaté koberce z listov.
  Bojovníci dupali po kobercoch. A ponoril sa do vody.
  Veronica, čľapkajúca sa v rieke, sa opýtala Victorie:
  - Myslíte si, že cár po vojne dá pôdu sedliakom?
  Veliace dievča pokrútilo hlavou.
  Prečo roľníci potrebujú pôdu?
  Veronika sa zachichotala a poznamenala:
  Áno, sami to nezvládnu. Ale sú tu silní obchodní manažéri, ktorí by mohli ťahať.
  Victoria tvrdo odpovedala:
  - Tu predajú pozemok na úver. Možno to tak bude lepšie.
  Juliana sa prevrátila vo vode a poznamenala:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou je pre vlastníkov pôdy lepšie mať pôdu. Môžu prevádzkovať veľké farmy a používať traktory. Súkromná, veľkovýroba je najefektívnejšia!
  Veronika neochotne súhlasila:
  - Možno. To však vytvára pridanú hodnotu!
  Juliana sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale účinnosť je skvelá!
  Victoria, ktorá mala hodnosť plukovníka, s úsmevom poznamenala:
  - Stimuluje rozvoj. A aký zmysel má dať pôdu sedliakovi, ba dokonca aj pijanovi. Je to statkár, ktorý kŕmi polovicu sveta ruským chlebom! Naša krajina je veľmi bohatá!
  Veronika s tým súhlasila:
  - Áno, Rusko je bohaté a život sa zlepšuje! Napríklad môj brat pracuje vo fabrike Putilov ako majster. A má plat tristo rubľov, nepočítajúc bonusy.
  Viktória sa prevrátila a na obdiv pleskla bosou nohou o vodu a zahryzla sa:
  - To sa hovorí! Rusko vstáva! A čoskoro to bude ešte silnejšie!
  Dievčatá plávali v Odre a nezáväzne sa rozprávali. Anna sa pýtala dievčat:
  Čo nás podľa vás čaká po smrti?
  Juliana sa usmiala a odpovedala:
  - Ateisti hovoria - neexistencia. A náboženstvo učí - duša pôjde k Bohu a on sa rozhodne, kam pôjde do neba alebo do pekla.
  Veronika sa spýtala Juliany:
  - Myslíte si, že existuje Boh?
  Dievča plesklo do vody bosou nohou, zdvihlo vlnu a odpovedalo:
  - Úprimne, neviem. Existujú argumenty za aj proti Bohu. - Dievča opäť špliechalo a zbadalo. - Samozrejme, na túto otázku neexistuje žiadna odpoveď, ale môžete priniesť rôzne argumenty.
  Victoria súhlasila s týmto:
  - Určite veľmi odlišné. A je o čom hovoriť. Osobne si myslím, že keď vyhráme, tak Boh, samozrejme, existuje! Ale boli časy, keď sme sa ocitli pod mongolskými Tatármi. A potom otázka - kde bol Najvyšší Boh?
  Juliana s nevinným úsmevom poznamenala:
  - Ale existuje niečo oveľa horšie ako mongolsko-tatárske jarmo!
  Victoria bola prekvapená
  - Čo je horšie ako mongolsko-tatárske jarmo?
  Juliana skutočne povedala:
  - Staroba! Čo môže byť horšie ako staroba!?
  Victoria súhlasila:
  - Áno, bude to naozaj zlé!
  Dievčatá mlčali. Bolo pre nich trochu trápne o tom hovoriť. Dievčatá to zobrali a vyskočili zo studenej vody. Rozbehli sa k sebe, blýskajúc sa obnaženými pätami.
  Marusya bežala s nimi a s úškrnom sa spýtala:
  - Ale pýtam sa, prečo potrebujeme starobu? Treba povedať, že neľudské!
  Victoria s tým ochotne súhlasila:
  - Naozaj neľudské! Najlepšie je byť navždy mladý a zdravý!
  Dievčatá boli veselé a zábavné, točili sa v kotrmelcoch.
  Veronika s úsmevom a s úsmevom navrhla:
  - Áno, naša armáda sú silné dievčatá! A budeme v skvelej forme!
  A dievča žmurklo na svojich priateľov. Všetci vybuchli od smiechu, harpyje.
  Juliana navrhla:
  - Nájdime živú vodu a staňme sa skutočne nesmrteľnými! Bude to veľmi cool!
  Dievčatá sa uškrnuli a žmurkli na seba.
  Victoria potom navrhla, odhalila zuby a všimla si:
  - Áno, bolo by pekné nájsť spôsob, ako nestarnúť. Aké by to bolo dobré a krásne!
  Dievča si predstavovalo svet s niekoľkými kráskami a mladými mužmi. Možno ešte lepšie bez fúzov, aby boli tváričky krajšie a roztomilejšie.
  Veronika s povzdychom odpovedala:
  - Áno, toto je tá najúžasnejšia vec, aká môže na svete byť! Chceme večnú mladosť a svetlo.
  A dievča sa zasmialo a odhalilo perleťové zuby.
  Victoria vyskočila a navrhla:
  Naozaj skončime so starobou! Toto je všeobecne neprijateľné! Ľudské telá by nemali starnúť!
  Veronica s úsmevom a skákaním spievala:
  - Pán plukovník, než zostarnúť! Nie je lepšie zomrieť za Rusko! Kvôli odvahe a cti - nežartujem! Odpovedal - že som červený? Nechcem!
  Dievčatá sa rozosmiali ešte hlasnejšie. Je to veľmi krásne.
  Juliana so smiechom navrhla:
  - A poďme omladiť všetky staré ženy! Aby všetko svietilo ako slnko!
  Victoria súhlasila a vyskočila vyššie:
  - Za vlasť a Mikuláša Veľkého!
  Anna, táto ryšavá bojovníčka, prehovorila:
  - Ale napriek tomu mníšky napriek modlitbám nemladnú. Hoci majú svätého ducha. Takže začnete premýšľať, kde je Božia spravodlivosť?
  Victoria sa zhlboka nadýchla a odpovedala:
  - Na celej zemi stojí ston... Kde si majiteľ, kde?
  Veronica spievala zúrivo:
  Je veľa skvelých ľudí
  Koho skutky žijú stáročia ....
  Existuje veľa vtákov s jasnou tvárou,
  Čomu sa hovorí nesmrteľní!
  
  A hrdinovia v eposoch,
  Okamžite porazili hordu ...
  Rusko zrodí veľkú moc,
  Basurman v boji sa roztrhne!
  
  Ale jeden dvojhlavý orol,
  Cár vládne, slávny Nikolaj...
  Žiari pod nebom,
  Modlite sa za neho, choďte do toho!
  
  Cisár celého Ruska
  Čo pozdvihlo druh krajiny...
  Skutočné poslanie
  Za pokrok a antiku!
  
  Porazil Japoncov v bitkách
  Nemci boli okamžite porazení ...
  Hlas dievčat je zvučný,
  Nikolay, náš Pane!
  
  A náš kráľ sa v boji nepoddá,
  Pri stavbe veľkého obra...
  Tvrdo poráža protivníkov,
  A ukázalo sa, že ide o zúrivé vyrovnanie!
  Krásnu pieseň zachytili dievčatá svorne. Sú to takí úžasní speváci s plným telom. Majú takú krásnu pesničku.
  Áno, úžasné dievčatá.
  
  NOVÁ VOĽBA STEPANA RAZINA
  Stenka Razin dostala od cára čestné regálie a štítok kraľovať na Done. A namiesto zbytočnej občianskej vojny, proti legitímnemu kráľovi, podnikol ťaženie proti Azovu a vďaka zručnosti a trikom sa mu podarilo dobyť toto mesto.
  Útok na Azov je jedným z najslávnejších činov Stepana Timofeeviča. Ďalej kozáci niekoľkokrát odrazili pokusy o útok Turkov. Nakoniec Osmani uznali Azov.
  Potom Stepen Timofeevich začal veľkú vojnu proti Iránu. A počínal si veľmi obratne. Na jeho strane bolo veľa obyčajných Peržanov a Azerbajdžancov. A vojna pokračovala pre cárske Rusko podľa priaznivého scenára. Stenka Razin išla do Indického oceánu a dostala sa do Indie. Potom bojoval v Strednej Ázii. Cár Alexej Michajlovič žil dlhšie. Napriek tomu občianska vojna v reálnej histórii skrátila život vládcu. Peter Veľký nastúpil na trón v zrelšom veku a Rusko sa dokázalo vyhnúť nepokojom Streltsyovcov a mnohým ďalším kolíziám. A Stenka Razin dokončila dobytie Strednej Ázie a časti Indie ... Vrátane rieky Indus ...
  Rusko získalo kolosálne územie. Okrem toho sa jeho populácia zvýšila...
  Peter Veľký začal vojnu so Švédmi. Od samého začiatku to išlo úspešnejšie, keďže ruská armáda bola silnejšia a početnejšia ako v skutočnej histórii. Podarilo sa mu dobyť Narvu a poraziť švédskeho kráľa Karola Dvanásteho. A okamžite sa zmocniť Baltu ... Stenka Razin nemala čas bojovať v osemnástom storočí. A do dejín sa zapísal ako najväčší veliteľ sedemnástky.
  Peter Veľký po víťazstve nad Švédmi dobyl aj Commonwealth. A stal sa poľským cárom... Zároveň postavil Petrohrad. Peter Veľký žil dlhšie. Alexej Michajlovič žil viac ako štyridsaťšesť rokov a zomrel v roku 1676. A dlhšie - šesťdesiatšesť rokov. A zomrel v roku 1696. Peter mal už dvadsaťtri rokov a nestihol si osvojiť zlozvyk fajčiť a piť víno a pivo vo vedrách. A prvý ruský cisár žil dlhšie.
  A jeho nástupcom sa v roku 1742 stal jeho vnuk Peter II. Mal dvadsaťšesť rokov a nepil ani nefajčil. Peter Veľký za života svojho otca dostal prísnejšiu výchovu, nechal fajčenie tabaku zakázané a obmedzil sa aj predaj alkoholu.
  A Peter Druhý nepil... Jeho dedovi Petrovi Veľkému sa podarilo nielen anektovať Poľsko, ale dokončil aj dobytie Indie a porazil mandžuskú Čínu. Do svojho zloženia zahrnul časť impéria. Petrovi Veľkému sa podarilo dobyť časť Turecka, keď získal Krym, významnú časť severu pobrežia Čierneho mora.
  Potom prišli nové vojny. Peter Druhý, ktorý dokončil porážku oslabeného Turecka a dokonca dobyl jeho územia v Egypte, a ruské jednotky dosiahli Maroko. A tiež bol zajatý Petrom Druhým a Stredným východom. Potom bola vojna na Západe s Pruskom. Frederick II bol porazený a Rusko zahŕňalo Východné Prusko aj krajiny pozdĺž Odry. A čoskoro Prusko úplne zmizlo. Bola rozdelená. A v roku 1780 zomrel Peter II. A nový cár Peter Tretí pokračuje vo vojne na Východe... Napokon si podmaní oslabenú Čínu a Kóreu. A potom do Indočíny.
  Ale potom je vo Francúzsku revolúcia. Rusko to ignoruje... Ale teraz sa k moci dostáva Napoleon Prvý. Vyhlasuje sa za cisára a začína vojny. Peter Tretí zomrel v roku 1810 a jeho nástupcom sa stal Peter Štvrtý.
  Tento kráľ v roku 1812 vstupuje do vojny s Napoleonom Bonaparte. A v priebehu niekoľkých rokov si podmaní Francúzsko aj celú Európu, ktorú sa Napoleonovi podarilo dobyť .... Peter Štvrtý sa pohybuje aj v Afrike a Amerike. Jeho jednotky vykonávajú dobytie za dobytím. Ale Británia je stále nedobytná... V roku 1830 Peter Štvrtý umiera a jeho syn Alexander Prvý sa stáva novým cárom. Nový kráľ dokončil ovládnutie Afriky a vyhral vojnu o Spojené štáty. V Latinskej Amerike boli ruské vojny o legálne kolónie. Rusi pristáli aj v Austrálii. V roku 1864 Rusko dobylo celú Ameriku až po Panamu. Alexander I zomrel v roku 1867 a jeho nástupcom sa stal jeho syn Alexander II. A v roku 1871 konečne nasledovalo pristátie v Británii. A zajatie hlavného nepriateľa Ruska je dokončené. A do konca devätnásteho storočia bolo dobytie planéty Zem konečne dokončené ...
  A skončila sa história najväčšej misie za účelom jednoty ľudstva.
  Slávne víťazstvo ... A v roku 1901 muž prvýkrát obletel zemeguľu. A v roku 1909 ľudia navštívili Mesiac. A v roku 1925 astronauti pristáli na Marse. A potom do desiatich rokov a na všetkých ostatných planétach Zeme.
  A bolo veľmi zaujímavé to urobiť. A ruské impérium začalo stavať hviezdne lode na expanziu vesmíru. A v roku 1980 sa uskutočnil prvý let do Alpha Centauri s letom okolo tejto hviezdy a návratom. A v roku 1991 sa začal let k jednej z planét okolo hviezdy Sirius. A naraz letelo sedem hviezdnych lodí.
  Let trvá ešte dosť dlho. Posádky preto brali dorastencov. A aby sa nenudili, zaviedli stav umelého spánku. Navyše spíte a snívate a v tomto momente sa vaše telo hýbe. Sú to ešte štrnásťroční tínedžeri, no v tomto stave rastú desaťkrát pomalšie a, samozrejme, aj starnutie v dôsledku spomalenia fyziologických procesov dvanásťkrát pomalšie.
  Chlapci a dievčatá sa stále hrajú na niečo zaujímavé a letia na planétu hviezdy Sirius, aby pristáli, kým potrebujú tridsať rokov. A na tejto planéte pristanú až v roku 2021.
  A sú tu veľmi zaujímavé hry ... Deti sa hrajú predovšetkým, samozrejme, vojnu a medzi nimi sú kozmonauti Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova v báječnej matrici umelého spánku, keď sa dá ľahko reprodukovať akákoľvek ilúzia, a predovšetkým, historická stratégia a strieľačka v jednej osobe.
  A tu sú Poliaci v útoku. Kráľ osobne velí armáde. A potom sa zhromaždilo stotisíc bojovníkov, na pomery sedemnásteho storočia obrovská armáda.
  Oleg Rybachenko strieľa z luku. Prerazí poľského dôstojníka, okamžite natiahne luk a vystrelí. Vedie oheň a Margarita Korshunova. Tiež strieľa veľmi presne. A čo je najdôležitejšie, nesmrteľné deti strieľajú veľmi rýchlo a nedávajú nepriateľovi šancu prežiť útok.
  Oleg Rybachenko, posielajúci šíp, spieva po šípe:
  Budeme statočne bojovať za Rusko,
  Ruský rytier, nemôže sa báť!
  Chlapec je skutočne chrt. A vybral si pre seba špeciálny luk, takáto tetiva je málokedy taká, akú bude dospelý hrdina ťahať oboma rukami. A deti hravo strieľajú a samozrejme zasahujú Poliakov už na dve míle. A veľmi bolia. Žoldnierov, najmä Nemcov, je však oveľa viac ako Poliakov.
  Oleg Rybachenko, strieľajúci na nepriateľov, si spomenul na históriu. Ako dobre sa táto vojna začala pre Rusko. A v prvom rade vďaka Bogdanovi Khmelnitskému. Rusi porazili Poliakov a dosiahli starú hranicu Kyjevskej Rusi. Teraz sú však sily Ruska rozptýlené a je mimoriadne dôležité udržať Bielorusko s malým počtom vojakov.
  A tam si poradia so vzbúrenými hajtmanmi a obrátia sa na Varšavu. Alebo skoncujte so Švédmi. Ktoré sú silné.
  Oleg Rybachenko strieľa... Poliaci sa už rozbehli k múru a stavajú rebríky. Musíte ich rozsekať mečmi. Margaret s ním.
  Oleg kričí:
  - Zvládnem to aj sám! A bež tam, kde je to ťažšie!
  Útok Poliakov je tvrdý. Mesto je síce dobre opevnené a miestni Bielorusi bojujú spolu s Rusmi.
  Hlavná vec je, že nepriateľ je početnejší, proti milícii s kosami a rohmi. Ale potom tie vysoké múry a hrdinstvo ľudí.
  Oleg Rybačenko riadi mlyn s mečmi, sťajúc päť Poliakov a hovorí:
  - Za naše víťazstvo!
  A chlapec hádže ihly holými prstami. Tucet Poliakov to teda zobralo a zomrelo.
  Terminátor pokračuje v strihaní Poliakov a spieva:
  - Sláva myšlienkam veľkého Ruska,
  Zvíťazíme tým, že budeme hrať celý svet...
  Hviezdy ako perly pokropili obal,
  Svarog bude môj idol!
  Bojovné dieťa a veľmi bojovné. A ak sekne, tak to sekne zúfalou silou.
  Margarita je tiež skvelé dievča. Dostala nesmrteľnosť a teraz ju napĺňa. A holými prstami detských nôh hádže veľmi smrtiace ihly. A zabíja protivníkov na smrť.
  A tak veľa chlapcov a dievčat nepriateľov položilo. Toto robia supermani.
  Oleg Rybačenko podreže Poliakov a urobí z nich krvavú kašu. A nakrájame mäsový šalát.
  Zároveň chlapec spieva:
  - Sláva Rusku navždy a navždy,
  Bojujme za našu krajinu...
  A nepotrebujeme hlúpe zbytočné slová,
  Nie sme hlúpi - spadli a vyžmýkali!
  Margarita Korshunova na inom mieste rúbe Poliakov, spieva kričiac a vyceňuje zuby:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrti na bojisku sa nebojíme...
  Budeme bojovať za Svätú vlasť,
  A viem, že určite vyhrám!
  Nesmrteľné deti bojujú tak, že ich nikto nemôže zastaviť ani rozdrviť.
  Deti videli spiaci tábor, vyhasnuté alebo stále horiace ohne, veľa koní pod strážou.
  Oleg Rybačenko hodil ihlu holou detskou nohou, prerazil strážcovi hlavu a zaškrípal:
  - Sláva komunizmu a cárizmu!
  Margarita tiež hodila smrtiacu ihlu, prebodla nepriateľa a zaštebotala:
  - Sláva veľkosti éry!
  Nesmrteľné deti sa pohybovali pri obchádzaní nepriateľov v tábore. V prvom rade treba naplniť kráľa a dvoch hetmanov a potom to už pôjde ľahšie.
  Bosé nohy detí ticho prešľapujú cez súperov. Tu je Veľký kráľovský stan. Hetman je blízko. A chlapec a dievča poďme sťať žoldnierov a Poliakov. Brali to tak pevne a s takým divokým šialenstvom, ako keby boli skutočne nabití víťazstvom.
  Chlapec a dievča sekli oboma magickými mečmi, ktoré prerezali kov ako pijavý papier a predĺžili sa o desiatky metrov. A pôsobili mimoriadne aktívne, akoby si vlasy odstrihávali žiletkou.
  Margarita bosou nohou hodila tucet tenkých ihiel, položila svojich protivníkov a štebotala:
  - A vlajka bude svietiť nad vesmírom ...
  Oleg Rybachenko, ktorý pretínal Poliakov, agresívne dodal:
  - Vo vesmíre nie je krajšia svätá krajina!
  Margarita opäť hodila tucet tenkých ihiel bosou nohou, udierala svojich protivníkov na smrť a zaškrípala:
  - A ak to bude potrebné, znova zomrieme!
  Terminátor Oleg Rybachenko, ktorý strihal nepriateľov, poznamenal:
  - On vzkriesi v Rodnoverye, naša viera!
  A bojovali s Poliakmi a osobnými strážcami kráľa. Terminátor chlapec bol veľmi efektívny. A potom chlapec hodil pilinový granát bosou nohou a zareval:
  - Sláva vlasti!
  A roztrhal veľa Poliakov a samotného poľského kráľa!
  Hejtmana prerezala na polovicu Margarita Korshunova. Dievča štebotalo a vyceňovalo zuby:
  -Budem absolútnym majstrom sveta!
  Deti skutočne prejavujú najvyššie zručnosti v boji. Takýto boj sa odohral.
  Oleg Rybačenko kričí z plných pľúc po poľsky:
  - Nemci zabili kráľa! Porazte Fritza!
  Margarita už kričí po nemecky:
  - Poliaci na nás zaútočili, porazte Poliakov!
  A temperamentné dievča tiež túži bojovať. A seká Poliakov. A medzitým sa začala šarvátka. Nemci, Poliaci a ďalší žoldnieri sa navzájom sekali a strieľali. Tu Margarita s bosou detskou nohou hodila bombu a roztrhala nemeckého vojvodu. Tým sa situácia vyhrotila. A bitka pokračovala čoraz agresívnejšie.
  Prešiel vzájomný masaker a vyhladzovanie. Zabili sa navzájom, bez akýchkoľvek pochybností a ľútosti. Bojovníci zomierali po tisícoch.
  Oleg Rybachenko a Margarita Magnitnaya pracovali s mečmi, akoby mávali ako fanúšikovia. A prerezať nepriateľov Ruska vo veľkom množstve.
  Margarita hodila ihly bosou nohou, udrela Poliakov a s úsmevom vyhlásila:
  - Mám super dievča!
  Oleg Rybachenko tiež hádzal ihly holými prstami detských nôh, udrel svojich protivníkov a zaškrípal:
  - No predsa od skrutky!
  A deti opäť začali trhať poľské jednotky a žoldnierov tak, že doslova vykrvácali. A mladí bojovníci predviedli najvyššiu akrobaciu a bojové schopnosti. Sú naozaj skvelé.
  Oleg Rybachenko, ktorý porážal nepriateľov Ruska, spieval:
  - A idú na more, skvelí chlapi!
  Margarita opäť hodila ihly bosou nohou a zaškrípala:
  - Morský živel! Morský živel!
  Bojovníčka, ako inak, najvyššej triedy, je to bojovníčka. A nezastavujte ju, nevyhrajte.
  Oleg sekne poľskú armádu a zrazu zapíska. A tisíce vrán omdleli a udierali do lebiek Poliakov a žoldnierov.
  Margarita to tiež vzala a zapískala a tiež zvrhla vrany na nepriateľov. Dostali infarkt a padali ako kone zrazené na smrť.
  Dievča zavrčalo:
  - Sláva našej vlasti, Rusku!
  A opäť jej bosé nohy hodili smrtiaci uhoľný granát. A ako to vybuchne a rozbije veľa protivníkov.
  Margarita spievala a vyceňovala zuby:
  - Sláva statočnej vlasti,
  Žime v komunizme!
  A dievča rozbehlo veterný mlyn svojimi mečmi, prerezalo množstvo protivníkov a zaškrípalo v hrdle:
  - Zdravas svätý komunizmus!
  A jej obnažená päta zasiahla čelo nemeckého vojvodu a zlomila protivníkovi lebku.
  Marguerite kukla:
  - Na slávu vlasti, slobodné po stáročia!
  A dievča to zas vezme a zapíska si z plných pľúc... A na Poliakov padnú celé zástupy vrán.
  A doslova prepichnú.
  Oleg Rybačenko súhlasne prikývol a sekal Poliakov svojimi mečmi ako mlyn:
  - Som veľký majster sveta!
  A potom holé prsty chlapca opäť hodili granátom uhlia a roztrhali protivníkov.
  Chlapec bol skutočne veľmi temperamentný a chladný. A zabil nepriateľov Ruska bez akéhokoľvek zľutovania.
  Margarita, ktorá rozdrvila nepriateľov, zaškrípala:
  - Šmýkalo sa, šmýkalo sa niekde, šmýkalo sa mi!
  A teraz dievča s holými prstami hodí dar smrti smrtiacou silou.
  A roztrhať sto Poliakov. A reve z plných pľúc:
  - Za sväté Rusko!
  A holá detská päta sa poddá prítomnosti skazy.
  Oleg Rybachenko pokračoval v boji, spieval:
  - Sláva myšlienkam komunizmu! Pre život a slobodu!
  A s holým opätkom chlapec podľahol daru záhuby...
  V tej chvíli ruskí vojaci podnikli výpad z Brestu. A zaútočili na už bezkrvnú a zdrogovanú armádu Poliakov. Tí, ktorí nedokázali odolať drvivému úderu, ruskí vojaci utiekli.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bežia do ruskej armády. Ich obnažené päty, ako sa mihajú.
  Margarita s úsmevom poznamenala:
  - Vy a ja sme večné deti... Je to také romantické!
  Oleg súhlasil s týmto:
  - Áno, veľmi romantické. Naozaj, ako chlapec som v sebe okamžite pocítil nával energie a veselosti. Mladé telo a dokonca aj superman. A máte pocit, že nemáte žiadne starosti a žiadne problémy!
  Margarita vyskočila vyššie, holým opätkom zrazila hrbolček a poznamenala:
  - To nie je problém!
  Oleg poznamenal a bežal ďalej:
  - To je dobré, keď si chlapec telom. Môžete vychrliť akýkoľvek vtip, akúkoľvek vulgárnosť, absolútne akúkoľvek hlúposť a všetci sa budú len smiať. A nikto si nebude myslieť, že ste hlupák.
  Margarita sa zachichotala a poznamenala:
  - Možno... Hoci byť večným dievčaťom je otravné. Pre chlapca je to jednoduchšie, ale pre mňa nie!
  Oleg sa zachichotal a poznamenal:
  - No nič, sme nesmrteľní. Skôr či neskôr sa dožijeme budúcnosti a naučíme sa, ako tam zmeniť svoje telo!
  Margarita s tým súhlasila:
  - Poďme sa učiť. A muž sa môže stať ženou a žena sa môže stať mužom!
  Oleg potvrdil:
  - A nebudú žiadne problémy so sexuálnymi menšinami!
  Nesmrteľné deti cestou narazili na švédsky oddiel. Chlapec a dievča ich rozsekali bez veľkého obradu. Bolo to mimoriadne ľahké.
  A bežali ďalej.
  Nesmrteľné deti sa ponáhľajú a blýskajú holými okrúhlymi podpätkami. A opäť sa rozprávajú.
  Terminator Boy hovorí:
  - Tu vo filme "Highlander" bola tiež epizóda so získaním nesmrteľnosti. A určite je skvelé žiť päťsto rokov. Niektorí žili dlhšie...
  Margarita Magnitnaya so smiechom poznamenala:
  - A ako to preťažuje psychiku? Spomienka na mnoho storočí!
  Oleg Rybachenko sa zachichotal a poznamenal:
  - Preťaženie... Naozaj kapitálne! Ale ak ste v detskom tele, tak všetko vnímate oveľa ľahšie!
  Margarita so smiechom poznamenala:
  - Tu zabijete toľko ľudí a vnímate to, ako keby to bola počítačová hra. Necítite žiadnu bolesť, žiadny šok, žiadnu hanbu!
  Oleg sa zachichotal a poznamenal, zachichotal sa:
  - Áno, naozaj, moje holé, detské nohy plieskajú o kaluže krvi, a to je dobré a zábavné!
  
  OPÄŤ MIDWAY VŠETKO MENÍ
  Víťazstvo Japonska v bitke pri Midway viedlo ku konečnému prevzatiu iniciatívy Krajinou vychádzajúceho slnka. Samurajom sa podarilo dobyť Havajské súostrovie a porazili Spojené štáty na mori. A napadli Indiu.
  Aby si Británia udržala svoju najväčšiu kolóniu, presunula časť jednotiek z Egypta.
  Kvôli čomu sa operácia Torch neuskutočnila. A Rommel unikol porážke. Ale na druhej strane, nacisti mali ešte katastrofu pri Stalingrade. A kolaps frontu v zime štyridsaťdva - štyridsaťtri rokov. No na druhej strane Mainsteinov protiútok vyhral na sile. Keďže Hitler do Afriky neposlal posily, nacistickej protiofenzívy sa zúčastnilo niekoľko ďalších divízií. A hlavne v letectve bol priaznivejší pomer. Navyše, Spojené štáty skutočne obmedzili bombardovanie Tretej ríše. A v Maroku nebolo žiadne pristátie.
  Nacisti, ktorí mali viac síl, vrátane najnovších tankov: "Tiger" a "Panther", rozdrvili bok sovietskych vojsk. A dokázali obkľúčiť a vziať nielen Charkov a Belgorod, ale aj Kursk. Porážka Červenej armády bola silnejšia a straty boli oveľa väčšie. A úspechy nacistov vďaka divíziám, ktoré nepreniesli do Afriky, aby neslávne zahynuli na Sahare, boli vyššie. A tridsať úplne nových tankov Tiger dokázalo pridať údernú silu a neuviazli v piesku. Okrem toho bol celkový počet nemeckých tankov veľký, pretože Nemci nielenže nepreviezli vybavenie do Afriky, ale vyrobili aj výrazne viac vozidiel.
  Pretože intenzita bombardovania tovární Tretej ríše klesla. Silnejší Američania prakticky nebombardovali a samotní Briti sa nedokázali vyrovnať so spôsobením výrazných škôd.
  Odklon časti britských síl do Indie mal ďalšie dôsledky. Pilot a superes Hans Marcel nezomrel pri nehode, ale zúčastnil sa bojov na východnom fronte. Jeho vystúpenie bolo pre sovietskych pilotov skutočným šokom. Hans Marcel sa stal známym ako čierny diabol. A bol to úžasný letecký ostreľovač.
  Jeho vystúpenie na východe spôsobilo šok. Do konca septembra 1942 Hans Marcel prekročil stopäťdesiat zostrelených lietadiel. A do nového roka dosiahol dvestopäťdesiat lietadiel. Za čo dostal Rád nemeckého orla s diamantmi. Čo sa zvyčajne podávalo len štátnikom.
  Za tristo lietadiel bol Hans Marcel znovu ocenený Rytierskym krížom Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A bolo to v pohode...
  Za štyristo lietadiel dostal Hans Marcel ako prvý Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A za päťstovku bol vyznamenaný Veľkým krížom Železného kríža, vyznamenaním, ktoré mal iba Hermann Goering.
  Marseille famózne zabodovalo na východnom fronte. A doslova lovil a ponáhľal sa na sovietske lietadlá ...
  Potom však prišlo jarné topenie a boje doslova zamrzli.
  Nastala prevádzková pauza. V Tretej ríši ešte vo februári vyhlásili totálnu mobilizáciu a nahromadili sily. V ZSSR tiež nahromadili silu ...
  Teoreticky by v lete mali postúpiť Nemci, ale kam? Nechcel som znova stúpať pri Stalingrade.
  Moskovský smer je príliš opevnený. Kamkoľvek ideš, všade je zle. A Fuhrer sa rozhodol zaútočiť na... Egypt. A dostať Britániu z vojny. USA už nie sú vo vojne. Výpočet bol založený na získaní zdrojov čierneho kontinentu a Blízkeho východu. A to by mohlo urobiť Tretiu ríšu neporaziteľnou!
  Nemecké jednotky zasiahli prvý úder Malte. Bolo to použitie veľkej masy lietadiel a potom pristátie s víťazným úspechom. Prvýkrát v bitkách bol použitý bombardér Yu-288 a stíhačka ME-309. A to je obrovský dopad, skutočne smrtiaci.
  A skutočne, Malta bola dobytá a je oveľa jednoduchšie presunúť jednotky do Afriky. A potom v Španielsku Hitler vyvíjal tlak na Franca. A napriek tomu súhlasil s tým, že pustí vojakov do Gibraltáru. A citadela bola dobytá búrkou. A tento útok bol úžasne úspešný. Potom sa do Maroka začali presúvať veľké sily nacistov, ktorí sa zmocnili čierneho kontinentu.
  A v auguste sa začala veľká ofenzíva nacistov v Egypte. Bojov sa zúčastnili "tigre" a "panter" a "levy" a "Ferdinandi". A tiež tank "Lev". Toto auto sa však neospravedlnilo. Ukázalo sa však, že "tigre" boli pre Britov skutočným šokom. Nacisti prelomili obranu a porazili Britov. Bola dobytá aj Alexandria a nacisti dosiahli Suezský prieplav. A to sú veľké výhry.
  Potom nacistické hordy vtrhli na Blízky východ. Podporili ich mocným úderom aj Turci. A nacistom sa podarilo dobyť Irak, Kuvajt a Saudskú Arábiu. Dostali sa do Iránu, ale tam sa k nim presunuli jednotky ZSSR.
  Stalin čakal dlho... Ale 1. septembra 1943 začala ofenzíva na južnom krídle. Boje boli mimoriadne prudké. Nemci ale boli pripravení a spoliehali sa na obranu do hĺbky. Zároveň zúfalo bojovali a napríklad Panther sa ukázal ako veľmi efektívny stroj v obrane. Jeho slabina: časté poruchy a relatívne tenké bočné pancierovanie nie sú v obrannom boji také výrazné. Rovnako ako zlá kvalita chodu "Ferdinand". A "Tiger" sa ukázal v ofenzíve aj v obrane - univerzálny stroj.
  Ani najnovší ME-309 nebol zlý a jeho rýchlosť a výzbroj boli na tom najlepšie. Síce o niečo horšie s manévrovateľnosťou, no pri správnej taktike boja to nie je až také podstatné. Nemci mali tiež veľa protilietadlových zbraní. A dobre organizovaná obrana s relatívne plochou prednou líniou.
  Boje sa vliekli až do neskorej jesene a Červená armáda dokázala postúpiť len desať až pätnásť kilometrov. A utrpel ťažké straty.
  Neúspechom skončil aj pokus sovietskych vojsk o postup v strede. Nemci držali pevnú obranu a dôkladne sa opevnili. Navyše, druhá a tretia línia obrany boli ešte silnejšie ako prvá. Čo trochu oslabilo vplyv sovietskeho delostrelectva.
  Do zimy Nemci ovládli polovicu Afriky a Blízky východ. Ale najvýznamnejší je japonský útok na Ďalekom východe. A rozptýlenie významných síl Červenej armády. A došlo k rozdrveniu sovietskych vojsk. Významné sily Tretej ríše boli skôr odklonené.
  V zime sa Červená armáda pokúšala opäť postúpiť v strede a na juhu, ako aj pri Leningrade. Japonský front však Nemcom uľahčil obranu. Samuraj napriek mrazu zúrivo stúpal vpred a odvádzal značné sily.
  A nacisti dokončili dobytie Afriky na jar a v zime a mali po ruke kolosálne zdroje. V máji padol aj Irán a v júni Nemci obsadili polovicu Indie neokupovanej Japoncami a spojili sa s nimi.
  Nacisti bojovali proti "Pantherovi" -2 s 88 mm kanónmi a vážiacimi päťdesiattri ton s motorom s výkonom 900 koní a "Tiger" -2 s motorom s výkonom tisíc koní. Tieto autá sa ukázali ako s prijateľnými jazdnými vlastnosťami.
  Takmer úplná absencia bombardovania umožnila skôr začať pracovať na výkonnejších motoroch a dokončiť ich. Hoci "Panther" -2 a "Tiger" -2 stále neboli dostatočne dokonalé, s bojovou úlohou sa vyrovnali. Sovietske T-34-85 a IS-2 sa ukázali byť slabšie ... A nedokázali prevziať iniciatívu.
  V lete sa Červená armáda pokúšala postúpiť v strede, no padla do pasce a bola úplne porazená. Vo vzduchu mali nacisti už v sérii ME-262 a TA-152 a ďalšie výkonné typy zbraní. Iniciatívu plne vlastnili. Nemci, ktorí prekonali ZSSR vo výrobe lietadiel, zvýšili aj svoju kvalitatívnu prevahu. A bili Červenú armádu na oblohe ako kotleta.
  Marseille dostalo za sedemstopäťdesiat lietadiel Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Toto je špeciálne ocenenie na odlíšenie hrdinu. A tisíc zostrelených lietadiel Marseille bolo ocenených Hviezdou rytierskeho kríža Železného kríža s listami platinového dubu, mečmi a diamantmi.
  Počas svojho života sa stal legendou a skutočným Božstvom. A za jeho hlavu určil Stalin odmenu vo výške jedného milióna zlatých rubľov.
  Ale bohužiaľ, nebolo možné ho poraziť.
  Za dvetisíc zostrelených lietadiel dostal Hans Marcel Hviezdu rytierskeho kríža, Železný kríž so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  To bolo super-eso.
  Po porážke sovietskych vojsk v strede odišli do Moskvy a narazili na obrannú líniu Mozhaisk.
  Potom Fuhrer nariadil postupovať na Kaukaz. A Turecko tam otvorilo aj frontovú líniu.
  Počas jesene a zimy štyridsiateho štvrtého a začiatku štyridsiateho piateho roku nacisti dobyli aj Kaukaz... Prišiel štyridsiaty piaty rok... Koncom marca začala Fritzova ofenzíva pozdĺž Volga v smere na Saratov a Kuibyshev.
  V bojoch už boli prijaté najnovšie nacistické tanky zo série E a na oblohe zúrila Luftwaffe. Zdalo sa, že ZSSR už nemá šancu.
  A z východu vyliezlo Japonsko.
  ZSSR praskal vo švíkoch. Jeho pracovná sila sa vo vojne na dvoch frontoch rýchlo zmenšovala.
  Stalin za týchto podmienok, uvedomujúc si beznádejnosť situácie, ponúkol mier za akýchkoľvek podmienok.
  Hitler súhlasil za predpokladu, že dostane pobaltské štáty, Ukrajinu, Bielorusko, Kaukaz a ďalej hranicu pozdĺž Volhy, pozemky pozdĺž Moskvy, ako aj Karéliu a Leningrad až po Astrachaň a všetko, čo už Nemci zajali v Stredozemí. Ázie. A tam už vstúpili do Kazachstanu.
  Svoje kúsky dostalo na Sibíri aj Japonsko.
  Stalin s tým súhlasil, pretože to bola jediná šanca zachrániť ZSSR a udržať Moskvu.
  Navyše ste ešte deväťdesiatdeväť rokov museli platiť Tretej ríši reparácie. A to je veľmi ponižujúce. A zlaté rezervy ZSSR boli odvezené do Nemecka.
  Rusko stratilo veľa, ale dokázalo aspoň čiastočne prežiť. A Hitler, znepokojený projektom Machkhent, sa rozhodol skoncovať so Spojenými štátmi.
  V auguste 1945 bola podpísaná mierová zmluva so ZSSR. A teraz nacisti obrátili svoje tváre k Spojeným štátom.
  Amerika sa skutočne pokúsila vytvoriť atómovú bombu, ale jej práca bola pomalá. Na jar 1946 sa nacisti začali vylodovať v Grónsku a na Kube.
  A časť ich síl bola presunutá do Argentíny. Na Kube miestne obyvateľstvo podporovalo nemecké jednotky a vylodenie bolo úspešné. Fritz a Japonci začali uťahovať prsteň. Presťahovali sa cez Latinskú Ameriku. Brazília vstúpila do vojny na strane Tretej ríše. Situácia sa zhoršila.
  V lete sa boje otočili o Kanadu, kde sa Fritz pokúsil vytvoriť predmostie.
  Gerda a jej posádka bojovali na E-50 vo vylepšenej verzii. Auto vážilo šesťdesiatpäť ton. Má kanón kalibru 105 mm s dĺžkou hlavne 100 EL.
  Predný pancier je 250 mm a bočný pancier je 170 mm. Tento tank mal motor s výkonom 1500 koní a výbornými jazdnými vlastnosťami.
  Američania teda nemajú proti tomuto nič. Zastaraný, aj keď masívny Sherman bol dosť dobrý len na to, aby s ním zabodovali nemecké tankové esá. Pershing je o niečo lepší, ale jeho pištoľ je stále dosť slabá oproti vylepšenému usporiadaniu E-50. A len "Supershing", nie príliš masívny tank, mal šancu preniknúť do boku a blízko tanku, v ktorom jazdila Gerda a jej posádka.
  Dievča z Tretej ríše vystrelilo holými prstami na tlačidlo joysticku, zasiahlo americký tank a vrčalo:
  - Mám super triedne dievča!
  Charlotte tiež strieľala na americké tanky a súhlasila:
  - A ty si hyperaktívny!
  Christina opäť vystrelila holými prstami na Yankee auto a zaškrípala:
  - Toto je stratégia veľkej hry!
  Magda vystrelila aj s pomocou holých prstov na svojich ladných chodidlách a poznamenala:
  - Dievčatá radšej rozprávajte o Bohu!
  Gerda opäť vystrelila na holou pätou a poznamenala:
  - Ak sa pozriete, nepotrebujeme Bibliu. Sme Árijci, nie Židia. A nemali by sme sa znižovať na úroveň oviec alebo kôz!
  Christina energicky prikývla a vyslala ďalší projektil holými prstami:
  - Samozrejme, že nie! Najmä v Biblii bude baránok pásť spasené národy železným prútom. Čo potrebujeme k šťastiu?
  Magda nahnevane odpovedala:
  - A čo chceš v génovom ohni?
  Charlotte sa zasmiala a odpovedala a vystrelila na Američanov holými prstami:
  - Môžete myslieť na niečo hroznejšie ako oheň! A že inkvizítori, ktorí upaľujú čarodejnice na hranici, sú triviálne sadisti!
  Magda rezolútne vyhlásila a holým opätkom stlačila tlačidlo joysticku:
  - Je to veľmi kruté! A nemajú žiadnu vieru!
  Gerda rozbila americké delo a poznamenala:
  Kto má pravú vieru?
  Magda s povzdychom odpovedala:
  - Takých ľudí je veľmi málo!
  A opäť vypálené pomocou holých prstov dlátových nôh.
  Áno, dievčatá tu a v diskusiách sú silné. A dokážu veľa ukázať a žmurkať svojimi zafírovými očami.
  A vojna pokračuje. A na oblohe sú bitky. Albina a Alvina vyberajú účty a veľa lietadiel už bolo osobne zostrelených.
  A ich agresivita nepozná hraníc.
  Albina nahými prstami na nohách poslala vražedný dar smrti a zaštebotala:
  Sláva Kristovej láske!
  Alvina, tiež pomocou holých prstov, odrezala americké auto a dodala:
  - Čo je vzdušné a čisté!
  A dievčatá opäť zostrelili americké lietadlá.
  Ale toto je vojna ako vojna. Už v lete bola zajatá časť Kanady. A potom prešla jeseň.
  Nemci zaútočili na Toronto. Pôsobia energicky. Budú mať tanky a guľomety lepšie ako americké. Objavil sa na Fritz a Tiger-3. Evolúcia stroja E-75. Tiež silný: predný pancier tristo milimetrov, bočný pancier dvesto. A pištoľ je dlhá 128 mm s hlavňou 100 EL. A takýto tank sa ukázal dobre. Aj keď je to príliš veľká sila.
  Fritz postupoval a bral mesto za mestom.
  V zime už vyrážajú zo severu na americké územie. A tam zlomili tvrdohlavý odpor Yankeesov.
  Amerika nemala šancu. Atómová bomba však nefungovala.
  Amerika je bombardovaná ťažkými TA-400. Ešte výkonnejšie TA-500, ktoré zničili hlad a vojenské zariadenia.
  Na jar už Nemci zajali celú Kanadu a časť Spojených štátov. A počas samotnej jari obsadili Philadelphiu a mnohé ďalšie územia.
  Bola zajatá viac ako tretina USA a Aljašky. A aj Mexiko dobyli americké a japonské jednotky.
  V lete ofenzíva nacistov pokračovala. A šance Spojených štátov sa roztápali priamo pred našimi očami.
  V auguste začali nacisti zaútočiť na New York. Lietajúce taniere sa zúčastnili bojov.
  Tu jeden z nich bojoval s Evou a Agátou. Dve krásne dievčatá v bikinách šoférovali silné auto.
  Lietala okolo nej laminárny prúd a bola nezraniteľná ručnými zbraňami. A samotné dievčatá pri streľbe využívali tepelné lúče.
  Eva stlačila tlačidlo joysticku holými prstami, chrlila tepelné lúče, zapálila nepriateľov ako plameň a cvrlikala:
  - Sláva Tretej ríši!
  Agáta, strieľajúca holými prstami, tiež z plných pľúc zavrčala:
  - Nech vyhráme!
  Dievča je mimoriadne bojovné a krásne. A ako mláti nepriateľov laserom.
  A tepelné lúče roztopia ďalší americký tank.
  A na súši útočí Gerda. Také bojovné dievča.
  A teraz je ona a jej posádka už v samom strede. A granáty sa odrážajú od veže tanku. A samotné dievčatá zasiahnu Yankees. A roztrhajú celý mrak ľudí a budú konať so všetkou agresivitou. Bojovníci sú takí svieži a chrti s holými dlátovými nohami.
  Dokonca spievajú, vyceňujú zuby. Toto sú bojovné krásky Tretej ríše. A strieľajú dosť dobre. A prepichujú nepriateľov ako ihly olejom skrz naskrz.
  New York už padol. USA kapitulujú a ich jednotky sa vzdávajú.
  Obrátila sa tak ďalšia stránka histórie. Zdá sa, že je to víťazstvo... Ale po chvíli Hitler dobyl Latinskú Ameriku.
  A 20. apríla 1953 začína vojnu s Japonskom a jeho kolóniami. Sily Tretej ríše majú výhodu v technológii.
  A útočia silnými zbraňami. Vrátane nezraniteľných lietajúcich tanierov.
  Albina a Alvina bojujú na diskolietadle. Sú to bojové dievčatá, ale hovoria, čo iné. A holými prstami stláčajú tlačidlá joysticku.
  Tu sú v ofenzíve horiace japonské jednotky.
  Tepelné lúče lietajú ako koberec. A dievčatá sa smejú samy sebe. A potriasť ich prsiami so šarlátovými bradavkami.
  Albina dokonca spievala:
  Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí!
  A holým opätkom stláčala tlačidlá joysticku a zasahovala do súperov. Je to také dievča, ktoré sa narodilo z vlčice.
  Alvina tiež stlačí tlačidlá joysticku holými prstami a zakričí:
  - Pre moju kozmickú silu zaženieme prezidenta JZD do hrobu!
  A žmurknite na kamaráta!
  Áno, bojovníci sú veľmi obratní a rýchli ako blesk. Oni sú v plameňoch.
  Albina mieri bosou nohou a vypáli tepelný lúč. Spaľuje protivníkov a škrípe:
  - Za moje veľké víťazstvá!
  Áno, dievčatá sú tu z najvyššej úrovne a triedy. Môžu robiť veci, ktoré iní nedokážu. A rozdrvia Japoncov šialenou energiou vlčíc.
  Ale nielen Nemci a iná zahraničná armáda zabíja samurajov.
  Do vojny vstúpil aj ZSSR, ktorému teraz velil Berija. Tu, mimochodom, Stalin, rozrušený porážkou s Treťou ríšou, zomrel skôr v marci 1951. A Beria sa dokázal chopiť moci. A teraz, aj keď sa posilnil, je v jednom tíme s Hitlerom.
  A spoločne zaútočia na samurajov.
  A posádka Elizabeth bojuje s Japoncami v Primorye. Dievča je veľmi bojovné a aktívne.
  Bojujú, samozrejme, naboso a v bikinách. A mlátiť samurajov s nadšením.
  Počas spevu;
  A boj opäť pokračuje
  A srdce je nervózne v hrudi ...
  A Lenin je taký mladý
  A mladý október je pred nami!
  A teraz Elizabeth strieľa holými prstami z pištole tanku T-54 na japonské auto a prepichne ju na smrť.
  Potom zavrčala:
  - Sláva ére komunizmu!
  Ekaterina tiež mlátila nepriateľa holými prstami na nohách. Prepichla samurajskú nádrž a agresívne poznamenala:
  - Niet slávnejšej krajiny ako je tá naša!
  Elena vystrelila na nepriateľa a zavrčala:
  - Na Zemi bude éra komunizmu!
  Eufrázia, ktorá tiež použila holé prsty na nohách, mlátila a štebotala:
  "Smrť zlému prezidentovi-Satanovi!"
  O bojovníkoch tu treba povedať, že ide o najvyššiu a bojovú triedu.
  A na oblohe získavajú účty Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Anastasia zostrelila japonskú stíhačku a spievala:
  - A bosé dievčatá lietajú na oblohe!
  Akulina, ktorá odrezala samuraja pomocou holých nôh, zaštebotala:
  - Skvelý prvok! Skvelý prvok!
  Bojovníci sa hrajú so svalmi tlače. Sú v úplnom poriadku a sú schopní vyhrať vojnu žartom.
  Anastasia zostrelila ďalšie lietadlo, vzala ho a zavrčala:
  - Bude skvelé zajatie nepriateľov a ich porážka!
  Akulina s tým súhlasila a zrazila nepriateľa holými prstami:
  - Zariadime totálnu cestu!
  Japonci boli tlačení...
  Tu sa do boja zapája sovietsky tank LP-10, na ktorom bojujú dievčatá z posádky Alenky.
  A bojujú vo veľkom aute so 130mm kanónom.
  Alenka strieľa holými prstami na nohách a cvrliká:
  - Toto je sláva komunizmu!
  Anyuta tiež mlátila svojho súpera. Zasiahnite nepriateľa a zakričal:
  - V mene nových nápadov!
  A tiež sa pleskla po holom opätku.
  Alla stlačila tlačidlo joysticku so šarlátovou bradavkou. Udrela samuraja a skríkla:
  - Pre veľkosť krajiny!
  Mária strieľajúca na nepriateľa zaškrípala:
  - Za jednotu Rusov na celom svete!
  A na streľbu použila aj jahodovú bradavku.
  A olympiáda zasiahne nepriateľa. Rozbije veľa bojovníkov a cvrliká:
  - Pre Rusko, najsvätejšie na svete!
  A tiež s holým opätkom ustúpi nepriateľovi.
  O dievčatách treba povedať, že sú mimoriadne temperamentné. A majú kolosálnu húževnatosť.
  Samozrejme, Japonsko nemôže odolať takémuto tlaku.
  Fritz navyše používal aj jadrové zbrane. Čo sa ukázalo ako totálny šok.
  Vojna sa skončila o šesť mesiacov.
  ZSSR získal späť svoje predtým stratené územia a Tretia ríša dobyla samurajov a všetky ich kolónie.
  Hitler už nebojoval... Strávil majetky... Len v Číne stále prebiehali miestne bitky. A tam rozdrvili Červenú armádu Mao Ce-tunga. Letecká nehoda Adolfa Hitlera zmenila 1. mája 1958 chod svetových dejín. A výrazne sa to zmenilo... Göring, ktorý zneužíval drogy, už v tom čase zomrel. Himmler, ktorý sa stal príliš vplyvným, bol odstránený samotným Fuhrerom. Na jeho miesto nastúpil Schellenberg, no aj on zomrel na rakovinu. A skrátka, oficiálnym nástupcom Fuhrera bol mladý Wolf Kleiman, Schellenbergov nástupca.
  Nový politik mal len tridsaťpäť rokov a začal s demokratickými reformami. Boli však málo použiteľné.... A Tretia ríša z prebytku demokracie vzala a rozpadla sa ...
  ZSSR pod vedením Lavrentyho Palycha Beriu bol oživený a posilnený. A začal pod sebou hrabať trosky Tretej ríše. Takto sa znovuzrodilo sovietske impérium.
  A ukázalo sa, že Lavrentij Palych Berija sa namiesto popraveného porazeného stal najväčším vládcom sovietskeho Ruska. Ešte vyšší a chladnejší ako Stalin!
  Tu je alternatívna história!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"